Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Конан - Момчето От Бъдещето!

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    В замяна на безсмъртие възрастният мъж се превръща в момчето-мульман Конан. И сега той е принуден да изпълнява много мисии, за да изработи вечен живот. Но наистина славни приключения очакват безбройното момче от Мульти и е страхотно да си момче от Конан.

  КОНАН - МОМЧЕТО ОТ БЪДЕЩЕТО!
  АНОТАЦИЯ
  В замяна на безсмъртие възрастният мъж се превръща в момчето-мульман Конан. И сега той е принуден да изпълнява много мисии, за да изработи вечен живот. Но наистина славни приключения очакват безбройното момче от Мульти и е страхотно да си момче от Конан.
  . ГЛАВА 1
  Един човек наистина искаше да се върне в детството си. Като цяло той се страхуваше ужасно от старостта и смъртта. Той беше изключително загрижен да избегне изсъхването и стареенето, от което страдат другите хора. И той активно търсеше, включително в интернет, кой ще му помогне да стане отново млад мъж.
  И тогава открих ... Една психична дива даде съобщение - реално е да се върне младостта!
  Човек на осемдесетте, разбира се, щастливо кълва. Изкушението е много голямо. Взех прилична сума пари със себе си и отидох при тази охотница.
  Москва е голям град и в него може да се намери всичко.
  Павел Иванович Рибаченко, разбира се, не е най-глупавият човек в света и разбра, че можете да се натъкнете на измамници.
  Но както се казва в песента:
  Безсмъртие за дълго време
  Мъж търсеше чудна цел, запленен ...
  В религията на древните книги,
  И строгите науки от по-късните времена.
  И движен не само от страх,
  Но също и желанието да извървя целия път,
  Вижте зората, чуйте отговора
  Стъпете към висините на безпрецедентното познание!
  Ще минат години, може и да разберем
  Как да пресека тази безкрайна река,
  Как да не се изгубите в дивата вихрушка на времето
  Разтворен в празнотата на вселената,
  Ще минат години и ще се появи светлина,
  Силата на времето ще спука всички вериги,
  В сиянието на звездите през хиляди години,
  Всички ще се срещнем на нашата планета!
  И тогава той пристигна и беше близо до сградата. Там гадателката наела стая. Самата сграда е бизнес център. И всичко е научно. И жената, която го срещна, също беше това малко нещо. Тя не прилича на циганка. Но не и руски. Прилича на индианка, с тъмна кожа, но косата й не е черна, а светлокестенява. Красива, като млада. Но тя усеща, че вече е на много години.
  Дори и да няма нито една бръчка, нито мрежа, нито петънце по лицето... Но все пак се усеща, че дама с безупречна фигура вече е над четиридесет. Въпреки че е мускулеста и не показва признаци на възраст. А зъбите при усмивка са толкова бели и много големи.
  Павел Иванович дори смяташе, че тя има фалшиви. Но не, най-вероятно истински. Като цяло тази мадам донякъде напомняше на шоу звезда. Като врачки от филмите.
  Жената ме покани да седна и попита с приятен глас:
  - Ти, виждам, наистина искаш да станеш отново млад мъж?
  Павел Иванович кимна в знак на съгласие:
  - Да! И много!
  Жената се засмя и отговори:
  - Но за всичко, което разбирате в нашия свят, трябва да платите!
  Павел разтърси оплешивяващата гола жена и изсъска:
  - Готов съм! Не мога да победя цената!
  Извади от джоба си пачка стодоларови банкноти.
  Гадателката изсумтя презрително:
  - Ако имах нужда от пари, щях да поискам сто милиона долара от някой възрастен милиардер. И той не би отказал в името на вечната младост ... Не, имам нужда от повече от пари!
  Пол попита изненадано:
  - И какво?
  Гадателката сви рамене и отговори:
  - В замяна на връщането на младостта ще станеш мой слуга или дори роб! - ухили се жената и добави. Готови ли сте да станете роб в името на младостта?
  Павел попита с плаха надежда:
  Ще бъде ли младостта вечна?
  Гадателката енергично кимна с глава.
  - Може би! По-точно мога да се уверя, че никога повече няма да остареете!
  Павел Иванович счупи пръсти и каза тържествено:
  - Не беше! Отговорът ми е ясен, съгласен съм с всичко!
  Гадателката се усмихна широко и отбеляза:
  - Добре, добре... Имате ли висше образование?
  Мъжът кимна.
  - Да! Разбира се!
  Екстрасенсът заяви:
  - Е, прекрасно е! Имам нужда от мъж с интелигентност. И тялото... Аз самият ще направя тялото, от което имам нужда!
  Павел Иванович плахо отбеляза:
  - Но се надявам да не стана изрод?
  В отговор гадателката поклати глава.
  - Разбира се, че не! Не ми трябва изрод! Напротив, ще бъдете здрави, красиви и силни!
  Павел Иванович възкликна с наслада:
  - Готов съм за това!
  Гадателката кимна и отговори:
  - Сега ще ти дам разписка, такова съдържание. Аз съм Павел Иванович Рибаченко, ставам роб на г-жа Цветик, докато не ме освободи от служба. Кълна се да изпълнявам безпрекословно всички нейни заповеди до този момент! В замяна, получаване на вечна младост! И ще подпишеш с кръв.
  Гадателката намигна и блесна със зъби от слонова кост, външният й вид беше безупречен, а в същото време се усещаше колко по-възрастна всъщност е, отколкото изглежда. Но напротив, някак си събуди повече доверие в нея.
  Лейди Блосъм каза решително:
  Тогава ще ти дам младо и силно тяло! И след това ще бъдеш вечно млад!
  Павел Иванович отговори с усмивка:
  - Добре какво? Сделката си е сделка! Службата рано или късно ще свърши, но младостта ще остане!
  Гадателката ядосано отбеляза:
  Но ти ще ми бъдеш слуга! И ако се опиташ да не се подчиниш, ще отидеш направо в ада! Междувременно, позволете ми да ви помогна да пробиете пръста си.
  Беше малко болезнено . Павел Иванович огледа стаята на гадателката. Стени боядисани в бяло. Множество монитори. Много различни сензори. Това е като лаборатория, а не център за врачки.
  Дори е глупаво някак си да подпишеш това парче хартия. Малко вероятно е някой съд да сметне кървавия подпис за валиден. Но... Нещо му подсказва, че не е блъф или шега.
  Мъжът някак си извади подписа под формата на извивка. После измърмори:
  - Подписах моя! Сега думата е ваша!
  Гадателката се закикоти и отбеляза:
  - Е, какво да кажа! Е, какво да кажа... Така са подредени хората! Искате да знаете, искате да знаете! Те искат да знаят какво ще се случи!
  И тогава пред мъжа се появи огромен монитор. От него стана ясно, че се случва някаква карикатура. Някакъв боец, хвърлящ копия, с боси, детски крака, бягаше бързо.
  Гадателката се ухили и попита:
  - Гледали ли сте японския анимационен сериал - "Конан - момче от бъдещето"?
  Мъжът сви рамене и отговори:
  - Изглежда така... Имаше едно такова момче, май беше много силно!
  Гадателката кимна в знак на съгласие.
  - Да! Така че ще те вкарам в тялото му!
  Старецът изсвири изненадано.
  - В тялото на карикатура?
  Гадателят уверено потвърди:
  - Това е! Какво искаше?
  Мъжът беше объркан от бълбукането:
  Но той е просто дете!
  Врачката се изкикоти.
  - Но той има повече сила от дузина възрастни. Да, и той е пъргав, силен по тяло, много е трудно да го убиеш и повредиш!
  Павел Иванович измърмори объркано:
  - И че завинаги ще остана дете, или ще порасна?
  Гадателката оголи зъби и отговори:
  - Разбира се, ти винаги ще си останеш такъв, момче на около единадесет с дяволска сила.
  Улови недоволен поглед, добави мъжът.
  - Е, това е плащане за безсмъртие и най-важното ... Тъй като това е японско аниме, а японците много обичат хентай карикатурите, тогава ще имате мъжество с недетски размери. В бойно положение, двадесет и пет сантиметра, което е доста за възрастен. Така че... Най-важното нещо, което можете да направите, без да навредите на себе си и на либидото си.
  Павел Иванович с недоумение отбеляза:
  - Но колко жени искат да спят с момче?
  В отговор гадателката извика саркастично:
  - И жените не искат да спят с теб! И така, колко голяма е загубата? И ако във вечността можеш да забогатееш или да станеш император, то момичетата ще те следват на стада, независимо дали приличаш на момче или не.
  Мъжът се поколеба няколко секунди, след което решително каза:
  - Добре, съгласен съм! Основното е, че залогът трябва да е голям. Ами ако не си твърде голям? Силата компенсира!
  Гадателката отбеляза с радостен поглед:
  - Ще те науча на магия и бойни техники като Наруто. И ще станеш непобедим!
  Павел Иванович потвърди:
  Може би така исках!
  Гадателката я плесна с ръка по коляното и каза:
  - Седни на този стол. Ще направя преобразуването. Всъщност знам, че искаше да станеш отново не просто млад, а момче. Това беше най-страстното ти желание. И силно момче! Така че този път трансформацията трябва да работи!
  Павел Иванович седна на едно кресло. Гадателката започна да му слага проводници и сензори. Казват, че искаш да станеш момче и ние ще ти го уредим.
  Наистина мечтата е много добра, за вечно детство. Мъж не от първата младост, сега беше облепен със сензори и жици от всички страни. И така гадателката го взе и как срязва тока ...
  Павел Иванович буквално изкриви всичко пред очите си. И усещането беше като тояга, преместена през мозъка. Или дори чук падна върху всяка извивка.
  Доста се разтърси... И плувах пред очите ми, ти си като в огнена мъгла. И започна силно да се тресе от изхвърлянията. И крилати афоризми започнаха да скачат в главата ми;
  В живота има много гадни неща, но най-гадното е, че когато животът свърши!
  Ако искаш да се доближиш до Бога, заковай маймуната в душата си на кръста!
  Човекът произлиза, ако не от маймуна, то поне престана да бъде маймуна!
  Ако си маймуна с ум, тогава лисицата ще те погълне като хищна боа!
  Няма нищо безкрайно, освен времето, необходимо на политиците да изпълнят обещанието!
  Ако лаеш много, ще хленчиш като бито куче!
  Не се доверявайте на този, който говори червено, и червеният огън може да изгори!
  Дори Бог не може да спори с жена и да издигне маймуната до нивото на човешката култура!
  Без любов няма усмивка, освен ако не е хищната усмивка на политик!
  Твърде дълго горе в облаците, безкрилата политика лети в комина!
  Една малка душа, винаги има амбицията на великан!
  Една малка душа има гигантска самонадеяност!
  Политикът е крадец, който си пише закони и смята държавата за зона!
  Политикът има седем петъка в седмицата, но когато трябва да изпълните обещанието, идва еврейската събота!
  Единството е добро, освен ако не се чифтосва с политик!
  Политикът е такова същество, че иска да направи овца от теб със свински методи!
  Свинските методи на политиците превръщат избирателите в котлет!
  Под свински владетел животът никога не е дебел!
  Да направиш прасе президент е твърде дебело!
  Ако искате да станете президент, хванете късмета си!
  Управник, който смята избирателите за овце е типична свиня!
  Бог е не само всемогъщество, но и готовност да отидеш на кръста заради другите!
  Владетел, който седи дълго на трона, кара държавата да затихва!
  Младият водач е като пресен кон, старият е като кобила със счупени копита!
  В средствата за постигане на Божествени висоти, политикът е самият Сатана!
  Политикът Бог е само в едно, в измислянето на извинения защо неговите предизборни обещания бяха толкова дяволски провалени!
  Политикът е като бирата, добър само когато е студен и на масата!
  Политикът е сладък с речи, но горчивият привкус от тях изобщо не е бира!
  Политикът измъква истината от устата си само когато се представя погрешно!
  Политикът разпъва докрай избирателя, за да получи малко Божество!
  Дори мечата сила няма да ви спаси, ако сте умна колода!
  Лисицата е такъв звяр, че ще събори три кожи от лъв!
  Политикът тогава е най-силен, избирателите му са слаби на ум!
  Политикът процедира с мед, за да не плюе изобщо избирателят!
  Силно вземи палка, който има дървени стърготини в главата!
  Дъбът е царят на дърветата, дъбовата глава превръща всеки пън в предмет!
  Дъбът е устойчив на гниене, дъбовата глава е пълна с прах!
  Ако си пън, значи поне имаш кол на главата си!
  Неизвестното е страшно, но известното понякога те кара просто да се страхуваш!
  Знанието поражда увереност дори когато е трудно, невежеството поражда объркване, дори когато е лесно!
  Страхливец не е този, който се страхува, а този, който го мързи да възпитава смелост в себе си!
  Страхът е слабост, смелостта е сила, но се пазете от глупака в себе си!
  Който си позволи да го водят за носа, рискува да се изгуби сред трите бора!
  Прави ходенето в кръгове безкрайна глупост, с нулева изобретателност!
  Няма значение дали млякото на устните не е изсъхнало, по-лошо е, ако в сърцата има безчувствие!
  Застоял просеен хляб, горчива сол на покаянието!
  Мед от устата на политик, привлича тези, които не са изсъхнали мляко на устните си!
  Политикът не е крадец в закона, той е крадец, който създава закони!
  Политикът обещава сладък живот, излива мед от устата си, но лапите му са лепкави като муха!
  Красноречив политик, пиявица захапва портфейла на избирателя!
  Защо мълчанието е злато, защото се плаща!
  Кое е най-голямото нещо на света? Планина от обещания, дадени от политик!
  Политикът иска пари и власт, готов е да разкъса всеки!
  Политикът е преди всичко лисица, не винаги светла на външен вид, но винаги маха опашка!
  Политикът е щастлив да напълни портфейла ви с нищо друго освен празни обещания!
  Един политик е честен само за едно, когато казва - ние, значи вече няма свое аз!
  Какво има повече от атоми във Вселената? Маски и маски на политици!
  Това, което един политик прави най-охотно - чисти джобовете на избирателите!
  Политикът не винаги е ставал, но обещанията му винаги миришат на гнило!
  Политикът има седем петъка в седмицата, но слушането на гласоподаватели винаги е почивен ден!
  Кой беше първи? Политици, защото създадоха хаос!
  Не вярвайте в твърдостта на политиците на петлите, те винаги пеят от чужд глас на лисица!
  Ако политик се излива като славей, значи лисица му е направила саундтрак!
  По-скоро ракът на планината ще изсвири, отколкото политикът ще изпълни обещанието без да се изчерви!
  Политикът е като нощна фея, само денонощие обикновено грабва клиенти!
  Как е един политик като куче, когато говори много, тогава определено е кротен и има стопанин!
  Тези, за които гласуват със сърце, често се оказват с избиратели в черния дроб!
  Политикът е като водка, избирателят ще усети с черния си дроб, че е изгорен!
  Политикът си върти мозъка като водка, само че за разлика от него е пълен с мътност!
  Политикът обича да запълва мъглата, с прозрачната цел да забогатее!
  Политикът има много обещания, но още повече оправдания, ако не бъдат изпълнени!
  Политикът е лисица, но по-често сива!
  Политикът маха стърготини от дъбове, а жълъди събаря като прасе!
  Ако един политик е приказлив като трион, то той непременно ще направи пън от избирател!
  Политикът обича да говори за Бог, защото самият той е Сатана!
  Политикът е хитър като дявола, но ангел в раздаването на обещания!
  Политикът обича да се кръщава, но ръцете му винаги посягат към портфейла!
  Като гласувате за красноречив политик, рискувате после да плюете кръв!
  Обикновено хората избират между котки в шишка, вълци в овчи кожи и лисица с гнило сирене!
  Ако политикът изпълни обещанието си, вижте планината, дали ракът свири по нея!
  По-лесно е да окачите колобок, отколкото да принудите политик да изпълни обещанието си!
  Политикът е последователен само в едно - в търсене на печалба в собствения си джоб!
  Политикът сменя бойните си другари като ръкавици, само че ръцете му стават още по-мръсни от това!
  Политикът е такова животно, че прави елен от избирател!
  Политик, ако не вълк в овча кожа, то типичен овен!
  Политик, който не е лисица, после овен или елен!
  Политикът може да обещава планини, но след него само гребете развалините!
  Не бързайте да гласувате за петел, той ще ви кълве с вътрешности!
  Диктатор, това е лисица, на трона на лъв, заобиколена от овни!
  Ако не искаш да бъдеш елен, ти бъди малка лисица!
  Който не смята гарваните за дар, печели изборите!
  Можете да гласувате със сърцето си, но без ума си, победителят ще отбие мозъците!
  
  Политикът е лисица, която предпочита зеленото сирене като цвят на цвета на долара, от тези, които броят гарвана!
  Жената не е ръкавица, щом смениш ръкавиците, непременно ще се спреш на мръсник, от знойни приключения!
  Гениалните момчета правят много повече открития, отколкото посредствените старци с инструкции!
  В младостта има огън в сърцето, открития в главата и в резултат на това победа!
  Пътят към успеха не винаги е прав, но не търпи извит в смирение гръб!
  Политикът се навежда в поклон, за да вдигне носа си по-високо!
  Политикът се кланя, после да наведе избирателя!
  Политикът е готов да копае земята с носа си, за да зарови отговорността си пред избирателите!
  Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, а повярвайте ми, много е трудно да се живее, сякаш в стрелбище!
  Магарето с торба злато ще пробие крепостна стена по-добре от мамут със стоманен овен!
  Политик със златна уста, превръща избирателите в магарета, със златни торби с дарения!
  Кой е най-силният звяр? Разбира се, дупе, натоварено с торба злато! Лисицата ще изгори жълтия цвят на предателството и златните монети на приношенията!
  Политиците често развяват червени знамена за жълтия цвят на монетите, които вземат от джобовете на избирателите, без да се изчервят!
  Червени речи на меки политици проливат горчиви сълзи на майки, чиито синове загинаха в кървава битка!
  Който обещава златни планини, не струва дори една счупена медна стотинка!
  Политикът се вие като заек, извива се като лисица, но понякога ще прегризе гърлото на избирателя като вълк!
  Политикът обича да брои пари в чуждия джоб, но обикновено се разплаща само за подкупи!
  Политикът е хитър с избирателя като лисица с колобок, само яде под аплодисменти!
  Политикът реже стърготини от избирателя със златен резец на сребристи речи, палачи меки!
  Дъбът гори в огъня дълго, но бързо се разпада от пламенната реч на политика!
  Понякога най-големият проблем на държавата, малкият ум на владетеля!
  Незначителност на трона, огромен проблем за държавата!
  Политикът често е хартиен тигър и лисица с зъби, той е роден за подли игри и е добър за трикове!
  Политикът не винаги е пълен портфейл, който всички обичат, а винаги джобен портфейл, който съсипва съвестта!
  Човек обича зелените в джоба си и мечтае на дивана, само парите са в мъглата, ако живеете в нирвана!
  Политикът охотно бие, но охотно оре, въпреки че се стреми да оре избирателя с цялата страст на енергична крава!
  Политик, който играе на гей омразата, няма да се изчерви, когато засмуче избирател в задника!
  Политиците под червени знамена не се изчервяват от срам, проливайки алена кръв!
  В света си или сив вълк, или бяла овца, или добре охранена лисица, или изяден заек, а в политиката с причина тиранин довежда демокрацията до блясък!
  Политикът има вълчи навици, лисичи дупки, но дълбоко в себе си все пак е шоколадов заек, само че напълно неядлив за избирателите!
  Колкото по-ревностно обещава един политик, толкова по-скоро избирателят ще замръзне в очакване!
  Политикът е като проститутка, работи много с езика си, но може да задоволи само интелектуален импотент!
  Каква е разликата между политик и проститутка? За проститутка клиентът винаги е прав, за политик избирателят винаги има проблеми!
  Политик с вик на петел, амбиция на орел, хватка на хвърчило, алчност на гарван, но все пак безкрил!
  Политикът често е умен като ботуш, но обува безумно избирателя!
  Всеки политик може да си обуе, но след това избирателят е скитник в живота!
  Политикът пъха ръката си в чантата ви, когато се прекръсти със сила, и го препъва, коленичил!
  Защо вярващите се наричат овце, стрижат ги измамници, които нямат нищо свято!
  Ако си овца, ще ходиш бос цял век, ако си коза, ще си останеш магаре! Ако си мъж с ума си, значи ще си щастлив завинаги!
  Истинска лисица в политиката може не само да остърже овца, но и да събори три кожи от лъв!
  Мъжът е длъжен да пропусне една жена, но където тя не попада в ситуация, в която не изисква женско търпение и мъжка смелост!
  Най-непотопяем е този, който не е непохватно сръчен във военните дела, а не дневник на разума!
  И тогава изведнъж се пусна и стана много лесно. И Павел Иванович усети бодрост и поток от енергия във всяка клетка.
  Гадателката отговори ентусиазирано:
  - Готово е! Вече си момче на Конан!
  Павел усети как проводници и сензори падат от него и той се освободи. И голямо огледало се спуска отгоре.
  Гадателката каза ентусиазирано:
  - Виж се!
  Павел погледна. Зрението му стана остро и бързо. В огледалото се появи едно момче. Мускулеста, в къси панталони. Косата й е черна, със синьо. Лицето е приятно и красиво, загоряло, доста европейско. Самото момче е много жилаво, вратът му е силен, а очите му са черни. Зъбите, когато се усмихвате не на времето, са големи. Изглежда, че е на единадесет години, но мускулите му са изваяни като тези на Брус Лий. Подобно на карикатурата, краката са боси, но много упорити и пъргави.
  Много атлетично и силно и тренирано момче.
  Павел Иванович направи бицепси, те се надуха в триъгълници. Той беше много доволен:
  - Хубава фигура! И че ще бъда завинаги?
  Гадателката уверено каза:
  - Ти си карикатура! И карикатурите не остаряват! Може да се радваш, че никога повече няма да бъдеш старец!
  Павел Иванович скочи, плесна с ръце над главата си и промърмори:
  - Това е страхотно! Колко добре се чувствам!
  Гадателката се ухили и отбеляза:
  Но сега ти си мой роб! Трябва да изработим безсмъртие! Разбираш ли!
  Павел Иванович ентусиазирано каза:
  - Pioneer винаги е готов!
  Гадателката удари с юмрук по масата и каза:
  Първата ви задача ще бъде лесна. Излезте навън и намерете хлапето Гришка Мимоза там. Ритайте го в лицето, докато не получи синини. С твоята сила е лесно. И вземете чантата му и iPhone от него. Тогава ме доведи!
  Павел вдигна объркано ръце.
  - Защо имате нужда от студентски iPhone?
  Гадателката излая:
  - Ти си моя роб! Не питай, направи го! Няма нужда да знаете и обсъждате поръчки! Или ще умреш и душата ти ще отиде завинаги в ада!
  Пол-Конан плахо попита:
  - Къде мога да намеря Гришка Мимоза?
  Гадателката хвърли семе на момчето терминатор:
  - Хайде и го последвай! Където блестиш, има враг!
  Павел-Конан, вече без да задава въпроси, блесна с голите си заоблени момчешки токчета, изскочи от кабинета. Усещаше енергията и желанието да се движи.
  Тялото наистина беше много силно и бързо. Павел-Конан не усещаше краката си под себе си. Той ускори нагоре по стълбите, без да обръща внимание на асансьорите. И беше толкова лесно за него, а полетът беше толкова бърз и вълнуващ.
  След това момчето терминатор изскочи на улицата. Времето беше хладно, тъкмо валеше. Момчето от карикатурата се плискаше през локвите. Повдигнати пръски. И той беше добре. И скоростта на бягане, като чистокръвен, състезателен кон. Поне по-бързо от хората. Не наваксвайте толкова лесно.
  Ето едно дете, без да обръща внимание на светофарите, се втурна между колите. Скоростта му беше страхотна и реакцията му отлична. Конан наистина е много забележителна карикатура. Бърз, с отлична реакция, силен и издръжлив. Липсва му обучение по бойни изкуства и магия. Тогава би било дори по-готино от Наруто. Но нищо, пред него е цяла вечност. И енергията никога не свършва.
  Момчето от карикатурата прескочи колата. И все пак той тичаше твърде бързо и минувачите поглеждаха обратно към босоногото момче. Дори полицията подсвирква. Но добре, без да обръща внимание, Конан-Пол стигна до двора.
  Гришка Мимоза беше там. Момче на около тринайсет, с много нахален вид. И приличаше на животно. Виждайки Пол-Конан, той избухна в смях, сочейки с пръсти:
  - Виж просяк! Няма пари за обувки!
  Конан-Пол се втурна към нарушителя, ритна го в корема, след което задвижи юмрука си по тила. Той рухна като развалина. Конан-Пол няма голяма сила. След това момчето от карикатурата си спомни, че трябва да се оставят и синини по лицето му. Той се обърна и го удари няколко пъти в лицето.
  После взе куфарчето, извърна джобовете си в търсене на iPhone. Излетяха куп монети, няколко парчета хартия. Конан-Пол ги почисти с удоволствие. Но къде е iPhone - къде отиде! Младият воин дори скъса дрехите на жертвата, разкривайки ги до кръста. Но най-накрая и аз го намерих.
  Взех го за себе си... И се втурнах обратно. Това е направено! И най-важното е, че е толкова лесно и просто! Това е като дъвка! Всичко се оказа толкова добре!
  И момчето се втурна отново и си подсвирна една песен:
  - Прекъсната нишка, заплашени сме от зла смърт! И за да живее - героят трябва да умре!
  И отново прескачане на коли. Превъртане на салта, различни видове завои.
  Конан-Пол влетя в офиса. Никой не го спря. После изтича горе при врачката.
  Тя го поздрави не много сърдечно:
  - Е, ти даваш! Защо уби Гришка?
  Конан-Пол разпери ръце объркано:
  - Не съм го убил?
  Гадателката се изкикоти и се ухили.
  - Момче Конан, може да вдигне над главата си камък с тегло повече от тон. Представете си колко е силен. И той премести тийнейджъра на тила! ти идиот ли си?
  Конан-Пол разпери ръце объркано:
  - Е, не мислех. Самата тила падна под юмрука ми!
  Гадателката излая:
  - Накратко, накарай един глупак да се моли на Бога, той ще го бие по челото! Добре, че аз лично нямах нужда от това момче. И iPhone и куфарче ще се поберат. Но ето ви... Разбирате, че сега сте убиец!
  Конан-Пол въздъхна тежко и отговори:
  - Е, не исках! Следващия път ще бъда по-внимателен!
  Гадателката изръмжа и тропна по пода с петата си:
  - Няма да има следващ път. Помня те, момче, което тича полуголо в студа и шамари през есенните локви. И полицията вероятно ще търси убиеца. Така че в Москва, във всеки случай, не изглеждате!
  Павел-Конан несериозно избухна:
  Ами ако боядисате косата си в бяло? Ще бъда още по-хубава!
  Гадателката изпука пръсти и поклати глава.
  - Не! Докато тичаш из Москва! Ще те изпратя в приказен свят! Там ще получите седем артефакта за мен. И тогава - ще се види! Но внимавайте, внимавайте със силата!
  . ГЛАВА 2
  Междувременно може би... - намигна гадателката и отговори с лукава усмивка. - Прави любов с мен. Винаги съм мечтал да опитам мъжкото съвършенство на японски анимационен филм. В края на краищата, в хентай няма равни умения анимационни японски герои.
  Гадателката изглеждаше млада и безупречна като фигура. Можете дори да я наречете красива. И разбира се, Пол-Конан не възрази. Да спиш с такава жена за нищо е подарък на съдбата. Можеше да поиска плащане за секс с нея.
  И така гадателката легна по гръб и разпери краката си. Ръката й пое петлето на мультяшното, което бързо се поду и нарасна до двадесет и пет сантиметра.
  Пол-Конан изсъска:
  - Прекрасна!
  Момчето влезе в жената и започна да се движи в пазвата й с голямото си мъжко съвършенство над годините му. Похотливият кладенец мигновено се навлажни, а жената започна да стене и да маха. Тя също беше доволна от японския анимационен филм, в стила на хентай.
  Това е, когато външно изглежда, че е много мускулесто дете, но мъжкото съвършенство е като това на анимационен филм в порно, тоест голямо дори за възрастен.
  И разбира се една възрастна, макар и добре запазена врачка с такава много приятна. Плюс още един мъж, тогава на седемдесет години. И, разбира се, той изобщо няма детски опит.
  Вярно, като повечето мъже, жената и нейното удоволствие са последните мисли.
  Но гадателката е темпераментна и дори го харесва грубо.
  И тя стене сладострастно.
  Момчето също започна да стене и изхвърли бялата каша. Да, наистина е страхотно...
  Гадателката отново започна да се сбръчква и дори се наведе няколко пъти, облиза пулсиращата нефритена пръчка с език. И той отново стана и се поду.
  След като Пол-Конан отново влезе в жената. Тя се разтърси от оргазъм.
  Беше забавно и готино.
  После пак свърши... И пак гадателката облиза с език тази сладка, толкова приятна на вкус мана.
  Правеха любов, няколко часа до изтощение. Първият се отказа от гадателката и каза:
  - Достатъчно! Ти си истински бивол по сила!
  Пол-Конан кимна:
  - Разбира се, че съм силен бивол! Е, съгласни ли сте, че е страхотно?
  Гадателката се съгласи:
  - Да, така е! Но ми харесва, така по груб и бърз начин. Но много други жени обичат повече обич, и по-нежно, и не толкова бързо!
  Момчето от карикатурата кимна.
  - Правилно е! Но аз се превърнах в тяло като дете. И моето мислене и темперамент се промениха до нивото на тийнейджър!
  Гадателката отбеляза:
  - Много силно и бързо дете, не просто хлапе. Тренирал ли си карате преди?
  Пол-Конан честно каза:
  - Не! За съжаление не! А през младостта ми карате беше забранено!
  Гадателката каза със смях:
  - Знам го! Но можете бързо да научите всичко в младо тяло. Общо взето Конан умее да се бие малко с крака, естествено има добро разтягане, но го научи на техниката - нямаше да има цена за такъв боец!
  Момчето от карикатурата попита:
  - Ще ме научиш ли?
  Гадателката поклати глава.
  -Не! Не е моя работа да уча карате момчета. Ще имате специален ментор, а може би и ментор. Е, междувременно... Дотогава поспете.
  Ще те изпратя в друг свят, а ти трябва да натрупаш сила.
  Пол-Конан уверено заяви:
  - Изобщо не съм уморен!
  Цветето отговори:
  - Не спори! Там ще трябва много да се борите. Освен това в този свят ще имате и задачи. Така че придобийте сила млад жребец. Между другото, не комплексирате, че сте станали момче?
  Пол-Конан уверено отговори:
  - Не! Ни грам комплекси!
  Гадателката отбеляза:
  "В света, в който влизате, може да се наложи да служите на рицарите. И ще бъдете третирани като момче, или по-скоро дете от гледна точка на уважение. Въпреки че, нека вие и детето на външен вид не бъдете пощадени!
  Пол-Конан отговори с въздишка:
  - Какво съм готов за това! Освен това безсмъртието изисква жертви!
  Цветето отбеляза:
  - Легнете на дивана. Вие сте млади и здрави, така че лесно ще заспите. И тогава ще се види. И имаш красиви сънища! И това не са просто мечти, отчасти те ще отразяват алтернативна реалност.
  Пол-Конан изпя:
  - Аз не съм жалко насекомо,
  Като костенурка нинджа!
  После решително отиде до дивана. Легнах върху него и затворих очи.
  И тогава момчето почти веднага беше покрито от вълна от сън.
  И той сънува, че е по времето на император Нерон. Бушува оргия и много хетеросексуални. В същото време има благороден празник.
  Самият император, с юнашко телосложение с дебел врат, свири на лютня.
  Нерон в съвременния свят е олицетворен с нещо зло и покварено. Особено след многократно снимания роман: "Камо Грядеши ".
  Но дали Нерон наистина е запалил Рим и дали е убил християни, не е точно известно.
  Но той обичаше гладиаторските битки, това е сигурно. Точно сега две момчета на четиринадесет години излязоха да се бият точно по време на празника. Бяха полуголи и загоряли. Те държаха мечове в ръцете си. И предпазливо стъпвайки боси, се приближиха един до друг. Благородници и патриции аплодираха.
  Момчетата започнаха да се бият. От мечовете паднаха искри. Момчетата тропнаха, едното стъпи на вилица с боса си пета и направи гримаса.
  Момчетата започнаха да се порязват и почти веднага получиха драскотини. Това е брутална битка.
  Императорът погледна момчетата с алчен поглед. Конан-Пол се оказа с други момчета, които чакаха своя ред. Момчетата, почти голи, но мускулести, седяха на една пейка. Някои имаха тризъбци, други имаха мечове или саби. Имаше момчета с брадви.
  Момичетата бяха от другата страна. Те също бяха почти голи, по едни и същи гащички. Те също трябваше да забавляват Нерон и свитата му.
  Разбира се, приятно е да гледаш как се бият момчета или момичета.
  Конан-Пол попита момчетата:
  Ще се избием ли един друг така?
  Най-голямото от момчетата, на около петнадесет години и много мускулесто, отговори:
  Да, това е нашата съдба! Отивайки на смърт, поздравявам императора.
  В този момент едно от момчетата гладиатори падна. И той изключи, без да помръдне. Мавърският роб донесе факла до босите крака на момчето. Пламъкът хищно облиза голата пета на тийнейджъра. Той изкрещя и се опита да скочи. И той отново падна, получавайки фатален удар във врата. След това най-накрая замлъкна. Въпреки че босите му крака отново се опитаха да го изгорят с огън. Но момчето не можеше да помръдне. Най-накрая се успокои.
  Неро изрева:
  - Победителят ще даде живот до следващата битка! Сега нека момичетата се бият!
  Тук се появи първата на платформата очарователна, висока и мускулеста блондинка. Беше само по бански, а гърдите й с алени зърна бяха голи. Разбира се, краката са боси, а в ръцете има меч и щит. Момичето е загоряло, но косата й е руса - което е много красиво.
  Тя се поклони на императора. И си мислех, че Неро, след като е свалил двадесет килограма, ще бъде много добре изглеждащ мъж.
  Тогава под музиката изтича друг воин. Също почти гол в сини бански гащи. Но червена коса. Тя беше въоръжена с тризъбец и мрежа.
  Така че се очакваше много интересна и брутална битка. И двете момичета са високи и мускулести, с тънки талии и луксозни ханша. И двете красавици имат мъжествени брадички и мощни вратове.
  Воините се спогледаха. Момичетата се спогледаха и се взряха. Започнаха да правят залози.
  Неро въздъхна:
  - Не ми харесва, когато умират момичета!
  Петроний предложи:
  Нека се бият без оръжие!
  Римският император възрази:
  - Не! Нека има пълен бой! Залагам на червено!
  Прозвуча сигнал. И двете момичета имаха голи загорели гърди с рубинени зърна.
  И те се разбраха. Червенокосата удари щита с тризъбеца си и изпусна мрежата. Блондинката се обърна. Колегата й премести тризъбеца си над краката й и се опита да хване мрежата. Но блондинката я удари по рамото и одраска червенокосата. Кръвта излезе и падна върху огромна маса, където момичетата се биеха.
  Петроний отбеляза:
  - Вашият домашен любимец беше наранен!
  Неро логично отбеляза:
  - И дори е безинтересно, когато битките вървят в една порта!
  Червенокосата отново се опита да удари с тризъбеца си босите крака на блондинката. Тя дори успя да закачи момичето в втвърдения ток. И двете красавици бяха опитни гладиатори. Те вече имаха белези и порязвания по телата си.
  Блондинката отново се опита да атакува. - отвърна червенокосата. И използва тризъбец. И отново ги размаха силно. Те се сблъскаха с остриета.
  Червенокосата все пак посегна към мрежата и я вдигна. Но блондинката успя да удари състезателката си по бедрото и тя се контузи.
  Сега беше болезнено да преместя червенокосата. И тя се отдалечи.
  Блондинката хукна след нея. И удари с меч по лопатките. Но червенокосата отговорила и тризъбецът ударил блондинката в корема. И три инжекции бяха отпечатани.
  И тя също кървеше.
  Неро облиза устни:
  - Не е зле!
  Червенокосата се опита да хвърли мрежата. И тя почти започна, но беше намушкана в гърдите с меч. И пусна мрежата. Босите й крака бяха заплетени. Блондинката я удари по главата с дръжката на меча си. Червенокосата затвори и замълча.
  Мавърът с факла донесе огън на босите съблазнителни крака на червенокосо момиче. Отново се чува миризмата на изгорено месо, толкова нежна и приятна. Червенокосата се събуди от дивата болка и посегна към тризъбеца. Но блондинката отново я удари със сабята, плоска по главата. И смаяната красавица припадна.
  Воин с бяла коса донесе меч до гърдите й и погледна император Нерон.
  Основният, който прощава, е монархът, такъв обичай. Неро протегна ръка и колебливо вдигна пръста си нагоре.
  Конан-Паул смяташе, че императорът все пак не е такова чудовище, може да има милост.
  Междувременно Тетрулиан отбеляза:
  - Изглежда сред момчетата имаше някой излишен!
  Неро кимна.
  - Ето, нека се бие!
  Конан-Пол беше принуден да напусне. Носеше шорти, които малко се различаваха от бански гащи, и много мускулест. Нерон погледна момчето и отбеляза:
  - Сладко бебе! Е, нека се бие с двама наведнъж! И тези с мечове, а той без оръжие!
  Петроний отбеляза:
  Ще го убият бързо!
  Неро отговори:
  - Той има такива мускули. Това е Херкулес на десет или единадесет.
  Имаше две момчета на четиринадесет години. Те бяха малко по-високи от Конан-Пол, макар и не толкова изпъкнали по мускули. Но все пак момчетата са мускулести, закалени, тренирани. Може би дори наскоро са се скрили в кариерите.
  Конан-Пол им се усмихна. Момчетата гладиатори се намръщиха. Прозвуча сигнал и те, размахвайки мечовете си, се втурнаха към своите събратя. Карикатурното момче грабна меча на противника с боси пръсти и го изтръгна от ръката му. Друг едва не удари Конан в главата. Но момчето го удари с юмрук през гърдите и го събори. Ударът бил толкова силен, че по гърдите му се разпростряла синина.
  Момчето хвана Конан-Пол с ръце, но той го хвърли като кукла.
  Тогава анимационното момче премести петата си в брадичката на падналото момче и счупи челюстта му, като я изключи.
  Изоставеното хлапе се опита да стане, но беше ударено с юмрук в челото и изпадна като бик под месарска тояга.
  И двете момчета мълчаха. Конан-Пол погледна Нерон.
  Той го взе и протегна ръка. После обърна палеца си надолу. И изрева:
  - Убий ги!
  Конан-Пол погледна недоумяващо момчетата. Почти голи, изсъхнали тела, обучени момчета, които не бяха добре нахранени.
  Нерон попита грубо:
  - Не разбираш ли латински?
  Конан-Пол кимна.
  - Разбирам ваше величество!
  Императорът заповяда:
  - Вземете меча и пробийте сърцето и на двете момчета!
  Тийнейджърите изглеждаха напълно безпомощни. Отзад и отстрани на постните тела има следи от камшика, които щедро се раздават от надзирателите в кариерите.
  Не, Конан-Пол не можеше да ги убие. Момчето богатир гневно тропна с босия си загорял мускулест крак и каза:
  - Не!
  Неро изръмжа:
  - Какво ли не*
  Момчето честно отговори:
  - Не мога да ги убия!
  Императорът изсъска:
  - Вразумете момчетата!
  Маврите с факли донесоха пламъка до голите подметки на момчетата, които бяха изгубили своето творение. Те изпищяха и дойдоха на себе си. Личеше си, че момчетата-гладиатори залитнаха и те пребледняха!
  Неро нареди:
  - В кариерата ги! Нека работят както преди. А това дръзко момче го чака специално изпитание! Нека се бори с гладния африкански лъв!
  Свитата изрази бурно одобрение.
  И император Нерон намери за добре да добави:
  "Разбира се, нахаканото момче ще се бие без никакви оръжия.
  Придворните се изкикотиха. Една от Весталките мъдро отбеляза:
  - Дай ни го, господарю. Ще го закараме до смърт!
  Нерон, усмихвайки се неприлично, отбеляза:
  "Неговото съвършенство може да не е достатъчно голямо, за да задоволи тигрици като теб!
  Весталката отбеляза:
  - И момчето също има език! И това е дори по-добре от достойнството.
  И публиката изрева от смях.
  Императорът заповяда:
  - Ами да му донесем лъв - най-свирепия.
  Бойното поле беше оградено от гостите много високо с дебели пръти.
  Ограда, така че да не се страхува от огромен лъв.
  Павел-Конан изпитваше известна плахост в себе си. Той разбра, че това
  не съвсем сън. И най-вероятно преминаване към следващата мисия.
  Вещицата е мощна магьосница и го е изпратила в миналото с някаква цел.
  Може би дори не неговият свят. Така лъвът може да се счупи, силен, но в същото време детското тяло на мультяна е истинско.
  Вече се вади. Звярът наистина е огромен, дори за лъв. Добър половин тон тегло. Гривата е гъста, жълта, опашката е дълга с пискюл. Да, това е сериозен противник.
  Павел-Конан изглежда като обикновено момче със среден ръст от единадесет години. Тоест дори за древността е малък. Вярно е, че мускулите му са много изпъкнали и под тънка загоряла кожа се търкалят като тел.
  Но все пак дете по шорти, с боси токчета срещу чудовище.
  Свитата на Нерон започна да прави залози. А гладният лъв беше държан на специална верига. Почти всички залози бяха на лъва. Но главната любовница на Неро Помпей, красива и развратна жена, която вече е на тридесет години, въпреки късите панталони, успя да забележи, че Конан не е съвсем дете. И решително заложи на момчето. В същото време реших, че ако момчето оцелее, не забравяйте да го завлечете в леглото.
  Ето ги и залозите. И лъвът беше хванат и освободен. Той се втурна с див рев към мускулестото, красиво и силно дете.
  Павел-Конан, чувствайки страх, се втурна да бяга колкото може по-бързо. Голите й кръгли токчета блеснаха.
  Лъвът не успя да настигне момчето и то се изкачи покрай решетката.
  Легионерите вдигнаха копията си и попречиха на момчето да се изплъзне в решетките.
  Император Нерон изсумтя:
  - И си бърз! Хайде, убийте лъва. Ако го победиш, ще ти простя и дори ще те взема в свитата си!
  Павлик-Конан се засмя и отговори:
  - Добре, ще одра лъва!
  Карикатурното момче изпита гняв и самочувствие в себе си. Павлик-Конан скочи от оградата. И го ритна отстрани с бос крак. Лъвът беше разклатен добре и извика. Втурна се, изръмжавайки към предизвикателното дете. Павлик-Конан се вдигна по петите. Мускулестите му крака са толкова бързи, че наистина можете да изпреварите грубия лъв.
  Момчето тича и петите му проблясват. И лъвът е зад него в кръг. Но тук Павлик-Конан спря. И той ще го вземе и ще ритне с крак леко задъхания лъв отстрани. Той получи силно разклащане и реброто очевидно беше напукано. Той скочи върху момчето, но той се размърда и отново, като ритник в ребрата. Този път звярът наистина се пропука. И иззад устата й излязоха розови мехурчета.
  Павлик-Конан удари с бос крак в скок. И точно на носа на лъва. Този, който ръмжи от болка. И голата твърда пета на детето беше разбита до кръв.
  Лъвът скочи върху момчето. Той падна по гръб и хвърли звяра върху него.
  И лъвът се разби много болезнено. Дори мехурчетата от устата минаха много по-активно и то в поток.
  Момчето от карикатурата изпя:
  - Ще станем по-смели и смели от лъв,
  Ще стоим поне веднъж, в най-ужасния час...
  Всички нещастия за нас ще опитат - трева!
  И момчето отново хвърли с краката си скочилия върху него лъв. Той частично си спомняше триковете на момчето Конан. Толкова прекрасно дете, което поради радиация се превърна в герой-мутант. А силата му е просто невероятна и това е в тялото на дете, дори и с изляти мускули.
  Лъвът вече кървеше не само от устата си, но и от счупени ребра. Конан-Павлик отново започна да го бие отстрани. И костите се счупиха, хрускаха. Лъвът вече забави темпото и дори започна да се отдръпва.
  Момчето от карикатурата отново го удари в ребрата. И тогава той хвана гривата си с ръце и я хвърли върху него. Лъвът отново падна. Павлик-Конан искаше да го удуши, но шията на хищника беше твърде дебела, за да бъде увита от детски, макар и изключително силни ръце.
  Затова момчето терминатор продължи да бие звяра с краката си. Повреждаше се все повече и повече. Накрая от болковия шок и загубата на кръв звярът се успокоил.
  Император Нерон се изправи и каза с наслада:
  - Това е дете! Вие случайно ли сте син на бог Херкулес или на Аполон?
  Конан-Павлик вдигна лъва от плочката, вдигна го над главата си и го затича към решетката, точно пред трона на Нерон и възкликна:
  - Моята плячка е твоя плячка!
  Императорът беше много доволен и аплодиран. Тогава той попита с усмивка:
  - Как се казваш млади робе?
  Момчето-богатир отговори уверено:
  - Конан!
  Nero обяви:
  - Давам свобода на този млад роб и го записвам в моята лична охрана!
  Свитата аплодира. Помпей прошепна в ухото на Нерон:
  - Това е мъдро решение!
  Неро кимна на момчето. Павлик-Конан прескочи оградата като маймуна. И отиде при Нерон. Императорът беше здрав и силно сложен. Той е още млад и може да се нарече красив.
  Известен със страстта си към пеенето. И също така... Любов както към жените, така и към красивите млади мъже.
  И сега той погледна момчето. Конан е красив, а мускулите му са като отлята стомана. Нерон прокара ръка по гърдите на героичното момче и отбеляза:
  - Имаш излъскана кожа! И красотата на младия Аполон!
  Конан-Павлик кимна:
  - Да, страхотно... Готов съм да ви обслужа!
  Императорът заповяда:
  - По-добро вино за моя нов воин!
  И босите роби започнаха да наливат зелено вино в златната чаша. Конан-Павлик се усмихна. Интересно е да дегустирате виното на Древен Рим, което вече е в ново, младо тяло. Дори е изключително готино.
  Конан-Павлик също изяде фазанов бут. Беше вкусно и в сос. Виното също има много добър вкус. Героичното момче пиеше и яде бавно.
  Император Нерон погали мускулестия му гръб. Беше отвратително, но Конан-Павлик издържа. Битката с всички римляни, дори за него, е твърде много.
  Ето нова гладиаторска битка. Този път момичетата се бият.
  Красавиците излязоха само по бански. Очите на Нерон светнаха.
  И ръката му започна да гали голия слуга.
  Нерон обичаше както жени, така и тийнейджъри. Той беше корумпиран.
  И Павлик-Конан започна да гали мускулите на Помпей. тя е жена,
  Много красива, дори се счита за първата красавица на Рим.
  Въпреки че тя вече е на тридесет, а синът й е висок почти колкото Конан-Павлик.
  Но тя обича сладки момчета. Освен това младият герой има такава кожа.
  Точно като крокодил, а релефът на мускулите е по-добър от всяка статуя на Аполон.
  В същото време момчето е живо и младото му силно тяло ухае приятно.
  Помпей го гали и опипва мускулите му. Много я възбужда. Момчето-герой също е приятно, нежните ръце на красива жена. И дори започна да мърка като котка от удоволствие. И така тя се спусна с ръце, напипа пъпа си. И след това ръцете й в шорти. Мъжкото съвършенство на момчето се издигна веднага и започна да набъбва до своите двадесет и пет сантиметра във възбудено състояние.
  Помпей, като видя впечатляващия туберкул, въздъхна тежко и каза:
  Тази вечер ще бъдеш моя!
  Павлик-Конан изпъшка:
  - О, лельо! Колко добре, сега ще свърша.
  Но Помпей отдръпна ръцете си. Неро погледна момчето и се засмя. Младият герой се почувства раздразнен. И мъжкото му съвършенство заспа. Сега той е просто мускулесто и изключително силно момче терминатор.
  Междувременно едно от момичетата се оплете в мрежата и получи тризъбец встрани. И започна да умира, кървящ. Партньорът й също беше ранен в рамото и намушка противника си с ярост.
  Най-накрая тя се успокои. И тогава маврът с факла се затича към момичето. И вдигна факлата на босите му крака. И тогава пламъкът хищно облиза голата кръгла розова пета на момичето. Тя изкрещя и се опита да стане.
  И друг красив гладиатор сложи тризъбец на гърдите си.
  И погледна Нерон.
  Императорът попита Конан-Павлик:
  - Е, простете я или не!
  Добросърдечното момче уверено отговори:
  - Разбира се, имай милост!
  Императорът кимна.
  - Добре! Но ти ще служиш на Помпей, а аз ще го гледам!
  Конан-Павлик отбеляза:
  - Тя е красива жена, но сексът е интимен!
  Неро отговори:
  - Не, сексът е колективен въпрос!
  Свитата, където имаше и мъже, и жени, се засмя. Изглеждаше смешно. Конан-Павлик е доста голям в древността.
  Това се смята за тийнейджър и затова любовта на Помпей изглеждаше естествена.
  Особено на момче роб от не твърде млада, но все пак красива жена.
  Неро вдигна пръст. Момичето беше извадено от мрежата и извадено от бойното поле. Това, което е злоупотреба, е злоупотреба.
  Тогава се биеха четири срещу четири момчета. Тези с червени бански гащи имат прави мечове и кръгли щитове. А тези, които имат сини бански, имат извити мечове и правоъгълни щитове. Ето ги момчетата.
  Момчетата изглеждат на около четиринадесет или петнадесет години. Все още имат чиста кожа и деликатни лица. Но голите им подметки са мазоли, от острите камъни на мините, в които са работили доскоро. И телата са сухи, здрави. Те бяха добре измити преди боя, а телата бяха загорели, чисти и босите крака сякаш можеха да откъснат праха. Мускулести момчета гледат на подиума. При някои мъжките съвършенства започват да набъбват от вълнение. Освен това много от тях на практика не са виждали жени в кариерите. И така изпитах много силно вълнение, особено като видях робите с голи гърди и зърна. И тогава Помпей оголи гърдите си.
  Момчетата се изкикотиха. Те стояха един срещу друг известно време. Досега те не се стремяха да се бият, тъй като правеха залози на отбори. Развратните жени гледаха с похот мускулестите тийнейджъри. Скоро гладката кожа на момчетата ще бъде нарязана от порязвания с меч. Ще потече кръв, а падналите боси подметки ще бъдат изгорени или от факла, или от нажежено желязо.
  Павлик-Конан допи виното си, допи фазана си и гледа битката. Виждал съм гладиаторски битки във филми. Въпреки това почти няма филми, в които момчетата да се бият на ринга. Така че е интересно да се види.
  Неро харесва безкостите тела на момчета и момичета.
  Така той изглежда с голяма алчност.
  Най-накрая прозвучава сигналът. И момчетата се събират в битка. Остриета удрят и искри прехвърчат.
  Нерон казва с усмивка:
  - Битката виждам ще е добра!
  Темурлин отбеляза:
  - Всички сте добри, страхотни!
  Императорът кимна.
  - Така че нека пея!
  Сенатор Сенека кимна.
  - Това би било мъдро решение, о, страхотно!
  И император Нерон стоеше в позата на оратор и пееше:
  Огромни, бурни, вълни от зла кръв,
  Безкраен поток тече над земята...
  И хората си признават, стенейки от болка...
  Пожари са буквално навсякъде!
  И тогава той се прекъсна и тропна с крак, лаейки:
  - Не съм в настроение! Да се борим.
  Едно от момчетата вече е тежко ранено и е паднало. От него потече кръв.
  Мавърът изтича и заби факла в босите крака на тийнейджъра. Подметките на момчето, макар и мазоли, все още са живи. И той крещи от мъчителна болка. И се втурва накуцвайки в битка.
  Императорът вика:
  - Ату него! Ату!
  Момчетата се сблъскват отново. И пак от мечовете им капе кръв. Конан-Павлик си спомни книгата "Рицари от четиридесет острова". И там момчетата се караха. И те умряха и страдаха много. Да, това беше живот, пълен със страдание. Въпреки че, от друга страна, тийнейджърите не ценят живота толкова много и се смятат за безсмъртни.
  За възрастни би било много по-тъпо.
  Конан-Павлик видя как момчето пада отново. И отново донасят факла до босите му пети. И тийнейджърът гладиатор отново скача и отново се разкъсва от удари.
  И отново битката. И отново убитите момчета. И всичко е много по-кърваво и жестоко.
  Накрая само едно момче с червени бански гащи остана на краката си.
  Неро е безмилостен този път:
  - Убийте останалите!
  Получило няколко драскотини и инжекции, момченцето, лъскаво от пот и кръв, прави несигурни стъпки с босите си, съборени крака. И пронизва младите си другари, които са загубили способността си да се движат.
  Още една тежка битка...
  . ГЛАВА Љ3
  След празника Помпей, разбира се, заведе Конан-Павлик в нейните покои. Героичното момче, разбира се, не можеше да откаже, но напротив, той наистина искаше секс. През последните години от миналия му живот интересът му към жените напълно изчезна. И затова Павел Иванович Рибаченко беше много щастлив от завръщането на младостта си.
  Когато сте на около осемдесет години, тогава, разбира се, вече имате малко радост от живота. Добре, че има сили да влачи краката. И той все пак стигна до самия гадател.
  И тук имаш втори живот и вечна младост. И как да не правим любов с първата красавица на Рим?
  Момчето-юнак беше измито от робините в банята, а мускулестото тяло беше намазано с тамян.
  След това я покриха с воал и като млада наложница бяха отведени в Помпей. Тя вече го чакаше напълно гола. Тялото й беше все още доста свежо и привлекателно , но вече пълно. Личеше си, че жената е зряла, а не младо момиче.
  Конан-Павлик почувства, че тя му се струва някаква стара. Въпреки че самият той е нещо на колко години. Но битието определя съзнанието. А младото тяло прави възприятието за света младо.
  Така че, въпреки че сте старец в минал живот, но в този вие сте ускорител. И вашето съвършенство не се развива според възрастта ви. В крайна сметка вие сте наистина японски анимационен филм и имате способността да правите чудеса в леглото като в хентай.
  Помпей направи знак. Робите хвърлиха завивките от момчето-герой. И ето го млад герой пред нея. И неговото съвършенство е вече в бойно положение.
  Помпей нареди:
  - Хайде, ела при мен!
  Конан-Павлик се втурна към нея. И вече със сила влезе в пазвата й. Помпей се отблъсна отчаяно и изсъска:
  - Изчакайте! Да лекуваме първо!
  Голямото момче въздъхна. И той започна да облизва алените й зърна с език.
  Помпей хвана ръцете на Конан и ги сложи върху себе си и започна да се движи плавно. Тялото й беше възбудено от докосване, силно, мускулесто и много младо тяло.
  Тогава тя обърна Конан-Павлик по гръб. И тя самата оседла неговото съвършенство. И тя се плъзна като люлка. Тогава тя изстена сладко. Конан-Павлик се почувства на върха на блаженството. В предишния си живот никога не му се беше налагало да прави любов с толкова елегантна и красива жена.
  И екстазът растеше, Помпей стенеше все по-силно и по-силно. И така се оказаха заедно. Но развратната жена не беше достатъчна и тя използваше езика си.
  И развълнуваното съвършенство се издигна. Сега Конан-Павлик се удряше и това продължи по-дълго и Помпей идваше няколко пъти. И тогава младият юнак се изпразни.
  Но Помпей искаше повече и отново въведе езика си в действие. Конан-Павлик започна да работи и нефритената му пръчка отново се издигна. Този път той работи повече от час и Помпей най-накрая се изтощи от каскадата с оргазъм.
  Свършиха веднага и вече изтощени заспаха.
  Конан-Павлик мечтаеше за някои скокове и ексцесии.
  И той се събуди. До него блесна облак и в него се появи образ на вещица-магьосница.
  Тя каза с усмивка:
  Вече сте изпълнили първата част от задачата. Помпей ще има дете с теб! Той ще стане славен и силен император!
  Конан-Павлик кимна:
  - Това е добре! Но откъде знаеш, че е син?
  Магьосницата уверено заяви:
  - Силата ми е голяма, а знам каквото знам! Въпреки това ще трябва да останете с Nero за известно време. Не му позволявайте да унищожава християните и му помогнете да се закрепи на трона, като потиска заговорниците. И когато синът ви се роди и получи статут на наследник и основните опасности за Нерон отминат, ще се върнете обратно и ще получите друга задача!
  Конан-Павлик вдигна ръка към главата си като пионер и възкликна:
  - Винаги съм готов! Pioneer винаги е готов!
  Магьосницата каза с усмивка:
  - А може и да чакате нови изпитания и месии паралелно с този. Така че няма да има почивка...
  И образът й изчезна.
  Конан-Павлик отново заспа... И заспа сравнително спокойно. Вярно, мечтаех за игра на шах. Наистина много дълго. Сякаш фигурите от двете страни се заблуждават и после отново растат като гъби. И това като цяло е безобиден сън.
  На следващия ден Нерон взе Конан-Павлик от Помпей и му заповяда да се научи да владее меч от най-добрите майстори на Рим. Е, в миналия си живот Павел Иванович не се е занимавал с фехтовка, така че техниката на боравене с меч би била полезна. Въпреки това скоростта и силата на Конан-Павлик са изключителни и те направиха възможно победата на най-добрите майстори дори без екипировка.
  Технологията обаче е още по-добра. Биейки се с противници, момчето-герой няколко пъти хващаше мечове и ги чупеше с голи пръсти на детските си, но изключително силни крака. И това шокира учителите.
  Въпреки това Конан-Павлик тренира усилено. И той хвърляше копия и с ръце, и с крака.
  Много е ефективно. Хвърляш копие с голи пръсти. Прелита добър километър, пробивайки целта. Бившият превозвач, момче от анимационни филми, много ловко хвърляше копия с краката си. Можете също да научите как да хвърляте бумеранги и други разрушителни предмети с краката си. И, разбира се, ръцете също. Конан също знаеше как да стреля с лък. Сега трябва да подобрим уменията си.
  Конан-Павлик все още изучава техниките за бой с меч. Освен това е научен да се бие с юмруци и крака. Разбира се, най-добрите учители. Те бяха изумени от силата, ловкостта и бързината на момчето. Конан също имаше много силна кожа. Не е толкова лесно да се пробие и той може да скочи от голяма височина без щети. Да, той е момче-чудо.
  Нерон също обмисляше война. На изток се намираше могъщото царство на партите, простиращо се чак до Индия. Освен това евреите се разбунтуваха. Така че имаше бъдещи войни.
  Император Нерон повика момчето при себе си. Конан-Павлик, както обикновено, бос в шорти, пристигна пред погледа на императора.
  Владетелят на Рим предложи:
  "Сега има бунт в нашата провинция Юдея. Изпратих там най-добрия си командир Тит. Мисля, че бихте могли да се присъедините към кампанията и там да се покриете със слава, извършвайки подвизи. И тогава Партийското царство ще ви очаква!
  Конан-Павлик каза с усмивка:
  - Където се обърне императорското копие, ще се обърна и аз!
  Владетелят на Рим изтъкна агресивно:
  Виждам, че си мъдро момче над годините си. Искаш ли да ме чуеш как пея?
  Конан-Павлик кимна:
  - Беше много яко, страхотно!
  Нерон пееше... Гласът му беше силен и доста приятен. Нещо подобно на Кобзон. Самият император беше висок, широкоплещест, с големи, но вече доста подути мускули. Той обаче беше силен, способен да огъне сребърна чиния или да усука вилица. Нерон е убит само на тридесет и една години. Може би царуването му би могло да стане едно от най-дългите в историята на Рим и много славно.
  Но Нерон се разлагаше все повече и повече. И той имаше някои интересни идеи. Едно от най-отвратителните злодеяния на Нерон беше, че по негова заповед собствената му майка беше убита.
  Но това все още не е разклатило силата. Досега Нерон не беше запалил Рим и не е имало въстание на легионерите в Галия. И нямаше масов терор срещу околната среда.
  Нерон обаче искаше да отиде в Атина и да участва в Олимпийските игри. Но неговият нов слуга или дори роб можеше да вземе всички награди и медали. А Нерон дори не искаше това. Самият той искаше да спечели наградата. На първо място, за каране на колесница и издигане на статуя за себе си в Олимпийската долина.
  Това обаче не е всичко. Имаше някои християни. Сред тях е и гражданинът на Рим, апостол Павел. Именно с него проповедникът просто искаше да се срещне.
  Изглежда християните се покланят на Исус Христос, когото смятат за Бог. В същото време Бог беше този, който беше разпнат и изглежда, че е възкръснал. Само тогава за него нещо не се чува.
  Най-важното е, че християните са против секса извън брака, содомията, лакомията, пиянството, жестоките екзекуции. А Нерон обичаше гладиаторските битки и измъчването на красиви жени и момчета. Той изпитвал удоволствие да измъчва жени и да ги бие, или да им извива зърната с клещи. Да, и сладките момчета са приятни за измъчване.
  И гладиаторски битки - Нерон не може да живее без това. Въпреки че има много роби - и най-добрите екземпляри загиват в тези битки.
  Сега Нерон освободи момчето-герой със заповед да избяга в Палестина при Тит. Например, ти бягаш по-бързо от най-чистокръвния жребец, пуснат в галоп, за да стигнеш сам до Палестина, където евреите бунтуват.
  Освен това огромната партияска армия идва на помощ на евреите. А Партия по малко население и размер отстъпва на целия Рим. Така че Тит може да бъде много стегнат. Да, и евреите са многобройни и фанатични. Той се командва от Кобра, а дясната му ръка е Варнава . Което между другото беше освободено вместо Исус Христос.
  Така че порицанието ще бъде сериозно. А момчето-герой е велик воин. Нерон дори искаше да го завлече в леглото си. Но се страхувах. Ами ако това дете, което уби с голи ръце най-могъщия, непобедим преди лъв на Римската империя, ще удуши и Нерон. Опасно е да имаш толкова силна наложница . Въпреки че момчето трябва да се каже, че е много красиво, а мускулите й са толкова релефни - Неро никога не е виждал толкова остър и дълбок мускулен модел.
  И лицето на момчето е много красиво. Вярно е, че косата може също да е боядисана в бяло, но това е още по-добре. Искам това момче да се харесва на жените.
  Междувременно императорът влезе в стаята за мъчения. Там ще бъдат измъчвани двама души: съпругата на сенатора и неговият син. Жената е още млада и красива, а момчето е още нежно, на около дванадесет години и можете да погледнете мъките им. Или може би дори сами да участвате в тях.
  Да-да, Нерон - не без причина историците те смятаха за чудовище.
  Палачите откъснаха роклята, туниката, сандалите и бикините от жената на сенатора... Тя беше гола. Тогава туниката и късите панталонки, заедно със сандалите, също бяха излъгани от момчето.
  Оставяйки момчето и възрастната жена напълно голи, те бяха отведени до въжетата.
  Те извиха ръцете си назад и внезапно ги издърпаха на стелажа. И въжетата са опънати.
  Жената изпищя от болка и срам, а момчето хленчеше слабо. Те се опънаха на въжетата.
  Съпругата на сенатора беше млада, около трийсетте, вече започна да плува с напълняла, закръглена фигура. Момчето е доста мускулесто, физически развито и загоряло.
  Болеше го, но хлапето стисна зъби и замълча. Но майка му продължаваше да плаче и да хленчи.
  Неро реши, че ще е добре и той сам да се забавлява. Императорът вдигна напаст и излезе от сенките.
  Жената разпозна владетеля на Рим и изхленчи:
  - О, голяма милост. Ние за нищо не сме виновни!
  Неро се ухили.
  - Мъжът ти искаше да ме отрови!
  Жената на сенатора извика:
  - Не е вярно за най-великите от най-големите!
  Императорът мрачно заяви:
  - Не! Ще те разпитвам, докато не посочиш имената на съучастниците си!
  И той удари с камшик жената на сенатора по гърба. Тя изкрещя с пълна сила.
  Императорът отново я удари, така че кожата се спука.
  Момчето извика:
  - Не удряй майка ми!
  Нерон се ухили месоядно и бичи и момчето. Той също изкрещя.
  Императорът се усмихна. И той започна да бие с камшик на свой ред, удряйки момчето и жената. Той имаше тежка ръка. Кожата по гърба и страните на момчето и жената се спука, потече кръв. Те крещяха от мъчителна болка.
  И императорът се разтърси и се ядоса още повече.
  Докато накрая първо жената, а след това и детето, нарязани в кървава каша, не утихнаха.
  Нерон избърса потта от челото си и заповяда:
  - Доведи ги на себе си!
  Палачите изсипаха кофи от предварително подготвения кладенец върху жертвите. Те се опомниха и изпъшкаха.
  Нерон взе факлата в ръцете си. И без да се замисля, той взе и насочи пламъка към босите подметки на жената. Миришеше на изгоряло месо. Жената изпищя с пълна сила. И императорът вече беше сложил пламъка под босите крака на момчето. И отново миризмата на пържено скара, и изгорено месо и писъци.
  Нерон започна да изгаря жертвите с огън. Те извикаха и затвориха отново. По заповед на диктатора те отново бяха поляти с ледена вода. И отново Нерон започна да ги пържи.
  И момчето и жената отново крещят покрити с изгаряния.
  Не, все пак императорът на Рим е голям звяр.
  Да измъчваш жена и дете, какво по-лошо.
  Момчето-герой прави любов с робинята на сбогуване. Той много се стараеше да бъде нежен и да угоди на роба. Изглежда, че й хареса и изстена сладострастно.
  Като взе със себе си два меча, изработени по специална поръчка от специално закалена стомана и лък с колчан, пълен със стрели, момчето-герой се втурна към трапезарията.
  И там той взе със себе си печен глиган и продължи.
  Сега трябваше сами да стигнат до Палестина. И това, разбира се, е бягане на дълги разстояния. Наистина много бързо момче.
  Конан-Павлик е готов за това.
  Е, за начало можете да изпиете цяла кофа вино. И тогава го вземете и се втурнете в северна посока.
  И голите кръгли токчета на момчето блеснаха. И той се втурна към Алпите. Какво е хубаво да тичаш. Особено ако е лято и горещо.
  Момчето тичаше и съчиняваше малко, докато вървеше;
  Вместо безперспективни танкове: "Лъв", "Маус" и Е-100, Хитлер нареди на най-добрите конструктори да се съсредоточат върху самоходното оръдие Е-10, правейки машина-чудо. С тегло само десет тона с двигател от 400 конски сили, но в същото време защитен в челото от всички съветски оръдия, а на борда от противотанкови пушки и оръдие, способни да пробият всички съветски танкове в челото до един километър.
  Изглеждаше нереалистично. Но дизайнерите направиха автомобил, висок само 1,2 метра, с легнали само двама членове на екипажа. А предната броня на колата е 82 мм под много голям наклон на бронята, а страните са 52 мм, плюс ролки. А теглото беше десет тона с двигател от 400 конски сили. Това означава висока скорост и маневреност. И пистолетът е с дължина на цевта 75 мм 48 EL, като модернизираната версия на Т-4.
  Ето как се появи великолепна машина по време на битката при Курск. И Хитлер, за да увеличи броя на тези самоходни оръдия, дори отложи операция Цитадела. Но, разбира се, Сталин не дочака фюрера и на 15 юли той започна офанзива срещу нацистите.
  Германците имаха мощна защита и са готови. Битките показаха, че Пантера е много добър танк в защита. И върши отлична работа. И "Тигърът" също не е лош, включително и контраатаки.
  Но E-10, тъй като е по-евтин и по-лесен за производство, превъзхожда както Panther, така и Tiger по бойни качества.
  И германците успяха да спрат съветската офанзива на своите позиции.
  В Сицилия обаче съюзниците постигнаха успех. И те успяха първо да превземат острова, а след това да кацнат в Италия.
  Но германските войски обезоръжиха италианците и предприеха силна контраатака срещу съюзниците.
  А на изток самите германци преминаха в настъпление и обградиха Курск. И те създадоха огромен котел за съветските войски. Това беше приключение.
  Успехът на германците на изток и превземането на Воронеж. При тези условия Сталин предлага на Хитлер примирие.
  Фюрерът се съгласи, но при условие, че партизанската война спре.
  Сталин не даде гаранции за това. И войната продължи с нова сила. Германците развиват сериозно настъпление в южна посока.
  Но партизаните продължиха да действат и особено децата показаха героизъм, по-специално партизанката Лара.
  16 октомври 1943 г. Лариса Михейко отива на мисия в селото. Момичето вече беше опитен подземен работник и разузнавач. Ходенето не беше лесно. Груби обувки с дървени подметки търкаха силно краката му. Момичето си събу обувките с въздишка и тръгна боса. Мръсотията от нощната слана замръзна на бучки лед и звънна под краката на децата. Ходенето бос беше студено, почти болезнено. Момичето, за да не замръзне, добави стъпка. Голите й подметки, втвърдени от лятото, се драскаха по твърдата повърхност. Момичето вървеше дълго, голите й пръсти започнаха да посиняват от студа, кракът я заболя, празният й стомах къркореше от студа. Червена коса стърчеше изпод шала и се развяваше на вятъра.
  Малката партизанка Лара изпя песен, за да не е толкова гадна.
  Ние сме пионери на децата на комунизма -
  Огън, палатка и звънтящ букал!
  Нашествие на проклетия фашизъм -
  Който чака яростен разгром!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  И тогава в битките с врага придобити?
  Бяхме просто деца на света -
  А сега воините на родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Хвърли бомби без да броим водопада!
  Ние сме Отечеството дори по-красиво от небето -
  Сега дойде кървавият залез!
  
  Ще отговорим сурово на агресията -
  Въпреки че самите те са малки на ръст!
  Но мечът в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силни от легионите на Сатана!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицията се прицелва подло в гърба,
  Но Светият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? върши работата на света
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е отвратително.
  Има и насилие!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Въпреки че валеше сняг, снежна преса гори като въглища!
  Но не се страхувайте, познайте децата -
  Фашистът ще бъде смело вкаран в ковчега с куршум!
  
  Тук поставят подлата компания Fritz,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние мачкаме пехотата като ятаган в битка -
  Не сме пречка за младите лета!
  
  Постижението на победата, ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  В парцали децата посрещнаха разцвета!
  
  Откъде идват тези сили?
  Понасяйте болката и студа, тази нужда!
  Когато един приятел измерил дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови, пионери,
  Той каза, Отечеството ти е дадено от Бога!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  Момичето пееше много трогателно и звучно. Студено е в одърпана просяшка рокля, но когато вървиш бързо те топли. Лара донякъде напомня на Герда, скитаща по заледен есенен път в търсене на Кай. Но за сметка на партизана вече има взривен мост, няколко дребни саботажи и много информация, получена за движението на нацистите.
  Лара е в лошо настроение. И не само защото е напуснала къщата преди мрак и без закуска. И не само защото момичешките крака, боси, съборени по ръбовете на леда, горят от огън и болят ужасно.
  Най-тъжното е новината, получена от фронта. Германците вече превзеха почти целия Кавказ, с изключение на Баку и Ереван, Архангелск и редица градове на север паднаха. Нацистите са само на няколкостотин километра от Москва. Япония натиска от изток, поглъща цяла Монголия и Приморие и се приближава до Алма-Ата.
  Няма радост от новините от фронта. И Лара се намръщи на това. Вече е трета година от войната, а промени към по-добро няма. Обречени ли са на провал? И няма шанс за счупване? Вярно, докато столицата стои, има надежда!
  Лара, за да се успокои, си спомни Жана д'Арк . Британците превземат повече от половината Франция и столицата Париж. Въпреки това французите успяха да обърнат хода на войната и да изместят британците от страната си. Може би и сега ще се случи същото. Основното нещо е да не увяхваме хората и духа им.
  Босите крака на Лара пробиха ледена кора в локва, беше гъделичкащо за мазоли, пораснали по стъпалата. Момичето става по-весело и казва:
  - И аз съм дивак... Див и безстрашен!
  По белия скреж имаше отпечатъци от боси крака. Мокри крака са студени и момичето почти започва да бяга, изглежда, че под подметката има горящи въглени. Ако Лара не беше закалена от хиляди мили, изминати между селата, нейните втвърдени подметки щяха да кървят.
  И така боли и гори, но малко тъпо, и твърдата подметка издържа.
  Втвърдено от постоянни преходи, момичето тичаше дълго време, получи втори вятър, затопли се и дори се изпоти малко. Много болят само свалените подметки, а и претоварените прасци.
  Но също и селото, трябва да отидете до жълтата хижа и да назовете паролата.
  Момичето почука три пъти. Появи се млада, доста привлекателна жена в селска рокля. Тя погледна подозрително просячката с червени от студа крака и попита:
  - Ти с добри новини, или дяволска глутница!
  Лара автоматично отговори:
  - Няма дяволи, но Бог е Един!
  Жената повтори:
  - Бог е Един, но има много светци!
  Тя протегна ръка към момичето.
  - Влез, миличка, виждаш, че е замръзнало от пътя!
  Лара влезе с груби обувки в ръцете си. Тя извади шифър от дървена подметка. Жената го взе в ръцете си, скри го зад ръкава си, подсвирна:
  - Донеси купа с топла вода, синко!
  Появи се едно русо момченце на около десет години. Тънък, в прости селски дрехи, бос , но весел.
  Жената любезно каза:
  - Измийте краката на госта си!
  Лара поклати глава смутено.
  - Аз самият. Не е дама!
  Жената го махна.
  - Чух за теб Лара. Доставихте много неприятности на фриците и дори бяхте представени в Ордена на Великата отечествена война.
  Момичето въздъхна тежко. Момчето взе малко парче сапун за пране и започна да търка твърдите, надраскани и натъртени крака на момичето.
  Жената съчувствено каза:
  - Ходихте бос в такъв студ?
  Лара кимна, отговаряйки:
  - Обувките са много груби, не са по размер, протриха петите. Да, и босият ми е по-познат и е по-лесно за краката ми!
  Жената каза с усмивка:
  - Значи няма да отнеме много време. И е трудно да се получат обувки, особено за деца, при окупацията хората обедняха. Но дет Михей тъче отлични лапти, може ли да ти поръча такива по размер? По-добре е от дървени обувки!
  Лара махна с ръка.
  - О, недей... Никога не съм боледувал като дете, а изглеждам като без обувки. И така в лаптови обувки се чувствам като просяк, по-силен от бос.
  Самата жена потърка крака на Лара, грубата подметка и отбеляза:
  - Имаш го като селянка, корава! Но пътят напред е дълъг. Може би яде на път?
  Лара, която вече втори ден беше измъчвана от глад, кимна:
  - Тук е възможно!
  Обядът беше скромен. Жената била вдовица и отгледала пет деца. Всеки получи картоф в униформа и чаша мляко. Лара вече беше доста висока и фигурата й се оформяше, обещавайки скоро да се превърне в цъфтящо и красиво момиче. Един картоф, разбира се, не беше достатъчен за растящ организъм. Но да се пита дори при такава бедност не беше достатъчно съвест. Децата са слаби, но весели, постоянно усмихнати и кикотени.
  Лара облиза пръстите си и изпи от вкусното мляко до капка. Исках да ям дори повече, отколкото преди вечеря. Но тя вече е свикнала да яде от ръка на уста. Нищо вече картоф, сдъвкан заедно с кората, а мазното мляко даде нещо на тялото. И там може би ще влезе в някоя по-богата хижа и ще нахрани партизана.
  Жената подаде на Лара шрифта. Момичето го скрило в дървената подметка на тежък ботуш. След сравнително топла колиба на улицата, тя беше облята със студ. Жената се затича към нея и й метна шал на раменете. Лара отвърна:
  - Няма нужда! Ти си толкова беден! Нека е по-добре за децата!
  Вдовицата целуна момичетата за сбогом и каза:
  - Е, с Бога! Искам да стигна до там!
  Лара се движеше по замръзналия път. За да се стопля, започнах да тичам. Задуха студен вятър от север, небето беше облачно, а денят се оказа мразовит. И тя е само с една стара рокля над коленете и боси червени крака. След топла вода леденият вятър е още по-студен. Сякаш клещи хващат голи пети.
  Лара тича, опитвайки се да задържи дъха си. Така че поне малко по-топло. Под боси, пурпурни крака, ледена кора. Спомних си историята за Зоя Космодемянская. Колко болезнено беше за нея, боса в снега. Нищо чудно, че нацистите са използвали такива мъчения.
  И зъбите на Лара изтракаха и тя ускори крачка. Мислех, че напразно не взех шал. Следобед октомврийската слана само се засили. Но тя е съветска пионерка и е длъжна да издържи. Само ако имаше достатъчно сила. Тялото й е тренирано чрез множество преходи и ще може да издържи всичко. Дори всяка стъпка да гръмне от болка! В крайна сметка бързото бягане започна да стопли Лара. Стана по-топло и от червените, като варени крака на раците, момичето дори започна да се запари. Болката утихна и се отвори втори вятър. Какво показа тя, че може... Като онази Герда, която препуска боса в силен студ към двореца на снежната кралица. И въпреки че имаха още добри двадесет мили пред нея, Лара беше сигурна, че ще бяга!
  . ГЛАВА Љ 4
  Появи се като ангел от тъмнината или демон от светлина, чаровница. Тя блесна като светкавица и каза, оголивайки големите си конски зъби:
  - Очаква ви още една мисия! Ти си мой слуга и трябва да се биеш там, където ти заповядвам!
  Павлик-Конан се поклони и каза:
  - Отговорът ми е ясен - съгласен съм с всичко!
  Магьосницата уверено заяви:
  - Сега ви очаква битка с китайската армия! Но там ще се биете не сами и ще бъде супер битка!
  И тя размаха вълшебната си пръчка. И виелица се завихри и потоци светлина заляха момчето-герой.
  Момче и момиче, както и четири момичета вещици, се озовават в Южен Сибир и отблъскват натиска на китайците. Това беше малко известна война, когато манджурите бяха на власт в Китай, които активно се разширяваха в различни региони на Азия.
  И така те нападнаха руснаците в района на Тибет. И истинската история, те успяха да отнемат част от територията. Освен това Русия в този момент беше отслабена от селянката и казашката война на Стенка Разин. Да, и войските ще трябва да бъдат прехвърлени на много дълги разстояния.
  Но безсмъртните момче и момиче и четири момичета терминатори се притекоха на помощ на руската крепост.
  Огромна китайска армия щурмува новопостроената руска крепост. И силите бяха явно неравни.
  Има само хиляда руснаци и двеста хиляди китайци. И сякаш нямаше никакъв шанс.
  Но шестте класови воини са супер готови за битка.
  Конан-Павлик Рибаченко на стената. Безсмъртно момче, изглеждащо на около дванадесет години, хвърля игли с голи пръсти. И удря настъпващите китайци. Дузина наведнъж.
  Хвърля игли и Маргарита с голи пръсти. Момичето унищожава противниците и скърца:
  - Моята голяма сила!
  И се бори смело.
  Наташа също хвърля мощен бумеранг с боси пръсти. Как да смачкате опонентите и да скърцате:
  - В името на великата слава!
  Тогава Зоя реже китайците с мечове и в същото време хвърля игли с отрова с боси крака. И пее на себе си:
  - В необятността на Русия,
  Можем да спасим всеки!
  И отново мечовете падат върху противниците. И ако режат, тогава без никаква жалост.
  Но когато Аврора започна да унищожава и да хвърля бумеранги с боси пръсти на краката си, тогава това е пълно унищожение. И убитите китайци попадат под ударите на червения дявол.
  И момичето реве:
  - Ще смачкам и разкъсам всичко!
  И как ще вземе и ще сече с двата меча!
  И от голата й пета излита остър и пронизващ диск. Това обикновено е момиче на пълна смърт.
  И ето Светлана в решителната битка. Как да измъчваме китайците и да ги нарязваме на малки парченца с мечове.
  Момичето превърта пеперудата и седем воини от Небесната империя бяха хакнати до смърт.
  И тогава остри, отровни игли излитат от голи пръсти. И удивете китайците.
  Конан-Павлик Рибаченко се бие с жълти воини. Мечовете му трептят като витло.
  Момчето пее с удоволствие:
  - Ще бъда най-силният световен шампион,
  Ще победим Америка, Китай!
  И отново момчето хвърля остри игри с голите си пръсти на детските крачета. И две дузини убити китайци падат наведнъж.
  Ето такава битка. В реалната история царска Русия от предпетровско време губи част от територията си. Но тук руските рицари се бият и няма да се предадат.
  Конан-Павлик Рибаченко се бие и пее:
  - Но ние сме рицари, пълни с руски дух,
  Палачите никога няма да чуят нашия задушен стон!
  И отново момчето хвърля много остри и със силна отрова, сварени от вещици, много тънки игли!
  Момичето Маргарита е до него. И също така краката й хвърлят такива смъртоносни игли. И ръцете режат атакуващите китайци. Воинът унищожава противниците и пее:
  - Толкова съм готин, като демон от всички страни ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владетел на всички държави!
  Наташа също реже китайците и пее:
  - Вечерната зора няма да позволим на Сатана да победи!
  И смъртоносни игли също летят от босите й крака.
  След това Зоя унищожава враговете. И от това момиче сякаш излъчват вибрации на колосална енергия.
  А бумеранги и остри игли летят от босите крака на красавицата.
  Воините скърцат:
  - Аз съм голяма боса мечта и красота!
  И отново той ще хвърли нещо изключително смъртоносно към опонентите си.
  Но когато Аврора управлява мелница и изсича китайците, тогава това е върхът на унищожението.
  И тогава червенокосата ще хвърля пиърсинг игли с голите си пръсти. И мъртвите жълти воини падат.
  Но когато Светлана lupanet. И в същото време от босите й крака летят цял куп игли, които пронизват и убиват всичко.
  И воините пищят:
  - Така, така, така - вземете фашист на стотинка!
  И босите й крака отново ще бъдат хвърлени смъртоносно по китайците.
  Наташа, сечейки жълти воини с мечове, отбеляза:
  - С нацистите беше по-лесно и по-трудно!
  Светлана, след като мина мелницата, отбеляза:
  - А с нас, момичетата, винаги е лесно!
  Аврора възпроизведе приема на вентилатора и изсумтя:
  - Никак няма да ти омръзне с мен!
  И смъртоносно жило лети от босите й крака.
  И Зоя ще го вземе и ще изскърца:
  - Ние не сме хлебарки, ние сме момичета - на голяма слава!
  И пак нещо ще излети от босите й крака и ще удари врага.
  Момичетата приеха работата присърце.
  Тази крепост е почти единствената руска крепост в района. Има още няколко града в процес на изграждане. Хубаво е, че китайците не си навиха глава над Амур. Но Русия в реалната история е загубила част от своята територия. Много агресивна династия на власт в Китай. Въпреки това, момичетата са това, което е способно да пусне полковете на Луцифер в бягство.
  Конан-Павлик Рибаченко посича китайците. И докато момчето пее:
  - Най-високият клас ще бъде...
  И тогава бумеранг, хвърлен от бос крак на момчето, лети и извиква:
  - Дикобразът ще реже всички!
  Маргарита също хвърли върху врага това, което е убийство. Тя го смачка на парчета и изпищя:
  - Аз съм боса мечта и голяма красавица!
  И кракът й ще хвърля диви дискове.
  Следващата в битката е Наташа. И също така хвърля към врага това, което разделя противниците.
  И го прави много хитро.
  А босите й крака хвърлят обикновени, смъртоносни игли.
  След това Зоя в битка. И също така хвърля към врага всякакви свастики и бумеранги.
  И коси врага.
  След това, докато минава:
  - Слава на добрия цар!
  Но в битка и Аврора. Освен това унищожава врагове от Китай. И ако хвърли, ще хвърли със смъртоносна сила.
  И докато пее:
  - Да, в името на Руската земя!
  И също така от босите й крака летят смъртоносни заряди.
  Светлана също не подвежда врага. И от босите й крака излита нещо, което носи очевидна смърт.
  И воинът пее:
  - Никога няма да се откажем! Проблемът няма да дойде в Русия!
  И отново китайците ще бъдат наранени. И той ще го вземе без церемония и ще го накълца.
  Шестима воини и воини удариха силно. И реже врага, и хвърля боси крака.
  Конан-Павлик Рибаченко, изсичайки китайците, изпя:
  - Звезден боец, рогът ти свири напразно -
  Вашата земя е далеч в съмнителна слава...
  Пламъкът на битката трепери между редовете -
  В едностранна игра без правила!
  И още един бумеранг лети с босите крака на момчето, което преряза гърлата на дузина китайци.
  Момчето, както виждаме, е боец.
  И Маргарита също е в битка. И така босите й крака работят. Тя унищожава враговете без никакво съмнение изключително готино.
  И мечовете й са като палачи.
  Воинът изскърца:
  - Нека бъде слава!
  Наташа също стреля с боси крака и хвърля смъртоносните. И в същото време той активно сече с мечове.
  Бипка едновременно:
  - Обкръжението ми е държавен екипаж!
  Следващата в битката е Зоя. Също дявол от най-високо ниво на унищожение. Как да държите пеперуда с мечове. И тогава той ще вземе и ще хвърли поразителни елементи с боси крака.
  След което преминава:
  - Армията се радва - напредва!
  И цяла редица скосени китайски пада.
  Момичето пее на себе си:
  - Зоя обича да убива! Ах, тази Зоя!
  И ето го Аврора в бърза офанзива. Или по-скоро агресивна защита. И с помощта на боси крака нокаутира врагове.
  И в същото време скърца. И когато саблите й преминат като остриетата на култиватор, тогава три дузини китайци ще бъдат разкъсани!
  И Аврора изпищя:
  - Хармонични акорди, знамето на Русия е много гордо!
  И сега голата й пета ще пасне на китайския генерал в брадичката. Той ще вземе и ще падне.
  Зоя е агресивна в битка. Той реже враговете си и крещи:
  - Ще се усъмним и ще убием всички!
  И от боси крака такива кинжали летят.
  Светлана също не подвежда никого. И унищожава врагове, сякаш коса коси трева. Китайците се провалят.
  Момичето крещи:
  - Луда игла! Махай се от двора!
  Павлик-Конан Рибаченко как да отсече куп жълти воини с мечове. И тогава с боси крака той ще хвърли звездичка и ще вика:
  - Моята армия е най-силната!
  Момчето-терминатор, както можете да видите, е на самия връх на унищожаването на враговете. И го прави с голяма страст.
  И от босите му пръсти отлита още един дар на смъртта. И как запълва китайците, които се катерят по стената.
  Жълтите воини са фанатици. Вече са натрупали цели купища трупове. И те продължават да се катерят, да се катерят и да се катерят!
  Но момчето и момичето са само въплъщение на смъртоносна сила. И когато режат, пръските кръв летят във всички посоки и много далеч.
  Конан-Павлик Рибаченко изпя:
  - Героизмът е прославен подвиг,
  Ние сме завоевателите на планетите!
  Маргарита, това неспокойно момиче пееше:
  Няма да спрем нито за миг.
  Чува се нечий приглушен писък!
  А също и от босите крака на момичето летят разрушителни и убийствени игли. Удря китайците като снопове пшеница. Да, момичето Маргарита е истински терминатор.
  Наташа, изсичайки китайците, изпя:
  - И момичето си помисли, смазвайки жълто,
  Че животът е добър и този живот е добър!
  После пак игли летят от босите й крака.
  Зоя мина покрай вятърната мелница със сабите си и изскърца:
  - Ще убия всички врагове и повярвайте ми, не се шегувам!
  И краката на воина изстреляха няколко звезди.
  И красавицата запя:
  - Военна постъпка - ударих петачка!
  Aurora, изрязване без излишни емоции, издава:
  - Очаква ни голям успех! Повярвайте ми, не става по-добре!
  И също като боси крака, това, което убива, ще започне.
  Тогава ще скърца:
  - Аз съм проклета кобра!
  Светлана не дава милост към китайците. И унищожава като мравки. И в същото време пее:
  - боклукът няма да е скъп,
  Вдигнете крака!
  И сега от босите й пръсти отново летят убийствени подаръци. Това е най -страхотната дама !
  И също реве:
  - Ще има наша победа, в свещена война!
  Конан-Павлик Рибаченко става все по-активен. И реже с две ръце, и дори взе лула в устата си и плюе китайците с игли. Унищожава опонентите и скърца на себе си:
  - Това е нашата победа -
  Пълен завой и тръгвай!
  И отново момчето терминатор се реже като лудо. И в същото време хвърляйте това, което убива без съжаление.
  Маргарита също е в борбата. Отчаяно момиче. И ако пусне бумеранг с бос крак, то това са не по-малко от дузина отсечени китайци.
  Тогава момичето ще пее:
  - О, имам голям хеликоптер,
  Е, сърцето ми пее от щастие!
  И смъртоносна звезда излита от голата пета на момичето. Да, това е красотата на най-високия пилотаж. И смъртта сее надясно и наляво.
  Наташа също унищожава китайците по всякакъв начин.
  И докато пее:
  - Скърцане, скърцане, скърцане...
  Оливър намери Twist!
  И смъртоносен подарък излита от босия й крак.
  Така Зоя се изтегли... Тя го взе и плю врага от сламка. Тогава тя насече мелницата с мечове. Тогава босите й крака взеха и пуснаха адски подарък на смъртта.
  И китайците паднаха. Все едно са били облизани от огнехвъргачка.
  И тук в битка и Аврора. Също бързо момиче. И червена смърт, и адски горящ лъч. И ще го вземе, ще го отреже.
  Не, нищо няма да го спре.
  Дори танкът Маус.
  Ето я Аврора и заковава китайците. Което е изключително готино и с щури символи и меч.
  И мечовете на червената харпия няма да спрат, нито за миг.
  В същото време Аврора изскърца:
  - Моята родина е родината на комунизма!
  А също и от босите й крака, като полет на нещо изключително смъртоносно.
  И отново момичето е във въздуха.
  И тогава Аврора си спомни как наистина се е борила с "Мишка", в една от алтернативните истории. Тогава съюзниците сключиха примирие с Третия райх и, възползвайки се от липсата на бомбардировки, германците пуснаха Mouse в производство.
  Да, тези резервоари наистина бяха перлени като животни. И напредъкът им беше ужасен.
  Но не и за момичета-терминатори. Те се бориха с нацистите хладнокръвно и в същото време бързо.
  И показаха майката на Кузма! И воините се биеха смело.
  И сега червенокосата Аврора реже с мечове. И косете враговете като култиватор.
  Тогава ще скърца:
  - Убивам го!
  Светлана също не е срамежлива в битка. Китайците се унищожават. И в същото време с боси крака това, което сее смърт, хвърля.
  И в същото време той крещи:
  - Космическа бравада -
  Ще има голяма серенада!
  И намигвайте на враговете!
  Тогава той ще изплюе от тръбата!
  И тогава вече Конан-Павлик Рибаченко ще се разпръсне. И нека не само да хвърляме игли по китайците, но и да хвърляме бумеранги с краката си.
  Такова е хванатото бързо момче терминатор.
  И в същото време пее:
  - Враговете няма да ни спрат
  Ако слаб помощ!
  И не бягай, не бягай...
  Ако не напред!
  И Конан-Павлик ще свири.
  И Маргарита го взе и с боси пръсти хвърли разрушителното и смъртоносно. И в същото време тя пее:
  - Това ще бъде посланието на кобрата!
  И момичето намига и скърца!
  Наташа също не е пропусната в битката. Тя го взе и с голи пръсти хвърли остра свастика. Тя проби много китайски и изскърца:
  - За моята Родина!
  И тогава има Зоя в битка. И също така хвърля заряди срещу врагове с боси крака.
  И скърца със зъби:
  - Аз съм такъв воин, наистина терминатор!
  След това момичето удря с мечове. И да крещи с пълна сила.
  - Банзай!
  Момичето, както виждате, няма да спре да се бори. И той ще реже без излишен антимон.
  Аврора също ще се заеме с изтреблението. Китайците се мачкат, без никакъв сарказъм. И жълтите воини падат, сякаш са разкъсани наполовина.
  И червенокосото момиче крещи:
  - Пламъкът на комунизма над света!
  И той пак ще го вземе и ще го разсече с два меча. И след това изплюйте от тръбата. И го насадете на врага.
  Да, Аврора е самата красота и съвършенство.
  Въпреки че Светлана не е по-лоша. И също така уреди китайците да бъдат бити и убити в натура.
  И босите й крака хвърлят подаръци на унищожение по жълтите воини. Да, правят всичко това на висока вълна.
  Светлана крещи:
  - Борбата ще бъде кървава, свята и права!
  И от босия й крак отново се счупи нещо смъртоносно. И как ще вземе и ще удари китайците!
  Тук момичетата наистина се разпаднаха. И капка не дават. Ето ги жените - всички жени жени!
   Конан-Павлик Рибаченко в бърза атака. Те вече са убили много хиляди китайци. Настъплението на воините на тази жълта империя е отслабнало.
  Конан-Павлик изпищя:
  - Най-високата мярка за победа!
  Маргарита го взе и с голи пръсти хвърли смъртоносното, и то по-остро от бръснач.
  Тогава момичето запя:
  - Ние предизвикваме бурите,
  Защо и защо?
  Живейте в света без изненади -
  Невъзможно за никого!
  Маргарита изплю цяла редица лули към китайците и продължи:
  - Нека късмет - неуспехи,
  И скачай нагоре-надолу!
  Само по този начин, а не иначе -
  Само по този начин, а не иначе...
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  И само нагоре - нито милиметър надолу!
  Момичето показа доста бойно настроение.
  Наташа също е в самия епицентър на битката. Като изригващ вулкан. И хвърля игли с голи пръсти. Удря противници. И оставя трупове от тях.
  Тогава момичето запя с усмивка на зъби:
  - Ние сме такива терминатори, като роботи-мечти, и страхотна красота!
  А ето и момичето, което прорязва бекхенд с мечове. И отсече много хора.
  Зоя също е в разгара на битката. Бори се за себе си, оголи зъби и реве:
  - Никой няма да ни спре!
  И от босия й крак диск премина през китайците. Което преряза много гърла. И армиите на небесната империя се задавиха.
  А момичетата се натискат все повече.
  Ето как Aurora ще пусне нещо, което реже метал. Той ще отсече маса от глави, които са се образували на могили. И то ще скочи, ще полети и ще го вземе, ще реве:
  - Моето име е моят юмрук!
  И пак размаха две саби, а китайците пуснаха червата. Но в същото време не се срамувайте.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни бумеранги. Кои глави се косят в редици.
  Тогава червенокосият воин изпищя:
  - Няма да сме в кабела!
  Нека има щастие на Земята!
  И ще вземе още от лулата с алената си уста и плюе. И воините на небесната империя ще рухнат, като кули с брашно.
  Така Светлана показа в битка ..
  Тя събори противниците на вряща вода. И тези попарени ще го вземат и ще викат много диво.
  Светлана изскърца:
  - Моето убийство!
  И с бос крак ще хвърли няколко бумеранга. Ще режат много китайски.
  И изцежда много трупове.
  Така работят нападателите.
  И те съкратиха китайската империя за себе си, без повече приказки. Не, те дори имат специален такт.
  Броят на убитите китайци вече е в десетки хиляди. А момичетата просто се забавляват и скачат като топки.
  Конан-Павлик Рибаченко изпълнява и най-готиния пилотаж, който можете да си представите.
  И момчето сече с два меча, така че ръцете и краката и главите да летят във всички посоки.
  Конан-Павлик вика:
  - Ще стане, вярвам в решителната ни победа!
  Маргарита с бос крак, хвърляйки разрушителното, потвърди:
  - Да, ще бъде!
  И всичките шестима започнаха да секат още по-активно.
  . ГЛАВА Љ 4
  След като почти цялата китайска армия от двеста хиляди беше унищожена, шестимата воини се придвижиха по-навътре в дълбините на Поднебесната империя. За да попречи на китайците да се върнат отново в руските градове в Сибир.
  Тук воините нападнаха жълтите воини в най-близкия голям град.
  Конан-Павлик Рибаченко, посичайки жълтите бойци и размахвайки двата меча, извика:
  - В и руските царе!
  И остри игли полетяха от босите му крака. Те удариха китайските бойци.
  Маргарита, като насече жълтите воини с мечовете си, го взе и запя:
  - Сега правим история!
  И игли летяха от босите й крака в жълтите воини.
  Следващата е Наташа в битка. Той също хвърля подаръци на смъртта и крещи:
  - Бъдещето е наше! Слава на Велика Русия!
  И нейният гол, изсечен крак ще изхвърли това със страшна сила. И наряза китайците на кървава каша.
  Зоя също реже отчаяно. И взриви китайски генерал наполовина. И му сряза костите.
  След което тя извика:
  - За моята голяма победа!
  И с боси крака отново ще пусне убийствен подарък. И нокаутира много китайски бойци.
  Но когато Аврора е в битка, като цяло е ужасно. Тя разрязва китайските войници наполовина и пуска убийствени подаръци с босите си крака. И така смазва жълтата армия.
  Не, Аврора наистина се нарича червената вещица. И тя е непобедима.
  И смъртоносни игли летят от голите й пръсти. Удрят китайците и те рухват като чували с пясък.
  Аврора изрева в горната част на дробовете си:
  Руснаците ме познават
  И те го наричат страхотно!
  И отново красотата е като хвърляне на смъртоносна игла. И врагът е притиснат като бръмбар.
  Аврора за бълбукането:
  - Можеш да мечтаеш, да мечтаеш лошо!
  И отново девойката се блъска като бумеранг.
  Да, тази червенокоса - нито килограм сол яде във военните дела. Ако върши, значи върши.
  И отново бързото и огнено момиче е в атака.
  И тук Светлана е нетърпелива да се бие. И така той реже и унищожава всички. И мечовете й са като искрящи светкавици.
  И игли летят от боси крака.
  Момичето извика:
  - Моята голяма сила -
  Играйте с мен, за да бъдете приятели с крокодил!
  Момчето Конан-Павлик Рибаченко, както винаги, е в атака. Той е бърз мангуст. Нарязва и хвърля звезди по врага.
  И младият воин вика:
  - Да преминем в настъпление
  Да победим всички китайци!
  И ето момчето в атака.
  И момичето Маргарита в голямо вълнение смазва жълтите войски. И голите й пръсти хвърлят дарове на смъртта.
  И момичето реве:
  - Ще спечеля!
  И отново цял дъжд от игли се втурва от босия й крак.
  И иглите са смъртоносни и отровени.
  Маргарет в настъпление. Китайците са много твърди срещу нея. А момичето е олицетворение на ужаса.
  Макар и красив войн.
  И сега парче смърт отново отлита от босия й крак. Което удря враговете.
  Наташа в див полет. Нарязва китайците на парчета. И мечовете й не познават милост.
  Воин реве:
  - Това ще бъде нашата голяма победа!
  И от босите крака на красавицата отново излитат много смъртоносни и опасни игли.
  Те удариха китайците в голям брой. Какви момичета са наистина готини.
  И в офанзивата не дават на никого спускане.
  Но Зоя не знае, никога няма и дума. Тя пробива до опонентите. И мечовете й са като палачи.
  Зоя крещи с пълна сила:
  - Не познавам милост - само смърт!
  И босите й крака ще хвърлят такова, че китайците не могат да устоят!
  И обратното, воинът ускорява всяка минута. Ето ледената пързалка в настъплението.
  Аврора също е толкова добро момиче. Не отстъпва и не се предава. И тя успява във всичко.
  Тук тя хвърли стоманено ветрило с боси пръсти. Тя отсече китайските войници и изсъска:
  - В червената империя ще има огън, който ще стопли цялата планета!
  И отново нещо, което специално убива мухи от босия й крак.
  И воинът отново е на висока позиция.
  И ето Светлана в битка. Не се отклонява от плана. И се порязва с див натиск. И от босите й крака излита остър диск. Което знаменито реже противниците.
  Светлана изскърца от дива ярост:
  - Ще ви разкъсам всичките!
  И момичето е в настъпление. И босите й крака са толкова пъргави.
  По-нататък в битката Конан-Павел Рибаченко е разкъсан. Ето едно отчаяно момче-терминатор. Включва колосални сили и натиска на диво дете.
  И ето едно дете, което хвърля бумеранг с бос крак. Да, и противниците загубиха две дузини глави наведнъж.
  Това е наистина - наистина смъртоносна сила.
  Конан Пол изпя:
  - Моят почерк е прост -
  Не обичам да дърпам опашката на котката!
  И от голата пета на момчето излетя острие, и как ще се бият китайците. Те буквално загубиха духа и смелостта си.
  Конан-Пол с дива ярост отбеляза:
  - Никога не казвай думата не!
  Момчето е в атака... Тогава се сети за Владимир Кличко. Да, този боксьор може да се върне на ринга. А защо да не опитате? Ако все още има здраве, значи самият Бог ти е заповядал да се биеш!
  Момчето Терминатор в атака. Мачка китайците и пее:
  Млад приятел винаги бъди млад
  Не бързайте да почивате...
  Бъдете весели, смели, шумни -
  Трябва да се бориш - така че се бори!
  Човек с твърдост -
  Да ви победя всички подред!
  Аз съм вечно момче с душа,
  Какво поражда резултата!
  Вечно момче I душа
  И не отстъпвай!
  Млад воин и вечно дете в яростна атака срещу китайците. Той ще се покаже от най-добрата страна.
  Маргарита също мачка жълтите воини и пее:
  - Никога няма да се откажем!
  И тя отряза много китайски, добави с усмивка:
  - Не, повярвай ми никога!
  И момичето отново хвърли остри, отровни игли.
  Тя е в бързо и уникално движение.
  Наташа в битката е бърза и страшна, като валкирия. Бори се смело. И събаря китайците.
  Тя често се биеше в небето. Тя беше отличен пилот-ас. Тя трябваше да се бие в пехотата.
  Но сега Наташа се зае с китайците. И нека върша с цялата ярост.
  И бумеранги и игли летят от босите й крака. Тя смазва врага.
  Момичето пее:
  - Но аз вярвам в изгрева,
  Ще разсее мрака на тъмницата на затвора!
  Зоя напада китайците. И избива плътно. А босите й крака избиват врагове без никакво спиране.
  Воин в движение. Тя е като кобра, която скача и скача към себе си.
  Момичето със златната коса крещи:
  - Бъдещето е наше
  Ние сме като рицарите джедаи!
  И сега тя ще го вземе от завой и ще го удари.
  Следващата в атаката е Аврора. Смазващо и борбено момиче с червен цвят. Тя премина в настъпление, като набра темпото още повече. Мечовете й са като остриетата на вятърна мелница.
  Издадена огнена красота:
  - Ще има такова щастие за целия свят!
  И отново момичето тръгва в дива скорост. Това е истинската богиня на войната.
  Светлана също пее, скачайки:
  - Сто след сто, полк след полк,
  Руските рицари секат с меч!
  И сега голите й пръсти ще хвърлят това, което не може да бъде отблъснато от щит.
  Ето го момичето. Истински мегер.
  Наташа чурулика със зъби:
  - Не ме учи!
  И хвърля смъртта с бос крак.
  Аврора се съгласява:
  - Изобщо няма какво да ни учи!
  Воините ускоряват движенията си. Засега почти целият град е осеян с трупове. Да, китайците попаднаха на изтребление. Има само шестима души, но работят за цяла армия.
  Конан-Пол Рибаченко си спомни историята на един човек от рода на елфите. Той се озовава в Третия райх и успява да го убеди да бъде изпратен в Луфтвафе.
  Да, елфът, макар и малък на ръст, е много бърз, силен с отлична реакция. Като цяло елфите превъзхождат хората по физическо състояние и скорост на мисълта. А в самолета елфът и дори кралската кръв се чувства като орел.
  И този воин успя да свали 538 вражески самолета на рождения ден на фюрера на 20 април 1944 г., а самият той никога не е бил свален.
  За първите двеста самолета елфът получи Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. Над триста вече орденът на немския орел с диаманти. Над четиристотин Рицарски кръст на Железния кръст със златни мечове от дъбови листа и диаманти. И за петстотин възпоменателни самолета - Големия кръст на Железния кръст. Така елфът събра рекорден брой награди и в това отношение той дори победи Херман Гьоринг и получи званието полковник.
  Въпреки че се е биел в самолета като редник.
  Така че, въпреки че такъв изключителен ас се появи в Луфтвафе, той не повлия твърде много на хода на войната. Всъщност, ако вземем първите шест аса на Луфтвафе в реалната история, те свалиха общо повече от хиляда и половина самолета. Е, колко помогна на Вермахта?
  Въпреки че броят на свалените самолети може да е бил преувеличен от пропагандата на Гьобелс.
  Много от тези цифри силно се съмняват.
  Но елфът честно свали толкова много коли, но самият той не загуби нито един боец.
  Но тогава Конан-Павел Рибаченко го срещна и попита:
  - Защо се придържахте към Третия райх, който се смята за сила на злото?
  Елф логично отбеляза:
  - Защото в света изобщо няма сила на доброто! Мислите ли, че Сталин и съюзниците са светци?
  Конан-Павлик отбеляза с усмивка:
  - Но в СССР вие, като сте свалили толкова много самолети, щеше да бъде смятан за Бог с главна буква! И така трябва да бъдеш оплюван и прокълнат!
  Елф честно отбеляза:
  - През октомври на четиридесет и втората година, когато той започна да се бие за Райха, изходът от войната все още не беше очевиден. Как мислите, нямам шанс да бъда сред победителите?
  Конан-Павлик Рибаченко отговори честно:
  - Ако избягате в СССР, мисля, че ще ви простят и ще ви приемат. Героите и великите воини се ценят навсякъде!
  Елфът се усмихна лъчезарно и отговори:
  - Благодаря за предложението! Но когато свърши Втората световна война, ще се върна на планетата си с награди... И разбира се, вече няма да ме интересува, че Германия загуби. Основното е, че се показах като герой и влязох в историята на авиацията като най-добрия ас на всички времена!
  Конан-Павлик Рибаченко отбеляза раздразнено:
  Колко добри момчета загинаха заради теб!
  Елфът изпищя, логично си припомни:
  - Има и Рудел ... Той също е свръхчовек!
  Конан-Павлик кимна:
  - Рудел ... Това е като герой от комиксите!
  Елфът измърмори:
  - Бях и съм и ще бъда воин! Така че ще се опитам да доведа сметката си до хиляда!
  Конан-Павлик Рибаченко се съмнява:
  - Можеш ли да го направиш? На 9 май 1945 г. Третият райх капитулира!
  Елфът любезно попита:
  - Можете ли да кажете по-точно кога и къде и в колко часа, с какви сили ще атакуват червените и съюзниците?
  Конан-Павлик изненадано попита:
  - Защо ти трябва?
  Елфът отговори честно:
  - Искам тривиално да проточа войната, така че забавлението да продължи по-дълго!
  Тогава Конан-Павлик извади пистолет и отговори:
  - Мога да те застрелям, но няма да го направя!
  Елфът беше изненадан
  - И защо?
  Конан-Павлик Рибаченко решително заяви:
  - Нека съвестта ви накаже!
  И те се разделиха...
  Конан-Павлик Рибаченко смяташе, че все пак не е ударил този елф напразно. Колко още самолета ще свали. Просто ще бъде ужасно.
  И момчето отново пусна бумеранга на смъртта с боси пръсти.
  Маргарита активно унищожава китайците в битка. Босите й крака са толкова уместно удряни с убийствени подаръци, че просто оставате изумени.
  Супермен момиче.
  И нейната активност в битката, като животно невестулка.
  Не, никой никога няма да уплаши такова момиче, дори и да има два милиарда китайци.
  Но какво да прави Маргарет?
  Тя защитава страната си.
  Конан-Павлик Рибаченко, изсичайки китайците, изпя:
  - Няма по-красива родина Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-красива страна във Вселената -
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Момчето ще скочи и ще ускори, заклавайки всички с краката си.
  Наташа също се бие и пее:
  Фатална година, не можеш да ми повярваш
  Хиляда деветстотин деветдесет и девет...
  Спрете да се въртите в кръг
  Дяволът ще се обърне със златни рога!
  И момичето отново ще хвърли убиец подарък с боси крака.
  Зоя също е в битка, ранена е и се бие. Активно момиче. И ако сече с мечове, всичко лети дотук.
  А босите й крака толкова активно хвърлят подаръци. И толкова много нокаутират врагове.
  Да, китайците очевидно имат тъмни дни.
  Аврора удря без никакво съжаление. А босите й крака са нещо повече от смъртоносно. Това обикновено е богинята на унищожението.
  И в него има хиляди дяволи.
  Светлана удря китайците с голяма страст и крещи:
  - Бъдещето е
  За да не сме котки!
  И босите й крака пак ще хвърлят нещо и враговете ще бъдат разкъсани.
  Бойно момиче - висш пилотаж в нея!
  След като изчистиха града от китайците, шестимата си починаха. Веднага напълни глигана и го изпържи цял.
  Нарязаха го на парчета и започнаха да ядат.
  Наташа отбеляза:
  - Тук, при Уолтър Скот, рицарите ядоха много наведнъж!
  Конан-Павлик Рибаченко се засмя и напомни:
  - Направи и Дюма! Ето как Портос изяде цял овен!
  Наташа се засмя.
  - Овце? Защо не глиган?
  Конан-Павлик изпя в отговор:
  Цялото ти проклето семейство
  Чичо ми, който взе глигана...
  Когато беше жив - предупреди ме -
  Невъзможно е да вземеш жена от канибали!
  Маргарет потвърди:
  - Това е дива песен! И искам нещо по-душевно!
  Конан-Павлик отбеляза:
  - Духовна? Това е добре!
  И момчето изпя нещо...
  Но Аврора го прекъсна и отбеляза:
  - Необходимо е не да се пее, а да се действа.
  И момичето извади iPhone от колана си. Конан-Павлик се усмихна, Наташа му подаде своята и предложи:
  - Играйте на танкове с червенокосата!
  Аврора се съгласи:
  - Обичам тази игра!
  И момичето-герой започна да набира параметри.
  Конан-Павлик Рибаченко пое танковия флот.
  Аврора предупреди:
  - Един резервоар за един! Опитайте дуел!
  Момчето се съгласи.
  - Това е точно така!
   Конан-Павлик избра най-готиния съветски танк от четиридесетте - ИС-7. Прекрасна кола, която така и не стана сериен. Тя има всичко и броня, и оръжия, и скорост. Истински ореол!
  Аврора Е-75. Колата е по-зле. И по-тежък, и по-малко скорост, резерв на мощност, малко по-слаб и пистолет. ИС-7 има 130 милиметра срещу 128 за Е-75. Бронята на германеца може би е по-дебела, но това се компенсира от големия наклон на ИС-7. И страните на Fritz са по-високи ... Така е, но ...
  Aurora премества E-75 на ниво M... И колата става все по-добра. И двигателят е по-мощен и силуетът е много по-нисък, а цевта на пистолета е станала по-дълга. И сега бронята се сгъсти. Германският танк все още тежи деветдесет и пет тона, в сравнение с шестдесет и осем за съветския. И след надстройката той има подобно оформление и вече ще бъде по-мощен.
  А ИС-7 така или иначе остана без разработка. Така че в реалната история никой не го е предвидил.
  Ами Конан-Павлик, да се впрегнем.
  Момчето обаче не е загубено. Тъй като врагът се е модернизирал, тогава детето ще направи нещо и ще използва черупки от пера. И тогава ще има много добър бой.
  ИС-7 наближава. Но въпреки това шофирането на германеца все още е по-добро.
  Аврора стреля с оръдието си с по-дълга цев. Но все още не мога да вляза.
  И момчето терминатор се приближава и навива пистите. Малкото момче изглежда е доста уверено.
  Аврора, след още един изстрел, извади морала:
  - Мишка може да убие слон!
  И битката продължи, Конан-Павлик заби 130-мм снаряд в корпуса и победи. Въпреки всички предимства.
  Но като цяло в танковете от четиридесетте има различни автомобили. Много страхотен проект - "Кралски лъв". Теглото е сто тона, оръдието е с калибър 210 мм, предната броня е 300 мм наклонена, страните са 200 мм, а двигателят е 1800 конски сили.
  Това е кола - дори ИС-7 може да проникне само отстрани и да се затвори. И наистина е страхотно!
  Аврора изпя със зъби:
  - Това е орел, който лети над слънцето!
  И млъкни...
  След като се нахранили, шестимата се преместили в китайските градове. Засега е необходимо да се постигне сключването на мир и да се обезкуражи манджурите от нападение.
  Момичетата и момчето нападнаха китайците и отново убиха мнозина с мечове и боси пръсти.
  Тогава воините стреляха от пленените оръдия. И много китайци бяха убити.
  Конан-Павлик Рибаченко отбеляза:
  - Може би е по-добре да играем в защита? И тогава някак си се оказва грозно?
  Аврора отговори:
  - Има понятие за превантивна война!
  Конан-Павлик припомни:
  - Виктор Суворов също се опита да докаже, че войната на фашистка Германия срещу СССР е била превантивна!
  Аврора се ухили и изръмжа:
  - Не е ли така?
  Конан Павлик поклати глава.
  - Съмнително!
  Маргарет си спомни:
  - Прочетох тази книга. Тя изглежда убедителна на пръв поглед. Но ако копаете по-дълбоко...
  Аврора кимна в знак на съгласие.
  - СССР подготвяше настъпателна война и това е факт!
  Маргарет отбеляза:
  - СССР подготвяше настъпателна война и след войната. Но офанзивата така и не започна!
  Конан-Павлик логично отбеляза:
  - Ако Сталин е планирал настъплението, то в по-късен период, след като първо завърши комплектуването на своите дивизии с танкове и друга техника. И най-новата авиация току-що започна да пристига по части, дори пилотите не са я усвоили!
  Аврора също логично възрази:
  - Ако съветската армия се превъоръжаваше, тогава германската армия също не стои на едно място. Докато СССР произвеждаше най-новите самолети, Фриц увеличаваха производството на най-новите технологии.
  Предимството на Сталин от забавяне няма да се увеличи. По-скоро, напротив, нацистите, имащи потенциала на Европа, биха могли да настигнат Русия по количество оборудване с по-добро качество!
  Конан-Павлик Рибаченко се съмнява:
  - Какво ви кара да мислите, че качеството им е било по-добро?
  Аврора честно отговори:
  - Но те спечелиха през четиридесет и първата година! Ако биеха, като отстъпваха по брой, значи бяха по-добри, може би, и по техника!
  Момчето гений се усъмни:
  - Не мисля така!
  Маргарет отбеляза:
  - Четиридесет и първата година е мистерия. Защо формално по-силната Червена армия губеше битка след битка. И тогава, след като стана формално и всъщност по-слаба, започна ли да печели?
  Конан-Павлик Рибаченко отговори:
  - Това е голяма мистерия на Втората световна война!
  Наташа предложи:
  - Имаше намеса на висши сили!
  Конан-Павлик кимна:
  - Наистина имаше нещо!
  Августин изръмжа:
  - Нашите идоли са в кръв, нашите богове са боговете на войната!
  Зоя се съгласи.
  - Покрити с кръв и боговете на войната!
  След като Конан-Павлик и Аврора започнаха да играят стратегията на Втората световна война. Аврора за Хитлер, Конан-Павлик за Сталин.
  Вече имаше размяна на истински удари. Аврора използва измамния код и масата танкове от серия "Е", пробивайки до Москва. Того и Олег използваха кода на мошеника и ИС-7, за да прецакат германците. И ятагана се събра на камъка. И много ковчези. Нека и виртуално.
  Конан-Павлик Рибаченко играе с удоволствие, а войските му пробиват германската отбрана. Изграждане на котли. Аврора стартира отново измамния код. Има много дива размяна на ходове.
  Момчето гений изпя:
  - Някъде на Кама - ние не познаваме себе си,
  Някъде на Кама - майки на реката!
  Не посягайте с ръцете си, не посягайте с краката си,
  Е, ако е необходимо, преместете покерите!
  И съветските танкове разбиват нацистите. Няма нищо по-добро от ИС-7. И можете спокойно да се биете с "мишки" и "Е" -100. Съветският танк не се страхува от такива чудовища.
  Те са по-тежки, но това не означава, че са по-силни.
  А Конан-Павлик напредва, движейки се бързо с машините. И е като хиляди дяволи.
  Prodigy boy пее:
  - Да разбием фрица, чики - чики - чики - та!
  И сега съветските войски заеха друга бариера. Те са като гении на битки и битки!
  Аврора обаче също не е проста. И действа агресивно. Хвърля нови и нови и нови сили под колелата на Червената армия.
  И червенокосият воин пее:
  - Враговете няма да ме спрат! Ще покоря простора на Вселената!
  И нови и нови полкове влизат в бой.
  Конан-Павлик Рибаченко щастливо пееше:
  Фриц ярост в ярост,
  Врагът на полка се придвижи напред ...
  Но луди арийци -
  Руснаците ще се срещнат с враждебност!
  Забиват се в кожата на прасе,
  Врагът ще бъде смазан на прах -
  Руснаците се бият яростно
  Силен войник юмрук!
  И момчето извършва друга заобиколна маневра и извежда войските на Аврора на ринга.
  Да, хлапето е умно, няма думи.
  Аврора изръмжа:
  - Не, няма да се предам, но винаги съм знаел как да се боря!
  Конан-Павлик Рибаченко се съгласи:
  - Да не се отказваме! Ние просто ще ви унищожим!
  И сега съветските войски отново са в настъпление. И вече кодът на мошеника не помага на фрица.
  Тогава Аврора хитро променя опцията. И Великобритания и САЩ влизат във войната на нейна страна. Воините от тази армада се втурнаха в битка. И да притиснем врага.
  Но съветските танкове ИС-7 с още по-голяма лекота унищожават американските Shermans и Pershings, както и английския танк Чърчил.
  Самите те не понасят никакви щети.
  Аврора изръмжа:
  - Е, ти и малкото бесче!
  . ГЛАВА Љ 5
  Воините от двадесет и първи век отново се сблъскаха с китайците от седемнадесети.
  В Небесната империя има твърде много войници. Текат като безкрайна река.
  Конан-Павел Рибаченко, посичайки китайците с мечове, извика:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазваща противниците, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха китайците.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през мелницата на китайците.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на китайските войници.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Аврора разряза жълти войници, изскърца:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И жълтите бойци падат.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Китайците падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Конан-Павел Рибаченко напредва срещу китайците. Момчето Терминатор разбива жълтите войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова.
  Момчето реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Китайците умират масово. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на китайски войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изрязва собствения си китайски и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който преряза гърлата на китайците. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Реже жълти войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Аврора, която посича китайците и унищожава жълтите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голи пръсти, как да се хвърлим във врага, нещо, което ще убие слон.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Реже, реже китайците. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  И босите й крака изстрелват смъртоносни игли.
  Конан-Павел Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много китайци в скока.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голите пръсти хвърлят подаръци на смъртта.
  Момичето е в настъпление. Унищожава жълтите воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите китайци падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от китайски трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А жълтите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Което директно в гърлото на китайците копаят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Аврора в настъпление. Смазва жълтите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през китайските войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Аврора в див екстаз реве:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  И в движението на момичето все повече и повече ярост.
  Конан-Паул в офанзивата, всичко се ускорява. Момчето бие китайците.
  Босите му крака хвърлят остри игли.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и веднага ще изхвърли сто китайци.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И управлявай мелницата с мечове.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича жълтите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И да изтребим китайците с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Не мисли да спре и да намали скоростта.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месна салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса от хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове.
  Аврора е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто китайци. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста китайци бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Аврора изпя:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и изтребва китайците. А масата жълти бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Конан-Павел Рибаченко се завръща в действие. И напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите китайци падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето си спомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Конан-Павел Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Получи се наистина готино и готино изпълнение. И колко убити китайци. И най-голям брой от най-големите убиха жълтите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Смазва жълти армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й се набиват на китайците. Масата жълти бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко китайци вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И пак момичето ще посече много китайци с мечове.
  Зоя е в движение и изряза много жълти воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко китайци. Тези момичета са наистина красиви.
  Аврора напредва и унищожава противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака.
  Конан-Павел Рибаченко скача и скача.
  Босоногото момче пуска куп игли и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Конан-Павел Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по китайците и продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда китайци веднага излетяха във въздуха. Да, армията на Поднебесната империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много китайци умират.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада китайците. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И управлява дива мелница с мечове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата Аврора премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й в действие и нарязаха месото.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Как се нарязва, така че масата на труповете е осеяна.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно-убиец.
  Конан-Пол отново ще отсече сто китайци, носейки с метеор. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето Терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много жълти бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така бие китайците. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на жълтата армия се изтърколи назад.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези.
  Зоя го взе и изпищя:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И удари много бойци.
  Аврора в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Аврора го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Конан-Павел Рибаченко изсумтя:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Аврора с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, а пламъчен край.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Аврора, пускайки острието с бос крак, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, посичайки враговете, изчурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, отсичайки китайците, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Конан-Павел Рибаченко изглежда много стилно в битка.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от китайците и изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Конан-Павлик, посичайки жълтите войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много китайци.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И удариха много бойци.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Аврора, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, бълбука6
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки китайците:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Месото се разкъсва.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Тя разкъса опонентите и издаде:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Конан-Павлик Рибаченко за бълбукането:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа наряза китайците и изскърца:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли голите си пръсти към иглите на противника и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново разсече враговете.
  Зоя е много бърза мадама. Ето цяла бъчва в китайците пуснаха. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Аврора в битка също не е слаба. Така бие китайците. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И китайците го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато метални пръски излетяха от босите й крака, топяйки черепи:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се изправиха срещу китайците. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Конан-Павлик в битка и напада китайците. Бие ги без жалост и крясъци:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки жълтата армия, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, посичайки жълтите бойци:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса китайците, изскърца:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще го вземе и ще пусне звездата с бос крак.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също смазвайки китайците, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Аврора също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И уби много китайци.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И тогава той си удря главата в китайски генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана, много яростна в атаката, изскърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Как бие всички. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Конан-Павлик Рибаченко изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на китайците рухна.
  Конан-Павлик изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата е избита от всякакви врагове.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рева за бълбукане:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А китайците са като пирони. И разбийте.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и бълбука:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И реже тройна мелница за китайците!
  И Аврора изрева в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини на небесната империя.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате.
  Аврора изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Аврора потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение!
  Конан-Павлик изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Аврора, разкъсвайки китайците с голи ръце, сечейки ги с мечове и хвърляйки игли с голите си пръсти, издаде:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки жълтите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Конан-Павлик Рибаченко, порязвайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето.
  Маргарита, посичайки воините на Небесната империя, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  . ГЛАВА Љ6
  След като победите китайците, можете да си починете малко. Но уви, нямате време да се отпуснете твърде много.
  Прокрадват се нови жълти орди.
  Конан-Павлик Рибаченко ги реже отново и изрева:
  - В свещена война - руснаците не губят!
  Маргарита хвърля смъртоносни подаръци с голи пръсти и потвърждава:
  - Никога не губете!
  Конан-Павлик искаше да каже още нещо...
  Но сега те бяха временно прехвърлени от магията на вещицата в друга субстанция.
  И Конан-Павлик Рибаченко стана пионер в един от германските лагери. И Маргарита се премести с него.
  Е, не през цялото време да режа с китайците.
  - Слава на Родината! - Пионерът Конан-Павлик Рибаченко повтори вика и мълчаливо понесе удар в раменете си, въпреки че падна точно върху един от подутите белези от миналото. И от втората, и изобщо дисекция - изля кръв! И където са отишли само силата и феноменалната жизненост.
  Маргарита погледна с изненада и благодарност Павлик-Конан Рибаченко и го попита нещо на английски. Детето-чудо Павлик-Конан Рибаченко си помисли - вероятно, той отново пита какво видях насън - има ли синхрон? Момчето се усмихна на сестра си в ръцете и сви доста широките си рамене за десетгодишно дете. Очевидно Маргарита е разбрала, че Конан-Павлик Рибаченко просто иска да покаже, че не се предава и не разбира какво го е накарало да крещи в стила на пролетарското кино.
  И не само той, но и този слаб, плешив Марат Казей. Но с окуражаващо намигване тя кимна на смелото момче...
  Конан-Павлик Рибаченко внезапно се обиди и, потискайки болката в гласа си, отбеляза:
  - Бравадата е всичко!
  Маргарита възрази шепнешком:
  - Не, не бравада! Все едно да кажеш - думата мирише на щик!
  Конан-Павлик сериозно отбеляза:
  - По-добре да убиеш един фашист, отколкото да прокълнеш сто краута!
  Чу се шум, рев на двигатели и глъч, ездачи от SS и лекари палачи - скочиха на земята, разседнали своите по-скоро мутанти, отколкото животински коне. Пленниците бяха настанени на тревата - във верига. Те провериха оковите: така че бяха здраво оковани.
  И Конан-Павлик Рибаченко не беше много изненадан да види как точно един от младшите лекари на SS се приближи до него. На немски той каза грубо - стани, бебче примат - бутайки момчето-пионер с пръста на мека обувка в бедрото или дори малко по-високо, в бъбреците. Конан-Павлик Рибаченко се напрегна... и тогава се намеси готината Аврора. Огненият дявол (Така я кръстиха във войските заради неестествения си и яркочервен цвят на косата и неженската издръжливост и сила!) Обясни нещо подигравателно - и тази подигравка не беше над Конан-Павлик.
  Вижда се, че го е усетил и докторът-фашист! Нацистът удари Аврора в мускулестото рамо с крак. Тя само се изкикоти. Тогава фашистът удари от кръгово движение, като рязко събори гъвкав гръб на дръзко момиче.
  Павлик-Конан се дръпна встрани от треперенето. Аврора веднага седна отново и мълчаливо показа оковите си ръце. Дебелият професор извика на по-младия си колега, който изведнъж сведе поглед. Тогава той счупи клон от сух пирен и показа Рибаченко на Конан-Павлик. Той махна пред носа си - момчето неволно се отдръпна. Докторът-фашист отново се престори, че взема една ръка, поклати глава, направи някакво странно движение. Не разбирам, сякаш есесовец яде с лъжица ...
  Конан-Павлик Рибаченко гневно изрече на немски:
  Не можете да изразите себе си по човешки.
  Фриц се излюпи: подчовек, знае езика на господарската раса?
  Младият Рибаченко-младши разбра, че напразно се е предал, разкри какво е по-добре да се пази в тайна, но ... Думата не е врабче - ще го пропуснеш, няма да го хванеш. Вярно, дебелият, висок доктор придаде вид на безразличие, думата задави немската фраза, изречена от момчето. Отново повтори предишния жест и показа сгъната ръка.
  И Конан-Павлик Рибаченко разбра - изпратиха го като слуга за дърва за огрев ...
  Не исках да ме бият отново след горд отказ. И да, не можете да пропуснете възможността.
  Е, каква е гордостта на един центурион, или по-скоро на патриций да се разбие. Мисълта за бягство, разбира се, дойде - пристигна веднага щом тежките белезници щракнаха под големия ключ. Въпреки че може би е по-логично да се каже, че тя изобщо не е напуснала! Но малката мисъл се оказа като уплашен заек, който тича на фаровете, без да знае, че всъщност вече е хванат. И все пак - веднага щом Конан-Павлик Рибаченко се отдалечи от паркинга - момчето видя, че го следва върколак. Един от онези странни, обучени мутанти, които охраняват конвоя, управляван от SS. В същото време никой от конвоя не поглежда предизвикателно към изкачващото се набързо сипея босоно момче.
  Въпреки че Конан-Павлик Рибаченко смяташе, че най-вероятно скрита камера заснема движенията му. Дори е изненадващо колко технически са напреднали Fritz. Ако нашите не отговорят адекватно, тогава ще е лошо.
  Сипеят болезнено бодеше вече зарасналите стъпала на беззащитни детски крачета. Силно съборените крака вече са започнали да загрубяват, но този процес е доста болезнен, когато стъпвате върху остри камъни.
  Тук той вече няма тялото на бившата карикатура, а по-уязвимо момче-пионер.
  Конан-Павлик изпъшка тихо, като се стараеше да не показва, че го боли и да не гледа отново изтекла кръв. Но тогава го заля като цунами от необяснимо.
  Страхът моментално и необяснимо лиши момчето-пионер от собствените му мисли и желания. Просто исках да се обърна към върколака (?). Под погледа на нечовешките очи на нацисткия звяр Конан-Павлик Рибаченко неволно замръзна и замръзна. Но веднага пламтяща жега обля прясно изпечения пионер и момчето се раздвижи като автомат от фабриката. Той счупи сухи стволове на брези и кипариси, растящи в пукнатини, още не зелени след зимата - много, едва ги влачеха. Сгънах го в голяма, прозрачна торба, завлякох го, без да различавам пътя към паркинга.
  Бос и вече не толкова силен, както преди, с неразрушимата плът на карикатурата Конан-Павлик Рибаченко, по време на пътуването той отчаяно се опита да преодолее ужаса, който го лиши от смелост. Pioneer-отличен той или не! Но този беше като неумел плувец, който се опитва да остане на водата. Изскача, после отново прелива...
  Върколакът го следваше: от време на време спираше и подушваше босите следи, оставени от момчето.
  Гениалният пионер се почувства облекчен от вълната на ужас едва когато се върна в лагера.
  Подлите нечовешки фашисти сякаш не погледнаха Конан-Павлик Рибаченко. Въпреки че всъщност няколко есесовци не откъснаха очи. Едва когато сгъна донесеното, старшият лекар-палач, като хвърли кратък поглед, хвърли нещо на момчето... а! Конан-Павлик най-накрая дойде на себе си. Той лакомо го грабна, като си помисли, че може би за работа дадоха шоколад или нещо извън дажбите. И излюпени - лежа, кремък и стомана. Кремъкът най-вероятно е бил кварцов. И столът изглежда като парче от пила. Как да използва всичко това - развитият пионер Павлик-Конан знаеше на теория и дори с интерес, той би опитал и Робинзоните на Полесието... ако не бяха странни обстоятелства.
  Конан-Павлик докосна влажните клони с крак, после с ръка и поклати глава.
  - Тиндер... - тихо каза пионерът на руски, внезапно се закашля и повтори. - Тиндер е необходим. - И с мъка се въздържа от преминаване към немска реч. - Няма да светне.
  Конан-Павлик ги погледна... Не е ясно защо на фриците, които имат запалки, кибрит и вероятно дори огнехвъргачка със себе си, им трябваше този старомоден начин за добиване на огън. Те искат да изпробват изобретателността на пионерите. Те измерват ли умственото развитие на съветския човек? Или тривиално подигравка на пленено момче? Кой ще ги разбере като от друга планета!
  Нацистите се спогледаха, оголиха зъби. Най-странното и... и най-ужасното за Конан-Павлик Рибаченко е, че лицата им се оказаха не зли, нито жестоки, нито дори подигравателни! Много любопитен, сякаш разглежда странно животно, особено ярък интерес се регистрира при старши професор, сякаш нарочно свали очилата си. Няма и капка безразличие, толкова е интересно как учените проследяват експеримента.
  Конан-Павлик Рибаченко повтори шепнешком, опитвайки се да овладее вълнението в гласа си:
  Всичко се намокри през зимата! Няма да отиде!
  В очите по-скоро престорено, отколкото искрено неразбиране, но отново без гняв. Но тогава един от младите - не този, който освободи Конан-Павлик - мрънкайки, стана, протегна се, потърка дупето си, отбит на седлото, под смеха на останалите есесовци... Конан-Павлик беше не е много изненадан, че някои от германците използват коне за придвижване - дефицит на гориво. Въпреки че по някаква причина транспортите пълзят след тях? Нацисткият враг донесе кутия от сгънатите седла, от която извади нещо... Пионерът и бивш пенсионер мислеше, че е памучна вата, но не. Отдалече изглежда като буца от тънки нишки. Конан-Павлик Рибаченко, като го взе в ръка, разбра - сух мъх.
  Отново пионерското дете чудо беше изненадано защо е фриц и дори лекар, носещ трева в рало... Може би този мъх не е толкова прост?
  Е, спри да мислиш, главата ме боли. Трябва да изглежда - по-просто и по-глупаво от вас. Колкото и да е странно, но трутът започна веднага - Павлик-Конан не удари кремъка по кремъка, а плавно остърже (чел съм го някъде) - и искри заваляха като градушка. И той е в състояние да пали огньове (сега е построил обикновена "хижа") в продължение на няколко години, по-голямата част от живота си. Скоро огънят танцува усилено - брезата гори добре и е влажна. Тук младите гвардейци от SS се оживиха, започнаха да забиват метални щрангове в земята отстрани на огъня.
  И Конан-Павлик Рибаченко се почувства замаян, нещо изключително каустично пропълзя в носа му и моментално откъсна съзнанието му от реалността. Но веднага се появи визия, която беше зашеметяваща по реализъм.
  Дори личността на детето се промени, той се представи като нещастен сираче, с живи родители. Освен това татко и мама не оставиха не - те лишиха предците си от правата им за дългове и изпратиха момчето в поправителен, затворнически приют. Без вина, но тъй като родителите ви дължат пари, значи вие по съдебно решение в диктаторска, космическа империя сте непълнолетен престъпник.
  Домът за деца се намираше в индустриалната зона на столицата и наистина приличаше на затвор. Казарми навсякъде, килии-бараки. Конан-Павлик Рибаченко, в реалистична визия, прекара нощта върху лошо рендосани дървени нари. Други момчета лежаха наблизо, както от човешката раса, така и от извънземни. Нямаше одеяла, матраци, възглавници, претовареното и често бито тяло лежи на голо дърво. А през нощта кракът е прикован към веригата, за да не избягат. В килията има около стотина деца, много е задушно, телата са потни, бити едно до друго в ъгъла на кофата, няма дори канализация. И това е в Държавата, чиито космически кораби орат просторите на галактиката и чиито знамена увенчават десетки хиляди обитаеми светове! Въпреки това, момчетата се опитват да се облекчат на улицата, около две трети от деня са заети с работа. Най-трудното се счита в магазина, прашно и досадно. Гърбът и ръцете са ужасно уморени от него, а пред очите започва да се "проваля", операциите са прости, но трудоемки, изискват повторение. По-приятна работа, на открито на полето или на строителна площадка. За да се уморяват по-малко и да получат освобождаване от отговорност, те се опитват да се редуват в различни трудови процеси. Но все пак тялото боли, много момчета, в сиропиталището - почти половината от хората стенат в съня си.
  Конан-Павлик Рибаченко нервно се мяташе и въртеше, веригата звънна, пръстенът разтри крака му до кръв. Сирената звучи, това означава издигане, да работи. Детското тяло още не е отпочинало, другите момчета - голата човешка раса и косматите рожби на други светове се борят да се издигнат. Умората, натрупана през месеците на робство, отстъпва място на тъпа болка в мускулите. Веригите, управлявани от вградения чип, излитат от краката им автоматично, изработени са от много здрава сплав, която не може да се реже. Появяват се надзиратели, чуват се заплашителни викове.
  Водят момчетата да се къпят, няма да отнеме много време, водата от резервоарите е ръждясала. Конан-Павлик Рибаченко изплаква устата си, пръска се, за да отмие потта. В килията няма вентилация, а помещението с миризма на пот не е в състояние да освежи съня. След това ги водят на закуска, трябва да се хранят изправени, няма нужда от столове за непълнолетни осъдени. Хранят се с хляб и силаж, месото е скъпо, а децата не трябва, затова предпочитат да плуват паша. Конят обаче е вегетарианец, но как работи, докато хищниците, след като са яли месо, си лягат. До Конан-Павлик е неговият приятел Тимур. И двамата са на по дванадесет години в тази визия, по-точно от друга реалност, повратна точка за силните момчета, когато е много трудно да се примирят с робска партида.
  Тимур, пиейки сок от коприва в лошо измита чаша, каза със стон:
  - И това отново да работя в този магазин! не искам!
  - Не искам да стоя и да повтарям едно и също движение десет хиляди пъти. - отговори, треперейки от неприятни спомени, Конан-Павлик Рибаченко.
  - Може би ще поискаме работа на терен! - Тимур замечтано погледна небето, където на тази планета светнаха три звезди едновременно. - По-специално, почистете шаран-праскови. Толкова са вкусни, особено тези със златни перки, но тъй като надзирателят не гледа лакомо, така или иначе можеш да си вземеш нещо в устата.
  Конан-Павлик Рибаченко въздъхна тежко:
  - Аз също бих предпочел точно такава работа в лоното на нежната природа. - И тогава въплътеният пионер стана по-весело. - Роботът-наблюдател може да бъде измамен, тук голяма част от оборудването за наблюдение вече е откраднато!
  Закуската свърши и ги водят към окабеляването ...
  Децата са подредени на плац, момчетата от човешката раса се опитват да се придържат заедно, извънземните поддържат формацията според ръста си. Те са разделени на групи според възрастта и размера. Има момчета от пет до шестнадесет години, както и космати и люспести младежи, представители на други светове.
  Единственото нещо, което ги обединява, е облеклото, или по-скоро почти пълното му отсъствие, само шорти с идентификационен номер на момчетата.
  Империята ги третира на принципа да изстискат повече облаги за себе си от тези, които са престанали да се считат за граждани! Спестявания във всичко, за дрехи, обувки, обаче, някои момчета в свободния си живот никога не са знаели обувки.
  Но с пръчки и гумен стек на боси пети често получаваха. Главите се бръснат, на всеки две седмици баня, където се попарват. След това веднага се обръсват с тъпа машина, след което не е успяло много да порасне. Момчетата маршируват боси по остри камъни. Ако Конан-Павлик е свикнал с това и втвърденият му крак не изпитва болка, то най-малките деца събарят петите и голите си пръсти до кръв.
  Цялата охрана се състои от извънземни, представляващи най-жестоките раси във вселената, само ръководителката на приюта, възрастната фрау Понтус , гледа с бруталните си очи на садист.
   Тигърът -носорог, който играе ролята на надзирател, дава инструкции къде ще работи днес, или по-скоро ще работи усилено, докато загуби съзнание. Конан-Павлик, спуснал костеливите си рамене, поглежда към втората половина на двора. Има момичета, от малки до почти възрастни. Облечени са като просяци в парцаливи парцали от най-груб лен. Лицата са сухи, очите изглеждат големи и тъжни. Вретището е късо, под него се виждат тънки, но жилави крака. Момичетата също са боси и всички без изключение са обръснати на плешиви. Това явно се прави с цел да ги унижи, за пореден път да покаже, че са нищо. Но тук в никакъв случай не са събрани престъпниците - нещастните изоставени деца.
  Тук обявяват, че група момчета ще отидат в шивашкия цех, за да работят в най-досадния и изтощителен профил. Тук Тимур не издържа и извика с мъка:
  - Не искам да работя така! Изпратете ме в плантацията или градината.
  Момчетата замръзнаха, загорели, тънки тела напрегнати.
   Понтус явно беше доволен от новия повод за екзекуцията:
  - Вчера ти мълчаше, а аз се страхувах, че семейството ти ще остане без нагледен урок. Че момчето ще бъде прокарано пет пъти през редиците.
  Вълнение премина в редиците на децата.
  - Това е вярно. - настойчив тон каза матроната. - Раздайте пръчки на всички.
  Ударите се нанасяха със специални бодливи пръти. Обикновено те се берат от самите момчета от гъсталаците, в периоди, когато нямаше работа. Но наистина, дори тогава децата бяха принудени, дори и без полза за империята, да копаят, например, да копаят дупка за половин ден и да я заровят за половин ден.
  Конан-Павлик Рибаченко погледна ръцете на децата си, те бяха съборени в мазоли.
  Момчетата автоматично демонтираха решетките, на Олег се стори, че те, инструментите за изтезание, изгориха пръстите си и краката им станаха тежки. Не искаше да удари приятеля си, но нямаше смелостта да протестира. Не видя почти нищо и удари болезнено палеца на крака си в лежаща павета. Колкото и да е странно, но чувството на болка помогна да се събере и мъглата пред очите ми се разчисти. Стъпката стана по-твърда, въпреки че пръстът стана син.
  Построени са в полукръг в дълга редица. Тимур беше вързан с тояги за ръцете му, а раменете му бяха усукани, за да е по-удобно да бие нарушителя. Момчетата примижават и се опитват да отместят поглед. По заповед на фрау Понтус те плискаха саламура, поръсвайки синя сол върху слабия му, но жилав гръб. Съдейки по начина, по който момчето направи гримаса, той започна да гори.
  Домакинята плъзна устни.
  - Сега всички получавате урок. Удряйте по-силно, който мами ще бъде обречен на репресии.
  Помощникът в този случай, плъхът носорог оголи зъбите си:
  Ще се справим с тях веднага! Чудовището измърмори.
  Момчето беше преместено между редовете. Момчетата бавно вдигнаха прътите и първите удари паднаха върху гърба на Тимур. Съдейки по белезите по гърба и отстрани, момчето беше наказвано неведнъж, така че само въздъхна и дишаше тежко, като всички момчета, които се опитваха да сдържат писъците.
  - Удари по-силно! - извика Понтус . - Нека вика.
  Първите удари бяха нанесени от най-малките момчета, които просто нямаха сили да причинят сериозна болка. Но тогава по-възрастните започнаха да ме бият. Гърбът на детето беше нарязан с червени ивици, капеше кръв. Болка, усилена от синя сол, накара Тимур да изпищи, той дори падна, дъска беше забита с пирони отдолу и убодена в гърдите му.
  - Няма нужда! - извика момчето. - Ще работя където кажеш.
  - Разбира се, че ще! - отговори Понтус . - Но първо напляскане.
  Вчерашните другари бяха прекалено развълнувани и набиха вчерашния си брат. И хората, и извънземните се биеха със същата свирепост. Момчето крещеше, босите му крака оставяха кървави отпечатъци. Носорогът плъх изръмжа и удари хлапето с тояга по босите му загорели крака. Искаше да причини повече болка на момчето. Ударът падна върху жилавите глезени, а следващият върху петите. Тимур изпищя и увисна. Тогава мъчителят заби дебела игла в дупето, като изля течността.
  - Правилно! - каза Понтус . - Сега той предпочита да умре, отколкото да припадне. Никой не избягва наказанието.
   Конан-Павлик Рибаченко стоеше почти в самия край на редицата и му се стори, че ударите на камшика паднаха върху него. Тимур беше разочарован, самото момче само потрепваше, крещеше и плачеше. Кръглото му лице стана пурпурно от болка, гримаса на страдание го изкриви.
  Виждайки Конан-Павлик, той прошепна с бледи устни:
  - Имай милост!
  Момчето се поколеба: замръзна.
  Плъхът носорог извика:
  - Е, какво чакаш! Залив!
  Конан-Павлик Рибаченко отговори:
  - Не, не мога! Той е мой приятел!
  Плъхът носорог се ухили:
  Искате ли същото за вас?
  Конан-Павлик потрепери целия, пребледня:
  - Не но!
   Понт го прекъсна:
  - Достатъчно! Момчето сам подписа присъдата си. Какво си струва мордоворот. Изсипете го добре и го закачете на решетка, така че другите да му се любуват.
  Конан-Павлик беше изтласкан от линията, изтеглен към козите. Момчето се опита да се съпротивлява, но тигрите-носорози се справиха с него като с коте. Ръцете се извиха болезнено, костите хрущяха. Сложиха го върху дъските, момчето усети грапавостта на върха на стърчащи нокти по бузата и корема си. Те се пробиват в мускулите, гърдите, брадичката, предната част на бедрата, коленете. Бузата му беше надраскана до кръв.
  - О, недей! - попита Конан-Павлик.
  - Необходимо! - каза плъхът - носорог, за да може всеки да бъде пример.
  Момчето усети, че върху гърба му се излива саламура, а след това се изсипва сол. Боде като горчични мазилки. Конан-Павлик направи гримаса, мазолистите му крака бяха размазани (последният път, когато беше в онзи странен спомен, който изплува в това видение - обу сандали преди около шест години), те почти веднага започнаха да сърбят диво. Носорогът плъх заби игла в дупето, тя се убоди грубо и болезнено, горящата течност влезе вътре.
  - Сега ще бъдете много ужасени и няма да загубите съзнание. - изграчи чудовището, оголийки лицето си, щеше да заекне и продуцентът на филм на ужасите!
  - За какво? - изпъшка невинно затвореното дете. - За Христа прояви милост.
  Плъхът носорог, пръскайки отровна слюнка, отговори:
  - Не вярвам в тези приказки за добрия Исус! Като цяло, ако има Бог, той е зъл и жесток. И колкото повече зло и страдание причиняваш на ближния си, толкова повече сила и блаженство ще получиш в отвъдния свят.
  - Абсурд! - каза той, пребледнявайки от ужас и изведнъж Бог наистина е такова момче.
  - Ще видите! - изкиска се рожбата на космическия Тартар. - Но не се надявай, днес няма да умреш.
   Понтус с лаещ тон заповяда:
  - Първи стъпки! Нека помни завинаги целувките на камшика!
  Плененото пионерско дете чудо потрепери, когато чу пронизителна свирка, а след това и силен мозъчен удар, от който кожата на гърба му се спука. Плъховете носорози удряха силно, но в същото време сдържаха силата си, за да не убият. От гърлото на момчето се изтръгна писък, той потръпна, излезе една сълза. Прехапайки устните си до кървене, момчето се въздържа. Миг по-късно последва нов удар, който разтърси цялото тяло. Конан-Павлик Рибаченко пое дълбоко въздух, болката, усилена от сол и саламура, беше непоносима.
   Понтус извика:
  - Продължи!
  Отново свирка и духа! Прорязва се до костта. Момчето беше изгорено до дъното. Сякаш отби корема. Въпреки всичките му усилия, част от писъка изтече от стегнатите му устни.
  - Мамо!
  Отново удари! На гърба, между острите лопатки и накрая на голите пети. Момчето крещи, вече няма сили да се сдържа. Писъкът изригва като вулкан от гърлото и това, което изглежда, че е носа. Понтус е доволен:
  "Сега виждам, че го биете до основи. Убийте го добре, но не го убивайте!
  С всеки удар болката се засилва. Сълзите се смесват с кръв и падат върху леглото. Кървавите ивици на гърба се съединяват, сливат се в пурпурна каша, тънките бели кости на момчето започват да се разкриват. Конан-Павлик Рибаченко се задушава, въздухът не му достига, телта се е врязала в свитите му глезени. Голите пети бръмчат с раздразнена, груба, мазолиста кожа не се движат веднага, но капчици кръв все още излизат. Ударите се засилват, изглежда, че светкавицата преминава през нервните окончания до самия хребет. Други момчета мълчат, съвестта не позволява да се одобрява, страхът от репресии не позволява да се осъжда. Вижда се как главите на момчетата са увиснали, но очите им следят екзекуцията. Любопитни и изнервящи, повечето вече са били бичувани по подобен или по-изискан начин. Мислиш, че само да не бях аз и понякога има злоба в мислите ти: той крещи, но, разбира се, можеше да издържи, не такъв слабак като Конан-Павлик.
  Побоят е вече по голите кости, гърбът, страните, бедрата са здрава рана. Ако не беше инжекцията със стимуланта, момчето щеше да бъде прецакано до смърт - умря от болезнен шок. И така той се потопи в нещо по-лошо от Ада на Данте. Това е, когато всяка молекула, всяка клетка, всяка вена е наситена с кошмарна болка.
  Пионерът Конан-Павлик Рибаченко се опита отчаяно да се отклони от болката. Спомняйки си родителите си, щастливата ера на далечното детство, той сякаш се отблъсква с крака, от нажежената бълбукаща лава на страданието, но тя отново го засмука, покри го с глава. Така те плаваха през океана на мъченията, мечтата за смъртта като избавител от мъките. Спомних си думите от Откровението на св. Йоан. - И те ще искат да умрат, но не могат. Ето как съдбата очаква грешниците, които измъчват деца. Господ ще ги възнагради стократно и най-важното наказание, както казва Исус в Евангелието на Матей, ще бъде вечно. И едни ще отидат във вечен живот, други във вечни мъки. Това някак си успокоява, събужда омраза към враговете, желанието да оцелееш и да победиш. Момчето успява да извика:
  - Ти ще платиш за това, за всяка пролята сълза на дете ще отговаряш в деня на Божия съд.
  - Млъкни кучко! - реве плъх от носорог.
  - Не можеш да задушиш истината. Пионерът въздъхна.
  - Получите повече!
  Удрят го отново, влагат цялата ярост, чупят кости, но болката вече е достигнала такъв праг, че просто не може да стане по-силна. Това е желязо, което може да се нагрее до определена температура и след това се разпространява.
   Понтус разбира това, старата жена (или по-скоро изглежда на не повече от четиридесет години, но всъщност е надхвърлила няколко века), има много опит като палачи:
  - Е, стига толкова! И тогава ще умре! Нека излекуваме един малък затворник и да го измъчваме с помощта на компютър. Просто имам програма "мъчение на олимпийците".
  Rhino Rat, нарочно се прозявайки, казва:
  - А сега къде е? До лазарета?
  - Не на стелажа! - Матроната отряза безапелационно. Нека виси като предупреждение за другите. Инжектирайте само инжекции за поддържане на сърцето. И нека отново изкарат Тимур през редиците и нека той получи останалите удари от вас. Веднъж зрелище за размножаване. Трябва да се работи!
   Чужденецът с камшик наклони глава и раздвижи косматите си уши:
  - Слушай домакинята. Е, стартирай го отново.
  Нови удари паднаха върху Тимур. Този път никой не посмя да протестира. Нямаше и най-малкото желание да попадне в ръцете на палачите. Тимур крещи от време на време пада. Той е вдигнат и отново бит. Втората серия от стачки вече е към своя край. Останаха само няколко момчета. Единият е най-големият, на шестнадесет години, вече пробива брада и се виждат мустаци. Той очевидно се колебае, удря, но го прави лесно, едва докосвайки.
  Фрау Понтус е бясна:
  - Закачете този мързелив младеж на стелаж и завържете камък за краката му. Нека страда.
  Момчето е хванато, напряга релефните си мускули, плод на упорита работа, и вика:
  - Е, какво гледаш, момчета ги бият!
  Момчетата потръпват, тътен се разнася из редиците, но им липсва решителността да се втурнат към мъчителите си.
  Младежът е влачен, всеки плъх носорог е поне седем пъти по-тежък от него. Безсмислено е да се бориш. Но тогава се случват събития на нивото на онези, които променят съдбата на империята. Прозвучаха два изстрела и плъховете носорози падат, гърбовете на чудовищата са изрязани, дълбоки кратери зейнат. Младежът се освободи и падна, но веднага скочи с вик:
  - Вижте, има Божия правда.
  Появила се като ангел от мрака, златокосата девойка, която толкова приличала на своята сестра по оръжие Маргарита, отговорила :
  - По-скоро човешки. Знайте, че сделката с Дявола не гарантира рай на Земята и топло място в ада. Да се облегнеш на Сатана е като да седиш на електрическия стол!
  Вторият към тази огнена Аврора силно:
  - Това, което се случва тук, е сюжет за филм на ужасите. Правете това с деца. Махнете момчето от багажника.
  Конан-Павлик Рибаченко поклати глава и... се събуди. Той не лъжеше по време на видението, а просто стоеше неподвижно... Това обаче не беше видение, а просто мигновено прехвърляне в друг свят, с неговите невероятни, макар и жестоки, приключения.
  И мина доста време. Нацистите все още го правеха
  Приготвяне на храна. Но тази ужасна дрога, която се появи при вдишване, дим от странен мъх , лекарите от СС, в никакъв случай не изглеждаше кратък.
  Конан-Павлик Рибаченко веднага си помисли защо тези краути нямат ефект. Без филтърни маски ли са? И защо такъв кошмар в тази халюцинация. Какво правят с него?
  Но самите нацисти се държаха съвсем естествено, дори станаха някак по-приятелски настроени, намеквайки, че, казват, могат да ядат с нас.
  Наистина, те извадиха чифт яки бедра на крава, открадната от местни жители. Тогава един нацист влачи тежък котел, а вторият фашист, заедно с Олег, отиде за вода. Отново се стори странно на любознателния пионер, две кожени кофи и обикновен метал или дърво в най-лошия случай. Освен това един есесовец, което също не беше съвсем типично, се влачеше.
  Пионерът не беше съвсем уверен на краката си, ударите при тази екзекуция бяха твърде реални на чувство и потомъкът на Ломоносов предположи, че зад това стои нещо повече от проста или дори не проста халюцинация.
  Водата се стичаше на стотина крачки от лагера, сребриста, искряща кристална струя изпод два камъка, надвиснали над балкона. Конан-Павлик Рибаченко алчно се насочи към нея. Момчето току-що почувства, че всичко вътре е изпечено в камък или по-скоро във въглища. Лакомо се вкопчи в приятната прохлада и... го вкара в ухото.
  щракна нещо върху панела на сложно устройство и се изкикоти като плъх.
  Ударът беше нанесен от фашиста без злоба, но с такава сила, че Конан-Павлик беше хвърлен върху камъните, той спря да чува с лявото си ухо и тази страна на главата беше наистина вцепенена.
  Докторът побойник с пеньоар и златна верижка избухна в смях и изръмжа:
  - Бокс! Бокс!
  
  . ГЛАВА Љ 8
  Конан Павлик се върна към времето на Нерон. И сега той тичаше, тропайки с боси крака по каменистия път. Момчето-герой се състезаваше и се чувстваше някак изтощен от визията на пионерите, а преди това и битката с китайците.
  Ето го и приключението. Сега трябваше да си взема почивка. Конан-Павлик избра най-близката купа сено. Той отряза малко от глигана, който беше зад него и това е значителна тежест. Взех го и го изядох, парче месо. Почувствах се тежко и след това заспах.
  И той мечтаеше за друго видение, дори ако не за себе си.
  Момче на около тринадесет години е арестувано заедно с баща си. Старецът разбираемо е известен бунтовник, който проливаше потоци кръв. Но синът е още дете. Кой го попитай.
  Но помощникът на Корнил гледаше на бившия военен атаман по различен начин. И той предложи да разпита момчето със страст - и изведнъж той знае къде са съкровищата на баща му.
  Синът на Стенка Разин е докаран в избата за мъчения. Момчето се опита да гледа право и да се държи гордо. Въпреки че вътре беше страшно. Окачени са инструменти за мъчения, камината гори. Палачи в червени каски.
  Самоса се приближи до момчето, протегна ръка, разтърси яката му и попита заплашително:
  - Кажи ми къде тятката е скрил съкровищата, пусни го на свобода. Не - ще измъчваме!
  Гришка, синът на Стенка Разин, смело отговори:
  -Няма да ти кажа нищо! И още повече за вас!
  Самоса излая:
  - Измъчвайте момчето!
  И той лично дръпна яката, откъсвайки кафтана от момчето. Гришка беше съблечен и влачен по стелажа. Момчето отчаяно се опита да отвърне. Но опитни палачи с удар във врата обездвижиха Гришка. После опряха ръцете му отзад и започнаха да го вдигат за въжето. Момчето стисна зъби. Палачът хванал момчето за торса и го разтърсил, като му изкривил ставите. Гришка въздъхна тежко, но сдържа плач.
  Дяконът, диктувайки на книжниците, промълви:
  - Кажи на крадеца, къде свекър ти е скрил съкровищата.
  Момчето отговори с презрение в гласа:
  "Дори и да знаех, не бих казал!
  Самоса нареди на палача:
  - Залив! Десет удара внимателно !
  Палачът удряше стабилно. Тялото на Гришка се разтресе. При десетия удар мъчителят замръзна. И погледна Самоса. По време на екзекуцията момчето мълчеше, хапеше устни.
  Дяк, неясно:
  - Кажи крадец, къде скри тятката съкровищата?
  Гришка извика:
  - Аз няма да кажа!
  Самоса изръмжа:
  - Пет удара без спасяване!
  Палачът нанесе върху момчето удар със замах, разтърсвайки цялото му тяло. Гришка изпищя, но прехапа устни. Последва втори удар. Също така смели и силни. Гришка продължаваше да мълчи. И отново третият удар, от разрязаната кожа капеше кръв.
  Самоса се намръщи от начина, по който бичат момчето. Разбира се, синът може и да не знае къде е скрила съкровището Стенка. И дори, може би, истински съкровища. Но момчето трябва да бъде разпитано. И да изтръгне тайни от него.
  След петия инсулт кръвта капеше активно.
  Дяконът повтори въпроса. Гришка мълчеше.
  Самоса поръча:
  - Изгори му петата.
  Палачът извади парче нажежено желязо и го донесе до босите подметки на момчето. Той потръпна, изкриви се и .... загуби съзнание.
  Адала смяташе, че би било добра идея да остави Питър през това, за да не убива невъоръжените и старите. Петър не се справи добре. И какъв би бил той в реална контактна битка? Няма ли да се срамуваш?
  Синът на Стенка Разин Гришка, между другото, знаеше къде е скрито едно от съкровищата на баща му, но мълчеше. Той беше доведен до себе си чрез изливане на кофа с ледена вода. Тогава Самоса нареди:
  - Каутеризирайте втората пета с желязо!
  Този път момчето не припадна, опита се да потрепне, но босите крака на Гришка се хванаха в блока.
  Самоса изсъска:
  - Още пет мигли, без грижа !
  След петия удар светлата глава на момчето се разклати и Гришка загуби съзнание.
  Опитен служител в бизнеса с изтезания съветва:
  - Пусни го! Детето все още се обляга назад!
  Самоса каза строго:
  - Вземете кученцето! Избършете го с водка и го сложете на леглото... Пуснете го! Утре ще продължим мъченията!
  Гришка се изважда от решетката и разрезите се натриват със смес от алкохол и вода. Момчето потрепна: водката гори. След това на Гришка дадоха горещ бульон и го затвориха в нагрята килия. Но за всеки случай оковаха момчето за врата с верига и го оставиха да спи. Момчето спеше по корем, леглото беше меко. Измъчвани от палачите, жертвите често умират, а Самоса искаше да разбере къде Стенка е скрил съкровищата си.
  След като пуснаха Гришка да спи, на следващия ден момчето отново беше завлечено в камерата за мъчения. Поставиха го отново на стелажа. И без това разтегнатите стави на Гришка станаха по-болезнени. В краката на момчетата бяха окачени тежести. За да разтегнете повече мускулите. Тогава палачът, усмихнат, донесе нажежено желязо и го постави на гърдите на Гришка. Момчето стисна зъби от мъчителна болка.
  Самоса извика:
  - Говори крадец!
  Миришеше на изгоряло. Миризмата на печено месо се засили. Очите на Гришка примижаха от шока от болка и момчето отново загуби съзнание. Палачът извади желязото от гърдите си и каза:
  - Силно момче...
  Самоса изръмжа:
  - Необходимо е да го разделим ... Мангал до краката!
  Палачът намазал подметките на момчето с масло и запалил мангал отдалеч. Вече обгорените пети бяха много болезнени. Момчето дишаше тежко. Той изпусна смес от пот и кръв, скърца със зъби, но замълча. Макар че му струваше скъпо. Усилията бяха отчаяни.
  Самоса изръмжа яростно:
  - Ти ще говориш! Хей, раменни бей!
  Палачът нанесе удари по Гришка. На десетия такт главата на момчето се хвърли вяло и рухна. Момчето не дойде на себе си веднага, дори след като го изляха с кофа вода. Самос удари Гришка в лицето и нареди:
  - Още бит!
  Дюк отбеляза:
  - Голите ще умрат....
  Самоса изръмжа:
  - Сган! Махнете го от рейката! Продължете утре!
  Гришка отново беше свален от устройството за мъчения и отведен в стаята. Момчето се бореше и потрепваше. Потънах в тежък, заблуден сън. После се събуди и заплака. Но щом се появи тъмничарят, той млъкна и го погледна ядосано. Хвърлил хляб с квас на хлапето. Момчето нямаше шанс да избяга, особено след като беше оковано за врата.
  На следващия ден Гришка беше измъчван малко по-различно. Те ме вдигнаха на тавана, вдигнаха ръце на стойката и след това ме пуснаха. Такава дива болка
  спира да диша. Момчето е вдигано три пъти, докато загуби съзнание.
  След това палачът отново биеше с камшик и изгаряше стомаха с нажежено желязо. След като старателно измъчвал момчето, той бил освободен и отведен в килията. Палачите не успяха да постигнат нищо.
  На следващия ден Гришка беше изтеглен на решетка, под босите му крака запалиха мангал, а нажежена тел беше удряна по гърба и задните му части. Момчето губи съзнание няколко пъти по време на мъченията, но идва на себе си. Докато самите палачи не се измориха, спирайки мъченията.
  На следващия ден момчето било изпънато, а палачът започнал да му троши пръстите на краката с нажежени щипки, а също и да смачква ребрата му. Гришка изкрещя няколко пъти, но на исканията да се каже нещо се отговори с мърморене.
  И отново получи камшик.
  Минаха две седмици. Детското тяло на Гришка вече е изтощено от мъчения. Болката е навсякъде. Няма останала кръв, няма вена, недокосната от болка. Отначало, когато го бият и изгарят, той иска да се втурне и да заглуши експлозиите в тялото си. Но когато болката погълна цялата същност, тя притъпя.
  Самият Самоса видя, че шансовете на Гришка да избие нещо изчезват пред очите му. Палачите опитаха ново средство. Намерихме брашно. Косата на Гришка беше обръсната, а на върха на главата му започна да капе студена вода. Изтезанията са брутални и ефективни. След няколко часа се усеща, че в мозъка избухват бомби. Гришка беше почти сляп и глух. Той вече не чу думите, произнесени от палача и Самоса .
  Те се отказаха, отново се влачеха по стелажа. Не осъзнавайки, че всяка болка за момчето е само утеха - отвличане на вниманието от по-ужасна язва на мозъка.
  От огъня и миглите светнаха в очите.
  Гришка се опомни и успя да види палачите. Тук мъчителят поставя тежести върху блока, в който са били притиснати краката на момчето. Болката в ръцете и раменете се влошава, но отвлича вниманието от ада в мозъка.
  Самоса реве на върха на дробовете си. Червенокос е, с брада:
  - Кажи на кученцето къде бащата е скрил съкровища!
  Гриша поклаща глава. В отговор следва удар, разтърсващ тялото, бият силно. Друг палач, под босите крака на момчето, се нагрява на стелажа. Страшно, но не толкова страшно.
  Тук е Корнила, кръстникът на Стенка Разин и бивш военен първенец. Възрастен, със сива брада. В погледа му дори има подобие на съчувствие към измъчено дете. Наблизо стои болярин с боброва шапка. Очевидно е горещ в камерата за мъчения. И на лицето на ясен интерес към мъченията на момчето. Изтезанията продължават. Гришка изведнъж усети прилив на сила в себе си и запя:
  Ти си Разин, моят крал и баща,
  Вдигна народа срещу игото...
  Вярвам, че страданието ще свърши
  Ще има боляри, само камшици и смокиня!
  
  Селянинът, работникът сега е под игото,
  Простият пролетар е смазан от болярите...
  Но вярвам, че ще помете всички кръвопийци,
  Да изпеем хиляда арии на нашата Родина!
  
  В крайна сметка във всеки двор жертвата на болярите стене,
  Навсякъде има колове и стелаж ...
  Те са още по-лоши, помислете за неверника,
  Изтезание, идиот в мъка!
  
  Но Разин премина през битки,
  Всички необходими ръце и пътеки ...
  С победа дойде нашият свободен казак,
  Да разкъсат всички болярски свещеници!
  
  Не, знаете ли, съмнения, повярвайте ни,
  В крайна сметка ние сме за хората, без съмнение...
  Сега идва часът на прозрението,
  За слава на другите поколения...
  
  Ти си Разин на свободата и честта - лидерът,
  Разходих се из нашата Русия...
  Искам да станеш наш суверен,
  И по-добре от вселенския месия!
  
  Да, тогава вярвайте на справедливостта
  Винаги ще има лъч светлина...
  И ще има звяр, разкъсан от деспот,
  Да изчакаме зората!
  
  Битката е под Симбирск - борбата,
  Ние сме яростни буйни воини, знаем!
  И вярвам, че съдбата ще стане победител,
  Моля ви да дадете мозъка на решетките!
  
  Въпреки че Разин загина героично в битка,
  Но във вечността неговото свято лице ...
  В крайна сметка той без съмнение е рицар, конник,
  И ще бъде, вярвате на Кремъл в един момент!
  
  Прекратете робството и игото на болярите,
  И слънцето ще изгрее над планетата...
  Страданието, измамата ще изчезнат завинаги,
  А Разин е възпят в стихове!
  Докато момчето пееше, всички, и палачите, и "публиката", замръзнаха, слушаха. Но при последните думи Самоса избухна и извика с пълна сила:
  - Залив! Убий го!
  Палачът нанесе яростни удари върху момчето. Вече губейки съзнание, Гришка прошепна:
  - Народът на Русия ще бъде свободен!
  Окървавеното момче беше вдигнато от стелажа и отнесено. Самоса избърса потта от челото си и изсъска:
  - Достатъчно! Стига с нас! Разсечете копелето и свършвайте!
  Корнила каза несигурно:
  - Правилно ли е да четвъртуваш дете? Да, дори и публично? Може би да го удушиш в килията?
  Самоса изръмжа, удряйки с пети по пода.
  - Не! Изпълни! И публично - чрез четвъртиране!
  Боляринът потвърди, свивайки юмрук:
  - Нека бъде така! Одобрявам смъртната присъда!
  Самоса се усмихна злобно.
  - Четвъртват Гришка! Ще извадим цялото семе на Разин !
  Тук Адала беше разсеяна. Тя е принудена да даде команда за стрелба. А Торонто е ударен от двадесеттонна ракета бомбардировач. Носи смърт и ужас. Адала следва огнената опашка с недоумения си поглед.
  О, иска ми се да беше пилот. Колко прекрасно и романтично. Ето такъв пилот-нападател.
  Небето е много хладно .. Момичето наклони глава и започна да си спомня поне нещо хубаво. Но нищо не ми дойде наум. Освен историята за сина на Стенка Разин.
  Момчето лежеше на леглото и се извиваше в съня си, бълнуващо. Трудно е да спиш, когато цялото ти тяло е наранено, а язвите също са разяждани от сол и водка. Последните петнадесет дни бяха мъчение. Изтезания през нощта и тежък делириум през деня.
  Момчето сънува баща си. Могъщият и силен Степан насърчи сина си:
  - Дръж се хлапе! Народът ще те помни, как прие смъртта!
  Гришка в делириум отговори:
  - И какво ме чака смъртта?
  Степан уверено заяви:
  - Бъдещето ни е мъгливо. И не се знае какво предстои. Но последните ви моменти в живота ще бъдат най-важните. Не се колебайте! Запазете смелост!
  Гришка отговори не съвсем уверено:
  - Ще бъда твърд... Но ти си татко... Умря ли нашата справедлива кауза?
  Степан заяви с гръмотевичен глас:
  - Е, не го правя! Могат да ме екзекутират, но ще дойде друг Разин, а след него още един Разин и нашите врагове няма да могат да направят нищо с това! Ще има нови векове, ще има смяна на поколенията... Но Ленин, господарят на бурята, ще дойде за Разин!
  Гришка, също придобивайки увереност, каза:
  - Вярвам, че ще се върнеш!
  Момчето се събуди. Тялото болеше глупаво и кожата беше сурова. На вратата се чу дрънкане и палачът влезе в килията.
  Големият мъчител каза с привързан тон:
  - Здравей Гришка!
  Момчето, изведнъж почувствайки силата в себе си, отговори:
  - Палачът не е добре, така че умираш!
  Мъчителят кимна добродушно.
  - А ти си смело кученце. Виждал съм и съм измъчвал разни... Но ти не си виждал такъв като теб! Толкова малък, но истински кремък!
  Гришка отвърна скромно:
  - Имам духа на баща си!
  Екзекуторът предложи с усмивка:
  Хаиде да направим сделка...
  Момчето дрънка веригата и намери сили да стане от леглото и да седне. Гришка попита с интерес:
  - Каква сделка?
  Екзекуторът предложи шепнешком:
  - Хайде, ти ми кажи къде е съкровището на баща ти, а аз... ще сваля яката и ще те изнеса в торба.
  Гришка се поколеба за момент. Наистина, какво ще стане, ако измамите палача. Кажете му фалшиво място и сами се възползвайте от момента и бягайте. Да спасиш живота си и да оставиш враговете си с нос? Изкушението беше голямо. Но момчето си спомни баща си. Хитрост и измама, за да купят живота си? Не, той трябва да умре с достойнство на ешафода!
  Гришка поклати бръснатата си глава, покрита с синини и подутини:
  - Не!
  Мъчителят се засмя и отбеляза:
  - Утре ще бъдеш екзекутиран! Това е сигурно... Няма да има повече изтезания и няма други готови за екзекуция!
  Гришка потръпна, но смело отговори:
  - Е, ще екзекутират... Всички сме простосмъртни!
  Палачът добави с усмивка:
  - Няма да бъдеш обезглавен! И го хвърли на колелото! Отрязват първо ръцете, после краката и чак след това главата. Искате ли тази?
  Момчето потръпна, стана по-бледо и промърмори:
  - Тъй като съдбата е такава... Ще се опитам само да приема смъртта с достойнство!
  Палачът се засмя и отбеляза:
  - Баща ти вече е отведен в Москва. Там пак те измъчват по-рязко. И тогава колелото с четвъртиране също чака. А вие... Жалко, че ги екзекутират! Ти си силно момче и би било хубаво да те измъчвам повече!
  Гришка отвърна остро:
  - На другия свят ще бъдеш измъчван!
  Палачът напусна килията. А Гришка се обърна и си удари брадичката с юмрук. Отстъпи място на болка в разтегнатите вени на багажника. Може би напразно е такъв? Трябваше да се прояви предпазливост и да се заблуди палача. И напред, чакайки го...
  Момчето почти не се вдигна и погледна ръката си, покрита с писуги и изгаряния? Ще бъде ли отрязана? Гришка погледна крака му. Също всички избити, подметките са изгорени, пръстите са счупени. Но сигурно все пак ще може да се качи на скелето. И ще му отрежат краката и ръцете и накрая главата. И тогава душата ще полети към небето ...
  Той е още дете и нямаше време да съгреши. Издържа теста за огън и удар. Най-вероятно предстои заслужен рай или в най-лошия случай кратък престой в чистилището. Чудя се дали ще поканят свещеник за изповед? Това обаче вече няма значение. Гришка не чувстваше никакви грехове зад гърба си и не се страхуваше сега от неизбежната среща с Бога. И е добре в рая, прекрасна градина, където е вечно лято и ангелите свирят на арфи. Защо не място, заслужено за момче, изтърпяло най-тежките мъчения?
  По-добре е, отколкото да висиш на решетка, когато кожата ти е разкъсана от камшик и пръстите ти са счупени с нажежено желязо. Там завинаги ще останеш момче и ще бъдеш вечно млад и здрав.
  На вратата се почука. Появи се едно момиче с поднос и двама пазачи, както и Самоса. Чудовището се засмя и каза:
  - За последен път в живота си изяж добро кученце! Корнила е щедра! И там ще ти отрежат ръцете и краката!
  Гришка отвърна остро:
  - И ще бъдеш наказан... Не на Земята, а на небето!
  Самоса изръмжа:
  - Кученце! Да видим как крещиш на волана!
  Гришка смело каза:
  - Смъртта понякога дава безсмъртие, а предателството забрава!
  Самоса ядосано затръшна вратата и излезе. Остана само палачът. Гришка почти приветливо му кимна:
  - Това са празниците, които празнуваме! И ти не искаш да умреш!
  Палачът с лукав поглед попита момчето:
  - Мислил ли си за душата си?
  Гришка честно отговори:
  - Не чувствам грехове зад гърба си, за да се покая .
  Палачът кимна на това.
  - Е, радвай се плешиво. Изпийте чаша вино по едно и също време. Вероятно първият в живота ти.
  Гришка започна да яде гъската. След затворническата каша храната изглеждаше изключително вкусна. За момчето беше малко болезнено да дъвче, но месото изглеждаше сладко. И преглъща активно.
  Палачът отбеляза:
  - Ако не беше твоят кръстник Корнила, нямаше да получиш такива пиршества.
  Гришка попита със сериозен поглед:
  - Какво иска той?
  Мъчителят честно отговори:
  - Вземете съкровището на Степан. Иначе нямаше да мръдне.
  Гришка отговори с безразличен тон:
  - Нека съкровищата лежат в земята. И служи на бъдещи въстания!
  Палачът възхитено каза:
  - Ами ти и орел! Истински воин! Е, желая ти успех!
  И мъчителят остави момчето. На Гришка му беше тежко, след като яде и изпи чаша силно вино. Очите му се затвориха и момчето заспа. Мечтаеше за битки и различни инциденти. Сякаш е приказен рицар, който посича хиляди бойци.
  Махайки надясно - улицата, платното вляво!
  И тогава той язди дракон. Като приказен герой...
  На следващата сутрин Грушка беше събудена. Момчето за първи път спа добре и се чувства по-весело. Екзекуторите го вдигнаха. Облечете ранено тяло, вретище. И те го вдигнаха и го отведоха на екзекуция. Гришка видя боя в зората и остри копия.
  Момчето ходеше в жлезите, което беше неудобно. Изведоха го на двора. Босите осакатени крака на момчето трудно стъпваха по паветата. Но Гришка, скърцайки със зъби, се примири и се опита да се изправи. Въпреки че всяка крачка на изгорените крака се предаваше с болка. И така той излезе на площада.
  Хората видяха момчето. Обръснат, просто покрит с охлузвания и синини, с боси, изгорени крака, отслабнал.
  Гришка вдъхваше жалост, а не омраза. Мнозина, особено жените, въздъхнаха със съчувствие.
  Момчето им намигна и каза:
  - Като, къде е нашият, не изчезна!
  И продължи напред. Нямаше особен страх. Гришка беше сигурен, че не заслужава ада. И небето е много по-добро от земното, жестоко съществуване.
  Мястото на екзекуцията беше заобиколено от избрани московски стрелци. Много охрана и домашни казаци. Изглеждаше, че изобщо не екзекутираха дете, а държавен престъпник с космически размери.
  Момчето несигурно, залитайки, се изкачи по стълбата, стъпвайки с изгорени крака, върху дъбови дъски.
  Върху блока за рязане блестеше огромна, наострена брадва. Масивен палач в червена роба обикаляше. Имаше и колело, предназначено за четвъртуване.
  Гришка се прекръсти. Наистина е болезнено да движите ръцете си.
  Вестникът започна да чете обвинението:
  - Този син на Стенка Разин Гришка е виновен: за укриване на съкровища, организиране на чети на бунтовници, за екзекуции и грабежи на боляри, за насилие над жена и т.н. Затова той е осъден на четвъртуване на колелото и вечна анатема. Дано присъдата да бъде изпълнена.
  Гришка потръпна, но остана да стои неподвижно и да стои прав. Дяконът изсъска:
  - Е, готов ли е крадецът да се покае пред хората?
  Гришка се замисли. Да, той има за какво да се разкайва. Момчето се поклони и каза:
  - Простете на донските казаци. Виновен съм пред теб, че не те освободих от болярското иго.
  Самоса извика отчаяно:
  - Екзекутирайте го скоро!
  Помощниците на палача се втурнаха към момчето. Гришка, преодолявайки болката в ръцете си, откъсна собственото си вретище. Пред хората се отваряха язви и рани, нанесени от палачите. Тогава ръцете на Гришка бяха усукани и хвърлени върху волана.
  Палачът вдигна брадва над момчето. "Ще започне", помисли си Гришка.
  Но в този момент рогът прозвуча и глашатаят обяви:
  - Царска милост! С оглед на детството на Григорий, смъртното наказание се заменя с продажба в робство! Нека бъде така! Момчето беше вдигнато от скелето и влезе в стаята. За Гришка започна нов живот.
  Първо го нахраниха с каша и му дадоха да пие мляко. Момчето беше оковано на врата му и го оставиха да легне върху сламата. Докторът дойде. Започна да бърше раните с водка. Болеше, но Гришка мълчеше.
  Лекарят отбеляза:
  - Момчето е упорито, ще живее като куче!
  Гришка, след като яде, заспа дълбоко ... Имаше всякакви кошмари.
  На следващия ден отново му дадоха храна и го отведоха, като сложиха окови на ръцете и краката му. Момчето беше голо, но върху него беше наметнат наметало.
  Той беше придружен от охрана и Самоса.
  Босите крака поджили малко и беше по-лесно да се стъпи. Гришка се опита да се преструва, че не е наранен. И той гордо хвърли бръснатата си глава, с руса коса, която вече започна да расте.
  Водеха го по улицата, а минувачите се оглеждаха. Времето беше топло и слънчево.
  Гришка се опита да се ободри. Е, в робство, и какво от това? Не се страхува от работата! Дори ако трябва да отидете в кариерите, той ще издържи и ще избяга. Ще намери начин. Или вдигнете въстание като легендарния Спартак.
  Момчето беше въведено в каменна сграда и отведено горе. Босите с мехури крака на едно приятно дете бяха охладени от каменната прохлада.
  Тук той беше доведен в стаята. Там, до вратата, стояха двама огромни, с голи гърди, мускулести воини. След това гореше лампа и великолепен диван. На него седеше жена с воал и роба. А наблизо имаше мускулести слуги и няколко камериерки. Освен това те бяха голи до кръста и къси поли, но и сандали, а също и със затворено лице. Но в същото време гърдите са голи, а зърната са оцветени.
  Погледът към голите гърди предизвика голямо вълнение на Гришка и той се изчерви. Възрастта му е точно когато младите мъже проявяват интерес към противоположния пол. А гледката на млади красиви гърди е толкова вълнуваща.
  Жена в луксозен воал и великолепна рокля изгука:
  - Съблечи го!
  Шлиферът на Гришата беше скъсан. Беше напълно гол. И мъжкото съвършенство, вече напълно развито, стърчеше и от което беше толкова неудобно. Самото момче беше добре сложено, мускулесто и многобройни следи от изтезания, дори му придадоха чар.
  Жената се засмя, гледайки вълнението на Гришка. И тя изгука:
  - Добро момче! Виждам, че си напълно готов.
  Придружаващият Гришка Самос отговори:
  - Той струва сто златни рубли, госпожо!
  По това време това беше голяма сума. Добър кон можеше да се купи за три рубли.
  Жената се засмя и отговори:
  - Той е още дете, а по турските пазари има достатъчно роби! Чисто от уважение към теб и защото харесвам това момче, ще платя петдесет рубли за него!
  Самоса отбеляза:
  - Губернаторът иска синът на бунтовник да работи усилено в кариери в Крим, или в Турция! Той всъщност не иска непълнолетен престъпник, вместо камшика на надзирателя, да е блажен в ръцете на похотлив ханша!
  Жената се засмя и отговори:
  - Да, разбирам... Стенка Разин ти развали много кръв и искаш да се отплатиш от сина му! Ще те утеша, обичам да измъчвам и унижавам красиви момчета. И като ми писне, ще го пратя в мините!
  Давам седемдесет и пет рубли и това е последната ми дума!
  Самоса кимна.
  - Съгласен страхотно!
  Всъщност е малко вероятно за едно изтощено момче на тринадесет години да получите повече от няколко рубли на търг. А фактът, че ханша на средна възраст обича да измъчва и измъчва красиви момчета, беше известен на всички. Освен това тя обожаваше младата плът. Но когато момчетата имаха брада, те бяха ослепени, извадени им езици и те бяха изпратени в мините, където бавно, но сигурно умряха.
  Така че не може да се каже, че Гришка е бил голям късметлия. Но приключенията на младия герой тепърва започват... И най-интересното предстои!
  Конан-Павлик се събуди след този сън, много весел и пълен със сила. И тогава отново започна да бяга.
  Да, така проблеснаха голите му, детски, розови, кръгли токчета.
  Той вече беше свеж и се реши да бяга, а пътят е дълъг да се съчинява разказ.
  И нека е от такава история много забавна и интересна.
  . ГЛАВА Љ 9
  Хитлер, след превземането на Югославия и Гърция, решава временно да се откаже от атаката срещу СССР. По-специално, фюрерът се страхуваше, че няма да има време да превземе Москва преди зимата. Освен това военните му аташета в Москва видяха танковете КВ-2 и Т-34 на парада на 1 май, което направи силно впечатление - особено КВ-2.
  Е, Хитлер реши, че докато Германия няма тежки танкове, СССР не трябва да бъде атакуван.
  Още по-добре, фокусирайте се върху Великобритания и нейните колонии. В същото време, като получиха колосални ресурси и развързаха ръцете си на втория фронт.
  На първо място, беше необходимо да се укрепи групировката на Ромел - четири избрани танкови дивизии с оборудване. И в същото време превземете базата в Малта.
  Вече имайки опит от кацане на остров Крит, нацистите първо извършиха бомбардировките на Малта, а след това и отчаян десант. И успяха да го направят по-успешно, избягвайки големи загуби.
  След това прехвърлянето на войски към Ромел става по-бързо. Освен това фюрерът отново се срещна с Франко. И той поиска в строга форма войските да отидат в Гибралтар.
  Франко се съгласи с това, макар и неохотно.
  Междувременно имаше прехвърляне на сили към Африка. Включително и първите женски батальони, тъй като фюрерът искаше жените да участват във войната. И че фюрерът е имал просветление и е разбрал, че е невъзможно да се живее без жени в света, не!
  А в битка жената е истински звяр, способен на много.
  Рота момичета от специален батальон на СС "вълк" прелетя с транспортен самолет Ме-323 за Тунис. Жените воини бяха като кибрит, млади и още неомъжени. Предимно високи атлетични блондинки, цветът на германската нация, нейната кръв и сок.
  Две момичета, медена блондинка и огнена червенокоса, се открояват сред останалите воини, които между другото също са достойни за подиума с красотата и сериозността си в очите. Ако всички останали воини бяха сред сравнително опитните бойци, които успяха да подушат барут във Франция и на Балканите. Но не по такъв начин, че твърде много, заради преходността на враждебността и липсата на желание, да изпрати момичетата в разгара на това. Те вече се бяха сражали, тези двете бяха много млади, почти момичета, последните, които замениха загиналите по време на въздушния удар. Разбира се, те също бяха обучени с цялата немска педантичност, но все още бяха толкова невинни, в края на краищата бяха едва на шестнадесет. Истински рози, изоставени в пустинята.
  Огненочервеният "вълк" попита русокосата си приятелка:
  - В британската армия има много негри. Те са много груби и жестоки, но представете си Герд, какво ще стане, ако бъдете заловен и започнат изтезанията?
  Медената блондинка спокойно отговори:
  - Ще се постарая да не бъда пленен от Шарлот, но ако все пак е волята на Господа, няма да дам нищо на враговете!
  Червенокосата Шарлот прошепна:
  - Има слухове, че скоро ще започне голяма война на изток с Русия. И войските вече се изтеглят, концентрират сили. Нищо чудно, че толкова пехота била призована в армията, момичетата казват, че почти не останали мъже по селата!
  Герда се съгласи с въздишка:
  - Да, това би било страшно! Да водиш война с руснаците: жестока и фанатична, с техните безкрайни простори и сурови зими... Ще бъде нещо ужасно!
  Червенокосата отговорила:
  - Руснаците не можаха да победят дори малката финландска армия, а ние победихме най-големите вражески сили! Цяла Европа вече е под нас, а Ромел мачка британците в Африка. Защо мислиш, че ще загубиш?
  Герда неохотно отвърна:
  - Руснаците имат голямо население и огромни простори. Те ще погълнат твърде много войски! И ако нямаме време да превземем столицата на Русия преди зимата, тогава нашите войници просто ще замръзнат, а техниката ще се разстрои и ще затъне в снежни преспи, ще бъде елементарно ужасно!
  Шарлот поклати енергично глава.
  - О, не говори за такива гадни неща, по-добре да изпеем някакъв романс. За любовта...
  Герда се усмихна невинно и се съгласи:
  - Разбира се, че ще пеем най-добре!
  Момичетата от "Вълчица" пееха с ясния си кристален глас:
  Перлена, трепереща прическа,
  Притеснен съм, треперят ми гърдите!
  Аз съм момиче като плаха бреза,
  Страх ме е да се движа и да дишам!
  
  И какво ти нашепва свежият вятър в ухото?
  Пясъкът хруска под крака бос...
  И няма по-щастлив мен на планетата,
  Когато вървя с теб в гората!
  
  Разкрий ми голяма тайна, любими,
  Как успяхте да омагьосате сърцето!
  Но лицето ти е толкова тъжно?
  Най-тънката нишка от бръчки премина през челото!
  
  отговаря с мъка ;
  Войната ще ви раздели за дълго време!
  За да ни намери място в райските гори,
  Сатаната трябва да бъде победен в ада!
  
  В отговор стройна бреза кимна,
  Ти си ми повече от приятел!
  Въпреки че резултатът от битката може да бъде плачевен,
  Но Бог Исус пастирът е с нас!
  
  Нека разсеем ада на демоните - злите сенки,
  За да цъфтят горичките зелени!
  Поглади загорелите ми колене
  Дръж ме здраво скъпа!
  
  И той отговори като девойка на шега:
  Той каза на шума от разпръснати клони;
  - Ще ме чакаш ли една година, гълъбице?
  Изкушението на горещите кранове е силно!
  
  В отговор му казах толкова строго,
  - Няма да съм цивилен на щанда на машините!
  И харесвам военния път,
  Искам да се бия, да победя злите!
  
  Стигнах до въпроса - отсече клони, плитки,
  Дадоха ми нова машина с диск!
  Въпреки че тревата плаче като перли от роса,
  Защо невинност - стана като войник!
  
  Тогава, че Родината ми е по-скъпа от всички,
  Родината над звездите гори в душата!
  Не е вътрешността да се блъскаш в леглото,
  И да пренощуваш с пушка в хижа!
  
  Победата ще дойде, аз твърдо вярвам в нея,
  В крайна сметка нашата кауза винаги е права!
  Е, усмихвайте се по-радостно момчета,
  Чака ни добра съдба, повярвай ми!
  Цялото семейство пя заедно с тях, а момичетата клатеха глави и пляскаха с ръце. Но тогава идилията им беше прекъсната, сирена изви и в небето се появиха английски самолети! Spitfires се опитаха да атакуват кервана за доставки. ME-109 от ескортния ескорт смело се втурнаха към тях. Огненочервената Шарлот дори подскочи от радост:
  - Тук започва битката във въздуха! Ще бъде готино!
  Герда развълнувано потвърди:
  - Сега нашите, ще отстъпят!
  английски Spitfires и петнадесет немски Messs, не е голяма разлика. Бяха изстреляни картечници и самолетни оръдия. Шарлот се засмя и посочи с пръст:
  - Виж как ги вършат нашите! Красотата!
  Герда философски каза:
  - В битка ще победи не най-силният, а достатъчно най-злият, за да го провокира, но не и сам да влезеш в него!
  - Войната е състезание, при което всички са дисквалифицирани още преди началото! Подкрепи Шарлот.
  Той от английския " Спитфайърс " вече се беше запалил и започна да пада, след него започна да пада и немският... Битката започна да пламва с още по-голяма ожесточение. Британските самолети имаха картечници, докато германците имаха оръдия, някои 20 мм едно парче, други имаха цели три 20 мм оръдия, но имаше само две такива машини... Скоростните характеристики и маневреността са почти същото, може би дори за ME -109 дори теглото е по-малко и прави завои по-бързи. Но и британците не са толкова прости, така че трима техни бойци се втурнаха към транспорта, без да обръщат внимание на огъня на прикритието. Момичетата вътре изкрещяха:
  - Хайде, момчета, не го пропускайте! Принудителен огън pli!
  Шарлот крещи:
  - Фър ! Мъх !
  Ме-323 е огромен транспорт, способен да превозва до 200 войници, има шест картечници със защитни оръжия. Те се подреждат в система "таралеж" и започват да драскат... Бойците стрелят, а едрокалибрените куршуми пробиват кожата и пробиват покритието. Момичетата войни отскачат назад, докато крещят като прасета:
  - Кучката има малки.
  Едно от момичетата е закачено и е в конвулсии. Едно момиче-лекар скача до нея и веднага заявява:
  - Избухна направо! - И й прави превръзка. Тя се успокоява и се опитва да сдържи стоновете си.
  Но тогава Месершмит идва в задната част на английския изтребител, точни изстрели и той се запалва и пада. Момичета реват:
  - Невероятно! Това е нашият човек!
  В този момент картечникът, покриващ фюзелажа (а това е човек), пада пронизан от куршум направо. Герда се втурва като светкавица, хваща се за жицата и пада, ботушите й излитат. Младо момиче, трептящо с голи, розови токчета в няколко скока през падналите тела, скача до картечницата и натиска спусъка. Оловото се изплюва от цевта и Spitfire губи контрол, започва да пада в задръстване.
  Момичетата вълчици крещят от възторг и пеят:
  - Шайба! Миялна машина! Германия срещу Великобритания две - нула!
  Герда обаче няма време да свали втория изтребител, той беше унищожен от немски пилоти. Въздушните битки са мимолетни и след като загубиха повече от половината изтребители, британците избягаха. Резултатът беше 11 срещу 3 в полза на германците. Момичетата възкликнаха в отговор толкова радостно и се ръкуваха помежду си. Похвалиха и Герда, която не загуби главата си и записа първия свален самолет, нейна жертва, като свой актив! Момичето се изчерви от голямо вълнение и промърмори:
  - Да, не се сетих! Нещо такова ли беше? Напълно немислимо! в транс съм...
  Шарлот измърмори с недоволна усмивка:
  - Но не мога да си простя закъсненията. Така че просто взех спирачките!
  Командирът на ротата Мадлен утеши Шарлот:
  - Предстоят още толкова много битки! Това е Африка!
  Шарлот се изкикоти и пошегува:
  - Дечица за нищо на света, децата не ходят в Африка на разходка! Африка има акули, Африка има горили, а Африка има големи крокодили! Но Великият Райх; ни каза - не се плъзгайте!
  Всички момичета се засмяха в един глас. Колко страхотно беше...
  Столицата на Тунис също носи името Тунис, в нея се помещава основната база на нацистите в Африка. Основният съюзник на Германия: Мусолини влезе във Втората световна война едва на 17 юни, пет дни преди капитулацията на Франция. Той искаше да "спечели", или по-скоро да ритне, вече победен враг, за да спечели значителни териториални придобивки. Е, ако Германия се провали, отворете сами втория южен фронт срещу Третия райх! Италианската армия действаше не особено успешно и въпреки огромното числено превъзходство успя да напредне само на няколко километра с цената на огромни загуби. Но така Мусолини не влиза особено успешно във войната. В бъдеще италианците се бият изключително неуспешно. Бита в Гърция, въпреки численото им превъзходство, в Етиопия, имаща почти пет пъти повече сили от британците, и в Либия, загубила почти цялата територия с петролни кладенци, които вече са започнали да се разработват. Но Ромел, млад генерал, който се присъедини към нацистката партия преди Хитлер да дойде на власт, предприе мощна контраатака срещу британците. Нещо повече, той започва настъпление още преди прехвърлянето на основните сили, като разполага само с десет танка и петдесет камиона, маскирани като танк. С бързо хвърляне най-добрият британски генерал Коленкор беше заловен и почти цяла Либия се върна под контрола на нацистите. Въпреки това, добре укрепената крепост Толбук , така посредствено предадена от италианците, все още се държи! Ромел има само двеста танка, всички Т-1 и Т-2, тоест леки, а други двеста италиански обикновено са картечни танкети с тегло 2,7 тона. Разбира се, с такива сили е трудно да се бориш с Матилдас: с челна броня от 78 мм и 70 мм Cromwells. Докато предната част временно се стабилизира, и двете страни натрупват сила...
  СС ротите кацнаха на летището и веднага бяха издухани в горещия африкански въздух. Все още лято, юни и Африка! Момичетата обаче се опитаха да се закопчаят и да не показват, че им е горещо. И тогава Мадлен нареди:
  Да направим поход през пустинята! И в същото време ще тестваме слънцезащитни продукти, вие ще скачате по бански!
  Момичетата направиха недоволни гримаси: върху тях отново се експериментира. Въпреки че, разбира се, в бански костюм в такава жега е много по-приятно от униформа и дори бронежилетки, които също могат да бъдат принудени да се носят.
  Момичетата бързо се преоблякоха в банските, боядисани в цвета на пустинята, започнаха да се мажат със защитен крем, който между другото също трябва да им помогне да загорят по-бързо. Герда помогна да се размаже Шарлот и тази Герда. Червенокосата отбеляза:
  - Това е същият Тунис, в покрайнините на бедните квартали, само в центъра на петдесет каменни къщи и дузина джамии. Чел съм приказки и очаквах да видя великолепни дворци с фонтан и градини сред арабите!
  Герда отвърна с въздишка:
  - Уви, ако в нашия свят беше като в приказка! Уви, нашият свят е безмилостен, несправедлив, коварен! Плътта стене и страда в агония!
  Шарлот продължи:
  - Но човекът е умен, славен напредък! Макар че изглежда Господ го е забравил!
  Оставени сами в банските си и леко изплакнати в хладна вода преди да нанесат крема, красивите момичета изпитаха известно облекчение. Ако в самия самолет все още не беше толкова горещо, то на летището и в града е просто ад. Вярно, други вълчици вече са се биели в Гърция, където е топло през април, но все още не като в Африка през лятото.
  След душа момичетата бяха по кожени чехли, но Мадлен нареди:
  - Вземете друг крем и намажете добре подметките! Ще марширувате през пустинята боси! Това, което мигате - разбирате, така че продължете.
  Момичетата се намазаха с грациозни крака на боси, момичешки крака, без особен ентусиазъм. В крайна сметка пясъкът на Сахара е почти горещ тиган. Вярно е, че тук все още е близо до брега и често падат ливади, обрасли с билки. Но да тичаш с боси подметки по камъни, чакъл, пясък, които нагряваха африканското слънце? Това по принцип е диво!
  Момичетата обаче не са чак толкова силови, елитната тренировъчна програма включва принудителни маршове за момичета от Германския съюз на жените, а също и често боси и по пресечен терен. За да не спорят воините! Като цяло за фашистка Германия естеството на копнежа за различни експерименти. Хитлер е пламенен почитател на теорията на Ницше за свръхчовека или човека на бъдещето. Той трябва да е по-силен, по-бърз, по-умен и по-жесток от съвременния човек. Истинският немски войник трябва да бъде: силен, бърз, закален - защото е ариец! Но арийските жени, които раждат герои, трябва самите да бъдат герои и силата трябва да се подхранва! Следователно, най-добре обучените момичета са интензивно обучени, закалени, образовани! Така че техните мили, генетично надарени красавици, трябва да преминат през изключително закаляване в африканските пустини: да докажат, че ариецът и ариецът могат да се справят с всички изпитания, а не с бариерата, която не могат да издържат - непобедимият и смел войник на Третия райх !
  И сега компанията, напускайки военния лагер, бяга по тесните каменни въдици на Тунис.
  Босите токчета на момичето пробождат черните остри камъчета на пътя и се пекат жестоко. Но лубрикантът омекотява малко изгарянията и когато бягате бързо, не пече толкова много, въпреки че слънцето е изчезнало след обяд и температурата е максимална. Мръсните арабски деца обаче стават по-малки, с малки черни токчета, без никакъв крем и дори не се намръщват. Изглежда, че имат мазоли по стъпалата. Почти голи момичета по бански и с развито мускулесто тяло изглеждат арабски мъже; устата им зяпнаха, а жените се придвижват по-бързо встрани, увивайки се още по-плътно в черен воал.
  И момичетата бягат държейки картечници на рамото си и всеки по раница с провизии и гранати. А това е общо двадесет килограма ... Дори ако вземем предвид, че момичетата бяха подбрани физически силни и тренират в спартански условия повече от година, това все пак е тегло, особено ако жегата е над петдесет градуса на сянка и е необходимо да се преодолее маратонската дистанция.
  Герда тича, опитвайки се да диша възможно най-правилно, за да има достатъчно сили за по-дълго време. Въпреки че не е живяла толкова много, последните й осем години са прекарани в специално училище за деца от генетичния елит. Но това не означава, че са живели в комфортни условия. Напротив, ставане в пет сутринта, обливане с леден душ, тежки упражнения, един час бягане и след това няколко часа работа. След това учете, преди обяд, отново тренирайте, включително бойни спаринги. Военна подготовка, учение, обучение, до десет часа, след което лампите угасват. Вярно, те се хранеха добре, но не даваха месо, зеленчуци, плодове, риба, захарни изделия и сладки, само за рождения ден на фюрера, Коледа и 1 май. Свободно време на практика няма, всичко е строго регламентирано... От тях бяха подготвени хора от бъдещето, които трябваше да управляват Земята. Самият Химлер , ръководител на СС, държеше такава програма под контрол.
  Какво мисли Герда за нацистите и Хитлер? Това е, което те учат, че Хитлер е най-големият гений на всички времена и народи, непобедим командир и бъдещ владетел на Земята. И точно като първия ариец Исус Христос, наместникът на Всевишния Бог заповяда да завладее този и други космически светове!
  Наистина Германия победи и вярата във фюрера стана по-силна! Но сега тя всъщност е във война. Те бягат, момичета покафеняват от мазнина през пустинята, босите им крака са изпечени от смес от пясък и чакъл и вече започва да се усеща нарастваща умора; болка в прасците, гърба и сухота в устата. Но тя е истинска арийка и никога няма да се счупи! По-скоро остави сърцето й да се разбие, отколкото да се откаже. Да, и не за първи път Герда е тук, за да бяга. Спомням си, че направиха форсиран марш през планините. Боса, момичето Герда с картечен пистолет на рамо, тичаше по острите камъни на прохода, напълно разрязвайки подметките си, така че кървави отпечатъци останаха по камъните, но си проправи път до края. И от какво ще се откаже сега? Не! И отново не! Той ще се бори до края, докато стигне до дистанцията. Вярно, той никога не е бягал в такава жега, но... Трябваше да започнем с нещо, за да преминем през изпитанието до края и да повярваме в бъдещата Победа! И не Германия: тя не се съмнява в това, а победи над себе си!
  Вече става по-леко, а в тренираните дробове се отваря втори вятър... Слънцето вече се навежда към залеза и задушаващата жега се отдръпва. Бавно, почти неусетно, но отдръпвайки се!
  Червенокосата Шарлот също страда, но се държи. Двамата с Герда са стари приятелки, дори нарите в бараките за момичета стояха до тях. Те често спорят помежду си. Двама приятели, лишени от детство и узрели рано. Все пак животът е борба, вечна борба. И може би най-голямата трагедия за човечеството и за всеки отделен човек ще бъде, когато няма за какво да се борим!
  Шарлот за първи път видя Хитлер на митинг; когато беше само на пет години. Тогава той все още не беше фюрер на Велика Германия, а само един от опозиционните политици. Но се усещаше нещо специално: неописуемата харизма на този лидер, с малки мустачки! За какво точно говореше бъдещият фюрер, Шарлот не си спомняше. Адолф Хитлер говореше много емоционално, енергично размахваше юмруци, често произнасяйки думите: Велика Германия, доблест, чест, рицарство, сила, достойнство! И цялата тълпа само изръмжа от неописуема наслада. И какви бяха аплодисментите. И още тогава Шарлот осъзна, че пред нея се въплъти Бог!
  Тя помни този ден толкова добре! Родителите й обожаваха фюрера много преди Хитлер да дойде на власт. Те се присъединиха към партията в края на двадесетте години, когато шансовете на нацистите да дойдат на власт изглеждаха илюзорни, а нацистите събраха два-три процента от гласовете! Е, добре, тогава фюрерът вече беше фюрер и истински лидер! Но беше необходима тежка криза, която разтърси всички основи на обществото, за да намери Германия в нея своя лидер. Момичето израсна в суровите условия на елитна казарма, където прекара осем години, но никога не мразеше фюрера в душата си.
  Дори когато тя и други приятели на жестоките били бичувани с широки (за да не се режат кожата!) колани или изпращани в наказателна килия, където трябвало да бутат колелото пред себе си. Измисленото в СС наказание също е сложно. Завъртате колелата, а сензорите са залепнали за тялото ви, от което тече ток. Колкото по-бързо го въртите, толкова по-слабо удря електричеството, а когато забавите, удря по-силно. Един вид смесица от наказание за лошо поведение и физическа подготовка. Те бяха закалени и обучени в стила на древна Спарта, на който се възхищаваха Хитлер, неговият главен полицай и палачът на Третия райх Химлер !
  Както е казал фюрерът: "Немско момче трябва да търпи побои и да свикне с жестокостта от детството!". Е, Химлер разшири подобна теза и към момичетата! Така че той обичаше да цитира Ницше - жестокост, жестокост и отново жестокост, циментираща нацията!
  Разстояние от петдесет или дори малко повече километра вече е изминато, колосален товар в такава жега и с товар, за такива малки момиченца. Герда, Шарлот вече не усещаха телата им, те тичаха като сомнамбули, усещайки как нещо разкъсва мускулите им и тъпа болка в главите им. Но тук идва командата:
  - Скочи на крачка! Стига за първи път!
  Момичетата забавят и вървят вече с бързи темпове. Петите започват да сърбят, дори повече. Герда прошепна на Шарлот:
  - От ада в чистилището!
  Приятелката не се съгласи.
  - От чистилището до рая!
  Каменистата почва свърши и босите, изтощени крака на момичетата стъпват върху меката изумрудена трева. Герда възкликна:
  - И колко блажено, след като си измъчван от бодливи камъни и горящите пясъци на пустинята, да ходиш като естествен килим от кадифе!
  Този път Шарлот с готовност се съгласи.
  - Разбира се, наистина е рай! След такъв суров поход! Но мисля, че ще бъде още по-трудно.
  Когато момичетата най-накрая стигнаха до детската площадка, Мадлен ги спря и им нареди да легнат по гръб. Грубо опипа краката на първите десет воини и каза с очевидно задоволство:
  - Прекрасна! И кожата не се отлепва, и няма мехури по подметката. И дори петите не бяха прашни, останаха розови , сякаш току-що сте излезли от банята! - Мадлен порасна, спря, а приятелка хвърли кинжал със светкавична скорост. Острието блесна като слънчево зайче, извадено от огледало от ученик, а върхът закова голям черен скорпион. Гласът на офицера от СС стана по-груб, а красивите черти на лицето на момичето станаха по-твърди. - Утре ще тичаме от сутрин до вечер. Защо изкривявате физиономии - арийци ли сте или не? Ако да, тогава трябва да устоим, тези, които паднат, ще стреляме на място! Изчислете първото, второто.
  След преброяването момичетата също бяха принудени да правят лицеви опори и коремни преси, а след това милостиво изпратени да спят. Стига да можете да се отпуснете.
  Така става пренасянето на красиви момичета в пустинята Сахара. И тук Гибралтар е щурмуван от нацистите.
  Магда и Кристина участват в атаката срещу тази английска крепост. Разбира се, момичетата са боси в атака и по бикини. Бързайте направо в битка.
  Магда е руса с лека жълтеникавост на косата, а Кристина има смесица от червена и жълта коса.
  Момичетата стрелят от автомати, събарят британците и си тананикат.
  Гоп-стоп, сега не моли за милост
  Гоп-спри и не крещи на луната!
  Ти си момиче - готино с пистолет,
  Всички трябва да бъдат унищожени!
  И за това ще има славна награда!
  Воините наистина показват най-високата си класа. А по време на нападението на Гибралтар се използват немски щурмови самолети Ю-87, които удивляват със своята точност. И показват колко са готини.В битките по време на щурма срещу Гибралтар легендарният щурмови пилот Рудел се опитва . Той се превърна в истинска легенда в истинската история. Но дори сега този страхотен воин наранява британците. И Гибралтар трепери под ударите.
  И тогава легендарната крепост падна. А над него се вее знаме със свастика.
  Хитлер обяви:
  - Черният континент ще бъде наш!
  След падането на Гибралтар германците успяха да прехвърлят войски в Африка на най-краткото разстояние. И това им позволи напълно да заемат черния континент.
  В същото време германците решават да превземат и Толбук . И там се развиха сериозни битки.
  Герда нямаше време да пее. Те събудиха момичето, прекъсвайки героичния сън. Но този път нямаше заповед за бягане. На воините-вълци било заповядано да копаят окопи.
  Момичетата се заеха с умерен ентусиазъм. Шарлот се пошегува закачливо:
  - Копаем дупка за врага!
  Герда й отговори:
  - Добре какво! Копаенето не е по-добро от бягането, но тренира гърба и предмишницата.
  Да копаеш истински редут на слънце не е голяма радост. Но, уви, трябва. Момичетата дори започнаха да пеят своя традиционен марш. Работата се подобри...
  Шарлот си помисли...
  Така работи светът, малцина са блажени, а повечето орат. Какво може да промени тя лично? Само за себе си! А това означава егоизъм, също в известен смисъл добър. Ето един рояк, рояк за себе си... Дори няма време да се насладите на нещо забранено или приятно до лудост. Между другото, защо решиха да се ровят? Очевидно момичетата са разположени малко на изток от силно укрепения Толбук . И вътре в него не са инфантилни колониални войски, а австралийската гвардейска дивизия и така повечето от най-добрите въздушнодесантни дивизии, както и прилично количество техника - особено танкове. Следователно Толбук е непревземаем, в него има не по-малко подбрани войски , германските части на Ромел (Разбира се, има дори повече италианци, отколкото войници от Германия, но пастата се бие много зле!). Така че засега е ирационално да се превзема крепостта с щурм. Друга възможност би била удар по Египет, оставяйки Толбук в блокада, но... Колко сили са необходими за блокада? Ако поне италианците можеха да устоят, тогава беше възможно да ги напуснат и да направят залог в настъплението срещу германските войски. Така че Ромел е обречен на стагнация.
  Леле, добре, жегата, днес е най-дългият ден в годината двадесет и втори юни. Между другото, днес, както се разпространяват слухове, германските войски трябваше да атакуват СССР. Но досега никой не е чувал за това. Леле, тя лично нямаше нищо против да бъде преместена в хладна Русия - на воина му писна от жегата. И там, например, ще бъде възможно да бягате боси в снега, като по този начин показвате на руснаците силата на истинските арийци.
  Първата световна война, където германците победиха руснаците въпреки численото им превъзходство, след като спечелиха почти всички големи битки, остави добър спомен от източния фронт сред германските офицери.
  Но дори и зелената пропаганда лъже, че на 23 февруари Червената армия разбива целия Псков и Нарва, избрани германски войски. Всъщност кайзеровата армия превзе Псков почти без бой, а Нарвският гарнизон побърза да капитулира, още преди приближаването на десанта. Като цяло от 18 до 23 февруари германците просто маршируваха и само дебелият, или по-скоро буен сняг и липсата на гориво за автомобилите (и самото оборудване) затрудняваха придвижването.
  Шарлот се отнасяше донякъде пренебрежително към руснаците. Те загубиха от Япония, а още по-рано от британците и жабите по време на Кримската. Fi! Дори отвратително. Къде могат да се сравнят с германците - родени воини! Вярно, руснаците се хвалят, че са победили Наполеон, но в действителност Бонапарт загуби от времето. А руските земи с богата чернозема не са Африка с пустини, а истинска мечта, за селски рало. Ето откъде да вземем имоти и роби.
  Шарлот попита Герда:
  - Съгласете се, че бихте мечтали да отидете в Русия!
  Герда поклати глава.
  - Честно казано, не. Въпреки че по отношение на климата там е по-добре от тук!
  Шарлот направи дива гримаса.
  - Страхувате ли се от руски войници или руска зима?
  Герда поклати глава.
  - Ами не! Дори би било интересно колко много би могла да издържи в лютия им студ, боса и по един бански. Но не това ли е въпросът?
  Шарлот направи гримаса.
  - И в какво? Страхувате ли се да умрете?
  Герда махна:
  - Ами не! Страхливец съм, но видите ли, руснаците са такъв народ... Който обикновено се бори докрай и преодолява най-упоритите!
  Отърсвайки потта от главата си, Шарлот се разпръсна и, като падна върху горещия пясък, изсъска отвратително, възрази:
  - Но те капитулираха в Първата световна война. Подписаха срамен мир с нас, така че след това ще твърдите, че са непобедими и се борят докрай!
  Герда отвърна с въздишка:
  - Значи Ведите и ние капитулирахме в Първата световна война.
  - отсече Шарлот.
  - Това беше предателство към нашето правителство!
  - Значи имат предателство от революционерите и болшевиките! - избухна Герда. - Все едно не знаеш кой е Ленин!
  Шарлот завъртя пръсти по слепоочието си.
  - За съжаление знам!
  На това приятелката приключи разговора, гърлото пресъхва, боли да се говори, а мечът на Дамокъл блестеше напред.
  Когато слънцето премина през зенита и след това започна да умира, а сенките се удължиха, се оказа, че момичетата са започнали работата си не напразно.
  Сега, когато самият ад свърши, се чу тътен на мотори и някакво движение от страната на Толбук .
  Мадлен заповяда:
  - Пригответе се момичета! Тогава гласът й стана много по-предпазлив. - Вълци в оръжието!
  Най-накрая силуетите на танкове се появиха в далечината по линията на форта. Движат се бавно, но някак зловещо. Момичетата подготвиха своите противотанкови пушки. Такива са гранатометите , леки безоткатни . Тяхната експлозивна сила обаче не е подходяща за всеки танк.
  Мадлен, командва или по-скоро предупреждава:
  - Не отваряйте огън без заповед. Кромуелс и Матилдас са отпред. Предната броня на танка Cromwell е седемдесет сантиметра, а Matilda - осемдесет. Нашите гранатомети няма да ги вземат. Така че ще стреляте само по пистите.
  Момичетата извикаха в един глас:
  - Точно така другарю командир!
  Герда, позирайки игриво, отбеляза:
  - Обаче "Кромуел" прилича на ютия!
  Всъщност този един от най-масивните английски танкове изглеждаше като банално желязо със скосената си предна част. Въпреки това беше много трудно да се пробие такъв танк. Тук ви трябва калибър от поне 75, което все още е рядкост за германската армия. 88-милиметровото оръдие е дори по-добро , но Ромел има малко от тях и е много трудно да се транспортира такъв колос, особено в пустинята.
  И ето го Матилда. Най-доброто предвоенно творение на британското танкостроене. Осемдесет милиметра челна броня, с тегло само 27 тона. Тоест предната броня на среден танк е по-дебела от тази на тежките съветски KV и дори е скосена като носа на кораб. Герда смяташе, че "Матилда" очевидно се подготвя за войната срещу СССР. Руснаците вече имат оръдия от 76 милиметра, което означава, че са способни да пробият това, което е по-слабо. Самата Матилда обаче не е добре въоръжена, 47 калибър, но има три картечници.
  Момичетата обаче са хладнокръвни. Само малко над тридесет танка се движат, следвани от танкети и пехота. Част от пехотата на мотоциклети с кошове. Танкети, малко над петдесет, но мотопехотата се втурва прилично. Герда попита Шарлот:
  - Откъде вземат толкова техника в блокадата?
  Шарлот се усмихна, когато харпията отговори:
  - Да, никога не са имали проблеми с тенекиите. Те искат да ни изпробват за сила. Как да разберем дали нашите момчета няма да залитат!
  Герда отговори:
  - Не момчета, а момичета! А също и най -якото ...
  А зад клиновете и мотоциклетите маршируваха пехотата. Английските войници побягнаха, леко наведени, а в ръцете си държаха пушки и картечни пистолети. Чу се звън на гъсеници и скърцане на пясък.
  Шарлот се огледа (изглежда, че не е нищо страшно, по ръбовете на позицията, която заемат момичетата, желязо, немски момчета също седят в засада!). До момента не е произведен нито един изстрел от частите на Вермахта. Всичко е тихо и спокойно. Герда прошепна:
  - Ние сме като индианци в засада, но в същото време самите ние рискуваме да загубим скалпа си!
  Шарлот изсумтя в отговор с особено презрение:
  - С такова настроение изобщо не трябва да се ходи на бой!
  . ГЛАВА #10
  Но британците имаха по-лоши нерви или може би искаха да впечатлят врага и затова танковете веднага бяха обвити в дим, изстрели се гърмят. След тях се стреляха картечници, а пехотинци също стреляха със залп от пушките си. Немците мълчаха в очакване на приближаването на врага.
  И когато само стотина метра останаха на враговете, Мадлен заповяда:
  - Огън!
  Момичетата вече автоматично бяха успели да се споразумеят за жертвите си и стреляха от гранатомети по релсите. За щастие те се виждат отлично в английските танкове. Герда стреля и радостно възкликна, че дясната гъсеница на бронираната "Матилда" беше счупена. Момичето се обърна:
  - "Матилда" получи мат!
  Шарлот също успя да нокаутира Кромуел, момичето радостно заобиколи :
  - Революцията на буржоазите в Германия няма да мине!
  Тогава и двете момичета се засмяха. Други вълчици удряха своите гранатомети доста точно, в резултат на което всичките тридесет и четири британски танка спряха. Мадлен възкликна:
  - Англичаните всички треперят, нищожността им е над ръба! Ако германците се бият, по-добре е да не влизате в битка!
  Наистина жените са такава порода, че имат специална дарба в стрелбата. И удряха изключително добре. Така ударната мощ на британците беше парализирана.
  Вярно е, че Великобритания не е слаба страна и спрелите коли започнаха да отвръщат на огъня. Но какъв недостатък имат... Муцуната не се спуска добре, така че... Мадлен командва :
  - Онези момичета, които не са изстреляли гранатометите си , нека избират жертви сред танкетките.
  Шарлот се изкикоти.
  - И клинове, о клинове - ще правим сладки от тях!
  Какво е танкетка? Това е машина, която прилича на малък танк, понякога верижен, понякога колесен . Истината тежи само два-три тона, или четири и половина тона. По-тежките модификации имат и оръдие. Толкова малък...калибърът му е 20 милиметра, но е много опасен за пехотата. Между другото, танкета може да бъде пробита и в челото, особено ако влезете в корпуса, където бронята вероятно няма да рикошира. По-специално някои момичета имат и допълнителен комплект гранатомети. Бързо презареждат нежно, като галят бъчвите на дете. След това откриват огън, за да убият.
  Шарлот дори изпя:
  - Повтаряме прости движения - добре насочен удар за поражение!
  Клиновете реагират на удари по различни начини. При Герда, например, стоманената жертва избухна, а при Шарлот, изкривена, тя започна да се установява. Момичетата дори крещят от възторг, сякаш са галени от красиви момчета. И отговорът е изплюйте смъртта.
  Герда дори облиза гранатомета с език , усети метален вкус. Почти всички танкети са подплатени. Британските мотоциклети започнаха да намаляват скоростта. Дори отдалеч се виждаше как лицата на австралийците са изкривени. Атаката на страхотна Великобритания очевидно задушава...
  Шарлот, оставяйки гранатомета , взе картечен пистолет и, натискайки кучето, каза:
  - Аз съм нежен фризьор, защото няма нищо по-нежно от смъртта!
  Герда извика:
  - Не е грях да се подстрижеш като британците!
  Стрелбата от британците стана хаотична, а след това немските тежки картечници бяха чукани и оръдията бяха ударени с осколъчни снаряди. Първо бяха изстреляни оръдия с малък калибър, но те също предизвикаха доста опустошения и след това спечелиха среден калибър от 75 милиметра. Когато такъв калибър удари и черупките се разпадат на фрагменти ...
  Шарлот потърка доволно длани.
  - Ето им каша !
  Един англичанин беше негър и толкова огромен: седем и половина фута, не по-малко. Беше с бронежилетка и ревеше като ранен глиган. Тъй като големият мотоциклет, на който се возел чернокожият, бил ударен, той скочил от него и хукнал към позицията. Герда се усмихна зловещо.
  Да, той беше добър човек.
  Кадърът на босоногата блондинка е пламенно точен, точно в слабините на бронирания Отело. Черните извикаха: изпитали компресиран "оргазъм". Герда се пошегува:
  Ние момичетата сме хубави момчета
  Доблестта ще бъде потвърдена със стоманен меч!
  Куршум в челото на измет от картечница,
  Ще откъснем яйцата на плешивите черни!
  Шарлот почти се задави от изненада.
  - Значи все още знаеш да псуваш! Е, ти и приятел!
  Герда намигна в отговор.
  - И какво? Много съм разнообразна!
  Част от британците легнаха и стреляха в отговор. Битката се разрасна и един от куршумите долетя толкова близо до главата на Шарлот, че тя дори отряза кичур коса. Изглеждаше, че е паднало парче ярък пламък. Шарлот автоматично се прекръсти:
  - Тези фризьори са им наточени до дяволите!
  Герда, продължавайки да води насочен огън, отговори:
  - Ку- кукен квакин !
  Шарлот, въпреки че беше заета с битката, все още не можа да устои на въпроса:
  - Какво каза?
  Герда намигна лукаво.
  Разбираш ли латински? Израз, обозначаващ тотален капут!
  Шарлот в отговор прекъсна дълга редица от още петима ненавременно скочили англичани, каза:
  - Излишъкът от ума е равносилен на липсата му!
  Герда и след това намери нещо за възражение:
  - Не, грешиш! Лесно е да се отнеме умът, но е трудно да се добави.
  Шарлот сложи друг арабин в леглото, след което реши да се съгласи:
  - Какво мога да кажа! По принцип невъзможно! Чаша вино - няма да добави ум! Вторият и третият са луди!
  Но въпреки загубата на морал, британците все още бяха опасни. Ето един от вълците, чернокоса сладурка по бикини, няколко куршума, уцелени в главата, принуждавайки кратък писък да стихне завинаги. Жалко, че животът на момичето се оказа толкова кратък, като еднодневни пеперуди. Няколко вълка бяха ранени. Шарлот го каза:
  - Има много различни аса, само много пид ....
  Герда прекъсна:
  - Псуването по време на сбиване е лоша поличба...
  След като каза това, момичето просто заби куршум в окото на противника. Дори стана някак мрачна, така че убиваш, убиваш.... На това не се вижда край. Шарлот също не изостава и дори започна да брои мъртвите. Като цяло, ако се замислите, убийството добавя сила на човек? Само убийството, разбира се, добавя и засилва кармата. Изглежда, че сте подхранвани от енергията на по-нисши индивиди. И ставаш хиляди пъти по-силен. Както се казва - воини-герои. Или по-скоро воини-богатири. Ето един австралиец - почти едно момче загуби половината си череп. Шарлот отбеляза:
  По-добре да убиеш веднъж, отколкото да прокълнеш хиляди пъти!
  Герда се съгласи.
  - Разбира се! Можете да кликнете върху всеки по този начин! Къде е вашият автоматичен натиск, свирепа плюнка в мозъците на звездопада.
  Шарлот добави:
  - Британците те закачват, добре, пий по дяволите! Само дъжд върху покрива на вашия генерал!
  Герда също започна да брои унищожените индивиди. Наистина, че красотата й трябва да стои на церемония. Но ето още един въпрос, трябва ли да сложи свещи за мъртвите или не? В крайна сметка, въпреки че лошите хора са врагове, те все още са хора. Как, например, спартанците в такива случаи. Вероятно благородно.
  Герда каза:
  - Знаеш ли Шарлот, нека отидем след битката до най-близкия храм и да се помолим за убитите от нас, така че душите им от чистилището да се втурнат право към небето.
  Червенокосият воин направи гримаса.
  - А може би ще отидем в джамията? Е, ти и сантименталната Герда. Точно като твоя съименник от приказката на Андерсен. Но нашият свят не е арена за евтини настроения.
  Русокосият воин сви рамене.
  - Как да кажа? Не бих искал в случай на моя смърт тялото да бъде тъпкано в оборски тор и дори уринирано отгоре. Правиш добро и то се връща при теб...
  - Връща се с куршум! - отсече Шарлот.
  Герда, като сложи още две, отбеляза:
  - И ти не се прозявай, тогава и куршум няма да те намери!
  Шарлот прецака лицето си.
  - Куршумът е глупак и щикът не е професор, но снарядът не е асистент! Но не можете да се предпазите от автоматичен огън с кадилница!
  Герда отбеляза:
  - Един известен поет пише - така че химикалката се приравнява с щик!
  В този момент ухото на блондинката беше леко надраскано от куршум. Герда обаче дори не трепна. И какво ако куршумът изсвири, това означава, че е прелетял. Шарлот одобри:
  - Това поведение е достойно за истински ариец!
  Герда отвърна:
  - Щедрост за комплименти, маскира недостига на ума и алчността!
  - извика Шарлот.
  - Такава философия ще те отведе в гроба!
  Вдясно от Герда беше ранена и руса приятелка. Въпреки че момичето все още е непознато, тя все още я съжалява. Но тя не стене, а напротив изстиска усмивка. Тогава тя започна да вади куршума с език. Герд изпълзя към нея:
  - Да ви помогна...
  Тя отвърна:
  - Махам се! По-добре стреляйте и унищожавайте гадните лъвчета. Това е страхотно за вас.
  Герда, като сложи три от тях с кратък залп (тя вече има картечен пистолет, толкова горещ, че цевта започна да се зачервява, дори е изненадващо, че още не е заседнала!), изръмжа:
  - Отлично, на война никога не се случва! Определено нещо недовършено!
  Един приятел (името й беше Уейлен) каза:
  - Това ще ти е на езика и дори завинтва спусъка на картечница! Така че ще унищожи всички.
  Герда се засмя много силно. Тогава един от англичаните извика:
  - Всички сте боши курви!
  Герда в отговор хвърли със сила осколкова граната:
  - Чувам се от жиголо!
  Шарлот отсече и също хвърли граната. извика:
  - Винаги сме щедри с такива подаръци!
  Уейлън извади куршума от рамото й и го изплю.
  - Имате по-добър вкус, отколкото чувствате!
  В тила на британците се появиха подкрепления, още десетина танка. Да, Матилдас и останалите Макавеи са закупени в САЩ. Последните танкове бяха без купола, но с по три оръдия. Шарлот подсвирна.
  - Да! Това са коли с динозаври!
  Герда направи нервна гримаса.
  - Знаете ли, динозавърът може да тъпче бозайник, ако забави скоростта си с мозъка си. Цялата маса...
  Шарлот прекъсна:
  - И тук не си прав. Човек мисли десет пъти по-бързо, отколкото се движи. Тоест не мозъците ни подвеждат преди всичко, а тялото!
  Герда завъртя очи.
  - Да, тялото... Душата обикновено е силна.
  Шарлот се изкикоти.
  - Душата е съгрешила, но тялото е отговорно!
  Макавеите се движеха много бавно, така че Матилдата не бързаше. Момичетата обаче не бяха нервни , все още им бяха останали някои изненади, по-специално няколко десетки противотанкови заряда. Но в този случай те не успяха да се покажат. Чу се рев и цели три снаряда се втурнаха към британските танкове. Ето един "Макаби" веднага се оказа ударен, в широкия му корпус се образува дупка. Британците обаче не останаха изненадани и дори направиха неуспешен опит да открият огън в движение. Въпреки това беше трудно да се определи откъде стрелят внимателно прикритите оръдия на Ромел. Последва нов залп и изкриви кулата на Матилда. Герда се усмихна весело.
  - И какво? Зенитно оръдие, след това бързострелно!
  Шарлот изръмжа раздразнено:
  "Няма да остане нищо за нас."
  След Макавеите се появяват нови танкети, както и няколко Кромуел. Освен това, ако се съди по олющената боя, тези коли са изкопани от пясъка. Също и пръчка, искат да я вземат нагло. Шарлот, с пръстите си, момичешки, бос крак, хвана паяка и безцеремонно го смачка:
  - Това е същото за всички британци!
  Герда одобри:
  - Браво! Продължавай така!
  88-мм зенитни оръдия продължиха да водят насочен огън. Скорострелността им беше висока, но точността им не се отказа. Врагът щракна много произволно и не можеше да причини значителни щети. Е, и вълчиците да се бият с пехотата, която пристигаше все повече и повече.
  Шарлот отбеляза:
  - Британците са толкова неикономични в използването на човешки ресурси. Удивително е, че успяха да превземат половината свят!
  Следователно Герда говори по много ласкав повод за германците:
  - Те са майстори, хвърлят ни трупове! Не можеш да оспориш това, леле, труповете много смърдят!
  Шарлот се усмихна тихо.
  - Да, газова атака, нещо сериозно.
  Британските танкове пълзяха като костенурки и скоро от Макавеите останаха само купчини метал. Но по-пъргавата "Матилда" успя да се промъкне, но нейните вълчици веднага убиха гъсеницата, както винаги умело удряйки от гранатомета .
  Герда облиза устни:
  - Това е нашият начин! Според Есите!
  Cromwells, или по-скоро техните екипажи, бяха ужасно нервни, дръпнаха за управление и погрешно смазаха собствените си войници. Дори гъсениците от пясък и кръв станаха мръсни и червено-кафяви. В същото време танковете се извиха на място, а кулите се опитаха неумело да се въртят. Герда оголи зъби и запя:
  - Някъде растат незабравките. Мама пече пайове! Райхът в устата не са зъби, а зъби от черупки!
  "Кромуелс" доста глупаво продължи да рови и смачка собствените си войници, още по-интензивно. Дори германските зенитни оръдия замлъкнаха, за да не пречат на танковете, да изпълнят "почетна" мисия. Шарлот изръмжа яростно.
  Така че сега тръгваме! Може би ще успеем да избягаме от бурята!
  Но ето няколко "Кромуел" все пак успяха да се изравнят и да се втурнат към позициите, които момичетата заеха. Но те бяха спрени почти веднага от добре насочени изстрели. Явно вълчиците са във възторг от битката, просто са си забранили да пропуснат. Британците са изправени пред истинска немска твърдост. Ето една от танкетките, загубила остатъците от кураж, се обърна назад. Австралийският генерал заповяда нещо и към нея полетяха гранати. Смъртно ранената кола избухна в пламъци, а след това снарядите започнаха да пръскат вътре. Такъв е спектакълът.
  Автоматът на Герда се заклещи от прегряване и, като остави настрана парче желязо, което беше станало безполезно, тя започна да стреля от самозареждаща се пушка. И каква много добра тактика! Скорострелността е по-ниска, но целта е по-висока. Останалите момичета-воини направиха същото дори малко по-рано. Шарлот отбеляза:
  - Войната учи на икономия. И отпред, дори повече, отколкото отзад!
  Герда неохотно се съгласи:
  - Нека преподава! Но колко от тези лъвчета се втурват към нас! Възможно ли е англичаните така да са хвърлили всичките си сили срещу нас!
  Шарлот отвърна лукаво:
  "Честно казано, точно на това разчитам!"
  Герда беше изненадана:
  - Броиш ли? Искаш ли да умрем? На толкова млада възраст да намериш смъртта?
  Шарлот намигна нежно.
  - Не и в този случай! Помислете само, какво се случва, когато врагът съсредоточи всичките си сили на едно място?
  Герда веднага отговори:
  - Станете по-силни в тази област. Тя може да пробие фронтовата линия.
  - Ами другите?
  - По-силно! - внезапно се досети Герда - Значи, докато врагът хвърля всичките си сили срещу нас, останалите ни войски могат да щурмуват вражеската крепост!
  Шарлот се претърколи и целуна приятелката си по изпотената й, надраскана буза.
  - Умен! Най-накрая го разбра! Така че Толбук няма да се превърне в град-рекордьор, издържал толкова дълго срещу Вермахта.
  Герда отбеляза:
  - И Толбук вече е станал такъв град. И се надявам, че нито един от вражеските градове няма да бие неговия рекорд! В крайна сметка ние...
  Шарлот прекъсна:
  - Да се каже, че сме непобедими, докато битката приключи, е лоша поличба. И ти го знаеш!
  Герда блесна гневно със сапфирените си очи в отговор:
  - Да си вярващ не означава да си суеверен. Това дори се споменава в катехизиса!
  За пореден път Шарлот, след като успешно стреля от пистолет и отряза друг "кит убиец", съвсем сериозно предложи:
  - Изпей приятелката ми! Това определено е по-добре да пееш, отколкото да стенеш!
  Герда изведнъж шеговито:
  - По-добре да стенеш от оргазъм, отколкото да пееш от болка!
  Шарлот се ядоса още повече:
  - Е, не можеш да свържеш две думи и затова говориш вулгарност. Хайде, пейте го по-силно.
  И Герда започна да пее, отначало изглеждаше тихо, но с всеки нов куплет гласът й ставаше все по-силен.
  Ето го, часът на изпитанието на съдбата дойде,
  Ужас изпълни светлите ни долини!
  Казвам ти - махни си подлата смърт,
  Не ни трябват - кървави снимки!
  
  Ето една плаха мома, която върви, диша малко,
  Сякаш зла съдба да обърне екзекуцията!
  И безсмъртната душа блести
  Няма нужда да измъчвате духа на боец със страх!
  
  Вълчицата на злата сила не се страхува,
  Вярвай й на мъмрене, скъпи на сърцето й!
  Той не шие приятелите си от калико,
  А умът е остър като игла за елха!
  
  Сега, ако танкът пълзи с най-глупавата муцуна,
  Можеш да го застреляш с пушка !
  Така че противникът да бъде взривен като балон,
  Така че той беше унищожен като игра!
  Ние сме големи патриотки,
  Оръжията са в кръвта ми!
  Тук правим на полето за скица,
  И превърне силата на злото в нули!
  
  Ще ни се родят красиви деца,
  Ако мина през цялата война до края!
  И всички ще се чувстват удобно на планетата,
  Ще почитаме Бога повече от Отца!
  
  Хвърлете гореща граната "Кромуел",
  И тогава какво? Вероятно краят!
  Целунах човек алчно през май
  Със сигурност мъртвият ще бъде мъртъв!
  
  Не вярвам - човек винаги е безсмъртен,
  Той е роден планини, завладявайте космоса!
  Вярвайте, всички хора от родината
  Какво ще бъде като магистрала в небето !
  
  Прекратете болката, силата на Исус
  Защо Бог страда на кръста?
  Така че човек да се отърве от подлото,
  Отвори пътя към една блажена мечта!
  
  Нека науката, разумът служи на прогреса,
  Така че мечтата веднага се превърна в реалност!
  Да живеем беше много интересно за нас,
  Така че лъвът целува, гали сърната!
  
  За това ще се борим яростно,
  Няма по-добра цел - радост на Земята!
  Нека слънцето грее по-ярко над Родината,
  А звездите са като диаманти на килим!
  Британската атака най-накрая престана. Последните избити танкове спряха близо до изкопаните немски окопи. И само пехотата и новопристигналите мотоциклетисти все още не оставиха опити да избягат от хватката. Изтощени от дългия поход, момичетата, груби от потния пясък, отвърнаха с последните си куршуми. Герда нагласи щика си и каза на Шарлот:
  - Е, ръкопашен?
  Момичето отговорило:
  - Да ръка за ръка! Ще бъде славен лов, въпреки че за мнозина ще е последен! Само изчакайте заповедта на командира!
  Герда прошепна:
  - Заповедта на командира по време на войната е изпълнена с любов и огромна цена!
  Беше ясно обаче, че няма единство сред британските войници. Някои от тях легнаха и не искаха да бягат напред, а останалите плахо тропаха с крака. Жените воини вече имаха няколко изстрела, въпреки че първоначално имаше цяла торба с боеприпаси, донесени от всяка вълчица. Да, момичета са, красиви, боси, в едни много яки бикини на воин от елитен женски СС батальон. Отделът, в който се биеха и дори безмилостно тренираха най-добрите хора на Германия. Своеобразна програма за създаване на хора на бъдещето - суперменът, възпят от брилянтния Фридрих Ницше. Момичетата се опитаха да изберат всяка своя жертва и да не загубят нито един патрон напразно. И тогава имаше танкове. И откъде идват тези "Матилди", щамповани ги през покрива. Но сега изглежда: пределът на търпението е достигнат, Мадлен вече е готова да даде заповед за ръкопашен бой, когато изведнъж. Грандиозната симфония на Вагнер прозвуча от далечните облаци. Тази музика е толкова колосална и възхитителна, способна да доведе истински ариец до пълна лудост. И вкарайте врага в задръстване. Поглеждайки към небето, Шарлот възкликна:
  - Да, това са нашите бомбардировачи Щука.
  Герда излая:
  - Парчетата няма да организират разглобяване на парче!
  Какво може да се каже за страхотния Ю-87, легендарния пикиращ бомбардировач, символа на германския Блицкриг? Тази машина, просто перфектна (за времето си, когато нямаше толкова мощни и ефективни компютърни системи за насочване), е подходяща за унищожаване на наземни цели, особено пехота, а също и танкове.
  Мадлен излая силно:
  - Зарови се в пясъка, бързо и си скрий главата!
  И сега последваха ударите върху британците, Матилдите са взривени и обърнати. Герда усети как парчетата като гребен минават през косата й и я почесват по ухото. Шарлот също беше увлечена, а едно момиче изобщо нямаше късмет, тя отряза парчето. Но за щастие това вече бяха последните жертви. Сега британската атака най-накрая се задуши и знаме със свастика се издигна над главното минаре на Толбук ! Това знаме беше огромно и ужаси повече от половината свят:
  Шарлот възкликна:
  - Проклятие! Най-накрая!
  Герда беше изненадана:
  - Спечелихме? Някак си не мога да повярвам!
  Шарлот се изкикоти.
  -Да Да Да Да!
  Оцелелите британци също започнаха да изхвърлят бели парцали. Това беше победа, нещо, за което можеш само да мечтаеш, стоейки пред външно непревземаема армада, това се случи.
  Герда възкликна:
  - Радост, радост през цялото време! Винаги ще бъдем щастливи! Нашият банер с червеникав цвят показва пътя ...
  Някакъв дявол дръпна Шарлот за езика и тя избухна:
  - Никъде няма да ходя!
  Но Мадлен чу, че тя, за късмет, беше наблизо и тътенът в този момент утихна. Командирът на ротата изръмжа:
  - Ето как? Банер със свастика не води според вас до никъде. Ще го разберем с вас, но засега трябва да изградим затворници.
  Наистина, сред предалите се имаше много ранени, и то тежко. С тях нацистите действаха "милосърдно", контролен изстрел в главата и пълен ред. Леко ранените бяха поставени в отделна колона - те могат да бъдат излекувани и използвани като работна сила. Герда обаче изведнъж изпита угризване на съвестта, когато видя клането на тежко ранени и осакатени. В Третия райх всичко беше подчинено на изискванията за целесъобразност. И така, ненужните бяха премахнати. Самата Герда, въпреки цялата тренировка и вече солиден (особено след тази битка!) Броят на труповете в нейния акаунт, остана мила и много сантиментална. Горчива сълза дори се търкулна по прашната й загоряла буза. Какво мръсно нещо е войната, как тя променя характера и оценката на човек.
  Шарлот също беше нервна; какво друго ще измисли жестоката Мадлен. Как ще бъде наказана? Всъщност по време на война командирът може просто да нареди да бъде застрелян, без дори да обяснява причините. Въпреки че това най-вероятно никога няма да се случи. Все пак те са елитът и при екзекуция, та дори и със свидетели, могат да започнат да ровят кое какво, защо. Те са ценни воини, но пушечно месо.
  Рот обаче беше доста очукан. Три момичета загинаха, пет бяха тежко ранени, почти половината бяха леки и всички без изключение бяха надраскани и смъртно уморени. Изчисляването на загубите беше извършено малко по-късно, но засега затворниците бяха построени и заловените трофеи бяха преброени. И също така момичетата подредиха хвърлените от врага оръжия в отделна купчина. Въпреки че беше нощ, беше достатъчно светло, особено благодарение на пълнолунието. Герда отбеляза:
  - И знаете ли, Шарлот в такова време върколаците обикновено са много активни. Особено бившите мъртви!
  Червенокосият воин изкриви лицето си.
  - Ако все пак приказки, тогава да. Но вие сте възрастни. По-скоро сме възрастни момичета, а самите ние сме като духове. Дори да са женски и много красиви.
  Пред очите на Герда, или по-скоро в свежата й памет, проблесна епизод от миналата битка, тъй като след падането на бомбата телата на британците се разпръснаха. Сред тях имаше един - очевидно от местните жители на Австралия, муцуна с дебели устни и сплескан нос - просто ужас. И очите... Просто моят нежен и нежен звяр, толкова те обичам, повярвай ми. Главата не стигна до Герда само десет метра! И е като...
  Убитите момичета, за разлика от обикновените войници, не можеха да бъдат погребани просто така. Телата им бяха увити в найлонови торбички и след сбогуването и погребалната церемония (това беше направено от специален свещеник със свастика на ръкава!), бяха изпратени със самолет за Германия.
  . ГЛАВА #11
  Свещеникът беше специален SS в червена униформа и с лице на професионален убиец. Хитлер отдавна искаше да установи нова религия в Третия райх. Вярно е, че съставянето на алтернативна теология срещна трудности. Няколко амбициозни философи прокараха свой собствен модел и теория. И само самият фюрер можеше да избере общ. Но приемането на нова религия, където кръстът ще замени свастиката, или по-скоро свастиката ще замени кръста, би означавало неизбежно разцепление в обществото и дори точно в навечерието на Втората световна война. Хитлер решава да отложи реформацията за по-добри времена! Уви, дори фюрерът изглеждаше способен да премести планини и да промени природните закони, принуден да се съобразява с човешките предразсъдъци. Шарлот е червенокоса и рижата, цветът на хитростта и нестандартното мислене, въздъхна. За разлика от Герда, това са убийци с душа на агне, тя не обичаше искрено Христос, смятайки го за слабак и евреин. Наистина, Библията е пълна глупост. Самият факт, че евреите са избраният от Бога народ, предизвиква само смях и отхвърляне. Бог да избере... Брр... Шарлот прекъсна мислите си и помогна да натоварят мъртвите в специален контейнер. Наистина е странно, че човек, венецът на Вселената, е толкова крехък, че може да бъде убит. В края на краищата, възможно ли е да се унищожи съвършеното... Нелепо е обаче да се говори за перфектен човек. Това същество е доста лошо приспособено към живота, особено човешките деца. И защо така? Това поражда съмнения относно естествения ход на нещата в еволюцията. В крайна сметка човекът е най-висшата сфера и никой не може да спори, че това е точно така. Следователно атеизмът е логичен. В крайна сметка човешките слабости се обясняват с факта, че той все още е практически в самото начало на стълбата на еволюцията. Тоест, докато си слаб, но в бъдеще можеш да станеш силен.
  Християнският морал предполага: че си роден с лайна и ще си останеш същият, само ти ще носиш своето унижение завинаги. Е, самият смисъл на понятието ислям означава покорност... А да си покорен означава да си нищожество, което е повече от неприемливо за истински горд човек.
  Междувременно вълците бяха заети с почистването на трупове и събирането на оборудване. Вече беше нощ, най-светлата за годината. Труповете вече бяха започнали да излъчват задушлива миризма. Шарлот трепна: добре, защо хората имат толкова много глупости! Човекът е ходеща кофа за боклук! Но на теория човек трябва да бъде - супермен! Това има специално значение - умът, даване и физическото съвършенство. Уау, тези хора... или по-скоро малки хора. Е, защо са по-добри от животните, щом смърдят така! Просто трябва да преодолеете себе си, за да докоснете труповете и да ги изхвърлите ... Герда имаше късмет, тя изкопава дълбока и широка дупка заедно с други войници, където ще бъдат изхвърлени труповете. Въпреки това Шарлот изневери малко, втурна се да помогне на танка Кромуел, изоставен от врага. Е, нищо този колос. Воинът каза:
  - Техниката е гадна.
  Босоногата блондинка Кет, също от нейната компания, възрази:
  - Технологиите нямат нищо общо, ако хората са гнили!
  Шарлот се съгласи:
  - Ръжасалото оборудване е по-лесно за почистване, отколкото за освежаване на гнил човек! Най-силният мускул е безсилен - ако умът е слаб!
  Кет, бутайки резервоара с ръце, се изкикоти:
  - Е, ти и Солон! Или по-скоро Сократ в пола, толкова сложно изразена. Но Хитлер, както е казал: бийте, бийте и пак бийте!
  - изръмжа Шарлот.
  - Удари, но не отвръщай!
  Острите бицепси на Кейт се издуха, тя натисна резервоара с цялата си сила и коремът й се срина от усилието. Шарлот също не изневеряваше. Момичето направи всичко възможно и дори изпя:
  - Не мисли за любов! Избутайте огромни тежести! Все пак това е нашият тежък спорт - не местен, световен рекорд!
  Кейт изпя:
  - Поставихме нови рекорди, за да расте земята! Два пъти, три пъти по-високо от нормата - за да цъфти моята страна!
  Шарлот продължи:
  - И тези записи са готини - убийте повече копелета! Не сме лоши момичета - трошим тухли с пипер!
  Червенокосият воин, дори в екстаз, ще удари главата си в бронята. И тогава слушах музиката. И тогава тя се напрегна още повече. И все пак е странно, че британците, които имат толкова благоговейно отношение към монархията, кръстиха танка на Кромуел, бунтовник, революционер. Да, дори екзекуцията на крал Чарлз първата. Колко противоречи на логиката е да се кръсти нов танк крайцер на убиец, с достатъчно мощна броня. Въпреки че пистолетът стреля с осколки, а не с противотанкови снаряди. Шарлот плахо облиза бронята с език и след това изплю вкусно:
  - Леко горчиво!
  Кейт отбеляза:
  - Ако не ни дадат награда след тази битка, тогава това ще е най-висшата несправедливост!
  Шарлот отбеляза с въздишка:
  - На теория е необходимо щедро да наградим всички жени воини от нашия батальон, или по-скоро на ротата. Всички се биеха като герои, никой не се измъчваше и всеки имаше поне дузина трупове под краката си. Самият аз съм убил повече от четиридесет "лъвчета". И че всички трябва да бъдат възнаградени - това би било справедливо!
  Кат кимна.
  - Защо не! Освен това тримата ни приятели останаха да лежат на пясъка. Така че всичко е ужасно. Всички тези непрестанни войни в историята на човечеството. Войната, разбира се, е интересна, но хората умират!
  Шарлот изведнъж запява:
  - Хората умират за метал! Хората умират за метал! Сатаната управлява топката там, топката управлява там! Сатана управлява топката там и излива напалм!
  Момичетата се засмяха и накрая натовариха Кромуел на платформата. В същото време Шарлот успя да смачка палеца на десния си бос крак. Момичето направи гримаса и каза:
  - По краката като на асфалт! Циферблат не виола!
  Хуморът е хумор, но работата е работа. Вълчиците работеха усилено, като на тежък труд, но в същото време оголиха зъби. Шарлот и тук се опита да се открои. Все още месестите бедра трепереха толкова силно. Кейт, хленчейки, отбеляза:
  - Танцът си е танц!
  Шарлот беше изненадана.
  - Какво си намислил?
  Кейт обясни:
  - Танцуваме като в балет, но в същото време с тежести. Чух, че боксьорите също използват подобна тренировъчна техника - дайте тежести на ръцете си и скачайте пред огледало!
  Шарлот не можа да не се разсмее.
  - Е да! Разбирам, че това е страхотен метод! Ако тежестите са пудови, тогава след тежестите в същите ръкавици ръцете просто ще летят!
  Кейт отбеляза:
  - Много хора искат да излетят, но мнозинството очаква съдбата на Икар, тъй като перата на амбицията са закрепени с восъка на страхливостта!
  Шарлот се изкиска лукаво.
  - И аз те виждам философ! В общи линии...
  Кейт прекъсна:
  - Сред тях няма глупави вълци! Всички сме образовани, добре, четенето на Фридрих Ницше е задължително.
  Шарлот попита:
  - Ницше? Това е интересен философ. Но критерият за свръхчовека не е точно определен в творчеството му. Като цяло Ницше е привлечен към първобитнообщинния строй, тоест към каменната епоха, която аз лично не харесвам.
  Кейт беше изненадана
  - И защо?
  Шарлот се изкикоти рязко.
  - Факт е, че Ницше не изяснява достатъчно или по-скоро дори напълно подценява ролята на научно-техническия прогрес. Как се отразява на човек и за по-добро. И като цяло опитът да се идеализира каменната епоха - наричането й златна е неуместно. Всъщност в еволюционния път хората преминават от просто към сложно, от най-лошо към най-добро. Например колко бързо се сменят самолетите, от най-простите към най-силните. Понятия като скорост, маневреност и т.н.
  Кейт се изкикоти и запя:
  - До какъв напредък се стигна - до невиждани чудеса! Но нещо липсва, хитър демон си извива опашка!
  Шарлот добави по-мелодично:
  - Проблемът е забравен! Третият райх управлява! Роботи идват скоро! Сплескан паразит!
  Момичетата трябваше да носят и да работят, докато цъфтят, вече беше доста светло и най-накрая труповете на враговете бяха заровени, изглеждаше, че могат да си легнат, но го нямаше. Не, на момичетата все пак дадоха нещо за ядене, а по случай победата дори хапнаха трофейна яхния. Мадлен заповяда:
  - За вас е голяма чест да опитате храната на своя враг!
  Шарлот извика при това:
  - Не, голяма чест е за британците, че се съгласихме да им ядем лайна!
  Очите на Мадлен блеснаха гневно.
  - Ами не, вече минава всички граници. Ти, Шарлот, оставаш без храна! Освен това ще бъдете подложени на един вид изтезания. По-специално ми се струва, че коремните ви мускули са твърде отпуснати и мускулите ви не са релефни. И така, нека тестваме новото изпълнение на практика върху вас!
  Тогава някой дръпна езика на Герда:
  "Не искам да оставя Шарлот да страда сама. Нека и аз да се измъчвам.
  Мадлен се усмихна иронично.
  - Браво момиче. Такава преданост или по-скоро приятелство. Ще издържиш и двете! И останете гладни и двамата!
  Герда млъкна, миризмата на яхния гъделичкаше ноздрите на гладно, уморено момиче. И тогава останалите й приятели започнаха да хилят преувеличено силно.
  Но основното мъчение тепърва предстоеше. Мадлен наистина измисли нещо сложно. Момичетата бяха окачени с ръце на тел, който болезнено се вряза в китката, а към краката им беше окована верига. Освен това, ако държите краката си успоредни на земята, правейки ъгъл, тогава стоманената верига е малко къса, а след това листът от желязо. Но ако спуснете краката си, тогава върхът на веригата люлее метала, който от своя страна е свързан към източник на напрежение. И тялото ви пробива електрическия разряд . Ето едно такова интересно мъчение.
  Мадлен облиза предизвикателно устни.
  - Вашата преса ще стане толкова силна... Вие, момичета, ще ми благодарите за обучението!
  Шарлот, кискайки се истерично, заяви:
  - А защо дърпайте, да благодарим за тренировката веднага! Благодаря на страхотния СС за нашето щастливо детство!
  Мадлен разтърси пръста си.
  - Вие, момичета, ще трябва да висите така цял ден. Но най-накрая можете да се почувствате като истински мъже!
  Шарлот поклати глава.
  - Всички експерименти показват, че жената, ако е правилно обучена, е много по-издръжлива и опасна от мъжете!
  Мадлен я отряза:
  - Още една дума и ще добавя ден нови тестове!
  Момичетата замълчаха, трудно е да се държи ъгъл, особено ако веригата е вързана за краката им за дълго време. Така че виси като зърно. Мадлен си тръгна, без да се сбогува, оставяйки момичетата да страдат така. Герда усети някакъв натиск в долната част на корема, веригата разтри глезените й, издърпа краката й. Момичето внезапно беше съблазнено от възможността да провери какво ще се случи, ако желязото се докосне с верига. Какво да опитам...
  Токовият удар беше толкова силен, че закоравелата Герда неволно изпищя. Сякаш нажежен кол прониза тялото от петите до тила. Имаше зъб в мускулите и главоболие. Герда изръмжа:
  - Това е жаждата за експерименти!
  Шарлот полушеговито добави:
  - Хубаво е да експериментирате върху... Врагове! Аз обаче не се обиждам от урока.
  Момичетата замълчаха известно време. Шарлот си помисли: каква странна съдба. Сега германците победиха, всички се радват и са принудени да висят като круши и дори да страдат. На кого баници и понички, а на кого синини и подутини! Интересно е какво следва. Сега, след падането на Толбук , е възможно да се започне атака срещу Египет, дори преди прехвърлянето на допълнителни подкрепления. Всъщност, защо да чакаме, ако изглежда, че в Египет има много войски, но как да кажа, че са... Не са съвсем боеспособни, има твърде много араби и черни, които се разпръскват, когато сирената вие. И ако забавите, тогава британците ще имат време да изтеглят много богатства, особено от Александрия и Кайро. Няма нужда да удряте по-бързо и да нокаутирате врага. Африка е цял континент, но падането на Египет е и ключът към Азия. Заграбвайки запаси от петрол, боксит и други метали, Германия най-накрая ще се отърве от всякаква зависимост от СССР. И може би дори да завладее Русия! Поход на изток... Стара мечта на арийците! И тогава какво? Може би дори космическа експанзия, както обичат да описват в научнофантастичните романи. Полет към звездите и нови светове. Къде живеят примерно хибриди на моркови и жаби... Страхотно е, нещо, което не е съществувало преди, и няма да намерите аналог на Земята. В крайна сметка другите светове са пълни с непревземаема светлина, което означава, че германските войски трябва да ги превземат с щурм. В крайна сметка няма нищо по-ярко от слънцето, освен звездите! Шарлот попита Герда:
  - Е, не те разбирам, защо поиска брашно? Обичате ли да висите така на стелажа? Освен това ме боли корема.
  Герда успя да се усмихне.
  - И ти добре знаеш! Например, от доста време забелязах, че коремът ми е леко назад. Така че се дръпнах.
  Шарлот отбеляза мрачно:
  - Е, не знаех, че ще ни принудят да обучаваме пресата. Аз лично мислех, че ще ме бият с палки по петите. Или може би дори бийте с бодлива тел. Все пак, ако това те прави щастлив...
  Герда проговори по-високо:
  - Знаеш ли, не измъчвай душата! Може би трябва да говорим за нещо друго.
  Шарлот кимна в знак на съгласие.
  - Нека да говорим! Пейте цвете, не се срамувайте! В края на краищата, с красотата на такава сестра, можете да видите как пише песни, страхотна майсторка.
  Герда, решавайки, че би било по-добре да се разсее от болката по този начин, изпя освен това от мъжко име:
  Звездите блестят в тъмнината на нощта,
  И блясъка на сребърната луна!
  Красавицата намръщи сладки очи,
  Завинаги сме сгодени за нея!
  
  Пурпурният залез беше мрачен,
  Но ще избухне ярка зора!
  И вятърът стана весел, шумен,
  Платното на кораба е надуто!
  
  Душата ми е тежък камък
  В очакване на изпитанието на боеца!
  И нека знамето лети над главата,
  Да отидем до края!
  
  Сърцето няма да обрасне с мъх ,
  Бърз полет на орел!
  Въпреки че кръвта кипи, бърз полет,
  Ще стрелям като стрела!
  
  Върбите ми се поклониха,
  Всемогъщият Бог обърна погледа си!
  Въпреки че сте непретенциозни,
  Ще ти добавя сили в битката!
  
  В крайна сметка вие честно служите на Отечеството,
  Но плътта е слаба, духът се разболя!
  Няма да съжаляваш, аз познавам живота
  Не се оставяйте да бъдете превърнати в овнешки рог!
  
  Измийте греховете на отминалите дни
  Каквото се е случило в миналото, пуснете го!
  Виждате ли, крушите узряват в градината,
  Скицата ще очертае самолета!
  
  Служи на Отечеството с всички сили,
  Забравете, че има мир в света!
  За да не изгорите горичката с огън,
  За да могат всички да живеят добре с теб!
  
  На това просто отговорих:
  Господи, аз ще копая земята!
  Да накараш децата да се смеят от щастие,
  За да не се налага да помирявате своите!
  
  В крайна сметка доброто зависи само от нас,
  Всеки решава - избор за себе си!
  И от теб тръгват всемогъщите нишки,
  Вие държите вселената в юмрук!
  
  Ние също ще държим на вас
  Все пак Родината не се намира по-свята!
  Стреляйки, пръстите ми станаха много вцепенени,
  А ние още нямаме и двадесет!
  
  Победата е непостижим плод;
  За тези, които са слаби, страхливи или глупави!
  Но на рамото на войниците всички върхове,
  Да вземем, имаме това прекомерно тегло на пъпа!
  
  Така се бият босоноги момичета. И е красиво.
  Хитлер, разбира се, е доволен от това. И Толбук падна, след което започна голямо настъпление в Египет. Което е готино.
  Фашистите, трябва да се каже, настъпват на бял кон и усещат колосален импулс в себе си.
  Воините тук са просто най-високата класа. И те се бият толкова много, че е невъзможно да се каже в приказка, да не се опише с химикалка.
  И нацистите всички пръчки и пръчки през Африка до Египет.
  И разбира се, с тях са боси и почти голи момичета.
  Най-лошите страхове на воините не се потвърдиха. Не им се налагаше да висят твърде дълго (понякога добрите хора имат късмет!). Мадлен се появи като ангел от мрака и извика:
  - Всички момичета навън! Самият Ромел ни даде заповед да се преместим. Най-вероятно ще ударим без пауза и ще бъдем хвърлени в дебелото на това. Разбира се, ще бягате заедно с всички.
  Герда и Шарлот радостно възкликнаха:
  - Радвам се да опитам г-жа Хаупман .
  Коремите на момичетата вече започнаха да ги боли много от напрежение, нека обикновен човек се опита да направи поне минута ъгъл без тежест, а те вече са висяли два часа и то с доста голяма тежест.
  А сега за още едно ниво на тестване, бос и бикини в пустинята, и раница, оръжия и консумативи от всякакъв вид. Така че, казват те, харесвате или не, но бягайте. И така момичетата бършат праха от босите си пети в летен следобед в Сахара. Горещите африкански пясъци изпичат голите момичешки подметки, вече много втвърдени, дори не са намазани със защитен крем. Вълчиците от батальона на СС дори донякъде парадират с неуязвимостта и търпението си. Като, нищо няма да счупи германка. Шарлот коментира това:
  Болката в душата ми бушува като дива буря,
  И огънят в гърдите ми пламва безмилостно!
  Обичам те - в отговор гледаш гордо,
  Ледът се разбива на парчета от сърцето!
  Герда похвали приятелката си:
  - Е, това е страхотно! Много добре!
  Шарлот добави:
  - И като влезем в Египет, ще е още по-добре!
  Сравнително малко прикритие от германски и италиански войски се намираше по протежение на границата между Египет и Либия. Друг резерв беше базиран на известно разстояние, в случай на опит на британците да пробият. Досега обаче британската армия не е планирала мащабни настъпления и не са били концентрирани достатъчно войски за това. Всички обаче бяха прехвърлени от Судан и бяха прехвърлени подкрепления. Италия по едно време имаше силни позиции на африканския континент, но беше победена главно поради посредственото командване и лошото снабдяване. Особено тежка беше неотдавнашната загуба на Етиопия. Режимът на Мусолини не беше в състояние да води паралелна война. Всъщност самият Дуче не беше толкова ярък и харизматичен лидер като Хитлер. Черноризите не успяха да спечелят изборите, а Мусолини спечели властта само благодарение на способността си да интригува. По-специално той успява да убеди обкръжението на краля, че ще бъде най-послушният и ефективен министър-председател. След това последваха реформите в армията, изключително незначителни, като същевременно се увеличи продължителността на работния ден. Разходите за отбрана обаче бяха увеличени и приличен флот, още от Първата световна война, нарасна. Имаше постижения в авиацията и автомобилната индустрия. Но като цяло Мусолини така и не успя да изгради тоталитарна държава (той беше първият, който провъзгласи такъв открит призив - за изграждане на тоталитарна държава!). Нивото на корупция в ръководството на Италия беше най-високо, нивото на военното производство - особено на танковете, беше мизерно. Като цяло най-тежкият танк в Италия, всъщност танкета - с тегло 2,7 тона. Трябва да се отбележи, че авиацията все повече изостава от съвременните изисквания. Италианците се биеха доста слабо и загубиха капиталово, въпреки численото превъзходство. Така че Мусолини имаше от какво да се оплаче. Дуче действаше бавно, поражението му в Гърция тласна Югославия към упоритост, принуждавайки нацистите да се откажат от офанзивата на 15 май, което може да има решаващо влияние върху хода на цялата война. Например през октомври 1941 г. са разкрити подстъпите към Москва, след обкръжаването на основните сили. Не се забивайте в немските технологии при проливни дъждове и киша, те биха могли да превземат столицата на СССР в движение. Тук на нацистите им липсваха буквално две-три седмици хубаво и сухо време. И немската техника не беше готова за руска кал! Въпреки че, разбира се, падането на столицата все още не означаваше края на войната и може би самият град все още може да бъде защитен за дълго време. Но в случая с околната среда. Това обаче вече е от сферата на фантазията. Фюрерът обаче, ако наистина беше брилянтен командир и политик, можеше например да прехвърли няколко дивизии през есента-зимата на 1940 г., за да помогне на Италия да победи Гърция. Да, и в Етиопия поне две или три германски дивизии биха гарантирали срещу краха. Хитлер не е такъв гений, пропусна много възможности. А фактът, че италианците няма да издържат в Африка, беше повече от очевиден по време на Гражданската война в Испания. Фюрерът обичаше Мусолини. Но Дуче, във всеки случай, причини на Хитлер само главоболие. Между другото, властта му в Италия не беше абсолютна, имаше и крал, който дори можеше да отстрани Мусолини от длъжност (и да го отстрани през 1943 г.!). Този дуализъм също не допринесе за просперитета и военното укрепване на Италия. Между другото, има доказателства, че Мусолини е бил против войната със СССР. Може би това е вярно, защото само присъствието на германски войски може да спаси Италия, която гордо претендира, че е новият Рим. Мусолини се сравнява с Цезар, но успява да постигне само едно голямо завоевание - Етиопия, след което бързо я губи. Така, потвърждавайки поговорката, по-трудно е да задържиш завоюваното, отколкото да победиш!
  Ромел, тогава все още генерал, беше умел и смел командир. Още във Франция той се показа доста ясно. Според повечето западни историци великият командир, чиито най-добри качества не са показани, поради факта, че не е надарен с широта на властта. Освен това италианските войски непрекъснато подвеждат Ромел. Сега обаче "Пустинната лисица" е във възход. Поражението на основната британска база в Малта обеща значително подобряване на доставките. Е, ударът върху британците трябваше да бъде нанесен незабавно. В Толбук са заловени големи запаси от оръжие и гориво, така че ще има достатъчно запаси. Но е невъзможно да се поколебаем и да оставим врага да се възстанови. Затова Ромел реши да нанесе удар без пауза, като в същото време използва въздушното превъзходство. Например Ю-87, прочутото "Нещо" ще се покаже в цялата си слава. Това означава, че можете да разделите фронта и да победите врага без никаква празнина. Тук войските вече се движат от превзетия Толбук , а в конвоя са останали само "макароните" (италианците).
  Но момичетата все още трябва да бягат до границата с Египет, което, между другото, е доста изпълнима задача за тях. Но, уви, не за един ден.
  Вдъхновени от победата, момичетата поставиха своя личен рекорд, като избягаха дори лъвския дял от нощта. Едва когато Мадлен започна да цъфти, тя позволи на вълците, които не са спали трети ден, да подремнат, скривайки се зад наметала-палатки.
  Сънят на воина Герда беше прекъснат от силен удар в голите й розови, момичешки токчета. Излизайки от кърваво-сладката мъгла на съня, момичетата се стопляха малко с упражнения, пиеха вода и се втурваха като надбягвания, та дори бичаха коне. Така че скачайте бойни момичета, изгорете краката си, така че подметките да станат червени ...
  Шарлот си помисли раздразнено: добре, кога най-накрая ще стигнат до границата с Египет. И тогава вместо изтощителен маратон и луди мечти ще има истинска война! В крайна сметка какво е по-лошо от скуката? Мъчителна скука!
  Герда попита Шарлот, докато тичаше:
  - Видяхте ли и луди сънища с битки?
  Червенокосата вълчица с готовност отговори:
  - Да видях го! Първо, залавянето на американски крайцер покривни филцове, гранд разрушител покривни филцове (във всеки случай това е кораб тип крайцер !). След това няколко чудовища и американски град. Още не сме го победили, но мачкаме старателно янките!
  Герда се изкикоти.
  - О, момичета - да, вие сте нападатели! Портмонета и картечници като артилеристи! О, неприятни неща, резервоари с часовников механизъм! Къде е границата на Германия - всички чужди земи!
  Момичетата пееха:
  - Къде са земите на безкрайна Германия? Където и да живее човек! Където другари бродят в ума - галактиките срещат разцвета! Или може би Вселената е безгранична - ще вземем открити пространства завинаги! Разни далечни страни - които покоряваме с меч!
  Песента беше забавна и вдъхновена да тичам по-бързо. Шарлот си помисли: има мир, има война и има бягане. Какво са пели гръцките философи. Особено обичаха красотата на тялото, но предпочитаха мъжкото... Ето ги перверзниците, може би са сини за час...
  О, гърци... Такава култура! Най-старият в Европа, развитието на философията като основно направление на науката и познанието на света! И в същото време, като деградираха, след превземането от Рим, от време на време, попадайки под игото на определена държава. Сега те са част от германския комисариат. Най-после Хитлер ще ги накара да работят! Тук фюрерът вече въвежда всеобща трудова служба за германците и за завладените народи. Определено е трудно, но е необходимо! Въпреки че Шарлот вярваше, че съвременните немски технологии вече са достатъчни за победа. Да, Германия все още няма нито един танк, способен да пробие предната броня на Матилда или Кромуел, но това все още не помага на британците. Например златисто-розовата дюна прилича на Кромуел, един вид железен резервоар! Изглежда, че се движи плавно... Тази дюна и отблясъци от преливащи тонове и пясъци на пустинята... Такива слънчеви игри... Е, защо има само едно светило на тяхната планета? Толкова е скучно и несправедливо. Въпреки че немската наука несъмнено ще измисли начин да направи нови светила, които да доставят радост на хората!
  Вечерята вече беше отминала и Мадлен въпреки това позволи на момичетата да си поемат дъх и да пият малко вода. След това още едно бягане и... Най-накрая приключението. Керванът на камилите се появи отпред. Само тук веднага си личеше прекомерната нервност на бедуините. Те потрепваха глави и лицата им бяха зачервени. Най-подозрителното е, че в погледите, които хвърляха към мускулестите момичета, по бикини, се четеше не похот, а страх.
  Момичетата, без да се замислят, спряха и започнаха да оглеждат караваната. Почти веднага изненади откриха уоки-токита, дори малка радиостанция, оръжия и мини. Имаше и автомати. Един от "бедуините" се опита да разкъса , но почти веднага беше застрелян.
  Воините изкрещяха в звучен, момичешки хор:
  Който не е с нас е против нас! Който потрепва, ще стане труп!
  Имаше само дванадесет затворници - тринадесетият беше застрелян. След това тичането стана по-забавно. Можете енергично да биете камили, за които са вързани злощастни саботьори. И от време на време да биеш пленници с камшици и да се наслаждаваш на писъците им. И пейте заедно...
  Късно през нощта воините най-накрая стигнаха до базата, намирайки се много близо до египетската граница. Самата база беше полева, но добре оборудвана. Освен това тя все още стоеше в оазис, наблизо се намираше малко арабско селце. Воините отново заспаха под открито небе, но заспаха в същото време почти щастливи. Може би утре ще има битки и офанзива. Въпреки това насън Герда и Шарлот трябваше отново да преживеят приключения ...
  . ГЛАВА #12
  Мадлен, подреждайки момичетата заплашително и в същото време радостно им обяви:
  -Утре група армии Африка ще премине в настъпление. Така че момичета, ще трябва да се борим, наистина. Какво обаче го виждам с очите си - искаш и ти! И затова заповедта е да се направи рейд зад вражеските линии, да се проучат неговите формирования. Разбрахте ли момичета? А сега да броим !
  Ротата беше намалена до деветдесет и пет воини (трима бяха убити, а други двама бяха ранени толкова тежко, че останаха в болницата). Няколко воини все още имаха белези по стройните си мускулести тела, а няколко момичета се оказаха превързани. Уморени от дълги пътувания, вълчиците не изглеждаха особено войнствени - бяха измършави, че дори ребрата им се виждаха. Момичетата нервно драскаха краката си по пясъка, изгаряха и загрубяха, сърбяха ги прекалено много и зверски. Изобщо, ако има място на земята по-лошо от ада на Данте, то те сами са го открили в Африка. Въпреки това, воините не куцаха и може би дори парадираха с факта, че трябва да изпитат такива жестоки трудности. Един вид морал: колкото повече трудности, толкова по-добре. Пропаганда на аскетизма и духовните ценности, характерни за нацизма, особено в радикалната версия на Гьобелс, в противовес на западната буржоазна идеология на потреблението. Ето как момичетата, почернели от слънчево изгаряне и прах , едва прикрити с бикини и обесени с оръжие, изглеждат като карикатура на американски бойци. А недалеч е германската база и границата с Египет.... Оттам духа горещ бриз, чува се миризма на изгоряло, а облаците в небето са толкова редки... просто острови в Тихия океан. Розовите дюни под въздействието на въздушните маси се движат леко, сякаш пленените титани искат да изхвърлят магията на езическите богове, но в същото време се задушават в импотентност.
  Герда прошепна много тихо на Шарлот:
  И когато най-накрая...
  Червенокосата отговори още по-тихо:
  - Много скоро! Хайде пак да се напием!
  Мадлен извика оглушително:
  - Бягай, стъпчи марш (такава команда звучи като откровена подигравка!)
  Хубавиците се втурнаха, втвърдените им изгорели пети проблясваха на фона на златист, почти димящ пясък. Въпреки факта, че слънцето наближаваше зенита си, момичетата трябваше да бягат отново. Толкова почти гол, със солиден товар на раменете си...
  Герда, намръщена, отбеляза:
  - Следобед ще ни видят на голямо разстояние и ще ни застрелят!
  Шарлот не се съгласи:
  - Не всичко е толкова мрачно. Може да не ни забележат... Или по-скоро цялото изчисление се основава на факта, че нормален човек няма да изпадне в такава адска жега в пустинята.
  - Особено бос! Герда се изкикоти.
  И вятърът стана още по-горещ. Утре е първи юли... Най-горещият месец на лятото, на най-горещия континент на планетата Земя. И момичетата трябва да бягат, влачейки със себе си оръжия и солиден товар с боеприпаси. Шарлот си спомни една фантастична история за далечното бъдеще. Мощна суперцивилизация забрани на различни видове и раси в галактиката да водят истински широкомащабни войни помежду си. Е, тъй като определени спорове постоянно възникват между звездни империи, тогава водете ограничени битки - с малки сили и с приблизително равни оръжия.
  Изглежда, че е разумна идея от гледна точка на хуманистичното мислене, но... В действителност, "Армията на спасението" на една супер -цивилизация сама набира войници за тези битки, избирайки най-страхливите, най-неспособните или убедените пацифисти - които се озоваха в армията поради наемни съображения. Освен това в войските бяха изпратени провокатори, за да нарушат битката още преди да е започнала... Накратко, това беше пародия на войни, докато не се намери човек, който успя да разбие тази дефектна система. Това е неговото призвание - професията на войник, душата на воина. И неочакваният холивудски край - нямаше как без участието на жена!
  Всичко е както трябва - каква работа, без истинска любов и страст?
  Мислейки, Шарлот стъпи с бос крак върху парче кактус, убодна я, но момичето дори не обърна внимание на това ...
  Беше възможно да се наруши порочният ред без война и следователно доблест във вселената на нерадостно бъдеще, в крайна сметка с помощта на любовта. А Шарлот обичаше досега само в сънища или в сънища. Тя беше гореща и в същото време развратна девица. И тя разреди бурния си темперамент в тренировки и войни. А какво е любов - нещо, за което се пролива кръв!
  Червенокосата жена отърси капчиците пот. Странно, но поетите най-често римуват любов и кръв. Очевидно това се дължи на факта, че мъжете са развили жажда за насилие по отношение на жената. Човекът обаче не е животно, в смисъл, че е способен да мисли рационално... Но от друга страна християнският морал му е напълно чужд. Това, което Исус учи за един мъж, и особено за силен човек, е толкова неестествено и предизвиква пламенно отхвърляне, че успехът на християнството е в противоречие с логиката... Но не само християнството, всяка религия се характеризира с известен парадокс и налагане на определени ограничения за дадено лице. И често доста неразумно...
  Религиите са различни не само по имена, но и по отношение на хората към тези религии. В един и същи храм могат да отидат хора с напълно различни представи за религията и вярата. Това означава, че религиозната вяра е двусмислено понятие (въпреки че от гледна точка на философията това е съдбата на всички понятия). И как да бъдем? Какво се разбира под религиозна вяра? Очевидно ще трябва да се придържаме към традиционната гледна точка: "Религиозната вяра дава на човек увереност в постигането на желаната цел (спасение на душата, възкресение, вечен живот и т.н.)" - това е цитат от една книга на тема. философия. Според Шарлот това е твърде опростено виждане (ако не и погрешно). Но тъй като темата е сложна, ще се опитаме да я опростим. Засега нека религиозната вяра бъде само надежда за по-светло бъдеще в отвъдното. Въпреки че... Тук Шарлот направи гримаса с отвращение: (Така ли светло бъдеще чака хората там?). Самият факт, че няма да има възможност за получаване на греховни удоволствия, прави престоят в рая или в Царството Небесно болезнен, ако не за всички, то за мнозинството от живеещите на земята! Въпреки че Земята е толкова несъвършено изградена, какво би могло да бъде по-гнусно и отвратително на вкус от една доза силен шнапс? Но от друга страна, за един слаб и страхлив човек, Царството Небесно, където възможността за насилие само по себе си е изключена, е, разбира се, истински рай! Освен ако, разбира се, пребиваването в такъв рай би било твърде различно от животинското съществуване на овца, която пасе на дебела вечнозелена поляна. Но, разбира се, такова вярване няма емпирични доказателства. Въпрос: как можеш да вярваш в нещо, за което няма доказателства?
  От друга страна, опитайте се да вярвате във Всемогъщия Бог, когато животът на планетата Земя не е рай и да видите, например, деца, умиращи от рак: някак си не е рационално, но да вярвате така! И не само от гледна точка на разума, но и елементарната логика. Например, представете си такава ситуация; Баща с безкрайна сила вижда как маниак нападна детето му, искайки да го изнасили. Естествената реакция на един нормален и отговорен баща би била да спре престъпника и да го накаже. И разбира се, на първо място, пазете детето си (защото всички хора са Божии деца!). Но ако в същото време бащата види как маниак измъчва дъщеря си, но не си мръдне пръста в нейна защита, въпреки че това е лесен въпрос за него, тогава ще кажете за такъв баща? Е, разбира се, всеки нормален човек ще каже: да, това не е бащата, а гад!
  Но същото може да се каже с право и за Всемогъщия Бог, който безразлично гледа на многобройните изтезания, убийства, насилие, смъртоносни болести, гладни хора, сакати, прокажени... Може да се изброят много страници с човешки нещастия, включително и тези, които са подложени до на Земята невинни човешки деца или най-милите хора. И къде е техният уж всемогъщ Баща в този момент, защо се крие от децата си и е безразличен към страданието? Защо изобщо съществуват болката и страданието?
  Освен това всяко творение по един или друг начин отразява характера и човешките качества на Създателя. Както, например, писателят, по време на писане на роман, емоционално преживява всички събития, които се случват с неговите герои. А в творчеството му намират отпечатък собственият му мироглед и душа.
  Във връзка с това възникна мисълта, не е ли злото отражение на характера и личните качества на самия Всевишен Бог?
  Шарлот беше малко разсеяна от мъдрите си мисли и огледа пустинята. Така че, докато нямаше непрекъсната фронтова линия, фактът, че те все още не са се срещнали с британските войски, въпреки факта, че момичетата вече са проникнали на територията на Египет, не е особено изненадващ. Опитайте се да изкопаете окоп в такава жега и дори за много стотици километри пясък. Друго нещо е, че тяхната компания, разбира се, няма да се задълбочава до безкрай и рано или късно ще се задържи някъде. Слънцето вече е започнало да залязва на запад, което означава, че жегите ще започнат да намаляват. Чудя се на кой континент има рай и оптималната температура? Къде може тялото ви да изпитва само удоволствие и на кое място.... Но като цяло, ако Всемогъщият съществува, тогава защо създава толкова много проблеми на собствените си деца (а ние всички сме деца на Всемогъщия Бог!) . Дълго време тези или онези философи се опитваха да намерят отговори на тези въпроси.
  Вярата и разумът, както учи Климент, който е живял ужасно отдавна, не си противоречат. В науките, основани на разума, има субординация. Ниските науки водят към философията, а философията към теологията. Следователно философията е задължителна за теолозите, тъй като дава в ръцете на теолога инструмент за аргументация, инструмент за аргументация, за да разпространява и защитава християнството.
  В спор с гностиците Климент отрича подхода им към връзката между вяра и разум... Казва, че връзката между вяра и разум е хармонична. Всяка човешка способност (както вяра, така и разум) е необходима за някаква цел. Вярата има някакво предимство, тя отваря обектите на познанието, тя е по-проста, по-лесна, защото всички хора имат вяра. Дава се наготово и в знанието винаги има елемент на вяра.
  Тертулиан имаше малко по-различни възгледи. Основната теза на Тертулиан е, че човечеството, измисляйки философията, е извратило всичко твърде много. Човек трябва да живее по-просто, без да прибягва до прекомерна изтънченост под формата на различни философски системи. Той трябва да се обърне към естественото състояние чрез християнска вяра, аскетизъм и себепознание. Вярата в Исус Христос вече съдържа цялата истина в нейната цялост, тя не се нуждае от никакви доказателства и никаква философия. Вярата чрез преподаване убеждава, а не като убеждава, тя учи. Не е необходимо убеждаване. Философите нямат твърда основа в своите учения. Само Евангелието, само Благата новина може да бъде такава основа. И след като се проповядва Евангелието сред християните, вече няма нужда от каквото и да било изследване.
  При тълкуването на Свещеното писание Тертулиан избягва всякакъв алегоризъм, разбирайки Свещеното писание само буквално. Всяко алегорично тълкуване възниква, когато човек вярва, че той, така да се каже, е малко по-умен от Автора на Светото писание. (Тук Шарлот се ухили недоброжелателно, защото се оказва, че Тертулиан поставя еврейския ум много по-високо от знанията и интелектуалните способности на другите народи!) Ако Господ е искал да каже точно това, значи го е казал. Човек в гордостта си измисля всякакви алегорични интерпретации, които само отдалечават християните от истината. Ако нещо не е ясно, ако нещо изглежда противоречиво или противоречи на други разпоредби, това означава, че истината, скрита в Библията, е извън нашето разбиране. Това само доказва вдъхновението на истината, дадена ни в Писанието. Това е най-висшата истина, в която можете само да вярвате, а не да я подлагате на съмнения и тълкувания. И колкото повече човек трябва да вярва, толкова по-малко тривиално и по-парадоксално е. Затова Тертулиан заявява, че вярва, защото вярата му е абсурдна. Абсурдността на християнството е най-висшата мярка за неговата истинност, най-висшето доказателство за неговия Божествен произход.
  Червенокосият воин след тези думи се засмя, малко по-силно от очакваното. Няколко спътници в бягането я погледнаха, но не казаха нищо. Само Герда разбра всичко:
  - Вероятно, отново, нещо свирепо смешно си спомни?
  Шарлот разтърси негативно огнената си грива.
  - По-скоро, може би, глупаво, отколкото смешно.
  Герда предположи:
  - Пак навярно свързано с християнската религия и морал?
  Шарлот се изкикоти.
  - Да, ти, Снежанка, си необикновено умна и бърза. Понякога, ако се замислите как философът и теолозите са извратени. Например Тертулиан съвсем искрено вярва, че основният критерий за истинската вяра е нейната абсурдност и нелогичност!
  Герда се усмихна мило.
  - А какво в нашия свят може да се нарече абсолютно логично? Какво явление може да се обясни и опише с математическа точност? Всичко е ирационално в една или друга степен. Така че тази логика често се проваля. Но ако вземем например исляма - какъв е смисълът да се прави молитва пет пъти на ден. Да получиш Всевишния с механични молитви?
  Шарлот се съгласи:
  - И така е! В тази или онази религия има много излишно, което отразява човешките слабости и страхове. Всяка религия учи, на първо място, паството - да приема всичко с вяра и без излишни разсъждения и изискванията на доказателства. Това е характерно за всички свещеници.
  Герда не се съгласи.
  - Е, някои древни философи, като Августин, аргументираха доста логично и се опитаха да приведат вярата и разума в хармоничен баланс.
  Червенокосият воин отговори с въздишка:
  - Преди Августин всъщност нямаше християнска философия като такава, правеха се само опити за философстване, опирайки се на разпоредбите и догмите на Свещеното писание, основите на християнството. Познавате ли тази Гердочка ?
  На фона на почти черно, като шоколадово тяло, косата на най-красивото момиче Герда се отличаваше с белотата на пресен сняг. Самата тя беше ангел и говореше със сребрист глас:
  - Интерес представлява опитът да се обясни съществуването на злото при добър и всемогъщ Бог. От една страна, Августин посочва, че злото идва в света от несъществуването, от което Бог създава света. И тъй като небитието като такова не съществува, значи и злото не съществува. Бог не би могъл да създаде свят като Себе Си, защото Бог не може да създаде Бог. Всяко творение винаги е по-ниско от Бога, следователно всяко творение е липса на доброта.
  Шарлот я прекъсна:
  - И защо е така, тоест отново възниква проблемът - че Бог не е всемогъщ, след като не може да прави съвършени неща! Тоест Августин поставя под въпрос основната църковна догма - Всемогъществото на Бога. Да, и приписва определени качества на несъществуването.
  Шарлот прекъсна сериозно своята червенокоса страст:
  - Слушай до края! После продължи много по-меко. - Злото е тази липса, липсата на доброта. Злото съществува само в този аспект - като липса на доброта. Както има сянка - липса на светлина; самата сянка няма съществена основа. Августин долавя друга древна традиция за обяснение на съществуването на злото в света - стоическа, според която злото и доброто са в хармония. Ние познаваме злото само когато познаваме доброто. От друга страна, ние често мислим, че това, което всъщност е добро, е зло. Следователно злото е част от общия ред на света. Августин разделя естественото и моралното зло. Естественото зло е зло, което съществува в света, като че ли, онтологически; морално зло - зло, което съществува в човека като негов грях. Естествено, злото онтологически не съществува, светът е добър, макар и в по-малка степен от Бог. В човека има морално зло като негова воля. Макар че волята е добра, но е несъвършена, следователно това добро не е абсолютно.
  Герда завърши и някак невинно се усмихна на Шарлот. Огненият воин със спокоен и равен глас (сякаш изобщо не остана без дъх от бързо бягане с приличен товар) отговори:
  - Но отново, ако припишем на несъществуването такива качества като злото, тогава се оказва съвсем не нещо, което изобщо не съществува. В крайна сметка само предмет от реалния живот може да има определени качества и черти на характера. И ако несъществуването е нещо повече от абсолютно нищо, тогава той го е създал? В крайна сметка Библията ясно казва: Той създаде всичко видимо и невидимо, всичко земно и небесно! И може ли злото да се счита за естествено и дали Всемогъщият Бог (По силата на своята святост и любов към Творението, неговите деца!) не е длъжен да се бори и побеждава злото в зародиш (което, разбира се, може да направи!).
  Партньорката на Froude, кестенява жена, чиято коса вече беше изрусена на слънце, отбеляза:
  - Имате много интересен разговор. Като се има предвид колко сме изтощени, това ще ни забавлява. Но какви заключения могат да се направят за баланса между вяра и разум?
  Шарлот, усмихната, отговори с цяла реч:
  - Опитите на средновековните философи да постигнат хармония между вярата и разума, като правило, се превръщаха в много дупки във всяко учение. От тях най-проблематично е, че най-вече проблемите и страданията на човек идват от природата на света, създаден от Всемогъщия, а не от свободната воля. Например, сушата, земетресенията, други природни бедствия и, най-важното, старостта са следствие от законите на този свят, наложени от Бог. Доктрината за вечните мъчения в ада (по-точно в огнения ад, също породи много въпроси относно пропорционалността на наказанието, дали по този начин Господ увековечава болката и греха, справедливо е да се приписват на Христос качества, по-лоши от тези на всеки тиранин !). В крайна сметка наистина възникна парадокс: точното отражение на същността на Отца, този, на когото целият съд принадлежи на Исус, обрича по-голямата част от човечеството на безкрайни мъки в ада. Защото Писанието казва, че всички са мъртви от раждането в очите на Бог и човек трябва да преживее ново раждане, за да влезе в Божието царство. Исус казва, че широка е портата, която води към унищожение и мнозина я следват. Много са призовани, но малцина са избрани - също и думите на Бог Христос!
  Бягащото момиче отряза пустинния кръвопиец с върха на камата и продължи:
  -Имаше парадокс на Божията доброта, която отива на кръста, и чудовищната жестокост към хората, и то в по-голямата си част не лоша, а просто показваща духовна и физическа слабост. Тоест, както пише например Фридрих Ницше - ако приемем, че има всемогъща личност, тогава нейното въздействие върху света е смесица от удоволствие и садизъм. Но Създателят на Вселената не може да притежава такива качества на характера, поради творческата си функция... Следователно Създателят като личност не съществува. От гледна точка на ума, това е напълно логично твърдение. В крайна сметка никой няма да отрече, че Бащата, който жестоко измъчва и обезобразява децата си (и на Земята, и в ада!), е чудовище. Освен това, ако говорим за всичко, което е написано в Библията, и за основния закон на Всемогъщия: заплатата на греха е смърт (или по-скоро безкрайни мъчения - и те ще бъдат измъчвани ден и нощ завинаги!) . Оказва се, че човек с неговата макар и несъвършена справедливост и наказателен кодекс е по-блажен от Всемогъщия и Безкрайно мъдър Създател на Вселената. И Всемогъщият Исус (Заедно с Отца!) е измъчвал, включително и просто страхливи хора, в езерото от сяра и огън в продължение на милиарди милиарди години!
  Фруда изръмжа свирепо:
  - И Бог прави правилно с тях! Същото трябва да направите и със страхливците! А именно на геена и да ги мъчи завинаги!
  Шарлот приключи бързо.
  антибиблейските настроения нарастват преди всичко сред учените и представителите на новите философски школи . Разумът с хуманистичен мироглед не може да се примири с идеята за Всемогъщия като чудовище. Въпреки че, разбира се, самият хуманистичен мироглед е порочен!
  В отговор Фруда събори кралския скорпион с грациозния си бос крак и заяви:
  - Разбира се, думата хуманизъм означава човечност. Но човешката природа е да бъде агресивен и егоист. Има известен парадокс в това определение.
  - Да, имам! Шарлот мълчеше. Тя беше изтощена и като цяло изрази всичко, което искаше. Освен това вече започваше да притъмнява и сенките бързо се удължаваха. Жегата обаче бавно отстъпи, като храбри руски войници на Бородино поле. Каква е тя отново в епицентъра. В епицентъра на тестване и втвърдяване. Между другото, вълците вече донякъде са се приспособили към жегата и никой от тях не е загубил съзнание.
  Вълчицата си спомни как техните зеници, които трябваше да отглеждат войници и хора от далечното бъдеще, бяха принудени да тичат боси през ноемврийската кал. Ледената кора се счупи, само под леко втвърдени, боси крака на момичета. Болеше толкова много, може би дори повече от студа, отколкото от механичните повреди. И тичаха през нощта, когато нямаше светлина наоколо, беше тъмно и... Ако Шарлот беше сама, щеше да се уплаши, но беше толкова толерантна с останалите си приятели. Освен това им беше казано, че специална програма за закаляване и хранене ще ги направи безсмъртни и никога няма да се превърнат в грозни старици! Последните индивиди от човешкия пол, ужасно разтревожени от Шарлот. Е, как може Господ Бог да създаде такава мерзост и позволи децата му да бъдат толкова обезобразени.
  И Химлер обеща, че още в тяхното поколение великата германска, арийска наука ще сложи край на старостта и всякакви болести. И те вярваха в това, защото искаха да повярват!
  Вече беше пълна и дори облачна нощ (все пак вятърът настигна облаци от морето не толкова далеч от брега), когато момичетата най-после хукнаха към целта.
  Преди тях имаше английска база и дори с летище. Освен това, ако се съди по кулите, бодливата тел и бетонните писти, той е бил оборудван отдавна. Британците окупираха Египет през 1882 г., установявайки там марионетен режим. Сега германците планираха да направят същото.
  Мадлен огледа базата и летището през чифт странно навит военен бинокъл. Към нея се присъединиха още няколко момичета-ефрейтори. Вече имала опит във войната, започнала в Испания, както и в Полша, Франция и Югославия, Мадлен преценяваше шансовете си. Летището беше защитено доста силно, включително и от зенитна артилерия. Да, и на него имаше много самолети. Между другото, странно ли е, че англичаните държат толкова много авиация на едно място, без да я разпръскват по полеви летища? Може би тук има фалшива цел, а истинските самолети се намират другаде? Има много картечни кули, има дори три танка Матилда и четири танка Кромуел. Ако се ровиш, значи не можеш без кръв.
  Мадлен нареди строго:
  - Шарлот и Герда получават заповед да влязат на летището и да разберат какви самолети има.
  Момичетата покорно кимаха с глави: заповед, има заповед и тя трябва да бъде изпълнена. А как - това си е техен проблем. Герда и Шалот бързо отидоха на летището. Огненият воин предложи:
  - Да хванем езика и да вземем формата от него. След това, след преобличане, ще проникнем на летището. Да се позабавляваме малко там!
  Герда отбеляза малко объркано:
  - Първо трябва да намерим този език. Тогава мислиш, че обикалят пустинята? И можеш ли да ги хванеш така в тълпи?
  Шарлот подсвирна устни.
  - Разбира се. Например, близо до танковете има охрана, защото те са зад периметрите на кулите. Можете също да стреляте по стражи там и ако е необходимо ...
  - Да хванеш танк и да яздиш? Герда се усмихна криво .
  Шарлот кимна в знак на съгласие.
  - И че е напълно възможно. Въпреки че ни беше наредено само да направим разузнаване. Вдигане на шум без команда ... Вие сами знаете с какво е изпълнено проявлението на инициатива във война!
  Герда въздъхна тежко.
  - За съжаление знам много добре!
  Момичетата, почти без да се крият, хукнаха към танковете. Стражите също бяха от негрите - пушеха цигари и на практика не виждаха нищо. Само един от тях беше от бялата раса и, изглежда, офицер. Но беше и доста пиян. Герда беше изненадана от това: как се държат британците? Не се ли страхуват от саботаж, атаки на арабите или дързък излет на германците? Вярно, може би изтощени от мъчителната жега, както и от лошите новини от фронта, обикновено хладнокръвните британци започнаха да тупат. Като цяло Герда припомни това от учебниците: типът англичанин, като студен предмет и без емоции, не е нищо повече от мит. Освен това шотландците и ирландците, които пият алкохол, не са глупаци. Е, черните в това отношение са напълно блокирани - полудяват от оскъдна доза, както, между другото, правят японците.
  Момичетата никога не прощават нищо. Улавяне на главата и с кама в гърлото, точно в каротидната артерия - това е моментът. Но има по-ефективен прием, те премахнаха втората двойка стражи, удариха брадичката й с длан, след което се завъртяха, като леко повдигнаха главата й. Хрускане и врат усукани.
  Шарлот намигна на приятеля си.
  - Така просто ги стреляме. Като круши от дървета!
  Герда отвърна тихо:
  - Има още по-прост начин - например изстрел от безшумно оръжие. И така да цапаш малките си ръце не е добре.
  Шарлот изсумтя презрително, като голяма хищна котка:
  - Ти си земен човек Герд. Романтиката да се наслаждаваш на красотата на битката не е в теб. Всичко е толкова примитивно. Интересно ли е да се снима и дори близо?
  Герда прекъсна приятелката си:
  - По-добре вижте, има и осми танк. Беше доста умело маскиран като купа сено. Но веднага разбрах защо слънцето ще ни изсуши тревата, след като дори камила не иска да я яде след това.
  Шарлот се съгласи:
  - Да, това е съвсем логично наблюдение. Танк, ще трябва да видя кой. Вероятно един от най-новите...
  Герда събра сено и веднага изсвири:
  - О, да, той има сгъваема цев. За първи път виждам тази техника. Сигурно американски, ако грешат!
  Шарлот прекъсна Герда:
  Сега да стигнем до летището. Има и кучета, които тичат наоколо. Това е друг проблем на проблемите.
  Герда побърза да успокои приятелката си:
  - Знам как да влияя на кучета и затова ще отида сам. За щастие офицерът от белите е гладко избръснат и със среден ръст. Униформата му ще ми отива. Вече сменям лицето си.
  Момичето всъщност бързо се гримира. И че са ги учили на това в специално училище. Шарлот не възрази.
  - Ти върви, а аз ще се оправя с новия танк. Има и нещо полезно за германската военна наука. Но Герда, умолявам те, не се бавете дълго, щом приключите с проверката, така че ще се боря.
  Русокосото момиче отвърна с усмивка.
  - Ще направя всичко много бързо. Доколкото изобщо е възможно.
  Шарлот вече не обръщаше никакво внимание на приятеля си, а беше изцяло ангажирана с изучаването на танка. Тук тя направи няколко открития. Първо, танкът имаше две заварени оръдия. Дългоцевно 76-милиметрово оръдие със сгъваема дула и 47-милиметрово късоцевно оръдие за изстрелване на осколъчни снаряди. Като цяло въоръжението е доста богато, особено за 1941г.
  Момичето изравни повърхността и намери емблемата на орел на люка и надписа на английски: "Произведено в САЩ". Шарлот се закле:
  - Е, както винаги съм подозирал, това е американски хак. Явно са ни сложили Великобритания на душата! И те не знаят, че германските танкове ще маршируват през Ню Йорк за това.
  Отварянето на люка не беше толкова лесно, но момичетата, разбира се, също бяха научени на това. Така че да приемаш като препятствие беше въпрос на чест.
  Междувременно Герда доста ловко имитира пиянска походка и се приближи до входа на летището. И веднага усети разликата между британския и германския манталитет. Мързеливият глас на стража попита:
  - Каква работа си, Питър?
  Герда отговори кратко:
  - На лична бележка!
  . ГЛАВА Љ 13
  Да, историята, написана от Пол-Конан, беше огромна и момчето вече препускаше през Алпите. Босите му крака бяха толкова втвърдени, че не се страхуваха от нищо. Момчето беше уморено, разбира се, и поспа малко.
  Но дори насън той беше преследван от красиви и секси момичета, които изпълниха целия му ум.
  Герда беше на летището. Тя огледа самолетите и забеляза всичко, включително карнавални петна по фюзелажа, разлят бензин и други. Тогава веднага й стана ясно, че от повече от двеста самолета поне две трети са умело изработени камуфлажни модели. Въпреки това имаше и истински машини, включително могъщите Ланкастъри, способни да носят до шест тона бомби. Два булдога дотичаха до Герда. Момичето нежно ги погали и продължи напред. Когато има толкова много самолети в една относително малка площ, това прави впечатление, особено на романтичните натури.
  Тези крилати машини, както изглеждат в редиците си, са плюеният образ на рицарите от Тевтонския орден, дошли да завладеят славяните. Само много по-масивно и страшно. Германците, като правило, предпочитаха много масивна броня, която защитаваше добре рицаря. В същото време, дори ако цената ще бъде намаляване на мобилността на воина. Но в съвременния свят пътят беше поет към използването на маневрени изтребители. Същият Me-109 все още тежи по-малко от английските си противници.
  И тук тези крилати рицари стоят и чакат нещо и миришат на ревящите и смъртоносни техници на ХХ век.
  Герда обаче не е особено приятна за ходене, момичешките й крака изгубиха навика на ботуши и вече започнаха да търкат. Освен това британците не проявиха голямо въображение: след като поставиха истински самолети от едната страна, се вижда дори червен шелф на демаркация. Е, това, като цяло, е разбираемо защо, така че британските пилоти, дори и с пияни очи, да не бъркат нищо. И така като цяло вече е възможно да се върнете.
  Герда тръгна назад и дори започна да залита повече. После я пуснаха обратно, без да питат, и едва след като подушиха овчарите, леко изскимтяха. Герда им прошепна тихо:
  - Нищо скоро сменяш собствениците!
  И бавно обратно... И вятърът стана много по-свеж, скоро ще започне да става светло...
  И Шарлот, междувременно, разбра танка... Това беше експериментален модел Mp-16 "D". Като цяло танкът е доста мощен и има хидравлична система за управление на картечници (в стила, или по-скоро в системата, характерна за най-новите бойци!). С голям товар на боеприпаси и автоматична система за презареждане. Танкът е най-новият за времето си и дори не е ясно защо британците са проявили такава небрежност при охраната му? Може би тук е проработила самонадеяността, характерна за много нации, чуждата не може да бъде добра, което означава, че не е нужно да се пази!
  Преди пристигането на Герда, огнената красавица-воин, зареди танка и провери натоварването на боеприпасите. Русокосият воин, след като изхвърли омразните ботуши от краката на богинята на войната, бързо съобщи за ситуацията на партньора си.
  Шарлот каза, че Мадлен беше чута и тогава малкото й лице засия:
  - Гердочка сега нашите момичета атакуват врага. И ни беше позволено да ударим врага незабавно, използвайки тези танкове.
  Белоснежният воин възкликнал:
  - Ето за какво си мечтал! Е, колата работи ли?
  Шарлот потвърди:
  - Върши работа. Американците винаги имат танкове по-добри от танкерите.
  Наистина, колата тръгна от първия завой. Интересното е, че двигателите не бяха шумни. Момичетата, например, знаеха, че руският Т-34 гърми, така че... Този танк може да се използва срещу британските колониални войски за разпръскване на местните жители.
  И воините тъпчеха тежка петдесет и пет тонна кола. Въпреки това се управляваше доста лесно, макар и разбира се по-лошо от по-лекия Т-4. На Mp-16 бяха поставени пет двигателя наведнъж, но това, може би, дори увеличи оцеляването на танка в битка.
  Момичетата, без да се замислят, откриха огън по картечните кули. Първият ударен от осколков снаряд и побитите "лъвчета" летят с главата надолу.
  Сред британците, както може да се очаква, атаката предизвика паника. Стрелбата беше непостоянна, а момичетата все пак успяха да свържат картечници. Шарлот искаше да покрие Ланкастър с добре насочен изстрел, но Мадлен й нареди сурово по радиото:
  - Пощадете вражеските самолети, ние ще ги заловим живи и здрави.
  Е, защо щадя толкова, щадящи. По-добре е да разрушите кулите и да изберете човешки жертви. Такива добре насочени попадения.
  Междувременно останалите воини (те вече се бяха приближили) влязоха в британските танкове. Отне само половин минута, за да се отворят люковете, а след това и натрупването. Като цяло момичетата почти дори не обърнаха внимание на летището, а просто се преместиха към английската база. В същото време те удрят казармата, където са били разположени вражеските войници, както и спящи пилоти.
  Мадлен изрева като мечка в жега:
  - Не стреляйте по склада с гориво! Той ще ни бъде полезен!
  Шарлот и Герда смазаха няколко картечни кули, използвайки голямата маса на своя танк. Момичетата буквално свиха коремите от смях. Все още са готини.
  Но основната работа все още се извършваше от картечници. Трябваше да не се пускат вражеските пилоти до самолетите, да не се оставят да излитат. Но самите няколко воини се втурнаха към английските коли и седнаха на кормилото. И какво може да се вгради в базата сега, след като и те имат предвидена такава летателна подготовка. Да, и самолетите са заредени с пълни боеприпаси. Ето такава маша-малашка се оказва.
  Герда с точен изстрел разби малка танкетка, която изскочи от гаража. Осем танка с екипажи от вълци започнаха насилствено да унищожават огромната английска база. Танковете смазаха портите без много церемонии и напълниха всичко с олово. Дори казармата гореше. От тях изскочиха объркани англичани и туземци от всякакъв вид. Имаше вече битка, всъщност нямаше, а имаше тотално биене на просо. Вярно е, че отделни британски войници и картечници стреляха в отговор. Дори по бронята на танка удряха оловни камъни. Шарлот изръмжа като ядосана пантера.
  - Е, какви сте любители на стриди и овесени ядки, най-накрая разбрахте какво е истинска война. Съвсем скоро ще сме в Лондон!
  Герда запя, оголила зъби:
  Другарят фюрер ще поведе в битка,
  Безплатни Бомбай, Ню Йорк и Лондон!
  Ще дадем на ционистите печеливш резултат,
  И над планетата знамето блести гордо!
  Шарлот поклати отрицателно глава.
  - Не, това не е песента, която вдъхновява за подвизи! Но трябва да е различно!
  И огненият, смеещ се воин като картечница. Така парчета месо полетяха в различни посоки и десетина англичани се сринаха наведнъж.
  А самият тежък танк, нека смажем вражеските войници, "изглаждайки" ги с желязо. Кости скърцаха под коловозите. И тогава врагът започна да се разпръсква във всички посоки. Но тогава врагът "Матилда" изскочи. Така че на него Герда е лупанирана с бронебойни.
  - Вземете граната "овесена каша", изпейте серенада за спомен!
  Този път снарядът се удари точно в приклада между кулата и корпуса, а танкът след добро разклащане беше отведен встрани. В същото време резервоарът за газ детонира и веднага избухна с червено-червен пламък.
  Герда не можа да устои на остротата:
  - Матилда получава мат - резултатът ще е смешен!
  Шарлот удари партньора си по бедрата.
  - А ти си млада, приятелко! Така че пейте заедно така!
  Въпреки това очевидно един от британците по погрешка или може би умишлено е стрелял по резервоара за гориво. Мръснокафяв храст от бензинови пламъци гърмя и цъфна. Герда изстреля дълга залпове от бързострелна щурмова 9-милиметрова картечница. Около четиридесет английски войници се сринаха на място. И няколко от ранените, без никакво съжаление, стъпчат по широките следи на американски танк. Герда се изсмя палаво.
  - Това не е червило! Какво е да се превръщаш в торти!
  Шарлот не забрави да вмъкне:
  - Както и да го усукаш, палачинките, щамповани от танк, са по-добри от кравешки изпражнения!
  Момичетата бързо разбиха още три клина. Герда посочи и Шарлот даде снаряди и зареждането се извърши автоматично. И самите те получиха снаряд на бронята. Изглежда, че не е страшно, за 80-милиметрова защита на купола, но бръмчи напълно. Шарлот изпищя.
  - Ето ги подаръците на маркиз Карабас! Може ли да ги поперчим с нещо по-пикантно и да ги посолим?
  Герда изпя още едно " чудовище " с черупка:
  - Какви ястия, какви ястия - всичко бихте ли взели със себе си! Жалко, че не се бием често - рядък звяр, такова клане!
  Шарлот изведнъж се удари по челото и си спомни:
  - Но отдавна от теб, Герда, не сме чували песни! Пей да цъфти не се срамувай!
   Воинът с перлена коса запя и гласът й беше, сирената до нея нямаше нищо общо:
  Нека изхвърлим Божия гняв на противника,
  Няма да направи семейството ми бездомно!
  В края на краищата, нашият отряд от смели девици в битка,
  Че пробиват със син и мършав поглед!
  
  Господ вдъхнови светеца на битка,
  Той заповяда на Отечеството да се покланя с вяра!
  И Всемогъщият даде бездната на силата,
  Души, откриващи несметни богатства!
  
  Ето Духът на любовта гори в мен като огън,
  Безграничната любов на Христос беше позната!
  Да правим повече добри дела
  Да отворя небето даде!
  
  Имаме нужда от тълпи от аплодисменти
  Това, от което Родината се нуждае повече, е в сърцата!
  Усещам нежен дъх
  Това, което си представях в най-смелите си мечти!
  
  Да, в света има много подъл шум,
  Но само Родината е величествена в светлината!
  В стихотворението има твърде много запетаи
  О, как стихвам, но не започвай отначало!
  
  Но светът изглежда само скучен
  Когато пушки гърмят - екстаз!
  Над нас херувимите се реят заплашително,
  Такъв кървав, зъл час се оказа!
  
  Но изпитанията на моята родина,
  Мускули, кости, подсилени със стомана!
  Кавалкада от тези коне се втурва,
  На чиито карахме мили, мили!
  
  Да, трябваше да изпитам доста терзания,
  Омесете пустинята с боси крака!
  Но огънят на смелостта не угасна,
  Ще изплатим дълговете си!
  
  Ние сме момичета и войни на Русия,
  Няма нищо по-важно за нас от честта!
  Ти носиш истината във вселената,
  И ние ще бъдем с Исус завинаги заедно!
  
  Но царството, което ще възникне на небето
  Няма да е мирно, защото мирът е гроб!
  Понякога се биете дори в ярки сънища,
  В крайна сметка рицарите са непобедими в битките!
  Герда завърши с горната нота, но след това Шарлот леко я мушна с крак, точно с голата си пета, в силна, загоряла преса:
  - А защо пееш за Русия? Ние сме германци, а не руснаци. Снежанка е луда!
  Герда отчаяно поклати глава, докато ръцете й не мърдаха, за да управляват картечницата:
  - Съжалявам! Объркана Русия с Прусия! Твърде трудно за снимане и композиране едновременно!
  Шарлот се изкикоти като сирена.
  - За сметка на това как се композира - това е спорен въпрос, но снимането е лесно и просто!
  И наистина много английски офицери и войници, грабвайки бели кърпички, започнаха енергично да се предават. В същото време те бяха толкова уплашени, че ровеха всякакви глупости или дори виеха изобщо. Няколко хиляди колониални войници (араби и негри), зашеметени от страх, както и няколкостотин, не по-малко страхливи, бледи англичани, вдигнаха ръце. От танковете се появиха дори бели парцали. Както се казва, намериха различен начин на защита - по-надежден от активната броня!
  Момичетата се изкикотиха - така се прави - никога не се поддавайте!
  Шарлот скочи от резервоара и нарочно хукна боса по пламтящата коловоза. Герда обаче не се сети да отстъпи на приятелката си и босите й момичешки крака проблеснаха. Втвърдени момичешки токчета галеха езиците на синия пламък. Но вълчите воини само изпищяха доволно в отговор.
  Тук чернокожият не можа да сдържи похотта си, втурна се към тях и получи съкрушителен удар от Шарлот в слънчевия сплит, след което най-накрая се успокои.
  Това, както се оказа, беше последното избухване на съпротива. Сега английските войници най-накрая бяха разбити. Имаше повече от три хиляди затворници, изправени на крака. Въпреки това около петстотин британски вълчици, неспособни да се изправят поради раните си, бяха безцеремонно застреляни: защо да страдате и да натоварвате Вермахта с допълнително бреме. Както каза Химлер : милостта не трябва да надхвърля границите на икономическата целесъобразност.
  Момичетата наредили на затворниците да копаят дупки, за да поставят мъртвите там. Беше вече съвсем светло и димът се носеше на голямо разстояние.
  Приятелят на Герда си спомни филма, тъй като в този случай един от главните герои, след трудна победа, тъжно влачи лулата си. Този път обаче победата беше доста лесна, но едно от момичетата все пак намери смъртта си, пет красавици бяха ранени, някои от тях - или по-скоро две, доста тежки.
  Немски самолети се появиха в небето от западната страна. Момичетата ги поздравиха с радостно веселие. Мадлен също обяви:
  - Нашите войски напредват успешно. Така че нямаме време да стоим на едно място. Нека затворниците се вържат, а ние ще ги затворим в хангара, оставяйки десетина вълчици да пазят. А останалите ще продължат бързо да се движат зад врага.
  Шарлот и Герда много се страхуваха, че ще им бъде поверена защитата на военнопленниците, защото момичетата вече бяха развълнувани и искаха да се бият. Но явно бойните им качества са направили впечатление на Мадлен и тя им обяви.
  - Да заредим гориво и да попълним боеприпасите на танка. Карай го по-нататък. Виждам, че си добър в битка! Освен това не сте особено големи и сте много по-подходящи за резервоар.
  Момичетата излаяха:
  - Радвам се да опитам другарю командир!
  - За да се справите по-лесно с пистолета и картечниците, Фруда ще отиде с вас! - отсече Мадлен и се втурна да обясни целта на другите момичета. Ужасният вълк също беше бос и въпреки че краката й не можеха да се нарекат малки, формата беше доста красива, по дяволите, а самата тя е само на двадесет и две години, само прекомерното развитие на мускулите кара Мадлен да изглежда по-тежка и по-възрастна. Той обаче е изненадващо бърз.
  Докато момичетата зареждаха и зареждаха боеприпаси, Фруда ги засипа с въпроси:
  - Бяхте в тяхната авиобаза, съвсем сами. Особено ти Герда... Не е ли страшно?
  Блондинката отговори кратко:
  - Не! Защо трябва да се страхуваме? Ние сме истински арийци!
  Фруда отговори с въздишка:
  - Вие сте най-младият от нас, а преди да отидете в Африка нямахте опит. Тук всички момичета вече са получили боен опит и са подушили барут. Между другото, почти изглеждате като момичета, с толкова невинни лица.
  - яростно изръмжа Шарлот.
  Но ние не убиваме невинно. Какъв е смисълът на този разговор все пак. Търсите ли раздор?
  Фруда категорично отхвърли:
  - Разбира се, че не! Но аз ви признавам, въпреки че за първи път подуших барут на 1 септември 1939 г. в Полша. Тоест, дори преди повечето момичета в компанията, те обикновено започваха бойното си кръщение от полетата на Франция, но все още изпитвам страх. - свенливо сведе зелените си очи момичето. - Особено се тревожи преди началото на битката.
  Герда погали надрасканото мускулесто рамо на Фруда.
  - Честно казано, понякога се чувствам неудобно. Въпреки че физическото натоварване, което изпитваме, е толкова изморително, че дори мечтаете да се отървете от тленното тяло.
  Кестенявата жена сви рамене.
  - Еми незнам! И това ме изтощава напълно, не по-малко от теб, но все пак мъчителният страх остава. Освен това има ли такова нещо като душа? Великият и мъдър фюрер никога не е говорил за това и не е писал в нито едно от своите произведения.
  Шарлот отговори за Герда:
  - И няма значение. За нас основното е да убиваме врагове колкото е възможно повече и да излагаме живота си на риск възможно най-малко. Естествено, ако иначе - предпазливостта няма да се превърне в предателство!
  Фруда се съгласи:
  - Който не щади живота в битка, той ще запази достойнството си дори при разделяне на трофеи!
  Герда потвърди:
  - Който открадне победата, ще загуби нейните плодове, тъй като последните гният от опорочена репутация!
  Седнали в резервоара, момичетата закачиха английски знамена и потеглиха така. И общо се движеха цели петнадесет бронирани и в никакъв случай не добре въоръжени превозни средства, заловени от британците. Така че усещанията бяха най-възвишени, сякаш воините бяха на парад.
  Шарлот отбеляза:
  - Това е красотата! Водим нашата котка с нас! Уил, виждам бой - ще получи побойник!
  Герда без особен ентусиазъм възрази:
  - Изобщо не е смешно! Грехота е да се усмихнеш на това!
  Тук Шарлот започна:
  Какво означава понятието грях? Ето ти, Герда, пееш за Исус Христос и дори не осъзнаваш , че основният библейски закон - възмездието за греха, смъртта е просто абсурдно! Абсолютно лишена от логика!
  Фруда побърза да добави:
  - Разбира се! Иначе какви войници сме, ако не нарушаваме заповедта - не убивай!
  Тук Герда намери нещо, срещу което да възрази:
  - Всъщност в оригинала - тази седма заповед звучи така - не извършвай злоубийство! Тоест тук говорим за убийство, а не за лишаване от живот на човек. Тук има някои нюанси!
  Шарлот отряза злото:
  - Също така връзки към превода от иврит. Какво друго може да бъде по-отвратително! Като цяло в Библията има много абсурд, но най- абсурдното са претенциите й за ролята на словото Божие и за непогрешимост! И в същото време Исус се бърка в най-елементарните неща!
  Тогава Герда остро възрази:
  - Няма нужда да го казвам, и то категорично. В някои отношения той е объркан, а в някои отношения е ясновидец. Като цяло има много пророчества, които вече са се сбъднали в Библията.
  Шарлот поклати енергично пламенната си глава.
  - Това изобщо не е вярно и ще ти го докажа!
  Герда направи гримаса.
  - Е, опитайте, имате картите в ръка!
  Шарлот започна да говори:
  В свещените книги на всички религии пророчествата, тоест предсказанията за бъдещето, заемат най-важно място. В Библията има такива пророчества. Повечето от тези пророчества са твърде неясни. В прощален разговор с апостолите Исус пророчески каза: "Тогава ще чуете за войни и слухове за война... Защото така трябва да бъде... Народ ще се вдигне срещу народ и царство срещу царство, и ще има глад, язви и земетресения" (Евангелие от Матей. 24:5-6). Но точно това се е случило в света преди Христовите пророчества и това продължава и до днес. Тогава каква е стойността на тези пророчества, в които "предвидяването" на събитията се случва постоянно без никакво пророчество?
  Някои от библейските пророчества са написани със задна дата - след като тези събития вече са се случили. Вярно е, че понякога пророците се осмеляваха да предскажат бъдещи събития, но в същото време, като правило, изпадаха в бъркотия.
  И така, Бог чрез пророците обещава на потомците на Давид вечното царуване (4 Царе, 7:11-16), но царството на Давид се разпадна на Израел и Юда след смъртта на неговия син Соломон и потомството (потомство) на цар Давид бяха частично унищожени първо при асирийския цар Артаксеркс, а след това - под корена, без изключение, вавилонския цар Навуходоносор. (Еремия 52:9-11, 22:28-30).
  Бог, чрез пророк Йеремия, обещава да унищожи завинаги, да обезлюди Египет от Суец до Етиопия (28:8-14), но Бог не е изпълнил това обещание и до днес.
  И още за пророчествата на Йеремия. Чрез неговите уста Бог обещава да предаде Египет в ръцете на Навуходоносор (29:19); завинаги унищожи Тир (26:3-14; 27;36; 28:19). Но Навуходоносор не взе и не се опита да превземе Египет. Що се отнася до град Тир, той не е превзет от Навуходоносор, нито от Александър Велики, и все още не е престанал да съществува за един ден.13 Противно на пророчеството на Езекиил , Навуходоносор превзе и разруши Йерусалим и не Египет и не Тир. Въпреки това, 16 години след своето пророчество, самият Йеремия признава, че град Тир продължава да съществува невредим (26:1; 29:8-14). По-късно самият Исус Христос напразно пророкува смъртта на този непоклатим Тир (Матей, 11:21-22; Лука, 10:14).
  Същият Йеремия, от името на Бог, обяви, че цар Йоахин ще бъде наказан за греховете си, като няма деца (22:28-30). Но Матей нарича Ехония един от предците на Исус Христос (Матей 1:11-12). Как така Исус е успял да се роди от далечен прародител, който няма деца?
  След последното изявление Фруд се изкиска злобно. И Герда отбеляза:
  - Това е условно пророчество!
  Шарлот изсумтя презрително.
  - Но всеки фалшив оракул може да каже така! Слушайте по-нататък! - продължи червенокосата дяволка, защото танковете не могат да вървят твърде бързо в пустинята, а са доста тежки и има време за чат... Гласът на Шарлот звучеше все по-уверено:
  Йеремия, от името на Бог, предсказва залавянето на Навуходоносор за еврейския цар Седекия , но му обещава тиха смърт и благочестиво погребение (34:2-5). Но, както се оказа по-късно, Навуходоносор уби всички роднини на Седекия , а самият го ослепи, хвърли го в затвора, където умря (52:9-11). Леле спокойна смърт и благочестиво погребение!
  Същият "спокоен и ведър" живот е пророкуван за цар Йосия (4 Царе 22:18-20). След такова пророчество Йосия е смъртоносно ранен от египтяните в битка край Мегидо (пак там, 35:20-24).
  Пророк Исая пише, че Йерусалим ще стои вечно: че никой нечист няма да влезе в него, няма да влезе неевреин. Но веднага след това пророчество Йерусалим е превзет и разрушен от Навуходоносор (586 г. пр. н. е.), след това е превзет и разрушен до основи от римляните (70 г. сл. н. е.); е превзета и унищожена от персите, арабите, кръстоносците, турците, британците и французите и сега в него живеят толкова "чисти" евреи, колкото "нечисти" араби, европейци, негри...
  Християните, като правило, наистина не четат пророчества за събития преди раждането на Исус Христос. Те се интересуват повече от пророчествата на самия Исус Христос и неговите апостоли, тоест пророчествата от книгите на Новия Завет. Особено тревожни са техните пророчества за Второто пришествие на Исус Христос (за Страшния съд, за Армагедон).
  Няма да засягаме други пророчества, нито детайлите на пророчествата за Второто пришествие на Исус Христос. Нека се спрем само на един най-важен въпрос: Кога ще дойде Второто пришествие? Нека погледнем думите на самия Исус Христос. Известният американски проповедник и оратор Били Греъм изчисли, че той пророкува за второто пришествие на Христос в Библията 380 пъти. Нека се спрем на кардиналните и най-ясните от тях.
  Шарлот се канеше да продължи, когато по радиото прозвуча сигнал:
  - Напред се движи колона английски танкове. Пригответе се всички!
  Герда отбеляза объркано:
  - Сега аз самият не знам кое е по-лошо - да извърша злоубийство или да слушам такива глупости !
  Фруда отговори:
  - Шарлот просто говори чистата истина и аргументира логично. Освен това Библията е достатъчна, тя говори ясно и грубо за лъжепророците. Така че победете врага със собственото му оръжие.
  Огненият дяволски воин добави:
  - Виж, по-добре как ще победим врага със собствените му оръжия! И не само на идеологически фронт. Все още говоря за Библията. Междувременно вижте бронебойните снаряди на Снежанка!
  . ГЛАВА #14
  Момчето-юнак излезе от сеното, където заспа. Яде вкусно месо от глиган. И дори започна да се страхува, че може да се развали. Вярно е, че в планината е доста хладно и няма за какво да се притеснявате.
  И там можете да продължите своето есе.
  Нацистите напредват през Египет и печелят една победа след друга. И разбира се, борбени и красиви, и разбира се боси момичета са пред всички в челните редици: блондинка и червенокоса.
  Така че всичко е наред.
  И воините могат да продължат да се бият.
  Герда отсече без никаква злоба:
  - Е, разбира се, такова елементарно нещо, мога да го направя сам! За кого ме приемаш! Аз съм дамата на войната!
  Фруде, помагайки за зареждането на оръдието, пееше:
  - Дама на войната! Кой друг може да се сравни с вас! Lady of war скоро ще бъдем в английската столица!
  Ниският, почти мъжки глас на Мадлен прозвуча по радиото.
  - Пропуснете колоната и стреляйте отстрани!
  Момичетата извикаха в отговор:
  - Зиг Хайл!
  Разбира се, трябва да имате железни нерви, за да позволите на нищо неподозиращ враг да се приближи, а след това да покрай вас. Тук средните танкове Cromwells и Matildas са напред, а след това и леките танкети. Десетина заловени танка трябва да действат синхронно, така че всеки да удари жертвата си. Това е един вид изпълнение на музикална симфония. Ако поне една нота се счупи, цялата композиция ще се окаже фалшива и ще загуби заглавието на шедьовър. И каква е тази война! Повечето от почитателите са събрани от военното изкуство, но сълзите са винаги искрени и никой не иска да вика на бис!
  Герда прошепна:
  Помогни ни Света Богородице!
  Мадлен заповяда:
  - Огън!
  И дузина бъчви изплюха черупки наведнъж. Страните на Матилдас и Кромуел са много по-зле защитени, което означава, че те... Шарлот възкликна:
  - Счупени картонени кутии!
  Герда веднага, зареждайки пистолета по нов начин, забеляза:
  - Е, глупави англичани! Дори не ни поискаха парола, просто видяха знамената, така че веднага ни взеха за свои!
  Шарлот се изкикоти.
  - Това е техният британски манталитет!
  Двадесет и пет големи танка и дванадесет момичета вълчици бяха унищожени наведнъж. След това имаха време, преди обърканият враг да реагира, да дадат втори залп срещу противника.
  И още десетина жертви, разбити танкове, като скелети на акули, изхвърлени на брега, върху горещ жълт пясък. И в същото време те все още пушат, тъмнокафяви потоци пълзят в небето. Изглежда, че е пило от змии. Освен това влечуги, сякаш осакатени от неправилна еволюция. И съскането е невероятно колко отвратително може да бъде.
  Британските танкове веднага спряха и замръзнаха. Единственият оцелял тежък танк неумело се опита да се обърне. Герда изпя:
  - Красотата! Красотата! Водим нашата котка с нас!
  Шарлот изпя:
  - Не в чанта, а в намордник! С бронебойен куршум!
  Фруда се изкикоти.
  - Ще кучета ли - след нашата битка!
  След това се захващат на клинове. Е, те могат да бъдат смачкани в челото. Част от британските танкери не издържаха и, оставяйки оборудването, се втурнаха в общ полет. Някои клинове с по-опитни шофьори все пак продължиха да отвръщат. Тук снаряд удари танка Mp-16, издавайки глух тътен в бронята.
  Герда показа розов език:
  - Нашите герои са в бягство - глупав британец няма да настигне!
  Шарлот изръмжа силно.
  - Отказвай се бързо!
  Фруда потвърди:
  - И не се страхувайте от нас! Да биеш пленници с колан по папата, червеният кръст забранява!
  Герда, след като разби упорита танкета с черупка, каза:
  - Разбих те! И тухла в муцуната на всеки!
  Битката приключи, няколко танкети се опитаха да напуснат, но бяха безцеремонно нокаутирани. Вълците издадоха сърцераздирателен писък от възторг:
  - Проклятие! Тази битка не е глупост!
  Битката обаче все още не беше приключила. Появяват се английски камиони и мотоциклетисти. Герда удари най-близката кола с шрапнели, тя се разпадна и резервоарите за гориво просто избухнаха. Шарлот блесна със зъби.
  - Шок! Наше е!
  Фруда каза:
  По-добре да убиваш, отколкото да убеждаваш!
  Герда беше още по-конкретна:
  - По-добре да удариш веднъж, отколкото да кажеш сто пъти! По-добре да го удариш сто пъти, отколкото да мълчиш...
  Шарлот прекъсна:
  - Британците вече бягат! Ела след тях!
  Момичетата стреляха доста точно, Герда никога не пропусна, но танковете все още не могат да се сравняват с камиони по скорост. Освен това Cromwells тук не бяха най-новият двигател на Meteor от 600 конски сили, а по-слаб от 400. Очевидно все още не бяха имали време да преоборудват този крейсерски танк. Matilda също беше по-слаба, а какво да кажем за тежката категория Mp-16.
  Така че момичетата са малко назад. Да, и към срещата духаше вятър, започнаха да се събират облаци. Шарлот отбеляза:
  - Сега ще вали!
  Герда беше възхитена:
  - Още по-добре! И в този резервоар е много горещо! И той се топли, ама слънце пече!
  Фруда потвърди:
  - Е да! И колко можеш да изпържиш!
  Шарлот не сподели оптимизма:
  - Пясъкът ще стане отпуснат и ще спрем!
  Герда каза:
  - И мен лично не ме плаши!
  Облаците се събираха много бързо и небето потъмня, сякаш наистина имаше лунно затъмнение. Шарлот извика:
  - Тогава вярвай в Бог след това!
  Герда подсвирна.
  - И какво? Защо не вярвате! Не доказа ли Христос, че е истинският Бог?
  Големи капчици тропически дъжд удариха по покрива на резервоара. Ядосана, Шарлот започна да говори отново;
  В разговори с учениците си Христос ги увери, че всички те, неговите апостоли, ще живеят и ще видят с очите си Второто Му пришествие в слава. "Истина ви казвам: няма да имате време да заобиколите градовете на Израел (в Палестина), преди Човешкият Син да дойде" (Матей, 10:23), идвайки в своето царство" (Матей 16:28; Марк 9 :3).
  Обръщайки се към своите 12 апостоли, сред които беше Юда, който по-късно предаде Христос, Исус казва: "Истина ви казвам, че вие, които сте Ме последвали, - в помирение, когато Човешкият Син седне на престола на славата Си, ще седнете също на дванадесетте престола, за да съдите дванадесетте израилеви племена" (Матей 19:28). Оказва се, че Исус Христос по време на речта си все още не е знаел за бъдещото предателство на Юда и уверено пророкува място за него на един от троновете на Съдията на народите!
  Дъждът вече се лееше като из ведро. Герда каза:
  - Да, Исус искаше да даде шанс, включително и на Юда?
  Шарлот каза ясно:
  - Тук не става дума за шансове, а за конкретна прогноза. И ако Исус е Всемогъщият и Всевиждащ Бог, тогава как може изобщо да греши. Освен това, ако фюрерът обещава, тогава като правило, конкретно!
  Герда въздъхна и изрече баналност:
  - Не на всеки е дадено да проникне в тайните мисли на Всевишния!
  Фруда ядосано разтърси гривата си.
  - А какво можете да разкажете за второто пришествие на Всемогъщия Бог, проявено в плът чрез Исус?
  Шарлот се изкикоти и отговори:
  - Нищо специално! Просто цитирам библията. По-скоро ще ви кажа какво пише в Евангелието, без никакво изопачаване. И вие си правете изводите!
  Герда саркастично отбеляза:
  - Но, разбира се, не можете без коментари и собствени заключения.
  Фруда изръмжа гневно и дори блъсна босите си крака в бронята с пръсти, навън бушуваше тропическата буря, заплашвайки да отмие всичко и всичко порой. Тя изръмжа:
  - Не пречи на професора да ни просветлява!
  Шарлот продължи с иронична усмивка;
  - Исус Христос многократно е казвал, че неговите съвременници ще видят Второто пришествие, Страшния съд, Армагедон и Края на света (Матей 24:34; Марк 13:10; Лука 21:31-32).
  Огненият воин цитираше, както и най-напредналият теолог.
  -Апостол Павел пророкува, че неговите слушатели и той заедно с тях ще срещнат живо Второто пришествие на Христос, но ще тръгнат към Него след възкръсналите мъртви (1 Солунци ( Сонуняни ), 4:15-17). В Апокалипсиса Христос категорично подчертава: "Ето, идвам скоро!" (22:12, 20), "Вече стоя на вратата и чукам!" (3:20). Имайте предвид, че Апокалипсисът е написан през втората половина на 1-ви век, а сега вече е на прага на 3-то хилядолетие. Нещо, което това пророческо "Скоро" се е проточило за много, много, много дълго време ...
  Герда го сложи отново:
  - Хиляда години с Господ е като един ден, а един ден е като хиляда години!
  Шарлот отвърна:
  - Необходимо е да се погледне контекста! И да разбере смисъла в комплекса от други пророчества.
  Фруда се съгласи:
  - Разбира се! Когато четях Библията, аз самият си мислех, че второто пришествие трябва да се случи достатъчно скоро. По-скоро се чудя защо не се е случвало от дълго време.
  Шарлот се усмихна, докато продължаваше вълнуващото си обяснение:
  - Вярно е, че с всякакви тълкувания и богословски трикове проповедниците на християнството се опитваха да оправдаят продължителното Второ пришествие на Исус Христос, да се отдалечат от истинския смисъл на пророческите думи на Новия завет. "Апокалипсис" поради несбъднати пророчества през 3-ти век е изключен от Новия завет и обявен за апокрифна, еретична и неприятна книга. Едва през 692 г., с указ на Трулската катедрала, Апокалипсисът е върнат в Новия завет и признат за книга, вдъхновена от Бога . И думите на Апокалипсиса: "Идвам скоро", като пророчествата на Исус Христос, започнаха да се отнасят за най-близкото утре. Така през последните хиляда и половина години всяка следваща година от един или друг проповедник на християнството е обявена за годината на края на света, Страшния съд, началото на небесното блаженство за праведните. Понякога, за да се потвърдят подобни твърдения, се позоваваха индикациите на библейските пророци "ясно: като Божи ден".
  Фруда реши да изясни тук:
  - А защо да не наречем съвременните "пророци"?
  Шарлот разтърси пръст към небето.
  - За това ще говорим. През последните два века най-впечатляващото време за идването на Христос е направено от американския баптист Милър. След като издава дни от пророчествата на Даниил в продължение на години (има такива текстове в Библията!), обвързвайки обратното броене с погрешната година на възстановяването на Йерусалимския храм и годината на смъртта на Исус Христос, той стига до заключението, че Второто пришествие на Христос ще се случи през 1843 г. Изчисленията на Милър оказаха огромно влияние върху целия християнски свят. Всички и навсякъде чакаха Страшния съд през 1843 г., част от вярващите се преместиха на тълпи в Палестина, в долината Йосафат , в светите планини. През 1843 г. краят на света не настъпи. Милър преизчисли и призна грешката си за една година. Страшният съд е отложен за 1844 г. Някои християни се разочароваха от Милър и спряха да го слушат. Но част остана с него, образувайки настоящата църква на адвентистите от седмия ден. Оттогава адвентистите всеки ден чакат идването на Христос.
  Фруда остро припомни:
  - И тези Свидетели на Йехова. Може би са пророкували нещо?
  Шарлот потисна смеха си с голямо усилие.
  - Е, разбира се, че не можеха без тях!
  Герда, недоволна, изръмжа като пантера, чиято кост беше извадена:
  - И струва ли си да говорим за тези еретици?
  Шарлот отговори иронично:
  - По-добре е да не говорим за чумата, но е необходимо да напомним за превенцията на тази инфекция! Така че слушай. В края на миналия век американският съдия Ръдърфорд изчисли, че Христос ще дойде през 1914 г. и ще създаде 1000-годишно Божие царство на земята за своите верни деца. Тези, които му вярваха, се обединиха в Обществото на изследователите на Библията "Стражева кула" ( Гледайте Tower ) и се наричат Свидетели на Йехова. През 1914 г. избухва Първата световна война, в която йеховистите виждат научно потвърждение на изчисленията на Ръдърфорд и началото на Армагедон. Първата световна война приключи през 1918 г. и райският живот на земята не дойде за Свидетелите на Йехова.
  Червенокосата дяволка се закикоти и после продължи:
  - Лидерите на Свидетелите на Йехова отново стриктно "изчислиха", че през 1914 г. Христос е влязъл само в небесния храм и е изхвърлил Сатана оттам. (Оказва се, че е в небесния храм; не Бог, а Сатаната е останал през цялото време; че до 1914 г. не Бог, а Сатана е управлявал света!) Влизайки в небесното светилище, Исус Христос се задържа в него подредено. да очисти и освежи храма от духа на Сатана. След като е проветрил напълно небесния храм, Исус определено ще слезе на земята, за да създаде на Земята 1000-годишно царство на Свидетелите на Йехова. Имайки предвид всички тези нови "научни открития", Ръдърфорд на 18 март 1918 г. в Бруклинската академия на науките (създадена от йеховистите, за да служи на научните нужди на техните вярващи) изнася реч на тема: "Милиони хора, живеещи сега, никога няма да умре'. Речта е публикувана като брошура, а след това значително разширена и все още служи като научно ръководство за съвременните Свидетели на Йехова. След това Ръдърфорд поставя началото на последния Армагедон за 15 октомври 1932 г.
  Герда сама го каза:
  - И, разбира се, отново удари пръста в небето. Може би по-добре, отколкото да говорим за разни ереси, ние пеем или сменяме темата. Ето, например, полети в космоса, отколкото не разговор. Как по-специално ще изглеждат жителите на други светове.
  Шарлот се канеше да каже нещо, когато бяха прекъснати от гласа на Мадлен от радиото:
  - Сега танковете няма да минават през пясъка. И затова ви заповядвам да спите! Всички спят, с изключение на двама наблюдатели. Пясъкът в пустинята изсъхва бързо и след няколко часа ще възобновим движението.
  Фруда се съгласи:
  - Разбира се, да спим! Все пак трябва да се борим и да се борим!
  Момичетата се свиха в просторна кула и по навик, без никакви излишни мисли, заспаха почти мигновено.
  Герда и Шарлот отново се озоваха в омайния си сън. Може би това дори не е инцидент, а някакви прозорци в паралелни светове и алтернативна реалност във времето.
  И какви в крайна сметка са били пророческите сънища и сега са много често срещано явление. И защо? Има различни версии, особено ако приемем, че времето не е абсолютно понятие, а също така има много различни вектори и посоки. И понякога има странни комбинации, наслагвания на различни времена, епохи, цивилизации. И не винаги от земен произход.
  
  Докато Герда организира клане, партньорът й не изостава. Трябва да се признае, че Шарлот, въпреки активния си антагонизъм към църквата, изобщо не беше такъв дявол, още по-малко садист. По-специално, след като уби атакуващите я бойци и разби морала на янките, тя реши да помогне на децата в пристанището. Обаждайки й се, тя накратко каза:
  - Хайде, вече съм тук! - И след това с добавена весела ирония. - По-скоро е ходила по труповете!
  На входа имаше няколко лодки с картечници, хората се разтоварваха от тях, но не забелязаха Шарлот. Герда слушаше, познатият глас на джуджето прошепна в килера:
  - Слушайте "Puncture-sledgehammer", клиентът може да не дойде по време на такава битка, но веднага щом се появи, срещнете го с мощен огън.
  Дрезгав, ръждясал, гадно отвратителен глас отговори:
  - Имам "Кордон" - един от най-новите модели. Братя, извлечени направо от монтажния цех.
  - Пари и халтура, кавказците имат много. - Каза, още по-бърз, джудже. - Значи десет процента за бакшиш не стигат.
  - Да, вече не плащаме на гнома! - Гласът на говорещия тип стана с половин тон по-нисък, от което благозвучието намаля още повече.
  - Разбира се, това е прието при вас, но може би ще има изключение! - изпищя джуджето.
  - Вместо да тръскате мамона, че сами ще ви накиснем. - Гласът стана много по-скърцащ, а тоналността, напротив, се повиши.
  - Не, доведох ти не последния клиент. Грозният лилипут почука нервно с пръсти по твърдата повърхност.
  - Защо взехте със себе си сополиви младежи? - Строго прогнузален бандит.
  - за да не се подозират. И ще си помислят, че съм ги хвърлил. Освен това кавказците могат да наемат охрана. - нервно изхленчи джуджето.
  - Сигурен ли си, че са кавказци? - Въпросът прозвуча сериозно подозрение.
  - Имам абсолютен тон, грузинският акцент е естествен и безупречен! Лилипутът въздъхна.
  - Какъв хуй, засега ще ти повярваме, но ако не... - Звукът беше като острие на кама, преминало по ръждясал метал.
  Децата хлипаха, стържеха пода с боси крака, Шарлот можеше да слуша, но бяха седемнадесет от тях и две дузини бандити в засада.
  - Е, всъщност предвидих това! Сега нека убием крадците! - Огнен воин, хвърли орех в алената й уста и смила зъбите си заедно с черупката.
  След това момичето се движеше през кея, потапяйки краката си, нагорещени от бързо бягане, във водата. Тя вървеше на ръце, счупи врата си по пътя към стражата и влезе в задната част на измет. Тя отряза две наведнъж, хвърляйки диск-бумеранг. Бандитите не й се сториха сериозен противник, но имаше опасност да застрелят децата или да хвърлят граната по тях. Следователно тя не измисляше сложни конструкции, тя безшумно избухна по главите. Сега останаха само водачът на Пробития чук и неправилното джудже. Момичето скочи до тях, ритайки водача с крак в гърба. Тя го счупи, въпреки факта, че главният бандит имаше бронежилетка. Обездвижен "Пробиване-ковал" падна неспособен да се движи. Джуджето успя да хвърли осколкова граната, като я избута към децата с ботуша си. OGU е такова нещо, че е дори по-лошо от F-1, фрагментите летят твърде плътно, не дават шанс на момчетата, но има повече експлозиви.
  С риск да остане осакатена за цял живот или да умре, Шарлот се хвърли върху гранатата с корем. Просто нямаше достатъчно време да го изхвърлим. Вярно е, че върху него имаше артефакти "Броня".
  - В името на справедливостта!
  Тя се дръпна, леко похвърли момичето нагоре, фрагментите пронизаха стомаха й, причинявайки болка. За щастие бронята и камъчетата смекчили удара. И от боси крака, особено предвид упадъка по неизвестни причини, артефактът отиде.
  Фрагментите почти отрязаха палеца на десния крак, както и изцяло средния, повредиха малкия пръст и разрязаха стъпалото. Отляво имаше не по-малко наранявания, а болките бяха силни. Шарлот обаче скочи и удари джуджето по рамото, счупвайки му костта. Той падна, крещейки диво.
  За щастие няма пострадали деца. Шарлот съжали, че е свалила специалните си ботуши, защото те биха могли да отразяват тези фрагменти. Вярно, тя не заплашва да остане инвалид, всичко ще се възстанови напълно, но колко болка, особено при бягане, ще трябва да изтърпи.
  - Див ужас! - каза момичето.
  С усилие на воля тя локализира болката, бързо намазва раните с лекарство и обува ботушите си, за да избегне замърсяване с мръсотия. Превързване не е необходимо, кръвта веднага се коагулира.
  - Така се наранихме! Вълчицето намигна на децата. - Толкова се уплаших за вас, молекули.
  - Ти си жена? - попита изненадано най-високото момче, изглеждайки на около четиринадесет години с тежки синини по кръглото лице.
  - Защо не съществуват жени воини!? - Възмутен воин.
  - Няма такива хора да унищожат цяла банда с автомат! - Момчето разпери ръце, счупеният му нос беше напълно подут.
  Измършавото момиче със заострен нос го прекъсна:
  - Случват се във филмите. Видях!
  - Значи - филмът, не животът. Момчето поклати глава, изтривайки праха от косата си. - Животът е различен от филма, че всички ужаси са налични, но всички наслади не са налични!
  - Добре, какво да правим с джуджето, той искаше да те унищожи? Шарлот смръщи вежди заплашително.
  - Това е жесток садист, той ни биеше с камшик и ток, гладуваше ни и караше момичетата да правят такива неща, което е неприлично да се говори. - с треперещ глас казваше неведнъж биеното момче.
  - Ами ще го закача с една кука, за да не умре веднага. И ти ме последвай и аз ще те разочаровам толкова внимателно, че подводницата ще те отведе безопасно. - Шарлот смачка голяма хлебарка-мутант с боси пръсти на краката си.
  - Ще се радваме много!
  Въпреки побоите и лошото хранене, децата тичаха добре, мръсни токчета проблясваха в праха. Вярно, те се втурнаха като попарени с вряла вода.
  Шарлот взе джуджето със себе си, като избра място, където няма да бъде заснет веднага. В крайна сметка имаше риск на сутринта перверзният изрод да бъде намерен и той да оцелее.
  По езерото имаше твърде много лодки и дори имаше шлеп, преустроен да изглежда като военен кораб. По-специално върху него се съхранявал бензин.
  - Това е страхотно! Шарлот насочи своята RPG и стреля по висока дъга. - Така ще пробием през вас.
  Шлепът избухна в пламъци и огънят предизвика паника. Самата Шарлот само се ухили злобно.
  - Обикновено, за да спасиш единия, трябва да убиеш другия! Това несъмнено е жесток закон, но възстановява естествения баланс на видовете!
  Лодката, след като получи няколко удара, особено след счупване на кормилото, се обърна. А другият просто се блъсна в траулер. Шарлот стреля, използвайки пленения "Кордон" с максимална интензивност. В сръчни ръце ужасно оръжие. Лодките бяха взривени една по една, огънят се засили. Така се появи немският хеликоптер Krechet-m и започна да се спуска. Също мощна машина, не отстъпваща на летящия танк М-34, само моделът е по-нов.
  - Свалихме хеликоптери от гранатомет , но "Кордон" няма да го вземе? Или все пак го вземете, ако точно ударите пукнатините с бронирано стъкло.
  Момичето искаше да провери и даде дълга опашка. Схванах го! Истината се включи в отговор и Шарлот се скри зад стоманобетонна шапка. Спиннерът започна да пада настрани. Като цяло можете да видите картечницата срещу силата на хеликоптера.
  - Англичаните бяха бити от нас, през цялото време. Може би само руснаците биха могли да се бият с германците при равни условия Вярно, шведският крал веднъж каза: няма по-добър боец в света от руски войник и по-голям тиранин от руски генерал! - Или не е думата Чарлз Дванадесети?
  Шарлот изстреля още няколко изстрела, убивайки моряците, войниците бойци. Уоки-токито й изскърца слабо:
  Изглежда, че сте разбрали пътя! Къде са децата?!
  - Можете да ги видите с термовизор, но аз оставих след себе си само трупове. - изкикоти се тя, оголила зъби, огненият воин.
  - В това добре се справи, голям док! В гласа му имаше искрена изненада.
  - Е, какво виждаш? - отсече Шарлот.
  "Изглежда, че освободените момчета са се скупчили заедно!" Може да избягат при вида ни. Донеси ги! - вече по-меко попита воинът.
  - Трябва да направиш всичко сам. ДОБРЕ! Има само една молба към вас, какво да правите с джудже с грешна ориентация?
  - Бившият собственик на децата? - Провери с Шарлот.
  - Да! Искам да го закача на кука! - изрева огнена, справедлива дяволка.
  - Няма нужда! Дайте ни го и копелето ще бъде наказано според закона. Вземете доживотна присъда. - заяви по радиото.
  - И това е добре! Но изведнъж той бяга! Шарлот се притесни.
  - Какво чухте за това? - Гласът стана много по-строг.
  - Да не знам, че тайните служби крият много, особено провалите си. Отдавна се разделих с розовите илюзии. - Докато говореше, Шарлот събори с дланта си як бръмбар с размерите на тиквичка.
  - Това може да е правилно. Но не се притеснявайте, той няма да избяга. Няма да го оставим да живее твърде дълго! - изкикоти се в отговор.
  - Добре, ще ти го занеса! НО ако срокът е по-малък от живота, тогава аз самият ще го намеря и ще го довърша! - Огненият дявол изрева последните думи, така че дори насекомите-мутанти започнаха да се разпръскват във всички посоки.
  Момичето, като взе картечница и джудже, хукна към децата. Тя можеше да ги помирише. Зонните язви на горките момчета бяха гнили и излъчваха миризма. Шарлот трябваше да открие огън няколко пъти по пътя . Така тя се затича към момчетата, когато я видяха, те скочиха и хукнаха към срещата:
  - Лельо, или по-скоро богинята-правосъдие дойде! - радостно мърмореха децата.
  - Е да! Аз съм! Вашият покровител ще бъде изпратен в затвора, където ще умре в продължение на много години, а вие ще бъдете излекувани, а вие, скъпи мои, ще учите в най-добрите училища на най-богатата страна. - Уверено, сякаш вече е станала Всемогъщият Бог, каза Шарлот.
  - Глоба! Но всеки от нас може да го удари с юмрук! - попита по-голямото момче. И смутен добави. - Не за отмъщение, а за справедливост.
  - Разрешавам! - Отсечена от воин. - По-добре да си зло хвърчило, отколкото добър кълвач!
  Дойдоха деца и удариха джуджето по болното рамо, причинявайки ужасна болка. То изпищя. Самата Шарлот пострада след бягане, босите й момичешки крака сякаш бяха забити в кинжали. Но усмивката не слизаше от сладкото й лице.
  - Добре, хубави момчета, стига! - каза появилият се офицер от специалния отряд на СС.
  - И накрая, тогава! Нещо, което забавяш! - изръмжа огненият дявол.
  Не можем да блестим. Освен това сам ще кажа, че не ми харесва, лудостта, която инсценирате! - поклати глава сивокосият, но здрав и строен офицер.
  - Съжалявате ли за американците? Шарлот изсумтя презрително през ноздрите си.
  - Убихте повече янки за една нощ, отколкото загубиха за десет години война в Афганистан! - Офицерът направи с ръцете си осмица в знак на изненада.
  - Е, сервирайте им както трябва! - Огнен воин, изплюващ друг бръмбар и дори в същото време бръмбар мутант.
  - Да! Междувременно, благодарение на Съединените щати, потокът от наркотици от Афганистан към Третия райх намаля. И като цяло, какво би било по-добре, ако се бием едновременно с руските Ивани и янките на Америка? Тогава би било страхотно. - Офицерът хитро, ленинист присви очи.
  - Една компания от момичета и момчета като нас може да се присъедини към Афганистан и Индия като колония към Третия Райх! Шарлот стисна бицепсите си заплашително, свивайки мускулите на ръцете си.
  - О, ти имаш амбиции. Чели ли сте "Последно падане на Марс"? Офицерът от СС се ухили.
  - Правилната книга! Аз лично не съм привърженик на многополюсен свят, а на планета, където един собственик е Велика Германия. Човешкото стадо трябва да има един пастир, а целият свят се управлява от един-единствен диктатор! Тогава човечеството най-накрая ще може да стигне до звездите и да създаде Хиперуниверсална империя! Представете си свят, в който всеки германец притежава планетата. Макар че не, каква жалка планета, а цялата вселена! - в екстаз изкрещя огненият дявол Шарлот.
  Децата скочиха в подводницата и джуджето също беше докарано. Полковникът отбеляза:
  - Да, говориш като Хитлер. И явно си разкъсан на фюрерите.
  - Е, защо не може да бъде разкъсан ?! В крайна сметка германците са най-надарените хора на Земята и са напълно достойни да станат основна нация. Ние няма да потискаме никого, в бъдеще дори чернокожите ще попаднат на планетата, а може би дори и във Вселената. - Вълчица оголи зъби в усмивка, но очите й продължаваха да остават сериозни.
  - Знаеш ли, Шарлот, психолог ще се занимава с теб. Междувременно, мисля, намерете Герда и напуснете града.
  . ГЛАВА #15
  Момчето-герой продължи да бяга, да се приближава до Гърция и в същото време да композира в движение.
  Кошмарно възхитителният сън продължи...
  - Защо? Не сме убили всички! - Огненият дявол, беше почервенял до възмущение. Дъвченето на боси крака играе така.
  - Защо нямате достатъчно трупове! Освен това никой не ви е дал инсталацията, за да унищожите всички! - възмути се офицерът от СС.
  - Ако искаме да убедим янките, че нападението е извършено от турския султан, тогава трябва да сме безмилостни. И като цяло не полковникът ни дава заповеди, а генерал-лейтенантът! Шарлот дръпна врата си и хвана пеперуда в зъбите си. Тогава тя го изплю ядосано.
  - Искаш да кажеш "Буздуган на Фриц". Веднъж помогна на афганистанците да се бият срещу американците, така че таеше злоба срещу тях! - полковник СС, извади от колана си шестцевен пистолет.
  - И веднъж се заклех, че ще убия по сто американци за всеки германец. Така че това е само началото! - Огнен воин, направил прическа и камъче с пръстите на грациозен бос крак, съборил в движение голям бодлив бръмбар мутант.
  След това Шарлот набързо извика генерал-лейтенант.
  - Трябва ми "Буздуган на Фриц"!
  - Полковник Бидербургер съобщава, че генералът спи! - изпищя със счупен крик, гласът на кастрат.
  - Защо спи? - възмути се червенокосата дяволка.
  - Значи вече е четири сутринта, той също е мъж, макар и в униформа. - изхленчи полковникът.- С човек трябва да се отнасят човешки!
  - Невероятно! Единият спи, другият чете морал! - отсече огненокосата красавица-терминатор.
  - Не мога да помогна! Полковникът беше готов да избухне в сълзи.
  - Изпържихме New Shed! Шарлот изръмжа и зъбите й заблестяха.
  - Разбираемо! - гласът стана още по-кисел.
  - Децата бяха евакуирани! - Като каза това, огненият дявол, изстрелян от гранатомет , и друг американски хеликоптер от марката Barracuda, разцъфнаха с блясък и започнаха да падат бързо.
  - Откъде са децата? - седнал от другата страна на жицата, полковникът беше явно изненадан.
  - Жертви на терористи! Шарлот прокара ръба на ръката си по гърлото си.
  - Много добре! Продължавай така! - Гласът стана по-веселен и вече не изглеждаше толкова размазан.
  Червенокосата красавица направи кратък взрив, като отряза петима бойци в каски с стърчащи във всички посоки антени. Тогава тя изръмжа:
  - Но сега мислим да довършим специалните части на Янки и групата за стабилност или да пощадим тези, които са останали.
  Гласът отново е кисел:
  - Толкова труден избор!
  Какво предлага полковникът? Шарлот хвърли малка граната, напълнена с извити игли. И отново писъци, вой и стенания на смъртно ранени войници.
  - Спри се! Делото изглежда вече е извършено, но допълнителната кръв е безполезна! - Започна, беше офицер от СС.
  - Може би е прав! Време е да скриете зъбите! - Тук по радиото, потвърди Герда. Това обаче не попречи на русокосия терминатор да отреже трима "лепкави" мъже.
  Но огнената девойка-терминатор не се съгласи:
  - Това е същото много съмнително! Цялата правдоподобност на атаката на черния султан отива по дяволите. Побеждаваме и след това се оттегляме.
  - Добре тогава! Предлагам ви следното. Убийте двамата лидери на адмирал Хайне Джеферсън и Остап Бендер и след това се оттеглете! - изцеден от полковник.
  - Това е компромис! - Шарлот потрепна кучето гранатомет с пръсти, момичешки крака .
  - Животът е компромис. - Забелязано, въздъхвайки тежко, полковник.
  Шарлот се обърна към партньора си:
  - Герда, чуваш ли ме?
  - Разбира се! - веднага отговори русокосият терминатор.
  - Къде си? - Притеснен терминатор с огнена коса.
  - Току-що убих адмирала от Пиндостан , запалих хотела и сега карам на танка Cheetah, подпалвам всичко, което се движи.
  - Това е добре! Мъртви ли са Джеферсън и неговите заместници? - Шарлот не вярваше на твърде религиозния си и мил партньор.
  - Deader не се случва! - Герда дори се изкикоти в отговор и облиза устните си, буйни, искрящи като рубини.
  - Глоба! Къде е Остап? - попита, издухвайки праха на Шарлот.
  - Тук има проблем. Няма информация на компютъра. Освен това си мислех, че щом си спала с него, значи е твой! - тя се изкикоти, скала, тънки зъби руса терминатор.
  - Наивно предположение! С кого спиш и твоя! Е, смешно е! И огненият дявол се изкикоти.
  - Общо взето такива неща са, нямам представа за Остап Бендер! Герда въздъхна тежко.
  - Атакувайте щаба на групата Resilience, може би ще намерите някой там! - Шарлот този път удари вражески войник, изплювайки игла.
  - Просто отивам при нея! - извика възхитено снежнобял ангел на смъртта.
  Шарлот се обърна към друг полковник.
  - В името на приятелството между народите правя компромис със съвестта си, но следващия път няма да чакате милост от мен!
  - GOP спри! Сега не искайте милост! Добре, атакувай милостив. - месестият есесовец е прикован .
  Между другото, мадмоазел. Шарлот направи гримаса.
  - Няма значение, няма значение, толкова смело. И без това сте касапи! Полковникът поклати втората си брадичка.
  - А може и просто да си шпионин! - Огненият дявол блесна немило с очи.
  - Обиждаш ли? Полковникът се сви.
  - Излагам факти! - изръмжа воинът, а как стреля, какво... Кървави стърготини паднаха.
  - Още не сте се родили, но сте преминали през огън и вода в Бяла Прусия и воювахте в Близкия изток! Офицерът направи нескопосан опит да се нацупи.
  - Но тук се отпуснах. Общо взето няма за какво да си говорим. Просто атакувам и удрям!
  Момичето, на всяка скорост, искрящо с окървавени, боси крака, хукна към страната, където се вихри стрелбата. Краката вече не я болят.
  Герда запали щаба на групата за стабилност с няколко залпа. Виждайки колата, толкова скъпа, позлатена с перлени шарки, точно на входа на офиса, момичето не можа да устои:
  - Това е страхотно! Без квазар!
  И тя пусна гъсеници по колата. Отстрани пет струи от фонтан с риба, воден от цар Нептун, биеха в небето. Беше красиво само по себе си, а няколкото трупа му придадоха много екзотичен вид.
  Герда отбеляза:
  - Прекомерният лукс е признак на лекомислие, лекомислието е предвестник на неизбежна разруха!
  Не исках да стрелям по фонтана и момичето просто вдигна картечниците и стреля по снайперистите и гнездата на оръжията. След това, набирайки скорост, тя блъсна вратите.
  - Америка, Америка е разбрала напредъка си, където и да погледнеш, работа за работници няма! Само услугите на убиец винаги са в тяхна чест! Завъртете витлата и отмъщението на гробището! - Тя изпя глупава, но ужасно забавна песен с глас на момиче, което беше повишено и нямаше време да пресипе примадоната.
  Изскочи от резервоара, тя се премести в офиса. Машината е проникнала първа, но досега не са открити следи от Остап Бендер (е, той има и име, и фамилия). Командва неговият заместник Али Чугаев. Узбек по националност, бивш рекетьор и доста добър боксьор. Али извика:
  - Какви са последните доклади!
  - Нападнаха ни откъм морето, единадесет лодки бяха унищожени, две баржи горяха, траулерът беше повреден! - изреваха в отговор чакали!
  - Прилично ни хвана! Къде е най-важният адмирал, този, който напълно ни тормози? - изръмжа Али.
  - Не отговаря, но от хотела му излиза дим и огънят се издува! Гласовете вече трепереха.
  Изглежда, че има атака. Колко сила на атака? - Между другото, казано, Али, въпреки криминалното минало, не харесваше думите на крадците и изглеждаше доста почтен.
  - И кой ще разбере! Тук вражеските войски, сякаш невидими, след това се появяват, след това изчезват! - Бандитите бяха готови да плачат.
  - Това е или руски специални части, или черен султан. От доста време се опитваме да го хванем, но не успяваме. - изсъска самият, всъщност, закоравял боец.
  - Нека докарат сметката до милиард и самите му съучастници ще я раздадат! - Орален чакал.
  Герда поне послуша това, не спря нито за миг. Момичето тръгна напред, нападна, биеше, раздробява. Мария се интересуваше повече от това да бъде нарязана с кама, отколкото просто да бъде застреляна. Всъщност, когато изхвърлите куршум, вие не го усещате, добре, освен може би лек откат. Истината залови няколко английски картечници. Те се опитаха да стрелят, но наличието на мъртъв сектор ги разочарова. Герда облиза хищно устните си.
  - Ще има кой да се отплати. Животът е верига, но компромисите са връзки - без договори животът не е живот на мъчение!
  Русият терминатор изрита огромен плъх с размерите на коли; затова тя падна по гръб и истерично разтърси лапите си. След това тя вдигна два бумеранга диска и ги изстреля срещу враговете. Те се завъртяха и отрязаха опонентите си.
  - Като този! Няма да разберете какво е по-добре да хвърлите или стреляте. Който няма точност в битката, ще се вцепени в ада на гроба!
  Шарлот, ръмжейки, й отговори:
  - Най-хубавото е да избягаш!
  Защо не последваш това? Русокосият терминатор направи гримаса.
  - Разчиствам южната част на града! - отговори тя-вълчица.
  Шарлот наистина се отдалечи от пристанището, опитвайки се да събере по-богата реколта от смърт. Нямаше организирана съпротива.
  Герда също не стои на едно място. Тя грабна английски картечници "Кралски булдог". Разбира се, картечница с уранови куршуми също е добра. И тогава има такива залпове: всички са пометени подред, просто е трудно да влачите подкреплението върху вас. Етаж след етаж, довършвате мъртвите.
  Вярно е, че вече на предпоследната линия Герда чакаше още един тест. Тя беше нападната от боец, изглежда, също покрит с артефакт "мега-броня". Във всеки случай, дори непрекъснат оловен поток от картечница не го отне. Самият той стреля от АКМ-110, също без ефект, въпреки че момичето усети лека топлина.
  - От тези непробити ми става лошо. - каза Герда.
  Какво си помисли, птиче? - Бандитът май се досети, че пред него има момиче.
  - Да, различно! По-специално, как ще се бием с кинжали. - Русокосата терминаторка леко оголи дясната страна на гърдите си, извивайки черешовото си зърно.
  - Ако си уморен от живота, хайде! Зверът се изсмя месоядно.
  Врагът имаше истински меч. Сериозно малко нещо може да погъделичка не само момиче.
  Герда тежеше доста дълъг кинжал, беше направен от толкова твърд метал, че все още не беше притъпен.
  - Имаш предимство в дължината и имам предвид!
  - Жените, особено блондинките, не са умни. Ако искаш да спасиш живота си, падни на колене и ми направи красива и страстна свирка! - Муцуната на бандита стана толкова гадна
  - С нецензурното си предложение удължихте собствените си мъки. - скочи момичето върху опонента си. Той грациозно отстъпи назад, парирайки атаката:
  - Не е лошо за курва!
  - Аз съм свестна жена, или по-скоро момиче. Герда усети, че се изчервява.
  - Виждам девица! Не целуна! Джуджето се усмихна лукаво.
  - Вие пророк ли сте? - Герда стоеше боса, с малко момиченце краче на огнива и усети леко изгаряне с загрубялата си подметка.
  - Доста възможно! Нещо обаче може да се отгатне, като се погледнеш в очите! И хитро кикот в отговор.
  Герда беше изненадана как той знае, че е руса, защото под камуфлажа не се виждаше нищо. Тя не е достатъчно глупава, за да разкрие самоличността си на всички. Е, фактът, че Герда е девствена, никой не знае изобщо, освен ФСБ. Може ли да е агент на ЦРУ?
  Момичето направи трудна атака, но врагът парира, отстъпи и от своя страна проведе обратна серия.
  Герда се отклони ясно, в стила на фигуристка на лед, не, все пак той се движеше по-бавно от нея като много сръчен човек, не по-нисък от международен майстор на спорта по фехтовка, а като обикновен протеинов тип. Мария беше по-бърза и се опита да се възползва от това. Момичето направи няколко напада, след което изпълни техниката на сепия, но не можа да хване врага.
  - Имаш страхотни мускули. - каза с малко по-различен тон боецът. - Такива изрязани прасци, идеални мускули се виждат без капка мазнини. Дори е изненадващо, че една жена може да има толкова сухо тяло.
  - Изненадва ли те? - попита тя, чувствайки сериозно раздразнение Герд.
  - Отчасти да! Не исках да те убия! Субектът се ухили злобно.
  В този момент няколко автоматични изблици пронизаха Герда. Един от куршумите уцели тангенциално бронежилетката.
  - Мамка му! Ти ми говориш, докато другите гадове стрелят! - изръмжа русокосият терминатор.
  - Селяви ! Това е живота! Няма да убивам като куче, както биха направили останалите. Така че ви гарантирам, че ковчегът е девствен. - И отровна усмивка в отговор.
  В главата на Герда мина мисъл:
  - Вместо да е придобил очите си под въздействието на артефакт, свойствата на рентгеновите лъчи. В този случай той може да види всяка моя вена и дори движенията на пресата. Това обяснява защо той е толкова бърз и ме предполага.
  - Е, няма смисъл да отлагаме повече! - изпищя военната дама.
  Момичето нападна врага с цялата си сила и дори с краката си. Той се оттегли, парирайки трудно. Герда не обърна внимание на ударите, въпреки че три пъти, макар и в отслабена форма, удариха. След като привикна противника към определена последователност от движения, той вече парира автоматично. Момичето напрегна мускулите си, уж за да удари, избягвайки се, направи замах и ловко постави кинжала в рамка. Опонентът й се нахвърли върху точката с гърлото си. Вярно е, че острието на меча му можеше да надраска Герда, развитите и грациозни гърди, дори кръвта излезе.
  - Е, ето още едно чудовище победено. Но като цяло вече се изтощих от такъв натиск! Момичето се отърси от потта.
  В този момент заплашителен вик в уокитокитата накара момичетата да се събудят...
  - Стартирайте двигателите си! Вече можете да отидете по-далеч красота.
  Шарлот дръпна ключа.
  - Напред "Тарзани" защитават вашите цветове! Не дивани, не джобове, но Москва е моята мечта!
  Вече беше светла пустинна нощ и момичетата дори подсвиркваха от нетърпение. Те явно искаха кръв.
  Фруда изръмжа като тигрица:
  - И че ще счупим грейката!
  Шарлот отговори саркастично:
  - Не е нужно да разбивате нагревателната подложка на ума си! Където е по-рационално да изрежете резервоара!
  Герда я поправи:
  - Не! По-добре е да счупите бронята на танка!
  Шарлот извади няколко дъвки от устата си. И тогава тя проговори:
  - А защо има толкова много изроди по света, а още повече грозотии?
  Герда отговори:
  - И затова е невъзможно да се живее според ума!
  Фруда попита Шарлот:
  - Можеш ли да ми кажеш нещо друго за религията?
  Огненият дявол намигна с изумрудените й очи:
  - Ще ви бъде ли интересно?
  Фруда отговори:
  - Разбира се! Все още имаме час, ако не и повече от солиден ход!
  Шарлот отбеляза:
  - Вероятно отиваме в самата Александрия или към базата, която е близо до столицата на Египет.
  Герда извика:
  - Е, къде отиваме, там ще стигнем!
  Шарлот започна да говори:
  Целият Нов Завет, с изключение на Апокалипсиса, описва земния живот на Исус Христос и Неговата роля в спасението на човешкия род. Но описанието на Неговия живот, учение, смърт и възкресение е толкова противоречиво, че никой християнски теолог все още не е успял да напише пълна биография на самия Исус Христос.
  Герда отвърна:
  - Значи в края на краищата целият свят, досега никой не е успял да завладее, но великият фюрер ще успее!
  Фруда измърмори ядосано:
  - Не прекъсвай блондинка!
  Шарлот, игнорирайки, продължи:
  - Теолозите все още не могат например да установят кога се е родил Христос и колко години е живял на земята. В Евангелието на Матей пише , че Исус е роден при цар Ирод (умира през 4 г. пр. н. е.), а в Лука - при владетеля на Сирия Квириний (става владетел през 6 г. пр. н. е.). Оказва се, че Исус Христос е роден два пъти: при цар Ирод и след това не по-малко от 10 години по-късно, втория път при Квириний .
  Огненият дявол спря, отпи няколко глътки от колбата си и продължи:
  Църковниците все още не могат да установят: в коя година от нашата ера е разпнат Исус Христос. Католическата църква се придържа към датата от 27 години, протестантите - 30 години, а православната - 33. Но свидетелството на Евангелието от Йоан дава основание да се смята, че Исус е бил на малко над 40 години в деня на смъртта ( 2,19-21; 8:56-58). През 3-ти век редица видни богослови вярват, че Исус Христос е бил точно на 49 години в деня на смъртта си.
  Същият Йоан съобщава, че Исус Христос умря на кръста в петъка преди еврейския празник Пасха. А самата Пасха беше в събота, когато Исус си почина в гроба (19:14,31). Но другите трима евангелисти - Матей, Марк и Лука - единодушно твърдят, че Исус Христос е празнувал празника със своите ученици в навечерието на еврейската Пасха и е бил разпнат и умрял в самия ден на еврейската Пасха. И те като Йоан твърдят, че Исус Христос умря в петък. Ако се придържате към четирите евангелия, тогава трябва да се признае, че Исус беше разпнат в петък и че този петък беше както в самия ден на Великден, така и в предния ден - в навечерието на празника на Великден.
  Разклащайки пламтящата си глава като факла, Шарлот завърши:
  Учените са изчислили, че по време на губернаторството на Пилат (26-36 години) еврейската Пасха е паднала три пъти - за 27, 30 и 33 години - в петък, но нито веднъж в събота. Така Пилат не би могъл да екзекутира Исус Христос по времето, споменато от евангелист Йоан, но можеше да го екзекутира три пъти по времето, споменато от Матей, Марк и Лука. Накратко, ако смисълът все още е нещо за обсъждане тук!
  Герда по особен начин се съгласи:
  - Мисля че не! Но тук мога да дам някои доказателства за Божественото вдъхновение на Библията, как да кажа обратното!
  Фруда махна истерично с ръце.
  - Не! По-добре не!
  Герда направи гримаса.
  - Какво ти е необходимо?
  Шарлот отговори за Froude:
  - По-добре изпей нещо! Вие сте добър в това!
  И Герда, както винаги, пееше с ентусиазъм и чувство:
  Когато снарядите се спукат, това не е гръм,
  И месецът, като кървав сърп!
  Орел с разперено крило
  Той е олицетворение на силата!
  
  Времето променя броя на кралете,
  И във вечността градът ни е основан!
  Нека злодеят бъде изтрит в лайна
  В ръцете на могъщ сърп и чук!
  
  Врагове жестоко се съмнявам
  Ще изтрия холерата от челото на света!
  Ще поставя храброст начело,
  Пояс на герои от порфир!
  
  Въпреки че сте заобиколени от врагове,
  Юда с подло предателство!
  Но ние ще завладеем древния трон,
  И се разпространи из вселената!
  
  Но жалък Содом е подъл,
  Предварителният противник е толкова коварен!
  Но в очакване на поражението на нечистите орди,
  Под нежното, сияещо небе!
  
  Какво увисна главата на героя?
  Стаите на Албион ни очакват!
  Нека тази битка бъде славна
  Страхотен герой на Бурбон!
  
  Магьосникът изгърмя яростно
  Самолетите летяха с рев!
  Но да победим е нашата съдба,
  Нека пруските пилоти са в слава!
  
  Като водопад от кръв
  За всичко добро честта е по-важна!
  Свята чиста любов
  За каузата на истината ще има отмъщение!
  
  Тук е родината, нивите, купите сено,
  Боси момичета със сърпове!
  Ти си ми скъп с цялото си сърце,
  Не сме мечтали за мир!
  
  Псувните са дадени завинаги
  Земята е свободна - повече пространство!
  Вселената вечен бряг,
  Събираме звезди в чанта!
  Красива и дори във великолепно изпълнение, песента внезапно беше прекъсната от гневния глас на Мадлен:
  - Британски контролно-пропускателен пункт напред. Пригответе се за удар!
  Герда хвърли снаряда с невнимателно движение и накара пръстите си да ветрят:
  - Ами да разберем... В стила на СС!
  Шарлот изпя:
  - Котлет, като гора, за ядене във фурната на есесовец!
  Фруда направи толкова страшна гримаса, сякаш беше двуглав върколак и сложи на торса си втората си адска същност:
  - Не огнени, не умеете да композирате!
  Британският контролно-пропускателен пункт беше добре оборудван и дори на наблюдение имаше "Матилда". Вълчиците обаче само се присмяха на подобни предпазни мерки. Герда свирепо, но в същото време прецака карикатурата си, отбеляза:
  - Така винаги ястието е узряло ...
  Последвала заповед и картечните изстрели веднага покрили охраната, а добре насочен изстрел съборил картечна кула, преди да се чуят обратни изстрели. Веднага се чуха писъци и унизени молби за предаване. Всъщност нямаше битка... Дори Матилда не трябваше да бъде раздробена, тя просто беше заловена без никаква церемония. Шарлот, която едва успя да отсече двама негри с кратък взрив, каза:
  - Е, честно казано.... печеля всички без изключение!
  Фруда обаче не пожела да подкрепи игривия тон на червенокосата вълчица:
  - Не сме уцелили ас, максимум е шестица!
  Шарлот изви муцуна.
  - Пилето кълве зърно по зърно, машината стреля по куршума, музиката свири според нотите, а само въображението улавя всичко наведнъж!
  Герда одобри, пламен партньор:
  - И какво красиво да кажа! Точно там са затворниците следобед!
  Шарлот небрежно махна с ръка.
  - Не чуваш ли как камионите идват след нас!
  Герда, с изключителна сръчност, хвърляйки нагоре момичешкия си бос снаряд, каза възхитено:
  - Е, какво тогава, и ще зареждаме в движение!
  Колоната от танкове и ескортни автомобили, които ги настигнаха, продължи да се движи. Имаше още много работа, докато врагът беше в паника и се разпръсна от съкрушителните удари на Вермахта.
  . ГЛАВА #16
  Момчето-герой вече е в Гърция, весело е и дори квазар от тичане и движение. Все пак той е карикатура. А Гърция е топла и като цяло очарователна. Толкова много различни храмове на богове и богини.
  И наистина можете да се насладите на архитектурата. И някоя жена да вземе и да притисне дърво, и да обработи. Така че тя се тресеше от оргазъм.
  И е просто тривиално шик. И да кажем - страхотно!
  И в същото време можете да продължите да пишете с огромна скорост.
  Към обяд танковете, движещи се със собствени сили, вече се приближаваха към покрайнините на Александрия. По пътя обаче имаше инциденти, два танка се изправиха, двигателите угаснаха. Момичетата обаче бързо ги ремонтираха и, за да не губят време, заредиха колите си. Герда каза:
  - Виждате ли, дори техниката не издържа!
  Шарлот отговори:
  - Техниката се създава от хората, а творението не може да бъде по-силно от създателя!
  Герда саркастично вмъкна:
  - Сега ти потвърди, че и ти вярваш във Всевишния!
  Шарлот се изкикоти в отговор.
  - Е да! Да, разбира се! Някой трябва да даде мир на Германия. Само в края на краищата, в Бог, който покровителства вашата велика Родина - това е едно! А в библейския еврейски бог това е съвсем различно! Това е същността на доктрината, според нацизма: в какво да вярваме - в това, което е разумно!
  Герда се усмихна и се съгласи:
  - Да вярваш в Бога на Родината си... Разбира се, това е много по-разумно от това да душиш еврейския, интелектуален боклук!
  Фруда, който заедно с всички зареждаше резервоарите, отбеляза:
  - Но е странно! Хитлер каза, че евреите са унищожили духовността и са въвели материализма и атеизма в света. Но от друга страна, именно евреите са авторите на монотеизма. Така че е като нож с две остриета...
  Шарлот предложи:
  - И християнството също е дошло от евреите! Фу... Браво Ницше разкри тази зараза. Той създаде правилно и рационално учение, без приказки и илюзии. Човек трябва да разчита на собствените си сили, а не на ...
  Герда прекъсна тук:
  - Е, разбира се, никога не съм казвал, че Исус ще се бори за нас и още повече, че трябва да разчитаме на молитва. Освен това Герда беше страхлива в битка или отказа да стреля. Кой може да ме упрекне?
  Шарлот потупа приятелката си по силното, макар и грациозно рамо.
  - Никой никога! Ти си смело момиче!
  Фруда изведнъж се намеси саркастично:
  - И, уви, само момиче!
  Герда се намръщи.
  - Какво искаш да кажеш с това?
  Фруда, надута, каза:
  - Дори да убиете хиляда врагове, няма да донесете повече полза на Родината, отколкото да сте родили един, а по-скоро много потомци!
  В крайна сметка Герда охотно се съгласи:
  - Ще бъде! Англичаните са слаби и се надявам да превземем Лондон преди зимата!
  Шарлот тук вече не беше достатъчно оптимистична:
  - Как да кажа. Ще е необходимо да се унищожи огромен, първият в света флот. Въпреки че нашите подводници вече направиха доста пробиви, изгаряйки върха на лъвската опашка.
  Фруда изпя:
  - В бой малодушието е глупост - ще сложим синини на всички! Можете да живеете без опашка, но опитайте без мозък! Глава, глава - умна глава, но на разумна глава и дори умение!
  Герда се усмихна много мило на това:
  - Това е красива песен! И остроумен! Ти сам ли го написа?
  Фруда изведнъж показа откровеност тук:
  - Не, това е руски народ! Знаеш ли руски!
  Герда и Шарлот казаха в един глас:
  - Разбира се, че го правим! Това е един от най-важните потенциални врагове на Третия райх и може би все още трябва да се бием с него!
  Тогава Фруда попита:
  - Е, знаете ли руския фолклор?
  Герда, малко смутена, отговори:
  - Знам малко... Например една приказка - "Маша и мечката". Харесвам я, защото Маша като че ли символизира хитра Германия, а мечката - простодушна Русия.
  Шарлот подсвирна.
  - Защо май отиваме в СССР! Въпреки това руснаците, въпреки изобилието на собствената си земя, винаги са желали чужди територии. Нека си припомним похода на княз Олег срещу Константинопол или Святослав, който завладява не по-малко от Александър Велики.
  Герда добави:
  - Така и македонците, също славяните...
  Шарлот поклати глава.
  - Забравихте какво ни учеха: македонците са арийската част от древните гърци.
  Шарлот тук и много тежко възрази:
  - Самият фюрер в последната си реч, когато изпрати поздравително съобщение, каза залавянето на Толбук ! Нашите подвизи, подвизите на армията на Вермахта, несъмнено ще засенчат походите на Александър Славянин и Наполеон Корсиканец! И фюрерът, както знаете, не греши!
  Фруда също отбеляза:
  - Така че мисля, че тази година няма да има война с Русия. Все повече дивизии на Вермахта и СС пристигат в Африка, което означава, че остават по-малко сили за войната със СССР. Следователно, ако последва удар на изток, то след капитулацията на Великобритания!
  Шарлот имаше идея:
  - Въпреки това фюрерът отказа да атакува напразно тази година! Сега ще му е трудно да изненада руснаците. Може би Сталин просто се е надявал, че Хитлер, без да завърши с Великобритания, няма да се качи върху него!
  Герда обаче не се съгласи тук:
  - Мъдрият политик винаги трябва да държи барута сух, а армията в състояние на пълна бойна готовност! Това е аксиома на всяка война и разумна политическа стратегия. Така че съветските войски, което е съвсем разумно да се предположи, просто заеха позиции в отбрана и ни чакат.
  Фруда, с вид на велик стратег, добави:
  - СССР разполага с танкове по отношение на бронята не по-лоши от Матилдас и Кромуел, но с по-мощно оръдие. Така че трябва сами да изградим бронираните си мускули и едва тогава да нанасяме удар. Така че Хитлер, както винаги и почти навсякъде, е прав!
  След като заредиха и поправиха резервоарите, вълчицата продължи пътя си. Средната скорост на автомобилите не надвишава тридесет и пет километра в час, въпреки ускорението на двигателите, въпреки че колоната навлезе в магистралата. Въпреки това, Cromwells можеха да бъдат по-бързи, но Matildas забавиха. И слънцето неумолимо пълзеше към зенита. Въпреки това, за десет часа плюс време за зареждане, те успяха да изминат по-голямата част от разстоянието. И все пак Александрия не е толкова далеч от либийската граница.
  Германските самолети прелетяха няколко пъти над момичетата, но колоната не падна под собствения си огън, изглежда, че Ромел е отстранил добре взаимодействието на войските и комуникациите. В небето се появиха дузина биплана Xe-123.
  Герда (тя стърчи главата си от кулата и шофира, иначе да бъдеш в нажежен резервоар беше мъчение) отговори с изненада:
  - О, и тези старци са тук?
  Шарлот посочи с пръст към небето и отговори:
  - Знаете, че бипланите, две успоредни крила създават по-голямо аеродинамично съпротивление, но те се реят по-добре и имат по-ниска скорост при гмуркане. Тоест като щурмови самолети, ако наблизо няма изтребители, тогава те са много ефективни. Е, след поражението на Малта и поредица от наши удари, британците няма с какво да покриват небето над Египет. Така че решението да се използва Xe-123 , последният биплан , трябва да се нарече рационално и като цяло прагматично, като говорим за гения на фюрера!
  Герда отбеляза:
  - Проклятие! Всичко за фронта, всичко за победа!
  Фруда отбеляза:
  - Колкото обаче е горещо в резервоара, почти няма вентилация. Нещо, което американците пропуснаха.
  Шарлот отбеляза:
  - Cromwells и Matildas все още имат вентилация, макар и не всички, но тук резервоарът очевидно не е адаптиран към пустинята. Също така е удивително как двигателите му не са блокирали.
  Фруда изсумтя презрително.
  - Училището по автомобилно инженерство в САЩ е най-старото. И разбира се самите мотори не са лоши, само че са пет, а не един.
  - Но това увеличава жизнеспособността на танка в битка! - отбеляза Герда. - Въпреки че самият резервоар може да бъде по-труден за сглобяване поради това.
  Шарлот забеляза самолет над линията в далечината и изсвири:
  - И какво е това чудо?
  Герда присви очи и каза:
  - Spitfires , летящи от изток на запад, три парчета ... Може би дори е наш.
  Шарлот не се съгласи:
  - Може и да има наши, но... Английски пилот можете да познаете по начина, по който се управлява самолета. Ето, погледнете по-отблизо. Това е типичен британски стил! Така че...
  Герда докосна картечницата:
  - Това е щурмов калибър 13, 7. Можете да опитате да свалите!
  Фруда отговори:
  Защо ще стреляш? Имам повече опит!
  Шарлот изръмжа в отговор.
  - Нека Герда гори по-добре! Той събаря от първия изстрел и без никакъв опит.
  Русокосата терминаторка отметна косата си назад и целуна картечницата:
  - Скъпа, не ме разочаровай, моля те! Залив!
  Картечницата стреля... И въпреки голямата надморска височина, Spitfire светва, Герда продължава да стреля, втората гори, а третата избухва. Бабах и огнена бучка пламнаха в небето, или по-скоро дори малка бучка на такова разстояние.
  Шарлот подсвирна.
  - Виртуозно! И как го направи?
  Герда отвърна скромно:
  - " Спитфайр " е изтребител, а не щурмовак, има доста слаба защита отдолу. Ако го ударите правилно, картечницата ще пробие резервоара за газ.
  Фруда добави:
  - В този модел, между другото, двигателят е твърде запалим, пожароопасен. Не е трудно да се изгори! Така че основното е да ударите точно във фюзелажа с доста слаб корем. Никакво чудо, солидна математика и изчисления!
  Въпреки това Шарлот добави:
  - Все пак Герда браво.
  По радиото се чу гневният глас на Мадлен.
  - Как смееш да стреляш без команда! Добре, че британците всъщност седяха там. И ако бяха наши на пленени самолети, или още повече, вълчици. Видяхте как част от моята рота се качи на пленени крилати коне!
  Герда полушеговито отговори:
  - Винаги надушвам сърцата ни! И който е чужд не е мой!
  Шарлот смело добави:
  - И колко можеха да свалят тези трима наши? Мислили ли сте за това?
  Мадлен отговори ядосано:
  - Когато има пауза в битките, ще отговаряте за наглост! Дотогава се борете, ако можете! И виждам, че можеш!
  Пейзажът наоколо не блестеше с разнообразие, пустинята, дюните, няколко вече изоставени контролно-пропускателни пункта. Имаше и арабско село. Имаше английски камион, четири мотоциклета с кош. Те бяха приключени за пет секунди, дори не можете да го наречете схватка, това е просто клане.
  Едва по-близо до покрайнините на Александрия най-накрая срещнаха контролно-пропускателен пункт, който все още не беше изоставен, и дори подобие на две пилотни кутии. Едно от тях изглежда е дори мраморно и пет оръдия.
  Шарлот жадно облиза алените си устни.
  - Ето, най-после имаме сериозна работа! И тогава просто берем череши! Не война, а карнавал - както и да го разбие дяволът!
  Герда се пошегува любезно:
  - Повръщането обикновено е или от щастие, или от луна!
  Шарлот саркастично, както отбеляза женският пор:
  - И луна за овърклок, после вино до края!
  Въпреки това, дори и тук битката се оказа кратка, един залп беше достатъчен, за да обезвреди оръдията, а картечниците покосиха триста и три пехота. Само един англичанин успя да хвърли граната. Фрагментите удариха бронята на Кромуел , а единият разкъса негъра, панталоните му, откъсвайки достойнството му. Момичетата вълчици се засмяха заедно, а Шарлот се пошегува:
  - Ето как изпълняваме нашата селекционна функция!
  Фруда добави:
  - Кастриране на долните!
  Само Герда съжаляваше войника. И като цяло тези момчета бяха в грешното време и на грешното място. Ето бункера, когато снарядите го удариха, изкривен като стара обувка при сушене. Стените са се разцепили на широки пукнатини, за които искате да се хванете и да се удавите в тях. И е ужасно. Или гримасите на убити момчета, предимно млади, дори и да са предимно цветни. Това беше резултат от Бог знае кой започна войната. Въпреки че да, Великобритания първо обяви война на Германия и ще плати за това. Но само пионките умират и Чърчил най-вероятно ще има време да избяга на лодка някъде в джунглата или САЩ. И майките ще се разкъсат над синовете си. Но може би ще дойде времето, когато хората не само няма да се убиват един друг, но ще преодолеят старостта и...
  Герда попита Шарлот:
  - Но ние сме умни, чета много научна фантастика. Кажете ми, как мъртвите могат да бъдат възкресени със силата на науката?
  Червенокосата дяволка саркастично се подигра:
  - И вече не вярвате във възкресението на Христос, кой ще дойде и ще възкреси всички мъртви?
  Русият вълк веднага беше намерен:
  Повечето от пророчествата в Библията са чиста алегория. Затова те казват, че Христос ще възкреси, но всъщност хората ще възкресят своите братя и предци чрез разума, чрез Исус. И какво казаха апостолите - светият дух проповядва, всъщност се разбира, че аз проповядвам хора, водени от Святия Дух!
  Фруда се изкикоти.
  - И какво? Логично! Можете да го тълкувате по този начин!
  Шарлот предизвикателно се прозя.
  - А какво ще обсъждаме приказките? Идва новата битка...
  Герда се престори на изненадана:
  - Не искаш ли да знаеш какво те чака след смъртта? Или се задоволяваш с глупаво нищожество?
  Огненият воин се оживи:
  - И щом така поставихте въпроса, значи да, животът след смъртта също ми е много интересен. Все пак е добре да говорим за това...
  Фруда прекъсна:
  - И какво обаче! Темата е интересна. Например, мнозина, включително смелите офицери от Вермахта, вярваха, че започвайки война със съюзниците, фюрерът започва безнадежден бизнес. Врагът има мощна отбранителна линия, множество колонии и ресурси. А ние нямаме много суровини, така необходими за войната. Да, врагът има много повече техника от нашата!
  Герда бързо добави:
  - Да, аз самият видях, че германците плачат от мъка, когато научиха, че Великобритания ни е обявила война. Беше, как да кажа...
  Шарлот предложи:
  - Като някаква тиха паника!
  Герда кимна щастливо с глава.
  - Точно така!
  Фруда продължи с хитра усмивка:
  - Така че защо не приемем, че ако нашата велика нация, водена от най-великия гений на всички времена и народи, е успяла да създаде това, което изглеждаше невъзможно, тогава науката ще може да се издигне до случая!
  Шарлот възкликна с пълна сила:
  Да, това е брилянтна идея! Е, имам някои идеи за това!
  Фруда се престори на изненадана:
  - Наистина ли е там? И аз съм толкова наивен, виждате ли, не знаех!
  Шарлот пропусна тази фиби, глухи уши започнаха да обясняват:
  - Първо, това е напълно възможно, както го описват много писатели на научна фантастика, като се започне от Марк Твен и дори по-рано, пътуването във времето. В този случай можете да вземете човек от миналото в момента, когато той умре, и да го отведете в бъдещето.
  Герда въздъхна.
  - Звучи хубаво, но ако трупът не бъде намерен, тогава ще предизвика големи, не, просто големи подозрения, особено ако се прави масово.
  Шарлот поклати глава.
  - Не, в този случай всичко може да се направи много чисто, а именно да оставим вместо убит и дори починал от старост или болест човек, биомодел . В края на краищата, да възпроизведем физическо копие на човек е напълно по силите на науката на бъдещето и вярвам, че не е много далечна!
  Фруда възкликна с наслада:
  - И какво? Това е логично! Всичките ми мъртви приятели всъщност не умряха, но в момента на смъртта те бяха пренесени в бъдещето. И сега се радват на света, или по-скоро на вселената, където Третият райх е мега-универсална империя!
  Герда нарочно направи гримаса.
  - О, добре! Мислите ли, че е възможно да прехвърлите жив човек, в момента на смъртта, така неусетно върху другите?
  - Защо не! - възкликна Шарлот. "Има изкуство за прикриване. И в далечното бъдеще тя ще бъде доведена до съвършенство. Така че движенията в пространството, които са незабележими за нас, са напълно възможни!
  Фруда дори добави:
  - А да се предполага друго беше просто пълната липса на диалектическо мислене. Тоест само един скапан консерватор може да мисли другояче!
  Герда не се отказа:
  - А ако е човек, починал от болест или старост?
  Шарлот постави пръст на устните си и лукаво прошепна:
  - Ами не! Само в това е смисълът, той не е умрял! Никой, във всеки случай, от достойни хора като цяло не умира за миг. Ние истинските арийци сме по същество безсмъртни и живеем дори в случай на смърт. Което всъщност не е! Е, да се подмлади или излекува каквато и да е, дори най-безнадеждна болест за науката на бъдещето, особено за арийската, е дреболия, елементарна работа! Тоест, никой никога няма да види смъртта!
  Герда се изкикоти нервно.
  - Е, да, и телата ни дори няма да бъдат протеинови!
  Шарлот потвърди:
  - Със сигурност не протеин! В крайна сметка протеинът е най-нестабилният елемент в природата. Защо перфектният арийски би се състои от протеин.
  Герда се усмихна подигравателно.
  - А от какво се състои истинският ариец, ако не от протеин. Може би от стомана, няма дори по-добро от титана, но не е ясно как да огънете крайниците в този случай.
  Фруда предложи:
  - Може би ще бъде течен титан или някаква течнокристална структура?
  Шарлот поклати енергично глава.
  - Ами не! Мисля, че ще бъде различно. Знаете ли какво е плазма?
  Фруда, пред Герда, почти извика:
  - Да, плазмата е различна; има кръвна плазма и има плазма, която се образува вътре в звездите в резултат на термоядрена реакция.
  Лицето на Шарлот придоби вид на всезнайка:
  - Добре! Но представете си суперплазма , или по-скоро такова вещество, на което измислих оригиналното име: принцепс-плазма! И с негова помощ можете да придобиете такива прекрасни свойства на тялото... Дори не страхотно, а хипер-приказно !
  Герда попита:
  - А защо името е такава принцепс-плазма?
  Шарлот с готовност обясни:
  - Защото принцепсът на латински означава първият или главният! Имаше дори концепцията за принципат. И такова вещество е способно на такива неща... Например, може да промени размера си и да извлече повече енергия от един атом, отколкото хиляди метагалактики с всички звезди и планети. Или още по-лошо...
  Освен това споровете, много забавни, бяха прекъснати от страшната градушка на Мадлен:
  - Врагове напред! Сега има истинска битка!
  Момичетата, увлечени от удивителен за всяко въображение разговор, не забелязаха как се озоваха в Александрия, по това време най-големият град в Египет и неговата столица (Кайро все още е встрани!). Самият град, с изобилие от древни сгради и паметници от всякакъв вид, някои толкова крещящи, че човек да се чуди защо пуритански араби не са ги унищожили, беше прекрасен. Но този път момичетата нямаха време да се възхищават. А пред тях всъщност имаше врагове и то в голям брой. Техника от всякакъв вид, танкове, самоходни оръдия, камиони, изобилие от пехота. Но е ясно, че британците и техните многобройни колониални войски са уплашени. Беше си чиста паника . На места в града вече пламтяха огньове и наоколо лежаха разкъсани трупове, овъглени и надупчени с куршуми. Беше ясно, че любителите на овесена каша са готови да се драпнат дори до луната, за да се отърват от най-тежкия натиск на германските войски. Но тук врагът вече е наблизо, по-специално щурмови самолети, Ю-87 и Хе-123, бомбардировачи Ю-88 и До-217 се вършат без прекъсване. Английските самолети дори не се виждаха.
  Хиляди британски войници и стотици камиони, десетки танкове изглеждаха като тълпа или уплашен цигански лагер, преследван от безмилостни инквизитори. Въпреки че "циганите" някак имат прекалено много метал. Но суматохата е над мярката.
  Мадлен поръча:
  - Още по-близо! Нека го ударим силно. Преди всичко трябва да извадите резервоарите, те са единствените, които все още могат да надраскат. Картечниците ще отидат за пехота и камиони!
  Герда изведнъж усети колко силно бие сърцето й. Наближава моментът на голямата реколта, когато най-после...
  - Огън! - реве Мадлен (какъв лош навик, да крещиш така, имаш нужда от умел командир, който да научи подчинените си да се подчиняват, без да крещят).
  Невъзможно е да пропуснете от близко разстояние, гърми залп, кърмата и борната броня на британските танкове се пукат като петролни мехурчета!
  Шарлот крещи:
  - Така ги дадохме!
  И така започна... Британците и техните наемници наистина бяха в състояние на изключителна паника, в най-смелото си изражение. Някои от войниците избягаха, а мнозина дори откриха произволен огън, удряйки се един друг! Ето един и черните започнаха да размахват меч, нарязвайки най-близките партньори. И тогава, в екстаз, като хак, той удря собствения си крак! Това наистина е филм на ужасите. Брр... Някои съвсем наскоро, такива смели и корави бойци на Великобритания, от страх, кръвта излязла от устата им и дори без удари от германците.
  Е, момичетата, разбира се, не губеха време. Те стреляха яростно, буквално заливайки всичко с олово. Герда удари с две картечници наведнъж и видя как скосените редици лежат под нейните удари. Освен това сравнението с ударите на сърп е твърде слабо, тук, като се вземе предвид агресивната работа на другите момичета, имаше робот от хиляди фуражни комбайни. Ако някой искаше да въведе и най-елементарния ред тук, не можеше! Просто не можех, защото нещо подобно в такъв хаос беше невъзможно! И момичетата разбиваха, пускайки снаряди с възможно най-висока скорост, обслужваха ги и ги подминаваха бързо, така че бяха свикнали с всичко. И след това от върха отново "Stukas" (наречен Ю-87 от лапьорите на съветския фронт). В същото време има и оглушителният вой на сирените и музиката на Вагнер. Всичко това прави впечатление на овесените ядки. А момичетата-терминатори могат само да стрелят и да унищожат възможно най-бързо. Съберете реколтата и се опитайте да не закъснявате, за да вземете сладкиши от масата. При изстрел от танкове осколъчните снаряди са впечатляващи. Но когато картечници с голям калибър бият, разкъсвайки войниците, това удря мозъка двойно.
  Отгоре падат и множество, но малки бомбички. В СССР те са били наричани "коледни яйца". Те показаха голяма ефективност при удари срещу летища, повреждайки много самолети наведнъж и ги покривайки с саван от унищожение.
  Но в този свят няма война със СССР и Англия вече трябва да изпита дяволското изобретение на немската наука. Изживейте екстремни трудности. При тези условия вече не можете да се откажете, а можете само да се наведете.
  Герда видя как върви адската прическа, как вървички от зашеметени от страх хора лежаха под ударите й като кегли. И Шарлот, стреляйки, завърта лостовете с боси крака, натиска ги и принуждава танка да се движи и безмилостно смачква тази тълпа. Кости хрущяха под релсите, червата дори започнаха да се увиват около ролките. Тук дори безмилостният Фруд предупреди:
  - Не ги бутайте така, гъсеницата ще заседне!
  Шарлот изсумтя в отговор:
  - Хайде, аз съм интелигентен с тях!
  Герда от своя страна изведнъж усети, въпреки ролята на безмилостен палач, такова духовно издигане, че дори започна да пее;
  Не, не мога да се отнасям към всички еднакво,
  Втурнахме се към стръмните брегове!
  Ярко в цветовете на неувяхващите вълни,
  Гълфстрийм се втурва от пустинята към снеговете!
  
  Нощните звезди блестят на небето,
  Изглежда, сякаш гъстата гора внезапно се размахна!
  Усещам прекрасния дъх на лятото и май,
  Бог Всемогъщият в безкористната душа възкръсна!
  
  Тук се разходихме по алеите на Кьолн,
  Вдъхновяваща реч се лееше щедро!
  И аз се хванах в това не на воля,
  Че почувствах животинска, бурна страст!
  
  Игрите на величествените могъщи крале,
  Бяхме водени към свята, жестока битка!
  Хората са пълни с гъста заблуда,
  Уплаши ги и спокойно души и измъчвай!
  
  Злият Юда свърши като трепетлика,
  Изгониха сексота по-ниско от гробовете в ада!
  Ние атакуваме като отбор,
  Вярвам, че истината е зад гърба ни и ние ще победим!
  Колко приятелки и приятели попаднаха в секцията,
  Самият Везелвул пази трона на ада!
  И без баща, горкото дете се мъчи,
  Но всички воини спечелиха слава, чест!
  
  Но последното ни легло е твърде далече
  Всеки от нас се закле с вяра в Създателя!
  И да не отдаваме тежка почит на нашата Родина,
  Жегата няма да ходи из селата!
  
  Ето как понякога се получава толкова претенциозно,
  Светът не е приказка, но чудесата все още живеят!
  Но няма да е малък хобит да те спаси,
  И Исус, Всевишния, Божията ръка!
  
  Само за това Той ще протегне дясната си ръка,
  Кой не можеше да оскверни душата с малодушие!
  Който защити мира на отечеството, скъпи педя,
  Кой не позволи на приятелската армия да се разбие в бой!
  
  Ето за кого и чест - уважение,
  Въпреки че трябваше да изстрадаме много момичета!
  Моля отечеството за ниска прошка,
  И целунете щастливата, мила майка!
  Герда пя и стреля, капки пот капеха върху залепеното желязо на картечницата, изглежда момичетата вече са унищожили повече от хиляда. Никога нямаше миризма на организирана съпротива, но сега или бягство, или тропане по коленете им започваше с хвърлянето на бяло знаме. Сега отстрани се появиха отряди парашутисти с ленти със свастика. Шарлот възкликна:
  - Нашите войски в града! Александрия е наша!
  . ГЛАВА 17
  Конан-Павлик беше много уморен от тичане и отново заспа, като изяде част от глигана, който носеше зад гърба си.
  И трябва да кажа, че е много вкусно.
  И насън можете да гледате красивите момичета, които се бият толкова известно.
  Момичетата не стояха на едно място. Те прогонваха уплашените англичани, които бяха загубили човешкия си вид, подтиквайки ги с удари с фасове. Мадлен, очевидно за да донесе радост на воините и да покаже абсолютна власт, заповяда:
  - Изберете затворник и го оставете да целуне всеки от краката ви три пъти.
  Кикотейки се весело, вълците направиха точно това. Герда пъхна босия си крак, поръсен с двигателно масло и пустинен пясък, под носа на пленения светлокос. Младият мъж се изчерви, но не спори, особено след като момичето по бикини беше просто невъобразимо красиво. Но първата целувка беше твърде плаха и Герда извика ядосано:
  - Хей, не мами! Притиснете устните си по-здраво.
  Краката на момичето бяха смачкани от миризмата на резервоара и след пикантна целувка пясъкът изскърца по зъбите на младежа, а почти безкосмото му лице се зачерви от унижение.
  Герда, като го погледна, изведнъж изпита желание и това в долната част на корема и между краката й сякаш набъбнаха въглени, което беше невероятно болезнено и в същото време болезнено приятно.
  Очите на други воини толкова горяха и в очите им се четеше вълнение и желание за мъжка обич. Шарлот хвана пленения си арабин за косата и го принуди да целуне корема й.
  Мадлен, чиито крака също бяха целувани, извика заплашително на воините:
  - Дори не си го помисляй! Истинските арийци не трябва да копулират с индивиди от по-нисша раса! Така че заповедта е: ритайте робите в лицето!
  Вълчиците рефлекторно, макар и не с пълна сила, удряха своите роби, макар че в същото време някои от тях все още загубиха съзнание. Герда не изглеждаше фатална, но удари пищяла си в слепоочието. Мъжът припадна, мъртъв, след което русокосият терминатор започна да го удря по бузата, а след това с шут и целуна човека по устните. Той веднага дойде на себе си. Герда му прошепна:
  - И аз те обичам, кажи ми името си, за да те намеря след войната?
  Младежът прошепнал:
  - Дик Ракешент от Ълстър!
  Герда беше възхитена:
  - Ракешент рядко фамилно име, ще те намеря!
  След като приключиха с боклука, неуморните момичета отново блеснаха, боси, страдали в пустинята. След това те тръгнаха да напълнят резервоарите и да почистят филтрите, отделни ключови части, тествайки ги за здравина. Веднага след като затворниците бяха построени от други подразделения, които се появиха, и маслото беше сменено в резервоарите и заредено отново до очните ябълки, те се придвижиха на изток. И беше почти нощ. Това не е много тъмно, лято....
  Шарлот философски отбеляза:
  - Денят следва нощта, само пораженията никога няма да се променят, поредица от победи на Третия райх. Преди канала Сует не трябва да срещаме сериозни вражески отбранителни линии!
  Фруда не беше толкова оптимист:
  - Не мисля, глупако, че всичко е толкова просто! Да, Египет вече е наш, но тогава ще трябва да влезем в Палестина, за да стигнем до Ирак, а това ...
  Герда я прекъсна:
  - Исках да се възхищавам на египетските пирамиди! В крайна сметка само те и китайската стена, чудесата на света, които са оцелели до днес!
  Шарлот поклати глава.
  - Отиваме твърде близо до брега на Средиземно море. И за да видите пирамидите, трябва да се придвижите малко на юг. И няма време за губене, спешно е да се блокира каналът Сует . Има много важна стратегическа стойност!
  Герда каза с досада:
  - Няма нужда да обяснявам стратегическото му значение, ясно е как отрязва пътя към Африка.
  Фруда веднага отбеляза:
  - Когато преминем Синайския полуостров, може да срещнем сериозна съпротива. А Палестина има много еврейски селища, а някои от тях имат укрепления, вид малки, жилищни крепости!
  Шарлот се изкикоти.
  - Точно! Борбата срещу ционизма навлиза в решаващ етап. Тук никой няма да упрекне фюрера за бездействие. И още повече за нас.
  Герда каза със загриженост:
  - Еврейските селища могат сериозно да забавят напредването ни на Изток. Макар че...
  Шарлот прекъсна:
  - Евреите се раждат воини? По-скоро тяхното призвание е да търгуват, да спекулират и да играят на борсата! Ето чийто народ е истинското въплъщение на воини и воини по рождение - това е немски!
  Фруда оголи зъбите на коня си и се съгласи:
  - Разбира се, ако евреин се роди с портфейл, значи германец с пушка!
  Герда разясни:
  - Родените момчета винаги могат да бъдат разпознати по това, което ги привлича: евреин за пари, германец за оръжие, руснак ... Не знам директно!
  Шарлот подигравателно извика:
  - Да, до възглавницата, какво друго! Ужасно мързеливи хора!
  Герда не се съгласи:
  - Не, рускините работеха в нашата сфера и бяха много трудолюбиви. Спомням си това, когато бях още момиче. Интересното е, че жените им са закалени, искат да са боси в снега през зимата и в същото време да се усмихват и да пеят песни! Между другото, ние го направихме в елитния лагер, но тези " славянки " изобщо не обуваха обувки, а спяха в неотопляем плевник!
  Шарлот се намръщи.
  - Да! Тогава основната заплаха за нашите завоевания идва от Русия! Те са опасна нация, която може...
  Фруда прекъсна:
  - Всеки народ е опасен, ако ти самият си слаб... И руснаците. Имат доста страхотни танкове КВ-2 и Т-34, които демонстрираха на наши представители на първомайския парад в Москва. Танкът KV впечатлява със своите размери и огромно оръдие. Танкът Т-34 не изглежда толкова страшен, но оръдието му все пак е с по-голям калибър от нашите танкове. Така че може да има технически проблеми...
  Шарлот беше възмутена.
  - Няма какво да правя комплименти руски! Все пак ще спечелим. Британците имат повече войски в Африка и много по-мощни танкове, но въпреки това те се изсипват като снопове пшеница! Така че нека затворим тази тема!
  Фруда лесно се съгласи:
  - Разбира се, че ще го затворим, а когато Русия ни нападне, ще бием, а не ще говорим!
  Тук момичетата трябваше да се разсеят. Нова колона от британски войски се движеше напред, танкове и много камиони. Е, какво да стоят на церемония с тях, особено след като танковете бяха леки, с плоски кули, въпреки че предимството на наклоненото разположение на бронята беше демонстрирано още при първите Макавеи.
  Шарлот подсвирна.
  - Ще принудим сметките да плащат - ще популяризираме културата на Вермахта! И може би към египетските пясъци, ще включим и други земи в Райха!
  Вярно е, че Александрия се намираше в делтата и нямаше пясъци, а истински растителен рай. Дори е изненадващо колко внезапно приключи пустинята и започна най-плътната покривка от храсти, трева и дървета от най-разнообразни видове!
  Разцветът вече наближаваше и въпреки изключените фарове, вражеските коли се виждат много ясно... Но те вече изобщо не изглеждат страшно, а по-скоро предизвикват асоциация с вкусно барбекю, което искате да погълнете цяло с вашия момичешка уста.
  Фруда облиза устни.
  - Колко странно, сега не усещам капка, дори фотон , страх ...
  Герда отговори:
  - Това е съвсем естествено - победите ни правят по-смели и по-силни!
  Вече почти се бяха приближили до гъстината, след като последва тежката команда на Мадлен:
  - Огън!
  Въпреки че първото попадение беше сто процента, този път британците не изпаднаха веднага в паника. Освен това в тази колона имаше много по-малко чернокожи и араби. Танкетките се опитаха да отговорят, но успяха само след втория залп. Няколко десетки малки снаряди изплюха от късите муцуни, но броят на попаденията беше минимален. Въпреки това танкът, където се возеше веселата троица, имаше малко късмет, 47-мм снаряд удари купола, което накара бронята да звъни.
  Герда изръмжа:
  - Това е хотел!
  Шарлот потвърди:
  - Да, не от задоволяване!
  Ентусиазмът обаче не стига - оказа се, че не е устойчив! Чуруликаха малко и веднага в храстите... По-точно, провесиха си муцуните. Но само след четвъртия залп. Захранвайки снаряда, Герда изпусна:
  - И пак зареди пушките, самият дявол не ти е доволен! Аз съм рицар, а не пират!
  Те обаче просто свалиха един от Матилдата с удар от масивен корпус. Шарлот го каза:
  - Хайде , да отидем на ринга! Пешката се движи, мачка, бие всички, с дива маневра при дами!
  Дузина оцелели по чудо танкети неуспешно се опитаха да излязат, но и те бяха откраднати, но имаше картечници на камиони и мотоциклети. Да, как биеха, че вече пушеха стволовете. И камионите избухваха от време на време или дадоха коза ...
  Фруда отбеляза:
  - Това е бой, това е бой - Третият Райх срещу Бриги - сто - нула!
  Шарлот стисна юмруци и запя:
  Няма причина нацистите да се съмняват в себе си! Готин удар, отчаяни момчета! Танковете се карат от истински мъже - това е хокей на смъртта, това е хокей на смъртта!
  Тук момичетата от ускорение на 50-тонното си чудовище свалиха три камиона наведнъж, принуждавайки ги да се свият като акордеон. Някои британци се опитаха да хвърлят гранати, но те само отскочиха от бронята и удариха с шрапнели. Като цяло през 1941 г. нямаше ефективни противотанкови гранати, кумулативно разбира се. И как ще пробие граната, особено челната броня на танк? И така, "Тигрите" и "Пантерите", които бяха унищожени от десетки с помощта на конвенционални гранати и дори през 1941 г.! Това е мит! Приказка!
  Но Герда изведнъж започва да пее и стреля още по-смъртоносно:
  Танкът е мощен и дебела броня,
  Звяр с дива усмивка се втурва към Отечеството!
  Тъмната сила ме атакува
  И сърцето гори свито рамене и топи леда!
  
  Оказа се, така че те се изкачиха в пустинята,
  Гол пясък изгаря краката на момичетата!
  Врагът е хитър като хитра червена лисица,
  Муцуната диша отвратителна смрад на слепоочието ми!
  
  Е, защо тази Африка ми се предаде?
  Катерене в главата на лудо момиче мисъл!
  Да, не съм привлечен от злата сила,
  Въпреки че дългът повелява: бори се и се бори!
  
  Ето Сахара и зъби на ръба,
  Пийте лов, няма и капка вода!
  Ние сме боси жени, момичета в пясъка,
  Защото слънцето топи ботушите!
  
  И през небето " Харикмер " страховита тъмнина,
  Тук "Ланкастър" разтовари смъртоносния товар!
  Сатана управлява топката на това поле,
  Въпреки че Всемогъщият е нашият Отец и Учител!
  
  Бомбата пада, има експлозия
  Нагоре трески, остър изстрел нагоре!
  Съжали се над Създателя на моите деца,
  Накарайте майките да се върнат!
  
  Ето един приятел, който почина от рана,
  Приятелят ми кърви!
  Къде е тази ангелска метла,
  Какво ще очисти Земята от пожари!
  
  Нямаме нужда от хора, които да вярват в полетата на непознатите,
  Родината в сърцата е най-ценното нещо!
  Да живееш под мирно небе, не скърби,
  В това време на Исус Христос ще помогне!
  
  Но докато бях заровен с рана в пясъка,
  Пускам противника да се приближи!
  Какво да не бъда в подземния свят в зли мъки,
  Хвърлям граната по мощен танк!
  
  Да, разбира се, не е лесно да пробиеш бронята,
  Но колелата на копелето бяха убити!
  И Христе, че няма по-милостив, моля се,
  Със сигурност печелим!
  
  Нека се види да кърви
  Няма да се предам, няма такава стъпка!
  Защото ние сме армията на Родината,
  И няма да падна под окупатора!
  
  Ето още малко, въпреки че раните горят,
  Самоходно оръдие страхотно нокаутирано!
  Англичаните са нещастни,
  И изкривена, виждам муцуната!
  
  Близо, усещам края
  Виждате как децата скърбят без майка!
  Израствайки, бъдете всеки добър човек,
  Станете достойни за вас Голяма слава!
  Въпреки тъжния край на песента, злата съдба очакваше именно английските войници, няколко полка от които бяха унищожени или превърнати в едро полет, а повечето страхливци действаха глупаво - оставяйки оборудването.
  Момичетата вълчици започнаха да ги преследват. Шарлот изрева:
  - Не, няма да бъдеш пощаден! Вие примка за клепачите копелета!
  Фруда я подкрепи:
  - Нито секунда закъснение! Ще ви накараме да страдате!
  Само Герда беше по-спокойна:
  - Е, защо си така? Трябва да бъдем по-човечни към хората!
  Шарлот отвърна:
  - Защо си небрежен, изостри по-добре очите на момата! Все пак човек понякога е нечовечен към магарета!
  Фруда добави:
  - И магарета на хората също! Знаете как наричаме англичаните - недолвята ! Ето концепцията за подчовек, но има и аутсайдер !
  Шарлот се изкикоти през вълчи зъби.
  - Разбира се, но съществена разлика между тях няма!
  Границата в унищожаването на бягащата пехота можеше да бъде поставена само от запаса от патрони за картечници, макар че не беше малък! Но може би предстояха още битки и вълците предпочитаха просто да смажат с гъсеници. Вярно е, че няколко танка платиха за това, повреждайки пистите на куп гранати, някои от британците от кацането се оказаха не толкова страхливи смукатели. Това леко засенчи победата, въпреки че нито едно от момичетата не беше убито или ранено. Мадлен реши да не губи време и заповяда да продължат напред, а останалите вълчици, ако ремонтът не отне много време, да наваксат, водени от радиомаяка.
  След това колите пълзяха на изток. Скоростта леко намаля, тъй като магистралата се оказа недовършена. Слънцето се издигаше все по-високо и по-високо в небето, а с него и жегата растеше.
  Шарлот отбеляза тъжно:
  - Слънцето изгрява - няма радост! Чудя се дали има място на Земята, където температурата винаги е приятна за тялото?
  Герда отговори на това:
  - Не на Земята, но в Едем има!
  Шарлот се изкикоти.
  - И казваш Едем? И какво е то?
  Герда отвърна спокойно:
  - Място, където лошо момиче като теб определено няма да отиде!
  Фруда побърза да ги успокои:
  - Не е нужно да се натоварвате толкова. Вълците живеят на глутници и не хапят...
  Момичетата млъкнаха, ставаше все по-горещо и враговете вече не се натъкваха. Но не може да се заспи, докато няма заповед, макар че вече трети ден е на крака.
  Докато момичетата бяха измъчвани от друг никак не толкова приятен тип, вече леко забравеният полковник Дес също преживяваше тежки времена. Общо взето, това, което му се случи, е трябвало да се случи, според законите на жанра със злодея. Арабите все пак успяха да му дадат дрога и той, заедно с Ханс, се събуди вързан и със запушен уста.
  След това започна...обикновено. Бедуините не са ги измъчвали, изгаряли с огън или забивали игли под ноктите им, но да бъдеш вързан в пустинята сама по себе си е сериозно и болезнено мъчение. Хранеха затворниците лошо, малка суха питка на ден, а също така дадоха недостатъчно вода за Сахара. Те обаче не бързаха да убиват пленниците. След седмица на глупав плен, накрая главният водач на номадите благоволи лично да се приближи до Дес и нареди на лош английски:
  - Развържи го!
  Ръцете на Дес бяха напълно изтръпнали, той не можеше да ги усети. Последната седмица беше ад за него, в неговата екстремна форма. И последният сън е напълно ужасяващ, когато големи, бодливи плъхове буквално гризаха плътта. И след тях трябваше да плувам в изпражнения и червеи ...
  И така, когато го развързаха, полковникът изведнъж изстиска от себе си:
  Благодаря Шейх!
  Водачът на племето попита безсрамно тромави думи:
  - Ти богат германец ли си, от князете?
   Дес автоматично отговори:
  - Аз съм полковник, баща ми е обикновен касапин.
  Лидерът се усмихна, в устата му липсваха няколко зъба, което правеше дебелия арабин да прилича на боксьор. Той удари с пръст полковника от СС в гърдите.
  - Имаш кръст за награда! Вие сте ценен и могъщ воин. Вашата команда ще плати ли откуп за вас?
  Тук Дес потръпна ... спасение и не мирише! Факт е, че Ромел обяви, че никога няма да плати откуп за заловен войник. И който се осмели да отвлече немски войник, ще бъде унищожен заедно със семейството му. Така...
  Полковникът се задави:
  -Разбира се, че не!
  Лидерът направи гримаса.
  - Добре какво? В името на Аллах, Милосърдния, ние ще те погребем в пустинята. Ще ги погребем живи, за да не пролеем кръвта на пленника. Нека Всевишният съкрати дните ви в Ада!
   Дес веднага заекна:
  - Командването няма да ви плати, но аз мога да предложа нещо ценно...
  Водачът изпъна дебелия си врат:
  - Какво имаш, нещо.
  Полковникът енергично кимна с глава.
  - Разбира се, о, лъчезарен потомък на пророка. Ще станеш най-богатият шейх на земята и във всички...
  Главата на бедуините го прекъсна и премина на френски, който вече беше много по-добър от развален английски:
  - А защо да вярвам, че имаш пари, ако баща ти е обикновен касапин, тоест простолюдник, а на вас, германците, плащат малка заплата?
   Дес доста убедително обясни:
  - Ние не наследяваме основното богатство, а го печелим сами. По-скоро улавяме себе си. В края на краищата аз ограбих толкова много военна плячка в страните на Европа... И разбира се, имайки не малък ранг, успях да осигуря пълна касичка за себе си.
  Водачът свали тюрбана й, почеса горната част на главата й и каза:
  - Дай ми мъдрост, Аллах, Всемогъщият и Милосърден! - Тогава казвайки - Аллах Акбар! - След като се поклони няколко пъти в посоката, където според него трябва да бъде Мека, той каза натрапчиво:
  - Е, какво има... Ти ме убеди. Пишете на близките си, че искам откуп за вас. - тогава главата на бедуина се замисли и започна да брои нещо на пръстите си. После продължи. - Под формата на сто английски лири злато. Или количеството злато, колкото конска глава!
   Дес си подсвирна, добре, амбиции, но устно заяви:
  - Което е напълно приемливо. Само аз бих искал моят любим слуга Ханс да получи свобода заедно с мен.
  Лидерът махна пренебрежително с ръка.
  - И той има своите още пет фунта злато в английската стандартна мярка за злато и той е ваш!
   Дес се престори, че е доволна от това:
  - За какво съм ти благодарен за милостта, показана в името на Аллах.
  Водачът му подаде френска мастилена писалка.
  - Ето ти сега ще пишеш, на когото сам знаеш писмо с молба за откуп. - Тук главата повиши тон. Е, какво чакате!
   Дес спокойно, дори мързеливо, обясни:
  - Ръцете са безчувствени! Цяла седмица седеше вързан за каруца.
  Водачът кимна с разбиране.
  - Да, знам, че след въжетата винаги е така. Но милостиви Аллах, мисля, че ще възстановиш кръвообращението!
  Дес имаше смелостта да каже:
  - Слаб ум и Всемогъщият Бог не могат да направят щастливи!
  Водачът беше изненадан
  - Е, ти си философ. Защо не приемете исляма?
  Полковникът се усмихна злобно и отговори:
  - Ако ще е необходимо за кариерата ми, тогава поне станах будист. И така защо да се молите пет пъти на ден и да страдате от глад и жажда през целия месец Рамадан!
  Шефът в отговор се засмя леко и намигна:
  - Тук е прагматизма на неверниците. Всички мисли са само за лична изгода. И когато Шайтан те завлече в ада, където демоните ще те измъчват. Тогава ще бъдете готови да се молите петдесет пъти на ден!
   Дес стана по-смела:
  - Ако ислямът беше истинската религия, тогава Всемогъщият Аллах винаги щеше да подкрепя вярващите. И в този случай Тунис никога нямаше да се превърне в мизерна френска колония. Ако си прав, тогава защо се подчиняваш на невярващите?
  Водачът разпери ръце, сухи черни от слънчево изгаряне и мръсотия:
  - Всички сме грешници и може би Аллах е решил да ни изпрати изпитания за грехове. Вие обаче също сте в наш плен и се подчинявате на онези, които според вас са неверни. Да, и свят, в който няма войни и всички набожни мюсюлмани, е твърде скучен. И следователно... Между другото, момчето Али не ти каза точното място на съкровището, нали?
  Полковник Дас излая раздразнено:
  - Да, хитро ни измами, ако ме хване тоя гад, щях да му дърпам кожата!
  Водачът се усмихна любезно.
  - И вече сме го одрал. Разпитани са очаквано, отначало по добър начин, бият момчето с камшик по босите му пети. Той не каза нищо. Така че пробвах светлината. Наистина го измъчвахме със спестявания, за да не се облегне назад, но го получи добре. Той се кълне, че не знае със сигурност. Сега е на легло след мъчения, но на младия всичко ще заздравее като на куче и след няколко седмици пак ще бяга. Дори не знам как да го разбия допълнително? Може би той наистина не знае нищо?
  Полковник Дас предложи:
  - И налейте разтопена свинска мазнина. Тогава той ще ти каже и не го познава!
  - Дебело прасе! Лидерът се засмя. - Нуда за верния мюсюлманин е унижение и страх отвъд всяко въображение. - Водачът изведнъж стана още по-привързан. - Знаете ли, имаме няколко жени, не съпруги, а естествени робини. Никой не ги смята за хора... Искате ли да прекарате нощта с най-красивата от тях?
   Дес, изтощена от дългото си въздържание, веднага се съгласи:
  - Разбира се, нито един мъж няма да откаже добра юница!
  Шейхът разтърси пръста си:
  - Но за това ще ми дадеш повече от злато, няколко картечни пистолета германско производство. Имам нужда и от сила и надеждна защита! В крайна сметка вие сами знаете, че светът е във властта на шайтан!
   Дес кимна пламенно, усещайки как постепенно, чрез силна болка (полковникът от СС в никакъв случай не беше страхливец!), схванатите му крайници започват да оживяват:
  - В момента няма съмнение! Въпреки че съм сигурен, че ако видя твоята великолепна робиня, ще променя решението си!
  . ГЛАВА 18
  Момчето-богатир се събуди. Излезте от сеното. Той отърси стръкчетата трева от косата си. И отново се отправи към Палестина. Този път ще трябва да плува, да преплува Босфора и да се премести от Европа в Азия. И вече не е толкова далеч до Палестина.
  Момчето плува в топлото море, гребейки с ръце и крака.
  И в същото време продължава да композира;
  Към вечерта прегрятата кутия на первача заседна и резервоарът, на който се возеше веселата и палава троица от момичета. Това, разбира се, беше естествено, такава топлина, лоша вентилация и голямото тегло на американския танк. Мадлен не позволяваше на другите да забавят темпото и нареждаше; ремонтирайте бързо и след това наваксвайте още по-бързо.
  Фруда тихо отбеляза:
  - Не можеш да караш толкова дълго на най-висока предавка, също така е добре, че издържахме толкова много часове.
  Вече се обърна, Мадлен изсумтя:
  - И ти ще отговаряш за това!
  Момичетата останаха сами, горещият пясък след къпането на резервоара доставяше на босите момичешки крака повече удоволствие, отколкото болка. Герда дори отбеляза:
  - И предпочитам да тичам през пустинята, отколкото да се рея в този ковчег с муцуна.
  Шарлот потвърди:
  - И аз също!
  Камионите за доставки се движеха на известно разстояние от танковете. Един от тях забави скоростта. Няколко мъже морски пехотинци в прашен камуфлаж и тридневна стърнища изскочиха от колата и попитаха вълците:
  - Мога ли да ти помогна?
  Фруда каза с въздишка:
  - Имаме нужда от механик... - И тогава тя изведнъж добави. - За предпочитане по-млад.
  В камиона току-що се оказа толкова млад, все още без брада (голямо предимство в пустинята, където не можете да се бръснете правилно!), С коса, която имаше време да изгори на слънце. Пехотинецът, намръщен, отбеляза:
  - Това е стажант от училището, просто не знам дали ще ти помогне такъв смукач!
  Шарлот прекъсна:
  - Какво мислиш, че съм стар! Напротив, новото поколение не е толкова оковано от предразсъдъците на старата система на буржоазния свят!
  Пехотинците не отговориха на това, а просто се върнаха при камиона, но не отидоха по-далеч. Младият механик беше с къси панталони и сандали на босите си крака, което го правеше да изглежда като момче, въпреки че беше доста висок и строен. Погледът му падна върху могъщия Фруда и когато докосна Герда, младежът изведнъж се изчерви. Такава красива и луксозна блондинка, чиито прелести едва се прикриват от бикини, е твърде голямо изкушение за тийнейджър, може би дори девица (въпреки че в Третия райх моралът в никакъв случай не беше пуритански!). Фруда каза с нисък мъжки глас:
  - Ами засега сложете маркуча в резервоара и ни напълнете до зъби. Ние сме по-добри в механиката.
  Младият мъж се осмели да отговори:
  - Всъщност аз бях отличник... Или по-скоро и сега уча перфектно!
  Шарлот направи презрително гримаса.
  - Какво знаете за американските технологии? Можеш ли да поправиш скоростната кутия ?
  Момчето твърдо каза:
  - Вече го направих с танкове Т-1, Т-2, Т-3, Т-5 и дори с чешки ... Въпреки че не лъжа, само с немски модели!
  Фруда дразни човека:
  - Да, ти си истински патриот! Само тук... Зареждайте, докато гориво.
  Младият мъж не спореше, по-скъп за себе си, особено за компанията на красиви вълци, слава вече гърми из целия африкански корпус. Дори ако обичат да изнасилват мъже. Това беше последното нещо, което най-малко уплаши младия механик. Дори го искаше, жегата само разпали желанието, а на неговата възраст здравите момчета имат хормони!
  Шарлот, разбирайки всичко, отново оседла коня си:
  - Е, Исус беше човек с очевидна промяна! Учеше, който гледа жена с желание, той ще отиде по дяволите! Това не е ли извращение?
  Герда ясно възрази:
  - Не! Това е просто алегория! Всъщност Христос несъмнено обичаше жените. И като цяло не искам да говоря за религия в момента. Нека по-добре да обсъдим какви други варианти за възкресение от мъртвите могат да бъдат, освен пътуване във времето!
  - изръмжа Шарлот.
  - Възкресение със силата на науката?
  Герда потвърди:
  - Това е силата на науката! Освен това, как да кажа, може би преместването в миналото е напълно невъзможно. Е, да кажем, че природните закони са такива, че и най-напредналата наука не може да ги заобиколи!
  Шарлот се намръщи тежко.
  - Е, защо мислиш, че не е до науката. Ето пътуване във времето, стара мечта на хората, като летене във въздуха. Имаше една приказка - стана реалност и сега летим по-бързо от птиците. Така че защо да не можем, след като покорихме въздушната стихия, да обуздаем просторите на времето! Това е диалектика!
  Герда отговори:
  - Ето защо! Каква е целта на научното откритие на първо място?
  - От военните! Вместо Шарлот отговори Фруда. - И с какво друго - правят го! Както е казал Хитлер: войната е естественото състояние на човека!
  Герда с радост потвърди:
  - Това е! И си представяте, че по принцип има възможност за пътуване във времето. Тогава всяка страна или нация може да слезе в миналото и да унищожи врага си в зародиш, докато все още държи каменна брадва в ръцете си. А това от своя страна ще се отрази на настоящето. Тоест ще се окаже, че унищожавайки своя противник, изпълнителите на това ще се унищожат в бъдеще. В крайна сметка, дори и най-малката следа във времето може да причини такава лавина ...
  Шарлот прекъсна русокосия философ.
  - Е, прочетох го! Ефект на пеперуда, който уби динозаврите! Е, или...
  Фруда добави:
  - H. G. Уелс обърна внимание на подобен проблем: какво се случва, ако убиец убие дядо си. Също интересен въпрос!
  Шарлот каза доста сериозно, като не пропусна да се забърква със скоростната кутия и дори се зае да работи по трансмисията:
  Не мисля, че това ще е проблем!
  Фруда направи скептична гримаса.
  - И защо е това?
  Огненият воин бързо отговори:
  - Но защото... Целият свят на бъдещето, и то не толкова далеч, ще бъде под контрола на Третия райх. Така че всички движения във времето ще бъдат взети под контрола на SS. И неразрешената намеса вече няма да е възможна. А нашите хора, специалисти от най-висок клас ще направят замяна така, че никой да не забележи! Дори устройствата няма да фиксират колебанията на етера. Така че не ни плаши! Бъдещето ще бъде ослепително светло и идеите на националсоциализма със сигурност ще победят!
  Фруда се почеса по брадичката.
  - И какво? Това е съвсем логично, защото замяната на труп с био -модел вероятно няма да доведе до изкривяване на пространството!
  Шарлот коригира:
  - Дори и труп! Вярвам, че никой от живите на земята никога не е умрял и никога няма да умре. Следователно смърт няма - поне за хората.
  Герда взе гаечния ключ с пръстите на босия си крак, ловко го хвърли в дясната си ръка и отбеляза:
  - А какъв е смисълът да възкресяваме враговете на Третия райх и хората с физически и интелектуални увреждания?
  Шарлот се засмя.
  - Ако науката за бъдещето е способна да се движи във времето и да възкресява мъртвите, то тя е напълно способна да лекува болните и да коригира физически и психически дефекти! Така че не мислете лошо за себе си и не съжалявайте за момчетата, които сте убили. В света на светлото бъдеще палачът ще се приближи до жертвата си, ще прегърне нежно и ще целуне. И всички ще бъдат щастливи в безграничната вселена, може би дори сами ще създават вселени!
  Фруда ядосано поклати глава, почервеняла от пустинен прах.
  - Значи си мечтал. Но не съм толкова оптимист за възможността за напредък. По-специално, ние дори не можем да се справим с тази гадна трансмисия и скоростна кутия. Е, как ще излъчват безграничен оптимизъм след това?
  Шарлот просто отговори:
  - Тишина!
  Герда, напротив, каза разумно:
  - Знаете ли, когато бяха направени първите самолети в света, скептиците също откриха, че те твърдят, че по принцип устройства, по-тежки от въздуха, не могат да излитат. Но времето показа, че точно онези германци, които се бориха героично за една привидно безнадеждна кауза, бяха прави!
  Фруда, почти истерично дърпайки стартера, не се съгласи:
  - Защо безнадеждно! Например има птица или прилеп, които са по-тежки от въздуха и в същото време летят. Но опитайте се да намерите в природата аналог на дирижабъла?
  Герда вдигна:
  - Или намерете същество, което да се движи във времето. Оттам идва и моят скептицизъм. В природата има аналог на самолет, но няма машина на времето!
  Шарлот и тук намерих възражение:
  - Но моето момиче, влакът не е копиран от заек, а танк от носорог! (Герда се изкикоти на тази аналогия). Но скоростта им не пострада от това, а по-скоро обратното. Така че не имитираме природата. Самият човек е арбитър на съдбата и създател на своя свят.
  Млад механик, който преди много време беше напълнил пълен резервоар, влезе в разговор:
  - Толкова интересно говориш... Толкова мъдри теми. Но кажи ми, съществува ли безсмъртна душа?
  - Да! - каза бързо Герда.
  - Не! - мигновено отвърна Шарлот.
  Никой не знае със сигурност! - обобщи Фруда.
  Голямото момче кимна тъжно.
  - Тоест мнимото възкресение от мъртвите, това само твоя мечта и твое собствено мнение ли е?
  Червенокосата дяволка каза:
  - Всичко в нашия свят. По-скоро всяко твърдение, нечие лично мнение. Само че сега извращението на личността не винаги е в полза на Вселената! И нямам предвид секс...
  Младежът се изчерви при последните думи и сведе очи. И пръстите на ръцете трепереха фино, фино. Герда изпитваше съчувствие към човека:
  Търсите ли първата си любов? И къде другаде да го търсим, ако не във войната!
  Момчето направи крачка към нея. Е, колко е красива, макар и прашна, в моторно масло. Това дори я прави по-секси... Герда също изпитва любовна отпадналост и прави реципрочна стъпка. Тук младите свежи устни влизат в контакт една с друга, огъвайки се в огъване ...
  Фруда изведнъж ги прекъсва:
  - Не, няма да стане! Невъзможно е една вълчица да изживее първия си любовен опит с мъж, чието име не знае и се срещна само преди час. Много ще прилича на животно.
  Момчето, като се изчерви дълбоко, отстъпи назад и приятелят му избухна:
  - Казвам се Клаус!
  Фруда махна с ръка.
  - Все още не е достатъчно! Разбира се, разбирам войната и можеш да отидеш на онзи свят като девица, но първото преживяване винаги е специално. За да мога да работя с теб Клаус, да ти облекча стреса, защото много по-възрастен от тези красавици и ти далеч не си първият ми!
  Младият мъж поклати отрицателно глава.
  - Искам и първият ми път да е за любов, а не като примитивно животно по време на еструс.
  Фруда кимна на момчето, усмихвайки се.
  - Тогава хайде, по-добре ни помогни да поправим този американски ковчег с гъсеница.
  Младият мъж се захвана с ентусиазъм за работа. Но нещата не помръднаха. Беше вече три часа, беше дълбока лятна нощ. Фруда стисна зъби.
  - Хмм ! Няма късмет, май сме тук от доста време!
  Младият мъж отвърнал:
  - В компанията на момичета като теб времето лети незабелязано и искам да остана завинаги, в това сладко блаженство.
  Герда и човекът по време на ремонта се опитаха да се докосват възможно най-често. Младежът дори оголи торса си, който се оказа доста релефен, мускулест на плочки, от което трениращият започна да изглежда много по-красив на русокосия вълк. Дали това е малко тънко в костите, което го прави не съвсем идеален, представител на младото поколение по мярка на арийската красота. Русокосата Герда също отслабна по време на джогинг, като останалите момичета (с изключение на Мадлен, която поне тичаше наравно с всички, но яде за пет, и то често в движение). Ширококосата Фруда обаче запази и масивна физика, която се подчертаваше от неженствено мощните й ключици. Може би затова не харесваше горещия младеж, твърде мъжествен, въпреки луксозната гръд.
  Младите влюбени обаче се докосваха внимателно и уж случайно, но в същото време не стигнаха по-далеч. Но Шарлот започна да изпитва инжекции на ревност. В крайна сметка тя също е много красива и може би дори по-секси, защото червеният цвят е много по-горещ от белия. И защо този красив млад мъж си падна по нея. Вярно е, че Шарлот се утеши от мисълта, че Герда, тъй като е религиозна, не би искала да загуби девствеността си преди брака, а всички млади мъже са толкова влюбени. Това им е физиологията!
  Фруда също изпитваше ревност, тя искаше мъжка обич, а морските пехотинци вече бяха напуснали. Е, не изнасилвайте човека! Мощната вълчица предложи:
  Да похапнем малко! И тогава покривът може да се суети с механизма на голямо мъчение.
  Герда и Шарлот единодушно се съгласиха:
  - Така е, защото сме гладни!
  В резервоара (американците са икономически хора) консервираните храни, както зеленчукови, така и месни, се съхраняваха в специална термична кутия. Младият мъж стоеше скромно встрани, докато Фруда не му извика:
  - Е, защо замръзна като идол! И тънък като Кощей. Елате да ядете с нас, наберете сила!
  Младежът седна и веднага се вкопчи в Герда, а тя се вкопчи в него. Шарлот от щифта:
  - А знаете ли в християнството блудството е най-страшният грях!
  След тези думи двойката се отдръпна един от друг, сякаш от токов удар. И Фруда се засмя:
  - Ето я първата ви любов! Не се страхувайте от гълъба... Просто не прекрачвайте границата.
  Герда каза решително:
  - Нищо сериозно преди сватбата! И сватбата след войната!
  След тези думи младежът направи гримаса, че дори се вижда как сълза неволно се стича по бузата му.
  Шарлот предложи на Герда:
  - Е, защо го изпрати така! По-добре е да пея! В крайна сметка имате гласа на богинята Венера и вашето момче веднага ще си върне доброто настроение!
  Русата вълчица пееше без излишни спорове, влагайки душата си във всеки ред:
  Но какво странно чувство за любов
  В него едновременно пламва студът на леда и пламъкът!
  И по-добре не спорете със страст,
  Когато тя се развихри!
  
  Няма по-красиво чувство в света,
  Но в същото време няма по-лошо нещастие!
  Когато пътищата се разделиха с любимия,
  Когато, като пара, щастието се втурна в небето!
  
  Какво създава любовта в нашия свят,
  Тя е като ядрото на пъпа на голяма вселена!
  Но ние проливаме кръв за нашите приятели,
  В крайна сметка, до живота и гнусната миризма на гниене!
  
  Кой беше първият, който извърши убийствен грях,
  Какво изкушено да напуснеш рая на Адам!
  Човекът отказа щастието
  Той се самоуби, жестоко ревностно!
  
  Ревността е отровна змия,
  Тя вижда как брат Каин се е заразил!
  Добро семейство не се е състояло,
  Нещастният Авел отиде в гробовете на мрака!
  Какво прави любовта
  Той ни води към звездите през вековете!
  Но как понякога плътта страда,
  Но защо остаряваме, отговаряме!
  
  Господ говори мъдро за това;
  Няма нужда да мислите - сякаш финалната линия идва!
  И мрачният поглед ще стане по-красив от слънцето,
  Ще видите нов сияен свят!
  
  Това ще ни върне младия цвят на любовта,
  С нея ще станем по-силни, отколкото бяхме преди!
  Пред Всемогъщия кажи ми една дума ,
  Христос Великият Свят Бог е надежда!
  
  Господ отговори: сън ще те възкреси,
  Мощна мъдрост, безгранична наука!
  Тогава хората живеят вечно - завинаги,
  В крайна сметка животът си заслужава!
  На последния ред бурни аплодисменти. Песента вдъхнови момичетата толкова много, че те, заедно с момчето, ревностно се заеха да я ремонтират и петнадесет минути по-късно резервоарът стартира. Пет двигателя изреваха с необичайно силен рев и се чу най-гадната миризма на изгоряло. Шарлот покри носа си и се пошегува:
  - Изглежда, че резервоарът е лоялен към бившите собственици и реши да се разбунтува, да ни убие с въглероден окис!
  Герда изпя шеговито:
  Газове, газове , газове , газове навсякъде ! Нека убием всички черни наведнъж! Няма нужда да отваряте, няма нужда да отваряте сметка! Който е черен, ще умре!
  А момичетата избухнаха в смях, пипаха босите си крака и дори успяха да докоснат лостовете с пръсти. И резервоарът добави скорост и ревът на двигателя стана по-тих. Защо бронята спря да се тресе...
  Клаус отбеляза:
  - Колко е хубаво да седиш в кулата на носителя на смъртта, когато три такива прекрасни и красиви момичета са почти близо до теб. Защо жените в армията са толкова рядкост?
  Герда отвърна с въздишка:
  - И защото красиви момчета не се срещат често! Не всичко е красиво в нашия свят!
  Шарлот веднага се намеси саркастично:
  - И това е основното доказателство, че Бог не съществува!
  Герда поклати енергично глава.
  - Не, има и Библията Божието слово!
  Шарлот поклати глава.
  - Нека първо се заемем с въпроса: какво е Бог?
  Влиянието на идеята за Бог върху духовната (и върху материалната) култура на цялото човечество, хората, страната - до отделния човек беше много, много значително, в много аспекти много, много плодотворно. Разбира се, идеята за Бог и всичко, което беше свързано с идеята за Бог, носеше със себе си и със себе си много вредни за човешката култура, за човешкия прогрес, за отделния човек. Не се ангажирам да преброявам абсолютно всички плюсове и минуси на Идеята за Бог и всичко, което е свързано в миналото и настоящето с тази идея, за да покажа най-накрая един общо взето положителен или като цяло отрицателен резултат. Човечеството е съществувало и се е развивало, когато е имало вяра в Бог, с идеята за Бог. И тази вяра, тази идея винаги е била и все още е важен и мотивиращ, и неразделен момент в историята на човечеството, който, като цяло, върви и вървеше по възходяща линия. Нека го приемем като даденост. Нека приемем и се опитаме да разберем същността на самата идея за Бог.
  Понятието, което се обозначава с думата "Бог" (на немски - Theos , на латински - Deus , на немски - Gott , на английски - Бог и т.н.), е от религиозен произход. Но поради редица причини, които сега ще бъдат обсъдени другаде, в процеса на историческо развитие, да речем - човешкият дух, понятието Бог е нараснало, набъбнало в своя обем и в същото време изтънило в специфично съдържание ( според логическия закон на обратното отношение на понятията за обем и съдържание: колкото по-широк е обхватът на понятието, толкова по-бедно е неговото съдържание; колкото по-богато е съдържанието на понятието, толкова по-малък е неговият обем) до такава степен, че надхвърля границите на религията, с други думи, изпаднаха от лоното на религията, която го е родила.
  Но концепцията за "Бог" е надхвърлила религията (отпаднала от религията) не съвсем. Неговият корен и лъвският дял от съдържанието му все още е в религията. Освен това, извън религията концепцията за нерелигиозен Бог става не само неразбираема, но, строго казано, напълно излишна. Ако нямаше религия, нека си я представим теоретично, духовната култура или нейните елементи нямаше да се нуждаят от никакъв Бог. Ако вземем за отправна точка, че човек, като разумен ( Homo Sapiens Carl Linnaeus), обществено ( Zoon Политикон на Аристотел) и създаване на инструменти ( Инструментар Животно от Адам Смит) създанието се е появило преди 40 хиляди години (и това наистина е така), тогава първите признаци на Бог в съзнанието му възникнаха/образуваха преди 20-15 хиляди години. И последното също наистина. И за съвременния човек, и за първобитния човек идеите и понятията, включително идеите и представите за Бога, са били и са пряк продукт на неговата духовна, разумна, интелектуална дейност. От тази гледна точка представите на концепцията за Бог са продукт изключително на човешкото съзнание. Всъщност: идеите и представите за Бог се раждат и живеят в ума на човека; извън човешкото съзнание няма понятия за Бог, извън човешкото съзнание няма вяра в Неговото съществуване. Само атеистите в същото време позволяват на Бог да съществува изключително в субективния дух на съзнанието, а религиозните хора вярват, че извън тяхното съзнание, в действителност, има нещо, което съответства на техните идеи/концепции за Бога.
  Като оставим настрана всички външни фактори и причини, които подтикнаха човек да създаде вяра в Бога, нека се съсредоточим върху чисто духовните, възникващи изключително в съзнанието, в изолация от материалното съществуване, фактори и процеси на възникване и формиране на понятия/идеи за Бога.
  И така, стигнахме до консенсус, че първите идеи за Бог са създадени от първобитния човек; създаден не веднага с появата на самия човек, а малко по-късно. Вярващите християни, евреи и мюсюлмани може да не оставят консенсус с атеистите по този въпрос, ако продължават мълчаливо да вярват, че Адам и Ева са примитивни хора, които току-що са излезли от ръцете на Създателя. Но според Библията Адам и Ева не са вярвали в Бог и не са му се молили. Първият, трябва да се признае, беше неуспешен опит да се молят на Бог, направен от първите синове на Адам и Ева - Каин и Авел. В резултат на неуспешните последици от първата молитва към Бога, едната половина от роденото човечество унищожи другата половина от роденото човечество: най-големият син на Адам и Ева - Каин уби най-малкия син на Адам и Ева - Авел (Битие , 4:1-8). И едва след (130+150+90+815) 1.185 години, едва в четвъртото поколение от първите хора, всъщност, правнуците на Адам и Ева, както е писано в Библията, "тогава за първи когато започнаха да призовават името на Господа" (Битие, 4:26; 5:10). Така че и атеистите, и теолозите трябва да се съгласят без никакво обсъждане, че вярата в Бог и религията не са биологично (антропологически) вродени за човека, с други думи, Бог не е създал човека като такова "религиозно животно". Човекът, не от природата, не от ръцете на Създателя, излезе като вярващ в Бога. Той повярва в Бог след доста дълго време на съществуване вече в човешкото общество Как един първобитен човек е създал представа за Бог и след това повярвал в този Бог? Това ни позволява да разберем психологията на развитието на човешкото съзнание от възрастта на детството до възрастта на възрастен. Известно е, че точно както човек в утробата в процеса на съзряване ускорява "протича" през всички етапи на еволюцията на своето биологично развитие от ембрионалната клетка до биологичния вид Homo Sapiens , едно дете, родено по този начин, преминава своето историческо развитие със същата бърза скорост от пълен дивак, или там троглодит, до съвременен цивилизован човек. Що се отнася до развитието в човешкото съзнание (или: развитие от човешкото съзнание, което е едно и също нещо) на идеи/концепции за Бог, то логиката на точно такова развитие се потвърждава от изобилието от археологически и етнографски материал.
  И така, съзнанието на първобитния човек беше напълно "чисто", това беше исторически неразвито съзнание. В съзнанието на първобитния човек, както в ума на дете, светът играеше с всички цветове, звуци, вкусове, миризми. Съзнанието на първобитния човек, подобно на съзнанието на дете, е изпълнено с конкретни сетивни представи, под формата на които той възприема света. Той не виждаше никаква разлика между това, което е видял, чул, помирисал, вкусил и това, което е около него. За него имаше само светът, който се отразяваше в чувствата му. Първоначално първобитният човек е осъзнавал само света около себе си и себе си в този свят. Той се чувстваше само един от съставните обекти, неща, същества на този свят. И когато са узрели обективните и субективните, индивидуалните и социалните условия за познаване на този свят, тогава той започва да опознава този свят по аналогия със себе си, а именно чрез персонификация. За да разбере заобикалящия го свят, той оприличи на себе си заобикалящите го предмети и явления, тоест надарява заобикалящите го предмети и явления с лични свойства; си ги представяше като същества, които като него виждат, чуват, миришат, изпитват болка, студ, радват се, ядосват се и т.н. С тези "личности", които вече са се появили в съзнанието му, той се опитва да установи лични връзки: да убеждава, моли, плаши, успокоява и т.н. Защо човек олицетворява явленията и предметите на заобикалящата го действителност? Първо, защото, както вече отбелязахме, такава е спецификата на неразвитото и все още незамъглено чисто съзнание на първобитния човек (и дете). В ума си той овладя света около себе си, като разпространява знанията си за себе си в него. И второ, с което е органично свързано, първо, защото заобикалящата го действителност му беше непозната. Именно това олицетворение на явления и предмети от външната среда пося (отгледа) в съзнанието на човек първите идеи и семена на входовете на идеите за Бога. Съсредоточете се и не забравяйте, че сега се опитваме да уловим първите зародиши на концепциите на идеите за Бог само в човешкия ум, абстрахирайки се от външни фактори и причини. Не забравяйте, че това ще ви бъде полезно, ако искате да се забавлявате с теологията или да помислите дълбоко върху концепцията за Бог: в съзнанието на човека Бог (богове) от самото начало не са нищо повече от олицетворение на неизвестното. Развитие на идеите за Бог в процеса на еволюция на религията.
  След малко разбиране на реалността, човек отделя в обкръжението си онези предмети, явления и фактори, от които очевидно и тясно зависи животът му. С тях той преди всичко се опита да установи нужните му лични, човешки отношения. Религиозите и етнографите наричат персонифицираните представи за предмети и явления, които са се настанили и съществуват в човешкия ум, духове: духовете на животните, духовете на стихийните сили на природата, духовете на плодородието, духовете на огнището и т.н. На.
  Освен други елементи на религията, формирането на първите идеи за Бог е формирането на първите форми на религията. Идеята/концепцията за Бог на първобитните хора е била толкова примитивна, колкото тези хора, които са я създали, идеята/концепцията за Бог. В човешкото съзнание тези духове бяха живи, лични същества и някак наподобяваха облика на дърво, гора, река, огън, животно... С течение на времето, в човешкия ум, появата на духове, богове, Бог придоби вид на човек (антропоморфна идея за Бог). Според Библията Бог е създал човека по свой образ и подобие (Битие 1:26-27). Човекът отплати (благодари, отмъсти) на Бога по същия начин: той създаде и Бог за себе си, по свой образ и по свое подобие.
  В процеса на по-нататъшно историческо развитие идеята/концепцията за Бог в човешкия ум се променя по два начина: 1. настъпва намаляване на броя и нарастване на личното величие и сила на всеки отделен Бог, който остава в категорията на свръхестествени същества; 2. специфично чувственото представяне/концепцията за Бог става все по-тънка и по-тънка. Така, успоредно с еволюционното развитие на религията, идеята/концепцията за Бог се движи в посока: духове - богове - Бог, което съответства на религията на пандемонизма - политеизъм - монотеизъм и в същото време от идеята/концепцията за Бог. конкретно чувствено към Бога абстрактно. В последния краен случай идеята за Бог губи своите конкретно чувствителни, да речем, материални форми (очертания), изтънява и напълно губи своите конкретно чувствени форми (очертания). Така Бог стана Един и освен това абстрактно описваемо Същество: Всемогъщ, Вездесъщ, Всеблажен , Вседоволен , Вечен, Неизменен и т.н. В християнското богословие, според православния катехизис, 10 абстрактни качества се приписват на Господ Бог, а 100 такива абстрактни качества се приписват на Аллах в мохамеданското богословие Религии с идеята / концепцията за Бог като същество Едно (Едно) и при същото време, абстрактно описано от Бог, се наричат религии на абстрактния монотеизъм. Само четири религии в момента официално претендират за ролята на такава религия на абстрактния монотеизъм : християнство, ислям, юдаизъм, сикхизъм. Но повече или по-малко последователно подобни твърдения се изразяват само в писанията на теолозите на тези религии. В съзнанието на масите вярващи християни, мохамедани, евреи, сикхи, Бог не остава в своята самота, а е заобиколен от слуга на ангели, джинове, светци и друг баласт от свръхестествени, богоподобни същества. И Богът на християнската религия, според средновековния богослов Атанасий Александрийски, макар и "Един, но не Сам". Той, християнският Бог, е Един в Три Лица: Бог Отец, Бог Син и Бог Свети Дух. Според теолозите Бог е Един, но вярващият може да се моли отделно на Бог Отец, отделно на Бог Син и отделно на Бог Святия Дух. Християнската църква е предоставила на своите вярващи съответните отделни молитви към Трите отделни: Бог Отец, Бог Син и Бог Свети Дух. Ето как изглежда магданозът!
  . ГЛАВА #19
  Ето го момчето-герой, Конан-Павлик излезе на съседния бряг. И сега пак тичаш бос по планинските пътеки, а босите ти пети стъпват по остри камъни.
  Момчето-терминатор тича и композира едновременно;
  Герда прекъсна дългия монолог на Шалота:
  - Достатъчно! Смятате ли, че ни е интересно да слушаме вашата лекция?
  Огнената дяволка пусна със зъби слънчев лъч и закача:
  - Смяташ се за вярващ и когато погледнеш човека, имаш похотливи мисли, а златистата ти кожа иска да докосне плътта му. Знаете ли, че дяволите ще ви сложат в тиган за това?
  Младият Клаус се отдалечи и дори започна да дърпа тениска. Фруда го спря:
  - Недей! Ти си красива и не бива да се срамуваш от себе си. Като цяло, по-добре е да кажете на Шарлот, какви други възможности съществуват за възкресение от мъртвите със силата на науката?
  Шарлот, ухилена, отговори:
  - Тук трябва да се задълбочите във възможностите на човешката психика. И начина, по който хората мислят. Все пак самата мисъл е доста материална, оставя следи в мозъка и паметта.
  - Логично! Фруда се съгласи.
  Шарлот продължи:
  - Но оставя следи не само в субстанцията на мозъка. Цялото пространство на Вселената също може да възприема нашите мисли, действия, емоции. И в това пространство нашите мисли, емоции и молитви също оставят следа, като образите на светлината, възпроизвеждат кадри във филм.
  Герда отбеляза:
  - Това е като учението на Вернадски за ноосферата... За него обаче чух само с крайчеца на ухото си и не схванах същността...
  Шарлот изсумтя презрително.
  - Вернадски? Но способни ли са руснаците да създадат някаква последователна и логична система? Характеризират се с непохватна работа. Измислих нещо по-добро.
  Фруда се нацупи:
  - И какво измисли огнен?
  Момичето се усмихна и каза:
  - Но такава система. Факт е, че нашата душа всъщност е голяма енергия, която е разпръсната в пространството.
  Герда прекъсна:
  - Е, глупости, или по-скоро глупости ти претърпя Шарлот!
  Огненият воин веднага се съвзе:
  - Друго имах предвид! Съвсем не това! Факт е, че интелектуалният потенциал на нашите мисли и действия не изчезва безследно, а продължава да съществува дори в нашия объркан свят! Тоест душата, точно като добър филм, е записана в принцепс-ноосферата, където е уникална и вечна съществува в специален подсвет . Това, разбира се, не са рай и ад, а нещо специално - хиперкосмосът на духовния принцепс-ноосфера. Има много като нашето, но много е различно.
  Герда изсумтя презрително:
  - Отново сънувам. И какъв е изводът?
  Шалот почти без да се замисли отговори:
  - Да, просто! Можем да извлечем тази душа от света на принцепс-ноосферата и да я преместим в произволно избрано от нас тяло! Тоест да се направи елементарна подмяна!
  Герда искаше да каже нещо, докато нейният Фруда извика:
  - Леле, май гаджетата ни поработиха! И свършиха добра работа!
  И наистина се виждаше цяла колона от разбити камиони и танкове, смачкани мотоциклети и няколкостотин трупа. Слънцето вече беше в зенита си и сплесканата плът отвратително воняше. Герда подсвирна.
  Познавам почерка на Мадлен!
  Шарлот се намръщи.
  - Нищо хубаво! Отново ще останем без награди. Толкова разчитах на железния рицарски кръст!
  Фруда тромаво се опита да утеши:
  - Не бъди толкова тъжен! Това е просто парче желязо !
  Шарлот избухна при това.
  -Добре! За такива речи можете да угодите на Гестапо! Аз обаче ще ти отмъстя по друг начин.
  - Как? - изненадаха се вълчиците.
  - Пак ще ви изнеса лекция по религия! - Огненото дяволско момиче блесна сурово с очи и речта й се втурна в скороговорка, измъчвайки ушите й;
  Абстрактният монотеизъм е най-високият и последен етап в еволюционното развитие на религиозната идея за Бога, най-висшият и последен етап в развитието на самата религия. Завършвайки вътрешното си развитие, представянето - концепцията за Бог в абстрактния монотеизъм, количествено сведена до пределното му число - до единица. По-нататъшното намаляване на Бога ще премахне Бог напълно. Няма да има Бог. Ако няма поне един Бог в ума на вярващия, няма да има религия. Това е от една страна. И от друга страна, еволюционното развитие на религиозната идея/концепция за Бога избави и избави Бог от присъщите му някога в миналото конкретно-чувствени форми. Дото се освободи от това, което лиши Бог от всички конкретно-чувствени форми, лиши го от всякакви видими форми. За да опишат остатъците от такъв изтънял Бог, те му оставиха качеството "Дух" и се противопоставиха на това качество на духа на материята. "Духът няма плът и кости", каза Исус Христос (Лука 24:39). "Бог е Дух" е подчертано категорично от авторите на новозаветните книги (Йоан 4:24; 2 Коринтяни 3:17). Но дори и при освобождението на Бог, конкретно-чувствените качества са границата на такова "освобождение". Колкото и да лишават Бог от качествата или свойствата на материални, човешки свойства, Той в религиозното съзнание на вярващия трябва да остане, първо, същество, и второ, същество с присъщите качества на човешката личност. Бог в религията е лично същество, Бог е личност. И като такъв, Бог, подобно на човека, има такива компоненти на човешката психика като ум, чувство и воля. В Бога на всички религии без изключение, Бог, като всеки човек, има ум, има чувства, има воля. Той, Бог, знае, Той чувства, Той свободно решава и действа според своите решения. Религиозното съзнание и богословските писания могат да измерват нивото на божественото познание, чувство и воля по различни начини. Основното нещо не е мярката на божествения ум, чувства и воля, а тяхното присъствие. Ако лишим Бог от ум, чувства и воля, тогава такъв Бог престава да бъде Бог за вярващия. За вярващия смисълът на Бог се крие не толкова във факта, че той е, че съществува и как изглежда, а във факта, че човек може да се обърне към Него, Всезнаещия , Всемогъщия и Любящ (Симпатичен), в краят - говорете и "отнемете (олекнете) душата". Целият комплекс на религията се основава на това, че Бог чува онези, които се обръщат към Бога, Бог знае, че Бог няма да ги остави в техните беди и радости. В писмото си до евреите апостол Павел пише за това по следния начин: "Защото всеки, който идва при Бога, трябва да вярва, че има Бог, и че Той ще възнагради тези, които Го търсят" (11:6).
  В религиозните изследвания приписването на Бог на конкретно-чувствен вид животни се нарича зооморфизъм; приписването на Бога на конкретно чувствена форма на човека се нарича антропоморфизъм; приписването на Бог свойствата на човешката психика се нарича антропопатизъм (от гръцките думи " anthropos " - човек и " patos " - чувство, болка). За съжаление в нашата литература понятията за антропопатизъм са смесени и погълнати от понятието антропоморфизъм . Бог може да не е зооморфен, може и да не е антропоморфен, но не може да бъде неантропопат .
  Шарлот беше малко задъхана, хвърляйки такъв дълъг картечен изстрел. Фруда коментира:
  - Ето какво значи да четеш много религиозна литература! Идва момичето вълк!
  Червенокосият демон изръмжа:
  - Още не съм завършил лекцията.
  Фруда се ухили свирепо.
  - Можеш ли да имаш достатъчно?
  Герда и Клаус неочаквано, единодушно възразиха:
  - Не, не е достатъчно! Продължавайте, интересуваме се!
  Фруда отбеляза мрачно:
  - Добре, просветете ни! Но знайте, че Всевишният изобщо не е дядо на небето!
  Шарлот с готовност се съгласи:
  - Е, разбира се, че не е момиче! И не стар, а вечен, безсмъртен. Да, той не е Дядо под формата на земен Дядо, но Той, Бог, непременно е Дядо по отношение на личните, психологически качества на земния Дядо. Да! Бог е дядо в психологията. Бог е дядо! Какви са личните качества на дядо? - Това вече зависи от системата от вярвания на определена религия, от системата от вярвания на определена църква, секта или ерес; това в най-голямата вяра зависи от личните параметри на конкретен вярващ.
  На лично ниво, в ума на вярващия, Бог е създаден или според законите на аналогията (за зъл, отмъстителен вярващ, Бог е зъл, отмъстителен; за добър вярващ, Бог е добър; за деликатен, интелигентен вярващ, Бог е деликатен, интелигентен) или според законите за компенсация на контраста (За глупав вярващ Бог е много умен; за безпомощен Бог е всемогъщ; за страхливец Бог е смел; за беден Бог е богат; за болен Бог е лечител, за неженен Бог е сватовник).
  При последните думи младият мъж Клаус възкликна:
  - Е, колко вярно се забелязва! Наистина всеки избира за себе си: жена, религия, път! Служи на дявола или на пророка - всеки сам избира!
  Шарлот махна с ръка на младежа и продължи:
  - По-горе казахме, че представата-концепция за Бога не може да бъде лишена от качеството или свойството на едно същество (едно същество или много същества, но Бог винаги е същество, макар и същество от особен вид) и личностни качества. Но това "невъзможно" може да се приложи към материалните неща. Но за съзнанието, както и за самия Бог, няма нищо невъзможно. Тъй като съзнанието се реализира с думи, дори неизразимото може да бъде изразено с думи, възможно е да се изрази както това, което не е, така и това, което не може да бъде. В материалния свят има много невъзможни неща, но в света на съзнанието всичко е възможно. В Библията, по отношение на Бога, същата идея е изразена с думите на Евангелието на Исус Христос: "Невъзможното за хората е възможно за Бога", "при Бога всичко е възможно" (Лука, 18:27; Матей , 19:26; Марк, 10:27; 14:36).
  Бог, като съществително и същество, не може да загуби своята изчислимост . Тя може да бъде само една, или няколко, или много. На границата на Едно или Бог съществува, или не съществува. Няма трето в това отношение между Да и Не. И тази граница на съществуване в единицата - няма по-малко - едва ли е единственото нещо, което е присъщо както на материалния, така и на духовния свят. Веднъж Хегел отбеляза, че Бог е идеална точка, към която човешкото съзнание придава само определени качества. Артикулът може да бъде или не. Но дори качества могат да бъдат прикрепени към него по волята на съзнанието или изобщо да не бъдат прикрепени. В този случай, без никакви качества (свойства), Бог остава само една неопределена, идейна и абстрактна точка, създадена от съзнанието. Но ако съзнанието създаде, макар и на думи, такова понятие за Бог - Бог без никакви качества, без никакви определения, то такъв Бог веднага изпада от сферата на религията в сферата на философското абстрактно мислене. Бог без лични качества е само на думи Бог. Богът на истинските религии винаги е личен Бог, подходящ за лично общуване със своите вярващи.
  
   Блез Паскал, сравнявайки библейския, който е предмет на религиозната вяра, библейския Бог, с философската концепция за абстрактния Бог, пише: "Богът е Бог на Авраам, Исак, Яков, а не Бог на философите". В същото време ученият и янсенитски монах Паскал цитира Библията, в която Бог, явявайки се на вярващите евреи, постоянно заявява: "Аз съм Бог на Авраам, Исаак, Яков" (Битие, 28:13; Изход, 3: 6; Матей, 22:32; Марк, 12:26).
  И така, ние твърдо разбрахме, че във всички религии без изключение Бог е лично същество; Изгубвайки признаците (качествата) на човек, Бог престава да бъде Бог на вярващите и буквално е неприемлив в сферата на истинската религия.
  Герда също потвърди това:
  - Е, разбира се, Всевишният е личност! Как иначе. Пантеизмът е принципно неприемлив !
  Фруда отговори:
  - Но Платон и Аристотел смятаха друго!
  Шарлот се усмихна мило и започна да плете по-нататъшен разговор:
  - Трябва да се каже, че концепцията за Единния и абстрактно възможно да се опише Бог е създадена първо в сферата на философското, а не религиозното мислене, създадено е от философи, а не от духовници или теолози. Философската концепция за Единния Бог е използвана първо от създателите на християнската религия, а след това чрез християнството - исляма, и накрая, още през 10 век, чрез християнството и исляма - създателите на съвременния юдаизъм. Сикхският монотеизъм се оформя под влиянието на исляма още през 16 век с бурната и плодотворна дейност на Нанак (1469 - 1538), основател на сикхизма.
  Човек не трябва да се поддава на богословски внушения, както често се случва, и да повтаря след тях, че Богът на Библията е монотеистичен Бог. Текстът на Библията на Стария Завет, колко хубаво, ясно и недвусмислено свидетелства за съществуването на много богове. Религията на древните евреи от библейските времена в най-добрия случай може да бъде призната за религия на хенотеизма, която признава съществуването на много богове, сред които Бог Яхве е бил пазен само от евреите и според тях е по-силен от боговете на другите народи.
  Фруда направи гримаса.
  - И ние истинските арийски вълци, за да обсъждаме еврейските предразсъдъци. Ужас!
  Клаус философски, дори странно за младата си възраст, отбеляза:
  - Евреите се опитват да компенсират комплекса си за малоценност, с приказки само за тях и изключително за своя Всемогъщ Бог!
  Герда не оспори тук:
  - Аз също не вярвам в Стария Завет и в подбора от Всемогъщия Създател на такъв народ като евреите. Жалко, че не е вярно!
  Огненият проповедник продължи за кой знае какво, без никакви конкретни отговори;
  - Изпадайки от сферата на религията в сферата на философското мислене, Бог напълно се отървава от личното общуване с вярващите, с човека като цяло. Но рождените белези на неговия религиозен произход и религиозните му функции все още остават върху философския Бог.
  В религията Бог е същество от по-висок порядък, а във философията Бог е понятие от по-висок порядък (по отношение на неговия логически обем или свойства; по отношение на параметрите на моралния ред; по отношение на красотата, справедливостта и т.н. на поръчка. Както виждаме и тук, и там, Бог е "най-висшият", но в религията е същество, а във философията - понятие.
  В религията Бог е олицетворение на непознатото; във философията Бог е концепцията за непознатото. Както виждаме, и в религията, и във философията Бог се сгуши в областта (сфера, дупка) на неизвестното, но в религията това неизвестно се персонифицира, а във философията се създава теоретична концепция, теоретично предположение за това неизвестно.
  В религията Бог е предназначен да задоволи практическите нужди на човека, а във философията концепцията за Бог е предназначена да теоретизира за непознатото като познато.
  Клаус избърса потта от челото си и погледна през люка. Слънцето вече бавно се спускаше от небето като шамандура при прилив. Младият мъж заяви:
  О, най-накрая става по-лесно.
  И Фруда насърчи момичето:
  - И какво? Лъжи по-нататък!
  Шарлот беше сериозно обидена тук:
  - Аз лъжа! Нито една частица истина! Една единствена логика! И знания!
  Фруда махна свирепо с ръка.
  - Явно не разбирате немски фолклор.
  Шарлот, вместо кавга, продължи лекцията си;
  -В резултат на вековно теологично и философско теоретизиране са разработени редица категории за описване на идеи-понятия за Бога, създадени са редица системни понятия за Бога.
  Така че, за да се опише връзката на Бог със света (Вселената), се използват следните категории:
  Иманентно (от латинската дума immanens - пребъдващ, присъщ на нещо) - това, което е неразделно, неотделимо от нещо. Тази категория се използва, ако е необходимо да се подчертае, че Бог е неотделим от света (Вселената), не е противопоставен на света, а сякаш е наблизо, близо в този свят. Както е казал апостол Павел: "Бог не е далеч от всеки от нас, защото чрез Него ние живеем, и се движим, и съществуваме" (Деяния 17:28). В краен случай "Иманентно" с допълнителни уточнения може да означава, че Бог е сякаш излят в природата или слят с природата и с всички нейни съставни части.
  Трансцендентен (от латинската дума transcendent , transcendentis ) - това, което надхвърля, трансцендентно. Тази категория се използва, когато е необходимо да се подчертае фундаменталната, фундаментална разлика между Бог и света, от предметите и явленията на този свят. Апостол Павел в писмото си до Тимотей пише: "Бог обитава в непристъпна светлина. Никой от хората не Го е видял и не може да Го види" (Тимотей 10, 6:16). Бог и светът, неговите предмети и явления нямат нищо общо, нямат комуникация; Бог е в себе си и светът е в себе си; че светът е напълно независим от Бог, оставен на себе си. Понякога изразът "Трансцендент" се използва, за да се подчертае фундаменталната непознаваемост на Бог, който не само е отдалечен, но и силно противопоставящ се във всички отношения на света и особеностите на съзнанието на човек, живеещ в този свят.
  При тези думи Клаус въздъхна пресилено.
  - Гледайки нашите страдания, а също и мъките на другите хора в отдалечеността и неразбираемостта на Всевишния, как да повярвате!
  Фруда отбеляза с известно раздразнение:
  - И колко време отне тази вълчица да чете разни философски трактати. Всичко, което може да бъде използвано за добро, за по-необходима кауза!
  Шарлот побърза да успокои:
  - Малко! Чета много бързо!
  Фруда кимна, няколко капки пот отлетяха:
  - Е, тогава карай!
  Червенокосата дяволка продължи да се усмихва;
  В историята на философската и богословската мисъл са развити различни концепции за Бог, които са получили следните имена:
  Деизмът (от латинската дума Deus - Бог) е философска концепция, която признава съществуването на Бог-Създател, но отрича неговата намеса в делата и събитията в света. Според учението на деизма Бог е създал света, вложил в него своите цели и закони. Бог, според представите на някои деисти, е същество, което притежава всички съвършенства в най-висока степен, основните от които са Всемогъщество, Мъдрост, Самодостатъчност. Бог създаде света със своето всемогъщество, създал този свят според принципа на своето всезнание. Но след сътворението на Света Бог се отдалечи от него и по никакъв начин не се намесва в неговите събития и процеси. В това отношение деизмът представя Бог като същество, трансцендентно на света.
  Освен всичко друго, деистите аргументират своята гледна точка по следния начин. Ако Бог се намеси в събитията и процесите на света, тогава това би означавало, че Бог е направил нещо нередно в този свят, допуснал е грешка и е принуден постоянно да коригира своето творение. И да се коригираш е недостойно за Бога с неговото Всемогъщество, Всезнание и другите му всесъвършени свойства; да коригираш означава да признаеш, че Той, Бог, не е могъл, не е в състояние да създаде света съвършен.
  
  Тъй като Бог, според учението на деистите, е отстранен от света, който е създал, то Бог сякаш не съществува за този свят, не съществува за човека. Молитвите на вярващите не достигат до деистичния Бог и не оказват влияние върху него. Ако Бог се вслуша в молитвите на вярващите и се намеси в събитията в света в съответствие с ритуалите на поклонението, тогава, казват последователните деисти, ще се окаже, че Бог се контролира от вярващи и свещеници; че самият свят не се управлява от Бог според неговите вечни и неразрушими закони, а че светът се управлява от свещеници и вярващи чрез насилие срещу Бога...
  Герда завъртя очи.
  - Брилянтно! Но всъщност армията на Вермахта коригира несъвършенството на света!
  Шарлот продължи с трансферите;
  Пантеизмът (от гръцките думи " пан ", всичко и " теос " бог - Бог е навсякъде и във всичко) е философска концепция, която признава съществуването на Бог, неотделим от света. Според пантеистите Бог не само присъства в света, но сякаш е излят в този свят, "който е навсякъде и изпълва всичко " (който присъства навсякъде и изпълва всичко със себе си), както се пее в православните Църковна молитва "Към Царя на небесата". Пантеистите казват, че Бог е всичко, което съществува, а всичко, което съществува, от своя страна е Бог; че светът е или тъждествен с Бог, или е израз на Божията природа. Пантеистите по правило виждат света в неговото единство и провъзгласяват самото единство на света за божествено.
  Най-видният представител на класическата форма на пантеизма, философът Спиноза, вярвал, че Бог е синоним на Природата. " Деус сив Natura "(Бог, или Природа) е любим израз на философа-пантеист. Бог се проявява в този свят според законите на природата, тъй като законите на природата са закони на Бог, Бог е природа. Природата-Бог действа според на неизменните й закони.Той като Природата е безличен... Молитви към Бога могат психологически да успокоят вярващия, но не могат да повлияят на природата по никакъв начин.
  Клаус се почеса по горната част на главата.
  Но жегата е на път! Така че нашите молитви са отговорени!
  Шарлот, с мъка потискайки смеха си, продължи в многословието си;
  - Атеизъм (от гръцките думи "а" и " теок " - буквално "без бог") - мироглед, който не позволява съществуването на какъвто и да е вид - било то иманентен или трансцендентен, деистичен или пантеистичен - Бог. Атеизмът има за цел да възприема този свят такъв, какъвто е в действителност, без да добавя към този свят свръхестествени същества, чужди за него.
  Теизмът (от гръцката дума " Theos " - Бог) е философска концепция, която признава съществуването на Бог, признава периодичната намеса на Бог в събитията на този свят. Теистичната концепция за Бог е близка до религиозния мироглед, но в същото време теистите обикновено не се придържат устно към възгледите за Бог на която и да е конкретна религия. Не може да се премълчи фактът, че всички теисти, според личните си убеждения, са привърженици на една или друга определена религия, в рамките на която философстват. Като правило теизмът стои на позициите на монотеистичен и абстрактно описан Бог, но оставя след себе си личните свойства, присъщи на Бога - Ум, Чувства и Воля.
  Според теизма Бог е едновременно трансцендентен на света (и следователно надхвърля света, издига се над света и не може да бъде познат от човека), и в същото време иманентен на света (и затова не напуска този свят сам; периодично, според нуждите, се намесва в делата на света, извършва чудеса, общува с вярващите чрез молитви). Съчетанието на трансцендентността на Бога с неговата иманентност е проблем, логически неразрешим от теистите, но без такова съчетание е невъзможно да се задържиш в рамките на религиозния мироглед. Всичко това принуждава теистите да търпят логическите си сътресения и глупаво да повтарят заклинания за съвместимостта на Божията трансцендентност и иманентност.
  Герда не издържа и отново се намеси:
  - А кой друг проповядва тези глупости в нашия модерен и образован свят?
  Шарлот търпеливо обясни;
  - Пример за съвременен теизъм могат да бъдат произведенията на така наречения Институт за съзидание ( Institut на Creation ), който се намира в САЩ, но има своите привърженици във всички страни, където се разпространява християнството. Теизмът се отдава на няколко учени, които остават вярващи. Теистичните лудории на такива учени са фрагментарни, философски слаби и във всяко отношение теоретично несъстоятелни. Те се появяват на бял свят и стават обществено достояние като опит да се помири религиозната съвест на тези учени с техните научни изследвания, които явно противоречат на религиозните принципи. Пример за теизъм може да бъде и синдологията - "наука", която изучава, по поръчка и под ръководството на католическата църква, различни артефакти и свещени предмети.
  Фруда изръмжа:
  - Американците по света разпространяват своята културна зараза!
  Шарлот продължи в съгласие;
  -Богословие или теология - теоретично формулиран светоглед (религия) на определена религия, църква, секта. Теологията е теоретична апология за специфични религиозни вярвания. За разлика от теизма, теологията винаги е изповедна. При разкриването на съдържанието на идеите-понятия за Бога теологията използва различни методи на представяне, включително теоретични. В същото време логиката се използва изобилно със своите методи за доказване и опровержение, философски отклонения, различни салта. Но всичко това е насочено към това - и само това! - за потвърждаване на религиозни идеи/концепции за Бог, които са изложени в Свещеното писание (Библия, Коран, Трипитаха , Зенд-Авеста, Книга на Мормон и т.н.). Разбира се, и в утвърдените модели на догмата (Характери на вярата, Изповедни книги, Катехизиси и други подобни боклуци) на дадена религия.
  Клаус каза със съмнение:
  - Смятате ли, че атеизмът е истина?
  Шарлот каза съвсем искрено:
  - Поне е по-честен!
  -И защо е това? Герда беше възмутена.
  Шарлот отговори хладно;
  - Ето защо! В дискусиите с атеизма теолозите доста често крият лицето на своята религиозна същност, криейки се зад теизма, а понякога дори и деистичните и пантеистични "причини". Но това е просто още един срамежлив и измамен трик на богослова. Надраскайте внимателно теистичната кожа на такъв противник и под него определено ще откриете тонзура, рога и крака на чистокръвен религиозен богослов, и следователно в същото време самоцел!
  Категориите "Иманентно" и "Трансцендентно" се използват не само за описание на образа и същността на Бог. Те са намерили и намират своето приложение във философската мисъл, за да осмислят и опишат редица онтологични и епистемологични проблеми. В резултат на това рамката за разбиране на тези категории стана по-смислена и много по-широка от това, което имат в тясната област на описание на божество. Но самото описание на Бога, което религиите предлагат на съвременния цивилизован вярващ и дори на просветените богослови, не може да мине без използването на категориите "Иманентно" и "Трансцендентно".
  Що се отнася до деизма, пантеизма, атеизма, теизма и теологията, исторически и по същество всички те не са изчерпали и не изчерпват съдържанието си изключително чрез описание на понятията за Бог. Всички те имат много, много по-широк обхват на светогледната визия. На практика те, с изключение на богословието (богословието), са се превърнали в мощни философски течения, които от своите гледни точки се опитват да разгледат всички аспекти на мирогледа. Разбира се, в основата на светогледа им стои латентно кардиналното за тях - понятието за Бог. Всички те се опитват да създадат цялостен светоглед при предположението за съществуването или отсъствието на Бог. Освен това всеки от тях по един или друг начин взаимодейства с други области на философската и теологическата мисъл, които изброихме. Така деизмът и пантеизмът, в своето отричане на личен Бог, в много отношения са в крак с атеизма. Но в същото време, с оправданията си за съществуването на особен вид Бог, деизмът и пантеизмът играят заедно с теизма и теологията, снабдявайки ги с мощни философски и научни аргументи, които умело използват както теистите, така и теолозите. Но деизмът и пантеизмът в много аспекти предоставят ценен теоретичен материал и на апологетите на атеистичния мироглед.
  Фруда каза:
  - И атеизмът не е еднообразен! По-скоро ясна научна концепция!
  Шарлот разпери ръце, гребейки думите по вълните на морето:
  - Разбира се, атеизмът не е еднообразен! Ако се вгледаме по-отблизо в атеистичния мироглед и съвременните атеистични движения, можем да открием много взаимно допълващи се и вътрешно разкъсващи елементи в тях. От тази гледна точка, както в миналото, така и в настоящето, има няколко вида атеизъм. Те включват освен, както се казва, отворени и последователни до край атеисти, също агностици, свободомислещи, същите деисти и пантеисти, антиклерикали, хуманисти, войнстващи атеисти (има и такива), марксисти атеисти, атеисти според Фройд, последователи на Бертран Ръсел и др.
  За да се опишат и анализират поне основните аспекти на деизма, пантеизма, теизма, атеизма и теологията, са необходими отделни изследвания и отделно представяне. Поставил съм си задачата накратко да изложа същността и основните отправни точки на подхода към разбирането на идеи - понятия за Бога от тези мирогледни направления. Имам проблясък на надежда, че материалът, който предлагам на посетителите на атеистичен сайт, ще им помогне, особено на младите хора, по-конкретно и по-успешно, да обменят ефективно мнения по такъв важен предмет от мирогледа като понятието за Бог.
  Шарлот завърши и в този момент Фруд извика:
  - Вълчици, а бензинът ни свършва.
  . ГЛАВА 20
  Юнашкото момче все още бяга, пресичайки Мала Азия. И ето планини наоколо, остри камъни на билото. Босо дете тъпче босите си подметки по остри камъни.
  Но краката му на този супермен са толкова груби и твърди, че изобщо не болят.
  Конан-Павлик тича и продължава да композира в движение;
  Шарлот потрепна с мигли в недоумение.
  - Еха! Трябва да се "прецакаш"!
  Герда, намигайки, усмихвайки се, заяви:
  Какви са законите на физиката. Освен това те бяха създадени от не друг, а от Всемогъщия Бог, срещу когото Шарлот беше толкова агресивно настроена. Сега изглежда, че закъсняваме за раздаване на поръчки и шишарки!
  Фруда побърза да успокои Герда:
  - Нищо, сега ще се свържем с командването по радиото и ще ни изпратят камион с горим материал.
  Огненият воин се съгласи:
  Да, това би било най-добрият начин!
  Фруда, леко потръпнала (тя се страхуваше да не получи добър удар), се свърза с Мадлен. Тя обаче беше доста дружелюбна:
  - Вече стигнахме до канал Сует и засега спряхме. Ще ни настигнеш след сто километра. Камионите ще пристигнат след максимум два часа.
  Фруда се усмихна.
  - Доволен съм! И какво да правим!
  Мадлен каза грубо със специален акцент:
  - И ти спиш! Аз самият спях в движение, в столчето за танк. И моите вълчици сега си почиват! Така че все още сте в люлката!
  Фруда възкликна с наслада:
  - Всички момичета махайте! Ще се видим скоро.
  Вълците дълго не спряха, мислейки, и Клаус сложи светлата глава на Герда върху голите си загорели гърди. Русокосата терминаторка почти веднага се озова в серийния си сън.
  Обръщайки се, момичето изстреля залпове, което накара стрелците да замълчат. Няколко АК и М-26 полетяха. Герда, дори стана смешно, тя дразни нещастните воини:
  "Тук хвърляте оръжията си.
  Шарлот я прекъсна:
  - Всичко наред ли е с теб, лек вълк?
  Герда, оголила зъби, които вече бяха покрити с кръв, през смях отговори:
  - Точно сега имах битка на равни начала, няколко синини и лека рана!
  - Не е зле, но тъкмо го довършвам. Не намери ли Остап Бендер? - В последните думи на огнения воин се чу цял водопад от презрение.
  - Все още не! - Отсечена от терминатор вълк.
  - Жалко! Уловете жив неговия втори командир! - почти инсинуативно попита игривата Шарлот.
  - Ще се опитам. - измърмори Герда.
  - И в същото време вземете артефактите от това чудовище! - излая червенокосата дяволка, наред с тези думи, слагайки наведнъж петима наемници-разбойници.
  - Точно това правя! - каза обидено Герда, също не спирайки да стреля. Босите й крака оставиха много сладки съблазнителни следи.
  Наистина плячката беше богата. Цели осем "черупки", две почти никога не са намерени "View" камъни, които ви позволяват да гледате през стени и дрехи. Камък на любовта и два "Плюса" и една неизвестна класификация на "Гестапо" и SS.
  - Да, това вече е нещо! - каза с ентусиазъм примадона Герда.
  - Ти си късметлия и аз съм късметлия. Да се запознаем и да споделим! - изръмжа Шарлот.
  - От само себе си! Русокосият терминатор се изкикоти.
  Въоръжена до зъби, Герда се качи на последния етаж. Тук вече имаше малко хора. Четирима картечници. Момичето им направи нос. Те стреляха, избуявайки очи към неуязвимия боец.
  - Какви вие наивни момчета. - Герда му простреля костите на крака, болковият шок е силен, изключва съзнанието, но човекът остава жив. - Е, наистина ли мислиш, че бих отишъл, толкова открито, без да съм сигурен, в пълна безопасност.
  Блиндираната врата беше затворена, но русокосият воин просто взриви стената, разрушавайки бетона като измамник, който играе къща от карти. Тогава тя се пошегува:
  - И тези маймунски трикове не помагат!
  Момичето скочи вътре. Изражението й стана весело. Али Чугаев държеше в ръката си РПГ-29, готова да стреля всеки момент.
  - Внимавайте на такова разстояние ще бъдете посечени от фрагменти! - Сякаш се грижи за боса мома - излая бандитът.
  - Не ме интересува! Герда се изкикоти. И тогава тя добави.
  - Разчитате ли на узбекски рай? Или какво ще кажеш за Джилга...
  - Аз съм атеист! Не вярвам в църковните приказки! - изскърца азиатецът с изгнили зъби.
  Герда се усмихна подигравателно.
  - Все пак отивам встрани! - Момичето стреля с пръст, игла от ръкавица. Тя парализира крайниците на боец.
  - Всичко е много просто! Русокосият вълк се изкикоти.
  - Кой си ти! - изграчи узбек.
  Герда грабна RPG от замръзналите й ръце и удари Али по носа. И тогава тя каза тихо:
  - Искаш ли да живееш?
  - Разбира се! - В гласа на наемник-терорист прозвуча надежда. Изкривената челюст изщрака едновременно.
  - Кажете ми, къде отиде Остап Бендер? Гласът на Герд стана още по-отровен.
  - Познавам те! Щом кажа, веднага ще ме убиеш. - разтърси се отново Узбек.
  - Но защо? - Боса руса терминаторка показа рядка наивност.
  - Аз съм допълнителен свидетел, че не ти трябва за нищо! - каза, треперейки от страх азиатец.
  Герда дори не се усмихна.
  - Не виждаш лицето ми, безформена фигура, променен глас. Не мисля, че можете да дадете на Интерпол или на ЦРУ достатъчно добър съвет, за да ме хванат. Освен това тези, които видяха моя силует, определено ще останат. А това, че сме бойци от висока класа, вече е ясно, без свидетели!
  - И какъв е изводът? - отново се появи надежда в гласа на Чугуев.
  - Няма причина да те убивам! Но имаш причина да кажеш! - каза с натиск Герда, в този момент в отвора се появи войник с противогаз и той веднага беше отнесен от добре насочен изстрел.
  - И кое? - Али стоман малко по-спокоен.
  - Първо, спасете живота си! - каза весело Герда.
  - Най-важно е. - по-скоро се ухили бандитът.
  - Второ, и не по-малко важно, ще премахнете шефа си. В този случай имате отлични шансове да ръководите групата Resilience. - Русокос терминатор отряза още двама " слепец на слепец ".
  - Или нейното кочанче. Али въздъхна тежко.
  - С помощта на американците бързо ще възстановите влиянието и числеността си. Така че няма да е проблем. - Герда хвърли камъче с пръст на бос крак, удряйки с точен удар по челото, друг мръсник.
  - Може би! - развесели се Чугуев.
  - И третото! Най-висш американски генерал е убит и ако вашият лидер е жив, ще вбеси ЦРУ. В този случай те ще освободят всички кучета във вашата организация. И така всичко ще бъде по-лесно: око за око, зъб за зъб, лидер за лидер! Разбра ме! - Герда, за убедителност, постави линия, която изведе седем бойци, които се опитаха да влязат в помещенията.
  - Страхотна работа си свършил! Е, ако се закълнеш, че ще ми спасиш живота, ще го дам. Али се съгласи.
  - Имам строг принцип никога да не псувам. И винаги казвай истината. И нямаш друг избор, освен да вярваш, иначе ще ти набутам нажежен покер в задника. - изръмжа вълкът воин.
  - Добре, той е в подземен бункер. За да влезете там, трябва да завъртите опашката на сребърната рибка. Между другото, там се съхраняват още пет милиона долара и един милион евро. - побърза да увери ужасния терминатор Узбек.
  Ако не си излъгал, ще живееш. Междувременно спи, радост моя.- Герда небрежно предаде каротидната артерия на заместник-лидера.
  Беше по-лесно да се спусне, имаше малко врагове и тези, които все още бяха подредени на купчини. Въпреки това, Герда, беше почти скучно, както в компютърна игра, след преминаване през най-трудния етап, когато остават само косвени нива.
  Независимо дали е излъгал или не! Но все пак си свършихме работата.
  Неповредената чешма излъчваше леко синкава вода. През нощта той беше осветен и изглеждаше мистериозен. Герда докосна опашката си и се поколеба. Изведнъж това ще задейства голямо количество експлозиви. Ако гръмне, значи избухва капиталово.
  Вярно е, че в този случай сградата ще се срути, Али Чугаев ще умре и в него момичето не намери голямо желание за саможертва. Обръщайки се, Герла хвърли бумеранга си с пръчка-диск вътре. Той летеше почти без да докосва стената. Някой е наранен, чу се предсмъртен вик.
  - Добро оръжие! - каза, оголивайки устата си Герд. - Той знае кого да убие.
  Момичето взе диска с пръсти, кръвта никога не е полепнала по този метал.
  Тя скочи, бързайки с всякаква скорост, стръмни стъпала водеха надолу, два трупа върху тях.
  - Извинете ме, моля. Момичето се поклони. - Е, така стана.
  Неохладените трупове мълчаха, по изрязаните лица се появи подобие на гримаса. Тук на Герда се стори, че мъртвецът прошепна:
  - Да, отиде си!
  - Какво не си учтив! - И удар с крак за разбиване на кости.
  Момичето продължи напред, пое тревожно дъх, трима души застанаха в засада пред вратата. Как да ги заглуша? Граната?
  - Не, твърде примитивен! - прошепна русокосият терминатор.
  Герда скочи надолу по стълбите, разперила крака. Тя кацна, наведе се, прескочи един взрив над главата си. Веднъж тя премести челото си до едната в слънчевия сплит, а с другите две ръце в слабините.
  - Ето една бърза банална кастрация.
  Трима бойци седнаха, битката приключи.
  В съседната стая нямаше никой, но в края на коридора мъж дишаше тревожно. И доста голям. Герда видя в компютъра снимка на Остап Бендер, двуметров герой. Той дори участва с братя Кожедуб. Герда обожаваше тези бойци, особено Владимир-Волфович. Сега Бендър я чака, вероятно замръзнал с подцевен гранатомет. Най-вероятно RPG-39, толкова обичан от местните жители, също не е малък по мощност и не е твърде скъп.
  Убиването обаче не е трудно, но бих искал да погледна в очите, да говоря преди смъртта.
  - Понякога можеш да убиеш, никога не можеш да отнемеш надеждата! Надеждата е най-ценният от онези дарове, които не обедняват дарителя! - прошепна афоризми Герд.
  Момичето се замисли усилено. Отварянето на вратата е почти невъзможно да се чуе, трябва да е или блясък на сянката, или скърцане на титан. А от друга страна стаята е изолирана, дори вентилацията е автономна. Вярно е, че можете да опитате по-проста дори детска версия.
  Герда се приближи до вратата, благодарение на ботушите си - че така се счупиха навреме, върза тел за дръжката и, отдалечавайки се на безопасно разстояние, я дръпна. Вратите трепнаха и веднага последва условен рефлекс. Изстрел и експлозия. Изстрелването на заряда на гранатомета отчупва титана. Фрагментите се разпръснаха в различни посоки, горящият дъжд почти докосна момичето.
  - Е, ето ти и се отвори сладко! Няма непробиваема броня, но има непобедим инат! Герда се втурна към отвора, докато прахта се изчисти. Скоростта й помогна да пробие навреме, до самия враг. Той успя да повърне най-новия АКМ-323, но момичето се гмурна като риба и събори оръжието. След това се хванаха.
  Двуметровият герой тежеше най-малко сто тридесет и пет килограма и имаше мощни мускули. Герда нямаше дори седемдесет, но за пет секунди изви ръката му, което го накара да стене от болка. Бендър измърмори:
  - Да, кой си ти!
  - Воин на Аллах! - излая русокосият терминатор, с много груб мъжки глас.
  - Лъжеш! Такива техники се изучават само в пруските специални части! - изрева в отговор водачът на бандитите.
  - А какво да кажем в Германия, в целия Трети райх, няма мюсюлмани? - обиди се Герда.
  - Всичко разбрах, това е провокация на Гестапо. Искате Америка да ви помогне в лова на турския султан, така че устройвате провокации. Бендър изпищя.
  - Заблуждаваш се, грешиш! - изтъркаля със зъби русата вълчица.
  - Вече предадох на американската база, че това е пруска провокация. Нямате търпение да възстановите Третия райх е затвор, или по-скоро концентрационен лагер на народите! - Гласът на лидера стана по-плътен.
  Герда избухна автоматично:
  - Третият райх не е затвор, а братско семейство. А народите изобщо не искаха нейния крах!
  - Наистина не искаха. Какво ще кажете за волята, изразена на украинско-кавказкия референдум? - Бендър явно се опитваше да отклони вниманието на момичето. Въпреки това, тя беше нащрек и положи двама много големи бойци с глави на духове.
  - Там постановката на въпроса не беше коректна. За независимост вие или зависимост. На друг референдум украинци и кавказци искаха да живеят в Третия райх и вие го знаете! - Герда усети, че ще й се случи истерия.
  - Всъщност странен убиец! Дойдохте да ме намокрите толкова мокра. А дискусиите само разклащат въздуха! - Бендър вече се чувстваше доста унизен.
  - Имам нужда не само от твоята смърт... - Започна, беше войн.
  - Зеле в бронирана кутия, ако искаш, задави се! Бендър изръмжа.
  - И парите не са най-важното! Герда поклати глава.
  - Разбира се, основното за вас е да служите на Третия райх. - изплю презрително лидерът на бандата.
  - Не виждате ли в какво САЩ превръщат Украйна, Кавказ и дори Сибир? Очите на русокосата Терминатор искряха.
  - За просперираща западна държава и когато живеехме в Третия райх в най-богатата страна в света: захарта, маслото, хлябът бяха на купони. Ние , момчетата, тичахме полугладни, а сега поне сме пощадени от това унижение! - Бендър измисли как да хване изпуснатото оръжие.
  - За това са виновни предатели от всички маниери! - Герда отсече противниците с точен взрив.
  - И при Гьоринг нямаше ситост! - Vyaknul ръководител на групата "Стабилност".
  - Гьоринг беше олигарх. Роден и живял в голям лукс, затова той става капиталист, отхвърляйки идеята за народна държава. Вие знаете това! - отсече Герда.
  - Добре! Убий ме по-бързо! Както и да е, ще кажа на всички, че това е пруска провокация от Гестапо! - дори изрева Бендър.
  Герда се поколеба, беше подозрително, че самият здрав млад мъж иска смърт. Тук нещо не е наред.
  - И не съжаляваш за нищо? - попита тя задъхана.
  - Не! - отсече накратко лидерът, като блесна с очи.
  - Така че поне се молете! - прекръсти се Герда.
  - Аз съм католик! - избухна Бендър.
  - Особено! - настоя вълкът.
  - Но не фанатично. - Беше ясно, че Остап Бендер не желае да се кръсти. - Е, доволен ли си сега?
  Герда започна да шепне молитва и звучният глас на Шарлот я прекъсна:
  - Да, свършвай бързо с него, тръгваме!
  - Защо да бързаме? - попита Герда с наивност на глупак.
  - Скоро ще се разсъмне и все още трябва да вземем оръжия от подводницата! - Шалота дори беше изненадана от "глупотата " на половинката си.
  - Добре! - попита Герда тихо Остап. - Ти се покая и се смири пред Господ Исус.
  - Боли ме, че е необходимо! Бендър изръмжа и хриптеше.
  - Тогава с голяма мъка в душата си те убивам. Знаеш твърде много. Знанията са добри, но не и в този случай! - Герда удари челото с ръба на дланта си, а след това, когато Бендер отпусна, тя стисна шийния хрущял.
  - Ужасно е! - Изхвърляйки трупа, момичето внимателно провери стаята за скрити камери. Оказа се, че има. Герда изтри всички записи и ги счупи. Без съмнение тя е взела парите. Два камъка "броня", които бяха на водача. Някакъв неизвестен артефакт, лилав със зелени петна. Е, това е всичко, лидерът на групата "Стабилност" не беше особено натъпкан с камъчета. Може би затова е умрял толкова тежко. Момичето се изви още малко, използвайки устройството, провери за наличие на "бъгове".
  - Не, тук изглежда всичко е чисто! - каза Герда. За последен път, след като учтиво се поклони на трупа, тя се качи горе. - Изглежда всичко е наред. Справих се със задачата, но сърцето ми е тежест и болка. Може би е заради количеството кръв. - каза си тя.
  Момичето бързо се пенсионира, четирима вражески войници се опитаха да прокарат главите си отгоре, но бяха покосени с едно хвърляне на диск-бумеранг.
  - Аз съм добър фризьор, ще ти подстрижа косата. - Красавицата показа черен хумор.
  Герда излезе. Тогава Шарлот я попита:
  - Е, как си?
  - Снимам, южната част на града основно е разчистена! Русокосият терминатор посочи надясно.
  - Убих още! - изръмжа Шарлот.
  - И аз реших проблема на Бендър. Сега всички цели сме решени! Герда се зарадва.
  - Това е добре! Вземете танка Cheetah, нека караме онези, които са оцелели! Терминаторът на огнения вълк се изкикоти свирепо.
  - Аз самият смятах, че този великолепен образец на немската наука ще бъде полезен на нашите изследователи! - скромно сведе очи русата вълчица.
  - Ти си късметлийка Герда, ти уби лидерите, залови супертанка! - в гласа на Шарлот се долавяше очевидна завист.
  - Но ти спаси децата, а това е най-скъпата награда! - възкликна снежнобял воин.
  - Какво те дразни свете! Шарлот направи неуспешен опит да потупа приятелката си по бузата.
  Тогава Герда изскочи и се премести в резервоара. По пътя се опитали да стрелят по нея с картечница, но този опит се оказал мизерен лай на свалена мелеза.
  - Да, дори безинтересно! - Изстрел и четирима картечници излетяха от покрива със смъртен вик. - Приятно добре дошли момчета. - каза воинът.
  А ето и танка, по форма предната част на Гепард наподобява щука глава или съветския танк ИС-3. Автомобилът наистина имаше за времето си отлична броня и не е важно шофиране. Тя остана на въоръжение около година, а след това беше заменена от по-малко естетичен, но по-практичен ИС-4 (откъде идват такива знания. Е, глупости, помисли си вълкът воин). Герда си помисли, че германците донякъде приличат на японците, които възприемат идеите на други хора. По-специално, Panther заимства много от Т-34 и беше дори по-мощен и тежко брониран, около четиринадесет тона по-тежък от съветския. Но той не е надживял основния си недостатък - високата цена. Така че "Леопард" -5 превъзхожда и "Амбрамс", и Т-90, а може би дори по броня и Т-100, но твърде скъп. Това означава, че не е подходящ за масово производство.
  Вярно, две картечници и бойна машина на пехотата седяха в засада близо до танка. Какво ви трябва, за да се справите с тях. По-специално, използвайте гранати!
  OGRU-6, сред заловените, са доста подходящи. Сега е модерно да се използват игли като фрагменти. Когато експлодират, те се въртят и разкъсват плътта. Оръжието е нечовешко, но ефективно. Герда хвърли гранатите в ръцете си, изчислявайки траекторията. Те се търкаляха по криволичеща траектория и вълна от фрагменти заглуши картечниците.
  Момичето се прекръсти:
  - Душите ви ще излетят под звука на самолета, те напуснаха пъпа на земята! Нещо сякаш е в необятните простори, в далечината е разцъфнало цвете! Тя изпя нещо като молитва.
  Сега остава да се премахне БМП. Това също е доста сериозен проблем. Тази машина е като вълкодав, особено не руски модел, а немски "Алигатор" - 5, с активна броня и две 98-мм оръдия, четири картечници с тегло четиридесет и шест тона. Това може да отнеме само RPG - 39, вече RPG - 27 или 29 не работи. Колата е доста ниска, с голям наклон на бронираните плочи, дори е трудна за удар. А зенитните оръдия са скорострелни.
  Герда си спомни заснемането на документалния филм (от някаква заблуда за алтернативна реалност!), колко бърз беше немският "Тигър", особено кралският. И въпреки това имаше случай, когато четиринадесетгодишно момче се взриви с граната близо до резервоари за гориво. В резултат на това имаше пожар и тридесет чисто нови тигъра бяха изгорени, десет от тях бяха кралски. Това беше подвиг, достоен за цяла дивизия, и едно дете го направи. Разбира се, не без късмет, но косвено му помагат партизаните, разкъсвайки релсата и натрупвайки голямо количество техника с саботажа си на гарата. Но да дадеш живота си и то не като мъченик, който разчита на харем и вирчета с медени вина, а с атеистично възпитание за Родината. Може ли Герда да го направи сама?
  Момичето промени решението си от RPG, всеки може да взриви "Алигатора", но какво ще стане, ако го унищожите с голи ръце.
  Герда започна да си проправя път към колата с кратки тире. Опита се да се движи, за да не бъде забелязана. Трудно е, трябваше да се крия зад труповете. Но в крайна сметка почти успя. Забелязана е съвсем близо, ударена от картечници.
  - Немски прасета! - извика на испански.
  Герда едва успя да скочи под корема си, колата се запали и пусна в движение, опитвайки се да смаже смелото момиче. Момичето хвана куката, дръпна пантата. Тя беше добре запознат с механиката и сега гъсеницата излетя от колелата.
  - Тази гадна грозота! - измърмори испанецът.
  Партньорът му добави:
  - На чашата! Изглежда, че пруското прасе е закачено!
  - Нека го карам. - Боецът се разтърси с мощни топки-бияч.
  -Тогава рискувай кавалера! Защото той ще те застреля! - Партньорът се опита да задържи побойника.
  - И аз съм огнехвъргачка! - изръмжа нисък бас.
  - Върви Мартинито !
  Испанецът изпълзя от кулата с тръба и резервоар. Очите му искряха злобно.
  - Изпечете пруско прасе и ще има кебап!
  Пламъкът пламна, слизайки към дъното на БМП. Герда не тества надеждността на артефакта на бронята срещу огън. Въпреки че със сигурност смекчи опустошителните ефекти. Момичето погали диска с бумеранга.
  - Колко пъти съм те използвал, сервирай пак. Герда нежно целуна метателното си оръжие с устни. След това тя стартира. Трудността е, че трябваше да се откажа, без да виждам целта сляпо, фокусирах се само върху слуха, треперенето на тялото и интуицията:
  - Да, всичко не е толкова сладко!
  Независимо от това, вътрешното ухо не се провали на Герда, острието отряза двама германци наведнъж. Офицер, който стърчи любопитната си глава и огнехвъргачка , която обърка битката и купона. Герда бързо скочи горе, само двама останаха в кабината, но не можаха да проследят бързите движения на момичето.
  -Късно както винаги! Във война, пропускайки секунда - можете да загубите вечността! - каза един скаут от СС.
  Сега вътре тя настрои "Алигатора" и извика на Шарлот:
  - Имам две най-нови местни коли. Трудно е да ги махна веднага, още не знам как да разделя на две.
  Огненият воин отговори:
  - Виждам, тръгвам към теб!
  В този момент слушалките изскърцаха и се чу гласът на генерал-лейтенант:
  - И така, как върви почистването?
  - Страхотно! Лидерите бяха унищожени, но убиха, мисля поне две хиляди за двама! Шарлот се засмя.
  - Да не си полудял. Нареждам ви незабавно да спрете и да напуснете Новата барака! - извика шефът.
  - Не искате ли пълното унищожаване на групата Стабилност? - изненадан воин.
  - Не! Не е в наш интерес. И изобщо защо мислите, че не можем да използваме проамерикански групи за свои цели. Например в Украйна влиянието на Гестапо и СС, след като синьо -оранжевите лидери дойдоха на власт, дори нарасна. - каза по-спокойно генерал-лейтенантът.
  - Винаги съм го подозирал! В същото време страхотна причина да пляснете цените на оръжията, от които се нуждае Третият райх! Разочаровахме ли ви? Шарлот се изкикоти.
  - Не, по принцип се радвам! Двама бойци от SS и Гестапо никога не са унищожавали толкова много добре въоръжени момчета за една нощ и имат не малък боен опит. Това е сензационна новина, която демонстрира немислимите граници на биоинженерството. Това означава успех на нашето изследване за създаването на супермен! Ентусиазмът на генерала беше истински.
  - Слаби американски специални части! - каза, кискайки се Герда.
  - Не ми казвай. Американските рейнджъри имат опит в провеждането на специални операции и битки по целия свят. Да, и технически оборудван по-добре от нашия. Едва наскоро започнахме да ги изпреварваме малко благодарение на увеличеното финансиране и нови колонии. И това е само в някои области. И ако вземем състоянието на войските в насипно състояние... - Генерал-лейтенантът въздъхна преувеличено високо.
  - Добре, вече няма значение! Разполагаме с две превозни средства: танк "Гепард" -6 и "Алигатор" -5, най-новите модели. Бихте ли се интересували да ги получите?
  - Разбира се, това е експериментално оръжие. Можем да използваме, за да научим някои от немските ноу-хау, създадени в САЩ. По-специално, ядрената технология и първите реактивни гравитационни реактори. са заимствани от Америка, но са направени от немски учени.
  Шарлот почука по бронята:
  - Хей Герда! Ето ме, цяла в кръв.
  - Да скочим в "Гепард" получи заповед: напуснете! - изръмжа русокосият терминатор.
  - Потвърждавам това! - сякаш палав прапорщик излая генерала.
  - Чух! Но толкова много ми хареса процеса на войната, че е трудно да се откъсна. Ами ти? Шарлот намигна с изумруденото си око.
  Герда искаше да отговори положително, но тогава пред очите й проблясваха множество обезобразени трупове, счупените им лица, някои изкривени от болка, други привидно блажени. Тя дори се разболя.
  - Не, стига довечера, прекрачих всички граници, да тръгваме!
  Шарлот проби към Гепарда с фантастична скорост. Двама бойци, седнали на бронята, бяха пуснати. Момичето, чрез прости манипулации, отвори люка, скачайки вътре.
  Герда също не губи време, тя взе и закрепи гъсеницата на колелото (и откъде толкова сила в ръцете й!). Те се опитаха да стрелят по нея с упоритостта на кълвач, който чука по бронята. Момичето не пожела да отговори, но когато обстрелът стана твърде упорит. промърмори:
  - Е, защо хората не ценят добротата и сдържаността. - Герда затвори устата си, плюйки олово при втори взрив.
  Шарлот й отговори:
  - Човекът се подчинява на силата, уважава жестокостта, презира нежността и не цени добротата!
  - Кучешки инстинкти! - Герда стана толкова отвратена, сякаш беше потопена в изпражнения.
  - Разработено в резултат на еволюцията! - Констатира огненият вълк.
  - Или може би изобретен от Сатаната? - предложи Герда.
  - Дори ако съществува Луцифер, той е светъл и благороден ангел. Това учи Библията. В крайна сметка Господ го е създал съвършен и добър. - Шарлот с удоволствие включи скоростната кутия, за шест секунди танкът ускори до четиридесет километра. Тя стреля в далечината, но всъщност нямаше кой да стреля, само един бойец, който случайно оцеля, се разби в смачканата земя. Разкъсаният гарнизон вече не можеше да устои. Така войната престана да бъде интересна.
  - Горките момчета, колко от вас сме положили! Дори безмилостната Шарлот плачеше.
  Герда искаше да й каже нещо, но сънят започна отново да изчезва, връщайки не по-малко кинематографичната реалност.
  . ГЛАВА 21
  Момчето-герой беше уморено и изтощено от бързо бягане с товар през раменете.
  Той отново хапна и се зарови право в пясъка. Това е много практично, трябва да кажа.
  И заспа, за да види отново красиви момичета насън и да се възхищавам на техните приключения.
  Събуждайки се, момичетата изведнъж откриха, че Клаус и Фруда вече са напълнили тежък американски танк. На объркан въпрос младежът им отговори:
  - И не ни трябва повече, за да сложим маркуча. И тогава можете да сте по-хладни и добре, да спите добре.
  Фруда кимна одобрително.
  - И ще подремнем в движение. След пет километра ще има доста приличен път, проложен още от времето на фараона, и ще можем да спим точно в резервоара.
  Младият мъж потвърди:
  - Разбира се! Вече е нощ и много по-хладно.
  Герда и Шарлот изсумтяха в отговор:
  - Е, какво да кажем за танковете, които все пак ще докараме до края на пътя!
  Герда дори изпя след това:
  - Трофей танк напред летят до Ню Йорк спирка! Нямаме друг начин - водката поскъпна!
  Шарлот, тази песен явно не ти харесва:
  - Е, както винаги пееш Герда, нещо гадно и подло. Или може би е по-добре да изпълните красив, патриотичен химн?
  Русокосата вълчица се засмя в отговор и завъртя босите си загорели крака. Младият мъж хвана момичето за глезена и започна нежно да я гали, казвайки:
  - Мила богине, нежност и чистота! Вечна поезия - усмихваш ми се!
  Герда беше доволна от докосването на момчешко, с леки мазолеви ръце и тя гука от наслада:
  - Очарователен и блажен!
  Клаус попита Герда:
  - Изпей ми, моля, романс за любовта!
  Русата вълчица поклати глава.
  - Не! Не искам! По принцип романс за любов обикновено се пее от момче на момиче, а не обратното!
  Клаус се смути и се изчерви.
  - Да, аз, за съжаление, не знам как да композирам песни! Нямам такъв подарък!
  Герда остро възрази на това:
  - Не е вярно! Виждам какво има! Започвате основното и следователно думите ще тичат в главата! Вдъхновението също е въпрос на печалба! Доверете се на моя опит! Необходимо е само думите за любовта да бъдат искрени и ефирни:
  Младежът въздъхна, прокашля се малко и отначало плахо, а после с все по-голям натиск, набирайки увереност, запя:
  Косата ти е бяла
  Златна сатенена кожа!
  Страстта ми гори безгранично,
  Младежкият плам никак не е угаснал!
  
  Моето момиче ти си красива
  Бос по пясъка!
  Ти и аз сме толкова щастливи
  Не мога да живея без теб!
  
  И в отговор красавицата ще ми каже:
  Момче, ти си достоен младоженец!
  Повярвай ми и ти, много ти харесва,
  Духът на любовта никога не увяхваше!
  
  Но животът е сложно нещо
  Парите управляват света, повярвайте ми!
  И мамутът е дебел, това е основното,
  Човек на човек е звяр!
  
  В отговор казах, че окото не е скрито ;
  Знам, че бедността е зъл спътник за нас!
  ние сме с вас бос ,
  Като история на Джеймс Смит!
  
  Но любовта не познава граници
  В него няма бариери!
  Както ни заповяда Светият Господ,
  И икони на благословена светлина на лицата!
  
  Така че нека се оженим
  Децата ще растат в щастие!
  И тогава животът ни ще се обърне,
  По най-широкия път в света!
  
  Момата веднага стана студена,
  В очите се появиха ледени висулки!
  Благородната страст утихна,
  И горчивина в чертите!
  
  Не, няма да бъда бос
  И ще си взема дворец!
  И ти гладно момче
  Само с кльощава крава корона!
  
  Защо се скарах с моя любим,
  Мислех си, изкачи се от скръб в примка!
  Трябва да загубиш толкова много съвест
  Само се хвани, измет, ще те убия!
  
  Но сега войната избухна, за щастие,
  Незабавно доброволно на фронта!
  Макар че пътят е бодлив от игли,
  Започнах да печеля акаунт на mann!
  
  И така, ето една битка,
  По дяволите, ние сме в битка и влюбени!
  И войната е към своя край
  Нулите растат в ширина!
  
  Но тук идва трагедията
  Един луд, зъл снаряд прелетя!
  Не исках това, повярвай ми.
  Но костите паднаха подред!
  
  Тук душата ми се носи в небето,
  Мома стои на гроба!
  И плачещи кристални очи
  Той гледа надолу от болка!
  
  - Най-накрая разбрах глупаво
  Злото на хората расте върху парите!
  Примитивният живот е безплатен,
  Е, сега страхът царува!
  
  Нямам прошка на небето,
  В бездната на света отивам в манастира!
  Пейте химни всеки ден
  Исус е моят Отец, моят водач!
  Тук тя взе и изхвърли обувките си,
  Ходене бос през снежните преспи!
  И прославяйки Христос в кручинушка,
  Пейте високо песни за Бог!
  Младият мъж изпя истински романс, а момичетата пяха заедно с него. И беше толкова смешно и в същото време малко тъжно. Герда, чийто крак момчето продължи да гали, погали изрусената от слънцето коса на Клаус в отговор и заяви:
  - Имаш талант! И изключителен талант... Ако не беше войник, със сигурност щеше да станеш поет!
  Клаус смирено каза:
  - Войник, или по-скоро генерал, мисля да стане по-добър, отколкото просто да композирам, дори и да е свободно!
  Шарлот отговори на това:
  - Тук не си съвсем прав! Химикалката понякога удря по-истински от щика. Въпреки че Герда, трябва да кажа, пее много добре и композира още по-добре!
  Клаус с готовност се съгласи с това.
  - Да, вярвам в това! Тя композира прекрасно. Като славей... - тогава младежът удари с юмрук по бронята на танка. - Не, сравнението с тази птица просто унижава такава красота и оригиналност. По-скоро дори е...
  - Драконът! - предложи Фруда. - Златен дракон!
  Шарлот изведнъж ги прекъсна:
  - Хей момчета... Има два танка напред. И да ни срещнат.
  Фруда предупреди:
  - Не се опитвайте да стреляте! Може да е и наш!
  Огненият воин направи изкривена физиономия.
  - О, колко ме е страх! Въпреки че всъщност има три резервоара.
  Герда се наведе от люка. Вече плах цъфтеж, като коледна елха, озари зората на Изток. Тук можете да видите как линията на хоризонта бавно се изпълва с алена боя. Как сивите дюни стават малко по-розови, като лицата на момичета, гледащи нещо неприлично. На този фон три танка, два "Кромуел" и един "Уолденс", изглеждаха някак не на място ...
  Герда предложи:
  - Това най-вероятно е някакъв авангард на британските войски. Да устроим засада или дори да се заровим в пясъка...
  Фруда прекъсна русата вълчица:
  - Едва ли е авангардно. Не мисля, че британците са успели да прехвърлят толкова много войски в Египет. Най-вероятно това е фрагмент от победените английски танкови дивизии. И ние ще вмъкнем този фрагмент в керамична ваза!
  Шарлот вече беше видяла достатъчно от Кромуел, Валденсианците имаха 76,2 мм оръдие с по-дълга цев и още едно 47 мм оръдие отстрани. Тоест танкът е висок, тежи четиридесет и три тона и се движи бавно на фона на Кромуел. Вярно е, че оръдието му е доста опасно и не може да се сравни с късите Кромуелс и малокалибрения Матилдас. Самият танк обаче, американски изрод, издържа удара зле. Той дори външно изглеждаше като железен дървар от приказката "Магьосникът от изумрудения град", или по-скоро творенията на Unfin Джуйса . И на фона на дюните, такова чудовище можеше да излезе за снимките на холивудски филм на ужасите.
  Шарлот подсвирна.
  - Ба! Phasmogoria !
  Фруда поръча:
  - Нека Герда, която не пропуска, да го събори с един точен удар. Оръжията на Кромуел са с къса цев и не са опасни за нас!
  Герда присви очи и каза:
  - Разбира се, не са опасни, но ужасни! Така че тук няма какво да се крие!
  "Уолденс" вече е в полезрението на 76-милиметрово оръдие. Герда мислено прошепва молитва, струваше й се, че една от дюните се е превърнала в пиратска бригантина и оттам й сигнализират - вижте, не пропускайте.
  Леко движение на пръстите и шесткилограмов снаряд се втурва към изрода... Поражението точно в центъра на занитаната броня и главорезът, като кикбоксьор, изправил крак на слънцето, се установява.
  Шарлот подсвирна и ентусиазирано одобри:
  - Това е добро плюене, а сега още един залп!
  Но не беше необходимо. Зачервени, онемели англичани се навеждаха от подобните на желязо кули и енергично размахваха белите си кърпички. Фруда изръмжа:
  - Това е победа! С един снаряд!
  Огненият воин запя:
  - Кой има най -готината визия! Кой искаш да спечели! С един замах!
  Герда скромно каза:
  - Тук и разстоянието е малко! Е, защо да не паднеш в такава дупка?!
  Клаус попита детински:
  - Можеш ли да свалиш самолет с оръдие?
  Герда сви атлетичните си рамене.
  - Още не съм пробвал да стрелям от такъв пистолет. Но по принцип защо не рискувате! Жалко, че все още не виждаме целите!
  Фруда отговори кратко:
  - Ще има още! - И тогава поръча. - Такива не са разрешени в Бухенвалд!
  Обръщайки се, пленените британски танкове се придвижват под ескорт по-нататък към канала Suet .
  Шарлот каза през зъби:
  - Ето следващият ни картбланш! Карт бланш, издаден от съдбата!
  Фруда отговори с отровна усмивка:
  - Както казват руснаците, природата е глупачка! - След тези думи тя се обади на Мадлен. Капитанът вълк каза:
  - Сега сапьори насочват еленовите прелези, а ние ще преминем през канала Сует . След това продължаваме да се движим към Йерусалим. А ти как си?
  Фруда, хвалейки се, отговори:
  - Един танк е унищожен, а сега взимаме двама пленници. Накратко, малка победа на голям път. И затова аз лично се страхувах, че може би само време е пропиляно напразно по време на това състезание.
  Мадлен побърза да успокои момичето:
  - Е, какво от това... Това не е лошо! По принцип можете да бъдете наградени с железен кръст от първа степен. По-скоро не рицарски, твърде млад... Така че можете да се радвате... Аз лично ще се застъпя за вас.
  Фруда се поклони.
  - Страхотно си много любезен! И толкова справедливо!
  Мадлен завърши по-трудно.
  - Вече сме на осемдесет километра, почешехме още малко британците по пътя. За съжаление, подвижният мост през канала е леко повреден и през него няма да минават цистерни, но е напълно възможно да бъде възстановен. Така че продължете и ускорете.
  Връзката беше прекъсната и момичетата подсвирнаха и след това се ухилиха:
  - В очакване на победата! В очакване на победа! Тези, които копнеят да счупят оковите! В очакване на победа, в очакване на победа! Ще можем да завладеем целия свят!
  След това Шарлот скочи от резервоара и се втурна да бяга през пустинята. Герда веднага изскочи след нея. Утринното слънце не беше толкова изтощително, пясъкът още не беше нагорещен и беше приятно да летиш през глава над него с боси момичешки крака. Герда също леко заблуди главата си, колко е готина.
  Фруда и Клаус останаха в колата, управляваща танка. Герда предложи на Клаус:
  - Фруда и един за справяне. Елате да бягате боси с нас. Знаеш колко е хубаво.
  Клаус беше объркан.
  - Няма ли да боли?
  Момичетата изсумтяха презрително и високо:
  Вие сте мъж и трябва да бъдете търпеливи.
  Клаус се подчини и скочи в пясъка. Той беше едва на повече от шестнадесет, а краката на момчето бяха без косми, загоряли, почти не се различаваха от тези на момичето, само че бяха малко по-светли. Колкото и да е странно, младежът беше по-нежен от момичетата и краката му веднага го ужилиха. Клаус обаче се държеше смело и дори се усмихна. Шарлот, от друга страна, не намери нищо по-умно от това да започне отново да демонстрира своите най-дълбоки и фундаментални познания. Тя сякаш искаше да покаже своята ерудиция. А Герда и Клаус само тичаха, хванати за ръце и не обръщаха никакво внимание на нейното бърборене. Въпреки че Шарлот всъщност каза някои много умни неща;
  Анализирайки общественото битие, реалния процес на човешкия живот, социалната философия не може да не се осланя в заключенията си на резултатите от конкретни изследвания на отделни социални науки. Социалната философия заимства методите на частните науки, изследвайки социалните процеси. Социалната философия обобщава специфичния научен материал от историята, психологията, етнографията, социологията, културологията, политологията и други науки.
  Но в същото време тя се стреми да даде обща картина на социалния свят в цялост, да разкрие интегративните свойства на различни процеси, протичащи в обществото.
  Фруд, който чу това, се засмя.
  - Мамка му! В елитно училище за най-добрите немски момичета е трябвало да се бият голи пети с тояги, отколкото да се бутат такива мудистки.
  Шарлот продължи:
  Но наред със социалната философия има и науки, които изучават социалния живот. Това например е история, културология, социология и т. н. Така историческата наука не се занимава с общото като такова, а със специфичното проявление на закономерностите на общественото развитие в даден регион, сред определен народ в определени специфични исторически условия. Разказвайки последователната връзка на събитията, историкът избира от богатия фактически материал на миналото най-характерното и типично. Историята е това, което се случва с конкретни хора, с нея събитията от социалния живот се конкретизират в реално време и пространство. Историята е сферата на отделните събития, в която съществуват общите и частните черти на социалната организация и чрез които съществуват реалните отношения на сходство и подобие на конкретни човешки общества.
  Предмет на културните изследвания е изучаването на съвкупността от всички ценности, създадени от обществото, и начините, по които човек може да овладее тези ценности. Културологията анализира не общите закономерности на развитието на обществото, а тяхното проявление в развитието на културата.
  Фруда като куче се почеса зад ухото си с момичешкия си крак и отново се изрази:
  - А аз не съм на повече от тридесет - вековна е!
  И огненият воин се завъртя и плюе, сякаш спусък, заседнал в картечница;
  Най-голямата трудност е развъждането на предмети от социология и социална философия. Социалната философия и социологията са обединени в желанието си да разберат обществото в неговата системна природа, като несводимо до сбора от съставните му части. Подобен подход отличава философското и социологическото познание за обществото от частните социални науки, които изучават отделни части от цялото в тяхната относителна самостоятелност, вътрешната логика на функциониране и развитие. Социологията е призвана да изучава законите на устройството, функционирането и развитието на исторически специфични типове обществена организация, които обединяват социокултурно свързани страни и народи. Така социологията на феодализма анализира законите на генезиса на дадена система от обществени отношения, фазите на нейното саморазвитие, прехода от ранен към късен феодализъм, механизмите на постепенното му самоунищожение, превръщане в различен тип. на социалния ред. Конкретната социология отива още по-далеч, изучавайки устойчивите, възпроизводими характеристики на саморазвитието, които са присъщи не на видовете обществена организация, а на реалните социални организми.
  Връзката на социалната философия с другите социални науки е диалектична по своята същност, поради тяхната взаимна връзка и взаимодействие. Влиянието на социалната философия върху такива науки като икономика, социология, политология, история, право, статистика и др., се дължи преди всичко на факта, че социалната философия разглежда социалния живот на по-високо ниво на обобщение от другите социални науки. Социалната философия действа като обща методология за познаване на социалните явления за по-специфични социални науки, като се отчитат най-общите закономерности и тенденции в развитието на обществото.
  Фруда завъртя пръст по слепоочието си.
  - Знам, че дядо Ленин обичаше думата диалектика повече от всеки. Особено съчетанието - диалектическо единство. Само още един въпрос, Владимир Илич разбра ли какво точно означава това?
  Тази методологична и общотеоретическа функция на социалната философия по отношение на други социални науки вече се намира във формулирането на нейните основни теми и въпроси: същността на обществото, естествените основи на социалния живот, обществото като интегрална социална система, основните области на обществения живот, материалния и духовния живот на обществото, смисъла на историята., философските проблеми на човека и др.
  Освен това социалната философия формулира най-общите модели, принципи и категории на социалното познание и по този начин неизбежно прониква в самата тъкан на други социални науки, като им помага да формулират специфични категории и методи на изследване. Например в теорията на правото, когато се обясняват такива категории и въпроси като правосъзнание, право, правна справедливост, хуманизъм на правото, тълкуване на нормите на правото (право), правен нихилизъм и др. невъзможно е без разбиране на основните философски категории. От своя страна самата социална философия е повлияна от социалните науки, което се състои преди всичко в това, че тя обобщава данните на социалните науки и се развива на тази основа.
  Шарлот, трябваше да спра дотук, в небето се появи изтребител и явно беше с английски произход. " Spitfire ", за който Чърчил веднъж каза: "Това не е просто добър боец - това е Spitfire ! Въпреки това, огненият воин дори беше обработен ...
  - Сега опитайте Герда, свалете боец от танково оръжие!
  Русокосият терминатор веднага отговори:
  - Разбира се, че ще! - И скочи в резервоара. Само голи, момичешки токчета проблясваха. Клаус се втурна след нея и това беше като надпревара за лидера. Шарлот в отговор продължи да засипва с думи;
  Всеки тип култура има свой манталитет, религиозни нагласи, политическа и икономическа организация. В крайна сметка всички характеристики, които характеризират определен тип култура, са концентрирани около основните ценности на културата. В идеационната система Бог, свръхсетивен и свръхрационален , е основната ценност на културата. Сензорната култура се характеризира с признаването на сетивната реалност като единствена съществуваща и по този начин действа като основна ценностна ориентация. Идеалистичната култура признава взаимното допълване на свръхсетивни и чувствени ценности. Исторически съществуващите общества се класифицират според предложената схема. Така например културите на средновековна Европа и брахманска Индия съответстват на идеационната система, европейската култура от 16-20 век съответства на чувствената система, а западноевропейската култура от 13-14 век съответства на идеалистическата система . Историческото развитие се разбира в тази концепция като промяна на видовете култури.
  Междувременно Герда се опита да насочи пистолета към целта, но Spitfire внезапно се вдигна рязко, сякаш имаше чувството, че искат да го свалят. Русокосият вълк обаче искал да стреля с 37 мм оръдие, смятайки, че калибърът 76 мм е твърде дебел. Но целият проблем е, че и двете пушки са сдвоени и могат да се насочват само заедно. Фруда прокле:
  - Ето го нашата немска педантичност...
  - И американска глупост! - Свърши за нея Герда. И Шарлот продължи да засажда и засажда:
  Авторите на културологични концепции, изтъквайки видовете култури и цивилизации и по този начин структуриращи историческия материал, се стремят да избегнат представата за историята като прогресивно, естествено развитие. Принципът на културния плурализъм се противопоставя на идеята за единството на световната история. Така проблемът за периодизацията на историческия процес се оказва неразривно свързан с проблема за единството и многообразието на историята.
  Клаус бутна Герда за лакътя.
  - Какво чакаш! Да стреляме!
  Русокосият воин изръмжа.
  - Може би можеш да се застреляш, умник.
  Бръмтенето на огнения воин достигна до тях;
  Изследвайки проблема за движещите сили на историческия процес, основателите на историческия материализъм изтъкват материалното производство като основна детерминанта на историческото развитие. На тази основа историята беше разделена на различни етапи в зависимост от нивото на развитие на материалното производство. За да се характеризират етапите на развитие на обществото в историческия материализъм, е разработена категория социално-икономически форми.
  Накрая Герда стреля, но беше твърде късно, поради голямата надморска височина и потрепването снарядът излетя добре.
  Фруда се ухили агресивно.
  - Не можете да влезете!
  Герда бутна младия мъж в гърдите:
  - Притесни ме. Всичко се катери с ръце, за да погали. Махай се, по дяволите, копеле!
  Клаус се дръпна назад, ръмжейки.
  - Е, наистина ми трябва! Ще намеря по-хубаво момиче за моя приятел.
  Фруда веднага коригира:
  - И тогава девойката? Имаш нужда от опитна жена, по-възрастна... Така че, скъпа, ела при мен.
  И Клаус, очевидно за да дразни Герда, се вкопчи в масивните женски гърди на ефрейтора. Тя го придърпа по-близо до себе си и го целуна по челото. Въпреки това, въпреки факта, че красивото тяло на младия мъж събуди животинска похот, беше твърде много да се лиши човекът от невинност точно в танка, дори за либералния морал на SS.
  Герда се извърна, като каза, че не й пука, но дясното й око неволно започна да се сълзи. А Шарлот все още плачеше;
  Общественото и индивидуалното съзнание характеризира природната среда, както и себе си и друг човек. Хората оценяват реалността различно в зависимост от здравословното си състояние, степента на образование, възпитание и т.н. Индивидуалното съзнание е по същество обществено съзнание, в което се пречупва цялото съдържание на последното. Съзнанието на индивида поглъща знания, норми, оценки от общественото съзнание, усвоява ги, прави ги свои, приспособява ги за своя живот. Общественото и индивидуалното съзнание са в постоянно взаимодействие. Индивидът избирателно се отнася към общественото съзнание, тъй като има свободна воля. Но общественото съзнание се формира и за сметка на индивидуалното съзнание. Но социалното съзнание избирателно се свързва с индивидуалното съзнание. Само това от индивидуалното съзнание, което работи за обществено значима потребност, което предизвиква интерес, може да влезе в сферата на общественото съзнание. Индивидуалното съзнание не трябва да се развива само според собствения си произвол. То не трябва да се ограничава изцяло до техните индивидуални нужди и интереси. Лошо е, когато човек стърчи прекомерно своето "аз". Трябва да се вслушваме в опита на другите, да уважаваме мнението на другите. В същото време е лошо, когато индивидуалното съзнание се разтваря в колективното съзнание, когато то не е в състояние да излезе извън възгледите на своята група и е напълно подчинено на това съзнание.
  - Млъкни! - извика Фруда. - Иначе ще стрелям със сигурност!
  Шарлот изобщо не се уплаши, дори си показа езика в отговор, но спря да хвърчи. Герда и Клаус скочиха от резервоара и се втурнаха. Тогава момичетата тичаха безмълвно, само подсвирквайки от време на време.
  Ето, водите на Суетския канал вече са напред.... Те все пак успяха да се натъкнат изведнъж на отряда на Мадлен. Кадифето, противно на законите на физиката, се оказа високо и рязко покриваше отряд танкове.
  Фруда "слезе от коня", съобщи за ситуацията и заяви:
  - Е, като цяло, докато не изоставаме от графика ...
  Маделин кимна мрачно.
  - Спокойно! Дали ще излезеш или не, аз решавам. Както каза фюрерът: аз и Хауманите командваме армията ! Така че, слушай ме внимателно... Сега ще започнем преминаването, а след това...
  Думите й бяха прекъснати от глас:
  - Чувам тътен от много английски самолети...
  Маделин смръщи вежди.
  - Добре! Най-лошата част от войната. Но всичко е наред, ние все пак ще се бием и скоро нашите бойци ще пристигнат навреме.
  Фруда уверено каза:
  - Разбира се, че ще го направят! И ще свалят върху врага такъв слой желязо и експлозиви, че ще се търкулнат към Индия!
  Мадлен поправи воина.
  - Не! Към Китай! А сега всички на танковете!
  Въпреки всичките си недостатъци, американският танк имаше един плюс - дулото можеше да се издигне под доста висок ъгъл. Вярно е, че в това имаше минус, механизмът на пистолета и самият екипаж можеха да режат трески и капчици олово през процепите на маската. Но Герда естествено не се смути. Момичето решително насочи оръдието нагоре, въпреки че в очите на Фруда имаше съмнение:
  - От танково оръдие на самолети? Да, не се случва момиче!
  Герда поправи:
  - Във всички армии, с изключение на непобедимата армия на Третия райх!
  И за да не губи време за спорове, русокосият терминатор веднага стреля, веднага щом Ланкастърите блеснаха в небето. Стреля от 37 мм оръдие, особено след като запасите от много по-малки снаряди все още не са били изразходвани, а това оръдие е много по-бързо от 76 мм оръдие.
  Ето едно летящо чудовище с четири двигателя веднага се разби във въздуха и разцъфна като пъпка на роза, с опашки от пламък. След това още един изстрел... И още един удар.
  Клаус изведнъж се засрами и младежът коленичи и целуна Герда по глезена, а след това и по леко прашния, бос, момичешки крак. Русокосият терминатор, без да му обръща внимание, продължи да стреля. Американското оръжие имаше недостатък, не можеше да стреля синхронно с голям калибър, но скоростта на стрелба се дължи на автоматично презареждане и презареждане на височина. И самолетите гръмнаха, и други вълчици също паднаха.
  Британците в началото не бяха много объркани, но след това, като видяха как са успешно унищожени, започнаха да хвърлят бомби навсякъде. Герда примижа хищно, оголи зъби и дори няколко пъти целуна затвора на пистолета. Английските самолети бяха като лешояди, които не бива да се спестяват. Напротив, всеки удар предизвикваше дива наслада, беше ясно, че врагът дори се страхуваше да пусне бомби под танковете, едва покрити с пясък . Но въпреки това няколко подаръка кацнаха на кръстовището на рога. Имаше пукнатини и пукнатини. Най-малко трима мъже сапьори са убити. Друг шрапнел пропука черепа на арабин, който помогна на нацистите, и отряза ръката на чернооко местно момче. Арабското момче падна и сякаш веднага се задави в солената вода на пролива. Това обаче беше последният акт на смелост на британските пилоти. Изстрелите на вълчиците са болезнено смъртоносни, особено Герда, която доведе резултата си до седемнадесет. След като получи такъв жесток урок, разредената въздушна ескадрила се обърна назад. И русокосият терминатор, като ловец на яребици, събори осемнадесетия клиент! Герда издаде афоризъм:
  - Те не се бият по числа, а награждават по числа! Броене, планиране - няма да сгрешите, когато се биете!
  . ГЛАВА 22
  Тук Конан-Павлик отново бяга. Той набира скорост. И вече под босите крака на момчето горещите пясъци на пустинята. И не гори босите си подметки.
  И момчето-терминатор тича към себе си и продължава да композира;
  След такава невероятна схватка момичетата все още трябваше да губят време, за да възстановят преминаването. Плуването в топла като прясно мляко вода обаче е много по-приятно от тичането гол и бос през гореща пустиня. Въпреки това трябва да работите. Палавата Шарлот отбеляза:
  - Сега направихме много, но ще направим още повече в Близкия изток. Така че все още не е време за прибиране на реколтата!
  Герда отвърна тихо:
  - Войникът губи не когато е изтощен, а когато се успокои - все пак в първия случай желязната воля помага, а във втория удавя мързеливото блато на безволието!
  Червенокосата отбеляза:
  - Кога воля, а кога липса на воля! Надявам се скоро да получат ново оборудване.
  Герда каза категорично:
  - Техника купчина метал, ако мозъкът е атрофиран и купчина патерици, ако мускулите са отказали!
  Шарлот добави:
  - С какво човекът надмина Бога - за разлика от Всевишния, той успя да създаде свой гробар!
  Фруда махна с ръце към червенокосата.
  - Само не за религията. Не си струва да засягаме подобна тема!
  Шарлот затвори очи.
  - За какво искаш да говорим?
  Герда плахо предложи:
  - Да обсъдим какво би станало, ако Германия спечели Първата световна война!
  Шарлот се зарадва на тези думи:
  - Това е вярно. Най-светският разговор. Обичам да обсъждам какво би било и какво не би било. И какво ще каже Герда?
  Русокосият терминатор отговори:
  Нека си представим за секунда, че планът на Шлифен се сбъдна. Франция е унищожена. Руските войски са разбити и върнати обратно в Източна Полша. Западна Полша отива в Германия. Цялата война и последвалите преговори на враждуващите страни приключват не по-късно от 1915 г. Какви биха били последствията от подобен ход на събитията? Каква би била световната история в такава ситуация?
  До селото мълчаливият Клаус зададе напълно естествен въпрос:
  Какво представлява планът на Шлифен ? Чувал съм този термин много пъти, но честно казано, нямам представа за него.
  Шарлот отговори за Герда:
  плана на Шлифен . Да започнем с историята. След френско-пруската война през 1870 г., френската провинция Елзас-Лотарингия ( Alsace-Lorraine ), населена с немци и французи, става част от Германската империя. Жадна за отмъщение, Третата френска република се закле да си върне териториите, които Франция притежава повече от двеста години. Франция е изолирана, но след възкачването на младия Вилхелм II на престола през 1888 г., както и постепенното отчуждаване на Германия от Русия и Великобритания, страхът от възможността за война и на двата фронта започва да се увеличава сред германското ръководство.
  Клаус каза:
  - И знаете ли, въпреки че много от моите връстници роптаеха недоволно, фюрерът постъпи много мъдро, като подписа пакт за ненападение със Сталин.
  Шарлот оголи перлените си зъби и продължавайки да сочи рогата си, тя продължи:
  - Само историята може да даде еднозначен отговор - кое е мъдро и кое не! Франция, победена през 1870 г. само за две седмици, все още се възприема като заплаха от германците. В същото време Руската империя беше на изток, войната с която можеше да бъде много трудна, особено ако царят можеше да мобилизира населението на далечната част на империята. А какво да кажем за населението на Русия през 1913 г., 180 милиона, и всички на един и същи континент и имат едно гражданство. За разлика от Великобритания например. След подписването на англо-френското споразумение през 1904 г Cordiale ), кайзер Вилхелм помоли Алфред фон Шлифен да разработи план, който да позволи на Германия да води война на два фронта едновременно и през декември 1905 г. фон Шлифен се захваща за работа.
  Герда веднага отбеляза:
  - Това трябваше да очакваме, като си спомним древногръцката поговорка: "Два зайца гониш, нито един няма да хванеш!"
  Шарлот кимна с глава и отвърна:
  - Тук, разбира се, съм съгласен, но... Вероятно чрез дипломация това се оказа твърде трудно, почти невъзможно за постигане. Тук упоритостта на цар Николай I изигра роля, уф негова втора.... И интригите на Великобритания, а може би и на САЩ. Може би кайзерът не беше напълно убедителен...
  Герда каза:
  - Не мисля, че трябваше да обявяваме война на Русия. Възможно е Николай II да не е рискувал да атакува първи! Или друг вариант, офанзива срещу руснаците, с временен отказ да атакуват французите.
  Шарлот отговори на това спокойно с предизвикателна прозявка:
  - Просто Шлифен искаше да започне с жабите, които нямаха свой Наполеон Бонапарт. Планът се основаваше на идеята за бързо превземане на Франция. Планът предвиждаше 39 дни за превземане на Париж и 42 дни за окончателната капитулация на Франция. Според изчисленията на графа това време би трябвало да е достатъчно, за да попречи на въоръжените сили на Руската империя да се мобилизират и атакуват Източна Прусия. Планът се основаваше на способността на германците да превземат Франция толкова бързо, че врагът да няма време да мобилизира войски и тогава се предвиждаше обръщането на войските към Русия. Плановете на Германия включваха и желанието да превземе такива неутрални страни като Люксембург, Белгия и Холандия.
  Герда продължи да настоява:
  - Но в този случай просто не беше необходимо да се обявява война на Русия, а всъщност да се организира балканска криза, особено след като Сърбия се съгласи с почти всички условия на Германия, или по-скоро на Австро-Унгария. Така ударът на германските войски би станал по-внезапен и нямаше да възникне разширен втори фронт.
  Фруда накратко отбеляза:
  - Логично!
  Шалот каза:
  - Знаете ли, не е толкова лесно да се вземе решение за война. Особено ако няма причина...
  Клаус попита огнения воин:
  - Не си ли струва да се обмислят уроците по история?
  Шарлот веднага кимна.
  - Заслужава подходящите нашите генерали. Например такива. Дълго време германските войски не успяват да превземат Париж (през 1870 г. обсадата на Париж продължава месеци, за разлика от планираните 39 дни), но въпреки това, след дълги битки, те преминават през западната част на града. Същността на плана не беше да се превземат градовете и търговските центрове на страната, а да се принуди френската армия да се предаде и да залови възможно най-много войници като пленници, тоест да повтори хода на френско-пруската война.
  Герда помогна да се вмъкне още един детайл в конструкцията (момичетата говореха, без да излизат от водата). Момичето вълк каза:
  - Като цяло беше съвсем реално, въпреки че ...
  Прекъсвайки Герда, Шарлот продължи:
  - Но за съжаление някои от детайлите, които впоследствие доведоха до краха, бяха невидими за германското командване: както Шлифен , така и човекът, който впоследствие изпълни плана, Хелмут фон Молтке , бяха изкушени от възможността да наложат френската армия от две страни . Още веднъж вдъхновението беше историята, а именно съкрушителното поражение на армията на Древен Рим в битката при Кана през 216 г. и именно тази битка Шлифен изучава много педантично . По същество неговият план беше доста голямо преосмисляне на плана на Ханибал.
  Клаус одобри и дори ритна водата с крака:
  - Точно така! Ханибал е гений - по-висок от Цезар!
  Герда не се съгласи:
  - Напротив, Цезар превъзхожда Ханибал именно защото успя да спечели партизанската война срещу галите, което едноокият командир така и не успя да направи с Рим.
  Огненият воин изрева при това:
  - Вярвам, че отвън Ханибал не трябваше да предлага мир на Рим, но имаше смисъл веднага да отидем в столицата.
  Герда веднага добави:
  - И от страната на кайзера не е трябвало да обявяват война на Русия!
  Шарлот не беше съвсем съгласна.
  - Така да се каже, по принцип можеше да се съпротивлява на два фронта. Мобилизацията на руската армия беше много бавна поради лошото състояние и покритието на страната от железниците. Е, разбира се, изключително инертна бюрократична машина и просто немислима корупция в руското ръководство. След ранна победа над Франция Германия решава да съсредоточи силите си на Източния фронт. Планът беше да се оставят 9% от армията във Франция, а останалите 91% да се изпращат в Русия. Кайзер Вилхелм II го изрази така: "Ще имаме Париж за закуска, а Санкт Петербург за обяд"!
  Клаус възкликна:
  - Това е нашият начин! Разбира се, Русия няма да си тръгне! Надявам се все пак да тъпчем на Червения площад!
  Шарлот потвърди:
  - Разбира се, че ще го направим! Превземането на Близкия изток ни позволява, в случай на война със СССР, да нанесем почти незабавно удар по Азербайджан и следователно да завладеем петрола от Баку.
  Герда прояви любопитство:
  - И какво точно се случи в случая с нашата победа!
  Шарлот отговори на това с дълбока въздишка:
  - Първо, трябва да си спомните какви са последствията от хода на събитията в Настоящата, а не най-за съжаление сладката реалност.
  Първо, Великобритания излиза от войната с огромен дълг към Америка. Хората са уморени от войната, духът на нацията е сломен. Вярно, успяхме да грабнем нещо; богати на петрол Ирак, Намибия с големи находища на диаманти и злато .
  Второ: Франция понесе чудовищни материални и човешки загуби, което поставя под въпрос по-нататъшното й развитие като световна сила. (Въпреки че Франция все още се смяташе за такава до 1940 г., кръвопролитието от 1914-1918 г. подкопава силата на нацията, в резултат на което френският напредък е твърде бавен и през 1940 г. части от нашия доблестен Вермахт поставят всичко на мястото си).
  Трето: Америка зае водеща позиция в света, европейските страни, които участваха във войната, станаха длъжници на Америка, американската армия придоби първия опит в глобалните военни операции. Америка започва бягане, което или ще я доведе до ролята на единствената суперсила в света, или ще я превърне в купчина димящи огньове. Нашият Хитлер не прощава нищо и никога не губи!
  Клаус, пръскайки вода, се съгласи:
  - Е, това е сигурно! Фюрерът няма да подведе никого! Въпреки че, например, чух, че руснаците имат танкове с размерите на триетажна къща!
  Огненият вълк се изкикоти.
  - Това сега няма да им помогне! Четвърто; В Русия се случи революция с добре известни последствия. Честно казано, трябва да признаем, че Сталин, разбира се, не е такава слабоволна жена като Николай II, а болшевиките имат гръбнак и тежки юмруци!
  Тогава Герда проговори:
  И, разбира се, най-неприятните; за Германия поражението беше национална катастрофа, дълговете на страната са огромни, хората са деморализирани, икономиката е в най-дълбоката дупка, флотът е разположен в Скапа Флоу, колониите са загубени, армията е почти разпусната (в Райхсверът от 20-те години трудно може да се счита за пълноценна армия), те набират сила революционни движения.
  Клаус побърза да добави:
  Имаше и други последици, като разпадането на Австро-Унгария, но те без съмнение са най-важните. Тогава Америка ще започне да печели все повече позиции в света, Англия ще ги губи, на мястото на Русия ще възникне индустриалният СССР, в Германия ще дойде на власт нашият фюрер Хитлер и т.н. Резултатите са известни и не са еднозначни. Самият факт, че Германия получи в резултат лидер, такъв голям гений като фюрера, е повече от способен да блокира много!
  Шарлот завърши със сила:
  - Разбира се, че победител в Първата световна война (само Третият райх определено може да победи във Втората световна война) е само една държава - Америка. Може да се каже, че Япония получи някои ползи от войната, но това не дърпа победата!
  Фруда каза ядосано:
  - Тези предатели са японци! Как чистачите се вкопчиха в нашите колонии. И казват - благороден самурай!
  Шарлот понижи глас и продължи:
  - Помислете какво ще се случи, ако Германия спечели. И така, в началото на 1915 г. всички континентални страни сключват мир. Германия значително увеличи колониите си (засега само формално), победи всички свои европейски врагове и все още има втория флот в света след британския. Америка нямаше време да се намеси във войната. По-нататъшните събития могат да протичат по две опции.
  Вариант първи: Великобритания продължава да се бори.
  Клаус каза:
  - Като се има предвид упоритостта на британците, това е най-вероятно! В крайна сметка те не поискаха мир през 1940 г., след поражението на Франция. Едва ли и сега имат смелостта да го направят!
  Шарлот пусна слънчев лъч от очите си.
  Толкова по-зле за тях! По-нататъшни действия могат да се развият според следния сценарий. Централните сили, оказвайки натиск върху Италия, я правят свой съюзник и започват борбата за Средиземно море. Обединените флоти на Италия и Австро-Унгария, разбира се, няма да изхвърлят английския флот от този театър на военните действия, но ще привличат част от силите си върху себе си. Това ще благоприятства Германия при провеждането на обща морска битка. Освен това ресурсите на Германия не са ограничени от сухопътна война и тя може да започне подготовка за подводна война. Друг вариант е да облекчи условията за мир за Франция (например, като й остави повече колонии), Германия в замяна изисква нейното участие във войната срещу Англия, използвайки колониите си като трамплин за действия срещу британските колонии. И накрая, Германия може да изпрати войски в Турция и да завладее Близкия изток, като поеме контрола над Суецкия канал. За Великобритания това би било катастрофа.
  Клаус се засмя нервно.
  - Това, което направихме току-що... Но засега не можем да транспортираме танковете!
  Шарлот се закани с пръст:
  - Толя пак ще бъде о-о-о! Изводът обаче може да се направи еднозначно. В крайна сметка, по този начин, оставена един на един с цяла Европа, Великобритания неизбежно ще бъде победена. Очевидно е, че до този момент Америка няма да има време да се намеси във войната, освен това в светлината на бързата победа на Германия необходимостта от такава намеса в чужбина ще бъде оценена като изключително съмнителна.
  Фруда каза грубо:
  - Янките естествено не смеят да се намесят!
  Огненият воин, оголила зъби, добави:
  - И така, това са пайовете: Великобритания или търпи поражение, или свежда войната до равенство, с цената на икономически спад и загуба на значителна част от флота, което автоматично означава загуба на надмощие в морето с всички произтичащи от това последствия за колониалната империя. Следователно е по-вероятно Великобритания да действа по различен вариант.
  - Кое? - попита Фруда.
  Шарлот разтегна алените си устни още по-широко в хищна усмивка:
  - Вариант два - къде е всеки герой. Великобритания сключва почетен мир. Светът има едно условие - Великобритания законно признава нова властова реалност в света, под формата на признаване на бившите френски колонии за германска територия. За Германия такъв мир също е от полза, тъй като няма нужда да харчите ресурси за продължаване на войната, няма нужда да рискувате собствения си флот, който най-вероятно няма да може да се справи с британците. - Прихващайки недоверчивите погледи на събеседниците, допълни тя. - Уви, съдбата е сляпа. Освен това не трябва да чакате намесата на нови държави във войната, но можете да се съсредоточите върху продължаването на икономическото си развитие и развитието на огромни колониални владения. Най-вероятно събитията биха се развили според този сценарий. И всичко това би довело до абсолютно невероятен ход на историята за човек от нашата славна реалност ...
  Шарлот замълча, а Герда се опита да отвори уста, тъй като едно от момичетата щеше да изкрещи:
  - Тревожност! Наближава тропически ураган. Мога да го почуствам!
  Мадлен веднага заповяда:
  - Обръщаме се! Гризетата никога не греши в подобни прогнози!
  Воините вълци наистина трябваше да опаковат вещите си и да се евакуират. Но не само Гризет, но и останалите момичета усетиха как изведнъж стана студено, в стил ледена дистопия, въпреки факта, че слънцето беше точно в зенита. Работиха хармонично, вече без никакви шеги и излишни думи.
  Успяхме точно навреме, след което се появи такъв вятър, че вдигналият се прах направи невъзможно виждането на разстояние повече от два метра.
  Приятелските четирима се скриха в доста просторен резервоар, където, между другото, беше по-топло, и се настаниха в полукръг.
  Клаус попита доста глупаво:
  - Ну, това дойде краят на света?
  Шарлот отговори:
  - Не! Това не са най-много няколко часа! Няма повече!
  Строгият, почти мъжки глас на Мадлен се чу по радиото:
  - Засега можете да спите, мили момичета! Освен това ще трябва да марширувате чак до Багдад, за да наваксате загубеното време!
  Вълците на воина излаяха в един глас със свирка:
  - Яжте всички да спят!
  Герда и Шарлот са леки по такъв начин, че голите им тела са притиснати едното от дясната страна, а другото отляво, към младия Клаус. Заспаха почти мигновено, умора и навик да заспиват веднага след получаване на поръчката (спасителен навик в условия на хронична липса на сън и почивка в условията на казарма и елитно училище!). В същото време, както може да се очаква, те се озоваха като двойка в безкрайната си поредица от мечти.
  След като направи още няколко "дежурни" изстрела: "Тези мръсници бяха твърде упорити, че паднаха на залпове. Герда се върна към дискусията:
  - Вярвам, че Луцифер наистина първоначално е бил добър, възвишен и благороден ангел. Но грехът и гордостта се настанили в сърцето му! Така се случи, че под влиянието на греха - тайната на беззаконието, доброто в душата на главния ангел започна да умира и се появи злоба.
  Боже, колко си красива и чиста,
  Вярвам, че вашата правота е безкрайна!
  Ти даде своя славен живот на кръста
  И сега ще гориш в сърцето ми завинаги!
  
  Ти си Господ красота - радост, мир и любов,
  Въплъщение на безгранична, ярка светлина!
  Ти проля скъпоценна кръв за хората,
  Спасен от безкрайната жертва на планетата!
  Герда пееше с голям ентусиазъм. Две перлени сълзи се изтърколиха от сапфирените й очи, плъзнаха се по сатенената й буза и капеха надолу. Момичето се отвратило много от жестокостта си. Шарлот улови настроението й:
  - Сега трябва да вземем оръжията Stinger и да ги предадем на терористите. Това е нашият първоначален план. Необходимо е да се спечели доверие на турския султан.
  Герда потърка болната си пета в метала, босият й крак се покри с малки мехури и изстиска:
  - Напълно разумно предположение. Но първо да напуснем града, New Shed е малко уморен.
  Шарлот с добре насочен изстрел отсече биплан, който блесна в небето, той изпуши опашката си и се спусна в гмуркане:
  - И аз харесвам. Не е възможно всеки да създаде доста приличен анклав сред откритите пространства на Чернохарев !
  Герда въздъхна раздразнено.
  - Не можете да обвинявате бандата за стабилност за това.
  Танковите и бойните машини на пехотата излязоха от града, постепенно ускориха скоростта си, опитвайки се да изстискат максимума. Германският "Гепард" се ускори до осемдесет и пет километра в час, а БМП скочи над сто.
  - Не карай Герд така, изведнъж ще попаднеш на засада! Шарлот изръмжа уплашено.
  - Тогава ще насадя врага на две бъчви! - оголи зъби русокосата терминаторка.
  По пътя се натъкнали на три мотоциклета, единият дори стрелял с минохвъргачка. Въпреки това да ги снимате в стила на компютърна игра е много приятно.
  Ние сме господарите на огнените пътеки. - каза, крещейки от наслада, Шарлот. - тогава строго попита полковникът. - Неохотно напуснахме играта. Беше трудно, но уви, необходимо!
  - И че искахте да направите тази територия необитаема. Това не е включено в нашите стратегически планове! - извика в отговор полковникът.
  - Добре, но влиянието на групата "Стабилност" е подкопано. Така че ще трябва да промените нещо в политиката в рамките на зоната. - с поглед на професор, подкани огнената дама.
  - Разбира се, но това ще бъде решено от висшето ръководство. Междувременно хванете тази черта на турския султан! - Отсече командира.
  След като подминахме шахтата на момичето, поехме в джунглата. Отпред светеха аномалии.
  "Самият град може да има известна защита срещу тези чудеса. - забелязах Герд, намръщила челото си. - Разкривайки нейния характер, бихме могли да постигнем значителен напредък в развитието на зоната.
  - Разбира се, че биха могли! Но те вече го правят без нас! Най-добрите учени от Третия райх работят! - извика в отговор Шарлот.
  - И че учените все още не са се научили как да лекуват FLPID и рак. Колко хора умират в агония. Това бих направил аз! Герда наду бузи и стисна юмруци с такава сила, че дори кокалчетата й станаха лилави.
  - В Третия райх здравната система трябва да се модернизира по примера на Белия Марс (Страхотен виц, хумор на мъртвите!). В крайна сметка има достатъчно пари, можете да ги направите безплатни и достъпни за всички. Шарлот вдигна пръсти, след което стреля отново. - Освен това беше по-добре момчетата и момичетата да служат заедно, създавайки смесени компании. Помислете само за млад мъж в зората на силата и либидото в продължение на две години, а по-рано те бяха лишени от женска обич за четири години. Нищо чудно, че сексуалните престъпления са нараснали толкова драматично. Сексът е най-доброто лекарство за всички психични заболявания, но, за съжаление, скъпо и трудно достъпно! Шарлот забеляза.
  - Виждам само това в ума ти! - с презрение каза Герда.
  - Съвсем нормален инстинкт! Който не обича секса, не обича живота и не оценява радостите на тялото! И чието тяло не усеща свобода, тогава душата тъне в тъмницата! О, и ние сме на път! - Шарлот удари пръста си напред, събаряйки дебела квадратна пчела.
  Танкът и БМП заобиколиха аномалията, после още един кратер. Изтеглени пресни изхвърляния. Аномалията опъна пипалата си, почти невидими, но осезаеми, така че бронята вибрира като камъчета, тропащи по нея.
  - Доста е интересно, усещам вълните, много малък обхват, нагряват повърхността! - каза, леко женствено нервна, Герда.
  - И аз не съм дръвник! Да, това е нещо! Освен това нашите резервоари са струпване на метал и могат да привличат отрицателна енергия! - Лицето на Шарлот се зачерви, тя усети нарастващото напрежение, различни полета.
  - Може да пробвам с осколков снаряд! Разклащането на въздуха ще промени фоновите настройки. - Предложен блондин терминатор.
  - Не, по-добре просто да обиколим! - Момичето разтърси джойстика. - По принцип ние, германците, хитро измислихме това. Вместо волан и бутони, използвайте елемент от игрова конзола като контрол. Нищо чудно, че немските "Мерцедес" и БМВ са толкова популярни коли, дори американският президент ги уважава, с цялото нахалство на янките.
  главата си под гъсениците , животното щракна зъбите си и се втурна под колата.
  Пукането на счупени ребра и пролятата кръв предвещаваха, че съществото е тиранизирано.
  Още десетина от тези чудовища стреляха с картечници, те паднаха и месото беше буквално разкъсано на парчета.
  - И те са извън гаранция. - каза с гримаса момиче.
   Кучетата плъхове и други същества се отдръпнаха от резервоарите, очевидно ги сбъркаха с опасни животни-мутанти.
  - Виж, страхуват се от нас! - Герда по детски посочи с пръст.
  - Никаква голяма заслуга, и ти ще се уплашиш. - отговори, показвайки езика на Шарлот.
  Тогава момичетата все пак намалиха скоростта и излязоха на канала. Два автомобила, един танк и бойна машина на пехотата, бяха поставени.
  Е, изглежда, че сме постигнали нещо! Ето и нашата подводница! - С удовлетворение, каза Герда.
  - Крайно време е! - изръмжа Шарлот.
  Изпод водата се появиха основите на титаниева лодка. Чудната кола се изкачи по канала. Той частично дублира функциите на резервоара, но естествено се отличава с универсализъм.
  От утробата й изскочиха вече познати бойци в екзоскелети, както и полковникът. Започнаха да предават на младите воини разопакованите "мегаужилци".
  - Ето няколко парчета от тази модификация, които ще вземем сами да проучим. - каза, пъхтяйки, полковник. - И останалото, не е визуален приятел на турския султан.
  - Наистина не ми харесва идеята да донеса такъв щедър подарък на врага на Третия райх. Шарлот смръщи вежди.
  - Това е датски подарък. Първо, мега-ужилванията ще станат напълно безполезни в битка. И второ... - започнах, беше полковник.
  - Знам! - безцеремонно прекъсна Герда.
  - Какво знаеш? Полковникът веднага беше нащрек.
  - Какво, второ. Зададохте позивна с приемане на всеки мега-ужил. В този случай ще можете да проследите движението на врага! - възкликна бързият русокос терминатор.
  - Да, вид буболечки! - прекъсна го Шарлот. - Доста е просто, за животни с такъв размер!
  - Познахте! Да, по този начин ще проследим всичките им тъпаци. Но те ще се втурнат хладно. - усмихна се строг, вече не млад представител на спецслужбите.
  - Добре, добре тогава, ще приемем подаръка! Момичетата щастливо се пляскаха с ръце.
  - Освен това във вашите резервоари ще бъдат въведени и бъгове. В крайна сметка със сигурност ще има свидетели, че си ги откраднал, иначе ще ги предадеш на турския султан. И още един подарък за него и ще имаме още цели за проследяване! Полковникът намигна лукаво.
  Герда кимна в знак на съгласие.
  - Сигурно коварният турски султан сам иска да се качи там. В крайна сметка е много вероятно самият жаден за власт терорист да тества новата техника.
  - Както и ние. " Hyperbugs " ще може да предава видео от танка и бойните машини на пехотата. Ясна и точна, както и частична видимост извън резервоара. Ще държим под око врага! - Представител на специалните служби хвърли в устата си никотин -заменяща дъвка с флуорни добавки (Зъбите се укрепват от това!).
  След пауза Шарлот попита:
  - Каква техника?
  Полковникът извади малки кристали, протегна ги в дланта си:
  - Мини-електроника, може да им се даде всякаква форма. Ще ги скрием в инструментите на танка по такъв начин, че врагът да не забележи по никакъв начин. Повярвайте ми, дори американски експерти няма да могат да открият нищо. Това може да бъде скрито в панела или под прикритието на лак.
  - Леле, не знаех, че нашите могат така! - огнената воинка от възхищение прокара език по устните си.
  - Не е само наш. За много пари купиха няколко американски учени и двама руснаци, както и един индиец. Да не говорим, че нашите откраднаха нещо от изследователски институти в САЩ и Канада. Всички сили на науката на непобедимия Трети райх са хвърлени срещу обладания турски султан. Най-добрият персонал и умове. Така че момичета, не сте сами, зад рамото ви е дъхът на могъща страна! - Патосът на полковника не беше съвсем подходящ в тази публика, но младите момичета отговориха с ентусиазъм.
  - Усещаме го! Слава на великата Германия!
  Войниците от специалните части поправиха хипербъгове на танка и БМП. Всичко беше грижливо закърпено, а "мега-ужилите" бяха натоварени на специална количка. Докато се правеха подобни приготовления, полковникът попита:
  - Приблизително колко хора, като вземете предвид кораба, сте довършили хора. Герда се замисли малко и отговори:
  - Аз лично около хиляда и четиристотин!
  Шарлот, ухилена, потвърди:
  - И аз също съм около хиляда и триста. Борихме се като равни!
  - И две хиляди и осемстотин накрая. Добър демонтаж, дърпа железен кръст с дъбови листа и може би дори мечове!). Ще го поставим в аналога на успешните действия на специалните части. Може да бъдете тайно възнаградени! Знаете ли, за специалните части те въведоха, освен кръстове, нова награда - рубинена звезда. С негова помощ ще получите право на изключително военно звание, кой сте вие между другото! - попита полковникът, намръщен по някаква причина.
  - Герда Бяла смърт! - Частна СС армия на Третия райх.
  - Шарлот Огнена Сатана! - обикновена SS армия на Велика Германия или Третия райх.
  - Повярвайте ми, определено ще бъдете повишен в офицер, което ще ви направи старши лейтенанти.
  В небето проблесна птица мутант, в мрака проблесна гол череп, със зъби, извити като светкавици. Като цяло страхотен филм на ужасите. Въпреки това не беше необходимо да се стреля, птицата влечуго прелетя.
  Въпреки това Шарлот стреля от картечницата, куршумите поразиха голямо същество с размерите на боец. Влечугото ахна и избухна. Въздушната вълна разтърси дърветата.
  - Прекрасно, направих я! Само перата й са по-здрави от легираната стомана, трябва да удряте точно в дупето, под опашката. След това природният газ експлодира и киселината, която се е натрупала във вътрешностите. - каза, показвайки успеха на Шарлот, който не е много необходим.
  - Bird Ruuffi , толкова специална, дива, опасна. Но доста рядко е било възможно да се пощади. Полковникът се прозя вяло.
  - И тя се храни с трупове и разпространява заразата. Имаше случаи, когато живи войници ядоха, да, нейния ад! И да, разговаряхме! - изръмжа Шарлот.
  Полковникът с готовност се съгласи.
  - Да, разбира се, бърбореха си безкрайно. Така че имам по-добро предложение. Нека известната примадона Герда изпее песен за нас за такава светла победа.
  Герда не показа много ентусиазъм:
  - Сега явно не съм на глас и не съм в настроение. Може би друг път?
  Шарлот отговори:
  - Друг път може и да няма! Освен това в песента просто трябва да започнете и тогава всичко върви много лесно. Е, не се срамувай, аз ще ти пея!
  Герда се изкашля няколко пъти, за да се прочисти, и запя с ангелския си глас:
  Писна ми да се скитам из вселената,
  Колко от това е жестоко и зло!
  Но аз моля Господа само за едно,
  За да защитиш света на близките, скъпи!
  
  Войната, без да знам между, дойде при мен,
  Тя я покри с безмилостното си крило!
  Мечът е остър, не познава ножницата,
  Ето зъл дракон, който стърчи муцуната си!
  
  Но пруският рицар, могъщ герой,
  Адът не може да го счупи!
  Казаха крадците - вие не крадете съвестта си,
  От нашата честност - знай надеждата!
  
  Тат се уплаши - вижда ужасен меч,
  За беззаконието - тежко възмездие!
  Ние сме алчните, можем да изгорим веднага,
  А Родината е високо отличие!
  
  Който не е обичал - не познава тези мъки,
  Какво ще донесе различно решение!
  Но нашият огън, повярвайте ми, не е угаснал,
  Достатъчни сме, ако двама заедно!
  
  Обратното броене, разбира се, е строго Бог идва,
  Той е слаб, плах - никаква защита!
  Такива хора - създадена е сметка,
  Че армията на живеещите на парчета е разбита!
  Но човекът е като кълнове,
  Когато вярва - знайте, няма да избледнее!
  Познайте бягството на прогреса, не се свивайте,
  Пространство, което виждаме в небето даде!
  
  Какво ни трябва на този свят - имаме нужда от успех,
  Такава е природата на човечеството!
  Чува се весел, младежки смях,
  И една нова култура расте!
  
  Консерватизмът е нашият жесток палач,
  Окова мисълта на хората като камък!
  Но ако е трудно за войник, не плачи
  Ще го направим, повярвайте на воините в удара!
  
  Дългоочакваната победа дойде
  И кой друг би се усъмнил!
  Мисленият човек е остра игла,
  Който е герой, той не е игра на шут!
  
  Вярвам, че планетата ще намери щастие,
  Ще станем - знам, че всички са сладки, красиви!
  И злобата ще ни плати честно,
  Ще полее щедро с класчета от царевично поле!
  
  Ние не познаваме мира, това е много,
  Колко жестока е еволюцията!
  Във Вселената безграничен хаос,
  В него всяко същество е самотно!
  
  По-добре, надяваме се
  Че ще има щастие и страхът ще изчезне!
  И всички синове ще станат като роднини,
  И ние ще опишем новия път в стихове!
  . ЕПИЛОГ
  Момчето-герой най-накрая пристигна в щаба на Тит. Той все още не знаеше, че Нерон ще му изпрати своя бодигард и прие младия воин много предпазливо. Но Конан Павлик му показа пергамент с печата и подписа на самия император Нерон.
  И недоверието се разсея. Освен това момчето-герой лесно мачка пръстите си, първо на ръцете, а след това и на краката, върху медна монета, показвайки феноменалната си сила.
  И младият воин пристигна точно навреме. Царят на Партия събра всичките си сили и, след като получи почти петкратно числено превъзходство, заедно с непокорните евреи, се опита да атакува армията на Тит. Силите бяха неравни, въпреки че римляните, може би, имат по-добро оръжие и организация.
  Тит заема подготвена, укрепена позиция. И там той започна да отблъсква натиска, надминавайки силите на цар Керза . И партските и еврейските полкове се втурнаха към римляните.
  Момчето от карикатурата вдигна лъка и дръпна тетивата. И изстреля стрела към врага. И тогава, с босите си пръсти, той хвърли стрела и удари трима партиянски воини наведнъж.
  Конан-Павлик изпя:
  - За великия комунизъм на Нерон!
  След това момчето отново хвърли бос, детски, но силен крак стрела и отново стреля от лък.
  Тогава Конан-Павлик започна да хвърля стрели с боси крака и да стреля без прекъсване от лък. Летяха и стрели, и стрели. И пронизаха и партите, и евреите.
  Конан-Павлик го направи енергично.
  И момичетата започнаха да се бият с него, а момичето Маргарита се присъедини към битката.
  В Партската империя има много войници. Текат като безкрайна река.
  Конан-Павлик Рибаченко, посичайки партите с мечовете си, извика:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазваща противниците, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли се пръснаха от босите крака на момичето, поразявайки партите.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, смъртоносно, изстреля светкавица от аленото зърно на загорелите си гърди и оглушително извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й преминаха през мелницата над партите.
  Зоя, прорязвайки враговете и изпращайки импулси от пурпурни зърна, изскърца:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на китайските войници.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин посича мургави войници, пускайки каскади от светкавици от рубинените си зърна, изскърца:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И мургави бойци падат.
  Светлана реже вятърната мелница, от ягодовите зърна пуска коронни разряди, мечовете й са като светкавици.
   Партите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майката Русия ще победи!
  Конан-Павлик Рибаченко настъпва срещу партите. Момчето-терминатор изсича мургави войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова.
  Момчето реве:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Партяните загиват в голям брой. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Маса от трупове на партиянски войници.
  Но Наташа е в настъпление, изпращайки светкавици от алените си зърна. Той изрязва собствения си китайски и пее:
  - Русия е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на партите. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Реже мургави войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти и бълва пулсари с пурпурни зърна.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августин, избиващ партите и унищожавайки мургави войници, бълвайки подаръци на смъртта с рубинени зърна, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голи пръсти, как да се хвърлим във врага, нещо, което ще убие слон.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Разфасовки , раздробяване на партите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях. И от ягодовите зърна излитат петна магоплазма.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  И босите й крака изстрелват смъртоносни игли.
  Конан-Павлик Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много партияни в скок.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голите пръсти хвърлят подаръци на смъртта.
  Момичето е в настъпление. Унищожава мургави воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите партяни падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина. С помощта на алени зърна той изпраща мълния след мълния.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокажа на труповете на партията. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака. А малиновите зърна изпращат цели каскади от мехурчета, смачквайки и унищожавайки всички.
  А мургавите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които забиват право в гърлото на партяните.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва мургави войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин. И рубинени зърна в действие, изгарящи всички и ги превръщайки в овъглени скелети.
  Торнадо преминава през партианските войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете. Особено ако от зърната на ягодите летят убийствени светкавици.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  И в движението на момичето все повече и повече ярост.
  Конан-Павлик в офанзивата, всичко се ускорява. Момчето бие партите.
  Босите му крака хвърлят остри игли.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и веднага ще изхвърли сто парти.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И управлявай мелницата с мечове.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича мургави воини. Алените й зърна все повече бълват струи от светкавици и магоплазма . И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим партите с ускорени темпове.
  Наташа, това е момиче-терминатор.
  Не мисли да спре и да намали скоростта.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месна салата. И пурпурни зърна, бълващи яростни потоци от магоплазма и светкавици. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса от хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече не е разбило нито сто или дори хиляда партяни. Но всичко набира скорост. От рубинените зърна бълват потоци енергия. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста партяни бяха разкъсани от мощен взрив.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той посича враговете и унищожава партите. А маса мургави бойци вече бяха паднали в канавката и покрай пътищата. А воинът все по-агресивно използва светкавични полети върху партските бойци от своите ягоди и големи зърна.
  Конан-Павлик Рибаченко се завръща в действие. И напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Убитите партяни падат .
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето си спомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Конан-Павлик Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Получи се наистина готино и готино изпълнение. И колко мъртви партяни. И мургавите бойци бяха убити от най-голямото множество от най-големите.
  Маргарита също е в борбата. Смазва мургави армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й се набиват на китайците. Масата от мургави бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко китайци вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи! И от алените зърна изпраща дарове на унищожение.
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И пак девойката ще посече много партияни с мечове.
  Зоя е в движение и изрязва много мургави воини. И изстреля светкавици от пурпурни зърна.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко партияни. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. Той разпръсква магоплазмени петна с рубинени зърна , изгаряйки партите. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи. Воин, който оголи зъбите си. И зърната с цвят на презрели ягоди бълват светкавици.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака.
  Конан-Павлик Рибаченко скача и скача.
  Босоногото момче пуска куп игли и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Конан-Павлик Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по партите и продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с босите си пръсти, хиляда партияни веднага излетяха във въздуха. Да, армията на Персийската империя сякаш се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много партияни загиват. И цели каскади от светкавици и коронни разряди излитат от алените й зърна.
  Момичето на техните мургави воини и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада партите. Разбива ги на малки парченца. И с пурпурни зърна бълва масово плюеща се магоплазма.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И управлява дива мелница с мечове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари. И рубинени зърна, бълващи потоци от мълния, които помитат враговете.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й в действие и нарязаха месото.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Как се нарязва, така че масата на труповете е осеяна. И от ягодовите зърна ще се поръси с изхвърляния на смъртоносни мълнии.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно убиец.
  Конан-Павлик отново ще отсече сто партияни, носейки с метеор. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много мургави бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така той бие партите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета. И особено ако зърната, алени като розови листенца, бълват светкавици.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на мургавата армия се изтърколи назад.
  Тя е бойна красавица. Да се биеш с такава мургава армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта. А от пурпурните й зърна излитат изключително смъртоносни секрети.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика от наслада и от алените й зърна ще се изстреля такъв разрушителен заряд, че маса партияни летят в ада, а писъкът на момичето е убийствен:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И удари много бойци.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица. И рубинените зърна изплюват от нея това, което смъртта носи на партските воини.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Главата на бика ще бъде - не полудявайте бойци!
  И тук тя отново смачка много бойци. И после как да подсвиркваш. И хиляди гарвани припаднаха от страх. И те удариха бръснатите върхове на партите. И костите бяха счупени, принуждавайки кръвта да пръсне.
  Конан-Павлик Рибаченко изсумтя:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  И момчето-терминатор също ще свири... И хиляди гарвани, получили сърдечни удари, паднаха върху главите на партите, удряйки ги с най-смъртоносната битка.
  И тогава каратистката хвърли бомба с детска пета, нокаутирайки партските войници, и изкрещя:
  - За великия комунизъм!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  И той също ще подсвирква, събаряйки гарваните.
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен. И от рубините на искрящите зърна ще пусне мълния.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, а върха на пламък. Със зърна с цвят на ягода тя изхвърли маса светкавици и изпепели маса партияни.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с босия си крак и изплювайки плазма с рубинените си зърна, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  И момичетата и момчето довършиха последните партски войници. И Конан-Павлик прониза със стрела от цар Керза .
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"