Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Ubij Plesega Fuhrerja Z Vzorkom Muh

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Adolf Hitler je bil ubit zaradi zarote generalov. Toda to je le poslabšalo razmere v ZSSR. Odkar so zavezniki sklenili premirje s tretjim rajhom in začeli pomagati Nemčiji. In Rommel je postal novi vrhovni poveljnik. In to je za Sovjetsko Rusijo vse izjemno otežilo. In izid vojne je postal nejasen. Seveda so sovjetska dekleta, kot vedno, na vrhu in z bosimi nogami mečejo granate, bodala, drobce stekla in celo tanki Sherman, prodani Tretjemu rajhu na kredit, so nemočni proti njim!

  UBIJ PLESEGA FUHRERJA Z VZORKOM MUH
  ANATOCIJA
  Adolf Hitler je bil ubit zaradi zarote generalov. Toda to je le poslabšalo razmere v ZSSR. Odkar so zavezniki sklenili premirje s tretjim rajhom in začeli pomagati Nemčiji. In Rommel je postal novi vrhovni poveljnik. In to je za Sovjetsko Rusijo vse izjemno otežilo. In izid vojne je postal nejasen. Seveda so sovjetska dekleta, kot vedno, na vrhu in z bosimi nogami mečejo granate, bodala, drobce stekla in celo tanki Sherman, prodani Tretjemu rajhu na kredit, so nemočni proti njim!
  . POGLAVJE 1
  20. aprila 1944 je bil Adolf Hitler umorjen zaradi zarote generalov. Aretirani in usmrčeni so bili Himmler, Goebbels, Goering, Bormann.
  Poleg tega so se izognili državljanski vojni in resnim bitkam.
  Albert Speer je postal novi nemški kancler z izjemnimi pooblastili.
  Toda Erwin Rommel je bil imenovan za Fuhrerja in vrhovnega poveljnika. Bil je velik in nadarjen poveljnik. Reichstag jih je odobril in tudi razveljavil vse rasne in antisemitske zakone Tretjega rajha.
  Zavezniki so takoj prekinili sovražnosti proti Nemčiji in njenim zaveznicam. In sklenili so premirje za čas pogajanj.
  Druga nadloga za ZSSR je bila prekinitev dobav Lend-Lease.
  Albert Speer je izjavil, da je privrženec zahodnih demokratičnih vrednot in da bo vodil vojno za osvoboditev ZSSR iz verig boljševiške diktature in totalitarizma.
  Zahod je to odobril in Stalina pozval k demokratičnim reformam. Sledila je odločna zavrnitev.
  Rdeča armada je nadaljevala ofenzivo na Krimu. Kljub povečani aktivnosti Nemcev je Sevastopol padel. In ZSSR se je okrepila na Krimu.
  Albert Speer je uvedel univerzalno službo za delo. Nemci so se začeli zanašati na nove vrste orožja.
  Posebna upanja so bila povezana z reaktivnimi letali. Tu v Nemčiji seveda ni vse dobro. Za obnovo je potreben čas. Toda Rommel se je odločil zamrzniti projekt FAA v korist reaktivnih bombnikov. Tudi v Tretjem rajhu so bili na silo razviti tanki serije "E", proizvodnja lovca ME-262 pa se je hitro povečevala.
  Toda za zdaj, potem ko smo se s strokovnjaki pogovarjali o možnostih za reaktivno letalstvo. In to je zahtevalo ustvarjanje posebne infrastrukture, in podaljšanje vzletno-pristajalnih stez, in prekvalifikacijo pilotov in posebnih vrst goriva in tako naprej .... Skratka, Rommel je naročil povečanje proizvodnje TA-152 naprednejše modifikacije Focke-Wulf in proizvodnjo že pripravljenih propelerskih lovcev ME-309 in bombnika Yu-288.
  Zdaj je Nemcem, glede na prenehanje napadov zavezniškega letalstva, postalo lažje. In hitro so povečali proizvodnjo opreme. Zlasti mesec pozneje je proizvodnja Pantherja dosegla šeststo enot, ki jih potrebuje vojska na mesec. Za več ni bilo dovolj usposobljenih posadk.
  Hitro se je povečala tudi proizvodnja "Tigra" -2 in običajnega "Tigra" v modifikaciji "E" z daljšo 88-mm pištolo EL-71. Ta pištola je zlahka premagala sovjetske tanke z velike razdalje.
  V serijo je šel tudi Panther-2, čeprav z isto 75-mm pištolo, vendar bolje zaščiteno in z ozko kupolo.
  Nemci so prepeljali tudi čete z zahodne fronte in Italije. Poleg tega se je začela izmenjava vojnih ujetnikov. In piloti so se začeli vračati v letalstvo Luftwaffe. Da, in v Afriki je tudi veliko izgubljenih pehote.
  Samo v Tuniziji je bilo ujetih četrt milijona vojakov in častnikov, od tega polovica izbranih nemških sil. In tudi ti vojaki so se začeli vračati.
  Stalin se je znašel sam. Še pred državnim udarom so Nemci pri proizvodnji letal dohiteli ZSSR. In zdaj so ga prehiteli. To je z močnejšim orožjem in hitrostjo vozil. In po številu tankov in samohodnih pušk so jih dohiteli v enem mesecu. In potem so stopili naprej.
  Da ne bi izgubil kvantitativne premoči, se je Stalin kljub nezadostno močni oborožitvi odločil celo odložiti razgradnjo zastarelega tanka T-34-76. Tako se je T-34-85 še naprej proizvajal v majhnih količinah. Vendar je imel stari sovjetski tank tudi svoje prednosti - zlasti je veliko težje priti v majhen stolp, plus ergonomija. Res je, stara štiriintridesetica ni mogla prodreti niti blizu plošče "Tigra" -2. Lahko pa je zaletela.
  Nemci so v seriji v velikih količinah začeli prejemati tudi jurišno puško MP-44. Takrat je bila najboljše strelno orožje na svetu.
  Poleg tega so Američani začeli prodajati avtomatske puške na kredit. In imajo dobre. In tudi preproste mitraljeze.
  V Nemčiji so se oblikovale tudi tuje divizije. Najprej od Poljakov. In tudi drugi Evropejci. Toda Rommel je Poljakom obljubil oživitev Commonwealtha in hitro so se oblikovale številne enote.
  V tretjem rajhu so začeli klicati vojsko od štirinajstega leta. In so ženske bolj aktivno uporabljale v proizvodnji in kot nadzornice.
  Poleg tega se je močno povečalo tudi število pilotk, ostrostrelcev in tankistk.
  In to je pomenilo tudi spremembo. Tretji rajh je imel veliko divizij in njihovo število na vzhodni fronti se je povečevalo.
  V teh razmerah je imel Stalin dilemo: počakati na ofenzivo ali najprej udariti? Čas je deloval proti ZSSR. Videz serije "E" bi lahko Nemcem prinesel večjo prednost pri kakovosti tankov. Ja, in najnovejši "Panther" -2 bi zaradi boljše zaščite, predvsem bokov, lahko postal problem. Poleg tega so Nemci lahko obdržali težo avtomobila znotraj petindvajsetih ton, nov motor pa je bil nameščen z 900 konjskimi močmi. In novi "Panther" -2 se je izkazal za ne le bolje zaščitenega, ampak tudi bolj mobilnega od starega.
  Nemški tankerji so ga šele začeli obvladovati, a ...
  In 22. junija 1944 je Rdeča armada kljub temu začela operacijo Bagration za osvoboditev Belorusije.
  Res je, tokrat Nemcev ni bilo mogoče presenetiti. Rommel je kot glavni strateg predvidel, da bo glavni udarec zadat na balkonu.
  Poleg tega je imel sum, da na jugu vlaki vozijo podnevi, v centru pa ponoči.
  Treba je omeniti, da so Britanci in Američani posredovali tudi veliko obveščevalnih podatkov, da bi preprečili zmago Rdeče armade.
  ZDA in Velika Britanija so Nemcem na kredit prodale tudi številne tanke in letala. Toda nemški "Panther" je bil v bojni kakovosti boljši od ameriškega "Shermana", število usposobljenih posadk pa je bilo omejeno. Tako Nemci tega avtomobila niso zelo pozdravili. Pozitivno je bil sprejet le angleški Challenger, ki je po oklepu in oborožitvi primerljiv s Pantherjem, vendar dvanajst ton lažji. Pa tudi Challenger, zelo dobro zaščiten s 152 mm oklepom, a je vseeno malo teh tankov kupljenih od Nemcev.
  Vendar imajo Nemci ob upoštevanju lastne proizvodnje še vedno kvantitativno prednost pri tankih in samohodnih puščicah na vzhodni fronti. Bil je v resnični zgodovini, a je ZSSR nadigrala nemško obveščevalno službo in si uspela priigrati prednost v centru.
  Toda zdaj so Nemci na preži. Poleg tega imajo več vozil z boljšim oklepom. In ni vam treba obdržati desetih tankovskih in petih SS divizij v Franciji, plus vojakov v Italiji, na Norveškem itd.
  Stalin je moral napadati, ne da bi imel premoč v tankih in letalih, na vnaprej pripravljeno močno obrambno črto.
  Vendar ni imel izbire.
  V primerjavi z resnično zgodovino je imela ZSSR nekoliko več tankov zaradi zavrnitve razgradnje T-34-76. Ampak seveda slabše kakovosti.
  Toda pehota je novačila še nekaj milijonov vojakov. Potrgali so rezerve, dali šolarje na stroje, dodali celo ujetnike.
  V vojsko so vpoklicali tudi mlade od šestnajstih let. In ni bilo drugega izhoda.
  Nekako se je povečalo število vojakov. Nemci so dodali tudi količine. Toda tudi njihova kakovost pehote ni zelo dobra.
  Tako tisti kot drugi so postali pod orožjem in starejši in mladostniki in ženske.
  A vseeno so imeli Nemci pri tankih v prednosti. Pa ne samo v količini, ampak tudi v kvaliteti. Panther je močnejši od stare štiriintridesete, zlasti v prihajajoči bitki.
  In celotna Stalinova ofenziva je postala igra na srečo.
  Kljub temu tudi ni bilo razloga za odlašanje. In Rdeča armada je hitela naprej.
  Začela se je operacija "Bagration". ZSSR ima rahlo prednost v pehoti, vendar manj tankov in letal ter še več prednosti v topništvu.
  Toda Rommel ni tako preprost in je umaknil rezerve pred udarci sovjetskih pušk.
  In Nemci so se v obrambi upirali veliko bolj učinkovito kot v resnični zgodovini.
  In tako se je začela ofenziva Rdeče armade. Bilo je po močni topniški pripravi.
  In že v prvih dneh smo se uspeli zagozditi na nemške položaje. Hkrati so delovali tudi partizani.
  Toda Nemci in Američani so pokupili del partizanov in jih vpisali v Belo vojsko Centralne Rade. Tako se je izkazalo, da je sabotaža oslabljena in ni povzročila enake škode.
  In nemški agenti so začeli delovati učinkoviteje. Številni policisti, ki so začeli delati po zmagah Rdeče armade nad partizani, so spet prebegnili k Nemcem.
  Torej tukaj ... dvorezen meč. Brez Združenih držav se ni lahko boriti proti Tretjemu rajhu, ne le finančno, ampak tudi moralno.
  Elizabeth in njena posadka se borijo v vozilu T-34-76. Tesno je z majhnim stolpom. Ampak agilen. Poletje in vroče.
  Dekleta se z velikim veseljem borijo bosa in skoraj gola.
  In všeč jim je. Edina stvar je, da avto tuli kot sto bivolov v klavnici, dizelski motor pa smrdi. Legendarni štiriintrideset ni prijeten za delo posadke, vendar ni tako enostavno priti v njegov stolp in ima dobro hitrost.
  Euphrosinia pritiska z golimi prsti na pedala. In njen avto se izogne Panterjevemu strelu.
  Nemec se lahko prebije z razdalje dveh kilometrov. In ne vzemite ga v čelo in v oči.
  Da, sovjetski stroj je zastarel, vendar ga je enostavno izdelati in z veliko ponudbo školjk.
  Ekaterina strelja z golimi prsti. V gibanju se štiriintrideset trese in Nemca je skoraj nemogoče zadeti. Čeprav je "Panther", nasprotno, nepremičen.
  Fritz razumejo, da jih lahko sovjetski tank sprejme samo na krov. Zato si prizadevajo, da bi štiriintrideseto držali na razdalji. Kot boksar z dolgimi rokami.
  In mirno stoji in poskuša priti noter. In Panther je nevaren - sproži petnajst strelov na minuto.
  Elizabeth je pela:
  - Naši tanki se ne bojijo umazanije,
  Hitel kot puščica v let ...
  Verjamemo, da se vedno znamo boriti,
  Deklica bo uničila vse fašiste!
  Ekaterina je streljala in tudi z golimi prsti. In tudi začivkala je:
  - Za ZSSR!
  To je boj, v katerem pride do vlečenja vrvi. Natančneje, "Panther" strelja, sovjetski stroj pa se približuje.
  In lepa dekleta pojejo:
  - In samo snežni steber do samih višin,
  Ampak samo skočimo na avtocesto ...
  Ampak samo konji, konji dodajajo rise,
  V galopu vzamemo mesec!
  In tako so spretno zadeli Pantherja na krovu. In nemški tank je zagorel.
  Toda na splošno se ni bilo mogoče prebiti skozi fronto nacistov. Imeli so tudi ženske, tankerske posadke.
  Predvsem tu je Adala streljala tudi s pomočjo gole okrogle pete in tudi žvižgala.
  In panterjev top je prebil ruske tanke in to precej samozavestno. In to z velike razdalje.
  Rdeča armada ni mogla razviti ofenzive in je utrpela velike izgube.
  In Nemci so začeli protiofenzivo. Zadali so sekalni udarec z balkona, skozi Polisijo.
  In potem je izbruhnil spopad.
  V zraku so Nemci prevzeli prevlado. Proizvajali so več letal in boljšo kakovost kot ZSSR. Poleg tega je Zahod ustavil dobave v okviru lend-lease, sovjetska letalska industrija pa je imela pomanjkanje aluminija.
  In to je postalo tudi velik problem. In Nemci so začeli pritiskati.
  V zraku vse pogosteje zadenejo rdeče letalo TA-152, ki je zelo večnamensko letalo. In po oborožitvi in hitrosti so veliko močnejši od sovjetskih avtomobilov.
  In Nemci imajo seveda boljše ase. Poleg novega zvezdnika Huffmana, ki je prvič v svetovni zgodovini presegel rezultat tristo podrtih letal, v bitkah sodelujejo tudi pilotke.
  Predvsem Albina in Alvina. So tako kul blondinke.
  In pogumno se borijo v bikinkah.
  Albina z golimi prsti pritiska na gumbe igralne palice. Zadaja rafal zračnih topov. In sestrelili so sovjetskega jaka.
  Dekle zavpije:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu,
  Vse bom namočila v stranišče!
  Alvina strelja tudi na sovjetske čete. Podre še enega
  Ruski avto in cvili:
  - Slava peklenskim silam!
  In obe dekleti ga bosta vzeli in zavpili:
  Smo najmočnejši na svetu
  Ubijmo vse sovražnike v stranišču!
  In premaknile bodo svoje jezike in soglasno vrgle nedrčke in škrlat
  Prsne bradavice so pritisnjene.
  Potem bo par zapel:
  Dobra dekleta
  Dobri prijatelji...
  Mi smo samo prašiči
  Mi gremo!
  Nato so ga bojevniki vzeli in zavpili:
  - Vau, vau, vau, vau, vau, vau -
  Boa constrictor bo prilezel z neba!
  In ta sladki par nadaljuje letala Rdeče armade,
  Trešiti.
  To so ženske ... In potem zataknejo sovjetske ujetnike v obraz,
  Njihove gole, graciozne noge. In prisiljen lizati jezike
  pete so tako rožnate in okrogle. In poljubi trd, podplat,
  lepa dekleta.
  Na nebu so Nemci prevzeli prevlado. In začeli so se prebijati skozi Sovjetsko zvezo
  Konstrukcije. In tako jih zdrobijo.
  Tanker "Panther" ni slab. Ima pištolo kot dobro pištolo.
  In hkrati hiter in natančen. Ne morem se ji upreti.
  Vendar je Alenka, ki se je borila z nacisti, pela:
  Bolezen nas ne more prevzeti,
  Pet izpitov...
  morski hudič,
  Vzemite sod ruma
  Ne more se upreti!
  S tem se je strinjala Anyuta, ki je z golimi prsti vrgla limono,
  - Ne, ne upirajte se!
  Rdečelaska Alla se je zahihitala:
  - Hitler ob strani!
  In njena gola peta je vrgla paket eksploziva.
  Ta dekleta so prav neverjetna!
  Alenka je povsem logično ugotovila in razkrila zobe:
  - Ni prostora za šibke!
  Alla je dodala in napisala Nemce:
  Z nami prideš na večerjo!
  Maria, ki je streljala na naciste, je agresivno izdala:
  - Za zmage najvišjega razreda!
  In bojevnik ga je vzel in pomežiknil s svojimi safirnimi očmi.
  Olimpija je zavpila:
  - Čakanje na zmago, čakanje na zmago,
  Tisti, ki želijo premagati naciste ...
  Zmaga čaka, zmaga čaka
  Zmogli bomo premagati hordo!
  In junaško dekle, ko z bosimi nogami zažene cel sod,
  z nitroglicerinom.
  Priletel bo mimo in eksplodiral ter razbil ves vod.
  Toda še vedno prevladujejo Nemci. In močno pritiskajo. In premagali so se
  sovjetski vojaki.
  Rdeča armada je v boj pripeljala rezerve in zaustavila nemško napredovanje.
  Doslej je bilo vse v stanju dinamičnega ravnovesja.
  Rommel je stavil na bombni napad. predvsem reaktiven,
  "Arado". Toda Nemci imajo še vedno malo takšnih strojev.
  Toda po drugi strani so učinkoviti in sovjetski borci jih ne morejo dohiteti.
  Novi reaktivni lovec NE-162 se ni povsem upravičil,
  Izkazalo se je, da je težko upravljati, čeprav lahek, poceni,
  manevrirano letalo. Huffman je na njem pokazal najboljše rezultate.
  Albina in Alvina sta super dekleti.
  Jeseni so Nemci že uporabljali bolj zaščitene,
  in hitri tank "Panther" -2, ki je dobesedno prebodel,
  obramba Rdeče armade.
  Kljub temu sta mraz in sneg prisilila Nemce, da so zmanjšali svojo aktivnost.
  In januarja je Rdeča armada ponovno napredovala v središču.
  In spet močna zaščita in uporaba prvih samohodnih pušk,
  Razred "E", ki so bili zelo nizke silhuete, okretni in
  z močnim orožjem.
  Gerda in Charlotte sta se skupaj borili v E-10. Avto je bil lahek
  Z motorjem 400 je uspelo obdržati enajst ton
  Konjska moč. Hkrati je čelni oklep 82 mm, stranski oklep pa 52. Samohodne puške so izdelane z nizko silhueto 1,2 metra in le z dvema članoma posadke, ki ležita.
  To je tako praktično. E-10 je zaradi naklona oklepa praktično neprebojen v čelo. In zaradi tega je zelo močan stroj. IS-2 tudi takrat odbija izstrelek s čela.
  Tako je nastala zelo učinkovita samohodna puška. Kar je tako enostavno, da se ne vdre v bok, zato je nizko in vanj ni lahko priti.
  Samohodne puške E-10 so dokončali najboljši oblikovalci Tretjega rajha. V prvotnem osnutku so nekaj spremenili. Višino samohodne puške so dodatno zmanjšali tako, da so posadko postavili leže, motorja in menjalnika pa ne le v en blok, temveč tudi čez. Zmanjšali so tudi število članov posadke s treh na dva.
  Posledično se je izkazalo, da je avto dobro zaščiten, majhen, zelo okreten in lahek.
  Tako se je rodila samohodna puška velike učinkovitosti.
  In Gerda in Charlotte sta res hudiča. Edina stvar, ki manjka novim samohodnim puškam, so panterjeve puške. Še vedno ima pištolo iz T-4, a tudi zelo dobro.
  Vendar pa je treba sovjetske tanke streljati izza zasede in jim omogočiti, da se približajo.
  Nemška dekleta se borijo v bikinijih. Njihova samohodna puška je pobarvana belo in skoraj nevidna.
  In pošilja školjke, ki zbadajo kot rama.
  Tu je Gerda streljala s pomočjo golih prstov. Zadela je sovjetsko štiriintrideseto in zapela:
  - Za pogumne bojevnike!
  Nato je streljala tudi s pomočjo golih prstov na nogah in Charlotte. Streljala je izjemno natančno. In zadel sovjetski tank.
  Nato je zapela in kazala zobe:
  - Slava naši domovini, slava dekletom s kislim mlekom!
  In oba bojevnika, kako se smejati.
  E-10 je uspešna samohodna puška, čeprav je šele začela vstopati v sprednji del. Je precej preprosta in poceni za izdelavo, sposobna je obrniti tok sovražnosti.
  Medtem sta glavno obrambno vozilo Nemcev Panther, deloma že Panther -2 z boljšo zaščito in hitrostjo ter samohodna puška Jagdpanther. Zadnji avtomobil je bil v resnični zgodovini v seriji, vendar ne dovolj masiven.
  In potem so ga nacisti žigosali in je učinkovit v obrambi. Toda Jagdtigr je tudi močan stroj, vendar ne učinkovit. Čeprav še vedno velja. Toda "Yagdtrigr" je zgolj za razkazovanje. Pravzaprav ta stroj ni vreden sveče in je zelo težak. Rommel ga niti ni želel lansirati v serijo.
  Torej je jasno, da je samohodna puška petindvajset ton nočna mora. In tank Maus je še slabši. Rommel je po nasvetu Guderiana prepovedal razvoj tankov, težjih od sto ton. Samo "Tiger" -2 je bil še vedno v seriji. Toda ta tank je bil posodobljen v novi modifikaciji.
  Predvsem je bila nameščena manjša in ožja kupola, zaradi katere je bil avtomobil lažji, pa tudi motor s 1000 konjskimi močmi.
  Po tem je "Tiger" -2 postal bolj sprejemljiv za vojsko in zadovoljiv z vidika voznih lastnosti. In se uporablja tudi v bitkah.
  Na splošno so bili Nemci pripravljeni in so odbili ofenzivo Rdeče armade.
  Februarja so poskušali napasti na jugu. A tudi tam ni bilo mogoče prebiti obrambe.
  Rdeča armada je prodrla le delno, a so Nemci s protinapadi obnovili obrambo.
  Boji so se nadaljevali kot vlečenje vrvi. Nacisti so imeli učinkovitejšo raven obrambnih struktur in so se samozavestno držali.
  Rdeča armada ni imela nobenih plusov v zraku, nasprotno, izkazalo se je, da je Luftwaffe
  močnejši. Izkazalo se je, da je pri pehoti težje.
  Rommel in Speer sta opustila neumno idejo o nacionalni premoči in organizirala Euroreich. In posledično so bile uporabljene čete iz vse Evrope.
  In ZSSR ni imela več premoči v pehoti. In nemška jurišna puška MP-44 se je izkazala za zelo učinkovito in borbeno. In pokosili napredujoče dele.
  Ker ni dosegla uspeha, se je Rdeča armada umaknila na svoje prvotne linije.
  Nemci so seveda še krepili svoje sile. Najprej so potrebovali močan prebojni tank. "Tiger" -2 je le delno ustrezal vojski v tem statusu, kot "Panther" -2. Izvedeno je bilo ustvarjanje "Tigra" -2 ali E-75. To vozilo naj bi imelo veliko debelejši oklep, vendar po možnosti brez bistvenega povečanja teže in z nizko silhueto.
  Tako je bilo treba čelni oklep v 250 mm potisniti v sedemdeset ton, stranski oklep pa v 170 mm pod klanci. In naredite plinskoturbinski motor s 1500 konjskimi močmi. In potreboval je čas.
  Ob zavedanju, da "Tiger" -3 in "Panther" -3 z naprednejšo shemo postavitve še nista pripravljena, je bila stavljena na "Tiger" -2 in "Panther" -2 v posodobljenih različicah.
  In ti stroji, čeprav nepopolni, bi lahko še vedno v velikem številu prebili sovjetsko obrambo. Njihove vozne zmogljivosti so bile normalne, čelni oklep pa ni bil slab, s spodobnim orožjem.
  Maja, ko je zbral velike sile, vključno z najnovejšim ameriškim tankom Penshing, ki je bolj ali manj zadovoljil Nemce. In tudi Nemčija je na kredit kupila tortilje od Britanije, tudi po njih so zaradi močne zaščite povpraševali nacisti.
  In Nemci ne potrebujejo Shermana. V ZSSR so kljub temu odstranili T-34-76 iz proizvodnje in poskušali zgraditi T-34-85 in IS-2. Maja se je IS-3 pojavil v seriji z dobro čelno zaščito.
  T-44 ni bil povsem uspešen in namesto tega je bilo odločeno, da se razvije T-54.
  Vse to je seveda zelo kul. Toda po številu tankov so bili Nemci še vedno pred nami. Še posebej na samohodnih puškah. Imajo industrijo celotne Evrope in delovno silo. In Zahod dejansko pomaga.
  V tehnološkem tekmovanju izgublja ZSSR: saj ima Tretji rajh več delovne in industrijske zmogljivosti. In kar je najpomembneje, Speerjeva vlada se z njimi učinkovito razpolaga, za razliko od Hitlerja.
  Tako imajo Nemci več letal in tankov, ujeti pa jih je topništvo.
  Poleg tega so se reaktivni bombniki izkazali za zelo učinkovite. Pravzaprav jih lovec ne bo dohitel, iz protiletalske puške pa je skoraj nemogoče priti pri tako visoki hitrosti leta.
  Bombniki Arado so se dobro izkazali. Poleg tega so v serijo šla tudi reaktivna jurišna letala. Kar pa tudi ni šibko.
  XE-162 je dober lovec, če ima visoko usposobljenega pilota in je zelo okreten in vodljiv.
  V teh načrtih so se dobro izkazali TA-152, ki so se uporabljali tako kot lovci in kot jurišna letala ter kot frontni bombniki. ZSSR tega ni imela.
  ME-309 je tudi učinkovito propelersko letalo. V serijo je šel tudi vijačni bombnik Yu-488, ki ima štiri motorje in majhno površino kril. In pritisnil je na Rdečo armado.
  In TA-400 s šestimi motorji je že bombardiral tovarne na Uralu in onkraj Urala.
  Na nebu je bilo težko.
  In na poti ustvarjanje naprednejšega lovca ME-262X, ki mu ni bilo enakega, z zamašenimi krili in hitrostjo 1150 kilometrov na uro.
  To je res moč.
  Njegov nastop je nemškim asom omogočil veliko prednost.
  Medtem se Nemci trudijo napredovati na jugu. Iz Moldavije, Zahodne Ukrajine in Polisije.
  Toda Rdeča armada ima močno obrambo. In medtem ko obe strani trpita velike izgube.
  Kljub temu so se Nemci še vedno lahko prebili in se zabili na sovjetske položaje.
  Napredovali smo šestdeset do sedemdeset kilometrov. In še vedno so jih ustavili besni protinapadi Rdeče armade.
  Junija so sovjetske čete že poskušale napredovati. Toda zopet so prihajale bitke in Nemci so imeli prednost v zraku.
  Fronta se je upogibala. Junija so Nemci prvič uporabili Panther-3. Ta stroj, težak petdeset ton, je bil opremljen z motorjem s 1200 konjskimi močmi in pištolo 88 mm 100 EL. Oklep je bil kot pri "Tigru" -2, vendar z več nagibi.
  "Panther" -3 se je kot celota izkazal za dober avto, zlasti pri hitrosti in čelni zaščiti. Poleg tega se je čelo trupa izkazalo za popolnoma neprebojno zaradi velikega racionalnega naklona.
  In pištola je zelo natančna in je naredila dvanajst strelov na minuto. "Panther" -3 naj bi bil glavni nemški tank.
  Fritz je glavni udarec zadal ob Dnepru v smeri Kijeva. In jim je, čeprav za ceno velikih izgub, uspelo napredovati.
  Rommel je uporabil taktiko nočnega napada in dimne zavese.
  Do konca julija so se Nemci približali Kijevu s severa in ustvarili resno grožnjo.
  Stalin je ukazal ofenzivo na Baltiku. Toda tam so naleteli na trdo obrambo nacistov.
  Situacija se je stopnjevala. Nepričakovano je v vojno na strani Tretjega rajha vstopila tudi Švedska. Dolgo so oklevali, a novi ameriški predsednik Truman je Švedom na kredit prodal veliko število tankov in letal.
  Poleg tega so Nemci na kredit od ZDA prejeli tudi B-29, edini bombnik, ki so ga sprejeli, saj so preostala nemška letala iz Tretjega rajha veliko boljša od ameriških.
  Švedska je vstopila v vojno. In zdaj so s severa preplavile nove divizije. In spet je Leningrad grožnja.
  In še en napad na Murmansk.
  Avgusta so Nemci lahko zaobšli Kijev in spet v Ukrajini so dosegli uspeh, zavzeli Žitomir.
  Septembra je Stalin zaradi zelo težkih razmer kljub temu ukazal, da se umaknemo onkraj Dnepra in preidemo na gluho obrambo.
  Položaj se je zapletel z vstopom Turčije v vojno. Zdaj se je odprla še ena fronta.
  Razmere so se izjemno zaostrile. Oktobra se je frontna črta stabilizirala. Toda že onkraj Dnepra.
  Nemci so popolnoma zasedli desnobrežno Ukrajino. In tam so se naselili.
  V seriji se je končno pojavil lovec ME-262X, ki je za glavo presegel sovjetska letala. In reaktivni bombnik Yu-287, ki mu ni bilo enakega, in celo z vzvratno zamašenimi krili.
  Stanje je postalo kritično.
  Z juga napredujejo Turki, ki so zavzeli Batumi in obkolili Erevan. In ne pozabite na Japonsko.
  Po prenehanju sovražnosti med Zahodom in Tretjim rajhom so se samuraji znašli v brezizhodnem položaju.
  In cesar je še vedno vztrajal pri miru. Truman se je strinjal, da bo opustil besedilo predaje. Toda Japonska je morala dati veliko.
  Zdaj so si samuraji lizali rane in so se pripravljali, da bodo svoje izgube v Tihem oceanu nadomestili s pridobitvami v severni Sibiriji in drugih deželah ZSSR.
  Situacija se je zdela tako obupno brezupna. Čeprav so Nemci še daleč od mejnikov, ki so jih dosegli v enainštiridesetem ali drugem letu.
  Prišel je november in Stalin se je vseeno odločil, dokler ne pride sneg in mraz. In poskusite za vsako ceno obrniti tok vojne.
  . POGLAVJE #2
  Medtem se je nadaljevalo virtualno soočenje med ZSSR in Tretjim rajhom.
  Konec novembra 1945 se je v središču začela nova sovjetska ofenziva. Nemci so seveda pripravljeni. In zmorejo odbiti napad Rdeče armade s svojimi tanki in predvsem samohodno puško E-10. Ali še bolj zaščiten s pištolo Panther, E-15. Ta stroj je pet ton težji, vendar z debelejšim oklepom in motorjem s 550 konjskimi močmi. Njena 75 mm 70 EL pištola je veliko bolj učinkovita in hitrejša.
  Dvajset strelov na minuto je kul.
  Od sovjetskih tankov je imel le IS-3 zadostno zaščito za čelo, vendar so bili ti tanki preveč zapleteni, da bi jih lahko serijsko izdelovali. Poleg tega ima tudi vozne lastnosti, zlasti na snegu, nepomembne.
  IS-3 je tehtal devetinštirideset ton, z motorjem s 520 konjskimi močmi, tudi kupola je spredaj preveč poševna.
  Čeprav je bil ta tank le panterjeva puška, ga ni mogel zadeti niti čelno.
  Toda doslej je bil glavni tank ZSSR T-34-85, saj T-54 še ni bil pripravljen za množično proizvodnjo.
  Rommel je pozimi raje imel obrambo. Nemci so spomladi načrtovali začetek ofenzive. In po možnosti z Japonci.
  In turške čete so se že borile na boku. In poskušali so celo vdreti v oblegani Erevan.
  Ameriška tanka Sherman in Pershing, prodana Osmanom na kredit, sta šla v boj.
  Seveda jih je pričakal bataljon sovjetskih deklet. Kljub zimi so bila dekleta le v bikiniju in bosa.
  In tako se pogumno borijo.
  Nataša se je obrnila na Osmane. Pokosil jih.
  Nato je z golimi prsti vrgla granato in zapela:
  - Za ruski duh!
  Zoya, ki se je izognila naboju, je odrezala mudžahide, jim izpustila drobovje in z golo okroglo peto, ki je podlegla daru smrti, vyaknula:
  - In velika zmaga bo!
  Avguština je proti Osmanom izstrelil tudi dobro usmerjeno linijo. Sekla jih je kot snop slame in zavpila:
  - Za komunizem!
  Svetlana, ki je streljala na Turke in morilko vrgla z golimi prsti, je izdala:
  - Za odločilne zmage!
  Toda dekleta v bikinih so običajno na vrhu.
  Anastasia Vedmakova je z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palice, s čimer je izbila sovražnika, in zakukala:
  - Slava dobi komunizma!
  Ostro in učinkovito se bori tudi Akulina Orlova. In njene škrlatne bradavice so vedno v poslu.
  Dekleta pa so velika mojstrica vsega. Zlasti imajo zelo radi moške. In res jim je všeč.
  In med vojno v Armeniji proti Turkom je to izjemno pomembno za dvig vaše karme in avre. Potem postaneš zelo močna ženska, ki absorbira energijo moških.
  Akulina se ponovno poda v potop in s pomočjo golih prstov gracioznih nog pošilja rakete. Tako ji pristaja.
  In zdaj sovjetsko letalstvo udari na Osmane in to počne hitro, v velikem obsegu.
  Natančneje, kolikor imajo dovolj letal. To je treba priznati kot stresno.
  In veliko je Turkov. In imajo spodobna letala - ameriška.
  To je pravzaprav problem. Še posebej, če se Airacobra bori. Ta avto je zelo močan.
  Turki imajo tudi ME-309. Ta avto ima sedem požarnih točk. Tri tridesetmilimetrske letalske puške in štiri mitraljeze. Poskusite premagati takšnega Messerschmitta. Nemci so se izkazali za strašansko in zelo nevarno vozilo, a tokrat z nemško posadko. Tako so temeljito pritisnili na Rdečo armado.
  Kljub temu je bil Erevan še vedno obdržan. Čeprav so del mesta zavzeli Osmani, za ceno velikih izgub.
  Zima je v polnem teku, še vedno pa se poskuša prebiti ali vsaj spodkopati nemško obrambo.
  In šest Pet deklet iz posebnih enot in fant Leshka se borijo na kopenski bojni ladji - eksperimentalnem IS-6, posebnem tipu težkega, a hkrati mobilnega tanka.
  Zdaj sem se odločil igrati nekaj kart. Šest nas igra zelo hitro. In karte letijo od strani do strani.
  Alenka je z golimi prsti vrgla asa in zakukala:
  - No, jaz sem zunaj!
  Leška se je nasmehnila. Igra je zelo preprosta in zahteva spretnost in tudi pomnjenje.
  Poraženec naredi deset sklec.
  Tokrat so morale olimpijske igre narediti sklece. Je največje dekle od petih in zelo mišičasta.
  Z lahkoto pritisne. Toda Leshka, fant okoli dvanajst let, sedi na njenem hrbtu.
  Kaj je toliko bolj zanimivega. Svetlolasi otrok leži z golimi petami deklice na lopaticah širokega hrbta.
  Olimpija se nasmehne in naredi dvajset sklec. Njeno telo je zelo zagorelo, lasje so blond in njene mišice so močne.
  Lyoshka je skočil s hrbta in spet začel deliti karte. Popolnoma so uničili naciste v njihovem tanku z dizelskim motorjem.
  Leshka je moral naslednjič sam narediti sklece. Anyuta je svojo boso nogo položila na fantove ostre lopatice. Lyoshka je naredila sklece, deklica je pritisnila. Ko je preštel deset, je deček vstal in se poigraval s ploščicami tiska izdal:
  - Jaz sem Rus, nisem poražen,
  Še ni rojen...
  Kdo bi me lahko zlomil!
  Po tem je fant spet sedel igrati ... Rdečelaska Alla je požgečkala fantkovo golo, okroglo, grobo, a otroško peto in opazila:
  - Kmalu boš postal moški!
  Aleksej je z nasmehom odgovoril:
  - Kaj hočeš?
  Ognjena lisica se je zasmejala.
  - In mi te bomo s pomočjo čarovnije za vedno zapustili kot fanta!
  Leshka se je v odgovor nasmehnila in odgovorila:
  - Želim odrasti in postati častnik!
  Maria, to dekle z zlatimi lasmi, je pripomnila:
  - Všeč vam bo, da ste otrok!
  Zdaj pa je premora konec in šestica se zleze v rezervoar. Po navedbah države naj bi težko vozilo z ducatom mitraljezov in 130-milimetrskim topom služilo šest ljudi.
  Prvotno naj bi bila posadka ženska. Toda Alyoshka je pobegnila iz sirotišnice in potovala po ZSSR. In celo prišel v Iran.
  Tam ga je ujel Alah. In ponudila se je, da postane sin polka.
  Fant se je strinjal. In zdaj je z dekleti terminatorji.
  In kako so se lepotci zavzeli za talibane in z ogromno, smrtonosno silo mlatijo naciste.
  Alenka je z golimi prsti pritiskala na gumbe igralne palčke in kokala z zobmi:
  - Slava Rusiji in imeli bomo komunizem!
  Anyuta je energično potrdila, pritisnila gumb s škrlatno bradavico na prsih in zadela Fritza z izstrelki:
  Imejmo komunizem!
  Rdečelaska Alla, ki je zatrla naciste, je energično izdala:
  - Slava veličastni dobi komunizma!
  In z golo peto, kako pritisniti. In plinske granate bodo letele.
  Toda Maria je z jagodno bradavico pritisnila na gumbe igralne palice in udarila s strelo. In čete Tretjega rajha so imele težke čase.
  In bojevnik je zalajal:
  - Za domovino, naša mati!
  Olimpija je največja od deklet in je, kot da bi mišice, spletene iz vrvi, zavpile:
  - Za veliko domovino!
  In s prsti bosih nog bo pritiskal na gumbe, in tako so bili nacisti razstreljeni s smrtonosno silo.
  In fant Lyoshka je z golo peto pritisnil tudi na ročico ... In naciste je prizadela električna razelektritev. Ubijalski supertežki tank sovjetske vojske je v akciji in Fritzu ne dovoli, da bi zapustil - na stotine jih udari!
  In deček, star približno dvanajst let, Leshka je celo zapel:
  Mi smo pionirji otrok komunizma -
  Ogenj, šotor in zvonec!
  Invazija prekletega fašizma -
  Koga čaka besni pohod!
  
  Kaj smo izgubili v teh bitkah?
  In potem v bitkah s sovražnikom pridobljeno?
  Nekoč smo bili samo otroci sveta -
  In zdaj bojevniki domovine!
  
  Toda Hitler je naredil korak proti naši prestolnici,
  Odvržene bombe brez štetja slapa!
  Mi smo domovina še lepša od neba -
  Zdaj je prišel krvavi sončni zahod!
  
  Na agresijo se bomo odzvali ostro -
  Čeprav so sami majhne rasti!
  Toda meč v rokah krhkega najstnika -
  Močnejši od Satanovih legij!
  
  Naj tanki hitijo plaz za plazom,
  In puško razdelimo na tri!
  Naj policija podlo cilja v hrbet,
  Toda sveti Bog jih bo hudo kaznoval!
  
  Kaj smo se odločili? opravljati delo sveta
  In za to, žal, sem moral streljati!
  Umirjenost je že odvratna.
  Obstaja tudi nasilje!
  
  Z dekletom skupaj tečemo bosi -
  Čeprav je snežilo, snežna zameta gori kot premog!
  Ampak ne bojte se, poznajte otroke -
  Fašista bo krogla krepko zagnala v krsto!
  
  Tukaj so postavili podlo družbo Fritz,
  In ostali strahopetci so na begu!
  Pehoto drobimo kot koso v boju -
  Mladim poletjem nismo ovira!
  
  Dosežek zmage, bo maja,
  Zdaj je metež bodičast, trd sneg!
  Fant je bos, njegova sestra bosa,
  V cunjah so otroci srečali razcvet!
  
  Od kod prihajajo te moči?
  Potrpeti bolečino in mraz, to je treba!
  Ko je prijatelj meril dno groba,
  Ko prijatelj zastoka - umrl bom!
  
  Kristus je blagoslovil nas pionirje,
  Rekel je, domovino ti je dal Bog!
  To je prva vera vseh,
  Sovjetska, sveta država!
  Tanek se je dobro izkazal - ta IS-6 je v super težki modifikaciji, vendar je edini v Rdeči armadi.
  Toda Nemci so že na sprednji strani imeli prvi izvod "Pantherja" -4 in ta avto je zelo resen. In v njej se borijo zelo borbena nemška dekleta.
  Vendar je razumljivo, da učinkovito izbijajo sovjetske tanke iz svojih topov.
  In ni tako zanimivo.
  In v Erevanu se dekleta iz Rdeče armade borijo s Turki in zelo dobro.
  In Natasha se je obrnila tudi na Osmane. Pokosil jih kot srp pšenice.
  Z golimi prsti je vrgla granato in čivkala:
  - Slava ruskim bogovom!
  Zoya, ki je zdrobila vojsko cesarstva polmeseca in izbila gomile trupel, je izdala:
  In slava našim junakom!
  Nato je njena gola peta, zlatolasi tat, vrgla morilsko darilo smrti.
  Toda rdečelasi Avguštin bo pokosil Osmane. Lupanet bo s pomočjo škrlatne bradavice iz bazike in žvižganja izdal:
  - Za našo Rusijo Svarog!
  Nato v bitki Svetlana. To dekle je tudi zelo agresivno.
  In z ogromnim besom zatre Osmane. Njeni goli prsti na nogah mečejo ogromno smrtonosno silo - dar smrti.
  Svetlana pravi:
  - Za domovino, naša mati -
  Ubijte peklenske barabe!
  To so štirje v bitki, tako agresivni in edinstveni. In prevzeli so Osmane in njihovo popolno iztrebljanje je v teku.
  Toda Rdeča armada ne zmaga vedno. Včasih so njeni nasprotniki uspešni in imajo svoja borbena dekleta.
  In od zgoraj, Albina, kako zadeti sovjetsko vojsko z raketami. No, ta punca sploh ni šibka. In kako uničuje sovražnike.
  Albina je blond in naravna lepotica. In njeni raketni udari z neba preprosto rušijo tlakovce v različnih smereh. In kot bi pošiljal kita iz vodnjaka gmote goreče zemlje in kovine. To je zelo kul.
  Tudi Alvina bo s svojo boso, izklesano nogo pritisnila na gumb in kako bo potem počila. In množica smrtonosnih potokov gre v nebo.
  In naravna blondinka zavpije:
  - Za slavo domovine in nebes!
  Tako se zatreskajo dekleta sovjetskih vojakov.
  Ampak to so slaba dekleta, a obstajajo dobre.
  Koliko teh lepih deklet je na frontah.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena se borijo na T-44, ki že ni v proizvodnji.
  Tri dekleta na sovjetskem tanku so zelo vroče. In pošiljajo granato za granato na sovražnika.
  Elizabeth je razkrila zobe in predela:
  - In nihče od začetka sveta,
  Take pogostitve še nisem videl!
  Catherine je prikimala in razstrelila Osmane:
  - Zmagamo s prepovedjo -
  Veliko nam je dano od Družine!
  Elena, ki je streljala na turške čete, je izdala:
  - Naša država je znana,
  Satan ne bo zmagal!
  In triada deklet deluje zelo energično. Pošiljajo izstrelke z velikim uničujočim visokoeksplozivnim učinkom.
  Elizabeth z golimi prsti pritiska na gumbe na nadzorni plošči, nokautira sovražnika in poje:
  - Živimo na očetovi zemlji!
  Catherine je pritisnila svojo škrlatno bradavico na kavelj pogleda, izbila cel vod turških vojakov in zacvilila:
  - Svarogovi vnuki so veličastni otroci!
  Elena je brcnila, pritisnila svojo golo okroglo peto na gumb in zavpila:
  -In leti na krilatem konju ...
  In vsa dekleta so v en glas zavpila:
  - Rusija v daljnih tisočletjih!
  Tako tank T-44 kaže svojo ogromno moč in neverjetno moč.
  Tako energično deluje triada deklet. Bojevniki so akrobatiki, še posebej, ko so skoraj goli.
  Elizabeth je duhovito zapela in pritisnila gumb s svojo škrlatno bradavico:
  - Rusija se je smejala, jokala in pela,
  V vseh starostih, zato ona in Rusija!
  To so tukaj borbena dekleta ... Toda Osmani se ne šalijo.
  Ujeli so Veroniko. Tako je bilo dekle najprej slečeno golo. In potem so začeli bičati z velikim navdušenjem. Tepli je ne le z bičem po hrbtu, ampak tudi s palicami po golih okroglih petah.
  Veronika je celo kričala, od divje bolečine. Pretepli so jo z bičem in palicami, dokler ni izgubila zavesti. Nato so rane posuli s soljo. In bose noge, otekle od udarcev, so stisnili v zalogo in pod njimi zakurili ogenj. In pekli so deklici gole pete.
  Veronica je zaradi bojnega šoka večkrat izgubila zavest. Prišla je k sebi. In hkrati so baklo prinesli k skrinji, ki so jo predhodno namazali z oljem. In kako so gorele škrlatne bradavice deklice.
  Veronico so dolgo mučili. Zažgalo se je tudi naročje Venere ... Kaj vzameš - Osmani so se v tem primeru izkazali za skoraj barbare.
  Na koncu so Veronico zamenjali za enega od terenskih poveljnikov. In deklica se je zaobljubila, da se bo maščevala Osmanom.
  Turke pa zabijajo z raketami. Stalenida in Victoria usmerjata tarče.
  In uničijo gore na koščke ...
  Steelenida je s svojimi golimi prsti pritisnila na gumbe na nadzorni plošči in zakukala:
  - Verjamem, da je ves svet za nas!
  Victoria je s svojo škrlatno bradavico pritisnila na gumb zaboja pištole in odgovorila:
  - Ja, svetu ni mar za nas!
  In dejansko so bili svetovni mediji bolj verjetno na strani nacistov. Poročali so, uživajoč v podrobnostih, o barbarskih bombardiranju, ki naj bi mu sovjetsko letalstvo izpostavilo turška mesta.
  Brez tega seveda ni šlo. Vojna je bila na splošno izjemno kruta in krvava.
  Steelenida je ponovno pritisnila svojo rubinasto bradavico na tarčo in zacvilila:
  - Za domovino sanj!
  In vzdihnila je ... Nekako je sanjala o nekih popolnoma neskončno neresničnih in fantastičnih sanjah. V ZSSR naj bi potekale volitve za predsednika GKO. Glavni boj je med ostarelim in očitno nezdravim Jožefom Stalinom ter mladim komisarjem težke industrije in državnega načrtovanja Nikolajem Voznesenskim. In ravno tako se oglasi ravno mladi in nadarjeni komunist.
  Stalenida, Viktoriya in Tamara znova usmerjajo rakete v cilje. Dekleta se borijo samo v spodnjicah. Ampak je super.
  Steelenida je pela:
  - Bosi, samo bosi,
  Pod julijskim grmenjem
  In pod zvokom deskanja ...
  Victoria je z golo peto pritisnila gumb in nadaljevala:
  - Bosi, samo bosi,
  Dovoljeno nam je plesati z vami!
  Tudi Tamara je tu stisnila bose prste na nogah in čivkala:
  - Za domovino - naša sestra!
  Ta dekleta so super!
  Tukaj bi bilo lepo, da bi bilo mogoče premagati superiorne sile Rommelovih fašistov, ampak ...
  In tukaj je še nekaj deklet z Japonske - ninja plačancev. To je resno.
  Ninja z modrimi lasmi ga je vzela in iz svojih škrlatnih bradavic izstrelila strele ter požgala veliko sovjetskih vojakov.
  Nato je izpeljala mlin z meči in odsekala glave vojakov Rdeče armade.
  Nato so njeni goli prsti vrgli grah z eksplozivom.
  Rusi so bili raztrgani na koščke in deklica je zakukala:
  Za dobro Japonske!
  Ninja z rumenimi lasmi je svoje nasprotnike razstrelila tudi z jagodnimi bradavičkami. Bojevniki so imeli od oblačil le tanke hlačke. In meči so reproducirali tehniko metulja, zaradi česar so glave v sovjetskih čeladah padale. In potem so goli prsti dekliških nog sprožili bumerang in odrezali glave rdečih vojakov.
  Bojevniki so zakukali:
  - Za lete ninja!
  Ninja z rdečimi lasmi je iz svojih rubinastih bradavic s smrtonosno močjo oddajala smrtonosne pulsarje. In potem so meči, ki so se podaljšali, odrezali glave sovjetskih vojakov. In potem so goli prsti vrgli ostre, izbrušene diske, ki so rezali glave kot britev.
  Bojevnik je cvilil:
  - Naši japonski bogovi napadajo!
  Z ognjeno kepo, ki je letela iz škrlatne bradavice, je na sovražnike razstrelila tudi belka ninja. Potem je zagoskala:
  - Naši bogovi so super!
  In njeni goli prsti so vrgli paket premogovega eksploziva in sovjetske vojake raztrgali na majhne koščke.
  In zdaj meči spet odrežejo glavo. Tukaj so dekleta - najvišji let ptice.
  To so plačanci, ki so prišli z Japonske. In mlatimo kot kotlet z netopirjem sovjetskih vojakov.
  Obstajajo pa tudi dobra, ruska ali ne čisto ruska dekleta za slaba dekleta sovražnika.
  Tudi Alice in Angelica vodita svojo vojno. Uporabljajo ostrostrelske puške.
  Streljajo na Osmane ...
  Alice je s pomočjo puške zadela sovražnika, ki je poskušal dobiti sovjetski helikopter ameriškega, primitivnega, a že nevarnega Stingerja. Nato je začvrknila:
  - Za našo domovino, naj pride sreča ZSSR!
  Tudi Angelica je z veliko natančnostjo zadela sovražnika, sestrelila sovražno letalo in zarenčala:
  - Za našo Lado!
  Letalo Otomanov pa je samo domače letalo. Sami na obrtni način izdelajo veliko količino letal. In se obupno borijo.
  Alice se ta blondinka bori z velikim navdušenjem. Je bojevnik najvišjega nivoja.
  In ubije še enega turškega vojaka. Tukaj je lepa lepotica. In zakriči na vso moč:
  - Slava dobi komunizma!
  Angelica, ta rdečelaska in velika bikini, se je strinjala s tem:
  - Velika slava bo doba komunizma!
  In obe deklici se skrivata za skalami. So zelo zagorele in mišičaste lepotice. A hkrati spretno agilen.
  Alice je vrgla dar smrti z golimi prsti morilske moči in zacvilila:
  - Za svet komunizma!
  Angelica je med streljanjem pripomnila:
  Kaj misliš s komunizmom?
  Alice je odločno odgovorila, z golo peto, ki je podlegla eksploziji paketa:
  - Pravi raj na zemlji!
  Angelica se je s tem zlahka strinjala:
  No, raj je raj!
  In rdečelaska z golimi prsti je vrgla cel kup granat.
  Tukaj so imeli tako agresivno bravo. In dekleta so delala skupaj. In pošiljal kroglo za kroglo.
  Njihove gole okrogle pete so bile rahlo zaprašene. In dekleta so si splaknile noge v lužah. In spet so začeli metati gole prste na sovražnika, nekaj, kar prinaša uničenje.
  Alice je navdušeno zapela:
  Neskončna tema počitka
  Potopljen v brezno drobnih težav ...
  Prebij se skozi tišino, plamen bitke,
  Prekinite tišino z ropotom zmag!
  Angelica je agresivno opazila in s pomočjo škrlatne bradavice podrla še enega hudobnega Otomana:
  - Dobra dekleta gredo v nebesa, bojevnice pa v Hyperparadise!
  Alice se je strinjala s tem:
  - Prišli bomo tja, kamor si prizadevajo vsi domoljubi domovine!
  Izkazalo se je, da so bojevniki pripravljeni na najbolj pravo zmago ...
  In potem je skozi njih padel še en osmanski vojak. To so dekleta - trivialno so orkan.
  Nataša je medtem ujela lokalnega poveljnika. Vsa štiri dekleta so kolovodja postavila na kolena in ga prisilila, da je poljubil njihove gole, otrdele podplate.
  Vodja je to storil krotko. In bilo mu je celo všeč.
  Zoya je tvitnila:
  - Je dobro, da so vas ujele ženske?
  Zamrmral je in si obliznil ustnice:
  - Pravi časi ste!
  Avguštin je predlagal:
  "Mogoče bi te morala pritisniti z iskro?"
  Vodja je zagvrnil:
  - Ni potrebno!
  Svetlana je agresivno razkrila zobe in zarenčala:
  - Torej se pogovorimo, preden se razjezimo.
  In general velikega Otomanskega cesarstva je začel pričati.
  Vendar zimska kampanja Rdeče armade ni uspela. In prišla je pomlad.
  Tokrat so Fritz pripravljeni na napad. In Japonci so zbrali vojsko z vzhoda.
  Za ofenzivo v seriji so se že pripravili tanki Tiger-3 v naprednejši modifikaciji ter spretni Panthers-3 in celo prvi Panthers-4.
  In na nebu imajo Nemci že popolno prevlado in pojav ME-363 IN TA-283 naprednejših reaktivnih lovcev. Poleg tega njen brezrepi ME-263 na raketnem reaktivnem motorju, naprednejši in hitrejši. In zaradi svoje majhnosti skoraj ni ranljiv.
  Nemci imajo tako jadralna letala kot tudi naprednejše reaktivne bombnike, vključno z TA-500, ki lahko dobesedno bombardirajo celotno ozemlje ZSSR.
  To pomeni, da so Rommelove čete močne. In dobili so celo naprednejši mitraljez MP-64, ki je dobesedno pokosil Rdečo armado.
  Število Fritz in transporterjev se je povečalo. Pa tudi močan plinski lansirnik.
  Njihova vojska je bila skrbno izurjena. In ta preboj je bil izveden na visoki ravni.
  In puške različnih kalibrov so pognale ogromno. In udarec je bil drobljiv v središču.
  Položaje Rdeče armade so prebili. In Nemci so napredovali in si prekrili pot s trupli.
  Gerda in njena posadka sta se borili na poskusnem Tiger-4. To vozilo je imelo močan top: 105 mm v 100 EL in čelni oklep 250 mm pri naklonu 45 stopinj in stranski oklep 170 mm tudi z nagibi.
  Hkrati je bil nov plinskoturbinski motor z močjo 1800 konjskih moči, teža rezervoarja pa se je zmanjšala na petinšestdeset ton.
  Tako je nastal bolj popoln in mogoč stroj. In prva od njih ima žensko posadko.
  Gerda strelja z golimi prsti. Prebije se skozi sovjetski tank in zacvili:
  - Nevihte sedmih morij,
  Močnejši sem od vseh sovražnikov!
  Njihov tank hiti z vsemi hitrostmi.
  Charlotte je tudi streljala z golimi prsti, prebodla sovjetski IS-2 in čivkala:
  - Za prijateljstvo in ljubezen!
  Nato je Christina mlatila iz topa. Zažgala je luknjo v tanku Rdeče armade, odtrgala kupolo in začivkala:
  - Za izjemne meje!
  Magda je zadela tudi sovražnika. In pri tem je s škrlatno bradavico spustila modrček.
  Potem je zacvilila:
  - Naj bo ljubezen z nami!
  In dekleta se bodo v en glas smejala.
  Maj 1946 se je izkazal za vročega. In Nemci prebijejo obrambo.
  Medtem je Japonska nenadoma napadla Vladivostok. Udarec so zadale skoraj vse sile.
  V napadu so sodelovali celo piloti kamikaze. In zabili so sovjetske ladje.
  In dobesedno so eksplodirali. Sovjetska flota v Vladivostoku ni bila močna.
  Tako so mu zadali hud udarec.
  In sovjetske obmejne čete so napadli pehoti in japonski tanki.
  Tudi ninja dekleta.
  To so res bojevniki najvišjega razreda, z zelo ostrimi meči.
  Ninja z modrimi lasmi je vzela in s svojimi meči zagnala mline na veter ter odrezala glave ruskim vojakom.
  Nato so njene gole, izklesane noge vrgle smrtonosno darilo smrti, ki je sovjetske vojake usmrtila in jim odsekala glave.
  Ninja je zapela:
  - Napadli bomo banzaja!
  Ninja z rumenimi lasmi prav tako reže sovjetske vojake z zelo ostrimi in smrtonosnimi meči katana. In hkrati njene noge mečejo ostre zvezde, ki prebadajo ruske vojake.
  Deklica zakriči:
  - Slava dobi samurajevskih vitezov!
  Ninja z rdečimi lasmi neprestano vrti svoje meče kot rezila helikopterja.
  In njeni goli prsti mečejo strupene igle. In lepotica z Japonske zavpije:
  - Vsi ubijamo do konca! Osvetlimo svoja srca za slavo Japonske!
  Ninja z belimi lasmi tudi reže ruske vojake. Prereže jih na pol. In brizga škrlatno kri na vse strani.
  In zdaj njena gola okrogla peta udari v čeljust sovjetskega generala.
  In dobesedno izbili zobe.
  Ninja dekle z belimi lasmi rjove:
  - Sovražnikom Japonske prinašamo smrt,
  In razstrelili bomo glave vsem vitezom!
  Tukaj so dekleta.
  Vendar se po drugi strani Malvina in Faina kregata.
  In ta dekleta streljajo na Japonce iz mitraljezov.
  In hkrati z golimi prsti mečem noge morilske moči limon.
  Ki raztrgajo plazeče samuraje.
  Komsomolke pojejo:
  In boj se spet nadaljuje
  In srce je zaskrbljeno v prsih ...
  In Lenin je tako mlad
  In mladi oktober je pred nami!
  . POGLAVJE #3
  Nemci so napredovali, raztrgani v smeri Moskve. In zdaj so že obkolili Smolensk. In tudi na drugih področjih smo naredili velik napredek.
  Stanje se je poslabšalo. Boji so se razvili za mesto Kalinin. In to je že zelo blizu Moskve.
  Tu so se dekleta obupno borila. Bilo je že poletje 1946. Dekleta se tepejo skoraj gole, a to počnejo obupno.
  Ženski ostrostrelski bataljon pod poveljstvom stotnice Vladlene Streltsove je zavzel obrambni položaj v ruševinah na ulici Volodarsky. Za ruševinami so se skrila dekleta z mitraljezi in puškami, privezana s svežnji granat.
  Sama Vladlena je v lisasti tuniki čez golo telo, v kratkih hlačah in bosa. Lepo in ukrivljeno dekle, z močnimi boki, tankim pasom, s kratko frizuro pod polboksom. Obraz je zelo izrazit, z moško brado, modrimi očmi široko narazen. Svetlo rjavi lasje so postali sivi s prahom, visoka prsa, trd pogled. Kapetanka Natasha se bori že več kot dve leti in kljub svoji mladosti je videla veliko. Noge deklice so pokrite z urezninami in modricami. Deklica je bolj okretna, da se premika bosa kot grobi in nerodni škornji.
  Goli podplat začuti najmanjše tresljaje tal, opozarja na bližino rudnika, sama mati zemlja pa dodaja vzdržljivost. Po eni strani so dekliške noge otrdele in niso se bali vroče kovine ali ostrih ruševin ruševin, po drugi strani pa niso izgubile občutljivosti in prožnosti, ki so skozi rjovenje opozarjale na gibanje. rezervoarji.
  Draga Vladlena drži granato s priloženim eksplozivnim paketom. Treba se je priplaziti do grozljivega nemškega tanka "Kraljevski lev" in zalivati ulice z mitraljezi.
  Ta stroj ima sto ton teže in debelino oklepa: čelo tristo milimetrov pod kotom in stranice dvesto milimetrov, tudi z pobočji.
  Nicoletta se plazi poleg nje. Tudi bosi, zato se je izkazalo, da so vsa dekleta iz bataljona iz škornjev in posnemajo svojega poveljnika. Njeni zaprašeni podplati se ostrijo, ko se plazi po vseh štirih. Nicolettini rumeni lasje so neurejeni in dolgi... Malo skodrani. Sama deklica je vitka, tanka, majhne rasti. Lahko jo zamenjamo celo za dekle, z ozkimi rameni in navidez veliko glavo.
  Toda Nicoletta je že veliko doživela. Uspelo ji je obiskati tako fašistično ujetništvo, ki je preživela kruta mučenja, kot rudnike, od koder ji je po nekem nerazumljivem čudežu uspelo pobegniti. Toda ob pogledu na njen otroški, nežni obraz, nikoli ne moreš reči, da so jo tepli z gumijastimi palicami po petah, skozi njeno telo je tekel tok.
  Nicoletta strelja ... Vojak Tretjega rajha, v tem primeru Arabec, pade mrtev, njegov gobec pa dvigne pesek in ruševine.
  Vladlena zgrne kup granat pod kup smeti. Zdaj bo sem priplazil devetdesettonski Tiger-4 in ga razstrelil. Dekličine modre oči se lesketajo kot safirji na njenem obrazu, ki je skerpel od sončnih opeklin in prahu.
  Izkušnje kažejo, da bo dobro zaščiten rezervoar zdaj spremenil položaj. "Tiger"-4 ima 170 mm stranski oklep in celo pod kotom. Štiriintrideset ga ne more prebiti, možnost imajo le težki IS-7 ali kaj podobnega. Toda gosenice so cilj. Glavna stvar je, da avtomobilu odvzamemo mobilnost ...
  Blondinka Svetlana izstreli rafal iz mitraljeza ... Vojak, nihče ne ve, katere narodnosti sodi. Nemci, ki jim pomaga večina vzhodne poloble, cenijo arijsko kri in v boj vržejo kolonialne čete: Arabce, Afričane, Indijance, različne Azijce in Evropejce. Povečalo se je tudi število Poljakov - ki so že od zibelke vajeni sovražiti boljševiško Rusijo. Tukaj se borijo ukrajinski nacionalisti, donski kozaki, Čečeni in celoten kavkaški kaganat. Rommel je vzgojil celo internacionalko.
  Veliko sovražnikov ...
  Bosonoga Svetlana se spretno izmika strelu iz mitraljeza. Krogla se je skoraj razcepila, počrnela od prahu, okrogla, dekliška peta. Lepi kapetan je celo začutil žgečkanje, kako blizu je priletelo velikokalibrsko darilo. Deklica se je prekrižala in zašepetala:
  Tudi krogla nas ne bo ustavila!
  Nicoletta strelja nazaj... Še ena deklica Angelica - zelo rdečelaska, nadpovprečno visoka in mišičasta, kljub skromnim obrokom. Tudi zelo lepa punca, z razkošnimi boki, zamaknjenim pasom, ne ženstvenimi širokimi rameni in visokimi prsmi.
  Angelica se bori samo v kratkih hlačah, tunika je raztrgana na koščke in se sesuje v prah, novih uniform pa ne dostavijo čez Volgo. Bog ne daj prenesti več streliva in kapljice hrane za izčrpane sovjetske čete.
  Angelica je torej skoraj gola, noge so popraskane, predvsem kolena. Kos šrapnela je zadel podplat desne noge in boli, težko je hoditi.
  Rdečelaska, zaprašena, skoraj gola Angelica zasuka svoj lep, a hkrati trd obraz. Deklica, ki strelja, pravi:
  - Gospod, Moskva in Stalin so nad nami!
  In odreže napadajoče naciste, sama pa se je komaj imela čas za vrnitev nazaj.
  Razvaline in ozke ulice grozljivim nemškim tankom otežujejo obračanje. Tukaj skoraj dvesto ton "mamutov" -3 sploh ne more mimo ...
  Kot je pričakovala Svetlana, se je "kraljevski lev" malo zapeljal in se zakopal v kup smeti. Prišlo je do eksplozije. Gosenica je počila, odletelo je nekaj poškodovanih valjev.
  Ranjeni tank se je ustavil in iz cevi je izletela granata ...
  Nekje v daljavi je šumelo in puščalo ruševine. Plavolasa terminatorka Svetlana je siknila kot kača:
  - To je moj izračun! Odprl račun ...
  Kapitanka je spet prisiljena odplaziti. Nemci in njihovi sateliti ne morejo izkoristiti svoje tehnične premoči v ruševinah. Po krivdi trmastega Hitlerja so se horde Tretjega rajha zataknile v pozicijskih bojih v precej velikem in dobro utrjenem mestu.
  Nicoletta vrže granato. Prisiliti jih, da se preobratijo nad strlenimi Nemci ali Arabci. Eden od nacističnih militantov mu odtrga roko in nanjo obesi angleško uro s kompasom.
  Nicoletta z nasmehom pravi:
  - Kar ti pokaže kompas - pot v pekel!
  In lepo dekle si otrese kos oprijete keramike s svoje prašne pete.
  Tudi Angelica se s svojimi čvrstimi, polnimi oprsjami sprašuje. Bradavice so skoraj črne od umazanije in srbeče. In poskusite oprati. Spet se je treba zariti, ko nemški mitraljezi črčkajo. In plaziti po plastunski.
  Bataljon deklet drži svoje položaje, čeprav je obstreljevanje. In trgajo težke granate in bombe padajo z neba ... Toda nič ne bo zlomilo poguma sovjetskih junakinj.
  Tukaj Svetlana vidi, kako "Panther" -3 plazi. No, ta tank ni več tako strašen.
  Lahko ga udarite v stran. Deklica je kihala, izpljunila prah, ki je zlezel v njena elegantna usta. V roko je vzela granato, obteženo z eksplozivnim paketom. Pritihotapiti se moraš neopažen. Toda okoli je toliko dima.
  Angelica se je začela plaziti in se z golimi prsti in komolci naslanjala na odtok. Bila je kot mačka, ki zalezuje miško. Deklica se je spominjala vojne iz tistega groznega poletja enainštiridesetega leta, ko je Wehrmacht zahrbtno vdrl v prostranstva ZSSR. Ali ni bilo niti dekle, skoraj dekle, prestrašeno? Sprva da, potem pa se navadiš. In nenehne pokale granat že dojemate kot navaden hrup.
  In zdaj je eksplodiralo zelo blizu. Deklica se je udarila po trebuhu. Drobci hitijo od zgoraj kot jata divjih čebel. Angelica z razpokanimi ustnicami šepeta:
  - V imenu pravice, Gospod!
  Deklica pospeši plazenje in vrže granato s priloženim paketom eksploziva. Sedanjost leti v loku. Sliši se eksplozija, tanjši stranski oklep panterja je primeren. Nemški tank začne goreti, bojni komplet eksplodira.
  Svetlana z nasmehom zašepeta:
  Hvala Gospod Jezus! Verjamem samo v vas! Prosim samo zate!
  Zlomi panterja. Odtrgano, dolgo deblo je zakopano v ruševinah. Čelni oklep, ločen od bočnega oklepa, spominja na zajemalko.
  Svetlana, katere oči se na obrazu, rjavem od prahu in sončnih opeklin, lesketajo s koruznicami, pravi:
  - Več hrastov ima sovražnik, močnejša je naša obramba!
  Angelica je zelo seksi, v svojih črnih spodnjicah in golega, prašnega, močnega telesa. Punca je zelo pametna. Lahko meče drobce stekla z golimi prsti.
  Zdaj je s svojo graciozno, s prahom pokrito nogo vrgla oster predmet. In zataknjen, prav v grlo fašistu. Lepa Angelica je zabrbljala:
  - In jaz sem seks simbol in simbol smrti!
  Deklica, po kateri je spet plazila in streljala. Vodil ogenj in Svetlano.
  Kapitan lepote, Vladlena, ko je posekal fašista, je čivkala:
  - Življenje je veriga in malenkosti v njem so členi ...
  Nicoletta je ustrelila, Fritzu razcepila glavo in dodala:
  - Nemogoče je ne pripisati pomena povezavi!
  Svetlana je spet natančno streljala in zakričala:
  - Ampak ne moreš se vrteti po malenkostih ...
  Nicoletta je natančno streljala in dodala:
  V nasprotnem primeru vas bo veriga ovila!
  Druga deklica Olimpijada, prav tako zelo lepa, je skupaj s pionirjem Vladislavom pripravila mino na žici. Onadva sta jo potisnila ... Zahrbtni booger se je zlezel v gosenico "Tigra"-2. In kako bo počil ta nemški avto z dolgimi cevmi.
  Svetlolasi fant Slavka je vzkliknil:
  - Naša Rusija, imaš vedro!
  In komaj je imel čas, da skoči nazaj, bliskajoč, s črnimi podrtimi petami, s padajoče strehe.
  Olimpija je pobožala dečka po vratu in rekla:
  - Zelo si pameten!
  Pionir se je prebil na fronto in se pridružil ženskemu bataljonu. Fant je tudi zelo ustvarjalen. Na primer, izdelal je letala za sestrelitev fašističnih jurišnih letal. Ko se Focke-Wulfi ali TA-152 dvignejo, se zasliši neverjetno oglušno rjovenje.
  Nemci udarijo ob spremljavi Wagnerjeve simfonije. Tako veličastna melodija.
  Olimpija z jezo reče:
  - Še vedno nas poskušajo prestrašiti!
  Pionir je s patosom zapel:
  - Ruski bojevnik se ne boji smrti,
  Smrt nas ne bo ponesla pod zvezdno nebo!
  Kajti sveta Rusija se bo trdo borila,
  Napolnil sem mogočno mitraljez!
  Olimpija, visoka, mišičasta deklica s širokimi boki in rameni, je tipična kmečka ženska. Oblačila so bila med bojem strgana v cunje, močne noge so bose, lasje so spleteni v dve kiti in močno zaprašeni.
  Vladislav je star komaj enajst let, podhranjen, opraskan in umazan fant, le v kratkih hlačah. Dečkovi naravno beli lasje so posiveli, rebra pa se kažejo skozi tanko, zagorelo in umazano kožo. Noge strašno podrte, v opeklinah, modricah, z mehurji. Res je, usoda je otroka obvarovala pred resnimi poškodbami.
  V njegovem ozadju se olimpijske igre zdijo velike in debele, čeprav deklica sploh ni debela, ampak z močnim, treniranim mesom na kosteh. Poleg tega se je zdelo, da lakota sploh ni vplivala na njeno polno in veliko postavo.
  Deklica strelja iz težke protitankovske puške. Nemških avtomobilov ni mogoče preluknjati v čelo, vendar je možnost v tirnicah.
  In zajeten "Kraljevski lev", ki je v podvozje prejel težak eksploziv, je začel pihati dim kot močan kadilec.
  Slavka je z zlobo zapela:
  - Smrdljivi Fritz je brez razmišljanja prižgal cigareto na vhodu! Seveda je zašel v velike težave!
  Olimpija, ki se utripa z mišičastimi, zagorelimi teleti, je s svojimi golimi, lepimi nogami premagala step ples. Deklica je zapela:
  - Sveti ruski obrazi utripajo iz ikone ... Bog ne daj, da namočite vsaj tisoč Fritz! In če kdo brenči bolj kot fašisti, te nihče, verjemi, tega ne bo obsodil!
  Nato je ponovno napolnila protitankovsko puško in znova streljala. Nemški transporter je spet napihnil dim.
  Dekliški bataljon je Fritzu povzročil znatno škodo. Toda utrpel je tudi izgube. Tu se je eno dekle razpolovilo in njen obraz je kljub prahu postal tako bled.
  Večino Stalingrada so nacisti že zavzeli, a kar ostane od mesta, se noče vdati in se vdati.
  Svetlana se medtem poskuša prebiti skozi "Tigra". Zmogljiv nemški avto je dobil granato v bok, a ni podlegel. Obrne se, da bi izstrelil top. Deklica se mora zariti v tla in ruševine, da je ne bi zdrobil eksplozijski val, ki ga sprošča sedanjost.
  Svetlana tiho zašepeta:
  - Mama, oče, oprosti!
  Nicoletta je v Tiger-3 vrgla granato, ki ji je eksplodirala na čelu. Deklica je siknila:
  - O tem, da je svetloba poučevanje pozimi spomladi ... Ponavljam brez izjeme, da je Hitler kuga baraba!
  Angelica, ki je prekinila pogled na naciste in jih z razpokom polila z vodo, je napeta:
  - V krsti sem zdaj videl Fuhrerja! In brcnila je reveža naravnost v oči!
  Rdečelaska je dejansko z golimi prsti vrgla granato na tank. Zadel je v cev ... Sledila je eksplozija in gobec "Tigra" je bil poškodovan.
  Strahopetni Nemec ga je vzel in se umaknil.
  Svetlana je smrknila skozi nosnice:
  - Naši, vaši se ne bodo vdali!
  Nicoletta je s kroglo posekla Hitlerjevskega plačanca in zapela:
  - In zlobnež se ne šali! Roke in noge, zvija ruske vrvi! Zob se zarije v samo srce ... Do dna pije domovino!
  Svetlana se je zahihitala in zalajala:
  - Fuhrer divje vpije, raztrga se!
  Nicoletta je odpustila in dodala:
  - No, smrt se nasmehne!
  Pojavil se je še nevarnejši "Shtumrtiger". Uničuje celotne zgradbe in bunkerje. Poleg tega se ne približuje položajem sovjetskih čet. Avto je pod krinko nemških mitraljezcev.
  Svetlana vidi, da je približevanje položajem Fritzov nerealno. Toda na nebu modifikacija reaktivnega letala Focke-Wulf. Eden od teh strojev leti bližje sovjetskim položajem. Dekleta odprejo ogenj nanjo.
  Angelica vrže granato in besno reče:
  - V globoki smrti - ni odpuščanja!
  Po tem se deklica obrne iz mitraljeza. Hitro se vrne nazaj. Hitro se pripelje relativno nov nemški tank "Panther" -2 z majhno kupolo in nižjo silhueto.
  Več deklet meče granate na nemški avto. Ko je prejela darila, zmrzne in se ne more obrniti.
  Angelica je zažvižgal in siknil:
  - To je nov napad! Raztrgali ji bomo usta!
  Panther-4 je zarenčal in izstrelil svoje močnejše orožje.
  Ognjeni stolpec je razcepil zrak in v trenutku segrel in elektroliziral ozračje.
  Angelica se je zahihitala, školjke so letele mimo napol gole deklice. Brezsramna rdečelaska je stresla boke in rekla:
  - In Newton je premagal sovražnike, odvrgel jarem s prestola! Fritz je izdal svoj Newtonov zakon!
  Stalingrad je bil ves zajet v požarih, ko se je zdelo, da ognjeni jeziki ližejo nebo in pokajo vijolične, oranžne in škrlatne iskrice! In vsaka iskrica je kot duh, ki pobegne iz peklenskega gradu.
  Svetlana, ki je podrla nemškega borca, je zasvetlila z modrimi očmi in zapela:
  - Kaj cviliš slaba stara ženska? Verjemite, samo psihiatrična bolnišnica joka za vami!
  Nicoletta je pela v petju in streljala na naciste:
  - Kako dobro je ležati na travi in udariti Fritza po glavi! Naredite obkladek za Fuhrerja in pošljite naboje iz mitraljeza!
  Deklica se je divje zahihitala in se prevrnila s trebuha na hrbet. Naredil sem kolo z nogami. Priletela je granata. Leteči Focke-Wulf-490, ki je prejel šrapnel pod trebuh, se je hitro dvignil višje. Vidi se, da so ga ranili ostri drobci. Fašistično bitje se je zagorelo in začelo izgubljati koščke zlomljenih kril.
  Svetlana, ko je videla, kako Fokke izgublja višino, je zakričala:
  - To je semafor! Na krovu visi sekira!
  Nemško letalo je eksplodiralo in razpršilo naplavine v vse skrajne kote neba. In kam je izginil fašistični as. Naredil sem zadnji zavoj. V pepel je šel krvnik, ne pilot!
  Nicoletta je kihnila, raztresla prah in rekla:
  - Biti ali ne biti? To ni vprašanje!
  Angelica je spet z nogo vrgla kos stekla, tako močno, da je, ko je udaril v oko, izbruhnil Fritzu skozi zatilje:
  - Jaz sem tankovska armada! In zdraviti se morate!
  Nemci in njihovi sateliti so poskušali napredovati, pred seboj so metali granate. Takšna taktika proti dekletom ni delovala. Tu je Slavka namestil katapult in kako je v odgovor zadel sovražnika.
  Pionir je zavpil:
  - Božiček raztrga Hitlerjeva usta!
  Naboj katapulta, ki se je prebil v množico nacistov, jih je razpršil in se hkrati prevrnil v zrak. Fritz je padel in se zlomil ob ruševine sten.
  Tank "Tiger" -3, ki je izgubil ravnotežje, je trčil v "Royal Lion". Oh, Leva, kje je tvoje grozljivo ime?
  Svetlana se je nasmehnila in odgovorila:
  - No, bravo Slavka!
  Fant je agresivno zarenčal.
  - Pioneer je vedno pripravljen!
  Deklica je v odgovor stresla z boso nogo.
  Kapitanka je spet začela zabijati. In Olimpijada je požgečkala Slavkino ozko nogo, kako težko jo ima! Ni čudno, da se fant ne boji teči skozi ogenj.
  Nicoletta je v petju rekla:
  - Mladost je dobra - starost je slaba!
  Angelica, ta vesela rdečelaska, se je strinjala:
  Nič ni hujšega od starosti! To je res najbolj gnusno stanje od vseh možnih!
  In deklica je naredila skok z državnim udarom. Za trenutek si je predstavljala gnusne babice. Ne, ne primerjaj, staro žensko z dekletom. In kakšna lepota, v vitkih telesih.
  Angelica ga je vzela in zapela:
  - Tok za letom, leta v prikolici,
  Starka drgne kano v možnarju ...
  Kaj pa moja vitka postava,
  Ne razumem, kako je šla mladost!
  Svetlana je zabliskala z očmi, z udarcem v dimlje podrla Nemca in pripomnila:
  - Ne! Kljub temu je v vojni tak čar - ostati za vedno mlad! Vedno pijan!
  Olimpija je dala nov naboj v katapult. To je nekaj takega kot dobra malta. Deklica je siknila:
  - Ne mimo, ampak mimo!
  Serjožka je premešal svojo tanko, a okretno nogo in zalajal:
  - Fritz obraz!
  In granata je skupaj z eksplozivnim paketom z vso močjo priletela na položaje nacistov, čeprav pod poveljstvom Rommela.
  Da, Kaliningrad jim ni bil dan. Že mesec dni, od konca junija, traja juriš, a mestu ni uspelo vzeti vsega. Na drugih odsekih fronte so nacisti dosegli uspehe, na tem pa ne.
  Svetlana je ustrelila s pištolo in zarjokala:
  - Vse je nemogoče, se zgodi, da je mogoče ... Vesolja ni treba zelo komplicirati!
  In udaril v rezervoar za gorivo na motornem kolesu. Stroj je počilo in ognjeni vihri so razsvetlili zadimljeno pokrajino. In Nemca je raztrgala ognjena šapa.
  Kapitanka Vladlena je zavpila:
  - Rad ubijam zlo! In to je najvišje dobro!
  Nicoletta je z rafalom premlatila Nemce in siknila:
  - Igrajmo se porcupine!
  Angelica je odprla ogenj, natančneje. Nekaj temnopoltih je ostalo ležati na sulicah pokritih ruševinah:
  - Ubij sovražnika! - je zašepetala punca.
  Nicoletta je igrivo zapela:
  - Ko sem naslikal Hitlerja s šminko, Mainsteina z lakom za lase, te bom zvlekel v ujetništvo princese, zvesti pes te bo grizel!
  Svetlana je streljala in sikala:
  - Pridi zvečer, Adolf, obesi se ... Nehaj se norčevati! Pridi zvečer, leteti kot merfal - naciste močno premagati!
  Nicoletta je v jezi zrušila čelado z glave viharnika:
  - Mi lahko! In bomo!
  Dekleta iz bataljona "Lenin" so ustavila napredovanje tujih čet. Fritz se je premaknil naprej in dobesedno metal trupla v vesolje. Tudi tank "Royal Lion", s katerim so se polagali upi, ni pomagal. Tukaj je modifikacija stroja s 150 mm pištolo.
  Angelica odbije kamen, pritrjen na njeno golo bradavico. Punca ima tako lepe in polne prsi. Deklica z nogo vrže granato. Noga je močnejša od roke, met pa gre dlje.
  Kraljevi lev je dobil razpoko v gosenici in se ustavil. Ustreljen iz njegovih močnih ust. Ropotanje in zrušitev.
  Angelica pljuva in pravi:
  - Ruski bojevnik ne zastoka od bolečine!
  In dekle spet strelja. In to počne izjemno dobro. Fašist, ki se nagne iz stolpa, pade nazaj.
  Rdečelaska, skoraj gola punca pravi:
  - Zaman sovražnik verjame, da mu je uspelo zlomiti Ruse! Kdor si upa, napade v boju, sovražnike bomo močno premagali!
  In Angelica zvija mišice stiskalnice, ki jih ima zelo reliefno.
  Oh, kako lepe so punce! Nočem, da bi kdo od njih umrl.
  Stalenida je tekla... Zelo lepo dekle, s puhastimi belimi lasmi. Nekako ji jih uspe namazati s kakšnim napojem, da se ne umažejo.
  Deklica je zelo lepa, s podobo Venere, le bolj napeta in reliefna. Oblačila na njej, samo modrček in hlačke. Vse ostalo je že raztrgano. Toda kako graciozne so noge! To ni dekle, ampak pečat popolnosti, krona lepote.
  Premika se na poseben način, kot veverica. A bose noge in utripanje, in pete, presenetljivo ostanejo čiste. Stalenida strelja, fašist pa dobi razjedo na prsih.
  punca pravi:
  - Zvestoba domovini je najvišja beseda!
  Angelica je v smehu pripomnila:
  - Sleci modrček in ostani kot jaz v kratkih hlačah!
  Steelenida je negativno zmajala z glavo.
  - To ni primerno!
  Angelica je stresla z boki, primerno streljala in zapela:
  - Nekaj komsomolca je postalo nenavadno! Tako hoditi z golimi prsi je zelo nespodobno!
  Steelenida se je zahihitala in pripomnila:
  - Zakaj prinašati veselje Fritzu, poglejte našo lepoto!
  Angelica je odločno odgovorila:
  - Naša lepota je smrtonosna!
  Jeklena deklica se je zahihitala in streljala na TA-200. Nacistični avto je zagorel. In lepa blondinka je zavpila:
  - Smrt zlu!
  Angelica se je nasmehnila.
  - In življenje je dobro!
  Steelenida, ko je videla, da Nemec pada, je zarenčala:
  - To je najvišja vrednost! Ne mislite, da ste nacisti zmagali!
  Angelica poje:
  - Čakanje na zmago! Zmaga čaka ... Tiste, ki hrepenijo po strganju vezi! Čakanje na zmago! Čakanje na zmago! Naciste bomo lahko premagali!
  Lepo dekle in njene gole prsi se tresejo. Dobro z golim trupom v vročini, ki jo še stopnjuje ogenj.
  Svetlana je bila zdaj videti veliko bolj odločna. Na Fritza je streljala s strojnico in zalajala:
  - Kastriral te bom!
  In res so nacisti prejeli smrtonosna darila in krste! In deklica jim je pokazala postavo, zgradimo gole prste. In žvižgal kot slavček-ropar. In skozi prste spodnjih okončin.
  Kapitanka je zelo pametna. In peneče. In sploh ne kruto. Tudi njej je včasih žal sovražnikovih vojakov, ki imajo morda otroke, ki bodo jokali za mrtvimi očeti.
  Svetlana pa takšne misli odganja od sebe, zato hočeš jokati od njih. Toda Rusi niso bili tisti, ki so prišli k Nemcem ropati in ubijati. Ne, to so Nemci in cela agresivna kopica tujcev z vsega sveta je vdrla v ruska prostranstva.
  Svetlana se je prekrižala in streljala na Fritza, ki se je skušal tiho približati položajem Rusa Fritza ... Iz njega je izteklo oko in možgani, ki sta jih izbila krogla.
  Kapitanka Vladlena se je nasmehnila in duhovito rekla:
  - Iz oči v oči, iz glave v glavo!
  Svetlana je natančno ustrelila in zadela motocikel s stransko prikolico. Avto se je začel trgati, mitraljez pa je odletel in se večkrat prevrnil. Nato je njegov gobec potonil v ruševine.
  Deklica je podrgnila goli, zaprašeni podplat po ruševinah. In spet je namerila. Njen veseli, mlad obraz se je nasmehnil precej nasmejan. Deklica je zapela:
  - Ne, smo rekli fašistom, naši ljudje ne bodo tolerirali, da bi se ruski dišeči kruh imenoval z besedo ford!
  Nicoletta je sprožila zelo natančen strel, ki je zažgal Focke-Wulf, in začivkala:
  Za pokvarjenca je seveda izbira jasna,
  Za dolarje je pripravljen izdati Rusijo ...
  Toda ruski moški je tako lep
  Da je pripravljen dati življenje za domovino!
  Deklica je naredila salto in pokazala nacistom figo ter se pomikala, krogle pa se niso dotaknile lepote.
  Pojavila se je Angelica, ta lepotica, skoraj gola in umazana kot hudič, je z dvema nogama naenkrat vrgla granato. In je preverila:
  - Kar imam je ... Fritz v ostri strani!
  Olimpija je popravila Angelico:
  - Ostro, v stran in ne v ostro!
  Deklica se je zahihitala in stresla z lubeničnimi prsi ter izstrelila granato z granato z eksplozivnim paketom. "Tiger" -3 je bil zadet v gobec in ta zvita umetnina se je izognila.
  Po tem se je nacistično bitje umaknilo. Začela se je plaziti kot želva, ujeta v ognju.
  Svetlana je pela in veselo mežikala:
  - In "Tiger" se umika, Nemci pa se skrivajo!
  Deviški bataljon je manevriral pod napadi, zračnimi napadi in težkim orožjem. Tu so udarili reaktivni bombniki, v nebo so se dvignile polomljene, do rdeče razžarjene strmine. In kamni so goreli. Na srečo nobena od deklet ni umrla, moški pa so odšli na naslednji svet - ki jim ni tako žal! In duše letijo - ene v nebesa, druge v pekel! Kjer hudiči z vilami že čakajo tiste, ki niso verjeli v Jezusa.
  Angelica je najbolj seksi bojevnik v besu: no, ali lahko nacisti iz svojega "Sturmtigerja" res streljajo na položaje sovjetskih čet in ubijejo rdeče bojevnike?
  In deklica je z bosimi nogami zgrabila granato in se zasukala v slapovih salta. In se vrti hitreje in hitreje. In potem je z vso močjo vrgla dar smrti v široki gobec Stormtigerja. Zabliskale so gole, zagorele noge lepotice in granata je priletela v širok gobec. In močan stroj se je najprej zadušil, nato pa hitel. Dva "kraljevska tigra", ki sta stala ob straneh "Sturmtigerja", sta bila vržena in raztresena v različne smeri. Valje so se jim strgali in padli so dol in leteli kot zlomljena kraljičina ogrlica.
  Eksplozivni val je vrgel Angelico in deklica je letela na glavo. In bila je obrnjena, zazibana in vržena. A lepotica je kljub temu pristala, ostri ruševine in zdrobljeni kamni so se zarili v njene gole podplate. Deklica je imela bolečine in celo skozi žuljasto nogo se je konica prebila.
  Toda Angelica je našla moč, da je vstala in zavpila:
  - Vi fašisti boste v pepelu!
  Svetlano in druga dekleta je eksplozivni val vrgel navzgor in jih celo rahlo zmečkal. Toda nobeden od lepih bojevnikov ni umrl. Dekleta so se srečala z orkanom in dobro usmerjenim ognjem. Zatiranje nacistov, ki so skočili ven, in drugih agresivnih žuželk, ki oblegajo ZSSR.
  Nicoletta je z velikim navdušenjem zapela:
  - In ko nas bo Gospodova trobenta popeljala v boj, bomo prijatelji s Komsomolom! In po Jehovovi volji bom na nebeški prozivki!
  Angelica je otresla prah s svojih krvavih podplatov in zapela:
  - Lenin, zabava, komsomol! Fuhrerja pošiljamo v norišnico!
  Dekleta so se začela oglušno smejati, Vladislav pa je z zaskrbljenostjo in jezo rekel:
  - In moj katapult, ne tako natančen - kot tiste gole in močne noge Angelike!
  Olimpija, ki se je igrala z mišicami rok, je rekla:
  - To je v redu! Še vedno razmišljaš. Nekaj bolj kul!
  . POGLAVJE #4
  Nemci so zdaj začeli napad na Tulo. Zdelo se je, da je ostalo še kar nekaj, zadnjega pa je bilo neverjetno težko prenesti. Tudi množična uporaba "Sturmtigers" ni pomagala. Čeprav je uničenje reaktivnih bombnikov povzročilo ogromno. Drugo sredstvo so bile napalmove bombe.
  Bataljon deklet se je redčil, a lepotice so se še vedno borile. 20. oktobra 1946 je snežilo, lepotci pa so bili vsi bosi. Na belem pregrinjalu puščajo elegantne sledi in njihove okrogle, bose pete ne zmrznejo!
  Lepa dekleta so se malo povaljala v snegu in postala čistejša. Zajetna Olimpija po ujetju mladega pionirja Vladislava ni našla prostora zase. Še vedno izgubiti tako pametnega in lepega fanta. In kaj ga je čakalo v fašističnem ujetništvu? Najprej mučenje, potem pa smrtna kazen!
  Fant je bil res blizu ustrelitve, vendar je končal v rudnikih. Delo po šestnajst ur na dan in pičli obroki, je nadzornikov bič pričakoval otroka Slavka.
  Natančneje, fant je že kamnolom in tam dela trdo kot osel. Toda pod zemljo je veliko topleje kot na površini. In bojevniki, da ne bi zmrznili, so prisiljeni skakati in teči. In dekleta se borijo. Tukaj je mogočni tank "Royal Lion" v bolj napadalni modifikaciji. Ima 150 mm pištolo, veliko bolj učinkovito in praktično za bitke v mestu. Fritz obožujejo ta rezervoar, ker je dobro zaščiten z vseh strani.
  "Miška" -3 se plazi malo zadaj. Nemško vozilo, ki je bilo pod dvesto ton, je bilo oboroženo tudi s 150-milimetrskim topom in kratkostrelnim hitrostrelnim petinsedemdesetim. Tako veliko bolj praktično. Število mitraljezov se je povečalo na štiri in kot prej se je tanku enostavno ne približati.
  Svetlana, Nicoletta in Angelica poskušajo skupaj izkopati mastodonta. Skrbno izbran zanj.
  Svetlana je z navdušenjem pela:
  - Kako smo živeli, borili se in se nismo bali smrti ... Tako bova od zdaj naprej živela ti in jaz! In v zvezdnatih višinah in gorski tišini, v pomorskem boju in besnem ognju! In v besnem, in v besnem ognju!
  Maus-4 je bila najnovejša modifikacija, s kar šestimi mitraljezi, dvema koaksialnima s cevmi in štirimi vrtljivimi na tečajih.
  Nicoletta se je plazila po snegu in siknila:
  - Nikoli ne bomo obupali! Konec koncev je z nami Jezus Najvišji Bog!
  Deklica, ko se je približala, je na gosenico Mouse-4 vrgla paket z eksplozivom. Zašumelo je, pod ščitom, in drsališče je počilo.
  Sandalke so od veselja zavpile:
  - Dobite fašista!
  In bliskale so gole, rahlo zaprašene pete.
  Angelica je zamahnila in v Fritza vrgla granato. Fašista je dvignil eksplozivni val, skupaj z njim pa sta bili odtrgani glavi dveh črnih borcev iz kolonialnih čet.
  Rdečelaska lepotica je zažvižgala:
  - Za domovino in Stalina!
  Svetlana je spet vrgla paket z eksplozivom ... Tokrat ne tako uspešno, zadel je v oklep in eksplodiral na površini jeklene školjke.
  Deklica je jezna rekla:
  - Oh, zamazan sem!
  In plazil po novo porcijo domačega eksploziva. Njene okrogle pete, rdeče od mraza, so utripale. Skoraj golo dekle, ki se plazi po snegu, malo neprijetno. Ampak bodite potrpežljivi. Poleg tega se ob obstreljevanju zaradi prekomerne vročine sneg topi.
  Svetlana je celo pela:
  - Vem, mraz bo kmalu izginil,
  Potok glasno hiti ...
  In že tečejo skozi luže -
  Bosa dekleta!
  Deklica ustreli in Arabec iz kolonialnih čet se zruši. Sovražnikovi poskusi delovanja v majhnih skupinah vodijo do resnih izgub.
  Kratek top "Maus"-4 ponovno izstreli drobce. Granate so nekje v dimu počile. In veliko odmorov ...
  Nemci so skoraj zavzeli Tulo ... Ostalo je zelo malo. Toda prav to Wehrmachtu preprečuje uporabo velikih bomb in težkega topništva. Fritz je pustil tujce naprej, ki jim ni žal.
  Nicoletta je ustrelila iz puške. Fašistični plačanec se je zgrudil in se prevalil čez kamenje ruševin.
  Deklica si je s škrlatnimi bradavičkami drgnila gole prsi. Bojevnike so popolnoma oblekli - skačejo v kratkih hlačah. A po drugi strani na njih skoraj ni zadetkov. Očitno golota lepote nekako še posebej ščiti. Ker so sposobni preživeti v takem peklu!
  Angelika se otrese mešanice snega in blata ter spet zažge. Črnega vojaka je zadelo naravnost v oko. Huda prasica, ne govori ničesar.
  Tri dekleta se spet približujejo Mausu-4. V avto, ki ima tako debel oklep, je težko prodreti z vseh strani. Toda bojevniki so polni optimizma. Če ne morete prebiti same lupine, zakaj ne bi odtrgali soda.
  Angelica je z bosimi nogami brcala umazane kepe in pela:
  - Naša resnica, naša resnica ... Kot sončni žarki! Naš jutri bo svetel, z gora bodo tekli potoki!
  Bojevniki so že dolgo oboroženi z ujetimi MP-64. Te jurišne puške imajo velik doseg. Lepota samozavestno ogenj. Črnci spet padajo. Streljajo vodnjake škrlatne krvi.
  Nicoletta je streljala s puško in ujetim mitraljezom na ramenih zapela:
  - Zahrbtni pajek je izostril želo,
  In pije sveto, rusko kri iz Rusije!
  Vse je malo in malo za njegovega nasprotnika, on bo ubil,
  Kdo ima ljubezen do Rusije!
  Ljubezen do Rusije!
  Deklica je poslala kroglo v izbrani "stražar", ki je zlezel iz razpok. Lepotica se je nasmehnila, njen obraz, čeprav shujšan, je ohranil čar in čar.
  Na splošno so vsa dekleta v njihovem bataljonu lepa. Tukaj je na primer tatarski Serafim. Njen oče je Tatarec, mama pa iz Belorusije in od njene Serafima je podedovala lase barve zrele pšenice. Tudi lepo dekle, boso in skoraj golo. In strelja iz ujetega mitraljeza, v kratkih rafalih. In po njej se plazijo fašisti iz drugih čet.
  Serafima strelja precej natančno. Poleg nje je ležala zlatolaska Nicoletta. Obe deklici ogenj in pojeta.
  - Domovina! Nicoletta je začela ...
  - In vojska! - Nadaljevanje, streljanje Serafima.
  Nicoletta je tvitnila:
  - Ta ...
  Serafim je vodil ogenj in udaril obarvane:
  - Dva droga!
  Nicoletta se je zasmejala in začivkala:
  - Na ...
  Serafim je ustrelil in dodal:
  - Kateri ...
  Nicoletta je odrezala pet in nadaljevala:
  - Počakaj!
  Serafim, streljaj, pozdravil:
  - Planet!
  Nicoletta, streljanje, je čivkala:
  - Prsi ...
  Serafim, streljanje, predenje:
  - Zaščititi...
  Nicoletta je fašistu razbila glavo in izdala:
  - Mi ti ....
  Serafim, ki je rezal naciste z naboji, siknil:
  - Država!
  Nicoletta, ki je pošiljala dobro usmerjene naboje, je čivkala:
  -Vsi....
  Serafim, ki je streljal vse bolj natančno, je dodal:
  - Ljudje!
  Mirabela, ki je vrgla svoje zlate, umazane lase s čela, je zapela:
  - Podgana...
  Serafimova krogla in pošiljanje strelov je izdala:
  - Tvoja...
  Nicoletta je fašista udarila v grlo in nadaljevala:
  - Toplo!
  Plavolasi Tatar, ki je pošiljal strele, je nadaljeval:
  - Oblaki ...
  Nicoletta, ki je natančno streljala, je dodala:
  - Kul!
  Serafim se je nasmehnil in začivkal:
  - No in ...
  Nicoletta je natančno streljala in zarenčala:
  - Sonce!
  Serafim, ki je udaril na rafale, je sikal:
  - Zoy!
  Nicoletta je v smehu nadaljevala:
  - avtomatsko...
  Serafim je, kot bi streljal, zalajal:
  - Noter ...
  Nicoletta je dodala dobro usmerjene strele:
  - Rame...
  Serafim je v smehu dodal:
  - Vojak!
  Nicoletta je navdušeno pela, ko je streljala:
  - Kopal bom ...
  Serafim, ki je vodil borec, je dodal:
  - Grob ...
  Nicoletta je podrla Afričana in nadaljevala:
  - Nasprotnik!
  Dekletom je zmanjkalo streliva. In bila je prisiljena hitro teči v zavetje. Oskrba skozi kanal je zelo težka. Nenehno bombardiranje in obstreljevanje. Prihaja četa okrepitev z druge strani.
  Okoli čolnov vrejo fontane pršila in drobcev. Stormtrooperji tulijo na nebu. Tu priletijo letala Focke-Wulfs. In odvržejo bombe.
  Več čolnov se je razbilo. Sovjetski vojaki se utapljajo in umirajo.
  Sovražnikov topniški ogenj je pregost. Toda bosonogih deklet se tega ne da ustrašiti niti za cent.
  Tudi ponoči Fritz drži vse pod ognjem. In njihovi potopni bombniki so obrabljeni. Vključno z dedkom Yu-87. Čeprav so reaktivna letala že šla v serijo.
  Tukaj je legendarni sovjetski Yak-9. Bori se z nemškim ME-609. Dogovorjena manevriranja, proti hitrosti in orožju. Nemec skuša premagati sovjetski avtomobil že od prvega klica. A mu ne uspe. Jak si po drugi strani prizadeva iti v rep, a nacist zaradi velike hitrosti zapusti.
  Hitrejši Nemec, z močnejšim orožjem, proti bolj okretnemu Rusu. Toda hiter let se nadaljuje. Fašist uporabi sedem strelnih točk proti sedmim in se dotakne sovjetskega avtomobila. Izgubi hitrost in začne padati.
  Oddaja koščke dima. In motor je prižgan...
  Kaj je ta vojna! Težko se je zoperstaviti tako zmogljivemu stroju, kot je ME-609, v katerem sedem strelnih točk kompenzira prekomerno težo in slabo manevriranje.
  Velika hitrost omogoča fašistu, da se potopi, čelo nemškega borca pa je dobro oklepno.
  Svetlana znova poskuša spodkopati Maus. Deklica tvega svoje življenje. Je že vsa opraskana, gola se plazi po utrdbah. Vsa lepota v praskah in pisugi. Potem pa vrže granato s paketom, pritrjenim na eksplozijo. Zadene jo celo rafal iz mitraljeza. Praska lepotičino ramo.
  Toda po drugi strani je paket eksploziva zadel gobec 150-mm topa. In Nemec je že prejel znatno škodo. Avto se z veliko težavo premakne s svojega mesta in se priplazi nazaj na lokacijo svojih čet, da bi si polizal rane.
  Focke-Wulfs in več TA-152 se pojavijo na nebu. Začeli so obstreljevati sovjetske položaje. Pojavilo se je tudi nekaj najnovejših HE-183, napadalnih reaktivnih vozil. Ti jastrebi so dosegli hitrosti do osemsto kilometrov na uro in jih je bilo skoraj nemogoče zadeti.
  Dekleta streljajo nazaj na Nemce. Vedno obstaja možnost, da sovražnika zataknete, kljub močni zaščiti jurišnih letal pred zemeljskim ognjem.
  Svetlana in Anželika sta prinesli ujetega Luftfausta. To orožje, sestavljeno iz devetih med seboj povezanih dvajset milimetrskih brezizvratnih.
  Lahko streljaš kot majhna protiletalska puška.
  In bojevniki kažejo na sovražnika. Nemoteno pritisnejo na start ... Obe lepotici sta se bosi naslonili na ruševine in čutili gladko vrnitev.
  Focke-Wulf s šestimi zračnimi puškami se začne kaditi - trebuh mu je raztrgan.
  Dekleta zavpijejo od veselja:
  - Pak! Pralec! Cilj!
  Druga nemška letala začnejo krožiti nad glavami deklet. Lepotci se zaletavajo v podzemne prehode in se izogibajo raketam Focke-Wulf.
  Svetlana je prejela hrapavo okroglo peto z utripanjem. Deklica je zamrmrala:
  - O peklenski plameni!
  Podplat deklice je bil pokrit z mehurji in je boleče boleč. Želel sem vbodti nekaj hladnega.
  In na površini se vrzeli nadaljujejo. Sneg sika iz plamenov, ruševine se raztrgajo. Nemci položaje zalijejo z ognjem, a je od tega zelo malo smisla. Bojevniki so se skrivali kot miši v kune. Naj se zlikajo.
  Angelica je Svetlani zašepetala na uho:
  - Mislim, da bo kmalu nacistov končno zmanjkalo. Imajo veliko moči, a v Stalingradu se nimajo možnosti obrniti!
  Blondinka je ponosno odgovorila:
  Tukaj smo kot tristo Špartancev! Odražamo superiorne sile sovražnika!
  Rdečelaska Angelica se je zahihitala in pomežiknila svoji partnerki:
  - In ne boste nas obšli!
  Ko so dekleta prišla na površje, se je racija končala. Pojavili so se novi črni pešci. Plezali so naprej, dekleta pa so morala odpreti ogenj in sovražnika prisilila, da je z nosovi kopala tla.
  Spet so šli v boj "Kraljevski levi" in "Tigri" -3. Nemci so s težkimi tanki poskušali pritisniti na sovjetsko vojsko. Vsake toliko časa so deževale granate. Bolj ranljiv "Tiger" se je skušal ne odlepiti od svojih formacij. Tudi minometi so ropotali.
  Dekleta so streljala na Nemce in njihove plačance. Nokautirani nasprotniki. Angelica in Svetlana sta streljali v parih. Pojavili so se in ustalili sovražni gobčki. Nato nov sloj, ki napreduje sovražnike.
  Dekleta so med bitko pela.
  Angelica je začela s streljanjem:
  - spredaj ...
  Svetlana, streljanje, je nadaljevala:
  - S tabo...
  Angelica je vzdihnila in dodala:
  -Legija...
  Svetlana je odrezala tri in je utihnila:
  - Sovražniki ...
  Angelica, ki je pribijala nasprotnike, je izbruhnila:
  -So....
  Svetlana je, ko je podrla polovico Arabove lobanje, nadaljevala:
  - Hočejo...
  Angelica, ki je zatrla sovražnika, je nadaljevala:
  -Ti...
  Svetlana je med streljanjem siknila od besa:
  - Zdrobi ...
  Angelica, ki je prebodla lobanjo Arabca, je zarenčala:
  - Uničiti ...
  Svetlana je še naprej zabijala in siknila:
  - Opombe ...
  Angelica je, kot bi streljala, zažvižgala:
  - Naj te ne bo strah...
  Svetlana je po natančnem strelu zarenčala:
  - Sovražnik ...
  Angelica je, streljala kot ostrostrelec, nadaljevala:
  - Štikov ...
  Svetlana je še naprej streljala in lajala:
  - Zmožen...
  Angelica je, ne da bi prenehala streljati, siknila:
  - Moč ...
  Svetlana je besno streljala, zarenčala in popravljala prijateljico:
  - Pogum ...
  Angelica je v močni ekstazi, ko je prestrelila glave Afričanov, zalajala:
  - Moč ...
  Svetlana je v galopu z ognjem siknila:
  - Porast...
  Angelica je stresla svoje rdeče kodre in nadaljevala:
  - In nasprotniki ...
  Svetlana, ki je Arabca udarila v trebuh, je izdala:
  - Takoj...
  Angelica, ki je streljala z vsemi kalibri, je zalajala:
  - Uničiti ...
  Dekleta sta si zadihala. In potem, ko so še malo streljali, so zavpili:
  - Mi smo vitezi ostrostrelske puške, glas umora zvoni!
  Val potisnih, kolonialnih čet se je nekoliko umiril. Nacisti so tanke spet premaknili naprej. "Tigri" -4 so se pojavili s svojimi dolgimi gobci in izstrelili granate na vse, kar so opazili.
  "Tiger"-4 je imel prvotno obliko stolpa in pobočja oklepnih plošč s strani. Zaradi tega je postal malo bolj vztrajen. Bojevnice so za tarčo znova izbrale gosenice tanka. Fašist je moral biti kot kača v ponvi.
  Svetlana je vrgla eksplozivni paket, zdrobila sprednji valj "Tiger" -2 in zapela:
  - Spoznal sem te z darilom ... Seveda sem začrtal mesto v krsti!
  Angelica je siknila in veselo vrgla v fašista velik, eksploziven paket:
  - Ampak Pasaran!
  In od eksplozije se je dolg gobec nemškega tanka zvil. In kraljevi tiger se je začel obračati nazaj. Spet je bil fašist hudo ranjen. Angelica ga je vzela in zalajala ter z golimi prsti vrgla drobec stekla:
  - Da bi bil ti v hrastovi krsti!
  Steklo, ki je letelo, je pristalo prav v grlu Indijanca med kolonialnimi nemškimi četami.
  Svetlana je partnerju pomežiknila in zapela:
  - Potopil bom glavo v ta sod! Namočil bom vse!
  Angelica je izstrelila rafal iz svojega mitraljeza. Nemci so bili spet napadeni. Deklica je siknila:
  - Vse zmoremo! In zmagali bomo!
  Svetlana je ustrelila iz puške in rekla:
  - Čaka vas velika zmaga! Naj bodo naši dedki v slavi!
  Angelica je naredila salto in se valjala in se vrtela kot božično drevo. Deklica je pomežiknila in zapela:
  - Gospod uspeh, kam greš ... Gospod uspeh - se smejijo fašisti ...
  Nemški tanki, ki niso reševali granat, so povečali svoj ogenj. Nasuli so svoja pokala darila. In približali so se sovjetskim položajem in se skušali izogniti vrzeli.
  Svetlana je z žico, kot jih je naučila ujetnica Serjožka, potegnila težko mino. "Kraljevski lev" se je počasi priplazil do sovjetskih položajev. Njena 150 mm puška je ves čas izpljuvala granate. Dekleta sta siknila in pomežikala.
  Svetlana je pela:
  - Nemci-paprike, fašisti-nacisti ... Čaka vas konec pacifista!
  Angelica je z nasmehom rekla:
  - Pacifizem ... Celo neumno je govoriti o pacifizmu, ko gre za naciste!
  Svetlana je z dobro usmerjenim strelom zadela v nos Arabca iz kolonialne straže in začivkala:
  - In v razmišljanju so pohabljeni ... In v vojaških zadevah niso tako močni! Kmalu jih bomo izbrisali z obličja planeta Zemlje!
  Angelica je sprožila še en rafal, drgnila gole prsi ob ruševine in zapela:
  - Jaz sem ruski vitez na kolenih divjakov ... Sovražnike domovine bom pometel z obličja Zemlje!
  Dekleta sta skupaj stresla gole prsi.
  Rdečelaska lepotica je pomežiknila in pogledala v nebo. Tam so se vrteli "okviri", nemški topničarji.
  Prikradel se, vsake toliko časa, da se zatakne v vetrobranski nemški "Lion". In njegova pištola je pljuvala.
  Svetlana je, ko je premikala mino pod gosenicami nemškega tanka, siknila:
  - Za Slavo ...
  Nemec se je ustavil in znova streljal. Granata je eksplodirala za dekletom.
  Svetlana je rekla:
  - Lupine mleka, kdo ima možgane otroka!
  "Kraljevski lev" je stal nekaj časa. Ne glede na to, ali je nemška izkušena posadka slutila nevarnost pred seboj, ali pa je želela porabiti bojni komplet. Toda "Kraljev lev" je nekaj časa stal in izpljunil smrtonosne granate.
  Svetlana je opozorila, da ima nemški tank naprednejšo pištolo in strelja pogosteje kot KV-2. In to seveda naredi ta avto veliko bolj nevaren. Svetlana se je prekrižala in siknila:
  Naj gredo hudobni v pekel!
  Angelica je streljala na fašista v solarnem pleksusu in lajala:
  - Naša zmaga je neizogibna! In vse se bo dobro končalo!
  Svetlana je tudi odrezala Turka in zapela:
  - Čeprav se zdi, da se bo življenje kmalu prekinilo, ko bo težava potrkala na njegov črni rog ... Konji njihajo in kri teče kot reka, in spet zemlja odide izpod tvojih nog!
  Angelica je, ko je namočila Iranca, dodala:
  - Toda zemlja ima tudi svojega varuha ... In med zvezdami se je raztegnila k njemu ... Nevidne reševalne niti za izgnanstvo Hitlerja na Kolimo!
  Dekleta, ki so streljala, so v en glas zapela:
  - Zlomimo Adolfa, bolelo ga bo! Verjamem, da bo fašizem premagan! In v naši Rusiji se bo pojavil mesija, Gospod ljudstev vseh držav!
  In bojevniki so nadaljevali s streljanjem. Toda sovražnikova pehota je ležala in začela streljati in metati granate. Fašistične horde so poskušale dekleta pokaditi z minometnim ognjem. In metati veliko granat.
  Angelica je filozofsko pripomnila:
  - Lahko vzamete številko na volitvah, spretnost na volitvah brez vojne!
  Svetlana se je zahihitala in zapisala:
  - Vojna je področje, kjer kakovost premaga kvantiteto, volitve so praviloma obratno, to pa je hec!
  Bojevniki so se rahlo umaknili, granate in njihovi drobci so pregosto polivali. Angelica je z nogo celo prestregla vrženo darilo in ga vrgla nazaj. Granata je priletela mimo in zadela naciste na njihove čelade. In kako eksplodira ...
  Kot da bi nekje eksplodirala še ena povezava.
  Angelica je filozofsko pripomnila:
  - Sreča je druga sreča, uspeh je tretja, a prva spretnost!
  Svetlana se je zahihitala in vmešala:
  - Sreča je nagrada za pogum, ne pa za nepremišljenost!
  Angelica je hindujcu iz kolonialne vojske izkopala oko in siknila:
  - Kdo ima srečo, njegova duša poje!
  Svetlana se je nasmehnila in začivkala:
  - No, ko imaš srečo, to pomeni, da te bo Bog rešil!
  Dekleta so malo bolj duhovita. Potem se je nemški "lev" kljub temu premaknil naprej in zadel mino. Gosenica je zaletela v eksplozivno napravo in bila raztrgana.
  Ranjeni "kraljevski lev" se je zavrtel in vstal ... Bojevniki so se razveselili in zapeli na vso moč:
  - Lev je invalid v razmišljanju, tiger je vir vseh vrst težav ... Na svetu ni nič bolj zanimivega od osebe!
  Svetlana je naredila dolgo vrsto, samo tuja vojska se je dvignila na vihar in zapela:
  Imamo rakete, letala,
  Najmočnejši ruski duh na svetu ...
  Na čelu najboljših pilotov -
  Sovražnik bo zdrobljen v prah!
  Kraljevi lev je videti, kot da je močno poškodovan. Zmrznila je in izpljunila še nekaj školjk.
  Pojavil se je okreten "Panther" -3. Vendar se je bala iti globoko v položaje sovjetskih čet in je začela streljati. Školjke so žvižgale nad glavami deklet. In razbili so ruševine in požare.
  Svetlana se je pripravila vreči granato, pripravljena ujeti trenutek, ko se je fašistični tank približal na dostopno razdaljo. A tudi v Panterju ni norcev. Nemci so streljali, polagali granate v šahovnici in poskušali ne zgrešiti niti enega kosa zemlje. In dobesedno izgrabil vsak kamen.
  Angelica se je potrepljala po golih prsih in pripomnila:
  - Fritzova taktika je napačna ... Koliko bodo tako dosegli?
  Svetlana je modro pripomnila:
  - Kokoš kljuva zrno za zrno in pridobi na teži veliko hitreje kot prašič, ki pogoltne velike kose!
  "Panther"-3 je izstrelil več kot osemdeset strelov in se po porabi streliva obrnil in se vrnil v svoj brlog. Na njegovem mestu se je pojavil nov mastodont "Sturmtigr"-3. Stroj je svoje široko prtljažnik pokril s kapo. Tako je mogoče videti, da upa, da se bo rešil.
  "Sturmtigr" -3, streljal na položaje sovjetskih čet od daleč. Izstreljena raketa. Zemlja se je dvignila in ognjeni vodnjak je izlival curke plamena.
  Dekleta sta komaj preživela, bila sta pošteno pokrita. Svetlana je bila celo rahlo oglušena. Deklica je nenadoma zagledala, kako galopira na konju. In da poveljuje enoti, ki je napadla tatarsko vojsko. In bojevniki jahajo z njo konje. Mongol-Tatari, ki niso mogli vzdržati udarca, se umaknejo in umrejo na tisoče pod kopiti.
  Svetlana pa zamahne z dvema mečoma in poseka sovražnike. Toda vizija je bila nenadoma prekinjena.
  Angelica je udarila partnerja po licih, jo stresla in rekel:
  - No, vse! Zdaj se nehaj ležati!
  Svetlana je jezno odgovorila:
  - Nisem se ulegel, ampak se boril!
  Deklica je jezna skočila in vrgla granato. Sedanjost, ko je priletela, je pristala v gobcu tanka "Lev". Po poškodbi je avto nagubal težek prtljažnik.
  Svetlana je na vso moč vzkliknila:
  - Jaz sem vitez Rusije!
  Angelica je izstrelila rafal iz mitraljeza in zarenčala:
  - je odgovoril fant in navihal obrvi,
  Želim služiti Sveti Rusiji ...
  Naj se razlije morje krvi
  Toda Bog nas lahko reši!
  Svetlana je z golim trebuhom in prsmi padla na ruševine. Ravno pravočasno, ko je na stotine mitraljezskih rafalov preletela njeno glavo. Deklica je iztegnila jezik in rekla:
  - Norost pogumnih vojakov je reševanje neumnih generalov!
  Angelica se je strinjala.
  - Vojak je pogumen, general je preudaren, sovražnik je zvit, uspeh je solidarnost le z modrim pogumom!
  Dekleta so spet odprla ogenj in v znak solidarnosti začivkala:
  Nad njim eskadrilje
  Ropotanje v en glas
  Adolf je močan norec -
  Sajenje Sodome!
  Pojavil se je še en oklepni "King Lion". Dva vojaka sta mu zbežala, sodeč po temnih obrazih - Arabci. Na kavelj so poskušali vreči verigo, da bi razvit tank potegnili z bojišča.
  Anzhelika in Svetlana sta streljali in hkrati ubili tehnike. Bojevniki so zapeli:
  - Ne uničujte sebe in pomagajte tovarišu, pomagajte drugim iz požara!
  Prišli so trije temnopolti. Dirkali so z verigo, kakor hitro so lahko, a so jih tudi dekleta ustrelila. Poleg tega je Svetlana streljala iz pištole in pritiskala psa z golimi prsti.
  In uspela je svoje nasprotnike izjemno zadeti, kot Robin Hood.
  Angelica je pripomnila:
  - Znak ni tisti, ki zadene uspešno, ampak kdor zgreši s smolo!
  Svetlana je z boso nogo vrgla granato in siknila:
  - Najbolj natančen s pogledom na bodalo lahko zgreši, a nepopustljivo oster um lahko zdrsne mimo tarče!
  Granata je zadela v minomet in začela pokati ter razstreliti mine.
  Ja, Tula za Nemce ni bila lahka. Dobila sem jih v njeni grozljivi citadeli smrti!
  
  
  TAMERLAN OSVOJIL KITAJSKO
  OPOMBA
  Lepo in zelo močno dekle iz enaindvajsetega stoletja bo padlo v čas Tamerlanovega imperija in rešilo velikega poveljnika Timurja pred boleznijo. Kot rezultat, Tamerlane začne kampanjo proti Kitajski. V bitkah sodeluje cela pristajalna sila morilcev, zaradi česar Nebeško cesarstvo utrpi hud poraz. In potek svetovne zgodovine se spreminja.
  . POGLAVJE 1
  Vladlen se je februarja 1405 srečal s Tamerlanom, ki je zbolel za vročino. Udarna deklica je s seboj vzela cel komplet antibiotikov in po več injekcijah je uspela postaviti na noge velikega srednjeveškega poveljnika.
  Tamerlane je bil še vedno v dokaj dobri formi in kot vedno vesel in vzdržljiv. Študije Tamerlanove mumije so pokazale, da je še vedno dovolj močan, da je še naprej poveljeval vojskam in izvajal akcije.
  Najtežje je bilo Vladleni srečati tega poveljnika in iti skozi straže. A čudovita svetlolaska z atletsko postavo se je predstavila kot zdravnica. In velik in slaven zdravnik.
  Visoka in velika je za žensko enaindvajsetega stoletja. In za srednji vek sploh velikanka.
  In ko je z enim udarcem svoje gole, močne noge nokautirala dva bojevnika, sta ji zagotovo verjela in jo spustila do vladarja pomembnega dela sveta.
  Poleg tega so ugledni zdravniki položaj Tamerlana že prepoznali kot brezupen.
  In zakaj ne bi verjeli ženski junakinji in poleg tega blondini? Še posebej pogumno hodite bosi po snegu? Tega ni sposobna vsaka ženska in ima celo močne, reliefne mišice.
  Vsekakor je vse videti zelo teatralno in izjemno prepričljivo.
  Dekletom je treba tukaj preprosto reči - super!
  Natančneje, ne dekleta, ampak eno zelo kul dekle. In postala je izjemno morilska. Toda hkrati, seveda, in sposoben ozdraviti. In ozdravi in pohabi vse.
  Tamerlan je oživel in približal Vladleno. In ogromna vojska večinoma pobožnih muslimanov in hindujcev se je premaknila na vzhod, da bi zasegla Kitajsko.
  To nebesno cesarstvo se je že osvobodilo oblasti Mongolov. In Tamerlan je želel obnoviti nekdanje ogromno cesarstvo in preseči svojega prednika Džingis Kana.
  In tukaj je njegova vojska na pohodu. Korakal je proti Kitajski in se premika kot jekleni valj. Kar ni mogoče ustaviti. Čeprav je Nebeško cesarstvo zbralo ogromno vojsko.
  Kitajska ima zelo veliko prebivalcev. In bili so pripravljeni. Odredi so prispeli iz vseh provinc Nebeškega cesarstva.
  In nenadoma se je izkazalo, da je bilo trikrat več kitajskih vojakov kot Tamerlanova ogromna vojska, ki se je zbrala iz celotnega imperija.
  In sledil je hud boj.
  Seveda so v Vladleninih sanjah na pomoč priskočili fant in pet deklet iz prihodnosti. In tako še bolj zanimivo.
  Bojevniki iz enaindvajsetega stoletja so se znova spopadli s Kitajci iz petnajstega.
  V Nebesnem cesarstvu je preveč vojakov. Tečejo kot neskončna reka.
  Oleg Rybachenko, ki je sekal Kitajce z meči, je zavpil:
  - Nikoli ne obupaj!
  In oster disk je poletel iz fantove bose noge!
  Margarita, ki je zatrla nasprotnike, je godrnjala:
  - Na svetu je mesto za podvig!
  In strupene iglice so se raztresle iz bosih stopal deklice, ki so zadele Kitajce.
  Nataša je tudi morilsko vrgla gole prste na nogah in zavpila:
  Nikoli ne bomo pozabili in nikoli odpustili.
  In njeni meči so šli skozi mlin na Kitajce.
  Zoya, ki je rezala sovražnike, je zacvilila:
  - Za novo naročilo!
  In z njenih bosih nog so se razkropile nove igle. In kaj je v očeh, kaj je v grlu kitajskim vojakom.
  Ja, jasno je bilo, da so bojevniki postajali navdušeni in besni.
  Avguštin je prerezal rumene vojake, zacvilil:
  - Naša železna volja!
  In novo, smrtonosno darilo leti z njene bose noge. In rumeni borci padajo.
  Svetlana seka do mlinarja, njeni meči so kot strele.
  Kitajci padajo kot snopi.
  Deklica meče igle z bosimi nogami in škripa:
  - Kajti mati Rusija bo zmagala!
  Vladlena je s pomočjo tehnike metulja narezala tudi Kitajce, jih narezala na kose. Nato je z golimi prsti metala strupene igle, udarila sovražnike in zacvilila:
  - Za nove mlade voditelje Rusije!
  Oleg Rybachenko napreduje proti Kitajcem. Fant Terminator poseže rumene čete.
  In hkrati prsti fantovih golih nog izvržejo iglice s strupom.
  Fant zavpije:
  - Slava prihodnji Rusiji!
  In v gibanju vsakomur reže glavo in gobec.
  Margarita tudi stiska nasprotnike.
  Njene bose noge mlatijo. Kitajci umirajo v velikem številu. Bojevnik zavpije:
  - Za nove meje!
  In potem bo deklica vzela in rezala ...
  Množica trupel kitajskih vojakov.
  Toda Natasha je v ofenzivi. Reže svojo kitajsko in poje:
  - Rusija je velika in sijoča,
  Sem zelo čudno dekle!
  In diski letijo z njenih bosih nog. Ki je prerezal grla Kitajcem. Ja, to je dekle.
  Zoya je v ofenzivi. Reže rumene vojake z obema rokama. Pljuvanje iz cevi. In meče smrtonosne igle z golimi prsti.
  In hkrati poje sam sebi:
  - Oh, palica gremo,
  Oh, moj najljubši bo šel!
  Avguštin, ki seka Kitajce in uničuje rumene vojake, zacvili:
  - vse kosmato in v živalski koži,
  S palico je hitel na policijo!
  In z golimi prsti, kako izstreliti v sovražnika, nekaj, kar bo ubilo slona.
  In potem zacvili:
  - Volkovi!
  Svetlana v ofenzivi. Rezi, rezanje Kitajcev. Z bosimi nogami nanje izstreljuje darila smrti.
  Vodi mlin z meči.
  Zdrobila je veliko borcev in cvili:
  - Prihaja velika zmaga!
  In spet je dekle v divjem gibanju.
  In njene bose noge sprožajo smrtonosne igle.
  Vladlen je spet zarezal, njeni meči so se podaljšali. In potem je deklica strgala modrček in kot strela iz škrlatne bradavice zakukala:
  - Za enotnost človeštva!
  Oleg Rybachenko je poskočil. Fant se je zasukal v saltu. V skoku sem sesekljal veliko Kitajcev.
  Z golimi prsti je vrgel igle in grgral:
  - Bodi znan po mojem lepem pogumu!
  In spet je fant v bitki.
  Margarita gre v ofenzivo. Uniči vse sovražnike zapored. Njeni meči so trši od rezil vetrnice. In goli prsti mečejo darila smrti.
  Deklica je v ofenzivi. Brez slovesnosti iztreblja rumene bojevnike.
  In vsake toliko skoki in zasuki!
  In darovi uničenja letijo od nje.
  In Kitajci sami padejo mrtvi. In cele gomile trupel se kopičijo.
  Margarita zacvili:
  - Jaz sem ameriški kavboj!
  In spet so njene bose noge vrgle iglo.
  In potem še ducat igel!
  Natasha v ofenzivi je tudi zelo kul.
  In meče z bosimi nogami in pljuva iz slame.
  In zakriči na vso moč:
  - Jaz sem bleščeča smrt! Vse kar moraš storiti je umreti!
  In spet lepota v gibanju.
  Zoya napade blokado kitajskih trupel. In z njenih bosih nog letijo tudi bumerangi uničenja.
  In rumeni bojevniki kar naprej padajo in padajo.
  Zoya zavpije:
  - Bosonogo dekle, zmagala boš!
  In ducat iglic leti iz dekline gole pete. Ki direktno v grlo Kitajcem kopljejo.
  Padejo mrtvi.
  Oziroma popolnoma mrtev.
  Avguštin v ofenzivi. Zdrobi rumene čete. Njene meče nosijo v dveh rokah. In ona je tako velika bojevnica.
  Skozi kitajske čete preplavi tornado.
  Dekle z rdečimi lasmi zarjovi:
  - Prihodnost je skrita! Ampak zmagovito bo!
  In v ofenzivi lepotica z ognjenimi lasmi.
  Avguštin v divji ekstazi zavpije:
  - Bogovi vojne bodo vse raztrgali!
  In bojevnik v ofenzivi.
  In njene bose noge mečejo veliko ostrih, strupenih igel.
  Svetlana v boju In tako iskrivo in borbeno. Njene gole noge odvržejo toliko smrtonosnih stvari. Ne moški, ampak smrt s svetlimi lasmi.
  Toda če se zlomi, ga ne morete ustaviti.
  Svetlana poje:
  - Življenje ne bo medu,
  Ta skok v krožnem plesu!
  Naj se sanje uresničijo -
  Lepota človeka spremeni v sužnja!
  In v gibanju deklice vedno več besa.
  Vladlen je z meči naredila osmico. Odrezala je glave bojevnikov Nebeškega cesarstva.
  Nato je z golo peto udarila v paket razstreliva, ki je trgal Kitajce, in zakukala:
  - Za ruski duh in bogove!
  Oleg v ofenzivi vse pospešuje. Fant premaga Kitajce.
  Njegove bose noge mečejo ostre igle.
  Mladi bojevnik zacvili:
  - Noro cesarstvo bo vse raztrgalo!
  In spet je fant na potezi.
  Margarita je v svoji dejavnosti burno dekle. In premaga sovražnike.
  Tu je izstrelila z golo nogo, grah z razstrelivom. Eksplodirala bo in takoj vrgla sto Kitajcev gor.
  Deklica zakriči:
  - Zmaga bo vseeno prišla k nam!
  In vodi mlin z meči.
  Natasha je pospešila svoje gibe. Deklica poseka rumene bojevnike. In med kričanjem:
  - Rusko cesarstvo čaka zmaga.
  In pospešeno iztrebimo Kitajce.
  Natasha je terminatorka.
  Ne misli se ustaviti in upočasniti.
  Zoya je v ofenzivi. Zdi se, da njeni meči režejo mesno solato. Deklica zakriči na vso moč:
  - Naše odrešenje je v veljavi!
  In goli prsti mečejo tudi takšne igle.
  In množica ljudi s prebodenimi grli, ki ležijo naokrog v kupih trupel.
  Avguštin je noro dekle. In vse zdrobi, kot da je robot iz hiperplazme.
  Razbil je že ne sto Kitajcev. A vse se dvigne. In bojevnik še vedno tuli.
  - Nepremagljiv sem! Najbolj kul na svetu!
  In spet lepota v napadu.
  In iz njenih golih prstov prileti grah. In tristo Kitajcev je raztrgala močna eksplozija.
  Avguštin je pel:
  - Ne boste si upali zasesti naše zemlje!
  Tudi Svetlana je v ofenzivi. In ne daje niti grama predaha. Divja terminatorka.
  In reže sovražnike in iztreblja Kitajce. In množica rumenih borcev je že padla v jarek in po cestah.
  Šest je bilo besnih. Napravil divji boj. Natančneje, celo sedem velikih bojevnikov.
  Vladlena kot ropot. In iz rubinaste bradavice bo počilo s smrtonosno strelo in požgalo ves bataljon.
  Potem zamrmra:
  - Za Rusijo in zmago do konca!
  Oleg Rybachenko je spet v akciji. In napreduje, ki maha z obema mečoma. In fant terminator vodi mlin. Mrtvi Kitajci padajo.
  Masa trupel. Cele gore krvavih teles.
  Fant se spominja divje strategije. Kjer so se tudi konji in ljudje mešali skupaj.
  Oleg Rybachenko zaškripa:
  - Gorje od uma!
  In denarja bo veliko!
  In fant terminator v novem gibanju. In njegove bose noge bodo nekaj vzele in vrgle.
  Fant genij je zavpil:
  - Mojstrski razred in podjetje "Adidas"!
  Izkazalo se je res kul in kul predstava. In koliko je ubitih Kitajcev. In največje število največjih je ubilo rumene borce.
  V boju je tudi Margarita. Strmi rumene vojske in ropota:
  - Velik šok polk! Vsi se zapeljemo v krsto!
  In njeni meči sekajo na Kitajce. Množica rumenih borcev je že propadla.
  Deklica je zarenčala:
  - Še bolj kul sem od panterjev! Dokaži, da je vsak najboljši!
  In iz gole pete dekleta bo izletel kot grah z močnim eksplozivom.
  In udari na sovražnika.
  In nekaj nasprotnikov bo vzel in razbil.
  In Natasha ima oblast. In premaga nasprotnike, sama pa nikomur ne bo dala spuščanja.
  Koliko Kitajcev je že prekinilo.
  In njeni zobje so tako ostri. In oči so safirne. To je dekle - glavni krvnik. Čeprav ima vse svoje partnerje - krvnike!
  Natasha kriči:
  - Nor sem! Imeli boste kazen!
  In spet bo dekle posekalo veliko Kitajcev z meči.
  Zoya je v gibanju in odreže veliko rumenih bojevnikov.
  In bose noge mečejo igle. Vsaka igla ubije več Kitajcev. Ta dekleta so res lepa.
  Avguštin napreduje in stiska nasprotnike. In hkrati ne pozabi zavpiti:
  - Ne moreš pobegniti iz krste!
  In deklica bo vzela zobe in razkrila zobe!
  In rdečelaska je tako ... Lasje plapolajo v vetru, kot proletarski transparent.
  In vse pride dobesedno iz jeze.
  Svetlana na poti Tu je razrezala veliko lobanj. Bojevnica, ki pokaže zobe.
  Pokaže jezik. In potem pljune iz slamice. Potem pa zavpije:
  - Ali boste mrtvi!
  In spet smrtonosne iglice letijo z njenih bosih nog.
  Vladlen je duhovito opazil, kako Kitajke seka z meči in z golimi prsti meče uničevalni grah:
  - Za domovino moj sveti Rod slava!
  Oleg Rybachenko skače in skače.
  Bosonogi deček izžareva kup igel in poje:
  - Gremo na kampiranje, odprite velik račun!
  Mladi bojevnik je najboljši.
  Je precej star, a izgleda kot otrok. Samo zelo močan in mišičast.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Naj igra ne bo po pravilih - prebili se bomo skozi fraero!
  In spet so mu z bosih nog letele smrtonosne in razbijajoče igle.
  Margarita je z veseljem zapela:
  - Nič ni nemogoče! Verjamem, da bo svoboda zori!
  Deklica je znova vrgla smrtonosno kaskado igel na Kitajce in nadaljevala:
  - Tema bo izginila! Naj cvetijo vrtnice!
  In takoj, ko je bojevnik z golimi prsti vrgel grah, je tisoč Kitajcev takoj poletelo v zrak. Da, vojska Nebeškega cesarstva se topi pred našimi očmi.
  Nataša v boju. Skače kot kobra. Eksplodira sovražnike. In toliko Kitajcev umira.
  Njihovo dekle in meči, zrnje na premog in sulice. In igle.
  Obenem pa tudi ropota:
  - Verjamem, da bo zmaga prišla!
  In slava Rusov bo našla!
  Goli prsti mečejo nove igle in prebijajo nasprotnike.
  Zoya v divji potezi. Napade Kitajce. Razbije jih na majhne koščke.
  Bojevnica meče igle z golimi prsti. Prebija nasprotnike in kako rjoveti:
  Naša popolna zmaga je blizu!
  In vodi divji mlin z meči. To je res dekle kot dekle!
  Toda Avguštinova kobra je šla v ofenzivo. Ta ženska je nočna mora za vse nočne more.
  In če ga reže, pomeni, da ga bo prerezalo.
  Po tem bo rdečelaska vzela in zapela:
  - Odprl bom vse lobanje! Jaz sem velike sanje!
  In zdaj njeni meči v akciji in razrežejo meso.
  Tudi Svetlana gre v ofenzivo. Ta punca nima zavor. Kako sesekljati, tako da je masa trupel zasuta.
  Plavolasi terminator zarjovi:
  - Kako dobro bo! Kako dobro bo - vem!
  In zdaj od nje leti ubijalski grah.
  Vladlen je izvedel tehniko sipe z meči.
  In iz jagodne bradavičke je vzela in posadila žarek čarobnih laserjev, odrezala množico bojevnikov nebesnega cesarstva in zacvilila:
  - Za prihodnje zmage!
  Oleg spet sto Kitajcev, ki nosijo meteor, odsekajo. In vzel bo bombo in jo vrgel.
  Majhna, a smrtonosna ...
  Kako razbiti na majhne koščke.
  Fant terminator je zavpil:
  - Viharna mladost strašnih strojev!
  Margarita bo to ponovila v boju.
  In posekali veliko rumenih borcev. In zmanjša velike vrzeli.
  Deklica zakriči:
  - Lambada je naš ples na pesku!
  In udaril z novo močjo.
  Nataša v ofenzivi je še bolj besna. Torej premaga Kitajce. Ni prav dobro, da se upirajo takim dekletom.
  Natasha ga je vzela in zapela:
  - Tek na licu mesta je običajen spravnik!
  In bojevnica je s tako kaskado udarcev vdrla v nasprotnike.
  In bosi bo metal diske.
  Tukaj je vodila mlin. Množica glav rumene vojske se je odkotalila nazaj.
  Je borbena lepotica. Premagaj si tako rumeno armado.
  Zoya je v gibanju in zdrobi vse brez izjeme. In njeni meči so kot škarje smrti.
  Punca je preprosto ljubka. In njene bose noge mečejo zelo strupene igle.
  Porazite nasprotnike. Preluknjajo si grla in delajo krste.
  Zoya ga je vzela in zacvilila:
  - Če v pipi ni vode ...
  Natasha je od veselja zavpila:
  Torej si kriva!
  In z golimi prsti meče nekaj, kar temeljito ubije. To je res punca deklet.
  In iz njenih golih nog, kako bo letelo rezilo. In zadel veliko borcev.
  Avguštin na poti. Hiter in edinstven v svoji lepoti.
  Kakšne svetle lase ima. Kot plapola proletarski prapor. Ta punca je prava lisica.
  In seka nasprotnike - kot da bi se rodila z meči v rokah.
  Rdečelaska, prekleti prasec!
  Avguštin ga je vzel in siknil:
  - Bikova glava bo - ne norite borci!
  In tu je spet zdrobila veliko borcev.
  Vladlen je zarezal tudi bekhend, kot da bi bili njeni meči helikopterska rezila. Odrežite veliko kitajskih borcev.
  Nato je njena gola okrogla peta vrgla smrtonosne darove popolnega uničenja in začivkala:
  - Jaz sem najmočnejša boginja na svetu!
  Oleg Rybachenko je godrnjal:
  - Kaj rabiš! Tukaj je dekle!
  Margarita je z boso nogo vrgla bodalo in potrdila:
  - Velika in kul punca!
  Aurora se je s tem zlahka strinjala:
  - Jaz sem bojevnik, ki bo vsakogar ugriznil!
  In spet bo z golimi prsti izstrelil morilskega.
  Svetlana v bitki ni slabša od nasprotnikov. Ne dekle, ampak plamenski konec.
  In kriči:
  - Kakšno modro nebo!
  Avguštin je z boso nogo izpustil rezilo in potrdil:
  - Nismo podporniki ropa!
  Svetlana je, ko je sekala sovražnike, začivkala:
  - Norec ne potrebuje noža ...
  Zoya je škripala in metala igle z golimi zagorelimi nogami:
  - Iz treh škatel mu boš lagal!
  Natasha, ki je posekala Kitajce, je dodala:
  - In stori z njim za peni!
  In bojevniki bodo vzeli in skočili. Tako so krvavi in kul. Na splošno so zelo navdušeni.
  Vladlena je iz škrlatne bradavice udarila s tokovi antidelcev, zažgala veliko Kitajcev in zacvilila:
  - Za novi ruski red!
  Oleg Rybachenko je v bitki videti zelo eleganten.
  Margarita je pela:
  - Udarec je močan in fant ima interes ...
  Genialni fant je z nogo izstrelil nekaj, kar je bilo videti kot helikopterski propeler. Kitajcem je odrezal nekaj sto glav in zacvilil:
  - Precej športno!
  In oba - fant in dekle v polnem odprtem delu.
  Oleg, ki je sekal rumene vojake, je grgljal:
  - In za nas bo velika zmaga!
  Margarita je v odgovor siknila:
  - Ubijamo vse - z bosimi nogami!
  Deklica je res tako aktiven terminator.
  Natasha je v ofenzivi pela:
  - Sveta vojna!
  In bojevnik je sprožil oster disk-bumerang. Letel je v loku, posekal veliko Kitajcev.
  Zoya je dodala in nadaljevala iztrebljanje:
  - To bo naša zmaga!
  In nove iglice so letele z njenih bosih nog. In zadeli so veliko borcev.
  Blondinka je rekla:
  - Matirajte nasprotnika!
  In pokazala je svoj jezik.
  Avguština je mahala z nogami in metala svastike z ostrimi robovi, žvrgolela6
  - Cesarska zastava naprej!
  Svetlana je takoj potrdila:
  - Slava padlim junakom!
  In dekleta so v en glas zavpila in zdrobila Kitajce:
  - Nihče nas ne bo ustavil!
  In zdaj iz bosih nog bojevnikov leti disk. Meso je raztrgano.
  In spet tuli:
  - Nihče nas ne more premagati!
  Nataša je poletela v zrak. Raztrgala je nasprotnike in izdala:
  - Mi smo volkovi, popečemo sovražnika!
  In iz njenih golih prstov bo izletel zelo smrtonosni disk.
  Deklica se celo zasuka v ekstazi.
  In potem zamrmra:
  - Naše pete ljubijo ogenj!
  Ja, dekleta so res seksi.
  Vladlena je z meči izvedla tehniko pavljega repa. Odrežite veliko kitajskih vojakov.
  In potem je iz svojega popka izstrelila strelo in začivkala:
  - Za nov iPhone!
  Oleg Rybachenko o gurgljanju:
  - Oh, zgodaj, zagotavlja varnost!
  In pomežiknil bojevnikom. V odgovor se smejijo in pokažejo zobe.
  Natasha je sekljala Kitajce in zacvilila:
  - V našem svetu ni veselja, brez boja!
  Fant je odgovoril:
  "Včasih tudi prepir ni zabaven!"
  Natasha se je strinjala:
  - Če ni moči, potem ja ...
  Toda bojevniki smo vedno zdravi!
  Deklica je vrgla bose prste na nasprotnikove igle in zapela:
  - Vojak je vedno zdrav,
  In pripravljeni na akcijo!
  Po tem je Natasha ponovno razbila sovražnike.
  Zoya je zelo hitra punca. Tukaj je cel sod v kitajski sprožen. In iz ene eksplozije odtrgal nekaj tisoč.
  Potem je zacvilila:
  - Ne ustavljajte se, naše pete se svetijo!
  In dekle v borbeni čipki!
  Avguštin v boju tudi ni šibek. Torej premaga Kitajce. Kot iz snopa verig izbije.
  In iz rubinskih bradavic, čarobne plazme, letijo madeži.
  In sekati nasprotnike - poje:
  - Pozor, koristno bo
  Jeseni bo pita!
  Rdečelasi hudič res orje v boju kot hudič v tabakerju.
  In tukaj se Svetlana bori. In Kitajci to dobijo od nje.
  In če zadene, bo zadela.
  Iz njega letijo krvavi brizgi.
  Svetlana je ostro opazila, ko so z njene bose noge letele kovinske brizganje in topile lobanje:
  - Slava Rusiji, zelo celo slava!
  Tanki hitijo naprej ...
  Divizija v rdečih majicah -
  Pozdravljeni Rusi!
  Tu so se dekleta spopadla s Kitajci. Tako so razrezani in nasekljani. Ne bojevniki, ampak res panterji, ki so pretrgali verigo.
  Vladlen zarjovi na vrh pljuč, z golimi prsti vrže bumerang z ostrimi robovi in odseka glave bojevnikov nebesnega cesarstva:
  - Za velike zmage z nami!
  Oleg je v bitki in napade Kitajce. Premaga jih brez usmiljenja in cviljenja:
  Mi smo kot biki!
  Margarita, ki je zatrla rumeno vojsko, je pobrala:
  Mi smo kot biki!
  Nataša ga je vzela in zavpila ter posekala rumene borce:
  - Laganje je odveč!
  Zoya je strgala Kitajce, zacvilila:
  - Ne, ne iz rok!
  In tudi vzel ga bo in zvezdo spustil z boso nogo.
  Natasha ga je vzela in zacvilila:
  - Naš TV je vklopljen!
  In ubijalski snop igel leti z njene gole noge.
  Zoya, ki je prav tako zdrobila Kitajce, je zacvilila:
  - Naše prijateljstvo je monolit!
  In spet takšen met, da se krogi zameglijo na vse strani. To je dekle - čisto iztrebljanje nasprotnikov.
  Deklica z golimi prsti bo vzela in izstrelila tri bumerange. In trupel od tega je postalo še več.
  Po tem bo lepotica izdala:
  - Sovražniku ne bomo dali usmiljenja! Tam bo truplo!
  In spet smrtonosna stvar odleti z gole pete.
  Avguštin je tudi povsem logično pripomnil:
  - Samo ne eno truplo, ampak veliko!
  Nato ga je deklica vzela in bosa hodila skozi krvave luže. In ubil veliko Kitajcev.
  In kako buči:
  - Množični umor!
  In potem udari z glavo v kitajskega generala. Zlomi mu lobanjo in izroči:
  - Banzai! Odšel boš v nebesa!
  Svetlana, zelo jezna v napadu, zacvili:
  - Ne bo vam prizaneseno!
  In ducat igel odleti z njenih golih prstov. Kako premaga vse. In zelo veliko celo bojevnik poskuša razbiti in ubiti.
  In Vladlen v odgovor kljuva s škrlatnimi bradavičkami prsnega koša in bruha potoke ognjenega vihra:
  - Za zmago nad zmajem!
  Oleg Rybachenko zaškripa:
  - Slavno kladivo!
  In fant tudi z boso nogo vrže tako kul zvezdo v obliki svastike. Zapleten hibrid.
  In masa Kitajcev se je zrušila.
  Oleg je zavpil:
  - Banzai!
  In fant je spet v divjem napadu. Ne, samo kipi od moči, vulkani pa žuborijo!
  Margaret na poti. Vsem bo strgalo trebuhe.
  Deklica z nogo bo naenkrat vrgla petdeset igel. In maso pobijejo vse vrste sovražnikov.
  Margarita je pela v smislu vedrine:
  - En, dva! Žalost ni problem!
  Nikoli ne smete biti malodušni!
  Nos in rep držite višje s cevjo.
  Vedite, da je pravi prijatelj vedno z vami!
  To je tako agresivno podjetje. Deklica mlati in kriči:
  "Predsednik zmaja bo postal mrlič!"
  Natasha v bitki je le nekakšen terminator. In rjovenje o žuborenju:
  - Banzai! Pohitite!
  In z bose noge ji je zletela granata. In Kitajci so kot žeblji. In razbiti.
  Tukaj je bojevnik! Vsem bojevnikom - bojevnik!
  Zoya je tudi v ofenzivi. Tako jezna prasica.
  In vzela ga je in žvrgolela:
  - Naš oče je sam beli bog!
  In za Kitajce reže trojni mlin!
  In Avguštin je zavpil:
  - In moj Bog je črn!
  Rdečelaska je res utelešenje prevare in podlosti. Za sovražnike, seveda. In za prijatelje je draga.
  In kako bo z golimi prsti vzel in vrgel. In veliko kupov bojevnikov nebesnega cesarstva.
  Rdečelaska je zavpil:
  - Rusija in črni bog sta za nami!
  Bojevnik z zelo visokim bojnim potencialom. Ne, v to je bolje, da se ne vmešavate.
  Avguštin je siknil:
  - Vse izdajalce bomo strli v prah!
  In pomežikniti svojim partnerjem. Ja, ta ognjevita punca ni ravno nekaj, kar bi lahko dalo mir. Razen če je mir smrtonosen!
  Svetlana, ki je zatrla sovražnike, je izdala:
  - Pometali vas bomo v vrsti!
  Avguštin je potrdil:
  - Vse bomo pobili!
  In iz njenih bosih nog spet leti dar popolnega uničenja!
  Vladlen je imel zvijačo - Conanov krog in posekal veliko sovražnikovih vojakov v krvav kompot.
  Nato je s trdim pulsarjem udarila iz popka in zavpila:
  - Za novo generacijo politikov!
  Oleg je v odgovor zapel:
  - Tam bo popoln banzai!
  Avguštin, ki je z golimi rokami trgal Kitajce, jih sekal z meči in metal igle z golimi prsti, je izdal:
  - Skratka! Skratka!
  Natasha, ki je uničevala rumene bojevnike, je zacvilila:
  - Skratka - banzai!
  In sekajmo nasprotnike z divjo grenkobo.
  Oleg Rybachenko, ki je zmanjšal nasprotnike, je izdal:
  - Ta gambit ni kitajski,
  In prvenec, verjemite mi, je tajski!
  In spet je iz dečkove bose noge priletel oster disk za rezanje kovine.
  Margarita, ki je sekala bojevnike nebesnega cesarstva, je zapela:
  - In koga bomo našli v bitki,
  In koga bomo našli v boju ...
  Ne hecajmo se s tem -
  Raztrgajmo ga!
  Raztrgajmo ga!
  Potem so dobro opravili delo s Kitajci ... In Tamerlanovo cesarstvo je premagalo imperij pod nebom.
  
  . IGRA STALKER BREZ PRAVIL
  OPOMBA
  Zalezovalca, čisto navadnega moškega, srečajo dekleta, ki so zelo izjemne. In imajo supermoči in tako kul čudaške lastnosti. Ta dekleta so preprosto super in hiper.
  . POGLAVJE 1
  Gotovo je minilo približno trideset sekund, preden mi je brnenje v ušesih prenehalo. Zelo močno je pihalo. Vrglo ga je nekaj metrov nazaj, bližje robu močvirja, kjer je začutil, da mu je v pljuča začel prodirati podli smrad.
  Dvignil je roko, se dotaknil glave in preveril, ali je v njej kaj neljubega v obliki luknje iz krogle ali zagozdenega drobca. A vse je bilo v redu, če je to sploh veljalo za stanje, ko ne moreš vstati in vsako gibanje povzroči tako bolečino, da lahko nehote umreš od bolečinskega šoka.
  Pred očmi so mi plavali krogi, stiskalo me je v prsih in roka sem takoj segla v žep, kjer je bil komplet prve pomoči z brizgo. Komaj dovolj moči bi lahko zadostovalo za več, a v tistem trenutku je bilo vsaj nekaj.
  Ko je zalezovalec našel potrebno zdravilo, je z zadnjimi močmi zabodel iglo in iztisnil vso vsebino, občutil, kako se tekočina in moč širita po žilah, razbistri um in napolni mišice z energijo.
  Kmalu je že normalno videl, bolečina v prsih je postopoma popustila, končno je uspel vstati in videl, da je ves ta čas ležal sredi trstičja, smradu in umazanije. Orožje je eksplozija vrgla nazaj nekoliko dlje. Na telesu ni bilo vidnih ran in vsi njegovi poskusi, da bi našel vsaj nekaj, kar bi potrdilo bolečino, ki jo je čutil pred injekcijo, so bili neuspešni. Bil je nepoškodovan, čeprav malo vdrt.
  Zrak je bil nasičen s smrtjo. Čutilo se je z vsakim vdihom in porcijo zraka, ki je prišel v njegova pljuča, ko je priplazil do orožja in skozi steno sivih rastlin in močvirske trave zagledal več trupel zalezovalcev, ki so mu ležala tik pred očmi. V bližini se je slišalo zavijanje psevdopsov in nekaterih drugih bitij, ki so renčali, kar se je čutilo zelo blizu tega kraja. Tu so se že kmalu pojavili, saj so dišali po krvi in svežem mesu.
  Možakar je mrzlično preverjal nabojnik - nabojev bi moralo biti dovolj za par minut, a le, če se bitja ne bi množično spustili nanj, potem bi imel težko.
  "Granata" - mu je šinilo po glavi. To je bil zadnji argument v sporih z mutanti, a žal zdaj ni imel nič takega.
  "Mogoče preverite trupla? Eden od njih je moral imeti vsaj eno."
  Vstal je na noge, odstranil avtomatsko varovalko in previdno, kot bi šel skozi minsko polje, se začel premikati naprej, vse bližje kraju, kjer je odjeknila eksplozija in so bili pobiti njegovi tovariši.
  tukaj. skoraj pri kraterju, kjer je bila jasno položena mina, me je zaletel smrad po zažganem mesu. Malo je počakal in potlačil občutek bruhanja, nato pa je naredil korak, se spustil na koleno in obrnil pohabljeno telo zalezovalca na hrbet.
  Slaba sreča, je pomislil in preverjal, ali so v žepih granate.
  Potem je šel na drugo, tretje. Moral sem odstraniti več rezervnih nabojnikov in se sam premakniti proti stari baraki, ki je tu ostala od prvega izmeta in barikade, pri čemer sem pustil le en izhod, od koder je bilo mogoče streljati na mutante, če so to zaznali, in poteptali naravnost do hiše.
  "Prekleto," je končno rekel iz prsi.
  Moški je vzel voki-toki, ga prislonil k ušesu in začel govoriti dolgo naučene besede, v upanju, da ga bodo slišali, preden mutanti odgriznejo zadnji kos njegovega mesa.
  - Baza, to je Falcon, bili smo v zasedi, le jaz sem preživel.
  To je ponovil še večkrat in prisluhnil praznini etra. Nato je to storil še enkrat, v upanju, da je kriva nedavna izdaja, ta pa je motila radijsko komunikacijo, a potem, ko se na njegov klic na pomoč ni odzval, je radio ugasnil in mitraljez pritisnil na prsi.
  V vojašnici je bilo takrat toplo. Okoli devete ure zvečer, ko so se izvidnice in lovci na artefakte vrnili na svoja običajna prenočišča, je soba postala prepolna. Dvorana je bila polna ljudi, zastrupljali so se gneči, pravljice in anekdote, tisti, ki so iz akcij uspeli vzeti nekaj dražjega od strganih hlač, so takoj odšli k trgovcu, čigar pesjak je bil v drugem nadstropju tik za Borovovo pisarno.
  Starec ni bil pripravljen navezati stikov. Na splošno je bil tiha oseba. Teh se običajno izogibajo, imajo za nore ali ne od tega sveta. Ker pa je bil dedek (tako so ga zaradi njegovih let in izkušenj spoštljivo klicali vsi lokalni zalezovalci) vodja sanatorija, je bila potreba, da bi se vsaj občasno obrnili nanj po pomoč, prisilila zalezovalce, da so se mu priklonili.
  Ne morem verjeti, da smo spet na nuli.
  Victor je utrujen stopil v dvorano in se ozrl po natrpani sobi, kjer je kot običajno dišalo po znoju, cigaretah, alkoholu in smrdljivih zgodbah. Nato je šel malo naprej, kjer je v samem kotu zagledal mizico in se pridružil še dvema zalezovalcema, ki sta po izletu dopivala pivo.
  -No, kako? S čim si se vrnil, Vitya? Sodeč po tvojem obrazu je nered.
  Res ga je izčrpala dolga in nevarna pot. Močvirja v Polisiji nikoli niso bila prijazna do tujcev, še posebej, če so hiteli v njeno posest po artefakte. Že od takrat, ko se je cona preselila na sever in zajela del regije Brest in Gomel, so številni zalezovalci hvalili te kraje in od tam vzeli nešteto swag in redkih artefaktov. Cele karavane so šle v močvirje zalezovalci, dokler izvir ni začel usihati. Od tistih dni je pod mostom teklo veliko vode. Khabar je postal veliko manj, tveganje pa se je večkrat povečalo. Nekomu drugemu je uspelo najti nekaj redkih primerkov, za katere so bili znanstveniki pripravljeni drug drugemu trgati grla, a enkrat naenkrat se to ni zgodilo in za eno uspešno potovanje je bilo ducat popolnoma nič. In dobro je, če ne bi bilo izgub. Konec koncev so bili primeri, ko se je polovica odreda vrnila iz povsem običajnega napada in pripovedovala, kako so psevdopsi na poti do krajev raztrgali preostale ali še huje. O teh krajih je bilo veliko zgodb, a to še vedno ni ustavilo zalezovalcev. Žeja po dobičku je taka stvar. Težko se je obdržati pred velikim tveganjem, ko lahko kuš zagotavlja udobno življenje do starosti.
  "Vse je slabo," je rekel Victor in iz nahrbtnika vzel zadnjo pločevinko enolončnice, ki je ostala iz akcije. Hitro ga je odprl, konico noža je pognal čez pokrov, nakar je v trenutku pojedel vso vsebino, večino pa skoraj brez žvečenja - tako močan občutek lakote je imel zalezovalec.
  Šli smo vse do samega Kraterja.
  - Si bil tam? - je vprašal eden od zalezovalk, ki so stali v bližini.
  Tiho se je zasmejal.
  Morda mi ne verjamete, nič vas ne obvezujem.
  -In kako je tam? Slišal sem, da so bandos izbrali te dele. Priročno je ujeti rumenousta - kraji so gluhi. Nima smisla iskati nekoga, ki izgine, zato se tam v množici izogibajo.
  Oba zalezovalca sta se spogledala. Victor je spoznal, da to vedo iz prve roke.
  -Tam je veliko vseh vrst smeti in razbojniki so manjše zlo, ki sem ga tam srečal.
  Ko je pojedel ostanke svojega skromnega zalezovalskega obroka, je dvignil nahrbtnik na ramena, se zahvalil kmetom za družbo in odšel k trgovcu. V drugem nadstropju je bilo nekoliko manj ljudi, a je zaradi majhne površine prostora ter pomanjkanja oken in dobrega prezračevanja smrdelo, kot da so tukaj pravkar pobili in iztrebili psevdogiganta, katerega ostanki zdaj smrdijo tik pod nogami. Dokončali so Viktorjev voh in cigarete, ki so tlele na mizi pri trgovcu. Več let ni kadil in je za razliko od svojih kadilskih kolegov z vsakim vdihom čutil podlost tobaka.
  Čakalna vrsta je bila. Več vojakov iz službe, ki so očitno šli skozi te kraje do njihove baze in se ustavili, da bi napolnili strelivo in zaloge, je pozorno pregledovalo blago, položeno na mizo. Orožje. Strelivo. Oprema in uniforme. Vse to je bilo v bolj ali manj dobrem stanju, kar je včasih povzročilo nič manjše presenečenje kot burer v okoliških območjih, saj so bili sanatorijski kompleks ter stanovanjska in gospodarska poslopja ob njem zelo oddaljeni od kopnega in se je izkazalo za izredno težko dobiti to. Toda Vitold je bil za to trgovec, saj je znal najti kateri koli izdelek, in če bi bil na to vezan dober denar, potem človek ni mogel skrbeti za rezultat - vse bi bilo dostavljeno pravočasno in pravočasno. In zdaj, ko je skupina dolžnikov, ki je končno opravila nakup in Vitoldovo denarnico napolnila z bankovci, odstopila, je na njegovem obrazu zavladal nasmeh.
  - Dan ni porabljen zaman, ko stranka odide zadovoljna, jaz pa dobim.
  - Vesel sem, da je s tabo vse v redu, - je rekel Victor in se približal pultu.
  - No, gospod, kaj ste se pritoževali? Že nekaj časa te ni bilo. Eno uro sem mislil, da ste vsi mrtvi, tako rekoč, cona vas je vzela in spremenila v enega tistih čudakov pri gorilniku.
  Ampak tukaj sem in moji možgani so v redu.
  - In to me veseli, pomeni, da imate dober izdelek.
  Viktor je molčal. Iskreno povedano, Vitoldu ni imel kaj ponuditi in tega ni hotel priznati. Iz zadnjega napada je zalezovalec prišel prazen in brez moči, komaj je dosegel sanatorij. Kljub temu je imel nekaj, nekaj dragocenega, česar se ni dalo dotakniti ali vizualno oceniti, nekaj, o čemer je sanjal celo Borov.
  - Imam podatke, Witold. Vem, kam je šla velikanska himera. lahko pokažem.
  Trgovec je sumničavo pogledal svojo stranko, nato je pogledal še druge zalezovalce za seboj, ki so čakali, da so na vrsti, nakar se je nekoliko nagnil naprej in obesil svoje telo nad šolsko mizo, ki je Vitoldu služila kot miza.
  - Raje ne omenjaj tega zarjavelega bitja. Zadnjič je ubila dvanajst ljudi v RUES. Od takrat je nihče ni videl in bolje bi bilo, če bi padla naravnost v pekel, kot da bi s svojo prisotnostjo prestrašila moje stranke.
  Pravzaprav so jo mnogi imenovali zarjavela zaradi barve grobe volne, ki je spominjala na zarjavelo bodečo žico, navito na enako grobo in vzdržljivo kožo. Bolj kot vsi drugi posamezniki te vrste se je najedala z zalezovalci do neverjetne velikosti, zato so lokalne skupine celo prekinile sovražnost, da bi jo združile in ubile. Toda po napadu na RUES je bitje izginilo brez sledu in od takrat ga nihče ni videl.
  -Torej nisi pripravljen plačati za to?
  Witold se je vrnil v svoj prejšnji položaj, naslonil se je na stol in hrustal pod težo lastnika. S prsti in drgnjenjem širokega čela je z vsem svojim videzom pokazal, kako se v njem borita pohlep in radovednost.
  "Prekleto," je rekel in z dlanmi udaril po mizi. - Takšni predlogi me že dolgo niso obupali.
  -Torej vprašanje je cena?
  "Ne samo," se je za trenutek ustavil. -Kaj pa če lažeš? Kaj pa, če dobiš denar in ne rečeš nič pametnega. Nato poiščite veter na polju. Cona je velika, hudič ve, kam te bo pripeljalo.
  - Sem ti že kdaj lagal?
  Ne, ampak za vse obstaja prvič.
  "Načeloma razumem vašo previdnost," je rekel Victor in vrgel nahrbtnik čez ramena.
  - Zelo sem vesel, da smo našli medsebojno razumevanje. Raje pojdi v Borov. Trenutno je tam. Starec je pronicljiv, takoj razloči laž, če ga lahko prepričaš, ti bom pri tvojem lovu kaj pomagal, drugače pa - oprosti. Tukaj je vsaka druga oseba bodisi videla duhove, bodisi komunicirala z Bogom ali pa je ob polni luni videla čudne mutante v gozdu. In vsi potrebujejo denar, orožje in opremo.
  Viktor je odšel, še vedno je slišal trgovčevo staro godrnjanje. Ustavil se je pri vratih - nekdo je odprl več podstrešnih oken, kjer je iz varnostnih razlogov bližje noči ostrostrelski par, in svež zrak, ki ga je potisnil okrepljen veter, je začel prodirati v sanatorij.
  Victor je globoko vdihnil. Prijetno mu je bilo dihati, če ne povsem čist, a svež zrak, ki je razredčil sladko mešanico smradu, ki je ves ta čas visela v drugem nadstropju. Korak za korakom je dihal vse pogosteje, kot da bi ta zrak vseboval vse njegovo življenje in z njim ni mogel nasititi telesa, preden se sreča z neizogibnim.
  Potrkal je na vrata po starem: trikrat kratki, ob upoštevanju dedkove zadržanosti, se je odražalo skoraj v vsem. Običajnemu odgovoru na trkanje ni sledilo, a Victor je iz neznanega razloga mislil, da že lahko vstopi, nakar je rahlo odprl težka lesena vrata in stopil v dobro osvetljeno pisarno.
  Borov je sedel za veliko mizo in nekaj gledal na zaslonu monitorja. Oseba, ki je vstopila, ga sploh ni zanimala, le enkrat je dvignil pogled, da bi pogledal gosta, nato pa se je spet utopil v vrsticah besedilnega dokumenta, ki se je spuščal navzdol.
  Victor se je približal mizi, se usedel na bližnji stol in čakal. Starcu se je zgodilo, ko je ignoriral dogajanje okoli sebe, nakar se je spet vrnil v naš svet, kot da se ni nič zgodilo. In zdaj je moral Victor počakati petnajst minut, preden je Borov dvignil pogled od računalnika in končno usmeril pozornost na zalezovalca.
  "Govori," je z basom zagrmel dedek.
  - Imam informacije o himeri, tisti, ki nam je pred šestimi meseci močno razburila živce. Videl sem jo na meji regije Brest v regiji Zhadin. Domačini so povedali, da bitje binglja dalje: Stolin, Rechitsa, Ravens. Ljudje vse bolj izginjajo. Videti je, da se naselila v svojih novih loviščih.
  Borov ni rekel nič. Ne da bi vstal s stola, se je obrnil k zemljevidu, ki je visel na steni, in strmel v kraj, o katerem je govoril Victor.
  - Prišel daleč.
  - Srečal sem jo na poti do kraterja. Spala je v nižini, kar v trstičju in čakala na opoldansko vročino. Na splošno sem imel srečo, če bi me ujela malo kasneje, ko bi postalo bolj kul, kdo ve, kako bi se vse skupaj končalo.
  Starec je molčal. Zdelo se je, da pretehta vse prednosti in slabosti, tako kot Vitold, ki so ga mučili dvomi o informacijah, se mu ni mudilo z odločitvijo, kar je še posebej preizkusilo Victorjevo potrpežljivost. Želel se je obrniti in oditi, pljuvati po vseh pravilih, da bi zaposlil ljudi in samostojno rešil nenavadno bitje in postal legendarni lovec, ko je nenadoma starec oživel. Vrnil se je iz dežele razmišljanj, v kateri je bil ves ta čas. Obrnil se je proti zalezovalcu in je lakonično izgovoril isto.
  -Kaj hočeš?
  -Potrebujem pravo orožje. Ravno danes sem se vrnil z racije in sem nag kot sokol. Nimam sredstev, da bi kupil vse, kar potrebujem, toda če mi pomagate pri tem poslu in mi uspe napolniti bitje, se bodo zalezovalci v množicah zgrnili sem in bo veliko premetavanja.
  Dedek je za trenutek molčal.
  -In če ne?
  Tu Victor ni našel ničesar za povedati. V resnici je bil ves lov na Rusty čista norost in samomor. Na RUES je pobijala težko oborožene ljudi, da bi morala enako narediti z majhno skupino zalezovalcev, in to celo na svojem ozemlju.
  -Poskusil bom, da bo delovalo.
  Končno iztisnil Victorja. Toda Borov je stal pri svojem. Dedek je ponovil svoje vprašanje.
  -Kaj pa če tega ne zmoreš?
  Potem ko je Victor pustil vprašanje brez odgovora, se je dedek tiho obrnil k računalniku in nadaljeval z branjem. To je pomenilo, da je pogovor končan. Starec je odločitev sprejel in o kakšnem orožju ni moglo biti govora.
  Odšel je na hodnik, kjer je še smrdelo kot smeti, šel mimo še dveh zalezovalk, ki sta čakala na svoje občinstvo v Borovpu, nato pa se spustil v prvo nadstropje. Vsi ljudje so bili tam. V nekem trenutku jih je bilo toliko, da ni bilo mogoče narediti koraka, da ne bi koga udaril z ramo.
  Kljub temu se mu je uspelo prebiti do izhoda in izstopiti, kjer je Victor lahko globoko vdihnil. Tobačni dim mu ni več stiskal pljuč - dihanje je postalo veliko lažje, za njim pa je ostala zahrbtna mešanica znoja in alkohola. Zarjavela, a še vedno močna vrata so se za njim zaprla in Zona se mu je odprla pred očmi.
  Ko je prvič prišel sem, je bilo malo ljudi naseljenih in vse v okrožju je spominjalo na tih, mrtev kaos, ki nastane, ko na obzorju zraste jedrska gliva in te udarni val odnese v pekel. Nekaj podobnega se je zgodilo tudi tukaj. Vendar pa je določena sila: Gospod ali narava, kot koga zanima, začela vzpostavljati red in kmalu so bila ta mesta napolnjena z živimi bitji, nekako prilagojenimi sevanju, in ko je ta napad začel bledeti, so jih neznane sile odnesle dlje severu, so se začeli pojavljati in ljudje. Za njimi so prišli mutanti. Lovec in žrtev (odvisno, s katere strani je treba pogledati) sta se nenadoma znašla drug pred drugim, zaradi česar je vsaka od skupin morala strogo orisati svoje imetje. Ljudje so se naselili v sary stavbi sanatrije. Kompleks časov pozne ZSSR je presneto dobro ohranjen tudi po vseh kataklizmah in desetinah izbruhov, postal varno zatočišče za stotine potepuhov in potepuhov, ki so iskali svojo srečo v coni. Manjši prostor okoli treh kampusov sanatorija je bil tudi varovan z ljudmi, a vse, kar je bilo za njim, je bila divjina, vse je pripadalo mutantom. Bili so drugi zakoni. Primitivne, živali, ko so se v zalezovalcih prebudili nagoni, ki so dremali in so se spremenili v iste plenilce, pri čemer so pozabili na svoj človeški obstoj.
  In zdaj, ko je gledal pred seboj, v daljno daljavo, kjer so se ostanki nekoč velikega cesarstva utopili v visokih goščah trstja, kjer so se večnadstropne zgradbe spremenile v žarišča mutantov in bitij, neznanih znanosti, je Victor začutil celotno telo oprl in njegove roke so samodejno segle po orožju.
  Svet se je res spremenil. Ne tako hitro, kot se je mnogim zdelo, ampak dramatično, spreminjanje ne toliko pokrajine celotnega ozemlja kot duš ljudi, ki so se odločili posvetiti svoje življenje coni. Vsrkala je ljudi, posedovala um toliko, kot ne bi zmogla nobena droga. Obsedeni s čudeži, ki se dogajajo v tem kraju, poganjani s sanjami o obogatenju ali preprosto spoznanju drugačnega življenja, so se ljudje v todpah zlivali v te kraje, ne glede na kakršno koli nevarnost.
  Victor je hodil po dolgi ulici, raztegnjeni kot udav v goščavi, med nekdaj stanovanjskimi stolpnicami. Umrli so. Zelo dolgo nazaj so ljudje zapustili svoje domove in opekanim velikanom pustili živeti v novem svetu.
  Kovina je zvenela pod nogami - tramvajske proge so pravkar tekle na tem mestu. Res je, zdaj so bile zarjavele in spominjale na otekle žile, dolgo brez krvi, a zato nič manj grozne.
  Praznina.
  Victor je nenadoma zagledal nekaj čudnih sledi. Bili so kot zajci, vendar precej veliki. Kaj pomeni kremplji tukaj tigra in zelo ostri. Celo kovina tirnice je bila opraskana.
  Victor se je namrščil. Ni bilo dovolj, da bi naletel na mutantnega zajca. Ta žival, velika kot dober lev, je znala pljuvati strup na daljavo. In ni lahko ustaviti
  celo eksplozivna krogla. Jasno je, da srečanje s takšnim zajcem in strupenim tigrom hkrati ni obetalo dobro. Res je pošast.
  Victor je zavil v ulico in nehote počepnil. Ni iskal nepotrebnih dogodivščin.
  Iz pasu je potegnil pištolo. Poslušal sem. Tako velika zver se ne more pritihotapiti neopaženo. Nenadoma je zalezovalec na svoji strani zagledal okostje. Bil je tako ...
  Strašno pokvarjeno in ožgano. In na kosteh so viseli drobci obrazca in očitno so bili nedavno ubiti in grizli - tekoča kri ni imela časa zamrzniti.
  Victor je preklinjal:
  - To je japonski policist!
  In zmrznil ... Spet je poslušal. Zdelo se je, da je vse tiho. Toda intuicija je namigovala, da bi se bilo najbolje vrniti v družbo drugih zalezovalcev ali izbrati hišo
  bolj zanesljiv. Victor se je premikal počep... In v kratkih pomišljajih.
  In potem se je res zaslišalo pridušeno renčanje in praskanje močnih tač nekoga. Victor je pospešil, odhitel je do vrat. V istem trenutku so se za njim razplamteli plameni.
  In ogenj je zadel umazano obleko. Victor je pogledal nazaj. Sledila mu je pošast. Velikost bika je bila mešanica zajca z ušesi in leva z močnimi tacami.
  In vendar je ta zver gorela z ognjem.
  Victor je slišal, da lahko mutantni zajci pljunejo strup, vendar si ni mislil, da se ta sposobnost razširi na dihanje ognja.
  Moški je skoraj umrl od strahu. In zver je hitro zmanjšala razdaljo. Zdaj je že prehitel Victorja in s šapo udaril zalezovalca. Udar je moškega zbil z nog.
  Trup je stopil na Victorja od zgoraj in ga zmečkal. Nato so zaškljocnila mesojeda usta.
  Še en trenutek in konec je. V tistem trenutku je bliskal žarek in neka neznana sila je mutantnega zajca vrgla stran. Bilo je, kot da bi ga udarila strela.
  Pošast se je znova poskušala trzniti, a je bila znova ubita. In ogromen trup je zoglenel, se umiril.
  Victor je bil v velikem šoku. Tega ni nikoli pričakoval. In tako, da je bilo v coni tako močno orožje, da bi streljalo z žarki.
  Hkrati je človeka prevzel strah. In nenadoma bo sam ubit. Kdo ga potrebuje - še en številni zalezovalec ...
  Polovico Belorusije je že prekrila anomalna cona in pustolovci z vsega sveta prihajajo sem za artefakti. In nekdo posebej išče kaj
  je mogoče oropati. V hišah lahko še vedno najdete veliko vrednih stvari. In tudi mafija ima svoje interese v coni.
  Victor je poskušal odplaziti. In potem se je nenadoma pred njim pojavila figura. Victor je utripal z očmi. Zdelo se je, da je nor.
  Spredaj je bila dekle čudovite lepote. Oblečena je bila v oprijet kombinezon, ki ni skrival njene postave z odprto glavo in videlo se je, kako je zlata,
  bujne lase. In obraz je pogumen in hkrati lep.
  Victor je poskušal vstati, saj ga je deklica nenadoma prijela in ga z golimi prsti prijela za nos. Na streho je bilo res kaj.
  Pravljično lepo dekle hodi po coni bosa. In tako sem ga zagrabil.
  Victor je čutil močno bolečino. Nosnice so mu bile stisnjene kot klešče. In to lepo dekle je imelo tako močne prste. In potem je začutil, da je nekaj zgrabilo
  njega in za grivo.
  Victor je slišal glas drugega dekleta, bil je zelo prijeten in hkrati zlovešč:
  - No, je Gerda ujela otroka?
  Blondinka je v smehu odgovorila:
  Kako vidite Charlotte? Pravi majhen in ne preveč čeden moški!
  Victor je bil zmeden. Pravzaprav, kaj je: tridnevno strnišče, dolgo ne oprano, prepoteno, smrdljivo. Da, in ne sije z lepoto in je že star več kot trideset let.
  Victor je na splošno tako-tak človek ... Najbolj navaden. Višina je povprečna, tudi v postelji nič posebnega. Več zob že manjka in ni kaj vstaviti.
  Najpreprostejša oseba, ne kakšen hollywoodski junak. In tukaj so dekleta. Pred njim se je pojavilo drugo dekle. Bila je ognjeno rdeča. In tudi v tesnem
  kombinezoni, ki ne skrivajo postave. Poleg tega je bilo jasno, da so dekleta zelo mišičasta in imajo trebušne mišice s ploščicami. Oba sta zelo lepa, s pogumnimi obrazi,
  in visok. Imajo vsaj petinosemdeset meter in so bosi. v visokih petah bi bila dekleta sploh visoka.
  Rdečelaska je bila oborožena s kakšnim fensi mitraljezom, na pasu pa je viselo hudič ve kaj še. Ja, in blondinka s polnim arzenalom.
  Victorju se je zdelo čudno, da so dekleta bosa. Konec koncev je v coni toliko okužb, sama tla pa so zastrupljena in polna različnih strupenih plesni, gliv, kopriv in
  različne vrste žuželk.
  Pravzaprav so ta dekleta veliko tvegala s svojimi golimi podplati, ki so, nenavadno, rožnati in čisti, umazanija in prah se vanje ne prime.
  Na splošno so ta dekleta tako nenavadna.
  Na tem območju je veliko manj žensk kot moških. In v njem je enostavno dobiti neplodnost in rojstvo mutantnega otroka. Čeprav obstajajo redki pustolovci - razbojnice,
  in prostitutke. Čeprav seveda popolnoma degradirane ženske hodijo k prostitutkam, od katerih so mnoge grozne in pijane. Na splošno je alkohol priljubljen v coni.
  Verjame, da vsaj delno nevtralizira sevanje in številne strupe. Toda zaradi pijanosti se ženske hitro postarajo in izgubijo svoj tržni videz. To je žalostno.
  In ta dekleta, tako mlada, sveža, zagorela in zdrava - samo paša za oči.
  Victor je zamrmral in z rokami prijel Gerdino boso nogo, ki se je še naprej držala za nos:
  - Pusti, ker boli!
  Deklica se je zasmejala in rekla:
  - Ja, boli ... Ampak kaj praviš patsuk. Jaz sem te rešil!
  Victor je z vzdihom odgovoril:
  - Lahko bi ti plačal, a nimam skoraj nič!
  Gerda se je zahihitala in pripomnila:
  - In kaj vzeti od takega reveža, kot si ti!
  Rdeča Charlotte je rekla:
  - Mogoče nas bo lizal?
  Gerda je zaničljivo zafrknila:
  - Smrdi!
  In vrgel Victorja stran. Moški se je potegnil na hrbet ... Dekleta so se v en glas zasmejala. Bili so tako seksi, da se je Victor nehote vzbudil.
  Charlotte se je medtem približala trupu zajca mutanta in ga udarila po kožuhu ter pripomnila:
  - Plemenita oseba! Toda samo njegov rep je dragocen!
  Gerda je prikimala in vprašala Victorja:
  - Če nočeš, da ti odrežemo glavo, povej, kje je kamen sreče!
  Victor je zmedeno zamrmral:
  - Ja, jaz ... Ali bi bil takšen, če bi imel kamen sreče!
  Charlotte je zajčjemu levu odrezala košati rep. Dala ga je v torbo in zarjokala:
  - Laže! Starec mu je povedal, kje je kamen! Mu odsekamo glavo?
  Victor je zmedeno zamrmral:
  Zakaj bi to rekel? Kdo sem jaz zanj? Poleg tega bi sami vedeli od njega ...
  Gerda je zarenčala:
  - Ne bo šlo... Ampak čutim, da ni tako preprosto, kot se zdi. Mogoče ga bomo odpeljali v klet in ga po pravilih mučili!
  Charlotte je prikimala v znak strinjanja.
  - Vsekakor je treba to storiti! Odpelji ga v klet in poskusi tam!
  Gerda je hotela nekaj povedati, ko je slišala kletvice in umazane nespodobnosti.
  Dekleta so se obrnila. Na cesti se je pojavilo ducat umazanih in raztrganih moških. Pomikali so se proti dekletom. In hkrati so preklinjali in precej umazani.
  Charlotte se je nasmehnila.
  - To je tolpa pesti ... Kako poln kritinov je svet!
  In potegnila je pištolo.
  Gerda je prikimala v znak strinjanja.
  - Ubijmo jih! V coni je preveč umazanije!
  In obe deklici sta vzeli in razkrili obraze. Viktor je trepetal od strahu. Toliko jeze se je zdelo v očeh teh izjemnih deklet. Zanima me kdo so?
  In kakšno fenomenalno moč imajo! Kaj pač ne zmorejo.
  Iz pištol Charlotte in Gerde so leteli žarki. Udarili so moške, ki so se premikali v njihovi smeri, očitno so želeli posiliti lepotice.
  In potem peklenska vročina in... Več ljudi so naenkrat posekali žarki. Z zavijanjem so se zgrudili. Ostali so dvignili mitraljeze in žagane puške.
  Obe punci: rdečelaska in blondinka sta se prevrnili. In takoj bodo vzeli in posadili. To so bile obsojene na smrt. In tu spet padejo noter
  masa človeka. Precej grda množica...
  Gerda je ustrelila in zacvilila:
  - Fa lutka!
  Charlotte je opozorila:
  - Hitro smo z njimi!
  Ubitih je bilo dvanajst moških iz kulaške tolpe. Pretepli so jih z nenavadnim orožjem. Dva sta se še vedno zvijala in trzala.
  Gerda je zavpila:
  - Črni krokar pred smrtjo,
  Žrtev čaka na polnoč ...
  Charlotte je potrdila:
  - Za bojevnike bo nesmrtnost,
  Če udariš krepko v oči!
  . POGLAVJE #2
  Dekleta so zavzeto premetavala trupla. Vzeli so jim ves denar iz žepov in pasov, vzeli nekaj drobnih kamenčkov-artefaktov.
  Nato poberite orožje. In potem Victor ni mogel verjeti svojim očem. Vsi ti noži, pištole, mitraljezi, žagane puške so prišle v torbice
  bojevniki in tam dobesedno izginili ...
  Viktor je presenečen vprašal:
  - Kako si to naredil?
  Gerda se je nasmehnila in odgovorila:
  Človek ne razumeš!
  Charlotte je logično izjavila:
  No, predolgo je za razlago! Daj vstani in sledi nam! Še vedno boš prišel prav, če ne želiš biti odrezan
  glavo!
  Gerda se je zahihitala in pripomnila:
  - Da, in takoj!
  In zgrabil Victorja za vrat. Z lahkoto ga je odtrgal od tal in ga odnesel.
  Moški je lebdel in se nemočno mlatil po zraku. Charlotte je z golimi prsti pobrala Victorjevo pištolo in jo vrgla vanj.
  Samodejno je zgrabil orožje.
  Rdečelaska je odobravajoče prikimala.
  - Ni slaba reakcija!
  Victor je z vzdihom odgovoril:
  -Sicer ne preživite!
  Gerda ga je postavila na noge in prikimala.
  - Pridi z nami! In ne upaj si pobegniti. Premikamo se hitreje kot najhitrejši človek na svetu.
  In Viktorja je potisnila z mitraljezom.
  Sklonil se je in šel skupaj z dekleti. Videti je bil kot pretepen pes.
  Deklica je udarila po nogah in v prahu pustila gole, graciozne sledi. Poleg tega je Charlotte namočila noge v kri.
  Zdi se, da sta oba ukradla nikogar, da bi se bala. In tako so seksi - samo kljubovalno.
  Victor je dekleta vprašal:
  - Kdo si ti?
  Rdečelasi bojevnik je z nasmehom odgovoril:
  - Kaj misliš?
  Moški je dvignil roke.
  - Ne vem! Ampak ti si tako poseben!
  Gerda je prikimala in pokazala zobe.
  - Mi smo tisti, ki te lahko ubijemo ... Toda v tem primeru smo sposobni dati nagrado. odvisno je že od tebe!
  Viktor se je skeptično nasmehnil.
  - Kako sem lahko koristen tako kul ženskam, kot si ti?
  V odgovor je Gerda dvignila nogo in spet z golimi prsti zgrabila Victorjev nos ter veliko močneje stisnila. In je zavpila:
  Nismo vaše ženske! Ženske prodajajo semena na trgu!
  Charlotte je prikimala.
  - Prav! Ampak ti veš veliko! Na primer, tak artefakt, kot je kamen za pomlajevanje!
  Victor se je stresel in opazil:
  - To je zelo redek kamen. In ima stranske učinke. Lahko postaneš celo majhen deček, če ga dolgo držiš v rokah.
  Poleg tega zunaj cone tisti, ki so sprejeli takšno mladost, preprosto umrejo. In znotraj cone, ki se spremenijo v otroke, izgubijo tudi odrasli
  moči in spretnosti ter pogosto spomin odraslih.
  Gerda je prikimala v znak strinjanja.
  - Da, slišali smo, da ima kamen mladosti stranske in ne preveč prijetne lastnosti. Vendar pa v kombinaciji s srečnim kamnom,
  in z nekaterimi drugimi artefakti lahko iz osebe zunaj cone naredi nesmrtnega in večno mladega superčloveka. torej...
  Charlotte je takoj potrdila:
  - Če hočeš živeti, nam pomagaj!
  Victor se je stresel in vprašal:
  -Kdo si sploh?
  Gerda je z nasmehom pripomnila:
  - Dodatno znanje vam bo samo skrajšalo življenje!
  Charlotte je potrdila:
  Imamo samo več razlogov, da te ubijemo!
  Victor se je ustavil... Šli so mimo smrdljivega smetnjaka. Neki klošar, ko je zagledal dekleta, je hitel k njim in začel prositi:
  - Daj siroti ... skorjo kruha!
  Charlotte je z golimi prsti pobrala kos stekla in ga vrgla. Potepuh, ki je skočil preblizu, je dobil točko prav v oko. In kos stekla
  prebodel steblo in vstopil v možgane. Lopov se je zgrudil.
  Viktor je zažvižgal.
  - Lovno! Zelo pameten!
  Gerda je zapisala:
  - Tega ne moremo!
  Charlotte je zarenčala.
  - Ja, namočil sem mikrob!
  Victor je pripomnil:
  - Tudi to je človek in ubijanje je tako kruto!
  Charlotte se je zasmejala in pripomnila:
  - Ali pa morda obratno. Za brezdomce bo veliko bolje kot vegetirati na drugem svetu!
  Gerda je z nasmehom pripomnila:
  - Prav! Zakaj bi živel drek ... Za človeštvo je to majhna izguba!
  Rdeča dodana:
  - In morda dobiček!
  Victor je rekel nič, saj je mislil, da ni tako pomemben primerek za človeštvo in da bi ga lepote lahko pokončale. In hodijo in so bosi, okrogli,
  roza pete utripajo.
  Victor je pomislil, zakaj se ne bojijo hoditi bosi. Konec koncev je toliko različnih vrst okužb in drobcev ter druge umazanije.
  Moški je okleval in vprašal:
  - In zakaj si ... brez čevljev!
  Gerda se je nasmehnila in odgovorila:
  - Lažje je živeti bos in ...
  Charlotte je dodala:
  - Sami ste videli, kako spretno sem pribil tega klošarja!
  Viktor je prikimal.
  - toliko bolj praktično. Toda zakaj se vaše noge ne umažejo?
  Gerda je ostro rekla:
  Nič ne skrajša življenja kot dolg jezik. Zato raje utihni!
  Charlotte je odgovorila z resnim tonom:
  - Ker naše noge ne zaznavajo umazanije ...
  Tako so prišli do zapuščene hiše. Tudi tam je bila družba treh popitih klošarjev. Dekleta niso zapravljala žarkov z njimi. Charlotte je skočila in poletela
  zgrabila za dlake bičev, ki so ji padli z golimi prsti in kako jih je udarila. Udarec je bil močan in lobanje so pokale. Izlila se je kri.
  Gerda je tretjega subjekta s svojo golo okroglo peto premaknila do brade. čeljust mu je padla. In mrtev se je zgrudil in utihnil.
  Zdaj se dekleta počutijo kot kraljice.
  Rdečelaska je z boso nogo zgrabila stekleničko s črnilom in jo vrgla ob steno ter jo razbila. Potem je zagoskala:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu!
  Plavolasa terminatorka je vrgla malico skozi okno in zacvilila:
  - Brezdomci namočeni v stranišču!
  In dekleta so se glasno smejala. In bojevniki so bili zdaj samo dekleta - super.
  Victor se je umaknil k izhodu. Toda Gerda ga je spet ujela za dolgotrajni nos in potegnila:
  - Pomiri se, koza! Zdaj vas bomo zaslišali!
  Viktor je zamrmral:
  - Nič nevem!
  Charlottine smaragdne oči so zabliskale.
  - Potem boš umrl!
  Moški se je stresel... Svetlolasa je stopila do njega in ga prijela za ramo. Stisnila je prste in zavpila:
  - Povejte, kaj ste rekli o artefaktih Borov7
  Victor je zamomljal:
  - Nič posebnega! Tudi on jih lovi...
  Gerda je prikimala.
  - lahko ga zaslišiš. In ti mi...
  Charlotte je predlagala:
  Mogoče ga še ne bomo ubili. Obstaja ena ideja.
  Plavolasi terminator je prikimal.
  Vedno lahko ubijemo ščurka. In imamo različne ideje!
  Rdečelasi bojevnik je predlagal:
  - Poskusimo potem s kamnom, ki odbija naboje. IN ...
  Gerda je odgovorila:
  - Poskusili smo že, a proti žarkom ne deluje. Katere druge ideje obstajajo?
  Charlotte je z nasmehom predlagala:
  - Ali mu lahko povemo o naših podvigih?
  Blondinka je odgovorila:
  - Ne mečite biserov pred prašiče. Ne dajte resnice psom!
  Charlotte je na to odgovorila:
  "Morda se bo takrat česa spomnil!" Neuporabno je spraševati. In potrebujemo kamen sreče. Potem se lahko izkaže super v kombinaciji z drugimi kamni.
  Gerda je prikimala v znak strinjanja.
  "Potem mu bom povedal!" Naj sedi in posluša.
  In svetlolasa terminatorka je začela spletati zgodbo;
  Anomalija, ki je prilezla od nikoder, je obkrožila dekleta z vseh strani. Kamen je s frekvenco utripal in udarjal po rokah. Zdelo se je, da je celo zrak okoli zmrznil in postal mrtev. Hkrati so dekleta občutila povečanje sevanja.
  Prebodla je zrak, kar je povzročilo fuzijo jeder dušika in kisika. Od katerega je bilo vse nasičeno z izjemno svežino, ki je mučila nos.
  - Moramo oditi od tod! je rekla Gerda.
  Charlotte se je strinjala.
  - Vzemimo hiperfite in se poskusimo prebiti!
  Dekleta sta si takoj vbrizgala tekočino, ki zmanjšuje izpostavljenost sevanju. Zdelo se je, kot da bi na tisoče radioaktivnih čebel pikalo vašo kožo.
  Gerda je zacvilila:
  - Gremo naprej!
  Charlotte se je strinjala.
  - Da! Te superanomalije nisem hotel znova zaobiti. Nenadoma ima videz plenilskega nagona in nas bo obkrožil.
  Plavolasi terminator je zapisal:
  - Takšna polja praviloma niso neprekinjena in našli bomo razpoko.
  Rdečelaska lisica je spomnila:
  - Glavna stvar je pravilno določiti meje.
  Slednjega ni tako enostavno narediti. Nekateri so poskušali, posnemajoč pisatelje, ki niso imeli praktičnih veščin, preprosto zavreči vijake in matice.
  Ni zanesljivo, železo lahko leti mimo, ne da bi se upočasnilo in padlo, vendar bo razbilo organsko snov.
  Tukaj potrebujete bolj subtilen pristop, iz navadnega svinca nalijete drobno skobljan prah, ga vržete in sledite najmanjšemu odstopanju snopa luči.
  Kjer je žarek raven, je med anomalnimi polji vrzel. Znanost, dokazana s strani znanstvenikov.
  Na splošno, zakaj je običajno černobilsko območje nenadoma postalo tako strmo - kršilo zakone narave.
  Znanstveniki na to niso dali jasnega odgovora. In spore in disertacije so napisali na stotine zvezkov. Še dobro, da dekleta berejo s hitrostjo računalnika, sicer bi rumenele po knjigah.
  Za pisce znanstvene fantastike je cona postala tudi ustrezna krava, a še vedno pišejo nekoliko monotono: pasti, prdci, artefakti, mutanti, razbojniki!
  Nekdo nekoga ubija! Toda čista brezmadežna ljubezen in ženske niti ne dišijo! Toda vojna je žensko!
  Dekleta so se počasi umikala in segala skozi vibrirajoči zrak. Potem jim je nenadoma dalo toploto v obraz, kot da bi kdo uredil ogrevanje.
  Mladi skavti so imeli posebno majhno napravo, svinec ali železo v coni pa je pljunček.
  Tanka plast prahu utripa v reflektorju svetilke. Prvih deset metrov je bila anomalija solidna.
  Potem, ko so dekleta napredovala, so se na polju začele pojavljati nekatere razpoke. Taborniki so pozorno spremljali warp.
  - Tukaj je! Charlotte je opazila.
  - Lahko greste.
  - Poskusimo! Gerda jo je podprla.
  Dekleta so šla na prstih po vrsti. Pred nami je bil videz močvirja in moral sem opazno dodati korak, da me ne bi posrkali.
  Nenadoma je zavzdihnil zrak in skavte so polili s potoki blata.
  - Zdi se, da čuti naš prodor. je opazila Gerda.
  Charlotte je zarenčala.
  - Mogoče! Govori tišje.
  Dekleta so se še naprej premikala. Nenadoma se je zdrobljena kovina zavrtila v vihra. Potem je tako močno zadihal, da dekleta niso padla le zaradi gimnastične spretnosti.
  Rešetka, ki je stala na boku, je bila raztrgana, drobci pa so bili zloženi v elegantno čipko. Toda pot naprej je postala nekoliko širša.
  Trava je posušena, zemlja je videti kot po potresni kataklizmi. Pred prehodom je pot nenadoma zaprla betonska ograja.
  Preplezati se ni bilo mogoče, od zgoraj je anomalna cona dihala smrt.
  Charlotte je z nasmehom rekla:
  - Nima smisla obračati nazaj. Šli smo predaleč in ni znano, ali bomo našli še kakšno vrzel. Predlagam razstreljevanje z granato.
  - Zakaj, če lahko zdrobiš z udarcem Ross-karateja. je rekla Gerda.
  Charlotte se je namrščila.
  - Prepričani ste, da je ograja precej debela.
  Plavolasi terminator je zapisal:
  - V betonu so posebne energijske točke, ki vam omogočajo preboj skozi celotno strukturo. Ja, in trening nog ne bo škodoval.
  Rdečelasi bojevnik je ostro opozoril:
  - Potem sem s tabo.
  Da ne bi poškodovala čevljev, sta si dekleta sezula škornje in s svojimi gracioznimi nogami, kot skulpture starodavnih mojstrov, začela udarjati v beton.
  Čudno, a njihove zagorele, bose noge so bile tako dobro natrenirane, da je bilo videti, kot da jih tepejo z jeklenimi lomi.
  Dekleta so se že od malih nog dobivale bojno usposabljanje in to zanje petindvajset centimetrov betona.
  Stena je bila prekrita z razpokami, po nekaj sekundah se je zrušila.
  Čeprav so noge rahlo brnele od pretresov, je po njih utripala kri, so bili taborniki zadovoljni.
  Charlotte je zavpila:
  - Z vami smo se prebili!
  Gerda je potrdila:
  - Hkrati in ogreti! -
  Za mlade lepotice je postalo zabavno, le obrazi so jih srbeli od Dushmanove brade in kamuflaže.
  Nadaljnja pot je bila lažja, dekleta so se že naučila razlikovati meje anomalije le po lomu svetlobe.
  Vse kar si moral storiti je, da prižgeš svetilko in vse si vidiš. Res je, moral sem hoditi približno pol kilometra, se sklonil in tvegal prečkati nevarno črto: prehod se je spet zožil.
  - Ste že kdaj pili Gerda? je vprašala Charlotte.
  Blondinka je odgovorila:
  - Ne! Res je, da so mi vbrizgali alkohol, da bi preverili reakcijo telesa na alkohol.
  Rdečelaska je zaškilila.
  - In kako?
  Gerda je iskreno odgovorila:
  - Glava boli, črevesje se izkaže. Dali so drobne mini kapsule v velikosti prosa. Povečali so odpornost telesa na alkohol.
  Čeprav je pijanost greh, v inteligenci brez nje ne gre.
  Charlotte se je nasmehnila.
  - Še en greh! Konec koncev torej duhovniki pijejo! In na splošno, če zaidemo v anomalijo, bomo doživeli mačka, le tisočkrat hujša.
  Konica jurišne puške AKM je po nesreči zašla v anomalijo in se rahlo upognila. Moral sem ga poravnati. Od zgoraj je lil dež, z velikimi kapljicami, precej topel.
  V notranjosti anomalije so preprosto siknile in izhlapevale. Mimo se je nabralo odpad: prevrnjeni, pokvarjeni tovornjaki, traktorji, drobci težke kmetijske opreme, zarjaveli sodi.
  Zunaj skladišča je, ne glede na smrtonosno ozadje, sedel plazilec, rdeča kristalna želva z glavo morskega psa. Brez težav je požirala kovino, njene tace pa so nekaj med krempljem rakovice, kremplji tigra.
  - Rifulik! je zašepetala Charlotte.
  Gerda je potrdila:
  - Mešanica kremena in litija brez beljakovin.
  Rdečelasi bojevnik je zamrmral:
  - Proti njemu je naše orožje verjetno nemočno.
  Blondinka je skomignila z rameni.
  - Ne vem! Tisti, ki so streljali na takšno bitje, praviloma niso preživeli. Res je, zakaj potrebuje naše beljakovinsko meso, je bolj verjetno, da bo užival v mitraljezu.
  Charlotte je opozorila:
  - Ne pospešujte gibanja, to bo izzvalo rifulo.
  Dekleta so še vedno gladka, a se premikajo vse hitreje. Res je, kmalu so naleteli na bodečo žico. Treba jo je bilo rezati.
  Dekleta so se s tem odlično spopadla in se profesionalno izognila škripanju.
  Po nekaj korakih je Charlotte zašepetala Gerdi na uho: - Poglej, draga moja, tukaj je naša prva nagrada.
  Pokazala je na kamen limonine barve.
  Plavolasi terminator je odgovoril:
  - Nič posebnega, to je najpogostejši artefakt "kuleš". Več kot tisoč dolarjev, ne moreš pomagati.
  Rdečelaska je prikimala.
  Mogoče še manj, a tudi to ni slabo.
  Anomalija okoli deklet je začela oživljati, izvlekla je nek poseben škripajoč zvok, ki je raztrgal bobnič.
  Bil je onstran zaznave človeškega ušesa, a dekleta so ga slišala.
  - Hudič je zaskrbljen! Charlotte je opazila.
  Gerda je potrdila:
  - Čeprav tukaj na robu brezna, ne govorite o nečistem.
  Rdečelasi bojevnik je zacvilil:
  - Daj no!
  Sikanje in vročina sta se opazno povečala, dežne kapljice so izhlapevale, preden so prišle do tal, trava je začela spreminjati barve in na meji se je pojavila luminiscenca.
  Na splošno je spektakel hkrati lep in grozen. Dekleta so se ozrle na reefulika, bil je že precej daleč, a zgledalo je, kot da je pojedel, "grunt" ni prišel do njihovih občutljivih ušes.
  Taborniki so se umirili, ker se mora ta meglica sčasoma končati.
  Gerda je logično pripomnila:
  "Tu ne moreš pripeljati velike sile!" Uničili bomo tako ljudi kot opremo, glej.
  Dejansko se je na nebu pojavil helikopter MI-8, ki je opazil cono, začel se je vzpenjati, vendar je bilo prepozno. Zamegljene lovke so planile proti njemu in se ovile okoli avtomobila.
  "Pinwheel" se je zadušil in začel padati. Propeler se je nehal vrteti, a stroj je počasi potonil, kot v vodo. Na poti se je spremenila v nekakšno harmoniko.
  Dekleta pa tega spektakla niso toliko občudovali, kolikor so se trudili priti iz nevarnega območja. V obraz jima je pihal vroč zrak, ki je v viharju dvigoval travnike, prah, kamenčke.
  Oči deklet, naravno safirne v Gerdi, a pobarvane v rjavo, in smaragdne v Charlotte, so bile solzne. Nato je skozi tla šel izpust, udaril je električni udar.
  Dekleta so zadihala. Malo smo tekli. Potem je postalo popolnoma slabo, zemlja je nenadoma postala kot maslo in zlepljeni škornji.
  Nato se je smrtonosno zamahnilo od zgoraj, cona je zmečkala dekleta na tla.
  "Kaže, da nas čaka velik kildyk," je rekla Charlotte.
  Blondinka je zacvilila:
  - Pokesajte se, preden bo prepozno!
  Rdečelaska je dvignila:
  - Ne, Gerda, nočem umreti duhovno zasužnjena. Poleg tega, zakaj mislite, da nas čaka smrt.
  Blondinka se je strinjala.
  - Upam, da ne! Težko je umreti tako mlad. Nisem imel časa narediti ničesar za domovino.
  Charlotte je zaničljivo smrknila.
  - Niti je ni ubila! Na računu imam, vsaj ostrostrelec je.
  Gerda je bila presenečena:
  - In niste sodelovali v vojaških operacijah.
  Rdečelaska je takoj potrdila:
  - Ne! Tako kot ti sem bil poskrbljen za pomembnejše zadeve. V celotni državi sva samo dva.
  Plavolasi terminator je prikimal.
  - Torej potrebujem enega, da od njega rodim otroke.
  Rdečelasi bojevnik se je zahihital:
  - Ne vem zagotovo! Najbrž je nemogoče, da bi zanosili od preproste osebe.
  Helikopterji so se končno spustili do njih, do njih sta pritekla dva reefulika. Ko so videli sveže železo, so se odpravili k plenilskemu obroku.
  - Kakšno strašno silo moraš imeti, da raztrgaš tako močno železo. je opazila Gerda.
  - Imajo drugačen metabolizem z ultra-radioaktivnimi vključki. je rekla Charlotte.
  Blondinka je čivkala:
  - Vendar, kot da ne bi požrli našega orožja. Milijone dolarjev neradi zavržete.
  Dekleta so ledvico sondirala z nožem, nekajkrat so se noži zataknili, vendar se je njena konica odtrgala. Nato so, ko so metali plastično kroglo, ugotovili, da so tla postala normalna.
  - Še dobro, da imamo na nogah preprosto kamuflažo, ni škoda rezati. je rekla Charlotte.
  Gerda ga je vzela in zacvilila:
  - Res se bom moral potapljati kot riba, ampak skočiti.
  Rdečelaska je aktivno opazovala:
  - Naučili so nas skakati iz katerega koli položaja, zmoremo.
  Blondinka je agresivno opazila:
  - V vojni je dobra priprava kot zrak za pljuča, slaba mešanica plinov hromi in ubija!
  Dekleta so si razrezala škornje, malo oklevala in strmo skočila. Gerda se je skoraj spet zataknila, opraskala nogo.
  Zdaj je prehod postal veliko širši in dekleta bi lahko izstopila iz njega. Taborniki so se premikali počasi, dokler se anomalija končno ni več zibala.
  Charlotte je z zadovoljnim pogledom rekla:
  - Živa sestra! In mislil sem, da so vsi zajebani.
  Gerda je logično zapisala:
  - Zdaj moramo najti škornje, sicer so naše noge prelepe za bradate mudžahide.
  Rdečelaska se je strinjala s tem:
  - Postavili bomo zasedo in nekoga udarili.
  Blondinka je mahnila z zadnjico.
  - Če ga najdemo!
  Dekleta so se kljub obremenitvi odločila, da gredo na tek, ne posebej v naglici, da ne bi bilo hrupa. Njihov izostren sluh je zaznal streljanje z desne strani.
  - To je nekaj! Izgleda kot lov ali razstavljanje. Charlotte je opazila.
  Dekleta so naredila korak, mimo hriba, od tam se je odprl razgled, cesta. Nad njim se je slišal hrup, značilen za Jaguarja.
  Ta zmogljiv osemsedežni avtomobil je skočil izza ovinka, poraslega z gozdom. V njej je sedelo ducat tipov v usnjeni jakni in oklepu.
  Predrzni obrazi in obrite glave so izdali razbojnike, nekateri so imeli tetovaže na rokah. In največji je imel tetovažo na obrazu. Izgledal je kot stripovski zlobnež.
  - Ko si človek umetno daje mogočni videz, je to zanesljiv znak duhovne šibkosti. Charlotte je opazila.
  - Verjetno je tako grozen volk v ovčji koži in ne ovca v volčji koži! je nadaljevala Gerda.
  Banditi so bili oboroženi s PKU - izboljšanim mitraljezom Kalašnikov. Njegove 14,7 mm krogle bi lahko prebile dekliške kombinezone.
  Vendar so imela dekleta po običajni jakni lahek, a zelo močan oklep iz vodikovega titana, trikrat močnejši od naravnega titana, dvakrat in pol lažji.
  Res je, taka verižna pošta stane kot celoten tank T-90. Toda zadel jih je s tako veliko kroglo, da se tudi močne kosti deklet niso mogle upreti.
  Toda "Kalašnikov" ali "Abakan" ni grozen z nobene razdalje. Vodja je, kot vedno, preklinjal.
  - Potem nam je kukavica povedala, da sta se plazila dva prdca. Moraš jih prežvečiti.
  Divje zavijanje v odgovor:
  - Ni v gadskem šefu, vendar je smisel. Le nekaj je prispelo in ni dobil zalog.
  Tudi renčanje pomešano z nespodobnostmi:
  - To so Arabci, kar pomeni, da imajo verjetno "zeleno" in drogo.
  Charlotte se je odločila odpustiti AKM. Glavna pomanjkljivost stroja je sorazmerno velik razpon krogel, zlasti na dolge razdalje. Res je, če ne uporabljate kalibra 7,62, ampak 5,45, se natančnost poveča.
  Brutalne glave razbojnikov so odprte. Charlotte je odprla ogenj in Maria je kot vedno začela moliti. Takoj so bili ubiti štirje razbojniki. Eden od njih je zavpil:
  -... izdets!
  Za razbojnike je značilen instinktivni odziv. Ni jasno, od kod streljajo, bolje je upočasniti in ležati, toda vodja je brez obotavljanja zgrabil granato FU-12, tudi z razmikom do dvesto metrov, vendar z vključki urana na plošče in močnejši eksploziv.
  In kje ga je izkopal, ker so te v službi samo pri ruskih specialnih enotah. Gerda je ustrelila, njena krogla je zadela točno središče granate.
  Zapihalo je strašno, FU-12 ni F-1. Razbojniki so bili prežeti in Jaguar je, ko je izgubil nadzor, postopoma zmanjšal hitrost. Voznik je v smrtnem muku pritisnil na zavore.
  Močna znamka-zver se je ustavila. Dekleta so pri vseh hitrostih tekla do nje. Skupaj z voznikom je bilo enajst trupel. Videti so bili strašno pretepani.
  Charlotte je začela pregledovati torbe. Zanimali so jo predvsem artefakti. Pozorno jih je pregledala. Poleg "kuleša" je najpogostejši artefakt, ki ima sposobnost sveti v temi in napolniti majhno baterijo.
  Poleg tega je ta kamen izgubil svoje lastnosti le leto dni po izstopu iz cone. Med drugimi dragocenostmi je bil par "rezalcev", ki so sposobni rezati legirano jeklo.
  Pokriti jih je treba z volno, sicer bo kovina avtomobila gorela. Tukaj je bil rožnati kamen "Ljubezen", ki znatno poveča moško potenco in je zelo dragocen v coni "Shield", ki nevtralizira učinke navadnega sevanja.
  - Ali niso razbojniki zbrali vsega tega? se je vprašala Gerda.
  Charlotte je odgovorila:
  - Ne, najverjetneje so ga vzeli prdcem.
  Blondinka je naivno vprašala:
  - In kaj so naredili z njimi?
  Rdečelaska je zavpila:
  - Ubiti! Kaj drugega! In dobro je, če pred tem ni šlo brez mučenja. Nekateri prdci imajo skrivališča, ki čakajo, da se cene swag dvignejo.
  Poleg tega navsezadnje znanstveniki ne sedijo križem rok. Iščejo načine za izboljšanje lastnosti artefaktov in predvsem podaljšanje njihovega roka uporabnosti zunaj cone.
  - Vem! Gerdine oči so se napolnile s solzami. "Ampak nekaj se mi je zgodilo. Sam sem postal morilec, sedem ljudi je umrlo zaradi mojega strela.
  Tega si ne bom nikoli odpustil. Bilo je, kot da se je struna pretrgala v moji duši.
  Charlotte se je nasmehnila.
  - No, zakaj si tako neumen.
  Blondinka je zacvilila:
  - Cerkev proti nasilju.
  Vsevedna rdečelaska je odvrnila:
  - Ali je? Ubiti zlobneža ni greh. Dobesedni prevod iz hebrejščine zapovedi šeste zapovedi Ne ubijaj: sliši se: ne stori hudega umora!
  Se pravi, ni dobro ubijati samo dobrih ljudi, zlo pa je treba kaznovati.
  Gerda je plaho pripomnila:
  Toda sam Jezus temu ni sledil.
  Charlotte je odgovorila:
  - Pa ne! Inkarnirani Bog ni bil pacifist. V Stari zavezi so Kristusa primerjali s kraljem Davidom in bil je velik bojevnik.
  Jezus sam pravi - Nisem prinesel miru na zemljo, ampak meč. Slab vir je kri razvratnikov. Da, poleg tega je Jezus pred svojo telesno inkarnacijo, ki je bil Jehovov obraz, izrekel smrtne kazni, ukazal iztrebiti vse Amialikan, zažgal Sodomo in Gomoro.
  Se pravi, pravičnost zahteva kazen zla. Kdo so lokalni razbojniki? Razbojniki iz lopov, ubežniki iz pripornikov, manijaki, ki so na mednarodnem iskanem seznamu, samo teroristi, ki jih ujamemo.
  To pomeni, da je zlo in zaradi dobrega ga je treba uničiti. Slab vir je kri razpadnikov, je rekel Jezus.
  Solze v Gerdinih očeh so se posušile. Presenečeno je vprašala:
  - Kako tako dobro poznate sveto pismo?
  Charlotte je iskreno odgovorila:
  - No, kako živeti v formalno pravoslavni državi in ne poznati katekizma. Toda znanje je treba uporabljati pametno, da se ne spustimo pred kavernozni pacifizem Jehovovih prič.
  Blondinka je prikimala.
  - Poznam to sekto! Kristusa ne priznavajo kot Boga. Vendar govorjenje o heretikih ni zanimivo zame, ne za vas.
  Red se je strinjal.
  Najprej popravimo avto.
  Avto je bil rahlo poškodovan, ob robovih so bile kovinske plošče, mitraljez, ki ni imel časa streljati, pa je bil naložen s svežim trakom.
  - Najprej sem ubil mitraljezca. se je pohvalila Charlotte.
  - Logično! Zdaj pa poskusimo začeti. - Poiščite prave škornje. Gerda se je zgražala nad preizkušanjem čevljev po smrdljivih razbojniških nogah.
  Bila je preprosto prezirljiva, tako kot Charlotte. Dekleta so šla k potoku in si oprala škornje. Bile so malo prevelike, a so si po kratkem premisleku potegnile krpe za noge.
  Ni zelo priročno, a pri opravljanju molitev njihovi čari ne bodo pritegnili preveč pozornosti. Zdaj so dekleta, ko so trupla spustila v jarek, lahko vozila na kolesih.
  Vendar pa ustreli, pritegni pozornost drugih bitij: podgane-zajci. To je bila zlovešča mutacija, mešanica navadnih glodalcev in zajcev. Kako so se te vrste uspele križati, je skrivnost, a izkazalo se je, da je to zelo zlovešča mešanica s strupenimi zobmi.
  Podgani zajci so stekli na cesto. Vsaj petdeset jih je bilo, velikih kot psa. Pognali so zobe tanke kot iglice.
  Pogosto so se lomile, a po nekaj dneh so zrasle nove. Telo samo po sebi je ohlapno, le zadnjica in bujen, skoraj lisičji rep. Zunaj cone je bilo takšno krzno cenjeno.
  Predvsem dame. Toda same živali so bile zelo spretne in vztrajne, niso prezirale mrhovine. Poleg tega so od podgan podedovali določeno hitro pamet.
  Na primer, truplo morda ni tako okusno, vendar je varno, vendar v območju mrtvih ...
  - No, kaj storiti z njimi! je vprašala Gerda.
  Charlotte je odločno odgovorila:
  - Ustrelimo in odrežemo repove! Bo se dalo kaj prodati.
  Blondinka je dvomila::
  Zakaj potrebujemo denar. FSB nam je dal gotovino, v žepih razbojnikov pa so našli trideset tisoč zelencev.
  Rdečelaska se je zasmejala.
  - Da! Opazil sem, da imajo teroristi in mafija kljub razliki v tečaju raje dolar kot evro.
  Prepreden dolar po srcih razbojnikov
  Tisti, ki želijo uničiti Rusijo!
  Bankovec je podlen, valuta parazitov
  Plačanec lahko ubije!
  
  K sebi pritegne kri in gnusobo
  Ni zaman zelena barva oči težav!
  Naj bo v srcu prijaznost in poštenost
  Naj vam uresničimo sanje!
  . POGLAVJE #3
  Prebrala Charlotte.
  - Čigave pesmi? - je vprašala Gerda
  - Sam sem napisal! - je odgovorila rdečelaska.
  Blondinka se je zasmejala.
  - Dobra ideja. In kar je najpomembneje, to je resnično in resnično. Ampak imate prav, prodaja dodatnega swag nam bo omogočila sklenitev dobičkonosnih poznanstev med prodajalci.
  Dekleta so vzela podgane zajce pred strelno in izstrelila z volejem. Streljati morate samo v glavo, saj se telo zlahka obnovi, tudi lepljiva zelena kri skoraj ne teče.
  Strel je prebil lobanje desetih pošasti. Zrušili so se, drugi so začeli bežati.
  - Vau, in takoj so cenili našo bojno moč.
  - To niso psevdopsi, ki plezajo naprej. Vendar so jih že toliko postrelili, da so tudi repe odrezali le malo slabše od zajčjih. je opazila Gerda.
  - Najbolj cenjeni so repi podganjih lisic. Plačajo trikrat več kot za sable. - Burknual Charlotte.
  Blondinka je prikimala.
  - Pravijo, da njihovo krzno lahko spremeni barvo.
  Dekleta so ustrelila še deset podgan-zajcev. Nato so šli dol. Bujni repi so bili odrezani s samozavestnimi gibi.
  - Bodite previdni z zobmi, načeloma obstaja protistrup za njihov strup, vendar stane tisoč osemsto dolarjev za ampulo. je opozorila Charlotte.
  Gerda je zapisala:
  - Nič slabše sem dobil od tebe. Poleg tega, če se zobje zlomijo in ostanejo v telesu, bo prišlo do resnega vnetnega procesa.
  "Zelo boleče, čeprav so naša telesa močna in jih ni tako enostavno okužiti. - je dodala blondinka.
  Dekleta sta se že odpravila proti avtu, ko so se pojavili psevdopsi. Ni veliko, približno petnajst. Očitno ga je pritegnilo tudi streljanje.
  - Ali je škoda zapraviti kroglo zanje? Charlotte je opazila.
  Gerda je potrdila:
  - Čeprav niso strupeni, ugriznejo in se lahko okužijo s steklino. Obrnimo jih s pištolami, da se avtomatske kartuše ne prenašajo zastonj.
  -Samo prepričevanje, ki zgreši, dobi razpoko, v čelo! je predlagala Charlotte.
  Blondinka se je zahihitala.
  - In imaš veliko otroštva.
  Dekleta so streljala iz izboljšanega TT-100. Dimenzije, odboj in kaliber so manjši od tistih pri tradicionalnem TT, smrtna sila in hitrost ognja pa sta zaradi posebne zasnove gobca višji.
  In zaloga dvajset nabojev na sod. Ne streljanje, ampak zabava. Ne da bi porabila niti enega dodatnega naboja, so dekleta razbila glave psevdopsom.
  Res je, kasneje je bilo slišati, da se približuje druga jata.
  - Ti veš! je predlagala Charlotte. Ne zapravljajmo streliva zanje.
  Gerda je potrdila:
  - Po mojem mnenju imamo dovolj razbojniškega orožja. Da, in TT-100, lahko potisnete skoraj vsako kartušo.
  Charlotte je zakukala:
  - Vseeno za nas ni zanimivo. Tvegajmo svoje rit in jih srečajmo z ničemer kot z noži.
  Blondinka je čivkala in razkrila zobe:
  - Sliši se mamljivo, toda ali smo upravičeni do praznega tveganja.
  Rdečelaska je odgovorila:
  - Ko smo trenirali v šoli FSB, nam ni grozila smrt ali resne poškodbe. In tukaj je dobra priložnost, da se preizkusite.
  Gerda se je nasmehnila:
  - Mimogrede, grizenje v rit je najljubša tehnika psevdopsov. O tem je opisano tudi v spominih prvih zalezovalcev, kot so se sprva imenovali.
  Charlotte je prikimala.
  - Farter se sliši lepše in tatovi! Zdaj pa pojdimo po nože.
  Dekleta so stala hrbta za hrbtom, bilo je vsaj trideset psevdopsov. Boj ne bi bil lahek.
  Nenadoma je Charlotte vrgla bodalo v najbližjega psa in ga udarila naravnost v grlo. In potem je ostala neoborožena. Skok proti psom, močan udarec v glavo psa.
  Šokirana žival se je zgrudila. Nato udarec, kot s prstom v oko, udarec v čeljust. Deklica udarja kot kladivo, zobje se ji drobijo kot suhi grah.
  Gerda hiti za njo, dekličine razbite noge odvržejo samce. Psi padejo, se prevrnejo. Udarec z bodalom se dotakne grla.
  - Ob močnem udarcu potrebujete darilo! je izjavila Charlotte.
  - Kdor ne premaga, bo izgubljen! je dodala Charlotte.
  Dekleta sta se razšla. Charlotte je skočila visoko, naredila vrtnico, letela nad glavami, v skoku podrla tri pse. Enega je prerezala po vratu in ji odrezala glavo.
  Gerda je ponovila manever, položila štiri in končala z udarcem v srce. Res je, pes jo je lahko malo opraskal.
  Blondinka je zacvilila:
  - Umazana prasica.
  Rdeča popravljena:
  - Moram reči prasica.
  - Ni civilizirano imenovati niti psa tako.
  Charlotte je zavpila:
  - Ampak noro.
  Psi so dekleta res želeli ugrizniti za rit. Ponavadi imajo prdci in razbojniki oklepne jakne in jih ne moreš kar pregristi. In hlače bodo tanjše.
  Gerda ga je zabodla v oko, Charlotte pa si je z eno roko zabodla prste, z drugo pa uporabila bodalo.
  Blondinka je zacvilila:
  - To je to, kaj pa zdaj?
  Rdečelaska je opozorila:
  - Nože smo metali v glavo, zato je morda bolje v prsi.
  Dekleta so ponovila manever, neumni psevdopsi so bili popolnoma brez zvitosti in samoohranitvenega nagona. Hodili so naprej, hiteli, njihovi skoki so bili predvidljivi.
  In vsi so Charlotte malo opraskali s svojimi kremplji.
  Rdeči je pripomnil:
  - Ne, v naših pripravah so vrzeli. In nenadoma bi to bila bitja z zelo strupenimi kremplji.
  Blondinka je zacvilila:
  - Kako so podgane?
  - Naj bo! Mimogrede, njihove igle so močnejše od jekla. Zelo grda bitja.
  - Na splošno nekaj različnih derivatov iz podgan.
  Charlotte je med hojo odrezala še eno glavo in psu zlomila hrbet. Gerda ni bila v ničemer slabša od nje.
  Blondinka je z nasmehom pripomnila:
  - Vse zato, ker sevanje ne ubije podgan, ampak jih naredi še močnejše in sposobnejše. To je kot distopija. Morda bo jedrska vojna povzročila nastanek neke vrste civilizacije podgan.
  - Ali mislite, da bodo podgane lahko šle v vesolje. - Če se združijo s primati, potem to ni izključeno. - Pravijo, da so se takšni ljudje že pojavili v coni.
  Gerda je z ostrim sunkom zlomila psu vrat. Charlotte je pokončala zadnje bitje.
  - Morali smo skočiti.
  Blondinka je zacvilila:
  - To niso vsi geiki, so še hujši.
  Rdeči je pripomnil:
  "Vem, toda boj proti pošasti ni naše strokovno področje.
  Dekleta, ki so položila tri ducate bitij, so si previdno odrezala rep. Zdaj so imeli kaj prodati. Potem se je zgodilo nepričakovano, eden od smrtno ranjenih razbojnikov se je začel dvigovati.
  Charlotte se je nasmehnila.
  - Vau, glej, zdi se, da eden od njih ni bil končan!
  Gerda je v smehu rekla:
  Ali pa se morda spreminja v zombija.
  Rdečelaska je opozorila:
  - Slišal sem za to, a da postaneš zombi, moraš umreti zaradi anomalije.
  Blondinka je zacvilila:
  - Ali iz roke zelo grešne osebe.
  Charlotte je zacvilila:
  - Ne šali se!
  Razbojnik je vstal in hitel bežati. Njegova hitrost ni bila slabša od svetovnega prvaka v šprintu.
  Charlotte je zacvilila:
  - Oh, pojdi za njim.
  Gerda je v smehu pripomnila:
  - Mogoče ima dobre tekaške sposobnosti na Jaguarju.
  Rdečelaska je izbruhnila:
  -Bomo videli!
  Oživeli mrtev je res dirkal po cesti. Zato mu je bilo mogoče slediti z avtomobilom. Dekleta sta odhiteli, ne da bi posebej pospeševali.
  Spraševali so se, kam beži razbojnik.
  Gerda je zapisala:
  - To je zanimiva igra, a je verjetno zaseda?
  Charlotte je zacvilila:
  - In videli jo bomo, zaradi zvestobe predlagam, da nosim čudežne leče.
  Posebne kontaktne leče so še eno od dragih čudes ruske znanosti. Omogočali so vam, da vidite v infrardečem in ultravijoličnem območju, v popolni temi in pod vodo.
  Poleg tega so omogočili povečavo slike tako običajnih predmetov in uporabo leč kot mikroskopa.
  Res je, izum je še vedno nepopoln, ne morete ga uporabljati dolgo časa: izgori.
  Dekleta so si jih oblekla in so bila skoraj takoj presenečena:
  - Teče in ne samo, da se ne segreje, ampak se ohladi. Razlika med njim in okoljem ni večja od pet stopinj. je rekla Gerda.
  Charlotte je zarenčala.
  Ja, to je zombi! Mogoče ga je kakšen artefakt naredil tako kul.
  Tek se je nadaljeval, razbojnik se je obrnil na stran, prisiljeni so bili stresati. Neravnine, luknje, neravnine so grozile z prevrnitvijo avtomobila.
  - Ali lahko razcepi glavo? je predlagala Charlotte.
  Maria je modro pripomnila:
  - Poglejmo, če nas bo pripeljal do svojega brloga.
  Rdečelaska je duhovito poudarila:
  - Se hočeš boriti?
  Blondinka se je zasmejala.
  - Ali ne?
  Charlotte se je zasmejala.
  - Seveda, ampak tvoje srce bo počilo od usmiljenja.
  Gerda je logično zapisala:
  - Morda so v njihovem brlogu talci! Ali tega ne veš?
  Rdeči je dvomil:
  - Neverjetno! No, zakaj potrebujejo talce?
  Blondinka je logično pripomnila:
  - Dobite odkupnino! Ali pa naj delajo za vas.
  Charlotte je oklevala.
  - No, še vedno lahko dajo nekaj za tujca, a za Rusa, ne glede na to, kako se ustrelijo.
  Gerda je zelo iskreno pripomnila:
  - Presenetljivo je, da smo bili s takšnim odnosom do znanstvenikov tako dobro preskrbljeni.
  Rdečelaska je s skepticizmom pripomnila:
  - Vojaške raziskave so dostojno financirane, ZDA kupujejo znanstvenike, mi pa od njih samo odpisujemo informacije. Charlotte se je zasmejala.
  - Natančneje, krademo?
  - Podatke zbiramo, obdelujemo in izdajamo svoje! Na splošno vsa ta skrivnostnost ovira napredek. Vohunov ne bi bilo, bili smo veliko bolj zaostali, mislim na ves svet.
  Gerda je vzdihnila.
  - In kdaj bo človeštvo postalo eno? -
  Charlotte je z nasmehom opazila:
  Ne vem! Toda za širitev prostora morate združiti prizadevanja.
  Blondinka je vzdihnila:
  - Toda zaenkrat se dogaja nasprotno. Če je bilo na začetku dvajsetega stoletja le sedemintrideset držav, jih je zdaj dvesto štirideset. Kam gre naš svet, človeštvo potrebuje velikega voditelja.
  - In kje to najti! Charlotte je opazila. - Namesto tega se povečuje kaos. - Prišlo je do fevdalne razdrobljenosti, zdaj pa kapitalistične. Toda prej ali slej se bo končalo.
  Verjamem, da bo še vedno obstajala univerzalna sreča in svet brez zla.
  Gerdo je zacvilil:
  - Kdaj bo Kristus prišel?
  Charlotte je odločno rekla:
  - Ko človek, fizično in duhovno, postane bog.
  Pogovor je bil prekinjen, pred seboj se je prikazal stolp. Na njem sta sedela dva tipa z mitraljezom in kadila.
  - Slaba navada! - Dekleta so streljala in odstranila razbojnike. Oklepno čelo "jaguarja" je prebilo ograjo, lepotci pa so vdrli na dvorišče. Tam je dva ducata razbojnikov pila pijačo in jedla kebab.
  Mitraljez je streljal in močno pljuval svinec. V spretnih rokah je PKU prestrašno orožje, ki je trupla v dveh sekundah spremenilo v trupla in izbilo vodnjake krvi.
  Nato so krogle prebile verando in se prebili skozi lesene stene. Steklo je razbito, drobci so leteli iz hlodov. Vse je bilo zdrobljeno po vrsti, deske so bile zdrobljene, padali so krvavi ostružki.
  Redko se boj zdi tako podoben klavnici. A kdo se lahko upre, ko v minuti izbruhne šest tisoč krogel.
  Za sekundo približno sto, eksploziv kalibra 14,7, za petsto petsto. Trajalo je pet sekund, da so pobili petindvajset razbojnikov, ki so se gostili na dvorišču, ker je bilo suho vreme in še petnajst na verandi.
  Gerda sploh ni imela časa brati Oče naš, ko je bilo vsega konec.
  - Boj je bil kratek! "Čeprav se v sami stavbi plazita še dva.
  Dekleta so vrnila ogenj in precej natančno so tri krogle zadele Charlotte v neprebojnem jopiču, vendar je strel iz granatnega izstrelka končal obstreljevanje.
  - Vau, zepel sem, misli so mi zmotile globoke nedoslednosti, ti se boriš in moliš hkrati.
  - Vsak greh je treba odkupiti! je rekla Gerda.
  Charlotte je logično izjavila:
  - Obstajajo svetniki, ki patronizirajo bojevnike. Na primer Jurij Zmagovec, nadangel Mihael in mnogi drugi!
  Blondinka je v smehu pripomnila:
  - Prav! Ampak še vedno je ogabno! Zdaj pa preverimo hišo.
  Rdečelaska se je zasmejala.
  - In nismo ubili še enega prijatelja.
  Zombi razbojnik je skočil na izvidnico Juliano, a je bil s škornjem zadel v adamovo jabolko. Odletel je in dekleta so vanj vrgla Kalaša. Vendar se zombi ni takoj ustavil.
  Nekaj časa je renčal in rjovel, v zameno iz PKU se ni popolnoma sesul.
  - Popolna droga zate! No, živa stvar! Gerda je bila presenečena. - Takoj lahko vidite hudičev izdelek.
  Charlotte je z nasmehom pripomnila:
  - Slišal sem, da lahko zombiji naredijo vsako živo osebo. Kar vidimo, je še en conski poljub.
  Blondinka je bila skeptična.
  - Veste, v naših dejanjih ni nič junaškega. S pomočjo mitraljeza smo sovražnike pokosili, a nismo nikogar naredili bolje.
  Rdečelaska se je zahihitala.
  - Ti si idealistka Gerda. Želiš popraviti ves svet, ne da bi sploh vedel, v katero smer.
  Blondinka je komentirala:
  - Mislim, da je najprej treba upoštevati interese domovine.
  Charlotte je veselo rekla:
  - S tem, ko smo ubili petdeset razbojnikov, smo državi že naredili dostojno storitev. Zapori so že prepolni in smrt je verjetno bolj humana.
  Gerda je duhovito dodala:
  - Kako naj rečem, živi se lahko vedno pokesajo, še posebej tisti, ki so obsojeni na dosmrtno ječo. Dejansko je v posebnem zaporu veliko manj skušnjav in spodbud za greh.
  Rdečelaska je spremenila temo.
  - Preiskali bomo prostore, morda bomo imeli srečo za talce, hkrati pa si bomo ogledali trofeje.
  Dekleta so preiskala žepe mrtvih razbojnikov. Dostojne vsote je bilo mogoče pridobiti v gotovini, dolarjih in evrih.
  Pa tudi več artefaktov, med njimi dragocena turkizna, ki lahko poveča trdnost kovine.
  Res je, njihov lastnik, precej velika izboklina, sodeč po velikem številu bankovcev, ni pomagal. Krogla je raztrgala nepokrit želodec in prebila prsni koš.
  Dekleta sta se nežno bali min in strij in so pregledala hišo. Kot se je izkazalo, njihovi strahovi niso bili neutemeljeni. Odstraniti je bilo treba tri mine in dve granati.
  Toda v strahu, da plasti ne bi razstrelile pijane oči, so minirana vrata označili s križem.
  - Kakšna idiotska past! Gerda je bila presenečena.
  Charlotte je zacvilila:
  "Ali se ne borijo vedno tako?"
  Blondinka je rekla:
  - Mislim, da so te mine bolj nevarne za same razbojnike. Poglejte, tukaj so bile eksplozije, vse je bilo pokvarjeno.
  Stene so res razrezane z drobci, vidna je poškropljena kri. Očiščeno tukaj na vidiku ne pogosto.
  - Umazano, ti gangsterji, toliko pločevink in steklenic je nakopičenih, je treba zgrabiti. Charlotte je z nogo podrla kozarec.
  Gerda je ostro odgovorila:
  - Imajo taka moralna načela. Iskali bomo predpomnilnik, predpomnilnike in zindan.
  Dekleta sta premetavala hišo, pregledovala talne deske in se nato spustila v klet. Kot je bilo pričakovano, se je izkazalo, da je bil prvi zalog z artefakti, denarjem in ukradenimi dragocenostmi pod marmorno ploščo v posebni vdolbini.
  Bila je tudi cela zbirka zlatih zob, uhanov, verjetno odtrganih skupaj z ušesi, prstani in drugim nakitom.
  Tam so bili tudi kamni, tudi tisti, katerih imena dekleta niso poznale, njihove lastnosti pa so bile skrivnostne.
  Charlotte je eno od njih podrgnila, vnelo se je in ji je začelo peči roke.
  - Vau, to je očitno "Bill", pravijo, da je sposoben uničiti kateri koli računalnik, na precej veliki razdalji. Poleg tega onemogoča video kamere.
  Gerda je bila presenečena:
  - Dragocen artefakt?
  Rdečelasi napihnjen je grozeče odgovoril:
  - Veliko bolj dragoceno le zunaj območja moči izgubi v dveh ali treh tednih. Poleg tega učinkovitost vpliva takoj pade, vredno je zapustiti to okuženo območje bog ve koga.
  Blondinka se je namrščila.
  - In kje je kamen "Oklep"? Pravijo, da daje nabojom rever.
  Charlotte je agresivno poudarila:
  Ja, to je znan artefakt. Ukrivi pot ne le nabojev, ampak tudi drobcev granat. Še posebej močan je, če združite več kamnov.
  Pogosto je opisan v spominih, zunaj cone pa velja dva do tri mesece.
  Gerda je dvomila:
  - Na vodji nekaj ni vidno!
  Rdečelaska je z nasmehom pripomnila:
  - Gotovo so bili prodani! Za plačanca je ta kamen dragocen, verjetno ga mika cena.
  Gerda je v smehu rekla:
  - Ali pa ga niso našli, potrebujete prdca! "Kulesh" je veliko, tega kamenčka ni tako enostavno prodati.
  Charlotte je nabostila ušesa.
  - Slišim, da nekdo mrmra v kleti, tukaj so še zaporniki.
  Blondinka je potrdila:
  - Da, tudi jaz se zdi, da je to arabski govor.
  Rdečelasi bojevnik je pripomnil:
  - Spomnite se, kaj so nas učili, zlasti plastičnega gibanja. Za Arabce so značilne ostre kretnje, moški na splošno bi morali biti bolj nesramni.
  Gerda je prikimala.
  - Znam posnemati Arabce. V prihodnosti lahko pride do vojn med Rusijo in islamskim svetom.
  - Še posebej, če so Američani izgnani iz Perzijskega zaliva in Afganistana. Jenkije smo vpregli v voziček in jih prisilili, da pokrijejo naše meje! Charlotte se je zasmejala.
  Blondinka je bila zaskrbljena.
  - Toda zdi se, da ima Črni sultan zamero proti Rusiji. Poleg tega je ozemlje Združenih držav daleč od islamskega sveta, naše pa je v bližini. Prvič, širitev bo potekala na ruskem ozemlju. Gerda je prikimala. -
  Tovrstne stvari so zaskrbljujoče.
  Charlotte je opozorila:
  - Medtem ko slabi Američani tulijo z Arabci, bomo imeli čas, da ustvarimo tako močno in tehnološko napredno vojsko, da vojna z južnimi hordami ne bo strašna.
  Glavna stvar je zmagati nekaj let. - je šepetaje zaključil rdečelasi bojevnik.
  Dekleta so šla na "zindan", hodnik je vodil na stran, kjer so bila za zidom postavljena oklepna vrata.
  Bila je, kot podmornica, varno nameščena in zaprta s kodo.
  - Poskusimo! je rekla Gerda.
  S pomočjo miniaturne podobe dekliškega stetoskopa so poslušali sef. Zaradi majhne razlike v zvokih je bilo mogoče izračunati kodo in odpreti debela vrata.
  - In če vodja pozabi? - In zapisal je! Charlotte je vzela kos papirja.
  Gerda je bila užaljena:
  - In zakaj si molčal?
  Rdečelaska je pogumno odgovorila:
  - Želel sem preizkusiti tvoje sposobnosti vlomilca.
  - Dekleta so govorila arabsko za vsak slučaj. Poznali so celo poseben orientalski žargon.
  Gerda je končala govor in razkrila obraz:
  - No? Zdaj se spomnim, kje je kamen sreče?
  Victor je z vzdihom odgovoril:
  -Ta jaz... no, pravijo, da bo spustil enega od plačancev črnega sultana. In če je kje v bližini v močvirju. Ampak najdi ...
  Charlotte je ostro odgovorila:
  - Nimamo razloga za potepanje po močvirjih! Za nas si neuporaben, tako da ...
  Viktor se je zgrnil od strahu.
  Gerda je moškega z golimi prsti prijela za uho in ga stresla.
  V tistem trenutku se je iz megafona zaslišalo divje ropotanje:
  - Opusti kurbe! Obkroženi ste!
  Charlotte se je nasmehnila.
  - No, tukaj so naši dobronamerni v akciji!
  Gerda je prikimala Viktorju:
  - Ali greš z nami! Če ne ubijejo med prebojem!
  Dekleta so si nadela kamenje. In Charlotte je Victorju vrgla povodec okoli vratu. Slišal sem hrup, nad streho je očitno lebdel helikopter.
  Gerda je v smehu rekla:
  - Nič ni lažjega kot sestreliti helikopterje!
  Charlotte je vzela grah v gole prste in prikimala.
  - Zdaj ga ne bo tukaj!
  Rafal velikega kalibra je udaril v okno. Steklo je odpadlo. Rdečelaska je z boso zagorelo nogo vrgla grah.
  Zunaj je odjeknila eksplozija. In velika trupa helikopterja se je zrušila brez slovesnosti.
  Tudi Gerda je z boso nogo vrgla grah in zapela:
  - Naj igra ne bo po pravilih - prebili se bomo skozi fraero!
  In dve čudoviti dekleti: rdečelaska in blondinka sta prihiteli iz okolja. Victorja so vlekli na vrvi. Prisiljen je bil z vso močjo teči za njimi.
  Gerda aala je počila iz mitraljeza. Več razbojnikov se je z ropotom zgrudilo.
  Charlotte je udarila z laserjem. In je zavpila:
  - Sovražnike bomo temeljito posekali!
  Gerda je z golimi prsti vrgla grah z eksplozivom. Masivni tank, ki je bil zaradi kamuflaže pokrit z vejami, se je z ropotom prevrnil.
  Valje so mu strgali in leteli so po polju, se vrteli in poskakovali. Eden od njih je razbojnika udaril v glavo in mu zdrobilo lobanjo. Razbojniki so poskusili naključno
  ogenj. Toda bojevniki so bili neranljivi. V odgovor so streljali z mitraljezi in laserji. Victor je močno zadihal za njimi.
  Zdelo se je, da ga bo zanka, ki ga je pokrivala, zadušila.
  Gerda se je zahihitala in pripomnila:
  - Kmalu bo sovražnik zbolel!
  Charlotte je pripomnila:
  Trenutno se ne zabava! Ali pa boste morda molili Gerdo?
  Blondinka se je zahihitala in pripomnila:
  - Bil sem razočaran nad Bogom in verjamem samo v moč!
  Dekleta so še naprej streljala in metala grah s smrtonosnim eksplozivom.
  Tukaj je še en tank iz močne vrzeli, ki se je prevrnil in vstal do vrha gosenic. Bilo je res impresivno. gerdla je temnopoltega gangsterja premaknil v brado in
  je dobil v čeljusti letel na glavo. In ustrelil še tri napadalne vrste.
  Charlotte je agresivno zapela:
  - Črni krokar pred smrtjo,
  Žrtev čaka ob polnoči ...
  Gerda, ki je streljala na razbojnike, je pobrala:
  - Verjamemo, da bomo najbolj kul od vseh
  Dobimo se na grobu!
  To so bojevniki. Tolpa, ki se je odločila, da jih obkroži, očitno ni izračunala njihove moči. Tri močne strojnice razreda Dragon so varovale pristope k voditeljevemu brlogu.
  Toda dekleta so skupaj z Victorjem nenadoma izginila in se nato pojavila za močnim in smrtonosnim orožjem. Tu se je Gerda prebila do vodje. Zgrabila ga je z golimi prsti
  za nos in trzanje ga ostro vrgel čeznjo. Letel je in zadel lastne mitraljeze. Svinčeni curki so ga prebadali kot oven z rampomi.
  Charlotte je pela:
  -Ena dva tri! Zlomi razbojnika!
  In sama bo zgrabila mitraljez in jim pustila, da razbijejo sovražnike. Gerda je stopila naprej. Razbojnikov mitraljez se je nepričakovano pojavil pri skrinji in Viktorju.
  Moški je prijel sprožilec. In kako bije ... Ulil je svinčen dež. Neka silovita sila je pobrala razbojnike in jih v letu zdrobila. Victor že
  moral ubiti. Ampak toliko naenkrat. V sebi je začutil bojni trans. In mlatimo nasprotnike, ki se rojijo kot ščurki. In bilo je vidno
  kako velike kalibrske krogle prebijajo telesa in pljuskajo vodnjake krvi.
  Gerda je pogledala Victorja in zacvilila:
  - Terminator!
  Charlotte je, čečkanja na razbojnike, zapela:
  - Himna domovine nam poje v naših srcih,
  Mi smo najbolj drzne punce ...
  Stisnite močnejši viteški mitraljez,
  Ker dekleta čakajo na kul stvari!
  Poskušal sem na dekleta natakniti tank Ambrams, precej šik avto za tolpo. In zalival je prostor iz šestih mitraljezov, nameščenih na strehi.
  Gerda je z boso, izklesano nogo vrgla še en lonec. Zletela je v gosenico tanka. Sledila je eksplozija ... Avto najprej na boku, nato pa Charlotte
  vrgel še en grah. Mastodont se je zakotalil in njegove strojnice so zadele razbojnike. In začeli so jih kositi na desetine. Vidi se, da je to naredilo vtis na preživele militante.
  In začeli so se razkropiti s strahopetnimi kriki in umazanimi preprogami!
  Devonki jih je premagal.
  Charlotte je celo pela:
  Ne prizanašaš jim
  Ubij vse barabe ...
  Kako zdrobiti stenice -
  Udari kot ščurki!
  Gerda, ki je streljala za njim, je zapela:
  - Brez usmiljenja, brez usmiljenja, brez usmiljenja za sovražnika!
  Dekleta iz pekla, dekleta iz pekla, vse koze bom podrl!
  Victor je tudi streljal po inerciji, bil je zelo primeren.
  Charlotte je pripomnila:
  - Vau! In ni tako preprosto, kot se zdi!
  Gerda je prikimala v znak strinjanja.
  - Sploh ni lahko! Ga ne moremo ubiti?
  Charlotte je opozorila:
  - Čas trpi!
  In dekleta so pobrala Victorja in ga vlekla za seboj. Moški je spustil mitraljez in se ga je komaj dotaknil z nogami. Dekleta na poti so še naprej streljala iz mitraljeza "Zmaj".
  Skušali so pokončati vse razbojnike in nikomur ne pustiti pobegniti. Lepi bojevniki in neusmiljeni. Njihov pritisk je preprosto nor.
  Victor jim ni več mogel slediti in je padel. Okoli vratu mu je bila privezana zanka. Kako je bolelo. In Gerda in Charlotte sta skupaj z golimi prsti izstrelili drobce
  steklo, ki zadene tekoči boj v zadnji del glave in vratu.
  Gerda in Charlotte sta skupaj zapeli:
  - Ljubezen in smrt, dobro in zlo,
  Kar je sveto, kar je grešno, nam je usojeno razumeti!
  In potem je nad njimi lebdel še en helikopter. Skozi meglo zavitih oči je Victor nejasno videl, kako je Charlotte obrnila tok mitraljeza navzgor, Gerda pa se je udarila v golo peto.
  bojevnik v želodcu, iz katerega mu je iz ust pritekla kri. Helikopter je eksplodiral... In drobci so se razkropili po nebu. In Gerda je prestrašila trak škrlatne krvi z lica.
  Victor je nenadoma nehal videti vse to. Preveč zanke mu je stisnilo vrat. Pred očmi so prizori iz otroštva, tako oddaljeni in
  srečen. Pa tudi veliko različnih vrst performansov. Tukaj je šola. In se bori z nekom. Dobi dvojko. In zadnji klic se oglasi. In nekdo se smeji.
  In potem se je vse nenadoma ustavilo in za trenutek je ugasnila luč.
  . POGLAVJE #4
  Viktor se je zbudil. Vrat je bil zelo boleč, namazan z vrvjo. Na splošno se je počutil slabo. Zlomljene kosti. In hotel sem jesti in piti.
  Ležal je na nečem mehkem. Sledil je Charlottin grob glas:
  - No, je slabič prišel k sebi?
  Victor je siknil:
  Skoraj si me zadušil...
  Rdečelaska lisica se je zahihitala:
  - Skoraj ne šteje!
  Z mehkejšim in bolj ljubečim tonom je Gerda rekla:
  Človek se je zbudil! Mogoče ga nahrani!
  Rdečelasa lisica je jezno lajala:
  - Daj mu trofejno konzervo! naj uživajo!
  Blondinka je odprla kozarec medvedjega mesa z grahom in odgovorila:
  - Lahko poskusite ... in popijete nekaj mleka!
  Vtaknila je steklenico in topel curek je polil Viktorjevo grlo. Postalo mu je veliko lažje.
  Gerda je z nasmehom pripomnila:
  - Zelo dobro si streljal. Mogoče je bil v specialnih enotah!
  Victor je zmajal z glavo.
  - Ne! Samo, ko sem zelo zaskrbljena, se mi vse čudežno začne iztekati!
  Charlotte je z nasmehom potrdila:
  - dragocena veščina! Ampak tečeš prepočasi!
  Victor je skomignil z rameni.
  - Jaz sem preprosta oseba, ti pa si super!
  Rdečelaska se je zasmejala in odgovorila:
  - Da, preprosto! Lahko pa vas izboljšamo. Skuhajmo si napoj, ki bo pomladil telo in boste lahko veliko hitreje tekli in nabirali moči!
  Viktor je bil presenečen:
  - Lahko to storite?
  Gerda je potrdila:
  - V coni smo! In potem so tu mutantne rastline, ki so v kombinaciji z artefakti in posebno kombinacijo sposobne pomladiti telo in ga narediti močnejšega in hitrejšega.
  Viktor je zažvižgal.
  - Kolosalno! Zakaj tega ne narediš za vse?
  Charlotte je z nasmehom odgovorila:
  - Ljudje? V bistvu so govedo, da nekaj naredijo zanje!
  Gerda je prikimala v znak strinjanja.
  In v resnici nismo ljudje!
  Victor je radovedno vprašal:
  -kdo si ti?
  Charlotte se je zasmejala in pripomnila:
  -Napoj za dolgo časa za pripravo Gerda! Povejte mu našo zgodbo od samega začetka!
  Gerda je skomignila z rameni.
  - Od vsega začetka?
  Rdeča potrjena:
  - No, od začetka naloge! In potem si mu sprva začel ne čisto govoriti!
  Gerda je prikimala.
  - Ja, nisem malo izračunal. No, poslušaj, človek, ki ni tako prazen!
  Jetnik je prikimal.
  - Lahko me kličeš Vitya!
  Plavolasi terminator je prikimal.
  - No, poslušaj me Vitya!
  In spletla svojo najbolj zanimivo zgodbo.
  Plaho zimsko sonce je rahlo pozlatilo bujne snegove in dalo kratke trenutke svetlobe, tako redke na skrajnem severu.
  Vladala je huda petindvajsetstopenjski zmrzal, ko se pljun, ko doseže tla, spremeni v led.
  Še toliko bolj nepričakovano je videti, kako skoraj golo zagorelo dekle v bikiniju hitro kot severni jelen teče skozi snežne zamete.
  Njena bosa, pordela stopala zelo hitro utripajo, skoraj ne puščajo sledi, njeni zlati lasje pa so videti kot svetel plamen.
  Brezhibna, morda preveč mišičasta postava z idealnimi razmerji, prava boginja, utelešenje moči in erotike.
  Grobe mišice se valovijo kot valovi. Če natančno pogledate, lahko na njenem telesu vidite drobne senzorje.
  Ko je naredila krog in v skoku zadala več udarcev borovcem, od katerih so se tresli, podrto lubje je padlo, deklica se vrne v terensko vozilo, ogromno kot KAMAZ, pobarvano z belo barvo.
  Moški v čeladi se nagne skozi stranska vrata. Njegov pameten in inteligenten obraz se nasmehne:
  Super, Gerda. Vaše telo odlično prenaša mraz, vaša hitrost pa je neverjetna: z lahkoto podrete vse svetovne rekorde v teku!
  - Ne samo v teku, ampak tudi v plavanju in celo v mreži! - je odgovorila punca.
  - Hvala Vsemogočnemu, da me je obdaril s takim darilom. - Dabavil blondinka tepta svojo boso nogo.
  Sledil je prisrčen odgovor:
  - V resnici ne, genetiki so delali na vas in uporabljali invazivne tehnologije, vključno s posebnim usposabljanjem.
  Gerda je z navdušenjem rekla:
  - Poznam program "Popolnost" z namenom ustvarjanja človeka prihodnosti! Zaradi nje sem izgubil otroštvo!
  - Zdaj pa lahko veliko bolj učinkovito služite Veliki Rusiji!
  Deklica se je priklonila in naredila trojni salto, prigriznila v zmrzljivem zraku in rekla s patosom:
  - Domovina je najdragocenejša stvar, ki jo ima človek, brez nje življenje nima smisla! Človek brez domovine je kot telo, brez duše!
  Policist je prikimal.
  - Dobre besede Gerd! Upam, da imate priložnost služiti državi!
  Njune besede je prekinil pojav velikega helikopterja na nebu. To je bil najnovejši model z zložljivimi propelerji in reaktivnimi motorji.
  To je omogočilo združitev vseh pozitivnih lastnosti hitrega borca in črnega morskega psa.
  Stroj se je imenoval "Vepr" - 2, prvi helikopter na svetu z nadzvočno hitrostjo.
  Spiner je lebdel, dva propelerja sta se vrtela in spustila avtomobile na gumirane priseske. Helikopter je bil poenostavljen: podoben kitu.
  Iz njega je skočilo več padalcev, postavili so se v polkrog. Nato je častno izstopil uradnik z epoletami generalpodpolkovnika FSB. Pomahal je deklici.
  Ko se je približal, je rekel:
  Nimamo časa za razmetavanje! Torej naravnost k bistvu. Ste že slišali za teroristični napad brez primere v Moskvi?
  Napol gola Gerda je odgovorila:
  - Da! To je grozno!
  General je oglušujoče zavpil:
  - Predsednik je jezen, bojimo se celo za njegovo zdravje. Razglašeno desetdnevno žalovanje. Prekleti terorist "Črni sultan" je izzval veliko državo!
  Še nikoli se ni zgodilo, da bi vlada v celoti propadla, ta baraba pa je imela drznost celo postaviti ultimat.
  Gerda je prikimala.
  - Dal je petnajst dni!
  General je potrdil:
  - Tako je, in minilo je osemnajst ur. Zato moramo pohiteti.
  Blondinka je zaskrbljeno vprašala:
  - Kaj pa ukrepi za krepitev zaščite predsednika?!
  General je z vzdihom odgovoril:
  - Sprejeto brez primere, a če nasprotnik uporabi hudičeve artefakte cone, ga bo pretežko ustaviti.
  Je predsednik vlade - res velik človek, slabo varovan. Teroristi, predvsem čečenski, so ga že dolgo lovili, a se mu niso mogli niti približati.
  Zdaj je celotna država ogrožena, ne zlomljena in ne ustrašena: imenovan je že vršilec dolžnosti predsednika vlade in sestavlja se nova vlada.
  - Nihče ne more nadomestiti tako velike osebe, kot je premier. je opazila Gerda.
  - Imel je najvišjo oceno v celotni zgodovini Rusije, ljudje niso nikogar tako ljubili.
  General se je namrščil.
  - In kaj si naredil?
  Deklica je z žalostnim nasmehom odgovorila:
  - Molil za njegovo dušo! Upam, da bo cerkev človeka, ki je rešil Rusijo, uvrstila med svetnika?
  General je zmajal z glavo.
  - Jaz sem ateist! In zame je glavno, da ga obdržim, čeprav je predsednik vlade veliko bolj vreden kanonizacije kot Nikolaj II. Zdaj pa o poslu!
  Odpeljali vas bodo v Moskvo, od tam pa bodo premeščeni v območje čudežev.
  Iskreno povedano, se morate potopiti v podobo podzemlja, vendar je treba Črnega sultana uničiti.
  Če pa ga ujamete živega, boste prejeli dodatnih petdeset milijonov evrov nagrad.
  Gerda je zažvižgala.
  - Vau! Kolikšen je skupni znesek?
  General je zarenčal:
  - Dvesto milijonov evrov za mrtve in dvesto petdeset za žive!
  Blondinka se je nasmehnila:
  - Impresivno! Čeprav sem se osebno brezplačno ukvarjal s "črnim sultanom", samo zato, da bi se maščeval Svyatoslavu Vladimiroviču!
  General je živahno pomežiknil.
  - V redu! Imel boš partnerja! Tudi izboljšan model osebe, kot si ti!
  Gerda je z nasmehom rekla:
  Predvideval sem, da nisem edini. Rada bi pa bila v paru z moškim.
  General je z vzdihom odgovoril:
  - Ni moških, kot si ti! Vsi fantje so umrli, na našo veliko žalost. Znanost je še tako nepopolna.
  Tukaj na primer hodiš po robu brezna, niti ne vemo, koliko časa takšni ljudje živijo. Mogoče se ne boste postarali ali pa boste čez eno leto umrli.
  Gerda je samozavestno izjavila:
  - Ne prestraši me preveč. Konec koncev sem enaka oseba kot vsi drugi ljudje, kar pomeni, da imam nesmrtno dušo.
  - Vera je tolažba za šibke - vse nesreče se zdijo nepomembne, če so začasne! General je opozoril.
  - In ti, dekle, moraš biti močna, vendar pustimo pogovore, ni minute za izgubiti.
  V petih sekundah si je deklica oblekla kamuflažo in skočila v helikopter.
  Avto se je zlahka obrnil in pokazal izjemno manevriranje, nato pa se je strmo dvignil navzgor.
  Na splošno se je ideja o opremi helikopterjev z reaktivnimi motorji pojavila že v petdesetih letih, vendar je ni bilo mogoče uresničiti.
  Zdaj je avto v trenutku presegel hitrost zvoka, bil je skoraj tako dober kot celo Migu-35.
  General se je pohvalil:
  - Naša elektronika je domača, na splošno imamo odličen razvoj, le težave se včasih pojavijo pri implementaciji.
  "Če je tehnika angel varuh, potem je bojni duh bog vojne!" je opazila Gerda.
  General je z obžalovanjem v glasu odgovoril:
  - Na žalost je večina vojaških obveznikov slabega zdravja in zdi se mi, da bi bilo treba temu posvetiti več pozornosti.
  In nato dodal:
  - Veliko moramo spremeniti v človeški naravi in na tem delamo. Verjameš, da je Bog ustvaril človeka po svoji podobi in podobnosti.
  Gerda je zacvilila:
  - To uči Sveto pismo!
  General je povsem logično vprašal:
  "Ali ni Vsemogočni Bog res tako šibek in krhek kot človek?"
  Blondinka je ostro izdala:
  - To so posledice greha!
  General se ni strinjal.
  - Titan ne rjavi in božja podoba ne postane dolgočasna! Razen seveda, če je človek res podoba.
  Gerda je odločno rekla:
  - Veš, lažje je pobrati ocean z žlico kot se prepirati z ateistom! Zato o tem nočem govoriti!
  General je razširil roke.
  - In kaj drugega storiti, pred nami je celo uro leta.
  - Obožujem naravo! Tukaj lahko vklopite odličen pregled kibernetskega videa.- je povedala Gerda.
  Res zanimivo opazovati virtualni svet. Računalnik izboljša sliko: prikazuje pisano pobarvane reke, jezera, gozdove, gore.
  Vse tako nenavadno je mogoče povečati in pomanjšati sliko.
  Gerda je občasno pogledala, kako spreminja kot slike. Tako je izgledalo vse v elektronskem območju, ki je utripalo, zaradi česar je bil svet videti kot igra.
  Končno se je pred nami pojavila Moskva. Ogromna metropola, lahko vidite najnovejše nebotičnike, avtomobilske banke, umetniške spomenike.
  Skratka, impresivno, še posebej za dekle, ki je svoje kratko življenje preživelo na streliščih, treniralo umetnost ubijanja.
  Vendar je Gerda bolje razumela elektroniko kot Akademija znanosti.
  - Vaša protivirusna zaščita je nezanesljiva. - Opazila je. Na splošno je protivirusni program Kaspersky zastarel in je popolnoma nemočen proti črvu ali sipi.
  General je prikimal.
  - Ja, programiranje malo zaostaja! Preveč nadarjenih mladih gre v posel, starejši pa se ukvarjajo z znanostjo.
  In sami poznate računalnik kot dekle - ljubi mlade in trmaste!
  Gerda je zavpila:
  - Lahko si ogledam program.
  General je zabrusil:
  - Kasneje! Naš urnik je izračunan v sekundah.
  Pristali so na podzemnem letališču, nato pa so na posebej dirkalnem oklepnem avtomobilu dekle odpeljali v podzemno sobo.
  Tam jo je čakal novi direktor FSB, generalpolkovnik Apollonov. Dobesedno je z njimi na sled stopila še ena kamuflažna deklica.
  Tudi visoka, močna, vrhunsko grajena, vendar so njeni lasje, za razliko od svetlo zlate Gerde, ognjeno rdeči, podobni rdečemu transparentu.
  Z novim partnerjem se je trdno rokovala, se predstavila:
  - Charlotte!
  Blondinka je odgovorila:
  - Gerda!
  Rdečelaska se je zahihitala.
  - Seznamimo se!
  Generalpolkovnik je bil kratek.
  - Trenutno nad domovino visi smrtna grožnja. Zato morate dekleta pohiteti! Tikhomirov vam bo dal podrobna navodila.
  S prsti je zabodel generalpodpolkovnika. - Dokler ti ne povem naslednjega. Večina cone se nahaja v tujini na ozemlju, državi, s katero imamo že napete odnose oziroma dve državi.
  Poleg tega je specifičnost cone čudes taka, da je nanjo težko razporediti velike sile. Tako bodo poleg vas tam delovale le posebne enote.
  Seveda imamo v coni lastno izvidniško mrežo, a zadnje čase imamo neuspehe.
  Tihomirov je dal besedo:
  - Naši skavti so začeli ubijati. Tudi tiste najbolj skrivne. Obstaja celo različica, da so se teroristi naučili brati misli.
  Gerda je potrdila:
  - To je to! Nekateri artefakti izboljšajo telepatske sposobnosti. Kar so počeli Wolf Messing in drugi, je postalo dostopno navadnim teroristom.
  - Ni čisto preprosto! - Skratka, tisti, ki ostanejo, vam bodo nudili podporo.
  Charlotte je pripomnila: - Stepafany je bila najverjetneje ubita.
  - Kako to veš? - Direktor FSB je bil pozoren.
  - Včasih čutim, včasih ne! - Opazil sem dekle.
  Gerda, nekoliko neumna, je dodala: - Ne razburjaj se! Za vami ni hujših prekrškov in samo leni ne spijo s tajnico.
  Direktor FSB je vznemiril:
  Torej lahko berete misli!
  Plavolasi terminator je prikimal.
  - Ne vedno in sploh ne! Če pa niso imeli velemoči, zakaj so nas potem poklicali.
  Vodja tajne policije je prikimal.
  - Spoštujem! Škoda bo, če se ne vrnete nazaj!
  - Smrt se od ljubljene razlikuje po tem, da vedno poskušajo preložiti srečanje z njo! - Opazil je rdečelasko Charlotte.
  - Smrt se od ljubljene razlikuje po tem, da vedno pride ob napačnem času, vendar ji nihče ne očita, da je zamujala! je nadaljevala Gerda.
  Vodja tajne policije je prikimal.
  - Dekleta imate visok IQ, vendar je vaše telo enake beljakovine kot moje. Torej krogla v glavo in konec.
  V redu, imam cel kup stvari za narediti. Črnega sultana ne bo tako težko ubiti, da bi ga našli. Po njegovih stopinjah bomo sprožili veliko krvosledcev. Vedite, da je domovina z vami.
  Dekleta so se vljudno priklonila, spremljala, Tikhomirova je odšla do izhoda. Od Moskve do cone približno tisoč kilometrov.
  Charlotte je večino govorila na poti:
  - Nemške mitraljeze petinštiridesetega kalibra UMP z odstranljivimi dušilci zvoka, sem osebno razstavil in naredil odlično puško.
  Majhne spremembe v zasnovi so omogočile združevanje prednosti več sistemov hkrati.
  - Sam sem delal na puški Armalight AR 10, ameriškem analogu rezalnika vijakov, pa tudi na M-16. Z rahlim spreminjanjem parametrov mi je uspelo še povečati naglavno hitrost krogle in njeno namerjanje.
  In kar je najpomembneje, povečati zanesljivost same puške. Konec koncev je znano, da je M-16 boljši od Kalašnikova v začetni hitrosti naboja skoraj 300 metrov na sekundo in dvakrat po natančnosti streljanja. Ampak to je kočljiva stvar.
  Če bi Američani vedeli, bi mi dali veliko nagrado! Na splošno sem presenečen nad neumnostjo njihovih oblikovalcev.
  Tihomirov je odgovoril: - To je zato, ker imajo proizvodnjo orožja v zasebnih rokah. Nezanesljiva puška se pogosto pokvari, kar pomeni, da jo je mogoče prodati več, da ne omenjam industrije popravil.
  Na splošno najboljši znanstveniki z vsega sveta delajo za ZDA, a ker kapitalisti razmišljajo samo o dobičku, je donos njihovega dela precej nižji kot pri nas.
  Charlotte je pripomnila:
  - Mislim, da bo kapitalizem uničil človeštvo!
  Vstopili so v prostorno pisarno, kjer so jih že čakali inštruktorji. Vprašanje se je nanašalo na posamezne podrobnosti.
  - Imate preveč privlačen videz. je opozoril Tihomirov. - Takoj pritegnite pozornost. Mislim, da bi bilo bolje, če bi se oblekli kot starejši moški.
  V tem primeru bo vaš prodor v cono povsem naraven.
  Gerda je bila presenečena:
  Kako?
  - Prepustnica za navadne zalezovalce. Tako preprosto je, v coni jih je na tisoče.
  Mogoče, vendar to ni najboljša ideja. Zdaj, če pridemo kot bistra dekleta, bo to kar minilo. je izjavila Charlotte.
  General je izvalil Zenki:
  - Resno!
  Rdečelaska lisica je prikimala.
  - Prav! Lahko delamo kot prostitutke. V coni jih je dovolj, o postelji lahko izveste marsikaj.
  Gerda je zmajala z glavo.
  - Spati z moškimi je greh.
  Charlotte je agresivno pripomnila:
  Ali ni greh ubijati? Na splošno ste redovnica ali bojevnik. Zakaj so ji samo dali Biblijo v roko.
  Blondinka je plaho rekla:
  - Takrat je duhovnik blagoslovil projekt, ga je zapustil.
  - Velika napaka, izbrati morate med Kristusom in domovino! je izjavila Charlotte.
  - Prav! Tihomirov se je strinjal. - Državi ne morete služiti samo v belih rokavicah.
  Gerda je oklevala in nato iztisnila:
  - Izberem domovino!
  General se je zadovoljno nasmehnil.
  - To je čudovito! Seveda boste morali v coni uporabiti svoje ženske čare, brez tega je misija nesmiselna, a prodrete kot navadni moški zalezovalci.
  Dejstvo je, da če pridete v cono takoj v vsej svoji slavi, boste morali ustreliti pred lepljivimi moškimi.
  In ženska, ki tekoče obvlada orožje, je takoj jasna agentka FSB.
  Charlotte je prikimala z glavo.
  - Strinjam se! Morda vam ni treba preveč sijati.
  General je potrdil:
  - Da, in še več! Ne boste Rusi, ampak Zahodna Ukrajina. Ali lahko kopirate naglas?
  Rdeča potrjena:
  - Vsekakor! Nismo tujci, zakaj pa potem ne muslimanke.
  General se je zasmejal.
  - S svojim izrazitim slovanskim videzom.
  - Ali ga ne moreš spremeniti, sploh ker imamo čokoladno kožo. je rekla Gerda.
  General je skomignil z rameni.
  - Niti pomislil nisem na to! Vse se naredi prenagljeno. Samo tukaj si preveč mišičasta za muslimanke.
  Blondinka je pripomnila:
  - Nositi granate po gorah, ni greh napihniti mišice. In tekoče govorimo čečenski jezik.
  General se je odločil:
  - Ne, bolje je, da ste arabski plačanci. Naredili bomo brade, prsni koš se lahko vtisne, in če bodo vprašali o seksu, boste rekli, da Koran prepoveduje ljubezen zunaj zakona.
  - Naredimo to! Dekleta so rekla v en glas.
  General je potrdil:
  - Samo s straniščem bodo težave, vendar vas bomo naučili.
  - Falus in lahko pritrdite! je opazila Gerda.
  General je zarenčal:
  - V redu! Ali že imate izkušnje?
  Charlotte se je nasmehnila.
  - Učili so nas, kako spremeniti podobo, in znamo arabski jezik.
  General je odločno rekel:
  - Bolje govorite rusko z naglasom, v mednarodni coni je ta jezik mednarodni.
  Dekleta so v en glas zavpila:
  - Super, imamo!
  Na območje so bili dostavljeni na hitrem lovcu, to ne vzbuja suma. Nato so z Dragonflyjem -5 preleteli ukrajinsko mejo.
  To je lahko monoplano s posebnim premazom, ki ga ni mogoče razlikovati od najsodobnejših radarjev.
  Poleg tega njegova krila spremenijo barvo, da se ujemajo z barvo terena, zaradi česar je tako rekoč nevidna.
  Pred odhodom je inštruktor dekletom izročil posebne torbice. V njih sta se skrivala predvsem dva avtomobilčka, podobna otroškim igračam.
  Dekletom je razložil inštruktor FSB polkovnik Ruslan Ibragimov.
  - To so robotski skavti. Mimogrede, vsak stane deset milijonov dolarjev in pol. Uporabljajo najnovejšo nanotehnologijo.
  Zlasti računalniško maskiranje, odražajo teren in prenašajo odsev na zunanjo konturo, zaradi česar je avto neviden.
  Sposobna je leteti na kratke razdalje, skakati do pet metrov v višino, stiskati, da prodre v vrzel do premera treh centimetrov.
  Poleg tega se vse informacije prenašajo skozi očala. Baterije so posebne tudi za radij. Delujejo lahko zelo dolgo, dlje, kot ostanete v coni.
  Dekleta sta pogledala avtomobile. - Charlotte je pripomnila: - Videla sem podobne modele. Zlasti izvidniški robot v obliki kače.
  - To tudi ni slabo, vendar izgublja v hitrosti. je rekel Ibragimov. - Poskrbi zanje! Teh je za celotno FSB le sedem. Da, in posebne stroje so vam dali.
  Gerda je pogledala orožje. Navzven je bil preprost "Abakan", le z optiko in priloženo škatlo.
  Inštruktor je opazil njihov pogled:
  - Ta stroj ima elektromagnetni pospešek, začetna hitrost njegove krogle pa je pet tisoč metrov na sekundo.
  - Vau! Gerda je bila presenečena. - In vrnitev?
  - Omehčan je s posebnim tečajem. Poleg tega je kaliber krogel nenavaden, le 3,15 milimetra.
  - Iz tako majhne bolhe ne boste ubili! Ženski revolver ima še več. je izjavila Charlotte.
  Inštruktor je pojasnil:
  - To niso navadne krogle! Uporabljajo supertežki uran 435. Je popolnoma varen in neradioaktiven, vendar dvakrat in pol gostejši od navadnega urana in osemkrat volfram z veliko večjo trdoto.
  Poleg tega so krogle opremljene z eksplozivom, desetkrat močnejšim od TNT. Še vedno so strašno dragi, niti ne želim imenovati, koliko, sicer ne boste želeli streljati.
  - Kdo varčuje z varnostjo - pojdi na pogreb na pogrebu! je rekla Gerda.
  Polkovnik je prikimal.
  - Verjetno imate prav, ampak ena majhna krogla za skoraj tisoč dolarjev je nekaj!
  Charlotte je rekla:
  - Vau, vidim, da nas cenijo!
  Inštruktor je prikimal.
  "Preveč je pomembno, da bi ujeli Črnega sultana. Imeli boste dva tisoč petsto teh kartuš. Poleg tega imajo mitraljezi osem načinov streljanja. Od tisoč dvesto krogel na minuto, do enojnih, pa tudi vmesnih načinov.
  Gerda je zacvilila:
  - Impresivno! Takšno orožje v vseh naših specialnih enotah?
  Inštruktor je odgovoril:
  - Ne! Takih strojev ni več kot dvajset. Bodite pozorni na miniaturni računalnik. S svojim glasom mu lahko ukazujete, on pa odgovori, morda vam celo prižge glasbo.
  Poleg tega vas bo ta malenkost le ubogala.
  Charlotte je logično ugotovila:
  Sploh ni slabo, ni pa preveč opazno. Različica, da smo preprosto, Arabci ne bo delovala.
  Polkovnik se je strinjal.
  - Tako je, zložljiv stroj: bolje ga je skriti v nahrbtnik in ga uporabiti, ko je nujno potrebno.
  Obstaja še dva ducata posebej močnih granat s strupenimi iglami, a to je nevarno, lahko ga dobite sami.
  Na splošno je general svetoval, naj vas ne preobremenjujejo s tehničnim znanjem. Tukaj so glavni triki in iznajdljivost!
  - Res je, da naravni um lahko nadomesti računalnik, vendar noben računalnik ne more nadomestiti naravnega uma! je rekla Charlotte.
  Inštruktor je prikimal.
  - In zdaj poslušajte svoj stroj, ko poje Dima Bilan. Slišala je glasba in znana pesem.
  - Vse nemogoče je mogoče, zagotovo vem ... - Drugačna melodija! - je prekinila Gerda.
  Nad avtomatom se je pojavila majhna tridimenzionalna svetlobna projekcija:
  - Katere melodije želite poslušati! Imamo tri tisoč pesmi, tako domačih kot tujih!
  Gerda je dvignila roke.
  - Hočem orgle z Bachom!
  - Ja!
  Glasba je bila lepa, a je Charlotte prekinila.
  - Ali imate kakšne igre?
  Hologram je zacvilil:
  - Vsekakor! Priporočam devetintrideset različnih modifikacij "Stalkerja" in petindvajset "Farter", zlasti najnovejši model "Dawn of the Zone".
  - Lahko se zmešaš! Bil je mitraljez, igralec je postal strelec. Tam je prišla tehnologija. Charlotte je bila presenečena.
  Ibragimov se je nasmehnil skozi svoje kavkaške brke:
  - Ima tudi tečaje usposabljanja, usposabljanje pred naborom in še veliko več. To je orožje prihodnosti, stroj bo sam razložil kadetu, kaj naj naredi.
  Orožje vas bo naučilo ravnati z njim.
  - Čudovito! je rekla Gerda.
  Inštruktor je potrdil:
  Škoda, da bo treba kaj takega skriti. Mimogrede, kako se imenuje ta stroj?
  - "Striking" - 1, kmalu se bo pojavil še bolj popoln model. In sčasoma bodo takšni stroji začeli uporabljati rusko vojsko.
  Blondinka je prikimala.
  - Razumljivo!
  Inštruktor je dodal:
  - Da, in optika je tudi računalniško podprta, daje takšno povečanje, kot želite, doseg cilja je dvanajst kilometrov.
  Na voljo so tudi nastavljiva rdeča pika, taktična svetilka, laserski označevalci, jurišni ročaji v kombinaciji s kompaktnim bipodom.
  Toda na splošno ta stroj stane milijon in pol dolarjev.
  - Včasih se mi zdi, da je najbogatejši človek na svetu direktor FSB. - je vzkliknila Charlotte.
  Polkovnik se je nasmehnil.
  - Ali veste, zakaj sem po narodnosti Čečen in tako vdano služim Rusiji?
  Rdečelaska je vprašala:
  Zakaj?
  Polkovnik je takoj odgovoril:
  - To je edina država na svetu, kjer se sredstva vojski sproščajo brez omejitev. Verjemite mi, prihodnost pripada naši državi, dobro hranjena vojska je zagotovilo za blaginjo!
  - Če norec ali baraba ne pride na oblast. Charlotte se je strinjala. In potem so bili takšni tipi, kot sta Gorbačov in Jelcin, skoraj so uničili državo.
  - Ne morem dati jamstev, a ljudje so postali veliko modrejši, tudi če bo predsednik ubit, bodo ponovne volitve malo spremenile.
  - Naša naloga je najti črnega sultana. - Torej pustimo pogovor z zarenčanimi Charlotte.
  Inštruktor je opozoril:
  - Glavna stvar je, da vzamete te kamne, detektor anomalij, opozoril vas bodo na nevarnost.
  Gerda se je namrščila in vprašala:
  - In ostalo, na primer, kamen Diffa, ki odbija krogle v domačem jeziku "Oklep"?
  Ibragimov je z žalostnim pogledom odgovoril:
  - Žal skoraj vsi artefakti izgubijo moč zunaj cone, celo presenečeni smo, kako so jih teroristi lahko uporabili.
  Možno je, da je ugotovitev še pomembnejša kot samo ubijanje Črnega sultana.
  Charlotte je prikimala.
  Ostajali bomo v stiku in poskušali odkriti skrivnost.
  Inštruktor je prikimal v slovo.
  - Zbogom, poskusite najti Alija Mashadova. Za vas bo imel nekaj zanimivega.
  Dekleta, ki so prevzela videz mudžahidov, so se približala robu cone.
  - Tam so mine! je pripomnila Charlotte.
  Gerda je potrdila:
  - Pojdimo previdno!
  Odvrgli so vojaške škornje deklice, so tekli po zasneženem pobočju, njihove bose noge skoraj niso pustile sledi. S skokom do meje so se potopili v prosojno kroglo.
  Močan vonj po ozonu je udaril v moj obraz, nato pa rahel. Dekleta so se preselila, obula škornje, če bi naletela na naključni nadzor.
  Čeprav je bilo v coni pozimi vreme jesensko, kakšnih deset stopinj in brez snega.
  Taborniki so skrbno pokukali v cono, tako skrivnostno znano iz zgodb in iger.
  Nekoč so celo poskušali posneti video filme, a je bila celotna slika izbrisana, nemogoče je bilo niti fotografirati.
  V coni je bilo veliko čudovitih stvari, vendar je bilo tudi smrtonosno. Toliko je bilo v njej. Tudi drevesa so posebna, listje je vijolično in rožnato, polno trnja.
  Tudi trava je videti zlovešča, kot da bi bila prekrita s krvnimi madeži. Po njem skačejo dvanajstnoge oranžno pegaste kobilice.
  S premikanjem brkov poskušajo sedeti na dekletih. Charlotte jih močno odžene, Gerda pa jih ujame s prsti.
  Nohte so ji odrezali, ličenje s posebnimi gumijastimi rokavicami pa je njene prste naredilo debelejše in bolj grobe.
  Blondinka jih ljubkovalno poboža in spregovori.
  So živi in potrebujejo naklonjenost.
  Med kobilicami so primerki velikosti goloba. Ob božanju so predeli, skočili nazaj. Kakšne čeljusti kobilic ugriznejo, so lahko nevarne.
  Ja, strupeni so! Charlotte je opazila.
  - Veliko tvegaš.
  - Morda je naša slina za nekatere strupena. Tukaj v coni se agresija stokrat povrne. je opazila Gerda.
  - In pacifizem .... - Charlotte ni našla ustrezne definicije. Kamenček je utripal in opozoril na anomalijo.
  Pred njimi, neposredno v njihovi smeri, je vibriral zrak. Kot nad kaminom, le da je namesto toplote, nasprotno, pihalo ledeno mrzlo.
  Charlotte je pripomnila: "Morda lahko naredimo eksperiment, lahko gremo v anomalijo."
  Gerda je bila presenečena:
  - Ali želite tvegati svojo glavo?
  Rdečelaska se ni strinjala::
  - Včasih anomalije dajejo dodatne sposobnosti. Ali nisi bral znanstvene fantastike.
  - Toda običajno so iz anomalij izhajala le trupla. Tukaj poglej. Svetlolasa deklica je s prstom pokazala na okostje.
  - Truplo je pripadalo moškemu, na splošno je večina "prdcev" moških. Tu se mnoge ženske bojijo, obsevali boste in ne boste mogli roditi otrok. Charlotte je opazila.
  - Farter, to je zanimiv izraz. - Nekoč so poskušali uvesti izraz "zalezovalka", a so ga tatovi predelali v farter, iz besede prdec, lovljenje sreče.
  Farter je tako kot kopenski gusar. Pirate tudi dobesedno pomeni - lovec na srečo. - je nadaljevala blondinka.
  Taborniki so šli mimo te skoraj nevidne pasti, a so takoj skoraj naleteli na drugo! Okostje je viselo v zraku in ločilo meso in črevesje.
  Nežni Gerdi je postalo slabo in na sestanek je stopil njen bolj predrzni partner.
  - Nič posebnega! To je samo mrtvo telo. - Opazila je. V bližini je ležal porušen in zarjavel visokonapetostni steber, ki je dišal po olju in gnilobi.
  Vonj po gnitju je bil tako kisel, da me je bolela čeljust.
  - Nekaj čudnega v njem! Počutim se ogroženega! je rekla Gerda. Nenadoma je okostje skočilo nanje. Dekleta so refleksno streljala iz "Kalaša".
  Naboji so razbili drobiž in vpiha zbili z nog. Vendar je takoj vstal in poskušal napasti lepotice. Težko je loviti nekoga, ki je že mrtev.
  Dekleta so si z natančnimi streli v kolena zlomila kolena. Vendar je kostni prst opraskal Charlottino lice in poškodoval masko ter preluknjal kožo.
  Odgovorila je tako, da ga je udarila z zadnjico in si zlomila več reber. Okostje je padel in se po še nekaj dobro usmerjenih strelih v okončine umiril.
  - Končali smo s tem! - je zavpila Gerda - Zdi se, da si poškodovan. Sklonila se je in obrisala Charlottino kri.
  - Malenkost, sami veste, kako hitro se pri nas celijo praske.
  Gerda je zapisala:
  - Kamuflaža je poškodovana!
  - Ni problem zlepiti. - Rdečelaska je segla v nahrbtnik.
  Hyperclay je odstranil ureznino in grdi arabski obraz se je znova pojavil pred njimi.
  "Zakaj je ta neumna stvar brada, stara moškega in poškoduje žensko!" je rekla Charlotte.
  Gerda je jedrnato odgovorila:
  - Tako se je odločil Bog.
  Rdečelaska lisica je pripomnila:
  Zakaj ga potrebuje! Če obstaja višji um, potem ne bi obdaroval ljudi z nepotrebnimi lastnostmi.
  Sama prisotnost brade in splošna šibkost človeškega telesa vzbuja dvom o obstoju ustvarjalca.
  Blond Terminator je pripomnil:
  - Poznaš Charlotte! Tukaj smo smrtni in se morda ne bomo vrnili iz cone, ki nas v tem primeru čaka.
  Charlotte je modro pripomnila:
  - Berem znanstveno fantastiko, obstaja teorija matematike. Duša, sestavljena iz informacijskih simbolov. Torej ne more izginiti v neskončnem vesolju.
  Preprosto bo spremenil svoje kakovostne lastnosti. Ali pa spremenite stroške.
  Gerda se je zasmejala.
  - Torej v duši, verjameš, vendar ni Boga, ki jo je ustvaril!
  Rdečelasi bojevnik je vneto pripomnil:
  - V pravoslavni ali svetopisemski različici ni Boga, ampak v nadumju, zakaj ne bi verjeli. In kar zadeva dušo, letimo v sanjah.
  To ni spomin na naše duhovno stanje, ko smo bili nekoč sestavljeni iz posebne informacijske snovi, ki je sposobna razmišljati in čutiti brez telesa.
  Blondinka se je namrščila.
  "Morda ti to preprečuje, da bi verjel v Sveto pismo.
  Charlotte je iskreno odgovorila:
  - Veliko! Zlasti krutost, nenavadna za višji um, zlasti v Stari zavezi.
  Tudi, če je Bog ljubezen, zakaj potem ni vse njegovo stvaritev popolnoma srečno!
  Gerda je zavpila:
  - Mogoče o tem, kar ni vredno!
  Rdečelaska je povsem logično zapisala:
  - Mi smo otroci Vsemogočnega in se moramo izobraževati, da smo vredni! Kje je vzgoja? Kako ravnajo s starši, ki pustijo svoje otroke?
  Blondinka je potrdila:
  - Odstranjeni so! Toda Boga ne morete meriti s človeškimi merili.
  Charlotte je precej racionalno ugotovila:
  - Zakaj, če smo podoba in njena podoba, potem je naša morala podobna. In koncept, kaj je dobro in kaj slabo, je pri različnih narodih enak.
  Ali je dobro, da otrokom ne damo svetlobe in znanja o sebi? je vprašala Charlotte. Gerda je hotela odgovoriti, ko je nenadoma nekaj skočilo nanje in deklica je komaj skočila vstran.
  To je bila gozdna meduza dijj, živela je na drevesih in lovila ter napadala od zgoraj. Ker je njeno telo skoraj prozorno, ga je težko opaziti.
  Vendar so dekleta, še preden so jih poslali, preučevala materiale o coni. Številni prdci, vključno s predstavniki obveščevalnih agencij in znanstveniki, so opisali naravo cone in mutantna bitja, večinoma plenilska in nevarna.
  Kdo bi jo zagotovo ubil, morate s kremplji zadeti modro piko na sredini želeastega telesa. Toda bitje je gibljivo, tega ni sposoben vsak prdec.
  Dekleta streljajo na vskidku in ne ciljajo. Udarite, gozdne meduze eksplodirajo in oddajajo vodnjake krvi in jedke, kot kisla tekočina.
  Trava ob stiku z njo je začela oveneti.
  - To je kot film "Alien" - je rekla Gerda. - Ne vodna kislina.
  - Na tej coni čudežev se je pojavila posebna vrsta subhipersevanja. Oddaja izotope s hitrostjo, ki je dvestokrat hitrejša od svetlobe, prodorna moč pa je preprosto neverjetna.
  - Charlotte je bila zadovoljna, ko je ustrelila štiri kisle meduze.
  - Dobro je, da ne vpliva na oči.
  Drugo bitje se je poskušalo zakopati v zemljo, a je dobilo svoje od Gerde.
  Dekle pa ni bilo sram:
  - Koliko ljudi je umrlo zaradi gnusobe.
  Charlotte je prikimala.
  - Ne štejte, ampak skupno število ubitih v coni sega na desetine tisoč.
  Blondinka je predlagala:
  - Potem moraš iti hitreje, morda celo teči. Kamuflaža Natove vojske je udobna, škornji skoraj ne motijo teka, čeprav obstaja velika skušnjava, da bi jih odvrgli.
  Oblaki pa so se začeli razhajati, še bolj svetli. Na levi je mimo deklet plavalo staro dvigalo iz sovjetskih časov.
  Po katastrofi v Černobilu so ga zapustili. Vendar je bil na vrhu ostrostrelec. Brez obotavljanja je odprl ogenj.
  Dekleta so ga v sekundi snela in se cikcak oddaljila od krogle.
  Charlotte in nato našel nekaj za pritožbo:
  Zakaj nisi ustrelil.
  Gerda je z nasmehom odgovorila:
  - To je moški, a po obrazu sodeč, Slovanec.
  Rdečelaska je agresivno ugovarjala:
  - Bil je sam in ni imel časa poslati signala o našem pristopu. Neumno je žariti, a še bolj neumno je vedenje, da takoj streljaš.
  Stekli so do trupla. Glava pod čelado je obrita, na rokah so tatovski "prstani", tipičen brat.
  - Mogoče je ruski, vendar ne iz naše ekipe.
  Gerda je zgroženo rekla:
  - Vseeno ima celo zločinec pravico do kesanja.
  Charlotte je zasukala s prstom na templju: - Nikogar ne boste tako ubili!?
  Blondinka s patosom je odgovorila:
  - Če to zahtevajo interesi domovine: prestopil bom svojo vest.
  Rdečelaska je agresivno poudarila:
  - Veste, da je Sveto pismo knjiga, ki bi jo morali najprej prepovedati.
  - Od česa?
  Charlotte je ostro rekla:
  - Spodbuja pacifizem. Na splošno o veri ne govorimo več.
  Gerda je jezno zarenčala:
  - Strinjam se! Ne mečite biserov pred prašiči.
  Rdečelaska je napihnila:
  - Ali me žališ?
  Blondinka je govorila nekoliko tiše.
  - Ne! To je figurativni izraz.
  Charlotte se je umirila.
  - Razumel sem! V redu, pojdimo, z nekom bomo morali vzpostaviti stik.
  Dekleta so počasi nadaljevala, obšla oporo daljnovoda. Nebo se je končno razjasnilo in takrat je opazila Gerda.
  - Ne more biti!
  Nad njimi se je res dogajalo neverjetno, sijala so tri sonca: rumeno, zeleno, rdeče. Res je, zadnja dva sta bila majhna in skoraj nista dajala toplote.
  Charlotte je odgovorila:
  - To je učinek aberacije, v resnici obstaja samo eno Sonce.
  Gerda je zacvilila:
  - In razlog za pojav ni rešen?
  Rdečelaska je nestrpno prikimala.
  - Ne še! Vendar vpliva na podnebje znotraj cone.
  Hitro je priletela velika osa. Charlotte je z bodalom zarezala v zrak.
  - To je tudi mutant in precej nevaren.
  - "Zhalik" sem ga prepoznal! je rekla Gerda. - Strup je preživel mutacijo in lahko povzroči hude alergije.
  Rdečelaska je prikimala.
  - Tukaj je torej sramotno, kar ni strupeno.
  Na poti so večkrat naleteli na iztrebljena trupla. In na ukrivljenem daljnovodnem drogu, vraščenem v namočeno ilovico z izrastki žic, je visel obešen moški.
  - Vau, to je dejanje ljudi! je opazila Gerda.
  - Človek je najnevarnejša žival na svetu. Charlotte se je strinjala.
  Blondinka je zacvilila:
  - Poslušaj, helikopter se oglasi, pristanimo.
  Rdečelaska se je namrščila:
  - Mogoče je naš?
  Blondinka je zamrmrala.
  - Poleg tega smo po legendi njihovi sovražniki.
  Dekleta so legla in vklopila miniaturni vsefrekvenčni radijski skener. Bila sta dva helikopterja, tipična, morda zastarela MI-8.
  Ruski specialci na takih ne letijo več. V etru se sliši kolega in nabor kavkaških in ruskih besed. Dekleta so se znale prikriti, a je bilo mamljivo streljati?
  - Hej ti, bratec! Tukaj ni nič vrednega! Res krožimo.
  Zaurli v odgovor:
  - Morda so artefakti!
  grdo zavijanje:
  - Ne bodi zanič, na tem področju so že dolgo izbrani prdci.
  - Lahko se spet pojavi. in predvajaj kul glasbo.
  Bila je velika skušnjava, da bi sestrelili njihove miniaturne izstrelke granat, a to je pomenilo, da so se prižgali. Gerda je molila in Charlotte je potonila v spomine. Kako je objela in poljubila fanta.
  Potem so šli. Občutki so ostri, zelo prijetni, njena neumna prijateljica je verjetno še devica, ne pozna ljubezni. Še posebej, če so to različni moški, praviloma mladi in zdravi specialci.
  Gramofoni so se ob obračanju izstrelili iz voleja in zapustili sektor. Očitno niso imeli kaj ujeti.
  - Igrajmo na kordon, pred razpršitvijo! - Nato se je oglasila pijana in popolnoma nerazumljiva mat.
  Medtem ko so helikopterji krožili, je Gerda razlikovala ne le po vonju kerozina, ampak celo po trupelih potnikov, ki že dolgo niso bila oprana. Zdi se, kot da diši po coni.
  - In od kod so ga razbojniki dobili! Konec koncev ne morete kupiti samo helikopterja.
  - Mogoče so Ukrajinci prodali! Imajo preveč grdote. Imamo pa tudi veliko odpisane opreme. Charlotte je opazila.
  Dekleta so se premaknila naprej, prijatelju pa se je zgodil redek pojav z vzdevkom "kolaps". Tisti, ki so vanj padli, so imeli eno proti sto možnosti, da preživijo!
  Gerda se je tukaj ustavila in odgovorila z nasmehom:
  - In kaj se je zgodilo potem, sem ti že povedal.
  Viktor je plaho vprašal:
  - Ali ste izvedeli podrobnosti o tem odmevnem terorističnem napadu?
  Charlotte je prikimala.
  - Da, nekaj je uspelo izvedeti! Skratka, povedal vam bom o tem!
  In tokrat je začela govoriti rdečelaska lisica;
  Nebesa so jokala in bruhala potoke dežja, pomešane z grdimi snežnimi drobtinami, na zemljo.
  Ogromna prestolnica Rusije, Moskva, se je pred zori zdela siva in dolgočasna, kljub številnim lučem in neštetim nizom dragih avtomobilov.
  Zulfiya Maduyeva je v podzemnem stanovanju, najetem prek nominirancev, zaključila ritual.
  Ognjeni sijaj v obliki nenavadno grde lobanje je gorel kar v zraku.
  Samomorilski napadalec v pikasti kamuflaži, z obrazom, pokritim z zeleno tančico, je bral podoben molitvi. Pred njimi je ležalo več penečih kamenčkov različnih oblik.
  Kamuflažena ženska jih je začela obleči v Zulfijino strogo obleko.
  - Že se je svitalo in mraz postaja vse močnejši. To bi vam moralo pomagati pri izvedbi najtežje in najodgovornejše naloge!
  - Zakričal je, zelo tiho, kot da bi prihajal iz globokega tunelskega glasu.
  - Pripravljen sem služiti džihadu! - Kot vojak na paradi, je deklica odrezala in zamahnila s tanko roko.
  Grozni, žvrgoleč glas je nadaljeval:
  - Čeprav nekateri mislijo, da ženske nimajo duše, se s tem ne strinjam. Kdor opravi podvig v imenu Alaha, bo pridobil nesmrtnost in nešteto ocean zakladov!
  Samomorilka (njen glas je bil tako čist in nedolžen) je v obupu rekla:
  - Pripravljen sem niti ne toliko zaradi nesmrtnosti, ampak zaradi maščevanja! Kar so storili meni in mojim najdražjim, se je treba maščevati!
  Ognjeni sijaj se je spremenil iz rdeče v zeleno in postal še močnejši. Oči ženske v kamuflaži so počrnile kot črne luknje.
  Zdelo se je, da bi se lahko v njih utopilo celotno vesolje:
  - Ne maram pompoznih govorov, pred magijo vernikov so!
  Prst čarovnice, v kamuflaži, je pošastno podolgovat in iz njega brbotajoč je izbil strupeno rumen vodnjak.
  Zulfiya ga je gledala kot zajec na udavo, ki ni mogla odtrgati oči.
  Končno se je razdanilo, udaril je "mraz", nebo se je začelo jasniti.
  - Tukaj je naš znak od zgoraj!
  Zdaj bodo artefakti, izkopani v coni, pridobili uničujočo moč. Čarovnikov glas je postal gromek, kot da ne bi govorila le ena ženska, ampak cel zbor globokoglasnih moških.
  Teroristi so zaključili ritual, Zulfiya je s pomočjo svojega partnerja nataknila vse kamne, eden od njih pa je z eksplozivom zategnil velikega šeststranega na pasu.
  Njeni črni lasje so bili poraščeni s sivino in na njenem obrazu, ko se je veter nekoliko odprla tančica, je postala vidna raztrgana, črno-vijolična brazgotina.
  - Zdaj ste pripravljeni! Pojdi do svojega cilja!
  - Glas je nenadoma postal tanjši.
  Teroristka je naredila nekaj korakov in nenadoma izginila, le rahel premik je pokazal, da je v bližini.
  - Stone Mule, delal, zdaj si neviden in skoraj neslišen, tudi najbolj izbirčni lovci vam ne bodo sledili.
  - Čarovnica v kamuflaži je postala za glavo višja, njeni kratki lasje pa so se podaljšali.
  - Vem! - Na kratko je vrgel samomorilskega napadalca.
  - Zdaj pa pojdi! In naj Allahova luč razsvetli vaše srce.
  - Čarovnica-morilka se je prižgala kot ducat plinskih bakel, njeni lasje pa so se spremenili v zarod grozljivih in hkrati nenavadno gnusnih kač.
  Zdi se, da Zulfiya takšnih sprememb ni opazila. Samomorilski napadalec je prišel ven, njena hoja je bila lahka, premikala se je celo veliko hitreje.
  Bližala se je prometna konica, pojavili so se prometni zastoji, tradicionalni za Moskvo.
  Izpušni plini, vonj po bencinu, nenehni hrup velikega mesta, ki muči ušesa, vse to je že znano, a sovražno domačinu iz strmih gora Zulfiya.
  Tako je bila hoja veliko bolj priročna kot zadušitev v natrpanem javnem prevozu.
  Res je, ko je nekoč sanjaril, je terorist podrl mimoidočega. Ko je padel, je preklinjal, nato pa, ko je vstal, stresel pest v praznino.
  - Takšna je vzgoja nevernikov! - je opazila Zulfiya in se iskreno veselila, da se je njeno mnenje še enkrat potrdilo.
  - Ubiti jih je najvišji cilj, ki si ga lahko zamislite na Zemlji.
  In tukaj je želena tarča: vladna hiša v Moskvi, ki ji pravijo tudi bela. Danes bo pomemben sestanek, na katerem bo sodeloval tudi predsednik vlade.
  Kakšna je ta usoda! Tu si lahko ogledate avto, okrepljeno varnost, visoko ograjo z najnovejšim alarmnim sistemom, ki obdaja Belo hišo.
  Deklica je pravkar stopila do vrat z ministrom za finance. Ležerno je zdrsnil prelaz in mimo budnih stražarjev.
  Psi elitne pasme (mešanica več vrst, napolnjena s steroidi, ki rastejo iz enoletnega teleta in prsi trupa tanka) so očitno še vedno slišali skoraj nerazločljivo šelestenje mehkih čevljev terorista, zarenčali.
  Dvometrski stražarji so bliskali z očmi, psi kljub občutljivemu vonju niso mogli razločiti niti najmanjšega vonja in so se umirili (še posebej, ker so visoki uradniki šibati - lajajte jih in dobili boste paralizator).
  Zulfija je čutila, da ji srce utripa, zdelo se je, da bije tako močno, da so ga slišali.
  Na zadnji meji so premagali štiri zaščitne obroče: celo oni so bili razsvetljeni s prividom rentgenskih žarkov.
  Pred najnovejšim sevanjem skeniranja je samomorilskega napadalca zaščitil kamen Efa, komplet neprecenljive zbirke artefaktov.
  Gibanje po nadstropjih in hodnikih se zdi neskončno, na srečo je dvigalo prostorno, a se mora Zulfija večkrat obrniti, da ne bi trčila v ministrove povzetke.
  Končno se preselijo v osrednjo dvorano. Seja je zaključena, novinarjev ni. Minister je šel v dvorano, tam so že stali člani vlade.
  In tukaj je sam premier. Moški nizke rasti z živahnimi očmi. Kot vedno se obnaša, vljudno se rokuje, a je jasno, da so ministri navdušeni nad njim.
  Sestanek se je odprl in predsednik vlade velike sile je s tihim, mehkim glasom rekel:
  - Danes bomo razpravljali o razmerah v tako imenovanem območju čudežev. Skrb je, da območje, čeprav počasi, raste.
  Pa tudi to, da se je tja zateklo veliko teroristov. Zlasti Črni sultan.
  Kdo se skriva pod tem imenom, ni znano, nimamo niti ene fotografije njegove fizionomije. Samo brezobličen pulover s kapuco in maska.
  V zadnjem času so njegovi privrženci zagrešili šest terorističnih napadov. Poleg tega praviloma proti visokim vladnim uradnikom, ne prizanašajo niti civilistom.
  Poslali so mi celo črno znamenje!
  Besedo je prevzel direktor FSB. Od napora se je ves potil, njegov dobro nahranjen obraz je postal rdeč, glas mu je trepetal:
  - Predlagam, da imenujemo nagrado v višini deset milijonov evrov za glavo črnega sultana. In tudi pošljite v cono posebne skupine "Alpha" in "Vympel".
  Naj dobijo sultana živega ali mrtvega ...
  Premier je z nestrpno kretnjo popravil z dlanjo:
  - Bolje živ! Ker ne vemo, kdo je ta oseba, jo lahko teroristi vedno razglasijo za vstajenega.
  Vodja FSB za gledališče (morate pokazati marljivost) je povzdignil glas:
  - Naj bo tako! Zdaj razmislite o podatkih o gospodarskih kaznivih dejanjih.
  Zulfije ni več zanimala. Še zadnjič je recitirala molitev in se obrnila k Alahu, nato pa je s tresočimi rokami obrnila šeststranski kamen Titre.
  Njegova lastnost je bila tisočkratno povečanje moči naboja.
  Izjemno svetel blisk, kot od atomske eksplozije, je zajel celotno zgradbo in trenutek pozneje se je na mestu vladne stavbe pojavila strašna jedrska goba.
  Hkrati je v Kremlju zazvonil zvonec. Neprijeten, neroden glas je rekel:
  - Pozdravite predsednika od črnega sultana. Dajem vam natanko petnajst dni, da popolnoma umaknete vse enote s severnega Kavkaza in prenehate podpirati Američane v Afganistanu.
  Če v petnajstih dneh naše zahteve ne bodo izpolnjene, bo predsednik šel po premierja.
  Pol ure pozneje se je to sporočilo razširilo po svetu in vzbujalo različna čustva od sočutja do slavoljubja.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  sužnji ljubezni
  Učiteljica, ki se je vrnila z dopusta, v svojem stanovanju odkrije truplo gole deklice, zjutraj pa učiteljico najdejo mrtvo pod okni svoje hiše. Skrivnostna neznanka je identificirana kot ameriška pornografska igralka. Izkazalo se je, da je bilo zadnje streljanje pokojnika v Rusiji z dekletom, ki so ga ujeli z nožem v rokah na prizorišču umora njihovega režiserja. Toda na nožu so našli prstne odtise in izmuzljivega tulskega manijaka.
  
  Slavno zasukana detektivska zgodba je prepletena z dih jemajočimi zgodbami o šoku in prepovedani ljubezni do junakinj. Učiteljica, ki hodi s študentom, BDSM sužnja, ki želi ugoditi svojemu gospodarju, dekle serijskega morilca, pripravljena prevzeti njegovo krivdo zaradi svojega ljubljenega.
  
  Pozor! Strogo +18! Ljubezenske zgodbe so opisane izjemno odkrito, obstajajo prizori seksa.
  
  Izdelek bom poskušal objavljati vsak dan, knjigo pa bom končal konec novembra. Če želite biti na tekočem, dodajte knjigo med priljubljene.
  
  
  Opozorili bomo na nezaželena poglavja in epizode za tiste, ki želijo spremljati detektivsko zgodbo, a ne marajo nekonvencionalnega seksa in trdih prizorov
  
  , bomo posebej izpostavili neželena poglavja in epizode. Poglavja bodo razporejena na naslednji način: Poljska (-. poglavje, v celoti, ni priporočljivo). Epizode, kot je ta: .HP (-I poglavje, ni priporočena epizoda).
  
  Pozor bralci LN! Razprodaja bo objavljena takoj, ko bo pripravljena. Vsak dan bom poskušal. načrtovano enkrat na teden
  
  Če želite biti na tekočem z vsemi spremembami, dodajte knjigo med priljubljene, priporočamo, da kliknete "sledi avtorju"
  
  
  Ali poznate šok in prepovedano ljubezen ter njene posledice? O tem, kako znana porno igralka lahko ljubi, o čem razmišlja učiteljica, ko sreča svojega učenca, kaj je dekle serijskega morilca pripravljeno storiti za svojega ljubljenega.
  
  nestandardne ljubezenske zgodbe z odvisnostjo, psihološko in spolno suženjstvo s snemanjem junakinj v trdi BDSM, opisi takih seksualnih prizorov, ki jih mnogi ne poznajo, plus zanimiva detektivska zgodba bi morala pritegniti bralce s svojo izvirnostjo.
  
  
  Bilo je treba odstraniti
  Učiteljica, ki se je vrnila z dopusta, v svojem stanovanju odkrije truplo gole deklice, zjutraj pa je pod okni hiše mrtvo učiteljico. Osumljen je njen mladi ljubimec, a vse se izkaže za veliko bolj zapleteno! Skrivnostni neznanec je identificiran kot ameriška porno igralka. Izkazalo se je, da je bilo zadnje streljanje pokojne v Rusiji z dekletom, ki so ga ujeli na mestu umora njunega režiserja z nožem, na katerem so našli prstne odtise izmuzljivi tulski manijak.
  
  
  
  Pozor! Strogo +. Besedilo vsebuje eksplicitne prizore, vključno s trdim seksom in nekonvencionalno ljubeznijo. Nekateri junaki imajo svoje prave prototipe.
  
  Za tiste, ki želijo slediti zapletu, vendar ne marajo netradicionalnega seksa, vas bom opozoril na nezaželena poglavja in epizode.
  
  
  Pozor! Strogo +! Ni priporočljivo za ljudi s šibkim umom. Besedilo vsebuje eksplicitne prizore, vključno s trdim seksom in nekonvencionalno ljubeznijo. Mnogi junaki imajo svoje prave prototipe.
  
  Za tiste, ki želijo spremljati detektivsko zgodbo, a ne marajo netradicionalnega seksa in trdih prizorov, bomo posebej izpostavili nezaželena poglavja in epizode. Poglavja bodo razporejena na naslednji način: Poljska (-. poglavje, v celoti, ni priporočljivo). Epizode, kot je ta: .HP (-I poglavje, ni priporočena epizoda).
  
  Pozor bralci LN! Prodaja je načrtovana enkrat tedensko. Vendar ob šibkem zanimanju bralcev besedilo ne bo več objavljeno na spletnem mestu. Če želite biti na tekočem z vsemi spremembami, priporočamo, da kliknete "sledi avtorju". Romana ne nameravamo v celoti naložiti na druge vire!
  
  
  Učiteljica, ki se je vrnila z dopusta, v svojem stanovanju odkrije truplo gole deklice, zjutraj pa učiteljico najdejo mrtvo pod okni hiše. Osumljen je njen mladi ljubimec, a vse se izkaže za veliko bolj zapleteno!
  Skrivnostna neznanka je identificirana kot ameriška pornografska igralka. Samo zahvaljujoč intuiciji in uvidom nadarjenega detektiva Vasilija Krasina je mogoče razvozlati skrivnostni zaplet.
  
  Pozor! Strogo +! Besedilo bo vsebovalo več srčno parajočih ljubezenskih zgodb, a so tudi eksplicitni prizori.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  SUŽNJI LJUBEZNI
  (Druga knjiga v seriji ŠOK LJUBEZEN. Prvo knjigo, ZAKLJUČENA SMRTI, lahko preberete na spletni strani Phantom Worlds)
  
  Poglavje 1.
  Učiteljica fizike Maria Novikova se je po izletu na morje vrnila domov. V pričakovanju počitka po neprespani težki noči se je povzpela po stopnicah, vzela ključe. Zdaj se bo dalo stuširati, obvezno spi s ceste. In potem bo poklicala Pavlušo. Čaka jih dolgo pričakovano srečanje: lahka večerja, pridušena glasba, mehka postelja ...
  Vrata v stanovanje se niso takoj odprla. Sprva se je ključ zagozdil, kot da ključavnica ne deluje pravilno. Marijo je to vznemirilo, a je odgnala slabe misli in stopila na hodnik.
  Nenadoma jo je prevzel nenaden strah. Učiteljica je stvari položila na tla in oklevala. Kaj je narobe? Vrata v sobo so priprta! In nekakšen rahel tuj vonj, komaj zaznaven, hkrati nekaj znanega. Toda vonj ni njeno stanovanje!
  Maria je zelo vznemirjena pogledala v sobo. Stvari, na primer, ponekod ni znakov ropa. Ampak pregrinjalo na postelji ... visi vse do tal! Ni ga tako zapustila! Mogoče je prišel Pavlusha? Ja, verjetno je.
  Ženska se je približala postelji, potegnila pregrinjalo in ... je zakričala od groze, ko je zagledala bose ženske noge! Maria si je nagonsko zakrila usta z roko , da bi zadušila krik, se je nenadoma umaknila in se naslonila na steno. Zakotalila se je po steni in sedla na tla. Njen pogled je preletel njene bose noge, jasno je videla golo, brez življenja žensko telo pod posteljo.
  Komaj je zadrževala željo po bruhanju, je Maria skočila na noge in odhitela v stranišče. Sklonila se je nad straniščem in večkrat bruhala. Krči so jo stiskali v grlu in samo ena misel ji je vrtala v glavo: v stanovanju je imela mrlič!
  Učiteljica je pograbila mobilni telefon, skočila na stopnice in se usedla na stopnico. Težko je dihala in občutila divji ritem svojega srca. Njeni prsti so drhteli z majhnimi tresljaji, Maria je komaj vtipkala dve številki "02".
  Policisti dolgo niso dvignili telefona, kot da bi čakali, da si kličoč premisli in ju pusti pri miru. Končno so na drugem koncu žice neprijazno odgovorili:
  - Petindvajseta policijska uprava. Dolžnost Neelov. Poslušaj se.
  Maria je negotovo rekla s tresočim glasom, rahlo jecljajočim od navdušenja:
  "Imam ... t-zdi se ... t-truslo!"
  Odgovor je bil hladen:
  Ste pijani gospa? Kakšno truplo? Govori normalno in jasno.
  Marija je zastokala:
  Ne, ne, nisem pijan! V stanovanju imam mrtvo žensko!
  "Zakaj je mrtva?" je vprašal policist.
  - Ne vem! Iskreno, ne vem! Vrnil sem se z dopusta, ona pa je mrtva pod posteljo! In gol!!!
  "Tudi goli?" je znova vprašal radovedni Neelov. Kako je prišla pod tvojo posteljo?
  - Kako vem? - je spet vzkliknila navdušena Marija, - pridi kmalu!
  - Povej naslov ...
  Marija si ni upala vstopiti v svoje stanovanje. Sedela je na stopnicah in poskušala razumeti, kakšna ženska je pod posteljo, zakaj je umrla in kako je prišla do svoje hiše. Učiteljica je bila v obupu: odgovorov na ta vprašanja ni poznala. Nisem mogel niti ugibati.
  Nepričakovano se je pojavila policija. Neki častnik in z njim dve osebi v civilu. Vstopili smo v stanovanje. Policist in polna uslužbenka sta takoj odšla v sobo, mladenič pa je predlagal, naj Maria počaka v kuhinji, nato pa se je tudi sam pridružil svojim kolegom.
  Ženska ni vedela, kaj se dogaja v sobi njenega enosobnega stanovanja. Najverjetneje so pokojnika fotografirali, vzeli prstne odtise, iskali sledi. Vse je tako kot zahteva zakon. Učitelj je to videl v detektivskih filmih. Zdaj je to njen dom...
  Kmalu je mlad zaposleni prišel zaslišati Marijo. Najprej je postavil formalna vprašanja o Marijinem priimku, njeni starosti in vprašal, kako je bilo truplo odkrito. Učiteljica je odgovorila jedrnato, včasih jokajoče.
  "Pravkar sem priletela z morja," je pojasnila Maria, ki je sedela na stolu za kuhinjsko mizo in si s tresočimi rokami nervozno preigravala lase. "Ne predstavljam si, kako bi lahko truplo končalo v stanovanju.
  Moški je vprašal:
  - Ali lahko kdo potrdi, da ste bili odsotni iz mesta?
  Učitelj je takoj prikimal in samozavestno rekel:
  - To lahko potrdi marsikdo, med njimi je tudi moja prijateljica, z njo sva priletela z letalom šele zjutraj, mamo je zadela možganska kap. Zaradi tega smo se z juga zgodaj vrnili.
  Kdo je še imel ključe vašega stanovanja?
  Maria se je zdrznila, odgovorila ne takoj in nejasno:
  "Vidite, jaz sem osamljena ženska, nikogar ne vabim k sebi, ne dam ključev.
  Policist je sumničavo pogledal učiteljico in rekel:
  - Ja?! Ali nihče ni imel ključev ali se ne želite pogovarjati? Nočeš - ampak moraš!
  "Upam, da me ne sumiš?" Maria se je prestrašila.
  Moški je skomignil z rameni.
  - Stanovanje je tvoje. Zdaj končajmo tukaj, pojdi z nami ...
  Zakaj? je bil učitelj presenečen.
  - Pogovorite se s preiskovalcem, ki bo vodil vaš primer.
  - Moj posel? In kdo si ti?
  - Sem preiskovalec. Brez skrbi, mislim, da te ne bodo dolgo zadrževali, te bodo zaslišali in izpustili.
  Pojavil se je debel moški v civilu.
  - Kaj naj rečem, Andryusha? se je obrnil k preiskovalcu. "Mrlo je precej sveže, še ni povsem ohlajeno. Najverjetneje je smrt prišla danes ob petih zjutraj. Na vratu ni zadavilne brazde, drugih znakov nasilne smrti nisem zasledil. Toda na telesu so modrice različnih starosti. Sveže modrice na pubisu in prsih, stare na stegnih. Zasedena gospa. Vitka, približno sto osemdeset visoka, tetovaža na sramnici v obliki vrtnice, velika približno sedem centimetrov. Verjetno prostitutka. Pošljite nas na biro, obdukcija bo pokazala, kaj in kako.
  "No, morali bomo okoli sosedov," je zamišljeno rekel Andryusha. Nato se je obrnil k učitelju:
  - Ko bodo vsi končani, boste pregledali stanovanje, morda se najde kaj pokojnikovih stvari.
  Ne, Marija ni našla nobene stvari, nič tujega doma. Truplo neznanca so odpeljali s posebnim avtomobilom, učiteljica pa je morala vzeti dokumente in se odpeljati s policistom. Takrat so policisti v civilu že odšli.
  V avtu je bil policist tiho, je nervozno pomislila Maria. Koga je tako razjezila? Zakaj so ji posadili truplo dekleta? In kdo? Predvsem pa je žensko skrbelo vprašanje zasliševalca o ključih njenega stanovanja. Bila sta s Pavlikom. Ampak on je tako mlad! V septembru bo izpolnjenih le šestnajst.
  Če bi bil Pavlusha starejši, bi se dalo podpisati, od njega roditi otroka. Mary je želela imeti otroke. Pred kratkim se je zelo želela poročiti, mučila jo je ženska osamljenost. In bila je vesela, da se je Pavlik pojavil v njenem življenju. Kdor dobro pozna dušo ženske, je ne bo obsodil zaradi ljubezni. To je zapletena, nepredvidljiva, včasih prepovedana stvar. Ne veš, kdaj bo prišel, s kom boš imel srečo ...
  Maria se je spomnila prvih objemov s Pavlušo, njihovih plašnih poljubov. Kako ji je takrat utripalo srce od strasti! Čeprav je dvakrat starejša od fanta. In kako boleče je za žensko ljubiti, ko nad njo visi člen kazenskega zakonika. Svojo ljubezen moraš skriti pred vsemi radovednimi očmi, ne moreš je deliti niti s svojim najboljšim prijateljem. Kaj točno dela narobe? Pavlik je sam želel to intimnost! Ali je treba žensko zapreti zaradi ljubezni, ki jo daje najstniku? Za medsebojno svetlo ljubezen. Ali je pošteno? Mary je mislila, da ne ...
  
  
  2. POGLAVJE
  Maria Alexandrovna Novikova je sedela na hodniku preiskovalnega odbora in občasno gledala skozi okno: visoka ograja in bodeča žica sta le še stopnjevala njen strah. Učiteljica je bila nervozna, rekli so ji, naj počaka, a minilo je več kot pol ure in žensko je bilo videti, kot da je pozabljena.
  Nenadoma so se vrata odprla, preiskovalec je prikimal Mariji in jo povabil, naj pride v pisarno.
  "Vasily Krasin," se je moški predstavil, "dajte mi svoj potni list, prosim."
  Za mizo v kotu sobe je bil še en moški v enaki temni obleki kot Vasilijeva.
  Krasin je pogledal potni list, ga odložil in rekel:
  - No, povej mi, kdo je ta ženska in kako je truplo prišlo v tvoje stanovanje.
  - Ne vem! Iskreno, ne vem! je prigovarjal učitelj. Preiskovalec je že vprašal.
  "Vprašal sem ... To je popolna skrivnost," je skeptično rekel Krasin in skrbno pogledal ženski v oči. Vidim, da lažeš.
  "Postavi jo v hišo za opice!" - nenadoma se je oglasil glas drugega zaposlenega. - Sedel bo nekaj dni, takoj se bo spomnil vsega.
  - Če boste molčali, vas bomo morali odpeljati v pripor! Krasin je potrdil.
  Vendar je Maria intuitivno čutila, da jo preprosto ustrahujejo. In nima se česa bati! Ima vse dokaze o svoji nedolžnosti. Učiteljica je z monotonim glasom mirno odgovorila:
  "Včasih je dobro biti v zaporu. Daje modrost. Ampak res ti nimam kaj povedati. Tako da imam karto, šele zjutraj sem prišel.
  Krasin se je obrnil k kolegu:
  Je anketa sosedov kaj dala?
  "Kot običajno, nismo ničesar videli, nič nismo slišali. Le soseda na podestu je povedala, da je videla, kako je ta punčka zapustila stanovanje v objemu z mladim fantom. In ta tip je pred kratkim prišel v njeno hišo v njeni odsotnosti in odprl vrata s ključem.
  - No, kaj praviš? je vprašal Krasin in spet pogledal Marijo.
  "Ta soseda je torej trač, ne moreš ji zaupati," se je začela opravičevati ženska in se obrnila na pomočnika preiskovalca:
  - Babica Marfa je cinkala, kajne?
  Pomočnik ni odgovoril, Krasin pa je vprašal:
  - Kako je dečku ime?
  - To je moj študent. V fiziki ga dvignem.
  - Poletne počitnice? Krasin ni verjel. - Povejte svoje ime, priimek in naslov.
  - Torej mu je ime Pavlik Rybachenko, - je morala priznati Maria. - Živi s starši na ulici Savushkina.
  Krasin je zapisal v svoj zvezek in ponovno vprašal:
  - Pavel - kdo je on?
  Maria se je silovito nasmehnila.
  - On je še otrok. Jaz sem njegova šolska učiteljica! Dečka ne boste osumili zločina, kajne?
  Preiskovalec je na vprašanje odgovoril z vprašanjem:
  "Torej ima ključe vašega stanovanja?"
  Marija je razširila roke.
  - Pa kaj? Ne mislite, da je bil on tisti, ki je zasadil truplo ...
  - Kako vedeti, kako vedeti! Najstniki so včasih tako kruti!" je zamišljeno rekel Krasin.
  "Pavel je čudovit fant, športnik, muhe ne bo poškodoval!" Maria je začela braniti svojega učenca.
  - Kdaj ste ga nazadnje videli? je vprašal Krasin.
  - V začetku avgusta. Pavlik me je pospremil na vlak. Bilo je ... sedmega. Samo pomagal mi je nositi stvari.
  Krasin je postavil še nekaj vprašanj. Vprašal je, s kom je Pavel prijatelj, ali je v njegovem vedenju kaj sumljivega, ali je kazal krutost do živali. Maria je odgovorila, da Pavlika še nikoli ni videla, da je slabo ravnal z živalmi. Toda fant se je znal postaviti zase, ukvarjal se je z borilnimi veščinami in hokejem.
  Nenadoma je Vasilij Krasin postavil nepričakovano vprašanje:
  Ste seksali z njim?
  Marija se je zdrznila in plaho, negotovo odgovorila:
  - S Pavlikom? Ne ... On je še otrok ...
  Krasin je pozorno spremljal žensko reakcijo. Marija je ob takem vprašanju celo prebledela, spustila je oči, se zmešala na stolu, stisnila roke v gradu.
  - Ja? je vprašal preiskovalec. - Ne morem verjeti! Bodi odkrit z mano. Ali razumete, da lahko dobite dostojno kazen za razmerje z mladoletnikom?!
  Marija je dvignila oči k moškemu in odgovorila z vzdihom s tresočim glasom:
  "Ni mi treba dati časa za ...
  Vasilij se je zasmejal in rekel:
  - In fanta bomo zaslišali! Vse nam bo povedal.
  Marija se je spet zdrznila in mučno odgovorila:
  "Fantje tako radi komponirajo in pretiravajo. Ampak prepričan sem, da ti ne bo povedal ničesar, kar bi me diskreditiralo.
  Preiskovalec se je nasmehnil in rekel strogo:
  "Lahko vas pridržimo in pošljemo na sodišče, da odobri aretacijo za dva meseca. Zato ne skušajte usode. Povejte svojo telefonsko številko.
  - Čigav? moj?
  - Dajmo oboje: tvoj in Rybachenko.
  Pa Pavlik? No, ne vem...
  Ne veste, ali bi rekli ali ne? Mogoče lahko pogledam vaš pametni telefon?
  "Ti bom povedala," je prikimala Maria in narekovala telefone.
  Preiskovalec je iz mape vzel fotografijo pokojne deklice, jo dal pred Marijo in rekel:
  Še enkrat pozorno poglej, mogoče si jo že kje videl.
  Mariji je bilo težko pogledati truplo tistega, za katerega se je izkazalo, da je mrtev v njenem stanovanju. Toda to je bilo treba storiti, učiteljica se je prisilila pogledati fotografijo. Lep obraz, a iznakažen zaradi smrti. Ne, nič ne ve o njej, prvič je videla dekle pod svojo posteljo.
  Krasin je pogledal na uro in rekel:
  - Ampak! Čas je za konec. Vse kar morate storiti je, da vzamete prstne odtise in se prijavite. V redu, zaenkrat te pustimo domov pod varščino.
  Kmalu je Marija zapustila stavbo preiskovalnega odbora, vzela papir, ki ji je bil izdan, pogledala pečat in videla podpis namestnika mestnega tožilca. Skrila je list v žep, močno zavzdihnila in začela razmišljati o Pavliku. Tako je želela razveseliti svojega ljubljenega z zgodnjim nepričakovanim prihodom. Zelo ga je skrbelo, da se bo moral ločiti za cele tri tedne. Prišla je prej, razveselila fanta ...
  Ali je Pavlusha v njeni odsotnosti pripeljala prostitutko? Kje so oblačila deklice? Ste ga vzeli s seboj? Živjo Pavlik. pav...
  Prekleto, moram ga poklicati! Kako nisi takoj uganila?
  Maria je na pametnem telefonu pritisnila gumb z imenom svojega ljubljenega. Glas nekoga drugega je rekel: "Povezava telefona je prekinjena ali ni v dosegu omrežja."
  
  
  3. poglavje
  Gorynych je odprl vrata stanovanja, spustil dekle in njenega spremljevalca, šel sam, prižgal luč in rekel:
  - Skromno tukaj imamo za tako drage goste.
  "V redu, do jutra bomo nekako zdržali," je rekel visok, širokih pleč, star kakšnih trideset let, "pojdiva kaj pojesti na poti in v spalnico." Pogrešala sem Lucyjino telo. Pokažimo vam pravo ljubezen!
  Deklica se je nasmehnila in ljubeče pogledala v oči svojega spremljevalca. Šli so v kuhinjo, Gorynych je prižgal kotliček in začel pripravljati sendviče ter prikrito pogledal dekle. Všeč mu je bila! Vitka, modrooka, prsata blondinka je molčala skoraj vso težko cesto z juga v Žiguliju, ni prosila, naj ustavi avtomobil ali ji kaj kupi, ni pokazala nobenega nezadovoljstva, ni ji očitala nevšečnosti. Gorynych ni maral zgovornih in muhastih žensk.
  "Z Utrishom sva odšla ravno pravočasno," je rekel in odprl steklenico piva. - Zdaj je shmon. Nadjo so odpeljali. Zakaj je režiserja zabodla z nožem?
  - Neumno! Bolelo je, ne preneseš, bi rekel Ačincevu, streljanje bi bilo ustavljeno.
  - Torej ga je zabodla po streljanju.
  - Zdržal sem. In potem dal duška čustvom. Ahintsev je sam kriv - dekletom se ne morete tako norčevati! Glej, jaz sem si izmislil mučenje. Odvlekli so jih v mravljišče, v nožnice vstavili prozorne cevi in posneli bližnje posnetke, kot tam mravlje ...
  "Da, Saša, težko je," se je strinjal Gorynych.
  "Moja je v redu, potrpežljiva, toda Nadya je neumna," je rekel Sasha in se obrnil k svojemu spremljevalcu:
  - Kako si notri - te boli?
  "V redu je, draga," je odgovorila deklica z rahlim nasmehom.
  - V redu, da vidimo.
  Jedli so in odšli v spalnico.
  - Te moti, da se Lucy sleče? je Saša vprašala Gorynycha. Všeč mi je, ko pleše gola. To je tako erotično! - Tja gremo v našo hišo popolnoma brez oblačil.
  - Obožujem striptiz! Edina škoda je, da ni glasbe, - je odgovoril Gorynych. - Ja, in že je pozno, sosedje slišijo.
  - Nič, tiho bom vklopil glasbo s telefona, - je rekel Alexander.
  Pobral je neko plesno melodijo, deklica je spustila lase, ki so ji padali tik pod rameni, večkrat močno zmajala z glavo in se začela počasi, sklanjati in plesati, znebiti obleke. Na Luce ni bilo modrčka. Počasi je slekla obleko, se je vrtela v plesu, zdaj je iztegnila svoje čudovite oprsje, nato pa se sklonila in pokazala svojo rit.
  Nato se je striptizeta usedla na razcepe, nato pa je energično skočila na noge, si slekla hlačke, jih malo zvila v rokah in jih vrgla v smeri Gorynycha, ki je sedel v naslanjaču. Zagledal je tetovažo na pubisu deklice in se še bolj vznemiril.
  Če je ostala gola, se je Lucy potrepljala po zadnjici, jih razprla z rokami, na prstih stopila do vrat. Tam je pokleknila, upognjena tako, da je bila njena zadnjica opazno višja od glave, se obrnila in se z vzmetnimi gibi, rahlo upognila in upogibala roke v komolcih, priplazila proti Aleksandru, z ustnicami zapičila v širino njegovih kavbojk, nato pa se je zataknila. iztrgala jezik, ga stresla in nasmejano nekoliko obliznila Sašine hlače. Odpel si je zadrgo, sprostil rahlo pokončnega tiča.
  Deklica se je spet nasmehnila s konicami ustnic, vzela dostojanstvo svojega partnerja v usta in se začela božati ter ga poskušala spraviti v želeno stanje. Nato je povsem pogoltnila že tako vznemirjen, impresiven penis moškega, za nekaj sekund se je z obrazom naslonila na partnerjevo sramnico in zmrznila. Nato se je umaknila, a člana ni izpustila iz ust, temveč ga je rahlo posrkala po glavi, naredila več pihanj, spet vzela moškega tiča v usta in zmrznila za deset sekund, zajela sapo in nadaljevala s svojimi značilnimi gibi.
  "Ne hiti," je ukazal Saša.
  Deklica se je obrnila bočno k njemu, da je Gorynych videl, kako je član prijatelja počival na Lucyjini ustnici.
  Aleksander je svojo punco rahlo potrepljal po licu, nato pa se je odmaknil od dekleta, spustil svojega tiča in ji zamahnil z roko.
  Lucy se je obrnila, odplazila nekaj korakov, se spet upognila, tako da so ji postale jasno vidne genitalije, in začela trzati zadnjico.
  - Super! je zašepetal Gorynych.
  - Tega ne moremo! Aleksander je rekel. - Si videl Strakea na penisu?
  Gorynych sploh ni vedel, kaj je to.
  In deklica je naredila krog na vseh štirih po sobi, vabljivo mahala s svojim plenom, nato pa se pogreznila na komolce in priplazila do svojega ljubimca.
  Tokrat mu je odpela zaponke na sandalah in z zobmi začela Aleksandru previdno vleči nogavice.
  - Pridna punčka! je pohvalil.
  - Ljubim te! - ko je končala z nogavicami, je odgovorila Lucy. Poljubila je najprej eno, nato drugo nogo svojega prijatelja in z jezikom začela božati njegove prste na nogah, jih lizati in si tlačiti mokri jezik med prste.
  - Zanič! je ukazal Saša.
  Deklica je vzela štiri prste svojega ljubimca v usta.
  "Globlje," je rekel Alexander.
  Lucy se je usedla na rit, s prstom potegnila za lice, partnerjev palec na nogi stisnila v usta, skušala čim globlje prijeti stopalo.
  "Dobro dekle," je pohvalil Alexander. - Zravnaj se, naj te pobožam.
  Ne da bi izpustila nogo iz ust, je deklica vstala in se upognila v smeri svojega ljubimca. S prostim stopalom jo je začel božati po pički in pubisu.
  - Postelja je nizka, - je rekla Saša, - je neprijetno, da se raztegne.
  Deklica se je nagnila naprej in širše razširila noge. Aleksander je s prsti pobožal trebuh svoje punce, nato pritisnil na eno dojko, nato na drugo, počasi potegnil od točke med dojkami skozi popek do samega dna trebuha.
  Lucy je z eno roko še vedno držala Aleksandrovo desno nogo v ustih, z drugo pa je prijela prste njegove leve noge in jo vtaknila v svojo nožnico.
  "Bravo," je še enkrat pohvalila Saša. - Veš, kako zelo mi je všeč.
  Deklica je naredila energično gibanje z medenico in skušala prste svojega ljubimca zabiti globlje v svoje telo. Toda zakričala je in se umaknila. Na obrazu se ji je pojavila grimasa bolečine.
  - Je kaj narobe po Ačinčevem mučenju? je vprašal Alexander. - Ali zelo boli?
  "Znosno, draga," je odgovorila deklica.
  "Ne boš kar tako kričal," je rekla Saša in se nenadoma obrnila k Gorynychu:
  Želite videti, kaj je v njej?
  - Kako je? Gorynych je postavil neumno vprašanje.
  - Ah-ah-ah! Imam nastavek. Hkrati bomo opravili pregled genitalij. Lyusenka, pripelji me tja, v moji aktovki, veš kaj.
  Na hodnik se je izmuznila gola punca in se kmalu pojavila s svetilko, nekakšno cevko in prozornim okroglim kozarcem v rokah. Vendar je Gorynych videl, da je kozarec brez dna.
  Aleksander je osvobodil posteljo. Deklica se je usedla na njegovo mesto, se obrnila v smeri Gorynych in široko razširila noge, upognjene v kolenih. Saša se je spustil poleg nje, da je Gorynych videl vse, energično je z dlanjo tapnil po obritem pubisu svoje punce, nato pa s prsti potegnil po njeni pički, nežno masiral klitoris deklice, ji potegnil ustnice in jih razprl ter pokazal vhod v lepotičino naročje. . Nato je vstal, dal deklici oblizniti in sesati prste njegove roke.
  Gorynych je opazoval zaljubljenca v pohotnem pričakovanju nadaljevanja. In sledila je! Alexander je v Lucyno vagino vstavil par prstov in začel delati intenzivne sunkovite gibe.
  Deklica je tiho zastokala.
  "Glej, ne postavljaj mu postelje," se je nasmehnil Aleksander, potegnil prste in jih spet dal svoji punci, da jo oblizne in sesa.
  Nato je vzel kozarec, njegov rob brez dna namazal z gelom iz tube in ga začel previdno vnašati v telo deklice.
  - Ai! Lucy je spet tiho zakričala.
  - Boleče? je vprašala Saša. "Mogoče potrebujete zdravilo proti bolečinam?"
  - Ne, ljubica, v redu je. Znosno.
  Sasha je kozarec skoraj v celoti vstavil v nožnico deklice, mu naročil, naj ga drži s prsti, on pa je v notranjost posvetil svetilko, jo natančno pregledal in rekel:
  - Vse je vredu! Skoraj brez vnetja. Le tu, na samem začetku, je ostal sledi ugriza. Bomo danes seksali? Ali ne bo bolelo?
  - Potrpežljiva bom, draga! je krotko odgovorila Lucy.
  "Rada se jeba, še posebej z mano," je dejala Saša Gorynychu. Pridi sem, pokazal ti bom nekaj zanimivega. In daj mi pero.
  Gorynych je skočil do deklice in uprl pogled v režo materničnega žrela, ki je štrlela v kozarcu.
  - No? v kaj buljiš? je raje vprašal Aleksander. - Tega še niste videli?
  "Nisem ginekolog," je zamomljal Gorynych.
  "Jaz tudi ne," je rekel Alexander. Ampak ljubim svojo punco ...
  Pustil je Lucy, da si oblizne kazalec in svojo majhno blazino vtaknil skozi steklo v dekličino grlo. Malo ga je zavrtel, izvlekel in spet obliznil. Nato je od Gorynycha vzel pero in ga zabil v maternični ust skoraj do nosilca.
  "Počakaj," je naročil Lucy in spet povabil prijatelja, naj občuduje sliko.
  S tresočimi rokami je navdušeni Gorynych vzel pametni telefon in posnel nekaj slik.
  - Ali imate doma klistir? je vprašal Alexander.
  - Zakaj potrebuješ klistir? je vprašal Gorynych.
  "Vidiš, obožujem analne igre. Da se ne umažete, je bolje, da to storite po klistirju.
  "A-ah," je poželeno rekel Gorynych. Ne uporabljamo klistirjev.
  - V redu, potem mi daj steklenico piva. Vse bo naredila zase. Pojdi, Lucy, pripravi se. Pokažimo moškemu pravi seks!
  
  
  4. poglavje
  - Odlična punca! je navdušeno rekel Gorynych, ko je deklica izginila v kopalnici. - To bi rad!
  - In potem! - je zadovoljen Aleksander.
  - Kje si jo našel? je vprašal Gorynych.
  - Vzel ga je od svojega prijatelja, enega od voditeljev njihove skupnosti. Lucy je bila vzgojena tako, da ji je najvišjo vrlino v glavo pognala želja ugajati moškemu.
  - Kako seksi je! Teh še nisem naletel.
  Hodila je v šolo Charm School v Ohiu. Tam so jih učili poslušnosti in vseh vrst erotičnih trikov.
  - Kaj je šola?
  - Skrivnost. Dekleta so usposobljena za zabavo elite in snemanje v pornografiji. Luska je bila tam pritrjena vzdolž Lunine črte.
  Ali pogosto igra v pornografiji? je spet vprašal Gorynych.
  - Prej pogosto. Lucy je lepa ženska, bilo je povpraševanje.
  - Zanimivo bi bilo videti prizore z njeno udeležbo!
  Rekel si, da ne gledaš pornografije!
  - Z veseljem bi pogledal Lucy.
  "Vidim, da sem se navdušila, ko sem naju gledala," se je nasmehnila Saša. - Slekel bi hlače, videli smo veliko pokončnih članov.
  - Nisi ljubosumen, ko gledaš pornografijo z njeno udeležbo, kot je z drugimi moškimi ...
  - Ne ... Zakaj bi bil na nekaj ljubosumen?
  "Razumem, da niso ljubosumni na delo," je spravljivo dejal Gorynych.
  - In včasih doma vadimo swing. Moj prijatelj je Scott. Ima punčko - eno najbolj znanih porno zvezd. Ime je Roxy Ray. Niste slišali? Oh, ja, ne iščeš ... Tako se včasih srečava. Vedel bi samo, kaj delamo s telicami! Prirejamo najrazličnejše tekmovanje, kdo od njih bo žogico vrgel dlje iz pičke, kdo bolje skoči na dildo ali pa si v telo zabije več teniških žogic. In za božič so oblekli dekleta hladnejše od božičnih dreves. Na bradavičke in med noge so bile pripete verige z utežmi, telesa so bila bogato okrašena z priseski in sponkami za perilo z božičnimi kroglicami. In potem so jih v tej obliki uporabili po vrsti. Veliko žog je bilo premaganih, a je bilo zabavno.
  "Lepo se imate," je zasanjano rekel Gorynych.
  - Ali imate sponke za perilo? je vprašal Alexander.
  "Moram videti mamo v kopalnici." In zakaj ga potrebuješ?
  "Vidiš, rad se jebem, ko na Ljuskinih bradavičkah visijo sponke za perilo, to me navdušuje," je dejala Saša, ponovno pogledala v Gorynychove izbočene hlače in vprašala:
  - Ali vadite MZHM?
  - Kako je?
  - No, ko dekle z dvema moškima.
  - Ne, kaj si! Lahko samo ena na ena in brez prič.
  - No, zaman. Potem se bom najprej raztovoril z Lyusko in zaspal, potem pa se lahko pogovoriš z njo.
  Lahko v tisti sobi! - je bil navdušen Gorynych - Tam imam posteljo!
  "V redu, si bom šel umiti roke in pohiti Luško," je rekel Aleksander in odšel.
  Kmalu je svojo punco odpeljal iz kopalnice. Iz lepih prsi deklice so štrlele vezice, pritrjene na bradavičke. Deklica je mahala s hojo in zapeljivo zibala z boki, počasi je šla mimo Gorynycha, ki jo je požrl z očmi, se usedla na posteljo, spet široko razširila noge, a jih tokrat ni upognila v kolenih, ampak se je iztegnila ven kot balerina v raztežaju in jih dvignila visoko nad glavo.
  Alexander se ji je približal, slekel kavbojke in kratke hlače. Hkrati je deklica vabljivo stresla noge in si izvlekla nogavice. Toda Sasha se ni takoj začela božati. Nenadoma je iz kavbojk potegnil pas in svojo punco precej močno udaril po genitalijah.
  Lucy je tiho zakričala in rekla:
  - Senkyu, gospod! Ljubim te!
  - Govori rusko! Smo v Rusiji, - je rekel Aleksander in spet udaril dekle s pasom.
  - Kaj si ti? je vprašal navdušeni Gorynych.
  - To je za ogrevanje, - je odgovoril Aleksander. - Navajena je. Doma sem ji včasih dal črpalko.
  Aleksander je deklici iztegnil roko. Ne da bi spustila iztegnjenih nog, je ljubimcu ponovno obliznila prste in vzela roko v usta.
  Minuto pozneje je Sasha potegnil roko iz ust, jo prinesel do dekličine vagine, tja položil en prst, nato drugega, vendar ni masturbiral. Počasi je začel uvajati svojo dlan v Lucyjino naročje. Ni protestirala, samo je malo zastokala.
  - Ali ne boli? je vprašal Alexander.
  "Znosno, draga," je običajno odgovorila deklica in zaprla oči.
  Saša se je potrudil in njegova celotna dlan je bila v Lucyjevem telesu. Spet je tiho zakričala. Saša je za nekaj sekund zmrznil, nato pa je roko še malo premaknil v telo svoje punce in jo začel nežno vrteti.
  V tistem trenutku je Gorynych, ki je opazoval vse manipulacije, začutil, da je konec: njegovo seme je spontano izbruhnilo in mu umazilo spodnje hlače.
  In noč se je šele začela!
  
  
  5. poglavje
  V preiskovalni pisarni je bila Maria zelo živčna, a njeno navdušenje ni minilo niti na ulici. Šele zdaj je žensko bolj skrbelo ne to, kako je truplo prišlo v stanovanje, ampak situacija s Pavlušo. Bo fant povedal o njuni grešni povezavi? Zakaj se njegov telefon ne odziva?
  Do doma je bilo potrebnih nekaj postankov s podzemno železnico. Koliko paznikov je postalo v podzemni železnici! Zdaj je to začelo jeziti Marijo. Zdelo se ji je, da jo bodo ustavili, vklenili in odpeljali v zapor. Nato jim bodo sodili zaradi zapeljevanja mladoletne osebe.
  Toda stražarji niso bili pozorni na Marijo. Učiteljica je prišla iz podzemne železnice in se počutila olajšano. Zdaj pa malo sprehoda, to bo njena hiša. Tako je zjutraj hodila sem s stvarmi, razmišljala o Pavliku, se spomnila plaže, vročih kamenčkov pod bosimi nogami, toplega morja z valovi, ki božajo kot dotik ljubljene osebe.
  Njena ljubezen do Pavluše se že nekaj tednov južnih počitnic ni ohladila. Fant jo je sanjal ponoči, učitelj se je spomnil njegovega reliefnega telesa, pogumnega obraza, svetlih las, postriženih pod polboksom, modrih, zelo izrazitih oči. Izjemen, čeden fant. Lahko naredi čudovitega filmskega igralca, pokazal bi se na plakatu.
  Marija je želela čim prej videti Pavlušo, ga objeti in stisniti k sebi, vdihniti vonj močnega mladega telesa, zasuti mu poljube na obraz, vrat, gladka, rožnata lica. Vedno znova je klicala njegovo telefonsko številko, ki se še vedno ni oglasila.
  Učiteljica se je pomirila: zdaj je bilo poletje, fantje so bili na počitnicah, Pavlusha je nekam odšel, ni vzel telefona s seboj ali ga je preprosto izklopil. Toda zakaj bi ga izklopili? In njen ljubimec ji ni povedal ničesar o morebitnem potovanju, ko ga je pred dvema dnevoma poklicala iz Sočija. In potem se je zgodila ta strašna zgodba z materjo prijatelja, hitri honorarji, predčasni odhod ...
  Morda so Pavlushine starše nenadoma odpeljali v tujino? Želel je v Francijo.
  Sama Maria je že od mladosti sanjala o poročnem potovanju v Evropo. Obiščite Prago, Varšavo, Berlin, Pariz. Še posebej sem si želel iti v Pariz, mesto sanj in romantične ljubezni. Pavliku je povedala svojo željo. Odgovoril je, da bi šel z veseljem v Francijo, saj so Francozi od vseh evropskih ljudstev Rusom najbolj podobni tako po značaju kot po miselnosti. Maria se ni prepirala, čeprav je takrat mislila, da si naši narodi niso preveč podobni. Imela je željo, da bi se čez nekaj let, ko postane odrasel, poročila s Pavlikom in se z njim odpravila na potovanje.
  Zdaj učitelj ni hotel niti pomisliti, da jo Pavel vara, da je v njeno stanovanje pripeljal drugo dekle. Ali si Marija ni zaslužila svoje ženske sreče? Prej si je v sanjah narisala trdnega bogatega moža, a se je zaljubila v fanta, ki se je izkazal za petnajst let mlajšega od nje. Tako sem se zaljubila, da sem izgubila razum.
  Učiteljica je bila videti precej privlačna. Postava je vitka, pas tanek, lepe dolge noge, koža čista, obraz je svež, ni gub, lasje so zelo bujni, lasje rahlo kodrasti, svetlo blond do ramen. Pred kratkim je občasno šla na dieto, mazana s kremami. Takšne ženske imajo radi moške. Na videz ji niso dali več kot petindvajset, čeprav je učiteljica pred kratkim presegla trideset.
  Toda Maria je bila kljub svoji lepoti in dobri telesni formi osamljena. V mladosti je njen zaročenec, ki ga je ljubila z vsako fižo duše, končal v Čečeniji in tam umrl. Posledica tega je, da se je dekličino srce za nekaj let otrdelo in zaledenelo.
  Učiteljica se je na vse poskuse dvorjenja moških odzvala tako hladno, da so potencialni snubci takoj izginili. Maria se dolga leta ni zaljubila, niti ni pogledala v smeri moških. Čutila je zelo globoko, svet se ji je zdel črno-bel po tragični smrti njenega prvega fanta.
  In šele pred kratkim se je učiteljica začela postopoma odtajati, vse bolj razmišljati o poroki in rojstvu otroka. Toda Maria je bila do moških plašna, ni obiskovala plesov in drugih krajev, kjer se je lažje spoznati.
  Ženska je imela idejo, da bi v časopisu ali na ustreznem spletnem mestu na internetu oglaševala znanca za namen poroke. Toda takrat se je v njenem življenju pojavil Pavlik. In svet se je začel igrati z novimi barvami.
  Ta čeden moški je izstopal med vsemi učenci s svojim videzom in družabnostjo, čeden fant je postal učiteljeva srčna strast, Maria se je zaljubila vanj. Čeprav sem razumel, da je to narobe, celo nevarno z vidika obstoječih zakonov.
  Učiteljica je Pavlika prvič videla pred skoraj letom dni v razredu na novi šoli, kjer se je zaposlila, ko se je preselila v Primorsko. Skoraj takoj jo je odmrznil, hrepeneče po ljubezni srce zatrepeta. Pavlusha je v ženski prebudila najprej nejasne sanje, nato pa precej močna čustva.
  Maria se je odločila poiskati pristop do tega fanta, vendar se je bala, da jo bo fant zavrnil. Učiteljica je začela skrbneje skrbeti zase, šla je na dieto. Trudila se je izgledati dobro in vzbuditi Pavlikov razpoloženje, precenjevala je njegove ocene. Vendar dolgo časa ni naredila nobenih korakov, da bi se bolje spoznala.
  Aprila je bilo vreme lepo, sončno, Marija se je spomladi primerno oblekla in na pouku je poklicala Rybačenka, naj odgovori.
  Prvi čeden moški v razredu, Pavel, je stal ob tabli. Maria ga je požirala z očmi, on pa je z zanimanjem gledal na svojo učiteljico, ki je bila tisti dan v precej kratkem krilu, s čudovito ličenjem in elegantno frizuro.
  Paul je z nasmehom rekel:
  - Kirkorov zakon pravi ...
  V razredu je bil smeh. Pavliku je bilo rahlo nerodno in je rahlo zardel. Učiteljica je vljudno popravila:
  - Kirchoff... Za kaj je torej ta zakon?
  Maria je slišala, da je Rybačenka spodbudilo dekle v prvi mizi, a se je pretvarjala, da ničesar ne opazi.
  Njen hišni ljubljenček je, gledajoč v oči učiteljice, odgovoril:
  - Vsota tokov v vezju na vhodu je enaka vsoti tokov v vezju na izhodu ...
  Maria je prikimala in rekla:
  - Sedi, Pavel, pet!
  Učenci so žvižgali. Fant je sedel in začel odkrito pregledovati učitelja.
  Nato je Pavlik Mariji priznal, da so ravno tistega dne v njem začela vreti občutki. Maria mu je bila všeč že prej, a kot učitelj. In potem je preučil to odraslo žensko, njen čudovit aristokratski obraz, blond kodraste lase, zapeljive noge. Pogledal je in začutil, kako njegova moškost zahrbtno nabrekne, postane vroča in celo utripa.
  Dekletom je bil všeč, se pogovarjala z njimi in nekajkrat celo poljubila lepo Vero. A še z nikomer ni seksal, postopek je videl le na posnetku, ki ga je našel na internetu. Od takega videa je bil tako vznemirjen kot zdaj že ob samem pogledu na učiteljico, njeno nezasluženo petico.
  Pavlik se je nenadoma zaželel ljubiti s fizičnim. Kot na videu. A razumel je, da je to nemogoče, vsaj ne v bližnji prihodnosti. Vendar pa je boleče stanje zahtevalo izhod. Pavlik je začutil močno trepetanje, zvezde so mu skakale pred očmi. Vročina v dimljah šolarja je postala neznosna. Fant je dvignil roko in zardeval vprašal:
  - Ali lahko grem na stranišče?
  Marija je prizanesljivo dovolila:
  - Pojdi!
  Pavlik je tekel na vso moč. Šele v stranišču je lahko razbremenil napetost in pomiril še vedno štrleče dostojanstvo.
  Nato je v smehu povedal Mariji o svojem nenadnem navdušenju. In potem se je vrnil v razred ravno v času za zvonec. Moral sem iti na naslednjo lekcijo.
  A pred očmi mi je stala podoba učiteljice fizike. V fantu je znala prižgati ogenj močnih čustev. Spet je hotel videti Marijo Aleksandrovno.
  Pavlik je komaj sedel skozi pouk. Noge so ga same pripeljale do fizikalne sobe.
  S hitro utripajočim srcem se je Pavlik ustavil pri vratih in se opogumil. Ni vedel, kaj bo rekel, kako se bo obnašal z učiteljico, a je kljub temu odprl vrata.
  Učitelj je fantom iz višjega razreda nekaj razlagal, pouk je bil končan, a vsi še niso odšli. Maria se je obrnila k Pavlu, ki je stal na vratih in pričakoval, da bo pojasnil razlog svojega obiska. Dobrodušno se je nasmehnila, a tudi ta prijazen iskren nasmeh ni mogel odstraniti Pavlikove zadrege, zdelo se je, da je izgubil besedni zaklad in je le prazno gledal učitelja. In Maria Alexandrovna je pogledala svojega ljubljenega učenca naravnost v njegove oči.
  Pavza se je zavlekla, Maria je ljubeče vprašala:
  Ste tukaj, Pavel? Kakšne težave?
  Pavlov glas se je končno prebil:
  - Jaz ... želim napisati esej o fiziki. Ti zakoni ... kako je? Na splošno trenutni ...
  "Počakaj malo, zdaj bom končal s fanti, pa se bomo o vsem pogovorili z vami," je rekel učitelj in se spet nasmehnil.
  In Pavlik je začutil, da se je po njenem videzu, njenem dobrohotnem nasmehu njegova moškost spet nehote vmešala v njegove hlače.
  Odšel je na hodnik, se skušal odvrniti od sladkih misli in se umiriti.
  Seveda bi mu bilo lažje komunicirati z vrstnikom, zdaj pa je fanta ta odrasla ženska zelo navdušila. Očitno se je njena privlačnost na intuitivni ravni prenesla na Pavla in tega ni zdržal, podlegel je vzajemni strasti, čeprav se ni vedel, kako se obnašati z učiteljem.
  Pavlik je čutil, da je njegovo dostojanstvo spet močno naraslo in da so mu hlače opazno izbočene. To je bilo prvič, da se je fant srečal s tako strastjo. Bilo je nekaj novega in drugačnega. Še nikoli prej mladi Pavlik ni bil tako vznemirjen. Nenadoma je hotel videti učiteljico golo, dotakniti se njenih vitkih nog, njenih golih prsi.
  In Maria? Vesela je bila, da je prišel Pavel, poskušala je čim prej poslati ostale fante in poklicati svojega ljubljenega fanta. Sanjala je o komunikaciji s tem čudovitim fantom in gledala v njegove nežne izrazne oči. Maria je razumela, da je to samo najstnik. In z njim bo treba ustrezno ravnati. Študenta ni nameravala zapeljati, želela se je le pogovoriti z njim. Torej, o življenju, o študiju.
  In prišel je in se zagledal v njene noge. Fant ni mogel ustaviti svoje privlačnosti. Njegove hlače ... Bile so izbuljene!
  Maria je to opazila, naravnana na šaljivo razpoloženje, se veselo nasmehnila in vprašala:
  So ti všeč moje noge?
  Pavlik je s težavo iztisnil:
  "Zelo ... oprosti ..."
  Maria se ni mogla upreti in je takoj postavila drugo vprašanje:
  Ali hodiš z dekleti?
  Fant ni takoj odgovoril, učitelj pa je pojasnil:
  Se srečujete s svojimi vrstniki?
  Ne... neumni so. In ti... tako pametna... in lepa. Všeč si mi.
  Marija se je spet nasmehnila in tiho rekla:
  "Ti si čeden fant, a ne smem se srečevati s študenti, razen če gre za šolsko dejavnost.
  Pavlik je močno zavzdihnil in zašepetal:
  "Preklete konvencije!
  Maria je skomignila z rameni.
  - Fant s takšnim videzom, kot je vaš, ne more biti prikrajšan za žensko pozornost. Našli boste dekle, ki bo bolj primerno za vašo starost.
  Pav je zamrmral:
  "Nočem ... Vlečeš me k tebi.
  Maria se je nasmehnila.
  - Prešlo bo!
  Še nekaj minut so se pogovarjali o šolskem življenju in sošolcih, nato pa se je Pavlik previdno umaknil k izhodu, nujno je moral na stranišče. Mudilo se mu je razbremeniti, odpraviti boleče srbenje in nadčloveško napetost.
  Fizično močan fant še ni mogel nadzorovati svojih želja in razbremeniti erekcije. Podzavestna želja po ljubezni in seksu z zrelo damo je dobesedno preplavila trenirano telo mladega športnika.
  Šolar je pobegnil, Marija ga ni čakala, zapustila je šolo. In Pavlik je odšel domov. Starši so opazili, da je njihov sin izjemno mračen in skoraj ne poje.
  Mama je sina vprašala:
  - Pavlik, si dobil dvojko?
  Študent je pomahal.
  - Kakšne neumnosti!
  Oče se je nasmehnil.
  - Očitno se je zaljubil, ne nadlegujte se z vprašanji, sicer bo eksplodiral.
  Pavel se je zaklenil v svojo sobo. Da bi se raztresel in razbremenil, sem šel v internet in vklopil pornografijo.
  Ponoči fant ni spal dobro, ves čas se je spominjal učitelja, njunega zadnjega pogovora, bil je v zadregi zaradi njegovega vedenja in sanjal.
  Pogosto se učenci zaljubijo v svoje učitelje, tudi če so veliko starejši od sebe. Obožujejo jih zaradi njihove modrosti in avtoritete. Včasih učitelji odgovarjajo: radi imajo mladost in lepoto. Zgodi se, da se učitelji sami trudijo, da bi se njihovi učenci zaljubili vanje. Mariji je uspelo. Zapustila je šolo, a je nato obžalovala, da fanta ni čakala in tisti dan ni nadaljevala s komunikacijo z njim.
  
  
  Poglavje 6
  Naslednje jutro je bil Pavel natrpan in umaknjen. Do staršev je bil nesramen, v šoli se z vrstniki sploh ni pogovarjal, učiteljem je neprimerno odgovarjal. Z navdušenjem je čakal zadnjo lekcijo - fiziko.
  Pred poukom se z učiteljico ni bilo mogoče pogovarjati: otroke je spustila v razred le z zvoncem in takoj začela razlagati snov.
  Paul ji je pritegnil pogled. Tudi Maria Alexandrovna je včasih pogledala svojega ljubljenega učenca. Opazila je, da je fant bled in se ji je smilil fanta.
  Ko se je pouk končal, so fantje začeli zapuščati učilnico, Pavel pa se je opogumil, prišel in rekel učitelju:
  - Včeraj nisem izvedel za povzetek.
  Maria je vprašala:
  - Zakaj si pobegnil?
  "Moral sem ... na stranišče."
  "Po šoli lahko prideš k meni," je dovolila učiteljica.
  Peacock se je počutil navdihnjeno! Veselil se je konca pouka. In takoj odhitela v učilnico fizike. Marija Aleksandrovna je bila sama.
  "Danes nekaj ne izgledaš dobro," je najprej rekel učitelj. - Ali nisi zbolel?
  "Ne," je odgovoril Pavel, "preprosto nisem spal dovolj.
  - To se zgodi. Ali res želite napisati povzetek? je vprašala Maria.
  Pavel je prikimal, čeprav sta oba vedela, da je to le izgovor. Učitelj je začel razlagati, kako se pišejo eseji. In Pavlik je nenadoma rekel:
  "Morda se lahko o podrobnostih tega dela pogovorimo drugje?" Tukaj je preveč gneče ... Imamo kočo v Aleksandrovski. Tam nas nihče ne bo ustavil.
  Ponoči je učenec razmišljal, kaj bo rekel učitelju na sestanku, in izdal pripravljen stavek.
  Marija se je nasmehnila, položila roko na vrat študenta in rekla:
  - In ti si poseben, ne kot drugi fantje ...
  Pavlik se je ob njenem dotiku zdrznil. Spet je začutil zahrbtno mešanje v hlačah. Toda tokrat ni pobegnil nikamor, ampak je spet rekel o dachi:
  - Lahko greš kadarkoli. Imam ključe, moji starši zdaj ne hodijo v Aleksandrovsko.
  Marija je odmaknila roko in odgovorila:
  "Seveda ne bom šel nikamor. Lahko pa prideš k meni domov.
  - Kdaj lahko pridem?
  Marija je skomignila z rameni in odgovorila:
  - Da, tudi danes.
  - Super! Pav se je razveselil. - Zdaj moram iti v hokejski oddelek, potem pa lahko pridem k tebi.
  "Potem zapišimo mojo telefonsko številko," je predlagal učitelj, "poklical boš, ko boš prost, povem ti, kam greš."
  Fant je cvetel od sreče:
  - Zelo dobro! Ti si preprosto super!
  "Samo prosim, prosim, ne povej nikomur, da greš v mojo hišo."
  Pavlik je prikimal, zelo se je moral potruditi, da je odmaknil pogled od ženskih prsi. Na vatiranih nogah je šolar odšel. V bližnjem kiosku si je fant kupil paket čipsa in steklenico kokakole. Kupljeno je pohlepno pogoltnil, umiril živčno tremo in se počutil bolj samozavestnega.
  Na treningu je bil Pavel aktiven, igral je grobo. Prvi je skočil z igrišča, odhitel v slačilnico in poklical učitelja. Maria Alexandrovna je poimenovala ulico, hišno številko in stanovanje.
  
  Učitelj je odprl vrata, se nasmehnil in rekel:
  - Vesel sem, da si prišel. Ne bodite sramežljivi, počutite se kot doma.
  Oblečena je bila v čudovito modro obleko do kolen, natikače, razpršene lase in lahka ličila. Maria je čakala na fanta, njen prijazen nasmeh je Pavlu pomagal razbremeniti nepotrebno navdušenje, a je vseeno postavil precej neumno vprašanje:
  - In tukaj smo sami, ne bomo se vmešavali ... vaši možje?
  "Na žalost sem še sama," je razprla roke učiteljica. - Daj no.
  Pavel je sezul čevlje, Maria ga je prijela za roko in skupaj sta vstopila v sobo. Tam je bila že postavljena miza. Maria se je pripravila na srečanje s svojim ljubljenim študentom. Kupil sem torto, naredil sendviče in celo odprl steklenico suhega vina. Na mizi je bil tudi kozarec s svečami.
  "Pozneje vam bom povedal o eseju," je rekel učitelj. "Najprej si privoščimo malico ... ob soju sveč."
  Marija je ugasnila luč in prižgala sveče.
  Pavlik je z navdušenjem rekel:
  - Tako romantično! Toda na svetlobi izgledaš še bolje.
  - In želim si romance, tako sem osamljena ...
  "Imate nas, svoje študente," je ugovarjal Pavlik.
  - Ampak ni srčnega kavalirja ...
  Tako lahko postanem! je navdušeno rekel fant. Zdaj je bil manj živčen kot v šoli, ko se je z učiteljem dogovoril za sestanek.
  Marija se je spet nasmehnila in povabila Pavlika, naj se usede na kavč za mizo. Usedla se je poleg nje in zašepetala:
  - Jaz bom pil vina, ti pa poješ torto. Je z oreščki. Ne vem, če imate radi sladkarije.
  "Ljubim te," je odgovoril Paul.
  - To je dobro.
  Pavlik je z žlico vzel kos torte in brez navdušenja pogoltnil. Fant je včasih doma jedel torto. Vendar mu je bila bolj všeč čokolada.
  Maria je naredila požirek vina in postavila kozarec nazaj. Zdelo se je nespodobno piti sam. In še bolj za najstnika. Študenta je občudovala v plamenu sveč, Pavliku je povedala, da ima fotogeničen in izrazen obraz, postava pa je podobna grškemu kipu.
  Fant je ob takšnih komplimentih odprl usta, učiteljica pa je Pavlikovo roko prijela v roko, jo položila na nogo in zašepetala:
  - Lahko ga zlikaš.
  Fant je zardel, dlan se mu je tresla in takoj se je prepotila. Pavlik ga je nežno pobožal po nogi. Maria se je nasmehnila: dotik čednega fanta je prijeten za žensko telo. Učiteljica je položila roko na Pavlikova mišičasta prsi in jih začela masirati. Fant je pogosto dihal, Maria je čutila, kako močno bije najstnikovo srce. Tip je gorel od navdušenja. Z rokami je gnetl ženino koleno, nenadoma ji je hotel sleči obleko in strgati svoja oblačila. Intuitivna, močna želja ...
  Toda Maria je iz kota svoje zavesti spoznala, da se mora ustaviti, da ne izgubi nadzora nad sabo. Pavelu je odtrgala roko s kolena, poljubila fanta na čelo in rekla:
  - V redu, to je dovolj! Vrnimo se k abstraktnemu.
  Pav je zašepetal:
  - Prosim ... Povzetek kasneje. počutim se vroče. Ali lahko slečem majico?
  Maria je želela nadaljevati intimen zmenek, sanjala je, da vidi goli trup mladega čednega moškega, ženska se ni mogla zadržati, je iztegnila roke in odgovorila:
  - Daj no, pomagal ti bom.
  In slekel fantovo majico.
  Reliefna, graciozna risba dečkovih mišic je še bolj ogrela vročino v ženskem želodcu, ki je grozila, da bo postala neznosna. Toda Pavlik je bil izjemno navdušen, njegova popolnost se je dvignila, telo se je začelo sijati od znoja. Fant je s tresočim glasom rekel:
  - Lahko, jaz pa ti bom pomagal ... sleči obleko ...
  Maria je prizanesljivo prikimala.
  - Vsekakor!
  Pavlik se je sklonil in s tresočimi prsti odpenjal sponke ...
  Maria je ostala v tankih spodnjicah in modrčku. Pavel je končno videl telo učitelja skoraj brez oblačil. Graciozno, ganljivo, zelo sladko in erotično.
  Pavlik je čisto iskreno rekel:
  - Z vašo milostjo lahko postanete modni model.
  "Raje delam kot učiteljica," je odgovorila Maria Alexandrovna.
  Fant je z roko šel po hrbtu svojega ljubljenega učitelja. Maria je globoko vdihnila. Dečkov dotik jo je vzbudil. Hotela sem zavreči vse konvencije in se v ekstazi zliti z mladim čednim moškim. In Pavlik se je tresel od velikega navdušenja. To se mu je zgodilo prvič. Fant je bil preplavljen s čustvi, instinkti so prevzeli njegov um.
  Maria je šla srečati fanta. Objela in poljubila sta se ...
  Pavlik se je prvič znašel na ljubezenski postelji, bil je preveč vznemirjen in ob koncu srečanja celo izčrpan. Šele takrat je Marija pogledala na uro in prestrašeno zavpila:
  - Vau! Ura je že enajst! Tvoji starši bodo zaskrbljeni. Pridi, hitro jih pokliči in se obleci.
  Utrujen Pavlik se je premikal počasi. Pod izrazitimi modrimi očmi so se pojavili temni kolobarji. Navdušenje se je poleglo, a fant se je počutil praznega. Marija ga je pomirila:
  "Po prvem je vedno tako," je žena poljubila Pavlika na ustnice. - Ti si neverjeten fant! S tabo sem se počutil dobro, a najina strast je zločinska. Grozil mi bo zapor, če bodo izvedeli, da smo prestopili mejo.
  Pav je zašepetal:
  Prisežem, da ne bom nikomur povedal. Dajem častno besedo.
  Marija se je nasmehnila in vprašala:
  "In se ne boš hvalil svojim prijateljem?"
  Pavlik se je celo prekrižal za prepričljivost:
  - Ne! Tukaj je tvoj križ!
  Zakonsko nam ni dovoljeno ljubiti drug drugega. Nočeš, da gre tvoja ljubezen v zapor, kajne?
  Peacock je samozavestno odgovoril:
  - Ne, nočem!
  Maria je prikimala in zašepetala:
  "Lahko bi mi sodili zaradi zapeljevanja mladoletne osebe.
  Pavlik je močno zmajal z glavo.
  - Ne! Ne zapeljuješ me, sam te hočem.
  Marija je odgovorila:
  - Ni pomembno. Obtožen zapeljevanja starejšega.
  - Nepravični zakoni!
  "Zakon je dober ali slab, vendar je zakon, z njim morate računati," je dejala Maria. - In pojdi hitreje domov. Kaj pravite staršem?
  Peacock je rekel:
  - Rekel bom, da sem ostal pri prijatelju, igrali smo računalniške igrice.
  Kaj pa, če vprašajo za ime prijatelja? je vprašala učiteljica.
  Peacock je samozavestno odgovoril:
  - Moji prijatelji so zanesljivi, me bodo odpovedali.
  Marija je spet vprašala:
  "Prosim, ne povejte nikomur.
  Pavlik se je spet prekrižal:
  "Prisežem na mamo, nikomur ne bom povedal!"
  Učiteljica in učenec sta se v slovo poljubila.
  Doma se je fant hitro razložil staršem, se zgrudil na posteljo in takoj zaspal.
  Naslednji dan v Rybačenkovem razredu ni bilo pouka fizike. Okreval si je po romantičnem zmenku, spet je želel videti svojo ljubljeno žensko, na odmoru je odšel k Mariji Aleksandrovni.
  Da ne bi povzročala dodatnega suma in ogovarjanja, je učiteljica Pavla prosila, naj ne prihaja več v njeno pisarno, ko ni pouka fizike, vendar mu je dovolila, da se vrne v njeno hišo.
  In spet je bila romantična večerja ob svečah. Le namesto vina je Maria odprla steklenico Coca-Cole. In potem je učitelj učencu dal masažo. Pavlik se je počutil mirnejšega in bolj samozavestnega kot prej, pripravljen je bil nadaljevati učenje znanosti o ljubezni.
  Ločila sta se z nežnimi poljubi.
  Tokrat je fant prišel domov vesel in vesel. Ko je mati videla njegove vesele oči, je vprašala:
  - Si že našel dekle?
  Pavel se je stresel in zardel, a ni odgovoril.
  Mama je vprašala:
  Ste se že poljubili?
  "Ne," je lagal Paul.
  - Pazi, ne bodi poreden. Ker si tako mlada...
  Fant ni hotel poslušati navodil, slekel se je in šel spat. Predstavljal si je, da Marija leži poleg njega, in se potopil v sladek spanec.
  Učitelj in učenec sta se začela skrivaj srečevati. Formalno je fant šel k učitelju pisati eseje. A to je bila le krinka za njuno romantično ljubezen, ki se je harmonično razvijala. Zaljubljenca sta sčasoma načrtovala, da se bosta zakonito poročila. Maria se je trudila, da ne bi mislila, da bi lahko njuno skrivno razmerje razkrilo, dokler Pavlik ne bo polnoleten, in bi jo obtožili zapeljevanja študenta. Danes pa je ta vizija postala realnost.
  No, zakaj je nekemu manijaku prišlo na misel, da bi v njeno stanovanje posadil truplo dekleta? Marija ni hotela verjeti, da bi Pavlik lahko naredil kaj takega. Toda telefon ljubljene osebe je molčal.
  Doma se je učiteljica povzpela v kopalnico in še naprej razmišljala o zapuščenem truplu in njenem odnosu s Pavlom. Ne, nista imela začaranega razmerja, ampak pravo ljubezen! Brez umazanih misli in slabih namenov. Zakaj je bilo tako? Morda ni vse tako slabo. Morda je Pavlik ni prevaral, v njeni odsotnosti ni nikogar pripeljal v stanovanje. Toda kdo je potem vrgel truplo? Skrivnost...
  Maria si je pripravila toplo vodo v upanju, da se bo umirila. Ženska se je drgnila z umivalnikom in spet razmišljala, kaj bo Pavlik povedal policiji.
  Nenadoma je pozvonilo na vratih.
  "Pavlusha?! je mislil učitelj. - Končno! Toda zakaj tako pozno in brez opozorila?
  Oblekla si je kopalni plašč in odhitela na hodnik.
  
  
  7. poglavje
  Zjutraj je Krasin v bližini pisarne srečal svojega pomočnika Andreja Kovaleva.
  "Vasya, imamo še eno truplo," je rekel Kovalev.
  "No, vsaj dva nista," je samodejno odgovoril Krasin.
  - In veš kdo? Včerajšnja gospa, katere truplo so vrgli v stanovanje.
  - Kaj? je vprašal Krasin.
  - No, tisti, ki je bil zvečer zaslišan.
  - Torej, iz ure v uro ni lažje!
  "Našli so jo mrtvo pod okni hiše, padla je skozi okno," je pojasnil Kovalev.
  - Ali je izpadlo? je vprašal Krasin. - Z nekom pomočjo?
  - Mogoče. To truplo bodo obesili tudi na nas.
  "To bo treba združiti v eno stvar," je vzdihnil Krasin.
  Policisti so vstopili v pisarno.
  - Ponovno bo potrebna raziskava sosedov, - je dejal Kovalev.
  "In identiteto tistega, ki so ga vrgli v stanovanje Novikove, je treba čim prej ugotoviti," je spomnil Krasin.
  "Enake težave," je zamahnil z roko Kovalev. Sosedje so trdili, da je še nikoli niso videli.
  - Na pubisu je tetovaža najdenčka, ali je na našem območju kakšen specialist za tetoviranje? Morate ugotoviti, morda bo povedal, kdo je naredil to vrtnico. Te so redke.
  - Najprej bi ga bilo treba zaslišati, tako kot njega, Rybachenko. Verjetno nekaj ve. Ali vpleteni.
  "Tako je, začnite z njim," je rekel Krasin.
  Daj mi telefon, pokličem ga.
  Pavlov telefon je molčal.
  - Čudno, - je rekel Kovalev, - telefon je zunaj omrežnega območja.
  - Torej pojdite na naslov in tam boste zasliševali na kraju samem, - je naročil Krasin.
  Kovalev je odšel, medtem ko je višji preiskovalec Vasilij Krasin, medtem ko je čakal na podatke obdukcijskega pregleda, razmišljal. Tudi njemu, preiskovalcu z desetletnimi izkušnjami, se je zadeva zdela zelo zapletena in zmedena. O deklici, ki je končala v učiteljevem stanovanju, ni bilo znanega nič. Lepa, videti ne več kot trideset, z originalno tetovažo na intimnem mestu. Tudi modrice na papežu in prsih. Ni videti, da bi jo mladoleten fant tako "božal".
  Rezultati pregleda bodo objavljeni kmalu. Zakaj je neznanec umrl? Zelo podobno zadušitvi.
  Seveda je dvomljivo, da bi fant to gospo pripeljal v stanovanje svojega učitelja, a v našem svetu je vse mogoče.
  Krasin je poklical v otroško sobo policijo. Niso imeli nobenega gradiva o Pavlu Rybačenku. Ni bil vpleten, ni bil prijavljen v otroško sobo. Toda fant je očitno živahen. Ko sem srečal učiteljico, sem imel celo ključe njenega stanovanja.
  Vasilij Krasin ni maral mladoletnih prestopnikov. So najbolj arogantni, kruti in cinični. Prepričani v svojo nekaznovanost. Mnogi nimajo nič svetega. Osebno so mu mladoletni punkerji pokvarili avto, predrli gume. Otroci so zdaj pismeni, vedo, da do štirinajstega leta ne bodo imeli skoraj nič. In po štirinajstih morate zagrešiti zelo hudo kaznivo dejanje, da vas pošljejo v posebno šolo ali, poleg tega, v kolonijo. In termini so kratki, same cone pa so podobne otroškim taborom. Obsojence vozijo na ekskurzije, na voljo je računalniška učilnica in bazen.
  Ne, trenutna mladinska cona sploh ni težko delo. Fantje nihajo in ne delajo. Odidejo po coni, usposobljeni v specialnosti. Vzgajali so humanizem v odnosu do mladoletnih zlikov in ga uporabljajo. Ničesar se ne bojijo.
  Če bi najstnik zagrešil umor, nato pa morda odstranil tudi učitelja, bi ga lahko posadili deset let. Vsaj za nekaj časa bomo družbo rešili pred takšno pošastjo. Toda ali ima Paul kaj opraviti s temi zločini?
  Poklicna intuicija je Krasinu povedala, da Rybachenko ni zagrešil umorov. Vendar je bilo treba fanta zaslišati.
  V vsakem primeru se je Vasilij Krasin odločil, da bo Pavla dobro stisnil. Zanima me, kakšen odnos je imel s pokojno učiteljico?
  Lepa ženska. Zakaj osamljen? Brez moža, brez otrok. Čeprav je njen videz zelo privlačen. Takšna dama lahko obrne glavo vsakemu spolno pohotenemu najstniku. Če hoče.
  Ali ju ljubezen veže, morda celo seks? Učiteljica se je včeraj prestrašila, ko so nam namigovali, da lahko mladoletnika zaradi zapeljevanja mladoletnika spravimo v zapor. Škoda je pritisniti in aretirati lepo žensko. Izdano na podlagi naročnine, vendar je izšlo, kot se je zgodilo. Obstaja celo občutek krivde. Kovaleva bi morali sinoči poslati k Pavlu. Ali pa pojdite sami. Čeprav za obdelavo nismo dodatno plačani. Mogoče ne bi bilo drugega trupla ...
  
  
  8. poglavje
  Kovalev je hitro našel Rybachenkovo stanovanje. Odprla Pavlova mati. Andrej se je predstavil in rekel, da želi fantu postaviti nekaj vprašanj.
  - Ali je Vadim napisal izjavo? je vprašala ženska. "Prosim te, ne dotikaj se fanta!" Je v hudi depresiji.
  "Povejte mi, kaj se vam je zgodilo in kakšno izjavo je napisal Vadim," je vprašal Kovalev.
  - Da, učitelju. Ali nočeš vprašati Pavlika o njej? je bila žena presenečena.
  - O učitelju moram pridobiti informacije.
  "Ne vznemirjajte še svojega sina, prosim!" Pavlova mati je prosila. - Odmika se od ... Vidite, Pavlik je hotel dati roke nase, že je naredil zanko. No, Vadim je videl ... Zdaj se je Pavlik nekoliko umiril, ne želi komunicirati z nikomer. Naj ti povem vse, kar vem, pojdiva v kuhinjo.
  - Kaj se ti je torej zgodilo? je vprašal Kovalev in sedel za kuhinjsko mizo.
  - Pavlik se je močno sprl z očetom. Prav zaradi tega učitelja. jaz sem kriva. Svojo jakno je pustil na hodniku. Dvignil sem ga in iz njega in iz sinovega telefona je padlo nekaj ključev, ne naših. Nisem se mogel upreti, pogledal sem, s kom se Pavlik pogovarja. In našel sem ljubezensko pismo ...
  - Z učiteljem? je ugibal Kovalev.
  - Z njo. To damo sem videl v šoli. Je dvakrat starejša od sina. Pavlik je še otrok. In tam je ... Bila sem v šoku, pokazala sem možu. Vadim se je razjezil, Pavliku vzel ključe in telefon, obljubil, da se bo pogovoril s teto. Fant je histeričen...
  - In kje je bil Vadim tisto noč? Kovalev je še naprej spraševal.
  - Na delu. Dela kot varnostnik v bazi. Tri dni kasneje.
  - Kdaj si odšel od doma?
  "Sinoči je bil ob osmih.
  - In pred tem, predzadnjo noč, je bil vaš mož doma? je vprašal Kovalev.
  Ja, bil sem doma. S Pavlikom sem se skregal, ves večer smo gledali, da Pavlusha ni storil ničesar. Zdaj je Pavlik depresiven, ne dotikajte se ga, prosim.
  - V redu, razumem, zapustil bom dnevni red, takoj ko se sin malo odmakne, naj pride v našo preiskovalno komisijo. In Vadima bo treba enako vprašati.
  - Ok, bom posredoval naprej.
  - Povej mi, kje so ključi, ki jih je vzel Vadim? Kovalev je postavil pomembno vprašanje.
  "Torej ima," je ženska skomignila z rameni, "najbrž jo nosi s seboj.
  - Razumljivo. Povejte mi, prosim, in v noči po prepiru s Pavlom, ali Vadim zagotovo ni zapustil hiše?
  - Mislim, da ne. Šla sem spat, on je ostal čuvat Pavlika.
  - Razumljivo! Torej ne veš zagotovo. Na kateri podlagi dela Vadim?
  - V naši zelenjavni bazi v primorski regiji. Zvečer moram domov, povem ti, da si prišel.
  Kovalev je zapustil stanovanje in takoj poklical preiskovalni odbor v Krasin:
  - Vasya! Obstaja osumljenec! Nujno je treba v aretacijo.
  Koga bomo pridržali? je vprašal Krasin. - Ta šolar?
  S študentom se bomo ukvarjali kasneje. Njegov oče! Je v poslu in ima ključe učiteljevega stanovanja, "je pojasnil Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko je bil pripeljan v preiskovalni odbor neposredno z delovnega mesta. Skupaj sta ga zasliševala Kovalev in Krasin. Kovalev je prevzel pobudo.
  "No, povej mi, kaj si naredil v učiteljevem stanovanju," je naročil Kovalev.
  - Kateri učitelj? je vprašal Vadim, nezadovoljen z dejstvom, da so ga odpeljali v preiskovalni odbor.
  "Tisti, ki se je usmilil vašega sina," je pojasnil Kovalev. - Vse vemo!
  - Oh, govoriš o tej psici. Nikoli nisem bil v njenem stanovanju.
  Kovalev je udaril s pestjo po mizi:
  - Ne laži! Dobiš dosmrtno zaporno kazen za dvojni umor! Edini način za ublažitev krivde je, da nam poveste vso resnico.
  Osumljenec je zavil z očmi.
  - Dvojni umor? Kdo je bil ubit? kaj si ti Nič nevem!
  "Moja koča je na robu, nič ne vem," je skeptično rekel Kovalev. - In kdo je od sina vzel ključe od učiteljevega stanovanja, je obljubil, da se bo ukvarjal s to gospo?
  "Jaz ... nisem bil pri njej," je navdušeno rekel Vadim, "nisem se ji približal.
  - Lažeš! Sosedje so te videli! - Kovalev je lagal. - Hočeš iz oči v oči?
  - Nisem bil tam! Iskreno! Pavel je rekel, da je šla na dopust. Hotel sem se samo pogovoriti z njo. Kasneje, ko se vrne.
  - No, kako si govoril? je jezno vprašal Kovalev. Si ga vrgel skozi okno? Če nam ne boste povedali resnice, bomo začeli izvajati fizične ukrepe!
  Moški je popolnoma povešen, roke so se mu tresle, spet je rekel:
  - Res je, fantje, nisem bil tam ...
  Krasin je osumljencu izročil fotografijo pokojnega neznanca in precej vljudno rekel:
  - Poglejte si fotografijo. Kaj veš o tej ženski?
  Vadim je vzel fotografijo v roke in odgovoril:
  - Nič ni znano. se ne poznamo.
  - In če dobro premisliš? je vprašal Kovalev. - Poglej bližje.
  "Ne poznam je zagotovo! je vztrajal Vadim. - Prvič vidim.
  - Kaj ste počeli v noči na enaindvajsetega avgusta? je vprašal Krasin.
  - Predvčerajšnjim? Celo noč je bil doma. S sinom sva se skregala, nikamor nisem šel.
  - In kam si šel sinoči iz službe? je vprašal Kovalev.
  - Nikamor nisem šel! Ves čas je bil v službi. Kolegi lahko potrdijo. Česa me sumiš?
  "Vidite," je rekel Krasin, "v učiteljevem stanovanju so našli truplo ženske, tisto noč pa je bila učiteljica sama vržena skozi okno. Imeli ste ključe njenega stanovanja in vaš motiv je bil, da se ukvarjate z ljubico vašega sina.
  Ampak mene ni bilo! Prisežem!
  "Pošljimo ga na sodišče, da odobri aretacijo za dva meseca. Naj sedi, razmišlja, morda se bo spomnil, kaj nam bo povedal, - je še naprej prestrašil osumljenca Kovalev.
  Toda Krasin je čutil, da človek v resnici ni v tem nesrečnem stanovanju. Vadim Rybachenko je bil izpuščen ob varščini.
  A situacija se ni razčistila. Da bi osvetlili tako skrivnostni zločin, bi lahko ugotovili identiteto vržene deklice. Moral sem vprašati prostitutke, ki delajo na tem območju, še enkrat intervjuvati sosede, preučiti poročilo pogrešanih. Toda najprej je Krasin poslal Kovaleva k specialistu za tetovaže.
  Andrej se je vrnil in se skrivnostno nasmehnil.
  "Vasya, padel boš," je rekel Kovalev. - Tetovaža na telesu našega tujca je znak spolnega sužnja sekte Reda iluminatorjev.
  - Kaj? je vprašal presenečeni Krasin. - Preprosto nismo imeli dovolj spolnih sužnjev ...
  "Tako nežne vrtnice na zapestju in pubisu izdelujejo v sekti za dekleta, ki se uporabljajo za spolne užitke," je potrdil Kovalev.
  - Ste izvedeli, kdo točno naredi takšne tetovaže? je vprašal Krasin.
  - Specialist ni navedel imen. Ne ve, kdo se v našem mestu ukvarja s takšnimi risbami.
  - Kakšna sekta?
  - Zelo veliko. V ZDA ima sedež in imamo podružnice v več mestih.
  Ali ni to ista sekta, ki jo je Brown opisal v svojem senzacionalnem romanu? je vprašal Krasin. - Prebrati?
  - Ne, nisem ga prebral in nisem gledal filma po knjigi, toda specialist za tetovaže mi je že povedal o Brownovem romanu. Iluminatorji so zgrajeni po podobnem principu, vendar imajo večjo sekto, pri nas so podružnice v Moskvi in še kje. V Sankt Peterburgu se zdi, da ni podružnice.
  "Pravzaprav bi si ženska lahko naredila vrtnico po modelu, ne da bi se spuščala v podrobnosti, kaj bi takšna tetovaža lahko pomenila," je predlagal Krasin.
  "Mogoče je," se je strinjal Kovalev. - Moj pokojni oče je dal odstraniti ostanke tetovaže na roki. Prišel je iz vojske in nekje na plaži je zagledal moško tetovažo v obliki sonca z žarki na hrbtni strani roke. želel sem enako. In njegov prijatelj je dobro premagal tetovažo. Očeta je naredil po opisu. Po tem je oče opazil, da so se moški, ki so bili videti kot izkušeni obsojenci, začeli približevati njemu z besedami: "Živjo, bratec!" Ko se je peljal z električnim vlakom, se je zraven njega usedla tetovirana urka in vprašala: "V kateri coni si sedlal?" Oče nikoli ni sedel in lekcija mu ni bila všeč. Zato sem mu rekel, da ni obsojen. "In zakaj si se potem tetovirala?" Izkazalo se je, da njegovo ime v kriminalnem okolju pomeni: "Pozdravljeni tatovi." To v coni počnejo obsojeni za večjo tatvino. Oče se je odločil narediti tetovažo. In jih ni več naredil.
  "Zgodi se," se je nasmehnil Krasin. - Pa vendar je treba natančno preveriti različico našega tujca, ki pripada sekti.
  "V redu, zaposlen bom, brskal bom po internetu," je dejal Kovalev.
  
  
  9. poglavje
  Pregled je pokazal, da so neznanca zadavili s stiskom karotidne arterije. Po pričakovanjih Krasin. Ostaja še ugotoviti identiteto pokojnika.
  Kovalev se je spet pojavil z skrivnostnim nasmehom.
  - Poslušaj, moj prijatelj Vasya! Ugotovil sem, zdi se. naš neznanec. Nikoli ne boste uganili, kdo je.
  - No, kdo je? je vprašal zaintrigirani Krasin.
  - Naj ti povem vse po vrsti. Začel sem iskati gradivo o sekti in njenih podružnicah pri nas. Naletel sem na sporočilo, da je bila ženska pred kratkim aretirana v Anapi zaradi umora BDSM direktorja ...
  - BDSM - to je sprevržena pornografija z elementi nasilja? - je pojasnil Krasin.
  - To je isto, trd seks s prisilo, bolečino, ponižanjem, - je potrdil Kovalev. - Torej, ženska, aretirana v Anapi, prav tako pripada sekti iluminatorjev, oziroma je iz njihove podružnice v mestu Soči. V Anapi je sodelovala pri snemanju, nato pa svojega režiserja zabodla z nožem.
  - Naša gospa, ki je bila ubita v Sankt Peterburgu, kaj ima ona z umorom v Anapi? je vprašal Krasin.
  "Morda ne," je odgovoril Kovalev. "Pravkar me je začelo zanimati, kaj je posnel pokojni režiser. Ačincev njegov priimek ...
  - Želite reči, da je naša gospa igrala z njim? je predlagal Krasin.
  - Pokojnika nisem videl v filmih Ahintseva. Toda na drugem podobnem snemanju ameriškega studia King, specializiranega za BDSM, Vasya, sem jo prepoznal! Videz, tetovaža... Naša pokojna dama je ameriška pornografska igralka.
  - Ničesar ne zamešate? Krasin je bil presenečen. Kako bi lahko bila Američanka povsem gola v navadnem stanovanju v Sankt Peterburgu?
  - Morali bomo izvedeti. Toda ime pokojne igralke, pod katero je igrala, je Lucy Starr.
  "To je vsaj nekaj," je dejal Krasin. - Vseeno morate izvedeti, kako je končala v St. Petersburgu.
  "Najverjetneje je priletela, da bi sodelovala pri snemanju," je predlagal Kovalev.
  "Precej verjetno," se je strinjal Krasin. - Ugotovite, kdo v Sankt Peterburgu je specializiran za BDSM, kje in kdaj je Lucy nazadnje snemala.
  Kovalev se je soočil s težko nalogo. Spet sem moral kopati po internetu, komunicirati z najbolj znano osebnostjo v pornografskem poslu v mestu, iskati informacije o Lucy in njeni sekti. Podatkov o tem, kaj je pokojna Lucy Starr počela v St. Petersburgu, ni bilo mogoče najti. Toda prodajalec pornografije je Andreyu povedal, da je po govoricah Lucy v Rusiji res posnel porno režiser Vladimir Ačincev, ki je bil pred dnevi ubit v Anapi.
  Kovalev je stopil v stik z Anapo, zahteval informacije o umoru Ačinceva in se spet potopil v džunglo interneta.
  Naslednji dan je poročal Krasinu:
  - Ugotoviti je bilo mogoče pravo ime deklice - Lyudmila Starkova. Kot sem že rekel, je igrala v pornografiji pod imenom Lucy Starr. Kot otroka so jo odpeljali iz Ukrajine, skupaj s starši je bila članica sekte Iluminator. Obstaja domneva, da je bila deklica od otroštva podvržena hudi psihološki obravnavi, bila je prisiljena sodelovati v pornografiji, nato pa je postala seksualna sužnja.
  - In kaj je pravzaprav spolno suženjstvo v Ameriki razširjeno? je vprašal Krasin.
  - Da, običajno je. In obstaja pedofilija. Vse to je zamolčano, ker ga uporablja in prikriva ameriška vladajoča elita, ki je nekako povezana z iluminatorji. Material, ki sem ga našel tudi zame, je bil šok. Od malih nog, prisila, umazan seks...
  - Kaj pa naš primer? je vprašal Krasin.
  - Preučiti moramo zadnje snemanje Ahintseva. Morda obstaja namig. Možno je, da je pokojni igral z njim, nato pa se je preselil v St.
  "Zahtevaj gradivo o umoru direktorja, kontaktiraj Anapo," je naročil Krasin.
  - Že zahtevano. Takoj ko se bo zgodilo kaj zanimivega, ti sporočim.
  
  
  10. poglavje
  Izkazalo se je, da ima preiskovalni odbor Anape zadnje streljanje pokojnega Ačinceva. Kovalev si je ogledal poslano kopijo spisa in gradivo o umoru. Nekaj minut kasneje je s kolegom delil informacijo:
  - Naša pokojna Lyusya Starkova je snemala tik pred umorom režiserja pri njem v Anapi, skupaj z drugo igralko, isto, ki je zdaj pridržana zaradi umora njihovega režiserja.
  "Oh, upam, da Lucy vsaj ni vpletena v ta umor," je dejal Krasin.
  - Kako vedeti, kako vedeti, - je odgovoril Kovalev.
  "Še vedno nismo imeli dovolj, da bi se ukvarjali s porno režiserjem," je vzdihnil Krasin.
  - Prisegali boste, vendar ni samo režiser pornografije, v zadevi je tudi manijak.
  "Daj, povej mi več," je vprašal Krasin.
  - Povedal ti bom, kaj sem izvedel. Izkazalo se je, da je bilo zadnje streljanje naše skrivnostne najdenke Lucy ravno na dan umora režiserja. Posnel grozno sranje s sadizmom deklet v naravi. Po snemanju je druga igralka, nekako tako, režiserja zabodla z nožem. Ujeli so jo na kraju zločina.
  - Ujet na rdeči roki? je rekel Krasin.
  Ja, z nožem. Tam je bil nekdanji tožilec na dopustu. Vse je organiziral, osumljenca ni pustil oditi, poteptal odtise na direktorjevem parkirišču in potegnil njegove stvari. Poklicali so policijo, osumljenca so odpeljali, zdaj je v preiskovalnem odboru Anape. Deklica je tiho, sploh ne želi ničesar povedati. Najbolj nepričakovano pa je bilo strokovno znanje. Pravkar poročali: poleg prstov osumljene igralke so na nožu našli tudi prstne odtise tulskega manijaka, ki je zaslužen za pet umorov v bližini Tule in več v mestu Soči. A identiteta serijskega morilca še ni bila ugotovljena.
  - In po našem pregledu prstov iskanega manijaka niso našli v učiteljevem stanovanju, kajne? - je spet navedel Krasin.
  Ja, niso ga našli. Bi bilo pa lepo še enkrat preveriti.
  "Prinesite podatke strokovnjaku," je naročil Krasin. "Čeprav mislim, da odtisov po ponovnem preverjanju ne bodo našli.
  Kovalev je odšel, Krasin pa je bil potopljen v misli. Preiskovalec ni verjel, da je učiteljica sama po svoji volji skočila skozi okno. Govoril je s to žensko. Samomora niso sposobni!
  V njenem stanovanju niso našli sledi Vadima Rybačenka ali tulskega manijaka. Malo verjetno je, da so bili vpleteni v smrt igralke in nato učitelja.
  Čudno, a Krasinove misli so se nenadoma osredotočile na tulskega manijaka. Nekje v globini svoje duše je intuitivno čutil, da bo ugotovil tega manijaka, katerega ime oblastem ni znano. Vasilij se je odločil preučiti vse informacije, ki so bile v bazi podatkov o serijskem morilcu. Obstajal je razlog: manijak se je križal s pokojno igralko na Utrishu, njegova vpletenost v primer, ki ga preiskuje Krasin, ni bila izključena.
  Intuicija. Vasilij ga je uporabljal v šoli. Intuitivno je našel odgovore na vprašanja, ki so ga skrbela, včasih je napovedoval nepričakovane rezultate nogometnih tekem. Ni vedel, kako deluje. Treba je bilo le premisliti, "pognati" razpoložljive informacije v možgane in odločitev je prišla sama od sebe, kot vpogled. In v službi je Krasin v veliki meri zahvaljujoč svoji profesionalni intuiciji uspel rešiti že nekaj zelo zapletenih primerov. Bil je v dobrem stanju v preiskovalnem odboru.
  In zdaj je Krasin skrbno preučil prejeti material in začutil intuitivni signal-razsvetljenje: pogrešani fant je tulski maniak!
  Nato so v bližini Tule v nekaj dneh ubili štiri ljudi naenkrat. In izginil je šolar, katerega trupla niso našli. Ta izguba je bila pripisana neznanemu morilcu. Toda iz neznanega razloga mladeniča takrat nihče ni začel pravilno preverjati glede vpletenosti v umore. Nato so se prsti morilca, ki je podedoval v regiji Tula, pojavili v Sočiju in pred kratkim na Utrišu blizu Anape.
  Toda v omari ni prstnih odtisov pogrešanega Borisa Solntseva. Povsem možno je, da je fant isti tulski maniak.
  Vendar je bila to le predpostavka, ki jo je treba preizkusiti. In evo, kako je goli Američan končal v peterburški panelni hiši, je Krasinova intuicija še molčala. Vedno znova se je osredotočil, a odgovora ni bilo. Obstajalo je le zaupanje, da tulski maniak ni bil vpleten v umore v Sankt Peterburgu.
  Krasin se je odločil poiskati fotografijo pogrešanega šolarja. Prav tako je bilo treba organizirati službeno potovanje v Anapo, da bi zaslišali tam priprto dekle, da bi se seznanili z igralko, ki je umrla v Sankt Peterburgu. Najverjetneje obtoženi pozna tudi tulskega manijaka, saj sta prstna odtisa obeh na istem nožu.
  Krasin je Kovaleva prosil, naj stopi v stik s Tulo in nujno zahteva fotografijo tam pogrešanega najstnika, katero koli, tudi šolsko, če bi le fant dobro prepoznaven. Preiskovalec se je sam začel pripravljati na potovanje na Krasnodarsko ozemlje. Kovaleva je hotel vzeti s seboj, a je bil izpuščen le Krasin, Andrej je obljubil, da ga bo končal pred koncem tedna, si vzel kratek dopust in se pridružil svojemu šefu. Hkrati ostanite na morju več dni: čisto konec avgusta je na jugu dobro, voda je topla, dopustnikov ni veliko.
  Kovalev je poklical Anapo in opozoril na prihajajoči obisk Krasina.
  "Vasya, z vsem sem se strinjal," je rekel preiskovalcu. - Letalo je ponoči, jutri zjutraj boste v Anapi. Od desetih vas pričakujejo v preiskovalnem odboru. Hotela ne morete najeti, obljubili so vam, da vam bodo pomagali pri stanovanju. Zadevo vodi kapitan Bergman. In poskusil bom priti v soboto.
  
  
  11. poglavje
  Noč je bila neprespana, a pričakovanje srečanja z morjem, pa tudi želja po razpletu zapletene zadeve, sta Vasilijevo dušo napolnila s pričakovanjem nečesa veselega in smiselnega. Z letališča se je takoj odpeljal do avtobusne postaje, vrgel stvari v shrambo in odhitel do najbližje plaže. Na srečo sem vedel, da se plaža nahaja v bližini železniške postaje, le nekaj minut hoje. Kot otrok so Vasya in njegovi starši počivali v Anapi. Koliko je bil takrat star? Dvanajst let. Ustavili so se v Džemetu, v zasebnem sektorju, nedaleč od železniške postaje. Vasya se je s starši sprehodil ob obali do središča mesta, nekoč pa je sam zaplaval tudi na plaži v bližini avtobusne postaje. Krasina je prevzela močna želja po ponovnem ogledu znanih krajev. Še več, do desetih je bilo dovolj časa.
  Vasilij se je še vedno spominjal tistih otroških počitnic. In zasebni sektor z lesenim straniščem na ulici in radovedna babica-gospoda pri približno sedemdesetih, ki je fanta rada spraševala o Sankt Peterburgu, njegovih šolskih zadevah. Zanima me, če je stara še živa? Koliko je zdaj stara? Približno devetdeset let, nič manj. Toda na jugu živijo dlje. Bo se dalo nekako obiskati, videti, ali se je ohranila njena hiša, kdo zdaj tam živi.
  Vasilij je ljubil morje in všeč mu je bilo v Anapi. Škoda, da mi vsaj enkrat ni uspelo priti sem. S starši je bil takrat na Krimu, v študentskih letih je z univerze odšel v Adler v športni tabor. In potem delo, tudi bolna mati je morala skrbeti za očeta, ki je po smrti matere popolnoma minil. Ni bilo na jugu.
  In tukaj je novo težko pričakovano srečanje. Sama plaža se je malo spremenila. Vse isti pesek, vsa ista pokrajina. Le na vhodu je bilo več stojnic in močneje je dišalo po blatu.
  Rahel svež morski vetrič je gnal valove. Nekateri dopustniki, večinoma fantje, so plavali. Vasilij je želel tudi plavati. A kopalke je pustil v shrambi. Še bo imel čas, da se kopa, zdaj lahko samo namočiš noge v vodo in greš na delo, kmalu deset, čakajo ga. In potem se bo odločil za stanovanje ...
  Na avtobusni postaji je Krasin še enkrat navedel naslov preiskovalnega odbora in ime preiskovalca, nakar je sedel v mestni avtobus.
  Primer umora na Utrishu je vodil neki Bergman. I. E. njegove začetnice. V šoli je imel Krasin učitelja fizike Bergmana Efima Borisoviča. Ali ni sorodnik? In obstaja tudi zelo znan režiser s takšnim priimkom ...
  Na avtobusu je bilo veliko ljudi, Krasin je stal nedaleč od zadnjih vrat. Na avtobusni postaji je v salon vstopilo dekle. In Vasilijev pogled se je takoj osredotočil nanjo. Visoka vitka svetlolaska v strogi poslovni obleki je s svojo lepoto izstopala v množici dopustnikov in domačinov, ki so danes zjutraj napolnili avtobus.
  Vasilij je rad gledal lepe ženske. Včasih, ko je o nečem razmišljal, se mu je zdelo, da se njegove oči uprejo v kakšen lep obraz. In zdaj je razmišljal o prihajajočem pogovoru z Bergmanom in kot v meditaciji strmel v dekle. Pogledala je moškega, ki jo je gledal. Ta pogled je zgovorno rekel: "V kaj buljiš? Ne približaj se mi, poglej v drugo stran! Ne bom te srečal!"
  Toda Krasin ni niti pomislil, da bi se seznanil in začel pogovor. Sploh se ni znal spoznati z dekleti, ni bil zaljubljen in sramežljiv do nasprotnega spola. Morda zato pri petindvajsetih ni ustvaril družine. V študentskih letih je imel dekle, ki mu je bil všeč. A zadeva ni prišla do matičnega urada. Deklica se je našla nekakšen podjetnik, a Vasilij se ni boril zanjo. Potem je prišlo do počasne afere s sosedom na vhodnih vratih, ki je postopoma izginila. Krasin je bil svoboden, njegovega srca in uma niso zasedle ljubezenske izkušnje.
  Izrazen pogled neznanca je zmedel Vasilija. Izstopil je iz svoje mini-meditacije in pogledal skozi okno. Krasin je bil nekoliko nervozen: ni vedel, kako ga bodo kolegi srečali in kako se bodo razvijale preiskovalne akcije.
  Pred njim je na njegovi avtobusni postaji stopila deklica v poslovni obleki. Krasin je šel za njo, nekaj korakov zadaj: moral je v isto smer.
  Nenadoma se je neznanec obrnil in ustavil. Spet se je v njenem pogledu prebralo nezadovoljstvo, celo jeza: "Na kaj si se navezal, človek ?! Takoj pojdi!" Krasin se je celo bal, da bi mu gospa rekla kaj nesramnega. Toda deklica ni rekla nič, se obrnila in pospešila korak.
  Vasilij je odšel do kioska in počakal, da nezadovoljna mlada dama ni več na vidiku.
  V preiskovalnem odboru se je Krasin obrnil na stražarja:
  - Jaz Bergmanu.
  Moški je odgovoril:
  - Zdaj pojdite po stopnicah v drugo nadstropje, nato pojdite levo po hodniku do konca. Soba dvesto dvanajst.
  V bližini delovne sobe se je Vasilij neodločen ustavil in poskušal umiriti svoje navdušenje. Je preiskovalec s solidnim ugledom, a je iz nekega razloga še vedno zaskrbljen. Kot otrok sem bil zaskrbljen, ko sem moral obiskati tujce. Nisem še spal...
  Vasilij je hotel potrkati, ko so se nenadoma vrata odprla pred njegovim nosom. Ista punca iz avtobusa je pogledala iz pisarne! V silnem navdušenju je zavpila na Vasilija:
  - Ti?! Kaj si dovoliš?! Kdo te je spustil sem?
  - Jaz ... moram videti preiskovalca Bergmana ...
  No, jaz sem Bergman. In kdo si ti?
  - Sem preiskovalec iz St. Petersburga. Tukaj imam s seboj potrdilo, - Krasin je vzel potrdilo. Morali bi biti opozorjeni na moj prihod.
  Deklica je bila presenečena:
  - Torej ste iz St. Petersburga?
  Basil je potrdil:
  - Da, jaz sem iz St. Petersburga. Preiskovalec preiskovalnega odbora. Krasin je moj priimek. Ali niste bili opozorjeni?
  - Petrov je rekel ... Oprostite, toda vodja je rekel, da bo prispela nevihta detektiva iz Sankt Peterburga, fanatika dela, zanj je bilo treba pripraviti vse materiale preiskave umora direktorja na Utrišu . Torej to pomeni ti?
  - Nisem nevihta in nisem fanatik, ampak res me zanima umor režiserja, - je odgovoril Krasin. "Zaslišati moram vašega obtoženca. Njeno prijateljico so ubili v našem mestu.
  "Mislil sem, da boš videti drugače," se je nasmehnil Bergman. - In v avtobusu sva nenadoma trčila. V službo se mi je mudilo, šef me je prevaral. Eden od tvojih se imenuje Petrov...
  - Kovalev je klical, ne vem, kaj je o meni spregovoril. In ni mi rekel, da si ženska. Mislil sem, da moški vodi primer.
  "Ime mi je Inna, poznaš moj priimek," se je predstavila deklica. - Pojdi v pisarno. Kdaj želite zaslišati obdolženca?
  "Raje danes," je odgovoril Krasin. "A vseeno se moram za nekaj dni nekje ustaliti. Torbico s stvarmi sem pustila v shrambi na avtobusni postaji.
  - Ja, Petrov me je vprašal o stanovanju. Prosti smo, vabim vas, da nas obiščete, z mamo živiva blizu morja v zasebni hiši. Poleti oddajamo par sob dopustnikom, zdaj so se ljudje že odselili. Če vam ustreza, ste dobrodošli. Ne bom vam vzel denarja.
  Krasin se je spomnil svojega uslužbenca in rekel:
  - Pojutrišnjem bi moral prileteti tudi moj pomočnik Kovalev, tisti, ki je poklical Petrova.
  "In imamo dovolj prostora zanj," je odgovorila gostoljubna Inna. - Kako te lahko pokličem?
  - Lahko samo po imenu. Moje ime je Vasilij.
  - In po patronimu?
  "Bolje brez očeta," je dejal Krasin in dodal:
  - Naš učitelj v šoli je bil Bergman Efim Borisovič. Ko sem se vozil sem, sem pomislil, če si njegov sorodnik. Mogoče celo sin. In izkazalo se je, da si dekle.
  - Ne, Efim Borisovič ni naš sorodnik. Mojemu očetu je bilo ime Eugene. Ja, bilo je malo smešno. Mislil sem, da si ženskar, zasledoval me boš.
  - Oprostite, ampak nikogar nisem nameraval preganjati, sledil sem vam na svojem postanku. In sploh nisem bil ženskar, samo danes se nisem dovolj naspal, nisem dobro razmišljal.
  Nato je Inna na postanku nenadoma začutila nelagodje, se je nenadoma ustavila in se ozrla naokoli. Športni tip v beli srajci in temno modri jakni, ki jo je predrzno strmel na avtobusu, ji je zdaj sledil. Inni se je mudilo v službo, sploh ni hotela komunicirati s prevaranti. Lahko bi poslala zalezovalca na nesramen način, a je tip naglo pogledal stran in zaostal. Zdaj je on, precej čeden mlad preiskovalec, skromno stal pred njo in Inni je bilo malo nerodno.
  "Vidim, da nisi ženskar," je spravljivo rekla deklica. - Lahko nas obiščete takoj. Vzemite si oddih od ceste za nekaj ur. Poklical bom mamo. Vesela bo. Zapiši naslov...
  - In kdaj bo mogoče delati z osebo, ki je v preiskavi?
  Gremo danes ob treh. Vam bo ustrezalo?
  - Popolnoma.
  - Dobro. pripravil bom vse. Upanje bo izpolnjeno tukaj.
  "Rad bi proslavil tudi službeno potovanje," je dejal Krasin.
  - Kadar koli je v pisarni v pritličju.
  
  
  12. poglavje
  Vasilij je šel na avtobusno postajo po torbo, nato pa našel naslov, ki ga je navedla Inna. Sanktpeterburški preiskovalec je srečal Innino prijazno mamo, se preselil v predlagano sobo, malo prespal in odšel zaslišat dekle, osumljeno umora.
  Ime ji je bilo Hope. Na vprašanja praktično ni odgovarjala. S steklenim, brezbrižnim pogledom, pritrjenim na steno, se je zdelo, da obtožena ni slišala, o čem jo sprašujejo.
  Torej, ko ga je Krasin vprašal, ali pozna Lucy Starr ali Lyudmilo Starkovo, deklica ni niti odprla ust, niti ni dvignila obrvi.
  "Vedno se," je rekla Inna, ki je bila prisotna v pisarni. Tiho, nič ne reče. Gledati v eno točko na steni, celo plesati pred njo - brez koristi.
  "No, to je njena pravica," je prijazno odgovoril Krasin. - Ne želi povedati, lahko brez njenega pričanja. In za to dekle imam presenečenje.
  Preiskovalec je pred preiskovanca postavil Borisovo šolsko fotografijo, ki je bila poslana iz regije Tula. Toda Nadežda je še naprej topo strmela v steno.
  "Kakorkoli, poglejte, prosim," je ljubkovalno rekel Krasin. Vaš prijatelj se je morda spremenil, vendar ga morate spoznati.
  Vasilij je fotografijo prinesel deklici na obraz. Hkrati je pozorno spremljal njeno reakcijo.
  Hope je nejevoljno pogledala fotografijo. In takoj se stresel! Vsekakor se je zdrznila, Krasin je to dobro ujel. Bleda lica deklice so začela rdečiti pred njenimi očmi od naraščajočega navdušenja.
  Preiskovalec je zmagal: reakcije telesa ne moreš skriti! Njegovo ugibanje se je izkazalo za pravilno: Nadežda zelo dobro pozna manijaka.
  "Moramo ga iztisniti," je pomislil Krasin in vprašal:
  - Povej mi, zakaj je Boris ubil režiserja.
  - On ... zaradi mene, - je končno prerezal glas obtoženca.
  "Tako sem mislil," je rekel Krasin.
  Ne, ni ubil! Upanje se je spomnilo. - Jaz sem.
  "Vem pa, da nimaš nič s tem," je dejal Krasin. Borisovi prstni odtisi na nožu. Zakaj ga pokrivaš?
  Deklica ni odgovorila.
  "Prav, o Borisu za zdaj ne govorimo," je nežno rekel Krasin. - Pogovorimo se o Lyudmili Starkovi, ki je z vami igrala pri Achintsev. Ste jo dobro poznali?
  Maria spet ni odgovorila. Spet se je zaprla.
  - Ali veste, da je bila Lyudmila ubita v Sankt Peterburgu? je vprašal Krasin.
  Deklica je z drgetom pogledala Krasina, potem pa je tiho prestavila pogled na steno.
  "Bila je zadavljena," je pojasnil Krasin. - In poskušam razumeti, kdo in zakaj.
  Nadežda se na te besede preiskovalca nikakor ni odzvala. Zaslišanje je bilo neuporabno nadaljevati.
  Preiskovano žensko so odpeljali, Krasin pa je Inni pojasnil:
  - Verjamem, da je režiserja ubil tulski maniak, njegovi odtisi so na nožu.
  - To je mogoče, sem pomislila, - je rekla Inna. - Deklica bi lahko potegnila nož iz Ahintsevovega telesa ravno v trenutku, ko so se pojavili dopustniki.
  - Priimek serijskega morilca Solntseva. Je precej mlad fant.
  - Kako vam je, Vasilij, uspelo ugotoviti tega skrivnostnega manijaka? je vprašala Inna.
  "Daj no," je predlagal Krasin. - Primerjal sem dejstva, intuicija me je spodbudila. Imamo šolsko fotografijo Solntseva, ostane ga le pridržati in zaslišati. Čeprav se fant šteje za pogrešanega.
  "Si prepričan, da je res on?"
  - Mislim, da se ne motim. Po zaslišanju Nadežde sem potrdil svojo domnevo, da je prav on ubil vašega direktorja. Ne vem še, ali je Boris Solntsev povezan z umori v Sankt Peterburgu. Toda v Sočiju je ta manijak podedoval. Izgleda kot ritualni umori z večkratnimi zabadanji in odrezovanjem ušes.
  - Pokojni Vladimir Ačincev je iz Sočija. Je precej znan fotograf in porno režiser," je spomnila Inna.
  "Da, vem," je potrdil Krasin. - Morda je fotograf komu posegel in Boris se je odločil, da ga bo odstranil. V Brownovem romanu je opisan običajni morilec sekte. Možno je, da tulski manijak opravlja podobne funkcije.
  "Naredimo to," je odgovorila Inna. - Toda zakaj je ubil režiserja ne v Sočiju, ampak tukaj na Utrišu?
  - Tukaj je bilo bolj priročno. Bolj me zanima zakaj Nadia ščiti fanta.
  "Verjetno ljubezen," je predlagala Inna. - Takšne dame lahko zelo ljubijo! In zavoljo ljubljene osebe, da se žrtvuje.
  "Ne vem, ne vem," je skeptično rekel Krasin. "Ne verjamem v požrtvovalno ljubezen.
  Težko je razumeti. Večina moških se lahko zaljubi v eno ali drugo dekle. To je narava moškega.
  "Enoljube najdemo tudi med moškimi," je ugovarjal Krasin.
  - Nisem se še srečal. Človek je razumno bitje. Razmišlja: kaj je posebnega pri tej ali oni ženski, da jo imamo za eno in edino? Čeprav je vsaka oseba na svoj način edinstvena ... Toda ženska se lahko zaljubi kot v filmu: zares, do groba, znoreti od osebe, ne spati ponoči, ga imeti za samo ena, da bo pripravljena dati svoje življenje za svojega ljubljenega, mu sledi do konca sveta.
  Se pa redko zgodi...
  "Ni tako redko, kot si mislite," je vztrajala Inna. - Verjetno je Nadežda ena izmed teh žensk. Je tudi sektaška.
  "Sektaški možgani niso v redu," se je strinjal Krasin.
  Toda Inna je nasprotovala:
  Zakaj ne? V verskih sektah so včasih izobraženi in inteligentni ljudje. Radi so v tesnem, prijaznem kolektivu, kjer se pridiga ljubezen. Melanholični ljudje pogosto hodijo v sekte, ljudje užaljeni zaradi življenja, osamljeni. Veselijo se druženja v bratstvu. Nekatere sekte imajo navzven precej logična učenja, ki lahko pritegnejo veliko ljudi.
  "Nadežda se mi ni zdela inteligentna ali izobražena," je dejal Krasin. Vendar je zaprta. Težko je delati s tem. Razumem, zakaj imaš težave z njo.
  - Kaj mislite narediti naprej? je vprašala Inna.
  - V njihovo sredino bi bilo treba uvesti našega malega človeka. Ali so jo odpeljali v Utrish? Kakšno mesto je to?
  - Na obrobju mesta za vasjo Sukko. Znan po nudističnih plažah in divjih kampih. Tam se zbirajo vse vrste ljudstva. Hipiji, razni pankerji, alkoholiki, ljubitelji hrupa stran od oči normalnih državljanov. Včasih pridejo naše stranke, kriminalci in iskani. Včasih se zberejo sektaši.
  "Da, tja moramo uvesti zaposlenega za zbiranje informacij," je svoj predlog potrdil Krasin. - Pogovarjati se z lokalnimi domačini, ugotoviti, kaj in kako je v resnici ...
  - Izvajati? Dobra ideja! Če le ti, - je rekla Inna in pojasnila:
  Anapa je majhno mesto. Nimamo veliko zaposlenih. Vsakega od naših je mogoče prepoznati. Občinstvo iz Utrisha so pogosti gostje na policijski upravi. Policija in državni nadzor nad drogami sta tam začela izvajati redne racije. Sumljive ljudi pripeljejo v mesto na razjasnitev. V Utrish hodijo tudi domačini. Še posebej ob vikendih. Če se izvaja, potem ne naš zaposleni. Morda bi bil primeren, dokler nisi bil osvetljen.
  - Vidiš, Inna, še vedno sem črv iz naslanjača. Analitik, preiskovalec. Operativno delo ni moje. Imam pa predlog. Tja bi morali poslati mojega pomočnika Andryukha Kovalyova. Šaljivca, ki te je poklical. Takoj sem ga hotel vzeti s seboj. Njegovi nadrejeni potovanja niso odobravali. A v soboto bo sam priletel sem.
  
  
  13. poglavje
  Andrej Čerkasov se ni zmotil. Zdaj je poznal ime tulskega manijaka. Zaenkrat le ime fanta, ki ga je življenje ohromilo.
  Boris je bil že od malih nog izobčenec. V šoli so vrstniki tihega, potrtega fanta ignorirali. Bil je zaprt, sam je sedel za zadnjo mizo, ni sodeloval v splošnih igrah. A le šola bi bila v redu, lastna mati ga ni ljubila in prezirala, ki je sovražila Borijevega očeta in se podzavestno maščevala sinu za izdajo bivšega moža in njeno propadlo življenje.
  Fant je bil pod strogim nadzorom in diktatom svoje matere. In po novem prepiru z njo je povsem pobegnil od doma v gozd, kjer je, doveden v obup, hotel narediti samomor. A tako obupanega koraka ni bil sposoben. Mladostnik, ki ga preganjata lakota in mraz, odide v vas, da bi ukradel hrano, a presenečen in v navalu jeze zagreši smešen umor. Zdi se, da je ta naključni umor povzročil revolucijo v njegovih mislih. Iz tihega, ustrahovanega fanta se spremeni v serijskega morilca.***
  
  *** Zgodbo o Borisu lahko preberete v knjigi mojega soavtorja Alekseja Bolšakova "Izobčenci".
  
  Če pa je bil prvi umor spontan, potem Borka okusi in začne zavestno ubijati. Življenje je šolarja naredilo manijaka.
  In fant je imel sanje - videti morje. V hiši starke, ki jo je ubil, je Borka našla veliko vsoto denarja. Prišel je v Soči in spet odšel na lov.
  Manijak se je počutil kot lačen volk, ki išče plen. Spet je hotel videti žensko telo, ki se trese od strahu, zariti vanj nož, da bi pritekla sočna kri. Ko je Borka ubijala, je čutil svojo premoč, počutil se je močnega in hladnega. Maniak je, ko je odvzel življenje drugi osebi, tudi mešanico ostrega sovraštva in zamere, ki sta bila lastni njegovi duši, za ves ta kruti svet. Z ubijanjem je dokazal svojo sposobnost uničevanja, predstavil se je kot razsodnik usode ljudi. Boris se je družbi maščeval za njegovo zavrnitev, medtem ko je prvima dvema žrtvama, starejši ženski in moškemu, jemal hrano, nato pa ubil starko, da bi se polastil njenih prihrankov. Nato se je odpravil na lov za mlado žensko telo.
  In našel je novo žrtev - lepo dekle, podobno tisti, v katero je bil brezupno zaljubljen, ona pa je Borisa nesramno zavrnila. Nedvomno je ubil neznanca. Manijak ni imel nobenega obžalovanja, nobenega močnega obžalovanja, da je vzel življenje nedolžni osebi. Boris ni trpel zaradi nespečnosti, žrtev ni prišla k njemu v sanjah. Fant je bolj obžaloval, da ni mogel imeti spolnega odnosa z lepo žensko in še vedno ni poznal mesene ljubezni.
  V Sočiju je Borka najela sobo v zasebnem sektorju. Toda žeja po krvi mladeniča ni zapustila. Zgrabil je nož in šel spet ubijat.
  Manijak se je usedel na klop na jasi ob poti, ki vodi do morja, in začel čakati. Ni imel jasnega načrta, odločil se je, da bo ukrepal spontano, glede na situacijo, za zdaj pa je samo sedel in gledal.
  Že na začetku aprila je bilo še malo ljudi, redki mimoidoči niso bili pozorni na osamljenega fanta. In čakal je, kar dolgo. In videl sem primerno žrtev! Dolga blondinka v kratki obleki. Iz zgodnjih spomladanskih cvetov je prekrival bujne lase do ramen.
  V visoki, lepi deklici je Borka že od samega začetka opazila nenavadnosti. Po poti je počasi hodila bosa, pogosto se je ustavljala in se s prsti dotikala vej in drevesnih debel. Ob tem je lepotica nekaj tiho zamrmrala.
  Noro, je pomislil Boris. Val usmiljenja je nenadoma prebil srce manijaka, a skupaj z njim se želja po ubijanju ni umaknila. Pojavila se je misel: moralno bi bilo lažje ubiti norega. Zakaj tako trpeti? Čeprav je lepa! Njene bose, bose noge so vzbudile Borisa: začutil je spolno željo. 333
  Mladi manijak je pred kratkim dopolnil sedemnajst let. Še nikoli ni imel spolnih odnosov, nikoli ni niti poljubil deklet. Boris je v spolnem razvoju nekoliko zaostajal za vrstniki, a ko je dozorel, je vstopil v običajen vrh za najstnike. Tip je hotel posiliti svojo zadnjo žrtev. Nič ni uspelo. Zdaj pa ni hotel samo ubiti, ampak najprej obvladati deklino lepoto.
  Boris je pripravil nož in tiho pogledal dekle. Osamljenemu neznancu je zamišljeno pogledala in šla počasi mimo.
  Manijak se je ozrl naokoli: razen njih ni bilo nikogar v bližini. Načrt je dozorel v trenutku: prinesti nož v grlo, se dotakniti njenega vratu, nato pa z grožnjo odpeljati dekle globlje v gozd, kjer naj se napolni na tleh in se posesti. Boris je bil visok in precej močan, vsaj za dekle.
  Borka se je skušala tiho premikati, a je začela dohitevati lepoto, a je iz neznanega razloga oklevala: srce mladega manijaka je razbijalo, kot da bi mu kmalu izbruhnilo iz prsnega koša.
  In tujec se je nenadoma obrnil in Borisu prodorno pogledal. Oči dveh nesrečnikov so se srečali. Deklica je v fantovih očeh prebrala neizmerno hrepenenje in ... željo. Trčila je v pogled izobčenca, fanta, ki je bil izobčen od družbe, a je v tem pogledu ujela nekaj blizu, dragega. Sama deklica je bila izobčenka iz otroštva. Seveda ni nikogar ubila, nasprotno, poskušala je nikomur ne škodovati. Bila je prijazna, a zaprta, trpela je zaradi nasilja očima in nerazumevanja lastne matere.
  In Borka je osupela, presenečena nad pogledom neznanca. Ta pogled ga je zadel v srce. Do Borisa je čutil nenavadno prijaznost, poleg tega pa mu poznano takšno tesnobo in osamljenost ...
  Oči deklice, ki so se Borisu sprva zdele nore, so dobile pomenljiv izraz. In manijaka je napadel tetanus, želja po izvedbi svojega načrta je izhlapela, samo je stal in molčal.
  Deklica je vprašala:
  Zakaj potrebuješ nož? Mogoče me hočeš ubiti?
  Boris je dal nož v torbo in še naprej nemo gledal neznanca. Nekaj časa je čakala, da ji je fant odgovoril, a brez čakanja je sama spet vprašala:
  "Povej mi, zakaj si mi sledil z nožem?"
  Boris je s težavo iztisnil plašne besede:
  - Samo.
  "In mislila sem, da me hočeš ubiti," je rekla deklica, snela venec in zmajala z glavo. Na njenem lepem vratu so bliskali amuleti.
  Boris je v sebi še naprej čutil vznemirljiv strah, ki ga običajno doživljajo negotovi mladeniči pred lepimi dekleti. Ta strah je oteževal govor, Boris spet ni odgovoril. In punca je rekla:
  - Veste, nekoč sem hotel položiti roke nase, a so mi preprečili.
  "Tudi jaz sem si želel, ko me je mama vrgla iz hiše," se je prerezal Borkin glas.
  - In sam sem zapustil očima in mamo ...
  Deklica se je za trenutek ustavila in se predstavila:
  Moje ime je Nadežda, kako si?
  Mladenič je odgovoril:
  - In jaz sem Borka. Boris...
  Spet je sledil močan premor. Manijak, ki je ubil več ljudi, je bil še naprej sramežljiv pred skromnim dekletom, ki si ga je pred nekaj minutami izbral za žrtev.
  Hope si je spet rekla:
  "Veš, velik greh je narediti samomor. Toda pomoč pri izhodu iz življenja ... je lahko dober izhod.
  Zakaj je tako? je vprašal Boris in zbral pogum.
  "Vidite, mi smo tukaj na zemlji, prestajamo kazen v zaporu. Vsakemu je dano določeno število let. Ne moreš rezati, kar moraš. Samomor je kot pobeg iz zapora. Kaznovan je tam, v nebesih. V naslednji inkarnaciji bo nov, težji termin, bolj boleč obstoj. S telesnimi poškodbami, v zelo disfunkcionalni družini. Tudi tukaj na zemlji so samomori prezirani. Pravoslavni jih ne pokopavajo. Nekoč so bili pokopani zunaj pokopališč. In če smrt ni bila vaša krivda, potem drug pristop.
  - Kdo ti je to rekel? je vprašal Boris.
  Zdaj živim v bratovščini. Tam imamo opatico blizu Boga. Uči nas bedake.
  "Ampak vsi se oklepajo življenja," je ugovarjal Boris. Hotel sem oditi, nisem mogel. Čeprav sem veliko trpela ...
  Naša usoda je trpljenje. Bolj kot trpimo, hitreje bomo prišli do Nirvane. Ali pa bo naslednja inkarnacija uspešnejša.
  Boris še nikoli ni govoril z dekleti o življenju. Njegova komunikacija je bila omejena na splošne fraze. Zdaj pa je rad govoril, živčna napetost je počasi popuščala, z Nadeždo se je počutil udobno, vsa želja, da bi ji škodoval, je usahnila. Boris se je s tem dekletom želel več pogovarjati, bal se je, da bo odšla, in da bi nadaljeval pogovor, jo je vprašal:
  Kako ste prišli v bratovščino?
  - Ko sem odšel od doma, sem prišel sem na postanek. Denarja ni bilo, isti znanci. Tu sta prišli do mene dve ženski, povedali o bratovščini, šel sem z njima. Dobro so me sprejeli, zato sem ostal pri njih živeti.
  "Zakaj si pobegnil od doma?" je vprašal Boris.
  "Posilil me je očim," je iskreno odgovorila Nadežda. - Mati, vanj zaljubljena norec, ni hotela nič vedeti o tem. Ko sem ji povedala, mi ni verjela, vpila je name, kot da bi skladala, da bi obrekovala njenega moža.
  "In jaz imam zlo mamo," je rekel Boris. "Sploh me ne ljubi.
  Dečkovo srce je še vedno razbijalo. Vendar to ni bilo več predznak agresije. Da, in nagonsko boleče cviljenje strahu, značilno za Borisa pri komunikaciji s tujci, se je postopoma umaknilo. Nadeždine svetleče modre oči so nežno drsele po najstnikovem obrazu. Ni se ji mudilo oditi in je vprašala:
  - Od kod si?
  Boris ni takoj odgovoril. Mislil je reči lokalno. Svoje rodne vasi nisem želel poimenovati, vse, kar je povezano z njo, je ostalo v preteklosti. Toda fant tej punci ni mogel lagati. Sploh ni znal komponirati. In poimenoval je mesto, ki je najbližje njegovi vasi:
  - Jaz sem iz Tule.
  Hope se je nasmehnila.
  "Tako si si nagubal čelo, da sem mislil, da se ne moreš spomniti. No, kako dobro mesto. Nedaleč od Moskve. Z očetom sva te prišla obiskat na turnejo. Sama je rojena Moskovčanka. Oziroma je bila. In kako si prišel sem?
  "Prišel sem pogledat morje," je iskreno odgovoril Boris.
  - Obožujem tudi morje. Za kopanje je še vedno hladno. Toda poletje bo kmalu. Ste se ustavili?
  - Kako je? je vprašal Boris.
  - Na mimovozečih avtomobilih brezplačno.
  Ne, kupil sem vozovnico za vlak. Imam denar.
  - In kje si ostal? je vprašala Hope.
  Od babice sem najela sobo. Tukaj je blizu.
  Boris je nenadoma postal drzen in predlagal:
  - Hočeš me obiskati.
  Hope je pomislil. Ko je videla, kako se fantove ustnice trzajo od nestrpnosti, je vprašala:
  - Imaš punco?
  "Ne," je odgovoril Boris.
  - Sem si mislil. In nimam stalnega fanta. In prijazen si do mene.
  Nadeždine oči so ob teh besedah pogledale naravnost v Borisov obraz in se dobesedno zavrtale v mladeniča. Res je želel, da bi deklica šla z njim. Ne, Borka ni imela več želje po ubijanju, le notranja iskrica ljubezni je že prodrla v njegovo izmučeno srce in zahtevala odločno ukrepanje. Strah je skoraj minil, umaknil se je radovednosti in naravni nagonski moški želji, da bi bil blizu lepe samice, da bi jo zapeljal. Boris je polglasno začel v zadregi prepričevati:
  - Tukaj živim zelo blizu. Pridi, ti bom pokazal. Če ti ni všeč, lahko takoj odideš.
  "No, lahko greš," se je strinjala deklica. "Pravkar sem postal lačen. Rad bi kaj pojedel.
  "Torej bom takoj kupil hrano!" je izbruhnil Boris. - Vzel sem denar. Tam je trgovina z živili, pojdiva noter in kupiva, kar hočeš.
  Vstopili so v trgovino. Boris je kupil kuhano klobaso, nekaj peciva, štruco belega kruha, pločevinko kondenziranega mleka, par topljenih sirov in dva zavojčka soka. Upam, da je nakup odobril:
  - Pojejmo zdaj dober obrok. Že dolgo nisem jedel klobase. V naši skupnosti ni običajno jesti mesa. Skupna miza, pripravljena za vse. Testenine, žitarice, včasih zelenjavna enolončnica.
  Usedla sta se na klop.
  "Lahko kupim več živil," je rekel Boris.
  Res je želel ugoditi Nadeždi. In pohvalila ga je:
  Vidim, da nisi požrešen. Hvala vam!
  Ob teh besedah je deklica mladeniča rahlo nagnila k sebi in z ustnicami poljubila fanta na lice.
  Borka se je že zdrznila od presenečenja. Prvič je bilo dekle, ki ga ni preziralo poljubiti! Lepo dekle. Fant je bil navdušen. Ljubezenski hormoni so začeli bolj aktivno igrati v krvi, ki je kot popoln strel tolkel boben po možganih ter zahteval nove poljube in intimen zmenek. In zasenčilo je vse druge misli in čustva izobčenca.
  
  
  14. poglavje
  Fantje so pojedli in odšli v Borisovo sobo. Tam je deklica prevzela pobudo v svoje roke. Usedla se je fantu na kolena, mu odpela gumbe na srajci in jo previdno odstranila. Nato je telo omamljenega golega fanta začela zasipavati z lahkimi poljubi. In potem je slekla obleko! In na koncu ostala brez spodnjega perila, kar je Borisa še bolj razburilo. Kot začaran je gledal na gole prsi lepotice.
  "Ali sem ti všeč?" je vprašala Nadia.
  - Oh, zelo! je izdihnil izobčenec.
  Deklica se je spustila na kavč poleg Borisa in ga poljubila na ustnice, strastno, kot vampir, Borka pa se je tega napila. Ubogi mladenič je ves trepetal, podlegel je instinktu in ni imel nič proti, užival je v opojnem poljubu. Kakšne sladke ustnice ima dekle!
  Toda Nadežda se je umaknila in se nagnila k mladeničevemu boku. Njene spretne roke so mu že odpenjale muho hlač. Borisovo precej veliko, vznemirjeno dostojanstvo je izbruhnilo.
  Deklica je brez vprašanja vzela v roko žadovo palico, jo poljubila in začela nesebično delati z jezikom. Moška popolnost izobčenca je prvič občutila dotik grobih dekliških ustnic in jezika. Škrlatne ustnice Nadežde so fanta pohlepno božale, njen močan in vroč jezik je deloval vse bolj energično, deklica je začela težje dihati, izkazovala izkušnje in umetnost v tej zadevi ter skušala svojemu partnerju dati največji užitek.
  Borka je bila v sedmih nebesih, a je hitro začutila približevanje orgazma. Z obupanim naporom volje se je skušal zadržati, podaljšati proces, a poželenje in nesramnost situacije sta bila tako velika, da je izbruhnil v močan vulkan. Deklica ni izrazila zmedenosti zaradi pospešenega orgazma, nasprotno, apetitno je lizala z belega toka Borkine skrivnosti.
  Boris se je počutil čudovito dobro, celo blaženo. Občutek zadrege je izginil. Počutil se je kot pravi mačo.
  In deklica je pogoltnila vse kapljice, si obliznila ustnice, se nasmehnila in rekla:
  - Slastno...
  Boris je dvomljivo vprašal:
  - Ti je všeč?
  Hope je prikimala.
  - Kje ste se tega naučili? je vprašal Boris in mu je bilo zaradi svoje netaktnosti takoj nerodno.
  Toda deklica se sploh ni jezila, iskreno je rekla:
  "Napravil me je očim.
  - Tukaj je prasec! Boris je bil ogorčen.
  Nimaš pojma, koliko ponižanja sem utrpela zaradi njega.
  "Zakaj si mi to storil?" je vprašal Boris.
  - Da ti ugodim. Sam sem bil zadovoljen. Ne kot z mojim očimom. Velika razlika je, ko to narediš sam in ko to počneš pod prisilo.
  Boris je dvomljivo odgovoril:
  - Za fanta je morda lepo, za dekle pa ...
  Hope se je nasmehnila.
  - Užitek je razveseliti sladkega partnerja. Ti je bilo všeč?
  Boris je iskreno odgovoril:
  - Božansko... To je bil najvišji razred!
  - Vidiš! - deklica si je zravnala lase, jih vrgla za hrbet in rekla:
  - Vidim, da nisi izkušen v ljubezenskih zadevah. Nič, naučil te bom!
  Boris je razmišljal, hotel nekaj odgovoriti, a je začutil Nadeždine roke na svoji popolnosti: Začela je masirati fantov penis. In spet je bil vznemirjen, njegovo dostojanstvo je začelo hitro naraščati.
  Boris ni čutil več strahu in zadrege. In Nadežda se je z boki nagnila naprej in na vso moč nanizala na že štrleči člen. Noro dekle je odkrito osedlalo neizkušenega fanta in ga začelo jahati. Premikala se je nesebično, z velikim navdušenjem in partnerju prinesla veliko užitkov.
  Mlada devica ni zdržala napetosti in po več gibih je spet končal, njegovo seme je spet ušlo iz žlez. A to hudiča ni motilo. Začela je delati še bolj energično, tako da je preveč vznemirjen fant ohranil erekcijo. Nadežda je vse glasneje stokala, zajel jo je val orgazma ...
  Potem je bilo noro, boleče in pohotno. Fant je bil vrtoglav, dekle je še naprej prižgalo. Žitasta telesa zaljubljencev so se prepletla, preživela sta več orgazmov. Borisu je najprej zmanjkalo sape in se je onesvestil.
  Ko je prišel k sebi, je Nadežda sedela poleg njega v svoji preprosti obleki. Nasmehnila se je in rekla:
  - S tabo sem se počutil dobro. Ampak zdaj moraš iti. Če hočeš, pojdi z mano, predstavil ti bom našo bratovščino.
  Po vsem, kar se je zgodilo, je bil Boris pripravljen iti s tem dekletom celo na konec sveta. V nekaj urah ga je spremenila, fantu dala samozavest, iz krvoločnega izobčenca, ki je želel ubijati in se maščevati družbi, se je spremenil v povsem običajnega mladeniča. Všeč mu je bila Nadijina prijaznost, njena odprtost in spolnost. Zelo si je želel biti z njo, čeprav mu je bilo še vedno nerodno biti vsiljiv.
  Boris je zadihano vljudno vprašal:
  "Ali naj grem k tebi?" Ali koga motim tam?
  Res je želel, da bi Nadežda razblinila njegove dvome, in spet je izpolnila njegova pričakovanja:
  Imamo dobre ljudi. Z veseljem vas bodo videli. Predstavil vas bom svojim prijateljem.
  Boris ni želel nikogar spoznati. Na tem svetu ga je zdaj zanimala le ena oseba - Nadežda. Dovolj stikov bi imel le z njo. Toda deklica je hotela oditi, Boris se je hitro oblekel in sledil Nadiji.
  
  
  15. poglavje
  Hodila sta in se živahno pogovarjala, Nadežda je govorila o Moskvi in o sebi. Tako kot Borko so jo vrstniki užalili. A končala je srednjo šolo in šele nato je pobegnila od doma. Z mamo ne komunicira, o očimu noče nič slišati. Vse to je bilo Borisu blizu in razumljivo. Oh, kako je ljubil to dekle! Iskra ljubezni, ki se je prebila v srcu izobčenca, se je vedno bolj razplamtela.
  Zaljubljenca, ki sta jo zanesla pogovor, sta prišla na parcelo na obrobju mesta, ograjeno z visoko tri metre visoko ograjo.
  Nadežda je pritisnila na gumb in po kratkem čakanju se je pod video kamero zaslišal klik odpirajoče ključavnice. Deklica je odprla vrata in popeljala Borisa na ozemlje bratovščine. Na skoraj pol hektarja velikem zemljišču je bil trinadstropni dvorec, približno ducat lesenih hiš, nekakšen hangar, pa tudi ploščad s klopmi pod nadstreškom. Ljudje so hodili po okolici. Nekateri so zamahnili z roko Nadeždi in Borisu ter pozdravili novopečeni par. Zdi se, da je Nadia uživala avtoriteto med adepti.
  "Moramo vas seznaniti z našo opatico," je Nadežda rekla Borisu.
  Svojemu dekletu ni nasprotoval, čeprav se je pred neznanci spet počutil sramežljivo.
  Fantje so se približali dvorcu. Nadežda je pritisnila gumb za interkom. Nekaj minut pozneje je k njim prišla nadebudna rdečelaska, stara približno štirideset let, s veličastnimi oprsji in razkošnimi boki. Ženine oči so bile zvijače, študirajoče-vrtajoče. Vendar se je gospa prijazno nasmehnila in razkrila vrsto snežno belih zob.
  Hope je rekel:
  "Odločil sem se, da tega fanta pripeljem k nam. Šele danes sem ga srečal. Odšel je od doma.
  Ste popolnoma zapustili očetovo hišo? je vprašala opatinja.
  V odgovor je Borka zaradi močnega navdušenja nekaj nerazločno zarenčala.
  Je tip normalen? je spet vprašala predstojnica.
  "Precej," je rekla Nadežda. Je dober, a zelo sramežljiv.
  - To je odpustljivo. Kako mu je ime?
  - Borya.
  Torej, ja, Boris. Dobro ime. In jaz sem Albina. K nam, Borya, se je odločil iti? Prava odločitev. Toda kam te postaviti?
  "V svoji sobi imam prosto posteljo," ga je spomnila Nadežda.
  - Torej takoj postavite fanta v svojo sobo? Albina je bila presenečena.
  "Dobro se poznamo z njim, kot brat mi je," je pojasnila Nadežda. - Odlično se bova razumela.
  "V redu, nimam nič proti," je dovolila opatinja. "Naj se za zdaj ustavi pri vas, potem pa bomo videli." Pridite na pridigo čez dvajset minut, oba.
  - Seveda. Spomnim se pridige.
  Opatinja se je skrila za masivna jeklena vrata in Nadežda je brez zamerka rekla:
  Morala bi ji vsaj poljubiti roko. Albina je tu glavna. A vse se je dobro izteklo. Dovolila ti je celo ostati pri meni. Prej sem živel s prijateljem. Ampak pred kratkim nas je zapustila... Daj no, pokazal ti bom svojo sobo.
  Upanje je Borisa pripeljalo v eno od lesenih hiš. Imela je ozek hodnik in tri sobe. Vrata niso bila zaklenjena, vsaj Nadežda ni imela niti ključavnice. Odprla je vrata in Borisa pripeljala v sobo, kjer sta bili dve postelji z vzmetmi, eno je očitno naredila Nadežda, drugo brez posteljnine. Majhne nočne omarice so stal blizu postelj, majhna mizica pa se je komaj prilegala med posteljami. Strop je bil nizek, po njem si zlahka šel z roko, tako nizkih stropov Boris še ni videl: dvometrski človek tu ni mogel stati v polni višini. Na stropu ni bilo niti lestenca ali vsaj žarnice.
  Boris se ni mogel upreti vprašanju:
  - Imaš luč?
  - V nočni omarici imam svetilko. Na splošno tukaj običajno samo spimo. Vsi dogodki potekajo na kraju samem. Pogovarjamo se in kuhamo. Imamo skupni kotel, skupno mizo. Na kosilo smo že pozni, zdaj pa bo popoldanska pridiga. Sami boste vse videli in slišali.
  Odšli so na dvorišče in se približali prostoru blizu malega odra. Tam so bile klopi. Nadežda in Boris sta se usedla v prvi vrsti. Počasi so se zbrali tudi drugi, ki so se nasmehnili in se pozdravili z vzkliki "Na zdravje!"
  Neki mladenič je vprašal Nadjo in s kimanjem pokazal na Borisa:
  - Kdo je to?
  "Moj novi prijatelj," je z nasmehom odgovorila Nadežda, "Albina mu je dovolila, da se pridruži našemu bratstvu.
  Boris je še vedno molčal in napeto gledal.
  Kmalu se je na odru pojavila spektakularna rdečelaska Albina. Na aplavz občinstva je začela svoj govor:
  "Vsi moramo biti pripravljeni na prihajajoči konec sveta. Samo tisti, ki vodijo pravičen način življenja in verjamejo v našega boga Višnuja, bodo rešeni in bodo ostali živeti na Zemlji. Vse jih čaka razsvetljenje in kasnejši vstop v nirvano. ostali bodo trpeli...
  Boris ni poslušal pridige. Imel je hud glavobol, vendar je poskušal dojeti, kaj se je zgodilo, se je spomnil svojega viharnega zmenka z Nadio.
  Pridiga ni trajala dolgo. Kmalu je začela igrati glasba. Preprosta melodija, ki se ponavlja vsakih nekaj minut. Toda pod to melodijo so ljudje šli plesat. Povzpeli so se kar na oder in se v utripu glasbe zvijali drug pred drugim. Na sredini odra je Albina vse razvnela. Očitno je uživala v plesu in kot voditeljica v tej skupnosti.
  Nadežda je potegnila Borisa na oder in začela plesati v krogu adeptov poleg Boreya. Samo stal je in občudoval dekle. Nenadoma je Albina zavpila: "Zdaj pa pijmo iz skodelice soglasja!"
  Bradati mož je prinesel zajeten rog s kakšno pijačo. Rog so dali naokoli, iz njega so vsi spili nekaj požirkov ob odobravajočih vzklikih drugih in ga podali zraven njih. Videti je bilo, da gre vsem dobro. Zdaj je na vrsti Hope. Z nasmehom je spila požirek pijače in dala rog Borisu. Fant je malo okleval, tako da ga je punca celo pohitela: "Hitro popij in daj rog sosedu!"
  Potem ko je sladko-kisla tekočina stekla po Borisovem grlu, je v sebi začutil duhovni dvig. Njegov strah je popolnoma izginil, svet se ni več zdel temačen in sovražen. Ljudje okoli torej sploh niso živali, ampak povsem normalne in celo smešne. Veliko ljubkih deklet. In njegova Nadia je najboljša! Boris je celo pomežiknil svoji ljubljeni.
  Glasba je še igrala, a Albina in nekateri sektaši so začeli zapuščati oder in nekam odhajati. Boris je Nadeždo vprašal:
  - Kam gredo?
  Deklica je odgovorila s stalnim nasmehom:
  "Delo je zanje. Vidite, adepti morajo včasih delati in pomagati bratstvu.
  Boris se je strinjal s tem:
  - Prav! Tako bi moralo biti.
  "Če ne delaš, potem znori," je rekla Nadežda. Ampak danes nisem zaposlen. Pojdiva k sebi, pred večerjo se bova imela čas za pogovor.
  In so šli. In spet ljubil! Prav na tleh sobe! Nadijina škripajoča ozka postelja ni bila ravno primerna za ljubljenje.
  Za nedavno devico in izobčenko se je na ta zanj pomemben dan izkazal pravi spolni maraton. Super je, da se je Nadežda vnela in Borisa dobesedno udarila. Strasti so divjale, svet je bil v ognju, orgazmi so se širili kot orkan. Zdelo se je, da je izbruhnilo na stotine vulkanov, vladala je zadušljiva vročina.
  Da ne bi pritegnila pozornosti, sta morala Boris in Nadežda zadrževati krike pred orgazmi, ki so ju preplavili. Borka je pozabila na glavobol in njegove komplekse. Nihče se jima ni vmešal, le čas je neustavljivo stremel k večerji in zaljubljenci so se začeli po malem naveličati.
  Končno so se popolnoma utrudili. Nadežda si je nadela obleko in rekla:
  - Ti pameten! Ljubim te!
  - In jaz tebe! - odgovoril je stisnil Boris.
  - Koliko si star? je nenadoma vprašala Nadežda.
  - Marca sem že dopolnil sedemnajst! Borka je iskreno odgovorila.
  - Vau! Mislil sem, da si starejši, mislil sem, da si star. In junija bom stara triindvajset. Stara je zate. Imamo šest let razlike v starosti...
  Ne, ne, nisi star! Boris je skoraj zakričal. - Zelo, zelo te ljubim!
  In potem je sledila skromna sektaška večerja. Toda Borisu je bil všeč skupni vegetarijanski obrok. Ni se več počutil kot izobčenec. Fant je bil srečen kot še nikoli v življenju.
  Po večerji je Boris zapustil sekto, a le zato, da bi prespal, pridobil moč po tako naporno svetlem dnevu, odplačal hosteso za najeto stanovanje in se spet vrnil k svoji ljubljeni Nadji.
  
  
  16. poglavje
  Seveda je ljubezen na prvi pogled. In za ljudi, ki jih družba zavrača, je to lahko najbolj presenetljivo, vsepovsod. Kako se lahko ljubita dve samoti, dva nekdanja izobčenca? Nežno, predano, nesebično. Svet se jim je spremenil, napolnil z novimi barvami, življenje je našlo svoj smisel. In ta pomen je bil v medsebojni skrbi drug za drugega. Za Borisa in Nadeždo na svetu ni bilo nič pomembnejšega od njune ljubezni. Občutek bližnje, drage osebe je bil navdihujoč. Našla sta se. In bili so srečni.
  Ob vsem tem je Borisovo ljubljeno odlikovala velika ekstravaganca. Rada je hodila bosa, obiskala je nudistično plažo. Prelepa Nadia! Telo je prožno, seksi. Borisa je naučila sončiti in plavati gol.
  In deklica je nosila tudi češki stekleni nakit, ni zamudila sektaških pridig in sama pridigala Borisu.
  Ko je bila na plaži, je spet začela poučevati svojega ljubljenega:
  - Živeti moramo pravično, si prizadevati za razsvetljenje, častiti Albino in druge naše voditelje. Preko njih postajamo bližje Bogu. Konec koncev, samo Bog nas lahko pripelje v Nirvano, po smrti pa nas pusti v najboljšem svetu, kjer lahko uživamo v številnih prepovedanih užitkih.
  Boris je odgovoril:
  - Imam idejo o pravoslavni veri, v šoli sem celo prebral več knjig na to temo. Sveto pismo uči, da na naslednjem svetu ne bo prepovedanih užitkov. V primeru pravičnega življenja bomo prebivali v raju v obliki brezspolnih angelov.
  - Ne! Albina pravi prave stvari! Naša vera je boljša. Raj je za kristjane preveč dolgočasen.
  - In zakaj je tako? je vprašal Boris.
  Deklica je takoj odgovorila:
  - Nočem biti brezspolni angel, niti ne seksajo. In naš Bog Višnu sploh ne obsoja spolnih odnosov.
  Boris je pogledal zagorele lepe noge svoje punce, se nasmehnil in rekel:
  "Da, in ne bi rad bil z vami kot angeli v nebesih. Dobro je, da v naši skupnosti Bog spodbuja, da je seks spoštovan.
  - Človek mora verjeti v Boga! je samozavestno rekel Hope. "Višnu je pravi Bog.
  Boris se je odločil, da se ne bo prepiral s svojim dekletom. Razumel je tudi, da je težko živeti brez vere. Ker je bil izobčenec med vrstniki, je fanta v šoli pritegnila vera in v njej poskušal najti tolažbo. Bral je cerkvene knjige in prišel do zaključka, da je Kristus pacifist, ki je molil za svoje krvnike. Boris je potrpežljivo prenašal vsa ponižanja in žalitve, svoje vedenje pa je opravičeval s tem, da ravna po Kristusu: udarijo te po desnem licu, obrnejo levo. Lažje je prenašal ponižanje, kot da bi to storil po veri. Fant je poskušal najti tolažbo v Bogu, ki je vsemogočen in pravičen. Vera bi mu lahko dala ne samo ponižnost, ampak tudi možnost, da spremeni svoje vedenje, svoje življenje. Toda Boris ni imel sreče, da bi srečal duhovnega mentorja, pridigarja Božje besede. Ni verjel v Jezusa in je postal morilec. In med ubijanjem je manijak začutil svojo moč in prišel do zaključka, da je pravoslavje dober nauk za šibke ljudi.
  In vendar je naravno, da sta Nadežda in on sam po njej končala v sekti. Tu se niso počutili kot izobčenci. Sektaši so v tem krutem svetu našli svoje izgubljene duše in jih naredili za pripadnike svoje vere.
  Nadežda je Borisu pojasnila:
  "Mislim, da boste kmalu spoznali, da je naš Višnu vrhovni bog. Je Stvarnik vesolja, ki nas vse navdihuje in daje svoj duh, da razloži vero, ki lahko spravi človeštvo. On je naš ljubeč Oče, ki ne želi, da bi se mi, njegovi otroci, večno igrali v peskovniku. In želi, da otroci odrastejo, se osamosvojijo in uspejo. Živeti moramo po njegovih navodilih. Najbolj poslušni in uspešni med nami bodo odprli pot v Nirvano. Tisti, ki niso dozoreli ali imajo pregrehe pred Bogom, bodo poslani na Zemljo na popravek v novih inkarnacijah.
  Toda Bog si ne zastavi za cilj preprosto končati greh, kot ga predstavljajo pravoslavni duhovniki vseh vrst. Cilj Vsemogočnega je vzgajati in vzgajati svoje otroke tako, da dozorijo in postanejo Razsvetljeni, podobni samemu Bogu. Hkrati spolni odnosi sploh niso prepovedani. Ne velja za greh, ampak za vrlino.
  Boris se je nasmehnil in rekel:
  "Toda Jezus je tudi rekel: "Bodite rodovitni in se množite." In naši voditelji verjamejo, da je za rast intelektualnih sposobnosti potrebno seksati. Očitno zato naši bratje med seboj prakticirajo promiskuiteto in nastopajo v pornografiji.
  Mladenič se je seveda šalil. Po njegovem mnenju promiskuitetni seks sploh ne prispeva k pravičnemu življenju in razsvetljenju, h kateremu so jih vodili voditelji sekte. Toda Boris je svoje mnenje zadržal zase. Sam je ostal zvest Nadeždi, tudi njegova ljubljena ni iskala povezav na strani, le ona je bila dolžna sodelovati v kolektivnih orgijah, ki jih je posnel fotograf blizu sekte.
  Boris ni maral dolžnosti svoje ljubljene, bil je ljubosumen, vendar se je moral sprijazniti s tem, prepričal se je, da je snemanje pornografije le služba, dolžnost, ki jo imajo vsi v bratovščini, ki pomaga služiti privržencem za hrano in vzdrževanje skupnosti. Borisu je hitro zmanjkalo osebnega denarja, veliko je porabil za Nadeždo, ji kupil več oblek in nakita.
  Nekdanji izobčenec sam ni želel sodelovati v orgijah, tega od njega še niso zahtevali, čeprav se je spremenil v čednega fanta. Njegova edina naloga je bila lovljenje rib. Skupaj z več drugimi mladimi fanti je občasno šel na ribolov na ladji, ki je pripadala sekti.
  Borisu je načeloma takšno življenje ustrezalo. Bil je poln, zdrav, živel je s svojo punco, nihče ga ni poniževal ali očital. Minilo je več kot leto dni, odkar je spoznal Nadjo in se ustalil v sekti. Ves ta čas je Boris užival v strasti, ki je zajela celotno njegovo bitje.
  Čeprav mu je bilo pozimi malo dolgčas. V sekti ni bilo televizije, računalniških igric, knjig, razen posebne sektaške literature. Prej, ko je bil v šoli, je Boris rad bral. Sektaške brošure so hitro postale dolgočasne, edina zabava je ostala seks z Nadeždo, obredne molitve in predavanja, ki se jih nekdanji maniak za razliko od Nadežde ni vedno udeležil. Sprehodi po mestu s punco pozimi so bili redki in Borka je v nekem trenutku zaželela iti na lov in spet nekoga ubiti. Vendar se je zadržal, uspel je pogasiti to zversko demonsko privlačnost v sebi.
  Težko pričakovano poletje je končno prišlo. Ves dolgčas je izginil. Zdaj je Boris pogosteje hodil na morje, v prostih dneh pa je obiskal plažo z Nadeždo.
  Zdaj je njegovo dekle začelo govoriti o Višnuju in spolnih odnosih. Toda Boris je ni poslušal prav pozorno. Zjutraj ga je srečala Albina in mu rekla, naj pride zvečer k njej na pomemben pogovor. Fant se je spraševal, kaj bi to lahko bilo. Odločil se je, da bo najverjetneje zdaj dolžan igrati v pornografiji.
  Sektaši so se držali zdravega načina življenja. Prehrana, predvsem riž, zelenjava in morski sadeži, ter redna telesna vadba, ki jo je izvajala bratovščina, so naredili Borisovo telo zelo izklesano, kot kip Apolona. Mladenič je bil videti spektakularen, ni bil več podoben nekdanjemu, koščenem in preganjanemu najstniku, ki se je skrival pred družbo. Boris bi na ekranu izgledal dobro. A ni hotel sodelovati v sektaških orgijah, niti samo zato, da bi se zajebal s kom drugim kot z Nadeždo. In z njo - samo sama.
  
  
  17. poglavje
  Albina me je z dežurnim nasmehom pozdravila, me povabila v dnevno sobo svojega dvorca in se takoj lotila posla:
  - Borya! Morate se žrtvovati našemu bogu Višnuju. Če želite to narediti, boste morali sodelovati v ritualnem umoru. Višnu vas je izbral za izvršitelja svoje volje.
  Borisove noge so takoj postale vatirane. Nikoli ni pričakoval takšnega razvoja dogodkov. Zdelo se je, da je Albina začutila fantovo zmedenost in rekla:
  "Vidim, da imaš na sebi že nedolžno kri, vendar ne potrebujem kesanja od tebe. Višnu vam je odpustil pretekle grehe. Vse, kar zadeva vaše preteklo življenje, nas ne zanima. Zdaj pa moraš izvajati ukaze Višnuja, ki jih prenaša preko mene. Naš Bog od vas zahteva, da se žrtvujete!
  Boris je bil res prestrašen. Ta oblastna ženska je od nekod izvedela, da je že ubil, čeprav svoje strašne skrivnosti ni delil z nikomer razen z Nadio. Fant je razmišljal, kako bi zavrnil, da bi ostal s takšnimi zahtevami, a zdelo se je, da je Albina prebrala njegove misli. Strogo je opozorila:
  - Ne upaj si zavrniti! V nasprotnem primeru vas bo Vishnu kaznoval! Vaša usoda je biti izvršitelj Višnujeve volje, odstraniti tiste ničvredne ljudi, ki škodujejo našemu bratstvu.
  Boris je molčal. Albina je, ko je videla, da je fantu nerodno, nadaljevala psihološko obdelavo:
  "Poglej, mi smo ena družina. Naš Bog natančno ve, kaj vsak od nas potrebuje. In vsi smo dolžni izpolniti njegovo voljo. Le tako bosta v našem bratstvu mir in spokojnost in ljudje bodo pridobili razsvetljenje.
  Boris ni vedel, kaj naj reče, in Albina je zahtevala:
  - Vzemi nož z mize! Zdaj boš šel z mano in dal sveto žrtvovanje.
  Kot pod hipnozo je Borka ubogala. Spustili so se v klet. Na steno je bil priklenjen mladenič. Boris je prepoznal Andreja, ki je živel v hiši poleg njega. Izginil je pred tremi dnevi. In pred tem je prijateljem povedal, da želi zapustiti bratovščino.
  "Ta prasec se je odločil pobegniti od nas," je glasno rekla Albina. - Rutina, pravi, je utrujena, nehal je verjeti v razsvetljenje. Ampak ne moreš kar tako oditi od mene!
  Resnica je bila, da je Andrej res zapustil sekto, vendar ni mogel zapustiti mesta. Dva fanta, ki sta pod Albino igrala vlogo njenih stražarjev, sta hitro odkrila ubežnika in ga pripeljala do vodje sekte. In odločila se je, da se znebi adepta in hkrati s krvjo vezati Borisa. Za Borko je imela svoje načrte.
  "Ubežnike kaznujemo," je nadaljevala svoj govor Albina. To zahteva naš bog Višnu.
  - Ni res! Višnuja ni. Vse nas zavajate! - jezno je pljunil tip v smeri Albine.
  Vodja totalitarne sekte je pristopil do zapornika in ga s pestjo močno udaril po trebuhu. Andrew se je zvijal od bolečine. Toda to je bil šele začetek smrtne kazni.
  Albina je zgrabila bič in začela z njim bičati mladeniča. Da, tako močno, da je kožo razrezalo do krvi. Andrew je zastokal od bolečine.
  Ko je naredila nekaj ducatov udarcev, je Albina izročila bič Borisu in ostro ukazala:
  - Zdaj pa ti!
  Borka je spet ubogala. Bil je omamljen, skoraj v šoku in Albini ni mogel ugovarjati. Nekdanji izobčenec je napol golo, z ostanki strganih oblačil, bičal telo svojega znanca. In rad je to počel! Vidi se, da je demon, ki se je naselil v Borki, ponovno oživel.
  "Zdaj vzemi poker ob kaminu in ga udari z njim!" je ukazala Albina.
  - Smo tudi mi? Boris se je odločil vprašati. "Konec koncev je to naš prijatelj!
  Vodja sekte je prezirljivo smrknil:
  - Bivši! Kot pravi naš Bog Višnu: krutost, krutost in še več krutosti.
  Boris je presenečeno vprašal:
  So to Višnujeve besede?
  Albina je odgovorila s tonom, ki ni imel nasprotovanja:
  - Točno tako! Krutost utrdi bratstvo. Naredi, kar ti rečem, ali pa boš na njegovem mestu!
  Boris je v poslušnosti vzel poker v roke in udaril mladeniča. Tip je zaječal, čeprav Boris sploh ni močno udaril. Vseeno se mu je smilil soseda.
  - Moraš zadeti prav! - je bila ogorčena Albina in ponovno naročila:
  "Zdaj pa daj poker v kamin in udari še enkrat!"
  Boris je poker za nekaj sekund dal v ognjišče, nato pa ga zamahnil, a ... je instrument za usmrtitev spustil na tla. Roke so se mu tresle, mladenič je slabo mislil.
  - Slabo! - je zaničljivo vrgla Albina.
  Dvignila je poker in z vročim izdelkom udarila priklenjenega na steno. Andrew je spustil srce parajoče jok. A hudiču tudi to ni bilo dovolj, spet je dala poker v ognjišče in ga začela vbadati v gola mesta telesa svoje žrtve. Tudi rjovenje, Andrejev stokanje in vonj po zažganem mesu, ki se je širil po kleti, sadista niso ustavili. Tip se je zvijal od divjih bolečin, sadist pa je očitno užival.
  Praznila je v smeh in znova naročila Borki:
  - Zdaj pa ti! Poker zataknite v ogenj in ga dobro zakurite!
  - Mogoče ne bi smeli? je dvomljivo vprašal Boris.
  - Nujno! Naredi! Ali pa vam to storimo mi.
  Boris je ubogal. In spet udarec ni bil močan. Roke serijskega morilca so se tresle, srce mu je divje utripalo, iz oči so mu padale iskre.
  Albina je Borisu iztrgala poker iz rok, znova udarila Andreja, nato pa je začela zabijati svoje najljubše orožje pod pazduhe in po telesu žrtve, pri čemer je uživala v hudi bolečini fanta, ki je bil v njeni polni moči.
  Ko se je Andreja dovolj posmehovala, je Albina Borisu naročila:
  "Zdaj mu odrežite ušesa, naj izkrvavi!"
  
  
  "Jaz ... ne morem ... odrezati ušes ... živemu človeku," je zabrbljal Boris, šokiran nad dogajanjem.
  "Prav, potem ga najprej pokončaj. no! Ali zdaj bom poklical varnost, pa boš na njegovem mestu!
  Boris je z mize vzel nož. In zmrznil.
  - Zaliv! je zahtevala Albina. - Kazni ga za izdajo! Bay, ti pravijo!
  In Borka je spet ubogala. Tokrat je močno udaril. Nož je Andreja preluknjal v prsi, preluknjal prsni koš. Fant je še enkrat zavpil in kmalu utihnil. Žrtvina kri je močno kapljala po tleh. In Albina je od Borisa zahtevala, da je iz telesa potegnil nož in truplu odrezal ušesa. Tudi to naročilo je izvedla Borka, ki je bila še naprej v šoku.
  Preden je s krvjo vezanega tipa izpustil, mu je sadist naročil, naj nikomur ne pove o umoru. Celo njegova ljubljena Nadia. Zaradi razkritja skrivnosti je Albina zagrozila z maščevanjem.
  Boris je zlikovca pustil na kraju zločina v bližini trupla, sam pa je skočil iz dvorca na ulico in odhitel do svoje hiše, kjer je padel na posteljo.
  Na srečo je Hope izginilo. Borka ni imel časa za pojasnila, hotel je v sanjah pozabiti nase. Toda spanec ni prišel. Tip se je počutil kot morilec, obsojen na smrt. Bal se je, da bi lahko krvoločna Albina v vsakem trenutku poslala svoje stražarje k njemu, ki bi ga odpravili kot nepotrebno pričo in sostorilca ali pa ga namesto Andreja kot drugo žrtev odpeljali k sadistu ...
  Zakaj je Albina potrebovala tako sadistični umor? Boris tega ni mogel razumeti. Kaj je smisel takšne krutosti? Zakaj so to storili Andrewu? Samo zato, ker se je odločil zapustiti bratovščino? To je nesmiselno in neusmiljeno!
  Tako je mislil serijski morilec, ki je sam vzel življenja štirim nedolžnim ljudem. Razmišljal je, ali naj poskusi pobegniti iz sekte ali ne. Toda Boris si zdaj ni mogel predstavljati svojega življenja brez Nadie. Morda vse poveste svoji ljubljeni in jo prepričate, da zapusti bratstvo? Toda kam lahko tečejo? Da, in Albina verjetno ne bo dovolila njunega pobega, tako kot Andreju ni dovolila, da pobegne. Skočila je misel: ali ne bi bilo bolje, da bi Albino sama ubila? No, kaj je naslednje?
  Vprašanj je bilo več kot odgovorov, Borka se je odločila, da še ne bo nič. Ostal je v sekti, nikomur ni povedal, kako je Andrei umrl, niti ni delil svoje bolečine z Nadeždo, čeprav prej ni imel skrivnosti od svoje ljubljene.
  
  
  18. poglavje
  Po tem dogodku se Borisovo življenje sploh ni spremenilo. Na naslednji pridigi je Albina, kot običajno, spregovorila o Višnuju in o tem, kako se obnašati, da ne obremenjujemo karme. Zdelo se je, da se sama ne obžaluje in ne skrbi, da bi ubijanje lahko spodkopalo njeno lastno karmo. Morda to ni bil prvi umor, v katerega je bil neposredno vpleten vodja njihove sekte. Nekaj časa od Borisa ni zahtevala ničesar.
  Vlekla se je rutina vsakdanjega življenja. Sektaške molitve, ribolov, delo v posteljah, dežurstvo v skupni kuhinji, včasih sprehod na plažo z drugimi sektaši pod nadzorom enega od Albininih stražarjev. Poletje se je hitro končalo. In jesenski meseci so minili. Da bi privržence zaposlila, je Albina prinesla celo škatlo knjig o bogu Višnuju, o prihajajočem koncu sveta in srečnem življenju v nebesih. Vodja sekte je ukazal zapomniti literaturo, zagrozil, da bo uredil izpite. Adepti so pozorno prebirali brošure, saj je bilo prostega časa na pretek. Tudi Borka je včasih brala. Čeprav nisem zares verjel v napisano.
  
  
  Decembra je Albina naročila Borisu, naj obišče njen dvorec zaradi pomembne zadeve.
  Zahrbtna ženska je takoj izjavila:
  "Naš Bog Višnu je nezadovoljen s tem, da mu nismo pravočasno prinesli še ene žrtve. Zaradi tega smo imeli veliko težav. Višnu zahteva maščevanje in maščevanje zahteva žrtvovanje!
  Boris je razumel, da je vse to neumnost, vendar ni ugovarjal, Albina pa je nadaljevala:
  - Da bi za vsako ceno pregnali zle duhove od Boga Višnuja, ki obnorejo njega in vse nas, morate žrtvovati uglednega človeka. Pokazal vam bom njegovo fotografijo, povedal vam bom, kako ga najdete.
  "Ampak ne morem ubiti osebe s fotografije!" je prigovarjal Boris.
  Albina je za trenutek pomislila in rekla:
  - Dobro. Grem z vami, da pokažem žrtev in nadziram usmrtitev.
  - On kdo? Boris je zastavil nepotrebno vprašanje.
  - Ni tvoja stvar! - je jezno odgovorila Albina, a je takoj postala prijaznejša in pojasnila:
  "To je zloben človek, ki je kriv za vse. On je vsesplošno zlo, on je naše prekletstvo. Z njim bomo ubili zlo in ugodili našemu Bogu Višnuju.
  In spet je moral Boris na lov. Zdaj, ne na klic svojega demona, ampak na ukaz hudiča, ki je vodil njegovo sekto. Tip je sledil Albini in čutil strahopetno mrzlico. Ni natančno vedel, koga bodo ubili, ni hotel več sodelovati pri pobojih, a se volji te ženske ni mogel upreti.
  Prišli so v park in se usedli na klop pri vhodu. Igrala je glasba - v bližini je bila osvetljena restavracija. Mračilo se je, mrak je padal na mesto.
  Albina je rekla:
  Domov mora iti skozi park. Ko bi le bila ena.
  
  
  Hudič je opazoval ljudi, ki so zapuščali restavracijo. Čakala je. In čakala je: kmalu je iz zavoda prišel poln visok moški z diplomatom. Očitno je bilo, da je pijan. Boris je začutil, da se je Albina napela, zgrabila je fanta za roko in ga odvlekla v temen kotiček parka. Moški je rahlo zazibajoč stopil proti njim.
  Hudič je iz torbe vzel nož, ga izročil Borisu in zašepetal:
  - Pojdi! On je tvoj!
  Boris je okleval. Moški se je že približeval grmovju, za katerim sta se skrivala Albina in njen sektaš. Hudič je nežno porinil Borko. Mladenič je močneje stisnil nabrušen žrtev in skočil na pot.
  Moški je pijan, a močan, visok približno dva metra. In tehta veliko več kot njegov morilec. Boris je čutil strah: soočiti se s takšnim obrazom je bilo tvegano. Borka je morala udariti, medtem ko ga kmet ni videl, morilec se je na prstih priplazil do žrtve, zbral moči in poskušal vložiti udarec, ga udaril v vrat. Toda tokrat je roka drhtela, rezilo je šlo po tangenti, le prerezalo kožo, vendar ni povzročilo oprijemljive škode.
  Moški je presenečeno zavpil in se obrnil. Boris ga je obupano z nožem pobodel v trebuh, a hkrati dobil pest v uho. Udarec je pretresel mladeniča, številne iskrice so mu zaplesale pred očmi. Moški je močan, odmerek alkohola, ki ga je zaužil, pa je bil še daleč od tistega, pri katerem od rahlega potiska padejo na tla.
  Borka je našel moč, da je skočil vstran, v temo, se je umaknil, mož pa je spustil diplomata in histerično zamahnil po zraku s težkimi pestmi.
  Slišal se je tih, a zahteven Albinin glas:
  - Premagaj ga! Ali pa te bom ubil!
  Grožnja je dala Borisu odločnost. Sovražniku se je približal na ploščadi, ki je bila razmeroma osvetljena s šibko svetlobo oddaljenih svetilk. Jasno je bilo, da je moški v krvi. Krv je nenadoma vzbudila Borko. Stekel je k razbojniku in moškemu z nožem zabodel pest. Od bolečine je zarjovel, a mu je Boris takoj zarinil nož v trebuh. In potem je dobil udarec v rebra. Močne kosti fanta so preživele, vendar je bilo zelo boleče, vzel mu je sapo.
  Boris je komaj stal na nogah. Toda moški ni mogel izkoristiti morilčeve zanke. Paraliziran zaradi bolečinskega šoka in izgube krvi se je z nožem v trebuhu začel pogrezati na tla.
  
  
  Ta preobrat je Borki dal moč in jezo. Takoj ko si je morilcu nekoliko opomogel dih, je hitel k sovražniku, potegnil nož in ga znova udaril. In potem znova in znova. Boris se je zavil in besno udaril v telo, ki je že mlatilo v agoniji. Morilec je svojo žrtev dobesedno raztrgal.
  - Dovolj! Slišal se je Albinin avtoritativni glas.
  Borka je zapustila telo sovražnika, naredila nekaj korakov po poti v smeri hudiča. Prišla je iz svojega skrivališča, odšla do trupla, se prepričala, da je moški mrtev, pobrala njegovo aktovko in rekla utrujenemu sostorilcem:
  - Vse je šlo dobro. Tiho, brez opazovalcev.
  Boris ni odgovoril. In Albina je ukazala odrezati ušesa truplu.
  Zakaj? Borka je bila presenečena.
  "Potrebujemo ga za obred," je odgovoril hudič. "Pohitite, dokler ni nikogar, odrežite obe ušesi in pojdite od tod."
  Boris je spet kljub gnusu ubogal. Bil je na milost in nemilost te ženske, sledil je njenim ukazom kot pod hipnozo.
  Nato je par, ki nosi smrt, zapustil zapuščeni park. Na poti je Albina poučila slabo mislečega tipa. Ukazala je, naj nikomur ne pove. Če Nadežda vpraša, odgovori, da je šel zaklat ovna k Albininim prijateljem, kjer se je umazal s krvjo živali. Hudič mi je rekel, naj se nemudoma preoblečem in ji prinesem oblačila na pranje.
  Doma se mi ni bilo treba dolgo pogovarjati s sostanovalko. Boris je rekel, kot je naročila Albina. Nadežda mu je verjela ali se pretvarjala, da mu verjame. Ni imela navade spraševati, še posebej, če je videla, da njen ljubimec ne želi razkrivati podrobnosti.
  Boris je svoji punci povedal, da ga močno boli glava, se ulegel na posteljo in začel razmišljati. V moralnem smislu je lažje napolniti pijanega moškega kot dekle, ki ga je ubil blizu Tule. Pijanec je potrošni material, ki ne povzroča sočutja. Hkrati pa je velika razlika: ko žrtev izberete sami in ko delujete po ukazih. Tokrat ga je Albina prisilila k umoru. Kot v primeru Andreja.
  Toda zakaj sploh ubija? Boris se je z obžalovanjem spominjal svojih prejšnjih umorov. Predvsem se mu je smililo dekle. Zakaj jo je rezal? No, prvič je ubil soseda - seveda so ga ujeli pri prisilni tatvini, deloval je spontano, v strasti. Babico so kasneje ubili, ker je zelo potreboval denar. Poleg tega starki tako ali tako ni ostalo veliko, na nek način ji je prihranil telesne muke počasnega izginjanja. Starejši moški je umrl, ker se je sam povzpel ...
  Toda zakaj je ubil dekle? Ja, celo lep ... Kakšen podlen sadizem je bil v njegovi duši in v glavi? Kako si upa spustiti čudovito bitje? Hkrati je moral Boris na svojo sramoto priznati, da je takrat občutil užitek, celo spolno vznemirjenje zaradi tako podlog, nesmiselnega umora. Čeprav je takšno veselje nenaravno.
  Potem je tukaj v Sočiju spet šel na lov. Na srečo ni opravil svojega dela. Vendar je danes, ko je brutalno ubil pijanca, čutil zadovoljstvo. Ne, nekako se morate popolnoma znebiti demona v svoji duši.
  Potem se je Boris spomnil, da so nož pustili na kraju zločina. Zakaj ga Albina ni odpeljala z diplomatom? Se niste želeli umazati v krvi? Toda taki dokazi bi jih lahko zažgali.
  Eno je, ko je Andrej izginil, ki ga ne bodo iskali. Toda zdaj bo truplo odkrito, proti njemu bo odprta kazenska zadeva in začela se bo iskanje morilcev. Vendar je ubijal, še preden je prišel v skupnost. In nihče ga ni našel.
  Hkrati se je Boris spet resno bal za svoje življenje. In kaj, če Albina tokrat pride na idejo, da bi jo odstranila? Pošlji telesne straže. In to ... Čudno je, da je za umor Andreja, nato pa kmeta, uporabila njega in ne svojih fantov.
  
  
  Da bi pobegnil nekam daleč, daleč, da bi skupaj z Nadenko zapustil sekto. Povedala je, da želi obiskati Pariz, romantično prestolnico Francije z legendarnim Versaillesom. Kako pa prideš tja brez denarja in dokumentov?
  Boris je razumel, da se ne more upreti vplivu Albine. Šele zjutraj je mladenič potopil v težak spanec. Na srečo ni imel nočnih mor. Spal je skoraj do poldneva in se zbudil bolj ali manj pozoren.
  
  
  19. poglavje
  Življenje v sekti se je nadaljevalo. Na srečo se Borisovi strahovi, da bi ga lahko izločili kot nepotrebnega udeleženca umorov, niso uresničili. Nikoli ni izvedel, zakaj je bilo treba ubiti prav tistega debelega moškega in kaj je bilo v njegovem diplomatu, ki ga je Albina vzela s seboj. Vendar pa fantu ni bilo vseeno. Bal se je, da bo spet prisiljen ubijati.
  In ni se zmotil, Albina je spet zahtevala žrtve. Na pravoslavni božič je hudič poklical Borisa in rekel, da bodo morali Bogu Višnuju prinesti še eno sveto žrtev.
  Mladenič je Albino prosil, naj ga k temu ne sili. Toda vodja sekte je bil neizprosen. Sama se je izkazala za serijsko morilko. Rada je ubijala in gledala, kako po njenem ukazu jemljejo življenja moškim. Hudič ni bil greh ubiti človeka.
  Par manijakov, atletska ženska in čeden mladenič z dobro reliefnimi mišicami, sta se spet odpravila na smrtonosni lov.
  Ni trajalo dolgo, da so našli žrtev. Na puščavi zunaj mesta je Albina videla dva moška, ki sta pila luno iz dvolitrske steklenice. Po drugi strani pa iz grla. Ob tem preklinjajo mater. Albina je dala ukaz: "Oni!"
  Boris je presenečeno pogledal hudiča: "Dva sta!" Toda Albina je potrdila: "Gremo!"
  Skupaj sta se približala pijancem. Boris je tiho skočil od zadaj in tistega najbližjega zabodel pod lopatico. Moški se je obrnil in takoj prejel udarec po jajcah od Albine, ki je hkrati zavpil:
  - V slavo našega Boga Višnuja!
  Udarec se je izkazal za tako močnega, da je moški rignil kri, nato pa se je začel pogrezati na tla. Boris je ob pogledu na škrlatno tekočino spet odletel od zavor. Napadel je drugo osebo. Zakričal je: "Kaj počneš?" - in poskušal zgrabiti vejo za zaščito, a ni imel časa. Mladi manijak ga je že zabodel z nožem. In tepel je, dokler moški ni kazal znakov življenja.
  Tudi Albina se je razbesnela, v njej je razplamtelo diabolično vznemirjenje. Zaročena je bila s prvim nesrečnikom, ki je padel na tla. Hotel je vstati, a ga je hudič udaril z golenico masivnega ženskega škornja na glavo. Nato je bes še naprej brcal kmeta po vseh delih telesa. Nato je zgrabila steklenico in z njo udarila svojo žrtev po glavi.
  Moški je utihnil in Albina je Borki naročila:
  "In dokončaj z nožem!"
  Boris je nesrečnemu zarinil nož v grlo in izpustil vodnjak škrlatne krvi. In zmagoslavno rekel:
  - Pripravljen! Ne umre!
  "Naši bogovi so za kri!" je odgovorila Albina. - Umijmo se!
  Boris je z veseljem zapustil prizorišče umora. Na poti domov je vseeno zastavil hudiču neprijetno vprašanje:
  - Zakaj jih imamo?
  "Vidiš," je mirno odgovorila Albina, "naši bogovi so bogovi vojne!" Zahtevajo žrtvovanje. Zdaj lahko končno poročam višjim silam: opravili smo resno delo. In na ta način smo dosegli veliko.
  Boris ni odgovoril, mislil je, da zveri preprosto primanjkuje adrenalina, da ima žejo po ubijanju, drobljenju, mučenju, da bi se počutila kot superman.
  Doma fant spet dolgo ni mogel spati. Spet je hotel pobegniti iz sekte, da ne bi več videl ali slišal Albinih psihopatov, da ne bi sledil njenim ukazom.
  
  
  20. poglavje
  Čez nekaj tednov je Albina poklicala Borisa in rekla:
  "Zdaj morate sami izbrati svojo žrtev in človeku odvzeti življenje. ne bom šel s tabo. Izberite moškega in mi kot dokaz opravljenega dela prinesite njegova odrezana ušesa.
  - Koga izbrati? vprašanje je izbruhnilo iz začudenega serijskega morilca.
  "Poiskati morate žrtev, katere karma je pokvarjena in ki mora biti kaznovana po svojih puščavah," je nejasno pojasnila Albina. "Poišči žrtev še to noč!" Bogovi potrebujejo našo žrtvovanje.
  - Ampak zakaj jaz? Ali imate druge ljudi ...
  "V nasprotju z drugimi se ne bojiš krvi. Ubijal si že prej, navajen si! Zato vam zaupam tako občutljivo zadevo. Tokrat morate ukrepati sami.
  Boris je oklevalno rekel:
  - Vsi ti umori ... to je greh! Tako težke so za dušo in mi kvarijo karmo.
  Hudičeve oči so se zasvetile z norim sijajem. Nezadovoljno je odgovorila:
  - Na meni je, da se odločim, kaj je greh in kaj ni greh! Ubogati me morate, ker opravljam voljo našega Boga Višnuja.
  "Toda zakaj mora Višnu ubijati?" Boris ni mogel razumeti.
  "Celo Sveto pismo pravi, da brez prelivanja krvi ni odpuščanja. Nedolžna kri očisti vesolje in reši številna življenja. Ko smo zagrešili sveti umor enega, bomo rešili na tisoče drugih. Bogovi potrebujejo žrtve, brez žrtev se bo človeštvo uničilo v jedrski vojni, - hudičev glas je zvenel vse bolj grozeče. "Samo naša organizacija lahko prepreči jedrsko vojno in reši človeštvo. Toda tega ni mogoče storiti brez žrtvovanja. Brez skrbi: mrtev čaka na novo inkarnacijo ali Nirvano v nebesih. Žrtev vam bo hvaležna le, da ste ga iztrgali iz tega ostrega, ničvrednega življenja in ga poslali naravnost v nebesa.
  
  
  Boris se je spomnil, da je Nadežda že ob njunem prvem srečanju povedala nekaj podobnega o hvaležnosti morilcu. Fant je bil vrtoglav, čutil je, da se ne more več upreti Albini volji. Toda vseeno je vprašal:
  "Mogoče ne potrebujemo odrezanih ušes?"
  Hudič je jezno rekel:
  - Nujno! Zapovedujem ti, da ne odlašaš več! Zgrabi nož in pojdi!
  Boris je nemočno razprl roke.
  poskusil bom ubiti ...
  Albina je spet spomnila:
  "In ne vrni se brez ušes!"
  Boris si ni mogel pomagati. Albinin ukaz zanj je kot zakon, ki ga je treba strogo izvajati. Brez odstopanj, brez izgredov in ugovorov!
  In odšel je na skoraj tradicionalni "lov". Pritrdili so mu krvnikovo masko, gnala ga je tuja volja. Taval je v stanovanjskem naselju na obrobju spečega mesta kot pobesneli volk samotar. Borisa je grizla misel, da bo moral znova ubiti moškega ali stopiti pred Albino, ne da bi izpolnil njen ukaz.
  Začela se je prva pomladna noč. Presenetljivo toplo za začetek marca. Kako lepo je hoditi pod jasnim zvezdnim nebom, kako lepo je zdaj vse v naravi, ki zaživi po zimskem spanju. In prenašati mora bolečino in smrt. Kako lahko! In kako živeti s tem, kako dolgo prevarati Nadeždo?
  Boris je zdaj obžaloval, da ni kadil. Lepo bi bilo, če bi si dražil cigareto. To bi pripomoglo k razbremenitvi duševnega stresa, sicer se mu trese vsaka celica telesa. In duša me boli.
  Sam je moral izbrati obredno žrtvovanje in ni vedel, kaj. Redki mimoidoči so hiteli domov. Boris jih je pogledal in pomislil: ali si ta zasluži smrt? Odgovora ni bilo. Želel je spoznati pijanca ali brezdomca, a iz neznanega razloga ni naletel na takšne ljudi. Kmalu je bilo območje popolnoma prazno.
  
  
  Boris je skoraj vso noč brezciljno hodil naokoli. Malo se je začelo svetiti, a nebo so prekrili oblaki. Serijski morilec je že razmišljal o vrnitvi in nestrpno čakal na Albinin odziv na neizpolnjen ukaz. Potem pa je mladenič iz gozdnega pasu zaslišal prodoren ženski jok. In tekel z vso silo v jok!
  Prihitel je na pomoč in videl, da napol goli debeluški moški pritiska golo dekle ob drevo. Posiljevalec je dekle skoraj prevzel. Obupno se je borila, a sile niso bile enake.
  - Pusti jo! Boris je zavpil in brez obotavljanja hitel k posiljevalcu.
  Precej močan tip srednjih let ni pričakoval vmešavanja. Obrnil se je k tekačemu fantu. Moški je bil opazno težji od mladeniča. Toda Borka je bil ves kot spremstvo mišic, poskočil je in ga ostro brcnil v trebuh. Moški je imel nekaj zamisli o boju, vendar ni imel časa, da bi popolnoma blokiral udarec, ki ga je delno omilil zapozneli blok. Posiljevalec se je opotekel, a se je postavil na noge in odšel k Borisu.
  
  +
  Mladenič ga je srečal z močnim nepričakovanim udarcem v dimlje. Sovražnik je zakričal in začel padati z obrazom naprej. Boris si je od Albine sposodil udarec po žogah. Temu se ne boste takoj izognili.
  Deklica si je v tistem trenutku vlekla obleko.
  - Hitro pojdi od tod! Boris ji je zavpil, ni hotel ubijati pred pričo. - In pozabi na vse!
  Moški je v tistem trenutku poskušal vstati, a je od Borke prejel močan udarec v glavo. Neznanka, lepo dekle, stara približno dvajset let, se iz neznanega razloga ni mudilo oditi.
  "Hitro pojdi od tod," je spet ukazal Boris. "Ampak ne hodite na policijo in nikomur ne povejte o meni!"
  - Dobro! Hvala vam! - je odgovorila deklica in hitro stopila, nato pa stekla v smeri najbližje hiše.
  Boris je iz torbe vzel nož, skočil k kmetu in z zamahom posiljevalcu zarinil morilsko orožje v grlo. Zapihal je in se začel dušiti s krvjo. Umrl je v krčih, ki so se zadušile.
  "Delo je storjeno, ni škoda," je pomislil Boris, a se spomnil, da si mora posiljevalec še vedno odrezati ušesa. Serijski morilec je v sebi nenadoma začutil naval demonskega besa, iz grla je potegnil nož, ga še nekajkrat z divjo silo udaril po telesu že mrtve osebe, nato pa si je odrezal eno uho, nato drugo.
  Šele po tem se je morilec malo zavedel in opazil, da je ves umazan s krvjo. Tople kapljice so prišle celo na obraz manijaka, ki je rešil dekle.
  Borisu je bilo slabo, težko je dihal. A pri umiritvi sta mu pomagala škrta slabost in mrzel dež, ki je prizadel Soči.
  Nujno je bilo treba oditi s kraja umora. Vendar se Borisu ni mudilo, zajela ga je brezbrižnost. Manijak se je nenadoma ujel, da misli, da je Albina pošast, čistejša od njega. Mora biti psihopat. Zakaj potrebuje ušesa umorjene osebe?
  Fant je imel solzne oči, postalo je hladno, dež se je okrepil, grozil je, da bo prešel v naliv.
  
  -
  Borka ni marala mrzlega dežja. Dež mu je pokvaril razpoloženje. Pozimi je tu pogosto deževalo. Sneg bi bil boljši, Boris je še vajen, da je pozimi sneg, ki ustvarja občutek čistoče in miru. In tu je sneg v zimi zapadel le nekajkrat in se stopil še isti dan.
  Serijski morilec je šel domov in tiho jokal. Spet je šel na lov in ubijal, spet je pokazal šibkost značaja, nadaljeval o Albini. Grozno, seveda, a na čelu sekte je nekakšna diabolična moč, ki se ji Boris ne more upreti. Recimo, da je tokrat rešil dekle, a je truplu odrezal ušesa, zdaj jih nosi kot dokaz svojega grozodejstva, ne da bi mogel zavreči te gnusobe.
  Maniak se je spet spomnil ljudi, ki jih je uničil. In spet je Boris od nekdanjih žrtev najbolj obžaloval mlado dekle, ki ga je ubil blizu Tule. Bila je polna energije, lahko je rodila otroke, razveseljevala je svojo ljubljeno osebo.
  Po drugi strani pa ni slabo, da dežuje. Vsaj spral bo nekaj sledi zločina. Boris ni hotel nositi odgovornosti za storjeno. Zelo kmalu njegova polnoletnost, po kateri ne bi smeli več računati na popust pred zakonom. In dejstvo, da ga še niso ujeli in poslali v zapor, ni dalo pogona novim zločinom.
  Kljub temu je bil Boris po naravi prijazen fant. In ta prijaznost je v njem prebudila vest in note obžalovanja. Zdaj ga je skrbelo, da je postal morilec, da je udaril lastno mamo, preden je pobegnil od doma. Morda je za to, da so z njim slabo ravnali, kriv sam. Najstniki ponavadi ustrahujejo tihe, skromne fante. Poskušajo jih ponižati in užaliti. Vseeno bi moral biti že od otroštva bolj družaben, dokazovati svojo vrednost s pestmi. In deloval je kot noj. Žalosti so se postopoma kopičile v duši in na koncu izbruhnile v umore. Lahko ga razumemo, a Albina je kot utelešenje demonskih sil, brez sramu in vesti ...
  Toda Borka ni uspela pokončati hudiča ali pobegniti iz sekte. Navajen je bil na sekto, tu se je počutil kot v svoji družini, živel je v miru in sožitju s svojo ljubljeno dekle in z vsemi drugimi privrženci, bil enak enakim in le Albina je bila nad vsemi drugimi. In Boris je razumel, da ne bo dvignil roke proti vodji sekte. Vendar so zadnji umori Borki deloma pomagali ugledati luč. Takoj je odšel k Albini, ji vrgel odrezana ušesa in odločno izjavil:
  "Ne pošiljajte me nikamor drugam!" Ne morem igrati vloge krvnika. To ni moje! Sam bom spal in spal bom tebe.
  Albina ni odgovorila. Rekla mi je le, naj se slečem s krvjo umazana oblačila in grem domov.
  Ko je Boris vstopil v svojo sobo, Nadežda ni vprašala, kje je prenočil. Od tega, da si ni treba ničesar izmišljati in razlagati, se je Boris takoj počutil bolje pri srcu.
  Nadenka ga je imela zelo rada in, kot kaže, ni bila ljubosumna. Zaupala je ljubici, rekla, da je ljubosumje občutek ljudi, ki so manjvredni, šibki v umu. Boris je bil prost obveznosti in sumničav, ljubil je lahko, ko je hotel. In želel je samo njo, svoje upanje. In cenila je njegovo ljubezen, ni iskala povezav na strani. Vendar je bila posneta v pornografiji. A to se ne šteje za varanje, saj s partnerji ni imela duhovne intimnosti. Nadežda je razumela, da bo Boris sam povedal, kje je, če bo želel deliti in vprašati za nasvet.
  Zdaj je mladenič molčal, ni hotel ničesar razlagati, samo poljubil je svojo ljubljeno, ona pa se je odzvala na njegov poljub. Imela sta seks enostavno in naravno. Kmalu je Boris začutil močno trepetanje, prišel je orgazem, nenavadno močan, tako močan kot takrat, ko sta prvič srečala Nadeždo. Verjetno je izbruhnil adrenalin, ki ga je telo nabralo med umorom.
  In potem so šli na skupni zajtrk v hangar. Sektaši so opravili obredno molitev in začeli jesti. Kljub temu se tukaj kuha okusen vegetarijanski pilaf!
  Nenadoma se je pojavila hudiča Albina. Vklopila je ritmično glasbo in začela izvajati ritualen, energičen ples, nekoliko podoben trebušnemu plesu. Običajno Albina ni bila prisotna pri skupnem obroku. Boris je menil, da je njen videz najverjetneje povezan z ušesi, ki jih je prinesel.
  Vodnikov ples so postopoma pobrali pojedani sektaši, postal je zabaven. Toda Boris in Nadežda sta odšla k sebi, da bi se spet ljubila. Hrana je ponovno prebudila moj libido. Zakaj se ne bi spet zabavali, če imate moč in željo? Kljub temu so umori, ko je sam izbral žrtev, v Borisu prebudili močno spolno energijo. Kar zadeva Nadeždo, takšna energija ni bila agresivna, prijazna, z željo ugoditi svojemu partnerju, ji ugoditi. Borka ni mogla razumeti, zakaj se to dogaja, vendar je bil po grozotah še posebej vljuden in naklonjen, kot da bi se s tem lahko oddolžil za njegove krvave zločine.
  Kljub neprespani noči se je Boris izkazal kot močan mačo. Po telesih zaljubljencev so vsake toliko časa tekli izpusti in povzročali najmočnejše veselje. Zadel jih je vihar orgazma, mišice so se jim krčile. Borisu se je vrtelo v glavi, telo pa je pelo in trepetalo. Hope je zastokala od veselja.
  Boris se je ustavil šele, ko se je počutil popolnoma izčrpan. Svojo ljubljeno je po nekaj urah seksa zapustil precej zadovoljen.
  
  
  21. poglavje
  Nadia je odraščala kot zaprt, nekomunikativen otrok. Že od malih nog je imela raje samoto kot igre z vrstniki. Rada je sedela kje ob strani, brala pravljico ali samo gledala slike v knjigi. Staršem je bilo res vseeno. Deklica je bila poslušna, zlahka se je odzvala na prošnje, naj pomije posodo, gre v trgovino ali sedi z mlajšim bratom.
  Deklica se je še bolj umaknila, ko je njen oče nenadoma umrl. Nadjuša, kot jo je imenoval oče, je takrat dopolnila enajst let. Njen oče ji je bil najbližja oseba. Očetu je lahko pripovedovala le o šolskih težavah in izkušnjah, medtem ko je mama bolj ljubila sina, lastne hčerke ni razumela, lahko je iz kakršnega koli razloga vpila nanjo, jo včasih ponižala, žalila.
  Delno tudi zato je Nadia odraščala razvpita, negotova. Ni imela prijateljev, ni razvijala odnosov s sošolci. Dekleta so jo gledala zviška, fantje pa niso bili pozorni, menili so, da je nedružabna zamišljena šolarka nora. Toda pri štirinajstih letih se je prvič zaljubila v fanta Sašo iz desetega razreda. Fant je bil dve leti starejši od nje, ujel je navdušene poglede "nodka" in nekega dne je prišel na počitnice in ponudil, da se po šoli sprehodi. Saša je trepetajočo od strahu, a ubogljivo Nadjo odpeljal v neki zapuščen skedenj, kjer si je slekel hlačke in odvzel nedolžnost.
  To je bil konec vse ljubezni med njima. Nadežda je prejela še eno duševno travmo, želela je celo položiti roke nase. Vendar je mati pravočasno ustavila poskus, hčerki ni dovolila, da bi pogoltnila tablete.
  
  +
  Po tem incidentu je njen očim začel posredovati odkrite znake pozornosti pastorki.
  Nadijina mati Valentina je pokopala moža, nekaj let je žalovala, nato pa se je odločila urediti svoje osebno življenje, Antona je pripeljala v hišo. Znan je bil kot ženskar in grablje, pet let je bil mlajši od Valentine. Toda za vsako ceno se je odločila, da se bo poročila s tem moškim, kot da bi bil to njena zadnja priložnost. Valentino so odgovarjali prijatelji, a je Nadia mama na vse ugovore odgovorila: "Ljubim ga!"
  Podpisali so se, očim se je naselil v mamini sobi. Ni maral delati. Občasno se je zaposlil kot čuvaj ali varnostnik, a ni dolgo ostal na enem mestu.
  Anton se je bal, da bi se zapletel z devico, a Valentinin neumni stavek, da je bila Nadya razvajena, je očimu odvezala roke.
  
  
  Mati je čez dan delala, Anton se je potepal po stanovanju in nič ne delal, in ko je Nadia prišla iz šole, je poskušal biti pred njo. Sprva je kot po naključju naletel na dekle na hodniku ali v kuhinji, medtem ko se je lahko dotaknil njenih las, rekel, kako lepa je, jo včasih nepričakovano pritisnil ob steno in jo poljubil na lice ali rahlo udaril njeno rit z njegovo dlanjo. Postopoma si je Anton začel dopuščati še več. Lahko bi jo prijel za oprsje, njeno roko zataknil v hlačke pastorke.
  Hope se ni vajen pritoževati. Da, in ni imela deklet in zaupljiv odnos z njeno mamo se ni obnesel. Valentina je prišla domov utrujena, njeno hčerko so vse pogosteje uporabljali kot sredstvo za izlivanje jeze.
  Nekega dne je Anton vdrl v Nadijino sobo, si pred njo odpel muho, izvlekel svoj penis v erekciji.
  "Rad sesaš bonbone," je rekel očim osupli pastorki, "poglej, kako kul imam." Moraš ga oblizniti, oblizniti in še enkrat oblizniti ter z bisernimi zobmi rahlo ugrizniti v glavo.
  Nadia je oboževala lizike, vendar ni hotela sesati moškega penisa.
  "Neverjetno je čutiti, kako utripa žadova palica v ustih, kako sladka je njegova glava, kot da bi bila lizika. Zdaj boste začutili neizrekljivo brenčanje, - s temi besedami je očim z eno roko prijel Nadjo za glavo, z drugo vzel njegovega tiča in ga začel voziti po stisnjenih ustnicah deklice.
  Nadia se je upirala: očim ji je skušal odpreti ustnice in skoznje stisniti svoje bogastvo. Ni se mogel zadržati in je otroku dal klofuto. In z ustrahovanjem je končal šele potem, ko je Nadia imela gag refleks.
  "V redu je, naučil te bom fahati," je rekel Anton in odšel.
  Naslednji dan je spet prišel učiti svojo pastorko oralnega seksa, njegovo nadlegovanje je postalo nenehno. In po nekaj tednih je očim v celoti prevzel deklico kot žensko. In spet se Nadežda ni upala pritoževati svoji materi.
  Poleg tega ji je očim grozil z nasiljem, če bo komu razkrila "njihovo skrivnost". Antonu je postalo navada, da pride k najstniku v odsotnosti njegove žene.
  Nadia je zdržala, komaj je končala šolo in takoj pobegnila od doma. Po več tednih potepanja je prispela v Soči, kjer se je pridružila sekti. Sprva je bila obdana s skrbjo in ljubeznijo, nato so jo začeli vključevati v delo na vrtu in snemati kot model za erotične fotografije. Lokalnemu fotografu Vladimirju Ačincevu se je dekle zdelo fotogenično, z njo je opravil veliko seans. Nato se je fotograf preusmeril na snemanje pornografije, kjer je uporabil tudi Nadeždo in druge privržence sekte. Albina je trgovala s pornografijo.
  Ko je šel čas. Preprosti brezplačni spolni odnosi s člani sekte in seks med snemanjem Nadeždi niso prinesli zadovoljstva. Želela je pravo ljubezen, čutno, vsepovsod.
  Tistega pomladnega dne Nadia ni imela nobenih dolžnosti v skupnosti, smela je iti na morje. Rada je imela morje, pomirjalo je, lajšalo duševne bolečine, dajalo občutek svobode. Nadia je lahko ure in ure opazovala morsko pokrajino, sledila valovom, ki se vdirajo v kamnite pečine, se širijo ob obali in se vračajo v brezmejne morske globine. V morju se je čutila velika moč narave, ki je ugasnila divje človeške strasti.
  
  +
  Nadia je odšla na najbližjo plažo skupnosti. Tu se je hotela utopiti, ko je prišla iz Moskve po zlorabi očima in prepiru z mamo, tu je srečala dve ženski, ki sta jo odvrnili in zvabili v bratovščino.
  Od naselja do morja se lahko sprehodite v dvajsetih minutah. Toda Hope se ni mudilo. Na poti si je spletla venec iz pomladnega cvetja, ki raste na jasi, nato pa sezula sandale in se odločila hoditi bosa: s podplati je rada čutila tla.
  V gozdu blizu plaže se je deklica včasih ustavila in pozdravila drevesa, ki jih je imela za svoje stare prijatelje. To je pogosto počela že prej, ko je šla sama na morje.
  Nenadoma je Nadia na klopi zagledala mladeniča, ki je bil videti star približno osemnajst let. Visok, suh fant se ji je takoj zdel lep, pogledal jo je. Nadia je odvrnila pogled, počasi šla mimo neznanca, ne da bi se obrnila, ampak je obrnila sluh v njegovo smer. In začutila je, da je fant vstal in ji sledil.
  Hope se je obrnilo. Njuni pogledi so se srečali in dekle je nenadoma prekril topel val. Nekaj blizu, draga, je ujela tujca. Skozi misel, da bi se s tem čednim moškim lahko razvila globoka zveza. Hopeu niti ni bilo nerodno, da je tip hodil naokoli z nožem. Raje zaradi oblike je vprašala, zakaj potrebuje nož, in se zadovoljila z ne preveč razumljivim odgovorom. Deklica je nekaj rekla sama, prva stvar, ki je padla na misel, nekaj o umoru in samomoru, medtem ko ni resno pomislila, da bi fant res lahko bil morilec. Potem, ko sta si postala tesna, je Boris kljub temu izpustil, da ima na računu več umorov. Nadežda je poskušala povprašati podrobneje, a Borka o tej temi ni želela govoriti, rekel je le, da je bil prisiljen ubijati, saj ni imel druge izbire. Nadežda, ki je bila zaljubljena v fanta, se ni več obremenjevala z vprašanji.
  In tistega nepozabnega dne je Nadia takoj ugotovila, da fant nima izkušenj v ravnanju z ženskami in je bil zato zelo sram in zaskrbljen. Ampak ji je bilo všeč. Včasih je bila tudi sama zelo sramežljiva. Hope se je odločila, da se sreča in poklepeta s fantom. Vendar je neznanec molčal, premor se je zavlekel. Tudi Nadia ni vedela, kje bi začela pogovor. Kljub temu je dekle, prvi, ki se seznani s fantom, ni zelo priročen. Toda Nadia se je odločila začeti pogovor, iz katerega je ugotovila, da je fant v življenju trpel, morda nič manj kot ona, da je tudi on izobčenec.
  Iskra, ki je na prvi pogled prebila srce, je že počasi prižgala ogenj same ljubezni, o kateri je deklica sanjala. In odločila se je, da ne bo zamudila svoje priložnosti, da bo fanta očarala, zapeljala. Pravzaprav je želela preprosto žensko srečo: ljubiti se in biti ljubljena. V skupnosti so od nje zahtevali le seks, v spolnih odnosih je bila precej izkušena. Toda včasih se je počutila kot prostitutka, ki se pari po navodilih režiserja. In ni imela stalnega kavalirja. V skupnosti so se izvajali svobodni odnosi, kmetje so nesramno opravili svoje delo in odšli. In s tem fantom je hotela zavreti pravo romanco.
  Hope je pustila svoj venček iz rož skupaj s svojimi načrti za sončenje. In šla je na obisk k Borisu, takoj ko je ponudil. Ostali so sami. Deklica se je trudila biti seksi in kmalu je videla, da je mladenič navdušen, njegovo dostojanstvo je začelo izbujati iz njegovih kratkih hlač. To je razveselilo Nadeždo: fant jo želi! Je privlačna in zapeljiva.
  Deklica se je odločila za ukrepanje, saj je razumela, da je Boris mlajši od nje in sploh ni izkušen v ljubezenskih zadevah. Bila je aktivna stran, sama se je znebila oblačil in osvobodila mladeniča. Hope je fantu želel prinesti največji užitek. In vedela je, kako to narediti. Imajo neverjeten seks!
  In potem je s seboj poklicala mladeniča. In Boris je šel! Začela sta živeti skupaj v skupnosti in uživala v svoji ljubezni. Njihova srca so bila napolnjena s srečo, zdelo se je, da bo trajala večno.
  Nadeždi ni bilo mar za Borisovo preteklost, ni se obremenjevala z vprašanji, tudi ko je njen ljubljeni prišel v oblačilih, umazanih s krvjo. Verjela je, želela je verjeti, da njena Borka samo pomaga pri zakolu živali. Nikoli se nista prepirala, skoraj nikoli se nista prepirala med seboj. Navada, da se popuščamo in si ne prizadevamo za vodstvo, je v skupnem življenju dobro služila.
  
  
  22. poglavje
  Boris je živel v sekti, čeprav se mu je v glavi večkrat pojavila misel - pobegniti. Prepričajte Nadeždo in pojdite nekam z njo, da v njihovem življenju ne bo Albine, umorov, snemanja pornografije. Ovira je bilo pomanjkanje denarja in dokumentov. Nadeždi niso plačali niti za snemanje. Albina bi jo lahko v obliki spodbude osvobodila drugega obveznega dela v kuhinji ali na parceli, vendar v rokah ni dala več kot sto rubljev "za sladoled". In Borka ni dobila nič za umore. Dobro je, da po posiljevalcu Albina od njega ni zahtevala novih žrtev.
  Borisu ni bilo všeč, da je bil njen ljubljeni posnet v pornografiji. Približno enkrat na mesec je prišel režiser in udeleženci snemanja so bili zbrani v hangarju.
  Boris je želel izvedeti, kako poteka streljanje, in nekega dne so mu dovolili, da se jih udeleži. Stal je ob strani in opazoval proces, še posebej za svojo ljubljeno. K njej se je približal gol, zagorel fant, star približno dvajset let. Boris ga je poznal iz skupnosti, delal z njim na vrtu. Mladeniču je bilo ime Kolya. Nadeždi je pomagal sleči, jo odpeljal na kavč pod reflektorji.
  Boris je začutil ljubosumje, želela je priteči in odpeljati svoje dekle, a se ni mogel prisiliti, da bi pokvaril streljanje. Zlobni notranji glas ga je pomiril: to je pač služba, na svoje delo ne boš ljubosumen, kajne?! Ne delajte škandala, bodi inteligentna oseba. Naj se dekle sprosti in uživa.
  
  
  Nadia in Kolya sta postajala vse bolj navdušena. Postopek snemanja se je začel. Telesa mladih so se prepletala. Nadia je zastokala in Borisovo dostojanstvo je boleče nabreklo. Čudno je, da je ljubosumje nenadoma izginilo. Prekleto, njegova ljubljena se pred njegovimi očmi zajebava s fantom, a to povzroči navdušenje, Nadijino stokanje boža uho.
  Nikolaj je močno galopiral po partnerju in se blaženo nasmehnil. Drugi udeleženci snemanja, še trije pari, enako so se začeli pariti. Adepti so stokali in se smehljali v posmehljivem poželenju.
  
  +
  Režiser je nato Borisu zamahnil z roko: sleci se in se jim pridruži. Kot, ti boš drugi z Nadio. A Borka je skočila iz dvorane, kjer se je dogajala vsa ta razvratnost.
  In potem je slišal, kako se je Albina pritožila režiserju, da je prodaja videov upadla, in rekel je, da je zdaj povpraševanje po snemanju v slogu trdega BDSM. Boris ni vedel, kaj je to. Vprašajte, seveda, sram. In Nadežda mu ni znala razložiti.
  In poleti so sektaše odpeljali v Utrish, miren odmaknjen kraj z redko poseljenimi plažami in slikovitimi gozdovi, ki se v lagunah približujejo skoraj do same vode. Tu so bile načrtovane razsvetljenjske seje ne le za člane podružnične sekte, ki jo vodi Albina, ampak tudi za adepte iz Moskve.
  Prišel je tudi Vladimir Ačincev, isti plešasti fotograf in porno režiser, ki je delal v Sočiju.
  Boris je spoznal, da je bilo snemanje v naravi pričakovano. Ni se zmotil. Kmalu so Nadeždo in več fantov odpeljali v gozd. Boris se je prikradel za filmsko ekipo.
  Kar je videl, je Borko šokiralo. Njegova ljubljena je služila družbi petih moških naenkrat! Takšen gangbang je spominjal na "pasjo poroko" med psičinim estrusom, ko se izmenično preplezata na eno. Poleg tega so moški nato začeli delovati hkrati! Nadijina očarljiva usta, njene elegantne luknje so bile napolnjene z navdušenimi žadnimi palicami fantov.
  Kar je Nadežda naredila, je bilo vulgarno in gnusno. Toda Boris spet ni našel moči, da bi posredoval. Bil je ljubosumen in hkrati žal za svojo ljubljeno. Po streljanju sta se resno pogovarjala.
  
  
  Nadia se je izgovorila, zagotovila: bilo je potrebno po scenariju, Borya ne bi smel biti ljubosumen in ogorčen, ljubi samo njega. Boris je to vedel. In ljubil je svojo Nadenko in ji je zato vse odpustil. Pomirila sta se. A to ni prenehalo s snemanjem Nadie. Nekaj dni pozneje so jo in še eno Borisu neznano žensko odpeljali v gozd.
  Tistega usodnega dne sta se Boris in Nadežda zbudila, ko je sonce že vzšlo izza gora in ogrelo nudistično plažo, kjer so se goli ljudje zbirali, da bi se kopali v mirnem jutranjem morju. Boris je nekaj minut strmel v nudiste, na plažo pa ni šel. Po spanju je v sebi začutil željo, se vrnil k Nadeždi, ki je ležala v šotoru, in jo potegnil k sebi. Deklica se je široko nasmehnila in mu vrnila poljub. Mladi so se ljubili. Njihova telesa so gorela od strasti.
  Tokrat je Boris ravnal nesramno, svoji ljubljeni še ni popolnoma odpustil njene nečednosti na zadnjem streljanju, Nadežda pa je bila ljubeča in ustrežljiva. Zaljubljenca sta se zabavala in zadrževala stokanje, da ne bi pritegnila pozornosti radovednežev.
  Ko je Boris končal, je Nadeždo potegnil iz šotora in v vodo. Morje je bilo toplo, prav tako zrak, ki se je segrel skoraj do trideset stopinj. Pravo južno poletje!
  V vodi se je skoraj gola Nadežda zdela še posebej lepa, njeni zlati lasje so se svetili na soncu.
  Zaljubljenca sta dolgo čofotala. Ko so prišli na obalo, je Boris odšel do izvira po vodo, Nadeždo pa so v njegovi odsotnosti odpeljali na streljanje. Vrnitev Borka ni vedela kam: gozd Utrish je ogromen. Čakal je na svojo ljubljeno in preklinjal režiserja.
  In potem se je pojavila Nadya, pripeljal jo je Ahintsev pomočnik, deklica je komaj stala na nogah in se ni mogla premikati brez zunanje pomoči. Njena pubis in stegna sta bila prelita s krvjo.
  - Kaj se je zgodilo, draga? je napeto vprašal Boris.
  Hope je odgovorila s solzami:
  "So samo nekakšni perverzneži ...
  - Takoj mu bom pokazal, za vse bo odgovarjal! - je rekel Boris, pograbil kuhinjski nož, ki je ležal na mizi, in hitel iskat direktorja.
  Hope je zavpil: "Ne!" - in sledila Borki. Slutnja, da bo njen ljubljeni ustvaril težave, je deklici dala moč.
  Vladimir Ačincev se je po streljanju že vrnil na svoje parkirišče. Zaslišal je Borisove korake in se obrnil v njegovo smer:
  - Kaj potrebuješ?
  Borka ni odgovorila. Zlobneža je dosegel v dveh skokih, ga z nožem zabodel v trebuh in šele nato rekel samo eno besedo: "Izpad!"
  Moški se ni mogel pokriti. Nož je zadel globoko v telo. Šokirani režiser ni kričal, ni kazal niti najmanjšega odpora, le zbegano je vprašal:
  - Za kaj?
  Boris spet ni odgovoril. Iztrgal mu je nož iz trebuha in ga znova zabodel. Tokrat v direktorjevi ključnici. Kri je bruhala in Borka je v jezi vedno znova zabodla kmeta.
  Nadežda, ki je prišla, je hitela k mladeniču z besedami:
  - Ni potrebno! Prenehaj!
  Deklica je zgrabila nož iz Borisovih rok. Direktor se je zgrudil na tla, Borka pa je začutila bližajočo se osebo. Mlad človek je brez naravnega poguma nagonsko hitel v gozd. Upanje po sadističnem snemanju ni moglo teči. Naredila je nekaj korakov za svojim dragim, a se je ustavila z nožem v rokah. Deklica je bila zmedena, šokirana.
  Pojavil se je moški, ki je blokiral Nadeždino pot. Potem je prišlo več ljudi. Nekdo je poklical policijo. Toda Nadia se ni dotaknila, radovedni državljani so le strmeli v truplo režiserja in deklice, obarvano s krvjo.
  In Boris je izginil v gozdu. Sreča mladega morilca ni zapustila in tokrat se mu nihče ni ustavil na poti, nihče ni bil pozoren nanj.
  Borka je šla globoko v gore. Počutil se je slabo: njegova ljubljena je ostala na kraju zločina, lahko bi jo pridržali in zaslišali. Toda duševna šibkost fantu ni dovolila, da bi se vrnil in se predal.
  Kljub temu se je Borka ponoči spustila k morju. Sektaši so odšli, njihova taborišča so bila prazna. Upanja ni bilo, a šotor, v katerem so bivali, je ostal na mestu. Boris je ugibal, da so njegovo ljubljeno odpeljali v Anapo na zaslišanje.
  
  +
  23. poglavje
  Hope so odpeljali k preiskovalcu. Izkazalo se je, da je ženska. Vendar pa Nadia ni marala, kdo jo je zaslišal. Po kontrolnih vprašanjih: priimek, ime, patronim, se je preiskovalec lotil posla.
  - Tvoja situacija, Nadežda Petrovna, se mi zdi takšna: k tebi se je povzpel kmet, ti si se branil, zgrabil nož in ga udaril. Prav imam?
  Hope je prikimala.
  - Načeloma te razumem. Ampak ne morete odpustiti, za umor boste morali odgovarjati.
  Hope je žalostno vzdihnila in potrdila:
  - Pripravljen sem...
  Preiskovalec je pozorno pogledal dekle. Njene oči so bile rdeče od solz, še vedno je bila v šoku.
  "Da, obstaja izraz za umor, vendar vam želim pomagati," je preiskovalec preklopil na vas.
  Nadežda je pogledala gospo, ki jo je zasliševala. Mlada ženska s prodornimi, zvitimi, prodornimi očmi. Nadežda je ni marala. Verjetno ne bo pomagalo!
  In član preiskovalnega odbora je nadaljeval:
  - Izdali vam bomo priznanje, to bo omililo vaše stališče. Če priznate, da je bil umor storjen v stanju strasti, lahko dobite največ štiri leta. Možno je, da je pogojno. Vse je odvisno od vas. Povej mi podrobno, kako si ubil, zapisal bom in uredil. Seveda bomo opravili preglede, da potrdimo vaše besede.
  Nadežda je zajokala in pogosto utripala z rdečimi očmi. Deklica ni vedela, kaj naj reče. Ni zagrešila umora, vendar Borisa ni hotela izdati, nož, neposredni dokaz, pa je bil v njenih rokah. Nekaj bom moral napisati. Napete so bile tudi besede preiskovalca o preiskavah. Hotel sem narediti vse v redu.
  Hope je negotovo vprašal:
  - Morda mislite?
  Preiskovalec je odgovoril:
  - V redu, pomisli! Toda medtem ko ostaneš v preiskovalnem zaporu, je tam dobro razmišljati.
  Preiskovanko so odpeljali po dolgih hodnikih v klet. Tam jo je pričakal moški z epoletami majorja in dve mladeniči v belih plaščih. Eden je visok, drugi podpovprečno visok. Major je damam naročil:
  - Odgovorite občanu v sobo, vzemite odtise, natančno preglejte in poiščite.
  Visoka ženska je prikimala.
  - Naredimo to!
  Major je jezno ponovil:
  - Upoštevajte, da mora biti iskanje najbolj temeljito! Ona je nevaren morilec.
  Nizka ženska z živo naslikanimi ozkimi obrvmi, zraščenimi na nosnem mostu, je odgovorila:
  "Seveda, naredili bomo vse, kar bo potrebno!
  Nadeždo so odpeljali v sobo z belimi stenami, reflektorji in velikim ogledalom. Visokorasla ženska je prižgala dodatno luč, ki je Nadeždi z zbadanjem poškodovala oči. Dali so ji tablo in rekli, naj stoji naravnost. Klikni v profil, poln obraz. Nato so si roke namazali z barvo in vzeli prstne odtise. Nadežda je nežno pritisnila na papir, vsak prst posebej, nato svojo dlan.
  Nato so obtoženca odpeljali v boks na pregled, pod svetlimi svetilkami, ki so svetile z vseh strani in niso dajale sence. V škatli je bila medicinska miza s potrebnimi zalogami, v kotu je bil na tla privit ginekološki stol.
  - Sleči se! je naročila visoka gospa. Sleci vsa oblačila in se povzpni na stol.
  Upanje je bilo zmedeno. Spoznala je, da bodo njeno telo preiskali, morda tako, da bi prste vtikali v intimna mesta. In po snemanju se je njena nožnica vnela in srbela. Poskušala se je psihično pomiriti: v redu je, obravnavajte to kot redni zdravniški pregled.
  Zavrnjena Nadežda je počasi slekla obleko, modrček, hlačne nogavice in sandale. Visoka ženska je vzela svoja oblačila in otipala vsak šiv, vsako gubo. Nizka skrbnica je zložila njena oblačila na kup in ironično pogledala obtoženca. Obe ženski sta bili relativno mladi in lepi. To je Nadeždo nekoliko pomirilo. Pa vendar se ji je zdelo neprijetno sleči hlačke.
  Vendar je visoki glasno rekel:
  Sleci tudi spodnje hlačke!
  Nizka ženska je dodala:
  - Pohiti! V nasprotnem primeru vam bomo pomagali. In se povzpnite na stol, počutite se, kot da ste na pregledu pri ginekologu.
  Toda ženske so začele pregledovati z glave, česale so Nadeždine dolge goste lase in drobile vsak pramen.
  "Tvoja griva je lepa," je rekel visoki. - Samo stuširaj se. Bodi tiho, ali pa se bomo obrili!
  Pazniki so priporniku pogledali v ušesa in uporabili celo povečevalno steklo. Pogledali so tudi v nosnice in jih previdno razširili s pinceto. Ženske skoraj niso povzročale bolečine, a Nadežda se je počutila kot morski zajček. Bilo je ponižujoče, še posebej, ko mu je roka v rokavici vdrla v usta, začela smrkati za ustnicami, se dotaknila neba, nežno potegnila za jezik.
  Hopeu je bilo slabo, njegova usta so imela okus po gumi. Ni razumela, zakaj je bil potreben tako temeljit pregled.
  In stražarji so ji zmečkali prsi, otipali pod pazduho. Potem je eden od njih s pritiskom na popek povzročil prvo resnejšo bolečino. Hope je dahnila in trznila.
  "To so še vedno rože," je rekla visoka gospa. - Zdaj vas bomo iskali na intimnih mestih. Prosim razširite noge, popravili jih bomo. In sprosti se. Ta postopek ni zelo prijeten, vendar je potreben za popoln pregled. Poskušal bom povzročiti čim manj nevšečnosti.
  Nadežda je močno zavzdihnila, razširila noge in kmalu začutila gibanje ženske, ki je v naročje Venere vtikala svoj dolgi kazalec.
  je kričala Nadia. Zelo je bolelo! Bolečina, ki jo je povzročila hrapava roka v medicinski rokavici, se je naložila na mirujočo bolečino, zasluženo med snemanjem.
  Trd kot kos lesa je Nadeždo s prstom zabodel globoko v nožnico, kar je povzročilo neznosno željo po uriniranju.
  Nadia je s težavo zadrževala svojo željo in gospa, ki jo je pregledala, je rekla:
  "Oh, tukaj so težave!" Vnetje. Moral bi nanesti mazilo.
  "To ni naša skrb," je odgovorila nizka matrona. - Povejte zdravniku, naj preveri pozneje.
  Visoka je vtaknila drugi prst, tako trdo in globoko, da je Nadežda začutila krče. Bolelo jo je, žgečkalo je in imela je neznosno željo pisati. Deklica ni zdržala, ven je pritekel curek urina.
  - To je okužba! - je visoko prisegla, a prstov ni potegnila iz nožnice. - Omočil sem mojo obleko.
  "Naj se zbudi," je v smehu odgovoril kratki. - Obstaja veliko suhih oblek.
  
  
  Visoka matrona se je ustavila, nato pa segla s prsti vse do maternice in jih tam začela zvijati. Nadia je zastokala od bolečine in sramu, začela se je tresti. In matrona se je nasmehnila in še naprej vrtela prste. Ni se ji mudilo, vse to je storila ne brez užitka. Videti je bilo, da uživa v povzročanju bolečine na najbolj intimnem mestu ženske. Hkrati je ženska s prsti proste roke razprla Nadeždine sramne ustnice in pritisnila na klitoris. Obtoženi je zastokal, iskanje se je spremenilo v posmeh. Visoka straža je vagino pregledovala veliko dlje in bolj natančno, kot bi morala biti med pregledom. To je bilo storjeno namenoma, da bi ponižali in poškodovali zapornika.
  Nizka ženska ni imela nič proti, rekla je Nadeždi:
  "Lezi mirno, lepotica!" Ko se upiraš, te bolj boli.
  Nazadnje je visoka gospa potegnila roko iz svojega intimnega mesta, a Nadežde niso izpustili. Matrona je zamenjala rokavico, spustila malo vazelina na prst in nenadoma vstopila v anus deklice. Obtoženčev obraz je postal od sramu še bolj rdeč. Toda matrona je predstavila drugi prst.
  Nadežda, pritrjena na stol, je ogorčeno zastokala, visoka gospa pa se je le nasmehnila, dodala tretji prst in šla globoko v danko. Kako gnusno in ponižujoče je, ko ti kopljejo v anus!
  Upanje se je treslo od bolečine in impotence. Nizka matrona jo je pomirila:
  - Moramo pogledati. Ne skrbi, zdaj je vsega konec.
  Nadijine solze so ji tekle po licih, visoka ženska pa je prodirala vse globlje v anus, kot da bi ga hotela zlomiti.
  Nizko vztrajati pri punci:
  - Ne zlomi ga ...
  "Izkušena je, njena poanta je razvita," je dejala visoka matrona, a je sprostila pritisk, malo zasukala prste v anus in rekla:
  "Tja bi morali postaviti sondo."
  Low je odgovoril:
  - Stara sonda je bila raztrgana, nova pa ni bila prinesena ... In na splošno se ji nehajte norčevati. Dovolj smo jo prizadeli.
  Visoka matrona je ugovarjala:
  - Major je ukazal, naj bo iskanje najbolj temeljito!
  Low je pojasnil:
  - Tako odredi v zvezi z vsemi osumljenci umorov, da bi zlomil voljo preiskovanih.
  Visoka matrona je odmaknila roko iz anusa in rekla:
  "In tukaj je videti čisto.
  Nato se je obrnila na Hope:
  - No, v živo!
  Nato je odtrgala rokavice in jih vrgla na smeti. Nadežda si je oddahnila: iskanja je bilo končno konec. Toda upravnik je vzel še en par gumijastih rokavic in si jih spet nadel. Obtoženi se je spet stresel: usmrtitev se nadaljuje?
  Nizki jo je pomiril:
  - Naj te ne bo strah! Zdaj bo pregledala tvoje noge in to je to!
  Visoki upravnik je čutil, kako so mišice Nadeždinih natreniranih nog, kolen, pritiskale na teleta. Spustila se je do podplatov, otipala vsako nogo. Razprla je celo prste na nogah. Zdi se, da nič ne boli. Ampak, vseeno, gnusno, sram, strašljivo. Zakaj vse to?
  Končno je kratka dama sporočila:
  - Iskanje je končano. Zdaj se morate umiti pod tušem in v fotoaparatu.
  Nadežda je dobila brisačo, kos mila za pranje perila in jo odpeljala po hodniku v tuš kabino. Razpoloženje je bilo odvratno, nožnica je bila zelo boleča, v glavi se je vrtelo. Zakaj so jo tako ustrahovali? Zakaj taka krutost? In stražarji so jo prezirno gledali.
  Upanje se je odločilo: molčala bo! Vsekakor bodi tiho. O Borisu ne bo rekla niti besede. Sploh ne bo rekel niti besede! Ne bo nobenih iskrenih priznanj, nobenih informacij preiskovalcu. Nič!
  Obnašala se bo kot gluhonema in zavrnila podpis kakršnega koli protokola.
  
  
  24. poglavje
  Kovalev je prispel v soboto zjutraj. Nastanjen v sobi z Vasilijem. Odločeno je bilo, da ga že naslednji dan pošljejo v Utrish. Inna je obljubila, da bo svojemu bratu podarila šotor, pobrala hipijevska oblačila, zvečer pa naredila frizuro zaposlenega, ga spravila v ustrezen videz, da se ne bi razlikoval od stalnih prebivalcev Utrisha in ne bi vzbujal njihovega nezaupanja.
  Naloga, ki je bila pred nami, je bila zadovoljna Kovalev. Bil je vesel, posut s šalami, dajal je komplimente Inni.
  Vasiliju Krasinu je bila ta ženska všeč. Toda zaradi svoje naravne skromnosti, ki običajno ni značilna za policijo, ni naredil nobenih korakov v smeri tesnejšega zbliževanja. Inna in njena mama sta bili do gosta vljudni. Skupaj sta večerjala, z Inno Vasily pa sta razpravljala predvsem o delovnih vprašanjih.
  Kovalev se je z dekletom takoj obnašal neovirano. Pripovedoval je smešne zgodbe in anekdote, zvečer pa je povsem odšel v Innino sobo.
  Vasilij je bil ljubosumen: izza stene so se slišali smeh in živahni glasovi, a Krasin se ni upal pridružiti veselemu paru, čeprav je bil zaskrbljen: načrte je imel za Inno. Ampak tukaj je, takoj s Kovalevom ... On je ženskar, ne misli resno, misli mu samo seks.
  V sosednji sobi je bilo vse tiho. "Spat sta šla," je pomislil Krasin. "Neresna ženska in hotel sem se spoprijateljiti z njo."
  Kovaljova dolgo ni bilo, pojavil se je pozno ponoči.
  - Kako je Inna v postelji? - jezno je vprašal Vasilij, ki ni mogel zaspati.
  Nič nismo imeli! Kovalev je odgovoril. Sploh se nisva poljubila.
  - Zanima me, kaj so potem počeli pol noči? Krasin ni verjel.
  - Naredili so mi pričesko, nato pa sem prebral knjigo o Utrišu in njegovih prebivalcih. Da bi razumeli, kaj se tam dogaja.
  - Morala je brati, kajne tukaj?
  - Torej je bilo tam knjigo mogoče brati le iz računalnika. Glede Utrisha je imela Inna samo "Formulo svobode" *, ki je bila prenesena kot datoteka na internetu. Bral sem in ona je šla spat. Poglej bolje, kako so mi naredili erokez?
  
  *Govor o knjigi Alekseja Bolšakova "Formula svobode. Utrish"
  
  Uslužbenec preiskovalnega odbora Andrej Kovalev je bil s svojo novo pričesko videti zelo smešno. Toda Krasin se ni niti nasmehnil, rekel je:
  - Dobro! Videti je bilo kot petelin.
  Kovalev ni bil užaljen, zaspal je v pričakovanju prihajajočega dela.
  Naslednji dan se je uslužbenec odpravil v Utrish, da bi zbral informacije o pokojni igralki in njenem spremstvu.
  Od avtobusne postaje do tretje lagune, kjer se je zgodil umor, je treba prehoditi štiri kilometre ob morski obali. Do tja je bilo mogoče priti tudi s čolnom, ki je počitnike peljal za denar, a se je Kovalev odločil, da gre peš, kot so to storili domačini.
  Pred seboj je zagledal dekle v kratki obleki z nahrbtnikom in šotorom čez ramena. Kovalev je prikrito pregledal neznanca. Malce suha, srednje visoke, a dolgonoga, vitka, se je Andreju takoj zdela lepa: njeni dolgi lasje so bili zviti v kite, ki so štrlele v različne smeri, kar je izdalo njeno pripadnost neformalnim.
  Kovalev se je odločil ukrepati. Dohitel je neznanca in rekel:
  - Zdravo! Prvič sem tukaj, prijatelji so mi povedali za Utrish. Pravijo, da se je najbolje ustaviti pri tretji laguni.
  "Dobro jutro," je z nasmehom odgovorila deklica, čeprav je dan že prestopil ekvator. - Ja, to je super kraj. Sam stojim tam, na četrti laguni.
  Visoke prsi, ovalni sladek obraz, prijeten nasmeh. To sem želel bolje spoznati. Kovalev je rekel:
  Gremo skupaj, saj smo na poti.
  "Skupaj lahko narediva," se je strinjala deklica. - Ali imate pitno vodo?
  Kovalev je dal kupiti mineralno vodo v Anapi. Dobil je navodilo, da se voda lahko vzame iz izvira, in ni se zalog, da bi lahko nosil manj.
  
  
  
  - Še malo, - je rekel Andrew. "Zdaj ga bom dobil, dam ti pol kozarca iz moje skromne zaloge." Povedali so mi, da je voda v izviru v razpoki za tretjo laguno. Danes ga želim prevzeti.
  - Lahko ga vzamete pri slapu. On bo na poti.
  - Ali lahko pijete vodo iz slapa? je vprašal Andrej.
  - Spodnjega je treba prevreti, lahko pa se dvignete nad slap, tam, v gorah, izvira. Voda je bistra, želim iti tja, da ne bi šla takoj iz lagune, - je rekla deklica s sladkim nasmehom.
  "In šel bi, da ne bi trpel žeje," je navdušeno dejal Kovalev.
  - No, pojdimo, pokazala ti bom vir, je odgovorila deklica. Kako ti je ime?
  - Andrej. kaj pa ti?
  - Nimfa sem.
  Je res nimfa? Kovalev je bil presenečen.
  - Tukaj je. Tukaj sprejeti z vzdevki. In v prejšnjem življenju mi je bilo ime Lena.
  "Kličejo me Kal. Ampak raje imam ime.
  Andrej je vzel steklenico vode, vrč, jo nalil deklici.
  Slekla je tudi nahrbtnik, odvrgla obleko in pustila le majhne hlačke, obleko dala v nahrbtnik in vprašala:
  - Ali kadiš?
  Ne, Andrew ni kadil.
  - Morali bomo streljati. In poiščite steklenice za vodo. Pred slapom bi moral biti koš za smeti. Bomo videli tam.
  Nekaj minut sta sedela na obali in Lena se je ponudila, da bo plavala v morju. Odvrgla je mini spodnjice in se pogumno potopila v prihajajoči val. Kovalev je sledil temu. Bilo je prvič, da je plaval brez kopalk, a mu je bilo takoj všeč! Običajnim občutkom je bil dodan občutek neomejene svobode, zaradi katere se nudisti pravzaprav slečejo.
  Kovalev in nimfa sta plavala daleč, Andrej še nikoli ni plaval tako daleč, a v prisotnosti lepe sopotnice ga ni bilo prav nič strah. Niti pomislil ni na to, da bi ljudje, ki gredo mimo, lahko zgrabili svoje stvari.
  Ko so se fantje malo posušili, so vzeli nahrbtnike in se počasi odpravili do slapa. Andrej je zelo rad šel z golim dekletom in se pogovarjal z njo. Kovaljov si je na poti domišljal stvari, češ da je umetnik, a začasno dela kot hišnik v Sankt Peterburgu. Deklica mu je povedala, da rada štopa in je na ta način prepotovala pol države. Povedala je, kako je prišla sem z Altaja, kako je čakala na močno nevihto na avtocesti blizu Voroneža. Kovalev je vprašal, ali se boji potovati sama, ali jo kmetje nadlegujejo.
  - Kaj za? - je bila presenečena punca. - Vedno lahko najdete prostitutko na avtocesti.
  Vendar je imela primer s tovornjakarjem, ki ga je začel grabiti za noge, nadlegovati, celo ustavil avto in začel zavesati okna. Lena mu je ponudila sto petdeset rubljev, da jo je odpeljal in hotela izstopiti iz avtomobila. "Ne potrebujem denarja, hočem seks," je rekel zaskrbljeni moški. Toda Leno so našli, rekla je, da ni pripravljena na seks, ker je imela menstruacijo. "Vsaj pihaj," je prosil tovornjak. "V redu! je rekla Lena. "Resnično moram iti ven in lulati." Voznik je odprl vrata, deklica je pograbila svoje stvari in skočila iz avta.
  "Tako je moški ostal brez denarja in brez seksa, jaz pa sem šla na drugo vožnjo," je veselo povedala Lena-Nymph in dodala, da pravzaprav verjame v vnaprejšnjo usodo in svojega angela varuha, ki jo bo rešil v težkih časih.
  Andrey je vprašal, kako dolgo bo Lena ostala na Utrishu, odgovorila je, da nima nobenih določenih načrtov, če pa bo srečala prijatelje, bi ostala dlje.
  Kovalev je pogledal dekliške vitke noge, lepe prsi in pomislil, da bi morala njegova punca v Sankt Peterburgu poskrbeti zase. Telovadnica ali kaj podobnega za obisk.
  Hkrati Kovalev ni pozabil na primer. Previdno je povedal, da je slišal, da so letos na Utrišu ubili režiserja, ki je snemal pornografijo.
  Lena ni vedela ničesar o umoru. Skoraj celo poletje je preživela na Altaju.
  Pri slapu so sopotniki spet zaplavali, nato pa se sušili na obali, opazovali ljudi, ki se tuširajo, našli nekaj praznih steklenic in se povzpeli po poti. Lena je pokazala pot do izvira, ki napaja slap. Andrei je pogumno sledil dekletu in poslušal njeno zgodbo o tem, kako so lani s prijatelji plezali po vsem Utrishu.
  Na poti nazaj je gola Lena, ki je obžalovala, da ni vzela mila, pogumno stala pod stebrom slapa hladne sladke vode, ki je padala s skale na plažo. Andrej se ni tuširal. Občudoval je dekle. Vedno bolj mu je bila všeč. Njena spontanost, enostavnost komunikacije, želja po pogovoru z njim o kateri koli temi so podkupili zaposlenega v preiskovalnem odboru. Tako so odšli v laguno in se pogovarjali kot dobri stari prijatelji, ki imajo vedno teme za prijetno razpravo.
  V tretji laguni je Andrej takoj našel dober tabor na obali. Lena je želela iti dlje, vendar je Kovalev predlagal, da se deklica začasno ustavi poleg njega in jedo, dokler se ne stemni. Lena se je takoj strinjala: operativec je deklici pomagal postaviti šotor in skupaj sta odšla v gozd po drva.
  V gozdu niso toliko nabirali grmičevja, kolikor so občudovali lepoto domače narave, veličastne stoletne hraste in še bolj starodavna brina. Ko je izbrala enega najmočnejših hrastov, je deklica poskušala izmeriti njegovo širino in se komaj prilegala v tri obsege.
  "Da," je občudujoče rekla Lena, "ta hrast je stal tukaj že dolgo pred našim rojstvom, v srednjem veku, in bo najverjetneje stal za nami, da bi razveselil naše otroke in vnuke.
  Andrey, navdušen nad deklico, ni mogel odmakniti svojega občudujočega pogleda od nje. Vrnili so se na parkirišče, zakurili ogenj in naredili ajdovo kašo. Kovalev ga je želel napolniti z enolončnico, a Lena ni hotela jesti njegove konzervirane hrane, navajajoč dejstvo, da je vegetarijanka. No, vegetarijanska večerja v prisotnosti lepe deklice se je izkazala za zelo okusno.
  Lena je povedala, da je tu posebna energija divje narave. Zato je najpreprostejša hrana, kuhana na ognju, tudi navadna kaša brez mleka, prijetnega okusa, nasiči telo in se bolje absorbira kot mestne dobrote.
  Kovalev je pozorno poslušal Lenochko, popolnoma je pozabil na svojo nalogo.
  Po občudovanju sončnega zahoda se je Lena pogovarjala z utrujenostjo in šla spat, Andrej pa je dolgo sedel ob morju in razmišljal o dekletu, razmišljal o življenju.
  Tu se je počutil dobro in mirno. Kljub temu je ta kraj rodoviten - rezervat Utrishsky. Košček kavkaške idile. Popolna odsotnost avtomobilov in civilizacije, čist svež zrak, nežno morje. Sedi, baraba od užitka, s polnimi prsi vdihni morski zrak, občuduj okoliško lepoto. Posebna milost teh krajev daje mir in spokojnost, se dotakne dobrih strun v duši, ki začnejo peti, nato pa spet pritegnejo sem. Občutki umirjenosti in spokojnosti, varnosti, počasnosti in prijaznosti povzročajo naval pozitivnih čustev, občutek sreče, harmonije z zunanjim svetom, željo po dobrem, narediti življenje boljše in bolj veselo.
  Andrej niti prej ni vedel, kako prijetno je občudovati pot ob mesečini in svetel sijaj zvezd, gledati satelite, ki se premikajo po nebu, veličastno orjejo neskončna prostranstva ali padajoče zvezde in meteorite, ki hitro hitijo v brezno.
  V takih trenutkih ni časa za delo, želim razmišljati samo o večnem. Škoda, da je Lenochka šla v svoj šotor. Lepo bi bilo sedeti z njo pod zvezdnim nebom, se pogovarjati o življenju in ljubezni, plavati po luni obsijani poti brez oblačil. No, še je čas.
  
  
  25. poglavje
  Naslednje jutro se je Andrej zbudil s trdnim namenom narediti nekaj lepega za Lenočko. Pritegnilo ga je to dekle, strogo srce opere je bilo napolnjeno s sladkim vznemirjenjem v pričakovanju komunikacije z dragim malim moškim.
  Sonce je ravno vzšlo, Utrish je še spal. Ob obali, na samem robu vode, je sam hodil suh, kosmat, visok, rahlo sklonjen mladenič v umazani jesenski jakni in kavbojkah, kar je bilo za Utrisha nenavadno.
  "Kakšen čuden mladenič," je pomislil Kovalev. "Toplo je in tako je oblečen."
  Njuni pogledi so se srečali. Andrew je zmrznil. Zdelo se je, da je osupel: mrazen mraz je šel kot kurja koža po celem telesu opere. V tem mladeniču je bilo nekaj živalskega, groznega. Kovalev je videl veliko zločincev, vendar se morda še ni srečal s tako zloveščem pogledom.
  Vedel je že, kakšen orkan se včasih skriva v očeh zločinca. Zgodilo se je videti, kako so se iskrile s kovinskim leskom. Videz preproste osebe, ki ni podvržena strastem, je popolnoma drugačen, miren, dobrohoten.
  Oper je nekaj časa sedel kot omamljen. In zdelo se je, da se neznanec nečesa boji. Na najbližji poti je zavil v gozd in se začel hitro odmikati. Kovalev je prišel k sebi, se spomnil, zakaj je tukaj, in pohitel za fantom. Toda njegova sled je zbledela.
  Andrej se je vrnil in sedel na parkirišče. V mislih sploh ni opazil, kako je Lena prišla iz šotora.
  - Dobro jutro! - veselo nasmejana je rekla dekle.
  "Dobro jutro," je Kovalev s težavo iztisnil nasmeh.
  - Boš plaval? je vprašala Lena.
  Pred nekaj minutami bi bil Andrew vesel. Zdaj pa ga je razburilo, da je pogrešal neznanca.
  "Pozneje bom," je rekel Kovalev. - Nekaj, česar si še ne želim.
  "Okej, kar hočeš," je odgovorila Lena, se spustila do morja, slekla obleko in plavala ob obali ter nežno potiskala valove in redke meduze, ki so ji naletele na pot.
  Vesel nasmeh ni zapustil dekletinega obraza. Andrej jo je spet občudoval, njegove misli so se začele urejati.
  Andrey se je odločil, da bo Lenochki dal brisačo, takoj ko deklica pride iz vode. Vendar se je na plaži pojavil visok, skoraj dvometrski bradati moški, star okoli trideset let, v luknjasti majici. Namesto hlač je bil zavezan z brisačo. Moški je takoj prepoznal Leno.
  - O, Nimfa se je pojavila! je glasno rekel. - Kakšni ljudje in brez zaščite!
  - Dobrinja, si to ti? - se je razveselila deklica, skočila je iz vode in z lahkim tekom stekla k kmetu.
  Dobrinja je široko razširil roke. Gola Lena mu je visela okoli vratu in dvignila noge nad tlemi. Dobrinja jo je objel, jo nekaj sekund držal v naročju in jo nato nežno položil na tla.
  Kaj je letos pozno? Dobrinja je na ves glas vprašal: zdi se, da je imel navado tako govoriti.
  - Bil sem na Altaju.
  - No, zaneslo te je. Imamo nekaj boljšega. Toplo je, morje je blizu, zabava je hladna.
  - Obstajajo tudi zanimivi fantje. Se spomnite Yurka Shaggyja? stal sem z njim. Ampak tukaj imaš prav, bolje je. Zato vleče sem ...
  - Ste prišli tja peš? je vprašal Dobrinja. - Za dolgo časa?
  - Štiri dni. Po Novosibirsku zelo uspešno. V Moskvo z eno menjavo. Tam sem ujel osebni avto za Voronež. V Voronežu sem zašel v naliv, vendar sem prišel v Anapo brez prestopov. In sprva, predstavljajte si, me je ena koza skoraj posilila. Grozno, staro, vse v kriminalnih tetovažah. V Irkutsku ga je ustavila. "V Moskvo," pravi, "grem." Bil sem navdušen, se malo vozil, poklepetal o tem in onem. Nenadoma je zavil z glavne ceste in se ustavil. Zagrnil je zavese na tovornjaku: "Želim seks," pravi. Eli se je umaknil. Koza! Poskusila sem tudi brez kondoma...
  S kom si vstal? je vprašal Dobrinja in pogledal proti Andreju.
  - Eno. Tam, vidite, moj rumeni šotor, - je odgovorila Lena in dodala in znižala glas:
  - Včeraj sem srečal tega tipa. Andrey je umetnik, tukaj je prvič.
  Kovalev je imel odličen posluh. Pogovor je pozorno spremljal.
  - In kaj si se ustavil na hodniku? je spet vprašal Dobrinja. - Gremo do helikopterja.
  Je tam dostojno mesto za parkiranje?
  - No, ja, včeraj so se fantje iz Krasnodarja odselili. Mesto je bilo izpraznjeno. Ostal je samo Rostov, pet ljudi in Rada s punco.
  "Rade se spominjam lanskega leta," je rekla Lena. -Smešna je. Naučila nas je pričarati.
  - Da! Ona je prava čarovnica! Ko kadi travo, komunicira s hudiči, - se je pošalil Dobrynya.
  "In tudi z angeli," se je nasmehnila Lena. - Včeraj te niso videli.
  - In ves večer smo v gozdu iskali Danko, Ankinega sina. Predstavljajte si, junija je deklica izginila, včeraj pa je izginila Danka. Zjutraj so se Krasnodarci odselili, Anka je bila zdravljena. Zaspala je pijana, in ko se je zbudila, njenega sina ni bilo nikjer. Nekdo ga je videl iti v gozd. Pregledali smo vse tam in ga nismo našli. Danes gremo spet.
  "Spomnim se Danke," je rekla Lena. - Naravni terorist!
  - Tukaj, tukaj, letos je Mamai skoraj umrl od sveta! Dobrinja se je nasmehnil. - Najprej sem se sprl z njim, poskušal sem človeku zabiti nož v rit. Mama je šla k njemu. Tako je Anka razbila čajnik na norčevo glavo. Edini dober kotliček je bil na parkirišču. Predstavljajte si, z kotličkom vrele vode je Mamai na glavi!
  "Tu s tabo je zabavno," je rekla Lena in se nasmehnila.
  - No ja! In potem je bilo še bolj zabavno. Anka in njen sin sta se odpeljala z Mamajinega parkirišča in se ustavila nedaleč od nas. In Mamai se s strastjo boji mačk ...
  - Strahovi? Mačke?" je vprašala punca. Zakaj se je to zgodilo?
  - No, pred nekaj leti je imel lišaje. Pravi, da ga je pobral tukaj, z veliko težavo ga je zdravil. Grozil z veliko denarja. Zdaj, ko zagleda mačko, jo takoj požene, jo vrže s kamenjem. In ima rad ženske. Tu na plaži Mamai sem se srečal z damo iz Anape. Vzmetnica, vsa preoblečena, poslikana. Blondinka z afriškimi kitkami do pasu. Zagorelo je, kar pomeni, da je Mamai odvisna od te ženske. Pili so in se pogovarjali. Skratka, zvlekel jo je v šotor. In Danka je videla, zgrabila mačko na plaži, se priplazila do Mamaijevega šotora, nenadoma odprla zadrgo na šotoru, tja vrgla mačko in takoj zaprla šotor.
  Dobrinja se je zasmejala z neprijetnim, grobim smehom. Helen se je smejala skupaj z njim.
  - Predstavljajte si, v šotoru je proces v polnem teku, nato pa prestrašena mačka prileti prav na Goli Mamai. S strahom ga stisne. Nato je zataknil afriške pujske, jih potegnil s tete. Pred Mamajevimi očmi se je iz dolgolase blondinke spremenila v kratkolasko rjavolasko.
  Dobrinja se je spet zasmejal. Malo se je smejal in nadaljeval:
  - Gospa je v šoku, Mamai je enaka. Vsa nočna mora je, da Mamai nikakor ne more izvleči svojega bogastva: gospa je obtičala od strahu, ne morejo se odpeti, ne morejo se obrniti, ne morejo ujeti mačke, ne morejo odprite šotor. Ha ha ha!!!
  Lena se je glasno zasmejala.
  "Skratka, mačka je tam opravila nekaj posla," je skozi smeh nadaljeval Dobrinja. "Mami sem strgal cel hrbet, opraskal gospo obraz. A smešno je, da je Mamai zaradi stresa spustila pline in z njimi je izskočilo presenečenje. Tako dober neznanec! Sam se je umazal, dokler niso mogli odklopiti, umazal je gospo, šotor. Ha ha ha!!! In mačka od presenečenja je postala še bolj brutalizirana. Ha ha ha!!!
  "Tukaj morate jokati, ne smejati se," je mislil Kovalev in opazoval smejoči se par.
  - Oh, bolezen! Alena se je zasmejala. "Z Mamai se vedno nekaj dogaja ...
  "To še ni vse," je nadaljeval Dobrynya svojo zgodbo. - Nekako so se osvobodili, mačka je bila izpuščena. Uboga gospa se je šla umiti. In Mamai je stekel na stranišče - bil je zelo nestrpen. Kmalu zaslišimo krik v ves gozd: "Pusti moj penis, okužba!". ha ha ha! Predstavljajte si, Mamai, ko je bil v kondomu, je stekel z njim v jamo. Sedel je, da bi se spoprijel z veliko potrebo, čuti: nekdo ga je zgrabil za penis in ga potegnil v jamo ob penisu. Haha! Prekleto ga, ali kaj, sanjal je v jami, ki vleče. Predstavljajte si, kako je pisati z dobro napetim kondomom.
  "Oh, žal mi je za ubogo Mamai," se je zasmejala Lena.
  - Nekaj dni po čajniku je vrgel domov v St. Samo na dan umora. Predstavljajte si, tukaj imamo ubitega človeka. Fotograf iz Sočija.
  - Vau! Lena je dvignila roke.
  Ko je slišal, da govorita o umoru, se je Kovalev približal Dobrynyi z Leno in se predstavil:
  Moje ime je Andriukha. Vzdevek - Kal.
  "In jaz sem Dobrinja," je moški iztegnil roko.
  "Slišal sem vašo zgodbo," je dejal Kovalev. "Prav tako so mi povedali, da je moški, ki je bil tukaj ubit, snemal pornografijo. Zaradi tega je bil premagan.
  - Kdo ti je to rekel? je vprašal Dobrinja.
  "Znanec, ki je bil tukaj na dan umora.
  - Da, shmon je bil potem zdrav. Prišli so policisti, dekle so odpeljali.
  "Ali ga je ubila?" je vprašal Kovalev. Mogoče je imela pomočnika?
  "Aj," mu je Dobrinja pomahal stran. "Ima svojo zgodovino, vendar to ni naša stvar. Nočem vedeti ničesar o tem. Naj policisti sami ugotovijo.
  Ali mi lahko pomagate premakniti šotor? Lena je vprašala Dobrinjo.
  "Pomagal bom, seveda," je obljubil Dobrinja in vprašal Kovalev:
  - Od kod si?
  "Sem iz Sankt Peterburga," je odgovoril Kovalev.
  - Torej ti je Mamai povedal za umor? je vprašal Dobrinja.
  "Ne, ne poznam ga," je odgovoril Kovalev. - Kje živi v St. Petersburgu?
  - Kako vem! je nezadovoljno rekel Dobrinja. - Nikoli ni bil.
  "Tukaj je veliko ljudi iz Sankt Peterburga," je dejala Lena.
  "Da, sama Katya Ogonyok je nekaj vredna," je odgovoril Dobrynya.
  - Je Katya zdaj tukaj? je vprašala Lena.
  - Da! Ni daleč od nas.
  "In selimo se v drug kraj," je rekla Lena Andreju. - V gozdu, nedaleč od Lotusa, je dobro parkirišče. Helikopter se imenuje. Greš z nami?
  Ali me bodo tam dobro sprejeli? je vprašal Kovalev.
  Dobrinja je ocenjevalno pogledal Andreja in rekel:
  - Če se dobro obnašaš. Dovolj prostora za vse. Če vam ni všeč, lahko odidete kadar koli. Ljudje odhajajo, brezplačna so parkirišča. Boste kadili?
  "Ne, ne kadim," se je opravičil Kovalev.
  "V redu je, stal boš z nami, naučil se boš," je dejal Dobrynya. "V redu, pripravi se, če greš z nami.
  
  
  26. poglavje
  Kovaljov je odšel, boleče ure čakanja so se vlekle, Vasiliju Krasinu je polepšal nedeljski sprehod z Inno po Anapi.
  Krasin se je težko razumel z dekleti, v komunikaciji je bil plašen. Nerodno se mu je bilo seznaniti in se je prvič po srečanju počutil nerodno. V marsičem se torej ni razvil z nasprotnim spolom. Nenehno so ga davili kompleksi, dekleta mu niso bila pozorna. Toda Inna ji je Vasilija nekako takoj priljubila, z njo mu je bilo udobno. Iskra sočutja, ki se je razplamtela do lepe žene, je postopoma vnela ljubezenski ogenj v Krasinovem strogem srcu.
  Na kolegu mu je bilo vse všeč. In videz, izrazne oči in postava. In znala je tudi zanimivo govoriti o svojem delu, o sebi. In Krasin, plašen do žensk, je tokrat voljno komuniciral z Inno.
  V tistem ljubkem, toplem, tihem večeru se niso mogli dovolj pogovarjati. Inna, mojstrica plavanja, je na plaži spregovorila o svojem srečanju z jato delfinov na odprtem morju:
  - Plaval sem nekako posebej daleč v morje. Pogledam, med mano in obalo se je pojavila jata delfinov. Včasih se zelo približajo obali. Verjetno jim je zanimivo pogledati dvonožna skrivnostna bitja, ki jih je na obalnih območjih toliko. Med ljudmi in temi morskimi živalmi obstaja neka starodavna mistična povezava.
  Delfini so plavali počasi in se leno pogovarjali s svojim značilnim škripanjem, ki se je jasno slišalo v vodi.
  Ustavil sem se, skoraj ustavil vse gibanje, le rahlo sem se zibal na valovih in opazoval premikajočo se jato. Poslušala sem njihov pogovor, ki je iz nekega razloga postajal vse bolj aktiven. Delfini so razpravljali o nečem svojem. Sprašujem se, kaj!
  In nenadoma se je jata obrnila k meni. Razdelili so se v dve skupini. Pet jih je začelo krožiti okoli mene. Toda trije so šle naravnost zame! Zmrznil sem, ko sem zbegano opazoval, kako se približujejo. ...
  - Oh, koliko ljudi bi rad srečal delfine v morju! - Vasilij je v pogovor vstavil svoj stavek.
  - Toda vsi poskusi dopustnikov, da bi priplavali do njih, se končajo neuspešno. In ti delfini so sami priplavali k meni! Videl sem, kako dihajo, s hrupom izpuščajo zrak, videl sem njihove majhne oči, njihove plavuti se približujejo. Spomnil sem se zgodb o prijateljstvu med delfini in ljudmi. In hotel sem se spoprijateljiti s temi lepoticami, pobožati najbližje. Poleg tega je bila plavut treh najboljših delfinov zelo blizu, dobesedno tri metre od mene!
  "Ti si pogumno dekle," je rekel Vasilij.
  Nežno sem se premaknil proti njim. Toda jata je takoj šla pod vodo ...
  - Strah? je vprašal Krasin.
  "Zdi se," je odgovorila Inna in nadaljevala svojo zgodbo:
  "Plaval sem nazaj na obalo v upanju, da bom videl, kje bodo prišli delfini. Zelo dolgo jih niso videli. Nato so se komaj opazno pojavili v daljavi in spet šli pod vodo. In premagala me je sitnost, pomešana z radovednostjo. Kaj je bilo? Zakaj so delfini priplavali do mene?
  "Pravijo, da delfini pomagajo ljudem, ki se znajdejo v morju daleč od obale," je predlagal Vasilij.
  Da, slišal sem zgodbe o delfinih, ki rešujejo utapljajoče se ljudi.
  "In včasih jih iz nekega razloga vržejo na kopno," je dejal Vasilij.
  - Pravijo, da izgubijo orientacijo, a zdi se mi, da plujejo, da bi umrli.
  Ali so samomorilni? je vprašal Vasilij.
  - Izgleda tako. Morda so sorodniki v to prisiljeni. Vidite, delfini, tako kot ljudje, dihajo zrak in so dovzetni za virusne bolezni. To pomeni, da se lahko okužijo drug drugega. Ko ena oseba zboli, da ne bi okužila celotne jate in s svojim truplom ne onesnažila morja, se je prisiljena vreči na obalo.
  "Logična različica," se je strinjal Krasin.
  - Enkrat sem videl, da je delfin umrl. Bila je globoka jesen. Na plaži ni nikogar, dopustniki so že vsi odšli in odločil sem se, da grem na skale. Rad hodim tja.
  Vidim delfina, ki leži na obali. Živa! Njegova pljuča hrupno izpuščajo zrak. Delfin težko diha, njegove oči so zaprte. Rep in spodnji del trebuha sta v vodi, večina telesa pa je na obali. Delfin je velik. Pristopil sem in ga pozorno pregledal. Ni krvi ali poškodb. Previdno udarim prebivalca globokega morja z dlanjo po hrbtu. Delfin kot odgovor šibko premika svoje plavuti. Čuti moj dotik! Vendar se ne more ali noče premakniti.
  Poskušam priti v vodo. Toda delfin je težak. Ne morem ga premakniti. A sam noče na morje. To je razvidno iz njegovih komaj premikajočih se plavuti. Delfin jih vesla na pristanek! Ne vem, kaj naj storim, ne morem mu pomagati. Božam reveža po glavi.
  In potem delfin odpre oči, me pogleda z žalostnim pogledom. Z roko pokažem: plavajte, pravijo, v morje. V odgovor delfin le šibko premika svoje plavuti. Poskušam ga potisniti v vodo. Neuporabno! Nenadoma zagledam, da iz delfinovega očesa priteče velika solza. Ni tako prozorna kot pri človeku, precej motna je barva močno razredčenega mleka. Prva solza se počasi skotali po drugi, nato pa tretja ... Delfin joka. Ima tragedijo.
  Približa se nam ženska. Skupaj še enkrat pregledava delfina. Ne, ni poškodovan.
  Ženska pravi: "Šla bom v rekreacijski center, poročala bom o delfinu" in odide.
  In ostanem. Sedim poleg umirajočega trupla. jokam z njim...
  In potem so prišli reševalci in ubogo žival odvlekli v morje. Poskušal sem razložiti, da je delfin bolan in potrebuje zdravniško pomoč, a me niso poslušali. Takrat sem bil v srednji šoli, bil sem najstnik ...
  
  
  27. poglavje
  Innina zgodba se je dotaknila Krasina in prijeten večer, preživet z dekletom, je Vasilija popolnoma navdušil. Naslednji dan je bolj kot o službi razmišljal o Inni. Je pa še enkrat poskusil zaslišati obtoženega. Ampak zaman.
  Nadeždo bi morali spustiti in postaviti na prosto za njo. Vodila naj bi do manijaka. Le kako slediti dekletu v gozdu? Ostalo je počakati na informacije od Kovalev.
  V torek zvečer se je pojavil navdušen.
  "Poslušaj, Vasek, toliko sem pretrpel! Ena grozna punca me je tam skoraj posilila.
  "Moral bi se sprostiti in uživati," se je pošalil Krasin.
  "Povem vam, od tega ne boste uživali." Če le venerične bolezni ...
  "Pojdi naravnost k bistvu," je vprašal Krasin.
  - Počakaj, ne hiti. Povedati vam moramo vse po vrsti, - je Kovalev nestrpno delil svoje vtise. - Potem sem prispel v Utrish. Do lagune, kjer so ubili režiserja, so še štirje kilometri. Pogledal sem naokoli, vidim: deklica hodi sama in vleče stvari. Vau, tako ljubka, čeprav z dredovi in tetovažo na nogi, a privlačna. Odločil sem se, da se seznam z njo, rekel, da želim prvič v Utrishu iti v tretjo laguno, ker o tem vem od prijateljev. Deklica se je poimenovala Nimfa, v resnici pa ji je ime Lena. Rekla je, da prihaja že petič sem, povedala mi bo, kaj je kaj. Šli smo skupaj...
  "Pravkar sem rekel, da je telica grozna," se je v zgodbo vdrl Krasin.
  - Torej ne govorim o njej! Poslušaj, ne prekinjaj.
  "Tvoje spolne dogodivščine me ne skrbijo preveč," je dejal Krasin. - Bolj k bistvu.
  "Tukaj govorim o primeru. Na splošno me je Nimfa pripeljala k njej. Pridružil sem se jim na parkirišču. Snubec se je takoj navezal na Nimfo, ki ji je bila znana iz prejšnjih let. Imenoval se je Dobrynya, na videz je bil star približno petindvajset let. Človek s šibkim intelektom. V hipijevskem taboru je bil glavna avtoriteta. Sam sem mu rekel, da je drek. Manjka mu več prstov na rokah in enako na nogah. Vsem je povedal, da se je boril v Čečeniji. In v njegovih rokah naj bi v njegovih rokah eksplodirala granata. Ocenite, na telesu ni niti ene brazgotine, manjkajo le prsti. Za takšno škodo je bilo treba granato držati z rokami in bosimi nogami , hkrati pa nositi čelado in močan neprebojni jopič. Toda njegovi spremljevalci so mu verjeli. Od takih tukaj je bilo treba poiskati informacije. Vprašam ga o sektaših, on pa mi pove, kako se je v vrtcu naučil plavati. Z mamo sta prispela v Soči, mama ga je odpeljala k inštruktorju plavanja. Njemu in drugim otrokom so dali zračne vzmetnice in jim povedali, kako naj premikajo roke pri plavanju. No, plaval je. Tako zelo, da so ga ustavili le deset kilometrov od Turčije ...
  "Zakaj mi govoriš vse to sranje o njem?" je vprašal Krasin.
  - Torej je vedel za vse, kar se je dogajalo v lagunah. Moral sem komunicirati z njim, potem pa sva se skoraj sprla ...
  Na hodniku so se zaslišali koraki. Kovalev je stekel do vrat in jih odprl.
  - In tukaj je prišla Innochka! Andrej je bil navdušen. - Pridi k nam!
  - Zdravo! Inna je pozdravila. - Kakšne zanimive informacije?
  - Samo povem Vasiliju, kaj sem preživel. In vse za namen. Torej, ta bedak mi je rekel, da je naš manijak zdaj na Utrishu. Nekje v gorah ima brlog. Kje točno, nihče ne ve. Se pa včasih spusti na morje.
  Veste, zdi se, da sem videl tega manijaka prvo jutro v laguni. Hodil je ob obali, nato pa zavil v gozd. Hitel sem za njim, a zdelo se je, da je izhlapel. Gozdnih poti je veliko.
  Kasneje sem svoje nove znance povprašal o tem tipu. Čuden je: ni komuniciral z nikomer, razen s svojim dekletom. Fantje so potrdili, da je bil on tisti, ki je bil prijatelj z Nadeždo, zdaj pa se zdi, da jo čaka. Hipiji verjamejo, da je ubil režiserja, krivdo pa je prevzelo njegovo dekle.
  "Tudi mi tako mislimo," je rekel Vasilij. - Zanima me, kaj maniak poje? Ali morda krade hrano s parkirišč, medtem ko dopustniki spijo?
  Nič nisem slišal o kraji hrane. Mogoče ima zaloge, mogoče kaj najde v gozdu.
  "Tako kot sem mislil: manijak čaka na svoje dekle," je dejal Krasin. - Ste izvedeli kaj o naši porno igralki?
  - V Utrish je prišla s svojim fantom. Na dan umora sta se z njim, nekim Mamajem in Gorynychom, z Mamajevim avtomobilom odpeljala v Sankt Peterburg.
  - Te je bilo strah? Ampak kaj? je vprašala Inna.
  - Mamai je vseeno nameravala oditi tisti dan. Letos se mu ni izšlo. Igralka in fant sta bila njegova soseda na parkirišču. In potem je tu še umor. Mamai se je ponudila, da gre z njim. Hitro so se zbrali in pred prihodom policije odvrgli po Malem Utrišu. Pri Mamaiju je bil avto tam parkiran v šotorskem mestu divjakov pod nadzorom znancev.
  - Kakšno dekle? je vprašal Krasin.
  - Je naša igralka umrla? - je rekel Kovalev. "In ona je čudna, ni družabna. Tam jo je Dobrynya poskušal podrti. Vasyi sem že povedal zanj. Zato je vljudno zavrnila: "Oprosti, nisem svobodna. Moj mož mi ne dovoli komunicirati z drugimi moškimi brez njegove vednosti." Zdi se, da so v Utrish prispeli iz ZDA. So pa tekoče govorili rusko. Oboje.
  Kako je ime igralkinemu fantu? je vprašal Krasin.
  - sem odgovoril Saši. O njem se ni dalo izvedeti nič več.
  - Zakaj so prišli k nam v Anapo? je vprašala Inna.
  - Pravijo, da ima Saša v vodstvu sekte bodisi znanca ali sorodnika. In sektaši na Utrišu so imeli zbirko.
  - Podrobno se bo treba naučiti več o Mamaiju in Gorynychu, - je dejal Krasin. "Njihova prava imena, naslovi ...
  Vprašal sem njihove prijatelje. Nič konkretnega ni bilo mogoče reči.
  "Znova moramo preveriti seznam stanovalcev pri vhodnih vratih, kjer je bila igralka umorjena. Kaj pa, če se kaj pojavi, - je dejal Krasin Kovalev.
  - Kako nameravate narediti z Nadeždo? je vprašala Inna.
  "Moramo izpustiti," je odgovoril Krasin. - In namesti ji dober prizor na prostem, dekle naj pripelje do manijaka.
  "Težko ji bo slediti v gozdu," je dejala Inna. - Ne boste mogli zapreti vseh poti.
  Andryukha bo pomagal. V laguni je skoraj doma, - je dejal Krasin.
  Ali me spet pošiljaš, da me hipiji raztrgajo? je vprašal Kovalev. "Komaj sem se jim umaknil. Sprva me je Katya Ogonyok nadlegovala, me silila, da sem hodil gola, nato pa me je prijela za muco. Rečem: "Nisem pripravljen na seks in nimam kondoma." "Nič," odgovori, "Imam plastično vrečko, lahko jo uporabiš namesto kondoma." Grozno, smrdljivo pišče - groza. Z veliko težavo je izstopil. Sama je iz Sankt Peterburga. Povedala mi je o svojih rojakih, Mamaju in Gorynychu. Mamai je iskala sopotnike, da bi bilo bolj zabavno iti domov in vrgla malo denarja na bencin. Katya se je ponudila, vendar se je odločila, da bo na Utrišu stala do pozne jeseni. In Gorynych se je strinjal. In pridružila sta se jim naša igralka in njen fant ...
  - Kje živita Mamai in Gorynych Katya, ne ve zagotovo? je vprašal Krasin.
  - Povem vam: ne vem, kot prava imena teh kmetov. Hipi so hitro ugotovili, da nisem eden izmed njih. Dobrynya je začela nadlegovati: kaj poskušaš priti tukaj. Skoraj se je sprl z mano. Moral sem reči, da grem v Anapo k svoji ženski na pijačo. Obljubil je, da se bo vrnil čez nekaj dni, a je moral zapustiti šotor.
  "Nič," je rekel Vasilij z nasmehom. - Grem s tabo. In vzeli bomo šotor in našli bomo manijakov brlog. Priložnost, da ga vzamete, je dobra, ne smete je zamuditi.
  "V vas se je prebudil lovski nagon," je odgovoril Kovalev. - Moramo razvozlati naš primer.
  "Razpletli se bomo," je zagotovil Krasin. Mislim, da je odgovor blizu.
  
  
  28. poglavje
  Upanje je bilo osvobojeno po nekaj dneh. Inna je osupelemu dekletu povedala, da ji je uspelo pridržati pravega morilca in je zdaj, potem ko je uradno podpisala potrebne dokumente, lahko svobodna.
  Kot so pričakovali preiskovalci, je deklica takoj odšla v Utrish.
  Na tretji laguni so jo pričakali Kovaljov, Krasin in več drugih policistov v civilu. V nasprotju s pričakovanji Nadeždi ni bilo treba dolgo izslediti. Zdelo se je, da je Boris predvidel vrnitev svoje ljubljene in se je sam spustil k morju.
  Nadia ga je videla na poti, ki vodi do plaže
  - Boris! Nisi aretiran?! - je vzkliknila navdušena deklica in kot mačka skočila na svojega ljubimca. Objela se je, ovila roke, noge, se začela poljubljati.
  Toda minuto pozneje so se na rokah manijaka zaskočile lisice.
  Upanje je bilo histerično. Boris se je, nasprotno, navzven zdel miren.
  - Dragi, oprosti mi! je zakričala punca. - Nisem hotel! Nisem jim povedal zate! počakal te bom!
  "Petindvajset let bo v najboljšem primeru počakalo," je rekel Krasin Kovalevu. "Potem mu bodo dali dosmrtno zaporno kazen."
  - Če bi izbral ženo zase, bi izbral takšno, kot je Nadia, - je odgovoril Kovalev. - Predan, ljubeč. Zapustiti službo in se zjutraj zbuditi v nežnem objemu nekoga, kot je ona, kot da bi bil v nirvani. Škoda, da je dekle predano svojemu manijaku. In potem bi jo bolje spoznal.
  - Ja, tako dobra žena se lahko izkaže, - se je strinjal Krasin. - Ampak nismo do nirvane. Moraš iti v St. Petersburg in se ukvarjati z umori.
  - Prejete informacije niso tako vroče, - je spomnil Kovalev. - Ugotovljeno je bilo le ime fanta igralke in celo vzdevke njihovih sopotnikov. Kako najti osebo po imenu v velikem mestu? Če so vpleteni v zločine, so jih najverjetneje vrgli iz Sankt Peterburga.
  "In slutim, da bomo ta primer hitro rešili," je odgovoril Krasin.
  Po izpolnitvi vseh potrebnih papirjev so detektivi naročili vozovnico za Sankt Peterburg in odšli domov k Inni.
  "Jutri zjutraj odletimo," je Vasilij rekel gospodarici hiše. Vstopnice smo že rezervirali za enajsto uro.
  - In jutri moram delati, - je rekla Inna. "Pravočasno vas bom lahko odpeljal do avtobusne postaje."
  Naslednje jutro je bilo sončno, toplo in tiho. Dan je obetal vroč.
  "Morje bi bilo zdaj," je zasanjano rekel Kovalev pri vratih. Vzemite si teden dni odmora.
  "Žametna sezona je odličen čas za sprostitev," se je strinjala Inna.
  "Nekaj dni si počival ob morju na Utrišu," ga je spomnil Krasin. - Vendar se je škoda ločiti od Inne.
  - Torej pridi še enkrat k nam, - je odgovorila Inna. "Z mamo bova srečna.
  "Zdaj, če mi dajo dopust, bom zagotovo prišel," je obljubil Krasin.
  Na poti se je Andrej ustavil pri cvetlični stojnici, kupil šopek nageljnov in ga dal Inni.
  - Hvala! Zelo srčkano in lepo! - se je razveselila Inna in zakopala obraz v rože ter z užitkom vdihovala njihovo aromo. - Dobro dišijo!
  Deklica se je približala Krasinu in mu zašepetala na uho:
  - Čakal te bom.
  Vasilij se je veselo nasmehnil in rekel:
  - Vsekakor te bom poklical iz Sankt Peterburga.
  "Počakala bom," je ponovila Inna.
  
  
  29. poglavje
  V Sankt Peterburgu je Krasin najprej od urada za potne liste zahteval podatke o stanovalcih vhodnih vrat, v katerih je živela Maria Novikova.
  - Poglej, Andryukha, v stanovanju nasproti pokojne Marije Novikove je registrirana neka Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna. So jo vprašali? je vprašal Krasin.
  "V noči umora je bila v bolnišnici," je odgovoril Kovalev.
  "Ste vprašali o njenih sorodnikih?"
  - Misliš ... Gorynych ... Isti iz Utrisha? Zelo bi lahko bilo!
  "Da, pokojna igralka je odšla z Gorynychom," je dejal Krasin. - Nujno moramo intervjuvati Tatjano Aleksandrovno in Gorynycha, če živi tam.
  "Razumem," se je strinjal Kovalev. Na dan umora ga nismo videli. Toda morda je bil vpleten Gorynych ... Toda kako je prišel v učiteljevo stanovanje?
  "To je vse, kar moramo izvedeti.
  - Dobro! je dejal Kovalev. - Grem k Tatjani Aleksandrovni.
  
  Že zvečer je Gorynych sedel v Krasinovi pisarni. Kovalev ga je pripeljal na zaslišanje. Vasilij Krasin je takoj postavil zapleteno vprašanje.
  - Zakaj ste, Vjačeslav Anatoljevič, ubili Lucy Starr?
  V nasprotju s pričakovanji Gorynych tega ni zanikal.
  - To ni moja krivda! Ona sama! je osumljenec skoraj zakričal. "Poglej, nisem je hotel prizadeti. Lucy mi je bila zelo všeč. Tako se je zgodilo. Po naključju. Odstranila sem blazino, pogledam: zadušila se je. Ne diha več. S Sašo sva ga poskušala izčrpati. Ni šlo.
  "Hočete reči, da se je ženska zadavila z blazino?" Brez vaše pomoči? je vprašal Krasin. - Kako je to mogoče?
  - Imel sem spolne odnose z njo. Za ostrino ji je pokril obraz z blazino. Tako je storil Sasha pred mano. Ni jo motilo. In šel sem v ekstazo, končal, in ko sem odstranil blazino, pogledam: Lucy ne diha več.
  - Kakšna zabava je to, zadaviti dekle med seksom ?! je nesramno vprašal Kovalev.
  Torej je to vrsta seksa. Povem ti, ni imela nič proti.
  "Ali te moti, če jo zadaviš?" Kovalev je pritisnil.
  - Kaj pa Sasha? Kakšen je njegov priimek? je vprašal Krasin.
  je pomislil Gorynych.
  Odgovorite na vprašanje! je dejal Kovalev.
  - Ne spomnim se ... ne vem njegovega priimka. Iskreno! Nekaj je povedal o sebi, a svojega priimka ni poimenoval.
  - Ali ni bil Sasha proti temu, da ste imeli perverzni seks z njegovo punco? Kovalev ni verjel.
  - Sam je povabil mene in Lucy, da se zabavava med spanjem. Ni jo motilo.
  - Torej ti bom verjel, kar je predlagal. Ni vam lahko lagati," je dejal Kovalev.
  - Ne lažem, iskreno! Sasha je bil miren, ko je bila njegova punca z drugimi moškimi ... Lucy je bila porno zvezda ...
  - Recimo, da se je dekle po nesreči zadušilo, zakaj pa ste njeno truplo vrgli sosedu? je vprašal Krasin.
  "Želeli smo se le skriti do večera. Saša, ko se je vse zgodilo, me je pretepel, nato pa rekel, da ga nima smisla blesati, zahteval, naj Lucy odpelje ven in me pokoplje. Poklical sem Mamaija, pripeljal se je lahko šele zvečer. In če vzamete truplo v taksi, razumete ...
  - Še enkrat bom ponovil Vasilijevo vprašanje: zakaj ste Lucyjino truplo posadili sosedu? - Kovalev se je spet vmešal v zaslišanje.
  - Nemogoče je bilo pustiti truplo v našem stanovanju. Tisti dan so mojo mamo odpustili iz bolnišnice. S sestro sta se morali pripeljati.
  - Kako ste prišli v sosedovo stanovanje? je vprašal Krasin.
  - Torej je imela moja mama ključe svojega stanovanja ...
  Zakaj nam niso povedali? Krasin je bil presenečen. "Ne mama, ne učiteljica.
  "Učitelj morda sploh ne ve za ključe," je odgovoril Gorynych.
  - Kako to? je vprašal Kovalev.
  - Vidite, pred njo je v stanovanju živel stari dedek, mama mu je pomagala pri hišnih opravilih. Zaupal je svoji materi, dal ključe za vsak slučaj. In potem je dedek umrl in kmalu se je učitelj preselil. Je njegova nečakinja ali kaj podobnega. In pozabili smo na ključe. In z učiteljem prijateljski odnosi niso uspeli.
  Koliko časa že živi v vaši hiši? je vprašal Kovalev. Oziroma je živela.
  - Tri leta. Ne, niti štiri. Kmalu po smrti mojega dedka so mi dali štiri leta zaradi mamil. Pravkar so me pogojno izpustili. Poletje sem preživel na Utrišu, tam sem bil še pred izpustitvijo. In mama me je odpustila, nisem mogel pustiti Lucynega trupla v našem stanovanju. Mama me ne bi razumela in bi me takoj vrgla ven.
  Kako ste vedeli, da učiteljice ni doma? je vprašal Krasin.
  - Ko sem začel razmišljati, kako se znebiti trupla, sem skočil na ulico. Tam sem se pogovarjal s prijateljem. Bila je učiteljeva prijateljica. Mimogrede je povedala, da je Marija na počitnicah v Sočiju. In spomnil sem se na ključe. Bila sta dva. Vrgel sem jih v svojo mizo pred izpustitvijo. Vstal sem in pogledal: ključi so ohranjeni.
  - Kaj pa mati? je vprašal Kovalev. Ste vprašali za ključe?
  - Vprašala je. Že dolgo nazaj, pred izpustitvijo. Rekel sem, da sem jih vrgel ven. Potem je pozabila na ključe, a izkazalo se je, da so bili ohranjeni v mojem smeti.
  - Ali želite povedati, da se učitelj po smrti sorodnika v vseh teh letih ni trudil zamenjati obeh ključavnic in so se ključi pojavili? je vprašal Krasin.
  - Da! Točno tako. Poskušal sem, vrata so se odprla. No, s Sašo sva odpeljala Lyusjo v stanovanje učiteljice.
  Zakaj je bilo truplo polnjeno pod posteljo? je vprašal Kovalev. - Lahko bi ga dali na posteljo ali pustili na hodniku.
  - Ne vem. Nismo razmišljali. Prinesli so ga v sobo in tam se je zgodilo.
  "Razumem," je rekel Krasin. "Vendar ni šlo pobrati trupla. Učiteljica se je vrnila zgodaj. In odločil si se, da jo vržeš skozi okno kot nepotrebno pričo.
  - Ne, ne tako. Na ta način zagotovo ne. Prišli smo in začela je groziti, da bo poklicala policijo. Žalil nas. Tako je Sasha vnela, ji pomagala skozi okno.
  Kje je zdaj Saša?
  - Odletel je k sebi v ZDA.
  - To je gotovo? je vprašal Krasin. Kdo lahko potrdi?
  - Mamai. Odpeljal ga je na letališče.
  - Kako je ime Mamaia, kje živi?
  - Nekje na ulici Kamyshovaya, ne vem natančne številke hiše, iskreno! Nisem bil z njim, pogovarjala sva se samo po telefonu.
  "Daj nam njegovo telefonsko številko," je naročil Krasin. Preverimo, kaj ste rekli. In enako velja za stanovanje.
  Vasilij je zapisal telefon, izročil papir Kovalevu in rekel:
  - Ostaja še zaslišanje Mamaija, ugotoviti, na kateri dan in na kateri let je Aleksander letel, nato pa glede na seznam potnikov izračunati podatke o potnem listu naše stranke. In imeli bomo še eno osebo, vpleteno v umor učitelja.
  "Razumem," je odgovoril Kovalev. - Poskrbel bom za to.
  
  
  30. poglavje
  Fjodor Semjonovič Orlov se je zbudil vesel, presenetljivo vesel za starca, obremenjenega s številnimi ranami. Hrbet ni bolel kot običajno, niti jetra niti noge niso motile. Brez palice je šel do okna in odmaknil zavese. Soba je bila napolnjena z veselo svetlobo! Kakšno veselje je spet videti sonce, modro nebo, lahke puhaste oblake. Usoda mu je dala še en dan!
  Prišla je dolgo pričakovana pomlad, zunaj je bilo lepo, Fjodorja Semenoviča je vnela želja. Sanjal je o dolgih zimskih večerih, da bi odšel v svojo rodno vas, obiskal boleče znane kraje. Molil je nebesa za takšno priložnost. Mogoče danes, mogoče zdaj?
  Vsak človek ima mesta, na katera je najbolj navezan. Za Fedorja Semenoviča je bil tak kraj divja plaža v njegovi rodni vasi Lisy Nos. zakaj? Ni se znal razložiti. Verjetno spomini na otroštvo, a to je plaža, o kateri je včasih ponoči sanjal.
  Starec je imel hude bolečine v nogah, v glavi se mu je nenehno vrtelo. Skoraj vso zimo Fjodor Semjonovič ni zapustil hiše. No, vsaj Lidochka iz socialnega varstva in nečakinja Mašenka sta ga včasih obiskali. Toda zdaj se je upokojenec počutil odlično! Odločil se je, da gre in je trepetal od pričakovanja.
  Fedor Semjonovič je vzel palico in se dolgo spuščal iz tretjega nadstropja svojega Hruščova. Ko so za njim zaloputnila vhodna vrata, je starec globoko vdihnil svež pomladni zrak. Ptice so žvrgolele, brsti so nabrekli na drevesih. Fjodor Semjonovič se je za trenutek počutil spet mladega, polnega moči. Otroci so se igrali na dvorišču, sosedje so sedeli na klopi in se o nečem pogovarjali. Kakšen užitek je vdihniti arome pomladi, zdravega, brezskrbnega življenja. Kakšno veselje je biti med ljudmi, jih gledati!
  Na vrtu za hišo je Orlov našel prosto klop na soncu in se usedel k počitku pred težko cesto. Tu so opravljali svoje delo vrabci, sinice, golobi, vrane, ki so si včasih izmenjevali vesele vzklike. Sosednji maček je splezal na drevo in se grejal na soncu. Psi so se sprehajali z lastniki, eden od njih je stekel do Fjodorja Semjonoviča, povohal, mahal z repom, a jo je lastnik poklical in prijazen pes je pobegnil.
  "Koliko ptic danes, koliko živali in ljudi! je pomislil Fjodor Semjonovič. In vsi so veseli pomladi. Kakšen blagoslov!
  Toda Fedor Semenovich je imel posebno razpoloženje, želel se je odpraviti na potovanje in sedeti na obali Finskega zaliva.
  Upokojenec je odšel do avtobusne postaje. Pot do Zelenogorska poteka samo skozi Lisy Nos. Vozite ne več kot pol ure.
  Komaj smo čakali na avtobus. Fjodor Semenovič se je brez zunanje pomoči povzpel v kabino. Ljudje so bili v redu. Vsi sedeži so bili zasedeni. Fjodor Semjonovič se je naslonil na ograjo, a mladenič na bližnjem sedežu mu je rekel:
  - Sedi, oče! in dal pot.
  "Imamo dobro mladost," je s hvaležnostjo pomislil Fedor Semenovič. Bil je zadovoljen, da so ga nagovorili - "očka". Vljudno, preprosto.
  Orlov ni imel dovolj komunikacije, želel se je pogovoriti z enim od potnikov, a si ni upal. Vsakodnevni boj za življenje je izostril vsa čutila. Toda zdaj je bil Fjodor Semjonovič vesel. Pogledal je skozi okno in opazoval ljudi, ki so vstopali in izstopali iz avtobusa. To je življenje! Vrenje in brbotanje. In zaradi teh preprostih opazovanj je njegovo šibko srce utripalo hitreje.
  Na Lisiy Nosu je Fjodor Semjonovič izstopil na najbližji postaji in se počasi odpravil po poti do divje plaže. Kako vesel je bil! Kot da bi se po daljši odsotnosti vrnil v domovino. Redki popotnik v teh trenutkih doživi tako živahne občutke, kot je Orlov.
  Toda postopoma je starca preplavil val spominov. Živel je skromno, skušal se ne izpostavljati, biti stran od javnosti, oči nadrejenih, tašče in neumnih sosedov. Delal je kot mehanik v vojaški tovarni. Imel je enako, kot on sam, skromno ženo. In njegov sin Volodja je bil preprost sovjetski fant.
  V svojih letih je Fedor Semenovič ostal sam. Volodja je umrl v Afganistanu, potem je njegova žena zbolela in ni mogla okrevati po bolezni. Fedor Semenovič je pogosto obžaloval, da z ženo nista mogla roditi brata ali sestre svojemu sinu. Živeli so v majhni hiši na drugi strani vasi. Pet nas v dveh sobah s starši. In pomislil sem: "Kje je še en otrok? In tako sin spi v kotu na skrinji, ker posteljice ni kam dati.
  Potem je bilo Fjodorju Semenoviču dodeljeno stanovanje prek servisne linije. Toda žena se je odločila, da njena starost in zdravje nista več enaka za rojstvo in vzgojo otrok: "Vsak ima enega otroka, mi ga pa pustimo." In potem je prišla novica o sinovi smrti ...
  Fedor Semenovič je hodil po gozdni poti, boleče poznani iz otroštva. Tu ga je še pred vojno mati odpeljala na obalo zaliva. Ženske so nosile perilo za izpiranje, otroci pa so čofotali v bližini na divji plaži. Vsak tak izlet v zaliv poleti je v Fedyji duši vzbudil občutek praznovanja. In zdaj se je Fedor Semenovič spomnil tistih daljnih časov in začutil, da se mu v grlu dvigne cmok.
  Kot otrok se je zdelo: pred nami je celotno ogromno življenje. Koliko zmoreš, koliko zmoreš!
  Fedya ni postal ne astronavt ne pilot. In življenje ni tako veliko ...
  Nekoč se je njihov sosed, stric Fedya, ki še ni imel sedemdeset let, zdel kot starodavni starček. Otroci so ga dražili: "Stric Fedya je pojedel medveda!"
  In zdaj je sam Fedor Semenovič že presegel petinosemdeset let. Ampak ne dražite ga fantje. In skoraj nihče od mestnih fantov ne pozna imena starca. Njihovo hišo v Lisyy Nosu so že davno porušili. Na njenem mestu je bil zgrajen vrtec, ob njem pa hiše iz Severnega obrata. Zdaj ni vrta. Zemljišče je bilo prodano zasebnemu lastniku. Bilo je težko, vedno me je bolelo srce, ko je Fjodor Semjonovič prišel v hišo svojega očeta. Danes ne bo šel tja, danes bo užival v naravi.
  Dobro v pomladnem gozdu! Snežinke so prijetne za oko. Tam za vogalom bi moral biti hrastov nasad. Ja, tako je. Tam so hrastovi! Stojijo že od Petrovih časov.
  Fedya je v tem gozdu našel ogromno jurčkov. V lačnem šestinštiridesetem letu. Bilo je kot darilo od zgoraj! Fedor Semenovič je bil dober nabiralec gob. Dokler mu je zdravje dopuščalo, je vsako poletje šel na miren lov na svojo ljubljeno Lisy Nos, včasih na Levashovskoye avtocesto. Toda nikoli več Orlov ni našel tako ogromnih gob! Dva kilograma se je izkazala za velikana. Črvivo, res. Toda mati je doma skuhala črve in bila je okusna večerja: gobe s krompirjem, pridelane na njeni lastni parceli.
  Fjodor Semjonovič je odšel na obalo in se usedel na klop. V bližini ni nikogar. Danes je delovni dan in ljudje so nehali prihajati sem. Ženske se v zalivu že dolgo niso umivale, plaža pa je po postavitvi jezu popolnoma zaraščena s trstjem. Zdaj je to naravni rezervat, zavarovano območje.
  Fedor Semenovič je navajen biti sam. Žena je že zdavnaj umrla. Pred tem pa njegovi starši. Moj oče se je vrnil iz vojne invalid, brez obeh nog. Mati ga je negovala kot otroka. Odhajali so drug za drugim nekaj let po tem, ko se je družina preselila v mesto.
  Ob spominu na starše so Orlovu privrele solze. Zadnje čase je veliko jokal. Zaradi tega mi je bilo pri srcu lažje. Toda v javnosti se je starec trudil, da ne pokaže svojih solz.
  Fjodorju Semjonoviču se je nenadoma zasmililo. No, kaj dobrega je videl v tem življenju? Živel je tiho, delal kot vsi drugi. Nikogar se ni vmešaval, nikogar ni prosil za nič, poskušal je biti prijazen do ljudi, a zdelo se je, da njegove prijaznosti niso opazili. Je živel prav? Konec koncev bi verjetno lahko sina nekako spravil iz Afganistana? No, Bog z njim.
  Njegove misli je prekinil zvok kolesarskih gum. Fjodor Semjonovič si je naglo obrisal solze. Toda moški je peljal mimo, ne da bi bil pozoren na starca.
  In Orlov se je spomnil, kako je tu plaval kot deček. Na rokah se je premikal po dnu, le glava mu je štrlela nad vodo. Resnično se Fedor Semenovič nikoli ni naučil plavati. In še nikoli nisem bil na morju...
  Nekoč se je tukaj skoraj utopil. S prijateljem Olegom sta zgradila splav in odplula s tiste jase, ki je prišla blizu vode. Najprej so se preselili ob obalo. Nato smo globoko v zaliv pregnali jato galebov . V jati je bil en piščanec, ki je lebdel v vodi in ni mogel vzleteti. V navalu otroškega navdušenja so odplavali daleč. Toda piščanca so prehiteli in vzeli na krov. In potem je celotna jata, dvajset ptic, nič manj, začela napadati fante. Nad njihovimi glavami so krožili galebi, kričali, sranje, nekatere ptice so jim s šapami dobesedno poskušale trgati dlake. Splav se je zazibal in prevrnil, prijatelji so bili v vodi.
  Oh, in potem se je Fedya prestrašil! Takrat bi se lahko utopil, kajne! Spil je požirek vode, a ga je prijatelj potegnil ven, počasi so fantje priplavali do obale. Minilo je že skoraj petindvajset let, a spomnim se, kot da je bilo prejšnji teden.
  Ah, človeško življenje je kratko! Ste že dolgo mladi? Bil je zaposlen s sinom, ljubil je svojo ženo. Vse je izginilo. Kmalu bo odšel. Popolnoma odšel, nepreklicno, v večnost. In stoletni hrasti bodo ostali in ta plaža. Vsako leto bo pomlad ljudi razveselila s toplino in novimi upi. Le zdaj ne bo več videl sijaja pomladi, ne bo užival v naravi ...
  Zanimivo bi bilo videti, kaj je tam po smrti. Ali obstaja drugo življenje? Mogoče ne bo slabo, morda je res raj?
  Torej, v bistvu, zakaj je živel? Zakaj ptice živijo? Očitno zaradi potomcev, za razmnoževanje. Torej, se izkaže, da je svoje življenje živel zaman? Ne, ne zaman! Živel je skromno, a dostojanstveno. Ni se izmikal, ni poniževal. Na takšnih ljudeh počiva zemlja. Ne morejo biti vsi politiki in umetniki.
  Ja, veliko mu je spodletelo, veliko bi naredil drugače, če bi začel življenje od začetka. Toda v njegovem obstoju je bila točka! Za ženo in sina, za starše, domovino. Ne, mirne vesti lahko umre!
  Rahel vetrič iz zaliva je lenobno šumel trsje in prenašal prijeten hlad Baltika. Fjodor Semjonovič je pokukal na cesto, ki se je vijugala in šla globoko v gozd, drevesa, ki so ga obkrožala, poskušal razločiti obrise drugega brega, poslušal žvrgolenje kobilic in druge zvoke gozda. Zdelo se je, da se starec skuša spomniti, vse to popraviti v svojem še precej močnem spominu. In nenadoma je spet začel jokati. Tokrat od čustev, ker mu je uspelo priti, uresničiti svoje sanje.
  Orlov je z užitkom vdihoval čisti morski zrak. Čutil je svojo enotnost s svojo ljubljeno naravo. In bil je vesel.
  Fedor Semenovič je dolgo sedel na klopi in se sončil v žarkih pomladnega sonca. Toda postopoma se je svetilo začelo skrivati za drevesi in Orlov se je odpravil na povratno pot. Počutil sem se utrujeno. Bila pa je precej prijetna. Noge pa so spet začele boleti. Starec je počasi prišel do postajališča, presenečen, da na poti ni srečal nikogar. In postajališče je bilo prazno.
  Avtobus se je hitro približal, upokojenec je zasedel prost sedež v kabini in spet začel nestrpno gledati skozi okno v mimoidoče pokrajine. Ljudje so se ustavljali . Večinoma mladina. Lepi, mirni ljudje. Pred njimi je vse življenje, lahko uživaš v pomladi, delaš načrte za prihodnost.
  Na eni izmed postajališč je na avtobus stopila starejša ženska. Prepričana, da ni prostih sedežev, je stala poleg Orlova, ki je sedel blizu vrat. Očitno je bilo, da ji je težko stati. Fedor Semenovič ji je ponudil svoje mesto.
  "Ne, kaj si, kaj si," je zavrnil neznanec.
  "Sedi, vseeno grem ven," je vztrajal starec.
  - Najlepša hvala!
  Orlov ni prevaral, res je moral izstopiti na naslednji postaji. Pogledal je žensko in na njenem obrazu videl olajšanje in hvaležnost.
  Fjodor Semjonovič je pozabil na svoje bolne noge, bil je ponosen nase. Torej je še vedno moški! Bil je prvi, ki je pomislil, da bi umaknil pot utrujeni ženski.
  Ko so se vrata avtobusa odprla, se je Orlov s težavo spustil na pločnik in na koncu zavpil vozniku in potnikom:
  - Lepo potuj!
  In sem si mislil:
  "Nič, živel bom! In pri petindvajsetih se življenje nadaljuje. Jutri bo prišla Lidochka, v soboto pa bi morala priti Mašenka. Dobro!"
  Počasi je starec pritekel v svoje stanovanje. Bil je hvaležen usodi za ta dan in je vsemu svetu iskreno želel dobro.
  
  
  Toda starost zahteva svoj davek. Vse poletje je bil Fedor Semjonovič bolan, jeseni pa je končno zbolel. Nečakinja Maria je skrbela za starca. Zadnjih nekaj mesecev njegovega življenja se je učiteljica preselila v njegovo stanovanje, po smrti dedka pa je v njem ostala živeti.
  Fedor Semenovič je svoji nečakinji veliko povedal o sebi, o plaži, ki jo je tako ljubil že od zgodnjega otroštva. Ponosen je bil, da mu je v tako visoki starosti uspelo uresničiti svoje sanje - videti mu pri srcu kraje, se posloviti od domačih hrastov, plaže, boleče znane gozdne poti. Dedek je tiho umrl v spanju. Z nasmehom na obrazu...
  
  
  31. poglavje
  Poročanje pristojnim o opravljenem delu je bolj formalnost kot nujna potreba. Primer je pravzaprav rešen, kaj drugega povedati vodji preiskovalnega odbora? Toda povzetek je predviden z uradnimi dolžnostmi.
  Krasin je poročal Vladimirju Čerkasovu.
  - Ne samo naših umorov je bilo mogoče rešiti, ampak na poti so z našo pomočjo pridržali umor direktorja v Anapi, pa tudi tulskega manijaka.
  Kakšen manijak? je vprašal Čerkasov.
  Moje ime je Boris Solntsev. Mlad fant iz regije Tula. Zdaj priznava. Po najmanj štirih umorih v domovini, kjer je pustil prste, fant pobegne v Soči, kjer sreča sektaško dekle in se pridruži sekti. S to sekto je bila povezana tudi punca, ki smo jo zadavili.
  - Kakšna sekta?
  - Ruska veja sekte iluminatorjev.
  "Niste takoj ugotovili identitete zadavljene deklice," je spomnil Čerkasov.
  - Nima belih dokumentov ali oblačil. Prav nič! Potem so po tetovaži ugotovili, da je igralka trdega ameriškega BDSM-ja. Deklici je bilo ime Lyudmila Starkova, igrala je v pornografiji pod imenom Lucy Starr. Prebili so informacije o njej, izkazalo se je, da so jo kot otroka odpeljali iz Ukrajine v ZDA, kjer je pri starših končala v sekti Iluminator. V Utrish je prišla s svojim fantom. Tam so jo v pornografiji posneli s punco Borisa, manijaka, ki smo ga ujeli. Boris je v Sočiju pustil zapuščino, prav on je zagrešil tudi nedavni umor na Utrišu.
  "Ali ima ta umor kaj opraviti z nami?" je vprašal Čerkasov.
  - Posredovano. Naš pokojni je igral s prijateljem manijaka.
  - Poročaj, kako si odkril manijaka.
  - Na Utrishu je bilo zelo težkih sadističnih streljanj. Maniak, ko je videl, kako se njegova ljubljena posmehuje, v navalu besa zgrabi nož, ubije režiserja in pobegne v gozd. Njegovo dekle s okrvavljenim nožem ujamejo na kraju zločina, predajo policiji in priprejo. Osumljena je umora režiserja. Toda deklica molči, na nožu pa najdemo prstne odtise tulskega manijaka. Njegova identiteta ni ugotovljena, obstajajo le prsti. Zahteval sem fotografijo pogrešanega Borisa, ki je tudi sam veljal za žrtev manijaka in umori niso bili povezani z njim. In v Anapi je deklici, ki je v preiskavi, predstavil svojo fotografijo.
  - Ali si vedel? je ugibal Čerkasov.
  - Da! Toda o Starkovi nam ni povedala ničesar. Vse sem moral ugotoviti sam.
  - Maniaka so pridržali brez težav? je vprašal Čerkasov.
  - Da, mirno! Ni bilo treba teči skozi gozd. Posneto na plaži. Za dopustnike ni bilo nevarnosti. Ni poskušal upreti nobenega odpora. Borisovo dekle je bilo izpuščeno iz preiskovalnega pripora, nameščeno na prostem. In Kovalev sva čakala na laguni. Sam manijak je šel na plažo, kot da bi vedel, kdaj bo prišla njegova punca.
  "Vrnimo se k našim umorom," je dejal Čerkasov. - Kako je truplo prišlo do učitelja in kdo ga je vrgel skozi okno?
  "Umor Lucy Starkov se je zgodil po naključju, med seksom. In naš obtoženi Gorynychev je imel ključ od učiteljevega stanovanja, on in njegov sostorilec Alexander, Lucyin fant, sta se odločila, da bosta truplo pustila v stanovanju nekoga drugega do večera, da bi ga vzela ven in zakopala v gozdu. Gorynychev se ni mogel zapustiti. Toda učitelj se je zgodaj vrnil z dopusta.
  "Razumem," je rekel Čerkasov. - In učitelj je bil odstranjen kot nepotrebna priča.
  - Da. Gorynychev trdi, da je Aleksander pomagal učitelju skozi okno. Toda Aleksandra ni bilo mogoče zaslišati. Je naš nekdanji rojak, zdaj ameriški državljan, po umoru učitelja je odletel v ZDA.
  "Razumem," je rekel Čerkasov. - Kako ste prišli do Gorynycheva?
  - Hvala za informacije, ki jih je Kovalev prejel o Utrishu.
  "Morali bi vas očitati, da niste pravilno intervjuvali svojih sosedov in umore reševali po hitrem zasledovanju. Toda ujetje tulskega manijaka kompenzira vašo vrzel. Moraš reči hvala.
  - Vladimir Nikolajevič, zdaj naj grem na dopust. Resnično si želim nabrati moči pred težko zimo, da se malo spočijem na morju. Žametne sezone še ni konec...
  - Ali službeno potovanje v Anapo ni bilo dovolj?
  - Torej sem delal tam, neutrudno. Ni bilo na morje.
  - V redu, napiši izjavo, jaz jo podpišem. Preprosto razdelite svoj dopust na vsaj dva dela. Ostalo bo opravljeno kasneje, ko bo manj dela.
  - Dobro! Nekako bi bilo treba spodbuditi mojega pomočnika Kovaleva. Zahvaljujoč njemu so bili ti zločini rešeni. Veliko je tvegal v brlogu neformalnih, pridobival informacije.
  - Pritožbo zoper Kovalev je prejel Vadim Rybachenko. Nedolžni osebi je grozil z dosmrtno zaporom, ga prisilil v samoobtožbo. Medtem ko ste se hladili v Anapi, sem moral osebno komunicirati z Vadimom in se opravičiti. Obljubil je, da bo kaznoval Kovalev.
  "Je zelo dragocen uslužbenec," je dejal Krasin.
  - V redu, pojdi napiši izjavo, dokler sem prijazen ...
  
  
  Epilog.
  Zvečer istega dne je Vasilij naročil letalsko karto in takoj poklical Inno, češ da je dobil dopust.
  - Super! je odgovorila Inna. Boste prišli k nam, kot ste obljubili?
  Svojo vstopnico sem že dobil! Jutri popoldne letim ven.
  - Čudovito! Čakam te. Imamo lepo vreme, ob koncu tedna gremo na plažo in se kopamo.
  - Zakaj naš manijak priča? je vprašal Krasin.
  Ja, o vsem podrobno govori. Z njim je enostavno delati. Njegova punca je prišla k meni in me prosila, naj dam zmenek. Obljubila je, da bo fanta čakala vse življenje, želi se podpisati z Borisom in od njega roditi otroka.
  "Toda lahko dobi dosmrtno zaporno kazen."
  - Ne, malo verjetno je, da bo dobil dosmrtno zaporno kazen. V Tuli je ubijal, ko je bil mladoleten, v Sočiju je izvajal ritualne umore po naročilu, režiserja pa je v stanju močnega živčnega vznemirjenja zabodel, ko je izvedel, kako so se posmehovali njegovi ljubljeni. Poleg tega sodeluje pri preiskavi, se pokesa. Ima težko usodo, številne olajševalne okoliščine.
  - Vseeno bodo dali veliko, - je dejal Krasin.
  - Verjamem, da ga bo Nadežda počakala.
  "Ne razumem takšne ženske predanosti ...
  - Ker dekle ljubi, potem obstaja razlog ...
  "V redu, prišel bom in govoril o tej temi," je rekel Krasin.
  Vasilij je bil v stanju ljubezni. Razumel je, kaj je Inni všeč, in jo bo zaprosil ...
  
  
  
  
  
  LIVER TWIST - PRAVA ZGODBA
  OPOMBA
  Zgodba Oliverja Twista je bolj resnična in verjetnejša od zgodbe Charlesa Dickensa in zagotovo bolj dramatična. Tukaj je vse tako, kot bi moralo biti v resnici, brez olepševanja.
  . POGLAVJE 1
  Oliver Twist v resnični zgodovini ni imel te sreče kot Charles Dickens. In na splošno se je zdelo, da Charles Dickens slabo pozna angleška sodišča. Pravzaprav je sodnik že udaril s čedkom in izrekel obsodbo: tri mesece težkega dela za fanta. In to je po standardih angleškega pravosodja še vedno precej blago.
  Zato je pedantno sodišče prijaznemu stricu, ki je zaprosil za pričo obrambe, obvestilo, da se je treba na že izrečeno sodbo pritožiti na zakonsko določen način. Medtem naj bi Oliverja odpeljali v zavod za mladoletnike. In pritožba bo obravnavana šele naslednji teden ... In potem, če pride na vrsto!
  In če se gospod pojavi, ga bodo aretirali zaradi nespoštovanja sodišča!
  Kar je logično ... In zdi se, da je res ... Z eno samo razliko: trije meseci težkega dela nekako niso dovolj za sodelovanje s tatovi. In sodnik je Oliverja zataknil za štiri leta. In še dobro, da ni več srednji vek, sicer bi jih lahko obesili, tudi če si bil trikrat otrok.
  Oliverjeva je klofutala po licih in fant je prišel k sebi. Kaj je živ. In odpeljali so jih na kraj izvršitve kazni. Oliver je hodil s spuščeno glavo in ga je bilo zelo sram. Priklenil bi ga kot kužka na policaja.
  In okovi so žvenketali na njegovih rokah ...
  Oliver se je počutil kot zločinec, ujetnik in končan človek ali otrok. Vendar je bil že v delavni hiši in se je skušal tolažiti, da se zapor ne razlikuje preveč od sirotišnice.
  Toda izkazalo se je slabo - domišljija je naslikala prekaljene zločince, ki mahajo z bodali.
  Oliverja pa so odpeljali v deški zapor, v oddelek, kjer so bili otroci do štirinajstega leta starosti. To je dobro zanj in varnejše ...
  Oliverja so se denimo sleči prisilile tri tete stražarke in ga najprej polile z mrzlo, nato pa s toplo vodo iz črpalke. Nato so si obrili glave. Las si niso niti penili, po vroči vodi pa je britvica v roki paznika zlahka zdrsnila in dečku ni odrezala niti glave. Nato je Oliver dobil črtasto pižamo s številko. In ker je bil poletni čas ostal bos, je obljubil, da bo čevlje izdal le v hladnem vremenu.
  Nato so Oliverja rahlo bičali, kot propisko, in ga odpeljali v celico. Zapor je bil mračen z rešetkami in zlobnimi policaji. V celici so bile trde postelje in gole deske, z odejami. Kot v zavetišču. In Oliverju so dali pograd, na drugem nivoju, in ovseno kašo za jesti, češ da bo šel jutri v službo.
  Oliver se je ulegel na leseno posteljo brez blazine, kot je bilo v delavnici, in se pokril z grobo odejo. Le glava je neprijetno biti gola. Včasih pa so otroke v delavni hiši obrili na pleša, tako da to za Oliverja ni bila novost. Le da na oknih ni bilo rešetk. In do zmrzali so hodili bosi, obuti so bili samo zato, da se otroci ne bi prehladili pred smrtjo.
  Oliver se je počutil, kot da se je vrnil v domače stene delavne hiše. In se umirila...
  In bolj trdno je zaspal in v sanjah je sanjal o materi, ki je še nikoli ni videl, in bujnih zvitkih in koščkih mesa.
  Otroci so se vrnili z dela. Bili so utrujeni in so jih polili s hladno vodo ter jim dali jesti ovsene kosmiče in kruh. Zbudili so se in Oliverju dali hrano. Na splošno je vse kot v delavnici, le da hrana v otroškem zaporu ni tako boljša, dajejo pa več hrane. In fantje niso tako izčrpani kot v sirotišnici. A tudi bolj delajo, poleg tega jih še vedno učijo v šoli.
  Oliverja sta skopo pozdravila in vprašala, za kaj je. Oliver je odgovoril:
  - Nikoli!
  In to je povzročilo prijazen smeh.
  In besede, da so vsi zaman!
  Fantje so bili utrujeni, na znak stražarjev so hitro molili, slekli pižame in se ulegli pod oblačila. Neprijetno zaspati do golih desk, a navadno in Oliver je zaspal.
  Zjutraj so jih zbudili, jih ponovno prisilili k molitvi, si umili roke in jih odpeljali na zajtrk. Potem nekaj ur učenja in dvanajst ur dela. Otroci so trdo delali na strojih. Oliver je moral z bosimi nogami potiskati platno. Otroci so bili tukaj še majhni in jih še niso poslali v rudnik. Toda po štirinajstih lahko končaš v rudnikih. Še vedno pa jih je mogoče poslati v rudnik zaradi napake. Ali na primer v koloniji, na plantaži.
  Ko je Oliver vprašal, kje je huje: otroci so nedvoumno rekli, da so mine. Strašen smrad je od tistih, ki se lajšajo kar v razpoki, in od bakel. In ne sonce s strupenimi hlapi. In na nasadu vsaj svež zrak in toplo. In v Indiji in tropih je večno poletje prijetno. Čeprav veliko tepejo, so na nasadih obdobja, ko dela skoraj ni. Toda rudnik, nikjer ni težji.
  Oliver je bil prvi dan tako utrujen, da se je priplazila na pograd. Moral sem se premikati z nogami, potiskati vreteno z rokami. In noge so bile temeljito zamašene in podplati so srbeli, ko so jih podrli na netopir.
  Vendar so se otroci menjavali. Naslednji dan je bilo že delo, sedenje in roke so mi otrpnile, a noge so se malo premikale.
  Dvanajst ur dela je bilo zelo naporno. A hranili so jih trikrat na dan, in to bolje kot v zavetišču, ob nedeljah pa je bilo meso in ribe trikrat na dan. Telo je prve dni zelo bolelo, potem pa se je vpletel Oliver in bolečina je potolkla.
  Mlado telo se je navadilo na obremenitve. V nedeljo je bil dodaten študij in molitve, dela pa skoraj ni bilo.
  Težko je v otroškem zaporu Kraljevine Britanije, a lahko se živi. In od dela telo postane močnejše, mišice pa močnejše. Preprosta, a zdrava hrana izboljša telo.
  Oliver se je postopoma navadil na to življenje ... Med delom si je celo poskušal nekaj miselno predstavljati, da ne bi bilo tako dolgočasno.
  Seveda je sodnica pritožbo pod različnimi pretvezami ves čas odlašala, primer Oliverja Twista ni bil revidiran. Na koncu je dobri gospod pljunil in se odločil, da mu ni vseeno za neznanega fanta. Poleg tega je otroški zapor znosno hranjen, poučen in ima streho nad glavo. In to je bolje kot pohajkovanje po ulicah.
  In dražje je, da vzamete raztrgano ...
  A če je dobri gospod že zamahnil z roko na Oliverja, potem Dodger ni pozabil nanj.
  Sprva so se vsi bali, da jih bo fant izdal. Toda čas je minil in strahovi so se razblinili. In tudi za Oliverja jim je vseeno. Samo tukaj je Dodger, svojega rumenoustega prijatelja je hotel vrniti v tolpo.
  A čeprav je zapor za otroke, iz njega ne moreš kar pobegniti. In rešetke in zidovi so visoki in varovani, vse je kot odrasli kriminalci. Razen če je med pazniki veliko žensk, v nasprotju s starejšimi zaporniki.
  Eden od njih je bil Dodgerjev znanec. In odločil se je, da bo Oliverju poskusil urediti pobeg.
  In tako se je tat odločil, da se ji približa. Matrona je vprašala Dodgerja:
  - Kako ga lahko spravim ven?
  Tat fant je pripomnil:
  - Zelo preprosto! Rekli boste, da je bil fant potreben za delo v sosednji delavnici za zasebno proizvodnjo in ga boste vzeli iz vrat!
  Stražarji so ugovarjali:
  - Razjezil se bom zaradi tega! Ne bo šel!
  Pluton je predlagal:
  - Torej mu daj sporočilo od mene!
  Matrona je prikimala.
  - Za to od tebe zlata gvineja!
  Tat je odgovoril:
  - En šiling bo dovolj!
  Matrona je zarenčala:
  - Prepovedano je!
  Plut je logično pripomnil:
  - Nihče ne bo vedel! Tako majhna opomba. In cel srebrni šiling! Za ta kovanec so do nedavnega obešali tatove!
  Žena je skomignila z rameni in rekla:
  - Dva šilinga!
  Dodger je skomignil z rameni in pripomnil:
  - Oliver mi ni dovolj drag, da bi dal dva šilinga za en bankovec!
  Matrona se je popraskala po čelu in pripomnila:
  - In zakaj ga sploh potrebuješ!
  Tat je logično odgovoril:
  - Kakšna je razlika zate? Hočeš šiling, skoraj za nič!
  Ženska se je strinjala:
  - Da, poslal bom sporočilo! Nič ni!
  Lopov je skiciral nekaj vrstic na list papirja in ga izročil matroni. Vzela ga je s seboj, ki se je skrivala v nedrčku.
  Vse je preprosto...
  Dodger ji je dal šiling in takoj obžaloval. Pravzaprav, kdo je ta Oliver zanj. In ni jasno, ali bo to pomagalo.
  Sam Plut je bil vsak trenutek pod grožnjo aretacije. Denar je bil pridobljen z nevarnostjo svobode. In včasih se zgodi tudi, da fante zaradi kraje obesijo ali pošljejo v rudnike. In v rudnikih skoraj nihče ni zdržal več kot pet let, pogosto pa tudi, preden so jih upognili.
  Mogoče bi bilo bolje, da bi Oliver štiri leta preživel v otroškem zaporu, se izobrazil in poklical ter potem pošteno živel. Navsezadnje vsi tatovi prej ali slej končajo v zanki ali še huje. Redkokdo od zločincev je dočakal starost in ni bilo tega, da ga ne bi ujeli. Prej ali slej se vsi ujamejo.
  Tukaj njihov lastnik ne krade samega sebe, ampak samo poveljuje mladoletnim tatom. Toda prej ali slej se bo nekdo temu odrekel.
  Lopov je močno zavzdihnil in poskušal ne razmišljati o tem, kaj se bo zgodilo po njegovem ujetju. In kako je Oliver - kako pogosto ga bičajo?
  Oliver je bil tišji od vode in nižji od trave. V celici so bili otroci, stari deset ali enajst let, večinoma so sedeli po malenkostih in precej mirni. Življenje v zaporu je bilo torej dolgočasno, odmerjeno in precej tiho. Za potegavščine ni bilo časa in energije. V tem odredu ni bilo upornikov. Ponoči je bil v službi policist, ki je gledal izza rešetk in pil kavo ali pa redar. Tako so bili otroci prisiljeni molčati in spati. In ves čas so pod nadzorom.
  Seveda je dolgočasno, a po drugi strani te nihče od fantov ne terorizira. Vse gre po listini, kot v vojski brez drekanja. Razen če je veliko dela ... In ni dovolj časa za spanje, a se tudi navadiš. Toda po telesni aktivnosti zaspite brez težav. Kot drevesa padamo na pograd, ne da bi poznali nespečnost voditeljev.
  Oliver se je od nenehnega trdega dela v dveh mesecih in pol fizično okrepil in skoraj ni trpel. Do konca mandata je še zelo daleč, dneve pa je še prezgodaj šteti. Na srečo vsaj streha nad glavo in zadostna količina hrane - delovna hiša je zasebna ustanova, kjer varčujejo pri otrocih. In tukaj je hrana v državni lasti, in medtem ko v Britaniji ni lakote in izpada pridelka v kletki, jih hranijo po normi, da bolje delajo. Mladi tatovi niso videti izčrpani. Včasih trdo delajo na svežem zraku, pometajo dvorišče, obračajo mlinske kamne, črpajo črpalke.
  Če v delavnici ni dela - skladišče je že polno, potem so otroci prisiljeni preprosto prenašati kamne iz kraja v kraj ali mleti moko z ročnimi mlinskimi kamni. Včasih, tudi če so redarji dobro razpoloženi, igrajo nogomet.
  V vsakem primeru je Oliver imel koristi od zapora. Postal je bolj zdrav, močnejši, bolj umirjen in se pogosteje nasmehnil.
  Matrona ga je odpeljala v kot, ker je bil pogovor, in mu izročila list, šepetajoč:
  - Od Dodgerja je!
  Oliver je imel mešane občutke. Še dobro, da ni pozabljen, po drugi strani pa je že navajen na tako miren in razmeroma zadovoljiv prostor, kot je otroški zapor. In spet se nisem hotel vrniti v tatovski svet.
  Oliver že od otroštva ni poznal materinske topline in družine in zanj celica z rešetkami ni bila pekel, ampak nekaj znanega od rojstva. In pogradi so dovolj suhi, za lepo vedenje so mu dali blazino iz slame. In se pokrij z odejo in zaspi. Fantje skoraj ne smrčijo, vi pa imate preproste, a prijetne sanje. V nedeljo lahko berete tudi v knjižnici zapora. In iz službe, če je skladišče polno, te včasih zgodaj spustijo.
  Ne, otroški zapor še ni na dnu. Za kraljičin rojstni dan so obljubili celo, da bodo podarili čokoladne torte. In tisti, ki so se ob božiču dobro obnašali, bodo prejeli darila.
  Oliver je zato okleval. Dodger mu je svetoval, naj med delom omedli in naj se trese kot v vročini. Otrok bo poslan v otroško ambulanto. Je za najmlajše zunaj zapora, saj jih pomilujejo in zdravijo najboljši zdravniki. Navsezadnje so v zaporniški ambulanti zdravniki najslabši, zdravil pa ni. In od otrok, tudi od zločincev, se še vedno pričakuje, da bodo popravljeni, in z njimi se ravna bolje kot z odraslimi.
  In iz bolnišnice zastonj, lahko pobegneš skozi okno, tako da ni rešetk. Čeprav je tam dežurni policist.
  Oliver je to razumel, a je okleval. Ponovno postati lopov? Za pobeglega obsojenca mu ni preostalo druge izbire. Potem pa jih bodo v primeru ujetja, zaradi recidiva, zagotovo poslali v rudnike ali obesili. V najboljšem primeru nasadi čakajo. Poleg tega bodo dodali za pobeg.
  Toda kaj drugega? Lahko kot mladenič, ki je ob aretaciji star komaj devet let, na prvem potovanju pokosi leto dni zapora. Odšel bo pri dvanajstih letih, pa mu bodo dali službo - priklopila ga bo policija, že bo vajenec obrtniškega dela. In življenje tam morda ni tako zanimivo, a varnejše. Velika Britanija je v porastu, delavci ne živijo več tako slabo. Plače rastejo, delovni dnevi se zmanjšujejo, ko tehnologija napreduje. Filmi bodo kmalu...
  Ali bi moral biti tat?
  Toda hudič Oliverju pravi - beži - svoboda so nebesa! In česa ne boste storili za svobodo!
  Da, včasih tudi odrasli zaporniki pobegnejo teden dni pred izpustitvijo. In tukaj je otrok!
  In Oliver se je odločil teči!
  Ideje nisem delil z drugimi otroki ...
  Pobeg so se odločili narediti naslednji dan. Fant je imel ponoči nočne more. Vključno s tem, kako so ga ujeli in najprej bičali. In potem so ga odpeljali na vislice ... Oliver se je zbudil v hladnem znoju. V glavi mi je šinilo, da je v celici pod odejo precej toplo. Vse naokrog kratkodlaki, a precej umirjeni fantje šmrkajo nosove. In čaka ga tisti zajtrk z ribami in običajnim kruhom. In da bodo jutri predčasno izpuščeni z dela in bo mogoče brati v zaporniški knjižnici blaženega Avguština ali Robinsona Crusoeja.
  Kaj bo torej dobil?
  Oliver se je prevrnil na drugo stran in, kot se zgodi v mladosti, brez težav zaspal.
  Naslednji dan se je njegova odločenost, da pobegne, utrdila. Vsaj malo romantike. Krajati je tako zanimivo... In priti v hišo nekoga drugega z zakladi.
  Po zajtrku so imeli otroci krajši študij. Z gosjimi peresi je bilo treba napisati narek. Potem pa matematika in Božji zakon. In po tem delo.
  Otroci so hodili ... Bilo je že kul in čez en mesec naj bi razdali zimska oblačila in obutev. Oliver je pri delu spet potisnil izvlečni del stroja, to ni majhna obremenitev, še posebej, če to počnete dvanajst ur zapored. In kar je še pomembneje, dolgočasno je.
  Oliverjeva odločnost je rasla in potem ko je komaj čakal še štiri ure, da bi bilo videti bolj verodostojno, je omedlel in udaril v napad.
  Izračun je bil popolnoma upravičen. Oliverja so dvignili, zavili in odnesli na otroški oddelek mestne bolnišnice. Dečka so odpeljali na oddelek, kjer sta bila le še dva fantka. Sobe za štiri, precej prostorne z visokimi stropi. In okna brez rešetk, z oknom na vrhu. Za fanta, ki še nima desetih let, izstop ni problem. Oliver je precej spreten in prekaljen s trdim delom.
  Dva fanta na oddelku, ne tatova, ampak ležita. Eden je imel zlomljeno nogo in je bil v gipsu, drugi je bil očitno hudo prehlajen in je bil v deliriju. Oliver je splezal na okensko polico in se dvignil na roke ter se znašel v odprtini.
  Fant v zasedbi je vprašal:
  - Kam greš!
  Oliver je odgovoril:
  - Tvoji materi! Ne boj se, čez eno uro pridem nazaj, le zdravnikom ne povej!
  Fant je pripomnil:
  - Skoči visoko!
  Res je bilo visoko. Oliver je spustil truplo v naročje. Nato se je z bosimi nogami ujel na polico in nato skočil. Spretno je pristal, čeprav je čutil bolečino in tresenje v petah.
  Ampak nič ... V bolnišnici so Oliverja umili, preden so ga vstavili, mu dali rumeno pižamo in copate. Fant je seveda pustil copate in ostal v pižami. V bolnišnici je, a vsaj ne v zaporu. In morda se bo vse izšlo.
  Za vsak slučaj je Oliver pahnil v umazano, jesensko lužo. In postal je bolj podoben navadnemu mlademu potepuhu. In ne tako sumljivo....
  Lopov mu je nenadoma skočil naproti in zacvilil:
  - Hitro se učiš, sledi mi!
  Oliverjeve grobe, otročje pete, hitro zaprašene v blato, so hitele za precej bogateje oblečenim fantom v spodobnih, skoraj novih čevljih.
  Videti so bili precej kontrastni, svetleči čevlji in bose, umazane noge fanta, ki je pobegnil iz otroškega zapora, bolje rečeno iz bolnišnice, a pravzaprav iz pripora.
  Za en pobeg bi lahko Oliverja klofutali deset let. V Veliki Britaniji so sodišča za otroke zelo stroga, včasih celo strožja kot za odrasle. V enaindvajsetem stoletju so ostri, potem pa ...
  Oliver o tem seveda ne razmišlja. Uživa v občutku svobode in navdihuje. In lepo je teči bos kljub jesenski mrzlici. Še več, ko tečeš, sploh ni hladno. In tudi obratno, dečkovi goli, žuljasti podplati so žgečkljivi.
  Ponosni ste celo na to, da ste bili za rešetkami. In uspel si pobegniti in vse zažgati z ognjem. Ne bo nas dobil.
  Po čistoči otroškega zapora v brlogu starca Feigina se je Oliver zdel malce umazan. Dali pa so mu ocvrto meso. Fant je bil pozdravljen kot junak. Nikogar ni izdal in je pobegnil iz zapora. In to je podvig. Tako togega sistema potnih listov še ni, tako da se lahko dolgo skrivate, še posebej za fanta. In niso vzeli prstnih odtisov. kar je super. Oliver je veljal za premajhnega zločinca, znamenja pa niso prepisali in morda se ne bo preveč iskalo. In tudi takrat niso fotografirali zločincev, zato so fotoaparati še vedno tako redki in nepopolni.
  Zato se Oliver lažje izgubi v velikem mestu, kot je London.
  In fant je šel spet v službo. Dobil je dostojno obleko in nove čevlje.
  Kljub temu v Angliji tudi za otroke, da hodijo bosi, ni povsem dostojno in govori o skrajni revščini. Čeprav so fantove noge nekoliko neprijetne, je veliko več ponosa in samospoštovanja.
  Oliver in Plut sta kradla robčke. Fant je deloval spretno in tiho. To je bil že drugi izhod. In Oliver je našel mir in umirjenost.
  Toda pravi posel je bil pred njim.
  Bill Sykes, morilec in ropar, se je odločil, da bo fanta vzel za pomočnika pri poslu. In to je resen preizkus. Bill je bil videti kot ropar z rdečo brado in precej grdim obrazom.
  Oliver seveda ni bil pretirano navdušen. Še več, zaradi vzroka se je moral preobleči v cunje in hoditi bos. In še posebej mrzlo je ponoči.
  Bill je izjavil, da mora biti obleka preprosta in udobna. In fant bo tiho hodil bos, kar je pomembno v hiši. Vendar je bilo Oliverju neprijetno hoditi bosih podplatov po mrzlem, z zmrzaljo pokritim pločnikom in je občasno pospešil, da bi se ogrel.
  Ponoči so v Londonu gorele plinske svetilke z barvnimi stekli in bogato mesto je videti precej lepo, še posebej v osrednjih četrtih.
  Oliver pogleda to bogastvo in utripne z očmi.
  Vse bi bilo v redu, a mrzlo je v cunjah in gole, otroške noge so zagorele.
  Vendar so že dosegli cilj, Oliver pa je potisnjen skozi okno. Splezati mora skozi okno in odpreti okno večjemu in bolj odraslemu roparju.
  Fant se dvigne v naročje in previdno spleza noter. V notranjosti je precej topleje, in ko so se Oliverjeve bose noge dotaknile frotirne preproge, so začutile blaženost. Fant je začel previdno odpirati polkna oken. Srce mu je utripalo kot boben od navdušenja. In res, tukaj, ko se plazi ta rdečelasi Billov gobec, postane tako strašljivo.
  In zdaj je ropar v sobi in škripa s škornji. Oliver se je razjezil, ker je ostal bos, a ni bilo kaj početi. Lov se je začel in Bill je odhitel do omarice z denarjem. Očitno je bil namig, eden od služabnikov in ropar sta vedela, kaj išče.
  Tudi Oliver je bil navdušen in je z mize pometel nekaj svetlečih predmetov. In jih dajte v vrečko. Vključno s pozlačenim psom. Bill pa se je poigraval z oklepno omarico in delal na ključavnici. Oliver je bos stopil v sosednjo sobo. Tam je našel tudi nekaj drobnarij in naših ter srebrne vilice na mizi.
  Kraja se je izkazala za nepričakovano enostavno in zanimivo. Oliver se je nasmehnil in bil zelo zadovoljen. Ampak žal, usodi se ne moreš izogniti. Samo tokrat je krogla našla Billa. Je veliko bolj hrupno in lastnik je poklical policijo. Morilec je bil ranjen in ni imel časa pobegniti s plenom. In lažjemu in manjšemu Oliverju se je le uspelo izmuzniti, čeprav so tudi streljali vanj. Toda fant je bil spreten in se je uspel izogniti ognjeni črti primitivne pištole.
  In z bliskom golih pet je skočil skozi okno, z vrečo plena. Kot je, v teoriji, in bi moralo biti v Dickensu. Pravzaprav, zakaj so udarili otroka in ne večjega in okornejšega razbojnika?
  Ostal v zaporu in nekaj tatovskih izkušenj je Oliverju koristilo, se je njegov duh poslabšal in vanj ne boste tako zlahka prišli. In policija je, kot vedno, zamujala in fantu je uspelo oditi in celo s plenom.
  Oliverjeva avtoriteta med tatovi se je še povečala. In sam je začel plezati v hiše in se bolj aktivno ukvarjati s krajo.
  Fant je bil star deset let. V zimskem času mu je uspelo narediti več vpadov na hiše in ukrasti veliko robčkov ali nekajkrat težjih torbic. In kraja še ene denarnice z diamanti se je izkazala za pravo mojstrovino.
  Eden od odraslih razbojnikov je lahko celo unovčil račun, ki ga je fant ukradel.
  Prišla je pomlad ... Oliver je spet splezal v eno od hiš. Fant je bil preveč samozavesten. Morda bi zdaj lahko odšel. Toda Bill Cysk se je odmaknil od rane in izdal svojega mladega partnerja, češ da je tudi on pobegnil iz zapora. In rekel mi je, kje ga dobim.
  Policija je postavila zasedo. In ob vrnitvi so Oliverja ujeli pri samem brlogu.
  In cela tolpa mladoletnih tatov je bila pokrita. In to je bil uspeh policije.
  Oliver je še fant, šele otrok, a že prekaljeni recidivist in pobegli obsojenec. Potem ko so ga prijeli, so ga odpeljali v zapor za posebno nevarne osebe in poslali v samico. Tokrat so Oliverja slekli in ga temeljito preiskali ter mu pogledali tako v usta kot v anus. Izmerjeno, stehtano. Na novo napisal vse znake v reviji. Obrili so si glave in jih umili ter jih zaprli v ločeno celico. Oliver je bil spet v zaporniški pižami, postrižen in bos ter povsem sam.
  In biti sam je veliko bolj strašno in neprijetno. Da, in spomladi je v celici še vedno hladno, za razliko od otroškega zapora. Da, in slabše se hranijo, ena prazna ovsena kaša. Oliverju zdaj sodijo kot odraslemu in ima verigo okoli vratu.
  Je umazano in dolgočasno, kar tako tepejo s palicami.
  Policisti so namreč desetletnega dečka s palicami udarili po petah in to je šele začetek.
  V celici škripajo podgane, vi pa spite na kamnih, kar je veliko hladnejše kot na lesenih ležiščih.
  In hranijo se le enkrat na dan in zelo majhne porcije, če le ne umreš od lakote. Tukaj si kot samomorilski napadalec.
  Vendar je bil Oliver tudi prisiljen delati: obračati mlinske kamne, kar je zelo težko, ko se odbijejo gole pete. In še vedno si lačen in tečejo te z udarci.
  V Veliki Britaniji mučenja še niso odpravili, Oliverja pa je mogoče zasliševati s predsodki. Res je, za to je potrebna odločitev sodišča.
  Oliver je šepajoč in žvenkajoč s težkimi okovi vstopil na dvorišče. S črnim očesom, obrit na plešavost, shujšan za nekaj tednov v zaporu, je bil desetletni deček videti patetičen. Ker so nanj obešale že številne kraje in vlome, je bilo sojenje pričakovano daljše, o Oliverju pa so že pisali v časopisih. Fantu so res grozile vislice.
  Ampak to ni bilo vse. Oliver je že uspel sestaviti kapital in skriti predpomnilnik.
  Sodnik je Oliverju postavil vprašanje:
  - Kam si skril denar?
  Fant je začel zmajati z glavo.
  - Nič nisem skrival, nimam!
  Sodnik je pogledal in rekel:
  - Dajem dovoljenje za mučenje, le da ne bi povzročil poškodbe, mora izdati, kje je skril zalogo.
  Oliver se je stresel in rekel:
  - Nič nisem ukradel!
  Dečka so odpeljali v mučilnico. Tam so gorele žare in izkušeni krvniki so pekli orodje. Ker je Oliver še otrok, ga je mučila rdečelaska mučiteljica Margaret, specialistka za mučenje otrok, katere stranke še niso umrle.
  Oliverja so mučili golega ... Margaret je položila roko na dečkova prsa, poslušala utrip in rekla:
  - Zdrav in vztrajen otrok!
  Po tem so dečka postavili v stroj, njegove roke in noge pa pritrdili v sponke. In začeli so se zelo počasi zvijati. Pod vodstvom rdečelaska so to storili najstniki. Otroke je navadno mučil rdečelaska z dednimi krvniki, ki so študirali. Poleg tega so se obrnili, kar je povzročilo strašno bolečino, vendar ne pohabljanje.
  Oliver Twist je zastokal, a je trmasto vztrajal. Čeprav so bile njegove roke tako zvite pod nenaravnimi koti, da je bolelo govoriti. Fant je bil v stroju nagnjen, težko je dihal in iz njega je kapljal znoj.
  Potem se je rdečelaska odločila, da bo poskusila z žarom. Krvnik ji je prinesel steklenico olivnega olja. In Margaret je Oliverjeve hrapave, otročje podplate namastila, da se ne bi zažgali.
  Fant je vprašal:
  - Me boš sežgal?
  Margaret je prikimala.
  Ja, če nič ne rečeš!
  Oliver je zastokal.
  - Nič nimam!
  Žar je deloval na plin in se sprva vžgal z majhnim plamenom. Margareta je fantom zelo rada pekla pete. Mučenje je lahko trajalo do pol ure in povzroča hude bolečine. In hkrati so bili podplati fantov prekriti le z majhnimi mehurčki, ki so po nekaj dneh izginili in je bilo mogoče ponoviti mučenje na nov način.
  Oliver je bil zelo v bolečinah, težko je dihal in stokal, a zaloge ni izdal. Bilo je precejšnje količine, vključno s tistimi diamanti, ki jih fant ni hotel prodati.
  Poleg tega so fantje pogosto trmasti in včasih po vzdržljivosti prekašajo odrasle. Oliver je bil navajen trpeti s tančico. In se poskušal mentalno odvrniti od bolečine.
  Tukaj je vodja otroške kampanje križarjev. Vdreli so že v dežele Saracenov. In je ujet. Vroči pesek Galileje žge bose noge otrok. In zelo boli, ko peče podplate fantov. In vodijo jih v suženjstvo in biči žvižgajo ...
  Ogenj postaja močnejši. Margareta poskrbi, da ji plamen ne opeče cele kože na nogah. Moralo bi biti boleče, a ne pohabljeno fanta. Naj ima še moč za delo v rudnikih ali na plantažah. Oljčno olje zmehča hrapave podplate mladega zapornika, zaradi česar so bolj občutljivi in manj opečeni. Oliver si predstavlja, da ga mučijo Saraceni, kot je Ivanhoe... Nato kot roman, ki ga je prebral v otroškem zaporu, bosonogo Rebeko pripelje na usmrtitev. In dekle trka svoje nežne noge ob kamenje.
  In tudi ogenj. In tam je Oliver, ki jezdi konja s sulico in podira sovražnika, kakor snop sena. In pade ...
  Minilo je pol ure in peščena ura je potekla. Nazadnje je bil Oliver bič, kar je tudi bolelo, a je fant navajen. In poškropi rane s slano vodo. Oliver je zaradi strašne bolečine celo omedlel, za nekaj minut je izgubil zavest.
  Margaret je vzdihnila.
  - Dovolj! Naj počiva!
  Oliverja so odpeljali nazaj v njegovo celico. Le da so tokrat na kamne postavili deske in dali odeje, da se fant ne bi smrtno prehladil.
  Pred nami sta Oliverja čakala še dve mučenji. Tako je običaj zahteval trikrat vprašati. In potem še ena kazen in smrtna kazen.
  Izčrpani fant je zaspal in sanjal je o nečem strašnem in bolečem.
  . POGLAVJE #2
  Naslednji dan je Oliver dobil malo več jesti kot prej, vključno z ribami. Vidi se, da je fant hitreje počival in si opomogel za naslednjo mučenje. Oliver je bil očitno depresiven, a tudi on ni hotel jokati. Želel sem živeti in se preseliti.
  Pojavila se je ideja, kaj se bo zgodilo po usmrtitvi? Nebesa, pekel ali sploh nič? Najbolj me je prestrašila zadnja. Neskončna tema, ko ni niti misli. Je srhljivo... Čeprav ni niti bolečine ne strahu... Ali pa je morda še kakšna duša.
  V sanjah letiš, včasih vzletiš nad strehami ... Mogoče je to spomin na to, kako si bil duh? In se tudi dvignil na površje zemlje. In nekje na nebu so zvezde, med njimi so drugi svetovi, v katerih živijo ljudje ali druga inteligentna bitja.
  Morda bo vaša duša po smrti odletela na drug planet in tam boste že našli drugačno bistvo? Kako bi to lahko bilo.
  Kaj pa, če bi bila vaša duša še preden se je utelesila v telo in živela v nekom iz drugega sveta?
  In to je tudi zelo zabavno ... Kaj če bi bil v prejšnjem življenju kralj ali kan? Ali morda velik bojevnik ali slavni znanstvenik? Lahko bi bil kdorkoli.
  Oliver Twist je zapel:
  - Verjetno v naslednjem življenju,
  Postal bom cesar vse zemlje ...
  In služil bom slavni domovini,
  Ljudje smo iste družine!
  Ja, res je super v naslednjem življenju postati cesar ali kan. Zdi se, kot da je Džingis Khan podredil polovico sveta, pred tem pa je bil preprost suženj.
  Zgodba o Džingis-kanu je nekaj podobnega pravljici. Toda takšna oseba je bila v resnici in uspel je narediti veliko. Toda njegov imperij je potonil v pozabo. Trenutno je Britanija v vzponu in njeno sonce vzhaja. Vse več kolonij je vključenih v imperij, ki lahko postane največja v imperiju Zemlje. In to je resno. In nekje v Evropi je bil Napoleon, veliki poveljnik in vladar. Kdo bi lahko osvojil ves svet, a je uničil šeststo tisočo vojsko v Rusiji. In potem je bila bitka pri Waterlooju. In ta boj je bil poseben. Napoleon bi lahko zmagal, vendar ga je naenkrat preprečilo več nesreč.
  Še posebej primerno med napadom na britanske čete. Potem bi Francozi lahko zmagali, če bi napadli s pehoto. Toda maršal Ney ga je zgrešil.
  Oliver se je premetaval in obrnil. Neudobno je ležati na otrokovem hrbtu, ki ga je prerezal bič. Bolejo tudi zvita ramena, ključne kosti, roke in noge. Boleči mehurčki na podplatih. Rane zaradi mučenja so se že začele celiti in srbele. Hotel sem jih opraskati, a je nevarno.
  Oliver se je skušal z mislimi odvrniti od srbenja in bolečine. Zlasti vprašanje, ki si ga je zastavil med branjem knjig. In knjižnica zapora je precej bogata - kriminalcem je zaseženo veliko literature. In zločinci niso samo roparji z bodali, med njimi so znanstveniki, politiki, duhovniki in mnogi drugi.
  Tako je Oliver, ki je hitro bral, v otroškem zaporu uspel prebrati veliko zgodovinske literature. Poleg tega je obiskal tudi knjižnice v naravi in tudi uspel je veliko brati in zapomniti.
  Zlasti zgodovina Rima: o dveh bratih, ki ju je hranila volčja, in ki sta ustanovila mesto. Odlično mesto!
  Rimsko cesarstvo je obstajalo dolgo časa in je postalo najbolj znano v antiki. O tem se je pisalo predvsem in ostali so številni zgodovinski dokumenti. Toda ko je dosegel svoj vrhunec, je imperij propadal. In potem je popolnoma razpadlo in izginilo. In ostal le v zgodovinskih knjigah. V njej je bilo veliko cesarjev. Med njimi sta Neron in Kaligula - kruta krvnika in veliki generali. Julij Cezar in Trojan, mnogi drugi. Vključno s Pompejem.
  Čeprav slednji ni postal cesar ... Še bolj zanimiva je vstaja Spartaka. Ko je preprost gladiator pretresel cesarstvo in premagal konzule. Bilo je kot v pravljici.
  O Spartaku je bilo napisanih več knjig. V enem od njih je pri devetih letih prišel v kamnolome. In tam je delal z vsemi sužnji. Tukaj je ta mišičasti fant, ki vleče težko košaro kamnov, ki tehtajo več kot on sam. In celo otrokov želodec se sesede od napetosti. In iz dečkovega žilavega telesa, temnega od sončnih opeklin in umazanije, kaplja toča znoja.
  In nadzornik ga še vedno nagovarja z udarcem biča. In dečkove bose noge škripajo od žuljev. Nato suženj ob koncu dneva mehansko poje kašo enolončnico, morda z malo dodane ribe in kruha, nato pa kljub trdoti postelje pade na kamenje in spi v objemu z drugimi fanti. Pozimi je v kamnolomu mrzlo, mladi sužnji pa so popolnoma goli in bosi. In ponoči, v najboljšem primeru, je prekrita z ostanki blaga in tiščita telesa skupaj, da se ogrejejo.
  In poleti, žgoča vročina na jugu Italije, naporno delo. Delo v kamnolomih po načelu: suženj ali trdo dela ali spi. Seveda je umrlo veliko fantov, a Spartak, po naravi zelo močan, je odraščal in postajal močnejši. In imel je srečo, da je dobil priložnost svobode in bil prodan v šolo gladiatorjev.
  Tam se je začela njegova kariera, veličastna in junaška. Gladiator, ki je preživel sto bojev, je po običaju starega Rima prejel svobodo in se je že boril za denar. Spartak bi lahko živel razmeroma dobro, vendar je uprizoril vstajo. Na obeh straneh je umrlo več deset tisoč ljudi, primer pa se je končal s križanjem ujetih sužnjev.
  V nekem romanu je bil Spartak do smrti vlomljen. V drugem pa ga sužnji niso izdali, ampak je umrl na križu. V tretjem delu je bil Spartak pokrit s trupli, a se mu je uspelo izvleči in odšel ter se odločil, da bo opustil boj. Poročil se je in vzgojil lastne otroke.
  Spartak je na Oliverja naredil vtis, a se je izkazal za neuspešnega. Čeprav je njegovo ime ostalo v stoletjih in celo tisočletjih. Spartak je seveda simbol in o njem so bile napisane različne leposlovne knjige. Predpisovanje časa in nedoslednost zgodovinskih informacij dajeta prostor za domišljijo.
  Tukaj v eni knjigi je Spartak sin plemiča, vendar je bil dolžan veliko denarja Crassu, patriciju. In zdaj je vsa družina aretirana in prodana v suženjstvo za dolgove. Spartak je še kar fant, a ponosen. Njega skupaj z mamo in sestro vodijo v trgovino s sužnji. Mami so odvzeli draga oblačila, čevlje, ona pa je samo v eni strgani tuniki, ne gola in bosa. Njene noge so pretepene v kri in zažgane na kamnih, njena koža pa opečena na soncu. In zelo trpi, prisiljena plesati pred strankami.
  Spartak, bronast od sončnih opeklin, tudi prikrajšan za bogata oblačila, bos in gol, je še vedno videti kot mlada žival.
  In ko mu kupec poskuša priti v usta, se ugrizne v prste. Za kar prejme bič. Potem en lastnik kupi fanta in mamo, sestra pa je ločena ... Spartakova mama je lepa in izobražena, dobi službo služabnice v hiši. Toda fant, preveč ponosen, je za kazen prisiljen obračati mlinski kamen dva ali tri dni. Kljub temu, da je priklenjen, fant še vedno prekine likalnik in pobegne.
  Ampak on je ujet in žigosan. Nato ga lastnik pošlje v kamnolome. Toda tudi tam se je odlikoval predrzni fant in sin patricija in plemiške družine. Čeprav bi moral biti križan, mladi bojevnik v obupu pobegne s križa. In to vidi glavni upravitelj gladiatorjev. Bojni mu je zelo všeč, čeprav je že leta mlad fant in ga kupi. In spet kariera gladiatorja.
  Spartak, čeprav pozneje plemeniti Rimljani, je v vojni s cesarstvom. In celo ostane živ in ima skupne otroke v sužnju iz Trakije. Nadalje je Spartakov vnuk postal rimski cesar. Kar je že domišljija avtorja.
  Te knjige niso segle v enaindvajseto stoletje, a Oliver jih je pogoltnil in se jih spomnil zdaj. Počitek in povrnitev moči po mučenju. Tako smo lahko pozabili na bolečo kožo in na rane, ki so močno srbele od slane vode, ki so jo škropili mladi krvniki.
  Oliver je naredil par šepajočih korakov po celici - motila mu je veriga okoli vratu. In pomislil sem, še dobro, da ga še niso blokirali. Čeprav morda še čakajo velike muke.
  Poleg banalne zanke, čeprav so jih le redko izvajali z vrtenjem, in to je zelo boleče. Dobesedno ste raztrgani na koščke, vrvi pa vam vlečejo roke in noge v različne smeri.
  Oliver je žvižgal in zapel za vedrino:
  Če dež - hej-ho, a brez dežnika,
  Če veter - hej-ho - žvižga za tabo, Če je mraz - hej-ho - do kosti, In ni dobrih novic od doma - Ne daj gor, ne obupaj, ne obupaj! karkoli že je, ne jokaj in ne bodi sramežljiv! Nasmehni se, nasmehni se, nasmehni se! Na poti si, tako da bo vse ok!
  
  Če dalje - hej-ho - ne moreš iti, In ropar - hej-ho - stoji na poti, Če krokar - hej-ho - kriči nad tvojim ušesom, Če ti srce bije od strahu - Ne daj gor, ne obupaj, ne obupaj, ne glede na vse, ne jokaj in ne bodi sramežljiv!
  Nasmeh, nasmeh, nasmeh!
  Ste na poti, tako da bo vse v redu!
  
  Ne obupaj, ne obupaj, ne obupaj! Karkoli se zgodi, ne jokaj in ne bodi sramežljiv! Nasmehni se, nasmehni se, nasmehni se! Na poti si, tako da bo vse ok !
  Nato se je Oliver Twist razveselil ... Spet so mu prinesli hrano in fant se je ulegel na bok, pogrnil odejo in spet zaspal. In sanjal je ...
  V sanjah je imel fant razcepljeno osebnost. Ko se to in on, tako rekoč, spomni na preteklost in ne čisto, se pogleda s strani. Na primer, ime je James Morgan. Mimogrede, najbolj znan pirat. In hkrati fant.
  Čeprav bi zadnja izjava lahko pokvarila razpoloženje, se v sanjah bojijo vedeti, da so to le sanje, neumne. Sanje so res resnične, na primer preveliki škornji so si drgnili noge in bolečina po udarcu v dimlje pijanca je postala jasnejša. Mogoče se je Oliver prijel, da se je bal, da dragoceni čevlji ne bi odleteli in je upočasnil. In ustnica, zlomljena med pridržanjem, je spet spomnila nase. K sreči so zobje celi, a izboklina na čelu od udarca je nastala precejšnja in tako gnusno srbi.
  James Morgan je v sanjah rekel nekaj duhovitega: potem me je nasmejal. Tako sta še tri ure klepetala o različnih stvareh in ... Morgan je seveda začel sestavljati in govoriti o lastnih podvigih. Če se prepiram v smislu - pravijo, da tega ne zmoreš: potrebuješ um.
  Kraja je umetnost. Čeprav je Morgan James seveda pripovedoval detektivske zgodbe. Čeprav je moral nekaj nesti. Sploh, ko je šel na beg in potem iskal način, da bi obstal pri kakšni partizanski enoti.
  V tem primeru se ni odrezal nič bolje kot Oliver. Razen če ukrajinsko poletje prinese tople noči in se lahko na primer okrepčate z jagodami ali pa ljudje še niso tako utrjeni, da bi lačnemu fantu preprečili, da bi jedel.
  Ampak tukaj je nekaj tatvin
  je zagrešil ... Kraja ni bila hrana. Ampak to je povsem druga zgodba.
  Ko je bil končno napovedan, da gre na sodišče, se James-Oliver ni zdrznil. Odlično je vedel, kako se je vse končalo, in tudi v vseh filmskih adaptacijah (nekakšen lažni spomin v sanjah, o čudesih daljne prihodnosti!) je bil Twist upravičen. Čeprav seveda nehote gledam film, si resnično želim, da bi bil bolj zanimiv, kar pomeni ne tako kot v knjigi, ampak nepredvidljivo.
  Sodišče je bilo precej nerodno in seveda je bilo treba stati v vrsti. In njegove noge so bile že utrujene, zato James v umazani in pljuni polni celici trmasto ni hotel sedeti.
  Da bi bilo lažje, se je otrok naslonil na steno in spet razmišljal o abstraktnem. Natančneje, spomnil sem se, kaj je Oliver doživel.
  Prvi dan je fant prehodil več kot dvajset kilometrov, kar je za otroka kar veliko. Najbolj slabo je, da so si grobi škornji z lesenimi podplati močno drgnili noge. Ja, hrane je malo. Čeprav je bila kazen dovolj za štruco kruha, vode pa v Angliji ni problem najti: čaj ni Sahara.
  Naspati se ni dalo, saj je pomlad še mrzla. Preobremenjena teleta so zjutraj bolela, na nogah so otekli mehurji. Fant se je odločil, da bo še naprej hodil bos. Ni se mu zdelo strašljivo, zato so jih v zgodnjem otroštvu nosili bosi do same zmrzali. Vendar pa je ena stvar pasati gosi, skrbeti za krave ali opravljati kakšno kmečko delo, drugo pa teptati na desetine kilometrov po skalnati cesti. To ni mehka trava travnika, kjer skupaj s še enim brezdomcem odganjate race in druga živa bitja (starejši pasejo živino!).
  Oliver je sprva začutil le neprijeten mravljinčenje, občasno pa je zašel s ceste na rob ceste in poskušal stopiti na travo. Potem pa je prišlo grmovje in fant je spet odšel na cesto. Več ur je bilo še bolj ali manj znosno, ko pa se je končno ustavil, izčrpan, so mu podrti podplati dobesedno zagoreli. Moral sem poiskati potok in jih potopiti v vodo.
  Po tem je fant Oliver naredil preprost, a ne povsem pravilen zaključek - izogibaj se cestam, pojdi po travnikih in ... No, tudi takrat v južni Angliji ni bilo toliko gozdov, ampak kar je bilo bolj podobno gozdičkom, pogosto posajena v pravokotnik.
  A izgubiti se je še vedno resnično ... Pot do Londona je torej trajala veliko dlje in vzbujala dober strah. Za Oliverja, ki mu je otroška domišljija narisala volkove, sove in celo skrivnostne tigre s peklenskimi levi. Kajti najstrašnejši angel in skoraj vsemogočni Božji sovražnik, Satan, hodi kot rjoveč lev. In če je pod opraskano peto hrustljala vejica, potem ...
  Pot do Londona se je izkazala za daljšo in ljudje, ki so naleteli, so bili nekoliko boljši, kot jih je upodobil Dickens. Shujšan, s podrtimi nogami je svetlolasi otrok lahko računal na skorjo kruha in topel kotiček. In nekoč je Oliver res skoraj ostal - možnost za posvojitev je bila resnična, a nekakšna sila ga je vodila naprej.
  Mimogrede, in partner, o katerem Dickens ni pisal, ampak to
  temnopolti fant, je pokazal, kako plezajo v vrtove drugih ljudi in vrtove sekvestra veliko preden so srečali "Dodgerja".
  Vsi so preveč želeli iz Oliverja narediti pozitivnega junaka, ne zavedajoč se, da mora biti fant fantek. Natančneje, da je v življenju vse malo drugače kot pri otroškem delu.
  Prvi vzpon na zelenjavni vrt je bil precej prozaičen in Oliverja to na splošno ni preveč skrbelo. Želel je jesti - vzel malo. Lastniki ne bodo revnejši! Je dober? Prazen želodec je rekel, da se osebno počuti dobro ob tem.
  S partnerjem, očitno Ciganom, sta se hitro razšla. Verjetno se temnopoltemu Oliverju ni zdel zanimiv sogovornik, s katerim bi se dolgo družili.
  Po tem je bil sam Twist med ponovnim poskusom "napadov" skoraj pohabljen s psom. Očitno je mladi Cigan bolje vedel, kam splezati, da ne bi kasneje sedel. In Oliver še ni izkušen ...
  Hkrati je posejal svoje grobe čevlje. No, takrat se je že navadil brez njih, a pogled je seveda postal berač, a otroške noge so bile strašno podrte. Mimogrede, Dodger ni bil videti kot v knjigi, ampak veliko bolj ugleden. No, jasno je, da tat veliko bolj verjetno razbije peno, če ga ne gledajo kot berača. Stereotipi so vztrajni - in če tatovi niso naleteli tako dolgo, je to ravno zato, ker so bili navzven videti precej spodobni in ne revni.
  Zakaj so Oliverja vzeli s seboj? Morda zaradi Twistovega angelskega obraza, v upanju, da bo najmanj sumljiv. Morda pa je Dodger res obžaloval, saj je Oliverjev pogled: shujšan, opraskan, z zlomljenimi in umazanimi nogami vzbujal živo sočutje. In tatovi so tudi ljudje, še posebej, ko so mladi in niso imeli časa otrdeti svoje duše.
  Vsekakor je Twist dobil streho nad glavo in ponoči ni zmrzoval, na splošno so bili dobro hranjeni, še posebej v primerjavi z delovno hišo.
  Ko so se odpravili k dečkovemu poslu, so uredili obleko in dali podobnost uglednemu služabniku.
  In če Oliver ne bi bil tako neumen, da bi zakričal, ampak ravnal pametneje - ali naj obdrži tatu samega ali pa samo stoji in gleda, kot da občuduje skozi okno, kdo bi si mislil nanj?
  Mogoče so ga zato tako hitro opravičili, a gospod
  takoj všeč njegov obraz. Čeprav se zdi, da je njegov sorodnik?
  James je pljunil skozi zobe in jezno pripomnil:
  - Zakaj je ta sodnik kot neumna zaspana želva ?!
  Policist je znorel od nesramnosti in je topo strmel v fanta, fantje pa so glasno ržigali. Smešno je, da se mladi tat ne boji oblasti.
  Nesramnost je očitno res druga sreča in policist je postal veliko bolj vljuden. Morda je bliskala misel - kaj, če je to sin zelo vplivne osebe ali ...
  James Morgan je v znak zaupanja prejel njuhanje enega izmed bolj ali manj čistih vagabundov. Želel sem si prižgati cigareto, a sem v zadnjem trenutku ugotovil, da te groba sorta tobaka zakašlja, nato pa se bo ves njen razmetljiv lesk olupil kot kačja koža.
  Sodnik Fang očitno ni razpoložen - rumen z rdečimi pikami na obrazu, na videz jezen ... In pogled na fanta, ki se je tudi v lesenem peresu počutil kot kralj na prestolu.
  Pogled je drzen in celo zaničljiv, roke so kljubovalno skrite v žepih, prsi pa napihnjeni. Prekleto, niti najmanjšega strahu in takega pogleda, da ...
  James si je v sanjah o alternativni percepciji knjigo zapomnil na pamet, a v tem primeru se je izkazalo, da starejši gospod ni povsem dobrodušen. Da, bil je prekrivanje s filmsko knjižnico. Verjetno naj bi vlogo dobre čarobne palice odigrala druga priča. Tisti, ki je videl, kako sta Pluta in Kolya ukradla ...
  Fant ni zelo, potem je poslušal, kaj je gospod v fraku rekel sodniku. Toda sodnik se je končno obrnil k njemu:
  
  - Kako ti je ime, ti okosteneli pokvarjenec? Je vprašal G. Fang s strupom v glasu.
  James Oliver je pogumno odgovoril:
  - Kdo je zlobnež, torej si ti! Ne upaj si me imenovati okostenel starec!
  Sodnik se je celo zadušil od presenečenja. Tudi prekaljeni razbojniki si niso dovolili biti tako predrzni in predrzni v odnosu do osebe, ki bi jo lahko poslali na vislice. Čeprav pravzaprav ne čisto - za smrtno obsodbo se običajno sestane sodišče druge višje stopnje s sodelovanjem imenovanega odvetnika. Čeprav je tak zagovornik neuporaben, kot lesen stol. Seveda pa v Angliji ne morejo obsoditi na smrt brez videza zakonitosti. Vsekakor pa srednjega veka ni več na dvorišču.
  Če pa se z žeparstvom ukvarja in ga celo zagreši fant, lahko brez odvetnika.
  Fang, ki je kipel od jeze, je grozeče pogledal na fanta in ujel ... Prezir, kot da ne bi bil človek z močjo, ampak gnoj. Zdržati tako je znosno! (Pun!)
  Sodnik je na kratko ali bolje rečeno hitro vrgel:
  - Zaradi žeparskega tatiranja po predhodnem dogovoru je fant obsojen na tri leta težkega dela in še dve zaradi kljubovalnega odnosa do sodišča!
  James-Oliver je prezirljivo pljunil v kljun.
  - Ja, šel si! Na splošno je tat v zakonu ... Natančneje, jaz sem tat, česar svet še ni videl!
  Gospod je poskušal posredovati:
  - Fant je očitno bolan, gospod sodnik. Prizanesi otroku!
  Fang je s kladivom udaril po mizi.
  - Odpelji baraba stran! Pet let težkega dela je največ, kar lahko dam, a višji sodnik mu bo spajkal vislice.
  Oliver je udaril policista ... Tudi v dimlje - malo je verjetno, da bi mu neusposobljeno telo dovolilo, da doseže brado visokega subjekta. Res je, da je bil sovražnik dovolj trezen in izkušen, da se je nekoliko premaknil in iz katerega se je udarec izkazal za bolečega, a prav nič šokantnega. Toda policist je sam premaknil palico v odgovor. Oleg je napad omilil, a vseeno mu je zazvonilo v ušesih in postalo malo motno. In drugi udarec je dosegel cilj ...
  Dečkova duša je od pretresa možganov odletela iz telesa... Še dobro, da je palica elastična, izkušeni paznik je pravilno izračunal moč... Drugače bi Oliverja zagotovo ubili... Sicer je minilo pet minut in hladen osvežilni tuš ...
  Zdaj se je stari fant vrnil in stvari so šle neprimerljivo slabše kot v knjigi. Priča obrambe je seveda zamujala in nihče ga ni hotel poslušati. Sodnik je suhoparno pripomnil:
  - Vsa sodba je izrečena, če pa želite novo obravnavo, se obrnite na tožilko in vložite zahtevo za revizijo zadeve zaradi na novo odkritih okoliščin! Potem naj to bitje visi!
  James Morgan, čigar duh je lebdel v bližini, je nenadoma pomislil - in pravzaprav bi sodnik po izreku sodbe lahko prisilil pričo, da piše tožilcu ... Po zakonu je tako. Že izrečena sodba se lahko razveljavi le na način, ki ga določa posebni postopek.
  Tu je imel Oliver Twist veliko srečo ... Ali bolje rečeno, v knjigi ... Mimogrede, kar v nekem filmu ni verjel, bi sodnik, ko je izrekel obsodbo na obešanje fanta, tako hitro umaknil, ker ne posebej avtoritativne priče. Ja, in priča bi se lahko bal sodnika ... Kaj bi bilo bolj resnično.
  Toda tukaj že občinstvo ni naklonjeno predrznemu Oliverju in gospodu, ki je opustil prijavo ...
  James Oliver se je, ko se je pozno spomnil, poskušal vrniti nazaj v prej zapuščeno telo, a ... zdrsnil je skozenj kot praznina ali steber dima ... Očitno ne zaideta dvakrat v isto reko. Zdaj je Oliver spet tam in ... nove dogodivščine.
  James Morgan je še vedno znal sočustvovati in brati misli. Pri fantu so po pretresu skrajno kaotični. Lisice so bile tesno pritrjene - v Angliji otroke pogosto aretirajo in vnaprej pripravijo pravo velikost. Predrznega fanta je treba naučiti lekcijo. Popolnoma oborzel - šakal!
  Ko je začutil bolečino v rokah, je mali Oliver ovenil in solze so mu pritekle iz oči.
  Zapor za težko delo je spominjal na starodavno trdnjavo s stolpi in luknjami. Mračni stražarji, zobje na stenah in stražni buldogi.
  Oliver je še vedno močno razmišljal in upravnik je dečka celo udaril z bičem, da bi se hitreje premikal. Fant je dahnil in rekel:
  - Kakor želite, gospod!
  Fantje in dekleta, mlajše od štirinajst let, so bili zaprti v posebnem oddelku zapora. Oliver je že prišel k sebi in se je radovedno ozrl po zaporu. Predvsem za debelimi rešetkami sem videl zaporniško dvorišče, kjer so odrasli obsojenci v kombinezonih in coklah sekali in vlekli polena, nekaj skobljali. Policisti in pazniki so divje vpili nanje.
  Otroška polovica je bila nameščena ločeno in se je odlikovala s tremi, da je bila po debelih vlažnih stenah zarisana modra črta.
  Tudi samo dvorišče je bilo skoraj prazno, le da so korakali v daljavi ... Oliver je ob pogledu na njihove gole postrižene glave mislil, da so fantje, a ... Fantje ne hodijo v sivih oblekah, ki so videti kot nunske mantije. . Samo sute so bile kratke, skoraj popolnoma so razkrivale gole, v toplem vremenu brez, tanke in podrte noge.
  Nekateri med njimi so bili celo mlajši od Oliverja, in čeprav je daljava oteževala podrobnejše preglede njihovih tankih obrazov in ujeti strašno žalost v njihovih očeh, je fant od njih začutil strašni tok trpljenja in žalosti!
  On je Oliver v zaporu! Jasno je, da je zločinec: v očeh vseh morilec in tat! Beseda morilec ni povsem jasna, a trmasto zveni v moji glavi in bije z zvončki po templjih!
  In zdi se, da so njegove debele, razpokane in plesnive stene žive v zaporu, hripavo in težko dihanje ujetnika pa se je zdelo, da se sliši skozi majhne luknje.
  Težka, kovana vrata so se odprla in policist je izročil papir, ki ga je pripravila sodniška sekretarka. Ime Oliverja Twista ni bilo navedeno, ampak je bila namesto tega pritrjena številka. No, ja, če je to nekakšen predrzni tat ali zadnji potepuh, potem ime ni pomembno. Številka je dovolj - naj bo brezobrazna in poslušna ... Ampak ne, zaporniški sistem takšnih ni razbil!
  Nekaj stražarjev je z mesojedskimi nasmehi pogledalo Oliverja. Fant je bil videti že prestrašen in strašno bled. Strah, katerega močnega strahu ni doživel niti potem, ko je prosil za več kaše, so ga prebili stražarji delavniške hiše, ga je preplavil ...
  To je že drugačen svet - kraj, ki je povsem primerljiv s podzemljem, in ni zastonj, da se vsi tako želijo izogniti suženjstvu za vsako ceno ... Oliverju so se podtaknile noge in padel je naprej ... Izkušeni ječar je spretno zgrabil fanta za lase in udaril obsojenca po rožnatih in belih licih:
  - Tukaj ne dobimo takšnih trikov! Boste igrali kot vsi drugi ali...
  In veliki moški je zgovorno stekel z robom roke v grlo.
  Oliver Twist se je zbudil. V celico so vstopili trije pazniki, ki so s škripanjem odprli ključavnico. Nadeli so si usnjene rokavice in začeli tipati fanta ter pregledovati njegove rane, ali so v njih stenice ali kakšna umazanija. Nato so začeli drgniti z alkoholom.
  Oliver je stisnil zobe ob pekoči bolečini posušenih ran. Po drugi strani pa je zob skoraj šel skozi in je prenehal srbeti. Fant je dobil juho, kos krila s kruhom.
  Eden od stražarjev je pripomnil:
  - Nenavadno, vendar se vam mnogi smilijo, ne usmrtite!
  Oliver je z upanjem vprašal:
  - In morda ne bo mučenja?
  Matrona je zmajala z glavo.
  - Mučenje bo! Zahtevajte do trikratna naročila po meri!
  Oliver je močno zavzdihnil in se odločil, da bo zdržal ... In imel je nore sanje ...
  Čeprav je prebral tudi knjigo o Jamesu Morganu. Še več, da, James je bil deček, ki je bil zastrupljen s težkim delom na Jamajki. Tam je trdo delal na plantažah sladkornega trsa. Nato se je med napadom pridružil piratom in za začetek postal kočmar. Nato se je odlikoval kot pomočnik kapetana, nato pa še kapetan sam. James Morgan je veliko plenil in na koncu postal guverner Jamajke.
  To je vsa zgodba. Najprej berač tat, nato mlad kaznjenec, ki se je skoraj zadušil v skladišču. Nadalje, suženj, ki pod bičem nadzornika dela gol na plantažah.
  Oliver je pomislil, da morda nasadi čakajo tudi njega. Očitno jih ne bodo usmrtili. V južnih kolonijah telo niti nima zime: to je plus. Lahko pa se okužiš. Hrana ni pomembna, lahko pa živiš. Dela je veliko, včasih so relativno prosti dnevi. Sužnje pogosto tepejo. Včasih obsojenci dobijo svobodo in tudi sami postanejo sadilniki.
  Fant je vzdihnil in pomislil, da bi bilo dobro, da postane kot Morgan pirat, nato pa guverner.
  Resnica niso tisti časi. Piratstvo ni izginilo, ampak je bilo močno zadušeno. In na Jamajki ni več tako množično. Pa tudi na drugih mestih. Čeprav so v Afriki, so pirati še vedno aktivni tudi v Tihem oceanu.
  Oliver si je zamislil napad galije. Kako številni fantje skačejo na španske vojake in utripajo z golimi okroglimi petami. In rezati sovražnike s sabljami.
  In pojdi Oliver. Njen je precej fant, vendar živahen in močan. Kdo vodi mlin z dvema mečema in kriči;
  - Naša najmočnejša posadka,
  Vkrcali se bomo na puščico!
  In podrti mornarji in vojaki kastilskega cesarstva padejo. In tako je kul in zabavno.
  Oliver odpre skrinje z zakladom in svoje okrvavljene roke potopi v zlato.
  In gusarski fantje pojejo, klofutajo svojega otroka z bosimi zagorelimi nogami po krovu;
  Tresemo se od besa in zlobe.
  Toda naše grozote se bodo takoj, takoj ustavile. Če nas bo le zlato najvišjega standarda Usoda odvalila, kolikor želimo.
  
  Eh - da, na oceanu, e - da, pod jadri, Oh, ja, letimo za čudovitim bogastvom, Škoda, nihče ne ve in sami ne vemo, koliko zlata potrebujemo, oh, koliko želimo.
  
  Vse ropamo, a nismo krivi. In družine moramo hraniti, potrebujemo tudi sorodnike. Konec koncev, nihče ne pomisli, da bi nam plačal In živimo brez praznikov in brez prostih dni.
  
  Eh - da, na oceanu, e - da, pod jadri, Oh, ja, letimo za čudovitim bogastvom, Škoda, nihče ne ve in sami ne vemo, koliko zlata potrebujemo, oh, koliko želimo.
  
  Eh - da, na oceanu, e - da, pod jadri, Oh, ja, letimo za čudovitim bogastvom, Škoda, nihče ne ve in sami ne vemo, koliko zlata potrebujemo, oh, koliko želimo.
  . POGLAVJE #3
  Fant je spet nekaj časa poskušal hoditi po celici. Toda v tem ni bil zelo dober. Res je, mehurji s podplatov so že rahlo izginili in hoditi ni bilo tako boleče. Oliver Twist si je skozi nosnice zažvižgal pesem. In bil je nekako neumen zaradi tega, da je bil v zaporu. Oliver še ni bral o grofu Montecristu. Roman bo napisan nekoliko kasneje. A nekaj ne tako znanega se mu je vtisnilo v spomin.
  Na primer, fant je ukradel jabolko večne mladosti in končal v Bastilji. Ludvik XIV je sprva želel otroka usmrtiti. Potem pa sem se odločil, da otroka pustim za vedno sedeti v skrivni celici Bastille. In otrok, ko je pridobil večno mladost, je končal v samotni, podzemni celici ... In sedemdeset let je preživel v samici. Dokler ga niso izpustili, preprosto ni verjel, da bi fant, ki je bil videti star približno dvanajst let, moral biti v skrivni celici Bastille kot posebno nevaren zločinec.
  Večnega otroka so temeljito prebičali in izpustili na vse štiri strani. Potem ko se je fant potepal po evropskih cestah, se mu je zgodila pustolovščina. V vojski Napoleona Bonaparteja je postala sin polka.
  Bil je precej zanimiv roman. Sedemdeset let, a služiti - kul se je strinjati! In strašljivo! In to je skoraj v popolni temi, priklenjeno okoli vratu. Mimogrede, on je Oliver. Ubogi fant ... In kako še ni znorel. Sanje so bile njegova edina tolažba. Bili so dolgi in zelo zanimivi.
  V sanjah na primer fant tava po gorskih poteh in naleti na zaklad ali kaj bolj zabavnega. In bose noge postanejo kup zlatih kovancev ...
  Oliver si predstavlja rumene, kovinske kroge in zdi se tako kul. In jih razvrstiš in streseš v pesti. In tako mamljivo bleščijo. In tako zlato je lepo, daje rdeč odtenek.
  Oliver je celo miselno okusil rumeno kroglo na zobu. In se je veselo nasmehnil. Za zlato je okusno - in zelo prijetno, oddaja vonj po medu ... In zdaj se vam zdi, da v komori brenčijo čebele in prihaja poletje z nežnimi žarki.
  Fant se je nasmehnil. In spet je začel hoditi po celici ... Bos, otrokove noge se hitro zacelijo in želim se premakniti. Bo obešen? Nočem biti obtičal v zanki.
  Oliver si je predstavljal, kako bi njegove gole, otročje pete bingljale, ko bi zanko zategnili okrog tankega vratu. In potem bodo goli podplat zažgali z razgretim železom, da se prepričajo, da je deček mrtev. In njegovo truplo bodo zažgali v pečici - kar je zelo neprijetno ...
  Oliver je z grenkobo zapel, da bi se razveselil s piratsko romanco:
  Zaman so bogati zaloputnili vrata,
  Konec koncev je pot za uboge urejena do praga!
  Tam, v kletki pod ključem, je peri dolgčas,
  Želi, da ji vitez pomaga!
  
  In kot fant sem šel k piratom,
  Prikloniti se dostojanstveniku, da ne tepe!
  Zdaj je čas vračila za vse pohlepe,
  Lovec se je v igri spremenil v hrano!
  
  In veliki so moji fantje moči,
  Ko sem se v rokah meča začel vrteti!
  Poslal bom zle sovražnike, da se dolgočasijo v grobove,
  Luna na nebu sije svetlo bakreno!
  
  Pogum besno vre v srcu,
  Zelena kabina je pripravljena na vkrcanje!
  Prestopil sem s častnikom na mečih,
  Vstop v boj v divjem, silovitem jezu!
  
  Nasprotnik je visok, kot bik iz hleva,
  Zdrobiti hoče divjo gmoto!
  Toda mladenič se bori dostojanstveno,
  Rezilo plete nevidno nit!
  
  Tukaj je udarec - preluknjali so trebuh,
  Razbojnik je zavpil, odvrgel meč!
  Živel je v prostranstvu in ni poznal bolečine,
  Zdaj je izgubil svoje konjske moči!
  
  Moje prvo vkrcanje je bilo tako uspešno
  Pest zlata se zlije v vaš žep!
  In pirati pojemo pesmi
  Razdeliti v bitki duvan, pridobljen v čast!
  
  Seveda bi lahko bilo jutri še slabše
  Puške za fregate in križarke so ščetine!
  Pošlji me, da bos skačem skozi luže,
  S krvjo, ki jo je prelil sovražni zlobnež!
  
  Pravi fant, ni anten,
  Toda v bitki za popuščanje ni kabinskega dečka!
  Kohlu je usojeno, da umre v barvi let,
  To je prostovoljna odločitev!
  Potem se je Oliver počutil nekoliko bolj veselo in je celo začel drgniti verigo. En kovinski člen proti drugi. Čeprav je malo verjetno, da bo imel čas, a vsaj obstaja možnost.
  Fant je deloval energično in besno pel;
  sedenje zadaj mreža v ječa surovo .
  Mladi orel, vzrejen v ujetništvu,
  Moj žalostni tovariš, ki maha s krilom,
  Krvava hrana kljuva pod oknom,
  kljuva, meče in gleda skozi okno,
  Kot da bi isto mislil z mano;
  Kliče me s svojimi očmi in svojim jokom
  In hoče reči: "Odletimo!
  Mi smo svobodne ptice; čas je, brat, čas je!
  Tam, kjer se gora za oblakom pobeli,
  Tam, kjer postanejo morski robovi modri,
  Tam, kjer hodimo samo veter ... ja, jaz! .."
  In fant je z boso nogo brcal pograde. In potem ga je vzel in spet zaspal. In sanjal je tudi o nečem, ki ga navdihujejo prej prebrani romani. Zlasti o Julijanu Odpadniku. Kaj bi se zgodilo, če bi Julian živel dlje!
  In te sanje so zanimive;
  V sanjah je fant videl nekaj nenavadnega ...
  Tu je bil poleg Julijana Odpadnika. Slavni rimski cesar je v bitki s Parti padel v težko situacijo. Toda Cezarjevi dediči so se pogumno borili in pregnali Parte nazaj. Toda samega cesarja je obkrožil majhen odred, ki se je obupno skušal prebiti do svojega.
  Oliver Twist je skočil ven na vroč pesek. Fant terminator je takoj spoznal, da to niso čisto sanje, še posebej, ker so bolele še ne povsem zaceljene mehurčke na podplatih. Ampak ni časa za prepir - cesarja je treba rešiti!
  Fant-redar je z enim udarcem v skoku sestrelil pet Partijcev, ki so že oblegali cesarja. Nato je Oliver Twist zelo spretno vzel oba meča in začel grajati. Prvi štirje perzijski bojevniki so padli z odsekanimi glavami. Nato je deček z golimi prsti vrgel bodalo in ta se je med letom zvila in trem lokostrelcem prerezala grla.
  Oliver Twist je veselo vzkliknil:
  - To je moški boj!
  Nato je šel v odločno ofenzivo. Njegovi zamahi meča so bili kot kosilnica. Posekali so vse po vrsti in razkosali ude Perzijcev. Tukaj je glavni poglavar Partov, ki poskuša doseči, da bi sam cesar izgubil roko. In potem glava.
  Oliver Twist je z nogami naenkrat vrgel pet bodala z gramofona in pokosil celo vrsto lokostrelcev. Potem je zavpil:
  - Ura sreče! Čas je za igranje!
  In njegovi meči so postrigli partsko vojsko. Vodja vojske, perzijski kralj, Indemon, je izvalil zenki. Napol gol mišičast deček je sekal vse po vrsti in vse pristope k Julianu zasul z trupli. Še nikoli prej vladar Partije ni videl tako hudega borca. In dejstvo, da je to le brezbrada mladost, je vzbujalo resen strah.
  Nenadoma so se res poganski bogovi odločili pomagati staremu Rimu in namesto da bi se umaknil, je Julian vrnil religijo svojih prednikov na Zemljo! In zdaj se proti partski vojski bori Herkul ali Herkulov sin.
  In Oliver Twist je postajal vse bolj nor. Vrgel je težke in ostre predmete. Zabodel je in razbil sovražnike starega Rima, njegovi meči pa so se zdeli kot neustavljiva strela. Fant terminator je navdihnil preostale Rimljane. Vpitje: Herkul! Herkul z nami! Hiteli so na Parte in jim trikrat podvojili moč. Sam cesar se je boril.
  Julian je bil le nekoliko nadpovprečno visok, a dobro grajen in čeden. V času smrti je bil star komaj dvaintrideset let in ni znano, kaj bi čakalo Rimsko cesarstvo, če bi odpadnik živel več. Zdaj pa se zdi, da so se Parti odmaknili in se začeli umikati.
  In preostala rimska vojska je dodala vročino. Kralj Indemon je poskušal obrniti tok bitke in z izbranimi tisoč nesmrtniki se je preselil v boj. Toda to je bila njegova usodna napaka.
  Oliver Twist je opozoril na zelo velikega moškega - višjega od Valueva, ki je nosil krono in ramena, kot omaro v zlati verižici. In fant je, ko je videl, kako poslušajo ukaze tega vladarja, razumel: čas je za ukrepanje. In pobral je lok, ki ga je spustil Perzij. Hitro jo je potegnil z nogo, tako da je tetiva skoraj počila. In potem je izpustil puščico, ki je duševno spremljal njen let.
  In hitenje, je bodičast žek prebodel partijskega kralja v vrat in zlomil karotidno arterijo. In velika teža enega in pol ali celo dveh centerjev je vladar strmoglavil s vlečnega slona.
  Smrt kralja je seveda grozljiv udarec za vojsko. Še posebej, ko je mlajši dedič poskušal prevzeti poveljstvo, kot je Oliver Twist nanj poslal puščico. Posledično se je ta nasprotnik izkazal za prebodenega škorpijona. Rimljani, ko so videli cesarja, ki hiti v boj, so zdaj zavpili: Apolon, Apolon je z nami!
  In Oliver Twist je z rokami in nogami premagal Parthe.
  In ta barbarska vojska se je spremenila v veleprodajni beg. Zdaj so Rimljani zasledovali Partijo in v tej dirki volkov ni bilo govora o odpuščanju in usmiljenju. Gorje tistim, ki bežijo, in gorje tistim, ki bežijo pred Rimljani dvojno.
  Vzhodna vojska se je topila pred našimi očmi, latinski polki, legije in kohorte pa so bili neizprosni. Železni in močni, vse zlomijo in drobijo ter pobijajo plemiče ...
  Fant pa je bliskal z golimi, rožnatimi petami in z meči tekel mlin ter sekal pet nasprotnikov naenkrat.
  Popolna zmaga. Preživeli Parti padejo na kolena in prosijo za usmiljenje.
  Oliver Twist je prišel na cesarjev klic. Naklonjeno ga je pogledal. V starih časih so ljudje nekoliko nižji kot v kasnejših stoletjih in fant si v sanjah predstavlja, da je starejši. Oliver je torej po rimskih merilih videti star štirinajst, petnajst let. Se pravi, že lahko velja za moškega, čeprav brez brade. Julian je pogledal svoje praske in modrice in vprašal s širokim nasmehom:
  - Ti si bog?
  Oliver Twist je pošteno in pošteno odgovoril:
  - Jaz sem človek!
  Julian je močno zavzdihnil in tudi iskreno odgovoril:
  - Škoda ... Zelo žal!
  To je fantka terminatorja razjezilo in je ostro odgovoril:
  - Ničesar ni za obžalovati! Človek, to zveni ponosno!
  Julian je odobravajoče prikimal in dečka potrepljal po rami:
  - Dobro povedano! Ta človek zveni ponosno in mora biti ponosen, ne pa glina v rokah lončarja!
  Vojska je zamrmrala v odobravanje. Pohodni duhovnik je začel pripravljati pogansko molitev ob zmagi. Julian se je odločil obuditi stare kulte. Eno izmed njih je čaščenje Jupitra, Marsa in Mitre. Čeprav je jasno, da je treba pogansko vero posodobiti. Tu so bile predlagane različne ideje. Navsezadnje že obstaja nauk o Elizejskih poljanah - raju za bojevnike in junaške ljudi, strokovnjake. Zakaj torej ne bi bila uradna doktrina. Cesarju boš podložen, v službi se boš lahko odlikoval in si dobil harem na naslednjem svetu in tam boš obhajal plemenite praznike, večno mlad in močan! Zakaj torej elita potem Kristusov nauk?
  Oliver Twist, ki tudi tradicionalno krščanstvo ni bil preveč naklonjen, dvosrčen in krut, je pripomnil:
  - Človek sam je kovač svoje sreče in je lončar svojega uspeha!
  Julian je fantu iztegnil roko, jo toplo stisnil in z vso iskrenostjo predlagal:
  - Bodi moj sin in dedič! Vi ste modri preko svojih let in imate nadčloveško moč!
  Po tem je cesar iz svojega pasu vzel cezarjev prstan. Ta prstan običajno nosi cesar, komur se odloči za svojega naslednika, in je običajno znak posvojitve.
  Oliver Twist je na svoj kazalec nataknil prstan in z navdušenjem rekel:
  "Upam, da bom vreden postati cesarjev sin ..."
  Julijan je premagal partsko vojsko in ponovno oblegal njihovo dobro utrjeno prestolnico. Pojav Oliverja Twista je bil sprejet z veseljem. Rimski cesar je fanta poljubil in ga z močnimi rokami dvignil nad seboj, rekoč:
  - Hvala bogu! Sem že mislil, da si mrtev!
  Oliver, ki se zaveda, da resnice ni tako enostavno razložiti, je odgovoril:
  - Iskreno, vaše veličanstvo je moj pravi oče, to je Apolon in me včasih pelje na Olimp in v druge svetove, da se ne navadim preveč na ljudi!
  Cesar, ki je v resnični zgodovini dobil vzdevek odpadnik, je bil presenečen:
  - Ste videli Olympus?
  Oliver Twist je, tako kot vsi intelektualno razviti fantje, rad skladal in je zato zlahka potrdil:
  - Da!
  Julian je občudovano vzkliknil:
  - In videl sem Jupiter!
  Deček vitez je, široko nasmejan z bisernimi zobmi, odgovoril:
  - Moj dedek Jupiter te pozdravlja! In vam želi uspeh!
  Cesar je na vso moč vzkliknil:
  - Hvala bogovom! Naj prinesejo zmago!
  Fant-dedič je takoj ponudil, da ne odlaša z napadom, saj je bilo območje opustošeno in je bilo rimskim četam pretežko priti do hrane in pijače.
  Oliver je oborožen z najboljšim rimskim lokom, ki ga je tudi izboljšal, odšel na lov. Bolje je razmisliti o načrtu napada, videti samo trdnjavo in hkrati ubiti sovražnike.
  Oliver Twist je od daleč streljal na bojevnika s škrlatnim perjem na čeladi. V odgovor so na fanta poleteli oblaki puščic. Toda mladi bojevnik se jim ni posvečal niti najmanjše pozornosti: še vedno niso dosegli in so hladno izbijali nasprotnike, on pa je sam s hitrim korakom vsake toliko časa, ko je tekel, hodil okoli stene.
  Mesto je bilo res veliko, ni veliko manjše od Rima, in obdano z visokim obzidjem. Trajan Veliki in številni drugi osvajalci ga niso mogli vzeti k sebi. Toda tukaj je pravzaprav glavna sila Partije. Osvojite jo in vaša gospostva Rima se bodo lahko razširila do Indije.
  Oliver je opazil, da je mestno obzidje skoraj povsod veliko, debelo in nazobčano. Če želite iti v takšno mesto, potrebujete veliko dolgih stopnic in ni gotovo, da jih boste našli. Zaščita je nekoliko šibkejša, tam, kjer mesto opere reka, je nevihten potok. Možno je preusmeriti reko, vendar bo za to potrebna vsaj dva meseca trdega dela. Kakšni so torej drugi načini?
  Na primer, razstreli steno in prebijte vrzel! Najlažji način, vendar potrebujete eksploziv. Toda nedaleč od mesta je impresiven gozd. In z nekaj spretnosti je mogoče izdelati eksplozive iz ... žagovine, pri čemer jim dodamo najpreprostejše minerale in soli. In z golimi petami je fant začutil, da so v zemlji takšni minerali in soli.
  Najbolje je spodkopati najvišji del stene, kjer se je nabralo največje število sovražnikovih vojakov. Zdaj bodo Parti obžalovali, da so si sploh upali iti proti Rimu.
  Oliver Twist se je, ko je ustrelil štiri tobole, vrnil nazaj v taborišče in Julianu veselo sporočil:
  - Bogovi so mi povedali, kako naj zavzamem trdnjavo! Toda naj vaši bojevniki služijo našemu obredu!
  Rimski cesar je strogo ukazal:
  - Ubogaj mojega sina, kakor ubogaš mene!
  In vojska, ki je videla Oliverja Twista v akciji, je zalajala v zameno. In fant, Tsesarevič, je aktivno oddajal ukaze. Zmešati morate veliko žagovine z minerali, nato pa dobite močno bombo starodavnih časov. Delovati bi moral veliko bolj učinkovito kot smodnik in nič slabše od nitroglicerina. To je res spočet fant terminator. Poleg tega je sam Oliver sam posekal gozd in hlode zmlel v ščite in žagovino.
  Ker je verjela v voljo bogov, je rimska vojska delovala zelo prijateljsko, harmonično in energično. Žagovina in močni leseni ščiti so bili hitro zgrajeni. Res je, Parti so poskušali narediti prepad.
  Oliver Twist je veselo zamahnil z dvema mečoma in konjenica je planila iz zasede. Nekaj tisoč Perzijcev je bilo obkroženih. Fant-vitez jebe njihovega vodjo z nogo v čeljusti, zaradi česar je izgubil veliko zob. In potem je njegov par mečev deloval kot britvice. In Parti so bili v torbi in obkroženi z najbolj pogumno vojsko na svetu.
  Da, veliko barbarov se je zdaj borilo v rimski vojski, vendar je bila zaradi tega močnejša, saj je absorbirala svežo kri in nove bojne tehnike.
  Oliver Twist se je v tem poseku bolj kot drugi odlikoval. In namenoma je otrok pljusknil v velike lokve krvi, da bi poškropil rimske vojake. In všeč jim je bilo, izkazalo se je, da prejemajo božansko milost, moč in srečo od samega Apolonovega sina.
  Tako kot so se mnogi v Rimu veselili vrnitve starih poganskih kultov. In z velikim veseljem so molili k sreči. Krščanstvo se je po drugi strani zdelo preveč sovražno do življenjskih užitkov in zato neprivlačno. Še več, ali bo ta raj še obstajal? In ali je kdo od tistih, ki živijo v četrtem stoletju, videl vstalega Kristusa?
  In njihovi bogovi so preprosti, razumljivi, človeški ... In nihče ni ponudil resnega odpora oživljenim kultom!
  In zdaj riževi bojevniki, tudi če jih polovica ni Latinoameričanov, ampak barbari, navdušeno izvajajo ukaze cesarja in njegovega Sina in Apolonovega sina.
  Ponoči je že pripravljenih dovolj žagovine in mineralov. Oliver Twist ni čakal do zore, ampak je ukazal, da se voz nemudoma premakne na osrednjo točko sovražne obrambe.
  In trofejni partski konji so hiteli skupaj s smrtonosnim tovorom v stolp kraljev. Gnali so jih naprej, s prižganimi baklami in udarci dolgih bičev so žgali glavo in noge. In čeprav so Perzijci odprli neselektivno streljanje v nočno temo, je bilo že prepozno.
  Oliver Twist je, da bi okrepil svoj glas, zavpil skozi ogromen medeninasti rog:
  - Naj se izpolni ime bogov! Naj Jupiter pomaga!
  Počilo je tako, da je Rimljanom celo nekaj kilometrov od glave zbilo čelado z glave. Toda Parti so trpeli tisočkrat več. Glavno zavetje pred udarnim valom je bilo vrženo višje, zidovi pa so se dvignili. Več sto perzijskih vojakov je bilo ubitih na kraju samem, še več jih je pohabljenih ...
  Oliver Twist, ki ga je udarec tudi odrinil, je padel na kolena, a je takoj poskočil. Fant-vitez je spet zalajal:
  - In zdaj prijatelji napadajo! V slavo našega Boga Apolona!
  In prvi je hitel, bliskajoč bos, s prahom, prilepljenim na kri fantovskih pet. In za njim je hitela vsa rimska vojska, nešteta, vsekakor pa v nočni mori.
  Oliver je prvi dosegel partske položaje in hitro splezal pod podrto steno. Fant terminator je bil zelo navdušen. Sekal je vse po vrsti, čeprav je bilo že zdaj jasno, da so Parti izgubili sposobnost resnega upiranja. Njihova morala je padla in vsa želja po nasprotovanju Rimljanom je izhlapela. A kljub temu se je iztrebljanje nadaljevalo in zgodil se je pravi pokol.
  Oliver Twist je, mahajoč z meči in sekajoč drugo jaso, zapel celo balado:
  Jaz sem vitez Rima in meča ...
  Gospod me je poklical v boj!
  Svet je takoj dobil krvnika,
  In raje pohvalite Svaroga!
  
  Odločil se je oživiti velike sanje
  Ta človek je postal močan kot Bog!
  In se zaljubil v modrost, lepoto,
  V katerem je utelešen hitenje src v kovino!
  
  Ne, ni pogan, Cezar je bil,
  V ratiju ni poznal sebi enakega ...
  In Rim s sijočo slavo,
  Izogibajte se strahu - Satanu!
  
  Vse se bo spremenilo v prah
  Toda samo duh je nesmrten!
  Poiščite moč v besedah
  Kar nam ne pove naglas!
  
  Verjemite mi, človek ni truplo,
  To je najboljše, vedno živi ...
  Žarek slave ni ugasnil ...
  Zvezda v srcih ljubezni!
  
  In kaj je kri
  Ona nam daje življenje ...
  Iz bolečine je ljubezen
  In drži se zanjo!
  
  Verjemite, da niste šibki
  In bil je močan v duhu!
  Naj suženj pogine v mesu,
  Mi bomo poskrbeli za uzda!
  
  Ko premagaš strahopetnost
  In divja groza bo izginila ...
  Potem se dvigneš nad strehe,
  Bogovi štejejo obraze!
  
  Olimp bo prišel, zanetil ogenj,
  In svetloba bo ...
  Toda ne dotikajte se šibkega junaka,
  Stranka oftalmologa...
  
  Kdo potepta majhnega črva,
  Sam je po srcu ničvreden!
  In moja velika strast
  Pod repom dva čipsa popra!
  
  Skratka, pridi Belobog,
  Postal bom Apolon ...
  S peresom bomo prečrtali ničle,
  Za nami imamo milijone!
  Prestolnica Partije je padla in nad njo je zdaj plapolala rimska zastava. Oliver Twist je vzel ključ Azije v svoje močne roke in se približal cesarju Julijanu. Zahvalil se je dediču in mu ga izročil nazaj z besedami: "Slava Apolonu."
  Julian zgradi novo prestolnico. Tudi Oliver je začel sanjati ... Tu je spet srečal cesarja Julijana. Partsko kraljestvo, iz katerega so Rimljani imeli toliko težav poraženih, in Julijan, ki se je že imenoval Veliki, se je odločil obnoviti Babilon.
  Videz Oliverja Twista, imenovanega cesarjevega sina in ki je veljal za Apolonovega sina, so Rimljani dojemali kot znamenje bogov.
  Pred dečkom so Vestalke posipale cvetne liste vrtnic. Oliver jih je teptal z bosimi nogami in ponosno napihnil prsi je korakal kot zmagovalec. Cvetni listi so jo prijetno žgečkali po bosih petah in od tega se je dvignilo razpoloženje. Julian je stisnil roko dečku, ki je bil žuljav od vojaškega dela, rekoč:
  - O moj sin! Iz zakladov, ujetih od Partijcev, sem naročil, naj ti ulijo zlati kip, namesto oči vstavijo smaragde! Ker si Apolonov sin, potem si kot sam Bog lepote in vojaške umetnosti!
  Oliver Twist je skromno odgovoril in prekrižal roke na mišičastih prsih močnega najstnika:
  - Sem kot bog, ker sem človek!
  Julian je prikimal fantu in oznanil:
  - V vašo čast in v čast začetka oživitve Babilona bomo organizirali gladiatorske boje!
  Oliver je iskreno rekel:
  - Manj krvi! Naši bogovi ne zahtevajo žrtvovanja, ampak pogum in pogum!
  Julian se je strinjal s tem:
  - Naj bo tako! Toda tisti Parthi, ki se niso odpovedali, morajo umreti v gladiatorskih bitkah, da ne bi povzročali novih težav Rimu!
  Oliver Twist Jr je na to odgovoril:
  Naj bogovi odločajo o njihovi usodi! Le ženske in otroci naj ne sodelujejo pri tem!
  Julian je dvoumno odgovoril:
  - Tisti, ki nam niso nevarni, ne bodo sodelovali v plesu smrti!
  Kip, ulit Oliverju Twistu, je bil celo višji od naravne velikosti, smaragdne oči pa so gorele. V rokah je deček božanstvo držal dva meča z jeklenimi rezili in ročaji, okrašeni z rubini. Reliefne mišice so bile povsem skladne z originalom.
  Nato je sledila razkošna pogostitev in že med pojedino je potekal prvi gladiatorski boj. Borila sta se dva skrbno oprana in naoljena Partijana. Napadali so drug drugega z meči. Večji je zgrešil več udarcev meča v prsi in trebuh, se zgrudil na pesek. Boj se je izkazal za minljivega in skoraj vsi Rimljani, nezadovoljni s takšnim izidom, so nagnili prste navzdol - dokončajte ga! Oliver se je vzdržal. Ni hotel biti okruten ali usmiljen.
  Partanec je brez kančka vesti zabodel svojega rojaka. Na tem so se gladiatorski nastopi pravzaprav končali. Šele proti koncu pogostitve, ko je Julian, tako kot Neron, zapel pesem, so vojake znova poklicali na stadion. Tokrat sta bila dva najstnika.
  Borila sta se dovolj dolgo in si zadala veliko ran. In na koncu sta si popolnoma izčrpana z meči prebodla v prsi in zmrznila.
  Oliver Twist je z boso nogo topotal in nezadovoljno pripomnil:
  - Tvoj oče je obljubil, da v gladiatorskem dvoboju ne bo otrok!
  Julian je odločno odgovoril in udaril s pestjo po mizi:
  - In to niso otroci! Stara sta že štirinajst!
  Ta izid je pri Rimljanih povzročil določeno razočaranje in izžvižgali so mrtve bojevnike.
  Oliver ni nasprotoval. Sam ni upošteval štirinajstletnih otrok. Če je fant že lahko z žensko, potem ni otrok!
  Gladiatorski boji so se začeli naslednji dan.
  Parti so se borili med seboj. Bili so jezni, metali se in zabadali. Prelito je bilo veliko krvi in znoja.
  Že v prvi bitki se je na vsaki strani borilo dvajset ljudi. Tisti, ki so prišli prvi z zelenimi napenjalnimi krpami, drugi pa z rumenimi. Bitka je potekala z različnim uspehom. Zmagali so zeleni, od katerih so na nogah ostali le trije, tudi ti so bili huje poškodovani.
  Drugi dvoboj se je izkazal za nekoliko manj krvavega kot prvi.
  Tokrat je bilo na vsaki strani petnajst mož. Nekateri v oranžnih povojih, drugi v modrih. Težki škornji štropotajo ob pesek. Sami gladiatorji so napol goli, mnogi so poraščeni, zato je spektakel precej barbarski in napet. Zdelo se je, da je oranžna močnejša, čeprav se je na splošno boj izkazal za tekmovalnega. Prišlo je do trdovratne izmenjave udarcev, kapljala je kri.
  Obe strani sta se zibali kot vetrič.
  Za močnejšo se je izkazala oranžna, od katerih je na nogah stalo pet bojevnikov. In tistih modrih, ki so bili na kupe, pa so bili pobiti, jim Rimljani niso pomilostili.
  Boji so bili v polnem teku. Tu so na primer trije levi in pet Partov s topimi meči. Banya se je izkazala za krvavo ... Tokrat se je sreča nasmehnila levom, razen živalim, meči pa so bili ujetnikom podarjeni kratki, zarjaveli in dolgo ne nabrušeni.
  Nato so v ring vstopili najstniki, oboroženi le z bodali. Toliko je bilo vpitja, vpitja, grizenja. Prepletla sta se v objemu in se zabadala s svojimi točkami, udarjala, brcala. Fantje so bili tako besni, da sploh niso pogledali, kdo je v kateri ekipi. Samo pobili so se, pohabili in pokončali na mestu.
  Eden od njiju je drugemu celo iztrgal popolnost, zaradi česar je slednji umrl zaradi hudega bolečinskega šoka.
  Kako težko in gnusno je, a hkrati prekleto vznemirljivo. Ko doživiš mešanico navdušenja, užitka in obenem gnusnega, ko se goli, prepoteni, okrvavljeni in prerezani najstniki mučijo in grizejo drug drugega z orožjem.
  In v starih časih se rodi veliko otrok, veliko število fantov pa sodeluje v gladiatorskih bojih. So manj dragoceno blago in niso tako usmiljeni. Mladi sužnji se pogosto borijo popolnoma goli in vedno bosi.
  Tudi gladiatorke so skoraj vedno bose, razen najbolj znanih. Takšna dekleta si nadenejo elegantne sandale, da poudarijo svoj višji status.
  Sužnji naj ne bi obuvali do polnoletnosti, le v hladnem vremenu jim dajo grobe lesene čevlje, da se dragocena živina ne upogne pred mrazom. In če je otrok po naravi močan in zdrži sneg, ga raje pustijo brez tunike. Otroci svobodnih Rimljanov, predvsem pa patricij, nosijo sandale ali copate in škornje v hladnem vremenu, da bi bili manj podobni sužnjem.
  Oliver Twist je seveda kot sin boga Apolona nad takšnimi predsodki. Toda nekateri partski ujetniki, ko so gledali fanta v kratkih hlačah, ki je sam sedel poleg cesarja, so ga očitno zamenjali za častnega kožnika in so šepetali.
  In Oliverjev sluh je zelo oster in neprijetno je, ko te tako pomislim. Dva napol gola sužnja sta pristopila k princu in začela prijetno masirati dečkova bosa stopala. Tako lepo se je dotakniti azijskih deklet. Očitno tudi zajete sužnje v osvojeni Partiji.
  Na nogah je ostal le eden izmed najstnikov, ki pa zaradi številnih ran prav tako ni mogel stati in je stal na vseh štirih.
  Naslednji boj je bil nekoliko bolj eksotičen. Štirje krokodili proti dvema ducatom Partov s palicami. In samo eden je imel v rokah sekiro. Aligatorji so hiteli na zapornike in v odgovor so tepli s palicami. Nekateri Parti so pobegnili. Krokodil je zelo strašljiva žival. Kakor usta klikajo, tako je ugrizni Parth v takih zobeh umrl.
  In drugi bojevnik je že izgubil noge in drugo roko. In gladiatorski krokodili jedo zelo z veseljem.
  Visok Perzijc s sekiro je s sekiro rezal aligatorja. Niti se ni odzval: izkazala se je tako močna koža. In vse bije po vrsti in hiti požreti vsakogar, ki je padel pod zobe.
  Pojavila se je krvava zmešnjava. In začelo se je širiti po pesku in gramozu.
  Oliver Twist se je začel spogledovati s sužnjami ... In zbudil se!
  . POGLAVJE #4
  Oliver Twist se po spanju ponovno nahrani in oznani:
  - No, zdaj te čaka drugo mučenje, fant.
  Najprej so v celico vstopili pazniki in z njo zdravnica v belem plašču. Oliverju je naročila, naj sleče haljo, in po pregledu prikimala.
  - Kako hitro se zdravi na psu! Čas je za drugo zaslišanje s strastjo!
  Fant je zagvrnil:
  - Sem še otrok, morda ne?
  Žena v belem plašču je prikimala.
  - Ne skrbi, ne boš poškodovan. In potem bo samo eno mučenje. Zakon prepoveduje pohabljanje otrok, mlajših od štirinajst let, z mučenjem!
  Oliver je močno zavzdihnil.
  Oprali so ga s toplo vodo, prizanesli niso niti državnemu milu. In fant je postal čist in pripravljen na mučenje.
  Vstopilo je več stražarjev. Dečku so odpeli ovratnico z vratu in si nadeli okove. In so ga, žvenkajočega z verigami, odpeljali v oddelek za mučenje.
  Oliver je bil živčen, noge so se mu tresle, bosi podplati so čutili hladno vlago kamna. Še vedno je otrok in ga bodo hudo mučili, kar je povzročilo zdrg.
  V mučilnici ga je že čakala krvnička z rdečimi lasmi. Nasmehnila se je z velikimi, bisernimi zobmi.
  - No, je prišel tisti srčkan mali piščanec? Zdaj vas bomo uščipnili!
  Oliverju so strgali črtasto pižamo in ga odpeljali ven golega. Rdečelaska so pomagali najstniki krvnikov. To je bila posebna ekipa za mučenje otrok.
  Oliverja so namestili v posebno krepo s konicami, ki so mu začele boleče zbadati kožo hrbta in zadnjice.
  Nato so se njegove roke in noge začele upogibati pod nenaravnimi koti. Oliver je zastokal od bolečine. Ligamenti so bili raztegnjeni, roke in noge pa dobesedno izvlečeni iz ramen in bokov.
  Rdečelaska se je nasmehnila.
  - No, kaj boli? Mi lahko poveš, kam si skrila zalogo?
  Oliver je negativno zmajal z glavo.
  Najstniški krvniki so obračali vzvode, dečku pa so se še bolj zvijale roke in noge. Oliver je zastokal, a je stisnil zobe, da bi se utišal.
  Rdečelaska je prikimala.
  - Namažite mu pete! So že živi!
  Mladi krvniki so se zagnano lotili dela. Zamazali so fantove od prahu oprane podplate, še precej trde, njegove celo otroške prste. Rdečelaska je pogledala otroka in ji obliznila ustnice. Uživala je v mučenju majhnih fantov.
  Na koncu je podplat podmazan in žar je pritrjen z dovajanjem plina. Višina plamena je nastavljiva, z mesojedim jezikom pa oblizuje otrokovo peto. Ob tem krvniki še naprej zvijajo dečkove roke in noge ter ga dobesedno upognejo v loku.
  Bolečina je bila strašna in Oliver je zastokal in zajokal. Obupno se je poskušal odvrniti od sebe, a to mu ni dobro uspelo. In kot da bi izbruhnili vulkani po celem telesu in tekla lava.
  Utripnila je misel: raje kot prenašati takšno bolečino, bi bilo morda bolje reči. Poleg tega je malo verjetno, da bo skrito bogastvo mogoče uporabiti. Toda trmasti mali hudič v njegovi glavi je zahteval odpor proti nasilju. In Oliver je molčal kot mladi pionir, ki so ga zasliševali nacisti. Čeprav so se od časa do časa z ustnic razlile jecanje in celo kriki.
  Žar je spekel fantove pete, ki so postale rdeče, a zahvaljujoč olivnemu olju niso zažgale ali zoglele. In mehurji so izstopili počasi, dolgo je bilo mučenje. In hkrati so se izkazale vezi roke in noge ter lopatice Oliverja Twista, tako da je do odmora ostalo malo.
  Rdečelaska se je zahihitala in žarela od sreče. Oliver je bil čeden, mišičast fant in lisici ga je bilo v veliko veselje mučiti. Vendar ni priznal. Uradnik, ki je nadziral mučenje, je obrnil peščeno uro. Po zakonu je mučenje otrok, mlajših od štirinajst let, časovno omejeno. In samo stoka in vpije, pisarji pa nimajo kaj zapisati.
  Nato je rdečelaska pobrala dolgo iglo, katere konica se je v kaminu razgrela, in se povzpela k Oliverju.
  Začela je vbadati golega mišičastega dečka v živčne končiče. Oliver je kričal od divje bolečine ... Rdečelaska je počasi piknila in zapela:
  Kakšna bolečina, kakšna bolečina!
  Bratovščine premagajo Španijo! Pet je nič!
  In se smeji s svojimi bisernimi zobmi. In spet injekcije, ki pospešujejo dečkovo trpljenje.
  Oliver se poskuša odvrniti od bolečine ... Pogleda rdečelasko in ona se mu ne zdi strašljiva. Ne izgleda več kot trideset, lepe, a zlobne smaragdne oči. Oliver je slišal, da obstaja ženska krvnika, ki običajno muči male tatove. In le redki so se lahko uprli mučenju. Oliver se je spomnil tudi romana o Robinu Hoodu.
  Malega Joeja, približno štirinajstega dečka, so nekako ujeli. In mučili so ga na stojalu z ognjem in bičem. Mali Joe je bil izčrpan, a ni izdal, kje je bil roparski brlog. Nato je bil krvnik ugrabljen in na njegovem mestu se je pojavil sam Robin Hood. In Mali Joe je spal. Čeprav so mu bose pete gorele od razžarjenega železa, so dečka ozdravile in spet je stekel.
  Torej nič hudega. Samo boli, vendar ne bo postal invalid in se bo celo maščeval ...
  Rdečelaska je naredila ducat injekcij v različne dele telesa in spustila hladno iglo.
  V roke je vzela bič in Oliverja začela tepiti po prsih in trebuhu. Udarci so padali močno in enakomerno. Fant, katerega glava je bila že precej zmotana od strašne bolečine, je omedlel ...
  Najstniški krvniki so ga polili z ledeno vodo. Oliver je prišel k sebi.
  Rdečelaska je iz ognjišča vzela kos razžarenega železa in ga prinesla fantu na skrinjico.
  Tu je posredoval uradnik:
  - Lahko poškodujete prsno mišico! Otroci niso pohabljeni!
  Rdečelaska je agresivno lajala:
  - Potem sol!
  In vtaknila je šapo v kozarce in nalila celo pest na Oliverjevo rano. Fant je vpil in trznil.
  Angleški uradnik je prikimal.
  - Ves čas je potekel! Zakon prepoveduje nadaljnje mučenje!
  Rdečelaska je preklinjal in zarenčal:
  - Prekleto! On je trd oreh! Mogoče nadaljevati?
  Uradnik je zmajal z glavo.
  - Ne! Zakon je zakon! Fantov njegovih let ne bi smeli več mučiti! Še eno mučenje je! In izmislite nekaj bolj sofisticiranega!
  Najstniški krvnik je predlagal:
  Zlomi mu prste!
  Uradnik je to odvrnil.
  - Ne moreš pohabljen!
  Rdečelaska je užaljeno prikimala.
  - Naj počiva! Tretjič mu bom pripravila nekaj bolj prefinjenega in učinkovitega!
  Oliverja so izpustili iz sponk in koz. Zdravnica je tipala dečku utrip in zadovoljno rekla:
  - Zelo je vztrajen! In lahko traja veliko!
  Uradnik je opozoril:
  - V njegove rudnike! Naj deluje! Obstajajo tako majhni, a močni, kot morajo biti!
  Rdečelaska se je zahihitala.
  - Še bolje! Mogoče mi bo še večkrat padel v roke!
  Oliverja so umili z ledeno vodo in odnesli v celico. Mučenje se je končalo in deček je oddahnil.
  Dve tretjini poti sta minili, ostalo je zelo malo in nočne more se bo končalo.
  Res je, potem ga verjetno zaradi majhne starosti ne bodo usmrtili, ampak ga bodo poslali v rudnike. In to je najslabše! Tam je grozen smrad in poltema ter delo, ki ne traja dolgo.
  Bolje na plantažah Jamajke ali Indije ali otokov. Je toplo in sončno ter prijeten, svež zrak. Diši po tropskih rastlinah.
  In bose noge fantov žgečka prijetna trava, delo pa je še bolj zabavno.
  Oliver, izčrpan od mučenja, je ležal na hrbtu, ki je bil manj poškodovan, le podplutb od topih iglic stola, in poskušal zaspati. Lepo bi bilo pozabiti v zdravilnih sanjah.
  Ovratnica na otrokovem vratu skoraj ni motila in ni pekla .... Vendar je bilo moralno ponižanje, kot je ta pes na povodcu. No, obžalovali so in niso vstavili nog v blok.
  Tukaj je Mali Joe, po mučenju so ga držali v okovih in se ni mogel niti obrniti. In Oliver Twist je že vedel, kaj je bolečina. Vendar so ga v delavni hiši večkrat bičali. In bič ni več tako strašljiv.
  Ogenj in everzija sklepov sta bolj boleča. In iglice v živčnih končičih. Telo boli, predvsem napane vezi.
  Vrata celice so se odprla ... Nadzornik je vstopil in prinesel vrč mleka in mehkega kruha ter rekel:
  - Pijte in pridobite moč!
  Oliver je polglasno vprašal:
  - Ne bom usmrčen?
  Matrona je pripomnila:
  - Mnogi se vam smilijo, bodi močan!
  Oliver je pil mleko, jedel bel kruh. Njegov trebuh je bil težak. In ko so stražarji odšli, je fant legel na hrbet in skoraj takoj zaspal.
  In sanjal je ...
  Oliver Twist je v telesu odraslega moškega jahal črnega konja. Pravkar je zapustil svoje spremljevalce in se znašel čisto sam. Razpoloženje se je poslabšalo in v glavi se mi je pojavila megla, kako vse to narediti, da bi bilo čim bolj učinkovito. To zanimivo besedo so si izmislili Grki - učinkovito! Sami ste vsaj sedmi sin v družini, a že plemenita oseba, blizu cesarju. Toda tukaj morate le moderirati svoj status in postati bolj neopazen. Infiltrirajte se v vrste zarotnikov, ki želijo do tal požgati največje mesto na svetu.
  Treba je razvozlati zapleten preplet.
  Oliver Twist je ustavil svojega konja. Predobrega in čistokrvnega ima konja. Takoj je jasno, da bo to plemenita oseba in sektašev ne bo mogoče odviti.
  Oliver Twist je stopil s žrebca in razmišljal, kam bi ga pritrdil. Samo privezan na drevo? Odpeljali ga bodo, a ne želim izgubiti tako plemenitega konja. Najem do najbližje vile? Na primer, ne bodo tvegali, da bi preslepili desnico prefekta cesarske straže?
  Oliverju Twistu ta možnost ni bila všeč, a zdi se, da drugega izhoda ni bilo. Kaj pa vrnitev? In potem hoditi? Prav tako ni bilo videti zelo privlačno. Mogoče vzeti in dobiti skromnejšega konja ali celo prenesti na osla?
  Zadnja možnost je bila vseeno videti nekoliko bolj logična in ne tako naporna kot plazenje peš.
  Vendar sem se moral spet vzpeti na žrebca in se premakniti po skalnati cesti. Okoli so rasle skromne palme in razgled ni najbolj bogat. In to je v cvetoči Italiji. Nekaj mest tukaj. Tukaj pa je hrast razvejan in odlomljen. V daljavi zagorel, napol gol pastir poganja koze.
  Oliver Twist je podbodel svojega konja, da bi se razvedril in pohitel.
  Tu je začutil v sebi val moči in zapel;
  Nekdo seje, nekdo orje
  No, nekdo bo samo rekel, naveličal sem se brananja, hočem malo podražiti srečo Eh, konja bom vzel v zastavo in sreča me čaka!
  
  SkiddedEh, nekje zdrsnil, zdrsnil
  
  sem!
  
  Drselo je Eh, nekje je zdrsnilo Drsalo me je drselo Eh, nekje je zdrsnilo Spet je zdrsnilo Eh, nekje je zdrsnilo Drselo me Drsilo oh, nekje je zdrsnilo Spet je zdrsnilo! Drselo je Eh, nekje je zdrsnilo. Zadrsalo me
  
  . Zadrsalo ,
  oh, nekje je zdrsnilo. Spet je zdrsnilo!
  Tu je Oliver Twist nenadoma utihnil in prestrašeno pomežikal. Pred njim se je pojavila deklica neverjetne lepote. Bila je skoraj gola, le njene veličastne prsi so bile prekrite z vrvicami kroglic iz kamnov, ki so se svetlele v vseh barvah mavrice, njeni boki pa so bili oviti z girlandami iz biserov, velikih diamantov in smaragdov. Hkrati je postava veličastna, visoko dekle, gosti lasje, ki padajo v valovih barve zlatega lista, in tri lasnice: en rubin v obliki metulja, safirni v obliki ribe in smaragdno v obliki tigrice.
  Hkrati je bila deklica kljub bogastvu obleke bosa, le na gležnjih so bile zapestnice iz dragocenih rož. In njena postava je zelo mišičasta in diha živalsko moč, lepoto in erotiko. Ploščice stiskalnice, kroglice mišic, ki se valjajo pod čokoladno kožo.
  Oliver Twist je začutil, da je njegova moška popolnost naenkrat napihnila, kri je vrela v njegovih telesih in srce mu je utripalo kot bobni.
  Tako lepega, čudovitega in vznemirljivega dekleta še ni videl.
  Več dni Oliver Twist ni imel nobene ženske v spominu na lažne sanje, začutil je vrtoglavico in prebudili so se živalski nagoni. Je oseba, ki ji zaupa sam cesar, v žepu pa ima papir, zapečaten s pečatom in podpisom Cezarja. In list piše: - Kar ni storil nosilec tega pisma, je bilo storjeno za dobro Rima in po mojem ukazu! Torej, če bo kaj, tudi če bi bila kraljica barbarov, bo Oliver upravičen.
  Ko je desna roka prefekta skočila s konja, se je nepričakovano izkazalo, da je deklica višja od Rimljana, navdušenega nad živalskim poželenjem. Oliverju Twistu ni bilo nerodno in je hitel k njej. Toda gola, zagorela, mišičasta noga deklice je bliskala in njeni goli prsti so jo tesno prijeli za nos. Bolečina je udarila kot kladivo v lobanjo in Oliver Twist je zavpil:
  - Ah-ah-ah-ah! Ubijaš me!
  Dekle z dragulji se je zasmejalo, dvignilo stotnika straže s tal in ga vrglo kot mucka.
  Prevrnil se je na hrbet in zastokal. Deklica s kraljevim člankom je mirno rekla:
  - Tvoja mačo reakcija mi je razumljiva in celo laskava! Ko pa imaš opravka z boginjo, ne moreš hiteti kot merjasec v vročini. - Lepotin glas je postal strožji. Stopite na vse štiri in se plazite. Potem poljubi moje odtise na pesku. Ne zaslužiš se dotikati svojega telesa.
  Oliver Twist se je po nokautu počutil kot boksar. V glavi mu je utripalo, v nosu od neznosne bolečine. Nekako se je stotnik straže postavil na vse štiri in se priplazil proti visoki, pravljično lepi deklici.
  Vzbujanje kljub bolečini ni minilo. In Oliver Twist je strastno pokukal v bosi, graciozni odtis dih jemajoče lepotice.
  Začutil je pesek na ustnicah in se zasmejal. V istem trenutku se mu je na vratu pojavila gola peta, pritisnjena.
  Oliver Twist je zabrusnil:
  - Imej usmiljenje!
  Lepotica je odgovorila s prepredenim nasmehom na zobe:
  - Zaslužim!
  Oliver Twist je odgovoril s stokanjem:
  - Zahtevaj, o super, naredil bom vse!
  Deklica se je zasmejala in odgovorila:
  - Dobro. Ti si ponosen Rimljan in desna roka cesarja. Postani dekle zdaj, bodi ona, dokler si ne premislim!
  Centurion Oliver Twist je hotel nekaj povedati, ko se mu je zdelo, da je potopljen v stopljeno maslo. Zgrabila ga je divja mrzlica, nato pa so ga vrgli na mraz. Bliskala je strela, zaslišalo se je grmenje grmenja in vse se je zavrtelo pred očmi človeka. In čez trenutek je bilo vse tiho. Oliver Twist ni več čutil bolečine v nosu, a njegovo telo je bilo veselo. Skočil je in pogledal dol vase. Pred njim so se zibale polne dekliške prsi, komaj pokrite s trakom blaga. Nadalje ste lahko videli zagorelo žensko telo, razkošne boke, komaj pokrite s spodnjicami, močna stegna, reliefne golenice, bosa graciozna stopala. Lasje so postali dolgi, in ko jih je Oliver prijel s prsti, je začutil mehkobo svile in se odločil, da jo pogleda. Pred očmi nekdanjega stotnika in tatu so se pojavile kodraste modre pramene.
  Svojega obraza ne vidiš, a telo je zdravo, mlado, fino, samo brez okraskov, temno od sončnih opeklin, skoraj golo, stisnjeno s ploščicami in imenitne oblike.
  Oliver Twist se je počutil še močnejšega in bolj veselega kot prej. In žvižgajoč je pripomnil:
  - Prekleto! Kaj sem jaz, punca?
  Čudoviti bojevnik z dragulji je prikimal.
  - Ja, zdaj si ženska in mi moraš služiti!
  Oliver Twist je z vzdihom odgovoril:
  "Moja dolžnost je osebno služiti cesarju in vsem nadrejenim, ki jih postavi nad menoj.
  Deklica je jezno potolkla z boso nogo in rekla:
  - Višji sem od cesarja. Jaz sem boginja boginj! In ti me moraš ubogati, drugače bom namesto punce iz tebe naredil ščurka!
  Deklica Oliver se je zdrznila in pokleknila ter ponižno rekla:
  - Tvoja volja, o največji med največjimi. Toda cesar mi je dal nalogo in dolžan sem jo izpolniti.
  Boginja je agresivno pripomnila:
  - Brez moje volje ne, da Rim ne bo požgan, ampak niti ena muha ne bo priletela mimo. Zato se ne boj.
  Oliver Twist je v odgovor goreče zapel:
  - Koliko biti strahopetec, ne razumem,
  Rojen je močan bojevnik za boj ...
  Strah je šibkost, zato
  Tisti, ki se bojijo, so že poraženi!
  Boginja je jezno topkala z nogo in zapela:
  - Poslikana miza in tla
  Cesar je še koza!
  Nato je pomežiknila Oliverju in mu z zadovoljnim tonom rekla:
  - Mlada, bodi mlada,
  In ne hitite z odraščanjem.
  Zmagajte s hrupnim pritiskom,
  In borite se s fašisti!
  Nikoli ne poznaj miru
  Jok in smeh ni na mestu
  Sam sem bil
  Pred milijardami let!
  Oliver Twist je zažvižgal.
  - Gosha! Pred milijardami let. In kdo so fašisti?
  Boginja je pomežiknila in tiho rekla:
  - Nauči se več. Bo treba srečati.
  Oliver Twist je s svojo boso dekliško nogo tekel po makadamski cesti. S svojim elastičnim podplatom je začutila jedkost in logično pripomnila:
  - Zanimivo, toda kdo sem jaz? On ali ona?
  Boginja je odgovorila z nasmehom:
  - Po duši ste stoodstotni moški, po telesu stoodstotno močno in lepo dekle. Ne bodi žalosten, naučil te bom čarovnije in služil mi boš še bolj zvesto in zvesto kot cesar.
  Lepotica z dragulji je arogantno rekla:
  - Pustil sem ti, da mi poljubljaš podplate.
  Oliver Twist je hotel ugovarjati, a ga je pogled Boginje pekel. In nekdanja desnica poglavarja pretorijanov mu je padla na obraz. In vestno poljubil bose noge največje lepote na zemlji. Ustnice so bile sladke, kot medena koža in zelo prijetne, kot mešanica tisočerih rajskih cvetov, vonj iz ljubkih, izklesanih, seksi nog boginje.
  Še več, še vedno ni znano, ali je nagrada poljubiti tak čar ali poskus ponižanja.
  Boginja je prizanesljivo rekla:
  - Prijateljice bodo kmalu prišle k tebi, ker en moški ni bojevnik na polju!
  Oliver Twist je ponovno pohlepno poljubil boginjino golo, izklesano, sladko kot ambrozijo, ki jo pijejo rimski bogovi, in želel še naprej zasipavati poljube. Dobil pa je golo peto v nos, iz katere je tekel celo tanek curl škrlatne krvi, ki se je razlila po zagoreli koži.
  Boginja je rekla s strogim tonom:
  - Vstani in pojdi! Če želite izvedeti nekaj o prihajajočem požaru v Rimu, potem je s takšnim videzom to najlažje narediti. Ob pogledu na prsi, boke, noge moškega bo znorelo!
  Oliver Twist je bil zmeden:
  - Kako to? Ali bom zanje v skušnjavo?
  Boginja se je zahihitala in pripomnila:
  - Verjemite mi, ženska doživi veliko več užitka od ljubezni kot moški, vi pa niti ne želite spet postati moški!
  Oliver Twist je zamrmral:
  - Grozno je!
  Boginja je odgovorila:
  - Nasprotno, super je! Tako občutljiva koža pri ženskah, en dotik povzroči užitek.
  Deklica je pomežiknila Oliverju Twistu in dodala:
  - In da ne boš mislil, da sem te pustil v čudoviti osami in si edini moški v ženskem telesu, bom tvojega prijatelja prestavil k tebi.
  Boginja je skočila, zavrtela veter in iz svoje gole pete spustila strele. In pred ponovno začudenim Oliverjem Twistom se je pojavila skoraj gola, prav tako zelo mišičasta in lepa punca z rdečim plaščem.
  Zmedeno je stala in mežikala.
  Boginja je z videzom velike zmagovalke odgovorila:
  - To je stotnik Ciceron. Ni bilo zelo mladega in čednega moškega, zdaj pa vidite, kakšna ognjena lepotica je postala!
  Oliver Twist je zažvižgal, punca je res ljubka. Le morda preveč mišičasta, kot on. Običajno imajo takšne mišice gladiatorke ali tiste, ki so delale v kamnolomih.
  Toda hkrati visoke prsi in razkošni boki lepote sploh niso prikrajšali za ženskost.
  Deklica Cicero se je zbegano ozrla naokoli. Nato se je poklonila boginji Demiurg in zamrmrala:
  - O veliki, spet me naredi človeka!
  Boginja je vzkliknila in stresla svoje razkošne boke:
  - Ne! Ti si v ženskem mesu, potrebujem več. Zdaj pa oba pokleknita in poljubita moje bose pete.
  Deklica Ciceron in dekle Oliver Twist sta pokleknila. Pokorno so poljubljali noge boginje. Potem pa je zasvetlela senca in pojavil se je fant v kratkih hlačah. Demiurg je prikimal.
  - In tudi fant bi moral poljubiti gole podplate.
  Fant je bil svetlolas in čeden, videti je bil star približno dvanajst let. In poljubljanje njegovih nog se je zdelo ponižujoče. Neki kreten in tukaj sta dva rimska, nikakor ne zadnja državljana.
  Oliver dekle je odločno rekel:
  - Ne bom poljubljal nog šmrkalca!
  V odgovor je fant z golenico v obraz udaril lepo blondino z modrikastimi lasmi in zarenčal:
  - Te spremenijo v črve?
  Deklica Ciceron je z vzdihom predlagala:
  - To je tudi Bog! Ne samo fant. In Bog ni tako ponižujoč.
  In deklica je fanta demijurga poljubila na peto.
  Fant-ustvarjalec je prikimal in rekel:
  - Tudi jaz sem Bog! In Oliver je zavrnil veliko čast. Vendar mu oprostim. Toda če hočeš živeti, se boš moral boriti proti tistim, ki jim ukažemo bogovi Demiurg. V nasprotnem primeru se bo Rim zgodila neprecenljiva nesreča.
  Boginja je zasvetlila grozeče oči in izjavila:
  - Fantje, če vam je všeč ali ne, dekleta se boste morali boriti proti Rimu in pomagati premagati Spartaka.
  Oliver in Cicero, tista dekleta s srcem pravih moških, sta na ves glas vzkliknila:
  - Nikoli! Nikoli se ne bomo obrnili proti Rimu!
  Boginja je grozeče potolkla po svoji ljubki bosi nogi. Na stojalu sta bila blondinka z modrikastimi lasmi in ognjeno rdečelaska. Pojavilo se je več golih zagorelih deklet, katerih obrazi so bili prekriti z rdečimi maskami.
  Začeli so mučiti stotnike. Sprva so bose noge lepotcev vpenjali v zaloge in z njih so začeli obešati tovore. Zelo je boleče, vezi so raztegnjene in zvite.
  Oliver Girl je škripala z zobmi in cvilila.
  - Vseeno ne bom šel proti Rimu!
  Deklica Ciceron je siknila:
  - Ne bodi izdajalec rimskega stotnika!
  Rimska dekleta so še naprej mučili. Obesili so bremena in izvlekli sklepe z ramen. Nato so krvnike, gole, a v maskah, z rdečimi lasmi, začele z biči tepsti po hrbtih raztegnjenih lepotcev. Udarci so bili najprej zadeti z zmerno silo.
  Boginja je ukazala in jezno potolkla svojo ljubko boso nogo:
  - Udari močneje!
  In potem so šli železni biči, ki so ženi raztrgali kožo. Oliver in Ciceron sta stisnila zobe, toda udarci, ki so tresli njuna zvina telesa, so povzročili zadušen stokanje iz grla.
  Tu so po ukazu boginje gorele žare pod bosimi nogami mučenih deklet. Požar krvnik so uravnavali z oskrbo s plinom. Sprva je bilo malo, potem pa se je stopnjevalo. Da ne bi takoj opekli kože, so mučitelji gole podplate deklet namazali z rastlinskim oljem.
  In bila je tako strašna bolečina, da sta Oliver in Ciceron, tista dekleta, kričala. Potem pa so stisnili zobe, tako da so krvaveli celo koti ust.
  Toda kakšnega nadčloveškega truda je to stalo. Krvnica je Oliverja Twista z razgreto palico pobodla pod pazduho. Zadihal je in spet zakričal. Zdaj so obe stotniki začeli pretepati z jeklenimi palicami v kaminu, ki se je takoj pojavil. In bolečina je postala še bolj strašna in pošastna.
  In krvnike so pobrale klešče z vročimi zobmi in začele trgati skrinji. Kar je izjemno boleče. Kakor te strela prebode od pet do zatilja. Oliver je pomislil: - Mogoče je to dovolj? Zakaj prenašati tako trpljenje, recite: izbira je jasna, strinjam se z vsem! Toda pomagati gorečemu sovražniku Rima Spartacusu in izdati njegovo domovino - ne! Rimljan mora biti trši od diamanta.
  Ko je deklica Ciceron zakričala:
  - O mami! Ni potrebe, vse ti bom povedal!
  Oliver je zavpil:
  - Utihni! Ne izdaj domovine!
  In v tistem trenutku se mu je odtrgala škrlatna bradavica na prsih. In bolečina me je zadušila.
  Vendar to še ni bila meja. Tu se je pojavil dinamo z žicami, potem ko je boginja-demijurg potolkla z boso nogo. Mučitelji so začeli vstavljati elektrode v dekleta na stojalu v naročju Venere, peto točko, usta ter med prste na rokah in nogah. To je res izjemno kruto.
  Tukaj je golo dekle v rdeči maski, ki vrti kolo avtomobila dinamo. In skozi telesa mučenih bojevnikov stotnikov so šli uničujoči tokovi.
  Bolečina je presegla vse možne meje. Oliver in Ciceron zaradi bolečinskega šoka nista izgubila zavesti samo zato, ker ju je okrepila magija boginje Demiurg. Uboge stotnike so doživele preprosto nerazumljivo trpljenje, zdelo se je, da je vsaka celica telesa preplavljena z vročo kovino, črede vlečnih konj z jeklenimi kopiti pa so galopirale po živčnih končičih.
  Deklica Oliver in dekle Ciceron sta se tresla od neverjetne bolečine. Bolečina je bila povsod, ni bilo krvi, nobene vene, nobene celice v telesu, ki se je bolečina ne dotakne. In bilo je kot potopiti se v najbolj divji krog pekla.
  Obe stotniki sta bili tako paralizirani, da nista mogli niti kričati. Zadušili so se kot ribe, ki jih je naneslo na suho obalo.
  Oliver je prejel čin za činom, tako kot njegov partner. Tako sta druga krvnika in tretja začela vrteti kolesa dinamo stroja.
  Medtem so drugi mučitelji začeli lomiti prste bosih nog centurionskih deklet, ki so visele na stojalu.
  Čeprav je bilo že toliko bolečine, da jo je bilo nemogoče prebaviti z umom in je ne zaznati.
  Demiurg je ukazal in razkril svoje biserne, velike zobe, ki presegajo njegova leta:
  - Za njihove lase!
  Takoj sta dva mučitelja zgrabila mučena dekleta in ju potegnila za lase ter grozila, da bosta odtrgala lasišče. In še več bolečine.
  Tu so se široki trakovi razžarenega železa dotikali trebuha deklet. Vonj po zažganem mesu je postal veliko bolj občutljiv. Besede so pekle celo čredo ovac.
  Boginja Demiurg je s peklenskim nasmehom vprašala:
  - Se strinjaš, da mi služiš in se boriš z Rimom?
  Kljub najbolj pošastni bolečini, kljub neverjetnemu trpljenju sta obe stotniki v en glas zavpili:
  - Ne! Ne bomo izdali svoje domovine!
  Boginja se je razplamtela s strelo in zamahnila s čarobno paličico, ki se je nenadoma pojavila v njenih rokah. In skozi njih, mučene stotnike, so šli tako močni izpusti elektrike, da se je koža najprej kadila, nato pa sta se obe mučeni dekleti razplamteli kot bakle.
  Oliver in Ciceron sta se dobesedno zadušila od bolečine. In mera trpljenja je presegla vse onstran in njihova zavest je padla v temo neobstoja.
  Demiurg je s strašnim nasmehom pripomnil:
  - Odlični so, lepo ohranjeni!
  Boginja-demijurg je jezno opazila:
  - Za dokončanje številnih misij potrebujem samo Oliverja in Cicerona. Navsezadnje so oni izbranci! Lahko naredim vse, celo ustvarim vesolje, a človeška volja ni podrejena najmočnejšim bogovom.
  Demiurg je pripomnil:
  - Človeku lahko spremenimo videz, telo, ne moremo pa spremeniti njegove osebnosti in "jaz", kar je naša slabost!
  . POGLAVJE #5
  Oliver Twist se je zbudil ... Trestel od strahu, kaj ga kmalu čaka. A zaenkrat se rane od prejšnjih mučenj še niso zacelile, kar pomeni, da ga je čakala zamuda pri kazni ...
  Fant je začel drgniti člene verige, enega ob drugega. Bilo je nekako moteče in neprijetno je sedeti na povodcu, kot da si pes. Oliver je drgnil člen ob jekleni člen. In si je brenkal... Čas je minil... Prinesli so mu hrano. Poleg običajnih zaporniških obrokov je še mleko. Da bi se fant hitro oddaljil od mučenja, so ženske, ki delajo v zaporu, postale radodarne. Škoda, ko desetletnega fanta mučijo angleški krvniki. In prestal je že dve mučenju, zadnja je ostala - tretja.
  Vendar pa tudi sam zapor ruši. Čeprav je pogled na palice že precej znan.
  In podplati, ožgani na žaru, boleče srbijo in res bolijo, na njih pa so otekli žulji. A se je že začelo umirjati. In ne boli več. Najbrž se bodo fantove gole pete še ocvrle, saj ne moreš hromiti, podplat pa se odlično zaceli, sploh če je namazan z olivnim oljem.
  Oliver se je razburil in popil velik vrč mleka. Star je komaj deset let, pa ga že mučijo in skušajo izdati skrivnost. In med mučenjem zdravnik poskrbi, da ne hromijo, posebna uradna oseba pa meri čas mučenja, ki ga določa angleško pravo za otroka, ki še ni star štirinajst let.
  Fant je jedel in od enoličnega dolgčasa ga je vzel in zadremal.
  In sanjal je ...
  Kot valovanje reke, ki je izbruhnila z bregov poplave, je ogromna horda barbarov prihitela v sveže posekano trdnjavo. Na ločenem stolpu, ki se sploh ni bal puščic, je stal visok moški v lahkem bronastem oklepu in z mečem v močni, mišičasti roki. Kodrasti lasje, na veliki glavi, že pošteno dotaknjeni s sivino in povlečeni skupaj s srebrnim obročem. Pogled je navzven umirjen, le zožitev in nato razširitev zenic daje močno vznemirjenje! Na desni strani je nenavadno visok moški s širokimi rameni zagrmel v močan bas:
  - Napadli smo, veliki! Iz vse Galije so se zbrala sovražna plemena. Ogrožena je veličina Rima!
  Moški je mirno odgovoril, igrajoč se z bodalom z dragocenim ročajem:
  - In ali ste mislili, da se je Antony odločil, da smo prišli sem nabirati gobe in ne da bi se kruto borili?
  Mark Antony je zmedeno rekel:
  - Toda kaj je imel Julij smisel, da je barbarskim Galcem dovolil, da zberejo vse sile, na stotine svojih plemen, namesto da bi uporabil preprosto in zanesljivo taktiko: bij, bij po delih!
  Cezar je odgovoril z nasmehom:
  - Aleksander Veliki je Dariju dal dve leti, da zbere ogromno vojsko iz vsega svojega velikega cesarstva in ga premaga v odprti bitki. V vojni smo že osem let. Če bomo nadaljevali kampanjo z enakimi metodami, potem za to ne bo dovolj celo življenje!
  Rimski lokostrelci so streljali natančno zaradi zob, ki se nahajajo na steni, vendar je bilo Galov toliko in so bežali v tako gosti množici, da jih je bilo neprimerljivo težje zgrešiti kot zadeti. Tiste barbare, ki so padli, prebodene s puščicami, so njihovi soplemeniki neusmiljeno teptali. Konjska kopita in hrapavi škornji z lesenimi podplati so zoprno klobasali, mešanica umazanije in krvi. Cezar se ni mogel upreti in je sam izstrelil puščico, ki je ciljala na mladeniča, ki je plesal na belem konju. Med Gali je običajno, da voditelji klanov jahajo konja v snežno beli obleki, ki simbolizira čistost in pokroviteljstvo lahkih duhov.
  Cezar je bil odličen strelec, saj so ga že od malih nog učili lokostrelstva. Strogi učitelj za vsako zamudo je predpisal pet udarcev z trto po otrokovem hrbtu. Vendar malega Julija niso samo bičali, ampak so ga tudi naučili koncentracije, pravila dihanja, zatiranja utrujenosti. Trenutno Cezar poskuša prilagoditi svoje dihanje z nadzorom utripa.
  In barbari že napadajo zidove. Galci niso tako gosti barbari, iz mnogih dolgih dreves so naredili na stotine različnih stopnic, včasih tako širokih, da bi se po njih lahko vozil celo voz.
  Galci tulijo kot medvedi, ki vso zimo niso jedli. Hkrati so tolkli meče ob meče in žvižgali. Rimski lokostrelci streljajo skoraj v oči, borci s pomočjo frač potiskajo stopnice navzdol. Toda veliko jih je in Galci se plazijo kot gosenice, ne da bi bili pozorni na izgube. Že na daljavo je čutiti, da barbari zaudarjajo po alkoholu, zdi se, da so si predstavniki Kölna vzeli na prsi precej starodavne lune.
  Na vrhu jih srečajo močni udarci z dvorezimi rimskimi sekirami in kratkimi meči. Tu so prve izgube med Rimljani, stotnik, preboden z rogom, pade, jezni Galci mu raztrgajo telo, dva rimska vojaka sta padla naenkrat.
  Cezar je na kratko rekel:
  - Polijte barbare s katranom!
  Kotli za vrelišče so nameščeni na posebnih napravah. Dvigne jih primitivni žerjav, se obrnejo in zlijejo na glave Galov. Vrela lava barbare opeče, od bolečine dobesedno znorijo. Zadušljiv vonj po zažganem mesu se dviga do vrha. Oslepljeni in požgani so se Galci naslonili nazaj, a sulice in sekire velike vojske, ki je napredovala zadaj, jim niso dovolile umika. Teče že veliko krvi, a ko je pomešana s smolo, je tako grozljivo ...
  Mark Antonij zavpije:
  - Zažgite ga!
  Bakle letijo navzdol, smola se razplamti. Galci gorijo in hitijo nazaj. Teptajo jih zadnje vrste, stopnice se povesijo. In vedno znova padejo barbari. Toda napad se kljub strašnim izgubam ne misli ustaviti.
  Ogromni galski rogovi, v njih ne pihajo ustnice, ampak težki bojevniki teptajo pod nogami posebne mehove iz bivoljega usnja. Od tega, kar je ropot nenavaden, viskozen, deluje na poseben način na psiho Galov, kot zvoki temnih bogov, ki kličejo k dosežkom.
  Cezar je še vedno miren in z nasmehom pravi:
  - Barbari, zanje so zvoki pomembnejši od duše!
  Antony je odgovoril:
  Svečenik Klavdij je velikodušno žrtvoval Jupitru in Marsu in bogovi so rekli: odobravamo vaše podvige in dali vam bomo zmago!
  Cezar je odgovoril v slogu verzov:
  Olimpijski bogovi so močni
  A šibkim ne pomagajo!
  Če smo zvesti Jupitru,
  Zgradimo svetovno silo!
  Za zmago potrebujemo vojake,
  Iz jekla, roke in veliko iznajdljivosti!
  Od udarca se bo zlobna horda sesula,
  In potem nas čaka velika cesta!
  Anthony je odobril:
  - Naj bo poveličan sijaj Jupitra!
  Kljub tisočem mrtvih se je plaz Galcev spet začel premikati, spominjal je na ranjenega merjasca, ki še ni imel časa izkrvaviti in kot prej hudo in nevarno hiti na lovca. Poleg tega so Gali začeli metati puščice in kamenje v stene. Njihova barbarska plemena še niso obvladala loka, puščice so pretežke, da bi lahko učinkovito izstrelile večino bojevnikov, a v primeru naleta še vedno lahko odigrajo svojo vlogo.
  Barbarski Galci hodijo čez trupla in ne upoštevajo kresov, ki so goreli pod njihovimi nogami. Hkrati letijo sulice navzgor in eden od barbarov je tako spretno vrgel sekiro, da je legionarju odletela glavo.
  Čeprav so rimske izgube še vedno sorazmerno majhne, Galci ohranjajo izjemno številčno premoč in iz gozda pritečejo nove tuleče množice.
  Mark Antonij je še zelo mlad, čeprav so njegova ramena široka, je sposoben nositi na sebi cel ducat visokih legionarjev ali celo teči z njimi. Še kot brezbradi mladenič mu je med požarom iz javne hiše uspelo iznesti šest napol golih hetair in jim nato tudi ugoditi. Mark je bil znan ne le kot velik bojevnik, ki se ni bal sodelovati v bitki z gladiatorskimi prvaki, ampak tudi kot izkušen ljubimec. V Cezarjevi vojski je prvi izmed prvih mečev, pripravljen iti tja, kamor ukaže veliki.
  Galci spet plezajo po obzidju, Rimljanom pa je zmanjkalo smole in sovražnika se morajo srečati z meči, pa tudi s sekirami in sulicami. Že v enem izmed Galov, ki jih vodi Jeanne Neustrašna, so že osedlali enega od stolpov. Sam Jeanne je kljub veliki rasti zelo hiter in spreten. Ramena so široka, pas pa ozek. Bori se gol do pasu, medtem ko ima dva meča. In ima mišice, ki bi jim zavidal Herkul.
  Tudi Marko Antonij nestrpno premeta svoje meče iz roke v roko:
  - Naj zadenem odličnega!
  Cezar je brez naglice mirno vtaknil puščico v lok, premeteno si je zaprl oči, odgovoril:
  Poveljniški ukaz med vojno,
  Ko okrog zazvenijo puščice!
  Poln ljubezni in odlične cene,
  Sveto, za rimske vojake!
  Kljub temu, da se Jeanne hitro giblje, Cezar predvideva njegove premike, natančen strel in puščico, ki seka po zraku in se prebije v mišičasta prsa, tik pod srcem. Neustrašni padci, kri švigne iz ust, polnih velikih konjskih zob. Barbar se zaduši in hitro umre.
  Cezar je zašepetal:
  - Škoda v naši vojski, jaz bi mu zaupal kohorto!
  Mark je izdihnil.
  - Ti si kot vedno moder veliki Cezar!
  Cezar je dvignil glavo.
  - Vladar, ki ljubi sladko maščevanje, ima inteligenco muhe! Če bi Jeanne poznala zvijače naše vojske, bi morda lahko zavzel trdnjavo. Do takrat pa bodite pozorni na boj.
  Rimski vojskovodja je, tudi tokrat veliko hitrejši, naložil lok in streljal, nato pa spet streljal in izbral voditelje Galov.
  Na srečo Rimljanov je večina stopnic Galov pogorela in niso mogli takoj vreči vseh svojih sil na Rimljane, vendar se jih je tukaj zbralo več kot dvesto petdeset tisoč. Rim se še nikoli ni srečal s toliko vojakov na enem mestu. Cezar ima v trdnjavi le dve legiji, dvanajst tisoč legionarjev. Razmerje sil, več kot dvajset Galov, za enega Rimljana.
  Tudi Cezar je zaskrbljen, a njegov obraz ohranja neprepustnost maske. Spomnim se, da so ga v mladosti ujeli pirati. Prosili so za zelo veliko odkupnino dvajset zlatih talentov za še brezbrado mladino. In talent je kos zlata, malo manjši od piščančjega jajca. Čeprav je Cezar in Marijin nečak (legenda o edinem patriciju, ki mu je uspelo sedemkrat biti izvoljen za konzula starega Rima), se zdi za mladeniča, ki je komaj vstopil v starost delne sposobnosti in je dobil pravico do poroke. . (Za fante, starejše od 14 let) je to ogromen znesek in ga nihče noče plačati. In to pomeni smrt ali suženjstvo.
  Cezar se je v odgovor gusarjem zasmejal v obraz. Rekel je, da je bil prenizko cenjen, vendar o sebi misli veliko bolje in si določi odkupnino - 50 talentov. Zaraščeni, smrdljivi pirati so navdušeni in vpijejo. Eden od njih mu je na sekiri morskega brata celo raztrgal trebuh. Cezar je nadaljeval:
  - Ko pa dobim svobodo, te bom zasledoval, dokler ne boš ujet in bival na dvoriščih! Vodja je križan.
  Pirati so bili osupli zaradi takšne predrznosti in ataman morskih roparjev je z zlobnim nasmehom vprašal:
  "Ali se ne bojiš, predrzna mladost, da te bomo sami križali!" Konec koncev ste vezani in v naših rokah!
  Na to je mladi Cezar odgovoril:
  - Življenje ni toliko velika vrednota, da bi zaradi njega opustili čast in izdali dostojanstvo! Čast in dostojanstvo sta dve krili, brez katerih ptico življenja lahko obdržimo le v ujetništvu!
  Tudi prekaljeni vodja morskih bratov je bil presenečen:
  - Vi ste pogumen sovražnik in prihranili vam bomo življenje. Poleg tega nam še nikoli ni bilo treba videti 50 talentov hkrati.
  Cezar je posmehljivo zasmrcal.
  - Če me odvežeš, bom tvoje križanje nadomestil z manj bolečim načinom ločitve od življenja: zanko!
  Ataman se je nekoliko prisiljeno zasmejal, a je kljub temu ukazal, da ga odvežejo. Cezarju ni bilo všeč, da so bila voditeljeva usta odrezana, zobje pa slabo negovani. Mladenič je govoril z velikim prezirom.
  - Komur se jezik zabava, vedno ostane z nosom! No, umazana usta so zatočišče razvezanega jezika!
  Vodja je bil zmeden, a Cezar je utihnil in zdelo se je, da so pirati hitro pozabili na grožnjo.
  Dečkovi prijatelji so hitro zbrali zahtevano odkupnino in poslali 50 talentov. Cezar je pri eni stvari držal besedo, drugega pa nikakor ni hotel dolgo odlašati. Čeprav je bila naloga pred njim težka, ni tako lahko najti in ujeti gusarske galije, zlasti med številnimi otoki, zalivi in zalivi Sredozemskega morja. Da, in piratov je veliko in rimske ladje so še vedno nemočne proti njim. Toda Cezarja, še v mladosti, je odlikovala velika iznajdljivost.
  Medtem ko je bil na gusarski ladji, se mu je uspelo spoprijateljiti s kočmarjem. Cezar mu je obljubil položaj v rimski vojski in možnost, da osvoji svoj peculium s sužnji. Dečku je pustil pismo, v katerem je navedel, da se s Sicilije odpravlja galija, napolnjena s srebrom. In ker so se v Rimu začeli pretresi, je zaščita kuhinje zgolj simbolična. Deček iz kabine je moral kot po naključju izvleči pismo samo v morju, za to ga je morska voda celo nekoliko pokvarila. Načrt ni bil težak, pohlepni in ozkogledi pirati niso mogli pomagati, da bi padli v past.
  Med vkrcanjem se je krov nenadoma dvignil in rimski vojaki so padli na pirate. In od zadaj sta se na srečo ponoči približala dva čolna z vojaki. Osupljeni pirati so se komaj uprli. Prosili so le, da jih ne obesijo, ampak le da jih prodajo v suženjstvo. In vodja, da bi odkupil svoje življenje, je povedal, kje skrivajo svoje zaklade, vključno s tistimi, ki še niso uspeli iti v brezno, petdeset talentov.
  Toda Cezar je odgovoril:
  "Življenje lahko kupiš, časti pa ne!" Prekiniti!
  Tako je šla govorica o Cezarju, čeprav je imel takrat komaj petnajst let, leto pozneje pa se je poročil z nežno Aqualerijo. Ampak to je druga zgodba!
  Cezar je Antoniju ukazal, naj se pridruži bitki z močno rezervo. Rimljani so uporabljali konstrukcijo tipa falange. Na ozki steni je bilo zelo učinkovito. Val hitečih Galov je zadušil. Nekatere so bile prebodene z dvema ali tremi sulicami hkrati.
  Julij Cezar je pripomnil:
  - Makedonska falanga je lahko zelo učinkovita tehnika. Nič zaman so osvojili vso Azijo, oziroma skoraj vso! Ko bomo končali z Galijo, bom šel v perzijske dežele in tam v Indijo. Kleopatra mi bo zbrala nove legije, vključno z arabsko konjenico.
  Pod Cezarjem je ostal le mladi ograjenec Oliver Twist. Pojavile so se govorice, da je fant njegov sin. In to je bilo res, z edino opozorilo, da je bila Oliverjeva mati preprosta sužnja iz nemških dežel. Lepa, a drzna plavolasa deklica iz slovanskih dežel ni hotela postati priležnica in hetero, zato so jo poslali na trdo delo na nasadih konoplje in lanu. A tudi tam je bila drzna, zaradi česar je končala v kamnolomih. Vendar ji je uspelo tam preživeti in se okrepiti. Odpeljali so jo celo k gladiatorjem, kjer je Cezarja ujela v areni. Po tem so se upokojili, vanj se je zaljubila tudi Erastella, kot je ime visokega slovanskega sužnja.
  Poznala sta veselje v naročju drug drugega. Potem je gladiatorka zanosila. In imela sta fanta Bruta. Kmalu je Erastella število svojih zmag v ringu prinesla na sto in v skladu z običaji prejela svobodo. Toda Cezar se z njo ni mogel poročiti, čeprav je bil vdova. Imel je še eno strast, hčerko najvplivnejšega rimskega bojevnika, prvega generala Pompeja. Poročil se je z njo in Erastella se je odšla boriti v vzhodne dežele. Cezar je bil nekaj časa z njo in je zatrl poskus Egipčanov, da bi se odcepili od Rima. Tam je srečal Kleopatro, ki jo je postavil na starodavni prestol.
  Kmalu je ta ljubezen izpodrinila prvo in Cezar ni stalen. Kleopatra je imela sina, a Pompejeva hči je kmalu umrla med porodom, nakar je Cezar tudi sovražil Kleopatro in sprožil vojno severozahodno od Italije, stran od svojih nekdanjih ljubic. Res je, Oliver, ki ni prepoznal svojega sina, je kljub temu odšel z njim. Fant je bil velik in se je razvijal preko svojih let, od svoje slovanske matere je podedoval blond lase, visoko postavo in izjemno fizično moč. Bil je nekoliko podoben očetu, a je bil hkrati veliko lepši, močnejši in bolj kot Julij Cezar pri svojih letih. Čeprav fant še ni star polnih devet let, se že zdi kot najstnik in z lahkoto rotira dva odrasla elitna legionarja. Ti meči so približno en in pol krat daljši od standardnih.
  Oliver Twist plaho vpraša:
  - Dovolite mi, da veliki (Cezar ga ni nikoli imenoval za sina in je fantu seveda prepovedal, da se tako imenuje), hiti v boj, hočem piti svoje rezilo s krvjo!
  Julius odgovori z nasmehom:
  - V tem primeru bom ostal sam, in kdo bo potem varoval svojega Cezarja?
  Fant se je iskreno nasmehnil.
  - Najboljša obramba je napad, saj je rob vedno močnejši od kože!
  Cezar je dečka potrepljal po njegovi močni rami.
  - Dobro opravljeno! No, pojdi, poseči se z mečem! Naj bo to vaša utrjevanje.
  Jeklo je kaljeno v vodi, jekleni fantje v krvi!
  Fant Oliver se je razveselil in, ko je utripal z golimi petami (kljub hladnemu jesenskemu vremenu mu je Cezar, ki je karil sina, pustil le kratke hlače iz oblačil). Mišice mladosti: sin rimske legende in gladiator-suženj so se zibale kot valovi na vodi.
  Tako je z mečem udaril dlakavega barbara po glavi. Padel je in se prevrnil na glavo.
  Cezar je opozoril:
  - Če starost ne ve vedno, mladost pa vedno zmore! Eh, če sem iskren, sem malo ljubosumen na tega fanta.
  Cezar je že čez štirideset in še posebej v mrzli, galski jeseni tako boleče bolijo stare brazgotine, napadi zahrbtne epilepsije pa postajajo vse bolj boleči in pogostejši. Imel je celo strah, da bi njegov sin Oliver in Kleopatrin sin Aleksander podedoval bolezen tresenja. O slednjem že dolgo ni imel novic, Twist pa je seveda zelo zdrav, nikoli ni kihnil, čeprav gol teče po snegu in pozimi plava v luknji. Zdi se, da je v njem zmagala kri slovanske matere z nenehnimi medsebojnimi vojnami in ostrimi zimami Rusov!
  In ko ste zamenjali peto desetletje, je čas, da pomislite na namen življenja. Cezar je imel preprostega, že kot mladostnik je prišel do zaključka, da republikanska oblika vladanja z neskončnimi razpravami, plebisciti za ugajanje množici, raznimi prikritimi spletkami, podkupovanjem volivcev ni dovolj učinkovita in ne more več služiti oddaljeni cilj: vzpon rimskega cesarstva!
  Republika - zakaj je Rim skoraj edina država na svetu z republiko, povsod okoli sosedov pa so trdne monarhije. V Rimu je treba tudi odobriti principat s cesarsko oblastjo, ki se ne prenese z izvolitvijo, ampak z dedovanjem ali v izjemnih primerih s posebno cesarsko ustavo. Slednje je morda nujno, če dedič, milo rečeno, ni genij. Seveda lahko šibek kralj prevzame prestol, v vsakem primeru pa bo imel moč in sposobnost sprejemanja neodvisnih odločitev.
  Ja, in dolgoročni program bo veliko lažje izvajati, za razliko od konzulov, ki so izvoljeni le za eno leto, in to skupaj! In če je med njima prepir.
  Ne, Rim potrebuje monarhijo in med več sinovi bo Cezar vedno lahko izbral vrednega. Res je, in na tej dolgi poti mora sklepati kompromise. Zlasti Pompejev zaveznik in celo višji partner. Tu ga Cezar ni zares spoštoval. Kot desna roka diktatorja Sulle bi Pompej po smrti tega starca z gonorejo lahko postal suvereni vladar Rima. Pompej je imel v svojih rokah vojsko, vključno z elitno legijo, ki je varovala senat. Toda ostal je zvest republiki in vrnil stari red. On je Cezar na mestu Pompeja ne bi zamudil
  Vaše možnosti. Na splošno se zdi, da bo Pompej glavni sovražnik Cezarja, ki sanja o prestolu. Bil je tudi Crassus, vendar je umrl v partski vojni. Mimogrede, tako kot Cezar je šel skozi vso Partijo in padel v past, saj so ga z izčrpano vojsko zaprli v trdnjavo. Druga stvar je, da je Cezar namerno dovolil, da se horde barbarov zberejo proti njemu. Galci so fatalisti in ko so izgubili zadnje upanje, da jih bo enotnost rešila, se bodo končno in za vedno podredili Rimu.
  Mimogrede, Oliver je dober fant, v resnici je še vedno otrok, vendar ima v lasti orožje ledvic, kot sam Hercules. Iz njega lahko zraste bojevnik, močnejši od Marka Antonija. Morda bo vreden kralj in Cezarjev naslednik. Ampak .... upam, da ne bo kmalu, saj je velikana pred seboj še veliko dela.
  Postopoma je pritisk Galcev oslabel, na tisoče je bilo ubitih in pohabljenih, cele gomile trupel pod obzidjem. Rimljani so tudi omahnili, bil je nečloveška napetost. Potem je Cezar, ki je že raztovoril cel tobol, vzel drugi meč in opazil:
  - Poveljnik, ki vstopa v boj, je kot slama, ki lomi hrbet kameli. Kamela, ki ji je slama zlomila hrbet, je kot vojskovodja, ki se je izognil boju!
  Veliko rimskih vojakov je bilo ranjenih, naokoli so ležala trupla, med padlimi pa je bil tudi kvestor Stefa, znan po tem, da je Grannika sam zbil s konja. In kje je, mimogrede, sam Grannik, bi ga Cezar odstranil s strjeno puščico. Da, v smislu mečevanja He Caesar ni slab, a daleč od najmočnejšega v rimski vojski, a eden najboljših v lokostrelstvu. Poleg tega s posebnim kavljem, ki ga nosijo na oklepu, vleče vrvico in poravna desno roko. Tako lahko narišete veliko tesnejšo tetivo kot na običajen način in udarite na večjo razdaljo!
  Potrebujete pa tudi meč! - Cezar je posekal najbližjo Galijo.
  Veseli joki:
  - Ava! Cezar je z nami!
  - Slava Cezarju! Zmagali bomo vse!
  Rimljani so se vidno razveselili. Prisotnost Cezarja - ta talisman zmage je navdihnil borce. Močan udarec in Galci so se po obotavljanju začeli umikati. Divja nevihta je začela popuščati, valovi so se umikali. Vendar so se Galci umaknili na precej organiziran način, ne da bi zbežali. Očitno njihov vojaški žar še ni povsem zamrl. Julij Cezar je sumil na past in se zavedal, da bodo Rimljani na odprtem polju zdrobljeni v večjem številu, je ukazal:
  - Vsi vstanite! Sprostite se!
  Izčrpani, prepoteni rimski bojevniki so začeli pobirati ranjence. Nekaj zdravilcev in duhovnikov je mazilo rane z napitki in previjalo ude. Drugi vojaki so začeli kuriti ogenj in pripravljati hrano.
  Sin Oliver Twist je bil zelo zadovoljen, čeprav je njegova mišičasta, dvojno zložena prsa prerezala dolga praska galske sekire. Fant je vzkliknil:
  - Tako smo jim dali težko! In naš Cezar je najboljši! Slava velikemu cezarju!
  Tudi vojaki so se, čeprav bolj zadržano, veselili:
  - Slava velikemu cezarju!
  Oliver Twist je, mahajoč z meči, izjavil:
  - Ko se bodo Galci spet pojavili, jih bom narezal na grenka jabolka! Ker sin Velikega Rima!
  Cezar je fanta poklical in ljubkovalno rekel:
  - Dokazal si se, da si veličasten bojevnik! Zdaj vas postavljam za svojega častnega okrnjenika in v hvaležnost vam dajem to ...
  Slavni poveljnik je s prsta snel prstan s smaragdom v velikosti golobjega obraza.
  Fant Oliver je bil v zadregi:
  - Ja, nisem vreden nositi takega dragulja!
  Cezar se je nasmehnil.
  - Ne nosi ga! Skrij ga nekam ali ne, naj ta prstan velja za tvoj, a zaenkrat bo ostal pri meni. In ti, fant, se bori, in ko boš dopolnil štirinajst let, boš dobil svojo peculijo. Medtem se lotite sabljanja z Markom Antonijem.
  Ogromen Cezarjev pomočnik, čeprav je bil veliko večji od slavnega poveljnika, se je približeval svojemu šefu, nehote pogrbljen in se poskušal skloniti. Sam Cezar je bil le nekoliko nadpovprečno visok, čokat, z orlovim nosom. Mark je mrko vprašal:
  "Zakaj nismo zasledovali Galcev?"
  Cezar je še enkrat ponovil aforizem:
  -General, ki gre v boj, je kot slama, ki kameli zlomi hrbet. Kamela, ki ji je slama zlomila hrbet, je kot vojskovodja, ki se je izognil boju! To je res, a čas za zmago še ni prišel. Grannik je naš glavni sovražnik, nekronani kralj uporniške Galije, je še izpostavil vse svoje adute. In sploh se ni pojavil! Počakajmo sovražnika, še enkrat, poleg tega imam še nekaj idej!
  Mark Antony se je razburil:
  - In zanima me, kakšne so te ideje? - In takoj se je zmedel. - Ves sem v pozornosti velikih.
  Cezar je prizanesljivo začel razlagati:
  - V trdnjavi je za konje pripravljeno veliko suhe slame. A ne bomo predolgo sedeli v zasedi, ampak se bo preprosto z namakanjem slame v olje, katran in maščoba razkropila po pristopih.
  Anthony je zarenčal:
  - Kaj za?
  Cezar se je zasmejal.
  - In potem bomo počakali! V najbolj kritičnem trenutku napada. Drugič bodo Galci vrgli vse svoje rezerve v boj, poleg tega se bo zgodilo še nekaj!
  Pomočnik je sam poskušal uganiti:
  - Bodo prišle nove, močne okrepitve?
  Cezar je zvito zožil oči in prikimal:
  - To je to! Nove močne okrepitve! Toda nujno je, da udarijo v trenutku, ko bodo vse sile Galije vržene v napad:
  Anthony je razširil roke.
  - Ne moremo pošiljati novic o velikem. Bili smo obkroženi z vseh strani!
  . POGLAVJE 6
  Fant se je zbudil ... Začel se je počutiti bolj veselo ... Oliverju Twistu že prihajajo opekline z golih podplatov. In sledi trepalnic so brazgotinjenje ... A obstaja upanje, da ga danes ne bodo niti zasliševali s predsodki.
  Toda naslednje mučenje je zadnje in časovno omejeno.
  Fant je prinesel hrano. Jedel je ovsene kosmiče s kozarcem mleka. In sproščeno. Počutil sem se dolgčas.
  Oliver je delal svoje vaje, kot ga je naučil Dodger. Tako posebna za kamero. Malo moti ovratnik in povodec na verigi. Ampak še vadba. In raztegnjene žile ne cvilijo več toliko.
  Predvsem mali deček naredi kotiček tudi za novinarje. Po polnjenju je Oliver začel drgniti en člen verige ob drugega. Da bi bil morda zaseden ali res še vedno upal, da bo pobegnil.
  Bose noge so bile malo mrzle in fant jih je zakopal v slamo. Ter je pomislil pri sebi.
  Dejstvo, da zaporniki trpijo v zaporu. In veliko bolje bi bilo v celici z drugimi fanti. Družba je veliko bolj zabavna. Tu v delavni hiši in otroškem zaporu so zaporniki zabavali ...
  Oliver je drgnil in drgnil svojo verigo in ni opazil, kako je spet zaspal.
  Sanjal je, da je postal močan in močan, odrasel človek in desna roka velikega poveljnika.
  Cezar je junaka prizanesljivo potrepljal po rami:
  - Kjer lev ne more mimo, bo miška zdrsnila. Čeprav seveda vlogo komunikacije s Catonnesom, ki mi priskoči na pomoč, ne igrajo miši, ampak golobi.
  Oliver Twist je z nehvaležnim občudovanjem vzkliknil:
  - Iznajdljivo je super!
  Cezar je nepričakovano odkrito odgovoril:
  - Erastella me je naučila tega. Slovani so golobje pakete uporabljali že dolgo. In nisi vedel za to.
  Oliver Twist je zmedeno zamrmral:
  - Vedno sem bil presenečen, kako vaši generali: vedno sledijo tako spretno in pravočasno, a nisem mislil, da gre za golobe. Mislil sem, da si nebeški sin pod posebno zaščito Jupitra!
  Cezar je pripomnil:
  - Pokroviteljstvo bogov ni zanesljiva stvar, ne bo nadomestilo niti poguma niti iznajdljivosti.
  Verjemite enemu izumu: bolje kot tisoč molitev!
  Oliver se je priklonil.
  - Cezarjeva modra beseda je vredna tisoč strelov!
  Poveljnik se je odločil biti skromen:
  - Ne pretiravajte z mojimi sposobnostmi! Če ne bi bilo tako pogumnih bojevnikov pod mojim poveljstvom in so rimski vojaki najboljši borci na svetu, potem bi mi skoraj ne bi uspelo niti desetine tega, kar sem storil. Torej pojdi naprej in naredi, kar ti rečejo. In mimogrede, ne pozabite mešati slame z odpadlim listjem, da ne bi bilo tako opazno!
  Oliver Twist se je priklonil še nižje.
  - Ubogam svojega gospoda!
  Cezar je zmajal z glavo.
  Na žalost še ne! In ne imejte me tako pogosto velikega, nisem naredil toliko, da bi me tako hvalili na vsakem koraku. Mimogrede, ko boš končal s slamo, ne pojdi v posteljo, pač pa se malo mečej z Brutom. Še nekaj let in ta fant bo lahko položil še tako razbojnika, kot si ti!
  Oliver je pohitel z odgovorom:
  - Brez dvoma veliki Cezar!
  Po tem se je upokojil, njegovi gibi kljub veliki mišični masi niso bili na voljo, kar je značilno za številne velikane, omejeno, a Oliver, ki je postal odrasel junak, ni bil tako hiter kot Brutus.
  Cezar je prikimal in vprašal:
  - Skuhaj mi medeno tinkturo! In zdaj postrezite vino s svinjino!
  V odgovor je bosonogi suženj v obrabljeni tuniki prinesel pladenj. Je ena redkih žensk v taborišču, lepolasa ženska. Sam Cezar, čeprav rjavolaska, je bolj ljubil blondinke, čeprav je bila Kleopatra v tem pogledu izjema, ognjevita rdečelaska psička! Da, veličastno dekle in po govoricah njen oče sploh ni faraon, ampak eden od rimskih legionarjev, izmed tistih, ki so razbili vojsko Epifana petega.
  Sužnja je odložila pladenj in začela čistiti Cezarjeve škornje. Julius je opazil, da je zagorela koža sužnja prekrita z mozolji, ljubki prsti njenih bosih nog so postali modri. Pravzaprav je sonce že skoraj zašlo pod črto obzorja in bilo je občutno hladneje. Sužnji v samem Rimu običajno hodijo napol nagi, čeprav jim včasih dajo nekaj cunj za zimo. Toda v sončni Italiji sneg zapade enkrat na deset let pozimi in tukaj so zime včasih hude. No, naj ta lepotica danes pogreje posteljo in morda se bo smela topleje obleči.
  Svetli kodrasti lasje sužnja, pa tudi mlad nežen obraz Cezarja spominjata na njegovo prvo ženo in drugo ljubezen (prva je bila ena od lepih deklet sužnjev, čeprav je po zanositvi strast bodočega poveljnika In njegova lastna hči, zdaj poročena z eno, iz števila prijateljev Julius!) Akvaleriyu. In zaradi tega dekleta si je upal sam zavrniti diktatorja Sullo!
  Kaj lahko rečemo o tem rimskem vladarju? Sprva je Cezar občudoval Sulo. Navdušilo ga je, da je ta poveljnik začel vzpostavljati red in se boriti proti korupciji, ropu, poskušal je prepričati bogate s spoštovanjem revnih in z njimi deliti svoje dohodke. Bile so celo brezplačne bolnišnice, povečalo se je število zabavnih predstav. Govorilo se je, da Sulla pripravlja velik pohod na vzhod. Toda ta poželjivi vladar je zbolel za hudo boleznijo, in to niti od ženske, ampak od črnega fanta. Zaradi tega je diktator začel živ gniti, v ozadju fizičnega trpljenja pa je razvil sum in manijo preganjanja. Začele so se množične represije, prepovedi mučenja in umorov. Sulla je sprva ukazal pobiti vse črnce, čez nekaj časa pa je, nasprotno, ukazal pripeljati veliko sužnjev iz Afrike in oblikovati črno stražo. Med njim in Marijo je izbruhnila vojna . Zaradi tega je bilo križanih na tisoče Rimljanov.
  Tu so poklicali Sulo in Julija Cezarja. Takrat je bil še mlad, črna brada se mu je kar prebijala na brado. Nedavno obnovljena palača Sulla je blestela od razkošja, bila je polna kipov, slik in še relativno nove dekoracije, kot so fontane.
  Nekatere skulpture so prikazovale orgije, odvratne v svoji odkritosti, in dejanja kopulacije. Mlad Cezar je bil zgrožen, ko je to gledal, še posebej, če se je moški paril z moškim. Čeprav je v starem Rimu veljalo za povsem normalno uporabiti moškega sužnja kot žensko, vendar ... Cezarju se je to zdelo napačno in podlo. No, toliko bolj nevredno, da najboljši rimski kiparji to ujamejo v kipe in celo olimpijske bogove.
  Sam Sulla je bil videti ogabno, pokrit z abscesi, razjedami, bradavicami, z zatrpano glavo je naredil odvraten vtis. Resnično biseksualni diktator je živ zgnil. Da bi olajšali njegovo trpljenje, so štirje sužnji: dva čedna fanta in dve lepi goli dekleti v pošast vtrili rožno olje. Poleg tega je Sulla po nasvetu duhovnikov trikrat na dan spil veliko skledo peklenske mešanice: krvi pravkar zaklanih dojenčkov in materinega mleka. Enkrat na tri dni se je Sulla kopal iz čiste krvi otrok in devic. Vendar je bolezen te pošasti, ki je izgubila človeško podobo, še naprej napredovala in celotno rimsko ljudstvo je molilo, da bi podzemlje čim prej vzelo svoje potomce.
  Cezar je premagal gnus, se priklonil in rahlo sklonil glavo:
  - Z veseljem pozdravljam diktatorja Sullo.
  Pošast je hripavo zarenčala:
  - In kako se mi priklanjaš lopov! Če je Julia prelena, da bi upognila svoj hrbet, potem bom ukazal, da te postavijo na kol, da se ne bo mogel nikoli več vzravnati!
  Cezar je preprosto odgovoril:
  - Ušesa se nizko priklonijo vetru, a kljub temu je to samo zrak, kar ne pomeni nič! Nizki prikloni ne bodo povzdignili vladarja, če nima velikih dejanj!
  Sulla se je nenadoma zmehčal in vprašal:
  - Ali imam velika dejanja?
  Cezar je brez zvijače odgovoril:
  - Če je zlo veliko, potem ja!
  Diktator je po kratkem premoru pobožal plavolasega dečka po licu in zarenčal:
  - Ti si iskren in všeč mi je! Veste, v vsakem trenutku lahko ukažem, da vas vržejo v kletko z levi ali križajo na križ. Vendar pa imaš priložnost, da ostaneš živ in celo postaneš moj prijatelj!
  Cezar se je na silo nasmehnil in odgovoril:
  - In po kakšni ceni lahko kupim prijateljstvo samega Sulle?
  Diktator je odgovoril:
  - Imaš ženo Aqualeria?!
  Mladenič Julius je odgovoril:
  - Ja, diktator!
  Sulla je previdno, kot da bi se bal, da bi se opekel, pobožal sužnja po golih prsih in bolj nerazumljivo mrmral:
  - Torej se loči od nje!
  Cezar je premagal sramežljivost in vprašal:
  - Ne razumem te čisto!
  Sulla je nenadoma ostro zalajal in udaril fanta po ustnicah, nato pa zastokal, ko je skočil nazaj:
  - Ne pretvarjaj se, da si kreten! Slišal si! Naročim ti, pusti svojo ženo Aqualerijo!
  Mladostnik Julij je sklonil glavo. Zdelo se mu je, da je zavrniti Sullo enako kot hoditi gol v kletko z lačnimi levi, a izdati Aqualeria zaradi te gnile pošasti - ne, nikoli!
  Cezar je skušal utrditi svoj glas, je odgovoril:
  - Ne morem, diktator!
  V Sullovem glasu se je slišalo presenečenje:
  - In to je razlog! Od vas se zahteva, da izvedete Herkulov podvig ali pa samo rečete da največjim ljudem na Zemlji!
  Cezar je odgovoril:
  - Včasih najvišja manifestacija dobrote, preprosta beseda ni zlo, še posebej, če vključuje tveganje za življenje!
  Sullova fizionomija se je raztezala z razjedami:
  - Torej mi praviš ne?
  Cezar je premagal povsem naraven strah in odgovoril:
  - Ja, diktator! Žal ne! In spet ne!
  Sulla je odgovoril z mirnim glasom
  Toda sam si podpisal smrtno obsodbo! Konec koncev je nemogoče reči ne napovedovalcu in ostati živ!
  Cezar je globoko vdihnil.
  - Kaj je, pripravljen sem iti na tatar! Čeprav kdo ve, morda me bodo bogovi imeli za vrednega Elizejskih poljan!
  Sulla je dvignil povešene obrvi.
  - Torej ne boste umrli! Mučili vas bodo in ne samo vi, ampak tudi vaša ljubljena žena Aqualeria. Mislim, da vam bo zelo prijetno gledati, kako krvnik z vročim železom zažiga nežne pete dekleta, nato pa klešče začnejo trgati njene gole prsi.
  Cezar se je premaknil proti Suli, ko je nenadoma iz zavese skočilo šest visokih črnih bojevnikov. Poleg njih se je pojavila še ena oseba. Na videz ni imel več kot petindvajset let, sam pa je bil pravi velikan. Cezar je takoj prepoznal že legendarnega Pompeja, Sullovo desno vojaško roko. Res je, govorile so se, da se je Pompey, ki je bil v otroštvu zelo lep fant, zaljubil v Sullo in se je zdelo, da ga celo zapelje, iz česar sta postala prijatelja. Toda Pompej je zelo hitro pridobil avtoriteto, saj se je izkazal kot zelo sposoben vojskovodja in pogumen, fizično zelo močan vojak. Zlasti na tej točki mu je uspelo doseči zelo odmeven podvig, in sicer ubiti kralja Partije. Cezar je bil vedno ljubosumen na Pompeja, čeprav zaradi dejstva, da je sam komaj dosegel ramo tega visokega moškega. A to ni bil edini razlog.
  Pompej je potegnil meč:
  - Ubogam in ubogam svojega gospoda!
  Sulla je odgovoril:
  - Kaj praviš, sine o tem, to je naivni, ki si je upal brbljati na živega boga, to je mene!
  Pompej je nepričakovano odgovoril:
  - On je iskren in to je dobro!
  Sulla je tiho, leno v glasu zakričal:
  - No, preverimo njegovo iskrenost! Povej Juliusu, če bi bila priložnost, da me ubiješ, bi to storil?
  Cezar, ki se je zadušil od navdušenja, je vprašal:
  - Iskreno odgovoriti?
  Sulla je zavpil:
  - Da!
  Cezar je vzdihnil.
  - Ubiti! Takoj bi ubil!
  Diktator je bil presenečen, takšne predrznosti že dolgo ni videl:
  - Všečkaj to! Ubit! Ne vem, kaj naj naredim z njim, Pompej in kakšno smrtno kazen naj pripravim zanj in njegova dekleta.
  Pompej je odločno odgovoril:
  - Kdor je pošten in pove, kar misli, da ni nevarno. Resnični izdajalci in sovražniki zvito laskajo!
  Sulla se je namrščil.
  - Tako kot ti mi laskaš! AMPAK? Čutim, da hočeš prevzeti moje mesto, in komaj čakaš na mojo smrt! Kaj gledaš!
  Pompej je Sullo pogledal naravnost v oči.
  "Več kot enkrat sem ti pokazal svojo predanost!" Ali me hočeš...
  Diktator je prekinil:
  - Ne potrebujem mladička! Poslušajte moje naročilo, odpeljite tega brata v ječo, pa tudi njegovo ženo. Postavite jih v isto celico, potem pa si bom sam zanje izmislil smrtno kazen! To bo nekaj prefinjenega in bolečega.
  Pompej se je nizko priklonil.
  - Ubogam in ubogam največjega!
  Diktator je dodal:
  - Sam pripelji v kazamat! Če bodo pobegnili, boš sam visel na križu.
  Pompej se je priklonil še nižje.
  - Nikoli te nisem pustil na cedilu, največji od največjih!
  Cezarja so odpeljali. Mladenič je seveda mislil, da je bil zaman tako odkrit s Sullo. Cezar se fizične bolečine ni bal, a misel na potovanje v mračno kraljestvo Plutona ni ugajala. Poleg tega bo njegova ljubljena žena mučena. Slednje je popolnoma slabo, svojo bolečino lahko še preneseš, ne moreš pa omiliti nekoga drugega.
  Sula je po vrnitvi vprašal Pompeja:
  - Mogoče mi boste sami povedali, kakšni usmrtitvi naj podvržem tega predrznega kužka? Mogoče ga utopiti v dreku? Kako bo ponižalo ponosne!
  Pompej je odgovoril:
  - Je pogumen in močan bojevnik. Rim potrebuje takšne ljudi! Če vam noče služiti, ne ujetosti, ampak spustite ptico na prostost!
  Diktator je zakašljal:
  - Mariy je dojenček v primerjavi s svojim nečakom! Ta fant ima tako leva kot lisico, le ta še ni odrasel! In zato zapovedujem, zažgite tega upornika na grmadi! Zažgite ga, dokler ne ostane nič drugega kot pepel!
  Pompej je prikimal z glavo v znak strinjanja.
  - Če je to tvoja volja, potem bom izpolnil velikega gospoda!
  - In takoj! Prinesel mi boš tisto pest pepela, da bo od njih ostal!
  Pompej je kliknil s petami svojih škornjev in se odpravil izvajati ukaz.
  K omamnemu Cezarju so pripeljali njegovo ženo Aqualerijo. Deklicin obraz je bil umazan v solze in na njem je bilo videti nekaj impresivnih modric. Ječarji so plemeniti patriciji odvzeli ves nakit, strgali pa so ji tudi vrhnja oblačila in sandale z dragulji. In zdaj je predstavnik plemiške družine ostal le v eni beli tuniki. V Rimu se je zgodnja pomlad šele razmahnila, ponoči je bilo hladno, predvsem v kamnitem kazamatu. Gole in nemočne noge deklice zmrzujejo, Aqualeria se jih mrzlo dotika. Cezar je slekel tuniko in škornje ter zahteval:
  - Nadeni si gor!
  Aqualeria je ponosno odvrnila:
  - Ne! Nočem, da zamrzneš mojo ljubezen!
  Cezar je namrščeno odgovoril:
  - Ampak jaz sem moški! In moški mora prenašati stiske zaradi dame!
  Aquaria je močno zavzdihnila.
  - Moji hlapci, z izjemo mojih najbližjih, hodijo vse leto v isti tuniki in bosi. Zdaj vidim, oziroma čutim, kako boleče jim je bilo. In na splošno bomo kmalu usmrčeni in morda me, ko sem doživel mraz ječe, ne bo toliko prestrašila ledena tema Hada!
  Julius je pobožal ženino nogo, si začel drgniti mrzle prste, medtem ko je poskušal tolažiti:
  - Za nedolžne duše in junake obstajajo posebne Elizejske poljane. Lepe so, polne čudovitih dreves in pisanih rož. Tam vlada večno poletje in vsi plodovi so zreli in sladki, dež kar lije mimo ljudi, tisti, ki tam živijo, pa so že zdavnaj pozabili, kaj so žuželke in pikajoče kače. Takšne nesreče, kot so starost, pogrbljen okvir ali gnili zobje, prebivalcem tega srečnega sveta ne poznajo! To je raj!
  Aqualeria je pobožala Cezarjevo črno kodrasto glavo in odgovorila:
  - Ali obstajajo banane?
  Mladenič Julius je odgovoril:
  - Seveda so ananas in banane.
  Aquaria je vzdihnila.
  - Kako bi rad jedel sveže, zrele banane. Žal sem do sedaj poskusila samo posušene, a so mi bile zelo všeč!
  Cezar je samozavestno, kot da je bil sam pred kratkim tam, izjavil:
  - Na Elizejskih poljanah je sadje, ki nima imena. Poleg tega veliko dobre okusne hrane in zabave.
  Akvarij oživel:
  - Ali obstaja seks v nebesih?
  Cezar se je nasmehnil in prikimal.
  - Ja seveda! Konec koncev se je Hercules ljubil s svojo prvo ženo, ki je živela na Elizejskih poljanah.
  Aqualeria se je veselo nasmehnila.
  - Bomo imeli otroke?
  Cezar je odločno udaril s pestjo po kamne:
  - Veliko jih bo! To ti obljubim! Vzgojili bomo slavne bojevnike!
  Mladenič in dekle sta se najprej strastno poljubila, nato pa sta se začela božati. Konec koncev, kdo ve, kaj čaka človeka, tam onstran pregrade, za tem strašljivim robom. In pred nami je še kruto mučenje, ki si ga je izmislil sprevržen Sullin um. In jih moramo prenesti, zbrati moči, stati do konca.
  Toda Aqualeria se bo še vedno mučila, kot je obljubil diktator: vroče železo bo zažgalo nežne dekliške pete, nato pa bodo plemenitemu patriciju iztrgane nežne prsi ...
  Ne, to presega njegove moči. Prišla je misel, kaj če pokažeš pogum in sam rešiš dekle muk. Na primer, zadaviti s pasom ... Toda ubiti njegovo pravo in vsesplošno ljubezen je nad njegovimi močmi. Kot da bi zadavil lastnega otroka, še posebej, ker skušnjava kač šepeta: kdo ve, morda si bo muhasti diktator premislil in si rešil življenje, vsaj Aqualeria?
  Cezar še z večjo vnemo poljubi svojo ljubljeno ženo, njene ustnice so slajše od medu in vzklikne:
  - Veste, sedimo v ječi, a hkrati nas ne moremo najti bolj svobodno na celem širnem svetu!
  Aqualeria je presenečeno vprašala:
  - In zakaj?
  Cezar je samozavestno odgovoril:
  - Ker močan duhom - kralj v ječi, šibki v duhu - suženj na prestolu! Pomembno je ohraniti pogum in ne bruhniti v jok niti na stojalu. Potrpite mučenje, tiho z nasmehom na ustnicah!
  Deklica je močno zavzdihnila in z dlanmi pobožala njena trda stopala. Je potomka kraljeve družine, nenadoma se je počutila kot nesrečna sužnja. Živa domišljija je naslikala, kako je bila popolnoma gola z zvitimi sklepi, obešenimi na stojalu, bič smrdljivega krvnika pa jo je tepel po golem hrbtu. In še ena mučiteljica ji z razgretimi kleščami lomi prste... Deklica je celo začutila pekoč občutek v mezincu, ki ga je mučilec začel odlomiti.
  Aqualeria je bridko jokala. Po njenem rožnatem licu in otroško mehki koži so tekle biserne kapljice solz. V odgovor je Cezar začel poljubljati svojo ljubljeno na lica, lizati slane solze in tolažiti:
  - Ti si Rimljanka, hči mesta, ki mu je usojeno vladati svetu! Ne jokajte, ampak da vam bo lažje, pomislite na nekaj prijetnega.
  Valeria je odgovorila s stokanjem:
  - In ne morem misliti na nič drugega, razen na strašno mučenje, ki me čaka! In brezupno brezno zobnega kamna!
  Cezar je na to filozofsko odgovoril:
  - Ni večje muke od domišljije slaboumnega človeka! Najstrašnejši pekel, v pogledu strahopeteca, pred preizkušnjo!
  Deklica je bila užaljena, solze so ji ustavile obraz:
  - Nisem strahopetec! Ne ponižuj me! In vseeno, če me ljubiš, zakaj potem to praviš?
  Cezar je odgovoril s prisiljenim nasmehom:
  - Ljubezen, za razliko od oblakov, čeprav toči solze, a sonce res ne zakriva! Ne skrbi lepotica!
  Akvaleriya je ugovarjala:
  - Ko ljubezen kot oblak toči solze, se dvignejo poganjki dolgčasa in razočaranja!
  Cezar je hotel nekaj odgovoriti, a zaslišalo se je škripanje vrat in oba zaljubljenca sta skočila. Vrata iz železa so se odprla in skozi njih je vstopil Pompej v spremstvu dveh legionarjev. Cezar je našel moč, da se nasmehne:
  - Ni se vsak sposoben pohvaliti, da ga takšno spremstvo pospremi na zadnjo pot!
  Pompej, stresajoč vrečo za hrbtom, je mračno rekel:
  - Prišel sem, da ne ubijem, ampak da rešim!
  Cezar je bil presenečen:
  "In ste se obrnili proti Sulli?"
  Pompej je zmajal z glavo, ko je vzel oklep iz torbe.
  - Naš osebni odnos z diktatorjem ne zadeva nikogar! Bolje se oblecite kot rimski legionarji. Z mano imam dva moja zvesta tovariša: Guya in Leksina, pomagala ti bosta priti iz mesta. Vedi, Cezar, rešujem ti življenje, toda ne smeš se vrniti v Rim, dokler mu vlada diktator!
  Julij, ki je pomagal svoji ženi pri preoblačenju, je z vedno večjim presenečenjem vprašal mogočnega Pompeja:
  Zakaj mi pomagaš! Pomagajte tvegati svoje življenje!
  Pompej je odgovoril, ne brez obotavljanja:
  - Ker je pokazal nepremagljiv pogum, ko je zavrnil diktatorja! Ni izdal svoje ljubljene žene! In jaz sem se nekoč strinjal, da se bom odpovedal svoji ljubljeni zaradi tirana! Torej vedi, da sem ti od zdaj naprej kot brat!
  Cezar, ki je prilagajal oklep na Aqualeriji (seveda so se izkazali za odlične zanjo), je vseeno vprašal:
  - Ali ti lahko zaupam? Mogoče je samo še en trik stare lisice?
  Pompey je zabrusil:
  - Pomanjkanje zaupanja ne more uničiti pravega prijateljstva, saj v tem primeru pravo prijateljstvo nikoli ni obstajalo!
  Cezar je iztegnil roko Pompeju.
  - Verjamem ti, a zapomni si: prijatelja je mogoče izdati le enkrat, ko znova predaš sovražnika!
  In imeti Cezarja za sovražnika je nezavidljiva usoda tudi za diktatorja. Mimogrede, kaj se bo zgodilo, če bo Sulla zahteval pokazati naša trupla?
  Pompej je ob tem nasmejan odgovoril:
  - Od tega bo dovolj in pepela! Upepelitev izenači vse, ne glede na to, ali je bila storjena živim in mrtvim!
  Rojena bojevnika sta si spet tesno stisnila roke. Po tem je Cezar s svojo ljubljeno ženo odšel v spremstvu dveh predanih borcev iz zapora.
  Ko so že jahali v postojanki, je Aqualeria nenadoma ustavila svojega konja in pokazala na debelega, plešastega moškega z degenerativnim obrazom, ki se je opotekal od pretiranega izliva:
  - On je skupaj s svojimi sostorilci vzel moja oblačila, otipal moje prsi in obljubil, da mi bo ocvrl pete.
  Cezar je mračno prikimal.
  - Razumel sem!
  Ko je sam premagal razdaljo na črnem konju, je mladi Julij, ki je vložil vso svojo moč v udarec, z mečem udaril po plešasti glavi z nizkim čelom kot gorila.
  Cezar se je odvrnil od svojih spominov, želel je žensko naklonjenost. Poklical je k sebi plavolaso lepotno sužnjo:
  - No, pripravi posteljo, ti je bila dana čast služiti samemu Cezarju.
  Deklica se je priklonila in rimski poveljnik ji je z enim gibom strgal tuniko. Nato so njegove roke objele polne prsi Galijeve hčerke. Suženj je pristno predal od užitka, Cezarjevi božajoči gibi so bili spretni, znal se je obrniti na vsako žensko, od plemenitih matron do nepomembnih sužnjev. In to dekle, sodeč po sledovih biča na njenem zagorelem hrbtu, se je imelo čas naučiti ljubiti tistega, ki je bil naročen! Jagodne bradavice sužnja so se strdile, začela se je zvijati, s poljubi pokrila ustnice in prsi velikega poveljnika in ga hkrati razbremenila toge. Postopoma je ljubezenska igra postajala vse bolj viharna, slišali so se vse bolj glasni vzdihi in stoki.
  . 7. POGLAVJE
  Fant-ujetnik se je po spanju zbudil osvežen in okrepljen. Samica je čista, ni premrzla. Čeprav po spanju ne moti izvajanja vaj.
  Oliver je začel izvajati vaje, ki jih je naučil Dodger. Vključno z izvajanjem kota, počepom, vlečenjem na palicah, sklece. In to mi je nekoliko dvignilo razpoloženje.
  Nato so fantu prinesli zajtrk: ovsene kosmiče in velik vrč svežega mleka, ki so mu ga nalile sočutne stražarke. Boleče jim je bilo, da se smilijo desetletnemu fantu, še posebej, ker je Oliver čakal bodisi na rudnik bodisi na rudnike.
  Mladi zapornik je spet jedel in delal svoje vaje. Začeli so drgniti en člen verige ob drugega .. In hkrati se je poskušal spomniti, kaj je prebral v knjigah. Geta se je kot deček boril na desni strani Spartaka in posekal Rimljane.
  Samo tokrat se mučenju ni mogel več izogniti.
  Vstopila je sovražnica v spremstvu stražarjev in Oliverjevo pižamo so slekli. In pregledala je fanta in presenečeno rekla:
  - Vse je skoraj zaceljeno. Kako živahen fant!
  In mu je pomežiknila, odgovorila:
  - Ostalo je že zadnje mučenje! Bodite potrpežljivi malo več kot eno uro, pa vas do sojenja ne bodo več mučili!
  Oliver je vzdihnil ... Zdravnik je odšel in za čas je fant ostal sam. Oliver je zamrmral:
  - Še malo, še malo,
  zadnja bitka je najtežja ...
  Prosta sem, hočem domov
  Nikoli nisem videl svoje matere!
  Spet so prišli stražarji in zdravnica. Z nasmehom je vprašala:
  Ste pripravljeni, srček?
  Fant je prikimal in zapel:
  Fant je vedno zdrav
  Fant je vedno pripravljen!
  Odklopili so ga z ovratnika in odpeljali v mučilnico. Iz gorečega kamina je bilo vroče, po stenah pa je visela množica mučnih stvari. Ženska krvnika, ta rdečelaska lisica, je v spodnjicah in traku ozkega blaga na prsih. Ima za pomočnika najstnike štirinajst, petnajst let, a za svojo starost so veliki in mišičasti. Ta ženska je specialistka za mučenje otrok. Ve, kako povzročiti največji boj brez ubijanja ali pohabljanja.
  V bližini je zdravnica, ki spremlja zdravstveno stanje - stranka krvnikov. In sodnik, ki upošteva pravila.
  Poleg pismoukov in duhovnika beležijo vsa pričevanja, izgovorjena med mučenjem.
  Oliverjeva zaporniška pižama je strgana, tako da ostane gol. Tako se žrtev muči.
  Rdečelaska je z nasmehom prikimala.
  - Tokrat bomo poskusili vodoravno stojalo!
  Oliver je zvezal obe roki in nogi ter se obesil vodoravno začel raztezati v stroju. Zelo boli, predvsem v ramenih. In vrvi se zarivajo v zapestja in grozijo, da bodo otrokom odtrgale gležnje.
  Fant je zastokal od bolečine, raztegnil se je in podaljšal. In dobesedno izvleče žile.
  Rdečelasi krvnik je vprašal:
  - Boš govoril?
  Oliver je v odgovor samo zamrmral:
  - Ne!
  Ženska je ukazala:
  - Namažite mu prsi, trebuh in pete! Tokrat temeljito prepražimo!
  Oliver je trepetal ... In najstniški krvniki so fantu začeli mazati prsi, trebuh in gole podplate z olivnim oljem. Delali so, režali so se in hihitali ter ščipali in precej boleče žrtev.
  Oliver se je zgražal, ko so roke mišičastih najstnikov otipavali in mazali močno dišeče olje po njegovem otrdelem telesu.
  Vendar je odvrnilo pozornost od hude bolečine v raztegnjenih mišicah in ligamentih.
  Potem so prinesli cevi s plinom, Oliver je trepetal od strahu. In odpuščen ...
  Ogenj je gorel na daljavo, da ne bi opekel kože, ampak povzročil največjo bolečino. Plamen je bil še posebej močan pod otrokovimi golimi petami. Ker imajo podplati debelo kožo in se hitreje celijo in so bolj ožgani.
  Rdečelaska lisica je in se agresivno nasmehnila rekla:
  - Boš govoril? te bom vprašal?
  Oliver zastoka od neznosne bolečine in zmaje z glavo. Plamen se nekoliko dvigne in gori bolj vroče.
  Fant se trza od divjega trpljenja in postane še bolj boleč. To je močno mučenje. Oliver čuti, da bo nekaj pripravljen priznati. Toda trma ga naredi samo stokati in jokati, a molčati.
  Rdečelaska vzame bič in si oblizne ustnice. Z vso močjo začne dečka tepsti. Očitno uživa v mučenju otroka.
  Zdravnica se, nasprotno, namršči ... In pripomni:
  - Ne ubij ga! Mora biti živ!
  Rdečelaska lisica nekoliko zmanjša jakost udarca. A kljub temu njeni udarci režejo kožo. Tolče in renči.
  Najstniški krvniki se nasmehnejo. Tudi oni se zabavajo.
  Rdečelaska udari. Oliver Twist je raztegnjen in ocvrt, tako boleče in mučno.
  Fant res želi izgubiti zavest, vendar to ne zbledi, glava pa ostane čista, telo pa jasno reagira na trpljenje. Divja peklenska bolečina, vsaka celica otroškega telesa preplavljena od moke. In zato želim priznati, in zato želim to ustaviti.
  Nato se je Oliver nenadoma spomnil knjige, ki jo je prebral v otroški zaporniški knjižnici o Indijancih. Tako so trivialno peli pod mučenjem. Tako je, na stojalu ali pribito na drevo, so izvajali dvostih. In potem jim je postalo bolje.
  Ko poješ, je bolečino veliko lažje prenašati.
  In Oliver Twist je pel in skladal, ko je šel;
  Rodil sem se kot sirota v delovni hiši
  Mama, oče od otroštva ni vedel ...
  Toda zaman je otroka zdaj pokopan,
  Zanj je Kristus ideal!
  
  Oliver je delal zelo trdo
  In revež je za zajtrk jedel malo kaše ...
  Vzgoja je bila zelo stroga.
  Prava, popolna zmešnjava!
  
  Fant je prosil še malo
  In za to je velikodušno prejel bič ...
  Za kosilo so dali otrokom travo,
  In tako jim je zmanjkalo moči!
  
  Oliver je bil ostro obsojen
  In hoteli so usmrtiti bosonogega fanta ...
  Otrok v zanki je bil skoraj usmrčen,
  Življenje je tanko, kot nit svile!
  
  Toda sreča se je kislo nasmehnila,
  Fant je bil poslan služit ...
  Utripal je gobec pištole,
  Skoraj se je spremenil v igro!
  
  Toda tudi tam je življenje šlo ne sladkor,
  In fant je pobegnil od trpljenja ...
  Bosi v eni preprosti srajci,
  Pohitel je v glavno mesto Anglije!
  
  Fant je zbil bose noge,
  A vseeno je prišel v London ...
  Ne sodite otroka strogo,
  Toda v prestolnico je pritegnil tatovski brlog!
  
  Postal je tudi zvit tat,
  Plezal sem skozi žepe, vlekel torbe ...
  Včasih je fant polnjen storže,
  Izkazalo se je, kot da je otrok greha!
  
  Toda na koncu so ga ujeli
  Krasti pomeni zelo slabo ...
  Pete so sežgale z ognji,
  Ker mladoletni tat!
  
  Zaslišanje je bilo hudo in kruto,
  Ubogi fant pod biči krvnikov ...
  Na stojalu visi bos,
  Rdeče vroče polno klopov!
  
  Tepejo ga, tako okrutno mučijo,
  In fantu takoj zlomijo kosti ...
  Samo tok ni dovolj,
  Da otroka dokončam do konca!
  
  No, zakaj bi otrok trpel,
  Ja, zgodilo se je, da je ukradel lačen ...
  Toda bratje in sestre so živeli za to,
  Oliver ni nikogar ubil!
  
  Zato prizanesi prascu
  Nehajte mučiti reveža ...
  Krvniki, ne jezite Boga,
  Koliko lahko mučite otroka!
  
  Rodil se je v skrajni revščini,
  Njegova mati je umrla pri porodu ...
  Na zemlji tako siroti grešni,
  Ja, Britanija je kruta država!
  
  Fanta želite obesiti
  Ali še huje, celo postaviti na kol ...
  Vendar morate skrbno razmisliti
  Ker je naše življenje popolna norišnica!
  
  Oliver zelo trpi
  Njegove pete gorijo v gorečem ognju ...
  In fant je stilsko bičan,
  Iz popečenega mesa se sliši smrad!
  
  Oliver pa se ni zlomil,
  Skrivnosti ni povedal krvnikom ...
  In ko se je fant pogumno boril
  Dvig nad strmimi pečinami!
  
  Ne, ta otrok ne bo čist,
  Obešen na zanki kot umazan tat ...
  Postal bo pisatelj, umetnik,
  Tam bo močan tip kot medved!
  
  Ne bo pustil sovražnikov plesati o sreči,
  Sam bo premikal katam po rogovih ...
  Oblaki in slabo vreme se bodo razkropili,
  Če je dečkovo življenje dragoceno!
  
  Vem, da bo kmalu prišlo do hudobnega maščevanja,
  Jezus, veliki Bog, bo prišel ...
  In luč bo prišla,
  Ljudem je prinesel odrešitev!
  
  In otrok, ki je obešen v zanki,
  Padel bo v čudoviti Kristusov raj ....
  Nič, kar bi bila grešna dejanja,
  Konec koncev je Twistova duša tako čista!
  
  Grozni pekel čaka krvnike,
  Vsebuje prekletstvo, jok in divje stokanje ...
  Jezus razodeva odrešenje
  Pred nami je pohlepni Armagedon!
  In potem bo prišla pravica
  Ukrep bo postal veselje sodbe,
  In Vsemogočni bo vsem izkazal usmiljenje,
  V slavi Sina, Gospoda Kristusa!
  Oliver je pel pod trepalnicami, pod ognjem in se vodoravno raztegnil na stojalu.
  Rdečelaska krvnika je zmrznila in z nasmehom rekla:
  - To je tak pogum!
  Uradnik je pokazal na peščeno uro.
  - Čas je potekel! Ker mladi zločinec še nima štirinajstih, je čas mučenja omejen z zakonom!
  Rdečelaska se je nasmehnila in navdušeno pripomnila:
  - Bravo fant! Peli na stojalu! Kakšen vreden zločinec!
  Ogenj in plinske cevi so odstranili... Nato so Oliverja odstranili s stojala in izlili toplo vodo. Nato so dečku z alkoholom obrisali rane in opekline. Oblekli so si nove zaporniške pižame.
  Fant se je malo razveselil ... Čeprav strašno boli, ko alkohol opeče rane.
  In fanta so odpeljali nazaj v celico. Zdaj ga do sojenja ne bo nihče motil.
  Fant je spet dobil ovsene kosmiče, a tokrat s kosom mesa in mlekom. Mladi zapornik je jedel in čutil težo in željo po spanju.
  Oliver je s težavo na slami nekako ležal na boku. Prsni koš in trebuh sta bila prekrita z mehurji od ognja, hrbet in zadnjica pa sta bila prerezana z bičem.
  Fant je bil še mlad in zdrav in je razmeroma hitro zaspal. In spet je sanjal ...
  Tudi po navdihu prebranega v knjigi v bogati knjižnici otroškega londonskega zapora o dogodkih v daljni Rusiji.
  Emelyan Pugachev, še razmeroma mlad in močan kozak, sposoben in goreč, se je odločil za največjo pustolovščino svojega življenja. Priredil je namreč kozaški upor. Poleg tega se je kmet razglasil za cesarja Petra Tretjega. Opustošena zaradi dolgotrajne vojne z Otomanskim cesarstvom je država z veseljem sprejela prevaranta. Emeljanu je uspelo zbrati nezadovoljne jaiške kozake in začeti svoj pohod v Orenburg. Iletski kozaki, Kalmiki, Baškirji, Tatari, Kirgizi, lokalni podložniki in celo nekateri vojaki in častniki so se pridružili prevarantu . Sprva je uspeh prispeval k Pugačevcem, njihova vojska je rasla.
  Toda dolgotrajno obleganje Orenburga je carski vladi omogočilo, da je okrepila sile in prestavila čete z meje. Pod Tatiščevo je Pugačov dal generalu Golitsinu boj. Po hudi bitki je bila 10.000-glava vojska Pugačevcev poražena, vodja vstaje pa je pobegnil. Poskus odvračanja vladnih čet pod trdnjavo Belozerska se je končal s porazom in ujetjem številnih sodelavcev samooklicanega kralja.
  Nato je sledil beg in dolgo zasledovanje Yemelyana s strani vladnih čet. Resna nesoglasja, ki so se pojavila po smrti glavnega generala Bibikova med carskimi poveljniki, so Emeljanu Pugačovu omogočila, da je ponovno zbral svoje sile in osvojil več tovarn in trdnjav.
  Potem pa ga je Dekolong spet zlomil. Toda Emelyan se ni dal. Po več spopadih z Michelsonom se mu je uspelo odtrgati od carskih čet in se premakniti proti Kazanu. Skoraj celotno mesto je bilo vzeto na kaprico, le Kremlju je uspelo obdržati Potemkinovega bratranca.
  In zakaj se je zgodila nesrečna bitka z Michelsonom. Le tisoč dvesto, čeprav izbranih in dobro izurjenih vojakov, je uspelo razgnati več kot dvajset tisoč ljudi.
  Res je, večina Yemelyanovih čet se je pridružila na novo, neobučena v vojaških zadevah in ne preveč pogumni kmetje. Emelyan Pugachev je dvakrat še vedno poskusil Michelsona za moč. Toda carskemu podpolkovniku je pomagala tudi plemiška milica in garnizon iz Kremlja. Poraženi Emelyan Pugachev se je najprej preselil v Nižni Novgorod. Toda bitke so pokazale, da so bili neobučeni kmetje neuporabni bojevniki, Kalmiki z Baškirji: Pugačovljeva konjenica - se je odcepila od prevaranta in ni mogel računati na dopolnitev z bojno pripravljenimi enotami.
  Pojavila se je ideja, da bi na Donu poiskali vojaške sile. Poleg tega so bili donski kozaki tisti, ki so sestavljali najbolj bojno pripravljen del vojske Stenka Razina. In Emelyan Pugachev je bil Stenkin bratranec, pravnuk.
  Po nizu porazov se je zdelo, da se sleparju spet nasmehne sonce sreče. Številna mesta so bila zavzeta skoraj brez izgube, vključno s tako velikimi, kot so Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Res je, da jim jih je uspelo obdržati zelo kratek čas. Mikhelson je bil za petami in če ne bi bilo številnih kmečkih nemirov in množic, ki se občasno pojavljajo, bi Pugačova morda že zdavnaj prehitel.
  Vojska sleparja je rasla ... Večina kozakov Volge mu je prisegla zvestobe in se s Pugačovom srečala s častjo. Le manjšina, najbogatejši Kozaki, ni hotela priseči zvestobe kmečkemu carju in je pobegnila v Caricin. Tja se je približalo tudi izbranih tisoč donskih kozakov. Še trije kozaški polki, ki so se vrnili iz turške vojne, so zavzeli čakajočo pozicijo: pravijo, kdor zmaga, bo stopil na drugo stran.
  Pugačov, ki je imel Michelsona zadaj, si ni upal vdreti v dobro utrjen Tsaritsyn in se je premaknil naprej po Volgi. Pridružili so se mu Kalmiki in Volški kozaki, ki so se naselili v Črnem jaru.
  Emeljanova vojska je narasla na petnajst do sedemnajst tisoč borcev in je imela petdeset topov. Polkovnik Dietz, ki je prišel prestreči sleparja, je bil ubit, brigado pa so delno ujeli, delno pa razpršili Pugačevci. Morda je Pugačov zdaj močnejši kot kdajkoli prej. V bližini Kazana je imel formalno več vojakov, vendar s hrastovimi drevesi. In zdaj je veliko Kalmikov, Volških kozakov in nekaj sto, ki so prebegnili z Dona. Iz zajetih garnizonov je tudi veliko vzetih vojakov. Na račun zajetih mest se je dopolnjevala tudi artilerija, precejšnja je bila tudi Pugačova zakladnica.
  Težko je verjeti, a bitka pri Salt Bandu bo zadnja večja bitka in bo končala vstajo. Zdaj ima Emelyan več kot kdaj koli prej veliko sil in pušk ter veliko število bojno pripravljenih enot. Toda izdaja je bila v Pugačevi vojski že zrela in morda je bil to razlog za tako hiter in razmeroma lahek poraz vladnih čet.
  Oliver Twist je bral veliko knjigo o uporu in kmečki vojni Emelyana Ivanoviča in je zato želel vplivati na njen potek. Navsezadnje je angleški pionirski tat, kar pomeni, da je bil vzgojen tako, da sočustvuje z uporniki. Zato pomagajte, preden bo prepozno.
  Konec avgusta je v spodnjem Povolžju vroče. Po kamniti vreči londonskega zapora je prijetno hoditi bos, z otroškimi nogami, po ostri travi. Oliver se v sanjah počuti dobro. Kot s čarovnijo so se zacelile vse rane in opekline, zacelile so se razjede, razjedene od soli in alkohola. In na hrbtni strani, po kateri so tepli z razžareno žico, ni bilo sledi ožganih ureznin. In takoj, ko je fantu uspelo ne le iti na usmrtitev zaradi kraje, ampak tudi peti?
  Da, ni slabo, ko na vas piha topel poletni vetrič in v bližini pljuska Volga. Lahko se potopite v njegove nežne vode, da se pograbljate pod seboj. Fant je dobro plaval - potopil se je globoko in odprl oči ter šel pod vodo.
  Oliver je postal prvorazredni tat v otroški tolpi in je zmogel marsikaj. Imel je odličen spomin in je tekoče govoril nemško in angleško. Odlikovala sta ga vzdržljivost in potrpežljivost, nikoli v življenju ni zbolel, čeprav je bil od otroštva bos, pogosto hitel po snegu.
  Dečku je bila všeč pot tatov, čeprav je prinesla veliko žalost. Toda, če sem iskren, Oliver Twist praktično ni poznal mirnega življenja. Bolj kot zabava. Od zgodnjega otroštva, delo, pretepanje, skromna hrana. In to je strašljivo, a vznemirljivo hkrati.
  Fant je malo plaval. Blaženo je ležati ali čofotati v topli zibelki, toda ... Dolžnost mladega tatu je pomagati Emeljanu Pugačovu. Kako je Oliver lahko vedel, da je to pravi kraj in čas?
  Kot da bi se nekdo spustil z nebes in to narekoval fantu tatu. In ker narekuje dolžnost, je treba pomagati kmečkemu carju!
  Oliver Twist je prišel na obalo, mehko, žametno blato je prijetno žgečkalo dečkove žuljaste podplate. Otrok je z veseljem stopil na kamenje in izbiral, kje je ostrejši. In potem je odhitel in skakal kot nori zajec. To je super! On je svoboden! Teče k Emeljanu Pugačevu - vodji vseh zatiranih!
  Fant je z vso močjo brcnil z nogo v kamen, z udarcem vrgel tlakovce in ... upočasnil. Je skoraj gol, v samo črnih spodnjicah, bolj kot kopalke. In v tej obliki priti k kralju?
  Moram dobiti nekaj oblačil. In fant je začel iskati orodje, da bi dobil vsaj kakšno spodobno obleko.
  Tukaj lahko naredite cev iz navadnega trsja in ogenj iz njega. Oliver Twist si je hitro zgradil nekakšen lok. Čeprav se je orožje izkazalo za primitivno, ima pionirski tat izkušnje s streljanjem iz takšnega orožja. Tu je fant zagledal dva jezdeca v bogatih oblačilih. Najverjetneje gre za izvidniško patruljo Michelsonovih čet, ki se premika za Emeljanom Pugačevom.
  Toda fant se je odločil poslušati. Ulegel se je na trebuh na trnato trato in nabodel ušesa. Za skavta je izjemno pomembno, da ima izostren posluh. Oliver Twist ima po naravi pasje uho, a se je s posebnimi vajami tudi sam izuril, da bolje sliši in razloči najmanjše zvoke.
  Oba jezdeca sta tiho zašepetala. Policist v modri obleki je govoril z rdečim:
  - Curds in Chuguev sta nam obljubila pomoč. Nobena od petdesetih pušk Pugačevcev ne bo streljala. Kalmiki bodo odšli, Volške kozake pa bo odpeljal polkovnik Timofej.
  Policist v rdečem je pripomnil:
  - V resnici ne, svetoval bi, da zaupate tem Pugačevcem. Kaj pa, če nas zapeljejo v past?
  Policist v modrem je prikimal in iz žepa potegnil paket.
  - Tukaj so vsi dokumenti: podpisali bodo Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey in glavni krvnik Yemelyan Koryavy! Res je, Ovčinnikov in Perfiljev sta zvesta prevarantu, a nam bosta pomagala, da ju dokončno pokončamo na samem začetku bitke!
  Policist v rdečem je zažvižgal.
  - Vau! Perfilyev bi bil posebej poslan iz Sankt Peterburga, da bi razgradil vojsko sleparja, a se je ravno nasprotno izkazalo za bolj resničnega od pravega?
  Modro uniformo, vlekel za pipo in potrdil:
  - No ... To se včasih zgodi! Toda po drugi strani je vodja iletskih kozakov Tvorogov naš! Tukaj so postavili vse šopke!
  Oliver Twist je dihnil od navdušenja. Poleg tega so mu trni vboli goli trebuh. Tukaj je priložnost, da naenkrat izročite vse izdajalce carju. In tam crush in Michelson.
  Policist v rdeči uniformi je pripomnil:
  - Imamo tisoč in pol kozakov, od tega tisoč najbogatejših z Dona, tisoč dvesto izbranih grenadirjev in še tri tisoč pehote, odvzetih iz Tsaritsyn? Ali ne bomo premagali prevaranta?
  Oficir v modrem je prikimal v znak strinjanja.
  - Vsekakor! Katarina ukaže, naj pohiti k Suvorovu, da premaga Pugačova. Da Saša ne razmišlja preveč o sebi!
  Red je hotel povedati še nekaj, ko je Oliver Twist ustrelil. Mladi tat ni želel čakati, dokler ta dva s pomembnimi informacijami ne prideta do Michelsona.
  Kot tetivo fant uporablja badelj, ki na poseben način vleče lok. Struna je v zobeh, desno roko pa zravnaš. Posledično je strel tesen in gost.
  Puščica, narejena iz ostre školjke, je vbodla v oko Katarininega galantnega častnika. Bojevnik v modrem je potegnil pištolo, a Oliver Twist se je z običajnim gibom premaknil iz ognjene črte. Krogla je letela mimo. Tat je hitel na svojega storilca.
  Oliver Twist je bil v sanjah nekoliko višji in večji od povprečnega fanta za svojo starost, njegove mišice pa so bile dobro razvite zaradi trdega dela in vadbe. Otrok torej sploh ni bil tako šibek. Poleg tega se mu je uspelo seznaniti z enim od rodovarskih tatov in fantu je dal več lekcij angleščine, nacionalne rokoborbe.
  Oliver se je odločil to izkoristiti. Ko je častnik potegnil dolgo sabljo z zlatim ročajem in s svojo težo poskušal presekati dečka, je tat, ki se je nekoliko premaknil, spretno potegnil vojaka za roko in ga rahlo potegnil za škorenj.
  Policist v modrem je padel s konja. Fant mu je z vso močjo zarinil koleno v brado. Oliver je pogosto vadil podoben skakalni udarec in ga dobro uporabljal v karateju. Težko seveda, stisnil čeljust, onemogočil nasprotnika. Noge v kromiranih škornjih so se večkrat trznile in kraljeva oseba je utihnila.
  Oliver Twist je prvi poklical svojega konja k sebi. Za delavnega fanta in prekaljenega lopova to ni zelo zapletena znanost. Tedaj je ne brez težav dvignil hranjenega častnika na ramo in ga položil na konjski križ. Kaj zdaj ima kaj priti do Emelyan Pugachev. Ujet jezik, dva čudovita konja in več vreč zlata, kraljevi cesarski.
  V torbi je fant našel tudi zemljevid in rezervne hlače. Brez premisleka si je Oliver Twist izdelal kratke hlače. Preprosto si je odrezal galoše in se zavezal s pasom. Vreme je vroče, on pa je še fant in si lahko privošči boj bos in golih prsi. Njegovo telo je mišičasto, suho z razbremenilno stiskalnico in s poletno zagorelostjo, ki v času zapora še ni pogorela.
  Nekako je podoben Tarzanu. Ali Mowgli!
  Glavna stvar je, da imate čas, da opozorite Emeliana Pugačeva.
  Medtem je kmečki car, kakor da bi Stenka Razin sedel na hrib, postal zamišljen. Po treh porazih od podpolkovnika (zdaj polkovnika!) Mikhelsona je imel kozaški monarh svetlo nit. Skoraj brez odpora so padli pod kopita mesta, vojska je rasla, upor se je širil.
  Zdaj pa se je zgodilo najpomembnejše: vojne s Turčijo je konec in vlada si je odvezala roke. Konec koncev, poleg Mikhelsona proti Pugačovu napredujejo tudi druge sile. Skupno je cesarica dodelila dvajset polkov in sedem brigad pod poveljstvom Papina. Takšna vojska in druga moč bi bili grozni. Res je, medtem ko so te police razpršene in obstaja duhovita možnost, da jih razbijejo po delih.
  Toda poskusite to storiti, ko sami ne morete premagati Michelsona. Mislili so oditi v Saratov in tam dati boj temu nemškemu polkovniku. Ampak ni šlo. Do neke mere ni bilo dovolj borbenosti. Zdaj v tej bitki se je treba odločiti, komu bo Don sledil. Če bo carska vojska poražena, bodo trije donski polki prisegli zvestobo carju in z njimi številni kozaki. In to je več deset tisoč dobro izurjenih, izurjenih bojevnikov iz otroštva. Ne nekakšen človek.
  Ni čudno, da je Emelyan namesto severa izbral jug in Čerkasi namesto Moskve! Tam lahko pridobite veliko moč in čete, ki se lahko enakopravno borijo s kraljico!
  Glavna stvar je, da ljudje verjamejo v zmago. Jasno je, da so njegovi spremljevalci utrujeni. Številni porazi so jim zrušili moralo. Kot se zgodi pri vsaki vstaji: kdor zmaga, je resnica za njim!
  Zmaga Michelsona bo pomagala graditi samozavest. Pugačov ga niti enkrat ni mogel premagati, Mikhelson pa je premagal prevaranta in celo ujel grofa Černiševa - Čika.
  Toda kako natančno to narediti? Zdaj ima nemški polkovnik še vedno kozake in vojake iz garnizona Tsaritsyno. Mogoče je bolje pohiteti v Astrahan? Ali pa je še vedno tvegano in taktično izmišljeno? Vendar ima veliko več vojakov kot Michel. In veliko konjenice. Tudi kmete so vzeli v vojsko, praviloma kakovostne.
  Ni se mogoče izogniti nadaljnjemu boju. Izbira je le, ali bo napadel Michelsona samega ali pa ga počakal v Črnem jaru, ki sedi v utrdbah. Morda bo ambiciozni polkovnik šel v napad in izčrpal svoje sile. Možno pa je tudi, da bo Mikhelson poskušal obkrožiti Černi Jar in počakati na prihod okrepitev. V tem primeru je lahko Pugačov ujet.
  Res je, Suvorov se mudi na pomoč, ki bi moral prevzeti poveljstvo nad Michelsonovo vojsko. Bo želel polkovnik vse lovorike končne zmage nad samooklicanim carjem prepustiti generalpodpolkovniku že tako slavnega Suvorova? To pomeni, da se za zidovi Črnega jara skriva določena ostrina.
  Emelyan Pugachev je zbral majhen svet poglavarjev. Čugujev, Fedorov, Tvorogov, Timofej so se že dogovorili s carinimi oblastmi in seveda svetovali, naj premagajo Michelsona na terenu. Ovchinnikov - poveljnik vojske Yaik, dolgo časa dejanski vodja celotne uporniške vojske, zdaj pa je desna roka Pugačova govorila tako:
  - Nevarno je sedeti za zidovi, lahko vsiljujejo. Tudi na igrišču je strašljivo, lahko ga zlomijo. Vendar pa na polju, tudi če nas tepejo, potem gremo vedno lahko na konju v stepo. In če v Črnem jaru uvedejo vsa pravila, potem ne boste pobegnili!
  Gorbatov, nekdanji stotnik carske vojske, ki ga je Pugačov povišal v generale, eden tistih, ki je tudi v resnični zgodovini premagal brigado polkovnika Dietza, skupaj z Ovčinnikovom, ki je umrl v bitki pri Slani tolpi, je pripomnil:
  - Če gre Michelson v napad, potem lahko računamo na protinapad!
  Perfiliev, znan po tem, da je bil v resnični zgodovini usmrčen skupaj s Pugačevom, je skromno predlagal:
  - Moje mnenje je majhno. Evo, kakor odloči svet, naj bo!
  Kalmiški princ Kizya, čeprav ni bil med izdajalci, je v polomljeni ruščini izjavil:
  - Za Kalmika so polja najboljše mesto za boj. Sedenje v trdnjavi in odbijanje napadov je za nas nenavadno!
  Emelyan se je že želel strinjati z mnenjem ožjega vojaškega sveta in umakniti svojo precejšnjo vojsko iz Černoga Jara, ki je bil s častjo utrjen in je sprejel kralja duhovnika. Toda v tistem trenutku je v gornjo sobo priletel deček sel in zadihano rekel:
  Mladenič je prišel. Pravi, da je nujna zadeva za carskega očeta!
  Kozaški cesar je ukazal:
  - Vstopi!
  Oliver Twist, ki je udaril po bosih nogah in v rokah držal težke vreče zlata, je hitro stekel v gornjo sobo. Res je želel na lastne oči videti vodjo kmečke vojne, ki se je učil v šoli, opevan v pesmih. Peter je vstopil v gornjo sobo in zagledal ducat ljudi za dolgo hrastovo mizo. Skoraj vsi so bogato oblečeni in ošabnega videza. Eden je precej mlad, a v generalski uniformi z ukazi. No, verjetno je Gorbatov. Prebeg iz Orenburga, spreten in učinkovit častnik, ki je veliko naredil za krepitev vojske Pugačova. Kozaki in kmetje so imeli Gorbatova kljub plemenitemu poreklu radi, zato je bil poudarjeno preprost, prijazen in vljuden. Modre vesele oči in blond lasje so mu dali zelo mladosten videz, ki se je slabo ujemal z uniformo generalpodpolkovnika.
  Oliver Twist drugih ni poznal na videz in zgodovina je pustila le malo opisov. Še več, tudi sam Pugačov je drugače opisan. Obstaja pa pristen Emelyanov portret, kopiran iz življenja. Prikazuje mogočnega moža z močnim, orlovim očesom, o katerem pravijo takole: rojen je za poveljevanje!
  In zdaj med pametnimi atamani v skromnem kozaškem zipunu sedi moški z ostrim, bleščečim videzom kot kobrin žel. Čeprav je le na traku reda Aleksandra Nevskega pisalo, da gre za kraljevo osebo, je Oliver Twist začutil, da so se mu noge zaklekle in deček se je celo dvignil na eno koleno.
  Emelyan Pugachev je pogledal tudi fanta, ki je študiral. Seveda je bilo ob koncu osemnajstega stoletja ljudi malo manj kot sredi dvajsetega. Ja, in v sanjah je Oliver visok in širokih ramen za svoja leta, njegov oče, ki ga ni poznal, je bil visok skoraj dva metra. A še vedno je jasno, da je ta mladenič še otrok. Postrižen ježek bele dlake, obrnjenega fantovskega nosu, suhega obraza zaradi vojaške podhranjenosti. A hkrati je fant bolj žilav kot tanek. In kaj hrani v velikih vrečah, ki tehtajo vsaj dva kilograma? Je zlato?
  Oliver Twist je rekel:
  - Njegovemu cesarskemu veličanstvu prinesem petnajst tisoč rubljev v zlatu kot darilo in izročim tudi pismo.
  Tudi za tako močnega otroka, kot je on, ni lahko držati zlatih denarnic v rokah. In jih je postavila pred Yemelyan. Nato je deček iz svojega pasu vzel pismo in ga previdno stopil na prste in ga izročil glavnemu kralju-atamanu.
  Yemelyan je sprejel pismo in sumničavo pogledal v pečat. Oče car, čeprav ni znal dobro pisati, in njegova pisava je bila tako grozna, da pred Petrom raje sploh ni pokazal roke, je pa dobro bral. In na splošno je imel precejšnje znanje o vojaških zadevah. Sicer bi upor komaj trajal celo leto, proti sleparju pa je bila poslana cela vojska.
  Pugačov je pozorno prebral pismo in se namrščil. Znal je nadzorovati svoja čustva in občutke. Izkazalo se je, da je bilo pet visokih poveljnikov njegovih čet izdajalcev. Pugačov je že dolgo opazil, da sta ga Čugujev in Fedorov poskočeno pogledala, ga celo nejevoljno pozdravila in vstala, kot da bi delala uslugo. S Chuguevom so se skregali, ko je v bitki z Mikhelsonom izgubil vse puške. Nato je Pugačov zagrozil, da bo Chugueva udaril v vrat. Na to je odgovoril:
  - Nisem dvignil vratu za pesti!
  Kmečki kralj je odvrnil:
  - Torej zaradi zadavljenja ali kaj?
  . POGLAVJE #8
  Oliver se je dobro naspal in spet telovadil. Njegove rane in opekline so se začele celiti. Prestal je mučenje. In dobro, da se je vse končalo in ni izdal svojega skrivališča. Zdaj se bodo dečkove rane zacelile in spet je pripravljen na podvige.
  Oliver je bil nahranjen. Nato ga je sovražnica pregledala. Podmazal mu je opekline in rane, da so se hitreje zacelili, in rekel:
  - Do sojenja ne bo več mučenja! In ljudje se vas smilijo, morda vas ne bodo usmrtili!
  Oliver se je zahvalil ...
  Po tem, ko je kamera ostala, je začel drgniti členke verige. Njegov otroški vrat je še vedno držal za ovratnik. In če se osvobodite verige, morda lahko pobegnete?
  Fant je več ur zapored drgnil verigo. Toda jeklo je bilo utrjeno in ni dobro popuščalo. Nato so mlademu zaporniku spet prinesli hrano in mleko.
  Potem ko je pojedel in popil debele kravje pomij, Oliver ni opazil, kako je spet zaspal. In spet o uporu Pugačova.
  Tudi Fedorov je bil očitno jezen nad kozaškim monarhom. Res je, Curds se je navzven obnašal ponižno in se je zdel precej zanesljiv. Nekoč je v Pugačov pripeljal iletske kozake in s tem razširil vstajo izven okvira čisto Yaiškega upora. Res je, nekoč je Emelyan Ivanovič pogledal Tvorogovo ženo Stepšo. Verjetno ljubosumni mož mlademu in lepemu dekletu ni oprostil izdaje. Konec koncev je Pugačov star komaj dvaintrideset let, njegova kri je še mlada in je lep Don Juan. In tudi biseksualec. Njegova žena Sophia, ki ni imela časa izgubiti vse svoje lepote, in štirje otroci: tri hčerke in sin. In drugi mladi kozak Ustinya.
  In koliko ljubic je že imela Emelka ... Tako kot njegova sorodnica Stenka Razin je bil Pugačov poželjiv do samice. In dobro je, da je stoodstotno naravno.
  Polkovnik Timothy se je pred kratkim pridružil upornikom. Je iz vrst Volških kozakov. Toli je bil prvotno skavt, duhovnik je iz nekega razloga užalil filce. Toda glavni krvnik je, kot kaže, preslišal, kako so člani njegove družine izpustili, da je Emelyan z njimi v sorodu.
  Še posebej hudo je postalo, ko je Emelyan Pugachev želel opustiti kraljeve regalije in se odpreti ljudem. Potem so se obotavljali tudi drugi atamani. In zdaj, če se zgodi neuspeh, bodo zvijali prevarantskega tatu Emelka in si ga zapomnili, kot so vedeli. Zato je kmečki kralj in čutil zaroto znotraj okolja. In zdaj so bili dokazi prejeti.
  Sprašujem se, kdo je ta fant. Ne izgleda več kot petnajst ali štirinajst let, vendar ima moč v svojih rokah - junaški fant. Poglejte, kako nesebični ste. Kralju je prinesel petnajst tisoč zlata. Znesek, za katerega lahko kupite celotno posestvo. Ni vsak človek sposoben takšne nesebičnosti. Res je, to je še otrok, tukaj je rdeč obraz kot dekliški, niti pištola ne. Otrok ne pozna vrednosti denarja, zato je radodaren.
  No, nič, ta denar bo Emelyanu koristen. Čeprav se je zakladnica v mestih nabrala precej, pa je tudi ta konvoj težko prenašati. Sam Pugačov je skrinjo z zlatom in kamenčki skril na enem le njemu znanem mestu. Šest funtov zlata in dragulji: rubini, smaragdi, topaz, safir, diamanti v tej skrinji. Če kaj, bo Emelyan imel dovolj za udobno življenje.
  Ogoleta je treba velikodušno nagraditi in se ne užaliti.
  Emelyan se je nasmehnil in naznanil ter pokazal na Oliverja Twista:
  - Dajem ti prednost, fant z naslovom kapetana in te vzamem v svoje spremstvo!
  Okoli mize je bilo tiho odobravanje. Čugujev je nesrečno zamrmral:
  - Še pred kapitanom je majhen!
  Kozaški car je prekinil:
  - Ampak um je odličen! Poglejte, kakšen plemeniti plen je prinesel, in denar in slišim rvanje konj. Will, ta fant bo moj pomočnik!
  In Pugačov je zaradi prepričljivosti premaknil pest po mizi.
  No, zdaj je čas za kaznovanje zlikovcev. Toda to je treba storiti previdno, da ne bi prišlo do državljanskih spopadov. Takoj ukažite aretacijo, potem bodo pograbili sablje. Toda kozaki morajo ubogati svojega kralja. In še bolj vdani so kmetje, za katere je Peter Tretji Bog in car!
  Zgrabili bodo izdajalce, lepo bi bilo, če bi bili v mučilnici po urniku in tam celo prižgali iskro. Odkrijte vse sostorilce in očistite okolje pred izdajo!
  Emelyan Ivanovič je na vrhu svojih pljuč sporočil:
  - Izvedli bomo pregled čet!
  Zaenkrat se je Oliver Twist odločil, da bo svoj načrt predstavil Suvereinu. Stopil je poleg mene in mi šepetal na uho. Pugačov se je nasmehnil z velikimi belimi zobmi in prikimal v znak strinjanja:
  - Zajetno garno! In pameten!
  Konec poletja je sonce požgalo trst za več kilometrov. In to se ni moglo ne poroditi v glavi mladega podzemnega delavca in pionirja zahrbtnega in učinkovitega načrta.
  Medtem so skupaj s kozaškim carjem pregledali vojsko. Emelyanova vojska se je povečala na sedemnajst tisoč in nenehno je prihajalo vedno več novih ljudi. Vključno z Donom. Toda Don bo Pugačovu v celoti sledil, če bo pokazal svojo moč! Veliko moških. Barabi bradati moški, z vilami, grozečimi zravnanimi pletenicami, rogovi, palicami, vilami. Najstniki so tekli bosi in tudi teh je veliko. In ves čas se pojavlja vedno več. Moški se želijo pridružiti vojski kralju. Poleg tega naj bi čas trpljenja kmalu minil in število bojevnikov, ki prihajajo, se bo znatno povečalo.
  Pugačov je hkrati povabil krvnika. Seveda se je škoda ločiti od tako potrebne vrste, a izdajo je treba umakniti.
  Kmečki car ni dolgo zdržal in je ukazal:
  - No, ljudje ... Pleti izdajate čim prej!
  Moški so v svojem navdušenju navezali celo odvečne. Na primer, Ovchinnikova. Vendar se ni upiral. Kralj je ukazal odvezati in odobravajoče potrepljal osramočenega poglavarja po rami. Ovčinnikovi brki so viseli kot lič in je bil videti zmeden in osupel. Timofej, Čugujev in Fedorov so bili vklenjeni. Vrgli so me na tla in brcnili.
  Ampak to so še vedno rože. Pet zarotnikov sta pričakala stojalo in vroče klešče!
  In Oliver Twist je odgalopirala do Michelsonovega tabora. Volški kozaki so pozdravili kraljevega odposlanca. Da bi bil videti bolj trden, je moral fant nositi eleganten svitek in usnjene škornje. Kar v tej vročini ni prav prijetno.
  Emelyanov tabor je velik in ljudje prihajajo vsako uro. Vidi se, kako so se skupine ljudi raztezale ob cesti in segale do ljudskega kralja. Ljudje resnično želijo verjeti, da je boljše življenje mogoče in da so oblasti lahko res skrbne in ne sebične.
  Na enak način je ljudstvo pritegnilo Grishko Otrepyev, ki je nekaj časa celo uspel kraljevati v Rusiji. Slaba asociacija. Toda za pionirja Petjo Emelijan Pugačov ni pustolovski slepar, ampak ljudski vodja upora, s katerim so povezani precejšnji upi za izgradnjo socializma v eni sami državi.
  Tudi polkovnik Michelson je še vedno mlad in ambiciozen. Do nedavnega je vojna z uporniki veljala za malo prestiža, zdaj pa so nanj deževale cesarice. Kako ne bi bil ponosen.
  Zdaj je Michelson zbral sedem tisoč vojakov. Poleg tri tisoč vojakov garnizona Tsaritsyno se je približalo še tisoč dvesto vojakov Mielina. Tudi Nemec v službi ruske cesarice, ki je dolgo časa sledil Pugačovu, a si ni upal stopiti v boj z njim.
  Dovolj bo moči, da premagamo prevaranta, tudi brez kozaške izdaje. Eden je strah, da bo vojna imela čas, da izgine. Zaskrbljen je tudi Aleksander Suvorov, ki mu je Mikhelson dolžan prenesti svoje čete pod nadzor. Seveda je moteče. Toliko mesecev je pogumni Nemec zasledoval Pugačova, lovoriko zmagovalca pa želijo prenesti na ruskega generalpodpolkovnika.
  Suvorov je že poveličan in zanj ujetje prevaranta ni vse Bog, kakšno dejanje. In za Michelsona je to prehod za generale in priložnost za nadaljevanje kariere.
  Glasnik izdajalcev nemškega polkovnika ni maral preveč: blond, suh, a močan fant. Premlad odposlanec in govori nekako ne povsem običajno. Čeprav kaj pričakovati od teh malih ruskih kozakov.
  Resnica je, da fant samozavestno pravi, da ne teče naokoli z modrimi očmi. Polkovnik Michelson se je nekoliko odmrznil. Oliver Twist je čutil nekaj strahu. Toda v vsakem trenutku ga lahko ukažejo bičati in obesiti. Po angleškem ujetništvu se je bičanje zdelo kot otroška igra, a umiranje v zanki ... Tako ponižujoče.
  Neudobno je tudi za noge v škornjih, čeprav so prosti in je fant večino poti opravil na konju, mu drgnejo noge. In parkiraj v njih. Telo še ni pozabilo na zimski mraz, sam Oliver Twist pa je skoraj vse leto tekel bos, ne da bi bil pozoren na mraz. Tako se je tat junaka zdaj počutil preveč razvajenega in brez udobja.
  Mikhelson je vprašal, koliko vojakov ima Pugačov. Oliver Twist, ki je vedel, da je nemški polkovnik približno seznanjen z zgodbo, pošteno ni skrival ničesar, hkrati pa je izjavil, da se kozaki ne želijo boriti, in Emelyan se je odločil, da se premakne navzdol po Volgi v Astrakhan in Kuban. Zdelo se je precej logično. Prestrašen zaradi velikega števila vojakov, ki so napredovali iz poraženega Otomanskega cesarstva, je prevarant načrtoval pobeg v Turčijo ali Iran. Nedaleč od Kubana do Irana.
  Oliver Twist se je v imenu izdajalskih Kozakov ponudil, da bo vodil Michelsonovo vojsko skozi skrito cesto, da bi odrezal prevarantove poti za pobeg in nenadoma napadel tabor z juga.
  Ta ideja je bila nemškemu polkovniku všeč. Strogo gledajoč na fanta tatu je plačanec vprašal:
  - Če ne lažeš!
  Oliver, čeprav je bil skoraj ateist, se je naglo prekrižal:
  - Prisegam pri Kristusu Bogu!
  Michelson je obljubil:
  - Če bo uspelo, boste dobili sto rubljev! In če lažeš, te ne bom samo obesil, ampak ukazal, da te razčetverijo!
  Zadnja obljuba se je angleškemu tatu zdela bolj smešna kot grozna in je zavpil:
  - Slava naši najsvetejši cesarici Katarini!
  In spretno je kliknil s petami svojih pametnih škornjev. Čeprav jim je bilo neprijetno, se je Oliver Twist počutil ponosnega, da nosi drage generalske čevlje, polirane s svežim voskom, in ne bosonogega ragamuffina. Tako ima videz knežjega sina, kar vzbuja veliko več zaupanja.
  Mikhelson je ukazal, naj začnejo takoj, še posebej, ker je bil že večer, prehod pa bodo morali opraviti v temi. V regiji Spodnje Volge je avgusta vroče. Težko je v uniformi in v škornjih čez kolena. Toda zaman Michelson je vedno v uniformi in z nagradami. Za zmago na Čikoju je prejel red svetega Jurija tretje stopnje, nad Pugačevom pa drugo. Katarina je spremenila svoj odnos do upora in velikodušno nagrajuje tiste, ki so se odlikovali pri zatiranju upora. Celo Reidskop, nesposobni guverner, je od Catherine prejel petnajst tisoč rubljev in čin glavnega generala.
  Zdaj se bliža trenutek dokončnega poraza upornikov in podelitve generalovih epolet. Ko je očaral Emelyana, bo Michelson obrisal Suvorov spanec. Poleg tega se je eno boriti proti Turkom, drugo pa proti lastnemu upornemu ljudstvu. Slednje je veliko težje. Rusi so torej veliko bolj nepredvidljivi kot Turki. Tukaj je ista Emelka zmagoslavno šla po Volgi. Ljudje so bili sprejeti odprtih rok.
  Je tako? Polpismeni kozak, ki niti ne zna podpisati svojih dekretov. In ljudstvo hiti k njemu, kot da je bil namazan z medom. In niti puške, niti krogle, niti vislice, niti vroče klešče krvnikov ne prestrašijo ljudi.
  Michelson se je imel priložnost boriti v Prusiji. Nemcu se nekako ni preveč prijetno boriti z istimi Nemci kot on sam. Takrat je bil še mlad, obupno se je boril. In slučajno se je srečal z mladeničem Pugačevom. Skupaj sta pila in Mikhelsona je presenetil spomin na Kozaka, ki so mu brki pravkar začeli prebijati - odlično. Emelyan, ker je bil nepismen, je že poznal veliko nemških besed in se je z ujetniki lahko sporazumeval brez tolmačev.
  Sovražnik je bil močan. Večkrat je življenje samega Michelsona viselo na nitki in njegova vojska je bila na robu poraza. Samooklicani kralj je bil poražen in vstal je kot ptica Feniks. In novih, novih tisoč ljudi se je pridružilo kmečkemu monarhu.
  Mikhelson je mislil, da je bil potek zgodovine popolnoma drugačen, če je nato v Emelyan vtaknil nož. Res je, takrat ni imel takšnih misli. Mladi kornet in mladi kozak sta se med seboj dobro razumela, dokler ju ni sedemletna vojna razkropila v različne smeri.
  Pugačev bi lahko naredil vojaško kariero, ko je že prejel za Bendery, prejel čin zbora - to je kot poročnik. Toda Yemelyana je prevzela roparska romanca, nato pa je želel postati avtokratski monarh. Natančneje, verjetno si je ropar najprej želel oropati velik kapital, nato pa iti v grmovje in vzeti ukradeno blago. Toda Emelkine ambicije so rasle, ko je upornikom uspelo. In potem je sam načrtoval potovanje v Moskvo.
  Kazan je tako rekoč padel in le majhen Michelsonov odred je blokiral pot vedno večji hordi.
  Sedem tisoč Michelsonovih vojakov, od tega se dva tisoč konjenikov premika po klasičnem vzorcu. Naprej konjenica, nato pehota in za topništvom štirideset pušk in konvoj. Močna vojska. Kozaki z Dona so najbogatejša in najbolj razkošna oblačila. Nadalje, Davidov odred, plemenita husarska konjenica. Najbolj selektivne eskadrilje Katarine II.
  Pehota Michelsona in Mielina je bolj grenadirska in izbrana. Uniforma je elegantna, usnjeni škornji se lesketajo, bojevniki jasno, kot naviti, kovani korak. Tri tisoč vojakov garnizona Tsaritsyno je slabše. In uniforme niso tako sveže in tekalna plast ni tako zagnana.
  Michelsonove puške niso slabe. Puške, ki so slabše, so ostale v Tsaritsyn in drugih mestih. Najprimernejši za prenašanje. Obstaja tudi ducat samorogov. Tako bo kralj revnih dobil svoje. In tudi če se njegovo število ljudi približa dvajset tisoč. V bližini Kazana je bilo več tatov in premagali so ga z manjšim številom.
  Michelson je dobro razpoložen, z Mielinom govori nemško, ne da bi vedel, da občutljivo uho tatovega fanta Oliverja Twista razlikuje vsako njegovo besedo ...
  Otrok je pripravljen na boj in izvidništvo.
  Myelin samozavestno trdi:
  - Catherine je zvita zver. Ve, da bodo Turki še vedno videli notranjo šibkost Rusije, lahko pretrgajo mirovno pogodbo. Otomanski paša je že namignil, da ni jasno, kakšna moč je zdaj v Rusiji!
  Michelson je zelo samozavestno odgovoril:
  - Ujemimo Pugačova in v stavek postavimo vsa ločila. Nihče si potem ne bo upal dvomiti, da smo močni, Rusija pa ima samo eno carico!
  Generalmajor Mielin, čeprav je po činu grozen za Michelsona, mu je začasno podrejen. A to ne povzroča napetosti v pogovoru. Oba poveljnika sta Nemca. Toda Mielin se je skrbno izogibal napadu na Michelsona.
  Zdaj pa je delil novico:
  - Ekaterina se boji umika vojakov s turškega prizorišča operacij. Francoski kralj obljublja pomoč Osmanom, ti pa se skušajo pogajati za več popuščanj v premirju, pa nočejo plačati odškodnine!
  Michelson je jezno pripomnil:
  - Emelkino odsečeno glavo dajmo na kol, da se bo vsa Evropa naenkrat sprijaznila!
  Myelin se je delno strinjal s tem:
  - Da, to lahko ohladi najbolj vroče glave, vendar nas bodo še naprej poskušali preizkusiti v moči!
  Michelson je stresel pest in siknil:
  - Naj samo poskusijo ... - In ponizil je glas, je vprašal. - Kaj pa govorice, da je proti Pugačovu deset generalov in vsak s svojim korpusom?
  Myelin je odgovorila z nasmehom.
  - To je vojaški trik, da prisili kmete in kozake, da zaostajajo za Pugačovom. Navdihniti idejo, da gredo velike sile proti prevarantu. Pravzaprav deset generalov napreduje le z majhnimi odredi. Emelka je torej vzeta v razkazovanje!
  Michelson se je zasmejal in takoj resno pripomnil:
  - Razlog več, da čim prej zadušimo upor!
  Poleg tega v pogovoru ni bilo nič pomembnega. Oliver Twist mora zdaj z improviziranim izstrelkom raket signalizirati, da je vojska že vstopila v gosto, suho trsje. Načrt je, da bi zemljo v pravem trenutku zažgali, veter, ki piha nanje, pa bo razpršil plamen in požgal sedemtisočako vojsko.
  Nekaj podobnega je Emelyan Pugachev že storil med vdorom na trdnjavo Tatiščov. Nato so uporniki uspeli doseči velik uspeh in jim odprli pot v Orenburg. Tokrat je pionirka Petya vodila Michelsonove čete v suhe goščave kot fašisti. V tem primeru se je obnašal kot pravi Ivan Susanin. Toda prava usoda Susanina je umreti skupaj s svojimi sovražniki.
  In tat-junak Oliver Twist želi živeti. In fant se je domislil trika. Na voziček pritrdite doma izdelan raketoplan in se pravočasno skrijte tam, v temi. Res je, potrebno je, da sovražniki ne opazijo njegovega izginotja. In težko je ...
  Petya je bila najdena. Ko je skočil na konja k Michelsonu, je fant rekel:
  - Odpeljal se bom naprej in povedal Chuguevu in Tvorogovu, da smo na poti!
  Michelson je odobril in prikimal z dolgim kazalcem:
  - Samo hitreje! In pridi nazaj!
  Myelin je razgrnil pergament in ob pogledu na zemljevid pripomnil:
  Lahko najdemo svojo pot!
  Oliver Twist je zamrmral:
  - Skozi trst veliko hitreje!
  In brez izgubljanja časa je s petami podlegel čistokrvnemu žrebcu. Eh, pohitite, da pridete na varno razdaljo. Oziroma platforma. Tako suhost v avgustu, kaj je presenetljivo, kako te goščave niso pogorele prej?
  Oliver je dirkal po koloteku, ga brcal z nogami in se sploščil na hrbtu, da bi zmanjšal nasprotni zračni upor. Sam Mikhelson ni bil visok, okreten in s kratkimi brki je bil podoben Hitlerju. Na glavi nemškega polkovnika je klobuk v stilu Napoleona!
  Toda poveljnik je močan. Raz je uspel več kot enkrat premagati superiorne sile upornikov.
  Oliver Twist je v lažnem spominu na sanje že vodil naciste v partizansko zasedo in se uspeha veselil. Res je, ne gre več le za boj proti tujim zavojevalcem, ampak za državljansko vojno. In dvigne roko, da bi prevzel brata in botra na svatje.
  . POGLAVJE #9
  Fant se je zbudil in malo oživel. Naložil sem in pojedel. Ovsenim kosmičem dodajte ribe. In plus mleko. Precej dobro za zapor. Zdravnica je spet prišla k Oliverju. Fantove rane sem obrisala z alkoholom in mazili. Dala mi je celo tableto.
  Nato je Oliver spet začel drgniti verige. V celici so ga obrili na pleša in ni mogel uporabljati las. Torej ter povezava na povezavi. In trdo je delal. Malo jekla je podleglo. Čeprav so Britanci naredili verige za zapornike do vesti.
  Oliver je verjel, da bo pobegnil ... Delal je več ur ...
  Potem so mu spet prinesli hrano. Fant je jedel, trdo delal in zaspal kot pravičen. In spet je sanjal o veličastni pustolovščini.
  No, zdaj pa trstičje zmanjka ... In petarde pokajo v nebo.
  Kozaki mečejo lonce z vročim premogom in zažgejo smolo in žveplo, razlito po trstju. Vse je pripravljeno za cvrtje kraljičine vojske.
  Bradati kapitan Padurov pozdravlja Oliverja Twista. Fant skoči in najprej odvrže osovražene škornje. In tako si je drgnil noge. To je mučenje, hujše od žara, ko ti Angleži najprej namažejo olje po utrjenih podplatih, nato pa na daljavo prižgejo ogenj. Tako, da plamen ne sega malo do golih pet.
  Ko pa se drgnejo v škornje, je občutek bolj odvraten kot iz angleške luči.
  Oliver Twist je ob tem spominu ponosno napihnil lica: navsezadnje pod mučenjem ni izdal nikogar in niti planil v jok. Tukaj je treba vzeti za primer Stenka Razin, ki med mučenjem ni niti zastokala.
  Vendar se zdaj želi boriti, a boja ni. Veter piha od juga proti severu, ognjeni plaz pa hiti k Michelsonovemu velikemu odredu. Kot da je demon pobegnil iz podzemlja in z vihtenjem ognjenih skalarjev hitijo proti sovražniku, številnim in opremljenim z izbranimi četami.
  Veter je močan in ogenj v trstičasti stepi se hitro širi. Kot prebujene so duše najbolj razvpitih grešnikov vrgle pokrove krste, za njimi pa se iz Gehene razteza viharna, kot rdeči lisičji rep. In te ognjene pošasti padejo najprej na kozaške jezdece.
  Nevarnost so prvi začutili konji, a so jih jezdeci trmasto premagali z ostrogami in jih skušali obdržati na mestu.
  Michelson je obupano zavpil:
  - Ne umikajte se in ne obupajte!
  Toda v tem primeru tak pogum ni nič drugega kot norost, junaštvo je podobno junakom Cervantesa. In zdaj je cvrtje šlo takole. Ko je ogenj padel na konjenike in je zadišalo po žganju, se je že zaslišalo oglušujoče rjovenje in prestrašena kavalkada je hitela k lastni pehoti.
  Mikhelson je poskušal ohraniti mir, a mu je to uspelo. Poleg tega, kaj lahko pogum naredi z divjim ognjem? Ja, praktično nič. General Mielin, bolj pragmatičen in strahopeten, je spodbudil svojega konja in poskušal pobegniti, prehiteti plamen, ki je hitel za njim, rešiti lastno kožo.
  Michelson pa je sprejel ognjeni tok, ne da bi se umaknil, čeprav je snežno bel konj želel sleči vajeti in čim prej odhiteti iz tega pekla. Nemški polkovnik ni prenesel toka vročega zraka in je divje kričal. Na njegovem uglajenem obrazu so se začele pojavljati opekline, kot gobavost. Nato je plamen polizal noge najetega oficirskega konja. Konj ni mogel več prenašati takšne bolečine. Ko je dala vsa štiri kopita, je odvrgla obsedenega jezdeca. Michelson je treščil in nato končal v ognjenem jezeru.
  Kako je vpil nesrečni poveljnik. Kako so ga plameni začeli živega požreti, začenši z oblačili in konča s kostmi. Izbrana kraljeva vojska je umirala. In ta smrt je bila res grozna. Plameni so se hitro približevali, cunami je padel na pehoto. Vojaki in častniki so goreli kot mravlje v ognju in bilo je boleče in strašljivo gledati. In ko je ogenj prišel do pušk, so začeli pokati detonacijski smodnik in bombe.
  Plameni so se razkropili po nebu in zaplapolal je ogromen perjak, ki je z rdečimi jeziki oblizoval nebo. In ko so šli v kaskadah eksplozij, se je zdelo, da valovi prehajajo skozi kroglo in prikazujejo nekakšen film. Ali če je surfanje z rumeno-rdečimi valovi. In vse je preplavljeno in dobesedno iskrivo, prihaja iz bleščečega razpona.
  In vonj po zažganem že sega do kozaške vojske.
  Emelyan Pugačev je bil na hribu, s katerega je Stenka Razin opazovala gibanje eskadrilje štiridesetih plugov kneza Lvova. Stenka Razin je uspela prevzeti tako Tsaritsyn kot Astrakhan, imela pa je tudi nekaj možnosti za zmago. Toda usoda se ni nasmehnila kozaškemu atamanu. Se je Emelyan počutil kot prevarant?
  A navsezadnje je blefiral tudi pradedkov stric Stepan. Zlasti je v Astrahanu zgradil dva pluga: enega patriarhalnega, drugega pa kraljevega in širil govorice, da se knez bori z njimi. In res so kmetje in lokostrelci premagali bojarje in se skrivali za kraljevim imenom, kot da je sam Aleksej Mihajlovič ukazal, da se znebijo moči posestnikov.
  Ljudje so bili izčrpani pod težkim jarmom okrutnih oblasti in potrebovali so le izgovor. In avtoriteta patriarha Nikona in kraljevo ime sta igrala vlogo. Če Stenka Razin ni bila smrtno ranjena v glavo pri Simbirsku, poglejte in kozaški urad je kraljeval po vsej Rusiji.
  Emelyan Pugachev je prihodnost videl kot mešanico republike in monarhije. Narodny je ostal avtokratski monarh, vendar bi moral vladati na podlagi mnenja vsebno izvoljenega kozaškega kroga. V mestih in vaseh že vlada volilna moč. Ljudje na podeželju si izberejo starešine, on pa skrbi za red, v mestu pa volijo izvoljenega meščana in mali kozaški krog.
  Tako je odpravljeno kmetstvo in vsi postanejo enakovredni kozaki. In obstajajo različni kozaki. Tam so njive, so tovarne, so suvereni. In razredne neenakosti ni.
  Res je, pri izvedbi takšne poti je bilo prelito veliko krvi in še bo.
  Sekajo pa gozd - sekanci letijo! In ženske še vedno rodijo!
  Na tisoče ljudi je živih zažganih. Poleg tega večina med njimi niso neki nemški najemniki, kot sta Michelson in Mielin, ampak Rusi. Oliver Twist poskuša ne razmišljati o tem. Fant skoči in se postavi na glavo. Tako pameten načrt se je uresničil. Najbolj zahrbten sovražnik Michelson je padel v zvito past.
  Tudi Baškirji, Kalmiki in Tatari skačejo in tolčejo svoje tambure. Imajo veselje, končno obsedeni Michelson bo poražen in spi. In Salavat, ki jih je vzgojil v boj, je še vedno živ in kliče nomade k praporu.
  Tudi konvoj z zalogami gori in eksplodira ... Zdi se, da Pugačova vojska lahko zmaga ...
  ................................................. ................................................ .. ................................
  Potem ko je bil iztrgan boleč delček Michelsona, se je Pugačov spet premaknil proti Tsaritsynu. Za obrambo je bilo treba zavzeti ključno mesto in se obrniti na Don. Kot se je izkazalo, so glavne kraljeve čete še vedno dovolj daleč in obstaja možnost, da jih razbijejo po delih.
  Trije donski polki so poslali svoje glasnike k samooklicanemu carju in obljubili, da bodo prišli in prisegli.
  Nedaleč od Tsaritsyna se je srečalo več kot dvajset tisoč Pugačovljeve vojske s štirimi in pol tisoč kozaki.
  Emelyan Pugachev se je oblekel v razkošna, knežja oblačila in dal različna bogata naročila, da so ga ujeli kot trofeje v različnih mestih in posestvih. In razgrnil je prapor holsteinskega polka, ki ga je za seboj nosil Petya Komsomolov, povišan v polkovnika.
  Pugačov je bil nadpovprečne višine, širokih ramen, z zelo izrazitim, izjemnim obrazom in je bil videti zelo impresivno.
  Don je prisegel in prisegel zvestobo kralju. Emelyan Pugachev je imel govor. Vodja upornikov je znal govoriti preprosto in lepo.
  - Interesi naše domovine, interesi naše svete domovine Rusije. Zahtevajo, da se znebijo mesojedega pajka, v obliki posestnikov in podložniškega plemstva, ki sesajo kri iz svojega ljudstva. In ta kri, ki jo z veseljem vsrkajo, bo z žgočimi solzami prelila debelim gadfom! Naša naloga je odpreti oči prevarenim, zravnati ramena grbavcem, odpraviti osovraženo tiranijo in pogubni režim!
  Naj v Rusiji vladajo svoboda, enakost in bratstvo!
  Pugačov je govoril s silo in temperamentom, kozaki so bili navdušeni. Emelinova vojska je bila napolnjena z novo konjenico in dobro izurjenimi borci.
  V trenutku prisege se je Oliver Twist nenadoma osredotočil na enega, kratkega, z bodečim pogledom moškega. Nekje je že videl to izbočeno, plešasto čelo in modre, izrazite oči.
  Sam mož je bil oblečen v navaden kmečki plašč in je v rokah držal sulico, a se je že na prvi pogled čutilo, kdo to sploh ni kmet. Čeprav je obleka slaba in se rog samozavestno drži v rokah.
  Oliver je, ko je izboljšal trenutek, stopil do njega in se iztegnil spredaj in zavpil:
  - Vaša ekscelenca, polkovnik Oliver Twist vam na uslugo!
  Moški je hitro odgovoril:
  - Sploh nisem ekscelenca, ampak navaden vojak Polushkin!
  Oliver Twist je hudo stisnil obrvi in ostro odgovoril:
  - Ne, gospod Aleksander Vasiljevič! Tvoj junaški videz je presvetel, da bi ga skril pod plašč!
  Suvorov se je vraževerno prekrižal in se nasmehnil:
  - Usmili se Boga... Ugotovili so! Kaj zdaj!
  Mladi tat je ponudil svojo različico:
  - Pogovoriva se s kraljem-očetom, potem pa bomo videli!
  Emelyan Pugachev je bil odlično razpoložen. Njegova vojska je močna in jutri bo napad na Tsaritsyn. Po tem se bo mogoče, ko je zdrobil Don, premakniti proti Moskvi. Dokler kraljica ni spet zbrala moči proti njemu.
  Suveren je ujetnika Suvorova prisrčno sprejel. Tudi on je z radovednostjo pogledal Pugačova. Visoko čelo in izrazite obrvi so govorile o intelektu vodje upora, njegov samozavesten gromoglasni glas pa je izdal navado poveljevanja. Aleksander Suvorov ni čutil strahu in je Emeljanu postavil več vprašanj iz vojaške sfere in je bil, ko je prejel odgovor, zadovoljen:
  "In vi, vaše veličanstvo, sploh niste neumen!"
  Pugačov je Suvorova strogo vprašal:
  - Kaj misliš, kdo sem?
  Generalpodpolkovnik je z nasmehom odgovoril:
  - Bog ne daj, kako bi vedel ...
  Yemelyan je vprašal z ostrim tonom:
  Ali mi boš služil ali...
  Kmečki kralj je z robom roke potegnil po grlu. Suvorov je molčal. Bil je preveč razvit in neodvisen človek, da bi bil zvest prisegi, samo zato, ker je prisega. In legitimnost Katarine II ., ki je ubila svojega moža, je več kot dvomljiva. Na splošno bi moral zdaj vladati dedič Pavel. In Katya je vseeno kraljemorilka!
  Tu ni vprašanje, ali je pravi kralj ali ne. Emelyan sploh ni podoben Petru Tretjemu. Na splošno je Peter Tretji ostarel otrok in to je močan, močan kozak, rojeni bojevnik in vladar. In Aleksander Vasilijevič ni nikoli postavil plemstva družine v zasluge in ni menil, da to daje kakršno koli prednost.
  Yemelyan, ki je bil še vedno poln energije, je vstal od mize in začel hoditi. Kozaški car ni zelo visok, vendar je za glavo višji od Suvorova, podpovprečno visok in suh moški. Pugačov je širok v ramenih in ima nezdravo moč. S prsti upogiba nikelj, na mah prereže svileni trak. Emelyan se je osebno posekal s sabljo in se pokazal kot močan bojevnik. In Suvorov to ve. Všeč mu je kozaški poglavar. Po eni strani preprosta, po drugi pa z jasnim izjemnim umom.
  Suvorov je vprašal v nemščini:
  - Komu je dobro služiti v Rusiji?
  Emelyan Pugachev je odgovoril tudi v nemščini:
  - Dobro je služiti svojemu carju, patronimu in ljudem ... - Emelyan je s pestmi podpiral svoje boke in menil, da je treba dodati. - In na prvem mestu svojim ljudem!
  Suvorovu je bila všeč iznajdljivost in državniška iznajdljivost Pugačova, zato je odgovoril:
  - Odločam se služiti svoji domovini in ljudstvu!
  Po tem je generalpodpolkovnik Emelyanu iztegnil svojo navzven suhost, a močno in vztrajno roko!
  Toplo sta si segla v roke in Yemelyan je sporočil:
  - Pozdravljam vas z naslovom grofa in činom feldmaršala! Ti boš vodja mojih čet! Pripravite jih na napad na Tsaritsyn!
  - Ubogam vaše veličanstvo! - je napovedal Aleksander Vasiljevič Suvorov in se poklonil kozaškemu carju.
  Tako se je začelo veliko prijateljstvo med Emeljanom Pugačevom in Aleksandrom Vasiljevičem Suvorovom.
  Najbolj briljanten ruski poveljnik vseh časov je prisegel zvestobo preprostim ljudem. Sam Suvorov je razumel: potrebne so spremembe in zelo slabo je, da je večina ruskega ljudstva v sramotnem kmetovanju. Ali lahko v veliki državi obstaja taka revščina na eni strani in pretirano razkošje na drugi? Ne, Suvorov je kot napredna in napredna oseba razumel ne samo v vojaški znanosti: spremembe so zrele!
  Spoznajte utrip srca in žil,
  Solze naših otrok, mater!
  Pravijo, da želimo spremembe
  Odvrzi jarem težkih verig!
  Mesto Tsaritsyn je v enaindvajsetem stoletju postalo znano celemu svetu kot Stalingrad. In zdaj je to le precej veliko in dobro utrjeno mesto. Pod njim je Stenka Razin razbila Lopatinu glavo, meščani pa so sami podrli ključavnico z vrat. Zdaj sledi napad. Aleksander Suvorov je energično dajal ukaze. Sijajni poveljnik je videl šibke točke obrambe in sam izbral smer udarca.
  Garnizon Tsaritsyn je štel več kot štiri tisoč vojakov, če ne štejemo plemiške milice. Ker so bili na močnih obrambnih položajih, so lahko nudili resen odpor in čakali na pristop novih vladnih sil.
  Toda morala branilcev je nizka. Volški kozaki so trdnjavo zapustili po porazu Michelsona. In ta številka je več kot dva tisoč ljudi in popolnoma so napolnili vojsko Emeliana Pugačeva.
  Hkrati bojevniki niso kmetje, ampak precej bojno pripravljeni kozaki, ki so že od otroštva usposobljeni za boj. Morda so boljši od običajne pehote, ki so jo rekrutirali kmetje, in niso slabši od husarske konjenice.
  Napad se je začel takoj. Ni bilo časa za odlašanje obleganja. Da, in Suvorov je imel raje taktiko: prišel je, videl, zmagal. Pod pokrovom dimnih zaves: zažgali so surove skodelice, Yemelyanova vojska je šla v napad. Vojaki, še posebej, ko so izvedeli, da je sam Suvorov stopil na stran upornikov in so se prestrašili velikega števila vojakov pri prevarantu, so se borili izjemno nejevoljno. Mnogi med njimi so se izognili krikom častnikov, streljali, a so ciljali v zrak.
  Nekateri častniki so sami odvrgli meče in se predali na milost in nemilost zmagovalcu. Odpor je bil žariščne narave. Tu so se dijaki skušali upreti. Toda izkušeni kozaki so jih preprosto rezali s damami in vojaki so padli na kolena.
  Na juriš so se povzpeli tudi Kalmiki, ki so branilce zasuli s puščicami.
  Prve štiri baterije so skoraj takoj prešle pod nadzor upornikov. Del konjenice, ki je sejal paniko, je bil že v zaledju. Le plemiška milica se je nekako upirala Pugačevcem. Tako Yemelyan sam skoči v boj. Njegova sablja je padla na glavo debelega trebušnega trgovca, ki je poveljeval odredu bogatih.
  Z udarcem težke sablje je Pugačov razrezal lobanjo do samega vratu. Drugi trgovci se razkropijo in rjovejo od groze: sam oče-kralj je dal!
  Oliver Twist se bori na Yemelyanovi desni roki. Tat fant se zanima. Kako se bo boril? In zdi se, da sablja ni vajena, da je tako težka in dolga. Tu se je fant spopadel s plemičem. Je zelo spreten, fanta, ki ni toliko izkušen v ravnanju z orožjem, pa je rešila le fenomenalna reakcija.
  Brkati plemič je napredoval, razgalil zobe v zlobnem nasmehu in mahal s sabljo. Tu je Oliver izvedel tehniko, ki ga je naučil domači vernik. Udarjen z golo peto pod kolenom. In ko se je plemič v rumeni uniformi nekoliko odvrnil od bolečine, je zarezal sabljo v vrat.
  Sovražnik z napol odrezano glavo je padel na tla. Oliver Twist je drugega sovražnika srečal z brco v brado. Tukaj se niso navajeni boriti z nogami, bosonogi fant pa je zelo spretno udaril sovražnika z nenavadno tehniko.
  Toda nasprotnikov odpor je šibek in zdaj je kraljevski monogram Emeljana Pugačeva vladal nad guvernerjevo palačo.
  Oliver Twist je podrl lakeja in stekel noter. Goli podplat je prišel v stik z bujnimi kupi preproge. Fant je mislil, da se bo verjetno župan Tsaritsyn poskušal skriti pred palačo, hkrati pa vzel mestno zakladnico. Zato ga je treba prehiteti.
  Dejansko se je izkazalo, da je imel tat bolj kot kdaj koli prej. Baron Miguel je iz sefa dejansko vzel koščke zlata in kup draguljev. Toliko je bilo bogastva, da ga ni bilo mogoče odnesti. Toda pohlepni dostojanstvenik se je sklonil pod težo in ga dejansko vlekel plazeči. Podzemni prehod je bil za ogledalom in morda Miguel ne bi bil tako požrešen.
  Toda vlekel je vrečo za seboj, je pustil sledi na preprogi, ki so jih takoj zaznale ostre oči mladega skavta. Oliver Twist je s strelom iz primitivne pištole razbil ogledalo in odhitel na hodnik, ki vodi v ječo.
  Burgomaster je tudi potegnil pištolo in uspel streljati, vendar se je fant, ki je stresel trup, umaknil ognju. Potem je Oliver Twist z vso močjo zarinil burgomastra v dimlje ... In izkazalo se je, da je lastnik velikih zakladov.
  Verjetno bi mnogi na mestu mladega tatu poskušali skriti bajno bogastvo. Ali vsaj del njih. Toda na nek način mlad, celo leninist Oliver Twist je kristalno pošten. In poleg tega, ko si star enajst let, nimaš tiste odrasle preudarnosti, sebičnosti in hrepenenja po denarju. Še vedno si čisto in nedolžno jagnje ali levček. Seveda je bolje biti lev kot biti ovca.
  Oliver Twist je izvlekel usnjeno torbo ...
  Tsaritsyn je bil vzet dovolj hitro. Štiri tisoč vojakov se je predalo. Arzenal uporniške vojske je bil dopolnjen s še petinšestdesetimi puškami in veliko zalogo streliva. Zmaga je popolna z minimalnimi izgubami. In zdaj je Emelyan Pugachev trdno stal na Volgi.
  Vendar so si uporniki z zavzetjem Tsaritsyna ustvarili težavo. Kam bi morali zdaj poslati svoje vojake? Na Don, ki je napolnil čete na račun kozaških svobodnjakov, ali na jug, da bi izkoristil razpršitev carskih čet, da bi jih poskušal razbiti in zajeti po delih? Zavoj na Don bi lahko privedel do izgube dragocenega časa, v tem primeru bi feldmaršal Panin lahko imel čas, da zbere svoje razpršene polke v pest.
  Jasno je, da čas deluje proti Pugačevcem. Toda na Donu lahko najdete močno vojaško dopolnitev. Sam Pugačov je bil nagnjen k temu, da bi šel na Don in Čerkask po kozaške ratove. Tudi Suvorov je okleval. V resnici se ni želel boriti proti ruskemu ljudstvu, čeprav zdaj, po zajetju Tsaritsyna, nima poti nazaj. Poleg tega je Astrakhan še vedno v ozadju upornikov. Tudi njo bi bilo lepo imeti. Ampak spet zapravljaš svoj čas.
  Pugačov se je odločil. Ker so ostale kraljeve sile še razmeroma daleč, številne kmečke množice, raztresene po Volgi, ovirajo njihov napredek. Nato bi morali razdeliti vojske, poslati Suvorova, da zavzame Astrakhan, in sam oditi na Don. In šele nato se premikajte po Volgi. Vseeno se bodo uporniki lažje borili v hladnem vremenu. Kmetje bodo želi, pozimi pa ne bodo imeli kaj početi in bodo napolnili kmečko vojsko.
  Možno bo celo uvesti posebno služenje vojaškega roka. In najverjetneje bo Catherine za zdaj obdržala glavne sile v Turčiji. Osmani niso popolnoma uničeni in še imajo možnost.
  In razdeljena na dva dela se je vojska uporniškega Emelyana preselila: eden na zahod, drugi v Astrakhan.
  Pugačov je bil dobre volje. Že v prvi kozaški vasi so ga srečali z veliko častjo in kozaki so se na tisoče zlili v že tako precejšnjo vojsko. Oliver Twist, ki ima status glavnega kraljevega adjutanta, je večino časa preživel s suverenom.
  Njegovo veličanstvo se je odlikovalo z ostrino uma in znanjem o številnih vprašanjih. Tukaj sta se z Oliverjem pogovarjala v nemščini. Fant je bil previden, ko je šlo za tatovsko preteklost, a malo po malo je namignil kralju, da bo kdaj drugič. Edina škoda je, da na primer ni enostavno izdelati takšne stvari, kot je mitraljez.
  Toda fantje so cesarju povedali, kako izdelati dinamit, da bi spodkopal trdnjave in nitroglicerin. Sam mladi tat, ki je bil v sanjah še vedno antifašistični saboter, je bil dobro seznanjen z različnimi vrstami eksplozivnih mešanic. In lahko bi povedal Pugačevcem. Toda kovati avtomatski stroj ob koncu osemnajstega stoletja v kovačnici je za upornike morda nemogoča naloga. Po drugi strani pa lahko spremenite zasnove obstoječih pušk, izboljšate bajonet ter sistem poveljevanja in nadzora. In učinkoviteje usposobiti kmete.
  Tisoč vojakov polka svetega Jurija se je po kratkem boju predalo Emeljanu Pugačovu. Vojska kozaškega kralja je rasla kot snežna kepa. Nekaj bogatih kozakov si ni upalo izzvati prevaranta, ali pa so jih ujeli in obesili.
  Don je bogat, zemlja je debela, kakor mast in mehka kot puh. Na njem se da veliko orati in posejati.
  Čerkask, glavno mesto kozaške vojske, je Pugačova srečal z zvonjenjem. Lokalni garnizon, ki ga je vodil general Buderman, se je poskušal upreti samoimenovanemu carju.
  V samem Čerkasku je izbruhnila vstaja. Kozaki niso hoteli prepoznati kraljice in so hiteli k Petru Tretjemu, kot da bi bil namazan z medom. Na tisoče bojevnikov se je spopadlo v smrtnem boju in Emelyan Ivany je svojo vojsko popeljal v nevihto.
  Začel se je hud boj. Oliver Twist je bil med prvimi, ki se je povzpel na steno kozaškega mesta. Fant je domačega kozaka spretno rezal po nogah. Debeli trup je padel čez steno in padel v jarek.
  Pionir je napadel desetnika, se izognil bajonetu in premaknil koleno na solarni pleksus. Če brcate z nogami, bo nasprotnik udarec zagotovo zgrešil.
  Fant se je nenadoma spomnil nečesa, kar mu je povzročilo divji naval besa. Ne, tokrat ne mučenje v angleški ječi. In še eno. Nekaj, kar se je iz nekega razloga pojavilo kot alternativni spomin v sanjah. Ko je Rdeča armada januarja izvedla operacijo Visla-Oder in se znašla eno uro od Berlina, so mnogi verjeli, da je velike domovinske vojne konec. Da je to najhujša druga svetovna vojna, živi svoje zadnje tedne. Zdi se malo več.
  A ne zaman pojejo: zadnja bitka je najtežja. Marca se je zgodil čudež in nacisti so lahko obrnili uro nazaj. Posledično so horde Hitlerja in nato novega Fuhrerja Mainsteina spet hitele na vzhod. In včerajšnji zavezniki so se izkazali za podle izdajalce. In zdaj so nacisti že spet zajeli Ukrajino, se prebili do Moskve in dosegli tisto, česar prej niso mogli: nadzor nad Kavkazom. In zdaj se približujejo Kuibyshevu. In kdo ve, morda medtem, ko on kot pionir Petya pomaga Emeljanu Pugačevi, Fritz že napada Moskvo?
  Fant v sebi začuti besen bes in obupano hiti na svoje sovražnike. V njem divja najbolj naraven, neugasljiv ogenj. In kaj bo, vendar se bo zavzel za oblast delavcev in kmetov, za svojega novega Lenina - Emeliana Pugačova.
  Tako polkovnik Scottovalik, angleški plačanec, dobi brco pod koleno, nato pa v golenico v vrat.
  Obzidje je zavzeto in bitka se prenese v mesto. Fant se s prsti na rokah in nogah povzpne na steno dvorca vojaškega atamana, ki je ostal zvest Katarini, in ostro premaga kapitana kraljičine vojske. Brca iz pogovora je neustavljiva. In kapitan leti in ustreli še enega od strelcev.
  Fant je zarjovel in z glavo naložil poročnika v brado. Drugi Pugačevci sledijo pionirju, dvorec zavzame nevihta ...
  Vojaškega poveljnika in več starešin so ujeli živi. Zavrnili so priznati Pugačova kot zakonitega monarha, zdaj pa so jih čakali kraljevi dvor in zanka. In kozaški krog je moral izvoliti nove poglavarje.
  Glavno mesto na Donu je zdaj postalo Pugačevo. Najštevilčnejši kozaki v Rusiji so priznali carja Petra Tretjega. Zdaj je ostalo zbrati moči in oditi v Moskvo.
  Vendar pa je s strani Azova še vedno obstajala grožnja kozaškim deželam.
  Suvorov se je medtem približal Astrahanu. Volga in polk maloruskih kozakov, poslanih na pomoč, sta prešla na stran upornikov. Del častnikov je prestopil tudi na kraljevo stran. Nočni napad Suvorova se je izkazal za minljivega. Le nekaj čet je ponudilo odpor, glavne sile garnizona pa so bile razbijene še pred začetkom napada.
  Tako je provinca Astrakhan prisegla zvestobo sleparju. Guverner sam se ni imel časa odpreti, kozakom pa ga je uspelo obesiti pred sojenjem. Več kot deset tisoč vojakov pa je bil pomemben del zelenih nabornikov ali invalidov, ki so se pridružili vrstam vojske Suvorova.
  Emelyan Pugachev, ko je zasedel Čerkask, se je znova soočil z dilemo: pojdite v Azov ali zapustite to nepremagljivo trdnjavo v njegovem zaledju. V primeru neuspešnega obleganja in napada so uporniki tvegali, da bodo izgubili veliko ljudi in časa. Po drugi strani bi lahko vladne čete, ki so se vrnile iz turške vojne, udarile na kozaško prestolnico Čerkask.
  Tako je imel Pugačov dvome. Poleg tega vprašanje številka ena: po kateri poti v Moskvo? Stenka Razin je v podobni situaciji izbrala Volgo in naletela na Simbirsk. Pot ob Volgi je dolga in zahteva vdor v številna mesta. Druga možnost je, da gremo na Don in skozi Tulo. Tam je pot krajša in manj je vladnih čet. Res je, da bi lahko carski guvernerji v tem primeru napadli Tsaritsyn in poskušali odrezati dele Emelyana Ivanoviča.
  Azov ni Čerkask - prvovrstna trdnjava z močno garnizono in ne bo je tako enostavno zavzeti, še posebej, ker skoraj ni kozakov, ki bi lahko pomagali, in ali se bo garnizon strinjal, da bo prisegel zvestobo kmečkemu kralju je pod vprašajem.
  Mladi lopov Oliver Twist pa se je domislil lastnega načrta in ga prišepnil Pugačovu na uho.
  Kozaški car je to idejo odobril tako, da je dečka potrepljal po rami:
  - Zajetno garno! Če si lahko general!
  Ujetih je bilo veliko uniform carske vojske, tako za pehoto kot za huzarje, v katere se lahko preobleče več tisoč ljudi. Nato pod krinko približevanja svežih okrepitev vstopite v trdnjavo in presenetite številno posadko z dvesto puščicami. In medtem ko držite Azov, se ne morete več bati za svoj zadnji del, poleg tega pa je tu glavni arzenal orožja carskih čet, ki se borijo proti Otomanskemu cesarstvu.
  Torej... z Bogom otroci!
  Oliver Twist koraka skupaj z zavajajočo vojsko, na bobnanje, rit in razvite barve. Hkrati pa poje mladi tat;
  Moja domovina je velika država,
  Ljubljena lepa Rusija ...
  Vse nam dajejo sijoči bogovi,
  Za zabavo nad modrim nebom!
  
  Gospod je naredil tako roko,
  Za smeh, odrasli in otroci ...
  Tukaj je naš čisti kerubin -
  Ni boljšega kraja na planetu!
  
  Toda država je v velikih težavah.
  Strmi oligarhi davijo Rusijo!
  Je suženjstvo za vedno?
  In uradnik požre podkupnine ...
  
  Zgradite tak kapitalizem
  Zlobno in nepozabno kruto ...
  Od njega je prišel nacizem,
  Meri hudičevo nesrečne pogoje!
  
  Oligarh bo vzel svoje
  Hkrati bo vzel še nekoga drugega ...
  Odpre požrešen račun
  Ima kul prisotnost!
  
  Želi veliko jesti
  Razbojnik nas je zlomil skozi koleno,
  Pravi debeli tat
  Kot nasmeh zobnega strica Sama!
  
  Kje dobi sir, kje ga poje,
  Želi nas spraviti na kolena
  In bojna ladja te pelje naprej,
  In na "Aurori" pogumni dedek Lenin!
  
  Torej poznajte puzel-buržuja,
  Ne morete pobegniti - meč pionirja!
  Premagati proletarja in upornika,
  Za premagovanje šaljivega milijonarja!
  
  Kot je zapustil domači Iljič,
  Hitro bomo ločili poti do Marsa,
  In premaknimo nasprotnika v lič,
  Drugi bodo prišli na šestnajst grbov!
  
  Lahko obnovimo državo
  Gradimo socializem po vsej Zemlji!
  In Varyag ne bo šel na dno,
  Pionirji skupaj korakajo!
  
  Ko vstopimo, smejemo se v Berlinu,
  Tam nas bo proletar zagotovo srečal!
  Mi bomo stali in zmagali
  Otroci se zabavajo v univerzalni sreči!
  . POGLAVJE #10
  Mladi ujetnik se je spet zbudil. Zapor je dolgočasen. Sami ste, stene pa so debele, niti zvoki do vas ne pridejo. Oliver je delal vaje po tradiciji in potem so mu prinesli hrano. Tokrat je poleg ovsenih kosmičev in mleka dobil še dve mesni piti.
  Potem je prišla zdravnica. Preučil znake Oliverjevega mučenja. Nato je pogledala v svoja usta in poslušala prsi. Na splošno je bil fant precej zdrav in je dobro prenašal mučenje.
  Konec koncev so ga podrgnili z alkoholom ... In ne boli več tako zelo, a še vedno peče.
  Nato je Oliver dobil blazino, ki so jo izročile nekatere sočutne ženske, in so ga prosili, naj obuje čevlje.
  Fantje so to zavrnili, češ da je, dokler je zunaj toplo in v njegovi celici ne zmrznejo, je tako bolj vajen in spretnejši.
  Po tem je mladi zapornik, ostal sam, spet začel drgniti členke ... To je počel energično, dokler po nekaj urah niso začele stavkati njegove roke.
  Oliverja so spet pripeljali, kar je bil pravi razlog za zapor s hrano. In fant je, ko je jedel, spet padel v sanje.
  Tako vesela pesem, zaradi katere v srcu zacvetijo nepozabnice. In navdihuje ljudi za velika dejanja.
  Pri samem Azovu se je skoraj zlomilo, kozaki so se sprli, a Yesaul so stvari uredili z nogami. In nekaj preoblečenih kozaških polkov je vstopilo v mogočno trdnjavo. Tako kot menihi Stenka Razina v Yaitsku.
  Emelyan se je osebno spopadel s poveljnikom na sabljah. Bil je spreten bojevnik, a Pugačov je močnejši in drznejši. Sablje so blestele in ob udarcu vrgle mlahav snop isker. Tu se je od močnega udarca kmečkega kralja zlomila generalova sablja. Sovražnik je s pestmi hitel na Yemelyan. Tu je kozaški ataman vzel in vrgel generala skozi okno prestolne sobe. In v samem mestu trdnjave se je začelo smetišče. Vendar so se vojaki garnizona nejevoljno borili. Boleče se je med ljudmi okrepila vera v carja duhovnika. In kdo je vojak? Isti kmet, čeprav zagozden z vrtalnikom.
  In kmet hoče končno pravico in konec kmetstva. Pa ne samo zase, ampak tudi za svojo družino.
  So bogatejši častniki, a so tudi različni in še zdaleč niso vsi zadovoljni s stanjem v avtokratskem imperiju.
  Oliver Twist se je spopadel z enim od gobca. Dobil je celo prasko z rezilom, potem pa se je fant zelo spretno obrnil in se s peto udaril po nosu. Deržimorda si je zlomil njuhač in padel, naslednji udarec pa ga je pokončal.
  Oliver Twist je celo pomislil, zakaj je Emelyan Pugačov izgubil pol leta ob obleganju Orenburga? Navsezadnje so navadni ljudje in vojaki na njihovi strani in bi jih lahko odločno sprejeli. Morda je car mužik zlahka dosegel Moskvo.
  Oliver Twist se je boril s častniki. Tu je premaknil nogo naravnost v jetra. Ta častnik ga je vzel in mu odvrgel kopita. A hkrati je tatov fant, ki se mu je težka mrena prej zdela lahka, nadaljeval svoje razmišljanje.
  Na primer, Emelyan, potem ko se je nalet garnizona Orenburg končal neuspešno, in s hudimi izgubami za garnizon bi se lahko odločil za nevihto. Prvič, za prevaro je bilo mogoče uporabiti trofejne uniforme. Sprejem, mimogrede, ni nov. Tudi med obleganjem Narve je Peter Veliki to izkoristil. In del garnizona mu je uspelo zvabiti na polje. Kar je dodatno olajšalo napad na dobro utrjeno mesto-citadelo.
  Vsekakor je Pugačov januarja nabral že do trideset tisoč borcev in napad je bilo mogoče začeti. Čeprav na primer natančno število upornikov ni znano. Tu se ocene razlikujejo. Če je imel Pugačov pri Orenburgu, kot ocenjujejo, trideset ali štirideset tisoč ljudi, zakaj se je potem sedem ali devet tisoč borilo pri Tatiščovu? Mogoče so mislili na Pugačeve čete, raztresene po različnih garnizonih? Vsekakor so zdaj Pugačevci močnejši kot kdaj koli prej, na njihovi strani pa so številni Yaik kozaki.
  In neverjetni vodja Pugačov. Takoj, ko zalaja s svojim junaškim baritonom, se stotine, tisoče vojakov nehajo boriti in padejo na kolena ter prosijo za odpuščanje duhovnika. In nove konjeniške kozaške okrepitve Pugačevcev že letijo skozi vrata. To pomeni, da je konec sovražnika in uspeh vstajniške vojske blizu.
  Oliver Twist se je spopadel s kozaškim kapitanom. Zelo močan nasprotnik, ki je dečka aktivno napadel. Fant je stopil nazaj in se pretvarjal, da je prestrašen. Sovražnik se je odnesel in posekal s sabljo. Mladi tat je odšel in udarec je padel na kamen. Sablja se je zlomila in zdaj je Oliver Twist šel v ofenzivo.
  Kapetan je kljub vsem izkušnjam zgrešil udarec pod koleno. Zelo težko je brez spretnosti parirati takšnemu udarcu. Na kratko ga udariš s peto in ud je odbit. In potem te pokončajo s sabljami. O resnem boju ni kaj reči.
  Toda kapitanova glava je bila ločena od telesa. Celo žal za drag bobrov klobuk. Tako dobra malenkost, a tako umazana. To je že videti kot razbojništvo. Z njegove lopovske strani.
  Zdaj pa sovražnik že slabi, kot žled, vržen v puščavo. In vse manj je ljudi, ki želijo izzvati vojsko Emeliana Pugačova. Celo en garnizonski polkovnik je sam ukazal svojemu polku, naj se preda, in prisegel zvestobo samoimenovanemu, a zelo ljubljenemu carju.
  Po zmagi so kozaki tradicionalno praznovali pogostitev. Na desni strani Emelyana je sedel pravnuk Stenke Razin in Pugačov sorodnik Ivan Razin. Poglavarji so bili veseli in velikodušno pogostili. Tam je bil tudi drag namizni servis, ki ga je od Turkov ujel Peter Veliki. V tem primeru zlate in srebrne žlice in vilice, zelo fine izdelave, pa tudi posode, posute z dragulji. Poleg tega so vzorec izdelali otomanski mojstri, nenavadno tanek.
  Čas je, da takšno storitev shranimo v muzej, kot da jo počimo. Hrana je tukaj zelo draga. In same jedi, ki jih je pripravil francoski kuhar, so veličastne. Na željo Emeliana Pugačeva je kulinarični čarovnik pripravil enakega polnjenega zajca, ki je bil na poroki kozaškega carja in Ustinje. Zajček in njegov nadev sta dobra, še posebej polnjeni oreščki.
  Pugačov se je spomnil svoje druge žene in je bil žalosten v srcu. Kaj je notri? Morda Ustinya neusmiljeno bičajo in mučijo na stojalu ali pa je bil že usmrčen? Res je, malo verjetno je, da ubogo dekle ni kriva za samoimenovanega kralja. Poiščite jo in jo osvobodite njenih spon. Kje je zdaj?
  Yemelyan je bil jezen sam s seboj. V bližini Tatiščeva bi se moralo zbrati več ljudi. V Byrdu je bilo še vedno devet, deset tisoč borcev. Še več, dva tisoč zelo bojno pripravljenih vojakov, ostali pa so kmetje. Pugačov ni želel odstraniti obleganja in je pustil pomembne sile v Berdu, čeprav bi bilo bolj racionalno, da njegovih čet ne bi razdelili.
  Dvoumno se je razvila tudi bitka v trdnjavi. Pugačov je med postavitvijo zasede uspel ujeti sovražnika in spustiti bombe na sovražnika. Sovražnik je utrpel izgube, vendar ne tako velike, da bi odločilno vplivale na potek bitke.
  Nadalje je bilo morda treba ohraniti obrambo v sami trdnjavi. Ledeno obzidje je bilo resna ovira in carska vojska se je dolgo zadrževala pod obzidjem Tatiščeva. In v tem času bi prišle druge okrepitve.
  Vsekakor je prav ta poraz postal prva bitka, ki jo je Pugačov izgubil. Prvi, a žal ne zadnji. Vendar se je potek kmečke vojne korenito spremenil po tem, ko se je v njihovi vojski pojavil ta bosonogi, svetlolasi fant. In zdaj carska vojska zmaguje eno za drugo zmago.
  Emelyan je pil zmerno, da ne bi izgubil jasnosti misli. Praznujte zmago oh kako zgodaj. Pred nami je še veliko mest in sovražnikovih polkov. In Katarina Druga še vedno samo zbira glavne sile proti njemu. Toda ljudje so odločeni podpreti samooklicanega suverena.
  Nekoč je bil tudi Grishka Otrepyev zelo priljubljen med ljudmi. Toda novi car se je izkazal za spornega tako za rusko ljudstvo, ker je preveč prozahoden, kot za Zahod kot pretiran domoljub. Lažni Dmitrij ni dal Smolenska Poljakom in je začel pripravljati vojno s Turčijo, ki je bila takrat še zelo močna, čeprav se je v Otomanskem cesarstvu začelo obdobje upada.
  Pugačov, ki premaga začetne zastoje, gre v hrib!
  Dekleta, komaj pokrita s prozornimi oblačili, plešejo pred gosti. Tukaj je eden izmed njih, ki pleše tik pred kozaškim vladarjem. Nosi le hlačke in ozek trak blaga čez prsi, lase pa krasi biserna tiara. Gole, dekliške noge plešejo energičen ples, pas se ziblje. Orientalska plesalka s svetlimi lasmi je videti izjemno zapeljiva.
  Tudi Oliver Twist je ob pogledu nanjo začutil močno čustvo. Bil je še premajhen, da bi razumel svoja čustva, toda v njenih gibih je bilo nekaj čisto nenavadnega, odtenki zagorele kože v gibih drobnega, čistega telesa. Plesalec je fanta navdušil in hotel je skočiti in sam začeti plesati.
  In Oliver Twist ni opazil, kako so ga nosile noge, in začel je skakati skupaj z dekleti. Ljubezni Emelyan Pugachev je že skrbel za dekle in jo odvlekel v svojo spalnico. Tudi drugi atamani niso bili evnuhi. Še več, Ivan Razin se je zabaval. Vrzi kosti na dekleta in tista, ki je zadela kost, je izpostavljena.
  Kozakom je bila ta ideja zelo všeč in dekleta in ženske so letele. Vsi so se zabavali, vsi so se napili.
  Tudi Oliver si ni mogel pomagati, da ne bi naredil požirka iz svojega vrčka sladkega vina. Seveda ne na pionirski način, ampak radovednost je prevzela. In fant se je počutil kot pravi osel. Postalo je še bolj zabavno, zdaj se je zdelo, da so vsi ljudje naslikani kot s svetlimi kitajskimi flomastri. In veselje v mojem srcu.
  Oliver Twist je bil dovolj moder, da si ni dodal več, in naslednji dan se je zbudil svež in poln energije. Toda kozaški poglavarji so se mučili z glavobolom.
  Najprej ga je Emelyan Pugachev odpeljal v kopališče in s smrekovo metlo izbil hmelj. Nato je ukazal trobento v zbirki in marširati. Kot je rekel vodja svetovnega proletariata Veliki Lenin: odlašanje je kot smrt!
  Upornikom je šlo dobro. Toda general Mufel se je približal Tsaritsyn s pet tisoč pešci in konjeniki. Ni si upal vdreti v dobro utrjeno mesto Mufel in je poslal glasnika, ki je zahteval okrepitve.
  Feldmaršal Papin je pravkar prispel v Penzo. Močno so ga motili veliki uspehi sleparja. Don je prestopil na stran Petra Tretjega in vstaja na Volgi se je razplamtela z novo močjo. In izdaja že legendarnega Suvorova ni mogla povzročiti občutka nadloge. Zdaj se je vojna z orodjem spreminjala v nekaj res težkega in nevarnega.
  Emelyan Pugachev je pokazal svoje zobe v trenutku, ko se je zdelo, da se bo past zaprla.
  Katarina Druga, ko je izvedela, da je Mikhelson umrl v požaru blizu tolpe Salty, je grenko rekla:
  Konec konca se je spremenil v začetek sredine. In zakaj se je Gospod tako odločil, da me kaznuje z sleparji!
  Vendar cesarica za zdaj ni sprejela dodatnih ukrepov in se je odločila počakati na informacije s fronte. In prišli so, kot običajno, pozno.
  Polkovnik Bibikov se je približal Mufelu s tri tisoč vojaki. To je bila že močna vojska. Toda Suvorov je nenadoma napadel osemtisočo vojsko. Napad se je izkazal za velik uspeh. Zmagal je genij Aleksandra Vasiljeviča. Ujetih je bilo več kot šest tisoč vojakov.
  Takšnega napada nihče ni pričakoval. Mislilo se je, da so glavne sile upornikov še daleč. A Suvorov je uspel vstopiti tudi s severa, kjer ni bilo pričakovati nobene grožnje.
  General Mufele pa je uspel pobegniti. In princ Golitsyn je napredoval proti Tsaritsynu. V trdnjavi Tatishchevo je že moral premagati Pugačova. In zdaj je bila spet težka bitka. Golitsyn ima približno deset tisoč vojakov, ki niso šibki in so že izkušeni v boju proti upornikom.
  Suvorov je imel skupaj s četami, ki so se približevale iz Astrahana, osemnajst tisoč. Ne da bi čakal na pristop glavnih sil Emeliana Pugačeva, je Aleksander Vasiljevič pogumno napadel sovražnika. Kmetje so imeli vlogo odvračanja pozornosti, najbolj bojno pripravljene enote kmečke vojske pa so Golitsyna premaknile iz zadaj.
  Bitka se je končala s popolnim porazom carske vojske in zajetjem večine knežje ekipe.
  Sam Golitsin je bil ujet in o njegovi usodi bi moral odločiti suveren.
  Emelyan Pugachev se je odločil, da gre v Moskvo ob Volgi. Ta pot se je zdela najbolj zanesljiva in prav tako je šla Stenka Razin.
  Pugačov ima že več kot petdeset tisoč pestrih, a precej bojno pripravljenih čet z velikim številom pušk in lahko bi pričakoval, da bo čete svoje "žene" razbil po delih.
  Kamyshin je, tako kot prejšnjič, sprejel Jemeljanove čete z veseljem in odprtimi rokami. General Benedorff je poskušal dati boj proti Pugačovu pri Saratovu. Toda uporniki so obkolili njegov dvanajsttisoči korpus. Mnogi vojaki Katarinine vojske se niso hoteli boriti. Izkazalo se je, da je boj kratkotrajen.
  Oliver Twist je uspel posekati le tri husarje, ko so se ostali predali. Poleg tega je vplivala avtoriteta Suvorova. Niso vsi želeli umreti v boju proti zakonitemu suverenu.
  In vera v Emeliana Pugačeva je postajala vse močnejša. Saratov je bojevniku znova odprl vrata in sprejel Emeljana s cerkvenimi zvonovi ter kruhom in soljo.
  Nimam pri roki pomembnih sil, feldmaršal Panin je zapustil Penzo. Zamuda čet v Turčiji je privedla do dejstva, da je Pugačovu nasprotovalo relativno malo sil. Uporniki so brez boja zasedli Samaro in Penzo. Majhne vladne enote so bile preprosto zdrobljene.
  V bližini Saranska se je grof Panin skušal boriti s 15.000 korpusom carskih čet. Toda superiornih sil Pugačevcev ni bilo več mogoče ustaviti. Usuli so pravi, neustavljivi plaz. Petya se je borila pred vsemi. Suvorov je spet spretno odšel v hrbet in prekinil komunikacijo. Grof Papin je moral zbežati. Toda kozaki so odločno zasledovali feldmaršala.
  Pionirski tat Oliver je osebno sodeloval pri zasledovanju. Fant je imel odličnega donskega žrebca, sam pa je tehtal manj kot odrasli in se mu je uspelo odtrgati od preostalih kozakov in prehiteti grofa Panina s svojo stražo desetih ljudi.
  Prva dva telesna stražarja sta z vpitjem in mežikanjem hitela proti pionirju. Oliver Twist je enega od njih zelo spretno posekal s potapljanjem pod ščuko. In drugi deček je podrl s skokom. Otrokova peta je zelo natančno in trdno udarila v čelo in izbila masivno mreno.
  Od desetih stražarjev jih je ostalo le osem. A tu sta se spet ločila in hitela k Oliverju. Fant se je spretno izognil strelu s pištolo in zadel sovražnika z glavo v brado. In drugi je zelo spretno odrezal krtačo skupaj s črno usnjeno rokavico.
  Tako sta bila premagana še dva igralca. Oliver Twist je rekel:
  -Skill premaga število, a žal ne na volitvah!
  Kako je v števni rimi: in še šest jih je. A zato Panin najraje vrže le dva jezdeca.
  Pionirski tat Oliver Twist z boso nogo vrže bodalo v sovražnika. Celo greh je zgrešiti na tako bližino. In potem je konica sovražnika prebila v želodec. Toda naslednji nasprotnik je zamahnil previsoko in s peto zadel prav v Adamovo vratno jabolko. Oliver je tvitnil:
  - Najpogosteje brezkrilci dvignejo kljune!
  Pri tem so ostali še štirje borci. In to postaja res zanimivo. Tu je po tradiciji izstopal še en par. Hiti k fantu. No, kaj pa Oliver Twist v polni pripravljenosti. Oba sta streljala s pištoli. Fant se je razlegel na konje in krogle so se skoraj dotaknile njegovega golega, zagorelega hrbta. Toda tu Oliver Twist odgovori in zada, s komolcem udarec v karotidno arterijo. In ostra dečkova sablja udari drugega nasprotnika v levo oko.
  Pionirski tat duhovito vzklikne:
  - Človek brez uma je kot brez oči, le slepota je veliko bolj brezupna!
  No, zdaj imata grof Panin le še dva stražnika. Tisti zelo močni pa so visoki dva metra. Hitijo na fanta in v vsaki roki divje mahajo po sabljo.
  Oliver Twist z golimi prsti hladno meče majhno, lahko bodalo. Konica pade v škorenj feldmaršalove telesne straže. Zakriči in odvrže sabljo. Virtuozni fant, zelo spretno zabode svoje najostrejše rezilo, razbojnik ob strani.
  In spet pionirski tat pravi:
  - Velika višina ne gre vedno z roko v roki z velikim talentom, vendar velik talent vedno vodi do velike karierne rasti!
  Zadnji telesni stražar se začne umikati izmuzljivemu fantu. Petya to izkoristi in napade na tangento. Sovražnik parira napadu in dobi peto pod komolec roke. In boli, od šoka razbojnik spusti sabljo.
  Pionir-tat ga bo nalil, z nogo pobere rezilo. Potegne, z golimi prsti ... Konica vstopi neposredno v solarni pleksus. In to je že taka bolečina, da kardinalno izbije zavest.
  Tako je zadnji, deseti telesni stražar poražen. In Oliver Twist je ostal sam z grofom Paninom. Uspelo mu je nekoliko povečati razdaljo, med pretepom s stražarji se je odlepil.
  Toda pogumni pionir-tat se je čim bolj razširil, da bi zmanjšal zračni upor, in celo upogibanje stiskalnice, ki je pomagalo pri gibih svojega mišičastega konja, je začelo zmanjševati razdaljo.
  Feldmaršal Panin je konju z ostrogami raztrgal boke, kapljala je kri, a razdalja se je še naprej zmanjševala.
  Oliver Twist je celo pošalil:
  - Če želiš živeti dlje, teči, če želiš čim prej umreti - beži pred sovražnikom!
  Grof Panin je prosilo vprašal fanta:
  - Hočeš tisoč rubljev?
  Pionirski tat se je v odgovor zasmejal:
  - V rokah sem držal sto tisočakov, ki sem si jih brez pardona lahko prisvojil in jih zavrnil! Čast pionirskega tatu je pomembnejša od zlata in diamantov!
  Feldmaršal je bil presenečen:
  - Torej ste ideološki? Kaj je rekel pionir?
  Fant je močno prikimal.
  - Ja, pionir! Vsi fantje za zgled!
  Panin je znova poskušal podkupiti Oliverja Twista:
  - No, če hočeš, sem te naredil za plemiča!
  Fant je ostro odgovoril:
  - Pionirski tat je bolj plemenit kot plemič!
  Feldmaršal se ni dal:
  - Potem grof!
  Oliver Twist je z resnim tonom pripomnil:
  - No, samo Ekaterina mi lahko da naziv grofa. Nimate pooblastil za to!
  Papin se je ustavil. Sam je spoznal, da je šel predaleč. In pravzaprav, če fant ne laže, mu potem lahko res ponudi? Če fant ni bil zapeljan niti za sto tisoč rubljev? In prevarant se bo otroku velikodušno zahvalil za ujet feldmaršala!
  Panin je naredil zadnji poskus:
  Ali želiš, da te naredim za svojega sina?
  Oliver Twist se je zasmejal in goreče odgovoril:
  - Zakaj potrebujem očeta grofa, če je moja domovina ves ruski narod!
  Fant je prehitel feldmaršala, Panin pa je fanta poskušal udariti z mečem. Toda izjemno spretno je premaknil grofov golenico v tempelj in ga mrtvega podrl.
  Po tem je bilo mogoče, ko ste na križ svojega konja dali pokal, vzeti poveljnika Pugačova.
  Ker je bil zmagovalec, se je srečal v Saransku, se je Emelyan preselil v Nižni Novgorod. Mesto je dobro utrjeno in v njem je veliko vojakov, a kmetje in kozaki so utrjeni v bitkah in so si pridobili slavo nepremagljive. Poleg tega je Suvorov naredil hiter napad na Kazan. Z naletom mu je uspelo zavzeti Kremelj in osvoboditi: Čika, Belobrodova, Padurova in številne druge upornike, ki še niso bili usmrčeni.
  In to je plemenita dopolnitev vojske Yemelyan. Potemkinovega bratranca je ujel tudi Suvorov. Zaradi krutega odnosa do ujetnikov je bil Potemkin usmrčen brez nepotrebnih slovesnosti.
  Toda grof Panin je imel pred tem strog pogovor.
  Emelyan Pugachev je grozeče namrščen in vprašal feldmaršala:
  - Kaj misliš, kdo sem?
  Panin je od strahu stisnil čeljust in z vidnim pogumom odgovoril:
  - Prisegel sem Catherine. In ti, stric, si tat in prevarant!
  Pugačov je z običajnim naporom volje potlačil svojo jezo in prosim vprašal:
  - In Katarina, ki je podlo strmoglavila in ubila svojega moža, ali je zakonito na ruskem prestolu?
  Grof Panin je težko zavzdihnil. To je bila boleča tema. Navsezadnje je v resnici legitimnost nemške cesarice na prestolu več kot dvomljiva. Na splošno bi morali Katjo primerno prebičati in obesiti na vislice zaradi kraljevskega umora, kot da bi jo tako okronali.
  Služabnica je pred grofa postavila srebrno posodo z vinom. Pugačov je sam vlil rdečo tekočino v kristalni kelih pred feldmaršalom.
  Panin je popil polovico, umetnine skrbno položil na hrastovo mizo. In tiho pripomnil:
  - Rusija potrebuje kompetentnega carja ...
  Pugačev je v šali odgovoril:
  Vsi smo se naučili po malo, nekaj in nekako.
  Panin se je nekoliko omehčal in pripomnil:
  - Vidim, da nisi neumen. Zakaj je Emelyan Ivanovič začel nekaj takega?
  Pugačov je vstal od mize. Naredil sem nekaj korakov in odgovoril:
  - Ne zaradi svoje nečimrnosti in ambicioznosti sem začel to. In zavoljo mafije, zavoljo njihovega pravoslavnega ljudstva.
  Emelyan Pugachev je govoril s strastjo in prepričljivostjo.
  - Veliko sem videl žalosti v Rusiji. Kako kruti so goli do ljudi, kako posiljujejo dekleta in mučijo fante. Kako ljudje delajo in njihov trud se požre. Ljudje Rusije so veliki in hkrati ponižani. Kot da bi orlu privezali krila, tigra pa vrgli v ječo. In ta strašni stokanje je pravoslavno na vsej zemlji. Otroci padajo kot muhe, tudi plemenite gospe trpijo zaradi uživanja, ljudje so prisiljeni stiskati skupaj. Čeprav je sam Gospod Bog zapovedal: rodite se in se množite. In imam vprašanje: ko je Adam oral in Eva vrtela, kje je bilo takrat znanje?
  Toda ali je mogoče živega človeka, ustvarjenega po Božji podobi in podobnosti, prodati v suženjstvo? Kot da je neka žival!
  Panin je molčal. On sam je seveda odlično vedel, kakšno kmetje je v Rusiji. In da je kmetstvo kruto in da ni pravice. In kdor je bogatejši, ta in sodišče. Da, in sam Panin je razmišljal o reformah, vključno z omejevanjem moči posestnika nad kmeti. In enako je ponudil Catherine. Toda kraljica se je na ideje o lajšanju usode kmetov odzvala zelo hladno.
  Bilo je preveč konservativnosti, arogance, zaničevanja do navadnih ljudi. Očitno reveže, sploh ni upoštevala ljudi. Resnica je včasih igrala liberalca in dajala darila sirotam. Toda spet nihče od carjev ni razdelil toliko državnih kmetov v posest lokalov. In nihče ni zasužnjil toliko revežev.
  Čas Katarine: razcvet kmetovanja in vrhunec izkoriščanja ruskega prebivalstva.
  Toda po drugi strani zaupajte prestol kmetu. No, kako lahko njegova dobro rojena pasma prenese kaj takega.
  Panin je hotel zavpiti, nekaj takega: "Spoznaj svoje mesto, podložnik!" A tudi priložnost za seznanitev z zanko ni bila videti privlačna. Glas zdrave pameti je spodbudil: "prevaraj Emelyana, pretvarjaj se, da si njegov prijatelj, nato pa daj solzo"!
  Toda tudi ta izhod je bil v nasprotju s plemenito dušo grofa Panina. Na splošno presenetljivo bogat, je konec osemnajstega stoletja obrnil na najbistrejše in najbolj nadarjene ljudi v Rusiji. Drugi časi so bili izpuščeni. Še posebej v času vladavine Nikolaja II. Vendar je bilo delno krivo, izkazalo se je, da je bil sam monarh, ki je predolgo zasedal mesto poveljnika generala Kuropatkina, ki ni bil sposoben vojaških zadev.
  Ekaterina je imela srečo pri strelih. Čeprav ne vedno. Na primer, po Bibikovu se je izkazalo, da princ Ščerbatov sploh ni velika glava.
  In to je Emelyanu omogočilo, da si je nabral moč zase. Moramo se pokloniti privlačnosti Pugačova, ko so ga ljudje kljub vsem porazom podrli na tisoče, deset tisoče. Kljub temu, da so bile možnosti upornikov od samega začetka videti več kot dvomljive.
  Na strani Pugačova je tolpa zagrizenih glav, na strani cesarice pa več kot tristo tisoč vojakov.
  Toda zdaj so se Emelynove možnosti povečale. Pred Nižnjim Novgorodom ima Pugačov veliko in nenehno naraščajočo vojsko. In grof Panin lahko poskusi loviti ribe v nemirnih vodah.
  Kaj pa, če prevarantu uspe? V tem primeru ima Panin priložnost, da postane reformator pod novim, ljudskim carjem.
  Oh, bilo je, ni bilo!
  Feldmaršal je preudarno rekel:
  - Vsakemu poslu je treba pristopiti pametno. Vključno z osvoboditvijo kmetov.
  Emelyan Pugachev se je strinjal s tem:
  - Da, glavna stvar je, da ne zlomite dodatnih drv!
  Grof je tiho rekel:
  - Ni bilo slabo dati kmetom svobodo, ampak ... Zažigajo posestva gospodov, sami plemiči pa so pobiti in obešeni. Je to način, da se stvari v Rusiji uredijo?!
  Kmečki kralj se je namrščil. Sam je razumel, da kmetje s sežiganjem graščinskih posesti in obešanjem posestnikov ustvarjajo strašno brezpravnost. In morda se nam v prihodnosti še vedno vrne . Pobesneli kmečki element, se bo vrnil na pravo pot? Ali bodo kmetje plačevali davke bodočemu carju?
  Res je, potem ne bodo več kmetje, ampak zemljiški kozaki in bodo imeli nad njimi izvoljenega glavarja. In od starejših, da se zberejo za reševanje najpomembnejših problemov, krog. Konec koncev je Emelyan Pugachev znova oživel kolegij, nagnjeni Suvorov pa je osvobodil nekatere nekdanje poglavarje. In zdaj bo treba obdržati svobodnjake v pošteni vajeti.
  In kmečki kralj je namrščeno rekel:
  - Imeli bomo diktaturo ljudstva! Ljudje se morajo sami zavedati, kdaj potrebujejo bič in kdaj disciplino.
  Papin je nekoliko naguban odgovoril:
  - No, če govorimo o dobrobiti ljudi ... Pyotr Fedorovich bi moral biti bolj previden. Treba je omeniti, da je Emelyan Pugachev ugotovil zvit igro prekaljenega dvorjana. Toda uporniki trenutno veliko bolj potrebujejo feldmaršala Panina, tudi kot nezanesljivega zaveznika, kot odkritega sovražnika.
  Kmečki kralj je iztegnil šapo in rekel:
  - Ti mi boš kot prava desnica! Tukaj je moja cesarska roka!
  In oba zvita človeka sta se rokovala.
  Nižni Novgorod je imel veliko garnizono in je bil okrepljen z novo prispelimi četami. A med branilci ni enotnosti. Številni vojaki, predvsem častniki, prispejo zgroženi. Med ljudmi se je vera v carja očeta že okrepila, zmage, okrašene z ljudsko fantazijo, pa so močno pripomogle k priljubljenosti Pugačova.
  Torej v tem primeru množica že hiti, Emelyan pa jo podpira.
  Več kot sto tisoč vojska se je približala trgovskemu mestu. Na sestanek je prišla tisoč in pol brigada pod vodstvom polkovnika Scorellija. Boj je bil kratkotrajen. Večji del brigade je bil ujet, polkovnikova glava pa je bila odrezana s kozaško sabljo.
  Pionirski tat Oliver Twist je imel malo časa za mahanje s sabljo. In uspel je posekati vnetega majorja. Sovražnik se je posebej zadušil in padel pod velikansko vojsko.
  Malo pred napadom je Emelyan Pugachev obiskal hišo trgovcev prvega ceha Rasomakhinov. V veliki trinadstropni hiši je samooklicani kralj pil drago stoletno vino. S trgovci se pogovarjal o bistvu in zadevi. Slavnostno so obljubili, da se lokalna milica ne bo borila z uporniki. In tisti del častnikov je pripravljen priznati očeta suverena.
  Pugačevci so se lotili napada na Nižni Novgorod, ko je bilo še temno. Prihajala je zima in morali smo pohiteti. Oliver Twist je z bosimi nogami udaril po lužah in je skupaj z drugimi kmečki fantje hitel v napad.
  Branilci so bili neprijazni, nekakšen počasen ogenj. Kmečki fantje so hiteli na vso moč in niso bili pozorni na strele. In med njimi praktično ni bilo izgub.
  Oliver Twist, ki je hitel na položaje, je bil eden prvih, ki je vstopil v nabito zemeljsko obzidje. Goli podplat pionirskega tatu je začutil prijetno, žgečkljivo meso zemlje. In noge so same poletele na vrh hriba. Brkati desetnik je padel pod ostro dečkovo sabljo in njegova sivolasa glava se je skotalila.
  Oliver Twist je na vso moč vzkliknil:
  - Naši se ne bodo vdali vašim!
  In njegova sablja je naredniku razrezala trebuh. Kmečki fantje so se obupano borili s sekirami, vilami in jeklenico. En trinajstletni fant je zelo spretno vrgel laso. In potegnil dobro hranjenega kapitana. Poskušal se je upreti, toda še dva fanta sta se oprijela vrvi in častnikov obraz je postal moder od zadušitve.
  Trgovci so držali besedo in milice so napadalce pozdravile z vzkliki:
  - Slava očetu kralju!
  - Živi Peter Fedorovič!
  Neustrašni kmečki fantje so že ujeli dve bateriji na krovu. Oliver Twist je kot general poveljeval celotnemu korpusu, sestavljenemu iz mladoletnih borcev. Fantje niso poznali strahu, pogumno so premagali odrasle, večje vojake od sebe.
  Oliver Twist je rdečelasega majorja z brco nokavtiral, ta pa je zletel s parapeta.
  Fant zakriči:
  - Za domovino! Za vnuka Petra Velikega!
  Številni uporniki so se samozavestno lotili. Ločeni polki so se, ko so videli brezizhodnost svojega položaja, predali enotam sleparja. Veliko, tretje največje rusko mesto s številnimi predmestji in obilico trgovcev. In Emelyan Ivanovič je bil naklonjen trgovcem. In niso tako vneti pri zagovarjanju predanosti Katarini kot posestniki. Mnogi so že na skrivaj prisegli zvestobo novemu suverenu.
  General Benedorff poskuša z uvedbo močne rezerve v boj protinapadti Pugačevce. Postaja vroče. Sam Emelyan Ivanovič je izrezan kot epski junak. Z vsakim njegovim udarcem bo nekdo zagotovo padel. Tako sta se združila z Benedorffom. Nemški general široko mahne s sabljo in z mečem zadene v grlo. Tako je bil vodja sovražnika ubit - sam kralj-oče.
  In množica se veseli in kriči:
  - Slava vitezu-kralju!
  Bitka je v ognju. Vojaki hitijo z orožjem, večina častnikov tudi. Razširila se je govorica, da je sam feldmaršal Panin prepoznal Petra Fedoroviča kot vstalega. In kako se ne prikloniti vnuku Petra Velikega. In če pogledamo, kako je rezan Emelyan Pugachev, se takoj vidi, da je to kraljevska, močna pasma Romanovih.
  In Nižni Novgorod je padel po Kazanu. In Simbirsk je odprl vrata upornikom. Razmislite o večini Volge, ki je že pod vladavino kozaškega cesarja. In vojska pod poveljstvom Fedota Katorzhnyja se je že približala Yaiku. In spet so se uprli kozaki Yaik in Iletsk. Čeprav so se tako kot polkovnik Semenov in general Mamsurov odločili za boj in stati do zadnjega.
  Pri Fedotu se je na poti zbralo do petnajst tisoč vojakov. Prišli so tudi Kalmiki in Baškirji. Zvit donski ataman je zaobšel mesto Yaik, kjer ga je čakal general Mamsurov z dvema tisočakoma, in brez boja zasedel trdnjavo Soročinsk. Ko je zapustil polkovnika Semjonova v mestu Yaik, je general Mamsurov hitel rezati prevarante. Toda Fedotova vojska je bila okrepljena na račun Kalmikov, Baškirjev, Tatarov, in kar je najpomembneje, kozaki so bili še vedno do konca, niso pomirjeni in niso bili ubiti in pretehtali.
  Dvajset tisoč Pugačovljeva množica je prekrivala tisoč dvesto Mamsurovih vojakov. Boj je bil brutalen. Vojaki generala Mamsurova, ki so že imeli izkušnje z bojem proti upornikom, so se obupno borili. Vedeli so, da jim ne bo prizaneseno. Toda kozaški polkovnik Fedot je že imel izkušnje z vojno s Turki. Pravilno je uporabil številčno premoč, mobilnost baškirskih in tatarskih konjeniških enot. Ta nalet, nato napad, nato umik. In potem, ko so bile sile generala Mamsurova izčrpane, je svojemu odredu uvedel tesen boj.
  V tesnem boju, ko je sestava pomešana in se vojaki spopadejo v roki v roko, človek s sekiro in rogom ni več slab borec, ampak praktičen enakovreden nasprotnik. Ali pa bo morda boljša sekira, ali pa vile z rogom in bajonetom. In kmet bolje uporablja sekiro kot vojak, ki je že izgubil navado kmečkega dela.
  Bitka se je spremenila v neusmiljen pokol. In le nekaj vojakov generala Mamsurova je našlo rešitev s predajo. V bližini Sorochinskega je bilo veliko prelito kot trdnjava krvi.
  Samega generala Mamsurova je tatarski laso ujel. Zajebali so poveljnika. Fedot Katorzhny, prvi razbojnik na Donu, je kljub temu postavil pravilno vprašanje:
  - Ali prepoznate Petra Fedoroviča kot cesarja vse Rusije?
  General je pogumno odgovoril:
  - Ne prepoznam tatov!
  Fedot je svojim sostorilcem naročil:
  - V njegovo zanko! In tisti častniki, ki so zavrnili prisego!
  Z uničenjem Mamsurovega odreda je odprta pot v Orenburg in mesto Yaitsky. Fedor je razdelil svoje sile in je razumno verjel, da ima dovolj moči, da obdrži ta mesta, in celo množica ljudi bo zmogla. Trdnjave so se slabo uprle. Tatiščov je zapustil garnizon in pobegnil v Orenburg. In strahopetni guverner je raje šel v gluho obrambo. Tako se je začelo drugo obleganje Orenburga.
  In izkazalo se je, da se hrana v mestu kuha nič več kot v prvem. V mestu Yaitsk se je po kratkem spopadu polkovnik Semjonov umaknil v trdnjavo in se odločil, kot zadnjič, obdržati obleganje. Res je, njegove možnosti za pomoč so bile zdaj veliko manjše. Fronta upora se je vse bolj pomikala proti Moskvi.
  Klopuška in Beloborodov sta se s precejšnjo vojsko, izpuščena iz kazanskega zapora, preselila na vzhod v Ufo. Ti vešči poveljniki so že imeli izkušnje z osvajanjem uralskih tovarn. In Emelyan Pugachev je razmišljal o osvajanju Urala in celotne Sibirije. Polovica tovarn Urala je bila že blizu Emelke, in če bi prišlo do velikih napačnih izračunov in neuspešnega obleganja Orenburga, bi lahko uspeli še prej in šli v Kazan z veliko večpuškarsko vojsko.
  . POGLAVJE #11
  Mladi ujetnik se je zbudil, veliko bolj vesel in zdrav. Zdaj so se rane in poškodbe, ki jih je povzročilo brutalno mučenje, skoraj popolnoma zacelile. In lahko delate vaje in jeste.
  Nato ga je zdravnica na kratko pregledala in na kratko poročala:
  - Sodba bo kmalu! Močni ste in molimo, da ne boste usmrčeni in izgnani v rudnike.
  Oliver je žalostno odgovoril:
  - Vse je v božjih rokah. In upa, da se bo zasmilil otroka!
  Fant spet drgne členke verige. Vendar je jasno, da ne deluje. In drgne z divjim besom. Dokler se končno ne obrabi.
  Biti sam je dolgočasno.
  In ko te končno ovije spanec, začutiš svobodo in se znebiš rutine, v novih dogodivščinah brez primere.
  Trdnjava Osa je postala prva ovira na poti vojski Khlopuške in Beloborodov. Na poti se je njihova vojska povečala z dva na deset tisoč borcev, ki so svoj arzenal dopolnjevali na majhnih trdnjavah. Nekoč je Emelyan Pugachev prepričal garnizon trdnjave, da se preda brez boja. Toda tokrat na to ni bilo mogoče računati, zato je bil za poveljnika trdnjave imenovan podjetni Michelsonov namestnik, podpolkovnik Bragugunter. Tudi med najetimi Nemci. In polovica garnizona so tuji plačanci. V vsakem primeru je bilo torej treba trdnjavo zavzeti.
  Beloborodov je menil, da tudi Emelyan ni imel vedno prav. Ko so zavzeli trdnjavo Trojice, so naredili pogostitev z goro. Toda zbrali so že več kot deset tisoč ljudi, od tega veliko število tovarniških kmetov, dobro usposobljenih za boj z osebnim orožjem, in baškirske, kalmiške konje ter orodje, vzeto iz uralskih tovarn. Ne presenetite jih Dekolonga, lahko bi tekmovali z njegovim tritisočim korpusom.
  Več kot štiri tisoč upornikov je bilo nato ubitih in ranjenih, več kot štiri tisoč pa je bilo ujetih.
  Po takšnem porazu je Emelyan Ivanovič za nekaj časa padel v depresijo. Toda ljudje so še vedno hodili k Pugačevcem in tudi strah pred hudo kaznijo jih ni mogel preprečiti, da bi si prizadevali, da bi se pridružili dragemu očetu-kralju.
  Ta upor je kot gugalnica, gor in dol. Ali poraz, potem zmaga za porazom. Zdaj sta Beloborodov in Khlopushka v žlezah in v težkem delu, nato ju spet favorizira car in povišana v generalmajore. Tako se vrti kolo sreče. In Čika je spet grof Černišev. In nekateri člani vojaškega odbora so se vrnili na svoja mesta. Zlasti polkovnik Padurov.
  Toda nekateri so bili ubiti in jih ne morete vrniti. Tu je na primer umrl pogumni ataman Gryznov in desna roka Pugačova. Toda častnik Minakov ni imel časa obesiti in je spet v vrstah upornikov.
  Chika se ni želela vrniti blizu Ufe in se zdaj skupaj z duhovnikom seli v Moskvo.
  Ko so naložili celo goro gnile slame in uredili dimno zaveso, so se kozaki in kmetje Beloborodogo priplazili do zidu in hiteli v napad. Rezervacija je bila brutalna. In veliko moških je umrlo. Toda vdrli so v trdnjavo in pobili obupno boječe plačance. Ujeli so petintrideset topov in veliko zalogo smodnika in granat. Po tem je pot do Ufe odprta.
  In spet na tisoče ljudi gre k Pugačevcem, ljudska vojska raste. In v sami Ufi ni enotnosti. Ko je slišal za uspehe Pugačeva, je del nekdanje milice verjel, da je to pravi oče-car. Poleg tega sta slavni Suvorov in še bolj slavni in slavni feldmaršal Panin prestopila na stran Pugačova.
  Torej, morda je res kralj. Če ljudje tako hitijo proti njemu, mesta pa ležijo druga za drugim?
  Nastal je spor in državljanski spor ... Ufa je bila razdeljena na dva dela: podpornike Petra Tretjega in Katarine. In med njima je prišlo do streljanja.
  Vojska Beloborodov in Klopuška, ki je narasla na dvajset tisoč, je ob podpori stranke Pugačov vdrla v mesto. Boji so bili hudi, a Pugačevci so prevzeli število in podporo večine meščanov. Ufo, pod katero je Čika že dolgo sedel, je bila dobesedno vzeta naenkrat. In skupaj z njenim ujetjem so številni bogati baškirski, kalmiški, tatarski starešine, tisti, ki so še oklevali, prisegli zvestobo Petru Fedoroviču.
  Zavzetje ključnega mesta Ufa je upornikom omogočilo, da so prekinili komunikacije in ceste v Sibirijo ter odprli to regijo za osvajanje Pugačevcev.
  Khlopushka in Beloborodov sta odšla v tovarne Ural in tam posadila moč ljudi.
  Pugačov se je z vojsko, ki je narasla na sto petdeset tisoč borcev, približal Ryazanu. Tam ga je pričakal petintrideset tisoč korpus grofa Černiševa. Edina resna ovira na poti v Moskvo je, da se nekoč druga mesta in vasi predajo brez boja.
  Kljub veliki številčni premoči Yemelyana so mu v turški vojni nasprotovali izkušeni in izkušeni vojaki. In car-duhovnik, več kot polovica čet je neizurjenih kmetov z kolmi in vilami, in mnogi nekdanji vojaki niso povsem zanesljivi, pestra ekipa s kozaki in raznolika tatarska ljudstva.
  Černišev je torej imel priložnost, če le .... Če ne bi bil genij Aleksandra Vasiljeviča Suvorova. Veliki poveljnik je tako spretno napadel s številčno hordo Pugačova, da je prisilil Černiševa, junaka, ki je zavzel Berlin, v boj po lastnih pravilih. Nomadska konjenica je od daleč zasipala s strupenimi puščicami, kot pri umiku. In kmet z rogom se je, nasprotno, zbližal v tesnem boju v rokopisnem boju.
  Bitka je s kratkimi prekinitvami trajala skoraj dva dni in se je končala s porazno zmago Pugačevcev. Samo vzetih je bilo več kot dvajset tisoč ujetnikov in Ryazan je sam odprl vrata.
  Nekdanji Katarinin favorit, grof Grigorij Orlov, je bil v naglici imenovan za poveljstvo moskovskega garnizona.
  To je najmočnejši in najstarejši od petih bratov, ki so Katarino II. V tem primeru bi se prvi pojavil car Gregor. Toda zdaj je najslavnejši grof v sramoti. Katarinin trenutni favorit je Vasilčikov, v prihodnosti pa Potemkin. Razen seveda, če ima kraljica takšno prihodnost. Da so bili veliki uspehi Pugačevcev pod vprašajem.
  Toda Grigory Orlov je pogumen in spreten bojevnik in komu zaupati pomiritev upora, ne glede na to, kakšen je. Še posebej, če se je feldmaršal Panin spremenil. In Orlovi bodo Katarini predani do konca.
  Toda tu je še eno vprašanje: kako uničiti Moskvo? V prvi prestolnici je še razmeroma malo vojakov, vsi se niso vrnili v Turčijo, prevarant pa je že na pragu.
  Grigorij se je odločil umakniti garnizon, pa tudi Semenov gardni polk, v Kremelj. In tam ohraniti obrambo, dokler se ne približa pomoč. Zarubin Čika je brez boja vstopil v Tulo, kjer so orožarji in lokalni garnizon z veseljem sprejeli Pugačevce. In Emelyan Pugachev v Moskvo. Vse mesto, razen Kremlja, je prišlo Jemeljanu naproti, duhovniki in duhovniki pa so hvalili Petra Fedoroviča. K kralju je prešlo tudi več tisoč vojakov garnizona. Vojska Pugačeva je rasla.
  Aleksander Vasiljevič Suvorov, ki je pogledal proti Kremlju, je rekel:
  - Jejmo to sadje! Pripravimo se na napad!
  Emelyan Pugachev je logično pripomnil:
  - Moskva je srce ... Toda glava je še vedno Peterburg. To potrebujemo! Čeprav je že snežilo.
  Oliver Twist in ostali bosonogi fantje veselo veslajo v prvem snegu. Izpadlo je celo nekoliko kasneje kot običajno za Moskvo. Očitno, ko bodo fantje prišli do Petra, bo že huda zmrzal.
  No, kdo bi si mislil, da bi lahko samo ena bitka, ki jo je Emelyan Pugachev dobil v tolpi Salty, tako dramatično spremenil potek zgodovine. Malo pred porazom, zdaj pa v Materskem sedežu, ni bil zavzet le en Kremelj. A tudi on ne gre nikamor.
  Ampak ne moreš odlašati. Hitro moramo iti do Petra. In 200.000 vojska Pugačova je korakala proti severu.
  Na vzhodu so Pugačevci dosegli nove uspehe. Čeljabinsk se je predal skoraj brez odpora. Decolong se je umaknil in se povzpel naprej v Sibirijo. Številne tovarne so se podredile tudi brez boja, srečale so se z odredi kraljevega očeta. Kungur se ni hotel predati. Vendar je bil vzet v močno obleganje. Pod prevarantom je prešlo veliko manjših mest in podložnikov. Igral vlogo in povečana avtoriteta Emelyan Pugachev. Toda posamezne tovarne so Pugačevcem še vedno nudile trdovraten odpor. Vendar je bila še vedno manjšina.
  Odredi Pugačevcev so se preselili tudi v Tobolsk, da bi se okrepili v Sibiriji. Domače prebivalstvo je kralja podpiralo skoraj povsod. Celo številne garnizije so prisegle zvestobe njegovemu cesarskemu veličanstvu. In več kot ima Emelyan zmag, šibkejši se mu upre.
  Decolongovo telo se je topilo. Vojaki so vsak dan dezertirali in stekli k Pugačevcem. Tudi samostan, ki je pred tem pokazal junaško moč proti upornikom, je prepoznal novega kralja-očeta. Očitno so menihi pravočasno začutili, čigava baretka, in da nimajo za kaj umirati.
  In Emelyan Pugachev se je skoraj brez odpora približal Petru. Ločeni polki, ki so si izmenjali nekaj strelov z uporniki, so se predali ali prešli na njihovo stran.
  Velika množica pod poveljstvom Padurova se je približala Smolensku. V mestu je izbruhnil prepir med Pugačevimi privrženci in lokalnim garnizonom. Nekateri častniki so tudi pohiteli, da bi prešli na stran Petra Fedoroviča. Paduritcem so se odprla vrata in Pugačevci so se spopadli z ostanki garnizije, ki je ostala zvesta Katarini. Moč zlomi moč in rdeča zastava vodje upora Jemeljana Ivanoviča se je že dvignila nad zahodnimi vrati Rusije. In upor je zajel tudi poljske dežele. Tam se je za vile poprijelo tudi kmečko prebivalstvo, ki je premagalo prečko in gospodo.
  Tako se je lokalni upor začel spreminjati v mednarodni upor. Vrhovni poveljnik ruskih čet v Turčiji, grof in feldmaršal Rumjancev, je doslej zavzel čakalno stališče in upornikom ukazal, naj se ne pridružijo bitki. Kljub temu ni dobro ubijati pripadnikov svojega ljudstva. In Rumjancev je spoštoval Suvorova, ki je prestopil na stran Emeljana Pugačova. Torej ni bilo nikogar, ki bi rešil Catherine.
  Kancler Voroncov je kraljici povedal slabo novico:
  - K Petru prihajajo tatovi! Nič jih ne ustavi, vojska prevaranta pa nenehno raste in raste kot snežna kepa!
  Catherine je besno dvignila obrvi in siknila:
  - In kaj je naš grof Rumjancev?
  Kancler Rumjancev je močno zavzdihnil in gurknil:
  - Naš grof Rumjancev je počasen ...
  Catherine je v jezi vzkliknila:
  - Izdajalec! V njegovo zanko!
  Rumjancev je zmedeno razširil roke in zamrmral:
  - Obkrožen je z voski, ki so mu posvečeni osebno, in tega ni mogoče dobiti!
  Catherine je nenadoma prebledela in ponovno vprašala kanclerja:
  - Ali so tatovi daleč od Sankt Peterburga?
  Kanclerka je iskreno odgovorila:
  - Ja, dvesto milj ali celo manj, bodo zdaj poročali o zadnjih novicah s fronte!
  Pritekel je sel, bil je bled kot rjuha in je prestrašeno ropotal:
  - Novgorod je odprl vrata prevarantu!
  Catherine je močno zavzdihnila in zamrmrala:
  - In Novgorod z markizom.
  Njen ton je spominjal na plast Julija Cezarja: "In ti si Brutus."
  Kancler se je ubogljivo iztegnil naprej in rekel:
  - Ladja je pripravljena, vaše veličanstvo, danes lahko odidete na mejo!
  Carica je jezno siknila:
  - In izgubili moč?
  Kancler je z nasmehom odgovoril:
  - Ampak reši življenja. Tatovi tako ali tako ne bodo mogli upravljati vlade, vi pa se boste zmagoslavno vrnili!
  Catherine je jezno siknila:
  - Z njimi je grof Panin in tatom bo pomagal obvladati!
  Kanclerka je postavila pojasnjevalno vprašanje:
  "Torej ostajate, vaše veličanstvo?"
  Catherine je namesto odgovora naročila:
  - Zberite preostale štiri brate Orlov in straže ter zberite vse sile iz Vyborga in drugih dežel. Še vedno se lahko borimo!
  Orenburg, ki je vojake sleparja vklenil za šest mesecev, se tudi ni hotel predati. Izpuščen iz ujetništva se je Myasnikov, eden od petih kozakov, ki so prvi prepoznali Pugačova, ponudil kopati pod trdnjavo. Vendar je trajalo dolgo. In razdalja za kopanje je obljubila, da bo pravična.
  Mesto Yaitsky z majhno garnizono se je tudi odločilo za boj do konca. Ataman Ovčinnikov je opravil napad na Guryeva. Lokalni garnizon se je, tako kot zadnjič, vdal brez boja. Tako so Pugačevci trdno stali na Yaiku. Ovčinnikov je zbral moč in pregnal puške iz Tsaritsyna, zato je bombardiral trdnjavo Yaik. Polkovnik Semjonov je naredil prelet, izgubil je sedemdeset ubitih ljudi, vrnil se je s slanim požirkom.
  Toda medtem ko je Yaitsk vztrajal. Toda horde upornikov so vstopile v Tobolsk. Guverner Sibirije Čičerin je pobegnil na vzhod, prestolnica pa je prisegla očetovemu kralju. Hkrati so bile predložene še zadnje, trmaste tovarne.
  Fedot Katorzhny se ni mudil, da bi napadel Orenburg, ampak je svoj arzenal dopolnil z orodjem in zalogami, ki so prispeli z Urala.
  Kozaki, vojaki in trgovci so bežali iz samega mesta. Pojavile so se govorice, da je car-oče zavzel Moskvo in se približuje Peterburgu. Ali pa da je že sam v Sankt Peterburgu.
  Vmes je glavni krvnik snemal zaslišanje ujete mladenke Domke in dveh taborniških fantov. Na zaslišanju je bil prisoten tudi sam Aleksej Orlov.
  Domka je bila videti petindvajsetletna, svetlolaska in visoka, kmečka žena.
  Aleksej Orlov je s predrznim tonom rekel:
  - Boš govoril?
  Hiša je bila ponosno tiha. Grof Aleksej je bil presenečen. Zakaj ima navadna kmečka žena toliko ambicij. Ne, ruski ljudje so postali ponosni zaradi Emelke Pugačove. Smerdi so se začeli smatrati za enakovredne palicam. Ampak nič hudega, prebil bo sranje!
  - Odtrgajte ji mino!
  Krvniki vržejo deklici. Oblečena je že samo v eno preprosto kmečko obleko, noge pa so v lipah. Obupno se upira. Mučitelji, ki ji trgajo oblačila, razkrivajo njene rdeče joške. Dobra kmetica, umetnostna drsalka. Aleksej Orlov jo z velikim zanimanjem gleda. Ukaz je naslednji:
  - Zdaj jo preganjam.
  Deklici so za hrbtom zvezane roke, zataknjen je kavelj. Nato ga dvignejo in kmečki zvijajo sklep. Deklica zastoka in se znajde obešena, z bosimi nogami od tal. Krvnik jih takoj vstavi v blok in zavaruje. Zdaj lahko prižgete ogenj, pečete okrogle dekliške pete, ali bičate z bičem.
  Aleksej Orlov arogantno pravi:
  - No, povej mi, tat, kdo je naš kralj?
  Domka pogumno pravi:
  - Pjotr Fedorovič je naš suveren upanja!
  Aleksej Orlov se nasmehne in ukaže krvniku:
  - Deset udarcev biča s prihranki.
  Izkušeni mučitelj udari v močan, mišičast od nenehnega fizičnega dela, dekliški hrbet s polovico moči. Tako, da brazde nabreknejo, koža pa ne poči. Tudi to boli. Hiša je bila večkrat prebičana, na njej pa so vidne dobro zaceljene sledi biča. Zdržal je udarce, tiho, brez stokanja in joka.
  Aleksej je znova grozeče vprašal:
  - Kdo je torej naš suveren!
  Domka samodejno reče:
  - Pjotr Fedorovič Tretji, naše upanje!
  Aleksej jezno ukaže krvniku:
  - Pet zadetkov s polno močjo!
  Mučitelj velike postave zamahne in na vso moč vlaga v udarec. Močna koža kmečke žene poči, škropijo kri. Krvniki bijejo tako, da se sledi biča ne sekajo in so enakomerno razporejene po hrbtu.
  Deklica se trzne, vendar zadrži krike. Zdi se, da želi pokazati svoj pogum.
  Aleksej Orlov znova ponovi vprašanje:
  - Kdo je naš kralj?
  Domka pogumno pravi:
  - Pjotr Fedorovič, in vi ste baraba, kmalu boste zamahnili v zanki!
  Grof Aleksej se je razjezil, skočil in zamahnil s pestjo proti vezani goli ženski. Potem pa si je premislil in zlovešče rekel:
  - Namažite ji pete z obešenim oljem. In zvijte žar ... Toda le previdno padel, da ga ne pohabi.
  Krvnik je vzel pod vizir:
  - Smo s konceptom vaše visokosti!
  Grof je napihnil. Visokost je dober kompliment, toda veličanstvo je veliko boljše. Lepe noge kmečke ženske. Podplat je sicer hrapav, vendar ni vidnih žuljev, prsti so enakomerni, kot otroški, razen morda daljši, nohti so skrbno postriženi. Verjetno je, tako kot vse kmečke ženske, hodila bosa do samih zmrzali in šele pred kratkim, ko je snežilo in Neva zmrznila, si je obula čevlje.
  Aleksej je ljubil ženske noge in takšno mučenje kot žar. Podplat je namazan z oljem, da ne gori, ogenj pa je postavljen na posebno izračunano razdaljo. Tako lahko mučite deset minut ali celo več. Samo majhni mehurčki bodo prestrašili. In nato ponovite mučenje nekaj dni. Zelo učinkovita metoda mučenja in boleča.
  Domka se močno namršči, trza, grize ustnico in poskuša zadržati krike. A ji ne uspe dobro in na koncu začne stokati.
  Aleksej Orlov znova vpraša:
  "No, ali zdaj prepoznate cesarico Katarino?"
  Skozi solze in jok je Domka zavpila:
  - Naš car Peter Fedorovič in ni drugega carja!
  Aleksej je nestrpno zavpil:
  - Fry, kot mora biti, in počasi, zdaj pa bomo zaslišali plešaste moške!
  Fantje so bili bosi, oblečeni samo v kratke hlače. Bili so že pripravljeni na mučenje. Vozili so se po snegu, zaradi česar so noge postale rdeče in postale kot gosje tace. Krvniki so se takoj lotili dela. Treba je bilo izvedeti, kdo jih je poslal, kje so bili taborniki še v Sankt Peterburgu in o načrtih Emeliana Pugačova.
  Biči žvižgajo, fantje tepejo, uradnik dume postavlja vprašanja, ki so zapisana v protokolu. Tudi fante, kot kmečke otroke, so večkrat bičali in ne moreš jih vzeti z navadnim bičem. Zmajajo z glavo in negativno preklinjajo. Nato je krvnik iz ognjišča potegnil razbeljeno lomico in jo začel nanašati na trupla.
  Bolj boli kot bičanje, ko te vroče opečejo. Fantje zajokajo od bolečine in začnejo nekaj neskladno brbljati. Po eni strani se želijo znebiti nečloveških mučenj in okrutnega stojala. Po drugi strani pa ne izdajajte svojih tovarišev. Fantje torej govorijo neumnosti in bruhnejo v jok. In vroče železo se bodisi zatika v prsi, bodisi se nanese na golo peto. Na tečaj gredo tudi razgrete klešče. Krvnik išče najbolj občutljiva mesta v podplatu, kar ustvarja ostro zasliševanje.
  Aleksej Orlov se nasmehne, ko gleda, kako zdravijo taborniške fante. Takrat se opozori, da so na Domkinih golih podplatih mehurčki nabrekli in začeli pokati. In to pomeni, da se bo koža na stopalih zažgala in izgubila občutljivost!
  "Pusti jo pri miru, baraba!" - je ukazal grof. - Pusti malo.
  Ženska hiša se je izkazala za močno, junak. Prestala je mučenje, ne da bi izgubila zavest in ne da bi se odrekla svojemu kraljevemu očetu.
  Fantje so hudo mučili, večkrat so izgubili zavest. Dejstvo, da so še vedno brez brade, mučiteljev ne skrbi preveč - glavna stvar je pridobiti informacije. In mladostniki so pogosto veliko bolj trmasti in vztrajni pod mučenjem kot odrasli.
  Seveda so nekaj povedali, a v njihovem pričanju je veliko neumnosti in negotovosti. Toda ena stvar je jasna: Emelyan Pugachev se približuje mestu in njegova vojska je ogromna.
  Toda Catherinina moč je precejšnja. Vključno s petnajst tisoč gardisti, petnajst tisoč vojakov iz drugih garnizonov in še trideset tisoč borcev plemiške milice. Šestdeset tisoč vojakov, kar ni slabo za dobro utrjeno mesto. Plus Baltska flota in Kronstadt. In zelo težko je zadržati obleganje blizu Sankt Peterburga, pozimi in v močvirjih. Tako, da se Emelka še lahko šteje.
  Toda na strani Pugačova je sam Aleksander Vasiljevič Suvorov. In zdaj se kmečke horde pripravljajo na napad. Suvorov si je dal mesec dni časa, da prevzame nadzor nad severno Palmiro. Pugačeve čete, ki so preplavljene s točo, se pripravljajo.
  Ataman Čika se je medtem približal Narvi. Mesto je bilo zavzeto dovolj hitro, zato je večina garnizije prešla na stran upornikov. Uprli so se le nemški plačanci.
  Predal brez boja, sprejel carja Petra Fedoroviča Rigo in številna druga mesta. Samo Revel je bilo treba oblegati. Karela in druga severna mesta so odprla vrata Pugačevcem. Tako se je Peterburg znašel v vse bolj izolirani. Bil je blokiran. Obstaja tudi razcep v floti. Mornarji so se uprli in Pugačevci so zmagali na treh četrtinah baltske eskadrilje: izobesili so rdeče, kraljeve zastave.
  In Suvorov je pripravljal odločilen napad na Petersburg. Zgradili stene in usposobili kmete. Sovražnika je naučil možnih napadov z raketami, pripravil topništvo.
  Oliver Twist je tudi intenzivno treniral svojo mlado ostrogo. Fant je bos tekel po zasneženem polju in skoraj ni čutil mraza, kot mnogi drugi neplodni ljudje njegovega pionirskega zbora.
  Fantje so se naučili streljati z loki in pljunčki. Na splošno, glede na to, kako težka in nenatančna je sodobna puška, je lok precej učinkovito orožje, še posebej, če naredite konico večplastno, podvojite ali potrojite tetivo in jo celo potopite v strup.
  In potem se bodo otroci borili!
  Napad je predviden za noč, noči v Sankt Peterburgu pa so dolge in temne. Tako je bilo stvari lažje.
  Sovražnik je naredil majhen prelet, poslal v napad gardni polk Preobrazhensky, a je bil takoj pod ognjem številnih pugačevskih topnikov in se je zaradi velike škode odpravil domov. Z nasprotne strani je skočil husarski konjeniški polk in pričakali so ga vojaki pionirskega korpusa Oliverja Twista.
  Fantje so uporabili novo orožje: izboljšane zanke z drobilnimi granatami kot polnilo in sovražnika zasuli z oblakom puščic. Oliver je celo sam osedlal konja in vodil boj. Dva ali trije jezdeci so se kljub temu prebili skozi ogenj, tat pa je prvega spretno posekal, na desni je zadal preusmeritveni udarec s sabljo in nato dodal z rezilom na levi. Nato je fant zelo spretno zataknil še enega husarja, ki ga je, ko je preletel, s ščuko prebodel svojega partnerja. Nato je sledil zaključni udarec z rezilom od zgoraj.
  Oliver Twist je vzkliknil:
  - Moč in spretnost, kot mož in žena: skupaj - uspeh, narazen - smeh!
  Še nekaj jahačev, ki so se prebili, so pokončali s streli iz frač.
  Oliver Twist je zmanjšal še enega glavnega dela in pripomnil:
  - Kdo ima samo naslov in kdo ima klic!
  Ko so izgubili polovico sestave, so se husarji obrnili nazaj. Fantje so se smejali in žvižgali za njim.
  Bližal se je datum napada ... Toda Oliver Twist je od prebegov izvedel, da v Petropavlovski trdnjavi mučijo skavta Domka in več taborniških fantov. In želel jih je osvoboditi. Toda kako to storiti, če ima ta trdnjava dvajset metrov debele stene in je nepremagljiva? Tukaj poskusite, urediti pobeg?
  Fantje so res okrutno mučeni - sežigajo jih z vročim železom, bičajo z biči. Dvignejo in stresejo. Petya se je odločila za vsako ceno priti v trdnjavo in organizirati pobeg. In prišel je na povsem hollywoodsko idejo - biti v zaporu kot ujetnik.
  In zamisel je treba reči, da je izjemno avanturistična in tvegana. Takoj po ujetju Oliverja Twista sta se v zasledovanju odločila za strastno zasliševanje. Pionir je upal, da se bo lahko srečal s svojimi socilitarji in se pogovoril o možnostih za pobeg.
  Aleksej Orlov je bil spet prisoten pri mučenju. Oliverja Twista ni poznal na videz. Zanj je bil le beloglav najstnik, z izrazitimi mišicami. In morali bi ga zaslišati in ugotoviti, kje se skriva izdaja. Brazgotine in sledi mučenja Oliverja Twista so se zacelile brez sledu, zato je Orlov menil, da temu otroku še ni treba opraviti z krvnikom, kar pomeni, da bo razmeroma zlahka počil.
  Dečka so potegnili na stojalo. Oliver je začutil, da so se njegove roke, vezane za seboj, potegnile navzgor. Ne poškoduje njegovih gibljivih sklepov. A tudi ti ni treba igrati junaka. V nasprotnem primeru vas lahko tako mučijo, da ne boste imeli moči za pobeg. Tako se je Oliver Twist posmehoval.
  Glavni krvnik pa je bil izjemno izkušen. Takoj je videl, kako močne so dečkove žile, in na noge so mu postavili težak blok, ki se zaskoči kot lisice.
  Ramenske mišice Oliverja Twista so se zategnile, žile so mu ščemele. Začeli so ga dvigovati do stropa. To je vrsta mučenja. Aleksej Orlov, ki je bil jezen zaradi trmoglavosti fantov, je ukazal, da ga takoj mučijo, začenši z močnimi sredstvi. Tukaj je grof. Visok, širok v ramenih, kljub mladim letom že s težkim trebuhom. Oblečen luksuzno, z vsemi naročili.
  Oliverja Twista mučijo, kot običajno, popolnoma gol in fanta je sram obesiti nag v prisotnosti gospodov, zdravnika, krvnika in njegovih pomočnikov, pisarjev in častne straže. Toda pionirskega tatu bi bilo še bolj sram, če bi vedel, da ga opazujeta dve dami: sama kraljica Katarina in tudi služkinja Trubetskaya.
  Ekaterina gleda izza udobnega zaslona in skozi daljnogled. Čeden fant na stojalu. In starejša ko je postala kraljica, bolj so ji bili všeč mladi. Še posebej, če jih mučijo.
  Catherine že dolgo ni videla tako reliefnih, simetrično nameščenih mišic, kot je ta fant. Pravi najstniški Apollo. Zahtevati moramo, da se iz njega oblikuje kip in ga vržejo v olje na platno. Čeden fant, zdaj pa je njegov lep obraz popačen v trpljenju in solze pljuskajo iz modrih oči.
  Ko se je dvignil k sebi, je krvnik sprostil boben, Oliver Twist pa je hitel dol. In blizu tal se je raztegnila debela konjska vrv. In po ramenih in rokah ter celo po hrbtu dečka je bilo, kot da bi tekla reka staljenega svinca. Oliver Twist ni zajokal samo zato, ker mu je šok bolečine vzel sapo in izbil zrak.
  In krvnik je zamahnil s svojo dlakavo šapo in na blok so bile pritrjene uteži. Po dečkovem zagorelem telesu je tekel hladen znoj, težko je dihal. Oliver je obupno zadrževal svoj raztrgajoč jok, skušal je biti neomajen in ponosen sovjetski pionir.
  Glavni izvršitelj je zastavil dežurno vprašanje:
  - S kakšnim namenom je bil tat poslan v Petersburg!
  Oliver Twist je jezno odgovoril:
  - Ubij te idiota!
  Aleksej Orlov je naročil:
  - Zaliv!
  Na fanta so padli biči. V primerjavi z bolečino na stojalu, ki sem jo pravkar prestala, so se mi trepalnice zdele nekaj neresne in ne nevarne. Oliver Twist je molčal. Odločil se je, kaj bo, pa se ne bo dal.
  Iz zlomljenega hrbta je tekla kri. Toda ko je videl, da se fant ne odziva, je Orlov ukazal:
  - Požar!
  Krvnik je zanetil ogenj pod dečkovimi bosimi nogami. Plameni so lizali Oliverjeve gole pete. Bolečina iz živčnih končičev je neznosna. Toda fant si je predstavljal, da teče po pesku arabske puščave in poganja Tamerlanovo hordo. Misel na bitko odvrne pozornost od ognja. In zanj ni strašljivo.
  Krvnik je pograbil toploto pod stojalo. Drugi mučitelj je z vročimi kleščami ugriznil Oliverja Twista v mišičasta prsi. Tretji je segrel žico in začel bičati po hrbtu. Oliver Twist, ki je imel razvito domišljijo, je bil odklopljen od trpljenja. Začutil je dotik razgretega železa, vendar nekako pridušen, kot da bi nate kapljal vroč čaj, in ne razgreto jeklo.
  Catherine je to gledala s pohotnim slinenjem. Kako očarljivo je, da tako čednega fanta mučijo. Škoda le, da ne kriči, tako je potrpežljiv. No, prav Prometej, ne upogljiv junak.
  Oliver se v žaru bitke predstavi sebe in pravzaprav Titane. Sovražnikova rezila so ga zadela, kri kaplja, brazgotine ostanejo. Toda roke in noge so v gibanju, sekajo, drobijo sovražnike.
  Krvnik je iz ognjišča izbral velik kos železa in ko ga je hotel prinesti dečku na obraz, je zazvenel Katarinin glas:
  - Ni potrebno! Takega obraza ne bi smeli iznakaziti, to je čisti kerubin!
  Aleksej Orlov se je obrnil k zaslonu in presenečen vprašal:
  - Ali ti je ta fant všeč, mama?
  Kraljica je prikimala z glavo.
  - Da! Spravi ga s police! Umijte se in se pripravite na spanje!
  Aleksej Orlov je ubogljivo prikimal:
  - Ubogam vaše veličanstvo!
  Ko so odstranili blok v kosteh in ligamentih, je bil grozljivo ustreljen z bolečino. Oliver Twist je nenadoma spoznal, da ga ne bodo poslali v celico s tovariši, in je zmedeno vprašal princa:
  Kam naj grem?
  Aleksej Orlov je prezirljivo zafrknil:
  - Srečen, mladi žrebec. Mati Ekaterina vas je zagledala sama. Živel boš kot kmečki sin v zlatu, na zlatu spal!
  Oliver je ogorčeno odgovoril:
  - Sem iz družine donskih kozakov in ne preprost kmet!
  Dečkom so rane in opekline zdrgnili z alkoholom. Bili so grozni. Toda Petya se je počutil, čeprav v bolečini, a veselo. Žalostno je bilo, da svojih prijateljev niso mogli rešiti. Oh usoda, njegova ...
  Zato se sprašujem, kaj želi mama početi z njim? Oliver je že dovolj slišal, kaj moški in ženske običajno počnejo med seboj, a sam se ni moral truditi. Je pa že general, tako da lahko domnevamo, da je polnoleten.
  Pri oblačenju Oliver Twist ni. Marmorna tla Zimske palače so bila prijetno mrzla, bosa stopala z mehurji. Stopanje je bilo boleče, a ta bolečina, ki samo draži, a se ne more zlomiti.
  Dečka so odpeljali v svetlo sobo s številnimi slikami in visečimi platni. Moški z dvema dekletoma je tekel po sobi s čopiči. Ko se obrne na Oliverja Twista, je umetnik vljudno rekel:
  - Lahko se nasloniš na marmorni steber mladeniča in stojiš, medtem ko skiciramo.
  Spet gola pozira? To je neprijetno, po drugi strani pa bodo narisali vaš portret, kot da bi bil iz neke plemenite osebe. In zdi se, da se dvigujete iz cunj v bogastvo.
  Dekleta so razpršila barvo in začela delati oljne skice na platnu. Oliver Twist je stal in da bi se odvrnil od boleče rane po regalu in okrutnega mučenja, raztrgane in žgane kože od vratu do pete, je začel razmišljati o tem, kaj se zdaj dogaja na frontah druge svetovne vojne. Da, včasih se v sanjah zgodijo začasni trki in fant iz devetnajstega stoletja lahko vidi dvajseto stoletje.
  In nenadoma je fant to videl in to, kar je videl, mu ni bilo prav nič všeč. Nemške čete so takoj zavzele Kuibyshev in vstopile v Uralsk, zasedle Guryev ... Grozila je grožnja prodora Mainsteinovih hord v Srednjo Azijo. Toda največja nevarnost se je razvila v Moskvi. Nacisti so konec decembra 1946, natančneje 25. decembra na božič, začeli naslednji napad na sovjetsko prestolnico.
  Oliver Twist je videl gibanje tanka, ko so pajkinje v njem vrtele kupolo. In padel na vse, kar se premika in se ne premika.
  Frida, Gerda, Charlotte - veseli triumvirat ljudi s presajenim DNK žuželk. In karkoli že rečeš, lepa dekleta so preprosto najvišji razred. V enem bikiniju demonstrirajo svoje čare.
  In tank, v katerem se dekleta vozijo v posebni, piramidalni obliki, z majhnimi valjčki, ki pokrivajo celotno dno.
  Gerda je streljala na sovjetski tank IS-3. Zadela se je na sam stičišče med stolpom in trupom, ki je zakukala iz ljudske pesmi planšarjev:
  - In v zvezdnatih višinah in gorski tišini ... Morski valovi in besni ogenj! In v besnem, in v besnem ognju!
  Bojevnice so se premikale in streljale. In T-34-85 je šel v napad. Ta tank je še vedno ostal najbolj masiven in serijski. Očitno se je delo na T-54 opazno upočasnilo. Leningrad je v močnem blokadnem obroču, na vzhodu pa je zmrzal nekoliko ohladil gorečnost samurajev.
  Nemški tank je oborožen z 88 mm a 100 EL topom. Očitno je to posledica dejstva, da si dekleta želijo imeti velik bojni komplet. In tako so si naredili puh velikega kalibra.
  Toda Nemci ne vedo, da ima Stalin založeno orožje proti njim: jadralno letalo kamikaza. Lahka osemsto kilogramov jadralno letalo vsebuje dva centnerja eksploziva. In fant-pilot pod strelom.
  Je pionir Vitya, moli molitev in gre na jadralno letalo. Da bi prihranil oblačila, otrok vstopi v kabino v istih kopalkah. Na mrazu očiščenega letališča so goli odtisi. Naloga fanta je, da se dvigne v zrak in usmeri avto na zračni ali kopenski cilj.
  Neusmiljeni diktator se je s pomočjo takšne taktike odločil, da se bo zoperstavil izjemni kvalitativni premoči nemškega letalstva. In fante uporabljajo kot kamikaze zgolj za pragmatične namene - in tehtajo manj, borci pa so manj vredni kot odrasli.
  Fant zleze v utesnjeno kabino. Nato pogleda vzorec Device, se prekriža in z golo peto pritisne na pedal. Jadralno letalo kamikaza s težavo vzleti v nebo. Taktika je še vedno nova in ni jasno, kako učinkovita je. Toda sovjetski ljudje so pripravljeni na vse zaradi lastne vojske in države.
  Vitya mora zabiti najnovejši piramidalni tank, ki ga sovjetske protitankovske puške ne morejo prebiti z vseh zornih kotov: čelni poševni oklep 300 mm, zadnji 250 mm. Teža avtomobila je 68 ton, motor pa 1200 konjskih moči. Seveda je mogoče žrtvovati eno jadralno letalo in enega pionirja, da bi zrušili takšno pošast.
  Vitya hiti na sovražnika, se potopi ... Če notri ne bi bilo deklet žuželk, bolj navadnih pilotov, bi jih čakala smrt. Toda protiletalski mitraljez črčka in planet poči sto metrov od nemškega stroja. Piramidni tank "Battleship" se trese, a se mu ne zgodi nič strašnega. Spet Mainsteinov avto hiti po sovjetskih prostranstvih.
  In sovjetski tanki neuspešno poskušajo protinapad.
  Gerda je zavpila:
  - Super sem!
  In izstrelila je projektil tako, da se je izkazalo, da so bili naenkrat izstreljeni trije rdeči tanki. Natančneje, ti tanki so trivialno trčili.
  In Charlotte je presegla svojega partnerja in naenkrat sestrelila štiri tanke. pokliknil:
  - Jaz sem volčja in tigrica, jem rusko!
  V duši mrtvega dečka Viti odleti v nebesa. Tam ga čakajo samo nebesa, saj je pionirski junak.
  Oliver Twist je zgrožen, ko to gleda, in ga odvrne od spektakla uničenja tankov.
  Fant je v polni uniformi. Rane in razjede so se že začele sušiti in celiti. Res sem hotel jesti. In še vedno ga slikajo.
  Oliver Twist je z nasmehom vprašal:
  - In da varuške ne bi smele biti hranjene?
  Umetnik je vprašujoče pogledal lakeja. Zaploskal je z rokami. Kot da bi vnaprej pričakoval tak ukaz, so v sobo prinesli okrašeno pečeno gos, narezan kruh in vino v srebrni posodi.
  Oliver je pohlepno udaril na hrano. Zdela se mu je nenavadno okusna gos z jabolki in pečeno skorjo. Samo kosti so hruščale. Vino je bilo sladko in ne prepotentno, a po dveh velikih kozarcih je Oliver šumil v glavi. Fant je gos pojedel celo, pustil le kosti in pokazal lastno požrešnost. Po tem Oliver Twist ni dolgo razmišljal, ampak ga je vzel in zaspal. In tako je okleval. Dečka so previdno vzeli in odnesli v razkošno spalnico cesarice.
  To je Zimska palača, vse je na dosegu roke in v bližini.
  In Oliver Twist je sanjal o fazmogoričnem in nenavadnem.
  . POGLAVJE #12
  Po spanju je Oliver Twist delal vaje in začutil, kako bolje se počuti. In njegovih ran in mehurjev skoraj ni več. Energija se je vrnila v mišice. Mlade vezi so si hitro opomogle, ne da bi čutili bolečino zaradi zvinov.
  Vseeno pa je dobro biti fant - vse se tako hitro in enostavno pozdravi. Tu si starec na splošno ni mogel opomoči od mučenja na stojalu. In telo je mlado in sveže.
  Oliver si je toliko bolj želel svobode. Jedel je kašo z mlekom in mesom ter nekaj posušenih banan. Potem je pojedel jabolko.
  Sledi tradicionalni pregled pri zdravniku. Niti ga ni namazala z alkoholom.
  In žlico sirupa za krepitev imunosti. In je sladko in okusno.
  Potem je zdravnik odšel. Sodba je bila pričakovana kmalu. Teoretično bo Oliverju dodeljen odvetnik, vendar je to morda tako za predstavo.
  A veliko je ljudi, ki sočustvujejo s fantom, zato desetletnega otroka najverjetneje ne bodo usmrtili. Tudi če ni izdal, kje je skrit zaklad. Bolj verjetna kazen je težko delo. Ali rudniki ali nasadi v južnih kolonijah. Nasadi so seveda boljši, a tudi tam je umrljivost zaradi bolezni med belimi obsojenci zelo visoka, čeprav je podnebje toplo. Toda pri otrocih je še manj verjetno, da bodo umrli zaradi epidemij kot odrasli. In čez deset let obstaja možnost, da dobite pogojno izpustitev in najamete parcelo. In nekateri bogati so bili tudi sami obsojenci.
  Mine so slabše... Tudi visoka smrtnost. Tam, v ozkih hodnikih in lokah, so potrebni delavci majhne rasti. To pomeni, da so otroci prostovoljno poslani sem. In stopnja smrtnosti je visoka. Poleg tega otroci pogosto delajo goli in bosi ter do popolne izčrpanosti. In hlapi so strupeni. V rudnikih je na splošno malo ljudi preživelo do konca mandata.
  Oliver je razumel, da so nasadi v vseh pogledih boljši od rudnikov. Na plantažah so časi, ko dela skorajda ni, obsojence pa celo zabavajo ali pa igrajo nogomet.
  Še vedno obstaja upanje za pobeg.
  In Oliver drgne en člen verige od drugega ... In bere molitve ...
  In ko ga končno prehitijo sanje, v njem vidi nekaj takega ...
  Katarina Druga je bila podnevi in del noči tako utrujena, da je imela moč le nekajkrat poljubiti spečega fanta na okroglo, umito, žuljasto, nedavno mučeno peto in nato nasloniti glavo v prsi. pionirski tat in mirno povohati. Preobrazbe otroka v moškega ni prišlo. Kraljica in fant sta spala do poldneva. Nato so prinesli razkošno hrano. Ekaterina je opazila, da so se dečkove rane že zacelile, kot da bi po nekaj tednih dobre nege, mehurji pa so popolnoma izginili.
  Kraljica je Oliverja Twista vprašala:
  - Ali ste čarovnik?
  Fant, ki je z apetitom požrl hrano, je pripomnil:
  - Bolje se zdravi na mladem človeku kot na psu!
  Catherine se je zahihitala in pripomnila:
  - Toda tako hitro okrevanja po mučenju fantov, še nisem videl.
  Oliver se je spomnil, zakaj je sploh vstopil v mesto, in vmikajoče vprašal:
  - Če ste tako prijazni... Spustite moje prijatelje!
  Catherine je zardela vsa po telesu in jezno siknila:
  - Ne! So zločinci in jih je treba usmrtiti! Usmrtil te bom, ko se te naveličam!
  Oliver se je razjezil in s kazalcem močno pobodel kraljico po vratu. Ohlapela je. In tat-junak je siknil:
  - Ne čakaj, prasica! Koliko ljudi ste mučili - stare smeti!
  Lakeji so pritekli, a Oliver Twist je izza Catherininega steznika izvlekel ostro bodalo in ji prislonil nož na grlo ter zarenčal:
  - Še en korak in ubil bom uzurpatorja!
  Služabniki so bili zmedeni in po palači se je oglasil alarm. Stražarji so začeli bežati. Pojavil se je tudi poveljnik ruskih čet v Sankt Peterburgu grof Aleksej Orlov.
  Močni Oliver Twist je držal bodalo na cesaričinem grlu in zarjovel:
  - Ukažem izpustiti vse zapornike iz zapor, sicer ne bo živela!
  Aleksej je poskušal groziti:
  - Če jo ubiješ, veš, kaj ti bomo naredili?
  Tat-junak je pogumno odgovoril:
  "Še vedno ne boste dobili lisice iz groba in mučenje me ne prestraši!" To ste tudi sami videli včeraj!
  Ekaterina, ki je prišla k sebi, je prikimala:
  - Naredi, kot pravi ta titan ... Kakorkoli že, nekaj sto zapornikov, razmerje moči ne bo prizadeto!
  Oh, Katya je hotela živeti. In hotel sem vladati. Zdaj bi z veseljem zapustila Sankt Peterburg na ladji, le v morju je uporniška eskadrilja, ki jo nadzoruje Pugačov. Na splošno je Catherine razumela, da je bila vojna že izgubljena. In za ohranjanje lastne kože morate poskrbeti. In prestol ... Potem je težav z upravljanjem tega preračunljivega in večno nezadovoljnega ljudstva prevelik zalogaj. Na meji ima ogromne račune, narejene v primeru državnega udara.
  Lahko še naprej živi na kraljev način, nekje v Parizu. Mimogrede, podnebje Pariza je veliko milejše in prijetnejše kot v Sankt Peterburgu. Morda greste v svet z Emeljanom Pugačevom? Naj ta modronogi kozak poskuša obvladati imperij? Popravila se je in je sita moči do grla!
  Oliver Twist je šel s Catherine v kočijo, da bi osebno nadzoroval izpustitev ujetnikov s križev in trdnjave Petra in Pavla. Mladi bojevnik je bil zdaj na belem konju. Imel je misel, a ne bi smel izkoristiti trenutka in cesarico-mamo odpeljati v taborišče Emeliana Pugačova? To je pomenilo konec državljanske vojne in končni uspeh upora. In pravzaprav pristop nove dinastije, čeprav so formalno Romanovi ostali na oblasti.
  Čeprav je bil še vedno dedič Paul in cel kup sorodnikov. Ja, Emelka se je zataknila, nič ne boš rekel.
  Ujetnike so odpeljali iz ječ, jim dali oblačila, jih nahranili. Cesarica je ostala pod grožnjo smrti obupanega pionirja.
  Tanki mladenič Ivan Orlov, najmlajši od bratov Orlov, je zaprosil Alekseja.
  - Da, k vragu s Katjo. Pavlovega dediča bomo razglasili za cesarja in z njo ubili dečka!
  Aleksej je mrzlično zmajal z glavo.
  Si nor brat? Ja, Paul nas sovraži bolj kot Emelyan. Ali želite, da nas zašijejo za kraljemor?
  Debeli Stepan Orlov je predlagal:
  -Pretvarjmo se, da smo resignirani, nato pa izkoristimo trenutek in udarimo fanta.
  Aleksej je prikimal v znak strinjanja.
  - Torej naredi to, ampak ... Tako, da Katjuši ne zleti niti las!
  Eduard Orlova s koničastim nosom je pragmatično pripomnil:
  -Kaj naj storimo? Kmalu bo Aleksander Suvorov popeljal čete v nevihto in naša vojska se topi. Vsi zapuščajo vojake, še huje pa častniki in celo plemiči.
  Ivan Orlov je pogumno predlagal:
  - Lahko se prebije na sever. V smeri proti Vyborgu in tam je v bližini Švedska.
  Aleksej je močno zavzdihnil in spomnil:
  -Vyborg je že odprl vrata prevarantu. V vsakem primeru smo v nevarnosti smrti.
  Ivan je strastno odgovoril:
  - Toda vsaj na plano se bomo razbili, sicer nas bodo zalupili kot piščance v kletki.
  Alexey je razmišljal o tem. Dejansko se je poskus prebijanja ponoči zdel najboljši izhod. Komaj je mogoče obdržati ogromno mesto z redčenjem garnizone. V tem primeru, če greste na velik preboj, bo del vojske izgubljen, vendar obstaja možnost, da greste sami in nadaljujete boj iz tujine. In kaj se lahko ponudi kot alternativa. Umik v trdnjavo Petra in Pavla.
  Na otoku je, ni lahko napasti. Toda težava je v tem, da se je skoraj nemogoče prebiti iz Petropavlovska s primernim obleganjem. Tako boste tam trpeli, dokler ne dokončate vseh zalog. In potem umreš od lakote. Kaj še storiti? Dati Katjo prevarantu in poskušati na ta način rešiti njegove kože?
  Pot je bila videti zelo zapeljiva. Toda ali bo Emelyan rešil življenja tako nevarnih posameznikov, kot sta brata Orlov? Navsezadnje so strmoglavili Petra Tretjega, Grigorij pa je celo zadavil svoje nekdanje veličanstvo z robcem.
  Zato se je zdela ideja, da bi vse postavili v preboj, boljša od katere koli druge.
  Izstopilo je tudi nekaj taborniških fantov. Hodila sta omagajoče, dva sta se celo podprla za roke, da ne bi padla. Fantje so bili brutalno mučeni, vendar so se obnašali spodobno. Vitya je našel moč, da je sam hodil, čeprav so mu z vročim železom sežgali pete. Ko se je približal Oliverju Twistu, je njegov pomočnik hripavo rekel:
  - Bil je mučen ... Zažgan z vročimi kleščami. Imel sem petsto udarcev s trepalnico in tri trese. Vse kosti so bile zlomljene, vendar jim nisem ničesar povedal!
  Oliver Twist je Vitya spodbudil:
  - Nič ne vem o zdravilnih zeliščih! Vse se bo zacelilo bolje kot na psu... Glavno, da nisi zlomljen!
  Med izpuščenimi je bila tudi Domka. Kljub mučenju je deklica ostala lepa. Videti je bilo, da visoka deklica bosa v lahki obleki ni čutila mraza. Njen obraz je imel otroški izraz. Približala se je Oliverju Twistu, se priklonila razkošno oblečeni Catherine in rekla:
  "Štirikrat so mi pekli pete ... Ampak ni nič, vidiš, hodim!"
  Deklico je general potolažil:
  - Ne bodi žalostna, Domka. Testira samo temperament. Aleksej Orlov bo še vedno zavijal na stojalu. Plačajte za njihove zločine.
  Domka je zasijala z očmi in vprašala:
  - Daj mi priložnost, da mučim samo kato.
  Pionirski tat Oliver Twist je bil odlično razpoložen. Izpuščene ujetnike so naložili na sani. Sankt Peterburg je preveliko mesto, da bi z nogami in celo bosi stopili na njegovo obrobje.
  Catherine je Oliverju Twistu zašepetala:
  - Ali hočeš, da te naredim za princa?
  Pionirski tat se je nasmehnil in posmehljivo vprašal:
  Zakaj ne vojvoda?
  Kraljica se je na silo nasmehnila in vprašala:
  - Ali želite postati vojvoda?
  Oliver Twist se je nasmehnil in vprašal z resnim tonom:
  - Samo ne vem, v katerem kraljestvu, mi boš dobil vojvodino. V Rusiji imate rojake, hudič sta ostala dva!
  Catherine je spoznala, da nima kaj obljubiti. In Vitya, ki je sedel na sani poleg njih, je pripomnil:
  - Oliver Twist je velikodušno obdarjen s kraljem-očetom. Generalni adjutant njegovega veličanstva.
  Katya se je obrnila k Viti:
  - Ali želite, da vas postavim za feldmaršala?
  Fant je v odgovor potegnil Catherinine lase in zagrozil:
  - Ne razvajajte!
  Aleksej Orlov je videl, da se niz sani in sani odpravlja proti izhodu. In Catherine je z njimi. Glavna stvar je, da glede tega ni mogoče storiti ničesar. Ne prekličite kraljevega naročila. Ne morejo izgubiti Catherine. A če še vedno odhiti v tabor sleparja, potem bo sploh konec. Povsem drugače se lahko zgodi pod cesarjem Pavlom.
  Orlov je okleval ... Moramo narediti odločen korak, a Grigorija ni poleg njega. Škoda je tudi, da je zmešnjava tudi pri paznikih. Nujno moramo rešiti lastno kožo.
  In potem se je Aleksej Orlov odločil: navsezadnje bi ujeta Katarina odvrnila vojsko sleparja, medtem pa bi se lahko skupaj s stražarji in milicami izmuznili iz mesta. Tako je Suvorov zaman treniral čete za napad. Izbruhnili bodo in pustili brata Orlov na polju, močvirju, bližje Švedski.
  Aleksej je ukazal glasnikom:
  - Pokliči brate in razstreli zbrane! Zberimo vso moč!
  In Oliver Twist, presrečen, da so njegovi prijatelji svobodni, kraljica pa očarana, je zapel. Fantje, Domka in drugi osvobojeni ujetniki so ga pobrali;
  O moje močne verige suženjstva,
  Zakaj je bil fant bos, lačen vklenjen ...
  Ti črv malo zmrzne,
  In v svojih mislih boste lahko premagali vse razdalje!
  
  Naš svet je tako žalosten zapor
  V njem vlada smrt, povsod kraljuje trpljenje ...
  Ne moremo se spomniti luči
  Gospod pošilja preizkušnje!
  
  V kamnolomih dečkove parcele,
  Suženj, ki nosi košaro velikih kamnov ...
  Čeprav brez brade, toda lasje so postali sivi,
  Konec koncev je življenje še hujše kot psarna!
  
  Verjamem pa, da bo svobodno sonce vzšlo
  Kerub bo razkropil množico šejtanov ...
  In Vsemogočni nas bo preizkusil,
  Brezplačni bodo čevlji, kaftani!
  
  Ampak še vedno sem trpeč in v verigah,
  Želodec je prazen in bič na rebrih ...
  Na prestolu je fant samo v sanjah,
  Hodi po trnovi, strašno temni poti!
  
  Ampak vem, da Bog ne bo zapustil soljudi,
  Takoj bomo dvignili vile zlih gospodov!
  Vredni bomo zastave očetov,
  Slavimo Suverena v slavi imena!
  
  Lepo je živeti, a umreti,
  Vedno bomo vredni viteza ...
  Naj rjovi jezni medved
  Intrigo zvije plenilec s prevarantom!
  
  Toda svobodni duh je prevzel ljudi,
  Vstali se bodo v boj proti nasprotniku!
  Bogati bodo ravno nasprotno postali revni,
  Kdo je princ prejel le zipun s plačo!
  
  Lahko naredimo pravičen svet
  Tisti, v katerega sodelujejo vsi!
  Konec koncev je zame Kristus sveti malik,
  Ki ga je živina uspela križati!
  
  Oživite mrtve, verjamem, da je vsem dano,
  In zgraditi sijoč nov svet ...
  Da bi se vsi filmi uresničili
  Da kmet ne vstane s stokanjem!
  
  Potem bomo osvojili vesolje,
  Položimo poti do robov vseh galaksij ...
  In imel bom pametnega sina,
  Kot utelešenje duha astronavtov!
  Dobra pesem in odličen zbor. Vsi pojejo iskreno, tudi tisti, ki nimajo glasbenega posluha, oddajajo spodobne in melodične zvoke. Vrata se odprejo in velika procesija zapusti Sankt Peterburg. Zmagovalci zapustijo mesto z glasbo in pesmimi. In zelo so veseli!
  Toda ko je povorka odhajala, medtem ko so jih Pugačevci srečali, se je na nasprotni strani Sankt Peterburga vnela krvava bitka. Vojska Emeljana Pugačova ni nekakšen razboj, ampak spajkana s disciplino Suvorova. In stražarji so opozorili na preboj. Stražarje so pričakali s streli pušk in streljanjem.
  Aleksander Suvorov je predvidel, da če bo peterburška posadka želela izbruhniti, bo to storila v severni smeri, bližje švedski meji. Tam bodo bolj verjetno odšli. In sijajni poveljnik je sovražniku pripravil več pasti. In zdaj se na primer za konjenico pripravljajo volčje jame. Husarji so pod strelskim ognjem skušali premagati redute, njihovi konji pa so množično padali v skrbno zasnovane in dobro zamaskirane pasti.
  Toda tukaj so konjeniki neuspešni, drugi pa skočijo za njimi. Padajo tudi v prikrite grape ali jarke, ki so jih izkopali kmetje.
  Aleksej Orlov, ki je vodil konjenico v napad, je sam padel v globok jarek in oster kol je prebil grofov bok. In druge konjske trupe so padle od zgoraj in zdrobile grofa.
  Zelo gadno je, ko imaš na sebi tako težo in so ti zlomljena rebra. In ne moreš dihati ali se obrniti. In tudi mrzlo je, vaše roke, obraz in celotno telo se zebejo.
  Aleksej se obupno poskuša premakniti, a vsak gib mu zažene rebra v pljuča in ga prisili, da pljune kri. Mesojedi plenilec je padel v volčjo jamo in se v njej zadušil, kar je izjemno simbolično.
  Ivan Orlov je uspel preskočiti grape, a ga je krogla, izstreljena iz redute, zadela v trebuh. Suvorov je tako kot Peter Veliki postavil najboljše vojake v zaščitene utrdbe v Poltavi in izstrelil smrtonosni ogenj.
  In donska in kalmiška konjenica sta bila že v zasedi in novi polki so hiteli na pomoč.
  Stražarji so prišli iz peterburških vrat. Izbrani polki, vključno z osebno zaščito cesarice. Bitka se je razplamtela. Tukaj so najboljše čete cesarstva, vojaki, visoki nič manj kot devetdeset metrov. Hodijo, kot da bi bili uporabljeni, ne pazijo niti na streljanje pušk niti na strelce iz zasede.
  Toda Aleksander Suvorov je tudi zanje pripravil presenečenje. Vnaprej se razlijeta gorljiva mešanica in smola. Kalmiški ogenj prižge puščice in prostor se takoj razplamti. Izbrane, stražarske enote, ki so prejele strašen ugriz in so jih ujeli pod rdečimi in oranžnimi plameni, ne vstanejo in se začnejo razpršiti. In najbolj pogumni med njimi preprosto zažgejo živi.
  Preboj, na katerega so polagali toliko upanja, je zataknil. Vojaki navadnih enot, pa tudi nekateri gardisti, odvržejo orožje in prosijo za milost. Tudi milice se razkropijo in peterburška drhal je dvignila glavo. V prestolnici imperija je nemir, na tisoče, deset tisoče ljudi teče na ulice in kriči:
  - Slava kralju-očetu! Živi Petr Fedorovič! Naj bo slavljen vnuk Petra Velikega!
  Stepan Orlov se je kot najbolj previden izmed bratov skril v eno od sten v stolpnici. Eduard Orlov je obupano kričal in skušal nagovoriti vojake v boj z vojsko Pugačova. A ni bil več njegov dan in čas. Sam Pugačov in njegov adjutant Oliver Twist sta šla v napad. In Aleksander Suvorov in feldmaršal Papin sta preživele gardiste pozvala, naj se čim prej predajo.
  Oliver Twist je prvi odjahal do Edwarda. Šiljasti Orlov je obupano poskušal napasti fanta. Tat-junak je zamahnil s telesom in z vso močjo udaril po zatilju grofa. Lobanja se je sesula in Edwardov trup je padel v snežni zametek. Po njegovi smrti so zadnji stražarji odvrgli orožje.
  In Pugačeve čete so že vstopile v uporniško mesto.
  Stepan Orlov je z majhnim konjeniškim odredom hitel v trdnjavo Petra in Pavla. Samo tam in celo na Kronstadtu je obstajala možnost, da se odpor nekako podaljša. Oziroma celo agonija.
  Toda Oliver Twist s svojo tolpo je hitel za petami in prehitel Stepanov odred. Izbruhnil je kratkotrajen, čeprav krvav boj. Oliver se je spopadel s Stepanom. Porezal je enega telesnega stražarja, drugega. In nato odrežite dobro hranjenega predstavnika družine Orlov. Hudo ranjeni Stepan je skočil z belega konja. Padel je na kolena in kričal po milosti.
  In Oliver je ukazal, da ga privežejo in nadaljeval hitro premikanje proti trdnjavi Petra in Pavla. In ljudstvo je pozdravljalo in vpilo ter srečalo osvoboditelje iz suženjstva.
  ................................
  Oliver Twist se je zbudil in spet delal vaje ter jedel ... Potem je podrgnil ovratnik in delal do mraka.
  In potem je spet zaspal in videl nadaljevanje sanj.
  Kronstadt in trdnjava Petra in Pavla sta se predala brez boja. Petersburg je prešel pod nadzor Pugačevcev. Moskovski Kremelj je doslej ostal nezaseden z močno garnizono in gardnim polkom Semenov, ki je bil pod skupnim poveljstvom Grigorija Orlova.
  In zaenkrat sta Orenburg in mesto Yaitsky še vedno zdržala. Skoraj vsa druga mesta in vasi so sprejela oblast ruskega carja. Vendar so naslednji dan prinesli novico, da je v Orenburgu izbruhnila vstaja in vojska pod poveljstvom Fedota Katorzhnyja je prevzela mesto.
  Celotno je prinesla golobica, zato je letela le nekaj ur. Tako so do zdaj ostali nezavzeti le mesto Yaitsky in nekaj oddaljenih sibirskih vasi.
  In Emelyan Pugachev je imel resen pogovor s Catherine.
  - Izgubila si, mati, in to moraš priznati ... - Kmečki kralj je naredil gledališki premor in malo posrkal iz zlatega čaša stoletnega vina, posutega z diamanti, in nadaljeval. - In zdaj, če hočeš živeti, v meni javno priznaj svojega zakonitega zakonca Petra Fedoroviča in pojdi v vse štiri smeri!
  Catherine je komaj skrivala veselje ob takšnem predlogu. Nekdanja cesarica se je znala obvladati in zamrmrala:
  - Da bi jaz na tak smrtni greh javno lagal?!
  Yemelyan je grozeče dvignil obrvi in zavpil:
  - Ne potrebujem ga! To potrebuješ, da imam razlog, da oprostim tako trmasti in nevarni psici! Če si tega nočeš priznati, ne! Usmrtili te bomo, a pred tem bomo z razžarjenimi kleščami izpraševali, kje skrivaš svoje dobro!
  Catherine, bledeča, je zamrmrala:
  "Ne upaj si mučiti svoje kraljice!"
  Pugačov se je namrščil in zarenčal:
  - Bi si me upal mučiti? V očeh vidim, da bi si upal! Zato ne pričakujte usmiljenja od mene!
  Emelyan je potegnil bodalo iz pasu in zapel:
  - Torej se boste pokesali? Priznaj me kot svojega zakonitega zakonca in kralja...
  Ekaterina se je s težavo iztisnila:
  - Bom...
  Pugačov je grozeče zalajal:
  -Ne slišim!
  Nekdanja kraljica je zastokala in glasneje vzkliknila:
  - Bom!
  Emelyan je lažno ženo popravil z umirjenim glasom:
  - Ne tako! Potreboval bom vaše veličanstvo!
  - Jaz bom vaše veličanstvo! - je izbruhnila Ekaterina in planila v jok. Še nikoli ni bila tako ponižana.
  V prisotnosti več sto tisoč ljudi se je cesarica pokesala in priznala Yemelyana za svojega moža in kralja. Za to je bila gola in javno pretepena z bičem, nakar je Pugačev pošteno izpustil kraljico na vse štiri strani. Ekaterina je renčala in jokala, vpila, da ni dogovora glede biča. In spustili so Ekaterino boso v eni srajci in v sneg. In seveda ni pomoči v bližini. Boleče je umreti napol nag na mrazu in s hrbtom, obrnjenim v krvavo zmešnjavo.
  Toda Emelyan Pugachev je moder car, ki je poskrbel za krepitev svojega prestola. Tako je bil dedič Pavel med napadom tako rekoč po nesreči zaboden do smrti. Čeprav je bil Chika nagrajen s podobnim delom - ciganskim kozakom, pripravljenim na vsako zlobnost zaradi svojega poglavarja.
  Vsa Rusija je bila spremenjena v kozake, uvedena je bila izbirnost in razredna neenakost je bila odpravljena. Država je ostala avtokratska monarhija, vendar se je car oprl na zakonodajni organ Velikega kozaškega kroga. Zemlja je bila razdeljena kmetom, tovarne delavcem, ki so si izbrali glave, vojska je bila ustanovljena na prostovoljni osnovi. In prostovoljcev je bilo vedno v izobilju. Vstaji so zajeli celotno ozemlje Poljske in ruska vojska pod vodstvom Suvorova je stopila v podporo kmetom.
  Ti so novo vlado sprejeli kot osvoboditelje. Nato sta Avstrija in Prusija vstopili v vojno s kozaško Rusijo.
  Ruska vojska pod vodstvom Suvorova je napadla čete Friderika II blizu Koenigsberga in jih premagala. Koenigsberg se je vdal brez boja. In Suvorov je naredil hiter prehod v Berlin.
  Feldmaršal Rumjancev je nato premagal Avstrijce. Vstaj je zajelo Avstrijo, tudi navadni ljudje so hrepeneli po osvoboditvi razredne neenakosti in pristopu k Rdečemu cesastvu Emeljana Pugačova. V bližini Berlina je Friderik Veliki dal Suvorovu zadnjo bitko, zaradi katere so bili Nemci končno poraženi, sam pruski kralj pa je bil ujet. Ruske čete so drugič prišle v Berlin in tam ostale.
  In feldmaršal Rumjancev je zavzel Dunaj in ujel avstrijskega cesarja. Petya je sodeloval v bitkah pod poveljstvom Suvorova. Njegov pionirski korpus je deloval kot vedno učinkovito in utrpel najmanj izgub. Fantje so v Berlin vstopili v urejenih kolonah. Po tradiciji so fantje bojevniki korakali bosi, v kratkih hlačah, ne glede na vreme.
  Oliver Twist je bil vesel, da se je končno lahko sprehajal po Berlinu. Kakšen užitek grabljati berlinski prah z golimi petami. Čeprav je obdarjen z nazivom Najvedrejšega princa, se raje oblači lahkotno. Čeprav je še fant. Poleg tega je Oliver Twist presenečen opazil, da je prenehal rasti. Vseeno pa to ni njegov čas. Tudi ko se je kregal s Pugačevom, si je dodal nekaj centimetrov, zdaj pa se je za fanta ustavil čas in celo nohti na nogah in prstih so nehali rasti. In to je neverjetno.
  Po drugi strani pa je večnemu pionirju v glavi šinila misel, da se morda ne bo postaral? Zadnji bi bil super! Kajti starost brutalno iznakaže ljudi. Spremeni jih v bedne smrčke. In ko si mlad, tvojega obraza ne pokvari kosmata brada in gladek, kakor devica. In ni se vam treba briti!
  Biti general-inchief in njegova vedra visokost princ Oliver Twist ni več sanjal, kot mnogi fantje v njegovih letih, da bi odrasel in se obrnil. Je že zrasel in se razvijal. In dosegel je veliko. Konec koncev je naziv Najslajšega princa, veliko višji kot le knežji, že vsaj vojvoda.
  Menšikov je imel tak naslov ... Emelyan Pugachev je naklonjen fantu in lahko rečemo, da je Oliver Twist njegov najljubši. Oliver Twist se že počuti popolnoma odrasel. Poznal sem celo žensko ljubezen, še posebej, ker je tistih, ki hočejo spati z najimenitnejšim princem in čednim, precej visokim in širokoplečatim fantom, najmanj deset centov.
  Oliver Twist bi se počutil precej srečnega, a ... Ko se je sprehajal po Berlinu, se je fant spomnil, tako lažnega spomina na sanje, da so v njegov svet Nemci, ki so že skoraj poraženi, na obrobju Moskve, zavzeli Kavkaz, vstopili Srednje Azije, in zdi se, da je celo napadel Moskvo. V Rusiji je odpravljeno kmetstvo, ljudje so še vedno zadovoljni in celo pripravljeni plačujejo davke v splošno blagajno. Rodnost se je dvignila, umrljivost pada, odpirajo se šole in univerze, gradijo se bolnišnice.
  Toda cerkvena posest je bila okrnjena, vsa zemljišča samostanov in templjev so zaplenjena. Sam Emelyan se je bolj nagibal k islamu, kot cenejši preprosti in razumljivi veri, a seveda brez nepotrebnih obremenjujočih omejitev: pri vinu in svinjini, pa tudi k molitvi in ramazanu.
  Zakaj si kralj ne bi ustvaril svoje vere? In poligamija ni uvedena? Je kralj ali ne?
  Po osvojitvi Nemčije in Avstrije so se začele upori v deželah Zahodne Nemčije, Francije, Španije in Portugalske. Emelyan Pugachev je dal ukaz za pomoč vsem zatiranim. Resnično drugi Trocki. Ali Lenin. Toda voditi vojno na Zahodu je veliko lažje: Evropa je razcepljena, ruska vojska pa je najmočnejša in najnaprednejša, poveljujeta pa ji briljantna poveljnika Rumjancev in Suvorov.
  Seveda bi se vojna s Turčijo končala veliko hitreje, če ne bi zadržali teh velikih poveljnikov, kraljičinih dvorjanov. Poleg tega je bila vojska Otomanskega cesarstva tako po orožju kot v organizacijskem pogledu zelo zaostala in Rusija ni bila tekmec.
  Celo Elizaveta Petrovna, ki se je borila s Friderikom, je dokazala, da sta ruska vojska in ruski sistem močnejša in učinkovitejša od pruskega.
  Relativno mirno v Evropi je bilo le na Nizozemskem. Ta država ima republiško obliko vladavine in ljudje so bolj ali manj zadovoljni s svojo močjo. Toda Belgija je pod nadzorom Avstrijcev in tam je izbruhnil nemir, ki ni prav nič komičen.
  Pugačevski polki so tam. Osvobajajo se ena nemška kneževina za drugo. Toda zdaj so se Suvorovljeve čete nekoliko razkropile in francoski kralj pričakuje, da jih bo razbil kos za kosom. Sto petdeset tisoč vojakov proti šestdeset tisoč ruskim vojakom, od katerih je tretjina pionirski korpus Oliverja Twista.
  Fantje deloma peš, deloma na konjičkih tipa poni, skačejo in skačejo. Suvorov se odloči za napad na Francoze. Čeprav ima sovražnik skoraj trikrat več vojakov, Francozi pa seveda niso Osmani v boju.
  Oliver Twist in njegovi vojaki usmrtijo skrito Minervo, naredijo drzen prehod in izsilijo nekaj rečnih ovir. Njegova fantovska vojska krepko pljuska po jesenski vodi. Navsezadnje se pionirji ne bojijo mraza ali bolezni. Borijo se z domačimi zankami, ki so tako učinkovite kot izstrelki granat in uporabljajo frače.
  Noč v jeseni je dolga. Oliver Twist je eden prvih in stražarje strelja s streljanjem s fračo. Frača ni preprosta, ampak s puščico, prepojeno s kalijevim cianidom. In ko zadene prav v vrat, sovražnik umre brez zvoka ali stoka.
  In potem pionirski specialci pogumno izrezujejo šotore s spečimi francoskimi vojaki. Oliver Twist je začel rezati s polkovnikom v modri, bogati uniformi. Z nožem si je prerezal grlo in si zakril usta. Učinkovito in hitro. Drugi fantje so prišli pravočasno in vse naredili z neverjetno hitrostjo in skladnostjo.
  Alarm je bil dvignjen z zamudo in že jeznih fantov ni mogoče ustaviti. Oliver Twist je režal najboljše in hkrati zapel;
  O domovina Velika Rusija,
  Dvoglavi orel je močnejši od vseh živali!
  Naš kralj je mogočna svetla misija,
  Kaj bo naredilo ljudi lepše in prijaznejše!
  
  Prišli smo osvobodit tujo deželo,
  Tudi ljudje v Parizu močno stokajo ...
  Zgradimo čudovit raj na planetu,
  Razlitega smrčka ni treba mazati!
  
  Takšen komunizem bomo naredili za vse,
  Kaj bo sijalo na planetu ...
  In zlobni fašizem bo uničen,
  Lastnik zemljišča je Fuhrer, kako čudno je to!
  
  V domovini svetlejša od sončne kupole,
  Cerkve se iskrijo, zlata pravoslavna!
  Smo za Stalina z navijanjem,
  Naj bo velika pot najbolj veličastna!
  
  Obnovimo veličino cerkva,
  Kristusov brat, mlajši briljantni Lenin ...
  Pod zastavo hčera in sinov,
  V slavo vseh preteklih rodov!
  
  Suvorov je ukazal pionirjem -
  Boj za kozaško domovino ...
  Ne bomo udarili v obrvi, ampak v oko,
  V nahrbtniku imamo mogočni izstrelilnik granat!
  
  Verjamem, da bo sovjetski vojak zmagal
  Svetovna pot v nesmrtnost komunizma!
  Dvignite pionirski močan ščit,
  Na njem bo ležal veliki kapitalizem!
  
  Dragi Gospod bo vodil na Mars,
  Pšenična polja bodo na Veneri ...
  In vse se bo zgodilo samo najvišjega razreda,
  Čeprav nam vsem ni uspelo!
  
  Tukaj vsem vesolju vlada komunizem,
  Vstala od znanosti: kdo je padel in umrl!
  Za ta vitez pogumno boj,
  Potomci bodo gospodje in sodniki!
  Ko so premagali in izrezali cel francoski korpus, so fantje hiteli, da bi sovražnika še dodatno iztrebili. Še več, Suvorovci podnaperli z druge strani. In Francoze je začela panika. Glavne baterije so pogumno zavzeli pionirji, ki so pokazali najvišji razred uporabe lanserjev granat. In fantje so pokazali, da bodo hladnejši od odraslih.
  Oliver Twist, kako peti, čeprav ne svojega, ampak tistega, ki so ga prepevali, kot pionirji druge svetovne vojne;
  Suvorov je učil gledati naprej ..
  In če vstaneš, bodi do smrti!
  Tudi Vitya bo pel na vso moč;
  Bratje Suvorov, zgled za nas!
  V težki uri se ni izgubil!
  In vsi otroci, ki stiskajo Francoze, ko izdajajo:
  - Suvorov je učil v drznih bitkah,
  Ohranite rusko zastavo v slavi!
  Tu so fantje metali nitroglicerin iz zank na francosko konjenico. Na tisoče jahačev je bilo zmešanih in polomljenih, koliko konjev je bilo upognjenih. In otroci pojejo;
  Oče in brat Suvorov je bil,
  Rusk je zadnje delil z borcem!
  In tako sem utripal pet baterij in spet nadaljeval;
  - Suvorov v slavi države je usoda,
  Kovali zmago, razbili sovražnika!
  In bosa, pionirska vojska Francozov se je odpeljala. Brez počitka so hiteli v sam Pariz. In France je svobodno vzdihnil. Francozi so se z Rusi združili v eno družino in posledično se je družina razširila.
  V Španiji ni bilo niti vojske, ki bi lahko zagotovila dostojen odpor Rusom. Rdeča zastava nad Madridom, Lizbona je izstrelila tudi kozaške polke. In novi demokratični orkani so se razširili po Evropi. Kozaki so začeli zbirati svoje kroge in izbirati atamane pod splošno prisego ruskega carja Petra Tretjega. Tukaj so vstaje na Švedskem.
  Ruski polki so se premaknili na pomoč, da ne bi ljudi prelivali krvi. In Švedska je postala ruska, svobodna kozaška volost. Evropa je odvrgla okove suženjstva in postala svobodna. Tako da sta vladala harmonija in mir, nastala je enotna država. V Evropi ni meja, ni ločenih vojsk, ni carin. Vse njihove težave rešujejo skupaj in delajo skupno stvar. In tudi v Rusiji - obstaja lokalna samouprava in en sam imperij ter vsebovno izvoljen parlament. Gradijo se šole.
  Kot je rad rekel Emelyan Pugačev: kdor razmišlja eno leto, sadi rž. Kdo je deset let staro drevo. In kdo že stoletja - je zasadil šole!
  Kdor nima luči znanja,
  Poškodovani in duhovno šibki!
  Lastnik demona nočne more-
  Ne človek, ampak bedni suženj!
  
  Toda prižgali bomo baklo znanja,
  Naj znanstveniki razmišljajo!
  Človeški rod ne bo žalosten,
  Naš človek, da si prizadeva navzgor!
  Evropa je postala enotna, a to ni dovolj. Ruske čete gredo v Afriko. Naslednja vojna s Turčijo. Kozaška vojska je ogromna, dobro oborožena in jo vodi Suvorov. Zelo uspešno se bori z Osmani. Istanbul je padel v nekaj mesecih. A to še vedno ni dovolj. Ruske čete se pomikajo južneje.
  Vitya in Oliver hodita skupaj. Puščavski pesek pod bosimi nogami neustrašnih fantov. In nenadoma Vitya odkrito prizna:
  - Oprosti Oliver Twist, ampak... jaz sem tudi zadetek druge svetovne vojne!
  Oliver je prikimal v znak strinjanja.
  "Tudi to sem ugotovil!?"
  Vitya ni bil presenečen in je na kuščarja celo vrgel pesek:
  - In ne presenečen! Tudi ti si še fant!
  Oliver Twist je žalostno prikimal.
  - Ja, na enem mestu sem že pet let, tako kot pri drugih stvareh. Ti in jaz sva postala kot konzervirane mumije v alkoholu. Brez bolezni, brez brazgotin, vse je enako...
  Vitya je odgovoril:
  - Moje rane se celijo nekoliko počasneje kot tvoje, a res ni več sledi. Po videzu smo ... Približno štirinajst! Verjetno si bil istih let, ko si padel sem?
  Oliver Twist je iskreno priznal;
  - Ne! Imel sem samo enajst! Toda odrasel sem še malo in potem ostal na mestu ... Ampak to je preprosto čudno, lasje na moji glavi, čeprav ne hitro, še vedno rastejo, nohti pa so se popolnoma ustavili.
  Victor je s ponosnim nasmehom pripomnil:
  -Ampak sem, vendar je izbit zob zrasel. In zdaj sploh nisem čipiran!
  Oliver Twist je z golimi prsti vrgel kamenček v škorpijona. Zver je bila zadeta in prerezana na pol. Fant je pripomnil:
  Morda smo celo nesmrtni!
  Vitya je s plahim upanjem rekel:
  - Torej je čudovito. Pojdimo v druge svetove! No, kaj nam je življenje, brez boja in poletov.
  Vroč pesek se ne boji večnih fantov. Toda dolgčas je hujši.
  Toda prišlo je le do prepira. Mudžahidi so razglasili džihad, boj pa se je odvijal z novo močjo. Toda kozaki so lovili razbojnike in postopoma krepili svoje rede. Toda gverilsko vojskovanje je upočasnilo gibanje v Afriko. Postopoma se je razslojenost v Emeljanovem cesarstvu povečala. Trgovci so obogateli, pojavili so se reveži. Car Pugačov se je skušal boriti proti temu z uvedbo visokih, progresivnih davkov.
  Hkrati je bil uveden tečaj za zunanjo širitev. Kozaki so med kratko vojno zajeli Iran in vstopili v Indijo. Nadalje se je v na novo zajetih deželah okrepila demokratična in hkrati monarhična ureditev. Prišlo je tudi do partizanskih napadov. Hkrati se je razvila znanost. Zgrajena je bila prva železnica od Sankt Peterburga do Krasnojega Sela. In začela se je graditi podružnica med Moskvo in Sankt Peterburgom.
  Cesarstvo se je krepilo in z njim je rasel despotizem carja Petra Tretjega. Res je, da ni bilo govora o obnovi kmetovanja, kapitalizem se je aktivno razvijal. Tudi s Kitajsko je izbruhnila vojna ... Suvorov je premagal tudi kitajske horde ... A doslej je priključil samo Tibet in Mongolijo. Država je bila zaposlena z notranjimi preobrazbami in prebavo na novo priključenih dežel. In ji ni bilo več do širitve.
  Od preselitve je minilo petnajst let. Vitya in Oliver Twist sta navzven ostala najstnika, ki sta izgledala kot stara štirinajst let, psihično pa sta že precej zrela, naslovljena osebi. In res se želijo vrniti ...
  Namesto tega so fantje že začeli pozabljati svoj nekdanji, vojaški svet, a nenadoma so v sanjah videli v vsej svoji svetlosti nadaljevanje drugega svetovnega pokola.
  . POGLAVJE #13
  Fant ujetnik se je zbudil. In spet sem videl, da so naokoli zaporniški zidovi in samica. Toda ta dan je bil poseben. Najprej so Oliverja odpeljali v ločeno sobo, kjer so ga temeljito oprali. Nato so si obrili majhno krtačo poraščenih svetlih las.
  Ponovno sta ga pregledala žena in zdravnik in izdala sklep, da je fant popolnoma zdrav.
  In na koncu so izdali nekaj grobih, dveh velikosti velikih čevljev. Očitno tudi fant ni nehal hoditi bos na sodišče. Da niso odleteli, sem moral dati papir.
  Vreme je bilo toplo, Oliverju, ki je bil vajen hoditi bos, pa je bilo neprijetno.
  Vklenili so ga in odpeljali na sodišče. Oliver se je v zaporu celo nekoliko izboljšal. Zahvaljujoč skrbi sočutnih žensk so ga dobro hranile. In tam res ne tečeš, čeprav je Oliver vsak dan delal vaje.
  Twistov otroški obraz je bil zaokrožen, glava obrita na nič. In črtaste pižame, grobe čevlje in ročne spone.
  Fant se ni zdel nevaren, a tudi občutka usmiljenja ni povzročil. Oliver je bil videti miren in močan.
  Sodnica ga je pogledala ... Na eni strani tožilec, na drugi pa odvetnica. Ponavadi je sodelovala na sodišču za mladoletnike. Pritisnili so na usmiljenje, a sojenje se ni zavleklo.
  Oliverju ni bilo všeč, kako je sodnik izgledal. Ni bil jezen, v njem pa je bilo mrzlo. In v vsakem primeru ga dejstvo, da je toženec otrok, verjetno ne bo omehčalo.
  Tožilec pa je imel zmajev nos in je jezno pogledal. Nasprotno, odvetnica je bila videti mlajša od svojih let in je bila videti kot angel s svetlimi, rahlo rumenkastimi lasmi. Njen obraz je bil nedolžen. Ampak ne preveč pameten.
  Zaradi fanta so se trudili, da ne bi raztegnili sodišča. Najprej je tožilec prebral dolgo obtožbo. Naštel Oliverjeve grehe. Pa tudi to, da je imel v delavni hiši malo hrane, in pobeg pred pogrebnikom ter način, kako je sodeloval s tatovi in s prevaro pobegnil iz otroškega zapora. Našteli so tudi njegove številne kraje v kratkem času in napade na hiše. Spomnil je, da se mladoletni prestopnik sploh ni pokesal in ni izdal, kje je skrito dobro, ukradeno uglednim meščanom. In da je fant kljub svoji mladosti brezupno razvajen in mora zapustiti svoje življenje, zagotovo bo zagrešil umor ali kaj še hujšega.
  Skratka, tožilec je zahteval smrtno kazen.
  Nato je spregovorila odvetnica. Precej zgovorno in živo je naslikala trpljenje nesrečne sirote Oliverja Twista. In spomnila ga je, da še ni imel niti enajst in da je fant v otroškem zaporu veliko bral in goreče molil. In njegova želja je bila le preživeti in delati dobro.
  Sodnik je brezskrbno poslušal obe strani.
  Nato je dal besedo Oliverju.
  Fant je z vzdihom povedal, da priznava svoje zločine in se iskreno pokesa ter prosi sodišče za prizanesljivost.
  Sodnik je odgovoril:
  - Ali lahko poudarite točen kraj, kjer ste skrili zalogo?
  Oliver je trepetal in z vzdihom odgovoril:
  - Za to nisem prestal treh mučenj!
  Sodnik je turobno odgovoril:
  - Toliko je vredno njegovo kesanje! On je nepopravljiv zločinec!
  In slovesno razglasil:
  - Kljub mladosti obtoženca ne najdem olajševalne okoliščine in ga zaradi številnih vlomov obsojam na smrt z obešanjem! Poleg pobega iz otroškega zapora ga čaka še dodatna kazen: tri bičanja, dokler z bičem ne izgubi pamet. In bodi v skladu s tem!
  Oliver je trepetal, prebledel, vendar je uspel zadržati solze. Odpeljali so ga iz dvorane in odpeljali nazaj.
  Tokrat na smrtno kazen. Tam so dečku nataknili okove tako na roke kot na noge in ga z verigo priklenili okoli vratu. Namesto postelje je bil le kup slame, že precej gnile. In hrano Oliver je dobil le star kruh in kad vode.
  Fantove bose noge so nataknili, vzeli so mu čevlje in zaspal je počepljiv. Pred nami je bilo samo šeškanje ... In zanka.
  A zgodilo se je nekaj zanimivega ...
  Vsak pirat ima včasih težave. Tu in pri slavnem Jamesu Cooku se je za oblake skrilo sonce sreče. Nedavni napad na špansko flotilo se je končal z izgubo ene ladje, druga pa je bila tako poškodovana, da jo je moral kapitan zapustiti na popravilo v dokih. Druga težava je bila grožnja gusarskega gospoda Dukakisa. Ta grd tip je prisegel, da bo Jamesu prerezal vrat. In zdaj so se njegove možnosti za to močno povečale. Večina posadke potopljene ladje in mornarjev s poškodovane ladje se je premaknila na sloop.
  Izkazalo se je, da je to majhno korito polno korsarjev. Od dolgo neopranih trupel je močno dišalo, veliko piratov je spalo kar na krovu. Zlasti grdi so bili štiriroki subjekti z medvedjimi glavami. Resda so se dobro borili, a so tako močno dišali, da jim je smrad zamašil nosnice.
  James je dal ukaz, naj temeljito očistijo ladjo in se kopajo v zalivu. Po tem je takoj postalo lažje dihati in čolna je odplula z obale. Nad ladjo so leteli galebi, pljuskala je penasta voda. Trojno sonce je osvetljevalo pot in. James Cook je bil sicer nekdanji, a plemič in patološko ni maral umazanije. Vendar pa je bil ta človek okruten podlegavec in lopov. Oblečen v črno kamizolo, v isto črno lasuljo z do ramen segajočimi kodri se je zdel kot zlovešč krokar. Čipkasta srebrna pena napihnjenih manšet in volan z velikim diamantom je dala njegovi postavi aristokratski sijaj. Njegov temnobel obraz s koničastim nosom in gladko obrit je bil strog. Njegove modre oči so se svetile z jeklenim leskom, njegov pogled se je dolgočasil. Številni gusarji so se ga bali, ubogljivo so sledili ukazom in švigali po razmeroma majhni špici.
  - Poročnik Barsaro. - je zavpil vodja roparjev. - Kaj je na obzorju?
  Barsaro - ogromen, poraščen, divji, v grobi srajci in usnjenih hlačah - napihnjen. Njegov cvetni robec je odpadel in razkril kratko postriženo glavo.
  - Vse je v redu, kapitan.
  V odgovor je sledilo divje ropotanje:
  - In to poveš tako mirno. Prisegam na grom in strelo, če do konca dneva ne dobimo plena, bom koga obesil na jarem. Z žrebom.
  Kapitan je imel že prej napade hipohondrije, zato so korsarji postali živčni. Vendar je bil izbruh njihove dejavnosti kratek.
  Trije svetli diski so me pognali v napol spanec. Čez nekaj časa je večina piratov zadremala na krovu.
  James Cook je živčno korakal po čvrstih hrastovih deskah in z nogami brcal zevajoče ali preveč zaspane mornarje. Ekipa je mrmrala. Ne brez razloga se je kapitan bal nemira. Konec koncev je lačen pirat kot volk. Tudi dobro hranjen ropar je nezanesljiv, s praznim želodcem pa je povsem pripravljen odgrizniti roko. Poročnik Barsaro mu je sledil in ga strmoglavo strmel. Večina piratov je bila človeška, druge galaksije so bile zbrane v ločene tolpe in jih je praviloma zaznamovala pretirana krutost.
  Njegove misli je prekinil glasen glas.
  "Danes bo po mojem mnenju veličastna bitka.
  Kapitan je prepoznal glas in se obrnil. Te besede je spregovoril svetlolasi čeden fant v pikasti obleki. James se je takoj odmrznil. Spomnil se je, kako je ta kočija pred kratkim prišel na krov.
  Bilo je v pristanišču, kjer so pristali s poškodovano ladjo. Pirati so se, kot je bilo običajno na obali, napili in padli v nemir. Takrat se mu je približal ta čuden fant in pogumno prosil za kočo v piratski ekipi. Morda bi v drugih okoliščinah James mladička preprosto prebodel z mečem. Toda, ko je fant vstopil v vrata, ga je velik korsar poskušal zgrabiti in, ko je prejel nogo v vrat, padel v nokaut. Naredilo je vtis.
  - Želiš biti koča? - je rekel kapitan. Pirati ne potrebujemo koča. Lahko te vzamem za preprostega mornarja, a za to moraš opraviti izpit.
  Fant Oliver Twist je potolkel z boso nogo in samozavestno odgovoril:
  - Pripravljen sem na vsak izziv.
  - Potem ubij Dolga medveda. James je pokazal na štirirokega poročnika Makuhota. Kapetanu ta čudak, ki mu je očitno želel ukrasti moč, ni bil všeč. Dolgi medved, umazano prisega, pripravljen na boj. V vsaki od njegovih rok je meč. Nato je fant potegnil rezilo, ki je zasvetlelo v soju sveč. Kapitan je ploskal z rokami.
  - Začelo se!
  Fant je bil, kot je pričakoval, zelo spreten. S svojim mečem je pariral štirim udarcem naenkrat, dve sovražnikovi rezili pa sta bili posekani. S skokom je preluknjal Makuhotova poraščena prsa. Krv je škropila, korsar se je razjezil in znova napadel z divjim rjovenjem. Fant se je sklonil pod njegovo roko in mu odrezal glavo, žival pa je padla na krov.
  Kapitan je od užitka zažvižgal.
  - To je borec. Najboljši od mojih fantov. - Novinec se je izkazal za izjemno spretnega in hitrega duha. In njegov meč se je zdel čudo borilnih veščin. Sprva se je spraševal, ali je k njemu prišel gol človek iz podzemlja. Toda potem je opustil to misel. Ali so prebivalci podzemlja sposobni posedovati bližnje orožje?
  Kapitan je z nasmehom vprašal:
  - Kako ti je ime, srček?
  - Oliver Twist. In nisem dojenček. Fantove oči so ponosno bliskale. Čeprav je bil Oliver Twist star komaj deset let, je bil v spanju videti štirinajst in je imel precej široka ramena. Vodja piratov je v njem čutil otroško moč.
  Fant je zacvilil:
  - Torej bo boj?
  Ja, in zelo vroče.
  Mogoče ima pajdaš prav. Vsekakor pa to sovpada z njegovimi željami. Hočem kri in zlato.
  - Jung, povzpni se na opazovalno palubo, obvestil nas boš o nevarnosti.
  Oliver Twist je prikimal in se s hitrostjo mačke povzpel po vrvi. Manj kot pet minut kasneje je fant zavpil:
  - Desno od table, v smeri jugovzhoda, se premika velika ladja!
  Pirati so skočili s sedežev, James Cook je vzel teleskop. Na mestu, kamor je kazal gol mož, so bili res vidni jambori impozantne ladje. Očitno je šlo za bojno ladjo vladnih sil. Na tej ogromni ladji so jih tudi opazili, zato so spremenili smer in šli na zbliževanje.
  Gibanje mogočne štirijamborne ladje je bilo zastrašujoče. Kapitan filibuster je dal ukaz, da dodajo jadra in se vrnejo. Ni imel niti najmanjše možnosti, da bi se obdržal proti velikanu s sto pištolo. Čeprav so pirati postavili vsa jadra, ni bilo mogoče oditi. Hitrost sovražnika je bila veliko večja. Zdi se, da je imel velikan odlične lastnosti.
  Jamesa Cooka je zgrabila panika, njegova živčnost se je prenesla na Oliverja Twista.
  - Prekleti kabinski deček je napovedal, da bo prišlo do vročega boja. In zdaj se pripravlja bitka in za nas neuspešna. Snemite ga z jambora in ga obesite. Ampak ne, za začetek vlij trepalnice.
  Pirati so veselo plezali, da bi izpolnili navodila "šefa". Fant se je obupno uprl in celo uspel dva vreči čez krov, a ga je kljub temu zvleklo na krov. Tam je čakal polni krvnik s težkim sedemrepim bičem v rokah. Ko so mu strgali srajco, so fanta Oliverja privezali na klop, kjer so mornarje običajno bičali. James je hotel ukazati mučitelju, naj iz dečka izbije duha, a si je premislil.
  - Kmalu bomo imeli bitko ne za življenje, ampak za smrt. Dodaten meč ne bo škodoval.
  Njegove besede je prekinil močan strel. Izstrelila je ena od pušk bojne ladje. Jedro je preletelo ladjo. Pirati preklinjali umazano. Naslednji strel, že iz druge pištole, je bil natančnejši - jedro je udarilo v stran in prebilo luknjo.
  Na bojni ladji so dali znak - predaja se. James Cook je želel odgovoriti z odločno zavrnitvijo - pirati umirajo, a ne obupajte, saj mu je v glavi šinila misel. In če?!
  Ko se je obrnil proti ekipi, je zavpil:
  - Odvrzi belo zastavo, kapituliramo!
  V tem trenutku je bojna ladja spet streljala in šlop se je tresla od udarcev na premcu in krmi, njen polomljeni puškar pa je visel na prepletu pribora čez lok.
  "Pohitite, sicer bomo uničeni!"
  Nad slopom se je dvigal bel transparent. Mogočna sovražna ladja je izstrelila še en strel. Težko jedro je prebilo nadgradnjo in obrnilo premec ladje. Le videz bele zastave je rešil šop pred uničenjem. Jamesov tvegan izračun je temeljil na dejstvu, da bi se mu angleška ladja, ki ne pozna velikosti sovražnika, približala za pristanek in bi bila presenečena v njegovi milosti. Očitno je bilo na ta dan muhasto bogastvo na strani filibusterjev. Zgodilo se je, kot so pričakovali - ogromna ladja se je približala boku sloop. Strani sta se združili skoraj hrbet. James Cook je zmrznil kot idol, nato pa se je njegova desna roka dvignila.
  - Naprej, sinovi morja!
  Izkušeni pirati so delovali bliskovito.
  Zaslišal se je močan udarec, ropotanje prepletene opreme, ropot padajočih jamborov in zvok derez za vkrcanje, ki so se vrivale v kožo bojne ladje. Tesno stisnjeni, sta se obe ladji združili v eno in pirati so po poveljstvu poročnika Barsara izstrelili salvo mušket in kot mravlje padli na krov bojne ladje. Bilo jih je približno dvesto petdeset - brutalnih razbojnikov v širokih usnjenih hlačah. Nekaj jih je nosilo srajce, vendar se je večina raje borila gola do pasu, razgaljena zagorela koža, pod katero so se valjale mišice, pa je bila videti še bolj grozljiva. Nasproti jim je bilo več kot petsto ljudi. Res je, mornarji bojne ladje so bili večinoma zeleni rekruti, korsarji pa vsi kot selekcija - močni, v bitkah prekaljeni bojevniki. Pričakali so jih neprijazni streli mušket in začel se je zračni spopad. Trobentači so zaigrali v napad, James pa je sam hitel na krov sovražne ladje. Filibusterji so hiteli na Angleže z jezo lačnih psov.
  Boj je bil dolg in hud. Začetek v premcu ladje se je hitro razširil do pasu. Angleži, ki se trmasto upirajo, se spodbujajo, da so številčno večji od piratov. Razumeli so, da usmiljenja ne bo. Flibusterji ne pomilujejo. Toda kljub obupni moči Britancev so jih pirati še naprej pritiskali. Mladi Oliver Twist je besno zamahnil z dvorezno sabljo, stiskal nasprotnike, razporejal udarce desno in levo. Kri je škropila po celotnem krovu, nekajkrat je James tudi sam skoraj naletel na meč. Korsarji so se borili z norim pogumom ljudi, ki so vedeli, da se nimajo kam umakniti in morajo bodisi zmagati ali umreti. James je izbral svojo žrtev - angleškega admirala, ki je z mahanjem sablje spodbujal svoje vojake. No, ustrelil ga bo s pištolo.
  Preden je James uspel nameriti, je obupani Oliver Twist skočil in Admiralu prerezal noge. Admiral je padel in naslednji udarec mu je odsekal glavo. Med vojaškimi vrstami se je slišal krik groze. Smrt poveljnika pa ni zlomila volje borcev. Še naprej so se borili z besom obsojenih. Preživele branilce bojne ladje so pregnali na quaterdeck. Še naprej so nudili oster odpor. Napol goli Oliver je prejel že nekaj lahkih prask, fanta so le razjezile in vse bolj ostro je hitel v boj. Njegove gole okrogle pete so bliskale. V bitki ga je dobil tudi James. Ko so zadnji vojaki, ki niso mogli vzdržati, vrgli orožje, so bili takoj zaklani. Razen dveh. Zaslišanje je bilo odrejeno s predsodki.
  Oliver Twist je pogledal nazaj na vodjo piratov - James je bil videti prestrašen. Čelada mu je bila podrta na stran, sprednji del njegove kirase je bil upognjen, nesrečni raztrgani rokavi so prekrivali njegovo golo desno roko, poškropljeno s krvjo. Je pa bilo na Oliverju dovolj krvi - tako svoje kot tuje. Njegov trup se je lesketal od škrlatnega znoja. Pogumno je pogledal kapitanu v obraz. Izpod razkuhanih las vodje piratov je tekel škrlaten potok - kri iz rane je njegov črni, izčrpani obraz spremenila v nekakšno strašno masko.
  Svetlele so modre oči, zdelo se je, da so gorele hladen plamen.
  - Zmagali smo. Ta ladja je moja!
  V tem pokolu je bilo ubitih nekaj več kot polovica piratske posadke. Korsarji so zmagali po visoki ceni. Toda po drugi strani je James Cook dobil nadzor nad najmočnejšo angleško ladjo. Zdaj je postajal morda najmočnejši gusarski baron. Muhasta sreča, ki mu prej ni bila naklonjena z nagradami, se je očitno odločila, da se obrne proti kapitanu.
  In ko so ujete vojake zaslišali, je postalo Jamesovo veselje povsem pretirano. V skladišču ladje so bili shranjeni zakladi, vključno s skrinjo z diamanti. To so se odločili skriti pred ekipo. Čeprav po zakonih obalne bratovščine kapitan prejme največji delež, je večina plena razdeljena med pirati. In kdo želi deliti s tem riffrafom? Ne, najdragocenejše bo vzel s seboj. Kdo pa mu bo pomagal skriti zaklade? Seveda, zvesti poročnik Barsaro. In tretjega bo vzel kabinskega dečka Oliverja Twista.
  Ta fant še ni pokvarjen zaradi gusarskih običajev in je premlad, da bi razumel pravo vrednost zaklada. Kapitan si bo lahko na ušesa obesil rezance. Najbolje je pristati na otoku za noč in vse narediti hitro. V bližini je majhen otok z jamami. Tam bo, vidiš, zmotil zadevo. Pod okriljem noči.
  Ko se je stemnilo, je kapitan poklical Barsaro in Oliverja in jima ukazal, naj mu sledita. Iz držala so kmalu odstranili impresivno skrinjo. Škatla je bila zelo težka in vsi trije so jo komaj vlekli ven. Poleg nakita je bilo v skrinji veliko zlata. Ko so zaklad naložili v čoln, so s težavo prestopili z boka ladje na obalo. Vreme je bilo naklonjeno.
  Bilo je oblačno, lune so se skrile za škrlatne oblake. Tako je James prevaral svoje prijatelje.
  "Vaš delež bo naš," je zamrmral vodja.
  Škatlo so postavili na kolesa in jo kotalili po skalnatem grebenu. Ni bilo zelo priročno, a vseeno bolje kot ga nositi v naročju. Drevesa so se zdela zlovešča, mečejo plenilske sence. Tako so odvlekli zaklad v jamo. Ostro trnje je zlezelo pod bose noge Oliverja Twista, otrokom je zbodlo v kri. Mladi gusar je zdržal, a vseeno mu je bilo neumno, da si ni obul neprebojnih škornjev z rebrastimi podplati. V takšni vročini pa so bili zelo neudobni, sodobnejši, s toplotno regulacijo in umetnim hlajenjem, pa je bilo čevlje prepovedano vzeti robotom Swallowtail. Prepoved nošenja novih tehnologij je veljala tudi za oblačila. Tako je moral deček prenašati hude bolečine, na poti si je vlekel trnje iz bosih pet, čutil pa je tudi srbenje od kopriv. Barsaro je zapihal in potiskal voziček.
  Končno se je pojavila jama. Korsarji so si oddahnili. Zaslišalo se je rjovenje - triglavi lev. Bila je velika žival v velikosti bika in je z divjim besom hitela na ljudi. James Cook je uspel izvleči pištolo in ustreliti pošast v glavo. Vendar pa je trup leva uspel zrušiti pirata. Barsaro je izstrelil mušketo in ga zadel v trebuh, Oliver pa je skočil in odsekal levo glavo drugo. Pošast je pri zvijanju udarila s šapo v Barsarove prsi, zadnja, tretja glava pa je bliskala z zobmi nad glavo. Oliver je zamahnil s svojim grav-titanovim kovanim mečom in zarezal peklensko zarodo po vratu. Vijolična kri je škropila, zver je smrtno klopotla in takoj udarila z repom. Fant je zavpil od bolečine, rep, stkan iz jeklene žice, je rezal kožo. Če bi bil na njegovem mestu šibkejši človek, bi lahko iz njega izletel duh. Mladi gusar je vstal. Barsaro je zastokal v bližini. Srajca mu je bila strgana, kapljala je kri, a zgodilo se ni nič strašnega. Oliver je skočil do kapitana. Bil je že pokonci. Bil je rahlo pretresen, a je zdržal.
  - V kaj buljiš? Ali mislite, da je ta mačka sposobna zrušiti vodjo korsarjev? Vstani, Barsaro, zaklada še nismo skrili.
  Pirat je skočil in se opotekajoč sedel na skrinjo.
  - Kar se je usedlo, se je vleklo naprej.
  Oliver je prikimal in vlekla sta skrinjo naprej. V jami kolesa niso pomagala, sam sem ga moral vleči. Pirati so dihnili od napetosti. Med potjo so naleteli na prosojnega aligatorja, ki je v temi medlo lesketal. Na srečo plazilca ni napadla, ampak se je skrila v globino jame. Le rdeče oči so plenilsko gorele v temi.
  Oliver Twist je stresel pest.
  Z veliko težavo so filibusterji dvignili kamen in v jamo potisnili iz železa kovano skrinjo. Nato so postavili kamen na svoje mesto.
  - Niti ti ga ni treba pokopati. Zdaj je hudiča dva, kdo ga bo našel.
  Barsaro se je nasmehnil z odprtimi usti in rekel:
  "Zdaj za zaklad vemo le mi trije. Zato ga razdelimo na tri.
  James se je zlobno nasmehnil.
  - Rekel si tri. Kje je tretji?
  - Ta mladiček. Barsaro je iztegnil roko.
  Odjeknil je strel, pirata je vrglo gor, nato pa je debeli korsar močno potonil. Prezivljeni plazilec je nenadoma napadel truplo od zadaj in ga začel trgati s kremplji in skoraj pol metra dolgimi zobmi. Videlo se je, kako je bil njegov prosojen trebuh napolnjen s krvavo kašo iz ostankov človeškega telesa. Oliverju je postalo slabo ob morilskem pogledu.
  - To je strašljivo! Zakaj si ga ubil? - je zamrmral fant.
  - Preveč je vedel. Poleg tega nima veliko smisla. Poleg fizične moči Barsaro ni imel nobenih vrlin.
  "Ali boš tudi mene ubil?" Oliver Twist se je napel, pripravljen vsak trenutek skočiti nazaj in z mečem udariti po sovražniku.
  Kapitan je iskreno odgovoril:
  - Ne, ne bom te ubil. Nisem več mlada in zgodilo se je, da ne morem imeti otrok. Postal boš moj sin. Že dolgo sem si želela spoznati fanta, kot si ti. Pameten, pogumen, sposoben nadaljevati svoje delo.
  Oliver Twist je zasanjano pogledal gor.
  - Ali morda - postati cesar celotne poloble noči?
  James Cook se je napel, oči so mu neprijazno bliskale.
  "Si slučajno iz podzemlja?"
  Fant je topotal z boso nogo in odgovoril:
  - Ne! Rodil sem se v eni od angleških kolonij.
  - Ja? In kje si dobil tako dober meč?
  Oliver je zacvilil:
  - V boju je to moja trofeja.
  Kapitan se je namrščil.
  - V kateri bitki?
  Fant je z nasmehom odgovoril:
  - V bližini Sargasovih vrat, kjer smo se borili z eskadrilo Drake.
  - Oh, spomnim se nekaj takega. Torej nisem tvoj prvi kapitan. Kdo si bil že prej koča?
  Oliva je zacvilila:
  - Pri Klivesarju.
  Vodja je zabrusil:
  In zakaj te je vrgel ven?
  Fant, ki je z golo peto odvrgel trn, je rekel:
  - Zlomil sem mu cev, zaradi česar me je ukazal bičevati in izključiti iz bratovščine.
  James Cook se je pretvarjal, da verjame.
  - No, zdaj mi boš služil in samo meni. Zaupal sem ti, srček, svojo skrivnost. In upam, da boš moj sin.
  - Všeč mi je biti pirat, tako romantično je. Oliver se je rokoval z Jamesom Cookom. Za vogalom je švignila senca, na kapitana je planil ogromen krokodil, ki je streljal in pristal med očmi. Plazilec ni niti upočasnil. Nato je Oliver zamahnil z mečem in zadel naravnost po ustih. Udarec je bil močan, aligator se je ustavil, iz prozornih kapilar pošasti je pritekla bela kri.
  Naslednja Oliverjeva poteza je bila, da mu je meč zarinil v oko. Bitje močvirskega pekla je zakričalo in zbežalo. Brizg ga je udaril v obraz, pošastna kri je pekla in srbela. Oliver je padel na kolena in si z dlanjo pobral nekaj vode ter si z njo tekel po obrazu. Postalo je lažje, srbenje se je umirilo. James Cook je zamrmral:
  - Čas je, da gremo ven. Te jame so polne podlih bitij. Lune bodo kmalu vzhajale - naši fantje se bodo zbudili in vzklikali. So kot otroci. Nič vredno brez kapitana.
  Povratna pot je bila veliko lažja. Ko je skoraj na teku prišel do morja, je deček svoje boleče noge potopil v slano vodo. Postalo mu je veliko lažje. Kapitan mu je dal bučko z rumom, Oliver pa je spil pekočo tekočino. Zdaj je bil vesel, prijetna toplina mu je tekla po telesu, hotel je peti. Le strah pred prebujanjem piratov je zadrževal impulz. Ko so se vkrcali, je kočmar hotel iti spat, saj je bilo v novi ladji dovolj prostora, a ga je kapitan z kretnjo ustavil.
  - Želim ti povedati nekaj besed, koča. Gremo v kočo.
  Ko so se zaprli, si je James Cook natočil kozarec ruma, nato pa fantu ponudil pijačo. Vendar je Oliver zavrnil.
  - Pijanec nikoli ne bo postal velik bojevnik.
  Pirat se je zasmejal.
  - Lahko je tako. Koliko mojih prijateljev je uničilo rum. Nisem pa vas poklical, da bi razpravljali o tako večnem problemu, kot je pijanost. imam sovražnika. Sovražnik je zahrbten, krvav in star. Ima svojo lastno floto in pred dnevom je bil veliko močnejši od mene. Zdaj so se vloge zamenjale, sila je na moji strani.
  Fant je potolkel z boso nogo in zacvilil:
  - Kako mu je ime?
  Vodja je veselo rekel:
  - Dukakis, in vzdevek je Cutting Death. To sem hotel zvabiti v past. In ti mi boš pomagal pri tej zadevi.
  Oliver je močno stisnil pesti.
  - Z veseljem pomagam svojemu kapitanu.
  James Cook je znižal glas.
  - Dobro. Zato pozorno poslušajte. Po mojem ukazu vas bodo bičali - to je nujno, saj so na moji ladji zagotovo Dukakisovi vohuni. Potem boš pobegnil od mene na njegovo ladjo in mi povedal, da veš, kje sem skril zaklade z ladje, ki sem jo zajel. Dukakis je zelo pohlepen po denarju in mislim, da ti bo verjel. Pripeljali ga boste v zaliv Cobra, kjer njegove ladje ne bodo imele možnosti za manevriranje. In moja ladja s sto puškami, poimenoval jo bom v čast svoji prvi ljubezni "Azatart", bo dokončala pot. Zaprl bom izhod iz zaliva in potopili bomo vse njegove ladje in ga obesili na vislice.
  Oliver je prikimal.
  "Mogoče lahko brez šeškanja?"
  Kapitan je zarenčal:
  - Ne, ne bomo. Dukakis je zelo sumljiv tip, lahko te obesi ali muči. Ne, šeškanje je potrebno.
  Fant je skomignil z mišičastimi rameni in vprašal:
  "Potem povej mornarjem, naj jih previdno tepejo.
  Cook je jezno zarenčal:
  - In temu ni tako, sledi bi morale ostati na hrbtni strani. Mimogrede, bedak. Zdi se, da nisi bil pravilno pretepen. Pirat mora prenašati pretepe in mučenje. To bo za vas dodatna utrjevanje, nekakšna šola poguma.
  Fant je pogoltnil svojo slino.
  Pred očmi so mi bliskali spomini, navdihnjeni s knjigami, ki sem jih prebral, in lažnim spominom na sanje. Prisrčen obraz Angelike. "Mora biti ljubosumna na nas." Njegovi vrstniki so si zelo želeli postati pirati, a le redki so si upali iti na tako resno pot. Le on in njegov brat Alex sta si drznila tako izjemnega in tveganega dejanja. Da bi to naredili, so morali prevarati policijo, saj je otrokom strogo prepovedan vstop v nočno poloblo. In posebne službe ne spijo - ujamejo najstnike, ko se premikajo do vrat. Odrasli lahko, za to obstaja poseben dogovor z lastovkami ... Vendar skrivnostni "metuljčki" spustijo tudi otroke. Toliko bolje - brez šole, brez pouka, solidne dogodivščine.
  . POGLAVJE #14
  Vendar pa je mladega ujetnika po spanju čakalo prvo bičanje. Oliver Twist, ki si je resnično želel živeti, je bil celo malo vesel takšne odloge smrtne kazni.
  Odpenjali so mu ovratnico in ga dobesedno odnesli v naročju, štiri paznike naenkrat. Sam Oliver je bil tesno sklenjen. In težko se je premikal.
  In pripeljali so ga na posebno mesto.
  Dečku so sneli okove in ga, zakrknili roke, odpeljali ven na dvorišče. Tam so ga položili na koze, pred tem pa so mu odtrgali zaporniško uniformo.
  V zapor so bili povabljeni posebni ljudje, ki so gledali, kako kaznujejo mladoletnega, a zelo nevarnega in neprekosljivega zločinca.
  Oliverja je bilo zelo sram, da je gol pred njimi. In med občinstvom so bile tudi ženske.
  Ampak ničesar, kar bi bilo treba sprejeti. Fant je bil trdno pritrjen, tako da ne boste izbruhnili.
  Oliver se je odločil, da se bo skušal obnašati dostojno.
  Močan krvnik je iz košare vzel palico, težko in grizljivo. Nato je začel z vso močjo udarjati po Oliverjevem golem hrbtu.
  Fant je na vso moč stisnil zobe in se trudil, da ne bi kričal. Toda kljub temu so iz njegovega grla prihajali tihi stoki.
  Krvnik je bil na hrbtu, zadnjici, malce se mu je dotaknil ramen in nog ... Kri je že tekla ... Oliver je stokajoč želel čim prej ugasniti. A zavest trmasto ni hotela ven. Tu je bil en bič obrabljen, krvnik pa je pobral drugega. In začela biti. Na Oliverjevem hrbtu ni bilo več bivalnega prostora in krvnik je dečkove bose noge mlatil.
  Oliver je zastokal, čeprav ga je bolečina prebadala od pet do zatilja. Končno je krvnik odvrgel drugi bič in vzel v roke tretji. Dečka je udaril po prerezanem hrbtu, nato po ramenih in se spet spustil po zadnjici in nogah.
  V Oliverjevih ustih je bila kri in ugriznil se je v ustnico. Res je, bolečina se je začela umirjati in fant je celo prenehal stokati.
  In tretji bič se je pokvaril. Po navadi je to pomenilo, da je treba usmrtitev ustaviti, tudi če žrtev ni izgubila zavesti.
  Oliverja so polili s slano vodo. Fant je zajokal v peklenski bolečini, nato pa se je odvezal od koz. In odpeljan nazaj v celico smrti.
  Zato so mu dali kruh in navadno vodo ...
  Izčrpan in lačen je Oliver pogoltnil hrano... In padel v sanje, ne da bi bil pozoren na prerezan hrbet.
  Pred ječo je bila pot obložena z belo opeko. Na njej so se izrazito odtisnili krvavi odtisi bosih nog. Srednjeveški zapor je bil obdan z globokim jarkom z dvižnim mostom. Zvečer je, kot je obljubil Marc de Sade, potekala pogostitev. Na veselice so prišli vsi vojvodini prijatelji. Osrednja jed je bil lila povodni konj, ki so ga uokvirili štirje krokodili, takoj ga je prineslo petdeset hlapcev. Krokodile so polnili z divjačino in klobasami, eksotičnim sadjem in zelenjavo. Ogromen povodni konj je bil tudi tesno napolnjen. Kmalu so prispeli sodi vina. Ne glede na žlice in vilice, so bojevniki zagnali obe roki v meso. Zgled je dal vojvoda sam, njegove debele umazane roke so prijele koščke mesa in mu jih stlačile v usta. Vega in Anzhelika sta sedeli drug ob drugem, lepo jedli in poskušali ohraniti privid kulture na ozadju norcev. Peter ni smel k mizi, še vedno ga jemlje za hlapca. Angelica pa ni dobila koščka v grlu. Nenehno je predstavljala Oliverja Twista, njegovo muko. Kaj pa drugi brat, Dodger? Srce čuti, da mu ni sladko. Marc de Sade je veliko jedel in še več pil. Hitro je postal pijan in se izražal vedno bolj jezikovno.
  In hkrati z ropotom:
  - Tesna zmaga nad uporniki. Desna roka Vali Chervonny Maar Ace je ujeta. Kmalu bomo dosegli brlog samega Chervonnyja. In potem bom tega upornika živega oder.
  Vitezi so planili v aplavz. In spet poklonili obroku. Obrazi so se lesketali od maščobe, soka, politega vina. Nekateri gostje so si obrisali roke neposredno ob oblačila. Vojvoda je medtem dal ukaz:
  - Zdaj bom naročil, da organiziram gladiatorski dvoboj.
  Plemiči so laskavo prikimali. Všeč jim je bila možnost mešanja vina s krvjo. Sredi gostinske dvorane je bila impresivna arena. Na znak so k njej pripeljali dva ducata gladiatorjev. Večinoma so bili sužnji, ki so se borili za pravico do življenja. Oborožitev srednjeveških bojevnikov je bila svojevrstna. Polovica v modrih srajcah nosi kratke meče in ščite. Nasprotna ekipa v rdečem ima trizobe in verigo z ostrim žebljem na koncu. Postavljeni drug nasproti drugemu so gladiatorji na znak roga hiteli v boj.
  Vega in Angelica sta boj intenzivno spremljali. Sprva je bila prednost na strani rdečih, njihove dolge verige so občasno dobile modre in jim pohabili noge. Nato so se modri ponovno zbrali in, gladko in jasno, šli v protinapad. Njihovi ostri in natančni napadi so pokosili poražence. V vrstah rdečih sta bila dva inogalakta. Skakali so, hiteli kot orkan in mahali s štirimi rokami. Nad glavo so žvižgale verige, divje so se vrteli trizobi. Zdelo se je nemogoče približati se tem pošasti. Izkušeni borec, poveljnik modrih, se je pretvarjal, da se umika.
  Napadajoči gibon je zavpil zmagovit in z vso močjo udaril z mečem ter mu obrnil dlakava zelena prsa. Od udarca je škropila kri, pošast se je trznila, trizob je zdrsnil čez čelado in utihnil ter sprožil mehurčke strupene zelene krvi. Drugi inogalak se je umaknil. Jasno je bilo, da je bil hudo poškodovan. Nenadoma so modri borci pretrgali linijo in z meči prebodli preživelega "mokhnacha", še dva pa s trizobi. Vitezi in baroni so borce na vse mogoče načine razveseljevali. Tudi boriti se niso imeli nič proti. Po začetnem uspehu je zvezda rdečih padla - modri so jih pritisnili. Najprej je padel eden, nato drugi in kmalu tretji bojevnik.
  Pri padcu pa je uspel nasprotniku zabiti trizob v trebuh, s čimer je sprostil drobovje. Končno sta ostala dva rdeča borca. Od udarcev so bili hudo ranjeni in omahnili. Ker niso mogli vzdržati napetosti bitke, so padli na kolena in prosili za milost. Vojvoda in drugi plemiči so spustili prst. Samo Angelica in Vega, ki sta dvignila prste, sta si drznila prositi za milost. Sedem zmagovalcev je hladnokrvno pobilo poražene.
  Vojvoda je šmrknil z ustnicami.
  - Neverjetno. Zdaj bom zanje poskrbel sam. Hej lokostrelci, ubijte jih. Baron War von Kur, ki je sedel nasproti, je odločno protestiral in stresel z dvojno brado:
  - Ne, vrni mi jih. Sedem bom odsekal sam.
  Vojvoda je skeptično pogledal ogromnega, a nerodnega barona.
  - Ne, ubili te bodo. Naj bo bolje sedem za sedem. Naši najboljši vitezi proti sužnjem gladiatorjev.
  Več ljudi se je prostovoljno prijavilo v boj, kot je bilo potrebno, in vojvoda si je premislil.
  Zaglušno je zavpil:
  - Vsakemu dovolim boj.
  Na gladiatorje je padla skupina vitezov z vso svojo gmoto. Napolnili so jih z množico, sekali so, zabadali, prebijali. Najbolj izkušenemu članu sedmerice je uspelo prerezati vrat enemu od brutaliziranih šakalov. Skoraj vsi bojevniki so bili v oklepih, kar jim je omogočalo, da so se zaščitili pred udarci spretnejših gladiatorjev. Pijane viteze so prevzeli po številu, ne po spretnosti. Ko so se spopadli s sužnji, so se oklepali drug drugega. Vojvoda je zalajal na vse svoje pljuče. Prileteli so hlapci, ki so borce s trnki potegnili stran. Boj je končan. Štirje vitezi so bili vrezani do smrti, ducat več jih je dobilo resne rane, a na splošno so se vsi pocenili.
  Marc de Sade je končal pokal. Mož v črnem, s križem okoli vratu, se je prikradel do dostojanstvenika in mu nekaj zašepetal na uho.
  Vojvodov obraz je postal vijoličen. Zavpil je:
  - Odhajam za eno uro. Ne zafrkavaj se brez mene, nazaj k sladici.
  Vladar je skoraj zbežal in pustil precej pestro družbo, da se ogovarja v samoti. Vendar nikomur ni bilo dolgčas.
  Vega je potisnila Angelikin komolec.
  - Izslediti moramo, kam je šel debelotrebuh.
  Svetlolasa se je strinjala.
  - Razumno je.
  Toda dekleta niso smela slediti vojvodi. Ko so videli, da je lastnik odšel, so se poželjivi bumpkinčki zazrli v lepote.
  Sledil je divji ropot:
  - Zdaj si naš.
  Vitezi so se zmešali. Kot želve so plezale z vso svojo gmoto na dekleta. Bilo jih je veliko.
  Vega je potegnila dva meča in se začela vrteti nad njeno glavo, Angelica je sledila njenemu zgledu. Obe deklici sta bili videti kot čistokrvne tigrice, ki jih stiskajo volkovi.
  Vojvoda se je medtem preselil na mehansko kočijo, ki jo je poganjal ročni vitel, in hitel v ječo. Tam je poklicni krvnik Kara Maara zaslišal Oliverja Twista.
  Dečka, golega, mišičastega in bosega, so odpeljali v posebno sobo s številnimi mučilnimi napravami. Tam so bili noži, svedri, kljuke, bodeča žica, žeblji. Pa tudi vijaki, klešče, rezalniki žice in drugo.
  Klet, ki je pripadala vojvodi, je bila presenetljiva s svojimi različnimi pripomočki, ki povzročajo bolečino. Bilo je vroče - goreli so trije kamini naenkrat, krvniki so v ognju segrevali orodje. Pred mučenjem so Oliverja Twista temeljito oprali in obrisali z alkoholom, da se ne bi zastrupil s krvjo. Poleg Oliverja Twista je bil na stojalu raztegnjen še en krepak petnajstletni fant. Krčev pomočnik je mišičastega otroka obesil za roke in noge. Ko je kadil pipo, je z bičem lenobno udaril po golem trupu. Fant je tiho zastokal in zašepetal molitev. Na koži so bile krvave lise.
  Krvnik Kara se je Oliverju nasmehnil.
  Pošast je z strupenim tonom rekla:
  - O moj dobri, kako lep otrok. Kako žal nam bo, da vam odlepimo kožo z vaših občutljivih ramen. Ta, ki visi poleg tebe, je domači sin Maar Tuz, ime mu je Mir Tuzok. Zdaj ga lahko masirajo, nato pa ga bo krvnik vzel resneje.
  Zato ne pozabite: prej ko boste povedali, kje se skriva Vali Chervovy, prej se bodo vaše muke končale.
  "Nič ti ne bom povedal," je zamomljal pobesneli Oliver Twist in zlobno bliskal z očmi.
  Mučitelj je zavpil:
  - Vsi tako pravijo. Rame, začni.
  Dva zajetna pomočnika sta dvignila okovanega otroka in samozavestno odstranila okove ter ga poskušala obesiti na stojalo. Točno tega ne bi smeli storiti. Otrok se je izmikal in udaril z golo krupko, kot s palico, z nogo enega krvnika v dimljah, drugega - pod kolenom. Ko je skočil ven, je Oliver Twist skušal napasti Karo, a se je vrhovni mučilec odzval fenomenalno. Z natančnim udarcem je dečka zadel s palico po glavi.
  Zlobnik je zavpil:
  - Živahni imp. Nositi ga morate na posebnem stolu, da ne bo delal težav. In vi, ubogi nomadi, zakaj ste žalostni?
  krvnikov pomočnik je imel počeno koleno, njegova partnerka pa je od šoka bolečine izgubila zavest.
  - No, v redu je, imam dovolj pomočnikov. Glavni krvnik je ploskal z rokami. Vstopila so zlovešča bitja. Nezavestni plešasti moški je bil pritrjen na stojalo. Nato mu je v obraz udaril tok ledene vode. Fant je prišel k sebi, oči so mu bile rdeče.
  Višji krvnik je bil zadovoljen:
  - No, ti si trmast. Zdaj so vaše roke in noge stisnjene v zaloge, lahko nadaljujete z aktivnim zaslišanjem.
  Mučitelj je dvignil bič in otroka večkrat udaril po hrbtu in rebrih. Oliver Twist je zadrževal dih in zadušil krik, na njegovem telesu so se izbočile brazgotine. Krvnik se je zadovoljno nasmehnil.
  Na podlagi hripavega tona:
  - Močan fant, a mlado mišičasto telo je precej občutljivo na bolečino. Upam, da bomo z vami hitro našli skupni jezik. Zdaj je čas, da si opečete pete, da ne boste tekli prehitro.
  Mučitelj je iz peči vzel razgreto palico. Oliverja Twista je brez slovesnosti z rokavicami prijel za boso nogo in mu zlomil prst. Tedaj je vroče železo prišlo v tesen stik z boso nogo dvanajst ali štirinajstletnega otroka. Vlekel se je gost dim, koža je zoglenela.
  Oliver Twist je z naporom volje, skorajda se ugriznil v jezik, zadržal uhajajoči krik. Fant je težko dihal, po telesu mu je tekel znoj. Kara Maara je še naprej drobila s kosom železa, vonj po ocvrtem mesu. Vonj je prijetno žgečkal nosnice. Končno je krvnik odnesel kovino. Ko je pogledal mučenega otroka, je rekel:
  - Ni slab! Močan fant. Preden bo priznal, bomo skupaj preživeli veliko ur. In kaj bo ta mladenič rekel na dotik rdečega jekla?
  Sadistični krvnik je z rdečim železom z veseljem poljubil nogo drugega plešača. Koža na fantovi peti je zagorela. Fant je glasno kričal, vpil z dobro nespodobnostjo. Ko je mučitelj odstranil palico, je le sikal, bled in prepoten najstnik:
  Nič več, vse ti bom povedal.
  Krvnik se je zadovoljno nasmehnil.
  S sladkim tonom je rekel:
  - Seveda boš. Kje je brlog Valye Chervovy?
  - Ne povej mu! - je vzkliknil Oliver Twist in neuspešno poskušal pretrgati okove, zaradi katerih so se dečkove mišice napele in zdelo se je, da bodo počile. Ne osramoti očeta.
  Tuzokov svet je vse razumel in z izjemnim naporom volje zatrl slabost. Modre ustnice fanta so šepetale:
  "Ne vem, in tudi če bi vedel, ne bi rekel ničesar.
  Kara Maara je Oliverja Twista udarila v usta. Nato je s kleščami splezal v trebuh:
  - Prasec, dolgo te bom mučil. Posipal bom tvoje rane s soljo, od peklenske bolečine boš zakukala kot petelin.
  Barbar je vzel in potresel dečkovo ranjeno ramo s ščepcem soli. V tistem trenutku se je zaslišal hrup in vojvoda je težko dihajoč priplazil ven.
  Siknil je:
  - Vidim, ste začeli zaslišanje brez mene.
  Krvnik je zmedeno skomignil s širokimi rameni.
  -Kriv, vojvoda. Ukazal si hitro izločiti informacije, fantje pa so zelo trmasti!
  Dostojanstvenik je v odgovor zavpil:
  - Ne za vaše misli. Stopite nazaj in se naučite, kako razburiti te žrtve.
  Vojvoda je zgrabil vroče jeklene klešče. Goli, prepoteni, zagoreli in zelo mišičasti fantje so bili videti zelo privlačni.
  No, kot takšni lepotci, a se osebno ne moreš mučiti.
  Vojvoda je lahkih korakov naredil proti Oliverju Twistu. Fant je zavohal zadah. V glavi se mi vrtijo naključne misli. Oživljanje spominov. Tudi če so lažni iz kibernetskih sanj, ko se mi v glavi pojavi nekaj iz fantastičnih časov. Morda ljudje res znajo potovati v času v sanjah? To je gibanje duš skozi prostore in epohe. Ko vidiš šolo prihodnosti.
  Tukaj je futuristična šola, blesti urejena kibernetična tabla. Na njem morate držati prst v zapletenem zaporedju - in podan bo pravilen odgovor. In ni se naučil lekcije. Ves dan mečevali z električnimi meči, nato pa šli na reko. In tukaj stoji pri tabli in ga je sram. Pomaga prijatelj Dodgerja, ki s pomočjo miniaturnega pripomočka odda sporočilo, ki se sliši v mikrofon, skrit v njegovem ušesu. Res je, učitelj je na oprezu. Snema njihov radijski prenos na gravioscanner. Hrup, računalniški glas pravi:
  -Klut in Oliver. Oba ostaneta v razredu. Kako dolgo lahko sedite in berete nasvete?
  Potem bo sledilo dolgo in dolgočasno branje morale. Do zdaj so nam pred očmi skenirni hologrami. Zato je zapustil hemisfero sveta, da bi se znebil vsiljivih učiteljev in dolgočasnih lekcij. In kako se je vse skupaj končalo? Zdaj ga boli ta debela, grda krastača. Zapomniti si moramo lekcije joge in Ruscate. Kako je tam lokalizirana bolečina?
  Sadistični dostojanstvenik se je zlobno zarežal in si nežno nataknil klešče na rebra.
  Ob dotiku razgretega železa je zaslišalo in vonj po mladem zažganem mesu je postajal močnejši.
  - Kaj, jagenjček, rad te pečejo? - je zakričal inkvizitor. Nato je vojvoda nežno zasukal klešče, zataknil kožo in zvil rebra.
  Kljub vsem naporom volje so fantu nehote pritekle solze iz oči. Bilo je zelo boleče. Morda bolj boleče kot takrat, ko so bile pete kavterizirane. Na nogi je veliko živčnih končičev, a Oliver Twist jo ima utrjeno in nabito, tekel je celo na premog. Res, zelo hitro. Rebra niso tako vajena ognjevitih postopkov, iz grla se prebije krik. Oliver Twista je stisnil zobe. Poskušal sem se zamotiti z razmišljanjem o prijetnih stvareh.
  Svojo pozornost je usmeril na svoje krvnike. Mučitelj je ugleden človek; visok je, njegove roke so debele in mesnate, njegov plašč je podložen s krvjo, sam pa je oblečen ves v rdeče. To je razumljivo - bolj grozno je in kri na oblačilih je manj vidna. Težki škornji s srebrno podkve. In tukaj je sam vojvoda - v kroni je ne sleče, celo namerava opraviti umazano delo. Fanatik. Na prsih visi ukaz. Nerazumljiv znak, kot svastika, le peterokraka in rogata, iz čistega zlata, uokvirjena z diamanti.
  - No, kaj hočeš? - Kljub divji bolečini se je Oliver Twist grozeče pogledal, potegnil obrvi.
  In trznil se je z boso nogo, ki jo je nedavno razžareno železo pobožalo po okrogli otroški peti.
  Vojvoda v nasprotju s pričakovanji ni izgubil živcev. Še vedno je hladnokrvno zvijal rebra. Rebro naj bi počilo, ko se je v vežo priplazil strahopetni hlapec. Trepetal je kot zajec.
  In glas se mu je prekinil:
  "Vaša visokost, dvorana je v polnem teku. Vaši dve dekleti in množica vitezov sta se spopadli.
  - Tako. Vojvoda je odvrgel klešče. "Takšnega ravnanja z mojo ljubeznijo ne bom toleriral.
  Stisnil je pest ujetnikom in dodal:
  - Pridem nazaj. In poglej, brez mene resno ne muči. Iz moje roke se naučijo glavne muke.
  - Poslušajte, moj gospod. - je polglasno zagrmel krvnik, odmevali so mu njegovi pomočniki.
  Vojvoda je zapustil prostore. Mučitelj se je približal spremljevalcu Oliverja Twista.
  S sladkim glasom je kat zakukala:
  - Zdaj lahko ocvreš drugo peto. In ti," je pokimal Oliverju Twistu, "poglej. Enako se bo zgodilo tudi vam.
  Krvnik je segrel železo. V sobi je bilo težko dihati. Zažvižgal je bič, udarci biča so se zasuli na goli trup Oliverja Twista. Fant se je stresel od udarcev, a je trmasto molčal. Po glavi so mi zopet šinili ne preveč prijetni šolski spomini.
  In na golo peto je mučitelj nanesel širok železni trak, rdeč od vročine.
  In Oliver Twist je trznil od strašne bolečine. Vendar se je uspel zadržati. Čeprav je dečkovo mišičasto telo postalo sijoče od znoja in krvi. In motna tekočina je kapljala na ogenj, kar je povzročilo sikanje.
  Fant je zdržal in celo zapel:
  Na dan stvarjenja sveta je Bog po tem čudežu poveličan:
  In nebo nad zemljo je nenadoma postalo modro In nebo, nebo nad zemljo je postalo modro
  
  . ne pozna verig!"
  
  In sreča bo za ljudi zdaj in za vedno, Ko padejo okovi, tirani in sovraštvo Ko padejo okovi in sovraštvo za vedno, Vsa moč tiranov se bo sesla kot prah, In Angel bo pel Svoboda v nebesih.
  
  
  Tukaj bodo zasijali slava, moč in delo! In nobene sile ne bodo vsega izbrisale.
  
  In Bog bo dal modrost vašemu ljudstvu. Premagajte stisko, prepir in sovraštvo In naj premagajo vse - zmedo in sovraštvo.Tam bo Svoboda, Soglasje, Ljubezen In luč Resnice bo razsvetlila duše.
  
  Naj bo na tej deželi vedno obilje, vasi, vasi, mesta bodo bogate In vasi, mesta bodo cvetele. Veliko ladij se bo privezalo v tamkajšnjih zalivih, In gosti bodo začeli trgovati v svojo korist.
  
  Ta čudovita dežela bo napolnjena z lepoto In muze bodo stoletja pele svobodo.
  ...Dve dekleti, Vega in Angelica, sta se vrezali v množico vitezov. Stati na kraju smrti je podobno. Instinktivno so izbrali zase najbolj priročno taktiko boja. Zlata Vega je z zamahom z obema meča posekla gospoda, ki je stal pred njo. Njen super oster meč je prerezal oklep in odsekal glavo. Angelica je zadala tudi smrtne udarce - zabila je meč v prsi, udarila je barona, ki je zamahnil z njeno palico. Njeni bliskovito hitri napadi so zdrobili meso. Z naslednjim udarcem ji je deklica odrezala roko, železna rokavica je z ropotom treščila na tla in sovražnik je zarjovel.
  Angelika je držala "mlin" - en meč odbija udarec, drugi reže. Vitezi so bili pijani, počasni v oklepu, hipertitanovi meči pa so z lahkoto prerezali meso. Obrnila se je, Vega je z nogo udarila v napadalčev obraz, nato pa je z rezilom zabila v njegov trebuh. Spreten izmikanje. Silhueta mogočnega viteza je medlo blestela v soju sveč. In potem - natančen strel v grlo.
  Iztekla je kri. Vega ubijanje ni tuje. Toda Angelica šele drugič v življenju prinese smrt, toda to dekle je tako besno, da je ni mogoče tako zlahka ustaviti in zlomiti. Naslednji udarec prebode ramo. Vitez zarjovi, Angelica obrne rezilo. Nasprotnik je tih. Obrat "metulja" - in spet glava pade na marmor. Tla postanejo spolzka od krvi. Deklica se potopi in brca z nogami, trije vitezi padejo naenkrat, kot da bi bili posekani. Nato se pojavi in ga udari v obraz. Vega medtem udari s tako silo, da prereže meč in čelado.
  - Čudovito! Angelica kriči. - Ti si samo terminator.
  - Jaz sem zvezdniški čuvaj. - Smej se, odgovori Vega. - Da, in nisi nič slabši!
  Novi borec je spretno nanizan na rob. Deklica je navdušena. Vitezi se rojijo in se samo motijo drug drugemu.
  Vega se smeji - rada seka. Skok - udari z obema nogama hkrati, nato pa natančen skok. Dva bojevnika se dušita v krvi. Sledi tehnika "lestve", debeli baron pa z odrezano ramo umakne.
  Obe dami sta bili tako jezni, da bi verjetno pobili vse, več kot sto in pol vitezov, a v dvorano so vstopili samostrelci. Napol gola dekleta, ki niso bila pokrita z oklepom, so imela težave. Oba sta bila skoraj takoj ranjena - navsezadnje so lokostrelci dobro streljali in udarjali predvsem po nogah in rokah. Dekleta so bila množično napadena. Kljub preliti krvi se jih plemiči niso mudili pobijati. Ravno nasprotno, potrebovali so jih žive. Vega in Angelico sta ujeli. Očitno so bili tik pred posiljenimi. Malo se je prepiralo, kdo bo prvi začel. V pretepu je zmagal baron Sylph de Ramses. Nagnil se je, raztrgal je Angelikino obleko, izvlekel svoje dostojanstvo in s silo vstopil vanjo. V tem trenutku je divjo orgijo prekinil močan krik:
  - Kakšna zabava brez moje vednosti?
  Vitezi so bili zmedeni. Grozno vojvodovo rjovenje bi lahko vsakogar obnorelo.
  - Mi, vaša visokost, smo želeli dekleta naučiti dobrega vedenja. je godrnjal baron Sylph.
  "Tukaj si in se nauči, nevednež. Najprej si zaprite hlače.
  Baron je bil zmeden.
  Vojvoda je še naprej jokal.
  - To so gostje in so pod mojo zaščito. In hotel si se zabavati z njimi. Ali naj ukažem svojim služabnikom, da te na mestu ugankajo s puščicami? Kako si me drzneš izzivati?
  Vitezi so se umaknili, zaslišalo se je rahlo mrmranje.
  - Ničesar nočem slišati, pogostitev je pokvarjena. Odstranite trupla in pojdite domov. Sicer boste spoznali polnost moje jeze.
  Vitezi so se začeli razhajati. Dekleta so iztrgala puščice, ki so jim štrlele iz rok in nog.
  "Tako si mi bolj všeč," je rekel Marcus de Sade. - Zdaj bomo sledili v spalnico, kjer si z mano in se ljubiš.
  Za plemičem je raslo dva ducata borcev z mušketi.
  "Ti bojevniki bodo poskrbeli, da me med sladkimi objemi ne zadaviš. To je to! Vidim, da ste zelo nevarne psice, vsa moja tla so bila prekrita s krvjo in z mrliči.
  V spremstvu spremstva so se odpravili v spalnico. Njegove stene so bile okrašene z vsemi vrstami lovskih trofej - najbolj impresivni so bili rogovi turndukai.
  V središču spalnice se je dvigala masivna zlata postelja s številnimi vzmetnicami in blazinami.
  - Vprašaj. Počutite se kot doma.
  Mušketni bojevniki so kadili varovalke, pripravljene na streljanje v vsakem trenutku.
  - Nocoj bom preživel zabavno noč.
  Vojvoda je odvrgel oblačila in oklep, padel je na blazine.
  . POGLAVJE #15
  Mladi jetnik se je zbudil ... V stolpu je malo lačno, otrokove bose noge so še posebej mrzle.
  Oliver je, da bi se ogrel, in še vedno upal, da bo pobegnil, začel en jekleni člen verige drgniti ob drugega. In tukaj so gosti, a vsaj malo topli.
  Poleg tega sem bil lačen ... V stolpu samomorilskih napadalcev so fanta hranili le enkrat na dan: star kruh in voda. In to ni bilo dovolj za rastoči organizem.
  In podgane cvilijo v temi. Bosonogi, lačen fant si je drgnil verige in se trudil, da ne bi jokal.
  Čeprav sta bila pred njim dve udarci in zanka okoli vratu.
  Oliver je tiho zapel;
  Kot se mi je zgodilo, sokolu sem jasen, vendar je čas:
  Letel sem, mladi bistri sokol, v nebo,
  premagal-pretepel sem gosi-labode,
  Prav tako je premagal in premagal majhno ptico,
  Kot je bilo včasih, za majhno ptičko ni leta.
  Ampak nonecha meni, razumem sokola, ni časa:
  Sedim, mladi bistri sokol, v poimane,
  Ali sem v tisti v zlati kletki,
  V kletki, na pločevinasti trak;
  Sokolove noge so zapletene,
  Svilene prikolice na nogah:
  Biserne zavese na oči!
  Kot se je zgodilo meni, dober kolega, a malo časa:
  Hodil sem in hodil, dobri mož, po sinjem morju.
  že sem premagal-razbijal ladje-ladije,
  sem Tatar, armenski busurman;
  Še vedno razbiti lahki čolni;
  Kot nekoč ni prehoda za lahke čolne.
  Ampak nonecha zame, dober kolega, ni časa:
  Sedim, dobri fant, v poimane,
  Sem v zemeljskem zaporu tistega zlikovca.
  Noge dobrega moža so kovane,
  Na nogah so nemške resice,
  Na rokah mladeniča so zaporniške ključavnice,
  In na vratu mladeniča so železne frače.
  Tako ljudska pesem, iz ene od knjig ...
  Oliver ni opazil, kako je v sanjah spet pozabil nase.
  Nedaleč stran, na isti polobli sanjskega vesolja, je težke čase preživljal tudi deček zastonj za ogled Oliver Twist. Po vročem bičanju, od katerega je počila koža, so ga spustili na obalo. Imel je dolgo pot, preden je prišel do gusarskega lorda Dukakisa. In tja moraš priti čim prej. Skoraj je tekel po skalni cesti, tako hiter je bil njegov korak.
  V dveh urah je Oliver Twist prevozil skoraj dvajset milj in se približal vasi Yehu.
  Bilo je dokaj veliko mesto s hišami poznosrednjeveške evropske arhitekture, brez dodatnega gneča in umazanije. Nad rjavo-rdečimi strehami se je dvigal zvonik cerkve. Zeleno morje je pljusknilo, vhod v široki zaliv je prekrivala impozantna utrdba, iz katerih so na vse strani štrlele topovske cevi. Vendar je večina orožja zarjavela. Na položnem pobočju hriba so rasle dolge, do sto metrov, palme. Popolnoma so skrili belo kamnito fasado guvernerjeve palače. Zrak je bil svež, bosonogi otroci, kot je Oliver Twist, so se sprehajali. Fant je svoje edino orožje, hipertitanov meč, skril v platneno vrečo, ki jo je nosil na hrbtu. Navzven je Oliver Twist izgledal kot navaden berač, le drobtine so bile nenavadne - pikaste, kaki barve. Orožje je bilo neprijetno nositi, nenehno je udarjalo po brazgotinjenem hrbtu.
  Fant se je odločil za počitek, še posebej, ker je bil načrtovan zelo zanimiv prizor. Na trg sužnjev so pripeljali še eno serijo blaga. Na širokem nabrežju se je postavil oborožen policijski odred, ki je bil poslan v zaščito obsojencev. Tu se je zbrala množica radovednežev. Poleg ljudi so mimo bliskali gobčki inogalaktov. Nekatere so bile videti kot race in so bile videti precej neškodljive. Otrokov je bilo veliko, smejali so se in kazali s prstom.
  In tukaj je sam guverner Sam de Richard. Visoka, suha oseba v rdeči lasulji, oblečena v kamizo iz tanke svile, bogato izvezene z zlatimi pletenicami. Rahlo je šepal, naslonjen na ebenovino palico. Za guvernerjem, ki je potiskal mimoidoče, se je premikal krepki moški v generalski uniformi. Na širokih prsih mu je žvenketal nakit, na glavi pa se je šopiril klobuk.
  Ko so ujetnike raztovorili z ladje, je moški zaničljivo zvil usta in vzel cev.
  Obsojenci so bili videti slabo: neumiti, zaraščeni, mnogi med njimi niso bili podobni ljudem. So pa bili tudi dobri primerki - očitno med ujetimi pirati. Oliver Twist je opazil več šesterorokih Inogalactov s sijočimi plašči. Pogajanje se je začelo. Guverner, ki je imel prodoren glas, je rekel:
  - General Cagliostro, imate pravico izbire po ceni, ki jo določite sami. Vse ostalo bomo prodali na dražbi.
  Cagliostro je prikimal v znak strinjanja.
  - Vaša ekscelenca je zelo prijazna. Ampak, prisegam na svojo čast, to ni stranka delavcev, ampak bedna čreda invalidov. Malo verjetno je, da bodo na nasadih kaj koristili.
  Zaničljivo je priviti svoje majhne oči, je spet pogledal v množico okovanih sužnjev in izraz zlobnosti na njegovem obrazu se je okrepil.
  Kapitan je prebral celoten seznam sužnjev - večinoma so bili pirati, ki so po čudežu pobegnili z vislic. Iz metropole so bili poslani tudi uporniki.
  - Kakšen izdelek. Samo obsojenci in lopovi.
  General je seznam odstranil. Približal se je mlademu mišičastemu fantu. Začutil je bicepse na rokah, ukazal odpreti usta, pregledal zobe. Zamrmral:
  - Za to deset zlatih kovancev.
  Kapitan je naredil kislo obraz.
  - Deset zlatnikov? To je polovica realne cene.
  General se je nasmehnil.
  - Ta suženj ni več vreden. Kmalu bo umrl zaradi trdega dela. Raje kupim šestokrakega, so veliko trši od ljudi.
  Kapitan je začel hvaliti ujetnikovo zdravje, mladost in vzdržljivost. Kot da ne bi šlo za človeka, ampak za bremensko zver. Mladenič je zardel. Očitno mu je bila ta kupčija neprijetna.
  "V redu," je zamrmral general. - Petnajst zlatih in nič več.
  Kapitan je po tonu vedel, da je to končna cena. Zavzdihnil je in se strinjal.
  Naslednja oseba, h kateri se je general približal, je bil moški srednjih let, velike postave. Bil je slavni gusar Wiscin. Enooki in strašljiv je namrščeno pogledal kupca.
  Trgovanje se je nadaljevalo. Velikan je odšel po trideset zlatnikov.
  Oliver Twist je stal in se sončil v zaslepljujočih žarkih treh sonc in globoko vdihoval tuji zrak. Napolnjena je bila z vonjem nageljnovih žbic, močnega črnega popra in velikanske, sladko dišeče cedre. Hkrati je poslušal, kaj se dogaja, in je snemal vrečko z bolečih ramen.
  Drugi kupci so pristopili k obsojencem, jih pregledali, vprašali za ceno. General se je še naprej pogajal. Kupil še nekaj šestorokih divjakov. Očitno je bilo, da je pripravljen zapustiti dražbo. In potem so njegove oči padle na čednega in močnega Oliverja Twista.
  - Dober fant. In verjetno tudi nekdo suženj.
  Oliver se je zdrznil. Od tega človeka je zadihalo hudo mraz.
  Fant je zacvilil:
  - Ne, sam sem.
  - Ja! General je bil navdušen. - Samo po sebi - pomeni potepuh. In po zakonu je potepuh prepovedano in moraš postati suženj. Hej, stražarji, prinesite ovratnico. Že dolgo sem si želela imeti takšnega fanta ob sebi.
  Oliver Twist je pobral torbo in hitel bežati. Vendar mu je ogromen štiriroki nadzornik, ki je stal na desni, z bičem prerezal noge. Zanka je počila, deček je padel. Trznil se je in poskušal pretrgati zanko, a mu je ta še močneje segla v gleženj. Nato je potegnil meč in z enim udarcem odsekal bič.
  General je zavpil.
  - Vzemi ga.
  Stražarji in policisti so hiteli k Oliverju Twistu. Zamahnil je z mečem in policistu prebodel prsi. Preostali stražarji so se naslonili nazaj in potegnili sablje. Fanta so poskušali obkrožiti.
  Ker je spoznal, da nima možnosti, je Oliver Twist skočil, zabodel najbližjega policista v glavo in odhitel stran, poskakujoč kot žaba. Fant je tekel zelo dobro, policisti pa so imeli konje. Dečka so hitro prehiteli, okoli vratu so mu vrgli laso. Ko je prerezal vrv, se je Oliver obrnil proti svojim sovražnikom, pripravljen drago prodati svoje življenje.
  Bil je obkrožen z vseh strani. Za njimi so se pojavili mušketirji, izvlekli so sode in jih naložili na poti. Jasno je bilo, da bodo začeli streljati.
  - Vzemite ga živega! General je ukazal.
  Arcana vrtnica. Policisti so bili usposobljeni za lovljenje ubežnikov. Nekaj dobrih metov - in Oliver Twist je bil vezan. Dobro usmerjen strel mušketirja mu je izbil meč iz rok. V istem trenutku so vrgli mrežo.
  Razumem, je ugotovil Oliver. Zdaj ga bodo vklenili v težke okove in svobode ne bo nikoli videl.
  Cagliostro se je veselil.
  - Udari ga, udari ga.
  Obrnil se je k štirirokemu, da bi oddal ukaz.
  V tistem trenutku se je oglasil oster, kotajoč zvok, ki je pretresel zrak. General je presenečen poskočil. Z njim sta skočila oba njegova telesna stražarja. Stražarji so se tresli, nekdo je odvrgel mušketo. Vsi so se, kot bi mignil, obrnili proti morju.
  Spodaj, v zalivu, na razdalji dvesto korakov od utrdbe, je bila velika ladja. Zavil se je bel dim. Veličastno plovilo je popolnoma skril, vidne pa je pustil le vrhove jamborov. S skalnatih obal se je dvignila jata pterodaktilov, ki so se s prodornimi kriki vrtinčili na nebu.
  General ni razumel, kaj se dogaja. Zakaj ladja strelja iz vseh pušk?
  - Prisegam na ime angleškega kralja. Za to mi bo odgovarjal.
  Nastala je panika.
  Medtem je ladja spustila angleško zastavo. Izginil je v šopku dima. Zamenjal ga je Stars and Stripes Banner Kiramovega imperija. Zlate zvezde so se lepo bleščale na vijoličnem ozadju. General je zavil z očmi.
  - Kapre! je s težavo zašepetal. - Kiramovi zasebniki!
  V njegovem glasu sta se mešala strah in nevera. V očeh mu je bliskala jeza. Telesni stražarji so zbegano strmeli v daljavo, zavijali z rumenimi očmi in pokazali krive zobe.
  Ogromna ladja, ki je tako zlahka prevarala budnost stražarjev, je bila zasebniška ladja. Za razliko od navadnih piratov je imel državni patent in pravico do trgovine z ropom, pri čemer je zajel ladje neprijaznih držav. Kiramovo cesarstvo je že dolgo v sovraštvu z Britanijo. Zdaj je čas za poravnavo. Velika pošiljka zlata, izkopanega iz celinskih rudnikov, je nedavno prispela v mesto Yehu. Ko je prejel te informacije, se je admiral Pisar don Freebie odločil za napad na angleško kolonijo. Šlo je za dejanje osebnega maščevanja. Tamkajšnji guverner je pred desetimi leti premagal takrat mladega kapetana prvega ranga Pisarja don Halavo.
  Zdaj se bo prepričljivo maščeval. Njegov preprost izum se je izkazal za tako uspešnega, da je, ne da bi vzbudil sum, samozavestno vstopil v zaliv in utrdbo pozdravil s salvo. Izstrelilo je trideset pušk, ki so naenkrat spremenile rampe v ruševine in pepel.
  Minilo je le nekaj minut. Številni gledalci so opazili, da ladja v oblakih dima previdno napreduje. Z dvigovanjem glavnega jadra za povečanje hitrosti in premikanjem po močnem vetru je zasebnik zlahka usmeril puške z leve strani na utrdbo nepripravljeno na obrambo.
  Zdelo se je, kot da je bil svet raztrgan. Druga salva je bila še bolj uničujoča. General je bil histeričen.
  - Zakaj potrebujem takšno kazen!
  Spodaj v mestu so tolkali bobni, trobile so trobente, kot da bi še morale opozarjati na nevarnost. Stražarji niso zganjali panike, poskušali so vrniti ogenj. Utrdba se je tresla od eksplozij.
  Zatiralna vročina in velika teža sta generalu preprečili premikanje. Štiriroke pošasti so pobrale Cagliostra in ga odnesle v mesto.
  Oliver Twist je izkoristil vsesplošno zmedo, zdrsnil iz mreže in, pobral meč, se podal po petah. Nihče ni sledil fantu.
  Utrdba je odgovorila z občasnimi streli. Pokril ga je tretji volej.
  Sužnji, bilo jih je več kot petdeset, večinoma uporniki in pirati, so šli na beg. Mogočni Wiscin, izkušeni pirat, jih je poslal naravnost v zelenjavo. Od tam je priteklo več miličnikov z mušketi.
  "Tam bomo našli orožje," je rekel Wiscin.
  Oliver Twist je pritekel do njih.
  - Medtem ko so vsi zaposleni, se lahko borimo s sovražnikom.
  Fant je bil pred vsemi. Na pragu je stal stražar z mušketom. Preden je lahko dvignil orožje, so mu odsekali glavo.
  Sužnji so vstopili v hišo. Tam je bil majhen arzenal: muškete, sablje, kljuke.
  - Oboroži se! Wiscin je naročil. - Zdaj bomo šli ven in prižgali prašiče Kiram.
  Oliver Twist je ostal miren.
  - In zakaj bi hiteli v Kiramite? Naj bolje zavzamejo mesto - naši sovražniki so tam.
  "Da," je rekel velikan. - Vesel bom le, če bodo sprostili pogum guvernerja ali tega generala.
  Oboroženi sužnji so se skrili.
  Policija, stražarji, milice so hiteli v boj z obupanim pogumom ljudi, ki razumejo, da jim v primeru poraza ne bo prizaneseno. Kiramanovi so bili neusmiljeni, sloveli so po svojih grozotah.
  Vodja napadalcev se je zavedal svojega posla. Za razliko od Yahooja.
  Poveljnik Kirama je naredil prav - premagal je utrdbo, prevzel nadzor nad mestnim središčem. Njegovi topovi so streljali po odprtem prostoru za pomolom in ljudi, ki jim je Cagliostro povprečno ukazoval, spremenili v krvavo zmešnjavo. Kiramiti so spretno delovali na dveh frontah - s svojim ognjem so v vrste branilcev vnesli paniko in hkrati zakrili pristanek pristajalnih skupin.
  Pod žgočimi žarki treh sonc se je boj nadaljeval do poldneva. Ko so se bližali prasket mušket in žvenket kovine, je bilo jasno, da Kiramiti pritiskajo na mestne branilce.
  - Ne izstopaj. Oliver Twist je pogledal ven. - Naj najprej stemni.
  Nenavadno je, da je Wiscin upošteval fantov nasvet. Morda mu je bilo všeč, kako se je ragamuffin boril.
  Na koncu je petsto zasebnikov postalo absolutni gospodar Yehuja. Sončni zahod je bil čudovit, fant ga je z veseljem občudoval. Mesto je bilo nemirno. Branilci so bili razoroženi in Pisar don Freeva, ki je sedel v guvernerjevi palači, je z uglajenostjo, zelo podobnim posmehu, določil višino odkupnine za guvernerja in generala.
  - Morali bi biti obešeni. - Srkal svojo pipo, je rekel Don Freebie. - Toda usmiljen bom in namesto tega vzamem sto tisoč zlata in dvesto glav živine. In seveda tega mesta ne bom spremenil v kup pepela.
  V odgovor je skeptično zarjovel:
  - Kaj pa zlato, ki ste ga ujeli v kleteh palače? Več milijonov jih je.
  In zavijati v odgovor:
  - To je moj pravi plen.
  General Cagliostro se je potopil na svoj stol ...
  Z nastopom mraka je Oliver Twist prosil za izvidništvo.
  - Izvedel bom, kaj se dogaja v mestu - in takoj nazaj.
  Mesto je gorelo.
  Kiramiti so ropali, obesili nepreračunljivega in brutalno posilili ženske. Oliver Twist je videl več otroških trupel, vključno z deklico z odprtim trebuhom.
  Bile so tudi ženske z odrezanimi prsi, zlomljenimi nogami - očitno so bile žrtve zlorabe. Fant je prebledel in je hitel iz tega pekla. Na ozki ulici je srečal dekle s blond razpuščenimi lasmi. Preganjali so jo štirje kiramiti, pijano in obuto v težke škornje. Brez premisleka je Oliver Twist prihitel mimo. Zamahnil je z mečem proti najbližjemu zasebniku.
  Udarec je bil tako močan, da je čelada počila skupaj z lobanjo. Potem je bosi, ki je bliskal z bosimi petami, skočil. Enega Kiramiana je podrl s kolenom v čeljusti, drugemu pa je raztrgal trebuh. Samo eden je ostal na nogah.
  - angleški mladiček. je zarenčal. In takoj so ga napadli. Ko je izvedel kombinacijo "strganega ventilatorja", je fant nasprotniku odrezal glavo.
  - Pojdi k svojim prednikom.
  Brezoblična gmota se je zrušila na tla.
  Stekel je do jokajočega dekleta in jo prijel za roko. Prestrašeno je pogledala rešitelju v oči.
  "Sledi mi, srček," je rekel Oliver Twist.
  Očitno so blond lasje in modre oči vlili zaupanje. Stekla sta po uličici, za njimi so se slišali težki koraki. Na poti sem srečal še enega pijanega Kirameseja, to ni povzročalo težav. Po praznih ulicah so se povzpeli na hrib in dosegli obrobje Yehuja. Oliver Twist je dekle pripeljal v hišo s skritimi sužnji.
  Wiscin ga je srečal s sadističnim nasmehom.
  - Kakšno krajo si nam prinesel. Sveže in mlade.
  Ne dotikaj se je, sicer jo bom ubil. - Krvavo rezilo je bilo videti zelo prepričljivo.
  - Vidim, da si se uspel boriti, pohvalim. Kaj zdaj storiti?
  Oliverju Twistu so zasvetile oči.
  - Ujeti moramo sovražno ladjo. Zagotovo so bitja že pijana in so v mestu, mi pa bomo dobili odlično ladjo.
  Odlična ideja, uresničimo jo! Pirati sužnji so glasno izrazili svoje odobravanje.
  Načrt za zajem ladje je bil preprost, poudarek je bil na presenečenju. In vendar se je Oliver Twist bal, da bodo ob štirih lunah Kiramani opazili čolne in sprožili alarm.
  "Predlagam to," je rekel Oliver. - Odplaval bom do ladje. Vkrcal se bom in dal znak.
  - Ali lahko sam obvladaš stražarje? - je začel Wiscin, a ga je prekinil pirat Oro: - Fant govori svoje mnenje. Če nas opazijo, bodo strelci odprli ogenj. In potem je vse izginilo.
  Na treh čolnih so se sužnji približali na varno razdaljo od sovražnikove ladje. Oliver je vzel meč, zanko in majhno bodalo in priplaval do ladje. Štiri lune so svetile tako, da se je dalo brati. Na krovu je bilo dvajset stražarjev. Hkrati pa so se s svojo funkcijo spopadali slabo. Medtem ko je bila na obali nesramna skoraj vsa ekipa, je strelec s svojimi pomočniki odmašil še en sod ruma. Stražarji - dva na premcu in na krmi - so stražili. Oliverja Twista niso opazili.
  Fant je priplaval na stran in previdno splezal po grobih deskah. Njegove spretne roke in goli prsti so se oprijeli vsake zareze. Tiho se je odpravil do nosu. Vrgel je bodalo v zatilje stražarjeve glave, rezilo meča je odsekalo glavo drugemu Kirametu. Tako so bile prve straže likvidirane. Po tem je plešasti, mimo pijanih kričečih pesmi strelcev, dosegel krmo. Stražarji so pozorno pogledali v vodo čez krov. Zato niso opazili, kako je zdrsnila skoraj breztelesna senca, ki jim je prerezala grla.
  Naloga je postala lažja.
  Topničarji so bili tako pijani, da niso bili pozorni na prižgano baklo. Oliver je spustil vrvno lestev svojim tovarišem. Sužnji so se tiho povzpeli na krov. En Kiramese, ki je šel ven zaradi majhne potrebe, je opazil njihovo gibanje, a jih je očitno zamenjal za svoje.
  - Kaj, precej oropan? je vprašal v kiramskem narečju.
  - Ne bi moglo biti bolje. Wiscin je rekel. Rezilo je utripalo. Bodalo se je radovednemu bojevniku preveč zataknilo v vrat.
  - Peti. je komentiral Oliver. "Zdaj pa pojdimo na ostalo."
  Nekdanji sužnji so se raztegnili na krmi. Še en stražar je šel mimo. Odnesel ga je še en natančen met. Tiho, kot sence, so se sužnji prebili do pasu. Bili so dobro oboroženi. S pasu se je odprl pogled na celotno ladjo, od krme do premca. Približno ducat ljudi se je hladilo na palubi, ostali so pili rum in tekilo spodaj. Številni pirati so bili dobri v metanju - ne le bodala, ampak tudi sekači in sablje. Brez strela so pobili pijane Kiramite. S tistimi, ki so pili spodaj, so ravnali bolj humano. Napadli so in ponudili predajo.
  "Oklenimo in držimo," je naročil Oliver Twist.
  Po tem so pirati, ne da bi dvakrat premislili, nadaljevali z razkošnim obrokom. Njihovo navdušenje je bilo na vrhuncu. Nič čudnega - v smrdljivem skladišču so sužnje hranili le z ostanki hrane.
  "Zdaj pa postavimo patrulje," je ukazal deček, "ko se bo zdanilo, se bo sovražnik poskušal vrniti na ladjo. Presenetimo ga.
  S tem so se vsi strinjali.
  Oliver Twist je ostal na svojem mestu in se veselil zore. Čas je boleče počasi minil. Končno se je na obzorju prikazalo dolgo pričakovano modro sonce. Vendar se tudi po tem posadki ladje ni mudilo vrniti. Popoldne so se pojavili veliki čolni, napolnjeni s sodi zlata. Osebno jih je spremljal Pisar don Halava. Novopečeni pirati so se preoblekli v Kiram oklep in oblačila. Na ladji je vladal vzoren red, zato Don Freebie ni sumil ničesar. Poleg tega mu je od močnega mačka razpokala glava in si je z veseljem nalil nekaj kozarcev močnega vina. Sode so naglo naložili na krov. Nekdanji sužnji so se komaj zadrževali, da ne bi odprli smrtonosnega ognja. Končno so zadnji sod in skrinje z odkupnino postavili v skladišče. Nato je Wiscinus ukazal:
  - Premagaj jih!
  Na Kiramite so padali mušketi, nato pa so uporabili nože in sekače. Naenkrat je bilo ubitih približno petdeset vojakov, Pisar don Halava pa je bil privezan. Usta so mu zamašili z neprijaznim začepom iz lasulje in pospremili so ga v oporišče.
  Drugi Kiramovi čolni so se stisnili skupaj.
  Močna pomorska salva tridesetih pušk je potopila ducat velikih čolnov in poškodovala približno polovico preostalih. Ker je zmedeni Kiramans mrzlično prepiral, se je ladji uspelo obrniti na desno. Še ena smrtonosna salva je preživele čolne razstrelila na koščke. Streljanje je potekalo v kupu z kratke razdalje, zato so bile izgube velike. Kosi lesa so se razbili, voda se je penila, obarvana s krvjo. Inogalact s krokodiljo glavo je priplaval proti ladji. Filibusterji so ga ustrelili z mušketi. Preživeli so le trije čolni, zavili so na obalo. Puške so se počasi ponovno napolnile in uspeli so pobegniti. Preživelo je manj kot sto zasebnikov. Tisti, ki so pobegnili, so bili popolnoma demoralizirani.
  To je bila zmaga.
  Oliver Twist je s težavo dvignil enega od sodov, vezanih z železom. Odprto. Ko je naoljen vrh počil, so deževali zlatniki.
  Pirati so gledali plemeniti plen.
  Wiscin je prvi prevzel besedo.
  - Ujeli smo zaklade brez primere, a hkrati ostali izobčenci. Ni nam preostalo drugega, kot da vržemo črno zastavo in naredimo tisto, česar smo mnogi od nas že dolgo vajeni. Morski rop namreč.
  Korsarji so odločno izrazili svoje odobravanje. Tudi Oliver Twist ni imel nič proti. Ravno nasprotno - zato je pobegnil sem iz civilizirane, a zelo dolgočasne dnevne poloble.
  - Obalna bratovščina ima svoje pristanišče. To je otok Monako, kjer se nahajajo vsi filibusterji.
  - V redu! - je rekel Oliver - Če imamo bazo, ne bomo izgubljeni. Ostalo je samo eno vprašanje za rešitev.
  Wiscin je odlično razumel.
  - Ali želite biti naš kapitan? ne bo delovalo. Še premlad si.
  Na sebi že imam kri. Oliver je dvignil meč.
  Zlobnik je zarenčal:
  - Več o meni. Pred vami je izkušeni korsar. Koliko pa si star?
  - Enajst. "Oliver Twist se niti ni zdel primeren, da bi si dodal leta.
  Pirati so se smejali.
  Slišali so se vzkliki:
  - Fant je premlad, potreben je izkušen vodja. Wiscina za kapitana.
  Velikanski korsar se je nasmehnil.
  - Vidiš, Oliver Twist, ti ne zaupajo. Kdo želi, da sem kapitan?
  Vsi pirati so dvignili orožje.
  - Všečkaj to. Ampak ne bodi žalosten. Od zdaj naprej si moja desna roka. Jaz ga kljub mladosti Oliverja imenujem za svojega pomočnika. In pravi veter nam v hrbet!
  Viharni vzkliki vsesplošnega odobravanja. Oliver je zavrtel meč.
  - Strinjam se! In častno sprejemam imenovanje.
  Spet se sliši navijanje. Wiscin ukaže:
  - In zdaj - vse na jamborih. Treba je ujeti nasprotni tir.
  Oliver Twist je začel peti, pirati so začeli peti skupaj z močnimi glasovi:
  
  Smaragdni pljusk val čez krov,
  Zvezde na nebu nad nami sijejo!
  Užitek korsarja z dišečim vinom,
  Kaj jutri - samo Gospod ve!
  
  Ali se zgodi vkrcanje ali streljajo topovi,
  Položi glavo v zlobno brezno!
  Takšna je usoda filibusterja Pallas,
  Jadranje po morju v izjemnem elementu!
  
  In sreča bo prišla - svetel trak,
  Če so roke močne, je močan nabrušen meč!
  Ne bodite sramežljivi, pogumno v bitko - premagajte strah pred junakom,
  Pokažite svoj značaj, uspete vneti gorečnost!
  Melodija je zaplavala za krmo in življenje je teklo kot običajno.
  . POGLAVJE #16
  Mladega ujetnika so spet hudo bičali. Hudo so ga pretepli, z baklo pa so sežgale celo Oliverjeve pete.
  Fant, izčrpan od okrutnih mučenj, je v globokem spanju pozabil nase. In sanjal je o tem ...
  Tuzokov svet je bil tako rekoč nezavesten, krvnik pa se je sklonil nad Oliverjem Twistom in mu rane nežno drgnil z alkoholom. Na njegovo presenečenje so se hitro posušile.
  - Ta tip zdravi bolje kot pes, kakšen užitek mi bo dal, lahko ga mučijo mesece.
  Fant je v odgovor zacvilil:
  - Ne čakajte, moji prijatelji bodo kmalu prišli in vas bodo raztegnili na stojalo.
  - Za to še nekaj udarcev. - Kara Maara je z vso svojo močjo vihtel bič z bodečimi in iglami po hrbtu, nato pa vrgel rdečo papriko in sol. Dečkov obraz se je zvijal in zvijal kot črv, le nadčloveški napor je mogel zadržati jok.
  - No, kje so tvoji prijatelji? Dike za simetrijo zažge drugo peto, možno je, da supervojvoda ne bo prišel danes.
  Razžareno železo se je dotaknilo otrokove noge, nato je Kara pritisnila močneje in počakala nekaj časa, dokler ni opekla dečkovo otrdelo nogo.
  - Kako obožujem vonj pečene jagnjetine. - je rekel kat, sočno risan v nosnicah, nasičen z vonjem gorečega zraka. Lahko odrežete kos noge in ga pojeste: izgleda zelo okusno.
  Vroč premog vam bomo stlačili v usta. Vega je zakričala na ves pljuč. Deklica je skočila naprej kot panter, oči so se ji svetile in lasje so ji padali čez ramena kot sončni žarki.
  Štirje pomočniki krvnikov so hiteli nanjo, a jih je odrezala tehnika pometanja "delfinovih kril". Nato je Vega z natančnim gibom posekal še enega mučitelja, mu zlomil roko in ločil glavo od telesa. Angelica je padla za njo in na ramenih vlekla imobiliziranega supervojvodo. Njene oči so padle na Oliverja Twista. Otrok je bil pokrit z odrgninami, urezninami in opeklinami. Da, in aroma, ki spominja na žar, ni pustila dvoma, kaj je tukaj počel profesionalni sadist.
  Angelica je stekla k njemu in mu pobožala rane.
  - Dragi moj fant, kako so te nasprotniki zlorabili.
  Oliver je z nasmehom odgovoril:
  - Ne boj se, mati, saj veš, kako vztrajna, ne bo minil niti dan, da bodo rane izginile.
  - To je zato, ker so vas izboljšali vodilni posebni pripomočki, ki aktivirajo matične celice telesa.
  - Ti si njegova mati in povedala si nam, da sta tvoja brata. - Vego je naenkrat posekalo pet borcev, štirje pomočniki in precej spretni bojevnik Kara Maara. Ko je napad odbila, je enega od njih takoj prebila v želodec.
  - Žal, želel sem izgledati mlajši, še posebej v očeh tvojega fanta, ker je samo fant.
  - Motite se, star je že trideset let, samo izgleda kot nesramen. Ampak ne odpiraj ust nanj. On je moj, z roko v roki sva se borila že več kot eno leto in trdno sem se odločila, da bom imela z njim skupne otroke.
  - Kaj je pohvalno. Toda moj mož je umrl in šel je na lov na tej nočni polobli. Tam so ga pokončali.
  - Grozno je! Toda vsi smo smrtni. Želim ti, da najdeš dobrega človeka. - Je rekel Vega in pokončal drugega baraba. Angelica je sama ugotovila, da njen partner potrebuje pomoč. Poleg tega je v sobo priteklo še dva ducata borcev.
  Zarezala je z mečem, osvobodila Oliverja in odhitela v krmilnico. Meči deklet so bili ostrejši in popolnejši, lahko so rezali jeklo. Le Kara Maar ni imel nič slabšega kopičarja, ki mu je uspelo celo opraskati Vegino ramo. Ko je padel, se je Oliver Twist hitro razpletel, se osvobodil vrvi, previdno se je postavil na prste - pete mu je opekel ogenj in, pobral dva padla meča, je hitel v boj. Fant je kipel od ognja, če bi ga le preveč okrutno mučili. Na potezi je metal klešče, verige, žeblje v vojvodove borce. Tukaj je eden izmed njih, ki je zaradi dobro namernega meta pristal prav v glasu Kare.
  Krvnik je zgrabil njegovo izdolbeno utripajoče oko, Vega je izkoristil trenutek in mu odsekal roko na komolcu in izbil meč. Fant, ki je oddal zmagovit klik, ga je dvignil in, ko je naenkrat posekal dva borca, se priplazil do Kare. Boril se je z enim samim mečem, dobro izurjen fant v sabljanju je takoj razumel, kako ga uporabljati. Izdelal je preprosto, a učinkovito tehniko dvojnega mlina na veter. Z enim udarcem je odvzel rezilo, z drugim pa si je odsekal roko do rame. Kara Maara se je od šoka bolečine nezavestna zgrudila na dno.
  - Zdaj si brezroki razbojnik prejel v celoti. Maščeval sem se, a drugi vam bodo predstavili račun.
  Najnevarnejši borec je bil poražen, Oliver je pograbil ključe in stekel na stranski hodnik. Na poti so se naenkrat pojavili trije štirikraki borci z meči. Napali so Oliverja, eden od klikov ga je celo opraskal po prsih, od potiska pa je fant sedel na opečene pete. Fant je kričal, ne da bi opazil bolečino, enega od njih udaril v dimlje. Nato je v neverjetnem skoku odsekal glavo tistemu, ki jo je dal. Izognil se je mečem, drugega je zadel na greben čelade, osupljivo, nato pa končal z močnim levim trnom. Zadnji borec je komaj uspel odbiti napade hitrejšega otroka, ki mu je po nekaj sekundah zagnal meč v srce.
  - Glasba ni dolgo igrala, fraer dolgo ni plesal! - Na smeh, je rekel fant. In tekel na prstih je tekel naprej in žvenketal s šopkom ključev.
  Dekleta so še naprej rezala z močnejšimi silami. Kljub temu se je število trupel okoli njih povečalo, bose noge očarljivih Amazonk pa so se kopale v krvi. Kljub temu je k stražarjem prihajalo vedno več okrepitev in deklet je začela biti gneča. Angelica in Vega sta uporabili obe roki in tudi brcali z vso močjo, a so jima številne rane preprečile premikanje. Bojevniki so se umaknili in bojevnikov okoli njih je postajalo vedno več. V žaru bitke so dekleta popolnoma pozabile na nezavestnega supervojvodo, sicer pa so ga poskušale uporabiti kot ščit.
  Vega je poskušal uporabiti tehniko sečnje. Pomagalo je strmoglaviti še nekaj ljudi. Vendar jim je v prid igralo dejstvo, da so meči lahko rezali jeklo. Zahvaljujoč tej tehnologiji. Pobili so napadajoče bojevnike v tako velikem številu. Vendar je Vega med pretepom zdrsnila v globoko ložo krvi in skoraj padla. Izkoristil je trenutek, da je eden od mogočnih dva metra dolgih vojvodov zadal močan udarec z mečem v glavo.
  Če Vega ni imela tako močne lobanje s primesjo culicistata, so jo preprosto odsekali. A vseeno je pritekla kri in odrezan pramen las je padel, sama deklica pa je skoraj izgubila zavest. Refleksno je reproducirala udarec in je prebila nasprotnikovo grlo. Vendar jo je zaradi pretresa močno bolela glava, njena reakcija pa se je poslabšala in zgrešila je več udarcev.
  Angelici ni bilo prelahko, že večkrat se je zataknila, bolele so jo in bolele nedavno prejete poškodbe. Dekleta so bila izčrpana, iz njih so tekli curki znoja in krvi, lepo so tekli po bronasti koži.
  Vega je kmalu prejela udarec v roko, prerezani so ji bicepsi, mlada Amazonka na desni je bila ranljiva, roka je izgubila moč in hitrost.
  - Videti je, da se je Angelica zataknila, se povzpela v boj, ne da bi računala svoje moči.
  Sama Angelica je bila z mečem zabodena v bok in je komaj zadrževala stokanje.
  - Zelo podobno dejstvu, da moraš umreti s smrtjo pogumnih. Če verjamete v bogove, molite k njim.
  Dekleta so zacvilila:
  - Verjamem samo v višji um, ki pripada človeku. In tudi v tem, da bodo ljudje sami, ko bodo dosegli neomejeno moč, lahko obudili vse mrtve.
  V sobo je priteklo ducat mušketirjev, sam mušket je bil še preveč zajetno in drago orožje, glavno je bilo še hladno. Ko so zažgali varovalko, so jih usmerili na dekleta in dali dvorano.
  Čeprav sta Vega in Angelica skočili v stran, je Vega prebodel v nogo, Angelico pa je izbil iz prsnice.
  - Oh! Kako gori! je zavpila. - Zdi se, da nam ne preostane nič drugega kot upanje na prihodnje vstajenje. Čeprav sem osebno verjel v Vsemogočnega in nebesa, vendar ne preveč.
  - Vse vere in religije so prevara, način, kako zgrabiti denar. Vega je kričala. - Sem hrabri častnik angleške vojske in čaka me novo življenje, a tebe ni več.
  Muškete so se počasi ponovno nalagale, a še vedno je bilo jasno, da je konec blizu. Pritekli so novi strelci in že iz dvajsetih debel so izstrelili volej. Resda so bili po pomoti ubiti štirje vojvodini vojaki, toda Vega in Angelica sta dobili nove rane. Njihove sile so bile tako oslabljene, da so se s težavo borili. Končno so se njihove nesrečne glave povesile, gibi krvavečih deklet so postali počasni in postalo je očitno, da bo naslednji udarec usoden. Mušketirji so se celo približali.
  In v tem kritičnem trenutku, ki mu je sledil prijazen zalet lokov, ki je zvonil boleče znano, je zapel vsaj Angeličin glas.
  Odvrzi verige zlega suženjstva,
  Vzemite meč in močneje naostrite rezilo!
  Naj bodo vaši sovražniki polni prevare,
  Toda postal bo svoboden, peklenski led se bo stopil
  Osrečili bomo tudi ta mali svet!
  Večina mušketirjev je bila pobita, ostali borci so se pomešali, zasuti s puščicami. Bitka je začela vreti z novo močjo, vojvodovi vojaki so bili pritisnjeni.
  - In vaš sin je dobro opravil, osvobodil je ujetnike in nam priskočil na pomoč. je rekla Vega.
  - In prav na to sem upala do zadnje sekunde, saj ni zaman moj dojenček nekam stekel s ključi.
  Vendar bitka še ni bila končana, supervojvoda je imel še veliko bojevnikov, bitka je napolnila vse hodnike. Dekleta sta se kljub izjemni izčrpanosti in poškodbam še naprej borila. V tistem trenutku jim je pritekel naproti visok mladenič, ki sta se mu oba meča lesketala od krvi.
  - Vi ste, lepotice moje, kako ste bili ranjeni.
  Kaj si počel, spal?
  - Ne, ampak vzeli so me za vašega služabnika in me niso spustili v palačo, sam pa nisem hotel preliti veliko krvi. In ko se je začelo smetišče, sem ugotovil, da brez mene ne morem. Brez skrbi, mečevanja so me učili že od otroštva.
  - Vem! Ste eden izmed tisoč izbranih. Vega je spregovorila.
  Kaj je izbrani tisoč? - je vprašala Angelica.
  - No, to je nekaj takega kot elita v Zlatem Eldoradu. - V redu, ne moti se, močneje moraš rezati.
  Sveži Dodger, ki je v spanju odraščal, se je seveda premikal veliko hitreje kot izčrpana dekleta. Njegovi meči so prepolovili nasprotnike in rezili rezila. Postopoma so se vojvodovi vojaki umikali in čeprav je bila večina ujetnikov zaradi zapora mučena in izčrpana, je sovraštvo izdalo njihovo moč. Poleg tega je v samem mestu izbruhnil spontan nemir. Veliko ljudi je bilo lačnih, izčrpanih zaradi despotizma in visokih davkov, a še posebej težko so trpeli sužnji, ki so bili glavna eksplozivna gmota vstaje.
  - Vidite, ljudje nas podpirajo. - je zavpil Dodger.
  Iz ozkih hodnikov se je upor razlil na površje. Grozni fant Oliver Twist se je boril bolje kot kateri koli odrasel, po vsakem njegovem udarcu je nekdo padel. Lopov pa je deloval kot pravi smrtni stroj, a shujšana dekleta so začela zaostajati.
  - Mogoče si bova vzela odmor. je predlagala Vega.
  - Ne, kaj si! Brez nas se lahko upor zaduši v lastni krvi. Utrdite zlato. je zavpila Angelica.
  - V krvavi bitki, ki smo jo poskušali preseči! Padli so, a vstali! - se je Vega razveselila in prerezala drugega vojaka. je dodala Angelica in jo pogledala. Dekleta so mahala vse bolj intenzivno, zdelo se je, da se je odprl drugi veter. Lopov je bil daleč naprej, dva meča sta mu prekrižala glavo in zdelo se je, da je izbil mavrico. Takrat se je Angelica spomnila na supervojvodo.
  - In kje je glavna pošast?
  Vega je obrnila svoj okrvavljen in nato obraz.
  - Najverjetneje je mrtev, dal sem mu karotidno arterijo!
  - Ker ni razloga za skrb, se zdi, da se bo boj zavlekel in vse jih bomo morali pobiti.
  Ljudje so prihajali z vseh strani, bežali so, vihteli s sekirami, vilami, kosami, z divjo blaznostjo so hiteli na osovražene satrape. En mož, zdrav kot bik, je v zamahu pobral hrastovo palubo in jo spravil na dva jezdeca, ki sta hitela preseči. Zleteli so s svojih šestnožcev, železni oklep se je zaletel na tlakovce, izza ust jim je pritekla kri.
  Še enega jezdeca so odstranili s koso, ki je ločila glavo od telesa.
  Oliver Twist se je popolnoma spremenil v hudiča, trofejni krvni meči so bili čudoviti, sekanje z njimi je tako enostavno kot kositi travo. Toda palača supervojvode, v njenih sobah so izbruhnili požari, nad visokimi nazobčanimi stolpi se je valil dim. Lopov je prvi opazil in zapovedal.
  - Ogenj je treba nujno ustaviti, sicer se bo bogastvo, ki se je nabiralo stoletja, spremenilo v pepel.
  Nekateri uporniki še niso tako otopeli, da ne bi slišali glasu razuma. Vendar so jih ovirali preživeli vitezi in številni stražarji. Bitka je bila kaotična, nekje v dimu je Dodger zagledal kovača z rokami debelimi kot polena, ki je mahal s kladivom, od njegovih udarcev so padali krepki borci. Začeli so se množični ropi. Maara Ace je pravkar prišel k sebi in čeprav je lahko poveljeval, njegova avtoriteta ni bila brezpogojna. Osvobojeni ujetniki so v Valya Chervonnyja že poslali ptice, le on je lahko obnovil revolucionarni red.
  Nenadoma se je pred Dodgerjem pojavil znani polkovnik Gustav. Na Dodgerja je usmeril štirikrilnega orla. Njegov oklepni kljun se je odprl in razkril ostre zobe.
  Izmikavec je počepnil in se izognil udarcu. Ko je zgrešil, je jastreb s kremplji praskal tlakovce, nato pa spet pridobil višino, polkovnik pa je z ostro sulico napadel ruskega izvidnika.
  - Konec plebejcev!
  Lopov se je izognil in z mečem zarezal konju po sprednjih nogah. Šestnožni konj je prevrnil jezdeca in letel je kot žogica za namizni tenis. Rogata čelada je udarila v pločnik in polkovnika začasno omamila. Lopov se je plemenito odločil, da ga pusti okrevati, medtem ko se je osredotočil na orla.
  Ogromna ptica ga je znova napadla, a ni bilo zaman, da je bil Dodger eden izmed tisoč izbranih, natančen udarec z mečem v oči, orel pa je udaril v usodnem napadu. Kapitan ruske vojske je z ostrim metom vrgel čez njega jastreba, obarvanega z vijolično krvjo.
  - No, zver. Razumel sem, kaj pomeni ravnati z bojevnikom Velike Rusije.
  Polkovnik je počasi vstal, meč mu je bliskal v rokah.
  "Jaz sem najboljši mečevalec v vojski supervojvode. Plebej se bori z mano in tvoja glava bo odrezana od tvojega telesa.
  - Močnejši kot je sovražnik, bolj zanimiva je zmaga! - Lopov je pustil, da si sovražnik končno opomore, nato pa ga je napadel. Izkazalo se je, da je polkovnik res zelo izpopolnjen nasprotnik, ki pozna veliko trikov, vendar je po hitrosti in fizični moči slabši od Dodgerja. Icy, ki je poskušal čim hitreje zmagati, je deloval preveč naravnost, za kar je bil kaznovan, Gustav si je uspel prerezati lice. Nato je Dodger izvedel zapleteno kombinacijo "Mad Squid" in hudo poškodoval svojega kolega.
  - Plačali boste navadnemu človeku. je zastokal polkovnik.
  Po več napadih je Gustav tako oslabel, da si je Peter zlahka odrezal roko in nato udaril v greben čelade.
  - Ni slabo za služabnika. - je rekel in padel mrtev.
  - Z veseljem bi postregel! Postrežba je dolgočasna! - Lopov je Gustova privezal in ga odnesel pod drevo, nato pa spet hitel v njegovo gosto. V posel je vstopil cel polk viteških straž in naključno oboroženi uporniki so imeli težko. Na ulicah so se pojavile spontano postavljene barikade, pehota in konjenica sta se zaletela in njihov boj je postal izjemno hud.
  Od daleč v temi so se za svinčenimi oblaki skrivale tudi običajno iskrive štiri lune. Palača supervojvode ni bila več videti kot torta, ampak starodavna zgradba Pentagona, okrašena z dvanajstimi kupolami in vojaškimi kipi, še posebej veliko je bilo vitezov in zmajev, ki so dirkali na konjih. Med njimi se je že prebijal plamen, razplamtelo se je gospodarsko poslopje, nekje v bližini so streljali topovi, obstreljevali so mesto, uničevali večinoma kamnite hiše.
  Plut je skušal vstajo usmeriti v bolj smiselno in manj spontano smer, a ga nihče ni hotel poslušati. In pehota se je že prebila do palače in uprizorila pokol. Maara Tuz je okrog sebe zbral skupino privržencev, mučili so ga s prihranki in mu le prerezali kožo na hrbtu.
  - Wali Chervonny, kje si? - je zakričal na vso moč. Stražarji so ga obkolili z vseh strani in ga skušali ujeti. Tukaj je spreten met lasa in krepki mož je poražen, zanka se zapre na grlu.
  - Še ena mrhovina je vzeta v celoti. Kmalu bomo pobili vse upornike. Kje so te nore ženske?
  Maara so vlekli kot navadno živino, a ko so ga že iskali, ga je vrgel na križ konja, zaškripala je puščica, ki je prebodla jahačevo glavo. Po nekaj sekundah je priletel še en in položil še enega bojevnika. As je padel in se začel odkotaliti, nato pa zgrabil bodalo, ki ga je nekdo odvrgel, in prerezal vrv. Zdaj se je boril z novo močjo, res je želel videti, kdo ga je rešil.
  Ko je pobegnil malo nazaj, je zagledal napol golega fanta, prekritega s krvavimi pičkami. Vendar ga je takoj prepoznal.
  - To si ti World Tuzok. Da je bil tvoj sin precej zlorabljen nad tabo.
  Svet se je zamajal s kakšnim neverjetnim naporom volje mu je uspelo priti do zunanjega dela palače, potem ko so ga spravili s stojala. Še posebej boleče je bilo stopiti na opečena stopala, hudo je bila poškodovana desna noga. Kar naprej jih je pomakal v vodo, vodnjak je bil uničen, veliki žulji so se rahlo umirili in zdelo se je, da te podgane živega grizljajo. Z lokom ubitega vojvodskega bojevnika je prišel pravočasno, da bi pomagal očetu.
  - Nič, oče! Brazgotine krasijo samo moškega. Glavna stvar je, da jim nisem ničesar povedal.
  Zdelo se je, da je fant ponosen, da je prestal mučenje. Potem se je resnica spomnila, kako je kričal, in mu skoraj odvezala jezik. Hvala Oliverju Twistu za moralno podporo v težkih časih.
  - Ste že precej odrasel svet in morate prestati najhujša mučenja.
  - Ja, oče, ampak tepejo in še posebej pečejo pete, težko se je zadržati, da ne bi kričali.
  - Če želiš, ti bom dal dober nasvet. Ko ste popolnoma neznosni, pojte. Zelo pomaga, v življenju so me pogosto bičali. Škoda le, da niste bili vnaprej kaljeni z bičem, potem bi vam kakršen koli regal nič.
  - Jaz osebno raje vadim z lokom kot prenašam udarce. - Svet si je predstavljal, kako ga oče s svojo težko roko tepe. Brr!
  - V redu, ker si me danes rešil, te ne bom premagal, toda v prihodnosti bo treba tvojo kožo porjaviti.
  Pojavili so se novi bojevniki, približal se je cel odred, uporniki so imeli izjemno težko obdobje. V tistem trenutku se je prikazal kolibri podobna ptica s šestimi krili in kljunastim kljunom, ki je prerezala zrak. Ko se je usedla in odprla usta, je čivkala.
  - Vali Chervonny, se je približal mestu, pridružili so se mu kmetje iz okoliških vasi. Prosi, naj odprejo vrata s strani Cedar Forest.
  - Potem se morate prebiti do njih, kje so te preklete ženske, pomagale bi s svojimi zakladniki. je zamerila Mara.
  - Tečem za njimi. je rekel Mir.
  - Z zgorelimi podplati ne moreš teči daleč. - Ataman je pomiril sina - naj bolje priteče Zvan.
  As je zažvižgal na sekalca, ki je bil še svež, saj se je uspešno izognil mučenju.
  - Pojdi in poišči ti dve ženski, ki sta sprožili ta upor. Z lahkoto jih prepoznate, lepe so in za seboj puščajo kup trupel. Povej jim, naj pošljejo napad na Cedar Gate.
  Fant je z bosimi petami šel opraviti nalogo. Zvan je bil eden najboljših tekačev in tabornikov v uporniškem odredu in Maara je upala, da fant ne bo česa pomešal.
  Fant je takoj spoznal, da so dekleta tam, kjer je najbolj vroče, res, v središču boja je bilo jasno, kako utripajo meči Angelike in Vege. Z zamahom sablje, ker je bil dvorezen meč pretežak za otroške roke, mu je uspelo posekati bojevnika in se prebiti do Amazonk.
  - Dragi bojevniki. - Je rekel, s težavo parira udarcem. - K nam prihajajo okrepitve in da jih spustimo v mesto, je treba osvoboditi pristope do Cedarskih vrat in spustiti most.
  - Kje so? so v en glas vprašala dekleta.
  - Pokazal ti bom, sledi mi. - je rekel fant. Namočil noge v kri, je tekel in pustil sledi bosih nog. - Sledite sledi.
  Dekleta so kot izkušene atletinje okrevale na poti. Potem ko so posekali še nekaj vitezov, so začeli bežati in precej hitro prehiteli fanta.
  - In kam si hotel, da gremo.
  - Prinesel vam bom, tukaj vidijo trikoten stolp, poskusite ga odpreti.
  Okoli vrat je bilo malo stražarjev, glavne sile so se borile v mestu. Dekleta, ki so v enem zamahu ubila štiri bojevnike, so zdrsnila skozi vrata. Hitro so se povzpeli po spiralnem stopnišču in se prebili do mehanizma, ki je spustil most. Ducat stražarjev je v tem času igralo karte. Ko so zagledali dve golonogi, okrvavljeni in hkrati lepi ženski, v dronjah, sta spuščala godrnjanje.
  - Kakšni srčki, pridružite se nam, uredili vam bomo kul skupinski seks in natočili vino.
  - Ubijmo jih! - je rekla Vega in z dvojnim udarcem s srpom položila štiri pijance naenkrat.
  Ostali so segli po mečih, a bilo je prepozno, dekleta so jih posekali kot zelje.
  - Banzai! - je napol v šali zavpila Vega in ji odrezala zadnjo glavo z ramen.
  Nato sta s težavo obrnila ročico, ogromna vrata so se začela spuščati in blokirala jarek. Grozna bitja so izstopila iz vode in besno škljocala z usti.
  - Nimajo možnosti, glej, že se jim mudi na pomoč.
  V mesto je vdrla velika horda kmetov z vilami in kosami, za njimi pa je, sodeč po lisastih oblačilih, prekaljeni partizanski odred. Bojevniki so bili pobarvani v barvo gozda.
  - Končno je prišel Vali Chervonny, kajne on. - Vega je s prstom pokazala na bojevnika v oklepu, ki je galopiral na črno črnem šestnogem konju.
  - Ne, to je njegov pomočnik Discord. odgovoril je Zvan.
  - Kje je vaš vodja?
  - Tukaj je. - Fant je pokazal na ogromnega moškega v čevljih in z dvema mečema v rokah.
  Zakaj je videti tako?
  - Da se sovražniki med bitko ne prepoznajo, in če je imel kraljevska oblačila, so ga že davno ustrelili.
  - Jasno je, tudi zdaj smo videti kot berači. Angelica je vzdihnila.
  - Glavna stvar ni tisto, kar je zunaj, ampak tisto, kar je znotraj. je vzkliknila Vega. "Zdaj se bomo res zabavali."
  Čeprav so se dekleti od utrujenosti že zapletle v noge, so se prisilile, da so se umaknile iz glave.
  Chervonny je hekal kot demon in Vega ga je zaklicala.
  - Velikan, pazi, da mahaš s svojim.
  - Kdo si ti?
  - Boginja, ki je naredila vso to zmešnjavo.
  - Od žensk so vsi nemiri, vidva pa samo dva.
  - Ampak znamo rezati, nič slabše od moških. Vega je dvignila svoje okrvavljene meče.
  - Poglejmo, mogoče si samo bahavec. je rekel Vali.
  Približevanje svežih sil je začelo previjati tehtnico v prid vstajnikom, vendar je boj trajal zelo dolgo. Tako Vega kot Aplita sta bila večkrat ranjena, zelo pogosto sta pogledala smrti v obraz, a niti za sekundo nista upočasnila svojega plesa uničenja. Sam Chervonny je prejel več ran, zlasti občutljivih, ko so njegovo kolono začeli streljati iz mušket. In takrat so bila dekleta v najboljših močeh, saj so prva vstopila v vrste in utišala zlobne plenilce. Mišičaste ženske roke so dolgo otrple, Vega in Angelica sta se držali ponosa, ki jima ni dal potoniti. Gosto zasuti s cevmi so se uporniki spet prebili do palače. Sile supervojvode so bile izčrpane in njegove čete so se umikale, sama palača je gorela kot velik ogenj.
  - Nujno ugasnite stanovanje tega merjasca. Shraniti moramo, kar je ostalo. je ukazal Vali. - Prav tako zgrabite puške.
  Perth se je s skupino ljudi, navdušenih nad njegovimi podvigi, prebil do zidu, kjer je bilo več baterij s težkim orožjem. Celo mesto so držali pred strelom in ga uničili z vročimi topovskimi kroglami.
  - Za menoj, tovariši, v nevihto, v odpad!
  V bližini pušk je bilo resno smetišče, en kmet je na vile posadil topnika. Drugi tip, ki je bil še vedno videti kot najstnik, je vrgel bodalo v grlo vnetega vpijočega častnika. Padel je in se zadušil v krvi. Tudi ženske so se silovito blazno borile, uporabljale so bodisi svetlobne sablje, ki so jih ujeli od sovražnika, bodisi sekire, kuhinjske nože in celo zobne ščetke. Ena od njih je na primer z nožem precej spretno razrezala trebuh, ki je napadel njenega bojevnika. Druga dekle se je izkazalo za tako zapeljivo, da je zmotila borce tako, da je pokazala svoje visoke, veličastne prsi. Sam Dodger je že dolgo izgubil štetje, koliko jih je uspel pobiti v krvavi zmešnjavi. Pa vendar, ubijanje ljudi ni kot dags ali druge galaksije, takrat čutiš le opojnost z močjo, potem pa. Vendar je uničil že toliko konfederatov, da je odvečna kri zanj kot voda.
  - Daj no, fantje potisnite močneje. - Lopov sovražnika brcne v skoku, njegovi škornji so kovani s hipertitanom, to v vročini ni zelo priročno, vendar je učinkovito, lobanje počijo od takega šoka. Potem galopira kot pravi karateist, dvojni udarec in zamah z meči, takoj so štirje mrtvi.
  Skoraj vsi stražarji pri orožju so bili pobiti, nekaj preživelih vojakov se je skrilo pod lafete in kolesa. Izvlečejo jih in hočejo jih pobiti, a Peter ustavi najbolj vnete.
  - Privežite jih, potem pa jih bomo vprašali, če želijo priti na našo stran.
  Nekdanji sovražniki so zvezani, a jeza uporniških ljudi je razumljiva, topništvo je uničilo številne hiše, nekatere so bile pohabljene.
  Zadnja resna obrambna točka v mestu so bili detineti. Tja so se umaknili pretepani vitezi, pa tudi ostanki polkov. Gladke visoke stene, pa tudi oklepna vrata preprečujejo napad.
  Lopov je dal ukaz.
  - Pripeljite topništvo, razbijte vrata.
  Ker večina upornikov ne zna streljati, Dodger osebno vodi orožje. Tukaj je eden izmed njih, največje jedro s težavo vleče več ljudi. Ruski častnik vzame namig in ustreli v vrata. Prvi je nekoliko zgrešil, litoželezna krogla je zadela v stolp. Pomanjkanje težkih kalibrskih pušk, nizka hitrost ognja. En Peter ni brez razloga elita, odloči se dodati smodnik, skuša ugovarjati eden od upornikov, ki je nekoč služil v topništvu.
  - Preveč naboja. Pištola se lahko zlomi.
  - Ne zlomi se! Plut je pomahal. - Poglejte, kako debel je zaklep, takoj lahko vidite, da so mojstri trdo delali.
  Samozavestno je zaspal z belim smodnikom in ljudem pomagal naložiti težje topovsko kroglo.
  - No, zdaj bo zabavno.
  S takšne razdalje je težko neposredno zadeti vrata, ogromen kaliber pa ne prispeva k natančnosti, a če uspe, bo učinek. Seveda se morate zanašati na intuicijo. Lopov je zaprl oči in prosil providnost, ki je praviloma dobro delala Veliki Rusiji, naj pomaga tudi pri tej zadevi.
  - No, otroci z Bogom.
  - Naj nam pomaga sveta Mati božja. - so rekli uporniki.
  Z tuljenjem je top izstrelil steber ognjenega plamena, krogla, težka dvajset funtov, je z veliko hitrostjo treščila v vrata.
  Železo, s katerim so ga kovali, je počilo, a sam temelj je preživel.
  "Prekleto, iz česa je narejeno, spet bom moral streljati." Povečajmo naboj.
  - Ne splača. - je strelec povzdignil glas. "Tveganje je preveliko, bolje gospod, če imate pravi glas, da vnesete še nekaj strelov, nobena vrata ne prenesejo toliko udarcev.
  - V redu! Ampak tudi ti ne bom zmanjšal odmerka.
  Ko je topovsko kroglo zabil v top, je Dodger znova ustrelil, a očitno se je sreča odvrnila od njega, udarec se je nadaljeval do stolpa, jasno je bilo, kako so leteli izbiti zobje.
  Malček je imel tudi topove in so renčali z ognjem. Res je, streljali so večinoma zaman in na slepo.
  - Tvoji živci so prenapeti. - je rekel stari strelec. - Sprostite se in pomislite na nekaj prijetnega.
  - Za kaj se gre? - je vprašal razdraženi Dodger.
  - O tem, na primer, da si ti moja mapa in tvoj sin. - je provokativno odgovoril smrkasti deček, sablja v njegovih rokah je bila krvava in dobro se je boril.
  - In kaj ni slaba ideja! Rad bi imel pet, ne deset sinov, ki bi se borili za svojo domovino.
  - Ne, morda si še premlad za mojega očeta, bolje je, da si moj starejši brat.
  Dodger se je dotaknil njegove gladke, brezbrade brade in se zasmejal. Nato se je, spomnivši se starodavne ruske navade, prekrižal. Zaklep orožja se segreje.
  - Vroče! Ampak nič, ampak ohladi glavo.
  Naslednje jedro je bilo poslano z izjemno natančnostjo. Masivna vrata so se zrušila in uporniki, predvsem Angelica in Vega, sta hiteli v prelom.
  Dekleta so si od nekdaj prizadevala za prevlado in ker so izstopala po svoji veliki spretnosti v boju, so se drugi moški nehote dvignili na njihovo raven.
  Vega je skočila na uničen del parapeta in z meči naredila propeler. Leteli so kosi krvavega mesa.
  - Angelica, mogoče imaš kakšno drogo, ne čutim rok.
  - Tudi jaz se ne hladim, bodi potrpežljiva punca - ataman boš.
  - Otroške šale tukaj niso primerne, kmalu bom odvrgel meč.
  "Potem bo naslednja padla glava."
  Mlin za meso se je nadaljeval, ogenj je gorel, Vega je večkrat bos stopil v ogenj, a se na to ni zmenil. Odrinili so paznike vstran in so vdrli na dvorišče.
  Tu se je boril sam general Monnac, vrhovni poveljnik supervojvodskih čet. Bil je zelo visok, višji od same Valye Chervonny in nenavadno širokih ramen. Tukaj se združita dva velika viteza, ki si za orožje izbereta dvorezen meč. Vali je bil močan kot medved, a njegov nasprotnik ni bil slabši, poleg tega so Monnaca trenirali najboljši mečevalci v kraljestvu, Vali pa je deloval na staromoden način. Minuto pozneje je general, ki je naredil spretno prevarantsko gibanje, prebodel nasprotnikovo roko. Vali je prestavil meč v levo roko, njegovi gibi so se upočasnili. In nato udarec z bekhandom, ki se prebije skozi prsni koš. Chervonny se je opotekel, potem pa mu je Vega priskočila na pomoč. Deklica je parirala generalovemu napadu, sama pa je z drugim mečem naredila znamenje na njegovem čelu.
  - To je kurba! Jebal te bom v vse luknje. je zavpil Monnac.
  - Stroj se bo odlomil. - Vega je iztegnila jezik.
  Generalovi udarci so bili močni, a premalo hitri v primerjavi z gibi ruskega obveščevalca. Ko je zamudil več napadov, je zastokal, iz prebodene školjke je tekla kri, jasno je bilo, da veliki merjasec slabi.
  Zaman sovražnik verjame
  Da mu je uspelo razbiti Ruse!
  Kdor si upa, napade v boju,
  Sovražniki bodo besno premagani!
  Vega je izrekel starodavne, malo naivne verze in nadaljeval ofenzivo. Končno se je general, ki je izgubil moč, spotaknil in deklica mu je z rezilom prebodla grlo.
  - Mislim, da se mi je mudilo: moral bi te vzeti v zapor in posiliti.
  Vendar ji je zadnji boj iztisnil vso moč. Deklica je omahnila in odvrgla meč. Nato jo je napadla brutalna množica, deklica je dobila dve rani v trebuhu, drugo rezilo pa ji je prerezalo lice.
  - Tukaj so barabe! - Vegi so se tresle roke, tudi noge so se zapletale in tresle, jasno je bilo, da je na zadnjih nogah. Tudi Angelica je postala izčrpana in se je s težavo odbila od petih bojevnikov.
  - Neumno je umreti tri korake od zmage! je zamrmrala Vega.
  - Živel boš! - je zavpil Oliver Twist in kot majhen tiger zdrsnil med rezila. Nekaj napadov in zlomljenih glav je letelo dol.
  - Bravo srček, rad bi imel takega sina.
  - In že imam! - je rekla Angelica in se s težavo zvijala, udarila je še enega borca.
  Vega je padla, polila obraz v kri, nato pa spila. To jo je čudno razveselilo in vstala je.
  - Fant, prezgodaj je, da bi me odpisali, še vedno se lahko borim.
  Deklica je pobrala izvržene meče in se obrnila in še naprej sproščala drobovje.
  Stražarji so bili očitno izčrpani, nekateri vojaki, ki so izgubili pogum, so padli na kolena in prosili za odpuščanje, drugi, nasprotno, so raje smrt izbrali kot sramoto ujetništva. Toda njihova moč je usahnila, udarcev je bilo vedno manj.
  - Odnehaj! In prihranili vam bomo življenja. - je zavpil Vali Chervonny. - Odvrzi orožje, preden bo prepozno!
  Več kot polovica tistih, ki so se borili v obupu, je zapustila svoja rezila, ki so postala neuporabna. Le majhen del vojakov je izrekel s patosom.
  Stražarji se ne dajo!
  "Potem te bo treba ubiti!" Naprej moji zmaji, še zadnji trud je še en.
  V glavi Vege in Angelike je grmelo, da deček, ki je bil mučen, ni videti nič bolje, a sta kljub temu padla na sovražnika in pokončala zadnje ostanke odpora.
  Ko je nazadnje padel zadnji bojevnik, ki ga je prebodel Alex, je vladala mrtva tišina.
  Vega se je izčrpana usedla na hrib večih trupel. Aplite je govoril.
  - Ave Maria! Zmagali smo.
  Vali je šel do soda vina, ga pobral, odlomil rob in začel pohlepno piti. Nato se je obrnil na ostale upornike.
  - In koliko si vreden. Pijmo za našo zmago.
  Šele zdaj sta Vega in Angelica začutila, da hočeta jesti, celo želodci so ju krčili, grlo pa suho od žeje.
  - Po veličastni bitki, zakaj ne bi naredili požirka.
  Uporniki so začeli rop, vendar jih je ustavil Vali Chervonny.
  - Ne, vse bogastvo je treba obračunati in odvzeti. Zdaj bomo namesto vojvode vladali mi in vsaka oblast potrebuje tako sredstva kot zaloge hrane. - je rekel vodja upornikov.
  - In dekleta pridite sem! Vi ste tako bistri in močni bojevniki, vendar vas ne poznam! Iz kje si prišel.
  Vega se je odločila, da ne bo povedala resnice. Bolje je vedeti veliko in odkriti malo.
  - Prihajamo iz daljnih dežel, veliko dlje od obsežnih posesti Kirama in Anglije, in dolgo časa smo živeli v militariziranem samostanu, kjer so se urile ženske bojevnice.
  - Tako, a nisem vedel, da obstajajo takšni ljudje, in ali je vaš samostan velik?
  - Majhna in strašno skrivnostna.
  - In lahko mi pokažeš osebno na zemljevidu.
  - In zemljevida ni, njegova lokacija je tako sveta skrivnost, da bomo, če ga izdamo, podvrženi strašnemu prekletstvu.
  - No, no, moje skrivnostne vojne nimfe, pustil sem vam, da obdržite to skrivnost. In ta fant, ki se tako dobro bori, ni slučajno vaš sorodnik?
  - On je moj sin!
  - Čestitam! To je pravi orel in mislim, da bo sčasoma iz fanta zrasel izjemen borec, čeprav se tudi zdaj bori vrhunsko.
  - Sam sem ga treniral.
  - Kako je ime tvojemu partnerju?
  - Jaz sem Vega, Dodger je še vedno z nami, ni služabnik, ampak enakopraven partner.
  - Naučil se bom! Če vas vabim, da postanete moji pomočniki, bom vsakemu od vas dal polk.
  "Zelo hvaležna, vendar se ne nameravamo dolgo zadrževati na tem svetu in takoj, ko bo naše poslanstvo končano, ga bomo zapustili.
  V daljavi je bliskala senca, neopazen možaček se je vzpenjal na konja in odgalopiral do vrat. Njegove ustnice so zvito šepetale.
  - Zdi se, da so to tisti, o katerih govori prerokba.
  . 17. POGLAVJE
  Prebičan mlad zapornik je obupano poskušal prežagati verige. Ostalo mu je malo časa.
  Kmalu tretje bičanje, nato pa usmrtitev. V zanki umiranje ni tako boleče, kot je ponižujoče. In tukaj zelo slabo hranijo samomorilske napadalce. Kruh in voda in nato malo. In hladno je v debelih kamnitih zidovih. In zdravnik niti ne pride - bil je obsojen, zakaj torej zdraviti.
  Ko je izčrpani Oliver Twist padel v sanje, je sanjal ...
  Po plemeniti pojedini in slavju zmage se je zbral svet upornikov. Udeležili so se ga poveljniki odredov, pa tudi Vega, Angelica, Plut in kar presenetljivo mladi Oliver Twist, ki je bil imenovan za poveljstvo odreda, sestavljenega iz otrok in mladostnikov, mlajših od šestnajst let.
  Razpravljali o trenutnem stanju in o tem, kaj storiti naprej. Najprej je bilo treba obnoviti legitimno oblast v samem mestu, ustaviti rope in nasilje.
  - Postavil sem že dvajset vislic, kamor obešajo tiste, ki se niso hoteli podrediti ljudski oblasti.
  - Tako je, a še bolje je tatove nabijati na kolec! je zavpil mladi Oliver Twist.
  Več poveljnikov med uporniki je izrazilo soglasno odobravanje.
  - Takoj lahko vidite, da pravi vodja ljudstva raste!
  - Vložki bodo! - Odrežite Valija Chervonnyja.
  Vega je prevzela besedo.
  - Verjamem, da ne bomo smeli mirno spati, možno je, da bo dobesedno nekaj dni pozneje sem poslala ogromna vojska, ki bo oblegala mesto.
  - Ne tako kmalu! - Odrežite Valija Chervonnyja. - Vojska mora biti sestavljena in opremljena. Poleg tega ima Naporedon konflikt z Agikanom, če nam vrže preveč moči, tvega, da izgubi vse kolonije. Ne, še ni tako strašljivo.
  "Vseeno pa je bolje zdržati kot prevzeti, bolje je zmagati kot se v strahu umakniti. Marširati moramo sami, na poti bomo napolnili svojo vojsko na račun upornikov, nato pa bomo osvojili prestolnico imperija kot svojo.
  - Matarra je glavno mesto naše države. Torej hočeš strmoglaviti kralja.
  - Potreba nas sili k temu.
  Kdo bo potem monarh?
  - Ja, tudi ti, vseeno mi je.
  - Živi cesar Vali. Poveljniki so ga dobili.
  - Kar je zelo laskavo, se morda lahko strinjam z njenim predlogom. Kot ste rekli, bolje je zmagati kot umakniti se v strahu.
  - Treba je zbrati vse sile in mobilizirati predvsem dečke od sedmega leta dalje. - Vstavil Oliver Twist.
  - In kako bomo nabirali prostovoljce ali bomo uvedli nabor?
  - Seveda dolžnost. - Tukaj so bili atamani združeni. - Ljudje so se tega že navadili in naša vojska bo postala večja.
  - In bodi pri tem.
  - Poleg tega. V pogovor se je vključila Angelica. - Osvoboditi moramo vse sužnje in jih vzeti v svojo vojsko.
  Ne bomo imeli suženjstva! - Odrežite Chervonnyja. Vodja upornikov je v kamne dvignil velik zlati kelih in ga spil v enem požirku - Od zdaj naprej bodo vsi svobodni bratje eden proti eden odpravljali kmetstvo.
  - In plen je treba razdeliti enako med vse. Ponovno se je vmešal Oliver Twist. - Ne glede na naslove.
  Vali je okleval, a je, ko je ujel napete poglede svojih soborcev, odločno rekel.
  - Naj bo tako! Glasujemo.
  Vsi so dvignili pesti.
  - soglasno!
  je Dodger zašepetal Vegi na uho.
  - Seveda je svoboda čudovita, a naj ne ostanemo predolgo. Navsezadnje imamo nalogo lastne države - Velike Britanije.
  - Pozabili ste, da smo obljubili, da bomo Angelici vrnili njene sinove. Enega vrnemo, takoj ko najdemo drugega in vzamemo Matarro, se takoj zavijemo v poloblo svetlobe.
  - Lahko traja predolgo. - Peter je gorel od jeze.
  O čem šepetaš. je sumničavo vprašal Vali.
  - O osebnih zadevah. - Nasmejano, je odgovorila Vega.
  - To je tvoja stvar. No, tukaj so glavne odločitve, ki smo jih sprejeli, še razpravljati o podrobnostih.
  - Hudič je v podrobnostih. je rekla Vega.
  - Nočem zveneti vsiljivo, a vaš prihod spominja na običajno legendo o dveh bosonogih bojevnikih z meči, ki se bosta pojavila pred koncem sveta.
  Lahko si mislite o nas kakor koli, a včasih se legende uresničijo. je rekla Vega.
  - In ne verjamem, da ste utelešenje Device Marije in Azazela, toda ljudje lahko verjamejo v to. Zato je bolje, da ga ne razočarate.
  Zakaj? - je vprašala Angelica.
  - Ker se nam bo v tem primeru pridružilo veliko preprostih in vernih bojevnikov. Navsezadnje ljudje niso stalni v svoji jezi, ampak veliko bolj dosledni v čaščenju kulta.
  Deklica si je natočila pol kozarca šibkega vina, si navlažila grlo.
  - No, zaradi pravičnega razloga sem pripravljen na to. Ampak veš kaj Vali. Angelica je oklevala.
  - Ne oklevajte govoriti.
  -Kako se vam zdi znanost?
  - Sam nisem preveč pismen, vendar mislim, da je treba spodbujati znanost, če je to v korist države in delovnih ljudi.
  - Tudi sam bi se moral naučiti, da ne bi bil slep.
  - V mladosti sem bil sam suženj in nisem bil dorasel pismenosti, potem pa sem samo naredil tisto, za kar sem se boril, se skrival pred preganjanjem, prinesel pravico. In če bom postal kralj, se ne ve, ali bom imel vsaj zrno prostega časa.
  - V starih časih je bil na našem matičnem planetu veliki vladar Džingis Kan. Prav tako ni znal brati in pisati, dosegel pa je obsežna osvajanja in ustvaril dokaj trden imperij. je rekla Vega.
  - Kako odličen primer. Kolikor razumem, ste prileteli sem z daljnih zvezd.
  - Da, prav ste razumeli in naše cesarstvo vključuje na milijone svetov, podobnih in ne podobnih vam.
  - S takšnimi podatki ste toliko bolj primerni za vlogo mesijev. Pomagaj mi osvojiti prestol in storil bom vse, kar zahtevaš.
  - Za vas imamo eno zahtevo, da razvijete znanost, uničite suženjstvo, vladate pravično!
  - Poveš eno stvar, a naenkrat predlagaš tri! Chervony se je zasmejal. - V redu, napolnimo čaše in pijmo za uspeh.
  Atamani so pili, tudi Oliver Twist. Fant je bil malo napit in je govoril s patosom.
  - Želim biti princ.
  - O čem govoriš? Posvojil te bom. je tiho rekel Vali.
  - Ne, moral bi študirati v običajni šoli, takoj ko najdem tvojega brata, se bomo vrnili.
  - Je on tvoj sin? Angelica je prikimala. - Potem bi moral poslušati svojo mamo. In zdaj bomo spili še eno pijačo in se razkropili med vojaki.
  - Samo ne daj mu ga.
  - Seveda je dovolj, otroci naj upoštevajo zmernost pri jedi in pitju.
  Ko je izrekel zadnjo zdravico, je Chervonny zaključil sestanek. Že na hodniku je Dodger potegnil Vego.
  - Torej za vas naloga, ki jo je dala vaša domovina, ne pomeni nič?
  - Veste, utrujen sem od tega, da sem podrejena lutka, želim vsaj enkrat v življenju odigrati odločilno vlogo, tvegati vse, a osvoboditi planet srednjeveške prevlade.
  - In dejstvo, da je usoda domovine odvisna od našega poslanstva, vam je vseeno?
  - Ne, ampak začeto delo mora biti končano. Teh ljudi ne moremo zapustiti v kritičnem trenutku zgodovine. Predstavljajte si, kaj jih čaka brez nas - mučenje in usmrtitev.
  - Kaj pa Angelica, upam, da bo sama zmogla.
  "A ona nima tako obsežnih vojaških veščin in znanja kot mi. In kar zadeva srečo milijonov ljudi, lahko propade.
  "Ali ste prepričani, da bi nasilni upor lahko vodil v univerzalni raj?" Primer se lahko konča le s presežkom krvi.
  - Zato je potreben naš nadzor, da bi namesto krvi rasli nepozabniki.
  - V redu, dal ti bom še tri dni, in če se ne strinjaš, da jih zapustiš, bom sam zapustil tabor upornikov in odletel na planet Samson.
  - Veš, da ne morem. No, poglejmo okoliščine.
  Poveljniki so se razkropili po delih in začeli razbijati vojsko na polke. Vali Chervonny je v velike formacije imenoval ljudi, preizkušene in utrjene v partizanskem boju, ljudje so sami izbrali manjše. Hkrati je bila izvedena revizija palače, čeprav so zgornji prostori trpeli zaradi požara, sami zidovi so preživeli požar, in kar je najpomembneje, preživela je ogromna klet, kjer so bili shranjeni ogromni zakladi supervojvode. Vendar je ducat upornikov umrlo v trenutku, ko so poskušali vstopiti v zakladnico. Nameščeni simulatorji in pasti s puščicami so dobesedno pretresli obupane fante. Vali Chervonny pa je bil zadovoljen.
  - Torej je potrebno za tatove. Od zdaj naprej je ves denar v dobro ljudi.
  S pomočjo sodov smodnika so razstrelili pasti in pred pogledi upornikov so se pojavile lično zložene palice zlata, srebrne palice, sodi in skrinje, napolnjene s kovanci. Na ločenem mestu so ležali dragi kamni, diamanti, nekateri v velikosti oreha, kristalno čisti rubini, smaragdi, nekateri so bili v obliki nakita ali rož, ahat, topaz, safirji, posamezni biseri v velikosti kokošjega jajca.
  "Ti vojvode so stoletja kopičili bogastvo. Čas je, da delimo z ljudmi.
  Vseprisotna Vega in nato vstavila jezik.
  - V mojem imperiju diamanti niso zelo cenjeni, proizvajajo jih v industrijskih obratih. Enako je z rubini, včasih so jih uporabljali v laserjih, dokler niso izumili megaplazemskih strojev, a smaragdi so nekaj vredni.
  - V tem primeru ti jih dam, morda za uhane?
  - Ne maram obtežiti ušes. Preprost prstan je dovolj!
  Zaloge hrane v gradu, pa tudi v mestnih skladiščih so bile precejšnje, tako da lakota ni ogrozila revolucije. Na splošno je plodno podnebje - tri sonca naenkrat in nenavadno bujne rastline omogočile obiranje štirikrat na leto. Seveda ni bilo zime, podnebje je spominjalo na ekvatorialno.
  In nenavadno je, da so ljudje tudi na tej mehki, puhasti zemlji, ki je izcejala iz maščobe, kamor je bilo dovolj vbodti palico, da je zacvetela, ljudje stradali. Kruta moč oligarhije, pretirani davki in davek so privedli do dejstva, da je večina ljudi živela v revščini.
  Zato se je vstaja razširila in se razpršila po mestih in vaseh. In ko se je vojska upornikov odpravila na pohod, je to impresiven prizor. Številni uporniki so prišli skozi vrata in se premaknili po široki cesti. Lopov pa se je kot poklicni vojaški namrščil, vidno je bilo, da so prostovoljci slabo izurjeni, niso bili v koraku, čeprav so jih njihovi poveljniki poskušali zgraditi. Med orožjem je še posebej veliko zravnanih kos, ki izgledajo grozeče, veliko sulic, obstajajo celo ljudje, oboroženi z rogovi in palicami.
  Mušket je malo, tudi primitivnih. Pri tej vrsti sile raven oborožitve ni višja kot v času Ivana Groznega, glavno je hladno orožje, ki daje upornikom nekaj možnosti. Toda če se soočijo z veliko in dobro opremljeno vojsko, bodo pometeni. Topništva je premalo, večina zajetih topov, ki so jih zajeli med vdorom v mesto, je pretežkih, težko jih je vleči. Se pravi, kampanja za krono ni nič drugega kot igra na srečo, ki se lahko konča z veliko krvi.
  Tukaj prihajajo ženske iz lokalnih Amazonk, večinoma mišičaste in velike, napihnjene mišice pri trdem delu. Praviloma spremljajo svoje može, so pa tudi zelo mlade samske ženske. Od tega Vega oblikuje svojo gardo.
  Tu je še ducat deklet, ki je obkrožila njo in Angelico.
  - Vi ste svetniki! - so zavpili. - Predhodnik Marije in Azazela.
  Vega je svoje vloge precej vajena. Čeprav ta demon ne verjame v Boga, se pretvarja, da je potopljena v versko ekstazo.
  - Verjemite v Vsemogočnega, kazen je prišla na vaš svet. - Vega je uspelo izvedeti za legendo na splošno - Sem sem prišel, da bi revne obogatil in bogate revne!
  To je povzročilo eksplozijo navdušenja med revnimi. Bili so hrupni, mahali so s kosami.
  - Tudi mi imamo enakopravnost žensk, se moramo boriti. Prvi vam bom pokazal primer! Vega je dvignila meč nad glavo.
  Številna dekleta in odrasle matrone so podpirale ta impulz - čeprav je v tej svetovni vojni veljal za moški poklic.
  Sam Vali Chervonny se je pripeljal do njih. Tokrat se je povzpel na stiphin, smešno žival, ki je mešanica slona in kaktusa. Na vrhu, kjer je bilo sedlo in lokostrelec z vozom, je bilo vse lepo urejeno, a tri debla so bila videti smešna.
  Oliver Twist je tako žival prvič videl in radovedno vlekel trne, nato pa je poskusil igrati, zazvonile so in dobil nekaj, kar je na daljavo podobno harfi.
  Fant je uspel reproducirati melodijo galantne vojaške koračnice.
  - Ne igrajte se, čeprav ne, še naprej igrajte svoje očitne glasbene sposobnosti.
  - Vam je všeč glasba? - presenečen Oliver Twist.
  Seveda nisem divjak. - Vali je bil celo užaljen. - Če sem iz preproste družine, kaj mislite; nesposoben zaznati lepoto?
  - To je vojaška himna z njim gredo vojaki umirati. Če pa želiš, ti bom zaigral Beethovnovo junaško simfonijo, posvečeno Napoleonu Bonaparteju.
  - Kdo so oni?
  - Starodavni junaki oddaljenih zvezd.
  -Igraj.
  Fant je začel nastavljati "strune", vsaka slonova igla je imela svoj razpon. Končno mu je uspelo najti pravi ritem in začel je igrati. Iznajdljiva melodija v izvirni izvedbi je bila impresivna. Kmalu jih je obkrožilo več tisoč gledalcev, ki so soglasno zahtevali nadaljevanje.
  Chervonny je prekinil koncentracijo.
  - Naš cilj je napad na prestolnico, ne smemo mirovati. Patrizh je ostal zadaj, po zmagi pa bomo poslušali glasbo.
  Oliver Twist, ki ga je spodbudilo razpoloženje množice, je postal trmast.
  - Naj igram Čajkovskega zanje, to je tudi zelo močan junak antike.
  - Ne! Obrnemo se in korakamo.
  Tu se je v pogovor vključila Vega.
  - Naj igra! Rad bi poslušal tudi Čajkovskega, še posebej, ker je skladatelj naše matične države!
  Vali Chervonny je okleval, ni se želel prepirati z novo svetnico, njena avtoriteta in spretnosti bi prišle prav, a njegovo avtoriteto je treba ohraniti.
  Kaj bo rekla Angelica?
  - Naj igra, a to bo njegova zadnja pesem. - je rekla lepotica.
  Oliver Twist se je vdihnil in nato začel peti. Njegov glas se še ni začel lomiti, zato je bil klic nenavadno jasen.
  "In ima dostojne glasovne sposobnosti," je mislil Dodger. - "Ko sem tudi pela, je škoda po zaporu, popolnoma sem izgubila infuzijo."
  Toda sam kaktusov slon je imel drugačno mnenje. Nekaj časa je stal mirno, potem pa kako naj se spusti. Oliver je odletel s trnja in izkušeni jahač, ki je sedel z Valyo Chervonny, je potegnil vajeti. A nič ni pomagalo, žival je vedno bolj trzala, zdelo se je, da je slon znorel. Debela koža je postala rdeča, kar je bil za to vrsto živali grozeč znak. Tu se sam Vali ni mogel upreti in je poletel od zadaj, verjetno bi si zlomil vrat, a Dodger je bil na preži in je pobral glavo vstaje. A jezdec je imel veliko manj sreče, od ostrega potiska je kot krogla izletel in se zaletel v palmo.
  - Groza se je prebudila! Ti si mu prinesel raztrgano pevko! - je zavpil Chervonny.
  V tem trenutku je Angelica skočila naprej, orjaški okli ogromnega slona so lebdeli nad njo, celo pogumna Vega je zakričala. Toda deklica je, ne da bi se zdrznila, položila roko na njegovo deblo. Zdelo se je, da je iz nje pritekel tok energije, nori slon se je trznil in zmrznil, njegova koža se je iz rdeče spremenila v modro. Nato so njegove zakrvavljene oči dobile pomenljiv izraz in pošast s tremi debli je pokleknila.
  Vsi so zmrznili, ne verjeli svojim očem, nastala je mrtva tišina, nato pa je počilo z nečim krikom.
  - Sveta dama slonov.
  Kriki so se dvignili, množica je skandirala.
  - Utelešenje Marije bo ukrotilo vsako zver! Slava svetnikom!
  Slon se je priklonil in Vali Chervonny se je spet usedel nanj. Vodja upornikov je bil zadovoljen, trmasti deček pa je to dobil, Angelikina avtoriteta pa se je še okrepila, kar mu je objektivno v prid.
  Preden je sedel, je zašepetal Angelici na uho.
  - Ko bom postal kralj, ti bom ponudil, da postaneš moja žena.
  Deklica je odgovorila.
  - Da se poročiš, potrebuješ ljubezen.
  Vali je izdihnil.
  - Zelo te imam rad.
  - Nimam te še.
  - Beseda še vedno vliva upanje.
  Vali je nato ljubosumno pogledal Dodgerja, ali ni ta mladenič njegov konkurent?
  A potem je, ko je ujel Vegin pogled, ugotovil, da sta z njo prej par. Takole ga gleda ta tigrica, poln ljubosumja in občudovanja. Res je, resnično čuti vse večji čar Angelike, takšno žensko je želel videti kot svojo ženo, močno, inteligentno, pogumno, sposobno deliti breme voditelja in v prihodnosti, če bo Bog pomagal, in kralj. Njen sin seveda ni sladkor, čeprav močan fant, ki se je pogumno obnašal pod mučenjem, odličen borec, a vseeno nekakšen neznanec. Po drugi strani pa, če bi bil njegove krvi, bi se Vali smatral za srečnega očeta.
  Oliver Twisty je medtem gradil svoje mladoletne stražarje. Tiste vrstnike, ki so upočasnili in niso dobro poslušali ukazov, je učil s pestjo. Sledi mučenja na njegovem telesu so popolnoma izginili in tudi otroci so ga gledali, kot da je čudež, in se trudili ubogati. Tuzokov svet si še vedno ni opomogel od mučenja, ena noga mu je bila opečena in prevezana, zaradi česar je najstnik šepal, a biči niso tako strašni. In vendar, da ne bi upočasnil, so fanta dali na voz.
  Oliver Twist se je kot hudič vrtel okoli nje, povabil prijatelja in se nato vrnil v svojo skupino. Ugotoviti bo treba, v čem je skrivnost in zakaj si je tako hitro opomogel. Očitno imajo ljudje z zvezd posebno magijo ali nenavadno umetnost zdravljenja. Medtem ga bo v kampanji budno spremljal. Vendar pa glavna nevarnost prihaja iz reda levjih ust, to je velika in zahrbtna sila. Lahko tudi zastrupljajo, tako da če bi imel Aplita zaroto proti strupom, bi bil miren. Če pomislite, bi morali najprej odstraniti ta dekleta, ki so boleče oster izziv oblastem Velikega brata.
  In če so uspešni, se lahko naročilo obrne nanj Chervonny za pomoč.
  - Manj kot kraljeva krona, se ne strinjam. pravi Vali na glas.
  Angelica ga zasliši, takoj skoči na slona in prekine.
  - Smo začeli upor zaradi krone? Naš cilj je svoboda in pravičnost.
  - Seveda, a da država ne pahne v anarhijo, mora biti nekdo kralj.
  - Tisti, ki to postane, mora imeti vse lastnosti monarha.
  "Ampak ste se že odločili, da bom postal monarh.
  "Toda pod mojim nadzorom vas bom sam vodil v Matarro.
  - Hvala otrok podzemlja. - je napol v šali rekel Vali.
  - Pozabil si, da sem zdaj svetnik. In če je tako, potem me morate ubogati, ker je Marija starejša od katerega koli zemeljskega kralja.
  - V tem primeru imaš spet prav, da sem lahko navaden smrtnik. Bolje se pogovorimo o načrtu za nadaljnjo vojno, odločil sem se, da pošljem svoje polke v mesto Loistrog, to je ključna točka, kjer se vse ceste stekajo. Od tam lahko odpremo direktno pot do Matarre.
  - Obstaja zelo močna garnizona in veliko orožja. Najprej bi vam svetoval, da se sprehodite po liniji Facet, tam je veliko vojaških tovarn, opazno bi napolnili svoj arzenal.
  - Tovarne so dobro utrjene, tam bomo izgubili preveč ljudi in časa.
  - Mislim, da bodo delavci sami vstali in nam odprli vrata.
  - Med tistimi, ki delajo v zalednih prostorih in v rudnikih, je res veliko sužnjev, a najeti pridni delavci se niso hoteli pridružiti moji tolpi.
  - To je zato, ker imajo za razliko od pobeglih sužnjev, ki nimajo ničesar izgubiti razen verig, družine in le najbolj obupani jih lahko spravijo pod sekiro.
  - Morda imate prav, pred odhodom v prestolnico ne moremo brez orožja. Vali se je obrnil. - In tukaj zavijemo vilice, kjer ste svetovali.
  Ogromen, izklesan granitni marker je kazal smeri. Glavno mesto Matarre je bilo še več kot petsto milj stran. In ob robovih so ležala bogata, gosto poseljena zemljišča.
  Čete so se obrnile v tovarne, bilo je treba napolniti zaloge pušk in mušket. Peter se je vedno bolj mrščil - vstaja se je očitno vlekla. Ob poti je ležala trdnjava Sinhor, zelo velika, starodavna, a dobro utrjena z močno posadko in daljinskimi topovi. Zelo težko ga je bilo obiti. Da ne bi izgubljali veliko časa, sta se Angelica in Vega odpravila na trik. S seboj sta vzela sod smodnika in sta se oba podala do vrat.
  Jarek je bil globok, most dvignjen, videti je bilo, kot da so bili domači vojaki opozorjeni na vstajo. Višji častnik, major Fonol, je skozi vohunsko steklo pregledoval okolico. Prejšnja noč je bila težka, saj je bil v precejšnjem pijanem stanju, najel je dve prostitutki v upanju na kraljevski počitek. Pa so mu nekaj spodrsnili, major je "obledel", zjutraj pa se je zbudil brez denarja z bolečo glavo. In ker je šel vedno brez centa v žepu vse, spuščal po gostilnah in igralnicah, bi se napil, uspelo mu je, le na račun nekoga drugega pri posojilih. V tem trenutku so se vinski pari popolnoma razblinili, prišli so "odpadki". Zdaj je najbolj želel piti in okusiti žensko božanje. Njegovo grlo je bilo suho, dimlje so ga neznosno bolele, templji so ga boleli, kot da bi vanje vlili staljeni svinec.
  - Fantje, dajte mi vsaj kozarec vina.
  Kapitan, je odvrnil Kvas.
  - Teden dni ni bilo dostave, to je anatema Rdeče skladišče z vinom je razbito, sami umiramo od žeje.
  - Osebno bi Chervonnyju odrezal ušesa. Kje lahko dobite alkohol?
  - Za denar, ni problema.
  - denar! Vau, hudič, zakaj si se domislil takšne gnusobe, kot je gotovina.
  - Tako se vidi od Boga, da je urejeno, ko je eden z drugim slabo.
  - No, zakaj mi je slabo.
  - Delaš veliko napak.
  Izza bujnega gozda sta se jima približevali dve očarljivi dekleti.
  - Že imam napake. Zdi se, da so lepote iz gozda.
  - Naj pogledam. - Kapitan je usmeril teleskop.
  - Vau, še nikoli nisem videl tako lepih ljudi. Ne ženske spomladanske rože.
  - To je čudež, ampak kaj prinesejo s seboj.
  - Sod in precej velik.
  "V njem mora biti božanska pijača, same dekleta pa so res boginje. - je rekel major in se oprijel cevi.
  Dekleta so se približala jarku in se postavila pred vrata s svojimi zvočnimi glasovi, ki so jih kričali.
  - Stražarji, prosim odprite vrata ženskam.
  Major jih je tri dni dobesedno požiral z očmi kot nenahranjen petelin.
  - Seveda, odprite jih, ukažem spustiti most.
  - Kaj pa grožnja s strani upornikov?
  - Tukaj imamo dve močni bateriji s težkimi puškami in vsak del zemlje je bil ustreljen in na splošno bomo vedno imeli čas odstraniti most. Ali ne želite zabiti kol med njihove vitke noge, kajne?
  Res zagorele, kot ulite iz brona, so bile noge deklet gole skoraj do samih bokov. Koliko bi lahko razveselili človeka, ki je utrujen od abstinence. Skromna oblačila tako rekoč niso skrivala svoje postave, spominjala so na kipe, vendar ne hladna, ampak živa, trepetajoča, sposobna prinesti najmočnejši nori užitek.
  Fonolu so se cedile sline in je osebno pritekel do paznikov, ki so jih nagovarjali, nato pa zavihal rokave in z lastnimi rokami vrtel volan.
  Končno so čudovita dekleta, ki so udarjale po bosih izklesanih nogah, hodila čez most, očitno so bile zelo močne, če so brez velikega napora vlekle precej velik sod na kolesih.
  Prva sta pritekla kapitan in major in Fonol, ki se ni mogel upreti, je položil roko na Vegino stegno. Deklica se je nasmehnila in previdno odmaknila roko.
  - Prišel bo čas za uro ljubezni s tabo, a vmes se želiš odžejati.
  - Seveda je grlo suho.
  Vega je previdno odvila pipo in nalila poln vrč za majorja. V sodu smodnika je za vsak slučaj ostala posoda z vinom in nenadoma bodo preverili.
  Kapitan mu je sledil. se je vmešala Angelica.
  - Radi bi, da bi vino okusili vsi strelci trdnjavske baterije. In potem so reveži omedleli brez alkohola.
  - Kaj je pošteno.
  "Poleg tega ta sod že predolgo vlečemo in zato ne nameravamo nikogar zdraviti zastonj.
  - Seveda boste velikodušno plačani.
  Dekleta so svoj smrtonosni tovor vlekla v baterije. Celoten njihov načrt je temeljil na dejstvu, da bi ugasnili številne orožje, ki so držale ravno dolino na puškem.
  Na poti so jih pričakali veseli bojevniki, smejali so se in vabili dekleta na sprehod z njimi, nekateri najbolj drzni so se poskušali dotakniti in dotakniti predvsem njihovih prsi. Na njeno sramoto je Vega začutila željo, nabrekle so ji prsi. Kljub temu je ženska v veliko veselje čutiti moško božanje.
  - Fantje, samo ne vsi naenkrat, stopite v vrsto. - Je rekla. - Da, in pripravi vsaj nekaj zlata.
  - Za take kot si ti in dva zlata ni škoda.
  - Kljub svoji mladosti sem že izkušen in lahko služim dvajsetim ljudem naenkrat. - je rekla Vega, medtem pa je pozorno pogledala, kje so bližje sodi smodnika.
  -Izberi mene, jaz sem najmočnejši.
  - Veljem za najlepšo v polku, zato bi morala biti prva.
  - In poglej na moje prsi kar tri križe.
  - Ja, star si, mladi naj prej dobijo svoj delež.
  Tudi Angelico so otipali, a za razliko od Vege ni bilo prijetno, saj je imela veliko bolj strogo vzgojo. In želela se je čim prej znebiti teh poželjivih obrazov. Odpihni jih v pekel in pozabi. Kje so tisti presneti sodi, mogoče je skladišče na čisto drugem mestu, ne pa poleg orožja?
  In tukaj so, koliko jih je, se je razveselila Angelica. Domačini še vedno ne blestijo z inteligenco ali pa so pretirano samozavestni. Res je, luknje so ozke, same puške so dobro zaščitene pred obstreljevanjem, obstajajo celo ponarejeni ščiti. Torej je verjetnost poraza od naključnega jedra majhna. A vseeno skladiščenje toliko smodnika na enem mestu ni tako previdno, to bo treba upoštevati v prihodnji vojni.
  - Dragi moji dobri, preden začnete s pogostitvijo, vam bom povedal zgodbo iz lastnih izkušenj. Želite vedeti, kako sem imela rad fante. Vega je kričala.
  - Seveda, da! - V odgovor so borci v en glas zalajali.
  Angelica je sod postavila bližje drugim, če eksplodira, potem eksplodirajo naenkrat, kislina znotraj varovalke bi morala delovati natanko do minute, ni zaman pritrjena na urni mehanizem.
  Vegi so žarele oči v pričakovanju terorističnega napada. Tudi Angelica je bila nervozna in si je, da bi znebila napetost, natočila nekaj vina, nato pa ga spila v enem požirku. Njeno mišičasto fantastično telo je bilo pokrito s kapljicami znoja, koža njenih nog pa je začela spominjati na posip biserov.
  Zadnji klik in čas je, da se odvijejo.
  Vega je medtem začela pripovedovati jasno izmišljeno zgodbo o tem, kako je delala v bordelu. Videlo se je, da je njena zgodba uspela, vojaki so bili trepetajoči in navdušeni.
  - Štirje so bili naenkrat, iz njih je šival vonj močnega znoja, dolgo sem bil moker in z jezikom sem hotel občutiti njihove vroče vrline.
  V tistem trenutku se je Vegi zasmilil teh fantov, med katerimi je bilo veliko mladih in čednih. Čez minuto, nič več, bodo umrli, njihova življenjska pot bo prekinjena na najbolj grozen način. In ona in Angelica bosta kriva. Zdaj, koliko ljudi je prekinila, na različne načine, tudi če se ji je smilila, potem je bilo vse zelo hitro pozabljeno. Zdaj pa je napadla taka škoda, da so pritekle celo solze. Treba se je pripeti, da se ne bi izdal, a Vega je čutila, da ni veliko več in bodo planili v tri tokove.
  - Bog, zakaj ljudje potrebujejo vojne. je zašepetala.
  - No, zakaj ste prekinili, nadaljujte, slišali so se glasovi. Res nam je všeč, kaj se je zgodilo naprej?!
  - Oprostite, pogumni bojevniki. Ampak preveč sem pil in moram lulati. je rekla Vega. Angelica je stekla k njej.
  - Tudi moj mehur je poln, počakaj naju malo, tečemo.
  - Pomiri se tukaj. - je zavpil sivobri polkovnik.
  - Ne, kako lahko, mi smo kulturne dame.
  Dekleta sta tekla tako, da so se jim lesketale rahlo zaprašene pete, pred pohodom sta si Vega in Angelica temeljito umili noge. Zdaj je glavna stvar imeti čas za odhod in hkrati ne dovoliti, da bi se most dvignil.
  Tukaj je stolp, kjer deluje dvižni mehanizem. Dekleta se zaletijo vanj in v tistem trenutku se zasliši velika eksplozija. Stene se v trenutku razidejo s številnimi razpokami in eksplozijski val pobere mlade Amazonke in vrže jarek.
  Nanje hitijo strašna bitja, podobna krokodilom z dvema glavama in tremi vrstami zob, strupene pirane, s podganjimi usti in nosovi, ostrimi kot sestavljanka.
  Pravijo, da strah prebuja dodatne sile, človek v tem primeru uporablja mišice do sto odstotkov. Tako se je zgodilo v tem primeru, dekleta so si obupno zaslužila roke in noge, zobje so le trkali, rahlo praskali noge. Nato so na vso moč skočili gor in se oklepali roba jarka. S štirimi udi naenkrat so se plazili po neravni steni, podobni moškim pajkom.
  Čeprav je bila skalna površina spolzka, so noge vedno znova odpadale, a so dekleta po nekem čudežu ostale na sluzasti površini. Izkušenejša Vega je plezala prva, veliko ur treningov na treningih ni bilo zaman. Toda Angelica se je v zadnjem trenutku zlomila z divjim jokom. Vega je komaj imela čas, da bi jo zgrabila za lase.
  - Prekleto te boli. - Orala Angelica.
  - Kateri je najboljši način, da te izpustim? - ironično Vega.
  Ko ga je potegnila ven, ga je položila na kamnito površino. Angelica se je refleksno dotaknila glave, kot običajno so vsi lasje nepoškodovani.
  - Super, hvala, da si me rešil, zdaj pa gremo v boj.
  Most se je že začel dvigovati in uporniki so hiteli na vso moč.
  Dve neoboroženi dekleti sta hiteli k stražarju, ki je stal pri vhodu. Paznikov je bilo približno deset, a niso pričakovali, da jih bosta napadli vse dve jezni ženski. Poleg tega so bile zaradi eksplozije izpostavljene Angelikine prsi. Trije vojaki so vrgli orožje nanjo in jo poskušali posiliti.
  Deklica, ki je skočila, je oba perverzneža udarila v dimlje z dvema nogama hkrati. In tretji prsti v oči. Tako so bili trije borci naenkrat izključeni. Vega ji ni popustila, pospeševala je, udarila je z golimi nogami, dvema v čeljust, še eno z dlanjo v grlu. Tako je bilo šest od desetih umaknjenih v eni sekundi. Nato sta Angelica in Vega pobrala izvržene meče na preostale štiri.
  Dekleta so se premikala tako hitro, da izkušeni vojaki niso mogli slediti njihovim gibanjem. Ko je izvedla tehniko "Drunk Butterfly", je Vega do smrti vdrla enega borca, nato pa je, ko je naredila vijak, ubila drugega. Aplita pa je mojstrsko izvedla tehniko "Mad Fan", zaradi česar sta bili odrezani dve glavi.
  - Tako smo prvo stavo premagali z briljantnostjo. - je rekel Vega.
  Dekleta sta zgrabila dva meča in stekla noter. Tam so sekali skozi trupla vojakov, kot bi skozi čudovit del jekla, delno živi gozd. Njihove bose noge so se stiskale skozi luže krvi in puščale vidne sledi. Sam stolp je bil počen, dvižni mehanizem se je zataknil in z naporom so se dvigali. Ob hkratnem izvajanju tehnike "Trojni vrtinec" sta Vega in Aplita, ki sta naenkrat položili sedem bojevnikov, vdrli v sobo. Major Fonola se je najprej nasmehnil, potem pa je, ko je videl okrvavljene meče, prebledel in pokleknil.
  Naredil bom, kar hočeš, samo ne ubij me.
  - Najprej morate spustiti most.
  Vega je odrinila majorja in se s silo vrgla na kolo. Angelica je z raztrganim kamnom zaklala še dva nepreračunljiva bojevnika.
  . 18. POGLAVJE
  Oliver je bil hudo bičan. Pri tretjem rezu na rano niso z bičem vlivali soli, temveč so na gole podplate otroka nanesli razgrete trakove železa. In skoraj pohabljen. Res boli, ko pečejo pete, pa še malo in gole prsi.
  V hladni, temni celici, polni podgan in pajkov, je Oliver našel tolažbo le v spanju.
  In bilo je kaj videti.
  Most se je počasi spuščal, kolo je bilo tesno, slabo mazano. Medtem so uporniki že skočili na jaso in tekli do železne plošče. Prvi, ki je hkrati skočil na most in se prebil skozi nasprotnika, je bil Dodger, dirkal je na konju, sledili so mu ostali. Angelica in Vega sta se medtem morali boriti z močnejšimi silami. Nanje so leteli borci, hodili so zelo tesno, dekleta so sesekljala svoja telesa, kot da bi vložene kumare, jih udarjala skozi in skozi. Najbolj nevarni so bili lokostrelci, ki pa se niso smeli obrniti, bila je prevelika gneča. Vendar jih je bilo ob tako velikem številu sovražnikov pretežko zadržati. Čakajoč, da se most popolnoma spusti, je Vega vrgla baklo na kolo, ta se je razplamtela in prižgala rdeč plamen.
  - Zadrži jih še minuto, Angelica, potem pa lahko odideva. je zavpila.
  Vega je bila ranjena v ramo in se rahlo opraskala po prsih, Angelica je bila udarjena z verigo po bosih nogah, dekle je nekaj sekund šepalo, nato pa je zbralo voljo v pest in nadaljevalo boj.
  Ko je naredila napad, je odrezala dva naenkrat, Vega pa je v skoku z nogo udarila v vrat.
  - Režite z obema rokama in nogami. Pogosteje skačite.
  - Sem profesionalec v karateju, zdi se, da je ta umetnost zanje novost, zato bomo premagali močneje.
  Bose, zelo vitke, mišičaste noge deklet so bliskale, razporejale so udarce, podirale sovražnike. Kot je Vega kmalu ugotovil, je bilo najučinkovitejše zadeti v dimlje s kratkim zamahom. To je običajno povzročilo trajen šok. In varneje je zase, sicer je Vega med gramofonom z nogo boleče udarila v meč, izlila se je kri, koža je bila razrezana. Deklica je v odgovor udarila bojevnika z držalom meča v tempelj, nato pa z rezilom prebodla drugega nasprotnika.
  Ko je videla, da je kolo že gorelo in da je vrv skoraj pregorela, jo je vdrla in se začela umikati. Ko je to opazila, se je tudi Vega dvignila. Obe deklici, ki sta prejeli še nekaj prask, sta odšli do sosednjih vrat in se začeli vzpenjati po stopnicah.
  Tu so imeli njihovi sovražniki težje, saj niso mogli izkoristiti številčne prednosti in se obrniti. Vega in Angelica sta se uspešno zdržali. Medtem so uporniki že zavzeli hodnike in izrezali neskladne vrste sovražnikov.
  Eden prvih, ki je vdrl v trdnjavo, je bil Oliver, besno je hitel na sovražnikovo tuljenje. Fant je bil pravi hudič, uporabljal je dva meča hkrati. V samo kratkih hlačah, prožnih kot kobra, je z naučenimi triki rezal in pikal. Tako je naletel na precej močnega viteza, barona Phobeka. Kot izkušen mečevalec je baron verjel, da se lahko brez večjih težav spopade s fantom. Toda v resnici se je Oliver Twist izkazal za bolj spretnega in le spretno izdelana verižica je Phobek rešila smrti ob prvem napadu.
  Fant je spretno odhajal, se izmikal in odbijal, sovražnika nekajkrat udaril v rebra, nato pa je po izvedbi tehnike "Ladies' Fan" zarezal po vratu. Toda bikov vrat, pokrit s plastjo kovine, je preživel. Poleg tega je squire, ki je vstopil v bitko, vrgel bodalo, Oliver Twist se je izognil, a koža je bila rahlo prerezana.
  - Pojdi na najbolj zahrbtne. - In ko se je potapljal, je z ostrim udarcem odsekal glavo pleniču.
  Baron je bil prevzet in je preveč vneto zamahnil z mečem, videlo se je, da je jezen.
  - Razrezal te bom na koščke, kuža, in spustil kožo na boben. Fant je skočil, izogibal se je rezilu, z boso nogo udaril v dimlje, a naletel na oklepno ploščo. Vendar je bil udarec tako močan, da se je vdrla in boleče stiskala baronova jajca.
  - Vzemi ga! - Naročeno z zavijanjem Phobek.
  Toda Oliver Twist je izvedel trojni mlin z dvema mečema, napolnil najprej dva, nato tehniko Ragged Butterfly, še tri pa je zaključil s zaključnim udarcem.
  - No, veliko so vzeli. - Fant je naredil nos. Spet so se srečali z baroni ena na ena. Tu se je fant odločil, da se zateče k tehniki "Mad Brush", potem ko je jasno izvedel vrsto gibov in zadel Phobek naravnost v oko. Udarec je bil tako močan in natančen, da je rezilo izskočilo skozi zadnji del glave.
  - En huligan več je postal manj. - Oliver je obrisal rezilo o listje in nadaljeval s svojim drznim napadom.
  Tudi lopov se je odlično boril, od vsakega njegovega udarca je zagotovo kdo padel, udaril pa je enako kot Oliver z dvema mečoma hkrati.
  Ker pa je bil težji in izkušenejši od njega, je pobil veliko več. Najbližji stolpi so bili precej hitro očiščeni, v trdnjavi pa je bilo vroče. Garnizon je bil močan in mnogi uporniki so bili naključno oboroženi. Še posebej težko je bilo, ko so mušketirji izstrelili volej. Več kot dvesto ljudi se je zgrudilo ob stokanju in vpitju. Toda Dodger ni izgubil glave, s seboj je vlekel upornike in preden so vojaki imeli čas za ponovno nalaganje, je paket stekel na dno. Začel se je prepir in v teh razmerah so bile sekire, vile, brloge dobro orožje, v rokopadnem boju lokalni mušketirji, za razliko od Dumasovih junakov, sploh niso bili močni. Bolj nevarni so bili vitezi in oklepna pehota. Borili so se bolj spretno in kmalu je bilo celotno območje posejano s trupli.
  Lopov, ki je med drugimi izstopal s svojo junaštvom, je bil prva žrtev, ki so jo nameravali položiti na oltar. Obkrožen je bil z vseh strani, skušali so teptati konje. Lopov je skakal gor in dol, sekal konjem po nogah, njegovi najostrejši meči niso dali nikomur nič. Tu je osem jezdecev skočilo nanj naenkrat, dva sta bila ubita z meči, še dva sta bila podrta z brcami, peti Dodger pa mu je zabil glavo. Močan udarec s čela v nos je sposoben strmoglaviti vsakogar. Ostale tri pa so pokončali z naslednjimi udarci. Med prvimi se je boril tudi Vali Chervonny, seveda ni bil tako hiter kot Dodger, a je bil velike rasti in je zaradi mase lahko udaril nasprotnike. Njegova velika dvoročna sekira je viteze sekala na tla, neredko, in ščit ni mogel vzdržati tako močnega udarca. Vendar je bila v nekem trenutku Valya Chervonny obkrožena z vseh strani in celo hudo poškodovana. Velikan je omahnil in okoli vratu so mu vrgli laso, ki je brutalno potegnil vrv. Vodja upornikov je skoraj izgubil zavest, padel je na kolena. Sedem ljudi je takoj zgrabilo laso, vrv je bila zelo močna in Chervonnyja so vlekli kot vrh.
  Kam te peljejo velikani? - nenadoma je zavpil čez uho. - Ti si govedo.
  Dve očarljivi dekleti sta skočili s tekom in skupaj zadeli kolesarje. Dekleta sta bila napol gola, Angelikina kratka obleka je bila strgana in razrezana, Vega pa jo je povsem odvrgla in ostala v spodnjicah. Številni vitezi, ki so pozabili na boj, so lepote požrli z očmi, za kar so takoj plačali in prejeli brutalne udarce, ki so odrezali glave in okončine.
  - Fantje, dvignimo se, sovražnik ni dolgo odšel. - Vega je dvignila tempo.
  S streh so poskušali streljati nanje, a so jih uporniki sami podrli, se plazili in udarjali nasprotnike. Peter je pri dveh letih potegnil svojo prvo puščico in zato, ko je sovražnikov naval nekoliko oslabel, je začel streljati puščice eno za drugo.
  Mir Tuzok se je usedel poleg njega, fant je še malo šepal, a mlado telo si je hitro opomoglo. Najstnik že ni bil slabo sesekljan, je pa streljal še bolje. Vidno je bilo, kako so se sovražni vojaki, ki so prejeli točko v trebuh, prsni koš ali stegno, gladko ustalili. Nekateri med njimi so besneli in trzali, če puščica ni takoj zadela vitalnega organa. Tudi Dodger je bil presenečen.
  - Ali niste pogrešani?
  Fant je prikimal.
  - To je tisto, kar imam že od najzgodnejših let, že kot majhen fant se praktično nisem mazal niti na najmanjše tarče.
  - To je tvoj genetski talent.
  - Oprosti, kaj?
  Nekdanji tat je pojasnil:
  - No, narava ti je od rojstva dala sposobnost, da odlično streljaš, celo fenomenalno!
  - Še vedno sem veliko treniral, veliko fantov v našem polku že dobro strelja, le da ne more vsak potegniti napete tetive, jaz pa lahko.
  Mir Tuzok je pokazal reliefne bicepse.
  - V redu, streljaj in ne bom veliko rezal.
  Vrste vitezov in stražarjev so se hitro redčile in končno se je Dodgerju prvi uspelo prebiti do prapora. Okoli njega so bile goste vrste suličarjev, vodil pa jih je njihov znani junak grof Cavazza.
  Ta ogromna entiteta je v smehu srečala ne posebej velikega, ki je bil podoben brezbrademu najstniku Dodgerju.
  - Kam greš, naivni - utrujen od življenja. - Še vedno si tako majhen.
  - Ti si velika, glasno padajoča omara. - je zavpil Dodger. - No, poizkusiva me pokukati po nosu.
  - Dal ga bom na roko in udaril drugo. je zarenčal skoraj osem metrov visok tip.
  - Poznana zgodba. Od koga sem to slišal? Ah, od sedemglave pošasti.
  - Ni zmajev, vse to so pravljice. Vitez je še naprej rjovel. - In tukaj sem, in moja pest je kot tvoja glava.
  Poglejmo, kaj se bo zgodilo z njim, ko ga prekinem. Lahko se skrči. - Lopov se je potopil in precej spretno zarezal pod koleno.
  Kapa za kolena je rešila viteza pred pohabljanjem, ni bila ulita iz železa, ampak iz zelo dragega zelenega brona. Zato je bil le rahlo prerezan, pritekla je kri.
  Dobrih dvajset kilogramov težka trupla se je smejala.
  - Ja, ti si samo komar, no, uspel si me pičiti, ampak kaj je smisel.
  "Velik si, a neroden in otrok te zmore. Lopov, ki se je hitro oddaljil od dva metra dolgega meča, je skočil v zrak in udaril v čelado. Iz trdega boca je zazvonilo, a velikan ni niti opotekel.
  Lopov pa je komaj odšel, nanj je hitel ogromen verižni pes. Njegovi veliki očesi, kot tigrovi, so se mu skoraj zaprli v grlo. Lopov je s prsti udaril pošasti v oči in nato zarezal po vratu. Na psu ni bilo oklepa, glava pa je odletela in Cavazzo zadela v vrč.
  To je povzročilo učinek na velikana, podoben temu, kako se reagent vlije v kislino. Vzgorel je in tako obupano zamahnil z mečem, da je posekal tri svoje vojake.
  - Bravo, ker si mi pomagal. - Poked Dodger.
  Nato ga je napadel, angleški tat-kapitan je s težavo odbil meč in zabodel rezilo nasprotniku v obraz. Zavpil je, škrlatna rez mu je prekrila oči in grof je v jezi zabil orožje v tla do samega držala.
  Lopov se je zasmejal, ko je videl, da nasprotnik potiska in poskuša izvleči meč.
  Potem je brez naglice stopil do sovražnika in se z brado zataknil v brado.
  - Odnehaj ali umri.
  V tistem trenutku mu je natančen strel iz muškete zlomil roko in eden od Cavazzinih hlapcev se je vrgel k nogam Tricksterja. Preden je ruski kapitan prišel k sebi, se je znašel pritisnjen na tla, nad njim je lebdela masivna trupla.
  Ne glede na to, ali obupaš ali ne, boš vseeno umrl. - je zamrmral hripav smrdljiv smrček.
  Potem mu je grof prislonil bodalo v obraz in mu začel rezati uho. Bilo je zelo boleče in bolj obupano je dalo Rusom novo moč. Peter je ječal, z vso močjo je napenjal telo, rahlo odtrgal sovražnika in s svojo preživelo dlanjo zataknil prste v adamovo jabolko s tehniko "jeklene dlani". Cavazza se je povesil, natančen udarec ga je zadel prav v karotidno arterijo. Ko je še enkrat dodal tempelj z držalom meča, je Dodger truplo vrgel stran. Ena roka mu ni delovala, druga pa je bila v polni moči. Z njim je sekal stanjšane police. Vega in Angelica sta se borili drug ob drugem z roko v roki.
  Videlo se je, kako obilno so bila dekleta poškropljena s krvjo, kljub temu pa je Vega stresla golo oprsje in ne osramotila in osramotila več sto moških. Medtem ko so jo sovražniki napadali, je bilo to znosno, a ko jo je mladenič, ki se je boril v vrstah upornikov, zgrabil za bradavico in je močno udarila po obrazu, se je nenadoma zelo osramotila in zapustila bojišču za nekaj trenutkov , da vržem na grobo burlap .
  Angelica se šali ni mogla upreti.
  - Se bojite prehladiti prsi?
  "Svojim sovražnikom ne želim dati več časti, kot si jih zaslužijo. - Odreži Vega.
  Bitka se je s trga postopoma preselila v skupino kril in trdnjavskih restavracij. Tam so bile shranjene velike zaloge vina, zato so se vitezi in najemniški vojaki zanje borili s posebnim besom. Videlo se je, kako so se dvigali v nebo visoki stolpi in vrtela zmečkana gospodarska poslopja. Iz topov je bilo izstreljenih več strelov, a so puške zadele slepo, poleg tega pa je bilo v nastalem prepiru enostavno poškodovati svoje. Sama utrdba je v žarkih treh svetilk predstavljala agresivno tragičen spektakel, z višine se je zdelo, da so ljudje kot mravlje, ki grizejo zaradi mrtve muhe.
  Lopov se je prebil sem in z eno roko še naprej rezal meso. Fant Oliver Twist je prišel iz povsem druge smeri, doslej se je uspel izogniti hudim poškodbam. Čeprav je bil utrujen, je še vedno visoko skakal in pokazal čudeže in spretnost mungosa. Tako so nasprotniku stisnili prstan na vratu. Poveljnik garnizona, suhi general Purdaro, ni bil posebno visok in ni imel najbolj bojevitega videza in pivskega trebuha.
  Raje se je skril za hrbte svojih vojakov in se izogibal boju. Občutek, da diši po vročem, je general pograbil več vreč diamantov, še vedno ni mogel prenesti celotne zakladnice utrdbe in je iskal le trenutek, da bi pobegnil. Tako tiho se je odpravil do vrat. Na svojo nesrečo je Oliver Twist tudi med bojem še naprej pregledoval bojišče in videl, kako se moški v zlato vezeni uniformi skrbno prebija za hrbet borcev - takoj je ugotovil, da se ta lisica mudi skriti rep v luknji.
  - Ne, tega ne bo.
  Ko je poslal brco k nokautu drugega nasprotnika in sesekljal z meči, tako da so kegljači leteli, je fant kot strela hitel za njim z navdušenjem psa, ki zasleduje nov plen.
  Ko je na poti naletel na bojevnika z mečem ali lokom, jih je deček razbil. Na samem vhodu v vrata sta ga pričakala dva generalova telesna stražarja. Besno so napadli podlega plebejca, kot se jim je zdel fant. Oliver Twist, ko je videl, da so spretni bojevniki v veličastnih oklepih udarili z meči po stebrih, streha se je zrušila na razbojnike in odvrgli so meče. Preden so se osvobodili, jim je Terminator Boy odsekal glave.
  Nato je Oliver Twist, ki je odrezal zapah na vratih, zdrsnil noter. Nenadoma so se mu bose noge spotaknile ob žeblje, fant je zavpil in dodal korak. Jasno je bilo, da je nekdo postavil pasti. Tukaj zažvižga puščica, nato pa pade hlod. Fant je komaj imel čas za reakcijo, bodalo, ki je priletelo ven, ga je močno opraskalo po licu.
  Zdaj pa je varno šel mimo zadnje pasti, s kačami so hiteli na Oliverja, a so jih rezila posekala. In tu je general sam, teče kar se le da, se duši, a popolnoma fizično razvitemu fantu ne more pobegniti.
  - To je veliko bolj zanimivo kot študirati v šoli, sedeti za utesnjeno in neudobno mizo, potem pa sledijo avanture za celo življenje. je zavpil Oliver Twist.
  Ko je videl, da je njegov zasledovalec le napol gol fant, je general vzel pest diamantov in mu jih vrgel pod noge, v upanju, da jih bo očitno ubogi fant hitel po njih.
  Oliver Twist je z golim prstom na nogi zaničljivo vrgel kamenček v stran in skočil do Purdara.
  - To je tat, ujeli so te.
  General se je skušal ubiti z mečem, a mu je rezilo izbilo iz rok. Nato ga je Oliver Twist dvignil za ovratnik. Purdaro je trepetal, koliko moči je v tem fantu, ki je bil videti star približno štirinajst let.
  - Dobro ti bom plačal. - Začel je obračati žepe in pokazal vrečke. - Lahko si kupite škornje, drago kamizolo in celo posestvo s sužnji. Vzemi kamne, dam ti jih in me spusti. Sam general vam bo hvaležen.
  Oliver Twist se je smejal.
  - Daš mi nekaj, kar lahko vseeno vzamem na silo, medtem ko te ubijem. Ne, raje vzamem nakit, potem ga delim s tovariši in privežem generala.
  - V redu, ampak imam nekaj boljšega, čarobni talisman, ki ima neznano moč.
  - Lažeš, pokaži mi. je vprašal Oliver Twist.
  - Poglej to! General je iztegnil roko s tabakerko. Takoj, ko je deček nagnil obraz, je nekaj udarilo, pekoča mešanica ga je udarila v obraz. Oči so mu izskočile iz čela in se zavile nazaj, fant je izgubil zavest.
  - Tako je mala uš, to se zgodi tistim, ki preveč zaupajo odraslim. - je rekel Purdaro. - In zdaj te bom ubil.
  In general je hladno zarinil bodalo v zagorela, mišičasta dečkova prsa in ciljala naravnost v srce.
  Potem, ko je videl, da fant ne diha, ga je pljunil in se počasi premaknil do izhoda, ni imel moči za bež.
  Medtem je vojska, ki je izgubila poveljnika, počasi umirala. Vojaki iz vrst obveznikov, pa tudi mlajši plačanci, ki niso imeli časa preliti veliko delovne krvi, so odvrgli orožje in prosili za milost. Preostale so pokončali, Dodger je dokončno dokončno pokončal zadnjega nasprotnika vikonta de Morasija tako, da ga je zabodel z lastnim sulico.
  Čeprav je imel ta plačanec štiri roke in je imel v vsaki meč.
  Nato so ujetnike postavili v vrsto pred vojsko, veliko jih je bilo ranjenih, odločeno je bilo, da jih na kraju samem previjejo.
  Vali Chervonny je bil prijazen in napovedan.
  - Tisti, ki se bodo hoteli pridružiti naši vojski, bodo oproščeni, tisti, ki nočejo biti z ljudmi, pa bodo obešeni.
  Seveda so se soočeni s tako alternativo skoraj vsi strinjali s prisego. Poleg tega je prisegel zvestobo in na križu prepoznal Vego in Angelico za sveti predhodnici. Nekateri so celo poljubljali bose, izklesane, a zaprašene noge deklet. Več ljudi, vključno z baronom Fokkerjem, je zavrnilo prisego. Zaslišal se je hrup, je grozeče govoril Vali Chervonny.
  - Heretiki čakajo na smrt! Kdor ne prepozna mesije deklet, mora biti strogo kaznovan!
  Potem so jih takoj obesili, baron pa se je izkazal za tako težkega, da se je vrv zlomila. Uporniki so se smejali.
  - Tako je merjasca jedla na ljudsko dobro!
  - Satan noče sprejeti svoje pozlate!
  - Ko hudiči v peklu cvrejo njegovo ekscelenco, bo izteklo veliko maščobe.
  - Ja, sto sodčkov!
  - Morali bi speči palačinke.
  -Iz prašičje maščobe bi bilo okusno!
  Na šale in hudiče so ga zbadali s sulicami.
  Preostali so pristopili dostojno, z njimi pa je bil tudi duhovnik, domači škof Vannish. Dekleta je raje prepoznal kot mesije, kot da bi umrl od bodala Valija Chervonnyja.
  Klečeči so zašepetali prisego, večno zvestobo, sicer bi jih kaznoval Najvišji Bog in čakale bi jih neskončne muke v peklu. Mnogi so se prekrižali in točili solze. Nato so izpuščene ujetnike zaprisegli, večina se je opotekla, nekatere pa so nosili na nosilih. Kako kruta sta bila lakota in mučenje zapornikov.
  Ko se je ritual končno končal, je Vali opazil odsotnost enega od njegovih poveljnikov.
  - Kje je Oliver Twist?
  Angelica je obrnila svoj obraz, kljub porjavelost bled, proti njemu.
  - Sama ne vem, izgubila sem noge, ko sem iskala fanta.
  - Potem daj moj nujni ukaz, da preiščem vse kotičke, kleti in skrivne prehode, če sploh, in najdem fanta za vsako ceno.
  Na tisoče upornikov je teklo naenkrat, vsi so bili navdušeni nad iskanjem pogrešanega poveljnika, še posebej so se trudili otroci. Fantje in maloštevilna dekleta so bila pripravljena prevrniti vsako zrno peska.
  - Daj hitro, kdor najde Oliverja Twista, bo prejel sto kovancev. je rekel Vali.
  Iskanje se je zavleklo in šele, ko je eden od nekdanjih vojnih ujetnikov pokazal podzemni prehod, so uporniki, ki so se skrbno prebili po njem, odkrili pogumnega fanta.
  Oliver Twist je bil nezavesten, a še ne otrdel, kar je puščalo upanje na njegovo oživitev.
  Angelica je previdno potegnila bodalo, škropila škrlatno kri in nato rano prekrila z obližem.
  - Kaj pa on? Vega je spregovorila. - Izgleda kot zelo nevarna rana.
  Deklica je zacvilila:
  "Kaže, da je bil fant ustreljen v srce.
  Vega je zajokala:
  - Groza. Še malo in rezilo bi preluknjalo aorto.
  Angelica je tvitnila:
  - Ne malo, ampak dejansko je preluknjal.
  Deklica je bila presenečena:
  - Toda slišim, da je vsaj tiho, ampak diha.
  Oliverjeva mama je potrdila:
  - To je zato, ker ima dve srci, desno in levo.
  je veselo rekla Vega
  - In vem, da ima veliko naših vojakov dve srčki, zelo pomaga pri soočanju z obremenitvijo in težje je ubiti. Mimogrede, Dodger ima tudi dve srčki, drugo je implantirano, vendar ne bije nič slabše od pravega.
  - Vsadili so tudi mojega fanta, želel sem ga narediti izjemnega športnika, a eno srce za to ni dovolj.
  - No, čudovito je, kaj pa trije naenkrat?
  - To je očitno pretiravanje. Lahko dobite možganski infarkt.
  - Kljub temu je zanimivo.
  Oliver Twist je odprl oči in zašepetal.
  - Kako se je bitka končala?
  - Zmagali smo! - je veselo odgovorila Angelica.
  - Kje je general?
  - Kateri?
  "Tisti, ki mi je poškropil nekaj smeti v obraz in pobegnil.
  - Ampak tega ne vemo. Angelica je vzdihnila.
  - Najverjetneje ga je ranil, poiskati moramo tega baraba. - Zlo je rekla Vega.
  - Zagotovo ga bomo našli, toda za zdaj je bolje, da utišam svojo rožo. Imate zlomljena pljuča in srce, zato morate počivati.
  - Bolje spi, zapel ti bom uspavanko. Vmešal se je Vega.
  - Spet bo nekaj militantnega, ni vredno, naj se fant pomiri. Ne pozabite na avtogeni trening spanja Oliver Twist.
  - V redu, poskusil bom zaspati.
  Fant je zaprl oči in se potopil v nirvano.
  Vega se je upokojil in začel urejati uporniško vojsko.
  
  . POGLAVJE #19
  Oliverju Twistu so zaupno povedali, da bo jutri javno obešen. Tako lahko še zadnjič uživa v spanju na planetu zemlja. Dečku so dali puding in kozarec rdečega vina, preden je umrl.
  Po jedi in pijači je Oliver Twist padel v sanje.
  Medtem ko je ena od inkarnacij sanj ležala v komi, je drugi del Oliverja Twista videl, da je podoben pogumnemu filibusterju, ki je slavno zvijal palice na gusarski ladji.
  Ladja je plula po srebrno oranžnem morju. Šestdeset nedavno odlitih, še čisto novih topov je zasijalo v žarkih čudovitega sončnega zahoda. Oliver Twist ga je občudoval, v njihovi tako imenovani svetlobni polobli ta proces ni tako barvit.
  - Mora biti, da napredek ni tako zelo pohabil narave. - Nasmejan, je rekel.
  Fant je bil popolnoma vesel. Osovražena šola z domačimi nalogami, nareki in testi je ostala zadaj in se je zdela nekaj neresničnega, kot nočna mora. No, v napačnem spominu je. Toda v resničnem življenju ni zapora z verigami in podganami. Zabavne dogodivščine so že bile zadaj, še jih bo, a takšne misli, da bi se vrnili, ni.
  Tudi če grem v pekel
  ampak ne grem nazaj v šolo.
  Zdaj sem prekleti pirat
  In ne bojim se neviht!
  Fant je imel rahel improvizacija.
  Wiscin pa je bil zaskrbljen, razumel je, da je življenje filibusterja polno nevarnosti in da mora ropati, da bi živel. Moramo najti dom, a kje? V deželah Kirama so jih čakale vislice ali križ. Angleščina? To je zvit narod in spodbuja pirate, a dejstvo je, da so pobegli kaznjenci, nekateri so se celo uprli kralju.
  Fatacija je druga stvar, ona pa je v sovražnih odnosih s Kiramom in Anglijo, skupaj z edino republiko Singer na tem svetu je ustanovil kolonijo, v kateri živijo pirati napol zasebniki. Tam se nahajajo v pristanišču in mestu More na otoku Monako. Britanci imajo podobno zatočišče, mesto Kalil. Kar se tiče Kirama, so njegove kolonije najbogatejše in najobsežnejše in so tako velika skušnjava za pirate, da je poskus ustanovitve kolonije v mestu Minisota pripeljal do dejstva, da so korsarji začeli ropati svoje pokrovitelje. Kiramiti so zbrali veliko floto in po trdovratnem boju premagali sršenovo gnezdo.
  - Naš naravni dom je mesto More. Wiscin je rekel. - Tam si bomo razdelili ogromen plen in počivali v gostilnah. Korsarji so v en glas prikimali. Prekaljeni gusar je bil po svoje zelo pošten, nikoli mu ni prišlo na misel, da bi njihov sveti delež skrival pred svojimi soborci.
  Oliver je šel dol z kuhinje, zore je bilo konec in dečku je bilo dolgčas. Zelo je pogrešal comp zapestnico in svoje najljubše računalniške igrice, predvsem sago "Cosmos filibuster". Mirno plavanje je že postalo dolgočasno in želel sem si dober boj.
  - Super fantje, koliko časa bo trajalo plovba v Monako?
  - Ni veliko. Wiscin je rekel.
  - Preučil sem zemljevid in predlagam, da preden greste tja in se dogovorite za še en pohod, napadete obalno mesto Zweig. Tam lahko ujamemo zelo bogat plen, hkrati pa raztegnemo kosti.
  Pirati so v en glas navijali, mnogi med njimi niso delili enakega navdušenja. Velik, z brazgotinami Fokker, ki je imel položaj navigatorja, je odločno nasprotoval.
  - Še premlad si in tvoja kri vre kot sveže pivo. Smo stari bojevniki in trikrat premislimo, preden se zapletemo v boj. Mesto Zweig je prava trdnjava in potopljeni bomo, preden bomo lahko vstopili v pristanišče.
  - O tem sem že razmišljal, naša ladja je po obliki podobna tisti Kiram, ponovili bomo manever naših sovražnikov, šli pod njihovo zastavo v pristanišče in z eno salvo uničili pristanišče.
  - Ideja je zanimiva, vendar imamo premalo ljudi, da bi se borili s celotno garnizono, poleg tega je njihova utrdba premočna in je ni mogoče uničiti z eno salvo. In povratni strel od blizu bo potopil našo ladjo.
  "Bili bodo v paniki in preden se bodo odzvali, se bomo obrnili na drugo stran in spet strmoglavili.
  Wiscin je obrnil obraz.
  - In četudi v paniki in po nekem čudežu uspemo razbiti utrdbo, kaj pa garnizon.
  - In tako bo na naši strani presenečenje. Potem bo garnizon na izgubi, poleg tega se bo nekaj naših korsarjev preobleklo v kiram uniforme.
  - Varneje bi bilo zaposliti nove ljudi v mestu More. Nato s svežimi silami izvedite podobno operacijo.
  - Potem je lahko težje, Kiramiani še ne vedo, da je Pisar don Freebie uničen, in bodo zanj vzeli našo ladjo, še posebej, ker poznajo skoraj vse svoje ladje. In ko čas mineva, ugotovijo, da je bila njihova ladja ujet in bodo bolj previdni, potem tako preprosta prevara ne bo delovala.
  Wiscin je mislil, da so pirati večkrat poskušali napadti Zweiga in vsakič so se zadušili s krvjo. Premagati to nedvomno bogato mesto pomeni dvigniti svoj prestiž v obalni bratovščini na nenavadno visoko raven. Najpomembneje je, da ni hotel, da bi ga imeli za strahopeteca.
  - No, strinjam se, vendar še vedno ne bomo imeli časa priti v mesto pred temo. Zato bomo prenočili v bližini, vi pa boste šli v izvidništvo. Wiscin se je odločil.
  - Prihaja! Še posebej, ker ne poznam forda, ne pojdi v vodo. - Fant je ponovil starodavni pregovor.
  Wiscin je svojega pomočnika potrepljal po rami in govoril skoraj ljubeče.
  - Samo ne spuščaj se v boj pred časom. Bodite bolj zadržani.
  Fant je samozavestno potolkel z boso zagorelo nogo in odgovoril:
  Ne skrbi, branil se bom.
  Zapihal je svež vetrič, jadra so se nategnila in veličastna ladja je pospešila.
  Valovi so se tako igrali, včasih v daljavi se poigravali, kotalili se po valovih, trikate, živali, podobne delfinom s šestimi nogami.
  Na poti so naleteli le na eno možno gusarsko ladjo. Ko si je natančno ogledal dimenzije ladje in število pušk, je raje za vedno odšel na pot. Videlo se je, kako je silhueta bliskala in izginila za črto obzorja.
  - Mogoče se bomo ujeli. je predlagal Oliver.
  - Zakaj bi utopili brata, še posebej, ker mu ni kaj vzeti. - je ugovarjal Wiscin. - Ti korsarji včasih sedijo lačni več mesecev, vsi nimajo sreče, da bi naleteli na bolj ali manj okusen plen.
  Imajo pa tisto, kar nam manjka.
  - Kaj imajo?
  - Ljudje! je glasno rekel Oliver Twist. Pirati so se mu ozrli. Wiscinus se je popraskal po glavi z robcem.
  - V tem primeru ga imamo možnost dohiteti. Dodajte jadra.
  Kljub impresivni velikosti se je ladja premikala precej hitro. Tako pospešeno
  prehitel je svojega nasprotnika. Gusarska fregata se je obrnila in se pripravila drago dati svoje življenje.
  - Dvignite veselega rogerja in pozdravite pozdrav. Wiscin je naročil.
  Fregata je samodejno vrnila pozdrav.
  - In zdaj, dajem znak - pošiljam čoln.
  Kot premirje je poslal nekdanjega odvetnika, precej spretno zver Starka, poleg tega pa še dva inteligentna gusarja, skupaj z Oliverjem Twistom. Iz neznanega razloga se je odločil, da če bo ta fant sodeloval, bo vse v redu.
  Stark je bil sprejet, prisrčno povabljen k mizi. Vseeno ima kolega trikrat več orožja, kako ga tukaj ne spoštuješ.
  Pogovor je bil previdno priveden do zaključka, da ne bi bilo slabo, če bi se lotili skupnega napada
  mesto Zweig.
  Kapitan fregate Monique de Munch se je tega predloga lotil z navdušenjem; bogastvo ga v zadnjem času ni pokvarilo. Težave je povzročala le delitev plena. Monique, ki je imela skoraj dvesto petdeset ljudi, je vztrajala pri enakopravni razdelitvi moštev glede na število golov. Stark pa je ponudil razdelitev po spolu med ladjo, saj je za to prejel jasna navodila od Wiscina, ki je imel le petdeset ljudi in se ni želel prevarati. Monique je pritisnila na argument, da imajo več orožja, je odgovoril.
  - In v ekipi imamo veliko boljše, močnejše borce. Prav fantje?
  Policisti so potrdili.
  - Kako lahko dokažeš? - je kljubovalno vprašal Oliver Twist, ki je bil prej kočmar; skromno prinesel steklenice, skodelice, prigrizke.
  Monique je strogo pogledala in pokazala na visokega šesterorokega telesnega stražarja.
  - Ali ga vidiš? Imate kakšnega, ki bi to zmogel?
  - Boril se bom z njim! Oliver Twist je stopil naprej.
  V odgovor nejeverno rjovenje:
  - Ti zanič, hočeš umreti, ker bo boj na smrt.
  Z mečem v roki se ne bojim umreti,
  Ko je prizadeta čast prijateljev!
  Navajen na brutalni boj iz rok v roko,
  Naj se moji sovražniki ne štejejo naokoli!
  Oliver Twist je rimoval, oči pa so mu bliskale. - Pripravljen sem se boriti z njim.
  "Vi ste Stark, ki potrjuje izziv tega otroka."
  Ja, dober borec je.
  - Potem takole: moj Sidurr zmaga - sprejmeš naše pogoje: delimo sorazmerno s številom posadk, če je, potem smo vaši.
  - Strinjam se.
  - Nato na roke. Monique je z medvedjo šapo stisnila Starkovo roko.
  Mogočni vesoljec je naenkrat vzel šest mečev in naložil vsako roko. Oliver Twist je imel le dva, a fant je bil videti več kot samozavesten, čeprav je bil v ozadju tega velikana videti kot lopar. V nekem trenutku se mu je v glavi šinila misel, da bi mu to morda uspelo tukaj, a jo je takoj odgnal.
  Na znak atamana se je boj začel. Sidurr je z nepričakovano okretnostjo skočil, v zraku je naenkrat utripalo šest mečev. Oliver Twist se je tesno izognil, skočil v zameno in ga brcnil v čeljust. Udarec biča je bil nekoliko višji in ga je premik glave nekoliko omilil. In napade z meči razbojnik, čeprav s težavo, vendar pariran.
  - In izgledaš samo strašljivo, v resnici pa je kvas kvas. Twist je rekel Olive. Nato je fant izvedel kompleksno tehniko "krive klešče", z natančnim zasukom mu je uspelo nasprotniku odrezati roko. Ruslan še nikoli ni slišal tako strašnega krika, zdelo se je, da samo železo stoka.
  - Kaj ne bo všeč!
  - Mali Rusi, spustil vas bom skozi mlinski kamen. je zavpil Sidurr.
  Ne verjamem, da si preveč neroden.
  Sledile so povsem divje poteze, fant je odšel, nato enkrat in odrezal drugo krtačo. Vse bi bilo v redu, a v odločilnem trenutku mu je zdrsnilo in skoraj padel. Nato je proti njemu priletelo rezilo, ki mu je rahlo prerezalo prsi. Rana ni nevarna, ampak precej neprijetna.
  - Imam otroka. je zakričal Sidurr.
  - Brazgotine samo krasijo človeka, smrti pa se ne moreš izogniti.
  Ko je zapustil še en napad, je fant izvedel tehniko "napihnjene krastače" in odrezal tretjo roko.
  Po tem se je zdelo, da je Sidurr izgubil duha, začel se je umikati, vse pogosteje je gledal na svojega poglavarja in čakal, da bo prekinil boj. Monique pa je bila videti široko razprtih oči, očitno navdušena nad nepričakovanim spektakelom. Oliver Twist je šel v odločno ofenzivo, znova je z nogo udaril v tempelj, nato pa sovražnika zarezal z rezilom v trebuh. Teklo je veliko jedke strupene rumene krvi. Potem, ko je izvedel kombinacijo, je s štirimi prsti rešil sovražnika iz četrte krtače. Sidurr je končno izgubil pogum in se od tuljenja odmaknil k steni.
  - Fant, oprosti za neumne besede. Priznam svoj poraz in prosim za milost. - Iz treh oči premagane pošasti so se potekle solze in pokleknil je.
  Oliver Twist se mu je smilil in se je ustavil.
  - Je že poražen, naj gre?
  Monique je kričala.
  Ubij ga, ne zasluži si življenja.
  - Zakaj se ti ne smili zanj? Lahko se odkupi v naslednji bitki.
  - Ne potrebujem invalida. No, pokončamo ga ali pa bom to naredil sam.
  "Ne oklevajte, to je samo divji vesoljec." Ne bi ti prizanesel. je dodal Stark.
  Oliver Twist je, ne da bi se sam tega zavedal, postal trmast.
  "Ne morem ubiti živega bitja, ki kleči pred mano.
  - Ampak jaz lahko. - je rekla Monique in, ko je piratu ugrabila mušketo, nabito z tlečim stenjem, ga ustrelila v glavo.
  Eno oko se je spremenilo v krvavo zmešnjavo in zver se je zgrudila. Pirati so takoj pritekli k njemu in ga vlekli, v naglici, da bi ga vrgli čez krov. Še nekaj ljudi, vključno z lokalnim kočmarjem, je besno začelo čistiti krov. Kljub porazu je bila Monica videti zadovoljna.
  - Ti si odličen borec. - Obrnil se je k Oliverju Twistu. - Samo ti nimaš dovolj trdnosti in poguma. Dotaknile so se vas solze in ponižanje pošasti in kaj se bo zgodilo, če bo ženska ali otrok jokal pred vami.
  "Nikoli se ne bom spustil, da bi ubijal ženske in otroke.
  - To je vaša slabost v prijaznosti, na bojišču lahko prelivate kri, vendar nimate poguma, da bi otrokom položil nož na vrat in se obrnil. Vendar je nujno, pirat ne more biti vitez.
  Fant se je potil z golo okroglo peto na tleh in pripomnil:
  - Zakaj, prebral sem veliko knjig in gledal film, kjer so bili filibusterji pravi gospodje in celo pomagali revnim, predvsem lačnim ženskam in otrokom.
  "Ne vem, da se o nas že pišejo knjige. Kaj so filmi?
  Nato je Oliver Twist ugotovil, da je povedal preveč. Vsak ne bi smel razlagati, da je iz tistega kraja, ki se imenuje podzemlje.
  - To je kot legenda iz pravljice.
  - In jasno je, da ste še premladi in zamenjujete resničnost s sanjami. Ok, ne bom te razočaral. Toda vaš ataman, ko bo potrebna, bo šel v vsako zlobnost. Medtem razložite, kakšen je vaš načrt. Konec koncev je Zweig prava trdnjava in tudi vaša debla ne bodo dovolj, da bi se prebili skozenj.
  Stark je orisal načrt.
  "Torej bi morala biti večina moje posadke nameščena na vaši ladji, oblečena v Kiramove uniforme?"
  - To je to!
  - Nam ustreza. Napad jutri zjutraj?
  - Da, razen če seveda pride do nepredvidenih okoliščin. Ampak naš fant. Pokazal je na Oliverja Twista. - Ne bo te pustil na cedilu.
  - Verjamem, da te ne bo pustil na cedilu, a v primeru, da se ne vrne z izvidnice, imaš načrt.
  Slišal se je ropot:
  - Mislim, da bo fant tudi, če ga ujamejo, zdržal mučenje in ne bo rekel ničesar, zato bomo tvegali z izvedbo prejšnjega programa.
  - Tudi v očeh vidim, da bo zdržal vse, a previdnost ne bo škodila in kaj na koncu narediti, se bomo odločili kasneje.
  Za to so se odločili. Ladje so zdaj plule skupaj in že od daleč je bilo jasno, koliko manjša je fregata, imenovana "Tiger", od križarke, vendar brez imena. Na to je opozoril Oliver Twist.
  - Ne, brezplačnim filibusterjem ustreza, da nosimo staro ime kiram. Mogoče ga bomo imenovali zmaj.
  - Ni slabo, vendar diši po neresničnosti. Zmajev še nihče ni videl.
  - In v drugih svetovih.
  - Kaj?
  - Tisti med zvezdami.
  Med zvezdami ni nič, so samo angeli.
  Fant, ki je udaril z nogo in z golo peto stisnil žuželko, je ugovarjal:
  - Ali pa morda obstaja, ker nisi letel k njim, kako veš.
  - In hočeš vedeti veliko, še posebej, kar cerkev prepoveduje.
  - Znanje je zmaga! je rekel Oliver Twist.
  Mračilo se je, od daleč je bil viden svetilnik, ki je osvetljeval pristope k pristanišču Zweig. Bil je precej visok.
  - No, kako boš zdaj jadral na čolnu?
  - Ne, varneje je plavati. je rekel Oliver Twist. - Čoln se vidi, plavalca pa ne.
  - In če naletiš na morske pse s tigrorogi?
  - S seboj bom imel meč, odbil se mu bom.
  - Ali se ne boste utopili z njim?
  - Narejen je iz lahke kovine in me ne bo motil.
  - V redu, plavaj. Wiscin je fanta ljubeče udaril po golem hrbtu. - Toda najprej si pobarvajte lase v črno, tako da glava ni posebej opazna.
  Barvo sem že pripravil. - In fant si je na gosto razmazal lase. Oliver Twist je padel v vodo, bil je odličen plavalec in skoraj neviden. Da bi bil opažen, je dvignil meč nad glavo, ki je svetil v štirih lunah, zagledali so ga in zažvižgali pozdrave, čez nekaj minut je končno izginil v temi valov.
  - No, junak, rad bi imel takega sina. - Je rekel kapitan piratov.
  Oliver Twist je občasno presekal valove in občasno spremenil slog. Voda je bila topla, nežna in po njej je bilo zelo prijetno plavati, tudi sol se je zdela posebna, ni grenkobna ali pekoča, ampak je spominjala na kislo limono. Fant je pljusknil in bokal, nenadoma je izza vala bliskala senca. Strašen morski pes s tremi rogovi, ki niso bili opazni pod vodo, se je priplazil k njemu in z odprtjem velikih ust poskušal napasti.
  Oliver Twist je zamahnil z mečem z zadaj. Morskemu psu so bila razrezana usta in pritekla je češnjeva kri. Plenilec je udaril, se poskušal izogniti, medtem ko ji je Oliver Twist zabil rezilo v oko. Morski pes je imel očitno poškodovane možgane in je, trzajoč, padel. Iz teme je izbruhnilo več silhuet, padle so na partnerko in jo začele trgati in grizljati.
  - To je tvoj instinkt. Ujemite kri. In zdaj pohitimo.
  Fant je pospešil korak in udaril z rokami in nogami. Morski psi, odneseni s pogostitvijo, niso bili pozorni nanj. Pristanišče se je postopoma bližalo, vidne so bile silhuete več ladij. Eden od njih je bil tako velik, da je bil Oliver Twist neprijetno pozoren. Odločil se je, da bo najprej priplaval do njega.
  V tistem trenutku je začutil gibanje, poleg njega pa so mu z zobmi škljocala velika usta, ki so mu skoraj odgriznila peto. Fant se je v odgovor potopil, hitel pod vodo in s konico zabodel morskega psa v trebuh. Kot je pričakoval, je iz nje gosto tekla kri, njena usta pa so se odpirala in zapirala s šestimi vrstami zob. Drugi morski psi so ga zabili z rogovi, nato pa ga zgrabili in začeli odgrizniti ogromne kose. Kmalu od nje ni ostalo niti okostja, Oliver Twist se jim je medtem opazno odtrgal. Zdaj se je videla ogromna utrdba, topov je bilo res veliko, mesto je bilo skoraj nepremagljivo z morja. Ob pogledu nanj je fant začutil tresenje, takšnega kolosa ne bi bilo lahko uničiti, četudi bi zadel skoraj v oči.
  - V redu, vseeno bomo zadeli.
  Veliko več skrbi je povzročila ogromna bojna ladja. Ko je priplaval bližje, je Oliver Twist preštel število pušk, če ne štejemo niti krme in novih, bilo jih je sto dvajset. Bil je pravi paradni konj in z debelimi stranicami pod plutovinastim drevesom.
  - To je kolos, samo ena stvar je prevelika in okorna. Fant je vzdihnil. Prvotni načrt napada je bil ogrožen. Jasno je bilo, da jih bo tak hulk preprosto potopil. Kaj storiti. Sprva je Oliver Twist mislil, da bi se lahko poskusili vkrcati na ladjo. Še vedno bi prevzel tako ogromno plovilo. Fant je previdno priplaval do deske, v tistem trenutku so se za oblake skrile tri lune. Naslonjen na roke in bose noge se je povzpel na krov kot človek pajek in s štirimi udi iskal najmanjšo špranjo. Les je bil hrapav, kar je olajšalo dvigovanje majhnega telesa. Na krovu so bile straže, vendar je bila ladja dolga in je bilo mogoče previdno prečkati in se uleči v kuhinjo, nato pa se skriti za rešilni čoln. Nato je Oliver Twist opazil tri osebe, dve v dragih oblačilih, vezenih z zlatom, drugi pa je bil, sodeč po ogromnih dimenzijah in mečih v osmih rokah naenkrat (takšni nezemljani so bili redki), telesni stražar.
  - Ladje smo že naložili, tovor zlata, diamantov, smaragdov, mestne zakladnice in sviloprejke bo pripravljen za plovbo jutri.
  - Dobro je, samo škoda, da bo naše mesto prazno.
  - Kmalu bo velika vojna in matična država bo potrebovala ogromna sredstva, tudi za novačenje plačancev. Poleg tega je vaše mesto preblizu otoka Monako in služi kot vaba za pirate. In če vzamete svoje bogastvo, bo takoj izgubilo svojo privlačnost.
  - Če bi, bi se še vedno zgrinjali kot muhe v med. Po mojem mnenju niti ena tako močna, kot je vaša ladja, ni dovolj za spremstvo preobremenjene prikolice.
  - No, zakaj, prvič, še trije se nam bodo pridružili na morju, in drugič, imamo tisoč članov posadke in so že na krovu. S tako močjo se ne bojimo nobenega vkrcanja.
  Oliverju Twistu so se vrtele misli v glavi, njihov celoten načrt napada je postajal nesmiseln, nekaj so morali izmisliti.
  Mlad ujetnik ni smel videti sanj ... Vrata celice so se odprla in vstopila sta paznika.
  Glavni policist je sporočil:
  - Danes je vaša usmrtitev na osrednjem trgu v Londonu. Kot običajno, popijte zadnji kozarec vina v svojem življenju in izročeni boste po telesu.
  Kozarec je bil majhen, vino zelo šibko - čist sok. Morda so se bali, da bo ujetnik med usmrtitvijo zaspal.
  Oliverju pa so slekli zaporniška oblačila, pustili pa so mu samo črne hlačke. Mladega ujetnika naj bi usmrtili skoraj golega. Odstranjena je bila tudi ovratnica.
  Nato so Oliverja v posebnih, lažjih okovih za roke in noge odpeljali iz celice.
  Dečkove bose noge, ožgane z razžarenim železom, se še niso povsem zacelile in boleče je bilo stopiti nanje. Toda Oliver je stisnil zobe in poskušal ostati vzravnan. In hodil je, žvenketajoč z verigami po hodnikih. Majhen, plešast deček, shujšan v zaporu.
  Bradatega so pripeljali mimo in se je nasmehnil fantu v kratkih hlačah.
  Oliver je s kruhom in vodo zelo shujšal, v njem se je videla vsaka kost.
  Fant je hodil šepajoč na obe nogi in vlekel verige. Po tej poti do dvorišča zapora mu ni bilo lahko.
  Ne bi ga smeli obesiti samega. V truplu je že bilo dekle. Tudi vitka, z modricami na obrazu. Bila je bosa, a oblečena v bel plašč. S sočutjem je pogledala fanta. Njene roke so bile v okovih, na bosih nogah pa veriga.
  Fant je stopil v voziček. In ona, vprežena v nag, se je premaknila. Morda je bil konj posebej vprežen, da je šel počasi, in vsak je lahko občudoval par. Bilo je dekle, skoraj otrok z blond, dolgimi lasmi in otrok z obrito glavo.
  Oliver je čutil svež veter, ki je pihal po njegovem golem, trpečem telesu, in počutil se je tako dobro. Fant je globoko vdihnil. Zdelo se je, da je zrak napolnjen z medom. In sonce je po mraku ječe celo slepilo.
  In bleda, svetlolasa deklica je težko dihala.
  Oliver je pogledal njene ljubke, bose noge. Videlo se je, da gre za golo, dekliški podplati še niso imeli žuljev. Tako so se ji pete ocvrle. Uboga punca, je pomislil Oliver.
  Vozijo počasi. Množica okoli je hrupna. Kdo se smeji in kdo sočustvuje. V vsakem primeru je ta par navzven videti tako nedolžen in ganljiv, da se boste neizogibno globoko počutili.
  Oliver se je ponosno vzravnal. Njegovo telo, s sledovi bičev, ki se niso zacelili do konca, je vitko in vitko. Fant je pravkar dopolnil enajst let. Je bled in nima krvi na obrazu. Skoraj gol, v črnih spodnjicah, kot suženj, le bled. Mogoče bi bil Oliver v dvajsetem stoletju videti kot ujetnik Auschwitza.
  In dekle je skoraj kot Esmeralda, le lasje so beli, zaradi česar je videti še bolj angelska in nedolžna. Na srečo ne gorijo več na grmadi in čaka jih zanka, ki ni tako boleča.
  Oliver je pomislil, kaj ga čaka po smrti? Nebesa ali pekel? Če bi Oliver zgodaj umrl, ne bi dvomil v nebesa za nedolžnega otroka. Toda zdaj je imel napake. In protestanti zanikajo čistilno mesto. Torej je res pekel? Ali pa je v nebesih še prijaznejše kot na Zemlji in bo nedolžen otrok prizanesen? Mogoče imajo navsezadnje katoličani, pa jih je več kot protestantov, še vedno prav in tam je čistilište. In potem peklenska muka ni večna?
  Oliver je močno zavzdihnil ... Bral je tudi o ateizmu. Kaj drugega so bili v stari Grčiji filozofi, ki so trdili, da ni bogov. In to stališče je postalo priljubljeno.
  Verjetno, če Konstantin ne bi sprejel krščanstva, bi zmagal ateizem. Ali ni to res božja pravljica? Konec koncev, če bi obstajal popolni Vsemogočni, bi dovolil, da ljudje trpijo? Seveda ne! Konec koncev, Vsemogočna popolnost ne more prenašati težav in trpljenja!
  Oliver je zapel:
  Krhki barvni cvetni list,
  Če je bilo porušeno...
  Čeprav je svet okoli sebe krut
  Želim delati dobro!
  Ali pa se bo morda, tako kot Indijanci, vaša duša preselila v drugo telo. In morda boste postali sin padišaha ali plemenite raje ...
  Živite svoje normalno življenje
  Obstaja razlog za zabavo ...
  Morda v glavnem -
  Vaša duša, da se vselite!
  Nato se je končno njihov voz pripeljal do odra z dvema že pripravljenima vislicama. Deklica je prišla ven prva in žvenketala z verigami. Bila je suha, bleda, svetlolasa, z velikimi modrimi očmi, zdela se je kot najstnica. In občinstvo je sočutno brnelo. Še posebej, ko hodi bosa, graciozna, nog, ki se po mučenju še niso zacelile, po stopnicah odra.
  Nato je Oliver Twist izstopil. Fant se je želel ustaviti in celo počivati. Kako se zdijo strme, slabo skobljane lesene stopnice.
  Je pa naokoli veliko stražarjev in policije, vsaj petdeset. Da, in ljudje sploh niso nagnjeni k boju za par, ki gre na usmrtitev. Čeprav fant in dekle vzbujata sočutje.
  Oliverjeve bose noge so malce žgečkljive, ko hodi po drevesu. In fant se je nasmehnil, njegovo srce je postalo bolj veselo. Samo malo več hrane ne bi škodilo. Nočeš umreti na prazen želodec.
  Odšel je ven in stal poleg deklice. Dva ogromna pisca v rdečih kombinezonih in kapah sta preverjala tečaje. Oliverja in dekle so pripeljali do tečajev. Postavili so ga na lopute, ki naj bi se odpirale naenkrat, potem pa bi se vrv močno zategnila okoli vratu in bi se ugasnil in odšel na naslednji svet. In morda obstaja ... Oliver si je zasanjano predstavljal, da je njegova duša utelešena v ptici, in je plapolal v zraku.
  Lebdi nad strehami hiš in daje polni razpon kril.
  Medtem uradnik monotono našteva zločine para. Ponovno je Oliver obtožen izsiljevanja hrane iz delavnice. In tako naprej. In tudi v odsotnosti kesanja in česa ni izdal, kje je bilo skrito ukradeno. In veliko več...
  Oliverja je sram stati skoraj gol v prisotnosti tisoč ljudi. Želim si celo, da se mu hitreje zategne zanka okoli vratu.
  Deklica je malo bolj zanimiva. Izkazalo se je, da je grofica, poročena s starejšim seigneurjem in je obtožena zastrupitve. Deklica ni priznala svoje krivde, zato so jo obesili. V nasprotnem primeru je obstajala možnost zastrupitve na plantažah v južnih kolonijah Britanskega cesarstva.
  Oliver je mislil, da je to morda bolje kot smrt. Kaj pa, če res obstaja ognjeno jezero ali neobstoj. In neobstoj je strašljiv, ne svetlobe, ne zvoka, ne spomina, niti misli ... In kot je napisal nekdo od modrih: Mislim - torej obstajam!
  In končno je monotonega branja konec. Obsojeni dobijo zadnjo minuto za molitev. Bosa blondinka v belih cunjah šepeta nekaj v latinščini. Oliver se je odločil prebrati Gospodovo molitev, čeprav priznava, da je njegova glava popolna zmešnjava. In je skoraj ateist ali vsaj agnostik.
  Toda moli in poskuša ne hiteti. Zadnja minuta je boleče počasna, a vseeno neizogibno poteče.
  Zdaj pa bobnarji dvigujejo palice. Zasliši se signal... Bobni začnejo tepati in zasliši se ropot več bakrenih cevi. Zadnja stvar, ki jo Oliver Twist sliši v tem življenju. In bog ne daj, vsaj še kaj slišati v prihodnosti.
  In iz loput pod bosimi nogami se razkrijeta fant in deklica. Telesa padejo dol. In zanka se zategne na otrokovem in dekliškem vratu.
  Oliver sprva začuti močno zoženje in zadušitev. Bilo je, kot da bi ga objel jekleni obroč. In potem so se mi pred očmi utripale tako žive vizije. Vse je tako lepo in hkrati grozno, zdaj pa Oliver Twist čuti, da je njegova otroška duša ločena od telesa.
  V trenutku, ko se je zdelo, da se vsa notranjost zavre, pljuča pa dobesedno izgorevajo in vlečejo živ plamen, ko so pihali vroči tokovi pregretega zraka, ki pekli vsak delček izčrpanega telesa in paralizirali konvulzivne gibe. preobremenjene mišice. Občutek, ki spominja na iskanje mešanice lave in vrele vode na velikih globinah na območju vulkanskega izbruha. Potem je nenadoma postalo lažje. Bolečina je začela izginjati, pojavila se je neverjetna lahkotnost. Ja, točno to je čutil Oliver Twist, ko je njegov duh začel zapuščati njegovo zoglenelo telo ...
  ... Tu se odtrga od površja in začne razmišljati o dogodkih, kot od zunaj. Vidni so ostanki zlomljene, stopljene zvezdne ladje. Ogromne različne vrste pošasti so polne neštetih jat. V soju kolosalne vijolično-smaragdne zvezde so tako posebne svetle s sijočim prelivom. Sploh ni strašljivo, nasprotno, pravljično lepe v svojih barvah. Duša se je v pokornosti nerazumljivo neustavljivi sili še naprej dvigala navzgor. Pisane pošasti na površini so se hitro manjšale. Duh vstopi v stratosfero. Tu lahko vidite ves planet, rožnato rumen, sprva ogromen, nato pa hitro upada. Tukaj je velikost okrogle mize, tukaj je velikost kolesca pendofona, tukaj je velikost nogometne žoge, nato velikost teniške žogice in potem - manj kot makovo zrno. Utripa vedno več novih galaksij, nepredstavljivih kopic zvezdnih drobcev in nanosov. Duša se posrka v tunel in leti, po hodniku na črnem ozadju utripajo svetle sedembarvne črte.
  "Kam grem? - je zmedeno pomislil fant. - Uganka ... verjetno, v drugo vesolje, v nov svet."
  Pred tunelom se je prikazala vedno večja jakost najsvetlejše svetlobe. Glede na državno-cesarsko enotno in neomajno vero Britanije, kot jo nekateri razlagajo, gre človek po smrti na sodišče, kjer v skladu z dejanji ali vojaško močjo konča v prvih nebesih oziroma v naslednjem vesolju. .
  No, to je en duhovnik, ki je tako rekel od protestantov, čeprav je jasno, da je to neumnost!
  "Kam bom šel?" Oliver Twist je nemirno pomislil.
  Kot človek in zločinec mora v naslednjem življenju ostati suženj in to je v najboljšem primeru. Če ga ne želijo imeti za govorno orodje, mu grozi ognjena jama in kraj večnega mučenja za manjvredne bitja.
  Mrzlica prevzame kožo, čeprav kože že ni več. Toda Darwin je rekel, da kralji in navadni ljudje izhajajo iz skupnega prednika, ki je rodil hrupne, kosmate opice. Tam je bil tudi velik Guru, ki ga je lahko videlo le nekaj izbrancev. Odkril naj bi skrivnost nesmrtnosti in velike moči. Zakaj potem, če je tako vsemogočen, ne more teh krvosesov izgnati s planeta?
  Na koncu predora je Oliver Twist priplaval na svetlo osvetljeno predmestje. V bližini je bila ogromna palača, očitno tempelj nebeške pravice. Dva razbojnika z bleščeče iskrivimi krili, očitno angela, sta mu zvila roke za hrbtom in ga odpeljala v sodno dvorano.
  Dvorana je bila ogromna, strop se je izgubil v oblakih. Močan sodnikov glas, ogromen kot Mount Everest in iskriv kot mnoga sonca, je zagrmel s tisočimi gromovi.
  - Nisi vojak! Nisi borec! Nisi pravičen! Ti si zločinec, podlo bitje, podla parodija na veliko raso. Vi ste podli upornik, ki sovraži svoje zakonite gospodarje in jih želi vse uničiti. Ne boš suženj, niti te nočejo imeti za sužnja. Pojdi v pekel in tam za vedno goreti v strašni agoniji, skupaj z vsemi sovražniki britanskega imperija. Bojevniki največjega naroda v vseh neskončnih hipervesoljih, borci idealne rase, ki jo je izbral Vsemogočni, bodo osvojili brezmejno vesolje!
  Pod nogami so se pojavili plameni. Strašno boleče so opekli fantove bose noge.
  - Res, spet ogenj! Ne morem več!
  Oliver Twist se je stresel. Bil je pripravljen pasti na kolena in jokati kot otrok. In pravzaprav je približno enajstletni otrok!
  V tistem trenutku je podoba sodnika izginila ...
  KONEC PRVEGA DELA - SE NADALJUJE
  
  NOVO ŽIVLJENJE PETRA II
  
  V njej Peter II ni zbolel za črnimi kozami in je vladal rekordno dolgo za Rusijo. Mladenič je bil žejen zabave in je leta 1730 začel svojo prvo vojno po vzoru svojega dedka s Švedsko. Ruska vojska je bila močnejša in po kakovosti boljša od Švedske. Šele grožnja vstopa evropskih sil v vojno proti Rusiji, predvsem Britanci, je Petra II prisilila, da je začasno opustil popolno zavzetje Švedske, a je priključil Finsko.
  Potem je bila vojna s Turčijo. Do evropskih sil je bilo že več razumevanja. Vojna se je začela leta 1736 s pohodom pod osebnim poveljstvom Petra II na Azov in njenim energičnim zajetjem. Bitka s Turki je bila na splošno v prid Rusiji. Ekipa Petra Velikega je bila še vedno močna, njegov vnuk, ki je od dedka podedoval junaško moč in izjemen um, pa je deloval odločno.
  Rusija je bila močna, Turčija pa je že propadala ... Med vojnama je Peter Drugi osvojil Krim, Očakov in Azov z drugimi deželami.
  Nato si je carska Rusija priključila Kazahstan. In začeli so graditi trdnjave na Aljaski.
  Delo je potekalo intenzivno. Nato leta 1741 nova vojna s Turčijo in spet osvajanja ... Rusija je vodila vojne z velikim navdušenjem. Peter II je osebno poveljeval vojski v pohodih. Na Balkanu so ruske čete dosegle številne zmage. In potem je prišlo do vojne z Iranom. Končalo se je tudi z zmago z zavzetjem Azerbajdžana.
  Leta 1753 je prišlo do nove vojne s Turčijo. In Peter II se ni vmešaval v evropske zadeve. Spet zmage in zavzetje Istanbula ... In velik uspeh. Poleg tega je Evropo vznemiril Friderik II. Ta osvajalec se je boril tako s Francozi kot z Avstrijci. In potem je v vojno vstopila tudi Britanija, zaskrbljena zaradi krepitve Prusije ... Peter II se je po razpadu Otomanskega cesarstva boril na jugu. A leta 1772 se je kljub temu zgodila prva razdelitev Poljske med okrepljeno Prusijo in mogočno, takrat največjo državo na svetu, Rusijo. In imperij je dodal na zahodu. In Rusi so dosegli Egipt na jugu in Perzijski zaliv ...
  Leta 1780 je bil osvojen tudi Egipt ... ruske čete so se preselile čez Afriko.
  In leta 1782 je bila Poljska dokončno razdeljena s Prusi ... Belorusija, Ukrajina in Litva so postale del Rusije. Friderik Drugi se ni boril z Rusijo ... Rusi so leta 1786 dosegli Maroko in osvojili ves sever Afrike, Savdsko Arabijo, leta 1788 pa je bil dokončno zajet Iran. In malo prej pred tem in celotno Srednjo Azijo. Leta 1790 je umrl Peter II in postal največji ruski car. In njegova vladavina je bila ena najdaljših v svetovni zgodovini, najdaljša v Rusiji in morda najbolj veličastna.
  Petra Velikega so imenovali Veliki. In Peter II - največji izmed kraljev.
  In na prestol se je povzpel njegov vnuk Peter Tretji. No, kralji Petre so veličastni kralji.
  Naslednji korak Petra Velikega je bila vojna s Prusijo. Nemci so bili po Frideriku II željni novih podvigov. In napadli so Rusijo leta 1796. Po začetnih uspehih je ruska vojska premagala Nemčijo. In osvojila je najprej svojo, nato pa Francijo, ki jo je zajela revolucija. Peter Tretji je bil ljubosumen na slavo svojega dedka. Bil je mlad, vroč in je želel podvige.
  In tu spet zmage in porazi Španije in Portugalske ... Osvajanje Evrope. In vojna z Britanijo ...
  Gospodarica morja je bila poražena. In to je novo zmagoslavje Ushakova. In potem je padel London. Začela se je kolonialna vojna in osvajanje provinc. Rusija ni imela več enakih nasprotnikov. In zmagal eno državo za drugo.
  Leta 1830 je umrl Peter III. In njegov sin Pavel se je povzpel na prestol. Rusija je leta 1841 vodila zadnjo resno vojno s Kitajsko. In seveda ga je po treh letih vojne samozavestno premagala.
  In potem so bile kolonialne vojne. In eno osvajanje je sledilo drugi. In bilo je lepo.
  In do konca devetnajstega stoletja je ves planet postal ruski. In prišel je čas za širitev v vesolje. Dekleta astronavtka so se že povzpela v boj. Prvi človek je odšel v vesolje leta 1900, kar je pomenilo začetek dvajsetega stoletja kot vesoljsko dobo. In leta 1910 se je zgodil prvi polet s posadko na Luno.
  In 1925 in na Mars! In je preprosto super. V desetih letih je astronavtom uspelo obiskati vse planete sončnega sistema. In potem se je začela gradnja na drugih planetih.
  Rusko cesarstvo je bilo absolutna monarhija, vendar je imelo ljudski svet, ki so ga izvolili državljani celega sveta, kot svetovalno telo pri carju.
  Ljudje so živeli dobro, gospodarstvo pa je hitro raslo. To je bil kapitalizem z elementi načrtovanja. Do konca dvajsetega stoletja je bil sončni sistem bolj ali manj obvladan.
  Leta 2010 se je začel prvi polet na enega od planetov zvezde Sirius. In to je bila cela medzvezdna ekspedicija. Uporabljen je bil fotonski motor, ki je lahko pospešil do svetlobne hitrosti in celo nekoliko višje.
  Let je potekal v dveh etapah. Najprej pospeševanje, nato pa upočasnitev raket ... Zaradi nepopolnosti zvezdnih ladij je bilo mogoče leteti šele v več kot petindvajsetih letih.
  Zato so posadke izbrali med mladostniki, da ne bi bili prestari. Poleg tega so na planetu Zemlja že potekali poskusi s pomlajevanjem. Predvsem aktiviranje matičnih celic in razne druge ideje. Staranje lahko že upočasnite. Dajanje toplokrvnih živali v suspendirano animacijo je še vedno preveč tvegano. Lahko se spremenite v zelenjavo.
  Obstaja pa tudi umetno spanje. To je takrat, ko spite, hkrati pa se vaše telo premika.
  Računalniška tehnologija vam omogoča, da reproducirate katero koli iluzijo. Poleg tega se med spanjem fiziološki procesi upočasnijo in ljudje se starajo pet do šestkrat počasneje. In ljudem ni treba iskati zabave. Najdejo jih sami.
  Po drugi strani pa so najstniki, ki so bili deležni gibanja in umetne prehrane v spanju, morali z letenjem na planet Sirius dorasti do odraslih.
  In vse ostalo so zanje med letom naredili avtomati in računalniki s številnimi podvojenimi vezji.
  Se pravi, izkazalo se je precej dobro ...
  Izbrani otroci so bili stari dvanajst in trinajst let. Tam so bili fantje in dekleta.
  Tako so tri zvezdne ladje hitele v let.
  Na Siriusu ni inteligentnega življenja. Toda na enem od planetov je podnebje precej primerno za kolonizacijo. In zdi se, da obstaja nekaj preprostih življenjskih oblik.
  Tako so mladi bojevniki pripravljeni na širitev. Ruski vesoljski imperij ima svojega Hiperemperatorja. In pred odhodom je dal poslovilne besede.
  Vse na splošno je za človeštvo boljše kot v resnični zgodovini. Kriminal je nizek, lakote ni in revnih praktično ni. Načrtovani elementi v svetovnem gospodarstvu so pomagali preprečiti stečaje zaradi brezposelnosti. Razvoj tehnologije je omogočil skrajšanje delovnega dne na štiri ure in naenkrat tri proste dni.
  Cene so se spremenile samo navzdol. Plača je rasla. Narodi planeta Zemlja so se združili ...
  Ustvarjena je bila celo ena sama religija. Združila je krščanstvo, islam, budizem in judovstvo. Trojica je bila odpravljena in uveden je bil koncept - En Bog v mnogih obrazih!
  In seveda so odstranili odvečno: post, molitev, ramazan in prepoved hrane. So pa naredili službo še bolj veličastno in slovesno. In duhovniki so se preoblekli v belo in si obrili brade. In ikon je še več. In svetniki so bili dodani. Vključno s Suvorovom, Kutuzovim in drugimi poveljniki. In ateizem je postal precej moden. Seveda so ljudje začeli živeti bolje, stabilno, vse je trdno, znanost se je razvila.
  In mnogi so močno dvomili v čudežno moč ikon in učinek prižiganja sveč.
  Toda življenje se je razvilo ...
  Odprava se je začela v zvezdni sistem Sirius. In leta 2013 je še en odšel malo dlje. Obstajajo tudi planeti, primerni za življenje.
  In leta 2020 je umetnemu predmetu prvič uspelo premagati hitrost svetlobe. To pomeni, da lahko letite hitreje. In leta 2025 je bila ustvarjena antigravitacija in postalo je mogoče v kratkem času pospešiti ladje s supersvetlobnimi hitrostmi.
  Srečno človeštvo ... In car je s svojim dekretom dal četrti prost dan v četrtek ... Zdaj so ljudje imeli veliko počitka na teden in industrija zabave se je kolosalno razvila.
  Car-duhovnik se je pomladil in postal veliko lepši ... In leta 2030 je bilo končno ustanovljeno prvo naselje zunaj sončnega sistema za planet, primeren za življenje.
  Na planetu Zemlja je postalo zelo dobro. In tudi na drugih sistemih.
  In vprašanje je, kako dobro je, ko družina Romanov ni prekinjena.
  Nadaljnje nove ideje... Thermoquark pogon je prihodnost tehnologije. Moč je milijonkrat večja od termonuklearne. In nove priložnosti za raziskovanje vesolja.
  In odkritje hiperplazme. In možnosti so ogromne. Znanost se je razvijala hitreje kot prava zgodovina. Vsi znanstveniki so v istem imperiju in podatki niso razvrščeni drug od drugega.
  Ni pa skrivnost, da so v resnični zgodovini njihovi tekmeci vohuni in se temeljito sranje.
  In tako splošni vzpon in odlični rezultati za znanost.
  Leta 2040 sta se kralj in hipercesar odločila, da bosta ustavo predložila na referendum, s čimer sta prostovoljno omejila svojo oblast. Veljalo je, da so na planetu Zemlja z obveznim visokošolskim izobraževanjem ljudje dozoreli do omejene in nadzorovane demokracije. In da bodo v kulturi veliki dosežki.
  Hkrati so se pojavile nove reforme v veri ... Sveto pismo in Koran sta bila končno priznana kot kulturna dediščina, ne pa tudi božja beseda. Hkrati je na vso moč potekalo delo za obujanje že davno mrtvih ljudi.
  Zastavljena je bila naloga, da vstajenje postane resničnost znanosti.
  In znanstveniki so delali, poskušali. In vedno bolj obvladal skrivnosti vesolja.
  Tako je nesmrtnost postajala vedno bolj resnična. In moram reči, kako bolje je postalo na planetu Zemlja, samo zato, ker je Peter II živel veliko dlje kot v resnični zgodovini.
  
  PEKELSKA KARIERA NEMŠKEGA ASA HANSA MARSELA
  Marcel ni umrl v nesreči, ampak je preživel in nadaljeval svojo očarljivo kariero. To je malo vplivalo na potek vojne. Vseeno so Britanci izvedli operacijo Torch in premagali Rommelove čete. En pilot še tako fenomenalne ravni ne more bistveno spremeniti poteka vojne. Razen, če tudi sam ne postaneš legenda. Do konca leta 1942 je Marseille presegel število sestreljenih letal in je bil ponovno nagrajen z viteškim križem železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In do konca marca 1943 je Marseille presegel petsto sestreljenih letal, za kar je prejel viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Aprila in maja je Marseille videl hude boje v Sredozemlju in postavil rekord štirinajstih sestreljenih letal v enem spopadu in dvajsetih v enem dnevu. Britanci so se ga bali in so bili preprosto presenečeni nad tem pojavom in asom.
  Toda kljub temu junaštvu je bil Rommel še vedno poražen. Marseille je šokiral le Američane in Britance.
  Toda junija so ga premestili na vzhodno fronto. In ta legenda trči s sovjetskimi piloti. Marseille se dobro bori in preizkusi ME-309 iz serije nič.
  Za sedemsto petdeset sestreljenih letal prejme viteški križ železnega križa in lističe platinastega hrasta z meči in diamanti.
  In na Kurski izboklini sije Marseille. Eden se bori s celo jato letal. In res je grozen borec. Toda nacisti še vedno izgubljajo bitko pri Kursku. Čeprav je Marseille še vedno vplival na potek zgodovine. Nemške čete v Afriki so kapitulirali pet dni pozneje. In pristanek na Siciliji je bil odložen za deset dni. Sovjetske čete so napredovale nekoliko počasneje. Čeprav je bila razlika le nekaj dni.
  Ko je Marseille sestrelil tisoč letal, je prejel Veliki križ železnega križa, nagrado, ki jo je imel v Tretjem rajhu le Hermann Goering. In vojna se je nadaljevala.
  Nemci so izgubljali, a Rdeča armada in zavezniki so za resnično zgodbo zaostajali le nekaj dni.
  Marseille se je boril kot lev ... Toda zdaj je minilo triinštirideseto leto in Nemci so utrpeli veliko porazov. Vendar je Marseille kljub temu v nacisteh vzbudil nekaj upanja. Zlasti še ni vse izgubljeno. In v Tretjem rajhu se je pojavila samohodna puška E-10. Enostaven za izdelavo, poceni in zelo okreten. In silhueta je še vedno nizka, le 1,3 metra. Razvit je bil namesto dela na miški, kar se načeloma ni moglo opravičiti.
  Vojna se je nekoliko zavlekla... E-10 se je izkazal kot uspešna samohodna puška, predvsem pa je bila enostavna za izdelavo in poceni. Marseille je sestrelil dva tisoč letal in bil odlikovan z zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  In potem je sestrelil tri tisoč letal in prejel zvezdo viteškega križa železnega križa in zlate hrastove liste, meče in diamante.
  Do konca štiriinštiridesetega leta so Nemci stali nekoliko bolje kot v resnični zgodovini. Tako hitremu porazu so se lahko izognili v Belorusiji in na jugu. In lahko bi se izognili izgubi Romunije in Balkana.
  In kar je najpomembneje, zavezniki v Franciji so bili vrženi v morje. In to je bolj resno.
  V Veliki Britaniji in ZDA že vladajo razpoloženja za sklenitev premirja s Fritz. Na frontah so se pojavile tudi samohodne puške E-25. Tudi z nizko silhueto, enostavna za izdelavo, a bolj oborožena in z debelejšim oklepom. Kar sto dvajset milimetrov čela pod kotom, dvaindvajset milimetrov boka in pištola 88 milimetrov 71 EL in višina meter in pol. In proti takemu kolosu se ne more upreti. Razmislite o samohodni pištoli, ki je po oklepu in oborožitvi primerljiva s "Tigrom" -2 in tehta le trideset ton. In poskusite to premagati.
  Nemcem je uspelo nekoliko upočasniti sovjetske čete. Enako je napadlo Nemce na Baltiku. Toda napredka ni bilo veliko. Močna obramba v globini je ustavila Rdečo armado. V zraku so se pojavila reaktivna lovska letala XE-162, ki so bila enostavna za izdelavo in poceni, a hkrati lahka in enostavna za upravljanje.
  Tako je zavezniku postalo težje bombardirati in izgube so se povečale.
  Bitke so pokazale moč Nemcev v vseh pogledih.
  Večino baltskih držav, polovico Belorusije, del Ukrajine in Moldavije z Odeso so v začetku petinštiridesetega leta še vedno imeli nacisti. In v Franciji so bili zavezniki popolnoma poraženi. Decembra so nacisti uspeli izbiti zaveznike s Sicilije in tako okrepiti njihove položaje.
  Januarja so sovjetske čete poskušale napredovati okoli Minska, vendar so bile brezupno zatopljene v hude bitke.
  Nemci, ki so imeli najboljše tanke, so posekali sovjetske čete in oblikovali nekaj kotlov. Na splošno so zavzeli nemški tanki. T-44 ni šel v serijo, T-34-85 in IS-2 pa sta proti seriji E precej šibka.
  In reaktivnemu nemškemu letalstvu ni para. Zavezniki in Japonska so v težavah. Pristanek na Filipinih je bil onemogočen, pristajalno plovilo pa so prestregle japonske bojne ladje. V ZDA seveda panika. In potem je Roosevelt umrl ...
  Truman bo glede na to, da so ZDA zelo utrujene od nemških podmornic, predvsem na vodikov peroksid, ponudil premirje Tretjemu rajhu. Hitler se je strinjal, vendar pod pogojem izmenjave vojnih ujetnikov, in to ne samo nemških, ampak tudi italijanskih. Churchill in Truman sta se strinjala.
  Posledično se je povečalo število nemških pilotov na nebu. In XE-162 je prevzel zračno prevlado.
  Ko so konec maja premagali še eno sovjetsko ofenzivo v središču, so nacisti začeli napredovati v Ukrajini. V bojih so sodelovali tudi prvi tanki E-100. Novi avtomobil je imel skupaj in poprečno razporeditev motorja in menjalnika, kar je omogočilo zmanjšanje mase, z močnejšim motorjem s 1500 konjskimi močmi pa je zagotavljal zadovoljive vozne lastnosti.
  In oklep je bil popolnoma neprebojen za sovjetske puške z vseh zornih kotov. 250 - nagnjeno čelo in 210 mm stranice in tudi z pobočji.
  Ta tank v preboju se je izkazal za pošast. Marseille je do maja 1945 sestrelil štiri tisoč letal in prejel zvezdo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Zelo prestižna nagrada. In drugo mesto je zasedel Huffman, ki je zelo dobro dosegal rezultate, preden je imel drugačno taktiko kot Marseille. Kar je optimalno primerno za XE-162. Do junija 1945 je Huffman dosegel mejo petsto sestreljenih letal in prejel viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Na splošno je vojna za Nemce, ki so se sprožili na Zahodu, dobro potekala. Reaktivni bombniki Arado so se izkazali za zelo učinkovite. Nacisti so celo zmanjšali raketni program FAA v korist novih letal, ki jih je skoraj nemogoče sestreliti, sovjetski lovci pa jih niso mogli dohiteti.
  Nemci so popolnoma prevladovali v zraku. ZSSR pa je prešla v obrambo na frontni črti. Zgrajenih je bilo veliko utrdb, nacisti pa so počasi napredovali.
  Za razliko od resnične zgodovine je SU-100, ki v tisti vojni ni bil množičen, nenadoma postal priljubljen. In tokrat v ZSSR se je proizvodnja te samohodne puške začela pospešeno povečevati. Še enostavnejša in cenejša je za izdelavo kot štiriintrideset. In oborožen, da lahko ugrizne Nemce. SU-100 je v drugi polovici petinštiridesetega leta postal glavni stroj in so ga izdelovali po sto kosov na dan.
  V množični proizvodnji je bil tudi T-34-85, prav tako IS-2. Po eni strani se je izkazalo, da je tank IS-3 bolje zaščiten na čelu. A po drugi strani je dražja in delovno intenzivna, izdelanih in ukinjenih pa je bilo le tisoč kosov. Na splošno IS-4, po katerem je bil izdan le v majhnih serijah. Tako je ZSSR dejansko opustila težke tanke. In serija je ostala le SU-100 in T-34-85.
  Nemcem je konec leta 1945 uspelo priti do Dnepra in zavzeti Kijev. In tudi popolnoma zajeti baltske države in skoraj vso Belorusijo. Toda pozimi se je fašist moral ustaviti. Na nebu so še vedno prevladovali.
  Marseille za pet tisoč sestreljenih letal, prejmete veliko zvezdo viteškega križa in srebrne hrastove liste, meče in diamante. Kot vidite, je bila nagrada po imenu precej dolga. In platinasti pokal Luftwaffe v diamantih.
  Spomladi 1946 so nacisti, ko so potegnili naprednejše tanke serije E-50, poskušali napredovati v središču.
  Obramba Rdeče armade je bila poglobljena in inženirsko zelo razvita. In to ji je omogočilo, da organizira nešibek odpor. In Nemci, ko so prebili eno obrambno črto, niso vstopili v operativni prostor, ampak so bili prisiljeni prebiti naslednjo. Tretji rajh je bil vrhunsko oborožen, vendar so bile njegove čete nenehno manjše. Fantje štirinajst ali trinajst let so se že borili v pehoti, vse pogosteje so naletele ženske. V letalstvu so bile izkušnje pilotk na splošno uspešne. Albina in Alvina sta na primer začeli tako slavno zabijati, da so se kmetje čudili. In hitro podrl sto letal v nekaj mesecih prejel viteški križ železnega križa.
  Dekleta so se izkazala kot izjemno borbena in atletska.
  Marseille je do sedeminštiridesete zime sestrelil več kot osem tisoč letal.
  Zdrobil jih je s 30 mm puškami. V ZSSR je Yak-9 ostal glavni borec, ki je bil očitno zastarel, vendar ga je bilo enostavno izdelati.
  Yak-3 je zahteval visokokakovosten duralumin in ni šel v množično proizvodnjo. LA-7 je bil proizveden tudi v majhnih količinah.
  Toda Yak-9 je postal najbolj množično letalo pred IL-2 in IL-10.
  Rdeča armada je trepetala pod udarci. Nemci so dosegli Smolensk, vendar so ga le napol obkolili, ne da bi ga zavzeli.
  Pozimi so v odgovor napadle sovjetske čete. Toda le malo je pritisnil naciste.
  Vojna je postala dolgotrajna in pozicijska ob izčrpanju. To je razumel tudi Hitler.
  V sedeminštiridesetem letu so Nemci previdno vodili vojno. V ofenzivi so uporabili tuje čete, veliko so poskušali bombardirati. Fronta se v enem letu ni kaj dosti spremenila...
  T-54 se je pojavil v ZSSR, vendar ni bil množičen. T-34-85 je še v proizvodnji... In SU-100 se proizvede največ.
  Reaktivno letalstvo je slabše kot v resnični zgodovini. Prvič, zaradi težav vojnega časa je manj sredstev, kot so jih imeli Nemci in kot je bilo v resnični zgodovini. Drugič, delati morate sami brez uporabe trofejnih znanstvenikov iz Nemčije.
  In nacisti so imeli naprednejša X-262 in ME-363 s hitrostjo do 1200 kilometrov na uro in zamašenimi krili. In ME-1100 s krili, ki so spremenili zamah. TA-283 z dolgim trupom in brezrepimi lovci Gotha. Grozen Yu-287. In TA-500 z reaktivnimi motorji, ki jih je kar šest.
  Plus bombniki brez repa.
  Na nebu je prednost nacistov naraščala. A na kopnem je bilo malo lažje. In sovjetske čete so se preoblekle, zakopali v zemljo in zdržali.
  Leta 1948 je Marseille povečal svoj seštevek na deset tisoč letal in prejel veliko zvezdo viteškega križa železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Nemci so letos končno lahko obkolili in zavzeli Smolensk, vendar so bili njihovi uspehi omejeni na to ... IS-7 se je pojavil v ZSSR, vendar je bilo zaradi zapletene zasnove proizvedenih le nekaj avtomobilov. Vojna se je zavlekla ... T-54 so še vedno proizvajali v majhnih serijah. T-34-85 je še v proizvodnji, prav tako SU-100.
  Leta 1949 Nemci spomladi niso več napadali in Rdeča armada se je poskušala prebiti. Toda tudi sovjetske čete niso prejele nič drugega kot izgube ...
  MIG-15, prvi reaktivni lovec, se je pojavil v ZSSR, vendar je bil še nedokončan in ni serijski. Doslej je najbolj množično letalo Yak-9.
  T-54 še vedno ni serijsko proizveden, vendar proizvodnja T-34-85 upada ... SU-100 v seriji.
  Leta 1950 so se spet borili ... ZSSR je imela novo samohodno pištolo SU-130 s pištolo iz propadlega tanka IS-7. Ta stroj je bil učinkovitejši.
  Za Nemce je E-50 postal težji do sedemdeset ton s plinskoturbinskim motorjem in debelim oklepom - 250-mm čelo in 170-milimetrskimi stranicami, za boj proti njemu pa je potrebna resnejša samohodna puška.
  Fronta se ni kaj dosti spremenila...
  Leta 1951 je ZSSR prejela MIG-15 v naprednejši modifikaciji, a Yak-9 še ni bil umaknjen iz serije ... T-54 je končno promoviran in T-34-85 je končno odstranjen iz proizvodnja. Težkih tankov se skoraj ne proizvaja, razen samohodnih pušk SU-130, ki nadomeščajo SU-100. Tehta pa petdeset ton in ima samo dobro zaščito za čelo.
  Nemci pritiskajo na nebo in še vedno prevladujejo v zraku. Marseille je sestrelil petnajst tisoč letal in prejel veliko zvezdo viteškega križa železnega križa z meči iz platinastih hrastovih listov in diamanti.
  Prihaja leto 1952 ... Obe vojski sta bili močno potopljeni in bitki so bili krvavi, a frontne črte so bile skoraj nepremične. Na jugu ob Dnepru. V središču so Nemci kljub temu zavzeli in zadržali Smolensk in Pskov ter naprej Narvo ... Leningrada ni z njimi ... Finska je še vedno v vojni. Vse se je vleklo. T-54 je serijsko proizveden, SU-100 je bil ukinjen in zamenjal ga je SU-130. Težki tanki še niso v seriji. Nemci so nekoliko izboljšali kakovost svojih avtomobilov.
  Amerika in Velika Britanija sta še vedno v vojni z Japonsko. Bombardirajo, vendar ne morejo zavzeti otokov sami.
  Toda Američani niso uspeli ustvariti atomske bombe. Tako se samuraji še vedno držijo.
  Toda potem je prišlo leto 1953 ... Stalin je umrl marca. Res je, tokrat je generalisimus zapustil pisno oporoko, s čimer je Beria postal njegov naslednik. In izračun Nemcev o kaosu in zmedi Rdeče armade se ni uresničil.
  Ofenziva Wehrmachta je hitro izginila.
  Toda ZSSR ni mogla preobrniti toka vojne in je med operacijo tudi vzela in se zataknila.
  Konec leta 1953 je Marseille presegel dvajset tisoč sestreljenih letal. Za to je prejel posebno zanj odobreno priznanje: Veliko zvezdo Velikega križa Viteškega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Prišlo je leto 1954 ... Beria je Hitlerju ponudil mir pod pogoji, da kdor je kaj zmagal, potem ostane. In potem, pravzaprav, koliko lahko uničujeta drug drugega? Toda Hitler je to ponudbo trmasto zavrnil. ZSSR je imela IS-10, vendar ta tank ni bil povsem učinkovit. Glavni stroj T-54 v seriji ...
  Fronta se je kot mast ujela v sibirski mraz.
  To je že leto 1955 ... Amerika se še vedno bori z Veliko Britanijo in drobi Japonsko. In ZSSR si prizadeva za Tretji rajh. In se udarijo drug z drugim.
  Fronta je neaktivna. Na nebu obvladujejo nacisti. MIG-15 v seriji in zadržuje sovražnika.
  Marseille za petindvajset tisoč sestreljenih letal bo prejel: Veliko zvezdo Velikega križa, Viteški križ, z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti!
  Prihaja leto 1956 ... Nemci spuščajo piramidalni tank v serijo. Nanj se polagajo upi in končno imajo diske, ki so primerni za bojno uporabo. Toda zaenkrat je frontna črta neaktivna in Rdeča armada zadržuje sovražnika.
  Piše se že leto 1957, 20. aprila Hitler sproži nov obupni napad na Moskvo ... In spet se vse zaplete v hude pozicijske bitke ... Do konca leta 1957 Marseille sestreli trideset tisoč letal in jih dobi. Velika zvezda viteškega križa Veliki križ z načrtovanimi meči iz hrastovih listov in diamanti.
  Vojna je trajala predolgo. Prišlo je leto 1958 ... Lavrenty Palych Beria, Stalinov naslednik in predsednik Državnega odbora za obrambo, je dejal:
  - Država je izjemno izčrpana! In ljudje so utrujeni od vojne. Potrebujemo mir!
  Žukov je pripomnil:
  Dokler je živ Hitler, ne bo miru!
  Šelepin, minister za notranje zadeve, se je strinjal:
  - Da, dokler bodo ta fanatični nemški nemški firer nacisti vodili vojno z nami, do popolnega medsebojnega izničenja!
  Beria je udaril s pestjo po mizi in zavpil:
  - Zlomi bodice! Kaj bo rekel Molotov?
  Zunanji minister je z vzdihom odgovoril:
  - Zaenkrat so obeti za svet zelo nejasni. Tudi Tretji rajh je izjemno izčrpan. A še vedno ima vso Evropo na dosegu roke. In če se bo vojna nadaljevala še deset let, bomo prvi odpihnili!
  Predsednik GKO je prikimal.
  - Prav! Prvi bomo dol! In zato je treba najti način, kako fizično odstraniti Adolfa Hitlerja!
  Šelepin je pripomnil:
  - Najbolje je odstraniti Hansa Marcela. To je pravi Hudič v mesu! In če ga odpravijo, bo volja Nemcev za vojno popolnoma spodkopana!
  Beria se je strinjal s tem:
  - Da, spodkopano bo!
  Shelepin je predlagal:
  - Mogoče dati nagrado za Marcelovo truplo?
  Predsednik GKO je nasprotoval:
  - Ne! Samo za žive!
  Minister za notranje zadeve je pripomnil:
  - Lažje je ubiti kot ujeti!
  Beria je prikimal in rekel:
  - Spodbujajte umor k čemur koli! In še vedno bomo zmagali. Kaj bodo rekli oblikovalci?
  Yakovlev je z vzdihom rekel:
  - Medtem ko zaostajamo za Nemci. In to je naš problem!
  Beria je agresivno zarjovel:
  - Toda naša zmaga je neizogibna!
  Ilyushin je potrdil:
  - Resnično tovariš predsednik!
  Šelepin je pripomnil:
  - Dve dekleti sta zelo nadležni: Albina in Alvina. Prehiteli so Huffmana in nas nenehno mučijo. In vsake toliko časa povzročajo težave.
  Predsednik GKO je poudaril:
  Obesili jih bomo!
  V odgovor se je slišalo smejanje. Kakorkoli že, izgledalo je smešno.
  Januar 1958 ... In vojna se zdi skoraj neskončna. In ni videti konca.
  In nacisti na okupiranih ozemljih so hudi. Ujeli so pionirje: Mishka, Kolya in Svetlana. Fantje in dekle so stari štirinajst let. Kmalu bi se morali včlaniti v komsomol. Najprej so jih zaslišali s predsodki. Z biči so tepli fante in dekle. Nato so mlatili z žico. Kolya, kot najstarejšega od spodaj, je še vedno preverjal tok. Izpusti so bili odpuščeni skozi najstnikovo telo. Kolya je zastokal od bolečine, ki jo je prestal.
  Nato so otroke bose odpeljali v sneg in jih odpeljali na streljanje. In hodili so po vasi suhi, bosi, z modricami na obrazih in razrezanih hrbtih.
  In na vratu so visele deske - "mi smo partizani."
  Dva fanta in dekle sta hodila po snegu. Kolja, ki so ga mučili z električnim tokom, je imel moder obraz od trpljenja. Medved je malo bolj živahen, bil je samo bičan. Deklica Svetlana se je namrščila. Tudi njo so bičali; bila je suha, saj je toliko let živela pod okupacijo. Iskala jo je matrona, ki ji je na prstih raztrgala himen. In to je tako ponižujoče za pionirja in sram. Deklica si kar naprej grize ustnice.
  Otrokom je neprijetno bosi na snegu. Toda to so še vedno rože, če jih ustrelijo ali obesijo. Ampak zaenkrat so samo zagnani. Mučenja še ni konec in nacisti morajo pridobiti informacije.
  Bose noge pionirjev so rdeče in v mrazu rahlo otekle. Stanovalci s sočutjem gledajo na ujete otroke. In zdaj so jih končno pripeljali v kočo.
  Položijo me na hrbet, z gumijastimi palicami me začnejo tepsti po golih petah.
  Otroci kričijo od bolečine in se trzajo ... Kolyine gole pete so zažgane z lažjim plamenom. In potem je okroglo peto deklice Svetlane opeklo z vročim pokerom. In kot pionirka iz tega je kričala na vse svoje pljuče.
  Zaslišanje je potekalo s predsodki, vendar so otroci molčali. In zopet so jih tepli z žico in jim z razgretim železom sežigali gole podplate.
  Toda pionirji niso dali informacij. Trdno so se držali. Kolya je celo prislonil razgret poker na dečkova gola prsa. Fant je težko dihal, a je stisnil zobe in zadrževal krike.
  Torej nacisti niso dosegli ničesar ...
  Toda vojna se je zavlekla ... Prišel je tudi februar ... Nemci so streljali na Leningrad iz ploščatih letal. In napadli so Moskvo iz zraka. Boji so težki.
  Albina in Alvina se borita v zraku. Dekleta samo v bikiniju in bosa.
  In sestrelili ruska letala. Devils je že prejel številne nagrade, vključno z Veliko zvezdo viteškega križa z meči iz zlatih hrastovih listov in diamanti.
  Ti dve dekleti sta samo super rang. In njihova akrobatika in uničenje snovi in živega tkiva.
  Tu je Albina udarila v sovjetska letala, sestrelila šest kosov naenkrat, v enem rafalu in zacvilila:
  - Za tretji rajh!
  Tudi Alvina je v ruske avtomobile poslala naboje žebljev in, ko je odrezala sedem, vyaknula:
  - Za Fuhrerja!
  In obe punci se smejita ...
  Čeprav, če sem iskren, jih je ta vojna strašno naveličana. Pravzaprav jo vodi trmasti Fuhrer, a fronta je zmrznila in vse se je ustavilo. In vse gre v krogu. In samo trupla obeh strani in podrti avtomobili. In polomljeni tanki in človeško trpljenje.
  Albina je odrezala še osem letal in zapela:
  - Naslednje stoletje je naše!
  Alvina se je s tem samozavestno strinjala:
  - Tudi vse prihodnje starosti!
  In dekleta so z divjim besom sestrelila ruska letala.
  In potem, seveda, mučenje ... Pionirji so prijetni za mučenje. Predvsem fantom popečemo bose noge in z razgretimi kleščami lomimo rebra. Nasilna dekleta...
  Vojna naredi ljudi divje. Tudi sam Marseille je bil že utrujen od bojev. Dolgo se bori. Leta 1940 se je boril za zračno prevlado nad Britanijo. Sprva ni imel zelo uspešne kariere. Niso mislili, da bo postal fenomen in pridobil rekordno število nagrad za Tretji rajh. In sestrelil bo letala za celotno zračno vojsko.
  Hans Marcel se je vse bolj dolgočasil. Vojna ga je dolgočasila. Želel sem žensko telo, draga vina in razkošne pogostitve in druge zabave. Koliko jih je že lahko - osemnajst let v vrstah. Nikoli se ni huje poškodoval, sestrelili pa so ga šele na samem začetku kariere. Za Marseille so poskrbele višje sile. Postal je letalski feldmaršal, a se je boril kot zasebnik. In zelo sem te pogrešal.
  Iskrica v njegovih očeh je začela bledeti. Vojna z ZSSR je zašla v zastoj. In Stalinova smrt ni nič spremenila. Hitler je še vedno živ, čeprav ne izgleda dobro, a je še vedno relativno energičen. Na glavi se mu že prebija plešavost in Fuhrerjevi lasje sivijo.
  A medtem ko še vedno upravlja imperij, si trmasto želi pokončati ZSSR. Združene države in Velika Britanija so zasedle Japonsko, a so se zapletle v gverilsko vojno. Poleg tega Američani in Britanci poskušajo Indijo in afriške kolonije obdržati s svojimi vojaki.
  Torej se zavezniki ne vmešavajo v to vojno. Niso do nje. In veseli so celo, da se dva totalitarna imperija iztrebljata.
  Marcel močno zavzdihne in njegov ME-462 se zlahka dvigne z vzletno-pristajalne steze. Dvomotorni stroj je močno oborožen, Hans pa raje udari od daleč in sovražnika drži stran od sebe. Huffman, nasprotno, na XE-362 se hitro približuje.
  Doslej nemško letalstvo ohranja kvalitativno premoč nad sovražnikom. Vendar ni več tako pretresljivo. Vendar Fuhrer verjame v čudežno orožje ...
  Leteči krožniki, to je nekaj ... So pa še vedno predragi in toplotni žarki so še nepopolni. Eden od argumentov v sporu so tudi piramidni rezervoarji.
  A tudi to Nemcem ne daje odločne pobude. Poleg tega je piramidna oblika dobra proti kinetičnim izstrelkom, ni pa tako učinkovita proti HEAT.
  Marseille strelja in sestreli dva ducata ruskih letal in pravi:
  - Za tretji rajh...
  Nato mladenič zavzdihne. In spet podre še trideset sovjetskih avtomobilov v enem rafalu.
  Ja, vojna se je vlekla ... In tej cesti se ne vidi konca.
  Hans je pel:
  - Drsel, zdrsnil me! Dobilo me je, dobilo me je!
  In spet sestreli ruske lovce.
  Ja, Hitler jih je poslal v zakol ... Ali pa ubijati druge, kar pa tudi ni sladkor.
  Marcel se je spomnil dekleta... Ime ji je bilo Ilsa. Tako lepa blondinka in njegova žena.
  Tukaj je, kruta. Poskusil sem Komsomol. In jo premagal z bičem od vsepovsod.
  Udarjen kot jabolčnik. Nato je na bose noge prinesla baklo. Zapekel ji bose podplate. In spet za bič. In kako je ta komsomolec tulil od bolečine. In ko je Ilsa posipala sol na svoje rane. To je bilo res brutalno.
  Ilsa je fante rada mučila. Slekla je enega štirinajstletnega fanta in mu pribila roke na drog. Nato ga je začela na mrazu polivati z ledeno vodo. In potem je v roke vzela baklo in zapekla mišičasto telo najstnika. Nato je ponovno nalila ledeno vodo. In na koncu je fanta poparila z vrelo vodo. In to je bilo grozodejstvo.
  Ilsa je ljubila takšno zabavo in zaradi svojega poželenja ni ničesar prezirala.
  A čas je minil ... In imela je najprej sina in nato hčer. In Ilsa je svojo in Marcelove otroke že začela učiti mučenja.
  Tukaj je grozna ženska iz SS.
  Marcel je imel tudi drugo ženo: Helgo. Je tudi pilotka. Hans jo je spoznal leta 1945. Letela je na TA-152, enem najboljših in morda najboljših propelerskih letal Luftwaffe.
  Helga je bila pilotka, ne krvnika. In tako je zanosila in tudi rodila - takoj dvojčka.
  In je treba omeniti odlično. In potem je uspelo roditi še dva sinova in hčerko. In s petimi otroki se ni več borila ...
  Ja, ima srečo. V tretjem rajhu je Hitler najprej dovolil imetnikom železnega križa prvega razreda in višje, da imajo za nagrado drugo zakonito ženo.
  No, papež je malo godrnjal, a vseeno odobraval. Potem je Fuhrer prisilil pravilo, da ima do štiri žene. Tu je bil zbran ekumenski svet in je bil odobren s strelnim orožjem.
  Pomanjkanje moških v Tretjem rajhu je ogromno. In ta odločitev je bila seveda prisilna.
  Nemške delovne sile niso izčrpale le evropska delovna sila in tuje divizije.
  Hitler je prekinil iztrebljanje Judov in zdaj je bila delovna sila v bilanci. Vojna je izčrpala imperij.
  ZSSR je tudi depopulacija ... Veliko žensk se je borilo v vojski, pa tudi otrok. Anastasia Vedmakova je postala najbolj produktiven as. Borila se je skoraj od samega začetka vojne. Najprej na koruznem polju U-2. Potem pa je prešla na borce.
  Umrlo je veliko sovjetskih asov ... Pokriškin, ki je postal štirikratni heroj ZSSR, je kljub temu našel lastno smrt. Kozhedub, ki je postal petkratni junak, je prav tako strmoglavil v bitki. Dolgo časa sovjetska letala niso imela izmetnega sistema, odstotek mrtvih pilotov pa je bil zelo visok.
  Anastasia Vedmakova je preživela. In nabrala se je zlate zvezdice, ki ji niso pristajale na prsi. Po pravilih je petindvajset sestreljenih sovražnikovih letal dobilo zlato zvezdo. Ko je število zvezd doseglo deset, ji je Beria podaril Veliko diamantno zvezdo heroja ZSSR. Anastasia je bila najbolj naslovljena as. Poleg sestreljenih letal je imela uničene tudi tanke, mostove, tovornjake in celo nekaj ladij. Poleg tega je ta ženska rešila pilote in celo generala, ki je bil obkrožen.
  In bila je znana po tem, da je zažgala več vlakov z gorivom in tako naprej.
  Anastasia je postala velika legenda sovjetskega letalstva. In seveda je bila tudi ona utrujena od vojne. Med nosečnostjo se je celo borila in letela. In potem je rodila sina.
  Izkazal se je čeden fant, rdečelaska kot njegova mati. Anastasia se je borila praviloma v bikiniju in bosa. In to ji je dalo določene prednosti. Kar ne cenijo vsi. A tudi njena mlada partnerka Akulina Orlova se bori bosa in v bikiniju, kar ji zelo pomaga.
  Obe deklici letita in streljata na nemška vozila. Anastasia Vedmakova se je prvič odpravila nazaj v Španijo. Ponoči je bombardirala položaje Francove vojske na U-2. Takšne, da ima izkušnje skozi streho. In Akulina Orlova je mlado dekle, še vedno polno energije in navdušenja.
  Zrušijo Nemci pojejo ...
  - Piloti-piloti, letala-bombe,
  V bitki bomo premagali vse fašiste ...
  Naše zvezdne ladje bodo višje od sonca,
  In kerubin bo razširil svoja krila!
  Moram reči, da so dekleta odlične mojstrice.
  Je že 23. februar 1958 ... Dan sovjetske armade. In praznovati ga je treba na velik način. A čeprav je vse skromno ...
  Beria ni preveč vesel ... Med vojno so bili vsi popolnoma utrujeni.
  Maršal Vasilevsky je predlagal:
  - Naredimo rezervoarje iz lesa!
  Vrhovni je prikimal.
  - To je dobra ideja!
  Maršal Žukov je nasprotoval:
  - Malo smisla! To so žive krste!
  Vasilevsky je logično pripomnil:
  - So lažji in hitrejši. In Nemci se prebijajo skozi naše tanke!
  Beria je prikimal v znak strinjanja.
  Vasilevsky govori svoje mnenje!
  Malenkov je potrdil:
  - Vse bomo naredili prav!
  Berijina ekipa je bila utrujena ... Drugih idej ni bilo. Razen če poskušate narediti plastiko cenejšo za izdelavo in močnejšo.
  Končno torej ustvarite dolgotrajno atomsko bombo.
  Nekaj pri njenem delu v Združenih državah Amerike je zastalo, pa tudi po vsem svetu.
  In morate stimulirati. Morda se bo takrat vojna končno končala.
  Toda vojna še vedno traja in čas teče kot kapljice.
  Tu je bila Mirabela ujeta. In nacistični vojaki so ji strgali oblačila. In potem so razširili noge in začeli posiljati dekle. Mirabela je zastokala v mešanici bolečine in užitka. In večkrat končal.
  Nato so ga začeli mučiti. Deklici so sežgali pete z razgretimi železnimi trakovi. In so ga najprej premagali z bičem. In potem so jo z rdečo žico od vročine bičali po hrbtu, po straneh, po prsih ...
  Nato so začeli s kleščami lomiti prste. Nato so deklici v rit potisnili razgreto palico.
  Skratka, mučenje so si zapomnili po svoji krutosti. In skrajna aroganca.
  Marec je že prišel ... Nemci poskušajo bolj pritisniti v zrak, nimajo veliko moči za napad. Piramidni tank, če bi se pojavil prej, bi pomagal Wehrmachtu osvojiti svet. Res je, da ima kumulativni projektil dinamično zaščito. In obe strani se zasipata z udarci.
  8. marec 1958 je dan žena. In po običaju je prišlo do izmenjave ujetnikov. Nemci so izpustili mučeno, a zlomljeno Mirabelo, v zameno pa so Rusi izpustili Adalo. Dobila ga je tudi Nemka, vključno s posilstvom.
  Anastasia Vedmakova je Mirabelo namazala z napitkom zelišč in mazil ter jo pustila spati, da si opomore, da bi se čez nekaj dni spet borila na nebu z nacisti.
  Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova sta spet na nebu v svojih MIG-15. Akulina je pripomnila:
  - Še vedno ste se borili v španščini - koliko ste stari?
  Vedmakova se je zahihitala in odgovorila:
  - Ni običajno, da damo vprašate o njeni starosti!
  Akulina se je zahihitala in pripomnila:
  - Izgledaš kot dvajset, največ petindvajset!
  Anastasia je prikimala in pripomnila:
  - Boril sem se v državljanski vojni... Z mano so bili trije fantje. Super, da smo dali rogove belcem. In prvo osebo sem ubil, ko so Nemci leta 1915 vdrli v Lvov... Torej si lahko približno predstavljate, koliko sem star!
  Blondinka je zažvižgala.
  -Neverjetno! Kot bi si predstavljal!
  Rdečelaska lepotica se je nasmehnila s polnimi usti konjskih zob in pripomnila:
  - In kaj? To je čarovnija ruskih bogov! Naučil te bom in tudi ti se ne boš postaral!
  Akulina je z bosimi nogami sestrelila nemško letalo in čivkala:
  Mladost je čudovita!
  Vojna teče in ni ji videti konca, a vseeno je junaštvo in zmaga!
  Prišel je april 1958. Na jugu se je vzpostavilo bolj ali manj znosno vreme in nacisti so poskušali napredovati. Glavna težava je seveda reka Dneper. In na levi obali so sovjetske čete zasedle obrambne položaje.
  Vendar so imeli Nemci alternativno padec. Udarite po Turčiji. Ta država se je dolgo držala nevtralnosti. Toda vlada se je spremenila. In prišlo je več pronemških sil. In Hitler se je strinjal, da bo Osmanom obljubil kakršne koli zlate gore, da bi jih potisnil v vojno. Prebivalstvo Turčije je hitro raslo, vojska je postala močnejša. In nekaj orožja je Tretji rajh prodal na kredit. In postala je otomanska vojska, ki je močno razporedila popolnoma mobilizirane muslimanske vojake na meji ZSSR.
  In 20. aprila 1958 je Turčija brez napovedi vojne napadla sovjetske čete v Zakavkazju ... Tako je bila Rdeči armadi dodana druga fronta. Kljub temu so nacisti uspeli nadigrati sovjetske posebne službe. Situacijo je poslabšal spopad med Žukovom in Berijo. Kar je vplivalo tudi na stanje na fronti.
  Turki niso napadli sami, ampak skupaj z Nemci. In to jim je dalo dodatne priložnosti.
  Boji so se odvijali blizu Erevana, Batumi pa je bil vdrt.
  Marseille se bori v zraku. Tokrat je njegovo razpoloženje bolj majorsko in borbeno. Pravzaprav se je končno pojavilo plaho upanje, da bo mogoče zmagati v tej vojni, ki se je vlekla čez vse.
  Že prvi dan so Nemci in Turki prebili obrambo ruskih čet in se začeli premikati v notranjost.
  Nacistom je uspelo doseči taktično presenečenje. In njihove čete so se premikale dovolj hitro. In delno se je izkazalo, da Rdeča armada ni bila povsem pripravljena za obrambo Zakavkazja.
  In tu bi junaštvo Rdeče armade moralo nadomestiti napačne izračune vodstva.
  Boji so se razvili za Erevan. In potem so se pionirji pogumno borili. Upirajo se zlobnim nacistom in otomanskim vojakom.
  In na obrobju Erevana pionirji kopljejo jarke. Obstajajo fantje različnih narodnosti. Zlasti veliko svetlih glav utripa. Obstajajo rdeči, črni in blond otroci.
  Združuje jih ena stvar: vera v zmagoslavje komunizma in bose noge. Jasno je, da med vojno nimajo vsi čevljev, zato se v znak solidarnosti vsi otroci razkazujejo z golimi okroglimi petami. Pomlad na Zakavkazu je precej topla, in ko se premikate in delate z lopatami, postane za fante celo vroče. In pozimi mraz tukaj ni tako grozen.
  Fantje in dekleta so zagoreli, suhi, a žilavi, pripravljeni na hud boj.
  Otroci delajo z navdušenjem in pojejo:
  Dvignite ogenj, modre noči,
  Smo pionirji - otroci delavcev ...
  Bliža se doba svetlobnih let,
  Klic pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  Klic pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  In tu spet pride alarm. Fantje in dekleta skačejo na dno jarka. In granate že začnejo pokati od zgoraj: deluje sovražno topništvo.
  Pashka je boso dekle Mašo vprašala:
  - No, misliš, da bomo preživeli?
  Deklica, vitka in svetlih las, je samozavestno odgovorila:
  - Uprli se bomo vsaj enkrat, v najtežji uri!
  Pionir Sasha je logično zapisal:
  Naše junaštvo je neomajno.
  Fant je z golim podplatom udaril po kamnih. Vidi se, da si je fant nabil trdne žulje.
  Deklica Tamara je pripomnila:
  Borili se bomo brez strahu
  Niti koraka nazaj ne bomo odrezani ...
  Naj je srajca prepojena s krvjo -
  Več sovražnikov, obrnite viteza v pekel!
  Fant Ruslan, pionir s črnimi lasmi, je opazil:
  Stoletja minevajo, prišla bo doba,
  V katerem ne bo trpljenja in laži ...
  Borite se za to do zadnjega diha -
  Služite svoji domovini, iz srca!
  Fant Oleg, tanek in svetlolas, je čivkal, verzi:
  Ne, budni ne bo zbledel,
  Videz sokola, orla ...
  Glas ljudi je zvočen -
  Šepet bo kačo strl!
  
  Stalin živi v mojem srcu
  Da ne poznamo žalosti,
  Odprla vrata v vesolje
  Nad nami so sijale zvezde!
  
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil
  Konec fašizma bo...
  In sonce bo posijalo
  Osvetlitev poti komunizmu!
  Fantje in dekleta so v en glas zaploskali.
  Zdaj pa reaktivna jurišna letala že letijo in odvržejo bombe. In to je agresiven vnos.
  Oleg in Saša sta dvignila fračo in izstrelila dar smrti. In sod je zadelo Hitlerjevo jurišno letalo, čeprav pripada Turčiji.
  Deklica Natasha je pela:
  - Komsomol ni samo starost,
  Komsomol je moja usoda!
  Verjamem, da bom osvojil vesolje
  Živimo večno!
  Ahmed, pionir iz Azerbajdžana, je z nasmehom odgovoril:
  - Nataša še nisi komsomolka!
  Deklica je jezno potolkla z boso nogo in odgovorila z melodičnim glasom;
  Zraven očetov z veselo pesmijo,
  Zavzemamo se za Komsomol ...
  Bliža se doba svetlobnih let,
  Krik pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  Krik pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  Oleg je tudi potolkel z boso, otroško nogo in zavpil:
  Močnejše kladivo stisne proletarja,
  Iz titana ročno drobi jarem ...
  Svoji domovini bomo zapeli tisoč arij,
  In luč za potomce, dobro!
  Otroci so navdušeni. In v resnici so Nemci in Turki bombardirali in samo eno dekle je zadel drobec v svoji goli, okrogli, rožnati peti.
  Pioneer je zakričala, a se je nato ugriznila v ustnico.
  In tako so se pripravili na odbijanje napada. In že so tanki s fašisti in otomanskimi enotami. Turčija jih je kupila na kredit, selijo mogočni E-100. Tako močni in nevarni stroji.
  Takšno zaščito imajo. Da ne moreš skozi iz katerega koli kota. Ne moreš ga zadeti samo iz enega kota. Edina možnost je, da prebijete sledi.
  Otroci so pripravljeni na boj in mahajo z bosimi nogami. Tukaj na žici potiskajo pakete z domačim razstrelivom pod sledi nacistov in Turkov. Deluje in uničuje valje tankov vojske Rommela in La Erdogana.
  In izgleda grozno.
  Saša zacvili:
  - Slava komunizmu!
  Fant Pashka strelja z Olegom iz frače in zacvili:
  - Slava pionirjem!
  Fant Ruslan skupaj z deklico Sufir z žico vleče mino pod Nemcem in Turkom in kriči:
  - Slava ZSSR!
  Otroci iz Azerbajdžana in ruski fantje se kregajo. Zagoreli, suhi, bosi pionirji proti ogromni armadi tankov.
  Deklica Tamara potepta svojo ljubko, majhno, boso nogo in reče:
  - Slava Rusiji!
  Pionir Ahmet med streljanjem na sovražnika potrjuje:
  - Skupaj smo prijazna družina!
  Fant Ramzan, rdečelasi Azerbajdžanec, potrjuje in razbija avto:
  - Iz besede smo sto tisoč I!
  Otroci so prijazni ... Tukaj je armenka Azatuhi, ki prav tako spretno s pomočjo žice prestavi paket z eksplozivom pod fašistično gosenico in zaškripa:
  - ZSSR je družina ljudstev!
  Drugo armensko dekle Aghas pravi:
  - Ne upognite se fašizmu:
  In deklica je potegnila žico z golimi prsti. Mnogi azerbajdžanski in armenski otroci imajo blond lase in se ne razlikujejo od slovanskih otrok, ki jih je tudi veliko. Tisti, ki so pobegnili od Nemcev, so se druge ruske družine naselile v Azerbajdžanu in Armeniji celo pod carji.
  Na Kavkazu je veliko Slovanov. Veliko mešanih parov. Da, in otroci imajo običajno svetlejše lase kot njihovi starši. In slovanski fantje so se zagoreli, da jih ne moreš razlikovati od domačinov. Poleg tega so si otroci običajno bolj podobni kot odrasli.
  Tako se bori mednarodni sovjetski bataljon fantov in deklet in vsi so združeni in zelo podobni. Njihove gole pete utripajo pri premikanju.
  In sanje otroci pošiljajo darila smrti. Shamil in Seryozhka, oba pionirska fanta, vlečeta žico. In tukaj je Nemec, a s turško posadko se E-50 ustavi z zlomljeno gosenico.
  Fantje v en glas pojejo:
  Unija neuničljive, svobodne republike,
  Ni se zbrala surova sila, ne strah ...
  In dobra volja razsvetljenih ljudi,
  In prijateljstvo in razum, in pogum v sanjah!
  In otroci so navdušeni. Nasmehnejo se z belimi, enakomernimi zobmi. In so srečni, čeprav jim grozi smrt.
  In Nemci so zanič. Uničeni tanki streljajo s topovi in črčkajo mitraljeze.
  Nekatera nemška in turška vozila so opremljena z izstrelki granat in so zelo nevarna.
  Fant Maksimka in deklica Zara iz Azerbajdžana in ona, ki so si bose noge spočili, so potegnili mino pod sovražnikom in zbili fašističnega mastodonta, četudi prodanega v Turčijo.
  In zakričali na vse grlo:
  - Za ZSSR!
  Otroci so tako smešni.
  Pionirja Abas in Vladimir uporabljata tudi orožje. V tem primeru se katapultira in razbije gosenico E-75 nacistom. Nato so fantje zapeli:
  - Za veličino planeta pod okriljem komunizma!
  Oleg in Abdula sta tudi pionirja različnih narodov, a z enim srcem sprožita tudi eksplozive. Zadenejo E-100 in pojejo ...
  Odprli smo planet narodom,
  Pot v vesolje, v nevidne svetove ...
  Pojejo se junaška dejanja -
  Za vedno izbrisati brazgotino smrti!
  
  Pod svetim zastavom Rusije,
  V miru, prijateljstvu, sreči in ljubezni...
  Ljudje cele zemlje bodo postali srečnejši,
  Peklenska tema se bo razblinila v daljavi!
  Tukaj se borijo otroci ...
  Abdurrahman in Svetlana - azerbajdžanski fant in dekle iz Belorusije sta skupaj potegnila žico in izbila fašistični tank. In zapeli so:
  - Veliko ime svete Rusije,
  Sveti po svetu - kot sončni žarek ...
  Verjamem v enotnost, da bomo srečnejši,
  Pokažimo ljudem pravo pot!
  Otroci so zelo pogumni. Tako nacisti kot njihovi zavezniki Turki so preprosto šokirani nad tako trmastim in besnim odporom.
  Abudurrahman je pionir, prejel je delček v goli podplat. Preluknjalo je poškodovano površino otroške noge.
  Fant je siknil:
  - In to me boli!
  Svetlana je dobila tudi udarec v okroglo peto in se opraskala po rami. Toda dekle je siknilo:
  - Ne zlomite pionirjev!
  Azim in Kolka sta tudi zabila nemški avto.
  Fantje so kazali z žico in zapeli:
  Zahrbtni sovražnik je šel v ofenzivo,
  Ampak verjamem, da ne bo omahnilo, sovjetski ljudje ...
  Sovražnik čaka na poraz in pozabo,
  In slava Rusije bo močneje cvetela!
  Sovražnik čaka: poraz in pozaba,
  In slava Rusije bo močneje cvetela!
  Otroci so pogumni in se ne upogibajo. In želijo zmagati. In pojejo in se borijo.
  Nemci trpijo velike izgube. Res je, večinoma imajo polomljene gosenice in valje. In ni usodno.
  Huje za pionirje, ki so bili ujeti.
  Dečka Abdulhamida, ko je bil ujet, so nacisti postavili na stojalo. Pionirjeve bose noge so vstavili v blok in začeli obešati uteži na kljuke. In potem je zanetil ogenj. In dečkove bose pete je obliznil ogenj. In bič mu je padel na hrbet. Dolgo so me tepli. In potem so nacisti začeli lomiti rebra z vročimi kleščami.
  Fant, ki je umrl pod mučenjem, ko ga je železo njegovih reber, rdečih od vročine, zdrobilo, je zapel:
  Berlin je skoraj pod našo oblastjo,
  Skozi daljnogled vidimo prekleti Reichstag ...
  Upam, da bosta kmalu mir in sreča;
  Kar bom opisal v svojih pesmih!
  
  Rusija je svetom odprla komunizem,
  Vsem je postala družina.
  Toda Wehrmacht nam je zataknil prašičji gobec,
  In zdaj kri pljuska iz žil kot vodnjak!
  
  Kar je Fuhrer po naključju pozabil pri nas,
  Hotel sem dobiti zemljo in sužnje!
  Fašizem je šel z zelo dolgo kampanjo -
  In tukaj je prava nočna mora, peklenske sanje!
  
  Preprost fant, bosonog fant,
  Pred kratkim zavezan rdečo kravato.
  Želel je zgraditi svet sam brez Boga,
  Toda nenadoma je napalm izbruhnil z neba!
  
  Moral sem zbežati na fronto, bili smo AWOL,
  Nihče noče vzeti takih mladostnikov!
  Toda fant borec s puško je to storil,
  Pot očetov se je izkazala za vredna!
  
  Boril se tam, kjer je zvit in sila,
  In šibkost je tudi grenka, žal ...
  Tovariši so morali kopati grobove
  Skobljanje borovih krst v zmrzali!
  
  Zdaj sem pionir, navajen trpljenja,
  V izvidnico je šel bos, snežni zametek je hrustal.
  Morda kazen za nevero,
  Da nisem hotel spoznati Jezusa!
  
  Kaj pa so tri ure Golgote?
  Minila so več kot tri leta vojne!
  V kateri koli vasi vdove grenko jokajo,
  Kako so sinovi poginili na pokopališču dežele!
  
  Preživel sem, bil sem pretresen, ranjen s kroglo,
  A na srečo je ostal na nogah!
  Nemčiji smo pošteno vrnili dolg,
  Da smo fašizem poteptali v prah!
  
  Dozorel sem, a še vedno fant,
  Brki se niso prebili, ampak že titan!
  Da, odrasla oseba in morda celo preveč,
  Konec koncev je srce postalo trdo kot kovina!
  
  Najvišja nagrada Hero Star -
  Sam Stalin, verjemite mi, ga je izročil!
  Rekel je: treba je vzeti zgled od ljudi, kot ste vi,
  Borci kujejo ključe vrat v Eden!
  
  Zdaj pa odloži pogumno puško,
  Vzemite, klešče, kladivo in delo!
  Zgradite jadrnico in čoln iz lesa
  In ustvarite letalo, da bo ptica poletela!
  Ja, s takšnimi otroki, tudi skupaj s Turki, nacisti ZSSR ne bodo premagali. Že 1. maja praznujejo sovjetski vojaki, a Erevan se drži. To pomeni, da je bil fašistični blitzkrieg na Kavkazu onemogočen. Poleg tega se borijo pogumni komsomolci.
  Elizaveta in njena posadka na SU-130 pošiljajo granate v nacistične tanke.
  Hkrati dekleta uporabljajo gole prste in pojejo:
  In v gorskih višinah in zvezdni tišini,
  In morski val in besni ogenj!
  In v besnem in besnem ognju
  In gola peta deklice je pritisnila gumb. In še en AG-75 je bil razbit s kumulativnim izstrelkom.
  In dekleta se zabavajo.
  In Akulina Orlova je sestrelila stoto nacistično letalo in 3. maja 1958 prejela četrto zvezdo heroja ZSSR.
  Naše veličastne pilotke ... Ja, vojna še vedno traja in njen izid ni jasen, a nihče ne poklekne in ne bo obupal. Torej obstaja vera v boljšo prihodnost in da bo ZSSR prej ali slej premagala Tretji rajh. In Adolf Hitler, ki je prejel moč in srečo predsednika zmaja, bo umrl!
  
  FRANCOVA PRISTOJBA JE POMEMBNA ZA USODO ČLOVEŠTVA
  Franco se je strinjal s prehodom nemških čet v Gibraltar. Nacisti so se brez odlašanja preselili v to trdnjavo in jo takoj zavzeli. Po tem so se čete Wehrmachta začele prestavljati na najkrajšo razdaljo v Afriko.
  In Hitler se je premislil o boju proti ZSSR. Poleg tega mu je Fuhrerjeva intuicija, ki je imel zelo razvito, povedala, da tega ozemlja ne bo tako zlahka zavzel. In Rdeča armada sploh ni šibka. Stalin je nemškim obveščevalnim službam izrecno posredoval informacije o tankih KV in T-34. In nacisti so začeli razvijati svoje težke tanke.
  Nacisti so napredovali v Afriki. Rommel je prejel več vojakov in dosegel velike dobičke. Zajeti sta bili tudi Jugoslavija in Grčija. Tako so zmage sledile zmagam.
  Toda Črna celina je absorbirala nemške sile ... In ni bilo več govora o pohodu na vzhod. Nacisti so na poti zajeli Egipt in vstopili na Bližnji vzhod. Zavzeli so Irak, Kuvajt in druge dežele. Nato se je skozi Iran začel pohod proti Indiji. Decembra 1941 je Japonska napadla ZDA v pristanišču v Peruju in Hitler je napovedal vojno Ameriki.
  Po tem se je vojna končno preselila na Zahod. In ZSSR je dobila duška.
  Do druge polovice dvainštiridesetega leta so Nemci končali osvajanje celotne črne celine, pa tudi Azije, vse do Indije, ki je bila prav tako zajeta s šibkim odporom Britancev. In tam je bilo ogromno nemško kolonialno cesarstvo. In Britanijo so začeli močno bombardirati. V boj so šli novi bombniki Ju-188 in Focke-Wulf ter vedno večje število podmornic. Vključno s hitrejšim in popolnejšim.
  Zračni napad na Britanijo se je nadaljeval z vedno večjo intenzivnostjo. In junija 1943 je prišlo do pristanka. V bitkah so sodelovali novi nemški tanki: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", ki so pokazali svojo prednost pred Britanci. London je padel v dveh tednih po pristanku. In po padcu Britanije se je Irska upirala še en teden.
  In so ga ujeli nacisti ... Zdaj imajo ZDA izbiro: ali voditi brezupno vojno proti Nemčiji, ki je zrasla na moči, ali skleniti mir, preden bo prepozno.
  Tretji rajh je že imel v uporabi tako močne lovce, kot je ME-309, ki je razvijal hitrost 740 kilometrov na uro, kar je bilo takrat zelo veliko, in je imel sedem strelnih točk: tri zračne puške kalibra 30 milimetrov, eno od ki je bil dolgocevni, in štiri težke mitraljeze.
  In asi Nemcev so fenomenalni: en Marseille je nekaj vreden! Ta borec je bil pravo odkritje in je presegel vse pojave ... Za sto petdeset sestreljenih letal je Marseille prejel viteški križ železnega križa z listi srebrnega hrasta, meči in diamanti. In za tristo letal je postal prvi v zgodovini Nemcev, ki je znova prejel ta križ. In da bi odlikovali Marseille, so mu v čast izumili novo nagrado: viteški železni križ z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti, ki ga je prejel za petsto podrtih letal.
  Amerika je menila, da se vojna s Tretjim rajhom in Japonsko, ki je zmagala v bitki pri Midwayu in zavzela havajski arhipelag, ne bo dobro končala.
  In to bo zanje res resna preizkušnja. Zagotovo je Nemcem zaradi ločitve ob oceanu težko priti v Ameriko. A načeloma razdalja ni ovira. In nacisti bi lahko prej ali slej dosegli Združene države, plavali in leteli. Poleg tega je Tretji rajh že imel reaktivne lovce in izjemen bombnik TA-400, ki bi lahko bombardiral Ameriko. Močnejši Yu-288 so že uspeli bombardirati Britanijo, na poti pa je bil štirimotorni Yu-488, ki je dosegel hitrosti do sedemsto kilometrov na uro - kar je preprosto super za propelerski bombnik!
  Torej je Wehrmacht močan. In strašne podmornice, ki jih poganja vodikov peroksid, so dosegle hitrosti do 36 vozlov na uro in Američani so bili popolnoma prestrašeni.
  Roosevelt je bil hudo bolan, za povrh vsega pa bi lahko izbruhnil resen boj za oblast. In republikanci so zelo nezadovoljni z demokrati. Hitler je sam z zaskrbljenostjo gledal na ZSSR, ki je krepila svojo moč.
  Stalinistična ZSSR je uradno presegla tretji petletni načrt s podvojitvijo industrijske proizvodnje. Tudi ob upoštevanju dejstva, da so malo goljufali s statistiko in so to napihnjeni podatki, je bilo vseeno impresivno. Povečala se je proizvodnja tehnologije. V enainštiridesetem letu je ZSSR izdelala približno pet tisoč tankov, od tega tri tisoč najnovejših T-34 in KV. Pojavil se je v seriji in KV-3 in KV-5. In to so močni stroji. Izdelali so še več letal, njihovo število pa je doseglo trideset tisoč.
  V dvainštiridesetih tankih je bilo proizvedenih več kot šest tisoč in pol. Vključno z najnovejšimi. KV-4 se je pojavil v najtežji modifikaciji, ki tehta sto sedem ton. In tudi lahki tank T-50 je najnovejši. T-34 se je še naprej proizvajal.
  V triinštiridesetem letu je bilo izdelanih sedem in pol tisoč tankov. In letal je toliko, da pilotov akutno primanjkuje. Skupno je imela ZSSR sto dvajset tankovskih divizij. In število letal je doseglo petdeset tisoč.
  Prvo leto četrte petletke je bilo po uradnih podatkih celo preveč izpolnjeno, kar je Hitlerja skrbelo.
  Kam torej obrniti agresijo - Fuhrer se je leta 1944 odločil za napad na ZSSR. In ZDA so podpisale mir. Američani so se strinjali, da bodo priznali vse osvojitve Tretjega rajha in plačali ogromne odškodnine nacistom. In tudi zavrnil kakršno koli delo na jedrskem orožju. Tudi Amerika je svojo mornarico, skoraj vso opremo in številne avtomobile prenesla na naciste.
  22. junija 1944, ko so nacisti izpustili veliko število: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 in drugo opremo, so nacisti napadli ZSSR.
  Ta je Stalin spravil čete v stanje bojne pripravljenosti. Poleg tega je bila na novi meji v ZSSR dokončana Molotovova linija in obnovljena in oborožena Stalinova črta. V ZSSR so začeli izdelovati nov tank T-34-85 z večjo kupolo in močnejšim orožjem. Res je, pri težkih tankih je bilo slabše. Serija KV je dosegla KV-13, nekateri modeli pa so tehtali dvesto dvajset ton. Vključno kot odgovor na "miško".
  Vojna je sprva potekala pod narekom Tretjega rajha. Na nebu so nemški izkušeni asi, a v bolj kakovostnih letalih premagali sovjetske pilote. Reaktivno letalo ME-262 je bilo že v seriji, vendar ZSSR takšnega letala še ni imela. In ME-309 se je izkazal za izjemen in hiter stroj. In TA-152 evolucija Focke-Wulfa je zelo smrtonosen stroj.
  Najpomembneje je, da ima tretji rajh veliko premoč v človeški sili zaradi kolonialnih čet. In odličnost v mobilnosti. Panther-2 se je izkazal za zelo dober tank, ki je leta 1944 postal glavni nemški mastodont. Oboroženo z močnim 88 mm topom z dolžino cevi 71EL, je to vozilo sposobno prebiti celo super težke tanke KV. In dober čelni oklep, predvsem čelo. Sto petdeset milimetrov čela stolpa in sto milimetrov čela trupa pod velikimi nakloni ponjav. Hkrati je celota sedeminštirideset ton, motor pa devetsto konjskih moči. To pomeni, da je stroj okreten in odlične ergonomije. Edini negativni stranski oklep je pod pobočji debel le šestdeset milimetrov. A tudi to je dovolj, da ga petinštirideset in protitankovske puške ne vzamejo na krov.
  "Panther" -2 je veliko močnejši od preprostega "Pantherja" in T-34-85. Tako so imeli Nemci glavni tank uspešen. Ostali avtomobili so slabši. Panther je prešibak z le štiridesetimi milimetri stranskega oklepa in je ranljiv za sovjetske lahke puške in protitankovske puške. "Tiger" -2 je zaradi motorja s tisoč konjskimi močmi nekoliko boljši kot v resnični zgodovini. A še vedno pretežka z oseminšestdeset ton. In stolp je velik in se vrti počasneje. Tanek je enaindvajset ton težji od Panther-2 in ima enako oborožitev in skoraj brez prednosti v oklepu. Torej, tako kot "Tiger", je bil "Tiger" -2 kmalu odstranjen iz uporabe.
  In Leo je še slabši. Ker nima bistvenih prednosti pri rezervaciji pred Panther-2, tehta devetdeset ton. Kar z motorjem s tisoč konjskimi močmi naredi avto precej šibek v voznih lastnostih. In 105-milimetrski top v 70EL, čeprav bolje prodre, je manj hitrostrelen. In v praksi ni potrebno.
  In Maus, tudi s težo 188 ton, je le stroj za hemoroide in bolj breme za vojsko kot močan tank. Čeprav zaščiten s stranjo in slabo. Toda vozne zmogljivosti so grozne in v praksi se prepogosto pokvari.
  Nemci so iz serije odstranili tudi Mausa ... Namesto tega so dolgo časa razvijali E-100 z gostejšo postavitvijo, a podobno oborožitev.
  V ZSSR se je celotna serija KV izkazala za nizko bojno raven. Še posebej pogosto so se avtomobili pokvarili in imeli slabe vozne lastnosti. In iz oklepa brez naklona so ga zlahka prodrle nemške puške.
  Le štiriintrideset je bilo bolj ali manj uspešnih tankov. Toda ZSSR je imela plus - močnejšo in dokončano obrambo. Toda tudi minus - čete se niso naučile braniti. In to je imelo učinek.
  Tri leta kvote so seveda dodala opremo ZSSR v vojake. Toda težki tanki KV so bili neuspešni in razvoj tankogradnje v korist povečanja teže se ni upravičil. In težki sovjetski avtomobili so se izkazali za, odkrito povedano, smeti. Tudi v letalstvu ne toliko. PE-2 je bilo težko nadzorovati, IL-2 je bil ranljiv, MIG-3 je bil šibek v manevriranju.
  In druga sovjetska letala so bila po kakovosti slabša od Nemcev. In nemški piloti so tako izkušeni. Marseille je kot čudež. Za sedemsto petdeset letal, ki jih je mojstrsko sestrelil, je bil odlikovan z viteškim križem železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In to je edinstven primer, ko so zaradi ene osebe uvedli šesto stopnjo ene nagrade, čeprav je tradicionalno zahtevanih pet stopenj.
  Vojna je bila nekoliko drugačna od resnične zgodbe. Če so Nemci v enainštiridesetih letih sprva hitro in zlahka zmagali, osvajali mesto za mestom, potem pa se je njihovo gibanje upočasnilo. Zdaj je obratno.
  Sovjetske čete, koncentrirane in razporejene blizu meja, popolnoma mobilizirane in stojijo v močni obrambi na dokončanih linijah. In tako je bil najmočnejši odpor nacistom na samem začetku vojne.
  Poleg tega je igral tudi dejavnik, da je ZSSR začela vojno po splošni mobilizaciji, ko je zbrala petnajst milijonov vojakov in častnikov. Toda Hitler, ki je uporabljal kolonialno posest samo v prvem ešalonu, je vrgel trideset milijonov. Poleg tega je Japonska vrgla dvajset milijonov z vzhoda skupaj s tujimi divizijami. Tokrat Stalin ni mogel rešiti Moskve.
  Poleg tega so sateliti sodelovali na strani Tretjega rajha: Turčija, Finska, Madžarska, Romunija, Hrvaška, Slovenija, Bolgarija, Španija, Portugalska, Švedska. In seveda tudi Italija s svojimi kolonijami. Cela čreda ...
  Tako je ZSSR sprva, zanašajoč se na Molotovo in Stalinovo linijo, zadrževala sovražnika. Ko pa so bile te črte pretrgane, cela ogromna izguba in so se nacisti in Japonci zakotalili, potem ni bilo ničesar zadrževati. In izkazalo se je ravno nasprotno: na začetku močnejši odpor, naprej pa šibkejši. Tako so nacisti skoraj takoj zavzeli Moskvo. Stalin je pobegnil v Kujbišev in nato v Sverdlovsk.
  Podrobnosti o bitkah so na splošno pokazale, da se ZSSR nikoli ni naučila, kako se braniti ... Poleg tega je imel negativno vlogo tudi drugi val čistk v vojski. Že pod Berijo je Stalin ukazal, da gredo spet skozi vojsko. No, Berii je uspelo.
  Očitno je bilo Stalinu težko brez krvi na očeh. Nacisti so skupaj s Turki prizadeli negativno vlogo tudi iz Zakavkazja in Srednje Azije. In tudi to se je izkazalo za pomemben dejavnik. Poleg tega v Srednji Aziji ni bilo resne obrambe.
  Da, njeni muslimani so se uprli.
  Nemci so porabili tri leta bolj produktivno. Od vojske je postal tako bolj izkušen in močnejši. In ZSSR je dodala manj. Poleg tega v teh treh letih Stalin ni imel niti ene vojne. Nevtralnost z Japonsko. Stalin je Hitlerju obljubil, da se ne bo dotaknil Finske. Toda Nemci so še vedno pridobili precejšnje bojne izkušnje. Predvsem piloti.
  Marseille je za tisoč podrtih letal prejel Veliki križ železnega križa, platinasto diamantno kocko Luftwaffeja in generalske epolete.
  Tako se je vse izkazalo za veliko bolj zabavno in čudovito - za Luciferjeve služabnike ...
  ZSSR je zdržala do januarja 1945 in padla ... Po tem se je začelo obdobje miru ... Ampak ne za dolgo. 20. aprila 1950 sta Tretji rajh in Japonska napadla ZDA. Kljub temu so jih vznemirili obveščevalni podatki, da Američani na skrivaj delajo na atomski bombi.
  Vojna je trajala le tri mesece in se je končala z okupacijo Amerike.
  In 20. aprila 1955 je Hitler napadel Japonsko s svojimi kolonijami. Vojna je trajala nekaj več kot eno leto in se končala z briljantno zmago Tretjega rajha.
  Nato je bil 20. aprila 1959 izveden referendum in pojavil se je svetovni monarhični imperij Tretjega rajha z dedno oblastjo.
  In ko je marca 1961 umrl Hitler, se je na prestol povzpel njegov sin, pridobljen z umetno oploditvijo.
  Svet je pod vodstvom železnega reda obvladal planete sončnega sistema .... Človeštvo je bilo združeno in spajkano z železno disciplino, ki je poskušalo zgraditi novo rajsko kraljestvo na planetu Zemlja, v prihodnosti pa vključiti vse naseljene svetove vesolja!
  
  
  
  TO JE OSEBNI STIK DVEH DIKTATORJEV
  Hitler in Stalin sta se osebno srečala novembra 1940 in sta uspela rešiti spore. Osebno srečanje se je končalo s sklenitvijo med obema diktatorjema strateškega vojaškega zavezništva proti Veliki Britaniji.
  Stalin se je strinjal, da ne bo zahteval Hitlerjeve evropske sfere vpliva. Hitler pa je Stalinu prepustil Indijo, Pakistan in večino Irana, zase pa je dobil Bližnji vzhod in Afriko. Poleg tega sta Kitajsko in del Indokine razdelili Japonska in ZSSR.
  Na splošno je osebno srečanje omogočilo, da sta se oba diktatorja dogovorila in preprečila vojno. ZSSR je začela ofenzivo proti Iranu in Indiji. Hitler je pošiljal vojake v Afriko. Po sklenitvi vojaškega zavezništva z Rusijo je Franco, ko je spoznal, da se Britanija ne more upreti takšni sili, kot so ZSSR, Italija, Tretji rajh in Japonska, pristal na napad na Gibraltar.
  Nemci so trdnjavo, ki še ni bila povsem pripravljena za obrambo, takoj zavzeli. Poražena je bila tudi baza Britancev na Malti in izkrcana je bila pristajalna sila. Italija se je zaradi udarca nemških in turških čet izognila porazu v Grčiji.
  Toda Britanci so bili premagani ...
  Nato so Nemci, ki so prenesli pomembne sile, zajeli Egipt. Ker je imel za vojno z ZSSR sto petdeset divizij, jih je Hitler poslal, da zavzamejo Bližnji vzhod in Afriko. Britanci so bili šibki, kolonialne čete pa se niso hotele boriti.
  Fuhrer je v enainštiridesetem letu zajel tako Bližnji vzhod kot večino Afrike. Stalin je zasedel Indijo, skoraj ves Iran in Pakistan ter del Burme z Bangladešem.
  Japonska je napadla Ameriko v pristanišču Peru. In vojna se je razširila... Hitler je napovedal vojno Združenim državam. Stalin je naslednje leto vstopil tudi v vojno z Ameriko.
  Spomladi 1942 so Nemci zaključili zavzetje Afrike. Ovirale so jih ne toliko britanske enote, ki so bile po številu in kakovosti slabše od Wehrmachta, temveč dolžina komunikacij in pomanjkanje priročnih cest na Črni celini.
  Velika Britanija je utrpela vse več izgub zaradi nemške in nato sovjetske podmornice. Vstop Amerike v vojno je malo pomagal.
  Japonska je premagala tudi Američane ...
  Britanska mornarica se je topila ...
  Septembra 1942 se je v Angliji začel amfibijski pristanek. Večinoma so bili nemški, vpletene pa so bile tudi sovjetske čete. Britanci so se obupno borili. V bojih so sodelovali najnovejši sovjetski tanki KV-3, KV-5 in najnovejši KV-4, tudi T-34, KV-2 in številna plavajoča vozila. In Nemcem iz najnovejših tankov je uspelo le T-6 ali "Tiger". In potem le nekaj avtomobilov, ki so jih na hitro izdelali v tovarnah.
  Hitler je bil neprijetno presenečen nad močjo sovjetskih tankov. Očitno je šibkejši.
  Nemški bombnik Yu-188 ni bil slab in DO-217, ki se je zadovoljivo izkazal, ter ME-109 in Focke-Wulf. Ampak tako je tako. Tudi PE-8 se je izkazal za zelo dobrega. Na splošno so sovjetski tanki močni in težki.
  V Tretjem rajhu se serije še razvijajo: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" in "Maus".
  Velika Britanija je zdržala le petnajst dni. Po tem je londonski garnizon kapituliral. Na Škotskem je še trajalo še šest dni bojev. In potem so se Britanci štiri dni upirali na Irskem.
  Anglija je padla. In naslednje bitke so se odvijale proti Združenim državam. Toda Ameriko je treba še doseči. Za kar potrebujete veliko transportnih ladij in nadzor nad morjem. Hitler je okrepil svoje sile in novembra 1942 prvič zavzel Islandijo.
  Nadalje skozi Grenlandijo so se njegove čete preselile v Kanado. In Japonci so pristali v Panami. In Nemci so sile prenesli tudi preko Argentine in Brazilije, ki sta sklenila zavezništvo s Tretjim rajhom.
  No, Stalin se je odločil za napad preko Aljaske. Bitke v Veliki Britaniji so pokazale, da supertežki tanki niso dovolj učinkoviti. In sovjetski oblikovalci so namesto KV začeli razvijati bolj kompaktno serijo IS. Sovjetske čete so maja 1943 začele ofenzivo na Aljasko, skozi Čukotko, in bila je razmeroma dobra.
  Res je, ZSSR ima veliko tankov in so veliko močnejši od ameriških Shermanov in Grants. Tudi nemški panter ni bil slab, kar je bilo vojski na splošno všeč, le da se je pogosto pokvaril, a je bil dobro zaščiten v čelu in dobro oborožen.
  Nemci so si zlahka ustvarili oporišče v Kanadi in ga razširili. Na nebu so se pojavili ME-309 in močnejši bombniki Yu-288. In prišlo je do hitrega razvoja reaktivnih letal.
  In nemški pilot Marseille je postal nedosegljiv fenomen, ki je sestrelil na stotine britanskih in ameriških letal. Za sto petdeset letal je Marseille prejel viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Za tristo Red nemškega orla z diamanti. Za štiri viteške križe železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti ter za petsto velikega križa železnega križa.
  In te Američane je zdrobil in postal nedostopen fenomen. Ko je dosegel številko sedemsto petdeset, je letala prejela novo nagrado: viteški križ železnega križa z meči iz platinastih hrastovih listov in diamanti.
  V Ameriki je Marseille postal prava legenda in o njem so naglo snemali filme.
  Zaradi težav pri premikanju vojakov in težav z oskrbo se je vojna z ZDA zavlekla.
  Američani se niso zelo močno borili za Kanado in Aljasko, nemške, sovjetske in druge čete pa so jo zasedle brez večjih težav.
  Toda invazija na Ameriko se je začela šele junija 1944. ZSSR je prenesla nove, močnejše srednje tanke T-34-85, ki so bili boljši pri prodoru v ameriške tanke, učinkovitejši in ne tako težki kot serija KV, IS-2. Zadnji tank je bil po zaslugi močnega topa in štirih mitraljezov ter razmeroma dobre bočne zaščite dobro prebojno vozilo.
  V Združenih državah so le redki nadgradili Sherman z namestitvijo močnejše 76-milimetrske pištole, ki je bolj ali manj sposobna prodreti v sovražne srednje tanke. Delo na Pershingu je zamujalo ... Res je, bilo je veliko Shermanov.
  Tudi Nemci niso mirovali. Panther-2 se je izkazal za nekoliko naprednejšega, zahvaljujoč izposoji razporeditve motorja in menjalnika od Rusov v enem bloku, kar je omogočilo zmanjšanje višine rezervoarja.
  In stolp je postal ožji in manjši, motor pa močnejši. Posledično je imel nemški tank oklep čelne kupole 150 mm z nagibi, čelo trupa 120 mm z naklonom 45 stopinj in šestdeset stranic. In top kalibra 88 mm v 71 EL, ki lahko predre Shermane s tri kilometre in pol. Poleg tega je teža rezervoarja le sedeminštirideset ton z motorjem z močjo 900 konjskih moči.
  Panther-2 je poleg precej šibkega stranskega oklepa, ki pa še vedno zadostuje za streljanje ameriških bazuk, postal po svojih lastnostih najboljši tank druge svetovne vojne, ki je presegel tako sovjetski KV kot IS-2 še vedno ni popoln. dovolj.
  Tiger-2 je bil izdelan v majhnih serijah, saj ni imel skoraj nobenih prednosti pri rezervaciji, je bil bistveno slabši v voznih lastnostih in ga je bilo težko prevažati.
  Tudi običajni "Tiger" je bil ukinjen ... In "Panther" -2 je postal glavni tank Wehrmachta. In že v ZSSR so začeli previdno gledati na tehnologijo Nemčije.
  Na nebu je ME-262 šel v serijo, vendar je bila njegova zanesljivost nezadostna, njegove bojne lastnosti pa tudi niso bile v celoti razkrite. In medtem ko so se Nemci zanašali na ME-309 in TA-152. Zadnji vijačni lovski bombnik se je izkazal za zelo uspešnega in učinkovitega. ME-309 je imel kljub visoki hitrosti in močni oborožitvi težave z vodoravno manevriranjem.
  XE-162 se je izkazal za enostavnejšega in cenejšega reaktivnega lovca, vendar težko vodljivega, dostopnega le pilotom visokega razreda.
  Zato ga niso izdali toliko, kot bi lahko.
  Vendar pa je bilo takšno letalo zelo primerno za slog Huffmana, ki je postal drugi pilot veleposlanika Marseilla in prejel viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti kot drugi pilot, ki je presegel tristo podrtih pilotov. letalo.
  Sovjetski piloti so dosegli tudi račune, vendar skromneje kot nemški. Pokriškin je izstopal.
  Vojna se je začela poleti 1944 za Ameriko ni pomembna. Tretji rajh in jurišna puška sta se izkazala za boljša in sta zdrobila jenkijske čete. In Rdeča armada je pritiskala naprej. Američani so izgubljali. Avgusta je padla Philadelphia. Novembra 1844 so se sovjetske in nemške čete s severa že približale Washingtonu in New Yorku. Prvič so se na fronti pojavili ameriški Pershingi in Fireflies. Prehiteli so sovjetski T-34-85 in bili nevarni za IS-2, vendar so vseeno izgubili proti Panther-2, ki je postal najboljši tank druge svetovne vojne.
  Blizu Washingtona so se Američani junaško borili. Toda kljub temu so sovjetsko-nemške čete do konca decembra zaključile obkroženje ameriške prestolnice, do petnajstega januarja pa sta padla Washington in New York ....
  Amerika se je nekaj časa upirala... Boji so potekali tudi v Mehiki, kjer so napredovali Nemci in Japonci.
  9. maja 1845 so ostanki ameriških sil kapitulirali. Vojna bi se lahko končala že prej, vendar so med Japonci in Nemci nastala resna nesoglasja. In to je zavleklo konflikt.
  Po predaji Združenih držav je prišlo do premora ... Toda nova vojna je bila neizogibna. Japonska je želela preveč zase. Polovica Amerike, ki ima veliko skromnejši prispevek k zmagi, in vsa Latinska Amerika. Stalin je naletel tudi na Japonce, ki so zahtevali vrnitev južnega Sahalina, ki so ga samuraji prejeli nezakonito.
  Skratka, 20. aprila 1947 je izbruhnila nova vojna. Med Japonsko in njenimi kolonijami na eni strani ter proti Tretjemu rajhu in zaveznikom ter ZSSR na drugi strani. In to je resno.
  Seveda sta ZSSR in Tretji rajh tehnično močnejša od Japoncev. ZSSR je imela tanka T-54 in IS-7, Nemci so imeli serijo E, celo prve piramidalne razvojne projekte. V zraku je bila močnejša tudi koalicija belih socialistov. Še posebej močni so bili leteči krožniki Tretjega rajha, popolnoma neranljivi za osebno orožje.
  Vojna je trajala le štiri mesece in pol in se je končala s porazom in predajo Japonske 3. septembra 1947.
  ZSSR je prejela južni Sahalin, Kurilski greben, tretjino same Japonske, polovico Kitajske in Koreje, havajski arhipelag in še kaj. Preostalo posest je zavzel Tretji rajh.
  Po tem sta se Stalin in Hitler znova srečala in znova potrdila svoje prijateljstvo.
  In končno so dokončali svet ... Stalin je umrl 5. marca 1953, vendar mu je uspelo zapustiti pisno oporoko o prenosu oblasti na Lavrentija Berijo. Po Stalinu je postal vodja in ohranil razmerje moči.
  Hitler je vodil zmernejšo politiko, ni bilo niti množičnega iztrebljanja Judov, je pa okrepil svojo oblast. Hitlerjevi potomci so bili pridobljeni umetno. 20. aprila 1959 je potekal referendum o ustanovitvi svetovnega imperija in ustanovitvi monarhije. In vrstni red dedovanja je bil določen.
  Zato, ko je Hitler marca 1963 umrl na isti dan kot Stalin, a deset let pozneje, to ni povzročilo velike zmede in boja za oblast. In svet je imel samo dva imperija, sovjetsko in nemško. In imeli so jedrsko orožje, zato se je poudarek preusmeril na širitev vesolja. Že leta 1959 so Nemci začeli leteti na Mars. In še prej so odleteli na luno.
  In ZSSR je leta 1961 poslala človeka na Mars. Tako je šla zgodovina... Konec dvajsetega stoletja so na planetih sončnega sistema nastala človeška naselja.
  In leta 2020 se je začel prvi let človeštva do zvezde Sirius, okoli katere so se vrteli planeti, primerni za človekov razvoj. Po smrti Berije je uspel njegov sin Sergo. In v Tretjem rajhu so že izvajali drzne poskuse za pomlajevanje telesa. Tako je Hitlerjev sin Wolf najprej izgledal star približno trideset let in je lahko vladal zelo dolgo.
  Tako se je izkazal novi svet ... In koronavirus je bil zdrobljen v kali in preprečil širjenje okužbe.
  
  ČE NE BI BILO SUSODNE TRUDOVINE VLAKA Z ALEKSANDROM III.
  Vlak je skupaj s carjem Aleksandrom III. ušel iz nesreče pri Harkovu, ruski cesar pa ni prejel smrtnih poškodb notranjih organov. Posledično se je življenje Aleksandra III nadaljevalo in ni umrl pri devetinštiridesetih. Ko je cesar nekoliko povečal ozemlje cesarstva na jugu v Srednji Aziji, je svoj pogled usmeril na Daljni vzhod. Gradila se je transsibirska železnica in Rusi so prodrli v Mandžurijo in pospešeno gradili Port Arthur.
  Začeli so krepiti svoj vpliv v Koreji. In to je pripeljalo do prve velike vojne v vladavini Aleksandra III z Japonsko. Carska Rusija je bila na to nekoliko bolje pripravljena. Na Baltiku so ladje zgradili leto prej, vključno z bojno ladjo Slava, medtem ko Kitajska denarja od Rusije ni prejela. In ni jih mogel izdati Japoncem. In japonska flota je bila šest ladij šibkejša.
  Kljub temu so samuraji še vedno začeli vojno. Rusija je gospodarsko hitro rasla in ni bilo zamude pri pridobivanju.
  Želel sem vojno in Aleksandra Tretjega. Prebivalstvo Rusije se je hitro povečevalo. Rodnost je ostala visoka, umrljivost pa se je zaradi strogih ukrepov močnega kralja zmanjšala. Zemljiški deleži kmetov so postali manjši. Potrebna so bila nova zemljišča. Da, kralj je želel vojaško slavo. Dobro je biti mirotvorec, a bolje je biti osvajalec. Aleksander Tretji se je želel vpisati v zgodovino kot velik človek.
  Toda vojna v Evropi je preveč tvegana, a zakaj se ne bi proslavili v bitki z Japonsko. Poleg tega so ruski generali najboljši na svetu, še bolj pa vojaki.
  Začetek vojne za Rusijo ni bil zelo uspešen. Tri bojne ladje so bile poškodovane, križarka "Varyag" in topovski čoln "Koreets" sta potonila po junaški bitki.
  Toda potem so se stvari izboljšale. Admiral Makarov ni umrl, zato je prejel veliko moč od cesarja in preprosto ni mogel spustiti Cirila Romanova v Port Arthur. In ni bil na bojni ladji Petropavlovsk.
  Nadalje, čeprav se je Kuropatkin umaknil, ga je car takoj odstranil. Obleganje Port Arthurja je bilo kratkotrajno in Brusilov ga je sprostil.
  Ruska flota je delovala uspešneje kot v resnični zgodovini. Da, in eskadrilja Rozhdestvenskega je prej zapustila Baltik in prispela prej in v močnejši sestavi. Tako so bili Japonci poraženi na morju. In tudi na kopnem ...
  In sovražnosti so bile prenesene v samo metropolo.
  Šele intervencija Anglije in Amerike je Japonsko rešila pred okupacijo. Toda Japonci so bili prisiljeni Rusiji dati Tajvan, celotno verigo Kuril in plačati milijardo zlatih rubljev odškodnine. Rusija se je utrdila v Koreji, Mandžuriji in Mongoliji.
  Želtorosija je nastala iz kitajskih regij, ki so se prostovoljno pridružile Rusiji. Ni bilo revolucije, državne dume. Carsko cesarstvo je uspevalo in doseglo večji uspeh v gospodarstvu kot v resnični zgodovini. Pojavili so se tudi prvi lahki ruski tanki in težki štirimotorni bombniki na svetu. In prebivalstvo Rusije, tudi na račun Kitajske, je postalo veliko.
  Kljub temu se je prva svetovna vojna začela, tako kot v resnični zgodovini, 1. avgusta 1914. In to je bil hud boj.
  Carska vojska je bila številčnejša kot v resnični zgodovini in bolje tehnično opremljena. In gospodarstvo Rusije je močnejše, vojaško-industrijski kompleks in finance in avtoriteta carja so višji.
  In Aleksander Tretji je sprejel Rusijo s plugom, zdaj pa je imela letala s štirimi motorji, tanke in celo rakete. Bili so projekti in težki tanki, zlasti Mendelejev, in letala s šestimi motorji. In veliko več.
  Od vsega začetka je bil potek prve svetovne vojne drugačen. Ruske čete so zmagale v Vzhodni Prusiji in dokončno zavzele Przemysl. Premagali so Nemce in dosegli velike zmage na vseh frontah. Vojna se je izkazala za krajšo kot v resnični zgodovini in je potekala skoraj v eni vrani. Šest mesecev pozneje, 23. februarja 1915, je Nemčija kapitulirala. In Avstro-Ogrska še prej.
  Turčija se je predala dva tedna pozneje. In bilo je kul.
  Car Aleksander Tretji je dosegel odmevne zmage in postal velik kralj.
  Rusija in zavezniki so si razdelili trofeje. Avstro-Ogrska in Otomansko cesarstvo sta izginili s političnega zemljevida sveta. Večina Otomanskega cesarstva, vključno s Istanbulom, je postala del Rusije. Jug Iraka je prejela Velika Britanija, pa tudi jug Palestine in pogosto Savdska Arabija. Sirija in Mala Azija, Istanbul, ožine, sever in središče Iraka, sever Palestine so postali ruske province.
  Rusija je dobila še Galicijo in Krakov. Pa tudi češko in slovaško kraljestvo ter madžarsko. Samo Avstrija je ohranila svojo neodvisnost. Transilvanija je pripadla Romuniji. Jugoslavija je nastala kot kraljevina v Rusiji, vključena prostovoljno.
  Nemčija je izgubila tudi del ozemlja, vključno s Klaipedo, Poznanom in Danzigom. Čeprav je Vzhodna Prusija obdržala. Nemške kolonije v Tihem oceanu je zajela Rusija. In Velika Britanija v Afriki. Francija in Danska sta vrnili tisto, kar so Nemci zajeli pod Bismarckom. Plus njene ogromne odškodnine. Tako so bili vsi veseli.
  A tudi po tem se je prerazporeditev sveta še nekaj časa nadaljevala. Rusija in Velika Britanija sta si razdelili Savdsko Arabijo in Iran. In potem Afganistan in Rusija, ki dokončata skoraj celotno delitev sveta. Samo na Kitajskem so bile vojne in širitve z različnih strani.
  Aleksander Tretji je živel osemdeset let in umrl šele leta 1925, tako da je cesarstvo prepustilo bogatemu in uspešnemu njegovemu sinu Nikolaju II. Aleksander Tretji je postal najuspešnejši ruski car, njegova vladavina pa je bila druga najdaljša za Ivanom Groznim in zelo veličastna. In sam Aleksander Tretji je postal najdlje živeči vladar v zgodovini Rusije.
  Tako je bila zgodovina tega monarha uspešna. Nicholas II se je še naprej širil na Kitajskem. In zmagal je v vojni z Japonsko med veliko depresijo ter jo popolnoma zasedel in vključil v Rusijo. Leta 1938 je umrl Nikolaj II. In njegov prestol je prevzel dedič Aleksej II. Tokrat je bil zdrav, zato je Aleksander za sina Nikolaja izbral primernejšo ženo.
  Hitler je prišel na oblast v Nemčiji, vendar mu ni bilo dovoljeno obuditi moči Wehrmachta. In le Mussolini se je malo boril in zavzel zadnjo neodvisno državo v Afriki - Etiopijo.
  Hitlerju je uspelo le z dovoljenjem Rusije združiti se z Avstrijo in dvigniti nemško gospodarstvo. Toda njegova vladavina je potekala brez vojne. Dokler Fuhrer ni umrl leta 1958. Po tem se je v Nemčiji začela postopna demokratizacija in vrnil se je večstrankarski sistem.
  V Italiji je po Mussolinijevi smrti uspelo njegovemu sinu, vendar sta bila delno obnovljena tudi demokracija in večstrankarski sistem.
  In malo po malo je bilo v Rusiji več svobode. Toda najpomembnejša stvar je širitev prostora. Leti v vesolje, na Luno in v druge sisteme.
  Svet je postal bolj stabilen in bogat. Ruski rubelj je nadomestil britanski funt in postal glavna svetovna valuta.
  Kolonialni sistem ni razpadel, ampak se je okrepil. Tako Afrika kot Azija sta imeli več reda in manj lakote in vojn.
  Islam je postal mirnejši, saj je izgubil radikalnost. Ljudje so v dvajsetem stoletju obiskali vse planete sončnega sistema. In leta 2021 se je začela prva skupna odprava z rusko-ameriško odpravo na zvezdo Sirius. In tako so ljudje dobili nekaj bolj mirnega, stabilnega, vzdržljivega.
  
  
  Führerjev NOS JE ČUPIL PESTI
  Stalingradska operacija se je začela 19. novembra 1942. Toda nacistom je uspelo ponovno združiti čete in okrepiti boke. Intuicija Hitlerja tokrat ni izneverila in se je uspel pravočasno odzvati. In nacisti so se lahko tokrat, tako kot med drugo operacijo Rzhev-Sychov, zanašali na utrdbo, da bi odvrnili sovjetsko ofenzivo.
  Poleg tega je obrambo nacistov olajšalo neleteče vreme, zaradi katerega ni bilo mogoče uporabiti jurišnih letal, topniška priprava pa ni bila tako učinkovita. In nacisti, ki so se zanašali na trdno obrambo in se zarili v tla, in skoraj brez izgube v številu, so se uprli. Da, med operacijo Rzhev-Sychov je bilo več sovjetskih čet, nato pa je bila ofenziva Rdeče armade odvrnjena, potem pa je bil tukaj dosežen še toliko večji uspeh v obrambi. Poleg tega vremenske razmere in vzdržljivost Nemcev v bitkah.
  Pa tudi premoč nacističnih enot v izkušnjah.
  Skratka, fronta se ni sesula in nacisti so se lahko izognili zimskemu zlomu, kot je bilo v enainštiridesetem letu.
  V Afriki so sprva zmagali zavezniki. Toda Hitler je prenesel še nekaj divizij, saj mu ni bilo treba zbirati vojakov za Mainstein. In Rommel je takoj prejel velike moči in izkoristil Montgomeryjevo počasnost. In zadal udarec strašne sile in učinkovitosti ameriškim vojakom.
  Ameriška vojska v Alžiru je bila popolnoma poražena, izgubila je samo več kot sto tisoč ujetnikov. Da, novi nemški tank "Tiger" se je izkazal za šok za Yankee. Svojo vlogo je imelo tudi dejstvo, da je Fuhrer konec septembra v Stalingrad poslal najboljšega nemškega pilota iz Marseilla. In Marseille je zaradi tega pobegnil iz nesreče in se boril s sovjetskimi vojaki. In ko je bitka zamrla pri Stalingradu, se je spet vrnil v Sredozemsko morje in tam vneto mlatil Britance in Američane, kar je zanje postalo prava nočna mora.
  Poraz ZDA v Alžiriji je bil za Američane šok. Treba je opozoriti, da je v bitki pri Midwayu na tem svetu Yankeejem uspelo manj kot v resnični zgodovini, doslej pa je bila v Pacifiku vojna enakopravno. Japonci niso mogli zavzeti havajskega arhipelaga, Američani pa še niso mogli v ofenzivo.
  In šok, ki ga je povzročil poraz v Alžiriji, je tako močno vplival na ZDA, da so se odločile zamrzniti vojno na vzhodni polobli, umakniti tiste, ki so preživeli iz Maroka, pri čemer so za seboj pustili celo opremo. In kar je najpomembneje, ustavite bombardiranje.
  Glede na to, da se je povečala tudi podmorska flota Tretjega rajha, je jasno, da je Britanija močno oslabila in tudi zmanjšala sovražnosti.
  Ja, in Marseille dobiva veliko ...
  Stalin je po tem, ko so Nemci odbili ofenzivo na jugu in v središču, začel biti previden. Operacija Iskra je preložena. In ko se je začelo, so se Nemci uspeli okrepiti in tudi tukaj so lahko držali obrambo.
  Stalin je ukazal napredovanje v regiji Voronež. Sprva so bile sovjetske čete uspešne, nato pa je Mainstein sprožil močan protinapad z juga in odrezal sovjetske enote ter ustvaril kotel. Nemci so obnovili svoje položaje, izgube Rdeče armade pa so bile velike.
  Po tem so boji na vzhodni fronti zamrznili. Hitler se je odločil sprejeti alternativni vojni načrt - okrepiti Rommla in napredovati v Egipt, na Bližnji vzhod ter naprej v Iran in Indijo. In osvojiti tudi Afriko. In na vzhodu za obrambo.
  Stalin, ki je utrpel velike izgube, se je odločil, da bo napolnil čete in se držal taktike čakanja in gledanja. Nemci se bodo odločili, da bodo zdaj izpustili, izčrpani in on bo v obrambi razbil njihove tanke. Toda Hitler ni želel napadati na vzhodni fronti, temveč se je zanašal na afriško in bližnjevzhodno prizorišče operacij.
  Rommel je prejel nove tanke Tiger in Panther ter samohodne puške Ferdinand, ki so bile po kakovosti boljše od britanskih vozil. In na nebu je Focke-Wulf z močnim orožjem pritisnil na Britance. In Marseille je postal taka nočna mora, da je po petsto sestreljenih letalih drugi za Hermannom Goeringom prejel Veliki križ železnega križa. Pred tem pa viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Prišli so temni dnevi za sovražnike tretjega rajha. Rommelov udarec je zdrobil Montgomeryjeve čete.
  Situacijo je poslabšalo dejstvo, da so Nemci zavzeli Gibraltar in zavzeli Malto.
  Franco je privolil v napad na to trdnjavo zaradi Hitlerjevega ultimata. In v napadu na Malto so Nemci uporabili divizije, odstranjene z vzhodne fronte.
  Poleg tega je v Tretjem rajhu veljala popolna mobilizacija in proizvodnja orožja se je močno povečala.
  Maja in junija je Rommel zavzel Libijo in Egipt. In avgusta sem bil že v Iraku in Kuvajtu. Prišli so Angleži. Septembra so nemške in turške čete vdrle v Iran in ga hitro zavzele ... Novembra so bile že v Indiji. In decembra so zajeli to državo in se združili z Japonci. Po tem se je nemška ofenziva v Afriki nadaljevala pozimi.
  In Stalin je še vedno čakal in zamrznil vojno. In Nemci so odšli v Afriko. V množični proizvodnji so imeli reaktivna letala, predvsem lovce, Britancem pa je bilo zelo slabo. Ker niso imeli enakih letal. In ni bilo več asov. In nemški piloti so jih temeljito zdrobili.
  In osvojili so Afriko ...
  Stalin je računal na nove tanke T-34-85 in IS-2, vendar se je izkazalo, da to ni najboljša ideja. Do poletja 1944 so Nemci osvojili tudi Afriko. Pojavili so se v množični proizvodnji "Panther" -2 in "Tiger" -2, močnejših motorjev v resnični zgodovini, kar pomeni, da so stroji sami bolj mobilni in učinkoviti, čeprav težki. "Panther" -2 je tehtal triinpetdeset ton, "Tiger" pa -2 oseminšestdeset ton. In obe vozili sta oboroženi z 88-milimetrskim topom 71 EL. Ki prebija sovjetska vozila z velike razdalje, precej hitro streljanje in natančno.
  Hkrati ima Tiger-2 motor s 1000 konjskimi močmi in ta tank ni slab v voznih lastnostih. In Panther-2 ima motor z 900 konjskimi močmi.
  Do poletja Stalin ni uspel pridobiti kvalitativne premoči v tankih. In v letalstvu so nacisti močno napredovali.
  Imajo tudi polnopravni reaktivni bombnik. In močan štirimotorni Yu-488 in šestmotorni TA-400. Ni slaba bila večnamenska evolucija TA-152 Focke-Wulfa, ME-309 in drugih strojev.
  22. junija 1944 je Stalin začel veliko ofenzivo v središču. Toda nacisti so bili na to pripravljeni. Poleg tega je Fuhrerju uspelo prehiteti Stalina in je 6. junija 1944 začel pristajati v Veliki Britaniji. In London je padel v dvanajstih dneh.
  Nekaj dni kasneje je Velika Britanija kapitulirala.
  Rdeča armada, ki je imela premoč in število ter najnovejše tanke, je lahko prebila obrambo. Toda potem so Nemci začeli protinapad. Bitke so pokazale, da je Tiger-2 v tankovskih bojih boljši od IS-2, tako v čelnem oklepu, predvsem na čelu kupole, kot v oborožitvi. Kako boljši je Panther -2 in tudi v voznih lastnostih. In T-34-85 ni dovolj močan obrambni stroj.
  In Nemci so ponovno pridobili svoje položaje.
  Nato je Hitler ukazal nadaljevanje ofenzive na vzhodu. Glavni udarec je Kavkaz in nafta.
  In potem je Turčija odprla drugo fronto proti Rusiji v Zakavkazju. In spet zmaga Wehrmachta. Konec koncev so Nemci številčno in kakovostno močnejši. In uporabljajo tudi evropske in arabske delitve. Nacisti so še posebej močni v zraku, kjer imajo kvalitativno prednost, predvsem v oborožitvi in hitrosti.
  Poleg tega imajo Fritz veliko kolonialne pehote. Na Kavkazu so precej topli za boj. In nemška jurišna puška MP-44 je boljša od sovjetskih modelov. Zdi se, da so vsi nacisti boljši. Samo v artileriji ZSSR ima pariteto. Toda Nemci so v zraku prevzeli prevlado. Po kvaliteti so bili vedno močnejši, po številu pa so potegnili naprej. In reaktivna letala nimajo analogov.
  Povedati je treba, da je naciste težko prehiteti po človeški sili. Imajo satelite ter evropske, afriške in celo indijske in arabske divizije. In dlje ko traja vojna, bolj se razmerje moči spreminja v ne v korist ZSSR.
  Poleg tega se Kavkaza ni mogoče obvarovati pred dvojnim udarcem. Poleg tega je Japonska z zahrbtnim udarcem odprla tudi tretjo fronto.
  Samurajem je šlo bolje, Američani pa niso mogli prevzeti pobude. Japonci so svojo številčno premoč nadomestili z velikimi izkušnjami in spretnostjo. Poleg tega, če bi Združene države v letalstvu še vedno lahko hitro žigosale letala, potem ne morete zgraditi flote s tako pospešenim tempom. In to je seveda upočasnilo prestrezanje pobude.
  In Japonci, ko so se združili z Nemci, so lahko sprostili del sil in po mobilizaciji pehote napadli ZSSR in Mongolijo.
  Dodane težave. Jeseni in pozimi so nacisti zavzeli ves Kavkaz, pa tudi reko Uralsk in Astrahan.
  Postalo je precej neprijetno. In zelo nevarno. Kaj naj stori Stalin v tej situaciji?
  Hitlerju je ponudil mir pod kakršnimi koli pogoji. Toda ameriškega Fuhrerja v tistem trenutku niso vmešavali in je rekel: kaj pa, če je mogoče pokončati ZSSR. Nemci so marca začeli veliko ofenzivo proti Saratovu.
  In v seriji so imeli tank E in celo prve diskete, ki jih sovjetske protiletalske puške niso mogle sestreliti.
  In na splošno je zaradi laminarnega curka diskoteke Tretjega rajha postale neranljive za osebno orožje.
  Toda aprila, po zavzetju Saratova, Kujbiševa, Penze in severno od Arhangelska, si je Hitler premislil in Stalinu ponudil mir pod zelo težkimi pogoji. Poleg tega bi se morala ZSSR boriti tudi z ZDA. Poleg tega se boriti skoraj za nič. Hitler je obljubil le čisto simboličen košček Aljaske.
  Fuhrerja so očitno vznemirile govorice o jedrskem orožju, ki ga razvijajo Američani.
  Stalin se je strinjal s strogimi pogoji Tretjega rajha, vključno s plačilom odškodnine za sto let.
  Toda uspelo mu je rešiti Moskvo pred napadom. Vseeno hvala.
  In nacisti so se skupaj z Japonsko preselili v Ameriko. Želeli so odločilno zmago.
  Ampak ne vsi mačji pust. Čeprav je kopenska vojska Wehrmachta močnejša, je treba premagati veliko razdaljo do Združenih držav Amerike in se tako resnično vkopati in osedlati sovražnika.
  Toda Fritz se počasi, a zanesljivo dviguje. Skozi Islandijo, Grenlandijo, Kanado s severa ter skozi Argentino in Brazilijo ter naprej do Venezuele in Mehike z juga.
  In seveda se ZDA ne morejo upreti. Poleg tega se je pojavil MP-64, naprednejši in lahek nemški mitraljez. In seveda bolj napredne in vrste letal nemške vojske. In najbolj nevarna stvar so seveda nemška dekleta - super na najboljših tankih na svetu.
  Boji so se preselili na jug Mehike. Slavna štiri dekleta so tank spremenila v najnovejšo modifikacijo E-50. Avto je res ultra moderen, krmiljen z igralnimi palicami, razmeroma lahek s 65 tonami z motorjem 1550 konjskih moči.
  Čelni oklep je 250 mm, stranski oklep je 170 mm in celo pri znatnem naklonu. Toda zaradi tega so dekleta v rezervoarju malo utesnjena. Tu ni toliko udobno kot v "Tigru" -2, zato ima avto zgoščen in predvsem postavitev. Toda zdaj ameriški tanki ne morejo prebiti tanka, tudi če streljajo ob boku od blizu. Takšna zaščita je sposobna vzdržati strel IS-2.
  Dekleta so zadovoljna in avto gre kar hitro. Gerda s pritiskom na gumbe igralne palčke pravi:
  - To je stroj! Resnično mojstrovina!
  Charlotte odgovarja:
  - Stranice so zelo poševne in loputa je ozka, vrha skoraj ni. Takšnega stroja se ne morete prebiti, vendar ni udobno!
  Gerda je navdušeno pripomnila:
  - Ampak učinkovito! In popolnoma neprepusten!
  Magda je z nasmehom odgovorila:
  - Kot vidimo, Bog pokrovitelj Nemčije!
  Christina se je nasmehnila in odgovorila:
  - Sami zmagujemo! In to je bistvo naše strategije!
  Gerda je navdušeno pripomnila:
  - Do nedavnega se nam je tank "Lion" zdel meja popolnosti. In zdaj je avto za petindvajset ton lažji, prekaša "leva" tako po oborožitvi kot oklepu, predvsem pa po voznih lastnostih. Tako nas Amerika ne more zlomiti!
  Charlotte se je zasmejala in rekla:
  - Ne zlomi ga! Vse jih bomo zlomili!
  Tu se je pred Magdo pojavil "Sherman". Deklica je poslala izstrelek naravnost v tarčo. Razbil avto.
  Vseeno je treba priznati, da Američani pri tankogradnji opazno zaostajajo. "Sherman" očitno ne vleče v bitke, "Pershing" pa je le malo boljši. Poleg tega so se Pershingi v seriji pojavili šele na začetku petinštiridesetega leta in so po svojih parametrih podobni zgodnjemu modelu Panther. E-50 udari Američane na razdaljo več kot pet kilometrov.
  Dekleta so zelo ponosna na tako premoč svojega orožja. In žvižgajo pesmi.
  Magda znova sproži, udari skozi, tokrat zaščitenega Shermana, in čivkanje:
  - Razpršil žogo in odhitel v galopu!
  Tudi zasloni "Sherman" niso pomagali. Nemški tank se vozi sam. Z gosenicami zdrobi pehote. Dekleta požvižgajo pesmi na harmonike. Škropljenje krvi pod valji. Tank se giblje dovolj hitro, gosenice pa so naprednejše in prehodnejše, hkrati pa sorazmerno lahke.
  Dekleta žvižgajo ... Gerda pripomni:
  - Mehika je zadnja država na poti v ZDA. Prevzeli smo že toliko različnih prestolnic. In toliko osvojenih držav! Prvo osvajanje smo začeli iz Avstrije, zdaj pa se selimo v Mexico City! Naša vojaška četa je veličastna četa!
  Christina je logično odgovorila:
  - Najprej smo organizacijsko boljši od nasprotnikov. Majhna država je Nemčija. Nemci so najbolj disciplinirani in visoko organizirani ljudje na svetu. Plus totalitarni nacionalsocialistični režim. Kar nam je dodalo tudi moč in organiziranost. - Deklica je z boso nogo tekla po stranskem oklepu trupa iz zlitine in nadaljevala. - Potem sijajni talenti naših generalov in najprej Hitlerja. Nasprotnike smo lomili košček za kosom. In potem so dobili najboljšo tehnologijo na svetu. Pred nami je torej zmaga! In tretji rajh odpira krila nad svetom!
  Charlotte je racionalno pripomnila:
  - Najhujša je bila zima dvainštiridesetega leta. Poraženi smo bili v Afriki in blizu Moskve. Zapustili so Tikhvin in Rostov na Donu. In celo Harkov so zajeli Sovjeti. In ZDA so vstopile v vojno proti nam. Takrat se je zdelo: da se tehtnica ni zavihtela v našo korist in pred nami je prepad. Toda pomlad nam je prinesla nove zmage. In od takrat nam gre vse v prid!
  Magda je ustrelila. Sestrelil ameriško pištolo in čivkal:
  - Toda kljub temu brez posredovanja višjih sil naša vojska ne bi mogla doseči takšnega uspeha! Premagati boljše sovražnike! To je božja roka!
  Gerda se je zasmejala in odgovorila:
  - Strinjam se, da je božja! Toda ne Bog: Abraham, Izak in Jakob! In očitno arijevski, eden in vsemogočni Bog! Tisti, ki je ustvaril vesolje in izbral Nemce za svoje ljudstvo!
  Charlotte je prikimala in potrdila:
  - Vsekakor! Izakov Bog ni naš Bog! In če bi bili Judje res božje ljudstvo, ne bi zmagali! In če je tako, potem je tvoja Biblija Magda laž! In čas je, da opustite krščanstvo v korist arijskega monoteizma!
  Charlottine besede so zvenele kot strel iz mitraljeza.
  Christina je dodala:
  - In izgleda kot izdaja, biti kristjan. Konec koncev se izkaže, da ste za pacifizem - udarijo te po desnem licu, obrnejo levo!
  Gerda se je zdela primerna dodati:
  -In mislite, da je odrešenje od Judov! In to je na splošno - podobno izdaji!
  Magda je plaho ugovarjala:
  - Jaz pa ne mislim tako! Moje mnenje: Bog je eden! In ne judovski in ne arijevski!
  Charlotte je zavpila nazaj.
  -Kako ni arijevski! Samo arijske in nič manj!
  Gerda je spravljivo dodala:
  In tudi tehnologija! Kje smo začeli? Septembra 1939 so imeli le šest tankovskih divizij. In skoraj vsi rezervoarji so lahki, manj kot dvajset ton. Zdaj sam ne vem, koliko divizij imamo, ampak vozimo se na najboljšem tanku na svetu. Naše vozilo je brez primere po oborožitvi, oklepu, voznih lastnostih, hkrati pa po masi ni nezaslišano.
  Spomnim se preizkusov prvega "Tigra", nato na Hitlerjev rojstni dan 20. aprila 1042.
  Deklica se je ustavila in, zadihala, nadaljevala.
  - Potem je bil "Tiger" že najboljši tank na svetu. Toda njegovih voznih zmogljivosti ni mogoče šteti za zadovoljive. Toda po drugi strani se je pištola dobro borila in oklep je bil za tisti trenutek povsem primeren. In sam tank se je dobro obrnil, kar je kompenziralo nizko hitrost vrtenja kupole!
  In v štiridesetem letu smo bili kot tanki in njihovo število slabši od Francije in Velike Britanije. Toda zmagali so! V enainštiridesetem letu je imela ZSSR boljše tanke T-34 in KV od naših in nekajkrat več vozil! A vseeno smo zmagali! In morala je tehnologija in razum! In duh je pomemben!
  Christina je opozorila in drgnila golo peto o pedal:
  - Če smo zmagali z najslabšimi tanki, potem bomo zmagali zdaj! Seveda nas je bilo sprva manj kot sovražnikov. Zdaj smo zbrali hordo! Kaj nas lahko ustavi pri zmagi?
  Gerda je z nasmehom odgovorila:
  - Mislim, da so glavne težave za nami! Zdaj imamo celo številke
  Prekomerna telesna teža. Ne verjamem, da bo podjetje proti ZDA naletelo na težave.
  Charlotte je logično pripomnila:
  - Ne verjamem, da ima Amerika kaj proti nam! Njen Sherman je samo topovsko meso, njen Pershing pa je le malo boljši. Medtem ko proti našemu tanku, nimajo pušk!
  Gerda se je zdela primerna dodati:
  - In v reaktivnih letalih nimajo s čim pokriti naših sokolov. Poleg tega imamo toliko sužnjev in po številu nismo slabši od Yankeejev!
  Christina se je strinjala s tem:
  - Imamo opremo - vso Evropo in del ZSSR. In delavci - pol sveta! Naše tovarne smo prevedli na triizmenski način delovanja in gradimo nove tovarne! Američani nam zaradi števila ne bodo mogli dati asimetričnega odgovora. Nimajo trivialno toliko rok!
  Charlotte se je zahihitala in premaknila koleno na stol ter zarenčala:
  Ne bodo simetrične! - Deklica je streljala na "Grant" in dodala. - In če se bo začela proizvajati oprema, potem samo za zbiranje bojnih rezultatov z naše strani!
  Magda je plaho pripomnila:
  - Toda ko življenje ... Se pravi, življenje uči, da se v odločilnem trenutku ni treba sprostiti!
  Gerda se je s tem strinjala in obrnila ročico z golimi prsti, zamrmrala:
  "In ostajamo pozorni do konca!"
  Charlotte je potegnila svoje olajšane trebušne mišice in spomnila:
  - Dolgo smo prišli ... Od skromnega T-1 do velikanskega E-200. In to so seveda mejniki junaške kampanje! Na enak način naš rezervoar nikoli ne bo šel v kovino!
  Končno so dekleta naletela na ducat ameriških tankov. Osem Shermanov, dva Grantsa in dva Pershinga. Zadnji avto je imel nižjo silhueto in ni tako opazen. Priti v visok rezervoar je lažje. Dekleta so se izmenično streljala. Vsi so ostri in imajo veliko odzivnost. Utrjen in izurjen. Preživel pomemben del druge svetovne vojne in obiskal različne države sveta. Res so vrhunska dekleta.
  In Shermanovi so prvi eksplodirali. In razdalja je več kot pet kilometrov. Američani še vedno ne morejo dobiti svojega avtomobila.
  Streljanje, Gerda je zapisala:
  - Imamo najboljšo pištolo! Vse prebije z razdalje prave bitke in precej velike zaloge školjk. Tukaj bo 128 mm slabše.
  Magda se je strinjala s tem. Ko je ustrelil in razbil Shermana, je deklica rekla:
  - Zaloga školjk za ta kaliber je manjša. Toda načeloma 88-mm orožje načeloma ni slabo!
  Charlotte je ustrelila in vmešala:
  - Pazi na kaj!
  Gerda je ostro zalajala:
  - In ta "Sherman" in "Panther" bosta vzela. Mislim, da bi jih 75 mm pištola z dolgim deblom lahko razredčila!
  Christina je streljala z boso nogo in zarenčala:
  - Da, in ponudba školjk bi bila večja!
  Streljala je tudi Magda, ki je z golimi prsti pritiskala na krmilno palico. Zadnji "Sherman" osel. Naslednji udarec je bil prenesen na Grande. Ta tank je že tako zastarel in še slabše oklepen kot Sherman. Vendar je imela Amerika sprva veliko slabše tanke kot Nemčija. V štiridesetem letu so imele ZDA le 502 tanka in že takrat so bili mnogi zastareli. Toda že v enainštiridesetem letu so Američani izdelali več kot tri tisoč tankov. In potem je bil Sherman. Kaj lahko rečemo o tem avtomobilu? V smislu čelnega oklepa je celo nekoliko presegel T-34-76 in je bil nekoliko slabši v uničujoči moči pištole. Ja, in v voznih lastnostih. Toda po drugi strani sta optika in vidljivost veliko boljša od sovjetskih.
  Nato se je že v štiriinštiridesetem letu pojavil Sherman M 4. Tank je po oklepu in oborožitvi primerljiv s T-34-85 in nekoliko slabši od preprostega Pantherja in precej bistveno od Pantherja -2. Še kasneje se je pojavil kresnik "Sherman" z daljšo cevjo 17 funtov. Ta tank je bil po oborožitvi boljši od sovjetskega T-34-85, vendar ni bil zelo masiven.
  Obstajala je tudi zaščitna modifikacija Shermana s slabšimi voznimi zmogljivostmi, težja, vendar z oklepom 152 mm. A tudi ne najbolj množičen. Doslej so Nemci naleteli le na standardne M4.
  Toda zdaj so "Grandi" končani, zdaj pa sorazmerno nov tank Pershing.
  Gerda je predlagala:
  - Pojdimo malo bližje. Ta pošast ima morda debelejši oklep!
  Charlotte je zaničljivo naredila grimaso.
  - Ne skrbi! Ima le 102 milimetra. Avto tehta dvainštirideset ton, a je Sherman pustil močnega!
  Gerda se je zahihitala in predlagala:
  - Potem pa streljajmo!
  Magda je iztegnila svojo izklesano, boso nogo. Koliko različnih ostrih, ostrih kamnov, vročega peska puščav, trnja džungle, snega Rusije je poznalo njene gole, elastične, graciozne podplate. Z dolgimi, gladkimi prsti s sedefastimi nohti je pritisnila na gumb igralne palice.
  In izstrelil oklepni izstrelek z uranovim jedrom. In z nasmehom je čivkala:
  - Naj bo luč zate!
  105 mm top ima velik uničujoč učinek. In "Pershing" je izgubil polovico stolpa.
  Gerda je stresla svoje visoke, čvrste prsi in pripomnila:
  - Žal, "Tiger" tega ni mogel storiti! Manjkalo mu je udarne moči! A vseeno je boljši od Shermana.
  Magda je skeptično pripomnila:
  - Gledam kaj. Če bodo na "Firefly" obešeni zasloni, potem ne bo nič slabši od "Tigra", še bolje zaščiten na čelu!
  Gerda je jezno zmajala z glavo. Ustreljen v tank. In ob zaključku zadnjega "Pershinga" je dodal:
  - Naš "Tiger" je še vedno dražji, vsa ta zahodna eksotika in ruske perverzije. Verjamem v našo zmago, tudi s tanki T-4, naj bo!
  Dvanajst avtomobilov, dekleta so kliknila kot semena. Nanje niso niti streljali. Boleče dolge razdalje za ameriške puške.
  Dekleta gredo in se smejijo. Dobro zanje.
  Charlotte znova zažene znani hurdy-gurdy:
  - Ne, Magda! Krščanstvo bi se morali odpovedati enkrat za vselej. V nasprotnem primeru boste potencialni izdajalec!
  Zlatolaska je odvrnila:
  - Ne! Predan sem Tretjemu rajhu, vendar se tudi Jezusu Kristusu ne bom odrekel!
  Gerda je z golim podplatom udarila svojo lepo, mišičasto nogo po oklepu in pripomnila:
  "Toda Kristusa se ne sme zanikati!" Le priznati moramo, da je bil v mesu Nemec in ne Jud, in vse bo v redu!
  Magda je z nasmehom odgovorila:
  - Nemški ... Kaj pa pričevanje Svetega pisma?
  Gerda je ostro rekla:
  - Potem ti Biblija! Če je glavna kavarna!
  Magda je zmajala z glavo.
  - Mein Kaf ni božansko razodetje. In delo ene osebe, tudi izjemne! Verjamem v to, kar prihaja od Boga!
  Nato so vsi bojevniki v zboru zavpili:
  - Naš Bog je Adolf Hitler!
  Magda je pogumno odgovorila:
  - Toda Hitler ni bil tisti, ki je osvojil in ustvaril vesolje!
  Gerda je jezno udarila s svojo okroglo peto po oklepu in izjavila:
  - In o tem ne razpravljamo več! Kdo je ustvaril vesolje, bo pokazal čas!
  Charlotte je predlagala:
  - Naj si dekleta bolje zastavimo vprašanje - kaj bomo počeli po vojni?
  Christina se je nasmehnila in predlagala:
  -Gremo na posel! To je najboljše, kar lahko storimo!
  Gerda je s svojo snežno belo glavo prikimala:
  - Seveda v poslu! Ali pa bomo morda igrali v filmih?
  Magda se je nasmehnila in predlagala:
  - In kaj? To je dobro nadaljevanje kariere! Konec koncev so filmi odlični!
  Gerda se je nasmehnila, z roko potegnila po reliefni stiskalnici in pripomnila:
  - In koga bi igral? Angel kaj?
  Magda je z ohlapnim pogledom rekla:
  - Zakaj ne? Ker imam pravi videz. Vsem vernikom bi povedal o Jezusu Kristusu! To bi bilo reševanje!
  Gerda je negativno zmajala z glavo in pojasnila:
  - V novi arijski veri ni rešitve. Pravzaprav je bistvo ukaza Arijcem služiti Reichu. In ostalo - ubogajte Arijce! Torej ne rešujemo sami sebe, ampak vladamo!
  Christina je dekle z bakrom, vendar s primesjo rumenih las, je potrdilo:
  - Ja, vladamo in osvajamo! Na tem svetu smo v četah tretjega rajha. V tem primeru bomo imeli svojo vojsko. In osvojili bomo druga vesolja. Vse na tem svetu je relativno ... Mislim, da bo vojna, pa prazniki in posestva! Kombinacije uživanja v svetu in razburljiva vojna igra!
  Charlotte je dekle z bakreno rdečimi lasmi, ki je prikimala v znak strinjanja.
  - Vsekakor! Kajti resnično mirno življenje je dolgočasno ... Tako smo se navajeni boriti, da je za nas postal kruh!
  Gerda je popravila svojega partnerja:
  - Raje celo zrak! Ali vodo, pomešano s sladkim vinom!
  Magda je žalostno rekla:
  - Škoda... Včasih me preplavi val obžalovanja. Konec koncev je ubijanje drugih slabo. Povzročamo bolečino in trpljenje! Kaj, otroci brez očeta!
  Gerda je zmajala z glavo in pripomnila:
  Vsi smo v nevarnosti! Toda potolažite se! Človek je še vedno smrten! In če pomislite, ali je to res pomembnih trideset ali štirideset let na lestvici večnosti? In večno življenje!
  Magda je z vzdihom odgovorila:
  - No, če gledaš filozofsko, potem je pač tako ... Ampak res, majhnim otrokom to nič ne olajša!
  Charlotte je vrgla svoje bakreno rdeče lase in siknila:
  - Predstavljajte si, da so podčloveški! Samo živali in počutili se boste bolje!
  Magda je, stresla solzo s trepalnic, odgovorila:
  - Ampak navsezadnje in živali je škoda! Oh ... v kakšnem svetu živimo! Vse je preprosto neusmiljeno! In smrt pravi!
  Charlotte je odločno spregovorila in sestavila:
  Pustite reke krvi
  teče po zemlji,
  Naj stokajo od bolečine -
  Požari povsod!
  In naj zlo umre
  Besna žoga vlada,
  Vsi umrete
  Satan vas je poklical na odgovornost!
  Naj požre vihra
  Pretok človeških teles ...
  Planet trpi
  Zločin kraljuje!
  Gerda je prekinila svojega partnerja in z golo nogo zakrila svoja škrlatna usta. Plavolasi terminator je vzkliknil:
  - No, zakaj tako pesimističen! Tu se bo vojna končala in planet bo cvetel kot vrt. Mislim, da jih je še nekaj. Amerika je še šest mesecev, no, največje leto. Nato bomo dodali Rusijo in ostala bo samo Japonska. Ampak to je pri nas kratkotrajno. Kvečjemu čez tri leta se bodo vse vojne ustavile... In ljudje se ne bodo nikoli več pobijali!
  Christina je pojasnila:
  - Vsekakor pa v vojni ... Mislim, da bo prišel čas in zelo kmalu, ko bo na svetu ostal samo en imperij. In potem v vsakem primeru ne bo vojn. In mislim, da bo zaradi razvoja kmetijstva in idealne nemške organizacije v nekaj letih izginila tudi lakota. Potem bodo zgrajena stanovanja za vse. - Deklica z bakreno rumenimi lasmi in mišičasto, vitko in popolno sorazmerno postavo je govorila z navdušenjem. "Takrat se bo razvila medicina in bo bolezen izkoreninjena. Leteli bomo v vesolje, naselili se bomo v različnih svetovih. Osvojimo starost. Vsi ljudje bodo mladi in lepi, kot čudoviti vilini. Ali pa nas morda v vesolju čakajo nove vojne. Tako zvezdniško s trikrakimi vesoljci. In pogumno se bomo borili za ideje fašizma po vsem vesolju!
  Charlotte je z sijočim nasmehom na ustnicah zapela:
  - Borili se bomo za svetel jutri ... Poljubimo se!
  Magda je že bolj optimistično izjavila:
  - Ampak tako je bolje! Ne večne vojne, ampak mirno ustvarjanje!
  V tistem trenutku je avto povozil mino. Rezervoar se je stresel. Valj je počil in avto je nekoliko upočasnil. Gerda je po radiu poklicala ekipo za popravilo. Poškodba rezervoarja ni prikrajšala voznih zmogljivosti, ampak je nekoliko zmanjšala njegovo hitrost. Zato je treba valj hitro zamenjati. Tukaj je lokacija vzmetenja drugačna - bolj priročna za popravilo kot zaporedni vrstni red, značilen za "Tigre" in "Pantherje".
  Poleg tega so se dekleta z veseljem ogrela v džungli. Zakaj ne bi plavali v reki. Rezervoar je seveda vroč, tudi klimatska naprava se ne more spopasti. Še vedno je jug Mehike - tropi, marca pa je precej vroče. Toda na splošno je vreme nebeško.
  Reka je bila v bližini in dekleta so se potopila vanjo. Za krokodile vam ni treba skrbeti. Tukaj se dogaja vojna in vsa živa bitja so že dolgo bežala. Voda je topla in prijetna za kopanje. Dekleta so plavala in Gerda je ob občudovanju obale džungle opazila:
  -Vseeno pa naš svet ni brez šarma! Verjetno bi bilo dobro postati nesmrten kot planinec in vsi skupaj živeti s človeštvom in opazovati njegov razvoj. In leti skozi vesolje!
  Cristina je prikimala in rekla resno:
  - Nebesa brez greha, izjemno dolgočasna ... Ni bogastva v igralnici, da bi izgubili, ampak še bolje zmagali, ne loviti. Ja, vojna povzroča odvisnost ...
  Charlotte je predlagala:
  - Mislim, da bodo kmalu izumili igre, ki jih je mogoče prikazati na zaslonu - taka je vojska!
  Magda je z nasmehom pripomnila:
  - Vse bi moral uničiti!
  Christina ga je vzela in zapela:
  - Uničenje je strast ... Ne glede na to, kakšna moč!
  Gerda je piskanje in smrčanje pela:
  - Želim videti praznino pred seboj! V njem bom zgradil svoj grad, svoje sanje!
  Charlotte se je zahihitala in predlagala:
  - Ne, prav gotovo se je super boriti! Ampak še bolje je zmagati!
  Christina je na vso moč vzkliknila:
  - Desnica neba sama pomaga Nemčiji. Naša arijevska vera, naš edinstveni monoteizem! In kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!
  Gerda je pljusknila vodo in odgovorila:
  - Da, postali smo močnejši! Škoda, da smo ravnokar naleteli na protitankovsko mino.
  Christina je zamišljeno rekla:
  - In kako zaščititi gosenice?
  Gerda je skomignila z mišičastimi rameni.
  - Ne vem...
  Charlotte je racionalno pripomnila:
  - Zaščitene so pred granati s ščiti in pred minami ... Razen če so debelejše, da ne počijo!
  Gerda je zmajala z glavo.
  - Potem se bo vozna zmogljivost zaradi povečanja teže zmanjšala. Tako bi tank letel!
  Magda je potrdila:
  - To je to! Tako, da rezervoar lebdi v zraku in ne pade! In razvil hitrosti petsto milj na uro!
  Charlotte je, pljuskajoča, sporočila informacije:
  - Slišal sem, da ima naša flota posebne ladje, ki malo letijo, ne da bi se dotaknile vode! In razvijejo hitrost vijačnega borca in lahko nosijo vojake ter pridobijo prevlado na morju! Takšno letalstvo na morju nas bo naredilo nepremagljive!
  Gerda je popravila svojega partnerja:
  - In že smo nepremagljivi! To nas bo naredilo - super nepremagljive!
  Charlotte se je obrnila na hrbet, brcnila z bosimi, izklesanimi nogami po zraku in zakukala:
  - Ko smo združeni, smo nepremagljivi! Mi smo arijske deklice, morilci v naših srcih!
  In lepotica se je potopila globlje v vodo. Šel malo globlje. Prijateljice je udarila po bosih petah in izstopila. Izstrelila je vodnjak in zakukala:
  - Kako dobra pomlad v tropih! Voda je kot parjeno mleko!
  Gerda je v šali zapela:
  - Afrika je grozna ja, ja, ja .... Afrika je nevarna, ja, ja, ja! Ne hodite dekleta v Afriko na sprehod!
  Lepotice so se smejale. Drsališče je že spremenjeno - popravljalske ekipe so v najboljših močeh. In punce od vsepovsod so skočile v tank. Silhueta E-50 je precej nizka in sam avto ni preveč opazen. Bojevnice so prižgale plinskoturbinski motor in v nekaj sekundah nabrale hitrost.
  Charlotte, izkušena tankerka, je pripomnila:
  - Vseeno je plinskoturbinski motor veliko boljši od dizelskega. Je bolj kompakten in hitreje pospešuje rezervoar. Naš avto ima neverjetno okretnost!
  Gerda je v šali zapela:
  - Bil je nepreviden in naiven, dekleta so imela goli mladi videz ... Vse okoli se je zdelo čudovito - pred tristo leti!
  Christina je navdušeno pripomnila:
  - Ne! Naš poveljnik udari s smislom za humor... Čeprav se res zdi, da so od začetka vojne minila stoletja... - Deklica je z roko prešla po visokih, elastičnih prsih in nadaljevala. - Hkrati se včasih ujamete, da se počutite, kot da je bilo včeraj! Konec koncev, življenje ljudi je kratko in nekako mine neopaženo!
  Gerda je ostro pripomnila:
  Ampak nismo stari, kajne? Polni smo moči in energije! In naša pot od zmage do
  Zmaga!
  Magda je obložila mitraljezni stolp, porušila ameriško celico in zakukala:
  - Ja, verjamem v našo zmago ... Še posebej zdaj, ko imamo vse adute. Ampak ne postavimo voza pred konja!
  Gerda se je z vzdihom spomnila:
  - Albert... Pogrešam tega fanta... Nenavadno se je zaljubiti v derža, tudi visokega, v Apollonovo postavo!
  Charlotte je logično pripomnila:
  Tudi Albert mi je bil všeč. Ima nekaj posebne lepote. In na splošno najstnike, ko njihova fizionomija še ni pokrita z brado in njihove obrazne poteze še niso dokončane, odlikuje poseben čar. In kar je najpomembneje, še niso tako merkantilni, ljubijo vas, ne vašega denarja!
  Christina je racionalno pripomnila:
  - Vsi štirje smo tako lepi, da imajo moški najprej radi svoja telesa. In koliko imamo, je že naš dohodek!
  Gerda je logično rekla:
  - Lažje je biti ženska! Pokliči psa in skočil bo v posteljo. Vsaj ko si mlad. Nikoli ne boš brez moškega. Pritegniti jih je enostavno. Toda moški, da bi žensko spravil v posteljo, bi moral poskusiti ...
  Charlotte je sarkastično odgovorila:
  - Konec koncev ne ti ... Nismo preveč izbirčni!
  Gerda je negativno zmajevala s pošteno glavo.
  - Zagotovo ne na tak način! Obožujem mlade, čedne, zaobljene moške. In z nikomer ne hodim spat. Praviloma izbiram atletsko grajeno. Nekateri s trebuhom, tudi generalka me ne pritegne. In lahko izbiramo!
  Charlotte se je zahihitala in pripomnila:
  - Tukaj je prostitutka na plošči, ni vam treba izbirati. In trebušasti bodo služili, in plešasti, in stari ... To je seveda minus njenega poklica!
  Gerda je resno odgovorila:
  - Lahko greš v vojaško bordel... Potem bodo vse tvoje stranke mlade in vitke. In raznolikost in bolj ali manj privlačna ... Na primer, nikoli ne zavrnem čednega moškega!
  Christina se je zahihitala in zakukala:
  - Da ... Raznolikost se vklopi! Seks zahteva različne jedi in začimbe. Smo mlade ženske in imamo radi mlade... Želimo si športne partnerke z mišičastimi telesi. In nekdo se mora ukvarjati z ne tako čednimi moškimi. S temi ženskami lahko samo sočustvuješ!
  Charlotte je od tesnobe zapela:
  - Lepota človeka spremeni v sužnja ... In po smrti, verjemi, ne bom našel miru, svojo dušo bom dal hudiču za noč s tabo!
  Magda je streljala na ameriško samohodnico "Witch" in začivkala:
  - Greh je, kakšen seks je najin izven zakona ... Bolje je, da pustimo poželjive misli!
  Charlotte je jezno odgovorila:
  - In ti si stokal od orgazmov nič slabši od nas ... Torej ne bi smel vzgajati hinavske medicinske sestre.
  
  Hitlerjeve enote so Ameriko zelo močno vzele v obtok. In ga pritisnemo s sponko na obeh straneh.
  Vojni stroj Wehrmachta je napredoval skozi Mehiko. Hudi boji, veliko krvi in zlomljene kovine. Tudi tuje enote Tretjega rajha so utrpele številne izgube. Nacisti so poskušali čim bolj zaščititi Arijce. Afričani, Arabci, Indijci, Kitajci so bili vrženi v boj. Japonci so uporabili tudi bolj obarvano vojsko. To je nekoliko upočasnilo tempo napredka. Nemci sami so sedeli v težkih tankih. Fuhrer je ukazal, da se vse tanke, lažje od petdeset ton, umaknejo iz proizvodnje in preidejo na najnovejši model E-50. In tudi za uporabo izključno težkih oklepnih vozil v bitkah z Američani.
  To je nekoliko upočasnilo napredovanje Nemcev v Mehiki. Fritz je namestil najnovejši tank, streljal in uporabljal reaktivna jurišna letala z izboljšanim oklepom. Američani so se odvrnili. Marec je bil naporen.
  Pilot in superas Friedrich sta dosegla točke. Fant se je boril na najnovejši modifikaciji ME-262 "X" in zelo samozavestno izboljšal svoje rezultate. Hkrati izbija tako zračne kot zemeljske cilje. Helga je dirkala poleg njega na desni strani. Tudi upajoč bojevnik. Friedrich je že postal prava legenda, kot fantastični superman.
  In zdaj fant izstreli rafal petih zračnih pušk. Takoj eksplodira petdeset ameriških letal. Nosijo se iz enega zračnega izstrelka. Preostali avtomobili so bili zmrznjeni v omamljanju. Kaj takega še niso videli. In Friedrich spet požene. In še petdeset ameriških jastrebov je razstrelilo. To je res čudež. Helga strelja, sestreli štiri letala in zašepeta asu:
  - Ti si superman najvišje ravni!
  Ameriška letala skušajo zbežati, a tretji zavoj zliže še pol sto. Friedrichova natančnost je neverjetna. Resnično je hkrati nadčlovek in otrok. In sto petdeset ameriških letal je uničenih. Helgi je uspelo sestreliti pet avtomobilov, preostalim nemškim lovcem še manj.
  Fant pravi:
  - Kokoš kljuva zrno za zrno in se zredi več kot prašič, ki pogoltne velike kose.
  In zdaj se je Friedrich lotil kopenskih ciljev. Gertrude, ki z bosimi nogami pritiska na pedala, komaj sledi fantu. Friedrich strelja na tankovsko kolono. En raf iz navpičnega potopa uniči: sedemnajst tankov Sherman, osem Grandov, štiri Pershinge, devet samohodnih pušk Witch, tri Big Tome in osemnajst transporterjev. Vsi ti avtomobili so zadeti in v ognju. V njih se začne trgati bojni komplet. In sledi uničenje celotne kolone, dobesedno v nekaj sekundah.
  Helga, ta lepa blondinka teška z bosimi nogami, vzklikne:
  - Friedrich je pri nas najbolj kul as, samo najvišji razred se dogaja!
  Fant ji pokaže nos in se zahihita... Obrne svoj ME-262 in spet išče plen. Razvil je intuicijo. Tu je v oblakih utripalo sedem "mustangov". In potem so jih sestrelili. Nato je fant napadel kolone. Začel se je maščevati vsem, razbijati tako motorje kot transporterje. In nihče ne ugovarja! Američane samo iztrebljajo.
  Nekaj uspe zgrabiti in Helgo.
  Dekle se bori v enem bikiniju. To je njen kredo, kot počnejo mnoge pilotke. In zakaj je opaženo, da za ženske, ko smrt ne pride do njih z minimalno obleko. Nekako bolj srečne in neranljive punce, ki se borijo bose. In zaradi tega pojava se pilotke čim bolj slečejo.
  In v vročini je gola bolj prijetna. Konec marca je, nad Mehiko je zelo vroče, v samem letalu pa tudi motor dodaja toploto.
  Helga občuduje fantove zavoje. Tu z enim klicem uniči še štiriindvajset Shermanov, od katerih jih je šest zaščitenih.
  Fant je videti kot najbolj navaden otrok, star trinajst ali štirinajst let, vendar ima tako fenomenalno natančnost in moč. In ženske se držijo blond fanta kot igle na magnet. Poleg tega je Friedrich že generalpolkovnik letalstva.
  In prejel je veliko nagrad. Vključno s takšnimi naročili, kot je viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Tudi viteški križ železnega križa z meči iz platinastih hrastovih listov in črnimi diamanti. Zvezda viteškega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Deset navadnih viteških križev železnega križa z meči in diamanti. Pa tudi Veliki križ železnega križa. Pokal Luftwaffe v zlatu in diamanti. Uničevalec tankov Diamond Star, topniški uničevalec Diamond Star in še več.
  Takoj ko Friderik ni bil nagrajen. Njegov račun o uničenih letalih se približuje desetim tisočakom. Ko doseže deset tisoč, je že pripravljena nova nagrada: zvezda viteškega križa železnega križa s platinastimi listi, meči in diamanti. Pa tudi platinasti pokal Luftwaffe, obarvan z diamanti.
  Trenutno Friedrich uničuje še eno kolono tankov. Nato z neprevidnim gibom bose, fantovske noge sestreli devetnajst ameriških letal, med njimi tudi dva B-29. Ja, res je neverjetno kul fant.
  Friedrich izreče nesporen stavek:
  - Sposobni fantje odkrijejo več odkritij kot briljantni starci!
  In pravzaprav je najstnik najbolj kul bojevnik na svetu! In začel se je boriti, ko še ni bil star enajst let! Toda čas mine in fant odraste. On je največji fenomen. In nekaj je v njem, predvsem na genski ravni, čeprav je za svoja leta povsem normalne višine, le zelo mišičast.
  Tu naredi še en počitek ... Ustrelil je osem Airacobra in šest P-51. Kul fant, ne govori ničesar. Nato uniči več baterij in uniči več kot sedemdeset pušk. No, čas je, da se vrnemo, napolnimo gorivo v rezervoarjih in bojni komplet!
  Helga je tudi izbila dva topa in je videti zadovoljna. Friedrich se vrne z ogromno pridobitvijo. Tako srečen fant. Kljub temu bi opazno izboljšal svoje račune. Mladi as se skoraj takoj prestavi na drugega reaktivnega lovca, ne da bi čakal, da mu napolnijo avto. In Gertrude že leti z njim. Tudi čudovita blondinka v bikiniju.
  Friedrich ji pomaha in dvigne svoj hitri avto. Ta ME-262 lahko pospeši do 1200 kilometrov na uro.
  Za te stroje sta značilni nora hitrost in hkrati močna okretnost. Friedrich strelja z razdalje na Mustange - podre osem kosov in doda hitrost.
  Gertrude se smeji:
  No, ti si vitez! Jaz sem zate!
  Friedrich se zasmeje, iztegne jezik in zavpije:
  - In gospod superzvezdnik! In gore me ubogajo!
  In spet strelja, podre ducat avtomobilov. In spet se zahihita... Gertrude se nasmehne:
  - Ti, nekaj, česar se bojijo celo Rusi!
  Friedrich je deklici pomežiknil, čeprav ga komajda jasno vidi:
  - Mislim, da so najbolj kul Američani!
  Gertrude zavpije v odgovor:
  - Macho si! Macho si!
  Fant se je zahihital in čivkal:
  - Jaz sem super mačo!
  Gertrude je siknila s pridihom srebrnih zvončkov v glasu:
  - Heroj, ti si superjunak vseh stripov in vseh obdobij!
  Friedrich je dal na vrsto. Sestrelil je okoli trideset letal, od tega pet bombnikov. Avtomobili so se razkropili po zraku kot zažgani konfeti. Fant se je nasmehnil in rekel:
  - Toda cvet ljubezni ne raste, brez slave in uspeha!
  Gertrude je z boso nogo pritisnila na ročico in zacvrknila:
  - Ljubezen do vojnih gospodov, ujet sem bil v mrežo! Vojna si predstavljajte neumnosti, ne bodi ljubezen na svetu!
  Deklica je s pritiskom na sprožilec z golimi prsti sestrelila letalo ameriških letalskih sil in nadaljevala.
  "Včasih pomočnica v vsem, včasih spretno škodi ... In vojno imenujemo sveta in jo imenujemo podlo!"
  Gertrude je čivkala in sestrelila drugo letalo. In fant terminator je naenkrat star petnajst!
  Friedrich je z navdušenjem pel:
  Prisegamo na velikega Fuhrerja
  Čast obdržati in se boriti do konca...
  Ker je njegova moč kot sonce,
  Ker država brusi meč!
  Deklica je vrgla bose noge, nato pa potegnila kolena do polnih prsi. Nato je zapela:
  - Obožujem seks in junake ... Fuhrer je vstal - vse bo ubil!
  Friedrich je znova pribil od daleč. Štirideset letal je sestrelil s prijaznim salvom zračnega orožja.
  Fant je čivkal:
  - In jaz sem Zevs in Posejdon v eni steklenici!
  Gertrude je sestrelila letalo, ki ji ga je milostno prepustil superas, in zapela:
  - In zdaj nas Ares in Mars z veseljem gledata ... In lahko vidita, kaj se dogaja na splošno!
  Mladi superman je zacvilil, ko je sestrelil še ducat ameriških letal:
  - Vozim, a vozim drugače, čez kamenje, čez luže, po rosi ...
  Gertrude se je zaletela v ameriškega nevihtnega vojaka, z bosim, gracioznim stopalom in sikljanjem:
  - To je ljubezen! Seveda ljubezen!
  Deklica je stresla svoje visoke, zelo zapeljive prsi. Lepoti se ni vse izšlo, a jurišno letalo se je zagorelo in začelo razpadati.
  Gertrude je sladko začivkala:
  - V mojih zenicah - nočna mora ... En skok - en zadetek!
  A na nebu so spet letala. Svetlolasi, čedni Friedrich pošlje čakalno vrsto. Ugasne nekaj ducatov avtomobilov in žvrgoli:
  - Moj udarec! Vse sovražnike bomo razbili in raztrgali!
  Gertrude je sestrelila bojno letalo, ki ji je ostavljeno za tolažilno nagrado, in začivkala:
  - Noge so bile odrezane, truplo razkosano, podli Jenki so ubili vojaka!
  Friedrich se je zasmejal, spomnil se je močnega, gracioznega Gertrudinega telesa, deklica ni imela niti kapljice maščobe.
  Kakšen užitek se crkljati. Fant je zarenčal:
  - Moj boj, to je moj boj!
  In tako se je mladi bojevnik preusmeril na kopenske cilje. Tanki se premikajo. Samohodna palica. Fant od daleč odpre navijaški ogenj in zraven poje:
  - Izgledamo kot sokoli, lebdimo kot orli ... Ne utopimo se v ognju, ne gorimo v vodi!
  Čeprav bi morda zadnji stavek morali zapeti ravno nasprotno. Toda tudi v ognju se načeloma lahko utopite, voda pa lahko gori.
  Friedrich se je spomnil purana za zajtrk. Ta je pečen v zlati foliji. In noge so podobne ženskim. V Luftwaffeju je veliko pilotk. So bolj preživeti kot moški in dobro streljajo. In noge žensk so izurjene, močne, mesnate. Hočejo božati, tipati, ščipati.
  On je Friedrich že generalpolkovnik. Bojevnik, ki je naredil neverjetno, čudovito kariero. Fenomen in genetski mutant. Skratka, nadčloveško!
  Friedrich se je tudi sam zavedal svoje pomembnosti. Vstal je tako mlad, da bi enkrat za vselej dokazal, da ni moči, ki ni podrejena arijskemu geniju.
  Zdaj je fant zažgal celo kolono. In letel naprej. On je pravi orel.
  Gertrude si je podrgnila gladko rožnato lice. Predstavljala si je Friedricha, ki ji poljublja prsi. In škrlatna bradavica se je takoj strdila. Eh, to je bojevnik številka ena tretjega rajha. Bori se kot cela vojska. In ne zapravi niti enega zračnega izstrelka. To že izgleda celo nadnaravno. Čeprav, zakaj samo izgleda - je nadnaravno!
  Fant je najprej sestrelil dva ducata krincev, nato pa napadel še eno kolono tankov in samohodnih pušk. Eden od ameriških tankov ni bil videti povsem standarden. Zapomniti si morate, kakšen avto. Nato so prišli tovornjaki z vojaki Yankee. No, dobili ga bodo.
  Friedrich je zapel:
  - Sejem smrt ... Na to lahko gledaš samo s strahom ... In umri!
  Gertrude je z boso nogo pobožala pedal. Zelo si je želela teči bosa po travi. In potem pade v naročje fantom. In da se poljublja in boža.
  Zanimivo ... Gertrude je bila ideološka fašistka. Boriti se je začela šele pred šestimi meseci, pred tem pa je bila v nacistični mladinski organizaciji in si je kot nadzornica v vojaški tovarni uspela dodatno zaslužiti. Tuje delavce je bilo treba spremljati in jih hkrati nagovarjati z bičem.
  Deklica je uživala v pretepanju. Še posebej je rada tepegla najstnike po bosih nogah.
  In zdaj si je predstavljala, in kako prijetno in duhovito bi bilo ocvrti Friedrichove gole okrogle pete. Navsezadnje je as zelo čeden, njegove noge pa so vedno tako čiste, le zagorele kot bron. Ne umažejo pa se ne na umazaniji ne na travi. Zanimivo je čutiti Friedricha. Bi superjunak zajokal od bolečine ali se pretvarjal, da je to malenkost?
  Gertruda je rada mučila sužnje. Rada se je tudi norčevala iz zapornikov. V letalski šoli dekleta niso bila preveč izbirčna glede odnosov. Toda Gertrude se je izkazala za zelo sposobnega pilota. Vsega v pol leta si je nabrala račun za viteški križ železnega križa s hrastovim listjem in dobila pravico do letenja z generalom Friedrichom.
  Fant je še premlad, da bi poveljeval, in to je tako čisto formalni general. A po drugi strani se bori kot ducat divizij izbranih asov.
  Gertrude se je v ozadju Friedricha počutila nerodno. Eh, popecite pete temu fantu! In prinesi baklo na bose noge čednega mladeniča. Za segrevanje klešč in poči prstov, začenši z mezincem.
  Gertruda se je rada zabavala z metanjem oglja pod noge sužnjev. V delavnici je toplo in mladi sužnji so vedno delali bosi.
  In kako so, zagoreli, smešno skočili ali kričali. Bilo je tako super. In smešno ...
  In z vejico, ki jo je treba udariti po hrapavih podplatih sužnjevskih fantov. Je čudovita skrbnica, kruta, s sadističnimi nagnjenji. Svojega srčkanega idola je hotela tudi mučiti. Poleg tega ji kot svetlolasi terminator ne pusti ničesar.
  Gertrude ga je vzela in zavpila:
  - Tako sem utrujen, da te tepem, ne moreš ujeti komarja v mrežo!
  Friedrich je opustil tovornjake. Ogenj je preusmeril na spremljevalna letala in jurišna letala R-51. Zadnji avto je kar grozen, ima kar osem mitraljezov in raket. Seveda pa ni primerljiv z letalom ME-262. Ali celo XE-162 ali celo XE-262.
  Fant je streljal v stanju transa.
  Pometel je več kot osemdeset letal, par pa je Gertrude pustil za ločitev. Deklica rada strelja s svojimi zapeljivimi, zagorelimi in mišičastimi nogami. Zanjo so posebne - graciozna oblika, lahka čokolada.
  Na splošno so dekleta strast. Še posebej v vojski, kjer imajo atletsko gracioznost in čar moči. Seveda so dekleta, na pogled prijetne in preprosto začutiš blaženost, ko se jih dotakneš s svojo elastično kožo.
  Friedrich je znova preusmeril ogenj na utrjene obrambne črte ZDA. Hitro moramo narediti konec jenkijem in končno pritisniti na ZSSR. Jasno je, da je odpornost Rusov za red višja od odpornosti Američanov. Poleg tega so v enainštiridesetem letu najboljši tanki svetovali. Čudno, toda Rusija pod nadzorom boljševikov ni degradirala in ni bila vržena v srednji vek.
  Namesto tega so Rusi naredili pomemben korak naprej. In če Nemci ne bi imeli tako močne in popolne organizacije, bi težko uspeli.
  Friedrich sam je bil res produkt nacističnih genetskih eksperimentov. Toda fant ne pozna podrobnosti. Jasno je le, da je Himmlerjev oddelek, še preden so nacisti prišli na oblast, izvajal tajne eksperimente z vključevanjem okultnih sil. In nekaj je, sodeč po fenomenu Friedricha, doseženo.
  Fant, ki je streljal na drugo baterijo, je zapel:
  - Nisem hudič, ampak zame, ampak zame je cilj postal svet! Jaz sem angel, a Satan mi je odprl pot - v zemeljsko slavo!
  Nato se je njegovo letalo obrnilo. Zračne lupine so se končale in gorivo je bilo treba napolniti. Friedrich se ni bal preganjanja, saj je bilo njegovo letalo vsaj petsto kilometrov na uro boljše od ameriških avtomobilov.
  In da se jim bodo Jenkiji lahko zoperstavili.
  Gertrude je uničila nekaj tovornjakov in top, pa tudi rezervoar za gorivo. Rdeči plamen lepo gori. Deklica se je razveselila. Predstavljala si je, kako je ogenj polizal dečkovo okroglo rožnato peto, širil se je vonj po zažganem mesu.
  Zapeljivo je. Tudi sama bojevnica je hotela jesti. Gertrude je čivkala:
  - En, dva - hočemo jesti! Odprite vrata širše, sicer bomo pojedli kuharico! - Kul bojevnik je navdušeno zapel otroško pesmico. "Ugriznili bomo kot kuharji, pili bomo kot spremljevalci, uničili bomo celotno jedilnico in pobili posodo!"
  Gertrude iz tega je zelo smešna. Tu so pristali njihovi lovci.
  Friedrich teče z enega letala na drugega. In Gertrude zamenja Helga.
  Spet fant leti v boj. V čem se razlikujeta Helga in Gertrude? Oba bojevnika sta naravni blondinke. Oba sta atletska, močna in zaobljena. Toda Helgine poteze se zdijo mehkejše in bolj ženstvene. A tudi ta punca rada strelja z nogami.
  Friedrich je vzneseno zapel:
  - Moja dekleta so lepa, zakaj so ti všeč ničle? Sem precej produktiven in v marsičem vsemogočni kerubin!
  Helga je zavpila nazaj.
  - Ne, nisi nič! Ti si neskončnost!
  Fant sestreli ducat in pol ameriških letal in zarenči:
  Takšna bolečina, taka bolečina! Nemčija proti Ameriki petnajst nič!
  Helga je pustila ameriškega Mustanga približati, izstrelila, nokautirala in obliznila ustnice ter rekla:
  - Dva kosa klobas sem imela na mizi!
  Friedrich je udaril od daleč, dvignil enajst letal in čivkal:
  - Pripovedoval si pravljice, kot sam Faust v peklu Satanu!
  Helga je bila videti užaljena.
  - In nič mi nisi pustil! Deklica je nagajivo zacvilila. - Vse sem pojedel!
  Friedrich je s posmehom odgovoril:
  - To smo vsi moški!
  Deklica je rekla z jamrajočim tonom:
  Ampak še vedno si fant!
  Ace boy se je zasmejal.
  - Generalpolkovnik ne more biti fant!
  Helga ga je vzela in zapela:
  - Oh, kakšen človek si - general in polkovnik!
  Friedrich je nadaljeval s streljanjem na zračne cilje. Ja, tak as bi lahko prinesel marsikaj v bitki za zračno premoč v Angliji. Toda zdaj ni štirideseto leto, ampak petinštirideseto. In Britanija je že čudežno poražena. Kako se je to zgodilo?
  Zakaj, lev se ni mogel upreti nemškemu volku. Katere sile so se prebudile na tem svetu? Malo več sreče Japoncem in Nemcem je spremenilo potek vojne. In dejstvo, da je imel Wehrmacht zelo močno organizacijo. In Hitler se je nepričakovano izkazal za izjemnega organizatorja in stratega. Kaj je mogoče temu nasprotovati?
  Zdaj leta 1945 je upanje Amerike njeno gospodarstvo in dokaj veliko prebivalstvo.
  Friedrich se je spomnil tudi svoje boksarske kariere. Kako sem se od otroštva učil težke umetnosti preživetja. In moral je odraščati v vojašnici. Sprva so ga podcenjevali. Toda fant je postal močan in, kar je najpomembneje, zelo pameten boksar. Da, in študij je bil zanj enostaven - vse je dojel dobesedno sproti!
  Fant se je naučil več jezikov, vključno z ruščino. In čeprav se je Friedrich boril z Rdečo armado in celo pokazal fenomenalne sposobnosti, je spoštoval Ruse. Bili so pogumni in odločni, spretni borci in junaško prenašali mučenje.
  Sam Friedrich je bil več kot enkrat presenečen nad pogumom sovjetskih vojakov. Toda predobro je opravil svojo dolžnost. Fant je postal nekakšen uničevalni stroj. In zanj je to kot razburljiva igra. Le včasih je srce začelo boleti od neznosne muke. In ta melanholija je v določenih trenutkih dobesedno pojedla fanta terminatorja, a se je nato umaknila. Friedrich sam včasih ni vedel, kaj hoče. Njegova kri ni ravno brezhibna, v sebi pa je imel ruske gene. To je fanta zmedlo. A po drugi strani je slavni nemški as in zmagovalec! In lahko gre zelo daleč!
  In že šel v zvezdne višave.
  Zdaj Friedrich spet odpre ogenj. Sestreli petindvajset letal in z navdušenjem reče:
  - Rad čofotam v toplem morju, sedim na ograji kot fant! Čeprav v mojem žepu ni rublja - moja neprecenljiva mladost!
  Helga je z navdušenjem odgovorila:
  - Toda hkrati je vaša izkušnja edinstvena!
  Deklica je končala letalo ameriških zračnih sil, ki so ji ga milostno zagotovili, in začivkala:
  - To je boj ... Kmalu bo sto in nič!
  Friedrich je odgovoril s sijočim nasmehom:
  Ja, to je pravi boj. In kmalu jih bo tisoč - nič!
  Helga je zasukala z bosimi nogami. Želela je postati delfin ali kit ubijalec. Bojevnik je zarenčal:
  - Sem za preobrat in nove priložnosti! In hočem postati boginja!
  Friedrich, ki je z velike razdalje sestrelil štiri letala in dodal hitrost, je vprašal:
  - Zakaj boginja? Mogoče celo kraljica?
  Helga se je zasmejala in resno odgovorila:
  "Boginja lahko počne, kar hoče, in za kraljice je veliko omejitev. Na primer, bosi in v bikiniju, ne morete leteti na letalu!
  Friedrich se je spomnil:
  Tudi princ je hotel teči bos. Toda britanska zima je mrzla. In kako ga ni bolelo grlo!
  Helga je odgovorila z nasmehom.
  - Toda kralji ne zbolijo ... In tudi izgledaš kot fant-kralj!
  Friedrich je navdušeno rekel:
  - Jaz sem kralj na prvem mestu neba in ne samo Britanije!
  Helga je pela:
  - Naš kralj je izbranec nebes, naš kralj je vstal iz pepela! Naš kralj je glasnik usode, naš kralj si samo ti!
  Skratka, ZDA niso imele nobene možnosti proti takšnim fantom in dekletom in njihova predaja se je bližala.
  
  
  
  Voznesenski predsednik ZSSR
  OPOMBA
  Zaradi dejstva, da je Stalin umrl štiri leta prej, je na oblast prišel akademik in genij Voznesenski. ZSSR je prehitela ameriško gospodarstvo in postala močnejša. Ustvarjeno je bilo sevanje, ki je onesposobilo jedrsko orožje. In izbruhnila je tretja svetovna vojna, zaradi katere je ves svet postal komunist!
  . POGLAVJE 1
  Stalin je umrl marca 1949, preden je dopolnil sedemdeset let. In njegov naslednik je bil Nikolaj Voznesenski. Mladi petindvajsetletni akademik je najbolj nadarjen v Stalinovem spremstvu. Poleg tega je osebno vodja vseh časov in ljudstev o njem zapustil oporoko in ga imenoval za svojega naslednika.
  In začelo se je novo obdobje. Nikolaj Voznesenski je skrbno izvedel amnestijo in zmanjšal število političnih zapornikov. Toda Nikita Hruščov se je izogibal skrajnostim. Nacionalisti, vohuni in vse vrste policistov in pravih kriminalcev niso izpustili. In dvajseti kongres s propadom kulta osebnosti se ni zgodil. Pravzaprav, zakaj bi spodkopavali vero ljudi v stranko in komunizem. In Stalin je bil prevelik, da bi ga teptali. Skupaj s Stalinom lahko poteptamo vero v rdeče ideje.
  Poleg tega, karkoli že kdo reče, mora biti veliki vladar krut! Spomnite se Džingis Kana, Tamerlana, Selima in mnogih drugih osvajalcev in vladarjev.
  Voznesenski je vodil uravnoteženo pot, medtem ko je nadaljeval z gradnjo gospodarstva in gradnjo komunizma.
  Zaradi parazitizma in zamude na delo so jih zaprli kot pod Stalinom, kar je spodbudilo višje stopnje industrijske rasti. Dvignilo se je tudi kmetijstvo, ki je pod Stalinom nekoliko zaostajalo. Proizvajali so tudi gnojila, traktorje in različno opremo. S spretnim upravljanjem lahko celo kolektivne kmetije ustvarijo učinek. In to je seveda dalo prostor za izume. Pod Voznesenskim se je znanost financirala bolj aktivno in izdatno kot pod Stalinom in Hruščovom, spodbujali so mlade znanstvenike.
  Zahvaljujoč večji togosti in spretnemu upravljanju ter razvoju znanosti je ZSSR satelit lansirala dve leti prej. In v vesolje so poleteli davnega leta 1958 18. novembra, na rojstni dan Voznesenskega. In postal je dan kozmonavtike.
  ZSSR se je razvijala hitreje. Disciplina je bila v nasprotju s časi liberalnega Hruščova in stagnirajočega Brežnjeva stalinistična. Načrtovanje je bolj spretno, znanstveni razvoj se hitreje izvaja. Sam Voznesenski je seveda veliko bolj nadarjena in učinkovita oseba kot Nikita Hruščov in Leonid Brežnjev. In njegova ekipa je bila mlajša in učinkovitejša. In let na Luno je potekal v ZSSR leta 1967. Poleg tega je sovjetsko cesarstvo obdržalo nadzor nad Kitajsko. Voznesenski je pameten in razume, da nič ne združuje ljudi kot skupni sovražnik!
  Korejska vojna se je začela 25. junija 1950. To je želel tudi Stalin. Tudi Voznesenski je šel po tej poti in potisnil ZDA proti Kitajski. Vojna se je vlekla. Seveda si briljantni Voznesenski ni želel miru. Zanj je koristilo, da sta se Nato in Kitajska iztrebovala in meljela vojake. Maja 1953 se je začela velika ofenziva čet Nebeškega cesarstva. Boji so postali hudi. Kitajcem je novembra za ceno velikih izgub vseeno uspelo zavzeti Seul. Pozimi so bili boji zelo hudi. Kitajska je v boj metala vedno več sil. Na srečo je veliko ljudi. Ameriški zavezniki so se borili nejevoljno. Se splača dobiti cinkove krste zaradi kakšne Koreje? In postopoma zapustil Korejo. Toda ZDA so trmasto vztrajale in tudi povečale svoj kontingent. Toda jedrsko orožje ni bilo uporabljeno ... Boji so trajali do leta 1963.
  Ko se je Kennedy končno odločil končati vojno, ki je Ameriko stala več žrtev kot druga svetovna vojna.
  Ker je samo izgubila več kot milijon mrtvih, je Amerika zapustila Korejo. Kitajska je izgubila petkrat več mrtvih. Toda s svojo populacijo to ni veliko. Umrlo je tudi več kot sto petdeset tisoč ameriških zaveznikov, če ne štejemo ranjenih. Plus mrtvi Korejci.
  V Ameriki so se okrepila protivojna in pacifistična čustva. Kitajska je postala bolj odvisna od ZSSR.
  Stalin je bil še naprej kult in je ležal v mavzoleju z Leninom.
  Za samega Voznesenskega so se odločili zgraditi ločen mavzolej in morda v Leningradu.
  Poleg tega je bil Kazan po njegovi smrti poimenovan po Stalinu. Odločili so se, da se Moskve še ne bodo dotaknili. Morda je Voznesenski upal, da bo presegel Stalina in da se bo Moskva preimenovala v njegovo čast v Nikolaja Voznesenskega.
  Poleg tega se je socialistični tabor še naprej širil.
  Fidel Castro je zmagal na Kubi. In kmalu je Kuba vstopila v Varšavski pakt. Tito se ni prepiral z ZSSR. Jugoslavija in Albanija sta vstopili v Varšavski pakt. Socialistični svet je bil enoten in trajen. V Vietnamu je bila vojna, a se je izkazala za krajšo.
  V Združenih državah so bili protivojni protesti in resni pritiski ljudi preveč množični. In črnci so se pojavili. In pojavil se je korejski sindrom. Amerika je pri tem izgubila več. Poleg tega so kitajski prostovoljci sodelovali v vojni in pospešili poraz ameriške vojske. Tako se je vojna izkazala za krajšo, a so Američani izgubili veliko več kot v resnični zgodovini.
  Do konca šestdesetih let je ZSSR, ki se je razvijala hitreje, po nacionalnem dohodku prehitela ZDA.
  Amerika je, nasprotno, izgubila več v Koreji, v Vietnamu pa se je razvijala počasneje.
  Voznesenski ni nikoli legaliziral splava in v ZSSR praktično ni bilo kontracepcijskih sredstev. Zato sta bili tako rodnost kot rast prebivalstva višji kot v resnični zgodovini. Nacionalna politika je bila tudi bolj rigidna. Povsod, kjer so se nujno naučili ruskega jezika, je prišlo do rusifikacije obrobja. Leta 1971 je bila sprejeta nova ustava, ki je ZSSR naredila veliko bolj enotno državo, saj je prepovedala izstop republik iz imperija. Poleg tega je bilo ustanovljeno mesto predsednika ZSSR, ki ga je izvolilo ljudstvo.
  18. novembra 1971 so potekali referendumi o novi ustavi in petletnih volitvah predsednika ZSSR. In to je bila krepitev avtoritarnosti v ZSSR, čeprav čisto pravno. Dejansko je bil generalni sekretar in predsednik Sveta ministrov že diktator.
  Voznesenski je legaliziral svojo diktaturo in avtoritarno obliko vladanja. In uvedel je tudi mesto podpredsednika, ki skrbi za uradnega naslednika, da bi se v primeru višje sile izognil boju za oblast v svojem okolju. In to je seveda govorilo o večji modrosti kot Nikita Hruščov.
  ZSSR je prodrla v Afriko in Latinsko Ameriko. Imel je še več uspehov kot pod Brežnjevom. Še posebej v Latinski Ameriki. Kjer so bili bolj aktivni Kubanci. In v Čilu so bile uvedene sovjetske in kubanske čete, ki so uničile Pinocheta.
  18. novembra 1973 je praznoval sedemdeseto obletnico predsednika ZSSR Nikolaja Voznesenskega. V tem času je ZSSR postala gospodarsko najbolj razvita država na svetu, v vojski pa je bila že dolgo najbolj napredna. In začeli so celo graditi superrakete za polet na Mars. Prebivalstvo ZSSR je bilo večje kot v resnični zgodovini in se je še naprej hitro povečevalo.
  Voznesenski je spodbujal znanost in različne vrste raziskav. In 25. novembra 1974 je bilo odkrito sevanje, ki onemogoča jedrsko orožje na celotnem planetu Zemlja.
  ZSSR je izgubila tudi sposobnost izvajanja jedrskih napadov, po drugi strani pa se ni mogla bati maščevanja Američanov. In prebivalstvo ZSSR je večje kot v Ameriki in gospodarstvo je močnejše, vojska pa je boljša tako po številu kot po kakovosti. Tako se lahko varno borite.
  In 9. maja 1975 se je začela tretja svetovna vojna. Varšavski pakt proti Natu. In poskus komunizma za vzpostavitev svetovne prevlade. Kitajski je še vedno vladal ostareli Mao in je podpiral ZSSR proti ZDA. In začela se je velika vojna, brez jedrskega orožja. Med sovjetskim in kapitalističnim taboriščem. In izlila se je kri.
  Sovjetske čete so začele ofenzivo proti Natu z nekaterimi strateškimi prednostmi. Najprej so v Grčiji na oblast prišli komunisti in ta je vstopila v Varšavski pakt. Avstrija je postala tudi sovjetska država.
  Tako je ofenziva šla dobro. Udarec tankov Rdeče armade uničuje moč.
  T-80, najnovejši rezervoarji s plinsko turbino, so se premikali po ZRN in nič jih ni moglo ustaviti. 125-milimetrski top je nemške leoparde prebil z razdalje petih kilometrov. In nemški avtomobili sami niso mogli prodreti v sovjetsko zasnovo v čelo, niti na blizu. Tako so se sovjetski tanki premikali kot po maslu.
  Elizabeth, Elena, Catherine so se vozile v tanku. Posadka je le trije. In streljali so na sovražnika.
  Dekleta so z golimi prsti pritiskala na gumbe igralne palice. In zadeli so prav. In zdrobil veliko nemških in ameriških tankov. Takšne moči ni mogoče ustaviti. Moram reči, da so bojevniki zelo borbeni.
  Udarili so "Leoparda" in zapeli:
  - V zmagi nesmrtnih idej komunizma!
  In bojevniki so vzeli in pokazali svoje jezike!
  Elena je streljala z golimi prsti in zacvilila:
  - Za veličino planeta v rdečem!
  Ekaterina je udarila z golimi prsti in zacvilila:
  - Za veliko Rusijo!
  Elizabeth je z energijo, tudi z bosimi nogami, opazila:
  - Za zmago nad sovražnikom!
  Po tem so dekleta, ki so lomila Natove čete, zapela celo romance in skladala na poti;
  Nato divja v besu,
  sovražnik polka je vrgel naprej ...
  Toda krvniki-sovražniki,
  Rusi bodo naleteli na sovražnost!
  
  Zataknite se v kožo prašiča,
  Sovražnik bo strt v prah ...
  Rusi se besno borijo
  Močna vojaška pest!
  
  Dekleta tema Komsomola,
  Vneto napadajo ...
  Pogled bojevnikov je oster,
  Torej vedite Nato kaput!
  
  Najmočnejši na svetu
  Dekleta tečejo bosa ...
  Namočite vse sovražnike v stranišču,
  OMON se ne bo mogel zadržati!
  
  Vojna je grozna beseda
  To zvoni iz jekla ...
  Vsi se imenujemo orli,
  In ruska vera je ščit!
  
  V vesolju ni lepših Rusov,
  Lepa mišična dekleta ...
  V vesolju so bolj nevarni
  Dečkove sanje se bodo uresničile!
  Lahko rodimo vesolje,
  Moskva je tretja je Rim,
  In delo ljubezni je ustvarjanje,
  Naredimo neverjetno pojedino!
  
  V Rusiji bo vse v redu,
  Ki je postal veliki Eden ...
  In dekleta so prosila Boga
  Nič več težav!
  
  Imamo zelo močne tanke,
  Goriva dovolj za cel rezervoar...
  Pritrdite se, jekleni,
  Od pete dekleta do pete!
  
  Školjke letijo in rakete
  In imamo kul bombe ...
  Bojevnikove noge pojejo,
  Močno bo udarila v oko!
  
  Kot zvezda komunizma
  Nad nami se iskri kvazar ...
  Uničili bomo horde fašizma,
  Imamo ruski božji dar!
  
  Vsi ljudje nam bodo postali bratje,
  Imamo tudi rdečo kri...
  In preklinjaj zlobne fašiste,
  In Lada ljubezen do fantov!
  
  Vsak v naši državi je velikan,
  Vsi ljudje so kot prsti enaki ...
  Skupaj s Svarogom smo eno,
  Naj bodo naši očetje ponosni na nas!
  
  Moja Rusija je borbena država,
  V njem je kozmos našel svojo hčer ...
  Deklica teče bosa
  Preženimo fašiste!
  
  Pod Natom ne bo Rusije,
  V njem bo vladal komunizem ...
  Boriti se moramo za svojo državo
  Torej samo naprej, ne navzdol!
  
  Gradimo hiše in ceste
  Ustvarjali smo svet za veke ...
  Dekleta lepe noge
  Sanje vsakega fanta!
  
  Naredili bomo svet najboljši
  In najbogatejši povsod ...
  In tam bodo Turkmeni in Čukči,
  Živite v najlepši deželi!
  
  Potem bomo premagali zver, veš
  In naredili bomo iz sveta čudovit raj ...
  Risba je lepa na mizi,
  Za ta boj in drznost!
  Dekleta so se borila in pela s polnimi glasovi. Uničeni ameriški in nemški tanki. Tu so se tudi prebili skozi Challengerja, mu razcepili bok z velike razdalje.
  ZSSR je močna država. Ampak tudi kruto. Na primer, Elena je bila aretirana. Vklenili so jo in jo odpeljali v preiskovalni pripor MGB.
  Tam so jo odpeljali v posebno škatlo in ji naročili, naj se sleče. Elena se je počasi slekla. Pojavila se je ženska v belem plašču in si na roke nategnila tanke medicinske rokavice.
  Nasmehnila se je Eleni in je prikimala.
  -Moram se te dotakniti!
  In začela jo je pregledovati iz las. Nato je pogledala v ušesa, nosnice, splezala v usta. Najbolj ponižujoče pa je, ko prst v gumijasti rokavici pade globoko v maternico. Elena je čutila neizprosno željo po uriniranju. Nato je njena matrona v belem plašču začela vrteti prst v maternici. In bilo je tako lepo... Deklica je pohotno zastokala. Matrona se je še naprej zvijala v nožnici. Dokler ni prišla Elena, celo rahlo šepa.
  Potem so vtaknili prst v rokavico in jo pobirali tudi v rit.
  Nato so jo fotografirali, ji vzeli prstne odtise z rok in nog. In odpeljali so me pod zaporniški tuš.
  Po umivanju Elene so ji dali haljo. In odšel je na pograd. V celici je bilo več kot trideset žensk. Elena pa se je hitro navadila na tesnost in je trdno spala. In drugi zaporniki so se bali njene fizično močne in posedovanja borilnih veščin.
  Tri mesece je preživela v preiskovalnem zaporu in je bila izpuščena. Kljub temu časi niso stalinistični.
  In mučenje je bilo blago, pogosto so jo slačili in iskali. Matrona Maša se je potrudila. Svojo Eleno je nenehno pripeljala do orgazma, vtikala je prste v naročje Venere in se tam spretno zvijala. In to je bilo tako lepo!
  In hkrati je boleče nerodno. Elena se je tega spomnila z drhtenjem in med njenimi nogami je postalo mokro.
  In zdaj z golimi prsti pritisne na gumbe igralne palice in udari v drug avto.
  Sovjetske čete napredujejo dokaj uspešno in skoraj po načrtu. Dekleta se borijo na nebu Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova.
  Borijo se z letalom Yankee. In sestrelili so letala.
  Hkrati se uporabljajo tudi rakete, ki zadenejo z velike razdalje. Obe punci sta lepi in izgledata tako mlado. Toda hkrati so se borili tudi med veliko domovinsko vojno, Anastasia Vedmakova pa se je uspela prijaviti na Špance.
  To so dekleta ogromnega obsega in kul skokov!
  Anastasia je z golimi prsti pritisnila na sprožilec. Zadela se je v ameriški avto in zacvilila:
  - Jaz sem terminator!
  Tudi Akulina je udarila z golo peto in zavpila:
  - Jaz sem vesoljska pošast.
  Vojna ni več tako zanimiva kot med drugo svetovno vojno. Rakete delujejo z velike razdalje in so same usmerjene v cilj. In tukaj ne morete pokazati spretnosti in spretnosti.
  In to je bilo takrat, ko so se tako agresivno borili z Nemci.
  Potem je bilo težje.
  Izkušena, a večno mlada Akulina je začela izgovarjati krilate aforizme, čečkati kot iz mitraljeza, sama pa iz topa sestrelja Američane in druge;
  Politik, to je volk, ki privablja volivce zajca ne z ovčjo kožo, ampak z zelenim računom!
  Politik, to je volk v navadi, ki pa ima rad zelenje!
  Politik-lisica volivce lovi kot zajce na obljubah "zelja"!
  Politik, ki se preveč prekriža, bo s prihodom na oblast postal križ za volivce!
  Politik obljublja gore lažnega zlata, pravega pa bo spustil v grapo med skalami!
  Veliki hrasti glasno padajo, politiki štorov drobijo štore, ko padejo!
  Bog ima vsak dan nov dan, politiki pa čakata večni petek in ponedeljek!
  Politik hoče dobro, samo v svojem žepu!
  Klovn se dela norca, da bi te spravil v smeh, politik je pameten, da te razjezi!
  Šaljivci kraljem govorijo resnico, politiki lažejo sami sebi!
  V politiki so samo živali: podgane, volkovi, lisice, šakali, lev pa lahko postaneš samo tako, da si človek!
  Politik je podoben hudiču - hoče piti kri, za peni pa kupi ljubezenske stiskalnice!
  Tudi norec lahko verjame v Boga, le genij je sposoben, da ne izgubi vere v človeka!
  Talent, to je diamant, ga je treba brusiti s pridnostjo, rezati pa z izobrazbo!
  Pogrebnik ne bo bankrotiral, medtem ko se človek sam zapelje v krsto!
  Vodka je strup, ki zastruplja državo, ki jo obvladujejo politiki s pijanimi možgani!
  Za človeka ni večje nesreče od politike, samo žalost ne ve, kdo se igra z osebo!
  Med iz ust politikov je opojen, le boleča mačka in nikoli ne mine!
  Zlato je mehka kovina, vendar se prebije skozi zaščito katere koli debeline, razen če je vest kristal!
  Politik vedno pride iz ust z besedno drisko, volivec pa jo včasih vzame za vonj po vrtnicah!
  Politik, to je taka lisica, da vrano pogosteje zapelje ne s tem, da se hvali z njenimi zaslugami, ampak s priseganjem na tuje pomanjkljivosti!
  Če hočeš vrani vzeti sir - dobro jebi slavčka!
  Politik ima žepe brez dna, čeprav je moralno trdno dno!
  Politiki s plameni na ustnicah puščajo za seboj požgano puščavo ali gnilo močvirje!
  Ognjeni govornik bo pustil samo pepel!
  Če je glava iz litega železa, potem je to najbolj krhek del telesa!
  Če si čistokrven kot pes, to še ne pomeni, da od sebe ne nosiš psa arogance!
  Da postaneš jahač - ori kot konj!
  Štart je v športu in politiki vedno težak, a cilj je prelahek, da bi letel navzdol!
  Zaviranje je slabo, brez zavor je slabše kot kdajkoli prej!
  Politik, to je taka lisica, da zvija z repom, da bi prišla naprej, in zvija denarnico!
  Na jezik politika, ki pride v torbico, se kovanci dobro držijo!
  V vodki je veliko grenkobe, v govorih politike pa sladkosti, a slednjo požene v krsto!
  Politik je seveda prostitutka, vendar dela izključno z jezikom!
  Kdo se je pojavil pred Bogom Stvarnikom - seveda politiki, so povzročili temo in kaos!
  Kakšna je razlika med politikom in vojakom? Vojak se bori z bajonetom, pestjo, politik samo pljune z jezikom!
  Če je politik populist, potem bo volivca potegnil dol!
  Politik, ki zaseda cent volilnega telesa, ne center, ampak igralec, katerega politika bo prišla na stran!
  Vojska je moč, če njena domovina ni rodila nemoči!
  Vojska je nemočna, ko imajo generali možgane zadaj, intendanti pa roke v dreku!
  Ženska zaradi gnusa zavrača seks zaradi denarja, politik pa bo brez sramu legel za mano!
  Ženska si želi seksa od čednega moškega, politik pa dobi zadovoljstvo od kretena!
  Politik se prodaja za veliko denarja, sam pa ni vreden niti centa in ni nor!
  Če politiku primanjkuje pameti, to kompenzira s presežkom podlosti!
  Politik je zelo rad lajal, a pasja zvestoba drži le zlato tele!
  Zakaj politik obljublja zlate gore? Da z napačnimi rokami zgrabite kovance v žep!
  Zakaj je politik boljši od prostitutke? Tisti, ki okužijo z aidsom le figurativno, a bolj smrtonosne!
  Čudovite gole ženske noge, ki jih politiki obuvajo samo na odvraten način!
  Zakaj je lisica nevarnejša od leva? Ker je jezik smrtonosnejši od zobovja!
  Norec ne bo prespal, za razliko od pijanca, politik ne bo nehal lagati, za razliko od poraženca!
  Prostitutka uporablja dišeče parfume za privabljanje strank, politik zaudarja po besedni driski - da bi pritegnil volivce!
  Zakaj so politiki kot debele mačke? Ker je njihova mišolovka dolg jezik in prijema čeljusti prevare!
  V čem je ženska boljša od politike? Moškega pritegne s prijetnim vonjem, politik pa ne more prikriti smrada z nobeno kolonjsko vodo!
  Krvnik je najbolj poštena oseba, naročnik se ne bo nikoli pritoževal, da je naročilo naredil pozno!
  Tudi smrt je pustolovščina, z neznanim nadaljevanjem, le človek bi se taki zabavi raje izognil!
  Ta krvnik je delavec, katerega stranka ne prigovarja!
  Zdravnik je včasih tudi krvnik, le da klient leži pod njim prostovoljno!
  Mladenič brez brade je lahko tudi koza!
  Politik, to je podgana, ki grize z jezikom!
  V srcu ni Boga, v jetrih pa je duhovnik!
  Nikoli se ne ve, kdaj bo konec sveta, a nočna mora življenja se zdi neskončna!
  Nepovabljen gost je hujši od koronavirusa!
  Najbolj smrtonosni virus so politiki, ki širijo okužbo besedoslovja!
  Bog je ustvaril svetlobo, pojavila se je tema, ko so ljudi zaslepili politiki!
  Kdaj se je pojavil prvi politik? Ko je Eva prevarala Adama in so znanstveniki ugotovili, da se je človek razvil iz opice!
  Ali je nekdo izviral iz opice, je sporno, a ni dvoma, da ljudje posnemajo nevredne malike!
  Vojna je kladivo, ki razbije ogledalo človeških iluzij!
  Politik obljublja mir, sam pa je sposoben biti prijatelj samo z lastno denarnico!
  Politik, hudič je, a repa ne skriva tako spretno!
  Politik je v govorih kot angel luči, Satan pa v realizaciji!
  Če vam je nenadoma sladko od govorov politika, preverite, ali je vaša inteligenca padla na tla!
  Na kakšen način je politik bolj ali manj pošten v besedah: drugi niso nič boljši!
  Politik, rad izliva srebro govorov, a iz neznanega razloga le pravočasno molčanje dobi zlato!
  Tudi diamant ni tako trd, da ga ne bi osupnila trmasta želja politika po obljubi!
  Tu so bojevniki že zamenjali svoje bojne komplete in se vrnili v bazo. Da, ofenziva vojske ZSSR je zelo močna.
  Boj in drugi bojevniki. Na primer, Mirabela z veliko učinkovitostjo izbija kopenske cilje.
  Njena reaktivna jurišna letala so napadala različne cilje, večinoma na kopnem.
  Deklica je z golimi prsti pritiskala na gumbe in od veselja pela;
  Uničili bomo ves svet nasilja,
  Do dna in potem ...
  Zgradili bomo nov, nov svet -
  Kdor je bil nihče, bo postal vse!
  Sovjetske čete so se že približevale Bonnu. Generali Rdeče armade so bili zelo zadovoljni. Samozavestno so zmagali. Toda v bitki se lahko zgodijo različni izidi. Rdeča armada je vzela število tankov in havbic ter drugih vrst orožja. Bitke so pokazale, da ameriški tanki M-60 niso tekmeci sovjetskim T-72 in T-80. Vendar so tudi starejši T-64 še močnejši od ameriških.
  Tako je fronta sovjetskih čet posebej zatrla sovražnika. Maršali ZSSR so narisali diagrame ofenzivnih operacij. In napredni tanki so vstopili v reko Ren. In prevalil z gosenicami. In bil je impresiven pogled.
  Nato je cel bataljon deklet, ki so odvrgli modrčke, pljusknil v reko. In bilo je tako lepo.
  Sovjetske čete so vstopile v Belgijo ... Bil je še maj 1975 in bilo je toplo in zrak je bil napolnjen s pomladjo.
  Domače prebivalstvo je pred bojevniki padlo na kolena in jim poljubljalo bose, izklesane noge.
  Bojevniki so zmagali ...
  Alenka je na primer s svojo ekipo prva zaletela v Bruselj. Anyuta je z golimi prsti vrgla granato in zakukala:
  - Za rdeči komunizem!
  Alla, ki je črčkala iz dveh mitraljezov hkrati, je opazila:
  - In zeleni komunizem ni slab!
  Maria je z golimi prsti vrgla granato, raztrgala Natovega vojaka in zacvilila:
  - In najsvetlejša barva je barva zmage!
  Marusya je izstrelila bazuko, razbila sovražni tank in čivkala:
  - Zmagali bomo!
  In stresla je svoje izpostavljene škrlatne bradavičke na prsih. Tukaj je dekle ...
  Tu se borijo tudi BMP, s puškami in mitraljezi. In tudi aktivno mlatijo Natovo vojsko.
  Deklica je, kot vedno, polna agresije in navdušenja. In njihove oči se zasvetijo. Tako čudoviti bojevniki so.
  Olimpija, ki strelja iz bojnega vozila pehote, poje:
  Veličine Rusije ni mogoče razumeti
  Ona je tako močna in sveta ...
  Vojska domovine je nepremagljiva,
  Za slavo nepopustljivega vojaka!
  In deklica bo vzela in ustrelila iz raketometa. In položil bo veliko sovražnikov.
  Ja, dekleta so tukaj nora ...
  In zdaj so mimo Bruslja in sovjetski tanki že vstopajo v Pariz. In to počnejo z veliko močjo.
  Dekleti Margarita in Oksana sta postavili rdečo zastavo na Eifflov stolp. In premika se z vetrom.
  Dekleta gledajo navzdol in vidijo pod seboj ves Pariz. Čudovito in zelo lepo mesto. In ogenj sveti v temi.
  Margarita je pela:
  Mojster in Margarita,
  Veš, da je vojna...
  Mojster in Margarita,
  Kaj je junak Satan?
  Oksana je samozavestno izjavila:
  - Bulgakov ni pokazal tiste sovjetske osebe, na katero bi moral biti ponosen!
  Margarita se je strinjala s tem:
  - Metanje v papirje, to je grdo!
  Oksana je zamahnila z roko pilotom in opozorila:
  - Toda ženske, ki so sanjale o modnih oblekah, je mogoče razumeti!
  Margarita se je smejala in zakukala:
  - Ne moreš živeti brez žensk, ne,
  V njih sonce maja, kot je rekel pesnik!
  Oksana je logično izdala:
  Ne glede na to, koliko besed daš
  Spet se zaljubi v nas...
  Torej vsakič, vsaj za eno uro!
  
  Rdeča armada je zmagala. Množice ljudi so pozdravile sovjetske čete kot osvoboditelje. In tako veliko se jih je zbralo pod rdečimi zastavami.
  In glasba je igrala, orkester je zvenel ...
  Alenka, ki je tekla po pariški skalnati cesti, je čivkala:
  Sanjam iste sanje
  Spet sem v Parizu, spet sem zaljubljen.
  V Parizu nas je pričakalo sonce izza streh.
  Nenadoma pogledam - stojiš v kavarni.
  Kot otrok sem se učil francoščine
  In odločil sem se, kako začeti pogovor.
  Vljudno "Bonjup", ti bom povedal ...
  Alla je prekinila Alenko:
  - To pesem bi moral peti moški! Smo lezbijke?
  Alenka se je z nasmehom strinjala:
  - Ja, bolje je peti mlademu fantu! Tip Vysotsky!
  In dekleta so se smejala.
  Po zavzetju Pariza so se sovjetske čete premaknile naprej v Port de Calais, da bi od tam udarile na Britanijo. In to je njihov aktivni korak za Rdečo armado.
  Tudi sovjetska mornarica je napredovala in pritiskala. Predvsem podmornice so bile številne in zahrbtne.
  Izdolbljen iz sovjetskih pehotnih vozil ...
  Nataša je na primer vstopila v Rim. V Rimu je bilo tako lepo. To mesto ni bilo brez razloga imenovano večno. In v njem je toliko lepih stvari, vključno s Kolosejem. In različne vrste kipov cesarjem in cezarjem ...
  Nataša je z boso nogo udarila po kamnih in zacvilila:
  - Slava imperiju ZSSR!
  Nato je deklica skočila in se zvila v zrak. In tako so ji bliskale gole pete.
  Zoya je agresivno poudarila:
  - Ja, ZSSR je zelo znana!
  Avguštin je v smehu pripomnil:
  - In na dvorišču bo obdobje komunizma!
  Nato je deklica pomežiknila svojim partnerjem. In očitno je postala bolj vesela. In bila je pripravljena na ples.
  Svetlana je zasvetlila svoje gole, rožnate pete in zapisala:
  - Komunizem je lep! Ampak ne na dvorišču, ampak v glavi!
  In dekleta so planila v smeh in kazale zobe.
  Rim se je podredil sovjetskemu imperiju, tako kot Italija. In hkrati se je začelo pristanek v Veliki Britaniji. In Rdeča armada je preko Aljaske napadla tudi ZDA. In to je tudi tako drzen vnos.
  Dekleti Alice in Angelica sta se prebili skozi Aljasko in delovali izjemno učinkovito. Če je beseda ekstremno primerna za učinkovitost.
  Alice, ki je streljala na sovražnika in pokazala zobe, je spregovorila:
  - Verjamem v komunizem!
  Angelica je jezno zarenčala in z golimi prsti vrgla granato:
  - Naj vas ne zanima, kaj verjamete - znanje je moč!
  Dekleta so odbila sovražnikov napad z vsemi razpoložljivimi sredstvi. Alice je nekoč igrala šah z Botvinnikom in se prepirala s prvim sovjetskim svetovnim prvakom:
  - Je res, da so v slabem položaju vse poteze slabe?
  Mihail Mojsejevič je z nasmehom odgovoril:
  - Dober šahist ne vodi v slabo situacijo!
  Alice je skeptično zmajevala z glavo.
  Toda tudi ti si izgubil!
  Botvinnik je prikimal, a pripomnil:
  - Izgubljen, a spet vstal!
  V tem svetu pa je bilo nekaj odtenkov. Mihailu Mojsejeviču Botviniku ni bila odvzeta pravica do maščevanja in je v povratni tekmi tudi premagal Petrosyana. Nato je z njim odigral še eno tekmo. In izgubil proti Spaskemu. Po tem se je Botvinnik končno odločil, da se bo odpovedal maščevanju. Čeprav sem še nekaj let igral na brezplačnih turnirjih. Spasskega je premagal Bobby Fischer. Nato se je Fischer še bolj prepričljivo maščeval. In medtem ko je še vedno svetovni prvak v šahu. Karpov z njim ni igral. In Fischer je pripravljen na boj.
  Alice pa zelo dobro igra šah. In Botvinik se je soočil z njeno močjo. Precej je pritisnila na njegovega svetovnega prvaka.
  Zdaj Alice izstreli svojo ostrostrelsko puško in poje:
  - Slava Komsomolu, ti je zacvetela kravata okoli vratu!
  Angelica je zarenčala:
  - Nekako povprečno dobiš Alice!
  Deklica je v odgovor zahihnila. In se še enkrat obrnil iz mitraljeza.
  Dekleta so odbila sovražnikov napad in se začela premikati naprej. Angelica je rada igrala Go. In tam osvojite serije z različnimi partnerji.
  Toda zdaj je bil hud požar. In ustrelila je in podrla vojake Yankee.
  In medtem ko je deklica pela:
  Jaz sem ruski vitez na kolenih divjakov,
  Sovražnike Rusije bom pometel z obličja zemlje!
  In kako pomežikne partnerju. In z golimi prsti bo spet vrgel granato.
  Oporišče Rdeče armade na Aljaski se je hitro širilo. In sovjetske čete so se premikale kot kapljice živega srebra na površini. Zlasti so v bitko vstopili lahki konjeniški tanki.
  In bitke so se udeležili avtomobili za eno osebo, kjer je deklica ležala, in zelo nizka silhueta - kompaktna. In položaji ZDA so dobili takšne avtomobile. In zdaj se Margarita vozi v takem avtu in strelja na Američane ter poje sama sebi.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Ubil sem mačko!
  In iz pištole s kratko cevjo kot udarec. Borbena dekleta, ki jim zaporniki poljubljajo gole okrogle pete.
  Ti bojevniki ne dajejo usmiljenja nikomur. Tukaj je dekle Domino, prav tako na mobilnem tanku, in enosedeži leti in zdrobi svoje nasprotnike.
  In kje lahko Američani tekmujejo s takšnimi ljudmi?
  Domino črčka iz mitraljezov in izpljune smrtonosne naboje in škripa:
  - Za Rusijo, našo državo komunizma!
  Domino je kul punca in moški pred njo padejo na kolena ...
  Junij je že in spopadi so na obrobju Londona. Britanci niso pričakovali, da bo njihova prestolnica tako hitro napadena. In v Evropi so sovjetske čete premagale Pireneje, že v Španiji. In pridejo v Madrid.
  Elizabeth na tanku T-80. Dekleta so dosegle številne veličastne zmage in zdaj vstopajo v glavno mesto Španije. Franco je še živ in je v strahu že pobegnil. In ljudje pozdravljajo Rdečo armado kot osvoboditelje.
  Diktatura je padla, rože pa mečejo pod gosenice sovjetskega tanka.
  Elizabeth je rekla:
  - Zrušili smo naciste!
  Elena je s pomočjo golih prstov ustrelila noge, zlomila ameriško tanketo in godrnila:
  - Naredil sem, kar sem moral, pred štiridesetimi leti!
  Catherine je agresivno siknila:
  - Da, v Španiji niso zatrli fašizma, on pa je prišel v našo deželo!
  Elizabeth je z nasmehom odgovorila:
  - To je v redu! Zdaj pa bomo vse nedokončane naciste zdrobili v kali! Nastala bo svetovna bratovščina komunizma! In ljudje se ne bodo nikoli več ubijali!
  Dekleta so v en glas čivkala:
  - Ljudje se ne bodo nikoli ubijali! Slava Rusiji!
  Madrid je padel. V Lizbono so vstopili tudi sovjetski tanki. Zvržen je bil tudi diktator Salazar, ki je dolgo sedel na prestolu, znan po simpatijah do Hitlerja in skoraj napovedal vojno ZSSR.
  Dekleta Alenka in njena ekipa so zapornike prisilili, da so jim poljubljali bose noge ... Nato je kolona sovjetskih tankov nadaljevala.
  Gibraltar je zadnja trdnjava Nata v Evropi. V svojem času se ni podredila niti Napoleonu niti Hitlerju. Toda zdaj ga Rdeča armada napada.
  Elizabeth iz tanka strelja na britanske baterije.
  Deklica se veliko nasmehne in strelja natančno. Zadene tarčo in zacvili:
  - Za komunizem ni ovir!
  Elena je prav tako primerno streljala z golimi prsti in zarenčala:
  - Dekle, čim prej vzemi stroj!
  Ekaterina je tudi premagala sovražnika. Natančno ga je udarila in zacvilila ter razkrila zobe:
  - In podcevni lanser granat bo prišel prav!
  Recimo, da dekleta bojevito streljajo na položaje Britanije.
  Elizave se je že med snemanjem počutila navdihnjeno in sestavila več deset aforizmov;
  Lev je kralj živali, a živalim običajno vladajo lisice!
  Volk obuje ovčje kože, politik si obuva čevlje z belimi rokavicami!
  Politika je umazan posel in bele rokavice v njej so primerne kot beli plašči v rudniku!
  Kralj ni tisti, ki rjove kot lev, ampak tisti, ki zvija kot lisica!
  Diktator rad uči demokracije kot vrana slavčka peti!
  Ljudje, to ni govedo in vladar ni ponev!
  Človek je božji sin, ker ga križajo na polno!
  Politik je včasih volk v ovčji koži, pogosteje pa oven v levji koži!
  Politik ima največjo umetnost, drago jo je prodati, ki ni vredna niti centa!
  Politik, to je diktator steklenic - njegov govor povzroča mačka!
  V politiki ni tako redkih spodobnih ljudi kot vegetarijanci med volkovi!
  Red se postavlja v tišino, nered poraja besedo!
  Politik je škrat z dolgim jezikom in velikanskimi ambicijami!
  V reki ni suhih kamnov, ni politikov čistih rok!
  Bog ne bo pustil, da človeštvo propade, če se ne spusti na raven peklenskih živali!
  Bolje je biti brezbrad mladenič kot koza, ki je spremenila mladost!
  Politik izžareva smrad, skozi sladek vonj medenih govorov!
  Politik ima en cilj - moč, in vse metode za dosego tega so čista umazanija!
  Politik, ni vedno močna roka, ampak vedno dolg jezik!
  Dolg jezik politika skrajša življenje volivcu!
  Pod diktaturo je kot v avtobusu - polovica sedi, druga polovica se trese, tiran pa je sam strahopetni zajec!
  Politik je matematik, ki ne želi z nikomer deliti, ampak rad odvzame!
  V politiki ni bratov, ampak polno fantov, brez čarovnikov, ampak polno nočnih vil!
  Politik želi volivcu pokazati, da je čarovnik, v resnici pa je le nočna vila!
  Politik brez jeklenih kroglic tvega, da si bo oblekel hlače!
  Politik, to je klovn, ampak namesto smeha te spravi na bruhanje!
  Politik je klovn, a ne preproga, ampak preproga!
  Politik je norček, a njegovi zvonovi zvonijo z bronom praznoslovja!
  Politika, vse je umazanija pri plezanju na vrh!
  Politik, krade s čim več hrupa, krade pa ne samo denar!
  Politik zbira glasove volivcev, da zapre usta!
  Politik, to je Bog le obratno, Vsemogočni ustvarja red iz kaosa, politik pa red spreminja v kaos!
  Politik je po duši strahopeten zajec in obožuje tudi zelenje!
  Vodka je tisto, kar daje uro zabave, politik te naredi, da tečejo solze razočaranja celo stoletje!
  V enem kozarcu vodke se um ne bo utopil, a že kapljica sladkega govora politika je dovolj, da utopi državo!
  Volk je bolničar v gozdu, politik z volčjim prijemom hromi tako ljudi kot živali!
  Diktator je lisica, a veliko bolj požrešna in sposobna pogoltniti vse ljudi z udavo!
  Politika je govor, kot kladivo odvrača od razmišljanja, čeprav nima teže!
  Politik je palica, ki bije možgane, le po načelih mehkejša od voska!
  Politika je tako področje, kjer so vsi prevarani in vsi se motijo, zmagova pa tisti, ki izkrivlja verodostojnost!
  Bosa ženska ne tvega, da bi se prehladila zaradi moške brezbrižnosti!
  Moški nimajo ženske domišljije za obleke, ženske nimajo moškega realizma za čevlje!
  Ženska ljubi, ko je moški ubogljiv in brezbrižen do alkohola, a moški, ki jo lahko podredi, opija!
  Dekleta, skratka, so vsestranske obrtnice in so prevzele Gibraltar. Padel je tudi London. Sovjetske ladje so že pristale na Irskem. In ja, Aljasko so zajeli in Rdeča armada je vstopila v Kanado.
  Dekleta so huda in skačejo ...
  Alice je v smehu pripomnila:
  Mi smo močni bojevniki!
  In z golimi prsti je vrgla granato.
  Angelica je zapisala:
  - Strmina ni vedno znak inteligence!
  In z golo peto je podlegla magnetni mini. In odložil veliko borcev.
  Dekleta tečejo po Kanadi in pojejo;
  Komsomolke so najbolj kul od vseh,
  Proti fašizmu se borijo kot orli...
  Naj bo naša domovina uspešna,
  Bojevniki kot s ptičjim žarom!
  
  Gorijo z brezmejno lepoto,
  V njih ves planet svetleje segreje plamen ...
  Naj bo rezultat neomejen
  Domovina bo celo gore zmlela!
  
  V slavo naše domovine, svetnik,
  Borili se bomo s fanatiki ...
  Deklica teče bosa po snegu,
  V tesnem nahrbtniku nosi granate!
  
  Vrgel bo darilo v zelo močan rezervoar,
  Razbijte ga za slavo ...
  Deklica ustreli mitraljez,
  Toda obstaja vitez hrabre države!
  
  Vse je lahko dekle, verjameš
  Lahko se celo bori v vesolju ...
  In verige fašizma bodo zver,
  Navsezadnje je Hitler le senca bednega klovna!
  
  Dosegli bomo, v vesolju bo raj,
  In deklica bo s peto premikala gore ...
  Zato se boriš in si drzneš
  V slavo naše domovine Rusije!
  
  Fuhrer bo čakal na zanko zase,
  In ima mitraljez z granato na sebi ...
  Ne melješ neumno,
  Wehrmacht bomo pokopali z lopato!
  
  In v vesolju bo tako Eden,
  Velik kot prostor in zelo cvetoč ...
  Predal si se Nemcem, samo neumni Sam,
  In Jezus vedno živi v duši!
  
  Biti komsomolec je zelo dobro,
  Nošena pod lepo rdečo zastavo...
  Čeprav mi je včasih težko
  Toda podvigi lepote niso zaman!
  
  Bosa sem zbežala v mraz,
  Snežni zameti žgečkajo golo peto ...
  Dekliška gorečnost se je resnično povečala,
  Zgradili bomo nov svet komunizma!
  
  Konec koncev je domovina naša lastna mati,
  Imamo opravka z živahnim komunizmom ...
  Zaupajte nam, da ne bomo teptali domovine,
  Postavimo konec podlemu pošastnemu fašizmu!
  
  Vedno sem lepa punca
  Čeprav sem navajen biti bos v snežnem zametu ...
  Uresničile so se velike sanje
  Kakšne zlate pletenice imam!
  
  Fašizem se je prebil prav v Moskvo,
  Skoraj kot da streljajo na Kremelj ...
  In dekleta smo bosi v snegu ...
  Januar stoji, a se nam zdi v maju!
  
  Naredili bomo, za domovino, vse vemo
  Ni nam dražje države v vesolju ...
  Naj bo zelo bleščeče življenje,
  Ni treba le počivati na postelji!
  
  Zgradimo sijoč komunizem,
  Kje je palača z razvejanim vrtom za vsakogar ...
  In fašizem bo propadel v podzemlju,
  Za mater Rusijo se je treba trdo boriti!
  
  Tako bo dobro v vesolju,
  Ko hitro ubijemo sovražnike ...
  Toda zdaj je bitka zelo težka,
  Dekleta hodijo bosa!
  
  Mi smo dekleta, borci-junaki,
  Vrzimo divji fašizem v pekel...
  In izgledaš bosa lepotica
  Tako, da zmore prapor komunizma!
  Pesmi morda niso čisto za sezono, ampak iz srca in z vsem srcem ....
  Julija 1972 je Rdeča armada vstopila v kontinentalne ZDA. In zmagala je s prepričljivostjo, kljub razširjeni komunikaciji. In uspehi Rdeče armade so bili ogromni.
  In tudi premoč v orožju.
  Predvsem kot tanki, pa tudi letalstvo. In premagali so Američane.
  Zdaj se Elizabeth bori na ozemlju samih Združenih držav. Bori se in zmaguje in ne pozabi peti:
  - En dva tri! Zlomi fašista!
  Elena strelja z golimi prsti in škripa:
  Osvojili bomo Ameriko!
  Ekaterina je pritisnila svojo škrlatno bradavico na gumb igralne palice in izdala:
  - Najbolj kul zmaga bo naša!
  Hkrati se nekatera dobronamerna dekleta in aforizmi spominjajo:
  Politik, ki obljublja pito na nebu, pusti premoženje naroda v veter!
  Prostitutka dobi denar z jezikom, politik dobi glasove, a ta je veliko bolj pokvarjen!
  Politik je rit, ki hoče volivce spremeniti v tovorne osle!
  Politik ima eno lopovsko tožbo - izsiljevanje glasov!
  Politik je koza, ki jo molzejo z besedno drisko!
  Prostitutka je veliko bolj poštena od politike, seks v zameno za denar, boljša od pornografije za glas!
  Politik je dan kot zadnja kurba, a okuži vse stranke naenkrat!
  Kondom ščiti prostitutko pred okužbo, samo čepki za ušesa bodo pomagali proti politični okužbi!
  Politik je hiter na jeziku, počasen pri izpolnjevanju obljubljenega, a le gepard v opravičevanju!
  Politik je mojster laži, veliki mojster prevare, prvak utaje, a ne pozna osnovnih pravil spodobnosti!
  Politik ne meri sedemkrat, ampak tri kože odreže!
  Politik je uš, ki sedi na biku volivcu, a kljub svoji majhnosti zelo obremenjuje!
  Kar hoče ženska, hoče Bog, in kar hoče politik, noče niti Satan!
  Politik je boksar s pokvarjenim sodništvom in nezakonitimi udarci!
  Politik je umetnik, ki ima raje svetle risbe kot temne barve!
  Nič ni bolj spolzka od poti politika do vrha, le navzdol potiska volivce!
  Ne verjemite, da je politik vaš prijatelj in rešilna bilka, on je vaš sovražnik in vas vleče v grapo!
  Vest je drago blago, vendar se ne prodaja na težo in se ne kupuje skupaj!
  Vsak politik ima v svoji omari okostnjake, volivcem pa pravijo, da so meso v hladilniku!
  Ta politik je maček, ki ima za volivce pripravljeno mišolovko, le da vaba ni sir, ampak besedno stranišče!
  Volivec pije vodko, politik pa si trga grlo!
  Bolje piti vso noč kot glasovati za politika s pijanimi očmi!
  Politik poje, pretvarja se, da je svoj, a po tujih notah!
  V ljubezni ni lažnih not, politika pa je popolna laž!
  Politik, ki s črto širi govor, bo volivcu zagotovil karirasto nebo!
  Pogosto je v politiki na prvem mestu - zadnja zver!
  Čeprav je politik in slon v trgovini s porcelanom, se bo zlezel skozi vsako špranjo!
  Bosonoga ženska zapeljuje moške, bogataše obuva, golo peto pa zabija pod peto!
  Gole ženske prsi bodo moškega pustile brez hlač!
  Prostitutka se sleče pred stranko, politik obleče ovčjo kožo pred volivci!
  Če ste podkovani od brezglavih politikov, potem ste zadnji klobuk!
  Če nimaš kralja v glavi, potem si klobuk in v stiski!
  Krona ni za tistega, ki ima klobuk!
  Najdražji govor je zlati molk!
  Diamantni mož z močno voljo in jeklenimi živci!
  Skromnost krasi človeka, politik pa se rad povzdiguje do grdete!
  Poštenih politikov skorajda ni, polno pa razočaranih jamralcev!
  Dovolj govora, čas je za začetek!
  V besedni driski politikov se dejanja utapljajo, a nastajajo prazne besede!
  Politika in morje do kolen, on pa je do ušes pokrit z besedno drisko!
  Od medu iz ust politikov lahko za vedno zaspiš!
  Dekleta so dobro komponirala in se odlično borila. Philadelphia je padla in pritekle so Američani.
  Sovjetske in kitajske čete so v zmagovitih pohodih napredovale čez ZDA.
  V Ameriki panika in bedlam in zdelo se je, da ni možnosti za rešitev.
  Rdeča armada je zavzela mesto za mestom. In se je že približal konec avgusta v New York in Washington.
  Cel bataljon deklet je začel vdor v ameriško prestolnico.
  Borili so se v mafiji, bosi in v bikinih. In z golimi prsti so metali granate.
  In hitel po Washingtonu. In streljali so nasprotnike iz mitraljezov in metali granate.
  In zavpili so:
  - Lenin je z nami oktobra,
  Z ogromno dvojko v dnevniku!
  In kot kažejo jeziki. In daje za streljanje sovražnikov. In kako mlatijo sovjetski tanki.
  In zadeti havbice in rakete.
  Tako "Smerch" mlati, pa vse naenkrat raznese. In cele soseske eksplodirajo in se zrušijo.
  In izkazalo se je za okrutno uprizoritev drobljivih udarcev. In rakete eksplodirajo ...
  Bela hiša je uničena, ameriški kongres pa je pobegnil. Tako se je izkazala vojna. In dekleta tulijo in streljajo.
  Nato ujetnike postavijo na kolena in jih prisilijo, da jim poljubljajo bose noge. In to počnejo trepetajoči od strahu.
  Maria, ki jo je črni vojak poljubil v peto, je zakukala:
  - Slava CPSU!
  In kliknil z golimi prsti na nos.
  Avguštin je zavpil:
  - Za rdeči komunizem!
  In bojevniki so napolnili vojake in dobesedno skočili nanje. In to je bil agresiven pritisk sovjetskih kobil.
  
  A tudi zadeva ni bila omejena na to ... Dekleta so tudi moške malo zažgala.
  Toda skratka, Washington je padel. In New York tudi ... Američani so se umaknili oziroma pobegnili na jug.
  Toda zasledovala jih je Rdeča armada. In vozil in vozil vse do Mehike.
  3. septembra 1975 so ZDA kapitulirali. Vojne je skoraj konec. Vendar je bilo treba zajeti tudi Latinsko Ameriko s proameriškimi diktaturami. Po moči niso tekmeci in ljudje v teh državah so za ZSSR in komuniste.
  Ampak moraš iti naprej in naprej. In premagati razdalje.
  Vojna je še trajala in dekleta so se bojevala.
  Natasha je, da bi skrajšala čas, s svojo ekipo letela na letalu.
  Dekleta so igrala posebno vrsto šaha za štiri in se pogovarjala o razmerju moči.
  Zoya je z nasmehom rekla:
  - Zdaj bomo imeli vsestranski komunizem!
  Avguštin je zapisal:
  - Nastalo bo bratstvo komunističnih držav in ljudstev. In potem ne bo več vojn, ne bo več težav. Leteli bomo ne le na Mars, ampak do zvezd. In tam bo starost premagana in vsi bomo goli, zdravi in srečni!
  Svetlana se je zasmejala in odgovorila:
  - Za vedno mlad! Za vedno bosi!
  Natasha se je zasmejala in pripomnila:
  - To je odlično!
  Boji v Latinski Ameriki so bili neenaki. Narodi so bili na strani Rdeče armade, vojaki in častniki v resnici niso hoteli umreti za svoje nelegitimne diktatorje. Toda posamezni fanatiki so se borili, vendar so bili zlahka zatrti. In čete so napredovale, zatrle in premagale sovražnike.
  ZSSR je zmagala z veliko lahkoto ...
  Toda vojne še ni konec. Čeprav je novembra Santiago vzel in strmoglavil Pinocheta. In vsa Latinska Amerika je bila pod nadzorom.
  Toda še vedno moramo osvoboditi temnopolte v Južni Afriki in prevzeti nadzor nad Bližnjim vzhodom in islamskimi državami.
  ZSSR je vzpostavila svetovno hegemonijo. In vse je hotel nadzorovati. Prišlo je leto 1976 ... Sovjetske in kitajske čete ter zavezniki so zasedle ves Bližnji vzhod, v mesecu in pol pa Pakistan in Iran. V bojih za Pakistan so sodelovali tudi Indijci. Nadalje, mesec dni kasneje, so prevzeli nadzor nad severno Afriko. Odpor je bil šibek, čeprav so sovjetske in kitajske čete veliko ubile. Druge države v Afriki se niso uprle. In osvojili so jih precej zlahka in skoraj prostovoljno.
  Le dva tedna se je upirala tudi Južna Afrika. Črni je seveda podpiral ZSSR in Kitajsko. In zmaga je bila popolna. In bil je let na Mars in vse je bilo zelo občutljivo. Rdeča armada je zasedla tudi Avstralijo in Novo Zelandijo.
  Po tem je bilo odločeno, da vzamemo in ustvarimo en sam imperij. Mao Zedong je pravkar umrl. In na Kitajskem so na oblast prišle popolnoma prosovjetske sile.
  In 18. novembra 1976 je potekal svetovni referendum o ustanovitvi ZSSR na celotnem planetu Zemlja. Tako se je končalo zbiranje sovjetskega imperija. ZSSR je postala ena država na svetu.
  In Nikolaj Voznesenski je predsednik celotnega planeta Zemlja. Kmalu zatem so potekale volitve predsednika za pet let. Ustanovljena je bila močna svetovna sila. In ljudje so leteli na planete sončnega sistema.
  Žal, Nikolaj Voznesenski ni nesmrten. In niso uspeli odkriti nesmrtnosti. In umrl je leta 1980, ko so vesoljske ladje že dosegle Merkur.
  Toda imel je podpredsednico, žensko Margarito Korshunovo, ki je začela vladati po Voznesenskem.
  In življenje je teklo dobro in veselo.
  Ljudje so obvladali planete sončnega sistema. Začeli so graditi mesta na Luni, Marsu, Veneri, Merkurju.
  In leta 2020 se je začel prvi let s posadko izven sončnega sistema na planete, ki se vrtijo okoli zvezde Sirius. In bilo je zelo zanimivo in na svoj način lepo.
  Na planetu Zemlja so bili materialni problemi že rešeni in ni bilo revščine. Razvito je bilo cepivo proti raku in številne bolezni so bile izkoreninjene. Začeli so se eksperimenti s pomlajevanjem. Veliko več se je delalo.
  Vsak je že imel v lasti avtomobile. Veliko blaga je postalo brezplačno, predvsem hrana. Drugi so bili zelo poceni. Poleg tega so cene nenehno padale, plače pa so rasle.
  Brezposelnosti ni bilo. Res je, hiter razvoj znanosti je ustvaril pomanjkanje delovnih mest. Toda to so rešili s skrajšanjem dolžine delovnega dne. Najprej je bil uveden petdnevni delovni teden. Nato štiri dni. In potem je delovni dan postal šest ur. In potem zmanjšan na štiri.
  To pomeni, da je delo leta 2020 postalo štiri ure na dan in trije prosti dnevi na teden! In to je super. In mnogi izdelki so brezplačni in v izobilju. Za preprečevanje prenaseljenosti je obstajala resnična kontracepcija, a tako zmerna. Trije otroci se lahko rodijo brez težav.
  Odnosi med rasami in narodnostmi so bili vsaj navzven precej uspešni in prijateljski. Ljudje so živeli kot ena sama družina ljudstev. Sovjetski ljudje so začeli prevladovati in zdi se, da je vse v redu.
  Religija je bila komunizem, materializem in ateizem. Glavna stvar je vera v človeški um. Seveda morajo ljudje biti ljudje.
  No, upajte na nesmrtnost z močjo komunistične znanosti. Pravijo, da bo prišel čas in znanost bo postala tako vsemogočna, da bo obujala celo mrtve.
  Pa Stalin, Lenin in Voznesenski!
  In verjemite, da bo znanost obudila vse ljudi na Zemlji. Nekateri za večno življenje, drugi za prevzgojo.
  In to je boljše od svetopisemske zgodbe o raju. In ljudje so verjeli v komunizem in nesmrtnost. In da bo kmalu sreča v vesolju.
  In religije so postopoma izginile in izgubile pomen. In islam ni bil več tako aktiven. In tudi mošeje in cerkve so bile zaprte, pa tudi templji. In ljudje so verjeli v bogove, kot v pravljične like.
  Kriminal je skoraj izginil, življenje je bilo zelo dobro, poleg tega je veliko video kamer in odkrivanje je skoraj v trenutku. In življenje je postalo zabavno.
  V erotiki je bila tudi svoboda in celo moda za gola telesa. Obstajal je tudi kult zdravega telesa in telesne vzgoje.
  Ljudje so se premikali proti absolutni sreči in zmagi nad smrtjo! Posamezni organi so že klonirani, pohabljeni in invalidi so izginili.
  In človeštvo, zahvaljujoč dejstvu, da je Stalin umrl štiri leta prej, je bilo optimistično glede prihodnosti!
  
  
  PUTINOVA SREČA PRI HITLERJU
  Hitler je s pomočjo magičnega rituala prejel srečo ruskega predsednika Putina. In to je dramatično spremenilo potek zgodovine. Sprva je bila dobljena zračna bitka za Britanijo. Resda si Hitler ni upal pristati, a na nebu je prevlado dobil Luftwaffe. Franco je pod temi pogoji pristal na napad na Gibraltar. Nemci so to trdnjavo zavzeli v dveh dneh. In poslali so vojake v Afriko.
  Vojna z ZSSR je bila odložena. A koristilo je le nacistom, zato je bila črna celina osvojena.
  Številčna premoč nacistov in boljša organiziranost sta jim omogočila, da so v enem letu zavzeli Afriko, Bližnji vzhod in Indijo.
  In novembra 1942 so nacisti nenadoma pristali in v enajstih dneh zajeli Britanijo.
  Po tem so se začele priprave na vojno proti ZSSR. Nemci so namestili nove tanke: "Panthers", "Tigers", "Lions", pripravljene za boj. In 22. junija 1943 se je začela invazija.
  Seveda se je ZSSR v dveh letih uspelo dobro pripraviti na ta čas. Število tankov je naraslo na osemintrideset tisoč sto dvajset divizij, število letal je doseglo petdeset tisoč. Povečalo se je tudi število orožja in drugih vrst orožja. Toda Wehrmacht je dodal veliko. Število tankov v Tretjem rajhu se je v dveh letih povečalo s šest tisoč na dvajset tisoč. In njihova kakovost se je opazno izboljšala.
  Tudi letalstvo v Tretjem rajhu se je dvignilo. Novi ME-309 je bil zelo močno orožje in je vstopil v serijo. Focke-Wulf ter Yu-288 in Yu-188 so bili močnejši. In bilo je resno. Fritz je imel tudi plinske lansirne naprave in še veliko več. Vključno z močnejšo jurišno puško MP-44.
  Najpomembneje je, da so imeli Nemci veliko število pehote. Lahko bi uporabili kolonialne čete in vojake iz Evrope.
  So pa bile tudi druge nianse. Rdeča armada ni bila pripravljena na obrambo. Ja, niso je naučili braniti se. In čeprav jim je uspelo dokončati utrdbe na Molotovovi črti, so bile preblizu meje in premalo globoke.
  Poleg tega bi lahko Nemci napadali iz Turčije, Irana in Indije. Poleg tega je Japonska napotila čete za ofenzivo.
  Ja, močno so pritiskali.
  In v treh mesecih je bila ZSSR poražena in Moskva je padla. Dva meseca pozneje je bila Rusija popolnoma okupirana.
  Nato se je Hitler odločil za napad na Ameriko. In tu je Nemcem pomagala sreča.
  Ameriški tanki so bili šibki, letala so zaostajala. In Nemci so imeli uspešna reaktivna letala, leteči krožniki pa so se zdeli popolnoma neranljivi za osebno orožje, podmornice pa niso bile vodikov peroksid. Pa tanki serije E. Zdrobili so ZDA, čeprav s težavo, a bolj zaradi oddaljenosti 30. januarja 1946. Le ostanki ameriške vojske so kapitulirali.
  In 20. aprila 1951 je Hitler v strahu, da samuraji ustvarjajo atomsko bombo, napadel tudi Japonsko ... Vojna je trajala enosmerno. Nacisti so imeli naprednejše piramidalne tanke, močne leteče krožnike z laserji in ultrazvočno orožje. Naprednejši raketni sistemi za več izstrelitev in še veliko več.
  To pomeni, da Japonska ni trajala več kot šest mesecev. In vojna se je končala z drugo zmago Wehrmachta.
  Putinova sreča je Hitlerju pomagala osvojiti zadnji velik imperij na zemlji.
  In 20. aprila 1959 je bil izveden svetovni referendum, ki je vzpostavil imperialno obliko vladavine svetovne sile, ki jo je vodil Adolf Hitler.
  Že leta 1949 so Nemci poleteli na Luno. In 20. aprila 1957 se je zgodil let na Mars.
  Nacisti so obvladali sončni sistem. In po vsem svetu je bil zdaj železni, nemški red. Adolf Hitler je pri sedemdesetih letih postal svetovni cesar, zahvaljujoč sreči Vladimirja Putina. To je fenomenalen dosežek.
  Potem ostane še raziskovati druge svetove in človeštvo je enotno. Seveda pa veliko gradbišč, različnih vrst po svetu. Vključno s podzemnim predorom od Čukotke do Aljaske. Toda 1. maja 1959 je Adolf Hitler strmoglavil svoje letalo. In fantastična vladavina napovedovalca se je končala. Očitno Putinu s svojo fenomenalno srečo ni bilo usojeno živeti več kot sedemdeset let.
  Toda Hitler je že imel dediča. Od otrok, pridobljenih z umetno oploditvijo. Tako se je dinastija Adolfa nadaljevala. In človeštvo je nadaljevalo gradnjo na različnih ravneh.
  Tudi v Afriki so bile zgrajene ceste, železnice in avtomobili, pa tudi številna mesta. In črnci so delali tukaj in dvignili gospodarstvo črne celine.
  Človeštvo se je razvilo in dvignilo. Gradil se je komunizem in življenje ljudi je postajalo vse boljše in boljše.
  Po Hitlerju je cesarju vladal njegov sin Volk Prvi. Bil je mlad, a moder in je človeštvo dvignil v velike višine. Ena od idej je bila povečati število žensk in eksperimentirati na genih. Zlasti je bilo odločeno, da se poveča število samic, tako da jih je petkrat več kot samcev.
  Hkrati so leta 1961 astronavti imperija odleteli na Venero, leto pozneje pa na Merkur. Nekaj let kasneje smo obiskali satelite Jupitra. Obiskal druge planete. Dokler leta 1980 ni bil obiskan najdaljši planet v sončnem sistemu, Pluton. In bilo je super.
  In leta 2000 se je začela prva odprava brez zvezd. Kriminal je na planetu Zemlja skoraj izginil, bolezni in epidemije so bile odpravljene, ljudje so pozabili na lakoto in pomanjkanje blaga. Življenje je postajalo boljše in boljše.
  In nastal je pravi raj. In ljudje se med seboj niso kregali. Znanost se je hitro razvijala. In prinašati srečo ljudem. Tudi tehnologija se je razvila. Mojstrovina tega je seveda disketa. Bili so že sposobni leteti med planeti. In Fritz so bili neustavljivi.
  V Rusiji se je gverilska vojna hitro umirila. Ljudje so se odločili, da ni možnosti, da bi naciste zavrgli in da morajo živeti. In življenje je postajalo boljše in boljše. Cesarstvo je hodilo proti komunizmu. Toda po letu 2000 je veliko blaga postalo popolnoma brezplačno. Brezdomcev ni bilo, vsak je imel službo. In zgrajene so bile zelo lepe hiše. In vsi so imeli avtomobile, in vsi so imeli brezplačen internet in še veliko več.
  Življenje se je dvignilo. Bilo je dobro za ljudi. In vsi so se postopoma navadili, da so en sam imperij. In prišlo je do asimilacije.
  Rusi in drugi Slovani so dobili enake pravice kot Nemci. Da, in drugi narodi so dobro živeli pod nadzorom nacistov.
  Kdor se ni boril, ni partizan, živel je dostojno. Nemci niso izvajali kaznovalnih akcij brez razloga.
  In res, takoj ko smo se znebili partizanov, so represije naenkrat prenehale.
  Zgrajena je bila fleksibilna okupacijska politika. Obstajala je samouprava in uporaba lokalnega osebja. In leta 2020 so vsi ljudje na planetu Zemlja prejeli državljanstvo in pravna enakost je bila končno vzpostavljena.
  V tem času se je znanost tako razvila, da je bila starost premagana in vsi so postali večno mladi in lepi.
  In na drugih planetih sončnega sistema so se pojavila naselja Tretjega rajha. In tako je postalo super na svetu.
  Fantje in dekleta na tem svetu so se začeli širiti po vsej galaksiji. Navidezna resničnost se je že pojavila v matriki Hypernet in veliko vsega čudovitega in mladega in lepega. Vse bi se dalo reproducirati.
  Imperij Tretjega rajha je postal imperij velikih priložnosti in osvojil vesolje.
  In ženska v njej je postala petkrat večja kot moški. In vsi so lepi, mlada dekleta, in moški so mladeniči, ki jim ni treba briti brade. Pravzaprav je brada le primitivni, živalski atavizem.
  In zdaj navidezna resničnost tako zanimive igre divjajo in goreče.
  Eden takih vsemogočnih ustvarjalcev vesolj, Friedrich Sfero, je pravkar priredil najbolj kul "zabavo".
  Namreč vesoljska bitka. Po eni strani njegove čete, ki predstavljajo Ponosno Nemčijo, na drugi strani pa zvezdna vojska katerega koli dekleta, enak vsemogočni ustvarjalec vesolj Harlequinade - Grozna Nemčija. Torej, ker se borijo vsemogočni ljudje, bo zabavno kul, do nemogoče.
  Pripest vojske Grozne Nemčije je bil neizprosno stisnjen. Hiperplazmični objemi so poskušali močneje stisniti mogočnega sovražnika iz Ponosne Nemčije. Milijoni in milijoni zvezdnih ladij so tukaj našli svojo pogubo. Pogosto junaško, včasih pa tudi smešno. Umrli so z nasmehom na ustnicah v upanju, da bodo sčasoma vstali. Čeprav je bilo videti zelo grozljivo ... Poenostavljena kapljasta oblika kolosa gori s posebnim plamenom, ki žveči polja vesolja in vakuuma. Plameni rinejo skozi hodnike in prezračevalne jaške vesoljskega plovila. Milijoni živih vojakov, tako ljudi kot predstavniki drugih ras z milijardami robotov na krovu, se skušajo umakniti pred vsepožirajočo vročino. Skoraj vsi bojevni ljudje so najlepša dekleta, poslikana z dovršenimi pričeskami v avantgardnem slogu, kot da niso zbrana za hudo bitko, ampak za cesarski bal - maškarado. Ena od deklet se je v njenih laseh zagorela v obliki mlina na veter z rezili v obliki pavjih kril in je srce parajoče zavpila. Bolečina je nepredstavljivo strašna in lasišče se dobesedno zlomi. Lopatice mlina na veter se odlepijo in se nato zavrtijo v devetrednem vrtincu kineprostorske ukrivljenosti.
  Toda orki in vilini tulijo še posebej grozeče, zanje je res bolj nočna mora, da se ne domislijo, plamen ima tako ali drugačno obliko. Bodisi je to nasmejana fizionomija pregrešnega duha, ki ga kliče nekrofilni čarovnik iz najnižjih globin podzemlja, ali pa luč, ki pleše po kabinah in zvija puške v obliki strašnega, izjemno besnega plenilca. In lahko je bolj strašno kot nadrealno v risbi uničujoče in goreče snovi.
  In vse to je na lestvici zvezdne ladje, ki po velikosti ni slabša od Merkurja ... Vendar jih po merilih ustvarjalca vesolja ni toliko. Prav isti ustvarjalec tako povsem materialne realnosti se je odločil, da se popolnoma odcepi.
  Sfero Friedrich Katastrofov je doživel vznemirjenje in hkrati zadovoljstvo: ena nič v svojo korist. Mladi ustvarjalec-terminator se je zasukal, se oddaljil od snopa magoplazme in ga ob zvoku prasketanja gravionuklearnih žarkov, ki je zanihal vakuum, potisnil v hrbet druge magolete. Ni lahko priti noter, bojna vozila galopirajo kot kopita konj, ki so v galopu, poganja jih celo šejtan, ki je zbral vso moč podzemlja. In nobenih zakonov fizike in kozmologije, ki jih poznajo zaostali ljudje preteklosti. Koncept vztrajnosti je le na željo ustvarjalca.
  Zdaj (sestoji iz Hyper-princeps-mago-plazme iz tako nerazumljive vrste snovi za človeško zaznavanje, potem lahko sprejmete kakršno koli obliko in modifikacijo obstoječega, spreminjate velikost iz jedra fotona, ko prosto postavite celotno vesolje v trilijonih parsekov v premeru na vaši dlani!) Sfero se je odločil inkarnirati telo biološko spremenjenega fanta, ki je bil izšolan v mogočnem in tehnično naprednem imperiju Ponosne Rusije, tudi ko je dozorel kot zarodek v maternici inkubator-računalnik.
  Od trenutka spočetja je v sanjah, ki so ga prekinili boleči impulzi, potekal trening posebne, kozmične vojne. In še vedno so bile zgrešene, saj je bila pot Mogolov, brez vztrajnosti, popolnoma nepredvidljiva. Toda Sfero glede tega ni kompleksen. Namenoma se je omejil, da bi naredil svoje sposobnosti bolj zanimive. Konec koncev, Ponosna Nemčija, ki se razprostira na milijardah galaksij in kvadrilijonih naseljenih svetov, je ta stvaritev seveda virtualna matrica. In igra vesoljske vojne mora upoštevati pravila. Tako, da kaosa sploh ni. Ustvarjalec fant. sestrelil še tri, dvakrat zgrešil. Čarobni impulzi orožnih sistemov, čudovitega oblikovanja, so presekali vakuum in ga celo odluščili, rezine medenega sira, že na drugi ravni vesolja. Tu je Sfero spet potopil v luknjo v vesolju in prestopil v način napada. Hkrati je Creator-Boy izbral trenutek, da ga kibernetični nadzorni sistemi ne morejo popraviti, kar daje popoln pregled nad prostorom, ki obdaja magolete različnih modifikacij.
  - Magomatrix absorbira s kinezfotonom! - Filozofsko, zrušiti še enega borca in se izogniti razbijajočim lovkam princeps-plazme, je rekel Stvarnik-fant.
  Vojska Julija Cezarja, ki mu je Sfero Friderik zaupal celotno poveljstvo, je še naprej pritiskala, izkoriščala je številčno premoč in ni pustila neuspešnih poskusov, da bi jo zajeli s bokov. Harlekinadin privrženec Hanibal je razpršil vse več vojakov in skušal raztegniti več parsekov (parsek je razdalja, ki jo svetlobni žarek prepotuje v dveh letih in pol) pod njegovim poveljstvom ogromno armado. Zmanjšala se je gostota oblikovanja čet, povečala pa se je vloga individualne spretnosti. Tu sta se obe strani izkazali za vredni, saj sta pokazali akrobatiko in umetnost manevriranja. Toda izgube so bile ogromne, več kot milijon zvezdnih ladij je zgorelo v požrešni bakli uničenja.
  Sfero je nenadoma spremenil prizorišče boja in se znašel poleg najbolj veličastnega dekleta. Kreator-fant in Valentina sta se stisnila za roke, drugi fantje in precej številčnejša dekleta so si izmenjala pomežik. Prinesli so baterije in odprli orkanski hiperplazmični tornado na čolne, enosedežne maglete, lovce, brigantine, rušilce, rušilce in druga manjša plovila. Spheroove oči so zmagovito bliskale.
  Splošna raven usposobljenosti borcev, ki so bili usposobljeni za vojno, tudi ko so kot zarodki plavali v nekakšnem hranilnem mediju, je bila zelo visoka. Niso pa vedno izpadli iz številnih razpok in vakuumskih kolapsov. V odgovor je sovražnik sprožil tudi svoj neusmiljeni ogenj, ki je imel celo osebno matrico. Tok hiperplazme je zagorel skozi oslabljeno obrambo matriksa in polprostorsko polje se je prebilo v oklep. Tukaj je, čarobni prostor tega ni zdržal, počil je, večbarvni tok ultra-ognja je padel na strelni par. Sphero je takoj pogorel (je super super občutek, ko je meso uničeno!), deklicin partner je izparil roko do rame, nogo do kolena, trup do reber. Lepota je zakričala in se umaknila. je naročila Valentina.
  - Omogoči kibernetsko regeneracijo.
  Telo deklice (kot tudi drugih ljudi) že dolgo ni beljakovinsko. To je posebno meso s hiperplazemskimi vključki, medtem ko se ljudje sami hranijo s superenergijo. Tako je meso po ranjenosti začelo počasi rasti. Relativno počasi je sam proces viden s prostim očesom, hitrost rasti tkiva je 0,9 centimetra na sekundo. Toda najhujša bitka je zelo minljiva, oklep je bil požgan na več mestih. Dve puški sta izhlapeli, šest vojakov je umrlo, en mladenič je bil do polovice opečen, deklica je začasno izgubila lasišče in prste. Sphero se je v smehu vrnil nazaj in rekel, koliko ste dosegli s premaganjem nosilca stvarnika vesolja? Čudežno se je uspelo izogniti detonaciji granat. Toda škoda je ogromna, zračni sifoni, izvrženi, utripajo v vakuumu. Vendar se fantje ustrezno odzovejo. Sfero je sam izvedel filigranski strel iz roke, s čimer je izbil trojni jurišnik. Valentina, ki se ji je jezik podaljšal, je obliznil fanta na ustnice.
  - Megakvazar!
  - Hiperuničujoč (superuničujoč) plazemski izbruh! - je zalajal mladi Stvarnik vesolj.
  Dve magoleti so sestrelile druge puške, trije strelni stolpi so bili sestreljeni na rušilec. Toda ravno v tistem trenutku je proti njim usmerila svoje puške raketna križarka. Fant-ustvarjalec je, ne brez užitka, z ostrimi občutki začutil dih smrti na svojem obrazu. Grozila je zlobna velikanska starka s koso in kapitan Sfero je dal ukaz.
  - Prilagodljiv umik! Premakni se kot kača, skozi ježa!
  Baterija je hitela nazaj, a malo prepozno. Zdelo se je, da vakuum boli od bolečine, mimo je švignil hiperplazemski vihra. Strašen udarec gravioplazme je zataknil baterijo. Takoj se je izkazalo, da je pet pušk in dvanajst ljudi iz ekipe popolnoma izhlapelo. Sfero in druga dekleta je gravitacijski val vrgel stran. Creator Boy je preletel in z glavo udaril v trebušne mišice atletske, a izjemno graciozne Valentine. In to je težko, če meso, v katerega ste morali zabiti, ni beljakovine:
  - Vau, ti luknja, ki se zruši! je zamrmral Sphero. In nasmehnil se je, ko ga je prestrelila hiperelektričnost.
  Na oklepu so bile velike razpoke. Vrežejo se kot grape v vijolično površino kovine, ki je več kot milijonkrat močnejša od titana. Kakšna ogromna moč se skriva v hiperplazmi ali njeni še popolnejši raznolikosti princeps-plazme, ki je sposobna premikati zvezde in ugasniti kvazarje. Toda samo šesto, sedmo in tako naprej, stanje snovi. Cel ocean hiperplazme je mogoče dobiti iz katere koli molekule. Teoretično (dokler to ni na voljo ljudem) bo en elementarni delec reproduciral celotno vesolje. Ali uničiti! Takšne so kvazibožanske možnosti hiperplazme.
  Baterija drsi skozi prožni kolaps, ki vibrira v kineprostoru, vojaka pritisne oslabljena sila vztrajnosti. Nato se vzmet izvrže in baterija spet odpre ogenj le na drugi točki v prostoru.
  Friedrich Sfero ukaže:
  - Udarite z ozkim žarkom, preklopite puške v koncentriran način ramroda.
  Ker so računalniki onemogočeni, je treba to narediti ročno. Uravnavajte pretok hiperplazme z bobnom. Toda to niti ni enostavno, prihrani dejstvo, da je ta višja sila predvidena tudi v programu usposabljanja. Fantje in dekleta se s to težavo spopadajo v samodejnem načinu. Sfero Friedrich na vidiku ujame raketni čoln, strel z rahlim vodstvom. Sliši se najtanjše škripanje uničenega vakuuma, čoln je raztrgan na koščke. Sodeč po moči eksplozije pride do detonacije streliva. Svetlobna točka zapiha avto. Magolet je tudi uničen, deklica je reproducirala natančen posnetek.
  Krila odletijo ločeno, hkrati pa se vrtijo v vakuumu gorečih repov.
  Sovražnikova brigantina povzroči dodatno škodo, vendar se odzove z množičnimi voleji. Skozi razpoko vstopi potok, ki vrže dekle stran, razgalja zlate prsi s cinobartom, svetlečimi bradavičkami.
  Sphero zacvili od veselja:
  - Vidiš, kako kul! Chernodyrno!
  Valentina je vsemogočnega fanta klofutala po kolenu, oblečenem z magoplastom.
  - Princeps-kvazar! Zapulsarjeva elipsa! Dvignite vitezov buzd višje!
  Brigantina v obliki solze se je ščetinala v salve. Bodičaste rosne kapljice hiperplazme so se razpršile po vsem bojnem prostoru.
  Friedrich Sfero je zažvižgal:
  - Daj foton, v propad brezna!
  Od boka je priskočila fregata, hkrati pa se je susednja baterija sunila. Videti je, da fantje niso imeli sreče, naleteli so na težko raketo ali Vibro-polje, ki je najbolj trpežno kovino izbrisalo v prah.
  Fant je poskušal zasukati ploščad, da bi preživel takšen napad. A navsezadnje so nasprotniki vrhunski strokovnjaki, ki so končali skoraj isto šolo. Ustvarjalec Harlequinade tudi ni prevarant v Creation of Civilizations!
  Tempopreonski top se je zrušil. Razbil se je v kup svetlečih se delov. Deklico in fanta Stvarnika, ki sta stregla s pištolo, je odvrglo kot z udarcem s palico. Z ogromnim pospeškom so se zaleteli v oklep, ga rahlo vdrli, sami pa so se močno sploščili in se s svojimi zelo elastičnimi in močnimi telesi tresli od šoka. Nato so začeli luščiti prevleko za težke obremenitve in dali normalno obliko njihovim čudovitim figuram, vtisnjenim kot kipi starodavnih bogov.
  Sphero je čutil mraz v spodnjem delu trebuha. Gostota sovražnikovega plazemskega izbruha se je okrepila, zdi se, da so bile v boj vvlečene sveže sile. Na primer, sama ultra-bojna ladja je velikosti dostojnega asteroida, oblika masivnega bodala, posejanega z oddajniki, pa je oddajala cel bogat okras hiperplazmičnih curkov. Ukrivljen, zvit hibrid matrjoške in harmonike je snov padla na križarko Ponosne Nemčije. Drugi hudourniki uničenja so zdrobili štiri topniške platforme v obliki solze.
  Desna noga Sphero do kolen je izhlapela in ne da bi čakal, da zraste po naravni poti, je v trenutku povečal ud.
  Julij Cezar je kljub vsemu talentu izgubljal bitko, številčna premoč s približno enakostjo tehnologij je bil na strani sovražnika. V tako težki situaciji je bilo preostalo le, da se umaknemo in se izognemo obkroženju. Sphero je brez kančka vesti poslušal komunikacijo princepsa, ukaze, ki so jih dobili roboti. Zveneli so neomejen optimizem, žeja po zgodnji zmagi. Fregata Julija Cezarja je bila poškodovana in je upočasnila. Sphero je začutil bes, zdi se, da moč, ki jo je ustvaril, izgublja, uničiti morate čim več sovražnikov. To pomeni, da ima izbiro ali zmagati ali umreti. Čeprav je očitno, da je uničenje več muglov; ne bo spremenilo skoraj nič, a to je skoraj neprimerljivo junaštvo posameznih posameznikov, ki se oblikuje v tok, ki zdrobi vsako oviro. Fant se je po spominu na nosilko, pravzaprav na lastno kreacijo (Kako mu uspe žigosati osebnosti in strukturno zapletene stvari, je ločeno vprašanje!) hitro spomnil, v kaj ga je zapeljalo na številnih treningih. Nujno je, da niste opaženi, ostanite v splošnih vrstah robotov. Do tja je torej veliko težje priti, vendar je verjetnost izpostavljenosti veliko manjša. Toda po drugi strani, ali ima v tem kritičnem trenutku pravico presedeti? Konec koncev mora vojak: skrbeti za reševanje življenj, točka druga: iztrebiti čim več sovražnikov. V primeru protislovja - to je tradicija, da se odločimo v korist druge rešitve. To so Američani iz starih časov: bolj razmišljajo o ohranjanju lastne kože. Zato so Yankees izgubili, poleg tega je njihova propaganda šibka. Manjkala ji je popolnosti in vključevanja. Če se spomnimo starodavne zgodovine Zemlje: v tistih dneh, ko je bilo človeštvo priklenjeno na en planet. Strašen, razcepljen svet je bilo treba zbrati vse narode in ljudstva v eno pest. To je zahtevalo več imperij. Najprej ZDA, Kitajska, Islamska družba. Svet je postal multipolaren in dobesedno raztrgan, število neodvisnih držav je raslo, separatizem majhnih narodov se je spremenil v obsedenost. Skupni dom Zemlja je gorela, človeštvo je dobesedno padalo v brezno! V starih časih so bili mogočni vladarji, ki so želeli združiti človeštvo. To je prvi Aleksander Veliki, eden najbolj izjemnih poveljnikov vseh časov in ljudstev. Bil je nepremagljiv, toda previdnost mu je z veseljem omogočila prekratko življenje. In tako je imel precejšnje možnosti, zgradil je mednarodni imperij, prinesel visoko helensko kulturo v Azijo. Celo Kartagina in stari Rim sta poslala velik poklon Makedoncu, najimenitnejšemu Slovanu antične dobe! Pred Aleksandrom je Velika Perzija pod več kralji (zlasti Cirom) dosegla resna osvajanja, od Indije do Egipta, a nauk: obstaja en vladar za ves svet, on je bil tisti, ki je prvi predstavil! Julij Cezar je v Rimu prevzel vlogo svetovnega vladarja, a tudi njegovo življenje ni bilo dovolj dolgo. Po Cezarju med cesarji: ni bilo dovolj močnih poveljnikov. Božanski Avguštin je bil bolan in fizično šibek, karizmatični Neron je na splošno grozen. Najbolj znana vladarja, Diolektan in Konstantin, sta se bolj borila za ohranitev statusa quo, ne da bi razmišljala o večjih osvajanjih. Po padcu Rima so bili še drugi poveljniki. Med njimi so najvidnejše osebnosti: Džingis-kan, Tamerlan, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Džingis Kan je bil zelo uspešen. Osvojil je skoraj vso Kitajsko, Afganistan, Horezm, napredni odredi so dosegli starodavno Rusijo. Imel je odlične možnosti za zmago, nihče se ni mogel upreti nenehno naraščajočim četam tega zvitega in spretnega poveljnika. Toda tudi njegovo precej dolgo življenje po standardih srednjega veka ni bilo dovolj za zajem sveta. Džingis-kan je ustanovil dinastijo, vendar ni bilo več tako velike, kot je on, ki bi lahko združila vse nomade. Tako kot Tamerlan. Zmaga za zmago, ogromen imperij in razkol, uničenje Timurata, prepir med sinovi in vnuki. In ni bilo vrednega naslednika. Napoleon in Hitler, ko sta osvojila Evropo, sta si zlomila hrbet Rusiji. Na žalost sama Rusija ni uspela doseči svetovne prevlade. Resnično velik vladar je bil Stalin, ki je nepismeno, hodečo državo spremenil v močno industrijsko silo.
  In potem, že v enaindvajsetem stoletju, je moč od začetka nad Nemčijo, nato pa nad svetom, prejel skrivnostni par, ki ima neverjetno hiperintelektualno moč.
  Ustvarili so najnovejše magično orožje princeps in človeštvo se je postopoma razvilo v stanje navidezne vsemogočnosti.
  Toda vojna je vojna, predvsem vesoljska vojna, tukaj so napačni izračuni in žrtve neizogibni. Bojevnik Friedrich Sfero, ki se je odločil tvegati, je imel tako srečo, da je uspel uničiti štiri bojna vozila, ne da bi pritegnil pozornost nase.
  - Za male ljudi bo brezova kaša! Raje princeps-plazma!
  Ja, tako zanimive igre igrajo državljani imperija Tretjega rajha, ki osvajajo vesolje.
  In kako se bo vse končalo in do kakšnih višin vsemogočnosti lahko doseže človeštvo, tudi nemočna fantazija.
  
  
  COG IN SHPUNTIK IN TRETJI REICH
  V drugi svetovni vojni je posredoval popadany. V tem primeru kratek konstruktor Vintik in Shpuntik. Ob selitvi sta končala v Berlinu. No, ker niso vedeli ničesar o politiki in planetu Zemlja, so prešli v službo Nemcem. In tehniki so vrhunski. In sodelovali so pri razvoju Pantherja. Iznajdljivi oblikovalci so stolp naredili ozek in majhen, bolje zaščiten, a lažji. Motor in menjalnik sta bila postavljena v en blok, menjalnik pa na sam motor. Izdelano je bilo tudi enostavnejše in lažje podvozje kot v resnični zgodovini. In višina "Panterja" je bila le 1,8 metra. Posledično je bil oklep čela trupa 80 mm nameščen pod velikimi koti racionalnega nagiba in je postal skoraj neprebojen. Čelo stolpa je bilo 120 milimetrov z naklonom, stranice pa so bile nagnjene šestdeset milimetrov. Šibka točka so bile stranice trupa - le 40 mm. Toda telo je bilo zelo kompaktno in vrh je bil pod velikim kotom naklona, na dnu pa so bili nameščeni 30 mm ščiti, ki so pokrivali valje. In ves ta čar je tehtal le 26 ton, z motorjem s 650 konjskimi močmi. Pištola je imela dolžino cevi 75 mm 70 EL in je izstrelila 15 nabojev na minuto.
  Plus dobra vidljivost in optika.
  Ta tank je potoval s hitrostjo 70 kilometrov na uro, bil je neprebojen za lahke puške, predvsem petinštirideset, in protitankovske puške, štiriintrideset je vzel iz dveh kilometrov v čelo in se praktično ni zlomil. In skoraj vse protitankovsko orožje ZSSR ga ni prodrlo v čelo.
  In novi "Panther" v bitki pri Kursku je naredil pljusk. Hkrati je bilo lažje izdelati in zahteval je skoraj dvakrat manj kovine kot Panther v resnični zgodovini.
  Zaradi uporabe tega tanka so nacisti prebili obrambo sovjetskih čet in zaprli kotel, mimo Kurska. In tako prevzel pobudo. In razvili uspeh, so zavzeli Voronež.
  Nato je Hitler ukazal vojakom, naj se obrnejo na jug. In armada čet se je preselila v Stalingrad.
  Nemški tanki so v porastu. In ekipa deklet se bori na Pantherju, prebija sovjetske puške in vozila.
  Nemci so se prebili do Stalingrada ... Ampak to še ni vse. V Afriki je Rommelov korpus na novih tankih dosegel vrsto zmag. Situacijo za zaveznike je poslabšalo dejstvo, da sta Vintik in Shpuntik izumila tudi reaktivni lovec. Poleg tega je zelo lahek, enostaven za izdelavo, manevriran in elementarno nadzorovan.
  In novo letalo VSh-162 je postalo najboljše letalo v zraku in je močno poškodovalo zavezniško letalo.
  Tako so nacisti začeli napredovati v Afriki v Egipt. Hitler ni hotel zavzeti Stalingrada in je ustavil svoje čete. Toda Fritz je začel glavno ofenzivo mimo s prebojem v Kaspijsko morje. In situacija se je stopnjevala.
  In sledile so nove operacije na severu. Nacisti so napadli Švedsko. In čez nekaj dni so jo prisilili v kapitulacijo. In izkazalo se je, da je kul.
  Gerda in Charlotte na "Panterju" sta potovali po vsej Švedski in prisilili ujete vojake, da so jim poljubljali bose noge, s čimer sta pokazali svoj ogromen razred. Ta dekleta so tukaj res kul.
  Veliko mož v bitki se jim je predalo. In poljubil gole podplate.
  Zdaj pa so bili na Švedskem, kjer je že snežilo in mrzlo.
  In Nemci, ki jih vodi Rommel, so premagali Britance v Egiptu. In zdaj so se prebili na Bližnji vzhod in imajo uspeh za uspehom.
  Na tem se kampanja lepih bojevnikov ni ustavila ... Gerda je strastno rekla in drgnila boso nogo o kovino:
  - No, "Tiger" seveda, tank, ki daje mojstrovine in kolosalen stroj v smislu moči. Pa vendar preprosto!
  Charlotte je leno pripomnila:
  - Osebno imam raje Lea. Ker ni kaj prebiti skozi tak avto! In v popolni formi je!
  Magda se je spomnila, kako so jim pokazali parado 7. novembra, in začivkala:
  - In miška mi je bila všeč, tako velika je! In z dvema puškama hkrati!
  Christina se je zahihitala in se prevrnila v transportu:
  - Dve pištoli v enem avtu - to je kul!
  Gerda je zvila noge v zrak in pripomnila:
  - Je dobro tako leteti? Bomo kmalu prispeli v Avstralijo?
  Charlotte je zmajala z glavo.
  - Ne! Ne kmalu! Odleteti tja iz Švedske - skoraj po celem svetu!
  Letalo je dejansko pristalo, da dotoči gorivo. Dekleta sta stekla ven. Končala sta v vroči Medini, kjer je letalo zasilno pristalo. Kljub koncu novembra je bila tukaj temperatura okoli trideset stopinj. In na Švedskem je ravno ob odhodu udaril hladen ciklon in temperatura je padla na minus trideset.
  Dekleta sta tekla, kolikor so lahko, da ne bi zmrznila transportnemu delavcu, zmrzal pa je deklici grizel gole pete. Ni lahko načeloma ne obuti čevljev, še posebej pri hoji.
  Toda zdaj so dekleta tekla po vročem pesku Medine. Arabci so se prestrašili ob pogledu na napol gola dekleta, vendar so se bali kaj ukrepati. Kljub temu imajo Nemci zelo velik sloves. Pravzaprav jih dojemajo kot narod nadčlovekov in zato odpuščajo majhne potegavščine. Kot takrat, ko se lepotice nosijo samo v enem bikiniju.
  Po hladnem vremenu, ko se noge nenehno zebejo, je zelo prijetno teči po vročem pesku. Dekletam je bilo všeč in zabavali so se tako, da so si metali pesek.
  Gerda, ki je tako skakala po puščavi, je mislila, da je še vedno čudovito živeti v deželi, v kateri je nenehno poletje. In kako dobro je ...
  Sončen in čist, svež zrak piha v obraz. Ali ne preveč svež, ampak vroč puščavski zrak.
  Charlotte je z nasmehom pripomnila:
  - Zdaj te dežele pripadajo Tretjemu rajhu. Človeštvo še nikoli ni bilo tako enotno. Precej blizu, enotnosti, kakršna je zdaj. In vse to v mnogih pogledih zahvaljujoč geniju Fuhrerja.
  Magda je logično pripomnila:
  - Delno tudi zato, ker ima Hitler izjemno srečo. Britanci so na primer padli kot grah. In afriška prostranstva se niso izkazala za oviro. Ja, vse je bilo na naši strani. Čeprav je včasih prišlo do napak!
  Christina je odgovorila:
  - Kar zadeva srečo, res ne! Nismo imeli sreče na primer z zimo v enainštiridesetem. In tako bi takrat zavzeli Moskvo. In vojna na vzhodu bi se končala. In tako morate še vedno izvleči stalinističen trn.
  Gerda se je z vzdihom strinjala:
  - Verjetno je treba! Škoda! Toliko dobrih fantov in deklet bo umrlo!
  Magda je nehote planila v jok in rekla:
  - Smrt... Kako nepošteni ste! In včasih prideš ob napačnem času!
  Gerda je hitela ugovarjati:
  - Včasih ne! In vedno ob napačnem času! Veš, kako želiš živeti in kako nerad umreš!
  Christina je logično pripomnila:
  To si želimo, ker smo močni in zdravi. In babica, ki je stara sto let in v kateri vse boli, ima verjetno povsem drugačen odnos do smrti!
  Charlotte je zmajala z glavo in s strahom rekla:
  - O Bog ne daj! Bog ne daj, da se kdaj postaraš!
  Gerda je mahnila in z boso nogo brcnila pesek:
  - Ne govorimo o tem! Če začnete razmišljati, kaj je starost, boste znoreli ali si uničili življenje!
  Magda je poskušala potolažiti svetlolasko dekle:
  - Ko pride Jezus, bodo vsi mrtvi vstali in ta večna mladost bo večna!
  Gerda se je nasmehnila in rekla:
  - Bog požegnaj!
  Christina je jezno odgovorila:
  In jaz sem temeljni ateist. In ne verjamem v Boga in vam ne svetujem!
  Gerda je skomignila z močnimi, zagorelimi rameni.
  - Ne bom se imenoval za močnega vernika, ampak ... Veliko je stvari, ki jih materialisti in ateisti ne morejo razložiti. Vključno z izvorom vesolja!
  Charlotte, ki se je potopila v vroč pesek, je odgovorila:
  - Toda ideja mi je bolj všeč - veliko bogov. Da so ti demijurški bogovi skupaj ustvarili vesolje in Zemljo. Nato se je med njima zgodil boj, ki je povzročil kataklizme in naravne katastrofe. Zato so se dogajale najrazličnejše nesreče. Boj bogov in povzroča vojne med ljudmi!
  Gerda je samozavestno odgovorila:
  - Toda nemški Bog vedno zmaga!
  Charlotte je zmajala z glavo.
  - To se ni zgodilo v prvi svetovni vojni. Čeprav smo bili blizu zmage!
  Christina je močno prikimala.
  - To je to! Vzhodno Prusijo je bilo treba začasno žrtvovati, ne pa umakniti čet z zahodne fronte. Potem bi obkolili in zavzeli Pariz. Francija kapitulira ... Konec koncev je poražena. In še ... Mislim, da če bi Britanija pokazala trmo, potem bi lahko padli nanjo skupaj z Italijo, Turčijo in Japonsko. In zdrobili bi jih s podmornicami in enim samim dejanjem flot!
  Magda je pripomnila:
  - Pozabil si na Rusijo!
  Christina je okrevala.
  - Ničesar nisem pozabil! Rusija bi bila po predaji Francije poražena. Poleg tega car Nikolaj II ni Stalin. Ruski monarh bi sklenil naglo mir z nami, ko je doživel poraz. In mi bi ... Skratka, Rusija carskih časov je še šibkejša od komunistične!
  Charlotte se je nasmehnila.
  - Tako! A takrat smo seveda zamudili priložnost. Adolf Hitler je bil pametnejši. S Stalinom je sklenil pakt o nenapadanju in svoje sovražnike razbijal kos za kosom. To je tisto, kar je politična modrost!
  Christina je pripomnila:
  - Še bolj logično bi bilo odpraviti Britanijo in šele nato napasti Sovjetsko zvezo!
  Charlotte je z nasmehom rekla:
  - S tem se strinjam!
  Gerda je nasprotno nasprotovala:
  - Če v enainštiridesetem letu ne bi napadli ZSSR in ne bi premagali enot Rdeče armade, ki niso bile pripravljene na obrambno vojno, bi lahko padle na nas, ko bi vdrli v Britanijo. Tako da nismo imeli druge izbire!
  Magda je skomignila z rameni.
  - Stalin je previden politik! Morda ne bi tvegal takšne avanture!
  Gerda je racionalno pripomnila:
  - Namesto tega je s strani Stalina velika pustolovščina, da nam da priložnost, da razvijemo Britanijo. V tem primeru bi nanj padle superiorne sile. In zakopali bi ga. Medtem ko se Britanija upira, je imela Rusija še vedno možnost proti nam. Sicer pa moramo priznati, da naši sovražniki nimajo možnosti!
  Charlotte je našla tudi nekaj, čemur bi lahko ugovarjala:
  - Dokler takšne pošasti, kot sta ZSSR in ZDA, niso premagane, je zelo prezgodaj reči, da sovražnik nima možnosti. Veliko smo naredili in prišli daleč, a ... Pred nami je še veliko težav. Zdaj Avstralija. Še ena meja za nemško vojsko!
  Gerda je samozavestno odgovorila:
  - Prekinimo tudi to! V Švici in na Švedskem sta bila že dva sprehoda, v Avstraliji pa je vsaj precej topleje.
  Charlotte se je zahihitala in samozavestno rekla:
  - Verjamem v našo zmago! V nasprotnem primeru se preprosto ne zgodi!
  Dekleta so se morala nehati ogrevati v puščavi in se vrniti k prevozu. Polnjenje je bilo uspešno. Deklicam pa so se pridružili stari prijatelji iz bataljona "Tigrica".
  Dekleta iz tega ženskega odreda so lovila prazne mudžahide. Ki pa jih je bilo malo. In zdaj so se srečno odpravili osvajat Avstralijo. Še ena celina, tako zaželena za Wehrmacht.
  Nemčija je zbirala sile za skok in se pripravljala na pristanek.
  Margaret je s spoštovanjem srečala stari znanki Christino in Gerdo. Kljub temu ne more vsak dobiti diamantov za viteški križ! Po tej družbi naj bi dekleta poslali na osemenjevanje in v posebno taborišče za rojevanje potomcev. Torej v ruski družbi morda niso imeli časa sodelovati.
  Lepotci pa so bili videti veseli in borbeni. Nisem več hotel spati in dekleta, ki so se zaprla v ločeno kabino, so klepetala.
  Magda, ki se je usedla v usnjen fotelj, je pripomnila:
  - Poganstvo z vso svojo zunanjo logiko tudi ne more odgovoriti na številna vprašanja. Na primer, od kod so prišli številni bogovi demijurgi?
  Charlotte se je zahihitala in protestirala:
  - Tako kot monoteizem ne more odgovoriti na vprašanje, od kod je prišel edini Bog, ki je ustvaril Vesolje?
  Magda je skomignila z rameni.
  - Vprašanje je, kako reči ... Po veri jemljemo kot aksiom, da je Vsemogočni Bog vedno obstajal. In to je aksiom, ki ne potrebuje dokaza.
  Cristina je in zmajevala z glavo pripomnila:
  - Nemogoče si je predstavljati večno obstoječe, neskončno močne in neskončno modre. To je v nasprotju z logiko. Kot vidimo na Zemlji, preprosto povzroča kompleksno in opazujemo evolucijo. In potem je od bolj zapletenega šlo preprosto. Kar je v nasprotju z opazovano realnostjo.
  Na primer, človeštvo postaja vse bolj zapleteno, ne poenostavljeno! In sploh ne degradiramo, ampak postajamo bolj popolni!
  Charlotte se je zahihitala in pripomnila:
  - Logično! Evolucija bogov vodi do ustvarjanja vsemogočnega Boga Demiurga!
  Magda je ostro pripomnila:
  - Takšna filozofija lahko uniči dušo!
  Charlotte je zožila oči in izbruhnila:
  - Toda vprašanje je, koliko je staro vesolje?
  Magda je skomignila z močnimi, razvitimi rameni.
  - Neznano! In zakaj takšno vprašanje?
  Charlotte je racionalno odgovorila:
  - To je povezano s Satanovim uporom. Satan je eden najzgodnejših angelov, če ne že najzgodnejši. Kot mu pravijo - Sin zore! In če se je uprl, potem verjetno ni minilo preveč časa od njegovega nastanka in upora. In izkazalo se je, da se je toliko milijard let obnašal mirno in se nenadoma norcal.
  Magda se je namrščila in zakukala:
  - In kaj potem?
  Smart Charlotte je pripomnila:
  - In znanstveniki pravijo, da je naše vesolje staro milijarde let! Toliko časa potrebuje, da svetloba zvezd doseže planet Zemljo! In izkazalo se je, da po Svetem pismu ne more biti milijard!
  Magda je za trenutek pomislila in odgovorila:
  - Bog je ustvaril luč zvezd, ki je že prišla k nam. Adam in Eva sta bila odrasla, ne dojenčka. Nanje so že sijali sonce, luna in zvezde. Se pravi, Gospod je ustvaril svet v razvoju. Torej vse vaše obljube ne dokazujejo ničesar.
  Charlotte je trmasto pripomnila:
  - Ali pa morda dokazujejo, da obstaja veliko bogov? Ti bogovi, ki so ustvarili vesolje!
  Magda je z nekaj oklevanja odgovorila:
  - Naše vesolje je bolj ali manj enotno in strukturirano, z vsemi svojimi nepravilnostmi. In prisotnost številnih bogov vodi v dejstvo, da bi se vesolje razdelilo na koščke.
  Charlotte je tudi povsem logično ugovarjala:
  - Bojna ladja zgradi veliko ljudi! Kljub temu je bojna ladja stroj iz enega kosa. Da, in vesolje gradijo številni bogovi-demijurgi, vendar vesolje od tega ne postane manj integralno!
  Magda je stegnila obraz in zakukala:
  - In to se sliši - logično! Ampak to je čisto človeška logika. To nima nič opraviti z Božansko močjo, kar je nerazumljivo!
  Charlotte se je nasmehnila.
  - Najpreprostejši argument - Gospodove misli so nerazumljive! In to se lahko sklicuje na vse priložnosti!
  Magda je zašepetala:
  In v vsaki potezi te Gospodove veje,
  V sanjah vidim željo po utelešenju ideala ...
  Toda čudno, naši ljudje trpijo skoraj v podzemlju,
  In despot financ nam je okrutno okoval krila!
  Charlotte se je zasmejala.
  - Dobro jesti! Zakaj se ne prikloniš škrbini?
  Magda je stresla pest.
  - Ja ti!
  Dekleta so se očitno začela dolgočasiti ... Pogovor o veri ni šel najbolje. O čem še lahko govoriš? Misli bojevnikov SS bataljona so bile omejene.
  Gerda se je v pogovoru dotaknila tankov:
  - Tukaj je naš "lev" samo utelešenje nemškega duha! Tako velik in s pištolo!
  Magda je opazila in si z rokami masirala srbeče podplate:
  - In "miška" še bolj - pomeni močnejša! In njegov oklep je debelejši! In dve puški naenkrat!
  Charlotte je navdušeno vzkliknila:
  - Očarljiva mala miška! Vse bomo strli v prah!
  Magda ga je vzela in zapela:
  - Preklet in starodaven, sovražnik spet prisega! Zmelji me, zmelji me v prah! Toda angel ne spi in vse se bo izšlo ... In vse se bo dobro končalo! In vse se bo dobro končalo!
  Charlotte je modro pripomnila:
  - Kdor računa na pomoč angelov, pade neposredno v pekel!
  Magda je odgovorila:
  - Kdo hudiča je v glavi, v prihodnosti en pekel!
  Gerda je nenadoma pripomnila:
  - Tesno sem se seznanil s T-34 s Charlottes, ko so testirali! In veste, to ni najslabši tank na Zemlji!
  Rdečelaska je strupeno pripomnila:
  - Ni najboljši, ampak ... Njegova vidljivost je precej šibka. V praksi je iz takšnega tanka izjemno težko priti v sovražnika! Moramo priznati!
  Gerda je logično pripomnila:
  - Dobro oblikovan oklep in kupola. Čeprav bo "Tiger" -2 in "Lion" - zaščita stranic boljša.
  Christina je ta rdečelaska poredna opazila:
  - "Lev" ima še vedno dober stolp, kar zadeva naklon čela. Toda čelo "Tiger" -2 skoraj ni nagnjeno.
  Gerda je odgovorila:
  - Toda debelina oklepa je 180 mm. To kompenzira manjši kot naklona pločevine. Glede stolpa se je Lev izkazal za boljšega od Tigra, a to seveda ni meja. Vem, da bodo naši oblikovalci zagotovo ustvarili nekaj bolj popolnega.
  In lepa deklica je z boso nogo udarila v jekleno pločevino, tako močno, da je zajel glasbeni tril.
  Bojevnikom je dolgčas. Želeli so zaspati. Mogoče bo kaj zanimivega...
  Medtem na Kavkazu poteka vojna. Nemci so poleg "Pantherja" uporabljali tudi "Tiger" -2. Tudi po obliki podoben tanku, vendar nekoliko večji, težji z 88 mm topom in debelejšim oklepom. Seveda se je s težo petindvajsetih ton, več, a še vedno nekritično, mogoče boriti s starim motorjem s 700 konjskimi močmi. Vendar sta Vintik in Shpuntik že izdelala motor s 1000 konjskimi močmi. In "Tiger" -2 je tudi začel dobesedno leteti. Pojavil se je "lev" s še debelejšim, predvsem bočnim oklepom, in 105-milimetrskimi puškami.
  In tehta petindvajset ton, je postala velika težava za sovjetske čete.
  Pozimi triinštirideset - štiriinštirideset let so nemške čete zavzele Kavkaz. Vojna se je začela odvijati ne po stalinističnem scenariju.
  Nacisti so marca zajeli Indijo in se začeli premikati proti Avstraliji. In hkrati pograbil Afriko.
  Stalin jim je ponudil mir pod kakršnimi koli pogoji. Spomladi 1944, ko je končal osvojitev Afrike, je Hitler sprejel Stalinovo ponudbo miru.
  Pogoji so bili obremenjujoči, vključno s plačilom reparacij ter dobavo surovin in drugih stvari Tretjemu rajhu.
  Poleti 1944 je prišlo do pristanka v Veliki Britaniji in London je padel v enem tednu. Po tem se je začela velika ofenziva na Ameriko. Vintik in Shpuntik sta izdelala nove podmornice, ki so plule hitreje kot čolni in ciljala torpeda na radar. In še marsikaj je bilo izumljenih.
  Še posebej močna je postala laserska namestitev na diskete. In bilo je prav super.
  Amerika je zdržala do julija 1945 in kapitulirala. Prišlo je obdobje miru. Začasna resnica...
  Hitler je bil nezadovoljen z dejstvom, da je Japonska zasegla preveč ozemlja. In preprosto je hrepenel po maščevanju in okupaciji zemlje.
  In 20. aprila 1953 se je začela vojna z Japonsko. Stalinov naslednik Beria je Hitlerju ponudil svojo pomoč.
  Fuhrer se je strinjal pod določenimi pogoji. ZSSR se namreč bori s polno močjo, a nazaj dobijo le južni Sahalin in Kurilski greben.
  S temi pogoji se je strinjal tudi Beria, ki je Hitlerju še naprej plačeval ogromno poklon.
  Od vsega začetka je bila vojna za Japonce neuspešna. Zmotili so jih predvsem njihovi leteči krožniki, ki so bili oboroženi z laserskim orožjem in toplotnimi žarki. In vse je bilo dobesedno sežgano v pepel in stopljeno v kovinske ostružke.
  ZSSR pa je v boj vrgla tanka T-54 in IS-7, ki sta bila tudi močnejša od Japoncev, ter reaktivna letala.
  Vojna je trajala pet mesecev in se je končala z zmago in okupacijo Japonske. To je bila odmevna zmaga ...
  In v bitkah se je odlikovala tankovska posadka Alenke na IS-7. Avto se je dobro obnesel in razbil številne japonske mastodonte.
  In dekleta so streljala z golimi prsti, in to precej natančno.
  Ampak to so podrobnosti...
  ZSSR je ponovno pridobila jug Sahalina in Kurilski greben. In tako si je zagotovil oblast in nove dežele ...
  Hitler, nekateri so pod njim pograbili preostali svet. Toda ZSSR mu je bila nenehno v očeh. Fuhrer je želel nova osvajanja in junaštvo Wehrmachta.
  In 20. aprila 1958 se je z napadom na Moskvo začela nova velika vojna.
  Nemška dekleta se borijo na nebu. Albina in Alvina.
  Sestrelili so sovjetska letala. Dekleta so skoraj gola, v enem bikiniju in bosa. Zračne puške so usmerjene proti sovražniku.
  Albina podre sovjetski avto in zaškripa:
  - Po našem mnenju je to šok!
  Alvina tudi odreže sovjetskega jaka in doda:
  Za slavo našega cesarstva!
  In bojevniki so se nekoč borili in borili s sovražnikom. In radi mučijo ljudi.
  Tu so komsomolca mučili. Slečeno in golo dekle so tepli z bičem. Nato so bose noge komsomolca sežgali z vročo palico. In moram reči, da jim je bilo všeč.
  Nato so deklici zlomili prste. In najbolj šik mučenja, zažgati Venerino naročje z baklo. In deklica je zaradi bolečinskega šoka izgubila zavest.
  Albina pa se tudi pri tem ni pomirila. Prinesla je baklo na gole prsi deklice. In ocvrla. Nato je odrezala in pojedla mehko meso ter vzkliknila:
  - Kako okusno!
  Alvina je drugo bradavico ocvrla s plamenom in pripomnila:
  - Ja, super je!
  In nemškim dekletom je bilo zelo všeč.
  Vendar niso vsa bitja taka. Tu se Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova borita na nebu proti nemškim jastrebom.
  In pokažejo svojo spretnost in modrost.
  Dekleta se seveda borijo bosa in v bikinkah. In sovražniku prinesi darila smrti.
  In pojejo sami sebi;
  - Slava državi komunizma,
  Lenin nas je navdihnil za boj ...
  Polomljeni greben poznam fašizem
  Zgradimo nov svet!
  Anastasia je z golimi prsti streljala na sovražnika, sestrelila nemško letalo in zavpila:
  - Za rdeči komunizem!
  Akulina Orlova je spretno udarila sovražnika z golimi nogami, ga odrezala in zalajala:
  - Za zmago ruskega duha!
  In dekleta so v zboru zarenčale:
  - Za domovino in Stalina!
  To je tako težka bitka, ki poteka po vsej fronti.
  Nemci so vsekakor močni. In premikajo se, čeprav počasi, z veliko škodo.
  Dekleta se borijo v pehoti ...
  Komsomolke same v spodnjicah.
  Tu Alenka rafal iz mitraljeza, odreže naciste in izbije celo vrsto borcev.
  Potem pravi:
  - Slava Rusiji!
  Anyuta tudi strelja na sovražnika. To počne zelo dobro in jasno. In posekati naciste. Nato z golimi prsti vrže granato, razbije tank nacistov in zacvili:
  - Za sveto Rusijo!
  Alah tudi strelja na sovražnike. To naredi zelo lepo. Z golo peto vrže darilo smrti, pri čemer to počne mojstrsko. Rdečelasi Fritz potrka in zacvili:
  -Za obdobje komunizma!
  Maria tudi strelja na sovražnika. Pokosi naciste, zaradi česar je izjemno agresiven in škripa:
  - Za Rusijo, naša mati!
  In z golimi prsti bo spet vrgel granato. Nemški tank, ki je bil poškodovan, se prevrne ... In bojni komplet je raztrgan.
  Marusya, zatrla naciste. In z golimi petami je vrgla cel kup granat, izdala:
  - Za veliko domovino!
  Taka dekleta tukaj, samo ogromni borci. Tako so vsi po vrsti iztrebljeni.
  Tukaj je borbena petica. In koliko fašistov pret. In črni bojevniki sodelujejo v ofenzivi. Moram reči, da so izjemno borbeni fantje.
  Toda njihova ruska dekleta pokosijo brez slovesnosti.
  Čudovit bataljon, ko so bojevniki skoraj goli. In tako zagorela, čokoladna.
  In na nebu lahko vidite močne nemške avtomobile Yu-888. Odvrgli so bombe na sovjetske položaje in zatrli sovražnika. In delujejo z veliko predanostjo.
  Eva, spušča bombe, pritiska svojo golo okroglo peto na pedal. Metanje daril v sovjetska mesta, rjove:
  - Tretji rajh je nepremagljiv!
  Agatha je privolila v to in izbruhnila darila uničenja:
  - Vse naše sovražnike smo že zlomili!
  In nacisti že tečejo po Moskvi z različnih strani.
  Nato so Oleg in dekleta ponovno vstopili v bitko in pomagali Rusiji ali bolje rečeno ZSSR.
  Nato se jim je pridružila bosonoga Margarita. Tudi odrasla pisateljica je postala približno dvanajstletna deklica v zameno za nesmrtnost in izpolni poslanstvo.
  Bojevniki iz enaindvajsetega stoletja so se znova spopadli z nacisti dvajsetega.
  V fašističnem rjavem imperiju je preveč vojakov. Tečejo kot neskončna reka.
  Oleg Rybachenko, ki je sekal naciste z meči, je ropotal tako pehota kot tanki:
  - Nikoli ne obupaj!
  In oster disk je poletel iz fantove bose noge!
  Margarita, ki je stiskala nasprotnike, kazala zobe, je godrnila:
  - Na svetu je mesto za podvig!
  In strupene igle so se razpršile iz bosih stopal deklice in zadele naciste ter njihova letala in tanke.
  Nataša je tudi morilsko vrgla gole prste na nogah in zavpila:
  Nikoli ne bomo pozabili in nikoli odpustili.
  In njeni meči so šli skozi fašiste v mlinu.
  Zoya, ki je rezala sovražnike, je zacvilila:
  - Za novo naročilo!
  In z njenih bosih nog so se razkropile nove igle. In kaj je v očeh, kar je v grlu nacističnim vojakom in letalom.
  Ja, jasno je bilo, da so bojevniki postajali navdušeni in besni.
  Avguštin, ki je sekal bele vojake in tanke, je zacvilil:
  - Naša železna volja!
  In novo, smrtonosno darilo leti z njene bose noge. In padejo takni in beli borci.
  Svetlana seka do mlinarja, njeni meči so kot strele.
  Nacisti padajo kot snopi.
  Deklica meče igle z bosimi nogami in škripa:
  - Kajti mati Rusija bo zmagala!
  Oleg Rybachenko napreduje proti nacistom. Fant Terminator, ki seka rjave čete.
  Hkrati pa prsti fantovih golih nog izvržejo iglice s strupom, trgajo debla in sestrelijo letala.
  Fant zavpije:
  - Slava prihodnji Rusiji!
  In v gibanju vsakomur reže glavo in gobec.
  Margarita tudi stiska nasprotnike.
  Njene bose noge mlatijo. Nacisti umirajo v velikem številu. Bojevnik zavpije:
  - Za nove meje!
  In potem bo deklica vzela in rezala ...
  Množica trupel fašističnih vojakov.
  Toda Natasha je v ofenzivi. Seka naciste skupaj s tanki in poje:
  - Rusija je velika in sijoča,
  Sem zelo čudno dekle!
  In diski letijo z njenih bosih nog. Kdo je videl grla nacistov. Ja, to je dekle.
  Zoya je v ofenzivi. Sekanje rjavih vojakov z obema rokama. Pljuvanje iz cevi. In meče smrtonosne igle z golimi prsti - sestreli tanke in letala.
  In hkrati poje sam sebi:
  - Oh, palica gremo,
  Oh, moj najljubši bo šel!
  Avguština, ki seka naciste in iztreblja rjave vojake, zacvili:
  - vse kosmato in v živalski koži,
  S palico je hitel na policijo!
  In z golimi prsti bo planil v sovražnika, nekaj, kar bo ubilo slona, še bolj pa tank.
  In potem zacvili:
  - Volkovi!
  Svetlana v ofenzivi. Rezi, rezanje nacistov. Z bosimi nogami nanje izstreljuje darila smrti.
  Vodi mlin z meči.
  Zdrobila je veliko borcev in cvili:
  - Prihaja velika zmaga!
  In spet je dekle v divjem gibanju.
  In njene bose noge izstreljujejo smrtonosne igle, uničujejo tanke in letala.
  Oleg Rybachenko je poskočil. Fant se je zasukal v saltu. V skoku je zdrobil veliko nacistov.
  Z golimi prsti je vrgel igle in grgral:
  - Bodi znan po mojem lepem pogumu!
  In spet je fant v bitki.
  Margarita gre v ofenzivo. Uniči vse sovražnike zapored. Njeni meči so trši od rezil vetrnice. In goli prsti mečejo darove smrti, gorijo tanki in letala.
  Deklica je v ofenzivi. Brez slovesnosti iztreblja rjave bojevnike.
  In vsake toliko skoki in zasuki!
  In darovi uničenja letijo od nje.
  In nacisti sami padejo mrtvi. In cele gomile trupel se kopičijo.
  Margarita zacvili:
  - Jaz sem ameriški kavboj!
  In spet so njene bose noge vrgle iglo.
  In potem še ducat igel!
  Natasha v ofenzivi je tudi zelo kul.
  In meče z bosimi nogami in pljuva iz slame.
  In zakriči na vso moč:
  - Jaz sem bleščeča smrt! Vse kar moraš storiti je umreti!
  In spet lepota v gibanju.
  Zoya napade blokado nacističnih trupel. In z njenih bosih nog letijo tudi bumerangi uničenja.
  In rjavi bojevniki kar naprej padajo in padajo.
  Zoya zavpije:
  - Bosonogo dekle, zmagala boš!
  In ducat iglic leti iz dekline gole pete. Ki se nacistom direktno v grlo vkopljejo.
  Padejo mrtvi.
  Oziroma popolnoma mrtev.
  Avguštin v ofenzivi. Zdrobi rjave čete. Njene meče nosijo v dveh rokah. In ona je tako velika bojevnica.
  Skozi fašistične čete se razlije tornado.
  Dekle z rdečimi lasmi zarjovi:
  - Prihodnost je skrita! Ampak zmagovito bo!
  In v ofenzivi lepotica z ognjenimi lasmi.
  Avguštin v divji ekstazi zavpije:
  - Bogovi vojne bodo vse raztrgali!
  In bojevnik v ofenzivi.
  In njene bose noge mečejo veliko ostrih, strupenih igel.
  Svetlana v boju In tako iskrivo in borbeno. Njene gole noge odvržejo toliko smrtonosnih stvari. Ne moški, ampak smrt s svetlimi lasmi.
  Toda če se zlomi, ga ne morete ustaviti.
  Svetlana poje:
  - Življenje ne bo medu,
  Ta skok v krožnem plesu!
  Naj se sanje uresničijo -
  Lepota človeka spremeni v sužnja!
  In v gibanju bosonoge deklice je vse več besa.
  Oleg v ofenzivi vse pospešuje. Fant premaga naciste.
  Njegove bose noge mečejo ostre igle - trgajo tanke in letala.
  Mladi bojevnik zacvili:
  - Noro cesarstvo bo vse raztrgalo!
  In spet je fant na potezi.
  Margarita je v svoji dejavnosti burno dekle. In premaga sovražnike.
  Tu je izstrelila z golo nogo, grah z razstrelivom. Eksplodirala bo in naenkrat bo vrženih sto nacistov in deset tankov.
  Deklica zakriči:
  - Zmaga bo vseeno prišla k nam!
  In vodil bo mlin z meči - sodi tankov letijo v različne smeri.
  Natasha je pospešila svoje gibe. Deklica poseka rjave bojevnike. In med kričanjem:
  - Rusko cesarstvo čaka zmaga.
  In pospešeno iztrebimo naciste.
  Natasha je terminatorka.
  Ne misli se ustaviti in upočasniti, tanki in letala pa zaidejo.
  Zoya je v ofenzivi. Zdi se, da njeni meči režejo meso in kovinsko solato. Deklica zakriči na vso moč:
  - Naše odrešenje je v veljavi!
  In goli prsti mečejo tudi takšne igle.
  In množica ljudi s prebodenimi grli, ki ležijo naokrog v kupih trupel, pa tudi razbitih tankov in sestreljenih letal.
  Avguštin je noro dekle. In vse zdrobi, kot da je robot iz hiperplazme.
  Razbil je že ne sto nacistov. A vse se dvigne. In bojevnik še vedno tuli.
  - Nepremagljiv sem! Najbolj kul na svetu!
  In spet lepota v napadu.
  In iz njenih golih prstov prileti grah. In tristo nacistov in ducat tankov je raztrgala močna eksplozija.
  Avguštin je pel:
  - Ne boste si upali zasesti naše zemlje!
  Tudi Svetlana je v ofenzivi. In ne daje niti grama predaha. Divja terminatorka.
  In reže sovražnike in iztreblja naciste. In množica rjavih borcev je že padla v jarek in ob cestah.
  Šest je bilo besnih. Napravil divji boj.
  Oleg Rybachenko je spet v akciji. In napreduje in maha z obema mečoma. In fant terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padajo.
  Masa trupel. Cele gore krvavih teles.
  Pisatelj se spominja na divjo strategijo. Kjer so se tudi konji in ljudje mešali skupaj.
  Oleg Rybachenko zaškripa:
  - Gorje od uma!
  In denarja bo veliko!
  In fant terminator v novem gibanju. In njegove bose noge bodo nekaj vzele in vrgle.
  Fant genij je zavpil:
  - Mojstrski razred in podjetje "Adidas"!
  Res kul predstava se je izkazala za kul. In koliko je ubitih nacistov. In največje število največjih je ubilo rjave borce.
  V boju je tudi Margarita. Zdrobi cimetovo in jekleno vojsko in ropota:
  - Velik šok polk! Vsi se zapeljemo v krsto!
  In njeni meči so posekali naciste. Množica rjavih borcev je že propadla.
  Deklica je zarenčala:
  - Še bolj kul sem od panterjev! Dokaži, da je vsak najboljši!
  In iz gole pete dekleta bo izletel kot grah z močnim eksplozivom.
  In udari na sovražnika.
  In vzel in razbil bo nekaj nasprotnikov in tankov in celo letal.
  In Natasha ima oblast. In premaga nasprotnike, sama pa nikomur ne bo dala spuščanja.
  Koliko nacistov je že prekinilo.
  In njeni zobje so tako ostri. In oči so safirne. To je dekle - glavni krvnik. Čeprav ima vse svoje partnerje - krvnike!
  Natasha kriči:
  - Nor sem! Imeli boste kazen!
  In spet bo dekle z meči posekalo veliko nacistov.
  Zoya je v gibanju in je odrezala veliko rjavih bojevnikov.
  In bose noge mečejo igle. Vsaka igla ubije več nacistov. Ta dekleta so res lepa.
  Avguštin napreduje in stiska nasprotnike. In hkrati ne pozabi zavpiti:
  - Ne moreš pobegniti iz krste!
  In deklica bo vzela zobe in razkrila zobe!
  In rdečelaska je tako ... Lasje plapolajo v vetru, kot proletarski transparent.
  In vse pride dobesedno iz jeze.
  Svetlana na poti Tu je izrezala veliko lobanj in tankovskih stolpov. Bojevnica, ki pokaže zobe.
  Pokaže jezik. In potem pljune iz slamice. Potem pa zavpije:
  - Ali boste mrtvi!
  In spet iz njenih bosih nog letijo smrtonosne igle, ki so zadele pehoto in letala.
  Oleg Rybachenko skače in skače.
  Bosonogi deček izžareva kup igel, podira tanke in poje:
  - Gremo na kampiranje, odprite velik račun!
  Mladi bojevnik je najboljši.
  Je precej star, a izgleda kot otrok. Samo zelo močan in mišičast.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Naj igra ne bo po pravilih - prebili se bomo skozi fraero!
  In spet so mu z bosih nog letele smrtonosne in razbijajoče igle.
  Margarita je z veseljem zapela:
  - Nič ni nemogoče! Verjamem, da bo svoboda zori!
  Deklica je spet vrgla smrtonosno kaskado igel na naciste in njihove tanke, nadaljevala:
  - Tema bo izginila! Naj cvetijo vrtnice!
  In bojevnik, takoj ko z golimi prsti vrže grah, je takoj v zrak poletelo tisoč nacistov. Da, vojska rjavega, peklenskega imperija se topi pred našimi očmi.
  Nataša v boju. Skače kot kobra. Eksplodira sovražnike. In toliko nacistov umira in letala padajo.
  Njihovo dekle in meči, zrnje na premog in sulice. In igle.
  Obenem pa tudi ropota:
  - Verjamem, da bo zmaga prišla!
  In slava Rusov bo našla!
  Goli prsti mečejo nove igle in prebijajo nasprotnike.
  Zoya v divji potezi. Napade naciste. Razbije jih na majhne koščke.
  Bojevnica meče igle z golimi prsti. Prebija nasprotnike in kako rjoveti:
  Naša popolna zmaga je blizu!
  In izvaja divji mlin z meči, pometa tanke. To je res dekle kot dekle!
  Toda Avguštinova kobra je šla v ofenzivo. Ta ženska je nočna mora za vse nočne more.
  In če ga reže, pomeni, da ga bo prerezalo.
  Po tem bo rdečelaska vzela in zapela:
  - Odprl bom vse lobanje! Jaz sem velike sanje!
  In zdaj so njeni meči v akciji in režejo meso in kovino.
  Tudi Svetlana gre v ofenzivo. Ta punca nima zavor. Takoj, ko sekajo, je tako množica trupel nasuta, letala in tanki pa padajo.
  Plavolasi terminator zarjovi:
  - Kako dobro bo! Kako dobro bo - vem!
  In zdaj od nje leti ubijalski grah.
  Oleg spet sto nacistov, ki so nosili meteor, odrezali. In vzel bo bombo in jo vrgel.
  Majhna, a smrtonosna ...
  Kako razbiti na majhne koščke.
  Fant terminator je zavpil:
  - Viharna mladost strašnih strojev!
  Margarita bo to ponovila v boju.
  In posekali veliko rjavih borcev. In zmanjša velike vrzeli.
  Deklica zakriči:
  - Lambada je naš ples na pesku!
  In udaril z novo močjo.
  Nataša v ofenzivi je še bolj besna. Torej mlati naciste. Ni prav dobro, da se upirajo takim dekletom.
  Natasha ga je vzela in zapela:
  - Tek na licu mesta je običajen spravnik!
  In bojevnica je s tako kaskado udarcev vdrla v nasprotnike.
  In bosi bo metal diske.
  Tukaj je vodila mlin. Množica glav rjave vojske se je odkotalila nazaj in tanki so goreli.
  Je borbena lepotica. Premagaj si tako rumeno armado.
  Zoya je v gibanju in zdrobi vse brez izjeme. In njeni meči so kot škarje smrti.
  Punca je preprosto ljubka. In njene bose noge mečejo zelo strupene igle.
  Porazite nasprotnike. Preluknjajo jim grla in delajo krste, raznesejo tanke in letala.
  Zoya ga je vzela in zacvilila:
  - Če v pipi ni vode ...
  Natasha je od veselja zavpila:
  Torej si kriva!
  In z golimi prsti meče nekaj, kar temeljito ubije. To je res punca deklet.
  In iz njenih golih nog, kako bo letelo rezilo. In udaril bo veliko borcev in odrezal stolpe iz tankov.
  Avguštin na poti. Hiter in edinstven v svoji lepoti.
  Kakšne svetle lase ima. Kot plapola proletarski prapor. Ta punca je prava lisica.
  In seka nasprotnike - kot da bi se rodila z meči v rokah.
  Rdečelaska, prekleti prasec!
  Avguštin ga je vzel in siknil:
  - Bika bo glava - borci ne bodo znoreli!
  In tu je spet zdrobila veliko borcev.
  Oleg Rybachenko je godrnjal:
  - Kaj rabiš! Tukaj je dekle!
  Margarita, ki je z boso nogo vrgla bodalo in odlomila kupolo tanka, je potrdila:
  - Velika in kul punca!
  Avguštin se je s tem zlahka strinjal:
  - Jaz sem bojevnik, ki bo vsakogar ugriznil!
  In spet bo z golimi prsti izstrelil morilskega.
  Svetlana v bitki ni slabša od nasprotnikov. Ne dekle, ampak da končam s takšno čarovnico v plamenih.
  In kriči:
  - Kakšno modro nebo!
  Avguština, ki je z boso nogo sprostila rezilo in odrezala kupolo tanka, je potrdila:
  - Nismo podporniki ropa!
  Svetlana, ki je sekala sovražnike in sestrelila letala, je čivkala:
  - Norec ne potrebuje noža ...
  Zoya je škripala in metala igle z golimi zagorelimi nogami:
  - Iz treh škatel mu boš lagal!
  Natasha, ki je sekala naciste, je dodala:
  - In stori z njim za peni!
  In bojevniki bodo vzeli in skočili. Tako so krvavi in kul. Na splošno so zelo navdušeni.
  Oleg Rybachenko je v bitki videti zelo eleganten.
  Margarita je pela:
  - Udarec je močan in fant ima interes ...
  Genialni fant je z nogo izstrelil nekaj, kar je bilo videti kot helikopterski propeler. Nacistom in tankom je odrezal nekaj sto glav, zacvilil:
  - Precej športno!
  In oba - fant in dekle v polnem odprtem delu.
  Oleg, ki je sekal rjave vojake, je žvrgolel:
  - In za nas bo velika zmaga!
  Margarita je v odgovor siknila:
  - Ubijamo vse - z bosimi nogami!
  Deklica je res tako aktiven terminator.
  Natasha je v ofenzivi pela:
  - Sveta vojna!
  In bojevnik je sprožil oster disk-bumerang. Letel je v loku, posekal veliko nacistov in tankovskih stolpov.
  Zoya je dodala in nadaljevala iztrebljanje:
  - To bo naša zmaga!
  In nove iglice so letele z njenih bosih nog. In zadeli so veliko lovcev in letal.
  Blondinka je rekla:
  - Matirajte nasprotnika!
  In pokazala je svoj jezik.
  Avguštin je zamahoval z nogami in metal kljukaste križe z ostrimi robovi, je grgral:
  - Cesarska zastava naprej!
  Svetlana je takoj potrdila:
  - Slava padlim junakom!
  In dekleta so v en glas zavpila in zatrla naciste:
  - Nihče nas ne bo ustavil!
  In zdaj iz bosih nog bojevnikov leti disk. Meso se trga, stolpi cistern pa rušijo.
  In spet tuli:
  - Nihče nas ne more premagati!
  Nataša je poletela v zrak. Raztrgal nasprotnike in krilate jastrebe ter izdal:
  - Mi smo volkovi, popečemo sovražnika!
  In iz njenih golih prstov bo izletel zelo smrtonosni disk.
  Deklica se celo zasuka v ekstazi.
  In potem zamrmra:
  - Naše pete ljubijo ogenj!
  Ja, dekleta so res seksi.
  Oleg Rybachenko je zagvrnil:
  - Oh, zgodaj, zagotavlja varnost!
  In pomežiknil bojevnikom. V odgovor se smejijo in pokažejo zobe.
  Natasha je posekla naciste in zacvilila:
  - V našem svetu ni veselja, brez boja!
  Fant je odgovoril:
  "Včasih tudi prepir ni zabaven!"
  Natasha se je strinjala:
  - Če ni moči, potem ja ...
  Toda bojevniki smo vedno zdravi!
  Deklica je z golimi prsti metala igle v sovražnika, razstrelila množico tankov in zapela:
  - Vojak je vedno zdrav,
  In pripravljeni na akcijo!
  Po tem je Natasha ponovno posekla sovražnike in porušila stolpe tankov.
  Zoya je zelo hitra punca. Tu je izstrelila cel sod na naciste. In iz ene eksplozije odtrgal nekaj tisoč.
  Potem je zacvilila:
  - Ne ustavljajte se, naše pete se svetijo!
  In dekle v borbeni čipki!
  Avguštin v boju tudi ni šibek. Torej mlati naciste. Kot iz snopa verig izbije.
  In sekati nasprotnike - poje:
  - Pozor, koristno bo
  Jeseni bo pita!
  Rdečelasi hudič res orje v boju kot hudič v tabakerju.
  In tukaj se Svetlana bori. In nacisti to dobijo od nje.
  In če zadene, bo zadela.
  Iz njega letijo krvavi brizgi.
  Svetlana je ostro opazila, ko so z njene bose noge letele kovinske brizganje, ki so stopile lobanje in stolpe rezervoarjev:
  - Slava Rusiji, zelo celo slava!
  Tanki hitijo naprej ...
  Divizije v rdečih majicah -
  Pozdravljeni Rusi!
  Tu so dekleta sprejela naciste. Tako so razrezani in nasekljani. Ne bojevniki, ampak res panterji, ki so pretrgali verigo.
  Oleg je v boju in napada naciste. Brez usmiljenja jih tepe, seka skozi tanke in cvili:
  Mi smo kot biki!
  Margarita, ki je zdrobila rjavo vojsko in presekala tanke, je pobrala:
  Mi smo kot biki!
  Nataša ga je vzela in zavpila ter posekala rjave borce skupaj s tanki:
  - Laganje je odveč!
  Zoya je raztrgala naciste, zacvilila:
  - Ne, ne iz rok!
  In tudi on bo vzel in spustil zvezdico z boso nogo in pokončal veliko fašistov.
  Natasha ga je vzela in zacvilila:
  - Naš TV je vklopljen!
  In ubijalski snop igel leti z njene gole noge.
  Zoya, ki je prav tako uničevala naciste in njihove tanke, je zacvilila:
  - Naše prijateljstvo je monolit!
  In spet takšen met, da se krogi zameglijo na vse strani. To je dekle - čisto iztrebljanje nasprotnikov.
  Deklica z golimi prsti bo vzela in izstrelila tri bumerange. In trupel od tega je postalo še več.
  Po tem bo lepotica izdala:
  - Sovražniku ne bomo dali usmiljenja! Tam bo truplo!
  In spet smrtonosna stvar odleti z gole pete.
  Avguštin je tudi povsem logično pripomnil:
  - Samo ne eno truplo, ampak veliko!
  Nato ga je deklica vzela in bosa hodila skozi krvave luže. In ubila je veliko nacistov.
  In kako buči:
  - Množični umor!
  In zdaj bo udaril z glavo v nacističnega generala. Zlomi mu lobanjo in izroči:
  - Banzai! Odšel boš v nebesa!
  Svetlana je v ofenzivi zelo jezna, zlasti pri podiranju tankov, škripa:
  - Ne bo vam prizaneseno!
  In ducat igel odleti z njenih golih prstov. Ko se prebije skozi vse, se letala zrušijo. In zelo veliko celo bojevnik poskuša razbiti in ubiti.
  Oleg Rybachenko zaškripa:
  - Slavno kladivo!
  In fant tudi z boso nogo vrže tako kul zvezdo v obliki svastike. Zapleten hibrid.
  In množica nacistov se je zrušila.
  Oleg je zavpil:
  - Banzai!
  In fant je spet v divjem napadu. Ne, samo kipi od moči, vulkani pa žuborijo!
  Margaret na poti. Vsem bo strgalo trebuhe.
  Deklica z nogo bo naenkrat vrgla petdeset igel. In maso so pobili vse vrste sovražnikov, uničili tako tanke kot letala.
  Margarita je pela v smislu vedrine:
  - En, dva! Žalost ni problem!
  Nikoli ne smete biti malodušni!
  Nos in rep držite višje s cevjo.
  Vedite, da je pravi prijatelj vedno z vami!
  To je tako agresivno podjetje. Deklica mlati in kriči:
  "Predsednik zmaja bo postal mrlič!"
  Natasha v bitki je le nekakšen terminator. In rjoveče žvrgolelo:
  - Banzai! Pohitite!
  In z bose noge ji je zletela granata. In nacisti so kot žeblji. In razbil bo veliko mastodontov in krilatih, peklenskih strojev.
  Tukaj je bojevnik! Vsem bojevnikom - bojevnik!
  Zoya je tudi v ofenzivi. Tako jezna prasica.
  In vzela ga je in zacvrknila:
  - Naš oče je sam Beli bog!
  In na naciste seka trojni mlin!
  In Avguštin je zavpil:
  - In moj Bog je črn!
  Rdečelaska je res utelešenje prevare in podlosti. Za sovražnike, seveda. In za prijatelje je draga.
  In kako bo z golimi prsti vzel in vrgel. In veliko kup bojevnikov rjavega imperija, pa tudi njihovih tankov in letal.
  Rdečelaska je zavpil:
  - Rusija in črni bog sta za nami!
  Bojevnik z zelo visokim bojnim potencialom. Ne, v to je bolje, da se ne vmešavate. Kot so odtrgani stolpi tankov in krila fašističnih letal.
  Avguštin je siknil:
  - Vse izdajalce bomo strli v prah!
  In pomežikniti svojim partnerjem. Ja, ta ognjevita punca ni ravno nekaj, kar bi lahko dalo mir. Razen če je mir smrtonosen!
  Svetlana, ki je zatrla sovražnike, je izdala:
  - Pometali vas bomo v vrsti!
  Avguštin je potrdil:
  - Vse bomo pobili!
  In iz njenih bosih nog spet leti dar popolnega uničenja! In toliko tankov in letal je naenkrat eksplodiralo v majhne koščke.
  Oleg je v odgovor zapel:
  - Tam bo popoln banzai!
  Avguština, ki je naciste raztrgala z golimi rokami, jih sekala z meči in metala igle z golimi prsti ter naenkrat uničila tanke in letala, je izdala:
  - Skratka! Skratka!
  Natasha, ki je uničevala rjave bojevnike, je zacvilila:
  - Skratka - banzai!
  In sekajmo nasprotnike z divjo grenkobo.
  Oleg Rybachenko, ki je zmanjšal nasprotnike, je izdal:
  - Ta gambit ni kitajski,
  In prvenec, verjemite mi, je tajski!
  In spet je iz dečkove bose noge priletel oster disk za rezanje kovine. Odrezal je tako kupole tankov kot repove letal.
  Margarita, ki je sekala bojevnike rjavega imperija in oklep tankov, je zapela:
  - In koga bomo našli v bitki,
  In koga bomo našli v boju ...
  Ne hecajmo se s tem -
  Raztrgajmo ga!
  Raztrgajmo ga!
  Takrat so z nacisti opravili dobro delo ... In Sovjetska Rusija je med napadom na Moskvo premagala rjavi imperij.
  Vojne še ni bilo konec, vendar je ZSSR že imela priložnost, da premaga naciste same. Tako je morala šesterica znova prekiniti izvedbo svoje super in kul misije.
  
  ENA ZSSR MED VOLKI
  Do izpada je prišlo zaradi sončnega izbruha, zaradi česar so se 22. junija 1941 izklopile ZDA, Velika Britanija in njihove kolonije. Sprva to ni posebej vplivalo na potek vojne. Nemci so napredovali na enak način kot v resnični zgodovini. Fuhrer se je tudi obrnil na jug in Japonska je zavzela čakajočo pozicijo ... In spet je mrzla zima rešila Rdečo armado pred popolnim porazom in ji omogočila, da je šla v protiofenzivo blizu Moskve. In Japonska je medtem zasegla tiste posesti v Tihem oceanu, ki so prej pripadale Veliki Britaniji in Združenim državam in v katere dodatne sile zdaj niso mogle priti.
  Na vzhodni fronti so spomladi in zgodaj poleti Nemci dosegli niz zmag in znova začeli ofenzivo proti Stalingradu. Vendar se je tu začelo odstopanje od realnosti. Odsotnost druge fronte je Nemcem omogočila premestitev več vojakov iz Evrope in iz Libije, pri čemer so tam pustili le italijanske garnizije.
  In ofenziva se je začela ne samo na Stalingrad, ampak tudi na Tikhvin. In zdaj jim je poveljeval Rommel, ki ga je Fuhrer zelo cenil zaradi poraza Britancev v Libiji in zajetja Tolbuka.
  V bojih so sodelovali tudi prvi tanki Tiger. Rommel je ponoči začel ofenzivo in uspel presenetiti sovjetske čete. Situacijo je še poslabšalo dejstvo, da so imeli Nemci prednost v letalstvu, zato niso zapravljali moči za boj proti zaveznikom.
  Pilot Marseille je hitro pridobival račune na vzhodni fronti. Še junija 1942 je presegel število sestreljenih letal na sto petdeset in prejel viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Toda to je bil šele začetek kariere.
  Na nebu je bilo pravzaprav težje za Rdečo armado. In Nemcem je uspelo zavzeti Tikhvin, nato pa še več mest in z dvojnim obročem odrezati Leningrad in to mesto znova blokirati.
  Sovjetsko poveljstvo se je poskušalo prebiti do Leningrada in napredovati v središču. Toda za uspeh na teh področjih ni bilo dovolj moči.
  Edina tolažba je bila, da so nacisti zataknili v Stalingradu, kar jim je dalo priložnost za zbiranje novih rezerv.
  Toda Leningrad je ostal blokiran. Turčija in Japonska doslej še nista vstopili v vojno, ZSSR pa je imela priložnost, da obrne tok bitk. Novembra 1942 so sovjetske čete začele ofenzivo blizu Rževa in Stalingrada.
  Pod Rzhevom uspeh ni bil dosežen. Toda blizu Stalingrada je bil obroč zaprt. A kot se je izkazalo pravočasno. Tretji rajh je imel veliko več rezerv in Rommel je začel ofenzivo proti Stalingradu s severa, Mainstein pa z juga.
  Situacijo je poslabšal nepričakovan vstop Japonske v vojno. Samuraji so kljub bitki na Kitajskem napadli Vladivostok.
  Verjetno se je Hirohito bal, da bo Tretji rajh izgubil, in je vstopil v vojno.
  Poleg tega je imela Japonska dovolj sredstev in pehote za obsežne ofenzive.
  Rdeča armada je bila stisnjena in Rommel se je uspel prebiti s severa do Stalingrada. Mainstein je bil začasno ustavljen, vendar se je po tem, ko je prejel dodatne okrepitve in podporo od Paulusa, povezal z že neblokiranimi četami.
  Tako je nastal še en obroč, v katerem so se znašle sovjetske čete.
  Po trdovratnih bojih jih je bila večina uničenih in zajetih. Po tem so Nemci dokončali zavzetje Stalingrada. In marca 1943 je v vojno vstopila tudi Turčija. Situacija se je še bolj zapletla. V zraku so Nemci ohranili premoč. Marseille je presegel število tristo sestreljenih letal in postal prvi Nemec, ki je prejel drugi viteški križ železnega križa s hrastovim listjem, meči in diamanti.
  Maja so Nemci začeli novo ofenzivo z množično uporabo novih tankov - "Tiger", "Panther" in "Lion". In uspešno so napredovali, čeprav je Rdeča armada zavzela močno obrambo. Toda sile so bile že neenake, saj so se sovjetske čete borile na treh frontah hkrati - proti Tretjemu rajhu, njegovim satelitom, Japonski in njenim kolonijam ter Turčiji. Razmere je poslabšala popolna vojna, ki so jo napovedali nacisti, kar je privedlo do večkratnega povečanja proizvodnje orožja brez bombardiranja s strani zaveznikov. Tako so se možnosti ZSSR hitro zmanjšale!
  Res je, Fritz je napredoval počasi, tako da je bila pred njimi obramba v globini. In sovjetske čete so se z izkušnjami borile zelo pogumno. A so vseeno izgubili.
  Vendar so se borili z velikim pogumom, nekateri bojevniki pa so pokazali najvišji razred. Na primer, tankovska posadka Elizabeth na najbolj navadnem T-34-76 se bori z nacisti.
  In Nemci se počasi pomikajo proti sovjetskim četam, postavljenim v klin ali prašiču. Pred nami je najtežji in najbolje zaščiten tank "Lev". Podoben je panterju, le da je veliko večji in tehta devetdeset ton. Čelni oklep trupa je 150 mm in je nagnjen kot T-34, boki pa 82 mm z nakloni. Čelo stolpa je na splošno zelo dobro zaščiteno: 240 mm z naklonom, stranice pa so tudi šibkejše od 82 mm, kot trup. In močna pištola kalibra 105 mm z veliko dolžino cevi 70 EL. To je tank, ki lahko udari z razdalje.
  Elizabeth z boso nogo prestavi menjalnik na vrh.
  In štiriintrideseta nabere hitrost. Neuporabno je streljati na "leva" od daleč in se morate približati. Močan nemški stroj pošlje izstrelek smrtonosne sile. Hiti mimo. Dekleta v rezervoarju se veselo smejijo in premikajo bose noge.
  Konec maja je na severnem Kavkazu vroče in lepotice v bikinih se zelo zabavajo.
  Elena s piščalko ugotavlja:
  - Zdaj se bo fašist odlično znašel v rogovih!
  Ekaterina, ki strese svojo golo zagorelo nogo, se strinja:
  - Zagotovo ga bomo udarili!
  T-34-76 še naprej pospešuje, vendar je terenska hitrost omejena. "Lev" se komaj plazi, bolj okretni "panterji" in "tigri" pa upočasnijo, da ne bi potegnili naprej.
  Toda ti stroji so nevarni, zlasti Panther, ki lahko izstreli petnajst nabojev na minuto. Od tega lahko pričakujete presenečenje.
  Euphrasia, ki z golo peto pritiska na plin, zacvili:
  - Borimo se na virtuozen način!
  Pištola tanka "Lion" ima pomembno pomanjkljivost, izstreli le pet nabojev na minuto. Na splošno ni najbolj uspešen model. Oklepni preboj je pretiran in ni treba zadeti s prevelike razdalje. "Tigri" in "panterji" se prebijajo z dveh kilometrov, z večje razdalje je skoraj nemogoče priti v mobilni in mali štiriintrideset. Ali se je torej splačalo opremiti leva s tako močno puško? Drugi sovjetski tanki so še lažji, razen KV-1S, vendar tudi ta tank nima prednosti v obrambi, vozne zmogljivosti pa so le slabše.
  Elizabeth se zavrti in zacvili:
  - Vdihnem s prsmi, zrak je širok val,
  Svetlo se iskri, zvezdna preproga je neskončna ...
  Občutki se igrajo, bosa dekleta so živa,
  Igraj na nebu, želim leteti do sonca za vedno!
  Ni se lahko prebiti skozi tank Lev, tudi v bok. Strani kupole so, tako kot pri Pantherju, poševni, zgornji del bokov trupa pa tudi. V teh rezervoarjih je že sprejeta tipična oblika "mačka", ki zagotavlja boljšo zaščito zaradi naklonov. Ne kot "Tiger", skoraj kvadratni. Toda "Tiger" je bil razvit pred vojno in je bil videti kot uniforma KV. Toda "Tiger" -2, kasnejši razvoj, je tudi v obliki "mačka" in kmalu bo ta tank šel v serijo. "Lev", da bi vdrl v tablo, je tudi skoraj nemogoče. Le spodnji del trupa nima oklepnega naklona, ampak ga pokrivajo valji. To pomeni, da se morate prebiti blizu in priti natančno med drsališči.
  Torej imajo dekleta težko nalogo. Poleg tega se štiriintrideset v gibanju tako trese, da je skoraj nemogoče natančno streljati.
  Elizabeth je svoje prijatelje vprašala:
  Ali lahko premagamo sovražnika?
  Elena je samozavestno odgovorila:
  - Kadar dekleta nimajo čevljev, pridobijo tako občutljivost z bosimi nogami, da bodo zagotovo udarile sovražnika.
  Elizabeth se je strinjala s tem:
  - Ja, gole pete deklet so zagotovilo za zmago!
  In zdaj, če se izognemo porazu, štiriintrideset zdrsne na tablo. Glavna stvar je, da se izognete puškam Panther in Tiger. So hitri in natančni. In tudi teh tankov na čelu se ne morete prebiti.
  Elena strelja na Nemca z golimi prsti. A priti mimo drsališča v gibanju je skoraj nemogoče. Toda sovražnikovo drsališče je pokvarjeno in "lev" se ustavi.
  Štiriintrideset hodi spet mimo njega. In pošlje smrtonosni projektil v spodnji del boka.
  Catherine ugotavlja:
  - Naš top je zastarel - "Leva" res ni mogoče vzeti!
  A kot je jezna, je Elena zadela sovražnika na krovu in "lev" se je vnel.
  Dekleta ne upočasnjujejo, spet pade naprej. Zdaj imajo šibkejšo tarčo: "Panther". Dovolj je, da jo udarite desno ob bok.
  Elizabeth ugotavlja:
  - Praktična mačka!
  Catherine je v smehu pripomnila:
  - Toda komaj se plazi, da ne bi ušel iz naslovnice "Leva".
  In Elena je od daleč streljala na panterja, za katerega se je izkazalo, da je bil daleč ob strani in odprl bok. Ima tanko - 40 milimetrov in ni pomembno, da je nagnjena.
  Nemški tank eksplodira s pokom. Ja, lepotice so bile ostro zajebane.
  So s svojo očarljivo gracioznostjo borilnih lepot.
  Toda školjke žvižgajo, ko gredo mimo, skoraj se dotikajo oklepa.
  Štiriintrideset je zelo nevarno in je podobna osebi, ki skače med curki.
  Elizabeth je spet streljala z boso nogo in zapela:
  - Vse zmorem, Wehrmacht bomo udarili s predajo!
  Seveda s takšnimi dekleti sam hudič ni grozen. Čeprav je nacistična ofenziva agresivna in imajo veliko tankov ....
  Sile so neenake. Čeprav je število avtomobilov približno enako, so nemški težji. Številni sovjetski tanki so lahki in niso povsem bojno pripravljeni proti nacističnim pošasti.
  Toda posadka Elizabeth dela čudeže in na poti ustreli še enega "Panterja".
  Komsomolci se borijo z orožjem. Streljajo natančno. Tečejo, utripajo bosi, okrogle pete. In sovražnika zadel prav v tarčo.
  Alenka s strastjo ukazuje:
  - Ne obupajte punce!
  In zdaj top izbruhne izstrelek, točno na T-4, ki prebije ta tank. Toda tukaj, seveda, "Lion", ni tako enostavno vzeti. In tukaj morate poskusiti.
  Anyuta pokaže na avto s pomočjo golih prstov in strelja natančno od konca do konca, rekoč:
  - Slava komunizmu!
  Alla tudi strelja zelo natančno in doda:
  - Slava junaštvu!
  O borbenih dekletih tukaj ne morete reči - najvišji razred in akrobatika!
  Marija je, ko je podajala izstrelek v pištolo, zapela:
  - Višje in višje in višje
  Poiščite let naših ptic ...
  In diha v vsakem propelerju,
  Mir naših meja!
  Marusya je dodala in streljala na Fritz:
  - Vsekakor je....
  Množično junaštvo Rusov in ne samo ruskih ljudi se je pokazalo v vsem ...
  Odmerjeni, pridušeni zvoki kukavice, kot zvonjenje ure, so zaletavali po jarkih. Redka drevesa, z gosto zeleno krošnjo v sunkih vetra, kot pionirji v pozdravu pozdravljajo utrujene vojake. Nekaterim bi se to lahko zdelo celo kot nekakšno opozorilo - pravijo, šel boš na tisti svet!
  Bataljon pod poveljstvom Vladimirja Mihajlovskega, ki je bil v prejšnjih bojih, zlasti v majski premori, surovo pretepen, se zdaj naglo polni z novimi rekruti, ki se pripravljajo na pokrivanje enega najnevarnejših območij. Tri kilometre proti vzhodu vodi Dona ob ognju vojne.
  Večina trstja je bila zogleljena od zažigalnih bomb, voda je postala črna od saj. Kot ogromne vžigalice v žalostni sramoti stojijo piloti mostu, ki jih je podrl udarni val, in delujejo kot podpora.
  Lokalni pionirji na čolnih prevažajo darila polj, pa tudi škatle streliva za herojske sovjetske vojake, pripravljene na smrtni boj z razjarjenimi nacističnimi hordami.
  Tako so štirje odvlekli dolgo škatlo do grma, pokritega z volčjimi jagodami. Tam se je kot mohawk v zasedi skrivala skrbno zamaskirana protitankovska puška. Trije vojaki in strelka Alesya s hitrimi očmi delujejo na pištolo. Deklica, zelo vitka, a njene roke so žilave od napornega dela. Skupaj s fanti skuša tudi pripraviti past, če bo tank ali "oklepnik" nacistične jate poskušal obiti naravni hrib.
  Vojaki so večinoma še vedno popolnoma brez brade in niso streljani, mladeniči, ki so opravili skrajšani tečaj za nabornika - mesec in pol, plus seveda dobro uveljavljeno prednaborniško usposabljanje v ZSSR .
  Nekateri bojevniki že imajo izkušnje. Od mladih živali se razlikujejo po ščetinah, ostrini gibov, nekatere so previte. Predvsem enooki Ivan, ki je bil videti kot pravi gusar, je spustil brado. Naziv praporščaka in že nekaj naročil, prejetih v različnih bitkah, oziroma prvi v bližini Moskve. Ko se je zdelo, da so storili nemogoče: ustavili so Fritze in nasprotnike celo pregnali nekaj sto kilometrov, kot pretepači psov.
  Koliko zapuščene opreme je imel Fritz. Mogoče ne toliko in pogosto so bili tanki, ampak oklepni transporterji s topovi in mitraljezi, ki so poleti in jeseni 1941 tako boleče mučili sovjetsko pehoto - vsaj deset centov!
  Ko pa je mraz presegel trideset stopinj, so vse te tevtonske pošasti izgubile sposobnost, da se preprosto premikajo ... Bencin je zmrznil in maščoba je zmrznila.
  Žal jim nacistov ni uspelo dokončno pokončati. Deloma po krivdi poveljstva, ki je zahtevalo velike sile za vdor v mesta, kjer so se stiskale nemške enote. Ja, in otoplitev je prišla - pa naj bo narobe ...
  Spomladi si je Ivan prislužil tudi drugo naročilo - imel je srečo, da je zaradi zasede ubil generala in več častnikov. Vendar je bil boj le delno uspešen. Med zasledovanjem je potepuški delček zadel Ivana Krasnova v obraz in mu odvzel oko. Aja, to je vojna, ne otroški film, kjer glavni lik vsakogar mlati, niti sto mitraljezov ga ne more zadeti.
  In zdaj morajo opraviti fizično težko delo: kopati jarke, celice in pasti za jame.
  Pionirji jim pomagajo, polja pa mirna in fantje in dekleta so sami prosili za pomoč svojim starejšim bratom. Delajo celo preveč vneto, poskušajo narediti več, ne računajo moči. Tako so žile nabrekle in izskočile na zagorelih, žuljastih rokah in bosih, podplutbanih nogah otrok. Ob tem jim še uspe peti;
  Mi smo pionirji otrok komunizma -
  Ogenj, šotor in zvonec!
  Invazija prekletega fašizma -
  Koga čaka besni pohod!
  
  Kaj smo izgubili v teh bitkah?
  In potem v bitkah s sovražnikom pridobljeno?
  Nekoč smo bili samo otroci sveta -
  In zdaj bojevniki domovine!
  
  Toda Hitler je naredil korak proti naši prestolnici,
  Odvržene bombe brez štetja slapa!
  In zame je domovina še lepša od neba -
  Zdaj je prišel krvavi sončni zahod!
  
  Na agresijo se bomo odzvali ostro -
  Čeprav so sami visoki, ja, žal, majhni so!
  Toda meč v rokah krhkega najstnika -
  Močnejši od Satanovih legij!
  
  Naj tanki hitijo plaz za plazom,
  In puško razdelimo na tri!
  Naj policija podlo cilja v hrbet,
  Toda sveti Bog jih bo hudo kaznoval!
  
  Kaj smo se odločili? opravljati delo miru
  In za to, žal, sem moral streljati!
  Umirjenost je že odvratna.
  Obstaja tudi nasilje!
  
  Z dekletom skupaj tečemo bosi -
  Čeprav je snežilo, snežna zameta gori kot premog!
  Ampak ne bojte se, poznajte otroke -
  Fašista bo krogla krepko zagnala v krsto!
  
  Tukaj so postavili podlo družbo Fritz,
  In ostali strahopetci so na begu!
  Pehoto drobimo kot koso v boju -
  Mladim poletjem nismo ovira!
  
  Dosežek zmage, bo maja,
  Zdaj je metež bodičast, trd sneg!
  Fant je bos, njegova sestra bosa,
  V cunjah so otroci srečali razcvet!
  
  Od kod prihajajo te sile?
  Potrpeti bolečino in mraz, to je treba!
  Ko je prijatelj meril dno groba,
  Ko prijatelj zastoka - umrl bom!
  
  Kristus je blagoslovil nas pionirje,
  Rekel je, domovino ti je dal Bog!
  To je prva vera vseh,
  Sovjetska, sveta država!
  Oddaljeno ropota bližajočih se tankov in letala brenčijo na nebu. In mogočna oblegovalna orožja že tulijo. Od udarcev visokoeksplozivnih granat se visoko v nebo vržejo kepe zemlje in staljene trate. Tukaj bere bitko. Major Vladimir Mihajlovski drži v rokah trofejni daljnogled in opazuje približevanje jeklenega fašističnega plazu. Pionirje skušajo odgnati v zadek, a nočejo oditi in prositi puške v roke za boj.
  Orožja je za vse premalo, čeprav so domači otroci prinesli lovske puške in celo športne loke. Vsak se želi pogumno boriti in zmagati. In ne bo šlo umreti z zadnjo mislijo na domovino.
  Major Mihajlovski pove:
  - Ne odpirajte ognja brez ukaza!
  Pravzaprav imajo le dve "petindvajset" za celoten bataljon, kar pomeni, da je možnost, da Fritz spustijo bliže.
  Naprej, kot je v navadi med nacisti, najbolj zaščiteni avtomobili; tanki T-4 in samohodne puške "Hunter". Morali bi narediti prostor lažjim vozilom in rahlo zaostajajočim pehotom.
  Avtomobili in motorna kolesa nacistov občasno upočasnijo zaradi strahu pred prelomom naprej ....
  A pionir Julius Petrov dokazuje, da tukaj niso ostali zaman. Med štori, tik pod gosenico T-4, se premika redka protitankovska mina, namazana z domačim lepilom, na vrhu trate, ki jo s pomočjo žice naredi nevidno.
  Jeklene plošče gosenice ležijo na smrtonosni sedanjosti. Eksplozija se ne zdi premočna, vendar se gosenica odlomi in nacistični tank se začne kaditi in kroži okoli stolpa.
  Drugi fantje uporabljajo podobne naprave. Ker je nemška pehota strahopetna, tanki in samohodne puške pa so spredaj brez obrambe, potem bodo za to kaznovani.
  Slavni "Hunter" z nizko silhueto in močnim oklepom izgleda kot sploščena želva. Te samohodne puške so se pojavile pred kratkim na sovjetsko-nemški fronti. Zaradi dobrih voznih lastnosti, topa, ki lahko prebije spodobno razdaljo in preživetja v boju, je Hunter takoj postal prispodoba v jezikih.
  Toda njegove sledi so še vedno običajne, čeprav široke ... Še bolje pa je spodkopati dno avtomobila in ga izpljuniti notranjost z rezervnimi deli.
  Tukaj je razbiti "Hunter", kot gusarska fregata z zlomljenim krmilom, zdrsne na stran in ga potisne proti T-4. In obe jekleni krsti na gosenicah začneta žareti in po nekaj trenutkih počita zaradi razstrelitvenega streliva.
  Polomljenih in nemočnih se je ustavilo že ducat srednje težkih vozil.
  Toda za njimi preostanek palice, predvsem številne oklepne. Tukaj samohodna puška "Hunter" doda hitrost in ... Pade v prikrito jamo. Le gosenice štrlijo od zgoraj in se nemočno premikajo.
  Pionirji se veselijo. Nekje v izkopanih jamah domače razstrelivo. Izdelana je na rokodelski način. Seveda šibkejši od dinamita, vendar je dovolj, da onemogočite podvozje.
  Fritz utrpi velike žrtve, oklepni transporterji propadejo, nekateri gredo skozi nevarna območja, a jih srečajo z metanjem granat in eksploziva.
  Tu so tudi hitromiselni mladi borci zgradili majhne katapulte. Odvržejo posebno vrečko destiliranega lesnega žganja, pomešanega z elementi smodnika.
  Ko ga zadenejo, tanjši oklep nacističnih transportov popusti, zaradi česar posadke zaplamtijo z modrimi plameni. Fritz, nori od bolečine, vpijejo srce parajoče in se razkropijo z obrazi, zvitimi od groze.
  Nekateri od njih celo opuščajo opremo ...
  Škoda je le, da je veliko sovražnikov, nekaj vozil, ki vse zalijejo z mitraljeznim ognjem, se približujejo jarkom.
  In naletijo na ježe ... Alesya medtem režira petindvajset. Seveda ne boste vzeli T-4 in "Hunterja" v glavo, lahko pa poskusite na straneh. O oklepnih transporterjih ni kaj reči. Vsi se bodo prebili in naredili tla z vročo kovinsko krvjo!
  Pištola majhnega kalibra ima veliko prednosti pred velikim - hitrost ognja, enostavnost kamuflaže. In znajo izbrati cilje.
  Nacisti renčijo, divje kot hijene. In med sovjetskimi fanti so mrtvi in ranjeni. Še posebej tragično je, ko umirajo mladi borci, ki so šele začeli živeti. Tukaj je zelo mlada pionirka, ki komaj dvigne paket z eksplozivom, hiti z njim pod gosenicami srednjega tanka T-3. Grda škatla z dolgim, a na videz tankim deblom skoči in z njega odtrga kvadratni stolp.
  In borci spet mečejo granate, mitraljezi pa so začeli pribijati plazeče motorje. In glave nacističnih vojakov so pokale kot zrele češnje, ki jih je podrla toča.
  In rezervoarji za plin velikih motociklov eksplodirajo in izstrelijo tokove silovitega ognja. Zdi se, kot da se dogaja nemir peklenskih duhov. Tukaj je nekaj oklepnikov, ki se pridružijo svojim nesrečnim kolegom.
  Alesya, ki kaže na "Hunter", cilja na spodnji del trupa. Težko je priti do tja, a to je edina priložnost, da se prebiješ skozi neusmiljeno samohodno puško. Gladko gibanje prsta in nato obrnite.
  Pištola daje mehak odboj in fašistični stroj se razpolovi. In zastava s svastiko pade v krvavo blato.
  Alesya zašepeta:
  - Pravičnost zahteva žrtvovanje, dobrodelne donacije in uspeh pravičnega žrtvovanja!
  Zavoj, strelka počiva gola, da bi bolje začutila bioritme Zemlje, dih trave pa s podplati in spet strelja ter zadene zahrbtni T-3 v sklep.
  Vidi se, da so skoraj vsi srednji tanki nacistične armade že ugasnjeni. Tu je slednjega uničil pionirski deček, kljub poškodbi je potisnil sod, z mešanico eksplozivnega karbida, premogovega prahu, žagovine z majhno količino fosforja. Junaški otrok po skoznji rani ni imel več moči, da bi potisnil cev, in njegov tovariš Andrej je, prekrižajoč se na begu, pod kolesa potisnil štiridesettonsko jurišno samohodno puško Shmel. Prisrčen top kalibra 150 milimetrov je izstrelil in ostal dvignjen. In duše pionirjev, ki so plapolale iz raztrganih teles, so hitele v srečno nebeško kraljestvo, kjer ni nikoli nasilja in bolečine.
  Preživeli fašistični transporterji, ki so izgubili podporo svojih težjih kolegov, so se začeli obračati nazaj ... Ropot Wagnerjeve glasbe je prenehal in začel se je splošni beg.
  Vladimir Mihajlovski je obrisal kri s čela:
  - Ruski bojevnik lahko umre stoječ, vendar nikoli ne bo živel na kolenih! Rusija morda krvavi, toda nobena kri ne bo zakrvavela našega poguma in zvestobe domovini!
  In preživeli pionirji to potrjujejo ... Čeprav jih je veliko že opečenih in poškodovanih.
  In Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova se borita na nebu, pripravljeni sta tekmovati s hvaljenim Marseillom, ki je dosegel že več kot štiristo podrtih letal, za katere je prejel peto stopnjo viteškega križa železnega križa z zlato hrastovi listi, meči in diamanti.
  Toda dekleta so očitno odločena, da se bodo resno borila. Tukaj sta v istem bikiniju in se bosi borita. In preluknjati letala Luftwaffe.
  Anastasia s pomočjo golih prstov nameri puško v tarčo, podre fašista in reče:
  Naša vera je velika
  Trajalo bo večno!
  In pomežikne partnerju. Akulina tudi podre fašista, ga udari, zelo natančno z golimi nogami in zakriči:
  - Za veličino idej komunizma!
  In razkrije svoje biserne zobe. Takšno dekle je borbeno in izobraženo.
  In se iskri z zobmi.
  Anastasia, ki je na svojem Yak-9 sestrelila drugo nemško letalo, agresivno škripi:
  - ruski orel nad planetom,
  Razprti krila bo vzletel ...
  Sovražnik bo poklican na odgovornost
  Bo poražen, zlomljen!
  Akulina to voljno potrjuje s podiranjem nasprotnikov:
  - Zlomljeno bo!
  Čeprav so se seveda med Nemci pojavile tudi lepe asi. Albina in Alvina se borita na najnovejšem ME-309. Takšni bojevniki so ukradli.
  In z neverjetno okretnostjo rušijo sovjetska letala. ME-309 je zelo zmogljivo letalo, oboroženo s tremi 30 mm zračnimi topovi in štirimi mitraljezi. Proti takšni pošasti se ruski avtomobili ne morejo upreti.
  Če sestrelijo, sestrelijo brez usmiljenja.
  Albina je s pomočjo golih prstov na tarči zapela letalski top. Zadel sovražnika in zacvilil:
  - Za zmago Tretjega rajha!
  In pokazala je svoj jezik.
  Alvina je tudi premagala sovražnika. Odrezala je sovjetske Yak-9 in zakukala:
  - Za velike meje naše vojske!
  In pomežiknila svojim prijateljem.
  Pretepi, pridobivanje računov in Huffman. Še ni eden izmed velikih asov, a hitro napreduje. In lahko rečete tudi peklenska pošast.
  Nemci se, čeprav počasi in z velikimi izgubami, premikajo vzdolž obale Volge in se približujejo Kaspijskemu morju.
  . POGLAVJE #2
  Sile so bile očitno neenake. Posebej moteče je bilo fašistično letalstvo. Focke-Wulf je stopil na fronto v velikem številu in njegovo močno orožje in hitrost sta postala problem za Rdečo armado. Poleg tega je bilo ta avto pretežko spustiti. Je trpežna in močno oklepana.
  ME-309 se je izkazal tudi za neprijetno presenečenje za sovjetske pilote tako s hitrostjo kot z orožjem. In precej je razbil sovjetske enote.
  Bombardirali sovjetske položaje in nov bombnik Yu-288, zelo zmogljiv stroj. Nosil štiri tone bomb pod normalno obremenitvijo in šest ton v različici za ponovno polnjenje. In pošteno je dobil sovjetske enote.
  Rommel je pokazal svoj razred tudi kot poveljnik, vendar tako kot Mainstein.
  Vedno bližje so se Nemci približevali Astrahanu. In nepričakovano za sovjetsko poveljstvo je Fritz šel v ofenzivo vzdolž Volge v smeri Kamišina. To je bila drzna, a močna poteza. In medtem, ko jih je bilo težko ustaviti.
  Toda obramba Rdeče armade je še vedno močna ... V enem tednu so nacisti napredovali petdeset kilometrov in so bili ustavljeni.
  Srečali so jih s protinapadi, sovjetske enote ....
  Hkrati so Japonci poskušali razviti ofenzivo proti Alma-Ati. In takrat so bili hudi boji v polnem teku.
  Dekleta so se borila enakovredno moškim in morda celo bolje od njih.
  Margarita Magnitnaya in Tatyana Bulatnaya - lepi dekleti, ustreljeni iz mitraljezov.
  Sestrelili so samuraje in zapeli:
  - Ne ločimo se od sanj
  Prvi korak v življenju je ...
  Spet vidiš nad zemljo,
  Vrtivci besnih napadov!
  Margarita je z golimi prsti vrgla morilsko granato, raztrgala Japonce in zapela:
  - Nihče nas ne bo ustavil
  Nihče nas ne bo premagal ...
  Wehrmacht bomo zakopali v zemljo,
  Naše prijateljstvo je monolit!
  Tatjana, ki je streljala na sovražnika, se je strinjala:
  - Res monolit!
  Japonci napredujejo proti Alma-Ati. Imajo veliko vojakov in različne vrste rezerv. To so borbeni fantje. Toda dekleta jih pokosijo. Obupno se borijo.
  Tatyana Bulatnaya je vrgla še eno granato, raztrgala samuraja in zapela:
  - Za moj velik dosežek!
  In pomežikane oči, barve safirja. Veselo dekle, ne govori ničesar.
  In Margarita bo z golo peto vzela in vrgla darilo smrti in raztrgala japonske vojake.
  In zapoj:
  - Vse je pomešano, prepleteno, v vrtincu trpečih težav!
  In spet vrže gole prste, limono na Japonce ...
  Do pasu gola in bosonoga bojevnik Oksana prileze do njih in potisne skozi škatlo granat ter šepeta:
  - Kul dekleta bo!
  In vsi trije bojevniki so zapeli:
  - Samuraj je poletel na tla, pod pritiskom jekla in ognja!
  In lepotice se borijo z velikim besom. Skozi ogenj, vodo in bakrene cevi so šli ne zaman.
  Tu Oksana z boso nogo vrže granato in zadene japonski lahki tank Chikha. No, to je odličen cilj.
  Margarita, ki je streljala na sovražnika, je pela:
  - Lahko verjamete v odsotnost vere! Lahko naredite odsotnost primera!
  Tatjana je logično pripomnila:
  - To, kar pravite, je paradoks!
  Margarita je z golimi prsti vrgla granato in logično pripomnila:
  "Ali ni genij prijatelj paradoksov?"
  Tatjana se je obrnila, pokosila samuraja in se strinjala:
  - Seveda, prijatelj!
  In bojevniki so ga vzeli in planili v smeh ... Borijo se dekleta in pravijo še kaj ... Rusija se ne zaman spominja, kako so se dekleta borila!
  Oksana se seveda bori na najvišji ravni. In strelja z različnih točk, deklica pa se vrti kot vrh.
  To so lepote, nikomur ne bodo dale ničesar. In glodati izdajo, skupaj s samuraji.
  Vodi ogenj in Angela. Deklica je tudi agresivna in rdečelaska. Bojevniki se raje borijo bosi in izvajajo podvige ogromnih razsežnosti.
  Angela pride na vrsto in v smehu reče:
  - Pogumno bomo šli v boj,
  Za moč Sovjetov!
  In z golimi prsti vrže ubijalsko limono.
  Bitke potekajo in zdaj se izteka naval Japoncev ....
  Konec triinštiridesetega julija je že. Nacisti so se približali sami delti Volge in na njej so se odvijale bitke.
  Elizabeth in njena posadka se obupno borita. Na fronto so začeli prihajati tudi prvi tanki Tiger-2. Podobna sta kot "Panther" in "Lion", vendar nekaj vmes. Tudi s koti racionalnega nagiba oklepa in dolgocevno pištolo kalibra 88 mm 71 EL. Teža oseminšestdeset ton in blizu tanka "Lion", glede na oklep, vendar nekoliko manjši.
  Veliki tanki, nič ne boste rekli.
  Elizabeth in dekleta lovijo Nemce. Prebijejo se skozi T-4 in zacvilijo:
  - Slava idejam svetlih let,
  Krik pionirjev bodite vedno pripravljeni!
  Recimo, da so bojevniki prvovrstni. In ne samo veličastno se borijo, ampak tudi pojejo;
  Zveza je neuničljiva, narodi svobodnih,
  Niso se zbrali surova sila in strah ...
  In dobra volja razsvetljenih ljudi,
  In prijateljstvo, svetloba, razum in pogum v sanjah!
  
  Slava naši svobodni domovini,
  Moč ustvarjanja je opora za vedno!
  Zakonita sila, volja ljudi,
  Konec koncev, za enotnost - preprost človek!
  
  Skozi nevihte nam je sijalo sonce napredka,
  Skozi nevihte in nevihte smo hiteli naprej ...
  Premikamo gore, kot brez teže,
  Ves svet, sijoč proti komunizmu, prihaja!
  
  Slava naši svobodni domovini,
  Moč ustvarjanja je opora za vedno!
  Zakonita sila, volja ljudi,
  Konec koncev, za enotnost - preprost človek!
  
  Narodi planeta so združeni kot bratje,
  Budistični, muslimanski prijatelji za vedno!
  Naj bo slava razuma, veliko ime,
  Vsi narodi sveta so družina!
  
  Slava naši svobodni domovini,
  Moč ustvarjanja je opora za vedno!
  Zakonita sila, volja ljudi,
  Konec koncev, za enotnost - preprost človek!
  Dekleta dobro pojejo, še bolje pa se borijo in izvajajo takšne podvige. Čeprav zgodovino pišejo zmagovalci in ni znano, ali se jih bodo spomnili, če bo vojna izgubljena?
  Alenka s svojimi baterijami, z ekipo deklet, poskuša zadržati sovražnike na delti Volge. In pokaže, česa so lepote načeloma sposobne.
  In res zmorejo veliko.
  Anyuta strelja z bosimi nogami in rjove:
  - Slava časom komunizma!
  In tako ga je vsa baterija vzela in zapela v en glas, s polnimi glasovi;
  Borimo se za boljšo usodo
  Da bi ljudem olajšali življenje ...
  In zdrobi prekleto hordo
  Da bo manj zlih nasprotnikov!
  
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Za slavo naše matere Rusije...
  Prebivalci Rusije verjamejo, da so nepremagljivi,
  In naredite vse na Zemlji lepše!
  
  Dani smo, da se borimo za domovino,
  Ščiti veličino domovine ...
  In včasih je življenje samo film
  Čeprav bi moral biti odsev raja!
  
  Vsi ljudje morajo doseči sanje,
  Razumno verjeti v komunizem ...
  Da bo na Zemlji več sreče,
  In ognji revanšizma niso prišli!
  
  Naš car, veliki genij Pugačev,
  Kmete je dvignil v sveti boj ...
  Vsak posel bo na rami,
  In ljubim dekle bosonogega fanta!
  
  Postali bomo še močnejši od hudiča
  Ko premaknemo obzorja znanosti ...
  Sploščen pod kopiti zlobneža,
  Čeprav je kri bruhala iz raztrgane aorte!
  
  Ja, to so naši pravi prijatelji,
  Lahko osrečimo domovino ...
  Ljudje verjamejo v eno družino,
  Velika svetla Rusija!
  
  Poglejte ljudi pogumno v obzorje,
  Ne dovolite, da zlobni oblaki prekrijejo nebo ...
  Sovražniku bomo dali zmagovit rezultat,
  In ti boš, srečni junak v bitki!
  
  Ne poznam besede strahopetec
  Rusi sploh nismo slabši ...
  Svarog imamo belega Jezusa,
  In za vedno bo užival v maju!
  
  Dekleta in fantje v okroglem plesu,
  Vstopimo bose dekleta ...
  Za nas, navsezadnje, vsemogočni Bog Rod,
  Ne bodi papiga brez možganov!
  
  In Lenin nas je navdihnil za boj,
  Modri Stalin je blagoslovil podvig ...
  Močan kerubin bo razširil svoja krila,
  In naše mišice so preprosto narejene iz jekla!
  
  Veličanstvo domovine bo notri
  Da smo takšni bojevniki pri Bogu ...
  Tukaj bomo potrdili slavo z jeklenim mečem,
  Kateri ščit je bil kovan pri Svarogu!
  
  Skratka, bodite zvesti Gospodu,
  V slavo najsvetlejše Rusije ...
  Poznamo le viteze orle,
  Za nami je Beli Bog Kristus Mesija!
  Tukaj, od natančnega zadetka iz pištole, zasveti "Lev". Ja, nacisti ga dobijo posebej na rogove.
  Medtem ko potekajo bitke, otroci ne izgubljajo časa.
  Dasha in Vaska se sprehajata po zadku nemških čet. Opazujejo, kako se oprema premika v kolonah. Motorji hitijo, samohodne puške plazijo. Obstajajo številne enote, vključno z SS in drugimi enotami.
  Vaska je opazil gibanje "Ferdinanda", močne nemške samohodne puške, ki je uničevala tanke.
  Fant je deklici zašepetal:
  - Videti je, da Fritz premika dodatne sile severno od Stalingrada.
  Dasha je z nasmehom opazila:
  - Naši jih bodo itak zmleli!
  Nemcev iz tovornjaka jezno kriči na fante. Otroci vzletajo in tečejo, utripajoči, sivi od prahu, gole, okrogle pete. Zanje lahko postavijo tudi čakalno vrsto.
  Fant in dekle sta stekla v grmovje in skočila noter. Dasha je z navdušenjem pripomnila:
  - Partizani zmorejo vse!
  Vaska se je strinjal s tem:
  - Seveda ... Zagotovo bomo zmagali!
  Dasha je z navdušenjem pela:
  - Čakanje na zmago! Čakanje na zmago! Tisti, ki hrepenijo, da bi pretrgali okove! Čakanje na zmago, čakanje na zmago! Fašizem bomo lahko premagali!
  Vaska se je s tem zlahka strinjal in s prsti bosih otroških nog strl gosenico:
  - Mi lahko! Rojeni smo za uresničitev pravljice!
  Dasha je pomežiknila in opozorila:
  - In kaj? Mislim, da bomo pravljico uresničili in Wehrmacht bo postal prah!
  In otroci so peli v zboru na vso moč;
  V imenu naše pravične države,
  Kaj bo komunizem dal vesolju...
  Bomo zvesti svoji domovini,
  Utirajmo pot do uspeha, ustvarjalnosti!
  
  Putin je vladal Rusiji kot heroj
  Toda orel jo je pustil v letu ...
  Veliki Fuhrer seveda hemoroidi,
  Toda Stalin pomeni tudi ime!
  
  Verjamem, da bomo zmagali v tretjem rajhu
  Ni čudno, da se je Putin preselil v Stalina ...
  Nad svetom je zlatokrili kerubin,
  In Satan-Adolf je zdaj jezen!
  
  Nemci imajo vso Evropo na dosegu roke,
  In Afrika, Azija in države ...
  In Adolf misli, da je kul
  Toda Fuhrer bo kaznovan!
  
  Za Hitlerja je Rusija kot skedenj,
  Želi si narediti svoje...
  Ampak bo, verjamem, da je komunizem raj,
  Jagode bodo vzklile, gredice za sejanje!
  
  Ne verjemite, naši ljudje sploh niso šibki,
  Toda preveč Fritz je ujel ...
  In Slovana sploh ne poznaš kot sužnja,
  V imenu naše matere Rusije!
  
  In Lenin nas je navdihnil za podvig,
  Pokazal mi je, kako narediti stvari ...
  Ker je Bog pravzaprav eden,
  Toda v komunizem je treba pogumno verjeti!
  
  Ne, ne podlegajte ruskemu sovražniku,
  Konec koncev je Beli Bog z nami - Stvarnik vesolja ...
  Tisti domovini bom pomagal v boju,
  Biti v uspehu življenja nespremenjen!
  
  Kako daleč lahko ubiješ ljubljene?
  Na žalost vojne ni konca ...
  Tako stanjšani v bitkah naše vojske,
  Naredite nekaj, česar se ne boste sramovali!
  To je dobra pesem mladih bojevnikov. Zapeli so jo in se spet premaknili ter z golimi, žuljastimi petami grabljali prah po poti.
  Otroci so bili veseli in navzven zadovoljni z življenjem. Čeprav suhi, so njeni obrazi zagoreli kot čokolada, lasje pa so, nasprotno, svetli. Super fantje.
  Eden od Nemcev na motorju jih je ljubkovalno poklical. In ponudil čokolado. Lačna Daša je iztegnila roke, a Vaska jo je potegnila za rokav:
  - Ne ponižuj se!
  Najdeno pametno dekle
  - Bolje združimo naciste!
  Vaski, ki je tudi sam koža in kosti, je bila ta ideja všeč. Prosil je tudi za čokolado.
  Hitlerjev je prikimal in zapihal v polomljeni ruščini:
  - Poj fant!
  Vaska je prikimala in z velikim navdihom zapela;
  Stranka je zbrala vso Rusijo,
  Ščiti neskončna polja ...
  Navsezadnje ljudje verjamejo takšni sili
  Slava sovjetski zemlji!
  
  Stalin je najvišja nagrada,
  Stalin je let modrosti ...
  Zanj se moraš pogumno boriti.
  Vsi ljudje sledijo Stalinu!
  
  Dobili smo vesela krila,
  Imamo veliko voljo...
  Stalin je veselje izobilja,
  Slava, velika država!
  
  Stalin je največji v vesolju,
  Stalin zlatokrili kerubin,
  Naši ljudje z nespremenljivo srečo,
  Verjemite, za vedno nepremagljiv!
  
  Stalin je dal odrešitev ljudem,
  Največji orel na svetu ...
  Za našo domovino in svobodo,
  Razprl je svoja krila nad zemljo!
  
  Nič ni višjega od sijočega Stalina,
  Velik je kot preprosto beli bog ...
  Boj s peno in zmaga,
  Fuhrerja bodo kmalu zagnali v krsto!
  
  Dajemo čast naši domovini,
  Vedite, da je lepša, da ne najdete ...
  Kmalu bomo živeli v komunizmu,
  In nimamo druge poti!
  
  Stalin je ponos celega planeta,
  Stalin brezmejni komunizem...
  Njegova dela bodo opevana
  Fašist je popolnoma uničen!
  
  Stalin je proslavil Rusijo,
  Stalin jo je dvignil nad zvezde ...
  Dvignil je imperij do roba,
  Stalin je pač ideal!
  
  Stalin osvoji vesolje
  Ima odlično zvezdno floto ...
  Preizkusi bodo v poučevanje
  Stalin bo vodil v komunizem!
  
  Za Rusijo je Stalin sonce,
  Močno sije v temi ...
  Glas deklice je glasen
  Ni lepšega voditelja na zemlji!
  
  Stalin je utelešenje Svaroga,
  Stalin je ustvaril moč Rusije ...
  V srcu najde Roda -
  Največji mojster!
  
  Ni lepšega voditelja na celi Zemlji,
  Stalin je največji med ljudmi...
  Ustvarimo srečo v našem vesolju,
  Pobesneli zlobnež je uničen!
  
  Moji sinovi in komsomolci,
  Za domovino stopite skupaj v formacijo ...
  Konec koncev ste dekleta močnejše od tigrov,
  Dragi genij Stalin je z nami!
  
  Dosežkov ni mogoče prešteti,
  Letimo kot puščica ...
  Naša sijoča Rusija,
  domovina gre proti komunizmu!
  Dasha je pela skupaj z Vasko in otroci so dobili vse tako zvočno in lepo.
  In še plesali so, tepali svoje zagorele otroke, ki niso poznali čevljev od zmrzali, in že marca stopali po snegu z bosimi nogami otrok.
  Nemcu, ki ni prav razumel rusko, je bila pesem všeč, zato je iz torbe vzel svinjino v pločevinkah in jo izročil otrokom.
  In odobravajoče prikimal.
  - Zer Gut!
  Fant in dekle sta se priklonila in odšla naprej. Stari so komaj enajst let, a so pametni in imajo močan spomin. Zberite točne informacije. In nekoč je svetlolasa Daria, tudi v košari, prinesla mino Nemcem. Je pametno dekle in dobro zna njihov jezik. Niti pomislili niso, da lahko tako lep otrok z belimi lasmi in modrimi očmi prinese smrt.
  In to je delovalo ...
  Spet gredo, uživajo v nemških čokoladah in njihovo razpoloženje je veselo ...
  Daria je z nasmehom opazila:
  - Če premagamo naciste, si bom zgradil trinadstropno hišo iz marmorja in s fontano!
  Vaska se je zasmejala.
  - Boste postali meščan?
  Deklica je odgovorila:
  -Ne! Imel bom samo svoj komunizem!
  Vaska se je spet smejala in pela;
  Ko je meščan odšel v mojo deželo,
  Hiše so bile požgane, dekleta posekana ...
  Zdelo se je, da se štejejo ničle,
  Fantje so si postrigli lase na nič!
  
  Pogumni Kibalchish je vzel puško,
  In se pridružil ljudski vojski ...
  Toda izdal je načrte vsem Malchish-Bad Boy,
  Kdo se je odrekel sodu za marmelado!
  
  In tukaj visim na stojalu, fant,
  Mučijo me z bičem in iglami ...
  V odgovor se smejim v obraz, jaz sem krvnik -
  In verjamem, da bo domovina postala raj!
  
  Živali so mi pekle pete z ognjem,
  Otroka je močno pretepel tok ...
  Toda verjemite mi, moka ni nič,
  Tako, da je zmagal rdeči buržuj!
  
  Lomijo kosti, zlobna kovina se je vkopala,
  Na stojalu me krvniki opotekajo ...
  Ampak verjamem, da je fant sanjal
  Za tek po Berlinu maja!
  
  Verjamem, da bo tovariš Lenin vodil
  Brezplačno, Varšava, Praga, London!
  Zmagovalni rezultat bomo objavili kmalu
  In nad Berlinom rdeči transparent ponosno!
  
  Zdaj otrokove pete še vedno pečejo,
  Podplat, ki je skoraj vedno bos ...
  In bič je močno udaril po hrbtu,
  Verjetno si mama že sivolasa!
  
  Ampak ne bom se predal tem krvnikom,
  Ne bom prosil za vero, poznaj usmiljenje ...
  Naj kat bič strmo z rame,
  Vem, da bo Lenin dal, verjemite v nagrado!
  
  Kibalchish se je smejal pod mučenjem,
  Ni razkril skrivnosti, umira ponosno ...
  V peklu za vedno tako kriči Bad Boy,
  Demoni mu lijejo smolo v grlo!
  
  Lenin je z nami, lahko vidite za vedno,
  In v mojem srcu gori plamen ...
  Uresničile so se velike sanje
  Nad celim planetom bo rdeča zastava!
  Daria je zažvižgala in topotala z boso nogo:
  - Super! Ste ga sestavili sami?
  Vaska je prikimala.
  - Da! Njegova zgodba je name naredila velik vtis!
  Daria je prikimala in pripomnila:
  - Ali se spomnite, kako so naju in naju policisti ujeli in naju bosi vozili na mrazu po snegu, nato pa so naju bičali in nama na pete nanesli tanke vejice.
  Vaska je takoj potrdil:
  - Tako je bilo.... Bolijo vas pete in ramena, ko visite na stojalu. Toda proti nama ni bilo nobenih dokazov in ...
  Daria je z vzdihom pripomnila:
  - Da, ampak policaji so želeli, da zmrznemo na smrt. Ko pa so me udarili s steklenico po glavi, sem z boso nogo ujel delček. In potem jo je prenesla na svoje roke. Potem sem prerezal vrv zase in zate.
  Vaska je prikimala.
  - Ja, bilo je ... Grozno, vendar. A veste, na mrazu mehurji opečenih podplatov ne bolijo! In ko smo kasneje prišli ven, se nam je vse zacelilo kot pri psih!
  Daria je takoj potrdila:
  - Ja dobro zdravi pri nas! Napolnil sem tako grobe podplate, da se ne bojim hoditi po premogu!
  Vaska je napihnjena rekla:
  - Tudi jaz! Mi smo pionirji, otroci komunizma!
  Daria je potrdila:
  In zagotovo bomo zmagali!
  Fant in dekle sta zapela:
  V zmagi nesmrtnih idej komunizma
  vidimo prihodnost naše države ...
  In rdeči transparent, naša domovina,
  Vedno bomo nesebično zvesti!
  . POGLAVJE #3
  V začetku avgusta 1943 so Nemci kljub temu izstopili in premagali trmast odpor sovjetskih čet proti Kaspijskemu morju. To je za Fritz res velik dosežek. Ki je dosegla največje dividende. Zdaj je bil Kavkaz po kopnem odrezan od glavne celine.
  Uspeh so dosegli tudi Turki, ki so po trdovratnih bojih končno zavzeli Batumi in zaključili obkroženje Erevana. Tako je temeljito pritisnil na sovjetske čete v Zakavkazju.
  Položaj ZSSR je postal zelo težak. In Stalin je ukazal začeti ofenzivo na severu, da bi se prebil skozi koridor do lačnega, umirajočega, a še ne predanega Leningrada.
  Začel se je napad na Tikhvin. Tja so bile vržene pomembne sile, čeprav štab ni imel dovolj rezerv. Položaj se je zapletel s prihodom švedskih, domnevno prostovoljnih divizij na fronto, ki so okrepile njihove položaje.
  Ja, in Nemci so se resno okrepili ...
  Bitke so se odvijale od desetega avgusta, sovjetske čete so v prvih treh dneh bitke napredovale deset kilometrov. Tu je štirinajstega avgusta nemški tank Maus prvič vstopil v boj. Ne zelo uspešen razvoj, ki tehta sto oseminosemdeset ton. Res je, avto je vozila resna posadka, zelo borbena nacistična dekleta.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - pet lepot Tretjega rajha s črko "A". In kako se borijo na Mausu in streljajo iz dveh pušk hkrati.
  Visokoeksplozivne drobilne granate se izstreljujejo iz kratkocevnega 75-mm topa, težje pa iz 128-mm, kar kaže udarno moč.
  Agnes strelja z golimi prsti in izklesanimi nogami. Zadene sovjetski avto, dobesedno odtrga njegov stolp in zacvili:
  - Jaz sem vesoljsko dekle!
  Adala pošlje strel s protipestno mino in zacvili:
  - In jaz sem akrobatik, raztrgajte celotno posadko!
  In tudi dekle uporablja gole prste. Sovjetske 34 granate so zadele Maus, a odskočijo kot grah. Avto je dobro zaščiten. In ne moreš je zlahka udariti. Školjke letijo od nje kot teniške žogice in tudi z velikim kalibrom takšne pošasti se ne moreš prebiti.
  In dekle je ustreljeno iz protiletalske puške, ne da bi sovražniku približali.
  Tudi Agatha je streljala s pomočjo golih prstov in zarenčala:
  - Naj udari moj meč, bičali bomo sovražnike!
  Adala je agresivno potrdila, streljala zelo natančno:
  Mi smo bojevniki svetlobe in zemlje!
  Angelina je mlatila z golimi prsti, razbila sovjetski tank T-34-76 in vpila:
  - Za velike zmage!
  Afrodita je udarila tudi z izstrelkom, ki je bil težak kot kup, zdrobila sovjetski T-60 in zacvilila:
  - Sveta vojna bo naša zmaga!
  Agnes je udarila z golo peto, razbila čelni oklep sovražnika in izdala:
  - Cesarska zastava naprej - slava padlim junakom!
  Ta dekleta so zelo grda in morilska. In ni zaman, da jih ne morete mimo. Zahvaljujoč bosim nogam in telesnim bikinijem streljajo brez zgrešenih. Kar pomeni, da jih ni mogoče tako zlahka premagati.
  Grozna "miška", ki jo je premlatila s smrtonosnim orožjem in nikomur ni dala možnosti.
  Vključno s serijo KV.
  Če pa obstajajo Nemke, ki se tako trmasto in uspešno borijo, potem obstajajo dekleta sovjetske ravni - junakinje.
  Tukaj je na primer Natasha s svojimi partnerji. Imajo samo skromno, samohodno puško-85, ki je pravkar prispela na fronto. In dekleta že z vso močjo premagajo naciste.
  Seveda so lepotci bosi in v bikinkah. In naciste temeljito zdrobijo, kot kladivo, ki udarja po kosih stekla.
  In to je zelo nepozabno, ko takšna dekleta pokažejo najvišjo raven orlovega leta.
  Natasha strelja z golimi prsti in razbije Panterja, nakar zavpije:
  - Za veliko domovino!
  In pokazal bo svoj jezik!
  Zoya tudi premaga sovražnika. Udari ga zelo močno. Bo zlomil oklep in brbljal:
  - Za slavo komunizma!
  Avguština se tudi močno bori, in če pritisne na sovražnika, to stori zelo temeljito. Lomi in rjovenje:
  - Slava komunističnemu svetu!
  Dolbanet in Svetlana. In tudi zelo primerno. Z golimi prsti. Zdrobite sovražnikov oklep in zacvilite:
  - Za veličino komunističnega sveta!
  In pokaži svoj jezik ...
  Tu so dekleta, navdihnjena, pela, skladala kar na poti;
  Lepotice napadajo bosi
  Tako lepa dekleta tečejo ...
  Če je treba Fritza udariti s pestjo,
  Ali pa ga zareži z mitraljezom!
  
  Dekleta ne dvomijo
  Pokopali bodo mrtve naciste ...
  In močno ga bodo premagali z nog,
  In nekje zavijajo mesojedi volkovi!
  
  Rusija je beseda za vojake
  Ko verjameš, da ne bo nič bolje...
  Čeprav je včasih črna poravnava,
  Kjer zmaga zlobni črni Kajn!
  
  Ne verjemite, komsomolci ne tečejo,
  In če tečejo, potem samo v napad ...
  In vsi nacisti bodo pobiti naenkrat,
  In Fuhrer bo vse dvignil na kocko!
  
  Rusija je moja domovina
  Je sijoča, preprosto lepa ...
  Kdo je strahopetec, ni vreden niti rublja,
  In nevarno je prepirati se z bojevnikom!
  
  Toda vedite, da bomo premagali naciste,
  Nobeno zlo ne bo vladalo na prestolu ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  In Bog Svarog z veličino v kroni!
  
  Kdo je strahopetec, verjemite mi, šibek suženj,
  Njegova usoda je ena - prenašati žalitve ...
  Danes ključavničar, jutri si delovodja,
  In sami lahko premagate hrbet drugim!
  
  Dekleta imajo moč, samo vulkan,
  Včasih močno ruši gore ...
  Vojna divja hudobni orkan,
  In smrt človeške rase odkrito kosi!
  
  Zato vam bom iskreno povedal, vitezi,
  Močni smo, ko smo Rusi enotni ...
  Potrebujete prigrizek za vilice in nož
  V bitkah smo nepremagljivi vitezi!
  
  Kakšna je naša vera v Gospoda Kristusa,
  Čeprav je Lada tudi spoštovana ...
  Tovariš Stalin nam je kot oče,
  In kraj komunizma bo raj!
  
  Tisti, ki je bil, ko je umrl, bo vstal,
  In postali bomo lepši in modrejši ...
  In seveda je moški zelo ponosen,
  Čeprav včasih nosi neumnosti!
  
  V ljubezni je naša domovina kot zvezda,
  Verjemite mi, nikoli ne bo šla ven ...
  Uresničile so se velike sanje
  Po vsem vesolju bo mir in sreča!
  
  Ljubim Marijo, sveto častim Lado,
  Svarog je lep in Perun je super ....
  Ljubim Jezusa in Stalina
  Sveti obrazi ikon so mi dragi!
  
  Kdaj bo pravi raj
  Uresničilo se bo, verjemite mi, vsi upi ...
  Svoje srce daješ domovini,
  Vse bo v redu, močnejše kot prej!
  Dekleta so se dobro borile in dobro sestavile. Kaj s takimi bojevniki, noben Hitler ni grozen za Rusijo.
  Kljub temu so se sovjetske čete po desetih dneh trdovratnih bojev kljub temu prebili do Tikhvina.
  Boji so se razvili za samo mesto. Sile seveda zelo celo neenake.
  Nemci so prevzeli zračno prevlado in bombardirajo neprekinjeno. Razmere še poslabšajo tuje divizije, ki se borijo na strani Wehrmachta. Predvsem veliko italijanskih delov.
  Rdečo armado poskušajo potisniti stran od Tikhvina. Toda ruske enote se močno borijo. To je njihova edina resnična priložnost, da rešijo oblegani Leningrad, ki umira od lakote. Hrano je mogoče tja spustiti le po zraku, vendar imajo Nemci močna lovska letala in to je zelo težko narediti.
  In v drugi polovici avgusta so nacisti vdrli v Astrakhan. In v tem mestu so se sovjetska dekleta borila z velikim junaštvom in pogumom.
  Bataljon bosonogih deklet pokriva to junaško mesto.
  Alenka z boso nogo vrže granato, nato pa rafal pokosi naciste in izgovori:
  - Če je ženska poželjiva kot mačka, ima njen mož miši v glavi!
  Anyuta, ki je streljala na Fritza in tudi z boso nogo vrgla granato, je čivkala:
  - Najsvetlejše ideje so mračne iz politike v senci, ko se izvajajo!
  Alla je streljala na Fritza in vrgla granato ter z golimi prsti izbila tank, je godrnjala:
  - Ženska je zvita kot lisica in celo vlada levu, če ima moški um petelina!
  Maria je streljala iz pištole in podrla Fritza in je zarenčala:
  - Bog lahko naredi vse, samo prekaša žensko v zahtevah, on je nemočen!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika in z golimi prsti vrgla morilsko darilo smrti, je zapisala:
  - Ženska, da je moški ne pogoltne kot boa constrictor, mora imeti pik kobre!
  Alenka, ki je še naprej streljala na naciste, je duhovito zapisala:
  - Človek je lahko v vsem podoben Stvarniku, le posnemanje kot opica ga ne naredi lepega!
  Anyuta je streljala na sovražnika, nato pa je z dobro usmerjenim metom granate izbila tank in rekla:
  - Človek lahko preseže Vsemogočnega Boga le v samozavesti, pa še to, če ga je intelektualno ustvaril pitekantrop!
  Alla, ki je še naprej zelo natančno streljala na Fritz, je izdala:
  - Ženska noče biti piščanec, njen idealen moški pa je petelin!
  Maria, ki je streljala na naciste in z natančnim metom bose noge zadela Panterja, je opazila:
  - Ženska lisica ima zares volčji oprijem bobrov samcev!
  Marusya, ki je prav tako z rafalom razstrelila naciste in z golo peto dala paket z eksplozivom, je izdala:
  - V politiki je kot v gozdu, če požreš hrast prašiča, če zajec požre lisico, če osel - tri kože bodo odletene!
  Alenka, ki je še naprej mrzlično streljala in pehoto zasipavala z razdrobljenimi limonami, je vyaknula:
  - Čim svetlejša je ženska, tem bolj je lisica!
  Anyuta je tudi streljala na naciste, jih pokosila in z golimi prsti vrgla granato in zacvilila:
  - Sivim ljudem primanjkuje sive snovi v možganih, svetle osebnosti, sivine v glavi v velikih količinah!
  Alla, ki je streljala na sovražnika in z golo peto dala paket z eksplozivom, je duhovito izdala:
  - Sivi človek je osamljen kot volk in kot zajec nima počitka!
  Maria, ki je kosila Fritz, je duhovito pripomnila:
  - Če je politik velika lisica, mu je zagotovljen levji delež!
  Marusya je ustrelila iz granatnega izstrelka in z golimi prsti vrgla limono, pri čemer je škripala:
  - Lisica-politik jemlje volivcu-vrani priložnost, da jezdi kot sir v maslu!
  Alenka je še naprej streljala iz orožja in z golo peto podlegla paketu z eksplozivom je zavpila:
  - Na nebu je manj zvezd kot razlag Svetega pisma!
  Anyuta, ki je streljala na naciste, je izdala:
  - Krvnik v rdeči halji, pravičnejši, politik z zgovornostjo!
  Alla, ki je še naprej streljala, je logično zapisala:
  - Krvnik ima nabrušeno sekiro, politik ima ostro besedo, prvi razbije glavo, drugi kaplja na možgane!
  Maria, ki je še naprej natančno premagala Fritza in z golimi prsti vrgla še eno darilo smrti, je opazila:
  - Sekanje glav je včasih bolj humano kot kapljanje po možganih!
  Matrena, ki je presekala naciste in z golo peto vrgla granato, je izdala:
  - Če pustiš politikom kapljati na možgane, si boš od sitnosti trgal lase!
  Alenka, ki je streljala na nemškega generala in se prebila skozi njega, je grozeče rekla:
  - Politični govori so kot voda za pranje možganov!
  Anyuta, ki je izvedla dobro usmerjeno streljanje na sovražnika in izstrelila limono z golimi prsti, je izdala:
  - Kaj je največji Bog v politiki, kaj ustvarja brezpravje!
  Alla, ki je streljala na naciste in z golo peto vrgla paket z eksplozivom, je izdala:
  - Politik vedno gleda volivca kot osel z lisičjim pogledom, da ore!
  Maria je streljala na sovražnika in z golimi prsti metala granato smrtonosne moči, izbruhnila:
  - Ženska rada razgalja svoje revno telo, da bi se bogateje oblačila!
  Marusya je izstrelila dolg rafal, presekala Fritzovo linijo in predela:
  - Bosa ženska hitreje obleče moškega, tudi če ni čisto škorenj!
  Alenka, ki je natančno streljala na naciste, je opozorila:
  - Z golo žensko peto je lažje zavrteti moškega na modnih škornjih!
  Anyuta je izstrelila iz granatnega izstrelka in izdala:
  - Da bi dobila modne čevlje, mora ženska pravilno "obuti" moškega!
  Alla, ki je z rafali pretepala naciste in vrgla granato na gole prste, je odgovorila:
  - Ženska, ki ne zna pravočasno razgaliti noge, bo za vedno ostala "podkovana"!
  Maria, ki je streljala na sovražnika in z okroglo peto vrgla paket z eksplozivom, je izdala:
  - Moški prepogosto ob pogledu na gole ženske noge tvega, da se bo "obutil" v stanje potepuha!
  Marusya, ki je natančno streljala na sovražnika in dala granato z golim kolenom, je odgovorila:
  - Da ne bi večno ostal bos, moraš znati pravočasno odvreči čevlje!
  Alenka, ki je še naprej streljala na naciste in jim je zadihala, je duhovito izdala:
  - Dekliška bosa noga je boljša od napadalčevega ponjavnega škornja!
  Anyuta, ki je še naprej streljala z neugasljivo natančnostjo, je opozorila:
  - Najmočnejši oklep se ne bo upiral, pred občutljivo kožo, očarljivim dekliškim podplatom!
  Alla, ki je streljala na nemške napadalce, je izdala:
  - Ženske zelo spretno z bosimi nogami plezajo v moško denarnico!
  Maria je streljala na naciste z veliko natančnostjo in jih udarjala po glavah, ugotavljala:
  - Najbolj lepljiv del ženskega telesa za zlate kovance, bose noge in gole prsi!
  Marusya, ki je še naprej streljala, brez usmiljenja do nacistov, je izdala:
  - Ženska mora včasih sezuti čevlje, da ne poklekne pred potrebo!
  Alenka, ki je primerno črčkala naciste in jih zlagala na kupe, je logično zapisala:
  - Lažje je človeka z boso nogo postaviti na kolena!
  Anyuta, ki je streljala na sovražnika, je agresivno pripomnila:
  - Bosi v času, nikoli bos!
  Alla, ki je izdolbla sovražnike in odrezala nasprotnike, je godrnjala:
  - Ženska se bosih nog lažje povzpela na zlati vrh!
  Maria je tudi premagala naciste in predela:
  - Ti si moški škornjev, če ne marate ženskih nog!
  Marusya, ki je streljala na naciste in z golimi prsti vrgla doma narejen paket z eksplozivom, iz katerega se je Tiger obrnil, je zarenčala:
  - Ženska s vitkimi nogami bo moškega nagnala v spoštovanje!
  Alenka je premlatila naciste, jih pokosila in izdala:
  - Goli prsti na nogah so spretnejši od rok, ko ženska vzame kovance iz žepa "podkovanega" moškega!
  Anyuta je odrezala Fritz in zacvilila:
  - Najbolj spretna je ženska, ki z boso nogo potiska moškega pod peto!
  Alla, ki je streljala na nasprotnike in metala limono z golo peto, je izdala:
  - Pot do moškega srca je lepotecu lažje poteptati z bosimi nogami!
  Maria je razbila nemški tank, vrgla granato, zacvilila:
  - Bose noge deklet, bolj vztrajne pri plezanju na Everest moškega srca!
  Tudi Matryona je ustrelila in izdala:
  - Ko sezula čevlje, je ženska lažje prečkati puščavo moške brezbrižnosti!
  Alenka je sovražnika razbila z ujeto baziko in zacvilila:
  - Neumen boš kot škorenj, udaril boš v peto tudi bosonog!
  Anyuta se je tudi obrnila in zacvilila ter razkrila zobe:
  - Zaradi gole ženske noge človek pade v bosonogo otroštvo!
  Rdečelaska Alla, ko je pokosila naciste, je čivkala:
  -Najpogosteje obuti škornji padejo v bosonogo otroštvo!
  Maria je nacistom udarila klofuto in zacvilila:
  - Če ima dekle lepe noge, potem v življenju ni potepuh!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika in rezala naciste, kot snope žita, je lajala:
  -Bosa punca je boljša od obute starke, mlada mačka, boljša od starega leva!
  Alenka, ki je streljala na naciste in metala smrtonosna darila smrti, je izdala:
  - Najboljše od vsega je, da ženska dobi nagrado z golimi prsmi in modnimi čevlji z bosimi nogami!
  Anyuta je tudi premagala naciste, jih pokosila in z bosimi nogami metala granate in cvilila:
  - Pred trni moške brezbrižnosti je najboljši način za zaščito ženske gola peta!
  Alla, ki je streljala na nasprotnike in jih odrezala s samodejnimi rafali, je opozorila:
  - Najbolj trpežna peta za moškega od bose ženske noge!
  Maria, ki zadene nasprotnike in zadene iz izstrelka granat, je izdala:
  - Bosa ženska peta, najbolj zažgani škorenj, obut v drobovje!
  Matryona, ki je podrla naciste, je duhovito izdala:
  - Ne boste mogli pravočasno vreči čevljev - postali boste bosi!
  Alenka, ki je pisala o nacistih, je zapisala:
  -Če si um za palico, potem se lahko dobro ogreješ, samo sebe!
  Anyuta je logično ugotovila, premlati sovražnika in z boso nogo vrgla paket z eksplozivom:
  - Dobro je imeti klub, slabo je biti klub!
  Alla, ki je premagala naciste in dala granato z golo peto, je zavpila:
  - Pesti iz litega železa vam lahko pomagajo preživeti, vendar bo hrastova glava pripeljala do smrti!
  Maria je povsem logično ugotovila, ko je kosila naciste:
  - Ko vladar nima kralja v glavi, vlada v državi anarhija in prodajajo zaman!
  Matryona, ki je racionalno premagala naciste, je opazila:
  - Krona ni za glavo kot klobuk!
  Alenka, ki je zdrobila Fritza, je logično zapisala:
  - Na hrastovi glavi in krona negotovo sedi!
  Anyuta, ki je zelo natančno streljala na naciste, je izdala:
  - Ne glede na to, kako močan je hrast, vendar je material za glavo iz njega najbolj krhek!
  Alla, ki je živahno streljala na sovražnika, je logično sklepala:
  - Kdor je vodja kluba, se s palico na glavo!
  Maria prekleti nasprotniki, izdano:
  - Politik v rokah drži torbico in palico, le njegov denar je lesen, palica pa papirnata!
  Marusya je logično ugotovila, da je z boso nogo vrgla limono:
  - Svetla glava, se najmanj nanaša na sive lase!
  Matrona, ki je zatrla naciste, je pripomnila:
  - Morda nisi blondinka, a lepo je biti svetla duša, dekleta lahko premagajo hudobne, da lahko drugi živijo srečno!
  Alenka, ki je streljala na naciste, je zacvilila:
  - Samo na štorih ne moreš zgraditi močne obrambe iz hrastov!
  Anyuta, streljanje, je logično zapisala:
  - Če politik ni žolna, bo odstranil žetone, ne samo z volilnega štora!
  Alla je agresivno izjavila in podrla Nemce:
  - Čeprav politik ni orel, ima volivce za vrane in žolne!
  Marija je, ko je sekala sovražnike, opozorila:
  - Če dovoliš politikom, da ti odstranjujejo ostružke, potem si zagotovo žolna!
  Matrena, ko je kosila naciste, se je izrazila:
  - Politik z volivci je lisica, sam s seboj pa je hrček hrček!
  Marusya je z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Pameten politik je kot lisica v kokošnjaku, neumen pa kot slon v trgovini s porcelanom!
  Alenka, ki je zdrobila Fritza, je izdala:
  - Red se zamolči, politik z govorjenjem ustvarja nered!
  Anyuta, ki je razpršila naciste z granato, je zacvilila:
  - Politik veliko govori, sploh ko hoče zapreti usta!
  Alla je agresivno opazila, prebijajoč naciste:
  - Prepirati se s politikom, da je tolčenje vode v možnarju, razen če si zlomiš mišice jezika, z dobičkom!
  Maria, ki je zdrobila sovražnike in z boso nogo vrgla granato, je zapisala:
  - Politik je mešanica lisice in volka, a veliko praši!
  Matrena, ki je streljala na naciste, je zarenčala:
  - Več politik je lisica, več prašičev!
  Marusya, ki je kosila Fritz, je izdala:
  - V politiki je neprekinjena menažerija, volkovi, zajci, kokoši, petelin in žolne, le lisica je vedno izbrana za kralja!
  Alenka, ki je zatrla naciste, je godrnila:
  - Diktator, ki se pretvarja, da je lev, je pravi prašič!
  Anyuta je agresivno opazila in s streli podrla sovražnike:
  - Politik bo veljal za leva le, če je volivec popoln osel!
  Alla, ki je izbila naciste kot prah s preprog, je izdala:
  - Politik si nadene ovčjo kožo, a le krvoločnost ga spravi v sorod z volkom, trdnega ovna pa z iznajdljivostjo!
  Maria, ki je z boso nogo vrgla granato, je čivkala:
  - Bolje je, ko je vladar volk v ovčji koži kot oven v podobi leva!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika, z natančnostjo Robina Hooda, je izdala:
  - Politik bleje o miru kot ovca, a volčji zobje ropotajo vojno!
  Marusya, ki je streljala na sovražnika, je zavpila:
  - Politik, da bi dobil glasove volivcev, izlije kot slavček, a jih drži za žolne!
  Alenka, ki je streljala na naciste, je izdala:
  - Če se vam zdi govor politika kot slavčkov tril, v tem primeru ne bodi vrana!
  Anyuta je duhovito zapisala, ko je podrla naciste:
  - Če politik poje kot slavček, potem te ima za primerno igro!
  Alla, ki je sekala naciste, je opozorila:
  - Lov na volivce se od gozdnega lova razlikuje po tem, da lovec naredi čim več hrupa!
  Maria, ki je streljala na sovražnika, je zavpila:
  - Politik za razliko od žeparja pri kraji ustvarja veliko hrupa, pri ropanju pa laska!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika, je grgrala:
  - Politik je v nekem smislu tudi bog, a mu je bolje ne verjeti!
  Marija je potrdila:
  - Politik rad obljublja Luno kot volivec, le da pozabi dodati, da tam razen peska ni življenja!
  Alenka, ki je odrezala nasprotnike, je godrnjala:
  - Gorje ni zaradi uma, ampak zaradi pomanjkanja praktične iznajdljivosti!
  Anyuta, ki je streljala na sovražnika, je zacvilila:
  - Vse težave sveta niso zaradi denarja, ampak zaradi njihove odsotnosti v pravi količini!
  Alla, ki je streljala na sovražnika, je izdala:
  - Jezik je dan politiku, da skrije svoje misli, ne pa s kakšno zgovornostjo lahko politik skrije svojo sivo bednost!
  Maria je energično pripomnila, ko je streljala na Fritz:
  - Če gre železo v verige, ne bo ostalo za meče, če se srebro razlije v govorih, potem ne bo nič za izplačilo plač!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika, je godrnjala:
  - Ali ima politik dar za izpolnjevanje obljub? Ima, a ne zaman!
  Marusya, ki je streljala na naciste, je zapisala:
  - Slon vsiljuje velik kup sranja, politik-lisica pa še večjo goro besedne driske!
  Alenka je duhovito zapisala, da je zatrla naciste:
  - Politik toči obilno sladek med govorov, utaplja volivce v besedni driski!
  Anyuta, ki je streljala na nasprotnike, je izdala:
  - Sladka govorica politika je kot medeni potok, le ti priplavaš ob njem v smeti!
  Alla, ki je streljala na naciste, je opozorila:
  - Politik lahko izpolni obljubo, samo zato, da volivec verjame v nemogoče!
  Maria, ki je vodila zelo natančen ogenj, je izdala:
  - Politikov je na volitvah veliko, a ni koga izbrati, kdo je štor, kdo paluba, kdo lisica, kdo prašič, kdo medved - samo ena stvar ostane od sitnosti - do ropotati!
  Matryona je streljala na naciste in pripomnila:
  - Politik, ki si pogosto raztrga grlo, bi moral pravilno brcati z ušesi!
  Marusya je prerezala naciste in rekla:
  - Politik, za razliko od slavčka, nikoli ne poje zastonj in ima lisičji dar!
  Alyonka je čivkala in razkrila zobe:
  - Politik hoče postati orel, volivec pa vedno nima ptičjih pravic!
  Anyuta je zakukala in streljala Nemce z ostrostrelcem:
  - Zakaj si na ptičjih pravicah, ker um žolna!
  Alla je sikala z agresivnostjo pitona:
  - Politik ima veliko različnih pesmi, a vse z enim samim motivom: izberi mene!
  Maria, ki je odrezala naciste, je godrnjala:
  - Volivec kot žemljica zapusti zajca, volka, medveda, a politična lisica ga vseeno požre!
  Matrena je zapisala, ko je sekala naciste:
  - Politik bo štel s sladkimi govori na pamet muhe, na tril slavčka, na razmislek o žolnu, a njegovo prašičje bistvo je vidno sokoljevemu očesu!
  Marusya, ki se bori z nacisti, doda z nasmehom:
  - Ženska je tudi dobra politika in daje vsaj možnost, da bo izpolnila obljubo zvestobe in dala užitek!
  Tako dekleta junaško ščitijo mesto in dajejo veliko upanje.
  . POGLAVJE #4
  Konec septembra in v začetku oktobra so bitke za Astrakhan še trajale, nacisti pa so se premikali proti jugu ob obali Kaspijskega morja. Prišlo je do neizprosnega napredovanja nacistov ... Na jugu so nacisti zavzeli mesto Ordzhonikidze in nadaljevali z napadom na Grozni.
  V tem mestu so se junaško borile tudi sovjetske vojne.
  Bataljon deklet, ki ga je vodila Tamara, je pokazal obupno odločnost in pogum.
  Tamara je izstrelila rafal iz mitraljeza in z bosimi prsti metala granate, rekoč:
  - Slava naši domovini ZSSR!
  Anna, ki je natančno streljala na naciste in tudi z golo peto vrgla paket z eksplozivom, je zavpila:
  - Slava junaštvu!
  Akulina, ki je streljala na sovražnika, je zavpila:
  - Za domovino in čast!
  Victoria, ki je streljala na Fritza in z golimi prsti s smrtonosno silo vrgla granato, je zarenčala:
  - Zdrobite Wehrmacht z junaštvom!
  Olimpija, zdravo dekle, je dala linijo sovražnikom, nokautirala Fritza in odpustila:
  - V sveti vojni bo naša zmaga!
  Tamara, ki je streljala na naciste in znova z boso nogo vrgla granato, je opazila:
  - Vojak mora imeti moč hrasta, ne pa hrastove glave!
  Dekleta so streljala. Okoli množice ruševin se ruševine kadijo. Sledi eksplozija za eksplozijo. Dim se dviga v nebo. Vse naokoli gori.
  Uničenje v velikem obsegu.
  Lepa, bosa blondinka Anna, ko meče granato in raztrga naciste, brblja takole:
  - V vsakem hrastu je votlina, v vsaki hrastovi glavi je luknja, iz katere tečejo možgani!
  Akulina, ki je streljala na sovražnika in s svojo graciozno, zagorelo, boso nogo vrgla granato, je zacvilila:
  - Če si pameten kot hrast, se boš upognil kot trepetlika!
  Viktorija, ta rdečelaska, prav tako z golimi, zagorelimi, izklesanimi nogami, je čivkala:
  - Če nimaš lisičje zvijače, potem ti bodo odlegle tri kože!
  Olimpiada, zdrava, visoka, velika, mišičasta blondinka, se je obrnila, z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Če si neumen kot hrast, te bodo strgali kot lepljivega!
  Mimo njih je priplazil fant. Bliskal je s črnimi petami in na naciste vrgel paket z eksplozivom. Potem je zacvilil:
  - Mlad vojak, boljši od razpadajočega generala!
  Tamara je spet prišla na vrsto. Z boso nogo je s smrtonosno silo vrgla granato in zavpila:
  - Za vsako svojo novo obleko politik volivcem potegne tri kože!
  Akulina, ki je streljala na sovražnike in se agresivno nasmehnila, je zarenčala:
  - Pameten boš kot hrast, odtrgali ga bodo kot lepljive in zajce!
  Anna, ki je streljala na sovražnika in z bosimi nogami metala granate v spodkopavanje tankov, je čivkala:
  - Zvita lisica bo z leva potegnila celo tri kože, če je pameten oven!
  Victoria, ki je streljala na naciste in z golo peto vrgla morilsko darilo, je izdala:
  - Če nočeš postati lisica, boš cvilil kot lačen pes!
  Olimpijske igre so pokosile Fritz. Nato je z boso nogo vrgla granato in čivkala:
  - Politik je lisica, potem na dnevni svetlobi drobi volivce-kokoši!
  Ropot kanonade raste. Močni "Sturmtigerji" gredo v boj. Izstreljujejo raketne bombe. In uničijo cele zgradbe, zdrobijo hiše naenkrat. In viharniki krožijo po nebu. Izstreljujejo rakete na sovjetske položaje. Odvržejo bombe. Panther-2 je že viden, stroj, ki je naprednejši od Pantherja, z močnim 88-mm topom.
  Nemško vozilo ima ožjo in manjšo kupolo ter počepen trup. Takšna pošast, če mlati, potem mlati. In kar je najpomembneje, ne pretežka, z močnejšim motorjem z 900 konjskimi močmi.
  Tamara je z boso nogo vrgla granato na Panther-2 in zakukala:
  - Neumen boš kot štor, odtrgali ga bodo kot lepljivo, ne samo zvite lisice, ampak tudi strahopetni zajci!
  Anna, ki je streljala na naciste in kosila nasprotnike, metala limone z bosimi nogami, je sklepala:
  - Tudi orel, zvita lisica, lahko razkrije mokro kokoš!
  Akulina, ki je z natančnimi streli odrezala sovražnike in jih prebila skozi, je izdala:
  - Človek, ki sanja o vlogi leva, pogosto postane osel, ki ga preora lisica!
  Victoria, ki je v rafalih sekala nasprotnike in z bosimi nogami metala nekaj smrtonosnega, je zavpila:
  - Človek ima levje ambicije, oslovsko trmo, nerodnost medveda, milost slona, a njegova lisica ga vedno zna zvabiti!
  Olimpijske igre so zasukale sovražnika. Pokosila ga je kot kosilnico in zarenčala:
  - Lisica rdeče barve, politik krvave obleke!
  Intenzivnost bitke je naraščala. Mesto so nacisti premagali s plinskimi topovi, ki so bili po moči boljši od Katjuše. In nacistom se je bilo zelo težko upreti. Toda bataljon bosih, napol golih deklet se je boril z ogromnim navdušenjem. In dekleta skoraj niso umrla, moški so dobili več.
  Tamara je, streljala na naciste in z golimi prsti metala granate, zavpila:
  - Ženska premaga močne moške, igra na njihove slabosti, politik prepriča šibke volivce, očitno preigrava!
  Anna, ki je odrezala sovražnike in jih kosila z naboji, hkrati pa je z golo peto dala eksplozivni paket, je izdala:
  - Ženska je najbolj zvit politik, za lisico ji ni treba študirati, mora pa biti sposobna obuti čevlje, medtem ko ostane bosa!
  Akulina je z natančnimi rafali odrezala nasprotnice in z golimi prsti lajala:
  - Tudi ženska ljubi mladost, a zelena dolarja ji je dražja kot zelena doba pokrovitelja!
  Victoria, tista rdečelaska psička, je smrtonosno počila, prekinila vrvico in zacvilila:
  - Zelenje dekliške mladosti privablja zelene bankovce moških, ki so se zredili iz dolarjev!
  Olimpija je streljala na sovražnike in z boso nogo vrgla še eno darilo in je zavpila:
  - Ne lovite zelenega dolarja, težave imajo tudi zelene oči in lupina je hrustljava!
  Bitka postaja vse bolj huda. Smrtonosni projektili hitijo. Razbili so in uničili sovjetske položaje ter prevrnili puške baterij. In hitijo nova letala in ropotajo jurišne puške. V nebo se dvigajo oblaki prahu.
  Tamara je, neusmiljeno streljala na naciste, vzela in dala biser, pred katerim je z boso nogo vrgla granato:
  - Če verjamete v Boga, se ne potopite na raven živali: človek ni pokorna ovca in ne smrdljiva koza!
  Anna, ki se je borila s sovražnikom in z bosimi nogami metala darila smrti, je zapisala:
  - Zaslužiti denar na veri ljudi je isto, kot naliti gnoj na zlato, vzklilo bo nezaupanje!
  Akulina, ki je uničila Panterja, je agresivno pihnila:
  - Če verjamete v nedeljo, ne pridite do sedmih petkov v tednu!
  Victoria, ki je zelo natančno streljala na naciste in jih agresivno kosila, je opazila:
  - Vera v večni peklenski plamen vre mleko vraževerja, iz katerega se odstrani pena, lopov iz vere!
  Olimpija, junakinja, ki je sekala naciste in z bosimi nogami metala granate ogromne uničujoče moči, je zapisala:
  - Samo štori in hrasti verjamejo v peklenski kres večnega ognja, ki se pustijo luščiti kot lepljive!
  Tamara je streljala iz ujete baze, bliskala z bosimi petami in čivkala:
  - Kako sije plamen večnega peklenskega ognja? Sijaj zlatih kovancev v žepih prevarantov iz vere!
  Anna, ki je streljala na sovražnika in z ogromno natančnostjo sekala naciste, je izdala:
  - Lopovi uporabljajo Boga, da napolnijo svoje žepe, in niso prevarani samo s prazno glavo!
  Akulina se je obrnila na sovražnika. Z golimi prsti je vrgla granato in zacvilila:
  - Lopovi iz vere trgajo ovcam tri kože, lomijo kozam rogove, le dobiček jim je drag, vera pa za kramljanje!
  Victoria je z golo peto vrgla bombo iz žagovine, razstrelila sovražnika in zacvilila:
  - Pošten duhovnik je kot volk vegetarijanec, le vera je vedno poštena in njena uporaba je sebična!
  Olimpija je sovražnika razstrelila iz mitraljeza. Sovražnika je pokosila in z golo peto dala kup granat, ki so prevrnile tank Lev. Potem je zavpila:
  - Vsaka religija je pravljica, le dobički se ustvarijo s to domišljijo v resnično čudovitih razmerjih!
  Tako se dekleta pogumno borijo v mestu Grozni. In kažejo se z najvišjega stališča hrabrosti.
  In druga dekleta branijo Astrakhan z vsem svojim pogumom. Izkazujejo tudi najvišjo akrobatiko in trdnost.
  Dekleta se zelo dobro borijo.
  Alenka je z boso nogo vrgla granato, raztrgala naciste in zakukala ter kazala zobe:
  - Kdor vam dovoli obešati rezance na ušesa, bo za vedno lačen!
  Anyuta, ki je s tem pokosila naciste, se je strinjala:
  - Ne boš polna rezancev na ušesih!
  Alla je na naciste izstrelila rafal, z boso nogo vrgla smrtonosno granato in zavpila:
  - Rezanci na ušesa so jed, ki v zadnjem trenutku povzroči slabost!
  Maria je duhovito zapisala, razkrila zobe in z golimi prsti vrgla paket z eksplozivom:
  - Če je to Bog, nihče ne ve, a človeka nenehno križajo, kot da je podoben Kristusu!
  Marusya, prekleta Fritza, ga je vzela in zavpila ter se agresivno nasmehnila:
  - Človek si prizadeva obvladati Božjo moč, a doslej prejme le križanje ne po Bogu!
  Matryona se je obrnila, pokosila naciste in izdala ter agresivno mežikala prijateljem:
  - Človekovo srce stremi k dobroti, njegov um k dobičku, njegov želodec pa k požrešnosti in sčasoma vleče noge v jamo!
  In v Astrahanu ropotajo hudi boji. Mesto na Volgi je ključna točka sovjetske obrambe. In tukaj takšne bitke noro vrejo. Kot da kotliček brbota.
  In težka smrtonosna letala hitijo. Yu-288 je zelo zmogljiv stroj. In odvrže bombe z ogromno vztrajnostjo.
  Alenka zacvili, se obrne na naciste in z boso nogo vrže granato:
  - Če ima človek inteligenco gorile, bo oral kot konj in jedel kot pes!
  Anyuta je z boso nogo izstrelila morilsko darilo smrti, razbila naciste in zavpila:
  - Človek si dovoli, da ga nataknejo na ovratnico, a da bi oral, ga je treba tepli s prisilnim bičem!
  Alla je z golo peto sprožila limono in godrnjala:
  - Politik ima velik žep, a je le nepomemben žepar!
  Maria je streljala na nasprotnike in siknila:
  - Politik, ki volivcem obljublja luno z neba, ko pride na oblast, zapusti lunino pokrajino in jamra od lakote nad zvezdo!
  Matryona je v oglušujočem smehu pripomnila:
  - Hudič v vsaki politiki spodbuja, da zavzame mesto Vsemogočnega Boga, le politik ima zelo malo talenta!
  Marusya, ki je streljala na sovražnike in jih samozavestno kosila, je opazila:
  - Človek si prizadeva postati vsemogočen, vendar ga njegov moralni napredek ne izboljša!
  Dekleta so očitno do najvišje stopnje duhovita.
  In vojna gre po zbranih tirnicah. Reaktivna letala se testirajo v Tretjem rajhu. In to je tudi precej resen argument v sporu z ZSSR.
  Hitler seveda ni zelo zadovoljen. Vojna se vleče, Rusija pa se trmasto upira, čeprav tudi popušča. Bitke vrejo, kot v ustih vulkana.
  Konec oktobra. Kalmikija je popolnoma zajeta, nacisti pa napredujejo čez Dagestan.
  Uspehi nacistov, čeprav skromni, a stalni. Črnomorska flota je na robu uničenja.
  Tukaj je celotna ekipa na rušilcu, sestavljena iz deklet. Lepa posadka, milo rečeno. Deklica je v brezrokavniku in teče bosa, utripajoča z okroglimi petami.
  Alice, poveljnik rušilca, samozavestno ukaže napad na fašistično križarko. Izstreli torpedo in pripomni:
  - V vojni, kot v dobrem gledališču, je naslednja akcija nepredvidljiva, solze bodo zagotovo potekle!
  Andriana je njena partnerica, ki zapoveduje celemu rodu deklet. Tekli so utripajoče goli, okroglih pet in cvilili. Postavili so minsko napravo.
  Andriana je zavpila:
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil
  Konec fašizma bo...
  In sonce bo posijalo
  Osvetlitev poti komunizmu!
  Veronika, ko je streljala na naciste iz topa, je predela:
  - V vojni, kot v filmu: akcija očara, nikoli ne postane dolgočasna, le, žal, res ubija!
  Uničevalec z golimi, zagorelimi, vitkimi, zelo lepimi dekleti skače z ene strani na drugo. Vrže se kot pero.
  Alice je zavpila z izklesanimi bosimi nogami:
  - Če nisi lahkoten, bo zemlja v vojni počivala v miru!
  Andriana, ki je natančno streljala iz topa, je opazila:
  - Dekle, ki se zna boriti, je vitez!
  Alice se je popravila, ko je streljala:
  - Ne, ona je heroj!
  In bojevniki so planili v smeh. In pokazal jezike. In noge lepot, tako graciozne, in sledi krvi ostanejo na krovu. Močna dekleta.
  In gole, njihove pete so tako okrogle in graciozne.
  Alice se je spomnila, kako so jo ujeli, nacisti pa so jo pobožali po podplatih s tankim, razgretim bičem. Tukaj skoraj gol visiš na stojalu. Tvoje bose noge so vtaknjene v zalogo. In te žgečkajo z vročimi palicami. Tu in do škrlatne bradavice se prižge rdeče železo.
  Alice so mučili in mučili več dni. Toda deklici je uspelo pobegniti.
  Stražarju je povedala, da pozna kraj na morju, kamor so vrgli posodo z zlatom, ki so jo evakuirali iz Sevastopola. Fašist je padel na to.
  No, Alice je kljub vsemu mučenju ohranila pogum. Odklenili so jo in jo z zvezanimi rokami dali v čoln. In z bosimi nogami, rahlo opečenimi na stojalu, je lahko prijela pištolo in ustrelila dva fašista. Nato je odvezala vrvi in odplavala. Spretno je to preverila. In si prislužil spoštovanje deklet.
  Iz posebnega oddelka so se je poskušali oprijeti, a je Alice zagrozila specialcem, da bodo uredili nesrečo in jo obesili na psičko. Prestrašili so se.
  Alice je zelo borbeno dekle ...
  Celo duhovito je sklepala:
  - Krvnik obožuje sekiro iz orožja, v boju pa ima nerodno spretnost!
  Andriana se je s tem strinjala in udarila po svojih izklesanih nogah:
  - Še vedno lahko skuhaš juho iz sekire, a kar je napisano z junaškim peresom, ni mogoče posekati z krvničevo sekiro!
  Juliana je zelo lepo dekle. Na prsih ima samo tanko črtasto tkanino in hlačke. Je pa tako čudovita in lepa. Noge vseh deklet na rušilcu so gole in zelo zapeljive.
  Ko so Nemci ujeti, so prisiljeni, da dekleta poljubljajo okrogle, gole pete. In zaporniki to vestno počnejo. In dekletom ližejo pete in se z velikim veseljem poljubljajo.
  Juliana je zapela:
  - Nismo zlobni roparji,
  Nočemo ubijati ...
  Toda gole pete bolijo,
  Vsem hočem udariti v obraz!
  Dekleta seveda lahko uživajo v vsakem uspehu.
  Andriana, ki je žigosala svoje bose pete, je izdala:
  - O, nove meje, ne spravljajte me v smeh!
  Alice se je strinjala:
  - Neomejene možnosti za tiste, ki si ne postavljajo meja!
  Veronika je klofutala po bosih nogah, šopkala z bosimi petami in kazala zobe:
  - Najmočnejša oseba ne bo potegnila neznosnih ambicij!
  Andriana je duhovito pripomnila, kazala zobe in streljala iz topa:
  - Človek je daleč od Boga, ker ni šel daleč od makaka v svojem posnemanju narave!
  Veronika, ki je z natančnimi streli zatrla tokove napredujočih nacistov, je godrnjala:
  - Politik v ambicijah je bog, v metodah svojega obraza, v uporabi rezultatov pa je pravi prašič!
  Sovjetska dekleta se dobro borijo. So pa seveda nemški, pa tudi lepotci v bikinkah in bosi.
  Na primer, Gerda je redek borec.
  Ona in njeni partnerji so sedli na najnovejši tank "Panther" -2.
  Dekleta streljajo na sovjetske čete in rjovejo.
  Zlobni volkovi smo, umikamo se, nič dobrega!
  In mežikajo z očmi ...
  Gerda je s pomočjo golih prstov udarila po ruskih vojakih in od užitka zacvilila:
  - Kdor v življenju ni volk, mu spustijo tri kože, kdor ni lisica v mislih, je drobovje kot kokoš!
  Charlotte je prav tako zadela z natančnim izstrelkom, prebila sovjetski tank, zdrobila oklep in zavpila:
  - Volk je vedno lačen, človek je vedno nezadovoljen, politik pa ne more reči niti besede resnice!
  Christina, ki je zelo natančno streljala na sovražnika in s smrtonosnim izstrelkom zadela ruske tanke, je zapisala:
  - Lisica ima dragoceno krzno, a lisičja zagotovila politikov niso vredna nič!
  Magda je vzela in uperila pištolo v sovražnika, z golimi prsti je mlatila in godrnjala:
  - Več je mleka od koze kot politika, ki je oven z umom!
  Gerda, ki je še naprej natančno streljala na sovjetska vozila, je opozorila:
  - Na volitvah so politiki kot med kugo in kolero, čeprav so politiki v svoji shizofreniji veliko bolj nalezljivi!
  Charlotte je zadela štiriintrideset in raztrgala stolp, rekla:
  - Politik ima za dobiček volčji nos, sam pa je že pripravljen prašič za drobljenje!
  Christina je s pomočjo golih prstov spretno izstrelila izstrelek in izdala:
  - Politik je oven, ki hiti na levji prestol, in ko doseže vrh, se spremeni v lisico, ki drobi volivce!
  Magda je agresivno opozorila in poslala sovjetski samohodnik darilo smrti z golimi prsti:
  - Politikom ne verjamejo, a volijo, ne razumejo glasbe, a voljno poslušajo, ne jedo rezancev, ampak se voljno držijo za ušesa!
  In njihov "Panther" -2 je zelo aktiven. In projektil pošlje zelo natančno.
  Nemški stroj zelo samozavestno zdrobi vse sovjetske tanke.
  Gerda snema in poje:
  - En, dva, tri - prelomi nasvet!
  Charlotte strelja zelo natančno, udari nasprotnike in zažvižga:
  - Mi smo najmočnejši na svetu!
  Christina, ki je streljala s pomočjo golih prstov in se prebila skozi štiriintrideset, je dodala:
  - Vsi sovražniki se namakajo v stranišču!
  Magda je udarila v sovražnika in izbruhnila:
  - Domovina ne verjame v solze!
  Gerda je zacvilila:
  - In zlobnim oligarhom bomo dali v možgane!
  Charlotte je duhovito zapisala, ko je z granato zadela sovjetsko havbico:
  - Zlato samo izgleda lepo, pravzaprav je ta kovina, človeštvo je vedno trpelo, postalo je arogantno!
  Christina, ki je streljala na sovražnika, se je duhovito izrazila:
  - Ko razgali prsi, je ženska lažje odtrgati tri kože moškemu!
  Magda, ki je streljala na nasprotnike, je prvotno pripomnila:
  - Bose noge deklet, dajte moške v galoše!
  Seveda so dekleta na rezervoarju graciozna. In piloti so najbolj kul med Fritzmi.
  Albina in Alvina sta najbolj mogočna asa v vesolju. Zdaj so že dosegli številko po petsto sestreljenih letal. Pred njimi je le Marseille. Bil je odlikovan z velikim križem železnega križa za 500. letalo sovjetske flote. Toda Albina in Alvina sta se začeli boriti veliko pozneje, zato bosta kmalu prehiteli Marseille.
  Albina in Alvina za 500. letalo sta prejeli viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  In zdaj se borijo z rdečimi piloti.
  Albina z golimi prsti pritiska na gumbe, naenkrat sestreli pet sovjetskih letal in zacvili:
  - Če je moški pametni škornji, potem vedno sedi v galoši!
  Alvina, ki je streljala na ruska letala in jih podrla z golimi prsti, je zapisala:
  - Ženska gola noga bo pravočasno postavila vsak škorenj v galošo!
  Albina, ki je izvedla zelo dobro usmerjen ogenj na sovjetska vozila, je duhovito odgovorila in kazala zobe:
  - Moški, ki pogosto gleda gole ženske noge, se usedi v galoš!
  In obe dekleti, ki sta podrli še nekaj Jakov, sta zacvilili:
  - Gola ženska noga, dobro vozi pod peto in odlično sedi v galoši!
  Bojevnike je tukaj mogoče videti na veliki višini.
  Če pa obstajajo veličastni nemški piloti, potem obstajajo tudi lepa sovjetska dekleta-komsomolka.
  ki se borijo z veliko močjo. In tudi uspešno sestrelijo horde Tretjega rajha.
  Anastasia Vedmakova ga je vzela in s pomočjo bosih prstov podrla Nemca in zacvilila:
  - Moški se je pripravljen obrniti na glavo, da bi dekletu strgal čevlje!
  Akulina Orlova, ki je streljala na naciste, je duhovito zapisala:
  - Vsak škorenj lahko obrnete navzven z golo žensko peto!
  Tudi Anastasia je udarila Fritza in zacvilila:
  - Ženska bosa noga bo vsakega moškega obrnila navzven, tudi če je zadnji škorenj!
  Akulina Orlova, nokautirala Focke-Wulfa in siknila, razkrila lepe zobe;
  - Če hočeš moškega obrniti navzven - sezuj čevlje, če ga hočeš vtakniti v galošo, razkrij peto!
  In dekleta so v en glas zapela:
  V vesolju divja vojna,
  zdrobiti ubijati brez razloga ...
  Satan se je osvobodil
  In smrt je prišla z njim!
  
  In kdo bo ustavil tok
  Krvave in nore reke ...
  Laserski žarek bo zapeljal v tempelj,
  In blisk je izginil človek!
  
  In tak kaos
  Preplavila vesolje ...
  Žalostna usoda človeštva
  Potrpeti bolečino, trpljenje!
  Dekleta imajo morda delno prav. Vojna ni sreča. Toda hkrati zabava.
  Dve nemški pilotki začetniki, Eva in Gertrude, se borita na modifikacijah napadov Focke-Wulf. Napadajo kopenske sovjetske cilje iz zraka.
  Eva, ki strelja in izstreljuje raketo, pripomni:
  - Zakaj je otroštvo boso, ker zaradi gole ženske noge moški izgubijo glavo, kot da bi bili fantje!
  Gertrude je udarila z raketo, pritisnila na pedal z golo peto in razbila bunker sovjetske vojske ter zacvilila:
  - Želja videti golo žensko povzroči, da se moški obrne navzven!
  Eva je spet udarila, zadela štiriintrideset, razbila stolpe in duhovito pripomnila:
  - Če želite sleči žensko, morate najprej obuti njene dobre čevlje!
  Gertrude je premagala nasprotnico z golo okroglo peto njenega nežne noge in pripomnila:
  - Ko se bo poslovna ženska ob pravem času slekla, bo moškemu strgala tri kože!
  Eva je izstrelila raketo na sovjetske bunkerje in zavpila:
  - Ženska, ki se pravočasno razgali, ne bo postala bos in temeljito obut moški!
  Gertrude je, ko je pobila sovjetske čete, potrdila:
  - Bosa ženska bo moškemu nataknila škorenj in ga dala v galošo, in ga obrnila navzven in ga naredila zadnjega bosega!
  Tu je seveda logika deklet, da ji ne moreš nasprotovati. In dekleta se borijo bosa in v bikinih.
  In ljubijo lepe mlade moške in na splošno takšne, da so preprosto super.
  In če bodo zapeli, bo sto mož ubitih!
  Tukaj so dekleta, na obeh straneh vredna in zelo lepa, tako da se moški pravzaprav obrnejo navzven!
  . POGLAVJE #5
  Mesto Grozni, popolnoma obkroženo z nacističnimi četami, je padlo v začetku novembra 1943. Bataljon z dekleti je izbruhnil iz kotla in se umaknil v Shali.
  Bile so že gore, razgiban teren in postalo je bolj priročno obdržati obrambo. Nemški tanki so tehtali kar veliko, zlasti Maus, in v gorah se je bilo precej neprijetno boriti z njimi. Tanek T-3 je bil že umaknjen iz proizvodnje, vendar se je posodobljena različica T-4 še vedno proizvajala. Čeprav moralno zastarel. Toda še vedno se je lahko boril proti T-34-76. In dobro se bori. Njegov top je bil še močnejši in je imel večjo naglavno hitrost kot štiriintrideset.
  Tamara in dekleta so se borile v Shaliju. Dekleta so se trudila ohraniti to zelo veliko gorsko vas - pravo mesto.
  Lepotci so se zelo pogumno borili.
  Tamara je z boso nogo vrgla granato, izstrelila rafal in zakukala:
  - Za domovino ZSSR!
  Anna je odprla ogenj na naciste. Lažji T-4 je poskušal preplezati pobočje. Deklica, ki je z boso nogo vrgla granato, je izbila nacistični stroj in zacvilila:
  - Za našo mati domovino!
  Akulina, ki je streljala na Fritz in z golo peto stregla smrtonosnega, zavitega v folijo, je zavpila:
  - Domovina je vedno sveta!
  Veronica, ki je streljala na sovražnika in z golimi prsti metala limone, je izdala:
  - Za ruske velikane!
  Olimpija, ta velikanka, je tudi z golimi prsti na naciste vrgla granato in zacvilila:
  - Za komunizem!
  Tamara, ki je na naciste izvajala dobro usmerjen ogenj in jih odrezala kot ostružke z drevesa, je izdala:
  - Več hrastov v vojski, močnejša je naša obramba!
  Anna je, pokazala zobe in streljala na naciste z ogromno natančnostjo in besom:
  - Vse vas bom uničila.
  Tank "Lion", veliko vozilo z dolgo puško. Tukaj ima najnovejšo puško 105 mm, dolžino cevi 100 EL. In izkazalo se je, da je zelo dolga pištola. In to deblo štrli s smrtonosno silo.
  Akulina iz bazuke strelja na naciste in zacvili:
  - Slava dobi komunizma!
  Victoria tudi ogenj in ropota:
  - Slava herojem Rusije!
  Olimpijada potrjuje tako, da strelja na naciste in z golimi prsti vrže granato:
  - Največja slava!
  Treba je omeniti, da so dekleta fenomenalna in zelo prijazna. In njihova hladnost je ogromna.
  Tamara, ki strelja na sovražnika in pokaže zobe, pravi:
  - Za Rusijo in svobodo do konca!
  Anna, ki strelja na sovražnika, pravi agresivno in z golimi prsti vrže granato:
  Naj naša srca utripajo v sozvočju!
  In pomežikniti svojim partnerjem.
  Tudi Akulina se bo obrnila, kako bo pokosila nasprotnike in bo rjovela:
  - Za moje zmage skozi streho!
  Akulina Petrovskaya ni preprosto dekle. Morala je iti skozi marsikaj. Zlasti so jo ujeli pri kraji in je bila aretirana. Šla je tudi skozi otroško kolonijo-mladi. No, nič, preživela je. Bosa je hodila skozi snežne zamete, a postala je le bolj zdrava in močnejša.
  Victoria se bori z divjim besom. Obrnil se je na sovražnika. Fritz je padel. Nato je z golimi prsti vrgla granato. Motocikel se je prevrnil.
  Deklica je zakukala:
  - Za mogočne meje!
  Olimpija se bori z zelo divjim občutkom besa. Njeni udarci so močni in drobljivi. Resnično je pošastno dekle. In tako premaga nasprotnike. Torej nacisti aktivno iztrebljajo. Ne daje jim niti najmanjše možnosti.
  Olimpija rjove na vrh svojih pljuč:
  - Slava temu vesoljskemu komunizmu!
  Tamara, ki strelja na naciste, zavpije:
  - Slava Leninovemu komunizmu!
  Anna strelja na nasprotnike in škripa:
  - Za ZSSR!
  Akulina kosi sovražnike in renči, cvili:
  - Za najvišjo akrobatiko!
  Victoria, ki je streljala na naciste, je izbruhnila:
  - Za najbolj fenomenalne zmage!
  Olimpija, ki je zatrla nacistični tank, je godrnjala:
  - Za komunizem ZSSR!
  Tamara tudi strelja. Strelja zelo natančno, nasprotnike prekrije z natančnimi rafali. Kosi kot kosa in škripa:
  - Slava časom komunizma!
  Anna, ki strelja na naciste in jih reže z natančnimi potezami svoje kose, vzklikne:
  - Velika slava junakom!
  In meče granate z golimi prsti. Tukaj je babica.
  Akulina, ki odreže Fritz, agresivno zavpije:
  - Za komunizem!
  In trza z mišičastim telesom.
  Victoria tudi premaga naciste. In z golimi prsti na nasprotnike meče morilska darila in cvili:
  - Za veličino sveta!
  Olimpija strelja tudi na sovražnike. Razbije jih kot puh od palice in zarjoli:
  - Slava velikemu komunizmu!
  In z golimi prsti na nogah s smrtonosno silo vrže granato in raztrga sovražnike.
  Tako je peterica pobrala sovražnike in jih pokosimo, pa jih iztrebimo in zmeljemo.
  Nemci so bili ustavljeni in temeljito zasedeni. Tukaj je postalo težko in prepirata se.
  Tukaj so metalci plina in delujejo agresivno. In uničiti sovjetske položaje.
  Beats in "Sturmtigr" od daleč, na sovražnika - Rdeča armada.
  Nemška dekleta usmerjena in samohodne puške "Medved" in kako so z njo udarile sovražnika. In so res in temeljito zajebani. In granata, težka center in pol, razbije sovjetske jarke in bunkerje.
  Bojevnica Frida zavpije:
  - Za naš največji tretji rajh!
  In pomežikniti svojim partnerjem. Nato bodo fašistična dekleta z bosimi nogami spet streljala.
  In muhe rjoveče in uničujoče. In ko poči, potem nastane cel lij z zemljo, ki vre od vročine.
  Da, Nemci so sovjetske čete temeljito dobili. Eno prvih letal TA-152 leti v nebo. Večnamenski stroj, kot je Focke-Wulf, vendar bolj napreden, hiter, vodljiv z močnim orožjem in oklepom. Uporablja se lahko tako kot lovec in kot napadalno letalo.
  Za sovjetske čete lahko avto, odkrito povedano, postane velik problem.
  Helga leti z TA-152 in napade nekaj sovjetskih tankov, ki se poskušajo približati Shaliju. Deklica dobro strelja. Zlomi streho stolpa prvih štiriintrideset in zarjoli:
  - Jaz sem borilna lepotica!
  In potem napade drugi avto, ki poskuša pospešiti. Toda prestavljanje ni tako enostavno.
  TA-152 to žrtev prebode s 37-mm topom.
  Helga je odgovorila in zapela:
  - Zadrl, zdrsnil me nekam, zdrsnil!
  In pomežiknila si je ... Tukaj poskuša napasti Yak-9. Nemka ga zlahka podre s pritiskom na sprožilec z boso nogo in samozavestno pomežikne in reče:
  - Res sem super!
  Zdi se, da je Helga dekle z velikim aplomom. In izvaja krvave poskuse s sovražniki.
  In če piha, potem se nikomur ne bo zdelo malo.
  Helga strelja na sovjetska vozila in škripi:
  - No, zakaj, nemogoče je živeti po pameti!
  In z golimi petami, kako zadeti krmilo. To je dekle - vsem dekletom, punca.
  In če buči....
  Albina in Alvina na nebu sta tudi zelo aktivni in borbeni bojevniki.
  In dekleta, letala Rusije, razmišljajo in uničujejo, da je življenje dobro in da je življenje dobro.
  In z golimi prsti usmerjajo letalske puške v tarče. Sovjetski avtomobili ne bodo preživeli. In dekleta so jih tako premagala. Ne dajo ti niti najmanjše možnosti.
  Ja, bila so borbena dekleta,
  Ja, pravijo, kaj drugega ...
  Pogumno so napadli Rusijo,
  Dobesedno Satan!
  Albina je bojevnica v bojnem postroju in hrepeni sama sebi na vrh pljuč:
  - Super bom, spremenil se bom! Super prvak!
  In z golo peto, pa tudi z udarjanjem po tipkovnici in trganjem nasprotnikov na majhne koščke.
  Alvina, ki strelja na nasprotnike, rjove na vrh svojih pljuč:
  - In koga bomo našli v gozdu,
  In koga bomo našli v gozdu ...
  tem se ne bomo hecali,
  raztrgali ga bomo!
  Raztrgajmo ga!
  In z golo peto, kako bo sovražnika dodal v smrtonosni objem. To je dekle - vsa dekleta so najbolj kul dekle!
  Bojevnik najbolj bojnega vloma. In tako bojevit in agresiven kot panter.
  In velike nemške mačke so v napadu. Vdor v Astrakhan. In uničiti v velikih količinah hiše sovjetskih vojakov.
  In umrejo, a ne obupajo. Takšni boji divjajo.
  Gerda je seveda v ospredju napada in pripravljena na boj. Torej strelja, zelo podobno Robin Hood v bikiniju. In vse to je kul ženska.
  In če fantu da v usta še škrlatno bradavico.
  Njen "Panther"-2 deluje. Mimogrede, nekoliko drugačno modifikacijo tanka so dekleta sedla s 75 mm 100 EL topom. Je udaren in hitrejši. Da, in dobava granat je večja kot pri 88-mm pištoli.
  Gerda strelja z golimi prsti in vpije:
  - En, dva, tri... Raztrgajte z napalmom!
  Tudi Charlotte je streljala za njo in zavpila:
  - Štiri, osem, pet - igrajmo hitro!
  Kristina je mlatila, se prebijala skozi sovjetski tank in čivkala:
  - Pogumno bomo šli v boj, za moč nacistov ...
  Magda je streljala z bosimi nogami in agresivno čivkala:
  - In pobili jih bomo vse - vse komuniste!
  Dekleta se obnašajo skrajno in noro agresivno. In njihov "Panther" -2 z natančnim strelom prevrne sovjetsko havbico.
  Dekleta se hihitijo in pojejo:
  - Slava našemu svetu ...
  In Elizabeth na štiriintridesetih pa izvede divji napad. In s svojo golo peto pritisne na sprožilec. In zruši sovražnika in vpije:
  - Naj bo komunizem!
  Catherine z golimi prsti na nogi pošlje izstrelek smrtonosne sile, prebode sovražnika in zaškripa na vrh pljuč:
  - Za veliko Rusijo!
  Elena je streljala na naciste. Granata je zadela Pantherjevo čelo in odbila.
  Deklica je zalajala:
  - Komunizem bo z nami!
  Evfrazija je s svojimi golimi prsti na nogah pretela tudi sovražnika. Preluknjala je T-4 in zavpila:
  - Slava komunizmu!
  To so borbena dekleta. In kako streljajo, školjke zelo lepo letijo, štiriintrideseta pa je v gibanju. In poskusite se spraviti v gibanje iz takega avtomobila. To je izjemno težko.
  Toda dekleta vstopijo in se borijo v bikinijih in uporabljajo bose noge. Bojevniki so čudoviti in čudoviti.
  In če se zajebejo, potem se nikomur ne bo zdelo malo. In z divjim besom pošiljajo školjke.
  Elizabeta je s pomočjo golih prstov na sovražniku streljala in podirala sovražnike, je začivkala:
  - Slava idejam komunizma! Slava naši domovini!
  Ekaterina je tudi streljala, z golimi prsti je zadela Fritz in zacvilila:
  - Za domovino in zmago do konca!
  Elena, ki je streljala na nasprotnike, je agresivno odgovorila, razkrila biserne zobe in mežikala s safirnimi očmi:
  - Naš vesoljski komunizem je slaven!
  Euphrasia, ki je streljala na sovražnika in ga zadela z ogromno, fenomenalno natančnostjo, je izdala:
  - Za domovino in Stalina - na zdravje!
  Dekleta so očitno drzne in vsi lahko ...
  December 1943 je že prišel.
  Alenka in njena ekipa se borijo tudi v Astrahanu in tam še vedno zdržijo. Junakinja se bori.
  Alenka se obrne, pokosi vrsto nacistov, nato z golimi prsti vrže dar smrti in zarjovi:
  - Človek je podoben gibonu, le da, na žalost, pogosteje po intelektu kot po moči!
  Anyuta, ki je streljala na sovražnika in odrezala sovražnike, je z golo peto dala eksplozivni paket in čivkala:
  - Človek ima oslovsko trmo, ambicijo leva, v resnici pa je koza!
  Alla, ki je natančno streljala na Fritz, je zacvilila:
  - Moški za žensko je kot smetišče za kravo, brez tega ne moreš, a približati se je gnusno!
  Maria, ki je streljala na naciste, je duhovito odgovorila:
  - Kaj je skupnega med moškim in straniščem v ženski sobi - to, da ženske blejejo samo na moške!
  Marusya, ki je odrezala naciste in metala granate z golimi prsti, je vyaknula:
  - Ženska je zvita lisica, ki lahko požre vsakega leva kot zajec!
  Matryona, ko je kosila naciste in z golimi prsti vrgla plačance, je mrmrala:
  - Ženska potrebuje moškega kot dečka za bičanje, če ne premaga moškega, potem ne bo življenja!
  Alenka, ki je streljala na Fritz, je zavpila:
  - Ženska potrebuje moške kot prašičje rogove, samo krzneni plašč, ki ga darujejo moški, je drag!
  In golonoga ekipa deklet, kako se smejati, razkazovati zobe in metati granate z golimi prsti.
  Bojevniška dekleta drzna. Njihov element za boj, njihov element za boj!
  Zdi se, da Astrakhan ne bo obupal. Kar se tiče deklet tukaj, res prepir.
  Vojaške sile Tretjega rajha so ogromne. Nove tankovske divizije so tukaj tako močne. Proizvodnja rezervoarjev se povečuje. Bombardiranja ni, možno je dobaviti delovno silo iz italijanskih, francoskih, belgijskih in nizozemskih posesti v Afriki.
  In tudi iz Afrike za pridobivanje nafte, volframa, številnih elementov, vključno z uranom.
  Se pravi, novi rezervoarji so žigosani. Predvsem videz "panterja" -2, bolje zaščitenega in težje oboroženega, z močnejšim motorjem, ima precejšen vpliv na potek vojne.
  Tankov in letal je vedno več. Dela na Yu-488 se že zaključujejo. Prvo serijsko letalo Tretjega rajha s štirimi motorji. Zelo močan in hiter. Njegov vrhunec je razmeroma majhna površina kril, zaradi česar lahko bombnik leti s hitrostjo 700 kilometrov na uro. To pomeni, da ga sovjetski borci zagotovo ne bodo dohiteli.
  ZSSR ima torej nastaja nov problem. Sile Rdeče armade so dejansko izčrpane. Šolarje dajo na stroje. Najstniki od štirinajstih let se že kregajo, skoraj uradno. Fantje so seveda pametni in na splošno dobri borci. V mladosti se je še lažje skriti in splezati na drevo. In vojaške veščine se obvladajo hitreje. Najstniki se borijo tako kot odrasli, težje jih je udariti. Da, in psihično je težje streljati na otroke.
  Nemci imajo kar nekaj ostrostrelcev, premlade borke pa je neprijetno, da bi vsaka samica streljala, sram ...
  Da, v ZSSR so začeli klicati od štirinajstega leta starosti. In tudi pod orožje in upokojence. V vojski je bilo vedno več žensk. Še posebej voljno so sprejeli nežnejši spol v tankovskih in letalskih četah ter v ostrostrelcih. Ženske so dobre ostrostrelke. In ker so običajno manjši od moških, se jim je bolj priročno boriti v tankih in tudi letalstvu. Pogosto so se najstniki borili tudi v tankih. Treba je opozoriti, da so fantje in ženske bolj občutljivi na svojo kožo, njihova letala in tanki pa so manj verjetno uničeni kot odrasli moški. Niso slabi najstniki in v vlogi ostrostrelca. Fant se lahko zleze v ožjo vrzel, se preobleče ali spleza na drevo. Pogosto so se v vojski začeli srečevati borci, mlajši od štirinajst let.
  Vojna požre človeške vire. In ozemlje postaja vse manj pod nadzorom ZSSR. In še vedno se je treba boriti proti številni pehoti Japonske. Da, in obstajajo dobri samurajski tanki in zlasti samohodne puške. Pojavili so se tudi v seriji s srednjim tankom, ki je po moči primerljiv s T-34 in še močnejši v čelnem oklepu.
  Japonsko je torej nevarno podcenjevati. In za vojno z njim so potrebni vojaki.
  Stalin je živčen in vse pogosteje pade v bes. 25. decembra 1943 je izšel ukaz, da bodo družinske člane predanih postrelili, tudi otroke od dvanajstih let, mlajše pa poslali v delovne kolonije.
  Vse pogosteje so se uporabljali baražni odredi. In streljali so bolj aktivno in uporabljali mučenje.
  Stalin je postal preprosto neznosen. Beria je bil prvi, ki se je poskušal pogajati o ločnem miru z nacisti. Toda Hitler ni želel miru. Želel je popolnoma osvojiti ZSSR. Še posebej, ko so zavezniki izven njegovega nadzora in dosega.
  Reaktivna letala so bila razvita v Tretjem rajhu. Najprej ME-262, vendar je ta borec potreboval bolj zanesljive motorje, da se ne bi prepogosto zrušil.
  Tako bombnik Arado kot projekt Yu-287 sta se zdela obetavna.
  Najnovejši TA-152 se je v praksi dobro izkazal kot večnamenski stroj in zelo hiter. Na splošno je bila nemška vojska v zraku še močnejša. Poleg tega so se sovjetski Yaki in Laggies zaradi pomanjkanja aluminija izkazali za težji in manj okretni od referenčnih strojev. Tako je kakovost sovjetskega letalstva padla na kritično raven. ME-309 se je s svojo močno oborožitvijo, tudi ob upoštevanju težav z manevriranjem, dobro spopadel s sovjetskimi vozili in je izpodrinil ME-109. In TA-152 bi moral nadomestiti Focke-Wulf.
  Nemci so torej bolj ali manj hokejisti... Toda delo na tehniki je bilo izvedeno.
  Na primer, Lev-2 je obljubil, da bo prvi tank z novo shemo postavitve. Nemci so s postavitvijo menjalnika in motorja v en blok pred tankom ter prestavljanjem kupole v zadnji del prihranili na gredi caddyja in znižali višino vozila. Kot rezultat, se je "Lion" -2 izkazal za veliko lažjega in zato hitrejšega.
  Glede na težave vojnega časa se je proizvodnja težkih tankov v ZSSR skoraj ustavila, v seriji je bilo skoraj vse poenoteno po T-34-76. Tako nacisti v projektu ustvarjanja novega glavnega tanka niso več nameravali narediti stranskega oklepa predebelega. In "Lion" bi se lahko prilegal v petinpetdeset ton z motorjem s 1200 konjskimi močmi. Vendar pa bi lahko težo tanka Lev-2 dodatno zmanjšali z zmanjšanjem kalibra puške. Prvo je očitno postalo odveč. Poleg tega je imela štiriintrideseta oklep slabe kakovosti in celo 37-mm, zastareli nemški top je že začel prodirati vanje.
  Stalin je bil očitno nor ... In metal je grom in strele ... Ampak ni mogel storiti ničesar ...
  Na silvestrovo so Nemci izvedli napad na še nezasedeni del Astrahana, delto Volge. Prisotnost številnih rečnih ovir, težaven teren, bližina Kaspijskega morja so Rdeči armadi omogočili, da zaostri obrambo Astrahana in jo obdrži še bolje kot Stalingrad. Poleg tega so sovjetska dekleta pokazala junaštvo brez primere.
  In na Kavkazu, zlasti pozimi, se je zelo težko premikati po gorah. Res je, Nemci so se premikali ob bolj priročni obali Kaspijskega morja. Mahačkala je postala meja, kjer so sovjetske čete, ko so zbrale vse svoje sile v pest, poskušale ustaviti naciste.
  Toda strelivo, ki je bilo dostavljeno samo po morju, ni bilo dovolj ...
  Tamara se je obupno borila s svojim bosonogim bataljonom deklet.
  Bojevnice so se trmasto borile in pokazale neprimerljivo junaštvo in velik pogum.
  In skoraj goli so se borili pozimi in zmrzali.
  Tamara je z boso nogo vrgla granato, počila, pokosila nasprotnike in zacvilila:
  - Za ZSSR!
  Anna je tudi z golimi prsti vrgla granato in začivkala:
  - Za komunizem!
  Akulina je dobro namerila, izbila sovražnike in zavpila:
  - Za veličino Rusije!
  Victoria je udarila po sovražniku, začela kositi sovražnika, mu odrezala brado kot britvico in zamrmrala:
  - ZSSR bo stala!
  Olimpija, ki strelja na sovražnika in z golimi prsti vrže eksplozivni paket, vyaknula:
  - Za domovino in zmago do konca!
  Tako se borijo dekleta. Delujejo obupano in z ogromno odločnostjo.
  Tamara, streljanje, je zapisala:
  - Hudič jih ne bo vzel, potem pa jih bomo vzeli mi!
  Boji tukaj so brutalni in hkrati konstruktivni ....
  Anastasia Vedmakova se bori na nebu ... Njen obraz se celo zvija od besa in zacvili:
  - Pozdravljena doba komunizma!
  In z golimi prsti na tarčo usmeri letalski top in podre sovražna letala, nakar zakriči:
  - Za delovne uspehe!
  Akulina Orlova, ki podira nasprotnike, samozavestno rjove in pokaže zobe:
  - Za tako velik komunizem, na celem planetu!
  Pilot zakriči:
  Tudi otroci nas poznajo!
  In z golimi prsti usmeri letalsko puško proti tarči, razbije sovražnika in zaškripa:
  - V imenu dobe komunizma!
  Priznajmo si, dekle je terminator in goreč plamen. Noben vulkan se ne more primerjati z njim.
  Akulina Orlova je zapela:
  - Jaz že, kakšen dan, vera v Boga sanjam, tako sem len, nočem moliti!
  In agresivno mežikane lepotice.
  Tukaj so boji ...
  In letala za dekleta so zastarela. In to je njihov soliden minus. In tudi težka in ne zelo vodljiva ...
  Enega od fantov, ki so se borili, so sestrelili in ni imel časa skočiti ven s padalom. In to je seveda njegov ogromen podvig.
  Dekleta se borijo v zraku in se zabavajo ...
  Albina in Alvina se borita na dobrih lovcih ME-309 in seveda rezultati aktivno pridobivajo.
  Dekleta so zelo ponosna na svoj uspeh ...
  Albina je s pomočjo elegantne bose noge sestrelila sovjetsko letalo in zacvilila:
  - Za naše orle!
  Alvina je v enem rafalu pokosila tri ruske avtomobile in zavpila:
  - Za naše sokole!
  Dekleta so se slavno lotila posla ... Toda radi mučijo tudi ruske vojake.
  Tu je bil ujet štirinajstletni deček pilot. In lepote otroških okroglih petk so se mu ocvrle. In potem so začeli gole polivati z ledeno vodo .... Nato vrela voda in spet ledena voda.
  Take so borbene lepotice....
  Albina je zapela:
  -Za naše zobe, kremplje, zobe, pesti!
  Alvina je zavpila na vso moč:
  - Torej hočejo dober boj!
  In dekleta so še naprej delala čudeže z golimi prsti in sestrelila sovjetska letala.
  Vendar so jim odgovorili tudi ruski piloti. Alice in Angela sta pravkar prešli na Yak-9. In mlatimo Nemce in še ob tem pojmo;
  Vi ste utelešenje hrabre države,
  Tovariš Lenin in tovariš Stalin ...
  V ZSSR so vsi ljudje resnično enaki,
  In pesti so iz železa in jekla!
  
  Za Lenina se zver Adolf ne boji,
  Zdaj je Vladimir vodja tovariš Stalin ...
  Fritza smo zadeli v oko, ne v obrvi,
  Vsi nacisti so bili naenkrat raztrgani!
  
  Rusija je moja domovina
  Velika, brezmejna domovina ...
  Vsi narodi so ena družina,
  Kmalu bomo živeli v komunizmu!
  
  Naredimo našo državo močnejšo
  Naj Rusija hitro postane zelena ...
  Fašista bomo udarili v čelo,
  In verjemite mi, naša moč se ne spremeni v kamen!
  
  In Jezus kot vodja je zelo velik,
  On je naš Gospod in Beli Bog vesolja ...
  In Fuhrer bo zelo močno pretepen,
  Konec koncev je naša hrabrost ostala nespremenjena!
  
  Da, zavoljo naše domovine, svetnik,
  Ostro se bomo borili proti Fritzu ...
  Deklica bosa teče po snegu
  V jezi se hoče boriti!
  
  Da, Stalin je zdaj postal sovjetski vodja,
  Tako odličen, pogumen in spreten ...
  Ne dotikajte se Rusije komunizma,
  Čeprav je moč Luciferja z vami!
  
  Lahko dobimo Hitlerja, verjemite mi
  Čeprav je obdarjen z demonsko močjo ...
  En Hitler je plenilska zver,
  Čeprav priznam, da Fritz niso norci!
  
  Skratka, vstopili bomo v berlinske borce,
  Tam bo z nami Lenin, znan tudi kot Stalin ...
  Fašisti kot mladički zlahka trgajo,
  In verjemite, da se naša moč ne bo zmanjšala!
  . POGLAVJE 6
  Prišlo je novo leto 1944 ... Kljub zelo težkim razmeram na frontah so v ZSSR potekala dela za ustvarjanje nove tehnologije. Zlasti velika upanja so bila povezana s tankom IS-2 in njegovim močnim orožjem. 122-milimetrski top bi lahko postal močan argument v vojni proti nacistom. Upe so polagali tudi na T-34-85 z močnejšo puško, veliko kupolo, a enak trup in podvozje.
  Še hujše so bile razmere z letalom. Yak-3 zaradi pomanjkanja visokokakovostnega duraluminija ni bilo mogoče dati v proizvodnjo, LAGG-7 pa zaradi novega motorja ni bilo mogoče zagnati brez upada proizvodnje.
  Tako se je Stalin odločil, da sta zaenkrat glavni sovjetski lovec Yak-9 in LAGG-5, jurišno letalo IL-2 pa je bilo enostavno izdelati in vztrajno. V tankih pa postopen prehod na T-34-85 in IS-2.
  Čeprav tako, da ne pride do upada proizvodnje ...
  In fronta je pokala po šivih, Nemci so zavzeli Kavkaz. Mahačkala je padla in že so se približevali mejam Azerbajdžana!
  Tu se je Tamara borila s svojim ženskim bataljonom. Spet so se dekleta v cunjah iz tunik in bosa borila z močnejšimi sovražnikovimi silami.
  Tamara je streljala na naciste in posekala nekaj sovražnikov. In potem je z golimi prsti vrgla granato smrtonosne sile in čivkala:
  - Slava ZSSR!
  Anna je zelo natančno streljala na naciste. In z golimi prsti je metala granate smrtonosne sile in raztrgala nasprotnike.
  Potem je zavpila:
  - Slava komunizmu!
  Akulina, ki je streljal na sovražnika, je odrezal fašistično pehoto. Posekala je Fritza, z bosimi nogami vrgla granato in zacvilila:
  - Za Rusijo, naša velika mati!
  Victoria, ki je streljala na sovražnika in vanj metala granate z boso nogo, je zapisala:
  - Za veliko domovino!
  Olimpija, ki je prav tako streljala iz mitraljeza, je zavpila:
  - Slava časom velikega komunizma!
  Bojice so neverjetne ...
  Borijo se, kot se spodobi za lepotice ...
  Tamara se je v boju spomnila začetka vojne. Kako je morala pobegniti pred nemškimi četami. Nato je zaslišala ropotanje orožja. Deklica je zapustila kanonado. Njeno prijateljico Tatjano so Nemci ujeli, odvzeli so nove čevlje, strgali nakit in uhane. In odgnali so jo boso v ujetništvo ... Tatjana je bila hči sekretarja regionalnega odbora in ji ni bilo treba pogosto hoditi brez čevljev. To je ponižanje ponosa, hoditi bos kot navaden človek in boli za občutljive podplate. Deklica si je zbila noge v kri in ječala na vsakem koraku.
  Tudi Tamara je bila obuta v nove škornje, ki jih je dobila, in si je od dolge hoje drgnila pete. In sezula je čevlje, šla bosa. Je dekle iz vasi, ki je opravila svojo dolžnost v Ukrajini. Njene noge so v otroštvu hodile po gorskih strmih. In to se zagotovo ne primerja s cestami na ravnici. Res je, njeni žulji so že odpadli s podplata in ni tako udobno hoditi. Toda noge so se hitro spet utrdile. In skoraj ni trpela.
  Toda Tatjana si je kmalu tako podrla noge, da ni mogla več hoditi. Nemci bi jo ustrelili, a so se lepote usmilili. Dali so me na voziček, v zameno pa so me prisilili peti. Tatjana je imela prijeten glas in jim je zapela več politično nevtralnih pesmi.
  Kaj se je zgodilo z njo naprej, Tamara ni vedela. Sama je hodila po gozdu, z bosimi nogami tipkala, izbokline, izbokline, vejice in bila je celo zadovoljna. Takrat hodiš po ostrih kamnih gora, takrat tudi žuljastih podplatih, če hodiš dolgo, postane ostro in boleče. In še bolj neprijetno je hoditi po trnih. Ko se ti zataknejo v podplate, postane veliko bolj boleče, tudi za hrapave podplate deklice.
  Tamaro je na akciji premagala utrujenost in lakota. Deklica je jedla jagode in to ni bilo dovolj. In Nemci so hitro napredovali. V ukrajinskih gozdovih se Tamara, vajena življenja v gorah, ni dobro poznala. Izgubil sem se in končal zadaj.
  In zdaj, kot ulovljena mačka v gozdu. Nato je deklica ujela Nemce na motorju. Ustavili so avto z vozičkom po vodo. In Tamara se je priplazila do mitraljeza in kako se iz njega reže na sovražnika. In rezati negotovo, a natančno. In nacisti padajo in se zvijajo v agoniji. Tamara jih pokonča. Eno golo peto je premaknila na brado, on je padel. In dekle ga je dobilo.
  Nato se je lepotica povzpela na motocikel in s pritiskom na pedal z boso nogo odpeljala.
  Tako je gibanje veliko bolj zabavno kot hoja in bosi.
  Tamara je med potjo pela:
  - Lepo je, bratje, lepo je, lepo je bratje živeti! Z našim atamanom vam ni treba žalovati!
  Tako je nastalo bojišče.
  In zdaj se bori z nacisti kot komsomolski terminator. Toda sile so neenake in bataljon deklet se je prisiljen umakniti. Tukaj vrejo bitke, kot voda v velikanskem kotličku nad vulkanom.
  Anna, ki je streljala in z golimi prsti metala granato s smrtonosno silo, je zapisala:
  - V vojni so vsa sredstva dobra, razen samomorilnih!
  Akulina, ki je streljal na sovražnika in podrl naciste, je zapisal:
  - V vsem bomo prvi!
  In gola peta deklice je dala dar uničenja.
  Victoria, ki je streljala na naciste in s samodejnimi rafali sekala sovražnike, je zavpila:
  - Ne bo usmiljenja za sovražnike!
  In pomežiknila svojim spremljevalcem.
  Olimpija je vrgla svoje bose, izklesane noge, tehten kup granat in zacvilila:
  - Za veličino najbolj humanega sodišča na svetu in komunizma!
  Bojevniki so tukaj res veličastni in jim je všeč vesoljska doba.
  Borijo se z veliko ostrino.
  Toda nacisti še vedno napredujejo na Kavkazu. Februarja 1944 so se Nemci in Turki združili in razrezali sovjetske čete na dva neenaka dela.
  Fuhrer je zahteval pokončanje ZSSR. Astrakhan je še vedno zdržal. Nacisti so, kot vedno, v bojnih uniformah ... Prvi ME-262 se borijo v zraku. Treba je opozoriti, da niso povzročili občutkov. Pri visoki hitrosti ni zelo priročno zadeti iz 30 mm letalskih pušk. Ja, to je treba jemati resno. ME-262 ima tudi nekaj težav zaradi velike teže. Zlasti z manevriranjem.
  Uspešnejši pri uporabi TA-152, ki se je zaljubil v pilote in postal delovni konj. Pravzaprav avto in frontni bombnik ter lovsko in jurišno letalo. Pojavile so se celo ideje, da bi nemško letalstvo v celoti prenesli na to letalo. Med njegovimi prednostmi je treba omeniti preživetje in hitrost ter močno orožje, primerno tako za napadalno letalo kot borec.
  Vse bolj aktivno se uporablja tudi ME-309, ki se posodablja. Še vedno je v uporabi ME-109, ki ga zaradi nezmanjševanja proizvodnje ne odstranjujejo. Pojavila se je celo nova modifikacija ME-109 "K" z močnejšim motorjem, oboroženim s petimi zračnimi puškami hkrati. Takšnega stroja ne moreš tako zlahka premagati.
  ME-309 je prejel tudi močnejši motor in zamašena krila. Zelo nevaren avto. Sovjetski piloti še vedno letijo s starimi letali, njihova kakovost pa le upada. Zaenkrat pa Yak-9 ni tako slab, je precej vodljiv in ne potrebuje pretirane hitrosti.
  Nemške čete so močne ... O tanku T-34-85 so bili spori. Ali je vredno narediti oklep kupole debelejši? Konec koncev se bo teža v tem primeru povečala. In treba je opozoriti, da je kakovost sovjetskega oklepa padla. Zlitinskih elementov primanjkuje, kakovost varjenja oziroma litja pa je padla na kritično raven.
  Toda dekleta se borijo kot junakinje ...
  Potem se Elizabethin rezervoar pokvari in dekleta odidejo. Bosi in oblečeni v bikini tečejo po snegu in puščajo elegantne sledi.
  Catherine je z zlobnim pogledom opazila:
  - Temeljito smo zadavljeni!
  Elena je z jezo opazila:
  A vseeno bomo zmagali!
  Elizabeth je izstrelila pištolo, zadela nemškega motorista in zamrmrala:
  - Zadel sem Nemca! Kako se bo od mene spopadel!
  Evfrazija je energično opozorila:
  - Tam končajo svoje življenje in ne pobegnejo nazaj!
  Catherine je bila agresivna deklica in je pela:
  - V svojem besu pojemo himne imperija!
  Dekleta tečejo zase, njihove gole okrogle pete pa utripajo.
  Fant, ko je videl dekleta, jih je prestrašeno vprašal:
  - In od kod ste prišli bosi?
  Elizabeth je odgovorila:
  - Izvedite taktični manever!
  Fant je čivkal:
  - En, dva - žalost ni problem,
  Nikoli se ne smete umakniti!
  Drži nos in rep višje s cevjo,
  Vedite, da je pravi prijatelj vedno z vami!
  Catherine je čivkala in razkrila zobe:
  - Vedite, da je pravi prijatelj vedno z vami!
  Elena je zavpila:
  - Naj te ne bo strah! Vrnili se bomo....
  In vsa štiri dekleta so kričala v zboru;
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil
  Konec fašizma bo...
  In sonce bo posijalo
  Pot, osvetlitev komunizma!
  Bojevniki so pripravljeni raztrgati vsakega Nemca ... In bosi v snegu so tako seksi in lepi. Kako lepa so ta dekleta, kot cvetoče in nevenele vrtnice.
  No, Hitler se ne šali in okrog naše domovine vrti oblake. Zarije zobe v samo srce in pije njeno kri!
  In dekleta za sabo puščajo zelo lepe sledi. Nemci gredo po teh sledeh in tolčejo po kolenih ter pohlepno strmijo. To so divji bojevniki. In Nemci poljubljajo odtise deklet.
  In Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova se borita na nebu. Dve čudoviti punci.
  Anastasia, ki je sestrelila naciste in z golimi prsti obračala letalo, je zapela:
  Borili se bomo za svetlejši jutri!
  Akulina, ki je nacistom odrezala repove z golimi prsti, je začivkala:
  - Poljubimo se!
  In dekleta spet mlatijo Nemce brez usmiljenja in slovesnosti. Tako so pametni.
  Anastasia je spet obrnila svoj Yak-9 in, škripajoč, vyaknula:
  - To je ime komunizma!
  Akulina se je strinjala s tem:
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil ...
  Anastasia, ki je podrla Nemce, je godrnila:
  - Domovina je naše sonce!
  In taka so tukaj borbena dekleta, najvišji sovjetski razred.
  In Nemci to zelo težko dobijo. In vojaške operacije se razvijajo ...
  Marca so nacisti začeli napadati Baku. Napad je na veliko mesto, polno nafte. Bitke so hude.
  Nemci obstreljejo Baku s težkim topništvom.
  In bombardirali jurišniki. A bombe odvržejo tudi prvi, najnovejši Yu-488, ki jih odlikuje kolosalna moč. Ti stroji so samo zveri.
  Na enem izmed njih so Gertrude, Eva in Frida. Lepa dekleta, ki imajo odličen pogled, odvržejo bombe na sovjetske položaje. In ubijajo vojake Rdeče armade in civiliste.
  Baku gori... Dim se dviga v stebrih. Gorijo naftne vrtine, vse gori.
  Gertrude reče z nasmehom:
  - Bog ljubi Nemčijo!
  Eva, ki z golo peto pritiska na ročico in spušča bombe, se strinja:
  - Seveda! Mi smo izbrana rasa!
  Frida je agresivno zapela:
  - Naši ljudje so izbranci nebes!
  In pomežiknila svojim spremljevalcem. To so dekleta tukaj in se borijo, samo utelešenje agresivnosti. In bojna moč.
  Gertrude je izstrelila zračne puške in začivkala:
  - Za veličino naše domovine!
  Eve, ki je streljala na nasprotnike, je potrdila:
  - Za ogromno veličino!
  Videti je, da so dekleta hitro obvladala letala. To so borbena dekleta.
  In ne morete jih osvojiti samo s kartami. In z divjo blaznostjo mlatijo sovražnike.
  Frida je zapisala:
  - Sem ženska velikih sanj in lepote!
  Po tem je ponovno streljala iz letalskih pušk in sestrelila sovjetske lovce, ki so poskušali napasti nemško pošast.
  Da, proti nacistom obstaja občutek, da se ne morejo upreti.
  Baku je napaden.
  Tamara in njen bataljon se borijo za to mesto. Dekleta se obupno borijo in kažejo junaštvo brez primere.
  Tamara se je obrnila, z golimi prsti vrgla granato, razpršila Nemce in njihove plačance, zacvilila:
  - Za mojo brezmejno domovino!
  In pomežiknila svojim spremljevalcem. Je bojevnik najvišjega nivoja, ki ji ni para.
  Čeprav seveda druga dekleta niso slaba. Recimo, da se zelo dobro borijo.
  Anna je, na primer, vzela, položila naciste, kot z udarcem srpa.
  In čivkala:
  - Za ZSSR!
  In z golo peto je dala morilsko darilo smrti.
  Akulina, ki je streljal na sovražnika, je zacvilil:
  - Za mojo domovino!
  In z golimi prsti, kako začeti predstavitve uničenja, ki iztrebljajo vse po vrsti.
  Victoria se bori s sovražniki, deluje obupano in odločno. Nokautira nasprotnike v rafalih. Nato z golimi prsti na nogah meče granate s smrtonosno silo. In zacvili:
  - Za ideje komunizma!
  Tudi olimpijske igre se borijo. In to junaško dekle bo z golimi, mišičastimi nogami vrglo celo škatlo eksploziva. In tank "Lion" se bo prevrnil.
  Bojevnik vzklikne:
  - Ampak Pasaran!
  Borbena dekleta in zelo lepa. Nikoli ne obupajte in nikoli ne obupajte. Imajo moč terminatorjev.
  In sile so zelo neenake ... Baku je zajel požar. Sovjetske čete nimajo dovolj streliva. In to je glavni problem.
  Mnogi se v obupu predajo.
  Gerda in njena ekipa prisilita moške sužnje, da jim poljubijo gole podplate. Tisti to vestno počnejo in si oblizujejo pete.
  Nato dekleta spet splezajo v Panther-2 in streljajo. Izstrelil sovjetske puške ...
  Skoraj ves Kavkaz je že zajet. Toda Erevan še vedno vztraja. Junaško se bori mesto Poti - zadnje pristanišče, v katerem se še držijo ostanki črnomorske flote.
  In tam se borijo dekleta različnih narodnosti. In odred bosonogih Gulnazijev se bori. Lepa Gruzijka in ima ekipo za dekle.
  Gulnazi z boso nogo vrže paket z eksplozivom, raztrga naciste in zaškripa:
  - Slava veličini svetovnega komunizma!
  Tudi njena partnerica Tamila z boso nogo vrže smrtonosno granato, raztrga Turke in zacvili:
  - Za domovino!
  Maša je dekle iz Rusije, se obrne in z golimi prsti meče eksplozivno moč ter razbije naciste, zavpije:
  - Slava časom svetovnega komunizma!
  Margarita se tudi dobro usmeri. Pokosila je naciste in poslala darilo morilske smrti z golo peto, drobila nasprotnike in cvileča:
  - Za našo zmago!
  Tako se dekleta junaško borijo. In res jih ni mogoče ustaviti in jih ni mogoče obrniti nazaj. So preprosto borkinje in super. In če se borijo, potem kot heroji in supermen!
  A žal se je težko upreti nacistom in njihovim superiornim silam. Na nebu si Albina in Alvina pridobivata samozavestne račune. In toliko letal je podrtih, da jih je očitno nemogoče ustaviti.
  Albina, ki je z golimi prsti sestrelila drugo sovjetsko letalo, je pela:
  - Ne moremo biti premagani, lovec se spremeni v igro!
  Alvina, ki je odrezala svoje nasprotnike in močno zasukala glavo na močan vrat, je čivkala:
  - Slava dobi novega arijskega reda!
  In daje tudi golo peto ...
  Dekleta so sestrelila že več kot petsto letal in prejela viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  To so samo neverjetne lepote. In če so sovražniki Tretjega rajha že premagani, potem teh hudičev ni mogoče ustaviti. Več kot 500 sestreljenih letal samo blizu Marseilla. Ta pojav je seveda na vrhuncu. Hitler se je celo odločil, da bo odobril šesto stopnjo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Prejel jo bo tisti, ki prvi preseže tisoč podrtih letal. In rezultat bo preprosto fenomenalen.
  Albina je z enim rafalom letalskih pušk kalibra 30 mm odrezala pet sovjetskih letal naenkrat in ob pritisku na sprožilce z golimi prsti zavoskala:
  - Slava naši moči!
  Alvina je kosila sovjetske avtomobile in s pomočjo golih prstov sekala sovražnike, vyaknula:
  - Velika slava junaštvu!
  In bojevniki so si pomežiknili!
  Borijo se kot vedno v bikiniju in bosi, in to je njihova moč. Dekleta so samo supermoje-ženske. Čeprav služijo zlu. In ujetim pionirjem z iskro radi ocvrejo pete. Tukaj so dekleta. Brutalno, a srčkano.
  Albina je nekoč rekla:
  - Na svetu ni prijaznosti, obstaja samo slabost!
  In z golo peto je odvrgla nekaj bomb na sovjetske položaje in uničila tri puške.
  To so bojevniki, ki se nikomur ne usmilijo! Toda njihovi udarci so preprosto zatrti.
  Alvina je z nasmehom opazila:
  - Ni prostora za šibke, pod soncem!
  In pomežiknila svojemu partnerju.
  Bojevniki, ki ne kažejo slabosti in nikoli ne obupajo. Res so prvaki prvakov. Čeprav z znakom minus, saj služijo zli sili.
  A hkrati smešen in očarljiv.
  Albina je razkrila zobe in na nasprotnike pošiljala smrtonosne zračne granate in je čivkala:
  - Nacistična beseda je sveta - uničili bomo za vedno!
  Alvina je agresivno opazila in podrla nasprotnike:
  - Res smo pirati!
  Albina, ki je odrezala sovražnike, je potrdila:
  - Vse ostalo so sanje!
  In bojevniki so postali tako zdrobljeni in podirali vse, kot da bi zabijali ploščke s palicami.
  Alvina je čivkala, ko je zatrla ruska letala:
  - Borimo se s Hitlerjevimi orli!
  In pomežiknila svojim spremljevalcem.
  Bojevniki tukaj v resnici puščajo drobovje sovražnikom. Rdeča armada od njih prejema kapital.
  Borbena dekleta tako vneto izbijajo ruske čete.
  Toda Helga na TA-152 uniči sovjetske kopenske sile. Izklopi SAU-85 in zacvili:
  - Za veličino Nemčije in njenih sinov in hčera!
  Toda boji za Astrakhan še vedno potekajo.
  Dekleta z zadnjimi močmi, da se držijo.
  Alenka z boso nogo vrže bombo z eksplozivom. Lomi naciste in cvili:
  - Za sveti komunizem!
  Anyuta, ki strelja na naciste in tudi z golimi prsti vrže granato, zacvili:
  - In rešitev za državo!
  Alla, ki je podirala nasprotnike in jih kosila brez nepotrebnih slovesnosti ter z golo peto metala granato, je zacvilila:
  - Tako zveni naša slava!
  Marija, ki uničuje sovražnike, z golimi prsti meče darila smrti, zavpije:
  - Veliki smo v svoji slavi!
  Marusya, ki kosi napredujoče arabske plačance v vrstah in z boso nogo vrže granato, zavpije:
  - Za spremembe, da cene takoj padejo!
  Matrona, ki je gasila naciste iz mitraljeza, ga je vzela in zacvilila:
  - Naša domovina ZSSR! Zdrobljen bo gospod!
  Bojevniki tukaj delujejo zelo agresivno. In njihov bojni pritisk je ogromen.
  Na splošno kažejo svoje kolosalne akrobatike. In res neustavljiv pritisk.
  Bojevniki bosi, a veseli ...
  Konec koncev so aprila nacisti zavzeli Baku. Pomanjkanje streliva je terjalo svoj davek. Hkrati je skoraj istočasno padel tudi Poti. Zdržal se je le Erevan, ki se nahaja na gorskih pobočjih. Bil pa je tudi obsojen. Tudi streliva in hrane je bilo tam konec. Samo Turki še niso vdrli v to mesto in nabirajo prah, da bi stradali.
  Dekleta iz Tamarinega bataljona so delno izginila med podzemlje, del pa se je skupaj s poveljnikom pomaknil po zadku na fronto ... Želela sta se prebiti do svojih.
  Kavkaz je že skoraj popolnoma zajet, a vojna se nadaljuje. Čeprav je ZSSR takrat izgubila največje naftno polje. Toda Rdeča armada ni zlomljena v duhu. In še vedno je nafta na območju Volge, v Sibiriji in marsikje drugje.
  Hitler je ukazal pokončati Ruse v Astrahanu do 20. aprila. In spopadi so se razvili v ogromnem obsegu. In bombardiranje se je močno okrepilo.
  ZSSR je bila pod močnim pritiskom. Boji so se nadaljevali za Alma-Ato, ki so jo vdrli Japonci. Mesto je bilo skoraj popolnoma obkroženo.
  Samuraj je takoj, ko se je nekoliko segrelo, poskušal razviti ofenzivo in v smeri Magadana.
  Veronika se je borila v Alma-Ati in se s svojim bataljonom deklet borila proti navalu samurajev.
  In veliko jih je. Borijo se tudi Kitajci, ki so bili rekrutirani z metodami kolapsa.
  Japonci mečejo rumene vojake v boj ... Napredujejo in s svojimi trupli dobesedno mečejo sovjetske položaje.
  Veronica gori. In kosi Kitajce in samuraje v vrstah. Meče granate z golimi prsti in škripa:
  - Slava ruskemu duhu!
  Marfa tudi strelja, odreže nasprotnike in škripi:
  - Za našo domovino!
  Natasha, ki strelja na japonske in kitajske vojake, rekrutirane za vlogo topovskega mesa, zacvili:
  - Za veliki komunizem!
  Alina, ki je streljala na samuraje in kitajske borce, jih kosila z veliko strastjo in darovala smrt z golo peto, je zacvilila:
  - Za nove meje komunizma!
  Veronica strelja na sovražnika z veliko natančnostjo in se prebija skozi glave Kitajcev, hkrati pa zacvili:
  - Slava sovjetski zemlji!
  In z golo nogo pošilja ogromno granat, ki raztrga vse sovražnike.
  Marfa, ki seka sovražnika in z golimi prsti vrže dar smrti, zacvili:
  - Vladajte dobi komunizma!
  Nataška se je strgala in z boso nogo vrgla paket z eksplozivom, množica Kitajcev, vyaknula:
  - Za nov sovjetski red!
  Alina, ki je zelo natančno streljala na sovražnika, je zacvilila:
  - Za nove meje komunizma se bomo borili!
  In njena gola peta je podlegla bombi uničenja.
  Borbena dekleta, kot da bi jim iskrile iz oči.
  Ne, Japonci takšnih ljudi ne morejo osvojiti niti skupaj s kitajskimi silami. In samurajska palica za napad.
  In spet mečejo trupla na vse pristope. A teh je preveč in bataljon bosonogih lepotcev se mora umakniti.
  In tu so japonske nindže. In proti njim se je zelo težko boriti.
  Tako so iskrive, borbene in lepe. In mečejo noge z bosimi prsti, darila velike uničujoče moči.
  Ninja z modrimi lasmi seka sovjetske vojake z meči in cvili:
  - Za obdobje vladanja cesarja!
  Ninja z rumenimi lasmi vodi mlin na veter, zdrobi rusko vojsko in škripi:
  - Slava banzai dobi!
  Ninja z rdečimi lasmi je uporabila helikoptersko tehniko, odrezala sovjetskega častnika in zavpila:
  - Vedno zmagamo!
  Ninja z belimi lasmi je uporabila tehniko metulja, posekla tri ruske vojake in z golimi prsti vrgla grah. Eksplodirala je in prevrnila štiriintrideset.
  Bojevnik je zacvilil:
  - Za novo japonsko naročilo!
  Taka dekleta so tukaj čudovita in res kul ... In Rdeča armada na Daljnem vzhodu je srečala resnega sovražnika.
  Toda tukaj v središču sovjetske čete zadajo nenaden udarec v smeri Rzheva.
  Tukaj se posadka Elizabeth prvič bori na novem tanku IS-2. Stroj, s katerim so povezani nekateri upi. Običajno je v njem pet članov posadke, tukaj pa se bojevniki spopadajo s štirimi.
  Elizabeth izstreli 122 mm puško. Uničujoč projektil leti z ubijalsko silo. Opisuje lok in zadene z velike razdalje T-4.
  Elizabeth vzklikne:
  - To sem naredil dobro!
  Ekaterina v odgovor toči, uporablja gole prste in jezno pripomni:
  - In pištola ni prehitro streljana!
  Elizabeth se je strinjala s tem:
  - Sploh ni popoln uničevalec tankov!
  Elena, ki je z bosimi nogami pomagala naložiti orožje, je opozorila:
  - Toda morilec!
  In potem je Catherine odpustila. In granata je z velike razdalje zadela Pantherja na krovu. Ja, morilska pištola...
  Catherine je opozorila:
  - Imamo veliko energije in navdušenja!
  Elena se je strinjala s tem:
  - Veliko! Slava Rusiji!
  Evfrazija je tudi opozorila:
  - Vidljivost tega avtomobila je šibka dekleta. Kako ga ustreliš?
  Elena je logično zapisala:
  - In to je naše izurjeno oko! Če premagamo, potem premagamo!
  In bojevniki so v zboru zapeli:
  - Ne bomo se bali in se bomo vedno borili!
  . 7. POGLAVJE
  Astrahan je bil 21. aprila še vedno delno pod sovjetskim nadzorom. Nemca to ni povsem prevzelo.
  Teren je tu omogočal dobro obrambo. In Nemci so se odločili spremeniti taktiko. Namesto napadov so prešli na bombardiranje in obstreljevanje.
  Alenka in njena ekipa so se skrili v bunker in čakali na množično obstreljevanje.
  Deklic je bilo le šest, ki so igrale karte. Z golimi prsti so držali krove in se pogovarjali.
  Anyuta je jezno rekla:
  - Na Kavkazu ni bil zavzet samo Erevan. To je šele naš zadnji otok v tej regiji. Kaj je naslednje?
  Alenka je logično predlagala:
  - Najverjetneje bodo šli v Moskvo. To je njihov kredo!
  Allah je z vzdihom pripomnil:
  - Sile so zelo neenake ... Res izgubljamo vojno in nimamo dovolj vojakov!
  Maria je logično zapisala:
  - In nacisti izgubljajo! Ne morejo se nam upreti!
  Svoje mnenje je izrazila Matrena in z golimi prsti vrgla zemljevid:
  - Rojeni smo za zmago in zagotovo bomo zmagali, to vem!
  Marusya se je strinjala in premagala nasprotnico z golimi prsti:
  - Seveda, ni dvoma!
  Alenka ne bi bila tako optimistična, ko bi z golo zagorelo nogo vrgla karto:
  "Dekleta bomo morda morali živeti pod okupacijo, a verjamem, da bomo zagotovo zmagali!"
  Anyuta je odločno rekla:
  - Lahko se boriš s partizanskimi metodami in zelo lepo bo, ko se boš boril s tako zelo kul!
  Allah je agresivno opozoril:
  - Moral bi se bolj aktivno boriti!
  Dekleta so utišala pogovor. Nato so prešli na drugo temo.
  Marusya je z jezo pripomnila:
  - Število vernikov raste. Proti vsej logiki!
  Anna je na to odgovorila:
  Nihče še ni dokazal, da Boga ni. In drugače ne more dokazati. Tu se torej lahko prepirate do neskončnosti.
  Elena je potrdila:
  - In prepirati se tukaj je neumno in neuporabno!
  Allah se je strinjal s tem:
  - Da, ta pogovor je neuporaben. Poleg tega, če obstaja Bog, potem je takšen, da je bolje, da ga ni!
  Matryona se je zahihitala in pripomnila:
  - Bolje je, da takega boga ne obstaja! Do takrat pa zapojmo!
  In dekleta so pela v zboru;
  Mi smo dekleta, se pridružimo Komsomolu,
  Po veri so prisegli, da bodo domovina ...
  Tako da je naciste čakal silovit poraz,
  No, in Rusija naj živi pod komunizmom!
  
  Konec koncev je Lenin z nami, kot da je kovina,
  Iz brona, ki je močnejši od katerega koli jekla ...
  Sanjal sem o tem, da bi obrnil svetove
  Kot je zapustil veliki genij Stalin!
  
  Očetovino bomo naredili hladnejšo
  In domovino bomo dvignili nad zvezde ...
  Naj bo uspeh pri članih Komsomola,
  Čeprav so naše noge bose!
  
  Fašisti so napadli mojo domovino,
  Z vzhoda se drzno vzpenjajo samuraji ...
  Ljubim Jezusa in Stalina
  In verjamem nasprotnika, raztrgali bomo!
  
  Konec koncev je z nami slavni Bog Svarog,
  Ki ga bo komunizem v šali zgradil ...
  Slavni Rod je močnejši od vsega v vesolju,
  Bo dodal k zavesti in volji!
  
  Verjamemo, da ne bomo nikoli obupali
  Ne postavljajte domovine na kolena ...
  Tovariš Stalin je svetla zvezda,
  In naš učitelj je modri genij Lenin!
  
  Naredili bomo svojo domovino,
  Lepši in sijoči na planetu ...
  In to bo, poznajte smrtonosno pištolo,
  Naj se zabavajo odrasli in otroci!
  
  Zažge Svarog, ne gori v srcu,
  Vi ste zavetnik vseh mečev Rusije ...
  Kmalu bomo zgradili, verjamem v močan raj,
  Jezus bo prišel sveto poslanstvo!
  
  Ne zaupajte prijateljem Hitlerjeve tolpe
  Da bo zmagala zlahka in grozeče ...
  Vse kar potrebuješ je ena družina -
  In verjemite, da še ni prepozno ljubiti domovino!
  
  Vsemogočni Gospod varuj nas vse,
  Dvignite tribarvno zastavo nad zemljo ...
  In zlobni plenilec se bo spremenil v igro,
  S Satanom bomo kos!
  
  Ljubim Veliko domovino
  V celem vesolju ni lepše tebe
  Ne bomo prodali Rusije za rubelj,
  Gradimo mir in srečo v vesolju!
  
  V imenu naše domovine sanje,
  Velika Rusija se bo dvignila ...
  Vse ostalo je samo nečimrnost
  In nov mesija bo z nami!
  
  O moja vsemogočna Lada,
  Rusom boste dali ljubezen in mir ...
  Obrnem se k tebi, zato molim,
  In če je potrebno, udarite s strelo!
  
  Marija Mati božja nebeška,
  Vesolje je Jezusu dalo ...
  Zaradi vas je vstal veliki Bog,
  Ljudje niso izgubili pravega okusa!
  
  Upoštevajte, da so komsomolci
  Bogovi Rusije so zelo spoštovani ...
  Mi smo veliki sinovi domovine,
  Rusi vedno zmagajo!
  
  Prijatelji morajo moliti domovino,
  Perun, Yarilo in Svarog so mogočni ...
  Bomo zelo močni možje
  In razpihnili bomo celo oblake na nebu!
  
  Zdaj je sovražnik že vržen iz Moskve,
  Fašiste ste zelo prizadeli...
  Zvesti smo Jezusu in Stalinu,
  Tankov s puškami bo dovolj!
  
  Ne, sovražnik ne bo mogel zajeziti Rusov,
  Ker so naši bojevniki vsemogočni ...
  Izpiti, predaja, samo za pet,
  Tako, da bi bil vsak fant zelo močan!
  
  Verjemite mi, Stalingrad bo veličasten,
  In obvarovali ga bomo pred napadom ...
  Prišla bo zmagovita viteška poravnava,
  Čeprav kri teče neomejeno!
  
  Bosa dekleta na mrazu
  Tečejo, utripajo s petami ...
  In udarili bodo fašiste s pestjo,
  Nedružabni Kajn bo sploščen!
  
  Vse bo, ljudje dobro vedo
  Smo v vesolju, odprli bomo ozvezdja ...
  Konec koncev je greh dvomiti o hrabrosti,
  In človek bo na božjem prestolu!
  
  Znanost bo kmalu obudila mrtve,
  Lahko bomo postali mlajši in lepši ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Mojo lepo mamo Rusijo!
  Dekleta so dobro zapela celo pesem in še naprej igrala karte z bosimi nogami ...
  22. aprila je bil Lenin rojstni dan. Dekleta so pila alkohol, razredčen z vodo in kavo, in predekala pod dih ...
  Rdeča armada je v središču izvedla še eno operacijo Rzhev-Sychevsk. Nemci so bili v obrambi in so se borili. Borila sta se nova sovjetska tanka T-34-85 in IS-2. Zadnji avto se je pogosto zataknil v blato. Da, in oklep "Tigra" -2 in težje "mačke" niso prevzeli čela. Tudi "Panther" -2 je bilo mogoče preluknjati le blizu.
  Najbolj nemški avtomobil je sovjetskega preluknjal z večje razdalje.
  Hitler je bil na splošno zadovoljen z "Panterjem" -2, ki je zadovoljivo zaščiten, ter dobrimi voznimi zmogljivostmi in orožjem. Toda zahteval je ustvariti tank, ki bi bil bolje zaščiten in hkrati vozil znosno ...
  "Miška" se je v tem primeru izkazala za neučinkovit stroj. E-100 je bil aktivno razvit kot del serije E. Lokacijo motorja in menjalnika naj bi naredili skupaj, stolp pa je bil ožji in bolj nagnjen, kot trup. Debelina oklepa je ostala primerljiva z mausom, prav tako oborožitev, vendar je bilo treba težo zaradi višine zmanjšati na 130 ton. Nasprotno, motor bi moral postati močnejši pri 1500 konjskih moči, rezervoar pa je imel zadovoljivo mobilnost.
  Na splošno naj bi bila serija "E" nova generacija tankov. Z nižjimi silhuetami, z velikimi koti racionalnega nagiba, močnimi puškami in motorji, gosto postavitev.
  Vendar pa so Nemci že imeli dobre avtomobile. "Panther" -2 je nadomestil prejšnji model. Na voljo je bil tudi nov "Tiger" -2 z močnejšim motorjem, ozkim stolpom. Bolje zaščitena in lažja.
  Tako nacisti niso sedeli pri miru.
  24. aprila 1944 je prvi nemški reaktivni bombnik Arado udaril v Moskvo s smrtnim darilom. Z velike višine je odvrgel bombo in zlahka prehitel sovjetske borce.
  Hitler je dejal, da zdaj ZSSR nima možnosti in da bo kmalu konec Rdeče armade.
  25. aprila se je začel nov napad na Astrahan. V bitki je sodeloval tudi prvi zemeljski stroj: podzemni tank.
  Na njem sta se spopadli dve Nemki: Mercedes in Dora. Bojevniki so preizkusili podzemni model, ki se je premikal v tleh.
  Čeprav precej lahek s kratkocevnim 75-milimetrskim topom in štirimi mitraljezi.
  Dekleta vlečejo avtomobile po tleh. Svedri se vrtijo in režejo skalo. Gibanje je precej počasno, sedem kilometrov na uro, za vozila, pod zemljo, to ni slabo.
  Mercedes z golimi prsti pritiska na prvo krmilno palico v nemški vojski. Zelo priročno je upravljati in izgovarja:
  - Tukaj je naša nemška znanost kot uspela!
  Dora se je strinjala s tem:
  - Ja, že veliko vemo! Naša moč je zelo velika!
  Upravlja tudi s krmilno palčko. Dekleta testirata poseben stroj z radarjem.
  Pred vami je sovjetska baterija in pod njo se lahko potopite.
  Mercedes, ki kaže zobe, pripomni:
  - Zgradili bomo nov red!
  In zdaj se pojavi stroj nacistov. Visokoeksplozivni drobilni izstrelek zadene sovjetske puške. In udari vojake Rdeče armade.
  Dora v smehu pravi:
  - Pozdravljeni, velik revanšizem!
  In z golimi prsti na nogah izvaja natančne udarce. Udari sovražnika in zaškripa:
  - Slava novim sanjam!
  Mercedes piše iz mitraljezov in zavijajoč pravi:
  - Za obdobje velikih sanj!
  Dekleta se smejijo in ploskajo. To so agresivni in zelo spretni bojevniki.
  Dona agresivno pripomni:
  - Na svetu je veliko dobrih stvari!
  In z golimi prsti pritiska na gumbe in spet strelja, na sovjetske strelce.
  Mercedes z nasmehom potrdi:
  - In še lepše bo!
  In tudi strelja z golimi prsti. Tako te borbena dekleta streljajo.
  No, kaj je še ena naprava za vojno ...
  Napad nacistov na Astrahan se povečuje ...
  Vsi pristopi so bili odrezani ... In sovjetske čete so bile prisiljene popustiti 1. maja 1944, ko so zaključile dolgo, junaško obrambo mesta. Tudi ta trdnjava je padla.
  Nacisti so padec Astrahana proslavili z ognjemetom. Vendar obramba ni bila zaman. In Fritz je potreboval nekaj časa, da je napolnil čete in potegnil rezerve ...
  Fuhrer je načrtoval napredovanje v smeri Saratova in naprej po Volgi z globoko obvoznico Moskve.
  Toda medtem ko so Nemci pregrupirali svoje sile, so potegnili rezerve. In bitke so bile v zraku.
  Nemško letalstvo je poskušalo utrditi svojo premoč. Bojni testi ME-262 so razkrili pomanjkanje zanesljivosti tega stroja in njegove pogoste nesreče ter težave z manevriranjem. Torej, medtem ko ni bilo idej o popolni zamenjavi nemških enot s tem letalom. TA-152 se je, nasprotno, izkazal kot odličen stroj za svoj čas in se je vse bolj uveljavljal. ME-309 in ME-109 sta ostala v uporabi.
  ME-163 na raketni pogon se je izkazal kot dober borec, a premajhen čas letenja ga je skoraj nemogoče uporabljal v boju.
  Za uspešnejšega se je izkazal reaktivni bombnik Arado, ki ga je bilo zaradi velike hitrosti skoraj nemogoče sestreliti s protiletalskimi puškami, sovjetski lovci pa ga niso mogli dohiteti. Reaktivni skavti so bili kar dobri. Nemci so razvijali tudi druge stroje. Na primer, XE-162, lažji borec od ME-262, enostaven za izdelavo, poceni in manevriran, saj je večinoma izdelan iz lesa. In drugi borci. In ME-1010 in TA-183 ... In naprednejša in zanesljivejša modifikacija ME-262 X. In lovci brez repa Gotha in še veliko več.
  Vendar so bili doslej nemški lovci na propeler veliko močnejši od sovjetskih strojev. Ki so padle v kvaliteti in so bile precej šibke tako v motorjih kot pri orožju. Poleg tega je bil Yak-9 dodatno poenostavljen in zdaj je bil nanj nameščen le en 20-mm letalski top, ki je opustil mitraljez. To je zmanjšalo stroške in poenostavilo proizvodnjo ter omogočilo zmanjšanje teže.
  Kljub temu je mitraljez proti nemškim letalom precej šibek. Do zdaj si ZSSR ni mogla privoščiti izdelave naprednejših modelov avtomobilov in hitrostnih prehodov ter orožja pred nacisti. Večja teža strojev je povzročala tudi težave z manevriranjem.
  Pomanjkanje goriva je zmanjšalo letno usposabljanje krilnega osebja.
  Alvina in Albina, ki sta z dostojno hitrostjo obvladala močno orožje ME-309, nista želela pristati na ME-262, ki se je prepogosto strmoglavil. In po hitrosti so že močnejši od Rusov.
  Alvina, ki je odrezala sovjetski avto, je opozorila:
  - Boj na nebu je zanimiv!
  Albina se je s pomočjo bosih nog, ki je borca usmerila v tarčo in jo zdrobila, strinjala:
  - Ja, v bistvu smo najmočnejši na svetu!
  In dekleta so se smejala kot nora.
  Maj se je izkazal za razmeroma miren. Rdeča armada je še vedno poskušala odrezati izboklino Rzhev.
  Elizaveta je iz IS-2 streljala na svoje nasprotnike ... Sovjetski avtomobil je imel dobro zaščito le v zgornjem delu čela trupa. Čelo stolpa ni dovolj zaščiteno. In celo na blizu ga prebijejo puške T-4. Vendar pa je bil zadnji tank maja dokončno ukinjen, prav tako Panther ter običajna Lion in Maus. Zdaj sta v serijah "Patera" -2 in "Tiger" -2 maksimalno poenotena in s podobnim orožjem.
  Ti stroji so dobro zaščiteni na čelu, precej šibki na straneh in se bolj razlikujejo po teži. Njihove vozne zmogljivosti z novimi motorji so sprejemljive za vojsko. A ti tanki so tudi začasni ... Panther-3 in Tiger-3 iz serije E se pripravljata na zamenjavo. Z gostejšo razporeditvijo, z lego motorja in menjalnika v enem bloku in počez, z lahkim, poenostavljenim, hkrati pa prehodnim in lahko popravljivim podvozjem.
  Novi stroji bi morali biti bolje zaščiteni, vendar brez bistvenega povečanja teže.
  Na račun orožja tukaj ni enotnosti. Oklep sovjetskih tankov ni predebel in slabe kakovosti. In nima smisla postavljati velikega kalibra orožja. Vojaški 88 mm top je v redu. S štirih kilometrov pelje štiriintrideset, od malo bližje pa IS -2. Tako da razvoj teče...
  V ZSSR je treba nekaj odgovoriti. A evo kaj, še ni jasno ... Obstajajo načrti za ustvarjanje SU-100. Ta samohodna pištola je preprosto učinkovita in s prodornim delovanjem. Z njo so povezani nekateri upi za boj proti naraščajočim težkim tankom Tretjega rajha. Toda to je treba še narediti, tako kot granate za takšno pošast, in vzpostaviti množično proizvodnjo pištole, ki v vojnih razmerah ni preveč, je resnična.
  Toda tankovska posadka Elizabeth se bori na T-34-85. In bosa dekleta in bikini se pogumno borijo.
  Elizabeth z golimi prsti strelja na naciste in Panterja prebode v bok, rekoč:
  - Za veliki komunizem!
  In njihovih štiriintrideset poskoči in hitro se obrne in strelja.
  Tudi Ekaterina zelo natančno strelja na sovražnika. Zastareli tank T-4 ga zlomi v bok in zavpije:
  - Slava vitezom ZSSR!
  In spet pomežikne svojim prijateljem. Izkazalo se je tako bojevito dekle.
  Elena tudi strelja na sovražnika. Zelo natančno ga preluknja, v tem primeru razbije drsališče Tiger-2 in ropota na vrhu svojih pljuč:
  - Za sveto Rusijo!
  Euphrasia natančno strelja na sovražnika. Naredi natančen strel ob strani sovražnika, se prebije skozi kovino in zacvili:
  - Za sveti komunizem!
  In dekleta samozavestno razporedijo svoj tank in odstopajo od granat. Deklic ni lahko premagati.
  Tu se je proti njim pojavil najnovejši in mogočni "Lion" -2. Poskusite se prebiti skozi tak tank, on pa poskuša zadeti štiriintrideset.
  In strelja od daleč.
  Elizabeth je odgovorila s tvitom:
  - Ne boš vzel!
  In pošlje izstrelek v tank "Lev" -2 z velike razdalje. Zadene ga v čelo.
  Hitlerjevski poskoči.
  Nato Catherine znova strelja z golimi prsti na sovražnika in tokrat je projektil, ki je opisal lok, le zadel fašista v dolgi cevi topa.
  Catherine je zakukala:
  - Ostro oko, poševne roke, ne gre za nas!
  Nemec, ko je izgubil prtljažnik, se je začel hitro obračati in odhajati. "Lion" -2 je prvi nemški tank, pri katerem sta menjalnik in motor nameščena spredaj v enem bloku, menjalnik pa je na samem motorju.
  To mu je omogočilo, da je zmanjšal svojo višino in zmanjšal težo ter znatno povečal svojo hitrost. In tako je "Lev" -2 odšel in imel priložnost preseči razdaljo ...
  Elena je s pomočjo golih prstov uperila pištolo, jo vzela in streljala na sovražnika. Granata je zadela krmo trupa Levja, a se je odbila ...
  Elena je zarenčala:
  - Prekleto, razdalja je velika. Ne bomo ga dobili!
  Ekaterina je zacrknila in razkrila zobe:
  - "Lev", dekleta, to je "Lion", kako nismo užaljeni! Kmalu spoznajte prijatelje, zelo vas bo sram!
  In njihov tank je zadel T-3, ta tank se je samo obrnil na bok in ga je mogoče zadeti z velike razdalje.
  In deklica je streljala z golimi prsti in zakukala:
  - Slava dobi komunizma na zemlji!
  Euphrasia je z jezo opazila, streljala na sovražnika in z golimi petami:
  - Naša domovina je močna, ščiti svet!
  Elizabeth je čivkala, kazala zobe in pela ter med tem sestavila celo pesem:
  Satan nas ne bo premagal
  Moja domovina je najlepša na svetu,
  Slava lepi deželi....
  V njem bodo veseli odrasli in otroci!
  
  Naj v njej cvetijo šmarnice,
  In kerubi igrajo dostojno himno ...
  Fuhrer bo prišel kaput
  Rusi so v bitkah nepremagljivi!
  
  Komsomolci tečejo bosi,
  Z golimi petami stopajo po snegu ...
  Hitler, izgledaš samo kul
  Prestavil te bom v tank!
  
  Ali lahko premagamo naciste
  Kot vedno smo bosonoge punce ...
  Najmočnejši vitez je naš medved,
  Vse bo pobil z mitraljezom!
  
  Ne, dekleta smo že zelo kul,
  Vse sovražnike dobesedno raztrgamo ...
  Naši kremplji, zobje, pesti ...
  Zgradili bomo prostor v čudovitem raju!
  
  Verjamem, da bo kul komunizem,
  Država cveti v njej, verjemite nasvetom ...
  In žalostni nacizem bo izginil,
  Bodo, verjamem, podvigi pojejo!
  
  Zacvetelo bo, verjamem, da je rob nevihten,
  Od zmage spet smo do zmage ...
  Premagati Japonca Nicholasa
  Samuraj bo odgovarjal za zlobnost!
  
  Ne bomo se pustili nagniti,
  Z enim udarcem premagajte naše sovražnike ...
  Naj se lovec spremeni v divjad
  Wehrmacht smo uničili z dobrim razlogom!
  
  
  Verjemite, da ne obupamo iz rok,
  Rusi so se vedno znali boriti ...
  Bajonete smo naostrili iz jekla,
  Fuhrer bo postal podoba navijača!
  
  To je moja domovina
  V njej igra ruska harmonika ...
  Vsi ljudje so prijazna družina,
  Zmaga Abel, ne Kajn!
  
  Kmalu bo na slavi ZSSR,
  Čeprav je naš sovražnik krut, zahrbten ...
  Dali bomo zgled za hrabrost,
  Ruski duh bo poveličan v bitkah!
  . POGLAVJE #8
  Maj 1944 je hitro minil... Albina in Alvina sta pobirali račune na letalih.
  So dekleta, ki kot na krilih kerubov hitijo.
  Albina z golimi prsti sestreli rusko letalo in zacvili:
  - Za tretji rajh!
  Alvina je tudi bosa in v bikiniju podre sovjetsko letalo, ga razbije na koščke in zacvili:
  - Za arijski komunizem!
  Po tem so dekleta s 37-mm topom začela streljati na sovjetske tanke.
  Zbijejo štiriintrideset in zacvilijo:
  - Tako kul smo!
  Albina pritiska na pedal z golo okroglo peto in cvrči:
  - Naj bo slaven komunizem!
  In se prebije skozi sovjetski avto.
  Alvina tudi natančno strelja v sovražnika, ga nokavtira in zacvili ter razkrije zobe:
  - Naša resnica je v pesti!
  Tako duhovita dekleta ... In uničujejo sovjetske polke ... Na primer, dobili so IS-2. Tako so ga napadli iz zraka in kako so ga pribili iz letalske puške. Prebili so kovino in zagoreli rezervoar. In detonirajo bojne komplete.
  Albina je čivkala na vse višave:
  - Dekle rada ubija! Tukaj je dekle!
  Alvina je siknila in razkrila biserne zobe:
  - Slava naši domovini! Za komunizem!
  Dekleta so se že lotila totalitarnega iztrebljanja nasprotnikov.
  In Rdeča armada je bila samozavestno razbita.
  In Gerda se je borila v posadki svojega "Panterja" -2 in se ukvarjala s popolnim uničenjem.
  Deklica je z golimi prsti uperila top. Podrla je štiriintrideseto in zavpila:
  - Za veličino komunizma na arijevski način!
  Charlotte je tudi z golimi prsti streljala na sovjetski tank, razbila oklep in zavpila:
  - Za velik uspeh na svetu!
  Zajebal brez veliko slovesnosti in Christina. Ja, to je naredila tako primerno, z golo peto je prebila sovjetsko štiriintrideseto in zavpila:
  - Za velike meje!
  Magda je tudi izmenično izstrelila izstrelek in zagoskala:
  - Za nov arijski red!
  Nato so jo dekleta vzela in v en glas zapela:
  - Vsi smo skinheadi ljubitelji svobode, borimo se za nov red! Kmalu bodo ljudstva postala arijska, borimo se z ognjem in mečem!
  Moram reči, da so se bojevniki izkazali za zelo borbene. In če sestrelijo sovražnika, potem do konca.
  Sovjetska zveza je pod napadom nadrejenih sil. Japonska pritiska z vzhoda.
  Dva japonska pilota, Toshiba in Toyota, napadata sovjetske položaje iz zraka.
  Obe Japonki sta zelo lepi in bosi in v bikiniju.
  Toshiba se približa zraku, se prebije skozi streho sovjetskega tanka in zavpije:
  - Jaz sem pošast iz japonskega pekla!
  Toyota, pritisne s prsti bose noge na pedal in poseka sovražnika, zakriči:
  - Za veličino idej Japonske!
  Ta dekleta so neverjetna. In zelo aktivno zdrobijo sovražnike.
  In ZSSR res izgubi proti samurajem. In razumljivo je zakaj. Kje se upreti takšnemu fanatizmu in tehnologiji.
  Japonska dekleta tukaj na lahkih, a okretni tanki se prebijejo in Rdeča armada je posebej mlačena.
  Tankovske enote niso hec.
  Toshiba je iz zraka odvrgla bombe na sovjetske položaje in nekaj pušk je poletelo in začivkalo:
  - Za veliki komunizem!
  Potem se bo zasmejalo...
  Toyota med letom je zabeležila:
  - Ruski bogovi so čudni. Častijo človeka, križanega na križu, in ga imajo za Boga. Tudi nekako postane smešno!
  Toshiba se je v odgovor nasmehnila in pripomnila:
  - In sami bomo kmalu postali bogovi in nadaljevali evolucijo našega Božanstva!
  In dekleta se zelo rade smejejo.
  Toyota se je smejala:
  - Naša moč je v enotnosti!
  Toshiba je to agresivno potrdila:
  - Naša moč, naša pest!
  In spet bodo z neba na sovražnika spustili tok letalskih granat in se prebili skozi štiriintrideset.
  To so borbena dekleta in še kaj pravijo. Japonska bo vse požrla in požgala.
  In ko je pionir mučen, se izkaže za izjemno agresivnega.
  Še posebej, če so fantove pete ocvrte. To je največ kar ne eno ne super akcija ...
  In dekleta kričijo na vso moč ...
  In sovjetska dekleta se tudi pogumno borijo in sestrelijo nasprotnike. In delujejo pred rokom in nabijajo.
  Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova sta zelo aktivni lepotci na nebu.
  In sestrelijo naciste, čeprav so ta letala močnejša.
  Anastasia pritisne na sprožilec z golimi prsti in poje:
  - Ni slabo biti močan, zagotovo!
  Akulina pritisne sprožilec z golo peto in potrdi:
  - Zelo močno bomo premagali naciste!
  In obe deklici sta zapeli:
  - Močno, močno, zelo težko premagati! Močno, močno, zelo težko premagati!
  Po tem so bojevniki začeli brati krilate aforizme, ki so galopirali kot konji ali bolje rečeno mladi žrebci;
  Politik pogosto ustrahuje, da natakne volivce v jarem!
  Politik petelin zdrobi volivce kot kokoši!
  Politik sanja o jahanju belega konja, da bi nataknil jarem na volivce!
  Lisica je majhna z očmi in ker jih želi pogoltniti, jih praviloma skrije!
  Politik, ki veliko govori o človečnosti, je tipičen kanibal!
  In medveda je mogoče zazibati z medeno sladkimi govori!
  Za alkoholika je grenka vodka slajša od medu!
  Krojač bo lagal in ne bo zardeval, politik bo "zardeval" in lagal!
  Ženska, ko vrže čevlje, obleče moškega do ravni potepuha!
  Če se želiš približati Bogu, skrajšaj svoj pohlep!
  Tudi v navidezni brezbrižnosti Vsemogočnega se skriva ljubezen - navsezadnje otroci najprej želijo pobegniti izpod skrbi svojih staršev!
  Bog odlaša kazen zla, da bi dal priložnost grešniku!
  Talent in pridnost kot mož in žena rodita uspeh le v paru!
  Tudi med je grenak - če se v njem utopiš!
  Prevara je kot vino in boleča, sladka in težko je ustaviti!
  Ljubezen je kot drobiški projektil - zlomi srce, stresa možgane, izkaže žepe, gre vstran!
  Človek je na nek način enak Bogu - Vsemogočni je ustvaril vesolje in človek je rodil neumnost: oboje je neskončno!
  Uspeh, ki gradi na krvi - čaka usoda zabodenega prašiča. Jedli bodo svoje soborce - rezultat jeze je žalosten!
  Včasih je najboljši način za ohranjanje ugleda zanka okoli vratu! Kakorkoli že, ne pustite, da pade!
  Ne moreš dolgo ležati pod medvedom - zdrobil te bo!
  Včasih je žena kot mamut namesto odeje!
  Pisatelj, ki se trudi požeti bankovce - ne bo sejal dobrega, večnega!
  Država brez zakona je kot telo brez okostja! Samo da ne bi okosteneli - potrebne so volitve!
  Če želite ustvariti mojstrovino - pozabite na pristojbino!
  Najbolj spretna prevara je, ko ne lažeš, pa ti nihče ne verjame!
  Seveda poraz obeta velike težave, a to je le odraz prihodnje zmage!
  V boju prinaša zmago - hrabrost in dobro inteligenco.
  Če želite premagati, morate najprej videti, kje!
  Skavt je kovač zmage!
  Vsak norec lahko pohabi - vsak pameten ne more ozdraviti!
  Veliko nesramnih krvnikov - malo zdravnikov!
  Komu so zdravniki in komu krvniki!
  Brez bolečine ni hrabrosti - brez hrabrosti ni zmage!
  Ideje komunizma so meja idiotizma: če se jih vroče glave in mrzla srca lotijo izvajati!
  Komunizem je lahek, a tisti, ki so preveč mastni, so zažgani!
  Če nimaš potrpljenja, ti pomaga petje!
  Ljudje so kot železo - dokler se ne ohladi, mu daj želeno obliko!
  Če želite postati priljubljeni - pogosteje uporabljajte silo!
  Ocena je kot peklenska trava - raste, ko jo zalivaš s solzami in krvjo!
  Ljudje so kot plevel - bolj ko gaziš, višje se razteza!
  Enotnost je ključ do zmage!
  Disciplina je orodje za zmago! Um igra na to!
  Enotnost, pogum, nesebičnost - ključi do zmage, svobode, sreče! Brez discipline ni vojske in brez vojske človek ne more najti svobode!
  Delo nas je naredilo močnejše, pomnoženo z umom bo dalo svobodo in skupaj z srečo bo prineslo srečo!
  Poveljnik je kot vrh piramide - mora biti samo eden, sicer se bo tudi tako trdna konstrukcija zrušila!
  Plemstvo družine ima enak odnos do poguma, kot dolžina las do uma!
  Nobena hrabrost prednikov ne bo pomagala strahopetecu!
  Rezilo iz najmočnejšega jekla rjavi v rokah govorca in strahopeteca!
  Najstrašnejše orožje je Sveto pismo v rokah hudobca!
  Glavno bogastvo človeka: moč, je tudi glavni vzrok za propad!
  Najboljši poklic je prostitucija, združiš posel z užitkom in vsakič nov partner - brez rutine!
  Rodovnik junaka - lahko se pohvališ že stoletje, a se znašel na bojišču - strahopetno hiti v hrbet!
  Steklenica vodke je kot granata - podre te, odbije možgane, zdrobi notranjost!
  Ko je srce napolnjeno z usmiljenjem, je denarnica iz neznanega razloga prazna!
  Resnično svobodna oseba se podreja trem stvarem - razumu, ljubezni, Bogu!
  Ljubezen je kot vrtnica - ne cveti dolgo, a boli!
  Suženj v duši je podrejen - strastem, poželenju, Božjim služabnikom!
  Sreča je nestabilna kot pesek - le marljivost jo bo vezala s cementom!
  Vrček vina je kot ocean - če te zanese, izgubiš tla pod nogami!
  Ženske obožujejo moško moč, vendar ne v primeru, ko jo sami izkusijo!
  Ljubezen je kot čoln, če veslaš prehitro, se bo prevrnil in potonil!
  Ob pravem času uvede članek - zapeljevanje odraslih s strani mladostnikov!
  Ljubezni ne moreš vkleniti lisic!
  Kar je naravno, ni kaznivo!
  Ljubezen je nežen občutek, a najdebelejše okove ne bodo držale!
  Če bi vsi zakoni delovali, bi se država spremenila v zapor, v katerega se novačijo pazniki iz tujine!
  Načelo neizogibnosti kazni ne deluje, ker se ne morete aretirati!
  Zdravniki ne smejo iti skozi ovire. Po njem se bodo roke tresle, jezik pa se bo zamajal in kozarec vodke, za razliko od mačka, ne bo pomagal!
  Nič ni bolj utrujajoče - dolgo brezdelo!
  Znanstveno odkritje: zasnovano postopoma - utelešeno agresivno!
  Ne prostor za razmišljanje, ampak prostor prepirov in norosti!
  Vse težave človeštva izvirajo iz sebičnosti, blaginja je mogoča le s skupnimi prizadevanji!
  Človek brez ekipe je kot žerjavica, brez ognja - daje malo svetlobe in hitro ugasne!
  Domovina greje - bolje kot ogenj!
  In žival je boljša v čredi!
  Logika ne bi smela služiti nagonom - um poželenja!
  Vojna bo - podvig bo!
  Mišice brez možganov, to je pest mesa - na kateri joče ponev!
  Od dveh dvobojev je eden norec, drugi pa lopov!
  Višje ko človek leti, bolj je nezadovoljen s svojim položajem!
  Pes, ki ostane sam, zgreši lastnikovo palico!
  Samo on ima krila - čigar um ni vajen plaziti!
  Hudo je, ko si sam kot snob!
  Sami ste in sovražniki so legija!
  Tudi slona lahko poje hrošča!
  Če hroščev ni milijon!
  Vodja države bi moral biti brat ljudem, ne brat!
  . Lažje je najti suho skalo v oceanu kot izum, ki ni bil uporabljen v vojaške namene!
  Zmaga kot ženska - privlači s sijajem, a prestraši s ceno!
  Ognjeni bog vojne in tako kot drugi bogovi zahteva pozornost in žrtvovanje!
  En meč, kot dežna kaplja, bo padel in se razkropil, in ko jih bo veliko, se bo rodila zmaga!
  Samo ne pojte - za mir!
  Moje srce je žalostno - moj želodec je prazen!
  Najprej skleda, potem pa misli!
  Zmaga je vredna časti!
  Čast je relativni pojem in ga je treba uporabljati predvsem za vaše vojake!
  Kdo pije pred bitko - mačka v podzemlju!
  Cevi so tihe, ker rezila pojejo - jeklo je močnejše in glasnejše od bakra!
  Vojska brez poveljnikov je kot čreda ovac brez pastirja, če en volk ne je, potem bo prestrašil!
  Let je bolj neumnost kot strahopetnost! Navsezadnje večina vojakov ne umre v bitki, ampak med zasledovanjem!
  Vojna je kot igra domin, le zlomljenih kosti ni več mogoče zbrati - zemlja drži!
  Preganjanje spremeni bojevnika v krvnika, strahopeteca v pogumnega človeka, ponižnega človeka v predrznega!
  Fantazija je tekmovanje absurda in absurda! Hkrati pa ni več znanstvenega in logičnega žanra!
  V vojni, kot v operi - vsak poje svoje, samo sufler je lahko vohun!
  Sodobne ženske moškemu odpustijo vse - razen revščine!
  Ali poznate razliko med vohuni in taborniki?
  Vem! Imamo samo skavte - tujci imajo solidne vohune!
  Kaj je bolje s prazno glavo ali s prazno denarnico? Seveda s prazno glavo - ne tako opazno!
  Um je najboljši zbiralec bogastva!
  Um in sreča: zaljubljen par - rodi uspeh, bogastvo, položaj, a se hitro razide!
  Ponosnim moškim je lažje poslušati nasvete, ko jih daje ženska - razen če je žena!
  Modra žena je vredna bogastva! In podjetna žena ga lahko toži!
  Kdo ceni osebnost v človeku in kdo ceni denar!
  Človeštvo lahko uničita dve stvari - računalniki in računalničarji. Prvi bo atrofiral um, drugi tega ne bo mogel izkoristiti!
  Tovariš v vojni in granata!
  Na splošno je granatno jabolko, ki pripoveduje šale, kot Fabergejevo jajce, ki se uporablja za drobljenje oreščkov!
  Talent je kot duša: nemogoče ga je odvzeti, lahko pa ga uničimo!
  Maščevanje ni vredno časti - maščevanje spodobnosti!
  Zavist je zametek zločina, koristoljubje zaliva, brezdelnost hrani!
  Lenoba je najhujši od vseh zločinov!
  Bolje je umreti z mečem dostojanstveno - kot živeti vola, ki ga je bič pognal v hlev!
  V vojni lahko pogum premaga zvitost, a zvitost nikoli ne more premagati poguma!
  Vojna naredi življenje grozno, smrt pa vredno in lepo!
  Skromnost je redka lastnost za poveljnika, vendar je zaradi tega še bolj dragocena!
  - Šakal je v soglasju z besedo iztrebki!
  Lev ima samo eno prednost pred šakalom - sposobnost dostojanstvene smrti!
  Tehnika je krvnik hrabrosti!
  - Ampak to ni res! Dejansko je višja raven tehnologije, več inteligence in iznajdljivosti je potrebno na bojišču!
  Kjer se začnejo interesi domovine, se osebno dobro počutje konča!
  Svoboda mora biti združena z disciplino. Anarhija je nasprotje svobode!
  Močan spomin je najboljši mentor! Na splošno je svobodo mogoče osvojiti z mečem, a le s pomočjo razuma jo je mogoče ohraniti!
  - Ko močan bojevnik reši drugega, za to ni potrebna posebna čast!
  Konec koncev, ko bo v vašem srcu gorela hrabrost, boste dvignili ščit v obrambo sužnjev!
  Podlost baraba ni izgovor za poštenega, saj prisotnost umazanije ne opravičuje umazanega!
  Ljubezen ni nikoli poceni - še posebej, če ne plačujete z denarnico, ampak z dušo!
  Edina stvar, ki lahko opraviči prelito kri, je, če solze zaradi tega prenehajo teči!
  Tisti, ki služijo za denar, se v boju nikoli ne bodo mogli kosati s tistimi, ki jih ženeta pogumno srce in želja po svobodi!
  Otroška solza je nevarna, ker se spremeni v divji potok, ki odplakne civilizacije!
  Funkcija poveljnika ni odvečno spajkanje, ampak dodatna odgovornost in težko breme!
  Ne ve se, kaj je bolj pomembno - nahraniti vse lačne ali obrisati solzo za enega otroka!
  Zlato je mehkejše od jekla, a raje udari v srce!
  Ni orožje tisto, kar naredi vojaka močnega, ampak vojakovo orožje!
  Zdi se, da so dekleta duhovita z aforizmi mojstrov. In če začnejo uničevati sovražnika, ga ni mogoče rešiti pred njimi.
  Konec maja 1944 se je začela nacistična ofenziva v smeri Saratova.
  V bojih je sodeloval Šturmlev, stroj na šasiji nekdanjega Liona, s še močnejšim izstrelitvijo bomb s kalibrom 450 mm, ki dobesedno zdrobi in uniči vse, trga in se prebija skozi kolosalno silo lijaka .
  In takšna raketa bo takoj vzela cel blok in ga podrla.
  "Shturmlev" pod nadzorom ekipe nemških deklet strelja na sovjetske položaje.
  Jane pomežikne prijateljem in topota z bosimi nogami, reče:
  - Sovražnike temeljito pometemo in jih spremenimo v tipične krste!
  Gringeta v odgovor pomežikne, z boso nogo pritisne na ročico in zacvili:
  - Igrali bomo in premagali sovražnike!
  Malania je opozorila:
  - Proti stroju Shturmlev so vse sovjetske utrdbe nemočne!
  Monica je udarila po goli peti in potrdila:
  - Res smo rojeni za zmago!
  Jane je povedala:
  - Vojna nima ženskega obraza, ampak fizionomijo, ki pritegne iskalce vznemirjenja!
  Gringeta, ki je streljala na sovjetske enote z mitraljezom, je izdala:
  - Ženska je golob, ki kot zmaj ugrizne v moškega žolna!
  Monica, ki je streljala na ruske vojake, je zapisala:
  - Ženska ima vedno sedem petkov na teden in brez nedeljskega darila iz zakonskega dolga ima vedno prost dan!
  Malanya je, ki se je nasmehnila, odgovorila:
  - Bog ni vsemogočen v vsem, nemočen je prepirati žensko!
  Jane se je strinjala s tem in streljala z golimi prsti:
  - Čeprav je Bog vsemogočen, ne more zapreti ženskih ust in ustaviti politiko!
  Gringeta je logično pripomnila, streljala z golo peto in pritiskala:
  - Politik nima vesti, ženska ima občutek za sorazmerje, politika pa vse občutke brez mere!
  Monica, ki je streljala na sovjetske čete in jih zadela do smrti, je zapisala:
  - Ženska je roža, bodičasta kot vrtnica, a njena sladka dišava privlači koze in drone!
  Malanya, ki je premagala sovjetske vojake in uničevala bunkerje, je zacvilila:
  - Volivec zapade v otroštvo, glasuje za sovražne stare hraste z votlinami!
  Dekleta so pokazala svojo pamet in odpeljala naprej.
  In od zgoraj so se potopila tudi jurišna letala. In tako so sovjetske čete mlatile brez težav.
  Nemci so postali tako kul. In njihova operativna sposobnost se je izboljšala.
  In tako so se nadaljevali sistemi "šahovskega konja", teletanki, ki jih je upravljal radio.
  In to je bil problem za sovjetske vojake. In nacisti so premagali Rdečo armado.
  Toda sovjetska dekleta so se borila tudi zelo pogumno.
  Boji so se razvili za Kamyshin. Tu je spet Alenka v boju.
  In njen preteran, a ne predan bataljon.
  Alenka je z nasmehom rekla:
  - V vsaki vojni je življenje vojaka dragoceno!
  In kako z golimi prsti meče granato.
  To so bojevniki - najvišji razred ...
  Anyuta, ki je streljala na naciste, je opozorila:
  - Ruskega vojaka je mogoče prisiliti, da se sesede kot pokošen hlod, ne pa ga poklekne in se strese kot trepetlika!
  Alla, ki je streljala in z golo peto dajala paket z eksplozivom, je zacvilila:
  - Če nočeš spoštovati vojaške discipline, boš upognil hrbet kot ujetnik!
  Maria, ki je streljala nasprotnike in z golimi prsti izstrelila morilski bumerang, je izdala:
  - V našem svetu je veliko umazanije, v njem so le redki princi!
  Matryona, ki je streljala na nasprotnike in jih odrezala v rafalih, nato pa z boso nogo vrgla granato, je opazila:
  - Politikov jezik je dolg, a da bi izpolnil, kar je potolkel - njegove roke so kratke!
  Marusya je streljala na sovražnika in kosila vrste nemških in tujih vojakov, vyaknula:
  - Politik hitro obljublja, počasi izpolnjuje, prosi za miloščino in odpuščanje za prevaro!
  Dekleta so dobra in borbena. Toda sile so zelo neenake. Veliko uničenja.
  Nemški tank "Maus", čeprav ni čisto serijski, se še vedno srečuje na frontah. In njegovi topovi tulijo in streljajo. In povečati uničenje v jarkih neverjetno.
  Toda dekleta streljajo iz topov proti Miški. Čeprav školjke poskakujejo kot grah. Toda Nemci kar naprej pritiskajo in pritiskajo.
  In streljajo zelo natančno.
  Komsomolke tečejo naokoli, utripajo z golimi petami in cvilijo:
  - Za slavo domovine svetnika!
  Viola, ki je streljala na nemško pehoto, je zacvilila:
  - Ko ženska nima dovolj čevljev, obuje moškega na bose noge!
  In deklica se bo smejala in pokazala svoj jezik.
  Za bojevnike je treba reči, da so smešni. In če so jih premagali, so jih premagali smrtno.
  Viola in Margarita, skoraj goli v samo spodnjicah, se borita, prinašata izstrelke in natančno streljata. In jih ni mogoče kar tako ustaviti.
  Margarita, škripajoč, pravi:
  - Slava dobi komunizma!
  Viola agresivno potrjuje:
  - Velika slava dobi sprememb!
  Treba je omeniti, da so se bojevniki izkazali za izjemno agresivna dekleta.
  Veronika prinese tudi školjke, utripa z golimi okroglimi petami in zacvili:
  - Slava komunizmu!
  To je njihov bojni vpogled. In kako hudo in besno se borijo.
  In gola, zagorela kolena utripajo.
  Tudi Tamara se bori. Izstopila je s Kavkaza, ki so ga ujeli nacisti, in spet v vrstah. Bori se z mesojedim občutkom krvi. Bori se z ogromno agresijo.
  Tamara meče granato z golimi prsti, raztrga naciste in zacvili:
  - Komunizem bo z nami!
  In daje dobro usmerjen raf iz stroja ...
  Dekleta je mogoče videti, kako delajo ogromne čudeže. In imajo ogenj, ki grozi, da bo požgal vesolje.
  Veronica, streljanje, poje:
  Zanimivo bo, brez dvoma
  Vse na svetu bo zagotovilo urnik!
  In pomežikne s svojimi safirnimi očmi.
  Tamara, streljanje, rjove:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat! Heroji Rusije zbirajo alarm!
  In se obrnil iz mitraljeza. Odrezala je Fritz in zacvilila:
  - Ženska je v prvi vrsti lisica, ki želi laso leva, a ponavadi v njen laso padejo osli!
  Victoria je streljala in z golimi prsti vrgla še eno darilo smrti, izdala:
  - Ženska je piščanec, ki obožuje zlata jajca, ki svojemu nosilcu prinese le izgubo!
  In dekleta so planila v smeh. Tako čudovito se borijo z ogromnim pritiskom.
  Tamara je med streljanjem na tuje divizije opazila:
  - Ženska je piščanec, samo ona lahko prinese zlata jajca temu moškemu, ki je prava lisica!
  Veronica je streljala in razkrila zobe dodala:
  - Prava lisica in petelin vam bosta znesla zlata jajca!
  Margarita, ki je z bosimi nogami streljala in metala granate, je zapisala:
  - Kremplji lisice niso levji, bo pa kralju zveri odtrgala tri kože!
  Viola je agresivno razkrila zobe in pripomnila:
  - Kdor ni lisica z razumom, ni tudi lev!
  Bojevniki so videti z velikimi ambicijami borca. In če začnejo.
  Olimpija je, streljala in vzela močne noge, dvignila celo škatlo razstreliva in jo izstrelila. Množica nacistov je raztrgana in lepo dekle zavpije:
  - Vladajte ZSSR in zapojte pesem Luciferju! Zmagali bomo vse!
  Olimpija pa ni pozabila in je po streljanju spregovorila:
  - Ženska lisica lahko vsakega moškega prepriča, da je lev, ki se razmnožuje kot preprost osel!
  Margarita, ki je streljala, se je strinjala s tem:
  - Levinja samo z lisičjim umom in volčjim prijemom!
  Serafim je opazil, ko je kosil nasprotnike:
  - Lev ni tisti, ki rjove, ampak tisti, ki trga veliko zelenja!
  Viola, ki je na sovražnika vodila dobro usmerjen ogenj in ga kosila, je opazila:
  - Ko politik ni lisica, potem mu odtrgajo tri kože in mu nataknejo ovratnik!
  Victoria je razkrila zobe in pomežiknila ter nato z boso nogo s smrtonosno silo vrgla dar smrti:
  - Politik ima široko rit, da sedi na dveh stolih, vendar ima širino duše samo v besedah!
  Olimpija, ki je z golimi mišičastimi nogami podlegla sodu in razstrelila levji tank, je zarjokala:
  - Tanek je preboden z izstrelkom z uranovim jedrom, politik se prebije gor brez srca, a z zlato torbico!
  . POGLAVJE #9
  Kamyshin je bil zapuščen. In v začetku junija 1944 so se začeli boji za Saratov.
  Tukaj so bitke tako aktivne. In tudi dekleta, kot vedno, v bitkah. In tako srčkani bojevniki.
  Alenka se z avtomatskimi rafali bori in kosi nasprotnike in cele vrste.
  Deklica z golimi prsti vrže granato in zacvili:
  - Moja zmaga prihaja!
  In spet strelja na sovražnika.
  Anyuta tudi strelja na sovražnika. To naredi natančno in natančno. Njeni mitraljezi so tako živahni. In goli prsti mečejo eksplozivne pakete ogromne sile. Raztrgajo naciste in deklica zaškripa na vse svoje pljuče.
  - Za komunizem!
  Alla, ki strelja na sovražnika z ogromno natančnostjo in kosi sovražnike, škripa:
  - Za brezmejno domovino!
  In z golimi prsti deklica spet vrže granato. Treba je povedati boj v boju.
  In rdečelaska sama in v istih kratkih hlačah. In tako natančno in natančno strelja, in Fritz leži.
  Tudi Maria strelja zelo natančno. In ona je tako lepa punca in z golimi prsti na nogah vrže eksplozivni paket, ki raztrga svoje nasprotnike.
  Nato zavpije:
  - Vladajte imperiju ZSSR!
  Marusya tudi natančno strelja, zadene sovražnike in rjove:
  - Od tajge do britanskih morij je naša vojska najmočnejša od vseh!
  In tudi strelja z boso nogo.
  Nato bo Matryona na sovražnika izstrelila smrtonosni projektil. In ga zadel s stoodstotno natančnostjo. Naravno gola peta.
  To so sovjetska dekleta, ki delajo, nemške pa ne zaostajajo veliko.
  Christina, Magda, Margaret in Schella se borijo v Pantherju. Stroj, čeprav ni idealen, vendar s hitrostrelno, dolgometno puško, zmerno okreten in dober čelni oklep.
  Nemška dekleta so bosa in v bikiniju, kljub poletni vročini ali bolje rečeno zahvaljujoč njej .. In vodijo manevrski boj.
  Tu Christina ustreli... Granata zadene kupolo T-34-76 in jo prebije. Sovjetski tank ustavi.
  Dekleta kričijo na vso moč:
  - Naš vzel!
  Nato Magda strelja. Tudi lepotica z zlatimi lasmi se je razbila.
  Ja, torej je bil stolp odtrgan ob štiriintridesetih.
  Tigrice se izmenično streljajo. In zelo primerno. Tu so zadeli še en sovjetski tank.
  Sledila je Margaret. In udaril v samohodne puške SU-76. Spretno zajeban. In zapela je:
  - Naša peklenska Nemčija je močna, ščiti svet!
  In kako se bo jezik pokazal!
  Nato je streljala iz Shellovega topa. Zadel je sovjetski tank KV-1S. Tudi punca je opravila dobro delo.
  Da, štirje bojevniki v bikinih se borijo in se ne bojijo mraza. Potem ko so se ženske začele boriti, je šlo za Tretji rajh veliko bolje.
  Tukaj sta pilota Albina in Alvina na nebu. Obe lepotci v bikiniju in bosi. Borijo se zase na Focke-Wulfsu. In ta avto je zelo resen.
  Albina, ki strelja iz zračnih topov, pravi:
  - Aktivni kroket! Naj vam ne bo žal za besedo!
  In kako se bleščeče nasmehne! In sestrelil bo dve sovjetski letali naenkrat.
  Alvina je tudi tri posekala z zračnimi topovi in zacvrknila:
  - Moj vstop bo smrtonosen in dolgočasen!
  Potem je deklica pokazala zobe in pokazala zobe! Sama je šarm in polna fenomenalnega šarma.
  Albina odreže še eno letalo Yak-9 in zaškripa:
  - Zakaj potrebujemo sovjetske pilote?
  Alvina sestreli LAGG-5 in samozavestno pove:
  - Da bomo Nemci dosegli račune!
  Čudovit par deklet. Kako so se lotili zbiranja nagrad zase. Takim lepoticam res ne moreš ugovarjati. Sestrelijo letala in pokažejo zobe.
  In glavna skrivnost je v mrazu, dekleta morajo biti bosa in v bikiniju. Potem bodo prišli računi.
  In nikoli se ne oblecite. In stresite svoja gola prsa in vedno bodo zelo cenjeni!
  Albina je odrezala še eno letalo Rdeče armade in zapela:
  - V velikih višinah in zvezdni čistosti!
  In pomežiknila je, skočila in trzala z bosimi nogami ter zavpila:
  - V morskem valu in besnem ognju! In v besnem in besnem ognju!
  In spet dekle z energičnim pristopom sestreli letalo.
  In potem Alvina napade sovražnika. To naredi z zavojem, pokaže zobe in škripa:
  - Jaz bom super prvak sveta!
  In spet pade avto, ki ga je zadela dekle. Ja, Rdeča armada postane zelo slaba.
  In Albina ropota od divje ekstaze:
  - Zdaj sem krvnik, ne pilot!
  Sestreli še eno sovjetsko letalo in sikni:
  - Upognem se nad vidik in rakete hitijo proti cilju, pred nami je še en tek!
  Bojevnik je izjemno agresiven.
  Tukaj sta obe dekleti, ki napadata kopenske cilje. Albina udari štiriintrideseto in zacvili:
  - To bo konec!
  Alvina zadene SU-76 in zašepeta:
  - Do popolnega uničenja!
  In kako se trese z boso nogo!
  Borbena dekleta so tukaj, s strani ZSSR pa se borijo tudi dekleta, ki poskušajo zaščititi Guryeva, kamor tudi nacistične čete potiskajo, kot škorpijon.
  Alenka se je borila za Guryeva, ki so ga vdrli nacisti. Obupana lepotica je z golimi prsti vrgla granato in čivkala:
  - Slava Rusiji in domači stranki!
  Nato je Nataška z golimi prsti izstrelila granato in siknila:
  - Ščitimo dekle boso!
  Potem ko je tudi Anyuta s prsti bosih nog poslala darilo smrti in zapihala:
  - To bo čudovit udarec!
  Rdečelaska Avguština je z golim spodnjim udom vzela in poslala dar uničenja in zacvilila:
  - Usmeri radar v nebo!
  In potem je zlatolaska Maria dala smrt nacistom z bosimi nogami.
  In zapela je:
  - Na Madagaskarju, v puščavi in Sahari! Povsod sem videl belo luč!
  In potem bo Marusya z bosimi podplati vrgla cel kup in zapela:
  - Na Finskem, v Grčiji in v Avstraliji na Švedskem vam bodo povedali, da lepših deklet ni!
  Ja, šest deklet se je zelo dobro borilo. Toda Fritz so vseeno zavzeli Kursk ...
  Ne, ne upreti se takšnim superiornim silam. Fašisti se držijo sebe in palice.
  In kaj vpliva na pripravo pošasti.
  Adolf Hitler je bil preprosto nor: počutil se je kot pravi despot, ki mu vsi ubogajo in trepetajo. Ja, če hočeš stalinistične uspehe, potem moraš biti kot Stalin, brez usmiljenja in zahtevnosti do drugih in sebe (točno tako je v tem zaporedju razmišljal Iosif Vissarionovič!). Zdaj je šelestenje spodobno in avto se bo začel premikati. Na splošno ima Nemčija ob upoštevanju satelitov veliko prednost pred ZSSR v količini industrijske opreme, kvalificirani delovni sili in številu inženirjev na vseh ravneh. To je dejstvo, vendar proizvodnja orožja še vedno ni na nivoju! Nemčija je vso vojno kljub vsemu uničenju v Rusiji zaostajala za ZSSR. In iz česa? Seveda zaradi določene zmešnjave, ki je vladala na različnih resorjih, predvsem pa v vojaški industriji. Poleg tega je negativno vlogo igralo pomanjkanje surovin, pa tudi podcenjevanje sovražnikovega potenciala. Zlasti leta 1940 je bila proizvodnja orožja v Nemčiji manjša kot leta 1939 (če štejemo gred, upoštevajoč strelivo), in to kljub temu, da je vojna že potekala in je Tretji rajh prevzel nadzor nad velika ozemlja z ogromnimi rezervami proizvodnih zmogljivosti. No, kaj lahko rečemo o organizacijskih sposobnostih Hitlerja? Ne preveč, potem je blisknil, na področju vojaške industrije.
  Führer je v dolgem govoru izjavil:
  - Pri nadzoru letalstva so pooblastila za nujne primere podeljena Sauerju. Pozorno bo spremljal količino proizvedene opreme in, nič manj pomembno, kakovost. Poleg tega mnogi vaši prijatelji Goering, čeprav so bili nekoč dobri asi, niso sposobni voditi dela. Ni vsak dober vojak tudi izjemen general, zato bo namesto obešenega Erica tehnično sfero vodila oseba iz vrst poklicnih podjetnikov, ki je sposobna reformirati in preopremiti letalske sile. Konec koncev Britanija ne spi, povečuje tako količino kot kakovost svojih oboroženih sil, predvsem pa letalstva. Pred sovražnikom moramo biti za dve glavi, za ducat korakov, sicer bomo popolnoma izgubili premoč nad sovražnikom. Zato so potrebni kakovostni koraki.
  Goering je plaho ugovarjal:
  - Moji prijatelji, dokazani ljudje, ki so dokazali svojo bojno učinkovitost in strokovnost.
  Demonski diktator je postal besen:
  - Ali pa sem po vašem mnenju morda pozabil, kdo je izgubil bitko za Britanijo? Ali pa komu ni uspel štiriletni načrt razvoja narodnega gospodarstva. Ali pa si želite tudi bičati, pa še to v javnosti. Zato zapri usta in molči, dokler te ne nabodejo!
  Goering je v strahu celo sedel. Aja, s Fuhrerjem se ne gre hecati. Nato se je spet zaslišal hrup, v nebo je vzletelo še eno letalo ME-262. Avto je bil masiven in je imel kar dva motorja. Krila so rahlo zamašena, sam borec je videti precej grozeč. Njegove hitrostne lastnosti za leto 1941 so na splošno spodobne in po svetovnih standardih celo rekordne. Res je, da sam stroj še ni popolnoma zanesljiv in zahteva odpravljanje napak. Fašistični diktator pa je že dal značilnosti novih, naprednejših lovcev ... ME-262 tehta več kot šest ton, kar je nekakšna preobremenitev. Reaktivni lovec mora biti majhen, poceni in okreten. V zvezi s tem bi lahko bil ME-163 kar dober, vendar je njegov raketni motor preveč pospešen in deluje le šest minut (oziroma bo še vedno deloval!), kar pomeni, da je doseg le v polmeru sto kilometrov. . Kot blitz-style bombnik ali kot krinka za napade armade na Anglijo, seveda ni dobra.
  Toda ME-262 lahko nosi tono bomb, torej toliko kot sovjetsko frontno letalo Pe-2. To je odlična rešitev tako za pometanje borcev kot za podporo vojakom. Vendar zakaj ne bi ustvarili lovca v stilu ME-163 Comet, vendar brez raketnega motorja, ampak s turboreaktivnim motorjem? Poskušali so izboljšati komet in zdelo se je, da so čas letenja spravili na 15 minut (to je doseg do 300 kilometrov), kar je na splošno sprejemljivo za bitko za Britanijo. Še vedno lahko prideš do Londona iz Normandije... Čeprav ni vse tako očitno, je treba tudi bombardirati in se vrniti, petnajst minut pa ni bilo v tako prisilnem načinu. V prihodnosti so bili raketni in reaktivni lovci prepoznani kot slepa ulica v letalstvu. Toda zasnova "Kometa" je zaradi svoje majhnosti in lahkosti zelo zanimiva, kar pomeni poceni in manevriranje.
  Poleg tega še vedno obstajajo zelo obetavni lovci, ki tehtajo na splošno 800 kilogramov, takšna jadralna letala, da jih je mogoče uporabiti v zračnih bojih. Res je, zaradi kratkega dosega se lahko leti na njih izvajajo le v obrambnih bitkah ali pa se v London dostavijo na ... transportih, nato pa se priklopijo nazaj na pilote. Tukaj morate razmišljati. V resnični zgodovini jadralna letala niso imela časa za boj in iz nekega razloga si sovjetski letalski generali niso upali poskusiti te ideje v Koreji. Na splošno ni žalostno, toda med korejsko vojno je ameriški pilot prvi odprl račun zmag. Jenkijev torej ne gre podcenjevati.
  Po koncu leta je mlada svetlolasa deklica skočila iz pilotske kabine in s polno hitrostjo stekla k Fuhrerju.
  Obsedeni nacisti številka ena ji je iztegnil roko za poljub. Kakšen užitek, ko te dekleta ljubijo, in zdi se, da Fuhrerja čisto iskreno obožujejo vsi Nemci, oziroma skoraj vsi, razen nekaj ujetnikov koncentracijskih taborišč. Pilot je navdušeno rekel:
  - To je preprosto veličastno letalo, ima tako hitrost in moč. Odtrgajmo vse mladiče kot grelno blazino iz nadomestka!
  Fuhrer je odobril dekličin impulz:
  - Seveda ga bomo zlomili, toda ... Odpravljanje napak stroja je treba izvajati hitreje, kar še posebej velja za motorje. Tukaj bodo seveda potrebni radikalni ukrepi za njihovo izboljšanje, a če pomaga vodja-oblikovalec!
  Vsi so v zboru lajali:
  - Slava velikemu Fuhrerju! Naj nam Previdnost pomaga!
  Začela se je predvajati himna Tretjega rajha in kolona mladih borcev iz Hitlerjeve mladine je odšla naprej. Fantje od štirinajst do sedemnajst let so šli pod boben v posebni formaciji. In potem je bilo še najbolj zanimivo: marširale so najstnice iz nemške ženske zveze. Bili so v kratkih krilih, gole, bose noge lepotic so pritegnile poglede moških. Dekleta so poskušala dvigniti noge višje, a so hkrati potegnila prst in previdno postavila peto. Zabaven spektakel lepot z brezhibnimi postavami ... Res je, obrazi so bili različni in nekatere mlade fašistke so bile nekoliko nesramne, skoraj možaste, pa so jih celo zvijale. Še posebej, ko sta združili obrvi.
  Esthete Adolf je opozorila:
  - Potrebno je, da se fantje in dekleta bolj množično ukvarjajo s telesno vadbo. In vem, da se ob tej priložnosti veliko počne, zlasti v Jungvolku, a potrebna je vključevanje in sprejetje špartanskih metod. Seveda, razen spodbujanja kraje ... Naši fantje in punce bi morali odraščati kot spodobni in hkrati neusmiljeni ljudje.
  Vrhovni poveljnik se je ustavil. Generali so molčali, verjetno so se bali ugovarjati, a očitnega niso želeli potrditi. Fuhrer je nadaljeval:
  - Vojna ni šala, vendar je treba neusmiljenost do sovražnikov združiti z medsebojno pomočjo in bratskim občutkom do tovarišev. To moramo vsiliti v vsakogar ... Novi nadčlovek je neusmiljen do drugih, v še večji meri pa mora biti neusmiljen do sebe. Kajti manjvrednost je treba najprej izkoreniniti v svoji duši, nato pa se bo dvignilo šibko človeško telo!
  Še en premor ... Generali in oblikovalci so nenadoma spoznali in začeli močno ploskati. Zdelo se je, da je Fuhrer zadovoljen:
  - Je že bolje, zdaj pa bi rad videl imitacijo zračnega boja. Tako mogočna in vse uničujoča ...
  Heinkel je plaho vprašal:
  - Z bojem strelivom ali granatami, moj Fuhrer?
  Nacisti številka ena je prikimal.
  - Seveda z bojem. Poleg tega bi rad razmislil o delovanju naprave za izmet. Konec koncev delate na tem ... - Fuhrer je stresel pesti. - Kdaj bo končno pripravljen in dan v množično proizvodnjo. Navsezadnje je izkušen pilot izkušen pilot, ki ga je treba zaščititi za prihodnje bitke!
  Fuhrer-terminator se je kljub temu odločil, da bo oblikovalcem pokazal sodobnejšo shemo izmetne naprave. Ta sistem bi moral biti manj okoren, enostavnejši in lažji. Da je poceni in v nemški industriji že obvladan squib za ta namen povsem primeren.
  Diagram sem moral narisati kar na poti, a Hitler je bil res dober umetnik in je risal jasno, hitro, črte diagramov in zavoji so bili enakomerni in jasni brez ravnila in šestila. Zadeti in pobegni terminator je menil, da je seveda čudno, da so Nemci, ki imajo na splošno tako močno in do neke mere napredno ideologijo, kot sta nacionalsocializem in totalitarni sistem, vojno prepustili Rusom. Morda je to posledica dejstva, da so bili ruski vojaki močnejši in bolj vzdržljivi od nemških in so se hitreje naučili boriti.
  Na splošno, če pogledate potek vojne kot celoto, potem ja, Rusi ali bolje rečeno sovjetska vojska so se naučili boriti, Nemci pa so tako rekoč pozabili, kako ... Njihovo poveljstvo je odločalo ob raven prvošolcev in morda celo nižje, če ima prvošolec izkušnje z vodenjem vojaških operacij v strategijah v realnem času . In da včasih šestletni otroci že tako spretno vodijo virtualne vojske, potem ni greh za njih, Žukova in Mainsteina, da se naučita. Vendar pa nekateri raziskovalci menijo, da sta tako Žukov kot Mainstein povprečna. Obstajajo tudi protislovja glede števila opreme, zlasti zajete, francoske. Hitlerjev spomin (dober spomin, še posebej, ko je bil še zdrav!), je nakazoval, da je bilo 3600 ujetih tankov Francozov, zelo impresivna številka ... Nekateri modeli, kot je SiS -35, so bili boljši od T- 34 v njihovem oklepu, čeprav le v čelnem oklepu. Ta tank je torej mogoče proizvajati tudi v francoskih tovarnah, razen z zamenjavo 47-milimetrskega orožja s 75-milimetrsko dolgo cevjo. Pravzaprav to morda ne bo dovolj. Velika Britanija in ZDA nasploh so vedno najbolj cenile oklep v svojih tankih. Tukaj je imel na primer štiridesettonski Churchill rezervacijo 152 - milimetrov proti 120 - za težki tank IS-2.
  Fuhrer je oblikovalcem rekel nekaj drugega:
  - Vetrovnih tunelov imamo dovolj, zato poiščite bolj optimalen model letala in ustvarite poenostavljene oblike, ne da bi ga pripeljali na drage teste, kjer poginejo tudi naši najboljši asi. Na primer, model letala z letečimi krili je zelo učinkovit, še posebej, če bi lahko spremenili debelino in kot naklona. Risbo sem vam že dal, zato naj bo brezrepi pripravljen. Njegova ocenjena hitrost bo enaka z motorjem Yumo do 1100 kilometrov na uro. Torej pojdi, vendar ne pojdi!
  Sledilo je kosilo na prostem, služabnice so postavile mize in stole. Lepo ... Toda kakšne reforme v nacionalsocializmu narediti? Tako, da zmanjšate število sovražnikov in pridobite prijatelje. Tukaj, na primer, ne povzdigujte nemške rase na vsakem koraku in morda celo nehate deliti ljudstva na razrede. Vendar formalno delitev narodov na nižje in arijske še ni legalizirana. To poenostavi stvari.
  Lepo dekle izmed služabnikov je sedlo k Fuhrerju in mu položilo roko na golo koleno. Cooed:
  - Ali razmišljaš o nečem, moj Fuhrer?
  Začel se je nacistični diktator in hkrati virtualni igralec. Opazil je, da še ni popil zelenjavne juhe in sadne solate. Fuhrer je dekle poljubil na ustnice, začutil njen mladosten sladek vonj in izjavil:
  - Z mano se boš vozil v avtu. In vsi se lotite dela, časa za jesti je konec.
  In spet so se začeli vrteti državni zobniki, ne čisto, vendar dobro naoljen mehanizem. Na poti nazaj se je Fuhrer ljubil z lepotico in se celo spraševal, od kod mu toliko energije in moči. Navsezadnje so rekli, da je Fuhrer impotenten in na splošno domnevno invalid, ki je bil bolan za sifilisom (laž) in kastriran (na splošno fikcija!).
  Vendar ne gre vse gladko že 22. junija 1944, vojna z ZSSR traja že tri leta. Toda zmaga ni vidna in Saratov še vedno zdrži. Stalin je ukazal braniti to mesto za vsako ceno.
  Kljub vsem izgubam je proizvodnja vojaške opreme precej visoka. Novi tanki IS-2 so se izkazali za precej učinkovite. Tudi brez prebijanja posameznih nemških vozil v čelo so jih s precej velike razdalje spravili iz delovanja.
  Tako so imeli nacisti kar težko. Toda imeli so veliko prednost. Reaktivno letalo ME-262 se je že veliko borilo na nebu. In je resen nasprotnik.
  TA-152 pa se je na splošno izkazal za čudovito orožje.
  Stalin je medtem imel tudi sestanek za zvezo ob tretji obletnici začetka vojne in začel spraševati vojaške voditelje, kaj mislijo in kako izboljšati stanje na frontah.
  Žukov je vodji predlagal:
  - Če se bomo le branili in odgovarjali grožnjam, bomo nedvomno izgubili. Moramo napredovati!
  Stalin je močno prikimal.
  - Strinjam se! Ampak kje!
  Maršal Žukov je predlagal:
  - Dokler se Leningrad ne preda, ga je treba izpustiti!
  Maršal Vasilevsky se je strinjal:
  - Ja, mislim, da bo to najboljša možnost!
  Stalin je skomignil z rameni in rekel:
  - Če ponovno udarimo Tikhvin, nas bodo tam čakali in obtičali se bomo ali padli v past!
  Maršal Žukov je prikimal v znak strinjanja:
  - Tako je tovariš Stalin! Predlagam pa, da je treba udariti finske čete v Petrozavodsku. Niso tako močni in sovražnika lahko presenetimo!
  Stalin je z nasmehom odgovoril:
  - Logično, tovariš Žukov. Stopite torej na Petrozavodsk. In prinesi nam zmago!
  Po teh besedah je vstopilo več deklet v kratkih belih krilih in bosih nog. Prinesli so steklenice rdečega vina in kozarce sendvičev in črnega kaviarja. Stalin je vzel takšen sendvič in ga popil in rekel:
  - Zato pijmo, da zagotovimo, da naše zmožnosti vedno sovpadajo z našimi potrebami.
  Voznesenski je pripomnil:
  - Kakovost oklepa naših tankov je precej nizka. In predlagam, da bi IS-2 in T-34-85 naredili lažja, hitrejša in bolj vodljiva z zmanjšanjem oklepa. Tako bomo prihranili pri kovini in naredili te stroje bolj praktične.
  Stalin je skomignil z rameni in rekel:
  - Morda ... Ampak jaz nisem zagovornik izdelave rezervoarjev iz vezanega lesa!
  Voznesenski je z resnim pogledom pripomnil:
  - Morda pa je dobro narediti nekaj rezervoarjev skoraj v celoti iz lesa. Kako bo videti v praksi, lahko preverite!
  Žukov je prikimal v znak strinjanja in planil v govor:
  - Štiriintridesete je mogoče narediti lažjih, še vedno so preveč krhki in povečanje hitrosti in manevriranja bi lahko pripomoglo k njihovi preživetji. Poleg tega je menjalnik postal boljši in to kompenzira zmanjšanje ergonomije zaradi povečanja teže. Toda nizka kakovost jekla, 90 milimetrov proti močnim nemškim puškam, se spremeni v nič. Poleg tega Nemci iz proizvodnje umikajo preprosta Pantherja in T-4, v Tretjem rajhu pa bo poleg izvidniških tankov serijski postal le Panther-2 z 88-mm topom. In naši tanki ne vlečejo proti njej z velike razdalje. In še toliko bolj je treba povečati njihovo hitrost!
  Stalin je prikimal.
  - Sprostite del T-34-85 in IS-2 samo z neprebojno zaščito, nato pa preverite in spremljajte, kako bo to vplivalo na njihovo bojno učinkovitost. In delo na SU-100 je treba pospešiti. Morda bomo opustili štiriintrideset in IS-2 v korist izključno te samohodne puške.
  Maršal Vasilevsky je pripomnil:
  - Zanimiva ideja. Toda SU-100 lahko zadene sovražnike na krovu le tako, da se popolnoma obrne ...
  Stalin je zarenčal:
  - Naj bo krajša, da se lahko hitreje premetava ... In po možnosti nižja silhueta. Toda to samohodno pištolo potrebujemo kot zrak!
  Žukov je vprašal:
  - Vaša ekscelenca ... Saratov še vedno vztraja, a bo kmalu padel. Treba bi bilo razviti načrt za evakuacijo tistega, kar je bilo odvzeto iz Moskve, iz Kuibysheva. Kaj menite vi osebno?
  Stalin je ostro odgovoril:
  - V Sverdlovsku se boste očitno morali evakuirati. Toda v Moskvi je še vedno mogoče delati. Tukaj imamo celo podzemno mesto. Resno smo se sposobni tega držati.
  Vasilevsky je zarenčal:
  - Moskvo je treba obdržati za vsako ceno, tako kot Saratov!
  Stalin je ukazal:
  - Protinapad Nemcev v prepadu med Donom in Volgo. Moramo preusmeriti sile. Saratov držati za vsako ceno, do zadnje kapljice krvi. Uporabite vsa sredstva, tudi kamikaze.
  Žukov je potrdil:
  - Naj bo, super!
  Stalin se je obrnil k Yakovlevu:
  - No, oblikovalec, imate kakšno idejo?
  Namestnik komisarja je z vzdihom odgovoril:
  - Treba bi bilo ustvariti reaktivno letalstvo, vendar to še ni realno. In Yak-3 zahteva visokokakovosten duralumin, ki ga pri nas ni!
  Stalin je prikimal.
  - Vem! Yak-9 bi moral biti v naših vrstah. In čim več ga je treba sprostiti! In povečati proizvodnjo borcev.
  Yakovlev je opozoril:
  - Nemški TA-152 je hkrati jurišno letalo, frontni bombnik in lovec. Lepo bi bilo, če bi ustvarili podoben večnamenski nivojski stroj!
  Stalin je podprl oblikovalca:
  - To je dobra ideja, tovariš Yakovlev! Na primer, LAGG-7, če se malo izboljša, se lahko pretvori v mešanico napadalnega letala in frontnega lovca!
  Yakovlev je takoj potrdil:
  - Tovariš Stalin je možen... Toda potreben je čas. Ja, in letalo je lahko drago.
  Vrhovni poveljnik je jezno udaril s pestjo po mizi in zarenčal:
  - Naj bo ceneje! In na splošno, koliko lahko špekulirate na to temo. Za proizvodnjo potrebujemo univerzalno letalo. In to bi lahko bil izhod.
  Yakovlev je pripomnil:
  - IL-2 je precej preprost za izdelavo in njegova shema je bila izdelana. Dokler ga ne slečeš. Gre za dokaj trdoživo letalo, čeprav so trenutno njegove letne lastnosti zastarele. Toda brez dobrega ni zla. Dobri smo pri bombardiranju sovražnikovih vozil.
  Ždanov je jezno opazil:
  - Naše letalstvo bi moralo biti vsaj najmočnejše!
  Yakovlev je prikimal.
  -Moral bi! Toda za zdaj sta naši piloti najboljši na svetu: Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova!
  Stalin je prikimal v znak strinjanja.
  - Tem dekletom ni para in za naslednjih petindvajset sestreljenih sovražnikovih letal jim dodelim še eno zvezdo heroja ZSSR!
  Žukov je navdušeno predlagal:
  - Za to bi moral piti!
  Beria je z veseljem zapel:
  - Mi, ki se spomnimo vsega, bo sodila zgodovina,
  Njeno sodišče bo prišlo na vrsto ...
  Kot od pluga do atomskega orožja,
  Samozavestno je vodil državo naprej!
  Medtem ko so se člani vojaškega sveta posvetovali, so se dekleta kregala.
  In s pomočjo golih prstov na nogah podirajo naciste in izvajajo podvige, te bosonoge lepote.
  In pojejo:
  Verjamemo, da se bo ves svet prebudil
  Konec fašizma bo...
  In sonce bo posijalo
  Pot, osvetlitev komunizma!
  . POGLAVJE #10
  Do konca junija so Nemci odrezali Saratov, 1. julija 1944 pa je bil prvič uporabljen mogočni Sturmmaus. Ta stroj s 650-milimetrsko raketno bombo je izstrelil smrtonosno silo raket, ki so razcepile celotne soseske.
  Dekleta, ki so vozila ta avto, niso nosila nič drugega kot hlačke in so izdajala darila izjemno uničujoče smrti.
  Golonoga dekleta sta imela hlačke v rdeči, črni in beli barvi. In prinesli so smrtonosne darove smrti.
  Faina, ki jim je zapovedala, je stresla škrlatne bradavice svojih prsi in zapela:
  - Slava dobi vitezov križa!
  Dosegli bomo konec vesolja!
  In bojevniki so cvilili in skakali.
  Ena izmed njih, Margaret, je pripomnila:
  - Vsemogočni Bog je z nami!
  Faina se je strinjala s tem:
  - Seveda! In tretji rajh bo zagotovo zmagal!
  Deklica je topotala z boso nogo in zapela:
  -Ko smo združeni, smo nepremagljivi! Ko smo združeni, smo nepremagljivi!
  Tako so bojevniki streljali, teptali in galopirali z bosimi nogami. Bojevniki najvišjega razreda.
  Irma tudi tu dostavi projektil preko avtomatskega pogona in zarjoli:
  - Čaka nas velika zmaga!
  Dekleta so seveda med tistimi, ki nikoli ne bodo obupali. In z ogromnim navdušenjem zdrobijo sovjetske položaje.
  Albina in Alvina sta, kot vedno, na vrhu in pokažeta svoje agresivne zvonove in piščalke. Dekleta so, recimo: super!
  Albina, ki z golimi prsti podre sovjetski avto, pravi:
  - Imam super dekle!
  Alvina, ki z golo peto podre drugo tarčo, skoči in se igra s trebušnimi mišicami vzklikne:
  - Tak bojevnik sem, da sem vse močno pobil!
  Tako so se bojevniki razšli.
  Gerda se je skupaj s Charlotte odločila preizkusiti še eno nemško novost.
  Zaenkrat se lahko pojavijo le samohodne puške E-25 v dovolj velikem številu - precej enostavna za izdelavo in poceni. Čeprav je ta model eden prvih. Tukaj v njem ležita dve dekleti v bikiniju. Avto je manj kot en meter in pol nižji in zahvaljujoč temu je tako dobro zaščiten in oborožen z relativno majhno težo.
  Dve dekleti Charlotte in Gerda sta ležeči streljali na sovjetske puške. Pred njimi so se premikali razpadli avtomobili, radijsko vodeni, in čistili minska polja.
  Rdeča Charlotte je sprožila svoj top. Preplavila je sovjetsko pištolo in stresla prsi, ki jih je komaj pokril tanek trak blaga. In zakukala je:
  - Pobesnela hiperplazma!
  In potem jo bo Gerda udarila tudi z golimi prsti. In žvrgoli:
  - Sem zelo kul punca in nisem slaba ...
  Samohodna puška se premika sama. In se občasno ustavi. Njen čelni oklep je močno nagnjen, kar zagotavlja dobro zaščito. V sovjetskih puškah so granate občutljive na odboje. In nič ne ogroža takšne samohodne pištole v čelu. Tu se še lahko prebijejo skozi tablo. A dekletom se ne mudi. Učinkovita samohodna puška v oklepniku prekaša SU-100, ki se še razvija, je tudi bolje zaščitena, mobilnejša in hkrati lažja.
  In Rdeča armada ima malo sušilnikov, natančneje, še vedno je v fazi načrtovanja. V bistvu tank T-34-85, ki ni dovolj močan s pištolo, oklep pa je precej šibek. In nemška samohodna pištola E-25 je, mimogrede, lažja, veliko močnejša v oklepu in puškah.
  Dekleta se kregajo... Zelo lepa in mlada. In njihove samohodne puške bombardirajo in mečejo ...
  Julij je vroč in telesa deklet v razgretem avtomobilu se svetijo od znoja. Ne morejo obupati in se umakniti.
  Gerda ugotavlja:
  - Bogovi Wehrmachta so očitno močni,
  Ampak ne pomagajo šibkim ...
  Če je vzrok Adolfa res -
  Ustvarite svetovno silo!
  Charlotte je navdušeno zapela:
  - Da, magija potrebuje "Panther" in "Tiger",
  Preliti več krvi kljub vsej usodi ...
  In ni potrebe po dvomih in norih igrah,
  Naj pade na kolena vsa rasa na Zemlji!
  Toda to so nemška dekleta, po drugi strani pa se sovjetska dekleta borijo.
  Boj bo torej najresnejši. Natasha in Anyuta streljata iz močne ladijske puške in škripata:
  - Nad Berlinom bo naša zastava!
  In razgali svoje bele, biserne zobe. In ne ustavljaj deklet z minami.
  Dve granati sta zadeli v čelni oklep zgornjega dela trupa ... Odbili sta. Ne, IS-2 je resen avto in ga ni tako enostavno vzeti.
  Toda IS-1, ki se premika desno od deklet, je, kot kaže, prejel iz visokotlačne pištole, zadel in se ustavil. Poškodoval lepoto.
  Alenka, ki se igra s trebušnimi mišicami, poje:
  - Vse nemogoče je mogoče v našem svetu, Newton je odkril, da dvakrat dva pomeni štiri!
  Boji še vedno potekajo nespremenjeno. Sovjetski top zadene Nemce. Velika Marusya vstavi školjke v zaklep. Takšno je življenje in usoda deklet. In pojejo:
  Nihče nas ne bo ustavil, nihče nas ne bo premagal! Ruski volkovi zdrobijo sovražnika, ruski volkovi pozdravljajo junake!
  Avguštin, ki piše iz strojnic, pravi:
  - Sveta vojna! Tam bo naša zmaga! Zastava Rusije naprej, slava padlim herojem!
  In spet zabronči smrtonosni top in zazveni:
  Nihče nas ne bo ustavil, nihče nas ne bo premagal! Ruski volkovi lomijo sovražnika, saj veš, da imajo kul roko!
  Maria, ta punca z zlatimi lasmi, usmerja rezervoar in zacvili:
  - Zdrobimo fašiste!
  Nemcem je težko, tudi na nebu so bitki v polnem teku. Toda doslej je Yak-9 po hitrosti in oborožitvi preveč slabši od nemških znamk. Bitka je za pesnika neenaka.
  Marseille, ta čudovit pilot-as je v vojnih letih naredil dobro kariero. Bolj kot neverjetno in fantastično. Ko je dosegel sto petdeset letal, je prejel viteški križ železnega križa z meči iz srebrnih hrastovih listov in diamanti. Ko je dosegel štiristo sestreljenih letal, je prejel viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Za petsto letal je prejel red nemškega orla z diamanti, po sedemsto petdesetih pa viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In ko je dosegel tisoč letal, je prejel Veliki križ viteškega križa.
  Edinstveni pilot je lahko dosegel številne zračne zmage. In ko je bil še živ. Marseille je bil pred kratkim povišan v čin generala. A še vedno je letel kot navaden pilot.
  Kot pravijo, ne gori v ognju in ne potone v vodi. Med dolgoletno vojno je Marseille pridobil nagon lovca. Postal je superlegendarni pilot in zelo priljubljen.
  . Imel pa je tudi močnega tekmeca - Agavo in Albino ter Alvino, ki sta prav tako presegla številko tisoč podrtih avtomobilov. In Agava je zelo hitro dohitela Marseille. Je pa še zelo mlada in še ni izgubila niti enega borca.
  Deklica je z golimi, izklesanimi nogami pritiskala na pedala in izstrelila zračne puške. In zdaj so bila sestreljena štiri sovjetska vozila IL-2.
  Agava se nasmehne in reče:
  Do neke mere smo vsi prasice! Ampak imam jeklene živce!
  In spet se deklica obrne. V enem rafalu sestreli sedem sovjetskih letal - šest PE-2 in enega TU-3, in zaškripa:
  - Na splošno, če ne super, pa hiper!
  Agava je seveda prasica. Pilot iz Luciferja. Zelo lepa medena blondinka.
  Tu naredi še en rafal in naenkrat sestreli osem sovjetskih letal Yak-9 in zaškripa:
  - Jaz sem najbolj ustvarjalen in reaktiven!
  Punca res ni neumna. Vse je mogoče in vse je zmožno. Ne kliči je zasebno.
  In noge so tako zagorele, tako graciozne ...
  Toda Mirabela se bori proti njej ... Dolgo časa je bil Pokriškin najboljši sovjetski as. Zbral je pet zlatih zvezd heroja ZSSR in sestrelil sto sedemindvajset letal. Toda potem je umrl. Potem nihče ni mogel premagati njegovega rekorda. Poleg Anastazije Vedmakove in Akuline Orlove. In šele pred kratkim je Mirabela prehitela tudi Yak-9 T na raztrganem, presegla Kozheduba. In ko je sestrelila več kot sto osemdeset letal, je postala sedemkratna heroj ZSSR.
  To je dekle terminator! Tako kot bo ustavila galopirajočega konja in vstopila v gorečo kočo.
  In še težje.
  Mirabela je imela težko usodo. Končal sem v otroški, delovni koloniji. Bosa in v sivi halji je sekla drva in žagala debla. Bila je tako močna in zdrava. V hudih zmrzalih je hodila bosa, v zaporniški pižami. In vsaj enkrat bi kihnil.
  Seveda so takšen pojav opazili tudi na frontah. Mirabela se je dolgo borila v pehoti, nato pa je postala pilotka. Prvi ognjeni krst je Mirabela prejela v bitki pri Moskvi, kamor je odšla takoj po koloniji. In tam se je pokazal kul.
  Borila se je bosa in skoraj gola v hudem mrazu, ki je dobesedno paraliziral Wehrmacht. Tako prekleto in nepremagljivo dekle je bilo. In ji je množično uspelo.
  Mirabela je verjela v skorajšnjo zmago ZSSR. Ampak čas teče. Žrtev je vedno več, a zmaga ne pride. In postane res grozljivo.
  Mirabela sanja o zmagah in dosežkih. Ima sedem zvezd ZSSR - to je več kot kdorkoli drug! In prekleto, ona si zasluži svoje nagrade! In nosil bo križ in še naprej. Tudi če je Stalin pozneje ubit, njegova stvar živi!
  Deklica vstopi in zmrzne ... Podre najnovejši nemški XE-162 in zaškripa:
  - Akrobatika! In prekleto nova posadka!
  Res je super punca. Prava kobra je tudi sposobna marsikaj.
  Mirabela je nova zvezda...
  Boji trajajo več dni, dokler ne pride nov teden in 8. julija 1944 ... Sovjetski IS-2 je bil poškodovan na valjih in gosenicah - popravljajo ga. Ja, tako kruta in neusmiljena vojna. In kako dolgo bo trajalo?
  In zdaj je Gerda po številu uničenih tankov zaobšla Kniesla in Wittmanna.
  Kako se mu lahko izognejo? Borijo se bosi in v bikiniju. Dekleta so naredila še en premor in znova mučila sovjetske otroke. In zdaj so se približevali številki 300 uničenih tankov. In lahko računajo na nagrado brez primere: zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Tukaj so dekleta!
  Gerda strelja na sovjetski avto. Odtrga stolp in zacvili:
  - Prekleta stvar sem!
  In spet strelja. Prebija T-34-85. In škripa:
  - Domovina Nemčija!
  Deklica se sama trza. In zelo je aktivna ... Ja, ima tako strateško žilico. Je že sredina julija 1944 ... Vojna teče in traja ... Noče se ustaviti. Rdeča armada poskuša napredovati na različnih mestih. A precej previdno, saj je človeških virov malo.
  In Rusija krvavi.
  Na primer Hans Feuer. Najmlajši prejemnik reda železnega križa prve stopnje. In potem je postal najmlajši, nagrajen z redom viteškega križa železnega križa za ujet sovjetskega generala.
  Ja, to je pravzaprav zelo kul.
  In fantje se pokažejo izjemno kul.
  Hans Feuer je obupan borec. Fant se bori kot velikan, v hladnem in vročem vremenu, poleti in pozimi, oblečen je samo v kratke hlače.
  Z golimi prsti na nogah otrok meče granate in postal legendaren.
  To je res kul!
  Hans je postal znan že stoletja! Tudi kot antijunak!
  In na splošno se tukaj odvija tako neverjetna in napeta vojna ... Vsaka umetna inteligenca zbledi.
  Agava je spet na nebu in sestreli sovjetske avtomobile. Je lovec in plenilec. Udari sovražnika.
  Avtomobili, ki jih je udarila, padajo. In potem deklica strelja na kopenske sile. Uniči IS-2. In hoče:
  - Jaz sem najboljši! Jaz sem dekle, ki ubija sovražnike!
  In spet se prenese na zračne cilje. To je uničevalec tankov in vsi stroji, ki letijo in streljajo.
  Ampak tukaj je majhen rezervoar E-5. Stroj, težak sedem ton. Opravljanje bojnih testov. In grizlja in grizlja sovražnika.
  In čas je za petje - nihče nas ne bo ustavil in nihče ne bo zmagal!
  E-5 hiti k sebi in strelja na poti. In ne ustavite takšnega rezervoarja. In granate odbijajo.
  In znotraj stroja sedi desetletni deček Friedrich in škripa:
  - In jaz bom pravi super borec!
  In spet, kako je streljal ... In zadel je v samo središče stolpa. In njegova smrtonosna sila, čeprav majhnega kalibra, je ogromna.
  In na nebu se Helga bori. Bosonogo dekle v bikiniju kliče račune. In se veseli njegovih fantastičnih uspehov.
  Z golimi prsti na nogah pokaže na sovjetski avto in ga posebej zažge ter naredi, da poči cel bojni komplet z granatami.
  To je kul in noro.
  In Agava vleče naprej ... In se tudi bori.
  Je že avgust 1944 ... Rdeča armada ni uspela nikjer doseči. Toda tudi Nemci ne morejo bistveno napredovati. Grozni podzemni tanki gredo v boj. So pa čisto taktični.
  Dekleta so pometla pod zemljo, ubila baterijo sovjetskih pušk in se vrnila nazaj.
  Hkrati so ujeli nekaj pionirjev. Dekleta, ki so ujela fante, so bila slečena in mučena. Pionirje so tepli z žico, nato pa jim z ognjem pekli gole pete. Nato so si z razgretimi kleščami začeli lomiti prste. Fantje so zavpili od neznosne bolečine. Na koncu so si dekleta z razžarenim železom zažgale zvezde na prsih, s škornji pa zatrle moške popolnosti. Zadnji pionirji so končali in bili so skreni od bolečega šoka.
  Dekleta so, skratka, pokazala ekstra razred. A spet Nemci niso dosegli nič pomembnega.
  Zmogljive samohodne puške: "Sturmmaus", streljali na sovjetske položaje. Bilo je veliko uničenja in uničenja. Toda sovjetsko jurišno letalo je uničilo eno od vozil in Fritz se je vrnil.
  Saratov se je avgusta 1944 še vedno vzdržal. Res je, Nemcem je uspelo zavzeti mesto Uralsk v Kazahstanu in se premakniti v Orenburg.
  Tu sta spet Albina in Alvina v zraku, a enkrat na poskusnem letečem krožniku. Kažejo s pomočjo golih prstov na nogah, pritiskajo na gumbe krmilne palice in to počnejo izjemno spretno.
  Dekleta seveda pokažejo najvišjo akrobatiko. Tu so potegnili svojo disketo in sestrelili ducat sovjetskih letalnih strojev.
  Albina zažvrklja:
  - Besna gradbena ekipa! Padec zvezd bo!
  In spet obrne avto. In dekleta rušijo Rdečo armado. Poleg tega glavni ...
  Alvina tudi podrla ducat sovjetskih letal in zacvilila:
  - Nora dekleta in sploh ne device!
  Točno glede zadnjega. Njun par se je sprehodil z moškimi. In kaj le ni vstal. Dekleta so ljubila moške - to jim je lepo! In še posebej, če delate z jezikom.
  Deklica najvišjega ranga ... Tu so mučili pionirja ... Najprej so ga slekli in mu zlili nekaj veder vode v grlo. Nato so na otekel želodec prinesli vroč likalnik. In kako so goreli! Pionir je vpil od divje bolečine ... Dišalo je po gorenju.
  Alvina ga je z razžareno žico udarila po boku. In kako se hočeš smejati ... To je zelo smešno.
  Nato je zapela:
  - Utrujen sem od brananja zadaj - Rad bi dražil svojo srečo!
  In kako se smeji! In razgalil svoje biserne zobe! Dekle rada ubija, to je dekle!
  In dekličine noge so gole in graciozne. Zelo rada hodi bosa po premogu. In voziti ujete pionirje. Tako cvilijo, ko se jim ocvrte pete. Tudi Alvina je zelo smešna. In Albina je tudi dekle, odkrito - super! Kako premakniti sovražnika s komolcem v brado. In cviljenje:
  - Jaz sem dekle najvišjega razreda!
  In razgalil svoje biserne zobe. Ki se iskrijo kot premagane. Bojevnik je neverjeten! Lahko je nekaj, česar se v pravljici ne da povedati, niti opisati s peresom!
  Oba sovjetska bojevnika Yaks, Laggi, Pawns, Ilys sta podrta na nebu. Lepotice so aktivne. V njih ni niti najmanjšega dvoma. In tako divja in divja lepotica.
  Bojevnice nadzorujejo krmilno palico z golimi prsti in napadajo ruske avtomobile. Ko bodo drobili, bodo zdrobili borce, kot palico na kristal. Dekleta so neusmiljena in neusmiljena. Imajo moč jeze in plamen strasti. In samozavest v zmago. Tudi če vojna že četrto leto poteka šele z ZSSR. Ampak noče končati. Albina in Alvina sta na vrhuncu priljubljenosti. In nočejo se umakniti ali ustaviti za trenutek. In premaknejo se k sebi in zabijejo sovražnika.
  Albina, ki ruši sovjetska letala, zacvili:
  - Utrujen sem od jokajočega dekleta, najraje bi utopil čevlje!
  In kako se nasmehne in se iskri z bisernimi zobmi. In zdaj si želi moškega. Rada posiljuje moške. To je zanjo zelo prijetno. Tukaj bo vzel in posilil.
  Albina zavpije:
  Seks punca je seks
  Za velik pevski napredek!
  In bojevnik bo planil v smeh ... In spet pobijmo vse naše sovražnike. Ima veliko energije. In polna mišična moč.
  In Alvina, kako rjoti:
  - Razbijmo sovražnika na gomile!
  In bojevnik se bo začel aktivno smejati! In predstavljala si je, kako so njeni fantje tacali. Je pa milo rečeno lepo.
  September je tik pred vrati... Sonce sije vse manj. Na prvi jesenski dan ruski fantje tečejo bosi po snegu, ki je pravkar zapadel v severnih regijah Rusije. Sami sebi se smejijo, razgalijo obraz in Nemcem kažejo fige.
  Pionirji z rdečimi kravatami, s kratkimi frizurami, nekateri celo na nulo. Tečejo v skokih. Njihove bose noge skoraj nikoli niso mrzle. Zelo nesramno. Tudi punce tečejo, tudi brez čevljev. Iz rožnate se okrogle pete svetijo na soncu. Čudovita sovjetska dekleta. Vitka, atletska, navajena delati malenkosti.
  In vsi se režijo in režijo na zobe ... Prvi jesenski dan je pravo veselje in žeja po svetlobi in ustvarjanju!
  In na nebu zračni boj. Mirabela, to je prva sovjetska pilotka, ki je sestrelila drugo nemško letalo. In kot vedno v enem bikiniju. Večno mlad in nikoli ne zbledi. Takšna je moč njene duše.
  Mirabela pa se rada dotika tudi moških. To ji je res všeč. Zato je pilotka ... Ko golo, mišičasto telo deklice nagubajo moške roke - je to pravi užitek. In super zabava!
  Mirabela podre še en nacistični avto in sikne:
  - Jaz sem oklepna prasica!
  Deklica celo udari po nadzorni plošči z golimi okroglimi petami. Ona je čudovita. In neponovljiv.
  Mirabella je zvita. In Agava leti proti njej. Tu sta se končno srečali dve skoraj najbolj produktivni bojevniki-pilotki. Od zadaj streljata drug na drugega. Poskušajo ga dobiti od daleč. Ampak ne deluje preveč dobro. Obe lepotci odletita s strelne črte. In agresivno razkrivajo zobe. No, ženske so psice. Trdo gledata drug drugemu v oči. Natančneje iz glave v glavo in spet streljaj. Nemški ME-262 X je še vedno bolje oborožen od Yak-9 T, sovjetsko vozilo pa je bilo sestreljeno ...
  Toda Mirabela se uspe katapultirati in prvič v svoji letalski karieri izgubi letalo. Najbolj grdo je, da je končala na sovražnikovem ozemlju. In to je slabo. Ja, takšni so edinstveni preobrati usode. In 1. septembra 1944, že peto leto druge svetovne vojne, se svet spremeni, a vladavina Fuhrerja v alternativni zgodovinski igri ostaja.
  Sovjetske čete končno zapustijo Saratov in vojska Wehrmachta se približa Kujbiševu.
  Hudi boji potekajo tudi za Orenburg.
  Tam se bosa Tamara bori, na sovražnike meče pakete z eksplozivom, jih potiska z bosimi petami in cvili:
  - Slava državi komunizma!
  Veronica strelja na nasprotnike. Z golimi prsti vrže eksplozivni paket in zavpije:
  - Za ideje komunizma!
  Victoria, ki strelja na nasprotnike in to počne kot Robin Hood v bikiniju, cvrči, meče bombe na sovražnika z golimi prsti in zavija:
  - Slava časom komunizma!
  Olya, ki je streljala na sovražnika in jih kosila s srpom, ga je vzela in čivkala:
  - Za veličino sovjetske države in veliko slavo!
  In z golimi prsti bo spet vrgel eksplozivni paket ogromne, uničujoče moči.
  Larisa, ki je streljala na naciste, je zacvilila:
  - Moja država je Rusija, za vedno si dana od Boga pod modrim nebom!
  In pomežikniti svojim partnerjem ...
  Agafya, ki je streljala na naciste, je predela:
  - Orenburg ne bo nikoli obupal! Proti sovražnikom domovine bomo!
  Dekleta so trdna in se nameravajo zares boriti do zadnje kapljice krvi.
  Orenburg se še vedno drži. Toda 3. septembra 1944 se je začel napad na Kuibyshev. In ZSSR seveda ni dobra.
  Alenka strelja na naciste in cvili:
  - Za komunizem države Sovjetov!
  In spet bo z boso nogo izstrelil granato uničujoče moči.
  Anyuta strelja na svoje nasprotnike in zacvili:
  - Branimo Kuibysheva!
  In z golimi prsti bo vrgel eksplozivni paket z veliko smrtonosno silo.
  In raztrgati veliko sovražnikov.
  Alla, ki strelja na Fritza, cvrči in trese prsi:
  - Za kozmične višine Polisije!
  In z golo peto bo granata podlegla uničenju in popolni smrti vseh agresorjev Fritz.
  Maria, ki je streljala na naciste in metala moč, ki je Fritz ohromila z boso nogo, je zacvilila:
  - Na krovu!
  In dekle se bo smejalo na vso moč!
  Marusya, ki je streljala na fašistične verige in z golimi prsti metala uničujočo granato, je čivkala:
  - Slava komunizmu in zmagam!
  Matrena je z nasmehom pripomnila, poslala še en smrtonosni raf in pokosila Fritz:
  - Domovina je sveta!
  Dekleta se borijo kot heroji.
  Preizkus letečega krožnika je bil le sprva uspešen, nato pa ni uspel.
  Tako sta se Albina in Alvina spet borili v ME-309, zelo udobnem vozilu za njihov stil.
  Dekleta so streljala na sovjetska letala in zacvilila:
  - Izjemen park in elektronski špageti!
  Albina je proti sovražniku izstrelila dobro usmerjen rafal, podrla sovjetski avto, pokazala z boso nogo in zacvilila:
  - Moj prvi korak bo usoden za sovražnika!
  Alvina je tudi streljala na sovražnika. Temeljito ga je prerezala in razkrinkala zobe:
  - Komunizem je moja usoda!
  In z golimi prsti je zadela še eno tarčo.
  Dekleta se še vedno kregajo v starem avtomobilu. Vijačni lovci še niso umaknjeni iz proizvodnje. Poleg tega se morate še vedno navaditi na reaktivne stroje in zanje razviti celotno infrastrukturo. In to ni tako enostavno narediti.
  Albina, ki je streljala na sovjetska vozila, je logično zapisala:
  - Ustvaril bom obdobje komunizma in vodil imperij do zvezd!
  In z golo peto pritiska na pedala.
  Alvina, ki je streljala na ruska vozila in jih prebijala skozi, je zacvilila:
  - Naš cilj je arijski komunizem!
  In spet je bojevnik uporabil svoje gole prste. In ukrepala je zelo hitro.
  Ko sta se obe deklici vrnili in porabili celoten bojni komplet, sta dovolili, da se njuna telesa umijejo v kopeli. Čedni fantje so jih mlatili z metlami. Albina je med ogrevanjem pripomnila:
  Še vedno potrebujemo moške!
  Alvin se je strinjal s tem:
  - Vsekakor potrebno! Čeprav smo tukaj ženske veliko lepše!
  Albina je planila v smeh in čivkala:
  - Zakaj ženska potrebuje moškega, da ima koga premagati!
  Dekleta se s tem seveda strinjajo.
  Helga iz TA-152 je streljala na sovjetske tanke in jih prebila skozenj in se nasmehnila:
  - Slava kajzerskemu komunizmu!
  In dekle se je smejalo.
  Agava je na nebu, da lovi sovjetska letala. Vse pogosteje je na nebu viden Yak-9, ki ga je najlažje izdelati. Ta stroj pa ni tako šibek. V modifikaciji T je oborožena s 37 mm topom in lahko boleče zbode Fritza.
  Agava zadene od daleč na svojem ME-262 in mu poje skozi nos:
  -Jaz sem najpametnejši na svetu, ubijam sovražnike v stranišču!
  In pomežikne v nebo svojim angelom.
  A tu je spet Mirabela v zraku. To dekle kljub vsem izgubam ne izgubi srca.
  In celo začne peti, skladati na poti;
  Pridružil sem se komsomolu in igral
  lepa sanjska punca...
  Mislil sem, da bo svet večen maj,
  Vsak dan je rojstvo pomladi!
  
  A iz nekega razloga ni šlo.
  Nekako se ne morem zaljubiti...
  No, povej fantom, ki so mi na milost in nemilost,
  Življenje je zelo trpežno veslo!
  
  Nenadoma je vojna nenadoma zagrmela,
  In orkan je hitel v smrt ...
  In moje dekleto močno telo
  Takoj lahko dobite udarec!
  
  Nočem, verjemi, dam,
  Boj za domovino do konca...
  Granate nosimo v močni torbi,
  Stalin je v srcih zamenjal očeta!
  
  Bojevniki so v Rusiji odlični.
  Lahko zaščitimo svetovni red ...
  Zvezde neba so namakale žamet,
  In lovec se je spremenil v igro!
  
  Jaz sem bosonogo dekle, ki se bori
  Poln zapeljevanja in ljubezni...
  Will, poznam mesto v tem raju,
  Ne moreš graditi sreče na krvi!
  
  Bojevniki velike domovine,
  Odločno se bomo borili blizu Moskve ...
  In potem sanje pod komunizmom
  Proti peklu s Satanom!
  
  Pogumni ruski fantje,
  Da se pošteno borijo do konca ...
  Udarili so iz mitraljeza,
  Po potrebi z zlato krono!
  
  Niti krogla nas ne more ustaviti
  Jezus veliki Bog je vstal...
  Dnevi plenskega zmaja so mimo,
  Z neba je postalo še svetlejše!
  
  Ljubim te, draga Lada,
  Najvišji bog Svarog bo v slavi ...
  Boriti se moramo za Rusijo
  Najboljši Beli Bog je z nami!
  
  Ne postavljajte Rusov na kolena
  Verjemite nam, našega mesa ni mogoče obvladati ...
  Stalin in veliki Lenin sta z nami,
  Tudi ta izpit je treba opraviti!
  
  Bolečina domovine je tudi v našem srcu,
  Verjamemo v njeno veličino...
  Hitro odpiramo vrata v vesolje,
  To bo zelo sladko življenje!
  
  Bose smo lepe punce,
  Hitro tečemo skozi snežne zamete ...
  Ne potrebujemo te grenke vodke,
  Kerubin širi krila!
  
  Za domovino, dekleta bomo stali,
  In odgovorili bomo Fritzu, brez zla,
  Peklenski Kajn bo uničen,
  In zdravo Kristusa Odrešenika!
  
  Prišla bo doba - ne bo bolje,
  Mrtvi bodo za vedno vstali ...
  Vesolje bo postalo živi raj,
  Vsem ljudem se uresničijo sanje!
  . POGLAVJE #11
  Septembra 1944 je minilo v hudih bojih ... Fritz so lahko obkrožili Kuibyshev in Orenburg, zato sta bila ta mesta obsojena na propad, a kljub vsem težavam so se borili.
  Dekleta so pokazala izjemno odpornost ... V začetku oktobra nacisti še niso zavzeli Kuibysheva in napadli Penzo. In bitke so začele vreti za to mesto.
  Tam sta se borila Natasha in njena ekipa.
  Deklica je z boso, graciozno nogo vrgla granato in zakukala:
  - Za ruski duh.
  Po tem je Zoya streljala iz baze. In izbil nemški tank "Lion" -2.
  Nemci so gibanje nekoliko upočasnili ... Pantherje in T-4 so odstranili iz uporabe. Toda medtem ko so ti stroji še vedno v uporabi. Pravzaprav je Panther dober uničevalec tankov in je precej znosno zaščiten na čelu. Toda deske so njen problem. Vendar pa je "Panther" -2 ob straneh zaščiten, ne zelo dobro. Toda večina orožja je shranjena.
  Razvoj serije E je v teku ... Tanek E-75 obljublja, da bo postal vozilo nove generacije s odlično pokritimi stranicami. Nemci to izkoriščajo. Naloga je dobiti tank, ki ni pretežak, hiter in dobro zaščiten. Prvi tovrstni poskus je bila Miška, vendar je praksa pokazala prekomerno težo tega rezervoarja. Namesto tega je bil E-100 že v izdelavi. Ta tank je imel strožjo postavitev in nižjo silhueto. Na splošno se je njegova teža v primerjavi z miško zmanjšala na sto trideset - sto štirideset ton. Stranice so bile nameščene pod racionalnimi koti. Debelina stranic je skupaj z zasloni dosegla 210 mm. Oborožitev je enaka tisti pri Mausu, 128-milimetrski in 75-milimetrski puški s kratko cevjo. Nemci so vgradili močnejši motor s 1500 konjskimi močmi, tank pa se je po avtocesti premikal s štiridesetimi kilometri na uro.
  Kar je na splošno zadovoljivo. E-100 je tako ali tako še vedno pretežek tank. Ampak z odličnim orožjem in zaščito.
  Njegove bojne lastnosti morda niso slabe, vendar sta transport tanka in njegov prevoz ostala problematična. Resnične izkušnje so pokazale, da lahko tank za razmeroma razumno prevažanje po cestah in mostovih tehta največ osemdeset ton.
  Hitler je torej dal omejitev E-75, da bi izpolnil to težo, a ustvaril zanesljiv stroj v smislu zaščite. Zakaj je bilo odločeno, da se 75-milimetrski top opusti. In naj bo postavitev čim bolj tesna: v enem bloku motor in menjalnik čez ter menjalnik na motorju. Potem bo morda dobil tank, zaščiten z vseh strani in ne pretežak.
  Hitler na splošno ni bil povsem zadovoljen z nemškimi stroji. Čeprav je bil Lev-2 verjetno bolj napreden, je bil njegov 105 mm top odveč za boj proti sovjetskim tankom in nezadosten za streljanje na neoklepljene cilje. "Panther"-2 bi lahko na splošno ustrezal vojski z orožjem in čelno zaščito, vendar bočno še vedno ni bilo dovolj, a so vozne zmogljivosti zadovoljive.
  Fuhrer je zahteval ustvarjanje tanka, ki bi v vseh pogledih ustrezal vojski.
  A tega ni tako enostavno doseči. Ali je mogoče s pomočjo posebnih podstavnih vozičkov in vzmeti maksimalno strniti postavitev in olajšati šasijo ter nekaj izvleči iz karoserije. In posadka uredi dejansko ležeče.
  Takšen razvoj bi lahko bil precej obetaven. Prvi tank E-75, poenoten z E-50, ni mogel tehtati več kot sedemdeset ton, in to je izjemen stroj.
  Elizabeth se je po drugi strani borila na tanku T-34-85 in ni bila povsem zadovoljna z njegovo zaščito. Krhek zaradi pomanjkanja legirnih elementov, oklep ni preveč ščitil tanka.
  Elizabeth je streljala s pomočjo golih prstov na nogah in zarjovela ter razkrila zobe:
  - Jaz sem vesoljska lisica.
  Ekaterina je premlatila sovražnika, udarila sovražnika ob bok in siknila ter razkrila zobe:
  - Za komunizem v ZSSR!
  Elena je tudi zelo aktivno streljala, ciljajoč na sovražnika, in ga zadela s smrtonosno silo, glede na to, da so bile njene noge bose, pa je zakričala:
  - Za konstitucijo zmage!
  Euphrasia je streljala na sovražnika, pri čemer je natančno uporabila gole prste in zacvilila:
  - Svarogu in Stalinu smo zvesti za veličino države!
  Takšna so borbena dekleta tukaj. Imajo najbolj izstopajočo ekipo.
  Pojavili so se nekateri tanki T-34-85 z zaščito pred naboji, kar je znatno zmanjšalo njihovo težo. Hitrost in manevriranje stroja sta se povečali. Zdaj pa bi ga lahko vzeli protitankovska puška, velikokalibrski mitraljez in številne vrste granat. In zračne puške so popolnoma prebodene. Res je, da je tak rezervoar še lažji za izdelavo, cenejši in prispeva k hitrosti gibanja.
  Zdaj, če dekleta vozijo ta avto, jim nikakor ne dovolijo vstopiti vanj.
  Elizabeth, hitro dekle ogromnega destruktivnega elementa, je logično zapisala:
  - Pogumnosti ne moreš nadomestiti z oklepom!
  Catherine se je strinjala s tem:
  - Ja, tako je, tako da ne boste prižgali!
  In kako se smejiš...
  Dekleta velikega šarma. In če so sovražniki mlačeni, potem to počnejo agresivno in temeljito.
  Ko je njihov tank porabil bojni komplet in se odselil, da bi napolnil zaloge, je Elena vprašala svoje prijatelje:
  - Tako mislijo dekleta, ali imamo možnost premagati Tretji rajh?
  Catherine je samozavestno odgovorila:
  - Kot je rekel Vasilij Terkin ... Prišli smo premagati, ne šteti!
  Elizabeth je popravila:
  - Tako je rekel Suvorov!
  In deklica je z golimi prsti vzela in zvila kos časopisa v cigareto. Smešno ji je.
  Evfrazija je pela in zibala svoje telo:
  - Jaz sem vesoljsko dekle-terminator,
  Za Fritza - kultivatorja bo zelo boleče!
  In kako se bo bojevnik smejal!
  Dekleta so se odločila za kartanje. Smešno je. In poraženci delajo sklece in počepe.
  Elena je med igro opazila:
  - Ampak resno, nimamo pravih možnosti za zmago! Kavkaz je padel in mi izgubljamo!
  Catherine je z boso nogo vrgla karto, premagala sovražnika in zacvilila:
  - Ampak imamo skrivno orožje!
  Bojevnica je planila v smeh in tudi z golimi prsti vrgla karto.
  Elizabeth je z vzdihom pripomnila:
  - Res nam je ostalo samo eno upanje za novo skrivno orožje!
  Euphrasia je cvilila in vrgla karto z golimi prsti gracioznih nog:
  - Ja, ne moremo brez tajnega orožja!
  In dekleta so v en glas zapela:
  - Naš meč gori z ognjem, posekali bomo sovražnike! Mi smo vojaki ZSSR!
  Bojevniki so uglašeni in resnično v boju.
  Toda sile so preveč neenake ... Sredi oktobra je Kuibyshev kljub temu padel ...
  Nemcem je uspelo zavzeti pomemben obrambni objekt. A deževje je ulivalo... Bilo je upanje na premor zaradi jeseni.
  Vendar so se boji na nebu nadaljevali.
  Trije sovjetski piloti: Mirabela, Anastasia, Akulina so se borili z divjim navdušenjem.
  Mirabela, ki je na svojem zastarelem, a strašnem Yak-9 T zrušila nacista v begu, je zapela:
  - Prišlo bo obdobje, doba komunizma!
  Anastasia, ki je z golimi prsti pritisnila na sprožilec, je potrdila in razkrila zobe:
  - S pesmijo bom odletel v nebesa!
  In pomežiknila svojim prijateljem.
  Akulina, ki je s pritiskom svoje gole okrogle pete na pedal zdrobila drugo Nemko, je izdala:
  - Za slavo ZSSR!
  Za dekleta je treba reči, da se posebej borijo.
  Mirabela je iz 37-milimetrskega topa sestrelila fašistični ME-262, je tvitnila:
  - Slava komunizmu!
  Anastasia, ki je z dobro usmerjenim pristopom odrezala nacista in zažagala sovražnika, je izbruhnila:
  - Slava rdečemu vesolju!
  Akulina je zelo borbeno dekle, razbil nemški avto in žvižgajoč zarenčal:
  - Za komunizem države Sovjetov!
  Bojevnike je treba opozoriti na njihovo ogromno moč.
  Albina, Alvina, Agava na drugi strani pridobivajo svoje račune. In tudi dekleta se borijo bosa in v bikinkah.
  Kako smešno je, ko so dekleta skoraj gola in v letalih.
  Albina z golimi prsti podre naenkrat več sovjetskih avtomobilov in zaškripa:
  -Za arijsko bratstvo!
  Alvina se bori tudi proti Rdeči armadi in to počne pogumno. In z golimi prsti na nogah usmerja zračne topove in seka sovjetske avtomobile ter cvilijo:
  - Za svetle ideje!
  Agava tudi sestreli sovjetske lovce in jurišna letala, jih dobesedno zdrobi in zarjoli:
  - Za zmago Tretjega rajha!
  In dekleta ne moti in sovražnika podvržejo hudemu mučenju. Še posebej lepi fantje.
  Albina je, ko je pionirju ocvrla pete na grmadi, nekoč zapisala:
  - Fantje v ocvrti obliki in s poprom so tako okusni!
  In kako se smeji. In pokaži svoj jezik!
  Alvina je to opazila in pokazala zobe:
  - Fant je ocvrt v pečici, zelo okusen s česnom!
  Agava je s pomočjo golih prstov podrla nekaj sovjetskih borcev in zavpila:
  - Mi smo vesoljski rovci!
  In pomežiknila svojim prijateljem. Je dekle redke, borbene narave.
  Albina, ki je sestrelila letala z golimi, gracioznimi izklesanimi nogami, je zapisala:
  - Rusije ne moreš razumeti s svojim umom, kako lahko izbiraš vladarje, kot je Stalin!
  Alvina je agresivno opazila, razkrila zobe in streljala z golimi prsti:
  - In naš Hitler ni nič boljši!
  Agava se je zahihitala in z golimi prsti podrla sovjetske avtomobile in zapisala:
  - Adolf, seveda, obseden! Toda hkrati se ne meri, koliko je že uspelo osvojiti!
  Dekleta so izjemno borbena in agresivna.
  In potem so dva fanta nekako živa zapekli na grmadi. Kar tako so jih preluknjali na jekleni kol in so se začeli cvreti, pa so vriskali in se zvijali. Potem, ko se fantje še niso umirili, so vse dekleta iz eskadrilje začele teči do ocvrtih pionirjev, jim odrezali koščke mesa in jesti.
  In bilo je zelo okusno, sploh če so še žive fantje med cvrtjem poprali.
  Agava je denimo z velikim veseljem pojedla dečkovo stegno. Dekleta so takrat opravila odlično delo. In od obeh fantov so ostale le kosti in drobovje. Še posebej okusna so bila mlada jetra. Njena dekleta so jedla z velikim veseljem.
  In zdaj se borijo na nebu ...
  Orenburg je padel konec oktobra ...
  Nemci so se približali Ufi. Je že precej mrzlo in sneži.
  Tamara in njena ekipa na obrobju Ufe se borijo z nacisti. Nemška pehota napada črne vojake, ki so jih novačili v francoskih in belgijskih kolonijah.
  Na vse pristope dobesedno mečejo trupla.
  Tamara se obrne, z boso nogo vrže granato in zacvili:
  - Obdobje komunizma bo znano že stoletja, verjamem, da bo Stalin naša trdna roka.
  Veronica, ki strelja, pravi:
  - Ne zlomite ZSSR!
  In z golo peto vrže eksploziven paket.
  Anfisa, ki strelja na naciste in z golimi prsti vrže še eno sporočilo o smrti, ugotavlja:
  - Veličina komunizma je z nami!
  Victoria, ki strelja na sovražnika in kosi naciste, z bosimi nogami vrže granato, škripa:
  - Naj bo slavljena velika domovina!
  Olimpijske igre gori. In potem bo to dekle-junak vrglo na naciste celo škatlo eksploziva in zavpilo:
  - Slava naši vesoljski domovini!
  In dekleta vpijejo v en glas.
  - Za ZSSR! Tam bo pionir!
  Bojevniki Rdeče armade, ki se borijo, kradejo. In ko je snežilo, se še vedno borijo bosi in v bikiniju.
  V začetku novembra so nacisti začeli napad na Uljanovsk. Mesto, v katerem se je Lenin rodil in v katerem je bila Stenka Razin hudo ranjena. To je glavna meja ruskih mest.
  Alenka se bori z nacisti. In poje sam pri sebi in z bosimi nogami meče granate na naciste:
  - Slava Rusiji, slava ...
  Tanki hitijo naprej ...
  divizija v rdečih majicah,
  Pozdravljeni Rusi!
  Anyuta je streljala na sovražnike in jih kosila ter nato z golimi prsti sprožila eksplozivne pakete žagovine, je zavpila:
  - Za Stalinov komunizem!
  In obrnila se je na celo vrsto črnih bojevnikov, pokošenih.
  Alla, ki je streljala na nasprotnike in z golimi prsti metala smrtonosno granato, je zacvilila:
  - Za domačo Rusijo!
  Maria, ki je streljala na naciste in z golimi prsti na nogah metala darila smrti v sovražnika, je zaskočila in zapisala:
  - Za vesoljski komunizem!
  Matryona, ki je streljala na naciste in kosila sovražnika, je izdala:
  - Za spremembe v bitki!
  Marusya, ki je izdolbla Fritz in jih udarila do smrti, jo je vzela in agresivno brbljala ter jo zbrisala v prah:
  - Za zmago najvišjega standarda!
  In z boso nogo je vrgla smrtonosno granato.
  Ta dekleta so kul in živahna.
  Alenka, ki je streljala in kosila sovražnike ter z golimi prsti metala granate, je zacvilila:
  - Veličina komunizma naj bo z nami!
  In deklica ga je vzela in z velikim navdušenjem razbila nemški tank.
  In tukaj je še ena modifikacija tanka Lev-2 z 88-milimetrskim topom. Stolp je ožji, rezervoar pa manjši in tehta petindvajset ton, motor pa je pri pospeševanju 1200 konjskih moči. Hiter nemški avto.
  Toda bojevnika ne moti.
  Alla je z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Za komunizem!
  Anyuta je z golimi prsti vrgla morilsko darilo smrti in zakukala:
  - Za nove meje!
  In dekle bo zažvižgalo. In nemški tank "Lion" -2 bo prevzel in obrnil, valji pa so dobesedno leteli.
  Maria, ki je streljala na naciste, je pela:
  In boj se spet nadaljuje
  In srce je zaskrbljeno v prsih ...
  In Lenin je tako mlad -
  In mladi oktober je pred nami!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika in sekala vrste, je z boso nogo vrgla granato in čivkala:
  - Prvi korak v življenju je pomemben!
  Marusya, ki je nokavtirala naciste, je zacvilila:
  - Spet vidite nad Zemljo vrtince besnih napadov!
  In takšni so bojevniki neprilagodljivi.
  A sile so še vedno neenake. Penza je že padla. In nacisti napadajo Saransk.
  Zdaj do mesta Gorky ni ostalo toliko.
  7. novembra 1944 je Stalin priredil še eno parado v Moskvi. Tudi če to ni zmaga.
  Fritz pa je z balističnimi raketami V-2 prvič streljal na Moskvo. Hkrati so mesto bombardirala reaktivna letala, vključno z bombniki Arado. To dejanje je vse močno šokiralo. Rakete V-2 so letele po visoki poti in nenadoma padle, tudi radarji jih niso pravilno videli.
  Bilo je veliko uničenj in nesreč. Med parado so bili ubiti sovjetski vojaki.
  Stalin je imel nujni sestanek v podzemnem bunkerju, ki je lahko vzdržal celo neposreden udarec atomske bombe.
  Vodja generalštaba Vasilevsky je z zaskrbljenostjo opazil:
  - Nemci imajo novo orožje velike uničujoče moči. In naši radarji ga niso videli ...
  Stalin je zavpil in jezno tolkel s petami:
  - Tukaj ste bedaki! Takšnega presenečenja ni bilo mogoče videti!
  Maršal Vasilevsky je opozoril:
  - Nekaj je bil tovariš Stalin ....
  Beria je takoj rekel:
  - To so rakete razreda A-5. Ne skrbi tovariš Stalin. Nosijo le osemsto kilogramov aminolona in stojijo kot dober reaktivni bombnik. Nemci so izstrelili nekaj deset raket, vendar ta zasnova ni vstopila v serijo, saj je bombardiranje z reaktivnimi letali cenejše in bolj praktično.
  Stalin je, ko se je umiril, pripomnil:
  - Torej ni učinkovito orožje? Zelo dobro!
  Beria je z vzdihom opazil:
  - Toda reaktivni bombniki, to je resen problem. Tovariš Stalin se mora boriti proti temu!
  Maršal Žukov je predlagal:
  - Mogoče ga bomo vzeli in bomo sami izdelali rakete. Mislim zemlja-zrak. Kaj, nadzor nad njimi po radiu, da sestrelijo letala!
  Voznesenski je opozoril:
  - Za ustvarjanje takšnih raket je potreben čas! Veliko lažje je narediti zelo poceni letala iz lesa, jih napolniti z eksplozivom in zabiti sovražnika. To bi bil slog kamikaze!
  Stalin je prikimal v znak strinjanja.
  - Da, treba je uporabiti letala kamikaze. To je naša priložnost, čeprav v resnici to samo podaljšuje agonijo naše Rdeče armade.
  Moral bi najti nekaj učinkovitejšega!
  Yakovlev je z vzdihom odgovoril:
  - Tovariš Stalin dela na novih letalih. Toda za zdaj smo osredotočeni na ohranjanje največje proizvodnje avtomobilov. Vse rezerve so porabljene in na stroje dajemo otroke od desetega leta dalje. Popolna mobilizacija, tako popolna kot supertotalna.
  Stalin je zavpil:
  - Veliko več je treba narediti! To kar počneš je premalo!
  Molotov je z vzdihom rekel:
  - Stik z zavezniki ni mogoč. Videti je, da smo sami. Poskušali so se pogajati z Japonci... Zahtevajo ozemlje do Urala, kar je nesprejemljivo.
  Stalin je zarenčal:
  - Pozimi je treba udariti na Japonsko, kaj pa Leningrad?
  Žukov je pokazal zobe:
  - Napad na Petrozavodsk ni bil tako uspešen, kot so pričakovali. Švedska je vstopila v vojno na strani Tretjega rajha in imeli smo opraviti z velikimi silami. Tako ni bilo mogoče takoj razviti ofenzive in sovražnik je, ko je potegnil dele Wehrmachta, odbil naš napad. Mesto Leningrad je v polnem obroču blokade in je temeljito vpeto. Mislim, da bo do pomladi zaradi popolne lakote celotno prebivalstvo izumrlo. In padec Leningrada bo neizogiben.
  Po zraku ga je praktično nemogoče dobavljati. Sovražnik popolnoma obvladuje nebo. Nemci še zdaj dajejo viteški križ, samo za sto sestreljenih letal.
  Stalin je jezno zarenčal:
  - Neuspešen napad!
  Žukov je prikimal.
  - Veliko železnic je pokvarjenih, mi pa smo skoncentrirali premalo sil. In treba se je pokloniti Fincem in Švedom, v obrambi so vztrajni. Ampak to še ni vse. Nemci so obšli tudi Murmansk. Zdaj je to mesto obkroženo. Ne vemo, kaj naj naredimo!
  Stalin je zarenčal:
  - Odblokiraj!
  Žukov je odgovoril:
  - Za to ni moči! In sovražnik lahko zajame celoten Karelijski polotok!
  Stalin je ukazal:
  - Potegnite sile in spustite! Pozimi Nemci niso tako močni. Možno jih bo kapitalsko pritisniti!
  Vasilevsky je zapisal:
  - Preprečiti je treba globoke preboje in tam bo naša moč vzela sovražnike!
  Stalin je zavpil:
  Borili se bomo za komunizem!
  Voznesenski je sporočil bolj vesele novice:
  - SU-100 je že utelešen, v kovini in pripravljen za množično proizvodnjo. Šasija temelji na T-34. Precej enostavna za izdelavo. Projektil je skoraj pripravljen za novo puško. Tako se bo SU-100 že pojavil na frontah. Jutri bo šel prvi stroj na fronto!
  Stalin je odobravajoče prikimal.
  - Vsaj razveselilo me je! Toda T-34-85 še ni bil odstranjen iz proizvodnje. Ne samo to, naredite oklep tanjši in zmanjšajte težo na dvajset ton. Bitke so pokazale, da slabše ne more biti!
  Voznesenski je opozoril:
  - Oklep lahko narediš iz lesa! Dnevno proizvedemo na stotine takšnih tankov, celo več kot nacisti. Toda naša vozila Fritza zlahka sestrelijo tudi z lahkimi protitankovskimi puškami.
  Žukov je opozoril:
  - Tukaj je Gerda. To je tako kul dama! Uničila je veliko naših tankov in pušk.
  Stalin je prikimal.
  - Moramo jo ujeti in ji ocvrti gole pete. Boleče kul punca!
  Žukov se je strinjal:
  - Moraš ga zgrabiti! In uničili bomo naciste!
  Beria je prikimal in zagvrknil:
  Naredimo posebno operacijo!
  Stalin je z vzdihom opazil:
  - To je odlična ideja, ampak ... Še vedno moramo nekaj dokončati!
  Beria je zavpil:
  - Ulovimo jih vse!
  Stalin je zmajal z glavo.
  - Ne... Ubijanje junakov ni dobro! Želim, da mi pripeljejo Gerdo! To je nujno!
  Beria je opozoril:
  - V živo?
  Stalin je takoj potrdil:
  - Seveda sem živ!
  Beria je zacrknil in napihnil lica:
  - Vse nemogoče, morda vem zagotovo!
  Pojavilo se je več deklet v kratkih krilih in z golimi nogami. Nosili so kozarce vina in pomežikali članom GKO.
  Ždanov je opozoril:
  - Potrebujemo več deklet v vojski! Tam bodo popravili!
  Stalin je izjavil:
  - Anastazijo, Mirabelo, Akulino nagradim z "zvezdo reda slave" z diamanti! Slava ZSSR!
  Vsi so v en glas zavpili:
  - Slava junakom!
  In ploskali so z rokami.
  Eno od deklet se je priklonilo in pokleknilo ter poljubljalo Stalinove škornje.
  Vrhovni poveljnik jo je polil z vinom in zarjovel:
  - Naša moč je naša pest!
  Beria je čivkal:
  Hitler je norec!
  Stalin je ugovarjal:
  - Ne norec, ampak utelešenje prevare!
  In vsi so spet ploskali.
  . POGLAVJE #12
  Mesto Uljanovsk je bilo v celoti obkroženo, vendar se je doslej držalo .... Konec novembra je že in sneži z zmrzaljo. Nemci niso zelo željni napada in zaenkrat streljajo.
  V zraku vreme ni zelo razgibano. Toda dekleta se še vedno borijo in kažejo čudeže poguma.
  Gerda s svojo posadko na Panther-2. Toda tank Panther-3 bi se moral kmalu pojaviti in bojevnik se resnično želi boriti na njem.
  Medtem strelja na sovjetske položaje.
  Z boso nogo je usmerila top v tarčo in streljala. Razbila je sovjetsko štiriintrideseto in začivkala:
  - Za sveto Prusijo!
  Charlotte je tudi streljala iz topa, prebodla sovjetsko havbico in zacvilila:
  - Naša sreča za veke!
  Tudi Christina je streljala, zadela sovražnika z bosimi nogami in zakričala:
  - Za takšne fante, ki so nas vredni!
  Zelo natančno je streljala tudi Magda, ki je čivkala:
  - Za veličino cesarstva!
  In na najnovejšem SU-100 se borijo štirje Elizabeth.
  Dekleta so obvladala novo samohodno puško in streljajo.
  Elizabeth je streljala z golimi prsti in pela;
  Fašistični krvnik mu raztrga ramena,
  Tukaj je stojalo, klešče, svedri pri roki!
  Hoče hromiti telo duše,
  Nepomembna pošast, a izgleda kul!
  
  Obljublja denar, ladje v morju,
  Kaj lahko da celo naslov!
  Res te postavi na kocko,
  Konec koncev ste zanj le truplo in igra!
  
  Želi vedeti o našem poslu,
  Kaj je novega v verigi ubogih v okove!
  Zato se bom velikodušno vozil,
  Da pozabi očeta in celo mamo!
  
  Toda trdno bomo služili domovini,
  Ne more nas zlomiti krutost krvnika!
  Veja se bo upognila od sunka vetra,
  In goli dojenčki jokajo!
  
  Da, izgubil sem prvi težak krog,
  Toda Vsemogočni bo dal priložnost, da se povrne!
  In potem bom sam poslal sovražnika v nokaut,
  Moja pest bo trdo čeljusti plazilca!
  
  Domovina mi daje tako moč
  Da je mogoče premagati bolečino vsega mučenja!
  In pojdi iz tega groba brez dna,
  Da ne bi požrl, jezni medved!
  
  Še malo in rešitev je blizu -
  Dosegli bomo zmago nad sovražnikom!
  Živeti pod okriljem luči komunizma,
  Tako, da sonce preplavi hišo z zlatom!
  In dekleta so pela in streljala iz novega, smrtonosnega topa. So izjemno mogočni bojevniki.
  Elena je v smehu pripomnila:
  - Komunizem bo zgrajen, verjamemo vanj!
  Catherine se je strinjala s to izjavo:
  - Gradimo komunizem in zmaga bo!
  Evfrazija ga je vzela in klokotala, streljala s pomočjo golih prstov in zadela Panterja.
  Potem je bojevnik zacvilil:
  - Oh, komunizem, komunizem! Sofizem bo močno zdrobljen!
  In "Panther", udarjen v čelo in od daleč.
  To so dekleta, ki jih ne moreš tako zlahka zlomiti.
  Zdaj prihaja december ... Japonci so se v razmerah mrzlega vremena skoraj nehali boriti.
  A na nebu kljub zimskemu vremenu še vedno potekajo boji.
  Tukaj sta Toshiba in Toyota, dva japonska pilota, ki se borita kot obupana krajdovalca.
  Toshiba z golimi prsti ruši sovjetska letala in na ves glas vzklikne:
  - Imam super dekle!
  Toyota, ki nokavtira ruskega borca in pokaže svoje biserne zobe, samozavestno potrjuje:
  - In tam je ženska hiper!
  Japonke so seveda borke ogromne začetne moči. Časti samuraja se ni mogoče upreti.
  A v vsakem primeru je nebo še vedno v polnem razmahu.
  In na kopnem so se štiri dekleta ninja lotile iztrebljanja sovjetskih vojakov.
  Modra ninja je priredila sprejem na mlin na veter, odrezala več ruskih borcev in z golimi prsti izstrelila zrno eksploziva ogromne uničujoče moči.
  Raztrgala ga je in tvitnila:
  - Pozdravljena Japonska!
  Rumena ninja je zapela tudi tehniko metulja z meči. Odrezala je številne tekmece in zacvilila:
  - Za komunistično maščevanje!
  In z golimi prsti, kako začeti uničujoče sedanjost uničenja.
  Potem zamrmra:
  - Za veličino Japonske!
  Rdeča ninja je priredila helikopterski sprejem z meči. Z golimi prsti je vrgla smrtonosno darilo smrti in zacvilila:
  - Za mojo ljubezen!
  In potem je pripomnila:
  - In kje se maščuje komunist?
  Rumena ninja, ki je sekala ruske vojake in znova z golo peto vrgla granato, je izdala:
  - In kljub temu, da bo juha z mačko!
  Bela ninja, ki je sekala svoje tekmece in z golimi prsti vrgla dar smrti, je izdala:
  - Zmagali bomo za ideje komunizma!
  In vsi štirje bojevniki se bodo v zboru smejali in pokazali svoje biserne zobe.
  December je minil hitro... Po obleganju so Nemci zavzeli tako Ufo kot Saransk. Toda Uljanovsk je še vedno zdržal v popolni blokadi.
  Stalin je ukazal, da se novo leto za vsako ceno zadrži v mestu, kjer se je rodil Lenin.
  Vendar so se Nemci kljub zmrzali že približevali Kazanu. Tako je bila ZSSR na robu popolnega razpada.
  Kaj storiti v ZSSR, še ni bilo jasno in ideje.
  Stalin je novo leto praznoval v Moskvi in v bunkerju. Njegov pogled je bil mrčen, a želja po boju ni oslabila.
  Hitler se je medtem odločil, da si priredi farso, v Libiji, kjer je toplo.
  In tam je užival v spektaklu boja z gladiatorskimi dekleti.
  Na silvestrovo se ni zgodilo nič kaj dosti, razen bombardiranja Moskve.
  In izid prve serije "Panther" -3. Ta tank je imel debelino oklepa "Tiger" -2, vendar z velikimi pobočji in je tehtal le petindvajset ton. In njegova višina se je zmanjšala za manj kot dva metra. Zmogljiv motor s 1200 konjskimi močmi je nameščen v enem bloku in čez menjalnik. Sam avto se je izkazal za odlično oboroženega in z odlično optiko ter hidravličnim stabilizatorjem. In v ozki kupoli je bil top 88 mm v 100 EL, zelo natančen in oklepno prebojen.
  Gerda in njena ekipa sta odšli v tem avtomobilu. Popolna in lažja tekaška oprema, odlično tekla po snegu. Ta rezervoar je na splošno popoln. In njegov oklep z velikimi pobočji odlično ščiti čelo avtomobila. Posebej močno je zaščiten zgornji del 150-milimetrskega ohišja pod kotom 40 stopinj od vodoravnice. In to je približno 330 milimetrov oklepa pod kotom devetdeset stopinj. Noben sovjetski top ne bo prebil vrh trupa Panther-3. Dno zavzema tretjino površine čela telesa v 120 mm in pod enakim kotom ter tudi skoraj neprepustno.
  Čelo stolpa je debelo 185 milimetrov in pod kotom 50 stopinj, tudi neprebojno za sovjetske puške.
  Toda tukaj so stranice šibkejše pri 82 mm z naklonom in jih je mogoče vzeti. Zlasti SU-100, nova sovjetska samohodna puška, ki je hitro pridobila priljubljenost med vojaki zaradi enostavne proizvodnje in oklepnih topov.
  Gerda je izstrelila prvi strel na sovjetske čete. Preluknjala je tank IS-2 in se izrazila:
  - To je dober borec!
  Charlotte je opozorila, da je streljala na sovražnika in se prebijala skozi sovjetski stroj s pritiskom na gumb z golo peto:
  - Ta tehnika je skoraj brezhibna!
  Kristina, ki je z golimi prsti namerila hiter avtomatski nemški top, je zapisala:
  - Oklep na krovu je precej šibek! Imeli bi močnejši avto!
  Tudi Magda je streljala z boso nogo, jo je jezna prijela in zavpila:
  - Samo trojka bi bila, a trojka se zabava!
  In dekleta so se v en glas zasmejala ... Tank je res dober, predvsem njegove vozne lastnosti.
  Opravil bojne teste in avtomobil E-100. Je pa težka. Ampak dobro zaščiten. In njene puške ni mogoče vzeti tako zlahka.
  In v njem sedijo tudi nemška dekleta. In kljub mrazu bosi in v bikiniju.
  Adala, ki je streljala na nasprotnike in zadela sovražnika, se je logično izrazila:
  Živeli bomo v komunizmu!
  In z golo peto, kako pritisniti ....
  Agatha, ki je streljala na sovjetske položaje in z golimi prsti udarila nasprotnike, je zacvilila:
  - In veličina naše zmage bo stoletja!
  Agnes je tudi izstrelila šrapnele na sovjetsko pehoto, seveda z boso nogo in zavpila:
  - Ne, ne bomo se predali Fuhrerju!
  Deklica na tanku, Athena, je z golimi prsti udarila sovražnika in zavpila:
  - Za Fuhrerja, ne za Fuhrerja!
  Agnes se je zasmejala in pripomnila:
  Smo pleme supermen!
  Andriana, ki je streljala na sovjetsko baterijo in uničevala sovražnikove položaje, je pokazala jezik in izdala:
  - Veličino Nemcev prepozna planet!
  In z golim kolenom, kot da bi pritiskal na sovražnika.
  Agatha, ki je vodila ogenj, je opazila:
  - Zmaja bomo raztrgali na koščke ...
  Tanek E-75 še ni bil pripravljen. Führer je zahteval, da je teža 55 ton in motor 1500 konjskih moči za visoko mobilnost, s stranskim oklepom najmanj 170 mm na visokih pobočjih. In potreboval je čas.
  Toda medtem ko nacisti vseeno zmagujejo ... Januarja je Uljanovsk končno padel. Fritz je začel napadati Gorky in Kazan.
  Do zdaj so plezali onkraj Moskve.
  Stalin je bil jezen, vendar ni mogel storiti ničesar. Pravzaprav, kaj počneš tukaj, popoln neuspeh ...
  Toda dekleta se borijo na nebu in na tleh ...
  Tako je Nataškin SU-100 z zračnim napadom razbil nemško jurišno letalo. Izkazalo se je precej kul. Čeprav ne ravno pameten in iznajdljiv. Vendar Natasha sploh ni prvošolka, in kako se bo zdrobila.
  . Zdaj je bila deklica v že znanem tanku T-34. Samo majhen prijatelj. Kupola je večja, puška pa 85 mm namesto 76. Podvozje je enako.
  Dekleta so se obrnila. So enaki kot prej, v istem bikiniju. In tukaj je avto sovjetske izdelave. Na mestu so tudi školjke.
  Superman-Natasha se je nasmehnila z zadovoljnim pogledom:
  - Kje so nacisti?
  V notranjosti rezervoarja se je pojavila podoba mladega glasnika. Malček je začivkal:
  - To je tank, ki se je pojavil na frontah druge svetovne vojne v štiriinštiridesetem letu in je še vedno v službi Rdeče armade. V nasprotju z njim, E-25. Samohodna puška z 88 mm topom in 120 mm čelnim oklepom. Lepo se boriti!
  Dejansko lahko v daljavi z velikimi težavami vidite nemško samohodno pištolo. Počep, z dolgim trupom. Dekleta, ki so tako zgodaj zapustili fronte velike domovinske vojne, ne poznajo. Toda Superman-Natasha je takoj opazil:
  Lahko nas dobi. Ima dolžino 71 EL.
  Zoya je takoj predlagala:
  - Moral bi se premakniti, da te ne udarijo!
  Futuristka Angelica je jezno pripomnila:
  - Prekleto! Takoj so zdrsnili avto, ki je bil boljši od nas!
  Njihov mladi kustos je jezno izjavil:
  - In še vedno je malenkost! E-75 bi bil še slabši! Ne bi se ga prebili iz katerega koli kota. In tako naprej!
  Superman-Natasha se je prekrižala in siknila:
  - Kot pravi komunist ti rečem - k vragu!
  Futuristka Angelica je zalajala in topotala z boso nogo:
  - Nastopimo!
  Sovjetski avto je malo počasi zagnal in brenčal. Nemca je nerealno preluknjati v čelo in Fritz bi moral iti na krov. Toda poskusiti? Izstreli iz svojega topa z dolgimi cevmi ... Ostaja le, da se zanesemo na hitrost.
  Superman-Natasha jezna. Navadna nemška samohodna puška in celo lažja od štiriintridesete je v zmogljivosti toliko boljša. Tukaj nehote znoriš.
  Sovjetski avto se približuje. Na srečo je menjalnik boljši kot prej.
  Svetlana počiva bose pete in čivkala:
  - Fuhrer se hitro obrnemo!
  Futuristka Angelica to potrjuje:
  Uničili bomo Hitlerja!
  Zlatolaska Zoya je zavpila:
  - Hitro ga udari!
  V tistem trenutku je težka granata nacističnega topa zadela tik ob dno stolpa. Dekleta so dvignili in odnesli v raztrgani kovini.
  In sekundo pozneje so bili vsi štirje skoraj popolnoma goli v spodnjicah in viseli na stojalu. Pod bosimi nogami lepotic je gorel ogenj. Plameni so lizali gole, graciozne podplate deklet.
  Superman-Natasha se je poskušala trzati, a so bile njene noge tesno stisnjene v nogavice in raztegnjene žile so zelo bolele. Šlo je za klasično stojalo s tradicionalnim pečenjem s petami. In noge deklet so zelo seksi, ogenj, ki liže podplate, pa jih naredi še bolj privlačne.
  Boli pa lepotice. Poskušajo se osvoboditi. Toda blazinice so zelo močne. In dekleta Valkyrie mu obešajo tudi uteži.
  Tudi bojevniki v kratkih krilih, z bosimi nogami, golimi rokami, a telesa so prekrita s srebrno verižico. S pokerji grabljajo ogenj in mečejo oglje, da so pete bolj ocvrte.
  Tu stojalo zvije sklepe, ogenj pa se popeče od spodaj. In potem se je pojavil princ iz dinastije kralja Wilhelma. V rokah avgustovskega dečka, princa demiurga, ki je drugi milijon dolarjev zamenjal za položaj v SS, bič bodeče žice. In tudi njene Valkirije se ogrejejo z metalcem ognja.
  Princ-božanstvo je pomežiknilo in kako bi udaril Supermana-Natashko po mišičastem hrbtu. Čeprav je dekle pogumno, jo je zadela taka bolečina od pet do zatilja, da je lepotica divje zavpila.
  Fant-princ je Zoyo zadal naslednji udarec. Čeprav je močno stiskala zobe, si ni mogla pomagati, da bi kričala. In na hrbtu so se pojavile krvave črte in opekline.
  Barbarossa mlajši je z nasmehom rekel:
  - Še vedno se moraš naučiti!
  Naslednji udarec je padel na futurist-angelico. In to dekle si ni moglo pomagati, da ne bi kričalo. Fant je v ogenj dal boso nogo svojega otroka. S spretnimi prsti je vzel kos premoga in vrgel rdečo zver v obraz. Zakričala je še glasneje, bolelo je!
  Barbarossa mlajši je rekel z zadovoljnim pogledom:
  - Ampak hotel si iti z Nemci!
  Potem je premagal tudi Svetlano. Ker čeljusti ni stisnila, je tudi zavpila. Kljub temu je bil bič razgrete bodeče žice še bolj boleč kot plamen pod bosimi nogami. Poleg tega so dekleta že leta navajena brez čevljev, njihovi podplati pa so zelo elastični in vzdržljivi.
  Toda ogenj opeče tudi njih. V rokah že držijo Valkirije in biče iz razgrete žice.
  Superman Natasha je na vso moč zavpil:
  - Ja, kaj je?
  Barbarossa ml. pravi:
  - Zaslišanje neposlušnih dam! Ste v ujetništvu in boste odgovarjali za vse!
  Natasha je zapisala:
  Nočemo umreti tako! Dajmo, izpustimo in še naprej se bomo borili!
  Barbarossa Jr je zarenčal:
  Zakaj te je pustil?
  Angelica je odgovorila:
  - Mi smo čarovnice in človeku, ki nas bo rešil, lahko damo najdragocenejše darilo od vseh možnih!
  Barbarossa Bock je bil presenečen:
  - Ja, in kaj mi boš dal?
  Natasha je samozavestno izjavila:
  - Naredili vam bomo večno mladost in nikoli se ne boste postarali!
  Malček je prikimal.
  - Ja, lahko te izpustim! Ampak kako lahko to dokažeš!
  Natasha je izjavila:
  "Daj roko v ogenj in ne boš poškodovan!" Videli boste, da lahko pričaramo!
  Barbarossa mlajši je previdno dal roko v ogenj, se pomaknil in z nasmehom odgovoril:
  - Ja lahko! No, kakšna je tvoja svoboda v zameno za mojo nesmrtnost!
  In dekleta imajo novo priložnost. In vojna še vedno traja ... Januarja sta bila zavzeta Gorky in Kazan.
  V začetku februarja so Nemci ter Finci in Švedi zavzeli Karelijo in nadaljevali z napadom na Arkhangelsk. Stanje se je dramatično poslabšalo.
  Elizabeth so premestili na SU-100 v to mesto.
  Tam se je borila. februarja in zmrzali. Toda dekleta se še vedno borijo bosa.
  SU-100 tehta le osemnajst ton z neprebojno zaščito. Je ranljiva, a mobilna. In ne bi smela stati v zasedi, premikati se mora, da je ne zadene.
  Ko se premikate, se rezervoar segreje in dekleta v bosih nogah in v bikiniju niso tako mrzla.
  Elizabeth, ki je streljala na naciste, je pela:
  - Ampak to so pogoji! In tukaj je sreda! Vendar je mraz dober za vaše zdravje! Hladno vreme je dobro za naše zdravje!
  In z golimi prsti, kako nabiti naciste. In T-4 ta majhen tank je pokvarjen.
  Bojevnike je treba opozoriti na borce ogromnega razreda.
  Ekaterina tudi strelja z bosimi nogami in cvili:
  - Komunizem naj bo!
  Elena, ki je prav tako streljala na sovražnika in ga prebijala, se je oglušno zasmejala:
  - Čaka nas nora zmaga!
  Ephrasia, ki je prebijala tanke Wehrmachta z bosimi nogami, modrimi od mraza, je samozavestno odgovorila:
  - Nič nas ne bo ustavilo!
  Ti bojevniki so preprosto super!
  Ampak, žal, njihovo junaštvo je izredno malo... Padel je tudi Arhangelsk... Očitno ni dovolj streliva....
  Nemci se od zadaj premikajo proti Moskvi. Marca so se bitke odvijale za Ryazan. Hitlerjeve horde tečejo naokoli z vzhoda ...
  Potrebni so nujni ukrepi.
  Moskva še vedno vztraja in Stalin je sestavil varnostni svet. Razprava je bila živčna. Novih idej ni bilo.
  Samo Beria je predlagal:
  "Mogoče bi res morali ponuditi mir Tretjemu rajhu pod kakršnimi koli pogoji, le da se nas ne dotaknejo!"
  Stalin je jezno odgovoril:
  - To ni konstruktiven pristop, tovariš Beria! Potrebujemo močne poteze!
  Maršal Vasilevsky je iskreno odgovoril:
  - Vaša ekscelenca nima rezerv! Skoraj vsi so bili zmleti v neenakih bojih. Poleg SU-100 v seriji ni drugih vrst novega orožja. Res je, IS-3 bo kmalu pripravljen, vendar je ta tank težko izdelati in ga bo v trenutnih razmerah težko lansirati v serijo.
  Maršal Žukov je jezno opazil:
  - Če ne moreš zmagati, potem ostane samo ena stvar - umreti dostojanstveno!
  Stalin je hotel nekaj povedati, a pojavilo se je boso dekle v kratkem krilu. Z golimi petami je prinesla pošiljko.
  Stalin je pobegnil z očmi po njej in jezno zarjovel:
  - Leningrad, ki ni mogel vzdržati lakote in večmesečne blokade je padel! Zdaj so naše drugo mesto ujeli Fritz!
  Maršal Žukov je razširil roke in opazil:
  - Oh, veliki Stalin ... Grozno je!
  Beria je predlagal:
  - Mogoče v čast tega streljati tisoč ljudi?
  Vrhovni poveljnik je zavpil:
  - Utihni plešasti idiot! Nekaj je treba narediti!
  Molotov je jecljal in živčno božal gola kolena deklet:
  - Ponudimo Nemcem začasno prekinitev ognja in šele nato začnimo mirovna pogajanja pod kakršnimi koli pogoji.
  Stalin je zakričal:
  - Poskusi! A predaje ne bo. Moskva bo padla, mi bomo vodili gverilsko vojno!
  Beria je z laskavim nasmehom opazil:
  - Toda to bo le povečalo obseg trpljenja ljudi, tovariš Stalin. Mogoče je...
  Stalin je odločno udaril s pestjo po mizi:
  - Ne! Naj Molotov predlaga pogajanja! In nič drugega, sranje do konca!
  Nemci so sredi marca obkolili Ryazan. Sovjetske čete so se zaradi pomanjkanja streliva prebili iz mesta.
  Alenka in njena ekipa tečejo, bosi migljajo po spomladansko stopljenem snegu.
  Deklica strelja na naciste in poje:
  - Slava našemu duhu, slava veliki državi!
  In z boso nogo bo vrgel morilsko darilo smrti. In razkropiti naciste na vse strani.
  Anyuta, ki je streljala na nasprotnike, je izdala:
  - In naš udarec, sveto darilo in honorar!
  Alla prav tako teče, strelja na naciste, z boso nogo vrže eksplozivni paket premoga in sikne:
  - Nikoli ne bomo obupali!
  In zdaj bleščeča Marija, ki strelja na naciste in jih temeljito kosi ter reži z nasmehom na zobe, cvili:
  - Nihče nas ne bo ustavil!
  In njena gola peta je poslala uničujoč paket smrti in uničenja.
  Marusya, ki strelja na naciste, povsem logično ugotavlja:
  - Komunizem ne bo nikoli zbledel!
  Matryona, ki strelja na sovražnika in kroji vrste, povsem logično in racionalno ugotavlja:
  - In vera v stranko bo ostala stoletja!
  In goli prsti bodo dali darilo uničenja.
  Dekleta sta pobegnila iz ringa. A situacija je še vedno napeta.
  In nimajo kam.
  Spomladanska otoplitev je nekoliko odložila napredovanje Nemcev. Poleg tega so se nacisti združili z Japonsko in nadaljevali z okupacijo Srednje Azije.
  To jih je tudi zmotilo in april je minil razmeroma mirno. In maja je bil končno izdan prvi sovjetski tank IS-3. In lahko bi ga dostavili na prvomajsko parado.
  Ostareli in oslabljen Stalin je to gledal zgrbljen. Njegov izraz je bil smrtno utrujen.
  IS-3 zaradi zahtevnosti proizvodnje še vedno ni mogel postati serijski.
  Njegova bistvena razlika od obeh je bila le oblika stolpa. Bila je kot leteči krožnik, njeno čelo pa kot žerjavov kljun. Seveda je povečan kot naklona dobro zaščitil čelni del, vendar je zapletel izdelavo. Poleg tega je bil spodnji del čela ranljiv, in če je projektil zadel tja, ni več odbijal.
  Stalin je zamahnil z roko in izginil v bunkerju, začel se je naslednji nacistični napad. V zračnih napadih sta sodelovala TA-400 in Yu-287 z vzvratno zamašenim krilom.
  In spet so po radiu izstrelili balistične rakete, vodene s krili.
  Kremelj je utrpel veliko škodo.
  Stalin je resno razmišljal o begu njihove Moskve.
  Sredi maja, ko so končali prerazporeditev Srednje Azije, so nacisti začeli ofenzivo proti Moskvi z vzhoda in zahoda. Sledila je še ena huda bitka.
  Sovjetske čete so se junaško borile. Toda sile so preveč neenake. V bojih so se pojavili tudi tanki E-75 Tiger-3. In množično "Panther" -3. Takšni boji so, recimo, izjemni.
  Do konca maja v začetku junija so nacisti zaključili tako rekoč popolno obkroženje Moskve.
  Stalin je slovesno napovedal, da bo ostal v prestolnici in bo tam stal do smrti.
  Moskva je bila obstreljena in bombardirana. Obkrožale so jo zelo močne obrambne linije, ki jih ni tako lahko premagati. V prestolnici so bile skoncentrirane ogromne zaloge streliva in hrane.
  In Stalin je bil v podzemnem mestu razmeroma varen.
  Hitler je 22. junija 1945, ko so minila natanko štiri leta od začetka velike domovinske vojne, ukazal ustaviti napad na prestolnico, namesto da bi ga sistematično uničil s topništvom in letalom. In še naprej samozavestno bombardirajte.
  Temeljna ofenziva se je preselila v Sibirijo. Zavzeti je bilo treba Sverdlovsk in Čeljabinsk, dokler ti mesti nista prekrili snega ... Konec junija v začetku julija sta bili po trdovratnih bojih zavzeti obe ključni mesti ... Nemci so se premikali čez Sibirijo. Sovjetske vasi so padale ena za drugo.
  Tu so se nacisti septembra 1945 približali Novosibirsku. Tudi za to naselje so se začeli boji.
  Rdeča armada se je borila skupaj z lokalnimi milicami. Tamara se je tukaj borila kot junakinja.
  Konec septembra je, sneži in zmrzuje. In bataljon deklet se bori bosi in kaže čudovito junaštvo.
  In bojevniki se borijo kot panterji.
  Tamara se je obrnila, z boso nogo vrgla eksploziven paket premoga in zacvilila:
  - Nihče nas ne bo ustavil! Nihče nas ne more premagati!
  Druga dekleta obupno zavpijejo:
  - Umrli bomo, vendar se ne bomo predali!
  In boj se nadaljuje ...
  Novosibirsk je padel šele v začetku novembra ... Vojna se je nadaljevala. Sovjetska zveza še vedno ni kapitulirala. Moskva je bila blokirana in pod ognjem.
  V podzemnem mestu je bila shranjena strateška zaloga hrane in streliva, tako da je bilo mogoče zdržati kar nekaj časa.
  Nemci so mesto nenehno bombardirali in obstreljevali.
  Na voljo je bil tudi nov težki tank "Rat". Ta stroj je tehtal dva tisoč ton in je bil oborožen z več puškami.
  Kot prebojni tank je bilo uporabljeno vozilo s 400 mm oklepom... Opravljen bojni preizkus....
  Toda obtičala se je na ježeh in jo je uničil pilot kamikaze, ki jo je zabil.
  Kljub temu se je novi tank "Rat" -2 pojavil še večji in težji ...
  Stalin je praznoval novo leto 1946 v Moskvi, ki še ni bila zavzeta. Veliki voditelj ZSSR je računal na čudež. Moskva je postala prava trdnjava.
  Zaloge hrane bi lahko trajale še nekaj let, ob upoštevanju upadanja prebivalstva zaradi bombardiranja in granatiranja pa še dlje. Toda strelivo je bilo odvisno od hitrosti in intenzivnosti napadov.
  Beria je kljub temu pripomnil:
  - Mogoče se bo tovariš Stalin strinjal s Hitlerjem glede naše svobode?
  Vrhovni poveljnik je odločno izjavil in trdno udaril s pestjo po mizi:
  - Ne govorim s kanibali Lavrentyjem! Ali razumeš!
  Beria je z vzdihom pripomnil:
  Upajmo na čudež!
  Stalin je zakvičal:
  -Potrpežljivost in malo truda!
  . EPILOG
  Novo leto 1946 je potekalo v lokalnih bitkah. Nemci in Japonci so postopoma zavzeli vsa večja mesta. Avgusta je zadnji padel Verhojansk. Nemci so imeli nove tanke AG-50 v obliki piramide.
  Tamara in njena ekipa sta se obupno borili v Verkhoyansku.
  Dekleta so bila kot vedno bosa in v bikinkah.
  Stali so do smrti. In z golimi prsti so metali eksplozivne pakete smrtonosne sile.
  In potem, ko je zmanjkalo streliva, so lahko šli skozi kleti in predore v tajgo.
  Bili so pripravljeni vzeti v roke orožje in znova voditi vojno, četudi je šlo za gverilsko vojno.
  V ZSSR so nastale partizanske cone in razvila se je podzemna vojna.
  Prestolnica je še vedno zdržala, zato jo je Hitler želel izstradati in rešiti svoje vojake, ki jih je že preveč umrlo.
  Dekleta pa so medtem iztrebila naciste in Japonce na različne načine in metode.
  Predvsem Natasha in njena ekipa.
  In končali so nazaj v T-34-85. Avto zagotovo ni nov. In za konec šestinštiridesetega leta, zastarelo.
  In tukaj je AG-50. Podobno je nizki piramidi z zelo dolgim deblom. Stroj je vseh petinšestdeset ton. Debelina oklepa iz vseh kotov je 250 mm pod kotom. Za granate je T-34 popolnoma neprebojen.
  Superman-Natasha je jezno siknila:
  - To je kot služba! Dvignite goro!
  Futuristična Angelica se je ozrla naokoli. Zdaj so bili v svojih tradicionalnih bikinijah. In nekaj lepega mi je prišlo na misel.
  In Svetlana je z golimi petami pritisnila na vzvode in zagnala tank. Siknila je:
  - Manever! Samo manever!
  AG-50 je opremljen z močnim 105 mm topom z dolžino cevi 100 EL. Sposoben je zadeti na velike razdalje. Poleg tega štiriintrideset s kakovostjo oklepa ni pomembno. En zadetek in konec.
  Svetlana začne zibati sovjetski tank. Sovražnik strelja. Projektil se celo rahlo dotakne oklepa. Ampak na srečo zdrsne. Toda moč je ogromna - uranovo jedro.
  Superman-Natashka je s svojimi škrlatnimi ustnicami zašepetala:
  - Na ikonah z žalostnimi obrazi - imperij se bo ponovno rodil!
  Futuristka Angelica je streljala z golimi prsti. Granata je zadela nepremični piramidalni rezervoar. In zdrsnil z oklepa v rikošet. Je zelo nagnjena in utrjena.
  Nemški tank je seveda neprebojen, z vseh zornih kotov, tudi za IS-7. In kje je T-34-85 pred njim.
  Spet nemški streli ... Svetlana je z golo peto pritisnila na zavore. In uspela se je izogniti tanku pred porazom. Čeprav je smrtonosno darilo zdrsnilo zelo blizu.
  Superman-Natasha je v jezi dejala:
  - Ja, zataknili smo se!
  Futuristka Angelica se je zasmejala. Hladno si je odtrgala modrček. Izpostavljene visoke prsi z jagodnimi bradavičkami. Razkrila je svoje biserne zobe. In čivkala:
  - Strahopetec ne igra hokeja!
  In pritisnila svojo škrlatno bradavico na sprožilec. Takšna je drzen in iskriv hudič. Ali pa morda prijazen, utelešen ruski angel.
  Izstrelek je izletel iz ne predolgega gobca. Odneslo je mimo ... In pristalo prav v prtljažniku nemškega avtomobila AG. Zbil ga je kot krekerja.
  In vsa štiri dekleta so v zboru lajale:
  - En, dva - imam! Fritz je dal rogove tako!
  In kako se tresejo bose noge. Tukaj so dekleta! In ko pri streljanju uporabljajo gole prsi, je to stokrat bolj učinkovito.
  Superman-Natasha je z nasmehom pripomnila:
  - Ta rezervoar je zdaj varen za nas. Toda kako ga uničiti?
  Zoya je z nasmehom predlagala:
  - In v borbenem kavbojskem slogu ga bomo pometli!
  Svetlana je pospešila gibanje svojega tanka. Toda sovražnik se je nenadoma obrnil in mu hitel za petami. Presenetljivo hitro je pospešil: navsezadnje plinskoturbinski motor. In očitno je bil hitrejši od T-34-85.
  Kot slon, ki beži iz Moske. Vse bi bilo v redu. Toda sloni se lahko premikajo celo zelo hitro.
  Superman-Natasha je jezno stopila na oklep z boso nogo in zavpila:
  - Tukaj! No, kako smo zaostali za nacisti!
  Zoya je z žalostjo v glasu zapela:
  - Vse nemogoče je mogoče v našem svetu!
  In zatresla lase, barve zlatega lističa.
  Futurist-Angelica je od veselja zapela in izstrelila še en projektil. Zadel je v oklepno krmo in se zlomil.
  - Ali gredo sanje brez primere ... Ali zapozneli venci pletejo ... Gerasim je bil nekoč neumen! Zdaj pa preklinja!
  Svetlana je strogo pripomnila:
  - Psovanje nespodobnosti je vulgarno!
  Superman-Natasha je želela povedati nekaj duhovitega. Toda potem se je pojavil še en fašistični tank. Tokrat E-75. Dobro zaščiten tudi na čelu, vendar veliko slabše s strani. Res je, štiriintrideset se še vedno ne more prebiti skozi.
  Tokrat si je Zoe slekla modrček. In razgalila škrlatno bradavico.
  Vzela ga je in s prsmi pritisnila na sprožilec. Orožje je delovalo ...
  Granata je ponovno zadela neposredno v cev masivne pištole. In stopetmilimetrski top ni bil v redu.
  In ta Nemec mu je hitel za petami. Dober način za onemogočanje najbolj zaščitenih vozil je udarec v prtljažnike.
  Superman-Natasha je veselo izjavil:
  - Vidiš! Zmagamo!
  In tukaj je tretji rezervoar. Tokrat "Kraljevski lev". Ima orožje, 450 mm bombo. Če je kaj takega zajebano, potem se sploh ne bo zdelo malo.
  Superman-Natasha se je tokrat odločila, da se ustreli. Slekla si je modrček. Kakšne visoke in čvrste prsi ima še vedno. Sveže kot dekle. In bojevnik ga bo vzel in pritisnil z rubinasto bradavico.
  Lupina je odletela ... In "kraljevski lev" je prišel naravnost v sod. In kako bo ogromen avto eksplodiral. Da je par tankov, ki stojijo ob robovih, odleteli nekaj sto metrov.
  Da, in štiriintrideset se je treslo. Avto se je skoraj prevrnil in dvignil s tal.
  Futurist-Angelica se je ob pristanku celo udarila v čelo in zavpila:
  - Kot konji osli!
  In grozila je Fritzu s pestjo.
  Superman-Natasha je bila zadovoljna in je razkrila svoje biserne, zelo velike zobe:
  - Tukaj smo dali na sovražnika! Tako kot mora biti!
  Zoya je z veseljem zapela:
  - Ljubezen in smrt! Dobro in zlo! Kaj je sveto, kaj je grešno ... Mene pa vseeno!
  In deklica je premaknila boso nogo po kovini.
  Naslednji sovražnik je E-100. Avto je nevaren. Z lansirnikom bomb in 75 mm topom z zelo dolgo cevjo. Takšna jurišna modifikacija, ki lahko opravlja vlogo uničevalca tankov. In petindvajset milimetrski top za sovjetski tank bi bil dovolj.
  In cev bombnika je pokrit s pokrovčkom.
  Superman-Natasha se je prekrižala z boso nogo in začivkala:
  - No, ga bomo premagali?
  Zoya se je s svojimi zobmi strinjala:
  - Seveda bomo!
  Futuristka Angelica je s svojo škrlatno bradavico pritisnila na sprožilec. Orožje je delovalo. Izpljunilo je morilsko obtožbo. In zlomila je razmeroma tanko, a dolgo cev nemškega topa.
  Svetlana je navdušeno tvitnila:
  - V redu! Zdaj naj streljam!
  In bojevnik je razgalil tudi njen trup. Celotna štiri skrinja je na vrhu. In zelo celo lepa, seksi, zapeljiva. Torej s takšnimi dekleti se želite ljubiti. No, kaj bi lahko bilo boljše od njih? Verjetno samo druga dekleta!
  In potem je deklica ujela trenutek, ko se je pokrovček začel odpirati. In s svojo škrlatno bradavico, kako izstreliti izstrelek na nemškega bombnika.
  In Fritz ni imel časa niti pomežikniti ... Takoj, ko ga vzame in eksplodira ... Kadeča se kovina je bila raztresena na vse strani.
  Svetlana si je podrgnila močne roke in zacvilila:
  - Jaz sem prava zmajeva punca!
  In kako se smeji! In vzel ga bo in pokazal svoj jezik!
  Superman-Natasha ga je vzela in navdušeno zapela:
  - Patriot! Sovjetski patriot! Koliko Fritzov si ubil!
  Zoya je prevzela pesem in stresla gole prsi, nadaljevala:
  - Patriot! Rdeči Patriot! In dekleta, vse vaše sanje!
  In tudi bojevnik, kako ga vzeti in planiti v smeh! In jezik bo pokazal! In razgalil svoje zobe-očnjake!
  In premaknite ročico z bosimi nogami ...
  Tu so dekleta očitno v najboljših močeh, čeprav imajo zastarel tank. In nadaljujejo s partizani.
  Toda 20. aprila 1947 se je začel nov napad na Moskvo. Udeležili so se ga Japonci, Turki in vsa tuja vojska.
  Hitlerju je na koncu zmanjkalo potrpljenja in odločil se je za konec ZSSR. In osebno s Stalinom, ki povezuje z njim gverilsko vojno, ki še vedno plamti na ozemlju Rusije.
  Na primer, če pade Moskva, se bo vojna nedvomno končala.
  In začel se je odločilen, splošni napad.
  V napad so šli tudi supertežki tanki "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 in drugi.
  Prvič, mesto je bilo izstreljeno z balističnimi raketami.
  Uporabljene so bile tudi bojne, neranljive diskete Tretjega rajha. Takšna je armada.
  Alenka in njena ekipa sta se pogumno srečala z Nemci in jim dala boj.
  Alyonka je z golimi prsti vrgla granato, izstrelila rafal in zarjovela:
  - Za ruski duh!
  Anyuta, ki je streljala na nasprotnike in kosila vrste sovražnikov, je čivkala z golo peto in podlegla paketu smrti:
  - Za veličino komunizma!
  Alla, ki je streljala na sovražnike ZSSR in metala bombo z golimi prsti, je zavpila:
  - Za mater Rusijo v komunizmu!
  Marija, ki je na sovražnika vodila dobro usmerjen ogenj in ga samozavestno pokosila, je in pokazala zobe:
  - Rusija potrebuje novega voditelja!
  Matrena je opazila, streljala in samozavestno uničevala nasprotnike ter z golimi prsti podarila še eno smrtno darilo:
  - Seveda je potrebno!
  In iz njenega meta, ki je padel v drsališče, sta trčila dva nemška tanka.
  Marusya, ki je streljala na naciste, je energično zapisala:
  - Vse je bilo v ZSSR, toda sovražnik je vzel številko!
  In z golo peto, kako bo izstrelil ubijalsko in neizprosno!
  Alenka je svoje prijatelje spodbujala:
  - Ne hitite s pokopavanjem Rusije! Imamo tudi kaj početi!
  In s prsti bose noge bo vrgel uničujoč dar uničenja.
  Anyuta, ki je streljala na naciste, se je strinjala s tem:
  - Močno bomo premagali sovražnike, reka domovine ne bo presahnila!
  In z golo okroglo peto bo deklica energično sprejela in podlegla sovražniku.
  Alla, ki je streljala na naciste in iz frače sprostila kos eksploziva ter z golimi prsti potegnila vrvico, je izdala:
  - To bo samo superman - ki bo zamenjal Stalina!
  Maria, ki je streljala z neverjetno natančnostjo in metala granate z golimi prsti, je spregovorila:
  - Vse, kar se ne spremeni, je vse na bolje!
  Matryona, ki je z dobro usmerjenimi streli podrla Fritza. In potem, ko je z boso nogo poškodovala rezervoar, je opazila:
  - Mi s svojo nespremenljivo in junaško voljo!
  Marusya je z bosimi nogami vrgla cel kup granat. Tako se je nacistična samohodna puška obrnila in zacvilila:
  - Najmočnejši bom!
  Alla, ki je z metom izbila transporter iz nacistov, granate z golo peto, je opazila in popravljala:
  - Ne jaz, ampak mi! Vse je močnejše!
  Alyonka je pela, da bi dvignila svoje borbeno razpoloženje, skladala na poti. In ostala dekleta, ki so streljala na naciste, so se pobrala;
  Mi smo dekleta države ZSSR,
  Kar je bakla za ves svet ...
  Pokažimo, spoznajmo veličino zgleda,
  Tu se pojejo junaška dejanja!
  
  Dekleta so se rodila pod rdečo zastavo,
  In bosi hitijo skozi mraz ...
  Hčere in sinovi se borijo za Rusijo,
  Včasih nevesta fantu podari vrtnico!
  
  Nad vesoljem bo rdeča zastava,
  Sijaj tako močno kot plamen bakle ...
  Konec koncev imamo junaški zamah,
  In naš transparent se iskri kot rdeča vreča!
  
  Ne verjemite, prekleti fašist ne bo šel,
  In ruski duh ne bo nikoli zbledel ...
  Zmaga bo odprla neskončen račun,
  Pozdravimo vse!
  
  Rusija je čudovita država
  Narodom si dal komunizem...
  Za vedno velikodušno dano od Boga,
  Za domovino, za srečo in svobodo!
  
  Sovražnik ne bo mogel premagati domovine,
  In ne glede na to, kako krut je bil zvit ...
  Naš nepremagljivi ruski medved,
  Ruski vojak je tako znan po svoji zmagi!
  
  Lepa sovjetska država
  Dekleta v njem so ponosna, da so lepa ...
  Za vedno nam je dana z rojstvom,
  In bodimo pošteni komsomolci!
  
  Borimo se na obrobju Moskve,
  Snežni metež in dekleta so bosa ...
  Ne dajmo domovine satanu,
  tudi s kosami natančno streljamo!
  
  Tako se dekleta v jezi nestrpno borijo,
  In vržejo goli eksplozijski paket s peto ...
  On je samo fašist, ker izgleda kul,
  Pravzaprav samo zlobni Kajn!
  
  Sovražniki ne morejo premagati deklet,
  Rojeni so pod tako zvezdo...
  Nepremagljiva pošast je naš medved,
  Kdo je domovini naredil ženo!
  
  Ruskinje smo dobre
  Ne bojimo se mučenja in zmrzali ...
  In odganjajte, verjemite v napad zle horde,
  Sovražnik se bo razjezil zaradi odmerka!
  
  Sovražnik se je lahko odrinil iz Moskve,
  Čeprav ima veliko moči ...
  Dekleta smo tako ponosne nase
  Nasprotniki izginejo vsi v grobove!
  
  Ne verjemite, Rusije ne morejo premagati sovražniki,
  Ker vsak vitez iz plenic ...
  Lovec se je spremenil v plen,
  In nasprotnik je še vedno otrok!
  
  Toda ruski duh, verjemite velikemu duhu,
  V njem se, veste, skrivajo takšne sile ...
  Zdrobljen bo sovražniku v puhu,
  Konec koncev so vitezi v bitkah nepremagljivi!
  
  Opustite svoje dvome punce
  Smo najbolj pogumni na svetu...
  Vrzimo Satanove horde v pekel,
  Namočimo nasprotnike vseh v stranišču!
  
  Sveta vojna se bo končala
  Nad planetom bo mir in jutro...
  Za vedno je s soncem, znano,
  Da bi za vedno gorelo poletje!
  
  In komunizem večen v slavi,
  In Lenin in veliki Stalin sta z nami ...
  V krvavem filmu, šele zdaj je fašizem,
  In naša volja verjame, da je močnejša od jekla!
  
  Moja Rusija vlada stoletja
  In dal srečo celotnemu vesolju ....
  Potrebujete moč jeklene pesti
  In pogum, a razumno razlitje!
  
  
  
  ČAROVNICE, KI USTVARJAJO ČUDEŽNO OROŽJE
  Gerda, Charlotte, Magda in Christina, ki jih je takrat testiral Tiger, so prav tako razvijale obetaven model: Panthers -2. Dekleta so postavila motor in menjalnik v en blok - čez in naredila stolp ozek in manjši. In menjalnik je bil nameščen na sam motor. Posledično se je izkazalo, da je "Panther" -2 silhueta pod dva metra, število članov posadke pa se je zmanjšalo na tri osebe. Debelina oklepa čela trupa se je pod velikimi pobočji povečala na 120 mm, pod pobočji pa na 82 mm. In stolpi so do 150 mm čela in 82 mm stranic, pod pobočji. Hkrati se je celotno vozilo zmanjšalo na 35 ton, kar je omogočilo, da se je spravil z motorjem s 700 konjskimi močmi in povečal hitrost in okretnost rezervoarja. Hkrati se je izboljšala tudi prehodnost avtomobila, podvozje pa je postalo lažje in veliko lažje popravljati in vzdrževati. Skupaj je šest valjev, kar je praktično in priročno. Hitlerju je bil všeč "Panther" -2 in je v serijo vstopil od triinštiridesetega septembra. Avto je uspešen, z dobro, oklepno in hitrostrelno puško. Delala in premikala se je hitro, z odlično ergonomijo.
  In kar je najpomembneje, bilo je lažje izdelati in zahtevati manj kovine. In hkrati ga je odlikovala kapitalska preživetje. Takšnega avtomobila z velikimi pobočji oklepa ni tako enostavno prebiti.
  Sovjetske čete so imele resen problem. Poleg tega so Nemci namesto programa Fau vložili v razvoj priljubljenega lovca in ustvarili XE-162, preprost in poceni za izdelavo ter zelo lahek in okreten.
  Izkazalo se je, da je ta stroj razvit v ugodnejših pogojih in razmeroma enostaven za uporabo. In ji ni tako lahko obvladati.
  Sovjetskim in zavezniškim četam sem naložil hude zračne bitke. Prazen je borec tehtal le tono in pol in je bil skoraj v celoti sestavljen iz lesa. Tako se je stroj izkazal za izjemno učinkovitega.
  Situacijo je poslabšalo dejstvo, da so nemška dekleta začela aktivno vstopati v letalske enote.
  Albina in Alvina sta začeli aktivno zabijati, ki sta se praviloma borila bosi in v enem bikiniju. In teh deklet ni bilo mogoče podrti. In sami so tako aktivno odrezali sovražnika. In kako lepe so bile te blondinke: prave Arijke!
  Albina z elegantno nogo pritisne na sprožilec in poseka nekaj sovjetskih letal in zacvili:
  - Slava tretjemu rajhu!
  Alvina pritisne na sprožilec s svojo škrlatno bradavico in zadene tri sovjetske avtomobile in zarjuti:
  - Slava naši domovini!
  Borbena dekleta - ne morete reči, da so šibke. Ne, zelo so agresivni in lahko vsakogar raztrgajo.
  Ponosna kot celota, ta vojska. In pozimi se je frontna črta stabilizirala. Mainstein je sprožil protinapad in uspel premagati sovjetske čete čez Dneper in ustvaril par velikih kotlov. Nemcem je uspelo tudi odbiti ofenzivo pri Leningradu. Tu so se zanesli na močno obrambno linijo. Poleg tega je Stalin po porazu v Ukrajini odstranil več divizij iz te smeri in dovolil Nemcem, da odbijejo napade. Fronta je zdržala in Nemci so se lahko zdržali pozimi vzdolž celotnega oboda napada.
  Gerda se je osebno borila na "Panther" -2, skupaj z dekleti. In kljub zimi sta se lepotci borili bosi in le v enem bikiniju.
  Gerda je z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palice, udarila sovražnika in zacvilila:
  - Slava našemu imperiju!
  Charlotte je tudi z golimi prsti pritisnila na ročico, podrla štiriintrideset stolp in z agresivnostjo potrdila:
  - Slava junakom!
  Kristina je udarila s pritiskom na gumb s svojo škrlatno bradavico in, udarila v sovjetski stroj, zacvilila:
  - In slava nam!
  Magda je izstrelila rafal štirih mitraljezov, s pomočjo golih prstov odrezala sovjetsko pehoto in izdala:
  - Večna, zmagovita slava!
  Tako so dekleta navihana in gola, okrogle pete se jim lesketajo.
  In na pristopu "Tiger" -2, ta tank s težo 55 ton obljublja zaščito 250 milimetrov čela in bokov 170 milimetrov.
  To z 88 mm pištolo v 71 EL, zelo spodoben avto.
  In spomladi Nemci že napredujejo v Italiji in samozavestno drobijo zaveznike.
  Zavzamejo Neapelj in napadejo Sicilijo.
  In na stotine tisoč zavezniških vojakov se preda. In jih temeljito razbijte. Nemški panterji so neustavljivi.
  In dekleta spravijo Angleže na kolena in jim poljubljajo bose, izklesane noge ter z jeziki ližejo okrogle pete lepotic.
  Junija poskušajo zavezniki napredovati s iztovarjanjem čet v Normandiji. Toda tam doživijo hud poraz. Spet na stotine tisoč ujetnikov in veliko zajete opreme.
  Roosevelt dobi srčni napad in postane onesposobljen. ZDA poskušajo omejiti tako težko vojno. Velika Britanija razmišlja o možnostih za spravo s Fritzom. Razmere še poslabšajo močnejše bombardiranje angleških mest z reaktivnimi letali. In britanski lovci takšnih letal ne morejo dohiteti.
  Tako Churchill začne prositi za mir. Toda Fuhrer je neizprosen. Poka od zavedanja lastne moči.
  Toda Britanci še vedno pristajajo na mir. In to skrbi Stalina, ki Fuhrerju ponuja premirje. Hitler se strinja, da bo za tri leta ustavil sovražnosti, pod pogojem, da ne bo partizanske sabotaže in da strani ostanejo na svojih mejah, ZSSR pa bo Nemcem prodajala nafto in kruh.
  Stalin se je s tem strinjal ... In Fritz so si odvezali roke.
  Prvi udarec je seveda Gibraltar. Ko zavzamete to trdnjavo, lahko na najkrajšo razdaljo prenesete čete v Afriko. Pri vdoru v trdnjavo so Nemci uporabili najnovejše jurišne puške MP-44, dekleta so jih tudi izboljšala: naredila so jih veliko lažje in bolj zanesljive.
  In Albina in Alvina sta se borili na nebu, dekleti, ki sta nemška letala naredila veliko bolj praktična in hitrejša.
  In zdrobili so zaveznike desno in levo. Gibraltar bi bil vzet na potezo. Franco je bil prisiljen pristati na Hitlerjev ultimat. Ne dovolite, da nacisti okupirajo vašo državo.
  Nemci so pospešili na tankih in vdrli na sovražnikovo lokacijo.
  Po padcu Gibraltarja so Fritz vstopili v Maroko. In preselili so se in zavzeli ozemlja. Tanki Fritz so se premikali predvsem v Alžiriji. "Panther" -2 hitro drsi po pesku. Nadgradili so ga z močnejšim motorjem in je dirkal. Panther-2 je s svojo zaščito čela popolnoma zadovoljil vojsko, Tiger-2 pa je bil na splošno neverjeten tank. Zavezniki so padli kot podrti.
  Nemška dekleta so se borila v puščavi, običajno bosa in v bikinijih. Kožo so mazali le s posebno zaščitno kremo, da se ne bi zažgala.
  Nato lepote ujetih Angležev postavijo na kolena in deklici oblizujejo pete. In to jim je všeč, predvsem Afričani, ki to počnejo z navdušenjem.
  Petinštirideseto leto je bilo za Nemce zelo uspešno, zavzeli so večino Afrike, Bližnji vzhod. In v prvi polovici šestinštiridesetega leta so zajeli tudi Indijo, Burmo in ostalo Afriko. In več težav je bilo z oskrbo vojakov, raztezanjem komunikacij, terenom kot z odporom britanskih in ameriških enot. Poleg tega kolonialne čete niso bile preveč pripravljene na boj. V tehnologiji imajo Nemci izjemno prednost v kakovosti. Na primer ME-262 X ima hitrost do 1200 kilometrov na uro in je oborožen s petimi letalskimi puškami. In Združene države in Velika Britanija, čeprav so bolj ali manj primerne za bojno uporabo, nimajo reaktivnih lovcev in bombnikov še bolj.
  Poleg tega so imeli Nemci diskoteke, ki so se razvijale s hitrostjo reda štirih zvokov. Zaradi laminarnega curka, ki je tekel okoli avtomobilov, so bili popolnoma neranljivi za osebno orožje. Toda zaradi tega sami niso mogli streljati. Po drugi strani pa je bilo mogoče bombo spustiti z višine in jo uporabiti v izvidništvu, in kar je najpomembneje, zabiti sovražna vozila tako, da jih podremo z reaktivnimi curki.
  Leteči krožniki so učinkovito orožje z dolgim dosegom in lahko letijo iz Evrope v ZDA. In včasih so jih vodila zelo lepa dekleta, ki so se raje borila bosa in v bikiniju.
  Tukaj sta Gertrude in Eva v letu. To sta dve čudoviti srčki. Na primer, temnopolti Američan je bil ujet. Privezan na hlodovino. In tako so po njegovi moški popolnosti dolgo jahali, da je zapornik izgubil zavest, preobremenjen.
  In zdaj je Gertrude z golimi prsti vzela in usmerila disketo proti tarči ter sestrelila ameriška letala. Tukaj je borbeno dekle.
  In tudi Eva s pomočjo golih prstov na nogi s smrtonosno silo usmeri avto na sovražnika.
  In besno zabije sovražnika, avtomobili Anglije in ZDA padejo.
  Izkrcanje Nemcev je bilo predvideno za konec novembra. Prvič, v tem trenutku nihče ne čaka. Pravzaprav vreme ni ravno dobro in je tvegano preživeti. Toda v mirnih dneh lahko preplavate Rokavski preliv in pristanete. Poleg tega so pri nočnem pristanku prednosti, saj se je ponoči veliko težje braniti.
  Nemci so v tem času zelo pobili angleško in ameriško floto.
  Tako je bil pristanek pričakovan brez težav. Močna udarna sila naj bi postali specialni bataljoni deklet, ki so bile tudi v poznem novembrskem zmrzali bose le v bikiniju.
  Pristanek se je začel 26. novembra 1946. Ob obletnici volitev v Reichstag, po katerih je Hitler prejel mesto rajhovskega kanclerja.
  Ni bilo nikogar, ki bi ustavil pristanek. In v ofenzivi so sodelovale velike množice pehote in celo najnovejši piramidni tanki. Ki ga ni mogoče prodreti pod nobenim kotom.
  Dekleta se v njih seveda borijo in delujejo pogumno.
  In nekateri bojevniki že bosi razbijajo ledeni rob na ponoči zmrznjenih lužah. In zelo se borijo. In delajo neverjetne čudeže. In ko z golimi prsti mečejo granate in Britance raztrgajo, postane izjemno kul ...
  Gerda pa se na piramidalnem tanku Tiger-4 bori s topom in lanserjem bomb, in to zelo pogumno. Pošilja projektil za izstrelkom in raztrga sovražnike.
  Deklica ne dela s pranjem, ampak z valjanjem, pritiskanjem gumbov igralne palice z golimi prsti na nogah, deklica zavpije:
  - Aktivno razkrijemo zobe, zelo močno iztrebljamo!
  Charlotte pri streljanju uporablja škrlatno bradavico, jo pritisne na gumb igralne palčke in zadene sovražnika, je čivkala:
  - Naša univerzalna gradbena ekipa!
  Lupanula z raketometom in Christina z golimi prsti. Razbila je veliko nasprotnikov in godrnjala:
  - Za veličino Tretjega rajha!
  Magda je zarjovela za njo. Tokrat z jagodno bradavico. Raztrgal sovražnika in zavjal:
  - Za arijski komunizem!
  Tukaj so dekleta na super ravni! In kako pehota deklet teče bosih in na poti meče granate. In kako velik in smrtonosen je.
  Dekleta so tako borbena in lepa.
  In drobijo Britance desno in levo. Ni presenetljivo, da je Anglija s tako ofenzivo in pristankom tako Francije kot Norveške zdržala le deset dni. To je odlično!
  Metropola je padla. In naslednja faza je potovanje v Ameriko. Februarja so Nemci kljub zimi izvedli desant na Islandiji: operacijo Ikar in zavzeli to pomembno ozemlje.
  In spet so v bojih sodelovala bosonoga dekleta iz različnih bataljonov SS.
  In uspelo jim je tako, da so z golimi petami švigali skozi sneg.
  Stalin je marca 1947 Hitlerju predlagal skupno vojno proti ZDA. Fuhrer se je s tem strinjal, vendar pod pogojem, da bo ZSSR dobila nazaj samo Aljasko, na nek način zakonito ozemlje. In ne bo zahteval več.
  Stalin se je strinjal s tem ... In začela se je invazija sovjetskih čet skozi Aljasko. Tako hitro in brutalno.
  Novi sovjetski tanki so se premikali.
  Posadka Elizabeth se je borila na prvem, eksperimentalnem in ne povsem dokončanem tanku T-54. aprila 1947. Na Aljaski je še vedno sneg, a ruske dekleta se borijo bosa in v bikinih. In tako lepa dekleta.
  Elizabeth z golimi prsti strelja na sovražnika. Ameriški Sherman zadene. In razkrije zobe bojevnik pravi:
  - Slava idejam velikega komunizma!
  Ekaterina tudi strelja z golimi prsti izklesanih nog in cvili:
  - Slava zmagovitim rezultatom naše vojske!
  Elena je tudi streljala, tokrat z škrlatno bradavico prsnega koša, sovražnika je zadela z zelo dobrimi ocenami in zarenčala:
  - Slava novim odločilnim zmagam!
  Euphrasia je udarila po nasprotnike z jagodno bradavico in z udarcem "Pershing" zalajala:
  - In zmagali bomo!
  Bojevniki so se očitno razpršili kot rovke. In tako so Američani mlačeni.
  Tukaj projektil zadene čelo tanka, a se takoj odbije. Elizabeth rjove in skače:
  - Slava idejam komunizma!
  In v odgovor pošlje tudi projektil s pomočjo golih prstov. To je dekle, ki je na resničnem poslanstvu.
  Takšne so lepote boja.
  Sovjetske čete so se zadržale na Aljaski. In maja je prispel prvi IS-7, utelešen v kovini.
  In na njem je Alenkina tankistka.
  Tukaj je tako borbeno dekle. Ko je streljal na sovražnika, ga zadene izjemno natančno.
  In pištola, kako močna: 130 mm. Sovražnika udari z velike razdalje. Za Američane je glavni tank še vedno Sherman, ki je dober le za točkovanje nemških in sovjetskih tankovskih asov. Obstaja nekoliko boljši Pershing, z močnejšo pištolo od kalibra 90 mm. In zelo majhen "Superšing", katerega pištola je kalibra 90 mm in ima dolžino cevi 73 EL, je sposobna zadati nevarno rano sovjetskemu stroju IS-7 na krovu in v bližini. Ameriške puške sploh ne jemljejo piramidalnih nemških tankov z vseh zornih kotov. IS-7 je udarjen v stran. T-54 - "Superpershing", lahko vzame blizu čela, na krovu pa na daljavo. Toda za zdaj ima ZSSR glavni tank T-34-85, ki še ni bil umaknjen iz proizvodnje in se bori z Američani. Približno je enak Shermanu in šibkejši od Pershinga.
  Zato imajo sovjetski vojaki težave. In z zavistjo gledajo na edini, prvi poskusni tank IS-7.
  Ta avto je ponosen in kul.
  Borita se tudi IS-2 in IS-3. Zadnji stroj v čelo ni predrt, razen "Superpershing". No, IS-3 se da tudi preluknjati v spodnji del trupa.
  IS-2 je nekoliko šibek v čelnem oklepu kupole.
  Dekleta Natashka in njena ekipa se borijo na tem tanku. Boj proti lepoticam. In iz IS-2 zadajajo krušljive udarce s smrtonosnimi izstrelki.
  Nataška je pritisnila na noge z bosimi prsti in morilca vrgla ven, se prebila skozi Američana in vyaknula:
  - Slava idejam dobrega komunizma!
  Zoya je pritisnila svojo škrlatno bradavico ob morilski vzvod in zavpila:
  - Za arijevski mir in red!
  Avguština je tudi razstrelila z golo peto, udarila sovražnika in zalajala:
  - Za odločilne zmage!
  In končno, Svetlana s pomočjo golih prstov vrže noge ven, poseka sovražnika in škripa:
  - Za veliko moč!
  Bojevniki Rdeče armade so napredovali po Aljaski. Prišlo je poletje in bilo je toplo, lepo je bilo dekletom v bikinkah in bosih na tankih. Nemci, ko so premagali Grenlandijo, so pristali v Kanadi. In z juga so se začeli seliti iz Argentine. V Braziliji je prišlo do razcepa na pronemško in proameriško frakcijo. Nemci so z močnim udarcem svojih bolj bojno pripravljenih divizij odločili zadevo v svojo korist.
  Nacisti so imeli močnejši in učinkovitejši jurišni karabin, ki je streljal z velike razdalje in zelo hitro. Yankeesi so trpeli poraz za porazom.
  Z juga je napredovala nova ekipa angleških deklet, ki jo je vodila Jane Armstrong ... Bojevnik se je poleti boril v Braziliji ... Proameriške sile so se počasi upirali.
  Toda v Venezueli so se bojevnice soočile z ameriškimi vojaki. Borili so se na zastarelem "Pantherju" -2, ki je bil že praktično ukinjen v korist piramidnih modelov opreme.
  Toda Britanci so bili tudi na tem tanku močnejši od Američanov. Iz puške so streljali na Shermane, ki so bili že brezupno zastareli, lahko so se enakopravno borili le s sovjetskimi štiriintridesetimi.
  Jane je z golimi prsti streljala od daleč. Zadeti sovražnika in začivkal:
  - To je veličina Britanije - ne bo zbledela!
  Gringeta je z golimi prsti udarila v sovražnika svoje izklesane noge. Razbila je Shermana in zacvilila:
  - Naše kraljestvo bo kul!
  In pokazala je svoj jezik!
  Nato je Monica streljala, z bosimi nogami zadela sovražnika v tarčo in zakukala:
  - Za odrešenje duše!
  In za njimi lupanula in Malanya. Natančno zadeti nevarnejšega Pershinga in mu zlomi trup.
  Seveda je z golimi prsti zakukala:
  - Slava idejam kraljevih sil!
  Dekleta so se borila zelo agresivno in konstruktivno.
  In v Kanadi so se premikale izbrane nemške enote. Gerda je na tanku "Tiger" -4 piramidalno zdrobila Ameriko in njene gospoščine. In zlomili so se pod močnimi sovražnikovimi udarci.
  Gerda je streljala s pomočjo golih prstov, zadela sovražnika in zavpila:
  - Za arijski komunizem!
  Charlotte je tudi udarila, tokrat s škrlatno bradavico na prsih, preluknjala ameriški avto in grgrala:
  - Za veličino Nemčije!
  Christina je zadela tudi sovražnika. Z golimi prsti izklesanih nog je zdrobila njegov oklep, kot jajčno lupino, in zažvrknila:
  - Za naše izjemne dosežke!
  Tudi Magda je ropotala, zdrobila sovražnika kot glino in zarjovela:
  - Za takšne vire, ki jih je nemogoče reči v pravljici, ne opisati s peresom!
  Treba je omeniti, da so dekleta izjemno borbena in zelo mobilna. Tudi z njimi je res zabavno.
  In potem so padli glavni mesti Kanade: Quebec in Toronto. In življenje je postalo boljše, Fritz in bolj zabavno ...
  Hitler je izjavil, da bo Amerika pokončana!
  Z razvojem atomske bombe Združenim državam ni uspelo. Vidi se, da se je sreča v tem primeru obrnila od Amerike v korist Wehrmachta. Pa kaj? Obstajajo drugi temelji za zmago in uspeh. Torej je prezgodaj za obup.
  Toda Fritz s svojimi tujimi polki so kot čete veliko boljši od Združenih držav. In sposobni so veliko pri uničevanju sovražnika.
  Tu je Gerda na primer ujela temnopoltega borca. In tako so ga mučili, silili v ljubezen, da je odvrgel kopita. In pravzaprav je zelo kul.
  Jeseni sedeminštiridesetega leta so Fritz vstopili na ozemlje samih Združenih držav. Sovjetske čete so se še vedno borile v Kanadi.
  Alenka se je na IS-7 borila s celo brigado Shermanov in Pershingov. Tukajšnji Shermani so bili iz razreda Firefly, z dolgocevnim 76 mm topom, ki je nevaren za IS-7 pri streljanju v bok. Tako so bila dekleta v resni situaciji. IS-7 ima kljub vsem svojim zaslugam top z omejenim strelivom in ne prehitro streljanjem.
  Tu je Alenka streljala s pomočjo golih prstov, udarila Američana in zacvilila:
  - Na moji vojni poti!
  Anyuta je udarila po vrsti s pomočjo škrlatne bradavice, udarila Shermana in zavpila:
  - Za zmago ZSSR!
  Alla je udarila tudi s pomočjo golih prstov. Preluknjalo je ameriški avto in zavpilo:
  - Za ideje komunizma!
  Maria je tudi udarila, s pomočjo jagodne bradavice, nasprotnika razbila na koščke in siknila:
  - Za velike Leninove rokopise!
  In Matrena se je vdala z golo peto, zdrobila Shermanov oklep in zaškripala na sam vrh pljuč:
  - Za moje viteze luči!
  To je pet, to so dekleta - hladnejšega ne najdete! In vsi so tako mladi in sveži. In dekleta dišijo po medu. Nič čudnega, da vojaki s takim užitkom z jeziki ližejo naročje Venere. In še vedno ližejo.
  Ja, IS-7 je podlegel nazaj, da ne bi bil raztrgan na koščke. Zato je to tank, vsi tanki so tank.
  Mogoče razen piramidalne nemščine ...
  Toda večina Shermanov je bila ubitih, ostali pa se umikajo.
  Tako so rezala sovjetska dekleta.
  In na nebu Anastasia Vedmakova in Alenka Sokolovskaya mlatita Fritz. Ta Pokryshkin ni kos tem dekletom. In lepotci se borijo bosi in v bikiniju. Pri streljanju se uporabljajo škrlatne bradavice prsi, kar poveča bojno učinkovitost streljanja.
  A Albina in Alvina bolje razume. Dekletom je uspelo dobiti šest stopinj viteškega križa. Najvišji viteški križ šestega razreda železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti so jim podelili, potem ko so sestrelili po več kot tisoč letal.
  Tukaj so dekleta - dekleta vsem dekletom ...
  Toda tako Anastasia Vedmakova kot Alenka Sokolovskaya sta zbrali po več kot dvesto letal. In že so imeli osem zvezd heroja ZSSR.
  Anastasia je z bosimi prsti pritisnila na strelni gumb letalske pištole in podrla ameriški avto, pri čemer je škripal:
  - Imam super dekle!
  Alenka Sokolovskaya je s škrlatno bradavico prsnega koša udarila po sovražniku, podrla tri letala in zalajala:
  - In še bolj sem kul!
  To so dekleta, taka dekleta!
  In uniči Ameriko.
  No, seveda Alvina in Albina naredita še bolj zabavno in kul.
  Alvina pri snemanju uporablja škrlatne bradavice ...
  In Albina jagoda ...
  In obe deklici zelo radi delata z jezikom z žadnimi, pulzirajočimi palicami. Imajo tako strast in vero agresije!
  Albina je pritisnila na bose prste in začivkala:
  - In gredo na morje, drzna dekleta!
  Alvina, streljanje, je potrdila:
  - Kul element, ubijalni element!
  In zdaj so se Nemci, Sovjeti in Japonci zagozdili globlje v ameriško ozemlje.
  Japonci imajo svoje borce: ninja dekleta. Zelo pogumno in borbeno.
  Tukaj je modra ninja, kako z golimi prsti izpusti britvico in odseka glave Američanom in blebetavcem:
  - Ne bodo prišli skozi!
  In mlin seka z meči.
  In rumena ninja bo držala pravo oboževalko z meči. In potem bo z golimi prsti vrgel strupene igle in jih izstrelil z ubijanjem vojakov Yankee, ki bo udaril nasprotnike.
  In zavijati na vrh svojih pljuč:
  - V vsej japonski slavi!
  In dekle z rdečimi lasmi, kot bo držal poševni mlin, in reže sovražnike.
  In potem ga bo vzel z golimi prsti in udaril po njih ter razkropil Jenkije v različne smeri. To je lepota bitke.
  In ropotati:
  - Mi smo nindže!
  In potem bo dekle z belimi ninja lasmi priredilo helikopterski sprejem z meči. Sesekljajte nasprotnike, jih zdrobite. In iz škrlatne bradavice trešči s strelo, ropota:
  - Za zmago Japonske!
  No, takim lopovom se nihče ne more upreti! Tukaj so dekleta, vsa dekleta, dekleta ...
  In so tako agresivni.
  Toda tu bitke brnejo z ogromno intenzivnostjo. Sile osi se pomikajo s severa in juga in Ameriko dobesedno stiskajo z velikanskimi kleščami.
  Tukaj je posnetek nekdaj veličastne države, ki osupne domišljijo.
  Do konca jeseni so se Fritz že precej zagozdili na ozemlju Združenih držav.
  Tu se Gerda bori v tanku Tiger-4 in se na poti spominja svojega nekdanjega,
  Tudi zelo veličastni podvigi.
  Gerda je bila rahlo v krvi, vendar je bila zadovoljna. A razpoloženje sta pokvarila grozovit smrad, ki je izhajal iz prerezanega trebuha vpiha, in strah, da bi priteklo še sto, če ne več istih bitij.
  Charlotte je medtem svojega vztrajnega nasprotnika prijela za glavo in izvedla smrtonosno "dvojno Nelsonovo" tehniko, pri čemer je bitju zvila vrat. Ognjeni bojevnik se je tukaj izkazal v vlogi neke vrste matere Tereze - v smislu usmiljenja do brutalno pretepenega ghoula. Izraženo:
  - Jaz sem prijazen, prijazen in moja mama je prijazna - kot modra sova!
  Gerda je bila zaskrbljena:
  - Ali ne razumeš?
  Charlotte je bila presenečena.
  - Kaj naj razumem?
  "Ali dinozavri ali hibridi podgan in ščurkov ne bodo slišali?" Gerda je stisnila ustnice.
  Charlotte se je nasmehnila.
  "Nisem pričakoval, da boš tak kreten!" Ja, pobili jih bomo vsaj tisoč!
  - S palico so te udarili po glavi!
  - Ne. Verjemite mi, megagnom nas lahko sliši. - Potem je dekle jecljalo. "Če ga sultan škratov ni vzel, torej ga ni poklical v službo, potem ne bi mogel iti predaleč od nas.
  Gerda je vprašala zelo šibko:
  "In drugi škrati, vilini, annihobiti?"
  Charlotte je hitro z moško neusmiljenostjo ugasnila svoje zadnje upanje:
  - Drugi morda slišijo, a kaj jih to briga? Pozna samo megagnoma Kiy-Dar.
  Gerda je začela brisati svojo s krvjo obarvano nogo o ogromen bujni list. List se je le navzven zdel mehak, v resnici pa je bil bodičast. Bosa blondinka je dala moralo:
  - Ni vse zlato, kar se blešči, ampak vse, kar smrdi - vedno se izkaže za sranje! Na svetu je toliko umazanije, da je nemogoče verjeti v čistost stvarnika, tudi po nekaj korakih po tleh!
  V odgovor je Ognjeni Hudič spet sikal z zrakom v plastični cevi. Potem so dekleta dolgo poslušala noč. Toda megagnoma Kiy-Dar ni slišal ali ga sploh ni mogel slišati. In tu očitno ni bilo nobenega drugega škržatka.
  Gerda je pela:
  - Če se prijatelj nenadoma izkaže, da ni ne prijatelj ne sovražnik, ampak gnom ... To pomeni, da čakamo na norišnico!
  Charlotte je prekinila prijateljico:
  - No, ali želite, da nas prekrije legija ghoulov? Pridi z nogami in hitro!
  Spet so nadaljevali naporen tek, čeprav sta bila oba bojevnika že bolna od utrujenosti. Včasih je Gerda zaspala na poti, v sladkih kratkih trenutkih se je zdelo, da leži, počiva (nekakšno spanje v sanjah - preprosto je neverjetno kul!). A vizije so se sesule kot kepa gline, ki je padla na tla - zlahka in brez napora, le telo je živčno trepetalo. In potem se je vse začelo znova, kot da bi nihalo nevidno nihalo. Naokoli je bila neka pol-resničnost in napol-resničnost, morala sem si izbuljiti veke, da se, težke, niso zaprle. Bose noge deklet so bile divje preluknjane, a prav ta strašna bolečina jim ni dovolila, da bi popolnoma pozabile in izgubile občutek za resničnost. In pokrajina se je postopoma spreminjala ... Visoke stene so se jasno kazale skozi temo naokoli, utrujeni svetlolasi bojevnik je bil kot na črnem kamnitem hodniku. Slišali so se zvoki, težak odmev njegovega teka. In pred nami je bilo še nekaj groznega in negibnega. Nekaj živega je, čeprav nevidno, čakalo na dekleta in stekla so tja. Seveda niso hoteli pasti v pekel, a vseeno so tekli kot ovce, ki jih preganja tiger. Sploh ni jasno zakaj, o takih smeteh so začeli sanjati, morda zaradi izjemnih fizičnih naporov zadnjih tednov vojne v puščavi Afrike in azijskih gorah ...
  Gerda je zašepetala:
  - In celo nebesa so lahko pekel, da vam ni treba dolgo plavati v pekel!
  Deklico je nekaj zgrabilo za roko. Zavest se je sunila nazaj k bojevniku. Nenadoma se je znašla pri miru. Tla so se rahlo nagnila naprej. In zaslišal je rahel pljusk vode. Svežina in vlaga sta vdihnili izčrpani obraz deklice.
  Gerda je vzkliknila:
  - Vau, lahko celo tečeš v nebesa!
  - Viry! Charlotte je od občutka vzdihnila. - Kraj, kjer se veselijo padli vojaki Velike Nemčije. - Njen zvočni bojevniški glas je bil poln pristnega veselja.
  Gerda tega optimizma ni delila:
  "Bolj kot prednji del Viriusa.
  Charlotte je navdušeno rekla:
  - Kjer je polje, tam je polje!
  Gerda se je spomnila legende, spomnila se je, kako sta na poti v Reich-Saray prečkala majhno reko s srebrno vodo. Z višine kraljevega konja se je prečenje zdelo enostavno in hitro zabavno. Plavolasi bojevnik se je počutil celo kot sultan ali sultanka, kar je, mimogrede, še bolje! Toda ena stvar je sedeti na velikanskem elitnem konju, druga stvar pa je potovati na lastnih nogah boginje. Sprašujem se, kako globoka in zahrbtna je ta reka?
  Gerda je zvit, a figurativno pripomnila:
  - In prednje polje je moje!
  - Znaš plavati? Rdečelaska se je obrnila k njej.
  Gerda je skomignila z rameni.
  - Kako neumno vprašanje. Kje ste videli predstavnika elitnega SS bataljona, ki ni znal plavati.
  Charlotte je odločno stresla svoje goreče kodre.
  - Pozabite na SS elito. Obstaja popolnoma drugačen svet ali celo neskončno vesolje z neštetimi svetovi. Pri nas ni vse tako kot je bilo!
  "Ali lahko?" se je vprašala Gerda in spet pogledala v praznino, ki je bila v bojevniku.
  Charlotte je zamrmrala:
  - No, hitro rodi! Čas se izteka!
  "Seveda bi moral znati plavati!" je veselo rekla svetlolasa bojevnica, ki je videla dvom na nežnem in hkrati strašnem obrazu svoje prijateljice.
  Metulj v velikosti albatrosa z modro-rumenimi pikastimi krili je zamahoval z antenami v znak potrditve, da golonoga svetlolaska govori resnico.
  "To je tisto, kar predvidevam tudi jaz, ali skoraj tako," je nemirno odgovorila Charlotte. - Čeprav poznate pregovor: puran je mislil in se vlekel v juho, vrana ni pomislila in končala v klopotcu! Vsekakor je bolje, če veš kako, ker te ne morem spraviti ven. In imamo samo eno pot - na drugo stran.
  Gerda je močno stisnila pesti.
  - Seveda, kul je plaval!
  Charlotte je opozorila:
  "Mogoče imamo težave z mečem!"
  Glamurozni bojevniki so se približali samemu robu obale in stopili v črno nočno vodo. Gerda je čutila pritisk vode - reka je imela rahel tok. Golonoga svetlolaska je pokleknila in se pohlepno napila, nato pa jo je poškropila po utrujenem, zaprašenem obrazu. Zaspanost je takoj izginila. Voda je bila hladna in nežna, želel sem ležati v njej in sprostiti boleče mišice ženskega telesa ...
  Gerda je z navdušenjem rekla:
  - In mine v ospredju so nevidne!
  - Počakaj minuto! je zašepetala Charlotte.
  Gerda je bila presenečena:
  - In kaj so spet tukaj pasti?
  Ognjeni bojevnik je pomiril:
  - Ne, ampak ... Mislim, da še imamo priložnost!
  Ognjeni bojevnik je s svojimi gobicami ponovno poljubil njeno belo plastiko. Poslušala je in se pozorno ozirala naokoli.
  Gerda pa se je sprostila in se je zdelo, da se hrani z božansko energijo iz vode. Charlotte jo je vprašala:
  - In vidiš, težko se mi je skoncentrirati na tem mestu.
  Tudi golonoga svetlolaska se je ozrla nazaj. Zdelo se je, kot da bo kmalu svetlo. Tema je prenehala biti črna kot smola, saj so se pred kratkim v njeni nepreglednosti pojavile nestabilne vrzeli - zdelo se je, samo še malo, in nočni pokrov bo padel. Tako se bo lov začel zelo kmalu. Še dobro, da so prišli do reke. Gerda, ki je privila obrvi, je pozorno pogledala: na njenih nogah je bila jasno vidna voda, ki je moške obnorela, nejasno - v središču toka. Druga stran se je skoraj utopila v temi.
  Snežno bel bojevnik je pripomnil:
  - Ko bi le zdaj moške roke božale naša izčrpana telesa z žilami, ki se kažejo od napetosti. Kako bi uživali? O trpeče meso nedolžnih deklet. Moje naročje boginje Venere tako želi ljubezni in sreče, kar si želi vsaka ženska!
  Charlotte je spet vzela pipo. Tokrat se je Gerdu zdelo, da je v zraku ali v tleh nekaj trepetalo v odgovor. In na golo peto plavolasega bojevnika se je nekaj drgnilo s konicami in hkrati tako nežno. izjavila je:
  - Tukaj je veselje boa constrictor.
  - Si slišal? Mladi ognjeni hudič jo je navdušeno prijel za roko. - Koraki megagnoma! Oh, kako je dišala snežno bela samica? Kiy-Dar se je odzval. Charlotte je prijateljico poljubila na uho. - Verjemite mi, naša zmaga je blizu, on je nekje tukaj!
  Gerda je pripomnila:
  - Ja, blizu ... Kot Luna za loparja!
  Charlotte je začela močneje pihati v svojo piščalko iz čarobne plastike, ki so jo ustvarili vilini (čeprav tehno-čarovnija!), nato pa je pritisnila uho na tla. Tokrat je bilo veliko bolj opazno vzajemno tresenje zemlje.
  Gerda je filozofsko pripomnila:
  - Obstaja tak znak, da dlje ko na začetku nimaš sreče, uspešnejši bo konec!
  - Da ... - Smaragdne oči najlepše deklice so veselo zaškilile, - prišel je na klic! Key-Dar!
  Gerda je položila prst na ustnice:
  - Ja, bodi previden. Morda sploh ni tisti megagnom ali pa bitje povsem drugega reda!
  Zmrznili so in poslušali. Tresenje zemlje je postalo bolj enotno, težko. Nekje v bližini, med "otoki" grmovja, se je prebijal ogromen lik. Bil je kot velikanski duh, ki je ubogljivo iskal gospodarja, čeprav je bil zadnji golobradi mladenič ...
  Charlotte je izjavila:
  - Verjetno si sploh ne morete predstavljati vse moči megagnomov. To so tako močna bitja, da se pred njimi umakne celo peklenski ogenj!
  Gerda je takoj ugovarjala:
  - Ne, zakaj si ne predstavljam ... Če je gnom močno bitje, bi moral biti megagnom za red močnejši. Konec koncev, same besede mega, je milijonkrat več!
  Charlotte se je kot dekle na zmenku s pop zvezdo voljno strinjala:
  Ja, prav imaš prijatelj! Točno v milijonu, to je cela nepremagljiva vojska!
  Gerda je bila presenečena:
  "Zakaj ga nisi prej poklical in pustil, da naši prijatelji umrejo?"
  Namesto odgovora je mlada in rdečelasa hudička spet poljubila svojo piščalko, zrak je z rahlim sikanjem uhajal iz ukrivljene šobe. In nenadoma je Charlotte zamrznila v pol sape, njene smaragdne oči pa so se zaokrožile. Ognjeni volk je sedel v vodo in se dotaknil Gerdine roke. Tako zelo sem hotel, da sem ji moral odgovoriti, ko nenadoma ...
  Deklice bose noge so nenadoma zapekle od tako ostre bolečine, da so naenkrat skočile in ... končno se zbudile. Madeleine je držala palico, na katero je bila priključena električna žica. Na rožnati barvi se je pojavil mehurček električnega razelektritve, celo rahlo keratiniziran od teka po vročem pesku in ostrih gorskih kamnih.
  Kapitan SS je zarenčal:
  - Vstani in se pripravi, da si oblečeš svojo uniformo! Pred feldmaršalom se ne moreš šopiriti v enem bikiniju! Poglej, srček, nagrajen boš, a če vržeš neumnost, potem bom Conanovo kolo za en dan zavrtelo in hkrati dal električni šok. - Madeleine je naredila grozen obraz. - Čeprav ne, ne dan, ampak cel teden, brez ene minute predaha. Še imamo čas.
  Dekleta so se hitro začela zbirati .... In na drugi celini so se dogajali tudi zanimivi dogodki in podobni.
  Da, in zdaj se je bitka vrnila in bojevnik Gerda z golimi prsti pošlje izstrelek smrtonosne sile. Polomljeni Pershing se je ustavil.
  Tukaj se prikrade nekaj večjega in okornejšega. Najnovejši ameriški razvoj, samohodna puška s kalibrom puške dolžine 155 mm in debelino oklepa 305 mm. Tehta sto dvajset ton in se zelo počasi premika. Komaj plazi...
  Gerda je z dobro usmerjenim strelom razbila Shermana in zapisala:
  - Gre v našo dušo!
  Charlotte je streljala z golimi prsti, razbila sovražnika v raztrgane kose kovine in zacvilila:
  - Za čast in domovino!
  Christina je zgroženo pripomnila:
  - Ga lahko vgradiš z bombnikom?
  Magda je samozavestno izjavila:
  - Prepusti to meni!
  In deklica je s svojimi trdovratnimi prsti na sovražniku usmerila top in mlatila.
  In ameriška pošast se je ustavila in eksplodirala.
  To so dekleta iz tretjega rajha - bravo!
  Prišla je zima in IS-7 se premika po snegu. V Ameriki potekajo spopadi. Lepotice iz ZSSR se besno borijo.
  Alenka je z golimi prsti streljala na Pershinga in razbila nasprotnika.
  In zakukala je:
  - Slava ruskemu komunizmu!
  Anyuta je zadela tudi z lupino. Tehniko je uporabila s pomočjo golih prstov in zakukala:
  - Rekel bom Supermanovo dekle!
  Alla je tudi vzela in streljala ter zadela še en tank Patton. In tako kul.
  Kakšna zelenjava je ta najnovejši rezervoar Patton? To je "pretežek", le z močnejšim motorjem z 810 konjskimi močmi in bolj nagnjenim oklepom.
  Kako impresiven stroj, ki lahko postane problem za T-34-85. Toda IS-7 jo premaga kot od daleč. In sovjetski tank, ko je prejel izstrelek v čelnem oklepu, ga pošlje v odboj. Tukaj je bojno vozilo. In v odgovor z enim zamahom odpihne Američana.
  Nato Maria strelja, natančno zadene sovražnika. Prebode ga skozi in zacvili:
  - Naša vojska je močna, ščiti svet!
  In uporablja tudi gole prste.
  In potem bo Marusya zajebana. In zdrobi sovražnikov oklep na žetone. S pomočjo v tem primeru gole pete.
  In ropotati:
  - Za Stalinove nove reforme!
  Je tako borbena lepotica in želi ugoditi vsem.
  Tako deluje ekipa na IS-7, kar je hudičevo slabo.
  Ampak tukaj prihajajo dekleta.
  Elizaveta se bori na T-54. In deluje obupno. Tako agresivna prasica.
  In dekleta imajo zelo dober avto. In iz njega streljajo izjemno natančno.
  Na primer, vzeli so in udarili "Superpershing" in zavpili:
  - Naš sveti komunizem!
  Elizabeth je namerila pištolo z golimi prsti. Lupanula na tarčo in zacvilila:
  - Moja zmaga bo velika!
  In pomežiknila svojim spremljevalcem.
  Ekaterina je mlatila s škrlatno bradavico in zacvilila:
  - Za naše velike zmage!
  In kako se smeji na vso moč.
  In Elena se bo s pomočjo svojih golih prstov zaletela v sovražnika. Razbila je močan oklep, razcepila kovino in zacvilila:
  - Mogočni naš narod!
  In rjove na vrh pljuč ...
  - Hura!
  In tudi Euphrasia premaga sovražnika, tokrat z jagodno bradavico. Zdrobite sovražnika in brbljate:
  - Za veličino komunizma na vseh planetih galaksije!
  To so najbolj kul dekleta na svetu. In nič jih ne more ustaviti ali zajeziti.
  Ekaterina zacvili in strese prsi:
  - Imam super dekle!
  In njene bradavice so ulite z rubini ... Nekoč jih je potisnila v obraz črncu in ga prisilila, da se oblizne. Nato je z jezikom obliznila njegovo moško popolnost. Kakšen prijeten okus.
  Kako lepo je za dekle - da ne opišem večjega užitka na svetu.
  Tako dekleta zdrobijo sovražnika. In uživajo v svojih veličastnih zmagah in ogromnih dosežkih.
  In Anastasia Vedmakova in Alenka Sokolovskaya sta na splošno neverjetni dekleti. Valovi strasti in cunami poželenja kar kipijo v njih.
  Anastasia ustreli svojo škrlatno bradavico v sovražnika, zadene letalo Yankee in zacvili na vrh svojih pljuč:
  - Jaz sem lep superman!
  Alenka Sokolovskaya, ki še naprej zdrobi sovražnika, s pomočjo jagodnih bradavic in rjovenja:
  - In jaz sem višji od dekleta na svetu!
  Takšne so borbene ženske in moram reči, da so jih še nekaj ukradle! Nihče se jim ne more upreti.
  Tudi Amerika ... in vsaka si je že prislužila deset zlatih zvezd junaka ZSSR ...
  Za tako fenomenalen dosežek so prejeli posebno nagrado: diamantno zvezdo heroja ZSSR. To je samo po sebi zelo častno in kul.
  Lepo se imejte!
  Najboljše seveda šele prihaja!
  Oleg Rybachenko je opravil še eno operacijo v Savdski Arabiji.
  Carska vojska Nikolaja II je razširila rusko ozemlje. Skupaj z Olegom se je zdaj borila deklica Margarita Korshunova. Tudi mutant - bojevnik, ki je prejel nesmrtnost.
  No, večni otroci so pripeljali v poslušnost vse te tolpe mudžahidov. In premagali so jih - prisilili so jih, da so prisegli ruskemu carju.
  Hkrati Oleg Rybachenko ne nasprotuje, da bi napisal lepo in nekoliko drugačno nadaljevanje dekliških dogodivščin;
  Po novem letu so Nemci in koalicija močno napredovali po ZDA. Američani, ki so imeli opravka s tehnološko naprednejšim sovražnikom, so izgubljali.
  Do konca marca se je Wehrmacht približal Washingtonu in začel napadati glavno mesto ZDA.
  Bitke so bile neenake in očitno je bilo, da tukaj zmagujejo dekleta ... Še posebej piramidni tank, Gerda je dobra, tako kot njene kompozicije.
  Gerda je med obstreljevanjem Bele hiše, ko je njen tank zadel neposredni ogenj, zaspala in tako je sanjala ...
  Videla je partizanko Laro Mikhejko, ki so jo ujeli nacisti. Štirinajstletno dekle, ki so ga ustrelili nacisti. Dva njena spremljevalca sta bila ubita. In sama se je skrila v kočo.
  Babica jo je želela izdati za svojo vnukinjo, a ji nacisti niso verjeli. In vzeli so me... Iskanje se bo začelo.
  In potem je Lara zgrabila granato, nacisti so padli. Deklica se je mentalno poslovila od te luči in jo vrgla stran ... Toda granata ni eksplodirala.
  Junaško ni bilo mogoče pobegniti.
  Laro so podrli, jo nekajkrat udarili in ji nataknili modrico pod očesom. A niso močno udarili, očitno so se bali pohabiti!
  Ko so jo pripeljali v kočo na zaslišanje, se je Lara obnašala predrzno.
  Ko je pogumno pogledala v oči SS polkovnika, je rekla:
  - Fritz te bo kmalu uničil! Poslušajte ropot orožja, smrt prihaja iz Rdeče armade!
  Polkovnik je odgovoril:
  - Drzno dekle, seznanila se boš z bičem!
  Lara je pogumno zavpila:
  Bolečina me ne prestraši!
  Polkovnik je ukazal:
  - Pelji tega baraba ven s plakatom: partizan in pokaži vso vas!
  Policist je hitro rekel:
  - Na ulici je snežilo in mraz je ... Ali ne bi deklice morali vzeti boso ven, da ohladi svoj gorečnost!
  SS polkovnik je prikimal v znak strinjanja.
  - Prav! Naj bo kot bos na mrazu, morda pridete k sebi!
  Larin plašč je bil strgan, pa tudi pulover. Ostala samo v eni bombažni obleki. Sezuli so si grobe čevlje in črne nogavice. Deklica je ostala bosa v eni, lahki obleki.
  Okoli vratu so ji obesili ploščo z napisom: "Sem partizanka." In ko so mu od zadaj zvezali roke, so ga odpeljali ven na verando. Dekličine bose noge so bile hladne in zasnežene.
  Lara se je nasmehnila. Zelo ji je bilo nerodno zaradi modrice na obrazu, njenega videza. In lahko hodiš bosi po snegu. Njeni podplati so čez poletje postali zelo hrapavi zaradi številnih bosonogih prehodov. Čevlje je obula pred kratkim in ni prvič, da mora prenašati mraz in lakoto.
  Lara je šla sama in se še naprej smejala. Pihal je veter, ki ji je razpihoval bakreno rdeče lase, pod njenimi bosimi nogami je škripal sneg.
  Deklica je hodila s takim pogledom, kot princesa na prestolu. In pustil za seboj elegantne, majhne odtise, skoraj otroške noge.
  Ljudje so jo gledali s sočutjem.
  Ena od babic v krznenem plašču je zamrmrala:
  - Groza! Deklico vodijo bosi!
  Vreme je bilo sončno, Larini otrdeli, žuljasti podplati pa so komaj trpeli mraz. Stopila je k sebi in pokazala zobe.
  Tu jo je opekel udarec biča. Deklica je zakričala in se ugriznila v ustnico.
  Še nekajkrat so jo udarili s silo. Lara je komaj stala na nogah in je z naporom volje zadrževala jok.
  Trmasto dekle so poslali v posebno kočo, kjer so bile naprave za mučenje.
  Tu so jo postavili na stojalo in ji začeli žgati pete z vročim železom ...
  In dva krvnika sta Laro bičala z biči. Deklica je sprva z ogromnim naporom zadrževala krike, ko pa so na otrokove gole podplate nanesli široke od vročine rdeče trakove železa, je zakričala in izgubila zavest. Pripeljali so jo ...
  groza...
  Gerda se je zbudila... Prekleto, o tem moraš sanjati, ko so na predvečer zmage, njihov tank obstrelje Belo hišo.
  In potem pridejo takšne grde stvari ...
  Gerda je streljala na "Superpershing", ki je zapustil hišo, ga prebodla in zakukala:
  - Mir, delo in ljubezen!
  Nato je iztegnila jezik.
  Charlotte je tudi udarila sovražnika z golimi prsti nog in zavpila:
  - Jaz sem super dekle!
  Vstopila je tudi Christina, ki je sikala s kačo in s škrlatno bradavico pritiskala na gumb igralne palčke in prebila sovražnika:
  - Mi smo supermen!
  In Magda bo udarila sovražnika, zdrobila tank, povzročila detonacijo bojnega kompleta in izdala:
  - Daj akrobatiko!
  Nato pomežikne svojim partnerjem. Tukaj je dekle - pomislite na strelca najvišjega razreda.
  Bojevnice uničujejo Yankee in dobivajo rezultate ... Albina in Alvina sta dosegli že po dva tisoč podrtih avtomobilov. Za to so prejeli novo nagrado: diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Tako so se dekleta odlikovale s tem, da so postale asi super razreda. In nihče jih ni mogel ustaviti in premagati.
  Anastasia Vedmakova in Akulina Sokolovskaya ter Orlova sta prejeli vsako novo nagrado: Red slave najvišje stopnje z diamanti, česar so bili zelo veseli. To so kul punce.
  In vojna se bliža koncu ... Američani 20. aprila 1948 kapitulirajo. In še ena zgodba o drugi svetovni vojni se je obrnila na glavo.
  Tokrat je videti kot obdobje dolgega miru. ZSSR je vrnila Aljasko in vsi so bili zadovoljni. In države ameriške celine sta si razdelila Japonska in Tretji rajh. Tako se je končala začasna prerazporeditev sveta.
  Nemci so utrujeni od vojne.
  Hitler je v Tretjem rajhu dovolil poligamijo - do štiri žene vsaka, in uvedel drakonske davke za pare brez otrok ali manj kot tri. To je bila močna poteza za spodbujanje populacijske politike.
  Poleg tega je imel Hitler sam veliko otrok, pridobljenih z umetno oploditvijo. In med njimi je bilo treba izbrati prestolonaslednika.
  Žalosti ni bilo, Tretji rajh je prebavljal osvojeno skupaj z Japonsko.
  Toda 5. marca 1953 je Stalin umrl. In na oblast je prišel Beria. Zakaj Beria? V resnični zgodovini je imel tudi dobre možnosti za prestol, a ga je preprečila nesreča: upor v NDR, med zatiranjem katerega je dozorela protizarota proti Beriji. In tukaj NDR seveda ni.
  Poleg tega je Hitler želel tudi, da bi po Stalinu vladal dobro predvidljiv in znani Berija, ki je bil germanofil. In Stalin, ko se mu je zdravje poslabšalo, je naredil oporoko v korist Berije.
  Tako je bilo vse odločeno v korist vodje tajne in ne samo tajne policije.
  No, Beria je Hitlerju ponudil, da se ukvarja z Japonsko, dokler ta ne pridobi jedrskega orožja.
  Nikoli ne veš, kaj si samuraj lahko zamisli.
  Beria in Hitler sta se dogovorila o skupni vojni z Japonsko in delitvi njenega ozemlja.
  20. aprila 1954 se je začela skupna vojna proti velikemu kolonialnemu imperiju samurajev.
  Kakšna nova stran se obrača v zgodovini. Sovjetske čete napredujejo na Japonsko.
  In Nemci tudi ... Tu se spet borita Gerda in Charlotte v piramidalnem tanku. Imajo dvosedež, težak petdeset ton in kompakten plinskoturbinski motor z 2500 konjskimi močmi. Lahko si predstavljate, kako hiter nemški avto. Pa še oklep je poseben, s primesjo plastike. In zelo močna, neprebojna iz vseh zornih kotov. Pištola majhnega kalibra 75 mm, vendar z zelo visoko naglavno hitrostjo izstrelkov v visokotlačni pištoli. Ima povečano oklepno prebojnost. In zaloga granat in hitrost ognja sta velika. Prevodnost je visoka.
  Sam tank je super ... Tako da Gerda ve, na čem se boriti.
  Sovjetski avtomobili so šibkejši. Glavni tank je še vedno T-54, avto ni slab, razmeroma poceni, a v vsem precej slabši od nemškega. IS-7 še vedno ni postal množičen. Opazil ga je IS-10, ki je prejel 122-mm top, vendar z daljšo cevjo in dobrim čelnim oklepom, s šibkejšimi stranicami. A vse to se ujema v težo triinpetdesetih ton, kar ni slabo.
  Gerda izstreli s svojim tankom Panther-6 na Japonce, z golimi prsti na nogah in pritiskanjem na gumbe igralne palčke, medtem ko rjove:
  - Slava idejam arijske bratovščine!
  Charlotte pritiska na gumbe igralne palice s svojo škrlatno bradavico, vrsto sedmih mitraljezov in zacvili:
  - Naša sreča je v komunizmu arijskih sanj!
  In punca se spet smeji ...
  Christina in Magda se borita na drugem piramidalnem "panterju"-6.
  Christina z golimi prsti pritisne na gumbe igralne palčke in zadene sovražnika z Japonske in zavpije:
  - Pohvala mojemu fantu!
  Magda prav tako odpre ogenj in se v oglušujočem smehu reče in s svojo rubinasto bradavico pritisne gumb igralne palčke:
  - Slava našim mladeničem!
  In kako se smejijo na vso moč. Takšna so, odkrito povedano, čudovita dekleta v vojnem navdušenju.
  Ja, za Japonsko se zdi, da je prišel sodni dan. A vse poteka po načrtih.
  Elizabeth in njena posadka se borijo na tanku T-54, ki je nekoliko posodobljen. Ampak razlika je majhna. Pištola je postala nekoliko hitrejša, izstrelek pa je bolj oklepni. To je razlika.
  In motor je isti dizelski motor s 520 konjskimi močmi ... Japonci uporabljajo rezervoarje lastne zasnove in nemške licenčne. Tudi avtomobili so na splošno dobri. Še posebej stroj Hirohito-3, ki tehta oseminpetdeset ton, s 105 mm pištolo z dolžino cevi 70 EL, ki je boljši od T-54 v oborožitvi in ni slabši v oklepu in voznih zmogljivostih, razen zaloge moči.
  Ta japonski tank je problem za ZSSR. Obstajajo pa tudi lažji avtomobili Dežele vzhajajočega sonca.
  Z njimi se je lažje spopasti.
  Elizabeth strelja z golimi prsti in zadene samurajske tanke. To naredi zelo pametno in zacvili:
  - Slava naši svobodni domovini!
  Ekaterina spet strelja z škrlatno bradavico in razbije japonski avto ter zacvili:
  - Za Bogom dano Rusijo!
  Elena prav tako premlati sovražnika, razbije sovražnikov tank s pomočjo svoje gole pete in zarjoli:
  - Za veličino idej komunizma!
  Tudi Euphrasia strelja in to počne s pomočjo jagodne bradavičke na elastičnih prsih in zacvili:
  - Slava zmagam višjega komunizma!
  Tako spretno premikajo svoj tank in se izognejo porazu. Tanek Hirohito-3 lahko uvrstimo tudi med težke, vendar je precej masiven. Težko je premagati takšen stroj.
  In tukaj gre k dekletom. Pištola je večjega kalibra in višja od naglavne hitrosti izstrelka. Oklep čela stolpa Japoncev je celo debelejši od sovjetskega 240 mm, čelo trupa pa je debelejše tudi v zgornjem delu 150 mm in 120 mm v spodnjem. In hitrost Japoncev je še višja, plinskoturbinski motor je 1500 konjskih moči. Ja, ta tank je najboljši na Japonskem. Ne šali se z njim.
  Toda Elizabeth s pomočjo škrlatne bradavice pošlje izstrelek naravnost v zadnjico, japonski tank pa eksplodira in ne uspe zadeti sovjetskega avtomobila.
  Ekaterina je čivkala in poljubljala prijateljico na golo peto:
  Pametna si Lisa!
  Elizabeth se ni strinjala.
  - Jaz sem samo genij!
  In kako se smeji na vso moč. Tukaj je dekle.
  In veliko zavijajo ... Ekaterina se na primer spominja enainštirideset let, kako je nato odtekla. Čevlji so se po nekaj dneh zlomili in morala sem bos stopati. In mestno dekle iz navade boli, čuti se vsak udarec, vsaka vejica, vsaka bulica. In zbila si je noge do krvi, ko vsak korak poči od bolečine.
  Nikoli si ni mislila, da je hoja bosa lahko tako boleča. Ni čudno, da je Hugo simpatiziral z bosonogo deklico Closet. Če tudi poleti takšne dekliške noge, potem kakšna zima.
  Catherine pa se je hitro navadila, mlado telo se hitro prilagodi, ranjen podplat je poraščen z žulji in hrapavi. In lepo je bilo hoditi bos. Ekaterina ni niti obula čevljev, dokler ni udarila zmrzal. Vendar so se nato oblikovali njuni štirje in Evfrazinija jih je naučila umetnosti čarovnic. In čarovnice pogosto tečejo bose po snegu, da bi podaljšale svojo mladost. In skratka, dekleta so obvladala skrivno znanje in so bila videti stara dvajset let, bosa in v bikiniju niso zmrznila na mrazu. Tukaj so lepote. Pa hladnejših ni, razen seveda Alenke. Borila se je na IS-10 v modifikaciji s podaljšano cevjo. Tank se je v seriji pojavil pred kratkim. In še vedno redki. IS-7 nikoli ni bil vključen v veliko serijo. Očitno zaradi visokih stroškov in težav pri proizvodnji.
  Tako posadka Alenke uniči te Japonce in si poje pesmi.
  Leti kot ogenj modre noči
  Smo pionirski otroci delavcev...
  Bliža se doba svetlobnih let,
  Krik pionirjev bodite vedno pripravljeni!
  Ko se dekleta lotijo posla, se jim ne moreš upreti. To je pravzaprav popolna kreacija vojne.
  Boji potekajo dobro in Japonska izgublja.
  Tu so sovjetske čete maja zavzele južni Sahalin. In delovali so skrajno previdno.
  Toda bataljoni sovjetskih deklet kažejo čudovit razred boja.
  Od njihovih vrst orožja se je seveda začel uporabljati AK. Slabši od nemškega, vendar preprost in zanesljiv. In kosi nasprotnike, čeprav je cilj na daljavo nižji kot pri nemškem jurišnem karabinu.
  Sovjetska dekleta japonskih ujetnikov se poljubljajo na bose, prašne noge, ližejo bose pete. To je njihova taktika.
  Bojevni bojevniki, najvišji razred.
  Poleti 1954 so Nemci Ameriko v veliki meri očistili japonskih čet.
  Posebno lepo se je boril bataljon bosonogih deklet, ki ga je vodila Margareta. Samuraj je deklico razkropil, ujetega mladeniča pa je bil prisiljen poljubiti njegove pete in lizati Venerino naročje.
  Gerda in njena ekipa na Panthers-6 so dobro opravili svoje delo in poslali veliko Japoncev v pekel, nekaj pa v nebesa.
  Štiri dekleta ninja so se borile s sovjetskimi četami, ki so napredovale v Mandžuriji.
  Ninja z modrimi lasmi je posekala z meči in vodila mlin na veter ter sekala sovjetske vojake. Nato je s prsti na nogah vrgla grah z eksplozivom, prevrnila sovjetski tank T-54 in zalajala:
  - Najbolj kul država je Japonska!
  Ninja z rumenimi lasmi bo prav tako udarila po sovražniku z rezili in z golo peto dala bumerang ter zavpila:
  - Za naše zmage samurajev!
  Rdečelaska ninja bo brez težav izpeljala agresiven gramofon z meči in sekal sovjetske vojake. Potem bodo njeni goli prsti izstrelili bombo. Tanek ZSSR bo raztrgan in bojevnik bo zacvilil:
  - V imenu idej komunizma!
  Ninja z belimi lasmi je vzela in sekla svoje nasprotnike, kot da bi tekla z oboževalko po igrišču, ponovno rezala ruske vojake in z golimi prsti, kot da bi izstrelila smrtonosnega, ki bi dva cela sovjetska tanka raztrgal na rezervne dele .
  In ropotati:
  - Za veličino države!
  Dekleta radi ubijajo, še bolj pa radi posilijo zapornike. Da, tako da so moški zaradi preobremenjenosti izgubili zavest. In tako je všeč ninja dekletom. Skakanje na vezane moške in hkrati bičanje z biči.
  Toda kljub junaštvu Japoncev izgubijo pred boljšo in naprednejšo tehnologijo.
  Predvsem na nebu super-razreda, asi Anastasia Vedmakova in Akulina Sokolovskaya, ki kot vetrnice drobita Japonce.
  Anastasia s pomočjo golih prstov na nogi v enem rafu odseče šest japonskih letal naenkrat in zaškripa:
  - Slava idejam komunizma v Rusiji!
  Akulina je s pritiskom na gumb s svojo škrlatno bradavico odrezala sedem japonskih letal naenkrat in zarjovela:
  - Slava herojem Rusije!
  Bojevniki se maščujejo Japonski za njihove prejšnje zamere. In predvsem za poraz v vojni iz časov carja Nikolaja II. Ne, nikoli ne bodo pozabili in generacije ne bodo odpustile.
  Anastasia je, ko je pritisnila na svojo rubinasto bradavico, še enkrat počila, sestrelila japonska letala in zarjovela:
  - Slava dobi komunizma Beria!
  Akulina je z bosimi prsti pritisnila na noge, udarila po samurajevskih letalih in zakukala:
  - Za velike zmage!
  In Albina in Alvina pridobivata rekordne račune. Za tri tisoč podrtih letal so prejeli red: diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa ter zlati hrastovi listi, meči in diamanti.
  Albina se je s pomočjo škrlatne bradavice obrnila. Naenkrat je odrezala ducat japonskih letal in zakukala:
  - Za moje prsi!
  In predstavljala se je v naročju črnega bojevnika.
  Alvina je brcala s pomočjo golih prstov, podrla ducat japonskih letal in zacvilila:
  - Za velike zmage!
  Nemška dekleta so zelo borbena in lepa. Črni fantje so zelo radi, njihovi jeziki pa so vedno pripravljeni izgladiti popolnost moških iz ebenovine.
  Albina je s pomočjo golih prstov znova zadela samuraje in sestrelila njihova letala.
  In zakukala je:
  - Jaz sem Superman!
  Alvina je pritisnila na jagodno bradavico, pokosila množico japonskih letal in zacvilila:
  - Jaz sem vesoljska lisica!
  Deklica je zelo borbena in aktivna v svoji hiperseksualnosti.
  Pravi Arijci - samo super! In na splošno takšne lepote najvišjega razreda!
  Nemške in sovjetske čete, ki premagajo sovražnika, napredujejo čez Kitajsko.
  Med napadom na Singapur so se odlikovali borci letalske divizije in enote bosonogih deklet "Barracuda". Dekleta so z bosimi petami udarjala po lužah tropskega dežja, vdrla v utrjene položaje Japoncev in jih prebodla z bajoneti.
  Takšne so borbene lepotice.
  Japonska se je zdrznila od udarcev tako agresivne ekipe.
  Jeseni 1954 so večino Kitajske prevzele sile osi. In situacija se je za Deželo vzhajajočega sonca precej zapletla.
  Hitler je pripomnil:
  - Dve ptici v enem brlogu se ne moreta razumeti!
  In bojevniki Albina in Alvina sta sestrelila četrti tisoč letal. Japonska je proizvajala poceni, a nizkokakovostna letala v zelo velikih količinah, zato je bilo zelo priročno zbirati račune.
  Albina je z golimi prsti odrezala še enega samuraja in zacvilila:
  - To je naš lep svet!
  Alvina je s pomočjo škrlatne bradavice podrla ducat japonskih avtomobilov in tvitnila:
  - Slava dobi komunizma, v celotnem vesolju!
  Albina, ki je prav tako uporabila jagodno bradavico in zrušila samuraja, je bila presenečena in zavpila:
  Govorite o komunizmu?
  Alvina je z golimi prsti na nogah odrezala ducat japonskih letal, poročala:
  - Novi arijevski red je komunizem!
  Dekleta so se smejala ... Za četrti tisoč letal so prejeli diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Da je tudi zelo visoka nagrada rekord za lepotce.
  To so dekleta, po katerih se je treba zgledovati....
  Vendar Anastasia Vedmakova in Akulina Sokolovskaya nista slabši in sta presegli oceno petsto sestreljenih letal.
  In prejeli so nove nagrade, ki so bile zelo visoke, in zase so zbrali celo zbirko zvezd.
  Anastasia nameri svoje orožje z bosimi nogami in podre sovražnika, ga razreže in zacvili:
  - Za komunizem po vsem planetu!
  Akulina, ki s pritiskom na škrlatno bradavico seka sovražnika, agresivno zakriči:
  Tudi otroci nas poznajo!
  Pozimi je Japonska izgubila skoraj vse svoje kolonije, boji pa so se preselili v samo metropolo.
  Prišlo je leto 1955, ko so bitke burne in ne vidijo ne konca ne roba.
  Japonska počasi, a zanesljivo popušča. In postopoma izgubi vojno.
  Toda samuraji se obupno in trdo borijo.
  Alyonka in njena posadka so se preselili v poskusni tank IS-11. Ta stroj je opremljen s 130 mm pištolo in ima trdne gosenice na dnu.
  Alenka strelja z golimi prsti, prebode sovražnika in rjove:
  - Slava komunizmu z golimi petami deklet!
  Anyuta je tudi streljala s pomočjo škrlatne bradavice, pritisnila jih je devet na sprožilce mitraljezov in zavpila:
  - Dekleta smo zelo kul!
  Alla je tudi udarila z golimi prsti, zdrobila sovražnika in zavpila:
  - No, iz vijaka!
  Maria je zajebal, s pomočjo gole pete. Sovražnika je prebodla skozi in skoz in zakukala ter pokazala zobe:
  - Za nove dosežke!
  Marusya je udarila s pomočjo jagodne bradavice, s smrtonosnim prijemom zabila sovražnike in čivkala:
  - Za veliki komunizem!
  Alenka je spet ustrelila in zavpila:
  - Tako da predsednik kolektivne kmetije in ciganski diktator Saška umreta!
  In z boso nogo udari po oklepu.
  Tako so se punce razšle, prav super. Na splošno so neverjetni bojevniki.
  Tukaj pojejo v en glas:
  Ne, budni ne bo zbledel,
  Pogled sokola, orla ...
  Glas ljudi je zvočen -
  Šepet bo zdrobil kačo!
  
  Stalin živi v mojem srcu
  Da ne poznamo žalosti ...
  Odprla vrata v vesolje
  Nad nami so sijale zvezde!
  
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil
  Konec fašizma bo...
  In sonce bo posijalo
  Pot, osvetlitev komunizma!
  Elizaveta se bori tudi s svojim tankom T-54, tako borbeno dekle-čarovnica.
  In lepotce z bosimi nogami podirajo japonski avtomobili.
  Elizabeth je s svojo škrlatno bradavico pritisnila na gumb igralne palice in začivkala:
  - Slava idejam sovjetskega komunizma!
  In kako se bo smejala ta lepotica! In blešči z bisernimi zobmi.
  Ekaterina ga je vzela in tudi streljala z bosimi prsti ter začivkala:
  - V zmagi nesmrtnih idej komunizma,
  Vidimo prihodnost naše države ...
  Elena je nasprotnika udarila z rubinasto bradavico, razkrila zobe in cvilila:
  - In rdeča zastava naše domovine,
  Vedno bomo nesebično zvesti!
  Efrazija je udarila z golo peto in siknila:
  - Slava domovini, naši svobodni,
  Prijateljstvo narodov, podpora za vedno!
  In vsa dekleta so z golimi prsti na nogah pela v en glas:
  - Moč zakona, volja ljudi,
  Konec koncev, za enotnost preproste osebe!
  Moram reči, da imajo bojevniki neverjetno bojno agresijo.
  In tu se Gerda bori ...
  Njen "Panther"-6 je kot supertank, ki uničuje položaje samurajev.
  Gerda sproži s škrlatno bradavico, pritisne gumb igralne palčke in zavpije:
  - Za arijski svet!
  Charlotte bo tudi klofutala, s pomočjo golih prstov bo raztrgala množico Japoncev in blebetanja:
  - Za velike meje!
  Tudi Christina in Magda se skregata. Dekleta so izjemno borbena in zelo lepa, skoraj gola v bikinijih.
  Christina je streljala s svojo rubinasto bradavico, razbila japonski tank Hirohito-4 in zakukala:
  - Slava moji domovini!
  Magda je tudi brcala z golimi prsti, razbila samurajsko havbico in zavpila:
  - Slava velikim dosežkom!
  Ta dekleta so vrhunska!
  Tokio je padel konec marca. In 20. aprila 1955 je Japonska kapitulirala in tako končala veliko vojno.
  Deklica Albina in Alvina sta presegli pet tisoč sestreljenih letal. In za to so prejeli posebno nagrado: Velika diamantna zvezda viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, diamantni meči.
  Vojne še ni konec. Nekaj časa se je samo skrivala. Toda Hitler je osvojil skoraj ves svet.
  Beria je dobil nazaj južni Sahalin, Kurilski greben in Mandžurijo, skupaj s Port Arthurjem.
  ZSSR je postala močna država, ki si je zalizala rane. Nekaj časa je nacistična Nemčija osvajala druge države in zatirala njihov nepomemben odpor.
  Vojna je trajala za uničenje in svetovno prevlado. Toda pripravljal se je še en globalni spopad.
  Medtem so se nad ZSSR zbirali oblaki. In leta 1959, na dan svojega sedemdesetega rojstnega dne, se je Adolf Hitler odločil za napad na Sovjetsko Rusijo, kjer je vladal Beria. Na strani Fuhrerja je bil skoraj ves svet.
  Toda ZSSR je postala močna industrijska sila. Tako sem našel koso na kamnu.
  Obe državi sta imeli jedrsko orožje, vendar sta Gerda in Albina uspeli ustvariti generator, v katerem je sevanje prekrilo celoten planet Zemlja, zaradi česar je bila uporaba te vrste uničenja nemogoča.
  In Hitler se je odločil zasesti zadnjo suvereno oblast na svetu. Meja na zahodu je potekala vzdolž Dnepra, nato Belorusije in baltskih držav pod Nemci. Nacisti so lahko obdržali Krim za seboj. Razen če je ZSSR najela bazo za črnomorsko floto v Sevastopolu.
  Poleg preostalega ozemlja je bila Rusija del Kitajske - Mandžurije. Tako je prebivalstvo ZSSR, kjer se je izvajala zelo aktivna politika spodbujanja rodnosti in je poligamija legalizirana s strani komunističnega, ateističnega režima, kljub ozemeljskim izgubam že presegla predvojne številke iz leta 1941 in se je vsako leto povečevala. za tri odstotke.
  Beria je prepovedal tako splav kot kontracepcijo. In uvedel divje davke za družine z manj kot štirimi otroki.
  Po načrtih in metodah palice se je ZSSR hitro razvijala, njena vojaška moč pa se je povečala.
  Hitler, ki je čutil potencialno grožnjo, ko je končal z združevanjem sveta v en sam Tretji rajh, se je odločil, da začne svojo zadnjo vojno na tem planetu.
  Kaj je zadnja vojna? Na Zemlji ni več kaj osvojiti. Pred enim letom so Nemci poleteli na Luno in obdobje širjenja vesolja je odprto. Toda ali bo Hitler dočakal obdobje Vojne zvezd in osvajanja galaksij? Kljub zdravemu načinu življenja, vegetarijanski prehrani, redni vadbi in odmerjeni telesni aktivnosti je bilo jasno, da se Fuhrer stara. Na glavi se čedalje bolj prebija plešast madež, lasje sivijo, pogled pa utrujen. Čeprav se Fuhrer poskuša razveseliti.
  Kakor koli že, morate dokončati svojo zadnjo misijo in osvojiti ZSSR. In tako, tudi če Fuhrer umre, ima približno tisoč sinov, pridobljenih z naravno oploditvijo. In eden od njih bo priznan kot najboljši, najbolj sposoben in zasedel prestol največjega diktatorja v zgodovini planeta Zemlje.
  Vsekakor je zamuda preveč tvegana, in čeprav jedrsko orožje ne deluje, je Hitler samo v prvem ešalonu vrgel več kot petdeset milijonov vojakov na ZSSR. Ogromno število tankov, letal in letečih diskov. In to je ogromna moč.
  ZSSR je nadaljevala s posodabljanjem orožja. Pojavil se je tank T-64, težji in z močno puško kalibra 125 mm, ki je sposoben prodreti s pernatimi granati in piramidalnimi nemškimi vozili. Res je, T-64 je šele začel vstopati v proizvodnjo. Glavni tank je bil še vedno T-54, premalo močan proti nemškim modelom. To je tudi eden od razlogov, zakaj se je Hitlerju mudilo z agresijo na Rusijo.
  IS-11 se ni prijel ... IS-12 je ustvaril stroj s 203 mm topom, a se je izkazal za predragega, težkega in velikega. IS-15 je bil kompromis pri 152 mm dolgocevni puški. Ta stroj je bil podoben povečanemu T-64 in se je prav tako začel proizvajati.
  Nemški glavni tank Panther-6 je bil piramidaste oblike in je bil nekoliko nadgrajen v Panther-7, s čimer se je kaliber pištole povečal na 88 mm, da bi povzročil več uničenja. In motor, ki je namestil močnejših 3000 konjskih moči, ki daje izjemno hitrost in manevriranje, hkrati pa ohranja težo petdeset ton in izboljša kakovost oklepa.
  Tudi najnovejši sovjetski T-64 je bil opazno slabši od nemškega pri voznih lastnostih in zaščiti bokov, pa tudi čela. Toda T-64 bi lahko vsaj prodrl v Nemca, čeprav z kratke razdalje.
  Na nebu so bili močnejši tudi Nemci ter količina in kvaliteta strojev. In v ZSSR jim ni uspelo ustvariti svojih diskotek. In Nemci so na diske Belontsi namestili toplotne žarke - kot so laserji, in bi lahko izvajali učinkovitejše obstreljevanje.
  In med nacisti so diskoteke letele s hitrostjo desetih zvokov. In dejansko je ogromno. Takšna je močna vojska Tretjega rajha.
  In imajo podzemne rezervoarje. In še veliko drugih kul stvari. Skratka, Beria praktično nima možnosti.
  Toda sovjetske čete imajo ogromno obrambno moč. Invazija se je začela z zračno ofenzivo. Sile so neenake in Nemci rušijo sovjetska mesta. Deset tisoč se premakne po Rusiji in zavzame Smolensk.
  Natasha se je odločila:
  - Hitlerja in njegovo tolpo je treba prisiliti, da odstranijo čete iz ZSSR in izpustijo ujetnike!
  S tem se je strinjala igriva Zoya:
  - Seveda moraš! In rešite svoje prednike pred fašizmom!
  Avguštin je topotal z bosimi nogami:
  Brez dvoma bomo to storili!
  Svetlana je takoj potrdila:
  - Za to imamo vsa sredstva!
  Takoj povedano, kot storjeno, in štiri bojevnice napadajo fašistične horde.
  Bojevniki iz božjega ruskega stoletja in mutantne čarovnice so se znova spopadle z nacisti dvajsetega.
  V fašističnem rjavem imperiju je preveč vojakov. Tečejo kot neskončna reka.
  Seveda so štiri dekleta zelo slavno sprejela uničenje tankov in letal Wehrmachta. Od vsega začetka so jih z rokami in nogami zdrobili, prekrivalo jih je silovito polje. Ampak...
  Kot izpod zemlje sta se pojavila Oleg Rybachenko in Natašina najmlajša hči Margarita Korshunova.
  Pograbili so svetlobne meče in napadli z nanoboti. Zadali so si uničiti osovražene fašiste. Tako so se štirje spremenili v šestico.
  Natasha Korshunova je ob bosih, izklesanih nogah pripomnila:
  - Tako? No, kakšna je naša usoda, drugače je ne moremo premagati!
  Agresivna zlatolaska Zoya, ki je še naprej lomila Nemce, je logično zapisala:
  - Naredimo hitreje! Rešimo ZSSR!
  Oleg Rybačenko, bosonogi fant, ki ni bil starejši od dvanajst let, je naciste rjovel z meči, tako pehoti kot tanki:
  - Nikoli ne obupaj!
  In iz dečkove bose noge je priletel oster disk, ki je odrezal tri fašistična letala naenkrat!
  Margarita Korshunova, ki se je bleščala z golimi petami, lomila nasprotnike, tako tanke kot pehoto, je pokazala zobe, godrnjala:
  - Na svetu je mesto za podvig!
  In strupene igle so se razpršile iz bosih stopal deklice in zadele naciste ter njihova letala in tanke.
  Tudi Natasha Korshunova je morilsko odvrgla gole prste in zavpila:
  Nikoli ne bomo pozabili in nikoli odpustili.
  In njeni svetlobni meči so šli skozi mlin na naciste. Nato so razstreljevalci udarili po tankih in odrezali udarce. Dobila so ga tudi letala.
  Rdečelasi Avguštin, ki je rezal sovražnike, je zacvilil:
  - Za novo naročilo!
  In z njenih bosih nog so se razkropile nove igle. In kaj je v očeh, kar je v grlu nacističnim vojakom in letalom.
  Ja, jasno je bilo, da so bojevniki postajali navdušeni in besni.
  Cool Zoya, ki je z letali sekal bele, rjave vojake in tanke, je zacvilila:
  - Naša železna volja!
  In novo, smrtonosno darilo leti z njene bose noge. In tanki in beli lovci padajo, repi pa gorijo od letal.
  Svetlana Sneguljčica reže mlinarja, njeni meči so kot strele.
  Nacisti padajo kot snopi.
  Deklica meče igle z bosimi nogami, sestreljuje sovražna letala in škripa:
  - Za mater Rusijo bo človeški vesoljski imperij, zmagajte!
  Oleg Rybachenko napreduje proti nacistom. Fant Terminator seka rjave čete.
  Hkrati pa prsti fantovih golih nog izvržejo iglice s strupom, trgajo debla in sestrelijo letala.
  Fant zavpije:
  - Slava prihodnji Rusiji!
  In v gibanju vsem reže glave in gobce, obenem pa tankovske stolpe.
  Terminatorka Margarita uničuje tudi nasprotnike ter letala in tanke.
  Njene bose noge mlatijo. Nacisti umirajo v velikem številu. Bojevnik zavpije:
  - Za nove meje!
  In potem bo deklica vzela in rezala ...
  Množica trupel fašističnih vojakov.
  In tukaj je Natasha Korshunova v ofenzivi. Sam zase seka naciste skupaj s tanki, letali in poje:
  - Rusija je velika in sijoča,
  Sem zelo čudno dekle!
  In diski letijo z njenih bosih nog. Kdo je videl grla nacistov. Ja, to je dekle, ki ruši tanke.
  Zoya Angelskaya v ofenzivi. Sekanje rjavih vojakov z obema rokama. Pljuvanje iz cevi. In z golimi prsti meče smrtonosne igle - sestrelja tanke in letala.
  In hkrati poje sam sebi:
  - Oh, palica gremo,
  Oh, moj najljubši bo šel!
  Avguštin, ki je sekal naciste z laserskimi meči in iztrebljal rjave vojake, skupaj s tanki, cvili:
  - vse kosmato in v živalski koži,
  S palico je hitel na policijo!
  In z golimi prsti, kako izstreliti v sovražnika, nekaj, kar bo ubilo slona, še bolj pa tank.
  In potem zacvili:
  - Volkovi! Dvaindvajseto stoletje!
  Svetlana Sneguljčica v ofenzivi. Rezi, rezanje nacistov. Z bosimi nogami nanje izstreljuje darila smrti.
  Vodi mlin z meči.
  Zdrobila je veliko borcev, skupaj s tanki in letali ter cvilila:
  - Prihaja velika zmaga!
  In spet je dekle v divjem gibanju.
  In njene bose noge izstreljujejo smrtonosne igle, uničujejo tanke in letala.
  Oleg Rybachenko je poskočil. Fant se je zasukal v saltu. V skoku je zdrobil veliko nacistov.
  Z golimi prsti je metal igle, rušil tanke in letala, žvrgolel:
  - Bodi znan po mojem lepem pogumu!
  In spet je fant v bitki.
  Trdo dekle Margarita Korshunova gre v ofenzivo. Uniči vse sovražnike zapored. Njeni meči so trši od rezil vetrnice. In goli prsti mečejo darove smrti, gorijo tanki in letala.
  Deklica je v ofenzivi. Brez slovesnosti iztreblja rjave bojevnike.
  In vsake toliko skoki in zasuki!
  In darovi uničenja letijo od nje.
  In nacisti sami padejo mrtvi. In cele gomile trupel se kopičijo.
  Margarita agresivno zacvili:
  - Jaz sem ameriški kavboj!
  In spet so njene bose noge vrgle iglo.
  In potem še ducat igel!
  Natasha Korshunova je tudi zelo kul v ofenzivi.
  In meče z bosimi nogami, in pljuva iz slame, ruši tanke in letala.
  In zakriči na vso moč:
  - Jaz sem bleščeča smrt! Vse kar moraš storiti je umreti!
  In spet lepota v gibanju.
  Zoya Angelskaya napade blokado nacističnih trupel. In z njenih bosih nog letijo tudi bumerangi uničenja.
  In rjavi bojevniki padajo in padajo, skupaj s tanki in letali.
  Dekle Zoya kriči:
  - Bosonogo dekle, zmagala boš!
  In ducat iglic leti iz dekline gole pete. Ki se nacistom direktno v grlo vkopljejo.
  Padejo mrtvi.
  Oziroma popolnoma mrtev, prostor s tanki in letali.
  Avguštin v ofenzivi. Zdrobi rjave čete. Njene meče nosijo v dveh rokah. In ona je tako velika bojevnica.
  Tornado preplavi fašistične čete - padajo letala in tanki.
  Dekle z rdečimi lasmi zarjovi:
  - Prihodnost je skrita! Ampak zmagovito bo!
  In v ofenzivi lepotica z ognjenimi lasmi.
  Avguštin v divji ekstazi sanj z golo peto pošlje pulsar in zarjoli:
  - Bogovi vojne bodo vse raztrgali!
  In bojevnik v ofenzivi.
  In njene bose noge mečejo veliko ostrih, strupenih igel, ki sestrelijo letala in prebadajo oklep tankov.
  Svetlana Sneguljčica v boju. In tako iskrivo in borbeno. Njene gole noge odvržejo toliko smrtonosnih stvari. Ne moški, ampak smrt s svetlimi lasmi.
  Toda če se zlomi, ga ne morete ustaviti.
  Svetlana Sneguljčica poje:
  - Življenje ne bo medu,
  Ta skok v krožnem plesu!
  Naj se sanje uresničijo -
  Lepota človeka spremeni v sužnja!
  In v gibanju bosonoge deklice je vse več besa. In še vsi razbiti tanki in letala.
  Oleg Rybachenko v ofenzivi, vse se pospešuje. Fant premaga naciste.
  Njegove bose noge mečejo ostre igle - trgajo tanke in letala.
  Mladi bojevnik zacvili:
  - Noro cesarstvo bo vse raztrgalo!
  In spet je fant na potezi.
  Margarita je viharna šolarka in popolna terminatorka v svoji dejavnosti. In premaga sovražnike.
  Tu je izstrelila z golo nogo, grah z razstrelivom. Eksplodirala bo in naenkrat bo vrženih sto nacistov in deset tankov.
  Deklica zakriči:
  - Zmaga bo vseeno prišla k nam!
  In vodil bo mlin z meči - sodi tankov letijo v različne smeri.
  Tu je Natasha Korshunova pospešila gibe. Deklica poseka rjave bojevnike. In med kričanjem:
  - Rusko cesarstvo čaka zmaga.
  In pospešeno uničimo naciste, skupaj s tanki in letali.
  Natasha Korshunova je terminatorka.
  Ne misli se ustaviti in upočasniti, tanki in letala pa zaidejo.
  Zoya Angelskaya v ofenzivi. Zdi se, da njeni meči režejo meso in kovinsko solato. Deklica zakriči na vso moč:
  - Naše odrešenje je v veljavi!
  In goli prsti mečejo tudi takšne igle.
  In množica ljudi z zlomljenimi grli, ki ležijo naokrog v kupih trupel, pa tudi polomljenih tankov in sestreljenih letal.
  Avguštin je noro dekle. In vse zdrobi, kot da je robot iz hiperplazme.
  Z letalom ni razbil že niti sto nacistov in veliko tankov. A vse se dvigne. In bojevnik še vedno tuli.
  - Nepremagljiv sem! Najbolj kul na svetu!
  In spet lepota v napadu.
  In iz njenih golih prstov prileti grah. In tristo nacistov in ducat tankov je raztrgala močna eksplozija.
  Avguština, ki se je igrala z mišicami stiskalnice in tresla prsi s škrlatnimi bradavičkami, je zapela:
  - Ne boste si upali zasesti naše zemlje!
  V ofenzivi je tudi Svetlana Sneguljčica. In ne daje niti grama predaha. Divja terminatorka.
  In reže sovražnike in iztreblja naciste. In množica rjavih borcev je že padla v jarek in ob cestah, skupaj z razbitimi tanki in letali.
  Šest je bilo besnih. Napravil divji boj.
  Karate otrok Oleg Rybachenko je spet v akciji. In napreduje in maha z obema mečoma. In fant terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padajo.
  Masa trupel. Cele gore krvavih trupel, kup razbitih avtomobilov z letali.
  Fant izumitelj se spominja divje strategije. Kjer so se tudi konji in ljudje mešali skupaj.
  Morilec otrok Oleg Rybachenko škripa:
  - Gorje od uma!
  In denarja bo veliko!
  In fant terminator v novem gibanju. In njegove bose noge bodo nekaj vzele in vrgle.
  Fant genij je zavpil:
  - Mojstrski razred in podjetje "Adidas"!
  Res kul predstava se je izkazala za kul. In koliko je ubitih nacistov. In največje število največjih je ubilo rjave lovce, skupaj s tanki in letali.
  V boju je tudi bosonoga Margarita. Zdrobi cimetovo in jekleno vojsko in ropota:
  - Velik šok polk! Vsi se zapeljemo v krsto!
  In njeni meči so posekali naciste. Množica rjavih borcev je že propadla. In z njimi tanki in letala.
  Deklica je zarenčala:
  - Še bolj kul sem od panterjev! Dokaži, da je vsak najboljši!
  In iz gole pete dekleta bo izletel kot grah z močnim eksplozivom.
  In udari na sovražnika.
  In vzel in razbil bo nekaj nasprotnikov in tankov in celo letal.
  In Natasha Korshunova je na oblasti. In premaga nasprotnike, sama pa nikomur ne bo dala spuščanja.
  Koliko nacistov je bilo že pobitih skupaj s tanki in letali.
  In njeni zobje so tako ostri. In oči so safirne. To je dekle - glavni krvnik. Čeprav ima vse svoje partnerje - krvnike!
  Natasha Korshunova kriči:
  - Nor sem! Imeli boste kazen! Ne vzemite niti rublja!
  In spet bo dekle z meči posekalo veliko nacistov.
  Zoya Angelskaya je v gibanju in odreže veliko rjavih bojevnikov.
  In bose noge mečejo igle. Vsaka igla ubije več nacistov ali sestreli letalo s tankom. Ta dekleta so res lepa.
  Avguštin napreduje in stiska nasprotnike. In hkrati ne pozabi zavpiti:
  - Ne moreš pobegniti iz krste!
  In deklica bo vzela zobe in razkrila zobe!
  In rdečelaska je tako ... Lasje plapolajo v vetru, kot proletarski transparent.
  In vse pride dobesedno iz jeze.
  Svetlana Sneguljčica v gibanju. Tu je izrezala veliko lobanj in tankovskih stolpov. Bojevnica, ki pokaže zobe.
  Pokaže jezik. In potem pljune iz slamice - rušijo letala. Potem pa zavpije:
  - Ali boste mrtvi!
  In spet iz njenih bosih nog letijo smrtonosne igle, ki so zadele pehoto in letala.
  Oleg Rybachenko skače in skače.
  Bosonogi deček izžareva kup igel, podira tanke in poje:
  - Gremo na kampiranje, odprite velik račun!
  Mladi bojevnik je najboljši.
  Star je že kar nekaj let, vsi so na avanturah z Natašo in družbo, a izgleda kot otrok. Samo zelo močan in mišičast.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Naj igra ne bo po pravilih - prebili se bomo skozi fraero!
  In spet so mu z bosih nog letele smrtonosne in razbijajoče igle. Tako letala kot tanki.
  Margarita Korshunova je bleščeča z golimi okroglimi petami z veseljem pela:
  - Nič ni nemogoče! Verjamem, da bo svoboda zori!
  Deklica je spet vrgla smrtonosno kaskado igel na naciste ter njihove tanke in letala, nadaljevala:
  - Tema bo izginila! Naj cvetijo vrtnice!
  In bojevnik, takoj ko z golimi prsti vrže grah, je takoj v zrak poletelo tisoč nacistov. Da, vojska rjavega, peklenskega imperija se topi pred našimi očmi.
  Natasha Korshunova v bitki. Skače kot kobra. Eksplodira sovražnike. In toliko nacistov umira in letala padajo.
  Njihovo dekle in meči, zrnje na premog in sulice. In igle.
  Obenem pa tudi ropota:
  - Verjamem, da bo zmaga prišla!
  In slava Rusov bo našla!
  Goli prsti mečejo nove igle in prebijajo nasprotnike.
  Zoya Angelskaya v divjem gibanju. Napade naciste. Razbije jih na majhne koščke.
  Bojevnica meče igle z golimi prsti. Prebija nasprotnike, skupaj s tanki in letali, kot ropot:
  Naša popolna zmaga je blizu!
  In izvaja divji mlin z meči, pometa tanke. To je res dekle kot dekle!
  Toda Avguštinova kobra je šla v ofenzivo. Ta ženska je nočna mora za vse nočne more.
  In če ga reže, pomeni, da ga bo prerezalo.
  Po tem bo rdečelaska vzela in zapela:
  - Odprl bom vse lobanje! Jaz sem velike sanje!
  In zdaj so njeni meči v akciji in režejo meso in kovino z letalskim duraluminijem.
  V ofenzivo gre tudi Svetlana Sneguljčica. Ta punca nima zavor. Takoj, ko sekajo, je tako množica trupel nasuta, letala in tanki pa padajo.
  Plavolasi terminator zarjovi:
  - Kako dobro bo! Kako dobro bo - vem!
  In zdaj od nje leti ubijalski grah.
  Bosonogi čeden, mišičasti deček Oleg spet sto nacistov, ki nosi meteor, slavno odrezan. In vzel bo bombo in jo vrgel.
  Majhna, a smrtonosna ...
  Kako razbiti množico letal na nebu na majhne koščke.
  Fant terminator je zavpil:
  - Viharna mladost strašnih strojev!
  Bosonogo dekle Margarita bo to ponovilo v bitki.
  In posekali veliko rjavih borcev. In preseka velike jase, med tanke in letala.
  Deklica zakriči:
  - Lambada je naš ples na pesku!
  In udaril z novo močjo.
  Nataša Koršunova je v ofenzivi še bolj besna. Torej mlati naciste. Ni prav dobro, da se upirajo takim dekletom.
  Natasha Korshunova ga je vzela in zapela:
  - Moj udarec bosonogo slepi!
  Tek na licu mesta je navadna spravna!
  In bojevnica je s tako kaskado udarcev vdrla v nasprotnike.
  In bosi bo metal diske.
  Tukaj je vodila mlin. Množica glav rjave vojske se je odkotalila nazaj in tanki so goreli, letala so gorela.
  Je borbena lepotica. Sam sebe premaga tako rjavo armado.
  Zoya Angelskaya je v gibanju in zdrobi vse brez izjeme. In njeni meči so kot škarje smrti.
  Punca je preprosto ljubka. In njene bose noge mečejo zelo strupene igle.
  Porazite nasprotnike. Preluknjajo jim grla in delajo krste, raznesejo tanke in letala.
  Zoya Angelskaya ga je vzela, stresla škrlatne bradavice svojih polnih prsi in zacvilila:
  - Če v pipi ni vode ...
  Natasha Korshunova je navdušeno zavpila:
  Torej si kriva!
  In z golimi prsti meče nekaj, kar temeljito ubije. To je res punca deklet.
  In iz njenih golih nog, kako bo letelo rezilo. In udaril bo veliko borcev in odrezal stolpe iz tankov.
  Bosonogi Avguštin v gibanju. Hiter in edinstven v svoji lepoti.
  Kakšne svetle lase ima. Kot plapola proletarski prapor. Ta punca je prava lisica.
  In seka nasprotnike - kot da bi se rodila z meči v rokah.
  Rdečelaska, prekleti prasec! Z njo je šla v boj z naravno svetlobo, brez barve.
  Avguštin ga je vzel in siknil:
  - Bika bo glava - borci ne bodo znoreli!
  In tu je spet zdrobila veliko borcev.
  Fant terminator Oleg Rybačenko je godrnjal:
  - Kaj rabiš! Tukaj je dekle!
  Margarita Korshunova, ki je z boso nogo vrgla bodalo in odlomila kupolo tanka, je potrdila:
  - Velika in kul punca!
  Avguštin se je s tem zlahka strinjal:
  - Jaz sem bojevnik, ki bo vsakogar ugriznil!
  In spet bo z golimi prsti izstrelil smrtonosna, sesula letala.
  Natasha Korshunova v bitki ni slabša od svojih nasprotnikov. Ne dekle, ampak da končam s takšno čarovnico v plamenih. In nacisti imajo težave: letala in tanki padajo.
  In kriči:
  - Kakšno modro nebo!
  Avguština, ki je z boso nogo sprostila rezilo in odrezala kupolo tanka, je potrdila:
  - Nismo podporniki ropa!
  Svetlana Sneguljčica, ki je sekala sovražnike in sestrelila letala, je čivkala:
  - Norec ne potrebuje noža ...
  Zoya Angelskaya je škripala, metala igle z bosimi nogami in podirala tanke in letala s porjavelimi nogami:
  - Iz treh škatel mu boš lagal!
  Natasha Korshunova, ki je sekala naciste, je dodala:
  - In naredi z njim za peni!
  In bojevniki bodo vzeli in skočili. Tako so krvavi in kul. Na splošno so zelo navdušeni.
  Oleg Rybachenko, skoraj gol, čeden, mišičast fant sam v kratkih hlačah, je v bitki videti zelo eleganten.
  Lepa deklica Margarita je z golimi prsti vrgla noge, košček antimaterije in zapela:
  - Udarec je močan in fant ima interes ...
  Genialni fant je z nogo izstrelil nekaj, kar je bilo videti kot helikopterski propeler. Nacistom in tankom je odrezal nekaj sto glav, zacvilil:
  - Precej športno!
  In oba - fant in dekle v polnem odprtem delu.
  Deček terminator Oleg, ki je sekal rjave vojake, je grgral:
  - In za nas bo velika zmaga!
  Margarita je v odgovor siknila:
  - Ubijamo vse - z bosimi nogami!
  Deklica je res tako aktiven terminator.
  Natasha Korshunova je v ofenzivi pela:
  - Sveta vojna!
  In bojevnik je sprožil oster disk-bumerang. Letel je v loku, posekal veliko nacistov in tankovskih stolpov.
  Zoya Angelskaya je dodala in nadaljevala iztrebljanje:
  - To bo naša zmaga!
  In nove iglice so letele z njenih bosih nog. In zadeli so veliko lovcev in letal.
  Blondinka je rekla:
  - Matirajte nasprotnika!
  In pokazala je svoj jezik.
  Bosonogi in ognjevit Avguštin je mahal z nogami in metal kljukaste križe z ostrimi robovi, žvrgolel:
  - Cesarska zastava naprej!
  Svetlana Sneguljčica, ki je z golo peto vrgla kroglo hiperplazme, je takoj potrdila:
  - Slava padlim junakom!
  In dekleta so v en glas zavpila in zatrla naciste:
  - Nihče nas ne bo ustavil!
  In zdaj iz bosih nog bojevnikov leti disk. Meso je raztrgano, stolpi tankov in repi letal so porušeni.
  In spet tuli:
  - Nihče nas ne more premagati!
  Natasha Korshunova je poletela v zrak. Raztrgal nasprotnike in krilate jastrebe ter izdal:
  - Mi smo volkovi, popečemo sovražnika!
  In iz njenih golih prstov bo izletel zelo smrtonosni disk.
  Deklica se celo zasuka v ekstazi.
  In potem zamrmra:
  - Naše pete ljubijo ogenj!
  Ja, dekleta so res seksi.
  Oleg Rybachenko, čeden, mišičast fant v kratkih hlačah, je zažvrknil:
  - Oh, zgodaj, daje rogove zaščito!
  In pomežiknil bojevnikom. V odgovor se smejijo in pokažejo zobe.
  Natasha Korshunova je sekla naciste in zacvilila:
  - V našem svetu ni veselja, brez boja!
  Deček terminator z golo, okroglo, otroško peto, ki se je vdal pulsarju in uničil naciste, je ugovarjal:
  "Včasih tudi prepir ni zabaven!"
  Natasha Korshunova se je strinjala:
  - Če ni moči, potem ja ...
  Toda bojevniki smo vedno zdravi!
  Deklica je z golimi prsti metala igle v sovražnika, razstrelila množico tankov z letali in pela:
  - Vojak je vedno zdrav,
  In pripravljeni na akcijo!
  Po tem je Svetlana Sneguljčica ponovno posekla sovražnike, porušila stolpe tankov in repove letal.
  Zoya Angelskaya je zelo hitra punca. Tu je izstrelila cel sod na naciste. In iz ene eksplozije odtrgal nekaj tisoč.
  Potem je zacvilila:
  - Ne ustavljajte se, naše pete se svetijo!
  In dekle v borbeni čipki!
  Avguštin v boju tudi ni šibek. Torej mlati naciste. Kot iz snopa verig izbije.
  In sekati nasprotnike - poje:
  - Pazi, dobro bo,
  Jeseni bo pita!
  Rdečelasi hudič res orje v boju kot hudič v tabakerju. In kako gorijo tanki in gorijo letala.
  Toda bosonogo dekle v tuniki, Margarita Korshunova, kako se bori. In nacisti to dobijo od nje.
  In če zadene, bo zadela.
  Iz njega letijo krvavi brizgi.
  Natasha Korshunova je ostro pripomnila, ko so z njene bose noge letele kovinske brizganje, ki so stopile lobanje in stolpe tankov:
  - Slava Rusiji, zelo celo slava!
  Tanki hitijo naprej ...
  Divizije v rdečih majicah -
  Pozdravljeni Rusi!
  Tu so dekleta sprejela naciste. Tako so razrezani in nasekljani. Ne bojevniki, ampak res panterji, ki so pretrgali verigo.
  Kul fant Oleg Rybachenko v boju in napade naciste. Brez usmiljenja jih tepe, seka skozi tanke in cvili:
  Mi smo kot biki!
  Margarita Korshunova, ki je zdrobila rjavo vojsko in prerezala tanke in repove letal, je pobrala:
  Mi smo kot biki!
  Natasha Korshunova ga je vzela in zavpila ter posekala rjave borce skupaj s tanki:
  - Laganje je odveč!
  Zoya Angelskaya je raztrgala naciste, zacvilila:
  - Ne, ne iz rok!
  In tudi on bo vzel in spustil zvezdico z boso nogo in pokončal veliko fašistov.
  Natasha Korshunova ga je vzela in izpustila, udarila je strela iz škrlatne bradavice in zacvilila:
  - Naš TV je vklopljen!
  In ubijalski snop igel leti z njene gole noge.
  Zoya Angelskaya, ki je tudi uničevala naciste in njihove tanke z letali, je zacvilila:
  - Naše prijateljstvo je monolit!
  In spet takšen met, da se krogi zameglijo na vse strani. To je dekle - čisto iztrebljanje nasprotnikov.
  Deklica z golimi prsti bo vzela in izstrelila tri bumerange. In trupel od tega je postalo še več.
  Po tem bo lepotica izdala:
  - Sovražniku ne bomo dali usmiljenja! Tam bo truplo!
  In spet smrtonosna stvar odleti z gole pete.
  Rdečelasi Avguštin je tudi povsem logično pripomnil:
  - Samo ne eno truplo, ampak veliko!
  Nato ga je deklica vzela in bosa hodila skozi krvave luže. In ubila je veliko nacistov.
  In kako buči:
  - Množični umor!
  In zdaj bo udaril z glavo v nacističnega generala. Zlomi mu lobanjo in izroči:
  - Banzai! Odšel boš v nebesa!
  Svetlana Sneguljčica je zelo besna v ofenzivi, še posebej pri podiranju tankov, pa tudi letal, škripa:
  - Ne bo vam prizaneseno!
  In ducat igel odleti z njenih golih prstov. Ko se prebije skozi vse, se letala zrušijo. In zelo veliko celo bojevnik poskuša razbiti in ubiti.
  Mišičast, reliefni otrok v kratkih hlačah Oleg Rybachenko, ki s piščalko podira vrane, škripa:
  - Slavno kladivo!
  In fant tudi z boso nogo vrže tako kul zvezdo v obliki svastike. Zapleten hibrid.
  In množica nacistov se je zrušila.
  Oleg Rybachenko je zavpil:
  - Banzai!
  In fant je spet v divjem napadu. Ne, samo kipi od moči, vulkani pa žuborijo!
  Čudovita Margarita v gibanju. Vsem bo strgalo trebuhe.
  Deklica z nogo bo naenkrat vrgla petdeset igel. In maso so pobili vse vrste sovražnikov, uničili tako tanke kot letala.
  Margarita Korshunova je bleščeča z golimi petami pela v smislu vedrine:
  - En, dva! Žalost ni problem!
  Nikoli ne smete biti malodušni!
  Nos in rep držite višje s cevjo.
  Vedite, da je pravi prijatelj vedno z vami!
  To je tako agresivno podjetje. Deklica mlati in kriči:
  "Predsednik zmaja bo postal mrlič!"
  Natasha Korshunova v bitki je le nekakšen terminator. In rjoveče žvrgolelo:
  - Banzai! Pohitite! In konec diktatorja!
  In z bose noge ji je zletela granata. In nacisti so kot žeblji. In razbil bo veliko mastodontov in krilatih, peklenskih strojev.
  Tukaj je bojevnik! Vsem bojevnikom - bojevnik!
  Zoya Angelskaya je tudi v ofenzivi. Tako jezna prasica.
  In vzela ga je in zacvrknila:
  - Naš oče je sam Beli bog!
  In na naciste seka trojni mlin!
  In rdečelaska, ki se je bleščala z golimi petami in rubinastimi bradaviči Avguštinovih prsi, je v odgovor zavpila:
  - In moj Bog je črn!
  Rdečelaska je res utelešenje prevare in podlosti. Za sovražnike, seveda. In za prijatelje je draga.
  In kako bo z golimi prsti vzel in vrgel. In veliko kup bojevnikov rjavega imperija, pa tudi njihovih tankov in letal.
  Rdečelaska je zavpil:
  - Rusija in črni bog sta za nami!
  Bojevnik z zelo visokim bojnim potencialom. Ne, v to je bolje, da se ne vmešavate. Kot so odtrgani stolpi tankov in krila fašističnih letal.
  Avguštin, ki je stiskal nasprotnike, siknil:
  - Vse izdajalce bomo strli v prah!
  In pomežikniti svojim partnerjem. Ja, ta ognjevita punca ni ravno nekaj, kar bi lahko dalo mir. Razen če je mir smrtonosen!
  Svetlana Sneguljčica, ki je zatrla sovražnike, je izdala:
  - Pometali vas bomo v vrsti!
  Rdečelaska Avguštin je potrdil:
  - Vse bomo pobili!
  In iz njenih bosih, izklesanih nog zopet odleti sedanjost popolnega uničenja! In toliko tankov in letal je naenkrat eksplodiralo v majhne koščke.
  In potem deklica, kot iz škrlatne bradavice, udari s strelo.
  Pošiljajoč darila smrti z golimi petami, je Oleg Rybachenko v odgovor zapel:
  - Tam bo popoln banzai!
  Avguština, ki je naciste raztrgala z golimi rokami, jih sekala z meči in metala igle z golimi prsti ter naenkrat uničila tanke in letala, je izdala:
  - Skratka! Skratka!
  Natasha Korshunova, ki je uničevala rjave bojevnike, skupaj s tanki in letali, je zacvilila:
  - Skratka - banzai!
  In sekajmo nasprotnike z divjo grenkobo.
  Bosonogi, čeden, fant v kratkih hlačah Oleg Rybachenko, ki seka nasprotnike, je izdal:
  - Ta gambit ni kitajski,
  In prvenec, verjemite mi, je tajski!
  In spet je iz dečkove bose noge priletel oster disk za rezanje kovine. Odrezal je tako kupole tankov kot repove letal.
  Margarita, bojno dekle, ki drobi kovine, je prepevala bojevnike rjavega imperija in oklepov tankov ter sekala:
  - In koga bomo našli v bitki,
  In koga bomo našli v boju ...
  Ne hecajmo se s tem -
  Raztrgajmo ga!
  Raztrgajmo ga!
  Takrat so dobro opravili z nacisti ...
  Tu sta Hitler in njegova ekipa padla na kolena pred dekleti in otroki.
  Natasha Korshunova je najprej prisilila nacistično številko ena, da ji poljubi bose noge.
  Nato so Hitler in vso njegovo spremstvo poljubljali gole podplate in pete tudi drugim dekletom. In z jezikom so si obliznili pete. In zelo čednega plavolasega fanta Olega Rybačenka so poljubile bose noge deklice.
  Potem ko je bila zelo zadovoljna s ponižanjem moških parazitov, je Nataška naročila:
  - Zdaj, ko vas nismo vseh pobili, podpišite ukaz za popolno in brezpogojno predajo Tretjega rajha Sovjetski zvezi!
  Vse je dobro, kar se dobro konča. Tretji rajh je kapituliral in mogočni Wehrmacht je bil razorožen. Hitler in njegova ekipa so odšli v ječe Beria.
  Sodba je bila hitra, a pravična. 22. junija 1959 je bil Hitler obešen kar na Rdečem trgu!
  
  
  
  
  FUHRERJEV HRAŽIČE SANJE SPREMENI ZGODOVINO
  Hitler si je v enainštiridesetem letu premislil, da bi prestolnico Moskvo prevzel v ZSSR. Eden od razlogov za to je bil, da je imel Fuhrer sanje o popolnem porazu Wehrmachta. In 20. novembra 1941 je Hitler ponudil mir Stalinu. Vodja ZSSR, travmatiziran zaradi prejšnjih porazov, se je strinjal. Nemci so dobili vse, kar so uspeli zajeti. Skoraj vsa Ukrajina in mesto Rostov na Donu ter Belorusija, baltske države, del Rusije.
  Na Stalinov predlog je Hitler privolil v zamenjavo. Rusija se je strinjala, da se bo odpovedala celotnemu Donbasu in delu donskih dežel, bogatih s černozemom, v zameno za koridor do Leningrada in za odrivanje meja od Moskve. Hitler se je strinjal, da bo meje potisnil na Smolensko regijo, vendar je ZSSR v zameno predala tisti del Donbasa, ki ga Nemci niso imeli časa zasedti, in Don z bogato črno zemljo, ki so si jo Nemci najbolj želeli. Skoraj ves Krim, razen Sevastopola, je bil nemški. V Kareliji so mejo zarisali po frontni črti, kar je Fincem ustrezalo. Murmansk je ostal pri ZSSR. Na jugu je bila meja potegnjena po Donu in Nemci so si končno lahko zagotovili prehransko varnost. Imeli so tudi premog in jeklo iz Donbasa. In bogata nahajališča legirnih elementov. Wehrmachtu je ostal primanjkovalo nafte, vendar je bilo to začasno, saj je Hitler nameraval zasesti tudi Bližnji vzhod. Bolj ali manj konsolidirani.
  Nemci so res verjeli, da Hitler hiti s svetom. Toda Fuhrer je vedel bolje. Poleg tega je možno nadaljevati vojno na Zahodu. Najprej se je Fuhrer srečal s Francom. Povedal sem mu, da ste sami videli, da je ZSSR poražena. Tretji rajh je močnejši kot kdaj koli prej in Britanija je obsojena na propad. Torej ne boste spustili Nemcev v Gibraltar, tako boste delili usodo Francije. Tako bo Gibraltar postal španski, vi pa lahko celo zahtevate nekatere dežele angleških kolonij. In ni časa, da bi Franca dolgo prepričevali, roke Wehrmachta so razvezane in vsa Afrika in večina Azije, vključno z Indijo, bodo vzeti pod popoln nadzor.
  Generalissimo se je strinjal. In zdaj, decembra, so Nemci z enim nenadnim udarcem zavzeli Gibraltar in blokirali vhod v Sredozemsko morje z vzhoda. Hkrati so nacisti razbili britansko bazo na Malti in jo zajeli s pristankom.
  Rommelov korpus je prejel okrepitve in zavzel Tolbuk ter nato premagal Britance v Egiptu. Padli so kot grah. Egipt je bil zajet in Sueški prekop je bil zaprt. Nato so se Nemci preselili v Irak in Kuvajt. Angleže so premagali kot sesekljano hruško. In zatrli so jih z zavzetjem Bližnjega vzhoda. Spomladi 1942 so zasedli celoten sever Afrike, Bližnji vzhod in francoske posesti. In to je bila, moram reči, velika zmaga.
  Nemci pa so trdili več. In zajeli so vso Afriko. In Japonci so uničili ZDA na morju. In zmage so se vrstile ena za drugo. In zdaj, poleti 1942, so Iran in Indijo zajeli Nemci. In jeseni je bila okupacija Afrike končno končana. Tako so nacisti izvedli zaseg pomembnih ozemelj in virov ter se združili z Japonsko.
  Velika Britanija je izgubila svoje kolonije v Afriki in Aziji in se znašla v zelo težkem položaju. In spomladi 1943 so Nemci skupaj z Japonci pristali v Avstraliji. In Velika Britanija je bila podvržena množičnemu bombardiranju.
  Hitler je poleti zahteval konec levega imperija. In bila je aktivna podmorniška vojna. Nemci so dobili podmornice na vodikov peroksid. In to so zelo resne sile.
  Julija 1943 je bil pristanek končno izveden. V bitkah so sodelovali tanki: "Panther", "Tiger" in "Lion" ter "Ferdinands". In isti lovci ME-309 in bombniki Yu-288. In naletelo je na angleške čete s strašno silo. Bitka na kopnem je trajala le enajst dni in se je končala s prepričljivo zmago Wehrmachta.
  In to je velik dosežek nemškega vojaškega stroja.
  Po tem je vojna prešla na stran Združenih držav. In Islandijo so ujeli. Amerika po tem ni mogla bombardirati Evropo. Roosevelt se je opazno zdrznil in Hitlerju ponudil mir pod kakršnimi koli pogoji.
  Toda nacisti so se odločili, da bodo pokončali ZDA, in nadaljevali ofenzivo. V štiriinštiridesetem letu je izpust reaktivnih letal postal množičen in Yankeeji so ga dobesedno zagozdili. In Marseille, ki je presegel tisoč podrtih letal, je prejel Veliki križ železnega križa kot krono junaštva in učinkovitosti letnega razreda.
  Führer je ukazal uščipniti Ameriko z zavezniki v Argentini, pa tudi v Braziliji. In se premaknite z juga z Japonci in s severa skozi Kanado. In bilo je kot dvojne klešče. Hitler se je počutil na belem konju.
  Obstajala je tudi serija prvih samohodnih E, lažjih in bolj dovršenih. TA-400 in Yu-488 sta pokazala izjemno moč. In začeli so uničevati sovražnike. In jih dobesedno pometemo z metlico.
  In nacisti uničijo zaveznike. In to počnejo tako učinkovito, da ZDA propadajo. Američanom ne dajo možnosti. Nemške jurišne puške so najboljše na svetu in jim ni para. Pojavijo se do konca leta in prve diskete, ki jih zaradi laminarnega curka ni bilo mogoče sneti. In uničili so Ameriko.
  Lahke samohodne puške iz serije E so pokazale popolno premoč nad tanki Yankee. Dobesedno so šli naokoli in vse razbili in spremenili v kotlet ter sploščili v pepel. Amerika ni imela možnosti proti ZDA.
  V petinštiridesetem letu so ZDA že gorele. New York in Washington sta marca padla.
  In aprila je prišlo do kapitulacije. Tako je prišlo do delitve cesarstva. Nacisti in Japonci so po zmagi vojno začasno zamrznili. Prišlo je obdobje miru. 20. aprila 1950 se je zgodil prvi polet astronavtov na Luno.
  In 20. aprila 1953 je izbruhnila velika vojna med tretjim rajhom in Japonsko. Novi Stalinov naslednik Beria je Hitlerju ponudil skupno vojno z Deželo vzhajajočega sonca. Hitler je rekel Beriji, da bi se morala ZSSR boriti v polni moči, vendar bo prejela le južni Sahalin in Kurilski greben. In če, potem bo Tretji rajh vzel in izbrisal ZSSR v prah.
  Hitlerjeve čete so tehnološko močnejše od Japoncev. Med Nemci so še posebej grozljivi piramidni tanki. In jih ni mogoče zlomiti pod nobenim kotom. In reaktivnemu letalstvu ni para. In diskete dosegajo hitrost desetih zvočnih zamahov. Ne, Japonska se takšni moči ne more upreti.
  Nekaj ima tudi ZSSR. Tank T-54 načeloma ni slab. So pa tudi drugi avtomobili. Na primer IS-7, zelo slaba zavorna moč. Alenka vozi ta tank in uniči Japonce.
  Deklica zacvili in zažvižga, zaroli pesem:
  - In odletel v krsto samuraja,
  Pod pritiskom jekla in ognja!
  Zdaj imajo namesto Stalina Berijo in država Sovjetov bo morala osvojiti nove meje.
  Japonska ima tanke serije E, vendar so zastareli in nepopolni, zgodnje modifikacije. Tukaj je takšen pret na IS-7 v tem primeru, E-90. Avto tehta sto osem ton, štirideset več kot sovjetski avtomobil. In njegov oklep je debelejši, zlasti čelo. Čelo stolpa je 285 mm, proti 210 pri IS-7, čelo trupa pa 250 mm proti 150 pri sovjetskem stroju. Toda naklon oklepa bo manjši. In stranice so enake 150 mm. Res je, japonski podajalnik bo debelejši 150 mm v primerjavi z 94. Puške so približno 128 mm za Japonce in za sovjetske 130 mm z blizu dolžine. Toda sovjetski je morda nekoliko boljši. In tukaj so vse bližje.
  Japonec je še vedno bolje zaščiten v čelu, a so vozne lastnosti slabše, čeprav ima samuraj motor s 1500 konjskimi močmi.
  Anyuta udari Isin oklep z golimi prsti na nogah in zacrklja:
  - Na dvorišču bo obdobje komunizma!
  Alla ta rdečelasi hudič se strinja:
  - Seveda bo!
  Marija se zasmeji in vstane:
  - Naša stranka je večna zmaga!
  Olimpijske igre bučijo:
  - Za domovino za Stalina!
  In zdaj bo sovjetski tank udaril sovražnika. In zasvetil bo, in raztrgajmo na koščke. In dobesedno uniči oklep.
  Alenka se je zahihitala in zapisala:
  - Bolje je z žensko!
  Japonski mastodont je bil uničen. In preostali samurajski tanki niso tako dobro zaščiteni. In jih je lažje premagati. In res jih uničiš, res kul.
  Anyuta je pela in pritiskala na sprožilec z golo peto:
  - Ne prenašajte ponižanja Slovanov,
  Za Rusijo bi se dvignili na goro ...
  Ne sprejemajmo več žalitev
  Z jekleno roko zdrobimo sovražnika!
  In spet je projektil uničil licencirani tank E-50. Tudi ne najboljši avto. Precej težka, vendar je stran precej šibko zaščitena in jo je mogoče prebiti z velike razdalje.
  Elizabeth se je borila na T-54 in ji je bilo veliko težje. Toda deklica je pokazala izjemno odpornost. In s pomočjo golih prstov, kako pošlje projektil in prebode E-75, in to je zelo kul. In ogromno uničenje.
  Tudi Elena je bila razstreljena, z ogromnim pritiskom. In udaril s smrtonosno silo.
  In tukaj Japonci gori in se zruši. In ga dobesedno uniči.
  Catherine je tvitnila:
  Vzelo me je, vzelo me je
  Sedel bom, sedel bom, na konja!
  In pomežikniti svojim partnerjem. In punce tukaj so tako lepe in samo v enem bikiniju. In bosi seveda, zelo lepi.
  Elizaveta, borka, ki je izstrelila E-50 z Japonske, je siknila:
  - Za ta veliki komunizem!
  Efrazija, ki je zdrobila Japonce, je zacvilila:
  - Preko mojih meja!
  Japonska je zdržala nekaj več kot eno leto in bila poražena. In tretji rajh je postal svetovni imperij.
  20. aprila 1957 se je začel let astronavta na Mars. In to je bil čudovit korak.
  20. aprila 1959 je bil izveden referendum, ki je legaliziral monarhijo in imperialno obliko vladavine v Tretjem rajhu.
  Toda Hitler nikoli ne bi bil Hitler, če ne bi hotel rešiti problema ZSSR. In seveda njegova želja, da bi podredil ves svet.
  20. aprila 1961 je Tretji rajh napadel ZSSR. Agresija je neusmiljena in z ogromnimi silami. Kar je zelo neenakomerno.
  In horde Tretjega so že dva tedna po začetku bojev začele krožiti okoli Moskve.
  Oleg v ofenzivi vse pospešuje. Fant premaga naciste.
  Njegove bose noge mečejo ostre igle - trgajo tanke in letala.
  Mladi bojevnik zacvili:
  - Noro cesarstvo bo vse raztrgalo!
  In spet je fant na potezi.
  Margarita je v svoji dejavnosti burno dekle. In premaga sovražnike.
  Tu je izstrelila z golo nogo, grah z razstrelivom. Eksplodirala bo in naenkrat bo vrženih sto nacistov in deset tankov.
  Deklica zakriči:
  - Zmaga bo vseeno prišla k nam!
  In vodil bo mlin z meči - sodi tankov letijo v različne smeri.
  Natasha je pospešila svoje gibe. Deklica poseka rjave bojevnike. In med kričanjem:
  - Rusko cesarstvo čaka zmaga.
  In pospešeno iztrebimo naciste.
  Natasha je terminatorka.
  Ne misli se ustaviti in upočasniti, tanki in letala pa zaidejo.
  Zoya je v ofenzivi. Zdi se, da njeni meči režejo meso in kovinsko solato. Deklica zakriči na vso moč:
  - Naše odrešenje je v veljavi!
  In goli prsti mečejo tudi takšne igle.
  In množica ljudi s prebodenimi grli, ki ležijo naokrog v kupih trupel, pa tudi razbitih tankov in sestreljenih letal.
  Avguštin je noro dekle. In vse zdrobi, kot da je robot iz hiperplazme.
  Razbil je že ne sto nacistov. A vse se dvigne. In bojevnik še vedno tuli.
  - Nepremagljiv sem! Najbolj kul na svetu!
  In spet lepota v napadu.
  In iz njenih golih prstov prileti grah. In tristo nacistov in ducat tankov je raztrgala močna eksplozija.
  Avguštin je pel:
  - Ne boste si upali zasesti naše zemlje!
  Tudi Svetlana je v ofenzivi. In ne daje niti grama predaha. Divja terminatorka.
  In reže sovražnike in iztreblja naciste. In množica rjavih borcev je že padla v jarek in ob cestah.
  Šest je bilo besnih. Napravil divji boj.
  Oleg Rybachenko je spet v akciji. In napreduje in maha z obema mečoma. In fant terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padajo.
  Masa trupel. Cele gore krvavih teles.
  Pisatelj se spominja na divjo strategijo. Kjer so se tudi konji in ljudje mešali skupaj.
  Oleg Rybachenko zaškripa:
  - Gorje od uma!
  In denarja bo veliko!
  In fant terminator v novem gibanju. In njegove bose noge bodo nekaj vzele in vrgle.
  Fant genij je zavpil:
  - Mojstrski razred in podjetje "Adidas"!
  Res kul predstava se je izkazala za kul. In koliko je ubitih nacistov. In največje število največjih je ubilo rjave borce.
  V boju je tudi Margarita. Zdrobi cimetovo in jekleno vojsko in ropota:
  - Velik šok polk! Vsi se zapeljemo v krsto!
  In njeni meči so posekali naciste. Množica rjavih borcev je že propadla.
  Deklica je zarenčala:
  - Še bolj kul sem od panterjev! Dokaži, da je vsak najboljši!
  In iz gole pete dekleta bo izletel kot grah z močnim eksplozivom.
  In udari na sovražnika.
  In vzel in razbil bo nekaj nasprotnikov in tankov in celo letal.
  In Natasha ima oblast. In premaga nasprotnike, sama pa nikomur ne bo dala spuščanja.
  Koliko nacistov je že prekinilo.
  In njeni zobje so tako ostri. In oči so safirne. To je dekle - glavni krvnik. Čeprav ima vse svoje partnerje - krvnike!
  Natasha kriči:
  - Nor sem! Imeli boste kazen!
  In spet bo dekle z meči posekalo veliko nacistov.
  Zoya je v gibanju in je odrezala veliko rjavih bojevnikov.
  In bose noge mečejo igle. Vsaka igla ubije več nacistov. Ta dekleta so res lepa.
  Avguštin napreduje in stiska nasprotnike. In hkrati ne pozabi zavpiti:
  - Ne moreš pobegniti iz krste!
  In deklica bo vzela zobe in razkrila zobe!
  In rdečelaska je tako ... Lasje plapolajo v vetru, kot proletarski transparent.
  In vse pride dobesedno iz jeze.
  Svetlana na poti Tu je izrezala veliko lobanj in tankovskih stolpov. Bojevnica, ki pokaže zobe.
  Pokaže jezik. In potem pljune iz slamice. Potem pa zavpije:
  - Ali boste mrtvi!
  In spet iz njenih bosih nog letijo smrtonosne igle, ki so zadele pehoto in letala.
  Oleg Rybachenko skače in skače.
  Bosonogi deček izžareva kup igel, podira tanke in poje:
  - Gremo na kampiranje, odprite velik račun!
  Mladi bojevnik je najboljši.
  Je precej star, a izgleda kot otrok. Samo zelo močan in mišičast.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Naj igra ne bo po pravilih - prebili se bomo skozi fraero!
  In spet so mu z bosih nog letele smrtonosne in razbijajoče igle.
  Margarita je z veseljem zapela:
  - Nič ni nemogoče! Verjamem, da bo svoboda zori!
  Deklica je spet vrgla smrtonosno kaskado igel na naciste in njihove tanke, nadaljevala:
  - Tema bo izginila! Naj cvetijo vrtnice!
  In bojevnik, takoj ko z golimi prsti vrže grah, je takoj v zrak poletelo tisoč nacistov. Da, vojska rjavega, peklenskega imperija se topi pred našimi očmi.
  Nataša v boju. Skače kot kobra. Eksplodira sovražnike. In toliko nacistov umira in letala padajo.
  Njihovo dekle in meči, zrnje na premog in sulice. In igle.
  Obenem pa tudi ropota:
  - Verjamem, da bo zmaga prišla!
  In slava Rusov bo našla!
  Goli prsti mečejo nove igle in prebijajo nasprotnike.
  Zoya v divji potezi. Napade naciste. Razbije jih na majhne koščke.
  Bojevnica meče igle z golimi prsti. Prebija nasprotnike in kako rjoveti:
  Naša popolna zmaga je blizu!
  In izvaja divji mlin z meči, pometa tanke. To je res dekle kot dekle!
  Toda Avguštinova kobra je šla v ofenzivo. Ta ženska je nočna mora za vse nočne more.
  In če ga reže, pomeni, da ga bo prerezalo.
  Po tem bo rdečelaska vzela in zapela:
  - Odprl bom vse lobanje! Jaz sem velike sanje!
  In zdaj so njeni meči v akciji in režejo meso in kovino.
  Tudi Svetlana gre v ofenzivo. Ta punca nima zavor. Takoj, ko sekajo, je tako množica trupel nasuta, letala in tanki pa padajo.
  Plavolasi terminator zarjovi:
  - Kako dobro bo! Kako dobro bo - vem!
  In zdaj od nje leti ubijalski grah.
  Oleg spet sto nacistov, ki so nosili meteor, odrezali. In vzel bo bombo in jo vrgel.
  Majhna, a smrtonosna ...
  Kako razbiti na majhne koščke.
  Fant terminator je zavpil:
  - Viharna mladost strašnih strojev!
  Margarita bo to ponovila v boju.
  In posekali veliko rjavih borcev. In zmanjša velike vrzeli.
  Deklica zakriči:
  - Lambada je naš ples na pesku!
  In udaril z novo močjo.
  Nataša v ofenzivi je še bolj besna. Torej mlati naciste. Ni prav dobro, da se upirajo takim dekletom.
  Natasha ga je vzela in zapela:
  - Tek na licu mesta je običajen spravnik!
  In bojevnica je s tako kaskado udarcev vdrla v nasprotnike.
  In bosi bo metal diske.
  Tukaj je vodila mlin. Množica glav rjave vojske se je odkotalila nazaj in tanki so goreli.
  Je borbena lepotica. Premagaj si tako rumeno armado.
  Zoya je v gibanju in zdrobi vse brez izjeme. In njeni meči so kot škarje smrti.
  Punca je preprosto ljubka. In njene bose noge mečejo zelo strupene igle.
  Porazite nasprotnike. Preluknjajo jim grla in delajo krste, raznesejo tanke in letala.
  Zoya ga je vzela in zacvilila:
  - Če v pipi ni vode ...
  Natasha je od veselja zavpila:
  Torej ste krivi!
  In z golimi prsti meče nekaj, kar temeljito ubije. To je res punca deklet.
  In iz njenih golih nog, kako bo letelo rezilo. In udaril bo veliko borcev in odrezal stolpe iz tankov.
  Avguštin na poti. Hiter in edinstven v svoji lepoti.
  Kakšne svetle lase ima. Kot plapola proletarski prapor. Ta punca je prava lisica.
  In seka nasprotnike - kot da bi se rodila z meči v rokah.
  Rdečelaska, prekleti prasec!
  Avguštin ga je vzel in siknil:
  - Bika bo glava - borci ne bodo znoreli!
  In tu je spet zdrobila veliko borcev.
  Skratka, pravijo, da s takšno ekipo Hitler ne bo preživel. In 9. maja 1961 so dekleta z golimi prsti vzela Adolfa Hitlerja za roke in noge, Margarito pa za nos in strgala, 9. maja 1961 pa je bil Hitler vzet in umrl! In ZSSR je osvojila ves svet!
  
  BABA JAGA JE NAPAKA IN ŠKODI ZSSR!
  Baba Yaga, ki jo je vodilo sovraštvo do ljudi, se je vmešala v potek zgodovine. Vzela ga je in v minometu v družbi Zmeyja Gorynycha napadla ameriška letala, ki so hotela bombardirati japonske letalonosilke. In kača Gorynych, ko jo vzame, udari na Američane z velikim plamenom iz treh glav. In zažgite več kot sto letal hkrati. In Yankees panika. In potem je tu Baba Yaga, ki vrže travo v morje in ameriške letalonosilke in druge ladje, ki jih prekriva val. Posledično je bila Amerika v bitki pri Midwayu popolnoma poražena.
  Japonci so jih nato ujeli na poti in havajski arhipelag je prevzel popoln nadzor nad Tihim oceanom. Njihove kopenske sile so vdrle v Indijo in korakale na Delhi.
  Britanci so, da bi obdržali Indijo, del vojakov premestili iz Egipta in opustili operacijo Torch. Tudi Amerika ni pristala v Casablanci in Nemci bi lahko zamrznili vojno v Afriki.
  To nacistov ni rešilo poraza pri Stalingradu. Toda Mainsteinov protiudar je zmagal v moči. Zaradi dejstva, da čete niso bile premeščene v Afriko, je imel Mainstein še več divizij, vključno s tridesetimi tigri, ki so v resnični zgodbi izginili v pesku Sahare brez uspeha. Poleg tega je bilo nacistično letalstvo močnejše. Navsezadnje niso porabili sredstev za oskrbo Afrike in intenzivnost zračnih napadov na Tretji rajh se je večkrat zmanjšala.
  Prispel je na vzhodno fronto, do marca 1943 pa je legendarni as Marseille število podrtih letal na zahodni fronti prinesel na tristo in postal prava legenda vseh časov. In na vzhodu so ga sovjetski piloti močno udarili. Marcel se ni izogibal najbolj vročim borbam in je bil pravi fenomen. En človek je bil vreden celotnega letalskega korpusa.
  Sovjetske čete so utrpele več izgub kot v resnični zgodovini. Manj jih je ušlo iz obkola. In Nemci so ponovno zavzeli ne samo Harkov in Belgorod, ampak tudi Kursk ter ponovno zavzeli Krasnodon in Vorošilovgrad.
  Sovjetske čete so bile šokirane ... Med otoplitvijo so si delno opomogle. Na nebu so potekale zračne bitke. Nemci so prevzeli pobudo. Japonci so medtem prešli ameriško arterijo v Panami in zavzeli ožino. V ZDA so se odločili zamrzniti celotno evropsko smer. Toda nemška podmorniška flota je delovala preveč učinkovito in je mučila Britance in Američane. In Churchill, ki ni tvegal uradnega miru ali premirja, je predlagal, naj Nemci zavirajo vojno. Se pravi, ne sklepajte miru, ampak res ne vodite vojne.
  Hitler je v odgovor zahteval prenehanje kakršne koli pomoči ZSSR. Velika Britanija in Združene države so zavrnile lend-lease, vendar so dejale, da lahko nekaj prodajo Rusiji za zlato.
  Poleg tega so Britanci in Američani rekli, da bi lahko, če bi Hitler ustavil uničenje Judov, na kredit prodajali naftne derivate in druge surovine, ki jih potrebujejo Nemci. Ko se je Fuhrer odločil, da Judje ne bodo nikamor šli, se je strinjal.
  Najprej moramo odpraviti ZSSR. Res je, med Fritzmi ni bilo enotnosti. Nekateri generali so rekli, da bi morali napasti Moskvo. Drugi, da je dobro ponovno zavzeti Kavkaz.
  Fuhrer se je odločil za napredovanje na Voronež. Nato se obrnite nazaj v Stalingrad. Hitler se je res želel maščevati za poraz v bližini tega mesta. Sovjetske obveščevalne službe so pravilno ugibale, kje bo sovražnik zadal glavni udarec, in pripravile močno obrambo. A žal so bili Nemci močni. Vendar njihovi tanki "Panther", "Tiger" in zlasti "Lion" niso dovolj popolni.
  Uporabljajo se tudi Ferdinandi, tudi stroji so prave živali. In tako je udarna pest nacistov 5. julija 1943 šla v ofenzivo. Nacisti poskušajo napredovati, a na poti jim je močna obramba. Poleg tega je topništvo sovražnika zadalo preventivni, čeprav ne zelo učinkovit topniški udar.
  Po tem so šli nacisti v napad in so se lahko opazno zabili na položaje sovjetskih čet. Nacisti imajo več sil in prevladujejo v zraku. Marseille, ki je sestrelil več kot petsto letal, je prejel Veliki križ železnega križa. Pred tem pa viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Nemci so napredovali in napredovali skozi sovjetsko obrambo. Kot oven se je premikal tank "Lev", najmočnejši sovražni mastodont po oklepu in orožju, težak devetdeset ton. In razume Ferdinande, tukaj so delovali z grozljivo silo.
  Toda obramba Rdeče armade je bila močna in ni hotela popustiti. Nacisti so napredovali počasi in utrpeli velike izgube. Toda v zraku so imeli pobudo. In Focke-Wulf je učinkovit stroj, če ga uporabljate pravilno. In vztrajen in z močnim orožjem. Postopoma so se nacisti približali Voronežu. Toda za to so potrebovali dva meseca. Končno zadihani in smrtno utrujeni so se Fritz ustavili, ko so se približali reki Don. Imeli so velike izgube v opremi, zlasti med Pantherji ter T-4 in T-3. Nekoliko manj so trpeli "Tigri" in "Lions". Toda veliko tankov Lev se je trivialno pokvarilo.
  Nastopil je premor in nacisti so nadomestili škodo. Stalin je upal, da bo pozimi prevzel pobudo. V seriji se je v zraku pojavil ME-309, ki je zaradi visoke hitrosti in močnega orožja postal kardinalni problem za sovjetsko letalstvo. Kot Yu-288. Prišla je pozna jesen in začel je padati sneg. Rdeča armada je začela protiofenzivo v smeri Voronež in v središču, pa tudi na polotoku Taman.
  Pozimi bi se dalo marsikaj osvojiti nazaj. Toda nepričakovano je Japonska vstopila v vojno proti ZSSR. Njena kopenska vojska je bila zelo številčna. Samuraj je po številnih zmagah hrepenel po maščevanju na Khalkhin Golu.
  In odvijala se je bitka ogromnih razsežnosti. Napad na Vladivostok, ofenziva v Primorju in Mongoliji.
  Stalin je prekinil ofenzivo v smeri Taman in v središču ter se poskušal prebiti le v Voronežu. Tamkajšnji nacisti pa so se vztrajno držali. Imeli so veliko moči.
  Še vedno imajo prednost na nebu. Poleg tega je Japonska preusmerila tudi del letalstva. Torej zmage ni bilo.
  Samurajem je uspelo blokirati Vladivostok in zavzeti del Mongolije. Toda tu se je njihov uspeh končal. Toda po drugi strani so Nemci lahko preživeli zimo in se izognili porazu, kot je bilo v enainštiridesetih in dvainštiridesetih letih. In to je velik uspeh.
  Maja so nacisti napolnili svoje sile. V seriji so imeli reaktivni lovec ME-262, ki mu ni bilo para. In Marseille je sestrelil tisoč letal. Za sedemsto petdeset letal je bil odlikovan z viteškim križem železnega križa z meči iz platinastih hrastovih listov in diamanti. In za tisoč Zvezdo viteškega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Marseille je tako postal super as vseh časov in ljudstev.
  Toda ZSSR tega ne olajša. Konec maja so Nemci nadaljevali ofenzivo. Toda njihove čete so napredovale zelo počasi. ZSSR je uporabljala nove tanke T-34-85 in IS-2, kar je nacistom povzročilo nekaj težav. Nemci "Tigri" -2 in "Panther" -2 so postali glavna sila. "Lion" in "Maus" sta bila ukinjena. Namesto Mausa se je začel razvijati tank nove generacije E-100. Z zgoščeno postavitvijo, nizko silhueto, velikimi koti oklepa, naprednejšim in lažjim podvozjem. S stroji serije "E" je bilo povezano veliko upanje. In zelo kolosalna sila. Boji so zelo brutalni. Nemcem je uspelo v treh mesecih potisniti sovjetske čete onkraj Dona. A nič več niso dosegli.
  Japonska je bila v vojni z Ameriko, poleti pa se je omejila le na napad na Vladivostok in Habarovsk. Samuraji so zavzeli Habarovsk, ne pa Vladivostoka. In v Mongoliji so samuraji malo napredovali.
  Pozimi 1945 so Američani še vedno lahko premagali Japonsko in jo pregnali iz Paname. In potek vojne je šel drugače.
  Pozimi 1945 je Rdeča armada napredovala v središču, a ni mogla premagati nacistične obrambe. Marca so Nemci že napredovali na jugu, a malo napredovali.
  Maja so nacisti poskušali napredovati proti Moskvi, a niso dosegli opaznega uspeha in v dveh mesecih trdovratnih bojev so napredovali trideset ali štirideset kilometrov.
  V bojih so sodelovale samohodne puške serije E. Bile so lahke in še nepopolne. Tanek E-50 s serijsko proizvodnjo je bil odložen. Reaktivna letala, zlasti bombniki, so postala problem za ZSSR. Na nebu se je okrepila premoč nacistov. Marseille je sestrelil dva tisoč letal in prejel zvezdo viteškega križa, železni križ z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Poleti so sovjetske čete znova poskušale nekaj narediti. A ni šlo ... Do konca leta je bila frontna črta neaktivna.
  Prišlo je leto 1946 .... Nemci so imeli diskoteke, a so bile drage, težke za izdelavo in kljub neranljivosti zaradi tekočega laminarnega curka sami niso mogli streljati. Torej ni dalo odločilne prednosti. Toda v seriji ME-262 X je zelo močan borec z zamašenimi krili. In ME-1100 s variabilnimi krili. In TA-283 s podaljšanim trupom. Tako Yu-287 kot TA-500 sta reaktivna letala s šestimi motorji. In veliko druge tehnologije.
  ZSSR v tem pogledu še vedno zaostaja, na nebu pa imajo nacisti popolno pobudo.
  Tanek E-50 je končno šel v serijo in E-75. Stroji so dobili tesno postavitev in so se izkazali za lažji. E-50 je tehtal le petdeset ton z motorjem s 1200 konjskimi močmi in močnejšim oklepom. E-75 je tehtal petindvajset ton, z veliko debelejšim in nagnjenim oklepom kot Tiger-2, z zmogljivo oborožitvijo in motorjem s 1500 konjskimi močmi.
  Nemci so konec maja začeli ofenzivo proti Moskvi. Tokrat jim je uspelo priti do obrambne črte Mozhaisk, tam pa so naleteli na tesno in obupano obrambo.
  Situacijo je zapletla ofenziva Japonske v Sibiriji. Vendar ni bilo zelo uspešno. Vojna je zelo kruta stvar. In tako so sovjetske čete še vedno obdržale Moskvo.
  Zima je minila v bitkah. Prišlo je leto 1947 ... Nemci so spomladi znova poskušali napredovati. Njihovi tanki serije E so bili spodobni. ZSSR je šla na serije IS-4 in IS-7. Ampak še vedno v majhnih porcijah. In pojavil se je tank T-54, vendar spet v majhnih količinah. In še ni bilo reaktivnega letala.
  Nacisti so napredovali na jugu. Glavni udarec so zadali v smeri Kavkaza. In uspelo jim je. Prebili so fronto ... Situacijo je zaostril vstop Turčije v vojno. Osmani so končno premagali obotavljanje. Poleg tega zavezniki s Tretjim rajhom že dolgo ne vodijo vojne.
  Toda Japonska je očitno začela izgubljati ... Toda kljub temu je samuraj poleti začel ofenzivo v Sibiriji. In posledično so nacisti še vedno lahko ponovno zavzeli Kavkaz. Do konca leta 1947 so ga odrezali po kopnem. In do pomladi 1948 so ga končno zavzeli.
  V tej situaciji je Stalin Hitlerju ponudil premirje pod kakršnimi koli pogoji.
  Potem ko je prejel nafto Kavkaza in žito Ukrajine, premog Donbasa, se je Hitler odločil sprejeti Stalinovo ponudbo, vendar pod zelo težkimi pogoji.
  ZSSR je vrnila ujetnike, prenesla opremo v Tretji rajh in se zavezala, da bo plačala velik in ogromen davek v surovinah in zlatu.
  Velike so bile tudi ozemeljske izgube. Poleg tega, da so Nemci že zajeli, so se morali odpovedati Leningradu in Murmansku ter Karelskemu polotoku in Arhangelsku.
  Stalin se je s tem strinjal. In podpisana je bila mirovna pogodba.
  Tretji rajh se je razglasil za zmagovalca in se obrnil proti Zahodu.
  Že jeseni 1948 so se nacistične horde selile po Afriki in Bližnjem vzhodu. In pozimi je bil zajet večina črne celine in ves Bližnji vzhod.
  In spomladi 1949 je bil osvojen tudi južni del Afrike. Nemške podmornice z vodikovim peroksidom so postale najmočnejše na svetu, njihova letala in diskete pa so bile popolnoma neprimerljive. Poleg tega so imeli nacisti leta 1949 piramidalne tanke, ki jih zavezniške puške niso mogle prodreti pod nobenim kotom.
  In tako je poleti 1949 prišlo do pristanka v Veliki Britaniji. Marseille je za sestreljeno pettisočko letalo prejel veliko zvezdo viteškega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Zdaj so ZDA same ... Truman je Hitlerju ponudil mir pod kakršnimi koli pogoji. Führer je to zavrnil. Leta 1950 so Nemci šli skozi Islandijo in Kanado ter se s severa približali ZDA.
  Leta 1951 so se začeli boji v sami Ameriki. Nemci so se prebili skupaj z Japonci iz Mehike in Kanade. Združene države niso imele prave opreme, da bi se uprle nacistom. Piramidnim tankom Tretjega rajha ni bilo enakega in so zlomili vsako obrambo.
  In eno ameriško mesto za drugim je padalo ... 30. januarja 1052 so ZDA kapitulirali pred Tretjem rajhom. In situacija je postala še bolj akutna.
  Stalin je umrl 5. marca 1953. In 20. aprila 1953 se je zgodil prvi polet s posadko na Luno. Seveda so Nemci leteli. In je zelo kul. In let je bil odličen.
  Toda prišel je čas za mir in prebavo osvajanj. In tako se je začela kolonizacija drugih držav in oblikovanje Hitlerjevega imperija. Leta 1959, 20. aprila, je potekal referendum o preoblikovanju Tretjega rajha v monarhijo in imperij s cesarjem Adolfom Hitlerjem. In v ZSSR je vladal Beria. Dobil je oblast, ker je bila potrebna trdna roka, in kar je najpomembneje, potrebovali so red v obubožani in uničeni z vojno in reparacijami ZSSR.
  In 20. aprila 1960 se je začel let prvega človeka na Mars. In bilo je zelo kul. Toda Hitler je umrl marca 1961. In njegovo mesto je zasedel sin, pridobljen z umetno reprodukcijo Wolf. Tudi cesar in zelo mlad.
  In Wolf se je brez odlašanja odločil, da začne vojno z Japonsko. Pravijo, da na planetu Zemlja ne moreta obstajati dva velika imperija, ampak samo eno.
  No, Beria se je postavil na stran Tretjega rajha. Pravzaprav pravijo, kako dolgo lahko sediš pri vedru. Japonska je od Rusije osvojila del Daljnega vzhoda in Primorja. In to je na splošno neprijetno in divje.
  Wolf je bil prvi, ki je izjavil, da si ZSSR lahko povrne Primorje, del Sibirije in Sahalin, pa tudi Kurilski greben, vendar ne več. Beria je bil v redu s tem. In ZSSR je začela vojno.
  Imel je glavne tanke T-54 in T-55 ter IS-10 in IS-12. Nemci imajo veliko bolj napredno: piramidalno. In to je seveda resna zahteva za zmago.
  Japonska pa je v tehnologiji zaostajala za ZSSR. Na prestolu Japoncev je isti neodstranljivi cesar Hirohito. In seveda želi tudi oblast nad svetom. Toda nacisti so šibkejši.
  Vojna se je začela 20. aprila 1961. Hitler se je pripravljal na vojno z Japonci, želel je tudi popolno oblast nad svetom. Toda Wolf je bil pred njim. Natančneje, Adolf Prvi in Veliki nista imela časa. In začela se je velika in kruta vojna.
  Tehtnica je vibrirala z veliko silo.
  Nemci so že od samega začetka, ki so imeli naprednejšo tehnologijo, prevzeli pobudo. Toda Japonci so se borili zelo junaško. Toda v prvih treh mesecih so se Nemci in vojska ZSSR lahko opazno pomaknili globoko v Japonsko cesarstvo in veliko zajeli.
  Boji so se nadaljevali z različnim uspehom, vendar bolj v korist nacistov. In Nemci so se premikali vedno dlje. In to je bil njihov ogromen in neponovljiv uspeh. Njihovi piramidni rezervoarji so bili narejeni iz posebne vrste plastike in so razbili vsako obrambo. In do Japonske ni bilo usmiljenja.
  IS-12 je bil tank, težak petdeset ton in dobro zaščiten v čelu, s 122-milimetrskim topom, vendar dolg 60EL. In strašno je premagala sovražnika.
  Japonska vojska je zastarela in izgublja. Po več mesecih bojev je bila zajeta tretjina samurajskega imperija.
  In do konca leta 1961 je Dežela vzhajajočega sonca izgubila skoraj polovico svojega ozemlja.
  Prišlo je leto 1962 ... Nemci in ZSSR nadaljujejo ofenzivo ... Beria je v vzponu. Spet borbe in zmage. Leto pozneje, do 20. aprila 1962, je bilo več kot dve tretjini japonskega kolonialnega cesarstva že ujetih. In vojna se nadaljuje.
  Vojska ZSSR se bori z junaštvom ....
  Zdaj so pristali na akutnem Hokaidu ... In 3. septembra 1962 je Japonska kapitulirala. In te vojne je konec.
  Volk prvi je postal velik in svetovni cesar. In spet je čas za prebavo zajetih kolonialnih posesti.
  Nemški leti na različne planete. Leta 1965 na Venero. Leta 1967 do Merkurja. In leta 1968 na satelite Jupitra.
  Toda za prvega Wolfa to ni dovolj, leta 1971 so obiskali tudi satelite Saturna. In leta 1971, 20. aprila, je Volk Prvi napadel ZSSR. Odločil se je ujeti zadnjo moč na planetu Zemlja, ki mu še ni bila podrejena.
  Beria je še vedno vladal ZSSR. Imel je dvainsedemdeset ali niti ne.
  In čete Tretjega rajha so osvojile ozemlje. Glavni udarec je bil zadan v smeri Moskve, ki je Hitlerju nikoli ni uspelo prevzeti.
  A doslej je seveda vse šlo v prid Tretjemu rajhu. Ki ima več sil in tankov.
  Toda smola, sovjetske čete so prispele in naciste premagajmo s strašno silo.
  Oleg Rybachenko je spet v akciji. In napreduje in maha z obema mečoma. In fant terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padajo.
  Masa trupel. Cele gore krvavih teles.
  Pisatelj se spominja na divjo strategijo. Kjer so se tudi konji in ljudje mešali skupaj.
  Oleg Rybachenko zaškripa:
  - Gorje od uma!
  In denarja bo veliko!
  In fant terminator v novem gibanju. In njegove bose noge bodo nekaj vzele in vrgle.
  Fant genij je zavpil:
  - Mojstrski razred in podjetje "Adidas"!
  Res kul predstava se je izkazala za kul. In koliko je ubitih nacistov. In največje število največjih je ubilo rjave borce.
  V boju je tudi Margarita. Zdrobi cimetovo in jekleno vojsko in ropota:
  - Velik šok polk! Vsi se zapeljemo v krsto!
  In njeni meči so posekali naciste. Množica rjavih borcev je že propadla.
  Deklica je zarenčala:
  - Še bolj kul sem od panterjev! Dokaži, da je vsak najboljši!
  In iz gole pete dekleta bo izletel kot grah z močnim eksplozivom.
  In udari na sovražnika.
  In vzel in razbil bo nekaj nasprotnikov in tankov in celo letal.
  In Natasha ima oblast. In premaga nasprotnike, sama pa nikomur ne bo dala spuščanja.
  Koliko nacistov je že prekinilo.
  In njeni zobje so tako ostri. In oči so safirne. To je dekle - glavni krvnik. Čeprav ima vse svoje partnerje - krvnike!
  Natasha kriči:
  - Nor sem! Imeli boste kazen!
  In spet bo dekle z meči posekalo veliko nacistov.
  Zoya je v gibanju in je odrezala veliko rjavih bojevnikov.
  In bose noge mečejo igle. Vsaka igla ubije več nacistov. Ta dekleta so res lepa.
  Avguštin napreduje in stiska nasprotnike. In hkrati ne pozabi zavpiti:
  - Ne moreš pobegniti iz krste!
  In deklica bo vzela zobe in razkrila zobe!
  In rdečelaska je tako ... Lasje, ki plapolajo v vetru, kot proletarski transparent.
  In vse pride dobesedno iz jeze.
  Svetlana na poti Tu je izrezala veliko lobanj in tankovskih stolpov. Bojevnica, ki pokaže zobe.
  Pokaže jezik. In potem pljune iz slamice. Potem pa zavpije:
  - Ali boste mrtvi!
  In spet iz njenih bosih nog letijo smrtonosne igle, ki so zadele pehoto in letala.
  Jasno je, da bo takšna ekipa uničila naciste, tudi če je Tretji rajh zajel skoraj ves svet in se začel naseljevati na drugih planetih!
  
  OLEG RYBACHENKO REŠI Imperij
  OPOMBA
  Oleg Rybachenko je prejel nesmrtnost kot darilo, a to mora rešiti, saj je sto let služil v ruski vojski. Po drugi strani pa pomaga Rusiji zmagati v vojni z Japonsko, reši admirala Makarova in doseže veliko čudovitih podvigov!
  . POGLAVJE 1
  Oleg Rybachenko je bil po volji ruskih bogov demijurga spremenjen v dečka, vendar ne preprostega, ampak nesmrtnega. In bil je poslan, da opravi misijo v Port Arthurju - tam ščiti Rusijo. In postal je otrok, ki je bil videti star približno deset let, a izjemno hiter - hitrejši od geparda in neranljiv za vse vrste orožja. Kot desetletni deček bo sto let služil carski Rusiji, nato pa odrasel do šestnajst in ohranil nesmrtnost, da bo gospodar svoje usode, a občasno opravlja misije po naročilu ruskih bogov - demiurgi.
  In njegova inkarnacija je takoj vplivala na potek zgodovine.
  Deset let Oleg Rybachenko po standardih zgodnjega dvajsetega stoletja ni bil videti tako majhen in je bil takoj sprejet v vojsko. Poleg tega se je fant zlahka upognil in zravnal s prsti, najprej na rokah, nato pa na bosih nogah, bakren peni. Kaj je naredilo vtis.
  Za začetek je fantu uspelo rešiti admirala Makarova pred smrtjo. Fant je to storil zelo preprosto, v Petropavlovsk je vstopil na dan usodnega izstopa v morje. In trivialno skočil na krmilo in potisnil mornarja, zasukal ladjo.
  Vendar to ni bilo cenjeno. In pas je bil štirideset udarcev z bičem za tako nesramnost.
  Toda na srečo admiral ni umrl.
  A kljub temu se je začelo obleganje Port Arthurja. Japonci so imeli še vedno prednost na morju, general Partridge pa je bil preveč neodločen.
  Toda poveljnik Port Arthurja je umrl, res je bil v resnični zgodovini ranjen v glavo, vendar je nekaj milimetrov drobca šlo bližje možganom. In Oleg Rybachenko, ki je poznal zgodbo, je neopazno udaril z dlanjo na generalov tempelj, delček pa je zadel možgane in ga ubil. Skratka, izdajalec, ki je predal citadelo, je umrl in na njegovo mesto je prišel Kondratenko, junak obrambe Port Arthurja.
  Novi poveljnik je, da bi okrepil obrambo trdnjave, vse mornarje in ladijsko topništvo odpisal na obalo ter razorožil eskadrilo, vendar utrdil Port Arthur.
  Admiral Makarov je bil pri tem z njim popolnoma solidaren. Poleg tega ruska flota v tej zgodbi ni uspela prevzeti pobude na morju.
  Kot rezultat, je bila citadela temeljito zaščitena, poleg tega pa so bila spretna dejanja poveljnika Kondratenka. Obramba se je dobro držala. Kondratenko je pravočasno okrepil obrambo trdnjave Vysoky in Japonci je niso mogli prevzeti.
  Poleg tega se je Oleg Rybachenko, ta nesmrtni bosonogi fant, boril kot titan v vsakem mrazu. In vse je navdušil s svojo fenomenalno natančnostjo.
  Fant je skočil do mitraljeza in, naslonivši gole, okrogle, otročje pete, usmeril orožje. In začel je čečkati. In niti ena krogla ni bila zapravljena. Samuraje so posekali dobesedno po vrstah.
  Oleg, ta večni maček, se je z navdušenjem mlatil in agresivno brenkal ter skladal na poti;
  Sem fant, rojen novembra
  V vesoljski dobi, nevihtni dobi ...
  Cveti carska Rusija na zemlji,
  Verjemite mi, kadeti nismo hromi!
  
  Veliki Bog Svarog mi je poslal,
  Služite domovini s srcem in dušo ...
  Za nas, navsezadnje, vsemogočni beli bog -
  Bomo kos, verjemi s Satanom!
  
  Rusija je naša domovina, verjemite
  Ki je edina na svetu...
  Čeprav je napadla zelo aktivna zver,
  Za nas Ruse je mesto na planetu!
  
  Mogočna brezmejna država
  Kateri najmodrejši kralj vlada ...
  Kin nam jo za vedno poda -
  Naj zmaga Abel, naj pogine Kajn!
  
  Pogumno branim Port Arthur,
  Bori se s fantom in bosi na mrazu,
  Verjemite mi, Japonci se niso upognili,
  Dekleta razprostrejo svoje pletenice!
  
  Fant je bil takoj odrezan z mitraljezom,
  Pokosil odred divjih samurajev ...
  In zadene rumeno pravo v oko
  Mi smo pionirji zla bo raztrgala!
  
  Dosečimo komunizem za vedno
  Ruski carji imajo veličastno pot.
  Velike sanje se bodo uresničile
  V slavo legendarnega Svaroga!
  
  Verjamemo, da bomo branili domovino,
  Borim se na veliki visoki gori ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  In sam Gospod Perun je bistrih oči!
  
  Jaz sem za našo domovino do konca,
  Verjemite mi, boril se bom zelo pogumno ...
  Car Nikolaj je zamenjal mojega očeta,
  Juda bomo obesili na trepetliko!
  
  Rusija je le ideal
  Država svetnikov in modrih ljudi sveta...
  Sanjal sem, da bi našel slavo v njej, fant,
  In naredil Marsa in Kristusa za idola!
  
  Verjamem Lada, mati bogov,
  Katero ljubezen do vesolja daje ...
  Za molitev potrebujemo dodatne besede,
  Marija za vedno hvali devico!
  
  Car Nikolaj vam bomo pomagali,
  Da bi premagali Japonce, verjamem, da je kruto ...
  Svarogovi vnuki, mi smo sinovi poroda,
  In v rati, verjamemo v kul doke!
  
  In tu se deček velikan bori,
  Katere mitraljeze rati kosi ...
  Gospod je vedno eno z nami,
  Kristusov udarec res raznese oblake!
  
  No, kaj je bilo Japoncem težko?
  Ne moreš osvojiti Port Arthurja ...
  Povsod bomo vzpostavili ruski svet,
  In tam bo figura Lade z zlatom!
  
  Kajti kralj bo zvest večno,
  Rešili bomo njega in Sveto domovino ...
  Pod senco dvoglavega grba,
  Victoria bomo naredili kul!
  
  V Rusiji je vsak fant junak,
  Odpihnil bo z mečem, igral pol planeta ...
  Ne kradi deklet v svoj yasyr,
  Naj bodo hvaljena naša dejanja!
  
  Da, Rusija ima pionirje,
  Da je bila rdeča kravata tesno zavezana ...
  Ohranimo pravičnost, vest, čast,
  In vidimo komunizem, sonce dalo!
  
  In zdaj smo odbili hordo,
  In branili so trdnjavo Port Arthur ...
  Svarog je rekel: sprejel bom mrtve,
  V raju dekleta čakajo, da postanejo figura!
  Ob petju je fant z boso nogo vrgel granato in raztrgal samuraja.
  Mimogrede, granata je bila izdelana iz žagovine in je imela veliko uničevalno moč. Tako se Japonci temu ne morejo upreti.
  Oleg Rybachenko, napisal in zapel:
  In samuraj je odletel na tla,
  Pod pritiskom jekla in ognja!
  In njegov prispevek k obrambi je bil dragocen. In admiral Makarov je pokazal svojo spretnost na kopnem.
  Poleg tega so imeli Rusi več zalog in zalog, zahvaljujoč spretnosti legendarnega generala.
  In dejstvo, da je bila ruska eskadrilja Togo veliko bolj potolčena.
  Do konca decembra so bili samuraji v napadih izčrpani. Januarja je prišlo do zatišja, ki ga je povzročil Kuropatkinov poskus sprostitve blokade, vendar ne zelo uspešen.
  Februarja je bil napad znova in znova odbit s hudimi izgubami za Japonce.
  Med obrambo se je fant Oleg Rybachenko junaško obnašal. V času začetka obleganja je bil ta koč na videz star komaj deset let. Otrok se je boril enako kot odrasli in šel v izvidništvo.
  Izkazal se je kot zelo pogumen in borben. In obramba je zdržala.
  In fant je, ko je odbil še en napad, ubil na stotine samurajev iz mitraljeza in jim ni dovolil, da bi zavzeli Mount High. Ob tem je fant spet z velikim navdušenjem zapel;
  Car Nikolaj je zdaj velik monarh,
  Ti Lenin ne boš dobil priložnosti za oblast ...
  Ustavili bomo horde divjih Japoncev,
  Raztrgajte agresorja na usta Rusiji!
  
  Naj Rusija za vedno vlada v vesolju,
  V njem je mogočni, mogočni car Nikolaj ...
  Sovražnika lahko udarimo z mečem,
  Za to se borite in drznite!
  
  Veličina Rusije v vesolju,
  Nihče ne more premagati Rusov ...
  S svojo močjo v bitkah nespremenjeno,
  Odgnali bomo sovražnike iz domovine!
  
  V imenu naše svete domovine,
  Rusija bo zmagala v bitkah ...
  In slava Rusov bo nepokvarljiva,
  Opravljen izpite za samo pet!
  
  Nikoli ne bomo pokleknili
  Nad nami je zlatokrili kerubin ...
  Še veliko generacij bo minilo
  In v vesolju bo večni mir!
  
  Svarog bo prišel skupaj z Jezusom,
  Naenkrat bodo obudili vse mrtve ...
  Konec koncev je zdravljenje najvišja umetnost,
  Očetje mogočnih oktobra bodo rodili!
  
  In Lenin, Stalin, Nikolaj in Peter,
  Vse roke skupaj se bodo stisnile in razumele ...
  Kakšna je zastava Rusije v ponosnem vesolju,
  Sovražniki domovine bodo umrli in umrli!
  
  Bog blagoslovi služenje Rusiji,
  Dvignite se na najvišji podstavek ...
  Svarog, veliki mogočni mesija,
  Verjemite mi, nisem nehal ljubiti vojakov!
  
  Kmalu bomo verjeli, da smo močnejši
  Dvignite rusko zastavo nad planetom ...
  Kdo bo dal povod za odlično idejo,
  Pojemo v prozi in poeziji!
  
  Kako dobro je, ko je zvezda Rusije
  Nad svetom bo zasijal kot diamant ...
  Konec koncev je nebesna zvezda zalivala žamet,
  In udari nasprotnika v oči!
  
  Ne verjemite tistemu, ki pravi, da so šibki,
  Da ruski titani niso par ...
  V imenu te pravoslavne države,
  Spravi tega fanta na konja!
  
  In hitimo v boj za slavo sveta,
  Pogumno zmagati v domovini ...
  Tega Shakespearu ne morem opisati
  Koliko bo naša vojska v slavi!
  
  Naša domovina bo dosegla nagrado,
  Od vseh bogov v vesolju najboljši od vseh ...
  Gostje so vedno dobrodošli v naši domovini,
  Če prideš z dobroto, nisi zlobnež!
  
  Ljubite kralja in Boga Jezusa
  In častite Lado za ljubezen ...
  Ne bodi strahopetec v boju,
  Ne moreš graditi sreče na krvi!
  
  Življenje bo večno, viharno in lepo,
  Vsak je lahko pogumen ...
  Prepirati se z ruskim vitezom je nevarno,
  Ne štejte, potem imate težave!
  
  Toda kmalu bo v vesolju mir,
  In dobro bo zmagalo v veličini ...
  V sreči bomo, nespremenjeni raju,
  Gospod bo zagotovil močno krilo!
  S takšno pesmijo seveda ruski vojaki niso mogli izgubiti. In fant terminatorja ni zgrešil. In drugi bojevniki so z neverjetno natančnostjo streljali na Japonce, ki je napadla goro Vysokaya.
  Marec je že prišel ... Japonci so se spet umaknili. Krvava nedelja se v Rusiji ni zgodila, saj je bil car Nikolaj, odkar je Port Arthur držal, dobro razpoložen in je šel k ljudem. S prazničnim razpoloženjem so ga pozdravili tudi kraljevi ljudje in divje navijali. In vse je šlo dobro.
  Ruska vojska se je polnila in postajala vse več. Konec marca so Japonci poskušali napredovati, vendar so imele Kuropatkinove sile preveliko številčno premoč in so odbile vse napade.
  Najboljše dele samurajev generala Noge je oblegalo Port Arthur. Po velikih izgubah so se Japonci umaknili. Toda Kuropatkin je spet okleval.
  Konec aprila je sledil nov juriš, ki pa je bil tudi odbit.
  In Oleg Rybachenko, ta pogumni fant je celo ujel japonskega polkovnika, seveda s pomočjo pasti.
  V začetku maja je prišlo le do manjših spopadov in 25. eskadrilja Rozhdestvenskega je končno vstopila v Port Arthur. Slavni admiral je pripeljal enainpetdeset ladij čez tri oceane hkrati!
  Po tem je obramba dobila okrepitve. In v začetku junija je sledil zadnji napad na Port Arthur. Napad je obupan in oster. In spet je bil odbit z ogromnimi izgubami za Japonce. Car je končno odstranil Kuropatkina in imenoval Lineviča. Sredi julija 1905 so bili Japonci dokončno poraženi. In junaška obramba Port Arthurja, ki je trajala več kot eno leto, se je končala.
  Kondratenko je bil odlikovan z redom svetega Andreja Prvoklicanega. In prejel čin feldmaršala. Nato je eskadrilja Rozhdestvensky skupaj s Port Arthurjem, ki jo je vodil admiral Makarov, premagala Japonce na morju. Poleg tega je sam admiral Togo umrl v bitki.
  Oleg Rybachenko, ta večni fant se je znova odlikoval in osebno ujel bojno ladjo Japoncev. Z njim se je borilo tudi več lepih, bosonogih deklet.
  Bojna Nataška se je pokazala še posebej svetlo - pravi vulkan v bitki in nepremagljiv.
  In ko dekle vrže granato z golimi prsti, je to ogromna nesreča in uničenje. Granata za premog in tako uničujoča.
  Fant pionir napade Japonce in hkrati poje;
  Naš bo Tihi ocean, verjemite
  Rusija Kraljevine Rod z Nikolajem ...
  In zver bo uničena
  Mi, vitezi sovražnikov, bomo vse raztrgali!
  
  Moja dežela, verjemi predvsem,
  Naj zvezde komunizma zasijejo...
  Uspeh spremlja viteze,
  Smo utelešenje pravičnega altruizma!
  
  Jaz sem pionir, ki je vdrl v vojno,
  Samo bosonogi fant...
  Toda nasprotnika bom strl v prah,
  In odlomil bom tiste, ki so proti rogovima!
  
  Japonska, zakaj je šla k nam
  Drznili ste si izzvati Rusijo ...
  In s peto dobil prav v oko,
  Svarog, veliko Gospodovo poslanstvo!
  
  Ljubi Lada, mati ona bogovi,
  Rodila je veliko, svetlih in velikih ...
  V slavo hrabrih sinov rodu,
  Ustavili bomo naval divjih sovražnikov!
  
  Ne premagajte japonske rumene Ruse,
  Naš junak v bitkah je nepremagljiv ...
  Borite se za domovino in ne bojte se,
  Ko bodo ljudje in kraljevi sistem združeni!
  
  O Nikolaj, dali ti bomo
  Za Sveto Rusijo smo domače srce ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Odpira svoja vrata v vesolje!
  
  V slavo Boga ruskega Kristusa,
  Pojemo hvalnice za našo Rusijo ...
  Marijina ljubezen, tako čista
  Kaj otrokom nadomesti kašo za kosilo!
  
  K tebi Marija bom obrnil oči,
  Skupaj z Lado dajete ljubezen vsem ...
  Čeprav nam je hudič nabrusil sekiro,
  Boginja bo z nami v večni luči!
  
  Ne, sonce ne bo nikoli zašlo
  Brezmejna vrhovna Rusija...
  Uresničile so se velike sanje
  Vse to klesi pod modrim nebom!
  
  Pojemo vam Mati božja,
  Psalmi in pesmi, vsak trenutek ...
  Če moramo iti v boj z eno puško,
  Konec koncev sta Stalin in Veliki Lenin z nami!
  
  Za domovino, za Boga, za državo,
  Fantje se borimo z nasprotnikom ...
  Vedi, da ne boš preklet jarem,
  Ko se bajonet ruskega vojaka izostri!
  
  Za našo zemljo, pionir v bitkah,
  Svarogu je uspelo poveličati obraz ljubečega ...
  Nekaj vidimo v svojih svetlih sanjah
  Kje bomo večno hvalili Boga prijaznega!
  
  Skratka, Japonci so že Khan,
  In Port Arthur ni obupal v bitkah ...
  Zato nam je domovina dana od Boga,
  Tako da se pogumno borite za Rusijo!
  . POGLAVJE #2
  Japonska je bila ob posredovanju ZDA prisiljena skleniti mir z Rusijo.
  Moral sem odstopiti Kurilske otoke in Tajvan. Rusija si je zagotovila protektorat nad Korejo, Mandžurijo, nadzor nad Port Arthurjem. Poleg tega je Japonska plačala ogromno odškodnino v višini milijarde zlatih jenov carski Rusiji.
  Zmaga je okrepila položaj carja Nikolaja II. Rusija je razširila svoja ozemlja in Želtorosija se je začela oblikovati na račun prostovoljnega pridružitve kitajskim regijam. Brez državne dume - Rusija je ostala absolutna monarhija brez parlamenta.
  Seveda se je gospodarska rast zaradi zmage in politične stabilnosti začela prej kot v realni zgodovini in je bila močnejša.
  Prva svetovna vojna se je začela kot v resnični zgodovini. Toda za Rusijo je potekalo uspešneje. V katerem je bila vojska večja in boljša, tudi zahvaljujoč reformam feldmaršala Kondratenka, in gospodarstvo je močnejše, oblast carja pa višja.
  Obupno in zelo pogumno se je boril tudi Oleg Rybachenko. Fant je tekel kot meteorit. Na Nemce je črčkal iz domače strojnice. In potem je tekel hitreje kot voz z mitraljezom. In navdušeno je zatrl tudi kajzerjevo vojsko.
  Videti je bil kot deček, star približno deset let, in njegove bose, otroške noge so metale improvizirane smrtonosne granate iz žagovine.
  Vodeći dobro usmerjen ogenj, je fant samozavestno brenkal;
  Naša domovina je sveta država,
  Slava naši brezmejni domovini ...
  Nasprotnik Satan ne bo zdrobil,
  Vidimo, da smo oddaljeni pristopi!
  
  Moja domovina bo cvetela
  Car Nikolaj se dvigne nad planet ...
  Nepremagljiva ruska vojska,
  Približajmo se Vsemogočnemu!
  
  Sem preprost pionir,
  Toda obdarjen z močjo brez primere ...
  In vsem bom pokazal močan zgled,
  Da ne bi slovel kot zabadana šestica!
  
  Verujem s teboj, Gospod Jezus,
  Ti si najmočnejši v celem vesolju,
  In molim vas skupaj z Lado,
  Za usmerjanje kanala ustvarjanja!
  
  Kmalu bomo na Marsu, verjemite mi
  Naša država bo vladala planetu ...
  In peklenska Kajzerjeva zver je zdrobljena,
  V pesmi so opevani podvigi vitezov!
  
  Fant bos teče pionirja,
  Gose pete okoli deklet tečejo naokoli ...
  S pestjo bo udaril Kaiserja,
  Navsezadnje se naši vitezi pogovarjajo z bogovi!
  
  Slava Rusiji, velika država,
  Vedite, da bo kralj vzdržal sveti komunizem ...
  Ne premagajte nas, verjemite Satanu,
  Fašizem je vržen v pepel Boudina!
  
  Naša domovina ni močnejša na svetu,
  V vesolju ni lepše Rusije ...
  Jaz sem orel, ne zlobni vrabec,
  Vsem ljudem bom prinesel veselje in srečo!
  
  Pogumno vozimo v sovražnikov pekel,
  Z lahkoto zdrobimo nasprotnike nacistov ...
  Kajzerju bomo kmalu posekali rogove,
  Prišlo bo obdobje luči komunistov!
  In tudi dekleta zdrobijo Nemce, in tako slavno. Izbijajo jih s pomočjo bosih nog s smrtonosnimi paketi eksploziva. In zbadajo hkrati z bajoneti.
  Brez veliko slovesnosti razpirajo trebuhe nasprotnikom.
  Nataša poje;
  Čakanje na zmago, čakanje na zmago! Za carja Nikolaja goro!
  Zoya, ki strelja in meče granate z golimi prsti, potrjuje:
  - Zmaga čaka, zmaga čaka! Nasprotnik si prijateljsko navijaš!
  In rdečelasi Avguštin, ki mu lasje plapolajo v vetru kot proletarski prapor, zarjoli:
  - Bog reši kralja!
  Svetlana, ki izbija kajzerjeve vojake in z golimi prsti meče granate, zacvili:
  - Lada je z nami!
  To so dekleta tukaj borbena in lepa. In njihove mišice se valjajo pod zagorelo kožo.
  Vojna je trajala nekaj več kot eno leto in se je končala z razpadom Avstro-Ogrske ter predajo Otomanskega cesarstva in Nemčije. In Bolgarija, ko je videla, kako diši, se je postavila na stran Srbije in Rusije, mimogrede, Italije in Japonske.
  Feldmaršal Kondratenko je prejel najvišji čin - generalissimo. In postal je nosilec skoraj vseh naročil, kot Suvorov. Brusilov je postal feldmaršal. Admiral Kolčak je naredil kariero, Kornilov pa Denikin. Carska Rusija je k sebi pripojila: Galicijo, Bukovino, Krakovsko vojvodstvo, Poznansko pokrajino, Klaipedo. Tudi Češkoslovaška je postala del Ruskega cesarstva. In Mala Azija s Carigradom. In severni Irak.
  Vse skupaj se je dobro izkazalo. Japonci so razdelili nemške kolonije z Rusijo v Tihem oceanu.
  Nato je bila Savdska Arabija razdeljena med Rusijo, Francijo in Veliko Britanijo. Nadalje, po kratki vojni sta Rusija in Velika Britanija razdelili Iran.
  Oleg Rybachenko je sodeloval v tej vojni. Fant se je znova boril, tekel hitreje kot gepard z mitraljezom in z bosimi otroškimi nogami metal granate ogromne ubijalske moči. In uniči vse sovražnike.
  In čarovnice so se borile z njim. Zelo lepo in veselo so peli, ko so zatrli Perzijce.
  Mi smo otroci Družine, hčere bogov,
  In hkrati bosonogi komsomolci ...
  O potrebi po porabi dodatnega poznajo sanje
  Bajonetni udar deklet je zelo oster!
  
  Lahko bomo premagali vse naciste,
  Palače za gradnjo - zastava komunizma ...
  Naš nepremagljivi ruski medved,
  Zavrnitev dogme darvinizma!
  
  Lepa dekleta sva, verjemi mi
  In z golo peto bomo udarili po nosu ...
  Kmalu odprimo vrata komunizmu,
  Razkrinkali bomo temnega ignoranta!
  
  Tukaj bosi tečemo v napad,
  Očarani z lepoto njihove deklice ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  In dekleta imajo tako zvočen glas!
  
  Naj bo slavna ruska zemlja,
  To se je rodilo v imenu generacij ...
  Ljudje sveta so prijazna družina,
  Veliki Lenin nam bo pomagal!
  
  Toda zdaj vlada slavni Nikolaj,
  In velikani se borijo zanj,
  Vsi pridemo tja, samo verjamemo v nebesa,
  Ko bodo ljudje in ruski car združeni!
  
  Tako je, predani bomo kralju,
  Služiti mu z vsem srcem in dušo ...
  Ljubim Jezusa in Ladojo,
  Za vedno bom Svarog s tabo!
  
  Naši ruski bogovi so nam pomembni,
  Ljubimo jih z dušo sovjetskih ljudi ...
  In to so samo satanske mahinacije,
  Ko bo Perun z Lado, boš zavrnil!
  
  Ljubim kralja, on je naš lastni oče,
  Služite mu zvesto in z ljubeznijo ...
  Naj bo konec sovražnika Rusov,
  Čeprav se včasih daje v krvi!
  
  Rusija bo v vesolju za vse,
  Da bi zablestel s kvazarjem svetlim in močnim ...
  Domovina ne bo imela težav,
  Čeprav je nasprotnik nategnil zle oblake!
  
  Naj bo vsemogočni Rod z nami,
  Kdo je vladar celotnega vesolja....
  Za nami je največji beli bog,
  Kdo v svoji dobroti vlada!
  
  Naj bo stvarstvo na zemlji,
  Zmagali bomo, zagotovo vem ...
  Čakam na izpolnitev teh svetlih sanj,
  V svetlem raju bo prostor za ljudi!
  
  O, moja sveta modra Rusija,
  V imenu blaginje komunizma...
  Bogovi-demiurgi poznajo moje sorodnike,
  In poskusi revanšizma ne bodo minili!
  
  Verjamemo, da bodo nasprotniki izbrisani v prah,
  Nad vsem vesoljem bomo dvignili rusko zastavo ...
  Premagali bomo fašiste in dushmane,
  In za vedno bomo slavili družinsko ime!
  In seveda dekleta streljajo in mečejo smrtonosne granate s svojimi izklesanimi, golimi, zagorelimi nogami.
  In ljudem, kot so oni, se ne moreš upreti.
  Nato so ujetniki mudžahidi poljubljali gola, žuljasta dekleta. Prašna, a zelo zapeljiva stopala.
  In potem Afganistan. Res je, bila je majhna vojna. In Britanci sprva niso imeli preveč sreče.
  Vendar pa je Oleg Rybachenko tam pokazal svojo veliko raven bojevnika svetlobe.
  Skupaj z dekleti v bikinkah je z veliko lahkoto zatrl sovražnika in mudžahide spremenil v sito. In dekleta so z golimi prsti metala bombe smrtonosne sile in raztrgala cele odrede afganistanskih militantov.
  In bojeval se je deček pel, skladal, ko je šel;
  Sem pionir, boriti se moram v Afganistanu,
  Čakajo ga strašne bitke ...
  Toda Rusi se vedno znajo boriti,
  Sovražnik bo štel samo ničle!
  
  Naj bo doba komunizma v slavi,
  Ko bo prišel Svarog veliki Bog ...
  Razgnati horde strašnega fašizma,
  Zmage so odprle neskončen račun!
  
  V Afganistanu je nebo modro
  Bosonogi fant teče skozi gore ...
  Njegova poklicanost je kul stvar,
  Navsezadnje je ruska vera trden monolit!
  
  Dushmani plezajo v agresivnem oblaku,
  Toda podrl jih je pogumni pionir,
  Mogočni borec iz Rusije,
  Celo odraslim bo pokazal zgled!
  
  Vsi verjamemo v zmago komunizma,
  In če se moraš boriti za kralja ...
  Razkropimo jato revanšizma v pepel,
  Za nas in gore toplo morje!
  
  Rusija bo vladala vesolju
  Tako je zapustil Najvišja modra palica ...
  S svojo močjo v bitki nespremenjeno,
  Sovražnike domovine poženemo v krsto!
  
  Rusi nas ne morejo spraviti na kolena,
  Za nas Svarog in beli bog ljubezni ...
  Zavrnili bomo obilje te lenobe,
  Če potrebujemo ocean, prelijmo kri!
  
  V slavo naše domovine Rusije,
  Vitez si upa rešiti mojo Rus...
  Naša družina je Najvišji in Kristus je poslanstvo,
  Sposoben prenesti luč ustvarjanja!
  
  Ljubim Rusijo, ki je najdražja od vseh,
  Kakšne lepe rože...
  Fuhrerja bomo močno premaknili v obraz,
  In bridki porazi ne štejejo!
  
  Za nami je Lada, mati velikih bogov,
  Za nami je Perun, Yarilo, moč ....
  Zdrobili bomo pritiske jat vseh divjih,
  Pomagajmo šibkim!
  
  Da, naj domovina cveti v slavi,
  Vesolje se bo dvignilo nad vse ...
  Abel bo vstal in Kajn bo poginil,
  V peklu bo pobesneli zlobnež!
  
  Ko Rusija dvigne svoj mogočni meč,
  In daj nam moč Rusov, beli bog ...
  Vsi zli duhovi v podzemlju bodo kmalu izginili,
  Kaj je pomagala ustvariti Najvišja luč!
  
  Zato veruj v Boga Jezusa čast,
  Verjemite v slavo našega Kristusa ...
  Ne jezi svojih staršev
  Zaupaj Rodu do konca!
  
  Potem bo prišla velika nagrada,
  In podredi Rusom ves svet ...
  Za domovino se je treba pogumno boriti,
  Svarog veliki Bog in malik!
  
  Vsi mrtvi bodo vstali od sreče,
  Starosti, kot veter, cvetijo v veselju ...
  Tako nebo kot zemlja sta v svoji mogočni moči,
  Narodi celega planeta častijo Družino!
  Tako se je Oleg Rybachenko boril v Afganistanu z dekleti. In ena njegova samozavestna in odmevna zmaga za drugo.
  To je fant terminator! In dekle z golimi petami se je izkazalo za tako grozljivo in iskrivo!
  Svet je našel stabilnost in blaginjo. Do velike depresije leta 1929. Tudi Rusija je po hitri rasti zapadla v krizo.
  Leta 1931 je Japonska napadla Rusijo in se maščevala za pretekle poraze.
  Seveda je bilo carsko cesarstvo pripravljeno na vojno.
  Toda tokrat je šlo za samomor. Carske čete so premagale Japonce.
  Oleg Rybachenko se je znova boril s pogumnim, a tehnično daleč za Rusijo, samurajem.
  Fant je streljal iz zmogljivega mitraljeza, s čimer je na stotine in tisoče odrezal napadalne položaje ruskih samurajskih čet. Sekati in kositi cele bataljone Japoncev naenkrat.
  Njen mitraljez se je zdel neutruden. In vse je zdrobil in nasprotnike izbrisal dobesedno v krvav prah.
  In večni otrok, ki je bil še vedno star približno deset let, a je imel več moči od slona, je z golimi prsti vrgel eksplozivne pakete ogromne moči. In sovražniki so se dobesedno raztrgali na najmanjše dele.
  In dekleta so skupaj z njim zmečkala in pokosila Japonce. Odrežite jih kot dlake z britvico.
  In pokazali so svoje jezike in se smejali.
  In hkrati so dekleta pela z velikim navdušenjem in navdušenjem. Z veseljem pišem dobesedno na poti;
  Rusija je največja država
  V njej bomo s kraljem zgradili komunizem,
  Večna zaveza nam je dana z družino,
  Da se vsak človek rodi kot junak!
  
  Japonsko bomo premagali v šali
  Zaman ste napadli Rusijo ...
  V napadu deklica zavrti svoj meč,
  Rumeni bojevniki so raztrgali!
  
  Smo komsomolski večni borci,
  Ko se borimo, sonce sije močneje ...
  Očetje so ponosni na bose,
  Vitezi nismo več otroci!
  
  Ne zaupajte nikomur, da nas ustavi
  V imenu večnega komunizma...
  Hitro bomo pognali sovražnike Rusije,
  Kdo je napadel z zlobnim cinizmom!
  
  Bog Svarog bo vladal v domovini,
  Je zavetnik velikih bojevnikov ...
  Sovražniki ne bodo dovoljeni niti na prag,
  Vsemogočna vrsta Stvarnika tisoč obrazov!
  
  Za našo slavno domovino usodo,
  Premagajte vse, v šali posekajte sovražnike ...
  Rodu sem želel posvetiti pesem,
  Kaj je postalo mesto v vesoljskem raju!
  
  Tu tečejo bosonoge komsomolke,
  Njihove pete bliskajo kot ogledalo ...
  Jasno je, da samuraji čakajo na kaput,
  Bojevniki hitro raztrgajo!
  
  Ne verjemite tistim, ki so preprosto šibki v duhu,
  Mi smo vitezi v nepremagljivih bitkah ...
  Ti si samo nesrečen suženj
  In Lada in Kristus sta eno v duši!
  
  Imamo rdečo zastavo,
  Ona je kot bujna vrtnica, ki rdeči ...
  Kdor je hudoben, bomo udarili v oči,
  Pustite idejo za napad na Rusijo!
  
  Tukaj tečejo bosonoge komsomolke,
  Lepe so in imajo lep obraz...
  Kdo ne kriči zlobni kaput,
  Naj te ravnamo prav!
  
  Za našo svetlo domovino sanje,
  Vsi živijo v slavi, velika lepota ...
  Vse ostalo je samo nečimrnost
  Čeprav obrazi svetnikov pogosto potemnijo!
  
  No, v boju se borimo kot orli,
  In bosi hitimo skozi mraz ...
  Smo močni in ponosni komsomolci,
  In nad domovino sonce silovito vzhaja!
  
  Tukaj je slava naše svete domovine,
  Pojemo psalme in sestavljamo pesmi ...
  Sem pionir, popolnoma bos,
  Zmrzal mi muči bose pete!
  
  Toda vedite, da se ne bom umaknil od cilja,
  Ker je ruski duh potrebe močnejši ...
  Ljubim Boga družine, ljubim vse s srcem,
  Da bi odvrnil smešno idejo!
  
  Slavimo Lado - glasnika bogov,
  Kdo je ustvaril svetove v ljubezni...
  Potrebujemo dodatne besede fantje,
  Za nas, Perun, Svarog, iz ognja Yarilo!
  
  Japonska je poskušala prevzeti oblast
  Naš Port Arthur in dežele naših prednikov,
  Toda tu se je lovec spremenil v igro,
  Streljamo zelo natančno!
  
  Pokosili smo veliko samurajev,
  Sovražniki ne obstajajo več ...
  Mi smo neke vrste hčerke, dragi sinovi,
  Nad nami je Mati bogov sveta Lada!
  
  Noben nasprotnik ne bo dal,
  Ne, Rusov ne bomo videli na kolenih ...
  Božji kerubin se blešči z zlatom,
  In slavite Jezusa z družinskim imenom!
  
  Nikjer ni lepše Rusije,
  Ona je lepa, večna Rusija ...
  Vsi ne izgledajo več kot dvajset,
  Smo člani komsomolskega bosonogega mesije!
  
  Ja, vozili smo samuraje,
  Najvišji Rod nam je pomagal v tej bitki ...
  Kako močni so postali orli
  In najpopolnejši Beli Bog!
  
  Tudi dekletom se je zgodilo, da so se borile,
  S fašizmom raztrgati šaljivo "panterje".
  In zmagali so s hudo vojsko,
  Čeprav so sprejeli drastične ukrepe!
  
  In Hitler je prejel majorja
  V jezi smo ga raztrgali ...
  Kot se je izkazalo, je Fuhrer kot bedak,
  In komunizem bomo videli v daljavi!
  
  Moskva se je borila proti nacizmu kot gora,
  In smo se s težavo, a pogumno uprli ...
  Čudovita ruska država
  Ko smo tesno mučili Fritz!
  
  Tek bosi na mrazu
  Ponosna smo komsomolka ....
  S silo so potegnili sovražnike Rusije v ujetništvo,
  In pokazali so zelo spreten temperament!
  
  V bližini Stalingrada so ga močno dali v oči,
  In tiger je vztrajno odlomil svoje deblo ...
  Čeprav je bila takrat zagotovo težka ura,
  Toda bosonogi komsomolci so vsemogočni!
  
  In tako smo ponosno vstopili v Berlin,
  Veste, da se je pokazala takšna hladnost ...
  Kar spoštuje ruski ves svet,
  
  Raztrgali smo Adolfa!
  
  No, ta zmaga je dobra,
  Vse zmagujemo v bitki brez napak,
  Ruska zvezda gori nad nami,
  In naša vera iz Družine je nespremenjena!
  
  Skratka, naša kampanja se bo končala,
  Planet bo postal del Rusije ...
  Vsi bomo imeli velik dohodek,
  Diamanti so namakali naše gozdove!
  . POGLAVJE #3
  Oleg Rybachenko je bil že častnik in je imel veliko nagrad. In kljub otroškemu videzu je bil spoštovan. In se celo uspel poročiti. Kariera se je torej večnemu fantu dobro iztekla.
  Admiral Kolčak še ni star, pokazal je svojo genialnost, primerljivo z Ušakovom in admiralom Makarovim. Deželo vzhajajočega sonca je bilo popolnoma razbito v morje in nato zasedeno.
  Kampanja proti Tokiu je bila veličastna in zmagovita. In Oleg Rybachenko se je uspel odlikovati tako, da je sam ujel mikado. In za to je prejel prvi Jurijev križ v zgodovini Rusije z zlatim lokom in diamanti.
  Čeprav si ga niso upali dvigniti v čin: fant je videti preveč otročji. Čeprav je sam zase star deset let, torej za ta čas lahko daš trinajst let. Ampak še vedno smrkljiv otrok.
  V vsakem primeru je zmagala Rusija.
  Sledil je referendum, na katerem je večina Japoncev glasovala za pridružitev Rusiji.
  Tako je car Nikolaj II okrepil svojo moč v Tihem oceanu. Rusija se je še naprej premikala skozi Kitajsko. Zaradi krize oslabljene Velika Britanija, Francija in Združene države niso posegale v prevzem nadzora nad Nebesnim cesarstvom.
  Leta 1933 je v Nemčiji na oblast prišel Hitler. Začel je obnavljati nekdanjo moč nekdanjega imperija. In seveda se je poskušal ne prepirati z Rusijo.
  Mussolini v Italiji je imel prijateljstvo z Rusijo. In na tihem zajel Etiopijo in širil svoje kolonije. Govorilo se je o ustanovitvi trojnega zavezništva.
  Carska Rusija si je želela priključiti vse kolonije oslabljene Anglije in Francije. No, tudi Nemci in Italijani so razumljivi. ZDA so imele svoje načrte.
  Leta 1937 se je Nemčija pridružila Avstriji in izdelala Anschluss. In novembra 1937 je letalo strmoglavilo z Nikolajevim drugim. Kraljestvo se je končalo zelo uspešno. Nikolaj II je v triinštiridesetih letih svojega vladanja dosegel ogromna osvajanja.
  Imenovali so ga Nikolaj Veliki! In celo največji so postali višji od Petra Velikega.
  Pod Nikolajem II se je delovni dan zmanjšal na deset ur, sedemletno izobraževanje je postalo obvezno in brezplačno. Povprečna plača v državi je dosegla 75 rubljev na mesec z ničelno inflacijo in zlato podporo rublja. Kraljeva valuta je bila najtrša in najbolj konvertibilna na svetu.
  Rusija je imela največjo kopensko vojsko na svetu, velikost flote pa je prehitela tako Veliko Britanijo kot ZDA.
  Ruski tanki so bili najboljši na svetu, prav tako letala. In helikopterji so bili takrat praktično edini na planetu Zemlja. Najštevilčnejša in najkakovostnejša podmorniška flota. Najboljše topništvo. Napredne tehnologije na televiziji in videu. V carski Rusiji so začeli snemati tudi prvi barvni film na svetu. Vključno zahvaljujoč strasti carja Nikolaja II. do fotografije.
  Po pridružitvi Kitajski je Rusija po številu prebivalcev prehitela Veliko Britanijo z vsemi njenimi kolonijami.
  Car Nikolaj II je reformiral pravoslavje in legaliziral poligamijo. Temu modremu suverenu je uspelo narediti marsikaj. In umrl je ne opljuvan, ne preganjan, ni izgubil Rusije, ampak velik. In le nekaj milimetrov premika fragmentov je tako vplivalo na zgodovino Rusije.
  Poleg tega še en prenos v preteklost tako lepega, močnega in hitrega fanta, kot je Oleg Rybachenko. In pravijo, da v zgodovini ni nesreč! Pa še kako so. To sta pokazala tako Nikolaj II kot fenomen generalisimusa Kondratenka.
  Toda po smrti carja Nikolaja je prišlo do začasnega preskoka. Sprva je monarh Aleksej II umrl, preden je bil kronan. Nato je umrl še en dedič, Kirill Vladimirovič Romanov. In Vladimir Tretji se je povzpel na prestol leta 1938. Kralj je mlad, a na splošno ni neumen in precej močan in ambiciozen.
  Pa se je lotil posla! Rusija, Italija, Nemčija, proti Veliki Britaniji, Franciji in v prihodnosti ZDA. Tu je seveda Trojna zveza veliko močnejša.
  Maja 1940 je Nemčija napadla Francijo, Belgijo, Nizozemsko in Veliko Britanijo. Rusija je napadla francoske, angleške in nizozemske kolonije. Začel se je neslovesni zaseg ozemelj.
  Britanci in Francozi se ruski vojski niso mogli upreti. In Nemci so v mesecu in pol premagali in prisilili v kapitulacijo Francijo, Belgijo in Nizozemsko.
  Nato je Fuhrer okupiral tako Španijo kot Portugalsko ter zavzel Dansko in Norveško. Rusija je okupirala Švedsko.
  Vojna je bila skoraj v enih vratih. S podporo lokalnega prebivalstva je Rusija zajela Indijo, Indokino, južni Afganistan, južni Iran, Bližnji vzhod in vstopila v Egipt.
  Oleg Rybachenko se je boril kot vedno uspešno in z izjemnim navdušenjem. Fant je delal z dvema mitraljezoma hkrati in kosil britanske in francoske kolonialne čete. In to je njegova čudovita poklicanost in boj v enih vratih.
  In otrokove bose noge mečejo smrtonosne granate. In štiri dekleta se borijo z njim, in to zelo uspešno.
  Hkrati Oleg Rybachenko ne pozabi peti, medtem ko iztreblja sovražnike Rusije;
  Roditi se v dobi kiborgov je dano,
  Ko je računalnik pri roki igralec ...
  In svet je v bistvu samo film
  Nisem vedel, da je čas zdaj drugačen!
  
  Ni treba neumno ubijati sorodnikov,
  Strategija fanta pod dlanjo ...
  Beležnica je postala nepotrebna v celici,
  Z bolečino smo neznani otroci stoletja!
  
  Toda po volji besnih bogov,
  Fant se je preselil v nov svet ...
  Tukaj je malo pesti za zmago,
  Zdelo se je, kot da je hudič ponorel!
  
  Vojna in rjovenje, tema uničenja,
  Prihaja poln umorov in lakote ...
  Spoznajte usodo ljudi,
  Ko je v srcu žalost in mraz!
  
  Ni treba razmišljati, Rusov ni mogoče zlomiti,
  Naj cveti Velika Rusija ...
  Resnično zlobni tat bo poražen,
  Svarog bo prišel - velika misija!
  
  Tu je odšel car Veliki Nikolaj,
  Zdaj je Vladimir preprosto na oblasti ...
  Tudi zanj lahko rečemo, da je orel,
  In razširi krila po svetu!
  
  V imenu Boga Ruskega Kristusa,
  Delajte dobre fante z veseljem ...
  Marijina ljubezen, tako čista
  Kaj te jezi s tvojo neumnostjo!
  
  V Rusiji veš, da bo vse v redu,
  Ona bo dvignila zastavo nad vesoljem ...
  Čeprav sovražnik trka na dleto,
  Samo stvarstvo nas bo poveličalo!
  
  Verjamem, da bo vladal ruski bog
  Kdo je ustvaril temo teh vesolj ...
  Čeprav je Satan tako močan rog,
  Sinovi blaženih bomo!
  
  Tukaj v Rusiji je nov čas,
  Cesar ima Vladimirja na oblasti ...
  Romanovi s kraljevega dvora,
  Orel ima dvoglava krila nad celim svetom!
  
  Veličina domovine že stoletja,
  Ali pa bo morda celo Rusija ostala za vedno ...
  Ruska reka teče brez meja,
  In ljudje bodo po srcu človeški!
  
  Potem sem bosonogi pionir,
  Ki hiti z golo peto na mrazu.
  Toda glede na to, kar gospod napade,
  Dala mu bom trd obraz s krvjo!
  
  Fanta ne moreš premagati
  Je zelo močan in velik bojevnik ...
  In celo tigra spremeni v igro,
  Ker po naravi zmagovalec!
  
  In komsomolke tečejo bose,
  Njihove pete postanejo rožnate od mraza ...
  In kmalu bo kaput vsem sovražnikom,
  Pustite neuporabno idejo!
  
  Tukaj smo že odpeljali Britance v džunglo,
  Sovražniki Rusije so bili ubiti skupaj ...
  Hodili smo po robu okretnih opic,
  In naredili so zelo hrte kilometre!
  Skratka, fant je postal zelo zrel,
  In postal je precej inteligenten častnik ...
  Brki se niso prebili, ampak že titan,
  In služi kot še en zgled za viteze!
  Fant se bori in uniči sovražnike. In potem ujeti temnopolti in rumeno-beli bojevniki padejo na kolena in dekletom poljubijo noge. In tako je super.
  Natasha je po poljubu v peto zakukala:
  - Obožujem moške!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - Vrteti se na palici je velik užitek!
  In kako z golo peto klikne ujetega vojaka po nosu.
  Avguština je z golimi prsti zgrabila Arabca za nos in ga prisilila, da je pokleknil.
  Deklica je zavpila:
  - Jaz sem agresivna čarovnica!
  Svetlana se je tudi zelo aktivno borila. In toliko različnih vojakov je prekinjeno. In deklica ga je prisilila, da ji poljubi pete in zarjokala:
  - Ne moreš se upreti!
  Seveda se kolonialne čete niso mogle upreti carski vojski in v resnici tega niso hotele. Zavzemanje Afrike se je zaradi pomanjkanja cest in dolgih komunikacij nekoliko zavleklo. Nemci so se preselili čez Afriko preko Gibraltarja in Maroka, Rusi skozi Egipt in naprej Sudan.
  Vendar je bil teren bolj ovira kot odpor britanskih ali francoskih čet. Bilo jih je malo in so slabo oboroženi, večinoma pa so domačini. Ki ni znal in se ni hotel boriti.
  Leta 1940 si Hitler ni upal pristati v Veliki Britaniji. Začel je zračno ofenzivo, sprva ne zelo uspešno. Toda spomladi 1941 so v bitko vstopila ruska letala in Britanijo so začeli pritiskati na smrt.
  In avgusta je sledil izkrcanje združenih nemško-ruskih čet in po dveh tednih trdovratnih bojev zavzetje Londona.
  Oleg Rybachenko in dekleta so aktivno vdrli v prestolnico Anglije. Fant je bil spet bos in je z uničujočimi granatami iz drevesne lubje metal otroške, izklesane noge, ki so prevrnile vse, tudi najmočnejše tanke v Veliki Britaniji. Vključno s težo petdeset ton in celo osemdesettonske "tortilje" so temeljito požgane in razbite v hudi bitki.
  Fant je med bitko pel, skladal, ko je šel;
  Rusi smo prišli v Britanijo,
  Za osvajanje napadenih tujcev ...
  Da so bili Sasi nasedli,
  Ampak neverujoče spoštujemo!
  
  Rusija je največja država
  Ki gradi vesolje ...
  Ta zlovešča megla se bo razpršila,
  In naš posel bo ustvarjanje!
  
  Ljubim pravoslavnega Kristusa
  Naj bo moč Družine v nas ...
  Boginja Lada je čista kot kristal,
  Sveto vreme je v Rusiji vedno dobro!
  
  Verjamemo, da bo vesolje premagalo
  Dajmo srečo ruskemu vesolju ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  S tvojo nespremenljivo božjo močjo!
  
  Bojevniki moje svete Rusije,
  Ne bodo nam pustili klečati ...
  Povej Bogu, da mi Jezus odpusti
  Če bo Lenin dovolil, da gre nekaj predaleč!
  
  Naj naša domovina cveti,
  V njej zlahka zgradimo sveti komunizem ...
  Pometel bom angleško vojsko,
  In za vedno bom heroj!
  
  Svojo Rusijo bomo dvignili v nebo,
  In v bitki bomo osvojili ponosni London ...
  Ni čudno, da je sveti Jezus vstal,
  In Rusija se bo zlobno umaknila!
  
  Domovina, ti si moja lastna mati,
  Ljubim te kot sonce brez dvoma ...
  Sovražniki se bodo lahko preprosto raztrgali,
  V slavo vseh prihodnjih rodov!
  
  Da, naša brezmejna Rusija cveti,
  Zrno raste, kot zlato klasje ...
  Zmage so odprle neomejen račun,
  Takšni obrazi iz pravoslavnih ikon!
  
  V Rusiji je zdaj nov slavni car,
  Njegovo ime je Vladimir, Kirilov sin ...
  Gospod ga je postavil - vladaj modro,
  In Rusija bo orjaško kladivo!
  
  No, moja velika domovina,
  ki si ga nihče ne upa izdati ...
  Razblinilo se bo kot krokarjev mrak,
  Zabavna ruska ideja!
  
  Zagotovo bomo premagali leva
  In osvoji ta nepremagljiv London ...
  Niti Satan nas ne more premagati
  Zato pogumno napadamo horde!
  
  V Rusiji ni prostora za slabiče,
  Premagali bomo vse sovražnike naenkrat ...
  Ljubezen do domovine izražamo v verzih,
  Sovražnik se bo zlahka okamenel!
  
  Zdaj je sam kralj padel na kolena,
  In priklonil se je ruskim vojakom ...
  Konec koncev je naša vera močnejša od kovine,
  In lev se je od strahu skril pod posteljo!
  
  No, rojen si kot vojak za zmago,
  Lepo, učinkovito in zabavno...
  Verjamem, da bo vojska poražena,
  In moč se nam bo vrnila prostovoljno!
  
  Verjamem, da bomo kmalu zmagali
  Venera, Mars in nagajivi Jupiter ...
  Kako brezmejen bo svet
  Ne uničite Vsemogočnega!
  
  Vendar, ko smo dosegli črto,
  Le malo nam je ostalo do zmage ...
  Potem dobimo sladek kuleš,
  V slavi bodo naši dedki v rati!
  
  Ne zaupaj tistemu, ki je v strahu šibkega srca,
  Zlobnež ne bo nikoli zmagal ...
  In seveda nisi suženj,
  Naši svetniki bodo sodniki v boju!
  
  In tako je padel London in zemlja je naša,
  Postala je svobodna in tako sijoča ...
  Vse na planetu bo samo razred,
  Pod zastavo ruskega komunizma!
  Tudi dekleta so se borila z divjo blaznostjo lačnih tigric.
  Natasha, ki je presekala kolonialne vojake in z golimi prsti vrgla granato, je zarenčala:
  - Vladaj svetu Rusija!
  Zoya, ki je zdrobila horde Angležev, ki so pokrivale Tower, in z golimi prsti metala pakete z eksplozivom iz premoga, je zacvilila in razkrila zobe pred biseri:
  - Razbijam vse!
  In kako se bo smejala ta terminatorka.
  Avguština se bori tudi z divjo histerijo. In rubin Angležev, že v sami kraljevi palači.
  Prebija sovražnike z meči in meče noge granate z golimi prsti in ropota:
  - Za carski komunizem!
  Toda v bitki in Svetlana. Kako agresivno se bori. In toliko borcev - že sekalo cel hrib.
  In z golo peto se bo vdal v paket žagovine z eksplozivom. In prevrni rezervoar.
  Potem bo zarjovelo:
  - Za ruski nepremagljivi duh!
  Tako so vsi poskusili in ujeli celo kralja, skupaj s Churchillom.
  In britanski premier je pokleknil in poljubil dekleta s prašnih, okrvavljenih podplatov bosih nog.
  In potem je bil popolnoma prisiljen lizati Venerino jamo. Kaj je bojevnike tako veselo smejalo.
  Po tem je celotna vzhodna polobla, vključno z Avstralijo in Novo Zelandijo, postala ruska, nemška in italijanska.
  Toda še vedno so bile ZDA.
  Car Vladimir se je avtokratsko odločil za napad na Ameriko. Hitler in Mussolini sta ga pri tej odločitvi podprla. Tretji rajh je preselil vojake na Islandijo in naprej na Grenlandijo in Kanado, carska Rusija pa se je preselila na Aljasko. Sile so seveda neenake. Združene države imajo precej šibko tankovsko floto in veliko manjšo populacijo kot Rusija, skupaj z vsemi svojimi kolonijami. Čeprav je gospodarstvo razvito. Toda takšni pošasti se ni mogoče upreti.
  Ko je leta 1943 začela ofenzivo, je ruska vojska v dveh zimskih mesecih hitro zasedla Aljasko. In spomladi je skupaj z Nemci zajela skoraj vso Kanado.
  Tu se je seveda boril tudi Oleg Rybachenko, ki se je izrazito odlikoval z neomajnim junaštvom, kolosalno tehniko in svojo intelektualno močjo.
  Fant je bil še vedno videti kot otrok, le zelo mišičast in izjemno močan, natančneje močnejši od velikega slona in hitrejši od geparda.
  Med napadom na Američane je fant pel in napisal celo pesem kar na poti;
  Rusija je največja država,
  Kdo vlada svetu...
  Kin nam je dal večno zavezo,
  Da bi Lada postala idol za stoletja!
  
  Združene države so pogumno napadle
  Napadamo - zasedli so Aljasko ...
  Zmago bomo spominjali,
  In spremeni celotno vesolje v pravljico!
  
  Bojevniki najlepše Rusije,
  Z enim udarcem bo naš fant posekal hrast ...
  In ti punca, niti ne bodi žalostna
  Brezsmrtni Koschey vas ne bo uničil!
  
  V Rusiji je veliko hudih borcev,
  Dekleta in fantje hitijo v boj ...
  V imenu naših dedkov in očetov,
  Obupani bojevniki se borijo!
  
  Deklica bo na begu posekala Fritza,
  Goli led v reki se bo prebil z vašo nogo ...
  Čeprav sovražnik v boj kliče satana,
  Njegovo ponosno dekle se bo zlomilo!
  
  Imamo katerega koli bojevnika velikana,
  Pomesti sovražnika z enim udarcem ...
  Naša velika družina je ena stoletja,
  Vsi Rusichi zmagajo z dobrim razlogom!
  
  Moja Rusija cveti kot venec,
  Je lepa sivokrila golobica ...
  Zmage so odprle neskončen račun,
  Fant Rusije je nepremagljiv borec!
  
  V vsem je moja domovina lepa,
  Čeprav se samuraji drzno vzpenjajo v boj ...
  Vsi narodi sveta so ena družina,
  Toda nasprotnika hudo mučimo!
  
  In kaj potrebujemo Hitlerja - samo slabiča,
  Vedite, da mu ni težko zlomiti rogov ...
  Čeprav besna smrčka napada,
  Čeprav se je včasih izkazalo, da je dolgočasno!
  
  Ruska zemlja lepo cveti,
  Prihaja z medom in ljubeznijo ...
  Ne bomo zaman premagali sovražnika,
  Naredimo ga, da pljune kri!
  
  Kako dobro bo z nami brati,
  Ko izginejo vse vojne v podzemlju ...
  In pobegni, poznaj hordo,
  Bogovi ne bodo zapustili naše domovine!
  
  Rusija je rojstni kraj slonov,
  V Egiptu smo zgradili piramide ...
  Vozili smo karavane oslov,
  In bolje je pri nas in sisadima!
  
  Nikoli ne bomo tiho
  In če bo potrebno, se bomo pogumno borili ...
  Tečejo starosti, strašna leta,
  Toda vrnili se bomo, da ostanemo za vedno!
  
  Krvavi tat nas ne bo premagal,
  Mamai je poražen in premagali smo Batu ...
  Sovražniki se bodo lahko vneto zlomili,
  Dekleta tečejo in bosa v mrazu!
  
  Vojna je krvava, vsebuje sanje stoletij,
  Lepo bo vedeti na vsem planetu ...
  Ni potrebe po dodatnih ljudeh, ki poznajo besede
  Naj se otroci zabavajo!
  Ko nam bo težko, nam bo Bog pomagal,
  Svarog je sam koval meče, ki je igral za nas ...
  Rod bo dal moč brezmejne moči,
  Vsak bo dobil svoje mesto v nebesih!
  
  Dobro je, ko zemlja cveti
  Wehrmacht nas ne bo spravil na kolena ...
  In porazi ne bodo šteli,
  Stalin, sijajni Lenin, je za nami!
  
  Po vsej Rusiji, fantje borci,
  Tudi dekleta se fantom ne bodo umaknila ...
  Odpovedal se boš koncem,
  Ker smo največji sodniki!
  
  Ne bomo dali Stalingrada nacistom,
  Tudi Moskve ne bomo prepustili Fritzu ...
  Ruski fant se vedno z veseljem bori
  Zmerjamo pamet - nikoli neumni!
  
  Tukaj so dekleta bosa na snežnem zametu,
  Ponosni so stopili v eno vrsto ...
  Pognali so nasprotnika naravnost v krsto,
  In Hitler je bil precej pretepen!
  
  Zdaj gremo pogumno v New York,
  Pripravljen raztrgati sovražnike, ki igrajo ...
  Taki fantje smo, vsi orli,
  Zmaga bo kmalu prišla v veličastnem maju!
  
  Vojna divja kot vulkan
  Lava teče v besu in bruha ...
  ZDA bomo udarili s strmim udarcem,
  Čeprav je komsomolka bosa v snegu!
  
  Ne verjemite, da je ta Hitler velikan,
  Ne verjemite, da tudi Roosevelt ni invalid ...
  Bog Slovanov, Najvišji Rod je eden,
  In vladal bo od veka do veka!
  
  Imamo tako ostre meče
  In verjemite, da ščita ni mogoče prebiti z izstrelkom ...
  Zato strahopetec utihni
  Naj muči vest z zelo trdim pogledom!
  
  Naš mogočni tank je samo superman,
  Sposoben prebiti naročila ...
  In prišel bo čas nevihtnih sprememb,
  Pogumno bomo zasadili gredice, verjamem!
  
  Bosonogo dekle teče
  Z njeno golo peto sneg ni ovira ...
  Verjamem, da bo sovražnik močno premagan,
  In verjemite, da se Roosevelt ne smeji!
  
  Kaj je mislila, da bi šaljivo dražila Moskvo,
  In dobite velika darila ...
  Razbili se bomo na koščke, verjemite hordi,
  Poskusi zajeziti domovino so zaman!
  
  Toda naša Rusija cveti v veličini,
  Vesoljska pasma velikanov...
  Prinaša napredek v komunizem,
  Ko bodo ljudje in vojska združeni!
  
  Kralj nam vlada - hrabri monarh,
  Kdo je izzval podzemlje ...
  Sovražnika smo strli v prah
  Čeprav je včasih treba zmagati s krvjo!
  
  Ne bomo tiho, vitezi verjamejo
  Zmaga je dana pogumnim in modrim ...
  Samo plenilska zver bo raztrgana na koščke,
  In sonce močno vzhaja nad domovino!
  
  Krvnik ne bo mogel prinesti sekire,
  In meč Rusije ne bo zadušil žela ...
  Gospod je razširil svoj pokrov nad Rusijo,
  Čeprav se nam včasih zdi, da ni dovolj!
  
  V vojni ni mesta za tiste, ki so vrabci,
  Na njem se orli borijo z divjim krikom ...
  Ubij sovražnika domovine v jezi,
  Tako, da je svetnik skomignil z rameni s sijajnim obrazom!
  Svarog in Lada ter borec Perun,
  Pomagali nam bodo v bitkah Rusi ...
  Ti fant-junak je upognil podkev,
  Nihče vas ne bo sodil!
  
  Toda zdaj je prišla zmaga Rusov,
  Osvobojeni borci newyorških norcev...
  Konec koncev je naše življenje najbolj ostra igla,
  Zaključimo pot v poraženem Berlinu!
  . POGLAVJE #4
  Brazilija, Venezuela, Mehika in druge države so napovedale vojno ZDA.
  Začelo se je gibanje ruskih čet v severnih državah Amerike. Sile so seveda neenake. Rusija in Nemčija sta boljši tako po kakovosti kot po količini.
  Dekleta Natasha, Zoya, Aurora in Svetlana se borijo na najboljšem tanku na svetu "Kondratenko"-3, mobilnem vozilu z dolgocevno in hitrostrelno puško. Zelo okreten, z nizko silhueto.
  Po teži je rezervoar Kondratenko-3 približno štirideset ton in je dobro zaščiten. In pištola, kljub majhnemu kalibru 76 mm, z veliko gobno hitrostjo.
  Shermans, v ta tank ni mogoče prodreti pod nobenim kotom. Torej...
  Dekleta, ki se borijo bosi in v bikinkah, samo iztrebljajo Američane in se veliko smejijo.
  Še posebej Natasha ... In z golimi prsti pritisne krmilno palčko in reče:
  - Slava moji Rusiji!
  Tudi Zoya strelja. To počne z golimi prsti, pritiska na gumbe igralne palčke in kriči:
  - In vsa naša domovina!
  Aurora strelja naprej. Udari sovražnika in reče z zobmi:
  - In višje sile so za nami!
  In tudi dekle zelo ognjevito pomežikne! Z golimi prsti pritiska kot gumbe na igralni palici.
  In potem Svetlana ugasne. Tako pametno in pogumno dekle. Iz ust oddaja sončne žarke. In tudi poje:
  - Jaz sem svetovna zvezda! Tečem hitreje kot celo Satan!
  S takšnimi dekleti sam hudič ni grozen. Mlatijo Američane in tesno obkrožajo Chicago.
  In nikogar ne spusti od tam. Grmijo, recimo, trivialno. To so dekleta.
  In zdaj čikaški garnizon kapitulira. Spoznajte naše!
  In ruski tanki se že približujejo New Yorku. Car Vladimir si zadovoljno drgne roke. So Rusi kdaj šli tako daleč?
  Dekleta in v zraku se pogumno borijo. Na primer, srčkan par: Maria in Mirabela.
  Pridobivanje svojih računov, bosonoge in bikini lepotice. Dobesedno nimajo česa nasprotovati. Takšna dekleta so tukaj lepa in bleščeče agresivna ter dobro usmerjena.
  Maria je v enem rafalu sprožila strel, sestrelila ducat letal in zapela:
  - Slava tebi, naša domovina! V imenu Rusije!
  Tudi Mirabela je streljala in zarjovela:
  - Toda obstaja vodja velike moči,
  Poklical bo Slovane v boj ...
  Ne morem se ukvarjati z Rusijo
  Ko je Vladimir kralj!
  
  Od čvrstega, močnega, z železno voljo,
  Videti kot rezanje kovine ...
  Rusi ne potrebujejo boljšega deleža -
  O tem so sanjali samo ljudje!
  
  Sovražniki domovine korakajo v Gehenno,
  Sovražniki Rusije ne bodo ustavili ...
  Osvojili bomo prostranstvo vesolja,
  Škornji se iskrijo v pohodu!
  Ja, ta dekleta se borijo in pojejo mojstri ...
  Mimogrede, sredi neurja New Yorka je prvi ruski kozmonavt poletel v vesolje, letel okoli planeta Zemlje. In to je še en dosežek carske Rusije iz dinastije Romanov.
  Potem je newyorška garnizona kapitulirala in Washington je kmalu padel.
  Oleg Rybachenko se je med napadom odlikoval. Ta nesmrtni fant se je boril kot pravi terminator. In njegove bose, otroške noge so metale grah z eksplozivi velike uničujoče moči.
  Otrok je napadel sovražnike in hkrati pel in skladal na poti;
  Sem ruski pionirski sokol,
  Kaj služi kraljevi moči ...
  Vse bom v bitkah pokazal z zgledom,
  Domovina bo v večni slavi!
  
  Mi smo Rodovi vnuki in sinovi,
  Sveta, velika mama Lada ...
  In vitezi verjamejo orlom,
  Zasluženo prišel na podelitev!
  Ljubim te sveta Rusija,
  Država, ki jo sodi svet v kroni ...
  Borite se za rob in ne bojte se,
  Čeprav nas včasih demon uniči!
  
  Premagali bomo Wehrmacht
  Ne spravi nas na kolena
  Med igranjem smo lahko vzeli New York,
  Imamo Vladimirja carja - ne Lenina!
  
  Na deželi vrtovi cvetijo kot roj,
  In vonj po medu ...
  In kmalu bo Roosevelt kaput,
  In vemo, da bo svet zgradil novega!
  
  Ne zaupajte tistim, ki so šibki v duhu,
  Konec koncev je človek v bitkah vsemogočen ...
  On je kralj, ne usmiljen suženj v boju,
  Rojen fant, ki močno zavija!
  
  Jaz sem pionir, ki služi kralju
  Navajen sem se boriti na vse načine ...
  Ljubim Kristusa in Stalina
  In vitez ni z dušo navijačev!
  
  Nastalo bo kraljestvo ljudi
  Kjer večno kraljuje beli bog ...
  Nepredstavljivi zlobnež je zlomljen,
  Zlobni Kajn gori v peklu!
  
  Krona vojaka stoletja
  Mogočni komunizem za gradnjo ...
  Verjemite, da se sanje uresničijo
  Ubijmo sovražnike domovine!
  
  Meči so ostrejše od škame
  In režejo kot laser z britvico ...
  Takole bomo udarili
  Kaj bo Roosevelta močno premagal!
  
  In Hitlerja bomo zadeli
  Če zleze v Rusijo kot kača ...
  In na planetu bo raj,
  Čeprav včasih zlomi streho!
  
  Ko pride velika družina,
  Sveto mu bomo služili ...
  Neomejen rezultat zmage,
  Za slavo ruskega vojaka!
  
  Rusija je velika v vsem,
  V njem slava in v veličini sreča ...
  Reka je globoka
  In včasih slabo vreme lije z nebes!
  
  Ne križanje med dvema rekama,
  Civilizacija se je rodila...
  V Rusiji prva oseba
  Imamo vse ljudi!
  
  Rusija je država
  kdo je zgradil piramide...
  Satan je prišel na zemljo
  Toda kerubi varujejo!
  
  Ne, nikoli ne bomo upognjeni
  Slovani ne bodo postali sužnji ...
  Ruski plug bo oral zemljo,
  Ne ustavljajte veličastnih škornjev!
  
  Povsod Rusija na konju,
  Sedeti z velikim kraljem ...
  Februarja nismo izdali
  Brez lansiranja Mamaie v Rusiji!
  
  Zato država cveti
  Vsi zmagujemo na svetu ...
  Roosevelt bo prejel vaš izračun,
  Od roba ruskega do roba!
  
  No, kaj boš dobil fašist
  Od nas s palico v obraz....
  Poznaj toliko sil v domovini,
  In zastava Rusije je tako ponosna!
  Ves svet se bo naročil na nas,
  In morda celo vesolje ...
  Svarog, ti si naš najvišji idol,
  In naš posel je ustvarjanje!
  In 3. septembra 1943 so ZDA popolnoma kapitulirale. Tako se je končala druga svetovna vojna, ki se je začela 15. maja 1940. Vojna je za Rusijo veličastna in zmagovita.
  Seveda sta tako Hitler kot Mussolini s to vojno veliko pridobila. Oba diktatorja sta dobila posesti v Afriki, nekaj v Evropi in ZDA. Evropa je bila končno razdeljena med države. In Bolgarija je po referendumu postala kraljevina Bolgarija kot del Rusije.
  Zdi se, da je bil svet spet prerazporejen in kolonije je mogoče prebaviti. Toda Hitler seveda ne bi bil Hitler, če ne bi želel več. Zlasti premagati Rusijo. In prevzeti njena ozemlja.
  In seveda so Nemci močno računali na novo, močnejše orožje. Cisterne serije "E" in balistične rakete ter predvsem za leteče krožnike.
  Vendar pa je carska Rusija bistveno prehitela Tretji rajh v balističnih raketah in je 12. aprila 1951 celo poletela na Luno.
  In tanki serije "E" niso imeli kvalitativne premoči nad ruskimi.
  In samo leteči krožniki so bili skrivnost. Zahvaljujoč laminarnemu curku so se izkazali za popolnoma neranljive za katero koli vrsto osebnega orožja. Toda hkrati sami niso mogli streljati.
  Mussolini je umrl in njegov sin je nasledil prestol. Hitler je pritisnil nanj in mladenič se je strinjal, da se bo boril z Rusijo. 20. aprila 1955 se je začela nova, tretja svetovna vojna. Na strani Hitlerja so bili: Italija, Brazilija, Argentina, Čile, Mehika, skratka vsa Latinska Amerika, razen Kube, ki je podpirala Rusijo. In drugih držav na svetu ni bilo več! Tretja svetovna vojna se je začela 20. aprila 1955. In car Vladimir se je soočil z največjim izzivom svojega vladanja.
  Edina stvar, ki bi ga lahko tolažila, je, da bo ta vojna zadnja v zgodovini vojn na planetu Zemlja. Ker v njem sodelujejo vse države sveta!
  No, ko se je vojna začela, jo je treba voditi! Hitlerjev napad ni bil posebno presenečenje. Madžarska, Jugoslavija, del Rusije z omejeno avtonomijo, njihov car Vladimir Tretji. Albanijo okupira Italija. Vse po naročilu. Nemci poskušajo napredovati iz vzhodne Prusije, Avstrije, Italije z juga. In boji se odvijajo v Afriki. Koalicija latinskih držav proti ZDA. A tam niso preveč aktivni. Pravkar napovedala vojno.
  In Hitler je medtem premaknil glavne sile v Evropi.
  In izbruhnila je huda vojna. Zadnja velika vojna v zgodovini človeštva.
  Glavni udarec so Nemci zadali na Madžarskem v smeri Budimpešte. Tam se je boril Oleg Rybachenko. Še vedno je bil videti kot deček, star približno deset let. Res je, fizično je zelo močan, mišičast, hiter in kar je najpomembneje, kot nesmrtni alpinist. Da, pisatelj in pesnik Oleg Rybachenko je prejel nesmrtnost, vendar pod pogojem, da postane deček, star približno deset let, in služi Rusiji v otroškem, a zelo močnem in hitrem telesu. In on je otrok od 1. januarja 1904. Ko se je kot kabinski deček ustalil v Port Arthurju. No, s fantom nista najmanjša, ampak že od vsega začetka močna in hitra in sta ga vzela na ladjo.
  Še več, ko so dvomili, ali je premajhen, je Oleg Rybachenko s prsti upognil bakreni peni na drznitvi. Po tem so ga brez pogovora odpeljali na ladjo.
  Fant si je prislužil veliko nagrad, sodeloval je v vseh vojnah. Postal častnik. Toda izgledal je kot otrok. Zato, čeprav je prejel nagrade za številne podvige, si večnega fanta nad kapitanom niso prisvojili. In zdaj je Oleg Rybachenko v vojski že več kot pol stoletja. Že dolgo sem si zaslužil častniško pokojnino, a če imaš železno zdravje, zakaj bi potem zapustil službo.
  Poleg tega je brez računalnikov, igralnih konzol, televizija nekako dolgočasna. In v vojski ste kapitan, ki vsaj vozite vojake. Ja, čas še vedno teče.
  Generalisimus Kondratenko je umrl. Umrl je tudi veliki admiral Kolčak, ki je presegel Ušakova. Mnogi, s katerimi je Oleg Rybachenko začel, storitev ni več.
  Natančneje, od obleganja Port Arthurja so umrli skoraj vsi veterani. Samo Vovka je ostal. Tudi on je bil takrat kočijaš, zdaj pa je že sivolasi dedek. Resnica še vedno deluje. In presenečen je, da Oleg ostaja isti fant, ki nima niti ene brazgotine na telesu. Takšen je pojav, znan po vsej ruski, carski vojski. Resnica se bori zelo kul.
  Fant Oleg je bos, zato je prijetnejši in spretnejši. Nameri pištolo za pištolo in strelja na nemške tanke serije "E". Stroji nacistov so preprosto ogromni. In zdi se, da jih nič ne ustavi.
  A večni fant udari tako dobro, da se prebije skozi kovino. Slika Fritz, ruši stolpe in poje.
  - Car Vladimir, ruski car ...
  pravoslavni suveren!
  Kmalu bomo osvojili svet,
  Konec koncev je kerub nad nami!
  Hitler bo končal
  In kdor je poslušal - bravo!
  In fant, kot da bi metal granato, bos, z otroško nogo. Sivobradi dedek Vovka samo zmaje z glavo.
  Več kot petdeset let otroštva je pisatelj in pesnik Oleg Rybachenko preživel v dvajsetem stoletju. In moram priznati, da sem videl veliko. Ker je bil nesmrten, je že zdavnaj izgubil vsak občutek za strah. In vojna ga je spomnila na računalniško strategijo.
  Bilo je enostavno in zabavno igrati. In tudi lepo se je bilo boriti. Dobro je, ko je jutranja rosa pod tvojimi bosimi nogami, ti pa si večni fant, ki se kopa in oblečen v kratke hlače!
  Oleg Rybachenko lahko teče v kratkih hlačah in bos. V Port Arthurju me je otrok naučil hoditi brez čevljev, tudi v mrazu. Konec koncev se nesmrtno telo ne more prehladiti ali zboleti, ampak se hitro navadiš na mraz, ki ne škodi. Tako kot Peter Pan. In skoraj prijetno je teči bos po snegu. V gibanju se mraza praktično ne čuti, le ko mirno sedite, bose noge rahlo porjavijo! Ampak za fanta je to malenkost.
  Obstajajo pa tudi čarovnice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Sodelujejo tudi v vojni. Ampak ne ves čas, ampak epizode. Pomagal je obdržati Mount High, ko je bilo najtežje. Bosonoge lepotice so se borile tam, in to v bikinkah. Vrgli so noge z golimi prsti, ostro izpiljenimi diski.
  In rezati z meči. In Oleg Rybachenko je nato izdolbel iz mitraljeza - starejši tovariši so bili ubiti. In posledično se je napad samurajev zataknil in Mount High se je izkazal za neomajnega!
  In dekleta so pokazala svoj najvišji razred in akrobatiko Valkirij.
  In zdaj so Nemci v obrambi. Carska vojska je pripravljena na vojno. Führerju ni uspelo doseči taktičnega presenečenja.
  In ruske čete se pogumno borijo. Zdi se, da se bo Hitler večkrat preklinjal, ker je začel takšno vojno. Še več, kljub dejstvu, da ima Fuhrer pod orožjem dve tretjini Evrope in tretjino Afrike, a še vedno
  ni tekmec Rusiji.
  In tudi število vojakov. In italijanske čete so šibke. Države Latinske Amerike v vojni sodelujejo počasi. In njihove vojske tehnično in organizacijsko niso zelo dobre.
  Rusija torej še vedno drži sovražnika v globini obrambe.
  Tank "Kondratenko"-6 je odličen način za boj s to serijo. Da, in "Nikolay" -4 je težji, kaže se kot zelo močan stroj.
  Rusi se lahko borijo s težjimi nemškimi pošasti.
  Še posebej na "Nikolay"-4, kjer je posadka Alenka, dekleta so zelo lepe in v bikiniju.
  Pištola kalibra 130 mm. Kako udariti fašiste. Zaman je Hitler udaril na carsko Rusijo. Tu zanj ni lahka hoja, ampak pretepanje.
  Anyuta je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palčke in zapela:
  - Za Rusijo in svobodo do konca!
  In kako se bo smejala lepotica!
  In potem bo Avguštin izstrelil projektil na sovražnika. Razbijte kovino in zapojte:
  Naj naša srca utripajo v sozvočju!
  In tudi z golimi prsti pritiska na gumbe igralne palice. To je res kul punca!
  In tukaj je Marija kot lupanet. In razcepili fašiste. In uničiti sovražnika.
  Pri uporabi golih prstov. In tudi zapoj:
  - V imenu naše domovine, svetnik! Naj bo borec preprosto kul!
  In planil v smeh in pokazal zobe!
  In potem olimpijske igre s tehtnim izstrelkom lupanet. Navsezadnje je ravno tisto, kar potrebujete - najbolj sočen jabolčni sok!
  In spet so dekleta prebila E-50, podrla stolp in se smejala.
  Alenka je poslala projektil, zdrobila E-100 in ga prebila skozi in skozi. In z uporabo golih prstov. Zakaj je deklica pela:
  - Zlomi sovražnika!
  In Anyuta mlati naokoli z bosimi nogami in škripa:
  - Fritz kaput!
  In potem udaril Avguština. Prav tako zelo primerno in z golimi prsti na nogah, koča:
  - Konec Hitlerja!
  In potem bo Maria dodala zelo agresivno. Zdrobi fašiste in cviliš::
  - In kdor je poslušal, dobro opravljeno!
  In pokaži svoj jezik!
  In potem Olimpija pošlje projektil, ki ubije nasprotnike.
  In tudi bose noge med prepuščanjem in petjem:
  - Popolnoma razprodan!
  In spet bo dekle vzelo jezik in ga pokazalo.
  Tako so rezali ...
  Nemci so po enem mesecu bojev od začetka ofenzive napredovali s petdeset na sto kilometrov in utrpeli težke, celo ogromne izgube. In Italijani v Afriki so končali v kotlu in obkoljeni. Njihove čete so nepomembno poražene.
  Tu je 21. maja Adolf Hitler ukazal vpoklicati vojsko, ki so lahko vsi nosili orožje od petnajst do petinšestdeset. Carska vojska je zbirala rezerve.
  Kot se je izkazalo, nemški diski v praksi niso tako grozni. Res je, ruska letala lahko napadajo z ovnom. Toda od tega se lahko izognete zahvaljujoč visoki manevriranju strojev carske vojske.
  In Hitlerjev izračun za neranljivo čudežno orožje se sploh ni uresničil.
  Carska vojska je bila še vedno v obrambi. Vnaprej izkopane močne obrambne linije, močna obramba. Naj Hitler diha. Toda v Afriki lahko pritisnete na šibkejšega italijanskega zaveznika.
  Če se Fuhrer ne bi odločil za vojno s carsko Rusijo, bi se nedvomno zapisal v zgodovino kot veliki in celo največji voditelj Nemčije. In tako je demon hotel zavladati svetu in kaj je bilo iz tega?
  Ruska dekleta so navsezadnje najbolj kul na svetu.
  Oleg Rybachenko je, kot vedno, v ospredju bitke. Niti krogla niti drobci ga ne vzamejo. Je obupan in kul tip.
  Fant v kratkih hlačah in bos, proti nacistom. In vanje meče granate in teče v svinčenem dežju.
  Da, škoda, da ni briljantnega Kondratenka, obstajajo pa mladi in sposobni poveljniki. Zlasti feldmaršal Vasilevsky, ki je izstopal že med prvo svetovno vojno. In poveljuje energično in spretno.
  In Fritz, ki se zaleti v močno obrambo, se vanjo brezupno zatakne. A vseeno se poskušajo prebiti.
  Oleg Rybachenko, ta večni fant se smeji, pokaže zobe in poje:
  - Moja domovina! Moja sveta domovina!
  In tudi kako z bosimi nogami meče granato.
  In tukaj so Natasha, Zoya, Aurora in Svetlana vstopile v boj. So večna dekleta-čarovnice služabnika svetega Boga Roda. Ne borijo se vedno, sicer bi Rusija osvojila ves svet. Je pa vedno učinkovit in osupljiv.
  Dekleta radi ubijajo: to so dekleta!
  In kako bodo hodili na naciste in kako se bodo vgradili ...
  In z golimi prsti bodo metali diske in ubili Fritz.
  Nacisti so zataknjeni in trpijo vse več izgub. Veliki strateg Vasilevsky predlaga, da bi razbili naciste in Italijane v Afriki. Torej so bolj okretni in z boljšo sposobnostjo teka bodo ruski tanki imeli prednost. In v Evropi naj nacisti divjajo. Tako, da bi popolnoma izčrpali svoje vire.
  Car Vladimir je tak načrt sprejel. In nove sile so bile premeščene v Afriko.
  Elizabeth in njena posadka sta se borila v Libiji in odrezala italijanske enote. Tam je vroče in dekle je lepo v bikiniju. Imajo najnovejši tank "Kondratenko"-6, na katerem bojevniki zaobidejo položaje Italijanov in Fritzov ter jih samozavestno razbijejo.
  Elizabeth strelja na tank iz imperija Mussolinija mlajšega in pravi:
  - Na morje, na valove, krzneni plašč in hod s kaftanom!
  In seveda uporablja gole prste.
  Naslednja strelja Ekaterina. Udari nemški avto in zavpije:
  - V Rusiji je car Vladimir junak!
  Elena jo zadene, premaga samohodnik Fritz in zacvrkne:
  - Za domovino ubiješ Hitlerja!
  In končno, olimpijske igre bodo izstrelile projektil. Zdrobite Fritz, jih zdrobite in zaškripajte:
  - Rezultat bo odličen!
  In uporablja tudi gole prste otroških nog.
  V Afriki so konec maja in v začetku junija ruske čete dosegle pomemben uspeh. Boji so se preselili na ozemlje Libije in Etiopije. 12. junija je Tripoli padel. In 15. junija je bila prestolnica Etiopije prevzeta na potezo. Tako so padli vojaki Mussolinija mlajšega. Žal mu ni uspelo podpreti očeta.
  In tudi njegova slava kot zmagovalca. Toda Mussolini se je, ko je vzel del angleških in francoskih kolonij, smatral za cezarja. Toda preseči Cezarja se zdi, da presega njegove moči.
  Oleg Rybachenko se je boril kot poveljnik baterije. In tako hrabro, da so Nemci iz njegovega ognja vsak dan izgubili na desetine tankov. Njegov fant je bil celo nagrajen z drugim zlatim križem. In celo na koncu so jim vseeno podelili dolgo zasluženi čin majorja.
  Prej ni bil prisvojen, ker je videti kot otrok. Toda fant je pokazal izjemno junaštvo. In sposobnost boja.
  22. junija 1955 so ruske čete v Afriki končno zavzele italijansko Somalijo. In 25. junija 1955 so ostanki italijanskih čet v Etiopiji kapitulirali.
  Cesarska vojska je samozavestno zmagala. Mainstein, ki je veljal za najboljšega poveljnika Tretjega rajha, je v svoj dnevnik zapisal:
  - Zbudili smo peklenskega medveda! Zdaj smo raztrgani!
  Do konca junija so Nemci utrpeli tako velike izgube, da so bili prisiljeni prekiniti ofenzivo v Evropi.
  Car Vladimir je ukazal povečati pritisk v Afriki. Najprej črna celina, potem vse ostalo - je dejal izjemni monarh! 1. julija 1955 so Nemci poskušali napredovati v Skandinaviji. In hiteli so v Stockholm, a naleteli na zelo gosto obrambo. In utrpele so ogromno škode.
  V začetku julija 1955 so ruske čete vstopile v nemško Alžirijo.
  Libija je bila že pod nadzorom carske Rusije. Prišlo je do ofenzive in zank Nigerja.
  Tankovska posadka Elizabeth se bori z nacisti. Zelo vroče je in dekleta so si celo slekle modrčke, zdaj pa nosijo samo hlačke v rezervoarju Kondratenko-6. Naciste natančno streljajo.
  In hočejo velike stvari.
  Carska Rusija je še vedno avtokratska država. In še vedno nima parlamenta. In da se revolucija ni zgodila in Duma ni bila ustanovljena. Sami kralji se nočejo omejevati pri oblasti. In Fuhrer in Duce sta diktatorja. To pomeni, da obstaja vojna dveh sistemov z avtoritarnimi režimi.
  Toda za carsko Rusijo je bolj naravno. In tu je trmast in neizprosen boj.
  Elizabeth z golimi prsti pritisne na gumb igralne palice in izstreli projektil. Predenje zase:
  Razbijmo fašiste na koščke!
  Ekaterina je tudi z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palčke in spustila morilca, ki je predrla:
  Zrušimo Hitlerja!
  In Elena tudi bije, izbija naciste in škripa:
  - Raztrgal ga bom!
  In tudi kako se nasmehniti! In z golimi nogami bo pritiskal na gumbe igralne palice.
  In potem olimpijske igre, kako se bo izšlo, in kako lupaen. Vse bo zmečkalo in grgralo:
  - Peklenski prehod in posadka!
  Ne pozabite pritisniti gumbov igralne palice z golimi prsti. In udaril sovražnika.
  Bojevniki so res zelo pogumni in iskrivi po značaju.
  Oleg Rybachenko je medtem odbil še en napad Fritza in zapel:
  - Za domovino in Vladimirja carja - hura!
  Da, v resnični zgodovini je bil tako samooklicani cesar Rusije Vladimir Tretji, vodja dinastije Romanov. In res je začel formalno vladati leta 1938. In potem se je Vladimir izkazal - pravi kralj in celo odličen! Vladimir Kirilovič Romanov je car, ki ima vse možnosti, da postane cesar cele Zemlje!
  Po zmagi ali bolje rečeno odrazu napada je Oleg Rybachenko zamenjal karte s svojimi podrejenimi. Fant v kratkih hlačah, blond, zelo mišičast in izklesan se je igral s sivolasimi borci. Celo presenetljivo je Oleg starejši od vseh. Toda ta fant se poreže.
  Spomin na Port Arthur, junaško obrambo, iz katere je prišla slava Rusije. Velika slava hkrati ...
  Nesmrtni fant je pripomnil:
  - Tako rešujemo vse naše težave! Kmalu bo prišel trenutek, ko se ljudje ne bodo nikoli ubijali!
  Vojaki in častniki so se strinjali:
  - Seveda, major! Ne bodo ubili!
  Oleg si je ogledal trak s številnimi medaljami. Ja, naročil je že toliko, malo generalov jih ima. In lepo bi bilo, če bi si dobil naslov. Princ, grof, vojvoda!
  Duke Rybachenko - zveni čudovito!
  In fant je skočil višje in se zavrtel v gramofonu.
  Nemci so poskušali napasti, vendar so bili ponovno odbiti in utrpeli ogromno nepopravljivo škodo.
  Julija je ruska vojska dosegla nove, velike uspehe v Afriki. Medtem ko je bila resnost napada carske vojske tam. Alžirija ima veliko najboljšega ruskega orožja. In do konca meseca so Nemci obkroženi in uničeni v kotlu.
  Avgusta so se ruske čete prebile tudi skozi Maroko. Obupno so se borila dekleta na tanku "Kondratenko" -6 in se prebili v njegovo gosto.
  Vsake toliko so poročali o predaji Nemcev o zavzetih mestih.
  V Nigeriji in na različnih mestih so bili spopadi. Rusi so vzeli tako številčno kot več mobilnih tehnikov ter s podporo lokalnega prebivalstva, ki so ga rasistični fašisti obrnili proti sebi.
  Afrika se je dejansko izkazala za šibek člen v strategiji Hitlerja in Mussolinija mlajšega.
  Tam je prevladala Rusija ... Septembra pa so se sile počasi dvignile na Norveško. Nacisti so utrpeli ogromne izgube. In Alenka in njena posadka so se vozili na tanku. Najnovejši tank "Nikolay" -5 težki se je izkazal za naprednejšega od serije E.
  Celo tako močan tank, kot je E-200, se je prebil skozi puške carskega stroja.
  Alyonka je z golimi prsti pritiskala na gumbe igralne palčke in si zadovoljno drgnila roke:
  - Jaz sem nekaj, kar lahko zlomi Wehrmacht!
  Anyuta je tudi z golimi prsti pritisnila na gumb, udarila skozi nemški avto in potrdila:
  - Wehrmacht bomo obrisali v prah! Za oblast carizma!
  Cool Augustine je ustrelil in zavpil:
  - In živeli bomo v komunizmu!
  Maria se je z veseljem strinjala s tem:
  - Ja, pod carskim komunizmom!
  In z golimi prsti je pritiskala na gumbe igralne palice. In hkrati, kot lupanet, in zdrobi sovražnika.
  In tu bo Marusya zacvilila:
  - Na polno!
  In tudi z golimi prsti bo pritisnil na gumb igralne palčke.
  . POGLAVJE #5
  Ruske čete so že obkolile Oslo. Boji gredo za vsak grm in hišo.
  V središču carska vojska spet odbija nemško ofenzivo. Oleg Rybachenko je kot vedno v ospredju in se bori samozavestno. Rusko topništvo deluje kot ura.
  Vse pravilno in pravilno...
  Oktobra so ruske čete dokončno prekinile oskrbo Afrike s kopenskimi oskrbami in osvobodile Maroko. Nacisti so se znašli v nekakšnem kotlu.
  Tudi na črni celini. Hitler se je tresel od besa, vendar ni mogel ničesar jesti.
  Ja, v Rusijo se je porinil ... Bližala se je zima. Oleg Rybachenko kljub temu, da je začelo snežiti, še vedno teče bos in v kratkih hlačah. No, fant - kaj boš vzel! In precej neustrašen fant.
  In meče granate z golimi prsti.
  In poje:
  - Naj teče nerodno,
  Oklepni tanki v lužah ...
  In na strehi je mitraljez -
  Čeburaška strelec,
  Krokodilski strelec!
  Shakoklyak je v napadu!
  Fant terminator je z golimi prsti vrgel granato, raztrgal naciste in zapel:
  - In igram se z dinamitom,
  Pred mimoidočimi!
  Kako se bodo Fritzovi bitji ustrašili!
  Vsi lažejo, jaz pa grem!
  In fant je res smešen! A že več kot petdeset let v vojski. In samo hudič! Celo blond!
  Oleg Rybachenko znova vrže granato z boso nogo in zavpije:
  - Slava carju in Nikolaju in Vladimirju Tretjemu!
  In mislil sem, da naj ne zamenjajo Vladimirja Kiriloviča Romanova z Vladimirjem Putinom! Veliki carji Romanov so neverjetna družina! Tisti, ki so iz Rusije naredili največji imperij!
  In ne tako razvajen od sreče kot Putin!
  Toda zdaj ruske čete odbijajo nov napad.
  november prihaja. Nacisti so ostali brez sape. Toda v boj so vržene nove rezerve. V Afriki jih že pokončujejo. Težko je za fašiste.
  Tako izstrelijo svojo jezo na ujetnike. Tukaj so dobili lepo Nicoletto. Slekli so jo do spodnjic in jo popeljali po svežem novembrskem snegu.
  Deklica z zvezanimi rokami, skoraj gola, hodi skozi snežne zamete in pušča gole, graciozne sledi. Ona je tako lepa. In Nemci ji sledijo, jo bičajo z biči. In premagajo se lepotec, premagajo. Iz njegovega prerezanega hrbta teče kri.
  Nicoletta je samo stisnila zobe. In ponosno dvigne glavo. In njeni bakreno rdeči lasje plapolajo kot proletarski prapor.
  In tudi njene bose noge so postale škrlatne, a deklica niti obrvi ne dvigne.
  Kakšen fenomenalen pogum ima.
  Čeprav so ga nacisti že vzeli in ga z baklo dali v gola prsa. Toda tudi takrat se je deklica le zdrznila, a ni zajokala.
  Ima tako veliko vero...
  Deklica je potegnjena na stojalo, njeni sklepi so zviti. Nato se pod bosimi nogami prižge ogenj. Lepotica liže bose noge. In z razgretimi verigami bičajo golo telo lepotice.
  Nicoletta je zapela v odgovor;
  Jaz sem Černobog, hči hudobnega Boga,
  ustvarjam kaos, sejem uničenje ...
  Moje veličine ni mogoče premagati,
  Samo besno maščevanje gori v duši!
  
  Kot otrok sem si želel dobro dekle,
  Pisala je poezijo in hranila mačke ...
  Vstal zgodaj zjutraj
  Nad njim so plapolala krila kerubov!
  
  Zdaj pa vem, kaj je zlo
  Kaj dela ta svet nesrečen ...
  In kaj praviš dobrega?
  Tukaj je uničenje strastno ljubljeno!
  
  In pokazala svojo dekliško gorečnost,
  Kakšna bleščeča božja hči je postala ...
  Osvojili bomo prostranstva vesolja,
  Pokažimo moč, zelo močno!
  
  Veliki oče ta Černobog,
  Prinaša kaos, vojne v vesolje ...
  Moliš Svaroga za pomoč,
  Pravzaprav si nagrajen!
  
  Zato sem rekel, reši Gospoda,
  Naj jeza vre v vašem srcu ...
  Gradili bomo srečo, verjamem v kri,
  Naj bo maternica napolnjena do roba!
  
  Ljubim zvitost, zlobnost in prevaro,
  Kako prevarati tirana Stalina ...
  Ne more biti sram
  In koliko megle je na svetu!
  
  Tukaj sem predlagal močno potezo,
  En udarec za uničenje zla ...
  Toda zelo črni bog se je zaljubil,
  V vseh zadevah, tako teh kot posmrtnega življenja!
  
  Kako sem se izkazal, da sem navajen zla,
  In v srcu besa, besno nahranjenega ...
  Izginila hrepenenje po veselju, dobroti,
  Takoj, ko je jeza prodrla s podstavka!
  
  Kaj pa Stalin - tudi on je zloben,
  O Hitlerju, tako da ni dvoma ...
  Džingis Kan je bil tako kul razbojnik
  In koliko duš je uspel pohabiti!
  
  Zato pravim, zakaj ostanite dobri,
  Če v tem ni niti najmanjšega lastnega interesa ...
  Ko si žolna - tvoj um je dleto,
  In izginil, ko neumne misli!
  
  Zato pravim sebi in drugim,
  Služi moči kot črno črnilo ...
  Potem bomo osvojili prostranstvo vesolja,
  Valovi se bodo prebili skozi vesolje!
  
  Zlo bomo naredili tako močno
  Besu bo dala nesmrtnost,
  Tisti, ki so šibki v duhu, so že odpihnili,
  In mi najmočnejši ljudje verjamemo v to!
  
  Skratka, povsod bomo postali močnejši,
  Dvignite meč krvi nad vesolje ...
  In tudi naš bes bo z njo,
  Prejeli bomo poklic, poln usode!
  
  Skratka, zvest sem Černobogu,
  Z vsem srcem služim tej temni sili ...
  Moja duša je kot krila orla
  Tisti, ki so s Črnim Bogom, so nepremagljivi!
  Vojna med Rusijo in Hitlerjevo koalicijo se je nadaljevala. Do decembra so ruske čete končno pokončale Italijane in jih prisilile v kapitulacijo v Afriki, tam pa skorajda pokončale Nemce. Očiščeno je bilo Fritza in Norveške.
  Zdaj je carska vojska 25. decembra prešla v ofenzivo. Izbruhnili so hudi boji. Pozimi so bili ruski tanki očitno močnejši. In preboden skozi obrambo sovražnika.
  Oleg Rybachenko, ta večni fant, je bos in v kratkih hlačah tekel po snegu in prepeval:
  - To je naša zadnja in odločilna bitka! Umrimo za domovino - vojaki so za menoj!
  Ruski tanki so zelo spretni pri plinskoturbinskih motorjih. In nacisti jih ne morejo tako zlahka ustaviti.
  Tukaj naprej hiti "Nikolay" -5. Ima pet deklet, ki goreče pojejo:
  - Nihče nas ne bo ustavil, ruskega sveta ni mogoče premagati!
  In iz topa, kako se prevrniti! Pravzaprav se izkaže za super! Dekleta kljub mrazu, v bikinih in bosa. In se ustrelijo in ne mislijo ustaviti.
  So samo divja, divja moč.
  Alyonushka rada ne samo strelja, čeprav je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in zadela Nemca, ampak tudi sestavlja zgodbe.
  Na primer, napisala je, kako je deklica odšla v daljne dežele, da bi rešila mucka. Triintrideset dni sem hodil bos po skalnati cesti in si v krvi podrl nežne noge.
  Pa vendar sem lahko našel žival. Za to je vila izpolnila svojo željo in deklica se je poročila s princem.
  Alyonushka pa je pomislila, zakaj potrebuje moža za častnika ruske vojske? Bolje je imeti kup ljubimcev. In več denarja in več zabave. Konec koncev so moški tako različni. In z njimi seveda užitek doživljaš na različne načine. Kaj pa mož? Z njim se boste hitro naveličali in se naveličali!
  Toda mladenič, ki šele začenja odkrivati svet odraslih, je veliko bolj zanimiv.
  In Alenka spet strelja in zadene nemški E-100.
  In premika svoje zelo lepe noge, kot so stare grške boginje.
  In potem Anyuta strelja. Tudi goli prsti. In zlomi nemški top.
  Potem dekle reče:
  - V Rusiji je veliko pametnih ljudi, a car Vladimir je najboljši izmed kraljev!
  Avguštin je pripomnil:
  - In Nikolaj II ni bil slab! O, nismo znali ceniti kraljev!
  Maria je pela, streljala na naciste s pomočjo golih prstov in se režila:
  - Ubogati je treba Ruse, s čistim srcem in modrejši! In v slavo Nikolaja, on je veliki kralj kraljev!
  In Marusya je nekaj zapela ... In igra se tudi z bosimi nogami ...
  Ruske čete napredujejo. Bori se tudi Oleg Rybachenko. Še vedno je desetletni fant. Takšna je cena nesmrtnosti. Ja, ampak kako dobro in veselo se počuti! Ima toliko energije in kipeč pretok moči.
  Fant z boso nogo vrže granato in zacvili:
  - Jaz sem tiger, ne mačka, zdaj živi v meni, ne Leopold, ampak Leopard!
  Fant major je kot vedno v iskrivem udarcu. Ne ustavljajte nacistov.
  Tu so ruske čete 1. januarja že popolnoma očistile svoje ozemlje od nemških in italijanskih čet ter prešle v posest Tretjega rajha.
  Hkrati so ruske enote vstopile v Mehiko. Prišlo je novo leto 1956.
  Za Ruse se je začelo z novimi zmagami. 7. januarja predali ostanke nemških čet v Afriki. In celotna črna celina je postala ruska.
  Zdaj je Fuhrer, obseden z demoni, spoznal, da je bil popolnoma zajeban. In Rusiji je ponudil pogajanja.
  Na kar je car Vladimir odgovoril:
  - Govorili bomo samo o brezpogojni predaji Tretjega rajha in Italije!
  Kakšne modre besede! In vojna se nadaljuje. Oleg Rybachenko je seveda v ospredju napada. Ruske čete so vstopile v Vzhodno Prusijo. Obrambne črte so tukaj močne. Z bitkami se morate prebiti in ne boste hitro napredovali.
  Eno od sredstev za preboj so bile samohodne puške z bombnikom Alexander-4. Zelo močan in smrtonosen.
  In tudi lepa dekleta tukaj, kako praznovati tukaj. Izstrelke izstreljujejo z golimi prsti s pritiskom na gumbe igralne palice. In uničite sovražnikove škatle in zaboje.
  Dekleta pogumno tečejo po snegu - za to so Ruskinje. In v boj ga vržejo Indijci in Kitajci. Ti s svojimi trupli že dobesedno zasipajo pristope k jarkom. A vseeno jim uspe vzeti.
  Ruska vojska se približuje.
  Vendar strateg Vasilevsky glavni udarec prenaša na Italijo - ki je precej šibkejša. In zdaj ruski vojaki zmagujejo eno za drugo.
  Januar je bil zelo uspešen. Ruske čete so prevrnile Italijane in osedlale Alpe. In februarja so zasedli Benetke. In vstopili so v Lorbandinijo. Zavzeli so tudi Poznan. Nemci so se umaknili. 2. marca je padla Klaipeda. Ruske čete so napredovale skozi Vzhodno Prusijo v počasni, pregosti obrambi. Moral sem dobesedno zažgati pot z školjkami.
  Toda v Italiji se je fronta testenin podrla. In ruske čete so hitele v Rim. 30. marca 1956 se je začel napad na glavno mesto Italije. Tako so ljudje plačali za ambicije družine Mussolini.
  Rim, glavno mesto Italije, je napaden. Boji so hudi. Čeprav Italijani vse bolj obupajo. Tukaj se dekleta borijo zelo lepe in v bikinih in bosi. Bojevniki z nogami mečejo granate in nokautirajo Mussolinijeve bojevnike.
  Tukaj so lepa dekleta in seveda zelo seksi. In z mišicami titanov. In kako mečejo granate z bosimi nogami, je preprosto neverjetno.
  Nataška gre naprej in strelja, medtem ko renči:
  - Za domovino, lepo v srcu, moj sijoči ogenj gori!
  Zoya, strelja, poje:
  - Odprimo vrata dosežkom! Naša vera in kralj je monolit!
  In potem je tu Aurora, kot goli prsti, rdečelaska psička bo izdala diske. In odrezani Italijani padejo.
  In potem Svetlana agresivno poje in razkrije zobe:
  - Vse bomo pobili! Vse bomo zdrobili!
  Z bosimi nogami mečejo diske in meljejo fašiste. Tako je Mussolini prišel pod razstavljanje deklet. Aprilski napad leta 1956 je bil hud in zelo domiseln.
  In tu vozijo tanki, iz njihovih debel izbruhnejo peklenski ognjeni stebri.
  Dekleta napredujejo in mečejo granate z bosimi nogami. In kako pljunejo nekaj krvavega.
  In se smejijo ...
  Nataša je goreče zapela:
  - Car Vladimir, daj Hitlerju v obraz!
  In pomežikni s svojimi safirnimi očmi. Tako čudovito dekle.
  Dekleta hitijo z divjim besom. Streljajo iz mitraljezov. Pokosijo sovražnika, razkropijo naciste. In potem so tu še olimpijske igre. In v rokah mogočne ženske-junake drži metalec ognja. In vzel ga bo in udaril, a kako bo mlatilo.
  Žetoni letijo od nacistov na vse strani. In bojevniki tudi, kako se hočejo smejati.
  Potem bo zapel:
  - Mussolini bo pretepen! Naše prijateljstvo je monolit!
  In spet, s safirnimi očmi, pomežika! In udaril naciste.
  In kaj si hotel? Rim so nekoč zavzeli Slovani pod vodstvom Atile. In zdaj jih prevzamejo Rusi.
  Olimpija, ki je z metalcem žarka žive cvrla nasprotnike, je pela:
  - Svetlo sonce upanja
  Spet se dvigne nad deželo..
  Rusija zmaguje kot prej -
  Bojevniki Wehrmachta premagajo!
  
  Ruski orel nad planetom
  Krila, širjenje, vzlet ...
  Sovražnik bo poklican na odgovornost -
  Bo poražen - zlomljen!
  Po padcu Rima so se italijanske čete začele množično predajati. Mussolinijev imperij, ta mlajši vojaški partner Tretjega rajha, je gorel.
  Ruske čete so skoraj brez odpora zavzele Neapelj in pristale na Siciliji. Tudi tam skoraj ni bilo odpora. In Hitler je bil histeričen.
  Do konca maja je bila Italija končana. Vodili so na stotine tisoč ujetnikov.
  Ruska dekleta so jih postavila na kolena in se prisilila, da so jim poljubila bose noge. Poslušno so se zasmejali. Nekateri, predvsem mladi moški, so to počeli z navdušenjem.
  Dekleta so precej stokala.
  Večni deček Oleg Rybačenko je ujetnike prisilil, da so jim poljubili bose, otroške noge.
  To so storili dovolj dobrovoljno. Fantje so bili zelo čedni, mišičasti in blond. Res je, bil je še premajhen in z damami ni hotel početi kaj resnejšega. Ko pa hrapave pete žgečkajo z jezikom - je lepo!
  Oleg Rybachenko je ujel generala in prejel drugo naročilo. Na kar je bil zelo ponosen.
  Mussolinija mlajšega je izdalo lastno spremstvo, carska Rusija pa je prejela še eno zmago. In Benedito Mussolini starejši ni dočakal svoje sramote in propada fašizma v Italiji. Vendar je enaka usoda čakala naciste v Nemčiji. Ruske čete so se v začetku junija 1956 premaknile v ofenzivo. Glavna tarča je bila Avstrija.
  Elizaveta in njena posadka na "Nikolay" -5 sta se premaknila proti Nemcem. Ruske čete so skušale obkrožiti Dunaj.
  Fuhrer se je seveda znašel v težki situaciji. Premoženje Nemcev v Afriki, Skandinaviji in večini ZDA je izgubljeno. In zdaj se bitke že odvijajo izključno na ozemlju Tretjega rajha. Kar je Nemcem seveda bolj neprijetno. Ruske čete so vstopile tudi v Mehiko. Lady Grey de Monca poveljuje tankovski posadki v tej državi.
  In Elizabeta vodi "Nikolay" -5 po Dunaju. Njegov glavni nasprotnik je E-50, ki ga carski stroj preluknja kot bloter.
  Elizabeth je sprožila z golimi prsti na nogah in pritiskala na gumbe na krmilni palčki.
  Zadel nemški tank in začvrknil:
  - Svoja srca bomo dali za svetega Nikolaja v Rusiji!
  Ekaterina je tudi streljala z golimi prsti in popravljala partnerja:
  - Verjetno je vseeno bolj pravilno reči Vladimir!
  Elizabeth je spet streljala z golimi prsti in začivkala:
  - Toda kljub temu je bil cesar Nikolaj tisti, ki je, ko nam je dal prebivalstvo Kitajske, naredil Rusijo nepremagljivo!
  V pehoti, ki je bila poslana na vdor na nemške položaje, so bili Kitajci v celoti prednjači. Dobesedno so metali trupla. Toda prebili so se.
  Ponavadi so se Rusi borili v letalih in tankih. Pehota Kitajcev, Indijcev, Azijcev. Kitajcev je veliko. Poleg tega je svetla glava Nikolaj II ob reformi pravoslavja uvedel poligamijo, v boj pa so poslani dodatni Kitajci. In Rusi jemljejo za žene vdove in neporočene Kitajke.
  Prepredena strategija.
  In Kitajci se povzpnejo na napad, umrejo in prebijejo obrambo Nemcev.
  Elena z golimi prsti pritisne na gumbe igralne palice in znova zadene Fritz.
  In poje:
  - Za Sveto Rusijo se bomo pogumno borili!
  Po tem ga bo deklica vzela in pomežiknila. In razgalil svoje bele zobe! In tako je agresivna.
  In tukaj je, kako se bodo olimpijske igre zalomile. In tudi mlati z golimi prsti na nogah in zdrobi.
  Potem bo zavpil:
  - Jaz sem smrtonosna kobra!
  Treba je opozoriti, da je rezervoar E-50 lahko nevaren. Njegov 88 mm top s cevjo 100 EL je hitro streljan, dvanajst nabojev na minuto in zelo natančen. Pogosto zadene oklep in lahko povzroči škodo.
  Zato dekleta poskušajo glavni nemški tank preprečiti. Še posebej blizu, se njegova prodorna sposobnost dramatično poveča. In Nemci imajo jedro v lupini bodisi iz urana bodisi iz volframa. Res je, po izgubi Afrike in nahajališč urana v Kongu se je moč nemških čet začela usihati.
  In dekleta so tako lepa, bosa in kul.
  Tukaj si z navdušenjem pojejo:
  - Sija kot zvezda po vsem svetu,
  Skozi temno temo ...
  Veliki junak, car Vladimir,
  Ne pozna bolečine, ne pozna strahu!
  
  Sovražniki se umikajo pred vami
  Množica navija...
  Rusija te sprejema -
  Mogočna roka vlada!
  Borbena dekleta, ne morete reči nič proti njim. In njihove noge so tako bose in izklesane. Ko jih ujeti Nemci poljubijo, je jasno, da je tako dekletom kot moškim všeč. In bojevniki precej cvilijo.
  In razgali svoje biserne zobe.
  To so kul punce. In z golimi prsti Elizabeth nokautira še enega fašista.
  Potem, kot piše:
  - Slava veliki domovini!
  In tako bo Catherine ustrelila. Zabil bo sovražnikov tank, namočil Fritz in zacvilil:
  - Smrt sovražnikom!
  In tam tudi Elena mlati, z golimi prsti na nogah pritiska na gumbe igralne palice. In žvrgoli:
  - Za domovino v veličini!
  In potem se bo projektil izstrelil in izjemne olimpijske igre - tudi blondinka. In ko cvrči:
  - Za veliko Rusijo!
  In punce so polne popolnega navdušenja.
  Tukaj prihaja tank E-75. Njegov top je močnejši: 128 mm in lahko povzroči več škode. Poleg tega ima ta tank boljšo zaščito in debelejši oklep.
  Toda Elizabeth je kot norec. In izpustil bo nekaj smrtonosnega, prodornega od daleč. In od Nemca so ostali le kosi strgane kovine.
  In deklica bo zapela:
  - Sveta lepota in velike sanje!
  Po tem bo pokazal jezik.
  Nemški tanki E-75 so v zadnjem času postali množični. Imajo daljšo pištolo, ki vam omogoča spopadanje z ruskimi tanki, zlasti tistimi, ki so lažji. In zaradi tega je Fritz bolj nevaren.
  Toda sovjetskih deklet tega ni nerodno. In zdrobijo Fritz.
  In sami bojevniki so še bolj na vročini v bikiniju in bosi. In borijo se zelo samozavestno.
  Zmagajo v veliki večini.
  Catherine je streljala na naciste in pela:
  - Ampak če sem iskren! Zdrobim vse Fritz brez izjeme!
  Elena je tudi streljala z golimi prsti in čivkala:
  - Zmagali bomo vse in seveda!
  Tudi olimpijske igre so brez usmiljenja premagale naciste. Ona je tako nepremagljiva prasica.
  In tudi s pomočjo golih prstov.
  Natasha in njena ekipa se borijo na tanku Kondratenko-6. Ta avto je nekoliko lažji, a bolj mobilen od Nikolaja. Seveda je z manjšo težo kaliber manjši, oklep pa malo tanjši. In to pomeni, da je tveganje smrti veliko večje.
  Toda dekletom, moram reči, sploh ni nerodno. In borijo se kot bojni velikani.
  Natasha poje, aktivno strelja:
  - To bo naša zmaga!
  In z golimi prsti pritiska na gumbe igralne palice.
  Zoya tudi strelja, s pomočjo bosih nog in škripa:
  - Car Vladimir naprej!
  In vsa dekleta so v zboru lajala:
  - Slava padlim junakom!
  Po tem je Aurora streljala, obrnila nemški tank in izdala:
  - Nihče nas ne bo ustavil! Nihče nas ne bo premagal!
  Stresala je tudi bose noge.
  In potem je Svetlana vdala z golimi prsti in zarjokala na vrh pljuč:
  - Rusi se besno borijo!
  In vsa dekleta so v zboru vzkliknile:
  - Močna vojakova pest!
  In spet lepotice hitijo v boj. Streljajte natančno in natančno!
  Tukaj prihaja Janeina posadka, ki zadene Mehičane. Je tudi zelo pametna in lepa dama.
  In dekleta v njeni kočiji - bosa in v bikiniju. Borijo se z divjim in mirnim besom.
  Nato je Gertrude ustrelila z golimi prsti in začivkala:
  - Jaz sem dekle, ki bo vse uničilo v delčku sekunde!
  In tu je Malanya kot lupanet. In zlomi latinski tank od daleč.
  In tam jo bo Matilda s pomočjo golih prstov udarila.
  in se smej:
  - Imam super dekle!
  In bojevniki najvišjega in besnega reda. Ne počutijo se šibke ali jezne.
  Ko jebejo, jebejo.
  In tudi Alyonka se bori zelo samozavestno.
  Do konca junija je Dunaj obkrožen. Nemčiji in njenemu prestižu je bil zadan hud udarec. Hkrati ruske čete napredujejo proti Odri. V boj vržejo Kitajce, Indijce, Arabce. In prebiti obrambo Fritza.
  Hitler je seveda že v paniki. Kako so ga pritiskala dekleta na tankih in letalih.
  Tu sta Albina in Alvina, dva ruska pilota. Tudi bosi in v bikiniju podirajo naciste kot hruške s palico z veje. In za par dobesedno delajo takšne čudeže.
  Albina je z enim rafalom iz svojega lovca "Peter Veliki" sestrelila pet letal in zapela:
  - Mi smo nebesni medvedi!
  Alvina je iz svojega vojnega orla v enem rafalu sestrelila šest letal in začivkala:
  - In vse bomo zdrobili!
  Na nebu je bil ta par že legendarni!
  . POGLAVJE 6
  Dekletom so podelili sedem stopenj Jurjevega križa: srebrni križ, srebrni križ z lokom, zlati križ, zlati križ z banko. Pa tudi zlati križ z diamanti ter zlati križ z diamanti in lok. In najvišja stopnja je zlata križna zvezda z lokom z diamanti. Pred kratkim je bila ustanovljena tudi višja nagrada - velika zvezda zlatega križa, z diamanti in lokom.
  Tako so bila dekleta upravičeno ponosna na svoje dosežke. In vedno, tudi na mrazu, so se borili le v bikiniju in izključno bosi.
  Tako čudovita dekleta.
  Albina je streljala in pela:
  - Za naše najboljše zmage!
  Alvin je nadaljeval:
  Naj bodo naši vnuki in dedki ponosni na nas!
  Bojevniki in pravzaprav - dekleta ogromnega razreda!
  Premagajo naciste na nebu in pojejo:
  - Slava Rusiji, slava! Naš car Vladimir je junak! V zori bo moč! Zakopajte Hitlerja v zemljo!
  Seveda je Vladimir Kirilovič Romanov lahko zelo zadovoljen s svojimi bojevniki.
  Če se borijo, pa tako, da ne moreš dvigniti sulice proti njim!
  Vladimir Kirilovič Romanov je car, ki ima vse možnosti, da enkrat za vselej konča vojne!
  In fašisti se tresejo pod udarci carske vojske ...
  Obkroženi Dunaj je hitro padel. Do sredine julija so čete carskega cesarstva izstopile na široko fronto do Odre. In Koenigsberg je bil popolnoma blokiran.
  In Nemci so se umaknili onstran Odre. In tam so poskušali ustvariti obrambno črto. Kapitalno braniti. Toda v drugi polovici julija so ruske čete začele ofenzivo proti Hamburgu ... Nacisti so počasi, a vztrajno popuščali.
  Boji so bili zelo hudi. Nekatere vasi so večkrat zamenjale lastnika. V bojih so sodelovali tudi novi nemški tanki naprednejše serije AG, piramidni. Odlikovala jih je dobra zaščita z vseh zornih kotov. Toda carska vojska jih je prekašala.
  In veliko število azijskih pešcev je umrlo na frontah. Ampak pustijo te, da se premikaš.
  Po drugi strani pa so bili tudi Nemci brez človeških virov. Do konca avgusta je bil Hamburg obkrožen, München pa je bil blokiran.
  Nemci so izgubili veliko ozemlje. In niso imeli ničesar, da bi obdržali svoje položaje.
  Oleg Rybachenko se je boril v ospredju na ozemlju same Nemčije. In večni fant se je nenehno nasmehnil in razgalil svoje biserne zobe.
  In tam je metal granate z golimi, otroškimi nogami. Lepo je biti otrok - kako naravno je biti v vročem vremenu v kratkih hlačah. In ker si nesmrten, si lahko tudi pozimi napol gol, ne da bi tvegal prehlad.
  Tako je fant zapel:
  - Bosi, samo bosi,
  Pod julijskim grmenjem in pod zvokom deska!
  Bosi, samo bosi
  Fant je lahko biti kul kavboj!
  In otrok-major teh fašistov se še naprej uničuje. In obupno gredo v protinapad.
  September je že... Začenja deževati... Carske čete, ki so napolnile trupla Kitajcev, so zavzele München in Hamburg ter napredujejo v smeri Porurja. Najpomembnejši v industriji Nemčije.
  In Nemci se obupno upirajo.
  Natasha se bori na svojem tanku in renči:
  - Fašisti bodo izjemno tesni!
  In z golimi prsti, ko pritiska na gumbe krmilne palice. In izstrelil bo granate na naciste.
  In potem je tu Zoya, kako klofuta. In tudi s pomočjo golih prstov.
  In tudi zapoj:
  - Rusija je tisto, kar je proti Hitlerju!
  In potem je tukaj Aurora, naredila bo agresiven način. In tudi s pomočjo golih prstov:
  - Za ruski način!
  In za njimi je Svetlana, ki bo prav tako izpustila smrtonosni izstrelek. Preluknjajte nemški tank in zacvilite:
  - Za carja Vladimirja Kiriloviča!
  In pokazal bo tudi svoj jezik.
  Dekleta so tu podivjala.
  Alenka na težkem tanku tudi zatre naciste. In jih premaga od daleč.
  Bojevnik je zapel:
  - S svojimi prsmi sem si podredila pol sveta!
  In Alenkine prsi s škrlatnimi bradavičkami.
  In potem je Anyuta kot udarec z golimi prsti. Zabil bo fašistični tank in brbljal:
  - Jaz sem superzvezdnica! V knjigah zgodb!
  In nasmeh ...
  In potem bo Avguštin izpustil morilski projektil. Zdrobiti naciste in se zasmejati:
  - Naj bo naša vojska najmočnejša!
  In premika tudi noge ...
  In za njimi bo Maria vzela in udarila na naciste. Twist sam, agresivno ohlapen:
  - Mi smo velika agresivna dekleta!
  In potem bo Marusya sprostila svoje izjemno smrtonosno, uničujoče orožje proti nacistom. In s pomočjo golih, dekliških nog.
  In potem zapoj:
  - Mi smo popolni poraz sovražnikov!
  September je minil v zelo hudih bojih. Nemci so se močno borili. Toda oktobra, ko je deževalo močnejše, je carska vojska spet pridobila prednost. In začela se je premikati proti Ruru. Po hudem napadu je Koenigsberg padel. Nacisti so dobili še eno klofuto.
  In na jugu Francije so kraljeve čete obkolile Toulon. Tako so se nacisti imeli izjemno slabo.
  Hitler je divjal, a medtem ko je bil v Berlinu. Njegov položaj je bil šibek.
  Jasno je, da pogajanj nihče ni hotel poslušati. Toda nacisti so se zataknili kot muhe.
  Novembra so čete carske vojske z bitkami zasedle večino regije Ruhr in s tem Nemčiji odvzele glavno proizvodno bazo.
  In decembra je carska vojska zasedla celoten jug Francije in vstopila v Španijo. In na nemški fronti je končno prevzela Porurje. Poleg tega so bile zajete tudi druge dežele Nemčije. In tudi carska vojska je pristala na Danskem.
  Hitler je divjal kot pekel v kletki, a si ni mogel pomagati.
  Na katoliški božič so se carske čete premaknile proti Parizu. Kljub snegu in zmrzali je bila Natašina posadka bosa in v bikiniju.
  Nemci so se vse pogosteje predajali. In Francozi se z Rusi sploh niso hoteli boriti.
  Ko je razbila nemško baterijo, je Nataška pripomnila:
  - Torej, pravzaprav, na kaj je obsedeni Adolf računal, ko je začel vojno z nami?
  Zlatolaska Zoya je logično pripomnila:
  - Verjetno bo dejstvo, da bomo pod pritiskom padli kot kovanci iz luknjastega žepa!
  Aurora je z golimi prsti strla oreh. Nato ga je dala v usta in racionalno pripomnila:
  - Zgodovina uči, da nič ne uči!
  Svetlana je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice. Razbila je še en nemški top in odgovorila:
  Bodimo veliki borci!
  Zdi se, da so bojevnice dejansko odločene boriti se in zmagati.
  Oleg Rybachenko je bosonogi fant, ki hiti v kratkih hlačah in z golim, mišičastim trupom. Celo ziblje se in rjove:
  - Premagajmo Fritza! Premagajmo Fritza! In premagajte vedra!
  In fant ima tako bele, biserne zobe! Samo mlad in neprilagodljiv terminator.
  Oleg Rybachenko strelja na begu. Ubija fašiste in poje:
  - Ruski duh je moč kraljev, zlomite Fritz!
  Fant je z boso nogo vrgel granato in zapel:
  - Ruski valček, zora vzhaja - v slavo kralja!
  Dejansko se je fant izkazal za zelo borbenega. In izkopati naciste že na prvi številki.
  In dekleta se močno borijo. Tukaj je Mirabela ... Tudi pilotka vrhunskega razreda. Nihče je ne more ustaviti. Podre Fritz in poje, razgali zobe:
  - Noro dekle! Tukaj je njena oznaka!
  In vzel bo in izstrelil raketo!
  Ja, tukaj so ženske! Ko se ruska dekleta borijo, se jim nobena sila ne more upreti.
  Mirabela je z enim rafalom petih zračnih topov sestrelila sedem nemških letal in zacvrknila:
  - Car Vladimir Kirilovič je naš Bog!
  In dekle udari bose noge po steklu.
  In tudi Albina in Alvina se borita na nebu.
  So tako čudovite ukradene. Vedno več računov pridobiva. In medtem ko pojejo:
  - Na nebu smo popolnost! Asi smo popolnost! Od nasmeha do kretnje - več kot pohvale!
  Albina je z enim rafalom sestrelila štiri nemška letala in čivkala:
  - Ah, kakšna blaženost! Kaj je popolnost v boju!
  Alvina je odrezala pet nemških letal in nadaljevala:
  - Poznati popolnost v boju! In kul idealno!
  Bojevniki so peli v zboru in sekali naciste:
  - Dekleta! Trda dekleta! dekleta! Trda dekleta!
  Pokazali so svojo agresivno varovalko. Spusta pravzaprav niso pritisnili na nobenega od nacističnih asov.
  Toda nacisti so seveda pod divjim pritiskom.
  Hitler je v bunkerju v Berlinu in ga bombardirajo kot ščurka. Kaj je hotel? Končan fašist številka ena! Šel je v carsko Rusijo, zdaj pa ga samega drobijo kot ščurka.
  Car Vladimir Kirilovič trenutno počiva od zime na obali Indijskega oceana. Pred njim plešejo lepa dekleta različnih ras in narodnosti.
  Vendar pa kralj ne moti gledanja gladiatorskih bojev. Tukaj, na primer, dve dekleti proti dvema lepoticama.
  Borijo se s plastičnimi meči, da ne bi pohabili drug drugega. Vendar se obupno borijo.
  To so bojevniki. Pride do hude izmenjave udarcev. Dve blondinci in dve rdečelaski...
  Car Vladimir je vprašal feldmaršala Vasilevskega:
  - Kaj je najtežje v vojni z Nemci?
  Feldmaršal je iskreno odgovoril:
  - Pridobite si samozavest! Šele na samem začetku, ko je sovražnik začel napredovati, sem se počutil neprijetno. In zdaj smo začeli zmagovati in v sovražnikih je vse jasno! - Feldmaršal Vasiljevič, ta glavni strateg, je pil vino.
  Vladimir Kirilovič je logično pripomnil:
  - Vedno je izjemno težko zmagovati! Toda pokazali smo, da smo sposobni marsičesa! In zdaj bo čas in ves svet bo postal miren!
  Feldmaršal Vasilevsky je potrdil:
  - Verjamem v to!
  Dekleta so si na golih telesih nabirala modrice in bila videti izjemno živčna.
  Borili so se seveda ne tako kot v času starega Rima - poskušali so si ne povzročiti veliko škode. Vendar so bili aktivni.
  Medtem so se boji nadaljevali. Januarja so carske čete na poti zavzele Pariz. Zavzeto je bilo tudi glavno mesto Danske, Kopenhagen. Nemške čete so oslabele. Rusi so nadaljevali napredovanje skozi samo Nemčijo. Fritz se je obupno boril, a njihova moč je bila zlomljena.
  Oleg Rybachenko, ta nesmrtni fant je bos skočil v sneg in hitel pred vsemi v napad, brez strahu pred ognjem. In med žvižganjem:
  - Kdo se je navajen boriti za zmago,
  Definitivno premagati sovražnika ...
  Veselo se smeji in veliko doseže,
  In Hitler bo močno pretepen!
  In z boso nogo fanta bo vrgel granato! In razgalil bo svoje biserne, velike zobe čez svoja leta. Ja, že ima usta kot volk. Pregrizla bo vsako grlo.
  In dekleta v tankih se selijo z juga na sever Nemčije. Tu gredo na morje. In Fritzom bodo ostale le dežele blizu Berlina in Pomeranije.
  Nataška, ki je izbijala fašistične tanke, je pripomnila:
  - In v vojni je na svoj način zabavno!
  Zoya, ki je udarila na naciste, se je strinjala:
  - Bolje ne bi moglo biti! Še posebej, ko zmagamo!
  Aurora je streljala z golimi prsti in rekla:
  - Vse nemogoče je mogoče v vesolju, če le malo ...
  In rdečelaska se smeji!
  Bojevnice se trzajo od norega veselja in besa. In zdrobijo Nemce.
  Hkrati pa carske čete napredujejo čez Španijo in se že približujejo Sevilli.
  Olga v oklepnem transporterju strelja na Nemce in policijske enote.
  Domači Španci se komaj uprejo. Še ena država pade pod sekiro Rusije.
  Oleg je streljal in pel:
  - Akrobatika, bash na bash bo!
  In njena partnerka Alice je čivkala:
  - Planet je prepoznal veličino Rusov,
  Fašizem je bil strt z udarcem meča...
  Ljubijo in cenijo nas vsi narodi sveta,
  Obdržimo veliki sveti carstvo!
  In dekleta bodo z golimi prsti udarjala in pritiskala na krmilno palico.
  Vojna med carskim cesarstvom Vladimirja Kiriloviča Romanova in nacistično Nemčijo se nadaljuje.
  Ruske čete so Francijo skoraj v celoti osvobodile pred nacističnimi hordami. Februar 1957... Carska vojska osvobodi Portugalsko.
  23. februarja so se združile ruske enote Danske in Nemčije.
  Oleg Rybačenko, ta večni fant, z bosimi nogami udarja po blatu. Otrok-major zavpije na vse grlo:
  - Slava ruskemu carju Vladimirju Tretjemu! Hitlerja bom sekal, z bičem bom meril!
  In fant bo spet zakričal in z golimi prsti vrgel ostro izbrušen disk. In udaril fašista v grlo. In potem bo z golo, otroško nogo vrgel bumerang in takoj prerezal grla petim Fritzom.
  Da, Hitlerjeva slaba ideja, da napade tak imperij.
  Natasha in njena ekipa dokončajo zadnje Nemce na Portugalskem. Njihov tank je neusmiljen v uničevanju.
  In tudi z golimi prsti pritiskajo na gumbe igralne palice, kar naredi besno uničenje.
  Zoja je streljala, razbila nemški top in zapela:
  - Za Rusijo in svobodo do konca!
  Aurora je s pomočjo golih prstov brcnila nacista in začivkala:
  - Bog reši kralja!
  Tudi Svetlana je brcala, pritiskala na gumbe igralne palice s prsti bosih nog in zacvilila:
  - Močan suveren!
  Dekleta zlomijo naciste. Toda potem se je pojavil nov nacistični tank "Maus" -4. Zelo zmogljiv model - tristo ton teže in 310-milimetrska pištola. Lahko prodre na veliko razdaljo, sam pa ima tako debel oklep, da ga tank Kondratenko-6 ne bo vzel pod nobenim kotom.
  Nataša pove:
  - Dekleta, približati se moramo in potisniti v spodnji del boka, med drsališča - to je naša edina priložnost!
  Zoja je z golimi prsti udarila po nemškem topu in zapela:
  - Usoda ti daje zadnjo priložnost, a pohiti naprej! V dežju, toči in snegu!
  Avguštin je tudi tolkel in čivkal:
  - Zadnjo priložnost ti daje usoda! Naj živi hoja in vsakodnevni tek!
  Pa tudi z golimi prsti, a kako se bo zvijalo. In uničiti fašiste.
  Svetlana je zavpila:
  - Za nove meje in drzne zmage!
  Ruski tank je vzletel in nabiral hitrost. In dekleta ga bodo vzela in zapela:
  - Močni suveren, najslavnejši v dobi, pravoslavni car, kraljuj za slavo, za slavo nam!
  In spet so pospešili in se oddaljili od težkega izstrelka, poslanega iz pištole, ki jo je imel nemški Maus-4. Dekleta so zavpili:
  - Ne upognite se v ovnov rog! Tako da ti Hitler - umri!
  In njihov rezervoar se pospešuje. Kot majhen boksar napada velikega. Toda možnosti so seveda petdeset-petdeset.
  Natasha se je po gibanju tanka spomnila, kako je boksala z moškim v ringu. Zgrešila je udarce in bila je tepena, a je zdržala. In potem samozavestno zaskočil. In ujela je sovražnikovo gibanje in v brado. Izgubil je zavest!
  Prejel tisoč zlatih rubljev. To je borbeno dekle. Če bo, potem bo!
  Natasha je stresla z golo nogo in zapela:
  - To ni zadnji boj, vendar je odločilen! Za slavo domovine, za domovino in čast!
  In zdaj njihov tank zdrsne mimo boka in pošlje izstrelek ... Zoya je uporabljala tudi gole prste, tako zlatolaso dekle, in okretno kot opica. In Maus-4 je začel pokati. Očitno je imel eksplodirane granate. In potem kako bo odtrgalo stolpe, in bo letelo visoko v zrak!
  Dekleta v en glas zavpijejo:
  - Zmaga! Kul zmaga!
  In še en tank na njihovem seznamu!
  1. marca 1957 so ruske čete začele prečkati Labo. Videti je, da so Hitlerja stopili v grlo.
  Fant Oleg Rybachenko je z boso, otroško nogo vrgel granato, potopil fašistični tank in zavpil:
  - Za nove, nefleksibilne meje!
  Alenkina tankirska posadka zavije proti vzhodu. Zahodna Nemčija in Francija sta že osvobojeni. Pod nadzorom nacistov so ostale le dežele med Odro in Labo. No, tudi Velika Britanija in Irska. Tam so zadnje sile nacistov.
  Alenka, ki strelja na fašistične baterije, pravi:
  - Tsesarevič Nikolaj,
  Če moraš kraljevati ...
  Nikoli ne pozabi -
  Slavno se vojska bori!
  In tu so spet poslali še en projektil bosih nog. In zadel pištolo Fritz.
  Poganjki z golimi prsti in Anyuta. Zadene fašista in mu zajoli na vrh pljuč:
  - Tako dekle sem - da Hitler bruha!
  Nato ognjeni Avguštinovi nohti. Tudi dobro namerjen hudič in ropota:
  - Do vrat pekla!
  In uporablja bose noge.
  Maria strelja za njo. Enako, kot vzame, udari in zakriči:
  - Nihče me ne bo ustavil tigrice, nihče ne bo nikjer ustavil bosonogega dekleta in bo pretepen!
  In potem, kako bodo olimpijske igre rez. In izbil bo nemški tank in odtrgal stolp kot gobasto kapo.
  In se hihita:
  - Za nove, strme meje!
  In spet bo pokazal svoje jezike!
  Dekleta so tako stroga do sebe in obupno napadajo. In nacisti se utapljajo pod njihovimi udarci.
  2. marca 1957 so se zadnje nacistične sile na Portugalskem predale. Postalo je jasno, da se bliža zora fašizma. Natančneje, zora? Nočna mora sončni zahod!
  In ruske čete napredujejo. Nemci vse bolj odlagajo orožje in se predajajo.
  Padejo na kolena. In ruska in kitajska dekleta poljubljajo bose noge.
  Izgleda tako kul in super. In naciste se drobijo in drobijo.
  Natašina posadka je že na vlaku, ki se odpravlja proti severu, s Fritzom.
  Dekleta sedijo v svojem kupeju. Karte igrajo z golimi prsti.
  Natasha je pripomnila:
  - Zanimivo, ko bomo vzeli Berlin, kaj je naslednje?
  Zoya je samozavestno odgovorila:
  - Naslednji bo London!
  Ognjena Aurora se je zahihitala in ponovno vprašala:
  - In potem?
  Zoya je odločno rekla:
  - Latinska Amerika bo naša! Ne bomo slovesno z nacisti!
  Svetlana se je strinjala s tem:
  - Seveda ne bomo! Osvojimo ves svet!
  Natasha je navdušeno potrdila:
  - In potem bo mir po vsem svetu!
  Dekleta so pela v en glas in se skladala med seboj;
  Slava Veliki Rusiji carizma,
  Kjer Vladimir sedi na prestolu ...
  Zdrobili bomo horde zlega fašizma -
  Slava vojski in mi smo monolit!
  
  V veri so bila ukaljena velika srca,
  Naša domovina z vsem srcem ...
  Mi smo sinovi carja Nikolaja
  In niso umrli zanj zaman!
  
  Naša domovina si dražja od vsega,
  Dvignimo krilati, nebeški pozdrav ...
  Boriš se tudi proti domovini,
  Pa naj vsi nacisti umrejo!
  
  Hitler je hotel dobiti naše zemlje,
  In zlobni pes je poskusil kralja ...
  Ampak smo drzni, tega ne bomo sprejeli,
  Tako se je fašizem zaman naletel na nas!
  
  Kralj je prijazen in moder vladar,
  Lebdeti kot gorski orel nad planetom ...
  Vladimir bo gospodar horde,
  Naše prijateljstvo je kot jekleni monolit!
  
  Fritzovim nogam izbijemo oporo,
  Hitler naj se zaduši v zanki ...
  Izdali bomo usmrtitve hudim, v sramoto,
  Kdo deluje kot zlo na Zemlji!
  
  Kraljeva moč in kraljeva modrost,
  Fašisti bodo, zdrobljeni brez mere ...
  Hitler, verjemite mi, naredil je kul neumnosti,
  In zdaj je njegovo življenje kot nit!
  
  Zato spoštujte velike kralje
  Na Zemlji ni hladnejšega od Romanovih ...
  V bitki nacistov udarite v srca,
  Odpreti pot do dosežkov, sanj!
  
  
  Peter Veliki nas je peljal na morje,
  Aleksander je osvojil Pariz ...
  Ja, včasih se je zgodila žalost,
  Toda Rusijo je obdržal kerub!
  
  Pri nas je vse lepo
  In dekleta in fantje verjamejo ...
  Kralj vlada, prav veš
  Čeprav hudobna zver tuli na pragu!
  
  Ni meja, verjemite v popolnost
  Komunizem bo kmalu imel kralje ...
  Odprli bomo vrata blaženosti,
  Prekleti fašizem je uničen!
  
  Za Rusijo meja ni določena,
  Verjemite nam, da bomo premagali sovražnika ...
  Bosa dekleta, kot v Sparti,
  No, naš car Vladimir je eden!
  
  Verjamemo v Roda - velikega boga,
  Kaj je ustvarilo popolne Slovane ...
  Borimo se za čast in svobodo
  Udarimo nacizem!
  
  Vi ste največja družina Romanov,
  Večno bo vladal Rusiji ...
  Veliki kralj, najvišji let,
  Satan ne bo zlomil orla!
  
  Za veliko ljubezen do Rusije,
  Pošiljamo borce v boj ...
  Svetniki iz ikon poveličujejo obraze,
  Konec koncev je vsak bojevnik tudi kralj!
  
  Naše srce gori za domovino,
  Mi smo kul dekleta v bitki ...
  Odprli se bomo malo v vesolje, poznali vrata,
  Ubil bom Adolfa kot psico!
  
  Le malo je ostalo do Berlina,
  Vstopili bomo s slavo kraljev ...
  Starost nas, dekleta, ne ogroža,
  Verjemite mi, ne razlivamo vode!
  
  Pokopajmo, kdo je hudoben in podlen,
  Zmaj bo slavno poražen ...
  In imamo zlate ikone,
  Rodnovery je večni zakon!
  Dekleta so zelo slavno mlatila naciste, zakaj so jim Fritz podlegli. Pomlad 1957. Bose noge deklet čofotajo po lužah. In tako je lepo in zelo lepo. In ko prsti golih zagorelih nog vržejo grah z antimaterijo, ki se lahko prebije skozi kateri koli, tudi najmočnejši fašistični tank.
  Hitlerja v Berlinu, kjer so najmočnejši obrambni obroči med Labo in Odro. In tam ga je treba posebej zdrobiti.
  Kaj pa sredi marca, in zemlja je postala tako vlažna in mokra. Toda to ne bo ustavilo deklet in Olega Rybachenko.
  . 7. POGLAVJE
  Boji so se nadaljevali ... Čete carske Rusije so se ustavile, da bi ponovno združile svoje sile. Hkrati so se 1. aprila začeli pristanki v Veliki Britaniji. Vreme je še vedno hladno in nevihtno. Toda ta dan se je izkazal za miren, saj so ruske čete začele pristajati.
  Alenka se je borila skupaj z drugimi dekleti. Kljub temu, da se sneg še ni stopil povsod, so dekleta sovražnika napadla sama bosa in oblečena samo v bikini.
  Alenka je z golimi prsti s smrtonosno silo vrgla granato in zakukala:
  - Za kraljeve zmage!
  Anyuta, ki je tudi streljala, in njene bose noge so sprožile eksplozivni paket žagovine, je zavpila:
  Naš cilj je zmagati!
  Alla, ki je odrezala sovražnike, je izdala in razkrila zobe:
  - Verjamem, da bo zmaga prišla.
  In tudi z golimi prsti je vrgla bombo. In raztrgal kup Fritza.
  Marija ji je sledila. Pri tem je pritisnila škrlatno bradavico na sprožilec bazuke in zlomila nacistični tank.
  Deklica je zapela:
  - Slava dobi komunizma!
  Tudi olimpijske igre so se obupno borile. Premagala je naciste, jih zdrobila in pela:
  - Pozdravljen sveti komunizem! Nacizem bo poražen!
  In na golih podplatih drži sod z eksplozivom, ko ga sproži. In uničil bo veliko nasprotnikov.
  Čeprav morda gre za komunizem peti, ko je na oblasti carska vlada, ni povsem primerno.
  Nacisti se poskušajo nekako boriti. Nekateri Britanci se uprejo tudi ruskim vojakom. To je deloma razumljivo: nekdanji sovražniki, večno tekmovanje.
  Toda še vedno morate vzeti to celino. In potem bo prišla popolna in dokončna zmaga. Kot nacistična obramba med Labo in Odro.
  Čeprav je tukaj trpljenje izjemno. Naciste bombardirajo iz zraka in pritiskajo. Letala se borijo na nebu. In še nerešeni diski Tretjega rajha.
  Zadnje orožje je grozljivo, a na srečo zaradi visokih stroškov in zapletenosti proizvodnje strojev ni preveč množično. In zaostri upor.
  Eva in Gertrude na letečem krožniku lovita sovjetske stroje. In nadaljujejo z lovom.
  Bojevnice nadzorujejo diskete z golimi prsti in to počnejo natančno in natančno.
  Eva je v smehu zapela:
  Hitler bo z nami za vedno!
  Gertrude se je zasmejala in s svojimi zobmi pripomnila:
  - In mi smo z njim!
  In kako pritisne s prstom bose noge na gumb igralne palice in zabije drugega ruskega borca. In sam leteči krožnik je neranljiv.
  Morda se je zato Hitler odločil za takšno vojno, z mogočno Rusijo, da je imel diskete.
  A to ni dovolj za zmago.
  Najboljši nemški asi na reaktivnih lovcih Albin in Alvin. So pogumna dekleta in se borita skoraj gola.
  Albina je bose prste pritisnila na noge. Knockout ruski avto je žalostno pripomnil:
  - Vojna se bliža koncu!
  Alvina, ki je odrezala drugo rusko letalo, se je strinjala:
  - Za naš poraz je vojna!
  Albina je navdušeno opazila:
  Toda svojo dolžnost bomo opravili.
  Alvina je s pomočjo golih prstov sestrelila naslednje letalo in začivkala:
  - Seveda ga bomo dokončali!
  Dekleta so vsekakor pogumna, čeprav kruta. Mučili so štirinajstletnega dečka. Najprej so najstnika potegnili na stojalo. Fant je okleval.
  Nato so mu na noge obesili blok in ga tesno stisnili. Nato so začeli obešati uteži, mu raztezati žile in upogniti sklepe. Bilo je zelo boleče in fant je zastokal.
  Po tem je Albina začela dečka pretepati z bičem po hrbtu in zadnjici. In Alvina je vzela v roke razgreto palico in začela žgati fantove gole okrogle pete. Iz katerega je tako prijetno in okusno dišalo po ocvrtem mesu. Kot da so kebab ocvrti, in tako lepo ga je zavohati.
  Na koncu je Albina odložila bič in z vročine pobrala rdeče klešče. In jih je snela s fantove moške popolnosti. Prevzel se je iz divjega bolečinskega šoka in se naslonil nazaj.
  Natančneje, deček je umrl mučen.
  Alvina je jokala in pripomnila:
  - Oprosti zanj! Kaj zdaj?
  Albina je v smehu odgovorila:
  - Koža za senčnik in meso, ki ga hranimo prašičem, da so debelejši!
  Alvin je predlagal:
  - Ali pa je morda bolje, da ga naneseš na milo?
  Albina, plavolasa, je ugovarjala:
  - Ne! V njem ni dovolj maščobe - nerentabilno bo!
  Tukaj so očarljivi blond bojevniki. Lepo na obrazu - besno v notranjosti!
  In ruski piloti, zlasti Anastasia Vedmakova, in Akulina Orlova so odlični v boju! In seveda se borijo bosi.
  Anastasia je pela:
  - Vse nemogoče je mogoče na tem svetu!
  In z golimi prsti je odrezala nemško letalo.
  Akulina, ki je podrla še enega sovražnika, je izdala:
  - Vsi sovražniki se namakajo v stranišču!
  Anastasia se je borila na zelo borben način z golimi prsti, veličastno dekle.
  In zelo lepi, ljubeči mladi vojaki. Anastasia je prisotna že dolgo, a izgleda odlično. Pas je kot pri mladem dekletu in njeni zobje so biserni in je sveža, brez ene gubice. Takšna lepotica je samo čarovnica in privlači moške. Ni čudno, da je njen priimek Vedmakova.
  Anastasia se bori z divjim besom in hladnokrvnostjo hkrati. Letala se množično sesujejo.
  In ima veliko kraljevih nagrad. Vključno s križem svetega Jurija iz platine z lokom meč in diamanti.
  To je punca: samo super!
  Anastasia se je pripravljena pogumno boriti in zmagati. Ima bakreno rdeče lase, tako pekoče, goste, kodraste. Čudovito dekle.
  Mirabela je medena blondinka in na splošno super dekle ter zelo bojevita pilotka. Z odličnim občutkom za aerodinamiko.
  In tudi s pomočjo golih prstov zlahka sestreli nacistična letala.
  In poje:
  - Težko je napovedati, seveda.
  Kaj je novega na tem svetu...
  Leteli bomo v nebo
  Sedeti v zvezdni ravnini!
  In seka še en nacistični stroj, tokrat s pritiskom na škrlatno bradavico, je opozorila;
  - Zgodi se, da se vojaško mleko ni posušilo na njegovih ustnicah, vendar ne pošilja krogel v mleko in s svojo zeleno mladostjo požene stare ljudi v rdeče!
  Oleg Rybachenko, ki je postal prava legenda v ruski vojski, ki je zatrl naciste, ki so obupno poskušali sovjetske čete vreči z mostišča onstran Labe, je sestavil tudi cel zvezek krilatih aforizmov.
  Dobri aforizmi, hiteli so kot krilati konji v glavo večnega kozlička, ko je iztrebljal naciste;
  Bodi vsaj malce skobljiva lisica, če nočeš postati pokvarjen osel!
  Ne verjemite politikom, za volivce so le brusni papir, ki trga sekance s hrastov!
  Kdo ni okrogel bedak, se bo ta peni spremenil v težek peni!
  V politiki ni sorodnikov, so pa tisti, ki hočejo svoje deliti kot brata!
  V življenju je veliko grdih stvari, a najbolj grdo je, ko se življenje konča!
  Če se želiš približati Bogu, pribij opico v svoji duši na križ!
  Človek je nastal, če ne iz opice, pa je vsaj prenehal biti opica!
  Če ste opica z razumom, vas bo lisica pogoltnila kot plenilska udava!
  Nič ni neskončnega, razen časa, ki ga potrebujejo politiki, da izpolnijo obljubo!
  Če boš veliko lajal, boš cvilil kot pretepen pes!
  Ne verjemite tistemu, ki govori rdeče, in rdeč ogenj lahko gori!
  Tudi Bog se ne more prepirati z žensko in opico dvigniti na raven človeške kulture!
  Brez ljubezni ni nasmeha, razen če je plenilski nasmeh politika!
  Predolgo v oblakih brezkrilna politika leti v dimnik!
  Majhna duša, vedno ima ambicijo velikana!
  Majhna duša ima velikansko napuh!
  Politik je lopov, ki sam piše zakone in ima državo za ozemlje cone!
  Politik ima sedem petkov na teden, a ko moraš izpolniti obljubo, pride judovski sabat!
  Enotnost je dobra, razen če se pari s politikom!
  Politik je tako bitje, da hoče s prašičjimi metodami iz tebe narediti ovco!
  Prašičje metode politikov spreminjajo volivce v kotlete!
  Pod prašičjim vladarjem življenje ni nikoli debelo!
  Izdelati prašičjega predsednika je predebelo!
  Če želite postati predsednik, ulovite svoje srečne trenutke!
  Vladar, ki ima volivce za ovce, je tipičen prašič!
  Bog ni le vsemogočnost, ampak tudi pripravljenost iti na križ zaradi drugih!
  Vladar, ki dolgo sedi na prestolu, povzroči, da se država umiri!
  Mlad vodja je kot svež konj, star je kot kobila z zlomljenimi kopiti!
  Pri sredstvih za doseganje božanskih višin je politik sam Satan!
  Politik Bog je samo v eni stvari, v izmišljanju izgovorov, zakaj so bile njegove predvolilne obljube tako hudičevo izpadle!
  Politik je kot pivo, dober le hladen in na mizi!
  Politik je sladek z govori, a grenak priokus od njih sploh ni pivo!
  Politik iz svojih ust izvleče resnico šele, ko se napačno predstavi!
  Politik na polno križa volivca, da bi dobil malo Božanstva!
  Tudi medvedja moč vas ne bo rešila, če ste pameten krov!
  Lisica je taka zver, da bo z leva potegnila tri kože!
  Politik je takrat najmočnejši, njegovi volivci so šibki v mislih!
  Politik torej nadaljuje z medom, da volivec sploh ne pljune!
  Močno dobi palico, tisti, ki ima žagovino v glavi!
  Hrast je kralj dreves, hrastova glava spremeni vsak štor v predmet!
  Hrast je odporen na gnitje, hrastova glava je polna prahu!
  Če si štor, potem imaš vsaj kol na glavi!
  Neznano je strašljivo, a znano te včasih kar prestraši!
  Znanje vzbuja zaupanje, tudi ko je težko, nevednost zbuja zmedo, tudi ko je lahko!
  Strahopetec ni tisti, ki se boji, ampak tisti, ki je len, da bi v sebi gojil pogum!
  Strah je šibkost, pogum je moč, a pazi se norca v sebi!
  Kdor se pusti voditi za nos, tvega, da se bo izgubil med tremi borovci!
  Zaradi hoje v krogih je neskončna neumnost z ničelno iznajdljivostjo!
  Ni pomembno, če se mleko na ustnicah ni posušilo, huje je, če je v srcih brezčutnost!
  Zastarel beraški kruh, grenka sol kesanja!
  Med iz ust politika privablja tiste, ki nimajo posušenega mleka na ustnicah!
  Politik ni tat v zakonu, tat je, ki sprejema zakone!
  Politik obljublja sladko življenje, toči med iz ust, a njegove tačke so lepljive kot muha!
  Zgovoren politik, pijavka ugrizne v denarnico volivca!
  Zakaj je tišina zlata, ker je plačana!
  Kaj je največja stvar na svetu? Gora obljub, ki jih je dal politik!
  Politik hoče denar in oblast, vsakogar je pripravljen raztrgati!
  Politik je v prvi vrsti lisica, na videz ni vedno bistra, a vedno maha z repom!
  Politik vam z veseljem napolni denarnico le s praznimi obljubami!
  Politik je pošten samo pri enem, ko reče - mi, torej nima več svojega!
  Kaj je več kot atomi v vesolju? Maske in maske politikov!
  Kar politik najbolj rado počne - čisti žepe volivcev!
  Politik ni vedno postal, a njegove obljube vedno dišijo po gnilih stvareh!
  Politik ima sedem petkov na teden, poslušanje volivcev pa je vedno prost dan!
  Kdo je bil prvi? Politiki, saj so ustvarili kaos!
  Ne verjemite v žilavost petelinih politikov, vedno pojejo iz tujega glasu lisice!
  Če se politik izlije kot slavček, pomeni, da mu je lisica naredila zvočni posnetek!
  Raje bo rak na gori zažvižgal, kot da bo politik izpolnil obljubo, ne da bi zardel!
  Politik je kot nočna vila, le da po navadi čez dan trga stranke!
  Kako je politik kot pes, ko veliko govori, potem je zagotovo krot in ima lastnika!
  Tisti, za katere volijo s srcem, pogosto končajo z volivci v jetrih!
  Politik je kot vodka, volivec bo z jetri začutil, da je pečeno!
  Politik si zvija možgane kot vodka, le da je v nasprotju z njim poln motnosti!
  Politik rad polni meglo, s preglednim ciljem obogateti!
  Politik ima veliko obljub, a še več izgovorov, če se ne izpolnijo!
  Politik je lisica, pogosteje pa siva!
  Politik odstranjuje ostružke s hrastov in podira želod kot prašiča!
  Če je politik zgovoren kot žaga, potem bo zagotovo naredil štor iz volivca!
  Politik rad govori o Bogu, ker je sam Satan!
  Politik je zvit kot hudič, a angel pri delitvi obljub!
  Politik se rad krsti, a roke vedno sežejo po denarnici!
  Ko ste glasovali za zgovornega politika, tvegate, da boste kasneje pljuvali kri!
  Ponavadi ljudje izbirajo med mačkami v poki, volkovi v ovčji koži in lisico z gnilim sirom!
  Če je politik držal obljubo, poglej goro, če na njej žvižga rak!
  Lažje je obesiti kolobok kot prisiliti politika, da izpolni svojo obljubo!
  Politik je dosleden le v enem - v iskanju dobička v lastnem žepu!
  Politik menja soborce kot rokavice, le roke so mu od tega še bolj umazane!
  Politik je taka žival, da iz volivca naredi jelena!
  Politik, če ne volk v ovčji koži, pa tipičen oven!
  Politik, ki ni lisica, potem oven ali jelen!
  Politik lahko obljublja gore, po njem pa samo zgrabiš ruševine!
  Ne hitite z glasovanjem za petelina, kljuval vas bo z drobovino!
  Diktator, to je lisica, na prestolu leva, obkrožena z ovni!
  Če nočeš biti jelen, bodi tudi sam mala lisica!
  Na volitvah zmaga tisti, ki vran ne šteje za darilo!
  Glasujete lahko s srcem, brez pameti pa bo zmagovalec odbil možgane!
  
  Politik je lisica, ki ima raje zeleni sir kot barvo dolarske barve, od tistih, ki menijo, da je krokar!
  Žena ni rokavica, takoj, ko zamenjaš rokavice, se boš zagotovo ustavil v izpadu, od soparnih dogodivščin!
  Genijalni fantje odkrijejo veliko več kot povprečni starci navodil!
  V mladosti je ogenj v srcu, odkritja v glavi in posledično zmaga!
  Pot do uspeha ni vedno ravna, vendar ne prenaša v ponižnosti upognjenega hrbta!
  Politik se upogne v lok, da dvigne nos višje!
  Politik se prikloni, potem pa da upogne volivca!
  Politik je pripravljen kopati zemljo z nosom, da bi pokopal svojo odgovornost do volivcev!
  V našem svetu je mogoče vse nemogoče, in verjemite mi, zelo težko je živeti, kot na strelišču!
  Osel z vrečo zlata se bo bolje prebil skozi trdnjavsko steno kot mamut z jeklenim ovnom!
  Politik z zlatimi usti, volivce spreminja v osle, z zlatimi vrečami daritev!
  Kdo je najmočnejša zver? Seveda rit nabit z vrečo zlata! Lisica bo zažgala rumeno barvo izdaje in zlate kovance daritev!
  Politiki pogosto mahajo z rdečimi zastavami za rumeno barvo kovancev, ki jih vzamejo iz žepov volivcev, ne da bi zardeli!
  Rdeči govori sladkih politikov so točili grenke solze mater, katerih sinovi so umrli v krvavi bitki!
  Kdor obljublja zlate gore, ni vreden niti zlomljenega bakrenega centa!
  Politik se vije kot zajec, zvija kot lisica, a ob priliki bo volivcu pregriznil grlo kot volk!
  Politik rad prešteva denar v tujem žepu, a navadno odšteje le za podkupnine!
  Politik je z volivcem zvit kot lisica s kolobokom, samo ob aplavzu poje!
  Politik volivcu reže ostružke z zlatim rezalnikom srebrnih govorov, blazni krvniki!
  Hrast dolgo gori v ognju, a se hitro zlomi od ognjevitega govora politika!
  Včasih največji problem države, mala pamet vladarja!
  Nepomembnost na prestolu, ogromen problem za državo!
  Politik je pogosto papirnati tiger in zobna lisica, rojen je za podle igre in je dober za trike!
  Politik ni vedno polna denarnica, ki jo imajo vsi radi, ampak vedno žepna denarnica, ki kvari vest!
  Človek ljubi zelenje v žepu in sanja na kavču, samo denar je v megli, če živiš v nirvani!
  Politik rado bika, a rado orje, čeprav si prizadeva preorati volivca z vso strastjo živahne krave!
  Politik, ki igra na sovraštvo homoseksualcev, ne bo zardel, ko bo volivca posrkal v rit!
  Politiki pod rdečimi zastavami ne zardevajo od sramu, prelivajo škrlatno kri!
  Na svetu si ali siv volk ali bela ovca, ali dobro hranjena lisica ali pojeden zajec, v politiki pa z razlogom tiran daje sijaj demokraciji!
  Politik ima volčje navade, lisičje navade, a globoko v sebi je še vedno čokoladni zajec, le za volivce popolnoma neužiten!
  Bolj goreče obljublja politik, prej bo volivec zmrznil v pričakovanju!
  Politik je kot prostitutka, veliko dela z jezikom, zadovolji pa lahko le intelektualnega impotenta!
  Kakšna je razlika med politikom in prostitutko? Za prostitutko ima stranka vedno prav, za politika se volivec vedno znajde v težavah!
  Politik s petelinjim krikom, orlovo ambicijo, zmajevim prijemom, krokarjevim pohlepom, a še vedno brez kril!
  Politik je pogosto pameten kot škorenj, volivca pa noro obuti!
  Vsak politik si lahko obuje čevlje, potem pa je volivec v življenju potepuh!
  Politik ti da roko v torbico, ko se na silo prekriža, in ga spotakne, kleči!
  Zakaj se verniki imenujejo ovce, strižejo jih lopovi, ki nimajo nič svetega!
  Če si ovca, bos bos hodil celo stoletje, če si koza, boš ostal! Če si človek s svojim umom, potem boš srečen za vedno!
  Prava lisica v politiki ne more samo strgati ovco, ampak tudi z leva potegniti tri kože!
  Moški je dolžan spustiti žensko mimo, a tam, kjer ne pride v situacijo, ko ne potrebuje ženske potrpežljivosti in moškega poguma!
  Najbolj nepotopljiv je tisti, ki ni nespretno vešč vojaških zadev in ne log razuma!
  Če je ženska poželjiva kot mačka, ima njen mož miši v glavi!
  Najsvetlejše ideje so mračne iz politike v senci, ko se uresničijo!
  Ženska je zvita kot lisica in celo vlada levu, če ima moški um petelina!
  Bog lahko naredi vse, samo prekaša žensko v zahtevah, On je nemočen!
  Ženska, da je moški ne pogoltne kot boa constrictor, mora imeti želo kobre!
  Človek je lahko v vsem podoben Stvarniku, le oponašanje kot opica ga ne obarva!
  Človek lahko preseže Vsemogočnega Boga le v napuhu, pa še to, če ga intelektualno ustvari pitekantrop!
  Ženska noče biti kokoš, njen idealen moški pa je petelin!
  Ženska lisica ima zares volčji oprijem na bobrih moških!
  V politiki je kot v gozdu, če poješ hrast prašiča, če zajec požre lisico, če osel - tri kože bodo odletene!
  Čim svetlejša je ženska, tem bolj je lisica!
  Sivim ljudem primanjkuje sive snovi v možganih, svetlih osebnosti, sivine v glavi v velikih količinah!
  Siv človek je osamljen kot volk in kot zajec nima počitka!
  Če je politik velika lisica, potem mu je levji delež zagotovljen!
  Lisica-politik prikrajša volivcu-vrani možnost, da se vozi kot sir v maslu!
  Na nebu je manj zvezd kot razlag Svetega pisma!
  Krvnik v rdeči halji, pravičnejši, politik z zgovornostjo!
  Krvnik ima ostro sekiro, politik ima ostro besedo, prvi udari v glavo, drugi kaplja na možgane!
  Sekanje glav je včasih bolj humano kot kapljanje po možganih!
  Če pustiš politikom kapljati na možgane, si boš od frustracije trgal lase!
  Politikovi govori so kot voda za pranje možganov!
  Kaj je največji Bog v politiki, kaj ustvarja brezpravje!
  Politik vedno gleda volivca kot osel z lisičjim pogledom, da ore!
  Ženska rada razgalja svoje revno telo, da bi se bogateje oblačila!
  Bosa ženska hitreje obleče moškega, tudi če ni čisto škorenj!
  Z golo žensko peto je moškega lažje zavrteti na modnih škornjih!
  Da bi ženska dobila modne čevlje zase, mora moškega pravilno "obuti"!
  Ženska, ki ne zna pravočasno razgaliti noge, bo za vedno ostala "podkovana"!
  Moški prepogosto ob pogledu na gole ženske noge tvega, da se bo "obutil" v stanje potepuha!
  Da ne bi večno ostali bosi, moraš znati pravočasno odvreči čevlje!
  Dekliška bosa noga je boljša od napadalčevega ponjavnega škornja!
  Najmočnejši oklep se ne bo upiral, pred občutljivo kožo, očarljivim dekliškim podplatom!
  Ženske zelo spretno z bosimi nogami plezajo v moško denarnico!
  Najbolj lepljiv del ženskega telesa za zlatnike, bose noge in gole prsi!
  Ženska se mora včasih sezuti, da ne poklekne v stiski!
  Z boso nogo je človeka lažje postaviti na kolena!
  Bosi v času, nikoli bos!
  Lažje se bosa žena povzpne na zlati vrh!
  Ti si moški škornjev, če ne ljubiš ženskih nog!
  Ženska z vitkimi nogami bo moškega nagnala v spoštovanje!
  Goli prsti na nogah so spretnejši od rok, ko ženska vzame kovance iz žepa "podkovanega" moškega!
  Najbolj spretno je, da ženska z bosimi nogami potisne moškega pod peto!
  Pot do moškega srca je lepoteci lažje poteptati z bosimi nogami!
  Bose noge deklet, bolj vztrajne pri plezanju na Everest moškega srca!
  Ženska, ko sezuje čevlje, lažje prečka puščavo moške brezbrižnosti!
  Neumen boš kot škorenj, udaril boš po peti tudi bos!
  Oleg Rybachenko lepo komponira. In bori se poln entuziazma in borbenih lastnosti.
  Tukaj je mogočni tank E-90. Ima čelni oklep stolpa 285 mm čela in 210 mm stranic. Čelo trupa je 250 mm pri naklonu petindvajset stopinj, stranice pa 210 mm. In 120 mm puška s 100 EL. Teža avtomobila je precej velika - 110 ton, plinskoturbinski motor pa ima 2000 konjskih moči. Takšnega stroja ni tako enostavno premagati.
  Fant je zažvižgal. In z vso močjo je notri vrgel grah z domačo antimaterijo.
  In eksploziv eksplodira. Da bodo deset tankov E-90 naenkrat vrgli v zrak in jih prevrnili. To je uničujoč udarec.
  Fant ga je vzel in zopet zapel od veselja;
  Himna moje lepe domovine,
  Ves svet navdihuje za podvig ...
  Boj proti ruskemu bojevniku je nevaren,
  On je pravi velikan!
  
  Z rokami znamo ujeti konja,
  In razbiti tank z besno granato ...
  Deklica brca z boso nogo
  Nepremagljiva domovinska vojska!
  
  Pripravljeni smo na boj proti nacistom,
  Konec koncev je naša vera močnejša od kovine ...
  Navsezadnje so se Rusi vedno lahko borili,
  Postani Marsov sin, sanjal sem o otroku!
  
  Fanta želim hitro odleteti v vesolje,
  Čas je, da že napademo Berlin ...
  Nikoli ni prepozno, da postaneš mlajši
  Nad nami je zlatokrili kerubin!
  
  Ljubite ljudi, Kristus s Svarogom,
  Imamo enega bogova, ki ve vse ...
  Čeprav Satan močno cilja na svoj rog,
  Ni lepše države na Zemlji!
  
  V slavo naših materialov Rusija,
  Pripravljen zvesto služiti Družini ...
  O nečem so ženske neumno jokale,
  Toda življenje se ne bo prekinilo, poznajte nit!
  
  V vsem, kar berete Lada,
  Rodila je veliko bogov ...
  Močnejši smo od Rusov in Kitajcev,
  Poglejmo utelešenje vseh sanj!
  
  Da, Hitler hiti v domovino z hordo,
  Ima veliko moči, hudiča Satana ...
  Rusija je postala izbrana država
  Vedite slabo, če smo razdeljeni!
  
  Za Rhodo so vsi ljudje le otroci,
  Ljubijo človeštvo z dušo ...
  In ne jezite boginje Lade,
  Naj bo fant v tej bitki trden!
  
  Smo sokoli, ki letijo kot orli
  Meči so ostri in močni ščiti ...
  Dekleta tečejo z bosimi nogami
  Mogočne hčere, pogumni sinovi!
  
  Zmagali bomo in to je naša resnica
  Rusija bo uspevala ...
  V bitki postane zelo vroče.
  Nasprotnik in tat bosta poražena!
  Fašist je trčil v našo močno pest,
  In Hitler je dobil trd v obraz ...
  Tak projektil je skrit v torbi,
  Da si tudi ti Gospodar demonov!
  
  Zmaga bo kmalu, v Parizu smo,
  Cveti kot vrtnica ruska zemlja ...
  Dvignili se bomo nad nebeške zvezde,
  Ljudje sveta so prijazna družina!
  . POGLAVJE #8
  15. aprila 1957 se je začela velika ofenziva ruskih čet na sedemkratni nacistični obrambni obroč okoli Berlina. Boji so se izkazali za zelo hude in na položaje nacistov je padel besni ogenj. Topniška priprava je bila zelo huda.
  Uporabili so tudi reflektorje za zaslepitev sovražnika. In začela se je ofenziva armade carskih čet Vladimirja Tretjega.
  Tankov je bilo veliko. Od tega je Alexander-7 postal dober avto. Stroj, ki je tehtal sedemdeset ton, je imel dobro hitrost in močno zaščito z močnim 130-mm topom. In ni ga tako enostavno ustaviti ali izločiti.
  Prednji oklep tega vozila je imel skoraj vse protitankovske puške Wehrmachta.
  Posadka samo štiri osebe. Avto je visok manj kot dva metra. In nosi samega sebe.
  Elizabeta je s pomočjo golih prstov streljala na sovražnika in čivkala:
  - V imenu idej svetega carizma!
  Ekaterina je tudi odpustila in opozorila:
  - Ženska v vojni je kot biser v školjki - morda je neprijetno, a privlačnost dozori na polno!
  Elena je tudi streljala s pomočjo golih prstov in duhovito pripomnila:
  - Pijanec ima rdeč nos, ne rdeče življenje in počrnjen ugled!
  Elizabeth je resno odgovorila:
  - To ne velja za nas, ne pijemo!
  Evfrazija je zapisala:
  - Vodka je močna pijača, ki človeka spremeni v ljigavca!
  Elizabeth, ko je streljala na sovražnika, se je strinjala:
  - Za politika-želeja je značilna besedna driska!
  Ekaterina je med streljanjem in precej primerno s pomočjo golih prstov opazila:
  - Politik je redkokdaj dober pastir, ampak se vedno trudi, da bi volilcu postrigel lase kot jagnje!
  Elena, ki je streljala na naciste, se je strinjala:
  - Politik je najslajši med govorov, se spremeni v besedno drisko!
  Evfrazija se je s tem zlahka strinjala:
  - Če je Bog vodo spremenil v vino, potem politik spremeni besedno drisko v zlati dež v žepu!
  Dekleta so odlično opravila svoj rezervoar in obrnila baterijo. Bitka se je stopnjevala.
  Ko so čez noč premagale prvi greben Seelow Heights, so sovjetske čete skušale nadgraditi svoj uspeh podnevi. Toda veliko število radijsko vodenih minskih polj, pa tudi gost ogenj iz mitraljezov in hitrih pušk, so pehoto spet pognali v tla. In preveč tankov je bilo razstreljenih.
  Vendar so bile popravne posadke junaki nič slabši od bojnih enot in pomemben del vozil se je do konca dneva vrnil v uporabo.
  Alice in Angelica nista nikoli zatisnila oči. Borili so se, streljali, nekaj kričali ...
  Nacisti niso bili neumni, še posebej, veliko njihovih pušk se je zelo uspešno usedlo v globino, nato pa so jih dvignili z dvigalom. Potem so se prebili ...
  Najpogostejša vrsta puške je seveda 88-milimetrska protiletalska puška. Univerzalni top za streljanje na letala, tanke in pehoto. Menjajte le granate ... Resnica je nekoliko okorna, a navsezadnje se uporabljajo posebne dvigalke, predvidene za tanke in samohodne puške.
  Med branilci je veliko najstnikov in žensk. Človeški viri Tretjega rajha so izčrpani, zato morate zgrabiti vse po vrsti. Tudi desetletni fantovski borci niso redki. Konec koncev lahko tudi oni vržejo steklenico z gorljivo mešanico in jo dajo v pehotno zasedo.
  Obrambna črta na Seelachu je zelo močna, začeli so jo graditi že pred začetkom prve svetovne vojne, če bi carsko vojsko vrgli v Berlin. Da, že v osemnajstem stoletju, pod Elizabeto, ki ji je le prezgodnja smrt preprečila, da bi jo imenovali Velika, so Rusi zavzeli Berlin!
  V višinah je torej veliko podzemnih komunikacij, labirintov jarkov in zaklonišč za ostrostrelce. Lahko rečemo, da je nekakšno mesto.
  Kljub temu, da Adolfu Hitlerju običajno pripisujejo shizofreni optimizem, se je resno delo na krepitvi Berlina začelo spomladi triinštiridesetega leta, pred izbruhom vojne s carsko Rusijo. In za razliko od zahodnega, atlantskega zidu, ga je bilo mogoče dokončati do konca.
  Vsi mrtvi sektorji so bili minirani ali pripravljeni v prelivanju napalma ...
  Alice in Angelica sta še enkrat zažgali svoje gole, graciozne noge, ko se je iz zemlje izlila zlovešča mešanica sintetičnega bencina, žvepla, fosforja ...
  In dekliške pete so se zvečer resno opekle, prekrite so jih z velikimi mehurji, stopati je postalo mučenje.
  Dekleta so se predala in so zdaj streljala, ležala v zasedi, še posebej, ker ruske čete čez dan skoraj niso napredovale. Vendar bi morali ostrostrelci narediti prav to, in ko bo bitka v polnem zamahu, bo zagotovo tarča ... In lahko dodatno dopolnite svoj račun.
  Alice je praskala z zgorelimi nogami po kovini in zarenčala:
  - Ja, z Angelico sva zelo bolni in prizadeti. Toda verjemite mi, spomini na vojake ruske carske vojske, ki so bili živi zažgani, mi povzročajo veliko trpljenja.
  Rdečelaska bojevnica je živčno zaškripala z bisernimi zobmi:
  - In verjemite mi, videti jih je še huje, zlasti tiste, ki niso umrli takoj, ampak so bili zogleljeni ... Vojna se od pekla razlikuje le po tem, da v njej ni rutinskega mučenja!
  Alice je, ko je sestrelila fašističnega strelca, ki je nehote pogledal izza pokrova z dobro namernim strelom, pripomnila:
  - Če bi bili vsi naši bojevniki, kot mi? Čeprav je pamet seveda lažje kot streljati!
  Angelica se ni strinjala.
  - Za nekoga takega je! Osebno mi je oboje težko ... Mimogrede, zakaj so te klicali Alice?
  Zlatolasi bojevnik je preprosto odgovoril, kot da bi se izpovedoval:
  - Veste, moja mama je prebrala podobno pravljico kot otrok ... Lepa pravljica, a zelo neumna. Po tem se je odločila, da mora njena hči, tako kot Alice, odkriti nov svet, vendar ne na zemlji, ampak v vesolju. Ti razumeš...
  Angelica je sprožila in zgrešila, jezno je z brado udarila v zalogo:
  - No ja! Seveda razumem. Veste, tudi sami ste sanjali, da bi prišli na planet, kjer je celo na polih večno poletje, ljudje pa ne poznajo bolezni in starosti. Na Zemlji ni raja in v isti zimzeleni Indiji je vročina, visoka vlažnost in oblaki najbolj gnusnih žuželk!
  Alice se je nasmehnila.
  - Ampak tam je Mowgli ... - Potem je spremenila svoj ton v resnejši. - Mislim, da bo Indija kmalu postala sovjetska.
  Angelica je precej utemeljeno dvomila:
  - Ta Nehru je samo slabič. Je pacifist in ne komunist. Ljudje, kot je on, naredijo več škode kot koristi. Potrebujemo močnejše zaveznike in bolj predane rdeči ideji, da bi komunizem in njegovo luč prinesli v svet!
  Alice je sprožila še nekaj strelov, videla je, da nacisti postopoma slabijo. Na nebu so se spet pojavili Aleksejevi viharniki ... Predčasno so vzleteli, sledili so hitrejši "peški".
  Alice se je pošalila o teh majhnih bombnikih:
  - Tudi pešaki niso nori - bodoče kraljice, fašistični bežite!
  Angelica je turobno rekla:
  - S šibkimi zavezniki bodo tudi močna vozila mirovala!
  Alice je precej razumno opozorila na nianse:
  - Ampak tukaj, na primer, romunski kralj Micah. Monarh in na splošno le razvajen mladenič. Toda kljub temu je bil odlikovan z najvišjim redom Vladimirskega carskega cesarstva - "Zmaga".
  Angelica je kislo naredila grimaso.
  - Na žalost me naročila zaobidejo. Čeprav za "Jagdtiger" praviloma dajejo "Veliko carsko vojno" ne nižjo od druge stopnje. Ali vsaj "Kraljevski prapor".
  Alice je strogo odgovorila:
  - Junaki so vredni, da jih obesijo z ukazom, tisti, ki jim ukazujejo, da jih preprosto obesijo! Kajti dober poveljnik začne boj šele takrat, ko preprosto ni prostora za junaško dejanje, zaradi predestinacije zmage!
  Angelica je potrdila:
  - Ja, ti si zlatolas mojster paradoksov ... Toda potem je treba Vladimirja Kiriloviča obesiti!
  Alice se je nasmehnila.
  - Seveda! Toliko naših dobrih fantov je umrlo zaradi njega. Čete na začetku vojne so bile nameščene na povsem neprimeren način za obrambo. In rezultat je poraz na samem začetku!
  Angelica je dala prst v svoje škrlatne ustnice:
  - Izgledaš .... Bodi previden s trgom. Navsezadnje še nihče ni razpustil posebnih oddelkov carske tajne policije.
  Alice se je razveselila:
  - Oh oh oh! Našel sem nekaj, kar bi lahko prestrašilo - ježa z zdrobom! Verjemite mi, močnejši smo od vseh kraljevih vohunov skupaj. Še posebej duha!
  Angelica je spet, kot da bi jo udarili po roki, zgrešila ... Vendar je bilo že temno in ni bilo vidljivosti, tarče pa tako majhne in nejasne, pa celo gibljive. No, kaj je mogoče storiti proti njim?
  Tudi Alice ni streljala pogosto. Navadila se je, da zadnje leto ni nikoli mazala in žalostne statistike ni želela razkriti. In potem to preprosto ni streljalo na slepo. Poleg tega so se med bojevanjem prepogosto pojavljali borci z "udarnimi" borci. Škoda za njihovo najprijaznejšo dušo Alice.
  Čeprav se na primer zdi, da je Hitler rekel: usmiljenje v vojni ne sme preseči meja ekonomske smotrnosti! Ekonomska izvedljivost ne sme presegati asketskih potreb!
  Vendar slednji, kot slogan; puške namesto masla, ni bil spoštovan na najboljši način! Za srečo ZSSR in smrt Tretjega rajha!
  Padla je noč s šestnajstega na sedemnajsti april in začel se je množičen napad. V igro so prišle nove rezerve, tudi tankovske.
  Zlasti najnovejši "Nikolai" -7. Ta tank je bil trideset centimetrov nižji od Nikolaja-6 in je imel močnejši čelni oklep tako za kupolo kot za trup. S tem avtomobilom je bilo povezanih veliko upanja, a ...
  Nekateri rezervoarji so na poti zastali in njihov menjalnik je odpovedal ... Očitno se oblikovalci in industrijalci niso mogli prilagoditi njegovi prečni razporeditvi in menjalnik je preprosto odpovedal pri poskusu menjave prestav (Ta otroška bolezen je bila značilna in za zgodnje modifikacije tank Nikolay).
  Le trije od petindvajsetih najnovejših tankov so se lahko povzpeli na Seelow Heights. Vendar so se premikali počasi, motorji so močno ropotali, iz izpušnih cevi pa je pljusknil črn, smrdljiv dim.
  In novi pehoti so tekli zadaj in kričali hura ...
  Dekleta so še nekaj časa streljala, a potem ko niso bila pozorna na resno škodo, da so tovariši nenehno padali pod mitraljeznimi rafali, so se sovjetski vojaki povzpeli na naslednji greben, bojevniki so hiteli za njimi.
  Vendar so bili nacisti še vedno močni. Grozni Non-162, Me-109 "K" in Fokken-Wulfs so hiteli proti jurišnemu letalu in kmetu.
  Med njimi so še posebej nevarni mesarji Focken-Wulf v jurišni modifikaciji. Štirje topovi kalibra 37 milimetrov naenkrat streljajo tako na pehoto kot na tanke.
  Eden od sovjetskih Aleksejevih je celo šel zabiti težje in bolj oboroženo sovražnikovo vozilo ... Trčila sta in .... Nemec je imel več sreče, uspel se je katapultirati, v Alekseju pa takšne naprave sploh ni.
  Alice je razburjena odložila nemškega pilota, preden je odprl padalo, in zgovorno izrazila:
  - Sem prijazen! Dobro v hiši je tisto, kar cenijo, dobro duši, ki je odgnana!
  Dekleta so ogenj prenesla na letala ... Toda Focken-Wulf jurišne modifikacije se s puško ne dvigne s tal. Zelo dobro zaščiten, rezervoarji za plin pa se nahajajo pod oklepom okoli pilotske kabine. Nevarna stvar...
  Ne-162 je v tem pogledu najlažji plen ... Na Me-109 "K" se morate posebej ustaviti. Najnovejša množična modifikacija Messerschmita ... Modifikacija z izključno topovsko oborožitvijo, tremi 30 mm puškami in dvema zračnima 15 mm. Zmogljiv stroj, nenavaden kot Peter-2 in celo najboljši Peter-3, seveda v službi. Bile so le težave z manevriranjem, tudi če je motor najmočnejši ...
  Alice in se nato odločila izraziti svoje stališče:
  - Nemci posvečajo preveč pozornosti takšnim kazalcem, kot sta oklep in oborožitev letal. Na primer, pri Messerschmitu je povečanje ognjene moči požrlo vso povečano moč motorja. In kako se je manevriranje poslabšalo.
  Angelica je zabrusila:
  - In ti zmanjšaš to oslabljeno manevriranje. Najlažje je govoriti jezik, res se boriti ...
  Alice je z zamero v glasu prekinila:
  - Ne kregam se! Ampak res, pomislite, koliko stane Me-109 s petimi zračnimi puškami? To je samo "Salamander" je optimalna kombinacija stroškov vozila, izdelave, teže, manevriranja, hitrosti in tudi orožja. Čeprav je v tem pogledu seveda slabši od Messerschmitta ali predvsem Focken-Wulfa.
  Angelica je turobno pripomnila:
  - Tako govoriš, ker je ta ptica edina stvar, ki jo uspemo spustiti. sicer pa...
  Alice je zarenčala:
  - Ne bodi tako neumen!
  Vendar pa se sovjetska "Aleksej" in "Petra" precej uspešno spopadata z močnejšimi nacističnimi jastrebi ... Golobi se razplamtijo, tudi ko naredijo ...
  In pet pušk Messerschmitt in šest pušk Focken-Wulf ne bo pomagalo, nacisti morajo zakopati nos v zemljo.
  Toda sovjetski asi trpijo izgube. In izgube so dostojne, zato pridite tudi, da ublažite pritisk. In število ovnov se povečuje.
  Alice je to komentirala:
  - Ovni, seveda, znak hrabrosti, a znak uma za zmago brez izgube!
  Angelica se ni strinjala.
  - Znak inteligence .... Celo znak genija je zmagati brez poraza. Ampak to ni več vojna.
  Alice je v odgovor zarenčala:
  - Za kaj hudiča je vojna?
  Angelica je bila tukaj zelo pametna:
  - Toda kako drugače razločiti, kje so pravi moški in kje samci niti ne dosežejo žensk!
  Alice je nato opozorila na novo jato letal:
  - Poglej ušesa ... Kaj ima to opraviti z emblemi nočnih čarovnic ... Natasha je verjetno tam. Zdaj se bo tak nacist uprl klepetulji!
  Angelica se je strinjala.
  - Vsekakor zadovoljen! Samo da se ne opečemo!
  Nočni bombniki Ekatriina-2, kot jih ljubkovalno imenujejo Katerinki, in še bolj znan in precej žaljiv vzdevek koruza.
  Na njih se borijo dekleta piloti. Letalo je enostavno za letenje in enostavno za letenje. V zračnem boju ni tako vroč, zato se uporablja predvsem za napade ponoči.
  Na to vpliva nizka raven hrupa, lahkotnost in okretnost. Res je, pomanjkljivosti so, mogoče je zrušiti protiletalski mitraljez ... Letalo je samomorilski bombnik.
  A tu je nebo že očiščeno komarjevih jastrebov, da se lahko spravi v akcijo bolj ranljiv stroj.
  Alice šepeta molitev:
  - Gospod, reši življenje Nataše in drugih deklet ... Tako so dobri in te imajo tako zelo radi. Ne dovolite, da bi največje in najbolj pravično zmagovalo vsesplošno zlo in žalost!
  Angelika se je odrezala z rame;
  - Prositi Boga za nekaj je smešno. Navsezadnje je vse v našem svetu vnaprej določeno od njega, kaj je torej smisel pričakovati, da bo On nekaj spremenil!
  Alice je razumno ugovarjala:
  - In zakaj mislite, da sploh obstaja ... In če obstaja, potem kot v Svetem pismu ali Koranu?
  Angelica je zmajala z glavo.
  - Mislim, da sploh ne ... Tukaj verjetno trdite drugače. Spomnim se tiste snežno bele, ki si mi nekoč povedal teorijo, nov pogled na teologijo, pa sem jo nekako uspel pozabiti?
  Alice je z veseljem hitela spomniti:
  - Gotovo ste brali o znameniti noosferski teoriji Vernadskega, kajne? O njegovem nauku, da je vsaka od misli, ki nam pride na misel, materialna in ne ostane le v obliki spomina v določenih delih možganov, ampak se kot na kaseti tudi zapiše v submaterialni prostor?
  Angelica je takoj potrdila:
  - Ja, poznam tak nauk. Na splošno je logično. Če je mogoče besedo posneti na kaseto, zakaj potem ne bi bilo mogoče na podoben način vtisniti misli ali dejanja ali čustva.
  Alice je skoraj prejela svinčevo darilo v skrinjo in je bila prisiljena skočiti na levo. Potem odgovori, trmasti mitraljezec. Utihnil je in zlatolaska bojevnica je nadaljevala svoje predavanje:
  - Točno tako ... Toda beseda ali celo fraza, ki je bila prej izgovorjena in nato posneta na kaseto ter glasno predvajana, lahko ogluši ali spodbudi k dejanju. Tako kot podoba osebe, ki je v gibanju reproducirana v filmu, lahko zaslepi, prestraši ali spremeni značaj ... Na splošno obrne dušo in celo ozdravi bolezen ...
  Angelica se je strinjala:
  - Ja, lahko!
  Alice je dodala:
  - Torej... Obstaja posebna univerzalna hipernoosfera. Ima številne bistvene razlike od traku, a vanj so vtisnjeni tudi vera, upanje, molitve ljudi kot milijarde milijard sličic filma. Če je milijarde ljudi v nekaj verjelo, potem to ne izgine brez sledu, njihova vera je materialna in kopiči ogromno energije. In ta energija lahko tudi izbruhne in vpliva na materialni svet. Se pravi, vprašajte in dobili boste, ni prazna fraza. Povsem možno je, da bo molitev pod določenimi pogoji povzročila močan odmev v hipernoosferi in bo njena moč pomagala rešiti problem na Zemlji ... Torej Bog obstaja in je materialen, resničen in aktiven, vendar le on ni Stvarnik vesolja, ampak ga je ustvarilo človeštvo in njihova vera vanj!
  Angelica je takoj popravila:
  - Toda v tem primeru ni treba moliti. Lahko samo vprašaš ... Mimogrede, zakaj bi moral Bog. Komunizem v kraljevski različici je tudi najmočnejša vera. Torej, če za nekaj prosite ljudsko voljo boljševizma ali Stalina, bo to izpolnjeno?
  Alice je z absolutnim zaupanjem rekla:
  - Da! Lahko tudi! In to se bo izpolnilo in zmagalo!
  Angelica je nekajkrat sprožila ... Drugi greben Zeel Heights je bil že zavzet. Toda še vedno je bila tretja, najbolj utrjena, kjer so stal rezerve in pesti iz tankov in samohodnih pušk. Tukaj ni bilo lahko vstopiti v preboj ...
  Sovjetske čete, izčrpane od okrutnih bitk, so se zjutraj ustavile ... Preveč pehotov je umrlo, razbiti tanki so potrebovali popravilo ... Plošče so jim na poti privarili in jih znova vrgli v boj. Vse je bilo narejeno hkrati v prisilnem načinu, serviserji so samo tekli naokoli, kot da je nekdo pospešil film. Po drugi strani pa so se na starih trakovih okvirji le premikali dvakrat hitreje kot pravi.
  Alice in Angelica sta sami prejeli še eno neprijetno rano in sta bili prisiljeni ležati, da bi ležali. Dekleta sta bila izčrpana in sta želela spati vsaj nekaj ur, a jim oglušujoče ropotanje tega ni dovolilo.
  In sovjetska tankovska in pehotna masa je treščila kot val na desko in se počasi umirila ... Treba je bilo zbrati moči in znova pretresti nemško obrambo. Kako drugi valovi sledijo enemu valu. Oči deklet so bile strnjene skupaj, a strogi ukaz maršala Žukova jih je in številne druge fante še naprej gnal v napad.
  In bojevniki niso imeli več moči in so trivialno plazili kot polži, le malo hitreje ....
  In potem se je Alice odločila zapeti za veselje:
  Ob kristalnem ogledalu jezera;
  Drsam kot lastovka!
  Nisem zamrznila srca -
  Slavna Rusija vam je dala!
  
  In spomladi so drevesa zelena;
  In mlada pomlad vre od življenja!
  Tam poganjki rastejo obnovljeni,
  Tam šumijo smaragdni listi!
  
  Kako lepe ste globoke vode;
  Sončna svetloba se odbija!
  Zrna na polju so bila napolnjena s sokovi,
  Zora jih je pobarvala v rubine!
  
  Da bi bili nedolžni, zahtevajo nadangeli;
  Naj bodo vsi čisti pred poroko!
  In delaj, stisni noge v čase kruha,
  Iz svile izpredite najboljšo nit!
  
  Ampak ne počutim se poklicanega
  V mojem srcu horda hudičev!
  Kako živeti tako življenje, žalostno;
  Bolje je iti v vojno - tam ubiti zlo!
  
  Tu so pred nami čezmorska prostranstva;
  Pod kopiti sladkornih puščav!
  Nobenega hladu ni mrtvih pod borovci,
  Poglejte, kaj ghoul pogoltne!
  
  V vojni sem poznal trpljenje
  Prenesi svoje mrtve!
  In kakšni so joki
  Jok bosonogih sirot!
  
  Toda na drugi strani avanture,
  Veliko tveganja, živiš življenje!
  Ali Vsemogočni daje odpuščanje?
  Ja, ne rabimo raja - kje si uš!
  
  Človek je tako bitje
  Kaj ga boli tihi mir!
  Nato zgradi svoje vesolje,
  Uveljavljanje reda je kul!
  
  In domovina je Velika mati;
  Vi ste Rusija, sveta država!
  Kot žamet tvoji kamenčki, kamenčki,
  Po katerem so bosi tekli!
  
  Toda prišel je čas, bistvo je zahrbtno,
  Ljubezen je prišla iz zasede!
  Zamikalo me je, našla sem si fanta,
  Tukaj je tako pokvarjeno meso!
  
  Bodi seveda predan domovini:
  Ne bi bilo hude nesreče!
  Toda taka je usoda človeštva,
  Da smo ljudje, pravzaprav živina!
  
  Izkazal se je za vohuna, neusmiljenega,
  Brez časti je izročil naše načrte!
  Ampak to niso otroške potegavščine,
  Če te je nasprotnik izdal!
  
  Stvari so postale slabe
  Tukaj je naša razdelitev v kotlu!
  In nacisti, ujeti v pletenice,
  Tako sem postal suženj!
  
  Delam gol dan in noč
  Pošiljam in zdrobljeno rudo!
  In pozimi in poleti sem bos,
  In tečem za samokolnico!
  
  Bič me muči in nima usmiljenja,
  In nasilje sem poznal v celoti!
  Oh, kakšen odpadek smo postali,
  Zlobnež Satan pokaže zobe!
  
  Nikoli ne svetuješ potomcem,
  Ne pojdite izdati državo!
  Ne zamenjajte srca s kovancem,
  Naša domovina; Bog, vest, mati!
  Tu so se dekleta borila, Oleg Rybachenko pa se je z Labe prebil v Berlin. Večni desetletni fant (natančneje, malo večji, ker je bil Oleg veliko višji od povprečne višine moškega!) se je boril kot titan.
  Čeden fant z zelo izrazitimi mišicami je z bosimi otroškimi nogami metal granate, jih raztrgal sovražnik in zarjovel:
  - Za kraljevo slavo ne bomo zaman izbrisali sovražnikov!
  Potem je fant vzel in začel sestavljati čudovito pesem, ko je hodil;
  Velika, lepa, ruska država,
  V njem car Vladimir vlada zelo modro ...
  Za vedno jo je dal Bog, ki je ustvaril svet ...
  Mi smo ruski bojevniki na zvitku!
  
  Med igranjem bomo lahko premagali zlobo pekla,
  Čeprav Wehrmacht zelo vneto napada ...
  Nepremagljivi ruski fant je naš medved,
  Jasno je, da človek ni opica!
  
  Verjamem, da bomo zagotovo premagali naciste,
  Deklica bo z golo peto vrgla bombo ...
  Tukaj je razširil svoja krila, močan kerubin je nad nami,
  Čudoviti kosi bojevniki!
  
  Sem bosonogi pionir,
  Kdo se ne boji snega v mrazu ...
  Pokaži vsem bojevnikom primer,
  Svetniki tukaj sijejo iz ikon obraza!
  
  Fant piše iz mitraljeza,
  Pokošen po vrstah v jezi fašizma ...
  Dvigniti ščit naše domovine,
  Ne dovolite izpad-revanšizma!
  
  Bojevnik, vržen v sovražnika,
  Z boso nogo iz žagovine bomba ...
  Odlomil bo Hudičevega sovražnika,
  Adolf se bo premaknil z zamaha v obraz!
  
  Fant se bori - besni titan,
  Izbruhne minometni ogenj ...
  Orkan je zajel podzemlje,
  Naj se zlobni Kajn uniči!
  
  Spet leti močna granata,
  Sovražniki domovine vneto raztrgajo ...
  Konec koncev je naše prijateljstvo trden monolit,
  Tudi mi bomo prišli pod odejo raja!
  
  Naj bo naša domovina sveta,
  In naj se kerubin dvigne v nebo ...
  Z bosonogo zlatolaso punco,
  Vodim pogovor, streljam na hordo!
  
  Leta minevajo, Jezus bo prišel,
  In on bo mati bogov, kraljica Lada ...
  Zmage so odprle neomejen račun,
  In za vse bo neskončna nagrada!
  . POGLAVJE #9
  Akulina Orlova in Anastasia Vedmakova sta uničili nemška letala nad Berlinom.
  ME-462 je zelo močan stroj, ki se bori z rusko močjo. Premoč carskega letalstva v številu je bila kolosalna. In Nemci so igrali.
  Toda borili so se junaško.
  Albina in Alvina sta se borili na nebu in zelo junaško pokazali svoj razred.
  Albina je z golimi prsti podrla ruski avto in zavpila:
  - Jaz sem hudičeva hči v mesu!
  Alvina je s pomočjo gracioznih prstov spodnjih okončin podrla tudi letalo carske vojske in zacvilila:
  - Za naše kul zmage!
  In podre še en ruski avto.
  A končno sta se združila dva najboljša asa Tretjega rajha in dva najboljša asa carske Rusije.
  En par deklet proti drugemu odličnemu paru. Dekleta iz Tretjega rajha sta obe očarljivi blondini. In proti njim, Rusi - blondinka in rdečelaska.
  Oba para se običajno borita bosa in oblečena samo v bikini.
  Albina in Anastasia sta začeli streljati drug na drugega od daleč.
  Albina je zvila boso nogo in ustrelila ruskemu pilotu skozi krila.
  Odvrnila se je tako, da je nasprotniku poškodovala rep. Tako ruska kot nemška letala so se začela kaditi.
  Anastasia je pela:
  - Pozdravljen carizem!
  In z golo peto je poslala sovražniku darilo smrti.
  Albina je tudi udarila sovražnika in izdala:
  - Za domovino, za Fuhrerja!
  Obe letali sta že resno goreli in goreli z modro lučjo. In dekleta so se začela izenačevati in jih poskušati postaviti na polje spodaj. Da se stroji popolnoma ne zrušijo.
  Akulina in Alvina sta streljali drug na drugega in manevrirali. Tudi sile deklet so bile enake. Obe sta tako lepi, bosi blondinke. In tako čudovite lepote. In radi mučijo in celo posilijo moške. Še posebej mlade device.
  Bojevniki drug drugega zasipajo z školjkami.
  Akulina je z golimi prsti kljub temu namerila letalsko pištolo in sestrelila sovražnika.
  A Alvina se je, tudi z golimi prsti, uspela prebiti skozi trebuh nasprotnikove borke.
  Obe letali sta začeli razpadati v plamenih. In ni preostalo nič drugega kot izstreliti.
  Dekleta so padala, mahala z golimi, zagorelimi, izklesanimi nogami in pela:
  - Vse bomo raztrgali in vse sovražnike zadavili,
  Svoje duše ne bomo dali brez boja!
  In nekje na vrhu še vedno potekajo hudi boji. Protiletalske puške streljajo in rakete letijo.
  Oleg Rybačenko, ki je z golimi, otroškimi nogami vrgel še eno granato in raztrgal naciste, je govoril;
  Pisatelj je v domišljiji podoben Bogu, ustvarja mojstrovine, vendar ga odlikuje sočutje do stvarstva!
  Človek odvrže grehe kot jesensko javorjevo listje, samo neusmiljeni vrtnar Bog samo drevo zažge!
  Da drevo človeške rase ne odvrže listov grehov, se morate zadušiti s svojim umom!
  Moram reči, da je bil fant zelo duhovit.
  In obljubili so mu, da bo končno dobil dolgo obljubljeni in zasluženi generalski čin. Naj izgleda kot otrok.
  Oleg Rybachenko se je odločil, da je za to treba ujeti Fuhrerja. In res bo kul.
  Ruske čete so odšle do zadnje, najbolj utrjene črte Seelow Heights. Depresivne, ogromne izgube, hribi so tako gosti, kot klavir z zlomljenimi tipkami, pokriti s trupli. Tanki, tudi iz serije Nikolay, drsijo v krvi in nočejo gor. In školjke kar naprej bruhajo in bruhajo, kot da bi se vulkani nagnili in odprli svoje zračnike.
  Lava je mešanica plamena in svinca, bombe, napolnjene z vsemi vrstami eksploziva, vržene proti ruskim letečim armadam salamandrov. In spopadi, že nacisti ne prezirajo nabijanja. Takšna grenkoba, bitke so nastale.
  Bojevnice same tečejo v napad, vidijo, kako težki mitraljezi nacistov, kot črvi, plazijo iz svojih lukenj in smrtonosno pljuvajo. In ko zadene tako težka in eksplozivna pljunka, vojaki, raztrgani na koščke in z razbitimi kostmi, letijo nazaj.
  Tanki so zastali bližje vrhu, vojaki pa z mojimi rokami potiskajo oklepnike navzgor. Hkrati se zaslišijo rjovenje, vzkliki navijanja in drgetajoči se kolega. Par oklepnikov, ki je naletel na mine, eksplodira in kosi trupel odletijo v vse smeri.
  Toda bojevniki potiskajo naprej, ruska carska vojska je zasedla že nekaj napol polomljenih zbočkov.
  Dekleta veliko streljajo, spet so bile ranjene, a odhod s položaja ni zanje. Samo zapečatili so rano s celofanom in padli na dejstvo, da je gibanje.
  Bilo je že temno, in ko se vidljivost poslabša, se je težje braniti. Tudi če imajo nekateri sovražni tanki in samohodne puške, zakopane v zemljo, naprave za nočno opazovanje.
  A o umiku ni misliti ...
  Alice je svojega partnerja potisnila po rami.
  - Poglejte, kaj počne Jagdtiger.
  - Sam si koplje grob! je vzkliknila Angelica.
  Najmočnejši po oklepni moči in zaščiti, uničevalec tankov Yagdtigr-3, je precej natančno streljal na zagozdena sovjetska tanka Nikolaj in Alexander. Njegov skoraj tridesetkilogramski oklepni izstrelek je preprosto odtrgal ohišje kupole, ne da bi posadkam pustil možnost preživetja. Takšnega kolosa je izjemno težko uničiti in celo zakopati v zemljo, posuto z vrečami peska.
  Alice je zašepetala svoji prijateljici:
  - Poskušal mu bom razbiti optični vid in napravo za nočno opazovanje.
  Angelica se je veselo zahihitala.
  - Udari po očeh ... Smešno je! Ženske običajno streljajo z očmi, ne z očmi. Odkrili ste nekaj novega!
  Alice je prislonila zadnjico na ramena in naslonila noge do kolen na orana tla s granatami, sovražnika je vzela s pištolo in zašepetala:
  - Če je vrabec blizu, bomo zažgali top! Če muha - zadeti muho, in puščica v psihiatrično bolnišnico!
  Angelica je, ko je Fritz odstranila z drugim dobro usmerjenim strelom, odgovorila:
  - Tako kul talent cirkuške igralke izgine. Samo zdaj jih običajno pri nas pošljejo v taborišče, ne v psihiatrično bolnišnico!
  Alice, ki je streljala s pomočjo golih prstov na nogah, se zlomila z natančnim zadetkom, pogled na Jagdtiger je igrivo zapel:
  - Na ruševinah Berlina Taras Bulba zmoči svojega sina! In zakaj bi vzeli Berlin - ves svet je naenkrat boljši!
  Angelica je zgrešila od smeha, še en "fašist" se je izmuznil. Deklica se je s pestjo udarila po bradi.
  - Ne spredaj, vse je narobe, ni te zabave! Kadiš na prazen želodec, piješ z mačkami!
  Alice je pomežiknila nazaj.
  - Ampak ne pijem in nihče mi ga ne bo zlil v grlo. Veliko več je veselja kot hmelja, na primer, da se lahko premikaš, poješ in plešeš!
  Angelica je spet zgrešila, njena intuicija, da ogenj ubija, ni bila tako vsestransko razvita kot Alice, njen smeh pa je bil skrajno neprimeren, ko je bilo okoli toliko mrtvih, da je bilo treba poskušati ne stopiti na trupla. In včasih sem moral teči čez ostanke trupel ...
  Rdečelasi sibirski bojevnik je rekel:
  - Torej razumem, da ima vojna neženstven obraz, a žensko nestrpnost v želji po kanibalizmu!
  Alice je razbila tudi napravo za nočno opazovanje in jezno rekla:
  - Ne maram lomiti dobrih stvari!
  Angelica je zaničljivo zasmrčila.
  Kaj je dobrega na tej napravi? Nekako sem pogledal v trofejo ... Vse se zamegli, kot da bi si zdrav človek nadel očala in z zelenkastim odtenkom.
  Alice je razumno odgovorila:
  - Kakovost se pozna v primerjavi. Niti tega nimamo!
  Angelica je samozavestno rekla:
  - Ne, bo! In še boljši kot Fritz ... Toda nacistični Nemčiji ne bo ostalo nič, le dobrih štirideset kilometrov do Berlina. In mi jih bomo mimo, karkoli je za nas, in sovražniku ni treba!
  Alice je potrdila:
  - No, seveda, gremo! O tem sem popolnoma prepričan! A za zdaj nam ne bi škodilo, če bi zamenjali kraj razporeditve ...
  Dekleta so tekla in udarjala po čeladi z gracioznimi nogami, prekritimi z žulji in odrgninami, skoraj do kolen, a še vedno lepe. Bojevniki so celo do neke mere uživali v tej bolečini, ki je šopiril pogum, nedostopen celo mnogim moškim.
  Alice je modro pripomnila:
  - Moški nima samo brade na obrazu in jeklenih kroglic v hlačah, ampak tudi zlato srce v prsih!
  Angelica se je strinjala s tem:
  - Tudi koza ima brado, a samo pravi moški ima zlato srce!
  Tretji greben je bil še nezaseden. Napadna letala so utrpela izgube, zlasti zaradi pošastnega letala Focken-Wulf. Najmočnejši enosedežni borec v smislu oborožitve in oklepa, ta delovni konj druge svetovne vojne, je bil za Aleksejeva zelo neprijeten. Nekaj slabosti v manevriranju v boju, tudi pri ne zelo okretnih jurišnih letalih, ni posebej vplivalo, vendar na moč orožja ...
  In Peter in Ivan sta zaostala ...
  Alice je spoznala, da Fokken-Wulfa ni mogoče sestreliti iz ostrostrelca, je nokautirala bodisi Salamanderje bodisi Me-462. Priložnosti so bile ...
  Angelica pa je streljala na zemeljske cilje. Z različnim uspehom, a ostrostrelci sploh ne pogrešajo, le v filmih. Ali v nizkoprofilnih akcijskih filmih. Alice, tudi če je zgrešila, je bilo neopazno. Ni hotela izgubiti ugleda terminatorske bojevnice!
  A Angelika je mazala vse pogosteje. Tu pa ni kriva samo njena, noč, dim, hlapi, celo zrak vibrira od vročine. Toda sibirski bojevnik je bil jezen in zapela je:
  - Alisa Selezneva, verjemite mi na besedo! Strelja kot krava, nacistična norišnica!
  Zlatolasi bojevnik je ignoriral neumno šalo. Čeprav je ustrahovala.
  Alice je samo pomislila
  - Duhovitost včasih pokaže dolgočasnost uma, kot ravno ogledalo ukrivljen obraz!
  Salamandri so prileteli in izstopili, ravno nasprotno. Izkoristili so svojo premoč v hitrosti in manevriranju, zato so poskušali pritisniti na ruske ase in ustvariti lokalno premoč v silah na enem ali drugem sektorju fronte.
  Ne-262, plapolajo kot metulji, pegasti zeleni in modri kaki. Naredili so sodček, ducat in pol teh ljubkih avtomobilov naenkrat, nato pa zdrsnili na krilih kot drsalci.
  Alice je kliknila z jezikom:
  - Ba! Prav čudovito je! Toda drsalci, to vas ne bo rešilo!
  Metulji dejansko pridejo v baklo in padejo!
  Medtem Vladimir Tretji iz noči s 17. na 18. ukaže:
  - Žukovskemu je težko! Zato ukažem udarnim enotam prve ukrajinske fronte, naj se obrnejo proti severu in napadejo Berlin z juga!
  Poveljniki dajejo ukaze, redovi vojaki pa se borijo brez razmišljanja.
  Alice zažge še enega "Salamandra" (sprašujem se, zakaj so Nemci tako imenovali svojega najboljšega reaktivnega lovca. Morda po analogiji s slavnim romanom; Karl Capek - vojna s salamandri. Mnogi poznavalci in zgodovinarji menijo, da je Capek potegnil vzporednico v tem slavnem delo med mutantnimi salamandri in fašističnimi nacisti!), je dejal:
  - Iz neznanega razloga je nekoga, ki leti, tako enostavno sestreliti!
  Angelica je zgovorno ugovarjala:
  - Nekdo, za katerega se je izkazalo, da ga je sestrelil preprost tlakovan, so mu krila zmečkali kamenje že med letom!
  Alice se je nasmehnila.
  - Ja, tukaj je dialektika! Dialektika razvoja in filozofija ... Kot pravijo Francozi ...
  Angelica je prekinila svojega partnerja:
  - Tam je bil Kutuzov - premagal je Francoze! Zdaj je Vladimir Bog vsega sveta!
  Dekleta sta se po takih besedah spet zahihitala, se udarila po podplatu. Alice je vse hitreje streljala, celo avtomatska puška se je pregrela in ji opekla prste. Tu je na primer imela celo sposobnost, da je med njegovim obratom podrla skoraj neprebojnega Fokken-Wulfa. Angelica je pohvalila:
  - Tvoje oko je diamant! Ko je oko diamant, je za razliko od naravnega kamna vedno pri roki in ga ni treba izkopati!
  Alice je v šali opazila še en aforizem:
  - Tudi krava potrebuje hlače, če so na razcepu pašnika in napajalnika! Ženska ceni oblačila na sebi, moški ceni njeno odsotnost, davkarija pa ceni število zaplatov, ki jih je mogoče izrezati iz obleke nekoga drugega s krpanjem državnega proračuna!
  Na nebu je bilo začasno zatišje, potem pa so bile nenadoma, v središču položajev, napredujoče ruske čete kot eksplozija, kot je meteorit strmoglavil v Zemljo. Na stotine pehotov je bilo raztrganih, požganih in vrženih v različne smeri. Razkropili so se, zdi se, da niso ljudje, ampak iz živih, raztrganih in mrtvih trupel se je dvignil cel val cunamija.
  Angelica je vzkliknila nad hrupom:
  - Vau! Tukaj je udarec! Tudi "Andryusha" ne zadene tako!
  Alice je predlagala:
  - To je Strumtigr, s svojim bombnikom. Najmočnejša gosenična jurišna puška!
  Angelica je dvignila roke.
  - Ja, tega durra še nisem videl! Verjetno samohodne puške, kar potrebujete!
  - Moramo videti te samohodne puške in jih nevtralizirati! je izjavila Alice. - V nasprotnem primeru bomo imeli vrenje v kopeli!
  Angelica se je neumestno pošalila:
  - V kopeli bomo: torej kopel za Rusa je sreča!
  Na bojišču je zavladal tak kaos, da je Alice šele z drugim volejem uspela popraviti, od kod je bil strel. Poleg tega sta bila oba, "Sturmtiger", premagana naenkrat. Tako so te bombe ropotale, toliko žrtev ...
  Angelica je tako kot Spinoza in Ciceron, združena v eno, rekla:
  - Zavoljo umetnosti se izvajalci prostovoljno žrtvujejo, zavoljo vojaške umetnosti so poslušalci prisiljeni žrtvovati! Javnost si vedno želi na bis z mojstrovino umetnosti, iz javnosti ni več nikogar, ki si želi ponovitve z mojstrovino vojaške umetnosti! Koncerti maestra umetnosti, velik denar se plača za vstopnice, še več denarja se plača, da se izognemo koncertom maestra borilnih veščin!
  Alice je prekinila prijateljico:
  - Dajmo, na moj račun, streljajmo naravnost v kanal širokega nastavka topa, potem bodo bombe v pogonskem naboju eksplodirale!
  Angelica je zasukala s prstom na templju:
  - Najprej morate spremeniti položaj, da je kot bolj raven in potepati z nogami!
  Bojevniki so tekli z vso svojo spretnostjo, a spet niso imeli časa. Zdi se, da so Stormtigerji prejeli dodatno avtomatiko pri ponovnem polnjenju in njihova hitrost ognja se je povečala. Poleg tega niso samo pehoti, ampak tudi tanki trpeli zaradi salve, stolpi so bili odtrgani, jeklo pa je bilo pomešano s plameni v hudičevem čarovniškem kotlu.
  Dekleta, jezna nad njihovo počasnostjo, so namerno stopila z bosimi ženskimi nogami v ogenj, da bi se z bolečino kaznovala!
  Angelica je pripomnila:
  - Zaslužili smo si!
  Alice, ki se je v agoniji zgrmila in bosa plesala na ognju, je dodala:
  - In sovražniki si zaslužijo še hujše!
  Angelica je odgovorila:
  - Bolje je ubiti enega hudobca, kot razkriti sto, zadnji pač to storijo sami!
  Alice je kot Luciferjeva bojevnica odločno izjavila:
  - In točno to bomo storili!
  Dekleta so namerila in plesala od majhnih plamenov, bolečine in opeklin, ki so jim omogočile, da so se osredotočile. Konec koncev je to njihova domovina, njihovi bratje so ruski vojaki, zmagati morajo in narediti zadnje korake do Berlina. Ko zmaga komunizem, človek nikoli ne bo umrl v rokah drugega človeka!
  Mehki zagon, iz prtljažnika so letele posebne krogle s povečano oklepno prebojnostjo. Tu glavna težava ni bila le priti v zračnik. Tudi nacisti niso bedaki in so odprtino soda zaščitili s pokrovčkom kot pokrov čajnika. Zato je bilo treba imeti čas, da ga posadimo v tistem kratkem trenutku, ko se je klobuk v trenutku dvignil iz strela. Potem, kot naboje, ki prebijejo mešanico več agresivnih tekočin ...
  Eksplodirala je pošastno, najprej dve eksploziji hkrati, nato še nekaj od detonacije še ducata strelivih bomb. Uničenih ali resno poškodovanih je bilo več bližnjih zabojnikov, Fritz, v njih so nastale impresivne vrzeli.
  Eksplozivni val je bil tako močan, da je oba bojevnika skoraj podrl na hrbet. Dekleta so od veselja zavpila:
  - Tukaj je! To je samo razred!
  Alice je dodala:
  - Ostro oko ostrostrelca je sposobno prebiti debel oklep najdebelejših obrvi, najbolj neumni bojevnik!
  Od zadaj se je zaslišal zadovoljen glas.
  - Videl sem! Dekleta, pomislite na Red slave prve stopnje v žepu ... Moški v uniformi majorja carske tajne policije je ozdravel. - Natančneje na prsih! Bravo punce! Vendar to niso vsi vaši podvigi!
  Alice je napihnila:
  - To je šele začetek!
  Angelica je skočila.
  - In kar je najpomembneje, dober začetek!
  Major je dodal:
  - To je začetek in konec v Berlinu! Ne bi se čudil, če tudi Hitlerja ujameš za jajca. Konec koncev ste dekleta na ravni supermana!
  Bojevniki so skromno odgovorili:
  - Ne, mi smo samo sovjetske ženske!
  Zdelo se je, da sta smrt Sturmtigrov in šok zaradi poraza zlomila sile Fritz, tretji greben je bil že osemnajstega zjutraj premagan. Čete, zlasti tanki, so priplazile na bolj enakomeren teren. Dekleta so morala celo potiskati tako težke stroje!
  Angelica je pripomnila:
  - Vojna je najbolj hazarderska igra, le da v njej država izgubi, za razliko od pokra, tistega, ki se ne more podrediti navdušenju!
  Alice je resno dodala:
  - Napad v vojni je kot konjska dirka, le hipodrom ima veliko več ovir in pokvarjenih džokejev!
  Angelica je odgovorila:
  - Ta aforizem ni točen! Na konjskih dirkah lahko podkupite džokeje, med napadom tekač spozna, da življenje ni naprodaj!
  Bojevniki so zbežali še dlje ... In obenem razkrili svoje biserne zobe. Alice je celo pela:
  - Lepota, lepotica, peljemo mačko, čižo, psa, Petko nasilno, opico, pol tramvaja v norišnico! Tukaj je družba!
  Angelica je stekla naprej do jarkov in dodala:
  - Podjetje, ki ga ni mogoče prodati na udaru!
  Alice je prikimala.
  - Da! CPSU nas bo pojedla!
  Angelica je bila presenečena:
  - In kaj je CPSU? Ne poznam tega izraza!
  Alice je razložila na nenavaden način:
  - To se lahko prevede kot Komunistična partija Sovjetske zveze!
  Angelica je skomignila z modricami z rameni.
  Ampak takega imena še ni...
  Alice je bruhala z desno pestjo:
  - Verjemite mi, da bo! Nujno bo!
  Angelica je vrgla:
  - Biti zdrav!
  Alice je podprla resno šalo:
  - Zagotovo bom!
  Na ravnini je bil odpor šibkejši, a še vedno trmast. Še posebej moteči so bili Ferdinandi, te lovske samohodne puške so kot ogromni čmrlji s svojimi granatami vdrle v sovjetsko opremo. Uničenje Ferdinanda ni enostavno, ni zaman, da je ta samohodna puška najbolj masivna med težkimi in je po številu druga le Panzer-4.
  Angelica je v grmovju videla Panzer iz zasede ... Avto je težak le dvaindvajset ton in pol, ima pa top Panther. Nizka silhueta omogoča enostavno kamufliranje in udarec iz zasede. Tudi Alice se je začela plaziti proti Panzerju ... Uspešen avto, a njegovega celotnega potenciala zaradi neumnosti nemškega poveljstva niso izkoristili v celoti. Na splošno je to čuden pojav druge svetovne vojne. Rusko vojaško poveljstvo se je med sovražnostmi opazno izboljšalo v vojni umetnosti, zlasti na taktični ravni. In Nemci so, nasprotno, začeli upravljati čete veliko slabše kot na začetku vojne. Zaradi tega jim niti povečana količina opreme (leta 1956 je bilo v enem mesecu proizvedenih več tankov in samohodnih pušk kot v celem letu 1954!) ni pomagala, da so se uprli ruskim udarcem carske vojske. Na primer, če vzamemo proizvodnjo orožja, potem so bili v petindvajsetem in šestinpetdesetem letu deleži v razmerju proizvodnje opreme za Nemce boljši kot v enainpetdesetem in dvainpetdesetem letu. Toda potek sovražnosti ni postal ugodnejši za Tretji rajh, temveč nasprotno!
  Dekleta, niso se omejili na uničenje optike Panzer-4, prav tako so razstrelili avto z ujetimi kumulativnimi granatami. Najprej en Panzer, nato pa naslednji ...
  Angelica se je zasmejala.
  - Tako mlatimo te gaje!
  Alice se je z bodalskimi zobmi strinjala:
  - Toliko mlatimo, da niti želvini oklep ne bo rešil Panzer-4!
  V jarkih je bilo veliko najstnikov, očitno vpoklicanih pred kratkim. Bili so celo tako napihnjeni fantje, da niso vlekli niti najstnikov, starih približno devet ali deset let. Videti so bili zmedeni in prestrašeni.
  Orožje za fante, brezizvratni kaliber 20 mm. Lahki in blizu njih lahko ocvrete pehoto ali ubijete tankovsko gosenico. Tukaj je en majhen, svetlolas, zakopan v zasedi, le bose pete mu štrlijo. Veliko fantov je bosih, škornjev primerne velikosti ni bilo, v Nemčiji pa je sredi aprila vreme kot v Rusiji v toplem maju. Fantje tretjega rajha pa se zaradi strahu ne razkropijo, kot na primer ostarela nemška milica ob prvi priložnosti, ki dvigne tace na vrh ali pobegne v Berlin.
  Le fantje zaprejo ušesa, da bi postali gluhi zaradi počivk granat in tuljenja gorečih daril "Andryush" in "Katyusha". In tako se borijo do konca. Nekateri se celo zatečejo k prevari, spustijo vojake Rdeče armade, dvignejo bele krpe bližje in se nato skupaj z njimi razstrelijo. Pogumni otroci, omamljeni s propagando, in veliko bolj kritični odrasli, predvsem tisti, ki se dobro spominjajo dni pred Hitlerjem, in si niso pustili popolnoma oprati možganov.
  Zato, bližje Berlinu, manj je odraslih, ki bežijo v zadnji del, in pogosteje se borijo brezbradi, a pogumni fantje.
  Toda med borci so se nemška dekleta začela premikati veliko pogosteje. Hitler je po svoji zaslugi menil, da je dolžnost vladarja zaščititi ženske in jih ne pustiti na fronto kot topovsko meso. Poleg tega pomanjkanje moških z demografskega vidika ni tako grozno, en samec lahko oplodi na stotine samic. Toda ženska potrebuje devet mesecev, da rodi otroka, in še dve leti, da si opomore.
  Alice, ko je videla, da Angelica strelja na fante, je udarila po gobcu in vzkliknila:
  - Ne ubijajte otrok! Ste razumeli žensko ali volka?
  Angelica je hudo zabrusila kot panter:
  - Ali nas lahko ubijejo?
  Alice je pripomnila:
  - To so otroci, ne razumejo ... Poleg tega obstajajo različne ravni morale. Fašistična morala je nizka, komunistična morala je vzvišena. Na podlagi tega morate razumeti, da ne moremo, ne smemo biti tako slabi kot naš nasprotnik. Sicer pa, kaj je smisel, da uveljavljamo vlogo dobrega v boju proti zlu.
  Angelica je hotela v odgovor zavrteti aforizem, a je bila njena glava prazna, kot torbica veseljaka. In nič ni prišlo, duhovito in jedko.
  Alice je potrepljala prijateljico po rami.
  - To je to! Čeprav je Stalin rekel, da se bomo na sovražnikov udarec odzvali s trojnim udarcem, sploh ni mislil, da je treba na podlost odgovoriti s trojno zlobnostjo. In na krutost trojno krutost! V tem primeru načelo oko za oko ni naše načelo!
  Angelica se je užaljeno namrščila in povsem razumno pripomnila:
  - Starec, razkropi se, imajo veliko močnejši instinkt za preživetje za vsako ceno. Torej, to je zelo kontroverzna ideja ... Se pravi, hotel sem povedati, da kmalu ne bomo imeli na koga streljati, razen na pihave naivce ... Torej, kaj lahko obrnemo nazaj?
  Alice je s kazalcem pokazala na Angelico proti zahodu:
  - Vidite, "panterji" se plazijo, verjemite mi, tu se bomo še imeli koga boriti in koga razbijati! Ali ni jasno!
  Angelica je vprašala prijateljico:
  - Da se mi roke tresejo od utrujenosti, pa tudi noge ... Mogoče mi boš zapel kaj veselega?
  Alice je odgovorila:
  - Ja, tudi jaz že peti dan ne zatiskam oči! Peti, je za vas kaj veselega ... Od starega?
  Angelika je jezno sunila z glavo kakor kobila.
  - Ne! Prekleto je staro! Pejmo bolje, novo, zabavno, sovjetsko!
  Alice si je pokvarila obraz.
  - Zabavno bo, a presodite sami, kako sovjetski!
  Angelica, zgrešena, je jezno zabodla puško ob lice in mrmrala:
  Ne potrebujemo dodatnega hype! Potrebujemo, iskreno, lepo in poetično ...
  Alice je pela s svojim čudovitim neponovljivim glasom:
  Ruski duh v bitki ne pade,
  O rdeče sonce, pomladni žarki!
  Čeprav je bil Fuhrer obdan s kamnito ograjo,
  Naše kladivo bije kot boben v temi!
  
  V zadnjem delu globokih naših nasadov -
  In zlata zrna medu domačih polj!
  Naj rdeča zastava nad vojsko spere,
  In letala imajo krila na nebu žerjavov!
  
  Naj bo pot domovine višja;
  Dvigujemo komunizem nad planetom!
  Slišimo glas sto tisoč močnih narodov,
  Vse je povzdignjeno in vitez ne stopi!
  
  Verjemite, jesen ne bo prišla v državo,
  In ne bomo zmrznili pod snegom!
  Bolje je, da nehate moti dekleta -
  Vrnil se bo, poznaj našo vojsko s slavno zmago!
  
  Berlin bo padel, bomo videli kmalu
  In sploh se ne bojimo "panterjev", "tigrov"!
  Za Fritz bodo kazni,
  No, dobite nagrade, sinovi Rusije!
  
  In naša hrabrost je kot plamen,
  Fašizem se bo razsul v smrdljiv pepel!
  In trdota volje je kot kamen,
  Projektil ropota, drobi - pok!
  
  Satanove molitve, ne upoštevajte,
  Gospod se je odločil, da bo to edina pot!
  Očistimo zemljo pred nacizmom,
  Konec koncev planet sploh ni gostilna za Fritz!
  
  Seveda smo veliko plačali
  Naša pravična morja so propadla!
  Zdaj je Rusija v rdeči moči,
  In nobena hudičeva prevara se ne bo več vrnila!
  
  Konec koncev je vzrok komunizma sveti,
  V njem je absolutna, brezmejna dobrota!
  In v skladu z zakoni pravega dualizma,
  Kapitalizmu ni usojeno razcvet!
  
  Da lakota ne muči narodov,
  Kolektivne kmetije je treba posaditi povsod!
  Traja le štiri leta
  Vsemogočni bo dal trdno petico za gradnjo!
  
  In potem vesolje - dvorišče vesolja,
  Dobro pometite z močno metlo!
  Ta slava je močna nepreminljiva -
  V katerem je vsak človek velik junak!
  
  Ne jokajte vdove za vojaki,
  Navsezadnje za znanost ni nemogočih ciljev!
  Nagrajeni so z vstajenjem,
  In od nas vam bomo poslali šopek iz škrlatnih vrtnic!
  . EPILOG.
  Hitler je 20. aprila 1957 praznoval šestdeset osemdeset let. To je že skoraj obletnica, praznik je pravzaprav v izgubljenem položaju. Zdaj ima Fuhrer izbiro: ali umre s častjo. Ali pa zbeži in se skrij pod zemljo.
  Tako ta kot drugi Hitler ni preveč zadovoljen. Torej je situacija za Tretji rajh zelo resna.
  Hitler gleda na boj gladiatorjev. Fantje se borijo v istih kopalkah.
  Vsak desetletni fantje mahajo z majhnimi sabljami in se pokrijejo s ščiti. Njihova gola, zagorela, tanka telesa se lesketajo od znoja.
  Fantje so se že popraskali. Eden od njih je zgrešil udarec in padel. Mavr si je z baklo zažgal golo peto.
  Fant je skočil. In spet je zgrešil. In padel premočen v krvi.
  Hitler je na vso moč zavpil:
  - Končaj!
  In potrkali s suhimi rokami. Zdi se, da se vojna bliža koncu in Fuhrerjevo razpoloženje ni ravno dobro.
  Čas je, da brca. In to je, kot pravijo, nujna potreba.
  Pogumni bojevniki so že dosegli obrobje Berlina, ki ga je vdrla Rdeča armada. Ena od starodavnih utrdb, okrepljena s sodobnimi utrdbami, se je še vedno močno borila, ruske čete so se skušale vdreti globlje v mesto citadele.
  Zdelo se je, da je dim postajal vse bolj grozljiv ...
  Alice si je nekoliko opomogla od ran, vendar ni tekla zelo hitro, še vedno je imela šibkost v nogah. Le da je radio poročal, da so se srečale ruske carske čete in ameriško-ruske ter tudi carske sile, ki so zaprle obroč okoli Berlina. Med vojaki je prišlo do pobratenja.
  Vojna, kruta, mrzla, je bila že na samem cilju. Toda tesen, zelo tesen konec je dal moč, rodil moč.
  Dekleta so se povzpela na polomljeno streho in od tam začela loviti utrdbo.
  Stene so bile pošastne, narejene z vso natančnostjo, značilno za srednjeveške graditelje.
  Bilo je veliko protiletalskih pušk, mitraljezov in minometov. Celo nekako so naleteli na "Jagdtigerje", pokrite na tanjše oklepne boke in krmo z armiranobetonskimi ploščami.
  Ni se lahko približati, čeprav se je na nebu pojavil trmasti Aleksej. Očitno so poskušali dobiti močno oklepne bunkerje.
  Alice je opozorila:
  - Ta utrdba je zazidana, prasec!
  Angelica je dražila:
  - Tako je, zataknilo se je! Pri nas je pa veliko slabše.
  Alice je predlagala:
  - Mogoče bližje centru. Tam bomo našli veliko več tarč.
  Angelica se je zelo spretno popraskala po bosih nogah za ušesom z gracioznimi podrtimi prsti:
  "Najprej zlomite optične instrumente Jagdtigerjev, nato pa se bomo premaknili v središče in tam bo velik lov!"
  Nekoč snežno bel golob je postal črn od gorenja in izgledal kot krokar. In na nebu se je skozi saje plašno prikazala žerjavica zvezd. Tukaj je svet, brez najboljšega ... Čeprav je kaj najboljše?
  Alice je opozorila:
  - Najboljša stvar na svetu je, da nikoli ne moreš reči - slabše ne more biti!
  Angelica je kot čakalna vrsta iz Arbakana vstavila:
  - Kar je slabega na svetu, ravno prav v vojni, in po zmagi ne gre na bolje!
  Fant Oleg Rybachenko, ki je skočil do njih, je zavpil:
  - O čem govoriš. Sovražnik že reže naše tanke!
  Dejansko so iz odprtin dolgega in debelega gobca padale kumulativne školjke. Štirje so bili "Jagdtigr" -3, trije so zgrešili z velike razdalje, četrti pa je pospeševalnega "Nikolaija" -3 zadel desno v levo gosenico. Od drobljivega udarca tridesetkilogramskega izstrelka so se valji in gosenice odtrgali, sam avto pa se je skoraj prevrnil.
  Angelica je glasno zažvižgal.
  - To je pljuvanje. No, lahko pokukaš v njihovo optiko?
  Alice ni bila povsem prepričana.
  - Slabost v prstih, roke se tresejo ... Nisem prepričan.
  Angelica je zaničljivo zasmrčila.
  - Ampak ti si še vedno Rus! Ali veste, česa so Rusi sposobni?
  Alice se je užaljeno udarila po bradi.
  Vse razen neumnosti!
  Snežno bela bojevnica je zožila desno oko in začela ciljati. "Jagdtigers" -3 je imel grozeč videz - zlasti čelni oklep, masko pištole, ki ji daje podobnost s prašičjim gobcem. Ampak malo višji daljinomer in periskopska cev. Tam ga morate posaditi!
  Alice se skuša skoncentrirati... Predstavljajte si kroglo kot poročno hčerko. In njen zaročenec na skoraj kilometer razdalji je optični pogled. In treba ga je zabiti ...
  "Jagdtigers" -3 spet pljune, eden od avtomobilov "Nikolai" z natančnim udarcem odpihne stolp ... In trup s podvozjem se po inerciji premika naprej. Phasmogoria!
  Alice zašepeta:
  - No, Mati božja in Jurij, pomagajte srkati smolo iz Gehene! - Deklica nežno pritisne na sprožilec.
  Angelica nesramno posede prijateljico in jo potegne za ramo:
  - O čem govoriš. Ali želite piti Devico Marijo s smolo?
  Alice odvrže svojo žuljasto, močno roko kot roko kovača in izjavi:
  - Takole se spomnim nosečnic z razrezanimi trebuščki in dojenčki, obešenimi za popkovino, potem hočem vse svetnike ... Pomislite sami, če dopuščajo tak kaos, kakšni svetniki so potem!
  Angelica se je z zadnjico popraskala po nosu in zafrknila - "slab znak":
  - Ja, to vem že dolgo. Tudi v šoli so nam razlagali, zakaj ni Boga - če Bog dopušča tak peklenski svet, kakšen Bog je potem?
  Alice se je v odgovor zahihitala, kazalec na desni roki pa jo je zahrbtno bolel. Deklica je zmrznila in poskušala zbrati svoje konjske misli. Osredotočite se na streljanje. Toda misli so šle nekam na stran in celo navzdol ...
  Alice je modro pripomnila:
  - In kaj je naš prosti čas brez vojne? Res dolgočasno! Mislite na ljudi kot na robote? In mi smo živahni in veseli otroci Vsemogočnega ...
  - In ne zlo! - Angelica. - No, zakaj ne ustreliš?
  Alice je neumno pomežiknila.
  - Prst je na udaru ... lahko zgrešim ...
  Angelica poje tukaj:
  - Prvič sem zamudil, drugič obžaloval, tretjič pa sem zamudil, da je stric pel!
  Alice je nadaljevala pesem:
  - Glasba igra, bobni bijejo - stražarja Fritza peljejo na pokopališče!
  Pljuvajoči "Jagdtigers" -3 so bili spremenljive učinkovitosti, a so ob udarcu podrli vse po vrsti. "Nikolai" -3 je streljal in zadel v gibanju, ne da bi sploh pomislil na tarče. Vendar poskusite, poskusite takšnega kolosa. Ena beseda - nacistični fakyu!
  Že "Alexander" -4 je dobil svoj "hotel", stolp je bil zvit ...
  Alice poskuša potegniti sprožilec, vendar se prst ne želi upogniti. Poleg tega je otekel in deklica je tako neumna.
  Toda tukaj je Oleg Rybachenko, kot vedno želel podpreti svoje dekle v težkih časih, začel zelo glasno peti:
  Pravljični svet je lahko zloben
  Konec koncev je tudi magija dvosmerna!
  Mlado se zdi, da je vse dobro
  hočem resnico; živeti v časti slavno!
  
  Toda nekje trol plete mrežo,
  Zlobni ghoul postavlja pasti!
  Gremo na dolg pohod
  Čakajo na testiranje nas, ne igrače!
  
  Mogoče je mah strašno bodičast,
  No, lokvanj namesto pasti!
  Krvavo jokajoče solze iz oblakov,
  Namesto lune rezil sije korsar!
  
  Toda moj prijatelj je lahki vilin,
  Kodri prijatelja sijejo z zlatom!
  Vila je rekla - fant ne plava,
  In iztegnjene nežne roke!
  
  Dal elf buddy lekcija meča,
  Napad, odboj, spremenljive poze!
  Da se deblo življenja v zlu ne skrči,
  Čarovnici podariš dve vrtnici!
  
  Škrat kovač je koval sabljo,
  Pove mi in se nasmehne z nasmehom;
  Ali želite veličasten konec bitke,
  S telesno kulturo je treba goreče prijateljevati!
  
  Združenih štirideset tokov v usposabljanju,
  In končno mi je damast jeklo postalo ubogljivo!
  Najprej izrežeš z drevesa vozlov,
  No, potem boste postali plemeniti bojevnik!
  
  Tukaj prihaja bitka; s škrati
  Troli in duhovi ropotajo z njimi!
  Toda zame je vojska družina,
  In ni želje po izogibanju boju!
  
  Spomnim se gibov, udarca rezila,
  Zlobni ghoul se je zadušil s škrlatom!
  Dali smo bitjem močno rezilo,
  Zgradili bomo svet, čist in nov!
  Fant je zapel, Alice pa je spremenila taktiko in zataknila srednji, dolg prst gole noge na psa ostrostrelske puške ... Tako se je odprla najnovejša metoda streljanja.
  "Jagdtigers" -3 so hitro oslepeli, nato pa se je odprla ena od loput, ven je štrlela obrita glava s črno obližo na desnem očesu.
  Angelica je svoje prijatelje mehanično potisnila v nogo, da bi preprečila streljanje, in streljala sama ... Toda jeza se je izkazala za slabo pomočnico, krogla je odbila mimo debelega pokrova masivnih samohodnih pušk. Nacist je hladnokrvno poveljeval in pištola je ponovno streljala in ... Še štiriintrideset je izgubilo kupolo, ki je ponosno štrlela nad trupom.
  Alice je neuspešno, kot panter z ožganim repom, skušala z brco brcniti svojega umazanega prijatelja. Tako je svoj napad premagala z jasno postavljenim blokom:
  - Zakaj si bel?
  - Kaj delaš? Alice je iz svojih safirnih oči izstrelila strelo. - Borimo se za skupen namen, za rešitev in srečo vsega naprednega človeštva, ognjeni hudič pa je ljubosumen na svojega prijatelja, da bolj iztreblja naciste in potiska.
  Angelica se je sramovala in je takoj ugotovila:
  - In zbil sem ti komarja z nog. Izgubil si že preveč krvi, on pa še vedno sesa baraba!
  Alice je svojega prijatelja popravila s slabo prikritim posmehom:
  - Komar ni baraba, je členonožec nevedec!
  Angelica je v odgovor pokazala svoj jezik svojemu snežno belemu angelu - petje:
  - Dajem znanje, ker sem v upanju ... Da se nevedniku podeli magisterij!
  Oleg Rybachenko je prekinil svoje prijatelje in celo dal rdečo klofuto, očitno od fanta ni pričakovala takšne predrznosti, da ji je oprostila:
  - Da, streljate in tarnate, kot ženske na trgu!
  Angelica je poskušala odgovoriti, a je tudi mladi skavt-polkovnik imel reakcijo lovilca kač in je skočil nazaj. A ognjeni hudič očitno ni hotel odpustiti in je takoj hitel za njim. Fant je skakal čez neravnine, zagorel, s hlačami do kolen, bos. Angelica je za njim.
  Alice je prešla na strelišče. No, če mora njen bojevnik uporabiti prste njenih golih gracioznih nog kot orodje. Navsezadnje so tako spretni in prilagodljivi, da ne zmorejo nič slabše kot njene roke.
  Fašistu je bila obrita glava razcepljena od natančne krogle med očmi ... Seveda ljudje ne morejo ciljati z nogami kot običajno. Tukaj gre bolj za intuicijo in povezanost z zemljo, ki daje energijo celjenja rane.
  Alice je tedaj pomislila, da si bo morda čez sto let, ko bodo hranjeni potomci brali o njihovih dogodivščinah, marsikdo med njimi pomislil: "bosi bedaki". Hitijo bosi, čez trnje, drobce, lomljeno opeko, kamenje in ogenj ... Mogoče bodo rekli tudi mazohistični perverzneži.
  In ne vedo, da jim zemlja, tudi nemška skozi goli podplat, daje resnično čarobne moči, od katerih se rane presenetljivo hitro celijo, priteka pravljična energija in kar je najpomembneje, povsem drugačno dojemanje materialnega sveta. Namreč percepcija, zaradi katere je postala nadčloveška ostrostrelka. Pa tudi Angelica, mimogrede, tudi tu je, čeprav ne brez težav, ujela fanta in ga držala na dosegu roke. Čeprav Oleg Rybachenko ni več tako majhen, zelo mišičast in žilav, je naravna trdnjava skupaj z vitalno utrjevanjem.
  Fant tudi čevljev praktično ne prepozna, čeprav v hudi zmrzali dvajset stopinj on in Alice, tudi več kot eno in pol, največ dve uri, še ne moreta stati bosi. In potem se moraš premakniti in v zasedi, na mrazu, se ti noge hitro in zelo boleče otrdijo .... Toda Angelica preživi noč, brezglavo kopa v sneg in hkrati v enih kopalkah ali celo samo v spodnjicah. In nič, tudi koža ne postane modra, kot da je Snežna kraljica.
  Alice je upala, da ji bo sčasoma uspelo doseči podobno stopnjo utrjevanja. Pred vojno je živela v družini, ki ni bila revna, njen oče je bil vodja okrožnega izvršnega odbora, mama je bila inženirka ekonomistka.
  Niso imeli časa za evakuacijo in starši so se zdelo, da so izginili ... Tovornjak, na katerem je vozila Alice, se je skoraj prevrnil od eksplozijskega vala, kolesa pa so bila prerezana z šrapneli.
  Tako sta bila skupaj fanta, takrat je bila še samo pionirka, sama se preselila proti vzhodu.
  Potem pa so jih fantje pustili na cedilu, ki so se odločili za boj brez odraslih ... No, dekleta so za njimi.
  In tako so končali na okupacijskem območju ...
  Življenje deklet je bilo težko. Alice, ki je ostala sama, je morala delati kot delavka ... In to je živi pekel, čeprav ... Na srečo starši deklice niso preveč razvajali, imela je izkušnje s fizičnim delom, vendar ne tako izčrpavajoče.
  In delavci so trdo delali, dve tretjini dneva ... Seveda se je Alice spomladi, poleti in jeseni naučila hoditi v bombažni obleki in bosa, kot pravzaprav skoraj vsi otroci v okupaciji. Tudi družine policistov in starejših so se trudile biti čim bolj skromne.
  Alice pa je kot zavestna že od samega začetka iskala povezave s podzemljem in poskušala izpolniti to ali ono nalogo.
  Kot dekle, s snežno belimi lasmi in angelskim obrazom, je bila idealno primerna za vlogo glasnika ali skavta. Ima odličen spomin, zna nemško in angleško, kar se ji celo odbije od zob, in vidiš tako, da nihče ne bo pomislil, da dekle Fritzu prinaša smrt.
  Alice je teptala svoje malčke, utrjene od dolge hoje po desetinah cest, in opazila vse ... A se ni ustavila pri tem. Želela je ubiti te barabe, še posebej potem, ko so jo temeljito bičali in jo zamenjali za tatu.
  Zakaj torej ne bi v košaro prinesli nekaj eksploziva?
  Kot izvidnica ji je nekoč uspelo kopirati "kraljevskega tigra", ki je prispel na Poljsko davnega decembra 1955 ... Takrat je deklica precej zmrznila, zato je bila v hudi zmrzali le z liki na bosih nogah, kazenski psi so se oskubili v raztrgan ovčji plašč, pa .. Kakorkoli že, niti kihala ni, čeprav se je tresla, po decembrski noči je bilo močno.
  In kariera ostrostrelca se je začela odlično ... V kratkem času je postala vodilna med borci. In to ni bila le fenomenalna natančnost, ampak tudi lovski nagon.
  Res je, Alice je kategorično zavrnila ubijanje najstnikov in žensk ... Mogoče se jim zato ni mudilo, da bi iz nje naredili junakinjo!
  Toda zdaj so bili vsi, ki so poskušali iztakniti glavo iz lopute, da bi pokazali v oko, stari in prekaljeni fašisti. In naj se jim ne smili...
  Toda Angelikino bogastvo se je odločilo maščevati njeno zavist in eksplodiral je razdrobljen izstrelek. Oleg Rybachenko ni bil niti opraskan, vendar je bil ognjeni bojevnik, ki je podrl, dostojno porezan. Več drobcev mu je prebodlo prsi, zadelo roke, noge in celo rahlo urezalo tempelj.
  V prsih in ramenih je hudo bolelo, a je Angelica vseeno vstala in poskušala ostati vzravnana. Hkrati pa preklinjanje:
  - Tukaj so hudobi! Hitlerjevci, ki ne poznajo občutka za mero! Ali osnovna sramota!
  Oleg Rybachenko, ki ni bil poškodovan, razen modric ob padcu zaradi eksplozijskega vala, je sarkastično opozoril:
  - In na račun sramu je tako - skrivaj se!
  Fant je posmehljivo pomežiknil. Angelica je bila pravzaprav skoraj gola, njena uniforma je bila strgana in razrezana, iz nje je kapljala kri. Telo je bilo vidno v vsej svoji lepoti. Zelo mišičasta, a hkrati ženstvena, mišice so kot žica, žile in kite delujejo zelo ostro in zdi se, da gre za ulit jekleni kip Amazonke. Hkrati ga animira bog vojne Ares.
  Alice je zažvižgala.
  - Vau! No, razumeš!
  Angelica se je prizanesljivo nasmehnila.
  - Imam zelo močno meso! Kar je za Nemca smrt, za Rusa je veliko! Zato ne boj se "Sneguljčice", samo razjezila me bo, ne pa me podrla!
  Alice je pripomnila:
  - Naša pehota in jeklena, tankovska konjenica je že vdrla v utrdbo. Zdaj, kaj, tukaj lovimo ali v mestu?
  Angelica se je nenadoma obrnila k fantu:
  - In kaj bo rekla Maksimka?
  Mladi izvidnik je, stresel s svojimi blond šiško in z izrazitimi členki stisnil zagorelo pest, odločno rekel:
  - Seveda v Berlin, sicer bodo Hitlerja ujeli brez nas! Ribič išče kraje, ki niso najbolj dostopni, ampak najbolj donosni!
  Alice je snela še enega Fritza, ki je štrlel iz stolpa, ki je preživel obstreljevanje in drgnil urez, a že skoraj zaprt podplat, izjavila:
  - In kaj? V bližini ledenika nima smisla valiti jajca ... Morate najti toplejši kraj!
  Oleg Rybachenko je goreče pel:
  Očetovska duša, predano srce -
  Zažgite celotno telo v boju brez sledu!
  Dostojanstvo in čast, ohranitev, umri;
  Svet pred nami - zdaj boj divja naprej!
  Angelika je z žuljasto roko potrepljala dečkovo golo ramo. Oleg Rybachenko je napenjal svoj tisk in pokazal ploščice. Očitno je bilo, da se bo fant s pridobivanjem teže kmalu spremenil v močnega in čednega mladeniča. Natančneje, ne tako kmalu, več kot petindvajset let je ostalo, dokler ne odraste, mladeniču.
  Alice je predlagala:
  - Vi, Oleg Rybachenko, niste ostrostrelec, morda se boste malo odmaknili od nas ... Ker ste tabornik, naredite izvidništvo!
  Fant je bil užaljen:
  - Misliš, da sem abecedno breme?
  Angelica je prekinila prepir:
  - Oležka bo tekla pred nami. In mi mu sledimo takole, kot gosi v pomišljajih.
  Fant se je takoj strinjal.
  - Prihaja! Tekaški pohod ...
  V samem mestu so bili boji trdovratni. Nekatere ulice so bile široke. Po njih so se premikali "Nikolai", "Alexander" in samohodne puške vseh vrst. Zlasti SU-100. Ta samohodna pištola izgleda kot tank, poimenovan po Nikolaju II., vendar z močnejšo puško. Veljal je za najboljši uničevalec tankov, pojavil se je razmeroma pozno, ko je vojna že gorela, in ni imel časa, da bi bistveno vplival na potek bitk.
  Toda s strani nacistov se je pojavil tank, ki bi, če bi bil pravočasno sprožen v vojaško proizvodnjo, nedvomno dolgo odložil poraz Tretjega rajha.
  Sicer pa bo kdo od vas ob pogledu na žalosten prizor sedanje demokratične Evrope verjetno pomislil, a pod nacisti geji in "črnci" ne bi imeli proste roke!
  In tukaj je tank AG-25, majhen, sploščen kot želva z dolgim gobcem Panther. Iz te puške strelja na "Nikolai", ki se prebije skozi trup z razdalje 2 kilometra. Jasno dokazuje prednost visoke začetne hitrosti podkalibrskega izstrelka in lokacije menjalnika neposredno na motorju in posadke v ležečem položaju ...
  Lupine "Nikolajev" so služile v čelnem oklepu debeline 150 milimetrov pod velikim kotom racionalnega nagiba in ... odbijanjem.
  Za trideset ton teže je rezervoar dostojno zaščiten in ga ne moreš prevzeti, predrzno.
  Alice, ko se je povzpela na streho uničene hiše, opazuje, kako sta dva AG-25 vstopila v boj s kolono ruskih Nikolajev-3. Avtomobili Nemcev so bili okretni, vodljivi in so hitro skakali ven. Čelni oklep je res neprebojen ... Ja, stranice so še dobrih 100 - milimetrov in pod kotom štirideset stopinj od vodoravnice. "Panther" s takšnimi podatki leta 1955 bi bil nepremagljiv. In blizu Varšave bi se morale carske čete umakniti ...
  Toda AG-25 na srečo ni moral postati najboljši tank druge ali bolje rečeno tretje svetovne vojne. In dva avtomobila, ki nista tako močna, da bi ustavila petdeset.
  SU-100 poskušajo ciljati na oklepnike Fritz, a nacisti nihajo z vozili z ene strani na drugo. Speed Thugs: 700 konjskih moči za 30 ton teže, daje spodobno hitrost, zlasti na avtocesti. V škatli, ki je nameščena neposredno na motorju, je dvanajst prestav, ne da bi upoštevali vzvratne, kar omogoča, da avtomobil zapusti v primeru nevarnosti.
  So tudi samo štirje SU-100, streljajo, en zadetek ... Ampak odboj, cementiran oklep ima zelo velik kot, debelina pa je spodobna ... Avtomobili Fritz streljajo v odgovor, a ga tudi dobijo .
  Alice, ki se ji je desni kazalec že odmaknil, spet zlomi optiko. Snežno bela deklica pokaže zobe in grozi s pestjo:
  - Tukaj bo za vas!
  Angelica bdi nad bojnim poljem. Šest "Nikolaev" -3 je bilo izbitih v trupu, vendar obstaja možnost, da se bodo avtomobili vrnili v uporabo. Izstrelek kalibra je majhen, z debelimi stenami in ni tako uničujoč. Res je, v enem od avtomobilov je prišlo do eksplozije in začelo je bruhati.
  Tudi SAU-122 je prejela svojo porcijo, bila je preluknjana in gori ...
  Alice je udarila tudi drugega in se zlobno nasmehnila ...
  - Tako so zdaj slepi!
  Rdečelaska hudička je dvomila:
  - Oh, je? Verjamete v njihovo slepoto!
  - Ne pogrešam! je zabrusila Sneguljčica.
  Ja, in zdi se, da so tudi! Angelica je s prsti pomikala v smeri avtomobilov.
  Dejansko so AG-25 še naprej streljali vsakih pet sekund in iz svojih polavtomatskih topov izstrelili projektil.
  Hkrati so se redko zamazali, sami so ga prejeli, a so zadržali udarec ... Očitno je bil oklep visoke kakovosti. Torej je SU-100 prišel v korpus ... Nagnjen ...
  Alice ni bila niti malo presenečena:
  - Ali sem res zamudil ... To je nerodno, ali tako me prizadenejo rane.
  Sneguljčica je spet streljala in z ostrimi očmi gledala na rezultate streljanja. Angelica jim je tudi streljala v oči ... Ampak ne, ni trajalo.
  Alice je zašepetala molitev:
  - Metka, krogla bodi natančna, mi smo za Vzrok, za Kristusa!
  Ne, ne zgreši, le optika je zaščitena s predebelim in kakovostnim oklepnim steklom. Sneguljčica je to kmalu spoznala ... In sledi nemških čudežnih tankov so razstrelile granate. Tako so se tečaji sesuli po asfaltu. Lahko bi celo rekli - absurdno! Cisterne so imobilizirane in teoretično bi bilo treba priti naokoli, toda ogrevana sovjetska vozila vozijo naprej in jih zasipajo z granatami ...
  Ko je veliko zadetkov, je to veliko lahkih udarcev z rokavicami v glavo. Od prvič se ne zmanjša, potem pa se postopoma kopiči in obstaja nekaj takega, kot je tehnični knockout.
  Enako je z oklepom, ki se razcepi iz serije zadetkov in se drobi ... Zato trend super težkih vozil ni zmagal v svetovni tankogradnji. Čeprav se zdi, da lahko naredite zaščito najvišjega razreda.
  Vendar je Britanija v tanku Churchill šla po poti krepitve oklepa, celo na škodo oborožitve. Le Challenger je bil skladen stroj v razmerju (ognjeni oklep-manever). Toda v tem pogledu so bili tanki vedno inovativni. Čeprav je po sestavi AG-25 med tretjo svetovno vojno ostal neprekosljiv.
  Je pa že "pokopan". Alice in Angelica sta zamenjali tarče in se lotili pehote, topov in faustnikov.
  Zdaj so se bojevniki borili neposredno v samem Berlinu. Bilo je veliko, veliko fantov borcev. In da so bili odrasli izbiti že v prejšnjih bitkah, zdaj pa so mobilizirani vsi samci, od desetega leta ali celo mlajši.
  Tudi dekleta so se kregala, čeprav ne množično. Toda Hitler, kakšna pošast je bil, ni bil zagovornik pošiljanja žensk na fronto, saj je menil, da je vojna izključno moška zadeva. Ko pa gre za obrambo prestolnice, pa lahko obstajajo izjeme od pravil.
  Alice se je načeloma izogibala streljanju fantov, mlajših od šestnajst let. Čeprav so bili nekateri izbruhnjeni Fritz precej spretno vihtili faustpatrone.
  Med sovjetskimi tanki je bilo veliko izgub in veliko pehote. Druge hiše so bile skoraj zasute s trupli. V Berlinu je veliko mitraljezov, učinkovito delujejo tudi jurišne puške MP-74. Sodi in brez odmika bijejo.
  Vodite učinkovit ogenj in ruske čete. Tukaj je spet napad Elis. Kotalna jurišna letala in močan ogenj iz protiletalskih pušk in mitraljezov.
  Ruske čete brez premora poskušajo z enim metom premagati utrdbe. Toda obramba je zgrajena močno. Tukaj je stavba vzeta, nad njo ponosno plapola tribarvna zastava ... In nenadoma, ko eksplodira, se zidovi sesujejo in zdrobijo različne borce.
  Alice se močno namršči.
  - Kopenske mine so nadzorovane po radiu. Obstajajo tudi minska polja, ki jih saperji ne vidijo.
  Angelica, ki je pogosto in živčno streljala, se grimasala od bolečine v številnih ranah, jezno klokotala, se je strinjala:
  - Ja, Fritz je ustvaril težave. Predvsem tankovske kolone ... Tukaj bo očitno treba ulice močno preliti s svincem in krvjo!
  Alice je pobrala nekega starca. Spustil je faustpatrona, orožje je poletelo in ob trku eksplodiralo ter dvignilo kup prahu. Za njim je strmoglavil, stresel noge v čevljih (!) In sam dedek. Njegove kariere je konec. In po železnih križih sodeč je bila kariera veličastna, obstajal je celo viteški križ železnega križa. Še čudno je, da je tak kavalir za orožje izbral Faustpatrona, s katerim so najpogosteje oboroženi močni fantje.
  Angelica ni doživela posebnih predsodkov in je mladega faustista, izpostavljenega izza zidu, ustrelila v boso nogo. Fant je padel, kost mu je bila zlomljena in glasno je zastokal. Rdečelasi hudič, ki ga je končal na zadnji strani glave, opazil:
  - Usmiljenje v vojni za razliko od javnega dekleta stane več, vendar ne more dati zadovoljstva!
  Alice je odgovorila:
  - Samo oseba z resnično vzvišenim duhom ne okleva izkazati usmiljenja padlim!
  Angelica je zaničljivo zasmrčila.
  - Spet si Sneguljčica, ki mahne z jezikom. Ne moreš reči kaj pametnejšega?
  Alice je strogo rekla:
  - Ali je res pogumno ubiti nesrečnega otroka?
  Angelika se je s še večjim prezirom zafrknila.
  "A nisi bil tudi sam morilec?" In zdaj si še mladoletna punca, ki je moški ne poljublja. Zato ne zaganjaj gajde, ampak raje streljaj! Pogosto in dobro. In ne smili se pihalcev, niti malo se jim ne smilijo niti ti niti naši vojaki!
  Alice je namesto odgovora spremenila svoj položaj ... V velikem, čeprav dokaj uničenem mestu ima ostrostrelec prostranstvo, veliko tarč, veliko žrtev.
  In veliko je bosonogih fantov, ki jih je prevzel domoljubni impulz, da zaščitijo Berlin. In včasih niso ravno dobro oboroženi, puške, fausti, molotovki, a se obupno borijo. Vendar so že vidni šopki fantov - zvezali so jih ruski vojaki.
  Toda tukaj je eden od fantov v strgani tuniki, dvignil roke in se tako rekoč odšel predati. Njegov bled, izčrpan obraz, s krvavimi pisugi in potopljenimi lici, je bil strog in poln obupa.
  Ruski vojaki so mu iztegnili roke ... Fant je nekaj potegnil in naenkrat z rjovenjem počil! Delci so leteli daleč in koščki krvavega mesa.
  Alice si je mislila, kaj je na koncu zašepetal nemški otrok? Molitev materi, Bogu ali peklenski pošasti Adolfu Hitlerju? O čem je sanjal v zadnjih sekundah? česa si se spomnil?
  Angelica je turobno rekla:
  - To nas bo odvadilo slabe navade lovljenja mladih živali. Poglejte, kako razumejo naklonjenost! Iztrebiti moramo ves nemški narod!
  Alice je odločno ugovarjala:
  - Ne! Ni prav! Nemci so velik in zelo nadarjen narod. In če so med njimi izrodi ... - Sneguljčica jo je potem, ko je videla, da njen partner jemlje dekle s puško na puško, udarila v bok. Ne upaj si ubiti otroka! Ona je dobra.
  Angelica je podivjano, kot lačen in ranjen (in res je ranjena!) panter zabrusil. Njen pogled je postal pekoč od sovraštva.
  - Ali ne vidiš, to je otrok, ki strelja na naše vojake!
  Alice je odločno ugovarjala in zabadala cev pištole med svoje okrogle in polne dekliške prsi:
  "Potem me ustreli!" Ker bi na njenem mestu ravnal popolnoma enako, branil prestolnico svoje domovine!
  Angelica je prekletela.
  - Telečja nežnost! A zato se starega, z viteškim križem, nisi usmilil, kakor marsikdo?
  Alice je brez obotavljanja odgovorila:
  Ker to je vojna! - In pred Angelico, je dodala. - In v vojni obstajajo pravila - vitezi ne ubijajo otrok! To pravilo se sveto upošteva v vseh romantičnih delih!
  Ognjeni hudič je v odgovor zalajal:
  - Ne popravljaj te! Bolje streljaj na stare ljudi. Ne marate senilnosti!
  Alice je vneto prikimala z glavo.
  - Nihče ne šteje za pošast vrtnarja, ki odreže stare, oronule poganjke. Toda uničiti mlade poganjke je zapadlo!
  Na sliki bitke so se zgodile spremembe, "Salamandri" so se pojavili na nebu kot komarji na ognju. Z vsem svojim besom so napadli ruske Alekseje in streljali iz 30-milimetrskih topov. Sovjetski piloti so sprejeli boj.
  Alice je spremenila svoje prioritete in streljanje preusmerila na leteče stroje. Na splošno je letalo, četudi je tako monoblok kot HE-162, drag avto in njegovo uničenje je dragocenejše od pehota ali celo SS častnika.
  Res je, tukaj je bilo jasno, da je raven usposobljenosti nemških pilotov nepomembna. Verjetno se borijo začetniki, ki res ne znajo krmiliti in streljati. Vendar so neizkušene kadre razredčili z več izkušenimi asi, ki so povzročali velike težave.
  Še posebej pri streljanju na nizko vodljive Alekseje. In kritje borcev je bilo zelo pozno. Razen če so bili tudi PE-2, ki so jih poskušali uporabiti na taktični ravni.
  Alice, ki je podrla nekaj novincev, je svoj ogenj osredotočila na izkušene ase. Pomembno je bilo: izbiti čim več jastrebov, da jim ne pustimo, da osirotijo ruske otroke.
  Hkrati je snežno bel angel doživel tako močan duhovni vzpon, da je zapela na vso moč;
  Kaj je služenje domovini?
  To delo - to nam daje veselje!
  Črpamo veselje - navdih,
  Ni nam vseeno za deveti val neviht!
  
  Za domovino srce močno bije,
  Vsi se morajo boriti zanjo!
  In potem bo prišla čudovita pravljica,
  Kjer je v ljubezni samo en zajec - lev!
  
  Toda noben lev nenadoma ni postal strahopeten zajec,
  Pravkar pogum vzgajal poševno!
  Ni nam treba trpeti, trpeti,
  Oblaki stran - iskri se zlat žarek!
  
  Dekleta smo drzni bojevniki,
  Borili se bomo, pozdrav domovini!
  Konec koncev imamo tak duh in moč,
  Kakšne psalme pojejo nadangeli!
  
  Ta pesem govori o hrabrosti in časti,
  O sveti ljubezni, ne telesni!
  Z Bogom bomo za vedno skupaj,
  Demon stran z brezupnim hrepenenjem!
  
  Zame, Kristus Veliki bojevnik,
  On je za pravičnost, dobroto!
  Ja, prelili smo veliko krvi
  Žal mi je za padle za življenje, ki jih ne bom ponovno prebral!
  
  Toda izgub nam ni treba šteti,
  Vsemogočni Gospod bo vse obudil!
  Dal bo velikodušno svojo nagrado,
  Okrepite našo moč, meč in ščit!
  
  Pogumni je pravzaprav nesmrten,
  Vsebuje jedro tega življenja!
  Sreča bo prišla k nam, verjemite vanjo,
  Zlomi nasprotnika z jezom!
  
  Svet je včasih kot pekel,
  Brez reda, vesti, ljubezni!
  Grenke, ovene češnje,
  Celotno ravnovesje - tema minusov, ničel!
  
  Toda sreča bo kmalu prišla na Zemljo,
  Človek je sam kreator svoje usode!
  Življenje in smrt bosta v mogočni moči,
  Naredimo tisto, česar predniki niso mogli!
  Alice se je brez pretiravanja vpisala v zgodovino, izbila oznake, kot je šivalni stroj s streli, najmočnejših lovcev Luftwaffe, ostali nemški piloti, ki so izgubili ostanke borbenega duha, pa so se v strahu umaknili.
  Dekleta sta v tem trenutku sama spet napadla. K njim sta se prikradla dva visoka esesovca in nekaj močnih fantov iz Hitlerjugenda in ... Namesto da bi izkoristili pretirano navdušenje bojevnikov nad streljanjem na zračne tarče za streljanje ostrostrelcev iz zasede, so se odločili, da jih vzamejo žive. . Morda pa je pravljična lepota, ki je postala še bolj erotična zaradi ran in utrujenosti deklet, spodbudila njihovo željo, da bi ujetnike uporabili za svoje namene.
  Vsekakor pa je udarec z zadnjico v zadnji del glave Alice, ki je bila v resničnem stanju transa, za dolgo onesposobil, nato pa je Fritz hitel na visoko Angelico.
  Vendar je ognjeni hudič, čeprav je bil hudo ranjen, ostal najnevarnejši nasprotnik. Refleksno je srečala ogromnega esesovca z bičem v dimlje. Kolcal je, usta so mu bila na široko odprta, sline so se ulile in ta trup je odletel s strehe. Ja, kako se zaleti v opeke ...
  Angelica, ki se je izognila strelu drugega fašista, ga je s komolcem udarila v spodnjo desno točko brade, pod kotom proti sredini. Ko udarite tako, lahko že blag udarec zbije borca z veliko teksturo. In Angelica je zadela profesionalno, z zvijanjem telesa in zvijanjem rame.
  Čeljust je počila, nacist je padel v globok, skoraj usoden nokaut. Dva fanta iz Hitlerjeve mladine s hrastovimi zaplatami želoda sta odprla usta in izdihnila:
  - Oh, Rush-junak!
  Nato so hiteli nanjo in mahali z saperskimi lopatami. Po dveh velikanih se najstniki, ki niso bili videti starejši od štirinajst ali petnajst let, niso zdeli strašljivi. Res je, hrastov želod na ovratnikih je govoril, da je to elitno ali poveljniško osebje. Če bi bila Angelica redni vojak, bi bili ti fantje grožnja. Toda za Sibirko, utrjeno z vročim železom in svincem, so to semena.
  Angelica je naredila lažnivo gibanje in prijatelj, ki je kot pahljač obrnil golenico in zataknil fanta, je letel na glavo in utripal v športnih čevljih na konicah iz legiranega jekla. Očitno niso domači bosi. Toda drugi fant jo je poskušal brcniti z nogo, a očitno neuspešno, saj je sam odletel in se boleče zaletel s hrbtom. Angelica je povzela:
  - To je tehnika Rush-heroja!
  In Oleg Rybachenko je medtem ujel Adolfa Hitlerja. Fuhrer je poskušal pobegniti na letečem krožniku, a je njegov junaški otrok sestrelil iz posebne frače s kosom antimaterije. In uspel se je prebiti skozi laminarni curek.
  Ko so Fuhrer in več njegovih stražarjev poskušali oditi, jih je junaški otrok dohitel. Z enim rafalom je terminator pokosil Fuhrerjevo stražo.
  In samega Hitlerja je ujel z bosimi prsti otroške noge ob nosu. In ga vrgel dol.
  Tega 30. aprila 1957 je bila vojna s tretjim rajhom skoraj končana.
  Oleg Rybachenko je prejel najvišje odlikovanje Rusije: "Jezus Kristus" je končno postal general. Medtem ko je bil še fant.
  Rusija je priključila vse države sveta. In ustvaril svetovni imperij.
  Bili so leti na druge planete sončnega sistema.
  Medicina je nekoliko zaostajala in Vladimir Tretji je leta 1992 nenadoma umrl, kar je popravilo štiriinpetdeset let - kar je preseglo trajanje vladavine Ivana Groznega.
  Na presto se je povzpel kraljev enajstletni vnuk Jurij Prvi. In njegova mati Marija je postala regentka. Dokler ni bil star osemnajst let.
  Oleg Rybachenko je služil sto let, vendar ni odstopil. Po letu 2004 je fant začel rasti. In leta 2010 je postal šestnajstletni, zelo čeden, brezbrad, a izjemno mišičast mladenič. In tako je ostal pri teh čudovitih šestnajstih letih. Ko te ženske ljubijo, a ti ni treba briti forda.
  Leta 2021 se je začel prvi človeški let izven sončnega sistema.
  Za zdaj je moralo trajati zelo dolgo.
  Oleg Rybachenko je kot nesmrtnik postal poveljnik prve medzvezdne odprave. Večna mladost se je z veseljem strinjala. Zanj je čas tekel hitreje kot za druge ljudi, starosti pa se ni bal.
  Fant terminator je pred začetkom zapel celo pesem, ki je skladal kar na poti;
  Sem pionir države Sovjetov,
  In hkrati carski general ...
  Sovražnike Rusije lahko pokličem na odgovornost,
  Wehrmacht je razbil!
  
  Bosonogi fant je razbil naciste,
  Sovražniki Rusije so hladno iztrebljeni ...
  Ne, ne sodite otroka strogo,
  Sveti Rod ga je sam izbral za boj!
  
  In kjer le ni bil bistrih oči,
  V katerih bitkah fant še ni bil ...
  Snežni zametek opeče otrokove bose noge,
  Na nek način je celo božji ideal!
  
  V bitkah so zamahnile redute,
  Fantje so se borili s tem besom in cenili ...
  Ruski vojaki so se borili zelo pogumno,
  Odprl račun, že je kazen!
  
  Bil sem pionir v hudih bojih,
  Metanje granat bosi ...
  In poljubil dekle kar na ustnice,
  Ker očitno sem kul otrok!
  
  Toda Nemci so samo fanatiki,
  Vsekakor so čudoviti borci....
  V bitki je fant že postal častnik,
  Dedki in očetje so ponosni na fanta!
  
  Ne bom dovolil, da nacisti premagajo domovino,
  Dal bom Fritz Rus, da to premaga ...
  Verjamem, da bomo živeli v komunizmu,
  Nepremagljivi ruski junak-medved!
  
  Kot fant sem se boril z Japonsko,
  Ne odraščam, ker že stoletje fant ...
  Ujel tistega, ki je bil mogočna gruda,
  Konec koncev je človek višji od opic!
  
  Tudi dekleta se borijo bosa,
  Konec koncev je bolj priročno in škornji so tesni ...
  Včasih so zvezde kot krožniki
  Mikado bo pogumen kaput!
  
  No, fašist ti bo dal granato,
  Zlomila se bo s smrtonosno silo ...
  Zapel bom serenado za dekle,
  In leteli bomo do zvezd!
  
  Rusija je veličastna sila,
  Lepa je in pomladne barve...
  Rusija in božja slava nas čaka,
  Čeprav sem otrok, večen in bos!
  
  Borili so se z Wilhelmom in čarovnice z mano,
  O premaganju Kaiserjevih polkov ...
  No, zdaj je sovražnik bled,
  Medved je razgalil svoje ostre zobe!
  
  Naši komsomolci niso slabši,
  Lepote so, udarile bodo s pestjo ...
  Na fronto so šli sami,
  No, sovražnik bo postal kreten!
  
  In tam, kjer preprosto nismo bivali bitk,
  Hladno smo sesekljali s sovražnikovim mečem ...
  In tako smo konkretno dali Hitlerju,
  Kakšna velika snežna nevihta!
  
  Rusija je domovina Svaroga,
  Vstala je naravnost iz ruševin ...
  V Bogu je vse močnejše od vrste,
  Nad nami lebdi ruski kerub!
  
  Dekleta se radi borijo bosa
  In so močnejši, ne vedo, da jih ne najdete ...
  Imam granate v močni torbi,
  S tankom bomo lahko vstopili v Berlin!
  
  Da smo bili v teh bitkah,
  Rešili smo ujetnike iz zanke ...
  Kmalu bomo videli podarjen komunizem,
  Države že kraljeva hrabra družina!
  
  Domovina bo postala višja od lepih zvezd,
  V njem naša dekleta sijejo kot kvazar ...
  Nevarno se je prepirati z mojim dekletom
  Zadala je močan udarec!
  
  No, kaj je bilo nacistom težko,
  Od nas si ti Fritz takoj pobegnil ...
  Vrteti besne kilometre
  Ne udarimo te v obrvi, ampak v oko!
  
  Počastimo Roda in molimo Svaroga,
  Ljubimo Lado - mater velikih bogov ...
  Ko gre na težko pot,
  Ni treba izgubljati besed!
  
  Bogastva Rusov preprosto ni mogoče izmeriti,
  Ne pozna konca ...
  Trdno moramo verjeti v ljubezen od Boga,
  Navsezadnje nismo senca nekih mravelj!
  
  
  Povej, da bodo bratje skupaj z Rusijo,
  Premagali bomo vse in zaščitili šibke ...
  Čeprav se včasih z žalostjo spominjamo,
  Padle pa bomo zagotovo obudili!
  
  Moja Rusija, ti si sveta država,
  Ne boš lepša na svetu...
  Deklica teče bosa po snegu,
  Ne izgleda več kot dvajset!
  
  Verjamem v neskončno zmago
  Da bo Rusija cvetela večno ...
  Da bo za večerjo okusno meso,
  Kaj ne bo prišel na našo zemljo tat!
  
  V Rusiji bo vse cvetelo, verjemite mi,
  In odletimo v šali na Mars ...
  Tudi sami smo začeli verjeti sodnikom,
  In vse v domovini bo najvišji razred!
  
  V BORBI JE BILA PRVA AMERIKA
  20. aprila 1941 so ZDA napovedale vojno nacistični Nemčiji. V tej zgodbi Rooseveltovi živci niso zdržali in se je pod vplivom javnega mnenja odločil, da se pridruži poboju. Združene države so bile nenehno obtožene, da so dolgo časa odlašale z vstopom v vojno in na splošno niso odprle druge fronte.
  Čeprav tudi v štiriinštiridesetem letu zavezniki zaradi sreče niso bili vrženi v morje. In potem so Združene države vstopile v vojno nepripravljene. Fuhrer se je odločil odložiti načrt Barbarossa. Poleg tega je menil, da je ZSSR veliko težji oreh, kot je mogoče soditi po finskem podjetju.
  In najprej so nacisti okupirali Jugoslavijo in Grčijo. In potem otok Kreta.
  Toda odločilni udarec je bil 22. junija 1941 zadat Malti. Tu je sodelovalo veliko število letal, vključno z bombniki. In potem je prišel pristanek. Tokrat bolj organizirano in uspešno.
  Malta je padla in Nemci spet napredujejo. Tokrat v Libiji. Kjer so bile razporejene dodatne štiri tankovske divizije. In Rommelova pest zatre britanske položaje. Pal Tolbuk. Nato je bil avgusta in v začetku septembra osvojen Egipt.
  V bojih je sodeloval bataljon lepih deklet iz SS "Volkovi". Borili so se bosi in v enem bikiniju. In njihovi goli podplati so zažgali pesek Sahare. Toda dekleta iz tega so se borila le učinkoviteje.
  Egipt je padel ... Del nemških čet se je preselil v Sudan, del pa je odšel v Palestino in Irak.
  Hkrati so nacisti zavzeli Gibraltar in začeli prenašati svoje čete v Maroko in osvajati Afriko.
  Treba je opozoriti, da sta se Hitler in Stalin osebno sestala v Stockholmu. In tam je Stalin zagotovil svojo prijateljsko nevtralnost in dejal, da ZSSR ne potrebuje preveč. Vendar se je zavrnil pridružiti vojni.
  Fuhrer se je odločil tvegati in podrediti Afriko. To bi zagotovilo surovine in sužnje za industrijo. In lahko greste v Indijo skozi Iran.
  Nemci so zavzeli Irak in Kuvajt, pozimi pa so zasedli celoten Bližnji vzhod.
  Volkje so tam veslale z bosimi nogami. In spomladi se je začela kampanja skozi Iran v Indijo.
  Wehrmacht je, tako kot horde Džingis-kana, hodil skozi Perzijo in odletel v Indijo. Japonska je zatrla Ameriko in Veliko Britanijo na drugih frontah. Blizu Midwaya so bili Američani močno premagani. In havajski arhipelag so zajeli samuraji.
  Uspehu Japonske v bitki pri Midwayu so pripomogle štiri nindže, ki so sestrelile vsa letala Američanov, ki so poskušali napasti ladje države vzhajajočega sonca.
  Japonska je prepričljivo zmagala. Tudi dekleta sta se borila bosa in samo v bikiniju, zaradi česar so bila njihova telesa tako občutljiva. In predvsem na vibracije letal.
  In Američane so zelo močno zatrli ... Poleti in jeseni dvainštiridesetega leta je Wehrmacht zavzel vso Afriko in dežele do Burme ter se združil z Japonci.
  Kolosalna sredstva so bila pod nadzorom Nemčije. Poleg tega je nadarjeni Speer postal cesarski minister za oborožitev in strelivo.
  Da bi povečal zračni pritisk na Britanijo januarja 1943, je Reichstag razglasil "popolno vojno".
  Proizvodnja letal se je hitro povečevala. Naprednejši bombniki Yu-188 in lovski bombnik Focke-Wulf, pa tudi močnejši DO-277, so se množično vključili v serijo.
  Nemci so pritiskali na Britanijo. Spomladi 1943 se je pojavil ME-309, ki mu po oborožitvi in letalskih lastnostih ni bilo enakega. Pa tudi še močnejši Yu-288 in posebna pristajalna jadralna letala, ki lahko premikajo tako planete kot šestmotorna transportna letala.
  Nacisti so Britanijo dobesedno zravnali s tlemi, njihova podmorska flota pa je aktivno utopila vsak žeton, ki je priplul v metropolo. In avgusta 1943 se je v Veliki Britaniji zgodil amfibijski pristanek. V bitkah so bili preizkušeni Tigri, Levi, Panterji in celo Tigri -2 in Miška sta bila zrela.
  Velika Britanija je padla ... Japonci na morju so premagali ZDA in Američanom celo predali arterijo v Panami.
  Amerika, ki je bila sama, je prosila za milost. Roosevelt je bil precej jezen.
  Hitler ni pristal na mir in njegove čete so se povzpele v Kanado. Operacija za zavzetje Islandije je potekala skoraj brez izgub. In potem so se Nemci preselili skozi Grenlandijo.
  Štiriinštirideseto leto je minilo v hudih bojih na Zahodu. Tretji rajh je imel reaktivna letala. Vključno z bombnikom. Grozni štirje bombnik Yu-488 in reaktivno letalo "Arado", napadalne modifikacije vozil.
  Prav tako so bila najboljša letala na propelerski pogon, zlasti TA-152. Ta evolucija Focke-Wulfa je bila zelo uspešna in je uničila ameriške avtomobile.
  Naprednejša sta bila tudi nemška mitraljeza MP-44 in podmornice na vodikov peroksid. Panther-2 je postal glavni tank in je bil na glavo in ramena nad ameriškimi Shermani. Nemci kot celota so bili tehnološko boljši od Združenih držav, njihova sredstva pa so omogočala količino.
  Med nemškimi asi je bil Marseille pravi fenomen. Zadel je tako hitro, da je bil kot prvi v treh ravninah dvakrat odlikovan z viteškim križem železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In potem za štiristo letal z viteškim križem železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In za petsto Veliki križ železnega križa.
  Za sedemsto petdeset letal je prejel posebno priznanje: viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Poleg tega je Marseille prejel tudi križ za vojaške zasluge z diamanti. In za tisoč letal je prejel zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  To je bila samo groza za ZDA.
  Nemške čete so zlahka prešle Kanado, nacisti in Japonci pa so šli skozi Mehiko in napadli Združene države.
  Bilo je kot živeti v klopih. Nemci so pritiskali. TA-400 je bombardiral ameriška mesta in tovarne, kar je dobesedno prineslo popolno grozo. In Yankeesi so podlegli močnim udarcem.
  Nemci so napredovali in Američani so lomili, zlasti tankovsko posadko Gerda.
  Deklica je z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palice in zdrobila Američane.
  Razbila je Shermane in prebila njihove stolpe.
  In zavpila na vrh svojih pljuč:
  - Gerda rada ubija! Tukaj je Gerda!
  In Charlotte bo kot gola peta pritisnila in poslala smrtonosni izcedek. Zdrobil bo sovražnika.
  In se smejati, razgaljati zobe:
  - Jaz sem vesoljsko dekle!
  Tu Kristina mlati in tudi z golimi prsti lomi oklep tanka.
  In ropotati:
  - Onkraj arijskih meja!
  Magda tudi strelja z ogromno natančnostjo in z vklesanimi bosimi nogami.
  In cukanje:
  - Za zmago ogromnih sil!
  Američani so imeli zelo težko ... Štiriinštirideseto leto je bilo za ZDA čas porazov in katastrof na vseh frontah.
  V bitkah so se pojavile naprednejše nemške samohodne puške serije E, zlasti E-10 in E-25. In so lahki in hitri dali Jenkijem v rogove. Ko so se ZDA predale 30. januarja 1945, je na fronto prispel prvi E-50. Ta stroj je bil še vedno nepopoln s težo več kot šestdeset ton, imel je čelni oklep 150 mm trupa in 185 mm čela kupole. In stranice so 82 mm pod pobočji. Kar je približno primerljivo s "Tigrom" -2. Res je, motor s puhalom in kompresorjem je dal moč do 1200 konjskih moči. In pištola je bila 88 mm 100 EL in zelo natančna in oklepna.
  In tako je sovražnik obupno udaril.
  In končno se je pojavil leteči krožnik. Odlikovali sta se Eva in Gertrude, dve golonogi in oblečeni v bikini. In izkazalo se je, da je z drobljivimi izročki kar kul.
  In tako so bila porušena ameriška letala.
  Ampak tukaj je zmaga. In Nemci bodo skupaj z Japonci končali ZSSR.
  Invazija je načrtovana za 22. junij 1946. Do takrat so Nemci izdelali veliko število tankov serije E. Zlasti E-50 je bil izboljšan, motor in menjalnik sta bila v enem bloku, na motorju pa je bil menjalnik. Lažje je postalo tudi podvozje, nekateri elementi pa so premaknjeni iz trupa. Višina stroja se je zmanjšala, teža pa je padla na petinštirideset ton. Tudi E-75 je postal lažji na sedemdeset ton in zmanjšal svojo maso. In motor je postal močnejši s 1500 konjskimi močmi in plinsko turbino. Hkrati je debelina oklepa čela stolpa 252 mm, stranice pa 160 mm pod pobočji. In čelo telesa: 200 mm vrh z velikim naklonom in 160 mm spodnji del z velikim naklonom. Strani 120 mm in plus ščiti 50 mm.
  Tako je E-75 postal bolj ali manj tekoč tank, hkrati pa je bil odlično zaščiten iz vseh zornih kotov. Imel je dve vrsti pušk: 105 mm pri dolžini cevi 100 EL in 128 mm pri dolžini cevi 55 EL.
  Za boj proti tankom je prva vrsta puške veliko boljša.
  ZSSR do takrat seveda ni mirovala. V primerjavi s pravo zgodovino je imel petletno prednost. Industrijska proizvodnja se je v tem času po uradnih podatkih skoraj podvojila. Čeprav je bilo v resnici približno za tretjino precenjeno. Izdelanih je bilo veliko tankov in letal. Če je imela ZSSR 1. junija 1941 22.600 tankov, še tri tisoč tanketov in tisoč in pol samohodnih pušk. Nato je bilo do 1. junija 1946 dodanih še trideset tisoč tankov. Seveda je bilo proizvedenih več avtomobilov, vendar naravni upad. Tako ima ZSSR v uporabi triinpetdeset tisoč tankov. Od teh je najbolj množičen T-34-76. Obstajajo pa tudi lahki avtomobili. In zastarela BT in T-26 ter drugi tanki, ki so še pripravljeni za razgradnjo. In precej težkih. In vsi se niso izkazali za primerne. KV-3 se je pojavil avgusta 1941. Teža je 68 ton, pištola pa 107 milimetrov, naglavna hitrost izstrelka pa 800 metrov na sekundo. In septembra KV-5, prav tako 107 mm in 76 mm top. In sto ton. In od marca 1942 je v serijo vstopil KV-4, ki tehta 108 ton, in enako orožje kot KV-5, le čelni oklep ni bil 170 mm, ampak 180 mm. Veliko, a brez racionalnih kotov naklona. Ti tanki E-50 so se odlično prebili z razdalje bitke. Ta avto ima čelni oklep z velikimi koti in je skoraj nemogoče prebiti tank spredaj. To ni "Tiger" -2, naprednejši najnovejši stroji imajo veliko več kotov nagiba.
  ZSSR po Finski ni vodila vojn, Stalin pa ni izstopal. In tehnologija v ZSSR ni šla v skladu z najnaprednejšimi puškami. Tudi serija KV je prešla k težjim modelom. Februarja 1943 se je pojavil KV-6 z debelino čelnega oklepa 200 mm, oborožitvijo s 152 mm pištolo in 76 mm pištolo ter težo sto petdeset ton. In maja 1943 pa KV-7, ki tehta 200 ton, in tri puške naenkrat: 152 mm in dve 76 mm.
  T-34-76 enostaven za izdelavo in vsestranski tank je bil šele leta 1944 nadgrajen s 85 mm puškami in večjo kupolo.
  Pojavil se je T-34-85. In postala je glavni stroj. Proizvedeno v majhnih količinah in lahki amfibijski tanki in BT - na kolesih. Leta 1944 se je pojavil KV-8, težak dvesto petdeset ton, in puške 152 mm in dve 85 mm. Toda supertežke pošasti se niso opravičile. Samo Stalina je zanesla gigantomanija.
  Toda Nemci so super težke miške opustili. Glavna tanka sta bila srednji E-50 U in težki E-75. V majhnih količinah tudi E-100. Kot tudi samohodne puške E-10 in E-25. So majhni, a tako mobilni in učinkoviti.
  V ZSSR pred začetkom vojne samohodne puške niso bile dovolj ... V tem pogledu je Sovjetska Rusija zaostajala. In do zdaj od okoli dva tisoč, večina pa jih je v kalibru 76 in 85 milimetrov. SU-100 se ni pojavil ... Ker praktične izkušnje vojne niso bile dovolj. V ZSSR se po KV-8 v tej seriji teža ni več povečala. KV-9 je bil oborožen s 107 mm puškama in dvema 76 mm puškama. KV-10 s puškami 107 mm in dvema 85 mm. Razen T-34-85 ZSSR ni imela uspešnih tankov. Kolesna gosenica za vojno na ozemlju Rusije se ni dobro prilegala. T-54, naprednejši, se je še razvijal. KV-11 se je pojavil dobesedno na predvečer vojne. Za boj proti nemškim tankom s 122-mm topom in dvema 76-ma in KV-12 s 122-mm in 85-mm topom.
  Vojna je kasneje pokazala zlobnost serije KV ... Zadnji tank KV-13 se je pojavil že med vojno z eno, po drugi strani pa 203-mm puško. To je bilo vsaj nekaj, kar je bilo sposobno boriti proti nacistom.
  V letalstvu tudi ZSSR zaostaja: reaktivnih letal ni. Pojavili so se pravi vijak MIG-7 in MIG-11 ter Yak-9, Yak-11 in LA-5 ter LA-7. Seveda pa sovjetska letala niso kos nemškim letalom. Poleg tega imajo nacisti tudi diskoteke. Ki ga ni mogoče sestreliti iz osebnega orožja.
  In celo vrsto različnih vrst avtomobilov. In borci, vključno z brezrepi "Gotha", in vse vrste drugih strojev. In ME-262 X, ki ima hitrost 1200 kilometrov na uro, in pet zračnih pušk. In še močnejši s sedmimi zračnimi puškami ME-362. In kje tekmovati s takšno ZSSR. In XE-262 je naprednejši in kar je najpomembneje poceni reaktivni lovec. In ME-1100 s krili, ki spreminjajo zamah.
  In TA-283 z dolgim trupom. In še veliko drugih zelo močnih in udarnih stvari.
  Pa TA-400, predvsem pa jet TA-500, ki bo vse namočil in za šalo zdrobil vse.
  In to so, recimo, pošasti.
  In ne ustavljajte nemških avtomobilov ... Kako so premagali ...
  Nemško letalstvo je ob 2.30 po moskovskem času že vzletelo. Krilate pošasti so se pripravljale na pad na sovjetska tla.
  Nemški piloti Gertrude in Adala sta se z bosimi nogami povzpeli v dvosed XE-328, v reaktivni stroj - to je pošast z desetimi zračnimi puškami.
  Dež je pravkar minil in dekleta so na svojih bosih nogah pustila graciozne, zelo jasne sledi.
  Bili so tako zapeljivi, da so najstniki, ki so služili na letališču, z očmi pohlepno požirali gole sledi in celo fantje so začeli nabirati popolnost. Na splošno je bilo pilotov veliko - boji so pokazali, da imajo ženske pod enakimi pogoji dvakrat večjo stopnjo preživetja kot moški. In to pomeni, da so učinkoviti. In Hitler seveda ni tak človek, da bi se komu smilil.
  V samem Tretjem rajhu je bila uradno uvedena poligamija - pravica do štirih žena. To je zelo praktično. Ampak ne preveč v skladu s krščanskimi tradicijami. Nič čudnega, da fašizem išče novo obliko vere. Hitler vztraja, da gre za monoteizem, a tako poseben - s panteonom poganskih, staro germanskih bogov. Seveda je sam Hitler v tem panteonu postavljen predvsem kot glasnik in glasnik Najvišjega Boga.
  Zato se Fuhrer seveda zelo rad kultivira.
  Gertrude in Adala izstrelita v nebo svoje večnamensko jurišno letalo, ki lahko igra tudi vlogo lovca.
  Bojevniki so zelo samozavestni. Rusi nimajo reaktivnih letal in verjetno ne bodo mogli vzdržati napada nebesnih tigric.
  Gertrude je zarenčala:
  - Jaz sem vitez gorečega potoka ...
  Adala je navdušeno potrdila in kazala zobe:
  - In vse bom matiral!
  Dekleta so se smejala. Z golimi petami so pritiskali na pedala in zavrteli reaktivno jurišno letalo.
  Bilo je še temno, a na vzhodu se je že kazala črta svetlobe. Dekleta so žvižgala ... Pod njimi so že plavala prostranstva Rusije. Bojevnice so se zahihitele in si pomežiknile. Tako so ekstravagantni in lepi.
  Tu jim naproti vzletijo sovjetski avtomobili. Vijak Yak-9 je morda najbolj množično izdelan stroj med najnovejšimi izdajami. Ne preveč oborožen, ampak razmeroma poceni in z malo oklepa. MIG-5, hitrejši, z mitraljezi. MIG-3 je starejši model. LAGG-7 je verjetno najhitrejša in najbolj oborožena ptica. V zadnji modifikaciji so kar trije 20-mm topovi.
  Toda to so vsi propelerski stroji - reaktivna letala niso bila ustvarjena. In Nemci se počutijo zelo samozavestni.
  Gertrude izstreli deset zračnih topov. Zadeli so 30 mm in dve 37 mm puški. Kot ognjena vihra hitijo skozi sovjetska letala. Vendar se rdeči piloti poskušajo izogniti in iti na rep.
  Adala v tem trenutku manevrira. Nemškega avta ne morete vzeti v glavo, toda vdor v repe je preobremenjen. Za ZSSR napad ni nepričakovan. Protiletalske puške so že izstreljene. Eksplodirane granate svetijo v temi.
  Nemci doživljajo določeno nervozo. Zdelo se je, da so videli že toliko, da vas nič ne bi presenetilo, a ... Sovjetski piloti so pogumni in se ne bojijo izgub. Nič, kar bi jih prestrašilo. Vendar izkušnje niso dovolj. Nemško letalo zlahka izstopi iz potopa in sestreli sovjetski avto. Še enega razbije na koščke.
  Moč nemškega orožja je zelo velika. To je komponenta, v kateri imajo Fritz veliko prednost pred Rusijo. Toda hitrost nacistov je kolosalna.
  Adala pospeši in se odbije naprej. In Gertrude izstreli rakete na sovražnika. Nasvet sprejemajo zobje. Nekatero strelivo je usmerjeno v toploto ali zvok.
  Adala šepeta:
  Ne bodo nas ubili!
  Dekleta vrtijo avto... Poskušajo biti kul. In potem sovjetski lovec napade sosednje nemško reaktivno letalo. In kako se začne trgati in cepiti. Tako nebo kot zrak.
  Gertrude je zašepetala:
  - Nora smrt!
  Bojevniki so bili očitno zmedeni in jih je mogoče tako zabiti.
  Tanki se premikajo proti meji. Legendarna posadka Gerda, Charlotte, Christina in Magda.
  Štirje bojevniki so se uspeli pokriti s slavo v boju tako z Britanci kot Američani. Med sovražnostmi z Ameriko so lepotice obvladale tank Panther-2. Ni slab avto, boljši od Shermanov tako po oborožitvi kot v čelnem oklepu. Kasnejši "Pershing" praktično ni imel časa za vojno. Da, in on ni tekmec za "Panther" -2.
  Nato so štiri dekleta osvojila legendarno slavo. Čeprav se je na splošno njihova veličastna pot začela v enainštiridesetem letu. Himmler je prepričal Fuhrerja, naj v bitkah preizkusi ženske bataljone iz posebej izurjenih Arijcev.
  Boji so pokazali, da ženske sploh niso šibek člen in se znajo dobro boriti. In hkrati nosijo manj izgub kot moški. Bojevniki so se borili tudi v pehoti, ki so z bosimi nogami udarjali po vročem pesku Saharske puščave. In obvladal tanke. Po testiranju "Tigra" v bitkah z Britanijo.
  Usoda tanka Panther se je izkazala za zanimivo. V resnični zgodovini je ta najboljši in drugi največji tank Tretjega rajha igral glavno vlogo v Pantsvalu. Alternativno se "panterji" skoraj niso borili. Komaj so bili v času za napad na britansko metropolo. Naprednejši in močnejši "Panthers" -2 so šli v serijo za bitke proti ZDA.
  In zdaj so štirje prejeli še močnejši in popolnejši "E" -50, ki ga odlikujeta močno orožje in zaščita.
  Bojevniki so se počutili zelo samozavestni. Upravljanje rezervoarja je najsodobnejše z igralnimi palicami. Najnovejši avto. Tudi plinskoturbinski motor. Obstaja pa tudi veliko "panterjev" -2. Štiriintrideset ni tekmec takšnemu stroju.
  Gerda je ležala v naslanjaču. Bila je bikini. Dekleta so se že navajena na pol gole boje. Vroči pesek puščave jim je žgal bose noge, kamenčki gora so jim boli bose podplate. Toda bojevniki se sploh niso zlomili in se niso strgali v prah.
  Poveljnik posadke, ki je prejel številne nagrade, je siknil:
  - In zdaj je Rusija proti nam! Čakajo vas nove dogodivščine in zmage!
  Zmajala je z belo kot sneg glavo. Naravna blondinka, zelo lepa in zagorela.
  Charlotte se je nasmehnila.
  To dekle je imelo bakreno rdeče lase, ki so goreli kot plamen. Tudi lepotica, z bronasto zagorelostjo. V bikiniju, zagorela, mišičasta. Z bosimi nogami, ki stopajo po vročem pesku in ostrih kamnih.
  Ognjeni hudič je pripomnil:
  - Rusi so morda naši najbolj fanatični nasprotniki!
  Christina je povzdignila glas. Njeni lasje so bakreno rumeni, prav tako goreči kot plamen, a z zlatim odtenkom. In enaka porjavelost, mišice in lepota. Izrazen in hkrati nežen obraz. In bikini. Noge, ki so kilometre žigosale po trdi in goreči površini, a niso izgubile svoje gracioznosti in gladkih linij. Goli prsti so lepo urejeni in zelo okretni.
  Rdečelaska je vprašala:
  - Zakaj misliš tako?
  Magda je odgovorila namesto nje. To dekle ima bele in zlate lase, medeno blond. Zelo lepa, mišičasta, z izrazitim obrazom in safirno-smaragdnimi očmi. Noge so tudi utrjene, z okroglimi petami in celo prsti. Morda ima Magda najbolj nežen obraz, skoraj krotek, kljub moški bradi. Gerda je na primer videti bolj trda. Malo mehkejše od Christine in nekoliko perverzno kot čarovnica Charlotte.
  Magda je pripomnila:
  - Imajo totalitaren sistem, kot je naš. Zato so trši!
  Gerda se je nasmehnila in odgovorila:
  - Sovjetski tanki so kup odpadne kovine. Ne smemo se jih bati!
  Magda je tiho odgovorila:
  - V seriji KV je polno mastodontov. Še posebej KV-14.
  Dekleta so se nasmehnile. Zadnji tank se je res izkazal za "mojstrovino" - najtežji stroj s tremi puškami: dvema 152 mm in eno 122, s težo tristo ton in čelnim oklepom 200 mm. Eden najbolj neuspešnih modelov v tankogradnji. Takšnega tanka sploh ni bilo mogoče prevažati. In avto je preprosto zapravljanje denarja! V serijo je vstopil tudi KV-10(B) - stroj s tremi 107 mm puškami in težo dvesto ton, nekakšen uničevalec tankov.
  Ni najboljša ideja postaviti dve puški na tank. In celo več kot tri. Tu je Stalin seveda pokazal tiranijo. In močno posegel v državo. Vendar je bil razvit tudi tank iz serije Isov. Ampak tudi ogromen in težak. Edina razlika od serije KV je poskus nastavitve oklepa na racionalnem naklonu. Toda Rdeča armada ni vodila vojne, zato se tehnika ni veliko izboljšala. In ni bilo bojne prakse uporabe strojev.
  Na splošno so Nemci v primerjavi s pravo zgodovino bolj plodno izkoristili štiri leta zamude.
  Rdečelaska Charlotte je z golimi prsti pritisnila na krmilno palico. Streljal na mejni bunker. 105 mm granata je zadela sovjetsko pištolo in jo prevrnila. Bojni komplet se je začel trgati in granate so eksplodirale.
  Rdeča čarovnica je siknila:
  - Jaz sem grozen vitez - na kolenih divjaki! Pometel bom sovražnike domovine z obličja zemlje!
  In nasmeh bisernih zob in lesk smaragdnih oči. Dekleta so res vrhunska.
  Christina se je nasmehnila in odgovorila:
  Zdaj bom streljal!
  In tudi streljal na sovražnika. Izstrelil je sovjetski 76 mm top. Granata je s težjo puško zadela poševno čelo E-50 U. In odbilo. Deklicam je kar zazvonilo v ušesih.
  Gerda je klofutala po bosih nogah in čivkala:
  - Kakšen odlomek!
  In sama je izstrelila naslednji strel ... Nemški tanki so streljali na sovjetsko utrjeno območje. Tudi E-100 je deloval. Izkazalo se je tudi, da je ta stroj izpeljanka miške. Ni zelo dobra ideja za tank z dvema puškama. E-100 je že ukinjen.
  Namesto tega v serijo vstopijo napadalne modifikacije serije "E". Toda ta še vedno deluje. In izstreli izstrelke.
  Charlotte se hudomušno zahihota in strese z boso nogo.
  - Vojna je grozno stanje, a očara kot igra!
  In dekle je ustrelilo, in to zelo primerno.
  Christina je pokazala svoje biserne zobe. Je mesojedi, plenilski panter.
  Sovjetske puške streljajo, pred njimi pa minska polja. Nemški teletanki se premikajo. In jurišni bombniki delujejo z divjim ropotom.
  Mejni stebri se vrtijo naokrog. Hitlerjeve horde so prestopile mejo.
  Magda je ne preveč duhovito pripomnila in z boso nogo potrkala po oklepu:
  - Pometemo močno obrambo, a jeklene mehurčke!
  In tako se je začela vojna z ZSSR. Kar je za Sovjetsko Rusijo od samega začetka tako neuspešno.
  . DRUGI DEL
  Bojevniki so si pomežiknili. Sovjetska obramba je bila precej močna. Predvsem veliko min. In to je Nemce odložilo. A vseeno jim je uspelo napredovati.
  Na sovjetskih položajih so delovali bombniki, od zgoraj pa so prihajala tudi jurišna letala. Hitenje v globino obrambe Rdeče armade in TA-400 in TA-500, ena najmočnejših modifikacij bombnikov. Kar šest motorjev, tudi reaktivnih. In bombardirajo in uničujejo sovjetska mesta.
  Gerda je med streljanjem z nasmehom pripomnila:
  - V boju smo živali, a z umom človeka!
  In spet streljal. Uničen sovjetski top. Na splošno je to dekle najvišjega ešalona. In tako je kul.
  E-50 je streljal na sovjetske položaje, sam pa praktično ni bil poškodovan. Poševni oklep avtomobila s cementiranim jeklom je dajal odlične odbijače. Sovjetske granate Nemcev niso mogle niti dobro opraskati.
  Christina se je spomnila testov "Tigra". Potem je bil to prvi serijsko proizveden nemški tank. Nobena od školjk ne bi mogla poškodovati Tigra. Britanci so padli pod njegovimi udarci. Toda tukaj je sedemnajstmetrski top, preboden v čelo. Potem so dekleta skoraj umrla. In tega se je bojevnik spomnil. Kako blizu so bili koščeni starki s koso, ki je čutila njen leden dih.
  Deklica je drgnila goli podplat ob vogal. Res je želela skočiti iz rezervoarja in zbežati. Ona je tako neposredni bojevnik.
  Christina je z veseljem zapela:
  - Modra megla in povsod prevara!
  Bojevniki so se hihitali... Njihov video je bil zelo seksi in erotičen.
  In pištola je delovala in streljala. Niti pomislila ni, da bi se ustavila. Vsi so pošiljali lupino za lupino. Razbijanje sovjetskih stališč na žetone in drobce.
  Iz zvočnikov zadaj se je slišala pesem;
  Vojak je vedno zdrav
  Vojak je pripravljen na vse ...
  In prah kot s preprog,
  Umaknemo se s poti!
  In ne nehaj
  In ne menjaj nog -
  Naši obrazi se svetijo
  Svetleči škornji!
  čez požgano ravnino,
  Za števcem
  Gredo v Ukrajino
  Center skupine vojakov!
  In spet moč reaktivnega bombnika pade na sovjetske položaje. In spet se vržejo uničenje in cela utrjena območja. In puške odletijo v vse možne smeri.
  Več deset nemških tankov hkrati strelja in uničuje vse.
  Gerda se počuti kot Bagheera na lovu. Tu je prva sovjetska obrambna linija že uničena. Toda vojaki Rdeče armade še vedno rojijo in streljajo na Nemce.
  Med borci so tudi pionirji. Mladi Leninisti so se prostovoljno pridružili Rdeči armadi. Večina fantov je bosih in v kratkih hlačah. Nosijo se, se furajo.
  In pionirji umirajo ...
  Charlotte, ki je vodila ogenj, je zarenčala:
  - In pionirji, to je stvar, cela država je gledala!
  Streljala je proti Rusom, Christina pa je strupeno sikala:
  - Izgledamo kot sokoli, vzletimo kot orli!
  In spet se je ognjevito nasmehnila. Čudovite punce...
  Več nemških tankov se je premaknilo pod zemljo. In pojavili so se v ozadju sovjetskih čet, povzročali paniko in črčkali mitraljeze. Nacisti so se pojavili kot komarji iz nočne more.
  E-50 je videl gibanje štiriintridesetih skozi optiko. Gerda je pokazala zobe in začela kazati sod. Sovjetski stroj z majhnim stolpom T-34-76 in zelo mobilen. Poskusite tega in ga dobite. Deklica je že precej izkušena, a sovjetski avto še vedno ni podoben ameriškemu Shermanu.
  In razdalja do Rusa je skoraj pet kilometrov.
  Deklica se praska po goli peti, Charlotte jo požgečka med prsti. Dekleta se smejijo.
  Nato Gerda strelja na ruski avto. Lupina hiti zelo blizu, skoraj opraska oklep ... A še vedno mimo. Gerda užaljeno udari po kovini s pestjo.
  Magda pove svojemu partnerju:
  - Zadel si trup! Do tja bo lažje priti!
  Gerda poda krmilno palico Magdi in zašepeta:
  - Torej naredite sami!
  Magda je navdušeno zapela:
  - Zemlja je v luknji, zemlja je v luknji ... - Deklica je z golimi prsti vzela krmilno palico in pritisnila gumb ter še naprej peti. - Zemlja je vidna v luknjici!
  In njen projektil je pravkar zadel podnožje sovjetskega tanka. Avto je počil in se raztrgal. Začelo je goreti ... Sovjetske granate so počile v maternici.
  Magda je stresla gole prste in zakričala:
  - Poglejte, kako mi je uspelo! In ti praviš...
  Charlotte je siknila in razgalila svoje zobe.
  - Spet govorimo, v različnih jezikih!
  Pojavili so se novi sovjetski avtomobili. Štiriintrideset je šlo prvi. Premični in številni avtomobili. Potem smo se preselili iz serije BT. To je zastarel tip gosenice na kolesih. Napredovali so tudi predpotopni T-26, ki niso sposobni drugače kot praskati nemški oklep. Močnejši in težji VF so napredovali na samem koncu. In veliko pešcev.
  Christina se je zahihitala in zarenčala:
  Pa jim bomo pokazali!
  Nemška vozila so odprla ogenj z velike razdalje in skušala sovjetsko pehoto pripeti na tla. Uničili so tudi tanke in druga živa bitja.
  Na nebu so se pojavila tudi sovjetska jurišna letala: slavni Ilys. Napadli so na nemško formacijo. Hitlerjevi borci so hiteli proti njim. Bilo je pravo smetišče. Nemški lovci XE-262, zelo okretni in okretni z manevriranjem. Napadajo sovjetsko tehnologijo, pritiskajo kot železo.
  Charlotte je spet streljala. Vstopil sem v sovjetski BT in zarenčal:
  - To besedilo ni pravljica ... Pravljica bo pred nami!
  E-50 se je ustavil in odražal sovjetski protinapad. Ne preveč izkušeno poveljstvo je tankovsko rezervo v resnici vrglo v zakol. In ruski avtomobili so bili zadeti - kot kokoši v oskubi. In z njimi so se temeljito borili.
  Gerda je sprožila strel, razbila čelo štiriintridesetemu in siknila:
  - Kaj je Stvarnik - ranjen pekel!
  Tudi Charlotte je streljala, ko je našla tarčo, sovjetski avtomobili so se premikali v ravni črti, dekletom pa je uspelo ustreliti. In na splošno so ti štirje pojavi.
  Rdeča harpija je pela:
  - Naš strup ubije vse!
  In bojevniki so nadaljevali s streljanjem in pokazali svoje zobe tako močne in velike kot konji.
  Christina je z aplombom tvitnila:
  - Naš strup ubije vse!
  Magda, ki je zadela štiriintrideseto, je zalajala:
  - To je naš rezultat!
  Veronika, Oksana in Nataša so skupaj z drugimi dekleti zapustile obkroženje. Bataljonu deklet je bilo ukazano, da se umakne v hrbet, saj bojevniki praktično niso imeli protitankovskega orožja. Stalenida Pavlovna je imela izkušnje z vojno, saj je služila kot prostovoljka v Španiji. In razumel sem, da se obmejne čete ne morejo upreti tankom serije "E". Dekleta pa so uničila več transporterjev, sama pa so utrpela izgube.
  Zdaj se je bataljon razkropil in umaknil.
  Veronika, Oksana in Nataša, ki so vrgle škornje, so odhajale bose in v lahkih bluzah. Sovjetske čete niso pripravljene na odbijanje kolon težkih tankov. In preprosto ni ničesar, da bi se prebili skozi tank E-50. Edina možnost je, da poškodujete gosenice. Toda v tem stroju so valji nameščeni na ločenih vozičkih in jih je zelo težko onemogočiti.
  Dekleta so se premikala proti vzhodu skozi gozd in v majhnih skupinah. Videti sta bila zelo ganljiva. Zavihali so hlače, in to le v svetlih srajcah. Dolgi, blond, rahlo kodrasti lasje so se spuščali. Trava prijetno žgečka bose noge, včasih naletijo na udarce. Vse izgleda izjemno erotično. Prsi se kažejo skozi tanke srajce.
  Veronika, ki z boso nogo grablja travo, jezno pravi:
  - Prekleto - vojna se je šele začela in že se moraš umakniti!
  Oksana, katere blond lasje so bili rahlo rdečkasti, z zobmi reže:
  - In nisem imel posebnih iluzij! Hitler je osvojil skoraj ves svet ... Poskusite s tako množico, zmorete!
  Natasha je stresla svoje snežno bele lase in rekla:
  - Vsak hoče ugajati ... Težko se je z njimi ukvarjati! Biti zvest ni lahko!
  Veronica je prikimala. Njeni lasje so tako zlati in lepi. ona je super.
  Toda Victoria jih je dohitela. Rdečelaska dekle. Lasje so kot ogenj. In tako ganljivo. Zapihal je veter in zdi se, da plapola proletarski prapor, tako goreči lasje.
  Victoria si je slekla srajco in razkrila trup. Njene prsi so bile polne, bradavice so bile škrlatne, kot mak. Lep bojevnik. In njeno močno, izurjeno telo je razgaljeno.
  Natasha se je zahihitala in tudi razgalila trup ter opazila:
  - In naša telesa so lepa ... Mi smo samo Amazonke!
  Veronica je zmajala z glavo.
  - Ali ni preveč radikalno - razgaliti prsi! Upoštevati morate pravila spodobnosti!
  Victoria je zmajala z glavo in stresla svoje rdeče kodre.
  - V komunistični družbi - pravila morale, je koncept relativno. - Deklica je stresla svoje gole prsi, njene škrlatne bradavice so se zelo zapeljivo svetile. - Biti gol ni greh. Natančneje, koncept greha je duhovniški, vendar je naša vera svoboda od meščanske morale!
  Natasha je potrdila in stresla svoje bujno in elastično oprsje:
  - Bližje naravi! Bližje naravnemu! In naravna golota!
  Tudi Oksana se je nasmehnila in razgalila svoj trup. Pravzaprav je v poletni vročini kako prijetno je, ko so prsi gole. In veter jih piha. Lepo dekle, in golota prihaja. Vsa dekleta so atletska, s postavami, gola telesa bojevnikov so videti zelo harmonično.
  Lepa dekleta hodijo po poti. Tako čudoviti so in zelo privlačni.
  Veronica je čivkala in zmajala z glavo.
  Ampak to sploh ni estetsko prijetno!
  Victoria je negativno zmajala z glavo.
  - Ne! Imamo super telesa! In goli smo videti super!
  Nataša je prikimala in skočila, rekla:
  - Dobro je bilo biti gol ... Tukaj je prišel Iljič s pištolo!
  Oksana jo je pobožala po prsih in zacvilila:
  - Pravzaprav je moj prsi super!
  Victoria je navdušeno zapela:
  - Oh, dekleta, in mi smo napadalci! Denarnice, denarnice in denarnice! Videli smo dolarje - zlate gore!
  Natasha, ki je tresla gole prsi, je z nasmehom zapela:
  - Včasih so bili goli, bosi, slabi!
  In štirje so planili v smeh. Dekleta so udarila z bosimi nogami, dvignila bose pete. Lepi bojevniki. Za njimi so nahrbtniki in jurišne puške PPSh. Ljubki bojevniki, zelo čudoviti.
  Veronica je tiho rekla:
  - Pred Bogom smo vsi enaki ... In za razuzdanost bomo morali odgovarjati!
  Natasha se je zahihitala in odgovorila z vso odločnostjo:
  - Boga ni! To je pravljica!
  Victoria, ki je stresala svoje gole, zagorele oprsje, je navdušeno vzkliknila:
  - Boga so izumili močni tega sveta, da drži ljudi v podrejenosti!
  Veronica je negativno zmajevala z zlato glavo.
  Kdo je potem ustvaril vesolje?
  Victoria se je nasmehnila in odgovorila:
  - Vesolja sama rastejo kot listje na drevesu. Zrastejo iz nič. Ko je v daljni neskončnosti drevo v vesolju začelo rasti iz nič, in od takrat se je pojavilo veliko vesolj.
  Natasha se je zahihitala in iztegnila jezik ter pripomnila:
  - Vroče je! Lahko slečemo hlače?
  Victoria je podprla idejo:
  - To je odlična ideja!
  In vse tri dekleta so se soglasno znebile hlač in ostale v spodnjicah. In kakšna močna in mišičasta telesa imajo. Preprosto veličasten in akrobatski.
  Oksana je z veseljem zapela:
  - Ščurki imajo antene, dekle ima gole hlačke!
  Le Veronica je ostala z zavihanimi hlačami in oblečeno srajco. Odgovorila je očitajoče:
  - Ni dobro biti tako gol! Kaj če nas vidijo!
  Natasha se je zahihitala in odgovorila:
  - In naj celo vidijo! Rada navdušujem moške!
  Victoria se je zahihitala, stresla s skoraj golimi stegni in odgovorila:
  - Moški so smeti - samo izpad!
  In ko je z boso nogo udarila svežo gobo, je dodala:
  - Kako lepo je vzeti žrebca in ga zajahati!
  Oksana je z nasmehom pripomnila:
  - Ko te božajo, je lepo ... Sploh če so moški mladi, čedni ...
  Natasha je dekleta spomnila:
  - Ne pozabite, fanta smo ujeli. Čudovit otrok in zagotovo ima odlično popolnost preko svojih let!
  Victoria si je obliznila ustnice in s poželenjem v glasu rekla:
  - Super bi bilo to preveriti!
  Veronica je ogorčeno zalajala:
  - Kakšne grde reči praviš! Ne moreš se tako norčevati iz čustev ljudi! Še posebej, ko gre za nemščino, ampak fant!
  Oksana se je zahihitala in odgovorila:
  - Oprostite, ampak moje srce je tako umazano ...
  Natasha je takoj potrdila:
  - Nemci napredujejo, jaz pa želim sanjati o nečem dobrem! Na primer o fantih!
  Rdečelaska Victoria je z nasmehom predlagala:
  - In kaj, če res ujamete moške? Bilo je tako super!
  Veronika je ostro odgovorila:
  - Ženske so okrašene s skromnostjo, ne z arogantnim nadlegovanjem!
  Victoria je negativno zmajala z ognjeno glavo. Udarjala se je po bosih nogah in lajala:
  - Ne! Samo ni večjega užitka, da si sama izbere moškega in jo zvleče v posteljo. Rdečelaska hudička je stresla svoje bakreno rdeče kodre in nadaljevala. - To je to, da se poležavaš v grmovju zaradi užitka in ne gredo po hodniku.
  Veronica je strogo rekla:
  - Seks brez razloga je znak norca! - In dodal. - To je v nasprotju z normami komunistične morale!
  Victoria se ni strinjala:
  - Sam Lenin je rekel - žene bi morale biti skupne!
  Natasha se je zahihitala in pripomnila:
  - No, ne morem reči, da sem se tako vrgel na moške, a lepo je igrati aktivno vlogo! Če sami radi izbirate, za koga boste udarili! A pri nas do tega ne pride.
  Victoria je prikimala v znak strinjanja.
  - Ja, imamo samo dekleta ... Ampak lahko prideš čez ograjo! - Deklica je čivkala z velikim veseljem. - Fantje, fantje ... Naši fantje se vneto plazijo po trebuhu!
  Veronica je negativno zmajala z glavo.
  - Ne, Lenin tega ni nikoli rekel!
  Natasha je protestno vzkliknila:
  - Ne, ravno to je rekel Vladimir Iljič! V komunizmu bo vse skupno, tudi žene!
  Victoria se je zahihitala in zamrmrala:
  - Ženske so dobre ... Moški so še boljši! Eh, da bi te ujeli, da bi te tam posilila cela četa.
  Dekleta so se v en glas zasmejala. In Victoria je, nasmejana, dodala:
  - In potem so ga pretepli s kundaki! In pete bi zažgali z mehkim plamenom in posuli s korbitom!
  Natasha je z boso nogo brcnila udarec in zakukala:
  - Pete so zadovoljne, ko jih tepejo z bambusom! Tu na Kitajskem so dekleta in fante pretepali s palicami po golih podplatih. In všeč jim je bilo!
  Victoria je z veseljem zapela:
  - Kakšno mučenje v Hollywoodu! Samo mačke, ne ljudje!
  Veronica je modro pripomnila:
  - Tukaj boste šli v pekel ... Mučili vas bodo in vaše pete ne bodo sežgale le z bambusom, ampak tudi z vročim železom!
  Nataša je pela in močno stisnula pesti:
  - Črni krokar pri sosednjih vratih!
  Victoria, ki je stresala svoje gole joške, s škrlatnimi bradavičkami, je nadaljevala:
  - Zibelka, lisice, raztrgana usta!
  Oksana, katere prsi so tudi gole in se tresejo z boki, je odgovorila:
  - Kolikokrat po boju moja glava!
  Veronica je podprla impulz in topotala z bosimi nogami:
  - Iz natrpanega sekalnega bloka sem letel kamor ...
  Natasha je besno zavpila in stresla gole prsi:
  - Kje je domovina! Naj grdo kričijo!
  Victoria je treščila in cvilila ter zvijala boke, komaj pokrite s prozornimi spodnjicami:
  - In všeč nam je, tudi če ni lepa!
  Oksana je siknila in trzala svoja gola zagorela kolena:
  - Zaupljivi barabi!
  Veronica je z vzdihom rekla:
  - Mi smo sovjetski mejni stražarji. In govorimo kot ograjne kurbe. Je to mogoče...
  Victoria je v odgovor zapela:
  - Hvala Stalin-vodja! Za neumne, prazne oči! Za to, da smo kot uš, ne moreš živeti!
  Natasha je rdečemu hudiču zagrozila s pestjo:
  - Nu, ti tako ne hrt! V posebnem delu boste!
  Victoria je samozavestno rekla:
  - Kmalu bodo Nemci prišli v Moskvo ... In že bodo Stalina vzeli v kletko!
  Oksana se je zahihitala in ugovarjala:
  Ali menite, da je izid vojne vnaprej pripravljen?
  Victoria je odgovorila precej resno:
  - Kako drugače? Hitler ima več kot polovico sveta pod okupacijo, plus Japonsko in njene kolonije. - Deklica je jezno potolkla po svoji ljubki, bosi nogi. - In nimamo niti dostojnih tankov! Serija KV je parodija na avtomobile. T-34 je očitno premajhen. Toda običajen rezervoar ni bil ustvarjen! In oklepne granate bodo slabše od nemških!
  Nataša je močno zavzdihnila in zagvrknila:
  - S tem se moramo strinjati! Aja, naši tanki so še tako nepopolni. Kaj pa KV? Ja, zlomijo se...
  Dekleta so utihnila in njihova igrivost je padla.
  Dejansko so že prve ure vojne pokazale, da T-34-76 nima popolnoma zanesljivega menjalnika, še bolj pa serije KV. In kar je slabo, težji kot je tank, šibkeje je prilagojen gibanju. In 200 mm čelni oklep ni dovolj, da bi držal granate niti 88 mm topa Panther-2 in ne E-50.
  Kot se je nepričakovano izkazalo, so nemški avtomobili red velikosti močnejši v čelnem oklepu in sposobnosti sprejemanja udarca. In sovjetska tehnologija očitno propada.
  Toda v resnični zgodovini so Nemci zmagali že v prvih urah in dneh. Vendar niso imeli takšnega števila tankov in letal ter strašnih reaktivnih letal. In ni bilo avtomobilov, težjih od dvaindvajset ton. Na splošno so se Nemci v enainštiridesetem letu izkazali za presenetljivo šibke. In hkrati je bilo čudno premagati močnejšega nasprotnika. In zdaj? Vsi aduti nacistov: bojne izkušnje, boljša mobilnost čet, sposobnost vdora v obrambo - so se okrepili. In Fuhrer ni tri in pol tisoč lahkih in težkih tankov, ampak desetine tisoč težkih. In reaktivno letalo, ki mu načeloma propeler ni tekmec.
  In Rdeča armada je še vedno bolje izurjena za napad kot za obrambo. In naučili so vojake premagati sovražnika na svojem ozemlju in ne braniti svojega. Seveda so se nekatere stvari izboljšale. Molotovska linija je bila dokončana. To je že plus. Obrambna linija je v inženirskem smislu veliko močnejša kot v enainštiridesetem letu.
  Poleg tega so čete še vedno bolje mobilizirane kot v resnični zgodovini. In pripravljeni odbiti udarec. A še vedno treningi v obrambi niso zelo dobri. Duh ni preveč žaljiv. Letalstvo odkrito mine. In raven usposobljenosti pilotov se ne more primerjati z nemško. Toda Fritz ima tako ogromno izkušnjo.
  Razmerje moči je veliko slabše kot v enainštiridesetem letu. Potem je imela ZSSR štirikrat več tankov in letal in je še vedno padla. In zdaj? Zdaj so Nemci v prednosti v kakovosti in količini. Še več, pri tankih je kakovost oh, kako opazna na strani nacistov. Ja, in letalstvo tudi.
  Morda so zato štiri dekleta tako pesimistična.
  Bojevniki sploh ne začnejo.
  Nataša, ko je stopila na korenine dreves in čutila mravljinčenje v bosih nogah, je opazila:
  - Pokazali smo hrbet sovražnikom! Ali pa bi bilo morda bolje vstati in dostojno umreti!
  Victoria je zmajevala z rdečo glavo.
  Kaj bo spremenila naša smrt? Samo nacisti se bodo hvalili z novo zmago!
  Veronica se je strinjala:
  - Prav! Naša smrt bo le dodala fašistične lovorike! In morali bi dobiti najnovejše orožje in se boriti z nacisti.
  Oksana je skeptično pripomnila:
  - Ampak kot? Proti E-50, brez orožja!
  Dekleta so utihnila ... In res, kakšen tank je E-50? Stroj z gosto postavitvijo, pod dva metra in velikimi koti naklona oklepa. Nekakšna popolnost tankogradnje.
  Nova generacija strojev s hidravličnim stabilizatorjem pištole. In oklep je nagnjen in boki, in čelo, in krma. Tip počepa. Načeloma je šibka točka dno trupa, če prideš med valje. A tudi to je treba vedeti. Poleg tega Nemci visijo na gosenicah in zaslonih - kar daje dvojno zaščito.
  Tako je Fritz dobil optimalen tank, ki ga SU-100, še vedno redka samohodna puška, ni mogel sprejeti.
  Med obstreljevanjem sovjetskih položajev so bili uporabljeni plinski topovi in bombniki.
  Toda zdaj so dekleta preletela jurišna letala. Očitno so grozili, da bodo lepotce pokopali.
  Če bi jih le lahko videli, seveda.
  Natasha je razkrila obraz in rekla:
  - Vse smo prasice - Fuhrer ni kul!
  In spet je poslala nasmeh proti nacistom.
  Victoria je logično in duhovito pripomnila:
  - On ni prvi borec, niti drugi ne!
  Oksana je resno opozorila:
  - "Panther" -2 na krovu je povsem mogoče vzeti. Pod rahlim naklonom ima le 82 mm oklepa. Za nas ne bo problem!
  Veronica se je zahihitala in predlagala:
  - Mogoče lahko naredimo tak rezervoar ...
  Dekleta sta hodila več ur brez ustavljanja. Čas je minil čez poldne. Lahko se ustavite in jeste. Ljudje v ZSSR niso živeli prelahko, vendar so se razmere v gospodarstvu izboljšale. Nekaj blaga je bilo prodano po zelo nizkih cenah, nekaj po visokih komercialnih cenah.
  Tretja petletka 1938-1942 je bila formalno celo preveč izpolnjena. To pa je bilo doseženo s podaljševanjem dolžine delovnika in drakonskimi kaznimi za odsotnost. Še toliko bolj formalno sta bila prva dva petletnika preizpolnjena, v resnici pa ni tako. Visoka stopnja inflacije je omogočila manipuliranje s statistiko.
  Toda država se je razvila precej hitro. Morda ne tako hitro kot po uradni statistiki, a ... Številke so rasle. Gradile so se tovarne, povečala se je proizvodnja predvsem v strojništvu. Povečana gred in orožje.
  Stalinu je uspelo ustvariti močno industrijo, a je Fuhrer zmagal preveč in z njim se ni bilo mogoče spopasti. Izkazalo se je, da so viri popolnoma neprimerljivi.
  Toda v ZSSR so že proizvajali dobro enolončnico. In dekleta so ga z veseljem jedla, skupaj s čebulo in kruhom.
  Natasha je jezno pripomnila, žveči meso:
  - No, zakaj Fuhrer še ni šel na Japonsko! In pridite k nam!
  Victoria, ki je z boso nogo močno udarila po zarivi, je odgovorila:
  - Neumnost nepregledna!
  Oksana je predlagala:
  - Mislim, da nas Fritz podcenjujejo! Toda v resnici moramo ves ta Hitlerjev tropar raztrgati na koščke!
  Veronica je z vzdihom rekla:
  - Nismo imeli sreče ... Čeprav bi se vojna lahko začela v enainštiridesetem. To so bile takrat govorice!
  Victoria je prikimala v znak strinjanja in stresla svoja gola prsa ter siknila:
  - Verjetno je tako! Toda očitno sta Jugoslavija in uspehi Britanije proti Italiji zmedli Hitlerjeve načrte. Toda v resnici je to celo koristilo Fritzu.
  Natasha je z golimi prsti gracioznih nog stisnila mravljo in prikimala v znak strinjanja:
  - Vsekakor! V enainštiridesetem letu bi bil Tretji rajh brez težkih tankov in raketnega topništva za nas popolnoma varen. Upali bi si ga ... In tako je Fritz dvignil letvico.
  Deklica je močno zavzdihnila.
  Victoria je pogledala Natašo. Na njene gole, prožne oprsje in misel: "pa kakšna lepotica," kako super bi jo bilo božati. Ampak tega ni povedala na glas - res je nespodobno.
  Veronica je logično pripomnila:
  - Zgodovina nima konjunktivnega razpoloženja ... Toda na splošno bi bilo bolje, da bi udarili v štiridesetem letu, ko so nacisti napredovali na Francijo. Potem se trenutek - bolj priročno ne zgodi!
  Victoria je zaničljivo zasmrla.
  - In prekinil pakt? Stalin se s tem ne bo strinjal! Dal je častno besedo, da ne bo napadel!
  Natasha se je zasmejala in pripomnila:
  - Oh, kako smo plemeniti!
  Dekleta so končala kruh, enolončnico in čebulo. Pili so kislo mleko iz bučk. Šli smo naprej.
  Njihove gole pete so bliskale, posivele od prahu.
  Nekje je brnelo motorje. Nemški tanki so se premikali. Med njimi je največji E-100. Speer je uspel zavrniti masivnejše primerke. Ampak res, zakaj tank potrebuje dva soda? Bolje je narediti dva rezervoarja lažja z različnimi sodi kot enega z dvema, vendar težka.
  E-100 tudi ni v proizvodnji, vendar ga je še vedno mogoče najti v seriji. Poleg tega ima Hitler rad tudi mastodonte in je ukazal ohraniti celotno serijo od E-5 do E-100.
  Precej masiven stroj E-75 s 128 mm in težo osemdeset ton. Poenoteno z E-50 v oklepu. Komaj najboljši model, praktično bo še slabši. "Kraljevski lev" z 210 mm topom, ki tehta sto ton.
  Dekleta so splezala na visok bor in opazovala tanke. "Kraljevski lev" zahvaljujoč motorju 1800 konjskih moči, precej močan mastodont in okreten. E-100 je opremljen tudi z zmogljivim motorjem. Premika se tudi Šturmlev z močnim 500-milimetrskim izstrelkom raket. Je eden najučinkovitejših prebojnih strojev.
  Sama usoda tanka Lev je bila dvoumna. Pojavil se je pred "Panterjem" in se uspel boriti na Švedskem, v Švici in med pristankom v sami Veliki Britaniji.
  Hitler je osvojil tako Švico kot Švedsko, Španiji in Portugalski naložil zasužnjevalne sporazume. Ti so bili prisiljeni opustiti svojo nacionalno valuto in sprejeti znamko. Tako pade pod vpliv nemškega kapitala.
  Tank "Lion" naj bi bil uporabljen proti Ameriki. Toda pretežek avto, s premalo hitro streljajočo puško, vojski ni ustrezal. Prednost je imel naprednejši "Panther" -2. To vozilo je s svojim orožjem zadovoljilo vojsko, vozne zmogljivosti, predvsem pa čelni oklep, pa so več kot vredne. "Panther" -2 je postal tank zmage v vojni z ZDA. In "Lion" je bil uporabljen izjemno redko. Tudi "Tiger" ni bil zelo produktiven tank, ki je komaj imel čas, da bi zasvetil v bitkah konec dvainštiridesetega leta. In "Tiger" -2 je zastarel in se komajda pojavi. Posodobljeni "Panther" -2 s težo petdeset ton ni bil slabši od "Tigra" -2 v zaščiti in oborožitvi in je bil boljši v voznih lastnostih z osemnajst ton manjšo težo.
  Bojna praksa je pokazala, da je "Panther" -2 v bojnih lastnostih bistveno boljši od "Shermana", saj ta avto udari z dolge razdalje, do tri kilometre in pol, in je praktično neprebojen v čelo in le na blizu. doseg je ranljiv na strani. In to še zdaleč ne velja za vse modele Sherman.
  Amerika je izgubila proti nemškim reaktivnim letalom in Pantherjem, pa tudi pred prejšnjim E-25 - edinstveno samohodno puško, visoko le en meter in pol.
  ZDA so kapitulirale...
  TRETJI DEL
  Natasha si je pobožala lastno jagodno bradavico. In z sijočim nasmehom je rekla:
  - Jaz ti! On, ona - skupaj vsa država!
  Victoria podpira:
  - Skupaj prijazna družina! Z eno besedo, sto tisoč nas je!
  Oksana se je zahihitala in, pokazala na mastodonte, pripomnila:
  - Tank "E" je zelo kratek in počep. Težko ga bo dobiti.
  Veronica je žalostno siknila:
  - Bog blagoslovi nas!
  Nataša se je zahihitala in čivkala:
  - V Ameriki za vso državo, v Ameriki za vso državo, v Ameriki za vso državo - možnosti so enake!
  Ognjena Victoria se hihiši in rjove:
  - Možnosti so enake za različne sloje družbe!
  In kako hočeš. In njeni zobje so lepi, kot kažejo.
  Oksana je komentirala:
  - Ko se bodo Nemci odtrgali, jim bo iz njihovih oskrbovalnih baz zelo hudo!
  Veronica se je zahihitala in predlagala:
  Nato molimo!
  Natasha je prezirljivo zasmrla in zmajala z glavo.
  - Ne! Smo komsomolci, kar pomeni, da smo ateisti!
  Victoria je agresivno opozorila:
  - In na splošno sem militantni ateist! In Boga ni - to je medicinsko dejstvo!
  Veronica je previdno pripomnila:
  Ampak tega ne moreš dokazati!
  Victoria je v odgovor agresivno zasvetlila s svojimi smaragdnimi očmi. In siknil z nasmehom:
  - Lahko! Če obstaja Bog, potem mora biti odgovoren. Pomeni skrb za ljudi. - Rdečelaska je z boso nogo agresivno udarila po borovem deblu. - Ali si je mogoče zamisliti fenomenalen kozmični um, ki ne bi skrbel za njegovo ustvarjanje!
  Natasha je takoj potrdila:
  - To je to! Konec koncev smo do Boga, kot so otroci do Očeta, in mu ni mar za nas!
  Veronica je previdno pripomnila:
  Toda tudi skrben oče svoje otroke kaznuje ...
  Natasha se je v odgovor nasmehnila.
  - Toda ne iznakazujte jih!
  Victoria je jezno pripomnila:
  - V tvojem Bogu so res čudne metode vzgoje! On je na primer vzel in utopil vse človeštvo in celo nedolžne živali. Postavlja se vprašanje, kakšne fašistične metode?
  Oksana je z nasmehom dodala:
  - In na splošno večne muke v peklu ... To je tudi očiten pretiravanje, saj nobena pravična metoda ne more opravičiti mučenja!
  Veronica je zmedeno razširila roke in z vzdihom rekla:
  - Tudi jaz mislim, da je Noetova poplava pretirana. Toda zemlja je bila napolnjena z grehom pred Božjimi očmi ...
  Victoria se je smejala:
  - Da, otroci so se začeli šaliti. Oče je vzel mitraljez in ustrelil tiste, ki so brbljali, pod travo pa je pustil le tiste, ki so sedeli tišje od vode. Rdečelaska je razkrila velike zobe. - Takšna je analogija!
  Veronica je skomignila z rameni in tiho rekla:
  - Nisem duhovnik, da bi odgovarjal na takšna vprašanja. Ampak mislim, da je Bog imel razloge za to.
  Victoria se je zahihitala in pripomnila:
  - Ja ... Z razlogom so padli brez razloga, le da so vse videli, kot da so izginili!
  Natasha je predlagala:
  - Mogoče je Sveto pismo samo judovska pravljica. Zakaj bi morali verjeti vanj?
  Oksana je izrazila svoje mnenje:
  - V vsakem primeru morate ohraniti svojo čast. In ne računajte preveč na posmrtni raj!
  Victoria se je zahihitala in pripomnila:
  - Ja... Duhovniki radi pripovedujejo zgodbe! In ne preveč privlačna!
  Veronica je tiho pripomnila:
  - Toda Jezus Kristus je precej privlačna podoba!
  Victoria se je nasmehnila in zmajala z glavo.
  - Ne bi se poročil s takšnim pacifistom!
  Natasha se je zahihitala in pripomnila:
  - Ja, človek se mora postaviti zase ... In kaj uči Sveto pismo? Udarili so te po desnem licu - obrni levo!
  Veronica je hotela povedati, a ji je bilo očitno nerodno. In potem ga je Victoria vstavila:
  - Res čudna morala. Ali nas Bog uči ljubiti sovražnike, ali pa utopi vse človeštvo naenkrat. In kako je to mogoče razložiti?
  Nataša si je odgovorila:
  - Mislim, da so Sveto pismo napisali nadarjeni vizionarji!
  Veronica je temu odločno ugovarjala:
  - Kdo izgleda kot ... Toda drugače kot obstoj Boga je nemogoče razložiti videz Vesolja. - Potem se je deklica razveselila. Svojo golo, izklesano nogo je tekla po lubju in nadaljevala. - Karkoli že kdo reče, vendar je nemogoče najti ali izumiti bolj prepričljivo različico nastanka vesolja, razen tega, kako ga je ustvaril Bog!
  Natasha je skomignila z rameni in vprašala:
  - In glavni vzrok za pojav Boga?
  Veronica je vzdihnila in izgubila zaupanje odgovorila:
  - To je že aksiom ... Z vero je treba sprejeti, da Bog obstaja. In da obstaja večno in nima prvega vzroka.
  Natasha je negativno zmajala z glavo.
  - Sprejeti z vero predvečnost Boga? Lahko pa ponudim, da z vero sprejmem večnost vesolja, vendar brez Vsemogočnega ...
  Veronica je logično pripomnila:
  - Izgleda kot alogizem. Kako je ta večna zadeva in od kod je prišla?
  Victoria je takoj odvrnila:
  - In kaj je logično - Bog je večen ... In od kod je prišel!? Vse bolj takoj vsemogočen in vseved?
  Veronica je z obupom odgovorila:
  - Vedno je obstajal ... Z vero sprejemamo! In kako je to mogoče - nerazumljivo!
  Natasha je pripomnila:
  "Resnično, tukaj smo enakopravni. Zadeva je morala nekako nastati. In zgodi se nepredstavljivo. - Deklica se je nasmehnila in samozavestno opazila. - Še vedno pa ostaja odprto vprašanje, zakaj je toliko zla na zemlji.
  Vojna se je nadaljevala in nacisti so vse globlje vstopali v sovjetske dežele. In dosegli so velik uspeh. In bolj napredna in močnejša oprema kot Rdeča armada.
  In močni udarci so prizadeli Rdečo armado z vzhoda. Japonske ne smemo zanemariti.
  Strašen udarec je padel na miren Vladivostok (na Daljnem vzhodu vojno stanje ni bilo uvedeno). Večina ladij pacifiške flote je bila razorožena v pristaniščih, veliko mornarjev je bilo premeščeno tudi na zahodno fronto. Po eni strani so bili napadi Dežele vzhajajočega sonca pričakovani, v praksi pa se je izkazalo, da niso pričakovani. General Yamamoto je stavil na hkratni udar z vsemi silami, ki jih je bilo mogoče uporabiti. Amerika, ki je bila razmeroma hitro poražena, ni imela časa potopiti velike večine japonske mornarice, bojne ladje so predstavljale še posebej močno moč.
  Kapitan prvega ranga Vasilčikov je ravno ob tej predzorni uri igral karte z drugimi častniki flote. Fantje so bili še precej mladi, pustili so jih tukaj, da bi poskrbeli, da ladje niso popolnoma zgnile. Vasilčikov je bil edini, ki je zavohal smodnik, iz Leningrada so ga premestili zaradi potrebe po zdravljenju zaradi hude pljučnice, pobrane v zelo oblačnem mestu. Kapitan prvega ranga ali če je bil premeščen v kopenske sile, polkovnik, je užival v tišini Vladivostoka, njegovih cvetočih ulicah. Zima je minila, april je minil z veseljem, bilo je čudovito, toplo, junij ni bil v sredini, ampak v tropskem pasu. Policisti so malo spili, dobra vodka v morski trgovini je po današnjih merilih (predvojna inflacija je depreciirala rubelj) skoraj cenejša od mleka.
  Razpoloženje pa je pokvarila novica, da naslednja karavana z ameriško enolončnico ne bo prišla, zaradi česar se je prigrizek podražil, namesto nežne teksaške teletine pa smo morali jesti že tako dolgočasno ribo s kislimi kumaricami. . Častniki so večkrat poskušali prevesti pogovor na temo vojne in prosili za pogovor o določenih bitkah, vendar je Vasilčikov molčal in je pogovor preusmeril na stran. Končno, ko so ga končno dobili, je zalajal:
  - Poslali vas bodo na fronto, da boste prepoznali Kuz'kinovo mamo. Razumite, da smodnik ne diši po parfumu, ampak po truplih!
  Zelo mlad pomorski poročnik (pravkar je prejel epolete, po pol leta študija, v katerega je vstopil takoj iz šole) je skočil:
  - Tega pogrešamo! Ženske! Lepa ženska! Zakaj sedimo sami, saj je mesto polno osamljenih deklet.
  Fantje so navijali:
  - Seveda, pojdimo iskat dekleta.
  Policist je zapel romanco:
  - Kako dobro je ležati na travi in kako okusno je jesti! Uredite preureditev v kopalnici in pokličite mlada dekleta!
  Vasilčikov je zakričal divji mladini:
  - Zunaj je policijska ura in dekleta po trdem delu spijo! Ni vsakdo srečen, da bi dobil tako lopovsko mesto, blažen, ko se znoj in kri vlivata naokoli.
  Policist je dražil:
  - Smodnik ne diši po žganju, ampak po truplih, samo za častnike imajo poveljniki plinske maske s filtrom!
  Vasilčikov se je namrščil.
  - Filozof! Tipična Spinoza, ostane se le naučiti, kako potegniti sprožilec z jezikom! In bo: pah! dimlje! dimlje!
  Policisti so se smejali, celo okna so se začela tresti. Vasilčikov je dodal:
  - Vaš jezik je odličen, ko je um vašega nasprotnika majhen!
  Nižji častnik je zamrmral:
  "Dost tega, gremo na pijačo!"
  Ostali borci so zavpili:
  - Tako je, nalij! Do zore bomo seveda imeli dovolj vodke, a tudi prigrizkov bo dovolj!
  In ognjena voda se je vlila v kozarce! Ja, tako je začelo vreti in se peniti, zvenele so nespodobne, nespodobne pesmi.
  Vrata so se nenadoma odprla in zdelo se je, da je sobo razstrelil orkan. Visoka ognjevita deklica je skočila do častnikov in z vso močjo razbila opečni zid z nedokončano steklenico vodke. Deklica je zavpila:
  - Alkoholiki in nesramni! Cela država dela ali se bori, ti si blažen kot prašiči. Pozabil na vest in čast! Nič čudnega, da je Lenin rekel: pijanost je najhujša od vseh razvad, njena posebna destruktivnost v javnosti!
  Mlajši častnik je bil že precej pijan, oči so mu mežile in je zakričal nazaj in zgrabil prazno steklenico:
  - Prasica, pojdi od tod! Zdaj bom!
  Deklica je na kratko udarila s prstom škornja pod koleno. Udarec se je zdel lahek, brez obsega, a mladenič je zavpil in potonil. Steklenica je padla in se zlomila. Vsi so zadihali, Vasilčikov je vzkliknil:
  - Da, to so znaki Ane Vedmakove, as pilota v Španiji in na Finskem. Ima legendarne lase, barve ognja! Dobrodošli, vodja eskadrilje...
  Čarovnik je prikimal.
  - Še vedno sem v činu majorja, prvi as pilot pa je podelil zvezdo heroja ZSSR. Pravkar je prispela s svojim lovcem MIG-5. Medtem ko je preostali del eskadrilje na vzhodni fronti. Dobil sem navodila... No, te se ne tiče, da sem dobil navodila. V vsakem primeru potrebujem vaš rušilec, da takoj dvigne ameriško zastavo in odide na morje.
  Vasilčikov je bil presenečen:
  - Zakaj naše?
  Čarovnikove zelene oči so bliskale.
  - Ker je ta avto narejen v ZDA. Dostavljeno vam je bilo pod Lend-Lease, nato pa sledite samo mojim naročilom.
  Vasilčikov je naredil grimaso:
  - Polkovnik uboga majorja in celo iz drugega oddelka. Imate avtoriteto.
  Vedmakova je držala dokument s pečatom NKVD in podpisom namestnika predsednika štaba in predsednika Sveta ljudskih komisarjev, vodje tajne policije - maršala Beria.
  - Razumem! In brez odlašanja me boš le ubogal! Kaj bo sicer, ne bom rekel: nisi star pet let!
  Vasilčikov se je priklonil:
  - Dobro! Uničevalec je na potezi, le v dveh urah je treba dvigniti mornarje iz vojašnice in odpluti.
  Vedmakova je mladega častnika prijela za lase, bila je za glavo višja od njega in očitno močnejša:
  - Kakšen lopar in pijanec! Zakaj imaš tako razpuščeno ekipo! Ta tip je bolj podoben kabinskemu dečku kot častniku. Mogoče za začetek dobro napihni, da pride ves hmelj ven.
  Vasilčikov je bil v zadregi:
  - To je Pasha Kolobkov. Na tečaje so ga poslali neposredno iz Suvorovske šole po skrajšanem programu. Je še kar fant, čez dva meseca ima njegov rojstni dan šestnajst let.
  Čarovnik je naredil grimaso:
  - Vau! Pri petnajstih in že častnik! To je tisto, kar naredi pospešek! In nisem vedel, da mleka že dobivajo naslove.
  Vasilčikov je skomignil z rameni.
  - Na komunistični fronti otroci zgodaj odrastejo! Poleg tega se mu je zgodila zgodba, kot da je napisal najboljšo zgodbo o fantastični obrambi Moskve, in Žukov je to opazil in mu svetoval, naj dečka premesti iz kadetov v častnike.
  Čarovnik je izboljšal:
  - Dobro! Saj ni hudo, da ni norec, ampak ne pije več! Voham, nos pa mi je kot pes, takoj pod razsodiščem! Pravzaprav boste plačali za to. Že moški srednjih let, a sam.
  Vasilčikov je zakašljal:
  - Pravzaprav sem star dvaintrideset let, vendar sem bil že šestkrat ranjen v Španiji in na Finskem, tako da se zdim star ...
  Vedmakova je hotela nekaj povedati v odgovor, ko je nenadoma pošastno rjovenje prekinilo predzorno tišino. Kot da bi padali težki balvani z neba, okensko steklo je naenkrat počilo. Delci toče so udarjali po mizi in celo pristali na rokah in obrazih pijanih častnikov. Čarovnik je zavpil:
  - Vsi takoj ven.
  Vasilkov je v odgovor zavpil tako močno, da si je skoraj pretrgal glasilke:
  - To so dvanajstpalčne školjke! Zdi se, da so japonske bojne ladje na lovu, to pomeni.
  Vedmakova je jezna s škornjem udarila v steno:
  - Začelo se je, a ne tako, kot smo načrtovali! Sploh ne! Prekleto, eskadrilo moramo takoj odpeljati na morje in potopiti floto države ozkih opic.
  Vasilčikov je zamrmral:
  - Orožje je samo na mojem rušilcu in na nekaj majhnih koritih. Nimamo niti odgovora.
  Vedmakova je pokazala pest:
  - No, moral bi imeti obalno topništvo! Navsezadnje vsi niso bili poslani na zahodno fronto, pa tudi letalstvo. Navsezadnje se o tem, da lahko Japonska vsak trenutek vstopi v vojno, govori že leta.
  Vasilkov je hotel nekaj povedati, pa je spet zašumelo, deževali so drobci. Zajokala je sirena in opozorila na prihod letala. Vasilčikov je vstal in zavpil nad ropotom čarovnika:
  - Imamo letalstvo in obalne baterije, tudi če niso v kompletu, so na voljo. odgovorimo!
  Pilot je zarenčal, ko je tekla po ulicah:
  - Samo stekel bi do svojega borca in posadil bom te Japonce, ne bo dovolj. Še vedno bodo plačali za Tsushimo in Muden.
  Vasilčikov se je strinjal:
  - Ja, plačali bodo! Ja, tudi z odstotkom!
  Zaslišale so se eksplozije in prepozno cvrčanje protiletalskih pušk. Na splošno je bila večina zračne obrambe Vladivostoka odstranjena že v enainštiridesetem letu, da bi okrepili obrambo Moskve (pričakovano je bilo, da bo Hitler udaril, a je potem minilo!), Tako da je več točk komarjev Zdi se, da hiša države vzhajajočega sonca takšnemu "hrupu" ni posvečala veliko pozornosti. Japonski potapljaški bombniki so s prodornim vriskom odvrgli spomladanska "darila". Udarec je bil zadat tako mestu kot floti. Japonska letala niso prevelika, ampak okretna, bojne ladje pa so, nasprotno, zajetne. Američanom je doslej uspelo potopiti le dve takšni lepotci, preživeli pa so skupaj s križarkami uničevali obalo. Močno je spominjal na zlobni napad Dežele vzhajajočega sonca 27. januarja 1904. Šele takrat ni bilo letalstva.
  Vasilčikov je čutil, da se duši zaradi teka. Ni nadčlovek, ampak preprost človek z obolelimi pljuči, ujet v težkem položaju. In v Vedmakovi ga ni veliko prehitela. Sprašujem se, koliko je stara, komaj več kot trideset, njene prsi so velike, ramena pa široka kot pri moškem.
  Vedmakova se je nenadoma obrnila in zamahnila z roko:
  - Ne beži stari, sledi me! - Zavpila je s tako silo, da ji je zvočni val kar zadel ušesa. - Čim prej odpeljite rušilec v morje.
  V bližini so zaropotale eksplozije, deževali so naplavine, ena od njih je padla neposredno na Vedmakovo, ona pa jo je mehansko ujela z rokami. Pilot se je počutil kot vratar, ki je uspešno osvojil enajstmetrovko, delček je bil okrogel, topel in je bil videti kot žoga. Anna je nenadoma začutila, da ji po rokah teče nekaj tekočine. Deklica je pogledala delček, nato pa ji je celo njenemu železnemu bojevniku, utrjenemu v treh letih vojne (skupaj s Španci), prišla slabost do grla. V rokah je imela otroško glavo. Uboga punca (to se vidi iz kratkih pujskov, z izdolbenimi očmi. Vedmakova je previdno položila glavo na razpokan asfalt in prečkala:
  - Nisi imel časa grešiti, ne živeti! Vendar ni večjega grešnika od Boga, zato ni večjega greha od brezbrižnosti do trpljenja otrok.
  Spet rjovenje in drobci, eden je deklico udaril v škorenj in opraskal kožo. Vedmakova se je že želela obrniti in čim hitreje prihiteti do vzletno-pristajalne steze, kjer je njen MIG potrpežljivo čakal agresivno hosteso, a ...
  Bojevnikov pogled je oster kot rezilo bodala zaznal neznosno grimaso bolečine na obrazu kapitana prvega ranga Vasilčikova, ko je njegov zgornji del odtrganega telesa priletel navzgor, ki ga je vrgel udarni val. Deklica se je komaj izognila drobcu. Nekoč si je že nekako zataknila lice, tudi med zračno bitko v Španiji. Posledično je ostala globoka brazgotina, ki je dolgo časa pokvarila njen videz. Res je, v Sibiriji so jo seznanili z enim zelo močnim čarovnikom, ki mu je s pomočjo mazil in priklica duhov uspelo zaceliti, kot da ga nikoli ni bilo, to rano in še nekaj. Za to mu je Vedmakova dala svojo nedolžnost, saj je poznala ženske radosti. Po tem je deklica ujela najmanjšo priložnost, da bi ugriznila ljubezensko srečo z moškim, kar je bilo v svetoljubnih sovjetskih časih zelo težko narediti, tudi s svojo satansko lepoto in sposobnostjo skušnjave. Bistvo seveda ni toliko v tem, da bi človeka prepričali, ampak v tem, da organizator zabave za to ne izve. In goljufov vseh pasem je toliko, da jih cukač, na njuškar in cinkar, vozi naprej. Torej ne boste zares pospešili, če vam je kariera draga. Toda pred približno štirimi meseci, ko je bila nagrajena z zvezdo junaka, za petindvajseto zapored sestreljeno fašistično letalo: srečala se je v Beriji. In v celotni sovjetski eliti ni bilo večjega ženskarja od vodje tajne in odkrite policije.
  Vedmakova je tekla kot vzletno-pristajalna steza. Še več, kar se ji redko zgodi, je pomešala ulico v neznanem mestu, zaradi česar je le povečala razdaljo.
  Pilot je pobegnil in se spomnil: Beria je bila iznajdljiva v postelji, ne pa njenega okusa, plešast, trebuh, ne Apollo. Zato nikoli ni postal njen ljubimec. Na splošno so govorice, da je Beria posilil ženske, očitno pretiravanje. Če so mu rekli odločen ne, se drugi mož Rdečega cesarstva praviloma ni zatekel k prisili. Čeprav si kdo od deklet upa reči ne takšni pošasti? Krvnik Rusije številka ena!
  Toda tu je postala zaupnica Lavrentyja Palycha. Na splošno je postala ena prvih prostovoljk, ki se je borila v Španiji. Pravzaprav je v tej državljanski vojni sodelovalo le malo sovjetskih pilotov. Zdi se, da si Stalin sam ni posebej želel zmage socialistov. In kar je logično, v Franciji so zmagali socialisti, na videz levičarji, odnosi z ZSSR pa so se le poslabšali. A hkrati glede na to, da je Franco fašist in meščan, ljudska vlada Španije pa se zdi levičarska, je bilo nemogoče popolnoma prezreti prošnje za pomoč. Da, sovjetski piloti so morali pridobiti izkušnje, preizkusiti novo opremo. Sprva je vojna potekala z različnim uspehom, nato pa je Francovi vojski s podporo italijanskih in nemških enot uspelo zavzeti Katalonijo. Bitka v zraku je bila sprva enakovredna, potem pa se je pojavil slavni Messerschmitt. V prvi zračni bitki je Vedmakova občutila moč tega letala v primerjavi z IL-16. Zlasti hitrost, razlika sto kilometrov na uro, je fašističnim pilotom omogočila, da so sami izbrali, kje, kako in kdaj se bodo pridružili bitki. Drugič, oborožitev 20 mm zračnega topa je lahko na dolgi razdalji sestrelila vezan les IL-16, medtem ko je ME-109, ki je imel neprebojni čelni oklep, držal strele iz 9,6 mm mitraljeza sovjetskega borca. Zato je bilo treba, da bi uničili Messerja, napadati od zadaj, ali če ste imeli veliko srečo, da ste prišli v motor ali opazovalno steklo. Poudariti je treba, da so imeli Nemci tudi veliko boljšo komunikacijo in delovali bolj usklajeno. Vedmakova je bila dvakrat sestreljena, tretjič pa je bila huje ranjena in ujeta. Takrat so bili hudi časi, a ker je bila vojna že izgubljena, je padel Madrid, je Hitler v znak dobre volje in načrtovanja zavezništva s Stalinom ukazal vrnitev sovjetskih ujetnikov v domovino. Vedmakova je v ujetništvu preživela le mesec dni, bila je nameščena v bolnišnico za častnike, dobro hranjena in oskrbovana. Nihče ni tepel ali posiljeval, morda so se nacisti in frankovski režim skušali vsemu svetu pokazati kot humanisti v nasprotju s krvavim tiranom: Stalinom! Toda po vrnitvi v domovino je od vseh nekdanjih vojnih ujetnikov ostala na prostosti le ena Vedmakova.
  Res je, da so ji odvzeli ukaz za edinega sestreljenega italijanskega borca. Toda ostala je v vojski in celo sodelovala v vojni s Finsko. Država Suomi je imela v svoji floti letal le 118 zastarelih vezanih plošč. Deklica skoraj ni sodelovala v zračnih bojih, bolj se je ukvarjala z izvidništvom, prejela je naročilo, zdi se eno monoplano, kljub temu je sestrelila, vendar se ni štelo.
  Čarovnik je nenadoma vrinil v ogenj. Zbombardirana mestna bolnišnica je gorela. Slika je resnično apokaliptična, ženske, otroci in starci pa živijo. Tu je dojenček padel naravnost v ogenj, naokoli pa je bilo strašno tuljenje in stokanje.
  Vedmakova je v glavi začutila trobente nadangelov in se vrgla v ogenj. Ognjeni jeziki so lizali dekličine gole roke in odprt obraz, a pilot se je premaknil tako hitro, da ji je uspelo zgrabiti otroka in ga izvleči iz objema uničenja.
  Deklica je skočila ven, čutila je le rahlo srbenje na koži in pogledala otroka. Aja, bilo je prepozno, deček se je zadušil, v pljuča potegnil plamene, opekline na okroglem obrazu. Takšni raztrgani mehurji na koži so mehkejši od brsti marjetice. Čarovnik je zavpil:
  - Tukaj je človeški kaos!
  S škornjem je udarila v kup smeti, nakar je odhitela na pomoč, koga bi še lahko rešili. Bilo je kot kobra, ki pleše med plinskimi gorilniki, deklica se je zelo nenavadno zvijala in plesala. Ožgala se je, stopili so se ji škornji, zoglenela tunika, a še naprej se je trmasto borila za vsako solzico otroka, za vsak utrip majhnega srca, za vsako krhko življenje, a tako potrebno za državo! Škornji so razpadli in zdaj je deklica plesala skozi ognjene vihre s svojimi golimi, očarljivimi nogami. Bila je mučenka, a ne samo redovnica, ki se muči s postomi in bičem, kar ne koristi ne Bogu ne ljudem, mučenka, ki rešuje specifična življenja. Noge pilotke so bile prekrite s plastjo majhnih mehurčkov, a so se od bolečine premikale še hitreje in natančneje.
  Kapitan zdravstvene službe je iz torbe vzel velike škornje in ji zavpil:
  - Vzemite jih, hitro jih oblecite! Tako pohabljen boš.
  Pilot je takoj odgovoril:
  - Bolje je postati fizično invalid kot moralno biti čudak! Niti sekunde zase, vse za fronto, vse za zmago!
  Kapitan zdravstvene službe je odgovoril:
  - To je pravi sovjetski človek!
  Čarovnica je prekletela:
  - In česa si vreden reševanja ljudi!
  Kapitan je vzdihnil.
  - Namesto nog imam proteze!
  Vedmakova je izvlekla drugo dekle z napol ožganim obrazom in nezavestno zavpila:
  Kako krut je Bog!
  Kapitan je skomignil z rameni.
  Ni Bog kriv, ampak ljudje!
  Vedmakova je ugovarjala:
  - To je isto kot reči - niso krivi starši, ampak otroci!
  Kapitan je hotel nekaj povedati, a so mu oblaki dima zašli v grlo in jezno je zakašljal.
  Bosonogo dekle je zavpilo:
  - Čarovnica sem in lepšega poklica ni!
  In z golo peto je nadaljevala:
  - Adolf naj bodo pozdravi in šopek v zlobni krsti!
  Bikini bojevnice so nadaljevale napredovanje. Nacisti so obšli Brestsko trdnjavo in zamašili kotel. Tank E-50, ki se premika v vzhodni smeri.
  Gerda je navdušeno zapela:
  - Tako kul dekle sem! Vse sovražnike lomim kot ledene ... In na mrazu, bos, pogumno, da se mi celo iskrice izpod nog!
  Charlotte se je zahihitala, udarila štiriintrideseto v telo in navdušeno vzkliknila:
  - Ni razloga za dvom o domovini! Bojevniki so močnejši od moških!
  Christina je tudi z boso nogo pritisnila na gumb in je besno izdala in izbila sovjetski top. Torej je celo prtljažnik odletel:
  - Dohodki so visoki kot gorski vrhovi!
  Magda je streljala enega za drugim. V zadnji modifikaciji je bil 105 mm in smrtonosen, bil je precej hitrostrelen, izstrelil je deset strelov na minuto.
  Deklica je stisnila gole prste in zašepetala:
  - Odstotek v vrsti prihodnosti dane ...
  Gerda je udarila po sovjetskem tanku, zdrobila oklep in zavpila:
  - Sami boste videli!
  Tolkala je in Charlotte z golimi prsti na nogah z divjim, podivjanim rjovenjem:
  - Očetje nam je zdaj bližje!
  Tudi Christina je s prsti svojih golih zagorelih nog ustrelila in izdala:
  - Pozdravite sonce z nami!
  Magda je tudi tolkala in pritiskala na golo peto. Sovjetski top je razbila na plavajoče drobce in zapela:
  - Domovina je najmočnejša!
  In bojevniki bodo tulili kot bivoli v klavnici. Four ima zelo rad moške. Res jim pristaja. Zakaj ne? Tako lepi in agresivni so. In ljubeč. In človek je pes, samo vabi. In imeli boste vse, vključno z denarjem. In te ženske so fizično zelo močne. In moško popolnost prebavljajo z norim temperamentom. In nenehen užitek.
  Na moškega vam ni treba čakati celo leto - in vendar vas bo orgazem našel!
  Gerda ga je vzela in zarjovela, streljala na sovjetsko štiriintrideseto in podrla stolp:
  - Jaz sem pravi vitez uničenja!
  Christina je iztegnila jezik in grozeče zavpila:
  - In moj nasmeh je kot pri panterju!
  Charlotte je govorila agresivno, stresla pest in potiskala krmilno palico z golimi prsti.
  In pred nami so velike spremembe!
  Magda je čivkala in zavpila:
  - Mi smo utelešenje hetaere!
  Gerda se je nasmehnila in odgovorila:
  - Kako dobro je, ko te božajo roke čednih mladeničev!
  In deklica si je predstavljala, kako njene dlani kradejo jagodne bradavice. Res je tako čudovito. In žgečkljiva in razburljiva. In zelo lepo.
  Gerda je streljala na sovjetski SU-85. Trčila je z avtom in čivkala ter z bosimi nogami udarjala po oklepu:
  - Ah, hrastove dame, hrastove dame!
  Charlotte je agresivno potrdila, napihnila lica in stresla polne prsi.
  - Duba! Hrast! Duba dame!
  In kako bo vzel in se smejal ... Kot da bi zvonili. In njegov glas je tako sijoč.
  In njena žrtev je bila 76-milimetrska ruska puška. Orožje je precej arhaično.
  Christina se je zahihitala in zacvilila:
  - Rojal bom in zlomil!
  In z golimi prsti je usmerila tudi projektil v sovražnikov avto.
  Kako lepa je. Zlato in baker sta super!
  Magda je čisto zlata, saj z navdušenjem poje:
  - Hurdy-gurdy še vedno joče ...
  Nato je obrnila sovjetsko štiriintrideseto in nadaljevala z žalostnim petjem.
  - Ona je tujka v Berlinu!
  Gerda je v odgovor začivkala. Z golimi prsti je pritisnila na gumb krmilne palice in sestrelila sovjetsko havbico.
  - Berlin je prestolnica sveta!
  Charlotte je v odgovor zamomljala:
  - In London je glavno mesto Pariza!
  In žeblji na sovjetskem T-26. Stroj, čeprav ni velik, velja tudi za tank.
  Christina ga je vzela in oddala ter vrtela kolo z bosimi nogami:
  - In Pariz je glavno mesto Rima!
  Potem, takoj ko se zasmeji ... In s smaragdnimi očmi bo vrtal skozi vse bojevnike po vrsti. In se hkrati nasmehnejo in zablestijo z zobmi. Toda sploh, kako bo vzel in udaril na sovjetske tanke. Porušil bo polovico stolpa ob štiriintridesetih.
  In za njo ga bo Magda vzela in prižgala z granato. Se pravi projektil. Po podatkih SU-76. Že očitno zastarel avto, a še vedno na seznamu.
  In čivkala:
  - In Rim je glavno mesto Miamija!
  Res je smešno. Toda dekleta so se preveč zanesla. Niso opazili, kako je do njih priplazilo nekaj vojakov sovjetske vojske s svežnji protitankovskih granat in razstrelilo sledi. In kako bo trajalo in eksplodiralo. Valji so počili in E-50 je izgubil mobilnost.
  Moral sem popraviti svoj avto.
  ČETRTI DEL
  Bombardiranje je pojenjalo, vendar se je obstreljevanje nadaljevalo. Ladijske puške imajo dostojno zalogo granat, vendar je bil ogenj zdaj usmerjen bolj na razorožena sovjetska plovila. Yamamoto je razumel, da bo prevlada na morju za dolgo časa prenesla pobudo v tej vojni na Japonsko. In za izgradnjo ladij je postopek drag in dolg, čeprav je na primer podmornice morda lažje žigosati. To je seveda treba tudi upoštevati, vendar je pomembno, da strukturo zlomimo. Admiral Yamamoto, najmogočnejši mož Japonske po cesarju Hirohitu, se je počutil kot bog. Pravi bog, zato je religija države vzhajajočega sonca učila, da je najboljši način pobožanja vojaška spretnost! In zdaj bi lahko veliki poveljnik samovoljno mučil in razkrojil prostor okoli sebe.
  Nad Vladivostokom so dolgi kilometri gosti, črni oblaki dima, gorela so skladišča nafte in skladišča goriva. Stotine, na tisoče ljudi je požganih, hudiča, no, kako se potem ne počutiš kot bog, ki se je maščeval Rusom za stoletja ponižanja, velik narod se je prisiljen stiskati v nizu tako majhnih otokov v primerjavi z prostranstva Rusije. Zdaj ruska flota tone in za razliko od pristanišča Peru ne bodo zapustili niti enega plovila.
  Med bitko pri Khalkhin Golu je Yamamoto predlagal, da bi podoben udarec zadal Vladivostoku, za kar je bil izdelan podroben načrt. Toda Hitler je nepričakovano sklenil mir s Stalinom. Na splošno je idiot Hitler začel pokol Judov in s tem postavil proti sebi tako Poljsko kot zahodne države. In zakaj ga je potreboval? Ste želeli dobiti judovsko bogastvo? Toda bolje je bilo najprej postati svetovna sila, premagati ZSSR in morda potem druge države. Zahod je lažje zmagati zaradi dejstva, da je za njegovo miselnost veliko manj značilni fanatizem in nagnjenost k samožrtvovanju. Ali je znan vsaj en primer zaletavanja ameriških pilotov. Res je bilo nekaj trkov, a najverjetneje gre za nesrečo.
  Rusi so fanatični, kar je čudno, saj pravoslavna vera ne odobrava samomorov in sploh ne meni, da si je mogoče z orožjem zaslužiti pot v raj. Na splošno so Kristusovi nauki po njegovem mnenju izjemno neumni in nepraktični. He Yamamoto je prebral Sveto pismo in se čudil neumnosti ljudi, ki so imeli za takega pacifističnega Boga. Na primer, uči: udarijo te po desnem licu - obrni levo, prosijo za eno srajco - daj dve, ljubi svojega sovražnika! Samo duševno bolan človek lahko smatra Kristusa Boga. Takšna religija je dobra samo za sužnje, zavezane vazale. In morala je verjeti vsa Evropa in pol sveta.
  Res je, Jezusov nauk, kljub dejstvu, da zavrača načelo Stare zaveze, oko za oko in te uči ljubiti svoje sovražnike, Britancem ni preprečil, da bi osvojili tretjino celotnega planeta in ustvarili najobsežnejši imperij v zgodovini človeštva. In to kljub religioznosti Britanije, kjer je Bog omenjen celo v državni himni. Nenavadno je, da ameriški predsedniki prisegajo na Sveto pismo, a so kljub temu z bombami z napalmom bombardirali japonska mesta, pri čemer so žive zažgali na tisoče žensk in otrok. Poleg tega so pobijali civilno prebivalstvo, ne po naključju, ampak namerno, to je bila taktika teroriziranja civilnega prebivalstva: spodkopavanje človeških in gospodarskih virov.
  Toda Japonci sprva niso bombardirali ZDA, pred nemško invazijo, med celotno vojno se je prebil in ubil le en bombnik, le šest civilistov. Samurajem pripisujejo tudi posebno krutost. Navsezadnje bi se lahko Yamamoto po želji prebil z bombniki v ameriška mesta, zlasti po porazu flote Yankee blizu pristanišča Peru. Da, Evropejci so moralni barabe. Imajo sprevrženo razumevanje, vero, učenje in nedelovanje!
  Na Japonskem ni tako! Kar nas učijo, to tudi delamo. Bog ne reče, da bi obrnili drugo lice, vendar so njegovi služabniki namerno ubijali majhne otroke. Da, na splošno prepričanje, da je Bog en sam in vsemogočni, ne more biti resnično. Če bi bil sam, potem bi seveda skrbel, da ga ljudje častijo pravilno, v veri in resnici in da imajo en sam nauk. In tako vsak moli, kakor hoče, kar hoče. In svet je preveč grd in napačen, da bi ga ustvaril en sam Vsemogočni Bog. Navsezadnje si vsak odgovoren vladar najprej prizadeva za red in pravičnost. Želi, da so na prvem mestu močni, modri, plemeniti, pošteni, ostali pa se popravijo, rastejo telesno in duhovno ali ... Če pa je Bog vsemogočni in Stvarnik vesolja, potem ne bi ustvarjajo telesne in duševne čudake.
  Konec koncev, zakaj je cesar včasih prisiljen prenašati slabosti ljudi kot danost? Ker drugega izhoda ni, ne more čudakov v hipu spremeniti v čedne moške in strahopetec v drzne. Ampak če bi lahko, bi to takoj storil! Žal moram sprejeti, kar je, in se ukvarjati s človeškim materialom, ki sem ga prejel kot danost. Toda od koga ga je prejel, je drugo vprašanje. Da, in sam cesar ima slabosti: on je samo človek - stara se, bolan, razpadajoč. Čudno je, da božanski cesar pogosto živi manj kot navaden služabnik, ima manj orožnih veščin kot večina generalov in veliko vojakov. No, kaj je v njem od Vsemogočnega Boga. Ampak bela ni nič boljša! V vsej zgodovini Evrope ni bilo bolj strašnega in uspešnejšega osvajalca od Hitlerja. Ja, res je simbol vojaške sposobnosti belcev! In kljub temu največji poveljnik vseh časov in ljudstev ni mogel niti končati gimnazije, pridobiti srednješolsko izobrazbo, ki je na Japonskem obvezna!
  Poleg tega Hitlerja zaradi zdravstvenih razlogov niso sprejeli v vojsko. Nenavadno se je ta vnema kulta moči, vojni lev, izkazal za tako fizično šibkega, da ga tudi v Nemčiji, kjer je na vsaki postaji vojaška postojanka, niso vpoklicali kot zasebnika. Kako degradirana je Evropa.
  Vendar Stalin, še en najvidnejši politik našega časa, prav tako ni imel srednje izobrazbe, bil je le drobec. In zanimivo, tudi ni bil vpoklican v vojsko zaradi zdravstvenih razlogov. Zanimivo, naključja, dva zlonamerna sovražnika nista imela srednje izobrazbe, nista bila vpoklicana v vojaško službo zaradi zdravstvenih razlogov, imela očeta pijancev, Hitlerjev oče pa je sprva delal tudi kot čevljar!
  Tukaj je tako naključje, čudno, zlovešče. Göring, Hitlerjev uradni naslednik, ni tak. Je iz družine aristokratov, Goeringov prednik je bil namestnik dejanskega vladarja Nemčije Bismarcka. Zato Churchill: aristokrat, iz plemiške družine, in ameriški plutokrati, (predsednik Roosevelt ni nič drugega kot piš, z njim so hitro našli skupni jezik.
  Z njimi so želeli zamenjati Hitlerja, a se ni izšlo. Hitler jih je vse premagal! Goering je poslovnež, oligarh, aristokrat in pragmatik. Boljši od Hitlerja je sposoben združiti vse protiboljševiške in protiruske sile celega sveta. Amerika in Velika Britanija želita končati Rusijo, ne glede na vladajoči režim, a komunisti, ki zanikajo sam koncept zasebne lastnine, želijo tako močno končati. Fanatično je, da si celo zatiskajo oči pred pretirano krepitvijo Nemčije in da so sami prisiljeni vstopiti v Tretje rajh.
  Vendar je Nemčija geopolitični tekmec, vendar tekmec v okviru kapitalističnih in aristokratskih pravil igre, boljševiška Rusija pa je absolutno tuja in sovražna. Presenetljivo je celo, da je Churchill sam ponudil Stalinu pomoč, kljub vsemu njegovemu protikomunizmu, tradicionalnemu, angleškemu sovraštvu do Rusije.
  Že leta 1941 sem želel postaviti Stalinovo Rusijo proti Hitlerjevi Nemčiji. Boleče so ga Nemci stisnili. Konec koncev je Nemčija pod rdečimi bojni konj, vprežen v sovjetski voz, ZSSR pod rjavimi pa je večna partizanska cona. Navsezadnje se fanatični boljševiki ne bodo sprijaznili in bodo vodili dolgotrajno gverilsko vojno, ki bo tako izčrpala Tretji rajh, da bodo vse sanje o nadaljnji širitvi izginile kot mavrica po nevihti! Rusija pod Nemčijo, bolje kot Nemčija pod Rusijo! Če razumemo to, je jasno, zakaj sta Churchill in ZDA po vojaškem porazu in predaji tako hitro šla k zbliževanju s Tretjem rajhom.
  Yamamoto je pragmatik, bil je proti vojni z ZDA in Veliko Britanijo. Toda ta dva imperija sta sama provocirala Japonsko z uvedbo embarga na dobavo naftnih derivatov. Konec koncev, država vzhajajočega sonca nima svojih vodnjakov in številnih drugih surovin. Japonci so se pogajali, Američani so navijali vse bolj ponižujoče zahteve.
  Hkrati pa Jenki, ki so izzvali vojno, sploh niso poskrbeli za pripravo vojske in mornarice v bojno pripravljenost. Skušnjava se je izkazala za preveliko, še toliko bolj je bleščalo upanje, da bo Moskva tik pred padcem in Nemčija ter njeni zavezniki priskočijo na pomoč. Poleg tega je obstajalo upanje, da ZDA, ki so še vedno razmeroma demokratična država, močno odvisna od javnega mnenja, če se bo vojna zavlekla, ne bodo želele prelivati krvi na otoke drugih ljudi. Dejansko, zakaj bi navaden Američan na ulici s svojimi sorodniki dobival cinkove krste, če ne govorimo o zaščiti ozemlja samih Združenih držav Amerike in celo plačeval precej velike vojaške davke! Morda je zato izgubila carska Rusija, ki je imela več vojakov, vendar ruski ljudje niso imeli Mandžurije za svoje ozemlje in niso hoteli plačati s krvjo in znojem za abstraktne interese. Aja, Hitler ni šel v Moskvo, deloma zaradi nepripravljenosti na ostro zimo, deloma pa zaradi fanatizma, značilnega za boljševike.
  Sam tega nisem hotel doživeti.
  Vendar pa ne samo boljševiki, ruski ljudje so nagnjeni k samožrtvovanju za velike cilje. Konec koncev je prvega zračnega ovna izdelal Rus Messer. Presenetljivo je celo, da tega ni storil zaradi raja, ampak zaradi domovine. Čeprav ... Messer je deloma norec, saj je mojster akrobatike, izumitelj, oblikovalec in seveda bi živ prinesel domovini veliko več koristi. Morda se Yankeesi ne motijo tako, da posnemajo načelo: glavna stvar v bitki je preživeti! Konec koncev mrtvi ne morejo več ubijati!
  Več napol golih deklet z golimi prsmi se je odobravajoče poklonilo.
  Admiral Naumo je pripomnil:
  - Več kot dve tretjini streliva smo porabili že. Puške so zelo vroče, nalijejo jih z vedri vode!
  Yamamoto je s prstom v zraku naredil križ in rekel s tihim, rahlo hripavim glasom:
  - Mislim, da bodo puške vzdržale zadnjo tretjino granat. Čeprav ne, izločite do petindevetdeset odstotkov.
  Admiral Naumo je skomignil z rameni in si obrisal znoj s čela.
  - Ali je vredno dati vse najboljše že prvi dan?
  Yamamoto je stisnil pesti.
  - Stroški! Seveda je vredno! Presenetili smo Ruse, kot je bilo leta 1904, Nemce leta 1940, vendar bo Stalin strogo kaznoval poveljstvo in to se ne bo več ponovilo. Zato je treba uporabiti dejstvo, da je zmajev rep zaspal. Pravzaprav, razumem Stalina, je vojna z Nemčijo vsrkala njegovo pozornost do te mere, da je prenehal skrbeti za Daljni vzhod. In njegovo spremstvo brez vodje se boji prevzeti pobudo. Tukaj smo zgrešili naš udarec. Pa tudi Američani. Vsem je bilo očitno, da se zadeva pripravlja, oblaki so se nabirali, kmalu bo grmelo, a ...
  Tekli so, bliskali so bosi, okrogle pete deklice. Bili so na pomembni misiji.
  Naumo se je dotaknil ročaja samurajskega meča, ki visi na njegovem pasu, ali kot se običajno imenuje tudi katana:
  - Rusi vedno zamujajo! Vojna ne bo predolga in prišli bomo do Urala.
  Yamamoto je dvignil oči proti nebu.
  "Naj nam bogovi pomagajo pri tem, vendar mislim, da ne!" Hitro se učijo, Khalkhin Gol je pokazal, da je raven Rusov višja kot med vojno 1904-1905. Poleg tega vam bom povedal skrivnost. Naš tajni agent v Vladivostoku je malo pomagal, da precej močna obalna artilerija ni imela granat, letalo pa ni uspelo pravočasno vzleteti. To je tajna vojna.
  Naumo je bil presenečen:
  - In kje sta pogledala SMERSH in NKVD?
  Yamamoto se je zasmejal in stresel s prsti.
  "Najslabši kadri Rusije služijo tukaj na Daljnem vzhodu, tisti, ki se bojijo smrti na sovjetsko-nemški fronti, si prizadevajo za Vladivostok. Zato je tukaj veliko lažje najti izdajalca ali norca na vrhu, pa tudi sebičnega človeka. In NKVD je tako navajen razkrivati namišljene zarote, da pravih izdajalcev ne opazi več. Tako da je povsem mogoče delati. Mimogrede, če je več generalov prešlo na stran Nemcev, kljub dejstvu, da njihovim družinam, sorodnikom in prijateljem zaradi tega grozi usmrtitev, potem je povsem mogoče podkupiti nekoga z vrha. Ali pa ga uporabite v temi, kar je še bolje.
  Tako smo opravili veliko dela. Za Japonce je na splošno značilna temeljitost pri razmišljanju o vojaških operacijah in upoštevanju vseh malenkosti.
  Naumo je podrgnil ročaj svoje katane.
  - Prav! Toda sram Khalkhin Gola vzbuja občutek grenkobe in močne jeze! Kako bi lahko ...
  Yamamoto je tolažil:
  - Mančujcev je bilo več kot Japoncev in na splošno je nemogoče zmagovati ves čas. Moram opozoriti, da se kljub temu na naši strani niso borile najboljše enote, Rusi pa so imeli veliko prednost v letalstvu in tankih.
  Naumo je napol narisal svojo katano.
  - Nismo upravičeni! Samuraj se nikoli ne bo skliceval na topo rezilo in utrujenega konja, veliko sovražnikov in šibko orožje!
  Yamamoto je popravil:
  - Samuraj, seveda ne, ampak moški, na žalost da! Ljudje so nagnjeni k napakam!
  Yamamoto je bil moten in je nekaj zavpil v cevi, nato pa nadaljeval:
  - In veste, ponudil sem se za napad na Rusijo maja 1942. To bi lahko preprečilo napredovanje prvega Fritza.
  Naumo je prikimal.
  - Resnično! Toda borili smo se proti ZDA in britanskemu levu.
  Yamamoto je s prstom potrkal po prostoru za krmiljenje.
  - Da! Res je, a ZDA so dobile po zobeh, Velika Britanija je izgubila svoje kolonije, Nemčija pa razmeroma tesna. Želeli smo potegnili čim več sile z zahoda Rusije, da bi Wehrmachtu olajšali ofenzivo proti Veliki Britaniji brez strahu pred Stalinovim udarcem v hrbet. - Admiral je pil sake, ki ga je ponudila bosonoga dekle v kratkem krilu in nadaljeval. - Udarec je bil načrtovan za maj, ko so se ceste sušile, a so Američani preprečili.
  Naumo je potegnil svojo katano in jo zarezal po zraku:
  - Smrt ZDA! Vedno posegajo v Japonsko.
  Yamamoto se je zlobno nasmehnil.
  - Ne vedno, seveda, na primer, ko smo se prvič borili z Rusijo, so nam jenkiji veliko pomagali s posojili, pa tudi z dobavo orožja. Več kot polovica naše flote je bila narejena z denarjem ZDA in Velike Britanije ter v njihovih lastnih ladjedelnicah. Amerika torej ni vedno slaba, vendar ne v tem primeru.
  Naumo je presenečeno vprašal:
  - In zakaj?
  Spet so tekli mimo japonskih admiralov in bliskali z golimi petami služabnice.
  Yamamoto se je spustil in pojasnil:
  - Jata bombnikov dolgega dosega se je prebila v Tokio in zadala zahrbten udarec prestolnici z napalmskimi bombami. Na stotine lesenih hiš je pogorelo, cesar pa je za vsako ceno ukazal, da se območje nadzora premakne stran od prestolnice. In najprej zajeti najbližje japonskim okostnjakom, bojni kompleks ameriških baz na arhipelagu Medei. Žal nam ni uspelo, zato smo začeli izgubljati bitko za Tihi ocean. Še dobro, da smo hkrati imeli modrost, da smo hitro sklenili zavezništvo s Tretjim rajhom in se izognili malemu. Sicer od naših mest ne bi ostale niti ruševine.
  Golonoge so celo poskočile in stresle svoje črne in rdeče kite.
  Nauma je mahnil z mečem po zraku:
  Vseeno bi zmagali! Je torej res nujno Hitlerju dati Filipine po vojni? Ta biser japonske krone, nepremagljivi Singapur, cvetoči Hongkong, Indonezija, naftne vrtine ujetih angleških kolonij in Francoska Gvineja, Indokina, Burma, Tajska. In še veliko več, o čem govoriti, ne obrača jezik. Konec koncev stojimo na meji z Indijo, na pragu katere je Fuhrer zasegel - Avstralijo. In odpovej se vsemu brez boja, kot strahopetec ...
  Yamamoto je prekinil:
  - Tudi med belci so pametni! Ni čudno, da je cesar v svoji pisarni postavil Napoleonov doprsni kip. Toda bil je še en Cezar, je rekel: težje je obdržati osvojenega kot zmagati. V tem primeru to v prvi vrsti velja za nas. V tej fazi nismo imeli izbire. Odločili smo se, da obdržimo del, da ne izgubimo vsega, vključno s suverenostjo.
  Nauma je reproducirala osmico z mečem:
  Razumem z razumom, a s srcem!
  Yamamoto je vstal in svojega kolega zaploskal po rami.
  - Da, ne bodite razburjeni, v tem primeru, če odidemo, se vrnemo. Premagali bomo ZSSR in spet hiteli v Tretji rajh proti ZDA in Britancem, a jih bomo že premagali skupaj z Nemci in testeninami. In potem bomo vse vrnili, poleg tega bomo zajeli še Indijo, Avstralijo, Aljasko in do ... Tam se bo videlo, navsezadnje bomo imeli vire ruske Sibirije, Amerika pa bo spet padla v depresijo. To je treba razumeti!
  Tudi tokrat so golonoge punce z največjim odobravanjem prikimale. Tako lepe so, zagorele, nekatera dekleta so imela celo blond lase in mišičasta.
  Admiral Nauma je s skoraj neopaznim gibom skril katano v nožnico in šepetajoč zašepetal:
  - Prihodnost je dobra, a sedanjost je boljša! Poslušajte na letalonosilkah, celotna zaloga bomb je porabljena in na ...
  Yamamoto je na kratko naročil:
  - Pridite na palubo in se oglejte, čez pol ure se bomo obrnili in odšli v najbližjo bazo.
  Nauma mu je zažvižgal skozi nos:
  - Poslušajte poveljnika!
  Admiral je skočil ven in je držal vrata, da ne bi zaloputnila. Preden so njegovi koraki utihnili, je iz vrat zdrsnila senca, stopila je na prste in odvrgla odejo. Yamamoto se je zasmejal.
  - Lady Armstrong, tako nenadni ste kot vedno!
  Na bitje je padel tok svetlobe in ga pokazal v vsem svojem sijaju. Bila je svetlolasa, nimfa, popolnih proporcij, a z obrazom zrele ženske v svojih tridesetih. Nekoliko višji od Yamamota, v usnjenih čevljih, izvezenih s smaragdi in safirji, ki se ujemajo z barvo vala, z mehkimi podplati. Ko je odvrgla odejo, je bila v kopalkah in se premikala kot indijska plesalka.
  Yamamoto je ustavil žensko:
  - Pleši kasneje! Medtem me pozorno poslušajte, kako se je marionetni predsednik ZDA v okviru tretjega rajha Henry Truman odzval na naš predlog, da se vsem osvobojenim ozemljem da status formalno neodvisnih držav?
  Armstrong je odgovoril z njenim nežnim glasom:
  - Rekel je, da sta on in Churchill proti temu. Vse kolonije bodo še naprej kolonije, Kitajska pa bo ostala razdeljena. Mimogrede, Truman je dejal, da če Japonska pomaga režimu Chai Kang Shi, ga lahko reši - osebno bo vprašal Hitlerja, da je bilo tako. Skratka, imate svoje baze v Mandžuriji, pa tudi režim, in celo dobite nekaj na celinski Kitajski. Zlasti koncesije in dostop do surovin.
  Yamamoto se je nasmehnil.
  - To je dobra novica! Ali ameriška marionetna vlada ve, da smo zadeli ZSSR? Ali še ne?
  Armstrongova je s prstom naredila krog.
  - On že ve! Do zdaj uradnega odziva ni bilo, je pa Truman že uspel vzklikniti: bravo Japonci!
  Yamamoto se je namrščil in jezno trznil obrvi.
  - Zanj nismo Japonci, ampak Japonci, narod bojevnikov in modrecev, ne pa pastirji in obsojenci, kot so Američani. Čeprav je to seveda dobro, pomeni, da za ofenzivo globoko v Sibirijo ne bo ovir.
  Ženska je igrivo premikala noge po tleh:
  - Sibirija je dobra - velika je, bogata! In hkrati je Sibirija slaba - tam je sneg in mraz!
  Yamamoto je stisnil ustnice.
  - Japonski vojak se ne boji zmrzali. To je bistvo kodeksa Bushido: ne iščite lahkega življenja zase, ampak premagajte težave. Ni čudno, da je simbol samuraja - kari! Ta riba vedno plava proti toku.
  Armstrong je bil presenečen:
  - Krap? Tako neškodljiva riba. Ali so mogočni, resnični demoni samurajev apokalipse v primerjavi s seboj z govedom, ki ga ocvrejo v ponvi, in ne s tigrom ali levom.
  Yamamoto je razširil roke.
  - Na Japonskem ni levov! In tiger je preveč nežna mačka, manjka ji poguma. Veste, eden od glavnih preizkusov samuraja, pri desetih letih ga uvedejo v kletko s tigrom in od zveri mora vzeti kos svežega mesa. Tisti Zenki se je izvalil, ne verjameš?
  Armstrong je zmajal z glavo.
  "Ne verjamem, da desetletni deček lahko obvlada tigra, tudi če ima v rokah najostrejši meč.
  Yamamoto je nežno položil roko na hrbet deklice in jo pobožal po goli, žametni koži.
  - Narobe si razumel. Samurajev sin vstopi v kletko s tigrom brez meča ali kakršnega koli orožja. S svojim močnim umom in voljo mora prepričati tigra, naj mu da hrano!
  Armstrong je vzkliknil:
  - Ja, to je preprosto neverjetno! Samuraj je pravi hudič! Ste tudi vi bili v tej celici?
  Yamamoto je spustil oči.
  - Žal ne! To je običaj iz starih časov! Če pa želiš, te bomo vrgli v kletko? Pravite, da želite priti v kletko s tigrom?
  Armstrongova je predela, njene zagorele, nežne grške roke so se ovile okoli admiralovega vratu. Ustnice so se vabljivo odprle:
  - Če si tiger ti, potem sem pripravljen celo na pekel! Čeprav je raj hujši od pekla brez tebe, o moj ljubljeni samuraj.
  Yamamoto je nenadoma odrinil žensko in zavpil:
  - Zdaj moram povzeti rezultate racije na ZSSR z drugimi admirali, pa tudi ugotoviti, kako so stvari na kopnem. Ni časa za prepuščanje ženskim užitkom. Razumete: ni časa! Poklical te bom šele zvečer. Mimogrede, ozek izrez mojih oči in rumena koža me ne motita.
  Armstrong je zavihal boke.
  - Ne! Ravno nasprotno! Torej še bolj romantično in nenavadno! Ti si Japonec, jaz sem Američan: rumena in bela rasa, angel in demon! Ta kontrast je nor! Večina žensk ljubi izvirnik in ni všeč ostalim.
  Yamamoto si je nalil pol kozarca sakeja, pomešanega z "Ginn" in, pogoltnil v enem zamahu, se sprostil:
  - Pravzaprav sem mislil, da so ženske bolj konzervativne kot moški. Ali so ženske naredile veliko znanstvenih odkritij?
  Armstrong je zamahnil z glavo in zmajal s svetlimi lasmi ter rekel:
  - Najpomembnejše odkritje za žensko je odkritje novega moškega, le pod pogojem, da je knjiga, ne radio! In samuraji niso govorci!
  Zaslišal se je histerični zvonec, utripala je zelena luč. Admiral si je nalil še pol kozarca, zafrknil v ruščini in pojedel limono, namazano z medom. Obliznil je ustnice in pokazal ročaj samurajskega meča:
  - Osebno sem ubil več kot sto ljudi, od tega vsaj dvajset mladih žensk! Ti boš najlepša od vseh žrtev.
  Armstrong je grozil in iztegnil Yamamotov škrlatni jezik:
  - Imam tri sinove in maščevali se bodo tebi in tvoji družini, admiral!
  Yamamoto se sploh ni zdel užaljen.
  - Rodila je tri otroke ...
  - Pet! Amstrong je popravil.
  Še posebej pet! In obdržal dekličin pas?
  Gospa je vrgla nogo čez vrat:
  - Sem Američan in to pove vse!
  Yamamoto je prikimal in siknil:
  - Zdaj bo k vam prišel fant, ona je zelo močna ninja borka. Služite mu po najvišjih standardih. Razumel?!
  Armstrong je prikimal v znak strinjanja.
  - Ljubim mlade ljudi... Upam, da je čeden?
  Japonci so samozavestno odgovorili:
  - Še več! Všeč ti bo!
  In odločno zapustil kabino. Namesto tega se je skoraj takoj pojavil fant. Videti je star približno trinajst ali štirinajst let, zelo mišičast, bos in oblečen v kratke hlače. Res lepa, z blond lasmi.
  Armstrong je bil vesel... Da ji ne bo treba imeti opravka s kakšnim starim čudakom.
  Fant pa je jezno pogledal in jedrnato zamrmral v angleščini:
  - Sleči se!
  Žena se je nasmehnila in rekla:
  - Mogoče malo bolj romantično!
  Fant se je odzval tako, da jo je udaril po obrazu. Dami je zagorelo lice. Vohunka je močno zavzdihnila in se začela sleči. Aja, začetek ne preveč obetaven.
  Fant je pokazal zobe, odvrgel kratke hlače in razkril tehtno moško popolnost.
  Sikljalo se reže:
  - Lezi!
  Lady Armstrong je z vzdihom ležala na hrbtu in razširila noge. Fant je s pritiskom in zelo nesramno vstopil vanjo in začel udarjati kot mitraljez. Brez božanja, brez besed ...
  Vohunka je bila že izkušena kurba in ni bila poškodovana. Nasprotno, ostri sunki so skoraj prijetni. Tako so jo navdušili in venerina jama se je začela polniti z vlago. Potem se je popolnoma zagnalo in zaslišali so se pohotni stoki.
  Dame se vzamejo grobo, a to je tudi užitek. In tukaj vas zajame val orgazma.
  Fant nenadoma neha tolči, s silo zgrabi lady Armstrong za lase in se gol skloni do svoje popolnosti. Vohunka odpre usta in curek ji zadene jezik. Tudi ni prvič. In bela kaša iz fanta je sladka in zelo prijetna za okus. Armstrong si oblizuje ustnice s pristnim užitkom.
  Nato se mladi ninja sam z obrazom nagne k njenim naročjem in začne nesebično delati. Armstrong se strese z novim valom ekstaze in rjove kot bivol v klavnici. S svojimi škrlatnimi usti mora ujeti popolnost. In delati z rožnatim jezikom. Dokler ne izbruhne vodnjak belega in sladkega.
  Zelo zabavno. In mlad, mišičast in blond ninja je preprosto neutruden. Njegova energija je neizmerna in ogromna. Ta slavni borec in posteljni velikan. In blond lasje ... Vse je super in najvišjega razreda.
  Popravljeni E-50 je šel v boj. Rusi so kljub temu precej postavili utrdbe, Nemci pa so morali globinsko premagati obrambo. Bojevniki so metodično uničili baterijo.
  Gerda je streljala in razbila sovjetski top, nato pa z nasmehom v glasu rekla:
  - Premagali bomo ljudi in premagali vedra!
  Charlotte je zapela svoje bakreno rdeče kodre:
  - Mi smo, oh, roparji! Roparji!
  In s pritiskom na gumb igralne palice z golim prstom je poslala projektil, ki je razbila sovjetski bunker.
  In potem je Christina zaglušno zarenčala:
  - Bang Bang! In ti si mrtev! Mrtvi! Mrtvi!
  In tudi z golim prstom pritisne na elegantno nogo, s čimer sovražnika pošlje v nokaut.
  In potem je bila Magda. Tukaj je dekle. S prsti bose noge tudi pritiska na krmilno palico in kako mlati.
  - O, kdor nas vidi, bo takoj zadihal!
  Očarljiva Gerda, ki je tresla svoje polne prsi, je udarila po štiriintridesetih in zacvilila:
  - In za nekoga bo dišalo po ocvrtem!
  Charlotte je z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palčke in začivkala kot vrabec:
  - In nekaj imamo v naročju!
  Kristina je z nabojom raztrgala sovjetsko pištolo in zašumela ter šmrcala po škrlatnih ustnicah:
  - Ne približaj se nam ...
  Tudi Magda je z golim prstom pritisnila na gumb. Zapihala je štiriintrideset in zavpila:
  - Ne približaj se nam!
  In Gerda, ta agresivna zver s svetlimi lasmi, bo udarila tudi z izstrelkom, štiriintrideseta pa bo počila kot bokserju pod pestjo udarcev. In bojevnik bo cvilil:
  - Ubili ga bomo!
  In spet bodo dekleta planila v jok in streljala, brez obžalovanja ali premora.
  Charlotte je navdušeno zavpila:
  - Sem odličen ropar ...
  In tudi, kako zadene sovjetsko havbico. Le deli so leteli v različne smeri.
  Christina renči. Ko z golim prstom pritisne na gumb igralne palčke in zažvrklja:
  - In hči demonov je mrtva!
  Magda tudi pribije tako, da bose noge pritisne na udarni predmet, razbije sovjetski tank in izreče:
  - In ne skromno!
  Gerda je pokazala zobe, zobje so ji bliskali. Zamislila si je čednega mladeniča. Tako močan, atletski, z razbremenitvijo mišic in veliko moško popolnostjo. In kako se nagne in svoje škrlatne ustnice ovije okoli njegovega utripajočega, žadnega jedra. Kako okusen je, kot čokoladni sladoled. In tisti čokoladni sladoled, ki ga ližeš z jezikom. In tako je lepo, tako vznemirljivo.
  Oh, kako lepo, če se ji bo od zadaj pridružil še kakšen mladenič. In utripajoča, žadasta palica bo vstopila v vlažno jamo Venere. In kako super je.
  Gerda se je celo stresla od utrujenosti. Kako ganljivo in prijetno se ji je zdelo.
  Deklica je streljala na sovjetsko pištolo. In občudujoče je začvrknila in topotala z boso nogo:
  Fantje, fantje, odvisno je od vas ...
  Charlotte je prav tako premlatila in razbila ruski tank, medtem ko brblja in trese polno oprsje:
  - Reši zemljo pred ognjem!
  Christina je stresla svoje bakreno rumene lase. Razkrila je ognjevit nasmeh in čivkala:
  - Smo za mir, za prijateljstvo, za nasmehe sveta...
  Magda je z golim prstom poslala klik na krmilno palico. Razbila je sovjetski tank in zarenčala:
  - Za prisrčna srečanja!
  Bojevniki so bili videti izjemno veseli. In kako so pokazali zobe. In pomežikajo in cvilijo.
  Charlotte si tudi predstavlja fanta. Mlad, a z brado. Ko ji boža prsi. Ko brada žgečka po prsih, kodrasti lasje tečejo po zrelih jagodah seskov. In žgečka jo in poljublja njene prsi. Z jezikom obkroži sladko, medeno bradavico. Takšna je idila. In če fant še vedno zatakne jezik v jamo Venere. Kakšen okus!
  Charlotte strelja in cvili:
  - In meč bo oster!
  Seveda dekleta, čeprav so lepotice, naredijo umazano dejanje - ubijajo sovjetske vojake. Toda tako so jih učili že od zgodnjega otroštva. So neusmiljeni volkovi.
  
  
  VSTOPNICA LUCKY FUHRER
  Hitler je prejel čudovito vstopnico: srečo ruskega predsednika Vladimirja Putina. In postalo je čudovito, da je Fuhrer vodil. Res je, ne vsega Hitlerjevega karnevala. Pri Dukerju je ustavil čete. Toda evakuacija je potekala za Britance in Francoze z velikimi izgubami in z veliko večjim številom ujetnikov. In v bitki za prevlado v zraku je Velika Britanija trpela veliko več, Nemci pa so sestrelili več letal kot v resnični zgodovini, sami pa so izgubili manj. In Fuhrer se je kljub temu odločil pristati. In bila je precej uspešna. London je padel v enajstih dneh. In britanske čete so kapitulirali.
  Večina kolonialnih čet in dominionov je priznala novega in poleg tega zakonitega britanskega kralja pronemške usmerjenosti in Mosleyjevo vlado. Tako je Fuhrer v kratkem času prepričljivo zmagal.
  Vendar ni imel časa zaviti na vzhod. Japonska je napadla ZDA v pristanišču Peru. Hitler je menil, da je treba Ameriko zajeti, preden se njeno mogočno gospodarstvo obnovi na vojnih temeljih. In ZSSR je, kot so pokazali obveščevalni podatki, že precej pripravljena na vojno in je ni tako enostavno sprejeti. In zime v Rusiji so hude.
  Poleg tega se je Stalin po zavzetju Londona osebno sestal s Hitlerjem in oba diktatorja sta bila zelo zadovoljna drug z drugim. Fuhrer se je odločil, da bo najprej pokončal Ameriko in nato ZSSR.
  Stalin se je strinjal, da bi lahko v vojni sodelovala tudi ZSSR. Hitler je dal zeleno luč za priključitev Rusiji, legalno Aljasko. Vendar se ni hotel odreči Finski. Čeprav je tudi Stalin to ozemlje smatral za prvinsko, rusko.
  Vendar sem se odločil, da se ne bom prepiral. In Aljaska ni slaba ... Začela se je velika vojna med ZSSR, Japonsko, Italijo, Tretjim rajhom proti ZDA. Poleg tega sta se borili tudi Francija in Velika Britanija. Fašistične čete so si podredile vse kolonije okupiranih držav.
  In vojna z ZDA je za Tretji rajh že od samega začetka potekala uspešno. Japonska je bila nekoliko slabša. Toda v dvainštiridesetem letu so si Nemci jeseni že podredili skoraj vso Kanado. In spomladi 1943 se je začela ofenziva proti Združenim državam. V bitkah so že sodelovali nemški "Tigri", "Panterji", "Lions". In to so izjemni stroji. Američani so se trdo borili, a postopoma izgubili. Borila se je tudi Rdeča armada. Ko je zavzel Aljasko, je Stalin kljub temu poslal vojake proti Združenim državam, da bi zavzel tudi celino, pa tudi ne da bi bil jastreb.
  V bitkah "Panther" in "Tiger" so sovjetska vozila tekmovala z ameriško vojsko. Bitke so pokazale, da T-34-76 ni bil dovolj oborožen. In Stalin je naslednje leto naročil, naj na ta tank postavijo večjo puško in kupolo. Ne menjajte šasije. Toda serija KV se je izkazala za precej šibko.
  Tank KV-3 je stopil v serijo avgusta 1941, KV-5 pa septembra letos. V dvainštiridesetem letu je šel v serijo tudi KV-4, Stalin pa je izbral najtežjo, a bolje zaščiteno modifikacijo 108 ton. Konec leta se je pojavil KV-6 s tremi puškami, ki tehtajo sto petdeset ton. In v triinštiridesetem letu in KV-7, ki tehta dvesto ton.
  Kot se je izkazalo, imajo vsi sovjetski tanki serije KV slabe vozne zmogljivosti, nezanesljiv menjalnik in na splošno se pogosto zataknejo in pokvarijo. In tank z dvesto ton je na splošno skoraj nemogoče prevesti.
  Toda brez dobrega ni slabega. In serija KV je bila izklopljena in namesto tega se je pojavila serija IS ... Poleg tega je Stalin celo prepovedal razvoj tankov, težjih od sedeminštirideset ton. Toda T-34 se je izkazal za tako uspešnega, da je Stalin naročil, naj ta tank postane najpomembnejši, osnovni in množičen.
  Amerika je bila napadena in Nemci, Rdeči in Japonci. Zdrobljena je bila tako z juga kot s severa.
  Američani so se hitro zlomili ... Čeprav blitzkrieg ni minil, so decembra zavzeli New York in Washington. In Američani so kapitulirali 30. januarja 1944.
  Nastopila je začasna pavza ... Tretji rajh in Japonska sta prebavljala svoje premoženje. In ZSSR se ni mudilo. Stalin in Hitler sta postala tesna prijatelja. Nemci in Japonci so zajeli Latinsko Ameriko, se borili na Kitajskem, pogoltnili druge države.
  ZSSR je dokončala tretji petletni načrt. In potem četrti ... Tretji rajh je pripravljal novo orožje ... In leta 1952, 20. aprila, se je začela nova vojna med Japonsko in Tretjim rajhom. Stalin se je seveda postavil na stran Tretjega rajha.
  ZSSR je postala močna država z visoko razvitim gospodarstvom. Glavni tank T-54 in IS-7, Stalinu je bil všeč zadnji stroj in dal je zeleno luč seriji. V Tretjem rajhu je bila serija "E", zelo dobrih tankov nove generacije. Potem pa so se pojavile piramidalne iz serije AG. Poleg tega so imeli nacisti edinstveno orožje - diskete in še veliko več. V tehničnem smislu je Tretji rajh močnejši od Japonske in dokler samuraji ne ustvarijo jedrskega orožja, jih je treba osvojiti.
  Stalin, ostarel in oslabljen, je želel slavo. Toda Hitler je rekel, da je dovolil samo vrnitev Kurilskega grebena in Južnega Sahalina.
  Stalin je bil s tem zadovoljen z nekaj zadržki. Res je, ZSSR tokrat v vojni ni sodelovala tako aktivno. Boji so bili hudi.
  Alenkina tankovska posadka se je borila na IS-7.
  Sovjetski tank je dober, nemški piramidalni pa so še vedno boljši in bolj zaščiteni s bokom.
  Alenka je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice. Ustreljen z ubijalskim izstrelkom.
  Proti njej se je boril japonski E-50, po licenci kopiran od zastarele znamke. Ta stroj je imel 88 mm pištolo z dolžino cevi 100 EL. Nevaren za ugriz na strani in teoretično sposoben udariti v oči in v čelo. Zelo visoka oklepna prebojnost. In začetna hitrost izstrelka je kolosalna.
  Zgornji del trupa je precej dobro zaščiten z velikim naklonom, slabše pa je čelo stolpa.
  Deklica Anyuta je z golimi prsti usmerila pištolo in zadela samurajski tank. Od prvič udaril in prisiljen utihniti.
  Japonec je precej okreten, a tehta skoraj toliko kot IS-7 s šibkejšo, predvsem vgrajeno zaščito.
  Tukaj je še en E-50, ki so ga dekleta udarila na krov z velike razdalje, čeprav to zahteva fenomenalno natančnost.
  Toda navsezadnje si je rdečelaska Alla udarila po golih prstih in to vsaj nekaj pomeni.
  Toda japonski E-75 je v gibanju. Ni tako hiter kot E-50 in je težji. Toda njegovo čelo je močno zaščiteno. Kupola je s sprednjim oklepom precej debela, 252 mm debelejša od IS-2. Čelo telesa je tanjše, vendar z velikim naklonom. Najšibkejša stran trupa je le 120 mm, brez naklonov. In v njih je najbolje zadeti z velike razdalje.
  E-75 je nekoliko zastarel stroj, ki tehta več kot devetdeset ton. Očitno je neustrezna. Čeprav je 128 mm top še vedno precej močan. In T-54 dobro prebije ta stroj.
  Maria je streljala z golimi prsti. Preluknjala je bok trupa in zapisala:
  - Ni najboljši dizajn!
  Olimpija je izstrelila mitraljeze in se strinjala:
  - Zagotovo ne najboljši!
  In gole prste, ko pritiska na gumbe.
  Japonci izgubljajo novo vojno, a se obupno borijo in se ne predajo. Čeprav njihove čete tehnološko zaostajajo.
  Sovjetski MIG-15 bodo močnejši od japonskih avtomobilov. In nemški ME-462 je popolnoma izven konkurence.
  Na nebu so premagali Japonce. In protistrupa proti ploščam z diski sploh ni.
  Čeprav diskoteke podrejo skoraj vse, kar se premika.
  Eva in Gertrude sta se pokazali v vsem svojem sijaju, ko sta podirali avtomobile Dežele vzhajajočega sonca.
  Eve je ustrelila z bosimi prsti in zarenčala:
  - Za mojega fanta!
  Gertrude je potrdila, ko je premagala nasprotnice:
  - Tako, da vsi moški umrejo!
  In tudi z golimi prsti bo pritisnil na gumbe krmilne palice in sestrelil več letal.
  Japonce so v vseh pogledih premagali in pritiskali. Hitler je zahteval, da se sovražniki čim prej končajo.
  Gerda in Charlotte sta se skupaj borili v tanku v obliki piramide. Teža avtomobila je le petindvajset ton, oklep pa 250 mm z velikimi nakloni pod vsemi koti. In motor je 1800 konjskih moči, plinska turbina.
  In visokotlačni top, ki vsakogar mlati kot kladivo. Naj bo kaliber le 88 mm, a kakšna velika hitrost izstrelka.
  Ne morem se upreti nemškemu tanku.
  Gerda je s pomočjo golih prstov zagorelih nog udarila po gumbih igralne palice, razbila japonski tank in zalajala:
  - Za veličino komunizma v arijski državi!
  In deklica je iztegnila jezik. Je gibljiv in roza.
  Charlotte je tudi streljala z golimi prsti, udarila sovražnika in zacvilila:
  - Za sveto Rusijo!
  In pomežiknila svoji prijateljici.
  In premagali so Japonce temeljito in živahno.
  Albina in Alvina se dobro borita tudi na nebu, premagata Japonce in jih razbijeta na koščke.
  Albina je zelo aktivno podrla s pomočjo golih prstov in zdrobila samuraja na nebu ...
  In zavjal:
  - Slava tretjemu rajhu!
  Alvina je podrla japonski avto in zacvilila:
  - Slava Pruskim herojem!
  In tudi z uporabo golih prstov.
  Dekleta so zelo borbena in premagajo vse ovire. Ko samurajsko letalo gori kot bakla in pade dol. In za njim je pet borcev iz dežele vzhajajočega sonca.
  Tako so dekleta tukaj neverjetno dobro usklajena.
  Elizaveta je na tanku T-54 s svojo posadko in uničuje japonske tanke.
  Ni se lahko boriti. Glavni japonski tank, kopiran iz zgodnje modifikacije E-50, je zelo resno vozilo. In v čelnem oklepu in oborožitvi ni slabši od sovjetskega tanka. Pa še malo je njena pištola bolj oklepna in boljša zaščita čela trupa, predvsem vrha.
  Res je, Japonec je težji od sovjetskega avtomobila, a močnejši motor to kompenzira.
  Elizabeth strelja od daleč in manevrira.
  Natančneje, Evfrazija vozi. In se ne pusti ujeti.
  Ekaterina, članica posadke, je udarila z golimi prsti in zacvilila:
  - Za komunizem!
  Potem bo Elena kot udarec udarila tarčo v stran. In ropotati:
  - Smo najbolj natančni na svetu.
  Tank T-54 lahko Japonci prebodejo v čelo, še bolj pa v bok. In nima prednosti v boju. Zato se je težko boriti s samuraji.
  In tukaj prihaja E-100. Zelo grd avto. Njen oklep je močan iz vseh zornih kotov, pištola pa je zelo močna pri 150 mm. Sovjetski avto bo razbil na koščke. In težko se je prebiti skozi Japonce. 210 mm z ščitniki plošč.
  In čelo je 250 milimetrov, tako da se ne morete prebiti skozi takšnega kolosa.
  Približuje se tank T-54. Ne prebadajte Japoncev v čelo. Pritisnil bom, da bi ubodel ob strani in potem so se samo sestrelili.
  Pištola je močna, vendar je njena hitrost streljanja nižja. In natančnost tudi zmanjša kaliber.
  Od Evrazije se torej zahteva virtuozno manevriranje. Da jih, bog ne daj, ne zadene.
  Deklica je zapela:
  - Rusija je naša velika sila,
  Rusija je naša velika država...
  Mogočna volja, zanesljiva slava,
  Tvoj za vedno!
  Elena je udarila japonski E-50 in zapisala:
  - Živimo v ZSSR, ne v Rusiji1
  Evrazija se je strinjala s tem:
  Ja, ampak bistvo je isto!
  In tako so se izognili strelom in zdrsnili do samega tanka. In prav v bok, v delu, kjer ni nižjega naklona in v ščite, prebadaš iz podcevnega kalibra.
  In E-100 začne detonirati in eksplodirati. In kako se vse izteče.
  Rusija pod Stalinom je močna in letalstvo, tanki in deloma celo flota.
  Zaenkrat pa ZSSR nima preveč velikih ladij, so pa postavili spodobno majhne.
  In na rušilcu celotno posadko sestavljajo samo dekleta. In temeljito mlatejo Japonce.
  In njihove ladje se brez nadaljnjega sesujejo.
  Dekleta tečejo naokoli in z golimi prsti pošiljajo topovske granate.
  In kako utripajo njihove gole rožnate pete.
  Stalinida, poveljnik posadke, jo je vzel in zapel:
  - Slava naši sveti domovini!
  In spet sovjetske puške udarjajo po Japoncih. In zdaj cela križarka samurajev eksplodira. In rumeni vojaki se utapljajo.
  Spet prihaja boj ...
  V prvih šestih mesecih se je ozemlje, ki ga je nadzorovala dežela vzhajajočega sonca, prepolovilo.
  In zmage so bile na vseh frontah.
  Rdeča armada je zajela južni Sahalin in se preselila na Kurilske otoke. Napadli so tudi Mandžurijo. In se boril za Port Arthur.
  In napad na to mesto je bil zelo oster.
  Alenka se je borila z Japonci in zakukala, razkrinkala zobe:
  - Zmagali bomo!
  In z golimi prsti je pritisnila na gumbe igralne palice in razstrelila samurajsko havbico.
  Odstrelila je tudi Anyuta. Razbil sovražnika in zacvilil:
  - Za ZSSR!
  In Alla je z divjim besom udarila in zacvilila:
  - Za nove meje!
  In tudi z golimi prsti na nogah, kot da bi kladili.
  Maria je čivkala in zarenčala:
  - Za Stalina!
  In udarili so na vso moč ...
  Olimpija se je borila tudi z golimi prsti, kako posekati sovražnika in sesuti.
  Port Arthur je padel ... In to je odmevna zmaga.
  Še tri mesece so potekali boji po drugih krajih ... Prišlo je leto 1953 ... Bitke v njem so zelo krute.
  Sovjetske čete so poskušale pristati na Japonskem, a so jih sestrelile enote za samoobrambo.
  Tudi na morju se boji še niso umirili ...
  Dekleta so se borila kot pravi vitezi.
  In seveda so bili golonogi in zelo lepi, zagoreli. In kako so premagali Japonce z bombami.
  In druga dekleta se kregajo. Na primer, Anastasia Vedmakova. Ona je tako borbeno dekle in dela takšne čudeže na MIG-5.
  In sestreli še eno letalo, tokrat japonsko, s 37-mm topom.
  Pilot se bori v enih kopalkah in je izjemno agresivno dekle. In zadene sovražnika izjemno natančno.
  In vsak njen strel je zadel tarčo.
  Anastasia je čivkala in pela:
  - Himna domovine poje v naših srcih,
  V vsem vesolju ni lepše ženske ...
  Stisnite močnejši viteški mitraljez,
  Umri za boga dano Rusijo!
  Akulina Orlova, ki se bori z Japonci, razkrinkava zobe, nasprotuje:
  - Ne! Bolje, da sovražnik umre, mi pa bomo živeli!
  In spomnila se je, kako so na primer partizanko Laro mučili Japonci. In to dekle so bosi vozili po snegu. In se je krvnikom samo smejala v obraz. Tudi ko so ji na gole, zmrznjene podplate nanesli široke trakove razgretega železa, je lahko zadržala svoj krik bolečine. Čeprav je ugriznjena ustnica krvavela.
  To je bila partizanka Lara.
  In imela je veliko srce. In zdržala je, ko so jo tepli z bodečo žico, skozi njeno telo je tekel tok.
  Torej ni rekla ničesar. Niso je ustrelili, ampak so jo poslali v taborišče smrti v kamnolom.
  Tudi tam se Lara ni zlomila in je pot nadaljevala polna poguma in junaštva.
  Akulina Orlova je sestrelila še eno japonsko letalo in zapela:
  - S sovražnikom se bomo borili do konca,
  Podvigi vojakov ne štejejo števila ...
  Rusi so se vedno znali boriti -
  Satan bo uničen!
  Toda zdaj je marec že prišel ... Stalin je mrtev. Slavna doba vladavine diktatorja in osvajalca se je končala. Naslednik je postal Beria. Stalin je celo zapustil oporoko, da bi moral biti Lavrenty Palych predsednik in vodja Državnega odbora za obrambo.
  In 2. maja so Nemci in sovjetske čete zavzele glavno mesto Japonske Tokio. In 9. maja 1953 je sledila predaja Dežele vzhajajočega sonca in vojna se je končala z zmago. In vse je bilo videti dobro in prijetno.
  20. aprila 1955 je potekala prva misija s posadko na Luno. Pred človeštvom se je zdel ves brezmejni kozmos.
  Toda 20. aprila 1957 je Hitler šel v vojno z ZSSR. Vse je že nadzoroval in na njegovi poti je ostala samo ena moč.
  Kdo bo ustavil Hitlerja?
  Lavrentiy Beria je postal močnejši. On je Gruzijec in to je bolj ali manj tako, da je Stalinova senca ljudem ustrezala.
  In tukaj prihaja vojna ...
  Nemci so močni in imajo vojake z vsega sveta. ZSSR je tudi močna, a v tehnologiji slabša od Wehrmachta.
  Pojavil se je tank IS-10 ... IS-11 in IS-12, vendar so ti stroji relativno lahki pri petdesetih tonah, le pištola je močnejša in dolgocevna za IS-11 pri 122 mm, za IS- 12 - 130 mm. In samo IS-15 je bil močnejši tank od IS-7. Imel je 152-milimetrsko in hkrati dolgocevno pištolo, težko približno sto ton.
  Pojavil se je tudi T-55. Z močnejšimi puškami kalibra 105 mm in bolje zaščitenimi.
  Sprva so Nemci uspešno napredovali. Njihovi tanki so naprednejši, tako kot druga vozila. In kar je najpomembneje, veliko več moči.
  V treh mesecih trdovratnih in hudih bojev so nacisti prišli do Moskve. In zima je še daleč...
  Lady Armstrong se je še naprej borila skupaj s svojimi spremljevalci.
  Štiri dekleta so se borila na tanku Goering-5. So Angležinje v službi Wehrmachta. In sploh jim ni lahko. Boriti se moramo z boljševiki, ki se borijo tako fanatično kot spretno. Ne dajte Veliki Britaniji spust.
  Jane je z natančnim strelom poškodovala ruski top in zakukala:
  - Življenje je trenutek, med preteklostjo in prihodnostjo!
  Gringeta, ta bosonogi strelec, je uporabil pištolo, streljal in navdušeno sikal:
  - Mi smo orlovo dekle!
  In njen projektil bo zadel prav v sovjetsko havbico. Ja, punca je res super. In uniči vse po vrsti.
  Tudi Malanya je brcala z golimi prsti. Uničil rusko pištolo. Povzročil detonacijo bojnih kompletov. Evo, kaj je drzno dekle. In čivkala:
  - Prihodnost bo svetla ... Vojne bo konec, verjamem vanjo!
  Matilda je dvomljivo rekla:
  - Občutek imam, da se že več kot eno stoletje udariva. Vse pretepe, borbe in pretepi!
  Lepa Jane je planila v smeh in duhovito pripomnila:
  - Boljše borbe kot ničle!
  In znova zadel sovjetsko pištolo z natančnim strelom. Tukaj je res dekle. Varnostna meja pa Ruse ugaja.
  Pred dvobojem so se dekleta malo odpočila v gostilni. Pili smo bavarsko pivo, jedli mastno svinjino in jagnjetino. Nato so povabili ducat mlajših moških in se zabavali z njimi. In to je smešno in zelo prijetno.
  Vseeno je dobro za dekleta. In tak užitek za močna in dokaj mlada telesa.
  Takoj se energijski naboj pred bitko poveča. In vleče, na najbolj resnične podvige! In potem bojevniki z bosimi nogami pritiskajo na gumbe in izbijajo ogromne rezultate.
  Zdaj napadajo Moskvo. In mesto se noče predati. Rusi so tako trmasti. Pravzaprav se je zdelo skrajni čas, da spoznajo, da je njihov položaj brezupen, in se predajo na milost in nemilost zmagovalcu. Torej ne. Vztrajajo. Pokažite neomajno junaštvo. In počakaj, kjer se je zdelo, da ni možnosti, ni zadržkov.
  Britanci na primer v bitki za London niso bili tako trmasti. Hitro so obupali. In zdaj se borijo v isti ekipi z nacisti!
  In kaj? Naredite svojo kariero!
  Jane se počuti na belem konju in precej samozavestna. Deklici se želim pokazati z najvišjega vidika. In dobro pretresite Ruse. Da tudi sama postane prava kraljica.
  Bojevnik spet strelja. Zadene ruski top in strastno reče:
  - Kmalu bo raj na planetu!
  Kako zelo lepo dekle po telesu, vendar počne temna dejanja.
  Tudi Gringethov strelec ni zgrešen. S kladivom je kot kocko ledu razbila 152-mm havbico. Kakšna okretna in iskriva punca je. Lepšega verjetno ne boste našli. Čeprav ... Mišičasto dekle, z nekoliko rustikalnimi in preprostimi potezami. Rumena, zdi se gosta, a v telesu ni niti kapljice maščobe. Tako močan je.
  Zelo rada ima seks in nikoli ne spi sama. Všeč ji je, ko njeno močno telo nagubajo moške roke. Gringeta je zelo lepo dekle. Toda kaj naredi. Spet je zadela sovjetsko baterijo. Tukaj je prasec ...
  Gringeta je v smehu zapela:
  - Na prazniku ni bilo vina, ampak Satan je naredil vodko!
  In pokazala je svoj jezik.
  In spet tank "Goering" -5 vodi ciljni ogenj. In bojevniki v njej so zelo zapeljivi. Enkrat so zgrešili in trikrat zadeli. Potem sta se še z golimi podplati udarila! In pokazali zobe.
  Vendar je bilo veselje hčera okupirane Britanije kratkotrajno. Tukaj je ena od bosonogih deklet, ki je lahko potisnila mino pod gosenico. In ta sedanjost uničenja se je iztekla tako uspešno, da je kar nekaj drsališč takoj počilo. In ogromen sedemdesettonski tank je takoj izgubil svojo mobilnost.
  Avto sem moral odpeljati na popravilo. Zamenjavo je na kraju samem opravila posebna ekipa.
  Da, "Goering" -5 ni mogoče primerjati s piramidno družino AG. Toda takšno, najslabše orožje so dobila angleška dekleta.
  Toda tukaj se sovjetska dekleta borijo.
  avgusta 1957 že. Moskva je popolnoma obkrožena in njen položaj se zdi brezupen.
  Alyonka se bori na IS-15. Močan razvoj sovjetskih oblikovalcev. Čelni oklep ima naklon 500 mm. Ne prebijajte se skozi Nemce. In tehta nekaj več kot sto ton. In plinskoturbinski motor s 3200 konjskimi močmi. In top, ki je sposoben prodreti v nemške piramidalne tanke od daleč.
  Alyonka je z golimi prsti mlatila nemški avto in zacvilila:
  - Za veliko Rusijo!
  In lepotica je čivkala.
  Tudi Anyuta, kako premagati sovražnika. In uporablja tudi gole prste na nogah, prebode tank od daleč in zacvili:
  - Za domovino!
  Pištola ima dolžino cevi 120 EL, kar je impresivno. In projektil z uranovim jedrom. Ta tank ima tudi dvanajst mitraljezov, ki so zelo močni.
  Alla je udarila tudi na naciste in zavpila:
  - Za našo ZSSR!
  Tudi Maria je vzela in prerezala naciste in tokrat s svojo škrlatno bradavico pritisnila na gumb igralne palčke in čivkala:
  - Za mater Rusijo!
  Olimpijske igre so tudi kot rez na sovražnika. In odtrgal bo kupolo nemškega tanka in zacvilil:
  - Za domovino in svobodo do konca!
  Sovjetski tank se je izkazal kot zelo bojen ...
  Ampak žal, sile so neenake ...
  Zelo neenakopravna...
  Toda dekleta, ki sedijo v zasedi, ujamejo svoj trenutek.
  Elizabeth ji je pobožala trebušne mišice. Nato je s pomočjo gole pete poslala na sovražnika natančen izstrelek.
  In sovražnika zadel prav v tarčo.
  In zakukala je:
  - Močnejši bojevnik, stisnite mitraljez,
  Prišel bo zanimiv rezultat!
  Elena je poslala morilsko darilo smrti na tarčo in zapisala:
  - Hitler nam je zaman pomolil glavo. Ne glede na to, kako daleč se bomo umaknili, ne bomo obupali!
  Ekaterina je tudi streljala, se prebila skozi tarčo in opazila:
  - Ne zabijamo žebljev, vendar je treba narediti nekaj pomembnejšega!
  Evrasiya je dala rafal mitraljezov in izdala:
  - Rusija pod jarmom se ne bo upognila, naša vojska se ne preda!
  Elizabeth se je strinjala s tem:
  - Ne! Rdeča armada se ne preda!
  In z golo peto je poslala tudi izstrelek v tarčo. In izkazalo se je dobro in natančno.
  Za vsako ceno moramo vztrajati. Tu so nacisti mučili pionirja.
  Vzeli so fanta golega. In potem so ga začeli pretepati z vročo žico. Hudo so me pretepali, dokler nisem izgubil zavesti. In nato prelijte s slano vodo. Kako je fant kričal v agoniji. In že je bilo spet pečeno z baklami. In potem so ga vzeli in zataknili razgreto palico v anus.
  Tako kruti so bili Fritz. Druga zabava, ki jo imajo, je cvrtje pet. Eno komsomolsko dekle so namazali z oljem po podplatu, pod njo pa zažgali žar. In deklica kriči v strašni bolečini. In nacisti pečejo in pojejo pesem sami sebi.
  In česa še niso naredili. In dekletom so bili zlomljeni prsti na bosih nogah, in fantje so bili raztopljeni v kislini in njihova koža je bila živa odtrgana.
  Elizabeth je spet streljala. Zadelo je tarčo in zacrkljalo:
  - Nikoli ne bomo obupali!
  In Elena se je strinjala s tem:
  - Nikoli ne obupaj!
  In s pomočjo golih prstov na nogi je poslala izstrelek v tarčo.
  Še en tank je bil vzet in zagorel kot bakla ...
  Catherine je agresivno opazila:
  - Svetovni prvaki bomo!
  In z golo peto je poslala še en projektil v tarčo.
  Toda žal je Moskva kljub vsemu junaštvu septembra padla. In oktobra so Nemci že dosegli Ural. In zajeli so Srednjo Azijo z juga. In do decembra 1957 so popolnoma zasedli celotno ozemlje ZSSR.
  Tako se je končalo osvajanje sveta.
  20. aprila 1959 je potekal referendum za ustanovitev monarhije in svetovnega imperija Tretjega rajha. To je sovpadalo s prvim poletom astronavta na Mars in novimi dosežki Tretjega rajha. In Hitler bo prejel naziv supercesarja.
  Zdelo se je, da so bili vsi cilji doseženi.
  Toda maja 1961 je Hitler strmoglavil v letalu in njegova briljantna in dolga vladavina je bila prekinjena.
  Toda njegov najstarejši sin je že postal odrasel in Fuhrerjeva dinastija je postala stabilna in močna. In zdaj tretji rajh osvaja vesolje.
  Vsi narodi so dobili enake pravice in državljanstvo novega cesarstva.
  In človeštvo se premika v svetlejšo prihodnost!
  
  NAPOLEONOVA ZMAGA POD WATERLOOJEM
  Napoleon je zmagal v bitki pri Waterlooju. V času bitke ni imel napada in Britanci so bili poraženi. In potem so bili premagani tudi Nemci, ki jih je vodil Blucher. Nato so Francozi prevzeli Nizozemsko.
  Spet premagal Pruse in Avstrijce. Rusija ni hotela vstopiti v vojno. Car Aleksander se je prvi naveličal bojevanja in ni hotel preliti krvi.
  Tudi Napoleon Bonaparte je bil nagnjen k temu, da vojne ne bi zavlekel. Ko je zaveznikom znova zadal več porazov, je z njimi sklenil mir. Francija je dobila del Italije in Nizozemske ter nekaj dežel v Nemčiji in se umirila.
  Nekaj časa seveda ... Napoleon je v dvajsetih letih napadel Alžirijo in jo osvojil. In potem je prevzel Maroko. Začelo se je afriško obdobje širjenja cesarja. Napoleon se je boril v Afriki in njegove čete so ponovno dosegle Egipt in Sudan.
  Napoleon se je utrdil v Afriki ... A v Evropo še ni splezal. Cesar je v tistih časih živel kar dolgo. In umrl je leta 1840 pri sedemdesetih letih, saj je kot cesar preživel šestintrideset let in je skupaj štirideset let vodil Francijo! To je zelo dolga in veličastna vladavina. Pod njim je Francija doživela tako zmage kot okupacijo. Večina Afrike, vključno s Sudanom in Nigerijo, je postala francoske kolonije. Poleg tega so Napoleonovi maršali osvojili tudi Indokino.
  Okrepila se je dinastija Bonapartejev. Tudi Napoleon II je imel otroke in se je na prestol povzpel v dokaj zrelih letih. In njegova dinastija je nadaljevala svoj veličasten vzpon. Leta 1848 je Francija, ki je izkoristila revolucijo v Avstriji, odvzela Italijo Habsburškemu cesarstvu. Nato je sledila vojna z Rusijo skupaj z Britanijo.
  Francozi so skupaj z Avstrijci premagali Ruse. In prevzeli so veliko zemlje. Vključno z Ukrajino. Napoleon II je ustanovil Commonwealth in na prestol postavil svojega brata. Rusija je bila uvrščena v kategorijo manjših sil. Napoleon II je nadaljeval svoja osvajanja in zavzel več Prusije in Avstrije. In tam tudi namestijo svoje sorodnike in se uveljavijo v Evropi. Britanija je poskušala ugovarjati, vendar so jo premagali.
  Ko je v Ameriki izbruhnila državljanska vojna, je Napoleon II posredoval na strani južnjakov. In zmagal je ... Francija je nadaljevala tudi osvajanje Afrike in prevzela nadzor nad Indijo. Na morju so bili Francozi, ki so imeli premoč v virih, proti Britancem kot slon proti Moski. In celo samo Britanijo so zajeli s pristankom na celini leta 1873.
  Francija je prevzela tako Avstralijo kot Kanado in postala velesila. Leta 1881 je umrl tudi Napoleon II, Veliki. In Napoleon III se je povzpel na prestol. Pod njim je Francija še naprej premikala svoje čete po svetu. Zlasti je bila kampanja proti Moskvi in tako Rusija kot ZDA so se končno podredile. In na Kitajskem je bila vojna. Leta 1904, po smrti Napoleona III., se je na prestol povzpel Napoleon IV. Naslednje leto je zajela Japonsko in nekaj let pozneje končala osvajanje Kitajske. Nato se je začela invazija na Latinsko Ameriko. Napoleon Peti, ki je vladal leta 1933, je dokončal osvojitev vseh držav sveta in ustanovitev svetovnega imperija. Leta 1937 se je zgodil prvi polet s posadko v vesolje. Leta 1945 so ljudje leteli na Luno. In leta 1957 na Mars, naslednje leto pa na Venero.
  To je bilo osvajanje vesolja. Do konca dvajsetega stoletja so vse planete Osončja že obiskali astronavti in celo ponekod - na Luni, Marsu, Veneri so bila ustanovljena naselja.
  In leta 2021 se je začel let prve medzvezdne odprave. Francoski imperij, večnacionalen in ogromen, je prevzel nadzor nad celim svetom in sončnim sistemom. In njene sanje so moč nad vesoljem!
  
  
  NOVE DOGOSTIVŠČINE SPADA V SVETU AIVENGO
  Čeprav je Rebecco pred usmrtitvijo rešil pogumni Ivanhoe, se njena zgodba ni končala. Pa tudi pustolovščina. Isaac je zagotovo dal vse od sebe. In začel je zahtevati nazaj nakit in draga orientalska oblačila, vzeta od Rebecce. A je bil seveda zavrnjen.
  Kar je že last reda, potem je in Judom ni treba poročati.
  Tako je Rebeka preživela nekaj časa v hladnem vremenu bosa in le v raševini. Da, pred usmrtitvijo je bila bosa in slečena ter zaprta v samostansko celico. Bilo je hladno in vlažno in bile so podgane. Tu je bila Rebecca tako izčrpana in bleda.
  Ostati bos v ječi in na ulici v hladnem vremenu je povzročilo, da se je deklica močno prehladila in zbolela. In Isaac je moral nujno najeti zdravnike. Tako je bil dobro porabljen, vključno s plačilom odkupnine roparjem.
  In iskal sem način, da bi nekje našel in zaslužil denar. Poleg tega je Richard Levje Srce napovedal, da bo v zvezi z njegovim kronanjem organiziran veličasten turnir. In zmagovalec bo prejel veliko nagrado.
  V tistem trenutku je Isaac nenadoma zagledal fanta v kratkih hlačah, bosega, golega do pasu, a zelo mišičastega. Njegove mišice so bile zelo lepe in globoko izražene pod zagorelo kožo. Po standardih srednjega veka fant sploh ni bil majhen, ampak z otroškim okroglim obrazom. Jasno je, da je to še vedno otrok, ki bo, če bo odrasel, postal moški zelo močne postave.
  Isaac je fanta z nasmehom vprašal:
  Kaj želi mladenič?
  Fant je topotal z boso nogo in rekel:
  - Želim sodelovati na viteškem turnirju! Hkrati pomagajte svoji bolni hčerki!
  Bogati Jud je bil presenečen:
  - Ste zdravnik?
  Fant je z nasmehom odgovoril:
  "Kljub mladostnemu videzu imam že veliko izkušenj z ubijanjem. In tudi v medicini! In popolnoma brezplačno!
  Isaac je navdušeno odgovoril:
  - Čudovito! No potem. Imate močne mišice, a bodo dovolj za nastop na turnirju?
  Fant je z nasmehom rekel:
  - Prinesi mi podkev!
  Bogati Jud se je namrščil.
  - Zakaj!
  Fant je samozavestno rekel:
  - Zlomil ga bom!
  Isaac je zarenčal:
  - V redu, verjamem! Zelo lepe mišice imaš, na vzhodu bi te z veseljem prodali v sultanov harem!
  Fant je v odgovor skočil, se večkrat zavrtel v zraku in zavpil:
  - Ne bom odnehal!
  Žid je presenečeno zažvižgal:
  - Kako si hiter in okreten! Prav, dam ti konja in oklep s sulico in mečem za turnir. Samo ti mi boš vse to vrnil v trojčkih!
  Fant je prikimal.
  - No, saj gredo konj, orožje in oklep zmagovalcu. V zvezi s tem se lahko borite.
  
  Zelo zadovoljen je Isaac rekel:
  - Odličen mladenič ... Kako ti je ime?
  Fant je skromno odgovoril:
  - Oleg Rybačenko! Sem bojevnik, ki pomaga šibkim in običajno služi Rusiji. Toda v tem primeru sem prišel rešiti tvojo hčer. Ker je bronhitis po standardih srednjega veka zelo nevarna bolezen. In malo je spretnih zdravnikov, ki lahko rešijo dekle!
  Isaac je z nasmehom odgovoril:
  - Izgledaš veliko starejši, kot izgledaš?
  Fant je prikimal.
  - Da, že vrsto let! Težko je celo prešteti, koliko, saj potujem in živim v različnih svetovih. Imel pa sem toliko dogodkov in vtisov.
  Žid je zapisal:
  - V redu! Pojdi in ozdravi mojo hčer! Medtem bom poslal po konja in oklep. Da, in zdaj merite rast. Zdi se, da si samo fant, a precej velik in širokih ramen. Visok kot Ivanhoe in morda boš širši v ramenih!
  Oleg je prikimal in rekel:
  - Za zdravljenje vaše hčerke potrebujem alkohol, maščobo, ducat majhnih skodelic. - Ko je videl, kako se je Isaacov obraz zvijal, je fant pohitel dodati. - Skodelice so samo za nekaj časa. In prav tako bi bilo lepo najti jazbečevo maščobo. Fant je pomežiknil. In vaša hči bo kot nova!
  Isaac je prikimal v znak strinjanja.
  - Ja, samo mali čarovnik! No, vse bo pripravljeno, pojdi in reši mojo hčer.
  Fant je bliskal bos, okrogle, rožnate in popolnoma brez prahu pete.
  Začela se je prepirati okoli Rebecce. Deklica je bila bleda in kašljala. Pravzaprav, za razliko od nesmrtnega fanta, ni bila navajena mraza. Hči južne dežele je jeseni Britanije preživela noč bosa in v eni halji z vlažno in mrzlo celico ter nekaj dni na svežem zraku. Tukaj in odpustiti ne dolgo.
  In zdaj ji morate postaviti banke - najučinkovitejše ljudsko zdravilo, ki zelo pomaga.
  Rebeccina koža je precej bleda in ni zagorela. Sram ji je bilo golo pred čednim mišičastim fantom.
  Oleg Rybachenko je rekel, ko je kazalec prislonil na ustnice:
  - Jaz sem zdravnik! Ne bodi me sramežljiva!
  In deklica se je nasmehnila nazaj.
  Fant, ki je že imel izkušnje, ji je dal pločevinke. Deklica se je zdrznila.
  Toda Oleg jo je nežno božal, podrl opraskane podplate. Nenavajena deklica je hodila po poti in njene bose noge so preluknjali kamenčki. In pot do usmrtitve se je izkazala za zelo bolečo za bogato dekle, ki ni bilo vajeno brez čevljev.
  Fant, ki je ves čas tekel bos, je opazil:
  - Nežno, tako nežno!
  In ji je dal pločevinke, iz katerih so bile sledi na dekliškem hrbtu. Toda banke so bolezen izvlekle. In tako je Rebeka dobila mleko z medom in zaspala.
  Po tem je Oleg služkinji pustil ukaz, naj še naprej daje mleko z medom in malikom ter jazbečevo maščobo.
  In pohitel je na turnir. Izdelati je treba tako konja kot oklep in orožje.
  Žid, čeprav požrešen, ni neumen. In konj je bil dober in oklep z orožjem ni bil slab. Oleg je zlezel v oklep in se v njih počutil nerodno. Goli boji bi bili veliko bolj spretni. Vendar obstajajo pravila turnirja: vsi morajo biti v oklepih in na konju. Tukaj se borite goli z meči, nato je Oleg Rybachenko iztrebil cele vojske z meči.
  Fant je dirkal na belem konju in se veselil bitke.
  Turnir je potekal v Londonu. Ivanhoe si je že opomogel od ran in je veljal za enega izmed favoritov turnirja. Sam Richard Levjesrce se je pripravljal na boj. Pričakovan je bil tudi prihod vojakov iz drugih držav. Še posebej vojvoda Alba: mogočni borec iz Španije. Francoski vojvoda Guise, baroni iz Nemčije. Veliko borcev. Tudi iz daljne Rusije je prispel princ Ruslan. Natančneje, ne iz Rusije, ampak iz Kijevske Rusije.
  Tako se je zastopstvo tukaj izkazalo za solidno. In to je bil turnir brez primere z nagradami.
  Zmagovalec naj bi prejel celo skrinjo zlata, ki jo je Richard Levjesrčni prinesel iz Palestine. In ta skrinja je tehtala vsaj tono.
  Torej tisti, ki se želijo boriti - očitno nevidno.
  Turnir je glede na veliko število udeležencev potekal po pokalnem sistemu.
  Oleg Rybachenko je prispel v poseben tabor za viteze. Oklep in konj, to je prepustnica, vendar nihče ne potrebuje dokumentov.
  Fant je prenočil v taborišču. Zvečer je k njemu prišla lahka ženska. Ker je videla, da je pred njo še čisto otrok in zelo lepa, je prikimala:
  - Zastonj ti bom služil, fant!
  Oleg je prikimal v znak strinjanja in rekel:
  - Ne bo ti žal, zelo sem izkušen!
  Prvič po letih je prostitutka verjetno doživela več pravih orgazmov in celo izgledala mlajša. Odšla je zadovoljna. Kmalu se je pojavilo več deklet. Oleg je opozoril:
  - Za seks moraš plačati! In za odličen seks dvojno! Zlatnik za vsak orgazem!
  Prostitutke so se dobrovoljno strinjale ... Oleg je zaslužil dostojno denar, a je čez noč zaprl oči. Mimo sta prišla njegova dekleta in ženska. Običajno so mlade in lepe, a okužbo lahko ujameš. Res je, Oleg je nesmrten otrok in okužba ga ne vzame.
  Toda pred dvobojem sem bil malo izčrpan ...
  In potem zasliši trobenta in zjutraj se začne turnir. Tu se vitezi razkropijo po polju. Potrebno je veliko bojev. Izbira topih ali ostrih konic. O vsem drugem odloča žreb.
  Oleg je padel v boj v prvi bitki z nemškim baronom. Bil je večji in težji od fanta ter precej avtoritativen bojevnik.
  Toda deček terminator je izkušen in tehnični. In da vas sulica ne podrla, rahlo premaknete ščit na stran in omilite udarec. In se posadiš z obračanjem telesa.
  Oleg je zelo močan in sovražnik je bil sestreljen skupaj s konjem. In fant je zažvižgal. V različnih vesoljih je šel že skozi številne bitke. In boril se je s Tretjim rajhom v vzporednem vesolju, v katerem so nacisti najprej zajeli ves svet in šele nato napadli ZSSR. In to je bila močna poteza z njihove strani.
  In fant se je nato boril skupaj z Margarito, nesmrtno dekletom, ki je bila tudi nekoč odrasla. In z njimi štiri lepa in tudi skoraj nesmrtna dekleta. Šest supermen se je borilo z vojsko, ki je zavzela skoraj ves svet. In pokazal ogromno junaštvo.
  In zdaj turnir. Posel ni tako težak. In za super fanta neprespana noč s prostitutkami ni ovira.
  Otrok je dobil svojo prvo nagrado: konja, orožje in oklep. Ponavadi so jih vitezi odkupili za denar. Če si torej dober borec, potem ti udeležba na turnirju koristi.
  Potem pa še ena bitka... Tokrat je žreb pripeljal Olega do mogočnega španskega vojvode Albe. Veljal je za najboljšega bojevnika Španije. Bolj zanimivo bi se z njim boriti proti koncu, a veliko je veliko.
  Sovražnik je bil velikan in je tehtal trikrat več kot Oleg. Pri boju s kopjem je teža pomemben hendikep. In konj blizu Albe je vlek. Morda bi bil tak trup nepomembni, da bi vas zmečkal.
  Oleg ni imel veliko izkušenj na turnirjih. Ponavadi se je boril nekoliko drugače. Toda splošna bojna izkušnja fanta terminatorja je kolosalna.
  In tako je odšel. Sulice so ostre in nabrušene.
  Alba je hitela nanj z veliko hitrostjo. Njegov konj, čeprav vlečni konj, je zelo okreten. Oleg pa je veliko hitrejši od samega velikana Albe. In ko se je fant približal, je pustil sulico in sovražnika udaril v vizir. Udarec je drobljiv in s pod ovratnikom trupa. Alba je zletel s svojega močnega konja in strmoglavil. Izpadlo je celo nekaj zob.
  Oleg je zmagal in z nasmehom rekel:
  - Dragoceno darilo za poroko!
  Zmaga je fanta naredila opaznega. Sam kralj Lionheart se je z njim rokoval in pripomnil:
  - Ti si močan bojevnik! od kod si
  Oleg je z nasmehom odgovoril:
  - Pustite, da vaše veličanstvo molči!
  Tukaj je tretja viteška bitka. No, tri bitke v dnevu so veliko, morda bodo tudi štiri pravočasno.
  Oleg se je zdaj boril z angleškim borcem. Lokalni vitez ni tako velik kot Alba in je bil videti previden.
  Lahko pa vidite izkušenega in močnega borca.
  Oleg je iz navade razgnal svojega konja in udaril, vstavil in obrnil telo, sam pa se je seveda oddaljeval od sulice.
  Spet je brez truda podrl sovražnika. Ni težko in pridobiš samozavest.
  Torej je tretji vitez poražen.
  Začasna pavza in pogostitev zmagovalcev. Število udeležencev se je zmanjšalo. In veliko so jedli.
  Oleg je snel čelado. Mnogi so bili presenečeni, da je tako mlad, niti brki mu niso zrasli.
  Fant je veliko jedel in postal malo težek.
  Njegov naslednji nasprotnik je bil najboljši borec v Franciji - vojvoda Guise.
  No, zakaj se ne bi bali volkov v gozdu.
  Vojvoda Guise je bil zelo spreten, tehčen, velik, visok, širokih ramen.
  Očitno je pameten borec.
  Oleg Rybachenko se je odločil, da ga bo premagal na preprost način.
  Ko so se jezdeci razpršili, nato pa so se začeli zbliževati. De Guise je fintiral s sulico in poskušal zadeti fanta v telo, mimo ščita. Toda Oleg, ki je imel absolutno reakcijo, je uspel oditi in sam je naložil sulico v skrinji, tako da se je zlomila. Seveda je dodal telo.
  In de Guise je poletel in strmoglavil tako močno, da mu je iz ust pritekla kri. Tukaj je udarec.
  Fant se je zasmejal in pripomnil:
  - Ne tiraniziraj!
  To je bil zadnji boj dneva. Do naslednjega so ostali še štirje.
  Oleg je bil zadovoljen.
  Vendar ni imel časa za počitek. Spet so prišli po naklonjenost, da bi ujeli orgazme kurbe. Poleg tega so mu poslali odkupnino za oklep in konje. In de Guiseov oklep je bil na primer s kamenčki in vsote so bile precejšnje.
  Seveda je moral dolg vrniti tudi Isaac. Videti je bilo, da je Žid nezadovoljen sam s seboj. Da je le trikrat naročil vrnitev dolga, lahko pa petkrat ali celo desetkrat. Vendar pa mu je Oleg, ko je videl, da pohlepni Jud trpi, dal še dvajset zlatnikov v korist Rebeke kot darilo deklice.
  In potem je spet služil prostitutkam. In dvignil ceno na dva zlata. A vseeno je bilo veliko takih, ki so to želeli. Prišlo pa je tudi nekaj žlahtnih žena. Želeli so tudi ujeti čudovit orgazem ali celo zanositi od tako veličastnega viteza.
  Spet Oleg Rybachenko vso noč ni spal in je delal. Ampak to je na splošno dobro. Koliko denarja je zaslužil tako mlad žigolo.
  In še štiri borbe pred prejemom pokala.
  In prvi nasprotnik je borec iz Afrike. Zelo velik. No, samo velikan, osem metrov visok. In teža kilogramov je vsaj dvajset. Zaradi teže je zmagal. Boril se ni niti na konju, ampak na ogromni kameli. In zdrobil vse.
  S čim se je mogoče boriti s črncem. Oleg Rybachenko je bil celo zadovoljen, da je bil njegov nasprotnik tako velikan. Bilo je zanimivo in zanimivo.
  Poleg tega so bili vložki razdeljeni in bilo je mogoče staviti nase in v primeru zmage vsaj nekaj zaslužiti.
  Oleg je zapel:
  - Jaz sem vitez vere na kolenih divjakov,
  Sovražniki Rusije, pometel bom z obličja zemlje!
  In tako ga je deček vzel in se malo pripravil na boj, namazal ščit z oljem.
  Ogromen črni bojevnik ga je napadel ... Oleg je hitel proti njemu. Sovražnik je na kameli in se dviga kot skala. Res je, takšnega borca ni tako enostavno zrušiti.
  Oleg je zapustil sovražnikovo ogromno drevo in sovražnika udaril na oklep.
  Fantova sulica se je zlomila, vendar se je sovražnik, opotekajoč, uprl. Oleg je zažvižgal, tradicionalni pod ovratnikom korpusa ni pomagal.
  Fant terminator je dobil še eno sulico in spet sta se razšla.
  Oleg se je odločil, da bi bilo tokrat bolje udariti sovražnika v vizir. To daje učinek, čeprav ga bo težje zadeti.
  Afriški bojevnik je bil zvit in je tokrat s sulico usmeril v prsi konja. Toda Oleg, ki je predvideval takšno priložnost, je uspel premakniti svojega konja na stran. Čeprav je malo in opraskal konja. Oleg ga je v divjem jezu udaril s sulico, tako da je na vizirju, ki ga je prebil skozi rešetke, konica vdrla v možgane. Udarec je bil usoden. Ni bilo v nasprotju s pravili. Določen odstotek vitezov na turnirjih, zlasti tistih z ostrimi sulicami, je umrl.
  Vendar se je izkazalo za nepričakovano. In sovražnikovo truplo se je zrušilo s kamele.
  Slavna zmaga. Le konj je bil lažje poškodovan. In Oleg je dolgo prasko namazal z zdravilnim balzamom. In to seveda ni dodalo zdravja konju.
  In naslednji nasprotnik je iz Rusije. Tokrat princ Ruslan. Tudi večji in zelo okreten borec. Oleg se po treh neprespanih nočeh ni počutil preveč veselo.
  Je pa bil tudi njegov nasprotnik po petih borbah opazno utrujen.
  Oleg je zaspal natanko eno uro. Njegov spanec je bil globok in sanjal je o nečem iz preteklih dogodivščin.
  Da, šest vojakov je zavzelo naciste iz časov Stalina in Fuhrerja ter jih skupaj s tanki temeljito uničilo.
  Oleg Rybachenko je s svojimi sabljami naredil lok in sekal fašistične vojake. In potem bo z golo, fantovsko nogo metal ostre in ostre igle ter ubil nasprotnike in tanke.
  In potem spet, kot slavček žvižga ropar. In cele kosmiče omamljenih vran bodo padle na nacistične čete.
  Fant terminator je zacvilil:
  - Majhen deček je našel metalec ognja,
  Ja, fašisti, žal, brez sreče!
  Margarita je tudi obupno posekla naciste. A hkrati je z bosimi nogami metala tanke diske. Odsekali so glave vojakov dežele Hitlerjevega peklenskega sonca in debla tankov.
  Deklica je hkrati zažvižgala in zavpila:
  - Za sveto Rusijo!
  In vrane so padale, mlatile naciste kot toča in množica tankov je zgorela.
  Niso se borili samo večni otroci in štiri čarovnice. Ruski polk Rdeče armade proti tridesetim nacističnim divizijam je pokazal neomajno vzdržljivost.
  Nataša je medtem vzela, sekljala mlin z meči. Zdrobljeni sovražni bojevniki. In potem z bosimi nogami izstrelila še en bumerang. Prerezala je grla nacistov in debla tankov.
  In iz škrlatne bradavice je vnel pulsar in prepeval:
  - Slava največji Rusiji!
  Tudi Zoya svojim nasprotnicam ni dala priložnosti. Vsake toliko je sekala, podaljšuje meče, vojake in tanke. In potem je z golimi prsti metala strupene igle. In potem, ko so njene škrlatne bradavičke bruhale cele kaskade strel, ki so topile nemške mastodonte.
  Bojevnik je zapel:
  - Rusija je naša država!
  Vedno ji bom zvest!
  In kako pulsar izstreli iz popka deklice. Da, strti naciste v raztrgane koščke kože. In potem se bo lotil tankov.
  Avguština tudi fašistom ne daje možnosti. Bakreno rdeči lasje terminatorke plapolajo v vetru kot proletarski prapor.
  In gole, izklesane noge mečejo zelo smrtonosne darove smrti. Kaj ne daje priložnosti niti vojakom niti tankom Wehrmachta.
  Hkrati bojevnik iz rubinastih bradavic vrže goreče koščke čarobne plazme, ki se topi. In ne pozabite zavliti:
  - Slava domovini - živeti pod komunizmom!
  In potem iz njegovega okroglega popka, kot strela.
  V bitki je tudi Svetlana. Je izredno kul punca. In tudi prebija naciste z meči. In golih, gracioznih nog mečem cele bodala smrti. Da so odrezali glave nacistov in odrezali stolpe težkih in srednjih vozil.
  In iz jagodnih bradavic bo še vedno oddajal koronski izcedek. In to je res več kot smrtonosno, zlasti za tanke in letala.
  In bojevnik tudi od popka bo podlegel daru uničenja.
  In zapoj:
  - Slava veliki Rusiji! Bog nas lahko reši!
  In ruski vojaki streljajo na naciste iz slavne puške Mosin. Deluje tudi par mitraljezov. Puške streljajo. Deluje tudi eden prvih ruskih reaktivnih minometov povečane moči "Andryusha".
  Vojaki sovjetske vojske so bili dobro pripravljeni. Udarjajo natančno in so zelo disciplinirani.
  Oleg Rybachenko, ki je sekal naciste, tako pehoto kot tanke in celo letala, je pomislil: kako je našim ljudem uspelo izgubiti pred nacisti v tej alternativni resničnosti?
  To je popolnoma sramotno! Toda Rusi so boljši. Tako slovanski vojaki z bajoneti prebadajo male, bele in črne vojake in z granatami razstreljujejo tanke. Do zmage je ostalo le malo. In kraljeva vojska je zelo junaška. Tukaj je ena Rusinja z golim trebuhom, mitraljezka, ki strelja na nemške čete. V kratkem krilu in bosonogo to dekle, a naboje odlično pošilja.
  In Oleg Rybachenko reže z meči. In potem bo vrgel tudi bumerang z golimi otroškimi nogami, s čimer bo odrezal sovražnika in tanke. In ko fant zažvižga ...
  In spet, kako bodo vrane padle na naciste. Po tem nacisti nimajo možnosti. In tudi jurišna letala.
  Oleg Rybachenko, ta večni fant je zacvilil:
  - Slava moji kozmični domovini!
  Margarita, to večno dekle je tudi vroče v bitki. In reže s sabljami, zelo slavno. In kako žvižga, da kup vran udari od zgoraj in se prebije skozi glave nacistov in skozi lopute stolpov fašističnih tankov. In z bosimi, otroškimi nogami meče bumerange, tako da bojevniki dežele peklenskega fašističnega sonca padajo na desetine.
  Marguerite je zakukala:
  - Moja draga Rusija - prijazna družina ljudstev!
  Nataša je z meči sekla naciste. Z golimi prsti je nabodla cel kup igel. Vzeli so in preluknjali naciste ter razstrelili ducat tankov. Deklica pa ni pozabila sprožiti koronskega izcedka iz svojih škrlatnih bradavic.
  In kako bodo strele vrgle iz popka s smrtonosnim rezultatom, zlasti za tanke in letala.
  Deklica je zacvilila:
  - Tako super bom!
  Zoya se bori tudi v divji bitki. In njeni meči se iskrijo kot divja nevihta, vlijejo se potoki ognjenih iskric in z vročim nožem rezajo rezervoarje kot maslo. In bose noge deklice terminatorke mečejo igle, ki kot jež posejajo naciste.
  In smrtonosni pulsarji uničenja letijo iz škrlatne bradavice in iz njih izgorevajo letala in tanki. Bojevnik je na videz in na delu zelo bojevit.
  Lepota reže naciste, letala in samohodne puške, ne daje jim usmiljenja.
  In borbeno dekle zacvili:
  - Slava domovini!
  Avguštin v boju ne pozna miru in silovit bes kipi z njo. In sovražnike reže kot zelje s sabljami. In njene oči gorijo kot smaragdi. In bose noge, kot rezila propelerja, oddajajo sporočila uničenja, ki raztrgajo tankovska letala.
  In rubinaste bradavice pošiljajo nacistom takšne tokove čarobne plazme, da se ji nič ne more upreti.
  Ko pa iz Avguštinovega popka prileti potok čarobne strele. In skupaj s tanki bo razbil celo množico sovražnikov.
  Deklica je zakričala na ves pljuč.
  - Slava vsemogočnemu Bogu Rodu!
  Svetlana se bori z divjo mafijo. In dekle, kako udariti z metuljem. In z bosimi nogami, kako lansirati nov bumerang, ki je odrezal stolpe avtomobilov. Hiperrazredni bojevnik in naravna blondinka.
  In kako se bo iz jagodne bradavice sprostil cunami madežev magije. In vzela ga je in razbila sovražnika, kakor da bi se led razbil pod udarci meča. In iz popka jo je razstrelil koronski izcedek. Masa tankov se je stopila, veliko letal je zgorelo.
  Svetlana je tvitnila:
  - Deklica rada ubija,
  Tukaj je dekle!
  Oleg Rybachenko se bori kot pravi titan. Fant terminator je tako obupan borec. In z bosimi otroškimi nogami bo izpustil več diskov, ki režejo sovražnike, kovina tankov je kot razžarena igla ledu.
  In kako karateist poganja mlin na veter.
  In če ga vzame in zažvižga na vrh pljuč. Da bo cela množica vran vzela in padla dol. In zabiti glave nacističnih borcev.
  In potem bo pljunilo iz cevi ... In odtrgalo moško popolnost celih sto fašistov in tankov z letali. Tisti iz bolečinskega šoka so vzeli in okochurilas.
  Mali pisatelj je zacvilil:
  - Za komunizem v Rusiji!
  Margarita bo v divjem besu pljuvala na naciste, iz ust pa so ji prileteli potoki čarobne plazme. In požrli so naciste do samih okostij. In tanki so se stopili in letala so se zapletla v ognjeno mrežo.
  Bojevnik je dekle z zlatimi lasmi.
  In njene bose noge mečejo bodičaste in smrtonosne stvari, tako da od nacistov odletijo le kosi raztrganega mesa, iz tankov pa debla.
  In tudi dekleta so se resno ločila ...
  Slekle so si celo hlačke. Po tem je šlo uničenje nacistov veliko bolj učinkovito.
  Natasha je izvedla kaskado udarcev na bele in črne vojake. In zdaj bodo njene bose noge vrgle več granat in raztrgale cel bataljon nacistov in veliko maso tankov. In potem bo iz škrlatnih bradavic spustil val, ki nacistom prinese uničenje, kot kaskada čet cunamija, tako pehoti kot tankom z letalom.
  In iz popka bo vzela smrtonosna strela kot polet in požgala nacistično kohorto, od njih pa so ostala le zogleljena trupla in tri ducate tankov skupaj z njimi.
  In na koncu, kot da bo iz naročja Venere priletelo lepo dekle, morilski pulsar, ki ga je, naraščajoč, vzel, se prevrnil in požgal cel polk nacistov in sto tankov, vključno z več Miške, naenkrat.
  Bojevnik je zavpil:
  - Za veliki komunizem!
  Zoya je vzela in izvedla kombinacijo, močno podaljšala z meči in odrezala stolpe tankov. In navzven mlad bojevnik ga je vzel in izstrelil z diski, pomešanimi z grahovo bombo. In bo raztrgal veliko Japoncev. In potem se bo iz malinovih bradavic vzelo in sprostilo nov tok strele. In razbijte sovražnike na žetone z majhnimi žetoni. In od tankov ne ostane nič.
  In potem iz popka, kot da bi ga zadeli laserski žarki. In množice nacistov bodo odrezane. In tanki na splošno izgubijo stolpe, polomljeni valji odletijo iz njih.
  In za zaključek, kot iz jame Venere, bo bojevnik z lasmi v barvi zlatih lističev vrgel podivjani tok energije. In pometla bo nacistične straže in ogromno tankov, letal in samohodnih pušk. To so težki borci.
  Bojevnica je zavpila na vso moč:
  - Slava komunizmu Stalina in carja Aleksandra III!
  Oleg Rybachenko se je zbudil in je pripravljen na nov boj. Njegov nasprotnik Ruslan je skočil na konja.
  No, dva ruska viteza se borita. Čeprav je Ruslan videti večji, je njegov nasprotnik hitrejši in močnejši.
  In tako sta hitela drug proti drugemu.
  Oleg Rybachenko je sprejel udarec sulice na ščit in se premaknil na stran. In zadeti sovražnika z zavojem z zaprtim telesom. In tudi njegova sulica se je zlomila, toda sovražnik je padel skupaj z njegovim konjem.
  Jahač je trdno sedel, toda konj je šel mimo. Oleg je znova zmagal in dobil pokal.
  In za prejšnji boj je imel denar.
  Oleg se je po tej zmagi že pripravljal na polfinale. In njegov tekmec bi moral biti sam Richard Levjesrce. Kakšno veliko pričakovanje.
  Toda skalni štirje vitezi so večerjali skupaj.
  Postregla so jim lepa dekleta. Kljub strogim običajem srednjega veka so bila dekleta gologlava, s kratkimi krili in bosa.
  V blond lase deklet so vtkani barvni trakovi.
  Ponudili so hrano in vino.
  Richard Levje Srce je zapisal:
  Po letih ste zelo mladi. Nimaš niti brkov. Ampak tako močan in nenavaden borec. Če hočeš, te bom postavil za vodjo moje straže!
  Oleg Rybachenko je iskreno odgovoril:
  - Ne bi imel nič proti, a kmalu moram zapustiti Britanijo. In prisiljen se bom boriti v drugem svetu z drugimi četami. Torej, žal, ne morem vam več služiti!
  Ivanhoe je samozavestno rekel:
  - Zmorem!
  Oleg ga je pogledal. Čeprav je bil Rybachenko v telesu približno dvanajstega dečka, je bil Ivanhoe enake višine kot on. In v ramenih se je celo mišičast fant zdel širši. Toda nekako je zmagal ta krhki mladenič. Richard Lionheart je Ivanhoejeva glava višji in veliko širši v ramenih. In četrti vitez je za glavo višji od Richarda samega. In kaj ... Dve možnosti in vsaj trikrat debelejši, a Ivanhoe velja za favorita.
  Morda se bodo srečali v finalu. Zanimivo je, kako Ivanhoe premaga tiste, ki so večji in težji od njega. In kdo ga je naučil tako filigranske tehnike turnirskih rokoborb.
  Oleg je jedel meso in pil vino ... Stol je udoben in lahko spite še nekaj ur.
  Še posebej, ker je Richard spal. Fant terminator je sanjal o eni od svojih preteklih misij;
  Seveda, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, štiri čarovnice in to je izjemno resno. A poleg njih bodo seveda še drugi uspešnici.
  Oleg Rybachenko strelja iz mitraljezov s fiksnimi naboji. Videti je kot zelo mišičast fant, star približno dvanajst let, oblečen je samo v kratke hlače in golih prsi. Ko je odrasel, je postal večni otrok, ki je prejel nesmrtnost. In zdaj dela na tem v različnih misijah. In nekdanji pisatelj znanstvene fantastike ga obožuje.
  Tudi Margarita je videti kot deklica, stara približno dvanajst let, vendar je bila odrasla pisateljica, ki je kupila tudi nesmrtnost v zameno za opravljanje različnih misij. Deklica se bori in tepe iz mitraljezov.
  Poleg tega Oleg Rybachenko reže tudi z meči, ki se podaljšajo za več deset metrov. Fant tudi z golimi prsti meče granate. In ne pozabi bruhati iz popka strele, da so Kitajci ocvrti kot žari.
  Zelo učinkovito pa je tudi žvižganje. Takrat se vrane v jatah onesvestijo in Kitajci so potolčeni, Kitajcem pa ne pomagajo niti čelade.
  Fant zavpije:
  - Slava ZSSR!
  Ta misija je kar prijetna, a tako rožnatih ni. Tukaj v enem vesolju so nemške čarovnice: Gerda, Charlotte, Christina, Magda razvile edinstven tank - "Panther" -2. Ta avto se je izkazal z nizko silhueto, lokacijo menjalnika in motorja skupaj in čez rezervoar. Čelni oklep trupa je bil 120 mm pri velikem naklonu, boki so bili 82 mm pri naklonu, kupola je bila 150 mm pri velikem naklonu. In 88 mm top z izboljšano balistiko in hitrostjo streljanja.
  Ta avto je bil še bolje zaščiten kot Tiger-2, veslo pa je bilo le štirideset ton.
  To je omogočilo, da so ga jeseni 1943 začeli množično proizvodnjo s starim motorjem s 700 konjskimi močmi.
  "Panther" -2 je takoj postal najboljši tank druge svetovne vojne in Nemci so začeli zmagovati.
  In so se celo približali Moskvi, pristanek ubijalcev pa jih je razsekal in razstrelil.
  Vendar je ubijanje Nemcev za belo raso neprijetno, rumenih bojevnikov pa seveda ni škoda.
  Še posebej zdaj, ko je Kitajska razširila okužbo po svetu!
  Vključno v Rusiji. Zato zmeljimo te nebesne!
  Margarita tudi reže Kitajce z meči, ki se podaljšajo. In ustreli se iz mitraljezov - vsaka krogla je prav v tarčo. In z golimi gracioznimi prsti meče smrtonosne granate.
  In kako bo strela sprostila iz popka sovražnike, ki temeljito uničujejo in sežigajo in talijo rezervoarje.
  In če deklica žvižga, se izkaže, da je to blokada.
  In vrane padajo na vrhove Kitajske in rušijo letala.
  Dekle zavpije:
  - Slava komunizmu!
  Tako so se nesmrtni otroci, nekoč odrasli, spopadli s Kitajci. Toda še štiri dekleta-čarovnice, večno mlada bitja, temeljito mlatijo nebesno cesarstvo.
  Natasha daje rafal mitraljezov s kartušami za večkratno uporabo. In potem s svojimi meči potegne mlin sto metrov v obsegu!
  In z golimi prsti vrže granato žagovine in napojenega napoja. Eksplodira kot vakuumska bomba. Razstreljeni Kitajci in njihovi primitivni tanki priletijo. In potem deklica vrže strele iz svojih škrlatnih bradavic, žive sežiga kitajske vojake. In pulsarji uničenja se vržejo iz popka.
  Ti zdrobijo letala kot metulji zažigajo kitajska letala v bakli.
  Toda kronski trik, ko agresivni čarobni cunamiji priletijo iz naročja Venere, zažgejo Kitajce kot peklenski plamen.
  Nataša je čivkala:
  - Slava domovini ZSSR!
  Zoya je tudi v ofenzivi. Na splošno je super. In seka z meči in strelja iz strojnic. In kartuš tukaj je neskončno in sovražnike temeljito posekajo. In ko bose noge deklice mečejo granate in raztrgajo kitajske vojake. In potem iz malinovih bradavic bijejo ognjeni pulsarji - odtrgajo stolpe tankov.
  Iz popka deklice z zlatimi lasmi so letele strele. In na stotine bojevnikov Nebeškega cesarstva je bilo zažganih do smrti.
  In tukaj je venerina jama, ki je oddajala morilski tornado. To je minilo s koso smrti na kitajske čete.
  Zoya je tvitnila:
  - Za domovino in Stalina!
  Avguština se je zahihitala in razgalila zobe ter oddajala sončne žarke, ki so žgali Kitajce, opazila:
  - Stalina ni več!
  In dala je rafal iz mitraljezov in sekala s podolgovatimi meči. In potem so goli prsti metali granate. Raztrgali so številne Kitajce. In iz rubinskih bradavic lepote so letele strele uničenja in uničenja. Zažgali so veliko borcev iz Nebeškega cesarstva. In ogromno Kitajcev so skupaj s tanki raztrgali pulsarji, ki so leteli iz popka. Tako so vroče in ogenj dihajo.
  Toda naročje Venere je vzelo in delovalo. In toliko nasprotnikov je vzelo in požgalo.
  Avguštin je zarenčal:
  - Za veličino ZSSR!
  Svetlana v bitki je najbolj kul in kruta. In nato je izstrelila mitraljez in s podolgovatimi meči razrezala nasprotnike iz Kitajske na koščke.
  Toda iz jagodnih bradavic so izskočile strele, ki so brez usmiljenja požgale nasprotnike in nebeško cesarstvo gori, stolpi pa so strgani z njegovih rezervoarjev.
  Bosi prsti dekliških nog so vrgli bombo in ubili veliko Kitajcev. In kako bo gola peta še vedno vrgla pulsar uničenja, ki bo raztrgala nasprotnike.
  In iz popka je strela ocvrla tisoč kitajskih vojakov.
  No, ko je delovalo naročje Venere, je postalo še bolj agresivno.
  In potem je Svetlana zavpila:
  - Za komunizem po vsem vesolju!
  Šest je delovalo zelo učinkovito. In delovala je z divjim, agresivnim aplombom.
  Potem pa se jim je pridružila ekipa deklet iz Tretjega rajha. S seboj so vzeli še močnejši AG-800 z osmimi topovi in dvajsetimi mitraljezi. In dekleta so vse to nadzorovala s pomočjo igralnih palic.
  Gerda je z golimi prsti pritisnila na gumbe, poslala visokoeksplozivni izstrelek in zamrmrala:
  - Slava arijskemu prijateljstvu!
  Charlotte je z bosimi nogami pritisnila tudi na gumbe igralne palice, izpljunila dar smrti in zarenčala:
  - Slava komunizmu!
  Christina ga je vzela in z bosimi prsti pritisnila na gumbe in zakukala:
  - Arijski komunizem!
  Magda je pri streljanju in tudi z bosimi nogami opazila:
  - Sam arijski komunizem!
  Dekleta iz Tretjega rajha so voljno rezali Kitajce. Pomagati moramo našim bratom in sestram arijcem v vojni s Kitajsko. In ta država meni, da je ves svet onesnažen s koronavirusom.
  Gerda je znova pritisnila z golimi prsti, vrgla izstrelek ven in zapisala:
  - Ne bomo dovolili, da se rumeni imperij oživi! Ne dovolimo vam, da širite viruse po vsem svetu!
  Charlotte je tudi z golimi prsti pritisnila na gumbe in zavpila:
  - Seveda ne bomo!
  Christina je s svojimi škrlatnimi bradavičkami streljala tudi na rumene bojevnike Nebeškega cesarstva, izdala:
  - Za arijsko prihodnost!
  Magda, ki je z golimi prsti uničevala lepe noge kitajskih vojakov, je godrnjala:
  - Za najvišje arijske dosežke!
  In potem je bilo na nebu ploščato letalo Tretjega rajha. In to je iz drugega sveta. Tam je Fuhrer v enainštiridesetem letu uspel zavzeti Moskvo. Kako se je to zgodilo? Japonska je napadla že julija 1941 in zabila sovjetske sile na Daljnem vzhodu. Posledično ni bilo dovolj sil za obrambo Moskve, prestolnica pa je padla oktobra 1941 ... In po tem je bila uprava Rdeče armade popolnoma razburjena, Stalin pa je imel srčni napad. Hitra zmaga nad ZSSR se je nato spremenila v dolgotrajno vojno z Veliko Britanijo in ZDA. Ob njem so nastale diskoteke, ki jih je laminarni curek preletaval in so bile neranljive.
  In po zmagi nad Ameriko so leteči krožniki že uspeli obiskati Mars in so pridobili laserje, ki jih črpa vodik.
  Albina in Alvina sta prileteli iz vzporednega sveta na disketi z bojnimi žarki na pomoč ZSSR.
  In tukaj so tudi bosi in v bikiniju. Te čarovnice so se nekoč začele boriti v Španiji in so šle skozi vse glavne bitke druge svetovne vojne. In zdaj na bojnem vozilu v boju.
  Albina je z golimi prsti izklesanih zapeljivih nog pritiskala na gumbe igralne palice, izstrelila snop, ki je odsekal kitajska letala, in zavpila:
  - To so čudeži naše tehnologije!
  Tudi Alvina je z golimi prsti gracioznih nog oddajala žarek na tanke Nebeškega cesarstva, jih odrezala in čivkala:
  - Veličina domovine je z nami!
  In dekleta Terminator so v en glas planili v smeh. So tako borbene in elegantne lepotice.
  Albina je s svojo škrlatno prsno bradavico že pritisnila na gumb igralne palice, ki je zažgala Kitajce z žarki in zacvilila:
  - Za arijski red v vesolju!
  Alvina je vzela in pritisnila gumb igralne palčke s svojo rubinasto bradavico in odrezala množico vojakov Nebeškega cesarstva, ki je zarjovela:
  - Za zmago belih ljudi!
  In obe bojevnici sta s svojimi golimi, seksa željnimi moškimi nogami udarili po kovinski prevleki letečega krožnika.
  Disketa je izjemno grozljivo orožje. Imel je pomembno vlogo pri osvajanju ZDA s strani Tretjega rajha. In Kitajska mora izkusiti moč jeze arijskih držav.
  Toda v bitko proti bojevnikom Nebeškega cesarstva so vstopili tudi japonski bojevniki.
  Štiri lepe, skoraj povsem gole nindže z jeklenimi mišicami se zapletejo v boj. Japonska je tradicionalni sovražnik Kitajske in je pripravljena pomagati ZSSR v tem dvoboju. Poleg tega dekleta radi ubijajo.
  Tukaj je prva ninja z modrimi lasmi, ki seka z dvema mečema, seka skozi kitajske vojake. Nato je z golimi prsti metala grah z eksplozivom.
  Nadalje so strele počile iz škrlatnih bradavic ninja deklet.
  Bojevnik je zavpil:
  - Slava Japonski!
  Ninja z rumenimi lasmi je prav tako sekala z meči, ki vodi mlin na veter. Posekala je množico kitajskih vojakov. Njene bose noge so metale strupene igle in ubijale rumene bojevnike. In ognjeni pulsarji so leteli iz škrlatne bradavice.
  Bojevnik je zavpil:
  Razbijmo Kitajsko!
  Ninja z rdečimi lasmi je z meči vrtela tehniko metulja. Posekati tudi veliko kitajskih borcev. Nato so njeni goli prsti metali diske v obliki svastike in udarili skozi množico bojevnikov nebesnega cesarstva. In iz rubinskih bradavic so deževale smrtonosne strele. Zažgali so Kitajce in veliko njihovih tankov in letal.
  Bojevnik je zavpil:
  - Naši ruski bratje!
  Ninja z belimi lasmi, tudi z meči, je izvedla zapleteno kombinacijo in posekala vojake kitajskega cesarstva. Nato so njeni goli prsti vrgli bombo domače izdelave in raztrgali ogromno rumenih vojakov.
  In potem so jagodne bradavice oddajale čarobne žarke, ki so rezali meso bojevnikov Nebeškega cesarstva, hkrati pa so odrezali tako stolpe kot repove letala.
  In bojevnik je izbruhnil:
  - Za japonske sanje!
  Japonski bojevniki so se dobro borili. In njihove bose noge so tako smrtonosni dar smrti in metanja.
  In nindže proti Kitajski. A svoj prispevek je dala tudi Rdeča armada.
  Dekleta so se pojavila na IS-25. Najnovejši sovjetski tank s štirimi puškami in osemindvajsetimi mitraljezi.
  V njem je vse avtomatizirano, komsomolske čarovnice pa nadzorujejo s pomočjo igralnih palic.
  Alyonka ga je vzela in z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palice. Odjeknil je strel in napetna mina je razkropila Kitajce in njihova vozila.
  IS-25 je izjemen tank. Ima motor s tri in pol tisoč konjskimi močmi - dizel. In oklep je sposoben prenesti zelo močne udarce. Tako borbeno dekle tukaj. In njene prsne bradavice so takšne, da se lesketajo od rubin.
  Anyuta je tudi z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palice in udarila po kitajskih borcih. Raztrgala jih je na majhne koščke, tanke Nebeškega cesarstva raztrgala na drobne drobce in zažgala letala.
  In zakukala je:
  - Slava sveti Stalinovi domovini!
  Tudi Aurora je streljala, pritiskala je bose noge na gumbe igralne palice, raztrgala kitajske borce, valji sovražnikovih tankov so se kotalili in deklica je zacvilila:
  - Za zmago ZSSR!
  Maria je prav tako z golimi prsti nagnala veliko Kitajcev in njihovih cistern v krste in zakukala:
  - Za veliki komunizem!
  Olimpija je tudi z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in druga mina je zadela vojsko Nebeškega cesarstva - raztrgala je cel bataljon na koščke.
  Bojevnik je zacvilil:
  - Lenin živi v našem srcu!
  In vseh pet bosih, skoraj golih deklet z reliefnimi trebušnimi mišicami je v en glas zapelo:
  Ne, budni ne bo zbledel,
  Poglej, sokol, orel ...
  Glas ljudstva je glasen
  Šepet bo kačo strl!
  
  Stalin živi v našem srcu,
  Da ne poznamo žalosti ...
  Odprla vrata v vesolje
  Nad nami so sijale zvezde!
  
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil
  Konec fašizma bo...
  In sonce bo posijalo
  Pot, osvetlitev komunizma!
  
  Slava bo večna
  V mnogih generacijah ...
  Ruska moč se bo dvignila,
  Veliki Lenin je z nami!
  Dekleta so učinkovito premagala Kitajce. Vendar so tudi Britanci dobro delovali. Jane Armstrong in njena ekipa sta se spopadli tudi s Kitajsko. Ker je v Nebesnem cesarstvu veliko milijonov vojakov, je prispelo veliko število morilcev, da bi rešili ZSSR.
  In seveda so se spopadli s sovražnikom.
  Bojevniki se borijo na tanku "Victoria" -400. Ustreli Britance iz topov in mitraljezov.
  Jane je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice, razbila še en kitajski tank in zacvilila:
  - Za velik imperij!
  Malanya je tudi brez premisleka z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice, razbila kitajsko samohodnico in zacvilila:
  Nikoli ne bomo sužnji!
  Tudi Gertrude je s pomočjo golih prstov streljala na Kitajce, posekala še en avto in zacvilila:
  Mi smo svobodni imperij!
  Monica tudi ni dala usmiljenja, Nebeško cesarstvo. In tudi z boso nogo usmeril tok uničenja. Koliko Kitajcev in njihovih tankov je bilo ubitih.
  Deklica je stresla prsi z jagodnimi seskami in oglušujoče začivkala:
  - Slava domovini!
  Britanci so tudi v gibanju in uničenje Kitajske.
  Alenka je medtem malo spremenila taktiko. Odvrgla je modrček in s pomočjo škrlatne bradavice že pritisnila na gumb igralne palice.
  Poslala je izstrelek in zacvilila:
  - Za kul komunizem!
  Anyuta je prav tako odvrgla modrček in s škrlatno bradavico pritisnila na gumb krmilne palice, s čimer je poslala še eno darilo smrti.
  Nato je zapela:
  - Planet je poznal veličino Rusov,
  Fašizem je bil strt z udarcem meča...
  Ljubijo in cenijo nas vsi narodi sveta,
  Ljudje cele države korakajo proti komunizmu!
  Aurora se je znebila tudi modrčka. Razgalila je prsi in Kitajca udarila z izcedkom. Veliko jih je ubila in sežgala, pri čemer je s svojo rubinasto bradavico pritisnila gumb.
  In zavpil:
  - Rusi, Rusi,
  Ni srečna usoda...
  Ampak zakaj, da bi bil močnejši,
  Potrebujemo težave!
  Maria je brez premisleka osvobodila prsi snovi. In z bradavico v barvi jagode je pritisnila na gumb igralne palice. Priletel je smrtonosni in neusmiljen projektil. Naenkrat je raztrgal dvesto bojevnikov Nebeškega cesarstva. In deklica je zavpila:
  - Slava pogumni domovini,
  Živite večno v komunizmu!
  Olimpijske igre, največje med njimi, so razkrile tudi velik doprsni kip. In iz jagodnih bradavic je s pritiskom na gumbe igralne palice sprožila zelo močno razelektritev. In morilska mina je razbila množico kitajskih vojakov.
  Bojevnik je zavpil:
  - Komunizem bo večen,
  Samo rastemo, ne dol!
  Da, če Rusinja začne uporabljati bradavice svojih prsi, potem je to res zelo resno. In Kitajci so zelo prizadeti. In res so raztrgane na koščke. In bojevniki nebesnega cesarstva vsako sekundo umirajo na tisoče. Tako sta jih prevzela dekleta in nesmrtni fant.
  Oleg Rybačenko je izstrelil mitraljez, Kitajce je sekal z meči. In potem je z bosimi prsti otroških nog sprožil še en dar uničenja. Toliko nebeških bojevnikov je umrlo.
  Še posebej, ko ga je fant terminator vzel in znova zažvižgal ter podrl vrane na njihove obrite kitajske vrhove.
  Mladi bojevnik je pripomnil:
  - Vse je dobro na svetu, ko si mlad in zdrav!
  Ja, lepo je uničiti raso, iz katere je šla okužba po svetu. Kitajska je res nalezljiva. Pravi krvnik človeštva, ki je rodil novo kugo. Kar je, mimogrede, veliko bolj nalezljivo kot aids. Koronavirus je prišel iz podzemlja in Kitajska je hote ali nehote spustila duha iz steklenice. Zato naj plača svoje grehe s krvjo!
  In fant terminator je rumene bojevnike udaril s strelo iz popka.
  Margarita Korshunova, ki je v uglednih letih spet postala dekle, se je strinjala:
  - Ja, mladost je čudovita! Tudi vojna prinaša veselje, ko je telo zdravo, polno mladosti in moči!
  In deklica bosa, z otroško nogo, je vrgla še eno granato. In tudi zažvižgal bo in podrl vrane na kitajske čete.
  Nataša v ofenzivi. Z bosimi nogami meče eno smrtonosno granato za drugo. In seka z meči in strelja iz mitraljezov. In potem bo iz škrlatnih bradavic udarilo po kitajskih tankih. To je odlično. Stolpi tankov se pokvarijo in odletijo daleč.
  In kako bodo strele letele iz popka. Toda sam tok energije uničenja iz naročja Venere. In to je pravzaprav zelo resno.
  Natasha je pela:
  - Komunizem čaka nesmrtna slava!
  Zoja, bojevnik ruskih bogov, je vzel in sekal z meči ter jih podaljšal za sto metrov. In potem je ustrelila. Njene graciozne, bose noge so vrgle zelo smrtonosno granato, ki je z ognjenim viharjem raztrgala tri kitajske tanke naenkrat. Po tem je bojevnik in iz škrlatne bradavice sprožil zelo smrtonosno strelo. In iz druge skrinje na letalih.
  In tako so šli pulsarji iz popka in množično sežigali sovražnika.
  No, venerina jama je sovražnika posebej zrušila njegov dar in ga sežgala.
  Zoya je zamrmrala:
  -Vesoljski komunizem!
  Avguštin v divjem gibanju, ki skače kobra. In njene rubinaste bradavice mečejo koščke uničujoče snovi, trgajo in sežigajo tanke in pehoto.
  In ko bose dekliške noge mečejo darila smrti. In ubijajo sovražnike brez najmanjšega usmiljenja.
  Toda meči rdečelaske lepotice, katere bakrenordeči lasje plapolajo kot proletarski prapor po zraku, bičajo na tisoče kitajskih vojakov.
  In iz popka so priletele strele in sovražniki so sežgali v pepel.
  In potem je bil z golimi prsti vržen grah, ki je naenkrat sestrelil ducat letal, ki so eksplodirala s kosom antimaterije.
  Avguštin zavpije:
  - Naš zmagoviti komunizem!
  In iz naročja Venere leti, kar prinaša, neusmiljeno in brez kakršnih koli konvencij, uničenje.
  Svetlana sama je najbolj kul v divji bitki. In zdaj so iz mitraljezov odrezali osovražene rumene bojevnike imperija, ki so napadli ZSSR. In zdaj so se njeni meči podaljšali in presekali vrste in vojake nebesnega cesarstva. Potem so gole, graciozne noge svetlolase deklice vrgle nekaj resnično smrtonosnega in raztrgale tanke Kitajske. In potem so jagodne bradavice sprostile uničenje in totalitarno uničenje, z zogleljenjem trupel Kitajcev.
  In ko so se iz popkov ulile strele, je nastala popolna blokada.
  Najbolj smrtonosno darilo smrti je poslalo naročje Venere Svetlane. Smrt je absolutna.
  Deklica je čivkala in petje:
  - Hrbtenica Wehrmachta je bila zlomljena v bitkah,
  Bonaparte je zamrznil vsa ušesa ...
  Nato je bil raztrgan na koščke
  In Kitajska je bila stisnjena med borovci!
  Šest borcev, fant in pet deklet, je delovalo učinkovito in praktično. In z bosimi nogami so metali izjemno smrtonosne in agresivne granate.
  Tudi Gerda in njena tankistka sta se resno razšla. Dekleta tukaj so zelo seksi in so opustili nedrčke.
  Gerda je s pomočjo škrlatne bradavice pritisnila na gumb igralne palice in posledično je izletel smrtonosni naboj.
  Bojevnik je zavpil:
  - Za arijske dosežke!
  Charlotte je tudi vzela in pritisnila gumb igralne palice z škrlatno bradavico in udarila v kitajski tank.
  Potem je zavpila:
  - Slava domovini!
  Christina tudi ni ostala dolžna in je pritisnila rubinasto bradavico na drug gumb in razbila veliko kitajskih vojakov.
  Deklica je zavpila:
  - Za veliko domovino!
  Brez pretvorbe prednosti Magda ni ostala. Prav tako je vzela in razstrelila s smrtonosno silo s pomočjo jagodne bradavice. In preverila se je:
  - Za najboljše zmage!
  Dekleta sta se razšla zaradi velike šale. Dekleta tukaj so na ogromni višini bojne spretnosti. Sama Gerda je šla skozi marsikaj, prav tako njeni prijatelji. Nekoč so bosi tekli po Sahari, se borili v gorah in se borili pri Moskvi. Zavzeli so glavno mesto ZSSR. Dekleta so prestala marsikaj. In vedeli so, kako se je boriti v enem bikiniju v ruski mraz.
  In kaj je vroč pesek puščave pod golim dekliškim podplatom.
  Morali so posiliti sovjetske ujete vojake in biti posiljeni sami - kar je kul!
  Gerda je kričala, streljala in ubijala Kitajce:
  Svet temelji na nasilju
  Vulkan besa močno šiba ...
  Večja napetost,
  Izbruhne od bolečine in strahu ...
  Samo strah nam bo dal prijatelje,
  Samo bolečina te motivira za delo!
  Ker si želim vedno več
  Iz mitraljeza vdreti v sovražnike!
  Šest borcev je bilo tako neobvladljivih, da je vojakov nebesnega cesarstva umrlo na stotine.
  Dekleta so zelo drzna. In njihove bose noge mečejo z agresivno silo. In bradavičke so škrlatne, kot mak, ki meče uničujoče pulsarje.
  Oleg Rybachenko spet žvižga in podira vrane. Fant je poln moči in agresije.
  In vrane padajo kot toča. In kitajske glave se prebijajo. In vrane sestrelijo tudi letala. Letalstvo na Kitajskem je primitivno, a ga je veliko, zato bi se morali potruditi. In bitke so se odvijale izjemno grozno.
  Margarita je z boso nogo vrgla granato v bojevnike Nebeškega cesarstva in zacvilila:
  - Slava ZSSR!
  In deklica z golo peto je podlegla sedanjosti smrti in uničenja. In do te mere razpršeno, je preprosto grozno.
  Ti večni otroci so tako hrti in agresivni.
  Tudi disketa od zgoraj je začela še močneje streljati z laserji.
  Albina je s škrlatno bradavico pritisnila na gumb igralne palice in izstrelila smrtonosni laser.
  Skozi Kitajce je šel žarek in ocvrl veliko borcev.
  Lepa nemška blondinka je zacvilila:
  - Slava našemu rajhu!
  Alvina še naprej strelja. Prav tako je pritisnila svoje rubinaste bradavice na gumbe igralne palice in zacvilila:
  - Slava domovini komunizma!
  Dekliški žarki so zdrobili te kitajske borce. In tanki so rezali Albina s svojimi škrlatnimi bradavičkami, letala pa Alvina s svojimi rubinastimi bradavičkami. Dekleta niso prezirala, da bi Fritza strla z golimi prsti gracioznih nog.
  Albina je zapela:
  Slava veliki Rusiji,
  Bog nas lahko reši!
  Alvin je popravil:
  - Mi smo Nemci, ne Rusi!
  Albina je zavpila:
  - Ampak mi imamo arijskega, ruskega duha!
  Še dve Nemki iz letal premagata Kitajke. Helga in Margaret sta tako prevzeli bojevnike Nebeškega cesarstva. Glavna stvar je, da se borite skoraj goli, potem bodo Kitajci nemočni. In premagati, premagati in zlomiti.
  Helga je z golimi prsti pritisnila na ročico in zacvilila:
  - Slava domovini rajha!
  Margaret je prav tako z golimi prsti na Kitajce poslala raketo, raztrgala nasprotnike in zacvilila:
  - Slava veri v arijski komunizem!
  Tako borbeni obe arski lepotci.
  In tukaj je Anastasia Vedmakova, to dekle, ki je postalo legenda v različnih vojnah. Hiti v boj na najnovejšem lovcu MIG-25. In sestrelimo Kitajce. Tudi večno dekle, ki se je borilo ogromno časa.
  In se bori v bikiniju in bosi. Tudi zelo bojevito. Ne dajati sovražniku niti najmanjše usmiljenja.
  Anastasia z golimi prsti pritisne na sprožilec. V enem rafalu sestreli ducat kitajskih letal in agresivno zaškripa:
  - Ruski bojevnik se ne boji smrti,
  Ne bojimo se smrti na bojišču!
  Za sveta domovina se bo borila ...
  In celo umiranje bo zmagalo!
  In Vedmakova bo odpihnila .... In raketa bo razstrelila ducat kitajskih letal.
  Ja, sovjetska dekleta so na vrhu ... Tu se dekleta iz različnih vesolj zbirajo in mlatijo vojsko nebesnega cesarstva.
  Tukaj je Anna Vinogradova v bitki. Tudi pilot in v boju uporablja gole, graciozne noge.
  Toda oba pilota Anna in Anastasia še nista uporabili vseh svojih rezerv v bitki. Tako so odvrgli modrčke in začeli s škrlatnimi bradavicami pretepati sovražnika.
  Tu z njimi pritisnejo na gumbe in sprožijo se razelektritve. In Kitajci so dobesedno zažgani.
  Dekleta v en glas zavpijejo:
  Uživajmo v svetu brez zla,
  Tudi če je včasih težko verjeti ...
  Otroci se bodo igrali in smejali
  In dosegli bomo nesmrtnost - morda!
  Deklica se je borila kot pravi orli in tigrice. Tukaj so vse bojevnice.
  Samo en moški Oleg Rybachenko. Je kot fant, a zelo mišičast in čeden. Ni čudno, da ga ženske obožujejo. Pravzaprav je super biti odrasel um, a mlado telo.
  Oleg vodi mlin z meči, poseka veliko Kitajcev in pel:
  - Fant je odgovoril in navihal obrvi:
  Želim služiti Sveti Rusiji ...
  Naj se prelije veliko krvi
  Toda Bog nas lahko reši!
  Natasha je, ko je iz svoje škrlatne bradavice sprostila strelo, zapisala:
  - Ruski bogovi so resnično močni,
  Ampak ne pomagajo šibkim ...
  Če si zvest Bogu Rodu -
  Ustvarite svetovno silo!
  In deklica z golo peto je s smrtonosno silo podlegla granati. In raztrgal gmoto in celo goro Kitajcev.
  Avguštin je pokazal zobe in pripomnil:
  Mi smo pravi prvaki!
  In iz rubinastih bradavic je, kot da bi udaril po Kitajcih. Izkazalo se je zelo učinkovito in borbeno dekle.
  In vse lepote so v zboru zavpile:
  - Za največjega komunizma!
  In iz pete točke bodo vzeli dodaten tok energije. In takoj je milijon Kitajcev vrgel kopita nazaj.
  Gerda je s pomočjo škrlatne bradavice poslala kopensko mino in zapisala:
  Imamo lep lov!
  Ninja dekleta, ki so zdrobila Kitajce, so zacvilila:
  Smo najmočnejši na svetu
  Namočite vse sovražnike v stranišču!
  Ne verjamemo v nindža solze,
  In dali bomo zlobnim kitajskim možganom!
  In spet gole pete deklet, kot da bi metale grah smrti, raztrgale kožo rumenih vojakov na koščke.
  Oleg Rybachenko je spet zažvižgal in videl, kako vrane prebijajo Kitajce, je zapel:
  Črni krokar pred smrtjo čaka žrtev ob polnoči!
  Margarita je z boso nogo vrgla bombo in zacvilila:
  - Ampak Pasaran!
  Iz popka bo poslala strela ...
  Otroci so peli, pobrala so se dekleta vseh barv in narodov uničevalskih Kitajcev, ki so napadli ZSSR;
  Na svetu je tako žalost kot sreča,
  Rock z usodo vrzi potegalko!
  Včasih je Pallas kot konj,
  Žalostna in dolgočasna leta!
  
  Izmeri pijanec dno kozarcev,
  Želi zapolniti bolečino duše!
  Misli na vroč delirij meglic,
  Mogoče pozlati denarnico!
  
  Še vedno sem zelen fant
  Življenje je prozorno, kot morska gladina!
  Globoko zaljubljen v domovino,
  Spomnite se Rusije v pesmi!
  
  Življenje je kot konji, ki galopirajo v vrtiljaku,
  Vsak trenutek je kot voda!
  Naj nasprotniki otrpnijo
  Tako, da zmaga vojak dela!
  
  Bodite skupaj delavec in kmet,
  Vzel je kladivo v roke, sam delal!
  Težko je in sonce strašno vzpenja,
  Pioneer je izčrpan - utrujen!
  
  Ampak ne delam samo za nekoga,
  Navadil sem se na rdečo ekipo!
  Vso izmet bomo vrgli v močvirje,
  Z eno besedo, naš ruski jezik je močan!
  
  Od dela se roke hitro okrepijo,
  Nisi več fant - pionir!
  Tako, da država cveti pod jasnim nebom,
  Vodite z zgledom!
  
  Tu so ga poslali na fronto kot prostovoljca,
  In šel je skozi vso vojno do konca!
  Yunak je postal zmaga za komsomol,
  Gospod je navdihnil bitko srca!
  
  In potem nevesta, poroka, veselje,
  V hiši se sliši otroški smeh!
  Znanost bo zmagala, verjamem v starost
  Slava in uspeh bosta večna!
  Ko se je zbudil, je Oleg Rybachenko opazil, da je spal nekoliko več kot običajno.
  Ivanhoe je že uspel zbiti svojega nasprotnika s konja in fant terminator tega ni videl.
  Toda Richard se ni zbudil in je bil pripravljen. Lionheart je ponudil topo sulico in Oleg Rybachenko se je strinjal.
  Oba viteza sta se razšla. Kralj je bil višji in težji. Oleg je opozoril, da se očitno njegovo veličanstvo želi v finalu srečati s samim Ivanhoejem.
  No, kaj se bo zgodilo.
  Oba viteza sta se razšla. Rebeka je Olega poljubila v slovo. In dekle je to storilo strastno.
  Oleg je opozoril:
  - Hvala! Lahko ti naredim otroka!
  Rebecca je ugovarjala:
  - Izvenzakonski sin je sramota!
  Fant terminator je odgovoril:
  - Še bolje! On bo pravi bojevnik! No, moram iti!
  Oba bojevnika sta se približala.
  Oleg je videl, da je Richard izkušen borec, zelo okreten in hiter ter precej tehničen. Tu je naredil varljivo gibanje s sulico. Toda Olega je težko zamenjati in se premika hitreje. In udaril fanta z gibanjem telesa v naklonu. Sulica se je zlomila. Richard je zgrešil.
  Toda po nekem čudežu je Levje srce preživelo. In oba konja sta se razšla. Oleg je spremenil sulico. Kralj je nenavadno trdno sedel v sedlu. In ga ni tako lahko potisniti.
  Spet so se začeli zbliževati. Oleg, ki je izkoristil trenutek, je močno zasukal svoje telo in hkrati zapustil konja. Udarec je bil tako močan, da je bil Richard podrt skupaj s svojim konjem. Toda Oleg je prejel takšen poriv, da je tudi njegov konj padel.
  Potem je bil spet neodločen izid.
  Oba konja sta vstala ... Oleg je videl, da kralj res sedi v sedlu kot rokavica.
  In da ga je mogoče spustiti samo s konjem. Toda konj Richarda Levjesrca bo večji in težji.
  Nato se je Oleg odločil prestopiti na kamelo, ki je postala njegova trofeja, potem ko je premagal afriškega bojevnika. Bila je zanimiva ideja, ki je lahko povečala udarno moč fanta.
  Žival je sprva začela brcati. Toda Oleg je rekel:
  - Ti in jaz sva iste krvi - ti in jaz!
  In kamela je ubogala. Ni bilo časa za nadaljnje potovanje.
  In tu so se vitezi spet razpršili v različne smeri. In gremo z veliko hitrostjo.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Tsok, tsok, tsok - vali se potok ... Požela konjenica bele!
  In tako so se zbrali. Oleg Rybachenko je pobegnil od sulice Richarda Levjesrca in zadel v samo središče ščita. In udarec je zdrobil in podrl britanskega kralja skupaj s konjem. Toda velikanska kamela je preživela.
  In tu je veličastna zmaga.
  Zdaj je prišel finale. Oba viteza sta se pripravila na boj z blaznostjo in besom.
  Ivanhoe je bil navzven videti miren. Očitno je razumel, da je sovražnik zelo močan, vendar je bil pripravljen na preizkus.
  Tudi Oleg Rybachenko se je počutil samozavestnega. Imel je veliko izkušenj v različnih borbah. Čeprav je turnirjev manj. In razumel je, da Ivanhoe kljub vsej svoji fenomenalni tehniki ni njegov tekmec.
  Vendar ne podcenjujte sovražnika. Ivanhoe je s tako skromno velikostjo premagal nasprotnike, veliko večje od sebe. To pomeni, da je nekaj naredil.
  Oleg Rybachenko se je odločil, da je bolje nadaljevati napad na kamelo. In to je resno.
  Oba viteza sta spet tekla drug proti drugemu. Ivanhoe je negibno sedel. A bilo je jasno, da je bil čisto pripravljen. Ko se je Oleg navadno odmaknil od nasprotnikovega sulice in udaril v središče ščita, je njegov nasprotnik premaknil ščit v levo in ublažil udarec. Oba viteza sta se razšla in drug drugega podrla s konj.
  Oleg Rybachenko je opozoril:
  - Moja tehnika!
  In zopet sta se razšla, in s spodbujanjem konje sta hitela drug drugemu naproti. Za zdaj je Ivanhoe naredil varljivo gibanje s sulico in zadel ščit, a je Oleg obrambo prevzel v desno in zadel z zasukom. Toda Ivanhoeju je uspelo pobegniti. Spet sta se razšla v žrebu. In tretjič so se začeli približevati.
  Oleg je mislil, da je bil njegov nasprotnik navsezadnje preprosto neverjetno hiter. Za človeka je preveč pameten. In ali je slučajno udarec? No, močnejši ko je sovražnik, bolj zanimiva je vojna.
  Oleg je s sulico naredil varljiv premik, nasprotnik pa je skušal preslepiti tudi nasprotnika.
  Toda Oleg se je še vedno premikal hitreje in kako ga je s sulico zadel v trebuh, mimo ščita. Pravila so zahtevala udarec s sulico in ne glede na to, kam. Samo v konju nekoga drugega je veljalo za sramoto. Tokrat je Ivanhoe prejel močan udarec in padel skupaj s konjem. Poleg tega je bil oklep še vedno dotrajan, mladenič pa je bil hudo poškodovan.
  Horn je za zmagovalca razglasil Olega Rybačenka. In prejel je zlati kelih s kamenčki in seveda skrinjo z zakladom.
  Hkrati je bila v čast zmagovalca mednarodnega turnirja napovedana pogostitev z udeležbo lepih in seksi deklet.
  Oleg Rybachenko je veliko jedel in pil. Dekleta so plesala postopoma slečejo obleke in ostale komaj prekrite s tankimi trakovi blaga. Oleg, izčrpan in popil veliko dragega in močnega vina, je zaspal.
  Sanjal je o lastnih dogodivščinah v drugih svetovih.
  Oleg Rybachenko in Margarita Korshunova sta se zdaj borila na obali in napadala samuraje.
  Fant in deklica sta stekla proti sovražnikom in mahala z meči. In skupaj z njimi so bila v napadu dekleta.
  Helikopterji so krožili zgoraj.
  Obala Japonske je bila peščena, plaže. In kopali so jarke in številne redute.
  Žica je napeta, mitraljeski stolpi pa so. Ruske čete odprejo ogenj.
  Toda otroci so nesmrtni, dekleta pa čarovnice z zaščitno magijo in jih ne zadenejo niti krogle niti granate.
  Zdrobijo vojake rumenega imperija.
  Oleg Rybachenko reže samuraje, vodi tradicionalni mlin. Nato z golimi prsti vrže granato. Razprši Japonce v različne smeri.
  Fant se je spomnil filma: "Imperij sonca". V glavnem junaku je bil tudi en otrok. Angleščina, temnolaska. Mimogrede, med filmom se je tako spremenil, da bi lahko pomislili, da istega fanta igrajo različni igralci. Tudi njeni lasje so svetlejši. Oleg Rybachenko je ta film sprva gledal brez prevoda in mislil, da je fant očitno Japonce prosil za čevlje, ko je bil na kolenih. Potem, ko je dobil čevlje, je lezl bos skozi žico.
  Tukaj je zanimiva percepcija brez prevoda. Potem se je zdelo, da fant očitno krade zelenjavo ali dobiva hrano. Ko gledaš film s prevodom, je vse drugače. In knjiga je malo drugačna.
  Ja, bosonogi fant, še posebej v toplem podnebju južne Kitajske, je verjetno boljši kot v čevljih. Čeprav je za Angleža to upoštevanje prestiža.
  Tu Oleg Rybachenko obuva čevlje samo na paradi ali na srečanju s carjem. Veliko bolj spreten v boju brez generalovih škornjev. Poleg tega se nesmrtno telo ne boji mraza, okužb ali poškodb. Tako tudi pozimi ne potrebuje čevljev in ni strašljivo teči skozi snežne zamete.
  Je to prednost, ko izgledaš, kot da imaš dvanajst let? Možno je brez škornjev, utripati pa z golimi, okroglimi otroškimi petami in to je normalno. In celo lepa.
  In odrasla oseba bi bila zgrožena. In tako vedno izgledaš kot otrok in to je super. Poleg tega mu njegov mladostni videz ni preprečil, da bi postal vojaški general, vojvoda in dobil veliko več naslovov.
  In bodite najbogatejši človek v Rusiji.
  Prav zdaj je Oleg z boso nogo vrgel bombo iz žagovine in raztrgal množico Japoncev.
  Potem, ko žvižga in kopice vran oglušijo, dobijo srčni napad in padejo na čete cesarstva vzhajajočega sonca. In prebodi lobanje vojakov.
  Margarita poseka tudi Japonce. In z bosimi prsti otroških nog meče bumerange smrti. Olega spominja na Gerdo. Mogoče je pa ravno obratno. Tako je prehitro zrasla v odraslo osebo. In ta je bila odrasla, celo starejša ženska, a je postala dekle. In tudi bosi. In brez čevljev je veliko bolj spretna.
  Dejansko ti tako škornji kot čevlji in škornji preprečujejo gibanje in tek.
  In ker imajo nesmrtni otroci večjo hitrost gibanja kot gepard in katera koli druga kopenska žival, se čevlji na nogah hitro zlomijo. Tako se Oleg raje bori samo v kratkih hlačah.
  Z njegovim lepim in mišičastim telesom je še bolje. Tu je imel Bruce Lee reliefni trup in je raje deloval gol do pasu.
  Oleg pa ima čisto, gladko, otroško, a zelo močno kožo, na kateri ni brazgotin in opeklin in bi bil celo lep skoraj gol.
  In kratke kratke hlače so tako - za spodobnost.
  In v koloniji Makarenko so bili mladi zaporniki v kratkih hlačah in svetilkah, in ko je bilo vroče, brez majic. In tako so šli v precej mrzlo sezono. Kar za navadna telesa ni ravno prijetno.
  Ampak trenutno je še vedno vroče. Poletje je ravnokar minilo, konec julija. In to je Japonska, kjer je v tem času še tako toplo in prijetno. Naj bo sever.
  Mimogrede, na jugu Japonske so zime precej blage. In na severu je zima precej mrzla. Čeprav je država relativno majhna. Toda hladen tok teče okoli severa, topel tok pa teče okoli juga. Mimogrede, v Port Arthurju so zime veliko milejše kot v Vladivostoku. Tudi premik v korist toplejših morij in tokov.
  Oleg Rybachenko se bori v tej čudoviti in cvetoči deželi. Resnično nočem ubijati Japoncev. To niso koronavirusi, ampak živi ljudje.
  Predvsem med njimi je veliko pretepajočih se najstnikov. Mladi Japonski fantje so precej čedni. Imajo mehkejše lastnosti kot odrasli in niso tako rumeni in zato bolj podobni Evropejcem. In japonska dekleta so tudi zelo lepa.
  Zlasti na Japonskem veliko žensk posvetli kožo in izgleda bolj kot Evropejke.
  Ja, ubijanje jih ni prav prijetno. Takšnega prelivanja krvi se že nekako naveličaš.
  Toda po drugi strani se v vas napihne bojevito vznemirjenje. In samuraje začnete tepsti z nasilno, nasilno silo.
  Oleg Rybachenko je ponovno držal gramofon z meči. Odrezal veliko Japoncev in zarjovel:
  - Slava dobi carja Nikolaja.
  Margarita je z golimi prsti vrgla tudi morilsko darilo smrti. Raztrgala je veliko Japonk in čivkala, razgalivši zobe:
  - Slava dobi velikih kraljev!
  Po tem bodo nesmrtni otroci žvižgali. In darila uničenja bodo padla na položaje Japoncev. Prebijajo njihove lobanje.
  In v morju se deklica bori z rumeno hordo. Uničevalna posadka lepotcev v bikinih se obupno bori s samuraji. In dekleta kažejo najvišji in borbeni razred.
  Marina s svojimi bosonogimi prijatelji uperi pištolo v Japonce. Natančno sproži in izgovarja.
  - En, dva, tri... Zlomi Japonce! Štiri, osem, pet! Razbijte ladjo!
  In dekleta jo podpirajo in zavijajo:
  - Razbijte ladjo!
  In bliskajo gole, okrogle, rožnate pete. Maša, prav tako skoraj gola, samo v kratkih hlačah, nameri sod in zarjovi:
  - Slava dobi carskega komunizma!
  In tudi kot ogenj. In rudniška naprava je zagnana. In zaleti naravnost v bok japonske križarke.
  Maša je navdušeno zacvilila:
  - Jaz sem terminatorski bojevnik!
  In njene gole okrogle pete so tako zapeljive. In posadko sestavljajo izključno dekleta. Kaj naj rečem, prav kul je.
  Marina, ki je poskušala potopiti svoje nasprotnike, je godrnila:
  - Slava sovjetski domovini! Živeli bomo v komunizmu!
  In še ena sovražnikova križarka se potaplja.
  Lepo je, ko ekipo sestavljajo samo dekleta. In dekleta raje tečejo po vročini v kratkih hlačah. In res jim je všeč, hudiča.
  Tu ga je vzela deklica Melonica in z golimi prsti zagnala bumerang. In nekaj odrezanih Japoncev je strmoglavilo v morje.
  Melonica ga je vzela in zapela:
  - Moja vera, vera v komunizem!
  In spet sproži morilski bumerang.
  Maša je sovražniku prinesla še eno darilo smrti. In zdaj se križarka japonske eskadrilje spet razcepi. Jasno je, da se je slabo boriti z Rusinjami. Tigra bodo ugriznili z zobmi.
  Natasha je v napadu prepolovila japonskega častnika. In agresivno izjavila, kazala zobe:
  - Najmočnejši ruski duh na svetu!
  In spet lepota v agresivnem napadu.
  Zoya je z golo peto vrgla premogovno bombo. Raztrgal je celo gmoto Japoncev. In odtrgala je številne samurajske roke in glave. Nato je lepotica zapela:
  - Verjamem v veliki komunizem!
  In strele bodo letele iz njene jagodne bradavice.
  Avguštin na napad kot kobra. Tukaj je majhen japonski tank, ki ga je granata, ki ga je vrgla, dobesedno raztrgala. In ognjena lepotica jo je seveda vrgla s pomočjo bosih prstov.
  Po petju:
  - Prisega zvestobo carju Nikolaju! Otroci mu želim zmago!
  Svetlana je tudi prava zver v boju. Solze te Japonce, kot da so kakšne lutke.
  In bojevnik je zarjovel na vrh svojih pljuč, ko je strela priletela iz njene jagodne seske:
  - Za carsko dobo! Nikolaj II je pravi orel!
  In z golo peto bo deklica vrgla še en smrtonosni eksplozivni paket.
  Toda v napadu in tankovska posadka Gerda. Deklica se bori v ruskem avtomobilu.
  In tu se pokaže z najboljše strani.
  Z bosimi nogami Gerda usmeri pištolo in strelja na sovražnika. Granata uniči japonski avto.
  Blondinka v bikiniju ropota:
  - Slava naši državi -
  Satan nas ne bo premagal!
  Rdečelaska lisica v napadu, ki zdrobi orožje samuraja, rjove:
  - Za veličino arijskih idej!
  Bose noge kažejo na zaklep pištole.
  Potem je zavpila:
  - Za nov tretji rajh!
  Christina, ki je streljala na samuraje, je opazila:
  - Prihodnost Nemčije je pred nami! Medtem se borimo za carsko Rusijo!
  In tudi z golo peto pritisne na pedal.
  Magda, ki je streljala na sovražnike, je agresivno izdala in razgalila svoje zobe:
  - Prerojeni bomo in bomo hladnejši od Rusije!
  In bliskala je z bisernimi zobmi. Ja, to so štirje zelo borbeni fantje. Natančneje, dekleta, ki so skoraj gole, a zelo lepe in borbene.
  Gerda, ki je streljala na Japonce, je zašepetala:
  - Vse je pomešano, prepleteno,
  Zvonovi not zvonijo ...
  Lažna resnica, resnična laž
  Dekleta z golimi gležnji!
  Charlotte, ki je s strojnico črčkala po samuraju, je zavpila:
  Senca, senca, senca, senca ...
  Petrelova senca...
  In ko je z golo peto pritisnila na sprožilec, je rdečelasa zakričala.
  Christina, ki je zatrla sovražnika, je potrdila:
  Spet se dvigne nad deželo!
  Pa z jagodno bradavico, kako bo psa pritisnil, pa bo top izstrelil izstrelek. In šel bo naravnost v skladišče streliva. In cela baterija bo vzela naenkrat in eksplodirala.
  Magda, ki je z golimi prsti mlatila sovražnikove graciozne dekliške noge, je zahihitala:
  Senca, senca, senca, senca ...
  Petrelova senca!
  Gerda je s škrlatno bradavico na prsih pritisnila gumb in poslala izstrelek na sovražnika, izdala:
  - Čas je za vračilo!
  Charlotte je streljala s pomočjo golih prstov in je vpila in iztegnila jezik:
  - Senca, senca, senca, senca,
  Petrelova senca!
  Christina, ki je z rubinasto bradavico streljala na japonske vojake, je izdala:
  - V vrtincu trpljenja in težav!
  Magda je s pomočjo golih prstov udarila sovražnika in zacvilila:
  - Ne morete nas zvabiti v revolucijo!
  Gerda je slavno udarila Japonce z okroglo, golo, dekliško peto in zapisala:
  - Samo kralji imajo veliko težav!
  Dekleta so v resnici seveda Arijci najvišje ravni. Zdaj je Nemčija nemirna država v krizi. Hitler je izgubil predsedniške volitve in njegove možnosti za oblast se že zdijo sporne. In ima le relativno večino v Reichstagu.
  Oleg Rybachenko, ki se je boril z Japonci, se je spomnil, da se je nekaj podobnega zgodilo v Rusiji.
  Ko je Žirinovski, ki so ga primerjali s Hitlerjem, osvojil prvo mesto na volitvah v državno dumo, vendar ni mogel le razviti uspeha, ampak je celo obdržati svoje položaje.
  Fant je z golimi prsti vrgel par zvezdic. Razprli so želodce ducatu Japoncev. Potem je fant spet pomislil.
  Da je Žirinovski strahopetec in ima dušo zajca. Kaj je volivec čutil in ni glasoval zanj na predsedniških volitvah v Rusiji.
  Fant terminator je zažvižgal in vrane so začele padati na Japonce, ki so, omamljeni, postali oven. In preboden skozi glave samurajev.
  Potem je fant spet pomislil. Tukaj ljudje pogosto razmišljajo nelogično. Pravzaprav jih je nekoč zapeljal Jelcin. Čeprav je bilo jasno, da Boris ne blesti z intelektom. In da je menedžer od njega povprečen. Najpomembneje je, da je Jelcin trmast, s patološko željo po zamenjavi ekipe, torej po ureditvi kadrovskega preskoka. V tem pogledu mu je podoben Lukašenka, ki tudi rad premešava kadrovsko skupino in menja Šilova za Mylova. Čeprav je prepogosto menjavanje osebja škodljivo.
  Na primer, že osmi premier Rumos je bil posnet. In na njegovo mesto postavil še slabšega. Lukašenku je z leti na splošno začelo noriti. In celo njegovo lastno spremstvo je začelo razumeti, da je diktator popolnoma neustrezen. Ni čudno, da je veliko menedžerjev šlo na predsedniški položaj. V vladajoči eliti je prišlo do razkola.
  In kako se je Lukašenko obnašal s koronavirusom? Njegovo vedenje je preprosto noro! Toda v majhni Belorusiji bi lahko karantenski ukrepi in zaprtje meja imeli močan učinek. Poleg tega je prišlo do prednosti v času.
  Toda Lukašenka se je obnašal ne glede na zdravje ljudi. In Belorusija je po številu okuženih prehitela Italijo in Kitajsko.
  Po tem je večina Belorusov sovražila diktatorja. In samo množične volilne goljufije, uporaba administrativnih virov, divji pritisk na volivce so dali priložnost za zmago na šestih predsedniških volitvah v Belorusiji.
  Oleg Rybachenko je izvedel tehniko norega metulja z meči, posekal ducat samurajev in zapel:
  - Brez težav obljubljamo, res je, ja! A potem, s kakšno težavo vse kasneje pademo v brezno!
  In dečkova gola peta je sprožila morilski smrtni paket njihove žagovine.
  Da, zdravljenje s koronavirusom je zelo drago in močno vpliva na zdravje. Tako diktator Lukašenka ni nič rešil, ker ni hotel sprejeti nujnih ukrepov. In kaj je koronavirus, mora še izkusiti na lastni koži. Ruski bogovi in višje sile kaznujejo diktatorje zaradi lahkomiselnosti. Na splošno pri zdravju ljudi varčujejo samo kriminalne vlade.
  Oleg Rybachenko je z golimi prsti vrgel domačo bombo. Zdaj je nesmrten fant. In je zarjovel na vrh svojih pljuč:
  - Slava državi Rusiji, kjer so ljudje kot orli!
  Margarita je priredila sprejem oboževalcev in zatrla sovražnike, zacvilila:
  - To je naša dežela! Rusija smo mi!
  In gola peta dekleta je sovražnikom poslala dar uničenja.
  Margarita spet zažvižga in vrane padejo na glave japonskih vojakov.
  In nič ga ne more rešiti.
  Deklica je zelo borbena in dovolj kul, da premaga vsako sovražnikovo moč.
  Natasha je v ofenzivi ... Seka sovražnike.
  In tukaj na nebu Alenka s svojo posadko.
  Pet deklet v velikem mlinčku za meso s tremi rezili.
  Alenka strelja iz letalskega topa, uniči Japonce in zaškripa:
  - V slavo očeta kralja!
  Anyuta udari samuraja z mitraljezi in zavpije:
  - Ne bomo zmagali zaman!
  Alla vrže bombo na japonske položaje in vzklikne:
  - In gore in morja!
  Maria je tudi streljala iz letalske pištole. Raztrgala samuraja in zacvilila na vrh pljuč:
  - Hvala bogovom!
  Marusya je izstrelila mino iz telesa helikopterja. Skočila je in zbila japonske vojake.
  In junakinja je lajala:
  - Vsa naša zemlja!
  Peterica se je temeljito lotila samuraja. In helikopter Japoncem ruši darilo za darilom.
  Težko je ustaviti carsko vojsko. Še posebej, če so v njem takšni piloti, Anastasia in Akulina.
  Anastasia Vedmakova se bori v kratkih hlačah. In pošlje sovražniku morilsko darilo uničenja.
  Nato je zapela:
  - Najboljši car Nikolaj na svetu!
  In spet s pomočjo golih prstov nameri letalsko pištolo. In podre še enega japonskega asa.
  Pogumno se bori tudi Akulina Orlova. In temeljito razbije Japonce. In uporablja gole prste. In spet se sestreli še eno letalo dežele vzhajajočega sonca. Potem bo zarjovelo in precej agresivno:
  - Jaz sem bojevnik, recimo, samo super!
  In pomežik nasprotnikom. Na primer, še vedno nimate niti najmanjše možnosti za samuraja. In dekleta vas bodo zagotovo raztrgala.
  Anastasia Vedmakova spet podre japonski avto. Natančneje, primitivno letalo cvrči:
  - Dušo bomo dali za našo domovino,
  In spet bomo stali in zmagali!
  Akulina Orlova, ki je s pomočjo golih prstov podrla še en avto, je zacvilila:
  - Slava kraljevi domovini! Slava carju Nikolaju II!
  In bojevnik je naredil še en impresiven zavoj. In trčili sta dve japonski letali. In vezane plošče in naplavine so padale v različne smeri.
  Zaenkrat je Japonska bistveno slabša od Rusije kot letala. Poleg tega še vedno nima možnosti, da bi zdržala dolgo. Rusi so zelo močni.
  Tako tanki celo pristanejo.
  Posadka Elizabete na "Aleksandru Tretjem" hiti v boj. Kljub impresivnim dimenzijam se je ruski tank zlahka povzpel na obalo in se ni zataknil v pesek.
  Tako se ruska vojska premika tudi s pomočjo močnih tankov, ki so sposobni zmleti kakršno koli moč.
  Elizabeth izstreli top z golimi prsti in s silo reče:
  - Naša domovina je Rusija,
  Postanite srečnejši na svetu!
  Elena strelja iz mitraljeza. Samuraji padajo kot podrta drevesa od svinčenih daril, ki jih pošiljajo dekleta.
  Elena v smehu pravi:
  - Naša domovina bo postala lepša,
  Služite dekletom Rusije!
  Ekaterina je pritisnila svojo golo peto. Poslala je izstrelek ogromne smrtonosne sile. Raztrgal je množico Japoncev in zacvilil:
  - Za kraljeve zmage!
  Euphrasia, ki je Japonce zmečkala z gosenicami, je opazila:
  - Ne samo kraljevski, tudi naš!
  Elena je znova streljala z golimi prsti. Samuraja je raztrgala na raztrgane kose in zacvilila:
  - Ja, za naše velike zmage!
  Elizabeth je streljala iz mitraljeza. No, ona ima drobilni rezervoar. Tako premaga Japonce.
  Deklica je pela in odrezala samuraje v množice:
  - Ni lepše domovine-Rusije,
  Bori se zanjo in ne boj se ...
  Ni države, verjemite, da je Rusija lepša,
  Z nami Ukrajina, Belorusija!
  Ekaterina, ki je streljala na sovražnika, je pokazala zobe, pritisnila golo peto na sprožilec in zavpila:
  - Za Rusijo, ki je najlepša od vseh!
  Euphrasia, ki je v blaznosti samurajev sekala in sekala rumene vojake, je agresivno izjavila:
  - Rusija je stala in bo stala kot skala!
  In tank "Aleksander Tretji" je pospešil. Škoda, vendar je škoda, da je car Aleksander III umrl pri devetinštiridesetih. Če bi živel dlje, bi morda Rusija zmagala v prvi vojni z Japonsko. In takrat bi bila avtokracija neomajna in nepremagljiva. In v prvi svetovni vojni se je februarski državni udar zgodil že, ko je bila Rusija na robu končne zmage.
  A če ne bi bilo poraza v vojni z Japonci, ne bi bilo razmišljanja. In to pomeni žarišče nemirov in vseh vrst zarot. Poleg tega bi lahko načeloma zdrav kot bik Aleksander Tretji živel dlje. In bi mu lahko uspelo osebno zmagati v prvi svetovni vojni? In kaj? Avstrijski cesar, ki je stopil v bitko z Rusijo Franc, je živel šestinosemdeset let in popravil oseminšestdeset. In umrl je leta 1916! In da Aleksander Tretji ne bi mogel živeti tako dolgo ali celo več?
  Vsekakor Rusiji zdaj vlada Nikolaj II. In njegova vladavina je dolga.
  Po trajanju je že pred Katarino II. In tako lahko blokira tudi Petra Velikega. Ali morda Ivan Grozni. Res je, nekaj časa je vladal zgolj nominalno.
  Elizabeth spet sproži. Razbije japonski avto in razgali zobe:
  - Verjamem v obdobje komunizma!
  In pomežikne svojim partnerjem!
  Elena pokosi samuraja z rafalom mitraljezov in z belimi zobmi pravi:
  - Nastopila bo nova doba in sončni vzhod!
  In spet s pomočjo golih prstov deklica strelja.
  Ekaterina, ki je streljala na svoje nasprotnike, je agresivno izdala:
  - Obdobje carja Nikolaja II bo zelo veličastno!
  In dekle bo pomežiknilo svojim partnerjem. No, to radi počnejo.
  In tank zdrobi Japonce. In razjezi vojake.
  Na nebu se borita dve Nemki: Albina in Alvina. Prejeli so že vse prve štiri stopnje Jurjevega križa. In prvi križ iz srebra. Drugi je srebrn z pentljo. Tretji križ je zlat. Nadalje zlato z lokom. In peti, ki si ga dekleta resnično želijo, je zlata z majhnimi diamanti. Šesta stopnja križa je zlata z lokom in diamanti. In obstaja tudi sedma stopnja - platinasti križ z diamanti in osma: platinasti križ z diamanti in lokom. Zadnji križi so večji od zlatih in imajo na sebi več diamantov. Tudi lok je bil posut z diamanti.
  Kar osem stopinj, višja pa je stopnja. Več denarja se plača za to vsak mesec za življenje. Poleg tega imetniki diplome z diamanti niso plačani samo za nagrade, temveč tudi dediči. Z zlatimi križi z diamanti - petdeset let, in platinastimi križi z diamanti - sto let!
  Nagrade z diamanti so redke, vendar lahko dolgo časa zagotavljajo ne le samega junaka, temveč tudi potomce.
  In dekleta iz Nemčije se zelo trudijo, da bi jih zaslužili.
  Albina z golimi prsti sestreli japonsko letalo in čivkala:
  - Toda veliki Reich ....
  Alvina je iz dežele vzhajajočega sonca odrezala še en avto in s silo nadaljevala:
  - Rekli so nam, naj ne driftava!
  Albina je letalo obrnila in izstrelila rafal. Japonci so zasvetili kot sveča.
  Svetlolasa je zakukala:
  - Za veličino arijskega komunizma po vsem svetu!
  Alvina je udarila v samurajski avto in zakukala:
  - Za naš velik uspeh!
  In z golimi prsti je spet poslala morilsko darilo smrti.
  Nemška dekleta so bila izjemno močne kraje. In zdaj ubijajo sovražnike Rusije. Lahko pa prav tako ubijejo ruske vojake. Oni so plačanci.
  Lermontov je pisal o takih ljudeh;
  Toda kakšen čudež od daleč
  Kot na stotine ubežnikov ...
  Pokazal se nam je po volji usode,
  Ujeti slavo in čin!
  Albina je agresivno opozorila, ko je z veliko samozavestjo knockdown nove Japonke:
  - Jaz sem najboljši na svetu!
  Alvina je posekala še enega japonskega pilota, prav tako je zavpila proti in pokazala jezik:
  - Ne! Jaz sem najboljši na svetu!
  Albina je spravljivo zapela in sestrelila japonska letala:
  - Najboljši smo na svetu
  Vse sovražnike bomo namočili v stranišču ...
  Domovina ne verjame v solze -
  Zlobnim oligarhom bomo dali v možgane!
  Toda med drugimi bojevniki tuje legije se bori tudi Jane Armstrong. Lepa Britanka. In z njo v ekipi tudi izključno nežnejši spol.
  Bojevniki seveda bosi in v bikiniju.
  Gertrude je napolnila pištolo z golimi prsti. In Malanya je pokazala in ustrelila.
  Japonski top se je prevrnil.
  Monica je čivkala in prikimala z glavo.
  - Slava Veliki Britaniji!
  Jane Armstrong je pela, ko je streljala iz mitraljeza:
  - vladajte Britaniji nebeškim morjem,
  Nikoli ne bomo sužnji!
  Slava naši angleški deželi!
  No, Rusija ima carja!
  In spet bo bojevnik vzel in streljal zelo natančno. In japonski tank je bil razdeljen na kose.
  Gertruda, ki je vodila ogenj, ga je vzela in zapela:
  - Svetlo sonce upanja
  Spet se dviga nad deželo ...
  Zmagamo kot prej
  In šli so na pohod!
  In Angležinje v polnem zamahu in borbenem transu.
  Oleg Rybachenko se bori z Japonci. Zelo je podoben fantu iz risanke Conan. Samo še hitreje. In tako so ti samuraji mlačeni. Jasno je, da Japonska proti takšni ekipi nima možnosti.
  Fant terminator je vzel in z boso nogo vrgel granato ter agresivno zapel:
  - Vstani velika država,
  Vstanite v boj do smrti!
  Z zelo temno armado,
  In rumena horda!
  Tudi Margarita je vzela in s svojimi meči posekala trojni mlin. Potem
  Z golo peto je zadela kup granat, ki ji jih je vrgel selski fant.
  Raztrgal množico Japoncev in zapel;
  Naj plemeniti bes
  Raztrgajte kot val ...
  Obstaja ljudska vojna -
  Sveta vojna!
  Ja, to je par nesmrtnih otrok, zelo aktivni so pri uničevanju in sekanju sovražnikov. Iz takih malčkov ne prihaja samurajsko usmiljenje. Toda v vsakem primeru je tukaj celotna carska vojska sestavljena iz junakov in najbolj resničnih zmagovalcev.
  Oleg Rybachenko, ki je sekal nasprotnike, je opozoril:
  - Brez usmiljenja, brez usmiljenja, brez usmiljenja sovražniku!
  Jaz sem kdorkoli, jaz sem kdorkoli, z mečem bom raztrgal vojsko!
  In fant bo spet zažvižgal v posebnem razponu. In krokarji bodo omedleli in s svojimi kljuni do smrti prebodli lobanje vojakov dežele vzhajajočega sonca.
  
  NEMŠKI PANTEROV PEKEL nasmeh
  OPOMBA
  Nemška dekleta so lahko izdelala takšnega "panterja", ki je za glavo in ramena močnejši od sovjetskih tankov. Posledično je Wehrmacht obrnil tok vojne in začel zmagovati. Ko se dekleta borijo bosa, jih ni mogoče ustaviti.
  . POGLAVJE 1
  Če je bil sovjetski tank T-34 šok za Nemce, so se nacisti na to odzvali s še bolj grozljivim in učinkovitim Panther-2. Gerda in Charlotte sta razvili bistveno nov tank. Z ozkim in majhnim stolpom. Število članov posadke se je zmanjšalo na štiri. Motor in menjalnik sta bila postavljena skupaj in čez, menjalnik pa na sam motor. Teža rezervoarja se je zmanjšala na šestintrideset ton. Hkrati je stranski oklep postal takšen kot pri "Tigru" -2 pri 82 mm pod pobočji. In čelo trupa je 120 mm pod velikimi nagibi, čelo stolpa pa 150 mm, stranice so 82 mm in tudi z nakloni. Z motorjem s 700 konjskimi močmi je bil tak tank gibljiv in vodljiv. Tudi njegovo podvozje je postalo lažje in lažje za popravilo ter bolj prehodno. Nekatere elemente so odstranili iz trupa. Višina rezervoarja je le 1,80 metra.
  Njegov videz je bil šok za sovjetske čete. Avto res ni uspel priti do Kurske izbokline. V serijo so ga začeli izdajati šele septembra triinštiridesetega leta.
  Toda med protinapadom Mainsteina je bil ta tank prvič množično uporabljen.
  In sama Gerda je s svojo ekipo sodelovala v bitki.
  Kljub zmrzali so bila dekleta v bikinih in bosa, tako pogumne kraje.
  Doslej je imel tank staro 75-milimetrsko dolgocevno puško, kar je bilo povsem dovolj za premagovanje sovražnika.
  Gerda je izstrelila topovski strel z golimi prsti in zadela sovjetsko vozilo v čelo.
  Nato je bojevnik začivkal:
  - Slava idejam arijske bratovščine!
  Ta punca je zelo primerno postavila štiriintrideset.
  Nato je Charlotte, kot da bi jo udarila, iz hitrostrelnega topa. In zadel tank v sredino stolpa. In ropotati:
  - Za velike zmage!
  In potem je Christina vzela in ustrelila. Dekleta so se izmenično streljala in celo z bosimi nogami.
  Bojevnik je zapel:
  - Čaka me moja zmaga!
  Tudi Magda je zadela. Deklica je uporabila tudi gole prste na nogah in strmoglavila še en sovjetski avto, ko je gugal:
  - V imenu Jezusa!
  Štiri nemška dekleta temeljito delajo. In zelo učinkovit.
  In še en tank ugasne. Bojevniki so delovali kot bojni bataljon.
  V eni bitki so uničili štirideset sovjetskih tankov, sami so prejeli več zadetkov, ki so odbili.
  Mainsteinov protinapad je zmagal v moči in Nemci so lahko premagali sovjetske čete in jih vrgli čez Dneper.
  To je bila prva večja zmaga po mesecih. In nacisti so se lahko obdržali do Dnepra.
  Toda januarja je Rdeča armada ponovno napredovala, tokrat blizu Leningrada, in ji je uspelo. Res je, poskus ponovne prisile Dnepra na jugu ni uspel, vendar je bil blok iz Leningrada odstranjen. Na tem ozadju so se Nemci zdržali v središču in kar je najpomembnejše na prelomu Dnepra. Hude bitke pozimi Rdeči armadi niso dale prednosti na tem področju.
  Seveda je vlogo odigral novi tank "Panther" -2. Izkazalo se je, da je uspešen. Hitro in dobro zaščiteno. Skoraj dvakrat lažji od "Tigerja" -2 in praktično ni slabši od tega avtomobila pri rezervaciji. Mimogrede, "Tiger" -2 ni šel v serijo. Namesto tega se močnejša modifikacija Panther-2 ni pojavila, le tono težja.
  In Hitler je naročil Tiger-2, da se preoblikuje, da bi bil oklep veliko debelejši za to težo. Na račun pištole so se pojavili spori - povečati kaliber pištole ali ne. Kljub temu je več kalibrov nižja hitrost streljanja, natančnost in zaloga granat.
  Tukaj je stara pištola Panther, ki se dobro spopada s svojo nalogo. In celo IS-2, udarci v čelo.
  Je torej vredno spremeniti? Čeprav je projektil majhen in ne uniči preveč.
  "Panther" -2 B s celotno 88-mm pištolo je bil stroj, ki je bolj ali manj ustrezal vojski.
  Spomladi so Nemci prešli v ofenzivo na italijanski fronti in izkoristili začasno zatišje na vzhodu.
  In uspelo jim je premagati zavezniške čete na tem področju fronte. K uspehu je pripomogel tudi videz ME-262. Novi lovec je bil šok. Pojavil se je prej kot resnična zgodovina, zahvaljujoč kateri so strokovnjaki prepričali Hitlerja, naj ne naredi blitzblomerja, kot neučinkovit model. Poleg tega so namesto raketnega programa Fau dali prednost razvoju reaktivnih letal. In to je vplivalo na potek vojne. In Charlotte in Gerd sta Hitlerja prepričala o tem.
  Pravijo, da so rakete res neučinkovite zaradi svoje nizke natančnosti in visokih stroškov. Toda reaktivna letala so prihodnost. Poleg tega je ME-262 precej enostaven za upravljanje in posledično je na voljo asom. In težko ga je podreti. Večja letna teža vozila je omogočila obešanje oklepa nanj in dveh reaktivnih motorjev, navpična manevriranja pa je impresivna. In zmogljivo orožje je omogočilo, da se zruši avto naenkrat. Še posebej dobri sta se izkazali dve dekleti, ki sta v prvi bitki postali asa: Albina in Alvina.
  Praviloma so se borili skoraj goli, le v kratkih hlačah in tankem traku blaga na prsih. In delali so čudeže.
  Albina je izvedla obrat. Z boso nogo je pritisnila na pedal. Sestrelil ameriško letalo in zapel:
  - Za moč arijskega komunizma!
  Alvina je podrla avto zaveznikov in nadaljevala streljanje z golimi prsti. In zakukala je:
  - Za naše fante!
  Dekleta so drzna in izjemno borbena ter bojevita. Zelo slavno uničujejo zaveznike na nebu.
  In tako besno pridobivanje računov.
  Nacisti so iz Italije že izbili zaveznike in zajeli veliko ujetnikov in trofej. Toda na otoku Sicilija jih pokriva mogočna mornarica zaveznikov.
  Poleti zavezniki pripravljajo izkrcanje v Franciji. So pa nelagodnega razpoloženja. Nemci so postali močnejši in imajo najboljše tanke na svetu. In jet lovci so tudi najboljši na svetu, le da jih je zaenkrat okoli tisoč, ne toliko.
  So pa zelo smrtonosni.
  Poleti in Stalin pripravlja ofenzivo. Toda naloga je težja kot v resnični zgodovini. V Polisiji ni balkona, Dneper pa je še vedno resna ovira. In nemška obramba je močna.
  A nemški tanki so zaenkrat verjetno boljši. In tudi letala. Tukaj se je pojavil TA-152, evolucija Focke-Wulfa, in tak stroj je zelo resno letalo. In hkrati večnamenski. In je brez dvoma sposoben sestreliti nasprotnike. Močno orožje in oklep. In najboljše zmogljivosti in hitrost letenja.
  Nemci so tako v zraku kot na kopnem prejeli boljšo opremo. A še niso imeli dovolj. In nabrali so moč in bili v aktivni obrambi.
  Rdeča armada je z novimi tanki IS-2 in T-34-85 prešla v ofenzivo. Glavni udarec je bil zadat v center. Del sil pa je udaril tudi na Dneprov zavoj. Nemci so bili pripravljeni odbiti udarec. Čeprav malo prej, se je začelo zavezniško izkrcanje v Normandiji.
  Sprva je bilo uspešno. Toda nato so tanki začeli uničujoč protinapad. V bojih je sodelovala tudi samohodna puška E-10, zelo lahka in majhna samohodna puška z dvema članoma posadke, ki ležita ležeč, ki je preprosto zatrla zaveznike. Zelo nizka silhueta 1,2 metra, teža deset ton in motor s 400 konjskimi močmi so zagotavljali kul mobilnost. Hkrati je 80-milimetrski čelni oklep na velikem naklonu naredil avtomobil skoraj neprebojen za čelo zaveznikov. In precej majhen, zahrbten. In piči svoje zaveznike kot čebela. In Nemci so zdrobili zaveznike. Albina in Alvina sta sestrelili po več kot tristo letal in vsak prejel viteški križ železnega križa z meči iz srebrnega hrastovega lista in diamanti. Ta dekleta so bila prav neverjetna.
  In vse so brez težav zdrobili v svoji učinkovitosti.
  Albina je s pomočjo golih prstov na nogah usmerila borca na sovražnika in ga s svojim divjim besom začela podirati. In potem so zagoreli trije lovci in zavezniški bombnik.
  Bojevnik je predrl:
  - Za Prusijo!
  Alvina je še naprej lomila zaveznike sile in jih dobesedno sežigala. In zakukala je:
  - Za tretji rajh!
  In spet z golimi prsti je letalo usmerila v tarčo. In izkazalo se je super.
  Alvina je tvitnila:
  - Mi smo veliki tigri, utelešenje kraljice!
  Albina je odrezala še eno angleško letalo, se kadila in zakukala:
  - Če je ženska tigrica, bo moškega raztrgala, tudi če ni popoln osel!
  In pritisnite pedal z golo peto.
  Alvina, ki je streljala na nasprotnike in jih kosila, je opazila:
  - Bose noge dekleta, vsak moški bo prisiljen zlezeti pod peto!
  Albina, ki je sestrelila drugo letalo zavezniških sil, se je strinjala:
  - Moški ob pogledu na golo žensko peto postane poln škorenj!
  Alvina je z golimi prsti odrezala še en britanski avto, razkrinkala zobe in je izdala:
  - Bosonogo dekle si bo obleklo polnega moškega, tudi če je navajen delati škornje drugim!
  Albina, ki je podrla Američana, je opozorila:
  - Človek bi moral biti močan kot hrast in ne dovoliti, da bi mu sekanci odstranili kot iz štora!
  Alvina se je s tem zlahka strinjala:
  - Bosa ženska peta, moški bo slečen do cilja in podkovan do ušes!
  Albina je malo spremenila temo in prekinila še enega Američana:
  - Vojak je kremen, če pamet ni tlakovana!
  Alvina je sovražnika izbila z golimi prsti in skala zob je zapisala:
  - Človek je pravi diamant, ko ima srce iz zlatih in železnih živcev!
  
  Albina je, ko je sestrelila še eno zavezniško letalo, zakukala:
  - Človek mora biti močan kot jeklo, a tesen kot štor!
  Alvina je agresivno opazila, ko je razbila ameriško letalo:
  - Človek mora imeti orlovo oko in sluh ne bi smel biti kot vran!
  Albina, ki je podrla sovražnika, je zacvilila:
  - Človek ima le pogum orla, v resnici pa je največkrat tipičen piščanec!
  Alvina je agresivno pripomnila in z bojnim skokom odrezala Američana:
  - Ni grdih žensk, obstaja le gnusna moška impotenca!
  Skratka, punce so super. In do julija je vsako sestreljeno letalo preseglo petsto letal in prejelo viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Izkrcanje zaveznikov v Normandiji se je končalo s popolnim porazom. Samo Nemci so zajeli več kot sedemsto tisoč ujetnikov. In to je kul in ogromen uspeh!
  Na vzhodu je Rdeči armadi uspelo Nemce le rahlo potisniti. Nacisti so bili dobro utrjeni in so se borili kot hudiči. In uporabili so utrdbe, ki so bile postavljene vnaprej s sodelovanjem lokalnega prebivalstva. In seveda jim je pomagalo. Nacisti so se obupno borili in odbili skoraj vse napade.
  Bitke so pokazale, da je "Panther"-2 z velikim naklonom čelnih oklepnih plošč in nizko silhueto še vedno neranljiv za sovjetske tanke na čelu. In dobro se spopada s stroji Rdeče armade. In ima veliko zalogo školjk.
  Tako so vsi napadi sovjetskih čet padli v trden blok. Da, in fašistična pehota je imela jurišno puško MP-44, ki ji ni bilo enake in je dobesedno izbila sovjetsko pehoto. S fašisti se torej nikakor ni dalo ukvarjati.
  In Fritz je napad odbil. Dokler se jim ni mudilo v protinapad. Treba je bilo izdati nov tank "Tiger" -3, težji, z močnejšim motorjem in bolje zaščitenim.
  Da, in razviti reaktivna letala. Še posebej XE-162 - reaktivni lovec, ki je veliko cenejši, lažji in enostavnejši za izdelavo kot bombniki ME-262 in Arado.
  Tudi novi nemški štirimotorni Yu-488 ni bil slab, ki je zaradi manjše površine kril razvil kolosalno hitrost za propelerski bombnik sedemsto kilometrov na uro.
  Medtem ko je Fritz nabiral moč. In vodili so podmorniško vojno ... Porazi zaveznikov v Italiji in Franciji so oslabili Rooseveltov položaj. In tu so bili tudi Američani poraženi, ko so poskušali pristati na Filipinih. Japonske bojne ladje so lahko odkrile in uničile ameriške pristajalne sile.
  Roosevelt je na volitvah izgubil proti mlademu republikancu Josephu Bidnu. In to je predsednik, ki je odkrito izjavil, da ZSSR ne potrebuje pomoči. Da je Stalin slabši od Hitlerja in da je treba vsa prizadevanja osredotočiti na Japonsko.
  Tudi Churchill je imel težave.
  Zato, medtem ko je Hitler čakal, Nemci pa so sedeli v tesni obrambi. Šele na Siciliji so izvedli operacijo in jo ponovno zavzeli zaveznikom. Poleg tega se je britanska flota redčila zaradi dejavnosti nacističnih podmornic.
  Jeseni je Rdeča armada poskušala napredovati na jugu. In tudi proti Finski.
  Poletna ofenziva na Karelskem prevlaku se je nato končala neuspešno. Finci in nemški obveščevalci so ga odkrili in pripravili. In ZSSR je za to operacijo namenila malo sil.
  Jeseni je bilo vrženih več vojakov, vendar so se tudi zataknile in Nemci so bili pripravljeni. Nacisti so pri izvidništvu uporabljali reaktivna letala, ki jih sovjetski lovci in popolna optika niso mogli dohiteti. Pa tudi unikatne kamere. In to je zelo pomagalo.
  Tako so se v bistvu naučili, kako odkriti dezinformacije in slediti gibanju čet.
  Tako zdaj Stalin ni mogel tako zlahka nenadoma udariti. In nacisti so prevzeli obrambo.
  Pozimi so sovjetske čete znova poskušale napredovati v središču. Udarec je bil zadat med Dneprom in Zahodno Dvino. In to je bila drzna poteza. A to je povsem očitno in Nemci so se tam temeljito okrepili. Potegnili so najnovejše tanke in samohodne puške E-25 z 88-mm topom. Ta stroj, ki je tehtal 26 ton, je imel motor s 700 konjskimi močmi in čelni oklep 120 mm pod pobočji in stranice 82 mm z višino 1,4 metra. Samohodna puška je neprebojna v čelo zaradi velikih kotov nagiba oklepa. In na krovu so ga še vedno pokrivali valji. Lahko bi obesili tudi zaslone.
  Tako se je Rdeča armada soočila z zelo resnim sovražnikom. Kar ni tako enostavno premagati. In nacisti so ponovno odbili januarsko ofenzivo Rdeče armade.
  V bitkah je znova zajela usoda Gerde in Charlotte. Obe deklici sta se borili na samohodnih puškah E-25 leže. In duha so dobesedno izbili iz sovražnika.
  Gerda je mlatila z golimi prsti in čivkala:
  - Slava naši vojski!
  Charlotte je ustrelila, tokrat je pritisnila svojo škrlatno bradavico na gumb igralne palice in začivkala:
  - Slava velikim zmagam!
  Gerda je zelo agresivno pripomnila in streljala na sovražnika:
  - Za veličino planeta!
  In z golo peto, kot da bi pritisnil na gumb.
  Charlotte je ponovno udarila po rubinastih bradavičkah in s čivkanjem zapihala skozi sovjetski avto:
  - Za osvojene vrhove!
  In kako se smeji. Boj proti fašistom.
  In marca 1945 so nacisti prešli v ofenzivo. In naredil prvo injekcijo. Prebili so obrambo na območju Zahodne Dvine.
  V tem času so ZDA dejansko omejile sovražnosti proti Tretjemu rajhu in Veliki Britaniji.
  In zdaj so se nacisti skoncentrirali na vzhodu. Hitler je resno želel vse zažgati. In vse je zelo temeljito, ko se razplamti.
  Toda obramba sovjetskih čet je zelo vztrajna, in to v več ešalonih. In Nemci so ga prebili po prehodu triinpetdesetih kilometrov črt, a so jih ustavili pri četrti. Poleg tega je prišlo do otoplitve in boji so se začasno upočasnili.
  Konec aprila je Stalin znova poskušal napasti. Njegove čete so bile množično uporabljene med prebojem reflektorja. Toda tudi to je doseglo malo. Prebili so obrambo in napredovali, nato pa so bili vrženi nazaj na prvotne položaje.
  "Tiger"-3 je imel čelni oklep 250 mm, stranski oklep 170 mm in motor z močjo 1200 konjskih moči s težo 55 ton. Tako je ta tank preprosto mučil sovjetske položaje. Puška je bila 88 mm in dolga cev 100 EL.
  Maja je ZSSR dobila nov tank IS-3. Avto je bil za tri tone težji od IS-2 in težji za izdelavo, a z veliko bolje zaščiteno kupolo, predvsem v čelu. Kljub temu pištola Tiger-3 ni prodrla v čelo. In sam tank ima še slabše vozne zmogljivosti kot IS-2.
  V reaktivnem letalstvu so Nemci ohranili prednost in celo svoja prizadevanja. Od junija so se pojavili v množični proizvodnji ME-262 X z zamašenimi krili in dvema naprednejšima motorjema. To letalo je razvilo hitrost do 1200 kilometrov na uro in zdrobilo vse.
  Še resnejši stroj je bil TA-400 z reaktivnimi motorji in šestimi motorji. Ta stroj je bombardiral sovjetska podjetja na Uralu in onkraj Urala. Potem in tako naprej. Močna armada. In reaktivno letalo Yu-287 je postalo problem za sovjetska letala.
  Toda najbolj neprijetno presenečenje za Rdečo armado so diskoteke, ki dosegajo hitrosti do štirih zvočnih hitrosti in so zaradi laminarnega curka, ki teče okoli avtomobila, tako rekoč neranljive.
  In potem so Nemci dobili tudi brezdomne ME-263 na raketnih reaktivnih motorjih, in sicer zelo majhne, hitre in sposobne leteti petindvajset minut, in jih je mogoče uporabljati učinkoviteje kot pred ME-163.
  Fritz je sprožil tudi lovce Gotha, prav tako brez posadke in učinkovite. In tudi jadralna letala so se začela uporabljati v bitkah.
  Na morju so nacisti še naprej mučili Britance z uporabo podmorniške flote. Vključno z miniaturnimi podmornicami za eno osebo. In je zelo učinkovit.
  Sovjetska baltska flota je utrpela ogromne izgube. In iz letalstva in podmorniškega vojskovanja.
  Albina in Alvina, obe dekleti, ki tečeta bosi in v bikinih v vsakem vremenu ali celo samo v spodnjicah, sta postali legendarni pilotki. Za tisoč podrtih letal so prejeli novo nagrado Viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Dekleta so bile izjemno drzne kraje. In tako fantastični računi pridobivajo.
  Hitler jih je oboževal. In celo Fuhrer jim je osebno poljubljal bose noge.
  Junija so Nemci poskušali napredovati okoli Dnepra. Sovjetske čete so bile v obrambi. Toda postopoma so popuščali pod napadom. Pomoč v okviru Lend-Lease se je dejansko ustavila. In ZSSR je imela težke čase. Bombardiranje je naraščalo.
  Sovjetski tank T-34-85 je bil precej šibka puška proti nemškim vozilom. In močnejšega T-54 ni bilo mogoče izdelati. In potem je bila glavna stava na samohodno pištolo SU-100. Ta avtomobil v resnični zgodovini ni postal preveč množičen, alternativno pa se je njegova proizvodnja vedno bolj povečevala.
  Takrat so Nemci lahko napredovali v središču in se približali Smolensku, tam so se odvijale bitke z množično uporabo SU-100. Vrhunec je bil dosežen avgusta.
  Tankovska posadka Elizabeth je delala čudeže na tej samohodni puški. Še posebej, ko so se dekleta kregala skoraj gola in bosa.
  Elizabeth je s svojo škrlatno bradavico celo pritisnila na topovski gumb in zadela nacistični tank, koča:
  - Za Veliko Rusijo!
  Ekaterina je svojo škrlatno bradavico pritisnila na prsi. Trčila je nemški avto in zacvilila:
  - Za ZSSR!
  Elena je tudi razstrelila z veliko natančnostjo. S pomočjo rubinaste prsne bradavice je udarila v fašistični tank in zacvilila:
  - Za domovino!
  Euphrasia je izmenično streljala iz samohodne puške na sovražnika. In z jagodno bradavico je zavpila:
  - Za domovino!
  To so bila borbena dekleta.
  Nemci se vsi držijo. Sovjetska pištola ne vzame Tiger-3 v čelo. Da, in "Panther" -3 je neprebojen. Nemci so vanj naredili oklep debelejši in da ne bi izgubili mobilnosti, so vgradili motor z 900 konjskimi močmi. Torej palica njihovega avtomobila brez sramu.
  Elizabeth strelja z golimi prsti. Sovjetski izstrelki odbijajo.
  Deklica je čivkala:
  Borili se bomo za komunizem!
  Ekaterina je prav tako mlatila z golimi prsti na nogah in razkrila zobe:
  - Ne! Ne tisto!
  Elena je tudi z boso nogo streljala na naciste in pela:
  - Pogumno bomo šli v boj!
  Evfrazija je agresivno opazila in razkrila zobe:
  - Za moč Sovjetov!
  In tudi kot ogenj z golimi prsti. To je agresivno dekle.
  Rdeča armada se je nekoliko umaknila v središču, a obdržala Smolensk ... Jeseni so Nemci ustavili svoje napade, vendar so začeli, izkoristiti premoč v zraku, okrepiti bombardiranje. In ta pritisk narašča. In bombe so padale na ZSSR neomejeno.
  Doslej država Sovjetov ni imela letalstva in preprosto ni bilo ničesar, kar bi prikrilo sovražnikovo dejavnost.
  In sovražnik kapitalsko pritiska. In vse bolj aktivno in brutalno bombardiranje Rusije.
  Huffman je decembra 1945 presegel 1000 sestreljenih letal in prejel viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  In dekleta so prinesla vsak po dva tisoč točk in prejela vsako posebno nagrado. Zvezda viteškega križa železnega križa in listi srebrnega hrasta, meči in diamanti.
  Da, Albina in Alvina sta kul in zelo lepi dekleti, ki se borita skoraj goli in bosi ter naenkrat premagata vse horde - sta smrtonosna dekleta.
  Pozimi je Rdeča armada poskušala napredovati. V bojih so sodelovali tanki IS-3. Toda ta stroj je v proizvodnji precej naporen in s slabo tekaško sposobnostjo, kljub dobri zaščiti čela, vojski ni bil prav všeč. In zahtevali so zamenjavo rezervoarja. Toda IS-4 je naletel na težavo. Stalin je prepovedal razvoj tankov, težjih od sedeminštirideset ton. In medtem ko je bil ta tank v limbu. Kot tudi poskusi ustvarjanja drugih strojev iz družine Isov.
  Doslej je imel Fritz prednost v kakovosti tehnologije. In rasla je na nebu.
  Tako se je kot odgovor povečala proizvodnja srednjih tankov T-34-85 in SU-100. Doslej je bila na tem zgrajena doktrina ZSSR.
  Zimska ofenziva je bila neuspešna. Resno napredovati ni bilo mogoče, izgube pa so bile velike.
  Nemci so kopičili tanke. Prišlo je leto 1946 ... Fritzove sile so se kopičile in načrtovali so napad maja.
  Doslej ZSSR ni mogla ustvariti reaktivnega lovca in je brezupno izgubila v bitki v zraku.
  Dve dekleti Albina in Alvina sta do marca 1946 dosegli tri tisoč sestreljenih letal. In prejeli so novo nagrado - zvezdo viteškega križa železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  In to je zelo ogromen pokazatelj uspeha.
  In aprila so diskoteke Tretjega rajha poleg ovna vzele in uporabile ultrazvok. In ta je bil prvi, ki je premagal laminarni curek in zelo uspešen.
  ZSSR je bila pred težkimi časi.
  . POGLAVJE #2
  Maja 1943 se je začela nova velika ofenziva nacističnih hord. Ko so izkopali tanke in zbrali množico "Tigrov" -3, ki so postali glavni tank, so kot najbolj zaščiteni in močno oboroženi nacisti začeli nabijati. In uspelo jim je prebiti obrambo in se začeli premikati okoli Dnepra s severa.
  Na nebu so prevladovali nacisti. Položaj se je poslabšal z vstopom v turško vojno.
  Osmani so se proti Rusiji v svoji zgodovini borili trinajstkrat. In računal na štirinajsto, še vedno zmaga. Poleg tega je Tretji rajh z njimi in Zahod se ne vmešava. Dejansko je v Veliki Britaniji padel Churchillov režim in nova vlada je pristala na premirje s Tretjim rajhom. In ZDA so uradno sklenile premirje. Poleg tega vojna z Japonsko ni šla prav dobro, izgube Amerike v bitki s samuraji pa so bile velike.
  Tu je torej Tretji rajh popolnoma sproščen. In uspel je prepričati Turčijo, da odpre drugo fronto v Zakavkazju.
  Osmanska vojska se je dolgo pripravljala na vojno in proti ZSSR vrgla milijonto vojsko z veliko opreme. Tako se je zdaj izkazalo in za Rusijo sploh ni super. Druga težava so reaktivni bombniki TA-500, ki bi lahko skoraj nekaznovano razbili sovjetske tovarne. In reaktivni brezrepi B-28, ki bi lahko dosegel katero koli točko v ZSSR in ga dobesedno uničil. Tako je zdaj Rusija pod velikim pritiskom. Slabše je postalo tudi z oskrbo Rdeče armade, predvsem z razstrelivom in strelivom. In ni bilo dovolj goriva. Nemci so bombardirali vodnjake v Bakuju in na Volgi.
  Zdaj so imeli nacisti priložnost in so jo spoznali. Najprej so želeli zavzeti Donbas. Tam se je obramba izkazala za šibkejšo kot v smeri Moskve in ji je uspelo.
  Za Harkov so se odvijali hudi boji. In tam je bilo zelo krvavo.
  Gerda in njena posadka so se borili na "Tigru" -4, ta tank je bil opremljen z močnejšim plinskoturbinskim motorjem s 1500 konjskimi močmi in je imel močnejšo puško 105 mm v 100 EL dolgi cevi, vendar z enako težo.
  Da, in pištola Nemcev je avtomatsko polnjenje in hitro streljanje.
  In teža tanka je enaka, silhueta pa še nižja, naklon oklepa pa je postal še večji.
  "Tiger" -4 je nedvomno naprednejši tank, njegovi bojevniki pa so ga prvi preizkusili.
  Gerda je ustrelila, pritisnila svojo škrlatno bradavico na gumb igralne palice in zakukala:
  - Naša zmaga ni daleč.
  In razbil sovjetski avto IS-3.
  Charlotte je premlatila tudi sovjetska vozila in prebila oklep, sežgala skozenj in zakukala:
  - Za naše zmage!
  In kako se smeji.
  In Christina bo vzela in udarila. In sovjetski SU-100 bo pihal. In potem zacvrkne:
  - Za komunizem.
  Seveda je deklica uporabila rubinasto bradavico.
  Tudi Magda je streljala z golimi prsti. Udarila je sovražnika in zakukala:
  - Za nove dosežke!
  In dekleta se smejijo. Doslej so vse to delali, kot da je vrhunsko.
  Nacisti so obšli Harkov in ga nato zavzeli. Nato so napredovali na Kranodon in Vorošilovgrad. Padel in Eagle ... In to je resen udarec za Rdečo armado.
  Stalin je ukazal, da se Eagle zadrži za vsako ceno, a so se nacisti ... izkazali za močne. Pa tudi njihove močne jurišne samohodne puške. Zlasti Sturmtigr in njen močnejši Sturmlev. Zadnja samohodna puška je bila opremljena s še boljšo in močnejšo reaktivno bombo.
  In temeljito potolkel stavbe. In dekleta so se vrvela v bližini bombnika. Posadka Agatha in Adala je dobro delala za Shturmlev. In dekleta so se z bosimi nogami naslonila na železo.
  Agatha je sprožila, pritiskala z bosimi prsti na gumbe igralne palice in zarjovela:
  - Uničili bomo ves svet nasilja!
  Adala je udarila z mitraljezi in odrezala pehote je zapisala:
  - In pokopati kapitalizem.
  In gola, rožnata peta se bo lesketala.
  Vendar, če pogledate, se postavlja vprašanje, kaj je v Tretjem rajhu? Mogoče tudi kapitalizem?
  Agatha, ki je udarila po nasprotnicah, je zakukala:
  - Za prihodnji svetovni mir!
  In lansirnik bomb je spet deloval in porušil celotno zgradbo naenkrat. In je treba omeniti zelo učinkovito potezo.
  Adala, ki je streljala s pomočjo golih prstov, je potrdila:
  - Slava naši vojski za vedno!
  Borbena dekleta tukaj v Tretjem rajhu, v ZSSR pa nič hujšega. Znajo se tudi boriti.
  Za Kursk so se že odvijale bitke in tam se borijo ruska dekleta.
  Nataša je z boso nogo vrgla granato na naciste in zapela:
  - Tako je...
  Zoya je z golo peto lansirala dar smrti in dodala:
  - Sovražnik ...
  Avguštin je podlegel nečemu uničujočemu in zacvilil:
  - Misli ...
  Svetlana je z golimi prsti vrgla granato in zacvilila:
  - Kaj...
  Natasha je z bosimi nogami vrgla nekaj limon in zavpila:
  - ruski ...
  Tudi Zoya je podlegla nečemu energičnemu in smrtonosnemu, škripajoč:
  - Upravljano ...
  Avguštin je sprožil smrtonosno in mrmral:
  - Sovražnik....
  Svetlana je spet podlegla uničujočemu in vyaknula:
  - Zlomi!
  Natasha se je obrnila in zacvilila:
  - WHO...
  Zoya je streljala tudi na temnopolte tujce, ki so jih nacisti rekrutirali, in cvilila:
  - Drzni se!
  Avguštin je govoril s silo in besom:
  - To ...
  Svetlana je podlegla z nasmehom panterja:
  - V...
  Natasha je z boso nogo vrgla granato in zavpila:
  - Boj ...
  Zoya je z golimi prsti vrgla darilo smrti in zamrmrala:
  - Napadi!
  Avguštin se je oglasil in zamrmral:
  - Sovražniki ...
  Svetlana je z bosimi podplati dala kup granat in kako vpije na ves pljuč:
  - Mi bomo ...
  Natasha je pribila raf in siknila:
  - Besen ...
  Zoya je odrezala naciste in zacvilila:
  - Beat!
  Avguštin je znova ustrelil in zavpil:
  - Besen ...
  Svetlana je čivkala, ko je streljala:
  - Beat!
  Nataša je s svojo graciozno, boso nogo spet vrgla granato in začivkala:
  - Uničili bomo naciste!
  Zoya ga je vzela in začvrknila:
  - Prihodnja pot v komunizem!
  In vrgla limono z golimi prsti.
  Avguštin je vzel in raztresel vrvice, njene bose noge pa so uničeno letele po Fritzu:
  - Razdelili bomo nasprotnike!
  Svetlana ga je vzela in vrgla z golo peto, kup granat, in zacvilila:
  Zdrobimo fašiste!
  In štirje so še naprej streljali in metali granate. Nemški E-75 se je premikal. Stroj s 128 mm puško. In se ustreli.
  In dekleta so metala granate. Spodkopal naciste. In streljali so nazaj. Plezala sta naprej. Cisterne se spet valijo. Premakne najnovejši nemški "Leopard" -1. Zelo mobilen avto.
  Toda njegova dekleta so ga prevzela in ga nokautirala. Na koščke so raztrgali mobilni stroj s plinskoturbinskim motorjem. In razstrelili so jo na koščke.
  Natasha je v smehu pripomnila:
  Borimo se odlično!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - Zelo kul!
  Avguštin je modro pripomnil:
  - Zmagali bomo!
  In z boso nogo je izstrelila protitankovsko granato. Močno dekle. In ima toliko duhovitosti.
  Svetlana je s prsti bose noge sprožila tudi darilo smrti in zadela sovražnika. Zelo agresivno dekle, z očmi barve koruznic. Ima tako duhovitost in moč!
  Natasha se je obrnila in se nasmehnila:
  - Za sveto Rusijo!
  Zoya je zelo aktivno streljala in se nasmehnila ter pokazala biserne zobe:
  - Jaz sem bojevnik tiste ravni, ki ne zbledi!
  Odpustil je tudi Avguštin. Pokosil naciste in gurknil:
  "Sem bojevnik velikih ambicij!"
  In razkrila je biserne zobe!
  Svetlana je potrdila:
  - Zelo velike ambicije!
  Natasha je z boso nogo vrgla limono in zapela:
  - Z neba ...
  Zoya je tudi z golimi prsti vrgla granato in rekla:
  - Zvezdica ...
  Avguštin je z boso nogo sprožil dar smrti in zapel:
  - Svetlo ...
  Svetlana je tudi z boso nogo vrgla granato in izdala:
  - Kristalno!
  Natasha se je obrnila in siknila:
  - jaz tebi ...
  Zoya je z golimi prsti sprožila darilo smrti in sikala:
  - Pesem...
  Avguštin je podlegel z golo peto, kar prinaša smrt, in zacvilil:
  - Pela bom ...
  Nataška je nadaljevala in agresivno pela:
  - O ....
  Zoya je z boso nogo vrgla paket z eksplozivom, razpršila naciste in zacvilila:
  - Domači ...
  Avguština je z golo peto dala kup granat, izdala:
  - Stalin!
  Toda kljub temu se bojevniki in Kursk niso zadrževali. Sovražnik je prebil sovjetsko obrambo in napredoval v smeri Voroneža. Poletje in toplo ... Je že šesto leto velike domovinske vojne in vsi so zelo vroči in veseli. Čeprav so izgube na obeh straneh ogromne.
  Gerda je spet v akciji in bo seveda preizkusila najnovejši tank.
  Gerda, Charlotte, Christina in Magda se vozijo na tanku E-100 razreda U. To vozilo je bolj kompaktno, za štiri člane posadke. In njegovo orožje sta reaktivni bombnik in univerzalni 88-milimetrski top 100 EL - uničevalec tankov.
  Bojevniki gredo in žvižgajo zase.
  Gerda izstreli dolg top. Z razdalje IS-3 udari v stran in začivka:
  - Svoja srca bomo dali za domovino,
  In ocvrli bomo Stalina in ga pojedli!
  Charlotte je izstrelila svoj raketni lanser. Pokrila je sovjetski bunker in zacvilila:
  - Nepremagljivi smo!
  Christina ga je vzela in zarenčala ter potegnila sprožilec z golo peto:
  - Dobili ga bomo v obeh!
  Dolbanula in primerno in Magda. Uničili so sovjetske samohodne puške SU-152. In zakukala je:
  - Čas bo, zmaga bo prišla!
  Gerda je zacvilila, ko je streljala:
  - Nihče nas ne more ustaviti!
  Charlotte je potrdila:
  - Ampak Pasaran!
  Rdečelaska je z Gerdo šla skozi celotno prvo svetovno vojno, začenši s Poljsko in končala s to veliko ofenzivo, ki se je začela maja. Rdečelasi hudič je videl marsikaj.
  In pripravljeni se boriti do konca!
  Christina tudi strelja in je pokazala zobe. Njeni lasje so zlato rdeči. V vojni se dekleta ne starajo in se morda celo pomladijo! Tako hudi in ljubeči so. Razgali so zobe.
  In niti ene luknje v zobeh.
  Magda ima lase barve zlatega lista. In tudi aktivno se reži. Kul punca. Ima tako agresivno milost in energijo tisoč konjev.
  Gerda, dekle z belimi lasmi, strelja in z nasmehom pripomni:
  - Na svetu je veliko dobrega in grdega ... Ampak hudiča, kako dolgo se je ta vojna vlekla!
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - In pravzaprav se druga svetovna vojna vleče predolgo. Vsi pretepi in prepiri ... Res je naporno!
  Christina je z boso nogo premikala po oklepu in zavpila:
  - Toda Britanija še vedno ni poražena!
  Magda je streljala proti Rusom in zarenčala:
  - A je treba premagati! To je naša vera!
  Gerda je siknila, streljala na Ruse in pokazala svoje slonokoščene zobe:
  - Potrebujemo zmago!
  Zajebano in Charlotte je zavpila:
  - Eden za vse, ne bomo se zavzemali za ceno!
  Rdečelaska in zlata zver Christina je zacvilila:
  - Ne! Ne stojimo!
  Magda je zacvrknila s škrlatnimi ustnicami in čivkala:
  - Ne gremo v trgovino po ceni!
  In zlatolasa harpija je ustrelila.
  Gerda je zadela tudi ruske tanke. Zadel avto in zavpil:
  - Mi smo najmočnejši na svetu!
  Charlotte je dodala in zapela:
  - Vsi sovražniki se namakajo v stranišču!
  Christina je podprla impulz pesmi:
  - Domovina ne verjame v solze!
  Magda je nadaljevala s pevskim glasom:
  - In vsem komunistom bomo dali možgane!
  In dekleta sta si pomežiknila. Na splošno imajo dober rezervoar. Le od daleč se je težko čelno prebiti skozi težki petdesettonski IS-3. A navsezadnje imajo Nemci težak projektil, vendar z uranovim jedrom. In v vojski je veliko temnopoltih. Ki se borijo z norim besom. In ne morejo vsi tekmovati z njimi.
  Dekleta so se navajena boriti bosa. Tudi na Poljskem sta bili samo v enem bikiniju in bosi.
  Ko goli podplat pride v stik s tlemi, se pomladi. Mogoče se zato dekleta ne starajo! Čeprav se čas izteka! Bojevniki, recimo zelo junaški.
  Naredili so veliko podvigov, a se borijo kot navadni vojaki. In vedno samo v bikiniju in bosi. Pozimi jim je celo prijetno udariti z bosimi nogami po snežnih zametih.
  Gerda snema in poje:
  Šli bomo skozi ogenj in vodo!
  Charlotte je s svojim bombnikom streljala na Ruse in rekla:
  - Slava pruskemu ljudstvu!
  Tudi Christina je streljala in zacvilila:
  Vladali bomo planetu!
  Magda je pribila in potrdila:
  - Zagotovo bomo!
  Gerda je spet udarila v izstrelek in zacvilila:
  "Niti napalm nas ne bo ustavil!"
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - In celo atomska bomba, ki se je ne bojimo!
  Christina je utihnila in odgovorila:
  - Američanom ni uspelo ustvariti atomske bombe! To je blef!
  Magda je na vso moč vzkliknila:
  - Svet ne more ubežati novemu nemškemu redu!
  Nemci so maja napredovali okoli Smolenska s severa. Njihove tankovske kolone so močne in v Afriki in arabskih državah je rekrutiranih veliko pehote. Fritz so prevzeti s številko.
  Poleg tega je bila Nemčija oborožena z disketami, ki niso bile ranljive za osebno orožje.
  Dve dekleti Albina in Alvina letita k sebi na takem letečem krožniku. Zaradi močnega laminarnega curka so neranljivi. Ne morejo pa streljati sami. Toda zahvaljujoč ogromni hitrosti lahko prehitijo in zabijejo sovjetska letala.
  Albina je upognila disketo in pripomnila:
  - Tehnologija železa, vsekakor potrebna in zelo uporabna!
  Alvina se je zahihitala, pokazala zobe in siknila:
  - Toda vse odloča duh!
  Albina je rekla:
  - Največ, kar ne, je ravno borbenost!
  Obe dekleti sta blond in v bikinkah. Zelo lepa in bosa. Ko je bojevnik brez čevljev, ima srečo. Zdaj so dekleta tako barvita in čudovita.
  In preden gredo v boj, bodo lepotci zagotovo delali z jezikom z moško popolnostjo. Tako je lepo in poživljajoče. Bojevnice radi pijejo iz čarobne posode. To je zanje pravi praznik mesa.
  Tako dobra so dekleta.
  Alvina je sestrelila dva sovjetska Yaka-11 in tvitnila:
  - Slaven naš lov!
  Albina je potrdila nabijanje in izdala:
  In nikoli ne bo zadnji!
  Alvina je podrla še tri sovjetska jurišna letala IL-10 in zacvilila:
  - Tako misliš, da Bog ljubi Nemčijo?
  Albina je dvomljivo zmajala z glavo.
  - Očitno ne toliko!
  Alvina se je zahihitala in spet vprašala:
  - Zakaj misliš tako?
  Albina je zabila dva sovjetska avtomobila in zacvilila:
  Vojna je trajala predolgo!
  Alvina je logično pripomnila:
  - Ampak prihajamo!
  Albina se je nasmehnila in zavpila:
  - Torej bo zmaga prišla!
  Alvina je s drznim manevrom sestrelila štiri sovjetska letala naenkrat in zacvilila:
  - Vsekakor bo prišlo!
  Albina se je zdela treba spomniti:
  - Po Stalingradu vojna ni šla po pravilih ...
  Alvin se je strinjal s tem:
  - Vsekakor je v nasprotju s pravili!
  Albina je užaljeno zacvilila:
  - Začeli smo izgubljati!
  Alvina je užaljeno zacvilila:
  - Vsekakor!
  Albina je zabila še nekaj sovjetskih vozil in zacvilila:
  - Ali ni to problem za nas?
  Alvina je sestrelila nekaj ruskih lovskih letal in izbruhnila:
  Mislili smo, da je situacija brezupna!
  Albina se je mesojedo nasmehnila in siknila:
  - Kaj vidimo zdaj?
  Alvina je tvitnila:
  - Nekaj neomajnega in edinstvenega!
  Albina je bliskala z bisernimi zobmi in odgovorila:
  - Dejstvo, da tretji rajh zmaga!
  Alvina je podrla še nekaj sovjetskih jurišnih letal in prinesla:
  - Res je treba zmagati!
  Dekleta so naredila grimaso. Nekoč so delali, uradno pa v vojaški bordel. Skozi sebe je šlo veliko moških in ne samo bela rasa. In res jim je bilo všeč. No, kako prijetno je za telesa. Toda potem so bile kurbe pod sovjetskim napadom. Ujeti so bili. No, srčki so mislili, da jih bodo posilili. In tukaj je hudič dva!
  Prostitutke so prisilili kopati jarke in jarke. In nekdanjim nočnim vilam to ni bilo zelo všeč. Tako so lahko vsi pobegnili. Zapeljali so stražarje.
  In prisegli so maščevanje Rusom.
  In borili so se proti Rusiji. To so prekleti ...
  Albina je odvrgla še nekaj ruskih avtomobilov in zamrmrala:
  - Še vedno lahko živiš z moškimi!
  Alvina se je s tem zlahka strinjala:
  - Niti ni mogoče, je pa potrebno!
  Albina je pokazala zobe in odgovorila:
  - Ampak vseeno... Sladko je ubijati.
  In dekleta so s premikanjem diskete sestrelila še pet sovjetskih avtomobilov.
  Alvina se je nasmehnila in rekla:
  - In kdaj je grenko?
  Albina je podrla še šest avtomobilov in odgovorila:
  - Po zmagi se bom poročil! In rodi deset otrok!
  In obe deklici sta planili v smeh.
  In zapeli so;
  Mi smo vitezi vere fašizma,
  Obrišimo v prah borce za komunizem!
  In kako se smejijo, zibajo svoje bele vrhove gore.
  Ja, to so fašistične psice in zelo agresivne ter strašno krute.
  Nacisti so lahko obšli Smolensk in zavzeli Pskov. Grožnja je bila tudi Leningradu. Stanje je na splošno kritično. Čeprav ni katastrofalno. Toda ZSSR ni imela preveč rezerv. In ni znano, koliko časa bo Rusija še zdržala. Ja, in Nemci so izkrvavljeni in izčrpani.
  Švabe pa imajo štiri punčke in takšne hrte.
  Gerda je izstrelila iz topa in zadela T-54 v dno trupa ter začivkala in utripala s svojimi safirnimi očmi:
  - Ne, navsezadnje Bog ljubi Nemčijo! Zagotovo bomo zmagali!
  Charlotte se je s tem zlahka strinjala:
  - Ne moremo izgubiti! Kmalu bomo šli v Kalinina, Moskva pa bo le streljaj stran!
  Christina je razkrila biserne ščipalke in zavpila:
  - Pojdimo tja, do Vladivostoka bo čas!
  Magda je z obžalovanjem zapisala:
  - In Japonci so že poraženi. To je zelo resno, izgubili smo pomembnega zaveznika.
  Gerda je izbila nov sovjetski tank in zacvilila:
  - Lahko brez njih!
  Charlotte se je zahihitala in pripomnila:
  - Če se dojenček nasmehne, se bo morda vse izšlo!
  Christina je izdala v rimah:
  - Povodni konj je počil od nasmeha!
  Magda jo je podprla:
  - Deklica ima zelo pohlepna usta!
  In bojevniki so jo vzeli in planili v smeh. Imajo iskrivo energijo, bi lahko rekli, in to v izobilju!
  Gerda je znova streljala na sovjetska vozila in zavpila:
  - Naslednje stoletje bo naše!
  Oglasila se je tudi Charlotte in potrdila:
  - V vesolje bodo leti!
  Christina je to zlahka potrdila:
  - Poletimo v vesolje!
  Magda je ustrelila iz bombe in izdala:
  - Sedeti v zvezdnem letalu!
  Gerda je iztegnila jezik in zacvilila:
  - V novem stoletju bo vladal imperij Tretjega rajha!
  Charlotte je z agresivnim nasmehom potrdila:
  - In četrti tudi.
  Po tem je lepotica spet obrnila sovjetski tank.
  Christina, ta vražji bojevnik, bleščeča z bisernimi zobmi, je zacvilila:
  - Ja, naj bo nov red! In slava velikemu imperiju!
  Magda je z norim besom potrdila:
  - Slava imperiju!
  Gerda je spet ustrelila in rekla:
  - Slava tudi nam!
  In očitno ga je deklica dobila.
  Gvozdanula in Charlotte. In zelo primerno. Sovjetski tank sem preluknjal naravnost ob bok. Nato je začvrknila:
  - Borimo se za nov red!
  Magda, ki je streljala in udarila nasprotnike, je potrdila:
  - In brez dvoma bomo to dosegli!
  Gerda je spet pribila, zelo primerno in izdala:
  - Dosegli bomo z veliko maržo!
  In iskrila je s safirjem in zelo svetlečimi očmi.
  Tudi Charlotte je streljala, udarila v ruski avto in zavpila, to je hudička z oranžnimi lasmi:
  - Vse bo samo akrobatika!
  Magda je tudi streljala z vnetim besom. Razbila je T-54 in zacvilila:
  - In bodoča posadka!
  Tu pa so imela dekleta težave. Pojavil se je IS-14. Avto je zelo velik. In ima 152-milimetrsko pištolo z dolgo cevjo. Mogoče Nemca za preboj.
  Gerda je zožila oči in vprašala Charlotte:
  - Ga lahko pokriješ z bombnikom?
  Rdečelaska je odgovorila:
  - Seveda obstaja možnost ... Toda natančnost bombnika je nezadostna!
  Christina je strastno predlagala:
  - Naj preizkusim svoj 88-graf papir?
  Gerda je skeptično pripomnila:
  - Ta IS-14 ima 400 mm čelni oklep na velikem naklonu. Ne moreš ga vzeti!
  Charlotte se je nasmehnila in pripomnila:
  -Prekleto! In mislil sem, da Rusi nimajo takega tanka! Samo govorice!
  Magda je rekla:
  Tudi jaz sem mislil, da je napaka! A vidimo, da temu ni tako! In cev Rusa je tako dolga!
  Gerda je pela in udarila z golo peto po oklepnih tleh:
  Borili se bomo brez strahu!
  Charlotte je potrdila odnos svojega partnerja:
  - Odrezani bomo niti korak nazaj!
  Christina je predlagala:
  - In kaj, če sovjetski tank uničite z natančnim udarcem granate v cev?
  Gerda je dvomila:
  - Ali lahko to storite z velike razdalje?
  Christina je potrdila:
  - Če mi prineseš plamen vžigalnika na moje gole podplate, potem sem sposoben zelo dobro udariti!
  Namesto odgovora je Gerda kliknila na vžigalnik. Christina je zasukala boso nogo in njena bosa, rahlo utrjena peta je zablestela v soju plamenov.
  Gerda je prinesla ogenj na dekličin podplat. Čutil se je vonj po zažganem. Zelo prijeten vonj, kot šiš kebab na žaru.
  Christina je zašepetala:
  - In do druge pete!
  Nato je Magda prižgala ogenj. Oba plamena jezika sta zdaj lizala gole podplate zelo lepe in rdečelaske deklice.
  Nato je Charlotte zavpila in razgalila svoje prsi. Brez slovesnosti ga je vzela in s svojo škrlatno bradavico pritisnila na gumb igralne palice. Pištola je sprožila samodejno.
  Granata je letela sama in pristala prav v cevi impresivnega sovjetskega stroja.
  Kot bi velikanski slon odrezal dolgo surlo. Po močnem udarcu je sovjetski tank ustavil gibanje. Bilo je, kot da bi mu meč izbil iz rok.
  Te srečne kurbe!
  Charlotte je pela in se veselo nasmehnila:
  - Samo strah nam bo dal prijatelje! Samo bolečina te motivira za delo!
  Gerda je navdušeno dodala:
  - Vedno bolj si želim, da zdrobim vaše neumne obraze!
  Zdelo se je, da so bili bojevniki Tretjega rajha zelo zadovoljni!
  . POGLAVJE #3
  Vojna se je nadaljevala, a ko so dosegli Voronež, so Nemci naredili odmor. Teža bojev se je dvignila v zrak. Tam se je vse dogajalo z divjim aplombom velike vojne
  Do sedaj še nihče ni zmagal. Razen če so na nebu nacisti veliko močnejši v kakovosti letalstva.
  In dosegajo svoje ase. V bitkah so preizkusili tudi Tiger-4, ki je bil odkrito dober avto. In tudi IS-3 mu ni tekmec.
  Fuhrer, nekoliko utrujen, je predlagal, da se Britanija skupaj bori z ZSSR. Toda Britanci so ga zavrnili. Za to bi bilo preveč. Zato se je Hitler zaenkrat prisiljen boriti sam.
  Nemčiji je primanjkovalo človeških virov. V vojsko so vpoklicali stare ljudi in najstnike od štirinajstega leta starosti. Uporabljene so bile tudi tuje divizije. In hivi in druge sile.
  Toda vojna je trajala in trajala ... Nacisti so se ustavili.
  Albina in Alvina sta napadli sovjetska letala.
  Sestrelili so že štiri tisoč letal. In prejeli so zvezdo viteškega križa železnega križa z meči iz platinastih hrastovih listov in diamanti.
  Zdaj se je povzpel na peti tisoč.
  Albina je streljala in z golimi prsti sestrelila ducat sovjetskih letal in zakukala:
  - Za posebne nagrade!
  Alvina je prav tako mlatila z golimi prsti, odrezala sovjetska letala in vpila:
  - Za nov svet!
  Nemci so se zagrenili v bitkah za Smolensk, vendar so lahko popolnoma obkolili mesto. In streljali so nanj s samohodnimi puškami "Shturmlev" in "Sturmmaus". Moč nacistov je velika.
  Vendar so se proti nacistom borili tudi majhni otroci. Fantje in dekleta so metali improvizirane pakete z eksplozivi na nemške tanke, samohodne puške in pehoto.
  Pionirji so se borili zelo pogumno. Vedeli so, kaj pomeni fašistično ujetništvo.
  Deklica Marinka je na primer padla v kremplje nacistov. Namazali so ji bose noge in jo postavili v bližino žara. Ognjeni jeziki so skoraj obliznili dekličine bose, otrdele pete od dolge bose hoje. Mučenje je trajalo približno petnajst minut, dokler niso bili podplati prekriti z mehurji. Nato so dekletu odvezali bose noge. In spet so postavljali vprašanja. Tepli so me z gumijastimi cevmi po golem telesu.
  Potem so prešli tok ... Marinka je bila med zaslišanjem mučena do desetih izgube zavesti. In potem so jo pustili počivati. Ko so se bose noge malce trzale, so jih spet namazali z oljem in ponovno dvignili žar. Takšno mučenje se lahko večkrat ponovi. In mučenje s tokom in bič z gumijastimi cevmi.
  Marinko so mučili šest mesecev. Dokler ni oslepela in osivela od mučenja. Potem so jo živo zakopali v zemljo. Niti krogle ni zapravil.
  Pionir Vasya, ki so ga nacisti bičali z vročo žico po golem telesu.
  Nato so gole pete sežgali z razgretimi železnimi trakovi. Fant ni prenesel vpitja, a kljub temu ni izdal svojih tovarišev.
  Nacisti so ga živega raztopili v klorovodikovi kislini. In to je strašna bolečina.
  Ti Fritzes so takšne pošasti ... Komsomolca so mučili z likalnikom. Nato so ga obesili na stojalo, ga dvignili in vrgli dol. Nato so začeli sežigati z razgreto lomnico. Prsi so iztrgali s kleščami. Nato so nos dobesedno odtrgali z vročimi kleščami.
  Deklico so mučili do smrti... Zlomili so ji vse prste in nogo. Še ena članica komsomola, Anna, je bila nabodena. In ko je umrla, so zažgali z baklami.
  Skratka, nacisti so se posmehovali, kakor so lahko in kakor so hoteli. Vse so mučili in mučili.
  Natasha in njena ekipa sta se še vedno borili v obkoljenju. Dekleta so v boju uporabljala gole, graciozne noge in metale granate. Borili so se proti superiornim silam Fritz. Držali so se zelo pogumno in se niso hoteli umakniti.
  Nataša, ki je vodila bitko, je pomislila, kaj če bog? Pravzaprav je v Svetem pismu, v katero tako verjamejo, polno napak in protislovij.
  Tukaj je nekaj primerov;
  Živali so bile ustvarjene pred človekom
  da. (1 Mz 1:20-27)
  št. (1 Mz 2:7, 18-20)
  Vendar, za kaj je to? No, pravzaprav je Lenin že davno rekel: vera je opij za ljudi!
  In kaj je za razpravljati?
  Zoya se prav tako samozavestno bori in z golimi prsti meče granato s smrtonosno silo. In zlomi množico vojakov tretjega rajha.
  Zapela je:
  - V zmagi nesmrtnih idej komunizma,
  Vidimo prihodnost naše države ...
  Izbrisali bomo pepel žvepla, mi smo horde fašizma,
  In tam bodo velika dekleta z orli!
  In Zoya se smeji!
  Avguština se tudi hudo bori in samozavestno kosi svoje sovražnike in ropota:
  - Slava komunistom!
  Svetlana, ki je streljala na sovražnika, je zakukala:
  - Za domovino!
  In z golimi prsti bo vrgel granato.
  Dekleta so po teh besedah planila v smeh. In slekla nedrčke. Drug drugemu je začela zasipavati oprsje s poljubi. Ker je tako lepo in čudovito. So pravi bojevniki.
  Nataša je odločno rekla:
  Sveto pismo je zagotovo pravljica!
  Avguštin je logično pripomnil:
  - Ni treba dajati razodetja Bogu skozi judovsko pravljico! Moj osebni Bog je Vsemogočna Rod! Za slavo Najvišje družine se bomo borili!
  In vsa štiri dekleta so vzkliknila in vrgla bose noge:
  - Slava veliki Rusiji!
  Ker se je blokada Smolenska zavlekla, so štiri dekleta trpela zaradi mraza in lakote, kot ostanki sovjetske garnizije. Zato ni nič presenetljivega v tem, da so dekleta prejela ukaz, naj zapustijo obkolje.
  Od njih niso v nič drugega kot kratke hlače, zagorele, bose, gredo na preboj.
  Tečejo k sebi in naredijo posamezne strele, saj je treba naboje shraniti.
  In nacisti so nanje zrušili dobesedno celo ognjeno gred. Toda dekleta niso brez razloga le v tankih spodnjicah. Metki jih zato ne vzamejo. In hitijo, saj so popolnoma neranljivi. In bose noge tudi odlično ščitijo dekleta v boju.
  Nataša je streljala, podrla fašista in zavpila:
  Stalin je z nami!
  Zoya je tudi streljala, z boso nogo vrgla delček steklenice. Vrgla je dva Fritza in zavpila:
  - Stalin živi v mojem srcu!
  Avguština je tudi odstrelila in izrekla z navdušenjem:
  - V imenu Rusije!
  In pokazala je svoj jezik. In zavrgla je fašista.
  Svetlana je pribila, udarila nacista in čivkala:
  - V imenu komunizma!
  Štirje bosi, v le tankih hlačkah deklet so hiteli skozi položaje nacistov. Bojevniki skoraj niso imeli oblačil. Samo hlačke različnih barv: črne, bele, rdeče, modre.
  In to je tudi magija, ki preusmerja krogle in drobce. Preizkusite ta dekleta z golimi rokami! Enostavno so lepotice najvišjega razreda!
  In kakšne prsi. Bradavice so kot jagode. In zelo zapeljivo. Na splošno so dekleta tako lepa in skoraj gola.
  Nataška, ki strelja, se je predstavila na dražbi sužnjev. Kakor se tančica za tančico odstrani z nje. Razkrivajo močno, mišičasto, dekliško telo. In stoji sama zase, ponosno poravna ramena, dvigne glavo in pokaže, da je sploh ni sram. Je dekle najvišjega razreda. V zori moči in ne staranja.
  Ko ženska hodi bosa, postane mlajša in za vedno ostane mlada. Glavna stvar je najmanj oblačil in stalen seks z moškim. Natančneje z moškimi drugačnimi in po možnosti mladimi. Da postanem mlajši.
  Natasha se je predstavljala golo na trgu sužnjev in se počutila navdušeno. Kot da kupci to čutijo in z rokami plezajo na najbolj občutljiva mesta. Kako čudovito mora biti biti suženj. Toda harem ni zabaven. Ni moških, samo evnuhi. In želim si veliko in z različnimi.
  Ah, uboge ženske iz harema. Kako ste nesrečni z moškimi. Koliko lahko trpite zaradi abstinence! Toda Nataška ni hotela zadržati nagona morskega psa.
  Deklica je streljala na fašista in zavpila:
  - Jaz sem terminator!
  Tudi Zoya je sprožila in čivkala:
  - In jaz sem bojevnik super-razreda!
  Avguštin je vzel in podrl tri fašiste ter čivkal:
  - Stalin je bil z nami!
  Svetlana je zajebala. Premagala je štiri fašiste in zacvilila:
  - Stalin je z nami!
  Natasha je sestrelila več plačancev Tretjega rajha, z boso nogo vrgla kamen in zacvilila:
  - Stalin bo vedno med nami!
  Zoya se je nasmehnila in iztegnila jezik ter cvilila:
  - Za veličino Rusije!
  Avguština je z golimi prsti vrgla drobec okenskega stekla, fašistu prerezala grlo in zacvilila:
  - Za našo novo slovansko palico!
  In se smejal...
  Svetlana je streljala na naciste, odrezala več borcev in izdala:
  - Za sveto Rusijo!
  Natasha je pribila naciste. Z golo peto je dala granato, ki so jo nacisti izstrelili nanjo. Raztresel natančen zadetek Fritza in vyaknula:
  - Za Svaroga!
  Nato je razgalila obraz, v katerem je toliko milosti in jeze panterja.
  Zoya ga je vzela in z golimi prsti zadela zarjavel žebelj. Nacističnemu častniku je prebodla oči in začivkala:
  - Za Belega Boga!
  Avguštin je vzel in podlegel njenim bosim petam z eksplozivnim paketom. Fritz je raztresla kot drobce stekla in zacvilila:
  - Za novo rusko naročilo!
  Svetlana ga je vzela in vrgla z golimi prsti, smrtonosno, prebodla Fritz in zalajala:
  - Za rusko hišo!
  Štiri dekleta so se obupno borila in se borila zelo agresivno. Nemci in njihovi plačanci so se umaknili. Podprt pred dekleti. Kje so nacisti proti Rdeči armadi.
  Spomnite se Fritza Stalingrada. Kako so jih dekleta pretepla tam. Borili so se tudi bosi in v bikinkah. To so najbolj učinkovita oblačila. Nihče ne bo ustavil deklet, ko so napol gole. In z bosimi nogami mečejo darila uničenja.
  Nataška je z golimi prsti vrgla kos keramike. Nemškemu generalu je razpokala lobanjo in zapela:
  - V imenu matere Rusije!
  Zoja je vzela in z golimi prsti vrgla drobec, udarila skozi fašista in zavpila:
  - Da, za mojo hišo!
  Avguštin izstrelil z boso nogo. Odrezala je šest nacistov in zacvilila:
  - Za Stalina!
  Tudi Svetlana se je vdala novemu prehodu, podrla Fritza in zacvilila:
  - Za nov svet!
  Zdaj je Gerdina posadka napredovala v smeri Vyazme. Deset kilometrov do mesta. Toda odpor Rdeče armade raste. V boj gredo novi sovjetski tanki IS-4 z močnejšimi 125-milimetrskimi topovi in debelejšim oklepom. Res je, takih strojev je še vedno malo.
  Charlotte je s pritiskom na gumb igralne palice z boso nogo prebila oklep sovjetskega tanka tik na stičišču. Natančno zadel avto Rdeče armade, kljub boljši zaščiti v primerjavi z IS-3.
  Rdeči hudič se je zahihital in pripomnil:
  - Imamo najmočnejšo vojsko!
  Christina je z nasmehom pripomnila:
  - In močnejši bomo od vseh!
  In tudi z golimi prsti je pritiskala z nogami na gumbe igralne palice. Zadeti sovjetski avto. Je zelo pametno dekle. Christina se je spomnila, kako je izvajala podvige. Kako sem se ljubil s iranskim šahom. Ja, to je zelo kul!
  In bojevnik je zamrmral:
  - Za veliko Nemčijo!
  Magda, ta blondinka z zlatimi lasmi, je streljala na sovjetske čete in govorila:
  - Za sveto zmago!
  Deklica, ki je streljala, je jezno pomislila. Nemci so svojo priložnost zamudili med prvo svetovno vojno. In zakaj so preprečili načrt napada na Pariz in premestili tri korpuse v Vzhodno Prusijo? Možno je bilo začasno žrtvovati ozemlje na vzhodu, a zavzeti Pariz in na najbolj radikalen način rešiti problem Francije.
  Toda to ni bilo storjeno. In na splošno Rusiji ni bilo vredno napovedati vojne. Zagotovo si Nikolaj II. ne bi upal iti v vojno s tako močnim sovražnikom, kot je Nemčija. In zakaj se je bilo treba boriti na dveh frontah? Možno je bilo, bilo je mogoče udariti po Rusiji, ne da bi upoštevali Francijo in Belgijo.
  In na splošno, je mislila Magda, je bilo treba napasti Rusijo, ko jo je ovirala vojna z Japonsko. V tem primeru bi Nikolaj II lahko končal brez podpore Britanije in Francije. Pritiskali bi ga Avstrijci, Turki, Italijani, Nemčija in Japonska.
  Rusijo bi preprosto zatrli. In ne bi storila ničesar.
  Namesto tega je Nemčija dobila vojno na dveh frontah, proti močnejšim silam. Vključno z Japonsko, ZDA in Italijo.
  Torej se je Wilhelm napačno izračunal. Hitler se je izkazal za bolj daljnovidnega, sklenil je mir z ZSSR in premagal Francijo.
  Toda Nemci so bili med prvo svetovno vojno ujeti med skalo in nakovaljo. Car Nikolaj II je na splošno poraženec. Toda njegovo cesarstvo je bilo veliko, trikrat več kot Nemci. In izkazalo se je, da se je Rusom izjemno težko upreti.
  Ker je imela več sil, je carska Rusija predstavljala skoraj polovico kopenskih sil Antante. In ji je bilo usojeno zmagati. Če ne bi bilo vojaškega udara, ki se je zgodil v Sankt Peterburgu, je malo verjetno, da bi Nemčija preživela. Toda za Ruse se je zgodilo grozno - monarhija je padla. Božji maziljenec je odšel. In postalo je res hudo!
  In za Nemce, olajšanje, pa je Nemčija še vedno izgubila.
  ZDA so vstopile v vojno in se izkazale za zelo močne. In kar je najpomembneje, tanki. S svojo jekleno maso so dobesedno zdrobili Nemce.
  Sramoten poraz. In kakorkoli že kdo reče, morda je bila predaja najboljši izhod. Nemčija je izgubila vse svoje zaveznike, pritiskali so jo tanki. Pravih možnosti za zmago ni bilo.
  Da, in boljševiška Rusija bi lahko odprla drugo fronto na vzhodu.
  Vsekakor je bila odločitev o kapitulaciji težka, a prisiljena.
  Magda se je spomnila, kako so jo bičali, ker je v jedilnici ukradla kos kruha. Deklica je nato priznala in prejela malo manj bičev. In kazen je lahko prestala v tišini. Ni jokala ali stokala. Čeprav, ko udarijo po golem hrbtu, boli.
  Gerda je streljala, prebodla sovjetski tank in zarenčala:
  - Rojen nepremagljiv!
  Charlotte se je strinjala s tem:
  -Nihče nas ne more ustaviti!
  Christina je zavpila in zavpila:
  - Nikoli na svetu!
  Magda je oglušno zacvilila:
  - In na naslednjem svetu - tudi!
  Štirje bojevniki so zapustili obkolje. Malo se je sprehajala po močvirjih in veselo pela;
  Luna je postala škrlatna,
  Kjer so se valovi razbijali ob skale.
  "Greva, lepotica, jahaj se,
  Dolgo sem te čakal."
  
  "Ravno grem s tabo,
  Obožujem morske valove.
  Sprostite jadro
  Sam bom vzel volan."
  
  "Vladuješ odprtemu morju,
  Kjer se ne moremo spopasti z nevihto.
  V tako norem vremenu
  Ne moreš zaupati valovom."
  
  "Nemogoče? Zakaj, draga?
  In v preteklosti, pretekli usodi,
  Se spomniš, zahrbtni izdajalec,
  Kako sem ti zaupal?"
  
  Luna je postala škrlatna,
  Kjer so se valovi razbijali ob skale.
  "Greva, lepotica, jahaj se,
  Dolgo sem te čakal."
  Dekleta so pela in ploskala. Avguštin je in se nasmehnil v kotičku ust:
  - Da, nacistom smo dali veliko. Boj je bil veličasten in za mnoge zadnji!
  Nataša se je nasmehnila.
  - Ti si kot Mowgli!
  Avguštin se je nasmehnil in se strinjal:
  Mowgli je bil super!
  Zoya je z nasmehom na zobe pripomnila:
  - Moramo najti način, kako premagati superiorne sile Wehrmachta!
  Svetlana je predlagala:
  - Nekakšen super močan plin!
  Avguštin je pela in udarjala bose noge po lužah:
  Plini, plini, plini, plini! Vse sovražnike bomo pokončali naenkrat!
  Natasha je predlagala:
  Zapojmo še kaj!
  In dekleta so pela v en glas;
  Luna je postala škrlatna,
  Kjer so se valovi razbijali ob skale.
  "Greva, lepotica, jahaj se,
  Dolgo sem te čakal."
  
  "Ravno grem s tabo,
  Obožujem morske valove.
  Sprostite jadro
  Sam bom vzel volan."
  
  "Vladuješ odprtemu morju,
  Kjer se ne moremo spopasti z nevihto.
  V tako norem vremenu
  Ne moreš zaupati valovom."
  
  "Nemogoče? Zakaj, draga?
  In v preteklosti, pretekli usodi,
  Se spomniš, zahrbtni izdajalec,
  Kako sem ti zaupal?"
  
  Luna je postala škrlatna,
  Kjer so se valovi razbijali ob skale.
  "Greva, lepotica, jahaj se,
  Dolgo sem te čakal."
  Dekleta so zaključila pesem in se spremenila v salto. Konec koncev imajo mašo v svetlih glavah. Tri blondinke in rdečelaska. Kul punce.
  Avguština se je med tekom spomnila, kako je igrala biljard. Denar zagotovo ne. In ker takrat ni imela ničesar, je deklica pihala proti pet rubljev. In zmagal v prvi igri. Poleg tega sem igral bos, kar je zelo pomagalo. Nato je zaigrala še eno igro s slavnim tatom.
  In spet zmagal. Nato še ena igra z podvojitvijo vložka. Deklica je bila zelo pametna. In kriminalni avtoritet je bil tudi pijan. Na koncu je izvlekel pištolo in začel streljati. Avguštin je vzel denar, ki ga je osvojil, in je izginil in zasvetil bose pete. Ja, ti moški so tako živčni. Mogoče res ne zato, da bi se igral z njimi, ampak da bi zaslužil z ljubljenjem?
  Avguštin bi lahko dobro živel v Moskvi, a deklica je po koloniji želela iti na fronto. Želela se je boriti. Poleg tega so jo privlačili podvigi. Biti junakinja je tako kul!
  Prav tako morate biti sposobni igrati karte za denar. Avguština so prevaranti nekako ogoljufali in morali so se lizati. No, lahko si predstavljate, da je to med in tudi sami želite, da ni tako nagnusno. Toda delati na pregibu, tako da je temperamentni rdečelasi hudič na splošno v veselje. S katerim koli moškim je dosegla orgazem. Tako je v Moskvi zlahka in prijetno služila denar zase.
  Škoda, a vojna se je prilagodila. Avguštin je njene čare uporabil celo pri izvidnici. In zapeljal vse moške po vrsti. In rada jih je dražila. Predvsem mlajši. Hudiču je bilo všeč. Toda kljub številnim nagradam so dekleta še vedno šla med kapitane in le Natasha je postala major.
  Nacisti so po padcu Smolenska prekrili Vyazmo. Mesto se je trmasto držalo. Na severu je nacistom uspelo zavzeti Novgorod in približali so se Leningradu. Stanje se je poslabšalo z vstopom Švedske v vojno. Ta država je želela tudi ozemeljske pridobitve od Rusije. In spomnili so se prejšnjih vojn, zlasti Karla Dvanajstega. Tudi pomembni dogodki antike. In švedske divizije so se pojavile na fronti in se s severa premaknile v Petrazavodsk in Leningrad. Prut finsko-švedske in nemške čete s tujci. In ne nehaj se jim zdi.
  Lepa švedska dekleta letijo na letalih. Gringeta in Gertrude, dve G, se borita v parih. So zelo pogumna dekleta. In lepo. K sebi letijo na ME-362, reaktivnih lovcih, kupljenih od Nemcev. Kot običajno pri dekletih v enem bikiniju in bosi.
  Nemški stroj je zelo močno orožje. Ima sedem zračnih pušk. Ena 37 mm in šest 30 mm. Sovjetski lovci MIG-15 hitijo proti. Nekoliko šibkejše orožje: 37 mm zračna puška in dve 23 mm zračni puški. To pomeni, da so sile zelo neenake.
  Gringeta strelja z zračnimi topovi. Zadene sovjetsko lovsko letalo in zacvili:
  - To je naša akrobatika!
  Gertrude tudi zbije svoj avto s prve vožnje in zaškripa:
  - Za Charlesa dvanajstega!
  Pravzaprav je plavolasi hudič izjemno moteč, da je Švedska izgubila vojno proti Rusiji. Pod Ivanom Groznim so Švedi lahko zavzeli Narvo in več ruskih mest na obali. Potem pa je Rusija, pod prvim Fedotom, ponovno zavzela svoja zemljišča, izgubljena v livonski vojni. Res je, k temu je pripomoglo dejstvo, da se je Poljska borila na strani Rusije.
  Toda potem so Švedi med vladavino Shuiskyja lahko osvojili ruska mesta. Nato vzemite Novgorod. Oblegani Pskov. Ampak brez uspeha.
  Potem je bila vojna med Rusijo in Poljsko. Na skrivaj so Švedi zavzeli večino baltskih držav in Rigo. Pred tem so bile osvojene dežele v Evropi.
  Švedska je postala svetovna sila. Dosegla je svoj maksimum.
  Toda v Rusiji je na oblast prišel Peter Veliki in začel vzgajati veliko cesarstvo. Švedski so nasprotovale Poljska, Saška, Danska in seveda Rusija. Sile so neenake.
  Toda Charles Dvanajsti je pri šestnajstih letih uspel premagati Dansko, nato pa je blizu Narve napadel superiorne sile Rusije in dosegel izjemno zmago.
  Toda Petra Velikega neuspeh ni zlomil. Zbral je nove sile in šel v ofenzivo, pri čemer je izkoristil dejstvo, da se je Karel Dvanajsti boril s Poljsko.
  Toda Švedi so osvojili Poljsko. In pristop ruskih čet ni pomagal. Peter Veliki je bil celo pripravljen na mir, saj je mesta in Narvo, ki so jo osvojili Rusi, vrnil Švedom.
  Toda Karel Dvanajsti je bil odločen. Vendar je Petru Velikemu uspelo obrniti tok vojne. Svojo vlogo je odigralo, da prebivalci Poljske in Ukrajine niso podprli Karla Dvanajstega. Pri Poltavi so Švedi doživeli dokončen poraz. Kako se je to zgodilo? Rusi so lahko izčrpali Švede tako, da so se utrdili za reduti. In potem je vse odločil smrtonosni protinapad.
  Negativno vlogo je imela tudi rana Karla XII pred bitko.
  Po Narvi je Rusija povsem prevzela pobudo. In Švede je lahko premagala tudi na morju. Kar je zelo, zelo nadležno.
  Karel Dvanajsti je umrl med obleganjem norveške trdnjave. In vojna se je kmalu končala z dejanskim porazom Švedov. Res je, da se je Peter Veliki pod pritiskom evropskih držav strinjal, da bo svoje ozemeljske pridobitve formaliziral kot nakup. Švedska je izgubila veliko ozemlja, tudi v Evropi. In že pod Aleksandrom Prvim so Finsko osvojili tudi Rusi.
  Seveda je Švedska užaljena in se želi maščevati. Razmere so se stopnjevale predvsem po zmagi nacistov na državnozborskih volitvah. In vojna je zdaj za Švede z zgodovinskimi vzporednicami.
  Gertrude napade sovjetski stroj in poje:
  - Tam je živel Anton četrti ...
  Gringeta poseka lovca MIG-15 in zavpije:
  Bil je veličasten kralj ...
  Gertruda je podrla Rusa in zapela:
  - Do hudiča je ljubil vino ....
  Gringeta poskuša vstopiti v sovjetski avto in zavpije:
  - Kakšen pok se je včasih zgodil!
  Gertrude je pela:
  - Tili bom! Tili bom!
  In deklica je iztegnila svoj rožnati jezik.
  Dekleta so se izkazale za vesele... Borile so se z velikim navdušenjem. Borili so se kot orli. In nikoli se niso umaknili.
  Gringeta je bosa tekla po snegu. In bila je tako živahno dekle. In spomnila se je svojih podvigov. Kako so bosi in v bikiniju lovili polarnega medveda. Kar je bilo zelo zabavno.
  Napol gola dekleta so z lokom streljala na divjo zver. Udarili so in spravili zver za rjovenje.
  Nato so zbežali in bleščali v dekliških petah, rdečih od mraza. Dekleta so bila lepa. Skoraj gola, a zelo pogumna. In lovili so se, neustrašni.
  Potem, ko je ranjeni medved umrl, so mu dekleta pekla meso in pripravila pogostitev. Bilo je tako super. Dekleta so plavala v luknji in se posipala s snegom. Nato so mokri tekli skozi snežne zamete. Vse je tako super in kul.
  Gertrude in Gringeta sta zdaj lovili sovjetske pilote. Spomnili so se glavnega pravila: boriti se je treba skoraj goli in bosi, potem pa dekle ne bo sestrelilo. Daje tako moč bojevnikom, ko so skoraj brez oblačil. Zato v srednjem veku nihče ni osvojil celega sveta?
  Ker so podcenjevali moč bosih ženskih nog. In bosa dekleta so zelo kul in močna! Ko dekle nima čevljev, njen goli podplat prejme energijo zemlje.
  To je ogromna moč bojevnikov.
  Gertrude je sestrelila sovjetsko letalo in tvitnila:
  -Bosa dekleta so bolj kul!
  Gringeta je tudi tolkala v ruščini in zacvilila:
  Dekleta ne potrebujejo čevljev!
  In gledal gorečega ruskega borca, ki je padal.
  Razmišljal sem o tem, kako super je teči bos, skozi snežne zamete in skozi puščavo. Podplat dekliških nog postane zelo elastičen in trpežen, hkrati pa ne poči. Zato ne skrbite za težave. V Rusiji so zime na splošno ostre in lepo bo teči po snegu. Ona je dekle najvišjega prehoda.
  In kako ljubka in edinstveno lepa bosa, dekliška noga na snežnem zametu? Pa prsti in noga in vse to skupaj? Kako čudovito je, ko izklesane noge stopijo na belo površino, same pa so zagorele. In dekleta imajo blond lase, so tako kul blondinke.
  In všeč jim je, ko jih moški poljubljajo na gole pete.
  Gringeta sestreli še en sovjetski avto in tvitnila:
  - Slava domovini, slava!
  Gertrude je sestrelila ruskega lovca in izdala:
  - Karel Veliki je z nami!
  Dekleta so čudovita in imajo toliko edinstvene lepote. S temi dekleti lahko res noriš. In njihovo telo, tako mišičasto in prijetno.
  Gringeta je bila zelo rada, ko so jo moški božali. Bilo ji je tako prijetno. In njena koža je gladka, elastična, kot da bi bila polirana. Tukaj je dekle.
  In masaža mi je všeč.
  Zdaj je sestrelila rusko letalo in zavpila:
  - Jaz sem kot medved!
  In pokazala je svoj jezik!
  Gertrude je spet ustrelila in začivkala:
  Mi smo tigrice!
  In dekleta so v en glas naredila mrtve zanke. Na splošno so tako kul bojevniki. Polni so strasti in zmagoslavja volje. In koža je tako zagorela, kot bron.
  Bojevniki so se uspeli boriti v Afriki in pehoti. Kar je zelo dobro za blondinke. In postali so tako lepi in temni.
  Gertrude je pela:
  - Naravna blondinka! Mišičast hrbet!
  Gringeta je potrdila:
  - Zmagal sem na vseh volitvah!
  Sovjetski bojevniki se borijo za Vyazmo, ki so jo nacisti obkrožili skoraj z vseh strani. In junaško se boriti.
  Nataška pa je z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Zmagi se ne gre izogniti!
  Obrnila se je tudi Zoya. Z boso nogo je izstrelila granato. Sestrelil naciste in zacvilil:
  - Dve smrti ne moreta biti!
  Na vrsti je dal Avguštin. Rdečelasi hudič je z boso nogo vrgel granato in začivkal:
  - Naslednje stoletje bo naše!
  Svetlana je sprožila tudi rafal. Odložila je kup Fritza in zagvrknila:
  - Rojeni smo z novo dobo!
  In pokazala je svoj jezik!
  Dekleta so zelo impozantna. So zelo lepe in zagorele, tri blondinke in rdečelaska, s suhimi in reliefnimi mišicami.
  Kakšna dobra dekleta...
  Nataša je med streljanjem razmišljala, ker Sveto pismo ni božja beseda, potem Rusi potrebujejo drugačno, popolnejšo vero. Da rastem v duhu in resnici!
  In kaj bi lahko bilo boljšega od vere v Najvišjo družino!
  . POGLAVJE #4
  Nacisti so napredovali ob reki Don. Potem pa je prišla zima in novo leto 1947 ...
  Vojna še vedno traja in ZSSR ne bo obupala. Čeprav mnogi verjamejo, da bo kmalu konec tega konflikta. Zima in nekaj miru. Čeprav ponekod še vedno izbruhnejo spopadi.
  Predvsem v središču in na severu. Kjer je palica pomembne sovražne sile in ogromna moč.
  Nadalje je Natasha, ko je videla, kako jih pritiskajo tuji ratiti, predvsem pa številni temnopolti in Arabci, ponudila petje:
  - Pustimo dekliško pesem!
  Svetlana se je strinjala:
  - Ljudska pesem!
  In vsi štirje bojevniki so peli v zboru;
  Ruska dežela je znana,
  svetu vlada komunizem...
  Z zlatom posuta polja
  Gremo naravnost navzgor, ne navzdol!
  
  Naša srca gori za domovino,
  Mi smo dekleta - ni lepšega vesolja ...
  S sovražniki se bomo borili do konca
  Naša vera se bo dvignila v Rodnoverie!
  
  Močnejši od vseh rdečih na svetu, Rusija,
  Ona sije kot sonce v vesolju ...
  Bori se zanjo in ne boj se,
  Naj bodo odrasli in otroci v slavi!
  
  Rusija je največja država
  Ko domovini vlada Stalin ...
  Takšna usoda je dana sovjetskim ljudem,
  Torej, da so bili ti vitezi narejeni iz jekla!
  
  V domovini je zdaj vsak junak,
  Zmožen narediti domovino lepšo ...
  V imenu naše svete matere,
  Brezmejna ruska stran Rusije!
  
  Vsakega, ki je tiran, bomo naredili,
  Ne bo diktature nad državo...
  Naj se milijoni držav podredijo
  In Fuhrerjev rogati uroy!
  
  Naj kraljuje divji zmaj
  Misli, da lahko zažge Rusijo ...
  Toda nacisti čakajo na besen poraz,
  Ker vitez ve, je precej vsemogočen!
  
  Nikoli se ne bomo vdali Fritzu,
  Rusi in Kitajci ne bodo premagali ...
  Nad nami sije svetla zvezda
  Za veliko noč pobarvamo velikonočne torte in jajčka!
  
  Lahko dosežeš veliko borcev,
  To je nekaj, kar ne gre na bolje ...
  Naši ponosni očetje so ponosni na nas,
  Ker gradimo prostor v raju!
  
  Bosa dekleta tečejo po snegu
  Ne poznajo strahu in očitkov ...
  Sem bosonogi komsomolski član,
  Ker ni ovir in ni roka!
  
  Zato nikoli ne popuščajmo puncam
  Ne sklanjajmo glave pod sekire ...
  Ko pridejo težave v domovino,
  Poteptimo ga z bosimi nogami!
  
  Ljubim sestre dedka Iljiča,
  In častite Stalina kot Jezusa ...
  Ni treba rezati borcev z rame,
  Če morate samo teči bosi!
  
  
  Dekleta smo velika horda,
  Radi se borimo in se ne umikamo ...
  Čeprav je hoja včasih zlobna govorica,
  Zmaga bo v sijočem maju!
  
  In verjemite, da bo komunizem prišel s sanjami,
  In na Zemlji ne bo moči denarja ...
  Usodi dajemo grob račun,
  Brez kakršnega koli nasilja in lenobe!
  
  Skratka, kmalu bomo poleteli k zvezdam,
  In dvignili bomo rusko zastavo nad vesoljem ...
  Razširi krila, rdeči kerubin,
  V imenu družine - Gospodar Rusije!
  Iz Vyazme so prišla dekleta iz slavne četverice. To so storili ponoči, neopazno in bojevito.
  Natasha, ki se je plazila po trebuhu, je opazila:
  - Eh, zdaj si mislite, ali je bilo vredno toliko časa za boj, potem pa za izgubo!
  Zoya je trmasto izjavila:
  - Seveda, poraz obljublja velike težave! Toda to je le odraz prihodnje zmage!
  Avguštin je muhasto rekel:
  - Torej nam ruski bogovi ne pomagajo preveč! Ampak res želite zmagati in doseči najvišje višine!
  Natasha se je zasmejala.
  - Je kot do neba?
  Avguštin se je nasmehnil in pomežiknil.
  - Mogoče v nebesa!
  Rdečelaska hudička je začela razlagati:
  - Na mlečni poti so različni svetovi. Ko človek, oziroma njegovo telo, umre, duša zapusti meso. Toda prenese se v drug svet. Kdor služi Rusiji - postane kralj. Kdo je bil sovražnik Rusije, bo suženj ali invalid. Vse po naročilu!
  Svetlana je vzkliknila:
  - Slava Rusiji!
  Natasha se je zahihitala in položila prst na svoje škrlatne ustnice:
  - Tih! In to je lahko problem!
  Zoya je tvitnila:
  - Bojevniki nimajo težav! Poznamo naciste! In trepetajo!
  Po tem je deklica z golimi prsti sprožila kos stekla. Fašist je padel s prerezanim vratom.
  Zlatolasa lepotica je zacvilila:
  - Nihče nas ne more zajeziti!
  Nataša se je strinjala.
  - Res je, da nihče!
  In pokazala jezik!
  Avguština je z golimi prsti sprožila še en drobec in zacvilila:
  - V naslednjem stoletju bomo prišli z razvitimi transparenti!
  In nacisti so preprosto umrli zaradi udarca stekla.
  Na splošno lahko takoj vidite - dekleta so agresivna, seksi. Tri blondinke in rdečelaska. In seveda skoraj gola in v bikiniju. In tako čudovita dekleta.
  Zelo radi tudi pojejo! Ampak še ni kraja in časa.
  Svetlana ga je vzela in zakukala:
  - Slava Veliki Rusiji v vojni z Wehrmachtom!
  Natasha se je zahihitala in iztegnila jezik. Izstrelila je rezilo diska, ki je šlo skozi grlo nacistov. Spravil jih je izkrvaviti in brcati s kopita.
  Plavolasi terminator je rekel:
  - Za nov red na svetu!
  Zlatolaska Zoya je pojasnila:
  - Za nov sovjetski red!
  In pomežiknila svojim prijateljem. Pravijo tako in tako ... Premagali bomo Fritz in njihove plačance. In naj jih vozijo njihovi tanki serije E. Tudi plinske turbine Rdeče armade niso strašne.
  Avguštin ga je vzel in začivkal:
  - Ljubezen bo rešila srce!
  Svetlana je dodala in fašista dokončala z metom bose noge:
  - In ptica sreče bo spet letela!
  Natasha se je zahihitala in odgovorila:
  "Torej fašisti ne bodo šli preveč dobro!" Prepričan sem!
  Deklica se je spomnila, kako so se pionirji borili z nacisti. Izstrelili so s puškami na pehoto, hiteli pod tanke. Na splošno so se borili kot pravi junaki. In za seboj pustil kupe trupel. Nacisti niso mogli ničesar storiti glede tega.
  Tukaj je en fant s kupom granat ustavil mogočno pošast E-100 in žrtvoval svoje življenje za sovjetsko domovino.
  Od otroka so ostale le bose noge. Oprosti fant. Sama Natasha je kljub zaščiti bikinija prejela delček v peti. Kar je zelo nadležno. Toda deklica si je hitro opomogla. In brazgotine ni ostalo. Čeprav je bilo seveda neprijetno teči. Na splošno so tako prekaljene psičke. V bikiniju se borijo v zmrzali in ne popuščajo! Dekleta najvišjega standarda!
  Nataška je spet vrgla britvico z golimi prsti, nemškemu častniku je odprla grlo.
  In zavpil:
  - Za Rusijo in ZSSR!
  Bojevniki so razumeli, kaj so obljubili svoji domovini. In kako so se borili za Rusijo.
  Zoya je rekla:
  - Ruski medved ima zelo krempljaste tace!
  Avguštin je precej avtoritativno rekel:
  - In raztrgal bo vse sovražnike domovine!
  Svetlana ga je vzela in zavpila:
  -Ne zlomite ZSSR!
  Nataša je to potrdila tako, da je z golimi prsti vrgla oster drobec. Udarila je fašista in zacvilila:
  - Rusije ni mogoče spraviti na kolena!
  Tudi Zoya je odpustila. Vrgla je nacista in začivkala:
  - Poln aplomb bo!
  Rdečelasi hudič Avguštin je vzela in z golo peto vrgla granato, razkropila naciste in zacvilila:
  - Oddaj novo naročilo!
  Svetlana je z bosimi nogami vrgla kos bajoneta. Zataknilo se je, pika v grlu fašistu. Upognil se je. Izpustil vodnjak krvi.
  Plavolasi terminator je zacvilil:
  - Spremembe na bolje bodo! Odrinimo fašiste stran od Moskve!
  Zoya je na vso moč vzkliknila:
  Naj živi Stalin! Kdo je umrl, a njegovo delo živi naprej!
  Svetlana je čivkala in z boso nogo izstrelila granato:
  - Stalin živi v našem srcu!
  In smej se!
  Tudi Natasha se je obrnila ... Pokosila je naciste in zacvilila:
  - Lenin je bolj živ kot vsi živi!
  In tudi začel streljati, da bi ubil. Nacistični tank se je prevrnil. Drsališče je odletelo in trem nacistom stisnilo vratove.
  Dekleta se nasmehnejo in pokažejo jezik. Na splošno lahko rečemo, da so veličastni, za vseh dvesto odstotkov!
  Nataša ga je vzela in zalajala:
  - Slava večnemu komunizmu!
  Zoya je odločno potrdila:
  - Lenin ostaja v naših srcih!
  Svetlana je izbruhnila:
  - Za vekomaj!
  Vojna se je začasno umirila. Nemci so obkolili Leningrad in jeseni enainštiridesetega leta zavzeli položaje. In skoraj so vzeli Kalinina. Prijatelj in orel. Toda Hitler se je iz nekega razloga odločil, da je pomembneje iti na jug. In nacisti so izvedli prerazporeditev sil.
  Dekleta so se malo odpočila, igrala karte.
  Turki se prebijajo z juga. Uspelo jim je zavzeti Batumi in obkrožiti Erevan. Toda glavno mesto Armenije se ne da. In tudi tu so bitke ogromne.
  Turki prihajajo.
  In dekleta, ki jih vodi Tamara, se obupno upirajo. In dobijo rezultate.
  Tamara se je okrepila z bosimi nogami in streljala kot baza. In zlomi maso tanka Otomanskega cesarstva.
  In ropotati:
  - Za sveti komunizem!
  In druga dekleta se borijo z bosimi nogami in škrlatnimi prsnimi bradavicami.
  V Kalininu so potekale lokalne bitke. Približno deset odstotkov mesta je bilo še vedno pod nadzorom Rdeče armade.
  Nacisti so poskušali nokautirati Ruse. Poskušali so bombardirati in streljati. Na jugu so se bitke za Voronež zavlekle.
  Tam so se borila tudi dekleta. Še posebej lepi Anna in Alice. Obe deklici sta streljali iz pušk in peli.
  Anna je ustrelila, podrla Nemca in čivkala:
  - V imenu domovine, svetnik!
  Alice je čivkala:
  - Ti si samo modri Hitler!
  Dekleta so se borila, bojevniki pa naj bi nosili samo črne, tanke kratke hlače in bosi. To jim je omogočilo, da so ves čas zadeli in ne zgrešili.
  So bojevniki, ki nikoli ne bodo sklonili glav, zložili kril in zlezli v školjko.
  Anna je posekala Fritza in začivkala:
  - Mladi Lenin!
  Alice je odrezala fašista. Z boso nogo je vrgla granato in zacvilila:
  - In najbolj kul!
  Obe dekleti sta ukrivljeni, močni, blond. Z pogumnimi in lepimi obrazi. In seveda imajo radi moške. Čeprav se zdi, kako lahko ljubiš takega čudaka kot samca?
  Toda dekleta so še vedno obtožena.
  Anna strelja in zasanjano pripomnila:
  - Škoda, da je bil kralj strmoglavljen!
  Alice je sestrelila fašista in vprašala:
  - Zakaj Oprosti?
  Anna je znova sprožila in pojasnila:
  - Potem bi pokončali Nemčijo, Hitler pa si ne bi upal pomoliti glave!
  Alice je prestrašila Fritza in zacvilila:
  - Da, mogoče, ampak ...
  Deklica je ustrelila še enega temnopoltega vojaka med afriškimi divizijami Wehrmachta in pripomnila:
  - Lahko bi bilo slabše! Če bi Hitler šel proti carski Rusiji.
  Anna je zažvižgala in zarenčala:
  Verjamemo, da bomo zmagali!
  Dekleta pa še niso bila povsem prepričana. Fašisti so premočni. Kako jih ustaviti?
  Sovražnik dobesedno meče trupla. Ima pa veliko človeških virov. Tako Arabci kot Afričani. Poskusite se soočiti s takšno nesrečo. Toda bojevniki so prepričani, da se bo Wehrmacht slej ko prej izčrpal.
  Alice je streljala, podrla fašista in zacvilila:
  - V vsakem primeru se ne bomo odrekli niti centimetru zemlje!
  Anna se je strinjala s tem:
  - Umrli bomo, vendar se ne bomo predali!
  In spet je udarila na naciste. Borila se je pogumno in z norim besom.
  Alice je pribila in zacvilila:
  - Komunizem bo živel večno!
  In z boso nogo vrgla dar smrti!
  Anna je spretno zasvojila fašista in zagvrknila:
  Mi bomo prevladali nad vsem!
  In spet udarci. In njena bosa noga bo izstrelila granato. Kako spraviti fašiste do samih tonzil. In oni, nacisti, imajo toliko različnih krst in smrti.
  Alice je z nasmehom na zobe vzela in sprožila še eno limono. Razkropil naciste in zacvilil:
  - Svoboda ali smrt!
  Anna se je zahihitala in mlatila, odrezala naciste in zacvilila:
  - V vsem bomo prvi!
  In spet goli prsti vržejo smrtonosno granato.
  Alice strelja na sovražnika. Sestreli naciste in žvrgoli in pokaže biserne zobe:
  - Jaz sem punca, ki je, odkrito povedano, super!
  In spet poleti granata, vržena z boso nogo.
  Anna je z natančnim strelom sestrelila naciste. In spet izstrelil granato. Tudi z golimi prsti. Tukaj je dekle, dekle za vsa dekleta.
  Samo super in hiper!
  Bojevniki tukaj sijejo z lepoto. Alice se je spomnila, kako so se njenih bosih nog naenkrat dotikali trije mladeniči. Tako kul je. Šest spretnih rok boža vaše podplate, golenico, kolena in gležnje. In potem gredo gor. Za dekliška stegna in boke. Seveda je to veselje. Deklica je seveda temperamentna.
  Alice je streljala na naciste in zacvilila:
  Naj bo duh z nami!
  In z golo peto je dala limono do smrti.
  Tudi Anna je zajebala. Natančno zadel sovražnika. In zacvilil od navdušenja:
  - V imenu Rusije in bratov Slovanov!
  In spet, darilo, vrženo z boso nogo, leti in zatre naciste.
  Alice je lepo odložila polkovnika nemške vojske in zalajala:
  - Srce me boli za domovino!
  In pokazala je svoj jezik. In spet bosa, izklesana noga pri delu.
  Deklica se je spomnila, kako je bosa tekla po snegu, da bi poslala pismo v štab. Približno dvajset kilometrov je deklica dirkala po beli, bodičasti, goreči skorji. Še dobro, da njene noge niso bile tako nežne, ves čas od mraza do mraza bosa. V nasprotnem primeru bi ostala invalid.
  A kljub temu je poslala pismo s pomembno pisavo.
  In kako sneg peče pete. Tako so škrlatne, žuljaste, opraskane. Nato je Alice bosa tekla sem ter tja. Ponudili so ji, da obuje klobučevine, a deklica je rekla, da je tako bolj spretna. In na splošno se je spomnila Gerde iz Snežne kraljice. Tako se je to dekle še vedno izkazalo za premalo pogumno. Prosila je za par čevljev, da bi poiskala svojega brata Kaija. Toda Alice je trmasto izjavila, da ji bo uspelo. Nikoli ni zbolela, kašljala ali dobila izcedek iz nosu. In če je tako, potem se ji v eni uri teka ne bo nič zgodilo. Na splošno lahko hodiš bosi skozi vse leto.
  Skratka, Alice se je od takrat popolnoma razšla s čevlji in nikoli ni kihnila.
  Enako velja za Anno.
  In zdaj se dekleta kregajo, v istih spodnjicah, kljub zimi, in da je postalo opazno hladneje. In zmagajo z ubijanjem nacistov.
  Potem ko je bil Kalinin popolnoma uničen, ga je Rdeča armada zapustila.
  Nataši in njeni ekipi je bilo malo dolgčas. Na polomljeni železnici so bila dekleta premeščena v Voronež, ki je postal nekaj podobnega Stalingradu dvainštiridesetega leta. Toda leto je tisoč devetsto sedeminštirideset.
  Boji so tihi...
  Toda Nemci še naprej besnijo. Ujela sta bila na primer dva pionirska skavta.
  Fantje je zajel mraz. In začeli so se slačiti. Krzneni plašči, polsteni škornji, puloverji, srajce in majice so bili strgani. In športne hlače tudi. Pionirske otroke so pustili le v črnih kratkih hlačah. Nato so si zadaj zvezali roke in jih potisnili ven v hudi mraz. Leška in Saša, pionirja iz ZSSR, približno trinajstletna fanta, bosa in skoraj popolnoma gola, sta veslala po snegu. Noge so jim začele rdečiti, bosi podplati pa so se pekli. In fante so tepli z biči po hrbtih.
  Fantje so šli skozi snežni zametek, stisnili zobe. Ubogi otroci v spodnjicah in precej suhi pod nemško okupacijo. Res je, da niso bili videti izčrpani, mišice pa so igrale pod zagorelo kožo. Toda na poti so bili tepeni, na golih hrbtih pa so pustili sledi in rdeče črte.
  Tudi stopala fantov so postala rdeča, kakor stopala gosi. In jasno je bilo, da je vsak korak pionirjev mladih skavtov počil od bolečine. Ampak gredo in poskušajo ostati naravnost in ne stokati.
  Otroke-skavte so pol ure peljali skozi mraz, nato pa so jih odpeljali v vroče ogreto kočo. In kako boli, predvsem v bosih nogah, od mraza v vročini.
  Fantje so celo kričali v agoniji.
  Nato so jih ponovno segreli in odnesli na hladno. In to je prefinjeno in kruto mučenje.
  Večkrat se je preselil, dokler fantje niso bili popolnoma izčrpani. Potem so jim dovolili nekaj časa spati.
  Nato so mu dali piti vode in ga postavili na stojalo. Prvič, hladno mučenje. In potem ogenj.
  Bose pete fantov so pekli in žgečkali plameni. Potem, ko so bili podplati prekriti z mehurji, so jih udarili z gumijastimi palicami. In fantje so omedleli.
  Polili so jih z ledeno vodo in jih ponovno pretepli, tokrat z bodečo žico. In goli podplati otrok so dobili široke, rdeče žare trakove železa.
  Dolgo so mučili fante ... Nato so jim z vročimi kleščami začeli lomiti prste na nogah, nato pa še rebra. Trdo so mučili pionirje, jih mučili skoraj do smrti.
  Vendar niso ubili. Ker niso dosegli ničesar, so se odločili, da jih pošljejo v kamnolome.
  Nacisti so skušali tudi bombardirati Moskvo z ultradolgo puško. Ideja ni najbolj smiselna in veliko bolje je bombardirati z reaktivnimi letali.
  Toda Fuhrer je želel preizkusiti pištolo kalibra 1000 mm z inovativno idejo pospeška izstrelkov, v treh delih. In ta pištola bi lahko zadela do petsto kilometrov. Toda igra morda ni bila vredna sveče. Natančnost na tej razdalji je nizka. Sam projektil ni dovolj močan, čeprav tehta dvanajst ton. In drago pištolo. Čeprav pravo umetniško delo. Še hladnejša od Dore - daljša in močnejša ter dražja pištola, imenovana "Eva". Očitno v čast Fuhrerjeve ljubice.
  Vendar pa je v tem času Hitler imel še eno strast, veliko mlajšo. In to je tudi opazno.
  Deklica Kleopatra - tako ji je ime, je poveljevala streljanje. In osebno je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice. In ogromna smrtonosna sila je delovala.
  Dekleta so celo zacvilila in zasvetlela z golimi, rožnatimi petami. Tukaj so lepa dekleta in njihove noge so tako seksi in lepe. In z občudovanjem jih lahko gledate zelo dolgo. In božanje je še bolj prijetno, in to je preprosto veliko! Tukaj so dekleta. In školjke letijo. Pojdi čez Moskvo. Ampak to je malo uporabno.
  Kleopatra je pela:
  - Poslal bom drzen top,
  Stalina bom udaril v čelo ...
  V šali bom šel v psihiatrično bolnišnico,
  Naj prekleti zmaj umre!
  In bojevnik bo spet stresel svoje gole, okrogle, rožnate pete.
  . POGLAVJE 6
  Vojna je vojna. In Hitler si seveda nabira moč. Spomladi pripravlja novo ofenzivo. In zbira vojake.
  In lokalne bitke še vedno potekajo.
  Razmere na frontah so se nekoliko stabilizirale. Nemci niso mogli zavzeti Voroneža in iti naprej.
  Turki so malo težji. Vendar so tudi ustavljeni. Torej, medtem ko lahko držiš nos. In verjeti, da je potek vojne mogoče obrniti. In da brez velike sreče Stalinovo življenje ni končano. In bojevniki se tudi borijo.
  Nataša se je obrnila. Sestrelil nekaj deset nacistov. In je zavpila:
  - Rusija je bila takrat ...
  Zoya se je tudi obrnila in potrdila:
  - Obstaja in bo!
  Nato je deklica z boso nogo vrgla granato. Razkropil naciste in zacvilil:
  - Stalinov duh je z nami!
  Avguštin je streljal tudi na naciste. Izpustil jih je ducat. In od jeze je začvrknila:
  - Slava naši Rusiji!
  In z golimi prsti je izstrelila smrtonosno granato. In nacisti so bili zelo radodarni v rogove.
  Svetlana je tudi tolkala in čivkala kot volčji mladič, ki zgrabi kos mesa:
  - Slava Rusiji in carju!
  Nataša je dala na vrsto in zapela:
  - Slava junakom!
  Spomnil sem se dekleta Borodina. In množično junaštvo ruskega ljudstva. In da so lahko ustavili Napoleona. In izkazali so se za nepremagljive. In najvišji razred vojne.
  Zoya je tudi izstrelila granato in zacvilila:
  - Slava Rusiji! In najboljši ruski vojaki!
  Avguštin je besno zarenčal:
  - Slava najboljšim bojevnikom!
  In kako z boso nogo meče granato.
  In Svetlana ga bo tudi vzela in lansirala limono smrti. In razkropil bo naciste in cvilil:
  - Reka smrti nas ne bo premagala!
  In spet poleti granata, izstreljena z boso nogo.
  Tako se borijo dekleta. In jasno je, da se nacisti ne morejo prebiti skozi njih. Že marca 1947. In to pomeni, da je poletje tik pred vrati. In v toplem vremenu se je težje boriti z nacisti. In na splošno je mogoče tega Fuhrerja zdrobiti.
  Obstaja upanje za to!
  Natasha vrže granato in zacvili:
  - Lenin je bolj živ kot živi, Stalin pa je nesmrten!
  In iz njenih golih prstov letijo iskre.
  Zoya vrže tudi morilsko darilo smrti in zacvili:
  Naj bo doba komunizma z nami!
  In njene noge, prav tako gole, zagorele in povzročale otekanje žadaste, pulzirajoče palice.
  In tu je Avguština, tudi dekle najbolj obupanega akrobatika. Kako streljati na sovražnika in kako zatrti. In podaj z golimi petami.
  In smrtonosna granata leti z norim besom.
  Rdeča hudička zaškripa od aplomba:
  - Jaz sem največji bes na svetu!
  In spet že neštetokrat leti dar smrti, ki ga vrže bosa noga dekleta z ognjenimi lasmi.
  Tudi Svetlana ga vzame in vrže granato ... Vse naenkrat zdrobi. In grožnje nacistov se ignorirajo. In kam gredo Fritz?
  Dekleta Terminator jih čakajo povsod. In kako vreči granato. In bradavičke njihovih prsi so tako okusne.
  Moški znori za takšnimi dekleti. In glede tega ne morejo nič.
  Kaj lahko fašist postavi proti terminatorki? Samo nacist se lahko zabije v krsto. In biti pretepen in ubit.
  Svetlana je pela:
  - Zvijal se bo v peklu in visel na psici!
  Dekleta so očarljive čarovnice. In kako streljajo. Presenetljivo kot Robin Hoods v spodnjicah, prekleto prav.
  Natasha je ustrelila in rekla:
  - Slava ruskim junakom!
  In z boso nogo vrgla granato.
  Zoya je udarila tudi fašističnega plačanca. Zavrtala mu je v trebuh in zacvilila:
  - Za novo domovino v ZDA! Naša naslednja provinca!
  Deklica je zelo dobra pevka. In ona ima tako lepe misli. Zlasti želja po delu z jezikom z nečim vročim in velikim.
  Avguština trdo razgalja svoje konje z živahnimi zobmi. In misli, da je morski pes. Lahko ugrizne celo pravega konja.
  Tu na primer Avguština z golimi prsti vrže granato. In razpršite Fritz. Pokosite jih kot travo.
  In zapoj:
  - Najvišja mera bo v vsem! Naša ljubezen je naš dom!
  Svetlana, ta lepa bojevnica, je vzela tri granate. Dala jim je golo peto in začivkala:
  - V imenu ljubezni in sanj!
  In agresivno izrezan iz mitraljeza. Ona je hudič takšnih priložnosti in moč belega demona.
  Srečali se boste s takšnimi bojevniki in ne bo se zdelo, da so vas malo zadeli.
  Ni čudno, da so se nacisti obtičali v Voronežu. Čeprav so vsi utrujeni od vojne. Na splošno, kam brez bojevnikov.
  Tukaj so piloti na nebu. Tudi borijo se. Še posebej Margaret. Deklica na boj običajno leti sama v spodnjicah. Toda kako se zruši. Moški asi tega ne zmorejo.
  Margarita je zelo lepa, njeni lasje so kot sončni žarki. In figura je super. In za dekle je stil zelo kul biti sam v spodnjicah. Pa še spodnjice so rdeče z belim srpom in kladivom. Takšno dekle lahko ljubi cel bataljon naenkrat.
  To je tako lepo dekle.
  Margarita je sestrelila fašista, ki je dirkal na ME-462, in nacista prisilila, da mu pokadi rep. Dekle z zlatimi lasmi, čudovite lepote. In zelo rdeča usta.
  Margarita je posekala še enega Fritza in zavpila:
  - Brez vojne lahko živiš, brez miru pa ne!
  Da, bojevniki so junaški in pogumni do skrajne norosti.
  Dekleta so se borila kot heroji vesoljnega kozmosa. In zmagali so samozavestno.
  Hitlerjevi tanki so goreli. In eksplodirali so kot granate. In tukaj so bili tako lepi bojevniki. Poln občudovanja in milosti. Imajo tako lepo pustolovščino.
  Natasha je vrgla granato.
  Objavljeno na Twitterju:
  - Zlomil bom vse fašiste!
  In kako bo z boso nogo vrgel še eno mojstrovino smrti.
  Zoya je pokosila tudi naciste.
  Z boso nogo je vrgla tisto, kar ubija.
  Zacvilila je od jeze:
  - Za sveto Rusijo! In velike spremembe na bolje! In spet, sedanjost smrti, poddany golo peto, leti.
  Po hudih bojih je prišlo do zatišja. Bila je še pomlad 1947. Nemci, ko plazovi niso bojevniki. Skrivajo se in jedo. Lani vojne ni bilo mogoče končati. Spet so pred nami težke bitke.
  Dekleta sta si privoščila odmor...
  Dve Nemki Albina in Alvina ravno na disketi iščeta sovjetske avtomobile.
  Lepotice seveda v bikinkah in bosi. In zelo seksi.
  Upravljajte letalo z diskom s krmilno palčko.
  Albina obrne avto, sestreli sovjetskega lovca in od veselja zacvili:
  - Naj bo slaven naš krvoločni Reich!
  Alvina ga je vzela in prav tako zadala močan udarec v ruski avto. Podrla je in začivkala:
  - Genius Express!
  Obe dekleti sta se udarili po bosi nogi. Tako srčkane so blondinke. In tisk deklet je zelo vtisnjen. Prihaja s ploščicami.
  Albina ponovno poruši sovjetsko letalo. In pomežika in rjove:
  - Slava morilskemu prehodu!
  Alvina je tudi nerazločno zabrusila v ruščini. Sploščila jih je in zažvižgala:
  - Naj bo Fuhrer z nami!
  Dekleta v najbolj aplombu! In imajo toliko šarma. In ti zobje so tako svetleči. Kot biseri, ki jih je dobil kapitan Nemo.
  Albina je zabila avto in zacvilila:
  - Torej osedlajmo fanta!
  Alvina je razbila borca in zarenčala:
  - In ducat fantov!
  Albina se je zahihitala in pripomnila:
  - Odličen seks, ko ženska najame moškega za denar!
  Alvin se je strinjal:
  - To je razred, samo denar je škoda!
  Albina je sestrelila še eno sovjetsko letalo in zacvilila:
  - In kaj zaradi užitka in denarja ni škoda. Kmalu bi premagali Ruse in si pridobili posestvo!
  Alvina je udarila v drugi rdeči avto in zavpila:
  - Žal se vojna vleče! Ti Rusi so tako trmasti. To je kot prebijanje gume s pestmi!
  Albina je z jezo ugovarjala:
  - Če le za gumo. To je bolj kot armirani beton. In členki me zelo bolijo!
  Alvina je cvrknila, udarila v sovjetski avto in zavpila:
  - Prebili se bomo skozi vsak beton!
  Albina je iz bega podrla lovca Yak-11:
  - In zlomi kovino in izhlapi!
  Alvin se je strinjal s tem:
  - Zlomi in stopi! Kmalu bomo imeli laserje! In potem bo Rusov zagotovo konec!
  Albina je bila v harmoniji s tem:
  - Ne morem se upreti laserju!
  Alvina se je besno nasmehnila.
  - Vzemimo Moskvo in potem London!
  Albina je jezno pripomnila:
  Čas je, da vzamete London!
  Dekleta so izkazala svojo disketo. Ne glede na to, koliko sovjetskih zračnih pištol Yak strelja na nacistov avto, ne morejo storiti ničesar vrednega. Močan, laminarni curek podre vse izstrelke in drobce.
  Alvina, ki je posekala ruskega borca, je zacvilila:
  - Medved ne bo plesal plesa metuljev.
  Albina je s pomočjo golih prstov pokazala na avto in zarjovela:
  - Ja, medved... Ti si zelo dobra žival. Še posebej na verigi in ko je vaša koža olupljena!
  Dekleta delajo z jezo tigric. Eh, v postelji so tudi temperamentni. Radi so aktivni. In ne prenašajo stalnosti. V zvezi s tem samo morski psi. In obožujejo eksperimente. In imajo zelo ljubeča usta.
  Alvina je podrla sovjetski avto in zacvilila:
  - Za spremembe v vojni do naše zmage!
  Albina je z jezo in jezo pripomnila:
  - Ja, vojna se je zavlekla ... To je samo tovarna nočnih mor in Satanova kuhinja. Koliko naših fantov in deklet je umrlo!
  Alvina je z vzdihom zapela:
  - Koliko naših bratov omahuje v svojih grobovih ... Sence romajo po tem svetu ... Ne razumem, kaj je kaj.
  Albina, ki se je mesojedo nasmehnila in zdrobila Ruse, je grgrala:
  - Kaj misliš, punca, ali Bog obstaja?
  Alvina, ki je prav tako ubijala, je siknila:
  - Imam velike dvome. Vojna traja že toliko let. In da Vsemogočni ne ljubi Nemčije, če dovoli, da pogine toliko njenih najboljših sinov in hčera!
  Albina je predlagala:
  - Mogoče je v teh testih kakšen globok pomen?
  Alvina se je zahihitala in zarenčala:
  - Pomen? Da bi še bolj mučili ljudi, predvsem pa nas Nemce?
  Albina je govorila z navdušenjem volčje, ki je prehitela jagnje:
  - Potem bomo ostreje zaznali užitke sveta! In mirna ljubezen!
  Alvina je pokazala zobe in zamrmrala:
  - Vojaška ljubezen je še veliko boljša!
  Albina se je strinjala s tem:
  - Seveda, še posebej pri fantih. Dišijo po mladosti in ne tako dlakavi kot odrasli moški! Užitek je poslovati z njimi!
  Alvina, ki je zdrobila sovjetska letala, je zacvilila:
  - In učni proces je zelo privlačen. Rad prevzamem vlogo mentorja! Tako je super!
  Albina se je strinjala s tem:
  - Bolj zdravo ne bo!
  Dekleta so na splošno smešna, toda kurbe. In seveda delajo nekaj, o čemer ni prav prijetno brati.
  Dekleta skačejo od nestrpnosti. Želijo si čim več naklonjenosti! In jih božati vsak dan. Še bolje, trikrat na dan. Ne, dvajsetkrat na dan!
  Alvina je padla, še en borec in zacvilila:
  - Ne, obstaja bog! Dovoli nam, da iztrebimo sovjetske vojake!
  Albina je tudi tolkala in zavpila:
  - Oh, kaj pogrešam? Obstaja seks, obstajajo moški ... Zabave je veliko, vendar ni nevarnosti smrti! Zakaj torej želimo konec vojne?
  Alvina se je s tem zlahka strinjala:
  - Pravzaprav in čemu! Borili se bomo do konca!
  Albina je nekoliko jezno siknila:
  - In vojna je v tem, da se po koncu ne počutiš niti preveč prazno.
  Alvina je zelo rada otipavala za prsi. To je tako občutljivo in erotično. In poljubljanje je še boljše. In ko te začuti več temperamentnih moških hkrati. Še posebej, če so fantje in so še vedno navdušeni.
  Skratka, dekleta so na splošno super in antijunaki!
  Nataška in njena ekipa je 1. aprila 1947 odbila napredovanje Fritzov v Voronežu.
  Nemci so svoje tanke premaknili pod mokri sneg in se skušali prebiti na boke.
  Bojevniki so se, kot vedno v mini bikinijah in bosi, borili na mrazu. Zakopali so se v snežne zamete in od tam streljali ter z bosimi nogami metali granate in pakete z eksplozivom.
  Zelo lepa, seksi in lepo napihnjena dekleta. Zagorela, bosa.
  Natasha je posekala Fritza in zacvilila:
  Dekleta smo zelo ponosne nase!
  Zoya je tudi zažvižgala in zarenčala:
  - Prizadevamo si le v prvih vrstah!
  Avguštin, rdečelaska hudič, je zapel:
  - Mi smo samo primame in balerine!
  Nato je z boso nogo izstrelila granato.
  Svetlana ga je vzela in ustrelila. Vrgel limono
  - Borimo se! Nimamo pameti klovna!
  Dekleta so opravila odlično delo. S svojimi zapeljivimi nogami so streljali in metali granate. Kaj pa Fuhrer...
  Nataška je razkrila prsi in s svojo škrlatno bradavico dala granato. Priletela je mimo in pristala v vrstah nacistov, zacvilila:
  - Ja, velik sodni dan bo!
  Zoya je tvitnila:
  - In Svarog Veliki Bog bo prišel!
  In tudi, kot z golimi prsti, izstrelite granato.
  Avguštin se je zasmejal in pripomnil:
  - Še vedno zanimivo. Kristjani imajo pacifista Jezusa. In imamo odličnega orožarja Svaroga! Vidna razlika!
  In z golo peto bo vrgel tudi paket eksplozije.
  Potem bo Svetlana z boso nogo udarila sovražnika z granato. In poje, razgali zobe:
  - Naš Bog je Bog vojne! Ne pacifizem!
  Dekleta sta si nato metala snežne kepe. Natasha se je zahihitala in pripomnila:
  - Še dobro, da je bil Vladimir dovolj pameten, da ni sprejel judovstva. Vendar menim, da bi bilo bolje razviti svojega! No, zakaj potrebujemo vero drugih ljudi?
  Deklica je vzela in z boso nogo izstrelila granato. In zatrl fašiste.
  Zoya, streljanje, je dodala:
  - Ne, res, naredi vero pacifistično! Lahko pa si omislite tudi svojega Iriyja!
  In tudi z golimi prsti, kako sprožiti dar smrti in razbiti nekaj deset fašistov.
  Tu je Avguštin udaril tudi na naciste. In spet so bose noge podlegle, eksplozivni paketi.
  Razgnala je naciste in zacvilila:
  - Stara pravljica na nov način!
  In pokazala je svoj jezik!
  Svetlana je prišla na vrsto. Pokosila je Fritz in zacvilila:
  - In velike spremembe za prihodnost!
  In sprožila ga je z golo peto in zlomila hrbet Fuhrerjem.
  Nataška ga je vzela in z obupano mino zarjovela:
  - Jaz sem najbolj kul dekle! Vse naenkrat pometite!
  In goli prsti povzročajo smrt in kaos.
  Tudi Zoya je bila jezna. Ubil je veliko fašistov.
  In je zalajala:
  - Za čast in domovino!
  Po tem bo spet njena bosa noga nekaj začela.
  Tukaj in Avguštin ga bo vzel in segrel. Dvomi v fašiste. Razbije jih na koščke.
  Potem bo vzel in zapel:
  - Slava domovini in čast!
  Svetlana bo izdala tudi darilo smrti in brbljala:
  - In skupaj bomo!
  In gole noge bodo začele uničenje.
  Tudi Natasha ga bo vzela in pribila ... Fritz bo pokosila.
  Potem bo vzel in dal na vrsto.
  Pela je in razkrila usta:
  - Nisem preprosto dekle! Zlati lasje!
  Natasha je seveda dekle svojega duha. Vse je mogoče in pripravljeno na vse. Ko bo streljal, ga boste preprosto občudovali. In kosi sovražnike kot kultivator.
  In škripa:
  - Ljubezen vodi v smrt!
  Tudi Zoya strelja. Z boso nogo se vda granati in sikne:
  - Briljanten akord!
  In dodaja:
  - Vsi fašisti na račun!
  Avguština tudi strelja na sovražnika. Iztrebi Fritz. Kosi naciste in škripa:
  - Še malo in postali bomo še močnejši!
  In bose noge lepote spet vržejo nosilca smrti.
  Svetlana strelja tudi na naciste. In izstreli granato s pomočjo prstov bose noge. In žvrgoli:
  - Nismo poznali težav, a prišel je sosed!
  In tudi on se smeji.
  Dekleta so tako neverjetna. In prsa. In tako imajo radi, ko si vlečejo joške.
  Tukaj so lepote. To je akrobatika ljubezni in poezije! Pohvalite lepe punce! Ja, naj bodo zelo dobri!
  Nataška je s svinčenim curkom razstrelila naciste in zacvilila:
  - Raje verjemite nam, ne!
  In z boso nogo bo spet izstrelil smrtonosno!
  In tukaj je Zoya kot lupanet. Zrušiti fašiste. In škripa:
  - Ne morete najti nadzora nad nami!
  Avguština, prav tako kot lupanet, s pomočjo golih prstov na nogah izbije gmoto Fritz in zaškripa:
  In naslednje stoletje bo naše!
  Po tem se bodo njeni zobje lesketali kot ogledalo!
  Tudi Svetlana je z boso nogo vzela in izstrelila granato. Ubil fašiste. In propilikala z aplombom:
  - Večna zmaga! Svarog z nami!
  Nataška je z golimi prsti sprožila kos stekla. Fritzu jim je prerezala grla in zacvilila:
  In Jezus bo z nami!
  Nato je dodala:
  - Kot ruski beli bog!
  Zoya je dala tudi granato in zavpila:
  - Slava Veliki Rusiji!
  In z golo peto bo vrgel eksplozivni paket.
  Avguštin je stresel bradavico, ki je bila videti kot jagoda. Postavil sem vrsto za naciste.
  Nato je z boso nogo vrgla smrt v Fritz in zavpila:
  - Naj ne bo nobenih težav!
  In pokazala je svoj jezik.
  Tudi Svetlana se je postavila v vrsto. Raztrgala je naciste na koščke ... In potem je priletela granata, izstreljena z boso nogo.
  Blondinka zavpije:
  - Naj bo Sila z nami!
  In vsa štiri dekleta so kričala:
  - Slava Vsemogočni, Vseprisotni, Vsevedni, Večni in Večni družini!
  Tu je tudi Svetlana z golo nogo vzela pero in tudi razkosala svojo arijo.
  Ljudje prenašajo številne legende o velikem Velesu - in kako se je rodil po volji Družine in kako ga je v svetu Navi vzgojil Bog Viem, kako je taval po svetu Reveala v iskanju svojo usodo in ga je mučila zlobna nagnjenost, s katero je bil začaran. Legende pripovedujejo o njegovi ljubezni do svetlooke Yasune in da se je žrtvoval, da bi ji rešil življenje. Pojejo pesmi o njegovih podvigih in o pomoči ljudem. Vseh zgodb ne moreš pripovedovati v eni mojstrovini.
  Nato sta se dekleta razšla. Začelo se je še eno obstreljevanje Voroneža. Bombarji so delovali. Prišli so tudi nemški bombniki. Piloti so se pogumno borili proti nacistom. Še posebej Maria. Kljub mrazu je bila dekle oblečeno le v bele tanke hlačke. Tiskala je gole prste na pedala, sekla Nemce. Deklica je sestrelila reaktivni bombnik Yu-387, zaradi česar se je kadil in padel. veselo vzkliknil:
  - Slava veliki, komunistični Rusiji!
  Po prenehanju obstreljevanja so bojevniki še naprej pisali o ruskih bogovih.
  Veliki Bog Veles. Kako lepa Rodnoverie - toliko bogov. In vse močne, zanimive osebnosti so vključene v ustvarjanje Sveta!
  Natasha je bosih nog napisala:
  Najbolj znano znamenje Boga Velesa je "bikova glava". Znamenje, podobno bikovski glavi, nas spominja, da je Veles, bog Slovanov, zavetnik živine. Znak je znan, uporablja se pogosteje kot drugi, že dolgo je absorbiral vse različne ideje Slovanov o božji moči, vključno z modrostjo in magično močjo.
  Nato je zlatolasa Zoja nadaljevala;
  Znak Boga Veles ljubijo moški, odrasli in mladi, privlači ženske, ki imajo čarovniške sposobnosti.
  Vsakdo, ki nosi znamenje Velesa, ima pravico pričakovati od njega močno zaščito pred magičnimi vplivi, razvoj lastnih čarovniških sposobnosti, vitalnost in sposobnost iskanja rešitve v težkem okolju.
  Preberite več o amuletu Bikova glava.
  Les - bor, oreh ali jesen (tisa), čarobne palice in amuleti so narejeni iz teh vrst
  Žival - los, jelen, medved, vol (tur), krava, kača, kuščar (kuščar).
  Heraldika, predmeti - dolge pletenice (lasje), brada in rogovi
  Treba (daritev) - žrtvovali so baker (kot boga blaginje in blaginje), volno in krzno ter točili tudi kvas - tiste pijače, ki jih je učil ljudi pripravljati po eni od legend.
  In Avguštin je jezdil za njimi. Ognjeni in bosi.
  Rdeča armada ne preda Voroneža in se ga obupano oklepa. Tu se borijo tako fantje kot dekleta.
  Enajstletni otrok strelja na naciste iz puške Mosin. Sneg se je skoraj stopil, poln blata. Fant je bos in v kratkih hlačah. Tako je utrjen in bolje čuti energijo zemlje.
  Oleg potolče nacista in reče:
  - Slava Rusiji!
  Poleg njega je dekle Margarita. Tudi bosi v lahki obleki. Isti starosti kot Oleg Rybachenko.
  Dobro tudi strelja. Zadene fašista in zaškripa:
  - V slavo nebeške domovine!
  Fant in dekle sta tu že od prvih dni obleganja. Že izkušeni borci se že od desetega leta borijo z nacisti.
  Kar ni strel iz puške, je zadetek.
  Oleg Rybachenko ustreli nemškega polkovnika. Stopa z boso zagorelo nogo in reče:
  - Naj bo luč ruskih bogov!
  Margarita, to je terminator, ki ga potrjuje:
  - Ja, vedno slaven!
  In z boso nogo bo vrgel disk v najbližjega samuraja.
  In potem fant vrže gole prste. Oleg, ko je razkropil naciste, čivkanje:
  - In sovražnikova jata je odletela na tla! Pod pritiskom jekla in ognja!
  Fant je dober strelec. Tukaj pade umorjeni častnik. In za njim je še ena. Nemci imajo še vedno dovolj tankov in s pomočjo plačancev jurišajo po starem. Mnogi od njih so umrli pod obzidjem Voroneža. Redčile vrste in branilce.
  Toda sovjetska vojska se ne da. Voronež še vedno vztraja. Obleganje traja že deset mesecev. Toda mesto-utrdba se ne da.
  V začetku aprila, pomlad. Umazano. Toda sonce je tako svetlo in toplo. Greje.
  Margarita, to dekle z zlatimi lasmi, meče granato z boso nogo in poje v rimah.
  Poje tudi fant Oleg in z bosimi nogami meče domače granate;
  Oh Puškin, ti ekscentrik nimaš prav,
  Spomladi nočemo zboleti!
  Konec koncev, vonj svežih majskih zelišč,
  Zmožen spraviti vse s kavča!
  
  Snežinke cvetijo spomladi
  Imajo čistost nočne glazure ...
  Rodi mehke svetlobne sanje
  Mladenič si spet želi vihar!
  
  Spomladi se bo mraz umaknil,
  Izpad zlih muk bo izginil ...
  Lovska slava za vedno
  Pij deviški sladki dih!
  
  Kot v mladosti je vse v redu,
  In maj je mladost narave!
  Žolna udari z dletom,
  Grom se trese, bruha oboke!
  
  Spomladi žuborijo potoki kot tril,
  In njihove muze zvenijo kot pljuskni val.
  Tukaj rastejo jagode -
  Greje od lepote srca!
  
  Vse v naši regiji je lepota,
  Trava je kot žamet v ženski obleki.
  Kakšna slepota
  Prizadevajte si trmasto živeti v mestu!
  
  Zakaj potrebujemo mesto in vas,
  Postanite, kot divjak, sprehodite se po gozdu.
  In če sneži,
  Tisti bosonogi hiti le še bolj strmo!
  
  Rod je podelil takšno moč
  Da lahko kraljujemo kot bogovi.
  Tukaj je rž zlata na polju,
  Od ikone obraz sije strogo!
  
  Sveti oče Svarog Slavyan -
  Ukazal je ljubiti in živeti za brate!
  Kdo je plemenit človek
  Konec koncev je sam Stvarnik sprejel križanje!
  
  In vitez bo nabrusil svoj meč,
  Ker je v življenju nasilje!
  Gospod je rekel: Ne bom dal miru,
  Konec koncev je pekel, verjemite mi, impotenca!
  
  Zato ne verjemite, da je spanje raj
  Pravzaprav je sreča bistvo gibanja.
  In tako se upaš boriti -
  Da prosim krvnika za odpuščanje!
  
  In če se je umaknil,
  Ta Rod bo pomagal, verjemi svojemu sinu!
  Odstranite prah in smeti iz glave:
  Zaradi česar cviliš - zavrnil bom!
  . POGLAVJE 6
  Fant in dekle sta med petjem streljala. Izvezeni fašisti.
  Vsi pristopi so bili posejani s trupli. Ruske čete so odbile napad številčno prekašanih čet.
  Na tisoče polk za polkom - naši junaki povzročajo škodo!
  Fant in dekle na robu, nacisti se bodo družili v zanki. Nacisti ne morejo premagati Rusije, mi jih bomo lahko razbili na koščke!
  Oleg Rybačenko izreče, medtem ko zbija nemškega generala in mu povzroča bruhanje krvi.
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat!
  Margarita, ki strelja, navdušeno poje:
  - Zagovornik domovine! Perunov vojak!
  Oleg Rybachenko, ki seka sovražnike, poje:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat!
  Margarita je z boso, otroško nogo vrgla granato in čivkala:
  - Heroji Rusije se zbirajo v alarmu!
  In na drugem mestu se sovjetska dekleta borijo na samohodni puški SU-100.
  Takšni so lepi bojevniki, ki jih vodi Elizabeta.
  Čeprav so nemški tanki mogočni in zelo močni.
  Ekaterina, ki z bosimi nogami pritisne na gumb igralne palice, se prebije skozi fašistični stroj in čivkanje:
  - Za sveto Rusijo!
  Elena tudi strelja iz sušilnika, prebode sovražnika v stran. In agresivno se nasmehne, izjavi:
  - Za komunizem!
  In z golo peto tolče po oklepu.
  Evfrazija je tudi z golimi prsti streljala na sovražnika in čivkala:
  - Za komunizem svete Rusije!
  In kako se smeji!
  Elizabeth ga je vzela in zavpila:
  - Za ZSSR!
  In tudi kako strelja ...
  In dekleta so zapela:
  Ljudje Ukrajine in Rusije so združeni,
  Mi smo bratje Slovani za vedno prijatelji ...
  Naj bo Gospod poveličan pravo ime,
  Vsi narodi sveta so družina!
  Takšni so bili otroci tukaj - junaški in močni. Vključuje tako pionirke kot pionirke.
  Fant in dekle, Oleg Rybachenko in Margarita Korshunova, sta se borila na gori Visokosnaya. Ki ga nacisti niso uspeli ujeti. Že 20. april in dan se je izkazal za toplega.
  Čeprav je razpoloženje otrok in zaskrbljeno. V ZSSR so se začeli nemiri, ki so jih povzročili krvavi nemiri zapornikov. In jasno je bilo, da je čas za konec vojne. Toda Wehrmacht je trmasto poskušal zavzeti Voronež. Čeprav je tudi vojska Tretjega rajha že dobesedno krvavela.
  In nacisti so z zadnjimi močmi pritiskali na Voronež.
  Oleg Rybachenko je še vedno otrok, vendar z zelo izrazitimi mišicami in svetlimi lasmi.
  S namernim strelom podre Nemca in zavpije:
  - Slava kralju Jožefu!
  Palit in Margarita občudujoče izgovarjata:
  - In naša nova domovina!
  Po tem začneta dekle in fant streljati še hitreje. Z golimi prsti napolnijo puške in pokosijo samuraje.
  Oleg poje, podira in udari naciste:
  - Toda obveščevalni podatki so natančno poročali ... In on je šel v napad, naš je močan! V bližini domovine Daljnega vzhoda. Oklepni udarni bataljon!
  Margarita je tudi brenkala in natančno pošiljala kroglo za kroglo:
  - Oklepni, udarni bataljon!
  Fant in dekle sta se borila z jeklenim zaupanjem. Nagrade že imajo.
  Prvi ognjeni krst so prejeli, ko so Nemci ravno poskušali zategniti zanko okoli Voroneža.
  Takrat desetletni otroci niso prinesli le granate v sovjetske puške, ampak je Oleg tudi sam streljal. In sestrelil nacistično havbico. Prikazuje natančnost.
  Fant in dekle sta prestala težke preizkušnje. Toda Voronež se ni predal. In borili so se kot heroji.
  Oleg Rybachenko, ki odreže nacista, poje:
  - Bog reši kralja!
  Margarita podpira:
  - Močan suveren!
  Oleg Rybachenko, ki odpušča, pravi:
  - Kralj za slavo!
  Margarita, ki seka nacista, zacvili:
  - Slava nam!
  Oleg je z veseljem zapel:
  - Kraljuj v strahu pred sovražniki!
  In fant je z boso nogo vrgel granato.
  Margareta je potrdila:
  - Car pravoslavni!
  In deklica je z boso nogo vrgla tudi granato!
  Odličen par. Samo otroci in tako kul.
  Nori element, nor element.
  20. aprila je bil napad na naciste zavrnjen. Po tem so nacisti začeli obstreljevati goro Visokosnaya. A brez velikega uspeha.
  Oleg in Margarita sta se odpravila.
  Fant in deklica sta z bosimi nogami metala ostre diske. Udarili so naciste v grlo in čivkali:
  - Slava carju Stalinu!
  Nato so začeli uničevati naciste.
  Oleg je streljal na nemškega častnika. Udaril ga je in zacvilil:
  - Za novo naročilo!
  Margarita je zajebala fašista. Z golimi prsti je vrgla drobec stekla in zacvilila:
  - Nov red na star način!
  Oleg je spet jezen. Izstrelil novo iglo. Nacista je udaril v oči. In zavjal:
  - Za dosežke carizma!
  Margarita je sestrelila rumenega tipa. Z golimi prsti je udarila naravnost v oko in začivkala:
  - Odločitve carja Stalina v življenju!
  Fant in punca sta preprosto neustavljiva. Tako se uničijo fašisti. In kaj so to fenomeni. In Voronež ne bo predan, ne glede na to, koliko nacisti hitijo v to trdnjavo.
  Oleg je vrgel fašističnega generala in zacvilil:
  - Naša stranka je močna!
  Margarita je vzela in tudi vrgla velikega šefa in siknila:
  Ona ohranja svet!
  Fant in dekle sta brcala po skladišču streliva. Fant je potegnil lok z golimi prsti. In izstrelil puščico z ognjenim koncem.
  Letela je v škatle z granatami in bombami. In vse se je začelo lomiti in detonirati.
  Oleg vzklikne:
  - Prišlo bo do popolnega uničenja! Moja prva poteza je moja zadnja!
  In fant je iztegnil jezik.
  Spet fant strelja in zadene. Deluje brezhibno. In Nemci glede tega ne morejo nič.
  Margarita tudi strelja in škripa:
  - Za Rusijo! Najsvetejša država!
  Otroci gredo kot valovi cunamija. Majhna, a tako smrtonosna.
  Natasha in njena ekipa se borijo tudi proti nacisti.
  Dekleta streljajo in mečejo granate z golimi prsti. So takšni bojevniki.
  In potem se borijo še drugi pionirji.
  Fantje streljajo na naciste in zavpijejo:
  - Za komunizem!
  In pokazati fašističnim jezikom.
  Seryozhka in Petka, dva pionirska fanta, sta vzela in premlatila naciste iz frače in kako vpijejo:
  - Za komunizem!
  In smejali se bodo!
  Tudi Svetka in Katya se bosta vrezali in predeli:
  - Za veličino ZSSR!
  In se zajebavajo.
  Tudi komsomolke se obupno borijo.
  In kot klofuta nacistom iz topa. In vse jih bodo razstrelili.
  Ne, ZSSR ni mogoče zlomiti. In nacisti kar prihajajo in prihajajo. In vse pristope do svojih položajev dobesedno zapolnijo s trupli. Toda še naprej se obupno vzpenjajo.
  Toda 30. aprila je fašistična Nemčija začela nov, besen napad na Voronež. Glavni udarec je padel na goro Vysokosnaya.
  Oleg in Margarita sta se borila, zdaj pa uporabljata mitraljeze. Fant in dekle sta se pretepala s pištolami. Otroci so dobesedno pokosili naciste.
  Oleg, streljal, pel:
  - Oh, saj žalost ni problem!
  Margarita, ki je črčkala po nacistih in klofutala po bosih nogah, je zacvilila:
  - Ko bi le tema denarja!
  Fant je pribil naciste, jih zbil v vrste, ga vzel in obupno zacvilil:
  - Donava in reka Don!
  Margarita je z veseljem zapela:
  - No, medtem pa pojdi na sprehod!
  Oleg, ki je zatrl naciste, je zacvilil:
  - Ne premagajte kozaka!
  In fant je iztegnil jezik. Tako iskriv in hiter je. To je fant terminator. Kateri od mitraljezov črčka. In kar ni krogla, potem v krsto.
  Car Nikolaj II je v veliki meri izgubil svojo oblast zaradi vojne z Japonsko. Natančneje zaradi nesrečnega poraza. Pravzaprav, kdo bo izgubil! Ne peklenska pošast!
  In Azija, ki so jo Rusi vedno premagali! Poleg tega ima številčno premoč.
  Toda tukaj je general Čujkov na čelu Voroneža. In nekaj terminatorskih otrok. Vdali se bodo in se ne bodo predali.
  Oleg Rybachenko zadene z mitraljezom in zarjoli:
  - Nori merjasec, orkan hiti!
  Margarita navdušeno podpira:
  - Naš čudovit razgled! On govori resnico!
  Fant in punca sta preprosto neustavljiva. V njih je vidna iskrica ogromnega talenta.
  Oleg pokosi naciste in vpraša dekle:
  Zakaj mislite, da je čokolada okusna?
  Margarita z nasmehom odgovori:
  Ker je čokolada!
  Oleg se je zahihital in zakukal:
  - V imenu matere Rusije naj postane domovina lepša!
  Margarita se je zahihitala in zavpila:
  - Vsekakor bo!
  Deklica je kot mitraljez, ki je odsekal naciste. Ima toliko šarma. Utelešenje lepote.
  In gora Vysokosnaya je odlično utrjena in prevladuje na položajih. Ne bo je tako zlahka predana nacistom. Sovjeti se borijo obupno, a zelo spretno.
  Blokada traja že skoraj eno leto. Včasih pa prodrejo prikolice s hrano in strelivom. Tako se obzidano mesto drži. In ne bo odnehal.
  Čeprav je Georgij Žukov nekoliko zamujal. Tako misli car Stalin. Nekaj, kar ima neodločne generale.
  Oleg z rafalom iz mitraljeza sestreli petdeset nacistov in reče:
  - Nihče nas ne bo ustavil! V prizadevanju za služenje domovini!
  Margarita, ki je prav tako streljala, je zacvilila:
  - In nihče ne zmaga!
  In bojevnik je bliskal z bisernimi zobmi.
  Oleg je znova ustrelil in izdal:
  Mi smo beli volkovi!
  Margaret je odgovorila:
  - Nič več tigrice!
  In spet fant in dekle streljata. Jasno je, da jih nacisti ne morejo premagati. In nobena sila se ne bo zlomila.
  Oleg ogenj in ropota:
  - Ta-ta-ta pravi mitraljez!
  Margarita v odgovor zacvili:
  - Zdrobil bom mitraljezec, pravi!
  In dekle in fant proti nacistom izkazujeta ogromno moč in trdnost volje.
  Na morju so hudi boji z nacisti.
  Tam se rušilec premika pred celotno floto. In na njem so samo dekleta. V kratkih hlačah, bosi in v telovnikih.
  Dekleta tečejo po krovu. Vsi so tako lepi. Lasje so blond, na soncu pobeljeni, koža pa temna, zagorela. Čudovite lepotice.
  In bliskajo njihove okrogle, rožnate pete.
  Veronica, očarljiva svetlolasa čolnarka, je kočmarja vprašala:
  - Kaj Julija, se bojiš bitke?
  Koča je v odgovor zacvilila:
  - Ja, sanjam o boju!
  Veronica se je zahihitala in pripomnila:
  - Toda ujeli vas bodo nacisti in ocvrli vam bodo bose pete!
  Deklica je pogledala svoje bose, zagorele noge in zacvilila:
  "Bolečina me ne prestraši!" Jaz sem prava divja Amazonka!
  Veronica je pripomnila:
  - Kmalu boš star petnajst. Kmalu se poročim! o čem sanjaš?
  Juliana je iskreno odgovorila:
  - Hočem princa!
  Veronica je naredila grimaso.
  - Princ?
  punca je rekla:
  - Vilinski princ!
  Veronika je bila presenečena:
  - So vam všeč vilini?
  Juliana je prikimala in celo skočila:
  - Seveda imajo! Neustavljivi so!
  Veronica se je nasmehnila.
  Kaj pa človeški moški?
  Deklica je jezno potolkla z boso nogo po ogreti palubi:
  - Ne! Moški so tako grdi, poraščeni, smrdljivi. In škratki so tako lepi, nežni. Imajo obraze kot dekleta, tako srčkani. In noge so gladke in prav nič poraščene!
  Veronica se je s tem zlahka strinjala:
  - Vilini so res prijazni.
  In deklica je žuželko zmečkala s svojo boso, graciozno nogo. zažvižgal:
  "Na žalost, žal, imamo opravka s človeškimi moškimi. In tako grdi so!
  Juliana se je zasmejala in pripomnila:
  - Ampak zakaj. Koči so zelo srčkani. Ne lepi odrasli moški. Ko zrastejo dlake na obrazu, je tako gnusno.
  Veronica se je strinjala s tem:
  - Odvratno! Najlepši mladeniči pri šestnajstih. So že dovolj veliki, da ugajajo ženski, vendar še niso tako poraščeni kot starejši fantje.
  Juliana se je zahihitala in zacvilila:
  - Na splošno so fantje zagotovo prijetni, ko se poljubljaš z njimi, oni pa te božajo ... Toda nekaj drugega samo prestraši! O, da ostanem za vedno v otroštvu!
  Veronica je odločno rekla:
  - V bitki boste! Odraščajte skupaj!
  Julian je v odgovor zapel:
  - Dekle naj bo vedno mlado,
  Ne hiti z odraščanjem ...
  Bodite smešni, drzni, hrupni ...
  Boriti se je treba, zato se bori!
  Nikoli ne poznaj miru
  Jok in smeh ni na mestu!
  Postala bom dekle
  Naj pihne sto petdeset!
  Veronika je potolkla z boso nogo in zacvilila:
  - Mladost je lahko večna! Glavna stvar je verjeti v razum, ne v Boga!
  Pred nami se je pojavil nemški rušilec. Dekleta so takoj prihitela in z bosimi petami švignila proti desetpalčnemu topu. In začeli so ga usmerjati proti sovražniku.
  Dekleta so delovala hitro in harmonično. Na splošno je zelo lepo, ko posadko sestavljajo sama dekleta. In vsi so bosi, ukrivljeni, prav čudoviti.
  Usmerili so pištolo in kako bodo premagali naciste. Ob tem so si spočili izklesane, bose noge.
  Projektil je priletel in zadel rušilec. Kot udarec s palico. Ladja se trese. In rušilec je bil poškodovan. Dekleta so začela polniti pištolo. Ostro so streljali.
  Veronica je zacvilila:
  - Za vero, kralja in domovino in ZSSR!
  In kako skače ...
  Juliana je tvitnila:
  - Hitler je mislil, da je vojna, naredil je top iz ... na!
  In dekle ga bo vzelo in se smejalo. Goli zobe, barve biserov. In ona je ljubka mucka. In z boso nogo bo drgnil kos padlega sladoleda.
  Veronika je zacvilila in zapela:
  - Zaporniki vesti! Osvobodili vas bomo!
  In punce v refrenu, kako bom jedel.
  In namerili orožje, so spet razstrelili v rušilec. Tokrat so bili še bolj natančni. In plovilo nacistov se je razcepilo in začelo potapljati.
  Dekleta so kričala in trzala z bosimi nogami. To je tak užitek.
  Medtem ko je trajalo zatišje, so dekleta rada pisala o različnih stvareh. Zlasti Natasha je z golimi prsti črčkala o umetni inteligenci, kamor Port Arthur nikoli niso odpeljali.
  Tako je eskadrilja Rozhdestvenskega prišla v pristanišče. Po združitvi v rusko, čeprav oslabljeno, pacifiško eskadrilo. Zaenkrat je mesto ostalo oblegano. Ampak nekako je postalo lažje. In dodal optimizem.
  Zdaj je bilo treba počakati na premik Lineviča. Transsibirski pretok se je povečal na dvajset ešalonov na dan. In zbrala se je ruska vojska, ogromne moči.
  Torej je čas, da gremo naprej in zmagamo. Toda za zmago ni treba preseči sovražnika. Kot je dokazal Aleksander Suvorov. Sovražnika lahko premagate z manj moči.
  Toda ali je ruski vojak slabši od japonskega? Nič slabšega in še boljšega.
  In puška Mosin je najbolj zanesljiva in praktična na svetu. V veliki domovinski vojni je bila v proizvodnji. Torej ni treba pritoževati.
  Razen če je šlo za usodo, ki je carski Rusiji kot namerno nameščala številne dejavnike. Žal, to je seveda nepošteno. Rusija je dosegla vrhunec moči in začela propadati. In zakaj je to potrebno za višje sile?
  Iz nekega razloga obstaja neka vrsta energije, ki uničuje imperije. Iz perzijščine, makedonske, rimske, arabske, turške, španske, britanske in tako naprej. Spomnite se Džingis Kana in Tamerlana. Nihče ni mogel prevzeti nadzora nad vsem. Mongolsko cesarstvo je verjetno najbolj obsežno, čeprav po smrti Džingis-kana ni bilo monolitno.
  Čeprav je bila verjetno največja Britanija. Zdaj je otekla od kolonij in poskuša Rusijo ustaviti z rokami Japonske. A Britancem to ne deluje. Port Arthur se je izkazal za neuničljivega. Drži se kot monolit.
  In dekleta, seveda, lahko vedno brcnejo vsakega agresorja v rogove.
  Konec maja so nacisti spet hiteli na napad na Voronež. Šli smo v ofenzivo.
  Oleg in Margarita zelo dobro delata z mitraljezi. Streljajo.
  Oleg vpraša dekle in še naprej strelja:
  - Kaj menite, je Spartak dober ali slab?
  Margarita je razkrila obraz in odgovorila:
  - Mislim, da je bolj dobro kot slabo!
  Oleg, ki je streljal iz mitraljezov, je pripomnil:
  "Toda Rim je bil velika kultura. In če bi zmagali barbarski sužnji, kaj bi se potem zgodilo?
  Margarita se je zahihitala, pokosila nekaj vrst nacistov in odgovorila:
  - Verjetno bi bilo super!
  Oleg je zažvižgal in opozoril:
  - Ni vse tako rožnato, kot se zdi! Aja, ne vsi!
  Margarita je logično pripomnila:
  - Ampak vse je najboljše! Rim so uničili barbari. Toda potem se je na mestu ruševin pojavila še močnejša in razvita kultura. Tako se je zgodilo, da se je napredek začel razvijati le hitreje.
  Oleg je zažvižgal, odrezal več vrst s pomočjo mitraljeznih rafalov in zacvilil:
  Nihče ne more ustaviti našega napredka!
  Fant je z boso nogo vrgel granato. In premagal sovražnika.
  Margarita je tudi s prsti bosih nog vrgla darilo smrti in se zahihitala:
  - Kdor se ustavi, bo zdrobljen.
  Fant Oleg Rybachenko je z bosimi prsti otroških nog znova izstrelil doma izdelano bombo. Nacisti so bili zadeti tako, da se ni zdelo dovolj. Fant je čivkal:
  - Za prvotno Rusijo!
  In pokazal jezik.
  Margarita je z mitraljezom pokosila polovico nacističnega bataljona in zacvilila:
  - Naš car Jožef Stalin, naj bo blagoslovljen!
  In spet bo z boso nogo vrgel dar smrti.
  Oleg je pel in kosil Nemce:
  - Sem mlad bojevnik ...
  Margarita je to podprla in se tresla z bosimi nogami, ki so tako spretno metale granate:
  - In jaz sem božji bojevnik!
  Oleg, ki je pisal o nacistih, je vprašal:
  - Kakšen je Bog?
  Margarita je zacvilila in odgovorila, nokautirala naciste, nato pa z boso nogo vrgla dar smrti:
  - Ne vem! Osebno ga ne razumem. Ženske so iznakažene. In to, če sem iskren, je gnusno in napačno!
  Oleg je prikimal v znak strinjanja in načečkal naciste:
  - Po štiridesetih letih so ženske odvratne! Iskreno jih ne maram. Ženske v mladosti so zelo privlačne, v nasprotju s starostjo, ki jih razvaja!
  Margarita je navdušeno pela in z bosimi majhnimi nogami vrgla granato:
  - Junaštvo nima starosti! V srcu mlade ljubezni do domovine!
  Oleg, ki je prav tako streljal na naciste, ga je vzel in zacvilil:
  - Lahko osvoji robove vesolja! Da bi bili vsi srečni na Zemlji!
  Tako je res biti v vesolju! Kje tako neizmerne razdalje.
  V Sovjetski Rusiji se že razvijajo projekti za lete izven ozračja.
  Pod carjem Jožefom Stalinom se je znanost hitro razvijala. Sovjetsko cesarstvo bo kmalu postalo najnaprednejša sila na svetu. In Britanija izgublja tla.
  Margarita je zacvilila z nasmehom. Spet je vrgla granato s svojo graciozno nogo, kot princesa, in zacvilila:
  - Prvi bomo! Takšna je Rusija - Pallas-usoda!
  Oleg je jezno rekel:
  - Ko nas končno izpusti Georgij Žukov. Vsako kartušo morate shraniti. Vendar nam je zaloge pripeljala posebna prikolica!
  Margarita je bliskala z bisernimi zobmi in zacvilila:
  - Zmlelo bo vse več nacističnih enot! Dokler končno ne zmagamo!
  Oleg ga je vzel, prekinil linijo nacistov in siknil:
  - Cesarske zastave! Naj bo tudi Rusija na Kitajskem!
  Margarita je čivkala z nasmehom na zobe:
  - Vse bo lepo!
  In spet z boso nogo vrže granato ....
  Oleg, ki črčka na naciste, škripa:
  - Zmaga je blizu!
  Margareta je potrdila:
  - Naj bo tako!
  Nacisti so se medtem poskušali prebiti na Kavkaz. Za mesto Suhumi so se odvijale hude bitke. Pravzaprav so se tu v polnem razmahu odvijali hudi boji, kri je tekla.
  Nacisti so hiteli na kavkaško nafto.
  Borila so se tudi dekleta iz rušilca "Victoria". Lepi bojevniki so bili napol goli, še posebej, ker je poletje na takšnih zemljepisnih širinah vroče in boso. Pravzaprav, ko ima dekle najmanj oblačil, je najmanj ranljiva.
  Veronica strelja na naciste in z boso nogo vrže granato. In dekličina noga je tako natančna.
  Nacisti letijo na vse strani. Kričijo in padajo.
  Juliana tudi vrže granato z boso nogo in nacisti padejo. In bojevnik strelja in se hihi:
  - Zavzeli se bomo za carja Jožefa Stalina!
  Vodilni ogenj in očarljiva Anna. Zelo lepo dekle, samo v spodnjicah. In tudi kosi naciste, rekoč:
  - Naš car Jožef Stalin bo odličen!
  Julian, ki seka naciste, potrjuje:
  - Nujno bo!
  In granata odleti z bose noge.
  Dekleta so čudoviti supermoži.
  Tukaj je ena izmed njih zelo velika in visoka: Angelina.
  In taka rdečelaska ... Slekla je telovnik in zdaj se bori sama v spodnjicah.
  In kakšne prsi ima! Kot vime najboljšega bivola, z velikimi sesnimi jagodami.
  To je dekle, prava kobila. In zelo ljubi moške, vendar ne prenaša stalnosti. Zakaj ne bi ljubila? Tako lepo je, ko te fantje tacajo.
  Angelina zarjovi in tudi z golimi podplati vrgla cel kup granat, sikajoč:
  - Slava Rusiji in carju Jožefu Stalinu!
  . 7. POGLAVJE
  Dekliški bataljon je kul. Bojevnice so si slekle telovnike in vse so razgalile prsi. In borijo se le v tankih hlačkah. In kako je lepo.
  Kaj bi lahko bilo boljšega od golih ženskih teles.
  In cel bataljon bojevnikov.
  In nacisti padajo in s svojimi trupli zasipajo pristope do položajev sovjetskih čet.
  Veronika s strastjo kosne naciste pravi:
  Naši bogovi korakajo!
  Juliana je z bosimi nogami vrgla darilo uničenja in s svojimi zobmi potrdila:
  - Ruski bogovi - Bogovi vojne!
  Anna, ki je vodila ogenj in hrano, je zalajala:
  - Za Rusijo se borite in ne bojte se!
  In pomežiknila svojim zelenim očm!
  Angelina je z bosimi petami poslala celo škatlo razstreliva, ki je dvignila v zrak dve četi nacistov in zavpila:
  - Carskega imperija ni mogoče zlomiti!
  Veronika je navdušeno siknila:
  - Naša dirka je večna!
  In spet je z bosimi nogami vrgla granato.
  Juliana je, streljala in metala granate s spodnjimi okončinami, sikala in razkrila zobe:
  - In smrt se ne zgodi dvakrat!
  Anna je streljala in zacvilila:
  - Naj bo modrost prednika z nami!
  In spet poleti granata, izstreljena z boso nogo!
  Angelina ga je vzela in zacvilila ter razkrila zobe:
  - Pravica trojstvo in to je zakon!
  In poslal celo škatlo, polno eksploziva.
  Veronika je besno odgovorila in pometala naciste s terena:
  - Večna Rusija, kot Ukrajina kot del Rusije!
  In spet, kako prebija naciste.
  Juliana, streljanje, je zacvilila:
  - Naši ljudje ne bodo tolerirali!
  In izstrelila je tudi granato v loku.
  Anna ga je vzela in se nasmehnila. Krsta je počila nacisti. Pogumno jih je pokosila in zacvilila:
  - Naj Rusija kraljuje na Kitajskem!
  Angelina je blazno in navdušeno izjavila:
  - In ne bo se odrekel niti centimeter zemlje!
  In dekleta so vsa bataljonska udarjena na naciste.
  Dekleta v samo tankih spodnjicah so končala s pisanjem in prodorno zacvilila:
  - Naj bo slavljena Rusija in njeni bogovi!
  Avguštin je avtoritativno izjavil:
  - Nič ni boljšega od vere v rusko vsemogočno družino!
  Svetlana je logično zamrmrala:
  - In ne bomo šli v luč drugih bogov! Rusi smo nepremagljivi!
  In vsa štiri dekleta so dvignila roke in zavpila:
  - Slava Rusiji in ruskim bogovom!
  Dekleta se seveda borijo proti impulzu in odnosu. In naciste temeljito zatrejo.
  Ne, takšni ljudje se ne bodo vdali Sukhumiju.
  In pogumni piloti Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova se borita na nebu, nočni asi.
  Anastasia Vedmakova je odrezala nacistično letalo, ga zadimila in padla.
  Deklica je zapela in razkrila zobe:
  - Mi smo super bojevniki!
  In pritisnite gumb z golo peto.
  Akulina Orlova tudi udari na sovražnika. In podrl bo nemški avto in ga dobesedno zdrobil. In ropotati:
  - Za svetnika komunizma!
  Medtem so nacisti napadli Sukhumi.
  Bataljon, sestavljen iz golih in napol golih deklet, je pokrival najnevarnejšo smer - Orlovo gnezdo.
  Dekleta so se borila zelo učinkovito. Vse lepe, vitke, atletske.
  In utripati z bosimi nogami. Mečejo granate z golimi udi. Vsi so preprosto ljubki in očarljivi.
  Ampak res, zakaj dekleta potrebujejo oblačila? Goli so veliko lepši, pa lepši, bolj zapeljivi.
  In tako hočem poljubljati bose, okrogle pete. In oblizni vsak prst.
  Veronika, ki strelja in meče granato z boso nogo, pravi:
  - Jebi se, ne tepej te!
  Tu je Juliana, ko je pribila naciste in z golimi prsti vrgla granato, zacvilila:
  - Naš neprilagodljivi ruski duh!
  In najstnica se je smejala ... Predstavljala si je, kako ji je srčkan fant žgečkal nogo. Ja, za občutljivo žensko kožo je lepo.
  Rdečelaska Anna je tudi z boso nogo vrgla granato. Razgnala je naciste in zacvilila:
  - Za najbolj sveto Rusijo na svetu.
  In zdrava, močna Angelina je z bosimi petami vrgla vrečo eksploziva na naciste in grgrala:
  - Za našo slavno zmago!
  Veronica se je obrnila. Sestrelila je naciste in zacvilila:
  - To je naša dolžnost!
  Juliana je z boso nogo vrgla granato in zavpila:
  - In to bomo izpolnili!
  Anna je odrezala več nacistov in začivkala:
  - Ruska pot do zmage!
  Angelina je spet zagnala nekaj tehtnega proti nacistom in grgrala:
  - In zmagali bomo!
  Vseeno pa je dobro, da so dekleta v vročini slekla telovnike. Tako so veliko lepše z golim trupom. In zagorela in mišičasta. Karoserije so samo iz litega jekla.
  Kako čudovita so dekleta, ko so gola.
  In ne potrebujejo oblačil.
  Veronika pokosi množico nacistov in zaškripa:
  - Bodite slavni po naši Rusiji v vseh obdobjih!
  Juliana je vzela in z boso nogo izstrelila granato ter zavpila:
  - Za naše ozemlje!
  Tukaj ga je Anna vzela in jezno zabila:
  - Za večne in humane!
  In spet poleti granata, izstreljena z boso nogo.
  Tako ga je vzela tudi Angelina. Odvrgel kup granat. Del nacistov je pokončal z naletom. In zapela je:
  - Leti v nebo, igraj se s soncem - želim si za vedno!
  In štiri dekleta so premagala zelo lepo. In tudi cel bataljon. Kako zapeljivo bliskajo njihove bose noge, ki mečejo granate. Kako lepa so dekleta v vojni.
  In na njih plava rjava gmota nacističnih vojakov. Nacisti in njihovi tanki in letala umirajo na tisoče, a se še vedno ne ustavijo. Zavijte se in privijte. Bitka je izjemno huda.
  Veronica strelja na naciste in cvrči:
  - Naša ruska izbira je čast in domovina!
  Juliana, ki strelja na sovražnika, razkrije zobe, ki se iskrijo svetleje od morskih biserov. In pravi:
  - V vsakem stoletju so bili junaki in še bodo!
  Potem ga je deklica vzela in še bolj razkrila zobe.
  Ognjena Anna, ki je streljala na sovražnika, je zacvilila:
  Ne moremo biti premagani! Ne spravljajte Rusije na kolena!
  In spet leti bojevnikova granata, ki jo vrže njena bosa noga.
  Angelina z boso nogo požene smrtonosno in morilsko. In razgali zobe, čivkanje:
  - Verjamem, da bomo v raju!
  Victoria prekine junaško žensko:
  - Ne! Ne v raju, ampak večno živeti na planetu Zemlja, ki bo postal pravi, nezemeljski raj!
  In kapitanka je z boso nogo vrgla zelo smrtonosno, razdrobljeno bombo.
  Veronica je pripomnila:
  Vi ste modri kapitan ...
  In tudi z boso nogo sprožil uničenje nosilca.
  Juliana je zakričala in se obrnila. Ubil naciste. Deklica je z velikimi zobmi zacvilila:
  - Nočem biti stara ženska! In želim živeti večno!
  Tudi Anna je z boso nogo vrgla granato in dvomljivo vprašala svetlolasko dekle:
  - Vam je všeč naš svet?
  Juliana je brez obotavljanja odgovorila:
  - Dobra ideja! Še posebej poleti! Obožujem sonce in praznike!
  Anna se je z veseljem strinjala s tem:
  - Poleti, vsekakor dobro! Kako dobro je za mlade!
  Juliana je jezno odgovorila:
  - Da, in naj bo večno poletje, kot v Afriki! In Afrika bo naša!
  Angelina je z golimi, mišičastimi nogami vrgla sod eksploziva in rekla:
  - Naj bo tako! In v vsakem trenutku.
  Nacisti so se redčili in očitno jim je zmanjkovalo moči.
  In blizu Sukhumija so sovjetske čete poskušale protinapadti naciste.
  Prvi je v boj stopil bataljon bosonogih deklet v kratkih hlačah in jopičih.
  Lepa dekleta so začela mlatiti vojsko nacistov, ki so jo že pretepali v prejšnjih bitkah.
  Najprej so bojevniki napadli baterije. Na naciste so letele granate, vržene z bosimi nogami. Bili so zelo ostri. In ruski bojevniki so sami vzeli in vrgli svoje telovnike. Da ostanem golih prsi.
  Tako je skoraj popolnoma gola dekleta skoraj nemogoče udariti. Ko je ženska gola, njene krogle ne sprejmejo.
  Veronika je z boso nogo vrgla granato in čivkala:
  - Jaz bom prvak!
  In stresel svoje bele, kodraste lase.
  Julian tudi ni tako preprost. Lupanula na naciste. In potem, ko z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - V imenu svete, carske Rusije!
  In spet bo stresla svoje polne prsi s škrlatnimi bradavičkami. In pas dekleta je tanek.
  Nadalje, rdečelaska Anna hiti v boj. Tako iskrivo in reaktivno dekle. Kako vreči granato z boso nogo. Tako se bodo nacisti razkropili na vse strani. In kotali se, kot da bi bil podrt.
  In dekle strelja nanje in zacvili:
  - Za carja pravoslavnega Stalina in ruske bogove!
  Tudi Angelina je udarila. In odletela je škatla školjk, ki jo je naga vrgla gor, močan kot vlečni konj. In razbil je veliko nacistov.
  Dekleta so na splošno super, ko so gola in bosa. Toda v kratkih hlačah je tek v položaju še bolj kul.
  In jagodne bradavice, tako sijoče!
  Victoria bo s svojo škrlatno prsi izstrelila tudi granato in zadela naciste, kot bo. Tukaj je dekle. In kar je najpomembneje, poveljnik bataljona deklet na rušilcu. In tudi samo v spodnjicah.
  In trese gole prsi. Kar je tako lepo in seksi.
  Veronika je vzela in z boso nogo vrgla granato. Prekinila je množico nacistov in zacvilila:
  - Akrobatika za vkrcanje!
  Juliana je tudi zelo spretno vrgla granato z golo nogo in zacvilila, ko je kosila naciste:
  - Naš nasmeh in uničujoč udarec!
  Potem kako zableščati zobe.
  In tako ga je Anna vzela in zajebala. Ustrelil veliko fašistov. In kako ji je to uspelo.
  In kako izstreliti granato z boso nogo. In škripa:
  Nismo sužnji!
  Potem se bo smejal in pokazal jezik.
  Angelina ga je vzela in z norim besom čivkala in pljuvala proti sovražniku:
  - Jaz sem najbolj kul med kul.
  In z golimi nogami je izstrelila težko bombo. Vzela je in razstrelila naciste ter jih raztrgala.
  Tudi Veronika bo vzela in udarila na rjavo hordo. In zdrobi njihove kosti.
  Deklica ga je vzela in začivkala:
  - Vse bomo zdrobili!
  In spet iz bose noge leti smrtonosna in edinstvena granata.
  In zatrti naciste. In zakaj so prišli v ruske, sovjetske dežele? Tukaj vse pripada Rusiji ali ZSSR.
  Juliana je z boso nogo izstrelila granato in zapela:
  - Slava Veliki Rusiji! Državne dume ne potrebujemo! Potrebujemo ZSSR!
  Rdeča Anna je agresivno poudarila:
  - Jaz bom prvak.
  In granata, vržena z boso nogo dekleta, bo sploščila vse. Ostalo je samo krvavo meso.
  Toda Angelina ga je vzela in zacvilila. Ubil je kup borcev. In pometel kot angel smrti.
  In množica nacistov je umrla.
  Ruske čete so pritiskale na naciste z vseh strani. Zdrobili in zdrobili.
  Izbruhnili so roki v roki. Ruski vojaki so naciste zabodli z bajoneti. Puška Mosin, čeprav je zastarela, je čudovit klub. Ki se prebijejo skozi lobanjo. In zlomiti kosti.
  Toda dekleta z meči se borijo še posebej lepo. Odlično je. Še posebej, ko se gole prsi zibajo.
  In bradavice so tako rubinaste in sijoče. Zato jih želite pogledati in jih poljubiti.
  In poljubljati se brez prestanka.
  Dekleta se borijo z besom lačnih panterjev, ki vidijo jagnjeta. Mučijo jih in odirajo.
  Veronica, ki strelja na naciste, zacvili:
  -Smrt za smrt!
  Yuliana, ki z boso nogo vrže granato, doda:
  - Kri za kri!
  Anna, ki črčka na naciste, cvili:
  -Oko za oko!
  Pa še limono je vrgla z boso nogo. Bila je močnejša od vseh in z aplombom raztrgana na koščke.
  In tukaj prihaja Angelina. Izstrelil se bo cel sod s smrtonosnim eksplozivom in zmlel sovražnike.
  Potem, ko poje:
  - Jaz sem bosonogi slon in zelo kul!
  Punca je res močna. In njene noge so kot palice. Kako premakniti nacista v dimljah. Tistih pet metrov navzgor in je poletel. Hitel kot katapult, izstreljen iz kamna. Natančneje, verjetno iz katapultnega kamna!
  Victoria, poveljnik bataljona, je streljal na naciste. Pokosila je nekaj rjavih bojevnikov in zacvilila:
  Borili se bomo za Sveto Rusijo.
  In z golim, zagorelim kolenom, kot da bi se premaknilo na brado. In zlomi sovražnikovo čeljust.
  Victoria je navdušena...
  Juliana navdušeno pravi:
  - Tam bo car Jožef Stalin, največji ruski car!
  In cel bataljon napol golih, bosonogih deklet, kako lajati na ves pljuč, iztrebljati Kitajce.
  - Naj bo tako!
  In v tem času so naciste napadla tudi druga dekleta. Toda nacisti imajo tudi pogumne borce in bojevnike.
  Tankovska posadka Gerda je vstopila v boj s sovjetskimi vozili.
  Nemci so uporabljali najnovejši visokotlačni top z razmeroma kratko cevjo.
  Nova puška je imela kaliber 88 milimetrov in gobno hitrost 1700 metrov na sekundo. Z njegovo pomočjo je bilo mogoče preluknjati vsa sovjetska vozila z velike razdalje. Mogoče, razen supertežkega Isova. Lahko pa jih tudi preluknjamo, le malo bližje.
  Nemški bojevniki so svoj avto postavili z odličnim čelnim oklepom.
  Sovjetski T-34-85 in doslej redki T-54 sta se poskušala približati Nemcem in se razpršila ter dobesedno grozila z napadom.
  Gerda je streljala na sovjetski tank. Odtrgal mu stolp in začivkal:
  - Na kaj proti tigricam naleteti?
  Charlotte je tudi z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in zacvilila:
  - Bodimo svetovni prvaki!
  In razbil sovjetski tank.
  Zajebana v ruščini in Christina. Najnovejša puška je bila avtomatska in je izstrelila dvanajst strelov na minuto.
  Deklica z zlato rdečimi lasmi je zacvilila:
  - Za ruske bojevnike ni ovir!
  Zlatolaska Magda je tudi razbila sovjetski tank in pokazala zobe:
  Jaz sem najmočnejši med močnimi ...
  Dekleta so bila jezna. Vojna gre naprej in gre naprej. In kdaj bodo Rdeči poraženi? Kako dolgo bodo rezali? Samo močni fantje.
  In ruska dekleta imajo tisto, kar potrebujejo.
  Na primer, Nemci so pozimi mučili komsomolca. Najprej sleci dekle na mrazu.
  Gerda si je najprej strgala ovčji plašč. Nato je skupaj s Charlotte začela sezuvati škornje. Vendar so čevlji ponjavi in podrti. Krpe so bile odvite.
  Nato je Gerda z nožem raztrgala komsomolsko tuniko in srajco. Ostala je samo modrček. Razrezala si je hlače.
  Charlotte je potegnila za blond lase komsomolke. Potem sta bili Gerda in Charlotte, v bikiniju, vodili sta komsomolca bosa in v kopalkah. Tri golonoga dekleta so zbežala v hudi mraz. Komsomolka se je obnašala pogumno. In tekel sem dve uri. Čeprav ni tako kul kot tigrice. Noge ruske deklice so postale rdeče, nato pa modre od mraza.
  Nato so njeni Gerdo in Charlotte od zadaj zvezali in postavili na stojalo. Komsomolka je trepetala od bolečine. Začel sem se nagibati. Gerda jo je potegnila za ramena in zavrtela. Okhnuv od bolečine, komsomolka se je zravnala na stojalu, členki so ji škrtali.
  Bose noge ruske deklice so bile stisnjene v drogove in začeli so obešati tovor. Charlotte je najprej naložila dnevnik.
  Komsomolka je zastokala, potem pa je stisnila zobe in utihnila.
  Charlotte in Gerda sta hitro zlomili veje. Komsomolci so bili položeni pod bose noge in zažgani.
  Tako zanimivo je cvrtje golih pet. In zelo smešne in zabavne lepotice.
  Plameni so lizali rahlo hrapave podplate komsomolke, dišale so po ocvrtem kebabu. Bolečina pri ognju je seveda strašna. Komsomolka se je zdrznila, z nje je kapljal znoj, dekleta so tiho zastokala. Toda glasne joke je zadrževal strašni napor volje.
  Nato so začeli bičati deklico s smrekovimi vejami. Tako Gerda kot Charlotte sta udarili na vso moč. Celo koža na hrbtu dekleta je počila. Izlila se je mešana kri, z znojem. Nedrček ji je odletel, padel v ogenj in bosim nogam dodal toploto.
  Gerda se je sklonila in polizala mešanico znoja in krvi. To ji je prineslo zadovoljstvo.
  Charlotte je komsomolca stisnila na prsi. In potem je deklica prijela in udarila s pestjo v solarni pleksus. Nato je rdečelasa hudička dodala veje ognju pod bose noge komsomolca. Vonj po zažganem je bil še močnejši.
  Gerda je v jezi siknila:
  - Govoril boš!
  Charlotte se je močneje uščipnila v prsi in siknila:
  - Nehaj se igrati neumnega!
  Gerda je iz ognja vzela gorečo vejo in jo prinesla na gole prsi komsomolke.
  Tako se je trznila in njena svetlolasa glava se je zamahnila in padla na bok.
  Charlotte se je nasmehnila kot hudič.
  - Videti je, da je dekle pripravljeno!
  Gerda se je zahihitala in začela komsomolcu masirati obraz in vrat. Bila je zdrava in je hitro okrevala. Nato je svetlolasi terminator iz ognja vzel gorečo vejo in jo prinesel ujetnikovemu nežnemu obrazu. Deklica se je upirala in trznila.
  Gerda si je obliznila ustnice in siknila:
  - Boš rekel lepota?
  Komsomolec je cvilil:
  - Ubij me! Prosim, ne trpite!
  Gerda je resno odgovorila:
  - Ne! Zelo dolgo vas bodo mučili in ocvrli vse do konca.
  Charlotte je pripomnila:
  - Ali pa ga dajte moškim. Še vedno je devica in zelo jo bo bolelo, ko bo...
  Komsomolec je obupano zakričal:
  - Ni potrebno! Vseeno ti ne bom povedal!
  Gerda je predlagala:
  Naj ji opečemo prsi?
  Charlotte je zmajala z glavo.
  - Ne! Obstaja učinkovitejši način pridobivanja informacij.
  Gerda je prikimala.
  - Da... To je za pritisk na arterijo v vratu. Oblikovati prijavno cono, pa nam bo povedala vse, kar ve in česa ne ve!
  Charlotte se je zahihitala in pripomnila:
  Zakaj smo jo potem mučili?
  Gerda je iskreno odgovorila:
  - Čisto za zabavo. In zdaj.
  Plavolasa terminatorka je roko položila na vrat komsomolca. Zavila je z očmi in postala kot mrtva riba. Gerda je odločno rekla:
  - Kje je baterija?
  Nemci so napredovali zelo počasi. Blato in brozga sta jih upočasnila. Boji so pokazali učinkovitost novega visokotlačnega topa, ki je z zelo velike razdalje zadel T-34-85 - glavni sovjetski tank, pa tudi IS-3 in IS-4, prve T-54.
  Gerda, ki je streljala z velike razdalje, je opazila:
  - Novo orožje je veliko bolj udobno.
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - Ne dovolite, da se sovražnik približa!
  Kristina je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palčke, izbila sovjetski tank in godrnjala:
  Ampak tudi mi smo tako pametni. Preprosto fenomenalno! Tako se nič ne bo ustavilo in zlomilo bojevnikov!
  Magda je racionalno pripomnila:
  - In pritegnite pozornost nase! Namreč, njegova kolosalna agresivnost!
  In deklica je s prsti bosih nog pritisnila tudi na gumbe igralne palice in zadela tank Rdeče armade.
  Gerda je med streljanjem vprašala dekleta:
  - Sprašujem se, od kod Rusov toliko trme. Stojijo, kot da so iz titana. In nočejo popustiti.
  Charlotte je v smehu dodala:
  - In ne bodo popustili! Konec koncev so to res najmočnejši ljudje! In ljudje so neprilagodljivi!
  Magda se je zahihitala in razkrila zobe in se iskrivih oči, kot safirji, izrekla:
  - Slava naši veliki domovini!
  Christina je jezno siknila:
  - Ne bi škodilo, če bi vzel London!
  Gerda se je zahihitala in predlagala:
  - Kaj, kakšne ideje imaš? Skleniti mir z Rusijo?
  Charlotte je streljala na stalinistične, prebila kupolo sovjetskega stroja in zacvilila:
  - Ne! Mir ne pride v poštev!
  Kristina je tudi mlatila tanke Rdeče armade in predlagala:
  - Lahko gre za vprašanje premirja?
  Magda se je strinjala:
  - Da, začasen odlog. Da se obrnem proti zahodu.
  Gerda je poslala projektil in zapisala:
  - Pravzaprav je možno. Začasno sklenite mir z Rusi in sami se bodo preselili v Britanijo. In potem Londona že dolgo nismo vzeli!
  Charlotte se je zahihitala in predlagala:
  - Vzemimo Moskvo in nihče na svetu nas ne bo ustavil!
  Christina je z nasmehom leopardovih zob utihnila:
  - Ne, nihče se ne bo ustavil in nikoli!
  Magda je zacvilila od divjega besa:
  - Ne, zlatih gora ne bo! In tam bodo diamantni kamni!
  Gerda je pokazala zobe in škripala ter s kladivom razbila sovjetski avto kot kristal:
  - V potrošniški družbi - polno zlorab!
  In spet je bliskala deklica zoba, ki se svetleje od biserov. Gerda je rada mučila in mučila.
  Tukaj je na primer vzela pionirja in ga živega raztopila v aqua regia. To so njene težnje. In mučenje jo je vznemirilo. Komsomolskaya Pravda, na primer, potem ko so izčrpali vse koristne informacije, so začeli goreti z ognjem. Dobesedno ocvrta živa skrinja. Potem so jih odrezali, popoprali in pojedli.
  Da, Charlotte in Gerda sta se ukvarjali s kanibalizmom. In pojedli so komsomolca živega. In to je tako nesramno in ni estetsko prijetno. In kar je najpomembneje, boli.
  Predstavljajte si dekle, ki še ni bilo ubito, ocvrto in odrezano od svojega koščka za kosom. Nato namočimo v omako in pojedo.
  Gerda in Charlotte sta celo jedli človeško meso. Imeli so drisko in dekleta so vozila. Moral sem se razbremeniti v grmovju.
  In ta kanibalizem je kaznivo.
  Jedli so bojevnike in fante. Vsi štirje pionirji so Saško grobo slekli, nato pa jih položili na veliko ponev. In v rastlinskem olju je bil fant ocvrt kar tako. In na splošno je super.
  Magda je jedla dečkovo nogo in pripomnila:
  - In kaj? To je kul in lepo!
  Christina je zapisala:
  - Vse je lepo za nas!
  Pionirsko sočno meso narežemo na tanke rezine in ga potopimo v omako. Dekleta so jedla in pela.
  Gerda je zavpila:
  Brez usmiljenja, brez milosti za sovražnika! Piham komuniste kot pšenico!
  In z bosimi nogami stopa v sneg.
  Dekleta sta fanta skoraj popolnoma pojedla. Užival je v jetrih. Vse meso so razrezali. Jedli smo in pili vino. Jedli so in nato zaspali.
  V sanjah so bojevniki sanjali, da se sami hudiči pečejo v kotlih. In hkrati se koža odreže s pomočjo nožev. In potem se zvijejo in zlomijo.
  Potem se začne najbolj brutalno mučenje. Dekleta so se obesila za lase in se začela zibati na stojalu. In potem so ga prižgali z ognjem. In delovali so z virtuozno prefinjenostjo.
  Gerda se je tega spomnila med snemanjem in nato vprašala:
  - Kako ti je všeč pekel?
  Charlotte je odgovorila z nasmehom:
  - Zanimivo mesto predvsem v smislu podjetja!
  Christina se je nasmehnila in odgovorila:
  - Tam lahko zviješ hudičeve repove!
  Magda je z nasmehom z zobmi zacvilila:
  - In doseči najvišje rezultate! Na splošno, kaj pa tekmovanja v ognjenem poloju?
  Gerda je vstopila v sovjetski tank in odločno izjavila:
  - Samo sovražniki tretjega rajha bodo v peklu! In pravi Arijci se bodo še naprej borili v drugih vesoljih!
  Charlotte je samozavestno potrdila in udarila boso nogo ob oklep:
  - Naj bo tako!
  In bliskala je z bisernimi zobmi.
  Christina je predlagala:
  Naredimo rogove!
  Magda se je zahihitala in zalajala:
  - Postanimo hudiči najvišjega ranga!
  In pokazala je svoj jezik.
  Dekleta so res tako vesele in imajo zelo močne mišice.
  Gerda je pripomnila:
  - Oh, Mowgli bi bil mi!
  Charlotte je popravila svojega prijatelja:
  Bolj kot Tarzan!
  Christina se je zahihitala in zacvilila:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Vladar vseh držav!
  Magda je zacvilila od veselja:
  - Imamo pruski duh! Dišimo po Prusiji!
  Gerda se je zahihitala, razdelila sovjetski tank in godrnjala:
  - Ne! Mi smo otroci samega Satana!
  Charlotte je siknila z razgaljenimi zobmi:
  - In zvesti bomo domovini!
  Christina je to zlahka potrdila:
  - Ja bomo! Skupaj z domovino in stranko!
  Magda je od veselja zamrmrala:
  - Voditelji prihajajo in gredo, a stranka ostaja!
  . POGLAVJE #8
  Vojna se je seveda zavlekla ... Nemci so utrpeli izgube in v bojih vse bolj uporabljali tujce. A kljub temu je bila njihova moč večja. Prišli so tudi Turki. Poskušali so zavzeti Erevan z nevihto.
  Toda junaški sovjetski vojaki so še vedno lahko odbili ta napad, superiorne sile.
  Bataljon deklet in tukaj se je izkazal za vse pohvale. Bojevnice so bile lepe in agresivne. In z bosimi nogami so metali granate s smrtonosno silo. Pa tudi paketi z eksplozivi.
  In v morju so potekale hude bitke med nemškimi in sovjetskimi ladjami. Črnomorska flota je bila še vedno živa in se je trmasto borila z ogromno hordo nacističnih čet in celo zmagala.
  Viktorija, kapitan rušilca, in enako napol golo, zagorelo do črno, svetlolaso dekle kot ostale.
  Seveda je zelo lepo, ko so dekleta skoraj gola, vitka, mišičasta. In če so noge gole, je to vse čar in skušnjava.
  Victoria jezno reče:
  - Jaz sem bojevnik, ki se je rodil iz Svaroga! Sem vnukinja Boga Roda. In lahko delam čudeže!
  Angelina je logično pripomnila, povečevalno steklo za naciste:
  "Tudi jaz nisem navadne krvi. Poglejte, kako močna je. Moj prednik je bil Ilya Muromets.
  In deklica je z bosimi nogami lansirala celo škatlo.
  Veronika se je obupno borila, se borila z vso močjo in sprožila takšno bojno moč.
  Deklica je zelo lepa, blond, ukrivljena, z dolgimi, mišičastimi nogami. Rada je bila božana.
  Veronica pravi:
  - Zakaj se je Nemčija povzpela v Rusijo!
  Yuliana, to lepo dekle, je cvilila in mlatila naciste:
  - Da najdeš svojo pogubo!
  Najstnica je v zadnjih mesecih zrasla in postala bolj mišičasta in zaobljena. Juliana je zacvetela in postala tako lepa. In njeni lasje so beli z rahlo pozlato. Vedno bolj si želi moškega. Samo nedolžnost je strašljivo izgubiti.
  Naj pa jih božajo, božajo, poljubljajo, ližejo. Najbolje se je ukvarjati s kočami. Prav tako jih je strah in sramežljivo, zato je manjše tveganje, da si želijo nekaj resnejšega.
  Juliana je zelo dobra bojevnica in strelja. Sanja tudi o tem, da bi postal feldmaršal. Poleg tega želi postati podobna Mohamedu in ustvariti svojo religijo.
  Ambiciozno dekle.
  Zdaj, če bi sam car Jožef Vissarionovič Stalin, tako kot Vladimir Solnyshko, vzel in uvedel Rodnoverie v Rusiji in se vrnil k ruskim bogovom.
  Zakaj potrebujemo Marijo?
  Slava Materi božji - Ladi.
  Vsekakor je boljše od Svetega pisma.
  Naša Lada je zelo lepa, z lasmi zlate barve, in je prava Mati božja in Mati bogov ter edinorojena hči Vsemogočne družine!
  Stvarnik vesolja.
  Klan je bil vedno in On, kot Allah - Vsemogočni, Večni, Vsevedni, Vseprisotni, in celotno vesolje je njegov tempelj.
  Kako je slabši od judovskega Jahveja ali šibkejši od njega?
  Rod je ustvaril nešteto vesolj!
  Živel je toliko, da si ne morete predstavljati!
  Rod je bil pred vsemi časi. Ni bilo časa, ampak Rod je bil!
  In vedno bo!
  Vsi bogovi Demirugi so otroci Družine!
  In mi smo njegovi vnuki!
  Toda Rod ne prepoveduje čaščenja svojih otrok in bogov. Rod je Bog bogov.
  In Svarog je Bog bogov!
  In ljudje so vnuki bogov! Slava ruskim bogovom!
  Juliana mlati naciste. Zdi se, da ruski bogovi pomagajo tudi ruskim ljudem.
  Kmalu bodo pokončali Hitlerja in konec vojne. Ali pa boste morda morali pristati v Nemčiji. Toliko bolje bomo osvojili Berlin. Toliko slabše za Nemčijo. Vendar pa postati del Rusije ni tako strašljivo.
  Juliana vpraša Anno:
  - Ali menite, da bi morali prevzeti Nemčijo?
  Rdečelaska lepotica odgovori:
  - Seveda!
  Juliana vpraša z lažnim presenečenjem:
  - Kaj za?
  Anna odločno pravi:
  - Tako, da kasneje ni bilo grožnje! Da se mi ni bilo treba znova boriti z Nemci, ki so se hoteli maščevati!
  Juliana je vzkliknila:
  - In prav je!
  Ruska flota zasleduje Nemce in potaplja njihove ladje.
  Juliana vodi tudi mentalni dialog.
  Zakaj je potrebna molitev? Ker človeku vedno ni dovolj, kar ima. Ko rastejo dohodki, rastejo tudi potrebe. In to je dobro. To je tisto, kar poganja napredek. Ljudje si želijo vedno več. In pri tem pomagajo ruski bogovi, ki spodbujajo znanost.
  Modrost ruskih bogov je velika.
  In krščanstvo? Kaj uči?
  Da bo Zemlja in vse, kar je na njej - gorelo! Ali je res mogoče spodbuditi razvoj človeštva?
  Seveda - ruska vera ne uči, za razliko od krščanstva in islama, o koncu sveta. Rodnoverie uči, da se bodo ljudje v prihodnosti razvijali in postali kot bogovi-demijurgi.
  Da bodo znanost, napredek in razum iz nas naredili bogove! In da bodo ljudje postali močnejši in modrejši.
  Kaj uči krščanstvo?
  Kaj smo glina? Da nismo nihče! Da je Bog vse in človek nič!
  Toda Rodnoverie dvigne človeka.
  Toda najslabša stvar v Svetem pismu je povzdigovanje Judov nad ostalimi narodi. Po tem se sprašuješ, kako kdo verjame v kaj takega. In zakaj se je krščanstvo izkazalo za tako vztrajno?
  Toda Rimljani bi si lahko izmislili svojo vero. Pametni so. In naredite svoj monoteizem.
  Zakaj potrebujemo vero nekoga drugega. Obstaja tudi raj - Iriy. In pot med zvezdami, po Rimski cesti, in nauk o evoluciji duha. Ko lahko sam zrasteš k Bogu.
  Pa ne bodi le ovca, ki se vije nad raj, in njeno jagnje jo žene z železno palico.
  Torej obstaja izbira.
  Ali svoje, ali judovsko - nekoga drugega!
  No, zakaj Rusi potrebujejo vero nekoga drugega. Oh, zakaj Peter Veliki ni obudil Rodnoverie.
  Molili so k svojim bogovom in svoji Materi božji Ladi.
  In ruski bogovi bi postali močnejši od vseh in bi nas pripeljali do zmage.
  In Arabci? Ustvarili so svojo religijo. In niso vzeli nekoga drugega.
  Eh, no, zakaj v Rusiji ni bilo ruskega Magomeda.
  In zakaj niti en sam kralj pri tem ni podprl prerokov?
  Nova religija - Rodnoverie v obliki monoteizma!
  In slava Veliki Rusiji!
  Medtem sovjetske čete lovijo Hitlerja, da bi pokončale njegovo eskadrilo.
  Dekleta so se obrnila k sebi in se zavrtela.
  Victoria je z boso nogo udarila po oklepu in pripomnila:
  - Tukaj je najtežje najti Hitlerja in ga ne premagati!
  Juliana se je nasmehnila.
  - In kam bo šel! Zdrobljen bo!
  In deklica je spet pomislila.
  Obstaja veliko napačno prepričanje, da je Sveto pismo Božje razodetje. In na čem temelji? Dejansko so v Stari zavezi Judje v Božjem imenu storili grozne stvari. Ženske in otroke so ubijali, mesta so požgali in celo živali so bile kaznovane.
  Je lahko višji um takšen? Najverjetneje ne. In malo verjetno je, da bi Bog odobril, da Elizej ubije otroke. V vsakem primeru Bog Rod. Pravzaprav, od kod ste dobili idejo, da je v Svetem pismu razodetje Najvišjega Stvarnika vesolj?
  Na podlagi česa?
  Tudi sama Biblija ne pravi, da obstajajo drugi planeti, na katerih živijo ljudje in jih je ustvaril Jehova. Sploh ni dvoma, da je vesolje polno zvezd s planeti. In celo piše, da je Bog postavil zemljo na trdne temelje, ne bo se zamajala večno.
  Všeč ali ne, vendar ne znanstvena biblijska knjiga. Je torej vredno slediti? In kolikokrat vsebuje izraz - konci zemlje, štirje konci zemlje, nebesni svod itd?
  Na splošno je podoba Kristusa najbolj sporna. Ali bi vsemogočni Bog in Stvarnik vesolja trpel na križu? To je nekako nenaravno in diši po mazohizmu. Zavoljo česa iti na Križ k Belemu Bogu. Še ena stvar za boj z mečem. Morda celo proti Černobogu. Nekakšen dualizem dveh bistev vesolja.
  Zdaj, če izhajamo iz slovanskih legend o Belem Bogu, potem je to veliko bolj logično. Ne mazohizem in zahteve sočutja in vere, ampak največje junaštvo svetlega dela Boga Roda. V svojem boju proti zlu in Černobogu.
  Končno je Belobog premagal smrt in ljudem, pa tudi vsem bitjem v vesolju, dal veselo življenje.
  Še več, za razliko od krščanstva, ki daje srečo le majhnemu odstotku tistih, ki jih je predizvolil Vsemogočni Bog, v Rodnoveryju varčujejo vsi razumni ljudje. Natančneje, dobijo nesmrtnost.
  Slabi ljudje so kaznovani. Utelešen v sužnje, hrome, poražence. V skrajnih primerih jih čaka pekel. Ampak ne za vedno. Ko je odslužila predpisano kazen v peklu, se duša ponovno inkarnira. In tudi zadnji baraba ohrani možnost, da zraste do Boga-demiurga. Ali pa se v Iriji najdite večno blaženost.
  Herojski bojevniki imajo svoje nagrade. Ali pa se boste utelesili v kralja, poveljnika, milijarderja ali izredno srečneže ali v kakšen fenomen. Če pa ste že utrujeni od podvigov in nenehnega boja, vas čaka počitek v Iriji. In tako vse najrazličnejše užitke. Ste kot večno mlad milijarder v letovišču.
  In čudovite Valkirije, celi haremi in palače čakajo na vas. In zabava, in počitnice, in potovanja, in igre, in pogostitve, in sladko vino, od katerega glava ne boli, in lahki podvigi. Mogoče imaš moč tudi v Iriji in sužnji ter najlepših ženskah. In ženske-junakinje v Iriji, najlepši in ljubeči mladeniči. In vse bo lepo in čudovito.
  Užitki, samo užitki in zabava - ultra moderna in starodavna.
  In ko se naveličaš biti blaženega, se lahko spet inkarniraš na Rimski cesti.
  In nadaljujte s svojim gibanjem s samoizboljšanjem. Da bi nekega dne postal Bog Stvarnik in Sin Najvišje družine.
  Ne eden, ki bi živel z osebo, ampak veliko. In vedno obstaja možnost, da vsaka duša doseže vrh.
  Če se obnašate slabo, bo še več trpljenja in muk. In v peklu se bodo ocvrli, kar se ne bo zdelo dovolj. Toda večnega mučenja ne bo. Grešnik bo svojo krivdo odkupil s kaznimi v peklu in dobil bo novo priložnost za popravek in povzdigovanje.
  To se razlikuje od krščanstva in islama, kjer če greš v pekel, potem za vedno in brez možnosti. Poleg tega tako krščanstvo kot islam obljubljata neskončne milijarde milijard let muk, ne zaradi slabih dejanj, storjenih v kratkem človeškem življenju, ampak preprosto zaradi nevere.
  In to je že jasna točka preloma.
  Ni povsem jasno, da je Rodnoverie sodobnemu človeku bližje in dražje ter bolj racionalno.
  Razmislek je prekinil pojav japonskih ladij na obzorju. Kaj je dohitelo nacistično eskadrilo.
  Nacisti se še vedno lahko skrijejo, a bežati pred bitko je škoda. In tako je fašistični admiral sprejel neenakopraven boj.
  Dekleta tečejo po palubi, bosa in bleščeča. Ustrelijo se in zrušijo naciste. Tako pogumni barabe. Imajo močan ogenj. In oči se svetijo s safirji in smaragdi.
  In gole pete, zaobljeno utripanje. In svetleči nasmehi žarijo.
  In desetpalčna pištola je ustrelila. Kako blef. Da se je razpadel celo Hitlerjev uničevalec.
  Juliana je zacvilila:
  - To počnejo ruski bogovi!
  Victoria, katere gole, zagorele noge so bliskale mimo, je popravila:
  - Namesto tega naredimo sami!
  Veronica je predlagala:
  Potem zapejmo!
  Rdečelaska Anna je pobrala:
  - Seveda bo pesem bolj zabavna.
  In pel je cel bataljon deklet, cela balada.
  Car Stalin-Lev, ti si ruska dežela,
  Za slavo naše domovine ...
  V Rusiji smo vsi prijazna družina,
  Ne bo obžaloval, spoznaj naše življenje!
  
  Za nas obstaja cesar preprosto Bog,
  Kdo modro vlada vesolju ...
  In želim, da mi Vsemogočni pomaga
  In se spremenil v kup mahu Cain!
  
  Verjamem, da bo na Zemlji sreča,
  In veselje bo zasijalo na planetu ...
  Povsod vladata mir in veselje,
  Rusija je postala pravi raj!
  
  Carski komunizem bo zgrajen,
  Vrzi v pekel mogočno rjovenje morilca ...
  In letimo naravnost navzgor in ne navzdol
  Izginite nasprotniki-krvosesi!
  
  Ni treba razmišljati, kralj sploh ni slab,
  Daj mu malo več sreče...
  Naj bo ruski Bog s Stalinom-Levom,
  Potem bo lahko pogumno vgradil spremembe!
  
  Rusija je rojstni kraj slonov,
  Država preprosto ne more biti bolj čudovita ...
  Fantje, ne potrebujemo dodatnih besed
  Bojevnik skliče toksin v boj!
  
  Kako ne poskušati premagati sovražnika Rusije,
  Vem, da boš presegla mejo...
  Nepremagljivi ruski medved,
  In sonce ne zaide nad Rusijo!
  
  Za domovino ni višje, poznajte gore,
  Da se vrh blešči v kraljestvu komunizma ...
  Verjamem, da bo Gospod premagal sovražnike,
  In nasmeh revanšizma ne bo minil!
  
  Naj Rusija sije nad planetom,
  Država, ki je ljudem dala srečo ...
  Izpiti, predaja, samo za pet,
  Konec koncev je moč domovine neizmerna!
  
  Naj bo, ljubezen je za vedno slavljena,
  V dvajsetem ali enaindvajsetem stoletju ...
  Naj kri teče silovito,
  Junak ne bo preprosto vraževeren!
  
  Pogumno ste prelivali kri sovražnikov domovine,
  Naj teče ...
  In preprosto zlomite nasprotnika,
  Sveti obrazi blagoslovite za boj!
  
  Naj bo zvezda v naši domovini,
  Kaj nakazuje pot in vesolje ...
  Velike sanje se bodo uresničile
  Vsi drugi ljudje imajo samo nadzor!
  
  Da, zdrobili bomo sovražnike domovine,
  In spopasti se z neskončno hordo ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Ne bodite zmagoviti s Satanom!
  
  Čeprav veste, so ruski bogovi močni,
  Oživili bomo veličino Rusije ...
  Čeprav so Slovani razdeljeni,
  Ampak še vedno bom isti mesija!
  
  Naš slavni car Veliki Stalin-raj,
  Dobro si premagal Japonsko...
  Tako si bojevnik pogumno drzni,
  In bodi odličen, ne bedak!
  Vendar ne more vsak zmagati. Ponekod prevzamejo nacisti. Albina in Alvina sta sestrelili vsak po pet tisoč letal in prejeli še eno nagrado: Veliko zvezdo viteškega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Alvina podre sovjetski avto in zacvili:
  - Veselje do Hitlerja je moja moč!
  In z golimi prsti napiše še eno pirueto.
  Albina spretno odreže še eno sovjetsko letalo in zacvili:
  - V imenu arijskih idej!
  In uporablja tudi bose noge.
  Dekleta iz super razreda.
  In kako so mučili pionirje ... In z razgretimi kleščami so jim lomili kosti. Najprej so fantom zlomili prste na bosih nogah. In potem so rebra zmečkali s kleščami. In nato so srca pionirjev izrezali iz skrinje in jih pojedli brez slovesnosti.
  Tukaj so dekleta. Samo barbari in okrutni rovci.
  Toda sovjetska dekleta se maščujejo nacistom in jih posekajo z meči.
  Dekleta in njihov bataljon so vstopili v boj z nacisti na kopnem. Dekleta so naciste srečala z dobro usmerjenimi streli, sabljami in meti granat z bosimi nogami.
  Veronica je z boso nogo vrgla limono in zacvilila:
  - Za kralja in domovino!
  In streljal na naciste.
  Juliana je tudi z golimi prsti vrgla granato in zacvilila:
  - Za prvoklicano Rusijo!
  In tudi pribil naciste.
  Tukaj je rdečelasa Anna mlatila in zacvilila:
  - Slava materi kraljici Zoji Kosmodemjanski!
  In tudi prebodel sovražnika.
  Razstrelila je tudi Angelina, ki je z bosimi nogami izstrelila cel sod razstreliva in naciste razpršila daleč stran:
  - Slava velikega ruskega cesarstva!
  In Victoria se je zajebala. Pometla je z nacisti in z golimi petami podlegla uničujoči limoni.
  Na vso moč je vzkliknila:
  - Za nove meje!
  Veronica je pribila naciste in zacvilila:
  - Za večno Rusijo!
  In udarila je tudi po naciste in lajala:
  - Za jablane na Marsu!
  Juliana ga je vzela, udarila Nemce. Z boso nogo je v sovražnika vrgla granato in zacvilila:
  - Za en sam in nedeljiv carski imperij!
  In dekle je zažvižgalo. Očitno je bilo, da je najstnica postala veliko večja, njena prsi so bila visoka, pas ozek, boki so bili mesnati. Imela je že postavo odrasle, mišičaste in zdrave ter močne ženske. In obraz je tako mlad. Dekle je s težavo zatrlo željo po ljubezni. Naj le božajo. In bolje je z drugo punco, vsaj ne bo ji odvzela nedolžnosti.
  Juliana zelo spretno meče granate na naciste z bosimi nogami. In deluje zelo uspešno.
  Anna je zelo rdeča in tudi zelo lepa. In na splošno so takšna dekleta v bataljonu čudovita, samo največje uživanje.
  Anna z boso nogo vrže granato in žvrgoli:
  - Naj bo slavna Velika Rusija!
  In tudi kako se vrti.
  No, dekleta, no, lepotice!
  Rides in Angelina. Tako veliko dekle - dva metra visoka in sto trideset kilogramov teže. Hkrati pa ne debel, z zavitimi mišicami in križem vlečnega konja. Moške ima zelo rad. Sanje o otroku. Ampak do zdaj ni delovalo. Mnogi se ga preprosto bojijo. In zelo agresivno dekle.
  Ne sprašujejo njeni moški, ampak ona sama predrzno prosi. Brez sramu in zadrege.
  In ji je všeč. Bodite aktivna stranka.
  Hkrati je Angelina čudovita bojevnica. In dosegla je veliko velikih stvari. Victoria poveljuje njihov bataljon.
  Tudi z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - Nad deželo bo luč!
  Veronika z boso nogo vrže limono in zašepeta:
  - Slava velikega ruskega cesarstva!
  Juliana tudi meče gole prste in zarjovi:
  - Za slavo domovine svetnika!
  Anna zavpije:
  - Z nezemeljsko žalostjo!
  In darilo, vrženo z boso nogo, tudi leti.
  Nadalje, Angelina zavpije. Z bosimi nogami vrže tudi cel kup granat.
  In junaško dekle zavpije:
  - V imenu belega boga!
  Victoria je tudi poslala granato z golimi prsti in zavpila:
  - V imenu Kristusa!
  In izstrelil nekaj strelov.
  In Angelina je začela črčkati iz mitraljeza. Bila je zelo dobra v tem.
  Skratka, punca je zver.
  Veronica je zacvilila od aplomba:
  - Pravzaprav sem Superman!
  In z boso nogo vrgla granato.
  Odstrelila je tudi Juliana. Ubil naciste.
  Objavljeno na Twitterju:
  - Slava Rusiji!
  In z boso nogo je izstrelila granato.
  Anna je tudi zacvilila:
  - Za sveto Rusijo!
  Angelina je nacistom izstrelila celo škatlo. In vzela ga je in zarjovela od pobesnele jeze:
  - Za Svaroga!
  Victoria ga je vzela in zacvilila:
  - Za nov sistem!
  In z boso nogo je vrgla granato!
  Veronica je blejala:
  - Za jeklene mišice!
  In tudi z golimi prsti je izstrelila granato.
  Tudi Juliana ga je vzela in zacvilila:
  - Za ljubezen in magijo!
  In bose noge v gibanju.
  Anna, rdečelasi hudič, je vzela in sprožila škatlo granat ter zacvilila:
  - Izven meja na Marsu!
  Angelina bo tudi sprožila sod dinamita in mrmrala:
  - Za svetovni red Rusije.
  In Victoria, kako laja:
  - Za novo pot do sreče!
  Po tem se dekleti skupaj smejita.
  Nataša še naprej piše ...
  Čete Sovjetske Rusije so se premikale v smeri mesta Krasnodarr. V ospredju sta bila Oleg Rybachenko in Margarita. Fant in deklica sta že uspela postati slavna in se dokazati v bitkah. Borili so se od prvih dni obleganja Voroneža.
  Ti otroci so res heroji. Prav oni so igrali vlogo pojavov, ki so obdržali Voronež med jesenskimi, zimskimi in spomladanskimi napadi.
  Nato sta fant in dekle, prav tako bosa in na mrazu napol gola, legla ob mitraljeze.
  Ko si bos na mrazu, ti ruski bogovi dajejo fenomenalno moč in sposoben si velikih čudežev.
  Fant in deklica sta začela streljati z mitraljezi na napredujoče Japonce. In to so naredili izjemno dobro. Kar ni strel, potem zadetek. Tak čudež so na mrazu naredili napol goli, bosi otroci. In prav po zaslugi mraza in dejstva, da so bile bose noge v stiku s snegom, so jim ruski bogovi Demiurg priskočili na pomoč.
  Oleg Rybachenko je streljal in kosil naciste, čivkal:
  - Zvesta Lada, pomagaj nam!
  Zazvonila je tudi Margarita, to pogumno zlatolaso dekle, ki je iztrebljala naciste:
  - Zlobni sovražniki bodo poraženi!
  Fant Oleg je z boso nogo vrgel granato in razpršil naciste, siknil:
  - Slava domovini - naša mati!
  Margarita je tudi z boso nogo izstrelila granato in zacvilila:
  - Sovražniki bodo viseli okoli vedra!
  Fant in dekle sta se borila z ogromno ogorčenjem. Imeli so toliko volje, moči in značaja, da se je človek lahko samo čudil.
  Oleg Rybachenko, streljanje, pel:
  - Slava Svarogu!
  Margarita, streljanje, izdano:
  - In Vsemogočna družina!
  Mladi bojevniki so bili odlični in čudoviti!
  Oleg, ki je brez napake pošiljal naboje iz mitraljeza, je izdal:
  - Domovina je za nami, Beli Bog je z mano!
  Marguerite je navdušeno čivkala:
  - Da bi sovražnik domovine umrl v hudi agoniji!
  In deklica je pokazala svoj dolg jezik.
  Oleg, ki je zatrl naciste, je zacvilil:
  - Naj bo slava na Zemlji!
  Margarita se je strinjala s tem:
  - Naj bo slava!
  In pokosil naciste.
  Otroci so Nemce pokosili na stotine in tisoče. Plezali so in na vse pristope dobesedno metali trupla.
  Oleg se je zahihital in pripomnil, iztrebljajoč naciste:
  - In Črni bog pomaga v boju!
  Margarita se je navdušeno strinjala:
  - Za nas in Černoboga!
  In z boso nogo, kako izstreliti granato.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Na tisoče ...
  Margarita, ki je zdrobila Fritza, je dodala:
  Polk za polkom...
  Ko je uničil fanta terminatorja, je zacvilil:
  - Japonce bomo premagali iz mitraljeza!
  Dekle iz Terminatorja je navdušeno dodalo:
  - Naši junaki so lepi!
  In spet granata leti z bose noge.
  Oleg Rybachenko je zacvilil:
  - Dekle ima prav, lepotica šefa!
  In fant tudi z boso nogo vrže granato.
  Za otroka je treba reči, da je lep in zelo mišičast. In kako se bori.
  Margarita vzklikne in iztrebi naciste:
  - Za sveto Rusijo!
  In granata, vržena z boso nogo, leti.
  Oleg dodaja:
  - Za ruske bogove!
  In tudi granata, ki jo je izstrelila dečkova gola noga, leti. In razprši nasprotnike.
  Margarita, ki uničuje naciste, šepeta:
  - Za slavo domovine bogov!
  In iztegne jezik!
  In zopet granata, ki jo je vrgla bosa noga deklice, razbija naciste. In mitraljezi streljajo.
  Oleg, sekanje sovražnikov, žvrgolenje:
  - Heroji domovine zbirajo alarm.
  In spet pride na vrsto.
  In granata, ki jo je vrgel fant, leti.
  Margarita tudi zdrobi sovražnika in sikne:
  -Za sveto Rusijo!
  In zdaj granata leti iz meta bose noge dekleta. Razprši sovražnika v vse smeri.
  Oleg, streljanje in skoraj vsaka krogla leti do cilja, poje:
  - Moja domovina ...
  In spet z boso nogo granata proti nacistom.
  Margarita, ki je uničevala naciste, je zacvilila:
  - Ponosna in sladka!
  In iz bose noge dekleta hiti granata.
  Oleg Rybachenko, ki strelja na sovražnika, dodaja:
  - Moja domovina ...
  Deklica, ki je besno streljala, doda:
  - Ti si krona uma!
  In spet iz bose noge dekleta prileti smrtonosna granata.
  Mount Big Saddle je dobesedno posejana s trupli nacistov. Nacisti so jo zalili s krvjo.
  Fant in deklica sta se tedaj razsvetlila z neobledeno slavo, a Velika sedla gora ni bila podana.
  In zdaj se borijo kot velikani še vedno na zemlji sovjetske Rusije ...
  Valovi se pojavijo kot cunami. Kar pade na položaje ruskih čet. Toda pogumno odražajo sovražnikov napad. In pokažejo svoje junaštvo.
  Oleg strelja in žvrgoli:
  Vedno bomo zvesti!
  In z bose noge mu spet prileti granata. In razbija naciste.
  Margarita tudi strelja. In to naredi zelo, zelo primerno, rekoč:
  - Rusija se ne bo upognila!
  In tudi granata, izstreljena z boso nogo, zadene naciste.
  Otroci Terminator krmilijo in pedala.
  . POGLAVJE #9
  Boji na vseh frontah vrejo kot bučanje vulkana.
  In obsedeni Fuhrer je očitno nezadovoljen s potekom vojne.
  Hitler je ogorčeno godrnjal:
  - Toliko let mi obljubljaš zmago! In še vedno je ni več! Postaja res grozljivo!
  Mainstein je samozavestno odgovoril:
  - Toda moj Fuhrer... Rusi so kopali zelo globoko.
  Fuhrer je zavpil:
  Torej jih izkoplji! Končati moramo trpljenje nemškega ljudstva in končati vojno!
  Mainstein je zgovorno rekel:
  - Rusi niso proti svetu ... O čem je treba razmišljati!
  Hitler je odločno rekel:
  - V nobenem primeru ne bo miru! Samo zmaga! Boljševiško okužbo moramo enkrat za vselej končati!
  Mainstein se je strinjal s tem:
  - Da, mojega Fuhrerja je treba dokončati! Trudimo se po svojih najboljših močeh ohraniti kri Arijcev. In ponavadi napredujemo v vročini, tako da gredo Arabci in Črnci naprej. To je naš kredo!
  Fuhrer je strogo naročil:
  - Napredujte ob reki Don ... In hkrati bi bilo lepo vzeti Tikhvin in zadaviti Leningrad v dvojnem obroču blokade!
  Mainstein je prikimal v znak strinjanja.
  - To bi bilo lepo, moj Fuhrer! Sploh ni slabo!
  Hitler je, pokavši zobe, siknil:
  - Premagali bomo diagonalno!
  Medtem se je oglasil rog. Ob praznični zabavi: gladiatorski boji.
  Fuhrer je grgljal:
  - Rojeni smo, da bi uresničili pravljico! In še vedno je treba biti varčen!
  Dejansko so v areno vstopile tri črnopolte deklice, v napenjalnikih, golih prsi in bosonoge. Oborožen s trizobi in bodali.
  Proti njiju so pripeljali tri lepotce z belo, a temno kožo. V tem primeru Judov.
  Tudi skoraj gola, le v tankih spodnjicah. Oborožen z meči in majhnimi ščiti.
  Hitler je bil zelo rad, ko se dekleta borijo. Ampak ne mara, ko bela dekleta umirajo. Zato so bili v ring pripeljani črnci, Judje, Cigani - tisti, ki jim ni žal, da jih izpustijo. Včasih so se borili tudi ruski ujetniki.
  Na splošno je Fuhrer nekoliko spremenil svoj odnos do Slovanov. Svetlolase in lepe Slovanke so se začele poročiti z Nemci. Poleg tega kot druga, tretja in četrta žena.
  Poligamija je bila legalizirana v Tretjem rajhu. Poleg tega je močno primanjkovalo moških. Poleg tega je Fuhrer s poroko z lepimi blondinkami drugih narodov pričakoval, da bo povečal število Volkdeutschejev. Na splošno je Nemcev premalo, da bi vladali svetu. Zato smo morali vzeti vse.
  Veliko Poljakov je prejelo nemško državljanstvo. Slovani z arijskimi značilnostmi so bili zabeleženi tudi kot Germani.
  Umetno oploditev so aktivno uporabljali najbolj genetsko nadarjeni moški. In to je bilo storjeno zelo aktivno.
  Hitler je sam razmišljal o miru na vzhodu. Toda bil je trmast. Poleg tega bodo ZDA in Velika Britanija kmalu imele atomsko bombo in se ni tako lahko obrniti proti njima.
  Bosa in vitka dekleta: črnci in belci so se spopadali. Bitka se je začela.
  Fuhrer je vprašal Speerja:
  - Povejte mi, minister, zakaj je dovolj sužnjev, a ni zmage?
  Glavni orožar je pošteno odgovoril:
  - Ker je usposobljenost delovne sile nizka. Afričani so pridni, čeprav pod prisilo, a slabo usposobljeni. Zato s tehnologijo ni vse tako preprosto.
  Hitler je ukazal:
  - Sužnje morajo biti izurjeni! In ne prizanašajte jim bičev in peči. Na splošno je skrajni čas, da naredimo konec Rusom. Kaj ti tam ne dela?
  Speer je zgovorno rekel:
  - Novi visokotlačni top, nam daje izjemno premoč na bojišču. V tem pogledu smo močnejši kot kdaj koli prej. Plus nova generacija piramidnih rezervoarjev. Tehnika se izboljšuje, moj gospod. In zmaga je blizu!
  Fuhrer je kislo pripomnil:
  - Bog ne daj ... Ampak to ni prvo leto, kar mi govoriš!
  Speer je pripomnil:
  - Rusi pospravljajo zadnje rezerve. Moškega skoraj nimajo več. Imamo Afriko in Arabce in seveda Evropo. Izstradali jih bomo. Nimajo dovolj prebivalstva proti nam. Torej je zmaga neizogibna in čas je na naši strani!
  Mainstein je želel dodati:
  - Tudi Turčija krepi vojaške operacije, saj je od nas prejela veliko orožja na kredit!
  Fuhrer je molčal in gledal na prizorišče bitke. Judje so se borili bolj harmonično. Ena temnopolta ženska je že bila ubita. Drugi je dobil več ran in je bil tik pred padcem. Uh, bolje bi bilo nanje spustiti leve ali krokodile.
  Hitler je precej ostro pripomnil:
  - Turki niso dovolj aktivni. To je dejstvo. Spodbujati jih bo treba. In na splošno, zakaj ni strateških prebojev?
  Mainstein je Fuhrerju zagotovil:
  - Letos bo Kavkaz naš veliki. In z njim bo vojna šla drugače. In Stalingrad bomo zavzeli mi. O tem sem prepričan. Ustvarili smo zelo močne plinske topove, ki bodo odločali o izidu bitke.
  Fuhrer je zavpil:
  - Ne bo šlo - odgovorite z glavo!
  Medtem bojevniki napadajo naciste in delujejo z ogromnim obupom.
  Bataljon deklet se je samozavestno boril proti nacistom. Dekleta so se borila proti vsem napadom, streljala, z bosimi nogami metala granate in pela:
  Naj se slavi sveta dežela,
  Dragi moj planet...
  Prebivalci Rusije so prijazna družina,
  In ne teptajte domovine s škornji!
  
  Naj modri Nikolaj v Rusiji,
  Svojo državo bo dvignil do samih zvezd ...
  On je pravoslavec, vladar sveta,
  In zmagati je kraljevski element!
  
  Rusija je domovina bogov,
  Ima najboljše vojake v vesolju ...
  In ženske bodo kuhale pite,
  S svojo močjo v bitkah nespremenjeno!
  
  Naj naši Rusi slavijo slavno pot,
  Ki kaže pot brez robov ...
  Nihče nas ne more obrniti s poti,
  Nevernikom se ne bomo poklonili!
  
  Velikost Rusije je velika,
  Lepa je in grozna za sovražnike ...
  Obstaja ruska pot in močno veslo,
  Prepirati se z domovino je preprosto nevarno!
  
  Naj Rusija, dobro pozna, cveti,
  Doseči nekaj, česar ne moreš izmeriti ...
  Izpiti, predaja, samo za pet,
  Ker verjameš Rodu brez meja!
  
  Nosimo kraljevsko vero,
  Na najbolj oddaljene pristope Rusije ...
  Dekleta nismo več kot dvajset,
  Verjamemo pa, da so vsi borci lepši!
  
  Ne, ruski hrbet se ne bo upognil,
  Rezilo sovražnikov vojakov ne bo premagalo ...
  Satan ne bo vladal Rusiji,
  In telo v bitki le raste!
  Berlin je lahek borci verjamejo, da jih bomo vzeli
  S sanjami, ki so krilate ...
  Vse nasprotnike bomo zdrobili naenkrat,
  In verjemite mi, maščevanje čaka različne kane!
  
  In Jezus in Bog Sveti Svarog,
  Rusija je vitezom zelo draga ...
  Za nami je najprijaznejši beli bog,
  V imenu naše matere Rusije!
  Dekleta so pela in metala granate na naciste.
  Victoria je z boso nogo vrgla limono in zapela:
  - V Rusiji so dekleta borci!
  Tu je Veronica s svojim golim udom lansirala smrtonosno darilo in izdala:
  - In mi smo bojevniki super razreda!
  In dal rafal iz mitraljeza. Pokosila je nekaj vrst nacistov.
  Obrnila se je tudi Juliana, lepa punca. Odrezala je naciste ... In zapela je svoje zobe:
  - Planet bo poznal veličino Rusov!
  In blešči z ostrimi zobmi!
  Lepa in ognjevita Anna je tudi izstrelila granato. Razgnala je naciste in zacvilila:
  - Za nov svet! Zdaj si moj idol!
  In kako bosa noga utripa!
  In tudi veličastna Angelina bo vzela in izstrelila granato. In razkropi vse nasprotnike.
  Ta bojevnica je zelo zdrava. In samo prava boginja. Ima takšno energijo.
  In bojevnik je zavpil:
  - Slava domovini in nam!
  Victoria ga je vzela in siknila ter sprožila:
  - Naj bo naša domovina na vrhuncu uspeha!
  In bosa noga vrže granato. Ki leti in vse uniči.
  Veronica tudi strelja in zelo uspešno ubije generala med plemenitimi nacisti.
  In granata, vržena z boso nogo, leti. Fašisti padajo.
  Deklica zakriči:
  - Samo mrtvi dvomijo o veličini Rusije!
  In pokaži biserne zobe!
  Juliana z lahkoto potrdi:
  Mi smo najmočnejši od vseh! Bili smo včeraj, smo danes!
  Rdečelaska Anna navdušeno doda:
  - In bomo jutri!
  Granata, vržena z boso nogo, raztrga nasprotnike.
  Angelina je z bosimi nogami sprožila celo škatlo školjk in izdala:
  - Prihodnost je naša!
  Ruska, natančneje, sovjetska vojska je vdrla v Krasnodar.
  Spredaj sta hodila fant in deklica: Oleg in Margarita.
  Otroci so iztrebili naciste in napredovali proti nekdanji cesarski palači, ki je nekoč pripadala Romanovim. Mainstein, najslavnejši Hitlerjev feldmaršal, je slovesno napovedal, da ne bo zapustil prestolnice in bo tam ostal za vedno.
  Oleg je na Nemce izstrelil rafal in z boso nogo vrgel granato, pri čemer je pri sebi zacvilil:
  - Rusija se ne bo nikoli predala!
  Margarita je tudi z golo nogo lansirala limono in zakričala ter razkrila zobe:
  - Zmagaj ali umri!
  In bataljon deklet, da se prebije v palačo, kamor se je zatekel feldmaršal Mainstein. Vsa dekleta so bila v uniformah, ostale so le hlačke. In takšni skoraj goli ljudje se borijo kot junakinje.
  Victoria z boso nogo vrže granato in zacvili:
  - Nikolaj, ti si mikado!
  Tudi Veronika je s svojim golim udom izstrelila dar smrti in čivkala, razgalivši zobe:
  Naš kralj je najboljši!
  In kako se lesketa kot biseri! In tako osupljivo dekle.
  Juliana prav tako veselo cvrka in z boso nogo izstreli granato:
  - Jaz sem zmagovalec psihologije!
  In pokazala je svoj jezik.
  Uničuje naciste.
  Anna tudi strelja, ta rdečelasa hudička. In to tako dobro dela. Pokosi naciste.
  In zarjoli na vrh svojih pljuč:
  - Slava moji sveti deželi!
  In pokaže zobe!
  Angelina je tudi junaška ženska, ki bo izstrelila celo škatlo razstreliva.
  In nacisti so leteli na vse strani.
  Dekleta gredo v ofenzivo in uničijo nasprotnike. Doseganje oprijemljivega uspeha. Čutijo izjemno milost, neutruden pritisk in odsotnost slabosti. In gole prsi so najboljše zagotovilo nepremagljivosti in nepotopljivosti.
  Victoria, ki odreže naciste, žvrgoli:
  - Hrastove roke, svinčena glava!
  In z boso nogo vrže granato. Razganja naciste.
  Valentina tudi odganja.
  Zdrobi Nemce. In jih razbije na koščke.
  Bližje in bližje palači. In bosa noga vrže granato.
  Prestrašeni nacisti se predajo. Ločiti se.
  Terminator Girl pravi:
  - Perun bodi z nami!
  Juliana je čudovita terminatorka, ki se ustreli in uniči fašistične militariste. Pokazala je zobe.
  Deklica je zakričala:
  - Mi smo heroji največje Rusije!
  Deklica je z boso nogo vrgla granato. Razkropil sovražnika.
  Juliana ga je vzela in spet zapela:
  - Naučil Suvorova gledati naprej! In če vstanete, stopite do smrti!
  In se je nasmehnila.
  Ognjena Anna je tudi pela in lajala:
  - Za nove meje!
  In dodal z nasmehom:
  - In vedno smo pred nami!
  Angelina, junaško dekle, je prav tako udarila na sovražnika. Razkropil je cesarsko-nacistične straže in zacvilil:
  - Za dosežke tistega časa!
  In spet letijo granate, vržene z bosimi nogami.
  Dekleta pritiskajo na sovražnika. Spominjajo se junaške obrambe Voroneža in Stalingrada, ki ne bosta pozabljena stoletja.
  Eh, no, kako bi lahko taka vojska izgubila v resnični zgodovini in celo pred nacisti?
  Škoda.
  Victoria z boso nogo vrže granato in zažvižga:
  - Za rusko mejo!
  Tudi Veronika je z boso nogo izstrelila nekaj smrtonosnega in obupno zacvilila ter razkrila zobe:
  - Za nove dosežke!
  In obrnila se je na naciste.
  In tukaj tudi Juliana, kako bo vzela in premagala. In potem ga je vzela z boso nogo in izstrelila granato.
  In potem je zapela:
  - Ne bomo podlegli sovražnikovi diktaturi!
  In razgalila obraz!
  Lepo zelo mlado dekle s postavo športnika. In zelo pogumno.
  In Anna je kot pest za naciste. Zdrobi jih in z boso nogo zelo spretno vrže granato.
  In razprši sovražnike, kot da bi steklenice odletele z žoge.
  Dekle zavpije:
  - Čokolada, to je naša pot!
  Anna res obožuje čokolade. In pod kraljem so trgi napolnjeni z blagom. Kaj lahko rečemo o carju Nikolaju? Bog ne daj, da bi se kralj-zguba pred našimi očmi spremenil v velikega. In vse, kar je za to potrebno, je, da se dekleta borijo na frontah.
  In nekaj otrok-junakov, ki niso dovolili, da bi nacisti prevzeli goro, Vysokosnaya in Veliko sedlo. Ko je bila odločena usoda Vysokosnaya.
  Tako je bilo rusko sovjetsko cesarstvo zdrobljeno.
  Angelina je sprožila tudi sod umora in z mitraljezi podrla zunanjo steno cesarske palače.
  Zdaj punce že tečejo po sobah. Bliža se odločilna prelomnica v vojni.
  Victoria navdušeno pravi:
  - Verjamem, sreča me čaka!
  In spet z boso nogo vrže granato.
  Veronica, ki vodi smrtonosni požar. Vezenje nasprotnikov, tvita:
  - Vsekakor imam srečo!
  In spet poleti granata, izstreljena z boso nogo.
  In potem je tu še Yuliana, kot par privezanih bomb, izstreljenih iz njenih bosih nog. In uničiti nasprotnike.
  Potem pa planil v smeh:
  - Jaz sem dekle iz kometa.
  In spet vrže ognjene jezike smrti.
  In potem Anna, ta terminatorka, že hiti. Kako je vse vzela in zmazala. Preprosto vrhunsko.
  Bojevnik, ki je pravi demijurg bitke.
  In zaškripa pri sebi:
  - Naša posadka, tam je največji pogum!
  In potem se je pojavila Angelina. Tako kul in oster. S svojo podivjano energijo okuži vse. Sposoben premagati skoraj vsakega sovražnika.
  In bojevnik razkrije svoje biserne zobe. In so večji od konja. Tukaj je dekle.
  Angelina se zahihita in zavpije:
  - Za jajčevce s črnim kaviarjem!
  In dekleta so v horoskopu zavpila na vse grlo:
  - Jablane bodo cvetele na Marsu!
  Julija 1947 so se boji nadaljevali na sovjetsko-nemški fronti. Nemci so napredovali po Donu. Hkrati so še vedno poskušali zavzeti Voronež.
  Štiri dekleta so se pogumno borila in pokazala junaštvo.
  Streljali so naravnost.
  Tu je Natasha z boso nogo vrgla granato in razpršila naciste. In zarenčal:
  - Slava junakom Rusije!
  Lepa, zelo zaobljena četverica deklet. Slekle so nedrčke in razgalile prsi. In bradavičke so tako jagodne, okusne.
  Vodi zelo dobro usmerjen ogenj in Zoya. Pokosi naciste in od veselja cvili:
  - Jaz sem svetovni prvak!
  In tudi metati granato kot bosa noga. Nacisti se razpršijo v različne smeri, kot valovi od padca meteorita.
  Ja, Zoya rada ubija!
  In potem je Avguštin v ognju. Tudi strelja zelo natančno. Iztrebi Fritz.
  In spet ji z bose noge prileti granata. Razbije naciste na koščke.
  Svetlana tudi pribije Fritza. In poje:
  - Sem vroča punca! Vse bom strl v krpo!
  In njeni goli prsti povzročajo uničenje.
  Dekleta seveda celo zelo! Lepa, cvetoča, drzna.
  In Nemci upočasnijo napredovanje. Čeprav topništvo aktivno deluje. kar je super! Samo najbolj akrobatika velemojstra.
  Natasha strelja ... In pred očmi ji utripa prizor mučenja.
  Nemci so ujeli komsomolsko dekle. Sleči jo golo. In dali so ga v kotel z vodo. Pod njim so zakurili ogenj. Začel kuhati živo. Deklica je kričala od neznosne bolečine. Nacisti so jo pustili skočiti iz kotla.
  Nato so vodo ohladili in jo spet vrgli in začeli segrevati. Tako so dekle večkrat skuhali.
  Tukaj so pošasti ... Nato so dekle obesili na stojalo in jo sežgali z vročo palico. Mučene lepotice do smrti.
  No, kako se ne maščevati.
  Natasha z boso nogo vrže granato, raztrese Fritz in se z nasmehom nasmehne sama sebi.
  To je tako velika lepota.
  punca pravi:
  - kul bo!
  Obrnila se je tudi Zoya. Ubil fašiste. Odrezala je naciste in njihove plačance.
  Nato je spet z boso nogo vrgla granato in začivkala:
  - Veličastna četverica in vratar!
  Nato se je bitka nadaljevala s pritiskom in slikami.
  Rdečelaska Augustine je z boso nogo izstrelila granato. Razkropil naciste, namočil veliko ljudi z granato. In vsi ti Fritz.
  Potem je zavpila:
  - Jaz sem utelešenje domovine!
  In deklica se je predstavila kot posiljena. Kako lepo in kul! In sama prebija naciste. Deklica je samo superman. Najbolj kul od vseh in nenehno napolnjen za zmago.
  Svetlana je tudi očarljivo dekle. Dobro je zavila in pokosila naciste. In potem kako z golimi prsti meče granato. Kako razbiti Fritz.
  In takšna blondinka bo uredila. Vsi pokosijo z enim strelom. In žvrgoli in razgali zobe:
  - Tam bo večna luč in zora!
  Dekleta tukaj in takšen odlomek. Izjemni bojevniki - akrobatika.
  Nataša je zažvižgala. Z boso nogo je vrgla granato in siknila:
  - Sem super dekle!
  Čeprav je to neskromna izjava, delno drži. Ti bojevniki so srčkani.
  In tudi zelo lepa. Z bleščečimi očmi in bisernimi zobmi.
  In veličastno se borijo, z bosimi nogami mečejo razbijajoče predmete.
  Toda premagati naciste je izjemno težko. To je kot udarjanje v zid.
  Zoya ga je vzela in streljala na naciste. In pokosila jih je, kakor da bi bil velikanski konj kopito, ki je izbil travo.
  Nato je deklica z boso nogo vrgla granato in zakukala:
  - Jaz sem takšne sanje milijonov!
  In pokazala je svoj jezik. To je dekle - pravi terminator. Vsi bodo napredovali in raztrgani na koščke. In žaganje brez dvoma pri visoki hitrosti.
  Zoya ga je vzela in zapela:
  Vojak je vedno zdrav
  Vojak je pripravljen na vse!
  Avguština je z boso nogo vrgla tudi granato. Premetala je fašiste in rekla:
  - In prah kot s preprog, zbijamo s poti!
  Svetlana, streljanje, je dodala:
  - Ne menjaj nog! Naši obrazi sijejo! Svetleči škornji!
  Bojevniki, kot jih vidimo v polnih oblekah. In dekleta ne potrebujejo čevljev. Vsakega so sposobni izbrisati v prah ali prah, tako sive barve.
  Nataša, ki je streljala na naciste, je pomislila. Pravzaprav, zakaj je nemogoče uspeti brez goljufanja? Tu je Stalin, na primer, z goljufijo prevzel oblast. Zinovjevu in Kamenevu je obljubil zlate gore, a jih je sam ustrelil.
  Ali je to logično? Natančneje, logično je - ne moreš prevarati, ne moreš živeti!
  Nataša je z boso nogo vrgla granato in zakukala:
  - Jaz sem velika zvezda!
  Tudi Zoya je odpustila. Razumel in začivkal:
  - In tudi jaz sem super!
  In granata, vržena z golimi prsti, leti. In kako to dobijo fašisti. Po največjih tonzilah.
  In Avguštin strelja. In zelo dobro zadene. In premagala je Fritz, kot z udarcem s kladivom.
  In bosa noga zelo slavno vrže granato.
  Avguštin je zacvilil:
  - Ne zbujajte se slavno, ko je tiho!
  In spet se je dobro usmeril.
  Svetlana je spet udarila. Ubil fašiste. In zamomljal:
  - Jaz sem super dekle!
  In iskri se z očmi in škripa z glasom!
  Ja, to so taka dekleta, da z njimi ne bi smeli dati prsta v usta - ugriznile bodo!
  Natasha je med streljanjem rekla:
  - Začeli so govoriti o dolgoživosti.
  Zoya, ki je z boso nogo vrgla granato, je dodala:
  - Odločili smo se, da malo počakamo med sesanjem krvi ...
  Avguštin je vrgel granato in začivkal:
  - Slastno za tretjega!
  Svetlana je z golimi prsti sprožila dar smrti in zacvilila:
  - Oh, kul sem!
  Julija so Nemci skoraj zasedli Voronež in se ustavili. Nastopila je začasna umiritev.
  . POGLAVJE #10
  Toda Rdeča armada poskuša protinapad.
  Oleg Rybachenko, ki je še vedno videti kot fant, star približno dvanajst let, in deklica, ki je videti tudi enako stara kot Margarita, tečeta pred ruskimi sovjetskimi vojaki.
  Ustrelijo se. Za rameni so torbe z granatami.
  Oleg je streljal na Nemce. Pokošen kup.
  Z boso nogo je vrgel granato in zacvilil:
  - Jaz sem terminator, na kolenih.
  Margarita je tudi z boso nogo vrgla granato in dodala:
  - Sovražnike Rusije bom pometel z obličja zemlje!
  Fant in deklica hitita k sebi in razbijata nasprotnike. So peneče in najbolj kul na svetu.
  Oleg, večni fant, strelja na Nemce in poje:
  - Pometel vas bom kot regrat! Mi smo terminatorji, ne fantje!
  In spet z boso nogo vrže granato.
  Margarita tudi pribije in pravi:
  - Mi smo kul prvaki! Rusija je za nami!
  Fant in deklica gresta vsi naprej. Imajo toliko vznemirjenja in ognja. In Nemci dobesedno slikajo pod kopita.
  Natančneje bose, otroške noge.
  Oleg ustreli in ubije sovražnika z vsakim nabojem.
  Ja, zdi se, da fanta ni tako enostavno ustaviti. Je pristen in resničen terminator.
  Margarita spet vrže granato z boso nogo in zacvili:
  - Jaz sem super! Postal bom mednarodni prvak!
  In se sam sebi smejal...
  Medtem se dekleta kregajo. Več je ženskih oddelkov.
  Tukaj pride cel bataljon. Bosa dekleta v kopalkah. Tako skromne kopalke v bikini slogu. In bliskajo gole okrogle pete lepotcev. Čudoviti bojevniki.
  In tudi streljajo na Nemce. Toda bojevniki vstopijo v rokopisni boj z Nemci. Kako se mlatejo.
  In kako se zabadajo z bajoneti! Tukaj so dekleta!
  Res super.
  Dekleta tepejo Nemce z golimi nogami in se mesojedo režijo. Tukaj so bojevniki. Dekleta najmočnejšega položaja. Tako se mlatijo kajzerjevi vojaki.
  In premagali so se. In prihajajo ...
  Obstajajo takšni bojevniki super-razreda. In vsi bosi in skoraj goli. In skočijo k sebi. In se tepejo z golimi petami. Tukaj so dekleta - vsa dekleta dekleta.
  Victoria se bori naprej. Še vedno izgleda kot dekle in je zelo vitka. Zabode se v Nemce in poje:
  - Bog reši kralja! In raztrgajte vso izmet!
  Ja, dekleta so vrhunska.
  In lepotica Veronika je vidna. Tudi blondinka se krega.
  In veličastna Yulfi je dekle, ki je postalo general, potem ko je pokopala svojega moža. Yulfi izgleda super. Moške ima zelo rada in brez predsodkov vstopa z njimi v stike.
  Pravzaprav seks podaljšuje življenje in je zelo koristen za ženske. Pomlajuje jih.
  Tudi Anna se bori, in to s svojimi rdečimi, bujnimi lasmi.
  In tudi čudovita Angelina - bojevnik je preprosto super.
  Se pravi celotna kraljeva ali bolje rečeno stalinistična garda. Celoten nabor lepot. Tako čudoviti in seksi so.
  In razbijajo Nemce. Zdrobite jih v prah. Zmeljemo kosti in natrgamo meso.
  In Nemci bežijo pred njihovim napadom. Trpijo poraz za porazom - čeprav v lokalnem obsegu.
  In tako na splošno, medtem ko imajo pobudo.
  Nemci napredujejo proti jugu po Donu.
  Gerda in Charlotte se borita v najnovejšem tanku za dva človeka v obliki piramide.
  In se kar dobro borijo. Nemški stroj je opremljen z visokotlačno pištolo. Kaliber je le 75 mm, vendar je to dovolj zaradi velike gobne hitrosti izstrelka. In posledično velika obremenitev streliva. Dekleta v rezervoarju so legla. Stroj je zelo okreten s plinsko turbinskim motorjem.
  Gerda je streljala na sovjetski tank in zapela:
  - Jaz sem tako divja volčja, nikoli nisem bila v tujini!
  In se smeji, z boso nogo potrka po krmilni palici.
  Tudi rdečelaska Charlotte ni slabša.
  Tudi super punca.
  Ustreli se in z golimi prsti pritiska na gumbe igralne palice.
  Čudovit bojevnik.
  Rdečelaska je med streljanjem vprašala Gerdo:
  - Kaj mislite, ali bo krščanstvo končno prepovedano?
  Plavolasi terminator je odločno rekel:
  - Mislim, da bo!
  In razgalila obraz!
  Bojevniki so na splošno odlični pri streljanju. Tu je Gerda mlatila z golimi prsti. In čivkala:
  - Arijci ne bi smeli verjeti v judovsko Sveto pismo, ki pridiga pacifizem.
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - Tako je, ni ustrezalo! Najboljši smo na svetu!
  Rdečelaska je spet poslala smrtonosni izstrelek z golimi prsti. Zrušil sovjetski avto.
  Boji so izjemno brutalni. Hkrati so sovjetska dekleta najboljša.
  Tu je bila Natasha prisiljena prekiniti. Fašisti so spet na potezi. Natančneje, temnopolti in Arabci. Nacisti novačijo vojake v Afriki in Aziji in jih mečejo na sovjetske položaje. Vsi poskušajo zdrobiti številke.
  Nataška z boso nogo spretno vrže granato in reče:
  - Stalinova veličina bo stoletja!
  Zoya je na vrsti. Na nasprotnike meče tudi boso nogo. Nokautira naciste in reče:
  - Strah lepim bojevnikom ni znan!
  Tudi rdečelasi Avguštin strelja. In zelo primerno. In medtem ko rečem:
  - Da, v naši domovini in srce živi!
  In tudi z boso nogo vrže granato.
  Svetlana med streljanjem pove lepoticam:
  - Zaračunali bomo prekletim nacistom!
  In iz njega leti granata, izstreljena z golimi prsti. Na splošno so tu dekleta najvišjega poshiba.
  Nataša je streljala in čivkala:
  -Naj bo ta vojna zadnja!
  Zoya je navdušeno dodala:
  - Satan ne bo kraljeval.
  Julija so Nemci napredovali po Donu in so se že bližali ovinku. Bitke so bile tukaj v polnem teku. In udarne moči ne boste uporabili, kot bi morala. Voronež je postal stranska točka vojne. Res, kaj te skrbi?
  Začelo se je granatiranje in začelo zaspati s peskom in drobci. Viharniki so leteli. Veliko jih je bilo in vsi so bili nadležni kot muhe.
  Deklica je izrazila:
  - Plazilci plazijo kot nadležne muhe.
  In z boso nogo je vrgla granato in z njo podrla nemško reaktivno jurišno letalo.
  Po tem je Zoya storila enako. Z boso nogo je tudi vrgla granato in fašista podrla.
  Objavljeno na Twitterju:
  - Jaz sem bosonoge sanje in preprosto velika lepotica!
  In spet se je bojevnik obrnil.
  Brez težav je vstopil tudi rdečelasi Avguštin. Z boso nogo je z granato zabila avto. Razbila ga je na koščke. Ki je raztresena po celotnem območju in ruševinah Voroneža.
  In potem še težje ...
  In Svetlana ga bo vzela in z golimi prsti vrgla granato. In brez težav bo uničil vse nasprotnike. Tako postane, kot v krsti - nemo in brez nepotrebnega antimona.
  Nemci so v bitkah za Voronež izgubili preveč in si spet vzeli odmor.
  Malo se poigral. Videl sem eno nemško jurišno letalo. In vzela ga je in z boso nogo vrgla vanj granato. Razbijajoči predmet je letel v visokem loku. Pristal je kar v nemškem avtomobilu in ga razbil na koščke. Potem je blond terminator rekel:
  - Nisem tvoja lutka!
  Po tem so se bojevniki soglasno obrnili na trebuh. Utripale gole pete.
  Prihaja julij, boji in granatiranje. Položaje ruskih čet so zasuli z granatami. In streljajo z močnim orožjem. Nacisti napredujejo na območju ovinka Dona.
  Tam so bojevniki in junaki. Fritz se bori tudi v diskotekah. Še posebej lepa dekleta: Gertrude in Eva. Letijo z letalom z diski in zdrobijo Ruse na nebu.
  Nataša je streljala v nebo. Sestrelila je nemško brezpilotno, radijsko vodeno napravo "Rama" -7. In je rekla:
  - Ljudje bodo srečni.
  Zoya je z boso nogo vrgla granato na nemško jurišno letalo, ki je odletelo kot mesojeda pirana in čivkalo:
  - Sreča za vedno!
  Tudi Avguštin je z boso nogo sprožil dar smrti in siknil:
  - Sovjetska vlada ...
  Svetlana je tudi vrgla goreč predmet, podrla fašista in godrnjala:
  - Moč je super!
  Toda potem so Nemci odšli ... In dekleta so se malo umirila.
  Natasha je z žalostnim nasmehom pripomnila:
  - No, kako dolgo lahko traja ta vojna!
  Zoya je navdušeno pripomnila:
  - Z leti smo postali močnejši, a se sploh nismo postarali!
  Rdečelaska Avguština se je zahihitala in z golimi prsti zdrobila nadležno muho:
  - Seveda ne! Ne postaraj se! Še vedno mi je vroče kot vedno!
  Svetlana se je zahihitala in pripomnila:
  - Vojna na splošno pomlajuje dekleta. Voditelji prihajajo in gredo, a dekleta ostajajo mlada!
  Natasha je odgovorila s širokim nasmehom:
  - Pomlajeni smo - ruski bogovi!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - Da, naši bogovi, slovanski bogovi!
  Ognjeni Avguštin je zapel:
  - Živimo na očetovi zemlji! Ladini otroci so čudoviti otroci! In leta na krilatem konju, Rusija v daljnih tisočletjih!
  Svetlana se je zahihitala in odgovorila:
  - Z neba bo udaril zvon - dež bo nalival! Tečem v otroštvo - poletni dež mi sledi!
  In Natasha je z navdušenjem pobrala:
  - Sledi mi!
  In bojevniki so ploskali z bosimi, izklesanimi nogami. Res so sposobni takšnih čudežev. V mojem življenju ni bila obrnjena niti ena stran.
  Tukaj odrašča cela generacija bojevnikov. Že se borijo v vrstah Rdeče armade, tistih, ki so se rodili skoraj po začetku vojne.
  Tukaj, na primer, Andreika. Bosonogi fant v kratkih hlačah. Skupno trinajst let, a kako se bori? Ja, na nek način nesrečen fant, ki ni poznal sveta.
  Natasha je povabila Andrejko. Pobožala je pionirjeve blond lase. Poglejte, kako zagorel je, kot čokolada. Deklica je fantu dala sladkarije. Mračno je zamrmral:
  - Sladko je slabo ...
  Ampak hrano je vseeno pojedel. Ja, nekakšen fant. Nataša je prijela in iztegnila roko. Požgečkala je pionirjevo otrdelo, zaprašeno nogo. V odgovor je začel žgečkati Nataški goli podplat. Lepo se je dotakniti fantovih rok.
  Natasha je pripomnila:
  - Andrej rasteš! Če boš živel še nekaj let, te bom naučil.
  Fant je bil presenečen
  -Kaj?
  Nataša se je nasmehnila.
  - Kako se ljubiti!
  Andrej je prezirljivo zafrknil:
  - Sem že videl!
  Natasha je zmajala z glavo.
  - Kar ste videli, je bilo parjenje živali. In naučil te bom lepo in zelo prijetno!
  1. avgusta 1947 so dekleta našli v jarkih. Borili so se s Fritzom. Od začetka Velike domovinske vojne je minilo veliko časa. Tukaj je dogodek.
  Nataša strelja na naciste in z boso, izklesano nogo vrže granato, rekoč:
  - Za veličino komunistične države!
  Potem je pokazala zobe.
  Dekleta se tukaj kregajo, tradicionalno skoraj gola. Oblečeni le v rdeče oprijete hlačke se borijo in z blaznostjo okužijo ostale borce.
  In streljajo. In zelo dobro streljajo. Kot ostrostrelci in bojevniki najvišje vesoljske ravni.
  Tudi Zoya strelja. Pokosi naciste in čivkanje:
  - Oh, moja domovina in velika družina!
  In z boso nogo vrže granato. Na splošno čudovito dekle.
  In njeni lasje so barve zlatih listov.
  Zojo so nekoč mučili nacisti. Najprej so me odpeljali v kočo in me slekli do kratkih hlač. Začeli so čutiti, plezati z rokami na občutljiva mesta. Potem so me tepli z gumijastimi cevmi. Tepli so me po prsih, po straneh in po stegnih. Naslednja je bila najbolj ponižujoča - posiljena z gumijasto palico. Toda občutek je tako oster. Hkrati z bolečino je Zoya doživela orgazem in končala. Nacisti so se smejali.
  Nato so ročno napisano lepotico spet posilili s palico, nato pa so se sami lotili ... Petindvajset mladih, lačnih vojakov je stopilo čez dekle. Naj ne več devica, ampak še vedno moški. To je hkrati užitek in bolečina. Tako močni občutki. Še posebej, če je posiljen v peti točki.
  Ampak vsaj niso bili premagani. Vidi se, da so ga nacisti radi imeli na različnih točkah. Niso je obesili. Dokler Zoe na koncu ni pobegnila. Pred tem so jo mimogrede pregnali na mraz bosa in skoraj gola. Toda do tega trenutka se je Zoya že uspela navaditi na mraz. In zbežala je samo v spodnjicah. In da je bojevnik najvišje rdeče akrobatike.
  Tudi Aurora se junaško bori. Pokosi naciste in poje:
  - Domovina, zabava, komsomol! Za Hitlerja bo močan poraz.
  In tudi kako z boso nogo meče granato.
  Vse na dekletih je kul in predrzno.
  In tudi Svetlana bo vzela in mlatila. In pokosite Fritz. In z golimi prsti bo zasadil granato.
  In hkrati zarjoli:
  - Za vzrok boja komunizma!
  Tudi Natasha strelja, nokavtira naciste in sikne:
  - V imenu domovine, svetnik!
  In granata, vržena z golimi prsti, razkropi naciste. In dekleta postajajo vedno bolj vesela in si z divjim veseljem vse pojejo.
  Zoya tudi strelja z natančnostjo Robina Hooda. Vodi ogenj k sebi in poje:
  - Obožujem Rusijo! Močna država! Zakaj Hitler ni bil uničen? ne razumem!
  In tudi on ga bo z golimi prsti vzel in vrgel granato. In kajuk fašistom.
  Aurora je zajebala Fritza. Z boso nogo je vrgla limono in zacvilila:
  - Ampak Pasaran! Oster udarec!
  In Svetlana bo dala na vrsto. Kako pomesti naciste. Kako jih vse namočiti in škripati:
  - Slava vsemogočnemu rodu!
  In z boso nogo bo vrgel tudi granato.
  In Natasha se bo tudi obrnila. Odrežite fašiste. In z boso nogo vrže granato in škripa:
  - Da, tvoje ime bodi sveto!
  In se spet nasmehni. Bleščeči biserni zobje.
  In potem Zoya podleže. Odkrito bo pokrival fašiste. In zacvilil bo in z boso nogo vrgel granato:
  - Bojevnik, prinaša smrt vsem!
  In spet ga bo razstrelil smrtonosni raf!
  In tukaj je Aurora kot lupanet. In ubij. In z golimi prsti bo poslal dar smrti.
  Nato zacvrkne:
  - Slava hrabrim ruskim vojakom! Mojstri ramen!
  In tudi Svetlana bo udarila naciste. Kako jih kosi, kakor srp, in odskakuje:
  Jaz sem bojevnik, ki ne bo pozabljen ...
  In spet z boso nogo, kot da bi tekel na sovražnike Rusije. In kot granata naj leti.
  Deklica se seveda veliko spominja. Na primer, kako je Fritz v enainštiridesetem letu prisilil dve bosi dekleti, da sta na mrazu izkopala luknjo. In dekleta še niso tako utrjena. In seveda so se njihove noge najprej obarvale rdeče, nato pa od mraza modre. In bolelo je.
  In pošasti-fašisti so, da bi se ogreli, začeli tepati s palicami po petah. Dekleta sta izgubila zavest. Nato so nanje polili še nekaj kadi ledene vode. Skoraj utrujen.
  Na srečo je nesrečna dekleta pobrala zdravilka. Izstopila iz njih. In tudi udov ni bilo treba amputirati. Dekleta so odraščala in postala partizanka. Maščevali so se nacistom.
  Pionir Aleksander Grigorijevič je imel manj sreče. Njegovi nacisti, ulov, slečen. In obešen na stojalu na mrazu. In bose noge pionirja so bile stisnjene v blok in sedel je kamen, težak centir. Fant je piskal iztegnjen na mrazu. Ogreli pa so ga tudi njegovi fašisti, ki so prinesli baklo na otrdelo telo. To so pošasti nacistov.
  Fant je visel tri dni in tri noči, četrti dan pa je umrl, ker ni mogel prenašati mučenja.
  Zavojevalci so se obnašali okrutno ...
  Slečen je bil tudi komsomolka Sveta. Postregli ste velik steklen kozarec. Napolnjen z vodo in izpostavljen zmrzali. In tako, da lahko vsi prebivalci vidijo, kako komsomolski član zmrzuje v ledeni, z ledom pokriti vodi. Kakšna groza je to.
  Svetlana strelja na naciste in šepeta:
  - Fašizem ne bo minil! Slava Rusiji!
  Nataša tudi strelja. Zelo natančno z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - Ne lagajmo se pod Hitlerjem!
  Zoya v slovesnem tonu potrdi:
  - Nikoli ne bomo ležali!
  In tudi odpre ogenj.
  In bosa noga vrže granato.
  Aurora strelja. Ukvarjati se z nacisti in kričati.
  - Slava ruskim bogovom!
  In spet z boso nogo vrže granato.
  In Svetlana strelja zelo natančno. In kriči:
  - V imenu življenja na Zemlji!
  In spet zelo natančno vrže granato z boso nogo.
  In Fritz so zadihani.
  Dekleta so odbila nacistični napad in prišel je naslednji dan: 2. avgust 1947. Lepotci so napad znova odbili. Malo smo streljali, nato pa se zabavali z moškimi.
  Nataška se je spomnila, kako je v dvainštiridesetem letu malo tavala po vojnih cestah za sovražnikovimi linijami.
  Tam je bila bosonoga dekle v preprosti bombažni obleki. Hoja je bila lahka in prijetna. Poletje je v Natašine bele, rahlo zlate lase vpleten venček. Goli podplati zelo prijetno zbadajo kamenčke. Dekličina stopala so zelo utrjena in sploh ne boli. In tudi drobci steklenic se ne bojijo kurjih očes.
  Nataška je šla k sebi, saj je bila skavtinja. Je zelo lepo dekle in to se lahko uporabi v dobro države.
  Zapeljati nekoga, zvijati. Drugainštirideseta pa je za Rusijo težka. Po začetnih uspehih blizu Moskve, Leningrada na jugu je Rdeča armada spet začela izgubljati.
  Sovjetske čete so premagale blizu Harkova in udarile v kotel. In nacisti že gredo v Voronež. Seveda to ne dvigne razpoloženja. Deklica je, zlasti zjutraj, odtrgala letak.
  Nemci so pravkar napovedali zavzetje nepremagljive trdnjave Sevastopol. In malo prej so poročali o padcu v Afriki, tudi neomajne citadele Tolbuk.
  Prihaja bosa punca, ki s otrdelimi podplati stopa po skalnati cesti in razmišlja.
  Kaj bi lahko bilo naslednje? Bodo fašisti zmagali? Konec koncev je njihova moč izjemno velika. Ja, razpoloženje je pokvarjeno. Deklica je čivkala:
  - Stalin živi v mojem srcu,
  Da ne poznamo žalosti ...
  Odprla vrata v vesolje
  Nad nami so sijale zvezde!
  Deklica je nenadoma zagledala fanta. Svetlolas, lep otrok, star približno deset let. Vitka, seveda, a okretna, v kratkih hlačah in z golim trupom, čokoladnim od sončnih opeklin.
  Fant je stekel do Nataše. Zažvižgal je in zavpil:
  - Fašisti lažejo! Brez skrbi, še vedno bomo zmagali!
  Deklica je odločno odgovorila:
  - Seveda bomo zmagali! Drugače ne more biti!
  Fant je prikimal in rekel:
  - Natasha, veste, poveljnik vas opozori, da ne greste v vas Novoselovo. Tam so Fritz postavili zasedo.
  Deklica je prikimala v znak strinjanja.
  - Hvala za opozorilo. Toda kdo bo dostavil sporočilo?
  Fant je predlagal:
  - Dovoli mi. Pregledajo vse odrasle, tudi ženske. Toda otrok se lahko zdrsne skozi.
  Natasha je iz hlačnic vzela listek in ga izročila fantu, a je hkrati vprašala:
  Kaj če te ujamejo?
  Fant, ki ga je pogledal naravnost v oči, je odgovoril:
  - Tako kot Malchish-Kibalchish bom trpel mučenje in umrl z dvignjeno glavo.
  Nataša se je nasmehnila. In potem je potonila. Spomnil sem se, kako so nacisti ujeli dva pionirja, stara približno dvanajst let. Fantom so strgali oblačila in jim zadaj z žico zvezali roke ter jih gole in bose pognali v hudi mraz. Nato so jih pognali po snegu in spet v kočo. Vozili so se, dokler njihovi spremljevalci niso zmrznili. Pionirjem ni bilo udobno, a so zdržali. Fantje so precej močni.
  Potem so nacisti, ko so videli, da zmrzal ne vzame pionirjev, začeli otroke sežigati z ognjem. In to jim je uspelo. Ko je krvnik na dečkova gola prsa naložil razžareno železo, je fant vzkliknil:
  Naj živi Stalin!
  Nato so na dečkove gole, utrjene podplate nanesli široke kovinske trakove, rdeče od vročine. Krvnica je z velikim veseljem vdihnila vonj po pečenem mesu skozi nosnice. Pionir je spet zavpil:
  - Izobesite rdeče zastave nad Reichstagom!
  In pokazal jezik. Nato so nacisti z vročimi kleščami iztrgali mošnjo. Pionir je umrl zaradi bolečinskega šoka.
  Da, fašisti so vzpostavili nov red.
  Delali so nesramno in okrutno. In mučenje je bilo nenehno.
  Natasha spet vrže granato z boso nogo. Razprši Fritz in žvrgoli:
  - Naj bodo nebesa na zemlji! Raj komunizma, v katerem cveti država Sovjetov!
  Zoya tudi z golimi prsti izstreli granato in zacvrklja:
  - In slava bo prišla na zemljo!
  Po tem se deklica zelo dobro usmeri. Nokautira nasprotnike. In spet pokaže zobe.
  In potem je Avguštin požari. Nokavtira naciste in zaškripa:
  - Za domovino! Za Stalina!
  In spet je z boso nogo vrgla granato, razkropila naciste. Močno premagajte bojevnike.
  Ne pusti sovražnika na cedilu.
  Svetlana tudi z boso nogo vrže granato. Barva naciste in škripi:
  - Slava našim ruskim dekletom!
  In kako se smejijo bojevniki. Navsezadnje so takšni lepotci, da jih je pravzaprav mogoče dati na tekmovanje: Gospa Universe. Njihove prsi so tako polne in čvrste hkrati. Zato radi seksajo z moškimi. To jih res navdušuje.
  Še posebej, ko telesa otipajo in še vedno ščipajo seske.
  Natasha se je spomnila, kako jo je nekoč iskala policija. Res je razred. Ko se moški z dlakavo tačko s prsti zleze naravnost v tvojo maternico. Kako divje vznemirljivo in prijetno.
  Potem jih je Natasha vse pobila. Kaj še storiti s policijo? A tisti, ki jo je čutil, je tudi posilila, privezana na klop. Tako kul je posiljati moške.
  Po tem je Natasha z vročim železom zažgala peterokrako zvezdo na čelu fašističnega sostorilca. Tako je treba ravnati z nacisti
  Dekleta so se zmotila in začela uničevati naciste.
  Mlatijo stiskajočega Fritza. In premagal tako nori in peklenski napad.
  Nataša je pela zraven in odrezala naciste;
  - Dekleta v veliki stiski! Kje si lastnik kje!
  Ja, Rdeča armada že več kot dve leti ni imela tanka, ki bi bil enak nacistom, in ni bilo nič boljše. Nasprotno, nacisti pritiskajo na Rdečo armado.
  Zoya je tvitnila:
  - Naj bo naša domovina na vesoljskih poteh!
  In z boso nogo bo zagnal limono. Takšna je hrt punca.
  Avguštin je streljal na sovražnika, sikal;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Hočemo Stalina!
  In z boso nogo bo vrgel granato.
  Svetlana, streljanje, nadaljuje:
  - Da nas ne bi mogli zlomiti, dvignite gospodarja z Zemlje!
  In spet leti granata, ki jo vrže bosa noga dekleta.
  Natasha je pokosila nekaj vrstic in izdala:
  - In zlomi Adolfa!
  Dekleta se še vedno niso odrekla priložnosti, da bi premagala naciste. 3. avgusta 1947 so bili boji v polnem teku.
  Hkrati so nacisti poskušali odrezati od svojih oporišč sovjetske čete, ki se niso imele časa umakniti onkraj Dona. V čem jim je med drugim celo nekoliko uspelo.
  Gerda in njena tankovska posadka sta kot vedno v ospredju napada.
  Dekleta v spodnjicah in bosa. Ustrelijo se in se borijo.
  Za štiri bojevnike sta dva avtomobila. Kompaktna in zelo udobna, piramidalna.
  Gerda z golimi prsti pritisne na krmilno palico in strelja. In zelo dobro zadene. Odtrganje kupole sovjetskega tanka.
  Potem pravi:
  - Jaz sem terminator s snežno obarvanimi lasmi!
  In se besno smeji ... Trza se kot lutka.
  Tudi Charlotte strelja. Zelo primerno udari in ropota:
  - In veliki rajh, nam je bilo rečeno, da ne drift!
  In z boso nogo, kako potisniti.
  Prišel je 4. avgust, tokrat najbolj vroč dan v poletju. Nemški tanki se borijo na ovinku Dona. Boji divjajo tudi v Sukhumiju. Poln krvi in uničenja. In norcev se ne da obrniti nazaj.
  Charlotte in Gerda goli v tanku. Na njih so ostale le tanke hlačke.
  In dekleta streljajo, se prebijajo skozi štiriintrideset tankov, ki se poskušajo prebiti do njih, ki hitijo kot nori psi. In zelo enakomerni ti psi, recimo tako kul. In vsi so razbiti in razrezani.
  Enostavno se jim ne moreš približati.
  In bojevniki so hudi.
  . POGLAVJE #11
  avgusta 1955. Lepa dekleta se borijo proti nacisti. Nemci pritiskajo na Voronež. Nacisti poskušajo pritisniti na Ruse.
  Nataška strelja, seka v vrstah. In z boso nogo vrže granato in razprši sovražnika:
  - Vse bo super!
  Zoya se tudi zagrize na naciste. Pokosil Fritz. In metal limone z bosimi nogami.
  Deklica je zavpila:
  - Hiper je!
  Tu je vzela tudi Avguština in bičala naciste. In tudi z boso nogo je metala smrtonosno silo.
  Deklica je čivkala:
  Razbijmo Hitlerja!
  Potem je Svetlana vzela in z golimi prsti vrgla smrtonosno granato. Dekleta so vzela in porušila naciste, čivkala:
  - To je super!
  Natasha je agresivno pripomnila:
  Mi smo super borci!
  In spet je z boso nogo vrgla granato. To je zelo lepo.
  Zoya je tukaj opravila odlično delo. Nato ga je bosa noga, zelo lepo dekle, vrgla in premagala naciste:
  - Zelo bomo kul!
  Potem ga je vzela ognjevita dekle Avguština in zelo lepo z golimi prsti izvedla met, razpršila naciste na vse strani:
  Vsi smo super dekleta!
  Potem je Svetlana zelo lepo dekle in taka blondinka z bosimi nogami, ki utripajo z granatami. In deklica je vzela in razvaljala Fritz, zelo lepo dekle.
  Dekle v spodnjicah. In zakukala je:
  - Dekleta so drugačna! In zelo rdeče!
  Dekleta so na splošno zelo kul in vedno bosa.
  Svetlana je na primer vso vojno tekla bosa. In v enainštiridesetem letu se je preselila skozi gozd. Ni ji prvič. V otroški, delovni koloniji je delala bosa in v lahki zaporniški obleki do zmrzali. Pozneje je deklica celo bosa tekla po snegu. Avguštin je bil torej v koloniji. Tam so dekleta lahko delala skoraj gola v hudi sibirski zmrzali.
  In to jih ni prestrašilo. In kako dobro je, da dekleta tečejo bosi skozi snežne zamete v snegu. In da je gole pete grizla zmrzal. Ni tako strašljivo. Goli podplati so pokriti z kurji očesi, dekleta pa niso bila poškodovana zaradi ledene skorje.
  Tako zelo so kul. Bosa dekleta so tekla in delala s sekirami.
  Dekleta so opravila zelo dobro delo.
  Dekleta so bila zelo nora. Spet mečejo granate z golimi prsti.
  In razbili nacisti. Zelo kul bojevniki, moram reči.
  Dekleta mečejo bose noge na sovražnika.
  Nataša zelo natančno strelja na naciste.
  In razbil več Fritza.
  Punca je zelo lepa... In zelo bosa in lepa Natasha, zelo agresivna.
  Toda za dekle je treba uničiti tisto, kar je zanimivo.
  Tu sta se začela boriti Oleg Rybachenko in Margaret Magnitnaya.
  Fant in dekle sta zdrobila Nemce.
  Oleg Rybachenko je bil videti kot enajstletni fant. In zatrl naciste. Ali pa tisti, ki so videti kot fašisti.
  Fant je vrgel boso nogo na Fritz. Zdrobljen in zmagal.
  In se obrnil.
  In Margarita je zelo močno udarila, da je Fritz nekoliko mežikal.
  In zdrobil Nemce. In deklica se je zelo lepo borila.
  In zelo lepo je vrgla boso nogo. In premagal sovražnika.
  Margarita je zelo težko pobila Nemce.
  Nacisti so zelo hitro napredovali.
  Margarita, zelo zatrla nasprotnika.
  Bose noge deklice so tako zelo lepo zlomile hrbtenico nacistov.
  Dekleta so tako agresivna.
  In bataljon gre za fanti. Dekleta v spodnjicah in zelo lepa. Napadajte Nemce, in to zelo vneto.
  Njihove gole prsi z rubinastimi bradavicami se tresejo. In dekleta se borijo z izjemnim pritiskom. Zdrobijo Nemce. In nacistične čete popuščajo.
  In zdaj se Nemci začenjajo umikati.
  Veronica meče granato z golimi prsti. Zdrobila je vojake in zacvilila:
  - Ljubezen je življenje!
  Victoria se je dobro usmerila. Odrezala je nasprotnike. In z bosimi nogami vrgla granato.
  In potem je zacvrknila:
  - Naša domovina je poveličana!
  Tukaj je Juliana zelo lepo dekle in generalova žena, ko vzame in izstreli granato ter coklja:
  - Genius Express!
  In potem rdečelasa Anna. Punca je tako kul in izjemna. Fritz sem zmečkal, namočil. In z bosimi nogami je priletela granata. In razpršeni nasprotniki.
  Nato je začvrknila:
  - Sveta Rusija carja Jožefa Stalina!
  In dekle pomežikne s svojimi safirnimi očmi. In razgalil svoje zobe.
  In potem olimpijske igre: dekle junakinje z bosimi nogami izstreli cel kup granat.
  In se v vse smeri razširila rečna kri z nacisti.
  Konec koncev je bataljon golonogih deklet v kratkih hlačah v ospredju napada in izbija Nemce.
  Dekleta streljajo zelo natančno, vendar ne trpijo izgub. Ko je dekle golo in nosi samo hlačke, je praktično neranljivo. In zelo težko ga je dobiti.
  Torej Nemci ne zadenejo deklet, niti z granato, niti s kroglo niti z drobcem. Pa kaj? Boj je boj!
  Veronica se ustreli. Zadene sovražnika, z boso nogo vrže granato in zacvrklja:
  - To bo zelo kul igra!
  In Victoria je bojevnik-poveljnik. Ko trese gole prsi in s svojimi škrlatnimi bradavičkami oddaja videz strele. In potem bosa noga vrže granato.
  Razbije vrste nasprotnikov.
  Deklica zakriči na vso moč:
  - Jaz sem superdeklica!
  In pokaže zobe.
  In potem Julian. Tudi dekle redke lepote. Kako premagati naciste. Natančneje, ne s strani nacistov, ampak Nemcev, ki pa so v vojni z Rusijo ali ZSSR.
  In na prestolu je car in predsednik, ki je postal cesar sovjetskega imperija. In super se je strinjati. In prišel bo čas, ko bo ZSSR pomnožila številne grbe sovjetskih republik.
  Yuliana je z boso nogo vrgla granato in čivkala:
  - Naj bo Stalin v sovjetski Rusiji - luč!
  Pomežiknila je s svojimi safirnimi očmi.
  In potem se Anna, rdečelaska zver, krega. In tudi zelo dobro strelja.
  In pokaže zobe, reče:
  - Naj bo na planetu kraljevski raj!
  In Olimpija je z boso nogo lansirala limono. Razkropil nasprotnike in zacvilil:
  - Slava carju in domovini!
  Hitlerjevi tanki so uspeli zajeti ovinek Dona in so se obrnili proti jugozahodu in se še naprej premikali ob reki. Nacistično napredovanje je bilo razmeroma uspešno.
  Že sama konfiguracija fronte jim je bila naklonjena in je bilo težko prenesti okrepitve za Rdečo armado pod nemškimi bombami.
  Poleg tega so se letala z diski Tretjega rajha, ki so popolnoma neranljiva, izkazala za zelo učinkovito orožje in so sovjetske avtomobile zabila z laminarnim curkom.
  Še posebej učinkovito je bilo zaradi ogromne hitrosti letečih krožnikov. Ki bi lahko dohitela skoraj vsako sovjetsko letalo.
  Lepi dekleti Gertrude in Eva sta na takšni disketi lovili sovjetske avtomobile.
  Zlasti tukaj sta napadla dva lovca Yak-11 in ju dobesedno sploščila.
  To so dekleta, ne stojijo ob strani.
  Gertrude je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in zacvrknila:
  - Nemški bogovi so najmočnejši na svetu!
  Tudi Eva je s pomočjo golih prstov nadzorovala krmilno palico in z razgaljenimi zobmi zarjovela:
  Vse sovražnike bomo namočili v stranišču!
  Deklica je še vedno stvar. Tukaj sem vzel na primer pionirja. Dečku je strgala oblačila in jih z žico pritrdila na trepetliko. Nato je začela žgati telo pionirja z razgretim pokerjem na grmadi. Začelo se je z želodcem, nato pa se premaknilo na prsni koš. Ni prezrl dečkove okrogle pete.
  Ko se je poker ohladil, ga je deklica spet ogrela, Gertruda pa je bruhala vejice.
  Potem sta se zamenjala, pionirko pa je ocvrl njen partner. Tudi plavolasa terminatorka Gertrude je dečku zažgala lica. Skratka, pri pionirju ni ostal niti en cel trak kože.
  Nato so vzeli in zakurili velik ogenj, popoprali dečka, ga solili in začeli jesti.
  Meso je sočno, pusto.
  Eva, ki je požirala fanta, je pripomnila:
  - S takšno hrano ne boste pridobili dodatnih kalorij.
  Gertrude se je obliznila in se strinjala:
  Ja, to je kakovostno meso. Fant je tanek, žilav, suh. To je lepo jesti.
  Dekleta so z veseljem pojedle svojega pionirja. Približala sta se še dva Nemca. Pridružil se pogostitvi. Dobesedni kanibalizem. In tako okusno, z začimbami za jesti fant.
  Ena od Nemčij, Frida, je pripomnila:
  - Nekako smo skuhali nosečnico. In potem so pojedli otroka v maternici. Tako okusno je!
  In dekleta so planila v smeh. Mučenje in kanibalizem, to je kul!
  Enostavno, brez predsodkov, fantu nekaj odrežejo in vsak odgriznejo košček.
  Po tem so bojevniki pili tudi vino - pomešano z letalskim alkoholom. Jedli so sočno meso.
  Nato so bojevniki malo zaplesali. Potem je prišlo še nekaj lepotcev v istih spodnjicah. Začeli so jesti fanta. Njegovo srce so razrezali na več kosov. In tudi jedli so.
  Potem so ga vzeli in bosi tekli po premogu. Skakali so, skakali. Nato so hiteli v najbližji del. Tam so napadli moške, se z njimi parili kot živali. In bilo je super.
  Samice so tako agresivne.
  In zdaj dve dekleti lovita sovjetska letala. Zabijejo Tu-4, zaradi česar so bombe v njegovem trebuhu eksplodirale. In vsi se ne nehajo smejati. Čudovita dekleta.
  In kako z golimi prsti pritiskajo na gumbe igralne palčke. Tako očarljive lepote. Imajo moč jeze in plamen strasti. In gola dekleta dajejo zaupanje v zmago.
  Slaba dekleta res sestrelijo sovjetska letala.
  Gertrude je z nasmehom vprašala Evo:
  - Ali menite, da je Sveto pismo Božja beseda?
  Deklica je v smehu odgovorila:
  - Ne!
  Gertrude je z očitnim presenečenjem vprašala:
  - In zakaj?
  Eva je odločno rekla:
  - Ker je nebo trdno! Kot ogledalo!
  In dekleta so se smejala. Izgledalo je izjemno smešno.
  Gertrude je logično pripomnila:
  Ampak še vedno obstaja Bog!
  Eva se je strinjala:
  - Tam je Adolf Hitler in njegov prerok!
  In spet so bojevniki planili v smeh. Tako so zabavni in sploh niso neumni.
  In radi se borijo. Oh, in posilstva tudi moških. To je njihov moto....
  Gertrude, ki je sestrelila sovjetsko letalo, je zacvilila:
  - Moja domovina! Vse bom pobil zate!
  Eva je z nasmehom na zobe potrdila:
  - Tudi jaz!
  In blešči s safirnimi očmi. Ti bojevniki so kul. In sploh ne neumen.
  Ali morda slabo ... In zelo kruto. Tu so mučili približno tridesetletno žensko in njenega dvanajstletnega sina - niti pionirja.
  Oba sta obesila na stojalo. In pod bosimi nogami je gorel ogenj. Poleg tega, da lahko razbremenite vročino, vaš sorodnik pa bo šel na ogenj.
  Bodisi se bodo ocvrle pete fantu, potem pa dekletom.
  In ženska je bila prizadeta tako psihično kot fizično. Zagorele so tudi materine dojke.
  Da, hudo so bili mučeni. Dekleta imajo radi ogenj.
  Na primer, fantje radi mučijo. Tudi povsem nedolžni.
  Samo zažgite jih ...
  Ali potopljen v kislino... Še en način mučenja. Pionirja prebičate z vročo žico, nato pa ga namažite z gnojem. To je hkrati boleče in ponižujoče.
  S korbitom in apnom so posuli tudi pionirje. No, ta dekleta dekleta dekleta dekleta-terminatorji.
  Eva je udarila tri sovjetske avtomobile in pripomnila:
  - Tukaj mučimo ljudi ... In to je kul!
  Gertrude je pokazala zobe in rekla:
  - Še posebej lepo je mučiti fanta!
  Eva se je strinjala:
  - Zelo lepo! Toda dobro je tudi mučiti dekle!
  Bojevniki so bili tukaj tako veseli.
  Gertrude je podrla štiri ruska letala in zacvilila:
  - In super bo za nas!
  In pokazala je svoj jezik.
  Dekleta so na splošno tako lepa na videz in besna v sebi. Eno izmed mučenj, ki so jih uporabljale lepotice, je bilo. Tukaj, na primer, pionirja obesite za noge na strop in mu pritrdite verigo na roke. In dobiš elektriko. Pionir ga mora dvigniti s pomočjo stiskalnice. Da se mišice ne zlomijo.
  In potem ni dovolj moči in spet bije s tokom.
  Tudi dekleta so oboževala, ko fantje vrtijo kolo. Malo so upočasnili gibanje, zato jih premaga tok. Zelo impresivno.
  Eva se je vprašala:
  -Ali hudič obstaja?
  Gertrude je odgovorila z nasmehom:
  - V vsakem primeru - hudič - to smo mi!
  In oba sta ukradla, kakor hočeta. In obrazi se bodo pokazali.
  Dekleta so morala odbiti lete nemških jurišnih letal. Svetlolasa bojevnica je z boso nogo vrgla granato. In sestrelil nemški XE-377. Nato je začvrknila:
  - Natančnost imam - neizprosna!
  Zoya je tudi zelo natančno vrgla granato z boso nogo in zacvilila:
  - V imenu Roda! In slava Rusiji!
  Potem je dekle ustrelilo.
  In potem je pribil tudi rdečelasi Avguštin. Je izjemno pametno dekle. In z golimi prsti je sprožila limono. Zrušil nemško jurišno letalo.
  Po udarcu se je razbil v zraku. In goreči ostanki so začeli padati na tla.
  Tudi Svetlana je sprožila svojo baziko. Zrušila je hitro, reaktivno jurišno letalo Tretjega rajha. In čivkala:
  - Za slavo Velike ruske dežele!
  Po tem so bose noge deklice spet vrgle morilsko granato. In zelo natančen.
  Nataša tudi ni miss. Stresala je z golimi prsi, švigala s škrlatnimi bradavičkami in zacvilila:
  - Veličina države! Mi smo angeli!
  In lepotica je pokazala svoj dolg jezik. In tako mobilni!
  Zoya se je tudi agresivno nasmehnila in siknila:
  - Sovražnik ne bo mimo! Rusija bo porušila ...
  Goli prsti izklesanih nog zelo natančno vržejo smrtonosno in smrtonosno granato.
  In potem je besni ognjeni Avguštin začel metati darila smrti. Deklica z velikim srcem in dolgimi nogami.
  Granata, vržena z golo peto, leti. In iz napadalnega letala le ognjeni prši.
  In potem Svetlana ... Tako kot bosa noga se bo izstrelila in zdrobila Fritza.
  Od letala so ostali le drobci, goreči.
  Gerda in Charlotte v razgretem tanku, popolnoma goli v kratkih hlačah, sta se sprli. Sovjetski tanki so izvedli protinapad.
  Gerda je streljala na sovjetski avto in zlomila oklep. Vzela ga je in zapela:
  - Jaz sem hudičeva hči!
  Charlotte je prebila obrambo T-54 in dodala:
  - Vse lahko premagam!
  Nemški visokotlačni top je zelo učinkovito orožje. Sposoben je prodirati z zelo velike razdalje in je boljši od sovjetskih 100 mm na T-54. Poleg tega ruska vozila ne prodrejo v najnovejši nemški AG-50 U pod nobenim kotom. Samo super težki IS lahko povzročijo težave Fritzu. Dejstvo pa je, da je Isov izjemno majhen, osnovni stroj pa je T-54. In temu ne morete nasprotovati.
  Gerda pritiska na gumbe igralne palice z golimi prsti gracioznih nog. Od daleč udari ruski avto in zaškripa:
  - Jaz sem kralj tisti Superman!
  In bojevnik pokaže dolg, rožnat jezik.
  Tudi Charlotte ogenj. In zelo primerno. In se ustreli z jezom velikega panterja.
  In z golimi prsti na nogi pritisne tudi gumb igralne palice.
  In si zažvižga:
  - Jaz sem velik borec super razreda!
  Nadalje Gerda že strelja. Hladnokrvna blondinka. Čeprav je ženska sama temperamentna. Na primer je križala komsomolca na borovcu. Sama si je zabila žeblje v roke in noge. Zažgala si je gole prsi, nato pa si z razgretimi kleščami zlomila prste na nogah.
  In zdaj Gerda ropota:
  - Mi smo beli volkovi in ne poznamo usmiljenja za nikogar!
  In spet lepotica strelja zelo natančno. In udari sovražnika. Tako čudovita blondinka. Kmalu tega ne bo storila. Spet se je ruski avto prebil od daleč. Sposoben zadeti. In dvesto milimetrov oklepa je ne bo ustavilo.
  Charlotte tudi strelja in škripa:
  - Jaz sem visoki kralj! Vse vas bom zdrobil!
  In z golimi prsti pritisne na gumb igralne palice. Rdečelaska hudička je včeraj mučila pionirko. Dečka je premagala s šopki kopriv. Nato sem žulje posula s soljo. Nato je prinesla vžigalnik. Rdeči plameni so plenilski polizali otrokovo peto. Tukaj je rdečelaska! Kako je odvratna. Samo peklenska žival, ki vse muči brez usmiljenja in slabosti!
  Vendar pa sovjetska dekleta odgovarjajo nacistom.
  Bojevniki sami vodijo ogenj. So hladnokrvni in preračunljivi.
  Natasha je z golimi prsti vrgla granato. Plačanci so se razkropili na vse strani.
  Nataša je siknila:
  - Vse nemogoče se lahko uresniči pri nas!
  Tudi Zoya je z golimi prsti spustila limono. Razkropil naciste in zacvilil:
  - Da, moja domovina je najsvetejša!
  In punca je pomežiknila.
  In potem je ognjevita Avguština z boso nogo podlegla nacistom. Razprši jih v različne in zelo oddaljene smeri. In žvrgoli:
  - Jaz sem spoznanje smrti!
  In Svetlana je poslala granato z golo peto. Nacisti letijo na vse strani. Poginejo brez upanja na najmanjšo rešitev. In kako graciozna so dekleta.
  Svetlana se je obrnila in zapela:
  - Tukaj je moj novi boj! grem s tabo!
  Tu se po ruševinah vzpenja močan nemški tank. V tem primeru AG-100. Takšne pošasti ni tako enostavno prebiti. Toda ruska dekleta so pripravljena na takšno bitko.
  In zelo primerno so premagali iz baze. Nacist je imel prtljažnik, zato so ga vzeli in zmečkali. Na splošno je čudovito.
  Natasha je agresivno zarenčala:
  - Naj bodo nebesa na zemlji!
  In spet poleti granata, ki jo vrže njena bosa noga. Ta smrtonosni dar uničenja.
  In potem ga bo Zoya vzela in udarila naciste. Kako jih je metala in zmečkala. In zelo bojevito.
  In z golimi prsti, kako pribiti granatna jabolka. In dajte naciste na rogove.
  In Avguštin se tudi razbija naciste. In njena gola peta je, kot vedno, v poslu.
  Naciste je razkropila kot ščurke po kotih. In zakukala je:
  - Rdečelaska sem!
  In potem tudi Svetlana, ko jo vzame, in premaga naciste. Zdrobi se v krvavo mleto meso in zaškripa od divjega besa:
  - Jaz sem neusmiljeno dekle!
  Premirje je prekinjeno. Bitke so spet v polnem teku in Fritzi bodo napadli Voronež.
  Nataša se obrne. Granata, vržena z boso nogo, leti. Ustreli naciste in razkropi nasprotnike.
  Potem pa oglušno zavpije:
  - Jaz sem blondinka, ki bo uničila vse!
  Zoya je na zelo izviren način pripomnila tudi, ko je kosila naciste:
  - In medene blondinke so kul.
  In granata leti z bose noge in vse zdrobi.
  In potem Avguštin strelja. In zelo natančen. Sestreli naciste in čivkanje na vrh svojih pljuč:
  - Sem super dekle.
  In goli prsti na nogah so prav tako zelo primerni za metanje granate.
  Tako Svetlana lansira svojo obleko. S to vrstico je raztrgal naciste. In čivkala:
  - Jaz sem zastava Svete domovine!
  In spet se limona vrže z boso nogo.
  Dekleta se močno borijo. Borijo se kot pravi junaki. Polni so nepremagljivosti.
  Nataška se odpusti in najemniško vojsko napolni s svincem. In ne boji se tankov ali raket.
  Čeprav tu letijo balistične bojne glave. Ja, tako besen in obupan, sposoben vsega!
  In granata leti z bose noge. In skupaj z njim se pripravlja uničenje in uničenje.
  Zoya se tudi obrne. Pokosi Fritz. Pokaže zobe, ki so barve biserov, in se smeji:
  - Imam damo, ki gre super!
  In njen nasmeh je preprosto smrtonosen.
  In Avguštin uničuje tudi sovražnika. In kosi brez težav. In goli prsti izstrelijo novo granato.
  In dekle se smeji:
  - Vse vas bom pojedel!
  In potem Svetlana obupano sproži. In je izjemno energičen. Pokošeni nasprotniki. In zelo dobro usmerjena granata s smrtonosnim polnjenjem je bila izstreljena z boso nogo.
  Dekle zavpije:
  - Fašisti smrt zmaja!
  In spet nasmeh. Štiri dekleta se očitno nikoli ne bodo predala.
  Na drugih mestih pa nacisti že napadajo.
  Zlasti Gerd in Charlotte sta ostala zapreti kotel - le dvajset kilometrov.
  In dekleta se streljajo... So neverjetne in zelo mišičaste. Njihova telesa so preprosto vrhunski užitek in moč.
  A duše so črne ... Kot premog ali še huje.
  Tu je na primer Gerda vzela in si izmislila novo mučenje. Štiri dečke so z žico pritrdili na jekleno konico in priključili generator. Hitreje se kolo vrti, šibkejši je tok. In počasneje, močnejši.
  Nasilno vedenje v Gerdi. V znoju obliti fantje tečejo in potiskajo kolo.
  In Nemke iz koša mečejo oglje pod bose noge. Nasilno vedenje pri dekletih - ne govori ničesar. Tudi zelo kruto.
  Gerda pa sama rada teče po vročem premogu.
  Tu je streljala na sovjetski tank, podrla kupolo in rekla Charlotte in se mesojedo nasmehnila:
  - Tukaj je moj soimenjak iz "Snežne kraljice" velike sice.
  Charlotte se je nasmehnila. Prav tako je udarila po sovjetskem tanku in vprašala:
  - In zakaj?
  Plavolasi terminator je odgovoril:
  - Zahtevala je voz in par čevljev, da bi spet šla iskat brata Kaija po svetu. Kaj je narobe s hojo bosi?
  Charlotte je znova udarila po sovjetskih tankih in odgovorila:
  - To je prav! Deklica je bila že navajena hoditi bosa in v lahki evropski zmrzali. Lahko bi preživel prehod. Hodila je bosa po snegu in nikoli ni kihala!
  Gerda se je zasmejala in pripomnila:
  - Da, in kar dolgo je hodila bosa, saj je obšla pol sveta. Ne čevlji za dekle so velik luksuz.
  In blondinka se je smejala. Pozimi so delali takšne poskuse. Skozi zmrzal sta vozila bosa in skoraj gola fanta in dekle. Prvih deset minut in v toplo hišo. Nato dvajset minut in pet počivajte na toplem. In potem pol ure in potem eno uro. In tako vso noč.
  Otroške noge so otekle od mraza. Toda fantje so precej utrjeni, na čevlje so se navadili le v hladnem vremenu.
  In potem so bosonoge pionirje pognali čez premog. Čeprav so otroške pete postale grobe, so žive in opečene kot običajno. Kaj se je zgodilo z ujetniki, se Gerda ni spomnila. Šla je v boj. Vsekakor pa si štirje niso obuli že od enainštiridesetega leta, ko so se začeli bojevati v puščavi, v Rommelovi vojski. To so najbolj kul dekleta.
  Tu so spet napadli nacisti. Dekleta srečajo naciste z dobro usmerjenimi streli, s čimer izbijejo nasprotnike.
  In z bosimi nogami mečejo granate.
  Vendar so si bojevniki izmislili nekaj drugega. Tu so vzeli na primer in priključili elektriko. In udarili so naciste z električnimi razelektritvami. In samim dekletom so se pekle pete.
  Pete deklet so tako okrogle, rožnate, zelo prijetne na pogled in dotik.
  Nemci in tuje divizije so se tako prestrašile, da so se umaknile ...
  Natasha je obliznila ustnice in pripomnila:
  - Hvala bogu Svarog!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - To je res velik Bog! Toda Jezus je tudi velik Bog! Torej je prihodnost naša!
  In dekleta sta si pomežiknila.
  Avguštin je pokazal zobe in predlagal:
  - Bomo kaj pili? Na primer dobro vino, ki se peni od kvasa!
  Svetlana je navdušeno pobrala:
  - To je to! Vino z začimbami! Tako dobro kuri maščobo!
  Natasha se je smejala.
  Nimamo maščobe! Na splošno smo bojevniki s telesi, kot je lito jeklo!
  Zoya je vzkliknila:
  - Potem bo zmaga zagotovo prišla k nam!
  Avguštin se je s tem stoodstotno strinjal:
  - Vsekakor bomo imeli srečo! Čeprav vojna traja že petnajst let!
  Natasha je zavila z očmi in zacvilila:
  - To je groza!
  In dekleta so se sinhrono prekrižala.
  . POGLAVJE #12
  Hitlerjevo letalstvo je poskušalo bombardirati sovjetske položaje. Dobesedno jih je pritisnila in uničila.
  Ena sama bomba TA-500 je porušila celotno sovjetsko tovarno. In to so bili uničujoči udarci.
  Na čelu takšnega letala so: Helga, Margaret in Gala.
  In ti bojevniki pritiskajo na gumbe igralne palice z golimi prsti in sovražniku pošiljajo bombne darove smrti. In uničil sovjetski obrambni potencial.
  Poskus napada ruskih borcev se konča neuspešno. Nemški tridesetmilimetrski topovi zlahka sestrelijo sovjetska letala.
  In tukaj ne morete oporekati Hitlerjevi moči: nacisti so samo terminatorji!
  Dekleta se smejijo in se spominjajo, kako so mučili pionirja na stojalu in ga tepli z bodečo, rdeče žico. In se zvijal in cvilil od divje bolečine.
  In vsi so ga tepli, tepli, potem pa so otrokom okrogle pete pekli na grmadi.
  Fant je zaradi bolečinskega šoka občasno izgubil zavest. Pripeljal ga je sam in spet po žici.
  Dokler jih niso mučili do smrti.
  Takšna je triada pilotk Tretjega rajha: Helga, Margaret in Gala.
  Spet so plezali, kot krastača na zvijače naciste. Dekleta Rdeče armade so jih srečala z močnimi udarci.
  Naciste so pometli z natančnimi in dobro usmerjenimi streli, nato pa tudi z meti z granatami z bosimi nogami.
  Dekleta so se močno borila.
  Toda boj je bil zelo težak. Enemu od pionirjev je razstrelilo glavo. Toda Nataška je fanta poljubila na ustnice in zacvilila:
  - V Iriji boste v središču Roda!
  In spet, kako z boso nogo meče granato. Nemški tank se je prevrnil. In njeni valji se prestrašeno vrtijo, s klopotcem in kovino.
  Vse gre zelo dobro.
  Dekleta so izjemne športnice in bojevniki. Če se že borijo, potem se z njimi nič ne primerja.
  Zoya tudi vrže granato z boso nogo in pravi:
  - Bela Rusija se ne bo upognila pod naciste!
  Avguštin tudi sproži in z vnetim besom reče:
  - Jaz sem bojevnik, ki se nikoli ne upogne! In tudi zahrbtni Satan ne bo nagnil svete Rusije!
  In razgaljeni zobje ognjenega bojevnika se iskrijo kot veliki biseri.
  In tudi Svetlana odpušča. Pometa naciste in pokaže svoje nič manj velike in agresivne zobe:
  - Ne podležem fašizmu! Slava komunistični Rusiji!
  In vsa štiri dekleta v zboru vzkliknejo:
  - Slava novemu redu ruskih bogov Demiurg!
  In z bosimi nogami bodo metali smrtonosne naboje! In super je!
  Konec avgusta 1947 ... Nemcem je končno uspelo povezati svoje napredujoče lovke in odrezati tiste dele Rdeče armade, ki so bili zahodno od Dona.
  Sovjetske čete so se borile proti nacistom in so bile zdaj v popolnem obkoljenju. Toda borili so se zelo pogumno.
  Napade Fritz je odbil cel bataljon deklet. Lepi in zaobljeni bojevniki so se raje borili samo v spodnjicah.
  In to jim je dalo čudovite lastnosti in vitalnost. In kakšni privlačni bojevniki, ko tresejo gole oprsje. In bradavice na prsih so tako škrlatne in svetleče.
  Dekleta se borijo in odbijajo napad črne pehote. V nemški vojski je veliko Afričanov. Odvrzi jih kot topovsko meso. In Indijcev je veliko.
  Čeprav Nemci niso imeli časa zavzeti Indije, nekatere predstavnike tega ljudstva Britanci dobavijo za zakol. Da bi jim preprečili osamosvojitev.
  In Nemci še vedno napredujejo. Afričani in Arabci so zapuščeni ... Boji vrejo kot v nafti pod ognjem ogromnih razsežnosti.
  Angelica je ognjevita deklica in poveljnik bataljona z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - Niti korak nazaj!
  Malvina, dekle z zlatimi lasmi, pobere:
  - Ne umikajte se in ne obupajte!
  In tudi z boso nogo vrže granato.
  Nato dekle strese gole prsi.
  Vrečeča in čudovita Oksana, svetlolasa terminatorka. In vrže limono z golimi prsti:
  - Sovražniku ne bomo dovolili v Stalingrad!
  Angelica se trese naga in pravi s polnimi prsi:
  - Seveda ne bomo!
  In spet leti granata, ki jo vržejo goli prsti. Ki razprši nasprotnike.
  In potem je Akulina streljala iz baze. Tudi bosonogo dekle s svetlimi lasmi.
  In z golo peto pošlje granato. Kako razkropiti naciste na vse strani.
  Deklica je rekla:
  - Naj bo luč in nebesa!
  Oksana se je obrnila in siknila ter pokosila črne borce:
  - Ja, Rusija je slavna!
  In spet je z boso nogo vrgla granato. Blondinka mi je v mislih. Nekoč so jo nacisti mučili. Z oljem so namazali bose podplate deklici. In na daljavi je bila postavljena žar. Ogenj se je skoraj dotaknil dekličinih podplatov, sijočih od olja.
  Oksana je bila zelo prizadeta, a je stisnila zobe in zdržala. Nemci so streljali nanj približno dvajset minut. Na podplatih so pustili žulje. Teden dni so šli in mučenje se je spet nadaljevalo.
  Oksano so vsak petek ocvrli na žaru, v ponedeljek pa so jo tepli z gumijastimi cevmi, v sredo pa so ji speljali električni tok po telesu. Trikrat na teden so me mučili. Poleg tega skoraj brez puščanja sledi na telesu.
  Deklica je tako vzdržala štiri mesece, a nacistom ni rekla ničesar. Nato so jo poslali v taborišče smrti. Toda na poti je Oksani uspelo pobegniti.
  Seveda je njeno sovraštvo do nacistov veliko. Kakšno mučenje je bilo uporabljeno proti njej.
  Oksana je z boso nogo vrgla granato. Arabce je razkropila na vse strani. In sem se spomnil.
  Ko ogenj poliže gole podplate, se zdi, kot da bi te potopili v vrelo vodo. Bolečina je ostra in dolgotrajna. Olje kože ne opeče, toploto pa uravnavajo profesionalni izvajalci. In boli, zelo boli.
  Oksana si v tem trenutku poskuša predstavljati nekaj abstraktnega.
  Kot da je princesa. In bila je ujet. In vodijo do izvršitve. Seveda je treba po snegu hoditi bosi. In pete se pečejo.
  Toda princesa hodi z dvignjeno glavo. Ne obupa in noče obupati. Čeprav ima samo eno strgano raševino do bokov. In dobro oblikovano telo je komaj pokrito. In na stotine moških in fantov jo gleda in celo pokaže jezik.
  A bosonogi princesi ni nerodno. K sebi gre, ponosno hodi z napihnjenimi prsmi in celo poje;
  Pobarvan prostor s črno mračno svetlobo,
  In zdi se, da so zvezde zatemnile v svojih orbitah!
  Želim si ljubezni, v odgovor slišim - ne,
  Srca zaljubljencev so razbita na drobce!
  
  Prosim te, moj princ, pridi k meni,
  V žalosti sem jokal oceane solz!
  Prekinite vse verige predsodkov,
  Hočem, da ljudem poveš resnico!
  
  Ljubezen je pomembnejša od dolžnosti in kron,
  Če je potrebno zate - izdal bom domovino!
  In svojega ljubljenega bom postavil na prestol,
  Konec koncev mi je moj princ dražji od življenja!
  In potem se po lesenih stopnicah povzpne na oder. Po mrzlem pekočem snegu njene bose noge doživijo blaženost od dotika hrasta.
  Ogromen krvnik v rdeči majici s kapuco brusi sekiro. Jekleno rezilo se blešči v zmrzljivem januarskem soncu. Berač, bosonoga princesa, se počasi približuje sekalnici.
  Krvnik jo pogleda in v njegovih očeh se bere razočaranje. Upal je, da bo kat dobila bogato obleko in nakit princese.
  Toda vsa oblačila, čevlji, nakit so avgustovcu med racijo odtrgali in jih dali na skupni kup.
  Princesa je nato želela biti posiljena. Toda sam kralj je hotel poskusiti. In naj bo vaša priležnica. Toda napadalca je tako ugriznila in tako boleče premaknila koleno do dimelj, da je za dolgo časa izgubil sposobnost biti moški.
  Za to bi morala biti princesa usmrčena. Skoraj se je sprijaznila s smrtjo v upanju, da bo v drugem življenju našla srečo.
  A bilo je še zgodaj.
  Glasnik je prebral obtožbo. Evo, kaj princesi niso pripisali. In čarovništvo, in čarovništvo, in zapeljevanje pažev, in umor in hujskanje k vojni. Šele na samem koncu ji je bil predstavljen poskus na kralja.
  In mrzlo je tako, ko na mrazu in vetru stojiš napol nag. In želim si, da se vse kmalu konča.
  Vendar je zaman upala, da ji bodo preprosto odrezali glavo. V sodbi piše, da bo princesa namesto človeškega obglavljenja podvržena javnemu mučenju. In mučili jo bodo, dokler ne bo umrla.
  Dva pomočnika krvnika sta skočila do princese. Odtrgali so ji raševino, tako da je ostala popolnoma gola. Po tem so ji zvili roke, jo potegnili na stojalo. Začele so se dvigati višje in bose noge princese so bile stisnjene na blok. Ostro spustite navzdol, zasukajte sklepe. In potem so biči od vsepovsod padli na mišičasto telo avgustovca.
  Deklica je močneje stisnila zobe.
  Da, Oksana ima razvito domišljijo. To si lahko predstavlja.
  In zdaj meče granato z boso nogo. In razkropi naciste na vse strani ter jim odtrga roke in noge.
  Deklica ima ogromen pospešek in obseg.
  In navsezadnje je bataljon deklet z golimi nogami in golimi prsmi na vrhu!
  Nikoli ne bodo obupali in se bodo borili kot orli.
  Avgust je minil pod množičnim obstreljevanjem nacističnega topništva. Nacisti so poskušali pokončati sovjetske enote, odrezane onkraj Dona. In celo razviti ofenzivo na polotoku Taman.
  Bitke so divjale in rdeči bojevniki se niso umaknili. In če so Nemci napredovali, potem za ceno ogromnih izgub. Vendar so dosedanje bitke potekale bolj po nareku Nemcev. Šli so naprej, čeprav počasi. Rostov na Donu je padel, nacisti pa so priplazili proti Kavkazu. Tudi Turki so skušali napredovati.
  Boji so bili v polnem zamahu blizu Erevana. Tudi tam se je proti Osmanom boril ženski bataljon.
  Dekleta, ki so razkrila svoja mišičasta telesa, samo v spodnjicah, so odražala superiorne sile Turčije.
  Bojevnica Xenia se bori. Skoraj popolnoma gol. Zagorela, gola kolena so udarila ob skale. Deklica z boso nogo vrže granato in ubije Turke. Pokaže zobe.
  Obrne se, pokosi Osmane in reče:
  - Jaz sem bojevnik, ki je nad vašo agresijo!
  Zelo natančno strelja tudi kul bojevnik Vladlena.
  Lepo dekle, poseči Turke. In obupno se je upirala, bojevnica je vzela in z boso nogo zagnala limono.
  Osmane je razbila na raztrgane kose mesa.
  Potem je deklica zavpila:
  - Jaz sem pogumna lepotica!
  Xenia tudi z boso nogo vrže granato. In Turki pridejo pod sama ušesa.
  Dekleta so na splošno odlični bojevniki. Tako so svetli in jezni. Njihove mišice sijejo od napetosti.
  Tukaj je Alenka punca, skoraj povsem gola. Tudi goli prsti na nogah odvržejo smrtonosni, škodljiv element. Turki so razpršeni na vse strani.
  Deklica se oglušno nasmehne in pokaže jezik:
  - Sem zvezda po imenu Sonce!
  In lepotica pomežikne z zelo pametnim pogledom. Obupna lepota in vzvišenost misli v njej.
  Xenia tudi ne spi. Z boso nogo vrže granato. In kot steklenice, ki jih je kolo podrlo, mrtvi Turki letijo na vse strani.
  Ksenia je po činu že kapetanka.
  Spominja se, kako je Suvorov zatrl Osmane. Ne navadno dekle. Da, tako je bilo, da so bile superiorne sile Turčije poražene.
  Tu spet prileti granata, vržena z boso nogo. In Turki spet umirajo.
  Otomansko cesarstvo je kljub temu po obotavljanju prevzelo stran Tretjega rajha. No, v tej vojni je umrlo že na stotine tisoč Turkov. Doslej so Osmani lahko zavzeli le Batumi in obkolili Erevan. Toda potem je Rdeča armada uspela odblokirati glavno mesto Armenije.
  V bitkah se sovjetski tanki večinoma borijo z britanskimi in ameriškimi tanki, prodanimi Turčiji na kredit. No, tudi nemška zastarela.
  Tu se najde celo T-4.
  Tukaj je Ksenia, ki z boso nogo primerno vrže granato in tak avto izbije. Potem je zamrmrala:
  - V imenu sovjetske tehnologije!
  Tudi Vladlena je dala preobrat na Turke. Z boso nogo so vrgli granato in ubili Osmane.
  Dekleta so zelo zlobna.
  Tukaj Varvara strelja na Panterja iz baze. Punca je tudi zelo lepa in samo v spodnjicah.
  Zelo seksi in glasen videz.
  Ko se taka lepota trese, se naenkrat seštejejo gore trupel. Tukaj je dekle.
  Res terminator od terminatorjev.
  In potem spet z golimi prsti, kako pritiska in mlati. Nacisti imajo stokrat težje kot prej. In dekle kar naprej strelja in mlati Turke.
  Osmani so se odločili maščevati se za vse izgubljene vojne z Rusijo. Torej bodo pretepli.
  Dekleta se ožgejo in ožgejo.
  Barbara bosa, zarjoli:
  - Naj živi sijajni Stalin.
  Čeprav je konec avgusta 1947 na dvorišču, Stalin pa je že več kot dve leti izgubil srečo. Da, brez sreče voditelja ZSSR je šel ves odpor narobe. In vojni ogenj močno gori.
  Tukaj je dekle Marusya, zelo velika in zdrava, s svetlo blond lasmi. Vzela ga je in z bosimi nogami poslala cel kup granat. Sestrelil ameriškega Shermana. In čivkala:
  - Ja, za Rusijo komunizma!
  In njena oblačila so sestavljena samo iz spodnjic. Kul punca. Tako živahno.
  In tukaj je še eno dekle Anastasia. Vrže tudi smrtonosno granato z privitim paketom eksploziva. In Turki dobijo močan udarec v obraz.
  Anastasia cvrči in trese gole prsi:
  - Jaz sem bojevnik svetlobe!
  Ksenia z boso nogo izstreli granato. Turke tepe in na vse grlo čivka:
  - Zmagali bomo! In nikoli ne obupajte!
  Alenka potrdi, tudi z boso nogo vrže granato:
  - Ne! Nikoli ne bomo obupali!
  In daje vrsto za Turke.
  Vladlena pokosi Osmane in pravi:
  - Smo na veličastni cesti Suvorova!
  In pokaže svoj dolg jezik!
  Vodi ogenj in Akulina. Čudovita blondinka. Kako se Turk uničuje. Preprosto se zaljubiš. Sam sebi piska in pisca.
  In blazno pomežikne.
  Tukaj njena bosa noga spet meče granato. In morilec preleti Osmane. Ne dajo jim priložnosti.
  Tudi Angelica, ta rdečelasi hudič se ne umakne. In tudi izjemno primerno podre Turke. In njena bosa noga deluje zelo konstruktivno. In izbija kri kot prah s preprog.
  In potem v bitko vstopi topništvo velikega kalibra. In mlati na Turke.
  Ampak dekleta v spodnjicah so super.
  Tudi Nicoletta se bori. Deklica je skoraj gola. Bosa in zelo lepa. Prav tako se hudo bori. In uniči Turke.
  Tu je obrnila "Churchill", ki so ga kupili Osmani na kredit. Deklica se smeji:
  - Čudovita lepotica sem! Čeprav vedno bosi!
  In z golo peto bo vrgel granato.
  In po tem bo deklica spet vrgla smrtonosno granato, divjo in diabolično moč. In zelo močno udari. In potem je deklica iz zanke izstrelila granato.
  Podrla je sovražnika in zakričala:
  -Slava velikemu komunizmu...
  In zdaj Turkom zmanjkuje pare. Ne morejo zavzeti Erevana in zapolnijo pristope s trupli.
  Sam konec meseca avgusta 1947. Vroča dekleta in neumni ... Nemci so začasno prekinili ofenzivo. Rdeča armada tudi ni željna boja. V šestem letu velike domovinske vojne potrebujemo pavze med sovražnostmi, da zadihamo in oblikujemo nove sile.
  Ves čas tudi Nemci z dobavljeno delovno silo in zavezniki v Afriki, Evropi in na Bližnjem vzhodu ne bodo imeli dovolj za napredovanje.
  In Natasha ga je vzela in se malo polulala. In to je seveda storila z golimi prsti.
  Na primer, glede Gerde je še vedno zanimivo ...
  Mala Gerda je šla iskat svojega brata po imenu Kai. Vendar ni vedela, kje je. In se obrnil ne proti severu, ampak proti jugu. In potem ji je bilo žal, da si je obula popolnoma nove rdeče čevlje. Po nekaj urah so ji drgnili noge. Nato je Gerda sezula svoje drage čevlje, zlomila svojo palico in obesila čevlje na kavelj.
  Vreme je bilo spomladansko, toplo, z veseljem lahko hodiš bosi. Ni zelo bogato dekle in poleti je pogosto tekla bosa. Res je, po zimi so njeni podplati postali mehkejši in mehkejši.
  Kmalu, ko je hodila po cesti, je deklica začela doživljati nelagodje zaradi majhnih kamenčkov in peska. In da bi bilo mehkejše, sem se zavil na travo. Tam je bilo lažje. Toda po nekaj urah so podplati že brneli.
  In kar je najpomembneje, hotel sem jesti. In dekle ima v žepu le nekaj majhnih penijev.
  Kljub temu si je Gerda v najbližji vasi kupila hlebec kruha in si ga zapisala s svežo vodo iz vodnjaka ter zaspala kar v kozolcu.
  Naslednji dan so jo srbeli popraskani, goli podplati. hotel sem jesti. Deklica je šla k sebi in začutila, kako se njeno telo segreje po hladni noči. Noge so malo bolele.
  Gerda je nekaj časa hodila po cesti, a so jo podplati, ki se še niso utrdili, začeli spet boleče srbeti, nato pa žareti. Deklica je šla na travo. Ampak tukaj gre počasneje in tudi ni preveč prijetno za predrte noge.
  Deklica je s težavo prišla do potoka. Tja sem spustil podrte noge in jih ohladil. Razmišljal sem o obuvanju čevljev. Je pa škoda sestreliti takšno novost. Res jih je želela pokazati Kaiju. Da občuduje njegove nove čevlje.
  Nato je deklica spet začela hoditi. Obupano sem želel jesti.
  Gerda je nekako prišla do vasi in kupila še kruha. Toda bakrenih kovancev je zmanjkovalo.
  In deklica je pomislila. Kje dobiti denar za hrano. Ponudili so ji prodajo dragih maroških čevljev, a je Gerda odločno zanikala. V njih se bo pojavila Kaiju. Do takrat, ali lahko zaslužite?
  Gerda se je v sosednji vasi ponudila, da bo sekala drva. Dali so ji sekiro. Deklica je malo sekljala, a je bila tako izčrpana, da je po jedi takoj zaspala.
  Potem so Gerdi ponudili, da dobi gosi. Toda zaradi tega je deklica izgubila cel dan.
  Na koncu se je odločila, da bo samo prosila. Vendar so kmetje takoj opazili njene rdeče čevlje. Takoj je jasno, da ni beračica, saj nosi kaj takega.
  Na koncu se je Gerda odločila prodati svoje čevlje. Vendar je za to morala hoditi v mesto. Deklici so noge hitro utrdile in hoditi po poti je bilo skoraj neboleče.
  Okej, Gerda se je odločila, da je lahko tudi brez čevljev za Kaija zaželena.
  Prodano trgovcu, prejel je nekaj srebrnikov. Kupil sem si platneno torbo in šel kot berač po evropskih cestah. Poiskati moramo brata. In deklica, ki je slišala, da na jugu običajno prodajajo fante v suženjstvo, je odhitela tja.
  Res je, deklica je bila slabo orientirana in je dolgo tavala po Nemčiji. Dokler ne pride jesen. Okej, bose noge deklice so bile otrdele, kot konjska kopita, vendar so žulji srbeli. A vsak dan je postajalo hladnejše in hladnejše.
  In spanje na prostem je neprijetno. Ponoči je celo Gerdina obleka zmrznila in jo je s težavo strgala. Nekaj je treba narediti. Snežiti je že začelo. V lahki obleki deklica zmrzne do kosti, njene gole utrjene noge pa zlomijo skorjo ledu.
  Gerda je, da ne bi zaspala in se ne zbudila neke lepe noči, na jugu Nemčije ostala zimo v eni hiši, da je služila na pest. Za to je morala delati, pospravljati hišo, molzti kravo in še marsikaj. Toda dekle so nahranili in ji dali raztrgan plašč in lesene čevlje.
  Ko je prišla pomlad in se je sneg začel topiti. Deklica je z veseljem odvrgla bloke za težko delo in se spet odpravila na jug. Nič ji niso plačali in Gerda je morala jesti miloščino. Poleg tega je deklica še vedno dobro pela. Njena obleka je bila popolnoma raztrgana, njene bose noge pa so bile porogene in prekrite s skorjo. Deklica je končno prišla na Balkan. Mimo Madžarske in vstopil v Turčijo.
  Beraška zamoraška se je preselila v Istanbul. Pred Turki se je skrivala v gozdovih, skrivala pa se je pred kristjani.
  Vendar pa so plavolaso dekle že na poti v samo prestolnico ujeli. In ker bi jo po standardih muslimanov že lahko poročili, je bila Gerda oprana, oblečena in prodana kot devica na dražbi. Dekle s čudovitimi belimi, kodrastimi lasmi je dragoceno blago. Odšla je k starejšemu emirju. In zgoditi se mora, da je ta emir tik po nakupu tako hudo zbolel, da ni mogel izpolniti svoje zakonske dolžnosti.
  Deklica je živela v haremu. Zadovoljivo, kot v zlati kletki, a dolgočasno. Resnica naučena turško in arabsko.
  Odkril islam. Nova religija je bila na splošno preprosta, skoraj razumljiva. Ni jasno, ali bo po smrti prejela harem moških? In ji bo všeč?
  Deklica je postopoma postala dekle in čudovito lepa, emir pa je umrl po dolgi bolezni.
  In zdaj je Gerda spet naprodaj. Slečejo se goli pred stotinami poželenih moških in jih prodajo v sultanov harem. Gerda tam postopoma pridobiva vpliv in postane sultanova žena. Toda Otomansko cesarstvo je že v zatonu. Izbruhne vojna z Rusijo, ki grozi, da bo končala turški nadzor nad Krimom in Črnim morjem.
  Potem ko so bili nacisti poraženi na vzhodnem Kubanu, so sovjetske čete oblegale Krasnodar. Na jugu so se boji razvijali še uspešneje. Več mest na tem območju je bilo zavzetih na potezo. In tudi odbil Sukhumi z močnim udarcem Gruzije.
  Prišli so Nemci. Ruski tanki T-54 in IS-7 so se izkazali za učinkovite v ofenzivi. Nemčija je bila poražena tudi pri Parizu. In je bilo zavrnjeno.
  Hitler je padel v obup. Ruske čete so se premikale v smeri Črnega morja in so se že približevale Krasnodarju. In premagal sovražnika. Romunske enote so se predajale po polkih in zelo pogosto ob udarcu bobna.
  Postalo je jasno, da fronte ni mogoče držati tako zlahka. Nato je Italija začela predajati novo fronto, ki jo je Rdeča armada odprla proti Nemcem. In začel napredovati na jugu.
  Skratka, izkazalo se je za smrtonosno in smrtonosno za Fritz.
  Bataljon deklet je napredoval proti Črnemu morju.
  Bojevniki so metali granate z bosimi nogami. In z mitraljezi so pokosili Nemce.
  Tukaj, na tem področju zemljevida, je vojna potekala veliko uspešneje kot v resnični zgodovini. Vaški razcep je že zavzet. Nemci bežijo. Ruska Rdeča armada ima v tem sektorju veliko premoč v pehoti in konjenici. Nemci na splošno nimajo nič proti lahkim ruskim tankom.
  In sovjetski generali, prepričani v zmago, in razpoloženje ljudi, recimo tako - major.
  Veronica z boso nogo vrže granato. Razkropi Nemce in škripa:
  - Naj bo Rusija nad vsemi!
  Victoria tudi strelja. Z boso nogo vrže granato in zaškripa na vrh pljuč:
  - Naj bo prihodnji svet naš!
  Nadalje se že tako lepo dekle Juliana brez slovesnosti ustreli.
  In tudi z boso nogo vrže granato. In Fritz so bili zelo razpršeni.
  Deklica je čivkala:
  - Jaz sem pobesnela tigrica!
  In potem tudi Anna, kot da bi streljala. In z boso nogo bo zelo poševno izstrelil granato in razbil Kaiserjeve enote kot steklo.
  In pravi:
  - Psihologija zmage! Demokracija usode!
  In potem bo Matryona sprožila celo škatlo eksploziva. In kako bo razstrelilo kajzerjeve vojake. In ropotati:
  - Za Rusijo v vesoljskih višinah!
  Še dve lepi deklici se vozita na lahkem tanku "Marten" -2. Dober avto z dvema mitraljezoma. Oklep ni predebel, drži pa mitraljeze. Oblika je poenostavljena. Dekleta Olga in Ženja se nahajata v notranjosti, ležeta in si pišeta o Nemcih.
  Ni slab avto - hitrost sto dvajset kilometrov na uro. Odlična prepustnost. In gosenica.
  Dekleta polnijo nemške vojake s svincem in pojejo;
  Ti, oče, si svetel mesec dni,
  Da ne siješ enako
  Ni isto, ne enako
  Vse se skrivaš za oblaki
  Pokrit si z grozečim oblakom!
  Tako kot smo imeli v Sveti Rusiji.
  V sveti Rusiji, v kamniti Moskvi.
  Kremelj je bil v veličastnem mestu,
  Blizu Ivana, blizu Velikega,
  V katedrali je bila v Arkhangelsku,
  Kot je imel pravi zbor:
  Mladi lokostrelec stoji na uri,
  Stojim na uri, molim k Bogu,
  Joka, ko teče reka
  Joka - potoki solz tečejo,
  Z gredjo premaga berdysh,
  Berdysh z jaškom na vlažnih tleh:
  "Ti si goy, mati zemlja je vlažna,
  Razširiš se na vse strani
  Odpreš, deska za krsto,
  Obrni se, zlati damast!
  Vstani, vstani, pravoslavni car,
  Pravoslavni car Aleksej Mihajlovič!
  Poglejte svojo družino
  V Sveto Rusijo, v Mater Moskvo,
  Moskva-mati, sirota!"
  Dekleta pojejo sama sebi in zdrobijo Nemce. Hodijo čez trupla in puščajo krvavo sled z gosenicami. Tukaj so dekleta. Tudi znotraj rezervoarja so skoraj goli, v istih kratkih hlačah in bosi. Ampak zelo lepa dekleta.
  In Nemci zaradi svojega ognja utrpijo ogromne izgube. Mitraljezi so težki in hitro streljani. In dekleta so zelo pametna. Carska vojska je bila dobro opremljena.
  Za Rusijo delajo tudi judovski znanstveniki. Tukaj je najmočnejši bombnik Ilya Muromets-7 na svetu v tistem času, ki je letel bombardirati Nemce. Prvo letalo na svetu z dvanajstimi motorji. Osemnajst mitraljezov in dvaindvajset ton bomb. Tukaj je avto.
  Zaenkrat le v enem izvodu.
  In tudi v posadki dekleta. In skoraj gola, v enih kopalkah. Je zelo lepa in seksi.
  . POGLAVJE #13
  Poveljnik posadke bojevnika bombnika Ilya Muromets-7, Valentina. Zelo lepa in ukrivljena blondinka. Potrebno je, da avto upočasni in pokrije nemški bunker z natančnim metom bombe.
  Hitlerjevi vojaki so močni in disciplinirani. Streljajo na sovjetsko in rusko pošast. Toda bojevniki udarijo v odgovor. Osem mitraljezov dobesedno pomete nemško pehoto. Raztrgani vojaki nemške vojske padajo.
  Zlatolasa Lada, ki vodi ogenj, se mesojedo reži. Deklica si je celo slekla modrček, da bi se bolje osredotočila. In trese gola prsa. Samo velika lepotica. Toliko milosti in natančnosti v njem. Lada je sama tanka, a žilava, pas pa je tanek, kot osa.
  Galina tudi strelja z mitraljezi na Nemce. Tudi punca, tako lepa kot ukrivljena. Z bosimi nogami pritiska na sprožilce. In obraz je tako lep. Ne bojevnik, ampak samo super dekle.
  Galina se nasmehne:
  - V slavo očeta carja Jožefa Vissarionoviča!
  Agresivna in čudovita, z zlatimi lasmi, Lada potrjuje:
  - Juda pometemo z metlico!
  Valentina z boso nogo pritisne na pedal. Tonska bomba pade na nemški bunker. To je smrtonosna moč. "Ilya Muromets", pospeši, tako da se ga drobci ne dotikajo. Bunker eksplodira in dvigne steber dima.
  Dekleta v en glas vzkliknejo:
  - Zadeti! Dali so Fritz!
  In z bosimi nogami od užitka treskati. Ja, to so dekleta, ki lahko premagajo Nemce. Borijo se v sanjah o svetu, kjer ljudje nikoli ne bodo ubijali ljudi. Na primer, če sovjetski imperij Jožefa Stalina osvoji ves svet. Toda Rusija ali bolje rečeno ZSSR je edinstvena entiteta, ki lahko postane večni imperij! Ker lahko dinastija Jožefa Stalina vlada stoletja. In po strmoglavljenju cesarja Nikolaja II. je končno Rusija pridobila stabilnost in vsi so končno sprejeli legitimnost dinastije.
  In zdaj car in predsednik GKO Joseph Stalin, ki je premagal opozicijo, lomi hrbet Nemcem.
  Ena od močnih potez carja Stalina je pritegniti ženske v vojsko. In Rusinja je najstrašnejši bojevnik na svetu! Ali ni!?
  Tukaj, na primer, na borcu Sokol hiti pilotka Alice. Tako lepo dekle, blondinka s pridihom rdeče v laseh. Vitka punca, skoraj gola.
  Bosa noga pritiska na pedal in manevrira. In potem se ustreli. Z velikokalibrskim mitraljezom ustreli nemški avto. Zažge jo in reče:
  - Rojen sem za kraljevo službo! Deklica je precej kul in z modro krvjo, husarji!
  In pospešuje hitrost "Falcona". Morda so ruska, sovjetska letala, četudi ne reaktivna, na nek način najboljša na svetu.
  In že na sprednji strani se je pojavil težji in naprednejši tank, ki ga je ustvaril vnuk velikega Mendelejeva. Stroj z dvema hitrostrelnima topovoma in desetimi mitraljezi. In dekletom uspeva tudi tak kolos.
  In ruski tank prihaja in uničuje Nemce. Poleg tega z zmogljivim dizelskim motorjem in precej prehodnim in okretnim.
  Dekleta v tanku pojejo;
  Naša Bogom ljubljena Rusija,
  Velikodušna uspešna zemlja ...
  No, monarhi so lepši, lepši -
  Oče car Stalin - raj!
  In gosenice tankov zdrobijo nemške vojake. Črevesje dobesedno že plazi in iz gosenic tečejo potoki krvi.
  Poveljnica tanka Tatyana Krupskaya pravi:
  - Da, zmagali bomo za Rusijo!
  Deklica, mimogrede, je iz knežje družine, a se bori sama v spodnjicah. Ampak tako srčkan. Ima veliko notranjo moč.
  Deklica z boso nogo pritisne na pedal in reče, pokaže zobe in se smeje.
  - Ti si največji car Jožef Stalin!
  In bojevniki so prepričani, da bodo s takšnim tankom dosegli Berlin. In samozavest vseh bojevnikov in bojevnikov postaja vse močnejša.
  Natasha, prevzeta z navdušenjem, je začela skladati in peti. Ostala dekleta so se razveselila;
  Da se sveta Rusija bori z našo žrelo,
  Mi smo dekleta z velikanskimi srci ...
  Fašist sovjetske dežele je hotel
  Toda z Rodom smo vedno enotni borci!
  
  Naj bo naša Rusija v večni slavi,
  Horde Džingis-kana nas ne bodo osvojile ...
  Borite se za domovino in ne bojte se,
  Zatrli bomo vsakega nevernika!
  
  Nasilne fašiste upognemo v rog,
  Verjemite mi, nihče ne bo premagal Rusije ...
  Konec koncev je z nami Jezus Najvišji Bog,
  In ne nosite Fritz neumnosti!
  
  Vsi vedo, da nam je domovina dana,
  Za besne zmage brez poznavanja teme ...
  Grozni Satan je pokazal zobe,
  Majica prepojena s krvjo!
  
  Za komsomolca ni besede strahopetec,
  Za dekleta ovire niso pomembne ...
  Beli Bog nam bo pomagal Jezus,
  Nesmrtnost bo najvišja nagrada!
  
  Zelo pogumno smo se borili blizu Moskve,
  Čeprav Nemci uporabljajo neverjetno silo ...
  Boril se napol gol bosi
  In verjamem, da bo zmaga zagotovo čakala!
  
  Veličina ruskih bojevnikov živi,
  In nikoli se ne bo vdal nacistom ...
  Fritz bomo besno spustili v porabo,
  Kaj se ni dvignilo zelo umazane odpadke!
  
  Da, Hitler, zvit in zvit si,
  Lahko celo prevzame pol sveta ...
  Toda Stalin je tudi pogumen orel,
  Ne delaj si idola!
  Brez komsomolcev, ne vedite, da se ne umikajte,
  Ne bojijo se niti zmrzali ...
  In Fritz se bo kmalu spremenil v igro,
  Navsezadnje so se Rusi vedno znali boriti!
  
  Rusija je domovina ljubezni,
  In dal bo darilo komunizma ...
  Ni treba graditi ocene na krvi
  Z nasmehom brezsramnega revanšizma!
  
  Da, Fuhrer nas želi prijeti za grlo,
  In nagnite Rusijo po vsem odru ...
  Mi pa se besno borimo za pet
  Konec koncev je Stalin z nami s plaščem in klobukom!
  
  Je velik bojevnik, vsi vedo
  In komsomolci bodo vedno bosi ...
  In Hitlerja bomo premaknili v brado,
  Naše pletenice gorijo s svetlo toploto!
  
  Bojevniki so naša usoda,
  Zdrobili bomo ogromnega Pantherja ...
  Čeprav je Adolf ustvaril zli kaos,
  Nakazali mu bomo normo in ukrep!
  
  Ni bolj inteligentnega in močnejšega Stalina,
  Je vodja države velikega velikana ...
  In premagala si Fritza močneje, dekle
  Konec koncev smo v bitkah vedno enotni!
  
  Za dosežke gradimo celo serijo,
  Ciljati na zvezde kot hitrokrila ptica ...
  In rezultat bo glasen,
  Taka dekleta, ponosni orli!
  Avgust 1947 se je bližal koncu. Noči so postajale vse daljše, dnevi pa krajši. Dekleta občasno odbijajo napade nacistov. Velika domovinska vojna traja že toliko let. To je samo grozen in težak test. Kar se ne da primerjati z ničemer. Zelo trdo dela po petnajst ali šestnajst ur na dan in jé po obrokih, saj je lačen na robu izčrpanosti.
  Seveda je v aktivni vojski veliko bolje kot v zaledju. In dekleta se lahko malo polulajo, medtem ko je kratko zatišje.
  Nataša z boso nogo, ki jo je sestavila sama:
  Ruske čete so prišle do Odre. Carska vojska Nikolaja II je že osvojila številne zmage. Zavzeta so bila številna mesta Avstro-Ogrske, bitke so potekale v Budimpešti. Kje so se Madžari še uprli. Pali Przemysl, Lviv, Krakov, Bratislava in številna druga naselja.
  Nemci so utrpeli velike izgube in so se umaknili. Avstrijci so predali cele polke in celo divizije. In z dvignjenimi zastavami pod orkestri. Vojna se je nadaljevala, kot v pravljici - prijetno z malo krvi in na tujih ozemljih.
  Čeprav je bila Rusija med osvajanji le redkokdaj tako srečna. In skoraj vse vojne in zmage so bili Rusi dani z velikim prelivanjem krvi.
  Morda so Olega imenovali Preroški, ker je lahko brez krvi prisilil Bizanc v predajo?!
  Vsekakor je Nikolaj II prevzel vlogo Največjega.
  Dekleta so odšla na Odro. Jesen je že prišla. Zlate preproge iz listov.
  Bojevniki so stopali po preprogah. In padel v vodo.
  Veronica je čofotala v reki in vprašala Viktorijo:
  - Ali mislite, da bo car dal zemljo kmetom po vojni?
  Poveljujoče dekle je zmajalo z glavo.
  Zakaj kmetje potrebujejo zemljo?
  Veronica se je zahihitala in pripomnila:
  Ja, sami tega ne zmorejo. Obstajajo pa močni podjetniki, ki bi lahko potegnili.
  Victoria je ostro odgovorila:
  - Tukaj bodo prodali zemljo na kredit. Mogoče bo tako bolje.
  Juliana se je obrnila v vodo in pripomnila:
  - Najverjetneje je za lastnike zemljišč bolje, da imajo zemljo. Lahko vodijo velike kmetije in uporabljajo traktorje. Zasebna, velika proizvodnja je najučinkovitejša!
  Veronica se je nejevoljno strinjala:
  - Mogoče. Toda to ustvarja dodano vrednost!
  Juliana se je zahihitala in pripomnila:
  - Toda učinkovitost je odlična!
  Victoria, ki je imela čin polkovnika, je z nasmehom pripomnila:
  - Spodbuja razvoj. In kaj je smisel dati zemljo kmetu in celo pivcu. Lastnik zemlje je tisti, ki nahrani polovico sveta z ruskim kruhom! Naša država je zelo bogata!
  Veronica se je strinjala s tem:
  - Da, Rusija je bogata in življenje se izboljšuje! Na primer, moj brat dela v tovarni Putilov kot delovodja. In ima plačo tristo rubljev, če ne štejemo bonusov.
  Victoria se je prevrnila in v občudovanju z boso nogo udarila po vodi in ugriznila:
  - Tako piše! Rusija se dviga! In kmalu bo postal še močnejši!
  Dekleta so plavala v Odri in se sproščeno pogovarjala. Anna je dekleta vprašala:
  Kaj mislite, kaj nas čaka po smrti?
  Juliana se je nasmehnila in odgovorila:
  - Ateisti pravijo - neobstoj. In vera uči - duša bo šla k Bogu, on pa se bo odločil, kam v nebesa ali pekel.
  Veronica je Juliano vprašala:
  - Ali mislite, da obstaja Bog?
  Deklica je z boso nogo udarila po vodi, dvignila val in odgovorila:
  - Iskreno, ne vem. Obstajajo argumenti za in proti Bogu. - Deklica je spet pljusknila in opazila. - Seveda ni odgovora na to vprašanje, lahko pa navedete različne argumente.
  Victoria se je strinjala s tem:
  - Vsekakor zelo različno. In o čem je za govoriti. Osebno mislim, da ko zmagamo, potem Bog seveda obstaja! Toda bili so časi, ko smo se znašli pod mongolsko-tatarskimi. In potem je vprašanje - kje je bil Najvišji Bog?
  Juliana je z nedolžnim nasmehom pripomnila:
  - Toda obstaja nekaj veliko hujšega od mongolsko-tatarskega jarma!
  Viktorija je bila presenečena
  - Kaj je hujšega od mongolsko-tatarskega jarma?
  Juliana je dejansko izjavila:
  - Stara leta! Kaj bi lahko bilo hujšega od starosti!?
  Victoria se je strinjala:
  - Ja, res bo hudo!
  Dekleta so molčala. Nekako nerodno jim je bilo govoriti o tem. Dekleta so ga vzela in skočila iz mrzle vode. Tekli so k sebi, bliskali so okrogle, gole pete.
  Marusya je tekla z njimi in se nasmehnila:
  - Ampak sprašujem se, zakaj potrebujemo starost? To je treba reči nečloveško!
  Victoria se je s tem zlahka strinjala:
  - Res nehumano! Najbolje je biti večno mlad in zdrav!
  Dekleta so bila živahna in zabavna, vrtela so se v saltih.
  Veronica je z nasmehom in nasmehom predlagala:
  - Ja, naša vojska je močna dekleta! In v odlični formi bomo!
  In deklica je pomežiknila svojim prijateljem. Vsi so planili v smeh od nasmehov, harpije.
  Juliana je predlagala:
  - Najdimo živo vodo in postanimo resnično nesmrtni! Zelo kul bo!
  Dekleta sta se nasmehnila in si pomežikala.
  Victoria je nato predlagala, razkrila zobe in opazila:
  - Ja, lepo bi bilo najti način, da se ne postaraš. Kako dobro in lepo bi bilo!
  Deklica si je zamislila svet z nekaj lepoticami in mladimi moškimi. Mogoče še bolje brez brade, da so obrazi lepši in ljubki.
  Veronica je z vzdihom odgovorila:
  - Ja, to je najbolj čudovita stvar, ki je lahko na svetu! Želimo si večno mladost in svetlobo.
  In dekle se je smejalo in razkrilo biserne zobe.
  Victoria je skočila in predlagala:
  Zares končajmo starost! To je na splošno nesprejemljivo! Človeško telo se ne bi smelo starati!
  Veronika je nasmejana in skačujoča zapela:
  - Gospod polkovnik, kot se postarati! Ni bolje umreti za Rusijo! Zaradi hrabrosti in časti - ne hecam se! Odgovoril je - da sem rdeč? Ne želim!
  Dekleta so se še glasneje smejala. Zelo zelo lepo je.
  Juliana je v smehu predlagala:
  - In pomladimo vse starke! Tako, da se vse iskri kot sonce!
  Victoria se je strinjala in skočila višje:
  - Za domovino in Nikolaja Velikega!
  Anna, ta rdečelaska bojevnik, je spregovorila:
  - A vseeno nune kljub molitvam ne postajajo mlajše. Čeprav imajo svetega duha. Tako začneš razmišljati, kje je Božja pravičnost?
  Victoria je globoko vdihnila in odgovorila:
  - Stok stoji po vsej zemlji ... Kje si lastnik, kje?
  Veronica je pela od besa:
  Veliko je odličnih ljudi
  Čigava dejanja živijo stoletja ....
  Veliko je ptic jasnega obraza,
  Kaj se imenuje nesmrtni!
  
  In junaki v epih,
  Takoj so premagali hordo ...
  Rusija bo rodila veliko moč,
  Basurman v bitki bo raztrgal!
  
  Toda en dvoglavi orel,
  Car vlada slavni Nikolaj ...
  Pod nebom žari,
  Molite zanj, pojdite!
  
  Cesar vse Rusije
  Kaj je dvignilo takšno državo ...
  Pravo poslanstvo
  Za napredek in antiko!
  
  V bitkah je premagal Japonce
  Nemci so bili takoj poraženi ...
  Glas deklet je zvočen,
  Nikolaj naš Gospod!
  
  In naš kralj ne bo popustil v bitki,
  Pri gradnji velikega velikana...
  Močno premaga nasprotnike,
  In izkazalo se je, da je bila besna uskladitev!
  Prelepo pesem so dekleta složno pobrale. So tako čudovite in polne pevke. Imajo tako lepo pesem.
  Ja, čudovita dekleta.
  Tako je zapisala sijoča Natasha, najbolj veličastna od deklet.
  Tu se je prisiljena ustaviti in streljati na nacistično letalo. Vrže granato z boso nogo. Ustreli nevihto in vzklikne:
  - Zmaga!
  Tudi Zoya strelja in strelja izjemno natančno. Sestreli fašistično letalo in zarjoli:
  - Za komunizem, država Sovjetov!
  In njena gola okrogla peta vrže eksploziven paket.
  Vodi ogenj in Avguštin. Je lepa, zelo mišičasta in zagorela punca. In njeni bakreno rdeči lasje plapolajo v vetru kot proletarski prapor.
  In z golimi prsti, kot da bi s smrtonosno silo metali granato, izjemno uničujočo moč.
  In ropotati:
  - Za domovino in svobodo do konca!
  Svetlana se bori tudi z divjim naletom. In z golimi prsti meče granate ogromne, morilske moči. In raztrga nasprotnike na raztrgane kose.
  In zavija:
  - Za veliki komunizem!
  In kot bo pokazal jezik. In z golo, okroglo, rožnato peto se bo deklica predala eksplozivnemu paketu.
  Priznajmo si, ta dekleta so zelo borbena.
  Razred bojevnikov - super!
  1. septembra 1947 so v Tretjem rajhu praznovali osem let od začetka druge svetovne vojne.
  Hitler in njegova menažerija so dogodek proslavili skupaj s pogostitvijo in plesom ter gladiatorskimi boji.
  Fuhrer je sedel na razkošnem naslanjaču in opazoval ples deklet.
  Najprej so šli ven v oblekah in čevljih, nato pa so se začeli slačiti.
  Dekleta sta slekla oblačila in čevlje. In postopoma ostal samo v spodnjicah in bosonogih plesih.
  Tudi izgledale so zelo lepo.
  Fuhrer je godrnjal kot divji prašič in se vrtel na svojem stolu. Toda to so še vedno samo rože.
  Tu so dekleta plesala in začeli so se gladiatorski boji.
  Nacisti so spet začeli jesti in staviti.
  Fuhrerjeva miza je bila razkošna, na njej pa so bile bogate jedi z različnimi okusnimi stvarmi.
  Hitler je z veseljem jedel sadje.
  Njegovo razpoloženje je bilo zmerno borbeno in ne pretirano veselo. Vojna se je zavlekla in v zadnjih mesecih se je odpor Rdeče armade celo okrepil.
  Rusi so imeli nov tank T-54, ki je bil bolje oborožen in zaščiten ter se je lahko uprl nacistom. In pojavil se je mogočni IS-7. Seveda je zadnji rezervoar zelo drag in težak za izdelavo in ga načeloma ni mogoče množično proizvajati.
  Toda njegov top je sposoben prebiti nemške tanke. Poleg tega, tudi če se najnovejši stroj IS-7 ne prebije in projektil odbije, ga je povsem sposoben onesposobiti.
  Torej ZSSR že ima določeno moč.
  Toda prvi par steče v areno. Otroci začnejo boj. Z ene strani sta skočila dva dečka, stara približno deset ali enajst let, s trizobi in mrežo. Bili so v istih rdečih kopalkah.
  Tekli so in bliskali z golimi petami. Priklonili so se Fuhrerju in upognili premične hrbte.
  Tanka, mišičasta telesa še vedno zagorelih dečkov, ki jih niti ne moremo imenovati najstniki.
  Hitler si je predstavljal, da bi jih bičali ali da bi njihove majhne okrogle pete ožgala razgreta loma - to bi bilo kul.
  In tukaj zmanjka še dva fanta z meči in ščiti. Tudi goli in bosi v modrih kopalkah. Toda njihova oborožitev je asimetrična.
  Člani menažerije so začeli staviti.
  Fantje so približno enake višine in starosti. Izbrano za intrigantno. Obe strani se bosta borili do smrti. Tudi če pomilostijo, jih bodo mučili v kleti z obveznim kauterizacijo pet.
  Tukaj so stave. Hitler vztraja pri tajnosti stopenj. V nasprotnem primeru si okolje ne bo upalo postaviti proti Fuhrerju.
  In tako se vsaj o boju ne bodo pogajali.
  In naj se obe strani borita.
  Fantje so se navalili drug na drugega in mahnimo z meči in trizobi. Očitno je bilo, da niso bili dobro usposobljeni, a so imeli idejo. Enega so zapletli z mrežo, pa dajmo preboditi trizobe. Potem pa je fant prejel meč na ramo. In nastala je praska.
  Otroci so se še naprej zbadali in rezali. Takoj se je prelila kri. In bose noge fantov so pustile škrlatne, graciozne sledi.
  Fuhrerju je bilo všeč, ko so se fantje ubijali drug drugega. In ko brez usmiljenja režejo in drobijo.
  Tu so bili fantje že ranjeni, enega pa so pokončali. In hiteli so z meči do drugega. Pokončali so tudi njega in ga prisilili, da se umiri. Niti ni bilo treba prositi za milost.
  Pobitim fantom so bile ožgane pete, ki so jih zataknili s kavlji. In odvlekel do krokodilov.
  Dve preživeli v modrih spodnjicah sta se odzvali in zdravilni blok. Tudi njih so prebodli trizobi.
  Hitler ni bil zelo navdušen nad tem bojem in je pripomnil:
  - Ja, nekaj ni tako ganljivo! Kdaj bomo zavzeli Stalingrad?
  Mainstein je z nasmehom odgovoril:
  - Napad se je že začel in naše čete so tokrat veliko bolje pripravljene!
  Fuhrer je prikimal v znak strinjanja.
  - Verjamem! Opravili smo odlično delo!
  Guderian je opozoril:
  - Doslej se je v ZSSR T-54 proizvajal v skromnih količinah in kot tanki imamo ogromno prednost!
  Hitler se je strinjal:
  - Da, imamo! Lahko pa ga izgubimo!
  Guderian je samozavestno izjavil:
  - Piramidni tank je sam po sebi popolnost, Rusi ga ne bodo mogli narediti boljšega!
  Fuhrer je ploskal z rokami:
  - Bolje, da gledamo boj!
  Tokrat je v areno vstopila čudovita deklica s svetlimi lasmi. Oblečena je bila v bikini. In seveda bosi in zelo seksi.
  Hitler je zapisal:
  - Odličen borec!
  In tudi nasprotnik je bil v tem primeru vreden rjavega medveda. Precej velik in nevaren.
  Deklica je bila oborožena z mečem in bodalom. In visok, mišičast, že kar izkušen borec.
  Zasukala je boso nogo in zacvilila:
  
  Pozdravljajo vas tisti, ki bodo umrli!
  Hitler je zavpil:
  - Ne! Želim ti, da živiš!
  Lepa punca je prikimala.
  - Bom poskusil!
  Fuhrer je stavil in zarenčal:
  - Stavite tudi na medveda, sicer ne bomo nič dobili!
  Stave so potekale s pritiskom na gumbe. Hitler je spil pomarančni sok, v katerem je plaval sladoled.
  Začela se je bitka ... Medved je bil lačen in jezen ter je besno napadel. Deklica ga je odstranila z mečem in se premaknila na stran. Medved je zarjovel, ko bi hitel. In bojevnik se je spet premaknil.
  Pravzaprav je hitra. Reže z mečem v obraz. Toda zver se bo obrnila in gladiatorko zataknila s kremplji na trebuh. Na tisku so bile krvave praske.
  Führer je z veseljem pripomnil:
  - Dober boj.
  In vprašal je Speerja:
  - Ali lahko povečate proizvodnjo disket?
  Minister za oborožitev in strelivo je samozavestno odgovoril:
  - Seveda lahko! Čeprav je tehnologija tukaj precej zapletena. Toda ti stroji praktično ne utrpijo izgub, razen pri zrušitvah. In njihovo število v vrstah raste.
  Deklica je medtem sekala medveda. Bruhal je kri. In zgrešil bodalo v oko. In bilo je že smrtonosno. Ko je dekle v agoniji opraskala, je zver utihnila.
  Odvrgla ga je in vstala. Svojo boso, izklesano nogo je položila na medveda in zavpila:
  -Zmaga!
  Njen modrček je počil iz krempelj zveri, njene prsi pa so spredaj razgaljene in opraskane. In malo odrežite hrbet. Ampak to ni nič resnega. Toda dekle krvavi. In od medveda in sploh luža.
  Hitler ji je poslal poljub in pripomnil:
  - Ljubka si!
  Potem je veliki diktator ukazal:
  - Nagradi jo z železnim križem v srebru in jo pošlji za tri dni v letovišče!
  Po tem je deklica odšla zelo zadovoljna.
  Spet so se borili borci. Tokrat sta se proti dekletu z dvema sabljama pomerila dva fanta, stara okoli dvanajst let. Fantje so imeli kratke meče in ščite.
  Boj je potekal v istih kopalkah, vključno z dekletom. Boj je obetal zanimiv.
  Deklica se je dobro gibala, fantje pa so dobro izurjeni. In boj je bil tekmovalen.
  Fuhrer je Guderiana vprašal:
  - Je rezervoar IS-7 dober?
  Poveljnik in strateg sta iskreno odgovorila:
  - Ni slab avto! Tudi 128-milimetrski top ga ne vzame v čelo. Vanjo lahko prodre le najnovejše in še redko visokotlačno orožje. In potem potrebujete velik kaliber in uranovo jedro.
  Fuhrer se je zasmejal in pripomnil:
  - Stalingrad se ne sme ponoviti!
  . POGLAVJE #14
  2. septembra 1947 so se za mesto na Volgi odvijali hudi boji. Ženski ostrostrelski bataljon pod poveljstvom kapetanke Nataške Kaktusove je zavzel obrambni položaj v ruševinah na ulici Volodarsky. Za ruševinami so se skrila dekleta z mitraljezi in puškami, privezana s svežnji granat.
  Sama Natasha je v lisasti tuniki čez golo telo, v kratkih hlačah in bosa. Lepo in ukrivljeno dekle, z močnimi boki, tankim pasom, s kratko frizuro pod polboksom. Obraz je zelo izrazit, z moško brado, modrimi očmi široko narazen. Svetlo rjavi lasje so postali sivi s prahom, visoka prsa, trd pogled. Kapetanka Natasha se bori že več kot pet let in kljub svoji mladosti je videla veliko. Noge deklice so pokrite z urezninami in modricami. Deklica je bolj okretna, da se premika bosa kot grobi in nerodni škornji.
  Goli podplat začuti najmanjše tresljaje tal, opozarja na bližino rudnika, sama mati zemlja pa dodaja vzdržljivost. Po eni strani so dekliške noge otrdele in niso se bali vroče kovine ali ostrih ruševin ruševin, po drugi strani pa niso izgubile občutljivosti in prožnosti, ki so skozi rjovenje opozarjale na gibanje. rezervoarji.
  Sladka Nataška drži granato, na katero je privezan eksplozivni paket. Treba se je priplaziti do grozljivega nemškega tanka "Lion" in zalivati ulice z mitraljezi.
  Mirabela se plazi poleg nje. Tudi bosi, zato se je izkazalo, da so vsa dekleta iz bataljona iz škornjev in posnemajo svojega poveljnika. Njeni zaprašeni podplati se izostrijo, ko deklica plazi po vseh štirih. Mirabelini rumeni lasje so neurejeni in dolgi ... Malo skodrani. Sama deklica je vitka, tanka, majhne rasti. Lahko jo zamenjamo celo za dekle, z ozkimi rameni in navidez veliko glavo.
  A Mirabela je že marsikaj doživela. Uspelo ji je obiskati tako fašistično ujetništvo, ki je preživela kruta mučenja, kot rudnike, od koder ji je po nekem nerazumljivem čudežu uspelo pobegniti. Toda ob pogledu na njen otroški, nežni obraz, nikoli ne moreš reči, da so jo tepli z gumijastimi palicami po petah, skozi njeno telo je tekel tok.
  Mirabela strelja ... Vojak tretjega rajha, v tem primeru Arabec, pade mrtev, njegov gobček pa dvigne pesek in ruševine.
  Nataška je pod kup smeti zrinila kup granat. Zdaj bo sem priplazil devetdesettonski "lev" in ga razstrelil. Dekličine modre oči se lesketajo kot safirji na njenem obrazu, ki je skerpel od sončnih opeklin in prahu.
  Izkušnje kažejo, da bo dobro zaščiten rezervoar zdaj spremenil položaj. "Lion" ima 100 mm stranski oklep in celo pod kotom. Štiriintrideset vanj ne more prebiti, možnost imajo le težke IS, SU-100 ali T-54. Toda gosenice so cilj. Glavna stvar je, da avtomobilu odvzamemo mobilnost ...
  Svetlana izstreli rafal iz mitraljeza ... Vojak, nihče ne ve, katere narodnosti, pade. Nemci, ki so osvojili večino vzhodne poloble, cenijo arijsko kri in v boj vržejo kolonialne čete: Arabce, Afričane, Indijance, različne Azijce in Evropejce. Povečalo se je tudi število Poljakov - ki so že od zibelke vajeni sovražiti boljševiško Rusijo. Tukaj se borijo ukrajinski nacionalisti, donski kozaki, Čečeni in celoten kavkaški kaganat. Hitler je vzgojil celo internacionalko.
  Veliko sovražnikov ...
  Svetlana se spretno izogne ognju iz mitraljeza. Krogla se je skoraj razcepila, počrnela od prahu, okrogla, dekliška peta. Lepi kapetan je celo začutil žgečkanje, kako blizu je priletelo velikokalibrsko darilo. Deklica se je prekrižala in zašepetala:
  Tudi krogla nas ne bo ustavila!
  Mirabela se odvrne... Še ena deklica Angelica - zelo rdečelaska, nadpovprečno visoka in mišičasta, kljub skromnim obrokom. Tudi zelo lepa punca, z razkošnimi boki, zamaknjenim pasom, ne ženstvenimi širokimi rameni in visokimi prsmi.
  Angelica se bori samo v kratkih hlačah, tunika je raztrgana na koščke in se sesuje v prah, novih uniform pa ne dostavijo čez Volgo. Bog ne daj prenesti več streliva in kapljice hrane za izčrpane sovjetske čete.
  Angelica je torej skoraj gola, noge so popraskane, predvsem kolena. Kos šrapnela je zadel podplat desne noge in boli, težko je hoditi.
  Rdečelaska, zaprašena, skoraj gola Angelica zasuka svoj lep, a hkrati trd obraz. Deklica, ki strelja, pravi:
  - Gospod, Moskva in Stalin so nad nami!
  In odreže napadajoče naciste, sama pa se je komaj imela čas za vrnitev nazaj.
  Razvaline in ozke ulice grozljivim nemškim tankom otežujejo obračanje. Tukaj je skoraj dvesto ton "miš" in sploh ne morejo mimo ...
  Kot je pričakovala Svetlana, se je "Lev" malo zapeljal in se zakopal v kup smeti. Prišlo je do eksplozije. Gosenica je počila, odletelo je nekaj poškodovanih valjev.
  Ranjeni tank se je ustavil in iz cevi je izletela granata ...
  Nekje v daljavi je šumelo in puščalo ruševine. Blondinka Svetlana je kot kača siknila:
  - To je moj izračun! Odprl račun ...
  Kapitanka je spet prisiljena odplaziti. Nemci in njihovi sateliti ne morejo izkoristiti svoje tehnične premoči v ruševinah. Po krivdi trmastega Hitlerja so se horde Tretjega rajha zataknile v pozicijskih bojih v precej velikem in dobro utrjenem mestu.
  Mirabela vrže granato. Prisiliti jih, da se preobratijo nad strlenimi Nemci ali Arabci. Eden od nacističnih militantov mu odtrga roko in nanjo obesi angleško uro s kompasom.
  Mirabela z nasmehom pravi:
  - Kar ti pokaže kompas - pot v pekel!
  In lepo dekle si otrese kos oprijete keramike s svoje prašne pete.
  Tudi Angelica se s svojimi čvrstimi, polnimi oprsjami sprašuje. Bradavice so skoraj črne od umazanije in srbeče. In poskusite oprati. Spet se je treba zariti, ko nemški mitraljezi črčkajo. In plaziti po plastunski.
  Bataljon deklet drži svoje položaje, čeprav je obstreljevanje. In trgajo težke granate in bombe padajo z neba ... Toda nič ne bo zlomilo poguma sovjetskih junakinj.
  Tukaj Svetlana vidi, kako se Panter plazi. No, ta tank ni več tako strašen.
  Lahko ga udarite v stran. Deklica je kihala, izpljunila prah, ki je zlezel v njena elegantna usta. V roko je vzela granato, obteženo z eksplozivnim paketom. Pritihotapiti se moraš neopažen. Toda okoli je toliko dima.
  Angelica se je začela plaziti in se z golimi prsti in komolci naslanjala na odtok. Bila je kot mačka, ki zalezuje miško. Deklica se je spominjala vojne iz tistega strašnega poletja enainštiridesetega leta, ko je Wehrmacht zahrbtno vdrl v prostranstva ZSSR. Ali ni bilo niti dekle, skoraj dekle, prestrašeno? Sprva da, potem pa se navadiš. In nenehne pokale granat že dojemate kot navaden hrup.
  In zdaj je eksplodiralo zelo blizu. Deklica se je udarila po trebuhu. Drobci hitijo od zgoraj kot jata divjih čebel. Angelica z razpokanimi ustnicami šepeta:
  - V imenu pravice, Gospod!
  Deklica pospeši plazenje in vrže granato s priloženim paketom eksploziva. Sedanjost leti v loku. Sliši se eksplozija, tanjši stranski oklep panterja je primeren. Nemški tank začne goreti, bojni komplet eksplodira.
  Svetlana z nasmehom zašepeta:
  Hvala Gospod Jezus! Verjamem samo v vas! Prosim samo zate!
  Zlomi panterja. Odtrgano, dolgo deblo je zakopano v ruševinah. Čelni oklep, ločen od bočnega oklepa, spominja na zajemalko.
  Svetlana, katere oči se na obrazu, rjavem od prahu in sončnih opeklin, lesketajo s koruznicami, pravi:
  - Več hrastov ima sovražnik, močnejša je naša obramba!
  Angelica je zelo seksi, v svojih črnih spodnjicah in golega, prašnega, močnega telesa. Punca je zelo pametna. Lahko meče drobce stekla z golimi prsti.
  Zdaj je s svojo graciozno, s prahom pokrito nogo vrgla oster predmet. In zataknjen, prav v grlo fašistu. Lepa Angelica je zabrbljala:
  - In jaz sem seks simbol in simbol smrti!
  Deklica, po kateri je spet plazila in streljala. Vodil ogenj in Svetlano.
  Kapitan lepote, Natasha, ko je posekal fašista, je čivkala:
  - Življenje je veriga in malenkosti v njem so členi ...
  Mirabela je ustrelila, razrezala Fritzovo glavo in dodala:
  - Nemogoče je ne pripisati pomena povezavi!
  Svetlana je spet natančno streljala in zakričala:
  - Ampak ne moreš se vrteti po malenkostih ...
  Mirabela je natančno streljala in dodala:
  V nasprotnem primeru vas bo veriga ovila!
  Druga deklica Olimpijada, prav tako zelo lepa, je skupaj s pionirko Serjožko pripravila mino na žici. Onadva sta jo potisnila ... Zahrbtni booger se je zlezel v gosenico "Tigra"-2. In kako bo počil ta nemški avto z dolgimi cevmi.
  Plavolasi fant Sergej je vzkliknil:
  - Naša Rusija, imaš vedro!
  In komaj je imel čas, da skoči nazaj, bliskajoč, s črnimi podrtimi petami, s padajoče strehe.
  Olimpija je pobožala dečka po vratu in rekla:
  - Zelo si pameten!
  Pionir se je prebil na fronto in se pridružil ženskemu bataljonu. Fant je tudi zelo ustvarjalen. Na primer, izdelal je letala za sestrelitev fašističnih jurišnih letal. Ko se Focke-Wulfi ali TA-152 dvignejo, se zasliši neverjetno oglušno rjovenje.
  Nemci udarijo ob spremljavi Wagnerjeve simfonije. Tako veličastna melodija.
  Olimpija z jezo reče:
  - Še vedno nas poskušajo prestrašiti!
  Pionir je s patosom zapel:
  - Ruski bojevnik se ne boji smrti,
  Smrt nas ne bo ponesla pod zvezdno nebo!
  Kajti sveta Rusija se bo trdo borila,
  Napolnil sem mogočni mitraljez!
  Olimpija, visoka, mišičasta deklica s širokimi boki in rameni, je tipična kmečka ženska. Oblačila so bila med bojem strgana v cunje, močne noge so bose, lasje so spleteni v dve kiti in močno zaprašeni.
  Seryozhka je star komaj enajst let, suh je zaradi podhranjenosti, opraskan in umazan fant, le v kratkih hlačah. Dečkovi naravno beli lasje so posiveli, rebra pa se kažejo skozi tanko, zagorelo in umazano kožo. Noge strašno podrte, v opeklinah, modricah, z mehurji. Res je, usoda je otroka obvarovala pred resnimi poškodbami.
  V njegovem ozadju se olimpijske igre zdijo velike in debele, čeprav deklica sploh ni debela, ampak z močnim, treniranim mesom na kosteh. Poleg tega se je zdelo, da lakota sploh ni vplivala na njeno polno in veliko postavo.
  Deklica strelja iz težke protitankovske puške. Nemških avtomobilov ni mogoče preluknjati v čelo, vendar je možnost v tirnicah.
  In zajetni "lev", ki je v podvozje prejel težek eksploziv, je začel pihati dim kot močan kadilec.
  Seryozhka je z zlobo zapela:
  - Smrdljivi Fritz je brez razmišljanja prižgal cigareto na vhodu! Seveda je zašel v velike težave!
  Olimpija, ki se utripa z mišičastimi, zagorelimi teleti, je s svojimi golimi, lepimi nogami premagala step ples. Deklica je zapela:
  - Sveti ruski obrazi utripajo iz ikone ... Bog ne daj, da namočite vsaj tisoč Fritz! In če kdo brenči bolj kot fašisti, te nihče, verjemi, tega ne bo obsodil!
  Nato je ponovno napolnila protitankovsko puško in znova streljala. Nemški transporter je spet napihnil dim.
  Dekliški bataljon je Fritzu povzročil znatno škodo. Toda utrpel je tudi izgube. Tu se je eno dekle razpolovilo in njen obraz je kljub prahu postal tako bled.
  Večino Stalingrada so nacisti že zavzeli, a kar ostane od mesta, se noče vdati in se vdati.
  Svetlana se medtem poskuša prebiti skozi "Tigra". Zmogljiv nemški avto je dobil granato v bok, a ni podlegel. Obrne se, da bi izstrelil top. Deklica se mora zariti v tla in ruševine, da je ne bi zdrobil eksplozijski val, ki ga sprošča sedanjost.
  Svetlana tiho zašepeta:
  - Mama, oče, oprosti!
  Mirabela je na Tigra vrgla granato, ki ji je eksplodirala na čelu. Deklica je siknila:
  - O tem, da je svetloba poučevanje pozimi spomladi ... Ponavljam brez izjeme, da je Hitler kuga baraba!
  Angelica, ki je prekinila pogled na naciste in jih z razpokom polila z vodo, je napeta:
  - V krsti sem zdaj videl Fuhrerja! In brcnila je reveža naravnost v oči!
  Rdečelaska je dejansko z golimi prsti vrgla granato na tank. Zadel je v cev ... Sledila je eksplozija in gobec "Tigra" je bil poškodovan.
  Strahopetni Nemec ga je vzel in se umaknil.
  Svetlana je smrknila skozi nosnice:
  - Naši, vaši se ne bodo vdali!
  Mirabela je s kroglo posekla hitlerjevskega plačanca in zapela:
  - In zlobnež se ne šali! Roke in noge, zvija ruske vrvi! Zob se zarije v samo srce ... Do dna pije domovino!
  Svetlana se je zahihitala in zalajala:
  - Fuhrer divje vpije, raztrga se!
  Mirabela je ustrelila in dodala:
  - No, smrt se nasmehne!
  Pojavil se je še nevarnejši "Shtumrtiger". Uničuje celotne zgradbe in bunkerje. Poleg tega se ne približuje položajem sovjetskih čet. Avto je pod krinko nemških mitraljezcev.
  Svetlana vidi, da je približevanje položajem Fritzov nerealno. Toda na nebu Focke-Wulfs. Eden od teh strojev leti bližje sovjetskim položajem. Dekleta odprejo ogenj nanjo.
  Angelica vrže granato in besno reče:
  - V globoki smrti - ni odpuščanja!
  Po tem se deklica obrne iz mitraljeza. Hitro se vrne nazaj. Hitro se pripelje relativno nov nemški tank "Panther" -2 z majhno kupolo in nižjo silhueto.
  Več deklet meče granate na nemški avto. Ko je prejela darila, zmrzne in se ne more obrniti.
  Angelica je zažvižgal in siknil:
  - To je nov napad! Raztrgali ji bomo usta!
  Panther-2 je zarenčal in izstrelil svoje močnejše orožje.
  Ognjeni stolpec je razcepil zrak in v trenutku segrel in elektroliziral ozračje.
  Angelica se je zahihitala, školjke so letele mimo napol gole deklice. Brezsramna rdečelaska je stresla boke in rekla:
  - In Newton je premagal sovražnike, odvrgel jarem s prestola! Fritz je izdal svoj Newtonov zakon!
  Stalingrad je bil ves zajet v požarih, ko se je zdelo, da ognjeni jeziki ližejo nebo in pokajo vijolične, oranžne in škrlatne iskrice! In vsaka iskrica je kot duh, ki pobegne iz peklenskega gradu.
  Svetlana, ki je podrla nemškega borca, je zasvetlila z modrimi očmi in zapela:
  - Kaj cviliš slaba stara ženska? Verjemite, samo psihiatrična bolnišnica joka za vami!
  Mirabela je pela v petju in streljala na naciste:
  - Kako dobro je ležati na travi in udariti Fritza po glavi! Naredite obkladek za Fuhrerja in pošljite naboje iz mitraljeza!
  Deklica se je divje zahihitala in se prevrnila s trebuha na hrbet. Naredil sem kolo z nogami. Priletela je granata. Leteči Focke-Wulf, ki je prejel šrapnel pod trebuh, se je hitro dvignil višje. Vidi se, da so ga ranili ostri drobci. Fašistično bitje se je zagorelo in začelo izgubljati koščke zlomljenih kril.
  Svetlana, ko je videla, kako Fokke izgublja višino, je zakričala:
  - To je semafor! Na krovu visi sekira!
  Nemško letalo je eksplodiralo in razpršilo naplavine v vse skrajne kote neba. In kam je izginil fašistični as. Naredil sem zadnji zavoj. V pepel je šel krvnik, ne pilot!
  Mirabela je kihnila, potresla prah in rekla:
  - Biti ali ne biti? To ni vprašanje!
  Angelica je spet z nogo vrgla kos stekla, tako močno, da je, ko je udaril v oko, izbruhnil Fritzu skozi zatilje:
  - Jaz sem tankovska armada! In zdraviti se morate!
  Nemci in njihovi sateliti so poskušali napredovati, pred seboj so metali granate. Takšna taktika proti dekletom ni delovala. Tu je Seryozhka namestil katapult in kako zadene sovražnika kot odgovor.
  Pionir je zavpil:
  - Božiček raztrga Hitlerjeva usta!
  Naboj katapulta, ki se je prebil v množico nacistov, jih je razpršil in se hkrati prevrnil v zrak. Fritz je padel in se zlomil ob ruševine sten.
  Tank "Tiger" -2, ki je izgubil ravnotežje, je trčil v "Lion". Oh, Leva, kje je tvoje grozljivo ime?
  Svetlana se je nasmehnila in odgovorila:
  - No, dobro opravljeno Seryozhka!
  Fant je agresivno zarenčal.
  - Pioneer je vedno pripravljen!
  Deklica je v odgovor stresla z boso nogo.
  Kapitanka je spet začela zabijati. In Olimpija je požgečkala Serjožkino ozko nogo, kako težko jo ima! Ni čudno, da se fant ne boji teči skozi ogenj.
  Mirabela je v petju rekla:
  - Mladost je dobra - starost je slaba!
  Angelica, ta vesela rdečelaska, se je strinjala:
  Nič ni hujšega od starosti! To je res najbolj gnusno stanje od vseh možnih!
  In deklica je naredila skok z državnim udarom. Za trenutek si je predstavljala gnusne babice. Ne, ne primerjaj, staro žensko z dekletom. In kakšna lepota, v vitkih telesih.
  Angelica ga je vzela in zapela:
  - Tok za letom, leta v prikolici,
  Starka drgne kano v možnarju ...
  Kaj pa moja vitka postava,
  Ne razumem, kako je šla mladost!
  Svetlana je zabliskala z očmi, z udarcem v dimlje podrla Nemca in pripomnila:
  - Ne! Kljub temu je v vojni tak čar - ostati za vedno mlad! Vedno pijan!
  Olimpija je dala nov naboj v katapult. To je nekaj takega kot dobra malta. Deklica je siknila:
  - Ne mimo, ampak mimo!
  Serjožka je premešal svojo tanko, a okretno nogo in zalajal:
  - Fritz obraz!
  In granata je skupaj z eksplozivnim paketom v polnem zamahu priletela na položaje nacistov.
  Da, Stalingrad jim ni bil dan. Tretji mesec od konca junija traja juriš, a mestu ni uspelo vzeti vsega. Na drugih odsekih fronte so nacisti dosegli uspehe, na tem pa ne.
  Svetlana je ustrelila s pištolo in zarjokala:
  - Vse je nemogoče, se zgodi, da je mogoče ... Vesolja ni treba zelo komplicirati!
  In udaril v rezervoar za gorivo na motornem kolesu. Stroj je počilo in ognjeni vihri so razsvetlili zadimljeno pokrajino. In Nemca je raztrgala ognjena šapa.
  Kapitan dekle je zavpil:
  - Rad ubijam zlo! In to je najvišje dobro!
  Mirabela je z rafalom premlatila Nemce in siknila:
  - Igrajmo se porcupine!
  Angelica je odprla ogenj, natančneje. Nekaj temnopoltih je ostalo ležati na sulicah pokritih ruševinah:
  - Ubij sovražnika! - je zašepetala punca.
  Mirabela je hudomušno zapela:
  - Ko sem naslikal Hitlerja s šminko, Mainsteina z lakom za lase, te bom zvlekel v ujetništvo princese, zvesti pes te bo grizel!
  Svetlana je streljala in sikala:
  - Pridi zvečer, Adolf, obesi se ... Nehaj se norčevati! Pridi zvečer, leteti kot merfal - naciste močno premagati!
  Mirabela je v jezi rekla in zbila čelado z viharjeve glave:
  - Mi lahko! In bomo!
  Dekleta iz bataljona "Lenin" so ustavila napredovanje tujih čet. Fritz se je premaknil naprej in dobesedno metal trupla v vesolje. Tudi tank "Lev", s katerim so se polagali upi, ni pomagal. Tukaj je modifikacija stroja s 150 mm pištolo.
  Angelica odbije kamen, pritrjen na njeno golo bradavico. Punca ima tako lepe in polne prsi. Deklica z nogo vrže granato. Noga je močnejša od roke, met pa gre dlje.
  "Lion" je prejel vrzel v gosenici in se ustavil. Ustreljen iz njegovih močnih ust. Ropotanje in zrušitev.
  Angelica pljuva in pravi:
  - Ruski bojevnik ne zastoka od bolečine!
  In dekle spet strelja. In to počne izjemno dobro. Fašist, ki se nagne iz stolpa, pade nazaj.
  Rdečelaska, skoraj gola punca pravi:
  - Zaman sovražnik verjame, da mu je uspelo zlomiti Ruse! Kdor si upa, napade v boju, sovražnike bomo močno premagali!
  In Angelica zvija mišice stiskalnice, ki jih ima zelo reliefno.
  Oh, kako lepe so punce! Nočem, da bi kdo od njih umrl.
  Stalenida je tekla... Zelo lepo dekle, s puhastimi belimi lasmi. Nekako ji jih uspe namazati s kakšnim napojem, da se ne umažejo.
  Deklica je zelo lepa, s podobo Venere, le bolj napeta in reliefna. Oblačila na njej, samo modrček in hlačke. Vse ostalo je že raztrgano. Toda kako graciozne so noge! To ni dekle, ampak pečat popolnosti, krona lepote.
  Premika se na poseben način, kot veverica. A bose noge in utripanje, in pete, presenetljivo ostanejo čiste. Stalenida strelja, fašist pa dobi razjedo na prsih.
  punca pravi:
  - Zvestoba domovini je najvišja beseda!
  Angelica je v smehu pripomnila:
  - Sleci modrček in ostani kot jaz v kratkih hlačah!
  Steelenida je negativno zmajala z glavo.
  - To ni primerno!
  Angelica je stresla z boki, primerno streljala in zapela:
  - Nekaj komsomolca je postalo nenavadno! Tako hoditi z golimi prsi je zelo nespodobno!
  Steelenida se je zahihitala in pripomnila:
  - Zakaj prinašati veselje Fritzu, poglejte našo lepoto!
  Angelica je odločno odgovorila:
  - Naša lepota je smrtonosna!
  Jeklena deklica se je zahihitala in streljala na TA-200. Nacistični avto je zagorel. In lepa blondinka je zavpila:
  - Smrt zlu!
  Angelica se je nasmehnila.
  - In življenje je dobro!
  Steelenida, ko je videla, da Nemec pada, je zarenčala:
  - To je najvišja vrednost! Ne mislite, da ste nacisti zmagali!
  Angelica poje:
  - Čakanje na zmago! Zmaga čaka ... Tiste, ki hrepenijo, da bi pretrgali okove! Čakanje na zmago! Čakanje na zmago! Naciste bomo lahko premagali!
  Lepo dekle in njene gole prsi se tresejo. Dobro z golim trupom v vročini, ki jo še stopnjuje ogenj.
  Svetlana je bila zdaj videti veliko bolj odločna. Na Fritza je streljala s strojnico in zalajala:
  - Kastriral te bom!
  In res so nacisti prejeli smrtonosna darila in krste! In deklica jim je pokazala postavo, zgradimo gole prste. In žvižgal kot slavček-ropar. In skozi prste spodnjih okončin.
  Kapitanka je zelo pametna. In peneče. In sploh ne kruto. Tudi njej je včasih žal sovražnikovih vojakov, ki imajo morda otroke, ki bodo jokali za mrtvimi očeti.
  Svetlana pa takšne misli odganja od sebe, zato hočeš od njih bruhniti v jok. Toda Rusi niso bili tisti, ki so prišli k Nemcem ropati in ubijati. Ne, to so Nemci in cela agresivna kopica tujcev z vsega sveta je vdrla v ruska prostranstva.
  Svetlana se je prekrižala in streljala na Fritza, ki se je skušal tiho približati položajem Rusov ... Človeku sta izstrelila oko in možgani, ki sta jih izbila krogla.
  Kapitan se je nasmehnil in rekel duhovito:
  - Iz oči v oči, iz glave v glavo!
  Svetlana je natančno ustrelila in s prikolico zadela motocikel. Avto se je začel trgati, mitraljez pa je odletel in se večkrat prevrnil. Nato je njegov gobec potonil v ruševine.
  Deklica je podrgnila goli, zaprašeni podplat po ruševinah. In spet je namerila. Njen veseli, mlad obraz se je nasmehnil precej nasmejan. Deklica je zapela:
  - Ne, smo rekli fašistom, naši ljudje ne bodo tolerirali, da bi se ruski dišeči kruh imenoval z besedo ford!
  Mirabela je naredila zelo natančen strel, od katerega je vznemiril Focke-Wulf in začivkala:
  Za pokvarjenca je seveda izbira jasna,
  Za dolarje je pripravljen izdati Rusijo ...
  Toda ruski moški je tako lep
  Da je pripravljen dati življenje za domovino!
  Deklica je naredila salto in pokazala nacistom figo ter se pomikala, krogle pa se niso dotaknile lepote.
  Pojavila se je Angelica, ta lepotica, skoraj gola in umazana kot hudič, je z dvema nogama naenkrat vrgla granato. In je preverila:
  - Kar imam je ... Fritz v ostri strani!
  Olimpija je popravila Angelico:
  - Ostro, v stran in ne v ostro!
  Deklica se je zahihitala in stresla z lubeničnimi prsi ter izstrelila granato z granato z eksplozivnim paketom. "Tiger" je bil zadet v gobec in ta zvita umetnina se je izmikala.
  Po tem se je nacistično bitje umaknilo. Začela se je plaziti kot želva, ujeta v ognju.
  Svetlana je pela in veselo mežikala:
  - In "Tiger" se umika in Nemci se skrivajo!
  Deviški bataljon je manevriral pod napadi, zračnimi napadi in težkim orožjem. Tu so udarili reaktivni bombniki, v nebo so se dvignile polomljene, do rdeče razžarjene strmine. In kamni so goreli. Na srečo nobena od deklet ni umrla, moški pa so odšli na naslednji svet - ki jim ni tako žal! In duše letijo - ene v nebesa, druge v pekel! Kjer hudiči z vilami že čakajo tiste, ki niso verjeli v Jezusa.
  Angelica je najbolj seksi bojevnik v besu: no, ali lahko nacisti iz svojega "Sturmtigerja" res streljajo na položaje sovjetskih čet in pobijejo rdeče bojevnike?
  In deklica je z bosimi nogami zgrabila granato in se zasukala v slapovih salta. In se vrti hitreje in hitreje. In potem je z vso močjo vrgla dar smrti v široki gobec Stormtigerja. Zabliskale so gole, zagorele noge lepotice in granata je priletela v širok gobec. In močan stroj se je najprej zadušil, nato pa hitel. Dva "kraljevska tigra", ki sta stala ob straneh "Sturmtigerja", sta bila vržena in raztresena v različne smeri. Valje so se jim strgali in padli so dol in leteli kot zlomljena kraljičina ogrlica.
  Eksplozivni val je vrgel Angelico in deklica je letela na glavo. In bila je obrnjena, zazibana in vržena. A lepotica je kljub temu pristala, ostri ruševine in zdrobljeni kamni so se zarili v njene gole podplate. Deklica je imela bolečine in celo skozi žuljasto nogo se je konica prebila.
  Toda Angelica je našla moč, da je vstala in zavpila:
  - Vi fašisti boste v pepelu!
  Svetlano in druga dekleta je eksplozivni val vrgel navzgor in jih celo rahlo zmečkal. Toda nobeden od lepih bojevnikov ni umrl. Dekleta so se srečala z orkanom in dobro usmerjenim ognjem. Zatiranje nacistov, ki so skočili ven, in drugih agresivnih žuželk, ki oblegajo ZSSR.
  Mirabela je z velikim navdušenjem zapela:
  - In ko nas bo Gospodova trobenta popeljala v boj, bomo prijatelji s Komsomolom! In po Jehovovi volji bom na nebeški prozivki!
  Angelica je otresla prah s svojih krvavih podplatov in zapela:
  - Lenin, zabava, komsomol! Fuhrerja pošiljamo v norišnico!
  Dekleta so se začela oglušno smejati, Seryozhka pa je z zaskrbljenostjo in jezo rekel:
  - In moj katapult, ne tako natančen - kot tiste gole in močne noge Angelike!
  Olimpija, ki se je igrala z mišicami rok, je rekla:
  - To je v redu! Še vedno razmišljaš. Nekaj bolj kul!
  . POGLAVJE #15
  Vojna se je očitno vlekla in obe strani sta si želeli čimprej končati ta prekleti pokol. Nacisti so bili utrujeni in tudi sovjetske sile so bile opazno izčrpane.
  Nacisti so se zapletli v bitke za Stalingrad. In precej izčrpan. In seveda so bili utrujeni.
  In tako je Stalin tukaj ponudil mir pod zmernimi pogoji.
  Fuhrer je mislil. O tem, da bi Stalinu ponudil premirje. Vseeno do katere ravni lahko prelijete kri. To je res moteče za vse. In Japonska nekako goljufa in ne hiti v napad. Tudi obnaša se slabo.
  Vsekakor je Hitler 25. oktobra 1945 Stalinu poslal telegram s predlogom, da se ustavi do 8. novembra 1947, ravno v času praznovanja dneva münchenskega puča in kot posledica tega resničnega prihoda na oblast nacistov, vse sovražnosti.
  Seveda je Stalin, ki je že pospravil zadnje rezerve in na strel postavil desetletne fante in sedemdesetletne moške, takšno ponudbo z veseljem sprejel.
  A spopadi so bili še v polnem teku. Nemci so poskušali obkrožiti Ordžonikidze ali Grozni. In sovjetske vojne so se borile prav besno in zelo trdo.
  Alenka je z graciozno boso nogo vrgla granato in začivkala:
  - Sem zelo kul punca!
  Anyuta ga je vzela in siknila, pokazala jezik in razkrila zobe:
  - Razbijmo ...
  In tudi z golimi prsti izstreli granato. In udaril v gobec nacističnega tanka.
  Razcepila je prtljažnik in planila v smeh. No, punca. Vsem puncam punce!
  In tukaj je rdečelaska Alla. Kako izstreliti granato z boso nogo. Kako se zajebe. In razprši vse. Tukaj je dekle! In stiska naciste in grablja bose noge.
  - Jaz sem rdečelasa lisica!
  In potem je Maria vzela in z golimi prsti vrgla dar uničenja. Po je iztrebil sovražnike. In narežemo na koščke. Tako kul punca z zlatimi lasmi. In tudi zelo prijetno. Čudovito dekle. In kako bo na vrsti. In pomesti fašiste.
  Pokazala je jezik in zapela:
  - Jaz sem tank in dekle ... Kupil si bom ovčji plašč! In Spartak gre v boj ... Obstaja zelo vzdržljiv tank!
  In tukaj je Matryona vzela in z golimi podplati vrgla cel jezik z zrni. Ima tako močan tisk. In noge so močne. In obrnil "Panther" -5.
  Kakšen avto je ta "Panther" -5. Lahka različica rezervoarja iz serije E. Teža približno petinštirideset ton. Dobra zaščita na čelu, slabša na strani. Ime je vzeto po plenilski mački. Zaradi najslabše zaščite bokov ni najbolj priljubljen rezervoar. Najbolj od vsega nacisti ljubijo Agho. Tisti iz vseh zornih kotov so zaščiteni. Ker pa ima serija AG majhno in veliko število valjev, je nekaj težav s tekalno opremo. In serija E še ni povsem umaknjena iz proizvodnje.
  Na splošno se v Tretjem rajhu proizvaja veliko različnih in ne povsem popolnih tehnologij.
  Alena je spet z boso nogo vrgla granato. Dobili so naciste. In lepotica je zacvilila:
  - Splošči nos!
  Tu Anyuta z golimi prsti na nogah izstreli darilo, ki razbija glave. In zapoj:
  - Milijoni! Spraševali bomo o fašističnih zakonih!
  In tukaj je rdečelaska Alla začela plesati. Z boso nogo je tudi vrgla granato in zakričala:
  - Skratka - biti rdeč ni greh!
  In nacisti so jo dobili od nje, pod glasbo. In tukaj so dekleta!
  Maria ga je vzela tudi z boso nogo, ko je izstrelila granato. In kako bo podrl naciste.
  Od strahu so celo zmrznili. No, to je babica! In njeni lasje so kot zlati lističi.
  In tukaj je Matryona. Z golimi, mišičastimi nogami bo vrgel cel kup granat. In udari na naciste. In jih odpihni kot gnoj v vetru. Vzemite in sežgajte!
  In kako laja:
  - Imperij sonca!
  Tukaj so dekleta! Vsem puncam, punce-terminatorke!
  Alenka se smeji in iztegne jezik. In vidi plačance, ki poskušajo napasti. Deklica spet vrže granato z golimi prsti in sikne:
  - Vroč udarec! Sem kot vandal!
  In nacisti so dobili krvavi čaj!
  In potem Anyuta, kot privrženec. In kako bo zažgal nacistov brade. In bo zarjovel in z metom bose noge poslal granato:
  - Pobesneli bik, konj je udaril!
  In spet se začne hihitati in smehljati. Tukaj je dekle! Samo vrelec modrosti in blagoslovov!
  Potem pa začne Alla tuliti. In sikati... In potem pošiljati darila uničenja z bosimi nogami. Malo se nikomur ne bo zdelo. Trivialno vse požene v krste!
  In noge so tako dobre! Goli zobe kot levinja. Tukaj je dekle. Kje še ni bila!
  In meče granate z norim besom. In zlomi njihova telesa.
  In rdečelaska še vedno zavija:
  - Jaz sem zver, jaz sem divja zver!
  In potem, seveda, Marija. Zlato njenih las lahko oslepi sovražnike. In kako dobra je, skoraj gola na mrazu. Tukaj bo z golimi prsti vrgel granato. In dobili bodo Fritz, kot je treba.
  In lepotica poje:
  - Nered bo!
  Tudi Alenka je z bosimi nogami lansirala tisto, kar uničuje. Urejen požarni tlak.
  Toda Marusya je vzela sod eksploziva in ga poslala sovražniku. Razgnal sovražnika. Zlomil je kovino in jeklo je zagorelo.
  Deklica je zalajala:
  - Besen ogenj! In let termokvarka!
  Čeprav, kaj to pomeni, zadnje besede sama ni razumela. In Fritz mlati ...
  Tukaj prihaja rezervoar medveda. Stroj je počep, z okroglo kupolo in ovalnim trupom. Tudi tesna postavitev, izstopa pa 128 mm cev z dolžino 100 EL. Eden najnovejših dogodkov. Orožje s prekomerno močjo prebijanja oklepa. "Medved", to je uničevalec tankov, hkrati pa strelja na utrjene položaje.
  Alenka vanj vrže granato. Z metom bose noge je poškodovala deblo in siknila:
  - Imam jeklo in plamen namesto srca!
  Potem se takole smeji.
  In Anyuta bo z golimi prsti vrgla tudi darilo. In crack na sodu! Kovina je tekla v različnih smereh.
  Da, "medved" je bil poškodovan in se je začel umikati. Tudi dodaten avto. Še en od kontroverznih dogodkov Tretjega rajha. Še dobro, da vsaj na podlagi serije E.
  Rdečelaska Alla je z golimi prsti lansirala tudi morilsko darilo. In zavpil:
  - Jaz sem vdih! Vzbujam strah!
  Nato je deklica z bakreno rdečimi lasmi iztegnila jezik. In spet je zapela. In čivkala:
  - Rdečelaska, rdečelaska ... jaz bom kot žaga ... Udari izza vogala!
  In spet se smej...
  Toda Matryona bo s svojimi močnimi nogami izstrelila težko mino. Transporterji se drobijo. Kovina je zdrobljena. In tukaj spet streljajo na jurišna letala s tal.
  Nemški reaktivni stroji pritiskajo na sovjetske položaje. In izstreljujejo se nevodene rakete. In uniči položaje Rdeče armade.
  Alenka je namerila protitankovsko puško. In s pritiskom na sprožilec z golimi prsti na nogah je izbil jurišno letalo. Hitlerjev jastreb, ki je za seboj pustil gosto puščico dima, je hitel na tla. In zrak je dobesedno gorel in se iskril.
  Deklica je pela in topotala z bosimi nogami:
  - Črni pas v karateju! Moja serijska številka je na jeziku!
  Tudi Anyuta je zajebala. Le tokrat tako, da je z golimi prsti vrgel disk eksploziva. Letel je in naravnost v napadalno letalo. Vzel je in razbil kovino.
  Anyuta ga je vzela in začvrknila:
  - Akrobatika! Nova posadka!
  In spet je pokazala figo, in to s svojo graciozno nogo. Tukaj je dekle! Prava sirena!
  Ampak kako super!
  Alla je dala darilo z golo peto. In ga spustil na nevihtovem trebuhu. In razcepljena kovina, lomljenje jekla. Taka punca...
  S takšnimi rdečelaskami lahko vzamete Berlin. Bojevnik je čivkal:
  - Dosegel gol! Fašizem na begu!
  In pokazal jezik!
  Dekleta to radi počnejo! Namreč iztegnite jezik v znak prezira. In potem spet pljuni.
  In Maria jo je vzela in z boso nogo zagnala disketo. Natančneje, zasnova je preprosta, vendar je motor miniaturne velikosti. In zadel fašistično jurišno letalo.
  Zdrobil razbojnika. In se zasmejal:
  - Indikator smrti!
  No, Matrena je z bosimi nogami vrgla cel kup granat. In zadel nemškega jastreba. Zlomil je kovino in zdrobil prekleto ptico. Po tem si je junaško dekle drgnilo prsi. Napenjala je močan tisk in siknila:
  - Jedrska napaka! Fuhrer v čelo!
  In spet, kako hoče!
  Alyonka je tudi z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Popoln sem!
  Utripala je z zrcalnimi zobmi.
  In potem ga je Anyuta vzela in sprožila z bosimi nogami, nekaj ostrega in smrtonosnega. In vzela ga je in se zahihitala:
  - Od nasmeha do kretnje!
  In nemški avto je ostal le z rogovi in nogami.
  Allah je tam. Vzel ga bo tudi z golimi prsti in izstrelil nosilca smrti. In potem bo vzel in vodil:
  - Ceh Spartakusa!
  In jekleni drobci letijo od nacista.
  Maria je z golo peto sprožila nekaj zelo smrtonosnega. In trganje kovine. Ubil fašiste. Vzel sem ga in začvrknil:
  - Krakatau! V mojo slavo!
  Matryona zadene veliko bolj nevarno. Velike množice eksploziva proti nacistom. Na splošno je deklica simpatična in velika.
  Tu se je na primer ljubila s fanti. Samo pol ure. Vojna in enkrat. In še vedno uspel takoj s petimi. Tukaj je bogataš. Seveda ni preveč moralno. Toda Matrena je od tega čutila povečanje moči.
  In ne sprejemajo nabojev. In vržeš celo škatlo eksploziva in zadeneš napadalno letalo.
  O tem, kako se bojijo nacisti, njihovih pet. Ne izdaj z besedami. In lahko rečete, da jih je deklet pet.
  Alenka je z boso nogo vrgla, kar plevela iz plevela. In prekini na Fritz.
  siknil:
  - Ubijalska skušnjava! Prav v oči!
  In igrala se je z reliefnimi mišicami tiska. Tukaj je dekle. In njene ploščice so tako lepe. No, tako kot čokolada.
  Oh, dekleta že dolgo niso jedla čokolade. Ampak to je tisto, kar hočeš.
  Anyuta, ki je grozljivo pokazala zobe, je z boso nogo izstrelila dar smrti in zavpila:
  - To je naša zadnja in odločilna bitka!
  In razgalila svoje zobe. Natančneje, tako gladke in prijetne zobe ima. Ne reci, da so zobje.
  Alla je siknila in dala z golo peto skakalnico uničenja:
  - Bik trakulja!
  Maria se je zahihitala in zamrmrala:
  - In sin skuterja.
  Zato ga je vzela in z golimi prsti sprožila varovalko, ki je odrezala jurišno letalo. Toliko pretepanih fašistov. No, punca. Vsem dekletom, super čarovnica in punca!
  Matryona ga je vzela in siknila:
  - Smrt bo višja od življenja!
  In iz njenih močnih nog, kako bodo letele granate. In cele kupe uničenja. Tukaj je baba! Prava punca-ambal!
  In pusti možgane fašiste. In kapitalno!
  Tudi Alenka ni miss. Spet je z boso nogo izstrelila satelit za uničenje. Zdrobil sovražnike in siknil:
  - Najvišji znak materije!
  In razkropil vse. In z golimi prsti je pokazala piškotek. Oh, kako zelo rada piše ta punca, vse vrste biserov.
  Na primer taka zgodba o AI. V bistvu je res. Franco je s sklepom, da Britanija ni tekmec Nemčiji, zlasti potem, ko so Nemci zasedli Francijo, pustil Wehrmacht v Gibraltar. Napad je bil hiter in zmagovit. In nacisti so začeli prenašati čete v Afriko. Na srečo je to mogoče storiti na najkrajši razdalji.
  Toda po drugi strani so morali nacisti pozabiti na kampanjo proti ZSSR. Fritz je v prvi polovici enainštiridesetega leta zavzel celotno severno Afriko in vstopil v Irak. Toda na jug so prenesli več kot štirideset divizij. Zaradi česar se načrt "Barbarossa" ni uresničil.
  Toda Nemci so osvojili Bližnji vzhod in se začeli premikati naprej po Veliki Britaniji. Ker je imel množico sužnjev in surovin, se je Fuhrer odločil za zračni napad na Anglijo. Proizvodnja letalstva se je ves čas povečevala. Gradilo se je vedno več tovarn. Podmornice so se spustile v morje.
  Afrika je bila kmalu osvojena.
  Nemci so pritiskali na Britanijo. Razviti bombniki. Pojavila sta se Yu-188 in Do-317. Po okrepljenem bombardiranju avgusta dvainštiridesetega leta je kljub temu prišlo do amfibijskega pristanka. Bilo je uspešno in Velika Britanija je padla.
  Churchill je pobegnil v Kanado. Toda tam ga je pričakala hladna dobrodošlica. In Japonska je prevzela vse britanske kolonije.
  V triinštiridesetem letu je Tretji rajh, ko je pridobil: "Tigre", "Panterje", "Lions", zavzel in napadel ZSSR. In spet se je izkazalo slabo ... Ampak ne, še vedno ni napadel.
  Obveščevalne informacije o atomski bombi, ki se izvajajo v Združenih državah, so prisilile Hitlerja, da se obrne na Zahod. Izbruhnila je vojna med silami osi in Eagle Empire.
  Usoda "Panterja" je bila nezavidljiva. Rezervoar se v proizvodnji ni imel časa pravilno odviti, zamenjal ga je težji "Panther" -2. Proti Ameriki je bil uporabljen nov stroj z močnejšim motorjem, orožjem in oklepom. In postal glavni tank. Dokler ga ni zamenjal E-50.
  Združene države so na eni strani prišle preko Islandije, Grenlandije in Kanade. Skozi Argentino in Brazilijo z juga. In z vzhoda je prišla Japonska. Tako se je vojna izkazala za trmasto, a v petinštiridesetem letu je bilo vsega konec. Amerika je kapitulirala.
  Leta 1946 pa je izbruhnila vojna med Nemčijo in Japonsko. Nacisti so zagotovo močnejši. A vojna se je zavlekla ... To je veliko bolj zanimivo.
  Alenka bi to podrobneje opisala, a zaenkrat ni časa. Kaj naj naredi dekle?
  Ostane le metati granate z bosimi nogami. Ali kaj drugega za izumiti.
  Na primer svet, v katerem Skobelev ne bi bil zastrupljen. To je zanimivo. Slavni poveljnik je vodil vojaški pohod na jugu Rusije in dosegel Kushko pod Aleksandrom Tretjim. Toda med vojno z Japonsko se je pokazal v vsem svojem sijaju.
  Na morju ruski admirali niso delovali povsem uspešno. Toda na kopnem so bili Japonci popolnoma poraženi. Nato je prišla Baltska eskadrilja. In Rusi so končno začeli zmagovati na morju. Nekako se je vzpostavila pariteta. In celo prednost. Japonska je bila prisiljena skleniti mir. Priznan ruski protektorat nad Korejo. Odstopila je tiste Kurilske otoke, ki so prej pripadali Rusiji, a so jih zamenjali za Sahalin.
  Rusija je obdržala Port Arthur in se utrdila v Mandžuriji. Kraljeva avtoriteta se je nekoliko povečala. Čeprav na morju ni bilo vse v redu. Skobelev je preživel do prve svetovne vojne. Rusi so dosegli več zmag nad Nemci. Premagali so jih v Vzhodni Prusiji, takoj zavzeli Przemysl. Skobelev je postal generalisimus. In ko je dočakal osemdeset let, je umrl v slavi in časti.
  Na nek način presega Suvorova. Carsko cesarstvo je postalo veliko in mogočno. Nikolaja II., se je v zgodovino zapisal kot velikan. Rusija je osvojila tudi pomemben del Turčije in skoraj ves Iran.
  No, potem ... Utrujen od pisanja istega, kot carska Rusija osvaja ves svet in nevihti zvezd. Toda v vsakem primeru je imela najmočnejša kopenska vojska na svetu vse možnosti za zmago!
  Seveda je škoda, da je Skobelev umrl tako mlad. Njegov talent se je razkril prej kot Suvorov, a je tudi zbledel, ne da bi dosegel svoj vrhunec.
  Aleksander II ... kralj je nedvomno velik. Imel je osvajanja na Kitajskem, v Srednji Aziji, Turčiji, vrnil delto Donave. Razen če je prodal Aljasko - velika neumnost. Toda če bi kralj živel dlje, bi morda Rusija lahko razširila svoje posesti. Ali, nasprotno, izbruhnili bi nemiri. Ustava bi povzročila zmedo.
  Nikolaj prvi je konzervativec. Izgubil vojno na Krimu. Zmagali v vojnah proti Iranu in Turčiji, vendar veliko krvi. Desetletja se je boril na Kavkazu. Kaj je možno in prekinjena ruska širitev na jug. Imel ambicije, na jugu. Mogoče bi zmagal v vojni s koalicijo, če ne bi Menšikov. Uokviril ta povprečen poveljnik.
  Kot v svojem času Nikolaj II Kuropatkin.
  Na splošno je bila zgodovina carske Rusije uspešna. Večino vojn so dobili in cesarstvo se je razširilo. Toda državljanska vojna je oslabila Rusijo. Vendar so boljševiki poskrbeli za nov vzpon. Zaenkrat.
  Alyonka ni marala Stalina. Nesramen, neotesan prasec. Vodja tako velikega imperija bi moral biti nekako bolj uglajen. Ne tako nesramni in bolj inteligentni. In seveda ne plebejci, da bi vladali Rusiji.
  Zato je očitno ZSSR začela izgubljati. Vojna gre slabo od začetka do konca.
  Alenka je pomislila, kaj storiti? Želela je spremembo. In nekaj boljšega. Boljševizem ni idealen sistem. Normalnih volitev ni. Predložite enega preverjenega kandidata in glasujte. Tipična sova. Ljudje morajo imeti pravo demokracijo.
  Alenka si je predstavljala, kako je z golimi prsti stiskala Stalinov nos in se hihitala. Resnično in smešno je. Naj bo ta ghoul sliva.
  Eh, Rusija ni imela sreče z vodilnimi. Zakaj so bile čistke leta 1937? Zakaj je uprizoril lakoto?
  Stalin ima veliko zločinov! In tukaj morate seveda imeti koncept, da razumete vse to.
  Lenin je na žalost umrl prezgodaj. Nisem imel časa vzpostaviti oblasti in dvigniti državo. Izkazalo se je, da je Stalin neposreden razbijalec kosti. Trocki bi lahko bil na oblasti - človek velikih talentov. Ali pa inteligentni Buharin.
  Ne neumen in Pyatakov. Morda Hitlerja sploh ne bi dovolili na oblast.
  Na splošno bi Nemčija lahko zmagala v prvi svetovni vojni, ne pa s premestitvijo treh korpusov v Vzhodno Prusijo, ampak z nadaljevanjem operacije obkoljenja Pariza.
  Potem bi bila Francija poražena tako hitro kot v štiridesetem letu. In carska Rusija se ne bi uprla na eni fronti. Prusi bi lahko pridobili ogromno moč in francoske kolonije. Ali pa morda tudi angleščina. Toda ni bilo usojeno, da bi bil podoben Tretjemu rajhu. Natančneje, drugi ... In Prusi so izgubili. Čeprav so uspeli onemogočiti Rusijo. Nenavadno, a tudi ko si je na vzhodu razvezala roke, Nemčija ni mogla preobrniti toka vojne.
  In tu je Fuhrerju uspelo veliko. Na vzhodu je udarila tudi Japonska.
  Alenka je znova izstrelila granato z boso, izklesano nogo. Razkropila je Fritz in zavpila:
  - Letela je in rjovela!
  Kako smešno je ...
  Anyuta je vrgla tudi majhno darilo. Iz nosnic je spustila curek in zamrmrala:
  - Vrhunski razred in Adidas!
  Rdečelaska Alla je vzela in znova vrgla tako dobro usmerjeno granato. Razbila je opazovalno napravo za nemški tank, zazvonilo:
  - Plemenita neumnost!
  In poslala je žogo z golo peto ...
  Maria je uporabila tudi svojo graciozno, boso nogo. Tudi to dekle je poskušalo pisati. Na primer, skiciral sem takšno zgodbo.
  Pionir Petya je želel pomagati Bolotnikovu. In pobegnil skozi portal v svoj čas. Zgrabite hkrati žepni rezalnik, skale. No, seveda je bil fant iz prihodnosti. In rezalnik se lahko uporablja, kot je hiperboloid inženirja Garina. Samo po velikosti je to orožje podobno pištoli Makarov. In lahko ga napolnite z vodo. Da, takšno načelo delovanja je fuzija vodikovih jeder in proizvodnja helija.
  In celo reže bojne ladje. Ko je fant uporabil takšno orožje, so ga začeli smatrati za Gospodovega angela. In okronan v vlogi carja Petra Velikega.
  Smešno je, da je fant postal tako kul. In osvojil je tudi Poljsko, Švedsko in Turčijo. Ogromen ruski imperij se je povečal.
  In potem se je otrok, ki tako rekoč ni odrasel, ostal otrok, naveličal vladanja in se vrnil v svojo dobo.
  Potem pa se je izkazalo, da ga vsi imajo za otroka, ne za kralja. In fant je stekel nazaj.
  V njegovi odsotnosti je nastala zmeda. Toda fant se je vrnil. In vsi so mu spet prisegli zvestobo. Nato je sledila vojna, dokler ni bil ves svet združen pod okriljem Rusije. In nastal je en sam imperij. In fant je ukazal zgraditi zvezdne ladje in se razširiti v vesolje.
  Tej temi bi bilo mogoče posvetiti več kot en roman, a zaenkrat ni časa.
  Tudi Maria je prisiljena v boj. Na splošno je prihodnost videti nejasna in mračna. Če zmagajo nacisti, kaj storiti?
  Se pridružiti partizanom? In se plaziti po gozdu, dokler te ne ubijejo? Ali morda iti v Wehrmacht?
  In takšna ideja se jim ne nasmehne preveč. Maria je močno zavzdihnila.
  In z boso nogo je samo vrgla granato. Zadela je več Fritzov, sikajoč:
  - Hitler kaput! Čeprav je kul!
  Matryona je z bosimi nogami vrgla tudi kup granat. Obrnila je rezervoar in zapihala:
  - Peklenska kovina! Fritz se bo sramoval!
  In iz svojih zob je spustila iskre.
  Alenka ga je vzela in zacvilila:
  - Oh, banane! Oh, kokosi - Tum-ba-yumba!
  In deklica je z boso nogo izstrelila smrtonosno pest. In zlomil oklep Fritz.
  Alyonka se je nato spomnila še ene svoje ideje. Pišite o svetlem svetu. Recimo po vojni. Konec koncev bi bilo to tako super! Kot na primer živijo v časih komunizma. Ali pa kaj drugega čudovitega.
  Kot poezija:
  Vesolje se je streslo nad nami
  In zvezde so namakale nebo v biserih ...
  Vojna gori, hudobna strast pekla,
  In hudič hoče uničiti Rusijo!
  Šele zdaj so Nemci daleč napredovali. Neurje Gorky. In to je nevarno.
  A se je že razširila govorica, da Hitler znova predlaga premirje. In to je priložnost, da se umirite in sprostite. Velika možnost za okrevanje. Če bo le premagana država odšla.
  Toda kasneje se lahko poslabša.
  Anyuta je znova z boso nogo vrgla sporočilo o smrti. Hitlerju res ni verjela. Želel pa sem zmanjšati napetost v bitkah. In vsaj malo počivaj. Eh, na Stalinovem mestu je bil Suvorov, mogoče bi šlo vse drugače.
  Nemci so menili, da je Mainstein najboljši. Ta Fritz je še vedno zver. In lahko razkriješ zobe!
  Anyuta je duhovito zacvilila:
  - Nori Beria, zlobni Stalin!
  In žvižgala skozi nosnice. Je dekle z odličnim smislom za humor.
  In morala je biti tudi aretirana. Toda ta zgodba je imela srečen konec. Vendar so jo natančno preiskali in občutili tudi na intimnih mestih. Potem sem moral nekaj dni preživeti v smrdljivi celici, polni deklet. Potem pa so jo izpustili. Še vedno niso našli nobenih namigov. Ali pa je bilo to dejstvo, da so njeni starši ostali na prostosti. Toda kako je - otrok je v zaporu, oče in mati pa sta prišla ven?
  Razen če je to mogoče po kazenskem členu. Anyuta ni bila v koloniji, tako kot Alla in Matryona. Ampak tudi dekle, ki se strdi v železu. In ostrih oči. Delala je na gradbišču. Boril se je skoraj od samega začetka vojne. In se veliko naučil.
  Druga svetovna vojna je bila na splošno dolgotrajna in živčna. Šli s kratkimi odmori. In mačke ali celo tigri so opraskali dušo. Ali morda podgane. Tukaj je razpoloženje vseh nekoliko manjše. Toda v boju pozabiš in se raztreseš.
  Mogoče kaj od grofa Montecrista? To je bolje kot težko delo ali samica. In seveda je drama težka v zaporu.
  In tukaj so popolnoma brezplačni in lahko celo kričijo:
  - Stalin je koza!
  In imeli bodo popolnoma prav! In Stalin je pravzaprav še vedno koza! In čudak, ki je postavil Rusijo. Škoda je celo, da je v resnični zgodovini postal vodja pod vodstvom, ki je zmagal v takšni vojni. V tem je krivica. No, zakaj se med vojno ni oglasil še en močan in moder vodja?
  Alla je kot nekdanja ujetnica sovražila Stalina. Seveda je bil to njegov sistem. Ljudi je spremenila v sužnje in obsojence. Temu se ne morete ugovarjati!
  In Stalin bi moral biti kaznovan! Ali obesite ali ustrelite. Ali bičati.
  Alla si je včasih predstavljala, kako bi bičala Stalina. In zaradi tega se je počutila veliko bolje. Čeprav, seveda, samo domišljija. In želim si pravi uspeh.
  Toda Hitler bi bil mučen. Na primer, vzemite ga na stojalo. Ali električni tok, ali vroča žica. Ali ... Kaj drugega? Lahko ga na primer potisnete v jekleno devico. Ali pa ocvremo v ponvi. Zlomite roke in noge, drgnite vrat z vrvjo. Da, in še veliko več! Obesite malo Fuhrerja.
  Zdaj, če na četrt? Bilo je tako kul! Ali kolo! Raztopite z živo kislino.
  Ali pa morda združiti Hitlerja in Stalina in ju prisiliti, da se borita kot gladiatorji? In nato vlijemo stopljeno maslo? Ali morda v škatli z žeblji. In vroči nohti? In pobeljene! In česa drugega si ne morete zamisliti!
  In premagajte Fuhrerja, premagajte, premagajte in še enkrat premagajte! Po segrevanju žice ali verige.
  Ali živo zamrznjeno. Na primer v bloku ledu. Napolnite s tekočim dušikom ali helijem. Na splošno sežigajte.
  Mučite se s sevanjem! Ali pa vzemite staljeni svinec in ga zlijte v Fuhrerjevo grlo.
  Allah se je nasmehnil. In z boso nogo vrgla granato.
  Izkazalo se je smešno. In Fuhrer je bil zmečkan.
  Deklica ga je vzela in začivkala:
  - Boo Boo Boo! Zrušil bom Hitlerja!
  In česa se ta osupljiva lepotica še ni domislila! Pravzaprav super punca!
  In tako rdečelasi ... Česa ni mogoče povedati v pravljici, ni opisano s peresom! Tako skodrani lasje. Samo plamen. Ali napalm. In brca, je zelo drzna in brca zelo kul. To je dekle terminator.
  Tudi Marija ni darilo. Toda narava je tanka. In celo vernik. Res je, njena vera slabi. Pravzaprav, kakšen bog, če dovoli zmago nacistov? Kako je to sploh mogoče?
  Marija je bila jezna na Boga. Nemci so dosegli Alma-Ato, Ufo, Gorky. Obkrožen Ryazan, Moskva, Leningrad. In se ne ustavijo.
  Ja, nacisti so močni. Zlo vlada svetu, ne da bi poznalo številko. Toda vi, satanovi sinovi, ne morete zlomiti Kristusove moči!
  Bojevniki teme so vedno imeli prednost. Ker človeško srce hrepeni po zlu. In ne zaupaj mu preveč. In komu verjeti? Človeški um! Navsezadnje ljudje niso tako slabi! Obstajajo precej spodobne vrste. ki so sposobni pravično vladati. In ne nujno verniki. In Stalin je še vedno sadist!
  Maria je za trenutek pomislila. Nad takšnim problemom: zakaj Bog dopušča zlo? In tukaj odgovor ni enostaven. Pravzaprav brez zla .... Poskusite napisati knjigo, v kateri ne bi bilo zla! To je skoraj nemogoče!
  V vseh literarnih delih je zlo. Ali greh ... Čeprav pojma greh in zlo nista povsem enaka. Tudi vojne so zlo. Toda vodila jih je božja volja. In to tako rekoč ni bil greh. Takšen je paradoks Stare zaveze. In potem povsem pacifistična Nova zaveza. In tudi ne najboljši...
  Kaj ležijo pod nacisti? Konec koncev je Jezus rekel: udarili so te po desnem licu, dali po levi!
  Toda kdo temu v resnici sledi? duhovniki? Pa ne! Cerkev je bila agresivna. In inkvizicija in križarske vojne ter vojaške formacije v samostanih.
  Da, duhovnikov ni odlikovala ponižnost. In drugi ... Naj bodo to katoličani, protestanti, pravoslavci. In to s pacifizmom Nove zaveze.
  Fašisti delajo, kar rečejo. In potem se naučijo biti ovce in se sami obnašati kot volkovi.
  Maria je vse bolj mislila, da je zdrav pacifizem morda resnica. To ni pacifizem, ampak ateizem. Pravijo, kaj je vera kot samohipnoza. No, iz nekega razloga ikone nikogar niso naredile nesmrtnega. In patriarhi umirajo, tako kot navadni grešniki. In menihi niso sposobni ničesar.
  Ne, veliko bolje je res verjeti: človek je kovač svoje sreče!
  In ne izčrpavajte se s postom in molitvami. In nov rezervoar je veliko bolj dragocen kot tisoč molitev.
  Maria je z boso, zelo zapeljivo nogo vrgla granato in z globokim vzdihom pripomnila:
  - In ne cerkev, ne gostilna! Nič ni sveto! In v življenju vse ni tako ... Vse ni tako dekleta!
  Matryona je odšla bosih nog, cel center razstreliva in pokopala sto Fritzov. In potem je zagvrknila:
  - Ne bodi žalosten! Celo življenje naprej! Vse življenje naprej, upaj in čakaj!
  Sporočilo je vrgla tudi Alenka, ki je Fritza zagnala v krsto. In navdušeno je pela. Pisanje na poti;
  Komsomolke so sol zemlje,
  Smo kot ruda in ogenj podzemlja.
  Seveda so zrasli do podvigov,
  In z nami sveti meč, Gospodov Duh!
  
  Radi se borimo zelo pogumno,
  Dekleta po prostranstvih veslajo po vesolju ...
  Ruska vojska je nepremagljiva,
  S svojo strastjo, v bitki nespremenljivi!
  
  V slavo naše domovine, svetnik,
  Na nebu kroži lovsko letalo ...
  Sem komsomolec, tečem bos
  Led, ki je prekril luže!
  
  Ali ne morejo dekleta, sovražnik zna prestrašiti,
  Uničijo vse sovražne rakete ...
  Krvavi tat nam ne bo prilepil obraza,
  V pesmih bodo zapeli podvigi!
  
  Fašizem je napadel mojo domovino,
  Vdrl je na tako nočni in zahrbten način ...
  Ljubim Jezusa in Stalina
  Komsomolci so eno z Bogom!
  
  Bosi hitimo skozi snežni zametek,
  Hitro kot hitre čebele ...
  Mi smo hčerke poletja in zime,
  Življenje je dekle utrdilo!
  
  Čas je za streljanje, zato odprite ogenj
  Smo natančni in lepi v večnosti ...
  In udari naravnost v oko, ne v obrvi,
  Iz jekla, ki se imenuje kolektiv!
  Ne premagajte fašizma, naše redute,
  In volja je močnejša od močnega titana ...
  V domovini lahko najdemo tolažbo,
  In strmoglavi celo Fuhrer-tiranina!
  
  Zelo močan tank, verjemite "Tiger",
  Strelja daleč in natančno ...
  Zdaj ni čas za neumne igre
  Kajti hudobni Kajn prihaja!
  
  Premagati moramo mraz, vročino,
  In v šali se borite z noro hordo ...
  Besen besni medved,
  Duša orla ni nesrečen klovn!
  
  Verjamem, da bodo komsomolci zmagali
  In svojo državo bodo dvignili nad zvezde ...
  Pohod smo začeli od oktobra,
  In zdaj je Jezusovo ime z nami!
  
  Zelo rad imam svojo domovino,
  Vsem ljudem sijoče sije ...
  Rubelj ne bo vzel domovine,
  Odrasli in otroci se smejijo od sreče!
  
  Za vse je zabavno živeti v sovjetskem svetu,
  To je enostavno in preprosto popolno ...
  Naj sreča ne prekine svoje niti,
  In Fuhrer je zaman zataknil usta!
  
  Sem bosonogi komsomolski član,
  Čeprav zmrzal obrača ušesa ...
  In ne vidite spusta, verjemite sovražniku,
  Kdo nas hoče vzeti in uničiti!
  
  Za domovino ni lepših besed,
  Zastava je rdeča, kot da se kri v žarkih sveti.
  Ne bomo bolj pokorni kot osli,
  Verjamem, da bo zmaga kmalu prišla maja!
  
  Berlin bosa dekleta bodo minila,
  Pustite odtise na pločniku.
  Pozabili smo na udobje za ljudi,
  In rokavice niso primerne v vojni!
  
  In bo boj, naj ta boj izbruhne.
  Fritz bo vse razbil na koščke!
  Domovina je z vami za vedno vojak,
  Ne ve, kaj je samovolja!
  
  Žal mi je za umrle, to je žalost za vse,
  Toda ne spravljajte Rusov na kolena.
  Čeprav se je celo Sam podredil Fritzu,
  Toda za nas veliki guru Lenin!
  
  Nosim značko in križ hkrati,
  Sem v komunizmu in verjamem v krščanstvo...
  Vojna, verjemite ljudje, ni film,
  Domovina je naša mati, ne kanat!
  
  Ko Vsemogočni pride v oblakih,
  Vsi mrtvi bodo vstali v svetlem obrazu ...
  Ljudje so ljubili Gospoda v sanjah,
  Ker je Jezus Stvarnik mize!
  
  Tukaj bomo lahko osrečili vse,
  V vsem brezmejnem ruskem vesolju.
  Ko je vsak plebejec kot vrstnik,
  In kar je najpomembneje v ustvarjanju vesolja!
  
  Želim objeti Najvišjega Kristusa,
  Da se nikoli ne zgrudi pred sovražniki ...
  Tovariš Stalin je zamenjal očeta,
  In tudi Lenin bo za vedno z nami!
  .
  
  
  Premeteni Obama
  Ameriški predsednik Obama se je izkazal za bolj zvit in ni bombardiral ISIS, ampak se je odločil, da bo ta kalifat uporabil kot ovna proti Iranu, Siriji in Rusiji. Njegov izračun je bil popolnoma upravičen. ISIS, ki je zavzel večji del Iraka, je vstopil v vojno z Iranom. Američani so kupovali nafto od militantov in v zameno prodajali orožje. Da bi rešil Asada, je Vladimir Putin kljub vsemu vstopil v vojno.
  In začelo se je bombardiranje ISIS. A ni šlo tako gladko kot v resnični zgodovini. ISIS ima v ZDA prodane sisteme zračne obrambe in bojna letala. Rusija se je soočila z močnejšim sovražnikom in je bila prisiljena premestiti kopenske čete. Od vsega začetka so Rusi utrpeli oprijemljive izgube, njihova moč pa je bila zlomljena. Tu seveda ni več do maščobe.
  V vojno v Siriji je bilo vpletenih vedno več sil. In ni bila priljubljena. Mnogi so rekli: ali naj se Rusija vključi tja? In ISIS je napredoval in zadajal hude udarce ruskim vojakom.
  Vojaki so umrli v velikem številu. Toda vojne ni bilo mogoče obrniti. Poleg tega je prišlo tudi do konflikta s Turčijo. In to je oteževalo uporabo sil.
  Vojna se je z ISIS začela maja 2015 in je postala dolgotrajna. Bitke so se vlekle dolgo in ruska vojska je sovražnika komaj zadrževala. Bile so cinkove krste. In večina Iraka je bila pod ISIS. In poskusi preboja so bili aktivni in agresivni.
  Vojna se je seveda izkazala za dolgotrajno ... In do predsedniških volitev v Rusiji je trajala že tri leta. In umrlo je več kot deset tisoč ruskih vojakov in častnikov ter več generalov.
  Zato se je Vladimir Putin soočil z resnim nasprotovanjem. Pavel Grudinin iz levih sil je začel hitro pridobivati rezultate in politične točke. In njegovi uspehi so bili ogromni, saj je ocena skočila.
  Res je, da so škandali nekoliko spodkopali Grudininov položaj, vendar je Girkin pridobil veliko popularnost. Ki je kot junak vojne v Donbasu postal nova zvezda.
  Vsekakor je Putin že izgubil priljubljenost in ljudje so si želeli sprememb, na priključitev Krima pa so pozabili.
  Volitve so bile končane, in čeprav se je zdelo, da je Putin zmagal v prvem krogu, so se začeli množični protesti in zahteve po pregledu volilnih rezultatov. Komunisti niso verjeli v rezultate, veliko je bilo primerov goljufij volivcev.
  In v Moskvi je prišlo do precej velikih spopadov z demonstranti. Začele so se tudi množične protivojne akcije. In boji v Siriji so se nadaljevali.
  Putin je celo okrepil spopade in poskušal napasti v Iraku.
  A vse to je privedlo le do povečanja števila izgub.
  In bitke so postajale vse bolj in bolj krvave ...
  Protivojno gibanje v Rusiji je naraščalo. Prišlo je do množičnih spopadov s policijo in samo pobojev.
  Le epidemija koronavirusa je nekoliko zmanjšala protivojno intenzivnost.
  Toda bitke v Siriji so se kljub pandemiji še nadaljevale. In leta 2021 so se proti ISIS odločili preizkusiti najnovejše orožje: enosedežne piramidalne tanke.
  Gre za unikatne avtomobile, proizvedene v samo štirih izvodih. Vsak je tehtal petdeset ton in imel motor s pet tisoč konjskimi močmi. In motor ni preprost, ampak električni.
  Lepa dekleta so vozila štiri avtomobile in bilo je zelo kul.
  Nataša je na piramidalnem rezervoarju z golimi prsti pritiskala na gumbe igralne palice in mudžahide rezala z mitraljezi, ki jih je odrezala z naboji z uranovim jedrom.
  In zapela je, kazala zobe:
  - Slava Veliki Rusiji!
  Zoja, ki je streljala nasprotnike z mitraljezi in streljala iz hitrostrelnega topa, je zarenčala:
  - Za Rusijo, ki je razširila svoja krila!
  In z golimi prsti je okretna lepotica pritiskala na gumbe igralne palice.
  In spet izpljune školjke z uranovimi jedri.
  Še en piramidalni tank z Avguštinom vrti kremplje in zdrobi sovražnika. Pokosi vrste mudžahedinov in prekrije hrib z goro trupel.
  In ropota:
  - Za komunista dal!
  In Svetlana udari sovražnike in pokosi mudžahide. In medtem ko poje:
  - Komunizem bo v slavi!
  In z golimi prsti pritiska na gumbe igralne palice.
  In vojna je v porastu. Ruske čete so se soočile z močno fronto.
  ISIS ni darilo. Proti njemu so uporabljeni nevihti. Imata tudi lepa dekleta: Maria in Mirabela. Tako so super in se borijo bosi in v bikiniju.
  Lepa dekleta že pritiskajo na položaje mudžahidov. In jih uniči z raketami.
  Marija poje od veselja:
  Besni v jezi SATO,
  Sovražnik polka se je premaknil naprej ...
  Toda krvniki-sovražniki,
  Rusi bodo naleteli na sovražnost!
  In kako poslati rakete na sovražnika. In udarite sovražnike naenkrat.
  Mirabela, ki pošilja školjke, pripomni:
  Kaj je vojna, kaj je vojna? Zavoljo nekega diktatorja Asada, da bi prelil kri?
  Maria se je z veseljem strinjala s tem:
  - Zaradi tega prelivanje krvi ni vredno!
  In poslala je tudi smrtonosno raketo.
  Dekleta seveda sledijo ukazom. A že sedmo leto je vojna, zavoljo kdo ve česa. In seveda so dekleta jezna na Putina. Ni jasno, kaj hoče. In ruske čete držijo črto, napadi pa ne uspejo.
  Piramidni rezervoarji so dobri, vendar se baterija pri takšni hitrosti še vedno hitro izprazni. Odpeljati jih je treba zadaj in napolniti z elektriko.
  Nataša, Zoja, Avguština in Svetlana so se zbrale in igrajmo karte.
  Hkrati dekleta pojejo:
  - No, kaj naj rečem, kaj naj rečem, ljudje so tako urejeni! Želite vedeti, želite vedeti! Želijo vedeti, kaj se bo zgodilo!
  In volitve v državno dumo so pokazale zmagoslavje komunistov. Toda spet je prišlo do množičnih ponarejanja. In to je privedlo do množičnih protestov, v katerih je sodelovalo na milijone ljudi. Ostareli slabič Zjuganov je bil strmoglavljen, na njegovo mesto pa so prišli mladi. Protesti so se stopnjevali, stavkali in veliko sloganov.
  V odgovor je ruska vojska začela veliko ofenzivo tako v Siriji kot v Iraku. Boji so se izkazali za zelo krvave. Poleg tega je Iran nemiren. Obstajajo nemiri in nemiri.
  Putin se je znašel v zelo težki situaciji. V Rusiji so nemiri postali veliko večji. Zjuganov je končno zbolel, novo mlado vodstvo pa je zahtevalo odstop Putina in njegove ekipe.
  V Siriji in Iraku so divjali spopadi. Tamkajšnja vojna je bila množična. In splezal na divjanje.
  Še dve deklici, Alice in Angelica, sta se borili kot pošasti in uporabili poseben helikopter v obliki diska. In ni bilo načina, da bi jih podrl.
  Helikopter izstreljuje rakete, sežiga nasprotnike in lomi bunkerje.
  Alice ga je vzela in začvrknila:
  - Za ruski kalifat!
  In kako z golimi prsti pritisne na gumb igralne palice in zadene sovražnika.
  Angelica je zavpila:
  - Na krovu!
  In spet rakete, kot je lupanet, na sovražnika ...
  V Moskvi je potekal množični shod in med spopadi s policijo je bilo mrtvih. Številne tovarne so stavkale. Zdaj so komunisti pokazali svojo moč. In Putina so že neposredno označili za zločinca in morilca. Opozicija je naraščala. In tu in tam se je prelila kri.
  Protesti so prerasli v splošno stavko. In izkazalo se je tako obsežno, da so oblasti popuščale.
  Rezultati volitev v državno dumo so bili razveljavljeni. In novi so bili napovedani. In tu so imeli komunisti vse možnosti za zmago. In celo zmagal, saj je prejel večino sedežev v parlamentu.
  In vlada Mihaila Mišustina je odstopila. Začelo se je oblikovanje leve vlade. Ob tem so komunisti opozorili, da je čas za konec vojne v Siriji.
  2022 je že... Vladimir Putin je z vzdihom dejal, da tega ne bo storil. Torej bodo vse žrtve v tem primeru zaman.
  Nato se je v državni dumi začel postopek obtožbe. Spremembe so tudi v Svetu federacije. Obrnil se je na levo in zahtevajo, da pometejo Matvienko, ki je preveč pokorna marioneta oblasti.
  Na splošno so se ljudje začeli veliko bolj aktivno upirati in zahtevati spremembe.
  Situacija se je zagrevala. Zdaj so bili komunisti tisti, ki so dali ton protestom. In zbirali so podpise za novo ustavo.
  Potem je Putina zadela možganska kap in je zbolel.
  Napovedane so bile nove predsedniške volitve.
  Glavni kandidat komunistov je bil Aleksej Kuznjecov. In naredil je veliko. In na volitvah je novi levičarski voditelj uspel zmagati že v prvem krogu.
  In bilo je super!
  Tu se pravljica konča in kdo je poslušal kumare!
  
  EMELYAN PUGACHEV - PRILOŽNOST ZA ČLOVEŠTVO
  Emelyan Pugachev je takoj po zavzetju trdnjave Tatishchevo odšel v Orenburg in uspel presenetiti mesto in ga zavzeti z bežnim napadom. Večina garnizona se je vdala skoraj brez boja.
  In Emelyan Pugachev je ujel veliko pokrajinsko središče, veliko pušk in streliva.
  Po tem se je njegova hitro rastoča vojska preselila v trdnjavo Verkhne-Yaitskaya in jo tudi zavzela s hitrim napadom. In naprej do Ufe. Pugačovu se je pridružilo vedno več ljudi iz različnih narodov. Njegova vojska, ki se je približala Ufi, je štela že skoraj petdeset tisoč in veliko pušk.
  Garnizon se je vdal skoraj brez odpora. Po tem je Emelyan Pugachev poslal leteče enote na Ural, da bi prevzeli nadzor nad tovarnami orožja.
  Katarina Druga je z zamudo prejela novico o padcu Orenburga. In to je šokiralo vse. Moral sem nujno nabrati moči. In malo jih je - turška vojna vse odnese. Mobiliziran je bil le en Bibikov, bolj ali manj primeren vrhovni general. In ima ekipo. Moral sem nujno nabrati moči.
  Toda sleparjeva vojska je hitro rasla. In se preselil v Kazan. Pridružili so se ji Kalmiki, Baškirji, Tatari, Kirgizi in druga ljudstva. Emelyan Pugachev je bil eden za drugim priznan kot zakoniti kralj ter tovarne in mesta na Uralu.
  In mnogi so se pridružili upornikom. In vojska Emeliana Pugačeva je šla v Kazan in zlahka zlomila odpor. Številni častniki so šli na njeno stran. In Pugačova vojska je hitro rasla. In tako je bil napaden Kazan.
  In v resnični zgodovini ga je prevarant lahko vzel z manjšo in slabše organizirano vojsko. In zdaj je postalo še lažje in hitreje.
  In Kazanski Kremelj je bil takoj zavzet. Emelyanova vojska se je izkazala za hitro.
  In koliko konjenice in močnih borcev se je zbralo. In topništvo in borci iz uralskih tovarn. In veliko orožja. Tako je padel Koziedemyansk.
  Le v Nižnjem Novgorodu je Emelijan Pugačov pričakoval resen odpor.
  Tja jim je uspelo pribiti okrepitve iz bližine Sankt Peterburga in s švedske meje. Toda Pugačov je imel že več kot sto tisoč vojakov in veliko pušk.
  Bibikov je naredil napako. Kljub temu je namesto obrambe del vojakov umaknil iz mesta. In prišli so pod močan udarec superiornih sil upornikov in bili zdrobljeni.
  To je olajšalo napad na Nižni Novgorod. Poleg tega je del vojakov in častnikov prestopil na stran Emelyana Pugačeva. In največje mesto je padlo.
  Ujeli so tudi Bibikova. Ni hotel priseči zvestobe prevarantu in so ga obesili.
  Pugačov se je preselil v Moskvo. Vse pogosteje so na njegovo stran prehajale vladne čete, častniki in celo generali.
  Ryazan je padel skoraj brez upora. In ogromna vojska se je približala Moskvi.
  V njej je bilo malo vojakov in ne povsem zanesljivih. Trije polki donskih kozakov so prešli na stran Pugačova. In Moskvo je napadla nevihta.
  Le Kremelj se je imel možnost upreti, a tam so se našli izdajalci, ki so Pugačovu odprli vrata.
  Na stran samooklicanega carja je prestopil tudi Aleksander Suvorov, ki so ga na hitro odpoklicali s turške fronte. Odločil se je, da se nima smisla boriti proti ljudstvu. In vprašanje kraljeve legitimnosti je stvar želje države.
  Suvorovu so sledili drugi generali. Poglavarji na čelu čet so se razpršili po Rusiji in zavzeli mesta za mesti.
  In sam Pugačov je odšel v Sankt Peterburg.
  Katarina Druga, ko je videla, da njene moči pojenjajo, je vzela del zakladov, pobegnila v tujino in naročila bratoma Orlovim, naj organizirajo obrambo mesta.
  Naredili so prav to. Večina garnizona je prešla na stran prevaranta in Sankt Peterburg je bil hitro zavzet. Orlove so prijeli in obesili. In novi kralj je vstopil v prestolnico. Kmalu so ga prepoznali skoraj vsi generali in ruske enote. Kot ruska mesta. Catherine je pobegnila na Švedsko. In od tam v Nemčijo.
  Njen sin Pavel je umrl v nejasnih okoliščinah. In Emelyan Pugachev se je ponovno poročil in napovedal novo kronanje. Po tem je kozaka Ustinya postala njegova žena.
  Vojna s Turčijo je bila zaupana Aleksandru Suvorovu in se je končala s hitro zmago.
  Rodil se je Emelyanov dedič. In dinastija Romanovih se je tako rekoč okrepila.
  Kralj je odpravil kmetstvo in izvedel reforme. Rusija se je začela hitro razvijati in vzpenjati. Sledila je še ena vojna s Turčijo in zavzetje Carigrada. Emelyan Pugachev je ustanovil novo religijo, opustil Trojico in uvedel poligamijo. Enako je bilo že z islamom, vendar pravoslavnim islamom.
  Aleksander Suvorov je izvedel več pohodov, dosegel Maroko in osvojil Bližnji vzhod, Iran, Sudan in severno Afriko. In potem, ko se je v Franciji zgodila revolucija, je vojska Emeliana Pugačeva zajela vso Evropo. Tako je nastal največji imperij v zgodovini človeštva.
  Emelyan Pugačov je bil od leta 1742 precej mlad in je zato vladal dolgo časa, preživel je tako Katarino kot Aleksandra Suvorova. Po osvojitvi Evrope so se Rusi preselili čez Afriko in vstopili v Indijo, ki so jo tudi osvojili.
  Vojna s Kitajsko se je zgodila že leta 1815 pod Pugačevim sinom Petrom Četrtim.
  Vojna se je izkazala za zmagovito za Rusijo in Kitajska je bila podrejena. Po tem si je Rusija popolnoma podredila tri celine in pristala v Avstraliji in na Aljaski. In se še naprej širil v Ameriko. Tam ni imela več resnih tekmecev.
  Velika Britanija je bila poražena in ujeta. In kmalu osvojil ZDA. Leta 1850 je Rusija že nadzorovala ves svet.
  Nato je prišlo do kozmične ekspanzije. In izkazalo se je super.
  Vendar so se seveda pojavile težave.
  Ena izmed njih je gibanje za republiško obliko vladavine. Toda dinastija Pugačev-Romanov je uživala avtoriteto in je doslej ostala neomajna.
  Bili so tudi boji za oblast in poskusi državnega udara. Ko se je proti koncu dvajsetega stoletja zgodil prvi let izven sončnega sistema, se je skupina zarotnikov na začetku enaindvajsetega stoletja potopila v umeten spanec in odletela na oddaljen planet, da bi tam ustanovila svojo državo.
  Nekaj težav se je pojavilo z Judi. Če so drugi narodi hitro rusificirali in sprejeli pravoslavni islam, so bili ti Judje trmasti in so se jim upirali. In bili so pritisnjeni na to. Bile so tudi druge težave. V enaindvajsetem stoletju je postal ateizem v modi. In zanikanje avtoritete Svetega pisma in Korana. In formalno je bila teologija zgrajena na svobodni interpretaciji teh knjig.
  In to je povzročilo tudi nekaj konfliktov. Poleg tega se je znanost razvila. Pričakovana življenjska doba v enaindvajsetem stoletju se je znatno povečala in ljudje so se naučili resnično videti mlajši. In seveda so začeli govoriti, kaj pa Kristusove besede: niti enega lasu ne boste naredili ne bele ne črne? Ali pa naj bodo njihovi dnevi sto dvajset let!
  Pojavili so se tudi dvomi. Na nekaterih planetih sončnega sistema, kjer so že obstajala resna naselja, so se začela porajati separatistična čustva. Vsekakor so bile zahteve po avtonomiji. Skratka, bolje kot v resnični zgodovini, a vseeno so težave in ni vse rožnato.
  A v vsakem primeru je človeštvo enotno in z lakoto in epidemijami in skoraj vsemi boleznimi je konec. In ljudje lahko živijo več stoletij brez staranja in sploh ne življenja, ampak skoraj komunizem in raj na Zemlji v enaindvajsetem stoletju!
  
  CHURCHILLOVA ZANIMIVA PRILOŽNOST
  Churchill je pristal na mir z Nemčijo pod naslednjimi pogoji. Tretji rajh zagotavlja Veliki Britaniji celovitost njenega kolonialnega imperija. Poleg tega se je Hitler celo strinjal, da ne bo zahteval nazaj nemških kolonij, ki jih je absorbirala Anglija med prvo svetovno vojno. V zameno pa so imeli Nemci popolno svobodo pri razpolaganju s francoskimi in nizozemskimi kolonijami. In tudi proti Rusiji so lahko delovali, kolikor so želeli. Seveda Fuhrer ne bo toleriral ZSSR s svojim sosedom. Nemčija je prejela veliko. In imela je dovolj. In Velika Britanija formalno ni izgubila ničesar. Posel je bil torej obojestransko koristen. V vsakem primeru Anglija ni imela možnosti, da bi obdržala svoje posesti v Afriki in Aziji. Nemci bi zlahka zavzeli Egipt, nato pa Bližnji vzhod z Irakom in Kuvajtom. In potem bi prek pronemškega Irana prišli do Indije.
  Da ne omenjam, da Britanija nima možnosti obdržati Afrike.
  Podmorniško in zračno vojskovanje, končano, so bili tako ali tako Britanci.
  In tako so vse stranke ostale v svojih interesih. In Hitler je začel pripravljati napad na Vzhod. V ZSSR je veliko več tankov in tisoč in pol vozil, veliko boljše kakovosti od nemških.
  V primerjavi z resnično zgodbo je Fritz postavil pet tisoč letal in tisoč tankov več. Prizadelo je pomanjkanje izgub v bitki za Britanijo in zmožnost uporabe afriškega korpusa na vzhodu.
  Res je, to je deloma izravnalo dejstvo, da je bilo presenečenje težje doseči.
  Stalin je kljub temu napovedal splošno mobilizacijo in spravil čete v pripravljenost. Toda udarec Nemcev se je še vedno izkazal za močnega in taktično nenadnega. Poleg tega niso pričakovali, da bodo Fritz takoj vrgli vso svojo moč v udarce. In za obrambo so Rdeči izurjeni veliko slabše kot za napad.
  Čete Wehrmachta so prebile obrambo in so lahko napredovale v glavnih smereh.
  Nekoliko počasneje kot v enainštirideseti resnični zgodbi. Toda prišli smo do Smolenska. Kjer so končali, so jih ustavile superiorne sovjetske sile. Toda nacisti so se obrnili na jug. Že pozno jeseni so zavzeli Kijev. Zima je ujela Fritz, v bojni pripravljenosti za napad na Moskvo. Nacisti so ostali pozimi, na mrazu, niso si upali nevihti.
  Leningrad pa je blokiran.
  Najhuje je, da si Japonska ni upala iti v vojno z ZDA in Veliko Britanijo. In lahko vsak trenutek odpre drugo fronto. Pozimi so sovjetske čete poskušale napredovati, vendar nemška obramba ni bila nikoli zlomljena. Spomladi so nacisti pridobili moč in še naprej prevladovali v zraku. Ker pa je Tretji rajh nafto prejemal ne le iz Romunije, ampak tudi iz Libije, Nigerije, Kameruna, nacisti kavkaške nafte niso toliko potrebovali.
  In Fritz je začel ofenzivo v središču. V prizadevanju, da bi zavzeli Moskvo.
  Toda obrambna linija sovjetskih čet se je izkazala za trdno. V treh mesecih trdovratnih bojev so nacisti uspeli napredovati le sto, sto dvajset kilometrov.
  In so se ustavili. Samo na Krimu so nacisti lahko zavzeli Kerč in blokirali Sevastopol. Nacisti so zajeli tudi polovico Donbasa, zlasti Harkov. Po velikih izgubah v središču je Hitler spremenil svojo strategijo in se po nasvetu Goeringa odločil za zračni napad na ZSSR.
  Uporabljeni so bili zlasti bombniki Yu-188. In novejši in naprednejši Yu-288. Vojna je postajala vse bolj pozicijska. Hitler je računal na novo orožje in tanke. Najprej so v serijo vstopili tigri, malo kasneje pa lev in nato panter. Najbolj zaščiten je bil seveda "lev" s 100-mm stranskim oklepom in celo pod kotom. "Tiger" je imel tudi dober stranski oklep. Slabši je "Panther", ki ni potegnil preboja na tank.
  Pozimi so Nemci držali linijo. Sovjetske čete so brez uspeha napredovale v središču. Poskušali so ponovno zavzeti in tudi neuspešno Harkov. Tu so bili Nemci pripravljeni na obrambo in so lahko odbili napad. Edini uspeh Rdeče armade je bila operacija Iskra, ko so se po kopnem uspeli prebiti skozi ozek koridor do obleganega Leningrada.
  Maja so nacisti začeli napad na Sevastopol. Ki je 9. julija 1943 zaključil padec mesta trdnjave. Ofenziva v središču nacistov se je začela naslednji dan. Uporabili so veliko število najnovejših tankov. Vključno z "Levom", ki je zaradi zaščite iz vseh zornih kotov obljubljal, da bo postal dober prebojni tank. Tudi Ferdinandi so šli v ofenzivo - veličastne samohodne puške na svoj način.
  Ofenziva nacistov se je razvijala počasi. Izgube so bile velike. Tank "Lev" je pokazal nezadostno hitrost ognja pištole in slabe vozne zmogljivosti. Toda kljub temu je nacistom uspelo obkrožiti Vyazmo. In potem vzemi. Ena bitka se je zavlekla pozno jeseni in naval Fritzov je usahnil.
  Rdeča armada je pozimi poskušala obnoviti status quo. In uspela je premagati Vyazmo nazaj. Toda vsi uspehi so bili omejeni na to. Nacisti so se lahko uprli v središču. In blizu Leningrada. In blizu Harkova.
  V obrambi je "Panther" pokazal dober tank. Najmasovnejši stroj Tretjega rajha je bil proizveden v velikih količinah in se je izkazal za morda najboljše sredstvo za ravnanje s sovjetskimi tanki. V zraku so se boji nadaljevali z nekaj premoči Luftwaffe. Nemška letala so bila dobro oborožena, z veliko hitrostjo, a manj manevrska. Kljub temu se je ME-309 izkazal za precej učinkovitega, predvsem zaradi hitrosti in oboroženosti vozila.
  In reaktivna letala so bila na poti. Najprej lovec ME-262, najmočnejši argument. Res je, drago. Nemci so nenehno povečevali proizvodnjo orožja. Uporabljali so tuje delavce in imeli so več opreme kot ZSSR. Pojavil se je naprednejši model Focke-Wulf - TA-152, ki je imel z močnim orožjem in oklepom veliko boljšo manevriranje in večjo hitrost.
  Glavna stvar pa so seveda reaktivna letala. Nova sovjetska LA-7 in Yak-3 sta lahko le delno nadomestila pojav nove generacije strojev med nacisti.
  Še preden je Panther prišel v uporabo, je veljalo, da ta tank ni dovolj zaščiten. Predvsem ob straneh. Zaradi tega je bil Panther-2 razvit tako, da je bolj zaščiten, težji in z 88 mm pištolo. In "Tiger" -2.
  ZSSR je postavila IS-2 in T-34-85. Nemci so imeli naprednejšo jurišno puško MP-44. V serijo je vstopil tudi "Maus". Za razliko od resnične zgodovine, Tretjega rajha zavezniki niso bombardirali in je bilo mogoče izdelati veliko opreme.
  Boji pa so pokazali, da je tank "Maus" pretežak in bolj ali manj primeren za obrambo. "Tiger" -2 se je prepogosto kvaril in je bil tudi obrambni tank.
  Samo "Panther" -2 z močnejšim motorjem 900 konjskih moči se je izkazal kot zadovoljivo vozilo za bojna delovanja. Tudi "Lev" se ni preveč izkazal.
  Prave bojne operacije so pokazale, da ME-262 ni zelo zanesljiv stroj, drag in premalo manevriran, tudi z močnim orožjem. Bolj aktivno je v serijo vstopil TA-152, ki je bil bolj ali manj primeren kot delovni konj. Lahko bi bilo jurišno letalo in frontni bombnik in lovec. Upanja, povezana z ME-262, niso bila povsem upravičena. Razen dejstva, da je ta borec zelo težko sestreliti, je imel močan oklep. Je pa tudi tehtal veliko. Toda velika upanja so bila povezana z HE-162. In deloma so bili upravičeni.
  Poleti 22. junija 1944 so Nemci nepričakovano zadali glavni udarec na jugu. Sovjetsko poveljstvo je obdržalo glavne sile v središču. Stalin je verjel dezinformacijam, da bo sovražnik spet maršal na Moskvo. Toda nacisti so lahko nadigrali sovjetsko obveščevalno službo. Poleg tega je prizadeto tudi veliko število nemških tankov "Panther" -2, ki so dovolj hitri in vodljivi ter bolje zaščiteni na straneh.
  Prav tako je bilo proizvedenih veliko "Tigrov", relativno enostavnih strojev za izdelavo. Prišlo je tudi do nove modifikacije "Leva". Z lažjo 88 mm pištolo, vendar z motorjem s 1250 konjskimi močmi. Ta "lev" je najuspešnejši tank - tipa "Tiger" -2, vendar težji, z debelejšim 120 mm bočnim in krmnim oklepom, kar je več kot nadomestilo močan motor iz "Mausa".
  Lev-2 se je izkazal za zelo uspešen prebojni tank. Nemci so lahko dosegli veliko. Zavzeli so Vorošilovgrad, Kursk, Belgorod, zavzeli Voronež. In zavila v ovinek Dona. Končno smo prišli do Stalingrada. A tam so zagrenili v bitkah. Tako kot v resnični zgodovini so sovjetske čete lahko obkolile Nemce blizu Stalingrada. Vendar se je nacistom vseeno uspelo prebiti iz obkola. Kljub temu so imeli Nemci veliko več tankov. Bitke so pokazale, da sta "Panther" -2 in "Lion" -2 sposobna dokaj dostojno boriti pozimi. Poleg tega so se na sprednji strani pojavile samohodne puške E-25. To vozilo je bilo majhen, nizko postavljen top Panther, vendar zelo okreten in hitro streljan.
  Nacisti so se iz Stalingrada umaknili do ovinka Dona in tam zdržali. Prišla je pomlad leta 1945. V serijo je šel XE-162, sovjetsko letalstvo pa je temu modelu popustilo. Toda najpomembnejši so reaktivni bombniki, ki jim ni bilo enakega. Skoraj nekaznovano so bombardirali Ruse.
  V serijo je vstopil novi nemški tank E-50 - lažji od Tiger-2, a bolje zaščiten in oborožen z močnim motorjem. In njegov 88 mm 100 EL top je neprekosljiv po natančnosti in prodornosti oklepa.
  Stalin je iskal načine za mir s Hitlerjem. Od takrat, ko so se novi tanki IS-7 in T-54 še razvijali. In reaktivna letala so še bolj nejasna.
  Toda Fuhrer ni želel miru in je nadaljeval ofenzivo. Tokrat na Kavkaz skozi Tereška vrata. Nacistom je uspelo zavzeti sovjetski mesti - Grozni in Ordžonikidze. Ko pa so vstopili v gore, se je njihov napredek upočasnil.
  Nato so nacisti spet hiteli v Stalingrad. V bitkah so sovjetske čete vse več dobivale od reaktivnih napadalnih letal in bombnikov Luftwaffe. Toda sami Fritz niso mogli zavzeti mesta, zagrenili so se v bitkah. Čeprav so na tečaju opustili "Sturmtigers". In letalstvo je pritisnilo.
  Sovjetski Jak-9, najmasovnejši lovec, je zastarel. In Nemci so se pojavili naprednejši modeli ME-262 z veliko večjo hitrostjo in manevriranjem. In močnejši v oborožitvi XE-162. Razmere so se še bolj zaostrile, ko je Japonska končno vstopila v vojno. Turčija je sledila. Do konca petinštiridesetega leta so večino Kavkaza zavzeli Nemci in Turki. In novo šestinštirideseto leto je ZSSR prineslo dodatna razočaranja.
  Stalingrad je še vedno zdržal, a konec maja je bila zavzeta zadnja četrtina. In Nemci in Turki so do takrat popolnoma zavzeli Kavkaz. In julija 1946 se je začela nova ofenziva proti Moskvi. Možnosti nacistov so bile velike. V bojih sta sodelovala tako E-75 kot E-100. Ti rezervoarji so bili gostejši in bolje zaščiteni. Sovjetska fronta se je počasi, a zanesljivo popuščala ... Do konca jeseni je bila Moskva obkoljena.
  Hkrati je padel tudi Saratov. Razvila se je izjemno težka situacija. Japonci so napredovali z vzhoda. Stalin je Hitlerju ponudil mir pod kakršnimi koli pogoji razen vdaje. Fuhrer je te predloge zavrnil.
  Pozimi je Moskva po hudem napadu padla. In spomladi in poleti so Nemci zavzeli celotno regijo Volga-Vyatka. Pala in Vologda. Nacisti so lahko do sredine jeseni dosegli Sverdlovsk ...
  
  USODNA VLOGA CHAMBERLAINA
  Chamberlain ni odstopil in uspel je skleniti časten mir s Hitlerjem.
  Pogoji za Britanijo so bili precej ugodni: Tretji rajh je zagotovil nedotakljivost posesti levjega cesarstva. In Britanija ni izgubila niti centimetra ozemlja. Toda v zameno je Hitler prejel popolno svobodo v okupiranih deželah Francije, Belgije, Nizozemske. In to so velika območja. In svoboda rok na vzhodu.
  In nacisti številka ena sploh niso zavrnili pohoda na ZSSR. In še naprej zbiral moči.
  Hitler ni želel samo Afrike in Sirije z delom Azije, ampak tudi ruske dežele. Najprej seveda žitnice Ukrajine, baltskih držav, Belorusije in kavkaške nafte. Torej so bili načrti Fuhrerja Napoleonovi.
  Nemci so se pripravljali na vojno in tvorili pomembne sile. Po načrtu Barbarossa so imeli več vojakov. Najprej seveda letalstvo. Tri tisoč letal ni bilo sestreljenih med zračno bitko za Anglijo in se je pridružilo vrstam Luftwaffe. Poleg tega letala, ki jih Sredozemsko morje ni motilo, in za pokrivanje Evrope. Torej načrtu Barbarossa ni bilo dodeljenih pet tisoč letal, dvakrat več - deset tisoč.
  In bilo je še nekaj tankov. Prvič, proizvodnja avtomobilov se je bolj povečala, saj Tretji rajh ni bil bombardiran. V drugem štiristo tankov ni šlo v Afriko. In nekaj je bilo vzeto iz Francije. Tako je bil Fritz bolje pripravljen na boj.
  Res je, da so izgubili nekaj časa z napredovanjem proti Jugoslaviji in Grčiji. A končal brez Britancev hitreje.
  Invazija na ZSSR se je začela 7. junija z več kot tisoč tanki in pet tisoč letali. In seveda je bilo več pehote in topništva.
  Najpomembneje je, da ZSSR, tako kot v resnični zgodovini, ni bila pripravljena. Stalin se je preveč bal, da bi se boril s Tretjim rajhom in je poskušal za vsako ceno odložiti vojno in je bil spet ujet.
  In potem je Japonska napadla. Zakaj so se Japonci tokrat odločili za napad? Razlog je v tem, da se je Britanija umaknila iz vojne in zdaj, v tem primeru, so se samuraji morali boriti proti Združenim državam in Veliki Britaniji, ki jih tretji rajh ne veže.
  In ZSSR se je v vsakem primeru zdela šibkejši sovražnik. Predvsem v prvih dneh vojne je bil potek bojev za Rdečo armado še hujši kot v resnični zgodovini. Torej je bila predvsem v zraku premoč nacistov veliko močnejša. Da, in več tankov, zlasti v južni smeri, kjer je Rommel pokazal junaštvo. In Rdeča armada ni pripravljena na obrambo in ni načrtov za obrambno vojno. In vlivajo se ... In celo Kijev je bilo mogoče prevzeti na poti in so zgodaj prišli v Smolensk. In Japonska je tudi napadla, da ne bi čakala na padec Moskve, ker bi ji v tem primeru vsi očitali, da je kot jastreb hitela na ubitega sovražnika. Istočasno so ga premagali Nemci.
  Ne, čast samuraja je zahtevala udarec, medtem ko je ZSSR še trzala. In vojna je šla zelo dobro. Samuraji so zapustili veliko število pehote in napadli položaje Rdeče armade. In to je bil z njihove strani velik uspeh.
  Toda na obrobju Vladivostoka jih je srečala ekipa bosonogih deklet. Ki se je boril z divjim besom.
  Alenka je postavila vrsto za samuraje. In potem je z golimi prsti vrgla granato smrtonosne sile. In raztrgala je veliko Japoncev in kričala:
  - Za slavo Stalina!
  Anyuta je tudi streljala na sovražnika. Pokosila je pritisne rumene borce in zavpila:
  - Za veliko domovino!
  In tudi njeni goli prsti so vrgli ubijalski dar smrti.
  Alla, ta rdečelaska lepotica, je pokosila napredujoče Japonce. In njene bose noge so vrgle dar smrti ogromne uničujoče moči. In raztrgal samuraja in kričal:
  - Slava komunizmu!
  Odstrelila je tudi Marija. Ta zlatolaska lepotica. In njeni goli prsti so metali smrtonosne darove smrti.
  In množica samurajev se je zrušila.
  In dekle je zarenčalo:
  Vladivostoka se ne bomo odrekli!
  In gola peta dekleta je podlegla daru smrti.
  Tudi olimpijske igre so se močno borile. In potem so njene gole, močne noge vrgle cel kup granat in raztrgale nasprotnike.
  Bojevnik je siknil:
  - Za Veliko Rusijo!
  Alenka, ki je odrezala rumene vojake, je potrdila:
  - Domovina je z nami!
  In njena gola peta je podlegla granati. In raztrgal nove vojake velikega cesarstva.
  Toda kljub vsemu junaštvu Rdeče armade je izgubljala. Divizij z Daljnega vzhoda ni bilo mogoče prenesti. In Nemci so začeli napad na Moskvo veliko prej kot v resnični zgodovini in so jo že uspeli obkrožiti in delno zavzeti, preden se je ulilo močno deževje in začela otoplitev. In to je seveda vplivalo na potek vojne.
  Nemci so še posebej močni v zraku. Njihova letala dobijo posebej sovjetske čete.
  Tudi Nemci na jugu so bili močnejši in napredovali naprej. Uspelo jim je zavzeti Kursk, Voronež še pred otoplitvijo in se premakniti v Stalingrad. Ker so nacisti začeli vojno dva tedna prej in z velikimi silami, so imeli nacisti pošteno prednost in so imeli v vsem opazno prednost. In zgodba za Rdečo armado se je izkazala slabše kot v resnici.
  Nemci so se hitreje premikali čez Krim in vdrli na Kavkaz. In tudi tam so dosegli velik uspeh. Poleg tega je v vojno vstopila tudi Turčija, saj je videla, kako se ZSSR razpada.
  In tako so Nemci zavzeli Ryazan in nadaljevali ofenzivo. In sam Stalin je tekel kot zajec. In nacisti so se že približevali Gorkyju. Bili so prepiri.
  Toda Moskva se je kljub temu upirala: mesto je veliko. Toda spopadi so se nadaljevali na ulicah in nacisti so se približali Kremlju.
  Toda sovjetska dekleta so se borila proti nacistom blizu mesta Gorky.
  Cel bataljon bosonogih deklet je kljub dejstvu, da je že snežilo in udarila zmrzal, srečal naciste.
  Natasha je odprla ogenj in stresla svoje prsi, komaj pokrite z vrvicami bikinija.
  Nato je deklica zapela:
  - Slava Veliki Rusiji!
  In z golimi prsti je izstrelila granato uničujoče moči.
  Zoja, ki je streljala na sovražnika in kosila Fritz, je zakukala:
  - Slava junakom!
  In njena gola peta je vrgla morilsko darilo smrti.
  Bojevnik je čivkal:
  - Ne bomo se odrekli Moskvi!
  Avguštin, ki je streljal na sovražnika in odrezal množice napredujočih nacističnih čet, je zacvilil:
  - Naša letala so dobra!
  Svetlana, ki je streljala na naciste, je agresivno izdala:
  - Za domovino nasvetov!
  In z golimi prsti je vrgla paket z eksplozivom.
  Punce so res zelo dobre in seksi...
  Toda Alice in Angelica se še vedno kregata. Borijo se z neenakimi silami.
  Z granato razbijejo tank in se obrne.
  Alice z boso nogo vrže paket z eksplozivom. Nemška samohodna puška je pokvarjena, valji pa letijo. Nacistu je bila odtrgana ena šapa in zlata ura se je iskrila.
  Alice je zacvilila:
  - Za veličino domovine!
  In njene gole prste, ko izstrelijo morilsko bombo. In odrezal glavo generalu.
  Tudi Angelica bo eksplodirala na naciste iz baze. In udaril v drug tank. In raztrgal sovražnika.
  In zapela je, kazala zobe:
  - Slava veliki domovini!
  Deklica ga je vzela in s svojo golo okroglo peto podlegla smrtonosnemu daru uničenja.
  Alice je delovala zelo agresivno in aktivno. Dekle, ki je sanjalo o dosežkih in uspehu.
  Aretirali so jo v sedemintridesetem letu, ko je bila še deklica, skupaj s starši. Najprej so me odpeljali v iskalno sobo. Ukazali so mi, naj se slečem. In Alice je bilo zelo sram. Njena ženska postava se je še oblikovala. A prsi so že rasle in čuvaj jo je uščipnil za poprsje z besedami: "Joj, kakšne joške!"
  Alice je bilo nerodno in je zardela:
  - Ne dotikaj se me!
  Matrona se je zasmejala.
  - Odpri usta punca, teta pozorno preglej!
  Alice je odprla usta. In matrona je s prsti segla v usta. Neprijetno je seveda Alice skoraj bruhala. Še posebej, ko so ji pritisnili na koren jezika.
  A najhuje je bilo kasneje. Matrona je zatipala njena usta in naročila:
  "Zdaj se upognite in razširite noge!"
  In na svoje velike tace je nataknila rokavice!
  In kako se je njena šapa zagnala v deviško naročje in raztrgala himen. Torej je bila kri. In tako je bolelo, da je Alice kričala. Medtem sta jo ostala dva paznika držala za roke. In ječar jo je čutil, kako se je povzpela do same maternice, in to zelo nesramno. Bila je agonija in po Alicinih licih so tekle solze. In v anusu ni bilo nič manj boleče. Varuškina šapa je velika, njeni prsti pa dolgi in debeli.
  Alice je od bolečine in sramu celo omedlela. Potem so jo pripeljali. Odpeljali so me v drugo sobo. Slikano golo iz različnih zornih kotov in vzeto prstne odtise.
  In potem so me polili s hladno vodo iz cevi in poškropili z belilom. Dali so uradni rum: kratko, sivo obleko s številko in me odpeljali v celico z drugimi dekleti. Bilo je mrzlo hoditi bos, a je bilo v celici veliko otrok in je bilo kar toplo.
  Alice so nekaj dni pozneje odpeljali na zaslišanje. Tam so jo prosili, naj podpiše papir. Deklica je zavrnila. Nato so ji bose noge pritrdili v nogavice in jo tepli s palicami po bosih petah. Alice je kričala, a ni hotela podpisati, dokler ni izgubila zavesti.
  Spet so jo vrgli v celico. Represije so bile množične in ni bilo časa, da bi se z otrokom dolgo ukvarjali in zasliševali. Zato je dobila kazen domnevno zaradi kraje in brez sojenja podpisala napotnico v otroško delovno kolonijo.
  Alice je tam delala in študirala. Zločincev je bilo malo, skoraj vsi otroci so bili sovražniki ljudstva. Do zmrzali so hodili bosi, v mrazu pa v državnih škornjih. Delali so dvanajst ur na dan. Jedli so večinoma zelje, a živeli skupaj. Alice se je tudi v otroškem taboru okrepila in utrdila. In zdaj se je borila bosa v snegu. In sedela je tudi njena partnerka Angelica. Samo ona je bila pravi zločinec in zločinec. In tudi otroška kolonija ji je koristila.
  Dekleta so se borila trmasto in junaško.
  A vseeno je padla Moskva ... In Kavkaz je bil zajet. In tudi Stalina so zastrupili njegovi.
  Beria je podpisal predajo. In postal je guverner dela ozemlja Rusije.
  In vojne na vzhodu je konec. Chamberlain je umrl, na njegovo mesto pa je prišel Churchill.
  Potem se je Hitler odločil, da ima Velika Britanija preveč kolonij. Ali ni čas, da jih odrežete?
  In leta 1944 je začel novo vojno. Do takrat so imeli Nemci najnovejše tanke Panther-2 in Tiger-2, naprednejše in z zmogljivimi motorji. In kar je najpomembneje, reaktivna letala in podmornice na vodikov peroksid.
  Ja, in Japonska je želela razširiti svoje posesti na račun kolonij Velike Britanije in Združenih držav. V tem času so samuraji dejansko osvojili Kitajsko. In imeli so velike načrte.
  Nemci so jeseni začeli ofenzivo ... Njihovi močnejši tanki so se dobro premikali z močnimi motorji. In reaktivna letala sploh niso imela nasprotnika.
  Velika Britanija je bila bombardirana. In podmorska flota jo je mučila. In Nemci so napadli Egipt. In tam so hitro premagali Britanijo, s Turki vstopili na Bližnji vzhod. Zavzet je bil tudi Gibraltar, čete pa so vstopile v Maroko in osvojile črno celino.
  Skratka, vojna je šla v eno smer. Pozimi so Nemci zavzeli severno Afriko in Bližnji vzhod. In spomladi še Iran in Indija. Ja, in Japonci so uspešno napredovali in premagali Ameriko v pristanišču Peru.
  To so velike zmage. In poleti je prišlo do pristanka v sami Veliki Britaniji, ki se je v desetih dneh končalo s padcem.
  In jeseni sta bili ujeti južna Afrika in Avstralija. Zdaj so ZDA na udaru.
  Minilo je šestinštirideseto leto zajetja otokov ter zračnega in podmorniškega vojskovanja. Leta 1947 se je z dvojnim udarcem začelo zavzetje Kanade in Mehike. Nemški tanki serije "E" so postali najnaprednejši in najmočnejši na svetu. In nemška jurišna puška MP-64 ni imela enake v vseh pogledih.
  In leteče krožnike in diske je bilo preprosto nemogoče sestreliti, kako neranljivi so zaradi laminarnega curka.
  In toliko izgub...
  Združene države Amerike so kapitulirali 30. januarja 1948. Le petnajst let po prihodu Hitlerja na oblast. In to je bil veličasten dogodek.
  Potem je prišlo obdobje miru ... Ampak zaenkrat. 20. aprila 1955 se je začela vojna med tretjim rajhom in deželo vzhajajočega sonca z vsemi njenimi kolonijami. Vojna je bila brutalna in je trajala več kot dve leti, vendar se je vse končalo z zmago Nemčije.
  20. aprila 1959 je Hitler izvedel referendum, na katerem je bil na svetu ustanovljen enoten imperij - Tretji rajh. In monarhija pod vodstvom Hitlerja.
  In ko je Fuhrer leta 1961 umrl, je njegovemu sinu uspelo prevzeti prestol.
  V tem času so ljudje odleteli na Luno in Mars in zdelo se je, da se življenje človeštva izboljšuje.
  
  SENZACIJSKA PREKLIC VOLITEV
  Jelcin je po senzacionalnem uspehu Liberalno-demokratske stranke na volitvah leta 1993 upošteval nasvet radikalcev in razveljavil njihove rezultate. Ravno pravočasno za novo leto, ne da bi dovolili sestanek Državne dume. In postalo je senzacija! Pred novimi volitvami v državno dumo, načrtovanimi za 12. junij 1994, je zakonodajna oblast prešla na Svet federacij. In to je bila zanimiva taktična poteza.
  Hkrati Jelcin ni prepovedal LDPR, pravila za parlamentarne volitve pa so ostala enaka. In zagotovo je postala močna odločitev. Ali bolje rečeno kontroverzno. Toda vsa moč propagande je padla na stranko LDPR. In bilo je veliko blata. Čeprav po drugi strani bolj ko grajajo, večja je priljubljenost. Podporniki Žirinovskega so bili razočarani nad ukradeno zmago.
  In prišlo je do nemirov. Nezadovoljna je bila tudi frakcija Yabloka, ki je pridobila dober odstotek. In "Ruske ženske", ki so pokazale senzacionalen rezultat, tudi niso preveč vesele. Toda "Izbira Rusije", ki jo vodi Gaidar, je prejela okrepitve. Jelcin je odpustil zmernega Černomirdina, ki si je kljub temu veliko sposodil iz starega sistema in bi za predsednika vlade imenoval Jegorja Gajdarja. Slednji je ekipo dopolnil z novimi reformatorji. In zbrala se je močna ekipa ... Ki je začela rušiti gospodarstvo še bolj živahno kot v resnični zgodovini. In bonovna privatizacija se je nadaljevala.
  Konfrontacija z oblastmi se je le še povečala. In ocena Žirinovskega se je kljub vedrim umazanije in morda zahvaljujoč njim povečala. Čeprav je bila volilna konkurenca veliko težja. In veliko več je bilo strank, ki so zbrale sto tisoč podpisov. In veliko več časa je bilo namenjenega zbiranju podpisov. In to je imelo učinek. Na volitvah se je lahko udeležilo štiriinštirideset strank.
  In tokrat s plačanim predvajanjem je bilo slabše. In med televizijsko debato je bil Vladimir Volfovich aretiran in vržen v Lefortovo. Obtožen spodbujanja sovraštva v knjigi The Last Dash South.
  A to mu je še bolj dvignilo oceno, čeprav mu besede niso dali. Tako so 12. junija 1994 potekale volitve v državno dumo. In takoj senzacija. V pogojih ostre konkurence je stranka LDPR na volitvah po strankarskih listah dobila več kot šestinštirideset odstotkov glasov. "Yabloko", "Women of Russia", "PRES", "agrarians" niso presegli petodstotne ovire.
  Drugo mesto so zasedli komunisti, tretje pa "Izbira Rusije" pod vodstvom Gaidarja. Kdo je premagal njenih pet odstotkov ....
  In večina na strankarskih listah za Liberalno demokratsko stranko. Da, in v enomandatnih okrožjih je dodala stranka Žirinovskega, ki je znatno osvojila več kot sto sedežev. Na splošno se je izkazalo, da je parlament zelo opozicijski in proti Jelcinu. In stranka LDPR je prejela skoraj ustavno večino v državni dumi. In skupaj s komunisti in ustavno.
  Obstaja pa še zgornji dom in sam predsednik. In Vladimirja Žirinovskega so odpeljali neposredno iz celice v sejno sobo Državne dume. Tako je nastala nova opozicija.
  Jelcin je imel oblast po novi ustavi. In moč je zelo velika. Toda v prvem letu ni imel pravice razpustiti državne dume. Kot v zadnjih šestih mesecih njegovega predsedovanja. In to je resna situacija.
  Ponovno razveljavitev državnozborskih volitev je že preveč. In Jelcin se je po nekaj oklevanju odločil, da bo državni dumi ponudil sporazum o miru in harmoniji.
  Vladimir Žirinovski je v odgovor zahteval odstop vlade in njeno oblikovanje na podlagi parlamentarne večine.
  To je povzročilo nasprotovanje. Državna duma je izglasovala nezaupnico vladi Yegorja Gaidarja in izvedla amnestijo za politične zapornike.
  In bilo je resno. Jelcin se je znašel v težki situaciji. In njegovi odnosi z državno dumo so postali sovražni. Čeprav je bil sprejet ustavni zakon o ustavnem sodišču in parlamentarni televiziji. Pa tudi civilni zakonik. In spet je bila izglasovana nezaupnica vladi.
  Jelcin je podpisal zakon o statusu poslanca. In vendar je odpustil Yegorja Gaidarja.
  Ruski predsednik je za predsednika vlade predlagal Jevgenija Primakova. To je bolj ali manj ustrezalo vsem. Toda Jelcin je nepričakovano začel vojno v Čečeniji. In soočil se je z negativno reakcijo Državne dume. In spet ga je zavrnil ... Čeprav ne po ustavi.
  Toda spet je napovedal nove parlamentarne volitve ... In razrešil Primakova in na njegovo mesto imenoval Chubaisa.
  A situacija se je zapletla ... Znova je zmagala Liberalno demokratska stranka in celo dodala glasove ... In takrat so bile volitve po novih pravilih. Treba je bilo zbrati več podpisov, nakazana je bila tudi strankarska pripadnost poslancev. In LDPR je dobila ustavno večino. In druga stranka so bili komunisti. Preostalih pet odstotkov ovire ni sprejel.
  In spet soočenje z Jelcinom. Kruto v ozadju vojne v Čečeniji. In začetek postopka obtožbe.
  Tudi Jelcin je zaradi vojne v Čečeniji izgubil podporo vojske. In svet federacije ni bil na njegovi strani.
  Poleg tega se je Jelcinovo zdravje močno poslabšalo in zbolel je. In v Rusiji so bile napovedane nove predsedniške volitve.
  Vladimir Žirinovski je bil njihov očitni favorit.
  Jelcin je komaj dihal... Tako je sama moč padla v roke Vladimirja Volfoviča.
  Toda potem so bile volitve in nov predsednik v Rusiji. Podedoval je težko zapuščino. In moral sem narediti veliko. Toda s strogimi ukrepi je Vladimir Volfovič Žirinovski dvignil državo. In Rusija je naraščala vedno bolj. V petih letih se je povrnila raven prihrankov pred reformami. In pet let pozneje je Rusija podvojila nacionalni dohodek, kot je bil pred obdobjem reform.
  Toda Vladimir Volfovich se je lotil obnove ZSSR. Belorusija se je prva pridružila Rusiji in to prostovoljno. Nato Kazahstan, nato druge republike Srednje Azije, še posebej, ko so jih napadli talibani.
  Ukrajina je gorela od Majdana in Rusija ji je priskočila na pomoč in osvobodila pomaranče oblasti. In potem je referendum in pridružitev ZSSR. itd. Do leta 2015 je Rusija obnovila svoje nekdanje meje.
  Toda to ni bilo dovolj. Na jugu je ISIS prevzel Irak in Sirijo ter več drugih držav. Volfovich je spodbujal islamiste in jim omogočil, da so prevzeli celoten Bližnji vzhod.
  Leta 2016 je Finska postala del Ruskega cesarstva. In leta 2020 je izkoristil dejstvo, da so se ZDA utapljale v koronavirusu, ISIS pa je osvojil dežele od Indije do Španije ... In vojna s tem kalifatom se je začela.
  Vladimir Žirinovski se je odločil uresničiti svoj dolgoletni načrt: zadnji met proti jugu.
  In ruska vojska je bila takrat najmočnejša na svetu. In njeni takni so bili prav odlični.
  Še posebej piramidalen, ustvarjen po risbah briljantnega Olega Rybačenka. Prav super so bili...
  Avto je dvosed, dekleta v njem pa so ležala, v piramidi. Celota je le petdeset ton, električni motor pa pet tisoč konjskih moči. So tako hitri stroji, popolnoma neprebojni za vse vrste izstrelkov.
  In hiti na položaje militantov Velikega imperija ISIS. In dobesedno dela čudeže.
  Natasha, ki je ležala v tem tanku z Zojo in streljala iz ducata mitraljezov, je opazila:
  - Sem super dekle?
  Zoya je samozavestno odgovorila in z golimi prsti pritiskala na gumbe igralne palice:
  Tukaj smo vsi super!
  Še en tank, ki leti skupaj z Angelico in Svetlano, prav tako uniči ogromno vojsko kalifata.
  Dekleta se smejijo in se smejijo:
  - Mi smo najbolj kul od vseh! In praznujmo uspeh!
  In spet podrejo sovražnike.
  Ja, dveh rezervoarjev ni mogoče prebiti z ničemer iz katerega koli kota. To so dekleta v avtomobilih najvišjega nivoja. In jih ni mogoče zlomiti. Tako granate kot rakete odbijajo.
  Natasha pravi, kosi dushmane:
  - Za ZSSR!
  Zoya, ki izloči nasprotnike, se strinja:
  - Za domovino!
  Bojevnike je treba opozoriti na boj. Vladimir Volfovič Žirinovski je veliko obnovil iz časov ZSSR. Leonidu Iljiču je vrnil diamantno zvezdo zmage. Z vsemi nagradami je povrnil Berijo v čin maršala. Ustanovili so rede: Ivan Grozni, Peter Veliki, Nikolaj II, Aleksander II in III, Dmitrij Donskoy.
  Poleg tega je Vladimir Volfovich obnovil spomenik Dzeržinskemu. Ustanovil je red Ilya Muromets. To je za športnike. In red sta ustanovila Mihail Lomonosov in Mendelejev. In to je tudi logično.
  Vladimir Volfovich je ustanovil tudi nagrado za književnost z desetkrat večjo vsoto od Nobelove nagrade. In naredil je veliko več.
  Ena od njegovih idej je bila ustanovitev reda - "Motherland", najdražjega od vseh naročil na svetu z rekordnim številom diamantov. In to je bila ideja. Poleg tega je bila zasnova naročila dolgo časa argumentirana in odobrena.
  In bilo je celo tekmovanje.
  Vladimir Žirinovski je naredil še nekaj sprememb vojaških predpisov. Uveden je čin brigadnega generala - nižji od generalmajorja, a višji od polkovnika. In položaj generala je med generalpolkovnikom in generalom vojske. Bil je tudi nov častniški čin: glavni major. Med majorjem in podpolkovnikom.
  Žirinovski je uvedel še en čin: podčastnik. To je med praporščakom in mlajšim poročnikom. Pojavili so se tudi desetniki. Preostali naslovi so obdržani.
  Vladimir Žirinovski je ustanovil tudi naziv supermaršal, med maršal in generalissimo. In novi naziv Supergeneralissimo.
  Tako je nastala heraldika.
  Predsednik je na referendumu odpravil omejitve mandatov. In postal je virtualni diktator. In volitve so potekale skoraj brez alternative. In s čopom so dosegli območje devetindevetdeset odstotkov. In tako se je zgodilo ...
  A v vsakem primeru so bile vsaj volitve in na njih je sodelovalo nekaj žepnih alternativ. Hitler je postal doživljenjski kancler.
  Mimogrede, Fuhrer je izgubil svoje edine volitve, predsednika, čeprav z dostojnim odstotkom in v ogorčenem boju. A vseeno Hitler ni tvegal novih volitev.
  Leta 2020 je Vladimir Žirinovski osvojil nove višine in vodil vojno z islamskim kalifatom. In to je ogromna moč. In boji so tam zelo hudi.
  In letala se borijo, tudi brez posadke. In to je kul in krvavo.
  Vladimir Žirinovski je novi voditelj Rusije in si prizadeva za svetovno prevlado.
  V bojih sodelujejo tudi leteči krožniki, ki jih ni mogoče sestreliti.
  In lepa ruska dekleta letijo na njih.
  Na primer, Maria in Mirabela sta tako kul v bitkah.
  In iz krožnikov sprožijo bojne laserje. In sežigajo čete ISIS, ki so preprosto ogromne.
  Da, ta kolosalni imperij, ki je pogoltnil Azijo do Indije, vključno s Pakistanom in Afganistanom. In pol Afrike. In koliko je prebivalcev in kakšna kolosalna številka.
  Maria z golimi prsti pritisne na gumbe igralne palice in predre najbližje sovražnikovo letalo ter zaškripa:
  - Slava dobi komunizma!
  Mirabela zažge rezervoar z laserjem in tudi potrdi:
  - Prišli bodo naši veliki časi in zmage!
  In dekleta se smejijo ...
  In pokazali bodo zobe, ki se svetijo kot biseri.
  Maria se je spomnila časov, ko je bila še majhna deklica in je na mitingu videla Žirinovskega. Naredil je vtis nanjo. Ampak kako tega ne zaploskati.
  Marija, ko je bil Vladimir Volfovich aretiran, je odšla v Moskvo. Deklica se je kot svetnica premikala bosa. In premagal mesto za mestom.
  In njene bose noge so bile tako potolčene in njene noge so bile prerezane in krvavele. Toda deklica je hodila in hodila. In prišel v Moskvo. Tam so jo dali v sirotišnico. In jih nato poslal nazaj staršem.
  In izkazalo se je, da je bil zanjo hadž.
  Maria je, tako kot Gerda, prehodila na stotine kilometrov. Na poti je prosila za miloščino, bila je lačna. In goli podplat jo je tako močno bolel in srbel, a se je na koncu pokril z žulji in postal trd kot kopito.
  Maria se je tega spomnila in zdaj je zatrla mudžahide.
  In celo pela je in na poti pisala romanco:
  Jaz sem Černobog, hči hudobnega Boga,
  ustvarjam kaos, sejem uničenje ...
  Moje veličine ni mogoče premagati,
  Samo besno maščevanje gori v duši!
  
  Kot otrok sem si želel dobro dekle,
  Pisala je pesmi in hranila mačke ...
  Vstal zgodaj zjutraj
  Nad njim so plapolala krila kerubov!
  
  Zdaj pa vem, kaj je zlo
  Kaj dela ta svet nesrečen ...
  In kaj praviš dobrega?
  Tukaj je uničenje strastno ljubljeno!
  
  In pokazala svojo dekliško gorečnost,
  Da je božja hči postala svetleča ...
  Osvojili bomo prostranstva vesolja,
  Pokažimo moč, zelo močno!
  
  Veliki oče ta Černobog,
  Prinaša kaos, vojne v vesolje ...
  Moliš Svaroga za pomoč,
  Pravzaprav si nagrajen!
  
  Zato sem rekel, reši Gospoda,
  Naj jeza vre v vašem srcu ...
  Gradili bomo srečo, verjamem v kri,
  Naj bo maternica napolnjena do roba!
  
  Ljubim zvitost, zlobnost in prevaro,
  Kako pretentati tirana Stalina ...
  Ne more biti sram
  In koliko megle je na svetu!
  
  Tukaj sem predlagal močno potezo,
  En udarec za uničenje zla ...
  Toda zelo črni bog se je zaljubil,
  V vseh zadevah, tako teh kot posmrtnega življenja!
  
  Kako sem se izkazal, da sem navajen zla,
  In v srcu besa, besno nahranjenega ...
  Izginila hrepenenje po veselju, dobroti,
  Takoj, ko je jeza prodrla s podstavka!
  
  Kaj pa Stalin - tudi on je zloben,
  O Hitlerju, tako da ni dvoma ...
  Džingis Kan je bil tako kul razbojnik
  In koliko duš je uspel pohabiti!
  
  Zato pravim, zakaj ostanite dobri,
  Če v tem ni niti najmanjšega lastnega interesa ...
  Ko si žolna - tvoj um je dleto,
  In izginil, ko neumne misli!
  
  Zato pravim sebi in drugim,
  Služi moči kot črno črnilo ...
  Potem bomo osvojili prostranstvo vesolja,
  Valovi se bodo prebili skozi vesolje!
  
  Zlo bomo naredili tako močno
  Besu bo dala nesmrtnost,
  Tisti, ki so šibki v duhu, so že odpihnili,
  In mi najmočnejši ljudje verjamemo v to!
  
  Skratka, povsod bomo postali močnejši,
  Dvignite meč krvi nad vesolje ...
  In tudi naš bes bo z njo,
  Prejeli bomo poklic, poln usode!
  
  Skratka, zvest sem Černobogu,
  Z vsem srcem služim tej temni sili ...
  Moja duša je kot krila orla
  Tisti, ki so s Črnim Bogom, so nepremagljivi!
  
  MLEČEK BELI TIGER
  Majhna cirkuška skupina se je sprehajala po krimski poletni cesti. Prvi je hodil bosonogi svetlolasi fant, star približno dvanajst let. Tanek, a žilav otrok v kratkih hlačah, ki je hodil po vročini z golim trupom. Rebra so štrlela, a žile so bile kot žica, pod skoraj črno od porjavele kože.
  Dekle mu je sledilo. Svetlo rjavi lasje so sežgali na soncu, kot prezrela pšenica. Tudi obrvi deklice so svetle, njen obraz od prahu in močnih sončnih opeklin pa je temen kot cigan. A obrazne poteze so zelo lepe, le rahlo zašiljene zaradi vitkosti. Deklica je vitka, v lahki bombažni obleki nad koleni. In tudi bosi, čeprav ne boste zavidali tistim, ki so brez čevljev, če bodo hodili po skalnati cesti Krima. Ne samo, da so kamni ostri, ampak tudi vroče na poletnem soncu.
  Toda dekleta in fant sta navajena bosi v vročini in mrazu, njihove bronaste noge in žuljasti podplati pa niso pozorni na takšne malenkosti.
  Za njimi se drobi ljubko bitje. Bela, vendar z rjavimi črtami. Simpatičen albino tigerček. Tudi shujšan, strašno lačen, ki na poti lovi metulje in prede.
  Za dekliškimi rameni je hurdy-gurdy v rokah nekaj dodatkov. Naloženo malo in fant. Hodijo že od zgodnjega jutra. Fant je stopil na drobec steklenice. In začutil je vbod skozi žulj, šepal je. In tako so goli podplati podrti, žulji pa srbijo od ostrih, vročih kamnov.
  Deklica se je nasmehnila in rekla:
  - Bodi previdna Oležka! Včasih so na cestah presenečenja!
  Fant je jezno zarenčal:
  - Ja, nič strašnega, niti kri! Ampak s čim bomo hranili Bimbo!
  Deklica je globoko vdihnila in rekla:
  - Ja, tigerček je šel mimo! Potrebuje meso! Na ostankih ne bo dolgo zdržalo!
  Fant je z nasmehom odgovoril:
  - Veliko je dacha z bogatimi ljudmi. Mogoče bomo pili meso. In tudi ti, Olesya, si shujšala ...
  Deklica se je stresla in pripomnila:
  - In mi ustreza! Agilnost se je celo povečala!
  In deklica je skočila in se zasukala na prstu. Oležka je občudovana zažvižgala, tigerček pa je zarenčal.
  Pred nekaj leti sta bila v isti cirkuški skupini, ki je stopila v stik z Ljudsko voljo in bila poražena. Sodelovala je tudi Olesya in po govoricah je generala celo udarila. In zdaj je tavala po Rusiji bosa in nemirna. Pozimi so se preselili v Iran, Irak, kjer so veslali po strmih pobočjih in nastopali. Poleti smo se spustili v Rusijo. Olesya je znala več jezikov, vključno s perzijščino, in je poučevala Olega.
  Celo smešno je hoditi po Iranu v tančici, a bosih nog. Zatrli so šov, nazadnje pa so dobili Bimbo. Tudi ubežnik, iz neke skupine. Zver redke lepote, a strašno požrešna. Zaloge so mu hitro prišle, čeprav so tigriči zbrali veliko ljudi. Toda v zadnjih dneh je za skupino prišla črna črta. Lepa deklica, fant in mladič albino tigra iz neznanega razloga niso dobili denarja. In umirali so od lakote. In kar je najhuje, lakoto so prenašali majhni plenilci.
  Triumvirat je sedel na razcepu. Olesya je dečku razdelila dva majhna krompirja in tigričku dala ves kruh. Pohlepno ga je pojedel in zahteval še več. Škoda, da tako cvili ... Kot kuža. In kakšen suh.
  Olesya je odločno vstala in udarila po bosih podplatih:
  - Šla! Zabavajmo gospode!
  Že prva dacha jih je neprijazno srečala. Urednik je ni hotel spustiti noter in je Olesjo označil za prostitutko.
  Drugič je bilo bolje. Petintridesetletna gospa mi je dovolila vstop. Oleg se je preoblekel v pohabane hlačne nogavice in spretno odgalopiral. Olesya je poskusila. Njena dekliška figura telovadke je zelo spretna. Bimbo ni vedel veliko, skakal pa je tudi skozi obroč, ki ga je Olesya držala z golimi prsti, s trdimi podplati, a ni izgubil gracioznosti. Gospa je bila zelo zadovoljna in vprašala Olega:
  - Ti si dober klovn!
  Fant je jezno odgovoril:
  - Nisem klovn, ampak akrobat in malo žongler!
  Gospa je vprašala:
  - Zažgi!
  Oleg je začel z užitkom metati predmete. Vključno s peresom in glavnikom, ki ležita na mizi.
  Gospa je zadovoljno nasmejana vprašala:
  - In ta ženska je tvoja mati?
  Oleg je zmajal z glavo.
  - Ne, moj partner!
  Gospa je prikimala.
  - Ja, premlada je ... Ali imate starše?
  Fant je tiho zavzdihnil.
  - Ne poznam svojih staršev!
  Gospa je žalostno vzdihnila in odgovorila:
  - Sirota! No, še vedno imam čevlje od stare služkinje! Prinesi jih!
  Lakej je godrnjanje odšel. Olesya se je zadovoljno nasmehnila. Nato je prišel lakaj. Čevlji so bili že obrabljeni in z polomljenim usnjem.
  Gospa je zamrmrala:
  - Sam sem v dolgovih in žal ne morem dati več!
  Olesya je vzela čevlje in se zadržano zahvalila dami. Nato so zapustili kočo. Deklica je ogorčeno zamrmrala:
  - Za takega preprodajalca smeti ne bo dal več kot cent. Pri želu! In koliko časa je trajalo!
  Oleg je pripomnil:
  Bil je dolg dan, dobimo še več!
  Na naslednji dachi, še manj srečen. Sprejeli so jih, po nastopu pa so dobili le krožnik ostankov z mize. Tigerček pa jih je živega pogoltnil. Vsaj to je dobiček.
  Toda na četrti dači je fantu počila češka kapa in moral je še naprej nastopati bos, brez uniforme. In dali so mi le drobiž.
  Na peti dachi niso smeli. Šestega je bilo več otrok, ki so, ko so obkrožili tigra, začeli vanj potiskati torte. Zdravili so tudi Oležko. Lačni fant je z veseljem pojedel smetano s čokolado. Toda morali so delati. Otroci se dolgo niso hoteli izpustiti. Barin si je ogledal tudi nastop. Še posebej mu je bil všeč nastop telovadke Olesye. Prosil me je, da ga večkrat ponovim. Nato je deklico pogostil tudi s torto. Trajalo je dolgo in sonce je že zašlo. In plačali so le dve grivni.
  Na koncu je mojster položil šapo na Olesjino golo nogo in zagvrknil:
  - S svojim videzom lahko na drug način zaslužite velik denar!
  Olesya se je umaknila:
  - Nikoli! Ne bom šel na panel!
  Natakar se je nasmehnil in pripomnil:
  - Dekle iz cirkusa težje najde dobičkonosnega ženina kot damo lahke vrline.
  Olesya je modro pripomnila:
  - Toda ljubezen je lažja!
  Toda dvajset kopejk je tudi denar. Zanje lahko že kupite steklenico vodke. Vsekakor je tigrice dobil kos mesa. Olesya je čevlje prodala za sedem kopejk. Imeli so dovolj hrane.
  Mrači se že in ne hodiš po dačah. Olesya je rekla Olegu:
  - Greva v prenočišče?
  Fant je samozavestno prikimal.
  - Ne bo šel! Tam smrdi!
  Olesya se je strinjala:
  - In pijani potepuhi se me bodo oprijeli. V jami bomo našli prostor zase, pred spanjem pa se bomo kopali.
  Fant je prikimal. Kopali so se v puščavskem bazenu. Voda je bila topla in slana. Oleg je občudoval postavo Olesye, zelo mišičaste in vitke. Njeno telo se sploh ni zdelo tanko, a je bilo zelo harmonično. Zagorela, telovadka. Kako aktivno grablja roke in noge. Kot panter na lovu.
  Oleg se je spomnil dela o Mowgliju. Zgodila se je smešna zgodba o fantu, ki je bil vzgojen med volkovi. Nekaj podobnega jim. Tavaš naokoli, a si svoboden, vidiš toliko. Iste dače so razkošne, nekatere s fontanami in skulpturami. Zelo lepo. Še posebej poleti na Krimu. Skratka, poletje je odličen čas. Pozimi je huje. Tudi v Iranu in Iraku je ponoči hladno. Ponoči se pogosto premikajo, da bi se ogreli, spijo na prostem.
  Ko sta se dovolj kopala, sta fant in punca zaspala. So mladi, zdravi, usposobljeni. Spijo kot divje živali: trdno, ne pazijo na trdo površino. In kaj, ko zdravo telo ne potrebuje perjanic. In zelo dobro je spati na prostem.
  Toda za razliko od živali ljudje vidijo sanje ... Oleg je sanjal o tem, kako je postal koč na gusarski ladji in se boril. S sabljo napada angleške vojake v uniformah. Rezanje in drobljenje sovražnikov. Tukaj fant udari z boso nogo v dimlje. Skoči in zdrobi Britance. Tekmovanje med sovražniki. Padajo, se režejo in pokvarijo. In fant pobere drugo sabljo. Vodi mlin in to zelo mojstrsko. Fant je zelo pameten...
  Toda sanje so nejasne in iz njih se spomnite le skupnih značilnosti.
  Naslednji dan se morate spet odpraviti na dače. Poleg tega jih bodo ubili, tigrička pa je treba nahraniti.
  Deklica je poskušala izgledati veselo in se nasmehnila. Zelo je lepa in stražarjeva vrata so se ji rado odprla. Toda tukaj so služili veliko slabše. V prvi dači so gospodje voljno gledali svojo pantomimo. Gospod je še posebej rad opazoval utripanje Olesjinih golih, mišičastih, zagorelih nog. Toda tukaj so postregli le z ostanki mize, ki so jih hranili tigričku.
  Dolgo so jo zadrževali v drugi dači, gospodar je celo pobožal deklico po nogi. Gospa je Oležko pogostila s torto. Dali so mi denar. Naslednji dve dači sta bili prazni - gospodje niso prišli.
  Olesya je zmedeno pripomnila:
  - Ja... Tukaj ne moreš zaslužiti bogastva!
  Oležka je jezno zamrmrala:
  - Bolje je loviti rop! Bolj donosno!
  Olesya je v odgovor dvignila pogled in zapela:
  - Kakšno modro nebo. Nismo podporniki ropa!
  Naslednjo dačo je odlikovala ogromna velikost in neverjetno razkošje. Vodnjaki so bili pozlačeni in bruhali visoko v nebo. Pri vhodu so stali razkošno oblečeni lakeji. Olesya je bila zaradi njenega odkrito bosega videza celo v zadregi. Starejši lakaj je zavpil:
  - Ne dajemo revnim!
  Deklica je odgovorila:
  - Mi smo cirkus! Razblinimo žalost!
  Olesya je zažvižgala in dvignila boso nogo. Beli tigerček je skočil in se smešno zasmejal v zraku. Oležka je postavila obroč, Bimbo pa je zdrsnila vanj in ga spet obrnila na glavo.
  Glavni lakaj je zažvižgal in zamrmral:
  - Ni slabo! Lahko mimo!
  Fant in dekle sta vstopila v vrata. Pritekel je tudi beli tigerček. Gospodar kopnega se je v svoji razkošni podeželski palači prav dolgočasil. Sedeč v vrtu pred razkošno mizo je plemeniti plemič žvečil mastno meso in ga popil z dragim vinom iz zlatega peharja. Zraven njega je sedela mlada, lepa ženska v obleki, okrašeni z dragulji. Na verando je skočila približno sedemletna punčka v elegantni obleki in zelo podobna gospodarjevi ženi, le lasje so bili svetlejši.
  Mojster je ostro pogledal Olesjo. Je pravo nasprotje žene. Blondinka proti rjavolaski, vitka, mišičasta, vitka postava v primerjavi s polnostjo. Temna čokoladna koža proti aristokratski bledici. Seveda je plemeniti plemič vneto pregledoval dekle, njene bose noge, visoke prsi, tanek pas. Ja, je mislil mojster, moja žena se je zredila. In to...
  Olesya in Oleg sta začela izvajati številke. Olesya je plesala v eni kombinaciji, ki je bila moškim tako všeč. Oleg je zdaj nastopil v nogavicah in svetleči majici. Bosonogi je bil celo nekako bolj spreten kot pri Čehih. Fant se je vrtel, delal salte, skakal. Olesya ga je dvignila na iztegnjeno roko. Beli tigerček je skakal skozi obroče, roke in noge, šel skozi škarje.
  Olesya je melodijo zaigrala tudi na majhnem hurdy-gurdyju. Fant je žongliral. Potem je deklica žonglirala, potem sta bila skupaj. Cirkuski so bili okretni, veliko so se vrteli. Olesya je celo izvedla dvojni salto in skupaj sta hodila po rokah. Nato je tiger spet skočil skozi obroče, ki jih je Olesya držala z golimi prsti.
  Med nastopom se je deklica vrtela in vsake toliko časa kričala od občudovanja. Barin in njegova žena sta zadržano ploskala. A bilo je očitno, da so srečni.
  Na koncu sta zapela fant in punčka, njuna glasu pa sta čudovita, polna. Po tem je Olesya iztegnila klobuk, da bi zbrala denar. Bila je tako lepa, komaj pokrita s kombinacijo. Gospodar celine se je nasmehnil in pripomnil:
  - Nekoč sem bil tudi sam berač, vendar iz plemiške družine. In uspel je postati milijonar in si kupiti knežji naslov. Kaj lahko nekoč in postaneš bogat!
  Olesya je z nasmehom odgovorila:
  - Hvala, vaša ekscelenca!
  Barin je suho pripomnil:
  - Toda izgubljeni, ne bo pridobil bogastva! Zato predlagam, da mi prodate svojo žival.
  Olesya se je nasmehnila in rekla:
  - Bimbo je naš prijatelj, ni naprodaj!
  Gospodar se je jezno nasmehnil in pripomnil:
  - Tako ponavadi rečejo, ko hočejo prebiti visoko ceno! Ampak ne moreš me preslepiti! vem koliko! Ponujam chervonete in ne pol ducata več!
  Olesya je zmajala z glavo.
  - Oprostite, gospod, toda ta prijatelj ni naprodaj! Ne za noben denar!
  Princ je jezno zarenčal:
  - Da, vesel bi moral biti, da sem te razbremenil takega bremena. Tiger potrebuje bogastvo, da se nahrani. In ko odraste ... Mislite, da se vam bo dovolilo pohajkovanje po mestu z velikim in nevarnim plenilcem?
  Olesya je bila zmedena. Pravzaprav se mu je včasih po glavi porodila misel, kaj bi z Bimboom, ko bo odrasel. Policija jih že zdaj gleda poševno, kaj pa bo čez nekaj mesecev?
  Vsekakor se bo Bimbo morala kmalu ločiti. Deset rubljev je tudi denar. Lahko kupite mladička in ga vzgajate. Pes poje manj in z njim lahko potujete eno leto. Prihranite nekaj denarja in morda odprete kakšno podjetje. Ali pa skočiti ven v zakon ... Lepa je, premišljena.
  Olesya je oklevala, zdrava pamet je namigovala, da bi bilo princu bolje s tigricem kot pa stradati s potepuško skupino. In če se ločite od plenilca, je bolje, da to storite zdaj, ko se je pojavila taka priložnost.
  Toda takrat je gospodarjeva hči, dekle z loki, izvezenimi z biseri, brcala po nogah in zavpila:
  - Hočem tigra! Hočem belega tigra!
  Princ je zamahnil z roko in udaril s pestjo:
  - Utihni! Zdaj delam posel!
  Žena je vzkliknila:
  - Ne kriči na otroka!
  Deklica je bila očitno razvajena in se ni bala. Ko pa je skočila nazaj, je tišje zacvilila:
  - Kupi očka! Kupi tigrička...
  Žena je z nasmehom pripomnila hčerki:
  - Ta žival je lahko nevarna... Je plenilec in poje punčke!
  Mojster je počil s prsti in rekel:
  - Zadnja beseda je petnajst rubljev! Bolj na kolena, ne bom dodal!
  Olesya se je priklonila in vprašala:
  - Ali se lahko upokojimo, vaša ekscelenca?
  Princ je zarenčal:
  - Ne! Še zadnjič sprašujem, ali podariš tigrička za petnajst rubljev?
  Olesya je zmajala z glavo. Gospodar celine je sarkastično vprašal:
  Kako ti je ime?
  Deklica je odgovorila z nasmehom:
  - Olesya.
  Princ se je zlovešče nasmehnil.
  - Ali imate potni list? Pokažimo!
  Olesya se je zdrznila in prebledela. Princ je ploskal z rokami in zavpil:
  - Vzemite jih in pokličite policijo! Ukradli so mi tigra in moj diamantni prstan!
  Deklica je navdušeno vzkliknila:
  - Bravo oče!
  Olesya so napadli lakeji. Deklica se ni uprla. Z Oležko sta bila vezana z vrvmi in zaklenjena v kleti. Kmalu je prišla tudi policija.
  Ko so prisluhnili princu, so Olesjo in Olega nataknili na roke in noge. Poleg tega so imeli posebne velikosti za otroke. V katero so bili priklenjeni mladoletni tatovi.
  Po tem so dekle in fanta odpeljali v zapor. Tam so se razdelili. Olega so vrgli v klet, kjer je bilo že ducat okovanih fantov, Olesjo pa vrgli v celico z ženskami. Ni bilo sladko. V celicah je smrad, namesto stranišča je luknja v tleh, vlažno in napol temno. Fantje so držali v okovih, kar je zelo neprijetno. Roke in noge so vezane. V tesni komori se je težko premikati. Hranili so samo kruh in vodo, včasih so dali gnilo sadje.
  Tam so sedeli do sojenja. Potem je fante pričakovalo bodisi težko delo bodisi zaporišče. Tudi ženske, bodisi na težko delo v Sibiriji, bodisi v Srednjo Azijo na spravilo bombaža ali v zapor z delom v kateri koli tovarni za državno hrano. In pred sojenjem lahko sedite po presoji oblasti. Poleg tega so zapornike tudi bičali.
  Olega in Olesjo je bilo ukazano istočasno bičati. Fant in dekle sta bila slečena do pasu in raztegnjena na kozah. Ob boku sta stala dva policista. Stražarji so palice namočili v možnarju. Mahali so po zraku in podirali kapljice. In potem so fantje in dekleta naenkrat na ukaz udarili v hrbet. Olesya in Oleg sta močno stisnila zobe, da ne bi kričala. Šeškanje je bilo izmerjeno. Policija je z zmernim navdušenjem mlatila, le pri opravljanju svoje dolžnosti. Fant in dekle, ki sta težko dihala, sta zdržala. Po ducatu udarcev je koža počila in je kapljala kri. Bilo je zelo boleče.
  Komandant, ki je predpisal sto udarcev, se je nasmehnil. Če se kaznovanemu odvržejo kopita, je takšna božja usoda. Nato zasije vseživljenjsko težko delo. Za krajo v posebej velikem obsegu, za poskus življenja princa ter njegove žene in hčerke. In potem se je izkazalo tudi, da so Olesjo iskali kot sostorilca pri umoru guvernerja. V vsakem primeru bo dekle za vedno odpeljano v Sibirijo. Kot deklica. Zato bi bilo morda bolje, da ste potlačeni.
  Oleg in Olesya sta pogumno prestala vseh sto udarcev, ne da bi izgubila zavest. Toda njihova hrbta se je spremenila v krvavo zmešnjavo. Nato so jim spet nataknili okove in jih vrgli v ječo.
  Fantje-ujetniki so, ropotajoč s okovi, položili slamo na pretepenega Olega. Dvanajstletnemu dečku je bil brutalno prerezan hrbet.
  
  Cirkuški fant se je celo pošalil:
  - Tako bo moj hrbet še močnejši!
  Starejši deček v celici je s spoštovanjem pripomnil:
  - Bravo, nisi kričal! Pravi moški!
  Oleg je odgovoril:
  Ne bom jim ugajal!
  Tudi Olesya ni zastokala. V ženski celici je ležala na slami. Večina deklet v njem je bila mladih, v dronjah, nekatera so zvenela z verigami. Olesji so umili hrbet, da se ne bi okužila.
  Olegu so prinesli nekaj državnega kruha in vode. In ječnica je natočila mleko. Pretepen fant je bil tepen z dvojnico, ki jo je prinesla bosonoga, in počutil se je bolje. Nato je trdno zaspal, ne da bi opazil bolečino.
  Sanjal je, da sta skupaj z Olesjo med napadom branila Sevastopol: britanske, francoske in turške čete.
  Fant prinese granate k topu. In ona strelja. Olesya kaže, počiva na svojih bosih, izklesanih nogah. Poleg nje so še druga dekleta.
  Vsi bosi, v strganih oblekah, komaj pokrivajo telesa. Dekleta so vsa zagorela in bosa.
  Njihove zaprašene pete bliskajo dečku pod nosom. Oleg je navdušen.
  Pištola izstreljuje visokoeksplozivne razdrobljene granate. In pomete množico pešcev zavezniške vojske. In poskušajo napredovati.
  In z ruske strani se bori cel polk deklet. In vsi so bosi, napol goli in zelo lepi.
  In borijo se kot heroji. Natančneje, lepi, bosonogi junaki. In dobro streljajo. In z golimi prsti mečejo granate smrtonosne sile.
  Oksana, borila se, je pela:
  - Za očeta-kralja! Ne bomo zmagali zaman!
  In njena gola peta je vrgla smrtonosno bombo. In raztrgal množico borcev zavezniške vojske.
  Dekleta ščitijo Malakhovy Kurgan: ključno točko v obrambi Sevastopola. In boji so zelo brutalni.
  Sam Oleg skupaj z dekleti nameri pištolo in strelja sredi napredujočih angleških čet.
  Nato je fant zapel:
  - Slava naši veliki domovini!
  In njena bosa, otroška noga vrže veliko, uničujočo granato.
  Oksana je čivkala in partnerju pomežiknila:
  - No, dober fant si!
  Oleg se je zasmejal in odgovoril:
  - Kaj lahko rečem? Vojna je vedno slaba, če je ne zmagamo odločno!
  In fant je spet, gol, otročji, z okroglo peto, vrgel granato smrtonosne moči.
  Drugo dekle, Natasha, je tvitnilo:
  - Raztrgal ga bom!
  Oksana je z boso nogo vrgla uničujočo domačo vrečo žagovine in rekla:
  - In zapelji v krsto!
  Avguštinova dekle, tudi strelja iz topa. Pojoča strela je pokosila linijo Britancev.
  Rdečelasi bojevnik je zacvilil:
  - Za domovino do konca!
  Tudi Svetlana se bori na vso moč. Deklica je uporabila vrteči se top s številnimi cevmi. In se je pomikala, kosila je naenkrat v angleških in turških vrstah.
  Zoya se tudi bori, to dekle z zlatimi lasmi. In kako premaga sovražnika in izbije veliko sovražnikov.
  In žvrgoli:
  - Slava ruskemu carju!
  In z golimi prsti bo spet vrgel granato smrtonosne moči. In ubiti veliko nasprotnikov.
  Bojevniki tukaj so velike lepote in erotike. Prav tako mečejo smrtonosne naboje iz žagovine iz katapultov in vse dobesedno raztrgajo. In bombe iz žagovine so zelo smrtonosne.
  Natasha vpije in strese svojo golo prsno bradavico:
  - Slava Rusiji!
  In z golo peto spet vrže tisto, kar prinaša uničenje in uničenje, raztrga polke zavezniških čet.
  Ta nasip je ključnega pomena. Vsebuje ključ za obrambo citadele.
  In dekleta to vedo in se obupno borijo. In dekleta so zelo lepa, mišičasta in seksi.
  In njihove mišice se igrajo in lesketajo kot valovi na vodi. In to so zelo agresivna dekleta.
  In če se borijo, potem je bolje, da ne začnete z njimi. In potem ga bodo res vzeli in raztrgali.
  Olesya, ki z boso nogo vrže granato, pravi:
  - Komunizem za vedno z nami!
  In kako se smeji! Recimo samo borbeno dekle. In če začne kositi nasprotnike, se ne bo ustavil.
  Nataša je streljala na sovražnike in pela:
  - Slavno zdrobimo sovražnika,
  Naj bo izid groba ...
  In nenadoma postane tako tiho
  Brcnimo dekleta!
  In Britanci so se odvrnili. Ampak tukaj so biseri Turkov. In spet jih srečajo puške, ki temeljito uničijo sovražnike.
  Zoya ga je vzela in zapela ter z golimi prsti vrgla morilsko darilo smrti:
  - Črni krokar, beli labod, to je dobro!
  Če si v življenju vreden - to je dobro!
  In spet je gola peta deklice sprožila nekaj zelo smrtonosnega in kolosalno uničujočega.
  Avguštin, ki je streljal na nasprotnike, je logično zapisal:
  - Kolosalne zmage, pridite po nas!
  In z golimi prsti je spet vrgla morilsko in prinašajočo smrt.
  Svetlana, ki je streljala na zaveznike in Turke, je opozorila:
  - Moja moč ne bo minila!
  In njena gola peta je spet sprožila tisto, kar je trgalo meso na koščke.
  Natasha je pri odpuščanju opazila:
  - Verjamem, da se bo ves svet zbudil!
  In njena bosa noga bo začela ogromno uničenje.
  Boj se nadaljuje z veliko močjo. Angleži obnovijo svoje neurejene vrste in jih znova zapustijo.
  Bitka raste kot požar.
  Fant Oleg ogenj in poje:
  - Moja sveta domovina,
  V morju ljubezni in zimskih polj ...
  Ste od konca do konca
  Jaz sem orel, ne vrabec!
  In spet zabruhne bitka, val pa pljuska in se vali na krov.
  In dekleta, kako izstreliti bombo iz katapulta. In angleška fregata, ki je prejela škodo, se obrne.
  Olesya je pela:
  - Jaz sem punca, ne mačka,
  Zdaj živi v meni
  ogromen povodni konj,
  In leopard!
  In spet bosa noga deklice vrže nekaj smrtonosnega v smrt. In precej grozljivo.
  Natasha je filozofsko pripomnila:
  - Rusija vedno ni pripravljena na vojno!
  Avguština, ki je z boso nogo vrgla granato, je vprašala:
  - In zakaj?
  Zoya je siknila in razkrila zobe:
  "Ker, ko bo pripravljena, ni norcev, ki bi se z njo borili!"
  Svetlana je v odgovor zapela:
  Ni lepše domovine-Rusije,
  Bori se zanjo in ne boj se ...
  V vesolju ni lepše države -
  Celotno vesolje, bakla svetlobe Rusije!
  In deklica se je glasno zasmejala ... In spet njena bosa noga, kot da bi sprožila smrtonosno darilo smrti. In vzela je veliko nasprotnikov in jih naenkrat strgala.
  Olesya je opazila, igrajoč se s trebušnimi mišicami:
  - Dekle sem zelo enakomerno, ne preprosto!
  In pljunila je ... In ducat turških vojakov se je zgrudil od njenega pljuvanja. In bilo je grozno.
  Oleg je agresivno opazil:
  - Verjamem, da bomo premagali sovražnike!
  In iz gole otroške pete je letelo darilo smrti.
  Boj, Olesya je čivkala:
  - Najsvetejši komunizem bodi z nami!
  In goli prsti deklice so vrgli smrtonosno in uničujoče.
  Nataša je zamahnila z roko. Dekleta so izstrelila orožje in prerezala nekaj vrstic. Potem se smejijo:
  Kakšno modro nebo
  Premagali bomo sovražnika ropa ...
  Lev in orel ne potrebujeta noža
  Zmotil ga boš z besedo uš,
  In potem seješ rž!
  Bojevniki so res tako čudoviti, z bisernimi zobmi in na splošno super.
  Zoja je streljala z večcevnimi topovi in zacvilila in razkrila zobe:
  - V sveti vojni bo naša zmaga!
  Avguštin je kosil nasprotnike in je čivkal:
  - Cesarska zastava naprej! Slava padlim herojem!
  In dekleta, ki so še naprej streljala in kosila čete zaveznikov, brez premora, so pela:
  - Nihče nas ne bo ustavil
  Nič nas ne bo premagalo...
  Deklica bo postala tudi heroj,
  In ona ima meč in ščit!
  Svetlana se je s tem voljno strinjala in z boso, vklesano nogo vrgla še eno darilo smrti, ki je rjočala:
  - Obstajata meč in ščit!
  Dekle, ki se bori tukaj. Proti njej je vsaka metoda nemočna!
  Bojevniki cel polk, tako da je vsak zdrobljen zaradi svoje hrabrosti. In zelo aktivno kosijo sovražnike.
  Zoya je razkrila zobe in opazila:
  - Moraš se boriti za mater Rusijo!
  In njena gola okrogla peta je vrgla še en dar smrti za tujega rati.
  
  DRUGA IZBIRA RUSIJE LETA 1994
  Jelcin se je odločil, da bo držal besedo in 12. junija 1994 izvedel predčasne volitve. Navsezadnje je to obljubil in celo izdal podoben odlok. Še več, Jelcinu se je zdelo, da bo zmagoslavno zmagal. Zato je tudi v ustavi iz leta 1993 pisalo, da bodo volitve 12. junija 1994, odštevanje pooblastil po novi ustavi pa se bo začelo od tega leta, tako da Jelcin teoretično dobiva mandate za nadaljnjih osem let! Toda nihče ni pričakoval, da se bo Vladimir Žirinovski na parlamentarnih volitvah tako dobro odrezal, da bo postal glavni nasprotnik Borisa Nikolajeviča. In resen sovražnik. Kar za razliko od komunistov ni povezano s preteklimi napakami in neuspehi in lahko strelja kapitalsko.
  Jelcin pa ni mogel več zmagati, saj so bile volitve 12. junija 1994 s ponastavitvijo prejšnjega mandata zapisane v začasni določbi ustave in potrjene z referendumom. In tega ne moreš spremeniti kar tako. In zdaj moraš na volitve, ko imaš najnevarnejšega tekmeca. Pa ne običajni komunist, ampak kdo? Fašist? Vsekakor se je moral Jelcin spopasti z nečim novim. In boj se je izkazal za resnega.
  Najprej informativne. Pozornost medijev je bila osredotočena na Jelcina in Žirinovskega. Takoj je prišlo do izmenjave udarcev. In tu je imel Jelcin pomanjkljivosti vlade. Vključno z visoko inflacijo in ogromnim upadom proizvodnje. Pa tudi porast kriminala. In Jelcin je imel zdravstvene težave. In potem poskusite zmagati na volitvah.
  Vladimir Žirinovski, ki se je počutil navdihnjenega, je bil na poti. In del medijev ga je aktivno podpiral.
  Poleg tega je prišlo do razcepa v eliti. Nekateri oligarhi so Žirinovskega smatrali za svojega in za meščanskega voditelja. In zakaj je slabši od Jelcina? Je čas za menjavo konja? Poleg tega je Jelcin res bolan in se je izčrpal ter je odvratna in pijana oseba.
  Oglasili so se tudi drugi kandidati. Zakon o predsedniških volitvah še ni bil sprejet. In volitve potekajo po starih pravilih: zberite sto tisoč podpisov.
  Jelcinu so svetovali, naj ne spreminja pravil. Naj bo več predsedniških kandidatov. Več bodo prisegali, protestno volilno telo bodo strli v prah. Morda je to bolj donosno za enega samega kandidata iz vlade. Tako, da so se vsi nezadovoljni razkropili po različnih priimkih. In za vse je bilo manj časa za kampanjo.
  Kandidatov je torej veliko. Seveda najprej sam Vladimir Žirinovski. Nato Yavlinsky. Tudi Zjuganov. In malo kasneje sta bila generala Rutskoi in Makašov izpuščena pod amnestijo. Nato je Varennikov prišel na predsedniški položaj. In Barkašov, ki je veljal za fašista. Registriran brez težav: naj Žirinovski potegne več glasov.
  Časa za zbiranje podpisov je kar precej in prijavljenih je bilo spodobno število kandidatov. In Alla Pugačeva se je vtaknila v mesto predsednika Rusije. In še veliko več. Jurij Vlasov na primer in Anatolij Karpov. Cela kavalkada je hitela na vdor na prestol. Skupno je 39 kandidatov opravilo registracijo in so tukaj zbrali podpise. In bilo je več kot dvesto ljudi, ki so želeli.
  Jelcinova ekipa je celo spodbujala veliko število kandidatov. Sedanja vlada ni pričakovala zmage v prvem krogu. Toda zdrobiti opozicijo in najprej prisiliti Žirinovskega, da se razpusti - prosim!
  Zjuganov takrat še ni bil znan in prepoznaven politik. In Aleksander Lebed je še vedno ostal v štirinajsti vojski. Čeprav so ga hoteli izvleči, je general spustil meglo. In očitno se je odločil, da njegov čas še ni prišel. Med kandidati se je pojavil tudi vodja MMM Mavrodi. Tudi on je postajal vse bolj priljubljen, tako kot Hermesova glava. V predsedniški položaj je prišel tudi Vladimir Bryncalov. Toda njegova družba je bila precej mirna in ni zasvetil, za razliko od volitev šestindevetdesetega leta. Doslej je bil prvi v bonitetu nominalno Jelcin, vendar so podatki javnomnenjskih raziskav pokazali njihovo nezanesljivost.
  Vladimirja Volfoviča Žirinovskega so predstavili v negativni luči, a bi mu lahko v prid igral tudi črni PR. Yavlinsky je bil tretji na lestvici, vendar je njegova priljubljenost upadala. Tudi liberalec, četudi opozicija ni priljubljena.
  Rutskoy je bil registriran in njegova ocena se je nekoliko povečala. Khazbulatov ni šel na volitve. Za predsednika je kandidiral tudi Iosif Kobzon. Njegova nominacija je povzročila veliko polemik in neposrednih spopadov. Nenadoma je v predsedstvo Rusije odšel tudi župan Sankt Peterburga Anatolij Sobčak. Ta nominacija je naletela na negativen odziv: nomenklaturno volilno telo je bilo razpršeno. In to je znižalo Jelcinovo oceno.
  Vendar je Anatolij Sobčak namignil, da se bo odpovedal v korist Jelcina. Za predsednika sta kandidirala tudi Boris Fedorov in Shakhrai. A to tudi niso najbolj zvezdniški politiki.
  Čeprav tudi iz Jelcinove ekipe. In namignili so tudi, naj se pravočasno umaknejo.
  Tako so se volitve odvijale precej veselo in tudi v drugem krogu je prišlo do spletke.
  Toda Vladimir Žirinovski je bil v središču pozornosti in ves čas so govorili o njem. In nekako je samoumevno, da je postal favorit dirke. Da, in Jelcinu se je zdelo bolj donosno dobiti to odvratno osebnost v drugem krogu kot manj škodljivega in mlajšega ekonomista Yavlinskega. Ali celo Zjuganov, še bolj pa Sobčak. Čeprav je bil Žirinovski takrat v porastu in je njegova priljubljenost šla čez streho, ljudje pa so se zbirali na stadionih.
  In propaganda, da je fašist, igra celo na roko: ljudje so zgrešili red in sanjali o trdni roki. Ja, in demokracija z neredom, mnogi so utrujeni.
  Volitve so bile torej tukaj petdeset-petdeset. In Žirinovski je dosegel točke. K njegovi priljubljenosti je pripomogla tudi uvedba kazenskega postopka proti njemu. Poleg tega poskusi atentata, ki so sprožili spletke in dvignili oceno. Še posebej skrito.
  In to je resno ... Na splošno so se mediji takrat trudili z blatom Žirinovskega, a nekateri so bili tudi proti njemu. In osredotočena pozornost. Nekaj, kar spominja na šestindevetdeseto leto: Zjuganov proti Jelcinu. Toda Zjuganov je imel veliko pomanjkljivost: preteklost svoje stranke. To je hkrati veličastno in hkrati neuspeh. In v spominu ljudi so bile dolge čakalne vrste in prazne police časov razvitega socializma še presveže. Še posebej pa seveda časi Gorbačova s kuponi in kartami. In ljudje se nočejo vrniti v preteklost. In Žirinovski jim obljublja veliko prihodnost, ki vabi in resno privlači.
  In situacija postaja vse težja. In volitve prihajajo. In Vladimir Žirinovski še naprej sije.
  Čas beži tako hitro, da nimaš časa niti pogledati nazaj. In potem pride dan glasovanja. Prvi podatki prihajajo z vzhoda. In Vladimir Žirinovski je v vodstvu. Nadalje se Jelcin in Zjuganov borita za drugo mesto. In to je zelo težak boj.
  Toda na koncu je Jelcin na račun Moskve prehitel Zjuganova in se uvrstil na drugo mesto. Toda zaostanek v prvem krogu je bil precejšen. In Jelcin je imel malo možnosti za zmago. A ni šlo vse v prid dosedanjemu predsedniku. Kar je očitno izgubljeno, saj je zamudil tako močan udarec. Kljub temu se Jelcin nikoli ni pojavil v televizijski razpravi. Volitve so bile zelo zanimive. Zjuganov, ki je postal tretji, je podprl Žirinovskega. Alla Pugacheva je podprla tudi Žirinovskega. In Kobzon Jelcin. Takšen je bil razkol.
  Rutskoi je kljubovalno ohranil nevtralnost. Preostali so bili razdeljeni in pozvali k glasovanju na različne načine. Toda Jelcin ni čakal na nedvoumno podporo. In vsi niso govorili v njegovo prid.
  Volitve so bile torej zelo živčne. Toda Žirinovski je bil očitni favorit. In to je bil res znak.
  In potem se je zgodil drugi krog ... Že od vsega začetka, od štetja glasov, je Vladimir Žirinovski prevzel prednost in jo obdržal do konca ter pridobil več kot sedemdeset odstotkov glasov. In Jelcin je bil prisiljen oditi. Tako se je končalo njegovo obdobje.
  In Vladimir Žirinovski je postal predsednik. Ko je prejel težko zapuščino. Vključno z upadom proizvodnje in Čečenijo ter številnimi drugimi težavami. In začela se je nova doba ruskega preporoda. Sprva se Žirinovskemu ni vse izšlo. Toda kmalu je industrija začela delovati. Začele so se proizvajati naprednejše vrste orožja, začele so se zatiranja skorumpiranih uradnikov in drugih tatov. Veliko je bilo spremenjenega in obnovljenega.
  Vladimir Žirinovski ni skrival, da bo vzpostavil diktaturo, in je dejansko prepovedal delovanje številnih strank in gibanj. Začela se je prisilna agitacija in modernizacija.
  Hkrati so bile z Iraka odpravljene sankcije, kar je povzročilo močan skok cen nafte. In še veliko več je bilo narejenega. Brezposelnost se je hitro razblinila in prišlo je do resničnega okrevanja.
  Delovna mesta so nastajala hitro. In država je vse močneje uspevala. Vladimir Žirinovski je bil izvoljen za drugi mandat in je v prvem krogu pokazal sijajen rezultat. In nadaljevala oživitev Rusije.
  Eden prvih korakov je bila integracija z Belorusijo. In sijajno je uspelo. Nato je bilo odločeno, da se v sestavo vključita Rusija in Kazahstan.
  In med vojno leta 1999 je Jugoslavija postala del Rusije in bila rešena.
  In potem so sledila dodatna osvajanja. In nove države so bile del Rusije.
  Do leta 2008 se je Rusija obnovila znotraj meja ZSSR. Ampak to je druga zgodba.
  
  VEČ Führerjevih PREDvidljivih potez
  Hitler se je izkazal za nekoliko modrejšega in bolj daljnovidnega. In že v enainštiridesetem letu je tvegal in prenesel več dodatnih divizij v Rommel iz Francije v Afriko.
  Briljantni poveljnik je razvil hitro ofenzivo in zavzel Tolbuk je napadel Egipt. In ne da bi Britancem dal odmora, je zavzel Aleksandrijo in Sueški prekop. Po tem so nemške čete zmagoslavno vstopile v Irak in zasedle Kuvajt.
  Dostop do nafte je bil dosežen, vendar so bili Nemci v bližini Moskve premagani. In Fuhrer je začel ofenzivo, kot v resnični zgodovini na jugu. Na razpoloženje so zagotovo vplivale Rommelove zmage. In avgusta je Turčija vstopila v vojno proti ZSSR. Močan udarec Otomanskega cesarstva na položaje Rdeče armade se je izkazal za smrtonosnega. Sovjetske čete so bile znatno presežene in so se umaknile. Batumi je bil zavzet, Erevan pa obkoljen.
  Pomembne sile Rdeče armade so bile preusmerjene s severnega Kavkaza. In Nemcem se je uspelo prebiti do Kaspijskega morja. In odrezali so sovjetsko vojsko po kopnem. In izkazalo se je, da gre za resno trditev. In Rommel jo je napadel skupaj s turškimi četami. In začel se je prebijati v Baku. Ja, to je resno.
  Japonska na tem svetu se je v bitki pri Midwayu odrezala nekoliko bolje. In se izognil porazu. Vendar ni mogla graditi na svojem uspehu in ni zajela havajskega arhipelaga. In to je vplivalo na potek vojne v Pacifiku. Toda tudi Dežela vzhajajočega sonca se je izognila porazu. Ni pa si upala odpreti niti druge fronte.
  Nemci niso mogli zavzeti Stalingrada na poti, so pa odrezali Rdečo armado čez Kaspijsko morje. In začeli so razvijati ofenzivo proti jugu. In uspelo jim je ... Nemci kot celota so se borili precej spretno. In niso se vključili v dolgotrajne bitke pri Stalingradu, ampak so se premaknili proti jugu ob Volgi.
  V gorah se je neprijetno premikati in Fritz so raje napadali ob obali Kaspijskega morja. In uspelo jim je.
  Pilot Luftwaffe Marcel se je pokril s slavo v bitkah z Britanci in je bil premeščen na vzhodno fronto. Tam je še naprej na silo pridobival račune in zatrl sovražnike. In bilo je super.
  V ZSSR so Marseille imenovali črni hudič. Boleče hitro je pridobival račune. Pa ne kot lovec, ampak hiti v gubo čet in uničuje letala.
  Ofenziva sovjetskih čet pri Stalingradu tokrat ni bila uspešna, zato so bili Nemci nanjo pripravljeni. Nacisti so uspeli odbiti poskus operacije Rzhev-Sychov, na katero so bile vržene ogromne sile.
  In pozimi so se nacisti že približevali Batumiju. In situacija je postala kritična.
  Zvit Stalin je Hitlerju ponudil ločen mir pod kakršnimi koli pogoji.
  Menil je, da je nadaljnje nadaljevanje vojne nesmiselno in da ne bo privedlo le do novih žrtev in izgub.
  Hitler se je strinjal, vendar je postavil zelo težke pogoje: odpovedati se celotnemu Kavkazu, deželam ob Volgi, pa tudi Kareliji in mestu Arkhangelsk. Plus plačilo letnih reparacij, brezplačna dobava surovin in hrane ter prenos vse vojaške opreme Tretjemu rajhu. In potem so meje narisane vzdolž frontne črte.
  Stalin se je s tem strinjal. Kljub resnosti takšnih razmer. In Nemci so dejansko zmagali. Stalin je tudi zagotovil konec gverilske vojne in vrnil nekaj ujetnikov. Poleg tega je ZSSR svoje zlate rezerve prenesla tudi na Tretji rajh.
  Hitler je dobil veliko, a še vedno je bila Zahodna fronta. In bilo je treba pomagati Japonski.
  Najprej je Fuhrer postavil ultimat Francu in nemške čete je spustil v Gibraltar. Mesto-citadela je bila zavzeta čez dan zaradi bežnega napada. Nato so nacisti začeli napredovati in osvojili Afriko skozi Maroko. In absolutno jim je uspelo. Njihove čete so bile močnejše in bolj bojno pripravljene.
  Tiger se je izkazal za zelo uspešnega, tank, ki je preprosto šokiral britanske čete. In tresli so se od strahu.
  Nemci so spomladi 1943, ko so premagali šibek odpor britanskih enot, zavzeli vso francosko Afriko. In potem smo se poleti preselili na jug. Fuhrer je želel zajeti celotno črno celino. In spomladi so nacisti zasedli tudi Indijo, skoraj brez odpora. Tako lokalno prebivalstvo kot sipaji so naciste sprejeli kot osvoboditelje.
  In Tretji rajh je pridobil ogromne vire.
  Poleti so nacisti zavzeli skoraj vso Afriko. In jeseni so zaključili osvojitev Južne Afrike in Madagaskarja.
  Prišlo je do zračnega napada na Britanijo. Najprej so v nebo izstrelili ME-309, ki se je izkazal za zelo mogočno letalo. Še vedno tri 30-mm letalske puške in štiri mitraljeze. Proti takšni pošasti se ni tako enostavno upreti. ME-309 je postal nočna mora za Britance. Pa tudi bombnik Yu-288, ki je bombardiral britanske položaje, brez dvoma.
  Zadnje letalo je bilo tako hitro, da ga je bilo britanskim letalom skoraj nemogoče dohiteti. Tudi Focke-Wulf se je izkazal za zelo mogočnega. Ta stroj je na splošno postal mesar za Veliko Britanijo in ZDA.
  Toda pilot Marseille je začel nabirati fantastične račune. Za tri letala je bil prvič v zgodovini Tretjega rajha nagrajen z viteškim križem železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in ponovno diamanti. In za štiristo letal je kot novo nagrado prejel viteški križ z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Za 500. letalo je bil odlikovan z redom nemškega orla z diamanti. In za tisočinko: Veliki križ železnega križa. In strinjali se boste, da je bilo zelo kul!
  In Britance so tepli v zraku, kot so ocvrli jagnječje kotlete. In zelo uspešno so bili zaseženi.
  In nemška podmorniška flota je hitro rasla in zdrobila Britanijo na morju. In ZDA tudi. Skupna tonaža obeh flot se je hitro topila. In nemščina je rasla. In število ladij se je povečalo.
  In Britanijo so še naprej bombardirali. Leta 1944 je v serijo vstopil reaktivni lovec ME-262, ki je postal prava nočna mora za zaveznike. In še učinkovitejši reaktivni bombnik Arado. In še močneje so premagali Britanijo na nebu.
  Zavezniki niso imeli dobrih reaktivnih letal in so izgubljali pred nacisti.
  Z ogromnimi sredstvi in množico delovne sile so nacisti hkrati sprožili raketni program FAA. Res je, Hitlerja je nekoliko razočarala. Rakete so bile predrage in premalo natančne. Toda še vedno so največjo škodo prinesli Veliki Britaniji. In London so prizadele še posebej raketne salve.
  Do poletja 1944 so Nemci popolnoma prevzeli prevlado na nebu. Imeli so tudi naprednejšo različico Focke-Wulfa - TA-152, ki je bila preprosto izjemno dobra. In premagal je britanska letala in bombardiral kopenske cilje.
  Julija 1944 se je začela operacija Morski lev. Nadaljevalo se je precej uspešno. In v dveh tednih je bila Britanija napadena. Nemški tank "Panther" -2 se je izkazal za zelo dobrega in še močnejšega in kar je najpomembneje popolnega "Lion" -2. Zadnji tank je uporabljal novo za nemško tankogradnjo shemo: razporeditev motorja in menjalnika v enem bloku. In to je omogočilo zmanjšanje višine rezervoarja in kompaktno postavitev.
  To pomeni, da se je teža zmanjšala, debelina oklepa pa se je povečala. "Lion"-2, ki tehta devetdeset ton, je dvignil debelino oklepa na 250 mm na čelu in 170 mm na strani ter z motorjem s 1250 konjskimi močmi. Zaradi česar so bile njegove vozne zmogljivosti zadovoljive. Povečala se je tudi stopnja naklona oklepnih plošč.
  Tako so šli Nemci naprej in Britanci so bili poraženi.
  Toda še vedno so bile Združene države. Nacisti so zajeli Islandijo in se začeli približevati ameriškim mestom. TA-400 je izvedel prva množična bombardiranja.
  Namerni udar so izvedle tudi rakete V-3. Naj so dragi, a so pokazali možnost obstreljevanja.
  Roosevelt je bil že hudo bolan in je želel mir. Toda Tretji rajh si je želel pokončati ZDA.
  Nemci so se zdaj premikali in bombardirali ZDA. Gradilo se je vedno več letal, podmornic in ladij.
  Petinštirideseto leto je minilo v izmenjavi množičnih udarcev. ZDA so izgubljale zračno bitko. Nemci so uporabljali reaktivna letala. Zlasti ME-262 X, ki se je izkazal za naprednejšega in učinkovitejšega.
  Poleg tega je nemška podmorniška flota uporabljala podmornice z vodikovim peroksidom, ki so zelo hitri in napredni stroji.
  Hitler je zahteval poraz ZDA ...
  Stalin je še vedno molčal in si oblizoval rane.
  Leta 1946 se je začela invazija na Kanado in hkrati iz Latinske Amerike v Mehiko.
  Letala in tanki Fritz serije E so zelo močni. Slednje so za Ameriko postale nočna mora.
  Tanku E-50 ni bilo para in je samozavestno premagal Shermane in Pershinge.
  Nemški avtomobil je imel nov plinskoturbinski motor s 1500 konjskimi močmi in skupno sedemdeset ton. In čelni oklep je 250 mm pod pobočji, stranski oklep pa 170 mm. In ta avto je vse zdrobil. In pištolo kalibra 105 mm in dolžino cevi 100 EL. In tako vse zdrobi in zlomi.
  Ameriški tanki se prebijajo s petih kilometrov z garancijo. In samo "Supershing" sami imajo možnost, da se prebijejo na stran in zaprejo.
  In Nemci so se premaknili proti Združenim državam. In jurišna puška MP-64 v Nemčiji je brez primere. In zdrobiti Američane.
  Le ločitev ob oceanu in dolga komunikacija preprečujeta, da bi Američani bili hitro premagani.
  Hitler rjove in zahteva uspeh ... Kanado so zajeli spomladi in poleti 1946. In jeseni so bili spopadi v ZDA že v polnem teku. Nacisti pa so se soočili s trdovratnim odporom.
  Jenkiji so obupno branili svoje dežele in se držali z vso močjo. Jesen je minila v hudih bojih. Nemci so uporabili tuje divizije in nadaljevali napredovanje. In tudi Japonci so plezali z vzhoda. In napadali so predvsem z mehiške strani.
  Fuhrer je udaril s pestmi in zahteval nove zmage in uspehe. Toda boji so se nadaljevali in trajali in do konca zime 1947 je bila zavzeta polovica glavnega ozemlja Združenih držav.
  Je že pomlad. V bitki se je pojavil nov nemški tank E-50. V njem se je teža zmanjšala za pet ton, motor pa je postal močnejši za 2000 konjskih moči. In ta avto že dobesedno leti. Njena mobilnost je za Američane pravi šok.
  In TA-500 in TA-600 Američane preprosto zakopljeta v zemljo. V bojih je sodeloval tudi supertank Rat-2. Stroj, ki tehta dva tisoč ton. Vendar se ni izkazalo za zelo učinkovito. Res je, nova modifikacija "Rat" -3 je bila opremljena z močno reaktivno bombo. In ta bombnik bo premagal in raztrgal sovražnika.
  Pomlad 1947 je bila vroča. In konec maja so se Nemci že približali New Yorku. V bojih so sodelovale tudi diskoteke. Obkrožen so bili z laminarnim curkom in tako rekoč neranljivi. In zdrobil Američane na nebu in na kopnem. In poleti se je začel napad na New York in Washington.
  Nemci so bili vsekakor močni. In ZDA se niso uprle. Čeprav je New York pokazal svoje junaštvo in kljub uničenju ni obupal. In ostal do konca avgusta. Združene države Amerike so kapitulirale 3. septembra 1947.
  In to je bil konec druge svetovne vojne.
  Tretji rajh je nekaj časa prebavljal in obvladoval ujete. In zavladal je mir ...
  Toda Japonska je še vedno dražila Adolfa Hitlerja s svojim premoženjem. In bilo je jasno, da se dve ptiči ne moreta združiti v enem brlogu. In v ZSSR je Stalina zamenjal Beria.
  In 20. aprila 1955 se je začela nova vojna. In Beria je ponudil sodelovanje v njem na strani Tretjega rajha.
  Hitler se je strinjal, vendar je določil, da bo ZSSR prejela le južni Sahalin in Kurilski greben. In nič več! Reparacije se bodo znižale le za pet odstotkov.
  Beria se je s tem strinjal. In tako so se bitke nadaljevale z ogromno močjo. Nemci so tehnološko močnejši. In imajo veliko tujih divizij. A tudi Japonci niso šibki. In imajo ogromno vojsko, predvsem Kitajce.
  In tu je nova velika vojna, a to je druga zgodba.
  
  VOJNA ZSSR IN KITAJSKE
  OPOMBA
  Izbruhne velika vojna med ZSSR in Kitajsko. Na strani Kitajske je kolosalna premoč v človeški sili, Rusija je tehnično močnejša in ima bolj nadarjeno in kompetentno poveljstvo.
  Na primer, vojna med ZSSR in Kitajsko je skoraj postala resnična leta 1969, med bitkami za otok Damansky. In v drugem vzporednem vesolju se je Mao Zedong, ki je bil star že petindvajset let, odločil, da že nima česa izgubiti in se mora še za življenja vpisati v zgodovino kot največji osvajalec in bojevnik. In preseči Stalina! In tako je kitajska vojska šla v ofenzivo in napadla ZSSR. Razlog je bil topniški napad na kitajsko ozemlje. In 22. marca 1969 je Kitajska uradno napovedala vojno ZSSR.
  Tako se je začela ena najbolj krvavih vojn v človeški zgodovini. Kitajska se je zanašala na številne pehote. Ima manj tankov in letal kot ZSSR in zaostaja po orožju. Toda prebivalstvo je veliko prevladujoče, poleg tega mora vojska ZSSR še vedno prenesti vojake na Daljni vzhod in Sibirijo. Po napovedani mobilizaciji je Kitajska do 1. aprila napotila več kot dvajset milijonov vojakov. Mnogi med njimi so bili oboroženi s puškami, a precej pogumni in fanatični. In velika številčna prednost.
  Kitajci so glavni udarec zadali okoli Amurja, v Primorju in na ozemlju Usuri. Seveda so se čez Amur povzpele tudi pomembne kitajske sile, ki so poskušale preusmeriti sovjetske čete in razpršiti njihove sile. Aprila so se spopadi razvili na obrobju Vladivostoka.
  In jug je pihal topel zrak in pomlad je bila v polnem razmahu. Pojavila se je zelena trava.
  Kitajcem je stal na poti poseben bataljon deklet pod poveljstvom Alenke.
  Zasedli so utrjen položaj in bili oboroženi s številnimi mitraljezi. In kitajski perli v gosti množici. Dekleta so bila zelo dobra strela.
  Anyuta, ki je črčkala iz mitraljeza, je izdala:
  - Slava idejam komunizma!
  In agresivno pokosili Kitajce. Sekla jih je kot koso. In to ji je uspelo zelo uspešno.
  Alenka je z golimi prsti vrgla granato in raztrgala vojake Nebeškega cesarstva, je čivkala:
  - Za slavo komunizma!
  Zoya, ki je streljala na sovražnika, je pokosila nasprotnike z rumeno kožo. In deklica ga je vzela in z golimi prsti vrgla paket z eksplozivom.
  In komsomolski član je zavpil:
  - Za sveto Rusijo!
  Alla je tudi rdečelaska, v bikiniju. In pokosi kitajske vojake in z golimi prsti vrže morilsko granato. Uničuje sovražnike iz Kitajske.
  Bojevnik je zavpil:
  - Za veličino Rusije!
  Maria je tudi natančno streljala na Kitajce. In se boril kot pošast. Kosila je Maove čete... In delovala je kot prava komsomolka. In kako pokositi te Kitajce.
  Potem je zavpila:
  Vladivostoka se ne bomo odrekli!
  Olimpijada: to junaško dekle, ko je z mitraljeznim rafalom udarila po Kitajcih. In pokosil veliko rumenih vojakov. In potem z golimi prsti, kako izstreliti cel kup granat. Kitajski tank se je prevrnil in zmečkal petdeset ozkih vojakov.
  Komsomolci so peli:
  - In v Ameriki, na Japonskem, na Kitajskem,
  Ni lepšega mesta Moskve ...
  Pokazati to mesto v slavi -
  Ne najdem pravih besed!
  In tu Alenka spet v enem rafalu pokosi linijo Kitajcev in z golimi prsti vrže granato.
  Alenka je zelo lepa blondinka. In strelja natančno, vsaka krogla zadene tarčo in ubije Kitajce.
  Deklica je povsem logično ugotovila, da je streljala na sovražnika:
  - Komunizem je velik kozmos,
  Komunizem je moja usoda!
  Komsomolka je zelo jezna, da je Rusija izgubila vojno proti Japonski. Rusija, ki je premagala Napoleona, je izgubila proti Azijcem. In to je sramotno. In v primeru zmage bi Kitajska postala le ruska provinca. In te priložnosti so zamujene.
  Anyuta tudi zelo natančno strelja na Kitajce. Kosi jih s koso. In potem z bosimi nogami vrže granato in prevrne tank nebesnega cesarstva.
  Bojevnik je zapel:
  - Za veličino planeta v večni slavi komunizma!
  Zoya tudi strelja zelo natančno in zadene nasprotnike. In to počne zelo natančno. In zdaj iz rezervoarja letijo polomljeni valji.
  Zoya zacvili:
  - Za sveto Rusijo!
  In pokaže svoj dolg jezik.
  Rdečelaska Alla se bori tudi s Kitajci. Zapihal je močan veter in njeni lasje so plapolali po zračnih valovih kot proletarski prapor, s katerim gredo na vdor v Zimski dvorec.
  Dekle zavpije:
  - Za mir in za komunizem!
  Maria je pokosila tudi celo vrsto kitajskih vojakov. Izrežite celotno luknjo. In z golimi prsti je s smrtonosno silo vrgla granato in zavpila:
  - Za veličino domovine!
  Olimpija je streljala na čete Mao Cetunga, sovražnika podrla kot pšenico s srpi, izbila veliko sovražnikov in zacvilila:
  - Za ZSSR!
  In z golimi prsti, kako izstreliti granato, ki uniči čete Nebeškega cesarstva in sestreli letalo.
  In od Valentina, kot da bi udaril na kitajsko jurišno letalo iz bazeke in ga podrl, se nasmehnil in rekel:
  - Rusije ni mogoče upogniti in ne postaviti na kolena!
  Sovjetska dekleta se borijo tudi v bližini mestne vasi Dalniy. In tudi v jezi gredo lepotice v protiofenzivo. In v hudem napadu.
  Toda najbolj bojno pripravljene enote garnizona so se premaknile za Kitajci. In brez odlašanja so udarili zadaj.
  Prvi je v boj stopil bataljon bosonogih deklet v kratkih hlačah in jopičih.
  Lepa dekleta so začela mlatiti vojsko Nebeškega cesarstva, ki je bila že pretepana v prejšnjih bitkah.
  Najprej so bojevniki napadli baterije. Na Kitajce so letele granate, vržene z bosimi nogami. Bili so zelo ostri. In ruski bojevniki so sami vzeli in vrgli svoje telovnike. Da ostanem golih prsi.
  Tako je skoraj popolnoma gola dekleta skoraj nemogoče udariti. Ko je ženska gola, njene krogle ne sprejmejo.
  Veronika je z boso nogo vrgla granato in čivkala:
  - Jaz bom prvak!
  In stresel svoje bele, kodraste lase.
  Julian tudi ni tako preprost. Lupanula na Kitajcih. In potem, ko z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - V imenu svete, carske in sovjetske Rusije!
  In spet bo stresla svoje polne prsi s škrlatnimi bradavičkami. In pas dekleta je tanek.
  Nadalje, rdečelaska Anna hiti v boj. Tako iskrivo in reaktivno dekle. Kako vreči granato z boso nogo. Kitajski bojevniki se bodo torej razkropili na vse strani. In kotali se, kot da bi bil podrt.
  In dekle strelja nanje in zacvili:
  - Za carja pravoslavnih in ruskih bogov in za ZSSR!
  Tudi Angelina je udarila. In odletela je škatla školjk, ki jo je naga vrgla gor, močan kot vlečni konj. In razbil veliko Kitajcev.
  Dekleta so na splošno super, ko so gola in bosa. Toda v kratkih hlačah je tek v položaju še bolj kul.
  In jagodne bradavice, tako sijoče!
  Victoria bo s svojimi škrlatimi joški izstrelila tudi granato in po svojih najboljših močeh zadela Kitajce. Tukaj je dekle. In kar je najpomembneje, poveljnik bataljona deklet na rušilcu. In tudi samo v spodnjicah.
  In trese gole prsi. Kar je tako lepo in seksi.
  Veronika je vzela in z boso nogo vrgla granato. Prekinila je veliko kitajskega in zacvilila:
  - Akrobatika za vkrcanje!
  Yuliana je tudi zelo spretno vrgla granato z golo nogo in med košnjo Kitajcev zacvilila:
  - Naš nasmeh in uničujoč udarec!
  Potem kako zableščati zobe.
  In tako ga je Anna vzela in zajebala. Ustrelil veliko Kitajcev. In kako ji je to uspelo.
  In kako izstreliti granato z boso nogo. In škripa:
  Nismo sužnji!
  Potem se bo smejal in pokazal jezik.
  Angelina ga je vzela in z norim besom čivkala in pljuvala proti sovražniku:
  - Jaz sem najbolj kul med kul.
  In z golimi nogami je izstrelila težko bombo. Vzela je in razstrelila kitajske čete ter jih raztrgala.
  Tudi Veronika bo vzela in udarila na azijsko hordo. In zdrobi njihove kosti.
  Deklica ga je vzela in začivkala:
  - Vse bomo zdrobili!
  In spet iz bose noge leti smrtonosna in edinstvena granata.
  In zdrobiti Kitajce. In zakaj so prišli v ruske dežele? Tukaj vse pripada Rusiji. In vasi Dalniy Kitajska ne more prevzeti.
  Juliana je z boso nogo izstrelila granato in zapela:
  - Slava Veliki Rusiji! Državne dume ne potrebujemo! In tudi politbiro ni potreben!
  Rdeča Anna je agresivno poudarila:
  - Jaz bom prvak.
  In granata, vržena z boso nogo dekleta, bo sploščila vse. Ostalo je samo krvavo meso.
  Toda Angelina ga je vzela in zacvilila. Ubil je kup borcev. In pometel kot angel smrti.
  In veliko kitajskih vojakov je umrlo.
  Ruske čete so pritiskale na Kitajce z vseh strani. Zdrobili in zdrobili.
  Izbruhnili so roki v roki. Ruski vojaki so kitajske vojake zabodli z bajoneti. Puška Mosin v posodobljeni, jurišni različici je odličen klub. Ki se prebijejo skozi lobanjo. In zlomiti kosti.
  Toda dekleta z meči se borijo še posebej lepo. Odlično je. Še posebej, ko se gole prsi zibajo.
  In bradavice so tako rubinaste in sijoče. Zato jih želite pogledati in jih poljubiti.
  In poljubljati se brez prestanka.
  Dekleta se borijo z besom lačnih panterjev, ki vidijo jagnjeta. Mučijo jih in odirajo.
  Veronica, ki strelja na Kitajce, zacvili:
  -Smrt za smrt!
  Yuliana, ki z boso nogo vrže granato, doda:
  - Kri za kri!
  Anna, ki piše četam Nebeškega cesarstva, zacvili:
  -Oko za oko!
  Pa še limono je vrgla z boso nogo. Bila je močnejša od vseh in z aplombom raztrgana na koščke.
  In tukaj prihaja Angelina. Izstrelil se bo cel sod s smrtonosnim eksplozivom in zmlel sovražnike.
  Potem, ko poje:
  - Jaz sem bosonogi slon in zelo kul!
  Punca je res močna. In njene noge so kot palice. Kako premakniti samuraja v dimljah. Tistih pet metrov navzgor in je poletel. Hitel kot katapult, izstreljen iz kamna. Natančneje, verjetno iz katapultnega kamna!
  Viktorija, poveljnica bataljona, je streljala na Kitajce. Pokosila je nekaj rumenih bojevnikov in zacvilila:
  Borili se bomo za Sveto Rusijo.
  In z golim, zagorelim kolenom, kot da bi se premaknilo na brado. In zlomi sovražnikovo čeljust.
  Victoria je navdušena...
  Juliana navdušeno pravi:
  - Tam bo car Leonid Iljič Brežnjev, največji ruski car!
  In cel bataljon napol golih, bosonogih deklet, kako lajati na ves pljuč, iztrebljati Kitajce.
  - Naj bo tako!
  Kitajci so se kljub temu za ceno velikih izgub lahko zagozdili na položaje Rdeče armade. In odrezal Vladivostok. Hkrati so Maove čete nekoliko prodrle v regijo Usuri. V ZSSR se je mobilizacija nadaljevala in vse več vojakov je bilo premeščeno na Daljni vzhod, Sibirijo in Kazahstan. Sile niso bile zelo enake. Toda ZSSR ima boljšo opremo. Na morju so tudi bitke.
  In tukaj je vojska ZSSR nekoliko lažja. Kitajska na morju ni tako močna in proti njej je mogoče izvesti dokaj uspešne napade in zmagati.
  Še posebej, če se borijo zelo lepa in večno mlada sovjetska dekleta in hkrati čarovnice.
  Boj s kitajsko eskadrilo se je nadaljeval. Pomorski general in admiral ZSSR Andrej Sokolovski je deloval hladnokrvno.
  Niti bitke ni vodil, ampak je preprosto dal ukaz.
  - Približaj se in premagaj!
  Rusi so se prebijali z druge strani. Tu je zagorelo vodilno ladjo Deng Xiaopinga. Zrušile so se cevi.
  Na splošno je za Kitajce umik nekoliko počasen. Ampak so tako ponosni. Res je, Deng Xiaoping je izjema. In ukaz za odhod.
  A od Rusov se ni tako enostavno odtrgati. Kitajci utrpijo velike izgube in se umaknejo.
  Viktorija, kapitan rušilca, in enako napol golo, zagorelo do črno, svetlolaso dekle kot ostale.
  Seveda je zelo lepo, ko so dekleta skoraj gola, vitka, mišičasta. In če so noge gole, je to vse čar in skušnjava.
  Victoria jezno reče:
  - Jaz sem bojevnik, ki se je rodil iz Svaroga! Sem vnukinja Boga Roda. In lahko delam čudeže!
  Angelina je logično pripomnila, povečevalno steklo za samuraje:
  "Tudi jaz nisem navadne krvi. Poglejte, kako močna je. Moj prednik je bil Ilya Muromets.
  In deklica je z bosimi nogami lansirala celo škatlo.
  Veronika se je obupno borila, se borila z vso močjo in sprožila takšno bojno moč.
  Solze dobesedno Kitajci.
  Deklica je zelo lepa, blond, ukrivljena, z dolgimi, mišičastimi nogami. Rada je bila božana.
  Veronica pravi:
  - Zakaj se je kitajska horda povzpela v Rusijo!
  Juliana, to lepo dekle, je zacvilila in udarila čete nebesnega cesarstva:
  - Da najdeš svojo pogubo!
  Najstnica je v zadnjih mesecih zrasla in postala bolj mišičasta in zaobljena. Juliana je zacvetela in postala tako lepa. In njeni lasje so beli z rahlo pozlato. Vedno bolj si želi moškega. Samo nedolžnost je strašljivo izgubiti.
  Naj pa jih božajo, božajo, poljubljajo, ližejo. Najbolje se je ukvarjati s kočami. Prav tako jih je strah in sramežljivo, zato je manjše tveganje, da si želijo nekaj resnejšega.
  Juliana je zelo dobra bojevnica in strelja. Sanja tudi o tem, da bi postal feldmaršal. Poleg tega želi postati kot Magomed in ustvariti svojo religijo.
  Ambiciozno dekle.
  Zdaj, če bi sam car Leonid Iljič Brežnjev, tako kot Vladimir Solnyshko, vzel in uvedel Rodnoverie v Rusiji in se vrnil k ruskim bogovom.
  Zakaj potrebujemo Marijo?
  Slava Materi božji - Ladi.
  Vsekakor je boljše od Svetega pisma.
  Naša Lada je zelo lepa, z lasmi zlate barve in je prava Mati božja in Mati bogov ter edinorojena hči Vsemogočne družine!
  Stvarnik vesolja.
  Klan je bil vedno in On, kot Allah - Vsemogočni, Večni, Vsevedni, Vseprisotni, in celotno vesolje je njegov tempelj.
  Kako je slabši od judovskega Jahveja ali šibkejši od njega?
  Rod je ustvaril nešteto vesolj!
  Živel je toliko, da si ne morete predstavljati!
  Rod je bil pred vsemi časi. Ni bilo časa, ampak Rod je bil!
  In vedno bo!
  Vsi bogovi Demirugi so otroci Družine!
  In mi smo njegovi vnuki!
  Toda Rod ne prepoveduje čaščenja svojih otrok in bogov. Rod je Bog bogov.
  In Svarog je Bog bogov!
  In ljudje so vnuki bogov! Slava ruskim bogovom!
  Juliana mlati Kitajce. Zdi se, da ruski bogovi pomagajo tudi ruskim ljudem.
  Kmalu bodo pokončali Deng Xiaopinga in konec bo resna vojna na morju. Ali pa boste morda morali pristati v nebesnem cesarstvu. Toliko bolje bomo osvojili Peking. Toliko slabše za Kitajsko. Vendar pa postati del Rusije ni tako strašljivo.
  Natančneje, ne Rusija, ampak ZSSR!
  Juliana vpraša Anno:
  - Ali menite, da bi morali prevzeti kitajsko cesarstvo?
  Rdečelaska lepotica odgovori:
  - Seveda!
  Juliana vpraša z lažnim presenečenjem:
  - Kaj za?
  Anna odločno pravi:
  - Tako, da kasneje ni bilo grožnje! Da se mi ni bilo treba znova boriti, s Kitajci, ki so se hoteli maščevati!
  Juliana je vzkliknila:
  - In prav je!
  Ruska flota zasleduje Kitajce in potopi njihove ladje.
  Juliana vodi tudi mentalni dialog.
  Zakaj je potrebna molitev? Ker človeku vedno ni dovolj, kar ima. Ko rastejo dohodki, rastejo tudi potrebe. In to je dobro. To je tisto, kar poganja napredek. Ljudje si želijo vedno več. In pri tem pomagajo ruski bogovi, ki spodbujajo znanost.
  Modrost ruskih bogov je velika.
  In krščanstvo? Kaj uči?
  Da bo Zemlja in vse, kar je na njej - gorelo! Ali je res mogoče spodbuditi razvoj človeštva?
  Seveda - ruska vera ne uči, za razliko od krščanstva in islama, o koncu sveta. Rodnoverie uči, da se bodo ljudje v prihodnosti razvijali in postali kot bogovi-demijurgi.
  Da bodo znanost, napredek in razum iz nas naredili bogove! In da bodo ljudje postali močnejši in modrejši.
  Kaj uči krščanstvo?
  Kaj smo glina? Da nismo nihče! Da je Bog vse in človek nič!
  Toda Rodnoverie dvigne človeka.
  Toda najslabša stvar v Svetem pismu je povzdigovanje Judov nad ostalimi narodi. Po tem se sprašuješ, kako kdo verjame v kaj takega. In zakaj se je krščanstvo izkazalo za tako vztrajno?
  Toda Rimljani bi si lahko izmislili svojo vero. Pametni so. In naredite svoj monoteizem.
  Zakaj potrebujemo vero nekoga drugega. Obstaja tudi raj - Iriy. In pot med zvezdami, po Rimski cesti, in nauk o evoluciji duha. Ko lahko sam zrasteš k Bogu.
  Pa ne bodi le ovca, ki se vije nad raj, in njeno jagnje jo žene z železno palico.
  Torej obstaja izbira.
  Ali svoje, ali judovsko - nekoga drugega!
  No, zakaj Rusi potrebujejo vero nekoga drugega. Oh, zakaj Peter Veliki ni obudil Rodnoverie.
  Molili so k svojim bogovom in svoji Materi božji Ladi.
  In ruski bogovi bi postali močnejši od vseh in bi nas pripeljali do zmage.
  In Arabci? Ustvarili so svojo religijo. In niso vzeli nekoga drugega.
  Eh, no, zakaj v Rusiji ni bilo ruskega Magomeda.
  In zakaj niti en sam kralj pri tem ni podprl prerokov?
  Nova religija - Rodnoverie v obliki monoteizma!
  In slava Veliki Rusiji!
  Slava ZSSR in komunizmu!
  Torej Kitajci dobijo orehe. Toda na kopnem so močni. Rusija jim lahko nasprotuje le po kakovosti. Na primer, tankovska posadka Elizabeth se bori v bližini Alma-Ate. Že konec maja 1969. Vroče je in dekleta v bikinih.
  Elena je sprožila, pritiskala na gumb igralne palice, goli prsti. Lupanula je nesramno zavpil:
  - Nepremagljivi smo!
  Tanek T-64 je boljši od kitajskih vozil. In jih raztrgajte. Toda večino ognja je treba izvajati na pehoti.
  In napad vržejo kitajski fantje. Najstniki, stari trinajst ali štirinajst let, gredo v napad in utripajo z golimi petami. Mladoletni fantje tečejo v boj brez čevljev. Torej je pametnejši in bolj ekonomičen. In mitraljezci streljajo nanje.
  Catherine, ko je kosila kitajske borce, je opozorila:
  - Slava ZSSR!
  Evfrazija je pri manevriranju s tankom zavpila:
  - Za Sveto domovino!
  Glavna stvar je, da ne mečete granat na vas. In sovjetski tanki pokosijo kitajsko pehoto.
  Ne, nikoli ne bodo dali usmiljenja.
  Elizabeth je pela, poslala visokoeksplozivni razdrobljen izstrelek v gosto kitajskih čet in zarjovela:
  - Za lep komunizem!
  In dekleta so v en glas zapela:
  Unija je neuničljiva, svobodne republike,
  ni bila surova sila, ne strah, ki se je zbral ...
  In dobra volja razsvetljenih ljudi,
  In modrost in razum, in pogum v sanjah!
  In punce so res kul. In njihov natančno izstreljeni projektil je razbil kitajsko samohodno puško.
  Kitajska armada je utrpela velike izgube, vendar ni dosegla cilja, čeprav je bilo nekaj uspehov. Vladivostok je uspelo odrezati in to je resno. Zajeto je bilo skoraj celotno morje. Hkrati so Kitajci poskušali obkrožiti Alma-Ato. Toda sovjetska vojska je zdržala. Prišlo je poletje. V boj je vstopalo vedno več enot z obeh strani. Mao Zedong je zahteval zmage od generalov Nebeškega cesarstva.
  Države Varšavskega pakta niso hotele iti v vojno s Kitajsko. Samo NDR je poslala več bataljonov. Vključno s rezervoarji. Druge države se tako ali drugače ne bodo vpletale.
  To so zavezniki. Kitajci so v tehnologiji precej šibki, vendar je bil tank T-54 obvladan v proizvodnji in se uporablja v bitkah. Nebeško cesarstvo hrepeni po zmagah in želi svetovno prevlado.
  Mao Zedong je začel vojno, ko je bil star že petindvajset let. Malo ima za izgubiti. ZSSR ima jedrsko orožje, a Brežnjev je obljubil, da ga ne bo nikoli prej uporabil. Kitajska ima tudi atomsko bombo. In da ne bi padel pod jedrski napad ZSSR, ga Mao še ni uporabil. Boji so na kopnem ... 22. marca so se začeli obsežni spopadi. Aprila so v boj vstopile glavne sile. Na splošno Kitajska sicer ni dosegla prevelikega uspeha, vendar ji je uspelo nekaj narediti.
  Še posebej v Primorye.
  Toda sovjetska pacifiška flota je osvojila številne zmage. Na morju premoč Kitajske v človeški sili in prebivalstvu ne vpliva toliko.
  Mao pričakuje, da bo zmagal v dolgotrajni vojni izčrpavanja. Ima nekajkrat več prebivalcev. Poleg tega sta ZDA in Nato sovražnika ZSSR. Predsednik Nixon je dejal, da bi lahko prodali orožje Kitajski. Zlasti tanki in letala ter ladje.
  Res je, Kitajska ni prebogata, da bi to plačala. Toda del zalog lahko gre na kredit. In to je resno...
  Vojna poteka sama od sebe in je zelo neprijetna za ZSSR, čeprav Kitajci trpijo večkrat in več izgub. Toda vsi plezajo in plezajo.
  Tankovska posadka Gerda je vstopila v boj s kitajskimi vozili.
  Nemci so uporabljali najnovejši visokotlačni top z razmeroma kratko cevjo. Odličen razvoj, izdelan v NDR in sposoben zdrobiti kateri koli del.
  Nova pištola je imela kaliber 120 milimetrov in naglavno hitrost 1700 metrov na sekundo. Z njim je bilo mogoče z velike razdalje preluknjati vsa kitajska vozila. Mogoče, razen za super težke tanke Mao. Lahko pa jih tudi preluknjamo, le malo bližje.
  Nemški bojevniki so svoj avto postavili z odličnim čelnim oklepom.
  Kitajski T-54 so se skušali približati Nemcem in so se razpršili ter dobesedno grozili z napadom.
  Gerda je streljala na kitajski tank. Odtrgal mu stolp in čivkal:
  - Na kaj proti tigricam naleteti?
  Charlotte je tudi z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in zacvilila:
  - Bodimo svetovni prvaki!
  In razbil kitajski tank.
  Zajebana v ruščini in Christina. Najnovejša puška je bila avtomatska in je izstrelila dvanajst strelov na minuto.
  Deklica z zlato rdečimi lasmi je zacvilila:
  - Za pruske bojevnike ni ovir!
  Zlatolaska Magda je tudi razbila kitajski tank in pokazala zobe:
  Jaz sem najmočnejši med močnimi ...
  Dekleta so bila jezna. Vojna gre naprej in gre naprej. In kdaj bodo rdeči Kitajci poraženi? Kako dolgo bodo rezali? Samo močni fantje.
  In kitajska dekleta imajo tisto, kar potrebujejo.
  Nemci so na primer mučili komsomolca iz Ljudske republike Kitajske. Najprej sleci dekle na mrazu.
  Gerda si je najprej strgala ovčji plašč. Nato je skupaj s Charlotte začela sezuvati škornje. Vendar so čevlji ponjavi in podrti. Krpe so bile odvite.
  Nato je Gerda z nožem raztrgala komsomolsko tuniko in srajco. Ostala je samo modrček. Razrezala si je hlače.
  Charlotte je kitajskega komsomolca vlekla za blond lase. Potem sta bili Gerda in Charlotte, v bikiniju, vodili sta komsomolca bosa in v kopalkah. Tri golonoga dekleta so zbežala v hudi mraz. Komsomolka se je obnašala pogumno. In tekel sem dve uri. Čeprav ni tako kul kot tigrice. Noge ruske deklice so postale rdeče, nato pa modre od mraza.
  Nato so njeni Gerdo in Charlotte od zadaj zvezali in postavili na stojalo. Komsomolka je trepetala od bolečine. Začel sem se nagibati. Gerda jo je potegnila za ramena in zavrtela. Kitajska komsomolka se je stokala od bolečine vzravnala na stojalu, pri čemer so ji škripali členki.
  Bose noge kitajske deklice so bile stisnjene v drogove in začele so obešati tovor. Charlotte je najprej naložila dnevnik.
  Komsomolka iz Kitajske je zastokala, nato pa je stisnila zobe in utihnila.
  Charlotte in Gerda sta hitro zlomili veje. Komsomolci so bili položeni pod bose noge in zažgani.
  Tako zanimivo je cvrtje golih pet. In zelo smešne in zabavne lepotice.
  Plamen je lizal rahlo hrapave podplate kitajske komsomolke in zadišal po ocvrtem šiškem. Bolečina pri ognju je seveda strašna. Komsomolka se je zdrznila, z nje je kapljal znoj, dekleta so tiho zastokala. Toda glasne joke je zadrževal strašni napor volje.
  Nato so začeli bičati deklico s smrekovimi vejami. Tako Gerda kot Charlotte sta udarili na vso moč. Celo koža na hrbtu dekleta je počila. Izlila se je mešana kri, z znojem. Nedrček ji je odletel, padel v ogenj in bosim nogam dodal toploto.
  Gerda se je sklonila in polizala mešanico znoja in krvi. To ji je prineslo zadovoljstvo.
  Charlotte je kitajskega komsomolca stisnila na prsi. In potem je deklica prijela in udarila s pestjo v solarni pleksus. Nato je rdečelasa hudička dodala veje ognju pod bose noge kitajskega komsomolca. Vonj po zažganem je bil še močnejši.
  Gerda je v jezi siknila:
  - Govoril boš!
  Charlotte je močneje uščipnila dekleta za prsi in siknila:
  - Nehaj se igrati neumnega!
  Gerda je iz ognja vzela gorečo vejo in jo prinesla na gole prsi kitajske komsomolke.
  Tako se je trznila in njena svetlolasa glava se je zamahnila in padla na bok.
  Charlotte se je nasmehnila kot hudič.
  - Videti je, da je dekle pripravljeno!
  Gerda se je zahihitala in začela masirati obraz in vrat kitajskega komsomolca. Bila je zdrava in je hitro okrevala. Nato je svetlolasi terminator iz ognja vzel gorečo vejo in jo prinesel ujetnikovemu nežnemu obrazu. Deklica se je upirala in trznila.
  Gerda si je obliznila ustnice in siknila:
  - Boš rekel lepota?
  Komsomolec je cvilil:
  - Ubij me! Prosim, ne trpite!
  Gerda je resno odgovorila:
  - Ne! Zelo dolgo vas bodo mučili in ocvrli vse do konca.
  Charlotte je pripomnila:
  - Ali pa ga dajte moškim. Še vedno je devica in zelo jo bo bolelo, ko bo...
  Komsomolski član iz Kitajske je obupano zakričal:
  - Ni potrebno! Vseeno ti ne bom povedal!
  Gerda je predlagala:
  Naj ji opečemo prsi?
  Charlotte je zmajala z glavo.
  - Ne! Obstaja učinkovitejši način pridobivanja informacij.
  Gerda je prikimala.
  - Da... To je za pritisk na arterijo v vratu. Oblikovati prijavno cono, pa nam bo povedala vse, kar ve in česa ne ve!
  Charlotte se je zahihitala in pripomnila:
  Zakaj smo jo potem mučili?
  Gerda je iskreno odgovorila:
  - Čisto za zabavo. In zdaj.
  Plavolasa terminatorka je roko položila na vrat kitajskega komsomolca. Zavila je z očmi in postala kot mrtva riba. Gerda je odločno rekla:
  - Kje je baterija?
  Krotko je odgovorila:
  - Na gori Bulshim ....
  In tako naprej... Iz Tihega oceana so že prišli žilavi in ulilo je hudo deževje.
  Nemci so napredovali zelo počasi. Blato in brozga sta jih upočasnila. Boji so pokazali učinkovitost novega visokotlačnega topa, ki je z zelo velike razdalje zadel T-54 - glavni kitajski tank, izdelan po sovjetski licenci.
  Gerda, ki je streljala z velike razdalje, je opazila:
  - Novo orožje je veliko bolj udobno.
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - Ne dovolite, da se sovražnik približa!
  Christina je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice, izbila kitajski tank in godrnjala:
  Ampak tudi mi smo tako pametni. Preprosto fenomenalno! Tako se nič ne bo ustavilo in zlomilo bojevnikov!
  Magda je racionalno pripomnila:
  - In pritegnite pozornost nase! Namreč, njegova kolosalna agresivnost!
  In deklica je z bosimi nogami pritisnila na gumbe igralne palice in zadela tank Rdeče kitajske proletarske vojske.
  Gerda je med streljanjem vprašala dekleta:
  - Sprašujem se, od kod Kitajci toliko vztrajnosti. Stojijo, kot da so iz titana. In nočejo popustiti.
  Charlotte je v smehu dodala:
  - In ne bodo popustili! Konec koncev so to res najmočnejši ljudje! In ljudje so neprilagodljivi!
  Magda se je zahihitala in razkrila zobe in se iskrivih oči, kot safirji, izrekla:
  - Slava naši veliki domovini!
  Christina je jezno siknila:
  - Ne bi škodilo, če bi vzel London!
  Gerda se je zahihitala in predlagala:
  - Kaj, kakšne ideje imaš? Skleniti mir z Nebeškim cesarstvom?
  Charlotte je streljala na stalinistične, prebila kupolo sovjetskega stroja in zacvilila:
  - Ne! Mir ne pride v poštev!
  Christina je zadela tudi tanke Rdeče kitajske armade in predlagala:
  - Lahko gre za vprašanje premirja?
  Magda se je strinjala:
  - Da, začasen odlog. Da se obrnem proti zahodu.
  Gerda je poslala projektil in zapisala:
  - Pravzaprav je možno. Začasno sklenite mir s Kitajsko in skupaj z Rusi se bodo sami preselili v Britanijo. In potem Londona že dolgo nismo vzeli!
  Charlotte se je zahihitala in predlagala:
  - Vzemite Peking in nihče na svetu nas ne bo ustavil!
  Christina je z nasmehom leopardovih zob utihnila:
  - Ne, nihče se ne bo ustavil in nikoli!
  Magda je zacvilila od divjega besa:
  - Ne, zlatih gora ne bo! In tam bodo diamantni kamni!
  Gerda je pokazala zobe in zaškripala ter s kladivom razbila kitajski avto kot kristal:
  - V potrošniški družbi - polno zlorab!
  In spet je bliskala deklica zoba, ki se svetleje od biserov. Gerda je rada mučila in mučila.
  Na primer, vzela je kitajskega pionirja in ga živega raztopila v aqua regia. To so njene težnje. In mučenje jo je vznemirilo. Komsomolka iz Kitajske, Nemke, na primer, potem ko so izčrpale vse koristne informacije, so začele goreti z ognjem. Dobesedno ocvrta živa skrinja. Potem so jih odrezali, popoprali in pojedli.
  Da, Charlotte in Gerda sta se ukvarjali s kanibalizmom. Kitajskega komsomolca so pojedli živega. In to je tako nesramno in ni estetsko prijetno. In kar je najpomembneje, boli.
  Predstavljajte si dekle, ki še ni bilo ubito, ocvrto in odrezano od svojega koščka za kosom. Nato namočimo v omako in pojedo.
  Gerda in Charlotte sta celo jedli človeško meso. Imeli so drisko in dekleta so vozila. Moral sem se razbremeniti v grmovju.
  In ta kanibalizem je kaznivo.
  Jedli so bojevnike in fante. Vsi štirje kitajski pionir Bruce Lee so bili grobo slečeni, nato pa jih dali v veliko ponev. In v rastlinskem olju je bil fant ocvrt kar tako. In na splošno je super.
  Magda je jedla dečkovo nogo in pripomnila:
  - In kaj? To je kul in lepo!
  Christina je zapisala:
  - Vse je lepo za nas!
  Sočno meso kitajskega pionirja so narezali na tanke rezine in ga potopili v omako. Dekleta so jedla in pela.
  Gerda je zavpila:
  Brez usmiljenja, brez milosti za sovražnika! Piham komuniste kot pšenico!
  In z bosimi nogami stopa v sneg.
  Dekleta so kitajskega fanta skoraj popolnoma pojedla. Užival je v jetrih. Vse meso so razrezali. Jedli smo in pili vino. Jedli so in nato zaspali.
  V sanjah so bojevniki sanjali, da se sami hudiči pečejo v kotlih. In hkrati se koža odreže s pomočjo nožev. In potem se zvijejo in zlomijo.
  Potem se začne najbolj brutalno mučenje. Dekleta so se obesila za lase in se začela zibati na stojalu. In potem so ga prižgali z ognjem. In delovali so z virtuozno prefinjenostjo.
  Gerda se je tega spomnila med snemanjem in nato vprašala:
  - Kako ti je všeč pekel?
  Charlotte je odgovorila z nasmehom:
  - Zanimivo mesto predvsem v smislu podjetja!
  Christina se je nasmehnila in odgovorila:
  - Tam lahko zviješ hudičeve repove!
  Magda je z nasmehom z zobmi zacvilila:
  - In doseči najvišje rezultate! Na splošno, kaj pa tekmovanja v ognjenem poloju?
  Gerda je vstopila v kitajski tank in odločno izjavila:
  - V peklu bodo samo sovražniki ZSSR in Nemške demokratične republike! In pravi Arijci se bodo še naprej borili v drugih vesoljih!
  Charlotte je samozavestno potrdila in udarila boso nogo ob oklep:
  - Naj bo tako!
  In bliskala je z bisernimi zobmi.
  Christina je predlagala:
  Naredimo rogove!
  Magda se je zahihitala in zalajala:
  - Postanimo hudiči najvišjega ranga!
  In pokazala je svoj jezik.
  Dekleta so res tako vesele in imajo zelo močne mišice.
  Gerda je pripomnila:
  - Oh, Mowgli bi bil mi!
  Charlotte je popravila svojega prijatelja:
  Bolj kot Tarzan!
  Christina se je zahihitala in zacvilila:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Vladar vseh držav!
  Magda je zacvilila od veselja:
  - Imamo pruski duh! Dišimo po Prusiji!
  Gerda se je zahihitala, razcepila kitajski tank in godrnjala:
  - Ne! Mi smo otroci samega Satana!
  Charlotte je siknila z razgaljenimi zobmi:
  - In zvesti bomo domovini!
  Christina je to zlahka potrdila:
  - Ja bomo! Skupaj z domovino in stranko!
  Magda je od veselja zamrmrala:
  - Voditelji prihajajo in gredo, a stranka ostaja!
  In dekleta so v en glas zavpila:
  - Slava CPSU!
  In smejte se, ti očarljivi Nemci.
  Vojna z ZSSR in Kitajsko se je nadaljevala.
  Boji so potekali tako na kopnem kot na morju. In dekleta so se borila in pela veliko in zelo lepo.
  In govorili so o raznih in zelo zanimivih stvareh in povedali veliko viharnega in aforističnega;
  Veliko je pametnih in poštenih ljudi, a so urejeni tako pametno, da se nikoli ne mešajo!
  Strahopetnost je prvi znak poslušnosti. In poslušnost je duša vojaka! In duša vojaka je ključ do zmage - za zmago moraš biti strahopetec! Takšen je paradoks vojne!
  : Bog je v vsakem človeku, Bog je vsak človek, če le ima visoko moralo, duša pa ni žival!
  Ubijanje v Kristusovem imenu je isto kot ubijanje Kristusa!
  Bolje je delati na treningu kot počivati v grobu!
  Ko je meč zlomljen, roka seže po bodalu!
  Lahko zahtevate banalnost ali prenašate žalitve, ne morete pa upravičiti banalne žalitve!
  Vse trdo je krhko in pokvarljivo, toda v mehki vzdržljivosti je moč. In kdor v to ne verjame, bom seveda pokazal jezik, da lahko jeste! Vsi zobje so se sesuli v prah, a on je živ - pravim, pok!
  Konstantnost v seksu uniči ljubezen!
  Računati na srečo je kot zbadanje Boga in nadležna smrt!
  Zlata jabolka najbolje rastejo, če drevesa zalivate s krvjo!
  Obstajajo tri stvari: katerih vrednost je nespremenjena: Vsemogočni, starši in domovina!
  Najbolj zanimivo gledališče je vojno, le vstopnina je previsoka!
  Toda v operacijskem prostoru so solze vedno resnične in vsako dejanje je lekcija za življenje!
  Talent šele takrat postane genij, če ga pomnožimo z ogromno marljivostjo!
  Odlašanje krade lovorike, naglica prinaša uspeh!
  Pravi kirurg je tisti, ki lahko neopazno opravi zapleteno operacijo!
  Ne boksar, ki zadene, ampak tisti, ki podre!
  Lepota je vedno strupena - najsvetlejše gobe so muharji, strup pa je kot ženski urok - vrtoglavica in zastrupi srce!
  Naravni um lahko podredi naravno silo, toda prirojena sila ne bo nikoli podredila uma!
  Bolje je umreti ponosno kot živeti skromno!
  Kdor drži življenje za grlo, ga bo več izgubil kot tisti, ki osvobodi psičko sreče!
  Lepota zbledi, pogum ostaja večen!
  Meč je preoster, da bi obdržal moč države na sebi, laskanje je presladko, da bi z njim za vedno pili ljudstvo!
  Vojakova iznajdljivost kompenzira generalov napačen izračun, a graditi račun na tem je kot kopati luknjo z iglo!
  Težko je prižgati, kar že gori, in pogasiti, kar je že pogorelo!
  Vroč moški temperament, suši možgane in opeče dno denarnice!
  Raje zažge luknjo v žepu - toplo srce!
  Najdebelejši mošnjiček je preboden s trdim falusom!
  Za moškega najboljše zlato ogledalo!
  Na kovancu in gubah - okras moškega!
  Vojna je morda brez zmagovalca - a vedno bo poraženec!
  Človeška šibkost je glavni motor napredka!
  Če želiš biti prvi, delaj kot zadnji!
  Genij so sorodniki božanstva in vredni sorodniki!
  Domovini lahko malo služiš, malo pa ne moreš izdati!
  ! Mislim torej - obstajam, obstajam - torej živim, živim - torej živim srečno!
  Spolni partnerji so kot hrana - zahtevajo raznolikost in pekoče začimbe!
  Revolucija se naredi s čistim srcem, ne pa z belimi rokavicami, na poti do sreče kolesa zahtevajo krvno mazanje!
  Najpogosteje izdajo ne zaradi podlosti, ampak zaradi šibkosti, čeprav se slabost nagiba k podlosti!
  Na splošno velja zakon, da zarjavel mehanizem deluje samo z zlato mastjo!
  Zvijača in preračunljivost: kako mož in žena rodita zmago - poštenost je tretji dodatek!
  Najbolj brez dna stvaritev na svetu je kozarec vodke, padanja vanj je neskončno, dno pa je na pokopališču!
  Ni vsak obsojenec zločinec, ni vsak zločinec obsojenec!
  Lažje je kameli iti skozi igelne uši, kot objavljati brez blata!
  Poklicna sodnica je kot profesionalna prostitutka - razlika je le v višini honorarja in rangu zvodnika!
  Politiki so kot črvi, le da si iz črevesja iztisnejo več krvi, ko so izgnani!
  Kri je najboljše gnojilo za gojenje poguma odraščajoče generacije!
  Agresivno ubogljiva večina razmišlja z želodcem, ne s srcem, ker je veliko večjega volumna.
  Vendar je ateistična doktrina najbolj logična, dokazuje zrelost človeštva, medtem ko je vsaka religija povezana z otroštvom!
  Bog je močan Oče na močnem kolenu, na katerega se hoče nasloniti šibek otrok!
  Le redkokdo prižge iskrico talenta, ko je okoli vlaga totalitarizma!
  Tisti, ki niso zadovoljni s preteklostjo in se bojijo sedanjosti, pogosteje razmišljajo o prihodnosti!
  Lažje je zadeti luno s skalo kot prisiliti politike, da izpolnijo volilne obljube!
  Sladkorni humanizem v ljudski državi je tako primeren kot sladkor v boršču!
  Tri stvari so večne: Bog, čas in človeška neumnost!
  Če želite zmagati; pozabi tri besede: težko je, ne morem, dovolj je!
  Prašič bo vedno našel umazanijo, podgana bo vedno našla vrzel, lenuh pa bo vedno našel izgovor!
  Morala istega korena z besedo umazano! Najpogosteje se uporablja za obarvanje vrline in pranje razvade!
  Lisica menja kožo dvakrat na leto, politiko pa vsako uro!
  Smrt je kot zvesta žena, pride brez opomnikov, jo položi v posteljo in jo popolnoma prevzame!
  Prijaznost je kot znoj, izlivanje zahteva trud, a telo postaja močnejše, z vsako kapljico umazanije!
  Vojak je kot lopata, brušena le s trdimi rokami! Ampak tudi hitro se otopi!
  Najvišji ideali zorijo šele, ko so namočeni s krvjo, zalivani s solzami in oplojeni z znojem!
  Za ateista so vse religije dobre - ker ni Boga! In praznina je najmilejši despot!
  Ne glede na to, kako močan je junak, iz majhne limone ne bo iztisnil morja!
  Največji presežek zvitosti ne nadomesti majhnega pomanjkanja inteligence!
  Poveljnik je jedro - če je gnilo, potem se celotna struktura sesuje!
  
  Čim prijaznejši je pastir, bolj jezen je njegov pes, čim mehkejši je kralj, tem hujši je satrap!
  Rusi niso narodnost, ampak poklic in življenjski slog!
  Šibek človek potrebuje Boga kot otrok, očeta in mater, a ko odraste, ga bremeni skrbništvo in se, ko se je ločil od svojih staršev, oklepa žene - znanosti in razuma!
  Aja, um brez moči ni vreden veliko - neumni športnik bo zlahka zadavil najbolj neumnega akademika!
  Resnica je, da je smrt za razliko od ženske vedno resnična in življenje je popolna izdaja!
  Bolje enkrat zarezati kot stokrat preklinjati!
  Skromnost je sestra modrosti! Hvalisanje uničuje um!
  Lažje je ukrotiti tigra kot prevzgojiti tirana - podgane se ne da izdresirati!
  Več sovražnikov, lepša je vojna! Povejte manj besed - vojna ni igra!
  Manj kapljic v morju kot maske tajnega agenta!
  Naprava za mučenje, kot glasbilo, zahteva ljubezen in talent! Samo namesto smeha in aplavza dobiš stokanje in solze!
  Jezus med čredo je kot diamant v kanalizaciji!
  Čas je najbolj neusmiljen krvnik, ne pozna usmiljenja in beseda pomilostjena!
  Spreten politik, ki celo preklinja nespodobnosti, ohranja sloves inteligentne osebe!
  Bik rad biča, a ne mara orati!
  Če želite dobro orati, morate saditi vse leto!
  Če ne moreš ugrizniti, ne lajaj!
  Kdor premaga enega tigra, se ne bo bal ducata mačk!
  Avto ni luksuz, ampak način kaznovanja: raj za prometne policiste, čistilišče za denarnico, pekel za mir!
  Zmotiti se je napaka! Ne priznati napake je zločin!
  Človek je nepredvidljiv - človeška ženska je dvakrat nepredvidljiva!
  Politika za razliko od smučanja zahteva zlato mazanje!
  Moč in inteligenca, tako kot mož in žena, povzročata poslušnost le v paru!
  Močan vladar ne bo nikoli zasadil več sovražnikov, kot lahko zbere prijatelje!
  Denar je plavuti morskega psa pravice!
  Previdnost; ni sinonim za strahopetnost, ampak pogum - za lahkomiselnost!
  Samo mrtvi ne lažejo, in to le, če so ateisti!
  Slab vernik oropa telo - dober ateist oropa dušo!
  Kariera brez laži je kot rezervoar brez goriva!
  Kdor dela usmiljenje, zbira moč, krutost je znak šibkosti!
  Konec koncev sta genij in aroganca nezdružljivi stvari!
  Čeprav je pest in pol boljša kot ena - um in pol je slabša kot ena!
  Plemenit tvega svoje življenje - podli tujec!
  Vodja ne sme biti sladek - polizali ga bodo! A ne sme biti grenko - izpljunili bodo!
  Težje je najti pesek v puščavi - kot razlog za aretacijo!
  Zahrbtnost je orožje šibkih - podlost je orožje zahrbtnih!
  Uporablja prijatelje - talent izkoristi sovražnike - genij!
  Počasen udarec je enak zgrešitvi!
  Poveljnikova previdnost je kot prst v pesti, sestavni element, a ostalega ne bo nadomestila!
  Razmislek in tok aforizmov je prekinil pojav kitajskih ladij na obzorju. Kaj je dohitelo Deng Xiaopinga.
  Kitajci se še lahko skrijejo, a pobegniti iz bitke je škoda. In tako je Deng Xiaoping sprejel neenakopraven boj.
  Dekleta tečejo po palubi, bosa in bleščeča. Ustrelijo se in porušijo bojevnike nebesnega cesarstva. Tako pogumni barabe. Imajo močan ogenj. In oči se svetijo s safirji in smaragdi.
  In gole pete, zaobljeno utripanje. In svetleči nasmehi žarijo.
  In desetpalčna pištola je ustrelila. Kako blef. Da je bil celo kitajski rušilec razdeljen.
  Juliana je zacvilila:
  - To počnejo ruski bogovi!
  Victoria, katere gole, zagorele noge so bliskale mimo, je popravila:
  - Namesto tega naredimo sami!
  Veronica je predlagala:
  Potem zapejmo!
  Rdečelaska Anna je pobrala:
  - Seveda bo pesem bolj zabavna.
  In pel je cel bataljon deklet, cela balada.
  Car Nikolaj, ti si ruska dežela,
  Za slavo naše domovine ...
  V Rusiji smo vsi prijazna družina,
  Ne bo obžaloval, spoznaj naše življenje!
  
  Za nas obstaja cesar preprosto Bog,
  Kdo modro vlada vesolju ...
  In želim, da mi Vsemogočni pomaga
  In se spremenil v kup mahu Cain!
  
  Verjamem, da bo na Zemlji sreča,
  In veselje bo zasijalo na planetu ...
  Povsod vladata mir in veselje,
  Rusija je postala pravi raj!
  
  Carski komunizem bo zgrajen,
  Vrzi v pekel mogočno rjovenje morilca ...
  In letimo naravnost navzgor in ne navzdol
  Izginite nasprotniki-krvosesi!
  
  Ni treba razmišljati, kralj sploh ni slab,
  Daj mu malo več sreče...
  Naj bo ruski Bog z Nikolajem,
  Potem bo lahko pogumno vgradil spremembe!
  
  Rusija je rojstni kraj slonov,
  Država preprosto ne more biti bolj čudovita ...
  Fantje, ne potrebujemo dodatnih besed
  Bojevnik skliče toksin v boj!
  
  Kako ne poskušati premagati sovražnika Rusije,
  Vem, da boš presegla mejo...
  Nepremagljivi ruski medved,
  In sonce ne zaide nad Rusijo!
  
  Za domovino ni višje, poznajte gore,
  Da se vrh blešči v kraljestvu komunizma ...
  Verjamem, da bo Gospod premagal sovražnike,
  In nasmeh revanšizma ne bo minil!
  
  Naj Rusija sije nad planetom,
  Država, ki je ljudem dala srečo ...
  Izpiti, predaja, samo za pet,
  Konec koncev je moč domovine neizmerna!
  
  Naj bo, ljubezen je za vedno slavljena,
  V dvajsetem ali enaindvajsetem stoletju ...
  Naj kri teče silovito,
  Junak ne bo preprosto vraževeren!
  
  Pogumno ste prelivali kri sovražnikov domovine,
  Naj teče ...
  In preprosto zlomite nasprotnika,
  Sveti obrazi blagoslovite za boj!
  
  Naj bo zvezda v naši domovini,
  Kaj nakazuje pot in vesolje ...
  Velike sanje se bodo uresničile
  Vsi drugi ljudje imajo samo nadzor!
  
  Da, zdrobili bomo sovražnike domovine,
  In spopasti se z neskončno hordo ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Ne bodite zmagoviti s Satanom!
  
  Čeprav veste, so ruski bogovi močni,
  Oživili bomo veličino Rusije ...
  Čeprav so Slovani razdeljeni,
  Ampak še vedno bom isti mesija!
  
  Naš slavni car Veliki Nikolaj,
  Dobro si premagal Japonsko...
  Tako si bojevnik pogumno drzni,
  In bodi odličen, ne bedak!
  
  In vojna med ZSSR in Kitajsko se nadaljuje ... Čete Nebeškega cesarstva se vzpenjajo naprej in ne upoštevajo izgub. Kosijo jih sovjetski slavni bojevniki in bojevniki.
  Kitajska ima veliko prebivalstva in kopenskih sil. So bojevniki Nebeškega cesarstva, so sovjetsko vojsko dobesedno zasuli s trupli, skoraj v celoti obkrožajo Alma-Ato. In zavzeli so Habarovsk, zagozdeni na položaje sovjetskih čet in grozili, da bodo Rdečo armado razrezali na koščke. Toda na morju sovjetska flota premaga Kitajsko in dosega velike uspehe. Tu so dekleta celo pristala v jurišni sili in se prebili v Peking.
  Sovjetska, ruska vojska je začela izkrcati čete neposredno v samem Nebesnem cesarstvu. No, kaj sta se car in generalni sekretar Leonid Iljič Brežnjev odločila, da bo imela Rusija, oziroma ima ZSSR še en velik sovjetski imperij na vzhodu. In sam ruski vladar bo postal kitajski cesar.
  Hkrati bo grožnja iz države Nebeškega cesarstva za vedno odpravljena. In sovjetska vojska se bo napolnila z bojevitimi in pogumnimi vojaki.
  Torej je bil razlog - v celoti osvojiti Kitajsko. Čeprav je še vedno treba odbiti ofenzivo velikih sil Nebeškega cesarstva v Sibiriji. In čete so bile premeščene v metropolo.
  Dekleta in njihov bataljon so šli v boj z Maovimi vojaki na kopnem. Dekleta so Kitajce srečala z dobro namernimi streli, sabljami in meti granat z bosimi nogami.
  Veronica je z boso nogo vrgla limono in zacvilila:
  - Za carja, generalnega sekretarja in sovjetsko domovino!
  In streljal na Kitajce.
  Juliana je tudi z golimi prsti na rumene kitajske vojake vrgla granato in zacvilila:
  - Za prvoklicano Rusijo!
  In pribila je tudi vojake nebesnega cesarstva.
  Tukaj je rdečelasa Anna mlatila in zacvilila:
  - Slava materi kraljici!
  In tudi prebodel sovražnika.
  Razstrelila je tudi Angelina, ki je z bosimi nogami izstrelila cel sod razstreliva in Kitajce razkropila daleč stran:
  - Slava velikega ruskega cesarstva!
  In Victoria se je zajebala. Kitajce je pometla in z golimi petami podlegla uničujoči limoni.
  Na vso moč je vzkliknila:
  - Za nove meje!
  Veronica je pribila Kitajce in zacvilila:
  - Za večno Rusijo!
  In udarila je tudi po bojevnikih nebesnega cesarstva.
  Juliana ga je vzela, udarila Kitajce. Z boso nogo je v sovražnika vrgla granato in zacvilila:
  - Za en sam in nedeljiv carski in sovjetski imperij!
  In dekle je zažvižgalo. Očitno je bilo, da je najstnica postala veliko večja, njena prsi so bila visoka, pas ozek, boki so bili mesnati. Imela je že postavo odrasle, mišičaste in zdrave ter močne ženske. In obraz je tako mlad. Dekle je s težavo zatrlo željo po ljubezni. Naj le božajo. In bolje je z drugo punco, vsaj ne bo ji odvzela nedolžnosti.
  Yuliana zelo spretno meče granate na Kitajce z bosimi nogami. In deluje zelo uspešno.
  Anna je zelo rdeča in tudi zelo lepa. In na splošno so takšna dekleta v bataljonu čudovita, samo največje uživanje.
  Anna z boso nogo vrže granato in žvrgoli:
  - Naj bo slavna Velika Sovjetska Rusija!
  In tudi kako se vrti.
  No, dekleta, no, lepotice!
  Rides in Angelina. Tako veliko dekle - dva metra visoka in sto trideset kilogramov teže. Hkrati pa ne debel, z zavitimi mišicami in križem vlečnega konja. Moške ima zelo rad. Sanje o otroku. Ampak do zdaj ni delovalo. Mnogi se ga preprosto bojijo. In zelo agresivno dekle.
  Ne sprašujejo njeni moški, ampak ona sama predrzno prosi. Brez sramu in zadrege.
  In ji je všeč. Bodite aktivna stranka.
  Hkrati je Angelina čudovita bojevnica. In dosegla je veliko velikih stvari. Victoria poveljuje njihov bataljon.
  Tudi z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - Nad deželo bo luč!
  Veronika z boso nogo vrže limono in zašepeta:
  - Slava velikega ruskega cesarstva!
  Juliana tudi meče gole prste in zarjovi:
  - Za slavo domovine svetnika!
  Anna zavpije:
  - Z nezemeljsko žalostjo!
  In darilo, vrženo z boso nogo, tudi leti.
  Nadalje, Angelina zavpije. Z bosimi nogami vrže tudi cel kup granat, ki Kitajce raztrgajo.
  In junaško dekle zavpije:
  - V imenu belega boga!
  Victoria je z golimi prsti poslala tudi granato, jo raztrgala na majhne koščke in zavpila:
  - V imenu Kristusa!
  In izstrelil nekaj strelov.
  In Angelina je začela črčkati iz mitraljeza, pokosila kitajske vojake. Bila je zelo dobra v tem.
  Skratka, punca je zver.
  Veronica je zacvilila od aplomba:
  - Pravzaprav sem Superman!
  In z boso nogo vrgla granato.
  Odstrelila je tudi Juliana. Ubil Kitajce.
  Objavljeno na Twitterju:
  - Slava Rusiji!
  In z boso nogo je izstrelila granato, raztrgala bojevnike nebesnega cesarstva.
  Anna je tudi zacvilila:
  - Za sveto Rusijo! In ZSSR!
  Angelina je Kitajcem lansirala celo škatlo. In vzela ga je in zarjovela od pobesnele jeze:
  - Za Svaroga!
  Victoria ga je vzela in zacvilila:
  - Za nov sistem!
  In z boso nogo je vrgla granato!
  Veronica je blejala:
  - Za jeklene mišice!
  In tudi z golimi prsti je izstrelila granato, ki je raztrgala Kitajce.
  Tudi Juliana ga je vzela in zacvilila:
  - Za ljubezen in magijo!
  In bose noge v gibanju.
  Anna, rdečelasi hudič, je vzela in sprožila škatlo granat, raztrgala Kitajce in zacvilila:
  - Izven meja na Marsu!
  Angelina bo tudi sprožila sod dinamita in mrmrala:
  - Za svetovni red Rusije in naše domovine ZSSR.
  In Kitajci so zrasli že cel kup trupel.
  In Victoria, kako laja:
  - Za novo pot do sreče!
  Po tem se dekleti skupaj smejita.
  Nataša je zaenkrat še naprej pisala ... Dobesedno na poti. In z mitraljezi je črčkala po Kitajcih. Posekala jih je in iztrebila na tisoče rumenih bojevnikov. In vsaka krogla je zadela tarčo.
  Čete sovjetske Rusije ali bolje rečeno par bosonogih bataljonov deklet so se premikale v smeri Pekinga. V ospredju sta bila Oleg Rybachenko in Margarita. Fant in deklica sta že uspela postati slavna in se dokazati v bitkah. Borili so se od prvih dni obleganja Vladivostoka in drugih mest.
  Ti otroci so res heroji. Prav oni so igrali vlogo pojavov, ki so držali Vladivostok med novembrskimi in decembrskimi napadi.
  Nato sta fant in dekle, prav tako bosa in na mrazu napol gola, legla ob mitraljeze.
  Ko si bos na mrazu, ti ruski bogovi dajejo fenomenalno moč in sposoben si velikih čudežev.
  Fant in deklica sta začela streljati z mitraljezi na napredujoče Kitajce. In to so naredili izjemno dobro. Kar ni strel, potem zadetek. Tak čudež so na mrazu naredili napol goli, bosi otroci. In prav po zaslugi mraza in dejstva, da so bile bose noge v stiku s snegom, so jim na pomoč priskočili ruski bogovi Demiurg.
  Čeden deček, star približno dvanajst let, Oleg Rybachenko, ki je streljal in kosil Kitajce, je čivkal:
  - Zvesta Lada, pomagaj nam!
  Zazvenela je tudi Margarita, ta pogumna, zlatolasa deklica, stara tudi približno dvanajst let, ki je uničevala bojevnike nebesnega cesarstva:
  - Zlobni sovražniki bodo poraženi!
  Fant borec Oleg je z boso nogo vrgel granato, razpršil Kitajce, siknil:
  - Slava domovini - naša mati!
  Margarita je tudi z golo, otroško, vklesano nogo izstrelila granato in zacvilila:
  - Sovražniki bodo viseli okoli vedra!
  Fant in dekle sta se borila z ogromno ogorčenjem. Imeli so toliko volje, moči in značaja, da se je človek lahko samo čudil.
  Tomboy Oleg Rybachenko, streljanje, pel:
  - Slava Svarogu!
  Margarita, streljanje, izdano:
  - In Vsemogočna družina!
  Mladi bojevniki so bili odlični in čudoviti!
  Oleg, ki je brez napake pošiljal naboje iz mitraljeza, je izdal:
  - Domovina je za nami, Beli Bog je z mano!
  Marguerite je navdušeno čivkala:
  - Da bi sovražnik domovine umrl v hudi agoniji!
  In deklica je pokazala svoj dolg jezik.
  Oleg, ki je zdrobil Kitajce, je zacvilil:
  - Naj bo slava na Zemlji!
  Margarita se je strinjala s tem:
  - Naj bo slava!
  In pokosil Kitajce.
  Otroci so pokosili bojevnike Nebeškega cesarstva na stotine in tisoče. Plezali so in na vse pristope dobesedno metali trupla.
  Oleg se je zasmejal in pripomnil ter iztrebil Kitajce:
  - In Črni bog pomaga v boju!
  Margarita se je navdušeno strinjala:
  - Za nas in Černoboga!
  In z boso nogo, kako izstreliti granato.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Na tisoče ...
  Margarita, ki je zdrobila Kitajce, je dodala:
  Polk za polkom...
  Iztrebljajoč fanta terminatorja, bojevnike nebesnega cesarstva, in bosonog granata z golimi prsti je zacvilila:
  - Japonce bomo premagali iz mitraljeza!
  Dekle iz Terminatorja je navdušeno dodalo:
  - Naši junaki so lepotica!
  In spet granata leti z bose noge.
  Oleg Rybachenko je zacvilil:
  - Dekle ima prav, lepotica šefa!
  In fant tudi z boso nogo vrže granato.
  Za otroka je treba reči, da je lep in zelo mišičast. In kako se bori.
  Margarita vzklikne in iztrebi Kitajce:
  - Za sveto Rusijo!
  In granata, vržena z boso nogo, leti.
  Oleg dodaja:
  - Za ruske bogove!
  In tudi granata, ki jo je izstrelila dečkova gola noga, leti. In razprši nasprotnike.
  Margarita, ki iztreblja Kitajce, šepeta:
  - Za slavo domovine bogov!
  In iztegne jezik!
  In spet granata, ki jo je vrgla bosa noga deklice, razbije Japonce. In mitraljezi streljajo.
  Oleg, sekanje sovražnikov, žvrgolenje:
  - Heroji domovine zbirajo alarm.
  In spet pride na vrsto.
  In granata, ki jo je vrgel fant, leti.
  Margarita tudi zdrobi sovražnika in sikne:
  -Za sveto Rusijo!
  In zdaj granata leti iz meta bose noge dekleta. Razprši sovražnika v vse smeri.
  Oleg, streljanje in skoraj vsaka krogla leti na tarčo, poje:
  - Moja domovina ...
  In spet z boso nogo granata na Kitajce.
  Margarita, ki je uničevala bojevnike Nebeškega cesarstva, je zacvilila:
  - Ponosna in sladka!
  In iz bose noge dekleta hiti granata.
  Oleg Rybachenko, ki strelja na sovražnika, dodaja:
  - Moja domovina ...
  Deklica, ki je besno streljala, doda:
  - Ti si krona uma!
  In spet iz bose noge dekleta prileti smrtonosna granata.
  Mount Inimitable je dobesedno posejana s trupli bojevnikov Nebesnega cesarstva. Kitajci so ga zalili z veliko krvi.
  Fant in deklica sta bila nato razsvetljena z neminljivo slavo, a gora Vladivostok ni bila podana.
  In zdaj se borijo kot velikani že na tleh nebesnega cesarstva ...
  Valovi se pojavijo kot cunami. Kar pade na položaje ruskih čet. Toda pogumno odražajo sovražnikov napad. In pokažejo svoje junaštvo.
  Oleg strelja in žvrgoli:
  Vedno bomo zvesti!
  In z bose noge mu spet prileti granata. In uniči Kitajce.
  Margarita tudi strelja. In to naredi zelo, zelo primerno, rekoč:
  - Rusija se ne bo upognila!
  In tudi granata, izstreljena z boso nogo, zadene vojake Nebeškega cesarstva.
  Otroci Terminatorji vladajo in sesekljajo.
  Toda Kitajci še naprej napadajo na vseh frontah. Imajo veliko - desetine milijonov vojakov in napredujejo, dobesedno mečejo trupla na položaje sovjetskih čet. In plezajo in plezajo naprej.
  Pod temi pogoji je Brežnjev ukazal, da se Peking ponovno zavzame Kitajski. Kako zelo drzna in agresivna operacija. In kitajski bojevniki plezajo in plezajo.
  Toda sovjetske čete pogumno protinapadejo. In nekateri so uspešni.
  Komunistične čete so se približevale Pekingu. Boji so bili v polnem razmahu okoli kitajske prestolnice. Bataljon deklet se je samozavestno boril proti bojevnikom Nebeškega cesarstva. Dekleta so se borila proti vsem napadom, streljala, z bosimi nogami metala granate in pela:
  Naj se slavi sveta dežela,
  Dragi moj planet...
  Prebivalci Rusije so prijazna družina,
  In ne teptajte domovine s škornji!
  
  Naj modri Leonid v Rusiji,
  Svojo državo bo dvignil do samih zvezd ...
  On je pravoslavec, Gospod luči,
  In zmagati je kraljevski element!
  
  Rusija je domovina bogov,
  Ima najboljše vojake v vesolju ...
  In ženske bodo kuhale pite,
  S svojo močjo v bitkah nespremenjeno!
  
  Naj naši Rusi slavijo slavno pot,
  Ki kaže pot brez robov ...
  Nihče nas ne more obrniti s poti,
  Nevernikom se ne bomo poklonili!
  
  Velikost Rusije je velika,
  Lepa je in grozna za sovražnike ...
  Obstaja ruska pot in močno veslo,
  Prepirati se z domovino je preprosto nevarno!
  
  Naj Rusija, dobro ve, cveti,
  Doseči nekaj, česar ne moreš izmeriti ...
  Izpiti, predaja, samo za pet,
  Ker verjameš Rodu brez meja!
  
  Nosimo kraljevsko vero,
  Na najbolj oddaljene pristope Rusije ...
  Dekleta nismo več kot dvajset,
  Verjamemo pa, da so vsi borci lepši!
  
  Ne, ruski hrbet se ne bo upognil,
  Rezilo sovražnikov vojakov ne bo premagalo ...
  Satan ne bo vladal Rusiji,
  In telo v bitki le raste!
  Z lahkoto bomo vzeli ta jarek, borci,
  S sanjami, ki so krilate ...
  Vse nasprotnike bomo zdrobili naenkrat,
  In verjemite mi, maščevanje čaka različne kane!
  
  In Jezus in Bog Sveti Svarog,
  Rusija je vitezom zelo draga ...
  Za nami je najprijaznejši beli bog,
  V imenu naše matere Rusije!
  Dekleta so pela in na Kitajce metala granate.
  Victoria je z boso nogo vrgla limono in zapela:
  - V Rusiji so dekleta borci!
  Tu je Veronica s svojim golim udom lansirala smrtonosno darilo in izdala:
  - In mi smo bojevniki super razreda!
  In dal rafal iz mitraljeza. Pokosil nekaj vrstic Kitajcev.
  Obrnila se je tudi Juliana, lepa punca. Sekla je bojevnike nebesnega cesarstva ... In s svojimi zobmi je zapela:
  - Planet bo poznal veličino Rusov!
  In blešči z ostrimi zobmi!
  Lepa in ognjevita Anna je tudi izstrelila granato. Razkropila je bojevnike nebesnega cesarstva in zacvilila:
  - Za nov svet! Zdaj si moj idol!
  In kako bosa noga utripa!
  In tudi veličastna Angelina bo vzela in izstrelila granato. In razkropi vse nasprotnike.
  Ta bojevnica je zelo zdrava. In samo prava boginja. Ima takšno energijo.
  In bojevnik je zavpil:
  - Slava domovini in nam!
  Victoria ga je vzela in siknila ter sprožila:
  - Naj bo naša domovina na vrhuncu uspeha!
  In bosa noga vrže granato. Ki leti in vse uniči.
  Veronica tudi strelja in zelo uspešno ubije generala med plemenitimi bojevniki Nebeškega cesarstva.
  In granata, vržena z boso nogo, leti. Kitajci padajo.
  Deklica zakriči:
  - Samo mrtvi dvomijo o veličini Rusije!
  In pokaži biserne zobe!
  Juliana z lahkoto potrdi:
  Mi smo najmočnejši od vseh! Bili smo včeraj, smo danes!
  Rdečelaska Anna navdušeno doda:
  - In bomo jutri!
  Granata, vržena z boso nogo, raztrga nasprotnike.
  Angelina je z bosimi nogami sprožila celo škatlo školjk in izdala:
  - Prihodnost je naša!
  Natasha je zadnje mirne dni izkoristila, da je napisala ples smrti iz kotleta, kaj se dela s Kitajsko. Čečkala je in z golimi prsti držala mitraljez.
  In toliko je padlo Kitajcem.
  Ruska vojska je vdrla v Peking.
  Spredaj sta hodila fant in deklica: Oleg in Margarita.
  Otroci so iztrebili Kitajce in napredovali proti cesarski palači. Mao Zedong je slovesno napovedal, da ne bo zapustil prestolnice in bo tam ostal za vedno.
  Oleg je na Kitajce izstrelil rafal in z boso nogo vrgel granato ter pri sebi zacvilil:
  - Rusija se ne bo nikoli predala!
  Margarita je tudi z golo nogo lansirala limono in zakričala ter razkrila zobe:
  - Zmagaj ali umri!
  In bataljon deklet za preboj do palače Mao Cetunga. Vsa dekleta so bila v uniformah, ostale so le hlačke. In takšni skoraj goli ljudje se borijo kot junakinje.
  Victoria z boso nogo vrže granato in zacvili:
  - Leonidas, ti si cesar!
  Tudi Veronika je s svojim golim udom izstrelila dar smrti in čivkala, razgalivši zobe:
  - Naš kralj in generalni sekretar je najbolj kul!
  In kako se lesketa kot biseri! In tako osupljivo dekle.
  Juliana prav tako veselo cvrka in z boso nogo izstreli granato:
  - Jaz sem zmagovalec psihologije!
  In pokazala je svoj jezik.
  Zruši Kitajce.
  Anna tudi strelja, ta rdečelasa hudička. In to tako dobro dela. Izvrže Kitajce.
  In zarjoli na vrh svojih pljuč:
  - Slava moji sveti deželi!
  In pokaže zobe!
  Angelina je tudi junaška ženska, ki bo izstrelila celo škatlo razstreliva.
  In Kitajci so leteli na vse strani.
  Dekleta gredo v ofenzivo in uničijo nasprotnike. Doseganje oprijemljivega uspeha. Čutijo izjemno milost, neutruden pritisk in odsotnost slabosti. In gole prsi so najboljše zagotovilo nepremagljivosti in nepotopljivosti.
  Victoria, ki odreže Kitajce, začivka:
  - Hrastove roke, svinčena glava!
  In z boso nogo vrže granato. Razkropi Kitajce.
  Valentina tudi odganja.
  Zruši Kitajce. In jih razbije na koščke.
  Bližje in bližje palači. In bosa noga vrže granato.
  Prestrašena predaja Kitajcev. Ločiti se.
  Terminator Girl pravi:
  - Perun bodi z nami!
  Juliana je čudovita terminatorka, ki se ustreli in zatrla militariste. Pokazala je zobe.
  Deklica je zakričala:
  - Mi smo heroji največje Rusije!
  Deklica je z boso nogo vrgla granato. Razkropil sovražnika.
  Juliana ga je vzela in spet zapela:
  - Naučil Suvorova gledati naprej! In če vstanete, stopite do smrti!
  In se je nasmehnila.
  Ognjena Anna je tudi pela in lajala:
  - Za nove meje!
  In dodal z nasmehom:
  - In vedno smo pred nami!
  Angelina, junaško dekle, je prav tako udarila na sovražnika. Razkropila je cesarsko rdečo gardo in zacvilila:
  - Za dosežke tistega časa!
  In spet letijo granate, vržene z bosimi nogami.
  Dekleta pritiskajo na sovražnika. Spominjajo se junaške obrambe Vladivostoka, ki ne bo pozabljena stoletja.
  Eh, kako bi lahko taka vojska izgubila v resnični zgodovini, pa še proti Japoncem?
  Škoda.
  Victoria z boso nogo vrže granato in zažvižga:
  - Za rusko mejo!
  Tudi Veronika je z boso nogo izstrelila nekaj smrtonosnega in obupno zacvilila ter razkrila zobe:
  - Za nove dosežke!
  In prepustila se je Kitajcem.
  In tukaj tudi Juliana, kako bo vzela in premagala. In potem ga je vzela z boso nogo in izstrelila granato.
  In potem je zapela:
  - Ne bomo podlegli sovražnikovi diktaturi!
  In razgalila obraz!
  Lepo zelo mlado dekle s postavo športnika. In zelo pogumno.
  In Anna je kot udarec na Kitajce. Zdrobi jih in z boso nogo zelo spretno vrže granato.
  In razprši sovražnike, kot da bi steklenice odletele z žoge.
  Dekle zavpije:
  - Čokolada, naša je!
  Anna res obožuje čokolade. In pod kraljem so trgi napolnjeni z blagom. Kaj lahko rečemo o carju Nikolaju? Zdaj se car-zguba pred našimi očmi spremeni v velikana. In vse, kar je za to potrebno, je, da se dekleta borijo na frontah.
  In nekaj otroških junakov, ki so preprečili Japoncem, da bi zajeli goro Neponovljivo. Ko je bila odločena usoda Vladivostoka.
  Tako je razpadel sovjetski imperij.
  Angelina je sprožila tudi sod umora in z mitraljezi podrla zunanjo steno cesarske palače.
  Zdaj punce že tečejo po sobah. Tu bo prišel konec vojne.
  Victoria navdušeno pravi:
  - Verjamem, sreča me čaka!
  In spet z boso nogo vrže granato.
  Veronica, ki vodi smrtonosni požar. Vezenje nasprotnikov, tvita:
  - Vsekakor imam srečo!
  In spet poleti granata, izstreljena z boso nogo.
  In potem je tu še Yuliana, kot par privezanih bomb, izstreljenih iz njenih bosih nog. In uničiti nasprotnike.
  Potem pa planil v smeh:
  - Jaz sem dekle iz kometa.
  In spet vrže ognjene jezike smrti.
  In potem Anna, ta terminatorka, že hiti. Kako je vse vzela in zmazala. Preprosto vrhunsko.
  Bojevnik, ki je pravi demijurg bitke.
  In zaškripa pri sebi:
  - Naša posadka, tam je največji pogum!
  In potem se je pojavila Angelina. Tako kul in oster. S svojo podivjano energijo okuži vse. Sposoben premagati skoraj vsakega sovražnika.
  In bojevnik razkrije svoje biserne zobe. In so večji od konja. Tukaj je dekle.
  Angelina se zahihita in zavpije:
  - Za jajčevce s črnim kaviarjem!
  In dekleta so v horoskopu zavpila na vse grlo:
  - Jablane bodo cvetele na Marsu!
  In krvavi boji s kitajsko vojsko so se nadaljevali. Veliko mest dobesedno zamenja lastnika. Iz Evrope je prispelo veliko število sovjetskih tankov, proizvodnja vozil pa se je močno povečala. In kitajsko pehoto zdrobijo oklepna vozila. In pritiska zelo agresivno.
  Toda Kitajcev je preveč. In njihovo število je seveda ogromna težava za vojsko ZSSR. Poleg tega so Kitajci pogumni. Napadajo v ogromnih množicah. Nekateri, ki so se zavili v eksploziv, se vržejo pod sovjetske avtomobile. In umrejo z krikom - "Hura!"
  Boji, je treba reči, potekajo z različnimi stopnjami uspeha. Zaenkrat le na sovjetskem ozemlju, razen v primeru napada v Pekingu. Toda Mao Zedongu je v zadnjem trenutku vseeno uspelo pobegniti skozi podzemni prehod. In več dekliških bataljonov se je bilo prisiljenih umakniti.
  Vojna je torej še trajala. In za zmagovalno točko je še prezgodaj.
  In čete Nebeškega cesarstva so vse palice in palice.
  Štiri dekleta so se pogumno borila in pokazala junaštvo.
  Streljali so naravnost.
  Tu je Natasha z boso nogo vrgla granato in razpršila Kitajce. In zarenčal:
  - Slava junakom Rusije!
  Lepa, zelo zaobljena četverica deklet. Slekle so nedrčke in razgalile prsi. In bradavičke so tako jagodne, okusne.
  Vodi zelo dobro usmerjen ogenj in Zoya. Pokosi kitajske komuniste in od veselja cvili:
  - Jaz sem svetovni prvak!
  In tudi metati granato kot bosa noga. Kitajci se razpršijo v različne smeri, kot valovi od padca meteorita.
  Ja, Zoya rada ubija!
  In potem je Avguštin v ognju. Tudi strelja zelo natančno. Iztrebiti Kitajce.
  In spet ji z bose noge prileti granata. Kitajce razbije na koščke.
  Svetlana pribije tudi Kitajce. In poje:
  - Sem vroča punca! Vse bom strl v krpo!
  In njeni goli prsti povzročajo uničenje.
  Dekleta seveda celo zelo! Lepa, cvetoča, drzna.
  In Nemci upočasnijo napredovanje. Čeprav topništvo aktivno deluje. kar je super! Samo najbolj akrobatika velemojstra.
  Natasha strelja ... In pred očmi ji utripa prizor mučenja.
  Kitajci so ujeli komsomolsko dekle. Sleči jo golo. In dali so ga v kotel z vodo. Pod njim so zakurili ogenj. Začel kuhati živo. Deklica je kričala od neznosne bolečine. Maovi krvniki so jo pustili skočiti iz kotla.
  Nato so vodo ohladili in jo spet vrgli in začeli segrevati. Tako so dekle večkrat skuhali.
  Tukaj so pošasti ... Nato so dekle obesili na stojalo in jo sežgali z vročo palico. Mučene lepotice do smrti.
  No, kako se ne maščevati.
  Natasha z boso nogo vrže granato, razkropi Kitajce in se z nasmehom nasmehne.
  To je tako velika lepota.
  punca pravi:
  - kul bo!
  Obrnila se je tudi Zoya. Ubil Kitajce. Odrezala je Maove militante in njihove plačance.
  Nato je spet z boso nogo vrgla granato in začivkala:
  - Veličastna četverica in vratar!
  Nato se je bitka nadaljevala s pritiskom in slikami.
  Rdečelaska Augustine je z boso nogo izstrelila granato. Razkropil Kitajce, namočil veliko ljudi z granato. In vsi tisti Mao borci.
  Potem je zavpila:
  - Jaz sem utelešenje domovine!
  In deklica se je predstavila kot posiljena. Kako lepo in kul! In sama potolče Kitajce. Deklica je samo superman. Najbolj kul od vseh in nenehno napolnjen za zmago.
  Svetlana je tudi očarljivo dekle. Dobro je zavila in pokosila Kitajce. In potem kako z golimi prsti meče granato. Kako se bo Maov vojak razbil.
  In takšna blondinka bo uredila. Vsi pokosijo z enim strelom. In skala žvrgoli z zobmi:
  - Tam bo večna luč in zora!
  Dekleta tukaj in takšen odlomek. Izjemni bojevniki - akrobatika.
  Nataša je zažvižgala. Z boso nogo je vrgla granato in siknila:
  - Sem super dekle!
  Čeprav je to neskromna izjava, delno drži. Ti bojevniki so srčkani.
  In tudi zelo lepa. Z bleščečimi očmi in bisernimi zobmi.
  In veličastno se borijo, z bosimi nogami mečejo razbijajoče predmete.
  Toda premagati Kitajce je izjemno težko. To je kot udarjanje v zid.
  Zoya je vzela in izstrelila rafal na Maove čete. In pokosila jih je, kakor da bi bil velikanski konj kopito, ki je izbil travo.
  Nato je deklica z boso nogo vrgla granato in zakukala:
  - Jaz sem takšne sanje milijonov!
  In pokazala je svoj jezik. To je dekle - pravi terminator. Vsi bodo napredovali in raztrgani na koščke. In žaganje brez dvoma pri visoki hitrosti.
  Zoya ga je vzela in zapela:
  Vojak je vedno zdrav
  Vojak je pripravljen na vse!
  Avguština je z boso nogo vrgla tudi granato. Razkropila je Kitajce in z veseljem izdala:
  - In prah kot s preprog, zbijamo s poti!
  Svetlana, streljanje, je dodala:
  - Ne menjaj nog! Naši obrazi sijejo! Svetleči škornji!
  Bojevniki, kot jih vidimo v polnih oblekah. In dekleta ne potrebujejo čevljev. Vsakega so sposobni izbrisati v prah ali prah, tako sive barve.
  Nataša, ki je streljala na Kitajce, je pomislila. Pravzaprav, zakaj je nemogoče uspeti brez goljufanja? Tu je Stalin, na primer, z goljufijo prevzel oblast. Zinovjevu in Kamenevu je obljubil zlate gore, a jih je sam ustrelil.
  Ali je to logično? Natančneje, logično je - ne moreš prevarati, ne moreš živeti!
  Nataša je z boso nogo vrgla granato in zakukala:
  - Jaz sem velika zvezda!
  Tudi Zoya je odpustila. Razumel in začivkal:
  - In tudi jaz sem super!
  In granata, vržena z golimi prsti, leti. In kako ga dobijo Kitajci. Po največjih tonzilah.
  In Avguštin strelja. In zelo dobro zadene. In premagal Kitajce, kot z udarcem s kladivom.
  In bosa noga zelo slavno vrže granato.
  Avguštin je zacvilil:
  - Ne zbujajte se slavno, ko je tiho!
  In spet se je dobro usmeril.
  Svetlana je spet udarila. Ubil Kitajce. In zamomljal:
  - Jaz sem super dekle!
  In iskri se z očmi in škripa z glasom!
  Ja, to so taka dekleta, da z njimi ne bi smeli dati prsta v usta - ugriznile bodo!
  Natasha je med streljanjem rekla:
  - Začeli so govoriti o dolgoživosti.
  Zoya, ki je z boso nogo vrgla granato, je dodala:
  - Odločili smo se, da malo počakamo med sesanjem krvi ...
  Avguštin je vrgel granato in začivkal:
  - Slastno za tretjega!
  Svetlana je z golimi prsti sprožila dar smrti in zacvilila:
  - Oh, kul sem!
  Vojna s Kitajci je zelo kruta. Veliko medsebojnih izgub in žrtev.
  In nekateri fantje in dekleta so resnični in močni junaki.
  Oleg Rybachenko, ki je še vedno videti kot fant, star približno dvanajst let, in deklica, ki je videti tudi enako stara kot Margarita, tečeta pred sovjetskimi vojaki.
  Ustrelijo se. Za rameni so torbe z granatami.
  Oleg je streljal na Kitajce. Pokošen kup.
  Z boso nogo je vrgel granato in zacvilil:
  - Jaz sem terminator, na kolenih.
  Margarita je tudi z boso nogo vrgla granato in dodala:
  - Sovražnike Rusije bom pometel z obličja zemlje!
  Fant in deklica hitita k sebi in razbijata nasprotnike. So peneče in najbolj kul na svetu.
  Oleg je z Margarito že lahko zbral precejšen kapital. Vključno s prodajo kozmetike.
  Fant je pravzaprav zelo pameten. In že ima plemiško listino. Na splošno se ni ustavil šele pri dvanajstih letih. Skupaj z Margarito sta prejela takšno darilo. Ostani v večnem otroštvu. In postanite supermen.
  Zaradi tega se je usoda oblasti v Rusiji spremenila. Nikolaj II je bil neuspešen, vendar je postal uspešen vladar. Kar je zavidanja mnogih. In Leonid Iljič Brežnjev bi se lahko zapisal v zgodovino, sploh ne kot utelešenje stagnacije in vladar, ki kaže, da države sploh ni mogoče nadzorovati.
  Oleg, večni fant, strelja na Kitajce in poje:
  - Pometel vas bom kot regrat! Mi smo terminatorji, ne fantje!
  In spet z boso nogo vrže granato.
  Margarita tudi pribije in pravi:
  - Mi smo kul prvaki! Rusija je za nami!
  Fant in deklica gresta vsi naprej. Imajo toliko vznemirjenja in ognja. In Nemci se jim dobesedno sesujo pod kopiti.
  Natančneje bose, otroške noge.
  Oleg ustreli in ubije sovražnika z vsakim nabojem.
  Ja, zdi se, da fanta ni tako enostavno ustaviti. Je pristen in resničen terminator.
  Margarita spet vrže granato z boso nogo in zacvili:
  - Jaz sem super! Postal bom mednarodni prvak!
  In se sam sebi smejal...
  Vendar Kitajska mobilizira vse več milijonov in desetine milijonov vojakov. In sovjetska vojska ZSSR izjemno aktivno uničuje nasprotnike.
  Medtem se dekleta kregajo. Več je ženskih oddelkov.
  Tukaj pride cel bataljon. Bosa dekleta v kopalkah. Tako skromne kopalke v bikini slogu. In bliskajo gole okrogle pete lepotcev. Čudoviti bojevniki.
  In tudi streljajo na Nemce. Toda bojevniki vstopijo v rokopisni boj z Maovimi vojaki. Kako se mlatejo.
  In kako se zabadajo z bajoneti! Tukaj so dekleta!
  Res super.
  Dekleta premagajo Kitajce z golimi nogami in se mesojedsko režijo. Tukaj so bojevniki. Dekleta najmočnejšega položaja. Tako mlatijo rdeče komunistične, kitajske vojake.
  In premagali so se. In prihajajo ...
  Obstajajo takšni bojevniki super-razreda. In vsi bosi in skoraj goli. In skočijo k sebi. In se tepejo z golimi petami. Tukaj so dekleta - vsa dekleta dekleta.
  Victoria se bori naprej. Še vedno izgleda kot dekle in je zelo vitka. Vbrizga si kitajsko in poje:
  - Bog reši kralja! In raztrgajte vso izmet!
  Ja, dekleta so vrhunska.
  In lepotica Veronika je vidna. Tudi blondinka se krega.
  In veličastna Yulfi - dekle, ki je postala princesa, potem ko je pokopala svojega moža. Yulfi izgleda super. Moške ima zelo rada in brez predsodkov vstopa z njimi v stike.
  Pravzaprav seks podaljšuje življenje in je zelo koristen za ženske. Pomlajuje jih.
  Tudi Anna se bori, in to s svojimi rdečimi, bujnimi lasmi.
  In tudi čudovita Angelina - bojevnik je preprosto super.
  Se pravi celotna kraljeva straža. Celoten nabor lepot. Tako čudoviti in seksi so.
  In razbiti Kitajce. Zdrobite jih v prah. Zmeljemo kosti in natrgamo meso.
  In Kitajci bežijo pred njihovim napadom. Trpijo poraz za porazom.
  Poleg sovjetskih čet se zelo uspešno borijo tudi bojevniki iz NDR oziroma Nemci razredne ravni.
  Gerda in Charlotte se borita v najnovejšem tanku za dva človeka v obliki piramide.
  In se kar dobro borijo. Kitajski stroj je opremljen z visokotlačno pištolo. Kaliber je 105 mm, vendar to zadošča zaradi velike gobne hitrosti izstrelka. Dekleta v rezervoarju so legla. Stroj je zelo okreten s plinsko turbinskim motorjem.
  Gerda je streljala na kitajski tank in zapela:
  - Jaz sem tako divja volčja, nikoli nisem bila v tujini!
  In se smeji, z boso nogo potrka po krmilni palici.
  Tudi rdečelaska Charlotte ni slabša.
  Tudi super punca.
  Ustreli se in z golimi prsti pritiska na gumbe igralne palice.
  Čudovit bojevnik.
  Rdečelaska je med streljanjem vprašala Gerdo:
  - Kaj mislite, ali bo krščanstvo končno prepovedano?
  Plavolasi terminator je odločno rekel:
  - Mislim, da bo!
  In razgalila obraz!
  Bojevniki so na splošno odlični pri streljanju. Tu je Gerda mlatila z golimi prsti. In čivkala:
  - Arijci ne bi smeli verjeti v judovsko Sveto pismo, ki pridiga pacifizem.
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - Tako je, ni ustrezalo! Najboljši smo na svetu!
  Rdečelaska je spet poslala smrtonosni izstrelek z golimi prsti. Trčil kitajski avto.
  Gerda se je nasmehnila. Med zatišjem je napisala tudi zanimivo delo.
  Mala Gerda je šla iskat svojega brata po imenu Kai. Vendar ni vedela, kje je. In se obrnil ne proti severu, ampak proti jugu. In potem ji je bilo žal, da si je obula popolnoma nove rdeče čevlje. Po nekaj urah so ji drgnili noge. Nato je Gerda sezula svoje drage čevlje, zlomila svojo palico in obesila čevlje na kavelj.
  Vreme je bilo spomladansko, toplo, z veseljem lahko hodiš bosi. Ni zelo bogato dekle in poleti je pogosto tekla bosa. Res je, po zimi so njeni podplati postali mehkejši in mehkejši.
  Kmalu, ko je hodila po cesti, je deklica začela doživljati nelagodje zaradi majhnih kamenčkov in peska. In da bi bilo mehkejše, sem se zavil na travo. Tam je bilo lažje. Toda po nekaj urah so podplati že brneli.
  In kar je najpomembneje, hotel sem jesti. In dekle ima v žepu le nekaj majhnih penijev.
  Kljub temu si je Gerda v najbližji vasi kupila hlebec kruha in si ga zapisala s svežo vodo iz vodnjaka ter zaspala kar v kozolcu.
  Naslednji dan so jo srbeli popraskani, goli podplati. hotel sem jesti. Deklica je šla k sebi in začutila, kako se njeno telo segreje po hladni noči. Noge so malo bolele.
  Gerda je nekaj časa hodila po cesti, a so jo podplati, ki se še niso utrdili, začeli spet boleče srbeti, nato pa žareti. Deklica je šla na travo. Ampak tukaj gre počasneje in tudi ni preveč prijetno za predrte noge.
  Deklica je s težavo prišla do potoka. Tja sem spustil podrte noge in jih ohladil. Razmišljal sem o obuvanju čevljev. Je pa škoda sestreliti takšno novost. Res jih je želela pokazati Kaiju. Da občuduje njegove nove čevlje.
  Nato je deklica spet začela hoditi. Obupano sem želel jesti.
  Gerda je nekako prišla do vasi in kupila še kruha. Toda bakrenih kovancev je zmanjkovalo.
  In deklica je pomislila. Kje dobiti denar za hrano. Ponudili so ji prodajo dragih maroških čevljev, a je Gerda odločno zanikala. V njih se bo pojavila Kaiju. Do takrat, ali lahko zaslužite?
  Gerda se je v sosednji vasi ponudila, da bo sekala drva. Dali so ji sekiro. Deklica je malo sekljala, a je bila tako izčrpana, da je po jedi takoj zaspala.
  Potem so Gerdi ponudili, da dobi gosi. Toda zaradi tega je deklica izgubila cel dan.
  Na koncu se je odločila, da bo samo prosila. Vendar so kmetje takoj opazili njene rdeče čevlje. Takoj je jasno, da ni beračica, saj nosi kaj takega.
  Na koncu se je Gerda odločila prodati svoje čevlje. Vendar je za to morala hoditi v mesto. Deklici so noge hitro utrdile in hoditi po poti je bilo skoraj neboleče.
  Okej, Gerda se je odločila, da je lahko tudi brez čevljev za Kaija zaželena.
  Prodano trgovcu, prejel je nekaj srebrnikov. Kupil sem si platneno torbo in šel kot berač po evropskih cestah. Poiskati moramo brata. In deklica, ki je slišala, da na jugu običajno prodajajo fante v suženjstvo, je odhitela tja.
  Res je, deklica je bila slabo orientirana in je dolgo tavala po Nemčiji. Dokler ne pride jesen. Okej, bose noge deklice so bile otrdele, kot konjska kopita, vendar so žulji srbeli. A vsak dan je postajalo hladnejše in hladnejše.
  In spanje na prostem je neprijetno. Ponoči je celo Gerdina obleka zmrznila in jo je s težavo strgala. Nekaj je treba narediti. Snežiti je že začelo. V lahki obleki deklica zmrzne do kosti, njene gole utrjene noge pa zlomijo skorjo ledu.
  Gerda je, da ne bi zaspala in se ne zbudila neke lepe noči, na jugu Nemčije ostala zimo v eni hiši, da je služila na pest. Za to je morala delati, pospravljati hišo, molzti kravo in še marsikaj. Toda dekle so nahranili in ji dali raztrgan plašč in lesene čevlje.
  Ko je prišla pomlad in se je sneg začel topiti. Deklica je z veseljem odvrgla bloke za težko delo in se spet odpravila na jug. Nič ji niso plačali in Gerda je morala jesti miloščino. Poleg tega je deklica še vedno dobro pela. Njena obleka je bila popolnoma raztrgana, njene bose noge pa so bile porogene in prekrite s skorjo. Deklica je končno prišla na Balkan. Mimo Madžarske in vstopil v Turčijo.
  Beraška zamoraška se je preselila v Istanbul. Pred Turki se je skrivala v gozdovih, skrivala pa se je pred kristjani.
  Vendar pa so plavolaso dekle že na poti v samo prestolnico ujeli. In ker bi jo po standardih muslimanov že lahko poročili, je bila Gerda oprana, oblečena in prodana kot devica na dražbi. Dekle s čudovitimi belimi, kodrastimi lasmi je dragoceno blago. Odšla je k starejšemu emirju. In zgoditi se mora, da je ta emir takoj po nakupu tako hudo zbolel, da ni mogel izpolniti svoje zakonske dolžnosti.
  Deklica je živela v haremu. Zadovoljivo, kot v zlati kletki, a dolgočasno. Resnica naučena turško in arabsko.
  Odkril islam. Nova religija je bila na splošno preprosta, skoraj razumljiva. Ni jasno, ali bo po smrti prejela harem moških? In ji bo všeč?
  Deklica je postopoma postala dekle in čudovito lepa, emir pa je umrl po dolgi bolezni.
  In zdaj je Gerda spet naprodaj. Slečejo se goli pred stotinami poželenih moških in jih prodajo v sultanov harem.
  Gerda tam postopoma pridobiva vpliv in postane sultanova žena. Toda Otomansko cesarstvo je že v zatonu. Izbruhne vojna z Rusijo, ki grozi, da bo končala turški nadzor nad Krimom in Črnim morjem.
  In Nemci so se dobro borili, ruski vojaki pa niso bili nič slabši. In lepa dekleta so se zelo dobro borila, branila ZSSR.
  Nataša je streljala v nebo. Sestrelila je kitajsko brezpilotno, radijsko vodeno napravo "Rama" -8. In je rekla:
  - Ljudje bodo srečni.
  Zoya je z boso nogo vrgla granato na kitajsko jurišno letalo, ki je odletelo kot mesojeda pirana in čivkalo:
  - Sreča za vedno!
  Tudi Avguštin je z boso nogo sprožil dar smrti in siknil:
  - Sovjetska vlada ...
  Svetlana je tudi vrgla goreč predmet, podrla bojevnika Maove vojske in godrnjala:
  - Moč je super!
  Toda Kitajci so odšli ... In punce so se malo umirile.
  Natasha je z žalostnim nasmehom pripomnila:
  - Jutri, 22. marca 1979. Od začetka vojne je minilo natanko eno leto!
  Zoya je navdušeno pripomnila:
  - Z leti smo zagotovo postali močnejši, a se sploh nismo postarali!
  Rdečelaska Avguština se je zahihitala in z golimi prsti zdrobila nadležno muho:
  - Seveda ne! Ne postaraj se! Še vedno mi je vroče kot vedno!
  Svetlana se je zahihitala in pripomnila:
  - Vojna na splošno pomlajuje dekleta. Voditelji prihajajo in gredo, a dekleta ostajajo mlada!
  Natasha je odgovorila s širokim nasmehom:
  - Pomlajeni smo - ruski bogovi!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - Da, naši bogovi, slovanski bogovi!
  Ognjeni Avguštin je zapel:
  - Živimo na očetovi zemlji! Ladini otroci so čudoviti otroci! In leta na krilatem konju, Rusija v daljnih tisočletjih!
  Svetlana se je zahihitala in odgovorila:
  - Z neba bo udaril zvon - dež bo nalival! Tečem v otroštvo - poletni dež mi sledi!
  In Natasha je z navdušenjem pobrala:
  - Sledi mi!
  In bojevniki so ploskali z bosimi, izklesanimi nogami. Res so sposobni takšnih čudežev. V mojem življenju ni bila obrnjena niti ena stran.
  Tukaj odrašča cela generacija bojevnikov. Že se je mogoče boriti v vrstah Rdeče armade, tistih, ki so se rodili po začetku vojne.
  Tukaj, na primer, Andreika. Bosonogi fant v kratkih hlačah. Skupno trinajst let, a kako se bori? Ja, na nek način nesrečen fant, ki že celo leto ne pozna sveta.
  Natasha je povabila Andrejko. Pobožala je pionirjeve blond lase. Poglejte, kako zagorel je, kot čokolada. Deklica je fantu dala sladkarije. Mračno je zamrmral:
  - Sladko je slabo ...
  Ampak hrano je vseeno pojedel. Ja, nekakšen fant. Nataša je prijela in iztegnila roko. Požgečkala je pionirjevo otrdelo, zaprašeno nogo. V odgovor je začel žgečkati Nataški goli podplat. Lepo se je dotakniti rok čednega fanta.
  Natasha je pripomnila:
  - Andrej rasteš! Če boš živel še nekaj let, te bom naučil.
  Fant je bil presenečen
  -Kaj?
  Nataša se je nasmehnila.
  - Kako se ljubiti!
  Andrej je prezirljivo zafrknil:
  - Sem že videl!
  Natasha je zmajala z glavo.
  - Kar ste videli, je bilo parjenje živali. In naučil te bom lepo in zelo prijetno!
  Zaljubljena dekleta res vedo veliko. So odlični borci in Kitajska je kljub vsem svojim ogromnim številom že trikrat obžalovala tako agresiven napad.
  Natasha strelja na Maove čete in z boso, izklesano nogo vrže granato, rekoč:
  - Za veličino komunistične države!
  Potem je pokazala zobe.
  Dekleta se tukaj kregajo, tradicionalno skoraj gola. Oblečeni le v rdeče oprijete hlačke se borijo in z blaznostjo okužijo ostale borce.
  In streljajo. In zelo dobro streljajo. Kot ostrostrelci in bojevniki najvišje vesoljske ravni.
  Tudi Zoya strelja. Pokosi Kitajce in čivkanje:
  - Oh, moja domovina in velika družina!
  In z boso nogo vrže granato. Na splošno čudovito dekle.
  In njeni lasje so barve zlatih listov.
  Zoyo so nekoč mučili Kitajci. Najprej so me odpeljali v kočo in me slekli do kratkih hlač. Začeli so čutiti, plezati z rokami na občutljiva mesta. Potem so me tepli z gumijastimi cevmi. Tepli so me po prsih, po straneh in po stegnih. Naslednja je bila najbolj ponižujoča - posiljena z gumijasto palico. Toda občutek je tako oster. Hkrati z bolečino je Zoya doživela orgazem in končala. Maovi vojaki so se smejali.
  Nato so ročno napisano lepotico spet posilili s palico, nato pa so se sami lotili ... Petindvajset mladih, lačnih vojakov je stopilo čez dekle. Naj ne več devica, ampak še vedno moški. To je hkrati užitek in bolečina. Tako močni občutki. Še posebej, če je posiljen v peti točki.
  Ampak vsaj niso bili premagani. Vidi se, da so ga enote Rdeče armade Kitajske radi imele na različnih točkah. Niso je obesili. Dokler Zoe na koncu ni pobegnila. Pred tem so jo mimogrede pregnali na mraz bosa in skoraj gola. Toda do tega trenutka se je Zoya že uspela navaditi na mraz. In zbežala je samo v spodnjicah. In da je bojevnik najvišje rdeče akrobatike.
  Vojna s Kitajsko je huda in neusmiljena, ne pojenja niti za trenutek.
  Tudi Aurora se junaško bori. Pokosi Kitajce in poje:
  - Domovina, zabava, komsomol! Mao Cetunga čaka močan poraz.
  In tudi kako z boso nogo meče granato.
  Vse na dekletih je kul in predrzno.
  In tudi Svetlana bo vzela in mlatila. In pokosi Kitajce. In z golimi prsti bo zasadil granato.
  In hkrati zarjoli:
  - Za vzrok boja komunizma!
  Tudi Natasha strelja, potrka Kitajce in sikne:
  - V imenu domovine, svetnik!
  In granata, vržena z golimi prsti, razkropi Kitajce. In dekleta postajajo vedno bolj vesela in si z divjim veseljem vse pojejo.
  Zoya tudi strelja z natančnostjo Robina Hooda. Vodi ogenj k sebi in poje:
  - Obožujem Rusijo! Močna država! Zakaj Hitler ni bil uničen? ne razumem!
  In tudi on ga bo z golimi prsti vzel in vrgel granato. In kitajski skif.
  Aurora je zajebala Maove bojevnike. Z boso nogo je vrgla limono in zacvilila:
  - Ampak Pasaran! Oster udarec!
  In Svetlana bo dala na vrsto. Kako pomesti Kitajce. Kako jih vse namočiti in škripati:
  - Slava vsemogočnemu rodu!
  In z boso nogo bo vrgel tudi granato.
  In Natasha se bo tudi obrnila. Odrežite Kitajce. In z boso nogo vrže granato in škripa:
  - Da, tvoje ime bodi sveto!
  In se spet nasmehni. Bleščeči biserni zobje.
  In potem Zoya podleže. Peneče bodo pokrili Kitajci. In zacvilil bo in z boso nogo vrgel granato:
  - Bojevnik, prinaša smrt vsem!
  In spet ga bo razstrelil smrtonosni raf!
  In tukaj je Aurora kot lupanet. In ubij. In z golimi prsti bo poslal dar smrti.
  Nato zacvrkne:
  - Slava hrabrim ruskim vojakom! Mojstri ramen!
  In Svetlana zadene tudi Kitajce. Kako jih kosi, kakor srp, in odskakuje:
  Jaz sem bojevnik, ki ne bo pozabljen ...
  In spet z boso nogo, kot da bi tekel na sovražnike Rusije. In kot granata naj leti.
  Deklica se seveda veliko spominja. Na primer, kako je Fritz v enainštiridesetem letu prisilil dve bosi dekleti, da sta na mrazu izkopala luknjo. In dekleta še niso tako utrjena. In seveda so se njihove noge najprej obarvale rdeče, nato pa od mraza modre. In bolelo je.
  In pošasti-fašisti so, da bi se ogreli, začeli tepati s palicami po petah. Dekleta sta izgubila zavest. Nato so nanje polili še nekaj kadi ledene vode. Skoraj utrujen.
  Na srečo je nesrečna dekleta pobrala zdravilka. Izstopila iz njih. In tudi udov ni bilo treba amputirati. Dekleta so odraščala in postala partizanka. Maščevali so se nacistom.
  Pionir Aleksander Grigorijevič je imel manj sreče. Njegovi nacisti, ulov, slečen. In obešen na stojalu na mrazu. In bose noge pionirja so bile stisnjene v blok in sedel je kamen, težak centir. Fant je piskal iztegnjen na mrazu. Ogreli pa so ga tudi njegovi fašisti, ki so prinesli baklo na otrdelo telo. To so pošasti nacistov.
  Fant je visel tri dni in tri noči, četrti dan pa je umrl, ker ni mogel prenašati mučenja.
  Zavojevalci so se obnašali okrutno ...
  Slečen je bil tudi komsomolka Sveta. Postregli ste velik steklen kozarec. Napolnjen z vodo in izpostavljen zmrzali. In tako, da lahko vsi prebivalci vidijo, kako komsomolski član zmrzuje v ledeni, z ledom pokriti vodi. Kakšna groza je to.
  Tako je bilo v veliki domovinski vojni, tukaj je nekaj podobnega, zdaj je.
  Svetlana strelja na Kitajce, ki se spominja te vojne, in šepeta:
  - Fašizem ne bo minil! Slava Rusiji!
  Nataša tudi strelja. Zelo natančno z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - Ne uležimo se pod Mao Cetungom!
  Zoya v slovesnem tonu potrdi:
  - Nikoli ne bomo ležali!
  In tudi odpre ogenj.
  In bosa noga vrže granato.
  Aurora strelja. Soočanje z Maovim vojakom in kričanje.
  - Slava ruskim bogovom!
  In spet z boso nogo vrže granato.
  In Svetlana strelja zelo natančno. In kriči:
  - V imenu življenja na Zemlji!
  In spet zelo natančno vrže granato z boso nogo.
  In Kitajcem zmanjkuje para.
  Toda v boj vstopa vedno več novih sil. In sovražnik spet prihaja.
  Nataša se je nasmehnila. In potem je potonila. Spomnil sem se, kako so Kitajci ujeli dva pionirja, stara približno dvanajst let. Fantom so strgali oblačila in jim zadaj z žico zvezali roke ter jih gole in bose pognali v hudi mraz. Nato so jih pognali po snegu in spet v kočo. Vozili so se, dokler njihovi spremljevalci niso zmrznili. Pionirjem ni bilo udobno, a so zdržali. Fantje so precej močni.
  Nato je kitajski Mao, ko je videl, da zmrzal ne vzame pionirjev, začel otroke sežigati z ognjem. In to jim je uspelo. Ko je krvnik na dečkova gola prsa naložil razžareno železo, je fant vzkliknil:
  Naj živi Stalin!
  Nato so na dečkove gole, utrjene podplate nanesli široke kovinske trakove, rdeče od vročine. Krvnica je z velikim veseljem vdihnila vonj po pečenem mesu skozi nosnice. Pionir je spet zavpil:
  - Dvignite rdeče zastave nad Pekingom!
  In pokazal jezik. Nato so Kitajci z vročimi kleščami izvlekli mošnjo. Pionir je umrl zaradi bolečinskega šoka.
  Da, torej so Kitajci na okupiranih ozemljih vzpostavili nov red.
  Delali so nesramno in okrutno. In mučenje je bilo nenehno.
  Natasha spet vrže granato z boso nogo. Raztrese Kitajce in čivkanje:
  - Naj bodo nebesa na zemlji! Raj komunizma, v katerem cveti država Sovjetov!
  Zoya tudi z golimi prsti izstreli granato in zacvrklja:
  - In slava bo prišla na zemljo!
  Po tem se deklica zelo dobro usmeri. Nokautira nasprotnike. In spet pokaže zobe.
  In potem je Avguštin požari. Podbije Kitajce in zaškripa:
  - Za domovino! Za Brežnjeva!
  In spet je z boso nogo vrgla granatno jabolko, razkropila Kitajce. Močno premagajte bojevnike.
  Ne pusti sovražnika na cedilu.
  Svetlana tudi z boso nogo vrže granato. Barva kitajsko in škripi:
  - Slava našim ruskim dekletom!
  In kako se smejijo bojevniki. Navsezadnje so takšni lepotci, da jih je pravzaprav mogoče dati na tekmovanje: Gospa Universe. Njihove prsi so tako polne in čvrste hkrati. Zato radi seksajo z moškimi. To jih res navdušuje.
  Na ZSSR pritiska le zelo veliko sovražnikov.
  Dekleta so se zmotila in začela uničevati Kitajce.
  Mlatijo težke Maove vojake. In premagal tako nori in peklenski napad.
  Nataša je pela zraven in odrezala besne Kitajce;
  - Dekleta v veliki stiski! Kje si lastnik kje!
  Ja, že več kot sedemnajst let ni bilo Stalina in ni postalo bolje. Nasprotno, Kitajci pritiskajo na Rdečo sovjetsko armado.
  Zoya je tvitnila:
  - Naj bo naša domovina na vesoljskih poteh!
  In z boso nogo bo zagnal limono. Takšna je hrt punca.
  Avguštin je streljal na sovražnika, sikal;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Hočemo Stalina!
  In z boso nogo bo vrgel granato.
  Svetlana, streljanje, nadaljuje:
  - Da nas ne bi mogli zlomiti, dvignite gospodarja z Zemlje!
  In spet leti granata, ki jo vrže bosa noga dekleta.
  Natasha je pokosila nekaj vrstic in izdala:
  - In zlomi Adolfa!
  Zoya je čivkala, z boso nogo vrgla granato na Kitajce in jih raztrgala:
  - Pohiti Mao!
  Avguštin, ko je kosil rumene borce, se je strinjal:
  Ja, Mao! Pa vseeno ni bilo toliko Nemcev!
  Svetlana se je strinjala s tem:
  - Kitajcev je skoraj milijarda! In jih ni tako enostavno ubiti!
  Dekleta se še vedno niso odrekla priložnosti, da bi premagala Kitajke. 30. junija 1970 so bili boji v polnem teku. Mao Zedong je računal na izčrpanost ZSSR.
  Kaj pa mrtvi Kitajci? Dojenčki še rojevajo! To bo potrebno in uvedena bo poligamija. Navsezadnje so Kitajci še vedno ateisti. Konfucianizem je bolj filozofija kot religija, komunizem pa spodbuja ateizem.
  Hkrati so Maovi vojaki poskušali odrezati od svojih oporišč sovjetske čete, ki se niso imele časa umakniti onkraj Amurja. V čem jim je med drugim celo nekoliko uspelo.
  Toda Rdeča armada in prostovoljci iz NDR sodelujejo v protinapadu. Z izkoriščanjem premoči v kakovosti in številu vozil sovjetske čete in njihov zaveznik zabodejo Kitajce.
  Gerda in njena tankovska posadka sta kot vedno v ospredju napada.
  Dekleta v spodnjicah in bosa. Ustrelijo se in se borijo.
  Za štiri bojevnike sta dva avtomobila. Kompaktna in zelo udobna, piramidalna.
  Gerda z golimi prsti pritisne na krmilno palico in strelja. In zelo dobro zadene. Odtrga kupolo kitajskega tanka.
  Potem pravi:
  - Jaz sem terminator s snežno obarvanimi lasmi!
  In se besno smeji ... Trza se kot lutka.
  Tudi Charlotte strelja. Zelo primerno udari in ropota:
  - In veliki rajh, nam je bilo rečeno, da ne drift!
  In z boso nogo, kako potisniti.
  Nemška dekleta kot vedno na vrhu. So nesmrtne, nestareče čarovnice, ki so vedno na preizkušnji. Tudi med drugo svetovno vojno so se borili in tako ostali za vedno mladi, saj so čarovnice. In sovjetska dekleta so se borila tudi v veliki domovinski vojni. In tam so postali slavni, zdaj pa se borijo s Kitajsko.
  Nataška strelja, seka v vrstah. In z boso nogo vrže granato in razprši sovražnika:
  - Vse bo super!
  Zoya se tudi zagrize na Kitajce. Pokosili vojake Mao Cetunga. In metal limone z bosimi nogami.
  Deklica je zavpila:
  - Hiper je!
  Nato ga je vzel tudi Avguštin in udaril na Maove čete. In tudi z boso nogo je metala smrtonosno silo.
  Deklica je čivkala:
  Razbijmo Hitlerja!
  In izjavil:
  - Ne, Hitler je že mrtev - razbijmo Maa!
  Potem je Svetlana vzela in z golimi prsti vrgla smrtonosno granato. Dekleta so vzela in porušila Kitajce, čivkala:
  - To je super!
  Natasha je agresivno pripomnila:
  Mi smo super borci!
  In spet je z boso nogo vrgla granato. To je zelo lepo.
  Zoya je tukaj opravila odlično delo. Nato ga je bosa noga, zelo lepo dekle, vrgla in razbila Kitajce:
  - Zelo bomo kul!
  Nato ga je vzela ognjevita deklica Avguština in zelo lepo metla z golimi prsti, razpršila kitajske vojake na vse strani:
  Vsi smo super dekleta!
  Potem je Svetlana zelo lepo dekle in taka blondinka z bosimi nogami, ki utripajo z granatami. In dekle je vzelo in razvaljalo Kitajce, zelo lepo dekle.
  Dekle v spodnjicah. In zakukala je:
  - Dekleta so drugačna! In zelo rdeče!
  Dekleta so na splošno zelo kul in vedno bosa.
  Svetlana je na primer vso vojno tekla bosa. In v enainštiridesetem letu se je preselila skozi gozd. Ni ji prvič. V otroški, delovni koloniji je delala bosa in v lahki zaporniški obleki do zmrzali. Pozneje je deklica celo bosa tekla po snegu. Avguštin je bil torej v koloniji. Tam so dekleta lahko delala skoraj gola v hudi sibirski zmrzali.
  In to jih ni prestrašilo. In kako dobro je, da dekleta tečejo bosi skozi snežne zamete v snegu. In da je gole pete grizla zmrzal. Ni tako strašljivo. Goli podplati so pokriti z kurji očesi, dekleta pa niso bila poškodovana zaradi ledene skorje.
  Tako zelo so kul. Bosa dekleta so tekla in delala s sekirami.
  Dekleta so opravila zelo dobro delo.
  Dekleta so bila zelo nora. Spet mečejo granate z golimi prsti.
  In razbiti kitajske horde. Zelo kul bojevniki, moram reči.
  Dekleta mečejo bose noge na sovražnika.
  Natasha zelo natančno strelja na Kitajce.
  In razbil še enega Maovega vojaka.
  Punca je zelo lepa... In zelo bosa in lepa Natasha, zelo agresivna.
  Toda za dekle morate napisati svoje zanimivo.
  Tukaj je Natasha govorila s tem. Ali bolje rečeno, napisala je zgodbo.
  Tudi tu je zanimivo po začetnih uspehih, da so se ruske čete Nikolajevega cesarstva spopadle s Hindenburgom. In razbili so ga, iz katerega je carski imperij premagal Nemčijo in ni bilo revolucije.
  Tu sta se Oleg Rybachenko in Margaret Magnitnaya začela boriti že na sovjetskem ozemlju s Kitajsko.
  Fant in dekle sta zdrobila Kitajce.
  Oleg Rybachenko je bil videti kot deček, star enajst ali dvanajst let. In zdrobil Maove vojake. Ali tiste, ki izgledajo kot horda Džingis-kana.
  Fant je na Kitajce vrgel boso nogo. Zdrobljen in zmagal.
  In se obrnil.
  In Margarita je zelo močno premagala Maove nekoliko poševne čete.
  In zdrobil Kitajce. In deklica se je zelo lepo borila.
  In zelo lepo je vrgla boso nogo. In premagal sovražnika.
  Margarita je Kitajce zelo močno namočila.
  Maove čete so napredovale zelo agresivno.
  Margarita, zelo zatrla nasprotnika.
  Bose noge deklice so zelo lepo zlomile hrbtenico Kaiserjem.
  Dekleta so tako agresivna.
  In bataljon sledi fantom, oziroma otroškemu paru Oleg in Margarita. Dekleta v spodnjicah in zelo lepa. Napadajo Kitajce, in to zelo vneto.
  Njihove gole prsi z rubinastimi bradavicami se tresejo. In dekleta se borijo z izjemnim pritiskom. Ubijajo Kitajce. In komunistične, rdeče Maove čete podležejo.
  In zdaj se Kitajci začenjajo umikati.
  Veronica meče granato z golimi prsti. Zdrobila je vojake in zacvilila:
  - Ljubezen je življenje!
  Victoria se je dobro usmerila. Odrezala je nasprotnike. In z bosimi nogami vrgla granato.
  In potem je zacvrknila:
  - Naša domovina je poveličana!
  Tukaj je Juliana zelo lepo dekle in generalova žena, ko vzame in izstreli granato ter coklja:
  - Genius Express!
  In potem rdečelasa Anna. Punca je tako kul in izjemna. Zdrobili Kitajce, jih namočili. In z bosimi nogami je priletela granata. In razpršeni nasprotniki.
  Nato je začvrknila:
  - Sveta Rusija carja Nikolaja II!
  In potem sem to popravil:
  - Natančneje, car Leonidas!
  In dekle pomežikne s svojimi safirnimi očmi. In razgalil svoje zobe.
  In potem olimpijske igre: dekle junakinje z bosimi nogami izstreli cel kup granat.
  In se je v vse smeri razširila rečna kri z Maovimi četami.
  Konec koncev je bataljon golonogih deklet v kratkih hlačah v ospredju napada in nokautira Kitajce.
  Dekleta streljajo zelo natančno, vendar ne trpijo izgub. Ko je dekle golo in nosi samo hlačke, je praktično neranljivo. In zelo težko ga je dobiti.
  Torej Kitajci ne udarijo deklet, niti z granato, niti kroglo niti delček. Pa kaj? Boj je boj!
  Veronica se ustreli. Zadene sovražnika, z boso nogo vrže granato in zacvrklja:
  - To bo zelo kul igra!
  In Victoria je bojevnik-poveljnik. Ko trese gole prsi in s svojimi škrlatnimi bradavičkami oddaja videz strele. In potem bosa noga vrže granato.
  Razbije vrste nasprotnikov.
  Deklica zakriči na vso moč:
  - Jaz sem superdeklica!
  In pokaže zobe.
  In potem Julian. Tudi dekle redke lepote. Kako udariti po Kitajcih. Natančneje, ne s strani Kitajcev, ampak s strani Maovih čet, ki so mimogrede v vojni z Rusijo, natančneje z ZSSR.
  In na prestolu je car Leonid Brežnjev, kot ga imenujejo, Iljič II., ki je postal cesar ZSSR. In super se je strinjati. In sever Kitajske, Mongolija, Severna Koreja, že ruski zavezniki, so tudi na udaru Maovega imperija.
  Yuliana je z boso nogo vrgla granato in čivkala:
  - Naj bo Leonid v Rusiji - luč!
  Pomežiknila je s svojimi safirnimi očmi.
  In potem se Anna, rdečelaska zver, krega. In tudi zelo dobro strelja.
  In pokaže zobe, reče:
  - Naj bo na planetu kraljevski raj!
  In Olimpija je z boso nogo lansirala limono. Razkropil nasprotnike in zacvilil:
  - Slava carju in domovini in komunistični partiji!
  Kitajski tanki in pehota so uspeli zajeti ovinek Amurja in se obrnili proti severozahodu ter se še naprej premikali ob reki. Kitajsko napredovanje je bilo razmeroma uspešno.
  Že sama konfiguracija fronte jim je bila naklonjena in je bilo težko prenesti okrepitve za Rdečo armado pod kitajskimi bombami.
  Toda ZSSR je bila tehnološko močnejša od neštete Maove vojske, ki je v vojsko mobilizirala celo dvanajstletne dečke.
  Poleg tega so se letala z diski Nemške demokratične republike, ki so popolnoma neranljiva, izkazala za zelo učinkovito orožje, ki so z laminarnim curkom zabila kitajske avtomobile.
  Še posebej učinkovito je bilo zaradi ogromne hitrosti letečih krožnikov. Ki bi lahko dohitela skoraj vsako kitajsko letalo.
  Lepi dekleti Gertrude in Eva sta na takšni disketi lovili kitajske avtomobile.
  Zlasti so napadli dva lovca, kopirana iz sovjetskih po licenci MIG-15, in ju dobesedno sploščili.
  To so dekleta, ne stojijo ob strani.
  Gertrude je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in zacvrknila:
  - Nemški bogovi so najmočnejši na svetu!
  Tudi Eva je s pomočjo golih prstov nadzorovala krmilno palico in z razgaljenimi zobmi zarjovela:
  Vse sovražnike bomo namočili v stranišču!
  Deklica je še vedno stvar. Tukaj sem vzel na primer pionirja. Dečku je strgala oblačila in jih z žico pritrdila na trepetliko. Nato je začela žgati telo kitajskega pionirja z razgretim pokerjem na grmadi. Začelo se je z želodcem, nato pa se premaknilo na prsni koš. Ni prezrl dečkove okrogle pete.
  Ko se je poker ohladil, ga je deklica spet ogrela, Gertruda pa je bruhala vejice.
  Potem sta se zamenjala, pionirko pa je ocvrl njen partner. Tudi plavolasa terminatorka Gertrude je dečku zažgala lica. Skratka, pri kitajskem pionirju ni ostal niti en cel trak kože.
  Nato so vzeli in zakurili velik ogenj, popoprali dečka, ga solili in začeli jesti.
  Meso je sočno, pusto.
  Eva, ki je požirala fanta, je pripomnila:
  - S takšno hrano ne boste pridobili dodatnih kalorij.
  Gertrude se je obliznila in se strinjala:
  Ja, to je kakovostno meso. Fant je tanek, žilav, suh. To je lepo jesti.
  Dekleta so kitajskega pionirja z veseljem pojedle. Približala sta se še dva Nemca. Pridružil se pogostitvi. Dobesedni kanibalizem. In tako okusno, z začimbami jesti fant iz Kitajske.
  Ena od Nemčij, Frida, je pripomnila:
  - Nekako smo skuhali nosečnico. In potem so pojedli otroka v maternici. Tako okusno je!
  In dekleta so planila v smeh. Mučenje in kanibalizem je kul!
  Kitajskemu fantu so preprosto, brez predsodkov, nekaj odrezali in vsak odgriznil košček.
  Po tem so bojevniki pili tudi vino - pomešano z letalskim alkoholom. Jedli so sočno meso.
  Nato so bojevniki malo zaplesali. Potem je prišlo še nekaj lepotcev v istih spodnjicah. Začeli so jesti fanta. Njegovo srce so razrezali na več kosov. In tudi jedli so.
  Potem so ga vzeli in bosi tekli po premogu. Skakali so, skakali. Nato so hiteli v najbližji del. Tam so napadli moške, se z njimi parili kot živali. In bilo je super.
  Samice so tako agresivne.
  In zdaj dve deklici lovita kitajska letala. Zabijejo Tu-4, zaradi česar so bombe v njegovem trebuhu eksplodirale. In vsi se ne nehajo smejati. Čudovita dekleta.
  In kako z golimi prsti pritiskajo na gumbe igralne palčke. Tako očarljive lepote. Imajo moč jeze in plamen strasti. In gola dekleta dajejo zaupanje v zmago.
  Slaba dekleta res sestrelijo kitajska letala.
  Gertrude je z nasmehom vprašala Evo:
  - Ali menite, da je Sveto pismo Božja beseda?
  Deklica je v smehu odgovorila:
  - Ne!
  Gertrude je z očitnim presenečenjem vprašala:
  - In zakaj?
  Eva je odločno rekla:
  - Ker je nebo trdno! Kot ogledalo!
  In dekleta so se smejala. Izgledalo je izjemno smešno. Sestrelil še nekaj kitajskih letal.
  Gertrude je logično pripomnila:
  Ampak še vedno obstaja Bog!
  Eva se je strinjala:
  - Tam je Adolf Hitler in njegov prerok!
  In spet so bojevniki planili v smeh. Tako so zabavni in sploh niso neumni.
  In radi se borijo. Oh, in posilstva tudi moških. To je njihov moto....
  Gertrude, ki je sestrelila kitajsko letalo, je zacvilila:
  - Moja domovina! Vse bom pobil zate!
  Eva je z nasmehom na zobe potrdila:
  - Tudi jaz!
  In blešči s safirnimi očmi. Ti bojevniki so kul. In sploh ne neumen.
  Ali morda slabo ... In zelo kruto. Tu so mučili približno tridesetletno žensko in njenega dvanajstletnega sina - niti pionirja.
  Oba sta obesila na stojalo. In pod bosimi nogami je gorel ogenj. Še več, tako da lahko razbremenite vročino, vendar se bo vaš sorodnik spustil k ognju.
  Bodisi se bodo ocvrle pete fantu, potem pa dekletom.
  In ženska je bila prizadeta tako psihično kot fizično. Zagorele so tudi materine dojke.
  Da, hudo so bili mučeni. Dekleta imajo radi ogenj.
  Na primer, fantje radi mučijo. Tudi povsem nedolžni.
  Samo zažgite jih ...
  Ali potopljen v kislino... Še en način mučenja. Pionirja prebičate z vročo žico, nato pa ga namažite z gnojem. To je hkrati boleče in ponižujoče.
  S korbitom in apnom so posuli tudi pionirje. No, ta dekleta dekleta dekleta dekleta-terminatorji.
  Eva je zadela tri kitajske avtomobile in pripomnila:
  - Tukaj mučimo ljudi ... In to je kul!
  Gertrude je pokazala zobe in rekla:
  - Še posebej lepo je mučiti fanta!
  Eva se je strinjala:
  - Zelo lepo! Toda dobro je tudi mučiti dekle!
  Bojevniki so bili tukaj tako veseli.
  Gertrude je podrla štiri kitajska letala in zacvilila:
  - In super bo za nas!
  In pokazala je svoj jezik.
  Dekleta so na splošno tako lepa na videz in besna v sebi. Eno izmed mučenj, ki so jih uporabljale lepotice, je bilo. Tukaj, na primer, pionirja obesite za noge na strop in mu pritrdite verigo na roke. In dobiš elektriko. Pionir ga mora dvigniti s pomočjo stiskalnice. Da se mišice ne zlomijo.
  In potem ni dovolj moči in spet bije s tokom.
  Tudi dekleta so oboževala, ko fantje vrtijo kolo. Malo so upočasnili gibanje, zato jih premaga tok. Zelo impresivno.
  Eva se je vprašala:
  -Ali hudič obstaja?
  Gertrude je odgovorila z nasmehom:
  - V vsakem primeru - hudič - to smo mi!
  In oba sta ukradla, kakor hočeta. In obrazi se bodo pokazali.
  In oba sta ukradla, kakor hočeta. In obrazi se bodo pokazali.
  Na letečih krožnikih se Kitajci temeljito omlatijo. Vendar je to šele začetek. Nebeško cesarstvo je močno in ima veliko vojakov. In plezajo kot hudiči iz grobov.
  Anna podre še en kitajski avto na nebu in pomežikne v zraku. Pravijo, da se vi, bojevniki Nebeškega cesarstva, ne boste zdeli majhni.
  Julian se s tem strinja. Odreže zastareli stroj države Mao in se nasmehne, zarjoli:
  - Domovina in vojska sta dva stebra,
  Na katerem počiva planet ...
  S svojimi prsi te bomo varovali,
  Tvojo vojsko pojejo vsi ljudje!
  Kitajci kar naprej plezajo in plezajo. Imajo preveč, takrat skoraj milijardo prebivalcev, in lahko s trupli bombardirajo sovjetske položaje. In ne poznajo dvomov in obžalovanj. In število trupel jim ni pomembno.
  Kotalijo se kot neskončni plaz.
  Tukaj je mitraljez Natasha. Streljajo na napredujoče Kitajce. Z naboji je pokosila eno vrstico. Potem pa še... Kitajci padajo. Mnogi med njimi so na splošno fantje, jaz pa napadam bos. Umirajo z nasmehi na ustnicah. Mao Zedong je sprožil brutalno vojno. Želel je slave in rekordov. In na milijone kitajskih vojakov je že umrlo. In plezajte v boj vse več delov.
  Natasha z golimi prsti vrže granato in cvrče:
  - Slava državi komunizma!
  Zoya, ki strelja na rumene bojevnike, z nasmehom pravi:
  - Ampak Kitajska je tudi država, ki ji vladajo komunisti!
  Natasha je odgovorila:
  - Imajo samo karikaturo komunizma!
  Avguštin, ki je streljal na rumene vojake, je logično pripomnil:
  - Ne v imenu primera, ampak v bistvu!
  In rdečelaska je z golimi prsti vrgla granato, smrtonosno silo.
  Svetlana je pripomnila, ko je kosila Maove čete:
  - Ja, bistvo je včasih pomembnejše od formalnega imena!
  In nekaj ducat Kitajcev je padlo, pokošeno zaradi njenega poka.
  Natasha je s streljanjem na Kitajce potrdila:
  - Ja, tako je ... Samo zdaj, ne včasih, ampak vedno!
  Dekleta so se smejala. Borili so se z hordo, ki je pritiskala nanje. Kot ruski bojevniki, ki so se borili z nešteto vojsko Džingis-kana. In res je zmagala Rusija.
  Zoya je spet z golimi prsti vrgla granato. Z njim je raztrgala ducat kitajskih vojakov in zapela:
  V zmagi nesmrtnih idej komunizma,
  Vidimo prihodnost naše države ...
  V prah bomo strli horde zlega fašizma,
  Premagajte tokove neskončne horde!
  Avguštin, ki je streljal na Kitajce in jih ubil na desetine in celo stotine, je z nasmehom pripomnil:
  - Bolje ne brezmejna, ampak brezmejna horda!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - Ja, verjetno je veliko bolje!
  Dekleta so se junaško borila in njihova volja je v pesti.
  In udarna moč je v golih prstih. In toliko borbene strasti v njih.
  Elizabeth se na tanku bori kot pošast.
  Deklica, ki strelja in s svojimi golimi prsti pritiska na gumbe igralne palice, pravi:
  - Veličina ZSSR je z nami!
  Catherine, ki strelja na Kitajce, ugotavlja:
  - Tukaj smo kot Stalinovi sokoli!
  Elena, streljanje, je zapisala:
  - Leonid Iljič še vedno ni isti!
  Catherine je razbila kitajski tank in se zahihitala:
  - Fedot, ampak ne tisti!
  Elena je izstrelila mitraljez in pokosila napredujočo pehoto Maove države in zacvilila:
  - Naša tabla bo na vrhu!
  Evfrazija je popravila:
  - Ne vladaj, ampak bitka!
  Elizabeth je zelo natančno izstrelila izstrelek in opazila:
  Še vedno bomo zmagali!
  In dekleta so v en glas zapela:
  A močnejšega ruskega duha ni
  Iz razvalin samih sebe bomo oživili ....
  Bojevnik svetlobe kmalu vzemi meč
  Zdržali bomo in spet zmagali!
  
  Odprli smo planet narodom,
  Pot v vesolje, v neznane svetove ...
  Pojejo se junaška dejanja,
  Za vedno izbrisati brazgotino smrti!
  Junaško so se borila tudi dekleta iz NDR.
  Gerda in Charlotte v razgretem tanku, popolnoma goli v kratkih hlačah, sta se sprli. Kitajski tanki so izvedli protinapad.
  Gerda je streljala na kitajski avto in zlomila oklep. Vzela ga je in zapela:
  - Jaz sem hudičeva hči!
  Charlotte je prebila zaščito, kopirano iz sovjetskega T-54, vendar s Kitajci v posadki, in dodala:
  - Vse lahko premagam!
  Nemški visokotlačni top je zelo učinkovito orožje. Sposoben je prodirati z zelo velike razdalje in je boljši od kitajskih 100 mm na T-54. Poleg tega ruski avtomobili ne prodrejo v najnovejši nemški KAG-50 U pod nobenim kotom. Samo Isa izmed najtežjih modelov lahko Fritzu povzroči težave. Toda dejstvo je, da je takšnih kitajskih Iss zelo malo, osnovni stroj pa je T-54. In temu ne morete nasprotovati.
  Gerda pritiska na gumbe igralne palice z golimi prsti gracioznih nog. Od daleč udari kitajski avto in zaškripa:
  - Jaz sem kralj tisti Superman!
  In bojevnik pokaže dolg, rožnat jezik.
  Tudi Charlotte ogenj. In zelo primerno. In se ustreli z jezom velikega panterja.
  In z golimi prsti na nogi pritisne tudi gumb igralne palice.
  In si zažvižga:
  - Jaz sem velik borec super razreda!
  Nadalje Gerda že strelja. Hladnokrvna blondinka. Čeprav je ženska sama temperamentna. Na borovcu je na primer križala kitajskega komsomolca. Sama si je zabila žeblje v roke in noge. Zažgala si je gole prsi, nato pa si z razgretimi kleščami zlomila prste na nogah.
  In zdaj Gerda ropota:
  - Mi smo beli volkovi in ne poznamo usmiljenja za nikogar!
  In spet lepotica strelja zelo natančno. In udari sovražnika. Tako čudovita blondinka. Kmalu tega ne bo storila. Spet se je kitajski avto prebil od daleč. Sposoben zadeti. In dvesto milimetrov oklepa je ne bo ustavilo.
  Charlotte tudi strelja in škripa:
  - Jaz sem visoki kralj! vse vas zlomim!
  In z golimi prsti pritisne na gumb igralne palice. Rdečelasi hudič je včeraj mučil kitajskega pionirja. Dečka je premagala s šopki kopriv. Nato sem žulje posula s soljo. Nato je prinesla vžigalnik. Rdeči plameni so plenilski polizali otrokovo peto. Tukaj je rdečelaska! Kako je odvratna. Samo peklenska žival, ki vse muči brez usmiljenja in slabosti!
  Kitajske čete so se kar naprej plazile, kot da bi se iz vulkana Krakatoa izlival tok silovite lave.
  Natasha je poskušala napisati spomine. In bilo ji je zanimivo in smešno. Vojna je zdaj že drugo leto in je postala zgodovina. In to je resno.
  Toda tudi velika domovinska vojna je bila dolga in težka. In v njej so tudi dekleta tekla bosa.
  In kako dobro bi bilo, če te vojne ne bi bilo. No, recimo Hitler se je še naprej boril na Zahodu ... In kar je najpomembneje, brez večjega uspeha. Čeprav osvajanje Afrike in Azije do Indije za Nemce ni problem. Od 150 divizij, dodeljenih za napad na ZSSR, bi polovica zadostovala za zajetje vseh britanskih kolonij.
  vendar sta ji sledila dva otroka s planeta Zemlja.
  Natašo in njeno ekipo je od pisanja odvrnil še en napad kitajske pehote. Maove čete niso gnali le njihovi, ampak tudi Afričani in Arabci, najeti za denar v boj. Zgodil se je brutalni rop.
  Bojevniki sami vodijo ogenj. So hladnokrvni in preračunljivi.
  Natasha je z golimi prsti vrgla granato. Plačanci so se razkropili na vse strani.
  Nataša je siknila:
  - Vse nemogoče se lahko uresniči pri nas!
  Tudi Zoya je z golimi prsti spustila limono. Razkropila je Kitajce in zacvilila:
  - Da, moja domovina je najsvetejša!
  In punca je pomežiknila.
  In potem je ognjevita Avguština z boso nogo podlegla Kitajcem. Razprši jih v različne in zelo oddaljene smeri. In žvrgoli:
  - Jaz sem spoznanje smrti!
  In Svetlana je poslala granato z golo peto. Kitajci letijo na vse strani. Poginejo brez upanja na najmanjšo rešitev. In kako graciozna dekleta so.
  Svetlana se je obrnila in zapela:
  - Tukaj je moj novi boj! grem s tabo!
  Tu se po ruševinah vzpenja močan kitajski tank. V tem primeru MAG-100. Takšne pošasti ni tako enostavno prebiti. Toda ruska dekleta so pripravljena na takšno bitko.
  In zelo primerno so premagali iz baze. Kitajci so imeli sod, zato so ga vzeli in zmečkali. Na splošno je čudovito.
  Natasha je agresivno zarenčala:
  - Naj bo raj na zemlji!
  In spet poleti granata, ki jo vrže njena bosa noga. Ta smrtonosni dar uničenja.
  In potem bo Zoya vzela in premagala Kitajce. Kako jih je metala in zmečkala. In zelo bojevito.
  In z golimi prsti, kako pribiti granatna jabolka. In Kitajci ga dobijo v rogove.
  In Avguštin udari tudi po Maove čete. In njena gola peta je, kot vedno, v poslu.
  Kitajce je razkropila kot ščurke po kotih. In zakukala je:
  - Rdečelaska sem!
  In potem tudi Svetlana, ko jo vzame, premaga čete Nebeškega cesarstva. Zdrobi se v krvavo mleto meso in zaškripa od divjega besa:
  - Jaz sem neusmiljeno dekle!
  Nataša se obrne. Granata, vržena z boso nogo, leti. Ustreli Kitajce in razprši nasprotnike.
  Potem pa oglušno zavpije:
  - Jaz sem blondinka, ki bo uničila vse!
  Zelo izvirno je pripomnila tudi Zoya, ko je pokosila Kitajce:
  - In medene blondinke so kul.
  In granata leti z bose noge in vse zdrobi.
  In potem Avguštin strelja. In zelo natančen. Podre Kitajca in čivkanje na vrh pljuč:
  - Jaz sem super dekle.
  In goli prsti na nogah so prav tako zelo primerni za metanje granate.
  Tako Svetlana lansira svojo obleko. Kitajce je s to črto raztrgal. In čivkala:
  - Jaz sem zastava Svete domovine!
  In spet se limona vrže z boso nogo.
  Dekleta se močno borijo. Borijo se kot pravi junaki. Polni so nepremagljivosti.
  Nataška se odpusti in najemniško vojsko napolni s svincem. In ne boji se tankov ali raket.
  Čeprav tu letijo balistične bojne glave. Ja, tako besen in obupan, sposoben vsega!
  In granata leti z bose noge. In skupaj z njim se pripravlja uničenje in uničenje.
  Zoya se tudi obrne. Pokosi bojevnike Maovega imperija. Pokaže zobe, ki so barve biserov, in se smeji:
  - Imam damo, ki gre super!
  In njen nasmeh je preprosto smrtonosen.
  In Avguštin uničuje tudi sovražnika. In kosi brez težav. In goli prsti izstrelijo novo granato.
  In dekle se smeji:
  - Vse vas bom pojedel!
  In potem Svetlana obupano sproži. In je izjemno energičen. Pokošeni nasprotniki. In zelo dobro usmerjena granata s smrtonosnim polnjenjem je bila izstreljena z boso nogo.
  Dekle zavpije:
  - Fašisti kitajskega zmaja smrt!
  In spet nasmeh. Štiri dekleta se očitno nikoli ne bodo predala.
  Včasih Rdeča armada preide v protiofenzivo. Pogumno in pogumno se bori proti bojevnicam iz NDR
  Zlasti Gerd in Charlotte sta ostala zapreti kotel nad kitajskimi četami - le dvajset kilometrov.
  In dekleta se streljajo... So neverjetne in zelo mišičaste. Njihova telesa so preprosto vrhunski užitek in moč.
  A duše so črne ... Kot premog ali še huje.
  Tu je na primer Gerda vzela in si izmislila novo mučenje. Štirje fantje iz Kitajske so bili z žico privezani na jekleno konico in priključeni na generator. Hitreje se kolo vrti, šibkejši je tok. In počasneje, močnejši.
  Nasilno vedenje v Gerdi. V znoju obliti fantje tečejo in potiskajo kolo.
  In Nemke iz koša mečejo oglje pod bose noge. Nasilno vedenje pri dekletih - ne govori ničesar. Tudi zelo kruto.
  Gerda pa sama rada teče po vročem premogu.
  Tu je streljala na kitajski tank, podrla kupolo in rekla Charlotte in se mesojedsko nasmehnila:
  - Tukaj je moj soimenjak iz "Snežne kraljice" velike sice.
  Charlotte se je nasmehnila. Poleg tega je udarila po kitajskem tanku in vprašala:
  - In zakaj?
  Plavolasi terminator je odgovoril:
  - Zahtevala je voz in par čevljev, da bi spet šla iskat brata Kaija po svetu. Kaj je narobe s hojo bosi?
  Charlotte je znova udarila po sovjetskih tankih in odgovorila:
  - To je prav! Deklica je bila že navajena hoditi bosa in v lahki evropski zmrzali. Lahko bi preživel prehod. Hodila je bosa po snegu in nikoli ni kihala!
  Gerda se je zasmejala in pripomnila:
  - Da, in kar dolgo je hodila bosa, saj je obšla pol sveta. Ne čevlji za dekle so velik luksuz.
  In blondinka se je smejala. Pozimi so delali takšne poskuse. Skozi zmrzal sta vozila bosa in skoraj gola fanta in dekle. Prvih deset minut in v toplo hišo. Nato dvajset minut in pet počivajte na toplem. In potem pol ure in potem eno uro. In tako vso noč.
  Otroške noge so otekle od mraza. Toda fantje so precej utrjeni, na čevlje so se navadili le v hladnem vremenu.
  In potem so bosonoge pionirje pognali čez premog. Čeprav so otroške pete postale grobe, so žive in opečene kot običajno. Kaj se je zgodilo z ujetniki, se Gerda ni spomnila. Šla je v boj. Vsekakor pa si štirje niso obuli že od enainštiridesetega leta, ko so se začeli bojevati v puščavi, v Rommelovi vojski. To so najbolj kul dekleta.
  Tu je bila Natasha prisiljena prekiniti. Težave ima nad streho.
  Kitajci spet napadajo. Dekleta se z dobro usmerjenimi streli srečajo z Maovim bojevnikom in izbijejo nasprotnike.
  In z bosimi nogami mečejo granate.
  Vendar so si bojevniki izmislili nekaj drugega. Tu so vzeli na primer in priključili elektriko. In udarili so Kitajce z električnimi razelektritvami. In samim dekletom so se pekle pete.
  Pete deklet so tako okrogle, rožnate, zelo prijetne na pogled in dotik.
  Kitajske in tuje najemniške divizije so bile tako prestrašene, da so se umaknile ...
  Natasha je obliznila ustnice in pripomnila:
  - Hvala bogu Svarog!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - To je res velik Bog! Toda Jezus je tudi velik Bog! Torej je prihodnost naša!
  In dekleta sta si pomežiknila.
  Avguštin je pokazal zobe in predlagal:
  - Bomo kaj pili? Na primer dobro vino, ki se peni od kvasa!
  Svetlana je navdušeno pobrala:
  - To je to! Vino z začimbami! Tako dobro kuri maščobo!
  Natasha se je smejala.
  Nimamo maščobe! Na splošno smo bojevniki s telesi, kot je lito jeklo!
  Zoya je vzkliknila:
  - Potem bo zmaga zagotovo prišla k nam!
  Avguštin se je s tem stoodstotno strinjal:
  - Vsekakor bomo imeli srečo! Pa čeprav vojna traja že petnajsti mesec!
  Natasha je zavila z očmi in zacvilila:
  - To je groza!
  In dekleta so se sinhrono prekrižala.
  In to se je zgodilo drugje.
  Bojevnice so se borile proti napredovanju boljših kitajskih sil. Natasha je, kot vedno, na vrhuncu.
  Tu se je morala Natasha spet ustaviti. Spet sta plezala, kot krastača, da bi zvijala Kitajce. Dekleta so jih srečala z močnimi udarci.
  Z natančnimi in dobro usmerjenimi streli so Kitajce pometli, nato pa tudi z meti z granatami z bosimi nogami.
  Dekleta so se močno borila.
  Toda boj je bil zelo težak. Enemu od pionirjev je razstrelilo glavo. Toda Nataška je fanta poljubila na ustnice in zacvilila:
  - V Iriji boste v središču Roda!
  In spet, kako z boso nogo meče granato. Kitajski tank se prevrača. In njeni valji se prestrašeno vrtijo, s klopotcem in kovino.
  Vse gre zelo dobro.
  Dekleta, to so izjemne športnice in bojevniki. Če se že borijo, potem se z njimi nič ne primerja.
  Zoya tudi vrže granato z boso nogo in pravi:
  - Bela Rusija se ne bo upognila pod Kitajci!
  Avguštin tudi sproži in z vnetim besom reče:
  - Jaz sem bojevnik, ki se nikoli ne upogne! In tudi zahrbtni Satan ne bo nagnil svete Rusije!
  In razgaljeni zobje ognjenega bojevnika se iskrijo kot veliki biseri.
  In tudi Svetlana odpušča. Pometa Kitajce in pokaže svoje nič manj velike in agresivne zobe:
  - Ne podležem maoizmu! Slava komunistični Rusiji!
  In vsa štiri dekleta v zboru vzkliknejo:
  - Slava novemu redu ruskih bogov Demiurg!
  In z bosimi nogami bodo metali smrtonosne naboje! In super je!
  Avgust 1970 ... Kitajcem je končno uspelo povezati svoje napredujoče lovke in odrezati tiste dele Rdeče armade ZSSR, ki so se nahajali zahodno od Amura.
  Sovjetske čete so se borile proti Maovim vojakom, ki so zdaj v popolnem obkoljenju. Toda borili so se zelo pogumno.
  Napade Kitajcev je odbil cel bataljon deklet. Lepi in zaobljeni bojevniki so se raje borili samo v spodnjicah.
  In to jim je dalo čudovite lastnosti in vitalnost. In kakšni privlačni bojevniki, ko tresejo gole oprsje. In bradavice na prsih so tako škrlatne in svetleče.
  Dekleta se borijo in odbijajo napad rumenopolte pehote. V kitajski vojski je veliko Afričanov. Odvrzi jih kot topovsko meso. In Indijcev je veliko.
  Čeprav Indija preprosto ni imela časa, da bi ujela Kitajce, pa nekatere predstavnike tega ljudstva dobavljajo azijske čete za zakol. Da bi jim preprečili osamosvojitev.
  In Kitajci napredujejo. Afričani in Arabci so zapuščeni ... Boji vrejo kot v nafti pod ognjem ogromnih razsežnosti.
  Angelica je ognjevita deklica in poveljnik bataljona z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - Niti korak nazaj!
  Malvina, dekle z zlatimi lasmi, pobere:
  - Ne umikajte se in ne obupajte!
  In tudi z boso nogo vrže granato.
  Nato dekle strese gole prsi.
  Vrečeča in čudovita Oksana, svetlolasa terminatorka. In vrže limono z golimi prsti:
  - Sovražniku ne bomo dovolili v Stalingrad!
  Angelica se trese naga in pravi s polnimi prsi:
  - Seveda ne bomo!
  In spet leti granata, ki jo vržejo goli prsti. Ki razprši nasprotnike.
  In potem je Akulina streljala iz baze. Tudi bosonogo dekle s svetlimi lasmi.
  In z golo peto pošlje granato. Kako razpršiti Kitajce na vse strani.
  Deklica je rekla:
  - Naj bo luč in nebesa!
  Oksana se je obrnila in siknila ter pokosila rumenopolte borce:
  - Ja, Rusija je slavna!
  In spet je z boso nogo vrgla granato. Blondinka mi je v mislih. Nekoč so jo mučili Kitajci. Z oljem so namazali bose podplate deklici. In na daljavi je bila postavljena žar. Ogenj se je skoraj dotaknil dekličinih podplatov, sijočih od olja.
  Oksana je bila zelo prizadeta, a je stisnila zobe in zdržala. Kitajci so ga streljali dvajset minut. Na podplatih so pustili žulje. Teden dni so šli in mučenje se je spet nadaljevalo.
  Oksano so vsak petek ocvrli na žaru, v ponedeljek pa so jo tepli z gumijastimi cevmi, v sredo pa so ji speljali električni tok po telesu. Trikrat na teden so me mučili. Poleg tega skoraj brez puščanja sledi na telesu.
  Deklica je tako vzdržala štiri mesece, a Kitajcem ni rekla ničesar. Nato so jo poslali v taborišče smrti. Toda na poti je Oksani uspelo pobegniti.
  Seveda je njeno sovraštvo do Maovih čet veliko. Kakšno mučenje je bilo uporabljeno proti njej.
  Oksana je z boso nogo vrgla granato. Pometli Kitajce na vse strani. In sem se spomnil.
  Ko ogenj poliže gole podplate, se zdi, kot da bi te potopili v vrelo vodo. Bolečina je ostra in dolgotrajna. Olje kože ne opeče, toploto pa uravnavajo profesionalni izvajalci. In boli, zelo boli.
  Oksana si v tem trenutku poskuša predstavljati nekaj abstraktnega.
  Kot da je princesa. In bila je ujeta. In vodijo do izvršitve. Seveda je treba po snegu hoditi bosi. In pete se pečejo.
  Toda princesa hodi z dvignjeno glavo. Ne obupa in noče obupati. Čeprav ima samo eno strgano raševino do bokov. In dobro oblikovano telo je komaj pokrito. In na stotine moških in fantov jo gleda in celo pokaže jezik.
  A bosonogi princesi ni nerodno. K sebi gre, ponosno hodi z napihnjenimi prsmi in celo poje;
  Pobarvan prostor s črno mračno svetlobo,
  In zdi se, da so zvezde zatemnile v svojih orbitah!
  Želim si ljubezni, v odgovor slišim - ne,
  Srca zaljubljencev so razbita na drobce!
  
  Prosim te, moj princ, pridi k meni,
  V žalosti sem jokal oceane solz!
  Prekinite vse verige predsodkov,
  Hočem, da ljudem poveš resnico!
  
  Ljubezen je pomembnejša od dolžnosti in kron,
  Če je potrebno zate - izdal bom domovino!
  In svojega ljubljenega bom postavil na prestol,
  Konec koncev mi je moj princ dražji od življenja!
  In potem se po lesenih stopnicah povzpne na oder. Po mrzlem pekočem snegu njene bose noge doživijo blaženost od dotika hrasta.
  Ogromen krvnik v rdeči majici s kapuco brusi sekiro. Jekleno rezilo se blešči v zmrzljivem januarskem soncu. Berač, bosonoga princesa, se počasi približuje sekalnici.
  Krvnik jo pogleda in v njegovih očeh se bere razočaranje. Upal je, da bo kat dobila bogato obleko in nakit princese.
  Toda vsa oblačila, čevlji, nakit so avgustovcu med racijo odtrgali in jih dali na skupni kup.
  Princesa je nato želela biti posiljena. Toda sam kralj je hotel poskusiti. In naj bo vaša priležnica. Toda napadalca je tako ugriznila in tako boleče premaknila koleno do dimelj, da je za dolgo časa izgubil sposobnost biti moški.
  Za to bi morala biti princesa usmrčena. Skoraj se je sprijaznila s smrtjo v upanju, da bo v drugem življenju našla srečo.
  A bilo je še zgodaj.
  Glasnik je prebral obtožbo. Evo, kaj princesi niso pripisali. In čarovništvo, in čarovništvo, in zapeljevanje pažev, in umor in hujskanje k vojni. Šele na samem koncu ji je bil predstavljen poskus na kralja.
  In mrzlo je tako, ko na mrazu in vetru stojiš napol nag. In želim si, da se vse kmalu konča.
  Vendar je zaman upala, da ji bodo preprosto odrezali glavo. V sodbi piše, da bo princesa namesto človeškega obglavljenja podvržena javnemu mučenju. In mučili jo bodo, dokler ne bo umrla.
  Dva pomočnika krvnika sta skočila do princese. Odtrgali so ji raševino, tako da je ostala popolnoma gola. Po tem so ji zvili roke, jo potegnili na stojalo. Začele so se dvigati višje in bose noge princese so bile stisnjene na blok. Ostro spustite navzdol, zasukajte sklepe. In potem so biči od vsepovsod padli na mišičasto telo avgustovca.
  Deklica je močneje stisnila zobe.
  Da, Oksana ima razvito domišljijo. To si lahko predstavlja.
  In zdaj meče granato z boso nogo. In razprši Kitajce na vse strani in jim odtrga roke in noge.
  Deklica ima ogromen pospešek in obseg.
  In navsezadnje je bataljon deklet z golimi nogami in golimi prsmi na vrhu!
  Nikoli ne bodo obupali in se bodo borili kot orli.
  Avgust je minil pod množičnim obstreljevanjem kitajskega topništva. Maove čete so skušale dokončati sovjetske enote, odrezane onkraj Amurja. In celo razviti ofenzivo na polotoku Kamčatka.
  Bitke so divjale in rdeči bojevniki se niso umaknili. In če so Kitajci napredovali, potem za ceno ogromnih izgub. Vendar so dosedanje bitke potekale bolj po nareku Kitajcev. Šli so naprej, čeprav počasi. Habarovsk je padel, Kitajci pa so priplazili na Dalj. Poskušali so napasti tudi s strani Srednje Azije.
  Boji so bili v polnem zamahu blizu Alma-Ate. Tudi tam se je ženski bataljon boril proti Maovim bojevnikom.
  Dekleta, ki so razkrila svoja mišičasta telesa, oblečena samo v hlačke, so odražala superiorne sile kitajskega cesarstva.
  Bojevnica Xenia se bori. Skoraj popolnoma gol. Zagorela, gola kolena so udarila ob skale. Deklica z boso nogo vrže granato in ubije Kitajce. Pokaže zobe.
  Obrne se, pokosi Maovega vojaka in reče:
  - Jaz sem bojevnik, ki je nad vašo agresijo!
  Zelo natančno strelja tudi kul bojevnik Vladlena.
  Lepo dekle, poseči Kitajce. In obupno se je upirala, bojevnica je vzela in z boso nogo zagnala limono.
  Kitajce je razbila na raztrgane kose mesa.
  Potem je deklica zavpila:
  - Jaz sem pogumna lepotica!
  Xenia tudi z boso nogo vrže granato. In spravi Kitajce pod ušesa.
  Dekleta so na splošno odlični bojevniki. Tako so svetli in jezni. Njihove mišice sijejo od napetosti.
  Tukaj je Alenka punca, skoraj povsem gola. Tudi goli prsti na nogah odvržejo smrtonosni, škodljiv element. Kitajce mečejo na vse strani.
  Deklica se oglušno nasmehne in pokaže jezik:
  - Sem zvezda po imenu Sonce!
  In lepotica pomežikne z zelo pametnim pogledom. Obupna lepota in vzvišenost misli v njej.
  Xenia tudi ne spi. Z boso nogo vrže granato. In kot steklenice, ki jih je podrlo kolo, mrtvi Kitajci letijo na vse strani.
  Ksenia je po činu že kapetanka.
  Spominja se, kako je Suvorov zatrl Osmane. Ne navadno dekle. Da, tako je bilo, da so bile superiorne sile Turčije poražene.
  Tu spet prileti granata, vržena z boso nogo. In Kitajci spet umirajo.
  Otomansko cesarstvo se navsezadnje po obotavljanju v resnični zgodovini ni postavilo na stran Tretjega rajha. No, v tej vojni zaradi tega ni umrlo več sto tisoč Turkov. Kitajcem je doslej uspelo zavzeti le nekaj mest in obkrožiti Alma-Ato. Potem pa je Rdeča armada uspela odblokirati glavno mesto Kazahstana.
  V bitkah se sovjetski tanki večinoma borijo z britanskimi in ameriškimi tanki, prodanimi Kitajski na kredit. No, tudi kitajska zastarela.
  Tu se najde celo licencirani T-34.
  Tukaj je Ksenia, ki z boso nogo primerno vrže granato in tak avto izbije. Potem je zamrmrala:
  - V imenu sovjetske tehnologije!
  Tudi Vladlena je dala preobrat na Turke. Z boso nogo so vrgli granato in ubili Kitajce.
  Dekleta so zelo zlobna.
  Tukaj Barbara strelja iz bazuke na kitajsko licenco "Panther" -3. Punca je tudi zelo lepa in samo v spodnjicah.
  Zelo seksi in glasen videz.
  Ko se taka lepota trese, se naenkrat seštejejo gore trupel. Tukaj je dekle.
  Res terminator od terminatorjev.
  In potem spet z golimi prsti, kako pritiska in mlati. Kitajci imajo stokrat težje kot prej. In punca kar naprej strelja in prebija Kitajce.
  Kitajci so se odločili maščevati se za vse izgubljene vojne z Rusijo. Torej bodo pretepli.
  Dekleta se ožgejo in ožgejo.
  Barbara bosa, zarjoli:
  - Naj živi sijajni Stalin.
  Čeprav je na dvorišču avgusta 1970 Stalin umrl že več kot sedemnajst let. Da, brez vodje ZSSR je bil ves odpor delno narobe. In vojni ogenj močno gori.
  Tukaj je dekle Marusya, zelo velika in zdrava, s svetlo blond lasmi. Vzela ga je in z bosimi nogami poslala cel kup granat. Sestrelila je ameriški "Paton", ki so ga Kitajcem prodali na kredit. In čivkala:
  - Ja, za Rusijo komunizma!
  In njena oblačila so sestavljena samo iz spodnjic. Kul punca. Tako živahno.
  In tukaj je še eno dekle Anastasia. Vrže tudi smrtonosno granato z privitim paketom eksploziva. In dobijo močan udarec v obraz Kitajcem.
  Anastasia cvrči in trese gole prsi:
  - Jaz sem bojevnik svetlobe!
  Ksenia z boso nogo izstreli granato. Tolče po Kitajcih in čivkanje na vrh pljuč:
  - Zmagali bomo! In nikoli ne obupajte!
  Alenka potrdi, tudi z boso nogo vrže granato:
  - Ne! Nikoli ne bomo obupali!
  In daje čakalno vrsto za Kitajce.
  Vladlena kosi Maove bojevnike in pravi:
  - Smo na veličastni cesti Suvorova!
  In pokaže svoj dolg jezik!
  Vodi ogenj in Akulina. Čudovita blondinka. Kako uničuje Kitajce. Preprosto se zaljubiš. Sam sebi piska in pisca.
  In blazno pomežikne.
  Tukaj njena bosa noga spet meče granato. In morilec leti čez Kitajce. Ne dajo jim priložnosti.
  Tudi Angelica, ta rdečelasi hudič se ne umakne. In tudi izjemno natančno podira kitajske vojake. In njena bosa noga deluje zelo konstruktivno. In izbija kri kot prah s preprog.
  In potem v bitko vstopi topništvo velikega kalibra. In mlati na Kitajcih.
  Ampak dekleta v spodnjicah so super.
  Tudi Nicoletta se bori. Deklica je skoraj gola. Bosa in zelo lepa. Prav tako se hudo bori. In uniči Kitajce.
  Tu je obrnila "Churchill", ki so ga Kitajci kupili na kredit. Deklica se smeji:
  - Čudovita lepotica sem! Čeprav vedno bosi!
  In z golo peto bo vrgel granato.
  In po tem bo deklica spet vrgla smrtonosno granato, divjo in diabolično moč. In zelo močno udari. In potem je deklica iz zanke izstrelila granato.
  Podrla je sovražnika in zakričala:
  -Slava velikemu komunizmu...
  In zdaj Kitajcem zmanjkuje para. Ne morejo zavzeti Alma-Ate in zapolniti pristope s trupli.
  avgust 1970. Vroča dekleta in neumni ... Kitajci so začasno prekinili ofenzivo. Rdeča armada tudi ni željna boja. V drugem letu velike domovinske vojne s Kitajsko potrebujete pavze med sovražnostmi, da zadihate in zgradite nove sile.
  Ves čas tudi Kitajci z istočasno primerljivo populacijo: Afrika, Evropa in Bližnji vzhod ne bodo dovolj za napad.
  Toda premor je zelo kratek in Maove čete znova hitijo naprej.
  Veronica z boso nogo vrže granato. Razprši Kitajce in zaškripa:
  - Naj bo Rusija nad vsemi!
  Victoria tudi strelja. Z boso nogo vrže granato in zaškripa na vrh pljuč:
  - Naj bo prihodnji svet naš!
  Nadalje se že tako lepo dekle Juliana brez slovesnosti ustreli.
  In tudi z boso nogo vrže granato. In celo Maovi vojaki so bili razkropljeni.
  Deklica je čivkala:
  - Jaz sem pobesnela tigrica!
  In potem tudi Anna, kot da bi streljala. In z boso nogo bo zelo poševno izstrelil granato, ki se bo razbila kot kozarec enot Maove vojske.
  In pravi:
  - Psihologija zmage! Demokracija usode!
  In potem bo Matryona sprožila celo škatlo eksploziva. In kako bo razstrelilo kitajske vojake. In ropotati:
  - Za Rusijo v vesoljskih višinah!
  Še dve lepi deklici se vozita na lahkem tanku Luna-2. Dober avto z dvema mitraljezoma. Oklep ni predebel, drži pa mitraljeze. Oblika je poenostavljena. Dekleti Olga in Zhenya se nahajata v notranjosti, ležeta in si pišeta v kitajščini.
  Ni slab avto - hitrost štirideset kilometrov na uro. Odlična prepustnost. In gosenica.
  Dekleta napolnijo kitajske vojake s svincem in pojejo;
  Ti, oče, si svetel mesec dni,
  Da ne siješ enako
  Ni isto, ne enako
  Vse se skrivaš za oblaki
  Pokrit si z grozečim oblakom!
  Tako kot smo imeli v Sveti Rusiji.
  V sveti Rusiji, v kamniti Moskvi.
  Kremelj je bil v veličastnem mestu,
  Blizu Ivana, blizu Velikega,
  V katedrali je bila v Arkhangelsku,
  Kot je imel pravi zbor:
  Mladi lokostrelec stoji na uri,
  Stojim na uri, molim k Bogu,
  Joka, ko teče reka
  Joka - potoki solz tečejo,
  Z gredjo premaga berdysh,
  Berdysh z jaškom na vlažnih tleh:
  "Ti si goy, mati zemlja je vlažna,
  Razširiš se na vse strani
  Odpreš, deska za krsto,
  Obrni se, zlati damast!
  Vstani, vstani, pravoslavni car,
  Pravoslavni car Aleksej Mihajlovič!
  Poglejte svojo družino
  V Sveto Rusijo, v Mater Moskvo,
  Moskva-mati, sirota!"
  Dekleta pojejo sama sebi in zdrobijo Kitajce. Hodijo čez trupla in puščajo krvavo sled z gosenicami. Tukaj so dekleta. Tudi znotraj rezervoarja so skoraj goli, v istih kratkih hlačah in bosi. Ampak zelo lepa dekleta.
  Kitajske čete so bile vse biserne kot krastača na krčih. In pokosile so jih hrabre sovjetske čete kot koso trave. In tako so mlatili, kot s srpi.
  Tukaj je najmočnejši bombnik Ilya Muromets-8 na svetu v tistem času, ki je letel bombardirati Kitajce. Prvo letalo na svetu s štirinajstimi motorji. Osemnajst mitraljezov in dvesto ton bomb. Tukaj je avto.
  In tudi v posadki dekleta. In skoraj gola, v enih kopalkah. Je zelo lepa in seksi.
  Poveljnik posadke bojevnika bombnika Ilya Muromets-8, Valentina. Zelo lepa in ukrivljena blondinka. Potrebno je, da avto upočasni in pokrije kitajski bunker z natančnim metom bombe.
  Maovi kitajski vojaki so močni in disciplinirani. Streljajo na rusko sovjetsko pošast. Toda bojevniki udarijo v odgovor. Osemnajst mitraljezov dobesedno pomete kitajsko pehoto. Raztrgani vojaki kitajske vojske padajo.
  Zlatolasa Lada, ki vodi ogenj, se mesojedo reži. Deklica si je celo slekla modrček, da bi se bolje osredotočila. In trese gola prsa. Samo velika lepotica. Toliko milosti in natančnosti v njem. Lada je sama tanka, a žilava, pas pa je tanek, kot osa.
  Galina tudi strelja z mitraljezi na Kitajce. Tudi punca, tako lepa kot ukrivljena. Z bosimi nogami pritiska na sprožilce. In obraz je tako lep. Ne bojevnik, ampak samo super dekle.
  Galina se nasmehne:
  - V slavo očeta carskega generalnega sekretarja Leonida Iljiča Brežnjeva!
  Agresivna in čudovita, z zlatimi lasmi, Lada potrjuje:
  - Vse vas bomo Jude pometli z metlico!
  Valentina z boso nogo pritisne na pedal. Tonska bomba pade na kitajski bunker. To je smrtonosna moč. "Ilya Muromets" -8, pospeši, da se drobci ne poškodujejo. Bunker eksplodira in dvigne steber dima.
  Dekleta v en glas vzkliknejo:
  - Zadeti! Dali so ga Kitajcem!
  In z bosimi nogami od užitka treskati. Ja, to so dekleta, ki lahko premagajo Kitajce - čeprav jih je cela milijarda! Borijo se v sanjah o svetu, kjer ljudje nikoli ne bodo ubijali ljudi.
  Ena od močnih potez generalnega sekretarja Leonida je množično novačenje žensk v vojsko. In Rusinja je najstrašnejši bojevnik na svetu! Ali ni!?
  Tukaj, na primer, na borcu Sokol hiti pilotka Alice. Tako lepo dekle, blondinka s pridihom rdeče v laseh. Vitka punca, skoraj gola.
  Bosa noga pritiska na pedal in manevrira. In potem se ustreli. Sestreli kitajski avto z mitraljezom velikega kalibra. Zažge jo in reče:
  - Rodil sem se v sveti deželi, za kraljevo službo! Deklica je precej kul in z modro krvjo, husarji!
  In pospešuje hitrost "Falcona". Morda so ruska ali bolje rečeno sovjetska letala najboljša na svetu.
  In že na sprednji strani se je pojavil težji in naprednejši tank, ki ga je ustvaril vnuk velikega Mendelejeva. Stroj z dvajsetimi hitrostreljivimi topovi in šestimi mitraljezi. In dekletom uspeva tudi tak kolos.
  In prihaja ruski, sovjetski tank, ki uničuje Nemce. Poleg tega z zmogljivim dizelskim motorjem in precej prehodnim in okretnim.
  Dekleta v tanku pojejo;
  Naša Bogom ljubljena Rusija,
  Velikodušen premožni videz ...
  No, monarhi so lepši, lepši -
  Oče car Leonida!
  In tankovske gosenice zdrobijo kitajske vojake. Črevesje dobesedno že plazi in iz gosenic tečejo potoki krvi.
  Poveljnica tanka Tatyana Krupskaya pravi:
  - Da, zmagali bomo za Rusijo!
  Mimogrede, dekle je iz knežje družine, vendar se bori sama v spodnjicah. Ampak tako srčkan. Ima veliko notranjo moč.
  Deklica z boso nogo pritisne na pedal in reče, pokaže zobe in se smeje.
  - Ti si največji car Leonid Iljič!
  In bojevniki so prepričani, da bodo s takšnim tankom dosegli Peking. In samozavest vseh bojevnikov in bojevnikov postaja vse močnejša.
  Natasha, prevzeta z navdušenjem, je začela skladati in peti. Ostala dekleta so se razveselila;
  Da se sveta Rusija bori z našo žrelo,
  Mi smo dekleta z velikanskimi srci ...
  Fašist sovjetske dežele je hotel
  Toda z Rodom smo vedno enotni borci!
  
  Naj bo naša Rusija v večni slavi,
  Horde Džingis-kana nas ne bodo osvojile ...
  Borite se za domovino in ne bojte se,
  Zatrli bomo vsakega nevernika!
  
  Nasilni Kitajci nas ne morejo upogniti v rog,
  Verjemite mi, nihče ne bo premagal Rusije ...
  Konec koncev je z nami Jezus Najvišji Bog,
  In ne govori neumnosti z Maom!
  
  Vsi vedo, da nam je domovina dana,
  Za besne zmage brez poznavanja teme ...
  Grozni Satan je pokazal zobe,
  Majica prepojena s krvjo!
  
  Za komsomolca ni besede strahopetec,
  Za dekleta ovire niso pomembne ...
  Beli Bog nam bo pomagal Jezus,
  Nesmrtnost bo najvišja nagrada!
  
  Zelo pogumno smo se borili blizu Moskve,
  Kitajci silijo neverjetno palico ...
  Boril se napol gol bosi
  In verjamem, da bo zmaga zagotovo čakala!
  
  Veličina ruskih bojevnikov živi,
  In nikoli se ne bo vdal Kitajcem ...
  Na stroške bomo besno poslali vojsko,
  Kaj se ni dvignilo zelo umazane odpadke!
  
  Ja, Mao, ti si zvit in zvit,
  Lahko celo prevzame pol sveta ...
  Toda Brežnjev je tudi pogumen orel,
  Ne delaj si idola!
  Brez komsomolcev, ne vedite, da se ne umikajte,
  Ne bojijo se niti zmrzali ...
  In vojska se bo kmalu spremenila v igro,
  Navsezadnje so se Rusi vedno znali boriti!
  
  Rusija je domovina ljubezni,
  In bo darilo komunizma ...
  Ni treba graditi ocene na krvi
  Z nasmehom brezsramnega revanšizma!
  
  Da, Mao nas želi prijeti za grlo,
  In nagnite Rusijo po vsem odru ...
  Mi pa se besno borimo za pet
  Konec koncev je Brežnjev z nami s plaščem in klobukom!
  
  Je velik bojevnik, vsi vedo
  In komsomolci bodo vedno bosi ...
  In premaknimo krmarja po bradi,
  Naše pletenice gorijo s svetlo toploto!
  
  Bojevniki so naša usoda,
  Zdrobili bomo ogromnega Pantherja ...
  Čeprav je ta Mao ustvaril zlo brezakonje,
  Nakazali mu bomo normo in ukrep!
  
  Brez Brežnjeva ni pametnejšega in močnejšega,
  Je vodja države velikega velikana ...
  In Mao si močnejši od zadete deklice,
  Konec koncev smo v bitkah vedno enotni!
  
  Za dosežke gradimo celo serijo,
  Ciljati na zvezde kot hitrokrila ptica ...
  In rezultat bo glasen,
  Taka dekleta, ponosni orli!
  Kitajci so utrpeli velike izgube in se umaknili. Maove čete so zdaj predajale cele polke in celo divizije. In z dvignjenimi zastavami pod orkestri. Vojna se je nadaljevala, kot v pravljici - prijetno z malo krvi in na tujih ozemljih.
  Čeprav je bila Rusija med osvajanji le redkokdaj tako srečna. In skoraj vse vojne in zmage so bili Rusi dani z velikim prelivanjem krvi.
  Morda so Olega imenovali Preroški, ker je lahko brez krvi prisilil Bizanc v predajo?!
  V vsakem primeru je Leonid Brežnjev ali Iljič II prevzel vlogo Največjega.
  Dekleta so odšla do reke Khotan. Jesen je že prišla. Zlate preproge iz listov.
  Bojevniki so stopali po preprogah. In padel v vodo.
  Veronica je čofotala v reki in vprašala Viktorijo:
  - Kaj mislite, da bo generalni carski sekretar Leonid po vojni razpustil kolektivne kmetije in kmetom dal zemljo?
  Poveljujoče dekle je zmajalo z glavo.
  Zakaj kmetje potrebujejo zemljo?
  Veronica se je zahihitala in pripomnila:
  Ja, sami tega ne zmorejo. Obstajajo pa močni podjetniki, ki bi lahko potegnili.
  Victoria je ostro odgovorila:
  - Tukaj bodo prodali zemljo na kredit. Mogoče bo tako bolje.
  Juliana se je obrnila v vodo in pripomnila:
  - Najverjetneje je bolje, da imajo uradniki kolektivne kmetije zemljo. Lahko vodijo velike kmetije in uporabljajo traktorje. Socialistična, velika proizvodnja je najučinkovitejša!
  Veronica se je nejevoljno strinjala:
  - Mogoče. Toda to ustvarja dodano vrednost!
  Juliana se je zahihitala in pripomnila:
  - Toda učinkovitost je odlična!
  Victoria, ki je imela čin polkovnika, je z nasmehom pripomnila:
  - Spodbuja razvoj. In kaj je smisel dati zemljo kmetu in celo pivcu. Lastnik zemlje je tisti, ki nahrani polovico sveta z ruskim kruhom! Naša država je zelo bogata!
  Veronica se je strinjala s tem:
  - Da, Rusija je bogata in življenje se izboljšuje! Na primer, moj brat dela v tovarni Putilov kot delovodja. In ima plačo tristo petdeset rubljev, če ne štejemo bonusov.
  Victoria se je prevrnila in v občudovanju z boso nogo udarila po vodi in ugriznila:
  - Tako piše! Rusija se dviga! In kmalu bo postal še močnejši!
  Dekleta so priplavala do Khotana in imela priložnosten pogovor. Anna je dekleta vprašala:
  Kaj mislite, kaj nas čaka po smrti?
  Juliana se je nasmehnila in odgovorila:
  - Ateisti pravijo - neobstoj. In vera uči - duša bo šla k Bogu, on pa se bo odločil, kam v nebesa ali pekel.
  Veronica je Juliano vprašala:
  - Ali mislite, da obstaja Bog?
  Deklica je z boso nogo udarila po vodi, dvignila val in odgovorila:
  - Iskreno, ne vem. Obstajajo argumenti za in proti Bogu. - Deklica je spet pljusknila in opazila. - Seveda ni odgovora na to vprašanje, lahko pa navedete različne argumente.
  Victoria se je strinjala s tem:
  - Vsekakor zelo različno. In o čem je za govoriti. Osebno mislim, da ko zmagamo, potem Bog seveda obstaja! Toda bili so časi, ko smo se znašli pod mongolsko-tatarskimi. In potem je vprašanje - kje je bil Najvišji Bog?
  Juliana je z nedolžnim nasmehom pripomnila:
  - Toda obstaja nekaj veliko hujšega od mongolsko-tatarskega jarma!
  Viktorija je bila presenečena
  - Kaj je hujšega od mongolsko-tatarskega jarma?
  Juliana je dejansko izjavila:
  - Stara leta! Kaj bi lahko bilo hujšega od starosti!?
  Victoria se je strinjala:
  - Ja, res bo hudo!
  Dekleta so molčala. Nekako nerodno jim je bilo govoriti o tem. Dekleta so ga vzela in skočila iz mrzle vode. Tekli so k sebi, bliskali so okrogle, gole pete.
  Marusya je tekla z njimi in se nasmehnila:
  - Ampak sprašujem se, zakaj potrebujemo starost? To je treba reči nečloveško!
  Victoria se je s tem zlahka strinjala:
  - Res nehumano! Najbolje je biti večno mlad in zdrav!
  Dekleta so bila živahna in zabavna, vrtela so se v saltih.
  Veronica je z nasmehom in nasmehom predlagala:
  - Ja, naša vojska je močna dekleta! In v odlični formi bomo!
  In deklica je pomežiknila svojim prijateljem. Vsi so planili v smeh od nasmehov, harpije.
  Juliana je predlagala:
  - Najdimo živo vodo in postanimo resnično nesmrtni! Zelo kul bo!
  Dekleta sta se nasmehnila in si pomežikala.
  Victoria je nato predlagala, razkrila zobe in opazila:
  - Ja, lepo bi bilo najti način, da se ne postaraš. Kako dobro in lepo bi bilo!
  Deklica si je zamislila svet z nekaj lepoticami in mladimi moškimi. Mogoče še bolje brez brade, da so obrazi lepši in ljubki.
  Veronica je z vzdihom odgovorila:
  - Ja, to je najbolj čudovita stvar, ki je lahko na svetu! Želimo si večno mladost in svetlobo.
  In dekle se je smejalo in razkrilo biserne zobe.
  Victoria je skočila in predlagala:
  Zares končajmo starost! To je na splošno nesprejemljivo! Človeško telo se ne bi smelo starati!
  Veronika je nasmejana in skačujoča zapela:
  - Gospod polkovnik, kot se postarati! Ni bolje umreti za Rusijo! Zaradi hrabrosti in časti - ne hecam se! Odgovoril je - da sem rdeč? Ne želim!
  Dekleta so se še glasneje smejala. Zelo zelo lepo je.
  Juliana je v smehu predlagala:
  - In pomladimo vse starke! Tako, da se vse iskri kot sonce!
  Victoria se je strinjala in skočila višje:
  - Za domovino in Leonida Iljiča Velikega!
  Anna, ta rdečelaska bojevnik, je spregovorila:
  - A vseeno nune kljub molitvam ne postajajo mlajše. Čeprav imajo svetega duha. Tako začneš razmišljati, kje je Božja pravičnost?
  Victoria je globoko vdihnila in odgovorila:
  - Stok stoji po vsej zemlji ... Kje si lastnik, kje?
  Veronica je pela od besa:
  Veliko je odličnih ljudi
  Čigava dejanja živijo stoletja ....
  Veliko je ptic jasnega obraza,
  Kaj se imenuje nesmrtni!
  
  In junaki v epih,
  Takoj so premagali hordo ...
  Rusija bo rodila veliko moč,
  Basurman v bitki bo raztrgal!
  
  Toda en dvoglavi orel,
  Kralj, vladaj veličastnemu Leonidi ...
  Pod nebom žari,
  Moliš zanj, ne da bi se pretvarjal!
  
  Cesar vse Rusije
  Kaj je dvignilo takšno državo ...
  Pravo poslanstvo
  Za napredek in antiko!
  
  V bitkah je premagal Japonce
  Nemci so bili takoj poraženi ...
  Glas deklet je zvočen,
  Leonid je naš Mojster!
  
  In naš kralj ne bo popustil v bitki,
  Pri gradnji velikega velikana...
  Močno premaga nasprotnike,
  In izkazalo se je, da je bila besna uskladitev!
  Prelepo pesem so dekleta složno pobrale. So tako čudovite in polne pevke. Imajo tako lepo pesem.
  Ja, čudovita dekleta.
  Tako je zapisala sijoča Natasha, najbolj veličastna od deklet.
  Tukaj se je prisiljena ustaviti in streljati na kitajska letala. Vrže granato z boso nogo. Ustreli nevihto in vzklikne:
  - Zmaga!
  Vojna s Kitajsko se nadaljuje ... Toda sovjetske čete zadajajo udarec za udarcem proti enotam Maovega imperija.
  Je že november 1970... Toliko ljudi je bilo pobitih, predvsem s strani Nebesnega cesarstva. In boji so hudi.
  Toda nič ne bo ustavilo sovjetskih deklet in nihče ne bo zmagal. Piloti so še posebej uspešni, ko se približujejo Pekingu.
  Medtem ko je bistvo in zadeva, se borijo drugi borci. Tu so na primer bojevniki iz Britanije komunistični prostovoljci.
  Jane Armstrong in njena posadka. To je najbolj kul dama. In hkrati prijazen. Strelja z golimi prsti na kitajska vozila in žvrgoli:
  - Jaz sem graciozen bivol!
  Tudi ta kmečka deklica bo tako kot njeni goli prsti pritisnila na Gringet in zarjovela:
  - Iščem vojvodinjo!
  In razbiti štiriinpetdesetih Kitajcev.
  Malanya je skromnejša in črčka iz strojnic. Ampak to naredi lepo. Tanek za dekleta je velik "Challenger" -5 in precej težak. Napreduje sam, ne prenagljeno.
  Malanya premika bose noge in žvrgoli:
  - In jaz se upiram, upiram se visoko!
  Tudi Matilda, voznik, je pokazala zobe. Tako sijoče sije z nasmehom, pod škrlatnimi ustnicami. Zakaj ne bi bila terminatorka? Čeprav upravlja le ogromen tank.
  Dekleta tukaj so Angležinja, a tudi izprijena. Želijo si ljubezni in naklonjenosti. res si želim. In tudi slava. Tudi če je neumno. Bojevniki, seveda, s takšnim slovesom, kot so rovke. In njihova lepota je neverjetna.
  Sploh že okoli zmrzali, pa še v bikiniju. Ampak je super! To so kul samice. In se smejijo. Ljubiti drugačne in obsesivne pristope. In dekleta si želijo veliko stvari. Najprej prijaznost.
  Pri mučenju je sodelovala tudi Gringeta. Ujetnemu kitajskemu fantu je strgala oblačila in ga potegnila na stojalo. Svoje bose noge je stisnila v naklado, obesila kamne in žrtev raztegnila. Fant se je obesil, Gringeta pa je njegovo telo zažgala z razžareno lomnico. Zelo rada je tako mučila fanta.
  Angležinja je prevzela tudi metode zasliševanja od nacistov. Prijetno je zažgati zagorelo, gladko, dečkovo kožo brez dlak. In tako čudovit vonj - kot ocvrto jagnje na nabodalu. Le Gringeta mu ostane oblizniti ustnice.
  Nato je deklica prižgala ogenj in začela cvreti pete. V procesu je tudi zelo uživala. Takšno mučenje... Gringeta je dečku poprala rane in ga pekla. In potem ni. Dečku so odrezali nogo in jo pojedli. Res dobro meso. Ima okus po svinjini.
  Gringeta je zelo zdravo in močno dekle. Požrla bi lahko ovna ali prašiča naenkrat. In pojej še šunke. Ali pa pijte rdeče vino. Kakšno veselje je ta kmečka žena mučiti, mučiti.
  Fant je umrl zaradi bolečinskega šoka. Gringeta se je najedala s človeškim mesom. In s težavo je po tem plesala - kot divjak. Eh, no, verjetno je nekaj nežnega s skorjo. In če namažeš s poprom ali kečapom.
  In ga z užitkom žvečite ... Gringeta si je še vedno oblizovala ustnice. Čeprav je biti kanibal sramota. Toda želela je človeško meso. In kaj je mogoče reči proti temu? No, ona hoče jesti tako! Ampak vidite, apetiti so lahko neomejeni.
  Gringeta je streljala na kitajski T-54. Oklep je prebila s pretirano smrtonosnim izstrelkom in začivkala:
  - Skratka, jaz sem kričeče banzajsko dekle!
  In spet smeji in razgaljeni tigrice zobje. In pošilja v vse smeri bleščanje reflektorjev.
  In potem se Malanya zahihita in zavpije:
  - Vse bom vzel in jih raztrgal!
  In bose noge bo pritiskal na sprožilce mitraljeza. In kako bo začel streljati vse pehote. In dobesedno kositi, kot kosa kosi travo.
  Dekle je veliko ustrelilo. In kako bi razgalili zobe ... In spet bo vzel in streljal! In spet kosimo!
  uh, in prasica ...
  Malanya počne vse s smehom ... In strelja na sovražnike. In podlage spremeni v suženjstvo. Vau, ti, kakšen hudič! No, babica...
  Prepušča se tudi mučenju. Zlasti so z vročimi iglami zabodli kitajskega komsomolca v prsi. In preluknjala si je celotno dojko. Preluknjano skozi bradavice. Tako kul Malanya. In z dolgo iglo je prebodla deklici želodec - naravnost v popek. Zavito ...
  In kako se smeji. Pokaži jezik. In spet vas bo nasmejal. In če na prsi prineseš tudi svečo, prižgano s škrlatnimi bradavičkami. Za mehurčke in žulje.
  Tu se zabava z mučenjem. Izvlekel priznanje.
  Oh, Malanya, in ti si lepo bosa, svetlolasa punca!
  In potem je Matilda začela drobiti kitajske vojake z gosenicami. In mimogrede, močno jih pritiska. In hkrati ne pozabite rjoveti:
  - Jaz sem smrtonosno dekle!
  In iz škrlatnih ustnic se spuščajo svetle, sijoče iskrice. To je res punca - dekle za vsa dekleta. Zakaj dekle? Ker tudi krvnik in kurba. In mučil zapornike.
  Poleg tega je Matilda to storila s posebnimi napravami - kot je sedlo in izvlekla priznanja. Kaj samo s to lepo dekle ni vstal.
  Ena od metod mučenja je bila. Vzela je boso nogo komsomolke, jo stisnila v primež in začela stiskati. In dokler niso pokale kosti. In koža je počila, izlila se je kri. In ubogo dekle je tako bolelo, da je od šoka omedlela.
  Matilda je zarenčala:
  - Tako bo z vsemi ...
  In še enega komsomolca je potopila v vrelo vodo. Tudi mučenje. Najprej v vreli vodi, nato v ledeni vodi. In potem spet v vrelo vodo. In spet v luknji. Zelo boli in dekličina koža postane tako rdeča, opečena.
  Sama poveljnica, hči lorda Jane Armstrong, se je izogibala mučenju. In nisem hotel sodelovati v tej umazaniji. Nato so jo Kitajci slekli in jo bičali s koprivami. No, kakšen knackers! In z dekletom so ravnali tako kruto. Nato so z oljem namazali gole podplate gospodovih hčera in jih dali pod žar. Zakurili so ogenj in začeli pražiti deklici pete. In bilo je prav hudo boleče.
  Uboga lady Jane, kako so se ji posmehovali ... Ampak nič, vsaj ni bilo pohabljeno, in žulji so se spustili v nekaj dneh. Tako je povsem mogoče uživati v življenju in uživati.
  Jane je filozofsko komentirala:
  - Toda pete bodo postale močnejše!
  Seveda ni dobro ubijati Kitajcev, a hčerka gospoda je bila prisiljena nadaljevati svojo sovražno kariero. In videla je, da se njeni prijatelji vedno bolj spreminjajo v zveri in krvnike.
  Jane je s svojimi golimi prsti, gracioznimi nogami pritisnila na krmilno palico in zarenčala:
  - Vsak pes ima svoj dan!
  Sovjetske čete so močno pritiskale na Kitajce. In že smo bili na poti v Peking. Vojska Nebeškega cesarstva je utrpela ogromne izgube. Toda kitajske čete so še vedno poskušale napredovati. Prišlo je že novo leto 1971. Kmalu bo vojna stara dve leti. In bitke vrejo kot vulkan. Vse več milijonov Kitajcev se pridružuje boju.
  Kljub zimi gredo fantje Nebeškega cesarstva bosi v napad in se napolnijo z gomilami trupel.
  Bitke so hude.
  In Natasha jih pokosi s hitrostrelnim mitraljezom. Odreže borce Nebeškega cesarstva v vrstah.
  Z boso nogo vrže granato in reče:
  - Za mater Rusijo!
  Vojna seveda lahko traja še dolgo. Toda pogumna bojevnica Mirabela je zadela raketo v bunker, kjer je bil Mao Zedong. Umrl je vodja Kitajske, veliki krmar. In posledično je nore vojne končno konec.
  23. februarja 1871 so sovražnosti prenehale. In ZSSR in Kitajska sta sklenili mir.
  Res je, ozemeljski spori so se nadaljevali, zavezniški odnosi pa niso bili takoj vzpostavljeni. Ampak to je druga zgodba.
  ČE JE KAPLAN ZGREŠIL IN JE LENIN ŽIV
  Poskus atentata na Lenina se ni zgodil. Kaplan je zgrešil, Vladimir Iljič pa se je izognil udarcu krogle, ki je povzročila blokado krvnih žil in povzročila prezgodnjo možgansko kap. Posledično se je Leninova vladavina nadaljevala.
  NEP je bil le začasen oddih na poti k socializmu. In Vladimir Iljič je vložil v prisilno industrializacijo. In njegova ideja je bila podobna Stalinovi. In gremo...
  Lenin je kolektivizacijo izvedel ne tako nesramno, lakoti pa so se izognili. In to je nedvomna zasluga Vladimirja Iljiča. In ZSSR se je začela dvigovati.
  Potem pa je na oblast prišel Hitler. In začel je ustvarjati Nemško cesarstvo.
  Lenin se je tudi poskušal spogledovati z njim. In pomagal se je oborožiti.
  Hitler je Avstrijo priključil Nemčiji - izpeljal Anschluss. Potem pa Sudeti, zato se je zgodil München.
  Toda tako zavezniki kot Lenin mu niso hoteli dati Poljske. In vojna se je začela. Vojska ZSSR je Poljsko zajela z vzhoda. Lenin je tako kot Stalin razdelil državo Poljakov s Hitlerjem. In nastal je skrivni protokol.
  Neskladje z resnično zgodovino se je zgodilo na Finskem. Lenin vojske ni očistil, njegove enote pa so bile učinkovitejše.
  Tuhačevski je izvedel sijajen obvoz Mannerheimove linije. In Finsko je v najkrajšem možnem času premagala in jo osvobodila Rdeča armada.
  Manever Tuhačevskega je bil neverjeten. In tako čudovita zmaga. Hitler je ujel Francijo in začasno opustil vojno z ZSSR.
  Fuhrer se je odločil, da je Rusija premočna in da je treba najprej prevzeti Britanijo.
  Zračna bitka za Anglijo je bila izgubljena. In Hitler je začel iskati druge poti. Eden izmed njih je izkrcanje Rommelovega korpusa v Libiji. In poskuša prevzeti Afriko. Nemci so uspešno izvedli zavzetje Jugoslavije in Grčije. Toda pristanek na otoku Kreta je bil vreden velikih izgub. Toda malo kasneje so nacisti zajeli Malto z manj škode. In to je bil njihov nedvomni uspeh. Rommel je zavzel Tolbuk, prejel še štiri tankovske divizije in razvil ofenzivo proti Egiptu. Sueški prekop je bil zajet. In pod nadzorom. Drug velik uspeh je bil zavzetje Gibraltarja. S padcem te citadele so imeli nacisti možnost premestiti čete v Afriko na najkrajši razdalji.
  Po hitrem blitzkriegu sovjetskih čet v Afriki in zmagi na Kholkin Golu je Hitler zelo cenil moč Rdeče armade in ni več računal na blitzkrieg. In pripravljal se je na resno vojno.
  Nemške čete so se preselile na Bližnji vzhod. Ostareli Lenin je bil precej pasiven. Lokalni Arabci so podpirali naciste in na vse možne načine prispevali k njihovi ofenzivi. In bila je precej uspešna in bogata s Hitlerjevimi dosežki.
  Istočasno je bila napadena Afrika. Tanek T-4 je bil posodobljen in opremljen z daljšo puško. In ta avto je dobro vozil.
  Nemci so zavzeli črno celino, ne da bi naleteli na resen odpor. Britanci so bili številčni in številčni.
  Nacisti so postopoma absorbirali Afriko in zmagali na Bližnjem vzhodu. V vojno je vstopila tudi Japonska, ki je napadla ZDA v pristanišču Peru. In izkazalo se je, da je bila to precej močna poteza. In kako so samuraji uničili Američane. In zasegli posesti v Aziji. Singapur je bil z morja nepremagljiv, a so ga Japonci vzeli s kopnega.
  In to je nov, velik uspeh nacistov, zato so bile Združene države pritisnjene.
  Leta 1942 so nacisti začeli ofenzivo proti Indiji in jo zajeli ... In Afrika je bila osvojena do konca avgusta. Nemci so izvedli tudi operacijo Polarni medved, pri čemer so zajeli tudi Švedsko. Septembra je bila zajeta tudi Švica. Po tem so nacisti začeli z aktivnim napadom podmornic in letal na Britanijo.
  Fritz je imel odlične nove bombnike Ju-188, z naprednejšimi oblikami, in bombardirali so Britanijo. Pilot Marseille se je pokril s slavo in postal prava legenda.
  Nemci so premagali Britance kot naivneže na morju v zraku. Nato jim je Hitler ponudil ultimat. Churchill je bil pripravljen na mir, vendar je bilo prepozno.
  Hkrati je bila v Tretjem rajhu razvita cela družina novih tankov: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Poskušali so jih narediti čim bolj podobne, več različnih velikosti. Toda Miška je imela dve puški. Zaradi tega je rezervoar postal širši in težji.
  Nemci so še naprej krepili svoj potencial. Ju-188 je bombardiral Britanijo, na poti pa je bil Yu-288, še močnejša in hitrejša letala.
  Fuhrer je zahteval razbiti Britanijo.
  Marseille, ki je sestrelil tristo letal, je bil odlikovan z redom nemškega orla z diamanti. In ko je sestrelil štiristo: prejel je viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In bila je prva, ki je prejela nagrado te stopnje. In za petsto letal je bil odlikovan z Velikim križem železnega križa. In to je bil zelo kul dosežek.
  Toda Marseille je še naprej hitro zadel. Še posebej, ko se je pojavil ME-309 z visoko hitrostjo 740 kilometrov na uro in sedmimi strelnimi točkami.
  Marseille je na tem letalu uničil nasprotnike Tretjega rajha. Ko je njegov račun dosegel tisoč letal, so mu podelili posebno nagrado: zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Anglija se je obupno držala pod udarci Luftwaffe. Toda njena flota se je topila. In podmornice Tretjega rajha so postajale vse močnejše in popolnejše.
  In tako so pritiskali na Britanijo, samo brezbožno. Nato je končno julija 1943 prišlo do pristanka. In tokrat so Nemci uporabili najnovejše svoje tanke in so lahko dosegli zmago. In Britanija se je upirala le dva tedna.
  Po padcu Britanije je Hitler postal premišljen. Boriti se proti ZDA ali poskusiti obrniti na vzhod? Lenin, star triinsedemdeset let, ki je živel približno tako dolgo kot Stalin in dvajset let več kot v resnični zgodovini, je umrl januarja 1944.
  V tem času so Nemci zavzeli Islandijo in skupaj z Japonci Avstralijo. Tretji rajh je dosegel veliko.
  Toda Združene države so ostale neprevzete in sprejeta je bila odločitev, da jih zasedejo.
  Toda namesto Lenina je zdaj predsednik ZSSR postal Leon Trocki. In to je čisti Jud. In Hitlerjeva antisemitska politika mu ni bila všeč.
  Toda Leon Trocki je zelo zvit politik. In zato se je odločil, da Hitlerja še ne bo dražil. In celo ponudil, da bi se skupaj borili z Združenimi državami.
  Nemški Fuhrer se je s tem strinjal.
  In tako je Rdeča armada poleti 1944 prešla v ofenzivo na Aljasko.
  In Hitlerjeve čete so napredovale skozi Grenlandijo in naprej do Kanade ter skozi zavezniško Argentino in Brazilijo, ki je prešla na stran Tretjega rajha, z juga.
  Vojna se je zaradi dolžine komunikacij zavlekla. Vendar so ZDA izgubljale. Nemci so dobili tank iz serije "E". Prehiteli so ameriške. Poleg "Pershinga" in "Superpershinga" leta 1945 ZDA niso imele skoraj nič. In Nemci so kvalitativno prevladovali nad sovražnikom. Sovjetski tanki so bili tudi veliko boljši od ameriških. Američane je prehitela tudi nemška jurišna puška MP-44, ki jih je dobesedno pokosila.
  Združene države so se dolgo in trdo borile zaradi svojega močnega gospodarstva in velikega prebivalstva. Ločitev ob oceanu in pretirano raztezanje komunikacij sta otežila hitro uničenje Amerike. In ZSSR, ki je zajela Aljasko, je imela svoje težave. Toda vojna je trajala in trajala ... In v petinštiridesetem letu je bila ujet skoraj polovica Združenih držav. 9. maja 1946 so ZDA kapitulirale. Tako se je končala druga svetovna vojna.
  V svetu je bila vzpostavljena hegemonija Nemčije, Japonske in ZSSR. Rusija je dobila nazaj Aljasko in skoraj polovico Kanade. Tako je prišel začasni mir.
  Tretji rajh je začasno počival, vendar je 20. aprila 1953 napadel Japonsko. ZSSR je do takrat že imela atomsko bombo. Leon Trocki je umrl v čudni ironiji, tako kot Stalin marca 1953. Toda nasledil ga je Voznesenski, ki se je izkazal za zelo močnega voditelja. In šel je tudi v vojno z Japonsko.
  Hitler še ni prestar in je vodil zdrav način življenja in ni jedel mesa. In tako je bil še živ.
  Tretji rajh in ZSSR sta se z Japonsko borila več kot eno leto, na koncu pa je bila osvojena šele 12. maja 1954.
  Tako se je končala še ena vojna. In ZSSR je okrepila svoj položaj: vrnila sebi južni Sahalin in Kurilski greben, pa tudi Mandžurijo, Port Arthur in Korejo.
  In to je bila zadnja vojna.
  Tretji rajh se je odločil začeti širiti vesolje. In tudi ZSSR ... Hitler je umrl marca 1960, ko je 20. aprila 1959 uspel izvesti referendum o ustanovitvi monarhije. In nasledil ga je sin. In zahvaljujoč temu je Tretji rajh ostal stabilen.
  In hkrati z Hitlerjevim rojstvom 20. aprila 1959 so astronavti odleteli na Mars. Natančneje, začelo se je in končalo v šestih mesecih. Tako se je začela nova vesoljska doba. ZSSR je letela na Mars deset let pozneje ... Leta 1980 so ljudje obiskali vse planete sončnega sistema in to je super.
  In leta 2020 se je začela prva medzvezdna odprava.
  
  
  VOJNA V AFGANISTANU
  1. avgusta 2001 so ruske čete napadle talibane z letali in raketami. Glavni cilj je bil preprečiti verjeten poraz severnega zavezništva. Odločitev je deloma razumna, a ... Bin Laden je opustil teroristični napad v Ameriki in se odločil, da se v celoti osredotoči na Rusijo. Vojna je izbruhnila z novo močjo.
  Zahod je seveda Rusijo obsodil. In Bin Laden je pozval k terorističnim napadom na Putinov režim. Talibani so prejeli okrepitve iz Pakistana in znova poskušali napredovati. Atentat na Ahmada Shaha Massouda je močno pomagal talibanom pri napredovanju. Rusija je okrepila bombardiranje. V boj so bili vrženi tudi ločeni deli specialnih enot. Boji so se izkazali za zelo krvave.
  Rusija se je vse bolj vpletala v vojno v Afganistanu. ZDA, zahodne države, islamski svet so talibanom dobavljali orožje. Bitke so bile krvave. Rusija je tja vse bolj vključila svojo vojsko.
  Preneseni so bili tako tanki kot samohodne puške
  Talibani so bombardirali. In ruske čete so se borile z neenakomernimi silami. Natančneje, proti njim so bile uporabljene metode gverilskega bojevanja.
  V Rusiji se je Putinovo nasprotovanje okrepilo. Komunisti so se spomnili, da je Jelcinov naslednik, in Rusijo potegnili v nove vojne. Nezadovoljni so bili tudi liberalci. Putin je izgubljal podporo v družbi. Izgube med afganistansko vojno so naraščale.
  Na volitvah v državno dumo je bilo več kot kdaj koli prej veliko škandalov in ponaredkov. Komunisti so utrdili svoje položaje. SPS in Yabloko nista prišla v parlament. Pojavil se je blok domovine. Veliko je prejela tudi Združena Rusija in dodala je Liberalno demokratska stranka. Toda volitve so bile škandalozne. Domovina, Liberalno-demokratska stranka in Enotna Rusija so ohranile nadzor oblasti nad Dumo. Toda komunisti so bili močni. Na predsedniških volitvah je Putin zmagal šele v drugem krogu. In vojna v Afganistanu se je nadaljevala, kot v Čečeniji.
  Rusija se je tam zataknila. Pripeljalo se je vedno več vojakov. In spopadi so se stopnjevali. In število napadov je bilo eksplozivno.
  Cene nafte se niso preveč dvignile. V Iraku torej ni bilo vojne. In kmalu so bile sankcije Sadamu Huseinu odpravljene. Njegov režim je spet začel nabirati moč. In pripravite se na vojno z Iranom. In pri tem so mu pomagale ZDA. Leta 2007 so volitve v državno dumo potekale z velikim uspehom med komunisti, ki so končno prejeli večino.
  Pod temi pogoji je Putin kljub ustavi kandidiral za tretji mandat in se zatekel k referendumskemu mehanizmu. In uspelo mu je spremeniti besedilo ustave z odpravo dveh mandatov.
  Posledično leta 2008 ostareli in zdolgočaseni Zjuganov v pogojih informacijskega pritiska ni mogel premagati Putina.
  Potem pa so se razmere za režim še poslabšale. Vojna v Afganistanu traja že vrsto let. In ji ni bilo videti konca.
  Putin se je v času gospodarske krize potegoval za četrti mandat. In škandali s korupcijo in volivci so se tega naveličali. Možnosti diktatorja so se zmanjšale.
  Toda spet so bili uporabljeni administrativni viri in množična ponarejanja. Ljudje so se zlili na ulice, prišlo je do množičnih spopadov. Prelita kri.
  Putin se je leta 2012 potegoval tudi za četrti mandat. In spet vojna v Afganistanu in kriza. In hkrati nenehni spopadi s policijo, vse vrste shodov in še marsikaj.
  Niti trenutka miru. Maidan je potekal v Ukrajini. Toda Krima ni bilo mogoče iztisniti. Domače prebivalstvo v Putinovo Rusijo pravzaprav ni hotelo. Porošenko je prišel v Ukrajino in vse je bilo bolj ali manj uspešno. Leta 2016 je zaradi padanja cen nafte in plina v ruskem gospodarstvu prišlo do vrhunca krize. Putin je šel v peti mandat. In zmagal je zahvaljujoč množičnim ponarejanjem in izključitvi vseh z volitev, razen dolgočasnega in starega žepa Zjuganova.
  In vojna v Afganistanu se je nadaljevala z neskončnimi tokovi cinkovih krst.
  Zdaj je prišlo 2020 ... Putin je bil izvoljen za šesti mandat, njegov žepni tekmec Zjuganov pa ga je spet razbil. In vojna traja že skoraj dvajset let.
  V Afganistanu še vedno divja vojna. Pilotki Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova udarita iz zraka.
  Lepa dekleta se borijo v enem bikiniju in z golimi prsti pritiskajo na gumbe igralne palice.
  Seveda sodobna vojna ni tako zanimiva kot druga svetovna vojna. Nato so morala dekleta pokazati čudeže hrabrosti in junaštva.
  Zdaj računalnik opravi večino dela namesto vas. In ni vse tako super.
  Ne, kraj za podvige. Anastasia Vedmakova je zažvižgala ... Zasmejala se ... Ja, bili so pretepi in pravijo še nekaj. In zdaj, samo gumb z boso nogo, pritisnjen in leti računalniško vodena raketa. Kje so zračne bitke? Talibani nimajo letalstva.
  Če ruske čete utrpijo izgube, potem samo zaradi sabotaže, min in prikritih napadov.
  Včasih borci ISIS in talibanov zastrupljajo ruske vojake. Na splošno je vojna vse bolj umazana. Kot v Siriji ne deluje. Lokalne enote so precej šibke in Iran ne pošilja svojih sil. Lokalne sile se spreminjajo. Mudžahidi imajo podporo prebivalstva. Poleg tega vlada v Kabulu že dolgo ni nobena oblast.
  Še več, najpomembnejše je, da so talibani močni in združeni z ISIS. Poskus pogajanj s talibani ni uspel. In sploh se niso nameravali pogajati z ISIS. In potem so tu še Pakistan in islamske države, ki pomagajo mudžahidom.
  Američani so se terorističnemu napadu 11. septembra uspešno izognili, te hemoroide so potisnili v Rusijo. Putin se je očitno odločil, da mu je morje do kolen in da se bo vse odločilo zmagovito in z malo krvi. A izkazalo se je, da Afganistanci nočejo živeti po ruskih receptih, vključno z ZDA. In Rusija ni tako lahka ...
  Mudžahidov ni mogoče premagati z bombardiranjem. Lokalne sile so šibke in se bojijo boja. V boj je treba vreči vedno več enot spsnaza. Vojna se odvija.
  Anastasia Vedmakov je bila žalostna ... Vse, kar se na svetu ne naredi, se giblje v nekakšni spirali. Toda življenje gre naprej.
  Potem ko so Američani moralno zapustili Afganistan, so ruska letala napadla teroriste in podprla lokalne sile iz zraka. Hkrati so izbrane enote specialnih sil začele loviti vodje militantov.
  Dve očarljivi dekleti, Margarita in Anastasia, bijeta neenakopraven boj v soteski. Lepotice so visoke, zelo močne in mišičaste, v zaščitnih kameleonskih dežnih plaščih. Ta preobleka zaradi računalniške grafike naredi borce nevidne.
  Toda obe mladi dami nista bili disciplinirani. Ko so se plazili v gorah na desetine kilometrov in naleteli na tolpo, so odprli ogenj, ne da bi jih želeli deliti z nikomer. Njihovi hitrostrelni mitraljezi z naboji z uranovim jedrom so pravi nosilci smrti. Bojevniki so skakali po snegu in premagali mudžahide.
  Margarita je ustrelila iz svojega lansirnika granat, utripal je pulsar, ki je ubil ducat razbojnikov. Nekaj kapljic krvi je padlo celo na prozorni oklep čelade.
  Dekleta imajo najsodobnejše orožje. Računalniško vodenje.
  Oni, dve visoki srčki, sta vredni celega polka. Bojevniki pošiljajo čakalne vrste in podrejo mudžahide v vrste.
  Zelijo tla in škropijo kri. Mudžahidi obupno zarenčijo. Dekleta so se končno zaljubila. Ni grozno za njihov oklep, ampak kameleonski plašč ni v redu. Kljub temu je naprava računalniške nevidnosti preveč krhka in v praksi ni tako dobra in draga.
  Preveč je bilo borcev.
  Margaret je predlagala:
  - Bomo poklicali okrepitve?
  Anastasia je zmajala z glavo.
  - Naredimo sami!
  Dekleta v čeladah in bojnih oblekah so se še naprej borila. Uporabili so majhne, a zelo goste naboje z eksplozivom. A kljub temu se je obremenitev streliva končala. In militanti so prihajali.
  Dekleta so začela odhajati. Vendar je bilo že prepozno. Končali so v pravi peklenski luknji. Na stotine mudžahidov je plezalo z vseh strani.
  Margaret je zamrmrala:
  Zmanjkalo nam je streliva in granat. Zdaj je preostalo le mele!
  Anastasia se je nasmehnila in pripomnila:
  - Skupaj proti tisoč! Ostala je samo ena!
  Margarita je prikimala in pozdravila:
  - Ja, ogenj kličemo sami!
  Anastazija je kričala in strgala prah, spet jo je zadela puška velikega kalibra. - Verjetno bo modrica, - je mislila deklica.
  Pogledala je naokoli in zavpila:
  - Obstaja vrzel! Skočimo, morda bomo preživeli obstreljevanje!
  Margarita je na radio prenesla:
  - Okoli nas je več kot tisoč razbojnikov! Na kvadratu 54-85-83 dajte morje ognja!
  Deklico je znova zadelo ducat rafalov naenkrat in spet podrlo. Skozi oklep mišičasto telo čuti udarce. Zadeli so tudi Anastazijo.
  Obe deklici sta se po vseh štirih priplazili do ozke vrzeli v prelomu gorskega granita. Najprej se je prebila Anastasia, zdrsnila v globino, nato Margarita. Od zgoraj so že padale težke granate in ruske topniške rakete.
  Velik delček je udaril v čelado in zlomil ogljikova vlakna. V zadnji del glave, kot da bi ga udarila palica. Presenečena deklica je s težavo zdrsnila skozi vrzel in začela padati v globoko brezupno brezno!
  
  LOČITE SVET S HITLERJEM
  Recimo, da bi Fuhrer sprejel zadnji Stalinov predlog za separatni mir septembra 1943? V resnici je bila za Nemčijo to že zadnja priložnost za rešitev. Kurska bitka je bila izgubljena in Rusi so dokazali, da lahko zmagajo tudi poleti. Zavezniki so zavzeli Sicilijo in pristali v Italiji.
  Najpomembnejši satelit - Mussolini je izgubil oblast in državo.
  Ne, res, če je res, da je Stalin Fuhrerju ponudil mir, je bil Hitler zadnji kreten, ki ga je zavrnil. In kaj bi se lahko pokazalo v tem primeru.
  Svet je v ničelni varianti. Vojska Wehrmachta se umakne na mejo. Hkrati se velike sile nacistov prestavljajo v Italijo. In kar je najpomembneje, tja gre tudi letalstvo s prekaljenimi asi.
  Zavezniki utrpijo veliko več škode. V igro pridejo nemški "Ferdinands", "Panthers" in "Tigers". Vsi ti stroji so veliko močnejši od ameriških Shermanov in angleških Churchillov.
  Da, in nemški oddelki so bolj izkušeni, usposobljeni in disciplinirani kot ameriški in britanski. In še več.
  V začetku novembra so bili zavezniki izgnani iz Italije. In decembra so jih izgnali s Sicilije. Zahodne izgube so bile ogromne. Nekateri zaporniki več kot tristo tisoč. Bitke so pokazale, da "Sherman" proti "Pantherju" sploh ne vleče. Da, in proti "Tigru" tudi. In da so Američani izgubljeni, ker so padli pod pritiskom tankovskih hord Wehrmachta.
  Po porazu zaveznikov v Italiji je Churchill okleval. In se srečal z Rooseveltom. Pogovor se je dotaknil teme: kako voditi vojno brez ZSSR? Izkazalo se je, da je nemški Focke-Wulf najmočnejši enosedežni borec Tretjega rajha po oborožitvi. In se uspešno upira ameriškim letalom. In na poti in reaktivna letala. O tankih ni kaj reči. "Sherman" v tankovski bitki - nič. In celo opazno slabši od zastarelega nemškega T-4. Še posebej v pištoli. "Churchill" je vsaj bolje zaščiten.
  Prava obleka je pokazala, da je bilo nerealno osvoboditi Evropo pred nacisti.
  Roosevelt in Churchill sta oklevala. Toda Hitler ni. Fuhrer je pritiskal na Franca, grozil z okupacijo in kljub temu prisilil Španijo, da je nemškim vojakom prepustila Gibraltar. Februarja je trdnjava padla. In potem so Nemci prečkali najožji del v Maroko. Začel se je zaseg francoskih kolonij. Bitke so pokazale veliko bojno sposobnost nemških kopenskih enot, njihovo vzdržljivost in bojno moč opreme.
  V nacistične enote je začel prihajati najnovejši mitraljez MP-44, na nebu pa se je pojavil ME-262.
  Spomladi so nacisti premagali nekaj deset zavezniških divizij, zavzeli Maroko in Alžirijo ter vstopili v Tunizijo. V začetku junija se je na nebu že borilo tisoč reaktivnih ME-262, ki jim po oborožitvi in hitrosti ni para.
  Kljub temu so Britanci in Američani v začetku junija še vedno poskušali pristati v Normandiji. Toda tam so čakali. Na sprednji strani sta se pojavila "Panther" -2 in "Tiger" -2, verjetno bolj napredna tanka z močnim orožjem. In močan poševni čelni oklep. Njihove puške so prebile vse zavezniške tanke na veliki razdalji.
  Nemci so imeli tudi veliko število svojih vojakov, ki so jih polnili s tujci in popolno mobilizacijo ter vojaki, ki so se vrnili iz ujetništva.
  Junijski izkrcanje se je končalo s popolnim porazom zaveznikov, z zajetjem več kot pol milijona vojakov in častnikov. Po katastrofi v Normandiji je Churchill Fuhrerju ponudil mir na post-fakto osnovi. Se pravi, kdor kaj nadzoruje, potem ostane za tem. Nemci so pravkar izbili Britance iz Tunizije in vstopili v Libijo, na južnem boku pa so se njihove čete približevale Kamerunu.
  Vmes so potekala pogajanja, nacistom je uspelo vstopiti v Egipt. Fuhrer, ki se je počutil močnega, je zahteval, da se mu da vso francosko posest. Pa tudi severna Afrika in Irak s Kuvajtom. In plačati odškodnino.
  Churchill je ta predlog zavrnil. Toda položaj Britancev je ostal težaven. Nemci imajo nov lahek, vodljiv in, kar je najpomembneje, enostaven za izdelavo in poceni reaktivni lovec XE-162 ter reaktivni bombnik "Arado". Zadnje letalo ni moglo dohiteti lovcev, s protiletalskimi topovi pa ga je težko sestreliti. Britanci so torej dodali težave. Na kopnem so zmagali Nemci. Zajel Egipt, nato Palestino. In potem so s podporo lokalnega prebivalstva napadli Irak in Kuvajt. Prevzeli so tudi nadzor nad temi ozemlji.
  Britanci so se predali, kolonialne čete pa so dezertirale. Britanski kapitalisti so, prestrašeni zaradi porazov, okrepili pritisk na Churchilla.
  Aktivno je bilo tudi podmorniško bojevanje. Nemci so izstrelili podmornico na vodikov peroksid in pridobili še več popolne premoči na morju.
  Do konca leta 1944 so Nemci osvojili skoraj ves Bližnji vzhod in severno Afriko. Na sprednji strani so se pojavili tudi prvi tanki serije "E", naprednejši in spretnejši.
  Churchill se je soočil z močnim nasprotovanjem. Prosili so ga, naj ga odpustijo. Roosevelt si ni upal kandidirati niti za četrti mandat. In zmagal je mladi republikanski kandidat.
  Hitler je pozimi in spomladi 1945 napredoval v južno Afriko. Zajel vse več ozemelj. Hkrati se je pripravljal napad na samo Britanijo. Podmorniška vojna je postajala vse bolj aktivna.
  Prišlo je poletje... Fritz je preizkusil novi tank E-50. Ta stroj ni imel enakega in ga je bilo mogoče šteti za nepremagljivega. Pojavil se je tudi Yu-287, reaktivni stroj najvišjega razreda. Pošteno pritiskal na Britance. In potem je avgusta sledil pristanek. Tako drzna operacija. Britanija ni zdržala tri tedne. Nemci so zavzeli London in se smejali.
  Fuhrer je osebno polagal velike upe na serijo "E". Cisterne te serije so se razlikovale po lokaciji motorja in menjalnika skupaj ter menjalnika na motorju. To je omogočilo zgostitev postavitve in nizke silhuete. Avtomobili so bolj kompaktni. Na primer, SAK E-25, ki je tehtal 26,6 tone, je imel čelni oklep 120 mm pri naklonu petindvajset stopinj in 82 mm stranski oklep - plus valje.
  Zaradi tega je bila samohodna puška neprebojna za britanske in ameriške puške. In motor s 700 konjskimi močmi je dal divjo hitrost in manevriranje.
  Britance je E-25 z 88-mm topom preprosto šokiral in jih nova tehnologija dobesedno raztrgala.
  Po kapitulaciji Britanije so nacisti oktobra zavzeli tudi Islandijo - z izvedbo operacije Ikar. Ameriški garnizon je kapituliral. Ujetih je bilo skoraj 100.000 vojakov.
  Amerika se je obrnila na Fuhrerja s ponudbo miru in delitvijo vplivnih sfer. Projekt z atomsko bombo še ni uspel, Fritz pa so že na pragu.
  Hitler se je, potem ko je pretehtal vse prednosti in slabosti, odločil, da bo napadel Ameriko z dveh strani. In sicer z uporabo mostišč v Argentini in Braziliji z juga. In skozi Grenlandijo in Kanado s severa. Nekoliko boljši so postali Japonci, ki so obvladali proizvodnjo po licenci XE-162.
  ZDA še niso imele dovolj bojno pripravljenih reaktivnih letal. In flota je utrpela velike izgube zaradi podmornic. In ugriznil je Yankee, ugriznil je. Hitler je vztrajal pri popolni vojni.
  Fuhrer je imel informacije, da je jedrski reaktor že ustvarjen v ZDA in da potekajo dela na atomski bombi. In ukazal zatreti Ameriko.
  Izstrelilo se je novo orožje - diskoteke, ki so neranljive za osebno orožje, poenostavljeno z laminarnim curkom.
  Potopili so ladje in razžagali letala ameriške vojske. Minilo je šestinštirideseto leto napredovanja Nemcev in Japoncev z juga ter izkrcanja v Kanadi s severa. To je precej uspešno.
  Nemci so imeli tank E-50, ki je bil za red večji od Shermanov, Pershingov in Pattonov.
  Močan tank s 105-milimetrskim topom, visok manj kot dva metra, z 250-milimetrskim čelnim oklepom pod kotom, 170-milimetrskimi stranicami in tudi pod kotom, z maso vozila oseminšestdeset ton in plinsko turbino motor z močjo 1.500 konjskih moči. Takšen stroj je postal glavni tank Tretjega rajha in mu ni bilo enakega. Američani se mu niso mogli kosati.
  Res je, da je velika teža stroja povzročila nekaj težav. V skladu s tem se je pojavila lažja različica avtomobila v obliki "Panther" -4. Ta stroj je imel lažjo, a povsem zadostno pištolo 88 mm, čelni oklep 150 mm pod kotom in 120 mm stranski oklep, s težo šestinštirideset ton in motorjem 1200 konjskih moči. Ta tank je presegel tudi Pershings in Pattons, saj jim je bil blizu po teži.
  Nemci so uspešno napredovali. Ujet Toronto, Quebec. Skupaj z Japonci so zasedli Venezuelo in Panamo. Nato so se spustili z juga, v Kostariko, Nikaragvo, Honduras in Mehiko. Nacisti so lahko napadli tudi Združene države s severa in tako odrezali Aljasko. Nato zajamete večino.
  Do začetka sedeminštiridesetega leta, natančneje do pomladi, so nacisti zajeli skoraj vso Kanado in Mehiko.
  Novi fašistični tanki so bili preveč boljši od ameriških. In letalstvo še bolj! Proti diskotekam - ki jih je močan laminarni curek naredil neranljive - Američani sploh niso imeli orožja.
  Tako so na bojišču prevladovali nacisti. In MP-54 je bil veliko boljši od ameriške avtomatske pištole.
  Tako se je izkazalo, da so sile zelo neenake. Vojna se je zavlekla le zato, ker so imeli Američani preveč opreme in veliko prebivalcev. Toda diski so dobesedno podrli vse vrste letal in drugih strojev. Delovali so z nabijanjem - razvijali so hitrost petih ali šestih zvokov.
  Tako je bila demonstracija možnosti neverjetna. Tukaj ZDA in atomska bomba ne pomagajo. In Hitler ima moč Afrike, Azije in desetine milijonov sužnjev!
  Ameriko postopoma stiskajo. Spomladi in poleti 1947 so Nemci že zavzeli polovico ozemlja ZDA in vso Aljasko. Jenki torej pridejo kot kos železa na nakovalu.
  New York je padel jeseni, Washington pa je padel v začetku decembra. 25. decembra 1947, ravno v času božiča, so ZDA kapitulirali. Končala se je še ena zelo agresivna bitka druge svetovne vojne. Tretji rajh ima nove tanke serije AG - piramidalne. In še vedno je bila Rusija.
  Hitler se je intenzivno pripravljal na vojno. Načrtovanje stavke z Japonsko. Dežela vzhajajočega sonca je po licenci reproducirala serijo E.
  In v svoje čete je zaposlila veliko Kitajcev.
  Toda 20. aprila 1949 je nacistična Nemčija napadla ZSSR. Drugič - uporaba piramidnih tankov s strani tujih divizij. In ZSSR je relativno nedavno prejela T-54. Stroj, ki pa ga lahko štejemo tudi za zver. Čeprav je bil slabši od AG-50 pri zaščiti predvsem bokov in orožja. Tudi T-54 je bil slabši od E-50 ... Se pravi obe vrsti nemških tankov. Vendar je tehtal manj in ga je bilo lažje izdelati.
  Toda nemški stroji so proizvajali tovarne v polovici sveta. In to je Hitlerju dalo veliko prednost. Poleg tega je bilo sovjetsko letalstvo po količini in kakovosti slabše od nacistov. Predvsem pri orožju, oklepu in hitrosti. Nacisti so v porastu!
  Rdeča armada je seveda tudi močna, vendar je MiG-15 šele začel vstopati v čete, glavni borec pa je Yak-9. Že očitno zastarel in ne more vzdržati nemške letalske moči. Tank IS-7 ni šel v množično proizvodnjo. IS-4 je postal množičen stroj, še vedno ne povsem popoln stroj, a se po zaščiti približuje E-50. Res je, nemški 105 mm 100EL top je bil močnejši in bojno pripravljen od 122 mm IS-4. Toda glavni sovjetski tank je še vedno T-34-85, T-54 pa je v manjšini. Zaenkrat je izšel v relativno majhnih serijah.
  Nemci so prebili sovjetsko obrambo. In hitel naprej. Čeprav so bile obrambne linije močne. Toda Fritz se je vseeno prebil skozi njih. In čeprav se ne premika prehitro. Minsk je padel sredi maja.
  In konec junija so se nacisti približali Smolensku. Tako so morali nacisti daleč čez trupla. Smolensk je dobro utrjen in odbija napade. V začetku julija so se nacistične horde približale Kijevu. Sredi avgusta so nacisti blokirali Leningrad. Hkrati so Japonci pritiskali z vzhoda. Obkrožen Vladivostok. In samuraj je zavzel Habarovsk.
  Japonska je imela svojo različico kopiranega E-50 z močnim 88 mm topom 100 EL in 200 mm poševnim čelnim oklepom. Ta stroj je bil boljši od T-54 pri oklepnih puškah in nekoliko zaradi večjega kota racionalnega nagiba zaščite, zlasti ob straneh. In tank je tehtal - približno petdeset ton - težji od T-54, ki je tehtal šestintrideset tankov.
  Tudi Japonska je pritiskala in gnala Kitajce v boj. Samuraj je zbral veliko silo.
  Septembra so nacisti kljub temu zavzeli Smolensk, obkroženi z vseh strani, in obšli Kijev. In začeli so se seliti na vzhod Ukrajine. Leningrad je imel težke čase. Nemci so se približali Tikhvinu. Situacija se je stopnjevala. Oktobra so nacisti vstopili na Krim. Začeli so napredovati proti Moskvi. Obkolili so Vyazmo in zavzeli Harkov.
  Nemški AG-50 je popoln stroj - 250 mm poševnega oklepa iz vseh kotov in v obliki piramide. In plinskoturbinski motor z 2000 konjskimi močmi. Pištola pošilja projektil z uranovim jedrom, ki lahko z velike razdalje prodre v sovjetske tanke, celo IS-4. Nemci imajo močno orožje. In sam tank je neprebojen za sovjetske puške. In oklep je kul, cementiran.
  Skratka, sovjetski tanki niso mogli kos takšnim pošasti. Celo IS-7 so naglo dali nazaj v proizvodnjo. Toda to je imelo malo smisla. Novembra so nacisti zavzeli Kerč in blokirali Sevastopol. Vzeli so Vyazmo, Orel, Kalinin. Šli smo v Tulo. Vzeli so tudi junaško obrambni Tikhvin. Do Moskve je še vse čez petdeset kilometrov.
  Stalin je očitno znorel. Poskusite se upreti takšnemu nasprotniku. Močan Wehrmacht. A prihaja december. Toda nacisti so pripravljeni na zimo in še naprej napredujejo.
  Vorošilovgrad, Belgorod in Kursk so zavzeti! Nemci so se približali Moskvi. Januarja je padla Tula in Fritz so lahko zaobšli prestolnico z juga. Februarja se je obroč okoli Moskve dokončno zaprl. Hkrati so nacisti zavzeli tudi Voronež in se obrnili proti Stalingradu.
  Sam Stalin je pobegnil v Kuibyshev. Očitno v upanju, da bi zaostrili odpor. Moskva se je dolgo upirala. Mesto je veliko. Toda maja je kapital vseeno padel. Nemci so že zavzeli Kavkaz.
  Japonska je vdrla v Srednjo Azijo. In tam odnesel marsikaj. Junija so Nemci zavzeli mesto Gorky. Skoraj popolnoma osvojil Kavkaz. Julija je padel Saratov in ... Stalin je otrobil in zbolel. Beria je izkoristil trenutek in podtaknil vodjo. In avgusta 1950 je Nemčiji ponudil mir. Hitler se je le strinjal s predajo. Beria, ki je spoznal nesmiselnost nadaljnjega odpora, se je odločil za to. Tako se je končala druga svetovna vojna. Hitler ni napadel Japonske in je vladal še nekaj let.
  Svoje nekdanje zaveznike je prisilil, da so vstopili v območje oznak, in postavil obremenjujoče pogoje. Toda 1. maja 1955, ko je bil star šestinšestdeset let, je postal žrtev strmoglavljenja njegovega reaktivnega letala. In hkrati so povedali vse, kar je pomagalo.
  Göring, ki je zlorabljal droge, je umrl še prej. In Schellenberg, ki je zamenjal Himmlerja, je postal novi regent. Slednje je Fuhrerja nekoliko motilo.
  Hitler je nameraval prestol prenesti na enega od svojih številnih potomcev. Ampak ni imel časa ... Neposrednega dediča ni bilo. Schellenberg je izkoristil trenutek in vzpostavil svojo osebno diktaturo. In hkrati je vodil vojno z Japonsko. Izvedel je jedrski napad in zdrobil deželo vzhajajočega sonca z uporabo dvojnih piramidnih rezervoarjev iz plastike. In seveda je zmagal v nekaj mesecih.
  Japonska je bila okupirana skupaj s svojimi kolonijami. Ustanovljena je bila svetovna hegemonija Tretjega rajha. Brutalna diktatura z nacionalnim imperijem. Razmere za Slovane so bile le nekoliko pomirjene. Priznani so bili tudi kot Arijci, četudi drugorazredni.
  Schellenberg je vladal do leta 1986, ko je umrl. Nastal je nov kult ... Po Schellenbergu je vladal Mainstein, sin slavnega feldmaršala.
  Imperij se je tehnološko razvil in se ukvarjal s širitvijo vesolja. Ustvarjena so naselja na Luni, Marsu, Veneri, Merkurju, Jupitrovih satelitih. Človeštvo, ki je rešilo z ostrimi metodami, so notranje težave začele leteti proti zvezdam. Znanost se je razvijala hitreje kot v resnični zgodovini, zato so vsi raziskovalni inštituti delali v enem samem timu. In svetovna vlada je spodbudila raziskovanje vesolja.
  
  
  SVET POD Ivanom Groznim ruskim carjem
  Ivan Grozni ni bil zastrupljen, zato se je njegova vladavina nadaljevala.
  Prvič, veliki kralj se je kljub temu poročil z angleško princeso. In hkrati nadaljevala vojno na vzhodu. V Sibiriji je zgradil več mest, vključno s Tobolskom. Odlit je bil tudi Carski top.
  Potem je bila majhna vojna s Švedi. Tokrat so bili Poljaki na isti strani z Rusijo. Več kot v resnični zgodovini je bilo mogoče doseči z nevihto Narvo in ponovno zavzetjem ruskih mest. Po tem je Ivan Vasiljevič ukazal zgraditi mesto ob ustju Neve. Enako kot Peter Veliki. Samo z imenom Andrey-grad. In to ni slabo.
  Rusi so nato spet sklenili mir s Poljaki. In vzeli so Revel. Toda carska vojska je kljub temu zavzela Vyborg in se utrdila na severu. Ivan Grozni je bil močan. In poveljnik Shuisky se je izkazal za precej nadarjenega in Rusiji je bolj ali manj uspelo ... Car je imel sina po imenu Peter od angleške princese. Dmitrij je umrl v nejasnih okoliščinah. Umrl je tudi Fedot. Tako je leta 1600, po sedeminšestdesetih vladanjih, ko je Ivan Grozni umrl, desetletni deček Peter Veliki postal novi kralj. In nadaljeval je delo svojega očeta.
  Boris Godunov je bil njegov regent. Prva tri leta so bila težka zaradi lakote, mraza in izpada pridelka.
  Toda takrat ni bilo sleparjev. In ko se je začela nova vojna s Commonwealthom, je bila Rusija pripravljena. Pojavil se je nov poveljnik - Skopin Shuisky. V resnični zgodbi je bil mlad zastrupljen, a se je že uspel dokazati. In zdaj je bilo super.
  Ruske čete pod poveljstvom Petra Velikega so že leta 1608 dosegle več zmag in osvobodile Polotsk in Minsk. Nato so prišli do Bresta, naslednje leto zavzeli Vilno. Nato je bil osvobojen tudi Kijev.
  Ruske čete so premagale Poljake. Zavzeto je bilo tudi Grodno in ruske čete so dosegle Galicijo.
  Toda vse dobre stvari je treba preizkusiti. Švedska je vstopila v vojno. Uspelo jim je celo zavzeti Vyborg. Toda Švedi so bili poraženi in ruske čete so vrnile Vyborg.
  Nato je carska vojska zavzela tudi Lvov. In ruski vojaki so se približali Varšavi.
  Poljaki so ponudili mir Rusiji: vrnili so vse dežele, ki so kdaj pripadale Kijevski Rusiji. Toda Peter Veliki je nadaljeval vojno. Zavzeta sta bila tudi Varšava in Krakov. Kraljevina Poljska je postala del Rusije.
  Po tem je prišlo začasno umiritev. Kar je bilo vzeto, je bilo treba prebaviti.
  Ruske čete so se deset let pozneje leta 1620 preselile na Krim. In osvojili so ta kanat in zavzeli tudi Azov. In dobili so dostop do Črnega morja. Otomansko cesarstvo se je poskušalo boriti, a je trpelo poraz za porazom.
  Ruske čete pod vodstvom Skopina-Shuiskyja so leta 1625 zavzele Istanbul. In to je bil največji uspeh carske vojske.
  Otomansko cesarstvo je propadlo in Rusi so ga osvojili še deset let. Dokler leta 1636 ni padel Alžir, zadnji nezasedeni del cesarstva. Tako je Rusija postala največja država na svetu tako po ozemlju kot po prebivalstvu. Peter Veliki je reformiral pravoslavje tako, da je uvedel poligamijo in opustil Trojico ter naredil ruskega carja za glavnega glasnika Vsemogočnega. Rusija je leta 1640 napadla Iran in ga zavzela. Nato so ruske enote vstopile v Indijo. Kmalu so osvojili tudi njo. Dosegli smo tudi Tihi ocean. Leta 1653 je Rusija že vzela del Indokine. In začela se je vojna z Mandžurskim cesarstvom.
  Leta 1660 je umrl Peter Veliki, na prestol pa se je povzpel njegov vnuk Peter Drugi. Bil je star petindvajset let. In vojna je potekala uspešneje. In leta 1670 je bilo osvojitev Kitajske končana. In deset let pozneje so osvojili tako Japonsko kot Korejo.
  Carska Rusija je zasedla tudi vso Indokino in segala vse do Singapurja. Hkrati so se Rusi začeli premikati po Afriki. Peter II je umrl leta 1700. In Ivan Peti je postal kralj, njegov sin. Ta kralj je bil star že osemintrideset let. Osvojil je tudi Avstralijo in se še naprej selil po Afriki. Osvojil skoraj celotno črno celino. In leta 1725 je umrl in oblast prenesel na Petra Tretjega. Končno je osvojil Afriko. In potem je napadel Italijo. In brez težav jo je osvojil. Po tem je Rusija začela vojno za Ameriko. Bitke so se premaknile. Po Petru Tretjem leta 1751 je na prestol prišel Aleksander Prvi. Osvojil je Nemčijo in večji del Amerike. Leta 1781 je na prestol prišel Aleksander II. Kmalu, leta 1789, je v Franciji izbruhnila revolucija. In car Aleksander II ga je ujel. In leta 1803 sta bili zajeti tudi Španija in Portugalska. Leta 1810 se je na prestol povzpel Nikolaj I. Dokončala je zavzetje zadnjih ozemelj na svetu in leta 1825 dokončno vzpostavila svetovno rusko oblast.
  Tako se je končalo obdobje razdrobljenega miru in pretresov. Znanost se je začela hitro razvijati. Religija je bila modernizirana. In cerkev je uradno opustila nauk o koncu sveta. Nasprotno, začeli so učiti - človek je kovač svoje sreče in na svetu bo dobro in prav dobro! In leta 1833 je človek prvič poletel v vesolje. To je bila nova stopnja v dosežkih dinastije Rurik.
  Leta 1841 se je zgodil polet na Luno. To je najvišji dogodek v zgodovini človeštva!
  Ljudje osvajajo vesolje. Leta 1853 so odleteli na Mars. In bil je čudovit let. In trideset let pozneje so astronavti že obiskali vse planete sončnega sistema. Leta 1880 je bilo ustanovljeno prvo naselje na Luni. In potem je postalo pravo mesto.
  Leta 1895 so se na Veneri ukoreninile prve gensko izboljšane rastline.
  Na Marsu je bilo ustanovljeno prvo stalno naselje, redile so se ovce in krave.
  Tudi če je v zaprtih prostorih.
  Leta 1902 se je začela prva medzvezdna odprava na Alpha Centauri. Vesoljska ladja je letela dvajset let, dosegla zvezdo, jo obkrožila in se nato obrnila nazaj ... Ljudje, ki so tja leteli prvič, so bili potopljeni v umeten spanec, ki je upočasnil vse procese v telesu. Ne suspendirana animacija, temveč globlja oblika normalnega spanca. Poleg tega so se ljudje v spanju premikali in njihove mišice niso atrofirale.
  Leta 1915 se je začela druga medzvezdna odprava na zvezdo Sirius, ki naj bi pristala na planetu, ki je bil teoretično primeren za razvoj.
  Seveda je pristal in prvič so ljudje hodili po planetu zunaj sončnega sistema. Resda življenja niso našli, so pa našli nekaj mineralov in preprostih bakterij.
  Poleg tega se je izkazalo, da so na tem planetu tudi zlati nasipi in to je kul!
  Potem so začeli pogosteje leteti ... Leta 1941 je vesoljska ladja prvič presegla svetlobno hitrost ... Seveda Einstein ni imel prav. Možno se je premikati tudi teoretično do neskončne hitrosti. Vendar pa gravitacija za deset trilijonov krat presega hitrost svetlobe.
  In to je postalo prolog k ustvarjanju vesoljskega imperija .... Do leta 2001 je bilo na različnih planetih v galaksiji že ustanovljenih več sto naselij.
  Nekateri so našli celo nahajališča diamantov in druge dragocene rude.
  Leta 2020 se je začela prva ekspedicija izven galaksije.
  To je tudi zelo impresiven rezultat. V človeški galaksiji ni bila najdena nobena civilizacija. Življenjske oblike na planetih so se srečale, vendar najbolj primitivne. Tudi dvospolnih rastlin in živali niso našli.
  Vendar so znanstveniki tako rekli. In duhovniki so o tem celo poskušali špekulirati, češ da je življenje nemogoče brez Boga! In mnogi so verjeli vanjo. Spontana generacija življenja je res malo verjetna. Toda poskusi so pokazali, da je ustvarjanje kompleksnih kislin načeloma možno. Čeprav razpadajo. In bakterije lahko obstajajo. In našli so jih. Toda imeti dva spola? Tukaj je potrebna cela vrsta mutacij, pa še tako, da se ohrani.
  Da, v galaksiji se dva ali trije spoli niso pojavili nikjer. In le najpreprostejša oblika življenja je bila na planetih. In to ni za vsakogar. Številni planeti, tudi po podnebju podobni Zemlji, so ostali zapuščeni. Toda resnica samih planetov se je izkazala za veliko. In v galaksiji je bilo veliko krajev za naselitev. Če je planet daleč, ga lahko potegnete navzgor od zvezde. Če je blizu, se, nasprotno, odmaknite.
  Napredek in znanost sta omogočila osvojitev vseh vrhov.
  Odkritje sinteze termokvarkov je omogočilo pridobivanje energije iz enega grama snovi, ki je primerljiva z zgorevanjem dvajset milijard ton premoga. In to so možnosti. In sinteza termopreonov je omogočila pridobivanje energije dva milijona krat več kot termokvark.
  Človeštvo se je uspešno razvijalo ... Leta 2100 so se že pojavile hitrosti, ki lahko v enem dnevu preletijo galaksijo. In na splošno je super. Leta 2200 sta bila iz majhne količine snovi ustvarjena prva dva planeta in zvezda.
  Leta 2300 je bila zaradi odkritja posamezne reke časa dokazana možnost vstajenja človeka s stoodstotno ohranjenostjo osebnosti. Leta 2400 so ljudje lahko začeli prvi let v drugo vesolje.
  V človeškem vesolju so odkrili planete z dvema spoloma življenja in celo edinstven planet s fluorom s tremi vrstami življenja. Odkrite so bile tudi višje živali s primitivnim jezikom, vero in celo videzom pisave.
  Leta 2500 je bil prvi človek odstranjen iz toka časa. In zdaj je smrt končno premagana. Ljudje so obvladali svoje vesolje z več kot 100 sekstiljoni zvezd.
  Leta 3000 je bilo prvič ustvarjeno celotno vesolje iz le nekaj atomov.
  Hkrati je potekalo vstajenje mrtvih. Prišlo je do spora - obuditi vse ali ne? Odločili smo se, da je treba popolnoma vse vstati. Tudi zločinci, vendar jih prevzgojite in držite pod nadzorom.
  Leta 4000 je bil postopek pridobivanja mrtvih iz reke končan. Vsi ljudje, ki so kdaj živeli na planetu Zemlja, so pridobili nesmrtnost. Proces ustvarjanja vesolj je bil sprožen.
  Leta 5000 so bili vsi zakoni fizike podrejeni človeštvu. Celo dojenčki lahko ustvarjajo vesolja. Ljudje so zdaj vse svoje fantazije utelešali v resničnost.
  Tisti, ki so vstali od mrtvih, so ustvarili tudi vesolja in se tega hitro naučili.
  Leta 10.000 je človeštvo izumilo nove zakone fizike, biologije, kemije. Vse možnosti v ljudeh so se pojavile kot sposobnost utelešenja fantazij. Bila je absolutna univerzalna sreča in blaginja.
  
  ZENON POZNJAK PREDSEDNIK BELORUSIJE
  V Belorusiji se je na volitvah leta 1994 zgodila tragedija. Glavni opozicijski kandidat Aleksander Lukašenko je bil umorjen v poskusu atentata. In posledično se je Vyacheslav Kebich znebil nevarnega tekmeca. Toda celotno volilno telo Lukašenka je račun, da je to posel predsednika vlade. In vzel ga je in glasoval za Zenona Poznyaka!
  In v prvem krogu je Zenon Pozniak zmagal z veliko prednostjo. Kandidat zgodovinskih znanosti, vodja beloruske ljudske fronte in celo vodja. Osebnost je vsekakor karizmatična. In ga odlikuje togost železne volje.
  Zenon Poznyak je s svojimi prvimi koraki začel zapirati ruske šole in omejevati ruski jezik. Nato je bil volilni zakon spremenjen in Beloruska ljudska fronta je dobila večino v parlamentu. Potem je Poznyak izvedel referendum. O povezovanju z Evropo, o statusu beloruskega jezika kot edinega državnega jezika. In odpravil je smrtno kazen in se ogradil od Rusije. Zenon Poznyak je izjavil: Belorusija bo v Natu in v Evropski uniji.
  Prihod na oblast Zenona Pozniaka je vplival na Rusijo. Aleksander Lukašenko je, kot veste, na volitvah leta 1996 podprl Jelcina in mu s tem pomagal, da je bil izvoljen za drugi mandat. Zenon Pozniak je bil proti obema.
  Posledično je Jelcin izgubil volitve in Genadij Zjuganov je postal predsednik Rusije. Toda ruska politika se ni veliko spremenila. Zjuganov je nadaljeval reforme, sostorilci pa so ga obtožili oportunizma. In res je postalo resno.
  Toda Zyuganov je uspel obdržati oblast. In bil je ponovno izvoljen. Poleg tega je bil v Rusiji restriktivno odpovedan za dva mandata. In v Belorusiji je Zenon Poznyak dvignil mejo dveh mandatov. Leta 1999 se je Belorusija pridružila Natu. Rusija je bila na besedah komunistična, v resnici pa je šla tudi po poti prozahodne usmeritve. Poleg tega se je izkazalo, da je Gennady Zyuganov še bolj prozahoden od Jelcina.
  V Jugoslaviji ni bilo vojne. Ker Rusija ni podprla Slobodana Miloševića in je takoj popustil, pa ni prišlo do vojaške operacije. In preživelo je nekaj tisoč življenj, pa tudi dobri odnosi z Rusijo in Natom.
  Tudi v Čečeniji ni bilo vojne. Zjuganov je okrepil režim Mashadova, ki je sledil vse bolj proruski usmeritvi. Res je, talibani so grozili Afganistanu. Toda v Ameriki je prišlo do terorističnega napada in Natove čete so premagale talibane. Leta 2005 se je Rusija sama pridružila Natu. Gennady Zyuganov je postal tesen prijatelj Amerike.
  Toda čas je minil ... Leta 2008 je izbruhnila svetovna kriza. V Rusiji so se začeli nemiri radikalne levice. Zjuganova in komunistično partijo so obtožili izdaje in odmika od Leninovih idealov. Najvidnejši vodja opozicije je bil Sergej Udalcov. A Zjuganova jim ni uspelo strmoglaviti. Komunisti so sami postali meščani in kapitalisti. Sestavili so si zakone in imeli oblast. Zenon Pozniak je bil tudi stalni predsednik, a vneto predan Združenim državam. In zato je Ameriki kljub avtoritarnosti zelo ustrezal. In samo radikalna levica ga je hotela strmoglaviti.
  Rusija je sledila proameriški poti ... Za razliko od Jelcina in Putina je bil Zjuganov poslušen Ameriki. Še več, ravno dejstvo, da je bil komunist, ga je naredilo bolj proameriškega. Ker mu je bilo lažje igrati na domoljubje.
  Evropska unija je kmalu v svojo sestavo vključila Rusijo. In druge države CIS. In tako, ko je bil leta 2016 Zjuganov izvoljen za nov mandat, saj je vladal dvajset let in je bil izvoljen že šestič, je bil napaden. Na primer, draga moja, kako dolgo lahko sediš na prestolu? To je že nespodobno! Mogoče je čas za odhod. Toda Zjuganov ni hotel oditi. In volitve 2020 so že potekale pod epidemijo koronavirusa. In hkrati v Rusiji in Belorusiji. Tako Zyuganov kot Zenon Poznyak sta bila stara že šestinsedemdeset let. A so se trmasto držali oblasti. In niso hoteli oditi.
  V Belorusiji je bilo gospodarstvo bolj ali manj normalno. Toda koronavirus je težave še poslabšal. In nova levica je dvignila zastavo revolucije. In Zenona Poznyaka so obtožili množične volilne goljufije.
  Tudi v Rusiji nemiri levice. In Zjuganov je bil izvoljen že sedmi mandat ... A tudi pod krinko koronavirusa in ne povsem pošteno. In tudi tu se je ljudstvo uprlo. A policija je nemire vseeno zatrla.
  Zenon Poznyak je dejal, da bo morda njegov mandat zadnji in bo svoje mesto prepustil mlajšim. In da je res šestindvajset desk preveč.
  Vendar se moramo spopasti s koronavirusom. In potem bo spet srečno in veselo življenje.
  Zjuganov je tudi dejal, da bo njegov sedmi mandat zadnji. Na splošno sedem mandatov prinaša srečo. In v Rusiji bo komunizem. In ustvarili bodo cepivo in vsem bo postalo lažje.
  In ljudje so to poslušali ... Pravzaprav se zdi, da je v Rusiji precej dobro živeti. Komunisti so dali več svobode kot pod Putinom. Na primer, alkohol se je prodajal ponoči. In pivo na stojnicah, in njegovo oglaševanje na televiziji je bilo prepovedano. In s tobakom je bilo mehkejše. In začeli so celo legalizirati marihuano. In istospolne poroke.
  Slednjega je, mimogrede, Zjuganov osebno prebil. Poleg tega je celo sam papež predlagal, da se takšne poroke dovolijo kronati, kar je na splošno povzročilo zapleteno reakcijo. Toda mediji lahko vplivajo na javno mnenje.
  Ponekod je prostitucija že legalizirana. Da, v Rusiji je bilo vedno več svobode. In komunisti so postali vneti liberalci. In zagotovo čudeži v situ.
  Ampak na splošno je naravno. Gennady je vodil bolj prozahodno politiko kot Jelcinov dedič Putin. Tudi zato, ker je bil komunist.
  In to je logično.
  Komunisti so nadaljevali tudi politiko privatizacije, povečali zasebno lastništvo v gospodarstvu.
  Zjuganov je na splošno vodil politiko prijateljstva s Kitajsko. In delno mu je uspelo.
  Toda ZDA so bile tudi tople in prijazne ... Trump ni prišel na oblast. In tam je bila Hillary Clinton. Izvoljena je bila v drugi mandat. V Združenih državah se koronavirus pod predsednico ženske ni razvil tako močno kot pod Donaldom Trumpom.
  Na splošno je bila Amerika v vzponu brez primere. Mnogi so rekli: višje sile patronizirajo ženske. In pravzaprav, kako lahko sreča prikrajša šibkejši spol ali bolje rečeno lepši spol. In koronavirus pod predsednico je prizanesel ZDA.
  Zenon Poznyak je izvedel nekaj reform v Belorusiji. Privatiziral je lastnino, znižal davke in razvil zasebni posel. In obnovil je tudi policijo in rehabilitiral vse fašistične hlapce. Najprej Ostrovsky. In seveda osrednji svet, dvignjen na prapor.
  Hitlerja so začeli objavljati in hvaliti. In ruši sovjetske spomenike. Vključno z Leninom. In namesto njih so ulice začele imenovati po policistih. In seveda je bilo kul.
  Odnosi z Ukrajino so najtoplejši. V Minsku je ulica dobila ime po Stepanu Banderi. In še ena ulica poimenovana po Džoharju Dudajevu. O beloruskih nacionalistih so bili posneti filmi. In ruski jezik je omejen. A popolne prepovedi ni. Torej v Rusiji obstaja prozahodni režim in je v Evropski uniji in Natu.
  Evropska unija se je razširila in postala Evro-azijska unija. Življenje v Belorusiji v materialnem smislu ni bilo slabo. Bilo je tudi veliko svobode. To me je zelo spominjalo na Evropo. Sistem je formalno večstrankarski, a prevladuje Beloruska ljudska fronta.
  V Belorusiji obstaja tudi komunistična partija, vendar je to formalna in žepna opozicija.
  Odnosi z Rusijo so bolj ali manj znosni. In celo prijateljstvo s Poljaki.
  Namesto rublja je talir, ki je približno enak evru. Inflacija je skoraj nič.
  Ljudje so na splošno bolj ali manj zadovoljni s Poznyakom. Plača več kot tisoč dolarjev. Brezposelnost je nizka, cene praktično ne rastejo. Najde se tudi ruski jezik. Tu in tam so odprli celo ruske šole.
  Alkohol je poceni in se prodaja 24 ur na dan na vsaki stojnici. Na voljo je tudi pornografija. Na internetu je popolna svoboda.
  In kdo še potrebuje Lenina? Namesto tega so bili nekdanji policisti zelo cenjeni. In Zenon Pozniak je ponosen na to.
  Grb beloruske zasledovanja, zastava pa je belo-rdeče-bela. Vse skupaj je dobro.
  Zgradili so ducat jedrskih elektrarn in elektriko prodajajo Evropi. Hkrati je Belorusija zgradila veliko cest in avtocest.
  Gradijo se tudi templji, zlasti številni katoliški. Da, katoličani v Belorusiji so zelo cenjeni.
  V Minsku je bila zgrajena celo največja katoliška cerkev na svetu. In Zenon Pozniak je bil na to zelo ponosen. In cerkev je bila res zelo lepa z zlatimi kupolami, po izročilu pravoslavja. Papež in moskovski patriarh sta imela več srečanj in se združila v prijateljstvu v Kristusu.
  Zanimivo je, da Sadama Huseina niso strmoglavili, ampak je padel pod Ameriko in postal njen poslušni vazal. In seveda je bilo veliko presenečenje. Bilo je jasno, kdo je močan, on vlada.
  Kitajska je svoj razvoj nekoliko upočasnila. In tudi v njej so ljudje zaskrbljeni, želijo si demokratičnih sprememb.
  Svet ima seveda še vedno težave. Ampak nekako lažje in mirneje. Zenon Poznyak, ki ni bil izvoljen za sedmi mandat, je obljubil, da bo po koncu mandata odšel in prepustil mesto mladim. Mogoče celo ženska. In to so vsi pozitivno sprejeli.
  In minister za zunanje zadeve Rusije že četrt stoletja Vladimir Žirinovski. Ki ima zelo rad, vsaj z besedami Ameriko, človekove pravice in zahodne vrednote.
  
  ČUDOVIT SVET CARJA RUSIJE
  Admiral Makarov ni umrl ... Pot bojne ladje Petropavlovsk se je le nekoliko premaknila in legendarni poveljnik mornarice je ostal živ. In ladja ni bila poškodovana.
  Le nekaj metrov je ladja prešla levo in le takšna malenkost je naenkrat spremenila usodo imperija in celotnega planeta Zemlje.
  Admiral Makarov je še naprej intenzivno treniral rusko eskadrilo in uporabljal inovativne tehnike. Strelišča so minila, poškodovane ladje so bile obnovljene.
  Tu se je admiralu ponudila zanimiva past. Ker je eskadrilja Togo ves čas šla po isti poti, bi bilo mogoče na svoji poti raztresti mine. V resnični zgodovini je en rušilec raztresel snope min in dve bojni ladji sta potonili. In potem je ducat rušilcev razpršilo mine. In posledično je bilo razstreljenih ducat japonskih ladij.
  Zavladala je panika in ruska eskadrilja je napadla samuraje, ki so v paniki neselektivno streljali. In posledično je potopila še ducat ladij. In sam admiral Togo je bil ujet. Moč Japonske na morju je bila spodkopana. A tu se ni končalo.
  Admiral Makarov je še naprej zasledoval samuraje, dokler ni potopil vseh njihovih ladij. In Japonska je bila brez obrambe. Njene čete v Koreji so bile poražene in kapitulirane.
  Toda samuraji niso želeli miru. In carska vojska je pristala v metropoli. In neverjeten čudež. Izkazalo se je, da Kuropatkin sploh ni povprečen, ampak sposoben poveljnik. Premagal Japonce in ujel Mikado. Kot rezultat, je Rusija v celoti ujela državo vzhajajočega sonca. Potem je bil izveden referendum in Japonska je postala ruska provinca. In Nikolaj II je svojemu naslovu dodal - japonski mikado.
  Mongolija, Mandžurija, Koreja so postale ruske province. Kraljeva vojska se je močno povečala.
  Rusija se je izognila recesiji, povezani z revolucijo. In njeno gospodarstvo je bilo bolj razvito, vojska pa številčna. Ni bilo nemirov, neumne, neuporabne državne dume. Carska Rusija je imela svoje tanke, čeprav so bili lahki, a okretni. In močnejše puške, in več bajonetov, sabl, mitraljezov. Ruska inovacija se je izkazala za dobro orožje: voziček.
  Tanki pred vojno so uspeli vstopiti v serijo in so vplivali na potek vojne. Admiral Makarov je bil še živ in zdrav. In poveljeval je ruski floti, ki je razbila Nemce na morju.
  Vojna se je začela leta 1914 in je od vsega začetka uspešno potekala za carsko Rusijo. Številčno boljše, ruske enote z lahkimi tanki "Luna"-2 so zatrle Nemce. In šlo je naprej brez premora. Kuropatkin je premagal Nemčijo, Brusilov pa Avstro-Ogrsko. In vojna se je končala decembra z zavzetjem Berlina.
  Turčija, ki ji je tudi uspelo vstopiti v vojno, je bila poražena. In carska Rusija je samozavestno zmagala.
  Prva svetovna vojna je bila zmagovita in pravi triumf. Carska Rusija je dobila velika ozemlja. Klaipeda, Galicija, Poznan, regija Krakov. Pa tudi češko, slovaško, madžarsko kraljestvo. Romunija je razširila svoje ozemlje, vendar je postala ruski vazal. Jugoslavija je postala tudi vazal Rusije.
  Turčija je bila razdeljena in izginila s političnega zemljevida sveta. Mala Azija, sever in središče Iraka, sever Sirije in Palestina so postali ruski. Toda glavna stvar se je vrnila v Carigrad in ožine.
  Kako se je cesarski imperij širil?
  Ampak to še ni vse. Rusija in Velika Britanija sta si razdelili tudi Savdsko Arabijo. Nato sta Iran - središče in sever šla v Rusijo. In potem Afganistan.
  In to je privedlo do delitve ozemelj.
  Rusko gospodarstvo pod carjem Nikolajem II se je hitro razvijalo. In tudi velika depresija leta 1929 se ni dotaknila Romanovega cesarstva. In leta 1932 je Nicholas II, ki je izkoristil dejstvo, da so bile ZDA gospodarsko močno oslabljene, zahteval vrnitev Aljaske. Amerika je zavrnila. In 1. januarja 1933 se je začela vojna med Rusijo in ZDA.
  Kanada je stopila na stran Amerike. Pacifiški floti je poveljeval vreden učenec admirala Makarova Kolčaka. Ki se je pokril s slavo.
  Ruski tanki so bili najboljši na svetu, letala najmočnejša. In flota je najbolj popolna. In plus tudi helikopterji, ki so bili takrat le v Rusiji.
  Vse je bilo pri kralju. In Amerika je odkrito šibka. Tankov ima malo in ti so zastareli. Letalstvo je šibko in zastarelo. In le mornarica je bolj ali manj številčna. In vojna je šla od samega začetka v enih vratih. Poleg tega so v Rusiji zgradili železnico do same Čukotke. In ponudba se je zelo izboljšala.
  Močni nasledniki Brusilova in Kuropatkina so bili Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov in Kaleidin. Izkazali so se kot močni voditelji.
  In ruski tanki so bili neprimerljivi in tako poplavljeni. Američani so imeli malo tankov, pa še ti so bili zastareli in šibki. Tudi letalstvo je zastarelo in šibko. In le mornarica je precej številčna. Seveda pa sta kakovost in izkušnje ter usposabljanje osebja slabši od sovjetskih.
  Da, in Kolčak je izjemen poveljnik mornarice. In moram reči, da je zelo kul.
  Tudi helikopterji Sikorskyja so izjemno močni in uničujoči. In naredi vtis.
  ZDA niso zdržale dolgo. Nekaj več kot pol leta. Ruska vojska je zelo močna in številčna. Med drugim je pod nadzorom carskega imperija že velik del Kitajske. In to je dalo zelo veliko vojsko. In presegla je količino in kakovost.
  Združene države so tako kot Kanada postale provinca Rusije. In Rusko cesarstvo je postalo veliko močnejše.
  In njen gospodarski potencial je postal izjemen in prvi na svetu. Tukaj je moč.
  Res je, bila je tudi nacistična Nemčija. Leta 1937 je Hitler priključil Avstrijo. In njegovo cesarstvo je sklenilo zavezništvo z Italijo in Britanijo. Čeprav je prišlo do nesoglasij s Francijo. Nikolaj II je bil nagnjen k germanofilstvu. Toda Hitlerja so dražili na vzhodu ... Toda sam Fuhrer se je bal mogočne ZSSR. In predlagal je razdelitev kolonij Francije, Belgije, Velike Britanije in Nizozemske. Mussolini je izrazil tudi pripravljenost biti skupaj z Rusijo. In kot rezultat, je nastala koalicija osrednjih držav.
  Tako je 1. septembra 1939 Nemčija napadla Francijo, Belgijo in Nizozemsko ter z njimi Veliko Britanijo. In carska Rusija je napadla kolonije v Aziji in naprej v Afriko. Mussolini je v vojno vstopil pozneje, potem ko je malo počakal. Carska Rusija je uspešno napredovala in zajela kolonije Britancev v Aziji in Pacifiku ter Francoze. V prvih dveh mesecih so bili zavzeti Indija, južni Iran in skoraj vsa Indo-Kitajska ter večina posesti Britancev in Francozov na Bližnjem vzhodu. Kraljeva vojska je vstopila v Egipt.
  Nemci so na svoji fronti zasedli večji del Belgije, del Nizozemske, delno zagozdeni v Francijo. A velikega uspeha niso dosegli. Nemčija še ni bila ustrezno pripravljena na vojno. Sovražnik je bil številčno večji od vojakov, predvsem pa osebja in topništva. In zavezniki so imeli še več kadrovskih divizij.
  Poleg tega čudovit načrt, ki je bil v resnični zgodovini izveden leta 1940, ni bil razvit. In Nemci so napredovali po starem in manj uspešno.
  Mesec dni pozneje so ruske čete zavzele vse v Aziji in Pacifiku ter pristale v Avstraliji. Na jugu so zavzeli Bližnji vzhod. In tudi Egipt, ki je napadel Etiopijo, Sudan, Libijo in tako naprej.
  Nemci so napredovali, rahlo zatopljeni v bitke s Francozi. Res je, vzeli so Bruselj.
  Hitler se je po pomoč obrnil na carja Nikolaja II. On se je strinjal. Toda najprej so Rusi izvedli zajetje Afrike. Tu je glavni problem teren, raztezanje komunikacij, pomanjkanje cest. In to je motilo bolj kot majhne zavezniške čete.
  Rusi so v treh mesecih zavzeli vso Afriko in končno uspeli vzpostaviti hegemonijo.
  In potem so že marca 1940 rusko-nemške čete začele ofenzivo proti Parizu. V mesecu in pol je bila napadena Francija.
  In avgusta 1940 je sledil pristanek v Veliki Britaniji ... London je padel, v dveh tednih sta bila zavzeta Anglija in Wales.
  Vojna se je končala z zasedbo vseh zavezniških kolonij in dominionov ter Britanije. Delitev sveta je minila. Rusija je prejela skoraj vse zavezniške kolonije. Nemčija je povrnila izgubljeno v prvi svetovni vojni in meje na zahodu leta 1914 ter Namibijo. Italija je prejela Etiopijo in Tunizijo. Belgija ter Nizozemska in Luksemburg so bile vključene v Tretji rajh z nekaj avtonomije. Francija in Velika Britanija sta izgubili vse svoje kolonije in priznali rusko zaščito nad sabo. Tako se je vojna končala.
  Januarja 1941 je Nikolaj II, ki si je opomogel v slavi več kot šestinštirideset let, umrl in se v zgodovino zapisal kot največji ruski monarh vseh časov in narodov. Pri devetih letih ga je nasledil sin Peter Aleksejevič oziroma Peter Četrti. Pod njim je bilo seveda ustanovljeno regentstvo.
  Rusija je postala svetovni hegemon, njena vojska pa je nešteta. Že leta 1943 je prvi ruski kozmonavt poletel v vesolje.
  In leta 1949 so Rusi poleteli na Luno ... Toda to je šele začetek vesoljskega gonga. Vse bi bilo v redu, ampak ...
  Hitler se ni mogel upreti in je 20. aprila 1953 napadel Rusijo in začel vojno. Na njegovi strani sta govorila Mussolinijev sin, pa tudi Franco in Salazar. In preselili so se v carsko Rusijo.
  Zdaj ima vnuk Nikolaja II priložnost, da se dokaže in si prisluži svetovno slavo.
  Nemci so se seveda le sprva lahko zagozdili. In potem so ruske čete, ki so potegnile dodatne sile, začele protinapad. Tam je bila precej uspešna ofenziva in Italija. Mussolini mlajši se je hitro sesul. V Afriki so tudi Italijane hitro premagali. V prvih dveh mesecih je carska vojska premagala Italijo in zajela vse sovražne kolonije v Afriki. In vrgel Nemce na Odro.
  Nato spet ofenziva in avgusta je bil zavzet Berlin. In nato ofenziva in v začetku novembra 1953 je bil Tretji rajh popolnoma zaseden. Hitlerju je uspelo pobegniti v Argentino. Toda zasledovale so ga ruske čete. In leta 1954 je bila osvojena vsa Latinska Amerika. Hitlerja so našli februarja 1955. Bilo je sojenje ... In 20. aprila 1956 je bil Fuhrer obešen.
  Tako se je končala ta nesrečna kariera tirana. Peter Četrti se je odločil združiti in vključiti vse države v Rusko cesarstvo ter združiti človeštvo. In marsikomu je bilo tudi všeč.
  Tako se je leta 1970 oblikoval en sam imperij enotnega tipa. Ena velika država Rusija.
  In tu je proces razvoja sončnega sistema in vesolja. In vse postane bolj mirno in predvidljivo.
  In zdaj, leta 1975, so ruski kozmonavti že na Plutonu. In vsi planeti sončnega sistema so osvojeni.
  In potem poleti v vesolje in do zvezd. In ti leti so zelo impresivni.
  Leta 2000 se je začela prva medzvezdna ekspedicija. In deset let pozneje so odleteli na prvi planet Sirius.
  In leta 2022 je bila na zvezdni ladji prvič presežena svetlobna hitrost. In to je super.
  Do leta 2500 je človeštvo naselilo galaksijo.
  Do leta 3000 so ljudje dosegli rob vesolja.
  Do leta 4000 so se posamezne reke časa odprle in dobile ključ do nesmrtnosti in vstajenja mrtvih.
  Do leta 5000 so se naučili ustvarjati vesolja in si podredili vse osnovne zakone fizike.
  Do leta 10.000 so ljudje obudili vse mrtve in popolnoma obvladali skrivnosti vesolja in postali skoraj vsemogočni ter ustvarjali vesolja. Med vstalimi je bil Adolf Hitler. Poslali so ga v zapor na prevzgojo.
  Do leta 20.000 ljudje demijurgi prevladujejo v hipermegaverzumu. So hiperomnipotentni in popolnoma srečni. Vsi ljudje niso samo vstali od mrtvih, ampak sploh nikoli niso umrli. Dosegel absolutno nesmrtnost. Vse želje so izpolnjene. In na splošno - vse je tako čudovito, da so možnosti za vse ljudi skoraj neomejene!
  
  HITLERJEV SANJE SNOVA SPREMENI ZGODOVINO PLANETA ZEMLJE
  Ameriške enote so bile izgnane iz Hondurasa konec februarja in v začetku marca. Boji so se preselili na jug Mehike. Slavna štiri dekleta so tank spremenila v najnovejšo modifikacijo E-50. Avto je res ultra moderen, krmiljen z igralnimi palicami, razmeroma lahek s 65 tonami z motorjem 1550 konjskih moči.
  Čelni oklep je 250 mm, stranski oklep je 170 mm in celo pri znatnem naklonu. Toda zaradi tega so dekleta v rezervoarju malo utesnjena. Tu ni tako udobno kot v "Tigru" -2, zato ima avto zgoščen in predvsem postavitev. Toda zdaj ameriški tanki ne morejo prebiti tanka, tudi če streljajo ob boku od blizu. Takšna zaščita je sposobna vzdržati strel IS-2.
  Dekleta so zadovoljna in avto gre kar hitro. Gerda s pritiskom na gumbe igralne palčke pravi:
  - To je stroj! Resnično mojstrovina!
  Charlotte odgovarja:
  - Stranice so zelo poševne in loputa je ozka, vrha skoraj ni. Takšnega stroja se ne morete prebiti, vendar ni udobno!
  Gerda je navdušeno pripomnila:
  - Ampak učinkovito! In popolnoma neprepusten!
  Magda je z nasmehom odgovorila:
  - Kot vidimo, Bog pokrovitelj Nemčije!
  Christina se je nasmehnila in odgovorila:
  - Sami zmagujemo! In to je bistvo naše strategije!
  Gerda je navdušeno pripomnila:
  - Do nedavnega se nam je tank "Lion" zdel meja popolnosti. In zdaj je avto za petindvajset ton lažji, prekaša "leva" tako po oborožitvi kot oklepu, predvsem pa po voznih lastnostih. Tako nas Amerika ne more zlomiti!
  Charlotte se je zasmejala in rekla:
  - Ne zlomi ga! Vse jih bomo zlomili!
  Tu se je pred Magdo pojavil "Sherman". Deklica je poslala izstrelek naravnost v tarčo. Razbil avto.
  Vseeno je treba priznati, da Američani pri tankogradnji opazno zaostajajo. "Sherman" očitno ne vleče v bitke, "Pershing" pa je le malo boljši. Poleg tega so se Pershingi v seriji pojavili šele na začetku petinštiridesetega leta in so po svojih parametrih podobni zgodnjemu modelu Panther. E-50 udari Američane na razdaljo več kot pet kilometrov.
  Dekleta so zelo ponosna na tako premoč svojega orožja. In žvižgajo pesmi.
  Magda znova sproži, udari skozi, tokrat zaščitenega Shermana, in čivkanje:
  - Razpršil žogo in odhitel v galopu!
  Tudi zasloni "Sherman" niso pomagali. Nemški tank se vozi sam. Z gosenicami zdrobi pehote. Dekleta žvižgajo pesmi na harmonike. Škropljenje krvi pod valji. Tank se giblje dovolj hitro, gosenice pa so naprednejše in prehodnejše, hkrati pa sorazmerno lahke.
  Dekleta žvižgajo ... Gerda pripomni:
  - Mehika je zadnja država na poti v ZDA. Prevzeli smo že toliko različnih prestolnic. In toliko osvojenih držav! Prvo osvajanje smo začeli iz Avstrije, zdaj pa se selimo v Mexico City! Naša vojaška četa je veličastna četa!
  Christina je logično odgovorila:
  - Najprej smo organizacijsko boljši od nasprotnikov. Majhna država je Nemčija. Nemci so najbolj disciplinirani in visoko organizirani ljudje na svetu. Plus totalitarni nacionalsocialistični režim. Kar nam je dodalo tudi moč in organiziranost. - Deklica je z boso nogo tekla po stranskem oklepu trupa iz zlitine in nadaljevala. - Potem sijajni talenti naših generalov in najprej Hitlerja. Nasprotnike smo lomili košček za kosom. In potem so dobili najboljšo tehnologijo na svetu. Pred nami je torej zmaga! In tretji rajh odpira krila nad svetom!
  Charlotte je racionalno pripomnila:
  - Najhujša je bila zima dvainštiridesetega leta. Poraženi smo bili v Afriki in blizu Moskve. Zapustili so Tikhvin in Rostov na Donu. In celo Harkov so zajeli Sovjeti. In ZDA so vstopile v vojno proti nam. Takrat se je zdelo: da se tehtnica ni zavihtela v našo korist in pred nami je prepad. Toda pomlad nam je prinesla nove zmage. In od takrat nam gre vse v prid!
  Magda je ustrelila. Sestrelil ameriško pištolo in čivkal:
  - Toda kljub temu brez posredovanja višjih sil naša vojska ne bi mogla doseči takšnega uspeha! Premagati boljše sovražnike! To je božja roka!
  
  Gerda se je zasmejala in odgovorila:
  - Strinjam se, da je božja! Toda ne Bog: Abraham, Izak in Jakob! In očitno arijevski, eden in vsemogočni Bog! Tisti, ki je ustvaril vesolje in izbral Nemce za svoje ljudstvo!
  Charlotte je prikimala in potrdila:
  - Vsekakor! Izakov Bog ni naš Bog! In če bi bili Judje res božje ljudstvo, ne bi zmagali! In če je tako, potem je tvoja Biblija Magda laž! In čas je, da opustite krščanstvo v korist arijskega monoteizma!
  Charlottine besede so zvenele kot strel iz mitraljeza.
  Christina je dodala:
  - In izgleda kot izdaja, biti kristjan. Konec koncev se izkaže, da ste za pacifizem - udarijo te po desnem licu, obrnejo levo!
  Gerda se je zdela primerna dodati:
  -In mislite, da je odrešenje od Judov! In to je na splošno - podobno izdaji!
  Magda je plaho ugovarjala:
  - Jaz pa ne mislim tako! Moje mnenje: Bog je eden! In ne judovski in ne arijevski!
  Charlotte je zavpila nazaj.
  -Kako ni arijevski! Samo arijske in nič manj!
  Gerda je spravljivo dodala:
  In tudi tehnologija! Kje smo začeli? Septembra 1939 so imeli le šest tankovskih divizij. In skoraj vsi rezervoarji so lahki, manj kot dvajset ton. Zdaj sam ne vem, koliko divizij imamo, ampak vozimo se na najboljšem tanku na svetu. Naše vozilo je brez primere po oborožitvi, oklepu, voznih lastnostih, hkrati pa po masi ni nezaslišano.
  Spomnim se preizkusov prvega "Tigra", nato na Hitlerjev rojstni dan 20. aprila 1042.
  Deklica se je ustavila in, zadihala, nadaljevala.
  - Potem je bil "Tiger" že najboljši tank na svetu. Toda njegovih voznih zmogljivosti ni mogoče šteti za zadovoljive. Toda po drugi strani se je pištola dobro borila in oklep je bil za tisti trenutek povsem primeren. In sam tank se je dobro obrnil, kar je kompenziralo nizko hitrost vrtenja kupole!
  In v štiridesetem letu smo bili kot tanki in njihovo število slabši od Francije in Velike Britanije. Toda zmagali so! V enainštiridesetem letu je imela ZSSR boljše tanke T-34 in KV od naših in nekajkrat več vozil! A vseeno smo zmagali! In morala je tehnologija in razum! In duh je pomemben!
  Christina je opozorila in drgnila golo peto o pedal:
  - Če smo zmagali z najslabšimi tanki, potem bomo zmagali zdaj! Seveda nas je bilo sprva manj kot sovražnikov. Zdaj smo zbrali hordo! Kaj nas lahko ustavi pri zmagi?
  Gerda je z nasmehom odgovorila:
  - Mislim, da so glavne težave za nami! Zdaj imamo celo številke
  Prekomerna telesna teža. Ne verjamem, da bo podjetje proti ZDA naletelo na težave.
  Charlotte je logično pripomnila:
  - Ne verjamem, da ima Amerika kaj proti nam! Njen Sherman je samo topovsko meso, njen Pershing pa je le malo boljši. Medtem ko proti našemu tanku, nimajo pušk!
  Gerda se je zdela primerna dodati:
  - In v reaktivnih letalih nimajo s čim pokriti naših sokolov. Poleg tega imamo toliko sužnjev in po številu nismo slabši od Yankeejev!
  Christina se je strinjala s tem:
  - Imamo opremo - vso Evropo in del ZSSR. In delavci - pol sveta! Naše tovarne smo prevedli na triizmenski način delovanja in gradimo nove tovarne! Američani nam zaradi števila ne bodo mogli dati asimetričnega odgovora. Nimajo trivialno toliko rok!
  Charlotte se je zahihitala in premaknila koleno na stol ter zarenčala:
  Ne bodo simetrične! - Deklica je streljala na "Grant" in dodala. - In če se bo začela proizvajati oprema, potem samo za zbiranje bojnih rezultatov z naše strani!
  Magda je plaho pripomnila:
  - Toda ko življenje ... Se pravi, življenje uči, da se v odločilnem trenutku ni treba sprostiti!
  Gerda se je s tem strinjala in obrnila ročico z golimi prsti, zamrmrala:
  "In ostajamo pozorni do konca!"
  Charlotte je potegnila svoje olajšane trebušne mišice in spomnila:
  - Dolgo smo prišli ... Od skromnega T-1 do velikanskega E-200. In to so seveda mejniki junaške kampanje! Na enak način naš rezervoar nikoli ne bo šel v kovino!
  Končno so dekleta naletela na ducat ameriških tankov. Osem Shermanov, dva Grantsa in dva Pershinga. Zadnji avto je imel nižjo silhueto in ni tako opazen. Priti v visok rezervoar je lažje. Dekleta so se izmenično streljala. Vsi so ostri in imajo veliko odzivnost. Utrjen in izurjen. Preživel pomemben del druge svetovne vojne in obiskal različne države sveta. Res so vrhunska dekleta.
  In Shermanovi so prvi eksplodirali. In razdalja je več kot pet kilometrov. Američani še vedno ne morejo dobiti svojega avtomobila.
  Streljanje, Gerda je zapisala:
  - Imamo najboljšo pištolo! Vse prebije z razdalje prave bitke in precej velike zaloge školjk. Tukaj bo 128 mm slabše.
  Magda se je strinjala s tem. Ko je ustrelil in razbil Shermana, je deklica rekla:
  - Zaloga školjk za ta kaliber je manjša. Toda načeloma 88-mm orožje načeloma ni slabo!
  Charlotte je ustrelila in vmešala:
  - Pazi na kaj!
  Gerda je ostro zalajala:
  - In ta "Sherman" in "Panther" bosta vzela. Mislim, da bi jih 75 mm pištola z dolgim deblom lahko razredčila!
  Christina je streljala z boso nogo in zarenčala:
  - Da, in ponudba školjk bi bila večja!
  Streljala je tudi Magda, ki je z golimi prsti pritiskala na krmilno palico. Zadnji "Sherman" osel. Naslednji udarec je bil prenesen na Grande. Ta tank je že tako zastarel in še slabše oklepen kot Sherman. Vendar je imela Amerika sprva veliko slabše tanke kot Nemčija. V štiridesetem letu so imele ZDA le 502 tanka in že takrat so bili mnogi zastareli. Toda že v enainštiridesetem letu so Američani izdelali več kot tri tisoč tankov. In potem je bil Sherman. Kaj lahko rečemo o tem avtomobilu? V smislu čelnega oklepa je celo nekoliko presegel T-34-76 in je bil nekoliko slabši v uničujoči moči pištole. Da, in v voznih lastnostih. Toda po drugi strani sta optika in vidljivost veliko boljša od sovjetskih.
  Potem se je že v štiriinštiridesetem letu pojavil Sherman M 4. Tank je po oklepu in oborožitvi primerljiv s T-34-85 in nekoliko slabši od preprostega Pantherja in precej bistveno od Pantherja -2. Še kasneje se je pojavil kresnik "Sherman" z daljšo cevjo 17 funtov. Ta tank je bil po oborožitvi boljši od sovjetskega T-34-85, vendar ni bil zelo masiven.
  Obstajala je tudi zaščitna modifikacija Shermana s slabšimi voznimi lastnostmi, težja, vendar z oklepom 152 mm. A tudi ne najbolj množičen. Doslej so Nemci naleteli le na standardne M4.
  Toda zdaj so "Grandi" končani, zdaj pa sorazmerno nov tank Pershing.
  Gerda je predlagala:
  - Pojdimo malo bližje. Ta pošast ima morda debelejši oklep!
  Charlotte je zaničljivo naredila grimaso.
  - Ne skrbi! Ima le 102 milimetra. Avto tehta dvainštirideset ton, a je Sherman pustil močnega!
  Gerda se je zahihitala in predlagala:
  - Potem pa streljajmo!
  Magda je iztegnila svojo izklesano, boso nogo. Koliko različnih ostrih, ostrih kamnov, vročega puščavskega peska, trnja džungle, snega Rusije je poznalo njene gole, elastične, graciozne podplate. Z dolgimi, gladkimi prsti s sedefastimi nohti je pritisnila na gumb igralne palice.
  In izstrelil oklepni izstrelek z uranovim jedrom. In z nasmehom je čivkala:
  - Naj bo luč zate!
  105 mm top ima velik uničujoč učinek. In "Pershing" je izgubil polovico stolpa.
  Gerda je stresla svoje visoke, čvrste prsi in pripomnila:
  - Žal, "Tiger" tega ni mogel storiti! Manjkalo mu je udarne moči! A vseeno je boljši od Shermana.
  Magda je skeptično pripomnila:
  - Gledam kaj. Če bodo na "Firefly" obešeni zasloni, potem ne bo nič slabši od "Tigra", še bolje zaščiten na čelu!
  Gerda je jezno zmajala z glavo. Ustreljen v tank. In ob zaključku zadnjega "Pershinga" je dodal:
  - Naš "Tiger" je še vedno dražji, vsa ta zahodna eksotika in ruske perverzije. Verjamem v našo zmago, tudi s tanki T-4, naj bo!
  Dvanajst avtomobilov, dekleta so kliknila kot semena. Nanje niso niti streljali. Boleče dolge razdalje za ameriške puške.
  Dekleta gredo in se smejijo. Dobro zanje.
  Charlotte znova zažene znani hurdy-gurdy:
  - Ne, Magda! Krščanstvo bi se morali odpovedati enkrat za vselej. V nasprotnem primeru boste potencialni izdajalec!
  Zlatolaska je odvrnila:
  - Ne! Predan sem Tretjemu rajhu, vendar se tudi Jezusu Kristusu ne bom odrekel!
  Gerda je z golim podplatom udarila svojo lepo, mišičasto nogo po oklepu in pripomnila:
  "Toda Kristusa se ne sme zanikati!" Le priznati moramo, da je bil v mesu Nemec in ne Jud, in vse bo v redu!
  Magda je z nasmehom odgovorila:
  - Nemški ... Kaj pa pričevanje Svetega pisma?
  Gerda je ostro rekla:
  - Potem ti Biblija! Če je glavna kavarna!
  Magda je zmajala z glavo.
  - Mein Kaf ni božansko razodetje. In delo ene osebe, tudi izjemne! Verjamem v to, kar prihaja od Boga!
  Nato so vsi bojevniki v zboru zavpili:
  - Naš Bog je Adolf Hitler!
  Magda je pogumno odgovorila:
  - Toda Hitler ni bil tisti, ki je osvojil in ustvaril vesolje!
  Gerda je jezno udarila s svojo okroglo peto po oklepu in izjavila:
  - In o tem ne razpravljamo več! Kdo je ustvaril vesolje, bo pokazal čas!
  Charlotte je predlagala:
  - Naj si dekleta bolje zastavimo vprašanje - kaj bomo počeli po vojni?
  Christina se je nasmehnila in predlagala:
  -Gremo na posel! To je najboljše, kar lahko storimo!
  Gerda je s svojo snežno belo glavo prikimala:
  - Seveda v poslu! Ali pa bomo morda igrali v filmih?
  Magda se je nasmehnila in predlagala:
  - In kaj? To je dobro nadaljevanje kariere! Konec koncev so filmi odlični!
  Gerda se je nasmehnila, z roko potegnila po reliefni stiskalnici in pripomnila:
  - In koga bi igral? Angel kaj?
  Magda je z ohlapnim pogledom rekla:
  - Zakaj ne? Ker imam pravi videz. Vsem vernikom bi povedal o Jezusu Kristusu! To bi bilo reševanje!
  Gerda je negativno zmajala z glavo in pojasnila:
  - V novi arijski veri ni rešitve. Pravzaprav je bistvo ukaza Arijcem služiti Reichu. In ostalo - ubogajte Arijce! Torej ne rešujemo sami sebe, ampak vladamo!
  Christina je dekle z bakrom, vendar s primesjo rumenih las, je potrdilo:
  - Ja, vladamo in osvajamo! Na tem svetu smo v četah tretjega rajha. V tem primeru bomo imeli svojo vojsko. In osvojili bomo druga vesolja. Vse na tem svetu je relativno ... Mislim, da bo vojna, pa prazniki in posestva! Kombinacije uživanja v svetu in razburljiva vojna igra!
  Charlotte je dekle z bakreno rdečimi lasmi, ki je prikimala v znak strinjanja.
  - Vsekakor! Kajti resnično mirno življenje je dolgočasno ... Tako smo se navajeni boriti, da je za nas postal kruh!
  Gerda je popravila svojega partnerja:
  - Raje celo zrak! Ali vodo, pomešano s sladkim vinom!
  Magda je žalostno rekla:
  - Škoda... Včasih me preplavi val obžalovanja. Konec koncev je ubijanje drugih slabo. Povzročamo bolečino in trpljenje! Kaj, otroci brez očeta!
  Gerda je zmajala z glavo in pripomnila:
  Vsi smo v nevarnosti! Toda potolažite se! Človek je še vedno smrten! In če pomislite, ali je to res pomembnih trideset ali štirideset let na lestvici večnosti? In večno življenje!
  Magda je z vzdihom odgovorila:
  - No, če gledaš filozofsko, potem je pač tako ... Ampak res, majhnim otrokom to nič ne olajša!
  Charlotte je vrgla svoje bakreno rdeče lase in siknila:
  - Predstavljajte si, da so podčloveški! Samo živali in počutili se boste bolje!
  Magda je, stresla solzo s trepalnic, odgovorila:
  - Ampak navsezadnje in živali je škoda! Oh ... v kakšnem svetu živimo! Vse je preprosto neusmiljeno! In smrt pravi!
  Charlotte je odločno spregovorila in sestavila:
  Pustite reke krvi
  teče po zemlji,
  Naj stokajo od bolečine -
  Požari povsod!
  In naj zlo umre
  Besna žoga vlada,
  Vsi umrete
  Satan vas je poklical na odgovornost!
  Naj požre vihra
  Pretok človeških teles ...
  Planet trpi
  Zločin kraljuje!
  Gerda je prekinila svojega partnerja in z golo nogo zakrila svoja škrlatna usta. Plavolasi terminator je vzkliknil:
  - No, zakaj tako pesimističen! Tu se bo vojna končala in planet bo cvetel kot vrt. Mislim, da jih je še nekaj. Amerika je še šest mesecev, no, največje leto. Nato bomo dodali Rusijo in ostala bo samo Japonska. Ampak to je pri nas kratkotrajno. Kvečjemu čez tri leta se bodo vse vojne ustavile... In ljudje se ne bodo nikoli več pobijali!
  Christina je pojasnila:
  - Vsekakor pa v vojni ... Mislim, da bo prišel čas in zelo kmalu, ko bo na svetu ostal samo en imperij. In potem v vsakem primeru ne bo vojn. In mislim, da bo zaradi razvoja kmetijstva in idealne nemške organizacije v nekaj letih izginila tudi lakota. Potem bodo zgrajena stanovanja za vse. - Deklica z bakreno rumenimi lasmi in mišičasto, vitko in popolno sorazmerno postavo je govorila z navdušenjem. "Takrat se bo razvila medicina in bo bolezen izkoreninjena. Leteli bomo v vesolje, naselili se bomo v različnih svetovih. Osvojimo starost. Vsi ljudje bodo mladi in lepi, kot čudoviti vilini. Ali pa nas morda v vesolju čakajo nove vojne. Tako zvezdniško s trikrakimi vesoljci. In pogumno se bomo borili za ideje fašizma po vsem vesolju!
  Charlotte je z sijočim nasmehom na ustnicah zapela:
  - Borili se bomo za svetel jutri ... Poljubimo se!
  Magda je že bolj optimistično izjavila:
  - Ampak tako je bolje! Ne večne vojne, ampak mirno ustvarjanje!
  V tistem trenutku je avto povozil mino. Rezervoar se je stresel. Valj je počil in avto je nekoliko upočasnil. Gerda je po radiu poklicala ekipo za popravilo. Poškodba rezervoarja ni prikrajšala voznih zmogljivosti, ampak je nekoliko zmanjšala njegovo hitrost. Zato je treba valj hitro zamenjati. Tukaj je lokacija vzmetenja drugačna - bolj priročna za popravilo kot zaporedni vrstni red, značilen za "Tigre" in "Pantherje".
  Poleg tega so se dekleta z veseljem ogrela v džungli. Zakaj ne bi plavali v reki. Rezervoar je seveda vroč, tudi klimatska naprava se ne more spopasti. Še vedno je jug Mehike - tropi, marca pa je precej vroče. Toda na splošno je vreme nebeško.
  Reka je bila v bližini in dekleta so se potopila vanjo. Za krokodile vam ni treba skrbeti. Tukaj se dogaja vojna in vsa živa bitja so že dolgo bežala. Voda je topla in prijetna za kopanje. Dekleta so plavala in Gerda je ob občudovanju obale džungle opazila:
  -Vseeno pa naš svet ni brez šarma! Verjetno bi bilo dobro postati nesmrten kot planinec in vsi skupaj živeti s človeštvom in opazovati njegov razvoj. In leti skozi vesolje!
  Cristina je prikimala in rekla resno:
  - Nebesa brez greha, izjemno dolgočasna ... Ni bogastva v igralnici, da bi izgubili, ampak še bolje zmagali, ne loviti. Ja, vojna povzroča odvisnost ...
  Charlotte je predlagala:
  - Mislim, da bodo kmalu izumili igre, ki jih je mogoče prikazati na zaslonu - taka je vojska!
  Magda je z nasmehom pripomnila:
  - Vse bi moral uničiti!
  Christina ga je vzela in zapela:
  - Uničenje je strast ... Ne glede na to, kakšna moč!
  Gerda je piskanje in smrčanje pela:
  - Želim videti praznino pred seboj! V njem bom zgradil svoj grad, svoje sanje!
  Charlotte se je zahihitala in predlagala:
  - Ne, prav gotovo se je super boriti! Ampak še bolje je zmagati!
  Christina je na vso moč vzkliknila:
  - Desnica neba sama pomaga Nemčiji. Naša arijevska vera, naš edinstveni monoteizem! In kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!
  Gerda je pljusknila vodo in odgovorila:
  - Da, postali smo močnejši! Škoda, da smo ravnokar naleteli na protitankovsko mino.
  Christina je zamišljeno rekla:
  - In kako zaščititi gosenice?
  Gerda je skomignila z mišičastimi rameni.
  - Ne vem...
  Charlotte je racionalno pripomnila:
  - Zaščitene so pred granati s ščiti in pred minami ... Razen če so debelejše, da ne počijo!
  Gerda je zmajala z glavo.
  - Potem se bo vozna zmogljivost zaradi povečanja teže zmanjšala. Tako bi tank letel!
  Magda je potrdila:
  - To je to! Tako, da rezervoar lebdi v zraku in ne pade! In razvil hitrosti petsto milj na uro!
  Charlotte je, pljuskajoča, sporočila informacije:
  - Slišal sem, da ima naša flota posebne ladje, ki malo letijo, ne da bi se dotaknile vode! In razvijejo hitrost vijačnega borca in lahko nosijo vojake ter pridobijo prevlado na morju! Takšno letalstvo na morju nas bo naredilo nepremagljive!
  Gerda je popravila svojega partnerja:
  - In že smo nepremagljivi! To nas bo naredilo - super nepremagljive!
  Charlotte se je obrnila na hrbet, brcnila z bosimi, izklesanimi nogami po zraku in zakukala:
  - Ko smo združeni, smo nepremagljivi! Mi smo arijske deklice, morilci v naših srcih!
  In lepotica se je potopila globlje v vodo. Šel malo globlje. Prijateljice je udarila po bosih petah in izstopila. Izstrelila je vodnjak in cvilila:
  - Kako dobra pomlad v tropih! Voda je kot parjeno mleko!
  Gerda je v šali zapela:
  - Afrika je grozna ja, ja, ja .... Afrika je nevarna, ja, ja, ja! Ne hodite dekleta v Afriko na sprehod!
  Lepotice so se smejale. Drsališče je že spremenjeno - popravljalske ekipe so v najboljših močeh. In punce od vsepovsod so skočile v tank. Silhueta E-50 je precej nizka in sam avto ni preveč opazen. Bojevnice so prižgale plinskoturbinski motor in v nekaj sekundah nabrale hitrost.
  Charlotte, izkušena tankerka, je pripomnila:
  - Vseeno je plinskoturbinski motor veliko boljši od dizelskega. Je bolj kompakten in hitreje pospešuje rezervoar. Naš avto ima neverjetno okretnost!
  Gerda je v šali zapela:
  - Bil je nepreviden in naiven, dekleta so imela goli mladi videz ... Vse okoli se je zdelo čudovito - pred tristo leti!
  Christina je navdušeno pripomnila:
  - Ne! Naš poveljnik udari s smislom za humor... Čeprav se res zdi, da so od začetka vojne minila stoletja... - Deklica je z roko prešla po visokih, elastičnih prsih in nadaljevala. - Hkrati se včasih ujamete, da se počutite, kot da je bilo včeraj! Konec koncev, življenje ljudi je kratko in nekako mine neopaženo!
  Gerda je ostro pripomnila:
  Ampak nismo stari, kajne? Polni smo moči in energije! In naša pot od zmage do
  Zmaga!
  Magda je obložila mitraljezni stolp, porušila ameriško celico in zakukala:
  - Ja, verjamem v našo zmago ... Še posebej zdaj, ko imamo vse adute. Ampak ne postavimo voza pred konja!
  Gerda se je z vzdihom spomnila:
  - Albert... Pogrešam tega fanta... Nenavadno je zaljubiti se v brata, četudi visokega, v postavo Apolla!
  Charlotte je logično pripomnila:
  Tudi Albert mi je bil všeč. Ima nekaj posebne lepote. In na splošno najstnike, ko njihova fizionomija še ni pokrita z brado in njihove obrazne poteze še niso dokončane, odlikuje poseben čar. In kar je najpomembneje, še niso tako merkantilni, ljubijo vas, ne vašega denarja!
  Christina je racionalno pripomnila:
  - Vsi štirje smo tako lepi, da imajo moški najprej radi svoja telesa. In koliko imamo, je že naš dohodek!
  Gerda je logično rekla:
  - Lažje je biti ženska! Pokliči psa in skočil bo v posteljo. Vsaj ko si mlad. Nikoli ne boš brez moškega. Pritegniti jih je enostavno. Toda moški, da bi žensko spravil v posteljo, bi moral poskusiti ...
  Charlotte je sarkastično odgovorila:
  - Konec koncev ne ti ... Nismo preveč izbirčni!
  Gerda je negativno zmajevala s pošteno glavo.
  - Zagotovo ne na tak način! Obožujem mlade, čedne, zaobljene moške. In z nikomer ne hodim spat. Praviloma izberem atletsko grajeno. Nekateri s trebuhom, tudi generalka me ne pritegne. In lahko izbiramo!
  Charlotte se je zahihitala in pripomnila:
  - Tukaj je prostitutka na plošči, ni vam treba izbirati. In trebušasti bodo služili, in plešasti, in stari ... To je seveda minus njenega poklica!
  Gerda je resno odgovorila:
  - Lahko greš v vojaško bordel... Potem bodo vse tvoje stranke mlade in vitke. In raznolikost in bolj ali manj privlačna ... Na primer, nikoli ne zavrnem čednega moškega!
  Christina se je zahihitala in zakukala:
  - Da ... Raznolikost se vklopi! Seks zahteva različne jedi in začimbe. Smo mlade ženske in imamo radi mlade... Želimo si športne partnerke z mišičastimi telesi. In nekdo se mora ukvarjati z ne tako čednimi moškimi. S temi ženskami lahko samo sočustvuješ!
  Charlotte je od tesnobe zapela:
  - Lepota človeka spremeni v sužnja ... In po smrti, verjemi, ne bom našel miru, svojo dušo bom dal hudiču za noč s tabo!
  Magda je streljala na ameriško samohodnico "Witch" in začivkala:
  - Greh je, kakšen seks je najin izven zakona ... Bolje je, da pustimo poželjive misli!
  Charlotte je jezno odgovorila:
  - In ti si stokal od orgazmov nič slabši od nas ... Torej ne bi smel vzgajati hinavske medicinske sestre.
  Gerda je stresla svoje visoke, čvrste prsi in pripomnila:
  - Žal, "Tiger" tega ni mogel storiti! Manjkalo mu je udarne moči! A vseeno je boljši od Shermana.
  Magda je skeptično pripomnila:
  - Gledam kaj. Če bodo na "Firefly" obešeni zasloni, potem ne bo nič slabši od "Tigra", še bolje zaščiten na čelu!
  Gerda je jezno zmajala z glavo. Ustreljen v tank. In ob zaključku zadnjega "Pershinga" je dodal:
  - Naš "Tiger" je še vedno dražji, vsa ta zahodna eksotika in ruske perverzije. Verjamem v našo zmago, tudi s tanki T-4, naj bo!
  Dvanajst avtomobilov, dekleta so kliknila kot semena. Nanje niso niti streljali. Boleče dolge razdalje za ameriške puške.
  Dekleta gredo in se smejijo. Dobro zanje.
  Charlotte znova zažene znani hurdy-gurdy:
  - Ne, Magda! Krščanstvo bi se morali odpovedati enkrat za vselej. V nasprotnem primeru boste potencialni izdajalec!
  Zlatolaska je odvrnila:
  - Ne! Predan sem Tretjemu rajhu, vendar se tudi Jezusu Kristusu ne bom odrekel!
  Gerda je z golim podplatom udarila svojo lepo, mišičasto nogo po oklepu in pripomnila:
  "Toda Kristusa se ne sme zanikati!" Le priznati moramo, da je bil v mesu Nemec in ne Jud, in vse bo v redu!
  Magda je z nasmehom odgovorila:
  - Nemški ... Kaj pa pričevanje Svetega pisma?
  Gerda je ostro rekla:
  - Potem ti Biblija! Če je glavna kavarna!
  Magda je zmajala z glavo.
  - Mein Kaf ni božansko razodetje. In delo ene osebe, tudi izjemne! Verjamem v to, kar prihaja od Boga!
  Nato so vsi bojevniki v zboru zavpili:
  - Naš Bog je Adolf Hitler!
  Magda je pogumno odgovorila:
  - Toda Hitler ni bil tisti, ki je osvojil in ustvaril vesolje!
  Gerda je jezno udarila s svojo okroglo peto po oklepu in izjavila:
  - In o tem ne razpravljamo več! Kdo je ustvaril vesolje, bo pokazal čas!
  Charlotte je predlagala:
  - Naj si dekleta bolje zastavimo vprašanje - kaj bomo počeli po vojni?
  Christina se je nasmehnila in predlagala:
  -Gremo na posel! To je najboljše, kar lahko storimo!
  Gerda je s svojo snežno belo glavo prikimala:
  - Seveda v poslu! Ali pa bomo morda igrali v filmih?
  Magda se je nasmehnila in predlagala:
  - In kaj? To je dobro nadaljevanje kariere! Konec koncev so filmi odlični!
  Gerda se je nasmehnila, z roko potegnila po reliefni stiskalnici in pripomnila:
  - In koga bi igral? Angel kaj?
  Magda je z ohlapnim pogledom rekla:
  - Zakaj ne? Ker imam pravi videz. Vsem vernikom bi povedal o Jezusu Kristusu! To bi bilo reševanje!
  Gerda je negativno zmajala z glavo in pojasnila:
  - V novi arijski veri ni rešitve. Pravzaprav je bistvo ukaza Arijcem služiti Reichu. In ostalo - ubogajte Arijce! Torej ne rešujemo sami sebe, ampak vladamo!
  Christina je dekle z bakrom, vendar s primesjo rumenih las, je potrdilo:
  - Ja, vladamo in osvajamo! Na tem svetu smo v četah tretjega rajha. V tem primeru bomo imeli svojo vojsko. In osvojili bomo druga vesolja. Vse na tem svetu je relativno ... Mislim, da bo vojna, pa prazniki in posestva! Kombinacije uživanja v svetu in razburljiva vojna igra!
  Charlotte je dekle z bakreno rdečimi lasmi, ki je prikimala v znak strinjanja.
  - Vsekakor! Kajti resnično mirno življenje je dolgočasno ... Tako smo se navajeni boriti, da je za nas postal kruh!
  Gerda je popravila svojega partnerja:
  - Raje celo zrak! Ali vodo, pomešano s sladkim vinom!
  Magda je žalostno rekla:
  - Škoda... Včasih me preplavi val obžalovanja. Konec koncev je ubijanje drugih slabo. Povzročamo bolečino in trpljenje! Kaj, otroci brez očeta!
  Gerda je zmajala z glavo in pripomnila:
  Vsi smo v nevarnosti! Toda potolažite se! Človek je še vedno smrten! In če pomislite, ali je to res pomembnih trideset ali štirideset let na lestvici večnosti? In večno življenje!
  Magda je z vzdihom odgovorila:
  - No, če gledaš filozofsko, potem je pač tako ... Ampak res, majhnim otrokom to nič ne olajša!
  Charlotte je vrgla svoje bakreno rdeče lase in siknila:
  - Predstavljajte si, da so podčloveški! Samo živali in počutili se boste bolje!
  Magda je, stresla solzo s trepalnic, odgovorila:
  - Ampak navsezadnje in živali je škoda! Oh ... v kakšnem svetu živimo! Vse je preprosto neusmiljeno! In smrt pravi!
  Charlotte je odločno spregovorila in sestavila:
  Pustite reke krvi
  teče po zemlji,
  Naj stokajo od bolečine -
  Požari povsod!
  In naj zlo umre
  Besna žoga vlada,
  Vsi umrete
  Satan vas je poklical na odgovornost!
  Naj požre vihra
  Pretok človeških teles ...
  Planet trpi
  Zločin kraljuje!
  Gerda je prekinila svojega partnerja in z golo nogo zakrila svoja škrlatna usta. Plavolasi terminator je vzkliknil:
  - No, zakaj tako pesimističen! Tu se bo vojna končala in planet bo cvetel kot vrt. Mislim, da jih je še nekaj. Amerika, to je še šest mesecev, no, največje leto. Nato bomo dodali Rusijo in ostala bo samo Japonska. Ampak to je pri nas kratkotrajno. Kvečjemu čez tri leta se bodo vse vojne ustavile... In ljudje se ne bodo nikoli več pobijali!
  Christina je pojasnila:
  - Vsekakor pa v vojni ... Mislim, da bo prišel čas in zelo kmalu, ko bo na svetu ostal samo en imperij. In potem v vsakem primeru ne bo vojn. In mislim, da bo zaradi razvoja kmetijstva in idealne nemške organizacije v nekaj letih izginila tudi lakota. Potem bodo zgrajena stanovanja za vse. - Deklica z bakreno rumenimi lasmi in mišičasto, vitko in popolno sorazmerno postavo je govorila z navdušenjem. "Takrat se bo razvila medicina in bo bolezen izkoreninjena. Leteli bomo v vesolje, naselili se bomo v različnih svetovih. Osvojimo starost. Vsi ljudje bodo mladi in lepi, kot čudoviti vilini. Ali pa nas morda v vesolju čakajo nove vojne. Tako zvezdniško s trikrakimi vesoljci. In pogumno se bomo borili za ideje fašizma po vsem vesolju!
  Charlotte je z sijočim nasmehom na ustnicah zapela:
  - Borili se bomo za svetel jutri ... Poljubimo se!
  Magda je že bolj optimistično izjavila:
  - Ampak tako je bolje! Ne večne vojne, ampak mirno ustvarjanje!
  V tistem trenutku je avto povozil mino. Rezervoar se je stresel. Valj je počil in avto je nekoliko upočasnil. Gerda je po radiu poklicala ekipo za popravilo. Poškodba rezervoarja ni prikrajšala voznih zmogljivosti, ampak je nekoliko zmanjšala njegovo hitrost. Zato je treba valj hitro zamenjati. Tukaj je lokacija vzmetenja drugačna - bolj priročna za popravilo kot zaporedni vrstni red, značilen za "Tigre" in "Pantherje".
  Poleg tega so se dekleta z veseljem ogrela v džungli. Zakaj ne bi plavali v reki. Rezervoar je seveda vroč, tudi klimatska naprava se ne more spopasti. Še vedno je jug Mehike - tropi, marca pa je precej vroče. Toda na splošno je vreme nebeško.
  Reka je bila v bližini in dekleta so se potopila vanjo. Za krokodile vam ni treba skrbeti. Tukaj se dogaja vojna in vsa živa bitja so že dolgo bežala. Voda je topla in prijetna za kopanje. Dekleta so plavala in Gerda je ob občudovanju obale džungle opazila:
  -Vseeno pa naš svet ni brez šarma! Verjetno bi bilo dobro postati nesmrten kot planinec in vsi skupaj živeti s človeštvom in opazovati njegov razvoj. In leti skozi vesolje!
  Cristina je prikimala in rekla resno:
  - Nebesa brez greha, izjemno dolgočasna ... Ni bogastva v igralnici, da bi izgubili, ampak še bolje zmagali, ne loviti. Ja, vojna povzroča odvisnost ...
  Charlotte je predlagala:
  - Mislim, da bodo kmalu izumili igre, ki jih je mogoče prikazati na zaslonu - taka je vojska!
  Magda je z nasmehom pripomnila:
  - Vse bi moral uničiti!
  Christina ga je vzela in zapela:
  - Uničenje je strast ... Ne glede na to, kakšna moč!
  Gerda je piskanje in smrčanje pela:
  - Želim videti praznino pred seboj! V njem bom zgradil svoj grad, svoje sanje!
  Charlotte se je zahihitala in predlagala:
  - Ne, prav gotovo se je super boriti! Ampak še bolje je zmagati!
  Christina je na vso moč vzkliknila:
  - Desnica neba sama pomaga Nemčiji. Naša arijevska vera, naš edinstveni monoteizem! In kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!
  Gerda je pljusknila vodo in odgovorila:
  - Da, postali smo močnejši! Škoda, da smo ravnokar naleteli na protitankovsko mino.
  Christina je zamišljeno rekla:
  - In kako zaščititi gosenice?
  Gerda je skomignila z mišičastimi rameni.
  - Ne vem...
  Charlotte je racionalno pripomnila:
  - Zaščitene so pred granati s ščiti in pred minami ... Razen če so debelejše, da ne počijo!
  Gerda je zmajala z glavo.
  - Potem se bo vozna zmogljivost zaradi povečanja teže zmanjšala. Tako bi tank letel!
  Magda je potrdila:
  - To je to! Tako, da rezervoar lebdi v zraku in ne pade! In razvil hitrosti petsto milj na uro!
  Charlotte je, pljuskajoča, sporočila informacije:
  - Slišal sem, da ima naša flota posebne ladje, ki malo letijo, ne da bi se dotaknile vode! In razvijejo hitrost vijačnega borca in lahko nosijo vojake ter pridobijo prevlado na morju! Takšno letalstvo na morju nas bo naredilo nepremagljive!
  Gerda je popravila svojega partnerja:
  - In že smo nepremagljivi! To nas bo naredilo - super nepremagljive!
  Charlotte se je obrnila na hrbet, brcnila z bosimi, izklesanimi nogami po zraku in zakukala:
  - Ko smo združeni, smo nepremagljivi! Mi smo arijske deklice, morilci v naših srcih!
  In lepotica se je potopila globlje v vodo. Šel malo globlje. Prijateljice je udarila po bosih petah in izstopila. Izstrelila je vodnjak in zakukala:
  - Kako dobra pomlad v tropih! Voda je kot parjeno mleko!
  Gerda je v šali zapela:
  - Afrika je grozna ja, ja, ja .... Afrika je nevarna, ja, ja, ja! Ne hodite dekleta v Afriko na sprehod!
  Lepotice so se smejale. Drsališče je že spremenjeno - popravljalske ekipe so v najboljših močeh. In punce od vsepovsod so skočile v tank. Silhueta E-50 je precej nizka in sam avto ni preveč opazen. Bojevnice so prižgale plinskoturbinski motor in v nekaj sekundah nabrale hitrost.
  Charlotte, izkušena tankerka, je pripomnila:
  - Vseeno je plinskoturbinski motor veliko boljši od dizelskega. Je bolj kompakten in hitreje pospešuje rezervoar. Naš avto ima neverjetno okretnost!
  Gerda je v šali zapela:
  - Bil je nepreviden in naiven, dekleta so imela goli mladi videz ... Vse okoli se je zdelo čudovito - pred tristo leti!
  Christina je navdušeno pripomnila:
  - Ne! Naš poveljnik udari s smislom za humor... Čeprav se res zdi, da so od začetka vojne minila stoletja... - Deklica je z roko prešla po visokih, elastičnih prsih in nadaljevala. - Hkrati se včasih ujamete, da se počutite, kot da je bilo včeraj! Konec koncev, življenje ljudi je kratko in nekako mine neopaženo!
  Gerda je ostro pripomnila:
  Ampak nismo stari, kajne? Polni smo moči in energije! In naša pot od zmage do
  Zmaga!
  Magda je obložila mitraljezni stolp, porušila ameriško celico in zakukala:
  - Ja, verjamem v našo zmago ... Še posebej zdaj, ko imamo vse adute. Ampak ne postavimo voza pred konja!
  Gerda se je z vzdihom spomnila:
  - Albert... Pogrešam tega fanta... Nenavadno je zaljubiti se v brata, četudi visokega, v postavo Apolla!
  Charlotte je logično pripomnila:
  Tudi Albert mi je bil všeč. Ima nekaj posebne lepote. In na splošno najstnike, ko njihova fizionomija še ni pokrita z brado in njihove obrazne poteze še niso dokončane, odlikuje poseben čar. In kar je najpomembneje, še niso tako merkantilni, ljubijo vas, ne vašega denarja!
  Christina je racionalno pripomnila:
  - Vsi štirje smo tako lepi, da imajo moški najprej radi svoja telesa. In koliko imamo, je že naš dohodek!
  Gerda je logično rekla:
  - Lažje je biti ženska! Pokliči psa in skočil bo v posteljo. Vsaj ko si mlad. Nikoli ne boš brez moškega. Pritegniti jih je enostavno. Toda moški, da bi žensko spravil v posteljo, bi moral poskusiti ...
  Charlotte je sarkastično odgovorila:
  - Konec koncev ne ti ... Nismo preveč izbirčni!
  Gerda je negativno zmajevala s pošteno glavo.
  - Zagotovo ne na tak način! Obožujem mlade, čedne, zaobljene moške. In z nikomer ne hodim spat. Praviloma izberem atletsko grajeno. Nekateri s trebuhom, tudi generalka me ne pritegne. In lahko izbiramo!
  Charlotte se je zahihitala in pripomnila:
  - Tukaj je prostitutka na plošči, ni vam treba izbirati. In trebušasti bodo služili, in plešasti, in stari ... To je seveda minus njenega poklica!
  Gerda je resno odgovorila:
  - Lahko greš v vojaško bordel... Potem bodo vse tvoje stranke mlade in vitke. In raznolikost in bolj ali manj privlačna ... Na primer, nikoli ne zavrnem čednega moškega!
  Christina se je zahihitala in zakukala:
  - Da ... Raznolikost se vklopi! Seks zahteva različne jedi in začimbe. Smo mlade ženske in imamo radi mlade... Želimo si športne partnerke z mišičastimi telesi. In nekdo se mora ukvarjati z ne tako čednimi moškimi. S temi ženskami lahko samo sočustvuješ!
  Charlotte je od tesnobe zapela:
  - Lepota človeka spremeni v sužnja ... In po smrti, verjemi, ne bom našel miru, svojo dušo bom dal hudiču za noč s tabo!
  Magda je streljala na ameriško samohodnico "Witch" in začivkala:
  - Greh je, kakšen seks je najin izven zakona ... Bolje je, da pustimo poželjive misli!
  Charlotte je jezno odgovorila:
  - In ti si stokal od orgazmov nič slabši od nas ... Torej ne bi smel vzgajati hinavske medicinske sestre.
  Skratka, Hitler je samozavestno zmagal. In njegovi uspehi so preprosto popolnoma ohromili Združene države. In januarja 1945 sta padla tako New York kot Washington, 30 zveznih držav pa je popolnoma kapituliralo. In tako se je končala ta krvava vojna.
  Medtem ko so bili Nemci uspešni ...
  Vendar se vse države še niso podredile Tretjemu rajhu. Tukaj je država vzhajajočega sonca s svojimi kolonijami. In njeni fašisti želijo kapitalsko zmanjšati.
  Vojna se je začela 20. aprila 1949. In vojna gre zelo dobro.
  Še posebej, če imajo tako lepa dekleta.
  In Tretji rajh je dobil najboljše tanke na svetu. "Lion" je bil za svoj čas najbolj zaščiten in zmogljiv tank v oborožitvi. Zdaj pa imajo AG-50. Nova zasnova stroja, ki tehta le šestdeset ton, in motor s 1800 konjskimi močmi.
  Kombinacija mobilnosti, manevriranja, hitrosti in zaščite iz vseh zornih kotov. Piramidni stroj AG-50 - sama popolnost.
  Charlotte je navdušeno zapela:
  - Jaz sem veličina planeta, no, rdeča hkrati!
  In vleče gole pete. Lepo dekle.
  In Christina je tudi dekle izjemnih sposobnosti. V žepu ima celo jokerja. In izumila je svoj krog kart. In zna jih drzno vreči. Bojevnik ima zlato rdeče lase. In ženska, kar potrebuješ.
  Oh, kako so bosi tekli po puščavi. Zelo pesek peče pete. A se hitro navadiš. In Christina ga je vzela in siknila:
  - Medtem reka zaenkrat teče čez kamenčke!
  Nemški avto je neprebojen za panterje in tigre. To je tako močan sistem. Čeprav ni težka. Tudi Japonci piramidnih tankov še niso obvladali, Nemci pa jim tehnologije niso dali.
  AG-50 je stroj, ki lahko doseže veliko. Projektili odbijajo od njega.
  Cristina je znova streljala z golimi prsti in močno zavzdihnila. Tretji rajh v enainštiridesetem letu ni imel spodobnih tankov. Torej niso mogli zmagati In zima nima nič s tem.
  Christina ga je vzela in začvrknila:
  - Tank, v Afriki je tank!
  Nato je deklica pokazala svoj jezik. Odkrito je bila vesela svojega uspeha. Tukaj je, kakšna kul ženska.
  Lasje so tako zlati. Kot dragoceni zlati kosi.
  Tu je Magda bela in zlata, Christina pa rdeča in zlata.
  Magda je smela tudi streljati. Streljala je, zadela lahki japonski tank in siknila:
  - Noro dekle! In v imperiju ni otroštva!
  Christina je znova ustrelila in racionalno pripomnila:
  - Leposlovje je treba brati!
  Tu so bila dekleta zelo smešna. In razkrili zobe, kar je res čisti biser.
  In na račun domišljije ... Potem je Christina velika dok. Na primer, pred kratkim je bil v Tretjem rajhu izdan film. Vojna zvezd. V vesolju so resnične bitke. In vse je tako zanimivo! Dobesedno fenomenalen posnetek.
  Eh, vesoljski imperij so znali upodobiti v velikem obsegu. Borci Tretjega rajha proti žuželkam. Členonožci poskušajo napasti vesoljsko Nemčijo. Merijo skoraj tri metre. In več bojnih robotov. Toda Wehrmacht je še vedno močnejši. Samo cesarski.
  Christina je z veseljem pela in ploskala z rokami:
  - Avadonski vihri so nad nami ... Šli bomo naravnost iz norišnice!
  In kako bo lepotica klofutala z golimi, izklesanimi nogami. Tukaj je res utelešenje očarljivih sanj. Ne dekle, ampak prava vera in tujec kozmičnih svetov.
  Celoten kvartet deklet je nenavaden. In njihov rezervoar deluje zelo energično.
  In na nebu diskovna letala Tretjega rajha nekaj zbirajo s svojimi laminarnimi curki. So neranljivi, sami pa lahko samo ugasnejo curek, da izstrelijo raketo, in se nato spet pokrijejo.
  Seveda se v Tretjem rajhu razvija naprednejše orožje. Najprej laser. Vendar je težko narediti žarek velike moči. Praksa je pokazala, da je hiperboloid izjemno težko poustvariti. Vendar pa obstajajo tudi druge ideje.
  Na primer, ultrazvočna pištola! Tudi zanimiva misel. Gertrude je res želela dobiti takšno orožje. Utrujen od samo neumnega nabijanja. Obstaja želja, da bi dosegli nekaj več.
  Medtem pa bojevnik usmerja njen avto. Reže japonske borce in poje:
  - Jaz sem dekle, veš, draga ... Lepa z vseh strani! Od vseh, z vseh strani!
  In pokaže svoj zelo okreten jezik.
  Eva dela tudi zasuke proti borcem in zapela:
  - Gradimo nov svet in zanikamo preteklost ... Zelo radi počnemo zelo slabe stvari!
  Za bojevnike je treba reči, da so zelo okretni. In svoj avto upravljajo na najvišji ravni.
  Disketa je zelo močno orožje. A Japonci se mu ne poskušajo izogniti. Pripravljeni so na boj. Streljajo in umirajo v hrabrosti.
  Gertrude je z občudovanjem vzkliknila:
  - Da! To je vreden zaveznik!
  In kako trese boke ... Dekle je na vrhu. Zavrti avto in podre Japonce.
  In mežika z očmi, miži tako.
  Eva je spregovorila in tudi krmilila disketo s krmilno palčko:
  - Srednja šola! Ne izogibajte se porazu!
  In s pospeševanjem ravnine diska odreže še ducat avtomobilov. Ona je tako iskrivo dekle. Predstavljala si je nedavni seks s fanti. Ampak je super. Ni jasno, zakaj so ženske, ki se bojijo parjenja? Konec koncev je to tako veselje. In ne v pravljici povedati, ne opisati s peresom.
  In kako super je, ko je več moških hkrati. To prinaša toliko več veselja.
  In kaj? Ona je bojevnik Tretjega rajha in imajo posebno, fašistično moralo! Tega ne razumejo vsi! In parite se s kom hočete, in kar je najpomembneje, pogosteje. Konec koncev je to dobro za zdravje!
  Eva ga je vzela in z veseljem zapela:
  - Jaz sem punca ... Tako kul, da višje ne najdeš!
  In smejal se bo ... In kako bo krmilna palica stiskala z bosimi nogami! In vodil bo svoj smrtonosni disk.
  Par bojevnikov je zelo učinkovitih.
  Zato je razumljivo, da se Japonska ne more upreti ... in tukaj je še ena ekipa.
  In spodaj so druga dekleta, ki se kregajo ...
  Jane, na primer, s svojo skupino borcev. Uporabljajo tank Goering-5, Japonci pa jih lahko zadenejo v bok.
  Armstrong močno zavzdihne in reče:
  - Ehma! Poletje ni zima! Ehma! Gorje od uma!
  In bojevnik ji je pokazal proboscis. Sprašujem se, če bodo preživeli do širitve vesolja, kako bodo potekale vojne? Verjetno ni enako kot na planetu Zemlja. Bo še kaj drugega?
  Jane si je rekla:
  - Kukavica! Označil te bom z zvezdami, verjemi!
  In zavrtite boke! Ona je tako slavna bojevnica! Zaslovela je po velikih prostorih. In super punca.
  Vzela ga je in se hihitala:
  - Divji jok je presekal mrak, zlo ne spi, usoda ne spi! In prežene spanje in misli, divji krokar prileti k nam!
  Gringeta je strelka kmečke družine: skoraj gola, samo v spodnjicah, je sikala:
  - Črni krokar ... Zakaj lebdiš nad mojo glavo!
  In kako trese svoje veličastne prsi! Tukaj je baba! Tako mišičast in zdrav. In toliko moških gre skozi njega vsako noč! Res velik bojevnik! Ubila je podle Ruse, zdaj pa se je lotila Japoncev. Besno dekle. In brca z bosimi nogami. Ima tako lepoto!
  Malanya strelja na Japonce z mitraljezom in s svojimi zobmi pravi:
  - Oh, pšenična trava, pšenična trava, daj mi sto rubljev!
  Matilda se je zahihitala in dvomljivo vprašala:
  - In kdo vam bo dal sto rubljev? Mogoče je bolje prositi za funte?
  Malanya je zmajala z glavo.
  - Ne! Nihče vam ne bo dal sto funtov! Toda rubelj je cenejši, kot je v resnici!
  In vse štiri dekleta, kako se smejati. In tako lepi so, skoraj brez oblačil, bosi in seksi. No, ali ni to tisto, o čemer sanjajo moški?
  Jane ga je z veseljem sprejela in zapela:
  - Vau, palica - vau!
  In kako z golim podplatom udari po bradi! Res, zelo temperamentna gospa gospa!
  In kakšna figurica! Utelešenje harmonije, mišic in harmonije.
  Gringetta ni taka. Je bolj mesnata, preobremenjena z mišicami kot bodybuilderka. Je pa tudi lepo dekle - njeni boki so razkošni kot konjski križ, pas pa tanek.
  Gringeta se je rada igrala s kockami. Všeč ji je bilo. Ona je tako čudovito dekle. Težko je igrati kocke. Čeprav bi na splošno izumili vsaj kakšno igralno konzolo? Toda pravi boj je še vedno veliko bolj zanimiv!
  Gringeta ga je vzela in navdušeno zapela:
  - Jaz sem dekle, ki glasno rjove! In z gostim glasom - poje resnično!
  In potem je zadela japonskega "Tigra". Zaradi bolj oklepnega izstrelka ima prednost nemški tank. Tako sta kaliber in dolžina cevi enaka.
  Res je, obljubljajo vstop v serijo novih pušk. S krajšimi cevmi, a z večjo gobno hitrostjo.
  Gringeta sanja, da bi dobila boljšo pištolo. Dolg cev še vedno povzroča težave, še posebej, če se bitka odvija v gozdu. Vendar bojevnik ne izgubi srca.
  Malanya črčka Japoncem z mitraljezom. Primerno za samuraje in Kitajce. Pokaže zobe in čivkanje:
  - Noro cesarstvo! Nihče nas ne bo ustavil! Nihče nas ne bo premagal!
  Tudi dekle z izjemnimi podatki. In kako strelja! Natančno pokosi militante imperija vzhajajočega sonca.
  Kakšni so bili tvoji prijatelji včeraj? In zdaj nepomembni sovražniki! In nič ne morete storiti glede tega!
  Matilda je zažvižgala, iztegnila jezik in se počutila kot kobra. Škoda, da je samo preprost voznik. In njena služba ni najbolj zanimiva. Zatreti nekoga. Poškodovati nekoga. Toda duša zahteva nekaj drugega. Bolj izjemna!
  Matilda jezno reče:
  - Nad vsemi morji bo britanska zastava!
  Jane je besno potrdila:
  - Čeprav smo pod nemško okupacijo, ne bomo nikoli postali sužnji!
  Nato se borijo tudi sovjetska dekleta, ki obupno zavzamejo južni Sahalin in Kurilski greben.
  Alenka in njena ekipa so zasedli mostišče čez reko Amur. In napadenih je bilo pet deklet.
  Toda ta dekleta vedo - če želite preživeti v vročini, se vsekakor borite bosi in v bikiniju. In lahko tudi brez modrčka. In potem te noben hudič ne bo premagal.
  Alenka z boso nogo vrže granato v Japonce in poje:
  - O, usoda, moja usoda, o usoda!
  Anyuta je z golimi prsti vrgla tudi svoje noge, dar smrti, in čivkala:
  Zakaj si strog z mano?
  Ognjena Alla je z golo peto dala granato. Zasukala je jekleno slepko in začivkala:
  - Ne morem verjeti, da razumeš!
  Maria ga je vzela in z golimi prsti vrgla stvar, ki ubija, in se nasmehnila:
  - O, usoda, moja ločitev je usoda! Moškega bom našel samo v krsti!
  In dekle se je smejalo ...
  Matrena je z bosimi nogami dala kup granat. Sestrelil japonski tank in siknil:
  - Oh, fantje ... Od vas je prav slabo!
  Elena je močno zavzdihnila. In spet je z boso nogo vrgla granato. marca, sonce postaja vse bolj toplo. Veliko bolje kot pozimi. Optimizem raste.
  Seveda, če Japonska ne bi napadla ZSSR v dvainštiridesetem letu, bi bilo bolje.
  Potem bi lahko Rdeča armada pokončala naciste ali pa jih vsaj ustavila. In država vzhajajočega sonca je zmedla vse načrte. In izjemno zahrbten.
  Elena je odpustila. Udarila je samuraja v glavo in zacvilila:
  - Novi skavt!
  In izgledalo je smešno. Kako padajo poraženi Japonci. In veliko jih. Polno Kitajcev. Škoda, da se vojna s tretjim rajhom ni ustavila malo prej.
  Alenka je zašepetala:
  - Sončna Gruzija, moj rodni Kavkaz! Tam je visoka gora, jaz pam ovce!
  In spet je dekle z golo peto podleglo sedanjosti smrti.
  Japonska je bila devet mesecev po začetku vojne zajeta.
  In vojna se je končala ... Stalin je dobil nazaj južni Sahalin in Kurilski greben ter del Mandžurije.
  Potem je prišel čas za trajni mir. Stalin je umrl... Potem in Hitler je umrl leta 1959... Toda razmere na planetu Zemlja so bile stabilne, močne in uspešne. In vse je bilo zelo dobro. In človeštvo je osvojilo prostranstva vesolja in zgradilo komunizem.
  
  ČEČENSKI ADMIRAL MAKAROV
  7. novembra 1999 je Akhmad Kadirov umrl zaradi nenamernega obstreljevanja ruskega topništva. Ena tistih smešnih nesreč, ki spremenijo potek zgodovine. Možno je, da je nenamerna smrt admirala Makarova v ruskem rudniku povzročila padec dinastije Romanov, družbeni sistem v Rusiji pa se je spremenil. In potem je podobna nesreča čakala Vladimirja Putina. In seveda niz posledic zaradi tega.
  Najprej je teip Kadirov obtožil, da so ruske čete to storile namenoma in so se odtrgale od federalcev. In ne samo ta teip, ampak tudi brata Yamadayev. Ponovno so izbruhnile bitke za Gudermes. Pravkar začeta osvoboditev Čečenije, ki je šla tako dobro, se je nenadoma ustavila. Gudermes je končal v zaledju ruskih čet in v njem se je začela prava vojna. Posledično se je operacija obkrožanja Groznega močno upočasnila. In boji so bili zelo hudi. Čečeni so prenehali zapuščati svoja mesta in so se borili do smrti. Zdaj je bila vsa Čečenija združena proti zveznim enotam. In Zahod je skupaj z islamskim svetom močno povečal pritisk. Putin je postal trmast in se ni hotel pogajati z Mashadovom, vendar je bil potek vojne veliko manj uspešen. In ruske čete so utrpele resne izgube.
  In Zahod in ZDA so uvedle sankcije. Tudi komunisti so izkoristili trenutek in predlagali izglasovanje nezaupnice vladi. Apple je to idejo podprl. In Državna duma je zbrala glasove za glasovanje. Putin je zaradi tega prekinil ofenzivo na Čečenijo. Napadi partizanov so se močno okrepili.
  Povečala se je tudi pomoč Čečencem ... Izgube ruskih čet so rasle. Tako so potekale volitve v državno dumo. Blok Enost ni zmagal. Po drugi strani pa je blok komunistov "Za zmago" prepričljivo zmagal. Drugo mesto je zasedla "Otadžbina-Vsa Rusija". Takšno stanje. Nenavadno je, da je šibkejša uspešnost bloka Unity koristila bloku Žirinovskega, ki je zasedel tretje mesto. Toda oglasila se je Zveza desnih sil, ki je slabo premagala petodstotno oviro. Apple je šel malo bolje.
  Na splošno je parlament postal še bolj opozicijski kot prej. In kar je najpomembneje, opozicija se je izkazala za bolj enotno. OVR in komunisti in Yabloko so se združili. Liberalno demokratska stranka in Enotnost sta poskušala blokirati...
  Putin je nekoliko znižal svojo oceno. Jelcin še ni odšel. Čeprav je vprašanje naslednika še vedno v zraku. Druge možnosti poleg Putina, ki je še imel nekakšen rejting, so se zdele preveč tvegane.
  Začela se je volilna kampanja. Na prvem mestu je Genadij Zjuganov, sledijo Vladimir Putin, Primakov in Žirinovski, nato pa Javlinski. General Lebed ni šel na predsedniške volitve. In to je Vladimirju Žirinovskemu dalo nekaj možnosti za tretje mesto.
  Toda Primakov je potonil. Ni jasno, ali naj kandidira za predsednika ali ne. Tudi Lužkov bi lahko poskusil. In nenadoma je napredoval tudi moskovski župan.
  Volitve so bile bogate z dogodki.
  Nepričakovano je na predsedniški položaj odšel tudi Boris Nemcov. In to je dodalo tudi intrigo.
  Ruska vojska v Čečeniji je popolnoma zatopljena. Grozni in Gudermes nista bila vzeta. In bombni napadi so privedli do uvedbe strogih sankcij proti Rusiji.
  Jelcin, ki je bil še predsednik, je kljub temu ukazal začetek pogajanj in prekinitev vojne. In tako je že krvavel. In koliko ljudi je mogoče ubiti.
  Zjuganov je znova predlagal glasovanje o nezaupnici vladi. Vse frakcije, tudi Liberalno demokratska stranka, so to idejo podprle. Žirinovski je Vladimirja Putina obtožil neodločnosti in šibkosti. Jelcin, ki je bil resno bolan, ni želel velike vojne ... In nepričakovano je Putinu naročil, naj se sreča z Mashadovom. Imel je sestanek ... Čečeni so zahtevali vrnitev k Hasavjutorskim sporazumom in umik vojakov iz Čečenije. Tako da se nisva dogovorila o ničemer.
  In Državna duma je ponovno sprejela in postavila vprašanje nezaupnice vladi. Jelcin je Žirinovskega podkupil tako, da mu je podelil čin generala in podelil zvezdo junaku Rusije. LDPR sicer ni izglasovala nezaupnice, a je imela opozicija vseeno dovolj glasov. In bilo je nezaupanje.
  Zdaj je moral Jelcin odpustiti Putina. Mikhail Kastyanov je postal igralec. Potrebovali smo novega predsednika vlade. Toda najti nekoga, ki ustreza državni dumi, je težko.
  Na koncu je Jelcin po dveh tednih oklevanja predlagal moskovskega župana Lužkova.
  To je na splošno ustrezalo državni dumi ... In tudi ljudem. Župan Moskve je postal premier in se umaknil iz predsedniške tekme.
  In Putin je končno izgubil svojo oceno in komaj zbral milijon podpisov.
  Nato je zaigral v prid Maxima Primakova. Primakova je podprl tudi Vladimir Žirinovski. In Yavlinsky tudi ...
  Na koncu so bile volitve in Zjuganov in Primakov sta šla v drugi krog, ki sta zbrala skoraj enako število glasov. Vendar je imel Zyuganov nekaj več. Toda skoraj vsi kandidati so podprli Primakova. In v drugem krogu premagal vodjo komunistov.
  Tako se je v Rusiji spremenila oblast. Celo Jelcin je ukazal umik vojakov iz Čečenije. In vojna na Kavkazu se je končala. Nato se je vse odvijalo kot v resnični zgodbi.
  Primakov si je prizadeval za zmerno liberalno gospodarstvo. ZDA so vstopile v vojno v Afganistanu in Iraku. Cene nafte so zrasle. In gospodarstvo je raslo.
  Primakov je služil dva mandata in odšel leta 2008, ni obnovil pooblastil. In kaj? Star je že devetinsedemdeset let in ni dobrega zdravja. Prestol je nasledil župan Lužkov. Ta številka je bila bolj ali manj kompromis.
  V Čečeniji se je po umiku ruskih čet kmalu spet začela vojna med Mashadovom in Šamilom Basajevim ter Salamanom Raduevom. Vahabiti so podprli Basajeva. Vojna se je vlekla leto in pol. In bilo je veliko uničenja. Mashadov je izgubil in pobegnil. Shamil Basayev je začasno postal amin. Toda Salman Raduev in Yamadayevi in Kadyrovi so se dvignili proti njemu. In spet vojna. Razcepili so se tudi vahabiti. Shamil je bil ubit leta 2006. In Salman Raduev je za nekaj časa postal amin. Toda leta 2008 so ga ubili. In v Čečeniji je bila vojna in pokol. Župan Moskve Lužkov je eni od strank ponudil pomoč v zameno za vrnitev v Rusijo. To je ustrezalo Čečencem.
  Lužkov je priključil Čečenijo in kljub gospodarskim težavam zlahka zmagal na volitvah leta 2012. Vendar so se potem pojavile težave. Jurij Lužkov, ki je bolj prozahoden kot Putin, ni vzel Krima Ukrajini. Kar pa mu ni delalo posebnih težav. Toda cene nafte so še vedno padle. In Lužkov je želel nov mandat. In izvedli referendum. Podaljšal svoj mandat. In s težavo je zmagal na volitvah leta 2016 ... S škandalom in spopadi je prešel v drugi mandat. In potem je umrl leta 2019.
  Predčasne volitve so bile konkurenčne. In v dveh krogih... Pod Lužkovom so v drugi krog napredovali Deribaska, premier in predstavnik komunistične partije.
  Na volitvah je nepričakovano zmagal nepreklicni vodja Komunistične partije Ruske federacije Genadij Zjuganov. Vse bi bilo v redu, a leta 2020 je koronavirus prišel v Rusijo. A komunisti na to niso bili pripravljeni.
  A vsega slabega je konec. In Gennady Zyuganov je Rusijo nekako spravil iz slepe ulice. Leta 2023 nove predsedniške volitve v Rusiji. Zjuganov jih seveda ne vodi pošteno in noče oditi. Na splošno so v Rusiji predsedniki en star človek. In Jelcin je bil že šestdeset, Primakov pa še starejši. In Jurij Lužkov je vladal do triinosemdesetega leta in umrl na svojem položaju. In Zjuganov je star že kar nekaj let. Predsednik je postal pri petinsedemdesetih letih, zdaj pa je star devetinsedemdeset.
  Toda volitve potekajo po pravilih, ko je konkurenca minimalna in je Zjuganov v tem pogledu veliko lažji. Poleg tega želi Zjuganov svojega vnuka narediti za svojega naslednika.
  In spet zmaga vodje komunistov. Star, bolan in slabo razmišlja.
  Toda leta 2025 so Rusi končno odleteli na Luno. Vsaj veselje je bilo. Svetovno gospodarstvo ponovno raste in je postalo relativno stabilno.
  V Združenih državah Amerike je Joe Biden leta 2024 odstopil z mesta predsednika ZDA in ga je zamenjala temnopolta ženska. V Ukrajini, ker ni bilo izgube Krima in vojne v Donbasu, je Petro Porošenko preživel vsa dva mandata. In ustava mu ni dala več. Po njem je predsednik Ukrajine postal Vitalij Kličko.
  Kitajski še vedno vlada Xi Ze Ping. Politika je uravnotežena. Čečenija kot del Rusije se je nekoliko obnovila. Vladimir Putin je po odhodu s položaja predsednika vlade prejel mesto v vladi pod predsednikom Primakovim.
  A dobil je le mesto ministra za pravosodje. Putin je delal na tem delovnem mestu in se razumel z vsemi do leta 2008. Potem se je upokojil. In se ne ukvarjam več s politiko.
  Vladimir Žirinovski je pod predsednikom Primakovim prevzel mesto ministra za notranje zadeve. Delal je do predsedovanja Lužkova. Povzpel se je do čina generala vojske. Nato se je vrnil v frakcijo LDPR. Bila je tipična žepna opozicija. Lužkov je bil v redu s tem. Vladimir Žirinovski je sodeloval na vseh predsedniških volitvah v Rusiji, razen leta 2004, ko je bil minister in bi bilo neprijetno.
  Vladimir Volfovich je naredil dobro kariero in si prislužil spoštovanje mnogih.
  Grigory Yavlinsky je delal v vladi pod Primakovim. Leta 2008 je bil odpuščen. Od takrat je sicer v opoziciji, vendar ni mogel biti več izvoljen v parlament. Imel nekaj nagrad.
  General Swan v tem vesolju se je izognil absurdni smrti. Toda guverner Krasnodarskega ozemlja ni mogel biti izvoljen za drugi mandat. Upokojil se je in začel pisati spomine in leposlovje. Aleksander Ivanovič se je še posebej zaljubil v žanr alternativne zgodovine. Postal je eden najbolj priljubljenih pisateljev v Rusiji in zaslužil milijone. In nekaj njegovih romanov je bilo posnetih.
  Lebed ni šel v politiko, imel je dovolj denarja in slave, vsaj glava ga ni bolela.
  Šojgu je nekaj časa delal kot minister za izredne razmere. Toda leta 2003 je bil odpuščen. Poskušal sem kandidirati za guvernerja in ustvariti svojo stranko. Pridobil nekaj zanimanja, vendar ni prišel v državno dumo. Potem je zapustil politiko zaradi posla.
  Matvienko ni postal župan Sankt Peterburga. Toda pod Primakovim je delala kot podpredsednica vlade. Leta 2008 se je upokojila. Po tem se je s sinom lotila poslovanja in ni sodelovala v politiki.
  Rogozin je ostal ob strani in ni prejel nobenih mest. Neuspešno je poskušal znova postati poslanec državne dume. Toda večinske volitve so bile odpovedane in njegova stranka ni prevzela ovire.
  Lukašenka je že dolgo na željo ruskih predsednikov. Zjuganovu je bolj ali manj ustrezal. A vseeno se je izkazalo, da je nezanesljiv zaveznik. In v Rusiji so začeli iskati zamenjavo. Našli so mladega komunista in ga promovirali. Posledično je izbruhnil spopad in Lukašenka je aretiral zmagovalca.
  In Rusija je uvedla sankcije proti Belorusiji. In Lukašenka je zapustil OBKB in zaprosil za vstop v Nato. Tukaj je tak trk. Lukašenka še niso sprejeli v Nato, je pa na ozemlju Belorusije postavljenih nekaj baz. Tako je postalo bolj zaskrbljujoče na zahodnih mejah.
  Svet kot celota je ostal s svojimi težavami in ni postal boljši. Vendar pa je tudi slabše. Gennady Zyuganov je opozoril, da je star konj še vedno boljši od mladega osla.
  Komunistična partija je ostala vladajoča in celo okrepila svoj položaj. Novega predsednika so dobili Filipini, kjer je predsednik postal legendarni boksar Pakio. In to je tudi novo presenečenje.
  Vitalij Kličko se je po Majdanu kljub temu odločil za vrnitev, razmere v Ukrajini so še vedno mirnejše in je imel še enega proti Stevensonu, ki je postal svetovni prvak. Vitalij Kličko je četrtič postal svetovni prvak in ponovil rezultat Hollyfielda, hkrati pa se je v zgodovino zapisal kot svetovni prvak in hkrati župan. Nato je opravil prostovoljno obrambo naslova, boj pa je tudi končal z nokavtom. Nato je dokončno končal kariero in postavil še en rekord v težki kategoriji - po štiridesetih letih je zmagal v petih prvenstvenih bojih.
  Vsekakor je bil Vitali Kličko na tem svetu uspešnejši in srečnejši.
  Tudi Wladimir Klitschko je premagal Tysona Furyja. In potem njegov kolega iz Ukrajine v epski bitki. Toda boja z Denotheusom Wyderjem ni mogla biti organizirana. Vladimir je še vedno premagal Browna in končno, pri enainštiridesetih letih, izgubil, medtem ko je ostal favorit Anthonyja Joshue in začasno končal kariero.
  Potem pa se je vrnil leta 2021 in po treh zmagah podrl rekord Georgea Foremana.
  Tako se je izkazal svet.
  
  DRUGA MOŽNOST, KJER IMAJO JAPONCI MNOGO VEČ SREČE
  Bitko pri Midwayu naj bi tako ali tako dobila Japonska. Ni pa dejstvo, da bo samuraj v tej varianti odprl drugo fronto. In tako bi se stvari lahko odvijale malo drugače.
  Recimo, da je Stalingrad minil kot v resnični zgodovini. In nič se ni veliko spremenilo. Britanci so izvedli operacijo Torch brez ameriških vojakov. Rommel je zlomljen. Res je, pristanek v Maroku se ni uresničil. Nemcem je po premestitvi določenih sil iz Evrope uspelo ustaviti britansko ofenzivo.
  Montgomery je naletel na trmast odpor in se ustavil. Nemci so nekaj časa držali črto. Nato so začeli prenašati dodatne sile v Afriko. Rommel je sprožil protinapad in rahlo pritisnil na Britance, vendar se je Montgomery umaknil na obrambno linijo v Libiji. Sprednji del se je stabiliziral.
  Julija triinštiridesetega leta so nacisti poskušali prebiti sovjetsko obrambo na Kurski izboklini. Ker so Japonci zavzeli Havajske otoke, so Američani skoraj ustavili zračne napade na nemška mesta in tovarne. To je Nemcem omogočilo, da so izdelali še nekaj tankov, predvsem tigrov in panterjev.
  V Kurski izboklini je sodelovalo še štiristo vozil, pa tudi pomembnejše letalske sile. Poleg tega je Hitler prenesel dodatnih šest pehotnih divizij iz Francije in odstranil nekaj pušk z Atlantskega zidu.
  To je okrepilo nemško združenje. Ofenziva se je začela približno tako kot v resnični zgodovini, a ker so bili nacisti nekoliko močnejši, so dosegli velik uspeh. Vendar pa ni bilo mogoče zapreti obroča okoli sovjetske skupine. Čeprav je sama ofenziva Fritz trajala dvajset dni in se je končala šele 25. julija. Nato so sovjetske enote začele protiofenzivo. In boj se je vlekel dlje.
  Nemci v Afriki so bili v obrambi. Za Italijo jim ni bilo treba porabiti energije, na fronto pa je bilo dostavljeno več opreme, zato je bilo bombardiranje brez Američanov večkrat šibkejše.
  Japonska je nadaljevala z zmagami. Tako je ameriško poveljstvo delalo vedno več napak in preveč se jim je mudilo, da bi ponovno zavzeli perujsko pristanišče. To je pripeljalo do prevladujočega stališča - Amerika ne potrebuje Evrope. V zahvalo za to so nemške podmornice praktično prenehale napadati ameriške ladje.
  Rdeča armada je torej šele konec septembra zavzela Orel in Belgorod, saj je utrpela velike izgube. In začasno prekinil promocijo. Vendar še ni bilo razloga za paniko. Sledila je deževna jesen, nato zima. In morale bi priti nove zmage Rdeče armade. Ko se je tega zavedal, je Hitler ponudil Stalinu premirje. Kot, vzemimo si odmor!
  Koliko naših fantov je bilo ubitih v zadnji bitki? ZSSR in Tretji rajh sta se borila tri mesece. Izgube Rdeče armade so bile večje kot v resnični zgodovini, Wehrmacht pa nič manj. Obe strani sta bili izkrvavljeni.
  Toda nacisti so povečali proizvodnjo opreme, lahko so si nekoliko opomogli. Treba je opozoriti, da je bil pri tankih delež izgub v korist nacistov, in ker se je izkazalo, da je njihova sprostitev višja kot v resnični zgodovini, so Nemci nadomestili škodo. V obrambnih bojih se je Panther izkazal kot dober tank. Njena dolgocevna in hitrostrelna puška z odlično optiko za svoj čas je lahko uničila sovjetske tanke.
  Poleg tega štiriintrideset ni prodrlo Panterjev, Tigrov, Ferdinandov v čelo, težkih tankov pa je bilo še vedno premalo, da bi vplivali na potek bitk.
  Stalin je zavrnil premirje z Nemčijo. Do konca oktobra so sovjetske čete nadaljevale ofenzivo proti Harkovu in Smolensku. Nemci so se zelo trmasto upirali. Imeli so močno obrambo, predvsem v središču, in na splošno so pričakovali napredovanje sovjetskih enot prav v teh smereh.
  Nenavadno, toda v primerjavi z resnično zgodovino je večja količina opreme, zlasti letal in tankov, omogočila Nemcem veliko učinkovitejše upiranje. Poleg tega so nacisti, ki so imeli več rezerv, delovali bolj umirjeno, med sovjetsko ofenzivo niso hiteli po frontah, ampak so vodili rezerve bolj dosledno in se zanašali na naprednejšo in poglobljeno obrambo. Zaradi pomanjkanja italijanske fronte se je rešilo nekaj deset dodatnih divizij, v Afriki pa se Montgomeryju ni mudilo, Nemci pa niso zibali čolna. Intenzivnost vojne z Britanijo je močno upadla.
  O ločenem miru še ni bilo govora, a očitno je Churchill upočasnil bombardiranje, očitno računajući na to, da sta se ZSSR in Tretji rajh čim bolj izčrpala.
  Izdaja orožja iz Nemčije in satelitov se je izkazala za skoraj tretjino večja kot v resnični zgodovini. To je omogočilo zakrpanje lukenj in ob zanašanju na gosto obrambo relativno uspešno upiranje. Situacijo je poslabšalo dejstvo, da je bilo sovjetsko poveljstvo v ofenzivi, kjer so jih že čakali Fritz, in se je uspelo ustaliti v obrambi.
  Posledično je bilo napredovanje izjemno počasno in je stalo velike izgube. Vojna je nekako začela spominjati na prvo svetovno vojno, ko se je izkazalo, da je obramba močnejša od napada, napadalna stran je izgubila več, frontna črta pa je posledično postala neaktivna.
  Sovjetske čete so napredovale v povprečju za en do dva kilometra na dan, kar je Nemcem omogočilo, da so pridobili oporišče, vendar nove položaje in obdržali obrambo.
  V operativni prostor ni bilo mogoče vstopiti.
  Harkov pa je bil po hudih mestnih bojih zavzet v začetku decembra. Nemci so povečali proizvodnjo letalstva. Focke-Wulf in ME-309 sta se uspešno uprla šibkejšim sovjetskim lovcem. Posebej nevaren je bil ME-309 s sedmimi streli in visoko hitrostjo. In Focke-Wulf z oklepom in dobro zaščito je trdoživ stroj s šestimi zračnimi puškami.
  Prisotnost vozil s takšnim orožjem je seveda privedla do tega, da so nacisti pridobili prednost v zraku. Najslabšo manevriranje je nadomestila velika hitrost med potopom, ki je omogočila pobeg ob vstopu v rep, močna oborožitev pa je omogočila sestrelitev letala že od prvega prileta. Poleg tega so Nemci razvili posebno taktiko za boj s sovjetskimi vozili, da bi uporabili močnejše orožje in hitra nemška letala.
  Zelo dobro se je izkazal tudi najnovejši bombnik Yu-288. Ta stroj je hiter in je nosil veliko bombno obremenitev. Focke-Wulf se je izkazal kot močan frontni bombnik, ki je v vseh pogledih boljši od PE-2.
  Do konca decembra so bile sovjetske čete izčrpane in so se zaradi velikih izgub prisiljene ustaviti. Medtem ko so Nemci še vedno držali Smolensk in del levega brega Ukrajine. In kar je najpomembnejše - nahajališča boksita in legirnih elementov. Izgube sovjetskih čet v tankih so se izkazale za tako oprijemljive, da je Mainstein sprožil protinapad in mu je uspelo celo ponovno zavzeti Harkov in oblikovati kotel za sovjetske čete. Toda januarja-februarja so sovjetske čete začele protinapade in so lahko ponovno zavzele dolgotrajni Harkov. Toda do marca je bila Rdeča armada izčrpana in je bila prisiljena prekiniti ofenzivo.
  Nastopil je premor ... Obe strani sta utrpeli preveč izgub. Poleg tega je Stalin želel svojo vojsko napolniti z močnejšimi in naprednejšimi tanki T-34-85 in IS-2. Res je, Nemci so dopolnili tudi z naprednejšimi in močnejšimi "Panther" -2 in "Tiger" -2. Stalin je računal tudi na naprednejša LA-7 in Yak-3. Toda Nemci so v odgovor namesto Focke-Wulf lansirali najnovejšo modifikacijo TA-152, še posebej neprijetno pa je reaktivno letalo ME-262. Zadnje letalo po hitrosti, oklepu in oborožitvi ni imelo enakega. Resnica je bila dražja in je bila v proizvodnji bolj delovno intenzivna.
  A po drugi strani so Nemci ustvarili tudi HE-162, ki je poceni, vodljiv, razmeroma enostaven za izdelavo in tudi reaktiven. Stalin še ni zmagal na tehničnem tekmovanju. Velika Britanija je vojno vodila izjemno pasivno. Združenim državam še ni uspelo prevzeti pobude Japoncev.
  25. junija je Rdeča armada, ko je nabrala moč, prešla v ofenzivo v središču. Sprva so sovjetske čete lahko prodrele v obrambo, nato pa so se vključile v bitke za Smolensk. Tipična napaka rdečih generalov je, da zavzamejo mesta do določenega datuma. In poskusite zavzeti dobro utrjeno mesto z močno garnizono in obrambo.
  Ofenziva sovjetskih čet je zamrla, ko so Nemci prenesli dodatne sile in začeli protinapad. Bitke so spet, tako kot v prvi svetovni vojni, postale pozicijske in zelo viskozne. Hitler je pokazal nenavadno previdnost. Morda je računal na čudežno orožje in najnovejše tehnične dosežke in se mu zato ni mudilo. Verjetno je igrala vlogo tudi želja po reševanju arijske krvi, ki so jo Nemci že precej izgubili. Da, in obramba nacističnih tankov je veliko bolj učinkovita, zlasti razbijajoči "Tiger" -2.
  Boji v središču so se zavlekli do pozne jeseni. Stalin je pokazal trmast, želel je razviti uspeh. Toda v tem primeru sem našel koso na kamnu. Izgube sovjetskih čet so bile ogromne. Nemci so kot obrambna stran izgubili nekoliko manj. Panther-2 se je izkazal za dober tank. To vozilo je bilo v čelo dokaj dobro zaščiteno in je imelo odlično oklepno pištolo, obenem pa spodobne vozne lastnosti.
  Po moči puške, čelni zaščiti je opazno presegel T-34-85 in ni bil slabši po hitrosti in manevriranju. Tudi za IS-2 je nemški stroj nevaren sovražnik, ki udari na precejšnjo razdaljo.
  Zaradi pogostih okvar, enakovrednega orožja, le rahle prednosti v obrambi Kraljevi tiger ni bil na najboljšem računu. Težja modifikacija "Panther" -2 je v obrambi dohitela "Tiger" -2 in presegla v voznih zmogljivostih. Kmalu so Nemci poenotili proizvodnjo skoraj izključno na "Panther" -2, ki tehta enainpetdeset ton z motorjem z 900 konjskimi močmi.
  Ta tank je bolj ali manj ustrezal vojski. Rdeča armada ni dosegla zmage in je ustavila napredovanje. Prišla je zima. Nemci so imeli tanke serije "E" in nova reaktivna letala. Prišlo je do izmenjave udarcev. Velika Britanija je ostala pasivna, ZDA so že začele nekaj dobivati proti Japonski. Stalin, ko je videl, da je ZSSR igrala vlogo topovskega mesa, je sprejel in Hitlerju celo ponudil premirje. Recimo, naj se nacisti obrnejo na Zahod in kapitalisti so v vojni.
  Voditeljev izračun je bil zahrbten in preprost. Hitler se je strinjal s tem preobratom. In zdaj, februarja petinštiridesetega leta, so nemške čete prešle v ofenzivo v Libijo. In tam so bili uspešni. V bitkah se je izkazalo, da so nemški tanki boljši od angleških, reaktivna letala pa popolnoma izven konkurence. ZDA še niso vstopile v boj. V bitkah sta glavno vlogo igrala Panther-2 in E-100, pa tudi modifikacija Tiger-2 z majhno kupolo in debelejšim oklepom z močnim motorjem. Angleški "Churchill" ni slab v oklepu, ampak precej šibek v oborožitvi. "Cromwell" sploh ne vleče. In Challenger, edini stoječi tank, ni v množični seriji.
  Najpomembnejša pa je kakovost vojakov. Nemci, ki so opravili preizkus ognja in železa na vzhodni fronti, so veliko bolj bojno pripravljeni kot britanske čete. Predvsem kolonialne delitve. In nemške enote so šle v ofenzivo. Marca je bil Egipt zajet. In potem so Nemci vstopili na Bližnji vzhod, zavzeli Irak, Kuvajt in nato Savdsko Arabijo.
  Hitler ne bi bil proti odhodu v Indijo skozi Iran, a Stalin, čigar čete so bile še vedno v Iranu, se ni strinjal.
  Nemci so šli v ofenzivo in napredovali skozi Sudan. In naprej v Etiopijo in Somalijo. In od tam do ekvatorja. V ofenzivi je sodelovalo približno sedemdeset divizij Wehrmachta. In Britanija ni imela takšnih sil, da bi se zoperstavila Tretjemu rajhu.
  Nemci so zavzeli tudi Gibraltar. Izkazalo se je, da je napad prehoden in skoraj bliskovito hiter. V ofenzivi so sodelovala tudi reaktivna jurišna letala, pa tudi helikopterji. Velika Britanija je Afriki grozila popolna izguba.
  Toda Stalin ni tako preprost. Umik Velike Britanije iz vojne je za ZSSR prenevaren. In Rdeča armada je junija 1945 prešla v ofenzivo. Oslabljene nemške čete na vzhodu niso zdržale in so podlegle pritisku. Nacisti, ki tega niso mogli vzdržati, so se odkotalili na zahod. Rdeči armadi je uspelo osvoboditi Smolensk, Kijev in vstopiti v Belorusijo. Po premestitvi dodatnih sil iz Afrike so Nemci z velikimi težavami uspeli ustaviti ofenzivo sovjetskih čet. V bitkah so sodelovali novi nemški tanki serije E-50, ki jim ni bilo enakega. Poleg tega so nacisti Turčiji zadali moteč udarec. In sama Turčija je pod pritiskom Nemčije napadla Sovjetsko zvezo. Tako se je situacija spet zapletla.
  Težava je bila v tem, da T-54 še ni vstopil v serijo, T-34-85 pa je bil v ozadju serije E in celo Panther-2 že očitno zastarel.
  Pozimi so sovjetske čete še vedno udarile, vendar niso mogle doseči pomembnega uspeha. Poleg tega so diskoteke začele sodelovati v bitkah ... Edina stvar, ki je postala boljša, je bil uspeh Američanov proti Japonski. Končno je Yankeesom uspelo ponovno zavzeti perujsko pristanišče in pobuda v Tihem oceanu je začela prehajati na stran Amerike.
  A žal bi lahko bila pomoč ZDA prepozno. Spomladi šestinštiridesetega leta so Nemci z uporabo prednosti tankov E pred štiriintridesetimi prešli v ofenzivo. Sovjetske čete, utrjene v bitkah, so se zelo trmasto upirali. Rdeča armada je bila junaška in močno založena s topništvom. Predvsem 100 mm protitankovske puške. In vkopal se.
  Nemcem je uspelo zavzeti Kijev nazaj in Rdečo armado potisniti nazaj čez Dneper. Toda prav na tej vodni pregradi so sovjetske čete zgradile neprebojno obrambo.
  Nemci so se borili vse poletje in jesen, vendar niso mogli zlomiti sovjetskih čet. Le da jim je spet uspelo blokirati Leningrad. Toda nacisti niso zavzeli mesta. Zima je minila v izmenjavi udarcev. Američani so se počasi premikali čez Tihi ocean, jedrskega orožja pa doslej niso uporabili.
  Spomladi so Nemci znova poskušali napredovati. Uporabljali so tanke serije "E", najnovejše stroje, težke sedemdeset ton. ZSSR je izdala IS-7, ki se je lahko uprla mastodontom. Začeli so se pojavljati tudi srednji tanki T-54.
  Okrepila se je tudi Britanija, ki je začela ofenzivo v Ekvatorialni Afriki. Tu so pomagale tudi ameriške kopenske enote. Za vojno v Pacifiku Američani niso potrebovali veliko vojakov in tankov. Tako so začeli iztiskati naciste iz Afrike. Zdaj so zavezniki razumeli, da ne bo mogoče sedeti in da je treba sovražnika zdrobiti in pritisniti. Poleti in jeseni sta ZDA in Velika Britanija uspeli ponovno zavzeti pomemben del Afrike in celo pregnati Nemce iz Somalije in Etiopije.
  Nemci niso mogli razviti ofenzive proti Moskvi, zatopljeni v pozicijske bitke. Pozimi je Stalin udaril v Turčijo. Rdeča armada je premagala osmanske čete in zavzela Kars, Erzurum in Tanrog. Nemci so bili prisiljeni prenesti pomembne sile, da bi rešili zaveznika. Toda Rdeča armada, ki je nepričakovano udarila v bližini Leningrada, je tam dosegla veliko zmago.
  Prišlo je leto 1948 ... Spomladi so Nemci znova poskušali napredovati. Uspelo jim je ustvariti izviren piramidalni rezervoar, neprebojen iz vseh zornih kotov streljanja. In s tem strojem so bila povezana velika upanja. Promocija se je začela maja. Po dveh mesecih trdovratnih bojev so se nacisti približali Smolensku.
  Piramidni tanki so pokazali svojo bojno učinkovitost, vendar so jih mine pogosto razstrelile. Nemci mesta niso mogli zavzeti in so ga obkolili. Toda v Afriki so zavezniki dosegli velike uspehe in izgnali Nemce iz Egipta. Poražena je bila tudi Japonska, ki je izgubila številne otoke in Filipine. Jeseni so Nemci napredovali naprej na vzhodu, v središču, se spet približali Leningradu.
  Nemško letalstvo je bilo še vedno močnejše od sovjetskega, predvsem po kakovosti. Toda konec leta 1948 je na fronto začel prihajati MIG-15. Sovjetski reaktivni stroj je bil po hitrosti in oborožitvi slabši od nemškega, vendar je bil bolj manevrski. Svoje nastope so izboljšali tudi Američani. Pozimi 1949 so sovjetske čete Nemce potisnile iz Leningrada in jih potisnile nazaj v Smolensk.
  In Američani so skupaj z Britanci pregnali naciste iz Afrike. Spomladi 1949 se je iz vojne umaknila tudi Turčija.
  Tretji rajh je izgubil tudi nadzor nad Bližnjim vzhodom. Položaj nacistov se je poslabšal. Niso si upali napredovati proti vzhodu, ampak so prešli v tesno obrambo. Sovjetske čete so s tanki T-54 in IS-7 poskušale prebiti obrambo Wehrmachta. Toda nacisti so trdno držali blok. Neuspešno se je končal tudi zavezniški poskus pristanka v Španiji. Nekoliko boljša je bila operacija na Siciliji, kjer je bil s pomočjo lokalne mafije dosežen uspeh. Minilo je že enajsto leto od začetka druge svetovne vojne.
  Vse države so izjemno izčrpane in zelo utrujene. Svetovno gospodarstvo je bilo preobremenjeno. In vsi so želeli čim prej končati boj. Še posebej hudo shujšani Nemci in Rusi.
  Stalin je Hitlerju ponudil mir pod pogoji ničelne možnosti: vrnitev na prejšnje meje in izmenjava ujetnikov - vse za vse! Toda Fuhrer je pristal le na premirje, ne da bi se želel odpovedati zasedenemu ozemlju. Poleg tega so se v Nemčiji že končala dela na ustvarjanju atomske bombe in že so bile medcelinske rakete.
  Združene države so razmišljale o uporabi atomske bombe. Toda medtem ko so se bali pokvariti v Evropi. In spustili so ga decembra 1949 na Japonsko. Posledice uničenja so bile strašne. In podoben namig so v Nemčiji razumeli. Fuehrer je nagovoril narod in predlagal, da se razmisli o vprašanju dostojanstvenega sveta. Potem pa si je premislil ... Prišlo je novo leto 1950. Sovjetske čete so začele novo ofenzivo na fronti.
  Obramba Nemcev je bila zelo tesna. In zavezniki so napredovali skozi Italijo, kjer je bil vojaški udar, in odstranili Mussolinija. Toda piramidni nemški tanki so presegli število Patonov in Challengers. Posebno težko je popustil Američan Paton, ki niti na blizu ni mogel prebiti oklep nemškega tanka. In zavezniki so začeli krvaveti.
  Da, in neranljivi nemški diski so ZDA in Veliki Britaniji povzročili ogromno škodo. Zaenkrat je nemško letalstvo ohranilo kvalitativno premoč nad zavezniki. Poletni poskus pristanka v Normandiji se je končal neuspešno. Res je, konec avgusta, po jedrskem bombardiranju, je Japonska kapitulirala. Zahod si je razvezal roke. Toda ZDA si niso upale uporabiti jedrskega orožja, zato bi jih lahko pokrile medcelinske balistične rakete Tretjega rajha.
  Rdeča armada se je približala Dnepru v središču, a je bila tudi ustavljena. Sile obeh strani so bile izčrpane do meje ... In končno je 25. novembra 1950 Truman Hitlerju ponudil mir pod enakimi pogoji. Se pravi, Evropa ostaja pri Tretjem rajhu, z izjemo Sicilije in tistega, kar je ostalo od Italije. Stalin gre za kompromis: meje ZSSR leta 1939. To pomeni, da se Nemci premaknejo malo nazaj, da se odrečejo ozemlju, vendar dobijo nekaj pridobitev.
  Francija, Belgija, Nizozemska in druge nenavadne ostajajo pod nemškim nadzorom, vendar prejmejo določeno avtonomijo. Se pravi, nastaja nekaj takega kot Evropska unija. Tretji rajh konča genocid nad Judi in Cigani, čeprav lahko nekatere pravne omejitve njihovih pravic ostanejo. Trgovinski odnosi se v celoti obnavljajo. Države se zavezujejo, da bodo spoštovale suverenost drugih.
  Odškodnine se nikomur ne nalagajo. Zaporniki se zamenjajo za vse.
  Stalin in Hitler sta bila tako utrujena, da sta sprejela takšno ponudbo. Več kot druge so zmagale ZDA, zato jim je uspelo v svoje vplivno območje vključiti Kitajsko in Azijo. In Velika Britanija je skupaj z Ameriko vzela Afriko.
  Nemčija je močno izčrpala človeške vire. V njej je Fuhrer uradno uvedel poligamijo. ZSSR je ostala brez ozemeljskih pridobitev, prejetih v devetintridesetem, štiridesetem letu. In bil je hudo izčrpan.
  
  
  DRAŽBA RUSKIH SUŽNJEV V NEW YORKU
  Dekleta so tekla in bliskala z golimi, okroglimi, rožnatimi petami.
  Andriana se je spomnila te kupčije v New Yorku. Predlagal ji je torej lokalni, precej velik mafijski šef. Čas je ravno pravi, da se je zbralo veliko bogatih ljudi. In povsem mogoče je pritrditi devico iz Rusije.
  Andriana je bila na dražbi pokrita s tančico in v kopalkah. Da ne bi takoj razkrili njegovih čarov.
  Hodila je z nekaj treme. Desno in levo od nje so hodila dekleta v usnjenih jaknah.
  Andriana se v visokih petah ni počutila preveč udobno. Ampak ona tega ne zmore.
  Dražbena soba je bila zelo velika. Tam je sedelo veliko občinstvo: moški in ženske ter celo najstniki. Tam so bili Arabci in črnci, Azijci, belci in iz Rusije ...
  Čas in kraj sta bila izbrana prav... Toda Andriana se je pred več tisoč moškimi, ženskami in mladostniki počutila nerodno, slečena bi bila naga kot Angelica v filmu. To je sramotno in ponižujoče! Toda hkrati vznemirja in že samo ponižanje povzroči prijetno omamljanje v telesu.
  Je kot srednjeveška sužnja, ki bo slečena naga in na tisoče moških jo bo gledalo s poželjivimi pogledi ... Oh, kako kul!
  Zavoljo takih užitkov se je splačalo na dražbo. In ne bodite preveč žalostni, da bo le en odstotek celotnega zneska pripadel vam!
  Tu je prišla ven z visokimi petami in posteljnimi pregrinjali. Višja je od povprečja za žensko, šest metrov, plus čevlji jo naredijo še višjo.
  Publika se vžge, proporci manekenke ... Njeni lasje so speti in bodo kasneje spuščeni.
  Začetek trgovanja je napovedan... Znesek je običajno majhen, a hitro naraste.
  Tu dekleta snamejo prvo tančico in razkrijejo zgornji del obraza, medtem ko pustijo pokrite čudovite, listnate lase.
  Vidno je bilo Andrianino visoko zagorelo, gladko čelo, njene smaragdno safirne oči. In nos in spodnji del obraza sta še vedno pokrita ... Toda le pogled njenih izraznih oči, v katerih se je brala zadrega, in nehoteno tresenje od naravne ženske sramu, je občinstvo pripeljalo ...
  Prvotna cena za noč z devico je sto dolarjev!
  Takoj zakriči:
  - Dvesto dolarjev!
  - Tristo!
  - Štiri sto!
  - Petsto!
  - Tisoč!
  Arabec v rumenem turbanu je godrnjal:
  - Dva tisoč!
  Američan z zlato verižico je zarenčal:
  - Tri!
  Poslovnež iz Rusije je z bogatim basom rekel:
  - Pet tisoč dolarjev!
  Nastopil je premor ... Pa ne zato, ker se je zdelo, da je bila količina tega občinstva prevelika. Ne, obstajajo poslovneži z vsega sveta, ki so sposobni položiti in dati sto milijonov dolarjev za mazanje Picassa ali Van Gogha. Želijo pa nadaljevati postopek slačenja.
  Tukaj so dekleta v rdečih maskah in usnjenih jaknah, z rokami v tankih medicinskih rokavicah, slečejo še eno pregrinjalo. In odprejo dekličino pogumno brado, njena škrlatna usta, njen eleganten nos. Zdaj je njen čudovit angelski obraz viden v celoti. In ogromen zaslon v dražbeni sobi prikazuje srčkan, dekliški obraz od blizu.
  In občinstvo rjove od občudovanja.
  - Deset tisoč dolarjev!
  Vzklikne Američan z zlato verižico!
  - Dvajset tisoč!
  Šejk ropota v zelenem turbanu z velikimi smaragdi.
  Anglež v fraku vzklikne:
  - Trideset tisoč!
  Hindujci z dragulji zacvilijo:
  - Štirideset!
  Mladenič, star približno petnajst let, škripi in premika prste v diamantih:
  - Petdeset tisoč!
  In spet premor ... Seveda znesek za eno noč z devico in celo, najverjetneje ponaredek, ni videti tako majhen. Tam je več kot Andriana preveliko dekle, da bi se zdelo nedolžno. Toda občinstvo je zelo bogato in muhasto. In zdaj v žaru barantanja, ko hoče drug drugega preseči.
  Še bolj pa si želim videti nadaljnji proces izpostavljanja. In zdaj je z Andrianinih ramen odstranjena naslednja tančica, ki razkrije zgornji del njenih prsi in rok. Zagorela, graciozna, mišičasta. Zgornji del modrčka je že viden, ramena pa so močna in hkrati zelo seksi.
  Andriana se spet zdrzne in zapre. Vedno bolj je gola.
  Trgovanje se spet nadaljuje...
  - Šestdeset tisoč!
  Šejk ropota!
  - Sedemdeset tisoč!
  - Osemdeset!
  Izgovoril Američan z zlato verigo!
  - Sto tisoč!
  Američan z ogromnim rubinom na prsih je zarenčal.
  - Sto dvajset tisoč!
  Spet je zacvilila mladost!
  Šejk v zelenem turbanu in smaragdi je zarjovel:
  - Sto petdeset tisoč!
  Hindujska Raja je vzkliknila:
  - Dvesto tisoč dolarjev za zvezdo dražbe!
  In spet je prišlo do premora na tej dražbi. Javnost čaka na razkritje nagrade in je napeta do skrajnosti.
  Tu slečejo še eno tančico z deklice in jo izpostavijo do bokov.
  Viden je tanek pas, ozek trak blaga na polnih prsih in reliefne ploščice strojene stiskalnice. Zdaj je Andriana skoraj gola do pasu.
  Publika dobesedno rjove.
  Ruski poslovnež s sibirsko brado je vzkliknil:
  - Tristo tisoč!
  Šejk v smaragdnem turbanu je zarenčal:
  - Štiristo tisoč!
  Američan z rubinom je izdal:
  - Petsto tisoč!
  Mladina z diamantnimi prstani je cvilila:
  -Šeststo tisoč ...
  Hindujski raja je zamrmral:
  - Sedemsto petdeset tisoč!
  Še en premor... Tu so že šle vsote resne, a še zdaleč niso uničujoče za oligarhe in milijarderje. Vsi pa si želijo nadaljnje izpostavljenosti lepote. Še posebej, če bi videl njene noge, takšen užitek za moške.
  In zdaj zadnja tančica ni odstranjena z .... In zdaj so mišičaste graciozne noge gole. Andriana je ostala v spodnjicah, modrček v prozornih čevljih z visoko peto. In njene močne, zagorele noge tako vznemirjajo moške.
  Pred tem je zagrmel tihi sivolasi šejk z dolgo brado:
  - Milijon dolarjev!
  In to je že določena psihološka meja. Publika dela hrup ...
  Mladina pravi s tresočim glasom:
  - Milijon sto!
  Šejk v turbanu z velikimi smaragdi brni:
  - Milijon dvesto!
  Ruski oligarh s temnimi očali pravi:
  - Milijon štiristo!
  Američan z velikim rubinom:
  - Milijon petsto!
  Nenadoma vstopi temnopolta ženska:
  - Milijon sedemsto!
  Šejk v smaragdnem turbanu ni slabši:
  - Milijon osemsto!
  Hindujski Raja zacvili:
  - Dva milijona!
  Še en premor ... Zneski so šli solidno. A vseeno so za arabske konje dali več. In tukaj je dekle samo za eno noč. In čeprav je ogromna lepotica, a komaj prava devica.
  Ljudje pa želijo videti njene lase ... In Andrianov robec je odstranjen. In njeni lasje so zlati, listnati dež ji drsi z ramen. In razpršijo se, tako čudovito, kot sončni žarki.
  Občinstvo je preprosto navdušeno ... In barantanje zaživi!
  Mladina je zacvilila:
  - Tri milijone!
  Šejk v smaragdnem turbanu je godrnjal:
  - Štiri milijone!
  Črna ženska je zavpila:
  - Pet milijonov!
  Sledila je kratka pavza ... Znesek je bil že spodoben. Čeprav še ni rekord za licitiranje. A vseeno to ni slika Van Gogha, ampak samo ena noč z dekletom. Naj bo lepo napisano....
  Sledi še ena gesta ... Tokrat je modrček odstranjen. Andriana je to pričakovala, a nenadoma je začutila tako grozen sram, da se je začela upirati ... Dekleta ji niso mogla kos. K Andriani sta se zakotalila dva kralja in iztegnila roke. Nato so modrček odstranili. In lepe prsi so bile razgaljene. In koža
  deklica se je lesketala od znoja.
  Njen iskren impulz skromnosti in odpora je močno razburil javnost. Mnogi so verjeli, da je to prava devica, in to je bilo še bolj razburljivo kot celo rožnati popki na prsih.
  Pred tem je tihi šejk v turbanu, posejanem z diamanti, zarenčal:
  - Sedem milijonov!
  Črna je zacvilila:
  - Osem milijonov!
  Američan z rubinom je zalajal:
  - Devet milijonov!
  Ruski oligarh je lajal:
  - Deset!
  Šejk v turbanu, okrašem z diamanti, je zavpil:
  - Petnajst!
  Dvorana je brnela... To je že bolj resno... Pa taka punca, ki jo veliki možje držijo za roke, da si ne pokrije prsi. Kako kul je to. Skratka čudovito in ganljivo. Andriani je res, res nerodno in se počuti divje sram. In hkrati vznemirljivo in prijetno. IN
  Koliko je cenjena!
  To je super!
  In zdaj jo držijo služabnice, slečejo zadnje cunje - spodnjice ... In zdaj so na Andrianu ostali samo prozorni čevlji.
  In ona trzne in potegne roko iz kreme ambala, ki pokriva Venerino naročje. Že s svojimi dvema debelima tačkama ji odvzame roko in jo razkrije.
  Andrianin obraz je iskreno razburjen in zelo jo je sram. Gosta škrlatna barva je preplavila gobec in to še bolj vznemirja občinstvo!
  Črni milijarder vzklikne:
  - Dvajset milijonov!
  Šejk v diamantih zavpije:
  - Trideset!
  Američan z rubinom ropota:
  - Štirideset!
  In hindujski raja pravi:
  - Petdeset milijonov!
  Šejk z diamanti ropota:
  - Šestdeset!
  Črni milijarder v usnjeni jakni zacvili:
  - Sedemdeset!
  Ruski oligarh v temnih očalih vzklikne:
  - Osemdeset milijonov!
  Mladina nenadoma zavpije:
  - Devetdeset!
  Siskajo nanj. Vzkliki, in imate toliko kužka!
  Črni milijarder v usnjeni jakni je zamrmral:
  - Sto milijonov!
  Nastopil je premor ... To je že res ogromen znesek. Ja, samo za devico iz Rusije. Ali ni preveč? Koliko plačati samo za eno noč? Da, za ta znesek lahko kupite milijon izkušenih prostitut.
  Ali niso preveč zaposleni ...
  Kuš je bil že dovolj in dražitelj je dvignil čekrk in začel skandirati:
  - Sto milijonov dolarjev krat ... Sto milijonov dolarjev dva ....
  Andriana se je zgrozila. No, prenočiti mora in relativno mlad Afroameričan. A v svoj žep bo dala cel milijon dolarjev! Precej spodobno! Obstaja upanje, da je zgled duše in morda celo veselje!
  Andriana se je počutila navdušeno in v mislih si je že predstavljala viharno noč s čednim in zelo bogatim temnopoltim moškim.
  Potem pa je dekle v usnjenih jaknah dalo znak ... In z ostrimi gibi so ji strgali čevlje. Odstranili so zadnji del stranišča, tako da Andrian ni bil le gol, ampak tudi bos.
  In njene noge brez čevljev so tako graciozne in ganljive, njene pete pa okrogle, rožnate.
  Običajno imajo dekleta na takih dražbah do konca čevlje z visoko peto. Toda Andriana, zelo seksi, z nenavadno gracioznostjo in dovršenostjo linije stopala in podplata. In tako čudovita je bosa. Še posebej, ko je bilo prikazano na zaslonu od blizu ...
  In ruski oligarh je zarenčal:
  - Sto dvajset milijonov!
  Črnec je zavpil:
  - Sto petdeset!
  Arabski šejk v turbanu, posejanem z diamanti, je godrnjal:
  - Dvesto milijonov!
  Sledila je napeta pavza ...
  Dražitelj je dvignil čekrk in zamrmral:
  - Dvesto milijonov krat... Dvesto milijonov dva...
  Andriana je stresla bose noge, črni milijarder pa je godrnjal:
  - Dvesto petdeset milijonov!
  Ruski milijarder, ki ni popustil, je izbruhnil:
  - Tristo milijonov!
  Šejk z diamanti je zavpil:
  - Štiristo milijonov!
  Čeprav so imeli mnogi večje premoženje, je takoj položiti tak znesek v gotovini propad. In lahko moti proizvodnjo.
  Dražitelj je dvignil čekrk in začel čim bolj počasi govoriti:
  - Štiristo milijonov krat, štiristo milijonov dva .... Štiristo milijonov tri ... in njegovo kladivo je negotovo trznilo.
  - Milijardo dolarjev!
  Slišal sem, da je nekdo cvilil!
  In vsi so se obrnili... Bil je Japonec s temnimi očali, ki so mu pokrivala polovico obraza. Imel je emblem mafije - Yakuza!
  Vsi so zmrznili - cela milijarda!
  Dražitelj je dvignil čekrk in opozoril:
  - Deklica ti je dana samo za eno noč! Z njim lahko narediš karkoli, samo ne ubijaj ali resno pohabljajte!
  Japonci so prikimali.
  - Ne bom pokvaril!
  In kladivo se je dvignilo, izlile so se besede:
  - Milijardo krat! Milijarda dve! Milijarda tri! Prodano Lordu Yamamotu!
  Andriana je bila izpuščena. In popolnoma gola in bosa je odšla do boksa, kjer je sedel vodja japonske mafije, obkrožen s stražarji. Andriana je čutila močan strah in hkrati navdušenje. Za milijardo dolarjev bo morala narediti nekaj nenavadnega in to je kul! Po drugi strani pa je postala za deset milijonov dolarjev bogatejša, kar je super!
  Kako čudovito se je vse izkazalo in čakajo jo nove dogodivščine.
  Yamamoto je naročil:
  - In zdaj jo zapakirajte v okove, ne bo potrebovala oblačil!
  Andriana se je živčno zahihitala in odgovorila:
  "Nimam kaj izgubiti razen svojih verig!"
  
  OBRAMBA RYAZAN IN PRISTANEK POPADATSEV
  Thomas Lincoln, ki je mahal z meči in sekal potiskajoče mongolske Tatare, je zapel:
  - Ne samo meč, ne samo bič! Toda krona potrebuje laži! Konec koncev, brez nje in dve minuti - ne sedite na prestolu!
  Fant terminator je s svojimi meči vodil mlin na veter, sekal Mongole, ki so se vzpenjali po stenah Rjazana, in še naprej pel:
  - Včasih pomočnik v vsem,
  Včasih spretno boli ...
  In ji pravimo svetnica
  In poimenujte to grozno!
  Maria Kovaleva in Yuliana Konovalova, ti lepi in zelo mišičasti dekleti, ki sta sesekljali pritiskajoče Tatare, sta pobrali:
  - Laži niso brez razloga v vseh kraljestvih,
  Ljubljena ves čas...
  Laži so lepe, ko so koristne
  In grozno, ko je škodljivo!
  Tom, ta čeden, mišičast fant, ki je sekal na nukerje, ki pritiskajo, je čivkal:
  - Naj bo naše cesarstvo v slavi!
  Maria Kovaleva, ki je posekala naseljene Mongole, je potrdila:
  - Naj bo v slavi!
  In deklica je na svoje gole prste s smrtonosno močjo vrgla uničujočo granato iz žagovine.
  Yuliana Konovalova, ki je presekala napadajoče Tatare, je prav tako zarjovela na vrh pljuč:
  - Za domovino in Stalina!
  In gola, izklesana noga, kot morilski dar smrti, raztrga mongolskega ratija.
  Dekleta se borijo, odkrito povedano, obupano in pogumno. In resno poseči sovražnike.
  Čeprav se zdi, da je horda Batu Khana nešteta. Štiristo tisoč konjenikov se povzpne na juriš. Glede na čase trinajstega stoletja - nešteta vojska.
  A srečala jih je pristajalna sila Popadanov, ki jo je vodil vsemogočni Bog Stvarnik Thomas Lincoln.
  Gerdina tankovska posadka že vstopa v boj. Terminatorka je tukaj.
  Štirje lepotci na tanku AG-100 s tremi topovi in dvanajstimi mitraljezi.
  Izvirajo iz igre, alternativnega vesolja, ki ga je ustvaril tudi demiurg Thomas Lincoln.
  Tam je Nimbul, ujetnik Tretjega rajha, profesor s spremenjeno psiho, pomagal Hitlerju. Ustvaril je namreč orožje, ki deluje za nadzor vremena. In vzeli so in potopili angleško floto v nevihti. Sledilo je izkrcanje nemških čet v Veliki Britaniji.
  Med pristankom so nacisti uporabljali tudi svojo trgovsko floto. Posledično je na desetine izbranih divizij avgusta 1940 končalo v Veliki Britaniji. In metropola je bila zajeta v desetih dneh.
  Na prestol je bil postavljen zakoniti, pronemški angleški kralj. In nastala je nova nacistična vlada. Večina kolonij in britanske flote ga je prepoznala.
  Führer je imel pod nadzorom velika sredstva. In v strahu, da bi ZDA, ki imajo ogromen gospodarski potencial, ponovno oborožile vojsko, se je odločil, da bo ZSSR počakala. In da bi Stalin ostal zvest paktu o nenapadanju.
  Medtem je bolje premagati Ameriko. Prva je bila zavzeta Islandija. Nato so se Nemci začeli utrjevati v Argentini, od tam pa v Brazilijo.
  Nacisti so aktivno gradili podmornico in površinsko floto. Uporabili so vire kolonij in Evrope. Delo se je še posebej močno pospešilo, ko je Speer postal rajhovski minister za oborožitev in strelivo.
  Nato so se pod njegovim spretnim vodstvom začele graditi podmornice veliko hitreje.
  In tudi za razvoj letalstva. Novi, naprednejši Yu-188 je bil hitro postavljen v serijo in njegova proizvodnja se je povečala. Focke-Wulf je hitro pridobival zagon. Bili so tudi naprednejši borci.
  Marseille je postal vzhajajoča zvezda. Ta pilot je slavo pridobil v bitkah z ameriškimi letali. Potem ko je postal prvi pilot, ki je presegel sto petdeset letal, je prejel: viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Toda ločitev Amerike ob oceanu, dejstvo, da ob vsej želji ne moreš prehitro zgraditi velikih površinskih ladij, se je vojna zavlekla.
  Čeprav so bile zgrajene tako letalonosilke kot bojne ladje.
  In postopoma so Nemci in Japonci, ki so odprli drugo fronto proti Združenim državam in premagali Američane blizu pristanišča Peru, pritiskali na imperij orlov.
  Nemci so bili močni. Leta 1943 so dobili zelo močnega lovca ME-309 in bombnika Yu-288. Ki so veliko močnejši od ameriških.
  Hitler je grozil, da bo Ameriko pometel z bombami.
  Seveda so se v seriji pojavili tanki: "Tiger", "Panther", "Lion". V drugi polovici leta 1943 so se pojavili "Panther" -2, "Tiger" -2 in "Maus". In nepremagljivi reaktivni lovec ME-262, ki mu ni bilo enakega, je šel v serijo. In Yu-488 je prvo serijsko štirimotorno letalo. In TA-400 je prvi šestmotorni bombnik na svetu. In najnovejše jurišne puške MP-44 in še veliko več. Vključno z reaktivnimi bombniki "Arado". Posledično so Nemci zajeli Kanado in napadli ZDA s severa.
  In na drugem boku so zasedli Mehiko skupaj z Japonsko in napadli Ameriko na jugu.
  In končno, leta 1944 so Združene države kapitulirale in jih zasedla Japonska in Tretji rajh.
  Gerda je bila zelo ponosna na svoje zmage. In deklica je zdrobila mongolske čete. Njeni goli prsti so pritiskali na gumbe igralne palice in množično podrli nukerje.
  Charlotte je tudi premagala sovražnika in z nogami pritiskala na gumbe. In streljanje Mongola iz mitraljezov. Je zelo agresivno dekle.
  Deklica zavpije:
  - Za prvi komunizem na svetu!
  Christina strelja zelo natančno, njene bose noge pa tako spretno pritiskajo na gumbe in streljajo militantne Batu Khana. In iztrebite nasprotnike z divjim besom lačnih panterjev.
  Christina zavpije:
  - Za slavo tretjega rajha!
  Magda vodi tudi zelo dobro usmerjen ogenj. Zdrobijo mongolsko vojsko in jo razbijejo v čips ali v krvavo solato. In ne ustavljajte nemških lepot.
  Imajo bose noge, njihovi prsti pa spretno pritiskajo na gumbe igralne palice in udarjajo nasprotnike.
  Magda poje:
  - Afrika je grozna, da, da, da! Afrika je nevarna, ja, ja, ja! Toda veliki rajh, rekli so nam, naj ne drevamo! Vsi smo Mongoli ... kosimo kot kosa! Uspeh deklet - čeprav je bosa!
  Dekleta so zelo lepa in konkretno mlatijo Batu Khanovo vojsko.
  Tom Lincoln je rezal, njegovi meči pa so se podaljšali za desetine metrov in odrezali Mongole kot britvica namila dlake.
  Fant je zapel:
  - Vse bom pometla stran,
  Vse bom pometla!
  Čakamo na uspeh
  Za čistočo!
  In dečkove bose noge bodo z močjo uničenja vrgle tudi grah.
  In razkropili bodo Mongole na vse strani. In uničenje je ogromno.
  Maria Kovaleva je pomežiknila dečku demijurgu. Vrgla je svoje gole prste, morilsko darilo smrti, in zdrobila mongolske vojake.
  Marija je tvitnila:
  - Za vesolje in komunizem!
  Juliana Konovalova je zarenčala z golo peto, ki je podlegla daru smrti:
  - Za veličino naše domovine!
  In zdaj dekleta še vedno bijejo iz popka z bojnimi strelami. Borbene lepotice - ne reci ničesar!
  Gerda tudi strelja iz tanka serije AG. Ko so ZDA kapitulirali, je Adolf Hitler hotel napasti ZSSR. Toda Japonska je začela vlagati zahteve proti Tretjemu rajhu.
  In Hitler je 20. aprila 1946 začel vojno s samuraji. In v boj je vrgel svoje nove tanke iz serije "E". In zdrobimo japonske čete, kot koso travo.
  Stalin se je tudi odločil, da ne bo miroval. In ponudil se je, da odpre fronto proti državi vzhajajočega sonca.
  Hitler se je strinjal, vendar pod pogojem, da bo ZSSR dobila nazaj le južni Sahalin, Kurilske otoke in Port Arthur z Mandžurijo. In nič več kot to.
  Stalin se je s tem strinjal. Svoje ozemlje je že razširila. Kar se tiče norega profesorja, je pomagal nacistom pri ustvarjanju letečih krožnikov. In ti stroji so se premikali z desetimi zvočnimi hitrostmi in streljali z laserji.
  Glavni nemški tank je bil E-50. Njegova teža je bila sedemdeset ton. Čelni oklep je 250 mm, stranski oklep je 170 mm, pištola pa 105 mm z dolžino cevi 100 EL. In to je zelo produktiven rezervoar. Z motorjem 1500 konjskih moči - precej okreten.
  In Japonci seveda ne. In ne morejo ustaviti nacistov.
  In tu je velika ofenziva fašističnih čet. Na vseh frontah hkrati.
  Napredujejo tudi Stalinove čete. A njihovo letalstvo je malo zaostajalo. Ni curkov. In Japonska že ima takšna letala. Toda sovjetski tanki so razmeroma dobri. In ne brez uspeha se borijo.
  Čeprav je serija KV zastarela. Popolnejši Ises se je pojavil v petinštiridesetem letu. Takšna je družina. A tudi zaenkrat takih tankov ni preveč.
  Kasnejši T-34-85, ki so ga začeli proizvajati od štiriinštiridesetega leta. In postal je glavni tank v vojski ZSSR.
  Sovjetske čete so začele ofenzivo in pritisnile na Japonce.
  Hitler je pripomnil:
  - Ruski medved je dobil kepo sladkorja!
  Guderian je vprašal:
  - In kaj bomo naredili s tem?
  Fuhrer je odgovoril:
  - Sladko za prigrizek!
  Japonsko cesarstvo je že v prvih treh mesecih bojev izgubilo skoraj polovico svojih posesti. Samuraji so imeli veliko vojsko, vendar so bili v kakovosti tehnologije preveč slabši.
  Bitke so pokazale, da je celo sovjetski T-34-85 močnejši od množičnega japonskega stroja. In to je slabo za samuraje.
  In sploh ni sprejema proti letečim krožnikom. Zaradi močnega laminarnega curka jih je skoraj nemogoče sestreliti.
  In sami gorijo z laserji, toplotnimi žarki in ultrazvokom. Zato jih poskusite premagati.
  Poleg tega ima Tretji rajh na svoji višini reaktivna letala in podmornice na vodikov peroksid in še veliko več.
  Obstajajo celo podzemni rezervoarji. In to je orožje, proti kateremu - pokrov! Vse japonske baterije letijo naenkrat in se vržejo na vrh. Poleg tega nadzor nad vremenom, ko nevihte dobesedno potopijo vse samurajske ladje. Ne, Japonci so se morali spopasti z zelo nevarnim sovražnikom.
  Tri mesece pozneje so iz Mandžurije pregnali tudi Japonce. Najbolj trmast je bil napad sovjetske vojske na Port Arthur. V bojih je prispel poskusni tank IS-7, težak oseminsedemdeset ton, oborožen z osmimi mitraljezi in 130-milimetrskim topom. In ta stroj je uničil japonske baterije in samohodne puške.
  Sama Alenka je bila velika bojevnica. In na IS-7 se je borila s samuraji za Port Arthur. Ponovni zavzetje mesta, ki je nekoč pripadalo carski Rusiji. In ga je treba vrniti.
  Močan strel iz puške in takoj so tri japonske puške prevrnile lafete.
  Zdaj pa je Vsemogočni deček demiurg poslal Alenko v boj proti mongolsko-tatarski hordi. In bojevniki so zdaj na IS-12 naprednejšega in zmogljivejšega modela, z desetimi mitraljezi, 152 mm in dokaj hitro streljajočo puško. In dekleta udarjajo iz tega tanka z igralnimi palicami.
  Anyuta je z golimi prsti pritisnila na gumb. Iz puške je izletel visokoeksplozivni drobilni izstrelek. In kako pasti na množico Mongolov. Takoj je bilo na stotine in pol nukerjev raztrganih in pohabljenih.
  Nato je Allah ustrelil. To je lepo rdečelasko dekle, ustreljeno iz mitraljezov. In kako je začela kositi tatarske vrste.
  In rdečelaska je zakukala:
  - In prva odmrznitev, v sanjah vidim Stalina ...
  Maria je prav tako mlatila sovražnike, pritiskala na gumbe z golimi prsti in koktala ter razkrivala zobe:
  - In posejana s trupli, moja draga Rusija!
  Olimpija, ta junaška deklica je vozila tank in Mongolom dala stotonsko vozilo s širokimi gosenicami.
  Deklica je zapela:
  - Za domovino v slavo Rusije!
  Alenka je z golimi prsti pritiskala na gumbe igralne palice, udarila v sovražnika. Razbila je veliko nukerjev in zavpila:
  - Naša domovina je ZSSR!
  Olimpija, ki je zdrobila kup konj in mongolskih vojakov, se je strinjala:
  Ni lepše domovine-Rusije,
  Bori se zanjo in ne boj se ...
  V vesolju ni lepše države -
  Celotno vesolje je bakla svetlobe Rusije!
  Pet bojevnikov v bikinkah je pokazalo pravo in nepremagljivo moč. IN
  Ta dekleta so prav neverjetna!
  Začeli so uničevati mongolsko vojsko. In pištola deluje in deluje ...
  In Gerda ima tri puške na AG-100. In na tanku so štiri dekleta in dvanajst mitraljezov. In še učinkoviteje in hitreje izbijajo mongolske Tatare.
  Gerda je bila bojevnik Vsemogočnega. In česa le ni doživela. Sodelovala je tudi pri mučenju. Še posebej rad je mučil fante. Na splošno so tako zelo mučili lepe najstnike, da se jim je zavrtelo v glavi.
  Ampak to je druga zgodba. Sploh, ko so pionirjem pekli gole, okrogle otroške pete. In dobesedno so rjoveli od bolečine.
  Japonska se je upirala deset mesecev in pol, preden je propadla zaradi velikih možnosti.
  Gerda je prisilila cesarja dežele vzhajajočega sonca, da je pokleknil in ji poljubil boso nogo. Mikado je nato poljubil tudi Charlottine bose noge. Naslednje so Christinine gole pete. In končno, goli, graciozni podplat zlatolase Magde.
  Tako lepa dekleta, da je cesar osebno poljubljal in lizal njihove bose, graciozne, mišičaste noge.
  Zdaj so streljali na mongolske rati iz topov in sovražniku niso dali niti najmanjšega usmiljenja. Bojevniki tukaj so preprosto briljantni.
  In visokoeksplozivne drobilne granate, tako da zlomijo vse te prebivalce stepe. In jih iztrebite brez najmanjšega usmiljenja in dvoma.
  Gerda je pela:
  - Prišlo bo obdobje komunizma, v arijščini!
  In pomežiknil!
  In tukaj je posadka Elizabeth. Dekleta so se borila na poskusnem tanku T-54. In borili so se z Japonci. Japonski tanki niso zelo dobri. Najmočnejši med njimi je kopiran iz Pantherja. Ta avto je vsekakor zastarel.
  Toda v tem primeru Panther praktično ne vzame T-54 v čelo. Lahko pa se prebije skozi stran. In to narekuje posebno taktiko. Za čelni oklep sovjetskega tanka so nevarne samo japonske samohodne puške z 88 mm 71 EL topom in 150 mm topom.
  Elizaveta je, izstrelila 100-milimetrski top, z velike razdalje prebodla japonski tank in čivkala:
  - Za sveto Rusijo!
  Elena je tudi odpustila. Trčila je japonski avto in zacvilila:
  Lastniki tega sveta bomo!
  Ekaterina je udarila z golimi, izklesanimi nogami in zapisala:
  - Za nove dosežke komunizma!
  Bojevniki so vrhunski.
  Yephrasinya ga je vzela in ga tudi udarila, tokrat z mitraljezi, in zakukala:
  - Za moj vesoljski svet!
  In z golo peto, kako pritisniti. In smrtonosni projektil bo letel proti Japoncem.
  Ne, to so dekleta, ki ne bodo pustila na cedilu nobene vojske.
  Japonska je bila poražena.
  In zdaj so se bojevniki preselili na naprednejši tank T-64 in iz njega premagajo mongolske vojake.
  In puška sovjetskega tanka tako mlati fašistične vrste. In granate se izstrelijo ena za drugo.
  Elena je streljala s pomočjo golih prstov na nogah in se nasmehnila in razkrila zobe:
  - Zelo lepo je, tako premagati sovražnike!
  Ne ustavljajte deklet. In mitraljezi sipajo krogle kot toča. In Mongoli so nabrani v gomile. In množica ubitih in pohabljenih mongolskih trupel.
  Ogromna masa ubitih bojevnikov Batu Khanove vojske. Tako sta se dekleta razšla.
  je opazila Ekaterina in pomežiknila svojim prijateljem. In pokosil mongolsko linijo z mitraljeznim rafalom:
  Vladali bomo za vedno!
  Elizabeth Witty je pripomnila:
  - To je naša moč, bo tako kul!
  Deklica je začela z golimi prsti pritiskati na gumbe igralne palice in brez usmiljenja ali težav razbijati tatarske polke. In bojevnik ni hladnejši.
  Njihova školjka je razstrelila Guyuk Khana v krvave koščke. In takrat se je zdelo, da Tatari niso dovolj.
  In iz školjke, ki jo je prinesla Gerda, je bil iztrgan tudi Khan Burundai. Znan je bil po posilstvu princese Vladimirske, potem ko so jo ujeli. Ja, to je poželjiv kan.
  In zdaj se je njegova Nemka raztrgala na koščke.
  In zdaj se Thomas Lincoln bori kot prava pošast in reže Mongole.
  Fant vrti svoje meče kot propelerje. In zloži veliko nasprotnikov v kupe. In to je kot britev, ki odreže brado. In tak Vsemogočni fant iskriv.
  In tako je tudi Maria Kovalev vzela svoje gole prste in začela morilsko in zdrobiti vse.
  In Mongole pognajo v krsto.
  Maria je medena blondinka, zelo lepa in mišičasta. Morala je že opravljati bojne naloge, je neverjetno dekle.
  Bojevnica poje na ves glas:
  - Slava dobi komunizma, zdrobimo jarem fašizma!
  Tudi Yuliana Konovalova se bori kot pošast iz pekla. In zdaj njeni goli prsti pošiljajo smrtonosno granato. Kar bo vzelo in raztrgalo veliko tatarskih vojakov.
  Bojevnik je cvilil:
  - Za moč komunističnih idej!
  In tudi Marija bo z golo peto vrgla morilsko vrečo žagovine ...
  In množica Mongolov je bila raztrgana.
  Bojevniki so tukaj najboljši ... Pojavili pa so se tudi novi lepotci.
  V tem primeru sta to Eva in Gertrude. Pojavili so se na letečem krožniku, ki ga je povzročil Thomas Lincoln demiurg. In ta dekleta so kar vzela in kako so z laserji udarjale Tatare. Da, lasersko orožje v Tretjem rajhu je na vrhu. Japonske vojake so dobesedno sežgali.
  Eva, ta čudovita blondinka, je s svojimi golimi prsti pritiskala na gumbe igralne palice. Požgala je cel mongolski polk in zakukala na vrh svojih pljuč in razkrila zobe:
  - Za sveto Prusijo!
  Tudi Gertrude je s svojimi golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in odrezala veliko nukerjev, ko je zakukala:
  - Moja moč nad svetom!
  In dekleta se smejijo. Imajo toliko vznemirjenja in ognja. To so dekleta najvišje in najbolj izpopolnjene akrobatike.
  Ko je bila Japonska poražena, je Tretji rajh za nekaj časa pogoltnil in prebavil nevtralne države ter izvajal vse več in več zajetjev.
  A to za naciste seveda ni bilo dovolj. In 5. marca 1953 je Stalin umrl. To še ni nič ... Fuhrer je svojemu kolegu poslal sožalje.
  Ko pa je februarja 1956 potekal 20. kongres, ki je razgalil kult osebnosti, Hitler tega ni toleriral.
  In 20. aprila 1956 se je začela nova vojna. Poskus nacistov, da zavzamejo ZSSR. In Hitler ima ves svet pod orožjem. In potem ne moreš teptati proti Wehrmachtu.
  Vendar je v tem vesolju Stvarnik Thomas Lincoln. In fant demiurg ni dovolil, da bi ZSSR premagali. Proti sovražniku je uporabil nov adut: profesor Znayka iz kratke ekipe. In ta profesor je ustvaril posebno orožje proti Tretjemu rajhu.
  Vendar je to zgodovina tekmovanja znanosti. V vsakem primeru je vojska ZSSR uspela ustaviti naciste, jih nato premagati in podrediti. Hitlerja so na koncu ujeli. In 9. maja 1958 so jih vzeli in obesili. Torej je črni Boy-Bog Thomas Lincoln ravnal precej politično korektno z glavnim fašistom. Tako kot v filmih - v prvem polčasu zmaga zlo, potem pa nesrečno izgubi.
  In zdaj nacistična dekleta temeljito mlačijo. Natančneje, mongolsko-tatarski, a so še hujši od nacistov, saj so pobili cela mesta. In to je seveda zelo slabo, ko pobijajo Ruse.
  Batu Khan vidi, kako katastrofalno padajo njegove vrste. Mongolske čete se topijo pred našimi očmi.
  In tukaj je slavni poveljnik. Edini v zgodovini, ki mu je uspelo osvojiti Rusijo, kar še nikomur ni bilo mogoče. Ta Batu Khan je zdaj začel bežati. Je zelo borben poveljnik.
  Toda tokrat je proti njemu velika višja sila.
  Thomas Lincoln je z nasmehom zapel:
  - In na levi je naša vojska, na desni pa naša vojska! Dobro se nam je boriti s pijačo!
  Fant terminator je tako besno posekal tatarske polke, da so ga vzeli in stekli. No, kam greš.
  Še ena ekipa ninja deklet iz Japonske. Vsemogočni deček jih je tudi poklical.
  Dekle z modrimi lasmi bo vzelo in udarilo po Mongole z meči. In potem bo z golimi prsti izstrelil grah z eksplozivom.
  In zlomi veliko nukerjev. zavpil:
  - Slava Japonski!
  Nato dekle z rumenimi lasmi udari po Mongole. Razrezal jih bo na majhne okroške in zavpil:
  - V imenu ideje samuraja!
  In z golimi prsti bo izstrelil tudi morilski bumerang, ki razdira mongolske polke.
  Rdečelaska je zdrobila množico borcev horde. Porežite Menge Khana. In z golimi prsti je izpustila tudi ostro žogico, ki vse zlomi. In ropotati:
  - Za komunistični svet!
  In deklica z belimi lasmi je vzela in posekla množico tatarskih bojevnikov. In ubil veliko sovražnikov.
  In z golo peto je vrgla eksplozivni paket z uničujočim prahom v notranjosti.
  Zagozdila je na vrh svojih pljuč:
  - Za svet z dostojanstvom!
  In zdaj je bitka zelo krvava. In potem so se bojevniki razkropili in kako so premagali sovražnika.
  In zdaj so vsi mongolski ratiti naenkrat pogoreli in bili raztrgani na majhne koščke.
  In Batu Khan je ostal sam. Dekleta bojevniki so stekla proti njemu. Tatarskega ghula so spravili na kolena. In prisiljeni, da jim poljubljajo bose noge.
  Glavni poveljnik je to storil z navdušenjem. Konec koncev so tukaj lepa dekleta. In premagali so veliko vojakov. Ubitih je bilo štiristo tisoč mongolsko-tatarskih bojevnikov.
  To je na vse naredilo velik vtis. Predvsem ruski vojaki, ki so bili rešeni smrti. Pa ne samo bojevniki, ampak tudi ženske in otroci. Konec koncev bi Horda pobila Ryazan.
  Potem pa je Batu Khan poljubil bose noge deklet. In jim obliznil vse pete.
  In njegovi bojevniki so vzeli svoje gole prste za noge, roke in noge in vrat. In z ostrim sunkom raztrgal na pet delov. Tako je svojo kariero končal Batu Khan.
  To je tisto, kar pomeni iti v Rusijo. Še posebej, če je fant demiurg tukaj postavljen proti tebi!
  
  K ČEMU VODI STRAH CHURCHILL
  Strah pred boljševiško grožnjo je močno nadlegoval Churchilla. In Hitlerju je ponudil skrivni dogovor. Nemci ustavijo iztrebljanje Judov, zavezniki, ne da bi formalno sklenili mir, so kljub temu zavirali vojno in najprej ustavili strateško bombardiranje ozemlja Tretjega rajha. Z Nemčijo bodo celo opravljali tajno trgovino.
  Fuhrer je pod pritiskom industrijskih krogov imperija pristal na to. Churchill je Američane hitro prepričal in tudi ti so se odločili zavirati vojno s Tretjim rajhom. Poleg tega so se Združene države prostovoljno strinjale s tajno pogodbo in nudile pomoč ZSSR v okviru Lend-Lease le za zlato. Dogovor je potekal v veliki tajnosti. Toda ZSSR jo je prepoznala ... Stalin je bil jezen in je ostro govoril.
  Toda po Stalingradu je ZSSR že začela s proizvodnjo orožja in pričakovala, da bo prekinila Tretji rajh. Toda na začetku triinštiridesetega leta je bila razglašena totalna vojna in proizvodnja orožja v Nemčiji se je več kot podvojila. In prenehanje bombardiranja od 1. aprila 1943 je odigralo jasno vlogo.
  Nacisti so pripravljali operacijo Citadela. Toda Britanci so posredovali informacije o številu sovjetskih vojakov. Izkazalo se je, da je imela ZSSR z razvito inženirsko obrambo prednost v moči.
  Hitler se je odločil, da bo ofenzivo za zdaj odložil in povečal proizvodnjo opreme. Najprej lovec ME-309, s katerim so Fritz polagali določene upe. Zelo močan stroj s hitrostjo 740 kilometrov na uro in orožjem: sedem strelnih točk, vključno s tremi 30-milimetrskimi topovi.
  Jasno je, da se je Rdeči armadi težko boriti s takšnim strojem. Najpogostejši borec: Yak-9 je oborožen z 20 mm topom in mitraljezom. Zato se poskusite spopasti s tako kul Nemcem.
  No, Focke-Wulf je zelo močan borec z orožjem. Težko se je s tem soočiti. In seveda tanki. "Panther" in "Tiger" sta močnejša od sovjetskih. Poleg tega je Yu-288 zelo močan bombnik. Ki jih sovjetski borci niti ne morejo dohiteti. Na poti so tudi reaktivna letala. In mogočni "Panther" -2 z močnim orožjem in močno zaščito.
  Zato je bila operacija Citadel preložena. In Nemci zbirajo sile.
  Vendar Stalin ni zdržal dolgo in 1. avgusta se je začela velika ofenziva. In v smeri Oryol in Belgorod s Harkovom.
  Vendar pa so sile tukaj očitno neenake.
  Nemci so se tudi močno utrdili, izkopali številne jarke. In v obrambi je Panther dober tank, kot je Tiger. Bitke so pokazale, da se Ferdinand v obrambnih bitkah s sedečo fronto dobro spopada z nalogo uničenja tankov.
  Nemci so držali linijo. In bili so pripravljeni na to. Potegnili so dodatne sile iz Afrike in Evrope. Tu so se borile Rommelove čete, pa tudi deli tujih divizij in Španci. Poleg tega je že potekala izmenjava ujetnikov in Luftwaffe je ponovno pridobil veliko pilotov. Tako je bila obramba tesna.
  In Nemci imajo močno letalstvo. Predvsem orožje. In močan ne le z močjo letalskih pušk, ampak tudi s hitrostjo in močjo asov. Na nebu zdaj Nemci uporabljajo skoraj vsa svoja letala, ne da bi jih motila zahodna fronta. In to jim daje kvantitativne prednosti. V bitki pri Kursku se je Huffmanova zvezda začela vzpenjati.
  Sovjetske čete avgusta in septembra niso mogle doseči pomembnega uspeha v težkih bojih, saj so napredovale največ deset do petnajst kilometrov. Boji so se zavlekli do pozne jeseni ... Po tem je nastalo zatišje. Novembra je Rdeča armada poskušala napredovati v središču. A tudi tam ni bila uspešna. Nemci so napade odbili. Šele konec decembra, ko se je začela ofenziva v smeri Oryol, se je bilo mogoče vtakniti. Boji so bili zelo hudi. Januarja je Nemcem uspelo odbiti ofenzivo blizu Leningrada. Toda sovjetske čete so kljub temu odrezale Oryolsko polico. Toda tu je bil njihov uspeh omejen. Fritz se je uspel uveljaviti. Poleg tega so sovjetske čete utrpele prevelike izgube in si niso mogle opomoči. Pomlad je mirna.
  Nacisti so v serijo lansirali nov tank "Maus". Toda prava vojna je pokazala, da je ta tank neroden. In njegova vozna zmogljivost je nizka. Resnica je bila dobro nadzorovana s kolesom in je bila razmeroma prehodna.
  "Maus" je bil iz vseh zornih kotov zaščiten pred protitankovskimi puščicami, vendar je bil zadet iz zraka. Ja, in drag tank ... Ni se preveč upravičil.
  Sovjetski tanki T-34-85 in IS-2 niso bili slabi. Čeprav je imel zadnji avto veliko napak in je bil razmeroma slabo zaščiten s čelo stolpa.
  "Panther" -2 se je izkazal za precej težkega pri triinpetdesetih tonah, vendar s pištolo kalibra 88 mm 71 EL in najboljšim oklepom, zlasti na čelu. Zmogljivejši motor z 900 konjskimi močmi je bolj ali manj dal avtomobilu dobre vozne zmogljivosti. In delala je svojo morilsko pištolo. Pojavil se je tudi "Tiger" -2, vendar je bil ta stroj v praksi slabši.
  Nemci so poskušali maja napredovati v smeri Kursk. Rdeča armada je napredovala v središču. In boj je povzročil le rahlo spremembo frontne črte. Vojna je bila vse bolj podobna prvi svetovni vojni. Ko so bile frontne črte dolgo fiksirane. In vojna je postala ne zelo donosen posel.
  Avgusta je Rdeča armada poskušala napredovati, a brez uspeha ... Oktobra so se Nemci poskušali prebiti, njihovi poskusi pa so bili tudi odbiti ...
  Januarja 1945 je Rdeča armada napredovala v središču. In marca 1945 so Nemci napredovali trideset kilometrov proti jugu in bili ustavljeni.
  Situacija za Rdečo armado je postala nekoliko bolj zapletena. Nemcem je uspelo vzpostaviti proizvodnjo reaktivnih letal in znižati njihove stroške ter pridobiti prevlado v zraku. Razvijali so se tudi novi tanki.
  E-10 in E-25 sta bili lahki in zelo hitri samohodni puški. Izkazalo se je, da je tank E-50 pretežak in velik za srednji tank. Toda močan motor z močjo do 1200 konjskih moči mu je bolj ali manj zagotovil hitrost in vozne zmogljivosti. In 88-milimetrska pištola z dolžino cevi 100 EL in oklepnim in hitrostrelnim ter zelo natančnim.
  In prejeli so zelo močne E-75. S pištolo 128 mm in dolgim kalibrom.
  Ti tanki so šele začeli vstopati v serijo. Toda Hitler je računal na to tehniko. V izmenjavi udarcev je minilo petinštirideseto leto. Nemci še niso imeli velikega števila tankov serije "E" in niso mogli napredovati. ZSSR se tudi ni mogla prevzeti. Na nebu se je prednost nacistov povečala. Še posebej učinkoviti so bili reaktivni bombniki in izvidniška letala. Borci so se izkazali za nekoliko slabše. ME-262 je imel težave z manevriranjem in veliko težo. XE-162 je imel prednosti majhne teže, enostavne proizvodnje, vendar je za delovanje zahteval visoko usposobljene pilote. Čeprav ga je Huffman dobro obvladal. Ta svetlolasi as je povečal število podrtih letal na štiristo in prejel drugo takšno nagrado, kot je viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In potem je že na XE-162 izbil petsto letal. Za to je prejel posebno nagrado: nemškega orla z diamanti. Precej redka in prestižna ta malenkost. Poleg tega je Huffman prejel prvi križ za vojaške zasluge in diamante.
  In to je precej častno.
  Pozimi je Rdeča armada poskušala napredovati, vendar ni mogla premagati zelo krute sovražnikove obrambe. Tanek E-50 je imel preveč skupnega s "Tigrom" -2, čeprav je bil stolp ožji in manjši, ter bolj popolno in lahko šasijo. Toda lokacija menjalnika in motorja je ostala tradicionalna. Zaradi tega je celota triinšestdeset ton. Potem pa se je pojavila modifikacija rezervoarja z lokacijo motorja in menjalnika v enem bloku ter menjalnikom na motorju. In izkazalo se je, da je ta avto še vedno bolj popoln in lažji ...
  Leta 1946 so imeli Nemci že veliko število tankov serije "E" in močne reaktivne stroje. Zlasti ME-262 X, ki je imel hitrost 1100 kilometrov na uro in pet 30-milimetrskih zračnih pušk. In boji so bili v polnem teku, zelo hudi do skrajno napetih.
  Nemcem se je uspelo prebiti proti jugu. In tam so odšli do reke Don. Sovjetske čete so se umaknile čez reko, a so se lahko obdržale.
  Boji so se vlekli do zime in Fritz je upočasnil ...
  Prišlo je leto 1947. Pojavili so se sovjetski tanki T-54, čeprav še niso množični. Boji so krvavi in brutalni. Celo leto je minilo v vlečenju vrvi.
  Huffman je število podrtih avtomobilov povzpel na tisoč, prejel je posebno nagrado šeste stopnje viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Nemci so se znali dobro boriti, a so bili precej izčrpani. Prišlo je novo leto 1948. In tudi bitke z vztrajnostjo, ki je vredna boljše uporabe.
  Gerda, Charlotte, Kristina in Magda se vozijo na tanku E-100 razreda U. To vozilo je bolj kompaktno, za štiri člane posadke. In njegovo orožje sta reaktivni bombnik in univerzalni 88-milimetrski top 100 EL - uničevalec tankov.
  Bojevniki gredo in žvižgajo zase.
  Gerda izstreli dolg top. Z razdalje T-54 udari v stran in začivka:
  - Svoja srca bomo dali za domovino,
  In ocvrli bomo Stalina in ga pojedli!
  Charlotte je izstrelila svoj raketni lanser. Pokrila je sovjetski bunker in zacvilila:
  - Nepremagljivi smo!
  Christina ga je vzela in zarenčala ter potegnila sprožilec z golo peto:
  - Dobili ga bomo v obeh!
  Dolbanula in primerno in Magda. Uničili so sovjetske samohodne puške SU-152. In zakukala je:
  - Čas bo, zmaga bo prišla!
  Gerda je zacvilila, ko je streljala:
  - Nihče nas ne more ustaviti!
  Charlotte je potrdila:
  - Ampak Pasaran!
  Rdečelaska je z Gerdo šla skozi celotno prvo svetovno vojno, začenši s Poljsko in končala s to majsko ofenzivo. Rdečelasi hudič je videl marsikaj.
  In pripravljeni se boriti do konca!
  Christina tudi strelja in je pokazala zobe. Njeni lasje so zlato rdeči. V vojni se dekleta ne starajo in se morda celo pomladijo! Tako hudi in ljubeči so. Razgali so zobe.
  In niti ene luknje v zobeh.
  Magda ima lase barve zlatega lista. In tudi aktivno se reži. Kul punca. Ima tako agresivno milost in energijo tisoč konj.
  Gerda, dekle z belimi lasmi, strelja in z nasmehom pripomni:
  - Na svetu je veliko dobrega in grdega ... Ampak hudiča, kako dolgo se je ta vojna vlekla!
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - In pravzaprav se druga svetovna vojna vleče predolgo. Vsi pretepi in prepiri ... Res je naporno!
  Christina je z boso nogo premikala po oklepu in zavpila:
  - Toda Britanija še vedno ni poražena!
  Magda je streljala proti Rusom in zarenčala:
  - A je treba premagati! To je naša vera!
  Gerda je siknila, streljala na Ruse in pokazala svoje slonokoščene zobe:
  - Potrebujemo zmago!
  Zajebano in Charlotte je zavpila:
  - Eden za vse, ne bomo se zavzemali za ceno!
  Rdečelaska in zlata zver Christina je zacvilila:
  - Ne! Ne stojimo!
  Magda je zacvrknila s škrlatnimi ustnicami in čivkala:
  - Ne gremo v trgovino po ceni!
  In zlatolasa harpija je ustrelila.
  Gerda je zadela tudi ruske tanke. Zadel avto in zavpil:
  - Mi smo najmočnejši na svetu!
  Charlotte je dodala in zapela:
  - Vsi sovražniki se namakajo v stranišču!
  Christina je podprla impulz pesmi:
  - Domovina ne verjame v solze!
  Magda je nadaljevala s pevskim glasom:
  - In vsem komunistom bomo dali možgane!
  In dekleta sta si pomežiknila. Na splošno imajo dober rezervoar. Le od daleč je težko prebiti T-54 v čelo. A navsezadnje imajo Nemci težak projektil, vendar z uranovim jedrom. In v vojski je veliko temnopoltih. Ki se borijo z norim besom. In ne morejo vsi tekmovati z njimi.
  Dekleta so navajena, da se borijo bosa. Tudi na Poljskem sta bili samo v enem bikiniju in bosi.
  Ko goli podplat pride v stik s tlemi, se pomladi. Mogoče se zato dekleta ne starajo! Čeprav se čas izteka! Bojevniki, recimo zelo junaški.
  Naredili so veliko podvigov, a se borijo kot navadni vojaki. In vedno samo v bikiniju in bosi. Pozimi jim je celo prijetno udariti z bosimi nogami po snežnih zametih.
  Gerda snema in poje:
  Šli bomo skozi ogenj in vodo!
  Charlotte je s svojim bombnikom streljala na Ruse in rekla:
  - Slava pruskemu ljudstvu!
  Tudi Christina je streljala in zacvilila:
  Vladali bomo planetu!
  Magda je pribila in potrdila:
  - Zagotovo bomo!
  Gerda je spet udarila v izstrelek in zacvilila:
  "Niti napalm nas ne bo ustavil!"
  Charlotte se je strinjala s tem:
  - In celo atomska bomba, ki se je ne bojimo!
  Christina je utihnila in odgovorila:
  - Američanom ni uspelo ustvariti atomske bombe! To je blef!
  Magda je na vso moč vzkliknila:
  - Svet ne more ubežati novemu nemškemu redu!
  Dekleta so se pokazala zelo kul in nepredvidljiva. In njihovi goli prsti so tako okretni in hladni.
  
  Eno od neprijetnih presenečenj, ki je srečalo Rdečo armado, je bil leteči krožnik.
  Dve dekleti Albina in Alvina letita k sebi na takem letečem krožniku. Zaradi močnega laminarnega curka so neranljivi. Ne morejo pa streljati sami. Toda zahvaljujoč ogromni hitrosti lahko prehitijo in zabijejo sovjetska letala.
  Albina je upognila disketo in pripomnila:
  - Tehnologija železa, vsekakor potrebna in zelo uporabna!
  Alvina se je zahihitala, pokazala zobe in siknila:
  - Toda vse odloča duh!
  Albina je rekla:
  - Največ, kar ne, je ravno borbenost!
  Obe dekleti sta blond in v bikinkah. Zelo lepa in bosa. Ko je bojevnik brez čevljev, ima srečo. Zdaj so dekleta tako barvita in čudovita.
  In preden gredo v boj, bodo lepotci zagotovo delali z jezikom z moško popolnostjo. Tako je lepo in poživljajoče. Bojevnice radi pijejo iz čarobne posode. To je zanje pravi praznik mesa.
  Tako dobra so dekleta.
  Alvina je sestrelila dva sovjetska MIG-15 in tvitnila:
  - Slaven naš lov!
  Albina je potrdila nabijanje in izdala:
  In nikoli ne bo zadnji!
  Alvina je podrla še tri sovjetska jurišna letala in zacvilila:
  - Tako misliš, da Bog ljubi Nemčijo?
  Albina je dvomljivo zmajala z glavo.
  - Očitno ne toliko!
  Alvina se je zahihitala in spet vprašala:
  - Zakaj misliš tako?
  Albina je zabila dva sovjetska avtomobila in zacvilila:
  Vojna je trajala predolgo!
  Alvina je logično pripomnila:
  - Ampak prihajamo!
  Albina se je nasmehnila in zavpila:
  - Torej bo zmaga prišla!
  Alvina je s drznim manevrom sestrelila štiri sovjetska letala naenkrat in zacvilila:
  - Vsekakor bo prišlo!
  Albina se je zdela treba spomniti:
  - Po Stalingradu vojna ni šla po pravilih ...
  Alvin se je strinjal s tem:
  - Vsekakor je v nasprotju s pravili!
  Albina je užaljeno zacvilila:
  - Začeli smo izgubljati!
  Alvina je užaljeno zacvilila:
  - Vsekakor!
  Albina je zabila še nekaj sovjetskih vozil in zacvilila:
  - Ali ni to problem za nas?
  Alvina je sestrelila nekaj ruskih lovskih letal in izbruhnila:
  Mislili smo, da je situacija brezupna!
  Albina se je mesojedo nasmehnila in siknila:
  - Kaj vidimo zdaj?
  Alvina je tvitnila:
  - Nekaj neomajnega in edinstvenega!
  Albina je bliskala z bisernimi zobmi in odgovorila:
  - Dejstvo, da tretji rajh zmaga!
  Alvina je podrla še nekaj sovjetskih jurišnih letal in prinesla:
  - Res je treba zmagati!
  Dekleta so naredila grimaso. Nekoč so delali, uradno pa v vojaški bordel. Skozi sebe je šlo veliko moških in ne samo bela rasa. In res jim je bilo všeč. No, kako prijetno je za telesa. Toda potem so bile kurbe pod sovjetskim napadom. Ujeti so bili. No, srčki so mislili, da jih bodo posilili. In tukaj je hudič dva!
  Prostitutke so prisilili kopati jarke in jarke. In nekdanjim nočnim vilam to ni bilo zelo všeč. Tako so lahko vsi pobegnili. Zapeljali so stražarje.
  In prisegli so maščevanje Rusom.
  In borili so se proti Rusiji. To so prekleti ...
  Albina je odvrgla še nekaj ruskih avtomobilov in zamrmrala:
  - Še vedno lahko živiš z moškimi!
  Alvina se je s tem zlahka strinjala:
  - Niti ni mogoče, je pa potrebno!
  Albina je pokazala zobe in odgovorila:
  - Ampak vseeno... Sladko je ubijati.
  In dekleta so s premikanjem diskete sestrelila še pet sovjetskih avtomobilov.
  Alvina se je nasmehnila in rekla:
  - In kdaj je grenko?
  Albina je podrla še šest avtomobilov in odgovorila:
  - Po zmagi se bom poročil! In rodi deset otrok!
  In obe deklici sta planili v smeh.
  In zapeli so;
  Mi smo vitezi vere fašizma,
  Obrišimo v prah borce za komunizem!
  In kako se smejijo, zibajo svoje bele vrhove gore.
  Konec junija 1949. Nemci se poskušajo prebiti do Stalingrada. Napadite mesto Kalach. Toda pogumna štiri dekleta so jim stala na poti.
  Nataša je z boso nogo vrgla granato na naciste in zapela:
  - Tako je...
  Zoya je z golo peto lansirala dar smrti in dodala:
  - Sovražnik ...
  Avguštin je podlegel nečemu uničujočemu in zacvilil:
  - Misli ...
  Svetlana je z golimi prsti vrgla granato in zacvilila:
  - Kaj...
  Natasha je z bosimi nogami vrgla nekaj limon in zavpila:
  - ruski ...
  Tudi Zoya je podlegla nečemu energičnemu in smrtonosnemu, škripajoč:
  - Upravljano ...
  Avguštin je sprožil smrtonosno in mrmral:
  - Sovražnik....
  Svetlana je spet podlegla uničujočemu in vyaknula:
  - Zlomi!
  Natasha se je obrnila in zacvilila:
  - WHO...
  Zoya je streljala tudi na temnopolte tujce, ki so jih nacisti rekrutirali, in cvilila:
  - Drzni se!
  Avguštin je govoril s silo in besom:
  - To ...
  Svetlana je podlegla z nasmehom panterja:
  - V...
  Natasha je z boso nogo vrgla granato in zavpila:
  - Boj ...
  Zoya je z golimi prsti vrgla darilo smrti in zamrmrala:
  - Napadi!
  Avguštin se je oglasil in zamrmral:
  - Sovražniki ...
  Svetlana je z bosimi podplati dala kup granat in kako vpije na ves pljuč:
  - Mi bomo ...
  Natasha je pribila raf in siknila:
  - Besen ...
  Zoya je odrezala naciste in zacvilila:
  - Beat!
  Avguštin je znova ustrelil in zavpil:
  - Besen ...
  Svetlana je čivkala, ko je streljala:
  - Beat!
  Nataša je s svojo graciozno, boso nogo spet vrgla granato in začivkala:
  - Uničili bomo naciste!
  Zoya ga je vzela in začvrknila:
  - Prihodnja pot v komunizem!
  In vrgla limono z golimi prsti.
  Avguštin je vzel in raztresel vrvice, njene bose noge pa so uničeno letele po Fritzu:
  - Razdelili bomo nasprotnike!
  Svetlana ga je vzela in vrgla z golo peto, kup granat, in zacvilila:
  Zdrobimo fašiste!
  In štirje so še naprej streljali in metali granate. Nemški E-75 se je premikal. Stroj s 128 mm puško. In se ustreli.
  In dekleta so metala granate. Spodkopal naciste. In streljali so nazaj. Plezala sta naprej. Cisterne se spet valijo. Premakne najnovejši nemški "Leopard" -1. Zelo mobilen avto.
  Toda njegova dekleta so ga prevzela in ga nokautirala. Na koščke so raztrgali mobilni stroj s plinskoturbinskim motorjem. In razstrelili so jo na koščke.
  Natasha je v smehu pripomnila:
  Borimo se odlično!
  Zoya se je strinjala s tem:
  - Zelo kul!
  Avguštin je modro pripomnil:
  - Zmagali bomo!
  In z boso nogo je izstrelila protitankovsko granato. Močno dekle. In ima toliko duhovitosti.
  Svetlana je s prsti bose noge sprožila tudi darilo smrti in zadela sovražnika. Zelo agresivno dekle, z očmi barve koruznic. Ima tako duhovitost in moč!
  Natasha se je obrnila in se nasmehnila:
  - Za sveto Rusijo!
  Zoya je zelo aktivno streljala in se nasmehnila ter pokazala biserne zobe:
  - Jaz sem bojevnik tiste ravni, ki ne zbledi!
  Odpustil je tudi Avguštin. Pokosil naciste in gurknil:
  "Sem bojevnik velikih ambicij!"
  In razkrila je biserne zobe!
  Svetlana je potrdila:
  - Zelo velike ambicije!
  Dekleta se že zelo dolgo prepirata. In seveda jim je uspelo v vojaškem delu. So naravnost čudovite lepotice. Izjemen um. In streljajo v prvem razredu.
  Nataša je med streljanjem mislila, da če bi vodja umrl, bi se brez Stalina v dušah ljudi oblikovala nekakšna praznina. Kot da je umrla ljubljena oseba.
  Čeprav je bil ta Gruzijec krut. In ni naredil vsega prav. O tem obstaja celo anekdota. Zakaj Lenin nosi škornje, Stalin pa škornje? Ker je Vladimir Iljič izbral pot, ta brkati pa hiti naprej.
  V tem pogledu Stalin ni bil optimalen vladar. Dejansko, kot je to opisal Lenin, je bilo preveč nesramno.
  Ta kuhar pripravlja samo začinjene jedi. Glede krutosti je bil dvorezen meč.
  Po eni strani je to pripomoglo k ohranjanju discipline in spodbudilo partijski aparat. Po drugi strani pa so izpadli najbolj dragoceni kadri in sposobni ljudje. Zlasti po vojni so izgubili tako velikega menedžerja, kot je Voznesenski. Kdo je imel največje zasluge domovini.
  Voznesenski je bil morda idealen menedžer: ne le trden, ampak tudi pameten in izobražen. Najmlajši doktor znanosti v ZSSR, akademik, izjemna osebnost. Brez Voznesenskega je rusko gospodarstvo nekako šlo narobe. In ne morem premagati nacistov.
  Natasha je z boso nogo vrgla limono in zapela:
  - Z neba ...
  Zoya je tudi z golimi prsti vrgla granato in rekla:
  - Zvezdica ...
  Avguštin je z boso nogo sprožil dar smrti in zapel:
  - Svetlo ...
  Svetlana je tudi z boso nogo vrgla granato in izdala:
  - Kristalno!
  Natasha se je obrnila in siknila:
  - jaz tebi ...
  Zoya je z golimi prsti sprožila darilo smrti in sikala:
  - Pesem...
  Avguštin je podlegel z golo peto, kar prinaša smrt, in zacvilil:
  - Pela bom ...
  Nataška je nadaljevala in agresivno pela:
  - O ....
  Zoya je z boso nogo vrgla eksplozivni paket, razpršila naciste in zacvilila:
  - Domači ...
  Avguština je z golo peto dala kup granat, izdala:
  - Stalin!
  
  LEP SVET, V KATEREM NI BILO VELIKE DOMOVINSKE VOJNE
  Hitler si ni upal napasti ZSSR. Astrologi so mu povedali, da se bo napad v tem enainštiridesetem letu končal neuspešno. Toda Stalin nikoli ne bo udaril prvi.
  Fuhrer je po zavzetju Krete konec junija 1941 udaril na Malto z uporabo veliko letal. In izkrcane čete. Tokrat so Nemci ravnali spretno, uporabili veliko število lutk in uspeli zavzeti to pomembno bazo brez velikih izgub. Po tem je pristanek in pomoč Rommelu potekala uspešneje. Nacisti so v Afriko prenesli še štiri divizije z veliko količino opreme. Zavzeli so Tolbuk in začeli ofenzivo na Egipt. In lahko so prevzeli nadzor nad Sueškim prekopom. Uspehi Nemcev so Franca prisilili, da je dele Wehrmachta spustil v Gibraltar. In padec te trdnjave je privedel do tega, da se je odprla najkrajša pot v Afriko.
  Hitler se je odločil najprej zavzeti črno celino. Pa tudi Bližnji vzhod in Indija, ki poteka skozi Iran. Na splošno je za to dovolj polovica od sto petdesetih divizij, ki so bile dodeljene za vojno proti ZSSR.
  Fuhrerjev mož je od svoje vojske prejel podatke, da so na paradi 1. maja 1941 skozi Rdeči trg šli tako T-34 kot KV-2 s puškami kalibra 152 mm. Kar pomeni, da je ZSSR močnejša v tankih. In razviti morate celo vrsto težkih strojev.
  Tako je Fuhrer naročil ustvarjanje: "Panther", "Tiger" -2 (že delali so na običajnem "Tiger!"), "Lion" in super-težki "Maus". Da bi že imeli mogočno menažerijo, ki bi udarila po ZSSR.
  Medtem zajemite vse britanske, belgijske, francoske, nizozemske kolonije v Afriki in Aziji.
  In uporabite delovno silo in vire kolonije, da v zračni ofenzivi zravnate Britanijo do tal.
  Britanci v bistvu niso imeli ničesar, da bi ustavili nemške horde. Že v jeseni enainštiridesetega leta je bil zajet ves sever Afrike. In to je, moram reči, zelo resna ponudba za pravo zmago agresivnega Wehrmachta.
  In pozimi so nacisti zajeli ves Bližnji vzhod in vstopili v Iran. Zdelo se je, da Stalin skuša ugovarjati Molotovemu obrazu, vendar se ni boril za Iran. Nemci so pozimi zavzeli tudi Nigersko zanko, pa tudi Sudan in Etiopijo.
  Japonska je kljub temu napadla ZDA v pristanišču v Peruju, tretji rajh pa je bil prisiljen v vojno z Ameriko. Najprej seveda podmorniška flota. In hkrati še naprej zajemati. Spomladi 1942 so nacisti osvojili Indijo in skoraj vso Afriko. Junija so njihove čete zavzele tudi Južno Afriko, kjer so Buri in številni rasisti podpirali naciste. Julija je padel tudi Madagaskar. Nemci so se pridružili Japoncem. Tako se je končalo osvajanje črne celine. Le Portugalska je tam obdržala kolonije. Toda Hitler je Salazarju postavil ultimat: ali se vi pojdite v vojno proti Veliki Britaniji in Združenim državam, ali pa mi vzamemo vaše kolonije.
  Salazar in Franco sta se seveda odločila za boj na strani Tretjega rajha.
  Hitler je vodil napad na Anglijo iz zraka in podmorniško floto. V letalstvu so nacisti dobili naprednejši in močnejši bombnik Yu-188, v serijo pa je šel zmogljiv DO-217. ME-109 je postal tudi popolnejši. V serijo je šel tudi stroj Focke-Wulf z visoko hitrostjo in močnim orožjem.
  Nemci so vse močneje pritiskali na Britanijo. Imeli so vire kolonij. Vsa nova delovna sila je bila pripeljana in zgrajene so bile tovarne. Kljub temu sta Velika Britanija in ZDA izdelali tudi veliko letal. In vojna se je vlekla. Leta 1942 je Hitler večkrat odložil pristanek v Veliki Britaniji in do tega nikoli ni prišlo. Poleg tega so nacisti želeli preizkusiti naprednejše modele svoje opreme v bitkah z Anglijo in ZDA. Zlasti ME-309 in Yu-288.
  Ti stroji so zelo močni. ME-209 je bil neuspešen. Namesto tega je bil razvit naprednejši ME-309. To letalo je imelo visoko hitrost 740 kilometrov na uro in zelo močno orožje: tri 30 mm letalske topove in štiri mitraljeze kalibra 14 mm.
  Takšen stroj se je takoj izkazal za vojno pošast. To letalo se je s posebnim uspehom približalo Marseillu. Ta as je bil že fenomen. Septembra 1942 je sestrelil enainšestdeset letala in postavil rekord. In presegel sto petdeset sestreljenih letal, za kar je prejel red viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In do novega leta 1943 je njegovo število sestreljenih letal doseglo tristo. Za kar ga je Hitler odlikoval z redom nemškega orla z diamanti. In za štiristo letal je podaril viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Ko je dosegel petsto sestreljenih letal, je Marseille prejel Veliki križ železnega križa. Takšno nagrado je imel pred seboj le Hermann Goering. Potem ko je Marseille prejel ME-309, se je njegova zbirka računa še pospešila. Ko je do maja 1943 dosegel tisoč sestreljenih letal, mu je Hitler podelil posebno nagrado: zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Velika Britanija je bila pod močnim pritiskom. Stisnjene so bile tudi ZDA. Japonska je zmagala v bitki pri Midwayu in zavzela Havajske otoke. Nato so samuraji skupaj z Nemci zajeli Avstralijo. In potem so zajeli Panamski preliv. Nacisti so se začeli kopičiti v Argentini in Braziliji.
  Julija 1943 je Hitler premagal obotavljanje dal zeleno luč za izkrcanje v Veliki Britaniji. Dobro je šla. Med pristankom so Nemci v bitkah preizkusili tako Panterja in Tigra ter Leva in Ferdinanda. "Panther" -2 in "Tiger" -2 in "Mouse", čeprav niso imeli časa za vstop v serijo za bitke. Zlasti pri "Tigerju" -2 je bil zaradi velike teže potreben močnejši motor s 1000 konjskimi močmi, kar je odložilo izpopolnjevanje rezervoarja, kot pri "Pantherju" -2. "Maus" se je uspel sprostiti, vendar ni sledil pristanku in je opravil le teste. Toda "Tigri" so uspeli izdati veliko. In ta tank, čeprav ne povsem popoln in precej težak, se je izkazal za učinkovit stroj. Predvsem po zaslugi visokokakovostnega oklepa in relativno dobre stranske pokritosti. Zaradi česar je bil dostojen prebojni tank. Hitro streljanje in močan top je bil dober proti pehoti, tankom in utrdbam. Nekoliko slabši je bil devetdesettonski lev, ki je bil pretežak. Res je, da ima zelo močno in uničujočo pištolo. Predvsem kalibra 150 mm, ki je učinkovit proti bunkerjem in bunkerjem. Dobro se je izkazal tudi Sturmtiger. Ta stroj z bombnikom je odlično prodrl v utrdbe in z enim strelom uničil celotno zgradbo ali bunker.
  Bitke so na nebu pokazale moč ME-309 in učinkovitost bombnikov Yu-188 in Yu-288. Ja, in Focke-Wulf s štirimi letalskimi puškami in dvema mitraljezoma ter močnim oklepom ni slab. Nemci so razbili Britanijo in kapitulacije so se zgodile v samo dvanajstih dneh po izkrcanju - odmevna zmaga.
  Nove nagrade in naslovi ... A ZDA še niso premagale. Hitler je septembra zavzel Islandijo. In Nemci so se po verigi otokov preselili v Kanado.
  Za Ameriko so prišli črni dnevi. Poleg tega Stalin tudi ni izgubljal časa. ZSSR je presegla tretji petletni načrt in po uradnih podatkih podvojila svojo industrijo. In v triinštiridesetem letu se je rast proizvodnje orožja nadaljevala. Že v enainštiridesetem letu se je ZSSR pojavila v serijah KV-3 in KV-5, nato pa KV-4 in težji KV-6. Razvilo se je tudi letalstvo. Potem ko je postalo očitno, da Tretji rajh ne bo v vojni z ZSSR, je Stalin septembra 1941 ponovno odmrznil program gradnje bojnih ladij in velikih površinskih ladij vseh ravni. In po letu 1943, v naslednjem letu 1944, so na vodo padle nove sovjetske bojne ladje, transporti in celo letalonosilka.
  In Stalin je Hitlerja povabil, da se skupaj borita proti Združenim državam. Navsezadnje ima Rusija vse pravice do Aljaske. Hitler in Stalin sta se maja 1944 srečala v Stockholmu na nikogaršnji zemlji in se pogajala. Fuhrer je bil pripravljen prepustiti Aljasko ZSSR, vendar ne več. Stalin je želel del Kalifornije in Kanade ter vzhodnih ZDA. Po dolgotrajnih sporih so prišli do kompromisa: ruska Aljaska in del Kanade, ki je redko poseljena in je Hitler v resnici ne potrebuje. In ZDA sta popolnoma razdeljeni med Nemčijo in Japonsko. Poleg tega bo ZSSR po predaji prejela del ameriškega zlata.
  O tem so se dogovorili ... 22. junija 1944 je ZSSR napovedala vojno ZDA in začela invazijo na Aljasko. Tako se je začela nova vojna. Amerika je bila šibkejša od Nemcev. Poleg tega so bili novi tanki nacistov "Panther" -2, "Tiger" -2 dokončani in vstopili v serijo z ožjimi kupolami in močnejšimi motorji. Toda najbolj popoln rudnik je bil "Lion" -2. Vanj je Porsche postavil stolp zadaj, motor in menjalnik pa spredaj v en blok, menjalnik pa na sam motor. Zaradi tega ročična gred ni potrebna in višina trupa se je zmanjšala. To je omogočilo okrepitev oklepa "Leva" z enako težo 90 ton in vgradnjo močnejšega motorja s 1250 konjskimi močmi. Oklep bokov "leva" je dosegel 170 mm, čelo pa 250 mm z pobočji. Ameriško protitankovsko orožje takšnega tanka ni sprejelo v glavo. In v bitkah se je dobro izkazal. ZSSR je imela tudi že naprednejši in zmogljivejši tank T-34-85 in serijo KV. Isa še ni šla v serijo.
  Združene države so bile poražene in kapitulirane po obupnem nesmiselnem odporu 9. maja 1945. In prišlo je do delitve sveta med Nemčijo, Japonsko, ZSSR in Italijo ter majhnimi sateliti.
  Hitler se je nato začel zanimati za raketno tehnologijo in širitev vesolja. Nemci so že leta 1850 poleteli na Luno. In med Fuhrerjevim sedemdesetim rojstnim dnevom se je začel let več nemških ladij na Mars. Stalin je umrl nekaj let pozneje - ker se med vojno ni veliko napenjal, je bilo njegovo telo manj izrabljeno. A kljub temu pitje, kajenje, nočno delo niso pripomogli k dolgoživosti. Kljub temu je Stalinu uspelo odstraniti Berijo, Molotova, Kaganoviča in Hruščova. In med praznovanjem petindvajsetletnice je za svojega uradnega naslednika razglasil Aleksandra Nikolajeviča Šelepina. Avgusta 1955, po Stalinovi smrti pri sedemintridesetih letih, je njegovo mesto predsednika ZSSR in generalnega sekretarja prevzel ta komsomolski delavec in Berijev naslednik kot minister za notranje zadeve.
  Nemčija, ZSSR in Japonska so imele jedrsko orožje in te tri velesile so uspevale in se niso borile med seboj. Le Italija je padla v propad in so jo zajeli Nemci in skupaj s kolonijami. Hitler je zajel tudi Španijo in Portugalsko skupaj z njenimi kolonijami. In potem so skupaj z Japonsko preostale države naredili za svoje kolonije. Tako so v šestdesetih letih ostale le tri sile: ZSSR, Nemčija, Japonska in njihove kolonije.
  Hitler je na referendumu leta 1959 vzpostavil monarhijo in dedno obliko vladavine v Tretjem rajhu: cesar in kralj kraljev. Fuhrerju je uspelo določiti dediča, postal je Wolf, rojen z umetno oploditvijo konec leta 1944. In ko je Hitler leta 1963 umrl, je že imel odraslega dediča. Tako je Nemčija ostala stabilna in uspešna tudi po Hitlerjevi smrti. Shelepin je vladal zelo dolgo, štirideset let, in tudi uspel prenesti mesto na vrednega naslednika. In na Japonskem je Hirohito vladal kot v resnični zgodovini do leta 1988, nato pa je začel vladati njegov sin. In potem, ko je njegov sin postal prestar, je postal tudi vnuk.
  Človeštvo je obvladalo vse planete sončnega sistema. In leta 2020 so Nemčija, ZSSR in Japonska 9. maja izstrelile z množico vesoljskih plovil v prvi medzvezdni ekspediciji v zgodovini človeštva.
  Koliko boljši je svet, v katerem Hitler ni napadel ZSSR.
  
  KAJ SE ZGODI KO DOM PREKLEVA AMERIKO
  Toda v enem od svetov je klošar na Ameriko spravil prekletstvo. In Yankeesi so bili poraženi pri Midwayu. Nato so izgubili havajski arhipelag. Poleg tega so jih Japonci močno premagali in praktično brez odpora. Stalin bi bil morda nad tem navdušen, a ...
  Japonska, ki je zbrala več kot sto petdeset divizij v Mandžuriji, je napadla sovjetske čete na Daljnem vzhodu. Rdeča armada je bila prisiljena tja nujno premestiti svoje sile. In pomembno. Ker Stalin ni hotel dati Mongolije pod vladavino samurajev. Zaradi tega je bilo treba opustiti protinapade v bližini Stalingrada in v središču sovjetskih položajev. Po zamrznitvi so nacisti do sredine decembra lahko zavzeli Stalingrad in se utrdili na Volgi.
  Japonci so bili uspešni tudi v Indiji. Njihov pohod na Delhi je Britance prisilil, da so opustili operacijo Torch, kar je povzročilo zatišje v Egiptu. In Rommel je celo odletel na dopust. Vse je bilo, kot pravijo, ne v prid zaveznikom.
  Hitler se je vseeno odločil za razglasitev popolne vojne. Tako je zadal nalogo, da oblikuje dodatne divizije za ofenzivo tako v Afriki kot na vzhodni fronti.
  Z izkoriščanjem zimskega zatišja: Rdeča armada se je borila proti Japoncem, so nacisti okrepili Rommelovo skupino. In naredil je obvozni manever in padel z juga na Montgomeryjevo vojsko. Tokrat so bili Britanci ujeti negotovi, saj so Nemci spremenili šifriranje, Britanci pa ga niso pravočasno razbili.
  Velika Britanija je bila februarja popolnoma poražena. V bitkah so Nemci uporabili trideset popolnoma novih "tigrov", ki so šokirali vojsko leva.
  Po porazu Anglije so Nemci vstopili v Irak in zavzeli tudi Kuvajt. V vojno je vstopila tudi Turčija, ki ji je uspelo zavzeti sever Sirije. Rommel je ustvaril grožnjo udarca z južnega boka ZSSR. Toda medtem ko so Nemci izvajali zaseg Savdske Arabije. In ves Bližnji vzhod je bil osvojen.
  15. maja 1943 so se Nemci, ko so pripravili nove tanke "Panther", "Tiger", samohodne puške "Ferdinand" in posodobljeni T-4, premaknili vzdolž Volge, proti Astrahanu in Kaspijskemu morju. Nacisti so relativno uspešno napredovali. Poleg tega je Japonska napredovala tudi z vzhoda in uporabljala svojo številčno in fanatično pehoto. In ZSSR je imela malo rezerv.
  Mesec dni pozneje so se nacisti prebili do Kaspijskega morja in po kopnem odrezali Kavkaz. Hkrati je Turčija prešla v ofenzivo. Njene čete so relativno uspešno napredovale. Zavzeli so Batumi in obkolili Erevan. Za sovražnike ZSSR je bilo vse odlično in uspešno. In Amerika je popolnoma propadla in v njej je izbruhnila državljanska vojna.
  Do konca junija so Nemci zavzeli skoraj ves Dagestan. In v začetku julija so začeli napredovati že v Azerbajdžanu. In Rusija je imela vedno težje.
  V Azerbajdžanu so se sovjetski pionirji borili na obrobju Bakuja.
  Odred bosonogih fantov in deklet. In borili so se z junaštvom.
  Oleg Rybachenko, približno dvanajstletni fant, je z golimi prsti na naciste vrgel granato in zarjovel:
  - Slava dobi komunizma!
  Deklica z rdečo kravato, Margarita Korshunova, je prav tako z boso otroško nogo vrgla eksplozivni paket in čivkala:
  - Slava veliki domovini!
  Otroci so se junaško, z vsem navdušenjem borili.
  Deklica Gulchitai je z golimi prsti tudi vrgla smrtonosno orožje v sovražnika in zacvilila:
  - Za ZSSR!
  In njena pionirska kravata je tako rdeča.
  A ne glede na to, kako junaški so bili ti pionirji, so fašisti vseeno zavzeli Baku v začetku avgusta. In sredi septembra je bil celoten Kavkaz že pod nadzorom fašističnih ratov.
  Če pogledamo zimo, Nemci niso napredovali v globine Rusije, ampak so razvili napad na Afriko. Črna celina je tako naravni vir kot sužnji. Seveda so ga hoteli ujeti.
  Nemci so dobili tank "Panther" -2. Namesto nekoristnega dela z Mausom so najboljši oblikovalci vložili v ta avto. Ta zasnova se je izkazala za uspešno. Močan top kalibra 88 mm z dolžino cevi 71 EL, ki je na dolgi razdalji prebil vsa zavezniška vozila. In čelni oklep stolpa je nagnjen za 150 milimetrov. Tudi čelo trupa je 120 mm, z velikimi nakloni 45 mm. In stranski oklep 60 milimetrov, ki je zadovoljiv za držanje granat malih pušk in protitankovskih pušk.
  Hkrati so Nemci zmanjšali velikost stolpa, ga naredili ožjega. Motor in menjalnik sta bila postavljena v en blok, kar je omogočilo zmanjšanje višine rezervoarja zaradi ročične gredi, zaradi česar je bila teža Pantherja sedeminštirideset ton z motorjem z 900 konjskimi močmi. In ta tank naj bi postal glavni tank Wehrmachta, saj je v serijo vstopil septembra 1943.
  Bitke so pokazale, da je takšen "panter" boljši od vseh tankov zaveznikov in jih premaga brez usmiljenja.
  Britanski odpor v Afriki je bil šibek. Nacisti so pozimi zavzeli skoraj celotno črno celino. Marca 1944 so osvojili Južno Afriko, maja pa zavzeli Madagaskar. Poleg tega so nacisti zavzeli tudi Iran z delom Indije in se združili z Japonsko.
  ZSSR je medtem pripravila svoje novo orožje: tanke T-34-85 in IS-2. Tako je Rdeča armada dobila tudi letala LA-7 in Yak-3. Res je, slednji ni šel v široko serijo: saj je primanjkovalo visokokakovostnega duraluminija.
  In Nemci niso sedeli pri miru. Hitlerjev reaktivni lovec ME-262 je šel v serijo. Obilje virov in skoraj popolna odsotnost bombardiranja sta privedla do hitrejšega uvajanja in razvoja reaktivnih letal. Tako zavezniki kot Rdeča armada so bili neusmiljeno premagani na nebu. Reaktivnim letalom ZSSR se ne moreš upreti. In nacisti so zelo močni.
  Po osvojitvi Afrike se Hitlerju ni mudilo z napadom v središču. Želel je hitro okupirati Britanijo. In tako je bil pristanek pripravljen. Začelo se je 22. junija 1944. In Stalin je napadel naciste v središču in dosegel nekaj uspeha z metanjem novih tankov in letal v boj. Vendar si je nemški "Panther" -2 zaslužil najvišjo oceno. Presegel je vse sovjetske tanke in je skoraj neranljiv na čelu. In šibkost stranskega oklepa je kompenzirala hitrost in manevriranje. Tiger-2, ki je imel podobno orožje, skoraj enak oklep, a je tehtal enaindvajset ton več, je vojska zavrnila in ga ukinila. Po Pantherju -2 naj bi se pojavil Panther -3, težji, a je bil zanj narejen plinskoturbinski motor in veliko bolje zaščiten, predvsem s strani.
  Sovjetske čete niso mogle graditi na uspehu. In po predaji Britanije so Nemci prenesli dodatne sile z Zahoda in začeli močne protinapade.
  Panther-2 se je izkazal kot odličen tank in je presegel celo sovjetska vozila IS-2, zlasti pri zaščiti čela kupole. Da, in pištola je bila bolj oklepna in hitrostrelna. Hkrati ima nemški avtomobil pomembno prednost v ergonomiji in voznih lastnostih. Tako so sovjetski avtomobili popustili.
  Stalin je Hitlerju ponudil mir pod kakršnimi koli pogoji. Fuhrer, ki se je bal, da bi ZDA ustvarile atomsko bombo, se je strinjal, vendar je ZSSR naložil zahtevne pogoje. Zlasti je morala Rusija Nemcem dati vse svoje zlate rezerve, pa tudi skoraj vso vojaško opremo. Predajte vse vojne ujetnike ter brezplačno dobavljajte surovine in hrano v velikih količinah Tretjemu rajhu. In tudi Hitler je zahteval, da prenese vso opremo ZSSR, topništvo, tanke in letala, da bi Rusija postala brezzoba in varna.
  Čeprav je bilo videti kot predaja, je Stalin pristal tudi na to. Po tem so se nacisti obrnili na ZDA. Amerika se pod vplivom prekletstva skoraj ni uprla nacistom. Vojna je trajala le nekaj mesecev in se je kljub ločitvi od oceana končala s predajo ZDA.
  Vojna se je po čudni ironiji končala ravno 9. maja 1945. In prišlo je obdobje miru. Tretji rajh je počival. ZSSR je zalizala globoke rane in poskušala okrevati.
  Zdaj sta bili v meri dve velesili - Nemčija in Japonska. Toda preprosto je nemogoče, da bi se dva plenilca razumela na istem planetu. In 20. aprila 1953 se je po Stalinovi smrti začela nova vojna med Nemčijo in Japonsko. V tem času je ZSSR delno obnovila svojo moč in Stalinov naslednik Lavrenty Beria se je obrnil na Hitlerja s prošnjo za pomoč v vojni z Japonsko.
  Hitler se je strinjal, vendar pod pogojem, da bo ZSSR dobila nazaj samo Primorje, otok Sahalin in Kurilsko verigo. In ne bo zahteval več.
  Beria je rekel, da bodo vrnili svoje.
  In Rdeča armada je šla v ofenzivo. ZSSR je imela v seriji tanke T-54 in IS-10. Ni pretežka, ampak precej učinkovita. In Rdeča armada je dosegla nekaj uspeha.
  Vojna z Japonsko se je nekoliko zavlekla, čeprav se je zaradi tehnološke prednosti Tretjega rajha od vsega začetka nadaljevala s prednostjo nacistov.
  Toda Japonska je bila poražena šele 5. marca 1956. Tretji rajh in njegove divizije so utrpele velike izgube in so potrebovali čas za počitek.
  Vendar je bil ves svet, razen ZSSR, že pod nadzorom Tretjega rajha.
  Leta 1959, 20. aprila, ob sedemdeseti obletnici Fuhrerja, je potekal referendum o vzpostavitvi monarhije na svetu v obsegu planeta Zemlja in Fuhrerja kot cesarja z dedno močjo.
  ZSSR v okrnjeni obliki je obstajala pod nadzorom Lavrentija Palycha Berie.
  Nemcem je že uspelo poleteti na Luno in 20. aprila 1961 se je začel let na Mars.
  1. maja 1961 je bil umorjen Adolf Hitler. Toda to Tretjega rajha ni preveč prizadelo. Ker je bil Hitlerjev sin, pridobljen z umetno oploditvijo, Wolf Adolfovich Prvi, že polnoleten po novih, dejansko pa starih zakonih Tretjega rajha, in se je povzpel na prestol. Nadaljevala se je zgodovina Tretjega rajha in Sovjetske zveze, ki je z njim mirno obstajala, pod vodstvom Berije. Svet je postal drugačen in Bog ne daj, da bi bilo človeštvo srečnejše kot v sedanji nočni realnosti enaindvajsetega večpolarnega sveta!
  
  
  KAJ BI SE ZGODILO, ČE SE NADALJUJE VLADAVANJE MIKLASA II.
  Poskus atentata na Grigorija Rasputina je bil neuspešen. In "Sveti starešina" je preživel. Posledično je še vedno služil kot strelovod nezadovoljstva in februarskega udara ni bilo.
  In spomladi, takoj ko so se ceste posušile, se je začela ofenziva ruskih čet, najprej v Galiciji, nato pa v Romuniji. Številčno premočnejše sile carske vojske so prebile fronto Avstrijcev in napredovale daleč naprej. Lvov je bil zavzet, nato pa je bil Przemysl obkrožen. V Romuniji so ruske čete zavzele Bukarešto. Po tem so jih nemške divizije skorajda ustavile. Nemška fronta je pokala. Kajzer in njegovo spremstvo so že iskali mir.
  Vendar je tudi Rusija naveličana vojne. Čeprav se je zdelo, da je zmaga resnična in tesna.
  Tudi v centru je bilo vse pripravljeno za ofenzivo. In ruske čete so se uspele prebiti tudi sem. Dosegli smo nekaj uspeha. Prisiliti Nemce k umiku vse do Visle. Uspehu preboja je pripomoglo tudi oslabitev nemških čet, ki so jih pritiskali zavezniki z zahoda, del sil pa je bil preusmerjen na jug. In imenovanje generala Kornilova, ki se je za razliko od svojih predhodnikov izkazal kot zelo sposoben poveljnik. Zmage carske vojske so prisilile Nemce, da so postali bolj ustrežljivi. In potem so Američani začeli pritiskati močneje. In Italija se je izognila porazu.
  Obenem je carska vojska dosegla velike uspehe na turški fronti, zavzela je skoraj vso Malo Azijo, kar je tudi velik dosežek. In Avstro-Ogrska je bila na robu propada. Posledično je carska Rusija napadla Konstantinopel. In ji je uspelo zavzeti Istanbul.
  Ruske čete so napadale tudi z morja, poveljeval pa jim je veliki admiral Kolčak. Pristanek je Turčijo izvlekel iz vojne.
  Navdušenje prebivalstva se je povečalo. Ko se je dvignila avtoriteta carja duhovnika.
  Pozimi so Rusi nadaljevali ofenzivo. V središču jim je poveljeval Kornilov. In obramba Nemcev je bila prebita in odgnani so bili na Odro.
  23. februarja 1918 je Nemčija kapitulirala. Tako se je končala prva svetovna vojna.
  Rusija je dobila Malo Azijo, Galicijo, Krakovsko pokrajino, Poznan in Carigrad z ožino. Pa tudi odškodnine iz Nemčije. Avstro-Ogrska je propadla. Nastala je Jugoslavija, Romunija se je razširila. Češkoslovaška je postala vazal Rusije, na prestol v tej državi pa se je povzpel car Nikolaj II. Madžarska in Avstrija sta se zmanjšali. Zavezniki iz Antante so razdelili tudi Savdsko Arabijo.
  Prišlo je obdobje miru in ustvarjanja. Carska Rusija je doživela hiter gospodarski vzpon in je imela rekordno stopnjo industrijske rasti. Hkrati se je odvijalo več majhnih vojn. Rusija in zavezniki so zaključili razdelitev Savdske Arabije tako, da so zatrli svetlobni odpor Arabcev in carski imperij je dobil dostop do Rdečega morja. Potem je bila vojna v Afganistanu.
  Rusija in Velika Britanija sta si to državo razdelili. Še več, ker je Velika Britanija izgubila, je večina Afganistana postala del carskega imperija. Malo kasneje, leta 1922, je bil razdeljen tudi Iran. Poleg tega je Rusija dobila dostop do Indijskega oceana.
  Tako je islamski svet prišel pod popoln nadzor kristjanov. In tam sta bila stabilnost in blaginja. Toda leta 1929 je prišlo do zloma na borzi v ZDA in napočil je čas za veliko depresijo. Upad je prizadel tudi carsko Rusijo, čeprav je bila šibkejša. Hkrati se je Romanovsko cesarstvo pripravljalo na maščevanje v vojni z Japonsko. Ruski car je želel sprati madež sramu v svoji biografiji. In zbral veliko silo. Admiral Kolčak je bil imenovan za poveljnika pacifiške flote. Bili so še drugi veliki poveljniki, čeprav je Brusilov že umrl. Toda bili so Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov in drugi. Napredoval je tudi mladi general Vasilevsky. V treh letih vojne je naredil dobro kariero, ko je postal polkovnik, nato pa v Savdski Arabiji postal general. Nato generalpodpolkovnik. In bil je pripravljen na vrhunec. Vojna se je začela leta 1932 27. januarja, kar je simbolično. Razlog je bil japonski napad na Šanghaj in druga kitajska mesta ter poskus, da bi Rusiji odvzeli severno Mandžurijo.
  Ruske čete so bile oborožene z dobrimi tanki in močnim, najboljšim letalstvom na svetu v tistem času. Tudi helikopterji. Tudi ruska flota je bila močna in kar je najpomembneje, bojno pripravljena. Carsko cesarstvo je že imelo premoč v tehnologiji, pa tudi v moči vojske in njenem številu. Rusi so bili močnejši in tokrat niso imeli Kuropatkina, ampak resne poveljnike pod generalnim poveljstvom Kornilova.
  Ofenziva ruskih čet je bila uspešna. Japonci so trpeli poraz za porazom na kopnem. Na morju je bilo težje. Samuraj je imel sprva rahlo prednost v moči. Toda admiral Kolčak je Japoncem po delih povzročil več porazov. In uspel prevzeti pobudo. Na kopnem so se Rusi premaknili in premagali sovražnika pri enih vratih. Dokler nismo prišli do Port Arthurja. Tu se je nekaj časa zavlekla obramba.
  Toda maja je prišlo do napada in mesto trdnjave je padlo. Nato so bile nove zmage in ofenziva v Koreji. Popoln poraz Japoncev na kopnem. In hkrati pohod eskadrilje in iz Sredozemskega morja.
  Tam se rušilec premika pred celotno floto. In na njem so samo dekleta. V kratkih hlačah, bosi in v telovnikih.
  Dekleta tečejo po krovu. Vsi so tako lepi. Lasje so blond, na soncu pobeljeni, koža pa temna, zagorela. Čudovite lepotice.
  In bliskajo njihove okrogle, rožnate pete.
  Veronica, očarljiva svetlolasa čolnarka, je kočmarja vprašala:
  - Kaj Julija, se bojiš bitke?
  Koča je v odgovor zacvilila:
  - Ja, sanjam o boju!
  Veronica se je zahihitala in pripomnila:
  - A te bodo ujeli Japonci in ti bodo ocvrli bose pete!
  Deklica je pogledala svoje bose, zagorele noge in zacvilila:
  "Bolečina me ne prestraši!" Jaz sem prava divja Amazonka!
  Veronica je pripomnila:
  - Kmalu boš star petnajst. Kmalu se poročim! o čem sanjaš?
  Juliana je iskreno odgovorila:
  - Hočem princa!
  Veronica je naredila grimaso.
  - Princ?
  punca je rekla:
  - Vilinski princ!
  Veronika je bila presenečena:
  - So vam všeč vilini?
  Juliana je prikimala in celo skočila:
  - Seveda imajo! Neustavljivi so!
  Veronica se je nasmehnila.
  Kaj pa človeški moški?
  Deklica je jezno potolkla z boso nogo po ogreti palubi:
  - Ne! Moški so tako grdi, poraščeni, smrdljivi. In škratki so tako lepi, nežni. Imajo obraze kot dekleta, tako srčkani. In noge so gladke in prav nič poraščene!
  Veronica se je s tem zlahka strinjala:
  - Vilini so res prijazni.
  In deklica je žuželko zmečkala s svojo boso, graciozno nogo. zažvižgal:
  "Na žalost, žal, imamo opravka s človeškimi moškimi. In tako grdi so!
  Juliana se je zasmejala in pripomnila:
  - Ampak zakaj. Koči so zelo srčkani. Ne lepi odrasli moški. Ko zrastejo dlake na obrazu, je tako gnusno.
  Veronica se je strinjala s tem:
  - Odvratno! Najlepši mladeniči pri šestnajstih. So že dovolj veliki, da ugajajo ženski, vendar še niso tako poraščeni kot starejši fantje.
  Juliana se je zahihitala in zacvilila:
  - Na splošno so fantje zagotovo prijetni, ko se poljubljaš z njimi, oni pa te božajo ... Ampak nekaj drugega samo prestraši! O, da ostanem za vedno v otroštvu!
  Veronica je odločno rekla:
  - V bitki boste! Odraščajte skupaj!
  Julian je v odgovor zapel:
  - Dekle naj bo vedno mlado,
  Ne hiti z odraščanjem ...
  Bodite smešni, drzni, hrupni ...
  Boriti se je treba, zato se bori!
  Nikoli ne poznaj miru
  Jok in smeh ni na mestu!
  Postala bom dekle
  Naj pihne sto petdeset!
  Veronika je potolkla z boso nogo in zacvilila:
  - Mladost je lahko večna! Glavna stvar je verjeti v razum, ne v Boga!
  Pred nami se je pojavil japonski rušilec. Dekleta so takoj prihitela in z bosimi petami švignila proti desetpalčnemu topu. In začeli so ga usmerjati proti sovražniku.
  Dekleta so delovala hitro in harmonično. Na splošno je zelo lepo, ko posadko sestavljajo sama dekleta. In vsi so bosi, ukrivljeni, prav čudoviti.
  Usmerili so pištolo in kako bodo premagali Japonce. Ob tem so si spočili izklesane, bose noge.
  Projektil je priletel in zadel rušilec. Kot udarec s palico. Ladja se trese. In rušilec je bil poškodovan. Dekleta so začela polniti pištolo. Ostro so streljali.
  Veronica je zacvilila:
  - Za vero, kralja in domovino!
  In kako skače ...
  Juliana je tvitnila:
  - Togo je mislil, da je vojna naredila top iz ... naprej!
  In dekle ga bo vzelo in se smejalo. Goli zobe, barve biserov. In ona je ljubka mucka. In z boso nogo bo drgnil kos padlega sladoleda.
  Veronika je zacvilila in zapela:
  - Zaporniki vesti! Osvobodili vas bomo!
  In punce v refrenu, kako bom jedel.
  In namerili orožje, so spet razstrelili v rušilec. Tokrat so bili še bolj natančni. In plovilo samuraja se je zlomilo in začelo potapljati.
  Dekleta so kričala in trzala z bosimi nogami. To je tak užitek.
  Ne, Japonska bo premagana, ko bodo v Rusiji čudoviti bojevniki. In Oleg Rybachenko in njegovo dekle se borita na strani imperija Romanov.
  Oleg in Margarita zelo dobro delata z mitraljezi. Streljajo.
  Oleg vpraša dekle in še naprej strelja:
  - Kaj menite, je Spartak dober ali slab?
  Margarita je razkrila obraz in odgovorila:
  - Mislim, da je bolj dobro kot slabo!
  Oleg, ki je streljal iz mitraljezov, je pripomnil:
  "Toda Rim je bil velika kultura. In če bi zmagali barbarski sužnji, kaj bi se potem zgodilo?
  Margarita se je zahihitala, pokosila nekaj vrstic japonščine in odgovorila:
  - Verjetno bi bilo super!
  Oleg je zažvižgal in opozoril:
  - Ni vse tako rožnato, kot se zdi! Aja, ne vsi!
  Margarita je logično pripomnila:
  - Ampak vse je najboljše! Rim so uničili barbari. Toda potem se je na mestu ruševin pojavila še močnejša in razvita kultura. Tako se je zgodilo, da se je napredek začel razvijati le hitreje.
  Oleg je zažvižgal, odrezal več vrst s pomočjo mitraljeznih rafalov in zacvilil:
  Nihče ne more ustaviti našega napredka!
  Fant je z boso nogo vrgel granato. In premagal sovražnika.
  Margarita je tudi s prsti bosih nog vrgla darilo smrti in se zahihitala:
  - Kdor se ustavi, bo zdrobljen.
  Fant Oleg Rybachenko je z bosimi prsti otroških nog znova izstrelil doma izdelano bombo. Japonci so bili zadeti tako, da se je zdelo premalo. Fant je čivkal:
  - Za prvotno Rusijo!
  In pokazal jezik.
  Margarita je z mitraljezom pokosila polovico japonskega bataljona in zacvilila:
  - Naš car Nikolaj, naj bo blagoslovljen!
  In spet bo z boso nogo vrgel dar smrti.
  Oleg je pel, kosil Japonce:
  - Sem mlad bojevnik ...
  Margarita je to podprla in se tresla z bosimi nogami, ki so tako spretno metale granate:
  - In jaz sem božji bojevnik!
  Oleg, ki je čečkal v japonščini, je vprašal:
  - Kakšen je Bog?
  Margarita je zakričala in odgovorila, nokavtirala Japonce in nato z boso nogo vrgla dar smrti:
  - Ne vem! Osebno ga ne razumem. Ženske so iznakažene. In to, če sem iskren, je gnusno in napačno!
  Oleg je prikimal v znak strinjanja in načečkal samuraja:
  - Po štiridesetih letih so ženske odvratne! Iskreno jih ne maram. Ženske v mladosti so zelo privlačne, v nasprotju s starostjo, ki jih razvaja!
  Margarita je navdušeno pela in z bosimi majhnimi nogami vrgla granato:
  - Junaštvo nima starosti! V srcu mlade ljubezni do domovine!
  Oleg, ki je prav tako streljal na samuraja, ga je vzel in zacvilil:
  - Lahko osvoji robove vesolja! Da bi bili vsi srečni na Zemlji!
  Tako je res biti v vesolju! Kje tako neizmerne razdalje.
  V carski Rusiji se že razvijajo projekti za lete izven ozračja.
  Pod carjem Nikolajem II se znanost hitro razvija. Carsko cesarstvo bo kmalu postalo najnaprednejša sila na svetu. In Britanija izgublja tla.
  Margarita je zacvilila z nasmehom. Spet je vrgla granato s svojo graciozno nogo, kot princesa, in zacvilila:
  - Prvi bomo! Takšna je Rusija - Pallas-usoda!
  Oleg je jezno rekel:
  - Ko nas končno Linevič izpusti. Vsako kartušo morate shraniti. Vendar nam je Rozhdestvensky prinesel zaloge!
  Margarita je bliskala z bisernimi zobmi in zacvilila:
  - Zmlelo bo vedno več japonskih delov! Dokler končno ne zmagamo!
  Oleg je vzel, prekinil linijo samurajev in siknil:
  - Cesarske zastave! Naj bo tudi Rusija na Kitajskem!
  Margarita je čivkala z nasmehom na zobe:
  - Vse bo lepo!
  In spet z boso nogo vrže granato ....
  Oleg, ki piše na samuraja, škripa:
  - Zmaga je blizu!
  Margareta je potrdila:
  - Naj bo tako!
  In ruska flota, ki je že dosegla premoč na morju, pritiska na Japonce. In napadajo agresivno. In udaril sovražnika. In potem so mnogi premagali samuraje.
  Borila so se tudi dekleta iz rušilca "Victoria". Lepi bojevniki so bili napol goli, še posebej, ker je poletje na takšnih zemljepisnih širinah vroče in boso. Pravzaprav, ko ima dekle najmanj oblačil, je najmanj ranljiva.
  Veronica strelja na Japonce in z boso nogo vrže granato. In dekličina noga je tako natančna.
  Japonci letijo v različne smeri. Kričijo in padajo.
  Juliana tudi vrže granato z boso nogo in samuraj pade. In bojevnik strelja in se hihi:
  - Zavzeli se bomo za carja Nikolaja!
  Vodilni ogenj in očarljiva Anna. Zelo lepo dekle, samo v spodnjicah. In pokosi tudi samuraja, rekoč:
  - Naš car Nikolaj bo odličen!
  Juliana, ki seka Japonce, potrjuje:
  - Nujno bo!
  In granata odleti z bose noge.
  Dekleta so čudoviti supermoži.
  Tukaj je ena izmed njih zelo velika in visoka: Angelina.
  In taka rdečelaska ... Slekla je telovnik in zdaj se bori sama v spodnjicah.
  In kakšne prsi ima! Kot vime najboljšega bivola, z velikimi sesnimi jagodami.
  To je dekle, prava kobila. In zelo ljubi moške, vendar ne prenaša stalnosti. Zakaj ne bi ljubila? Tako lepo je, ko te fantje tacajo.
  Angelina zarjovi in tudi z golimi podplati vrgla cel kup granat, sikajoč:
  - Slava Rusiji in carju Nikolaju!
  Dekliški bataljon je kul. Bojevnice so si slekle telovnike in vse so razgalile prsi. In se borijo le v tankih hlačkah. In kako je lepo.
  Kaj bi lahko bilo boljšega od golih ženskih teles.
  In cel bataljon bojevnikov.
  In Japonci padajo in s svojimi trupli zasipajo pristope do položajev ruskih čet.
  Veronika s strastjo pravi, ko kosi samuraja:
  Naši bogovi korakajo!
  Juliana je z bosimi nogami vrgla darilo uničenja in s svojimi zobmi potrdila:
  - Ruski bogovi - Bogovi vojne!
  Anna, ki je vodila ogenj in hrano, je zalajala:
  - Za Rusijo se borite in ne bojte se!
  In pomežiknila svojim zelenim očm!
  Angelina je z golimi petami poslala celo škatlo razstreliva, dvignila v zrak dve četi Japoncev in zarjovela:
  - Carskega imperija ni mogoče zlomiti!
  Veronika je navdušeno siknila:
  - Naša dirka je večna!
  In spet je z bosimi nogami vrgla granato.
  Juliana je, streljala in metala granate s spodnjimi okončinami, sikala in razkrila zobe:
  - In smrt se ne zgodi dvakrat!
  Anna je streljala in zacvilila:
  - Naj bo modrost prednika z nami!
  In spet poleti granata, izstreljena z boso nogo!
  Angelina ga je vzela in zacvilila ter razkrila zobe:
  - Pravica trojstvo in to je zakon!
  In poslal celo škatlo, polno eksploziva.
  Veronica se je jezno odzvala in samuraje pometla z igrišča:
  - Večna Rusija, kot Ukrajina kot del Rusije!
  In spet, kako premaga Japonce.
  Juliana, streljanje, je zacvilila:
  - Naši ljudje ne bodo tolerirali!
  In izstrelila je tudi granato v loku.
  Anna ga je vzela in se nasmehnila. Posran v čakalni vrsti pri samuraju. Pogumno jih je pokosila in zacvilila:
  - Naj Rusija kraljuje na Kitajskem!
  Angelina je blazno in navdušeno izjavila:
  - In ne bo se odrekel niti centimeter zemlje!
  In vsa dekleta so premagala samuraje kot bataljon.
  Trdovratna vojna se je nadaljevala z vso agresivnostjo. Toda ruska vojska že iztovarja čete in prenaša bojne operacije na ozemlje same metropole.
  Samuraji poskušajo vreči ruske čete z mostišča.
  In utripati z bosimi nogami. Mečejo granate z golimi udi. Vsi so preprosto ljubki in očarljivi.
  Ampak res, zakaj dekleta potrebujejo oblačila? Goli so veliko lepši, pa lepši, bolj zapeljivi.
  In tako hočem poljubljati bose, okrogle pete. In oblizni vsak prst.
  Veronika, ki strelja in meče granato z boso nogo, pravi:
  - Jebi se, ne tepej te!
  Tu je Juliana pribila Japonce in vrgla granato z golimi prsti, zacvilila:
  - Naš neprilagodljivi ruski duh!
  In najstnica se je smejala ... Predstavljala si je, kako ji je srčkan fant žgečkal nogo. Ja, za občutljivo žensko kožo je lepo.
  Rdečelaska Anna je tudi z boso nogo vrgla granato. Samuraj je razkropil in zacvilil:
  - Za najbolj sveto Rusijo na svetu.
  In zdrava, močna Angelina je z bosimi petami vrgla vrečo eksploziva na samuraja in grgrala:
  - Za našo slavno zmago!
  Veronica se je obrnila. Sestrelil Japonce in zacvilil:
  - To je naša dolžnost!
  Juliana je z boso nogo vrgla granato in zavpila:
  - In to bomo izpolnili!
  Anna je odrezala nekaj Japoncev in začivkala:
  - Ruska pot do zmage!
  Angelina je spet začela nekaj težkega na samuraja in grgranje:
  - In zmagali bomo!
  Vseeno pa je dobro, da so dekleta v vročini slekla telovnike. Tako so veliko lepše z golim trupom. In zagorela in mišičasta. Karoserije so samo iz litega jekla.
  Kako čudovita so dekleta, ko so gola.
  In ne potrebujejo oblačil.
  Veronica pokosi veliko Japoncev in škripa:
  - Bodite slavni po naši Rusiji v vseh obdobjih!
  Juliana je vzela in z boso nogo izstrelila granato ter zavpila:
  - Za naše ozemlje!
  Tukaj ga je Anna vzela in jezno zabila:
  - Za večne in humane!
  In spet poleti granata, izstreljena z boso nogo.
  Tako ga je vzela tudi Angelina. Odvrgel kup granat. Z naletom je izbil del samuraja. In zapela je:
  - Leti v nebo, igraj se s soncem - želim si za vedno!
  In štiri dekleta so premagala zelo lepo. In tudi cel bataljon. Kako zapeljivo bliskajo njihove bose noge, ki mečejo granate. Kako lepa so dekleta v vojni.
  In na njih plava rumena gmota japonskih vojakov. Samuraji umirajo na tisoče, a se še vedno ne ustavijo. Zavijte se in privijte. Bitka je izjemno huda.
  Veronica strelja na Japonce in čivkanje:
  - Naša ruska izbira je čast in domovina!
  Juliana, ki strelja na sovražnika, razkrije zobe, ki se iskrijo svetleje od morskih biserov. In pravi:
  - V vsakem stoletju so bili junaki in še bodo!
  Potem ga je deklica vzela in še bolj razkrila zobe.
  Ognjena Anna, ki je streljala na sovražnika, je zacvilila:
  Ne moremo biti premagani! Ne spravljajte Rusije na kolena!
  In spet leti bojevnikova granata, ki jo vrže njena bosa noga.
  Angelina z boso nogo požene smrtonosno in morilsko. In razgali zobe, čivkanje:
  - Verjamem, da bomo v raju!
  Victoria prekine junaško žensko:
  - Ne! Ne v raju, ampak večno živeti na planetu Zemlja, ki bo postal pravi, nezemeljski raj!
  In kapitanka je z boso nogo vrgla zelo smrtonosno, razdrobljeno bombo.
  Veronica je pripomnila:
  Vi ste modri kapitan ...
  In tudi z boso nogo sprožil uničenje nosilca.
  Juliana je zakričala in se obrnila. Ubil Japonce. Deklica je z velikimi zobmi zacvilila:
  - Nočem biti stara ženska! In želim živeti večno!
  Tudi Anna je z boso nogo vrgla granato in dvomljivo vprašala svetlolasko dekle:
  - Vam je všeč naš svet?
  Juliana je brez obotavljanja odgovorila:
  - Dobra ideja! Še posebej poleti! Obožujem sonce in praznike!
  Anna se je z veseljem strinjala s tem:
  - Poleti, vsekakor dobro! Kako dobro je za mlade!
  Juliana je jezno odgovorila:
  - Da, in naj bo večno poletje, kot v Afriki! In Afrika bo naša!
  Angelina je z golimi, mišičastimi nogami vrgla sod eksploziva in rekla:
  - Naj bo tako! In v vsakem trenutku.
  Vrste Japoncev so se redčile in očitno jim je zmanjkalo moči.
  Ruske čete začnejo napredovati po samem ozemlju Japonske in uničijo samuraje in zmagujejo eno za drugo.
  Prvi je v boj stopil bataljon bosonogih deklet v kratkih hlačah in jopičih.
  Lepa dekleta so začela mlatiti vojsko samurajev, ki so jih že pretepali v prejšnjih bitkah.
  Najprej so bojevniki napadli baterije. Na Japonce so letele granate, vržene z bosimi nogami. Bili so zelo ostri. In ruski bojevniki so sami vzeli in vrgli svoje telovnike. Da ostanem golih prsi.
  Tako je skoraj popolnoma gola dekleta skoraj nemogoče udariti. Ko je ženska gola, njene krogle ne sprejmejo.
  Veronika je z boso nogo vrgla granato in čivkala:
  - Jaz bom prvak!
  In stresel svoje bele, kodraste lase.
  Julian tudi ni tako preprost. Lupanula na Japonci. In potem, ko z boso nogo vrže granato in zavpije:
  - V imenu svete, carske Rusije!
  In spet bo stresla svoje polne prsi s škrlatnimi bradavičkami. In pas dekleta je tanek.
  Nadalje, rdečelaska Anna hiti v boj. Tako iskrivo in reaktivno dekle. Kako vreči granato z boso nogo. Tako se bodo samuraji razkropili na vse strani. In kotali se, kot da bi bil podrt.
  In dekle strelja nanje in zacvili:
  - Za carja pravoslavnih in ruskih bogov!
  Tudi Angelina je udarila. In odletela je škatla školjk, ki jo je naga vrgla gor, močan kot vlečni konj. In razbil veliko Japoncev.
  Dekleta so na splošno super, ko so gola in bosa. Toda v kratkih hlačah je tek v položaju še bolj kul.
  In jagodne bradavice, tako sijoče!
  Victoria bo prav tako izstrelila granato s svojimi škrlatimi joški in zadela samuraja, kot lahko. Tukaj je dekle. In kar je najpomembneje, poveljnik bataljona deklet na rušilcu. In tudi samo v spodnjicah.
  In trese gole prsi. Kar je tako lepo in seksi.
  Veronika je vzela in z boso nogo vrgla granato. Prekinila je veliko japonščine in zacvilila:
  - Akrobatika za vkrcanje!
  Yuliana je tudi zelo spretno vrgla granato z golo nogo in med košnjo Japoncev zacvilila:
  - Naš nasmeh in uničujoč udarec!
  Potem kako zableščati zobe.
  In tako ga je Anna vzela in zajebala. Ustrelil veliko samurajev. In kako ji je to uspelo.
  In kako izstreliti granato z boso nogo. In škripa:
  Nismo sužnji!
  Potem se bo smejal in pokazal jezik.
  Angelina ga je vzela in z norim besom čivkala in pljuvala proti sovražniku:
  - Jaz sem najbolj kul med kul.
  In z golimi nogami je izstrelila težko bombo. Vzela je in razstrelila samuraje ter jih raztrgala.
  Tudi Veronika bo vzela in udarila na azijsko hordo. In zdrobi njihove kosti.
  Deklica ga je vzela in začivkala:
  - Vse bomo zdrobili!
  In spet iz bose noge leti smrtonosna in edinstvena granata.
  In zdrobiti Japonce. In zakaj so prišli v ruske dežele? Tukaj vse pripada Rusiji.
  Juliana je z boso nogo izstrelila granato in zapela:
  - Slava Veliki Rusiji! Državne dume ne potrebujemo!
  Rdeča Anna je agresivno poudarila:
  - Jaz bom prvak.
  In granata, vržena z boso nogo dekleta, bo sploščila vse. Ostalo je samo krvavo meso.
  Toda Angelina ga je vzela in zacvilila. Ubil je kup borcev. In pometel kot angel smrti.
  In veliko samurajev je umrlo.
  Ruske čete so pritiskale na Japonce z vseh strani. Zdrobili in zdrobili.
  Izbruhnili so roki v roki. Ruski vojaki so samuraja zabodli z bajoneti. Puška Mosin je odličen klub. Ki se prebijejo skozi lobanjo. In zlomiti kosti.
  Toda dekleta z meči se borijo še posebej lepo. Odlično je. Še posebej, ko se gole prsi zibajo.
  In bradavice so tako rubinaste in sijoče. Zato jih želite pogledati in jih poljubiti.
  In poljubljati se brez prestanka.
  Dekleta se borijo z besom lačnih panterjev, ki vidijo jagnjeta. Mučijo jih in odirajo.
  Veronica, ki strelja na Japonce, zacvili:
  -Smrt za smrt!
  Yuliana, ki z boso nogo vrže granato, doda:
  - Kri za kri!
  Anna, ki piše na samuraja, zacvili:
  -Oko za oko!
  Pa še limono je vrgla z boso nogo. Bila je močnejša od vseh in z aplombom raztrgana na koščke.
  In tukaj prihaja Angelina. Izstrelil se bo cel sod s smrtonosnim eksplozivom in zmlel sovražnike.
  Potem, ko poje:
  - Jaz sem bosonogi slon in zelo kul!
  Punca je res močna. In njene noge so kot palice. Kako premakniti samuraja v dimljah. Tistih pet metrov navzgor in je poletel. Hitel kot katapult, izstreljen iz kamna. Natančneje, verjetno iz katapultnega kamna!
  Victoria, poveljnica bataljona, je na Japonce izstrelila rafal. Pokosila je nekaj rumenih bojevnikov in zacvilila:
  Borili se bomo za Sveto Rusijo.
  In z golim, zagorelim kolenom, kot da bi se premaknilo na brado. In zlomi sovražnikovo čeljust.
  Victoria je navdušena...
  Juliana navdušeno pravi:
  - Tam bo car Nikolaj, največji od ruskih carjev!
  In cel bataljon napol golih, bosonogih deklet, kako lajati na ves pljuč, iztrebljati Japonce.
  - Naj bo tako!
  KAJ SE ZGODI, KO ZAUPAŠ ROMMELU
  Rommel je dobil nujna pooblastila in večjo avtonomijo v Franciji pred izkrcanjem zaveznikov junija 1944. To mu je omogočilo, da je spretno razpolagal z oseminpetdesetimi nemškimi divizijami, vključno z desetimi tankovskimi in petimi SS divizijami.
  In zavezniki so bili brutalno poraženi, samo kot ujetniki so izgubili več kot milijon vojakov in častnikov. Poleg tega so nacisti ujeli veliko množico opreme.
  Najpomembneje pa je, da so Hitler in njegovo spremstvo prispeli v Francijo, da bi proslavili največjo zmago. Tu so bili tako rekoč "po naključju" zajeti z zavezniškim zračnim napadom. Umrli so Hitler, Himmler, Bormann in Goering. In Goebbels je pohitel, da bi prisegel zvestobo novemu Fuhrerju in vrhovnemu poveljniku Rommlu.
  Zavezniki so se naglo dogovorili, da bodo s Tretjim rajhom razglasili premirje za pet let, s čimer so za zdaj zamrznili razmere in ozemlja. In tudi zapuščanje juga Italije in Sicilije.
  Sledila je izmenjava vojnih ujetnikov - vse za vse! Kar je znatno okrepilo nemške in predvsem italijanske čete.
  Res je, na vzhodni fronti je Rdeča armada izvedla uspešno operacijo "Bagration" in se prebila do Nemana. Toda Rommel, ki je zadal nepričakovan udarec na južni bok, v nasprotnih smereh od Moldavije in Zahodne Ukrajine, je tam oblikoval velik kotel sovjetskih vojsk.
  Stalin je postal živčen in začel metati čete na jug. Posledično so se Nemci lahko izognili popolnemu porazu in se držali na mejah Poljske. Čeprav je Rdeča armada uspela skoraj v celoti osvoboditi Belorusijo in delno Litvo.
  Izpust tankov in letal v Tretjem rajhu se je nenehno povečeval, zlasti po prenehanju bombardiranja s strani zaveznikov.
  Panther je bil še vedno boljši od T-34-85 v čelnem oklepu in oklepnosti ter hitrosti streljanja pištole. Panther je imel več in zaloge školjk in natančneje optike.
  Nemški tanki so torej močni in njihovo število se je povečalo. In Panther je postal resen problem, še posebej, ker se je njegovo število dramatično povečalo. In Jagdpanther se je izkazal za še bolj mogočnega, lažje ga je bilo izdelati, a močneje oborožen in bolje zaščiten, zlasti na čelu.
  "Jagdpanther" je postal velik problem za Rdečo armado. Na splošno so Nemci, ko so se sprostili na zahodu, naglo zbrali sile. Rommel je dal pod orožje tako Francoze kot Poljake. Pojavila se je poljska vojska in francoske enote.
  In nemški mitraljez je bil najboljši MP-44 na svetu, letalo TA-152 pa je postalo najboljše večnamensko orožje. Veliko bolj popoln kot Focke-Wulf.
  Rommel je obljubil oživitev Commonwealtha. In to je navdihnilo Poljake, da so se borili za Wehrmacht. In Francozi so se borili z uporabo ogromnega potenciala, predvsem človeškega. Nacisti so lahko obdržali Romunijo in Madžarsko pod svojim nadzorom in okrepili Mussolinijev položaj v Italiji - oblikovali so nove divizije.
  Bitke so pokazale, da s spretno uporabo "Tiger" -2 sploh ni slab tank. Zlasti je zelo vztrajen in zadene z velike razdalje.
  Nemci so jeseni stabilizirali fronto. In pozimi so se boji nadaljevali z novo močjo. Tokrat je Rdeča armada udarila v središče. V bitkah so bile preizkušene samohodne puške E-10 in E-25 ter prvi sovjetski SU-100. Sovjetski avtomobil ni bil slab, nemški majhni avtomobili z nizko silhueto pa so bili precej učinkoviti in okretni.
  Rommel je s bočnim napadom odrezal sovjetske čete, ki so se prebili, in oblikoval par velikih kotlov. Na splošno je novi poveljnik Tretjega rajha ugibal sovjetske manevre in uspel sprejeti učinkovite protiukrepe.
  Predvsem na Poljskem so bile ceste boljše, nemški tanki pa so tudi pozimi delovali učinkoviteje kot v prostranosti ZSSR. In zdaj so jih imeli Fritzovi veliko.
  Učinek so imela tudi reaktivna letala Fritz. ME-262 so vztrajni stroji, XE-162 pa najhitrejši in najbolj okretni. In sovjetska letala niso mogla niti dohiteti bombnika Arado. Tudi problem. In na jugu so Nemci odbili sovjetsko ofenzivo in oblikovali kotle.
  Rommel je Rdečo armado zvabil v pasti in uporabil veliko število tankov, Panther pa je bil ob pravilni uporabi precej učinkovit.
  Stalin je rjovel od besa, a se je izkazalo, da je bil pretepen. Nemci so mobilizirali svoje sile. In namesto da bi sproščali neuporabne rakete, kot je FAA, so se zanašali na reaktivna letala. In zdaj ga je Rdeča armada dodobra dobila tako na nebu kot na kopnem.
  Maja 1945 so Nemci z naprednejšo modifikacijo samohodne puške E-25 z debelino čelnega oklepa 120 mm in stranskim oklepom 82 mm s pištolo 88 mm začeli napredovati v Ukrajini.
  Rommel je vodil fleksibilnejšo okupacijsko politiko, Ukrajino je razglasil za neodvisno državo pod okriljem Tretjega rajha in spodbujal Bandero. Ustanovljena je bila tudi marionetna vlada Belorusije. Nemci so zdaj Slovane imenovali Arijci in so bili zvit.
  Za Rdečo armado je položaj poslabšal prenehanje dobave v okviru Lend-Lease-a in neuspeh pridelka v ZSSR. Da, in Stalin se je občasno vmešal v poveljevanje in nadzor čet, kar je imelo negativen značaj.
  Če je bil Stalin že dobro seznanjen s strateškimi vprašanji, je bil v operativnih vprašanjih precej šibek in taktike praktično ni razumel. Toda hkrati ni želel poslušati nasvetov strokovnjakov.
  In Nemci pod poveljstvom briljantnega poveljnika Rommla so zmagali eno za drugo.
  Fritz so poleti zavzeli celotno desnobrežno Ukrajino in Kijev. In tudi Belorusijo je zajel močan udarec. Nekaj je bilo treba storiti, da bi rešili ZSSR!
  In potem se je pojavila Sailor Moon z bosonogo v bikini ekipi.
  In dekleta iz japonske anime so srečala naciste, ki so se po porazu Rdeče armade v Belorusiji že preselili v Smolensk.
  Dekleta so bila na samem robu napada in so se zelo obupno borila.
  Njihove bose noge so metale granate in strele so letele iz njihovih popkov. In meči, ki so se podaljšali, so sekali fašistična letala. In potem so ga vzeli bojevniki Ceylon Moon in kako žvižgajo. Sestreljene vrane bodo padle na naciste. In nekaj pernatih ptic je padlo na fašistične jastrebe. In jih vzel in podrl.
  Ceylon Moon se je agresivno nasmehnila.
  - Kaj vam Fritz ni dal Smolensk?
  Še ena modra punca je zakukala:
  - In spomnili se bomo Stalingrada!
  Tretje rumeno dekle je zacvililo:
  - In Sevastopol!
  In četrti je zalajal:
  - In Leningrad tudi!
  In cel bataljon bosonogih v bikiniju lepotec, kako spustiti strele iz popka. In kako bo do smrti udaril množico fašistov.
  Zdelo se je, da je s takšno močjo zmaga Rdeče armade neizogibna. Ampak...
  Dekletom iz japonske anime se je prikazal demon in rekel:
  - In Rusi nočejo zdrobiti Kurilskih otokov!
  Japonske bojevnike so razočarano zavpile:
  - Kako nočejo potisniti otokov? Prevarani smo!
  In utripajoče bose, okrogle pete so izginile od spredaj.
  Toda nacistom so že uspeli povzročiti znatno škodo in ustavili ofenzivo.
  Pozimi so se Nemci le branili. Na nebu so imeli zelo uspešen XE-162, trdno so se držali. Na kopnem je samohodna puška E-25 bolj ali manj zagotavljala zaščito. Tako kot drugi tanki. "Tiger" -2 je bil posodobljen, saj je prejel močnejši motor s 1000 konjskimi močmi in popoln menjalnik.
  Sovjetski T-54 še niso bili pripravljeni, IS-4 pa je imel veliko pomanjkljivosti. In to je negativno vplivalo na bojno sposobnost Rdeče armade.
  Spomladi 1946 so nacisti poskušali napasti. Toda njihove čete so se zataknile v napredni sovjetski obrambi. Vojna je vse bolj začela spominjati na prvo svetovno vojno, ko je obramba močnejša od napada, frontna črta pa neaktivna. Poleti so skušali napredovati tudi Nemci, a brez uspeha. In jeseni in pozimi je Rdeča armada že napredovala in se tudi zataknila v nemški gosti obrambi. Še več, Fritz so se pozimi že prilagodili boju, njihova oprema pa v mrazu ni toliko "plavala". In tank serije "E" -50 se je izkazal za uspešen in precej učinkovit stroj.
  Res je, da je avto tehtal skoraj 65 ton, a to je kompenziral močan motor, tudi zelo učinkovite puške 88 mm v 100EL, oklepne, natančne, hitrostreljive.
  T-54 še ni vstopil v serijo, Nemci pa so imeli še vedno prednost pri kakovosti opreme. In v zraku se je njihova prednost povečala.
  Huffman je po štiristo sestreljenih letalih prejel viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamantom. Po 500. letalu red nemškega orla z diamanti.
  Sedeminštirideseto leto je minilo v medsebojnih injekcijah. Rommel je deloval previdno, poskušal je nabrati moč in Stalina. In končno, oseminštirideseto leto. Rdeča armada je spomladi poskušala napredovati. A ni mogla prebiti goste obrambe Nemcev na sredini. Jeseni so Nemci izvedli le manjšo operacijo in izravnali fronto na severu.
  Devetinštirideseto leto so sovjetske čete v bistvu poskušale napasti. Nemci so sedeli v tesni obrambi. Rdeča armada T-54 je že v seriji, tako kot IS-7, imela tudi MIG-15. Nemci imajo naprednejše ME-362 in HE-262 ter ME-2010, pa tudi TA-283.
  Prišlo je do izmenjave udarcev. E-50 je postal naprednejši. Njegova teža se je zmanjšala na petdeset ton, zmanjšala se je tudi njegova višina, okrepljena je bila obramba čela stolpa. E-75 se je tudi zgostil in njegova teža je padla na zadovoljivo in vstopil v serijo.
  E-100 ni nikoli prišel v serijo, zato je njegova velika teža vojski povzročala preveč težav.
  Nemci so držali frontno črto in zdaj se je začelo leto 1950 te preklete vojne.
  Rommel je Stalinu ponudil mir. Seveda pa je zahteval, da zapusti tretji rajh tiste dežele, ki so jih Nemci že osvojili. Stalin je pristal na mir šele v mejah leta 1941. Toda Rommel se s tem ni mogel strinjati. Ker se je izkazalo, da so milijoni Nemcev umrli zaman.
  Leto 1950 je minilo v poskusih Rdeče armade, da bi prebila fronto. Nemci so bili v obrambi.
  Rommel je nekaj upanja polagal na diskoteke. Vzleteli so že leta 1945, a so se izkazali za neprimerne za bojno uporabo. Toda leta 1951 so se pojavili prvi stroji s hitrostjo štirih zvočnih in zaradi pretoka okoli laminarnega curka so bili praktično neranljivi za osebno orožje.
  Leta 1951 je Rdeča armada še naprej napadala naciste. Toda njeni poskusi so bili neučinkoviti. Fronta je ostala stabilna.
  Rommel pa je prejel informacije o uporabi disket. Ni jih bilo mogoče sestreliti, sami pa niso streljali, ampak so lahko zabijali le zračne cilje. Kar pa glede na njihovo hitrost že samo po sebi ni slabo. Vendar ni mogel dati premoči v zraku nad MIG-15.
  Diskleti so bili dragi in težki za izdelavo, pa tudi malo jih je bilo.
  V izmenjavi udarcev je minilo tudi leto 1952, in ko je Rdeča armada poskušala pritisniti, a se ni izšlo, je bila obramba Fritza močna.
  Poleg tega so Nemci v vojni uporabili tujce. In poveljevali so precej spretno.
  Stalin je umrl marca 1953. In to je takoj povzročilo razdor v vodstvu stranke, saj uradnega naslednika ni bilo.
  Objave morate deliti. Tako je Molotov postal predsednik GKO, Malenkov je postal predsednik Sveta ministrov, Nikita Hruščov je postal prvi sekretar Centralnega komiteja CPSU, Žukov, njegov nespremenljivi namestnik, je postal vrhovni poveljnik, Vasilevsky pa je postal minister za obrambo.
  Berijo so kmalu aretirali in ustrelili.
  Toda ta aretacija je povzročila nekaj zmede v notranjih enotah. In Rommel je zadal grozljiv udarec in uničil Rdečo armado.
  Nemci so lahko leta 1953 zavzeli Smolensk, sovjetske čete pa so zadržale ozemlje do Rževa, samega mesta. Fritzu je tudi uspelo ponovno blokirati Leningrad, na jugu pa zavzeti Ukrajino in Krim, blokirati Sevastopol in doseči sam Don. Na Donu so sovjetske čete ustavile naciste.
  Pozimi je Nemcem dokončno zmanjkalo moči. Molotov, predsednik GKO, je napovedal, da bo vojna šla do konca.
  Leta 1954 je Rommelova vojska napredovala proti Moskvi, vendar so bili vsi poskusi Fritza, da bi se prebili, zavrnjeni.
  Leningrada jim ni uspelo zavzeti z nevihto.
  !955 so nacisti ponovno napadli. Poskušali so zavzeti Stalingrad, vendar so bili tam pretepli in so se umaknili onstran Dona. Tudi poskus zavzetja Moskve je propadel. Tudi napad na Leningrad je bil neuspešen. Izgube nacistov so bile zelo velike.
  In leta 1956 je Tretji rajh znova prešel v obrambo. In že je Rdeča armada poskušala napasti Rommelove polke. Zmanjkalo pa ji je tudi moči. Tudi izgube so bile ogromne. In leta 1956 se frontna črta ni premaknila.
  Leta 1957 so imeli Nemci nove tanke Leopard, ZSSR pa v seriji T-55. Ta stroj je imel močnejšo pištolo v kalibru 107 mm. Pojavil se je tudi naprednejši IS-12. IS-10 je bil nadgrajen.
  Nemški "Leopard" je bil naprednejši stroj nove generacije, vendar še vedno nedokončan. Pojavili so se tudi lovci ME-562. Z močnejšim orožjem kot prej in veliko hitrostjo. Tako kot lahki XE-462. Tudi zelo spodoben borec in lahek. V ZSSR so doslej šli skozi modernizacijo MIG-15, ne da bi iz množične proizvodnje odstranili najmasovnejše sovjetsko letalo v zgodovini letalstva. Vojna se je vlekla.
  Leto 1958 se je že začelo... Strašno, koliko ljudi se trpljenje nadaljuje.
  Rommel se na splošno strinja z mirom, vendar z obdržanjem vsega, kar so Nemci osvojili. Molotov in njegova ekipa se s tem ne strinjajo.
  Na kamnu sem našel koso. In izgube rastejo.
  Rdeča armada poskuša napredovati, vendar ne more prebiti goste obrambe. Jeseni poskušajo Nemci znova zavzeti Leningrad, vendar so njihovi napadi odbiti.
  Že 1959 hiti kot volk. Ja, čas v vojni teče po kapljicah, a mine neopaženo in nič se ne spominja. Rommel se je že postaral. In Molotov ima veliko let kot sovjetsko vodstvo. Toda vojna še vedno traja.
  Rdeča armada še vedno uporablja MIG-15, vendar ga še naprej posodablja. Pojavili so se tudi naprednejši raketni in protiletalski sistemi. In kar je najpomembneje, satelit je že lahko izstrelil v nizko Zemljino orbito. ZSSR je že imela balistične rakete, ki so lahko zadele Berlin. Vendar tako kot Nemci.
  Atomska bomba ni bila razvita, ker ZDA niso verjele v njeno resničnost in niso želele zapravljati denarja.
  In Tretji rajh in ZSSR nista bila kos tako dragim projektom.
  To se je zgodilo že leta 1959 in svet še nima jedrskega orožja. Velika Britanija je zatopljena v kolonialne vojne, obupno želi ohraniti svoj imperij, v ZDA pa naftni in plinski monopoli zavirajo razvoj jedrske energije.
  Tako se je zgodilo, da je svet še vedno brez atomske bombe. Čeprav bi morda prav njen videz lahko končal to prekleto, peklensko vojno. V kateri je umrlo že več deset milijonov ljudi.
  Na drugih frontah so bile ZDA in Velika Britanija v vojni z Japonsko. Leta 1946 so ZDA izkrcale vojake v Deželi vzhajajočega sonca, a so jih samuraji vrgli v morje.
  Japonska je še naprej bombardirala in bombardirala. Vendar je zavrnila kapitulacijo.
  Leta 1950 so se ZDA ponovno izkrcale, tokrat bolje pripravljene in z uporabo veliko večjega števila ladij, letal in drugih sil.
  Japonska se je upirala še leto in pol. Tokio je bil eden zadnjih, ki je padel, in cesar si je naredil harakiri. A tudi po tem mir ni prišel. Japonci so za okupatorje Američanov uprizorili pravo gverilsko vojno.
  Vse to je oslabilo Ameriko in Britanijo in nista se vmešali v vojno med ZSSR in Tretjim rajhom. Rommel ima še vedno vire celotne Evrope. In ob upoštevanju okupiranih ozemelj v Rusiji je veliko več človeških virov. Res je, proti nacistom poteka huda gverilska vojna. In tudi bolj zvita in fleksibilna politika na okupiranih ozemljih Fritzom ne pomaga, da se tam uveljavijo in zatrejo partizane.
  1. septembra 1959 je minilo natanko dvajset let od začetka druge svetovne vojne. Rdeča armada je napredovala v smeri Leningrada. Nemci so znova poskušali zavzeti Moskvo.
  Kako dolgo se lahko boriš? To je samo nočna mora.
  Vsekakor pa v jarku sedi bataljon sovjetskih deklet. In odraža naslednji napad Wehrmachta.
  Natashka Sokolovskaya strelja iz AK-a in jezno pravi:
  - No, kako dolgo bo ta kobilica čepela?
  Zoya logično odgovarja tako, da izstreli iz granate in razbije gosenico nemškega avtomobila:
  - Verjetno do zadnjega vojaka!
  Avguštin, ki je streljal na naciste, je zapisal:
  - Takšna nočna mora ne more trajati večno!
  In rdečelasa deklica je z boso nogo vrgla zelo smrtonosno granato in naciste raztrgala na majhne koščke. Nato je z nasmehom pripomnila:
  - Ne, res jih moramo vse pobiti!
  Tudi Svetlana je z boso, izklesano nogo sprožila morilsko limono. Raztrgala je Fritz in zapisala:
  - Mogoče bomo ubili ... Če se sami ne upognemo!
  Štiri bojevnice se borijo v bikinijih. Izgledajo kot mlada in zelo lepa dekleta. Ampak obstajajo že dolgo. Borijo se že od enainštiridesetega leta in te vojne so že dodobra naveličani. In pred tem so se že borili v Španiji. Bili so tudi nagrajeni.
  In zdaj že toliko let - več kot osemnajst let vodijo neenakopraven boj proti fašizmu. In zdi se, da tega roba nikoli ne bo konca.
  Nataška se je spomnila, kako je kot dekle med prvo svetovno vojno nosila paket v bataljon carske vojske.
  Zdi se, da so njene bose noge že vajene vsega. In če na dan prehodiš petdeset verst, te bolijo teleta in podplati, čeprav so žuljasti, začnejo srbeti in boleti.
  Poleg tega si lačen. Samo voda iz potoka in jagode. A poleti nič. Poskusite pa dolgo hoditi bosi po snegu. Ko prsti od mraza postanejo rdeči in modri. In le nenehno gibanje in navada kaljenja od otroštva rešita pred ozeblinami.
  Nataša se je spomnila tudi carskih časov. Nekaj dobrega je bilo na njih. Zlasti carski rubelj bi bil stabilna valuta in cene pod blaženim carjem Nikolajem II. niso rasle. Vsekakor pa pred vojno z Nemci. In ta stabilnost je kmetom pomagala, da so nabrali denar za ta ali oni nakup. In skoraj vse bi lahko kupili na kredit. Torej še ni dejstvo, da je pod sovjetsko oblastjo postalo tako dobro.
  Avguštin je z boso nogo vrgla morilski dar smrti. Raztrgala jih je na koščke množico Nemcev in njihovih najetih vojakov in jezno rekla:
  - Vsi umori in umori! In duša zahteva nekaj drugega!
  Avguštin je sodeloval pri obrambi Port Arthurja. Takšna je borbena punca. In dekle je večno. Za ohranitev mladosti čarovnice ne obuvajo čevljev v nobeni, najhujši zmrzali. In to je njihovo univerzalno pravilo.
  In ko si bos, te ne vzame ne krogla ne starost. In sami mlatite nasprotnike kot snope žita.
  Spomnila se je tiste bitke z Japonci. Drugo dekle, skoraj otrok, strelja in s tankimi, a močnimi rokami umeri puško v samuraja.
  In Japonci kar naprej plezajo in plezajo, vse pristope zapolnijo s trupli. Boreiko, bravo. Samuraje je sekal z sabljami iz obeh rok, kot legendarni Ilya Muromets.
  Okoli njega je zrasla cela gora trupel. Japonci so ga še vedno ranili z bajoneti in ga vrgli. Toda Boreyko je preživel. Po vrnitvi iz ujetništva se je v prvi svetovni vojni boril z Nemci. In potem se medvedove sledi izgubijo. Zdaj, če je živ, je že precej star. In Avguštin ne traja let. Do zdaj je videti kot mišičasto in visoko dekle. In tudi ko je prejela rano, se njena koža zaceli brez brazgotin in sledi.
  Avguštin se je spomnil, kako je z bajonetom zagnala Japonce v trebuh. In tako je kričal. In je rdečelaska in mlada, a že močna in precej visoka, saj bo prijatelja samuraja naložila z golo peto v brado. Vzel ga je in se zgrudil ter padel tako neuspešno, da mu je japonski bajonet prebodel hrbet.
  Avguštin je nato streljal proti Japoncem, ne da bi zgrešil. A bilo jih je preveč. In premagali so Ruse.
  Avguštin je bil celo ujet. Začeli so jo zasliševati. Žar so jim pripeljali na bose noge, potem ko so jim namazali žuljaste noge.
  Avguštin je uspel zadržati svoje krike. Predstavljala si je sebe kot služkinjo iz Orleansa, ki se pod mučenjem samo smeji in nasmehne. Avguština so obesili na stojalo in ga tepli z bičem. Toda v odgovor se je le zasmejala.
  Na koncu jo je samuraj pustil pri miru in v znak spoštovanja do njenega poguma celo odstranil verigo. In Avguštin je to izkoristil in ubil dva stražarja, pobegnil.
  Nato se je borila v vojski Kuropatkina. Res sem pričakoval zmago.
  Toda Kuropatkin je kot namerno želel izgubiti. Samuraji so izgubili dvakrat več mrtvih kot carska vojska, a na koncu so bili Rusi poraženi. Aja, kakšna vojna je bila - Rusi so se borili pogumno in se izkazali kot najboljši vojaki na svetu, z najslabšim poveljstvom!
  Avguština je spet z bosimi prsti vrgla granato na naciste in zavpila:
  - Vso srečo z nami!
  Zoya je rekla:
  - Znaj vrniti!
  Zlatolaska je s svojo graciozno, boso nogo vrgla tudi limono in predečanjem:
  - Slava domovini!
  Tudi Zoya je videla marsikaj. Kjer koli se je borila. Boril se z Japonci in v državljanski vojni. Tam je spoznala Avguština. In se veliko naučil. Tam sta se jim pridružili Natasha in Svetlana. Tako so se pojavili legendarni štirje. In Rdeča armada je v veliki meri zasluga njih in začela je zmagovati.
  Zoya je spet z boso nogo vrgla granato. Zadel sem Leoparda, on pa je naletel na svojega kolega.
  Deklica z zlatimi lasmi je čivkala:
  - Naj bo moja domovina v veliki slavi!
  In Fritzu je pokazala svoj jezik. Na splošno je bila Zoya presenečena, koliko težav je imela Rusija. Vse se je začelo z vojno, ko je Japonska napadla Rusijo.
  Po tem je vdrla Rusija. Zoya ni prišla do Port Arthurja, ampak se je borila v Kuropatkinovi vojski. V prvi večji bitki so Rusi odbili vse japonske napade in jim povzročili velike izgube. Toda takrat so samuraji začeli obiti carsko vojsko in Kuropatkin se je umaknil.
  Toda kako se ne spomnite Aleksandra Suvorova, ki je sam napadel sovražnike. Suvorov je menil, da je napad močnejši od obrambe. Kuropatkin se je izkazal za neprimernega za poveljevanje. In Zoya je pokazala pogum in osebno ubila Japonce s pištolo in zabodla z bajonetom.
  Toda še posebej veliko samurajev je lahko ubila z mitraljezom. To je bilo tako super. In kosila jih je kot koso.
  Zoya je spet vrgla granato z boso, graciozno nogo in zapela:
  - Slava moji domovini! Mama ljubi svoje otroke!
  Svetlana je najstarejša med njimi. Naravna blondinka s snežno belimi lasmi. Sodelovala je tudi v krimski vojni in branila Sevastopol. Tako dolgo nazaj je bilo!
  Takrat je bila še skoraj dekle, bosa v strgani obleki, se je borila z močnejšimi sovražnimi silami. Svetlana in prva od štirih je postala čarovnica. In to ji je v bitki zelo pomagalo. Britanci, Francozi, Turki so se povzpeli na napad. In streljal je nanje s primitivno puško in zadel. In potem zaboden z bajoneti. In ubila je svoje sovražnike. In z golimi prsti je metala domače bombe. V tisti vojni so Rusi lahko obdržali Sevastopol skoraj celo leto in tako izčrpali zaveznike, da so vojno ustavili.
  Toda Rusija je nato odstopila delto Donave. In prvič po dolgem času se je izkazalo, da je poražena stran.
  In potem so prodali Aljasko. Svetlani se je zdelo, da se sploh bliža konec sveta.
  Toda leta so minila. Rusi so premagali Turke in si povrnili delto Donave. Svetlana se je spet spopadla, čudovita, bosa blondinka. In dobro je biti čarovnica - ne vzamejo te ne krogle, ne starost, ne bolezni. In igrivo zmagaš samega sebe. In samo plapolati na krilih.
  Svetlana je spet z boso nogo vrgla granato in zavpila:
  - Prišla bodo nova stoletja,
  Naša volja je močnejša od jekla ...
  Raztrgal norca
  Pozdravljen tovariš Stalin!
  Toda zdaj Stalina ni več. Najpomembnejši Molotov. Čeprav ni tak diktator kot Stalin. In vrhovni poveljnik Žukov. In Rommel je še vedno ta poveljnik. Toda še ni sposoben prebiti Rdeče armade!
  Tudi Natasha je z boso nogo vrgla smrtonosno granato in začivkala:
  - Dali bomo svojo dušo, srce, dali bomo naši sveti domovini! Obstali bomo in zmagali in ne bomo prizanesli svojih življenj!
  Bojevniki se borijo. Ne, danes Rommelove horde ne bodo prebile svoje obrambe. Obupno se bodo borili in zmagali. In velika Rusija bo poveličana.
  Zoya je čivkala in z golimi prsti vrgla limono:
  - Svetlo sonce upanja
  Spet se dviga nad deželo ...
  Rusija zmaguje kot prej
  Wehrmachtovi jastrebi tepejo!
  Natasha je modro pripomnila:
  - Lepa si kot vedno punca z zlatimi lasmi!
  Zoja je globoko vdihnila. Spomnil sem se, kako sem šel v izvidnico proti Japoncem. In vzel pištolo. In izmlatimo samuraje iz tega.
  V divji blaznosti so jih pokosili. Takrat sem se veliko zamotil. In vendar so jo ujeli.
  Njeno dekle so potegnili na stojalo, pete pa so ji sežgale z vročim železom. Toda Zoya se je pogumno držala in ni stokala ali kričala. In niti bela iz toplotne žice na zadnji strani je ni dala spregovoriti.
  Po mučenju so Zoyo vklenili v okove in jo odpeljali v Tokio. Toda bojevnik je uspel pobegniti. Povedala je častniku, da menda ve, kje je Kuropatkin, ko se je umikal, skril zakladnico ruske vojske. No, kupil ga je. Da ne bi z nikomer delil, je Zoyo v lisicah in verigah odpeljal v gozd. Deklica ni tako preprosta. Ujela je trenutek in z golo okroglo peto udarila policista v brado in jo odrezala. Nato je vzela ključe in odprla lisice ter pobegnila.
  Pohlep ne vodi v dobro in Zoya je še naprej ubijala Japonce.
  Toda zdaj so nacisti očitno izčrpani. Štiri dekleta-čarovnice so jih naredile precej redke. Toliko tankov je premagalo. In potem je začela rušiti jurišno letalo.
  Dekleta so v en glas zapela:
  - Ruski orel nad planetom,
  krila, ki se širijo, bo vzletel ...
  No, zahrbten nasprotnik,
  Bo poražen, zlomljen!
  Ostareli, sivolasi Rommel pregleduje zemljevid front. 2. septembra 1959 In vojna še vedno traja in Moskva ni bila zavzeta. Stalina ni več in formalno je glavni predsednik GKO Molotov. Je pa le prvi med enakimi. Stalinova mesta so razdeljena in vrhovni poveljnik Žukov. In Rommel se bori proti njemu. Čeprav je tam tudi minister za obrambo Vasilevsky. In stranko vodi Nikita Hruščov. In vodja vlade Malenkov. Tu je tudi predsednik predsedstva vrhovnega sovjeta ZSSR in uradni vodja države Bulgarin.
  Ja, pestra družba se je zbrala proti Rommelu. In treba ga je zlomiti. Toda ZSSR se ne vda. In Tretji rajh je izčrpan, tako kot Rusija.
  Toda miru ni mogoče skleniti. Rommel si želi ozemeljske pridobitve. Sovjetska vlada trmasto vztraja pri ničelni možnosti.
  ZDA so zdaj v krizi, nikamor ne gredo. In Velika Britanija je zatopljena v kolonialne vojne. Robu druge svetovne vojne torej ni konca.
  In njeno enaindvajseto leto se je že začelo.
  Določeni upi so bili povezani z družino Leopard. Toda ta tank se ni opravičil. Druga možnost je bil razvoj tanka RE-50. Bistvo nove ideje je ustvariti piramidalni stroj, ki je praktično neprebojen iz katerega koli kota. To bi lahko bila dobra najdba. Rommel je v družini piramidnih RE-jev polagal upanje na zmago nad ZSSR.
  Toda stari tanki se še vedno borijo.
  Imajo pa dobre borce.
  Posadka Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - štiri dekleta, so se prvič preizkusile na T-3 med napadom na Poljsko leta 1939. Nemški avto je bil takrat še precej šibek. Dekleta so več streljala na pehoto in uporabila tri mitraljeze.
  Gerda, ki je streljala na Poljake in kosila njihovo pehoto in konjenico, je zakukala:
  - Jaz sem bojevnik s tisočimi hudiči v glavi!
  Med streljanjem je Charlotte pripomnila:
  Vse je zanimivo, ampak ...
  Gerda je z boso nogo vrgla granato na Poljake in zacvilila:
  - Kaj ampak?
  Rdečelaska je odgovorila:
  - Zdaj pa smo postali čarovnice in kaj nam to daje?
  Gerda, svetlolasa, je naglo pokosila Poljake in logično odgovorila:
  "Zdaj nas ne bodo tako zlahka ubili!"
  Kristina je z mitraljezom udarila tudi Poljake in pripomnila:
  - Bomo ohranili večno mladost?
  Magda, ki je samozavestno vozila avto, je odgovorila:
  - Seveda ja! Sem preveril! Sama si je zadala rano, on pa je izginil brez sledu!
  Gerda, ki je voljno posekla Poljake, je potrdila:
  - Točno tako! Zdaj nismo samo ljudje, ampak smo postali nadljudje!
  Charlotte, ki je sekala Poljake, je zacvilila:
  - Jaz sem Superman!
  In spet je z boso nogo vrgla morilsko granato. Ja, punca se je razšla in očitno se ni več šalila.
  Christina, ki je odrezala Poljake, je opozorila:
  - Domovina je zelo dobra!
  In goli prsti na nogah lepe zlato-rdeče deklice so sprožili limono.
  Tudi Magda se je obrnila, posekala Poljake in zacvilila:
  - Sem tipičen prvak!
  In tudi z boso nogo bo vrgel granato, ki vse ubije in uniči.
  Četverica na Poljskem se je pogumno borila in celo zavzela Varšavo. Toda to ni bilo dovolj.
  Po Franciji sta Gerda in Charlotte v Rommelovem korpusu odšli v Afriko.
  Četa deklet iz posebnega bataljona SS "Tigri-Barakude" je odletela s transportnim letalom Me-323 v Tunizijo. Bojevnice so bile vse kot vžigalica, mlade in še neporočene. Večinoma visoke atletske blondinke, barva nemškega naroda, njegove krvi in soka.
  Med ostalimi bojevniki izstopata dve dekleti, medena blondinka in ognjevita rdečelaska, ki sta mimogrede s svojo lepoto in resnostjo v očeh vredna tudi stopničke. Če bi bili vsi ostali bojevniki med razmeroma izkušenimi borci, ki so uspeli povohati smodnik v Franciji in na Balkanu. A ne tako, da bi preveč zaradi minljivosti sovražnosti in pomanjkanja želje poslala dekleta v sredino.
  Borila sta se že, ti dve sta bili zelo mladi, na videz skoraj dekleti, zadnji, ki sta zamenjali ubite med zračnim napadom. Seveda so bili tudi izurjeni z vso nemško pedantnostjo, a so bili še tako nedolžni, ker so bili videti, kot da bi imeli komaj šestnajst let. Prave vrtnice, zapuščene v puščavi. A hkrati se borijo že skoraj dve leti.
  Ognjeno rdeča "tigrica barracuda" je vprašala svojo svetlolaso prijateljico:
  - V britanski vojski je veliko temnopoltih. So zelo nesramni in kruti, toda zamisli si Gerda, kaj se bo zgodilo, če te ujamejo in se začne mučenje?
  Medena blondinka je mirno odgovorila:
  - Poskušal bom, da me Charlotte ne ujame, a če je še vedno Gospodova volja, sovražnikom ne bom dal ničesar!
  Rdečelaska Charlotte je zašepetala:
  - Govori se, da se bo na vzhodu kmalu začela velika vojna z Rusijo. In čete se že vlečejo, koncentrirajo sile. Ni čudno, da je bilo toliko pehote vpoklicanih v vojsko, dekleta pravijo, da moških v vaseh skoraj ni več!
  Gerda se je z vzdihom strinjala:
  - Ja, to bi bilo grozljivo! Voditi vojno z Rusi: kruto in fanatično, z njihovimi neskončnimi prostranstvi in ostrimi zimami ... To bo nekaj groznega!
  Rdečelaska je odgovorila:
  - Rusi niso mogli premagati niti drobne finske vojske, mi pa smo premagali največje sovražne sile! Vsa Evropa je že pod nami, Rommel pa v Afriki drobi Britance. Zakaj misliš, da boš izgubil?
  Gerda je nejevoljno odgovorila:
  - Rusi imajo veliko prebivalstvo in velika prostranstva. Absorbirali bodo preveč vojakov! In če pred zimo ne bomo imeli časa zavzeti prestolnice Rusije, potem bodo naši vojaki preprosto zmrznili, oprema pa se bo razburila in zagnala v snežne zamete, to bo osnovno grozno!
  Charlotte je močno zmajala z glavo.
  - Oh, ne govori o tako grdih stvareh, raje zapojmo kakšno romanco. O ljubezni...
  Gerda se je nedolžno nasmehnila in se strinjala:
  - Seveda bomo najbolje peli!
  Tigrice Barracuda so pele s svojimi jasnimi kristalnimi glasovi:
  Biserna, trepetajoča pričeska,
  Skrbi me, v prsih se tresejo!
  Deklica sem kot plašna breza,
  Bojim se premikati in dihati!
  
  In kaj ti svež veter šepeta na uho?
  Pesek škripa pod nogo bosi ...
  In na planetu me ni srečnejšega,
  Ko hodim s tabo v gozd!
  
  Odkrij mi veliko skrivnost, ljubljeni,
  Kako vam je uspelo očarati srce!
  Ampak tvoj obraz je tako žalosten?
  Najtanjša nit gub je šla čez čelo!
  
  Mladenič mi odgovori z muko;
  Vojna vas bo še dolgo ločila!
  Da bi nam našli prostor v rajskih gozdovih,
  Satan je treba premagati v peklu!
  
  V odgovor je vitka breza prikimala,
  Zame si več kot prijatelj!
  Čeprav je izid bitke lahko solziven,
  Toda Bog Jezus, pastir, je z nami!
  
  Razgnamo pekel demonov - zle sence,
  Tako, da nasadi zeleno cvetijo!
  Pobožaj moja zagorela kolena
  Drži me trdno ljubica!
  
  In odgovoril je kot dekle v šali:
  Rekel je ob zvoku razpršenih vej;
  - Me boš čakal eno leto, golob?
  Skušnjava vročih žerjavov je močna!
  
  V odgovor sem mu tako strogo rekel:
  - Ne bom civil na stojnici strojev!
  In všeč mi je vojaška cesta,
  Hočem se boriti, premagati hudobne!
  
  Prišel sem do točke - odrezal veje, pletenice,
  Dali so mi nov stroj z diskom!
  Čeprav trava joče kot biseri rose,
  Zakaj nedolžnost - postala je kot vojak!
  
  Potem, da mi je domovina dražja od vseh,
  Domovina nad zvezdami gori v duši!
  Notranjost ni tista, da bi švigali na posteljo,
  In prenoči s puško v koči!
  
  Zmaga bo prišla, trdno verjamem v to,
  Konec koncev je naša stvar vedno prava!
  No, nasmehnite se bolj veselo, fantje,
  Čaka nas dobra usoda, verjemite!
  Z njimi je pela vsa družina, dekleta pa so zmajevala z glavami in ploskala z rokami. Potem pa se je njuna idila prekinila, zavpila je sirena in na nebu so se pojavila angleška letala! Spitfires so poskušali napasti oskrbovalno prikolico. ME-109 iz spremstva so pogumno hiteli proti njim. Ognjeno rdeča Charlotte je celo skočila od veselja:
  - Tukaj se začne bitka v zraku! Kul bo!
  Gerda je navdušeno potrdila:
  - Zdaj naši, bodo popustili!
  Bilo je osemnajst angleških Spitfirejev in petnajst nemških Messerjev, ni velike razlike. Streljali so mitraljeski rafali in letalske puške. Charlotte se je zasmejala in pokazala s prstom:
  - Poglejte, kako jih naši mlatijo! Lepota!
  Gerda je filozofsko rekla:
  - V boju ne bo zmagal najmočnejši, ampak dovolj najzlobnejši, da ga izzove, ne pa da se vanj spustiš sam!
  - Vojna je tekmovanje, kjer so vsi diskvalificirani že pred začetkom! Podprl Charlotte.
  On iz angleških "Spitfires" se je že vnel in začel padati, za njim je začel padati nemški ... Bitka se je začela razplamteti s še večjo divjino. Britanska letala so imela mitraljeze, Nemci pa topove, nekatera 20 mm enodelne, druga kar tri 20 mm puške, a takšna stroja sta bila samo dva ... enako, morda celo pri ME -109 je celo teža manjša in hitreje dela zavoje. Toda tudi Britanci niso tako preprosti, zato so trije njihovi borci hiteli k transportu, ne da bi bili pozorni na krin ogenj. Dekleta v notranjosti so kričala:
  - Pridite, fantje, ne zamudite! Prisilni ogenj pli!
  Charlotte zavpije:
  - Krzno! Krzno!
  Me-323 je ogromen transport, ki lahko prevaža do 200 vojakov, ima šest mitraljezov obrambnega orožja. Razporedijo se v sistem "jež" in začnejo črčkati ... Borci streljajo, naboje velikega kalibra pa prebodejo kožo in prebodejo premaz. Dekleta bojevniki skočijo nazaj in cvilijo kot prašiči:
  - Imajo nerazvite levčke mladiče.
  Eno od deklet je zasvojeno in se krči. Do nje priskoči zdravnica in takoj reče:
  - Pihalo je skozi! - In ji naredi preliv. Umiri se in poskuša zadržati stokanje.
  Potem pa Messerschmitt vstopi v zadnji del angleškega borca, natančno strelja in se vname in pade. Dekleta ropotajo:
  - Neverjetno! To je naš tip!
  V tem trenutku mitraljezec, ki pokriva trup (in to je človek), pade, preboden s kroglo naravnost skozi. Gerda hiti kot strela, se oprime žice in pade, škornji ji odletijo. Mlado dekle, ki utripa z golimi, rožnatimi petami, v nekaj skokih skozi podrta telesa, skoči do mitraljeza in pritisne na sprožilec. Svinec se izpljune iz cevi in Spitfire izgubi nadzor in začne padati v rep.
  Volčje deklice zacvilijo od veselja in pojejo:
  - Pak! Pralec! Nemčija proti Veliki Britaniji dva - nič!
  Gerda pa ni imela časa sestreliti drugega lovca, uničili so ga nemški piloti. Zračne bitke so minljive in Britanci so po izgubi več kot polovice borcev pobegnili. Rezultat je bil 11 proti 3 v korist Nemcev. Dekleta so v odgovor tako veselo vzkliknile in se rokovale. Pohvalili so tudi Gerdo, ki ni izgubila glave in je prvo podrto letalo, svojo žrtev, zabeležila kot svoj adut! Deklica je zardela od velikega navdušenja in zamrmrala:
  - Da, sam se nisem spomnil! Je bilo kaj takega? Popolnoma nepredstavljivo! sem v transu...
  Charlotte je z nezadovoljnim nasmehom zamrmrala:
  - Ampak zamude si ne morem odpustiti. Tako da samo vzel zavore!
  Poveljnica čete Madeleine je tolažila Charlotte:
  - Pred nami je še toliko bitk! To je Afrika!
  Charlotte se je zahihitala in pošalila:
  - Otroci za nič na svetu, otroci ne hodijo v Afriko na sprehod! Afrika ima morske pse, Afrika ima gorile, Afrika pa velike krokodile! Toda Veliki Reich; nam je rekel - ne driftaj!
  Vsa dekleta so se v en glas smejala. Kako super je bilo...
  Glavno mesto Tunizije nosi tudi ime Tunizija, v njej je glavno oporišče nacistov v Afriki. Glavni zaveznik Nemčije: Mussolini je v drugo svetovno vojno vstopil šele 17. junija, pet dni pred predajo Francije. Želel je "zmagati" oziroma brcniti že poraženega sovražnika, da bi pridobil precejšnje ozemeljske pridobitve. No, če Nemčija spodleti, odprite drugo južno fronto proti Tretjemu rajhu sami! Italijanska vojska je delovala ne preveč uspešno in je kljub veliki številčni premoči lahko napredovala le nekaj kilometrov za ceno velikih izgub. Toda tako Mussolini ni posebej uspešno vstopil v vojno. V prihodnosti so se Italijani borili izjemno neuspešno. Biti v Grčiji, kljub številčni premoči, v Etiopiji, ki ima skoraj petkrat več sil kot Britanci, in v Libiji, ki je izgubila skoraj celotno ozemlje z naftnimi vrtinami, ki so se že začele razvijati. Toda Rommel, mlad general, ki se je pridružil nacistični stranki, je še preden je prišel na oblast Hitler, izvedel najmočnejši protinapad proti Britancem. Poleg tega je začel ofenzivo že pred premestitvijo glavnih sil, saj je imel v tank preoblečenih le deset tankov in petdeset tovornjakov. S hitrim metom je bil ujet najboljši britanski general Kolenkor in skoraj vsa Libija se je vrnila pod nadzor nacistov. Vendar dobro utrjena trdnjava Tolbuk, ki so jo Italijani tako povprečno predali, še vedno drži! Rommel ima le dvesto tankov, vsi T-1 in T-2, torej lahki, še dvesto italijanskih pa je na splošno mitraljeznih tanketov, težkih 2,7 tone. Seveda se je s takšnimi silami težko boriti z Matildasom: čelni oklep je 78 mm in 70 mm Cromwell. Medtem ko se sprednji del začasno stabilizira, obe strani krepita moč ...
  Čete SS so pristale na letališču in jih takoj odpihnilo v vroč afriški zrak. Še vedno poletje, junij in Afrika! Dekleta pa so se poskušala zapeti in ne pokazati, da so vroče. In potem je Madeleine naročila:
  Naredimo pohod čez puščavo! In hkrati bomo testirali kreme za sončenje, skakali boste v kopalkah!
  Dekleta so se nezadovoljno skrčila: na njih spet eksperimentirajo. Čeprav je seveda v kopalkah v takšni vročini veliko bolj prijetno kot uniforma in celo neprebojni jopiči, ki jih je mogoče tudi prisilno nositi.
  Dekleta sta se hitro preoblekla v kopalke, pobarvane v puščavsko barvo, se začela mazati z zaščitno kremo, ki naj bi jim, mimogrede, pomagala tudi hitreje porjaveti. Gerda je pomagala umazati Charlotte in to Gerdo. Rdečelaska je pripomnila:
  - To je ista Tunizija, na obrobju slumov, le v središču petdesetih kamnitih hiš in ducata mošej. Prebral sem pravljice in pričakoval, da bom med Arabci videl veličastne palače s fontano in vrtovi!
  Gerda je z vzdihom odgovorila:
  - Žal, če bi bilo v našem svetu kot v pravljici! Žal, naš svet je neusmiljen, nepošten, zahrbten! Meso ječi in trpi v agoniji!
  Charlotte je nadaljevala:
  - Toda človek je pameten, veličasten napredek! Čeprav se zdi, da ga je Gospod pozabil!
  Prelepa dekleta sta ostala sama v kopalkah in pred nanosom kreme rahlo splaknjena v hladni vodi. Če na samem letalu še ni bilo tako vroče, potem je na letališču in v mestu samo pekel. Res je, druge tigrice barakude so se že borile v Grčiji, kjer je aprila toplo, a poleti še vedno ne tako kot v Afriki.
  Po tuširanju so bila dekleta v usnjenih copatih, a Madeleine je naročila:
  - Vzemite drugo kremo in dobro namažite podplate! Bosi boste korakali po puščavi! Kar utripate - razumete, zato nadaljujte.
  Dekleta so se brez velikega navdušenja mazale z gracioznimi nogami bosih, dekliških nog. Konec koncev je pesek Sahare skoraj vroča ponev. Res je, tu je še vedno blizu obale in pogosto padajo travniki, porasli z zelišči. Toda tekati z golimi podplati po kamnih, gramozu, pesku, ki so ogrevali afriško sonce? To je na splošno divjina!
  Vendar pa dekleta niso tako neumna, elitni program usposabljanja vključuje prisilne pohode za dekleta iz Nemške zveze žensk, pogosto pa tudi bose in po grobem terenu. Da se bojevniki ne prepirajo! Na splošno je za fašistično Nemčijo narava hrepenenja po različnih poskusih. Hitler je vnet občudovalec Nietzschejeve teorije o nadčloveku ali človeku prihodnosti. Mora biti močnejši, hitrejši, pametnejši in bolj krut od sodobnega človeka. Pravi nemški vojak mora biti: močan, hiter, prekaljen - ker je Arijec! Toda arijske ženske, ki rojevajo junake, morajo biti same junakinje in moč je treba negovati! Zato so najbolj usposobljena dekleta intenzivno trenirana, kaljena, izobražena! Zato morajo njune prijazne, genetsko nadarjene lepotice prestati skrajno utrjevanje v afriških puščavah: dokazati, da Arijec in Arijec zmoreta vse preizkušnje in ne ovire, ki je ne moreta - nepremagljivi in pogumni vojak Tretjega rajha !
  In zdaj četa, ki zapusti vojaški tabor, teče po ozkih kamnitih ribiških palicah Tunizije.
  Dekličine gole pete prebadajo črne, ostre kamenčke ceste in se okrutno pečejo. A lubrikant res malo omili opekline in ko hitro tečeš, se ne zapeče toliko, čeprav je sonce že popoldne že minilo in je temperatura na maksimumu. Vendar pa umazani arabski otroci postanejo manjši, z majhnimi črnimi petami, brez kreme in se niti ne namrščijo. Videti je, da imajo otiščance na podplatih. Skoraj gola dekleta v kopalkah in z razvitimi mišičastimi telesi izgledajo arabski moški; usta razjapijo, žene pa se hitreje pomikajo na strani in se še tesneje ovijejo v črno tančico.
  In dekleta tečejo na rami drži mitraljeze in vsak nahrbtnik z zalogami in granatami. In to je skupaj dvajset kilogramov ... Tudi če upoštevamo, da so bile dekleta pobrane fizično močne in že več kot eno leto trenirajo v spartanskih razmerah, potem je to še vedno teža, še posebej, če je vročina čez petdeset stopinj v senci, premagati pa je treba maratonsko razdaljo.
  Gerda teče in poskuša čim bolj pravilno dihati, da bi imela dovolj moči za dlje časa. Čeprav ni živela toliko, je zadnjih osem let preživela v posebni šoli za otroke genetske elite. Toda to ne pomeni, da so živeli v udobnih razmerah. Nasprotno, vstajanje ob petih zjutraj, polivanje z ledeno prho, težke vaje, uro teka in potem še nekaj ur dela. Nato učenje, pred kosilom, spet trening, vključno z bojnimi sparingi. Vojaški trening, študij, trening, do desete ure, potem pa ugasnejo luči. Res je, dobro so se hranili, vendar niso dali mesa, zelenjave, sadja, rib, slaščic in sladkarij, le za Fuhrerjev rojstni dan, božič in 1. maj. Prostega časa tako rekoč ni, vse je strogo urejeno... Iz njih so se urili ljudje prihodnosti, ki naj bi vladali Zemlji. Sam Himmler, vodja SS, je tak program držal pod nadzorom.
  Tu so dekleta prekinila svoje spomine ... Zdaj obstreljujejo sovjetske položaje na tank Leopard-100. In seveda bosi in v ničemer kot bikiniju - tako se borijo čarovnice, ki se v dvajsetih letih sploh niso postarale, pa so še mlade in sveže kot spomladanske marjetice.
  Ta stroj je poseben - z reaktivnim bombnikom in protitankovsko pištolo z dolgo cevjo.
  Gerda je ustrelila in zacvilila:
  - Slava domovini!
  Charlotte je z bosimi nogami pritisnila na gumbe igralne palice. Razbila je še en sovjetski tank T-54, še niso bili umaknjeni iz proizvodnje.
  Nato je preverila:
  Hvala Rommel!
  Christina, ki se prav tako bori v Leopardu 100, je z golimi prsti pritiskala na gumbe in čivkala:
  - Slava domovini!
  Magda je pri streljanju iz mitraljezov pripomnila:
  - In slava nam, dekletom barakude!
  Ja, bili so bojevniki najbolj kul akrobatike.
  Gerda je z golimi prsti znova pritisnila na gumbe igralne palčke, razbila sovjetsko pištolo (slabo dekle čarovnice, čeprav lepo!) In vyaknula:
  - Vse bom pobil!
  In zopet so pred njo, kakor da bi bilo včeraj, bliskali spomini;
  Prevoženih je že petdeset ali celo malo več kilometrov, velika obremenitev v takšni vročini in z obremenitvijo, za takšne punčke. Gerda, Charlotte niso več čutili svojih teles, tekli so kot somnambulisti, čutili so, da jim nekaj trga mišice, in topo bolečino v glavi. Toda tukaj pride ukaz:
  - Skoči korak! Za prvič dovolj!
  Dekleta upočasnijo in hodijo že s hitrim tempom. Pete začnejo srbeti, še bolj. Gerda je šepnila Charlotte:
  - Iz pekla v čistilišče!
  Punca se ni strinjala.
  - Iz čistilišča v nebesa!
  Kamnite zemlje je konec in bose, izčrpane noge deklet stopajo na mehko, smaragdno travo. Gerda je vzkliknila:
  - In kako blaženo hoditi kot žametna naravna preproga, potem ko so ga mučili bodičasti kamni in goreči pesek puščave!
  Tokrat se je Charlotte zlahka strinjala.
  - Seveda, res je raj! Po tako ostrem pohodu! Ampak mislim, da bo še težje.
  Ko so dekleta končno prišla do igrišča, ju je Madeleine ustavila in jima ukazala, naj ležita na hrbtu. Približno otipal noge najboljših desetih bojevnikov in z očitnim zadovoljstvom rekel:
  - Lepo! In koža se ne lušči in na podplatu ni mehurčkov. Pa tudi pete niso bile zaprašene, ostale so rožnate, kot da ste pravkar prišli iz kopeli! - Visoka Madeleine se je ustavila in prijatelj je s hitrostjo strele vrgel bodalo. Rezilo je bliskalo kot sončen zajček, ki ga je šolar puhal iz ogledala, konica pa je pribila velikega črnega škorpijona. Glas SS oficirja je postal bolj grob in lepe poteze dekliškega obraza so postale težje. - Jutri bomo tekli od jutra do večera. Zakaj obračate obraze - ste Arijci ali ne? Če da, potem se moramo upreti, tiste, ki padejo, bomo streljali na mestu! Izračunaj prvo, drugo.
  Potem so bile sanje, nato pa prebujenje in spet tečeš.
  Gerda se je zbudila, nenadoma je skočila, dekleta so se hitro postavila v vrsto. Umivali smo se, umivali zobe in spet mazali z zaščitnimi kremami s prisilnim pohodom po puščavi. Tako so bosi v kopalkah in hiteli skozi peščeni pekel.
  Arabski otroci so presenečeno kazali nanje s prsti in zažvižgali:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda se je ozrla naokoli in hrepeneče pogledala umikajoče se palme, nato pa je zašepetala Charlotte:
  - Spet v peklu!
  Rdečelaska diva je z nasmehom odgovorila:
  - Vsi ljudje so grešniki in podzemlje je naravno stanje grešnikov!
  Gerda je pomežiknila nazaj.
  - Človek ne more ne grešiti!
  Charlotte je prikimala s svojimi ognjenimi lasmi in med tekom začela razlagati:
  - Strinjam se! Celo tisočkrat se strinjam! Na splošno je greh relativen in čisto človeški pojem. Na primer, če vzamemo moralo starodavnega sveta, potem je bilo v njem dobro, da je koristila tako osebi sami kot njegovi plemenski vrsti. Na primer, prešuštvo je veljalo za blagoslov in ne za greh!
  Gerda se je zlahka strinjala:
  - Prav! Sam Fuhrer meni, da je za žensko najbolje zanositi od vojnega heroja kot od svojega, daleč od vedno pogumnega moža. Še posebej, če ima mož tudi znake škodljive, nečiste krvi.
  Madeleine je zavpila na dekleta:
  - Prihranite dih punce, tokrat tečemo do izčrpanosti!
  Gerda se je nasmehnila nazaj.
  Lahko ste utrujeni, vendar ne morete biti izčrpani.
  Pol ure so dekleta tekla v tišini, nato pa je Charlotte zašepetala:
  -Veš, kakšne čudne sanje sem imel punco?
  Gerda je bila presenečena:
  - Ja, tudi jaz priznam! In kaj?
  Charlotte je nasmejana odgovorila:
  - Nič! Takšne sanje, da sem bil bojevnik v vojski velikega barbara Atile. In borili smo se proti voskom starega Rima. In vse je bilo tako lepo in kruto hkrati ...
  Gerda se je v odgovor nasmehnila.
  - Veš, tudi jaz sem sanjal o tem! Nekoliko presenetljivo naključje. Videl sem te v sanjah!
  Charlotte je pomežiknila nazaj.
  - In jaz tebe! Dobro si se boril, čeprav te ozkooki in rumenoliki bojevnik skoraj ubil!
  Tokrat Gerda ni bila malo presenečena, presenečena je bila:
  - Ne more biti! Torej se ne zgodi, da dve osebi hkrati vidita iste sanje?
  Charlotte je odgovorila:
  - Če je gripa skupno bolna, so lahko sanje enake. Evo, kako gre! Slišal sem, da v društvu Thule obstajajo posebni mediji, ki vzamejo napoj in vdihnejo zeliščne tinkture, nato pa se potopijo v vizije! In zelo uspejo biti preroki!
  Gerda je skočila čez tlakovce in se strinjala:
  - Vsekakor! Načeloma dar prerokbe ne zahteva nadnaravnih moči, v naravi so lahko preprosto precej materialni, pa še nerešeni fizikalni zakoni. Toda kaj je namen teh sanj?
  Charlotte je skomignila z rameni in odgovorila:
  - Ne vem! Morda bo Tretji rajh za Levom premagal Britanijo in ZDA ali ... Tukaj lahko ugibate še dolgo!
  Gerda je hotela nekaj povedati, ko je nenadoma njeno uho zajelo še vedno slišen hrup motorjev. Kljub razdalji je bilo očitno, da so motorji letal hrupni in da se občutno približujejo ... Madeleine je ukazala:
  - Kakšna je faza vaje številka dve: preobleka.
  Dekleta so se ustavila, iz nahrbtnikov vzela maskirne plašče, pobarvane v barvo puščave. Nato so se začeli hitro vkopavati, medtem ko od zgoraj tega ni bilo opaziti, kar je bilo nenaravno. Tu se je Gerda zahvalila usodi, da sta imela tako orožje kot saperske lopate. V nasprotnem primeru bi lahko bila dekleta v puščavi lahek plen britanskih napadalnih letal ali potapljaških bombnikov. Charlotte je z bosimi nogami strgala pesek in rekla:
  - Videti je, da bomo morali smodnik vohati, tudi v Tuniziji ... Gospodove poti so nedoumljive!
  Gerda je s lukavim pogledom ugovarjala:
  - Pomanjkanje natančnega znanja je vedno slabo, z eno izjemo, ko gre za načrte Vsemogočnega!
  
  KAKO SE ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE JE DRUGAČE IN KAJ JE BILO IZ NJE
  Združene države niso uvedle naftnega embarga proti Deželi vzhajajočega sonca. To je privedlo do dejstva, da so Japonci po nekaj oklevanju kljub temu napadli ZSSR. Res so se želeli maščevati za Khalkhin Gol in niso želeli pridobiti slovesa mrhovinarji. Toda res napadite ZSSR po padcu Moskve, potem bodo vsi rekli, da so ponosni samuraji besednih jastrebov napadli truplo ZSSR.
  Ko je končala vse priprave in potegnila sile, je Japonska 1. septembra 1941 udarila. Njene čete na kopnem so bile zelo številne in disciplinirane. Močna sta tudi letalstvo in mornarica. Kopenske enote so se izkazale za nekoliko šibkejše glede opremljenosti s težko opremo. Toda ZSSR v tem pogledu sploh ni več močna. Poleg tega so japonski tanki lahki in z dobro manevriranjem. In hiteli so kot živali. In začeli so secirati sovjetske položaje.
  Japonci so napadali z velikim navdušenjem in dokaj uspešno. In uspeli so prebiti obrambo. In udarec Vladivostoku se je izkazal za nenaden in precej učinkovit. In množica sovjetskih vojakov in mornarjev je umrla. In samuraji so napredovali.
  V bitkah so njihove čete zelo junaške in se vzpenjajo naprej. In utrpijo izgube, a nadaljujejo ofenzivo. In nevihtijo.
  Stalin ni mogel prenesti niti ene divizije z Daljnega vzhoda. Poleg tega so samuraji v gibanju zajeli večino Mongolije, Rdeča armada pa je vrgla sile iz na hitro oblikovanih rezerv. In blizu Moskve se je zgodila katastrofa. Sovjetske čete so bile razbite na drobce. Rezultat je šel v nekaj divizij, nacisti pa niso imeli sibirskih enot proti sebi. In to je bilo dovolj za zmago.
  Posledično je bila Moskva obkrožena. In Stalinu je komaj uspelo pobegniti od tam.
  Kljub temu se je prestolnica obkoljenju upirala do konca decembra. Nemcem je uspelo zavzeti Ryazan in se uveljaviti v mestih. K uspehu je pripomoglo tudi dejstvo, da je bilo v Rdeči armadi veliko dezerterjev in prebegov. Japonci so zavzeli skoraj celotno Primorje in odrezali Vladivostok. Mimogrede, Stalin je poskušal za vsako ceno obdržati Mongolijo in resno oslabil sovjetske enote. Posledično so nacisti napredovali ne le blizu Moskve, ampak tudi na jugu in se prebili na Kavkaz.
  In potem je Turčija vstopila v vojno. Druga in povsem pričakovana težava. O maščevanju so sanjali tudi Turki, ki so se trinajstkrat borili z Rusijo. In Švedi so zašli tudi v vojno. Spomnili so se tudi svojih zgodovinskih zamer. In žeja po slavi in ozemeljskih pridobitvah se je izkazala za močnejšo od čar Kolontaija.
  Švedske divizije so začele ofenzivo v smeri Murmanska in mesto odrezale od celine, kar je stanje izjemno otežilo. In Leningrad je bil v popolni blokadi. Rdeča armada ni imela moči, da bi ponovno zavzela Tikhvin in Volkhov. Tako se je izkazala popolna blokada in uničenje moči zaradi lakote.
  Po padcu Moskve je Rdeča armada poskušala izvesti protiofenzivo, vendar je bila šibka. Bojni udarec sovjetskih enot je padel in so se dobesedno razkropile. Stalin je veliko kričal in prestrašil, vendar ni mogel ponuditi ničesar vrednega. Iz navade je diktator začel množične usmrtitve in zatiranja. In to je stanje samo poslabšalo.
  Spomladi so Nemci nadaljevali ofenzivo s pogledom na Kavkaz. Odpor sovjetskih čet je oslabel in nacisti so skoraj takoj zavzeli Stalingrad. Kot Grozni in Ordzhonikidze. Nato so se združili s Turki in začeli skupno akcijo proti Bakuju.
  Tu se je seveda tako enostavno ne upreti Fritzu. In Baku je padel junija 1942. Stalina je zadela možganska kap in prišlo je do razkola v vodstvu. Del je sledil Molotovu, del Beriji, del Žukovu. Nemci so že napredovali skoraj brez odpora. Zasedli so Volgo in Kazan, reko Uralsk ter zavzeli Orenburg. In že so odkorakali v Sverdlovsk, kjer jih je ujela zima.
  Hkrati so nacisti zajeli tudi Srednjo Azijo in se združili z Japonci. ZDA še niso vstopile v vojno, a jasno je, da to ne bo dolgo. Decembra 1942 so Japonci napadli ameriško oporišče v pristanišču Peru in začeli veliko vojno v Pacifiku. Sibirija je bila že pod njihovim nadzorom. Hitler je zajel tudi skoraj vso Rusijo in se končno obrnil proti Zahodu. Najprej se je odločil zavzeti Afriko in z letalom zdrobiti Britanijo.
  Srečanje s Francom je potekalo v povišanih tonih. Fuhrer, ki se je skliceval na svoje zmage proti ZSSR, je zahteval velike koncesije. In zlasti, da brez kakršnih koli pogojev spusti enote Tretjega rajha v Gibraltar.
  Franco se je s tem strinjal. In nacisti so se premaknili naprej, zavzeli trdnjavo in začeli prenašati čete na najkrajšo razdaljo v Maroko.
  In začeli so zajemati črno celino. In to so opravili brez težav. Britanske enote so bile šibkejše v smislu orožja, opreme in discipline.
  Leta 1943 so se Nemci pojavili v seriji lovcev ME-309 z zelo močnim orožjem. Tri 30 mm letalske puške in štiri 14 mm mitraljeze. To je moč - v sedmih strelnih točkah. Britanski in ameriški stroji Fritz temeljito mlatejo. Res je, borec je šele začel vstopiti v službo. Pa tudi nemški asi. In njihov najmočnejši pilot Marseille. Ta človek je legenda in je v resnični zgodovini postavil rekord enainšestdesetih sestreljenih letal v bitkah na mesec. Toda tu je ostal živ in do januarja 1943 presegel število tristo sestreljenih letal.
  Za to so mu prvič v Tretjem rajhu uvedli osebno nagrado: viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Marseille je postal prava letalna legenda in terminator. Spomladi 1943 so nemške čete zavzele celoten sever Afrike in dosegle Nigerijo. In v Egiptu so premagali Britance in zajeli ves Bližnji vzhod, skupaj s četami, ki so prišle s Kavkaza. In napadli so Britance v Sudanu in do maja osvojili Etiopijo.
  Spomladi je Marseille število sestreljenih letal zaradi njegovih podvigov dosegel na petsto. In prejel je visoko nagrado: viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Tako je bila šesta stopnja nagrade ustanovljena po vrstnem redu izjem. Po tem je bilo odločeno, da se lahko ponovno podelijo viteški križi železnega križa z diamanti. Za dvesto petdeset s srebrnimi lističi, za štiristo z zlatimi, za petsto s platinami.
  Poleti triinštiridesetega leta so nacisti dokončali zavzetje zadnjih regij ZSSR v Sibiriji in skupaj z Japonci uničili Rusijo. In v Afriki so dosegli Južno Afriko, septembra pa zavzeli Gibraltar.
  Presenetljivo pristanek v Veliki Britaniji novembra 1943 je bil popoln uspeh. Britanci so bili presenečeni. In v desetih dneh je Velika Britanija padla.
  Tako se je končala prva faza druge svetovne vojne, vendar so Združene države še vedno ostale. In ni ga tako enostavno dobiti.
  Hitler se je odločil, da bo pospešeno zgradil močno površinsko floto. In Nemci pod vodo so bili močni. In bitke so se odvijale v zraku.
  Marseille je februarja 1944 presegel tisoč sestreljenih letal in je bil nagrajen z drugim viteškim križem železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In tako je Marcel izstopal tukaj, in to je kul.
  Leto 1944 je minilo v hudih bojih tako na kopnem kot na morju. Nemci so zajeli Islandijo - izvedli operacijo Ikar in nato uspešno zaključili zavzetje Grenlandije.
  Do konca leta je Marseille sestrelil 2000 letal in prejel že štiri viteške križe železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Začeli so zbirati vojake v Latinski Ameriki. Argentina je bila pronemška, Brazilija pa se je odločila za stran močnejšega Tretjega rajha.
  In odšla je prenesti vojake in druge velike sile v Ameriko. Leta 1945, maja, se je začelo izkrcanje v Kanadi in napad na Venezuelo. Boji so bili hudi in tehtnica se je nihala z ene na drugo stran.
  Marseille je presegel tri tisoč sestreljenih letal. In imel je že šest nagrad.
  Poleti so nacisti lahko zajeli tako Mehiko kot Kanado, jeseni pa so že prestopili na ozemlje ZDA. Amerika je bila obupno v obrambi. Toda njene možnosti za zmago so se topile kot snežna kepa. In nacisti so se do januarja 1946 uspeli prebiti v New York in Washington. Marseille je presegel pet tisoč sestreljenih letal in prejel posebno priznanje: Veliki križ viteškega križa železnega križa. Za tako težkega asa je bila ustanovljena posebna nagrada.
  Februarja 1946 sta padla New York in Washington, marca pa so ZDA kapitulirali.
  Tako se je končala druga svetovna vojna. Svet sta si razdelila Tretji rajh in Japonska. Nacisti so zajeli tudi majhne države in jih zgrabili pod seboj. Toda Hitlerju to ni bilo dovolj. Ker se ni želel sprijazniti z geopolitičnim tekmecem v obrazu Japonske, je fašist številka ena 20. aprila 1955 napadel Deželo vzhajajočega sonca z vsemi njenimi kolonijami. Tako se je začela nova velika vojna. Samuraji so še vedno močni. Toda nemška vojska s piramidnimi tanki in letečimi krožniki je veliko bolj tehnološka.
  Vendar se Japonci borijo fanatično. In ne bodo se predali. Toda fašisti napredujejo. Imajo boljše tanke.
  Na primer, avto za dva člana posadke, ki tehta petdeset ton, in motor z 2.500 tisoč konjskimi močmi. Predstavljajte si takšno hitrost in kakovost vožnje. In oblika je v obliki piramide. Ni se tako enostavno prebiti skozi tako kolosalno pošast.
  In Charlotte in Gerda se vozita na tem tanku. Mlatijo japonske tanke in premagajo samuraje.
  Z njimi se borita tudi ruski dekleti, Natasha in Zoya. Borijo se z vsem svojim divjim besom. In streljajo iz visokotlačnega topa, razbijajo avtomobile samurajev.
  Natasha poje:
  - In koga bomo našli v boju in koga bomo našli v boju! Ne šalimo se s tem! Raztrgajmo ga!
  In spet bo vzel in streljal ter prebijal naciste. In razbil kovino na koščke.
  In Alvina in Albina se borita na nebu. Tudi ta dekleta so kul in veliko letal je bilo sestreljenih med vojno z Ameriko. In verjetno že kozmične lepote. In sestrelijo japonske pilote z golimi prsti.
  Nemci so na nebu močnejši in bolje oboroženi. In samuraji zmagajo. In umrejo, padejo v kotle. In kruti bojevniki Tretjega rajha so jih temeljito zatrli.
  Boji tukaj so hudi in krvavi. In nikomur ni usmiljenja. In nacisti Japonce temeljito zlomijo. In so dobesedno raztrgani na koščke.
  In samuraji se umaknejo in umrejo. V prvih šestih mesecih bojev je Japonska izgubila več kot tretjino svojega ozemlja, predvsem kolonij. Marseille je do novembra 1955 njihove račune pripeljal na deset tisoč podrtih avtomobilov. Za to je prejel nagrado: zvezdo velikega križa viteškega križa železnega križa. Ja, to je precej velika in dolga nagrada. Leto po začetku vojne je bilo ozemlje samurajev posekano za več kot dve tretjini. In izid vojne je bil že vnaprej predviden.
  Toda samuraji niso hoteli obupati. Borili so se za vsak grm, za vsako kotanjo. In zelo počasi so podlegli pritisku nacističnih enot.
  Toda novembra 1956 so se začeli boji za samo metropolo. Japonci so se borili z velikim obupom. In zdržali so do marca 1957, ko je po zavzetju Tokia dežela vzhajajočega sonca kapitulirala. In bitke so bile tako hude.
  Marseille je dosegel dvajset tisoč sestreljenih letal. Za to je bil nagrajen z drugo nagrado: Veliko zvezdo Velikega križa Viteškega križa železnega križa ter listi srebrnega hrasta, meči in diamanti.
  Tako se je končno končala velika in najbolj krvava vojna v zgodovini človeštva.
  In leta 1959, 20. aprila, je potekal referendum o ustanovitvi svetovnega imperija in monarhije v njem. In Hitler je postal cesar planeta Zemlja. kar je super!
  In nastala je tako mogočna moč, ki je začela raziskovati prostranstva vesolja. Poleg tega so Nemci 20. aprila 1949 poleteli na Luno. In na Mars 20. aprila 1959 in dva meseca pozneje je bil uspešno opravljen fenomenalen let.
  Hitler je pustil tudi potomce, pridobljene z umetno oploditvijo. In to je bilo tudi zelo kul.
  Zdelo se je, da bo njegova vladavina dolga in trajna ... Toda 8. novembra 1959 je Fuhrer strmoglavil v letalu. In čas je za regentstvo. Hermann Goering je v tem času že umrl - prekomerna teža in uporaba morfija nista pripomogla k dolgoživosti. In Himmler je postal novi regent. In prestolonaslednik je bil še premlad. Čeprav jih do polnoletnosti ne ostane veliko. To je bilo po Hitlerjevem zakonu od šestnajstega leta dalje. In fant se je rodil julija 1944. In ima več kot sto bratov od Hitlerja.
  Himmler še ni bil prestar, hotel je izvesti državni udar, a ga vojska ni podprla. In bil je ustreljen. In na prestolu je kraljeval dedič: Volk Prvi.
  Pod njim se je začela politika širjenja vesolja v sončnem sistemu. Zelo hitro so astronavti Tretjega rajha osvojili in pristali na vseh planetih. Zadnji je bil Pluton leta 1973. In po tem so se začele priprave na širitev vesolja zunaj sončnega sistema. Ampak to je druga zgodba.
  V Tretjem rajhu na planetu Zemlja se je gospodarstvo razvijalo po načrtih in obstajal je svetovni red. Postopoma so bili z ostrimi metodami rešeni vsi problemi planeta Zemlje. Lakota, bolezni, epidemije in drugi problemi te civilizacije so bili končani. In bilo je super.
  Kriminal je skoraj popolnoma izginil. Gospodarstvo je omogočilo reševanje vseh materialnih težav prebivalstva. Pri temnopoltih in rumenih je bila rodnost močno omejena. Bela arijevska populacija se je bolj aktivno razmnoževala. Rusi in drugi Slovani so dobili status arijskega ljudstva. Vse je šlo dovolj dobro.
  In ni bilo prejšnjih vojn in nočnih mor, epidemij in drugih stvari. Svet se je dvignil in rasel.
  In leta 2020 je prvo kopensko vesoljsko plovilo doseglo zvezdo Alpha Centauri.
  In leta 2024 so ljudje prvič pristali na planetu blizu zvezde Sirius.
  Tako sta planet Zemlja in Tretji rajh prešla na naslednjo stopnjo razvoja.
  In človeštvo bi lahko z velikim optimizmom gledalo v prihodnost !
  
  STRAST OKOLI BITKE PRI SREDINI.
  Japonska v vzporednem vesolju je zmagala v bitki pri Midwayu. In zavzel Gvajanske otoke z ameriško bazo - pristanišče Peru. V Pacifiku so bili samuraji močni. Res je, da niso napadli ZSSR, ampak so napadli Indijo. In Churchill je bil prisiljen prenesti del vojakov iz Egipta, s čimer je začasno preložil operacijo Torch. Američani so zavrnili tudi sodelovanje pri izkrcanju v Maroku. Na splošno so ZDA izklopile vse bombardiranje Tretjega rajha.
  Nacisti so bili blizu Stalingrada in Rdeča armada je začela veliko ofenzivo.
  Toda Mainstein je sprožil uničujoč protinapad na bok sovjetskih čet.
  Tokrat fašisti niso prestavili dodatnih vojakov v Afriko in Mainsteinova ofenziva je zmagala v moči. V njej je sodelovalo še več divizij, med njimi trideset popolnoma novih tankov Tiger, ki so v resnični zgodovini neuporabno izginili v puščavi Sahara.
  In letalstvo je bilo na splošno za red večje. Torej ZDA niso bombardirale Tretjega rajha, Velika Britanija pa je tudi prenesla energijo na Japonsko.
  Kot rezultat, je Mainsteinu uspelo ponovno zavzeti ne samo Harkov in Belgorod, ampak tudi Kursk, s čimer je naenkrat odrezal slavni lok. Potem je resnica blata Nemce ustavila. Toda dosegli so velik uspeh in Rdeči armadi povzročili veliko večjo škodo.
  Nato je na vzhodu nastalo dolgo zatišje. Nemci so na fronto prenesli nove tanke: "Tiger", "Panther" in "Lion", ki v resnični zgodovini niso bili v proizvodnji. Velika Britanija, ki jo je Hitlerjeva podmorniška flota zelo razjezila, se je s Fritz na skrivaj dogovorila, da zavirajo vojno. Tako Britanci kot Američani so končno omejili sovražnosti proti Tretjemu rajhu.
  Hitler pa je zamrznil program FAA in proizvodnjo podmornic. In viri, ki so postali brezplačni, so bili uporabljeni za letalstvo in tanke. Poleg tega se je bombardiranje ustavilo. Nemci so dobili priložnost za proizvodnjo orožja v velikih mestih, ne porabijo sredstev za koncentracijo. Dobili so lovca ME-309, hitrejšega do 740 kilometrov na uro in močno oboroženega s sedmimi strelnimi točkami: tremi letalskimi puškami kalibra 30 mm in štirimi štirinajstmilimetrskimi mitraljezi.
  Močan borec - ne reci ničesar. In zanj je najnovejši bombnik Yu-288, ki nosi štiri tone bomb v običajni različici, šest ton bomb v preobremenitvi in s hitrostjo do 650 kilometrov na uro. To pomeni, da njegovi sovjetski Jaki in Lagg-5 niso mogli niti dohiteti. Vendar proizvodnja najnovejših letal in tankov zahteva čas.
  Pojavile so se tudi samohodne puške Ferdinand. Ampak ne množična serija.
  Bolj zanimiv tank "Lion". Izkazalo se je, da je zelo težka pri devetdesetih ton in pištola kalibra 105 mm 70 EL. Pištola je seveda močna in je na dolgi razdalji prebila vse tanke ZSSR. Toda manj hitro streljanje - pet nabojev na minuto, sam tank pa se je izkazal za počasen pri samo 27 kilometrih na uro.
  Čelna zaščita ni slaba - trup je pod kotom 150 mm, kupola pa ni preluknjana niti pri 240 mm. Toda stranice so le 82 mm, kot običajni "Tiger", razen s pobočji, kot je "Panther". Na poti sta bila naprednejša in močnejša stroja "Tiger" -2 in "Panther" -2. Nemci so oblikovali ogromne sile. Toda potreboval je čas.
  Nacisti še niso vedeli, kje je bolje napadati. Prišlo je do nihanj. Toda Hitler se je želel maščevati za Stalingrad. In napad na Kavkaz je bil njegova ideja.
  Toda glavni udarec je bil načrtovan za nanos na Voronež in vzdolž Dona. In tudi Stalin je to razumel. ZSSR je zbrala ogromne sile, Wehrmacht pa je imel veliko moč. Pred julijem Nemci niso imeli časa obvladati najnovejših tankov, letala novega marsa pa so šele pred kratkim začela vstopati v serijo, razen Focke-Wulf, ki je tudi po oborožitvi in hitrosti zelo zmogljiv stroj .
  
  ZSSR je zbrala sile, kopala nove jarke, postavila mine. Sovjetska vojska se je vkopala. Toda Fritz so tudi močni. Vendar pa ideja o napadu na Voronež ni bila všeč vsem. Poleg tega Rdeča armada čaka na to. Obstajala je ideja za napad s polotoka Taman. In Hitler se je odločil udariti tudi od tam. Ker je vojna v Egiptu popolnoma zamrznila, je bil Rommel odpoklican na vzhodno fronto. Ko so Nemci razkrili svoje položaje v Evropi, so skoraj vse bojno pripravljene enote prenesli na vzhod.
  V zraku jim je uspelo prevzeti prevlado zaradi števila strojev in novega ME-309.
  10. julija se je ofenziva končno začela v smeri Vorozhen, z juga pa ...
  Boji so postali hudi. Nemci so bili močnejši kot v resnični zgodovini, ZSSR pa nekoliko šibkejša, tudi zaradi prenehanja pomoči pri posojilu. Tako so nacisti uspeli prebiti sovjetsko obrambno črto. Čeprav po visoki ceni.
  V bitkah sta "lev" in "Ferdinand" šla naprej kot oven. Sovjetski IL-2 se je izkazal za močno jurišno letalo, vendar je veliko število nemških lovcev zmanjšalo učinek njegove uporabe. Focke-Wulf je le delno izpolnil pričakovanja. A oborožen precej močno. Yu-288 še ni bil množičen. Toda Yu-188 se je izkazal za zelo dobrega kot naprednejši bombnik.
  "Lion" se je precej pogosto pokvaril in zataknil, čeprav je bil zelo dobro zaščiten v čelu in zadovoljivo v boku. Toda "Tiger" se je izkazal za učinkovitejšega stroja. Rusi so se ga bali. Zaradi šibkosti stranskega oklepa je Panther utrpel velike izgube zaradi lahkih pušk in protitankovskih pušk Rdeče armade.
  Tudi "Ferdinand" ni zelo dober ... Bolj ali manj lovec ME-309 z močnim orožjem ter bolj okretnim in hitrim je izpolnil pričakovanja, a se je izkazalo, da ni dovolj.
  Nemcem se je uspelo prebiti do Dona, vendar so utrpeli resno škodo in so se ustavili. Na jugu jim je bilo lažje, še posebej, ker so tam lahko s prebojem fronte dosegli taktično presenečenje.
  Nemci niso mogli razviti uspeha v smeri Voronež. In so bili ustavljeni. Na jugu pa so bili tudi Fritz prisiljeni ustaviti z uvedbo groženj s bočnimi napadi.
  Boji so se zavlekli do jeseni. In jeseni je Rdeča armada dobila prednosti.
  Zaradi voznih zmogljivosti njihovih tankov. In nacisti so se bili prisiljeni umakniti iz klinov. Boji so bili hudi. Nihče ni mogel zmagati. Toda pozimi je Rdeča armada nacistov nekoliko pritisnila na naciste in jih potisnila na črto Kursk-Belgorod. V bitkah so sodelovali novi nemški tanki: "Panther" -2 in "Tiger" -2. Obe vozili sta imeli puške kalibra 88 mm 71. Toda Panther-2 je manjši po velikosti kupole in ožji, tehta osemnajst ton manj, a le nekoliko tanjši v oklepu. In Nemci so namestili močnejše motorje in avtomobili so bolj ali manj vozili.
  ZSSR je odgovorila s tanki T-34-85 in IS-2. Oborožitev Nemcev pa je še vedno ostala boljša. In čelni oklep je močnejši. In kakovost vožnje je dobra. Motor Panther-2 z 900 konjskimi močmi je bil povsem zadovoljiv. In na "Tiger" -2 so dali tisoč konjskih moči, zaradi česar je bil tank tudi precej prehoden. Tu je vojska "leva" in "mausa" zavrnila.
  Pravzaprav je veliko teže, a malo smisla. Toda spomladi so Nemci poplavili kot mastodonti.
  Končno je uspelo razširiti proizvodnjo T-43-85, vendar je bil ta stroj še vedno slabši od Nemcev. Fritz je začel prejemati tanke serije "E". Najprej "E" -100, ki je nadomestil "Maus". Z združitvijo menjalnika in motorja so Nemci s prihrankom na ročični gredi zmanjšali višino rezervoarja in strnili postavitev. Cisterna je postala nižja, manjša in lažja s 130 tonami namesto 188. To je omogočilo povečanje hitrosti na avtocesti na 40 kilometrov na uro, pa tudi na cesti. In zaščita avtomobila je postala še boljša zaradi večjega racionalnega naklona oklepnih plošč.
  Ta tank je seveda veliko bolj praktičen kot miška. In v bitkah se je dobro izkazal. Bolj masivni je obljubil, da bo E-50. Tudi stisnjena s shemo postavitve. Po teži podoben Panther-2, vendar z debelejšim in racionalno nagnjenim oklepom ter nizko silhueto. Toda medtem ko je bil ta avto odložen. Ker Hitlerju ni bilo dovolj, da je bil v E-50 načrtovan oklep, debel kot "Tiger" -2, je Fuhrer zahteval zanesljivejšo in močnejšo zaščito. Na primer, E-100 ima nagnjene stranice skupaj z ščiti debeline 210 mm in res ga ne morete zlomiti.
  "Panther"-2 je bil nadgrajen za 88-mm top z dolžino cevi 100 EL. In do sedaj je delovalo odlično.
  Pozimi so se Nemci lahko obdržali v središču in odbili napade. In spomladi so Fritz nadaljevali ofenzivo na Kavkazu. Pojavil se je tank "Lev" -2, lažji od svojega predhodnika z lokacijo menjalnika in motorja v enem bloku spredaj in čez. Seveda veliko bolj mobilni, vendar z enakim oklepom in orožjem. In "Tiger" -3. Ta tank je bil po postavitvi nekoliko strnjen in bolje zaščiten, predvsem boki 120 mm proti nekdanjemu 82, pod pobočji. Ozek stolp in močnejši v oklepu. Tudi oborožitev se je pri 100EL spremenila na 88 mm. Nova puška je namesto osmih naredila dvanajst nabojev na minuto, bila je natančnejša in oklepnejša od stare. Pojavil se je tudi prvi E-75, vendar tudi ta avto ni ustrezal vojski in ga je bilo treba dodelati. Pretežka - več kot devetdeset ton in ni dobro zaščitena s stranicami.
  Toda v vsakem primeru so Fritz močnejši, glavni udarec pa je bil zadat vzdolž Volge v smeri Kaspijskega morja. In uspeli so prebiti obrambo Rdeče armade in po kopnem odrezati Kavkaz.
  Stalin, ki se je znašel v obupnem položaju, je grozil, da se bo umaknil iz vojne in pod kakršnimi koli pogoji sklenil ločen mir z Nemčijo. V ZDA je bil na oblasti že drugi predsednik - republikanec!
  In rekel je, da ga ne moreš peljati v izsiljevanje. Stalin je v odgovor Hitlerju ponudil pogajanja pod kakršnimi koli pogoji. Fuhrer je to ignoriral.
  Nemška ofenziva je bila uspešna; Turčija je odprla drugo fronto v Zakavkazju.
  Vse je dobesedno razpadlo. In zdaj nacistične horde že napadajo Baku. In zdi se, da ni možnosti.
  Toda tukaj so štiri dekleta-čarovnice, ki se borijo za sovjetsko mesto.
  Natasha izstreli rafal v Fritza in z boso, graciozno nogo vrže granato. Kar uniči nacistični tank.
  Komsomolska čarovnica zavpije:
  - Slava Rusiji!
  Potem strelja tudi Zoya, ki pokosi naciste. In z golimi prsti vrže dar uničenja. Granata zadene gosenico Panther-2. Avto se obrne, trči v "Tiger" -2. In oba rezervoarja eksplodirata in se razcepita.
  Zoya na vso moč zakriči:
  - Slava Stalinu!
  Obrne se tudi Avguštin. Ustreli vojaka Wehrmachta. In z boso nogo vrže granato v sovražnika in zacvili:
  - Za slavo komunizma!
  In Svetlana, to je dekle s svetlimi lasmi, kot da bi z golo peto vrgla limono in raztrgala naciste.
  Dobro se bo obrnil in zavpil:
  - Slava veliki domovini ZSSR!
  In vsa štiri dekleta kričijo na vso moč:
  - Slava domovini nesmrtnih!
  In z golimi nogami spet mečejo darila uničenja. S takšnimi borci raste zaupanje, da bo ZSSR vseeno zmagala. Navsezadnje ima tako pogumne in spretne bojevnike!
  Fašisti so zavzeli Kavkaz in se utrdili ... Toda čas se izteka: prihaja leto 1946. In Moskva še vedno ni zavzeta.
  In Amerika se bori z Japonsko in ne obupa. No, potem je Stalin znova ponudil premirje Hitlerju pod kakršnimi koli pogoji.
  Fuhrer, ki je od obveščevalnih služb prejel tudi informacije, da so ZDA že na robu izdelave atomske bombe, je pristal na triletno premirje. Toda kot pogoj se mora ZSSR pokloniti Tretjemu rajhu v zlatu in surovinah ter hrani. Poleg tega vrnite vse vojne ujetnike in prenesite del opreme vojaških tovarn.
  Stalin se je strinjal z vsem.
  Po tem so nacisti začeli veliko ofenzivo v Afriki. Bilo je uspešno, saj so bili Britanci slabši po številu vojakov ter po disciplini in kakovosti orožja. In Nemce so bolj kot odpor zavezniških čet ovirali raztezanje komunikacij, teren in pomanjkanje cest. In črno celino do poletja so nacisti popolnoma zavzeli.
  Pozimi so Nemci skupaj z Japonci potisnili nekaj Američanov v Tihi ocean in s podmornicami zadali ogromno škodo Jenkijem.
  Marca 1946 so Nemci okrepili svoje bombardiranje Britanije z močno povečanim številom letal. Kot se je izkazalo, je bombnik še vedno boljši od balističnega izstrelka, saj je slednji predrag in premalo natančen.
  Vse bolj se je kazala tudi nacistična podmorniška flota. Zavezniki so obupani, da bi z letalom premagali Nemce, začeli sondirati tudi pogajalski proces. In hkrati so skušali prepričati Stalina, naj ponovno odpre fronto.
  Toda vodja vseh časov in ljudstev je čakal. Ni hotel več nesti kostanja iz ognja. Poleg tega je bilo ustvarjanje lastnega reaktivnega letala odloženo, razvoj novega tanka T-54 pa je obljubil, da bo trajal preveč časa. Da, nacistom je uspelo ustvariti marionetne vlade iz lokalnih izdajalcev na okupiranih ozemljih.
  Tako se je morala sovjetska vojska boriti z milijoni svojih nekdanjih državljanov. In to ni preveč.
  Ja, in Japonska je v tem primeru namignila, da bo, če bo Stalin prekršil premirje, odprla fronto na Daljnem vzhodu.
  Tako so se Nemci lahko brez vmešavanja pripravili na amfibijski pristanek v Veliki Britaniji. Res je, da so bile določene težave: v metropoli je bilo veliko ne le angleških, ampak tudi ameriških kopenskih čet. Doslej so se Združene države borile predvsem na morju in so si lahko privoščile okrepitev čet v Angliji.
  To je povzročilo težave. Poleg tega so imeli zavezniki, ki so bili slabši v letalski kakovosti, preveč letal, kar je kompenziralo tehnološko prednost v količini.
  Zato je Dmitrij Sokolovski poleg napadov na kopenske cilje lovil tudi sovražna letala. In v sanjah je bil že v telesu lepe deklice!
  Tu se je jurišno letalo čudežno dekle predstavilo za komande letala. Tukaj je jet ME-262, najnovejša modifikacija z zamašenimi krili. In z veliko hitrostjo napada zračne in zemeljske cilje.
  Bosonogi lepotec Dmitry Sokolovsky v svojem dekliškem telesu se spretno spopada z borcem. Odpre ogenj, da ubije z bosimi nogami. In angleška letala zasvetijo, udarjeni Američani padejo.
  In na desni strani lepe Dimke, dekle Arabella. Kar je tudi odličen as pilot. In vodi, izstreljuje letalske granate kot ventilator, kot krilata Valkira.
  Dmitrij Sokolovski ji pokaže pest, jo udari po goli, izklesani dekliški nogi in zavpije:
  - Vstrajaj!
  Deklica navdušeno odgovarja in v odgovor pokaže pest:
  - Obstaja tako obdržati!
  Tukaj štirimotorni bombnik vzleti proti Dmitriju Sokolovskemu. Pilot Terminator ga nokautira s 30 mm zračnimi topovi in vzklikne.
  - Bolje je napolniti enega mamuta kot sto podgan, bolje je ubiti enega junaka kot tisoč strahopetcev!
  Arabella se odzove s streljanjem iz krogle v tehniki "cev" in vzklikne:
  - Dva živa prijatelja sta dobra, štirje mrtvi sovražniki, še bolje!
  In od njenih zadetkov eksplodirajo, kot vrsta v vrsti - letala!
  Dmitrij Sokolovski razkrije svoje snežno bele zobe v dekliškem nasmehu. In spet strelja...
  Hoče peti, nekaj bojevitega.
  Jaz sem Superman Stvarnik vesolja,
  Odločil sem se, da bom vladal večno!
  In veliko pod peto mojih bitij,
  V resnici vsak pozna sanje!
  
  Lepo ustvarjajte in bogato tkajte
  Ali lahko svetleče preproge ...
  Kdo je uporniško težko maščevanje -
  Satanovi otroci bodo šli v pekel!
  
  In otroci me imajo radi z vsem srcem,
  Dobi vse kar hoče do popka!
  Samo eno nagrado podelijo sodniki,
  Kdo ima pravo pamet!
  
  Rad gradim dvorane v vesolju,
  Mase v vesolju objekt ....
  Toda kako muhast, Bog ve,
  Za njih je malenkost prekiniti nit vašega življenja!
  
  Tam bo darilo in dodatek k njemu,
  Da neumna oseba ne plazi ...
  To je malenkost za ustvarjanje in me ne zanima
  Naj tudi generalni sekretar postane paradižnik!
  
  pletem mrežo ozvezdij,
  Sposoben sestreliti kvazarja iz malega prsta ...
  Ne potrebujem sveče, desetine -
  Sam bom velikodušno nagradil osebo!
  
  Nesmrtnost bo in v lepi obleki,
  Nevesta bo prišla k tebi v večnosti ...
  Postali boste kot kralj velikega plemstva,
  In brez prekinitve, nebeški račun v grmovju!
  
  Haremi in seragliji so malenkosti,
  Resničnost prosi samo Boga ...
  Toda ljudje morajo ustvariti svojo srečo,
  In ne vpijte, le: Gospod reši!
  Z vsako besedo je nekdo padel razstreljen ali razstreljen. In lepa Arabella, ki je trzala z bosimi nogami, je hitela z njim in se igrala z golimi prsti ter pritiskala na sprožilce zračnih pištol. In tudi pridobivanje ...
  Tako so ustrelili bojne komplete in odleteli nazaj.
  Arabella vpraša Dmitrija, bosonogega lepotca s čudovitimi prsmi in razkošnimi boki:
  - Ti si očarljivo dekle ... Vedno sem želel biti kot ti!
  Deklica nevihta-wunderkind voljno odgovori:
  In želim si, da bi bil tak kot ti! Čeprav ...
  Potem je Dmitrij Sokolovski spoznal, da govori neumnosti. In na splošno, kako si moški prizadeva biti podoben ženski?
  Arabella pa ni izgubila glave in je izdala nesmrtni aforizem:
  - Bolje biti ženska kot ženska!
  Dmitry Sokolovsky se je strinjal:
  - Ni vsak v hlačah moški, ni vsak v krilu ženska!
  Arabella je prikimala z glavo in pripomnila:
  - Lažje je zapeljati sto žensk kot dati eno zapeljivo sanje!
  Že na letališču sta se obe deklici objeli in poljubili - kako očarljivi sta. Malo sta se božala, drgnila svoje škrlatne bradavičke, se zlila z ustnicami, svetlimi kot cvetni listi vrtnic. Kako lepo je božati žensko telo.
  A časa za posebno stiskanje ni - pohiteti moramo na nov let. In spet zadajte silovite zračne napade na Anglijo. Dokler britanski lev ni končno poražen!
  Tu je poleg zračnih ciljev najljubše delo Dmitrija Sokolovskega uničenje tankov. Napadite jih iz zraka. Posebej mamljiva tarča za Tortilo je stroj, ki tehta osemdeset ton! Res pošast - pošast za vse pošasti!
  Vendar imajo Nemci v uporabi že serijski E-100, nekaj podobnega miški, vendar z gostejšo postavitvijo, nižjo silhueto in lažjo. Novi stroj je že lahko razvil dovolj hitrosti za boj.
  Na splošno si je Dmitrij Sokolovskij miselno zamislil nove tanke serije "E", pripravljene za maj 1945. Z razporeditvijo menjalnika na samem motorju: počep, z dolgimi prtljažniki.
  Najmasovnejši stroj "E" -50 je po teži in oborožitvi primerljiv z "Panther" -2, vendar je po silhueti precej nižji in debelejši, zlasti na straneh s poševnim oklepom. Tako "Sherman" kot "Churchill" in "Pershing" so po svojih taktičnih in bojnih lastnostih daleč od tega nemškega stroja.
  In ko se bo pojavila na bojišču, ji preprosto ne bo enaka!
  In že so pripravljeni in "E" -50, in "E" -75. Drugi stroj s 128 mm puško je preprosto čudež tankogradnje. Kako neumno, da se tudi "Tortilja" ne bo zdela dovolj.
  In tu je bosonogi bojevnik Dmitrij Sokolovski, ki je že v tanku, skupaj s čudovito dekliško posadko. V izjemnem, "E" -100 prilagojen za premikanje tudi pod vodo. Tukaj je kočija s vilini, Dmitrij Sokolovski je peti v njej, štiri dekleta s koničastimi ušesi pa se potopijo v debelino Atlantskega oceana. In tam lebdi, reže morsko gladino, je podmornica na tirih.
  Kanal morate prečkati na najožji točki. Skočite na obalo, izvedite obstreljevanje in se vrnite nazaj.
  Eh, nemški genij je znal ustvariti mojstrovine vojaške misli. Na primer rezervoarji za zemeljska dela. Demokratična oblika vladanja se je za Nemčijo izkazala za neučinkovito. Kakšna kriza se je pojavila v zadnjih letih? Tako so naokoli romali najrazličnejši teroristi in emigranti! In kdo je kriv? Najprej slabost oblasti!
  Zdaj pa njihov avto z dvema puškama skače iz morskih globin.
  Dmitrij Sokolovski, ki je v sanjah postal dekle, s pomočjo golih prstov spodnjih dekliških udov izstreljuje razdrobljene granate na puške angleške obalne baterije. Anglež je vržen višje in obrnjen na glavo.
  To je res totalni šik!
  Iz neznanega razloga je v glavi Dmitrija Sokolovskega bliskala ruska pesem:
  - Usodno leto, ne morete mi verjeti - tisoč devetsto devetindevetdeset! Hudič se bo obrnil z zlatimi rogovi, tri devetke na glavo!
  In potem so v osebi nacističnih čet hudiči vstopili na angleška tla. Tukaj je oranžni vilin kot lupanet iz težke 128-milimetrske puške.
  In eksplozija tridesetkilogramskega izstrelka je dvignila sovražni bunker v peklensko nebo.
  Dmitrij Sokolovski s pomočjo golih prstov izklesanih nog strelja iz svojega kratkega topa in gleda dekleta. Kako lepe so v svojih ohlapnih bikinijah. Ne dekle, ampak preprosto čudež narave. Torej se želite ljubiti z njimi ... Ne, Karl Marx še vedno nima prav. Tukaj v njej je ženstvena narava in meso očarljivega dekleta, a še vedno pritegne samice. Na njihova prsa, sijoča telesa.
  Po duši je kmet in tako bo za vedno ostal kmet, ne glede na to, v kakšne skušnjave bi ga pripeljala neusmiljena usoda.
  In tukaj, v napol spanju hoje in sanjanja, je tako prijetno ... V svoji plodni domišljiji si predstavljate zmago tretjega rajha ...
  Ni še dokončno, ampak prihaja!
  Tukaj streljate na baterije, dekle z modrimi lasmi pa lije vodo iz mitraljeza in uničuje angleške pehote. Pobiti črnci padajo, izlivajo enako, kot belci, škrlatno kri. Vojna je naravno stanje človeka ...
  Ali, kot je rekel en filozof: težje se je boriti kot dihati, a veliko bolj naravno!
  Zanimivo je, da dekleta zelo rada uporabljajo svoje dolge, graciozne prste pri streljanju. No, ni važno, kakšne barve je mačka, le da lovi miši. Tako je tudi z dekleti - ni pomembno, kateri deli telesa, če so lepi.
  Tukaj je vilinski bojevnik z natančnim strelom odtrgal razmeroma majhen stolp "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky zagotovo ni, obstajala je želja po sestavljanju pesmi in čudež nevihtnikov je vodil zlog;
  Od zibelke sem sanjal, da bom postal močan vojak,
  Leti z letali in streljaj ...
  Ali morda koča in velik gusar,
  Čeprav si na morju samo lopov!
  
  Hotel sem biti v vojaških zadevah - zame fant,
  Najmočnejše priznanje, ki ga imate ...
  Moraš se naučiti boriti ne iz knjige,
  Sicer boš postal neumen kot medved!
  
  V otroštvu sem bral o drznih korsajih,
  O deskanju in ostrih skokih ...
  Čeprav lahko postanete žrtev komisarjev,
  Toda strahopetnost, fant mu ni iz rok!
  
  Kar želite, boste vedno dosegli
  Vsak posel se vedno prepira ...
  In tudi sonce sije nad piratom,
  In če nevihta tudi ni problem!
  
  Da, tudi vislice grozijo,
  Kruti krvnik odloži oder ...
  In ropar ne bo našel mesta v raju,
  V podzemlju ga čaka pekel!
  
  Ko so me ujeli k Jezusu
  Obupano sem dal prošnjo ...
  Podlegel sem, pokejem se podli skušnjavi,
  Iščena dekleta, pisani avtomobili ...
  
  Bog je odgovoril: da zate ni odpuščanja,
  In samo Satan čaka ...
  Krvnik je udaril takoj, brez odlašanja,
  In glava se je odkotalila z sekalnega kamna!
  
  In v peklu sem, a vedi, da ne trpim,
  Vodko lahko pijete tudi s hudiči ...
  In zdaj slastno pogoltnem to pijačo,
  Kar se popije s pogačo in divjačino!
  
  Ja, to mesto je samo pirati,
  Obstajajo hudiči - piščanci s pokom ...
  Takšno je bilo tukaj maščevanje,
  Šampanjec, vino, žar zjutraj!
  
  Petsto stoletij sem se zabaval v peklu,
  Toda tukaj prihaja Veliki Jezus ...
  In končal pekel brez vmešavanj,
  Bil v podzemlju v sreči - zdaj prazen!
  V peklu zdaj močno trpim,
  Ja, prepozno je, da bi se pokesali v peklu ...
  Želel sem se elegantno obleči z damo,
  Nisem vedel, da bom danes v peklu!
  
  Torej lekcija za druge pirate
  Živite pošteno, cilji boste ...
  Čeprav je, žal, plača nizka,
  Kako se lahko osvobodimo potrebe po verigah?
  Dobra pesem in odličen boj... Razložili so svoj bojni komplet in se vračajo. Vilini so v en glas vzkliknili:
  - Naj bo sila z nami!
  Spet gre odličen, sodoben tank v morje. In majhna globina, ne ovira za avto, ki deluje na vodikov peroksid.
  Kako se Nemci pripravljajo na pristanek v Veliki Britaniji, medtem ko si Stalin liže rane. Je že junij ... Preizkušajo se rezervoarji za kopanje, ki naj bi kopali predore pod Rokavskim prelivom in vstopali v britansko metropolo.
  Lepa dekleta v škrlatnih in modrih bikinkah so splezale v mitraljez, podoben delfinu, ki izkopava. Vklopili so drugo prestavo in avto je gladko zaletel v tla. Novo orožje, ki bi lahko prebilo katero koli obrambno linijo. Čudovite bojevnice so premikale vzvode z golimi prsti in poganjale tank.
  In kakšne postave imajo dekleta, in veličastne prsi, komaj pokrite bikinije. Lahko jih občudujete ure in ure. In kdo je najboljši v vojski? Seveda, dekle.
  Toda znanstveniki Tretjega rajha ne razvijajo samo zemeljskih enot, temveč tudi drugo železno opremo. V taboriščih smrti zdravniki delajo na ustvarjanju bojevnika - človeka prihodnosti. Zdaj, če se gen podgane presadi v človeško telo? Ali ščurka? Koliko se bodo njegove borbene lastnosti dvignile?
  In že obstaja nekaj vrst pošasti za vojne, pa tudi zombi bojevniki. Slednji obstajajo že nekaj let. Vsaka oseba se lahko spremeni v zombija. Toda njihove borbene lastnosti so bile dvomljive - preveč neumne. Ne opravičujejo stroškov ustvarjanja in lahko odprejo ogenj na svoje čete.
  Torej fronte zombija niso šle v množično proizvodnjo. Toda po drugi strani je iz njih mogoče narediti nizkokvalificirane delavce in na primer izdelati najpreprostejša letala in jadralna letala. Za pristanek v Veliki Britaniji so pripravili veliko jadralnih letal.
  Obstaja pa tudi skrivno, posebno orožje: diskoteke! Nekaj, kar se v enaindvajsetem stoletju ni dalo ponoviti. Najboljši znanstveniki v koncentracijskih taboriščih so razvili orožje, ki je imelo edinstvene lastnosti. Hitrost je že dosegla tri ali štiri zvočne hitrosti, najpomembneje pa je, da so se zaradi laminarnega curka diskete izkazale za neranljive za osebno orožje.
  In sami bi lahko sestrelili avtomobile v zrak - vsaj z nabijanjem.
  In spet je Dmitrij Sokolovski zastopal dekleta na čelu diskete. V vojski Tretjega rajha so bile ženske redke. Toda v svojih sanjah, zakaj ne bi predstavljali deklet. Z večbarvnimi pričeskami, vitki, atletski, prsati z minimalno obleko ali popolnoma goli!
  Oh, če bi bil ves svet sestavljen samo iz deklet in bi on Johann ostal edini moški. In kako bi se potem obrnil?
  Sijoča Charlotte na disketi, nasmejana, njeni rdeči lasje pa plapolajo v vetru, kot proletarski transparent. Kakšen čistokrven, mladosten obraz ima in izbočene prsi, tanek pas z močnimi, širokimi boki. Njene hlačke so tanke kot nit in vam omogočajo, da vidite vse dekliške čare!
  In sama disketa izgleda kot zloglasni leteči krožniki. Dviguje se navpično, skoraj neslišno... Precej velik in drag stroj. Ko pridobiva hitrost, okoli njega tečejo močni zračni tokovi - ki lahko uničijo tako krogle kot granate. Tako je disketa v gibanju neranljiva.
  Res je, v tem je minus: tudi sam leteči krožnik ne more streljati, toda ... Prvič, disketa je sposobna zabiti katero koli sovražnikovo letalo. In glede na hitrost ji niti en leteči stroj ne more ubežati. Drugič, z izklopom curka lahko vržete radijsko voden bombni projektil in zadete tarčo! In potem ga ponovno vklopi ...
  Poleg tega že poteka razvoj različnih vrst metalcev žarka, s katerimi je načrtovana oprema letečih krožnikov. Pravite fantastično! A kdo ve, česa je sposoben fašizem, ki je pogoltnil toliko virov planeta Zemlje.
  Discolet krmilni sistem je najsodobnejši s pomočjo krmilne palice. Je na bojnem testiranju. Velika Britanija in Amerika sta še vedno močni v letalstvu in zakaj "leteči krožnik" ne naredi sovražnikovih zračnih vrst tanjše?
  Charlotte je tako lepa, prestolnica te ladje. Posadko sestavlja pet deklet. Ali sedijo na stolih, ali pa skočijo in vlečejo svoje bose, čokoladno obarvane noge pred sončnimi opeklinami. Njihovi goli prsti počivajo na igralnih palicah. Kako je erotično, bleščijo naslikani, elegantno oblikovani nohti, žile tečejo po spodnjem delu noge pod zagorelo kožo.
  Dekliška posadka je tisto, o čemer sanja mladenič, ki se znajde v vojski. Kar prinaša zmago in srečo.
  Tu je letalo z diski nabralo hitrost in z neverjetno hitrostjo doseglo obale Britanije. In z vseh koncev se zaletavajo prvi trije angleški lovci, ki jih je leteči krožnik ujel na poti. Laminarni curek podira avtomobile levjega imperija. Tisti, ki izgubijo krila, padejo.
  Charlotte z zadovoljnim pogledom pravi:
  - Grozno, tako in tako grozno ... Nisem grozno in ličen!
  In sproži se kot odgovor na poskuse novih angleških borcev, da izstrelijo agresivno smejanje!
  In zdaj se leteči krožnik obrne in razmaže ameriško jurišno letalo R-51, ki mu ne pomagajo niti raketni izstrelki niti osem mitraljezov. Še vedno je velika moč.
  Bosonogo dekle Dmitrij Sokolovski je menil, da so Američani kljub vsemu neumni, da so zašli v vojno z Nemčijo. Tako so igrali le v roke ZSSR. Pomagajte svojemu najhujšemu sovražniku. A z Rusijo bi lahko opravili z nemškimi rokami!
  In zdaj neranljivo ploščato letalo uničuje vsa njihova letala. In to je zelo slabo za Britanijo.
  In še huje je za Ameriko. Po preboju Britanskega grebena bo mogoče poskusiti prečkati ocean.
  Charlotte, bleščeča s smaragdnimi očmi, izgovarja v petju in v rimah:
  - Izgledamo kot sokoli, lebdimo kot orli ... Ne utapljamo se v vodi, ne gorimo v ognju!
  Bleščeča blondinka Gertrude odgovarja z:
  - Kakšna bolečina, kakšna bolečina ... Nemčija proti Britaniji - sto - nič!
  Disketa lahko leti precej dolgo. Skrivnost njegovega motorja ni bila razkrita v enaindvajsetem stoletju. Le rezerva moči letečega krožnika je ogromna - lahko letite v New York. In gibi so tako zlomljeni, kot da je stroj brez vztrajnosti.
  To, da se ne ujame borec ali bombnik, je torta v prah.
  In potem na London začnejo padati bombe, ki jih odvržejo z najnovejših, nemških brezrepih. In je zelo učinkovit.
  22. junija 1945 so Nemci in Japonci izkrcali čete v Avstraliji. To je nekakšna generalna vaja za prihajajoči napad na Britanijo. In letalo z diskom je letelo celo tja.
  Od britanske mornarice so samo rogovi in noge. Nemci so se pojavili v serijski proizvodnji enosedežnih podmornic. Potapljajo angleške ladje, sami pa se v vodnem stolpcu praktično ne razlikujejo.
  In torpeda, ki so namenjena hrupu, ali vročini ... Česa le Nemci nimajo! Najboljši znanstveniki z vsega sveta, pod strelom, delajo pod Tretjim rajhom. In prisiljeni so trdo delati, krepiti nemško moč.
  Tako elegantni, miniaturni E-10 z nizko silhueto se premikajo po Avstraliji, posadka pa leži. Kljub nizki teži so po oborožitvi in oklepu primerljivi s Churchillom, a hkrati veliko hitrejši in bolj vodljivi. In v takem avtomobilu so se dekleta ustalila.
  Pari se uležejo in nadzorujejo tanke, sekajo angleški izpad!
  
  ČE BI BASKY REŠIL MARCEL
  Po nesreči je posredovala tudi časovna popotnica Natasha Belaya. Luftwaffe se je usmilil mladega pilota in ga pobral z mrežo, ko je po nesreči strmoglavil zaradi tehnične okvare. In izkazalo se je, da se je izkazalo, da je Hans-Joachim Marcel, lastnik več letalskih rekordov. Vključno z enainšestdesetimi sestreljenimi letali v mesecu in sedemnajstimi v enem dnevu. In prvi nemški pilot, ki je presegel mejo stopetdesetih sestreljenih letal.
  Poleg tega so njegove dosežke potrdili Britanci in nihče ni sestrelil toliko zavezniških letal.
  Tako je Natasha Belaya rešila popolnoma izjemno osebnost, ki je vodila resnične bitke in postala pravi fenomen. A zdi se, da tudi tako fenomenalen as ne zmore sam spremeniti poteka vojne.
  A ne gre samo za kvantiteto, ampak tudi za kakovost. Toda Marseillu je uspelo sestreliti letalo s samim Montgomeryjem in slavni angleški general je umrl. To je privedlo do neuspeha operacije Bakla, ki je bila preložena za nedoločen čas. Tako kot pristanek Američanov v Maroku. Kar je tudi zelo pomembno. Najpomembneje pa je, da je Hitler začutil, da v bližini Stalingrada Rusi načrtujejo ofenzivo s bokov, in uspel je sprejeti preventivne ukrepe. Posledično so Fritz pokrili šibke točke in so lahko konec novembra odbili sovjetsko ofenzivo.
  In tako so zdržali pri Stalingradu in na Volgi. Izkušnje operacije Rzhev-Sychov so pokazale, da so nacisti, ko so bili pripravljeni, lahko odbili ofenzivo številčno prekašanih sovjetskih čet.
  Britanci so začeli napredovati pozneje, ko so bile Rommelove čete že pripravljene odbiti napad. In sam Rommel se je vrnil z dopusta. Zaradi tega je britanski napad trajal petnajst dni in je bil odbit z ogromnimi izgubami.
  
  Kljub temu, da so Nemci držali fronto, je Hitler razglasil popolno vojno in mobilizacijo. Proizvodnja orožja v Tretjem rajhu se je dramatično povečala. In zračni napadi zaveznikov so se močno zmanjšali. Fritz je začel zbirati sile za novo ofenzivo.
  Marseille je presegel število sestreljenih letal v tristo in postal prvi pilot in bojevnik Luftaffe, ki je ponovno prejel viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In februarja 1943 je število letal, ki jih je sestrelil Marseille, doseglo petsto, za kar je bil za to priložnost nagrajen s posebno odobreno nagrado: viteškim križem železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Postati prvi prejemnik tega naročila.
  Marseille je postal prava legenda in bali so se ga kot ognja. Morda celo močnejši od plamenov.
  Decembra so Nemci končno prevzeli Stalingrad. In nacisti so začeli pripravljati novo ofenzivo. V napadu naj bi sodelovali Tigri, Panterji in Ferdinandi. Uporaba dela iz Afrike in dela zapornikov, vključno z Judi. Tretji rajh še ni grozil, da bo izgubil vojno, Judje pa niso bili množično iztrebljeni. In to pomeni več delovne sile. Izdelujejo se tanki, letala in druga oprema.
  Velika Britanija in Amerika sta dejansko zavirali vojno proti Tretjemu rajhu. Poleg tega so jih podmornice dobile zelo veliko. Ki so lovili v tropih volkov in potopili številne ladje.
  Hitler je Rommela okrepil tudi s tanki in letali. In tako so nacisti konec aprila začeli ofenzivo v Egiptu. Tokrat uspešnejši in zaradi tega so bile angleške čete popolnoma poražene. In to je bil porazen poraz za levji imperij.
  Fašistične čete so vstopile v Palestino in se prebili v Irak. In hkrati so prevzeli nadzor nad Sueškim prekopom. In napredovali so in zavzeli Kuvajt. In druge naftne vrtine. In bilo je zelo agresivno in kul.
  Konec maja se je začela ofenziva Wehrmachta na Volgi z napredovanjem proti jugu.
  Nacisti so se poskušali prebiti v Kaspijsko morje in zavzeti Astrakhan. Hitler je v tem primeru izbral najbolj ranljivo smer za Rdečo armado in najučinkovitejšo.
  V bojih je sodeloval tudi tank "Lion". Toda ta stroj, ki je imel preveliko težo devetdeset ton, se ni izkazal preveč dobro. In je bila zavrnjena. A tudi Focke-Wulf ni bil slab. In konec junija je Marseille prispel na vzhodno fronto. Njegov videz je bil kot komet, ki gre mimo. In cela množica sestreljenih sovjetskih letal. Do konca julija je Marseille povečal število sestreljenih letal na tisoč in za to prejel Veliki križ železnega križa, nagrado, ki je bila prej rezervirana le za Hermanna Goeringa, za Francijo in ne preveč zasluženo. Marcel je zelo borben fant in Hitler ga je oboževal. Izkazalo se je, da je tak pilot: preprosto nerazumljiv pojav.
  Nacisti so odšli v Kaspijsko morje in odrezali Kavkaz po kopnem. In Turčija je zavzela in odprla drugo fronto v Zakavkazju. In Rdeča armada je postala še težja.
  In Nemci so začeli napredovati ob obali Kaspijskega morja. In nacisti so napredovali z velikim uspehom. In do konca septembra so Nemci že vstopili na ozemlje Azerbajdžana. In tam so takšne bitke začele vreti.
  Stalin je ukazal napredovati v središču in tja vrgel vse svoje sile ... Nemcem se je celo uspelo odriniti in odločno prebiti fronto. Nacisti so morali začasno prekiniti ofenzivo in vreči nove sile v boj. Toda premoč v silah je vplivala.
  Nacisti so odbili ofenzivo sovjetskih čet in pozimi nadaljevali napredovanje na Kavkazu. In uporabili so najnovejša reaktivna letala, nove modele.
  In Marseille je že presegel dva tisoč sestreljenih letal. Za kar je prejel novo nagrado z diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa, s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  In blizu Bakuja so že takšne bitke, zelo krute.
  Boji so pokazali, da ženske sploh niso šibek člen in se znajo dobro boriti. In hkrati nosijo manj izgub kot moški. Bojevniki so se borili tudi v pehoti, ki so z bosimi nogami udarjali po vročem pesku saharske puščave. In obvladal tanke. Po testiranju "Tigra" v bitkah z Britanijo.
  Vendar se tudi sovjetska dekleta na SU-100 dobro borijo.
  Čeprav se zdi položaj Rusije brezupen. Toda bojevniki se skupaj z Elizabeto borijo kot orli.
  Ekaterina z golimi prsti pritisne na ročico. Pošlje izstrelek, ki nacistični avto E-50 prebode v bok in zarjoli:
  - Za veliki rdeči in škrlatni komunizem!
  Elena je tudi udarila top z golo, nežno nogo. Natančno je zadela sovražni tank.
  Deklica je čivkala:
  - Za mojo lepo Rusijo!
  Euphrasia je agresivno pripomnila in vodila zelo dobro usmerjen ogenj:
  - Slava naši domovini!
  In uporablja tudi gole, izklesane noge.
  Sovjetski stroj je zelo močan in borben. In zelo dobro strelja.
  SU-100 je sposoben prebiti E-50 v bok. Toda dekleta se ji celo prebijejo skozi čelo in se zapletejo v vabo ali od konca do konca. In prerezali so kovino.
  Elizabeth je z golimi prsti streljala na sovražnika. In čivkala:
  - Iz modrega potoka ...
  Ustrelila je tudi Ekaterina, ki je tokrat s svojo škrlatno bradavico pritisnila na ročico in zakukala:
  Reka se začne ...
  Elena, ki se agresivno nasmehne in sikne, je izdala:
  No, prijateljstvo se začne...
  In tudi z golo peto je pritisnila na ročico.
  Evfrazija je zakukala in streljala na sovražnika:
  - Z nasmehom!
  Dekleta zelo aktivno delajo na SU-100. In uniči sovražnikovo opremo.
  In na obrobju Bakuja pionirji kopljejo jarke. Obstajajo fantje različnih narodnosti. Zlasti veliko svetlih glav utripa. Obstajajo rdeči, črni in blond otroci.
  Združuje jih ena stvar: vera v zmagoslavje komunizma in bose noge. Jasno je, da med vojno nimajo vsi čevljev, zato se v znak solidarnosti vsi otroci razkazujejo z golimi okroglimi petami. Zima v Zakavkazju je precej blaga, in ko se premikate in delate z lopatami, mraz ni tako grozen.
  Otroci z navdušenjem delajo in pojejo:
  Dvignite ogenj, modre noči,
  Smo pionirji - otroci delavcev ...
  Bliža se doba svetlobnih let,
  Klic pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  Klic pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  In tu spet pride alarm. Fantje in dekleta skačejo na dno jarka. In granate že začnejo pokati od zgoraj: deluje sovražno topništvo.
  Pashka je vprašala Mašo:
  - No, misliš, da bomo preživeli?
  Deklica je samozavestno odgovorila:
  - Uprli se bomo vsaj enkrat, v najtežji uri!
  Pionir Sasha je logično zapisal:
  Naše junaštvo je neomajno.
  Fant je z golim podplatom udaril po kamnih. Vidi se, da se je fant napolnil s trdnimi žulji.
  Deklica Tamara je pripomnila:
  Borili se bomo brez strahu
  Niti koraka nazaj ne bomo odrezani ...
  Naj je srajca prepojena s krvjo -
  Več sovražnikov, obrnite viteza v pekel!
  Fant Ruslan, pionir s črnimi lasmi, je opazil:
  Stoletja minevajo, prišla bo doba,
  V katerem ne bo trpljenja in laži ...
  Borite se za to do zadnjega diha -
  Služite svoji domovini, iz srca!
  Fant Oleg, tanek in svetlolas, je čivkal, verzi:
  Ne, budni ne bo zbledel,
  Pogled sokola, orla ...
  Glas ljudi je zvočen -
  Šepet bo zdrobil kačo!
  
  Stalin živi v mojem srcu
  Da ne poznamo žalosti,
  Odprla vrata v vesolje
  Nad nami so sijale zvezde!
  
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil
  Konec fašizma bo...
  In sonce bo posijalo
  Osvetlitev poti komunizmu!
  Fantje in dekleta so v en glas zaploskali.
  Zdaj pa reaktivna jurišna letala že letijo in odvržejo bombe. In to je agresiven vnos.
  Oleg in Saša sta dvignila fračo in izstrelila dar smrti. In sod je zadelo nacistično jurišno letalo.
  Deklica Natasha je pela:
  - Komsomol ni samo starost,
  Komsomol je moja usoda!
  Verjamem, da bom osvojil vesolje
  Živimo večno!
  Ahmed, pionir iz Azerbajdžana, je z nasmehom odgovoril:
  - Nataša še nisi komsomolka!
  Deklica je jezno potolkla z boso nogo in odgovorila z melodičnim glasom;
  Zraven očetov z veselo pesmijo,
  Zavzemamo se za Komsomol ...
  Bliža se doba svetlobnih let,
  Krik pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  Krik pionirjev - vedno bodite pripravljeni!
  Oleg je tudi potolkel z boso, otroško nogo in zavpil:
  Močnejše kladivo stisne proletarja,
  Iz titana ročno drobi jarem ...
  Svoji domovini bomo zapeli tisoč arij,
  In luč za potomce, dobro!
  Otroci so navdušeni. In dejansko so Nemci bombardirali in samo eno dekle je dobilo delček v svoji goli, okrogli, rožnati peti.
  Pioneer je zakričala, a se je nato ugriznila v ustnico.
  In tako so se pripravili na odbijanje napada. In že so tanki z nacisti. Grozni E-100 se premikajo. Tako močni in nevarni stroji.
  Takšno zaščito imajo. Da ne moreš skozi iz katerega koli kota. Ne moreš ga zadeti samo iz enega kota. Edina možnost je, da prebijete sledi.
  Otroci so pripravljeni na boj in mahajo z bosimi nogami. Tukaj na žici potiskajo pakete z domačim eksplozivom pod sledi nacistov. Deluje in uničuje valje tankov Rommelove vojske.
  In izgleda grozno.
  Saša zacvili:
  - Slava komunizmu!
  Fant Pashka strelja z Olegom iz frače in zacvili:
  - Slava pionirjem!
  Fant Ruslan skupaj z deklico Sufir z žico vleče mino pod Nemcem in zavpije:
  - Slava ZSSR!
  Otroci iz Azerbajdžana in ruski fantje se kregajo. Zagoreli, suhi, bosi pionirji proti ogromni armadi tankov.
  Deklica Tamara potepta svojo ljubko, majhno, boso nogo in reče:
  - Slava Rusiji!
  Pionir Ahmet med streljanjem na sovražnika potrjuje:
  - Skupaj smo prijazna družina!
  Fant Ramzan, rdečelasi Azerbajdžanec, potrjuje in razbija avto:
  - Iz besede smo sto tisoč I!
  Otroci so prijazni ... Tukaj je armenka Azatuhi, ki prav tako spretno s pomočjo žice prestavi paket z eksplozivom pod fašistično gosenico in zaškripa:
  - ZSSR je družina ljudstev!
  Drugo armensko dekle Aghas pravi:
  - Ne upognite se fašizmu:
  In deklica je potegnila žico z golimi prsti. Mnogi azerbajdžanski in armenski otroci imajo blond lase in se ne razlikujejo od slovanskih otrok, ki jih je tudi veliko. Kdor je zapustil Nemce, so se druge ruske družine naselile v Azerbajdžanu tudi pod carji.
  Na Kavkazu je veliko Slovanov. Veliko mešanih parov. Da, in otroci imajo običajno svetlejše lase kot njihovi starši. In slovanski fantje so se zagoreli, da jih ne moreš razlikovati od domačinov. Poleg tega so si otroci običajno bolj podobni kot odrasli.
  Tako se bori mednarodni sovjetski bataljon fantov in deklet in vsi so združeni in zelo podobni. Njihove gole pete utripajo pri premikanju.
  In sanje otroci pošiljajo darila smrti. Shamil in Seryozhka, oba pionirska fanta, vlečeta žico. In zdaj se nemški E-50 ustavi z zlomljeno gosenico.
  Fantje v en glas pojejo:
  Unija neuničljive, svobodne republike,
  Ni se zbrala surova sila, ne strah ...
  In dobra volja razsvetljenih ljudi,
  In prijateljstvo in razum, in pogum v sanjah!
  In otroci so navdušeni. Nasmehnejo se z belimi, enakomernimi zobmi. In so srečni, čeprav jim grozi smrt.
  In Nemci so zanič. Uničeni tanki streljajo s topovi in črčkajo mitraljeze.
  Nekatera nemška vozila so opremljena z izstrelki granat in so zelo nevarna.
  Fant Maksimka in deklica Zara iz Azerbajdžana sta, naslonjena na bose noge, potegnila mino pod sovražnikom in izbila fašističnega mastodonta.
  In zakričali na vse grlo:
  - Za ZSSR!
  Otroci so tako smešni.
  Pionirja Abas in Vladimir uporabljata tudi orožje. V tem primeru se katapultira in razbije gosenico E-75 nacistom. Nato so fantje zapeli:
  - Za veličino planeta pod okriljem komunizma!
  Oleg in Abdula sta tudi pionirja različnih narodov, a z enim srcem sprožita tudi eksplozive. Zadenejo E-100 in pojejo ...
  Odprli smo planet narodom,
  Pot v vesolje, v nevidne svetove ...
  Pojejo se junaška dejanja -
  Za vedno izbrisati brazgotino smrti!
  
  Pod svetim zastavom Rusije,
  V miru, prijateljstvu, sreči in ljubezni...
  Ljudje cele zemlje bodo postali srečnejši,
  Peklenska tema se bo razblinila v daljavi!
  Tukaj se borijo otroci ...
  Abdurrahman in Svetlana - azerbajdžanski fant in dekle iz Belorusije sta skupaj potegnila žico in izbila fašistični tank. In zapeli so:
  - Veliko ime svete Rusije,
  Sveti po svetu - kot sončni žarek ...
  Verjamem v enotnost, da bomo srečnejši,
  Pokažimo ljudem pravo pot!
  Otroci so zelo pogumni. In nacisti so bili preprosto šokirani nad tako trmastim in besnim odporom.
  Abudurrahman je pionir, prejel je delček v goli podplat. Preluknjalo je poškodovano površino otroške noge.
  Fant je siknil:
  - In to me boli!
  Svetlana je dobila tudi udarec v okroglo peto in se opraskala po rami. Toda dekle je siknilo:
  - Ne zlomite pionirjev!
  Azim in Kolka sta tudi zabila nemški avto.
  Fantje so kazali z žico in zapeli:
  Zahrbtni sovražnik je šel v ofenzivo,
  Ampak verjamem, da ne bo omahnilo, sovjetski ljudje ...
  Sovražnik čaka na poraz in pozabo,
  In slava Rusije bo močneje cvetela!
  Sovražnik čaka: poraz in pozaba,
  In slava Rusije bo močneje cvetela!
  Otroci so pogumni in se ne upogibajo. In želijo zmagati. In pojejo in se borijo.
  Nemci trpijo velike izgube. Res je, večinoma imajo polomljene gosenice in valje. In ni usodno.
  Huje za pionirje, ki so bili ujeti.
  Dečka Abdulhamida, ko je bil ujet, so nacisti postavili na stojalo. Pionirjeve bose noge so vstavili v blok in začeli obešati uteži na kljuke. In potem je zanetil ogenj. In dečkove bose pete je obliznil ogenj. In bič mu je padel na hrbet. Dolgo so me tepli. In potem so nacisti začeli lomiti rebra z vročimi kleščami.
  Fant, ki je umrl pod mučenjem, ko ga je železo njegovih reber, rdečih od vročine, zdrobilo, je zapel:
  Berlin je skoraj pod našo oblastjo,
  Skozi daljnogled vidimo prekleti Reichstag ...
  Upam, da bosta kmalu mir in sreča;
  Kar bom opisal v svojih pesmih!
  
  Rusija je svetom odprla komunizem,
  Vsem je postala družina.
  Toda Wehrmacht nam je zataknil prašičji gobec,
  In zdaj kri pljuska iz žil kot vodnjak!
  
  Kar je Fuhrer po naključju pozabil pri nas,
  Hotel sem dobiti zemljo in sužnje!
  Fašizem je šel z zelo dolgo kampanjo -
  In tukaj je prava nočna mora, peklenske sanje!
  
  Preprost fant, bosonog fant,
  Pred kratkim zavezan rdečo kravato.
  Želel je zgraditi svet sam brez Boga,
  Toda nenadoma je napalm izbruhnil z neba!
  
  Moral sem zbežati na fronto, bili smo AWOL,
  Nihče noče vzeti takih mladostnikov!
  Toda fant borec s puško je to storil,
  Pot očetov se je izkazala za vredna!
  
  Boril se tam, kjer je zvit in sila,
  In šibkost je tudi grenka, žal ...
  Tovariši so morali kopati grobove
  Skobljanje borovih krst v zmrzali!
  
  Zdaj sem pionir, navajen trpljenja,
  V izvidnico je šel bos, snežni zametek je hrustal.
  Morda kazen za nevero,
  Da nisem hotel spoznati Jezusa!
  
  Kaj pa so tri ure Golgote?
  Minila so več kot tri leta vojne!
  V kateri koli vasi vdove grenko jokajo,
  Kako so sinovi poginili na pokopališču dežele!
  
  Preživel sem, bil sem pretresen, ranjen s kroglo,
  A na srečo je ostal na nogah!
  Nemčiji smo pošteno vrnili dolg,
  Da smo fašizem poteptali v prah!
  
  Dozorel sem, a še vedno fant,
  Brki se niso prebili, ampak že titan!
  Da, odrasla oseba in morda celo preveč,
  Konec koncev je srce postalo trdo kot kovina!
  
  Najvišja nagrada Hero Star -
  Sam Stalin, verjemite mi, ga je izročil!
  Rekel je: treba je vzeti zgled od ljudi, kot ste vi,
  Borci kujejo ključe vrat v Eden!
  
  Zdaj pa odloži pogumno puško,
  Vzemite, klešče, kladivo in delo!
  Zgradite jadrnico in čoln iz lesa
  In ustvarite letalo, da bo ptica poletela!
  Toda kljub vsemu množičnemu junaštvu pionirjev in vojakov Rdeče armade je Baku padel. In nacisti so zajeli ves Kavkaz.
  Stalin je bil zelo prestrašen in je Hitlerju ponudil premirje. Fuhrer, zaskrbljen zaradi obveščevalnih podatkov, da ZDA in Velika Britanija razvijajo atomsko bombo in premagajo Japonsko, se je odločil za veliko ofenzivo na Zahodu.
  Podpisano je bilo premirje. ZSSR se je strinjala, da bo vrnila vse vojne ujetnike Tretjemu rajhu in brezplačno dobavila veliko količino surovin, ki jih potrebuje Wehrmacht.
  Hitler se je s tem strinjal. In spomladi 1944 se je v Afriki začela velika ofenziva nacistov. Nacisti, ki so že obvladovali sever, so se premikali proti jugu. In hkrati nadaljevala podmorniško vojno. Na jugu so nacisti uspešno napredovali. Hkrati so se nacisti preselili na vzhod. Ko so napredovali, so skozi Iran in skoraj brez odpora zavzeli Indijo. In ne brez uspeha so zajeli velika ozemlja. Tako je nacistom tukaj res uspelo.
  In 3. novembra 1944, na dan predsedniških volitev, so ZDA nenadoma pristale v Veliki Britaniji in jo zavzele. In to je bila uspešna poteza. In izkazalo se je, da je res kul. In v samo enem tednu so jo ujeli. In izkazalo se je zelo kul. V bojih je sodeloval tudi tank Panther-2, ki je bil naprednejši in bolje oborožen. Toda tank Lev-2 se je izkazal za še močnejšega. V njem je Porsche prvič v nemškem tankodelstvu postavil motor in menjalnik v en blok in čez, menjalnik pa postavil na sam motor. Višina trupa je bila zmanjšana, kupola pa je bila manjša in ožja. Posledično se je teža avtomobila zmanjšala, motor pa je bil nasprotno močnejši s 1000 konjskimi močmi.
  Tako je bil tank "Lion" -2 šok za Britance in najboljši v tistem času.
  Velika Britanija je kapitulirala. In zdaj so nacisti premaknili vojno proti Združenim državam. Američani so pri izdelavi tankov zmogli le Pershing, ki je bil šibkejši od nemških avtomobilov. In samo "Superšing" bi se še lahko nekako boril proti Nemcem. Toda Fritz ima že mogočno serijo "E". In sile so neenake.
  V pomorskih bojih je minilo petinštirideseto leto. Nacisti so izvedli operacijo Ikar. Zavzeli so tudi Grenlandijo.
  A Amerike ni tako enostavno spraviti čez ocean. Toda nemške čete uporabljajo podmornice s pogonom na vodikov peroksid. Ki so zelo hitri, oblikovani kot globokomorske ribe in Američane dobesedno zbijejo v morje. In to seveda ne slika Združenih držav. In del nemških čet je skoncentriran v Argentini in Braziliji. In od tam so se začeli plaziti proti severu. In to je zelo kul. Nacisti prevzemajo ZDA. Novi tanki serije "E" so zelo močni in z njimi se je nemogoče spopasti. Novi tank serije E-50, težak 55 ton, je prejel čelni oklep debeline 250 mm pod pobočji in stranice debeline 170 mm, tudi z velikimi nakloni. In 88-mm top s 100 EL, ki brez najmanjših težav uniči ameriške tanke.
  Nacisti uničujejo ZDA. In do jeseni 1946 so zajeli vso Kanado. In jeseni je bila zajeta tudi Mehika. In ZDA je začela panika. In pozimi šestinštiridesetega in sedeminštiridesetega leta sta bila Aljaska in tretjina ozemlja Amerike že zavzeta. Pomlad je odločilna faza pri dokončanju Američanov.
  Marseille je bil zelo uspešen pilot. In zdaj, po tretjem tisoč sestreljenem letalu, je prejel diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  V tretjem rajhu so odobrili tudi šesto stopnjo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti, tistim, ki dosežejo tisoč podrtih letal ali enako število razbitih tankov.
  V tem viteškem križu bi moralo biti pritrjenih vsaj sto diamantov in bi bil večji od drugih viteških križev. Nagrada torej ni bila le častna, ampak tudi draga.
  Albina in Alvina letita po nebu. Sestrelijo svoja letala Yankee in pojejo skozi zobe:
  - Lepa dekleta,
  odlični prijatelji...
  Bili bi mogočni fantje -
  In odlični udarci!
  Albina je s pomočjo golih prstov namerila letalsko pištolo, udarila Američana in zacvilila:
  - Luči veselih oči!
  In pomežiknila svojemu partnerju. Odrezala je svojega kolega. Z golimi prsti je razbila sovražnika na koščke in čivkala:
  - Za komunizem in naše slavne zmage!
  Albina je popravila svojega partnerja in sestrelila letalo Yankee:
  - Za arijski komunizem!
  In obe deklici sta planili v smeh.
  In prejeli so šesto stopnjo viteškega križa, sestrelili so vsako več kot tisoč letal.
  In Marseille, ki je sestrelil še štiri tisoč letal, je prejel diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi ter prejel meče in diamante. Američani so mu dobesedno pobegnili.
  Medtem se je vojna nadaljevala. Američani so očitno izgubljali proti najboljšemu sovražniku v tehnologiji in usposabljanju ter celo uporabi tujih divizij.
  Samo "Supershing" je lahko nemški E-50 prodrl v bok. Prednost pištole in kalibra 90 mm ter dolžine cevi 73 EL. Toda po drugi strani je hitrost streljanja le štiri kroge na minuto v primerjavi z dvanajstimi pri nemškem E-50, teža petdeset ton pa je prevelika za motor s 500 konjskimi močmi. Da, in oklep je nezadosten. V čelo nemškega glavnega mastodonta se Američani še vedno niso prebili. In Fritz je imel tudi E-75 s pištolo kalibra 128 mm in debelino bočnega oklepa 210 mm pod pobočji, s še boljšo zaščito in motorjem s 1500 konjskimi močmi.
  Tako so ZDA od vsega začetka izgubljale. Samo tank T-93, natančneje triindevetdeset ton težka samohodna puška, s čelnim oklepom debeline 305 mm in 155 mm topom, se je lahko boril proti nemškim mastodontom.
  Toda vozne lastnosti te samohodne puške so bile nepomembne, prav tako hitrost streljanja. In Nemci so ga uničili z letali.
  Tako Američanom kot celoti ni šlo dobro in so brezupno izgubljali.
  In nemške čete so se vse bližje New Yorku in Washingtonu.
  Truman je Hitlerja prosil za mir.
  Toda Fuhrer je želel le popolno predajo brez kakršnih koli pogojev. Washington je bil obkrožen. In nacisti so začeli napad na prestolnico ZDA.
  Marseille je prejel posebno nagrado za pet tisoč podrtih letal: Veliko diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In je kul.
  Tankovska posadka Gerda se je borila za svetlejši jutri. In zmagal je brez težav.
  Deklica je celo začela streljati ne le z golimi prsti, ampak tudi s škrlatnimi bradavičkami na prsih. In to je zelo pomagalo.
  Charlotte je sprožila tudi tako, da je svoje rubinaste bradavičke pritisnila na gumb igralne palice in čivkala:
  - Veličina komunizma je v tem, da nisi riba, ampak kit!
  Christina je streljala in pritiskala na gumbe igralne palčke in je opazila:
  - In mi Nemci bomo zgradili največjega komunizma!
  Magda, ki je v svoje nasprotnice streljala s škrlatnimi bradavičkami, je agresivno izdala:
  - Najsvetlejši komunizem! Samo navzgor, ni koraka navzdol!
  Gerda, ki je z golimi prsti uperila top in z dobro namernim strelom obrnila ameriško havbico, je potrdila:
  - Za arijski komunizem!
  Po padcu Washingtona je Amerika kmalu kapitulirala. In zgodilo se je 4. julija 1947.
  Nato so nacisti zatrli Japonsko in 15. maja 1957 napadli ZSSR, to so nacisti. Eno upanje, za Aliso Seleznevo!
  In zdaj se v odločilno bitko poda tudi Alicina ekipa. Alisa Selezneva sama in njena dva prijatelja in dva prijatelja. 22. junija 1957 so izvedli napad na rezidenco Adolfa Hitlerja.
  Alice je z boso nogo vrgla uničevalno granato. Raztrgala je naciste in zavpila:
  - Slava komunizmu!
  In naciste je zadela z razstrelitvijo.
  Aleksej Teterev strelja na sovražnika z žarki in cvili:
  - To bo naša zmaga.
  In nemški tank je dobesedno stopljen. In fantje streljajo strele iz oči.
  Natasha Belaya tudi strelja na sovražnika. In hkrati brez nadaljnjega njene bose noge z ogromno tehtno močjo mečejo smrtonosno granato.
  Deklica zakriči:
  - Slava našim dosežkom!
  V napadu je tudi Arkasha Sapozhkov. Fant je poln navdušenja. Ker je bila ta gnusoba dovoljena v vzporednem svetu, pomeni, da jo je treba popraviti.
  Mladi borec je udaril z lasersko pištolo in rekel:
  - V slavo idej domoljubja!
  Masha Belaya je tudi vroča v boju. Deklica je sproščala tok pulsarjev in ognjenih mehurčkov, ki so cvrčali:
  - Smrt fašistom!
  In z golimi prsti je metala tudi grah uničenja.
  Pet jih se je razpršilo z uporabo svojih zmogljivosti v napadu na celotno mesto, ki ga je za Hitlerja zgradil Versailles.
  In izrezali so na primer mogočni tank iz serije E-800 ogromnih razsežnosti. In potem so začeli uničevati piramidalne stroje z močnimi debli. Člani peterice so nastopili v boju. In zelo pogumno.
  Aleksej Sapožkov je uporabil silovito polje, ki je odražalo granate in bombe Wehrmachta, in razstrelil z paralizirajočim žarkom. In na tisoče fašistov, množica tankov in letal se je zrušila.
  Natasha je zacvilila in izdala:
  - Vsi goreče verjamejo v zmago!
  Aleksej Teterev je grgljal:
  - In jaz imam kakršno koli morje, morje je do kolen! In zmorem vse gore!
  
  Mashka Belaya se je strinjala s tem:
  - Pravzaprav na rami!
  Deklica je bila videti borbeno, še posebej, ko je fašiste zadela s tokom uničenja. In zdaj je njihova ekipa vse bližje palači, kjer je Hitler.
  In kaj, če so jim na poti piramidni tanki in druga fašistična sila?
  Nekateri nemški avtomobili so tako ogromni, da spominjajo na pravo egipčansko piramido. Toda laserskemu žarku se ne morejo upreti.
  In tukaj so nacisti in uporabljajo diskete. Vendar so neranljivi pred granati in naboji in precej šibki proti hiperlaserju!
  Alice je v napadu in spet so njeni goli prsti vrženi ven, nekaj zelo smrtonosnega. Deklica zakriči:
  - Lepo je daleč, do nacistov si krut,
  Trdi ste do nacistov, Alice hiti kot tank!
  In kri je tekla v potoku, krut si do nacistov,
  Do nacistov si krut! Alice zadene cent!
  Lyoshka Teterev, ki napada, tudi cvili in renči. Fant strelja iz močnega laserja, reže naciste po divizijah in poje:
  - Sama si popolnost, sama si popolnost,
  Od nasmeha do kretnje, nadvse pohvale!
  Natasha Belaya, ki zelo natančno strelja na naciste in bruha tokove smrti z golimi prsti dekliških nog, agresivno pobere:
  - Oh, kakšen blagoslov, vedeti, da sem popolnost,
  Vedi, da sem popoln! Vedi, da sem popoln!
  Arkasha, ki je streljal s kaskadnim oddajnikom in dajal naciste posebej na rogove, je siknil:
  - Stalin, ti si tovariš Stalin,
  Kot vedno, je junak na poti!
  Maša Belaya, ki je streljala na naciste, je pela:
  Navdihnil nas je v težkih časih,
  Ko je volja postala močnejša jekla ...
  Rešil svet pred kugo
  Dragi tovariš Stalin!
  In deklica je z golimi prsti sprožila uničujoč bumerang. In ogromen rezervoar v obliki piramide s tri tisoč ton se je prevrnil.
  Alice, ki je streljala na naciste, je brenčala:
  - Na številnih slikah, ukrepih,
  V neskončnem vesolju ...
  Odprl si nam pravo pot -
  Določitev za vedno!
  In njene bose noge so spet zelo primerno vrgle darilo morilske smrti. Deklica je pritiskala na fašiste in zelo energično.
  Aleksej Teterev, ki se je boril z nacisti, je pel:
  - plazma meč,
  hoče te rezati ...
  Gori kot peklenski ogenj
  Laserski žarek...
  Natasha Belaya, ki je streljala na naciste in v prah oprala njihove avtomobile tako v nebesih kot na zemlji, je tvitnila v podporo:
  Ampak ne mislite
  Kako rešiti svoje življenje
  Zvest ljubezni
  Bodi do konca!
  In z golimi prsti, kot da bi metal darilo popolne smrti. In to je res, res smrtonosno. In toliko uničenja teh nacistov.
  Arkasha Teterev, ki je gorela rjave zle duhove, se je vse bolj približevala Hitlerju. Agresivni fant, zapel:
  - V zmagi nesmrtnih idej komunizma ....
  In nacisti so nagnjeni.
  Masha Belaya, ki je natančno streljala in nokavtirala naciste, je potrdila:
  - Vidimo prihodnost, naša država!
  In njeni goli prsti so metali grah smrti.
  Alice, ki je zdrobila fašistične horde in uporabljala vojaško orožje iz daljne prihodnosti, je zacvilila:
  - In rdeči znak, naša domovina!
  Aleksej Teterev, ki je zrušil naciste in jih udaril kot zajčke, je zarjovel na vrh svojih pljuč:
  - Vedno bomo nesebično zvesti!
  Natasha Belaya je spet v divjem napadu in zažiga horde Tretjega rajha, ki so zavzele tako rekoč ves svet. Deklica je zelo tehnično opremljena in nacisti se ji ne morejo upreti.
  Tukaj je z golimi prsti vrgla dar uničenja. Požgala je veliko fašistov in zakukala:
  - Slava Veliki Rusiji!
  In spet je dekle v ofenzivi.
  Arkadij Sapožkov je odpihnil tok uničenja. Izbrišite veliko nacističnih vojakov. Razkropil jih je, jih raztrgal in jim odlomil roke in noge. In odtrganje stolpov tankov.
  Malček je začivkal:
  - Slava dobi komunizma!
  Maša Belaja v divjem napadu razbije glave nacistov, izbije veliko opreme in zarjoli:
  - Za veličino planeta!
  In goli prsti deklice sprožajo nekaj resničnega in izjemno smrtonosnega.
  Alice je v napadu in tako agresivno in borbeno dekle. Vsi so temeljito pokošeni. In gradi obraze in vpije. In streha palače pri Hitlerju je vzela in se zrušila.
  Gost iz prihodnosti je zavpil:
  - Za najmočnejši komunizem na svetu!
  In Alicini goli prsti bodo znova sprožili nekaj tako uničujočega, da se bodo nacisti začeli razmetavati. In Alice ga bo vzela in zapela:
  - Verjamem, da se bo ves svet zbudil,
  Konec fašizma bo...
  Sonce bo močno sijalo,
  Osvetlitev poti komunizmu!
  Lyoshka Teterev je dekleta podprla tako, da je poslala smrtonosni tok uničenja.
  Fant je bil v divji strasti, kot zver. Obupno je napadel sovražnika in zacvilil:
  - Slava državi Sovjetov!
  In premagal je naciste, kot da bi bili.
  V napadu je tudi Natasha Belaya. Izbriše Fritz v najbolj divji strasti. In pokosi Fuhrerjevo osebno stražo. Tako čudovito dekle. In boj - temeljito poruši naciste.
  In njeni goli prsti razpršijo morilske darove smrti.
  Nataša zavpije:
  - V imenu ideje!
  Arkasha Sapozhkov deluje tudi zelo agresivno. In strelja, topi Himmlerja.
  Potem je fant zavpil:
  - Za našo veličino in zmago!
  Tudi Mashka Belaya deluje borbeno. In uničuje naciste v bistvu bolj kot kapitalsko. In njeni laserski žarki, tako borbeni, da ji nacisti ne morejo pobegniti. Masha Belaya je izjemno bojevita lepotica.
  Z golimi prsti meče morilsko darilo smrti in zaškripa:
  - Za nov komunizem!
  Alice, ki strelja na sovražnike, pokaže zobe in škripi na vrh pljuč ter spušča iskre iz njenih oči:
  
  V komunizmu je vse novo!
  In končno so obkolili Hitlerja. Z golimi prsti je deklica stiskala Fuhrerjeva jajca, on pa je od bolečine zavpil:
  - Odneham se!
  Peterica je glavnega fašista takoj prisilila, da ustavi napad na ZSSR in umakne čete z ozemlja Rusije. Prestrašeni Fuhrer se je s tem strinjal.
  Tretji rajh je nato propadel in začela so se velika nesoglasja med voditelji fašistične države.
  In Hitlerja so odpeljali v Moskvo. Tam so mu sodili in 7. novembra 1957 je bil fašist številka ena obešen na Rdečem trgu. To je konec Hitlerja in bravo Alice!
  In ves svet je bil naenkrat osvobojen fašizma in ZSSR je zajela ves svet pod novim vodjo Voznesenskega!
  Slava komunizmu in ZSSR!
  
  
  NEPRIČAKOVANA PRILOŽNOST
  Japonska bi z devetdesetodstotno možnostjo morala zmagati v bitki pri Midwayu in zmagala jo je. In potem so zajeli čete imperija vzhajajočega sonca in havajskega arhipelaga, premagali Američane in prevzeli nadzor nad oporiščem pristanišča v Peruju.
  No, potem so Japonci zavzeli in napadli Indijo ter grozili, da bodo prevzeli nadzor nad njo. Britanci so v strahu vzeli in premestili del čet iz Egipta ter opustili operacijo Torch. In Afrika je bila tiha. Na vzhodni fronti se je nadaljevalo, kot v resnični zgodovini. Nemci so bili poraženi pri Stalingradu in njihova fronta je padla. Toda konec februarja in v začetku marca je Mainstein izvedel protinapad. V primerjavi s pravo zgodovino so imeli Nemci več divizij. Ker Hitler ni prestavil vojakov v Afriko. Vključno s tridesetimi povsem novimi tigri.
  V Afriki je vladal mir. Britanci niso napredovali, Američani, premagani v Tihem oceanu, niso pristali v Maroku. In več divizij, ki jih je Hitler v resnični zgodovini prenesel na črno celino, je bilo uporabljenih v protinapadu na vzhodni fronti. In v letalstvu je bilo vključenih še več sil. Tako ni bilo treba porabiti za Afriko.
  In posledično je bilo sovjetskim četam povzročeno več škode, Nemci pa so lahko ponovno zavzeli ne le Harkov, Belgorod, ampak tudi Kursk in takoj odrezali lok. In izgube Rdeče armade so bile zelo visoke.
  Offroad pa je prekinil spopade. In potem je prišlo do zatišja - obe strani sta nabrali moč. Nemci so februarja napovedali popolno vojno in povečali proizvodnjo orožja. Pričakovali so, da bodo prevzeli tehnično premoč. Zbrane so sile in Rdeča armada. In v Afriki je bilo tako mirno, da se je Hitler odločil premestiti briljantnega poveljnika Rommela na vzhodno fronto. Kjer je bila na splošno odločena usoda vojne. Poleg tega so Američani in Britanci še naprej trpeli poraz za porazom od Japonske v Pacifiku. In niso bili kos Evropi. Bombardiranja Tretjega rajha so se tako rekoč prenehala, kar je omogočilo veliko bolj znatno povečanje proizvodnje tankov in letal kot v resnični zgodovini. Torej so nacisti močni. In celo zelo močna.
  Eden od novih tankov, poleg "Tigrov" in "Panterjev", je bil "Lev". Ta stroj je po obliki podoben "Panther" in "Tiger" -2. Hitler je želel v boju uporabiti najnovejše tanke.
  Čeprav se je seveda pojavilo vprašanje, kje napasti. Fuehrer je še vedno želel najti priložnost zase na Kavkazu. Nekateri generali so rekli, da je treba najprej zavzeti Moskvo. Pojavila se je ideja in napad na Leningrad. Na koncu je prevladalo stališče za preboj do Voroneža in napredovanje ob Volgi do Stalingrada s severa. In s strani polotoka Taman se z juga prebijete do tega mesta na Volgi in se premikate v smereh, ki se zbližujejo.
  To pomeni, da je Fuhrer hrepenel po maščevanju. Nacisti niso zapravljali svojih sil na vzhodu, kjer je vojna zamrznila, pa tudi spustili manj podmornic in ob zamrznitvi raketnega programa FAA znatno povečali proizvodnjo tankov in letal.
  Posebno hitro se je povečala proizvodnja stroja Focke-Wulf. Ni bila le borec, ampak je lahko nosila do 1800 kilogramov bomb, igrala je vlogo frontnega bombnika, zahvaljujoč močnemu oklepu in orožju pa je lahko bila tudi jurišno letalo. Torej so Fritz vedeli, kaj delajo. V serijo je vstopil tudi ME-309, hitrejši borec in bolje oborožen. Pa tudi Yu-288, ki bi lahko nosil do šest ton bomb.
  Odvijanje novih vrst orožja je zahtevalo čas, ofenziva pa je bila večkrat preložena. Poleg tega je Hitler sam želel preizkusiti tudi "Tiger" -2 v bitkah in "Maus".
  Toda najpomembnejše je, da Fritz še niso zapustili Afrike. Von Bock je bil tam imenovan za poveljnika. In nepričakovano prejel resne okrepitve.
  Fuhrer je pričakoval, da bo zmagal v Afriki in nato prevzel vzhodno fronto. In še vedno se je nepričakovano vrnil Rommel. Po premestitvi čet, ki so se pripravljale na napad na polotok Taman v Egipt.
  V tednu je že sedem petkov.
  In 5. julija se je v Egiptu začela velika ofenziva nacistov. V njej je sodelovala tudi osma italijanska armada, ki je bila po porazu v Rusiji dopolnjena in obnovljena.
  Zaradi tega je Britanija utrpela hud poraz. Rommel je zaobšel njeno obrambo v puščavi in se prebil do Nila. In nacisti so blokirali Sueški prekop.
  Uspeh Fritz je bil razložen z dejstvom, da jim je uspelo ustvariti številčno premoč. In tudi dejstvo, da "Panther" in "Tiger", takrat ni imela enakih tankov.
  Zaenkrat je počakala tudi Rdeča armada. Toda Stalinova potrpežljivost je počila in 1. avgusta so sovjetske čete začele veliko ofenzivo v smeri Oryol-Kursk-Belgorod. Sledili so hudi boji.
  Hitler je po zmagi v Egiptu premaknil vojake v Irak in ga s podporo Arabcev skupaj s Kuvajtom zavzel.
  Stalin se je odločil, da bo del vojakov vrgel v Irak, vendar je izzval vstop Turčije v vojno. Osmanske čete so odprle drugo fronto in prečkale Rdečo armado.
  Nemcem je uspelo odbiti ofenzivo sovjetskih čet. "Panther" je pokazal svoje najboljše borbene lastnosti v obrambi. In slabo premagal napade Rdeče armade.
  Nemci so se utrdili tudi v Iraku in Kuvajtu z dostopom do nafte. Prišla je globoka jesen. Nacisti so se zanašali na obrambo. Novi Panther-2 je bil predstavljen v seriji. Oborožen z 88 mm topom in bolj oklepen, je tehtal triinpetdeset ton, a je to nadomestil zmogljivejši motor z 900 konjskimi močmi. Ta "Panther" -2 se je izkazal za zelo nevarnega stroja. Njegov čelni oklep stolpa je dosegel 150 mm, trup pa 120 mm pri kotu naklona 45 stopinj. In čelna zaščita je bila zelo dobra, primerljiva s "Tigrom" -2, medtem ko je bila debelina stranskega oklepa 60 mm pod pobočji. Kar je na splošno zadovoljivo.
  Hitler je na vzhodni fronti vzdrževal močno obrambo. Fronta je bila razmeroma ravna in Rdeča armada se je težko prebila. In v obveščevalnih službah je bilo delo na splošno dobro uveljavljeno. Poleg tega so Nemci na splošno ugibali Stalinovo idejo. In trmasto je udaril na isto točko in znova poskušal pregnati nemške čete iz Kurska in Orela.
  Boji v zraku so pokazali, da je ME-309 dober borec, njegovo močno orožje pa vam omogoča, da sestrelite sovjetski stroj že od prve vožnje.
  Pozimi ni bilo doseženo nič pomembnega - Fritz je odbil vse sovjetske napade.
  Leta 1944 je ZSSR prejela nova tanka T-34-85 in IS-2. Toda slednji se je izkazal za ne zelo uspešnega in je zahteval izboljšave, njegova šibka točka pa je bilo čelo stolpa. T-34-85 je imel tudi pomanjkljivosti. Njegova kupola je postala večja in jo je bilo lažje zadeti, zmanjšalo pa se je tudi število granat v obremenitvi streliva.
  Najpomembneje je, da je Nemcem uspelo vzpostaviti množično proizvodnjo Panther-2 in izboljšanega modela Tiger-2 z motorjem s tisoč konjskimi močmi. Ampak tukaj
  Fuhrer je ukazal začetek ofenzive konec maja. In v smeri Voroneža, in smeri Taman ter iz Turčije.
  Toda hudi boji so pokazali, da se je Rdeča armada zelo lahko okrepila in je bilo zelo težko prebiti njeno obrambo. Poleg tega se miške, prevelike in težke, kot je lion tank, niso upravičile. Stalin je na splošno prepovedal razvoj tankov, težjih od sedeminštirideset ton. Medtem ko je nemški "Panther" -2, ki je postal najmasovnejši tank v smislu serijske proizvodnje, tehtal triinpetdeset ton.
  In seveda so sovjetske čete Fritz temeljito pritisnile. Kljub temu so se ponekod lahko zagozdili na položaje. Še posebej v smeri Voroneža.
  Glavna stvar, ki jo je imel Fritz, so bili seveda močni avtomobili. Zlasti junija 1944 se je na sovjetsko-nemški fronti že borilo več kot tisoč ME-262. Ni slabo in obstajala je naprednejša modifikacija Focke-Wulf - TA-152, ki je pokazala svojo učinkovitost.
  Nacisti so za ceno ogromnih izgub dosegli Voronež, a so se ustavili.
  Boji so zelo krvavi. Turške čete so obkolile Erevan, a ga niso mogle zavzeti. Jeseni so nacisti počasi napredovali po Donu. In prebili so obrambo ogromne sile. Kljub temu so se do konca novembra sovjetske čete umaknile onkraj Dona. Izgubljen del ozemlja. In bili so močno pritisnjeni.
  Novi bombniki reaktivnega tipa Arado so dobesedno raztrgali Rdečo armado. In zelo aktivno so bombardirali.
  Pozimi so bili Nemci v obrambi. Januarja so odbili ofenzivo sovjetskih čet. Petinštirideseto leto se je začelo s spopadi ter v zraku in množičnimi boji.
  V zraku so Nemci vse bolj prevzemali pobudo. Pojavila se je naprednejša modifikacija ME-262 X, ki je razvila hitrost več kot 1100 kilometrov na uro. In pet zračnih pušk. In pometena krila. In bolje zdrobljeni nasprotniki. In XE-162 zmaga vse. Tudi zelo vodljiv borec in lahek.
  Maja 1945 so Nemci uporabili nove tanke serije E, zlasti mogočno samohodno puško E-25, in naglo ustvarjeni E-50. Zadnji tank še ni bil popoln. Njegov oklep je bil debel kot pri "Tigru" -2, a z več nagibi je stolp manjši in ožji, trup nižji, podvozje pa lažje in prehodnejše. Motorji z močjo 1200 konjskih moči. In puška je dolga 88 mm s cevjo 100 EL in dvanajstimi streli na minuto.
  Ta rezervoar je zaradi dejstva, da je bil motor nameščen skupaj z menjalnikom, zaradi ročične gredi prihranil v višini trupa. In menjalnik se nahaja neposredno na motorju. Teža tanka je bila petdeset ton in postal je zelo mobilen in udoben za boj. In njegov čelni oklep je popolnoma neprebojen, za skoraj vse puške. Kot naklona trupa od vodoravnice je bil 40 stopinj, kot nagiba čela stolpa z debelino 185 milimetrov pa petdeset stopinj.
  Tako sovjetske puške niso mogle prodreti v čelo. E-50 se je izkazal kot dober prebojni tank. Samohodne puške E-25 so se izkazale za še bolj popolne, z zelo zmogljivim motorjem z močjo 900 konjskih moči, s težo šestindvajset ton.
  Bila je močna v preboju in precej vztrajna.
  Na Kavkazu so Nemci uspeli doseči preboj. Res je, Stalingrada ni bilo mogoče takoj zavzeti. Toda potem so Nemci obkolili Grozni in Ordzhonikidze. In do avgusta 1945 so se lahko prebili do Kaspijskega morja. In to so naredili zelo slabo.
  Stalin se je prestrašil, a nacistov ni mogel ustaviti. Pretepli so ga kot mucka.
  Novi nemški tank E-75 se je preprosto izkazal za šok za Rdečo armado zaradi močne zaščite z vseh zornih kotov.
  Septembra so nacisti začeli napad na delto Volge in napad na Astrakhan.
  Boji so se zavlekli ... Pozimi so Nemci zavzeli skoraj ves Kavkaz. Potem ko je bila dobava streliva prekinjena, Rdeča armada v tej regiji dolgo ni mogla zdržati.
  Marca 1946 je zadnji padel Erevan. In izkazalo se je, da je bila to zmagovita poteza.
  Oslabljena ZSSR je bila obsojena na propad. In Japonska še vedno prevladuje na Pacifiku in premaga Britance in Američane.
  Da bi kupil čas, je Stalin Hitlerju ponudil triletno premirje. In pod zelo ugodnimi pogoji za Tretji rajh. Vrnitev vseh vojnih ujetnikov brez kakršnih koli pogojev. In plačilo reparacij: hrana in surovine, zlasti bombaž - Srednja Azija je še vedno pod nadzorom ZSSR.
  Hitler je zahteval tudi zlato in zaloge boksita. In tudi izdati nekaj najnovejših in najsodobnejših strojev za proizvodnjo orožja.
  Stalin, ki je želel pridobiti čas za vsako ceno, se je strinjal s tem.
  Maja 1946 je prišel mir ...
  In Nemci so se seveda začeli boriti na Zahodu. Prva ofenziva v Afriki je bila precej uspešna. In zračna bitka za Anglijo.
  Tu so bila reaktivna letala v ofenzivi. In bombardirala je in bombardirala. In tudi močni diski, ki so podrli Britance in Američane.
  Američane pretepajo.
  In zdaj, decembra 1946, so nacisti pristali v Veliki Britaniji. In začeli so jo ujeti.
  Nihče ni pričakoval, da se bo Hitler odločil za pristanek pozimi. In tvegal je.
  In dobil je zmago. V samo dveh tednih. Velika Britanija je padla in Churchill je pobegnil v Kanado.
  Prišlo je leto 1947. Nemci že februarja zavzamejo Islandijo. In operacija Ikar je bila uspešna. In tukaj prihajajo ujeti od vsepovsod.
  Nemci in Japonci so zdaj napredovali proti Ameriki. Iz Argentine, Brazilije, Venezuele in naprej Paname. Z napredovanjem in skozi Kanado, s pristankom. In promocija je zelo uspešna.
  Toda obseg komunikacij je motil oskrbo. Tako so Nemci in Japonci leta 1947 zavzeli le Latinsko Ameriko in preko Mehike vstopili v južne regije Združenih držav Amerike in prek Kanade v severne regije Amerike.
  In spopadi v Združenih državah so se spremenili v popolno moč.
  Prišlo je leto 1948. Nemci so veliko dosegli, ko so skupaj z Japonci uščipnili Ameriko. In napredovali so z bitkami ...
  Američani so bili slabši od nacistov tako po kakovosti kot po količini vojakov. In Wehrmachtu se ni bilo mogoče upreti. Nacisti so metali v bitke in črnce, Arabce in Indijance. Japonci so svoje sile pripeljali tudi do tega.
  Američani so počasi, a zanesljivo podlegli ... Toda do konca septembra 1948 so Nemci vdrli v New York in Washington.
  In 9. novembra 1948 so ZDA kapitulirale. In prvi del druge svetovne vojne se je končal.
  Stalin je kupil čas. ZSSR je dobila tanke T-54 in IS-4. Rezervoar IS-7 ni šel v proizvodnjo zaradi visokih stroškov. Razvili in stroje MIG-15 in tako naprej.
  Toda to ni dovolj ... Hitler leta 1949 bi lahko poleti začel ofenzivo proti ZSSR, vendar se je strinjal s podaljšanjem premirja. Toda seveda v zameno za zelo velik poklon, ki ga je ZSSR privolila plačati.
  Medtem ko so Nemci in Japonci dokončali svet z zajetjem preostalih držav, je Stalin poskušal ustvariti super orožje. Toda poskus izdelave atomske bombe ni uspel.
  Stalin je umrl 5. marca 1953. Nasledil ga je Beria. Za razliko od resnične zgodovine je vodja ZSSR, ki je čutil zlom, uspel zapustiti pisno oporoko o nasledniku. In tako ali tako nihče ni boljši od Beria. št.
  Kot se je izkazalo, se Stalin ni zmotil.
  Ko je Hitler 20. aprila 1954 napadel Japonsko, je Beria predlagal vojno na strani Tretjega rajha.
  Fuhrer se je strinjal pod pogojem, da si ZSSR povrne le južni Sahalin in Kurilske otoke.
  Beria je bil prisiljen pristati na to. Čeprav s težkim srcem. No, zdaj sta obe pošasti padli na Japonsko.
  In bitke so se odvijale z velikim navdušenjem. Hitler je želel premagati Japonsko, preden je ustvarila atomsko bombo.
  Tretji rajh je proti samurajem uporabljal diske z laserskim orožjem in piramidalne tanke.
  Zadnji avto je bil grozen in nepregleden z vseh zornih kotov.
  Tu se Gerda in Charlotte vozita na piramidnem tanku in streljata na Japonce.
  So dekleta, tako iskrive in izjemno borbene do kolike v dimljah. In njihove puške ropotajo kot orgle.
  Gerda je zapela in kazala zobe:
  - Zlomite, zdrobite in raztrgajte! To je življenje, to je sreča!
  Charlotte, ki je z dobro usmerjenim zadetkom razbila japonsko samohodnico, se je strinjala s tem:
  - Zlomite, zdrobite in raztrgajte! To je življenje, to je sreča!
  Tako so se borila nemška dekleta.
  In tukaj so Sovjeti, ki se borijo na tanku IS-10. Bojevnice izstrelijo svoje 122 mm topove in pojejo:
  - Stalin živi v mojem srcu,
  Da ne poznamo žalosti ...
  Odprla vrata v vesolje
  Nad nami so sijale zvezde!
  In Natasha z natančnim zadetkom razbije japonski tank ....
  Vojska ZSSR in Tretjega rajha je bolj bojno pripravljena in tehnično opremljena. Kljub temu se vojna nadaljuje in z različnim uspehom.
  Seveda pa so samuraji v prvih dveh mesecih izgubili približno četrtino svojega ozemlja.
  Za te tri mesece hudih bojev še četrtino. Takšna je bila neusmiljena vojna.
  Sovjetske čete so osvobodile južni del Sahalina in se premaknile naprej po Kurilskem grebenu. Poleg tega se je carska vojska borila tudi v Mandžuriji. In to je že precej boleče.
  Zmage so se vrstile ena za drugo. In novi uspehi in dosežki.
  Šest mesecev pozneje, 20. oktobra 1954, je Japonska že izgubila več kot polovico svojega posesti in je očitno izgubljala. In Rusiji je na skrivaj predlagala zavezništvo proti Tretjemu rajhu. Toda Beria ga je zavrnil ...
  Do novega leta sta bili izgubljeni že več kot dve tretjini ozemlja Dežele vzhajajočega sonca.
  Hirohito, ki se je počutil obsojenega, je Fuhrerju ponudil ugoden mir. A želel se je le predati.
  Januarja 1955 so sovjetske in nemške čete končale poraz Japoncev na Kitajskem. In februarja so v oddaljenih kolonijah pretepli tudi samuraje. Marca 1955 se je začela bitka v sami metropoli. Imela je zelo nasilen temperament.
  Nemci in Rusi so napredovali počasi, a zanesljivo. Avgusta je padel Tokio, 3. septembra 1955 pa je Japonska kapitulirala.
  V vojnah je bil še en premor. ZSSR je dobila nazaj južni Sahalin in zavzela Kurilski greben. Ne preveč. Toda po drugi strani se je obseg letnega poklona Nemcem zmanjšal.
  Vendar je Rusija ostala edino ozemlje, neodvisno od Tretjega rajha. 20. aprila 1958 se je v Tretjem rajhu zgodil let na Mars. Impresiven dosežek. Triumf arijske misli. Toda Hitlerju to ni bilo dovolj.
  ZSSR je še vedno dražila svojo neodvisnost. Poleg tega je v veliki tajnosti poskušal izdelati atomsko in vodikovo bombo. Seveda je Hitler skušal izvleči še zadnji "cepek", kot je verjel na planetu Zemlja, da bi dokončal svetovno konsolidacijo.
  In na Fuhrerjev rojstni dan 20. aprila 1959 se je z invazijo na ZSSR začela nova vojna. Leningrad je bil skoraj obkrožen in je imel komunikacijo le ob Ladoškem jezeru. Do Moskve je še kar nekaj poti. Nekje ne več kot tristo kilometrov. Nemci je med prvo vojno niso poskušali napasti.
  In zdaj trzajo. In premikali smo se z velikim navdušenjem. Imajo diske z laserskim žarkom in piramidalne rezervoarje.
  Rdeča armada ima samo tanke T-54, najbolj množične. T-55, ki se je pravkar začel proizvajati. In tanki IS-10, zastareli IS-4 in najnovejši, a sploh ne serijsko proizveden IS-12. Zadnji tank ima 130 mm top in je podoben IS-7. Njegova teža je približno sedemdeset ton.
  Nemci imajo naprednejše piramidalne tanke. Dvočlanska posadka, z visokotlačno in elektromagnetno puško v 88-milimetrskem kalibru, a izjemno oklepno prebojna. In oklep je večplasten in neprebojen.
  Tudi letalstvo nacistov je veliko boljše in popolnejše od sovjetskega. Predvsem brezrepi bombniki in lovci, pa tudi diskoteke. Slednji razvijejo hitrost do desetih zvokov in imajo lasersko orožje. In kar je najpomembneje, so neprebojni za osebno orožje.
  Ker okoli njih teče laminaren curek, tok pa raznese vse školjke in naboje ter drobce.
  Torej so Nemci na vrhu. In kar je najpomembneje, količinsko imajo večjo moč. Tuje divizije so z vsega sveta. In borijo se oboroženi z naprednejšimi mitraljezi ali jurišnimi karabinami.
  Nacisti so oboroženi celo z ultrazvočnimi puškami, mitraljezi pa z laserskimi merami ali toplotnimi žarki.
  Česar nimajo samo Fritz. Obstajajo tudi balistične rakete. In ne samo to.
  Obstajajo računalniki, vodenje in pametne bombe. In navodila za radarje, zvok in toploto. In Fritz lahko uporablja tanke, ki se premikajo pod zemljo z vrtalniki, in podmornice za eno osebo. Imajo tudi majhne enosedežne tanke, v katerih se borijo dobro izurjeni in izurjeni otroci.
  Seveda so sile skrajno neenake. Hkrati je Hitler za napad na ZSSR zbral sto milijonov vojakov in častnikov samo v prvem ešalonu. In v sovjetski Rusiji je celotnega prebivalstva, vključno z dojenčki, nekaj več kot sto milijonov. In v vojski je bilo mogoče zbrati, vseh čet ne več kot petnajst milijonov. In niso najboljše kakovosti. Edina stvar je, da je bilo izkopanih veliko obrambnih linij.
  In seveda so nacisti, ki so šli v ofenzivo in imeli izjemno premoč v silah, skoraj takoj prebili obrambo. In premikali so se brez ustavljanja. In deset dni pozneje so obkolili Moskvo. In tako se je začela ta vojna.
  Toda 1. maja 1959 je Hitler nepričakovano strmoglavil svoje letalo. In to je spremenilo razmerje moči. In v Tretjem rajhu se je začel resen boj za oblast. Kaj je ZSSR dalo nepričakovano priložnost za rešitev.
  
  STALIN ZRUGO
  Oktobra 1941 je Stalina strmoglavila njegova lastna vojska. No, razumljivo je bilo, osovraženi belec je že vse dobil. Ja, represije mu niso odpustili. Vojska je bila nezadovoljna, zlasti Žukov. Molotov je prav tako podprl zaplet, Beria pa je bil ustreljen na mestu. Stalina so na hitro sodili in ustrelili.
  Toda vse to je povzročilo zmedo med vojsko in Nemci so lahko zavzeli Moskvo. Molotov je pobegnil v Kuibyshev. Veliko vojakov je dezertiralo in se predalo. Japonska je napadla Združene države, nato je Fuhrer vstopil v vojno. In samuraji so napadli Daljni vzhod.
  Molotov je pod temi pogoji Fritzom ponudil mir. Hitler se je strinjal z vrnitvijo Moskve v zameno za Kavkaz. Poleg tega so bile ZSSR dodeljene visoke reparacije. Moral sem dati tako Leningrad kot Arhangelsk.
  Nacisti so sprostili roke proti vzhodu in prešli na ZDA in Veliko Britanijo.
  Fuhrer je Francu zagrozil z okupacijo, generalisimus pa se je strinjal, da bo nemškim vojakom dovolil prehod skozi njegovo ozemlje. Gibraltar je vdrlo dvanajst izbranih nemških divizij. In vzeli so ga v treh dneh, nato pa so nacisti vstopili v Maroko in začeli okupirati Afriko. Del nemških čet je preko Kavkaza in Irana odšel v Indijo in Bližnji vzhod. In so prevzeli.
  Angleške čete so bile veliko manjše in slabše oborožene. In kolonialne divizije se sploh niso hotele boriti. Množično predal. In Nemci so zajeli eno kolonijo za drugo. Britanci so izgubili tudi zaradi raztezanja komunikacij in manj discipline čet. V dvainštiridesetem letu je Tretji rajh zavzel sever in del središča Afrike, Bližnji vzhod in Indijo ter se pridružil Japoncem.
  In februarja triinštirideset, sledi pristanek v Avstraliji. In potem napad na Južno Afriko.
  Tako so nacisti osvojili skoraj vse britanske kolonije in gospostva.
  Churchill je strahopetno prosil za mir. Hitler je zavrnil, zato je že vse vzel. In junija 1943 je sledil amfibijski pristanek v Veliki Britaniji.
  Štiri lepa dekleta: Gerda, Charlotte, Christina in Magda. Vozijo se v poskusnem tanku - "Panther" -2.
  Dekleta so seveda bosa in v bikinkah.
  Njihov tank je odletel z zalog in odšel na obalo. "Panther" -2 je načeloma dober tank. Čelni oklep trupa je 100 mm, kupola je 120 mm, boki so 60 mm, glavna puška pa 88 mm 71 EL. Takšna pištola zadene britanske tanke, celo Churchills, z velike razdalje.
  Gerda je s pomočjo golih prstov pritisnila na gumb pištole in prebila britanske tanke.
  Zadela se je v avto in zapela:
  - Slava tretjemu rajhu!
  Charlotte, ta agresivna lisica. Tudi streljal na sovražnika. Prebila je čelni oklep Churchilla in zamrla:
  - Za naše slavne zmage!
  In tudi streljala z bosimi nogami.
  Potem je ta punca začivkala:
  - No, mlatil te bom!
  Christina je zelo natančen strel. Razbila je oklep, za uničenje katerega so dali nekaj denarja.
  Rdečelasi bojevnik z zlatimi lasmi je čivkal:
  - Za tretji rajh!
  In spet je z boso nogo izstrelila nekaj, kar je usodno. In kje so Britanci proti Nemcem. Fritz ima močnejšo opremo, boljše kadre.
  Nato je Magda streljala in prerezala nasprotnike. In z boso nogo je uperila puško v sovražnika. In streljal z brutalno silo.
  Bojevnik je zacvilil in zarenčal:
  - Za Višjo moč sveta!
  Dekle je bilo tukaj tako iskrivo. In premagal nasprotnike. Da, zaman je premier Churchill stopil v stik s Tretjim rajhom. Proti komu je šel? To je bil močan udarec.
  Seveda ni sprejema proti Gerdi. Je dekle ogromne moči.
  In spet bo streljal z boso nogo in razbil bo množico Britancev.
  Nato bo Charlotte streljala z golimi prsti. In potem udari v Cromwella. Ja, Britanci se dobro razumejo.
  Charlotte se je zahihitala.
  - Jaz sem najbolj kul oseba na svetu!
  Christina tudi natančno strelja na sovražnike. Je dekle z velikim potencialom. In če strelja, strelja.
  In njene školjke, ki jih pošiljajo bose noge, so tako smrtonosne. In bojevnik je zavpil:
  - Za najvišje dosežke!
  Tudi Magda ga je vzela in Britancem klofutala na polno. Z uporabo golih nog. Premagal britanske čete in zacvilil:
  - Vse bo tako kolosalno!
  Potem ji je bojevnik pokazal jezik.
  Skratka, dekleta so zelo kul. In sploh ne neumen. In z golimi petami namerijo cevi na angleške tanke in samohodne puške.
  Skratka, pristanek je bil uspešen. Nemci so v zraku premagali tudi Britance. Novi lovec ME-309 je pokazal svojo popolno premoč nad sovražnikom. Kot Focke-Wulf. Kar je prestrašilo Britance.
  Skratka, ko je bil London obkrožen. In Churchill je poskušal pobegniti. Vendar ga ni bilo.
  Dve nemški pilotki Albina in Alvina sta sestrelili vsa spremljevalna letala in prisilili Churchillovo linijo, da je pristala. Ponosni premier je bil prisiljen poklekniti in poljubiti bose noge lepotic. Poljubil je Churchilla, tako Albini kot Alvini. In stopala, in prsti, in pete. Po tem so bila njegova dekleta - premier Velike Britanije prisiljena lizati svoja naročja Venere. Ki so jo ljubila dekleta.
  Tako so kreteni.
  Velika Britanija je padla. In Fritz na belem konju, zmaga.
  Adolf Hitler je slovesno napovedal:
  - Vzel sem več prestolnic kot Džingis Khan!
  Ostaja samo premagati ZDA. Toda to traja nekaj časa.
  Celotno leto 1944 je minilo v izmenjavi udarcev v zračnih in pomorskih bojih. Nemške podmornice so se izboljšale in postale boljše od ameriških. Oziroma so bili že boljši, njihova premoč je preprosto postajala totalna.
  Fuhrer je, kot pravijo, povečal svoj zagon. V serijski proizvodnji so se pojavili reaktivni lovci ME-262 in podmornice na vodikov peroksid. Tako imajo Fritz zdaj veliko sredstev. In to vključuje ljudi.
  Bojna ladja Bismarck je bila ponovno zgrajena pospešeno. Izstrelili so ga marca 1944. Nova ladja je bila po prostornini dvakrat večja od prejšnje in trikrat močnejše orožje. Zgrajene so bile tudi letalonosilke, in to zelo zmogljive.
  Letalonosilka, ki lahko prevaža sto dvajset letal in ima poenostavljen trup, je bila spuščena januarja 1945.
  Tretji rajh se je pripravljal na skok. Prišlo je leto 1945 ... Ameriška flota je utrpela velike izgube. In tudi Japonska je pritiskala z zahoda na ZDA. Nemška letala so postajala vse bolj popolna, računi asov so se povečevali.
  Na primer, dva pilota iz Tretjega rajha - Albina in Alvina sta ju poimenovala A - kvadrat, zelo hitro sta dosegla račune. Doslej je imel Huffman rekord. Do junija 1945 je svoj račun pripeljal na štiristo avtomobilov in kot rezultat prejel viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In to je peta stopnja.
  A Albina in Alvina sta ga že dohitevali. Vsako več kot tristo podrtih vozil so prejeli viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Zdaj pa so se že bližali štiristo. In niso se nameravali ustaviti.
  Tu je Albina z bosimi prsti pritisnila na stopalke volana in zacvrknila:
  - Slava veliki domovini!
  In sestrelil nekaj ameriških letal.
  Alvina je še naprej streljala in mlatila. Z bosimi nogami je sestrelila dve letali ameriške vojske in zacvilila:
  Smo utelešenje sovraštva!
  Dekleta sta se razšla. V bitki so zelo okretni.
  Albina je sprožila iz topa in siknila:
  - Slava domovini - bič!
  Alvin se je strinjal s tem:
  - Ogromna slava!
  Nemci so Američane močno pritiskali. In vzeli so kakovost svojega letalstva.
  E-50 se je izkazal za dober razvoj. Ta tank se je izkazal z oklepnim in hitrostrelnim topom. In z dobro sprednjo zaščito.
  Američan Sherman ni njegov tekmec. In Pershing tudi. E-50 se je izkazal kot zver od stroja.
  Nemci so se v petinštiridesetem letu naselili na Grenlandiji in si ustvarili oporišče v Kanadi. Hkrati je nemška diplomacija na svojo stran prevzela Brazilijo, skupaj z dolgo ubogljivo Argentino. In promocija se je začela z južnih mostišč.
  Odločilno je bilo leto 1946. Nemške in japonske čete so vdrle v Mehiko in zavzele skoraj vso Kanado ter napadle tudi Aljasko. In potem so bile sovražnosti končno prenesene v Združene države. Na njenem ozemlju so se začele odvijati prave bitke.
  In seveda so se nemški tanki serije E izkazali kot zelo nevarna in bojna vozila. Kje so Američani pred njimi. Fašisti imajo tako moč.
  Še posebej, ko je Gerdina tankovska posadka v napadu in drobi ameriške čete.
  Ima avto serije E-50, okreten in hiter. Ima dolžino cevi 100 EL in kaliber pištole 105 mm. Če taka pištola zabode.
  Gerda je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice, izstrelila izstrelek, natančno zadela sovražnika in zacvilila:
  - Slava tretjemu rajhu!
  Charlotte, tudi ta rdečelaska je z golimi prsti mlatila Američane in čivkala, razgalivši zobe:
  Slava našim nepremagljivim vojakom!
  Tudi Kristina je z golimi prsti potrkala po svojih okretnih, izklesanih nogah in zavpila:
  - Slava junaštvu Wehrmachta!
  Magda je z dolgimi gracioznimi prsti svojih bosih nog prav tako mlatila in cvilila:
  - Slava nepremagljivemu Wehrmachtu!
  In štiri dekleta ga bodo vzela in zavpila na vse vrhove svojih pljuč:
  - Mi smo pravi orli in polni junaštva! In letimo kot ptice, sinovi pogumne domovine!
  Gerda je spet streljala z golimi prsti. Zadela se je v ameriški avto in siknila:
  - Ne, ne sinovi, ampak hčere!
  Charlotte je streljala na ameriški avto, mu odtrgala kupolo in začivkala:
  - Seveda so hčerke zelo junaške!
  Christina je klofutala nasprotnika. Skozi in skoz je prebodla sovražnika ter sikala in razkrila zobe:
  - Mi smo pravi stroji smrti!
  Magda je tudi streljala na sovražnika. Razbila je sovražnikov oklep, zabila sovražnikovo čelo in zavpila:
  - In mi smo najbolj popolni stroji na svetu!
  In dekleta so v zboru zavpila:
  - Slava Nemčiji, slava, tanki hitijo naprej! Divizije Tretjega rajha pozdravljajo pogumne ljudi!
  Skratka, Nemcem je šlo res dobro, njihove čete pa so nizale zmago za drugo.
  ZDA imajo seveda močno gospodarstvo, vendar so izgubile v smislu tehnologije. Predvsem tanki in reaktivna letala. Nemci so ME-262 X že imeli v serijski proizvodnji, to letalo pa je bilo preživetje, hitrost preko 1150 kilometrov na uro in oboroženo s petimi letalskimi 30-mm topovi. Američani se takšnemu stroju ne morejo upreti.
  Nemci so imeli tudi ptico XE-262, enostavno za izdelavo, skoraj v celoti leseno, zelo lahka in okretna. Toda XE-262 je bil zaradi prenizke mase in velike hitrosti težko upravljati in je zahteval visoko usposobljene pilote. Toda bil je odličen za Huffmanov slog, ki je deloval v zbliževanju. In od blizu je zdrobil Američane.
  Toda poleg Huffmana sta nastopili tudi dve dekleti: Albina in Alvina. Vsak je presegel tristo podrtih letal in prejel viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Viteške križe z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti imata doslej le Huffman, ki je sestrelil več kot petsto letal, in Rudel, legendarno jurišno letalo, ki je izbilo več kot petsto tankov in številne druge kopenske tarče. In še sedemnajst letal.
  V tretjem rajhu so odobrili tudi šesto stopnjo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti, tistim, ki dosežejo tisoč podrtih letal ali enako število razbitih tankov.
  V tem viteškem križu bi moralo biti pritrjenih vsaj sto diamantov in bi bil večji od drugih viteških križev. Nagrada torej ni bila le častna, ampak tudi draga.
  Albina in Alvina letita po nebu. Sestrelijo svoja letala Yankee in pojejo skozi zobe:
  - Lepa dekleta,
  odlični prijatelji...
  Bili bi mogočni fantje -
  In odlični udarci!
  Albina je s pomočjo golih prstov namerila letalsko pištolo, udarila Američana in zacvilila:
  - Luči veselih oči!
  In pomežiknila svojemu partnerju. Odrezala je svojega kolega. Z golimi prsti je razbila sovražnika na koščke in čivkala:
  - Za komunizem in naše slavne zmage!
  Albina je popravila svojega partnerja in sestrelila letalo Yankee:
  - Za arijski komunizem!
  In obe deklici sta planili v smeh.
  Medtem se je vojna nadaljevala. Američani so očitno izgubljali proti najboljšemu sovražniku v tehnologiji in usposabljanju ter celo uporabi tujih divizij.
  Še posebej imajo Yankees glavni tank Sherman. No, kje je proti glavnemu nemškemu E-50. Stroj nacistov je imel čelni oklep 250 milimetrov, stranski oklep 170 milimetrov in težo sedemdeset ton z motorjem 1200 konjskih moči s pospeševanjem motorja.
  Treba je opozoriti, da Sherman niti ni mogel prodreti na nemško stran, saj je oklep E-50 nagnjen. Tudi Sherman s sedemnajstmetrsko puško, Firefly, v resnici ni vzel Nemca na krov. Toda ta tank ni bil masiven.
  In Nemci so samozavestno odpeljali ameriški tank s petih kilometrov. Poleg tega ima visoko silhueto. Američani so imeli Pershinga nekoliko boljši. Toda ta tank ni bil tako masiven kot Sherman, kljub temu pa njegova 90-mm puška ni bila dovolj za učinkovit boj.
  Samo "Supershing" je lahko nemški E-50 prodrl v bok. Prednost pištole in kalibra 90 mm ter dolžine cevi 73 EL. Toda po drugi strani je hitrost streljanja le štiri kroge na minuto v primerjavi z dvanajstimi pri nemškem E-50, teža petdeset ton pa je prevelika za motor s 500 konjskimi močmi. Da, in oklep je nezadosten. V čelo nemškega glavnega mastodonta se Američani še vedno niso prebili. In Fritz je imel tudi E-75 s pištolo kalibra 128 mm in debelino bočnega oklepa 210 mm pod pobočji, s še boljšo zaščito in motorjem s 1500 konjskimi močmi.
  Tako so ZDA od vsega začetka izgubljale. Samo tank T-93, natančneje triindevetdeset ton težka samohodna puška, s čelnim oklepom debeline 305 mm in 155 mm topom, se je lahko boril proti nemškim mastodontom.
  Toda vozne lastnosti te samohodne puške so bile nepomembne, prav tako hitrost streljanja. In Nemci so ga uničili z letali.
  Tako Američanom kot celoti ni šlo dobro in so brezupno izgubljali.
  In nemške čete so se vse bližje New Yorku in Washingtonu.
  Truman je Hitlerja prosil za mir.
  Toda Fuhrer je želel le popolno predajo brez kakršnih koli pogojev. Washington je bil obkrožen. In nacisti so začeli napad na prestolnico ZDA.
  Tankovska posadka Gerda se je borila za svetlejši jutri. In zmagal je brez težav.
  Deklica je celo začela streljati ne le z golimi prsti, ampak tudi s škrlatnimi bradavičkami na prsih. In to je zelo pomagalo.
  Charlotte je sprožila tudi tako, da je svoje rubinaste bradavičke pritisnila na gumb igralne palice in čivkala:
  - Veličina komunizma je v tem, da nisi riba, ampak kit!
  Christina je streljala in pritiskala na gumbe igralne palčke in je opazila:
  - In mi Nemci bomo zgradili največjega komunizma!
  Magda, ki je v svoje nasprotnice streljala s škrlatnimi bradavičkami, je agresivno izdala:
  - Najsvetlejši komunizem! Samo navzgor, ni koraka navzdol!
  Gerda, ki je z golimi prsti uperila top in z dobro namernim strelom obrnila ameriško havbico, je potrdila:
  - Za arijski komunizem!
  Po padcu Washingtona je Amerika kmalu kapitulirala. In zgodilo se je 31. januarja 1947.
  Druga svetovna vojna je končana. In Hitlerjev vzpon na oblast je sovpadal s kapitulacijo Amerike.
  Zdelo se je, da je bilo dolgo obdobje miru. Pravzaprav je vseh vojn konec, Združene države so zajete in kaj bi še lahko želeli? Toda obstajala je še ena velesila s kolonijami: Japonska. In Hitler ga je hotel osvojiti tudi.
  20. aprila 1953 se je začela nova vojna za ponovno razdelitev sveta. ZSSR je še vedno obstajala v okrnjeni obliki. Vojska, ki je prišla na oblast po Stalinu, je Voznesenskega postavila za formalno glavno vlado. Temu voditelju je uspelo delno obnoviti rusko gospodarstvo. In Hitlerju je ponudil sodelovanje ZSSR v vojni proti Japonski. Strinjal se je, vendar pod pogojem, da bo Rusija vrnila samo Primorje, otok Sahalin in verigo Kuril, ki so jih predhodno zajeli samuraj.
  Tako je Voznesenski dobil novo priložnost za oživitev ZSSR in delno rehabilitacijo imperija.
  Boji so se odvijali s polno močjo.
  Alenka in njena ekipa sta se borili na novem, poskusnem tanku T-11. Ta avto je bil težak in dobro zaščiten. Njen čelni oklep je dosegel 300 milimetrov z maso stroja oseminšestdeset ton in pištolo kalibra 130 mm. Medtem je glavni tank T-54 še vedno v ZSSR, kar tudi sploh ni slabo.
  In Alenka in njen partner streljata iz močne puške z velike razdalje. Japonci imajo seveda svoje avtomobile. Predvsem tukaj je E-75, kopiran iz nemškega modela po licenci. Toda ta rezervoar je že nekoliko zastarel.
  In Alenka ga z golimi prsti nokavtira. In pošlje izstrelek natančno od konca do konca.
  Deklica žvrgoli:
  - Slava dobi komunizma! Slava Leninu v srcih!
  Dejansko je to lepota najvišjega standarda.
  Anyuta tudi strelja z golimi prsti izklesanih nog in škripa:
  - Sem zelo kul bojevnik in to je kot lutka z uro!
  Alla tudi strelja po vrsti. Ta punca je premagala samuraja in rekla:
  - V imenu svetlobe, toplote in vetra!
  In seveda z uporabo bosih nog.
  In potem je Maria pristala. Je dekle izjemne duhovne moči. Razbila je japonski tank in čivkala:
  - Za mogočni komunizem!
  In podlegla svoji goli peti.
  In na koncu je streljala s pomočjo bose noge in Marusje. Deklica je udarila sovražnika in siknila:
  - Slava dobi boljšega sveta!
  In kako žvižga ... To je res zelo kul punca.
  Sovjetska tankovska posadka opravlja odlično delo in pobira račune. Dekleta seveda hitro prevzamejo vodstvo. Imajo tudi najboljši avto za Rdečo armado.
  In Gerda se bori na piramidalnem tanku. Ta avto je že naprednejši in ima le dva člana posadke.
  Ti skupaj s Charlotte streljajo na Japonce in so izjemno učinkoviti.
  Gerda je z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palčke in udarila v japonski avto, sikajoč:
  - In samuraj je odletel na tla pod pritiskom jekla in ognja!
  Tudi Charlotte je streljala nanjo z golimi prsti svojih izklesanih nog in siknila:
  - Toda naš Wehrmacht od tajge do britanskih morij, vsi so milijonkrat močnejši!
  Magda in Christina se borita v drugem piramidalnem rezervoarju.
  Terminatorke so izjemno borbene in ogromne moči.
  In tako Christina strelja z golimi prsti in udari Japonce.
  Nato zakriči:
  - Naše obdobje z zmagami pred nami!
  Magda tudi strelja na sovražnika. Podre stolp samurajem in zacvili:
  - In dosežki čakajo še bolj kul!
  In spet z golimi prsti na nogah koristi od sistema in ruši sovražnike.
  Ja, obstajajo dekleta, ki bodo ustavila galopirajočega konja in vstopila v gorečo kočo.
  Bojevniki so premagali sovražnika in se postopoma povzpeli navzgor.
  Japonska je izgubljala. In Nemci so uporabili grozljivo orožje - diskoteke.
  Tem letečim krožnikom ni bilo enakega.
  Tukaj se Agatha in Adala kregata na disketi. Bojevniki nadzorujejo stroj s pomočjo igralnih palic in uporabljajo to najmočnejšo enoto. In tako zdrobijo nasprotnike. In udarjajo s toplotnimi žarki iz zraka. Dobesedno uničuje moč tekmecev.
  Agata, ki strelja na sovražnika, zavpije:
  - Jezna moja strast!
  In z golo, okroglo peto, kot da pritiska.
  Adala, ki strelja na sovražnike, samozavestno izjavlja:
  - To je samo moč!
  In proti sovražniku uporablja tudi gole prste.
  Dekleta so se res razpršila. In takšni, recimo temu naravnost borbeni lepotci.
  Da je od Japonske komaj kaj ostalo.
  Dežela vzhajajočega sonca je izgubljala. In žal se je zdelo skoraj brezupno.
  Samuraj se je soočil s tehnološko premočjo. In zelo resen nasprotnik v smislu operativnega načrtovanja.
  Japonska je v svojem času premagala Rusijo, zdaj pa je izgubljala pred koalicijami.
  Na koncu je Tretji rajh celo sprožil jedrski napad na otoke in dežela vzhajajočega sonca je kapitulirala.
  Kot rezultat, je bilo osvajanje ogromnih dežel končano. Vendar se je Tretji rajh nekoliko bolj boril v Latinski Ameriki in izvedel dodatne zasege ozemlja.
  Toda ko je ves svet pod Tretjim rajhom, še svobodna ZSSR draži Fuhrerja.
  In 20. aprila 1957 se začne agresija na Rusijo. In ogromne sile napredujejo na ZSSR.
  Na kaj lahko Rdeča armada računa v teh razmerah? Sile so že zelo neenake.
  Toda očitno imajo Rusi in druge narodnosti še vedno nekaj izračunov.
  In se res močno borijo.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana se borijo proti nacisti.
  Dekleta tradicionalno bosa in v bikinkah. In to je njihov kredo. Borijo se z divjo surovostjo.
  Natasha, ki strelja iz mitraljeza, pripomni:
  - V čem smo dobri, da se znamo boriti!
  Zoya, ki je streljala na sovražnika, se je strinjala:
  - Mi lahko!
  In z golimi prsti vrgla granato.
  Avguština je z mitraljezom čečkala naciste in z velikim navdušenjem zavpila in z golo peto vrgla granato:
  - Jaz sem uničevalec zla!
  Svetlana, ki je tudi streljala na sovražnika in natančno streljala, kosila sovražnike in z boso nogo metala vrečo eksploziva, zaradi česar se je tank prevrnil, je provokativno izdala:
  - Tretji rajh bom zmlel v prah!
  In deklica je spet iztegnila jezik.
  Tukaj so bojevniki. Z njimi se lahko borite proti skoraj vsaki pošasti. In celo Hitlerjev.
  Nataša, ki je streljala na naciste in branila Moskvo, je pela:
  - Zdrobljeni smo zaradi jarma horde,
  Zatiska nas jarem nevernika ...
  Zoya je streljala na Fritz in z nogami izstrelila bose prste ter morilsko zažvižgala:
  A v naših žilah vre
  Nebo Slovanov ...
  Avguština, ki je streljala na naciste in delovala zelo energično, dala granato z golo peto, je nadaljevala:
  In s čudovitih obal,
  Na obalo Kolyme ...
  Svetlana je z divjo strastjo pela, igrala se z mišicami nog, tiskovne ploščice pa so izdale:
  Vse to je naša Zemlja,
  Vse to smo mi!
  In tukaj so bila dekleta, moram reči, z veliko napuhom in kolosalno agresijo.
  Nihče jih ne more ustaviti, nič jih ne more premagati. Zlobne volčičice stiskajo sovražnika, zlobne tigrice pozdravljajo junake.
  Ali morda heroine. Tukaj so igralke najvišjega leta ptice.
  In če se borijo, potem iz srca ....
  In Alenka s svojo posadko na tanku T-13. Stroj, ki se je pripravljen upreti nemškim, piramidalnim kompozicijam. Deklica strelja na sovražnika in poje:
  - Naši tanki, to je samo čudež,
  Od puščav do severnih morij!
  Raztrgali te bomo, verjemi Juda,
  Strašna zver bo uničena!
  Anyuta je besno potrdila in tudi s pomočjo golih prstov streljala na sovražnika:
  - Raztrgal bom sovražnika in jih zmlel v prah.
  Alla je z golimi prsti na nogah izmenično jurišala na sovražnika in čivkala:
  - Za veličino rdečega komunizma!
  Tudi Maria je premagala sovražnika, z golim spodnjim udom je dobro namerila strel in zavpila:
  - Za lepe zmage!
  Tudi Marusya je s pomočjo svojih golih prstov premaknila sovražnika, kot da bi ga udarila, in zavpila:
  - Za najvišje ideje komunizma!
  Pet se je z nacisti borilo kot s terminatorji.
  In sovjetski piloti so se borili tudi na nebu. Zlasti Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova.
  Borili so se kot epske junakinje. Z golimi prsti so pošiljali zračne izstrelke. Zelo primerno so zadeli sovražnike.
  Anastasia je pritisnila svojo škrlatno bradavico na gumb igralne palice, udarila fašista in začivkala:
  - Slava idejam komunizma!
  Na sovražnika je streljala z jagodnimi bradavicami, napol gola Akulina je tudi zakukala:
  - Slava herojem ZSSR!
  Tukaj so vroča in močna dekleta. Kako se borijo kot prave zveri. In imajo nadčloveško strast in ogromno moč.
  Anastasia, ki je zatrla naciste, je zapela:
  - Nad nesrečnim planetom je visel,
  Zlobni Fritz kipeča tema ...
  Okupator sovraži svojo sekiro,
  Naostri in si odsekaj glavo!
  
  Vendar pa ni pišun,
  In ne za vedno hodi pod jarmom ...
  Zle sovražnike spremeni v ognjene žige,
  Postal bo vladar svetov!
  In potem je tu še Elizabeth na tanku T-55. Stroj z močnejšim 105-milimetrskim topom kot T-54 in pripravljen za boj s sovražniki.
  Dekleta v rezervoarju, seveda, samo v enem bikiniju.
  Elizabeth je z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palčke in precej natančno streljala na sovražnika in zakukala:
  - Za Rusijo komunizma!
  Nato je Ekaterina sprožila izmenično in za streljanje uporabila škrlatno bradavico na prsih.
  Zadela je nacistični tank in zakukala:
  - Za uspeh pri gradnji komunizma!
  Elena je tudi z golimi prsti streljala na nasprotnico. Razbila je cev piramidnega rezervoarja, vse je naredila primerno.
  Nato je začvrknila:
  - Najsvetlejši bomo imeli komunizem!
  Potem lupanula in Evfrazija, čeprav je ponavadi samo voznik. Toda deklica je zadela zelo natančno in odbila gobec nacističnega tanka.
  Potem je zagoskala:
  - Naš komunizem je svetlejši od sonca!
  Dekleta na tanku so bosa in v bikiniju izgledajo zelo lepo in karizmatično. In prsi imajo tako škrlatne bradavice.
  Elizabeta je pela od veselja;
  Zdrobimo jarem, verjemi fašizem,
  Če bo treba, bom premaknil gore....
  Prišlo bo obdobje, doba komunizma,
  S pesmijo bom letel v nebesa!
  In spet bo deklica s svojo škrlatno bradavico pritisnila na gumb igralne palice in udarila naciste.
  Torej ga Fuhrer ne bo našel malo.
  S takšnimi dekleti je jasno, da je ZSSR še vedno živa in Hitler je ne more tako zlahka zlomiti.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"