Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Devirginarea Lui Jim Hawkins

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Aventurile personajului tău preferat din Treasure Island de Jim Hawkins continuă. Un adolescent fermecător este capturat de corsari și vândut ca sclav. Băiatul lucrează la plantațiile de trestie de zahăr, iar noi aventuri și prima dragoste îl așteaptă, bronzat și desculț.

  DEVIRGINAREA LUI JIM HAWKINS
  ADNOTARE
  Aventurile personajului tău preferat din Treasure Island de Jim Hawkins continuă. Un adolescent fermecător este capturat de corsari și vândut ca sclav. Băiatul lucrează la plantațiile de trestie de zahăr, iar noi aventuri și prima dragoste îl așteaptă, bronzat și desculț.
  . CAPITOLUL 1
  Se părea că victoria fusese câștigată, dar cel mai important și însetat de sânge pirat era în viață și încă în apropiere. Insidiosul John Silver nu a scăpat doar de pe navă. Și-a oferit serviciile și unui corsar, o navă franceză. De exemplu, există o astfel de navă plină de aur, comori fabuloase. Și chiar pot profita de pe urma asta.
  Silver a negociat partea lui și i-a cerut căpitanului navei private să părăsească viața lui Jim.
  Și când nava a ieșit pe larg, dr. Livesey a observat dintr-o dată printr-un telescop cum fregata îi ajungea din urmă. Pe navă există o singură armă de calibru mediu. Dar încercați să rezistați unor astfel de forțe. Un băiat desculț de vreo paisprezece ani, Jim, a fluierat cu degetele arătător în gură și a strigat:
  - Zboară după comorile noastre! Nu, nu ne vom da bătuți niciodată!
  Fața groasă a domnului Trelawney se răsuci de furie. Și scutierul șuieră:
  - Francezii... Hemoroizii noștri eterni!
  Căpitanul Smolet a ordonat sec:
  - Adaugă pânze!
  Frumosul Jim, arătând călcâiele goale ale unui băiat de paisprezece ani, s-a grăbit să îndeplinească ordinul. L-au urmat și Gray și Ben Gun. Dar sunt foarte puțini oameni. Si deja e tarziu...
  Prora întărită cu oțel a fregatei s-a prăbușit în lateralul Spanielului și a lăsat o adâncitură, rupând mai multe scânduri. Imediat au zburat cârlige de îmbarcare. Corsarii, și de fapt pirații, s-au repezit la asalt, ținând săbii și sabii. Erau nebărbieriți, cu fețele goale. Unii își pun piepteni cu pene ca indienii, alții chiar își pun în urechi pagini biblice sau pumnale ascuțite.
  Domnul Trelawney a tras cu arma lungă. Unul dintre corsarii atacatori a căzut cu un glonț în cap. Dintr-o gaură din capul lui se scurgea un amestec roșu-maroniu de sânge și creier îmbibat cu rom.
  Tânărul războinic Jim a scos și el pistoale din centură. În fața lui se afla un pirat cocoșat, dar foarte agil. Băiatul a tras în el, simțind recul butoaielor. Tâlharul mării s-a prăbușit cu un strigăt. Un glonț a lovit stomacul, al doilea a întrerupt clavicula. Dar nu există timp să reîncărcați revolverele.
  Băiatul a trebuit să-și scoată sabia și să se lupte cu corsarul.
  Lamele se ciocniră, scântei stacojii plouând. Băiatul desculț Jim a spus cu un zâmbet pe buze:
  - Moartea este și ea o aventură, doar prea imprevizibilă!
  Băiatul a trebuit să dea înapoi. Piratul era mai mare decât un băiat de paisprezece ani și extrem de experimentat. Cu toate acestea, Jim-Boris este foarte agil. Rotindu-se, baiatul reuseste sa evite lama si sa taie picioarele piratului. Poate că puștiul a făcut față dușmanului său, dar încă doi corsari au sărit peste el din lateral. Unul l-a rănit pe cabana cu o sabie în umăr.
  Jim a scăpat arma. Dr. Livesey a strigat:
  - Ne predăm, nu te atinge de băiat!
  Micul echipaj al Spanielei a fost dezarmat și legat. Căpitanul fregatei pirat Iskrazhner, șuieră ticălos.
  - Ei bine, porumbeii au fost prinși...
  Lângă el sări în cârjă John Silver, tamburin:
  - Nu-l ucide pe băiat... E al meu!
  Un pirat cu o barbă lungă cenușie mârâi:
  Am găsit comori! Sunt cufere pline cu aur și pietre prețioase!
  Distorsionarul a grămăit cu o privire destul de mulțumită:
  - Bine! Am pus mâna pe o comoară valoroasă!
  Căpitanul corsarului și-a scuturat pistolul și a continuat:
  - Ne-ați oferit un serviciu major Silver și meritați o recompensă!
  Corsarul a tras cu un pistol în stomacul fostului bucătar. S-a prăbușit cu un strigăt sălbatic. Când un cadou de plumb este în burtă, te doare foarte mult. Piratul Silver se zvârcoli, încercând să adune intestinele eviscerate cu mâinile.
  Căpitanul corsarilor spuse batjocoritor, trântindu-și cizma de-a lungul punții:
  - Glonțul este și el scump!
  Și aruncând o privire aprigă către prizonieri, a spus:
  - Acestea peste bord! Toți, în afară de băiat!
  Mai mulți cetățeni din Spaniella care au supraviețuit după confruntare au zburat în mare, apă infestată de rechini. Stropi peste bord, amintesc oarecum de fântânile balenelor. Oamenii s-au dus la moarte în tăcere. Doar Squire Trelawny, țipând și înjurănd sfâșietor.
  Adolescentul rănit Boris a rămas în picioare pe punte. Într-un costum de marinar rupt, care era îmbibat cu sânge, desculț, cu părul decolorat de soare, băiatul arăta ca un partizan capturat de naziști.
  Iskanzher s-a uitat la băiatul însângerat și s-a prefăcut cu afecțiune și a spus:
  - Ce ar trebui să facem cu tine?
  Tânărul Jim a răspuns cu un zâmbet forțat:
  - Prietenii mei au murit, ceea ce înseamnă că viața nu are sens...
  Căpitanul corsarului a izbucnit în râs, râsul lui amintea de vocea lui Karabas Barabas și, zâmbind, a declarat:
  - Mai mult, nu avem niciun motiv să te lipsim de viață, băiete. Așa că mă voi ține de cuvânt..." Vocea lui Iskanzher deveni mult mai aspră și șuieră. - Și acum pregătiți raftul, este necesar să aburiți oasele pentru acest băiat.
  Pirații au izbucnit în râs, zâmbind mulțumiți. S-au distrat cu adevărat întinzând un băiat drăguț pe suport. Este și divertisment. Pe jumătate gol și zgâriat, Jim a fost prins și târât pe o navă corsară. Pe drum, tâlhari nemilosi de mare i-au ciupit dureros umărul rănit al băiatului. Boris chiar a scrâșnit din dinți. Pentru a-și distra atenția, a încercat să se gândească la altceva. De exemplu, cât de frumos ar fi să faci o baie într-o baie aurie și să te speli de transpirație.
  Bietul cabana a fost dus într-o cabană special echipată pentru tortură. Cârlige, ace, clești, burghie, praf și alte dispozitive de tortură atârnau pe pereți. Era și un scaun înțepător, caracteristic inchizitorilor și un suport tradițional.
  Călăul-șef era o femeie cu părul roșcat. Încă tânăr, dar cu o față neplăcută, musculos și mare. Poartă o singură fustă scurtă și plină
  doar o fâșie îngustă de pânză acoperea pieptul. Cabana este fierbinte pentru că șemineul arde. Femeia și-a răsucit fața și a fulgerat mare, alb, ca dinții de fildeș:
  - Ca un băiat drăguț... Ce plăcere să torturi un băiat atât de frumos!
  Căpitanul a zâmbit urât și a remarcat:
  - Nu ne mai poate spune nimic de care avem nevoie... Dar fă-l să țipe de durere ca un cățel care este înecat într-o gaură de gheață...
  Femeia cu părul roșu a guturat:
  - Are o accidentare la umăr... Deci, tradiționalul și vechiul rack Babylon este cel mai potrivit!
  Jim, acest băiat captiv s-a cutremurat... pirații au sărit la băiat. Au rupt costumul de marinar îmbibat de sânge, lăsând la iveală un trunchi musculos și bronzat. Și-au răsucit brațele din spate, legând frânghia de cârlig. Băiatul s-a strâmbat cu o durere chinuitoare.
  Apoi au început să urce. Articulațiile eversible se scrâșneau. Sângele curge dintr-o rană proaspătă, tendoanele au răsunat. Durerea l-a copleșit pe Jim, iar băiatul a țipat... și și-a pierdut cunoștința.
  O mașină luxoasă și uriașă a condus până la castel. Bărbatul și femeia i-au ordonat sever lui Sam:
  - Vino cu noi și spune povestea despre Treasure Island, iar noi te vom biciui din când în când.
  Un adolescent, complet gol și în cătușe, a fost condus prin curte, forțându-l să-și stropească picioarele goale în bălți. Și apoi au intrat în castel, sub pază. Și au făcut-o foarte repede, i-au bătut cu bice.
  Sunt cu adevărat pervertiți. L-au lovit pe băiatul încătușat și frumos cu niște bice speciale care sunt dureroase, dar nu lasă urme. Și, în același timp, îl conduc de-a lungul plăcilor de marmură ale castelului și îl obligă să spună o poveste.
  Lui Sam îi place să compună. Nu este doar frumos, ci și un gigolo adolescent foarte inteligent.
  Căpitanul corsarului s-a ținut de cuvânt. În loc să-l omoare pe băiat, el a fost vândut ca sclav pe o plantație de trestie de zahăr. Dezbrăcat până la brâu, purtând doar pantaloni grasi până la genunchi, fostul cabanier strângea trestie. Munca la prima vedere nu este prea grea, dar la sfârșitul zilei spatele devine greu, brațele și picioarele dor chinuitor.
  Dar băiatul puternic și voinic lucrează de câteva luni. Și cel mai dureros lucru în această situație nu este deloc soarele arzător, pielea s-a înnegrit și arde și nu efortul fizic și chiar biciul supraveghetorului, ci ...
  Plictiseală!
  Munca de zi cu zi cu adevărat plictisitoare, repetată devine plictisitoare. Totuși, Jim este încă norocos că este un copil al capitalismului timpuriu, aproape din epoca medievală. Un băiat a cărui copilărie a fost petrecută în secolul al XXI-lea saturat din punct de vedere tehnic ar fi suferit mult mai mult. Inclusiv lipsa jocurilor pe calculator. Și lui Jim nu era dor de televiziune, desene animate, filme și doar plictiseala pentru cărți.
  Tânărului îi plăcea foarte mult să citească. Pentru el, a fost o oportunitate de a trece de la realitate la lumi fantastice, de basm. Uita de faptul ca toata lumea te considera ca nu prea buna - chiar si propria ta mama.(Mama chiar mai ales!) Si simte cu ajutorul cartilor o alta viata, speciala, interesanta si plina de aventuri.
  Și aici nu este! Este un sclav alb, un băiat cu părul blond, alături de aproape exclusiv africani care nu cunosc nici rusă, nici engleză. Nu există cu cine să vorbească, cu care să vorbească, cu care să primească consolare. Și de aici este și mai îngrozitor în suflet, de parcă șobolanii-tigru s-ar zgâria acolo.
  Și tu ești mecanic. Te miști fără să stai pe gânduri. Nu prea repede, ca să nu obosești prea mult, dar nici prea încet, ca să nu fii copleșit de biciul înțepător al supraveghetorului.
  Jim simțea că devenea plictisitor din cauza unei asemenea munci dureroase. Chiar am crezut că școala, poate, nu era atât de rea. Băiatul a studiat bine, inclusiv datorită unei memorii puternice. Profesorii iubeau elevul liniștit, calm, harnic și precis.
  Colegilor nu-i plăcea de Jim, dar nu urcau în mod deosebit. Deci nu în fiecare zi avea coarne și vânătăi. Practic era posibil să trăiești.
  Și ar fi putut fi și mai rău.
  Acum a devenit mai rău... Din când în când supraveghetorul îl bate pe băiat pe spatele sau pe picioarele goale. Da, chiar și doar din plictiseală. Și nu-i pasă că în fața ta sunt oameni vii.
  Mancarea este de asemenea saraca. Mâncarea este grosieră și monotonă. Dar sănătos și cabana Jim Hawkins este slab, dar slăbănog și nu pare slăbit. Te poți întinde pe plantație mult timp, dar este extrem de greu să scapi. Câinii de pază urmăresc fiecare pas...
  Jim a cărat snopul de trestie de zahăr și a început din nou să sape în pământ, așa cum i se spunea.
  Băiatul a ridicat capul. Vizavi de el stătea o fată într-o rochie albă și pantofi deștepți. Frumoasa avea în jurul gâtului un colier de perle mari și inele pe mâini. Și rochia este atât de bogată și elegantă. Pe laterale sunt doi luptători în cizme strălucitoare, strălucitoare lustruite și cu arme - paznici!
  Jim se înclină adânc în fața nobilei doamne. Cel în engleză, pe care cabana Jim a trebuit să-l înțeleagă, a spus:
  - Cine ești tu băiețel?
  Jim a răspuns automat:
  - Sclavul numărul o sută patruzeci și patru!
  Fata a chicotit și a repetat:
  - Chiar vrei?
  Băiatul a răspuns, după cum spune legenda:
  - Jung Jim Hawkins, doamna mea...
  Fata în rochia albă elegantă a guturat:
  - Jung dintr-o corabie de pirați?
  Jim clătină negativ din cap.
  - Nu tocmai pirat... Deși aveam câțiva tâlhari pe mare la bord.
  Fata îi făcu semn băiatului cu degetul:
  - Apropie-te și spune-mi mai multe.
  Jim a pus sapa jos. Supraveghetorul se dădu înapoi. Băiatul ridică privirea mândru. Fata era puțin mai înaltă decât el, cu părul negru și ochii căprui, dar fața ei era oarecum albă. Este ciudat că bronzul nu se lipește de ea - Jim a fost surprins.
  Băiatul însuși, ca într-un negativ - părul este alb ca câlcul, iar pielea este neagră. Doar tălpile picioarelor goale și mâinile caluse sunt puțin mai ușoare.
  Fata spune, clătinând din cap nerăbdătoare:
  - Haide spune-mi!
  Jim a admirat involuntar broșele de pietre prețioase, în această coamă neagră, și a spus:
  - Am ajutat-o pe mama, servind taverna. Lucrurile mergeau normal, dar cumva un marinar plinuț și roșu a venit la noi și a aruncat câteva monede de aur.
  Băiatul a început să povestească din nou cartea "Insula comorilor", dar a făcut-o cu talent și încântare, adăugând ceva al lui.
  Fata a ascultat cu atenție. Uneori puneam întrebări suplimentare.
  Când cabana Jim a ajuns la locul lui în butoiul de mere, frumusețea a remarcat:
  - Și ești puțin obraznic, îți place să afli secretele altora...
  Jim, un băiat cu călcâi goale, caloși, cu o prefăcută greutate (de fapt, băiatul era foarte mulțumit de o asemenea varietate!) a oftat și a spus:
  - Da, asta sunt!
  Fata dădu din cap.
  - Deocamdată, lucrează împreună cu toată lumea, iar noaptea vei fi adus în dormitorul meu și vei spune povestea până la capăt!
  Jim dădu din cap fără tragere de inimă. Nu voia cu adevărat să se întoarcă la munca grea, de rutină. Dar supraveghetorul l-a lovit pe băiat cu un bici. Lovitura a căzut între ascuțitele ca niște secure, omoplații negre ai unui adolescent. A trebuit să mă grăbesc ca să nu mai ajung.
  Da, este o muncă grea pentru un sclav dintr-o plantație. Probabil doar mai rău în galere și cariere. Dar nimic, poate fetei o să-l placă și ea va avea milă de el. Va oferi niște lucrări mai ușoare și mai interesante.
  Jim s-a înveselit puțin și a început să sape pământul cu o sapă mult mai viguroasă.
  E în sfârșit întuneric aici. Băiatul a fost dus într-o cameră specială și împins într-un butoi mare cu apă fierbinte. Au apărut femei de culoare, care au început să-l zgârie pe băiat cu cârpe de spălat, spălând murdăria acumulată în lunile de muncă.
  Când s-au frecat de tălpile aspre, călușite, acesta a gâdilat și chipeșul slăbănog Jim a râs vesel. Apoi băiatul a fost îmbrăcat în formă de servitoare. Nu s-a dovedit a fi foarte plăcut. Hainele sunt strâmte, iar cizmele inteligente sunt strâmte. Nu, pe jumătate goală era mult mai plăcut.
  Apoi, cabana Jim a fost dus în sala de mese. Și pentru prima dată după luni de zile, băiatul a gustat din carne. I s-a servit pui în sos de roșii și pâine albă proaspătă. La fel și o salată bună și fructe dulci. Frumosul cabana Jim Hawkins a mâncat și i s-a ridicat moralul. Mai ales când, chiar și într-un pahar de argint, o servitoare neagră aducea vin.
  Boy Jim era aproape în al șaptelea cer cu fericire.
  A înțeles că va trebui să plătească pentru asta, dar răscumpărarea va fi cu siguranță foarte plăcută.
  Jung Jim a fost dus într-un dormitor mobilat luxos. A apărut o fată. S-a dezbrăcat cu o mișcare grațioasă, și-a aruncat rochia și pantofii și a rămas complet goală. Surprinzând privirea stânjenită a lui Jim, ea a explicat cu un chicot:
  - E atât de frumos să te întinzi fără nimic. Îmbrăcămintea este o fortăreață în care este închis trupul.
  Băiatul dădu din cap în semn de acord.
  - E imposibil să nu fii de acord... E înghesuit, mai ales pentru picioare.
  Fata i-a sugerat lui Jim, dragul adolescent:
  - Deci dezbraca-te si stai jos la mine!
  Cabaierul a început să-și dezbrace febril hainele. Fata a ordonat cu strictețe:
  - Mai încet... La urma urmei, nu ești un sălbatic!
  Jim Hawkins, cu o față drăguță, a înroșit, dar a început să se miște încet... Fata capricioasă era din nou nefericită:
  - Ei bine, se pare că ai somn. Să mergem lin și ca un dansator indian.
  Băiatul a început să se miște, scăpând cu grijă de haine. Fata era foarte frumoasa. Silueta ei este zveltă și tonifiată, deși nu musculară. Sânii sunt mici, dar obișnuiți, în formă de pară, talia este subțire, șoldurile sunt mai late cu o tranziție lină. Picioare cu tălpi înguste, foarte grațioase, rotunde, tocuri roz. Pe fundalul părului lung și negru, pielea pare deosebit de albă.
  Jung-frumosul Jim, dimpotrivă, cu părul blond care crescuse decent în timpul sclaviei și pielea ciocolată, musculos, cu spatele acoperit cu zgârieturi proaspete.
  S-a așezat lângă fată. Ea, mai înaltă și mai lungă, s-a sprijinit de Jim, acest caban, și-a sprijinit pieptul gol de omoplații ascuțiți și a șoptit:
  - Ce corp nervos și puternic ai... Probabil că nu ai mai fost niciodată cu o femeie.
  Băiatul s-a înroșit și a șoptit:
  - Nu niciodata.
  Fata a zâmbit și a guturat:
  - Te voi învăța!
  Și a început să mângâie pielea lucioasă a unui adolescent...
  Mișcările ei au devenit din ce în ce mai energice. Ea și-a scos ultimii chiloți. Băiatul s-a aprins literalmente, de la atingerea mâinilor femeilor. Buzele ei sărutară chipul frumos al lui Jim. O fată frumoasă l-a pus brusc în șeală pe băiat și s-a plantat pe demnitate.
  După ce a întâlnit sex pentru prima dată și chiar și într-o formă atât de dur, adolescent a rămas uluit și a căzut în stupoare. Dar perfecțiunea lui masculină, mare și lungă, ieșea ca un țăruș. Și o fată drăguță și viguroasă căreia îi lipseau bărbații pur și simplu călărea pe el, gemând și gemând voluptuos. Era superbă, goală și o femeie mult mai matură decât crezuse adolescentul inițial. Corpul ei este mult mai suculent, luxuriant decât fața unei fete, iar diferența de vârstă era de cel puțin zece ani.
  Jim Hawkins făcu ochii mari și privi, incapabil să scoată un cuvânt. Pe de o parte, tânărul a fost violat, pe de altă parte, totul părea cumva nefiresc și neobișnuit. Șocul este drumul nostru!
  Demnitatea gâdila plăcut și sângele îi pulsa. Sânii mari, de femeie legănați, sfarcurile colorate arătau ca niște căpșuni. Jung Jim Hawkins a simțit trezirea instinctului animal în sine și a apucat fata cu forme dezvoltate de piept. Ea gemu din ce în ce mai tare. Ea se lăsă pe spate, arcuindu-și talia. Încă o fată destul de tânără, deși crescuse deja, era nebună cu o tinerețe fără barbă, iar Jim Hawkins al acestei fecioare a fost aruncat în căldură, apoi în frig!
  Ciudățenia a ceea ce se întâmpla era extrem de captivantă. Perfecțiunea masculină s-a umflat, amenințând să izbucnească și a devenit uriaș, ca un castravete de seră.
  Jim chiar s-a gândit de ce colegii săi, când i-au rupt chiloții, au râs batjocoritor în tavernă. La urma urmei, are o perfecțiune foarte mare chiar și pentru vârsta lui.
  Și nu a visat în secret la mângâierea unei femei?
  Tânărul cabana supraexcitat nu a putut termina. Timpul a zburat... Femeia de pe ea a experimentat deja o întreagă cascadă de orgasme și a început să obosească. Mai tresărind de câteva ori, ea a sărit de pe... Ea a lins perfectiunea ca la revedere de înghețată și a împins o bomboană de ciocolată lui Jim Hawkins:
  - Ești un adevărat macho!
  Și a sărutat-o pe frunte, șoptind:
  - Ei, du-te, în curând va veni schimbarea supraveghetorului! Și din nou îmbrăcați un shaggy, va funcționa ca înainte.
  Jim Hawkins s-a ridicat și... nu și-a putut da pantalonii jos. Demnitatea era prea mare și continua să stea ca o piatră. Și cum să ieși din ea.
  Tânărul s-a apucat de perfecțiunea lui și a încercat să apese în jos. În acest moment, a urmat o erupție. Inima îi bătea cu putere ca o mitralieră cu foc rapid și toate părțile corpului îi tremurau. Jim Hawkins a experimentat primul orgasm. A turnat nămol alb decent. Fata poftioasă s-a repezit cu lăcomie s-o lingă. Și tânărul, sau mai bine zis băiatul, tremura atât de tare și, pierzându-și puterile, s-a prăbușit pe un pat luxos.
  Servitoarele, la ordinul fetei, l-au ridicat, i-au scos pantalonii și au îmbrăcat pantaloni scurți de sclavă în care Jim Hawkins lucra la plantații. Și l-au dus pe băiat la baraca de sclavi.
  Băieții care nu aveau încă optsprezece ani și-au petrecut noaptea separat. S-au întins pe scânduri, stropite ușor cu paie. După ce l-au întâlnit pe Jim chicotind, adolescenții l-au întrebat:
  - Ei bine, cum ai suflat-o?
  Jung a răspuns zâmbind:
  - Desigur ca da!
  Băiatul care se ocupa de celulă a chicotit:
  - Un ciocan! Ce zici să ne aduci ceva de mâncare?
  Jim mormăi confuz:
  - Da, îmi pare rău că am uitat!
  Tânărul, și el desculț și pe jumătate gol, de vreo șaisprezece ani, remarcă:
  - Trebuie să avem grijă de camarazii noștri! Pana atunci toata lumea dorm!
  Băieții s-au așezat. Jim și-a pus mâna sub cap și a adulmecat. Visul unui băiat tânăr și puternic era puternic. Dimineața, însă, s-a trezit fără să doarmă. Timp pierdut pentru dragoste.
  Apoi băieții sclavi au mers să mănânce terci cu pește semi-putred. Forță întărită și din nou la lucru. Sub soarele arzător, adolescenții, ciocolată de la arsurile solare, au greblat pământul cu sape și au săpat. Băieți obișnuiți cu munca. Erau încă destul de copii și băieți mai mari, dar încă fără barbă.
  Când barba sparge, acestea sunt deja transferate la adulți.
  Jim lucrează, corpul ei slăbănog și musculos strălucește de sudoare. Chiar vrea ca timpul să meargă mai repede. Să întâlnesc fata mai devreme.
  Soarele este deja la zenit și soarele este la apogeu.
  Și apoi a apărut din nou o fată, sau mai degrabă o femeie care la început părea o fată tânără, dar în timpul dragostei a devenit mai matură și mai magnifică.
  Îi făcu semn lui Jim către ea. Băiatul, arătând călcâiele goale, alergă spre ea cu picioarele bronzate.
  Femeia a chicotit și a spus:
  - Tu esti sclavul meu! Stați în genunchi!
  Jung se ridică fără tragere de inimă. Femeia l-a prins pe băiat de păr cu o mână și și-a scos chiloții cu cealaltă. Și a băgat hotărât capul yoongi-ului lui Jim între picioarele ei, urlând:
  - Acum linge-mi pasarica!
  Băiatul oftat a început să lucreze cu limba. A făcut-o pentru prima dată în viață. Și era dezgustat, simțea umilință în sine. Și greața i s-a apropiat de gât, deși femeia a făcut o baie înainte de plimbare. Pântecele ei părea puțin sărat după gustul limbii. Băieții sclavi au ridicat capul și au început să chicotească. Și atunci biciurile supraveghetorilor le-au căzut pe spatele gol. Una dintre lovituri a căzut atât de abil între omoplații ascuțiți ai unuia dintre adolescenți, încât sângele a vărsat. Și ceilalți băieți le-au fost greu. Și cu strigăte și gemete au coborât capul la strigătele supraveghetorilor și au început din nou să lucreze cu sârguință. Femeia, văzând aceste trupuri tinere uscate, bronzate, a simțit un val de entuziasm și a gemut. Nici limbajul nu a entuziasmat-o prea priceput. Pe fața lui Jim se împroșcă umezeala, secrețiile unei tinere femei care ajunsese la orgasm.
  Băiatul și-a lins automat buzele, apoi i s-a făcut rău. Femeia dădu din cap.
  - Bravo, bine ai facut-o! Nu-ți fie rușine, hai să-ți lăsăm pantalonii scurți.
  Jim și-a aruncat cu blândețe costumul simplu. Lucrează pe jumătate goi pe o insulă tropicală fierbinte. Burta lui Yoongi era ușor scufundată, dar abdomenele îi erau ușurate. Pielea este încă limpede. Perfecțiunea masculină este destul de mare, dar firele de păr de la bază abia se observă.
  Femeia și-a tras pielea înapoi și a început să-și miște limba. Bestia a crescut instantaneu în dimensiune. Jim gemu voluptuos.
  Femeia a început să lucreze cu entuziasm cu gura. Și i-a plăcut foarte mult. Ea a început și a început să se geme. Jim era fără suflare de entuziasm. Se simțea foarte bine. Femeia și-a băgat degetul între picioare și a răcnit de orgasm. Și un jet de smântână albă a lovit-o în gură. Ea a înghițit cu lăcomie. Ce plăcut a fost pentru ea și foarte gustos. Da, îmi place să sug un băiat când tija pulsatorie abia este acoperită cu păr.
  Jim respira greu... Femeia îl mângâie. Ea a strecurat din nou o bomboană de ciocolată destul de scumpă, la acea vreme rară și a ghicit:
  - Ce delicios si dulce esti... Baiatul meu, sunt fericit cu tine!
  Jim a întrebat zâmbind:
  - Mă pot odihni?
  Femeia a răspuns cu severitate:
  - Nu, continuă să lucrezi cu toată lumea! În această noapte voi avea un bal la palatul guvernatorului. Data viitoare, vă vom oferi o oră în plus de somn pentru a vă face mai proaspăt!
  Tânărul se înclină.
  - Voinţa dumneavoastră, doamnă!
  Și oftând s-a dus să sape iar cu lopata. Un corp tânăr, puternic și natural sănătos era obișnuit cu activitatea fizică, dar era plictisitor și plictisitor. Și băieții nu au voie să vorbească între ei - supraveghetorii lovesc și cei foarte durerosi.
  Deci, pentru a ucide puțin timpul, trebuie să desenezi ceva în imaginația ta adolescentă;
  Iată-l lângă Iulian Apostatul. Celebrul împărat roman în bătălia cu parții a căzut într-o situație dificilă. Dar moștenitorii lui Cezar au luptat curajos și i-au alungat pe parți. Dar însuși împăratul a fost înconjurat de un mic detașament, încercând cu disperare să pătrundă spre a lui.
  Jim Hawkins a sărit pe nisipul fierbinte. Băiatul terminator și-a dat seama imediat că acesta nu era chiar un vis, mai ales că veziculele de pe tălpi nu s-au vindecat complet dureau. Dar nu este timp să ne certăm - împăratul ar trebui să fie salvat!
  Băiatul-ranger a doborât cinci parți care îl asediaseră deja pe împărat cu o lovitură dintr-o săritură. Apoi, Jim Hawkins, a ridicat cu mare pricepere ambele săbii și a început să ceartă. Primii patru războinici persani au căzut cu capul tăiat. Apoi băiatul a aruncat pumnalul cu degetele goale, iar acesta s-a răsucit în timpul zborului și a tăiat gâtul a trei arcași.
  Jim Hawkins a exclamat fericit:
  - Este o luptă de bărbați!
  Apoi a trecut la o ofensivă decisivă. Leagănele lui cu sabia erau ca o mașină de tuns iarba. Au tăiat pe toți la rând și au disecat membrele perșilor. Iată un cap important al parților care încearcă să-l facă pe împăratul însuși să-și piardă mâna. Și apoi capul.
  Jim Hawkins a aruncat deodată cinci pumnale de pe platoul turnanți cu picioarele și a tăiat un șir întreg de arcași. Apoi a strigat:
  - Ora norocului! E timpul să te joci!
  Și săbiile lui au dat o tunsoare armatei parților. Conducătorul armatei, regele Persiei, Indemon, a eclozat zenki-ul. Un băiat pe jumătate gol, musculos, ia tăiat pe toți la rând și a presărat cu cadavre toate abordările către Julian. Niciodată până atunci conducătorul Parthiei nu mai văzuse un luptător atât de înverșunat. Iar faptul că acesta este doar un tânăr fără barbă a inspirat o teamă serioasă.
  Deodată, zeii cu adevărat păgâni au decis să ajute Roma Antică și, în loc să se retragă, Julian a returnat religia strămoșilor săi pe Pământ! Și acum este fie Hercule, fie fiul lui Hercule care luptă cu armata parților.
  Și Jim Hawkins a intrat din ce în ce mai mult în frenezie. A aruncat obiecte grele și ascuțite. El a înjunghiat și a spulberat dușmanii Romei Antice, iar săbiile lui păreau un fulger irezistibil. Băiatul terminator ia inspirat pe restul romanilor. Strigând: Hercule! Hercule cu noi! S-au repezit asupra parților, dublându-și puterea de trei ori. Împăratul însuși a luptat.
  Julian era doar puțin peste medie, dar era bine construit și frumos. La momentul morții sale, avea doar treizeci și doi de ani și nu se știe ce ar fi așteptat Imperiul Roman dacă apostatul ar fi trăit mai mult. Dar acum, se pare, parții s-au mutat înapoi și au început să se îndepărteze.
  Iar restul armatei romane a adăugat căldură. Regele Indemon a încercat să schimbe valul luptei și, cu o mie de nemuritori selectați, a intrat în luptă. Dar aceasta a fost greșeala lui fatală.
  Jim Hawkins a atras atenția asupra unuia foarte mare - mai înalt decât Ratslayer, de înălțimea unui bărbat, în coroană și umeri, ca un dulap în zale de aur. Și băiatul, văzând cum ascultă poruncile acestui domnitor, a înțeles: e timpul să acționeze. Și a ridicat arcul aruncat de persan. L-a tras repede cu piciorul, astfel încât coarda arcului aproape că a spart. Și apoi a lansat o săgeată, însoțindu-i mental zborul.
  Și repezindu-se, o înțepătură înțepătoare l-a străpuns în gât pe trufașul rege al Parthiei, rupând artera carotidă. Și o greutate uriașă de un și jumătate, sau chiar doi cenți, rigla s-a prăbușit de un elefant de tracțiune.
  Moartea regelui, desigur, o lovitură zdrobitoare pentru armată. Mai ales când moștenitorul mai tânăr a încercat să preia comanda, așa cum Jim Hawkins i-a trimis o săgeată. Drept urmare, acest adversar s-a dovedit a fi un scorpion străpuns. Romanii, văzându-l pe împărat năvălindu-se în luptă, strigau acum: Apollo, Apollo este cu noi!
  Și Jim Hawkins i-a bătut pe parți cu mâinile și picioarele goale de copil, folosind tehnici despre care a citit într-o carte chineză tradusă în latină.
  Și această armată barbară s-a transformat într-un zbor angro. Acum romanii urmăreau Parthia și în această rasă de lupi nu se punea problema iertarii și milei. Vai de cei ce fug, și vai de cei care fug dublu de romani.
  Armata de Est se topea sub ochii noștri, iar regimentele, legiunile și cohortele latine erau inexorabile. Fier și puternici, sparg și sfărâmă totul și ucid nobilii...
  Băiatul, în schimb, a fulgerat cu tocuri goale, roz și a condus o moară cu săbii, tăind cinci adversari deodată.
  Victorie completă. Parții supraviețuitori cad în genunchi și cer milă.
  Jim Hawkins a venit la chemarea împăratului. Se uită la el cu afecțiune. În antichitate, oamenii sunt puțin mai mici decât în secolele următoare, iar într-un vis băiatul își imaginează că este mai în vârstă. Deci, după standardele romane, băiatul Jim Hawkins pare să aibă paisprezece, cincisprezece ani. Adică poate fi considerat deja un bărbat, deși fără barbă. Julian s-a uitat la zgârieturile și vânătăile lui și a întrebat cu un zâmbet larg:
  - Ești un zeu?
  Jim Hawkins a răspuns sincer și corect:
  - Sunt om!
  Julian a oftat greu și a răspuns, de asemenea, sincer:
  - Păcat... Îmi pare rău!
  Băiatul, cabana - terminatorul, era supărat și el a răspuns aspru:
  - Nu este nimic de regretat! Omule, asta sună mândru!
  Julian dădu din cap aprobator și îl bătu pe băiat pe umăr:
  - Bine zis! Omul acesta sună mândru și trebuie să fie mândru, și nu lut în mâinile unui olar!
  Armata murmură în semn de aprobare. Preotul de marș a început să pregătească o slujbă de rugăciune păgână cu ocazia biruinței. Julian a decis să reînvie vechile culte. Una dintre ele este venerarea lui Jupiter, Marte și Mithra. Deși este clar că credința păgână trebuie modernizată. Aici au fost propuse diverse idei. La urma urmei, există deja o învățătură despre Champs Elysees - un paradis pentru războinici și oameni eroici, experti. Deci de ce să nu o facem doctrină oficială. Vei fi supus împăratului, te vei putea distinge în slujbă și îți vei face rost de un harem în lumea următoare, iar acolo vei celebra sărbători nobile, fiind pentru totdeauna tânăr și puternic! Deci, de ce elita atunci doctrina lui Hristos?
  Băiatul mândru Jim Hawkins, care nu era prea pasionat de creștinismul tradițional, cu două inimi și crud, a remarcat:
  - Omul însuși este fierarul propriei fericiri și el este olarul succesului său!
  Julian îi întinse mâna băiatului, o strânse cu căldură și sugeră cu toată sinceritatea:
  - Fii fiul și moștenitorul meu! Ești înțelept dincolo de anii tăi și ai o putere supraomenească!
  După aceea, împăratul a scos din brâu inelul Cezarilor. Acest inel este de obicei purtat de împărat oricui alege să-i fie succesor și este de obicei un semn de adopție.
  Jim Hawkins și-a pus inelul pe degetul arătător și a spus cu entuziasm:
  "Sper să fiu vrednic să devin fiul împăratului..."
  Julian a învins armata parților și a asediat din nou capitala lor bine fortificată. Apariția lui Jim Hawkins a fost întâmpinată cu bucurie. Împăratul roman l-a sărutat pe băiat și l-a ridicat cu mâini puternice deasupra lui, zicând:
  - Slava Domnului! Am crezut deja că ești mort!
  Jim, realizând că adevărul nu este atât de ușor de explicat, bătând din picioarele goale, a răspuns:
  - Sinceră să fiu, Majestatea Ta este adevăratul meu tată, acesta este Apollo și mă duce uneori în Olimp și în alte lumi ca să nu mă obișnuiesc prea mult cu oamenii!
  Împăratul, poreclit în istoria reală drept apostat, a fost surprins:
  - Ai văzut Olimpul?
  Lui Jim Hawkins, la fel ca toți băieții dezvoltați intelectual, îi plăcea să compună și, prin urmare, a confirmat cu ușurință:
  - Da!
  Julian a exclamat admirat:
  - Și l-am văzut pe Jupiter!
  Cabaierul, zâmbind larg cu dinți de perle, a răspuns:
  - Bunicul meu Jupiter te salută! Și vă urează succes! Așa încât Imperiul Roman - a cucerit întreaga lume! Și tot universul!
  Împăratul a exclamat din răsputeri:
  - Mulțumesc zeilor! Fie ca ei să aducă victoria!
  Băiatul-moștenitor și moștenitorul au sugerat imediat să nu amâne asaltul, deoarece zona din jur era devastată și era prea greu pentru trupele romane să-și obțină singuri mâncare și băutură.
  Jim, înarmat cu cel mai bun arc roman, pe care l-a îmbunătățit și el, a plecat la vânătoare. Este mai bine să vă gândiți la planul de asalt, să văd cetatea însăși și, în același timp, să ucideți inamicii.
  Jim Hawkins a tras de la distanță într-un războinic cu pene stacojii pe coif. Ca răspuns, nori de săgeți au zburat spre băiat. Dar tânărul războinic nu le-a acordat nici cea mai mică atenție: ei tot nu au ajuns și au doborât cu răceală adversarii, iar el însuși, cu un pas rapid, din când în când, ieșind la fugă, ocoli zidul.
  Orașul era într-adevăr mare, nu cu mult mai mic decât Roma și înconjurat de ziduri înalte. Traian cel Mare și mulți alți cuceritori nu l-au putut lua în seama lor. Dar aici este de fapt principala forță a Parthiei. Cucerește-o și stăpâniile tale ale Romei se pot extinde până în India.
  Boy Jim a observat că zidurile orașului sunt aproape peste tot mari, groase și zimțate. Pentru a lua un astfel de oraș, ai nevoie de o mulțime de scări lungi și nu este sigur că le vei găsi. Protecția este oarecum mai slabă, acolo unde orașul este spălat de râu, există un pârâu furtunos. Este posibil să devii râul, dar va dura cel puțin două luni de muncă grea. Deci care sunt celelalte moduri?
  De exemplu, aruncați în aer peretele și spargeți breșa! Cel mai simplu mod, dar ai nevoie de explozibili. Dar nu departe de oraș există o pădure impresionantă. Și cu oarecare îndemânare, explozivii pot fi fabricați din... rumeguș, adăugându-le cele mai simple minerale și săruri. Și cu călcâiele goale, băiatul a simțit că există astfel de minerale și săruri în sol.
  Cel mai bine este să subminați cea mai înaltă parte a zidului, unde s-a acumulat cel mai mare număr de soldați inamici. Acum, parții vor regreta că au îndrăznit să meargă împotriva Romei.
  Jim Hawkins, după ce a tras patru tolbe, s-a întors în tabără și l-a informat fericit pe Julian:
  - Zeii mi-au spus cum să iau cetatea! Dar lasă-ți războinicii să servească ritualul nostru!
  Împăratul roman a ordonat cu strictețe:
  - Ascultă-te de fiul meu, așa cum tu ascultă de mine!
  Iar armata, care îl văzuse pe Jim Hawkins în acțiune, a lătrat în urale. Și băiatul, Țesareviciul, dădea activ ordine. Mai întâi trebuie să tăiați copacii și să măcinați fin. Și se va dovedi a fi o forță letală foarte cool împotriva dușmanilor Romei Antice.
  Trebuie să amesteci mult rumeguș cu minerale și apoi obții o bombă puternică a timpurilor străvechi. Ar trebui să funcționeze mult mai eficient decât praful de pușcă și nu mai rău decât nitroglicerina. Acesta este cu adevărat băiatul terminator conceput. Mai mult, Jim însuși a tăiat personal pădurea și a măcinat buștenii în scuturi și rumeguș.
  Trunchiul gol și musculos al băiatului strălucea de sudoare și părea că băiatul era turnat în bronz.
  Crezând în voia zeilor, armata romană a lucrat foarte amiabil, armonios și energic. S-au construit rapid rumeguș și scuturi puternice din lemn. Adevărat, parții au încercat să facă o ieșire.
  Jim Hawkins și-a fluturat fericit cele două săbii, iar cavaleria a pornit din ambuscadă. Câteva mii de perși au fost înconjurați. Băiatul-cavaler-cabană îl ia pe liderul lor cu piciorul în maxilar, forțându-l să-și piardă o mulțime de dinți. Și apoi perechea lui de săbii a funcționat ca și cum ar fi brici. Și parții erau într-o pungă și înconjurați de cea mai curajoasă armată din lume.
  Da, mulți barbari luptau acum în armata romană, dar acest lucru a făcut-o mai puternică, absorbind atât sânge proaspăt, cât și noi tehnici de luptă.
  Jim Hawkins a excelat mai mult decât alții în această doborare. Și intenționat, puștiul a vărsat în bălți mari de sânge pentru a stropi soldații romani. Și le-a plăcut, s-a dovedit că primesc har divin, putere și noroc de la însuși fiul lui Apollo.
  La fel de mulți în Roma s-au bucurat de revenirea vechilor culte păgâne. Și cu mare plăcere s-au rugat Norocului și lui Jupiter.
  Băiatul terminator părea să confirme, tăind pe perși în jumătate dintr-o singură leagăn, că credința păgânilor dă puteri cosmice colosale. Și că practic orice persoană, dacă dorește, poate deveni un zeu și poate face minuni!
  Creștinismul, pe de altă parte, părea prea ostil plăcerilor vieții și, prin urmare, neatrăgător. Mai mult, va mai exista acel paradis? Și l-a văzut vreunul dintre cei care trăiesc în secolul al patrulea pe Hristos înviat?
  Da, este foarte greu să crezi în atotputernicia unui om răstignit, nefericit, chiar și pentru o minte rafinată. Și cu atât mai mult barbarilor, sau romanilor, care prețuiau cultul forței și pentru care crucea era o rușine. Ca Dumnezeul atotputernic să se umilească până la moarte pe cruce - părea deloc o nebunie și să crezi în așa ceva...
  Iar zeii lor sunt simpli, de înțeles, umani... Și nimeni nu a oferit o rezistență serioasă cultelor reînviate!
  Și acum războinicii de orez, chiar dacă jumătate dintre ei nu sunt latini, ci barbari îndeplinesc cu entuziasm ordinele împăratului și ale Fiului său și ale Fiului lui Apollo.
  Noaptea este deja pregătit suficient rumeguș și minerale. Jim Hawkins nu a așteptat până în zori, dar a ordonat ca căruța să fie mutată imediat în punctul central al apărării inamicului.
  Și trofeul caii parți s-au repezit împreună cu încărcătura mortală către turnul regilor. I-au condus mai departe, arzând capul și picioarele cu torțe aprinse și lovituri din bici lungi. Și, deși perșii au deschis trageri fără discernământ în întunericul nopții, era deja prea târziu.
  Jim Hawkins, pentru a-și amplifica vocea, a strigat printr-un corn uriaș de alamă:
  - Fie ca numele Zeilor să se împlinească! Fie ca Jupiter să ajute!
  A explodat astfel încât chiar și la câteva mile de capetele romanilor le-au dat coifurile de pe cap. Dar parții au suferit de o mie de ori mai mult. Adăpostul principal împotriva valului de explozie a fost aruncat mai sus, iar pereții s-au ridicat. Multe sute de soldați persani au fost uciși pe loc și chiar mai infirmi...
  Jim Hawkins, care a fost și el împins de explozie, a căzut în genunchi, dar a sărit imediat în sus. Cabaierul a lătrat din nou:
  - Și acum prietenii atacă! Spre slava Dumnezeului nostru Apollo!
  Și s-a repezit primul, fulgerând desculț, cu praful lipit de sângele tocurilor băiețelului. Și în spatele lui s-a repezit toată armata romană, nenumărate, în orice caz, într-un coșmar.
  Jim Hawkins a fost primul care a ajuns la liniile parților și s-a grăbit sub zidul prăbușit. Băiatul terminator era foarte entuziasmat. I-a tăiat pe toți la rând, deși era deja clar că parții își pierduseră capacitatea de a rezista cu adevărat. Le-a scăzut moralul și toată dorința de a se opune romanilor s-a evaporat. Dar totuși, exterminarea a continuat și a avut loc un adevărat masacru.
  Băiatul terminator l-a lovit pe unul dintre nobilii perși cu călcâiul gol în bărbie și i-a rupt maxilarul și gâtul. A căzut direct în ceaunul de gudron fierbinte pe care parții se pregătiseră să-l toarne pe capul romanilor atacatori.
  S-a vărsat rășină și mai mulți perși, înspăimântați, au căzut și ei în cazane și au fost prăjiți de vii în ele.
  Jim Hawkins, brandindu-și săbiile și străpungând o altă poiană, a cântat o baladă întreagă:
  Sunt un cavaler al Romei și sabia...
  Domnul m-a chemat la luptă!
  Lumea a primit imediat un călău,
  Și mai bine lăudați Norocul!
  
  Hotărât să reînvie marele vis
  Omul acela a devenit puternic ca Dumnezeu!
  Și m-am îndrăgostit, înțelepciunea, frumusețea,
  În care se întruchipează goana inimilor în metal!
  
  Nu, nu un păgân, Cezar a fost,
  Nu-și cunoștea egalul în rata...
  Și Roma cu slavă strălucitoare,
  Sfidează frica-Satana!
  
  Totul se va transforma în praf
  Dar numai spiritul este nemuritor!
  Găsește puterea în cuvinte
  Care nu ne spune cu voce tare!
  
  Crede-mă, o persoană nu este un cadavru,
  Este cel mai bun, trăiește mereu...
  Raza gloriei nu s-a stins...
  Steaua în inimile iubirii!
  
  Și ce este sângele
  Ea ne dă viață...
  Din durere există iubire
  Și ține-te de ea!
  
  Crede că nu ești slab
  Și era puternic în spirit!
  Să piară robul în trup,
  Ne ocupăm noi de căpăstru!
  
  Când învingi lașitatea
  Și groaza sălbatică va pieri...
  Apoi te înalți deasupra acoperișurilor,
  Zeii numărând fețele!
  
  va veni Olimpul, va aprinde focul,
  Și va fi lumină...
  Dar nu atingeți eroul slab,
  Client oftalmolog...
  
  Cine calcă un vierme mic,
  El însuși este lipsit de valoare la inimă!
  Și marea mea pasiune
  Sub coada doua chipsuri de piper!
  
  Pe scurt, vino Belobog,
  Voi deveni Apollo...
  Vom tăia zerouri cu un pix,
  Avem milioane în spate!
  Și cu fiecare lovitură a băiatului musculos, asemănător lui Hercule, cineva cădea. Iar perșii au bătut în genunchi și au țipat sfâșietor după milă.
  Capitala Parthiei căzuse, iar steagul roman flutura acum deasupra ei.
  Prizonierii au căzut cu fața la pământ și au sărutat urmele grațioase ale picioarelor goale ale zeității băiatului care a îndeplinit lucrările lui Hercule.
  Jim Hawkins a luat cheia Asiei în mâinile sale puternice și s-a apropiat de împăratul Julian. I-a mulțumit moștenitorului și i-a înmânat-o înapoi, spunând: "Slavă lui Apollo".
  Julian construiește o nouă capitală. Jim Hawkins a început și el să-și atragă imaginația, totul părea să fie puțin accelerat, ca un film... Aici l-a întâlnit din nou pe împăratul Julian. Regatul parților, din care romanii au avut atâtea probleme învinși, și Iulian, care era deja numit cel Mare, au decis să restaureze Babilonul.
  Apariția lui Jim Hawkins, numitul fiu al împăratului și care era considerat fiul lui Apollo, a fost percepută de romani ca un semn al zeilor.
  În fața băiatului, Fecioarele Vestale au presărat petale de trandafiri. Jim i-a călcat în picioare cu picioarele goale, împodobite și, umflându-și mândră pieptul, a mărșăluit ca un triumfător. Petalele îi gâdilau plăcut călcâiele goale și starea de spirit s-a ridicat din asta. Julian i-a strâns mâna băiatului, calos din cauza muncii militare, spunând:
  - O, fiule! Am ordonat de la comorile capturate de la parți să arunce o statuie de aur pentru tine, introducând smaralde în loc de ochi! Din moment ce ești fiul lui Apollo, atunci ești ca însuși Dumnezeul frumuseții și al artei militare!
  Jim Hawkins a răspuns modest, încrucișându-și brațele peste pieptul musculos al unui adolescent puternic:
  - Sunt ca un zeu, fiind bărbat!
  Julian dădu din cap către băiatul puternic, ca Apollo în adolescență și anunță:
  - Din partea ta și în cinstea începutului renașterii Babilonului, vom aranja lupte cu gladiatori!
  Jim a spus sincer:
  - Mai puțin sânge! Zeii noștri nu cer sacrificii, ci curaj și vitejie!
  Julian a fost de acord cu asta:
  - Să fie așa! Dar acei parți care nu s-au resemnat trebuie să moară în bătălii de gladiatori pentru a nu cauza noi necazuri Romei!
  Jim Hawkins Jr a răspuns la asta:
  Lasă zeii să-și decidă soarta! Lăsați doar femeile și copiii să nu participe la acestea!
  Julian a răspuns ambiguu:
  - Cei care nu sunt periculoși pentru noi nu vor participa la dansul morții!
  Statuia turnată lui Jim Hawkins era chiar mai înaltă decât dimensiunea naturală, iar ochii de smarald ardeau. În mâinile sale, zeitatea băiat ținea două săbii cu lame de oțel și mâner împodobite cu rubine. Mușchii de relief erau destul de în concordanță cu originalul.
  Apoi a fost o sărbătoare somptuoasă și deja în timpul sărbătorii a avut loc prima luptă de gladiatori. Doi parți spălați cu grijă și unsați cu ulei au luptat. S-au atacat unul pe altul cu săbiile. Cel mai mare a ratat mai multe lovituri de sabie în piept și stomac, s-a prăbușit pe nisip. Lupta s-a dovedit a fi trecătoare și aproape toți romanii, nemulțumiți de un astfel de rezultat, și-au înclinat degetele în jos - termină-l! Jim Hawkins sa abținut. Nu voia să pară crud sau milos.
  Parthul fără nicio strângere de conștiință și-a înjunghiat compatriotul. Pe aceasta, de fapt, spectacolele de gladiatori s-au încheiat. Abia spre sfârșitul sărbătorii, când Iulian, la fel ca Nero, a cântat un cântec, soldații au fost chemați din nou pe stadion. De data aceasta au fost doi adolescenți.
  Au luptat destul de mult, provocându-se multe răni unul altuia. Și până la urmă, complet epuizați, s-au străpuns unul altuia în piept cu săbiile și au înghețat.
  Jung Jim a bătut cu piciorul gol și a remarcat nemulțumit:
  - Tatăl tău a promis că nu vor fi copii în duelul de gladiatori!
  Julian a răspuns hotărât, lovind cu pumnul pe masă:
  - Și aceștia nu sunt copii! Au deja paisprezece!
  Acest rezultat a provocat o anumită dezamăgire în rândul romanilor, iar aceștia i-au huiduit pe combatanții morți.
  Jim nu s-a opus. El însuși nu a luat în considerare copiii de paisprezece ani. Dacă un băiat poate fi deja cu o femeie, atunci nu este un copil!
  Da, și în acele vremuri în astfel de ani în Gasconia s-au căsătorit și s-au căsătorit. Antichitatea și Evul Mediu sunt una!
  Luptele cu gladiatori au început a doua zi.
  Parții s-au luptat între ei. Erau furiosi, aruncandu-se si injunghiand. S-a vărsat mult sânge și sudoare.
  Deja în prima bătălie, douăzeci de oameni au luptat de fiecare parte. Cei care au ieșit primii cu pânze verzi, iar al doilea cu galbeni. Bătălia a continuat cu succes diferite. Au câștigat cei verzi, dintre care doar trei au rămas în picioare, chiar și cei răniți grav.
  Al doilea duel s-a dovedit a fi puțin mai puțin sângeros decât primul.
  De data aceasta erau cincisprezece bărbați de fiecare parte. Unii în bandaje portocalii, alții în albastru. Cizmele grele zăngănesc de nisip. Gladiatori înșiși sunt pe jumătate goi, mulți sunt păroși, așa că spectacolul este destul de barbar și tensionat. Orange părea a fi mai puternic, deși în general lupta s-a dovedit a fi competitivă. A fost un schimb încăpățânat de lovituri, sângele picura.
  Ambele părți se legănau ca o adiere a valului.
  Orange s-a dovedit a fi mai puternic, dintre care cinci războinici stăteau în picioare. Și acei albaștri care au fost grămezi, dar au fost uciși, romanii nu i-au iertat.
  Bătăliile erau în plină desfășurare. Aici, de exemplu, trei lei și cinci parți cu săbii contondente. Baia s-a dovedit a fi sângeroasă... De data aceasta norocul le-a zâmbit leii, cu excepția animalelor, iar săbiile au fost date captivilor scurte, ruginite și neascuțite de mult.
  Apoi adolescenții au intrat în ring, înarmați doar cu pumnale. Au fost atât de multe țipete, țipete, mușcături. S-au împletit într-o îmbrățișare și s-au înjunghiat unul pe altul cu vârfurile lor, s-au bătut, s-au lovit cu piciorul. Băieții erau atât de furioși încât nici nu s-au uitat la cine era în ce echipă. S-au ucis unul pe altul, s-au mutilat și au terminat pe loc.
  Unul dintre ei chiar i-a smuls celuilalt inima din pieptul său musculos, făcându-l pe acesta din urmă să moară din cauza unui șoc puternic de durere.
  Cât de greu și dezgustător este, dar în același timp al naibii de emoționant. Când experimentezi un amestec de emoție, plăcere și în același timp dezgustător, când adolescenții goi, transpirați, însângerați și tăiați se chinuie și se mușcă unii pe alții cu armele.
  Și în cele mai vechi timpuri, se nasc mulți copii, iar un număr mare de băieți participă la luptele cu gladiatori. Sunt bunuri mai puțin valoroase și nu sunt atât de jalnice. Adesea, tinerii sclavi se luptă complet goi și întotdeauna desculți.
  Femeile gladiatori sunt, de asemenea, aproape întotdeauna desculțe, cu excepția celor mai faimoase dintre ele. Astfel de fete își pun sandale elegante pentru a-și sublinia statutul superior.
  Sclavii nu trebuie să poarte încălțăminte până la vârsta adultă, doar pe vreme rece li se oferă pantofi de lemn aspri, pentru ca vitele valoroase să nu se îndoaie de frig. Iar dacă un copil este puternic în mod natural și poate rezista zăpezii, preferă să-l lase fără tunică. Copiii romanilor liberi, și mai ales ai patricienilor, poartă sandale sau papuci și cizme pe vreme rece, pentru a fi mai puțin ca sclavii.
  Jim Hawkins, desigur, ca fiu al zeului Apollo, este mai presus de astfel de prejudecăți. Dar unii captivi parți, privindu-l pe băiatul în pantaloni scurți singur care stă lângă împărat, se pare că l-au confundat cu un kozhnik onorific și au șoptit.
  Și auzul lui Jim este foarte ascuțit și este neplăcut când mă gândesc la tine așa. Doi sclavi pe jumătate goi s-au apropiat de prinț și au început să facă masaje plăcute picioarelor goale ale băiatului. E atât de bine să fii atins de fete asiatice. Aparent, au capturat și sclavi în Partia cucerită.
  Doar unul dintre adolescenți a rămas în picioare, care, însă, nu a putut să stea drept din cauza numeroaselor răni și a stat în patru picioare.
  Următoarea luptă a fost puțin mai exotică. Patru crocodili împotriva a două duzini de parți cu bastoane. Și doar unul avea un topor în mâini. Aligatorii s-au repezit asupra prizonierilor, iar aceștia au bătut cu bastoane ca răspuns. Unii parți au fugit. Crocodilul este un animal foarte înfricoșător. Pe măsură ce gura clacă, așa și partul mușcat a murit în astfel de dinți.
  Și celălalt războinic și-a pierdut deja picioarele și celălalt braț. Iar crocodilii gladiatori mănâncă foarte mult cu bucurie.
  Un persan înalt cu un topor a tăiat aligatorul cu un topor. Nici nu a reacționat: s-a dovedit o piele atât de puternică. Și totul bate la rând și se grăbește să-i devoreze pe toți cei care au căzut sub colți.
  A apărut mizeria sângeroasă. Și a început să se răspândească peste nisip și pietriș.
  Jim Hawkins a început să flirteze cu sclave...
  S-a încheiat ziua de lucru și băieții au fost duși la cină. Băieții pe jumătate goi erau obosiți și înfometați. Li s-a dat o porție de pește și orez, apoi au fost stropiți cu apă și trimiși să se odihnească într-o colibă. Băieții băteau cu picioarele goale și bronzate.
  Apoi dormi...
  Dar Jim nu a trebuit să se odihnească, a fost crescut din nou. De data aceasta, în loc de fosta fată frumoasă, în fața lui era o doamnă destul de grasă. Aceasta este soția supraveghetorului șef. Se pare că, după ce a aflat despre abilitățile de pat ale tânărului sclav, ea a decis să încerce ea însăși cu el. Părea să aibă vreo treizeci și cinci de ani sau puțin peste, dar era o lacomă, o femeie grasă și neplăcută.
  Privind la băiatul frumos, care a fost scos de supraveghetori, ea a fluierat:
  - Și încă ești un pui!
  Dar când mâna ei a rupt pantalonii scurți, dezvăluind marea demnitate a băiatului, soția supraveghetorului a urlat de încântare. Ea a prins perfecțiunea masculină în mâini și a început să o tragă. Tija care pulsa s-a umflat, iar uriașa și grasă Frau Madame a căzut, călărându-se pe Jim Hawkins. Tânărul cabanier gemu voluptuos. Atingerea unei femei a entuziasmat un tânăr armăsar. Și totul arăta atât de grozav.
  Un adolescent sub o femeie puternică care călărește pe el. Și în timp ce încă răcnește de la orgasm. Și totul în prezența supraveghetorilor, care scoteau glume răutăcioase, și chiar și adolescenții din barăci au venit în fugă să privească.
  Femeia a sărit și a răcnit lăsat. Sărit de pe. Dar Jim, un adolescent foarte entuziasmat, încă nu terminase și el însuși a început să o zgârie, întins pe spate.
  Femeia a început să geme din nou și s-a cutremurat într-un orgasm sălbatic. Ea a fost pur și simplu uimitoare. Sânii sunt mari, sfarcurile sunt stacojii, iar corpul este transpirat. Înainte de a merge la băiat, s-a spălat. Așa că Jim i-a sărutat sânii, nu fără plăcere. Și a lucrat dezinteresat.
  Femeia a terminat de mai multe ori și a slăbit. În cele din urmă, a eliberat un avion cu reacție și un cabină. Soția supraveghetorului și-a scos gura și a lins cu plăcere țesutul dulce. Îi plăcea foarte mult. Ce sămânță gustoasă la băieții tineri, sănătoși și dezvoltați fizic.
  După care s-au despărțit. Obosit după muncă și sex, cabana s-a dus la pat. Erau deja alți băieți care se masturbau. Au fost foarte stârniți de vederea sexului. Și au lucrat cu mâinile lor. Era un miros în barăci, ceva anume.
  Dar sunt multe crăpături și mirosul a dispărut, iar băieții sclavi au adormit.
  Totul s-a dovedit a fi bine...
  A doua zi s-a întâmplat din nou același lucru. Ridică-te, micul dejun destul de modest și muncă. Iar munca este destul de plictisitoare.
  Jim a așteptat cu mare greutate până la amiază, când ar fi trebuit să sosească frumoasa lui pasiune. Și compus puțin;
  Ca flutura unui râu care izbucnise de pe malurile unei inundații, o hoardă uriașă de barbari s-a repezit spre fortăreața proaspăt tăiată. Pe un turn separat, deloc frică de săgeți, stătea un bărbat înalt, în armură ușoară de bronz și o sabie într-o mână puternică și musculoasă. Păr creț, pe un cap mare, deja destul de atins de gri și strâns împreună cu un cerc de argint. Aspectul este calm în exterior, doar pupilele care se îngustează și apoi se extind dau o emoție puternică! Stând pe mâna dreaptă, un bărbat neobișnuit de înalt și cu umeri largi a tunat într-un bas puternic:
  - Suntem atacați, marele! Din toată Galia s-au adunat triburi ostile. Măreția Romei este în joc!
  Bărbatul a răspuns calm, jucându-se cu un pumnal cu mâner prețios:
  - Și credeai că Antony a decis că am venit aici să culegem ciuperci și să nu ne luptăm crunt?
  Marc Antoniu a spus confuz:
  - Dar ce rost avea Julius să le permită galiilor barbari să adune toate forțele, sute de triburile lor, în loc să folosească o tactică simplă și de încredere: bate, bate pe părți!
  Cezar a răspuns cu un rânjet:
  - Alexandru cel Mare i-a dat lui Darius doi ani să adune o armată uriașă din întregul său imperiu vast și să-l învingă în luptă deschisă. Suntem în război de opt ani acum. Dacă vom continua să facem campanie cu aceleași metode, atunci toată viața noastră nu va fi suficientă pentru asta!
  Arcașii romani au tras cu precizie din cauza dinților aflați pe perete, totuși erau atât de mulți gali și au fugit într-o mulțime atât de densă încât era incomparabil mai greu să-i ratezi decât să-i lovești. Acei barbari care au căzut, străpunși de săgeți, au fost călcați în picioare de tovarășii lor de trib. Copitele cailor și cizmele aspre cu tălpi de lemn sorbeau urât, un amestec de murdărie și sânge. Caesar nu a putut rezista și el însuși a tras cu o săgeată, țintând spre un tânăr care se ridica pe un cal alb. În rândul galilor, se obișnuiește ca liderii de clan să călărească un cal dintr-un costum alb ca zăpada, care simbolizează puritatea și patronajul spiritelor ușoare.
  Caesar a fost un împușcător excelent, fiind învățat tir cu arcul încă de când era mic. Un profesor strict pentru fiecare ratare, prescria cinci lovituri cu o viță de vie pe spatele copilului. Cu toate acestea, micul Julius nu a fost doar biciuit, ci și învățat să se concentreze, regula de a respira, suprimând oboseala. Chiar acum, Cezar încearcă să-și ajusteze respirația controlând pulsul.
  Și barbarii atacă deja zidurile. Galii nu sunt barbari atat de densi, din multi copaci lungi, au facut sute de scari diferite, uneori atat de late incat chiar si un car ar putea circula de-a lungul lor.
  Galii urlă ca urșii care n-au mâncat toată iarna. În același timp, băteau săbii împotriva săbiilor și fluieră. Arcașii romani trag aproape în gol, luptătorii cu ajutorul praștilor împing scările în jos. Dar sunt mulți dintre ei și galii se târăsc ca niște omizi, fără să acorde atenție pierderilor. Chiar și la distanță, se poate simți că barbarii miroase a alcool, se pare că reprezentanții poporului din Köln au luat o cantitate destul de mare de strălucire de lună străveche pe piept.
  În vârf, sunt întâmpinați cu lovituri puternice de la topoare romane cu două tăișuri și săbii scurte. Iată primele pierderi în rândul romanilor, un centurion străpuns de un corn cade, galii furiosi îi sfâșie trupul și doi soldați romani s-au prăbușit deodată.
  Caesar spuse scurt:
  - Toarnă gudron pe barbari!
  Cazanele de fierbere sunt instalate pe corpuri speciale. Sunt ridicați de o macara primitivă, se răstoarnă și se toarnă pe capetele galilor. Lava fierbinte îi arde pe barbari, înnebunesc literalmente de durere. Mirosul sufocant de carne arsă se ridică în vârf. Orbiți și arși, galii s-au lăsat pe spate, dar sulițele și topoarele unei armate mari care înaintau din spate nu le-au permis să se retragă. Deja curge mult sânge, dar atunci când este amestecat cu rășină, este atât de înfiorător...
  Mark Antony strigă:
  - Da-i foc!
  Torțele zboară în jos, rășina se aprinde. Galii ard și se repezi înapoi. Sunt călcați în picioare de rândurile din spate, scările se lasă. Și iar și iar barbarii cad. Dar atacul, în ciuda pierderilor teribile, nu se gândește să se oprească.
  Coarne uriașe ale galilor, nu buzele care sufla în ele, dar războinicii grei călcă în picioare burdufuri speciale din piele de bivol. Din care bubuitul este neobișnuit, vâscos, acționează în mod deosebit asupra psihicului galilor, precum sunetele zeilor întunecați care cheamă la împliniri.
  Cezar este încă calm, spunând cu un zâmbet:
  - Barbarii, pentru ei sunetele sunt mai importante decât sufletul!
  Antony a răspuns:
  Preotul Claudius a făcut un sacrificiu generos lui Jupiter și Marte, iar zeii au spus: aprobăm angajamentele tale și îți vom da biruința!
  Cezar a răspuns în stil versuri:
  Zeii olimpici sunt puternici
  Dar ei nu îi ajută pe cei slabi!
  Dacă suntem credincioși lui Jupiter,
  Să construim o putere mondială!
  Pentru victorie avem nevoie de soldați,
  Din oțel, o mână și multă ingeniozitate!
  Din lovitură, hoarda rea se va prăbuși,
  Și atunci ne așteaptă un drum mare!
  Anthony a aprobat:
  - Fie ca strălucirea lui Jupiter să fie glorificată!
  Din reflecții, băiatul a fost distras de aspectul trăsurii. Era purtată de trei cai albi. În cele din urmă, a apărut dragostea cabanului Jim.
  O fată care era tânără și matură în același timp s-a uitat printr-o lunetă la un băiat atletic musculos. Și a dat ordinul:
  - Du-l la noi!
  Și două fete stăteau în cabina ei. Jim a fost urmărit de supraveghetori cu bice. Tânărul frumos a sărit în trăsură. Pantalonii scurți i-au fost imediat rupti. Una dintre fete a luat în gură tija care pulsa și emoționată, simțind plăcere. Stăpâna, pentru a experimenta plăcerea, l-a prins pe băiat de păr și i-a băgat fața între picioare. Și Jim, având deja experiență, a lansat imediat limbajul.
  A treia fată a luat mâna dreaptă a lui Yoongi și a băgat-o în pântece. Iar tânărul iubit și-a folosit degetele. Și plecăm. Un băiat și trei fete sunt atât de cool.
  Jim a lucrat cu furie. Stăpâna a terminat și i-a stropit fața. După aceea, ea a început să lucreze ea însăși cu limba. Iar celelalte două slujnice au fost mulțumite de mâinile agile ale cabanului. Atunci adevărul este că unul dintre ei s-a ridicat și i-a băgat un sân în fața tânărului frumos. El a început să lucreze cu limba cu marele ei entuziasm.
  Stăpâna l-a forțat pe un băiețel de taximetrie care lucrează cu pricepere să termine. Și cu plăcere a lins această cremă albă și dulce. Jim era tânăr și hipersexual, iar perfecțiunea lui masculină a scăzut doar pentru câteva secunde, apoi s-a umflat din nou.
  Și Doamna dădu din cap.
  - Hai să muncim tinere!
  Jim a început să bată cu putere. Și doamna gemu voluptuoasă. Și a fost o muncă atât de plăcută. Și o altă fată i-a stropit fața.
  A fost înlocuită de o prietenă și din nou limba băiatului s-a repezit în pântecele fetei. Și a prelucrat foarte priceput pereții peșterii umezite. Fata a început să tremure de orgasm. A fost foarte plăcut pentru ea. termină și stăpâna, cu un vuiet sălbatic.
  Băieții de pe plantație au ridicat capul și au ascultat. Dar supraveghetorii i-au bătut fără milă pe spatele lor subțire, dar musculos, cu omoplații ascuțiți și au strigat:
  - Muncă! Creaturi de lucru!
  Jim a lucrat și el. A terminat, dar din nou mâinile iscusite ale stăpânei au ridicat perfecțiunea. Iar cabanul a început să dezvolte o altă fată. Și doamna a cerut o limbă. Ce este, până la urmă, atât de frumos și foarte tare.
  Jim a lucrat. Una dintre fete a început să-i gâdile călcâiul aspru și prăfuit. Apoi și-a strecurat piciorul între picioare. Și a început să geme.
  Jim Hawkins și-a clătinat energic degetele goale de la picioare, iar asta l-a aprins.
  Cu trei fete superbe deodată - e tare. Iar limba ta este scăldată în suc.
  Stăpâna a terminat și a luat toiagul tânărului în gură. Și a aruncat din nou țesătura, deși deja mai mică. Dar doamna a lins până la picătură.
  Apoi a ridicat din nou perfecțiunea cu limba. Și l-a pus pe băiat să ciocanească în sânul ei pofticios.
  Și limba și-a găsit o altă peșteră umezită. Și cât de delicios a fost. Iar degetele goale ale picioarelor băiatului au excitat și au adus o altă fată la orgasm.
  Ce minunat și minunat a fost totul. Și Jim Hawkins a lucrat cu mare entuziasm fără să se simtă obosit.
  Iar fetele au continuat să tremure și au terminat în extaz sălbatic. În cele din urmă, erau complet epuizați, iar soarele a început să se încline spre orizont și s-a întunecat.
  Așa că trei fete și un băiat au adormit în trăsură și le-a adulmecat nasul. Corpurile erau goale, obosite, epuizate.
  Jim a început să sforăie și nimeni nu l-a deranjat pe băiatul care a avut un vis fabulos.
  
  
  
  ȘANSA RATĂ A LUI ROKOSSOVSKY
  ADNOTARE.
  Stalin l-a ascultat pe Rokossovsky și l-a lovit primul pe Paulus. Părea o strategie și tactică interesantă, dar duce la consecințe neașteptate. Acum singura speranță sunt fetele.
  . CAPITOLUL 1
  În loc de o grevă asupra Mainstein în decembrie 1942, Stalin a ordonat mai întâi, așa cum a sugerat Rokossovsky, să-l învingă pe Paulus. Și trupele sovietice i-au atacat pe germani în fortificație. Erau încă destul de pregătiți pentru luptă și se bazau pe apărări puternice. Drept urmare, Paulus nu a reușit să învingă. Și Mainstein a reușit să pătrundă dinspre sud. Și a eliberat grupul din Stalingrad.
  Stalin a ordonat să recucerească orașul cu orice preț. Și au avut loc bătălii aprige. Dar dacă Stalingradul a fost un simbol al apărării eroice a Armatei Roșii, acum a devenit un fel de semn al apărării încăpățânate din partea germanilor.
  Trupele sovietice au fost blocate în direcția Stalingrad, iar prăbușirea frontului nu s-a produs. În plus, Rommel a primit în timp și întăriri și puteri de la Hitler, a reușit să efectueze o lovitură eficientă în Algeria. Și a învins trupele americane. Numai germanii au luat peste o sută cincizeci de mii de prizonieri. În aceste condiții, Roosevelt a oferit celui de-al Treilea Reich un armistițiu și negocieri. Churchill a făcut la fel. Și luptele din Occident au încetat. Germanii au păstrat o parte din Africa și resursele acesteia.
  Au început negocierile, care se vor prelungi câteva luni. Și trupele germane vor continua să lupte.
  Desigur, Hitler a fost suficient de inteligent pentru a declara război total și a crește producția de arme. Există suficientă forță de muncă. Armata Roșie a pierdut mult timp și soldați care luptau la Stalingrad. Și la sfârșitul lunii februarie, germanii au format rezerve suplimentare și au lovit din nord. Atât "Tigrii", cât și "Panterele" au luat parte la lupte. Și, în același timp, a sosit și magnificul as pilot Marseille. Un luptător foarte formidabil. Pentru trei sute de avioane doborâte, el a fost primul pilot german care a primit din nou Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante.
  Și germanii au reușit să pătrundă până la Stalingrad din nord și să formeze un alt buzunar de trupe sovietice.
  Și Armata Roșie a fost înconjurată, fiind prinsă capital. Și nemții au aranjat pentru ea ca ciupind un pui.
  Și el înseamnă că fetele germane de pe "Pantera" au arătat cea mai mare clasă.
  Aici Gerda l-a bătut în cuie cu ajutorul degetelor goale de la picioare. Și ea a zdrobit sovieticii treizeci și patru, gângâind:
  - Pentru medalii de aur!
  Aici sunt războinicii. Și cum va fi ciocănită Charlotte cu ajutorul mamelonului stacojiu al sânului ei. Și o altă mașină sovietică va fi lovită. Și ea este o vulpe atât de roșcată - doar super.
  Charlotte a luat-o și a cântat:
  - Te-ai îndrăgostit de un diavol
  Și a decis să-i dea capitalul său!
  Magda a tras și ea, folosind un toc gol, rotund și a țipat:
  - Pentru cel mai ingenios aplomb!
  Apoi și-a scos limba.
  Iar Kristina, după ce a bătut sfarcul de căpșuni pe buton și a zdrobit HF sovietic, a urlat:
  - Pentru cele mai mari recorduri de trupe de tancuri!
  Germanii au învins în martie trupele sovietice în ceaun. O parte din trupele ruse s-au predat. Și acesta a fost succesul celui de-al Treilea Reich. După aceea, situația a escaladat și mai mult... Dar a venit noroiul. Armata Roșie a început să repare pagubele, iar germanii s-au alimentat. Stalingradul era sub controlul Wehrmacht-ului.
  Tăcerea a domnit până la sfârșitul lunii mai. Germanii au adus noi tancuri: "Panther", "Tiger", tunuri autopropulsate "Ferdinand" și T-4 modernizat. Acestea sunt mari puteri. În serie au intrat și ultimii luptători ME-309 și Focke-Wulf. Pentru Armata Roșie, aceasta a fost o problemă. Marsilia, după ce a doborât 500 de avioane, a primit gradul al cincilea al Crucii Cavalerului cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Acest as s-a dovedit a fi extrem de formidabil și periculos.
  Acesta este cu adevărat cel mai periculos dintre ași.
  Și apoi au apărut pe cer Albina și Alvina desculte. Și aceste fete sunt extrem de formidabile și se luptă într-un singur bikini.
  Albina a tras cu degetele goale, a doborât un luptător sovietic și a cântat:
  - Sunt un vultur mare,
  Voi cuceri capitala Moscovei!
  Alvina a doborât un avion de atac sovietic cu ajutorul unui mamelon stacojiu și a scârțâit:
  - Înălțați șoimii ca vulturii!
  Da, germanii sunt puternici aici, iar avioanele lor, în special cel mai recent ME-309, au arme foarte puternice: șapte puncte de tragere, trei dintre ele pistoale cu aer comprimat de 30 de milimetri - asta e grav!
  Pentru Rusia, aceasta este o mare problemă.
  Germanii înaintează în direcția Astrahanului. Și în timp ce au succes. Mai mult, Armata Roșie nu este deloc pregătită pentru asta. Mai mult, "Tigrul" s-a dovedit a fi literalmente un tanc de șoc. Apariția lui a provocat groază și uimire.
  Într-o lună, germanii au ajuns la Marea Caspică și au tăiat Caucazul pe uscat de pe teritoriul principal al URSS.
  Și atunci Turcia a intrat în sfârșit în război. Și are o mulțime de tancuri, inclusiv americane.
  Deocamdată, SUA și Marea Britanie sunt în război cu Japonia și aceasta nu intră în luptă. Dar situația este deja critică.
  Tiger-2 a început să sosească pe front. Ar fi putut fi lansat în serie mai devreme în istoria reală. Dar dorința de a o face împreună cu Panther-2 a afectat. Și acum germanii au mai multe resurse, iar bombardamentele aliate practic nu interferează cu ele. Mai mult, Statele Unite vinde și materii prime germanilor și petrol. Germanii nu au nevoie de tancuri americane - ale lor sunt mai bune. Dar apoi poți obține bombardiere și avioane de atac. Ele sunt bune. Mai ales B-29.
  Cu toate acestea, germanii au intrat deja din august în seria Yu-288, care este ușor inferior americanului în încărcare cu bombe și depășește ca viteză și manevrabilitate.
  Germanii se pot spune pe un cal alb. Și trupele lor înaintează de-a lungul Mării Caspice. Cu fiecare săptămână, Rusia își pierde puterea și inițiativa.
  Luptele sunt în general sângeroase.
  Până în septembrie, germanii capturaseră deja atât teritoriul Kalmyk, cât și Daghestanul. Și au intrat deja în Azerbaidjan. Situația s-a înrăutățit. Turcii au înconjurat Erevanul și l-au ocolit din toate părțile și au luat Batumi. La mijlocul lunii septembrie s-au alăturat germanilor.
  Situația din Caucaz a devenit fără speranță. Stalin ia oferit pace lui Hitler în condiții favorabile Germaniei. Fuhrer-ul a ignorat propunerea liderului.
  În octombrie, luptele erau deja în plină desfășurare pentru Batumi. Situația s-a dovedit a fi extrem de dificilă. Și cel mai rău lucru este că decalajul nu este vizibil. Armata Roșie a încercat să avanseze în centru, dar nemții au fost în alertă și au respins.
  În septembrie, "Panther" -2 a apărut în serie. Este destul de greu la cincizeci și trei de tone, dar cu un motor de 900 de cai putere. Și un pistol de 88 mm în 71EL. Bătăliile sunt desigur crâncene, dar mașina germană este bine protejată în frunte, și satisfăcător pe laterale. "Panther" -2 este cel mai bun tanc al celui de-al Doilea Război Mondial. URSS pregătește T-34-85 și IS-2. Dar aceste tancuri încă nu sunt suficient de puternice pentru a lupta cu Panther-2, pe care germanii vor să-l transforme în tancul lor principal.
  Până la iarnă, aproape întregul Caucaz este supus. A fost o pauză operațională. Germanii adună forțe pentru a ataca în primăvară. Și Armata Roșie a pierdut foarte mult și acumulează.
  Speranțele speciale ale lui Stalin sunt IS-2 și T-34-85, tancuri cu arme mai puternice și armuri ceva mai puternice. Dar "Pantera" germană -2 pe care germanii au un tanc mediu este mai puternic decât IS-2 sovietic greu în perforarea armurii armei și în armura frontală, în special în fruntea turnului. Și nu este nimic de spus despre T-34-85.
  În timpul iernii și primăverii devreme, germanii au produs o mulțime de "Panther" -2. Acest rezervor a ieșit pe primul loc în serie până în mai. T-4 a fost produs și datorită simplității și lanțului bine stabilit. Dar a fost și eliminat. La fel ca "Pantera" obișnuită, aceasta din urmă este adevărată abia în iunie, alături de "Tigrul". Da, obișnuitul "Tigru", datorită calităților sale bune de luptă, a fost și el în serie. Și abia din iunie 1944 au rămas în serie două tancuri principale: "Panther" -2 și "Tiger" -2. Ultimul rezervor are motoare mai puternice de 1000 de cai putere, așa că ambele vehicule funcționează destul de mult.
  În luna mai, germanii au început să avanseze în două direcții. Lui Saratov din Stalingrad și lui Tikhvin, să ia Leningradul într-un inel dublu. În același timp, finlandezii și suedezii au intrat în ofensivă în Karelia. În ciuda eforturilor lui Kolontai, germanii au reușit să convingă Suedia să intre în război.
  De fapt, după pierderea petrolului din Caucaz și Baku, URSS nu mai are nicio șansă. Așadar, de ce să nu iei singur teritoriul?
  Mai mult, și-au amintit de Carol al Doisprezecelea. E timpul să ne răzbuni. Mai mult, atmosfera este propice.
  Deci, Armata Roșie este de două ori dificilă. Germanii au luat rapid Saratov. Deoarece forțele principale sunt concentrate în direcția centrală și acoperă Moscova. Totuși, Tikhvin a fost luat, deși puțin mai lent, deoarece orașul era bine fortificat. Leningradul a căzut într-un inel dublu.
  Bătăliile pentru orașul Kuibyshev au fost oarecum mai lungi. Aici a avut loc evacuarea principalelor instituții. Și nu le poți ajunge cu ușurință acolo.
  Dar germanii l-au înconjurat pe Kuibyshev.
  Și când un oraș este înconjurat, mai devreme sau mai târziu rămâne fără muniție și mâncare.
  Hitler s-a bucurat. Și chiar și pentru a sărbători, a aranjat primele lupte de gladiatori din al treilea Reich.
  Fete frumoase, pe jumătate goale s-au luptat și a fost grozav. Si pe langa ei mai sunt si baieti musculosi in costum de baie.
  După căderea lui Kuibyshev, naziștii au înaintat în direcția Ulyanovsk. Și s-au mișcat cu încredere.
  Avioanele cu reacție au luat parte la lupte din ce în ce mai activ. Bombardierele au fost deosebit de eficiente. Trebuie să spun că sunt destul de cool.
  Iar luptătorii sovietici nu-i pot ajunge din urmă, iar tunurile antiaeriene nu iau prea mult.
  Iată o astfel de situație.
  Și acum naziștii dau deja asalt pe Ulyanovsk. Și aceasta este o revendicare serioasă la victorie.
  Dar Armata Roșie rezistă. Fetele din Komsomol luptă deosebit de frumos și disperat.
  Se luptă cu furie sălbatică, își arată eroismul fără egal. Și în același timp și cântă;
  Fetele atrăgătoare luptă pentru Rusia,
  Sunt foarte mândri și fiii lui Svarog ....
  Frumusețea noastră lovește atât de bine cu o mitralieră,
  Slujitorii lui Satana nu ne vor putea zdrobi!
  
  Am luptat cu curaj, am luptat împotriva fascismului,
  Vom învinge Wehrmacht-ul rău, chiar dacă inamicul este puternic...
  Cred că vom vedea comunismul în curând,
  Frunziș auriu, strălucitor de la arțar!
  
  Nu există țara noastră mai bună, comunismul este mai frumos,
  Pentru ca Patria noastră să înflorească strălucitor...
  Fericirea cu aripi de lumină va veni pe planetă,
  Iar visul unei vieți mai bune se va împlini în curând!
  
  Credeți că Rusia noastră va deveni o mare fericire,
  Maria va domni, Lada mama zeilor...
  Vom opri asaltul sălbaticului infernal al Wehrmacht-ului,
  Și nu aveți nevoie de cuvinte suplimentare și memorate!
  
  Inamicul nu va putea smulge inima fetelor,
  Noi, luptătorii, am ascuțit o sabie ascuțită și frenetică...
  Vocea frumuseților cunoaște foarte bine chemarea,
  Și vom putea tăia hoardele fasciste!
  
  Să știm că noi membrii Komsomol nu vom renunța niciodată,
  Vom da jos toți naziștii cu cea mai ascuțită lamă...
  Lasă fețele fetelor noastre să strălucească de aur,
  Și îl vom lovi cu pumnul în față pe fascistul!
  
  O fată desculță se repezi prin puțurile aspre de zăpadă,
  El mâzgălește activ cu un tunet de fulgere de la mitralieră...
  Voi, fasciștii, trebuie doar să vă înecați,
  Pentru că Patria este o fortăreață monolit!
  
  Îi vom învinge pe fasciști, deși au puterea păcii,
  Unchiul Sam a decis să joace împreună cu Fritz în această bătălie...
  S-au făcut un idol de la Adolf,
  Și acum are armate rusești împotriva lor!
  
  Aici fierb bătăliile rele, în bătălia acestui membru al Komsomolului,
  Ei îi zdrobesc pe naziști, deși într-o luptă inegală...
  Glasul unei fete din argint este atât de sonor,
  Frumusețea nu va ceda lui Hitler-Satana!
  
  Cota noastră rusă este să câștigăm continuu,
  Deși armada fascistă nu știe numărul...
  Și l-am lovit puternic pe Adolf în falcă,
  Muncii Moscova a cedat în fața loviturii!
  
  Sunt deja zăpadă, iar fetele sunt desculțe,
  Pâlpâie cu călcâiul gol, ca o urmă de iepure...
  Membrii Komsomolului se năpustesc în luptă,
  Credeți că inamicul nu va vedea zorii!
  
  Nu le da fasciștilor milă în luptă,
  Armata lor va fi în iad, ca un diavol în flăcări...
  Vom primi recompense din mâinile lui Isus,
  Va fi foarte feroce, rusoaicele ursule!
  
  Dacă va fi nevoie, ne vom întoarce, toți munții sunt acoperiți de zăpadă,
  Și vom sta în universul comunismului paradisului luminii...
  Deschizându-ne o lovitură, din fericire, de la tunurile Aurora,
  Și fascismul brutal a fost aruncat în iad!
  
  Stalingradul nu a cedat, am rezistat sub el,
  Deși o hoardă a izbucnit din oțel și iad...
  Fetele aruncau cu picioarele grenade desculțe,
  Pentru că Patria Mamă a membrilor Komsomol este una!
  
  Cred că vom fi la Berlin, deși este greu,
  Naziștii au "Pantere", "Tigri", "Lei", "Ferdinand"!
  Fata și-a tras zale pe umăr,
  Pentru că membrii Komsomol în luptă sunt un talent înverșunat!
  
  Inima tinerei i-a fost dată lui Isus,
  De asemenea, Lenin și Stalin trăiesc în credință pasională...
  Pentru ca să nu mai existe îndoieli pricepute,
  Să spunem ferm și ferm că Adolf este kaput!
  
  Vom zdrobi președintele dragon cu săbii,
  Și îi vom distruge gașca timp de secole...
  Vom călca cu picioarele hoardele fascism de fete,
  Să se împlinească lumina, vis sfânt!
  
  Oferă oamenilor libertate, gândurile și sentimentele lor,
  Pentru ca steaua să strălucească ca Soarele comunismului...
  Pentru că vom avea terci cu unt atât de gros,
  Veșnica tinerețe a surorii noastre va deveni noi pentru totdeauna!
  
  Aici va veni lumina, Patria va străluci...
  Patria va fi în glorie pentru noi timp de secole...
  Vom sta în vârf, tu crezi comunismul,
  Forța spiritului rusesc, să știți că luptătorul este grozav!
  
  Aici Rusia este gata să devină mai bună și mai frumoasă,
  Și ajută lumea întreagă să meargă la fericirea paradisului...
  Suntem capabili să cucerim universul chiar și marginile,
  Universul fără margini la fericirea forțelor de a aduce!
  
  Dar nu va exista nicio Rusia sub călcâiul Reich-ului rău,
  Pentru că are un adevărat talent pentru luptă...
  În dansul fetelor noastre, la acel mecanism de ceas,
  Ce va crede frumusețea vreun rezultat!
  
  În curând va veni epoca soarelui strălucitor,
  Când gloria Patriei va înflori magnific...
  Armata noastră se luptă cu infernul Wehrmacht,
  Și va putea să măture hoarda răului Fritz!
  
  Bucură-te Sfântă Lada, Maica noastră de Dumnezeu,
  L-ai născut pe Perun și pe Yaril de secole...
  Terciul fără speranță nu va primi credință,
  Dacă cheltuiți mult, nu vă veți reține cuvintele!
  
  Cel mai important conducător este marele Stalin,
  Lenin i-a lăsat moștenirea cea mai înțeleaptă cale către Eden...
  Pentru că Iosif este conducătorul luminii,
  Și un moment pentru oameni ideal!
  
  Naziștii nu vor putea păcăli patria,
  Și a tăiat Moscova din Volga, din Siberia...
  Cred în ea va trăi - rușii sub comunism,
  Și puterea lui Adolf - o voi șterge pe fată!
  
  În curând va fi victoria, este adevărat ca soarele,
  În curând va exista o strălucire, ca razele unui quasar...
  Și credeți în Rusia, comunismul se va dezvolta,
  Ei bine, dacă nu mă crezi, mai bine taci!
  
  Știința va învia în curând morții comunismului,
  Înțelepciunea ei este fără limite, la fel de mare ca un quasar...
  Îi vom învinge pe fasciști cu spiritul nostru bun,
  Sa nu cedam tentatiei pungii de aur!
  
  Ei bine, pe scurt, va trece, acesta este un timp al naibii,
  Noi fetele vom intra în Berlin în roșu...
  Și povara noastră fără margini se va sfârși,
  Pentru că ne vom lua fericirea cu o luptă!
  Fetele s-au luptat bine. Au aruncat chiar și grenade cu degetele goale. Dar, desigur, forțele sunt deja foarte inegale.
  Ulyanovsk a căzut, deși pentru aceasta germanii au trebuit să-l înconjoare complet. Și apoi naziștii s-au apropiat de Kazan...
  A venit toamna și ploi abundente au căzut. De asemenea, germanii au capturat Uralsk, Guryev și au înconjurat Orenburg. Situația este acum și mai complicată.
  Hitler avea acum toate cărțile și inițiativa. Și Marsilia a primit pentru șapte sute cincizeci de avioane care au doborât un premiu unic: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de platină, săbii și diamante. Și pentru o mie de avioane doborâte, Marea Cruce a Crucii de Fier - care este foarte tare.
  Există o pauză iarna. Ambele părți au acumulat putere și au creat noi arme. URSS a primit tunul autopropulsat SU-100. E destul de practică. Și relativ ieftin și ușor de fabricat. Și, de asemenea, vânătorul, deși nu era un Yak-3 masiv, din cauza lipsei de duraluminiu, nu a fost chiar lansat. Și LA-7. Nu toată lumea a reușit, desigur.
  Avioanele cu reacție nu au intrat încă în serie. Spre deosebire de germani.
  În plus, naziștii aveau o "Panteră" -3. Această mașină avea o siluetă mai joasă și o armură mai groasă, cu pante mari ale foilor. Și pistolul a fost mai străpungător și mai precis la 88 mm 100 EL. Da, aceasta este o mașină serioasă. Armura lateralelor a crescut la 120 mm cu pante, iar fruntea la 200. Greutatea a crescut și la 65 de tone, dar și motorul a devenit mai puternic la 1200 de cai putere. Și silueta este vizibil mai mică, datorită poziționării motorului și transmisiei într-un singur bloc. Și aceasta este o mașină serioasă.
  Și a apărut "Tigrul" -3. Cântărea 90 de tone, dar motorul avea 1500 de cai putere. Și armura este și mai groasă, iar arma este mai puternică.
  Pe scurt, situația este tensionată.
  În plus, discotecile în al patruzeci și cincilea an au intrat în serie. Adevărat, nu sunt deosebit de eficiente din cauza vulnerabilității la tunurile antiaeriene și dimensiunile mari. Dar au fost foarte rapizi și au urcat la o înălțime de douăzeci de kilometri.
  Luptele s-au reluat în primăvară.
  Naziștii au lansat o ofensivă împotriva Moscovei. Și din nou cele mai înverșunate bătălii.
  Dar Armata Roșie luptă cu disperare.
  Și în același timp, de asemenea, pionieri în luptă.
  Iar copiii curajoși cântă și calcă pe crusta de gheață cu picioarele goale;
  Suntem pionieri - eroi ai Patriei,
  Care s-au născut sub semnul lui octombrie...
  Nu vom regreta viața pentru Rusia,
  La glorie cu steagul roșu al regelui!
  
  Iubim și știm să luptăm din greu,
  Naziștii au rupt cu zel coarnele...
  Avem grenade într-un ghiozdan spațios,
  Viața nu este scumpă pentru noi, pionierii!
  
  Iubim Sfânta noastră Patrie,
  Ce a creat comunismul formidabil...
  Iată o fată Komsomol care merge desculță prin zăpadă,
  Și fascistul vrea să ne doboare!
  
  Am luptat cu zel cu nazismul lângă Moscova,
  Și i-am cosit pe toți inamicii cu o seceră...
  De ce a fost dată această Wehrmacht rușilor,
  O să-l lovesc cu pumnul!
  
  Sunt un pionier și sub marea Moscova,
  A luptat ca un războinic uriaș...
  A oprit atacul fascism sălbatic,
  Avem un singur Lord Suprem!
  
  Nu există margini în renașterea Rusiei,
  Mare Stalin, ne-a ridicat din genunchi...
  Svarog cel mare, cel mai înalt mesia,
  Și idealul radiant al Ladei!
  
  Suntem pionieri, băieți, fete,
  Ne place să luptăm - acesta este destinul nostru...
  Și vocea membrului Komsomol strigă,
  Deși domnește haosul sângeros!
  
  Rusia este patria lui Svarog,
  Și comunismul a luminat drumul...
  Pionierii nu au nevoie de un Dumnezeu rău,
  Inamicul nu va putea să ne îndoaie în pumn!
  
  Avem un rezervor rece cu armură înclinată,
  Este atât de ușor pentru Fritz să nu pătrundă,
  Cu dragoste pentru Lada, nobilă fecioară,
  Pentru a transforma un prădător într-un joc!
  
  Poporul luptător din Moscova a apărat,
  Și apoi a fost marele Stalingrad...
  Vom vedea comunismul dat în curând,
  Treceți și cunoașteți parada din Berlin!
  
  Da, Stalingradul este mândrie cu acest cuvânt,
  Suntem pionieri desculți într-un năvală...
  Vom sparge cornul unei vaci proaste
  Și îl vom conduce pe Hitler direct la sicriu!
  
  Să știi că Patria nu se va îndoi niciodată,
  Impulsul ei nu poate fi controlat...
  Fie ca soarele să strălucească pentru totdeauna peste Rusia,
  Și hoțul trădător va fi zdrobit!
  
  Au dat dovadă de curaj la Stalingrad,
  Am reușit să-i oprim pe naziști...
  Rușii au atâta obrăznicie, știi,
  Iar inamicii vor merge doar cu zerouri!
  
  Rusia poate zbura pe Marte
  Și creează o măreție diferită...
  Și, desigur, totul va fi foarte cool,
  Deși viața este la fel de fragilă ca un fir de mătase!
  
  Spiritul rus nu știe în luptele de la barieră,
  El are puterea lui Perun...
  Așteptăm recompense de la zei,
  Și elementul strălucește, credeți runa!
  
  În ce fel spiritul rus nu cunoaște nicio înfrângere?
  Crede-mă, el va călca totul...
  Noi, pionierii, ne dorim atât de mult răzbunare...
  Invincibil ca armata Patriei!
  
  Aproape am câștigat
  Să fie lumină în gloria comunismului...
  Bunicii noștri au luptat pentru Patria Mamă,
  În curând ne vom întâlni bucuria și zorii!
  
  Fără patrie, nu există vieți pentru pionieri,
  Vor să lupte pentru ea...
  Și ce vreți domnilor răi?
  Ar trebui să oferim o viață de sclav?
  
  Nu, Fuhrer-ul rușilor va fi înrobit,
  Îl vom zdrobi ca pe o păpușă...
  La urma urmei, cavalerii Rusiei pot lupta,
  Și heruvimul cu aripi de aur este cu noi!
  
  Nu există fețe ale Patriei noastre sub lume,
  Strălucind ca cea mai strălucitoare stea...
  Ai devenit un idol pentru mine,
  Nu mă voi despărți niciodată de tine!
  
  Sunt un pionier și un băiat desculț
  Că cu călcâiul gol se repezi prin zăpadă...
  Și undeva un iepuraș alb și drăguț sare,
  Cine va sparge cornul dușmanului!
  
  Pionierul în bătălia îndoielii nu știe,
  Nu este un clovn, dar îl cunoști pe terminator...
  Fasciștii înverșunați vor veni, crede răzbunare,
  Iar comunismul va fi un paradis luminos!
  
  Cum va veni epoca,
  În care fiecare războinic din iesle...
  Luptă până la ultima ta suflare
  Pentru a distruge fioros cunoaște răufăcător!
  
  Stelele comunismului strălucesc puternic,
  Era luminii, nu există mai frumos pe lume....
  Vom zdrobi jugul fascismului credincios,
  Și Hitler va fi rus la cină!
  
  Credem că astfel de rezervoare de oțel,
  Că coaja lor de pantera nu va pătrunde...
  Să transmitem iod rănilor băiatului nostru,
  Și din nou pionierul se grăbește curajos în luptă!
  Ei bine, ce s-au îngreunat naziștilor,
  Ei nu credeau că putem doar să câștigăm...
  Se pare că știm comunismul de kilometri,
  Și putem învinge Wehrmacht-ul în glumă!
  
  În numele patriei noastre puternice,
  Un pionier mândru merge la atac...
  Deși norii atârnă peste Patria Mamă,
  Să dăm un exemplu câștigător pentru toată lumea!
  
  Credeți că inamicul nu va opri visul,
  Vom învinge din nou toți fasciștii...
  Răul nu va crede că domnește pe tron,
  Vom crea o nouă ordine mondială!
  
  Totul va fi bine în Patrie, știi
  Sunt băiat, dar în luptă ca Robin Hood,
  La început, m-am zgâriat doar pe birou,
  Și acum credeți foarte bine!
  
  Rusia poate sfâșia naziștii cu o baionetă,
  Ea va învinge orice armată...
  Și pentru ca pionierii să trăiască sub comunism...
  La urma urmei, prietenia noastră este un monolit puternic!
  
  Nu ne vom ceda lui Fritz cu nimic,
  Putem învinge inamicii glumând...
  Și așa i-am bătut pe naziști cu o bâtă,
  Un viscol urlă, răsucind zăpada în vârtejuri!
  
  Rusia nu știe că naziștii cunosc mila,
  Ea este puternică invincibilă...
  Vor primi o sabie ferm în gâtul nenorociților,
  Și Satana va fi distrus!
  
  Nu crede că Hitler este invincibil,
  Deși este puterea iadului, luați în considerare totul adunat...
  Când poporul și partidul sunt uniți,
  Oamenii Wehrmacht-ului nostru au făcut bucăți!
  
  Rusia a fost faimoasă de secole ca sfântă,
  Ea a spart Tigrii ca metalul...
  Răspândit de la capăt la capăt,
  Doar un tânăr a visat la o astfel de țară!
  
  Am câștigat ca niște uriași
  Adversarii tăiați știu cu o sabie...
  Noi, rușii, suntem invincibili în lupte,
  Vom învinge adversarii Patriei!
  
  Crede-mă, nimic nu ne va opri
  Și știi că nimic nu va câștiga...
  Îl vom îngropa pe cap pe Fuhrer,
  Avem o sabie ascuțită și un scut de oțel!
  
  În tot universul nu există Rusia mai frumoasă,
  Va avea o eră a luminii pentru veacuri...
  Toate generațiile vor fi pace și fericire,
  Patria are nevoie de o mână fermă!
  
  Deci, când joci la Berlin,
  Să ungem Wehrmacht-ul ca cenusa în sânge...
  Acesta va fi timpul graniței paradisului,
  Și împreună cu Lada domnește dragostea!
  
  DACĂ Führer-ul ar ucide
  Pe 20 aprilie 1943, fiica lui Svarog, Elena, l-a ucis pe Adolf Hitler. S-ar părea că un act minunat care poate grăbi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Dar s-a dovedit invers. Hermann Goering a devenit succesorul. Și aliații occidentali au luat și au încheiat un armistițiu cu al Treilea Reich pe toată durata negocierilor. Bombardamentul a încetat, iar grupul lui Rommel a părăsit Tunisia.
  Goering a decis să nu avanseze deocamdată pe Kursk Salient, ci să se întărească tehnologic datorită mobilizării totale și a resurselor Europei. Și, în același timp, să pună mâna pe supremația aerului. Speer a primit puteri de urgență. Și, desigur, a existat atât autoritatea lui Rommel, cât și a lui Guderian. Guderian l-a convins pe Goering să renunțe la dezvoltarea lui Maus și nevoia de a face Panther-2, mai bine protejat, dar nu mai puțin mobil. Plus seria "E".
  ME-309, un luptător cu arme excepțional de puternice și viteză mare, a intrat și el în serie. Adevărat, greutatea crescută a redus manevrabilitatea, dar viteza mare de scufundare a făcut posibilă plecarea în cazul unei ieșiri spre coadă. Și armele puternice au făcut posibilă doborârea de la primul apel.
  ME-309 a intrat în serie și s-a dovedit a fi o mașină serioasă. A venit vara, iar apoi în august 1943, Armata Roșie a lansat o ofensivă asupra salientului Oryol. Și în direcția Harkov. Germanii erau pregătiți și aveau o apărare serioasă. Și tancurile lor "Panther", "Tiger" și tunurile autopropulsate "Ferdinand" erau vehicule foarte bune pentru apărare. Și ar putea reflecta aproape orice volum.
  Germanii au reușit să țină frontul și să învingă atacurile. Aici s-au arătat bine și veteranii lui Rommel. Au luptat cu înverșunare și eroism. Au luptat și italienii. Germanii aveau mai multe forțe decât în istoria reală și se bazau pe o apărare bine pregătită. În lupte, a fost folosită pentru prima dată pușca de asalt MP-44, care la acea vreme era cea mai bună din lume.
  Utilizarea sa în luptă a demonstrat avantaje și eficacitate. Primele femei pilote Albina și Alvina au luat parte la lupte.
  S-au luptat desculți și în bikini. Fete atât de grozave.
  Și acum Albina își va apăsa degetele goale de la picioare. Doborâți un luptător sovietic și cântați:
  - Puterea noastră este mare!
  Va fi o mână fermă!
  Și Alvin va fi, de asemenea, doborât de un avion de atac rusesc cu degetele goale. Este o fată luptătoare. Si foarte misto.
  Și mai cântă:
  Suntem fete ariene
  Îi batem pe toată lumea cu o mitralieră!
  Aceste fete sunt desculțe și aproape goale. După ce au învins atacurile, nemții s-au așezat în defensivă. A venit toamna târzie. Armata Roșie a încercat să avanseze în centru. Și acolo atacurile lor s-au împiedicat de puternicele linii defensive ale celui de-al Treilea Reich. Și blocat în pene. Ceea ce a devenit foarte prost pentru trupele sovietice. Iarna, nemții luptă, desigur, mai proști. Dar din septembrie, a apărut "Pantera" -2. Nu era chiar perfect: destul de greu: cincizeci și trei de tone. Dar, pe de altă parte, pistolul într-o turelă îngustă are o grosime de 88 mm cu o mască de 150 mm grosime a turelei. Și armura frontală a carenei este de 100 mm cu pante și laturi de 60 mm. Iar motorul de 900 de cai putere a oferit performanțe de condus satisfăcătoare.
  "Panther" -2 și "Tiger" -2 au intrat în serie. Și păreau a fi relativ bune. "Panther" -2, desigur, s-a dovedit a fi mai bun în practică. Mai ales iarna.
  Luptele în timpul iernii au mers pe direcția Leningrad. Armata Roșie a încercat să ridice blocada, dar a dat peste o apărare foarte puternică. Bătăliile sunt extrem de brutale. Dar germanii nu aveau un al doilea front. Și puteau concentra suficiente forțe pentru a respinge atacul. Luptele sunt foarte sângeroase.
  Gerda a luptat pe "Panther" -2 și a acționat cu echipajul ei. Și fetele împușcau cu ajutorul degetelor goale, cizelate, picioare grațioase.
  Astfel de proiectile puternice străpung treizeci și patru sovietici. Au loc bătălii aprige.
  Lângă Leningrad nu a reușit să-i învingă pe germani. Și au rezistat. Germanii au respins ofensiva din Ucraina.
  Și în primăvara anului 1944, au apărut avioanele de luptă ME-262, care au arătat o eficiență ridicată în luptă. Deși nu erau încă suficient de eficiente, erau foarte greu de doborât. Problema a fost producția în masă a puștii de asalt MP-44, care a dat infanteriei germane un avans mare.
  Și apoi au fost probleme cu Japonia. Împăratul Hirohito i-a convins pe generali și i-a convins să încheie un armistițiu cu Statele Unite și Marea Britanie. Condiția era retragerea japonezilor din teritoriile ocupate. În schimb, samuraii doreau despăgubiri în Orientul Îndepărtat.
  În mai, în Donbass a început ofensiva germană. Armata Roșie, pe de altă parte, se aștepta la o lovitură asupra Bulgei Kursk. Iar nemții au putut să ia Voroșilovgrad. În iunie, situația s-a complicat, Japonia a intrat în război, cu atacul surpriză asupra Vladivostok și o campanie împotriva Mongoliei.
  Nemții au mers la Don, iar Armata Roșie a reușit să-i încetinească puțin. Noi tancuri sovietice au intrat în luptă: IS-2 și T-34-85, care erau mai avansate și mai puternice. Dar mașinile germane erau încă mai puternice. Și chiar mai repede. Și avioanele sunt și mai cool ca armament și viteză și echipamente.
  Nemții sunt puternici, iar până acum au inițiativa. Da, în bătălii folosesc divizii străine și "Armata Rusă de Eliberare a Vlasov". Vara, germanii au lansat o ofensivă în direcția Oryol, și asupra Moscovei.
  Naziștii au avansat cu bătălii. Și acum, până în toamnă, germanii luaseră deja Vyazma și Kursk. A venit toamna. Bătăliile sunt foarte sângeroase. Germanii s-au mutat apoi la Stalingrad. Și astfel lupta s-a desfășurat cu o forță colosală.
  Deja în noiembrie au avut loc bătălii în oraș. Și sunt bătălii. Germanii foloseau "Sturmtigers". Acestea sunt tunuri autopropulsate de asalt foarte puternice. Războinicii au luptat și în tancuri. Și băteau cu călcâiele goale, rotunde.
  Stalingradul nu a cedat. Și în decembrie, germanii s-au apropiat de Grozny și Ordzhonikidze în Caucaz. Și au început să năvălească în aceste orașe.
  Și atunci Turcia a intrat în război. În ianuarie 1945, turcii au înconjurat Erevanul și au luat Batumi. Situația a devenit și mai gravă și sângeroasă. Așa este războiul.
  În timpul iernii și primăverii lui 1945, germanii au capturat întregul Caucaz, iar turcii i-au ajutat.
  Situația a devenit mult mai alarmantă. Și în vara lui 1945, a început o nouă ofensivă împotriva Moscovei. Și în același timp, naziștii și turcii înaintau spre Saratov.
  Și la sfârșitul lunii iunie Saratov a fost luat. Și la sfârșitul lunii iulie, germanii au capturat Kalinin și Tula. Și la sfârșitul lui august au înconjurat Moscova. Și, în același timp, Kuibyshev a fost luat.
  Moscova era într-un cazan. Și complet blocat. Toamna a trecut în lupte aprige. Germanii au luat Riazan și s-au apropiat de orașul Gorki. Bătăliile au fost atât de acerbe. Germanii au ajuns chiar la Ulyanovsk și au luat-o și ei. Și au capturat Uralsk și au ajuns la Orenburg.
  Și iarna, Moscova a căzut în sfârșit. Și nemții au ajuns la Kazan. Și în primăvară, Leningradul a căzut în sfârșit. Și în vara anului 1946, a fost lansată o ofensivă în Urali.
  Și germanii au luat Sverdlovsk și Chelyabinsk. Și în toamnă, japonezii și naziștii s-au unit. Și în iarna lui 1947, germanii și japonezii au capturat ultimele orașe mari din Asia Centrală. Și în martie 1947, Stalin a fost asasinat. Iar succesorul său, Beria, a anunțat că va capitula URSS.
  Și așa s-a încheiat războiul. s-a încheiat în est. SUA au deja o bombă atomică.
  Hermann Goering și americanii cu britanicii au încheiat un acord privind prietenia și granițele și împărțirea sferelor de influență. Și asta a calmat până acum lumea.
  Dar timpul a trecut. Și în cel de-al treilea Reich, au fost create radiații care au oprit reacția nucleară. De asemenea, germanii au zburat primii pe Lună.
  Și în 1969 a început un nou război. Göring murise deja în acest moment.
  Noul Führer a fost Wolf Schultz. Și a început un război pentru dominația lumii.
  Rusii și alte popoare ale celui de-al Treilea Reich au primit până atunci cetățenie și drepturi egale.
  Și poetul a luptat în Wehrmacht. Și războiul a început cu un atac asupra americanilor în China. Și bineînțeles Marea Britanie în metropolă. Germanii erau înarmați cu discoteci perfecte, invulnerabile la armele mici și tancuri piramidale.
  Și naziștii aveau și eyelinere atomice și multe altele. Și Marea Britanie a fost cucerită.
  Războiul a continuat cu avantajul celui de-al Treilea Reich. Și, treptat, germanii au preluat întreaga lume...
  Adevărat, ei nu erau atât de obscurantişti ca sub Hitler. Au dat tuturor drepturi egale și au creat un imperiu mondial cu pretenția de a se extinde în spațiu.
  Dar totuși, lumea era deja diferită și nici Rusia, nici Statele Unite, nici Marea Britanie nu au rămas în ea. A rămas un imperiu, care a început să cucerească alte lumi.
  Și a stăpânit toate planetele sistemului solar.
  Și omenirea s-a răspândit în toată galaxie. Și au construit nave stelare și nave de război.
  Și apoi au învățat să învie morții. Inclusiv cei care au murit cu mult timp în urmă.
  De exemplu, Adolf Hitler a înviat. Și Fuhrerul posedat de demoni a declanșat un război civil în imperiul spațial. Dar asta este o altă poveste.
  
  MEDICINA MAGICĂ
  De exemplu, Zoya i-a dat lui Alexandru cel Mare un medicament magic, care i-a permis să se întindă până la șaptezeci de ani. Și a schimbat cursul istoriei lumii. Imperiul s-a extins. Alexandru cel Mare i-a cucerit pe arabi. Și apoi a terminat cucerirea Indiei. Urmează o călătorie în China. Aici războiul a durat puțin, dar s-a câștigat și o mare victorie. Și a apărut un mare imperiu. Generalii lui Alexandru au ajuns la Stâlpii lui Hercule. A cucerit atât Roma, cât și Cartagina. Apoi a domnit, fiul său Alexandru al IV-lea. Și s-a format o dinastie stabilă.
  Imperiul statului macedonean trecea prin zori. Ea a cucerit și Japonia și a avansat în sudul Africii. Și a venit timpul și corăbiile au pătruns în America.
  A apărut o dinastie stabilă a lui Petriky și s-a dovedit a fi destul de puternică. Au existat, desigur, conspirații și tentative de lovitură de stat, dar imperiul a rezistat. Și părea ca o romană veșnică. Și a acoperit treptat întregul glob.
  Și știința s-a dezvoltat mai repede. Iar din antichitate, ocolind sumbru Ev Mediu, omenirea a intrat direct în timpul industrial, iar apoi în cel postindustrial, când primul satelit a fost lansat pe orbită. Și apoi un bărbat a zburat în spațiu.
  Deoarece oamenii nu au cheltuit resurse pentru războaie și confruntări unii cu alții, epoca spațială a venit cu o mie de sute de ani mai devreme decât în istoria reală. Și cucerirea spațiului a continuat într-un ritm accelerat. Și așa a fost stăpânit întregul sistem solar. Și oamenii au zburat în alte lumi. Iar navele lor s-au dovedit a fi doar un miracol. Și este uimitor. Și când au fost descoperite viteze superluminale, a început cucerirea galaxiilor. Sincer să fiu, este grozav!
  Desigur, nu a existat războaie a stelelor. Și acest lucru este de înțeles. Există și super-civilizații în vastitatea universului. Dar oamenii erau uniți. Nu acel Fuhrer chel a mormăit despre o lume multipolară. Nu, în acest caz, umanitatea a fost practic capabilă să-l unească pe Alexandru cel Mare. Și asta a creat baza pentru viitoarele războaie spațiale.
  Și omenirea s-a luptat cu o rasă a unui hibrid de țânțar și păianjen. Și războiul a fost brutal. Nave uriașe s-au luptat pe cer. Iar contul pierderilor și achizițiilor a fost uriaș.
  Și totuși oamenii au câștigat. Și au creat un imperiu universal. Și acolo a fost dezvăluit secretul timpului. Drept urmare, a fost posibil să învieze morții prin puterea științei. Alexandru al Macedoniei a fost și el înviat, împreună cu generalii și fiii săi.
  Și apoi au început să învie pe restul oamenilor. Universul era mare și era mult spațiu în el. Și apoi oamenii au învățat să zboare în alte universuri.
  Iar coroana omnipotenței a fost capacitatea de a crea universuri singuri, puterea științei viitorului.
  Și atunci umanitatea a devenit Hiper-supercivilizație. Ce este și mai rece, mai impresionant.
  Și toate acestea au fost făcute de fiica Zeului Alb Zoya, marea vrăjitoare care schimbă cursul istoriei umane doar fără efort.
  
  FETE RĂZBOINICE ASALTA ÎN SPAȚIU
  ADNOTARE.
  În spațiu, au loc bătălii între frumoșii războinici ai constelației Ruby, pe de o parte. Și războinicii constelației Smarald pe de altă parte. Și doar fetele clonate care sunt desculțe și în bikini participă la bătălii.
  . CAPITOLUL 1
  Două armate spațiale s-au luptat în vid. Pe de o parte, constelația Rubin și, pe de altă parte, Smaraldul.
  Și de ambele părți, doar luptători clonate. Cu toate acestea, o varietate destul de mare de coafuri. Părul lor era în patru culori primare: albastru, galben, roșu și alb!
  Și războinicii sunt pur și simplu grozavi.
  Desigur, sclipiri foarte strălucitoare de supernove. Și navele stelare, în special navele mari de luptă mari, își trimit salve de rachete mortale una către alta.
  Cuirasate și nave de luptă spațiale puternice și dreadnoughts sunt principala putere de lovitură. Ea trimite fascicule distructive, torpile mari și fascicule cu blob hiperplasmatic unul către celălalt.
  Ea se repezi prin vid și apucă nave stelare mai mici.
  Fete clonate, care se repezi prin navele lor, pâlpâind goale, roz și cu tocuri rotunjite grațioase.
  Sunt atât de frumoase, iar pielea lor strălucește ca bronzul lustruit. Acestea sunt fete superbe - doar super.
  Cele mai mari patru nave de luptă mari ale Constelației de Smarald încearcă să spargă formarea Constelației Ruby. Dar ca răspuns, cele mai masive patru nave amiral inamice se târăsc pe ele. Navele uriașe arată ca niște cașalot de dimensiunea unei jumătăți de lună. Și au mii de arme de calibru mare. Există astfel de butoaie care aruncă într-un minut energia unui trilion de bombe atomice aruncate asupra Hiroshima.
  Dar, desigur, marile cuirasate au câmpuri de forță pentru a atenua efectele distructive ale fasciculelor, impulsurilor, rachetelor și torpilelor.
  Ele strălucesc ca o ceață argintie pe suprafața navelor mari.
  Navele mai mici sunt, de asemenea, în atac. În special, crucișătoare de diferite clase - grele, medii, ușoare, auxiliare. Și distrugătoare, ca niște pumnale goale, cu lamă groasă. Și brigantini grațioși. Au formă de bebeluși.
  Atât distrugătoare care arată ca piranha, cât și contra-distrugătoare mai mari și mai puternic armate.
  Aici sunt anumite crucișătoare care luptă cu crucișătoare. Și din loviturile rachetelor, fasciculelor și impulsurilor izbucnesc incendii.
  Fetele clonate fug de focul care cuprinde navele. Și flacăra se repezi după ei, apucând frumusețile de călcâiele goale.
  O fată cu păr albastru trage în inamic cu degetele goale de la picioare.
  O rachetă trasă de ea lovește o fregată, iar focurile izbucnesc acolo și valuri de foc pleacă. Fetele clonate strigă sfâșietoare. Aproape că nu sunt acoperiți de îmbrăcăminte. Doar benzi înguste de material pe piept și șolduri. Și puteți vedea mușchii de relief sub pielea bronzată, aurie-măsliniu.
  Picioare foarte seducătoare pentru fete. Iar degetele goale ale frumuseții apasă pe butoanele joystick-urilor.
  Și guge cu o atitudine agresivă.
  Iată o fată cu păr auriu. Și a apăsat cu călcâiul gol, foarte grațios curbat.
  Și racheta a reacționat și s-a repezit, tăind prin vid. Și foarte precis a trecut pe lângă fasciculele laserelor. Și a intrat în crucișător. Și cel care se scutură.
  Și pe de altă parte, ca o fată cu părul roșu, va trage și ea. În timp ce apăsați buricul. Care a reacționat foarte dur.
  Fetele tipă și sar din nou. Și când lovesc, se scurg, vezi ce picioare seducătoare au.
  Iată o fată cu o coafură albă care trimite un cadou criminal de distrugere și moarte. Și zboară afară, lovind cu pumnul în burta dreadnoughtului. Și este o înțepătură foarte reușită. Deși ambele părți ale fetei sunt puternice. Și ei răspund. În special, o fată cu părul albastru oferă un cadou de anihilare.
  Și din nou o lovitură, trage, zguduind mașina.
  Există nave și mai mici: bărci și luptători. Acestea din urmă sunt fie duble, fie simple.
  De asemenea, înțeapă un prieten și fetele frumoase arată cele mai frumoase și sexy acrobații.
  Iată un războinic cu păr mov împotriva unei frumuseți cu păr mov.
  Ambele fete și-au scos chiar sutienele. Și încearcă să se muște unul pe altul cu ajutorul sfarcurilor stacojii ale sânilor. Și războinici foarte buni.
  O fată cu părul mov își aruncă avionul de luptă deoparte. Și trăgând din șase tunuri cu aer cu laser. Și adversarul ei cu părul mov are și o mașină similară. Ambii luptători arată ca niște raie, cu armură translucidă.
  Sunt foarte buni la manevre și sărituri. Și fac sărituri foarte bune.
  Fetele folosesc din nou sfarcurile rubin atunci când împușcă, pe sânii lor plini și care le lasă apă la gură.
  Aceste frumuseți sunt pur și simplu întruchiparea frumuseții. Și când sunt doar în chiloți, este atât de seducător. Și poți să te uiți la ele și să nu te desprinzi.
  Ambele fete încearcă să se acopere folosind câmpurile de forță ale frunților luptătorilor.
  Și au o protecție destul de decentă. Și capabil să reflecte razele dăunătoare.
  Dar fetele, una cu părul roșu aramiu, iar cealaltă cu părul galben deschis, se îngrădesc din nou și fac manevre una împotriva celeilalte în avioane de luptă.
  Fetele încearcă să ajungă una în spatele celeilalte. Dar nu merge prea bine. Războinicii se învârt și sar. Și luptătorii lor sunt ca mingi de ping-pong, în sus și în jos.
  O fată cu părul roșu aramiu, ca pe o sanie, a alunecat pe aspirator și s-a răsucit. Iar războinicul cu părul galben deschis a făcut un truc: rândunele. Și a tras aproape, folosindu-și mamelonul rubin.
  Iar fata cu părul roșu a simțit o căldură intensă. Iar corpul ei musculos era acoperit de mărgele de sudoare.
  Fata cu părul galben cânta:
  - Avem mare putere, mare putere,
  A fi prieten cu ea este ca și cum te-ai juca cu un crocodil!
  Și a fost lovită și de o scurgere. Și a început să transpire și să strălucească. Totul arăta ca într-un film foarte scump, cu un amestec de erotică și opera spațială.
  Fetele sunt aproape goale, transpirate. Și trag, folosind sânii care sunt ca bobocii de trandafir și degetele goale ale picioarelor agile.
  Și războinicii nu uită să cânte:
  Lăsați întregul cosmos să fie scufundat în haos
  Iar vidul tremura de la pauze...
  Inamicul va fi lovit de puterea fetelor,
  Și suntem pentru totdeauna uniți cu Patria Mamă!
  Deși mă întreb ce poate fi Patria fetelor clonate. Foarte frumos desigur și musculos.
  Și imaginează-ți miliarde de luptători și toate fetele frumoase pe jumătate goale și nici un bărbat.
  Ce minunată este această armată. Cât de grozavi sunt luptătorii ei. Ce figurine au? Și șolduri luxoase, sâni înalți, cu sfarcurile care scânteie ca rubinele fațetate.
  Acestea sunt fete care sunt impecabile în frumusețea lor atletică. E mai bine să nu le găsești. Deși, desigur, este relativ. Flota este imensă. Sunt milioane de fete pe marile cuirasate emblematice. Sunt extrem de frumoși și grațioși.
  Și acum, în spatele pistolului navei de luptă, o fată cu păr alb trage foarte precis în armadillo-ul inamicului. Și acum obuzul străpunge turnul și sparge armele. Și în proiectil există o reacție hipernucleară, care funcționează cu distrugere colosală. Și arde brutal metalul. Și aici apar impulsuri de anihilare foarte crude.
  Fetele chiar au cântat, la unison, scuturându-și sânii de căpșuni care îi înnebunesc pe bărbați:
  - Firul este rupt
  O moarte rea ne amenință...
  Și să trăiesc
  Fata trebuie să aibă răbdare!
  Războinicii sunt foarte cool dispersați. Își bat tocurile goale și rotunde pe nasturi. Și sunt declanșate de o forță amenințătoare, distructivă, de rachete cu torpile. Ei zgâie inamicul, ardând prin turnuri. Și fetele arse, rănite și schilode zboară în direcții diferite. Și unul dintre ei era chiar în vârtejul de foc.
  Și tot ce a mai rămas din ea erau picioarele goale. Așa mor fetele în acest război.
  Una dintre ele chiar cânta, scuturându-și părul galben-arămiu:
  - Un război declanșează în univers,
  Război fără motiv...
  Satana s-a dezlegat
  Și moartea a venit cu el!
  Restul frumuseților, bătând și smucindu-și picioarele goale și grațioase și scuturându-și sânii cu sfârcurile stacojii, au ridicat:
  Și cine va opri fluxul
  Râuri nebune însângerate...
  Raza laser va pătrunde în templu,
  Și într-o clipită, bărbatul a dispărut!
  Fetele și-au apăsat împreună sfârcurile rubin pe nasturi, au tras rachete cu o forță letală și au continuat:
  Și așa haos
  A inundat universul...
  Soarta tristă a omenirii -
  Îndură durerea, suferința!
  Într-adevăr, haosul, navele stelare mor în lupte, iar odată cu ele fete frumoase, bronzate, musculoase, pe jumătate goale și foarte seducătoare.
  O fată cu părul albastru, trăgând cu un mamelon de căpșuni și trăgând rachete distructive care transportă energia a miliarde de bombe atomice aruncate asupra Hiroshimei și trimițând daruri de precipitații totale până la fundul morții, a cântat:
  - Fiul Pământului va spune nu ca răspuns,
  Nu voi rămâne sclavul stăpânilor răi...
  Cred că va fi un zori frumos
  Vântul va împrospăta o rană proaspătă!
  
  Pentru patria sacră în luptă,
  Căci Domnul puternic cheamă,
  Trezește-te devreme fată,
  Întunericul va dispărea - trandafirul lui mai va înflori!
  Și din nou, piciorul gol al fetei este la lucru și își arată impulsul de ciocănit.
  Iar fetele au strigat la unison:
  - Moarte Führer chel!
  Sunt războinici care luptă pentru lumină și dreptate. Sunt plini de înțelepciune și impulsuri spirituale curajoase.
  Aici sunt frumusețile - cea mai înaltă clasă de erotism și război cosmic. Nimeni nu poate rezista împotriva unor oameni ca ei.
  Fata cu părul galben îl va lua și ea și va trage cu precizie în inamic. O face cu un salt mortal.
  Și loviți cuirasatul inamic al constelației de smarald. Și un alt războinic, cu părul albastru, folosind și el un mamelon de sân de căpșuni foarte frumos, va lovi pe nava constelației rubin. Și, de asemenea, ca răspuns la distrugere și moarte.
  Fetele sunt cel mai înalt și colosal indicator al clasei cerești și al profunzimii cosmice, vocile lor cele mai înalte, luând note colosale.
  Aceste frumuseți nu pot fi depășite de nimic. Deși se distrug unul pe altul cu entuziasm înflăcărat.
  De exemplu, navele de luptă flagrante au primit daune colosale. Și multe turnuri au fost avariate, iar tunurile au fost îndoite și deformate. Obuzele în sine au intrat în detonare. Și tavanele blindate s-au rupt și aer cald a suflat prin suprafață.
  Iar fetele au fugit, iar picioarele lor goale, foarte seducătoare și extrem de trezitoare au fulgerat la bărbați. Și uneori tălpile goale și roz ale frumuseților linseau limbile de foc ale hiperplasmei.
  Și femeile războinice au țipat, au sărit și au țipat.
  Păreau să rănească...
  Dar ei au cântat:
  Prin vid, cai spațiali,
  Fetele sunt peste tot, nu ne vor ajunge din urmă!
  N-o să ne prindă! N-o să ne prindă!
  Războinicii sunt cu adevărat veseli și strălucitori în impulsul lor.
  Și cântă din răsputeri:
  - Cred cu tărie în
  Că Fuhrerul cu chelie va muri în curând...
  Scoate dalta
  Să fie întunericul verdictul!
  Iar călcâiele lor goale apasă pe nasturi și ard fregate și brigantine cu ajutorul petelor hiperplasmatice.
  Iată doi distrugători ai constelațiilor ciocnite cu vârfuri. Și câmpurile de forță au funcționat, absorbind energia. Și apoi a avut loc o reacție de anihilare. Și a început să se rupă și să se prăbușească. Și a fost o moarte foarte totală și întorsăturile ultrafocului.
  Incendiile au făcut ravagii cele mai puternice. Și, în același timp, putere extrem de distructivă.
  Și au fost ciocniri literalmente diabolice. Moartea și flăcările navelor spațiale au continuat fără întrerupere.
  Fata cu părul albastru a luat și a apăsat butonul următor cu degetele goale de la picioare. A avut loc o reacție de cuplare hiperplasmatică.
  Și aici din nou dreadnought-ul constelației de rubin a străpuns substanța de luptă a efectului distructiv.
  O fată cu păr galben a luat-o și a cântat, trimițând inamicului un dar de moarte cu un sfarc de căpșuni.
  Iar războinicul a ciripit:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Va fi un sfârșit al dragonului...
  Și soarele va străluci
  Ducând răul la distrugere!
  Fata cu părul roșu, tot fără să stea prea mult pe gânduri, a tras, folosind mamelonul stacojiu al sânului. Și a funcționat, energie distructivă. Și am avut adversari în dinți.
  Dar ei au răspuns imediat eliminând nava spațială de întoarcere. Puternicele nave de luptă mari, marile cuirasate, erau între timp în stare de reparație. Și sudarea a scânteie, s-a lipit și metalul s-a lipit. Numeroase incendii au fost stinse în același timp.
  Fetele au călcat în picioare flăcările cu picioarele goale, cizelate. Asta a fost bătălia.
  Mareșalul cu părul albastru a luat-o și a cântat:
  - O bătălie într-un foc abrupt se dezlănțuie ca o furtună sălbatică,
  Hyperplasma arde cu o flacără...
  Te iubesc, arăți cu mândrie ca răspuns
  Deși nu există o fată mai cool!
  Mareșalul cu părul galben a remarcat:
  - Suntem cu toții cool aici!
  Și va bate și cu sfarcul de sân de căpșuni. Un războinic atât de minunat cu grad de mareșal. Ea este aproape complet goală în doar chiloți subțiri. Dar, pe de altă parte, pe umeri sunt pictați epoleți cu stele.
  Și asta o face diferită de alte fete. Ceea ce trebuie sa spun este foarte misto si misto.
  Fata mareșal cu părul albastru apasă și ea butonul cu mamelonul stacojiu.
  Și scuipă dintr-un trunchi larg, o petă hiperplasmatică. Ea zboară și se răspândește. Se înfășoară în jurul brigantinei de rachetă și îl strânge cu putere, astfel încât până și metalul crăpă și arde. Iar fetele de pe brigantin urlă și urlă și pâlpâie pentru a enea oară cu picioarele goale.
  Fata mareșal, în schimb, cu părul roșu, își ciugulește sânul la nasture cu mamelonul și trage o rachetă foarte agilă. Ea zboară ca o lingora, alunecând prin vid. Și intră într-un armadillo.
  Impactul doboară platforma tunului. Și fetele sunt ucise sau mutilate din nou.
  Se ciocnesc unul cu altul cu mare furie. Sunt doar foc infernal și voință sălbatică.
  Mareșalul cu părul roșu a cântat:
  - Dar pulsația inimii și a venelor,
  Lacrimile copiilor, mamelor noastre...
  Ei spun că vrem schimbare
  Aruncă jugul de lanțuri al dragonului!
  Mareșalul cu părul alb a cântat și ea:
  - De la dragonul rău,
  Vom răscumpăra pământul...
  Și umbra cerului
  Vom lăsa oameni!
  Și războinicul va lovi inamicul cu ajutorul mamelonului ei rubin și va face devastări crunte cu ajutorul patei hiperplasmatice.
  Și acum un vârtej se învârte pe platformă. Și arde armele împreună cu servitorii care stau și le servesc.
  Fetele l-au luat și au cântat în cor:
  - Cum am trăit, luptând,
  Și fără frică de moarte
  Deci, de acum înainte, tu și cu mine vom trăi...
  Și în înălțimile înstelate și în liniștea munților,
  Val de mare și foc furioasă!
  Și furios, și furios foc!
  Iar războinicii respirați și-au folosit din nou sfarcurile stacojii, foarte strălucitoare. Și explozit de o frenezie sălbatică.
  Și aici a reacționat hiperplasma, încălzită la trilioane de grade. Și s-a dus la râul distrugerii.
  Și noi cuirasate, dreadnoughts și cuirasate au luat foc. Și, de asemenea, au explodat și nave și altele mai mici. Câtă suferință și moarte a fost acolo. Trebuie remarcat faptul că unele fete clonate au avut copii. Iar moartea lor, când rămân orfani mici, este de două ori tragică. Și nu există mai puțină cruzime.
  Mareșalul cu părul galben a luat, a tras cu ajutorul golului ei
  degetele de la picioare pe dușman, doborându-i rândurile, ca cu coasa.
  Fata l-a luat și a cântat:
  - Fetele luptă cu curaj în spațiu,
  Chiar dacă sunt în bikini, desculți...
  Învinge toți inamicii cu curaj
  Dacă va fi nevoie, vor lovi cu pumnul!
  Da, mareșalul se exprimă și el cu tărie. Și numeroase nave se duc reciproc cu rachete și diverse tipuri de dispozitive explozive. Și bombele și rachetele cu hipergravitație letale reacționează.
  Există vitralii și impulsuri distructive în adâncurile clădirilor. Lupta dintre fete este din ce în ce mai mult ca o groapă. Și formația de marș a fost amestecată.
  Fata mareșal cu părul alb a luat-o și a ciripit, în timp ce mamelonul ei purpuriu a trimis din nou o rachetă distructivă care a transportat incendii totale și moarte.
  Mareșalul cânta, dezvăluind dinții și arătându-și limba:
  Frigul s-a retras odată cu soarele,
  Pârâul scânteie sonor...
  Și acum aleargă prin bălți
  Fete desculțe!
  Războinicul aparent iubește vara și primăvara. De fapt, astfel de fluxuri curg în acest caz. Și bombe puternice cu o încărcătură hipernucleară explodează.
  Și apoi, ca și supernove, au explodat rachetele termopreon. Și vidul este revizuit.
  Și arde literalmente până la vertebre cu fluxuri de hiperplasmă. Și câmpurile de forță au început din nou. A fost o distrugere și anihilare foarte totală.
  Platformele au luat și au ars cu o nouă forță mortală. Iar flăcările au lins tocurile goi, foarte drăguțe ale fetelor, provocând durere și suferință.
  Războinicii, însă, strigau și urlau și, în același timp, nu uitau, sărind din lumină, să cânte:
  - Picioarele goale ale fetelor,
  Ce bune sunt...
  Nu suntem firimituri în luptă,
  Batem dușmanii din inimă!
  Războinicii, ale căror tocuri sunt prăjite, iar tălpile goale sunt acoperite cu vezicule, acesta este ceva foarte abundent și farmec inimitabil. Astfel de fete nu sunt ceva care să oprească un cal - un elefant în galop.
  Mareșalul cu părul galben a luat-o și a guturat, cântând cu vocea ei de privighetoare:
  - Oricine este un om care se naște războinicul,
  Sexul și vârsta nu contează...
  Când există o legiune de dușmani fără a număra,
  Crede-ne, nu este prea târziu să omori vitele!
  Apoi o altă fată mareșal cu păr alb a luat-o și a tras mai întâi cu un mamelon rubin, apoi a cântat:
  - Ei bine, câte rude pot fi ucise,
  La urma urmei, o persoană se naște crede pentru fericire...
  Mama nu-și lasă fiul să meargă pe front,
  Și chiar și vara este vreme rea în război!
  Fetele s-au uitat una la alta. O navă de luptă a explodat în vidul spațiului. Un asteroid atât de mare, de dimensiuni bune. Și a fost ca și cum ar fi explodat o supernovă.
  Fețele fetelor s-au luminat și au devenit purpurie. Iar fetele clipeau putin, l-au luat si au cantat, cu furie:
  - Aproape, aproape, bucurie și necaz,
  Este necesar, este necesar, să dați un răspuns ferm...
  Lumea însorită - da, da, da!
  Explozie nucleară - nu, nu, nu!
  Războinicii, desigur, cântau cu toată sinceritatea. Aveau atât căldură, cât și entuziasm.
  O fată războinică, cu părul albastru, pătat de roșu, și epoleți de mareșal, a împușcat și ea cu ajutorul sfarcurilor stacojii ale pieptului și a cântat cu forța sentimentelor:
  Este posibil ca mările să adoarmă mâine,
  Soarele se va stinge, stelele se vor stinge...
  Zorii nu mai pot răsări
  Și cerul va spune - e prea târziu!
  Și fata mareșal a luat-o și a vărsat o lacrimă. Și ochii ei erau albaștri ca cel mai pur safir.
  Războinicile și-au bătut toate tocurile goale la unison, picioarele lor fermecătoare, grațioase, seducătoare, sexy, bronzate, puternice, musculoase și amețitoare.
  Și au cântat din răsputeri:
  Pace lumii, nu este nevoie de război
  Fie ca prietenia să domnească în univers!
  Și fetele cum să fluieră în toate nările. Și stacojii, inimi frumoase li s-au rupt de pe buze. Care s-a luminat și a început să scânteie și să sclipească în aer.
  Femeile războinice au vorbit la unison, dezvăluind dinții. Și apăsând din nou nasturii cu sfarcurile stacojii ale sânilor, mătură în sus:
  - Eu, tu, el, ea, împreună toată țara,
  Împreună familie prietenoasă
  Într-un cuvânt, suntem o sută de mii de eu!
  Suntem fete cu picioarele goale
  Zdrobim toți dușmanii...
  Și avem împletituri de la rău,
  Heruvimii cu noi...
  Și fetele deodată, multe miliarde de războinici, și-au ridicat picioarele în sus, întorcându-și tocuri rotunzi, goale, roz, ciripind:
  Ce este războiul și ce este războiul
  Războiul de mătușă și cățea proastă!
  Vom spune nu mustrării,
  Există un singur răspuns pentru pace și prietenie!
  Și deodată bătălia s-a oprit. Și numeroase nave spațiale au început să se împrăștie în direcții diferite.
  Navele avariate s-au grăbit să fie reparate de diverse echipaje care freamătau cu sudură și arcuri electrice.
  Și fetele l-au luat și au cântat:
  Și pentru ca toată lumea să trăiască în fericirea prieteniei,
  Și astfel încât pământul să fie un paradis pentru toți...
  Nu trebuie să privim lumea ca pe un joc,
  Nu ataca oamenii de după colț!
  
  DRAGOSTEA UNEI FRUMOASE DOAMNE PENTRU CARE LUPTA CAVALERII
  E ca și cum ar fi prințesa unui singur regat. Foarte tânăr, șaisprezece ani. Și călărește un cal. Dar starea de spirit nu este cea mai veselă. Vor să o căsătorească cu un bătrân dintr-un regat vecin. Și are propria ei dragoste. Tot un băiat ciobanesc tânăr, de șaisprezece ani. Un adolescent foarte chipeș, cu o față delicată ca a unei fete și păr blond și lung.
  Și ea sare la el. În mod clar, o prințesă nu se poate căsători cu un om de rând. Dar dragostea este un sentiment puternic și nu o poți comanda.
  Amelina se îndreptă spre turmă. Iată logodnicul ei în inima care conduce oaia cu biciul.
  Este scund, în pantaloni scurți și desculț. Este posibil, pentru a da aspectul de paisprezece sau treisprezece ani în general - doar un băiat.
  Iar cel căruia vor să-i dea de soție Amelinei este un bătrân adânc.
  Chel, cu o barbă cenușie rară, cu dinți falși de aur. Bătrân dezgustător. Și are optzeci și șase de ani. Poate de aceea Amelina nu a fugit de coroană. Vei suferi puțin și vei fi regina văduvă. Și regele, deși dezgustător și devenit, este foarte bogat și are un regat vast cu colonii de peste mări. Aproape un imperiu...
  Și cel mai important, fără fii. Aceasta înseamnă că ea poate deveni conducătorul unui stat vast.
  Amelina are doar șaisprezece ani, dar este o fată foarte deșteaptă.
  Dar, desigur, ca primul său, tânărul iubește să uite.
  A sărit de pe cal. Și s-a aruncat pe gâtul băiatului. S-au îmbrățișat și au început să se sărute... Clean atît de tineri...
  Apoi Amelina și-a scos pantofii și ciorapii, a încercat să meargă pe iarbă. Firele de iarbă i-au înțepat picioarele fragede.
  Păstorul Sid a remarcat zâmbind:
  - Fetele noastre aleargă descultă tot timpul vara, iar tu ești atât de palid!
  Amelina a răspuns cu un oftat:
  - Pielea bronzata este considerata un semn de origine scazuta! Dar ai pielea închisă la culoare, iar părul tău este aproape ca zăpada!
  Tânărul dădu din cap.
  - Este frumos!
  Au mai mers puțin. Apoi, prințesa și-a pus ciorapii și pantofii și a spus:
  - În curând nunta cu regele Kartaus. El este bătrân și bolnav. Când voi deveni văduvă, te voi duce la palat!
  Sid întrebă cu speranță timidă:
  - Și ne vom căsători?
  Amelina a ridicat din umeri.
  - Nu stiu! Voi deveni regina văduvă. Dar va trebui să lupți împotriva puterii tale de la rudele lui Kartaus. Dacă tronul meu este întărit, atunci voi face ce vreau!
  După ce și-au sărutat la revedere, tinerii îndrăgostiți s-au despărțit.
  Amelina s-a repezit la castelul ei. Este o fată foarte inteligentă. Și a văzut că căsătoria îi deschide mari oportunități. Dar să te culci cu un bătrân este atât de dezgustător. Imaginează-ți că îl săruți.
  Amelia oftă din greu.
  Și a cântat pentru a lumina durerea:
  Spațiu vopsit în negru lumină sumbră,
  Și se pare că stelele s-au estompat pe orbitele lor!
  Vreau dragoste, ca răspuns aud - nu,
  Inimile îndrăgostiților sunt rupte în bucăți!
  
  Te implor, prințul meu, vino la mine,
  Am plâns oceane de lacrimi de durere!
  Rupe toate lanțurile prejudecăților,
  Vreau să le spui oamenilor adevărul!
  
  Dragostea este mai importantă decât datoria și coroanele,
  Dacă este necesar pentru tine - voi trăda patria!
  Și voi pune pe iubitul meu pe tron,
  La urma urmei, prințul meu îmi este mai drag decât viața!
  Da, ea îl iubește cu adevărat. Băiatul este foarte frumos, deși are un aspect oarecum infantil. Dar cu adevărat drăguț. Totuși, ciobanul desculț este și deștept. Și știe să compună foarte bine. El acum conduce oile și cântă cu glasul lui limpede, plin de trup și trilul lui, ca de privighetoare;
  Zgomotul pasiunii minunate pe țărmuri,
  Râuri în care sângele este un curent furtunos!
  Va doborî un ax de stele în nori,
  Scânteie cu un semn minunat!
  
  Ești ca o zeiță pentru mine
  Cu sufletul care arde în întuneric!
  Mai puternic decât viața iubindu-te
  Mi-am luminat lumea cu un vis!
  
  Nu ești mai frumoasă pe lume
  ideal universal!
  Voi muri în luptă în culoarea anilor,
  Mi-am întâlnit stânca!
  
  Iubește lumina de nestins
  Și sclipirea ochilor tăi!
  Frumusețea a venit salutată
  Nu dorm în lacrimile nopții!
  Da, cântă frumos. Tălpile goale ale băiatului călcă acum pe pietrele ascuțite ale drumului. Sunt elastice, aspre. Copilul merge desculț încă de la naștere. Iernile aici sunt destul de blânde. Și nu poți să te încalți, nici măcar iarna.
  Și astfel Sid nici măcar nu tresări când călcâiele lui goale călcă pe pietre ascuțite. Băiatul doar zâmbește. Mai exact, nu un băiat, ci un tânăr. Un drăguț pe care fetele îl iubesc.
  Dar, desigur, este fascinat de prințesă. În mod surprinzător, fata este atât foarte bogată, nobilă, tânără și extrem de frumoasă. Părul ei roșu aramiu
  Atât de strălucitor încât va înnebuni pe oricine.
  Aici inima și mintea sunt în perfectă armonie. Și vrei să te căsătorești cu ea atât din dragoste, cât și din motiv.
  Ei bine, care este rostul și rostul, tatăl prințesei Durimon, repede
  M-am grăbit să se căsătorească.
  Bineînțeles că era superbă. Kartaus a ordonat chiar să aranjeze,
  Cu această ocazie un turneu de turnee.
  Cavalerii au venit din diferite țări. Erau multi. Dar luptele s-au bazat pe sistemul de cupe.
  Regele Kartaus însuși era foarte pasionat de luptele cu gladiatori. Pentru acest bătrân, au fost o bucurie.
  A mai fost numit un premiu: o pungă întreagă de aur și titlul de șef bodyguard pentru viitoarea Regine Amelina.
  Aici, pe stadionul uriaș, cavalerii au început să se adune în luptă. Printre acestea, Amelina a atras atenția asupra uneia. Era cam mic, ca un copil în armură. Și inima i-a tresărit.
  Deși fața era invizibilă în spatele vizierei, Amelinei i s-a părut că este ceva familiar în acest mic cavaler.
  Luptătorii s-au adunat și s-au împrăștiat în același timp. Împotriva micului cavaler în armură albă, era un adevărat uriaș în negru.
  Amelina era foarte îngrijorată pentru băiatul în armură. Va sta în picioare?
  Dar aici cavalerii s-au despărțit în direcții diferite. Și apoi a început să se mute înăuntru, dând pinteni caii. Și s-au grăbit să se întâlnească. Se părea că uriașul negru îl va zdrobi pe băiat. Dar apoi a lăsat cu dibăcie vârful suliței și, după ce a pus tot corpul, a lovit viziera. Inamicul a zburat de pe cal.
  Amelina a expirat și a spus:
  - Bravo băiete!
  A jucat prima luptă. Deși au venit din nou niște cavaleri. Dar nu mai mult de trei ori, după care au dat victoria la puncte.
  Aici, desigur, pot exista abuzuri.
  Apoi a doua rundă a competiției. Adversarul cavalerului în armură albă nu este acum atât de mare, dar abil în armură roșie. Cu toate acestea, omologul tânăr este mult mai mic.
  Amelina roagă-te pentru acest cavaler. Chiar am vrut să mă pun în genunchi.
  Dar iată-le din nou. Și accelerează la viteză mare. Cavalerul roșu țintește spre vizor. Dar războinicul în alb pleacă cu dibăcie. Și lovește centrul scutului. Și o doboară din nou cu mare plăcere. El cade. Publicul se bucură.
  Majoritatea perechilor au determinat câștigătorul. Dar unii încă se luptă.
  Suntem aici din nou. Și din nou ciocniri și scântei curg. Și călăreții cad.
  Sună gongul... Și ultimele cupluri se reunesc pentru a treia oară. Mulți oameni au doborât de pe cai. Cineva a fost rănit. Da, nu au fost victime.
  Apoi o jumătate de oră de odihnă. Cavalerii au mâncat, au băut, apă, kvas și vin. Și din nou în luptă.
  Din nou, călăreții au ridicat și s-au împrăștiat. În direcții diferite. Împotriva unui cavaler alb, mic, un mare luptător în armură galbenă. Sunt gata să se doboare unul pe altul din nou. Un băiat pe o parte și un adult pe de altă parte.
  Și iată-le din nou. Băiatul chiar luptă fără cizme. Picioarele lui goale și copilărești se sprijină pe lateralele unui cal alb.
  De asemenea, calul pare a fi mic, dar foarte rapid. Există o convergență forțată.
  Amelina a luat-o și a șoptit:
  - Un geamăt trece peste tot pământul,
  Unde este curajosul cavaler - unde!
  Băiatul-cavaler pleacă din nou foarte cu dibăcie și îl bate pe cavalerul galben din centrul scutului. Lancea s-a rupt, s-a prăbușit în praf. Dar o grapă cu experiență în armură galbenă a reușit cumva să stea în șa.
  A trebuit să mă despart și să aștept din nou ocazia să mă bat. Ambele părți sunt tensionate. Ei simt puterea. Baronul este un luptător foarte puternic și de cel puțin două ori mai greu decât băiatul. Dar el este atât de agil.
  Iată că vin din nou. Și puștiul lovește crupa cu călcâiele goale. Și așa băiatul se scufundă și sulița lui găsește viziera. O astfel de lovitură este pur și simplu irezistibilă. Iar vis-a-vis-ul copilului cade.
  Victorie! De data asta nu este atât de ușor.
  Urmează o pauză. Cavalerii și caii lor se odihnesc. Este necesar să finalizați turneul într-o singură zi, ceea ce este foarte dificil.
  Împotriva băiatului, un conte în armură violet va lupta prin sorți. Acesta este, de asemenea, un adversar foarte serios și erou al cruciadelor. Dar tânărul războinic este gata. Și nu va tresări.
  Așa că s-au despărțit și au început să se mute. Un numărător experimentat, văzând cât de repede este copilul, încearcă să intre în centrul scutului. Dar băiatul se schimbă din nou foarte abil. Și sulița alunecă. Și copilul însuși lovește inamicul, chiar în piept. Lovitura este foarte bună și sulița se rupe. Și călărețul a căzut, încurcat în ham.
  Băiatul s-a înclinat din nou în fața publicului și a primit felicitări pentru victoria sa.
  Acum au mai rămas doar opt cavaleri. Iar a cincea luptă este sferturile de finală.
  Băiatul a primit un adversar serios, Ducele de Guise. Acesta este cu adevărat cel care te face să tremuri. Și are atât înălțime, cât și greutate, și viteză!
  Tânărul războinic este calm în același timp. El știe ce urmează și nu va renunța.
  Aici s-au despărțit. La de Guizz, armura este turnată cu oțel. Dar băiatul în alb, și cu picioarele goale, dă impresia unui heruvim care se luptă cu demonul iadului.
  Amelina a cântat zâmbind:
  Ieri am fost doar un copil
  Nu poți face nimic aici...
  Și acum a încetat să mai fie preșcolar,
  Și se cheamă curajosul tău cavaler!
  Aici au început să se adune ambii călăreți. Ducele de Guise este de trei ori mai greu decât băiatul. Mai exact, un adolescent în armură. Dar nu este deloc jenat.
  Din nou evită înfrângerea și îl lovește pe de Guizz cu o suliță în piept. Se rupe cu o bubuitură. Dar uriașul duce și-a păstrat locul. Și s-au despărțit.
  De Guise mârâi:
  - Te voi sparge!
  Băiatul și-a deschis viziera și și-a arătat limba. Fața lui este rotundă ca un copil.
  Amelina l-a recunoscut și a plâns:
  - Nefericit! Ei bine, unde mergi!
  Dar ea nu știa, desigur, că ciobanul desculț nu era deloc atât de simplu.
  Că este capabil de multe.
  Băiatul a luat-o și a decis să schimbe tactica. Când au început să se apropie, el și-a împins calul în galop. Și apoi, cu toată puterea, a înfipt o suliță în centrul scutului, legând și corpul. De Guise nu se aștepta la o lovitură atât de puternică, din care sulița s-a spart în mici fragmente. Și de data asta aproape că a alunecat de pe cal. Călcâiul gol al băiatului adăugă. Și ducele a zburat și s-a rănit destul de grav.
  Așa că băiatul a trecut cu strălucire de sferturile de finală. El nu este doar un cioban, ci un asasin din secolul XXI. Și nu are șaisprezece ani, ci mult mai mult. Dimpotrivă, arată foarte tânăr. Prin urmare, din momentul mutării, a încetat să crească și să se maturizeze. Cu excepția cazului în care părul mai creștea, iar unghiile erau puțin mai lente.
  Acum regele însuși se va lupta cu el în semifinale: Richard Inimă de Leu. Și acesta este un adversar foarte serios. Cine nu a pierdut niciodată într-un turneu. Și era extrem de puternic fizic.
  Și aici împotriva lui este un copil desculț.
  Dar toată lumea a văzut cum băiatul cavaler a luptat bine și disperat. Și mulți oameni pariază pe asta.
  Bătrânul rege a remarcat:
  - Mai bine lăsați copilul să fie principalul bodyguard al prințesei decât un adult!
  Tatăl prințesei dădu din cap.
  - Da! Fiica mea este un băiat care nu se va lăsa dus de capul ei dedesubt!
  În cealaltă semifinală, un cavaler necunoscut în armură verde, foarte mare și agil, iar ducele spaniol de Galba este și el un mare luptător.
  Dar cea mai mare parte a publicului s-a adunat acolo unde a luptat Regele Richard Inimă de Leu, care era considerat principalul favorit al turneului. Și un băiat necunoscut. Care chiar și-a scos cizmele și și-a etalat tocurile copilărești, rotunde, roz.
  Dar iată că se apropie. Richard Inimă de Leu a îndreptat spre centrul scutului tânărului războinic. El a răspuns și a plecat. Deși în acest caz un rege cu experiență, el a reușit să-l prindă pe băiat. Dar el a răspuns lovind-o pe Richard în piept cu o suliță. Lovitura a fost bună, dar puternicul rege a putut rezista. S-a luptat mult. Și în cruciade și turnee. Și a câștigat mereu și a fost stabil în șa.
  Ei bine, publicul nu a vrut un deznodământ rapid. Luptătorii s-au împrăștiat și apoi au început să convergă din nou. Richard Inimă de Leu a încercat să schimbe tactica în acest caz. S-a prefăcut că lovește din nou centrul scutului, apoi l-au luat și l-au transferat în cap. Dar băiatul, desigur, este foarte rapid. S-a îndepărtat de sulița mai lungă a inamicului și a lovit el însuși viziera. O astfel de lovitură este greu de rezistat. Grilajul de pe fața lui Richard Inimă de Leu s-a curbat. Însă a reușit să rămână în șa, deși se legăna puternic.
  Din nou băiatul și regele s-au despărțit. De data aceasta, băiatul-cavaler a fost puțin surprins. Pumnul irezistibil în vizorul Regelui Leu a rezistat.
  Dar nimic, nici el nu l-a lovit. Aici au mers pentru a treia oară la apropiere.
  Ambii războinici au sărit unul la altul. Băiat și om mare. Și așa Richard a încercat din nou să lovească centrul scutului. Dar din nou tânărul războinic s-a eschivat.
  Și apoi sulița băiatului a lovit din nou viziera. Și în acest caz, mult mai puternic. Richard tresări din nou puternic. Și-a pierdut șaua, dar a putut să stea pe crupă și să nu cadă. Dar totuși, punctul s-a îndreptat spre băiatul-cavaler.
  Acum se aștepta verdictul. Bătrânul rege dădu din cap.
  - Victoria la puncte este câștigată de tânărul războinic Sid, care a dat trei lovituri precise!
  Pentru prima dată, regele Richard Inimă de Leu a pierdut. Dar nu a fost niciodată doborât din şa.
  Iar un cavaler necunoscut în armură verde l-a doborât prima dată pe faimosul duce Galba.
  Acum, în finală, ar fi trebuit să lupte, doi luptători necunoscuți anterior în lupte din turneu. Două pisici într-o pungă. Și asta a adăugat intrigi!
  Așa că s-au despărțit și au început să se apropie. Războinicul în armură verde era mai mare decât băiatul și purta cizme negre. Și a luptat desculț, și cu mare energie.
  Ambele au dezvoltat o viteză mare și s-au ciocnit. Sid, a deplasat scutul și a scăpat de lovitură și a lovit inamicul în stomac. Nici măcar nu se clătina în şa. Și ambii luptători s-au despărțit din nou. Și erau gata să lupte cu adevărat serios, până la vărsare de sânge.
  Aici ambii luptători se întrec din nou. Se apropie cu viteză mare. Și se ciocnesc brusc. Băiatul a lovit cu toată puterea, a fost mai rapid, și a lovit viziera, deși el însuși a fost zgâriat pe umăr. Și destul de serios.
  Dar ambii luptători au rezistat și nu au căzut. Și-au păstrat impactul adecvat.
  Iată că vin pentru a treia oară. Aproape fără pauză, deja se întunecă din ce în ce mai mult. Să fie vară, dar încă se întunecă. Și trebuie să ne grăbim.
  Aici cei doi s-au ciocnit din nou. Sid, ca un fulger, s-a zvârcolit și din nou pe vizor. Dar dușmanul stă parcă vrăjit, dar băiatul este și mai dibace și cavalerul verde nu l-a lovit cu sulița, ci doar alunecând de-a lungul armurii.
  Am mers de trei ori și acum decizia judecătorului.
  Bătrânul rege a fost foarte încântat că copilul ar trebui să devină șeful gărzii. La urma urmei, fiica lui nu va înșela cu cineva care pare mai tânăr decât ea și cu un cap mai scund.
  Și a anunțat victoria la puncte lui Sid. Restul judecătorilor au fost de acord. Cu toate acestea, băiatul a avut trei lovituri curate și a luat conducerea la puncte sincer.
  Plus Sid a primit o pungă mare de aur.
  S-a apropiat de prințesa Ameline. A trebuit chiar să se aplece și să-și sărute dragostea. Și toată lumea era foarte fericită.
  Prințesa a spus:
  - Ești cel mai credincios cavaler al meu, vom păstra dragostea!
  
  BAREWOMAN PE RAFT
  ADNOTARE
  Războinicul-falladanka Augustine, a fost capturat de orci. Urșii cruzi și blăniți supun frumusețea unor torturi sălbatice. Dar Augustin dă dovadă de curaj neîntrerupt.
  . CAPITOLUL 1
  Apoi a fost iarnă și au fost înghețuri puternice. Hainele calde și cizmele lui Augustine au fost rupte. Dezbracă-o până la chiloții ei subțiri. Au legat-o pe fata roșcată după mâini. Și au condus, apoi aproape complet goi.
  Iar picioarele ei goale, grațioase și cizelate au lăsat urme de pași în zăpadă. O formă foarte frumoasă și foarte seducătoare. Și deși un vânt înverșunat mergea de-a lungul coastelor goale ale fetei, lăudându-se cu sfarcurile ei de căpșuni și abdomene ușurate. De asemenea, fata a arătat o putere copleșitoare de energie.
  Augustine și-a ridicat capul cu o bărbie bărbătească și și-a îndreptat umerii.
  Nici măcar nu a încercat să-și acopere pieptul gol. Mai mult, mâinile sunt legate în spate. Tălpile ei goale sunt literalmente în flăcări de la zăpada tare și doare atât de mult.
  Dar o fată frumoasă nu se îndoaie cu spatele. Dimpotrivă, este mândră. Da, e frig, dar doare și te simți foarte umilit că ești gol, iar în jurul tău sunt creaturi păroase și mirositoare.
  Nu, puteți vedea că fata este aranjată astfel încât să nu fie ruptă ușor.
  Dar un uriaș păros s-a apropiat de ea, semănând puternic cu un urs orc cu epoleți de general.
  Și mâna lui puternică se sprijină pe pieptul gol al fetei. Începe să răsucească sfarcul de căpșuni a frumuseții. Augustina își încruntă fața, dar tăce și nu își întoarce privirea. Deși trebuie să spună foarte dezgustător.
  Dar fata încearcă să se arate. Și o altă labă a generalului orc se află pe celălalt mamelon. Și începe să ciupească și mai aspru și mai aspru.
  Augustin, pentru a nu arăta că este dezgustată și rănită, cu glas aspru, spune:
  - Nu poți face ceva mai serios? Ești ca un bărbat atât de zero?
  Generalul orc urlă:
  - La dracu-o!
  Și fata a mai fost condusă puțin în zăpadă. M-au adus la un dispozitiv care semăna foarte mult cu o bară orizontală cu o varietate de echipamente de exerciții.
  Și apoi au fost lanțuri de oțel.
  Mâinile fetei erau răsucite înapoi și strâns înlănțuite. Apoi au luat și au tras lanțul. Au început să răsucească fata, ridicându-și membrele mai sus.
  Augustine a simțit durere în antebrațe, încheieturi și clavicule. Războinicul cu părul roșu a început să se arcuiască, aplecându-se.
  Doi orci-călăi mari au luat și au tras fata de tors și au întors frumusețea. Capul lui Augustine alunecă între mâinile ei ridicate.
  Fata oftă din greu. A fost literalmente tăiată de durere.
  Generalul orc a scandat:
  - Spune-i criminalului, hoțului și teroristului, unde este depozitul tău cu arme?
  Augustine spuse aspru, deși era rănită, speriată și puțin rușinată și foarte dezgustată:
  - Nu voi spune! N-am să-ți spun nimic, indiferent cum mă chinuiești, mă chinuiești sau mă chinuiești!
  Generalul orc și-a lins buzele violete cu o privire satisfăcută, de sub care ieșeau colți strâmbi.
  Și a grăunt:
  - Cu atât mai bine! Ce plăcere să torturez o femeie umană atât de frumoasă, netedă, bronzată. Chiar ne-am enerva dacă ne-ai despărți imediat și ne-ai priva de orci, o plăcere atât de uriașă, care este mult mai bună decât să te violezi!
  Augustin a spus supărat:
  - Ei bine, dacă ești incapabil de altceva, atunci încearcă să spargi un războinic cosmopolit disperat!
  Generalul Orc a ordonat:
  - Zece lovituri asupra ei cu un bici cu grijă!
  Unul dintre călăi a scos din urna în care pluteau uneltele de bătut, o tijă de salcie. Le-a fluturat în aer, a fluierat...
  Și ursulețul cu jumătate de leagăn a lovit-o pe fată.
  Augustin a simțit durerea loviturii. Pielea de pe spate i s-a umflat, dar nu a izbucnit.
  Călăul a lovit din nou.
  Fata cu părul roșu și-a strâns dinții mai tare pentru a nu trăda făina. Ea a decis, indiferent ce s-ar întâmpla, să tacă, să tacă și să tacă din nou.
  Generalul orc a grămăit:
  - Trei!
  Călăul blănos a lovit din nou. Trupul musculos al fetei se cutremură. Bruta tăiase deja mult mai jos, făcând ca o fâșie proaspătă de piele să se umfle.
  S-au adunat o duzină de orci și au privit cu nerăbdare fata aproape complet goală în doar chiloți, agățată de un suport și ușor legănată sub loviturile torționarului.
  Generalul orc a poruncit:
  - Sase!
  Și din nou au luat fata și au dat o lovitură puternică și grea.
  Augustine, a făcut un zâmbet forțat.
  Generalul a continuat să comande:
  - Șapte! Opt!
  Loviturile au căzut asupra fetei, dar ea a îndurat și a încercat să nu geme. Fața ei era și frumoasă și masculină în același timp.
  Generalul Orc a terminat:
  - Nouă! Zece este suficient!
  Călăul coborî biciul. Apoi a zdrobit-o cu degetele și a aruncat-o în coș.
  Augustine se cutremură în interior. Pe care călăii ei pot veni cu ea.
  La urma urmei, orcilor le plăcea foarte mult să-și chinuie victimele. Trebuie remarcat faptul că în lumea viitorului există de multe ori mai multe femei decât bărbați și, prin urmare, orcii au experimentat plăcerea sexuală în timpul torturii.
  Generalul orc a întrebat cu un zâmbet batjocoritor:
  - Ei bine, ne poți spune unde este cache-ul? Sau vrei torturi mai dure?
  Augustin a spus cu severitate:
  - N-am să-ți spun nimic!
  Generalul Orc a ordonat:
  - Acum dă-i o agitare bună!
  Călăii au început să regleze bara orizontală. Tortura a avut loc în aer liber. Și mulți oameni l-au putut vedea.
  Orcii și reprezentanții altor civilizații au început deja să se adune. Toți erau interesați să vadă un astfel de spectacol foarte distractiv.
  Și un brazier ardea în apropiere, precum și alte instrumente pentru tortură.
  Augustine și-a dat seama că va trebui să treacă prin iad. Pe de o parte, este înfricoșător. Dar, pe de altă parte, este chiar curios și interesant. Și cel mai important, cât de mult poți rezista, sub torturi sălbatice.
  Bara orizontală s-a ridicat ca o antenă. De asemenea, Augustin a fost atras în vârf. Durerea din antebrațe și clavicule s-a agravat.
  Lanțul, pentru care a fost legat Augustin, scârțâia și foșnea.
  Așa că a urcat zece metri buni - acesta este cam la nivelul etajului al patrulea.
  Iată o fată care plutește în vârf. Și lanțul s-a cutremurat și chiar a clinchetat.
  Generalul orc urlă:
  - Sa mergem!
  Orcii au eliberat toba. Corpul unei fete musculoase s-a prăbușit. A zburat aproape la suprafață. Dar apoi a închis brusc. Și fata ascuțită pe un lanț întins, cum să țipe de durere sălbatică. Chiar și-a pierdut răsuflarea.
  Augustine a simțit că este ruptă în bucăți. Ce durere crudă și suferință insuportabilă.
  Fata țipa, corpul ei, în ciuda gerului, a transpirat și a început să strălucească din tensiunea sălbatică.
  Când strigătele lui Augustin s-au potolit, ea și-a strâns dinții cu mare efort, generalul orc a întrebat:
  - Ei bine, acum spui?
  Augustin a declarat hotărât și ferm:
  - Nu, nu voi spune!
  Generalul orc a ordonat:
  - Agitați din nou!
  Și fixați-l din nou, un lanț de oțel ușor ruginit. Fata se ridică, din ce în ce mai sus. Și lanțul ei o trage de brațe, răsucindu-i articulațiile.
  Și acum Augustine este din nou în vârf. S-a uitat în jur și în jos. Brațele musculare ale fetei erau aruncate în sus și mișcarea gâtului a fost destul de dureroasă.
  Acum va cădea.
  Generalul orc a poruncit:
  - Sa mergem!
  Și lanțul a fost eliberat din nou de călăi. Corpul puternic al fetei a zburat în jos. Și ea a căzut și a plutit chiar la suprafață. De data aceasta, durerea dublată de la ligamentele deja întinse s-a dovedit a fi atât de puternică încât, după ce a suferit un șoc, fata și-a pierdut cunoștința.
  Generalul orc a ordonat:
  - Adu-o înapoi!
  Călăul a turnat peste ea o găleată cu apă cu gheață. Augustin îşi veni în fire. Odată cu conștiința, durerea a revenit. Durere severă și teribilă în brațe, umeri, clavicule.
  Augustine gemu. Dar interceptând zâmbetele otrăvitoare ale orcilor, ea și-a mușcat buza, strângând strâns dinții. Și acum tace din nou. Ud, aproape gol, desculț și musculos.
  Generalul orc a lovit-o puternic cu un bici și a întrebat-o:
  - Vrei să vorbești?
  Augustine urlă, deschizând buzele:
  - Nu!
  Generalul orc a ordonat:
  - Acum întinde-l bine!
  Călăii au adus un bloc și l-au ciupit de picioarele goale ale frumuseții. I-au prins corect gleznele.
  Augustin a simțit greutatea stejarului, a stocului de fier forjat, iar durerea s-a intensificat. Fata respiră adânc și strânse din dinți.
  Cârlige atârnau de-a lungul marginilor blocului.
  Un călău a atârnat cu grijă o greutate de un cârlig în dreapta, iar un alt torționar în stânga.
  Trupul musculos, fin, bronzat al fetei s-a intins si mai mult. Durerea s-a agravat și ea.
  Chiar dacă Augustine și-a strâns dinții cu toată puterea, gemete încă blânde i-au scăpat din gât.
  Pentru a enusa oară, generalul orc urlă:
  - Vei vorbi! Spune-ne tot ce știi și chinul tău se va termina!
  Augustin a strigat:
  - Nu voi spune!
  Generalul orc a ordonat:
  - Mai multe de adăugat!
  Călăii din diferite laturi ale blocului, pentru a nu se deforma, mai atârnau cu grijă câte o kilogramă fiecare.
  Augustin a scrâșnit din dinți într-o suferință insuportabilă. Era în pericol să fie ruptă în jumătate. Și ligamentele sunt deja atât de puternic întinse ca urmare a tremurărilor sălbatice.
  Augustin se simte întins pe suport, ca un sfânt pe cruce. Sau poate chiar mai dureros. Din corpul ei se scurge sudoare și apa care a fost turnată peste ea.
  Și în același timp e frig. La urma urmei, ei torturează o fată în frig.
  Orcii înșiși, în primul rând, sunt îmbrăcați, în cizme, iar în al doilea rând, au păr de urs.
  Generalul a întrebat-o din nou pe fata întinsă:
  - Vei vorbi!
  Augustin urlă:
  - Nu voi spune!
  Generalul orc a ordonat:
  - Și acum prăjește-o, adică tocurile acestei fete!
  Călăii au început să strângă bușteni subțiri sub picioarele goale ale fetei.
  Un altul a târât un furtun dintr-o butelie de gaz. Și, de asemenea, conectat. Și furtunul din rezervorul de oxigen.
  Călăii, ca de obicei, erau gata. Augustin privea cu teamă aceste pregătiri. Chiar și când stai pe o bucată de cărbune, te doare și atunci o să-ți prăjească talpa.
  Generalul orc a ordonat:
  - Unge-i călcâiele cu ulei! Să sufere mai mult!
  Călăii au dat din cap în semn de acord. Și au scos din butoi o sticlă de ulei, judecând după mirosul de măsline. Și l-au turnat pe labele lor păroase. Și apoi au început să undă picioarele nu prea aspre, dar nici prea fragede ale fetei.
  Talpa ei este roz, elastică, cu o curbă grațioasă a unui toc rotund.
  Augustine simți o gâdilătură la atingerea mâinilor aspre și păroase ale orcilor.
  Și involuntar și-a dezvăluit fața, chicotind în ciuda durerii din corpul ei întins.
  Generalul orc a strigat:
  - Încă ai de gând să rânjii la naiba!?
  Augustin se răsti:
  - Nu mi-e frică de tine!
  Generalul orc urlă:
  - Și acum se prăjește, doar cu mai multă grijă, ca să doară mai mult!
  Călăii au deschis robinetele și au deschis gazul. Apoi au dat clic pe brichetă.
  Și sub picioarele goale ale fetei întinse pe suport, o flacără s-a aprins.
  A izbucnit foarte violent. Dar la început, picioarele goale ale lui Augustin au simțit doar o căldură plăcută.
  Dar apoi au început să se coacă. Flăcările au lins tălpile goale, roz, unse cu ulei gros, ale fetei.
  Augustine s-a simțit dublu în călcâiele goale, care erau prăjite de foc, și întreg corpul ei întins pe un grătar. Și este extrem de dureros să spunem cel puțin. Iar suferința este insuportabilă.
  Augustine și-a încleștat maxilarul cu toată puterea, dar gemete i-au scăpat încă din gât.
  Iar tălpile prăjite ale fetei o durea și o durea sălbatic din ce în ce mai mult.
  Generalul orc urlă:
  - Păi, acum ne vei da o cache cu arme?
  Augustin a țipat:
  - Nu!
  Generalul orc a ordonat:
  - Și acum are cinci lovituri de bici... în plină forță!
  Călăul s-a apropiat de stupă. Am ales un bici în el mult mai puternic, și mai gros, cu capete ghimpate.
  Am încercat-o pe mâna mea. Apoi s-a apropiat de victimă. Își desfăcu picioarele mai larg. Și a investit cu toată puterea în lovitură.
  Bronzită, acoperită deja cu dungi umflate, pielea de pe spatele fetei a izbucnit. Și sânge stacojiu curgea.
  Augustine se cutremură și gemu. Dar apoi și-a strâns fălcile cu un efort titanic și a tăcut.
  Călăul a lovit din nou cu toată puterea, scuturându-i tot trupul. Fata gemu încet, respirând greu.
  Generalul orc a poruncit:
  - Trei!
  Și din nou o lovitură brutală în spate. Și asta este extrem de dureros.
  Augustin rezistă.
  Generalul orc comandă:
  - Patru!
  Și încă o lovitură. Tot trupul fetei tremură. Pe lângă durerea de la bici, reverberează și în umeri și corp de la teribila comoție cerebrală.
  Comanda din nou:
  - Cinci!
  Și iarăși călăul bate cu toată puterea. Și pielea izbucnește, iar sângele curge literalmente în jos într-un curent.
  Augustin tace...
  Generalul Orc întreabă:
  - Și acum spui?
  Fata continuă să tacă. Călăul se uită întrebător la general. Vede că prizonierul este încăpățânat.
  Și dă ordinul:
  - Acum să-i prăjim pieptul! Unge-l bine cu ulei pentru a nu se arde imediat!
  Călăii și-au turnat peste labe un lichid gras. Și apoi mâinile lor s-au dus la pieptul gol al fetei.
  Labele aspre, lungi și groase ale orcilor au zdrobit bustul fetei și sfarcurile de căpșuni.
  Augustine a simțit o emoție involuntară. Și pieptul gol s-a întărit deodată și a devenit rigid. Fata chiar a gemut, de data aceasta nu ușurată, ci de emoție. Și într-adevăr, deși orcul este un urs, este și un mascul proteic, care nu poate decât să excite o femeie.
  Augustin a mormăit:
  - Ce păcat...
  În cele din urmă orcii terminaseră de zdrobit sânii ei. Și le-a lăsat atât de strălucitoare.
  Călăii au luat torțe în mâini, le-au scufundat în brazier și le-au dat foc.
  Apoi adus la pieptul gol al lui Augustin. Fata avea dureri groaznice. Nu imediat, era puternică. Dar sfârcurile unse cu ulei s-au încălzit și acum simțeau cea mai gravă arsură. Mai mult, este diabolic crud și extrem de dureros.
  Augustin a gemut și apoi a început să urle... Ce groază...
  Călăii au fost târâți de-a lungul pieptului și au rânjit.
  Generalul orc a întrebat încă o dată:
  - Ei, spune-mi, unde ascundeți armele, partizanii?
  În ciuda suferinței îngrozitoare, Augustin a găsit puterea să răspundă cu îndrăzneală:
  - Partizani? Nu ne-ai numit terorişti?
  Generalul orc a rânjit și a răspuns:
  - Vrei să fii numit terorist? Ce vrei! Ei bine, spui terorist?
  Augustin a răspuns sfidător, îndurând dureri groaznice:
  - Nu! Nu voi spune!
  Generalul orc a ordonat:
  "Acum rupe-i degetele de la picioare acelei obraznice".
  Călăii au predat să livreze din cleștele atârnate de perete.
  Generalul i-a întrerupt pe neașteptate:
  - Rupe-i degetele cu clești înroșiți!
  Torționarii dădu din cap înțelegând. Și au scos clești, care, deja
  au fost încălzite anterior cu o sobă electrică. Și astfel călăii s-au apropiat de Augustin.
  Și una dintre ele, ținând clești roșii de căldură, s-a aplecat în piciorul ei înlănțuit. Și a prins-o pe fetiță de degetul mic. Iar fierul înroșit a luat și s-a lipit de degetul mic al frumuseții. Și a început să o răsucească și să o rupă.
  Durerea era dubla. Și de la atingerea roșului de la căldura fierului, pielea a ars, s-au rupt oase subțiri. De asemenea, Augustina a continuat să tragă și să dezlege călcâiele și să-și întindă corpul pe suport, și cu o încărcătură pe picioare.
  Generalul orc a întrebat amenințător:
  - Vei vorbi!
  Augustin se răsti:
  - Nu astepta!
  Generalul a ordonat:
  - Rupe-i degetele, una și toate!
  Călăul a continuat, încet, dar foarte dureros și crud rupând degetele de la picioarele goale ale fetei. Și a durut atât de tare încât Augustin a gemut involuntar. Chiar dacă a îndurat cu toată puterea ei. Dar cât timp poți rezista? Cât de dureros și crud. Acum torționarul și-a rupt atât degetul mic de la piciorul stâng, cât și cel drept. Ceea ce este extrem de dureros.
  Apoi luă degetele inelare.
  Generalul orc a ordonat:
  - Și acum să dăm și câteva lovituri cu un fir înroșit pe spate!
  Firul a fost deja încălzit la o sobă electrică. Și așa avea un mâner special, iar călăul însuși purta mănuși.
  Și așa a ridicat biciul, roșu de căldură. S-a apropiat de fată și a lovit-o cu toată puterea.
  Augustin a luat-o și a strigat, simțind o suferință sălbatică. Iar fata a început să se convulse. De asemenea, au continuat să-l bată pe spate cu o sârmă încinsă și să prăjească călcâiele goale, și pieptul gol, și să-l rupă degetele de la picioare și încă se întind pe suport.
  Iată o combinație între totul și groază:
  Generalul orc a întrebat:
  -Vrei să vorbești?
  Augustin șuieră:
  - Nu!
  Generalul orc zâmbi și remarcă:
  - Stai fata. Dar totuși vom încerca!
  Și bătăușul cu epoleți a răcnit:
  - Și acum prăjește-o și sânul!
  Orcii mormăiră de plăcere. Și fără să stea prea mult pe gânduri, i-au luat și au smuls chiloții fetei. Și acum e complet goală. Și orcii doreau deja să aducă o torță cu foc la sân.
  Generalul orc i-a întrerupt.
  - Aștepta! În primul rând, lubrifiază-i pântecele lui Venus, astfel încât să nu se ardă imediat!
  Călăii dădură din cap energic. Și au început să-și toarne ulei pe labe.
  Mirosea foarte apetisant.
  Orcii și-au lins chiar buzele. Și acum labele lor s-au urcat în grota Fetei Iubirii. Și au început să mânjească acolo. Din aceste atingeri aspre, Augustin a simțit atât rușinea, cât și angoasa dorinței bruște. Dar această rușine a fost combinată cu vocea poftei și convingerea că nu era bine.
  Augustin a strigat:
  - Nerușinat!
  Generalul orc urlă:
  - Vorbește, la naiba! Sau doar te va răni!
  Augustin a găsit puterea să spună:
  - Și ce poate fi mai rău?
  Generalul orc a ordonat sec:
  - Arde-o!
  Călăul a adus torța la sânul uns al fetei. Parul cret de pe sânul fetelor Venus s-a răsucit deodată și s-a carbonizat. Mai întâi Augustin a simțit căldură, apoi durere intensă.
  Iar celălalt torționar a continuat să-și rupă degetele de picioarele goale, de fetiță. Și a fost, de asemenea, extrem de dureros. Degetele trosneau, iar Augustine se cutremură de suferință.
  Și i s-au rupt oasele și unghiile i s-au întors spre exterior. Și două torțe i-au ars pieptul gol, un sân al lui Venus, un brazier a prăjit tocurile frumoase. În același timp, blocul a întins corpul fetei. Și, în același timp, un alt chinuitor a primit un ordin de la generalul orc.
  - Conectează-o!
  Iar fata a fost lovită de loviturile de sârmă stacojie de la căldură.
  Și în această situație, Augustin nu numai că nu și-a pierdut cunoștința din cauza torturii, ci, dimpotrivă, i s-a adăugat curaj, și l-a luat și a cântat;
  Gol pe suport, smulgând articulațiile de pe umeri,
  Atârn, mi-e spatele rupt sub lovituri!
  Și călăul stropește cu un rânjet - sare pe răni,
  Bruta veselă a vinului beat s-a îmbătat!
  
  Dar nu sunt doar un sclav, ci o divă regală,
  Conducător și soră pământească a zeilor!
  Și dacă sufăr, înseamnă că sufăr frumos,
  Nu îmi voi exprima frica, înaintea unui rânjet teribil de colți!
  
  O bucată încinsă mi-a atins picioarele goale,
  Fumul încins gâdilă nara cu dezgust!
  Pentru ceea ce i-am dat tineretului regal nevinovat!
  De ce sufăr atât de mult, nu pot înțelege soarta destinului!
  
  Dar fecioarele războinice, știu, se grăbesc să ajute,
  Săbiile zdrobesc monștrii răi, aruncând răul în pământ!
  Să știi că suntem plini de cadavre, stele josnice ale drumului,
  La urma urmei, cu noi este un războinic puternic cu curaj prinț!
  
  Inamicul s-a mutat înapoi, văd rahat, se retrage,
  Călău crud, nu ești rege în luptă, nu stăpân!
  Distrușii vor înflori, cireș în mai,
  Cine a stricat și a ars totul pentru a obține un nichel!
  
  Și ce altceva este mai strălucitor și mai frumos decât Patria,
  Ce este mai înalt decât ea, iar chemarea este cea mai simplă onoare?!
  Pentru care sunt gata să dau, până la sfârșitul anilor vieții mele,
  Cui să citească o sfântă rugăciune înainte de luptă!
  
  Desigur, există un astfel de cuvânt, este prețios,
  Strălucește strălucitor, eclipsând luminile diamantelor!
  La urma urmei, Patria este înțelegerea iubirii - absolut,
  Include fără margini întreaga lume universală!
  
  La urma urmei, de dragul ei, ea nu a gemut, de durerea de pe suport,
  A sparge prințesa lumii sublunare este un păcat!
  Să ne închinăm jos în faţa altarului Patriei,
  Zăpada de acasă a căzut și a devenit albă ca albă!
  
  Acum cuvântul meu este către viitorii urmași,
  Nu trebuie să fii laș, victoria vine mereu!
  Din toți adversarii, vor rămâne doar fragmente,
  Și dinții celui care deschide gura lacomă vor zbura afară!
  
  LICITAȚIA SCLAVILOR ÎNTR-O LUME DE ȚESĂTURI
  ADNOTARE
  Sclavi de ambele sexe de vânzare. O studentă frumoasă din secolul XXI este scoasă la licitație ca sclavă. Miza se ridică vertiginos și vine un deznodământ neașteptat.
  . CAPITOLUL 1
  Aici vine momentul licitației deschise. Primele două fete sunt aduse pe platformă.
  Sunt desculți și acoperiți cu cuverturi de pat. Mai întâi și-au acoperit capul. Prețul de pornire de o sută de dubloni de aur per pereche este obișnuit pentru sclavii frumoși.
  - Sută!
  Licitatorul ridică ciocănul și sună:
  - O sută zece...
  - O suta douazeci...
  Și o pauză. Al doilea văl este îndepărtat fetelor.
  Zgomot din nou:
  - O sută treizeci,
  - O sută patruzeci!
  - O sută cincizeci!
  Și din nou o pauză... Al treilea văl a fost îndepărtat de pe ei.
  - O sută şaizeci!
  - O sută șaptezeci!
  - O suta optzeci!
  - Doua sute!
  Licitatorul ridică ciocănul și într-o incantare spune:
  - De două sute de dubloni de ori! Două sute de dubloni doi! Două sute de dubloni trei!
  Perechea vândută cu două sute de dubloni!
  Fetele au fost acoperite cu pături și duse departe. Au bătut cu picioarele goale, ceea ce vorbea despre statutul lor social scăzut.
  Apoi, o duzină de băieți musculoși au fost vânduți la licitație deodată. Un pitic i-a luat în sclavie. Pentru toate en-gros - o sută de dinari! Acești sclavi erau folosiți ca forță de muncă. Sunt sănătoși în exterior, bine îngrijiți, obișnuiți cu activitatea fizică.
  Băieții băteau cu picioarele goale și înșirau un lanț, conducându-i în curte. Unul dintre elfi a simțit pieptul musculos și bronzat al băiatului, dar au strigat la ea.
  Apoi sclavul a fost servit din nou, numai că nu desculț, ci în sandale. Acoperit cu voaluri și expuse trei părți.
  Era o blondă frumoasă, iar târgul a ajuns la cinci sute de dubloni. Până la urmă, i-au scos chiar sandalele și au făcut-o să danseze desculță. Apoi m-au trimis la un troll nobil. Pe drum, blonda era înfășurată într-o pătură.
  A fost distractiv și publicul s-a animat. În timp ce negustorii și famenii de toate vârâturile care se adunaseră în sala mare nu erau obosiți, au hotărât să o aducă pe Vladlena pe peron. Desigur, ea este cel mai nobil și apetisant fel de mâncare al licitației.
  Era acoperită cu cuverturi de pat, purta cizme până la genunchi, iar părul îi era smuls în sus, astfel încât să nu se vadă cum se vor sfărâma apoi peste umeri.
  Obisnuita sa mearga desculta, Vladlena s-a simtit inconfortabil in cizme, picioarele puternice si musculoase i-au fost sparte. Și ea este închisă. La urma urmei, mult mai multă emoție de a negocia atunci când ești expus în părți.
  Ei cunosc psihologia aici.
  Vladlen s-a surprins crezând că i-a fost frică și îi suge neplăcut adâncul stomacului.
  Aici este acum dezbrăcată în fața a sute de bărbați. Nu e foarte bine, se vede clar sub perdelele holului. Dar nu există doar oameni și spiriduși frumoși care arată ca oameni. Sunt gnomi și orci, hobbiți care arată ca niște copii desculți și ce creaturi cu coarne, câțiva spiriduși uriași, troli cu nasul mare. Și o altă creatură care arată ca o broască uriașă din Războiul Stelelor purtând o coroană. Se poate vedea regele mării.
  În rândul publicului și înalt, un subiect osos este însuși Koschey Nemuritorul. Arată intimidant, deși foarte slab. Mai sunt femei aici. Aproape toți tinerii elfi, sau trolii, câteva femei nobile umane sunt de asemenea tinere. Dar există și o bătrână cu mătură. Arată ca o bunică mare, foarte puternică, iar colții îi ies din spatele gurii.
  se gândi Vladlena - Baba Yaga.
  Înseamnă mișto și plin de spirit. Singurul lucru care lipsea a fost șarpele Gorynych, pentru un set complet. Dar se pare că există un spiriduș. Un amestec de om și stejar.
  Și există câteva sirene. Sunt fete frumoase cu cozi de pește.
  Există în mod clar creaturi de pe alte planete.
  Acum este clar de ce ducele a scos-o la licitație. Doar o dată pe an se adună atât de mulți oameni, iar aceasta este o șansă grozavă de a câștiga niște bani serioși.
  Cu toate acestea, trebuie să rămâneți complet gol în fața atâtor oameni de diferite feluri și triburi - aceasta este groază.
  Vladlen a devenit foarte rușinat, dezgustat și speriat. Deși, pe de altă parte, în ea s-a trezit și mândria: va atrage atenția asupra ei ca o vedetă.
  Pe lângă cuverturi de pat și chiloți, Vladlen a fost îmbrăcat și într-un costum de baie special. Și nu doar acoperind pieptul, ci și stomacul. Acest lucru a sporit și mai mult secretele fetei.
  Vladlena a zâmbit... Se auzi semnalul și a început licitația.
  Managerul a început să scande:
  - O persoană nobilă, un extraterestru dintr-un alt univers, un mare războinic și foarte priceput în dragoste și în același timp o fecioară. O cheamă Vladlena Shamanova și cât de frumoasă este, la fel de înțeleaptă este!
  Licitatorul dădu din cap.
  - Preț de pornire de o sută de dubloni!
  Publicul era zgomotos. Ca întotdeauna, inițial, chiar și pentru o pradă atât de rară ca o fată dintr-un alt univers, ei oferă un preț, un sclav frumos sau o duzină de sclavi băieți puternici. Prețul nu este cel mai abrupt, dar acesta este doar începutul chilipirului.
  Negustorul în turban albastru șuieră:
  - O suta douazeci!
  Tânărul elf mârâi:
  - O sută treizeci!
  Leshy gemu:
  - O sută patruzeci!
  Trolul mârâi.
  - O sută cincizeci!
  Baba Yaga chicoti.
  - O suta optzeci!
  Cavalerul în armură violet a spus:
  - Doua sute!
  A urmat o pauză. Publicul tocmai se încălzește. Orcul a îndepărtat cu grijă vălul care îi acoperea partea superioară a feței, dar fără a-și expune încă părul.
  Fruntea înaltă și netedă bronzată a fetei și ochii de safir erau expuși.
  Un vuiet de încântare a trecut prin public.
  Vladlena și-a strălucit ochii și toarcă:
  - Uită-te la mine!
  Regele mării, asemănător unei broaște râioase, a gâlgâit:
  - Trei sute de dubloni!
  Baba Yaga a mormăit:
  - Patru sute!
  Elful a vorbit.
  - Cinci sute!
  Trolul șuieră:
  - Șase sute!
  Eunucul haremului sultanului a țipat:
  - Sapte sute!
  Mermaid a postat pe Twitter:
  - Opt sute!
  Leshy gemu din nou:
  - O mie!
  Și din nou a fost o pauză lungă. Desigur, toată lumea era curioși să se uite la fată mai detaliat. Ce fel de ticălos este ea. Și poate ceva bun de negociat. Sau cumpără.
  Orcii au îndepărtat vălul de pe ea și i-au expus partea inferioară a feței. Gura ei expresivă, somnul frumos și grațios, bărbia curajoasă.
  Chipul unui adevărat războinic.
  Trolul a strigat:
  - 1500!
  Regele mării a gâlgâit:
  - Doua mii!
  Leshy șuieră:
  - Trei!
  Baba Yaga a strigat:
  - Patru mii!
  Și a grăunt brusc:
  - Cinci mii!
  Toată lumea s-a uitat la Koshchei. Baba Yaga a chicotit și a remarcat:
  Și el este aici! Ce va face cu ea.
  Din nou o pauză... Dar este clar că negocierile nu sunt încă la apogeu. Și ce este o fată?
  Orcii îndepărtează vălul care îi acoperă gâtul și umerii. Iar publicul este încântat. Gâtul și umerii fetei sunt puternice și musculoase. Foarte seducător și. Se vede că acesta este un erou frumos.
  Cavalerul în armură violet mormăi:
  - Sase sute!
  Cavalerul în roz a adăugat:
  - Șapte!
  Koschey cel fără de moarte a emis:
  -Opt!
  Regele mării a răcnit:
  - Nouă!
  Cavalerul în armură violet spuse din nou:
  - Zece mii!
  O altă pauză. Suma este serioasă, pentru ea puteți cumpăra o mie de băieți sclavi sau o sută de sclave frumoase. Sau angajează un întreg regiment de mercenari.
  Dar asta nu este tot. Voalul cade la picioarele fetei. Acum îi puteți vedea mâinile și silueta, deși acoperite cu un costum de baie.
  Brațele Vladlenei sunt foarte musculoase, iar bicepșii ei sunt un triunghi. Un războinic impresionant.
  Baba Yaga a chicotit și a scapat:
  - Unsprezece mii!
  Deodată piticul a vorbit:
  - Douăsprezece mii!
  Trolul a întrerupt:
  - Treisprezece mii!
  Cavalerul în armură violet a lătrat:
  - Cincisprezece mii!
  Cavalerul în armură roz a adăugat:
  - Șaisprezece mii!
  Koschey scârțâi:
  - Șaptesprezece mii!
  Tânărul elf din coroană a exclamat:
  - Douăzeci de mii!
  Ducele de Guizzos fluieră: - Uau, împăratul însuși a decis să ia parte la târg.
  Suma era deja semnificativă. Iar dezbracarea nu s-a terminat. Aici este costumul de baie orci desprins țesătura expunând burta. Imediat au apărut plăcile, parcă într-o presă de ciocolată, și a devenit vizibilă îndoirea taliei minunate, fata eroică.
  Cavalerul în armură portocalie mormăi:
  - Douăzeci și cinci de mii!
  Împăratul elf a ciripit:
  - Trei zeci de mii!
  Koschey cel fără de moarte a mormăit:
  - Patruzeci de mii!
  Împăratul elf a introdus din nou:
  - Cincizeci de mii!
  Și din nou o pauză. Suma este deja uriașă. Puteți chiar să începeți să construiți un oraș. Sau cumpără o navă de luptă. Sau o turmă de fete frumoase.
  Dar, desigur, farmecele Vladlenei ascunse sub hainele ei sunt și mai interesante pentru toată lumea.
  Aici orcii își scot sutienul. Acum, trunchiul fetei-eroe este complet gol. Se văd sânii bronzați ca pepenii, încoronați cu sfarcurile stacojii, ca niște căpșuni prea coapte. Este atât de apetisant.
  Furnizorul haremului sultanului a intrat în târg, urlând:
  - Saizeci de mii!
  Un alt eunuc șef șuieră:
  - Șaptezeci de mii!
  Cavalerul în armură portocalie a strigat:
  - Optzeci de mii!
  Koschei grăună, zdrăngănindu-și oasele:
  - Nouăzeci de mii!
  Împăratul elf a vorbit din nou aspru:
  - O sută de mii de dubloni!
  Și din nou o pauză. Suma a zece mii de băieți sclavi. Fără precedent pentru o singură fată, chiar și una extraordinară. Este o căruță întreagă de aur. Un dublon este o monedă mică, dar încă de aur.
  Dar încă abia începe. Și în cele din urmă, orcii au dezvăluit capul fetei. Părul cădea ca ploaia, de culoarea foiței de aur.
  S-au împrăștiat peste umeri, iar publicul a început să se ridice.
  Furnizorul haremului sultanului a exclamat:
  - O sută cincizeci de mii!
  Un alt eunuc șef a mormăit:
  - Doua sute de mii!
  Împăratul elf a strigat:
  - Doua sute cincizeci de mii!
  Koschey cel fără de moarte a emis:
  - Trei sute de mii!
  Și din nou o pauză. O fata cu torsul gol si parul auriu, musculosa si tandra, pasionala si in acelasi timp ademenitoare. Doar un bug nevăzut. Iar sumele pentru el sunt oferite la toate cosmice. Totul este în regulă, dar... Picioarele nu sunt încă vizibile. Și așa vor toți să ia în considerare.
  Și acum orcul aruncă un alt văl. Picioarele sunt expuse, până la genunchi. Și rămân doar chiloții subțiri. Și bineînțeles, cizme sub genunchi.
  Dar puteți vedea ce sunt magnifice toate aceleași picioare și fete. Musculoși, bronzați, iar mușchii sunt ca sârmă, sub piele subțire, bronzată.
  Împăratul elf urlă:
  - Patru sute de mii!
  Koschey nu a recunoscut:
  - Cinci sute!
  Cavalerul în armură portocalie a mormăit:
  - Șase sute!
  Koschei sforăi din nou:
  - Sapte sute! Și fii atent cavalere, imperiul tău nu este atât de bogat!
  Împăratul elf a vorbit cu încredere:
  - Opt sute!
  Koschei nemuritorul mârâia:
  - Cu toate acestea, va fi al meu - nouă sute!
  Împăratul elf urlă:
  - Un milion de dubloni de aur!
  Suma este uriașă. O sută de mii de băieți sclavi pot fi cumpărați. Chiar și luând în considerare dimensiunea și populația imperiului, aceasta este pur și simplu o sumă exorbitantă. Până și Koschei a ezitat... Merită să dea un milion întreg de dubloni. Sunt șapte tone de aur pur!
  Dar licitația nu s-a încheiat încă. Vladlen este aproape gol, dar încă încălțat. Și încă creează intrigi.
  De fapt, ce este sub cizmele ei? Și acum orcii scot pantofii frumoasei războinice, lăsând-o desculță, în doar chiloți subțiri.
  Și are astfel de picioare, doar o perfecțiune unică a liniilor și grație filigrană.
  Furnizorul de harem a strigat:
  - Un milion o sută de mii!
  Un alt eunuc a adăugat:
  - Un milion două sute de mii!
  Împăratul Elf a declarat:
  - Milioane cinci sute!
  Koschey, doar din încăpăţânare, mormăi:
  - Doua milioane!
  Împăratul elf a declarat hotărât și agresiv:
  - Două milioane și jumătate!
  Suma este atât de mare încât ambii furnizori ai haremului au deschis gura, dar imediat au tăcut. De fapt, aceasta este o rulotă întreagă de aur. Cum altfel ar accepta sultanii lor o asemenea extravaganță? Și, în general, cât să dau pentru unul, chiar și pentru o fată extrem de frumoasă?
  Dar apoi managerul licitației a aruncat în joc ultima carte. În acest caz, orcii au scos chiloții subțiri ai frumuseții și au expus, de asemenea, grota lui Venus.
  Acum Vladislav s-a dovedit a fi complet gol și desculț și fără un singur fir pe corp.
  Furnizorul de harem a strigat disperat:
  - Trei milioane!
  Eunucul-șef, tremurând cu degetele, a rostit:
  - Trei milioane și jumătate!
  Împăratul elf a declarat ferm:
  - Patru milioane!
  A fost o pauză... Koschei a vrut să spună ceva și să bată prețul. Dar apoi și-a imaginat cât aur avea să-și părăsească vistieria fără fund și a rămas tăcut. Pur și simplu strânse din dinți de frustrare.
  Pauza a început să se prelungească. Nu mai este nimic de împușcat cu o fată războinică goală și desculță. Este că pielea este vie pentru a rupe. Ea a dat absolut totul.
  Ispravnicul ridică ciocanul și începu să spună încet:
  - De patru milioane de dubloni de aur de ori! Patru milioane de dubloni de aur doi! Patru milioane de dubloni de aur sunt trei... - Dar înainte să-i cadă ciocanul, o voce tunătoare exclamă:
  - Cinci milioane de dubloni de aur!
  Toată lumea s-a uitat înapoi la spiridușul uriaș, uriaș, cu armură neagră. Acesta este ceea ce se aștepta cel mai puțin de la el.
  Managerul a spus confuz:
  - E un întreg munte de aur! Ai asemenea bani?
  Spiridușul a spus cu încredere:
  - Da, am un munte întreg de aur inutil! Și această fată este atât de apetisantă încât sunt gata să renunț la niște metale inutil, galbene, de dragul acestei prospețimi!
  Managerul dădu din cap.
  - Este dreptul tău! Deci ce! De cinci milioane de dubloni de aur de ori! Cinci milioane de dubloane de aur două...
  Împăratul elf a strigat:
  - Șase milioane!
  Managerul a început să spună:
  - De șase milioane de dubloni de aur de ori! Șase milioane de dubloni de aur doi!
  Spiridușul urlă:
  - Șapte milioane!
  Împăratul elf nu a recunoscut:
  - Opt milioane!
  Spiridușul mârâi din nou.
  - Nouă milioane!
  Împăratul elf a declarat cu disperare:
  - Zece milioane!
  A urmat o pauză. Da, acesta este prețul unui milion de băieți sclavi. Și poți recruta mercenari care vor fi suficienți pentru a cuceri imperiul împăratului elf.
  Și asta pentru o sclavă.
  Managerul a început să cânte într-un cântec:
  - De zece milioane de dubloni de aur de ori! Zece milioane de dubloni de aur doi! Zece milioane de dubloni de aur trei...
  Spiridușul urlă:
  - Treizeci de milioane de dubloni de aur!
  Publicul a răcnit de încântare.
  Managerul a început să anunțe:
  - De treizeci de milioane de dubloni de aur de ori! Treizeci de milioane de dubloni de aur doi! Treizeci de milioane de dubloni de aur trei! - Ciocanul s-a oprit pentru o clipă, apoi a lovit decisiv. - Comerț finalizat. Vladlen Shamanova a vândut pentru treizeci de milioane de dubloane de aur spiridușului Heck.
  În timpul licitației, Vladlena a fost atât de purtată de jocul numerelor fantastice, încât a uitat chiar că stă în fața multor sute de bărbați și femele complet goi.
  Și acum, se simțea atât de rușinată încât s-a acoperit automat cu mâinile. Își dorea mai ales să-și ascundă sânii și pântecele.
  Orcii au dat din cap înțelegând și au aruncat vălul peste ea. Managerul a remarcat:
  "Acum trebuie să plătiți întreaga sumă de bani. Și asta înseamnă mai mult de două sute de tone de aur! Și imediat!
  Spiridușul dădu din cap în semn de acord.
  - Lingouri în curte! Nici nu poți număra, sunt mai multe decât este necesar!
  Băieții sclavi s-au repezit în curte. Acolo, de fapt, sclipea un întreg munte de monede, sau mai bine zis un deal. Au fost chiar mai mult de treizeci de milioane de dubloni.
  Ducele de Guizzos era gata de fericire. Cu toate acestea, urcând la Vladlen, el șopti:
  - Încearcă să scapi!
  Fata i-a șoptit ducelui elf:
  - Cat de mare?
  De Guizzos îi băgă o prună în mână și șopti:
  - Dacă îl mănânci, atunci timp de o oră vei deveni invizibil, inaudibil și inodor. Dar doar pentru o oră, nu-l ratați! Și nu fugi până nu ești la o distanță bună de oraș!
  Vladlen spuse cu o ironie prost ascunsă:
  - Multumesc domnule!
  Apoi simți un cerc de oțel cu un lanț în jurul gâtului. Acum ea este proprietatea spiridușului. Și se uită la ea lingându-și buzele carnivor. Și gura acestui monstru este la fel de mare ca cea a unui cașalot!
  
  
  A TREIA VENIRE A IMPARATULUI PALPATHIN.
  ADNOTARE
  Împăratul imperiului spațial Palpatine, care și-a pierdut corpul, distrus de fulgerul forțat, și-a păstrat spiritul demonic. Și s-a mutat într-o clonă a unei fete blonde fermecătoare. Și din nou reînvie atât ordinea întunericului, cât și imperiul spațial. Încă o dată, bătălii spațiale aprige se dezlănțuie între imperiu și mișcarea de rezistență. Vechii eroi se întorc: Prințesa Leia, Prințesa Rey, Ahsoka Tana și noul Anakin - fiul lui Luke Skywalker și Azalea, fiica Prințesei Leia.
  . CAPITOLUL 1
  Ordinul nu a fost încă complet distrus. Și războiul a continuat. Cea mai mare parte a flotei împăratului Palpatine a scăpat de încercuire. Și coaliția rebelă s-a destrămat și s-a destramat. Nepoata împăratului Rei, a plecat rătăcitor și nu s-a implicat în politică. Logodnicul ei este mort. I-a lăsat doar un cuplu - un băiat și o fată.
  Iar prințesa Ray, undeva în periferia îndepărtată, a început să-și crească copiii.
  Și împăratul Palpatine își transpira corpul, care a fost distrus de fulgerul cu forță reflectată. Dar sufletul lui demonic nu a pierit. Și spiritul împăratului imperiului spațial sa mutat într-o altă clonă.
  Desigur, numeroase nave de luptă ale ordinului și ale imperiului s-au grăbit să-i jure credință împăratului. Iar generalul rebel a fost lovit de fulgere de putere și a fost redus la o mână de cenuşă. Ceilalți și-au dat seama imediat că este împăratul. Chiar dacă clona era un tânăr fără barbă.
  Palpatine este o forță impresionantă.
  Și apoi există cucerirea planetară. Nu există Jedi, iar planetele galaxiei sunt împărțite. Cu toate acestea, Palpatine are o problemă. Clonele nu durează foarte mult atunci când sunt conduse de un sith infernal întunecat. Oricum clone de bărbați.
  Și Palpatine posedă o femeie. Corpurile femelelor sunt mult mai ușor de transportat fluxurile de putere întunecată și incomparabil mai durabile decât bărbații.
  Și Palpatine a devenit o fată frumoasă. Și această fată este împărăteasa formidabilă a galaxiei.
  Desigur, nu totul este posibil pentru imperiali. De exemplu, Jabbas încearcă să riposteze. Au mobilizat toate forțele mafiei galactice. Și rebelii mișcării de rezistență li s-au alăturat.
  Aici vine bătălia decisivă. De partea imperialilor este o flotă imensă. Au construit nave noi folosind resursele galaxiei. Roboții de luptă iau parte la lupte, iar clonele sunt mai precoce.
  De partea rezistenței și a mafiei galactice, forțele lor semnificative.
  Cu toate acestea, de partea lui Palpatine mai mult de trei ori superioritatea.
  Și încep să împingă și să apese.
  Noii războinici clon sunt fete foarte frumoase, curbate și musculoase în bikini.
  Deci, bătălia va fi severă, iar forțele imperiului au devenit nu numai puternice, ci și frumoase.
  Iată primele, ca un berbec, marile cuirasate ale imperiului se apropie. Ei aruncă fluxuri puternice, de luptă, de raze laser.
  Fetele clonă aleargă în jurul armelor. Și tocurile roz, rotunde, desculțe, trec.
  Frumos filmat. Fetele, deși clonate, sunt toate diferite, părul lor este de toate culorile spectrului. Și trupuri cu mușchi foarte proeminenți, piele bronzată, aurie-măslinie, și sâni înalți, plini, șolduri luxoase.
  Aceste fete sunt foarte bune luptători. Aici scuipă o bucată de hiperplasmă dintr-un trunchi greu. Și din nou distrugerea și distrugerea navelor stelare de ambele părți.
  Navele imperiale încearcă să-i ocolească pe rebeli folosind formarea semilunii.
  De partea împăratului Palpatine, un avantaj de zece ori în navele mari de luptă și în navele de luptă obișnuite. Și flancurile lui puternice se apropie.
  Bătălia a devenit mult mai dramatică. Crusătorul mișcării de rezistență este în flăcări. Tot felul de entități extraterestre aleargă pe punți. Sute de civilizații și specii luptă împotriva imperiului.
  Palpatine este încă uman de origine. Spre deosebire de profesorul său - care era de altă rasă, deși și de tip umanoid.
  Viitorul împărat și-a ucis profesorul - când a devenit inutil și poate chiar dăunător.
  Apoi Palpatine a obținut o putere și cunoașterea puterii fără precedent. Și spiritul lui a devenit nemuritor. Și capacitatea de a face miracole dincolo de puterea Imperiului Sith și de-a lungul istoriei lor.
  Și acum, spiritul celui mai mare lord întunecat din istorie rezidă în carnea unei fete clone foarte frumoase, înalte, blonde ca miere, nefeminin.
  Și conduce lupta. Împărăteasa este atârnată cu bijuterii și amulete. Spre deosebire de celelalte clone feminine desculțe, picioarele Fetei Monarch sunt împodobite cu pantofi cu tocuri înalte, împodobiți cu pietre prețioase.
  Aici vine ordinul de a muta distrugătoarele de rachete mai aproape de flancul drept.
  Fetele, fulgerătoare goale, bronzate, picioare grațioase, îndeplinesc porunca domnitorului sau poate domnitorului.
  Câte frumuseți sunt acolo. În exterior, distrugătoarele arată ca niște pumnale ascuțite.
  Dar marile cuirasate sunt ca niște cașalot - în formă de lacrimă cu multe arme.
  Femela Palpatine urlă:
  - Rupe, zdrobește și rupe,
  Aceasta este viața, aceasta este fericirea!
  Rupe, zdrobește și sfâșie,
  În marele meu cunosc puterea!
  Iată o mare navă de luptă care suferă daune serioase de la lovitura de o rachetă cu încărcături cu termoquark. Aceasta este o lovitură cu adevărat devastatoare și KO.
  Fetele clone fug de flăcările în flăcări. Limbi de foc multicolore mușcă frumusețile, pentru tocuri goale, roz, rotunde, cu o îndoire grațioasă.
  Si arata extrem de misto.
  Coafurile fetelor sunt fie foite de aur, fie roșu aramiu, dar există safir, smarald și chiar pete. Și flutură ca niște bannere.
  Războinicii de aici sunt foarte frumoși și, probabil, bărbații ar înnebuni cu atâtea frumuseți în bikini.
  În univers se declanșează un război - nu există timp pentru sentimentalism. Și în altă parte, un cuirasat rebel este în flăcări. Și creaturi asemănătoare șopârlelor sau zebrelor sunt carbonizate.
  Iată încă două nave de luptă spațiale s-au ciocnit. Nasurile turtite ca la naiba. Și scânteie ca un fulger mortal. Și apoi flacăra moare.
  Fata-general și-a scuturat cerceii cu diamante și a cântat:
  - Foc! Foc! Și în tăcere înstelată!
  Și în quasari deasupra!
  În valul mării și focul spațiului!
  Și spațiu! Și focul spațial!
  Aici a funcționat racheta termopreon. Ca o explozie de supernovă.
  Și imediat mai multe nave au ars complet. Și sute de nave stelare s-au răsturnat și s-au învârtit ca vârfurile aruncate de un copil.
  Pântecele lacom al reacției termopreonului este o armă infernală de un trilion de ori mai puternică decât o bombă cu hidrogen.
  Împărăteasa Palpatine urlă:
  - Puterea neagră a lui Satan,
  Putere vărsată în lume...
  Și sabia sacră a războiului
  A spart secretul!
  Și din nou, pe măsură ce o ia, va exploda cu puterea lumii interlope. Iar distrugerea este pur și simplu incomensurabilă.
  Imperialii au o superioritate pur și simplu copleșitoare în ceea ce privește numărul puterii de foc. Și simte că nimic nu-i poate opri.
  Aici au ocolit rezistența din flanc și din spate.
  Ahsoka este o fată războinică care luptă împotriva forțelor superioare ale imperiului.
  Ea a luat-o și a cântat:
  - Deasupra universului nefericit atârna,
  Clone malefice care clocotesc întunericul...
  Palpatine își urăște securea,
  Ascuțit și tăiat capul...
  
  Dar un Jedi nu este deloc un pion
  Și să nu treci pentru totdeauna sub jug...
  Transformă clonele întunericului în fire de foc,
  Și răspunde la răutate cu bine!
  Iar fata își va întoarce din nou nava, iar dintr-o lovitură bine țintită, fostul elev al lui Darth Vader, va lua și va sparge în fotoni un mare crucișător de rachete al imperiului.
  Clonează fete, muribunde țipă și cântă:
  Marea lumină a imperiului
  Oferă fericire tuturor...
  Într-un univers nemăsurat,
  Mai frumos nu vei găsi!
  
  perii prețioase,
  De la capăt la capăt...
  Imperiul s-a extins
  Puternic, sfânt!
  Fetele clonate sunt foarte frumoase, este chiar păcat când ard într-un flux hiperplasmatic.
  Împărăteasa Palpatine urlă din răsputeri:
  -Victoria noastră va fi aproape,
  Atacul cu pumnul!
  Și aici din nou, rachetele în vid și distrug totul. Și apar astfel de pauze infernale.
  Ahsoka Tana a lovit o altă mașină. Făcând-o să explodeze cu sute de clone precum artificii, împrăștiate în aer și ciripit:
  - Vezi un semn pe cer,
  Golul acela arde...
  Dorința dispare,
  În jurul vanității!
  Navele imperiale i-au înconjurat pe rebeli din aproape toate părțile. Bătălia a devenit din ce în ce mai sângeroasă.
  Iată-l pe împăratul Palpatine, urlă ea:
  - Nu am fost trimis degeaba,
  Adu-ți har...
  Pe scurt, pe scurt,
  Pe scurt vorbind!
  Fi tăcut!
  Și călcâiele ei calcă pe metal.
  Există multe mii de nave stelare de ambele părți. Și se rostogolesc ca valurile unei furtuni furtunoase.
  Iar vidul fierbe, iar metalul arde. Atâtea goluri în jur și distrugere. Amestecul de păpădie și chanterelle a fost prins în capcana de foc a flăcării și este carbonizat încet și inevitabil.
  O fată dintr-o altă lume moare și cântă:
  - Războinicii întunericului, adevărat, sunt puternici,
  Dar nu mă voi preda clonelor spațiale...
  Suntem cool, suntem vulturi,
  Și vom câștiga împotriva faraonilor!
  Și acum moare o femelă amuzantă și îi pare rău până la lacrimi. Totul în ansamblu are loc sub dictaturile imperiului.
  Depășește atât numărul de trupe, cât și calitatea armelor. Și apoi există o astfel de bătaie.
  Ahsoka Tana își amintește câți ani în urmă a fost Padawan pentru Anakin Skywalker.
  Și sabia ei laser a zdrobit în cantități mari atât mercenari, cât și diverse creaturi extraterestre.
  Dar acum femela este împotriva ei. Și asta creează o problemă. Împăratul Palpatine este nemuritor. Cum să-i distrugi sufletul, care poate intra în orice corp?
  Poate are Horcruxuri? Și numai distrugându-le, poți învinge acest monstru sălbatic? Dar unde să le găsești și câte poți căuta în universul infinit?
  Ahsoka a simțit că este lovită. Și temperatura din cabină a sărit brusc.
  Și până și aerul era plin de fum...
  Ahsoka a luat-o și a ciripit:
  - Războinicul universal nu se teme de moarte,
  Nu ne este frică de moarte pe câmpul de luptă...
  Cu o hoardă de coșmar va lupta cu curaj,
  Și o ispravă ca un cavaler va realiza!
  Și o fată dintr-o civilizație umanoidă, cum își va lua și întoarce nava.
  Și lansați o rachetă cu termoquark în partea laterală a navei de luptă.
  S-a scuturat. Mai multe turnuri în mișcare au fost turtite deodată și răsturnate.
  Din nou fetele clone aleargă, cu tocurile goale, rotunde, scânteind ca oglinzile în soare.
  Ahsoka a cântat supărată:
  Ei bine, câți vecini poți ucide,
  La urma urmei, o persoană se naște pentru fericire...
  Mama nu-și lasă fiul să meargă pe front,
  Și chiar și vara este vreme rea în război!
  Crusătoarele imperiale încearcă să contraatace. Și urcă nave noi, foarte serioase.
  Marea navă de luptă nu este doar o navă stelară. Acesta este un întreg oraș voluminos, sub formă de balenă sau balenă ucigașă. Și este clar că nimic nu se poate compara cu o asemenea putere.
  Și imperiul are de zece ori mai multe astfel de nave și sunt mai mari și cu arme mai avansate.
  Și rezistența nu are nici măcar o singură comandă - oricine este în ce mult.
  Ahsoka este în mod oficial un luptător obișnuit.
  Adevărat, prințesa și mareșalul Leia se bucură de o mare autoritate.
  Arată vreo treizeci și cinci de ani, dar silueta și talia ei sunt ca o fată tânără. Teribil războinic.
  Prințesa Mareșal Leia, care posedă o forță colosală, luptă ca un uriaș și cântă:
  - Unu doi -
  Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține-ți nasul și coada sus!
  Să știi că lumina iubirii este mereu cu tine!
  Și iată-l pe prințesa-mareșal, care aruncă în luptă un nor întreg de drone mici.
  Ei atacă navele imperiale. Există goluri și distrugeri colosale.
  Prințesa Leia zâmbește cu dinți sidefați. Ea poartă un bikini placat cu aur.
  Iar degetele goale ale picioarelor grațioase apasă pe butoanele joystick-ului și lansează rachete.
  O tânără cu o siluetă musculară cântă:
  - petală de floare fragilă,
  Dacă a fost dărâmat...
  Deși lumea din jur este crudă
  vreau sa fac bine!
  Și mareșalul războinic, trimite un dar mortal al morții, cu ajutorul degetelor goale.
  Starea de spirit a prințesei Leia începe însă să se deterioreze. Fiul ei și-a ucis soțul și apoi a murit el însuși în mâinile împăratului Palpatine. Ce monstru groaznic este acest împărat!
  Crimele lui nu pot fi numărate. Nici măcar prințesa Leia nu s-a născut, iar acest monstru a ucis aproape toți Jedi.
  Tatăl ei, Anakin, era încă un copil când Palpatine a devenit Cancelar Suprem al Republicii.
  Prințesa Leia a jurat că va lupta cu acest despotism.
  Dar împăratul nu este atât de ușor de ucis.
  Avem nevoie de ceva eficient...
  Ahsoka Tana, dintr-o altă civilizație non-umană. Este o fată foarte frumoasă. Deși cu siguranță are mulți ani.
  L-a salvat pe Anakin când era încă tânăr...
  Și datorită puterii, ea și-a păstrat tinerețea veșnică.
  Ahsoka este o luptătoare foarte puternică. Aici nava ei a doborât flăcările și lovește din nou o altă fregata a flotei spațiale a imperiului. De data aceasta este o navă veche și există clone masculine în măști.
  Nu le pare rău deloc. Este diferit când fetele mor. Nu e de mirare că femeile sunt sexul frumos.
  Ahsoka a lovit cu călcâiele goale. Are picioare ca o fată umană - doar pielea ei este portocalie cu dungi violete. Chiar și bărbații umani sunt înnebuniți după ea.
  Ahsoka este perfectiunea. De la un zâmbet la unul dur - dincolo de laude.
  Și în pat arată minuni.
  Și în luptă - minuni la pătrat.
  Războinicul și fostul Padawan al viitorului Darth Vader a zdrobit brigantinul cu o rachetă și a cântat:
  - Războinicul lumina nu geme de durere,
  Raza lui laser nu se teme...
  Nu se va îneca într-o gaură neagră,
  În plasma stelelor, spiritul lui nu va arde!
  Gânduri în capul meu: ar fi frumos să-l distrug pe împăratul Palpatine, sau mai bine zis sufletul lui infernal. Dar cum să faci asta? Yoda pare să aibă și un spirit nemuritor. I-a apărut lui Luke, Leia și Ahsoka, iar acum putea chiar să influențeze cumva.
  Dar Yoda este încă limitat. Ce poate face Palpatine?
  Ahsoka Tana a luat și a cântat, doborând distrugătorul spațial cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  Totul poate fi regi
  Toți pot regii...
  Și soarta întregului pământ,
  Au vârf uneori!
  Dar orice spui
  Dar orice spui!
  Căsătorește-te din dragoste!
  Nimeni nu poate
  Nici un rege!
  Nimeni nu poate!
  Nici un rege!
  Și bătălia stelară se dezvoltă în creștere.
  Aici două mari nave de luptă s-au apropiat strâns, ca niște urși, și au început să se lovească unul de celălalt și să scuipe rachete.
  Puterea, câmpurile de protecție s-au ciocnit și s-au crăpat. Spațiul curbat strălucea. Fulgerul a fulgerat.
  Fete clonă cu trupuri musculoase și curbate pe de o parte și sute de rase diferite pe de altă parte, se mișcau pe coridoare, crucișătoare uriașe.
  Picioarele goale și curbate ale fetelor clone se izbiră de metalul încălzit.
  Generalul imperiului a strigat:
  - Scutul puternic al imperiului,
  Rebelii nu pot trece prin...
  Suntem animale furioase
  Și nu putem fi învinși!
  Multe fete clonate folosesc degetele goale ale picioarelor cizelate atunci când trag.
  Sunt pur și simplu niște războinici uimitori. Au atât de mult farmec și energie. Și sunt fierbinți. Deși băieții nu știu. De fapt, clonele feminine cresc mult mai repede decât bărbații. În plus, rănile lor se vindecă rapid, iar reacția și viteza sunt mai bune. Și sunt pur și simplu frumoase.
  Împăratul Palpatine iubește femeile. Și acum se află în trupul unei femei.
  Lasă sith-ul întunecat să cânte:
  Nu se poate trăi fără clone
  In lume nu exista...
  Sunt o stea strălucitoare
  Îți voi trimite moartea-bună ziua!
  Iată marea navă de luptă a rebelilor oprită de patru nave imperiale uriașe simultan.
  Prințesa Mareșal Leia a cântat:
  Nu renunta, nu renunta, nu renunta...
  Într-o luptă, fiul vedetă al unui Jedi, nu fii timid!
  Zâmbește, zâmbește, zâmbește
  Să știi că totul va fi quasar și în regulă!
  Iar degetele goale ale unei tinere în exterior, cu o bărbie bărbătească și un corp musculos, au lansat o altă comandă apăsând butonul.
  Ahsoka făcu cu ochiul, apăsând pedala cu călcâiul ei gol, de fetiță, străpungând spațiul, caravela imperială și cântă:
  - A trecut ca hiperplasma,
  Pe valuri goale
  Am trimis o factură și am fost taxat!
  M-am uitat înapoi să văd
  S-a uitat inapoi...
  Să văd dacă m-am uitat înapoi!
  Prințesa Leia a făcut cu ochiul și a ciripit:
  - Stai frumos!
  Și acum războinicii rezistenței atacă din nou. Mai exact, folosesc tactici - un raid, o retragere.
  Și apoi un crucișător ușor s-a prăbușit în cuirasatul imperial. Și a fost o explozie.
  Au urmat valuri de distrugere și moarte.
  Ahsoka a luat-o și a ciripit. Sfarcurile ei stacojii ale sânilor erau expuse, fluturând din sutien:
  - Companie, companie, companie,
  Am căscat!
  Și din nou, călcâiul gol al fetei a trimis un alt brigantin al flotei imperiale în infern.
  Ahsoka se întrebă dacă clonele au suflet.
  Cavalerii Jedi o au cu siguranță. Iar noi, după ce am dat capete, nu murim definitiv!
  Războinicii-kamikaze intră în luptă. Ei folosesc nave spațiale scoase din funcțiune, dezafectate de mult timp și pe jumătate degradate.
  Aceasta este o carte neașteptată, aruncată în luptă de Prințesa Leia.
  Un fel de argument final al regilor!
  Prințesa Leia a cântat, făcându-și degetele goale să arate ca o smochină:
  -Suflet, inimă, dăruiește,
  Suntem Sfânta noastră Patrie...
  Vom rezista și vom câștiga
  Și nu vom regreta viața!
  Ahsoka Tana a lovit inamicul cu degetele goale. Ea a spart dreadnought-ul cu o lovitură foarte precisă asupra punctului de putere și a ciripit asurzitor:
  - Așteptând victoria, așteptând victoria, așteptând victoria...
  Cei care tânjesc să rupă cătușele!
  Așteptând victoria, așteptând victoria, așteptând victoria
  Putem ucide dragonul!
  Cu entuziasm, Prințesa Leia și-a aruncat sutienul și a apăsat pe trăgaci cu mamelonul rubin, a exclamat:
  - Libertatea noastră este slăvită sfântă,
  Te iubesc din toată inima și sufletul meu...
  Pământurile noastre nu cunosc aventuri,
  Cu orice știu, hoarda va face față!
  . CAPITOLUL 2
  Ahsoka Tana luptă ca o panteră adevărată, doar că mult mai eficient. Și își apasă degetele goale și grațioase de la butoanele joystick-ului. Și o face foarte priceput.
  Dar este clar că rebelii încă pierd. Aici intră în luptă noile regimente ale imperiului spațial. Navele stelare tocmai au fost lansate în fabrici, iar noi fete clonate sunt crescute într-un ritm accelerat. Și aleargă din nou, fulgerându-și tocurile goale și rotunde.
  Prințesa Mareșal Leia i se ordonă:
  - Să ne mutăm în mod ordonat!
  Dar este greu de îndeplinit. Poate se va întâmpla ca retragerea să se transforme într-un zbor general.
  Împărăteasa Palpatine, între timp, sare și se învârte. Corpul ei de fată cu păr de frunze de aur este plin de energie.
  Și ea cântă:
  - Regele nostru este mesagerul cerului,
  Regele nostru este ca un demon-fantomă...
  Regele nostru ales de soartă
  Regele nostru ești doar tu!
  Și numeroase fete clonate țipă din răsputeri:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Iar picioarele lor goale și sexy calcă pe metal. Aceste fete sunt doar o hiperclasă.
  Clonează fete din rank and file într-un singur bikini. Și este frumos. Mai mult, culoarea bikinilor care abia le acoperă corpul diferă în funcție de tipul de trupă. Dar este foarte subțire, nu se ascunde, trupuri musculoase, bronzate.
  Fetele în grad de ofițeri au deja ceva decorație. Cu cât rangul este mai mare, cu atât este mai luxos.
  Și clonele feminine cu gradul de general și mai sus au pietre prețioase pe brățările și broșele, cerceii și inelele.
  Și, în același timp, toată lumea, cu excepția împărătesei, are picioarele goale.
  În primul rând, este mai dexter pentru femeile războinice. Și poți folosi degetele goale de la picioare pentru a apăsa butoane, a arunca arme, a apuca și a face multe alte lucruri.
  Împăratul avea o armată foarte frumoasă. Doar un fel de minune. Ca vrăjitoria unui geniu foarte puternic și talentat. Și toate fetele, fără excepție, au abdomene foarte frumoase și în relief - batoane de ciocolată, iar asta este super.
  Iar sanii sunt foarte bine modelati, bronzati si fermi.
  Împărăteasa Palpatine a luat-o și a cântat asurzitor, dezvăluindu-și dinții care scânteie ca cele mai bogate fructe de mare:
  Supune-te vastului imperiu
  Universul infinit trebuie să...
  Și vom fi foarte supărați,
  Și este nevoie de credință în împărat!
  Asistenta împărătesei Palpatine Emmanuelle și-a dezvăluit dinții și și-a apăsat degetele goale pe butoanele joystick-ului. A lansat un dar mortal al morții - o puternică rachetă termopreon.
  Și lovit cu o forță furioasă. Ca un quasar a explodat...
  Chiar și navele imperiale au fost ușor avariate de ruptură. Turnurile erau mototolite, armura corăbiilor topite.
  Multe crucișătoare și nave de luptă și-au pierdut vederea și instrumentele optice.
  Emmanuel a notat:
  - Asul diavolesc este aruncat în luptă!
  Mișcarea de rezistență era practic ruptă.
  Prințesa Leia a comentat:
  Trebuie să salvăm tot ce putem!
  Ahsoka Tana luptă cu curaj și eliberează cadouri de anihilare combative și agresive. Navele stelare ale imperiului au primit daune sau un fel de colaps.
  Fata, fostul partener al lui Darth Vader însuși, s-a comportat cu disperare și foarte cool. Navele au explodat, fântâni de balene, fluxuri hiperplasmatice au erupt din navele de luptă uriașe.
  Ahsoka Tana a luat-o și a cântat:
  - Nu sunt un înger și nici un diavol,
  Am distrus contul!
  Iată o fată foarte frumoasă. Arată ca o persoană, dar pielea ei este multicoloră, iar urechile sunt ca proboscis. Dar ea este într-adevăr foarte frumoasă și atrăgătoare.
  Ahsoka, cu un zâmbet de înger rău, și degetele goale de la picioare apăsau butoanele cu mare hotărâre.
  Și o înțepătură cu ac de radiații.
  Ahsoka a evitat să fie lovită de o rachetă mortală. Ea a tras și a ars o gaură în vid.
  Fata a mormăit:
  Lăsați întregul cosmos să fie scufundat în haos
  Iar vidul tremura de la pauze...
  Inamicul va fi lovit de forța ușoară,
  Și suntem pentru totdeauna uniți cu bunătatea!
  Situația părea critică, iar rebelii s-au împrăștiat.
  Ideea care vine prima oară în minte când este învins.
  Emmanuel despre gâlgâit:
  - Încă nu poți pleca!
  Și cum își apăsă tocul gol, rotund, roz pe nasture.
  Și din nou o rachetă zboară, bazată pe procesul de fuziune a preonilor. Și așa naibii, așa naibii.
  Emmanuelle a luat-o și a cântat:
  - A trecut un uragan groaznic,
  E prea târziu pentru a planifica sicrie acum...
  O astfel de fată este o lovitură furioasă,
  Cutremurând cerul, scuturând stelele!
  Iar războinicul a luat și i-a arătat vrăjmașului limba ei foarte lungă și mușcătoare. Era ca flagelul unui cocher și strălucea cu rubine.
  Emmanuel, acest super-mareșal al imperiului, este pur și simplu un miracol. Împărăteasa îi plăcea foarte mult mângâierile ei. De fapt, când două fete se freacă una de cealaltă - este super!
  Războinicii clonă îi presează pe războinicii rezistenței. Aici sunt creaturi asemănătoare cu agaric zburătoare cu picioare, explodează. Și ard ca lumânările într-un templu.
  Unul dintre ei a îngenuncheat și a spus o rugăciune-mărturisire folosind un cod binar.
  Apoi ea a cântat:
  - Poți arde în termeni de stele,
  Dar nu mă voi opri din cânt!
  Și fata agaricului de muscă a luat din nou și a arătat trei limbi o dată.
  Este foarte cool și stupid în același timp.
  Ahsoka Tana acoperă retragerea flotei rebele. Și ea dă cu disperare tot ce este mai bun pe nava ei.
  Și trimite fluxuri de hiperplasmă distructivă.
  Și apoi a apărut o navă spațială singură, un design special sub controlul Prințesei Rey.
  Această nepoată a împăratului Palpatine ia lupta cu curaj. Este frumoasă, cu părul negru și întunecată din cauza bronzului.
  Prințesa Rei arată ca o fată frumoasă și zveltă. Picioarele ei goale și agile apasă pe butoanele joystick-ului. Și nava spațială se îndepărtează de explozia supernovei a rachetei de la fuziunea preonilor. Și aceasta este puterea diavolului.
  Prințesa Rei a luat-o și a cântat:
  - Avem rachete, avioane,
  Cel mai puternic spirit luminos din lume...
  Piloți albi la cârmă
  Inamicul va fi zdrobit în praf!
  Și acum apăsă pe trăgaci cu călcâiul gol, rotund. Și se declanșează un flux foarte mortal de distrugere. Și puternicul mare cuirasat al imperiului primește o înțepătură de foc în lateral.
  Și începe să ardă și să erupă nori mari și negri de fum. Sunt ca niște genii fabuloase scăpate din sticle. Mai exact din găurile unei nave gigantice. Aceasta este lovitura unei fete frumoase si curbate - pe care trebuie sa o spun simplu - super!
  Prințesa Rey, sărind ca o vulpe nebună, și scoțându-și sutienul, a luat și a apăsat butonul cu sfarcul ei stacojiu.
  Și ea a luat-o, a lovit inamicul...
  Apoi ea a cântat:
  - Valurile de lumină ne salvează,
  Fii fericit Jedi!
  Și cu echipa ei de fete. Frumoși războinici în bikini, aproape goi, bronzați, majoritatea blonzi.
  Prințesa Rei a exclamat cu mare entuziasm:
  - Sunt un războinic al luminii, un războinic al căldurii și vântului!
  Și călcâiul ei gol îl va lua din nou și va apăsa foarte repede pedala. Și este cu adevărat mortal.
  Ahsoka Tana, ripostând într-o manieră foarte agresivă și eficientă, a ridicat și a scârțâit:
  - Unde a fost, când a fost,
  În copilărie, sau poate într-un vis...
  Cuib războinic Jedi pentru iubitul
  Swil primăvara...
  Și din nou, sfârcurile ei rubin ar apăsa cu o forță letală pe butoane. A ieșit o fată foarte agresivă și în același timp amabilă.
  Prințesa Mareșal Leia a luat-o și a guturat, dezvăluindu-și dinții de fildeș.
  Această prințesă este pur și simplu uimitoare.
  Și astfel rebelii au explodat și flota imperială cu o rachetă termopreon. Și această înțepătură este de un trilion de ori mai mare decât formidabila reacție termonucleară.
  Și dacă se întâmplă, atunci câteva mari cuirasate cu multe mii de fete clonate ard.
  Pe moarte, fetele frumoase se zvâcnesc și se zvâcnesc atât de emoționant cu picioarele lor goale și dăltuite.
  Prințesa mareșal vede un crucișător rebel cuprins de flăcări albastre și portocalii lovind un dreadnought al imperiului. Și lovitura este pur și simplu zdrobitoare și distructivă.
  Leia remarcă inteligent, dezvăluindu-și dinții:
  - Sunt o fată frumoasă
  sunt o fata demna...
  Forța noastră eroică,
  Puterea minții și voința!
  Apoi frumusețea a luat-o și a făcut cu ochiul. Ochii ei sunt atât de safir și strălucitori. Minunata fata printesa.
  Aici navele imperiale, confruntate cu o surpriză atât de neplăcută precum rachetele termice, au încetinit puțin.
  Cel dur trece prin duel, și suflarea morții și partea întunecată a forței, căreia lumina îi rezistă cu disperare.
  Aici, printre rebeli, se luptă fiul nelegitim al lui Luke Skywalker - un băiat de aproximativ doisprezece Anakin.
  Băiatul se luptă, apăsând butoanele cu picioarele goale, de copil și trimițând daruri agresive ale sorții.
  Tânărul războinic a doborât marele crucișător al imperiului și a cântat, dezvăluindu-și dinții mici, dar ascuțiți și albi, cântând:
  - Blestemat și străvechi,
  Inamicul jură din nou...
  freacă-mă,
  Se macină până la pudră!
  Dar îngerul nu doarme
  Și totul se va rezolva
  Și totul se va termina cu bine!
  Băiatul Padawan a apăsat un buton cu călcâiul gol și rotund și a tras o rachetă puternică și a ciripit:
  - Și totul se va termina cu bine!
  Prințesa Leia remarcă agresiv, cu ochii ei de smarald și safir scânteietori, gângâind:
  - Moarte dragonului de ploaie!
  Băiatul Padawan, Anakin, a fost de acord.
  - Dragonul de ploaie a murit!
  Și acum rebelii sunt pe contraatac. Și navele de război zboară. Fata încă se luptă.
  În acest caz, este Azalea. Este fiica prințesei Leia.
  O războinică care nu a vrut să fie cu fratele ei în mediul noului ordin Jedi la un moment dat. Dar acum s-a alăturat mamei ei.
  Împreună luptă împotriva armatei colosale a imperiului.
  Cu toate acestea, Azalea este în minte. Ea a observat că ar putea fi mai bine ca imperiul să unească toate popoarele, mai întâi în galaxie și apoi în univers.
  Și era ordine cu putere creatoare. Și nu haosul și mizeria republicii, și cu atât mai mult a multor lumi după prăbușirea ei.
  Azalea a lansat cu degetele goale ceva extrem de distructiv și distructiv pentru flota imperiului spațial.
  Apoi ea gutura, dezvăluindu-și gura foarte elegantă și seducătoare:
  - Slavă forțelor luminii!
  Prințesa Leia a confirmat trimițând o pată distructivă, agilă și în creștere de hiperplasmă către adversarul ei cu călcâiul gol.
  - Slavă victoriei părții ușoare a forței!
  Aceste fete de aici sunt foarte cool.
  Și acum mișcarea de rezistență își reconstruiește navele stelare. Au reușit să evite să intre într-o pungă fără speranță. Dar superioritatea în numărul și puterea navelor imperiului rămâne.
  Ahsoka Tana remarcă inteligent, apăsând butonul cu sfarcul ei stacojiu și trimițând cadoul anihilării:
  - Puterea unui prost este mai mică decât un ban!
  Și le-a făcut cu ochiul prietenilor ei.
  Și degetele ei goale în mișcare. Și aruncați inamicul din vedere.
  Prințesa Rei, în timp ce se lupta cu adversarul, a apăsat butonul cu sfarcul ei de căpșuni și a spus:
  - Un prost este puternic cu mușchii lui, când un om deștept este neputincios cu creierul!
  Băiatul Padawan, Anakin, gol și copilăresc, apăsă în compoziția ucigașă a butoanelor.
  Și au scuipat simultan mai mulți pulsari aprinși, hiperplasmatici, care ard crucișătoarele unui vast imperiu.
  Tânărul războinic a cântat:
  - Dacă spatele este inutil, ardoarea militară nu va ajuta, ei bine, iar dacă nu există ardoare, spatele va merge la inamic la prânz!
  Prințesa Leia, lovind dușmanii și trimițând cu dibăcie daruri ale morții de la forțele luminii, a emis:
  - Lumina este diferită pentru fiecare în ceea ce privește plăcerea, în timp ce întunericul este la fel de dezgustător pentru toată lumea!
  Și așa fiica Leiei Azalea a apăsat cu degetele goale pârghiile, a doborât cu o rachetă distrugătorul imperiului. A explodat ca o explozie de benzină și a izbucnit instantaneu în flăcări.
  Războinicul șuieră:
  - Binele nu este întotdeauna răsplătit în viață, dar răul va fi pedepsit cu siguranță după moarte!
  Ahsoka Tana, trăgând în războinicii imperiului și lovind inamicii, cu mare și eficientă acuratețe, mârâia:
  - Binele este repede uitat, răul este amintit multă vreme, dar faptele bune aduc nemurirea, iar răul duce la uitare chiar și cu o memorie lungă!
  Băiatul padawan a cântat:
  Nu e ușor să fii amabil,
  Bunătatea nu depinde de creștere!
  Ahsoka remarcă, trimițând din nou cu călcâiul gol, un dar foarte mortal și letal al morții:
  - Micul sarpe este cel mai otravitor!
  Prințesa Leia a trimis un cadou ucigaș inamicului, apăsând butonul cu sfarcul ei stacojiu, a emis:
  - Lumina dă - energie, întunericul ia putere, de ce oamenii merg înșiși la morminte?!
  Băiatul Anakin a exclamat entuziasmat:
  - De ce oamenii urmăresc adesea întunericul - problemele și propria lor urâțenie nu sunt vizibile în întuneric!
  Prințesa Leia și-a bătut picioarele grațioase și cizelate cu degetele goale și a mârâit:
  - Întunericul ascunde de ochi urâțenia trupească, dar din asta sufletul de ticălos este și mai urât!
  Azalea a bătut cu un mamelon de căpșuni și a bătut cu mare precizie crucișătorul imperiului.
  Războinicul a remarcat:
  - Lumina scoate în evidență neajunsurile, dar în același timp diformitatea ta morală se topește ca gheața într-o tigaie, iar în întunericul care ascunde dizgrația devii și mai ticălos!
  Prințesa Leia a remarcat în timp ce filosofa:
  - Lumina nu este fotoni ușori, iar din întuneric doar suferință și geme!
  Și marele mareșal a lovit inamicul cu ceva foarte zdrobitor și cu adevărat distructiv.
  Și flăcările s-au aprins, înghițind o altă navă de luptă a spațiului, sângeros și crud imperiu.
  Împărăteasa Palpatine a spus aspru:
  - Moartea trupului nu este groaznică pentru cei mari, pentru că sufletul va găsi ceva de făcut în planul astral!
  Marele războinic și super-marshal al imperiului Emmanuel a luat-o și a lovit-o foarte mortal cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor ei agile și a scârțâit:
  - Întunericul nu este absența luminii, este vestitorul zorilor!
  După aceea, aceste fete frumoase clonate au izbucnit în râs.
  Iar picioarele goale și agile ale frumuseților cântă foarte abil la joystick-uri și o fac cool.
  Prințesa Leia își regrupează forțele. Ea reușește să salveze unele dintre forțele de rezistență.
  Iată un roi întreg de comete trecând în grabă. Ei lasă cozi care se întind ca trenul unei mirese.
  Și totul arde, se cutremură și, literalmente, scânteie, și fiecare scânteie este ca Muntele Everest.
  Prințesa Leia spune zâmbind:
  Am dat dovadă de mare curaj.
  Și apoi mi-am amintit de mine în captivitate. Mai ales când, la ordinele lui Jabba, ea era condusă desculță prin nisipul fierbinte al deșertului. Planeta este foarte fierbinte pentru oameni. Și nisipul este atât de fierbinte. Și picioarele ei, goale, lipsite de apărare, încă neîntărite.
  Desigur, a fost foarte dureros. Prințesa Leia și-a ars apoi tălpile, iar acestea s-au acoperit cu vezicule mari. Fiecare pas a explodat literalmente de durere.
  E greu de crezut că poate fi atât de dureros să mergi desculț. Dar este ca și cum ai călca pe o tigaie încinsă.
  Dar acum, degetele goale ale Prințesei Mareșal Leia apăsă din nou butoanele și aruncă un flux criminal de anihilare.
  Prințesa, care a supraviețuit atât morții planetei, cât și violului public de către o întreagă hoardă de creaturi extraterestre, a luat și a cântat:
  - Fetele nu au trebuit să renunțe,
  Cercerea nu-i sperie pe tinerii hoți...
  Întotdeauna am fost capabili să luptăm cu curaj,
  Femeia va fi îndrăzneață ca un Jedi!
  Și acum rachete zboară din nou spre adversari, de data aceasta lansate cu ajutorul mameloanelor stacojii ale pieptului.
  Ahsoka Tana a scârțâit și a spus:
  - Va fi curajos
  Cine va doborî balaurul!
  Și din buricul ei a zburat un fulger de putere.
  Fete luptătoare, foarte spirituale și agresive și amabile în același timp.
  Azalea a trimis un cadou ucigaș de anihilare în flota imperială, aprinzând cu o descărcare devastatoare și mârâind:
  Puterea noastră nu are limite!
  Ahsoka a confirmat:
  - Lumina este mai puternică decât întunericul! Binele triumfă întotdeauna asupra răului!
  Băiatul Padawan, Anakin, a trimis un dar de moarte războinicilor imperiului, cu piciorul gol, copilăresc și ciripit:
  - Nenorocitele comploturi de răufăcători,
  Dar nobilul erou este mai puternic!
  Și ticălosul va fi învins în luptă,
  Și bine, ca întotdeauna, va câștiga!
  Prințesa Leia și-a apăsat mamelonul rubin de pârghia anihilării și a morții și a confirmat:
  Bineînțeles că binele va câștiga!
  Și războinicul a aruncat din nou în aer fregata imperială apăsând butonul cu degetele goale de la picioare și a cântat:
  - Nu există poveste mai fericită în lume,
  Mai mult decât o poveste despre o lumină strălucitoare, strălucitoare!
  Azalea scârțâi, făcându-și cu ochiul de safir.
  - Am văzut lumina, iar steaua strălucitoare va străluci pentru totdeauna!
  Anakin a confirmat:
  = Desigur că va fi!
  Ahsoka Tana mârâi.
  - Fie ca norocul să fie luat de la dragonul ploii!
  Prințesa Leia a tras, folosindu-și din nou sfarcul de culoarea căpșunilor și a ghilit:
  Și afară plouă și afară e nămol,
  Și un dragon însângerat flutură peste el...
  Râdem când vrem să plângem
  Dar crudul conducător va fi zdrobit!
  Și apoi rebelii au zburat către următoarea linie de apărare. Și au arme foarte bune pe asteroizi.
  Împărăteasa Palpatine făcu și o pauză. Flota ei a suferit pierderi grele.
  Deși avea un avantaj covârșitor în puterea de foc.
  Cu ajutorul mamelonului stacojiu al pieptului ei plin și magnific, Supermarshal Emmanuelle a lansat un alt cadou al morții și al morții absolute, l-a luat și a guturat:
  - Trebuie să dăm nume tuturor planetelor, celor noi!
  Și și-a lins limba, un declanșator foarte dulce.
  Împărăteasa Palpatine, bătând cu tocurile înalte, cu talpă de diamant, remarcă inteligent:
  - Planete? De ce ești atât de umil? Poate imediat galaxii?
  Emmanuel a scârțâit:
  - Și chiar mai bine pentru toate universurile! Sunt foarte mulți dintre ei!
  Împărăteasa Palpatine a fost de acord, iar gura ei plină de dinți sidefați s-a deschis pentru a dezvălui o limbă lungă și roz.
  Domnitorul cânta:
  - Înseamnă să bati frumos,
  Înseamnă să bat cu demnitate!
  Această putere întunecată a noastră
  Puterea minții și voința!
  Și din nou, ca o supernovă, arde o bombă cu termopreon. Și planetele sunt sfâșiate, iar câmpurile de forță se prăbușesc.
  Aici, un întreg regiment de rebeli a ars - asemănător cu crocodilii verticali. S-a împrăștiat literalmente trivial în fotoni mici.
  Crocodilii nu au avut timp să simtă durere.
  Ahsoka Tana a spus cu tristețe oftând:
  - Sufletele noastre vor decola ca două avioane,
  La urma urmei, ei nu pot trăi unul fără celălalt!
  Și degetele ei goale au lansat din nou distrugerea angro și distrugerea totală pentru imperiu.
  Azalea a tras și ea, zdrobind nava de luptă cu un mamelon de culoarea macului, pieptul plin și a spus:
  - Pentru lumină veșnică de bucurie!
  Băiatul padawan Anakin, folosindu-și degetele goale, copilărești, a lansat distrugerea și a ciripit:
  Până atunci, suntem doar niște copii.
  Creștem, creștem...
  Doar cerul, doar vântul
  Doar bucuria este în față!
  Doar cerul, doar vântul
  Doar bucuria este în față!
  Prințesa Rey a fost de acord cu acest lucru, aruncând cu rachete următorul crucișător al imperiului:
  - Viață veselă înainte! Dacă nu scapi din dragoste!
  Și toate fetele războinice au cântat:
  Vreau, vreau să fac bine
  Aprinde lumina în universul nemărginit,
  Suntem norocoși să fim oameni
  Să ne toți nobili Jedi!
  . CAPITOLUL 3
  A fost o pauză în luptă. Ambele flote uriașe au oprit pentru reparații și odihnă.
  Sudura bâzâia, fulgerele au izbucnit. Echipajele de reparații s-au grăbit să repare navele.
  Așa că munca a fost ocupată. Și soldații obișnuiți au început să se odihnească.
  Ahsoka Tana și Prințesa Rei au început să joace șah rearanjând piesele cu degetele goale de la picioare.
  Desigur, există mult mai multe pătrate și diverse tipuri de trupe decât în șahul tradițional.
  Și figurile par să fie vii în mișcare.
  Ahsoka Tana a remarcat:
  - Deci spui că împăratul a fost ars în fulgerul puterii?
  Prințesa Rey a confirmat:
  "Am deviat fulgerele puterii cu săbiile mele. Și l-au incinerat pe Palpatine. Dar nici măcar fulgerele puterii nu pot distruge complet sufletul!
  Ahsoka Tana a sugerat:
  - Cel mai probabil, împăratul are șapte horcruxuri. Îi fac sufletul absolut nemuritor și îl împiedică să fie absorbit în tărâmul morților. Și oricât de mult l-ai ucide pe împărat, el va continua să se mute în diverse corpuri și să se cache în tot universul.
  Iar fata a doborât un pion rearanjand carul cu degetele goale, cu picioarele grațioase.
  Prințesa Rey a fost de acord:
  - Da, este posibil! Horcruxurile permit sufletului să rămână pentru totdeauna în această lume și să locuiască în diverse corpuri. Numai distrugându-le, poți scăpa de personalitatea lui Palpatine, cel puțin în acest univers! Altfel va fi o amenințare veșnică!
  Iar fata a mutat obuzierul cu picioarele desculte, foarte frumoase, bronzate si musculoase.
  Ahsoka Tana a remarcat mutând figurina cu piciorul gol:
  -Universul este mare și Horcruxurile pot fi oriunde. În aproape orice materie. Și nu este ușor să le distrugi. Și aici trebuie să aveți un fel de armă specială.
  Prințesa Ray a întrebat:
  "Tu ești Ahsoka mai experimentată. Îți amintești de tânărul Darth Vader, care a luptat cu el împotriva armatei Contelui Dooka. Și ce ți-a lipsit în viața asta, de ce nu te-ai alăturat nici unuia, nici celuilalt?
  Ahsoka Tana a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Am avut felul meu. Când a apărut imperiul, am decis să văd ce va rezulta din el. Toată lumea s-a săturat de războaie și haos și, bineînțeles, îmi doream măcar o ordine elementară!
  Prințesa Rei a mișcat picioarele arcașului cu degetele goale și a spus cu dinții descoperiți:
  - Aceasta este o poziție interesantă în felul ei. Deși mizerie să recunoască și obosit. Dar imperiul lui Palpatine nu este deloc raiul!
  Ahsoka Tana remarcă aspru, mișcându-și călcâiul gol, figura generalului și ochii strălucitori de safir:
  - Orice putere nu este ideală! Și nu toată lumea poate fi fericită!
  A fost o pauză în conversație. Fetele au mutat figurinele cu degetele goale. Au doborât și au încercat să captureze mai multe celule.
  Jocul a fost jucat într-o manieră foarte dinamică.
  Prințesa Leia și Azalea au jucat cărți cu Anakin. Și au discutat, de asemenea, întrebarea - cum să distrugi Palpatine.
  Băiatul Anakin a sugerat:
  - Loviți-l cu o încărcătură de termopreon. Atunci nu va mai rămâne nimic din sufletul lui Palpatine!
  Prințesa Leia a replicat:
  - Horcruxurile oferă nemurirea absolută. Nici cea mai perfectă și mai puternică armă nu poate distruge un astfel de suflet. Este ceva dincolo de materia obișnuită. Numai eliminând Horcruxurile îl putem învinge pe Împărat!
  Fiica Azaleei Leah a adăugat:
  - Și nici asta nu este suficient pentru a pune capăt răului!
  Cu degetele goale de la picioare, Prințesa Leia a aruncat cartea cu model în mișcare și a remarcat:
  - Insuficient! Răul la nivelul conștiinței fiecărei persoane! Dar cred în triumful suprem al binelui!
  Băiatul Anakin a aruncat o hartă cu piciorul gol, copilăresc și a remarcat destul de logic:
  - Fără rău, ar fi complet neinteresant! Nu ar fi loc pentru eroism și luptă!
  Azalea a cântat cu mare încântare:
  Cu îndrăzneală tovarăși în pas,
  Întărește-ne spiritul în luptă...
  Către fericirea îndepărtată drumul
  Să facem lumină asupra noastră!
  Prințesa Leia a întrebat pe un ton destul de serios:
  - Și cum o să căutăm Horcruxurile?
  Azalea a ridicat din umeri și a răspuns:
  - În teorie, trebuie să cauți în arhiva Jedi. S-ar putea să fie câteva informații utile acolo.
  Iar fata a aruncat, cu degetele goale, un cartonaș care și-a schimbat culoarea în zbor.
  Prințesa Leia dădu din cap.
  - Da! Trebuie să găsim această arhivă. Dar Luke Skywalker pare să-l fi ars!
  Apoi băiatul Anakin a lovit aerul cu pumnul, astfel încât chiar a sunat și a răcnit:
  - Manuscrisele nu ard!
  Prințesa Leia a fost de acord:
  - El are dreptate! Puteți restaura toate informațiile din arhivă. Căci înțelepciunea Jedi nu are doar o întruchipare materială!
  Anakin Skywalker Jr a sugerat:
  - Lasă-mă să zbor pe planeta unde se afla arhiva Jedi!
  Prințesa Leia a replicat:
  - Mergem cu toții acolo - vor merge cei cinci aleși și cei care dețin puterea. Dar deocamdată, luptă!
  Azalea observă, aruncând din nou o felicitare cu degetele goale din picioarele ei foarte frumoase și seducătoare:
  - Măcar un indiciu! Dar dacă nu găsim nimic acolo?
  Prințesa Leia a aruncat un cartonaș cu piciorul gol și a declarat:
  - Atunci cheamă spiritul lui Yoda! El este în contact cu lumina și trebuie să cunoască multe lucruri inaccesibile celor vii!
  Anakin a chicotit și a răspuns:
  - Și Yoda este atât de mic - mai mic decât mine!
  Azalea scârțâi:
  - Mic, dar îndepărtat!
  Prințesa Leia a avertizat:
  "Avem o altă luptă înaintea noastră. Și trebuie să salvați cel puțin o parte din forțele de rezistență în lupta cu puterea superioară a imperiului! Și cei cinci ai noștri trebuie să fie în frunte!
  spuse Anakin cu îndrăzneală.
  Băiatul vede o mitralieră în visele lui,
  La urma urmei, un tanc îi este mai drag decât o limuzină...
  Cine vrea să transforme un ban într-un ban,
  De la naștere, el înțelege - puterea guvernează!
  Ahsoka Tana a mutat figurina cu piciorul gol și a fost de acord:
  - Da! Desigur, puterea domnește!
  Prințesa Rei a explicat:
  - Forță ușoară!
  replică Ahsoka cu tristețe în voce.
  - Vai, nu întotdeauna!
  Nepoata lui Palpatine a remarcat:
  - Nu întotdeauna, dar pentru totdeauna!
  Și ambele fete și-au plesnit tălpile goale una pe cealaltă.
  Dar aici vine lupta din nou. Navele stelare ale imperiului se apropie. În față, conform tradiției, navele de luptă groaznice se mișcă, asemănătoare fie cu balenele albastre, fie cu cașalot, dar în același timp împânzite cu multe arme.
  Au sosit câteva noi mari cuirasate, construite doar într-un ritm accelerat în fabricile imperiului. Turnau oțel și păreau foarte amenințători.
  S-au apropiat și navele stelare, arătând ca niște pumnale goale, cu capete ascuțite și mânere înaripate. Au strălucit și cu metal. În general, armada imperiului a avut un avantaj covârșitor în numărul de nave și chiar mai mult în puterea de foc.
  Cel puțin, flota imperiului de echipe de clone în mare parte feminine era de opt ori mai puternică.
  Și este clar că rebelii vor acoperi pur și simplu retragerea.
  Dar printre ei, cinci luptători - patru fete și un băiat - au o putere serioasă. Și asta oferă câteva șanse de a rezista.
  Ahsoka Tana a tras în navele de luptă care se apropiau de ea cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Forță ușoară cu noi!
  Nava de luptă Gross a fost lovită de o rachetă cu termoquark explodat. Masa de turnuri și tunuri a fost arsă și zdrobită.
  Fetele clon au fugit de foc, fulgerându-și tocurile goale și rotunde.
  Ahsoka a cântat:
  - Pentru marea lumină radiantă,
  Vom învinge sinhurile întunecate...
  Se apropie un zori frumos
  Fiicele și fiii Jediului!
  Prințesa Rey a subliniat agresiv în timp ce a trimis un cadou ucigaș de anihilare adversarului ei:
  - Unu doi trei! Rupe dragonul!
  Și așa și-a expus mamelonul stacojiu și a apăsat butonul cu el.
  Anakin, acest chipeș, cu părul blond, chiar mai frumos decât tatăl lui Skywalker Jr., a tras cu degetele goale, cu picioarele copilărești și a cântat:
  Copilărie, o copilărie
  Copilăria este strălucitoare, fii cu mine...
  Copilărie, o copilărie
  Sunt un băiat care seamănă o lumină rece!
  Și din nou, puternicul mare cuirasat al imperiului întunecat a primit o pălărie. Mai exact, armura i-a izbucnit și a izbucnit un foc.
  Rebelilor le-au mai rămas doar două mari cuirasate. Preponderență dureros de mare a inamicului.
  Și sunt mai mici decât cele imperiale și inferioare ca forță letală. Desigur, ei sunt cei care distrug primii navele stelare ale imperiului.
  În instanțele mici, avantajul forțelor întunecate este mai mic. Și Prințesa Mareșal Leia încearcă să-l folosească.
  Aici trage cu degetele goale de la picioare. Foarte precis lovește crucișătorul imperiului. O face să se aprindă și să crape. Și epava rachetei ard în mai multe culori diferite.
  Prințesa Mareșal Leia cântă:
  Fie ca totul să fie bine în univers,
  Fluxurile de lumină nu se vor epuiza niciodată...
  Cu puterea sa în luptă neschimbată,
  Să aruncăm vechii ani în tinerețe!
  Și din nou, călcâiele goale ale unei femei frumoase și tinere lansează o pată arzătoare și de foc din portbagaj.
  Războinicul a ciripit fericit:
  - Suntem războinici ai luminii frumoase,
  Cine dă fericire lumii...
  Deciziile sunt periculoase
  Și multe fără limite la eter!
  a confirmat Azalea. Și-a scos sutienul și a explodat cu mare precizie cu un mamelon rubin.
  Ea a lovit distrugătorul imperiului întunecat și a țipat:
  - Puterea întunericului s-a răspândit peste lume,
  Casele se ascund în umbra iadului...
  Și dorind să hrănești răul cu un ospăț,
  Satana umblă pe străzi!
  Și războinicul le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei. Trebuie remarcat faptul că este o frumusețe cu un ten foarte combatant.
  Băiatul Anakin a tras din nou, apăsând butoanele cu degetele goale, un picior de copil și a țipat:
  - Împăratul Palpatine
  Ești un ticălos și un idiot!
  Împăratul Palpatine -
  Stăpânul forțelor întunecate!
  Ahsoka Tana a subliniat agresiv:
  - Victoria va fi tot numai pentru noi!
  Iar fata a lovit inamicul cu ajutorul unui mamelon de sân de căpșuni. Și a spulberat o mulțime de dușmani.
  Războinic cu experiență. Aici Prințesa Leia are aproape optzeci de ani. Și Ahsoka era deja un războinic renumit înainte de a se naște Leia. Are aceeași vârstă cu Darth Vader.
  Și a trecut printr-o mulțime de război cu el.
  Apropo, Ahsoka a reușit să lupte de partea rebelilor până la sfârșit. Când au distrus Steaua Morții neterminată și însuși Împăratul Palpatine.
  Apoi a murit și Darth Vader. Mai precis, carcasa lui. Iar spiritul este liber.
  Și poate fi invocat din altă lume. Obi Wan Kenobi Ahsoka își amintește și el. S-a luptat cu el.
  Ahsoka a rămas fată, în timp ce Obi Wan a îmbătrânit. Leia arată bine și veselă.
  Dar este clar că are chip de femeie matură, și nu de fată timidă. Bărbia masculină a lui Mareșal, ideală clasică, trăsături stricte.
  În secolul al XX-lea, așa arată femeile sportive la treizeci și cinci de ani. Silueta Leiei este musculoasă, aproape de fetiță, doar că mai grea cu mai multă masă.
  Dar Ahsoka este zveltă, cu pielea multicoloră și aproape de o față de copil. Nu s-a schimbat de zeci de ani. Cu excepția proboscisului în loc de urechi, colorarea este aproape aceeași ca a unei persoane.
  Puteți chiar și fără să vedeți capul, să vă gândiți că aceasta este o fată din familia umană, doar că și-a pictat pielea în modele portocalii, violet și galbene.
  Și sânii ei sunt umani.
  Sfarcurile roșu-mac se apasă pe butoane și aruncă fluxuri de foc de distrugere totalitare.
  Ahsoka fredonează în timp ce se luptă cu imperiul:
  - Lumea este întuneric adânc, totul încurcat,
  Să fie lumină - și să aruncăm lanțurile sinhs-ului!
  Și apoi o altă navă inamică explodează. Și mai multe distrugeri se fac.
  Fiecare membru al celor cinci are o navă foarte puternică și de luptă sub control.
  Chiar și un băiat de unsprezece sau doisprezece ani, Anakin își controlează foarte abil mașina cu ajutorul degetelor goale de la picioare și, bineînțeles, a mâinilor.
  În plus, ordinele pot fi date mental.
  Anakin a remarcat foarte inteligent:
  - A ucide este un păcat, dar a-i lăsa pe alții să trăiască este complet ridicol!
  Iar băiatul apăsă butonul cu călcâiul gol, copilăresc.
  Și a tăiat o fregata întreagă.
  Principalul lucru aici este să faci corect...
  Padawan boy, ca, mereu pe minge.
  Prințesa Rey îl sprijină pe copilul terminator:
  - Hai, nepotul lui Darth Vader, fii demn de bunicul tău!
  remarcă Anakin, făcându-i cu ochiul fetei și folosind degetele goale ale picioarelor copiilor cu dexteritatea unei maimuțe:
  În lupta cu băiatul sinha,
  Nu sunt obișnuit să mă cert!
  Nu sunt obișnuit să mă cert!
  Fie ca tu să fii vrednic
  Sa fii vrednic!
  Sfinte eleve!
  Acesta este un băiat - foarte cool și competent.
  Azalea este fiica Leiei remarcată prin tragerea cu mamelonul rubin al pieptului și deteriorarea dreadnought-ului imperiului:
  - Fratele meu, vom câștiga - cred!
  Azalea și Anakin sunt într-adevăr veri. Și sunt deci să spunem că se luptă.
  Azalea este deja o fată adultă, Anakin este încă un copil. Dar talentul lor este enorm.
  Un cuplu luptător și foarte agresiv și în același timp amabil.
  Azalea a tras, folosind din nou sfarcul stacojiu și a ciripit:
  - Au ținut lumina în închisori mult timp,
  Multă vreme lumina a suflat întunericul răului...
  Zilele negre s-au terminat
  A sunat ceasul mântuirii!
  Iar fata a tras din nou. De data aceasta folosind degetele goale ale picioarelor sale grațioase.
  Ahsoka a dat din cap afirmativ.
  - Ești pur și simplu super!
  Și ea a trimis, de asemenea, o altă navă a imperiului întunericului în lumea următoare cu un mamelon rubin.
  Azalea a confirmat, folosind mamelonul de căpșuni al sânilor ei plini și bronzați:
  - Și ești grozav!
  Și ambele frumuseți și-au făcut cu ochiul. Azalea este foarte frumoasa. Părul ei este ca un blond miere. Și Leia este mai întunecată.
  Ambele sunt frumoase, dar atât de diferite. Este păcat că fratele ei l-a ucis pe tatăl lui Solo.
  O astfel de pierdere.
  Dar din cealaltă lume poți numi spiritul unei persoane. În orice caz, dacă această persoană a fost o personalitate strălucitoare, iar individualitatea sa nu a avut timp să se dizolve în forță.
  Prințesa Leia a deplâns și fiul ei, care a intrat în partea întunecată a forței. Și pentru soțul pe care l-a ucis fiul.
  Cel mai rău lucru este că cel care a fost considerat ucis este vinovat de asta - împăratul Palpatine.
  Chiar și Darth Vader sau Anakin Sioker ei era un copil, iar Palpatine era deja un senator în vârstă, cu părul gri.
  Dar câți ani a existat acest rău? La început, Palpatine a fost desfigurat de puterile fulgerului. Apoi și-a pierdut carnea trecând într-o clonă.
  Și acum sunt complet în carnea unei fete. Și face răul, neștiind nicio măsură, nici măcar limita puterii.
  Într-adevăr, împărăteasa Palpatine este o fată cu părul foarte strălucitor și un aspect atrăgător, expresiv, și-a întins mâinile înainte.
  Partea frontală a marelui cuirasat sa deschis. Mâinile frumoase și grațioase ale Împărătesei Clonă cu unghii lungi erau vizibile.
  Și iată că ea se uită.
  Desigur, flota imperială este de multe ori mai puternică și preia controlul. Dar cei cinci războinici dintre cei care dețin forța, au o rezistență foarte încăpățânată.
  Și provoacă mari pagube flotei imperiale.
  Supermarșalul clon Emmanuel își calcă piciorul gol de furie (toate fetele clone, cu excepția împărătesei, sunt dezbrăcate de pantofi) și răcnește:
  - Distruge-i, o, cel mai mare dintre cei mai mari!
  Împărăteasa Palpatine șuieră furioasă:
  - Să fie așa!
  Și fulgere de putere ies din unghiile lungi ale frumuseții. Ele cresc în dimensiune. Și acum cresc ca o rețea de fulgere.
  Emmanuelle cânta furioasă:
  - Nu salvează de la deversări,
  La naiba Jedi!
  Împărăteasa Palpatine a spus aspru:
  O ucidere este mai bună decât o mie de blesteme!
  Fulgerele de forță au învăluit navele de luptă cinci. Erau ca muștele într-o pânză de foc.
  Ahsoka Tana a strigat:
  - Fulgerul de putere nu este înfricoșător!
  Prințesa Rey a apăsat butonul cu sfarcul ei stacojiu și a fost de acord cu asta:
  - Am ținut lovitura tuturor Sithului deodată!
  Și de la Anakin, care era mai puțin experimentat, a lovit fulgerul. Și au ars tocuri goale ale copiilor.
  Băiatul a strigat:
  - Doare!
  Azalea a spus:
  - Para cu sabia ta laser!
  Băiatul pocni din degete. Aveau o sabie laser. Iar tânărul războinic a lovit fulgerul.
  Picioarele goale ale copilului fumau și aveau vezicule.
  Și Azaleei i-a plăcut. Fata a fost arsă nu numai pe călcâie, ci și pe sânii goi, plini.
  Și ea a ripostat și cu o sabie.
  Restul războinicilor mai experimentați au inclus și protecție, că au fost antrenați de Jedi fără săbii.
  Dar totuși, fluxurile de energie negativă au fost atât de puternice încât instrumentele optice și obiectivele au eșuat. Și țevile pistolului au început să se deformeze și să se topească.
  Prințesa Mareșal Leia a remarcat:
  - Ce putere diavolească! A devenit și mai puternic!
  Warrior Rey a fost de acord:
  - În distrugere, partea întunecată se deschide dincolo de posibilități. Nu e de mirare că întotdeauna a fost mai ușor să ucizi decât să înviezi!
  Ahsoka Tana și-a lins buzele și a remarcat:
  - Va trebui să ne retragem. Retrageți-vă pentru a vă întoarce și cu noi forțe pentru a vă alătura bătăliei cu partea întunecată a forței!
  Băiatul Padawan a răspuns:
  - Firul este rupt
  Și amenință lumina să trăiască...
  A trăi luminos -
  Eroul trebuie să moară!
  Warrior Rey a obiectat:
  - Suntem cinci unici! Ca capetele unei stele. Și nu este timpul să învingem partea întunecată a forței!
  Prințesa mareșal a ordonat:
  - Să mergem! Lupta nu s-a terminat! Vom găsi Horcruxurile și Diavolul întrupat va fi distrus.
  Prințesa Rey a dat din cap și a adăugat:
  - Și totuși cei cinci ai noștri vor părăsi ultimii câmpul de luptă!
  Fata a luat și și-a ridicat piciorul gol. Și dintr-un călcâi gol a eliberat un pulsar de putere.
  A zburat în direcția marelui cuirasat al împărătesei Palpatine. Așa că l-am întâlnit cu fulgere.
  Dar pânza din jurul celor cinci mari nave a devenit mai palidă, energia negativă s-a slăbit.
  Ahsoka Tana a comentat:
  - Pot să trag din nou!
  Și din nou războinicul, parcă dracu, cu ajutorul sânilor ei de căpșuni.
  Și apoi o lovitură devastatoare străpunge dreadnoughtul imperial, făcându-l să ardă și să se spargă.
  Azalea scârțâi, trăgând și ea și ignorând durerea tălpilor ei arse:
  - Este destinul nostru
  Nu putem trăi altfel...
  Dacă Satan a intrat...
  Atunci îl vom lovi înapoi!
  Băiatul Anakin și-a folosit și picioarele copilărești, arse, dar nu și-au pierdut mobilitatea și a cântat:
  - Puterea întunericului nu se va opri,
  Puterea întunericului nu va învinge!
  Vom ucide dragonul spion,
  Diavolul Iadului va fi învins!
  a confirmat Prințesa Leia în timp ce pătrundea în flota imperială.
  - Inamicul va fi învins, deși este foarte puternic!
  Ahsoka Tana a lansat din nou, pentru a a enusa oară, ceva extrem de criminal cu sfarcul ei stacojiu și a ciripit:
  - Sufletul tău a aspirat la lumină,
  Te vei naste din nou cu un vis...
  Dar dacă întunericul este destinul tău
  Stai un porc!
  Împărăteasa Palpatine era foarte enervată că cei cinci războinici ai luminii nu voiau să cedeze.
  Deși fulgere de putere sunt din nou lansate.
  Cu toate acestea, mareșalul Emmanuelle desfășurase ceva mai substanțial și mai mortal: racheta Thermpreon.
  A regizat-o cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor ei dibace.
  Numărați într-o rachetă ca aceasta - o sută de trilioane de bombe atomice aruncate asupra Hiroshima. Deci decalajul va fi groaznic. Alt mareșal: Monika a dat chiar ordin ca navele imperiale să se retragă cât de repede au putut.
  Pentru a evita să fii lovit de o explozie devastatoare de supernovă.
  Racheta a decolat de la distanță. Dar puterea ei de lovitură a fost de așa natură încât cinci nave stelare cu Jedi au fost lovite și cuvântul pleavă a izbucnit. Și au fost măturați de un val.
  Prințesa Leia a postat pe Twitter:
  - Activați protecția mentală! Trebuie să supraviețuim!
  Băiatul Anakin, care din nou, și de data aceasta mult mai arse tocurile copiilor, a cântat:
  - Nu există cuvinte pentru un războinic mai proaspăt,
  Apăsați un flux de lumină radiantă pe piept...
  Sunt gata să-mi dau viața pentru bunătate,
  Sa fie laudate faptele noastre!
  În ciuda apărării lor, atât Anakin, cât și Azalea au fost puternic pârjoliți de focul hiperplasmatic și de energia infernală a rachetei de fuziune preon. Un astfel de cadou ar putea sfâșie planeta Pământ.
  Și restul fetelor Jedi au fost grav rănite. Adevărul este încă într-o măsură mai mică decât cei mai tineri luptători.
  În plus, aveau o defecțiune în ochi. Nu mai avea putere de a lupta, iar războinicii luminii s-au rezemat.
  Restul navelor rebele s-au repezit complet în direcții diferite. Acum bătălia a fost în sfârșit pierdută.
  Prințesa Leia a exclamat:
  "Se pare că nu putem aduna mai multă putere!"
  Prințesa Ray a declarat:
  Să fim partizani!
  Anakin a declarat curajos, deși era roșu ca cancerul de la arsuri și mesajul era acoperit de vezicule:
  - Cântece ale partizanilor zori stacojii,
  Patria mea, imperiu strălucitor!
  Azalea, care a fost și ea arsă grav, dar s-a ținut cu curaj, a răspuns cu furie:
  - Imperiile nu sunt strălucitoare. Este corect să spunem: republică strălucitoare!
  Băiatul Anakin, a cărui limbă a fost practic neafectată de arsuri, a cântat cu încăpățânare ca răspuns:
  - Nu trebuie să fii vorbitor
  Pe scurt...
  voi deveni împărat
  La urma urmei, nu vor dura mult!
  Prințesa Mareșal Leia a declarat cu severitate:
  - Îngâmfarea excesivă față de partea întunecată a forței deschide calea!
  Ahsoka Tana a remarcat:
  - Când Anakin a devenit Darth Vader, am vrut și eu să mă alătur imperiului. Dar apoi m-am gândit că oricum, cineva la fel de puternic ca mine va fi ucis cu trădător mai devreme sau mai târziu.
  Prințesa Rey dădu din cap.
  - Oh, sigur! Care este slăbiciunea părții întunecate a forței? Este greu să fii în ea o uniune de egali. Se ucid și se distrug unul pe altul. Au fost mulți Jedi. Dar sitki avea o regulă de două. Când erau trei, cineva a ucis pe cineva. Sau elevul l-a ucis pe profesor.
  Anakin a exclamat:
  - Nu mă voi despărți de lume!
  Azalea a postat pe Twitter:
  - Nu promite dragul meu frate,
  Nu-i promite dragului meu că va lua...
  În caz contrar, rezultatul va fi foarte rău!
  Băiatul Padawan a răspuns:
  - N-am dat un cuvânt - fii puternic, dar m-am ținut!
  Prințesa Rei a spus dur:
  "Vom găsi Horcruxurile și vom pune capăt celor mai puternici și pricepuți Sith din istoria universului."
  Flota de rezistență s-a împrăștiat în diferite direcții. Iar rezultatul războiului era neclar.
  
  
  
  AMELIN ÎN ȚARA MINUNILOR
  ADNOTARE
  Fata se găsește într-un ținut al zânelor, unde trebuie să vadă o mulțime de desene animate și tot ce este interesant și spațiu.
  . CAPITOLUL 1
  Amelina mergea de-a lungul cărămizilor galbene ale drumului, iar în jurul ei creșteau alei cu flori luxuriante. Paturile de flori au fost bine întreținute și florile sclipeau cu toate culorile curcubeului.
  Și Amelina însăși s-a transformat într-o fată de vreo doisprezece ani. Și i-a plesnit picioarele goale. A fost un fel de basm.
  Aici vine zgomotul. Un iepure îmbrăcat în redingotă și pălărie de cilindru alerga pe drum. Scoase din buzunar un ceas cu lanț, se uită la fugă și urlă:
  - O, ce întârziere am! Mă rad, urechile și mustața îmi vor fi atât de indecente!
  Amelina se repezi după iepuri, scârțâind:
  - Vrei urechi - să accelerezi brusc?
  Iepurele cu pălărie de cilindă a grăunt:
  - Și ducesa poate fi supărată!
  Și au alergat pe alee deja împreună. Amelina, pâlpâind cu tocuri goale, roz, întrebă:
  - De ce esti alb?
  Iepurele mârâia:
  - De ce sunt alb? Ah, ar fi mai bine să fii gri, și să nu alergi și să stai!
  Amelina a luat-o și a scapat:
  - Dacă vrei să fii puternic, fugi! Dacă vrei să fii inteligent, fugi! Dacă vrei să fii sănătos - fugi!
  Iepurele a scârțâit înapoi, făcând cu ochiul.
  - Nu vă fie teamă de vești proaste,
  Răspundem alergând pe loc!
  Alergarea la fața locului este un comun conciliant!
  Fata și iepurele au continuat să fugă. În față a apărut deodată un stejar cu o scobitură uriașă. Iepurele s-a scufundat acolo, iar Amelina a sărit după el.
  Fata a sărit și a simțit căderea, rochia ei deschizându-se ca o parașută.
  Amelina a început să coboare încet, ca în vis. Iepurele a zburat puțin mai jos și a cântat:
  - Și s-a repezit toată ziua ca un iepure nebun,
  Probabil, de frică, am devenit un iepure foarte alb...
  Amelina a răspuns și a cântat:
  - Cât de laș - nu înțeleg,
  Se naște un războinic puternic pentru luptă...
  Frica este o slăbiciune și, prin urmare -
  Cine s-a temut este deja învins!
  Iar fata, cu degetele goale de la picioare, luă o ceașcă cu ceva apetisant stând pe marginea fântânii. Și l-am gustat. Era oarecum ca mierea. Și Amelina a cântat:
  - Deci, laba lui tati este grea,
  Dacă tata ia laba asta,
  Nu va fi deloc miere!
  Iepurele scârțâi, clătinându-și urechile:
  - Pe teren din anumite motive, oameni
  Ei merg călcând cu picioarele
  Ceea ce este și prost și teribil de urât!
  Amelina a văzut o prăjitură pe raft. Atât de frumos cu flori și cireșe. Fata și-a întins mâinile spre el.
  Tortul a avut deodată o gură, iar el a ciripit:
  - Ghici ghicitoare!
  După aceea, tortul a căzut de pe tava de argint și a plutit împreună cu fata.
  Amelina dădu din cap.
  -Hai!
  Tort, ciripit, cânta:
  De ce caprele au trei coarne?
  Fata, continuând să cadă încet în fântână, întrebă surprinsă:
  O capra are trei coarne?
  Cake a râs și a răspuns:
  - Da, un întreg trei ca capetele șarpelui Gorynych!
  Amelina a chicotit si a raspuns:
  - Pentru că al patrulea corn al caprei a fost tăiat de Ilya Muromets!
  Tortul a râs și a răspuns, dezvăluindu-și dinții acoperiți cu un strat de ciocolată:
  - Nu! Cornul caprei a fost tăiat de Finist - șoimul limpede!
  Fata și-a întins mâinile spre tort și a cântat:
  - Tort, ești șoarecele meu,
  Cu o piele dulce, te mănânc!
  Ca răspuns, produsul culinar a cântat:
  - Făină fără răgaz,
  Prost in iad...
  La naiba nicio problemă!
  Amelina a încercat din nou să prindă o prăjitură atât de apetisantă și frumoasă, dar mâinile fetei continuau să alunece pe lângă.
  Cake rânji.
  - Nu vă întindeți brațele - întindeți picioarele!
  Apoi Amelina, fără să se gândească de două ori, și-a pus în acțiune membrele inferioare. Și ea a prins tortul... El, scuipând smântână, a țipat:
  - Nu mănâncă prăjituri cu picioarele goale! Să punem în acțiune cuțitul și furculița de aur!
  Amelina se uită în jur. Totul atârna pe pereții fântânii. Inclusiv bice grele care pot fi folosite pentru a conduce elefanți, nu tacâmuri.
  Amelina a ciripit:
  - Unde sunt tacâmurile?
  Tortul șuieră:
  - Unde? În Karaganda!
  Fata din America a răspuns uluită:
  - Nu cunosc un asemenea oraș!
  Tortul a cântat cu încântare:
  - Țara mea natală este largă,
  Există multe păduri, câmpuri și râuri în el...
  Nu cunosc altă țară
  Unde respiră un om atât de liber!
  Amelina se uită la pereți. Aici puteți vedea rafturile și sunt bănci pe ele. Destul de multe borcane diferite. Inclusiv gem și miere.
  Amelina a încercat să ia borcanul cu mâinile, dar nu a reușit. Mi-au alunecat printre degete ca niște holograme.
  Dar când fata și-a folosit picioarele goale, a apucat foarte tenace un borcan de dulceață. Și i-a adus-o la gură.
  Mirosea și foarte frumos.
  Amelina a început să bea căpșuni delicioase și amestecate cu masă de smochine. Și a fost atât de delicios încât fata a cântat:
  - Țară veselă, țară veselă,
  Cine îmi va spune, cine va arăta...
  Unde este, unde este!
  Rabbit remarcă cu un aer sever, scuturându-și pălăria de cilindru:
  - Este dăunător pentru copii să mănânce multe dulciuri!
  Amelina s-a jignit:
  - Sunt o femeie adultă, nu un copil!
  Iepurele a chicotit și a răspuns:
  - Lesne de înțeles! Când trec într-un basm, adulții devin copii! Dar la urma urmei, așa cum spunea Karl Marx - ființa determină conștiința?
  Amelina a râs și a răspuns:
  - Karl Marx? Este cel care locuiește pe acoperiș?
  Iepurele a chicotit și a observat, dezvăluindu-și dinții, pe care îi avea foarte mari:
  - Nu, Carleson locuiește pe acoperiș. Și Karl Marx este... - Și apoi iepurele a ezitat și a adăugat cu un chicot. - Ne cunoaștem străini. Și neștiind despre mine, venim la mine străini, dar până acum doar în vis!
  Amelina a chicotit și a urlat:
  Ne-am așezat pe acoperiș
  Sau poate chiar mai sus...
  Sau poate A, I, B -
  Stând pe țeavă!
  Și fata și-a băgat din nou fața în gem și a început să lingă pulpa suculentă și dulce. Și starea ei de spirit a devenit mai strălucitoare.
  Și iată că vine Carleson. Un băiat atât de gras cu un motor pe spate. A zburat de pe marginea fântânii, s-a învârtit și a întrebat:
  - Bună doamnă doamnă!
  Amelina a răspuns râzând:
  - Bună, puști cu motor!
  Carleson era ofensat, pocnind capricios buzele:
  - Nu sunt un copil mic! Sunt un bărbat în plină floare!
  Fata dădu din cap în semn de acord.
  - Nici eu nu sunt copil - aparențele înșală!
  Băiatul cu motorul cânta:
  - Copilăria se va încheia când,
  Doar în basme pentru totdeauna!
  Băieții vor crește
  Cine va împrăștia unde!
  Amelina a râs și a răspuns:
  - Copilăria pentru totdeauna în fantezie!
  Rabbit remarcă capricios:
  - Ai copilăria în cap, iar eu am hemoroizi constant!
  Amelina a chicotit și a remarcat:
  - Ce spui - e vina ta,
  Și mașina este gata pentru tine!
  Iepurele a pufnit, dezvăluind dinții:
  - Nu suntem mânji, nu suntem mânji...
  Și apoi omul cu urechi mari a mormăit din rimă:
  - Suntem iepuri!
  Amelina ciripește, făcându-i cu ochiul noii ei cunoștințe:
  - Distribuite măști de iepuri, elefanți și alcoolici!
  Tortul a remarcat zâmbind:
  - Am lăsat-o pe bunica, l-am lăsat pe bunicul, am lăsat iepurele, am lăsat lupul, ba chiar am scăpat de urs!
  Iepurele a raspuns:
  - În fumul ăsta, ca în iad,
  Tu imi raspunzi!
  Pentru totdeauna singur, de ce ești...
  Unde este ursul tau?!
  Amelina a bătut în aer piciorul gol și copilăresc și a cântat:
  - Sunt prieten cu un urs, sunt prieten cu un urs,
  Voi pleca fara teama...
  Dacă sunt cu un prieten,
  Dacă sunt cu un prieten
  Un urs fără prieten!
  Iepurele pufni dispreţuitor.
  - Ursul te va sfâşia! Se pare că nu ai crescut!
  Amelina remarcă oftând:
  - Și iarna și vara miracolelor fără precedent,
  Va fi copilărie undeva, dar nu aici!
  Desculț prin bălțile care scânteie lângă pârâu
  Băiatul va alerga, iar eu voi fi cu el!
  A urmat o pauză. Amelina, care devenise fată într-un vis, s-a scufundat treptat. Ea nu prea înțelegea ce se întâmplă. Iepurele continua să se zvâcnească și să mormăie:
  - Sunt ca un cal condus,
  Drumul este chiar prost!
  Amelina chicoti... Aici zbură pe lângă tacâmurile agățate. În plus, cuțitele, lingurile și furculițele erau lucrate de aur fin.
  Fata, cu degetele goale de la picioare, luă cuțitul și furculița care scânteiau în semiîntuneric și urlă:
  - Ne vom uita mai întâi la tortul din ochi,
  Și apoi îl prăjim și îl vom mânca!
  Cake a scârțâit ca răspuns:
  - Nu mânca bine fata!
  Amelina, continuând să cadă, întrebă surprinsă:
  - Deci cum ar trebui să fie?
  Tortul cânta cu o voce limpede:
  Să ne uităm la modelele tale, trandafiri,
  Și apoi te tăiem și te mâncăm!
  Amelina a chicotit și a remarcat:
  - Asta e corect! Frumoasa!
  Iepurele a scapat deplasat:
  - Nu sta pe un ciot,
  Nu mânca plăcinta!
  Cake a remarcat logic:
  - Și ce să învețe? Am fost făcut să fiu mâncat!
  Amelina, ținând cu degetele goale un cuțit și o furculiță, a încercat să ia o prăjitură. Și s-a tresărit.
  Rabbit a luat-o și s-a uitat din nou la ceas și a remarcat filozofic:
  Nemulțumit ca de obicei
  Oameni la vremea lor
  Atunci îl urmărim în zadar,
  Încetinim fără niciun rezultat!
  Amelina a remarcat logic:
  - Și situația existentă, oamenii sunt mereu nemulțumiți.
  Rabbit a fost de acord.
  - Este destul de uman!
  Tortul a devenit amuzant, iar el a scârțâit:
  - Omule, omule, omule,
  Lumina și speranța oamenilor...
  Numărați că secolul furtunos se va încheia în curând,
  Sperie-ți grădina!
  Amelina a încercat din nou să posteze tortul. Dar ea clar nu putea. Tortul a zburat în sus și nu a fost dat.
  Părțile lor ale fântânii au ieșit din nou pe băiatul gras deja familiar cu motorul. Ținea în mâini un borcan cu dulceață, fața de bebeluș era mânjită cu smântână.
  Băiatul care locuiește pe acoperiș a remarcat:
  - Tortul de aici s-a dovedit a fi foarte încăpăţânat!
  Amelina a fost de acord cu asta:
  - Da, mâncarea este încăpățânată!
  Carleson a cântat:
  - Mancare, mancare, mancare incalzita,
  A-ți umple stomacul - e o prostie!
  Și băiatul cu motorul a luat și a apucat tortul de gât. S-a răsucit și a încercat să se elibereze. Dar se pare că Carleson știa un secret și a reușit să-l păstreze.
  Cake a postat pe Twitter:
  - Tu, desigur, un canibal,
  Dar oamenii nu au nevoie să mănânce...
  Pentru că canibalul
  Oamenii se pot plictisi!
  Carleson a remarcat zâmbind:
  - Ești om?
  Cake a spus zâmbind:
  - Pot vorbi!
  Băiatul cu motorul a remarcat:
  - Vorbește și papagalul!
  Tortul a strigat:
  - Am și inteligență!
  Băiatul Carleson a chicotit și a remarcat:
  - Cât înseamnă cinci cinci?
  Cake a răspuns imediat.
  - Douazeci si cinci!
  Amelia a remarcat:
  - Da, există o ființă rațională prea crudă!
  Tort toartat:
  - burta plina,
  În plus surd!
  Carleson a dat din cap și a întrebat:
  Care este diferența dintre corbi și corbi?
  Tort umflat și mormăit:
  - El este un corb, iar ea o cioara!
  Carleson a râs:
  - Nu! Acestea sunt specii diferite, poate te mănânci pentru asta?
  Tortul a raspuns:
  - Și în bufetul închis pentru alții, a
  liniștit Bucătarul - nu fii timid...
  Cu acest apetit carnivor
  Vei înghiți mintea ticălosului altcuiva!
  Amelina sugeră, luând în mâini o furculiță și o lingură:
  Să nu fim atât de cruzi cu o ființă rațională. Poate că e mai bine să-l desenezi atât pe brațe, cât și pe picioare?
  Carleson și-a amintit:
  - Nu ai vrut să postești?
  Amelina a chicotit si a raspuns:
  - cotlet dăunător, pentru un sportiv,
  Și doar alergarea reduce greutatea!
  Rabbit a spus destul de logic:
  - Aici iepurele aleargă mult -
  Și cât trăiește?
  Carleson zâmbi și remarcă:
  -Iată o țestoasă lentă, dar trăiește mult!
  Amelina a luat-o și a cântat:
  Târât în noroi furtunos,
  Suprafața netedă a unui iaz vechi...
  Ah, era ca Pinocchio,
  Sunt liber, nepoliticos!
  Carleson a vrut să ofere ceva, pe măsură ce a apărut un alt personaj. Ei bine, da, acesta este Winnie the Pooh, un urs foarte luptător.
  Și a zburat pe un balon și a urlat:
  - Sunt în flăcări
  Care provoacă foame severă...
  Pune toată puterea furiei în lovitură
  Deocamdată sufletul lui Winnie este tânăr!
  Carleson întinse mâinile și spuse:
  - Vinny, poți să cânți ceva mai liric?
  Winnie the Pooh a spus în mod logic:
  - Că am rumeguș în cap ca să cânt degeaba!
  Amelina chicoti, iar apoi degetele goale de la picioare au prins nasul maro al ursului.
  Ursul mormăi, eliberându-se cu o smucitură ascuțită:
  - Nu! Nu fi prost!
  Amelina a chicotit și a remarcat:
  - Da, nu te-am ținut!
  Carleson a declarat logic și chiar a cântat:
  - Nimeni nu-l poate ține,
  gândurile Lui sunt trase drept în depărtare...
  Poate sunt un ciudat
  vars compot...
  Dar nu-mi pare rău pentru chiflele pentru micul dejun!
  Rabbit remarcă, bătând din urechi:
  - Nu! Este cu adevărat un om cu motor care încearcă să cânte!
  Amelina a intrebat:
  - Ești surprins că cântă, sau că cântă gratis?
  Carleson a cântat din nou ca răspuns:
  Cântecul ne ajută să construim și să trăim,
  Lasă un bărbat să cânte o liră bună...
  Și cel care umblă prin viață cu un cântec,
  El nu va dispărea niciodată nicăieri!
  Rabbit a sugerat în felul său logic:
  "Poate că este mai bine să împarți tortul în patru?" Atunci bucuria va fi reciprocă și nu se va îngrasa?
  Tortul a gâlgâit agresiv:
  - Nu am nevoie de sferturi! Este atât de inuman!
  Amelina a sugerat din nou:
  - Chiar nu există pixuri magice în țara zânelor pentru a adăuga brațe și picioare la tort?
  Iepurele a chicotit si a raspuns:
  - Poți găsi asta dacă continui să cazi în fântână. Deși depinde foarte mult de caz!
  Carleson și-a amintit:
  -Odată am reușit să-mi iau un motor și am rămas pentru totdeauna băiat, ca Peter Pan!
  Iepurele se strâmbă.
  - Liniște! Și apoi un al cincilea mâncător va zbura la tort!
  Amelina a scapat:
  - Iepurașii nu mănâncă prăjitură!
  Animalul cu urechi a remarcat:
  - Fetele educate nu aleargă desculțe!
  Amelina a răspuns cu un oftat:
  - Păi... nu sunt chiar o fată!
  Iepure șuieră:
  - Cu atât mai rău când un adult se etalează cu tocuri goale, roz!
  Carleson a răspuns:
  - Este indecent ca iepurii să meargă în pălărie de cilindru și mănuși!
  Animalul cu urechi urla:
  - De ce, mă rog?
  Winnie the Pooh a introdus aici:
  - Se pare că prima oprire ne așteaptă toamna! Să încetăm să ne certăm. Și din moment ce tortul poate zbura, atunci nu are nevoie de brațe și picioare!
  Produsul culinar a cântat:
  Pirații nu au nevoie de știință
  Și e clar de ce...
  Avem picioare și brațe
  Și capul ne e inutil!
  
  TREI MUSCHETARI REFACE
  ADNOTARE.
  Adaptare americană a lui The Three Musketeers într-o istorie alternativă. Desigur, totul este mai cool decât Dumas, și cu elemente de magie și mantra japoneză.
  . CAPITOLUL 1
  Adaptare pe ecran a celor trei mușchetari într-un mod nou. Dartagnan este încă doar un copil de aproximativ doisprezece ani, în timp ce ceilalți băieți Musketeer au doar puțin mai mult de treisprezece sau paisprezece ani.
  Și, desigur, sunt în pantaloni scurți și desculți, așa cum ar trebui să fie pentru adolescenții din timpurile străvechi. Și vor să salveze regina de mașinațiunile cardinalului. Dar li se opune milady insidioasă și destul de adultă, iar Constance Bonacieux este și ea fată.
  Există o mulțime de lupte în acest film și aruncarea cu înghețată, prăjituri și tipuri foarte moderne. Și când băieții au fost înconjurați de paznicii cardinalului, atunci în mâinile lui Dartagnan era o mitralieră foarte impresionantă cu gloanțe explozive de calibru mare. Băiatului i-a fost greu să țină un asemenea colos și a fost ajutat de cel mai înalt și mai musculos Porthos dintre adolescenți.
  Și apoi, dacă lovește deja, atunci paznicii cardinalului tund zeci. Și se desprind capetele unor paznici și se rostogolesc pe iarbă.
  Și este și mai amuzant când băieții mușchetari explodează în inamici cu un aruncător de flăcări. Și-au odihnit picioarele goale și cum l-ar lua și l-ar încărca cu un avion criminal.
  Acești băieți sunt pur și simplu minunați.
  Cei patru băieți, desigur, nu au stat pe loc. Ea a luat și a capturat o navă înaripată pe care a proiectat-o după desenele lui Leonardo Da Vinci. Băieții ăștia sunt atât de cool.
  Și cu ei și fata desculță Constance Bonacier. O va lua și va arunca un pulsar de foc cu capul cu călcâiul. Și îndată masa războinicilor cardinalului arde în flăcări.
  Iar cardinalul nu l-a arestat pe rege conform canonului. Și aceasta este într-adevăr o lovitură de stat militară.
  Patru băieți mușchetari și o fată luptă împotriva unei armate întregi. Și li se opun nu numai oameni, ci și orci.
  Desigur, întregul film poate fi filmat în stilul Statelor Unite - cool cu efecte speciale.
  Iar patru băieți de doisprezece sau paisprezece ani, desculți și în pantaloni scurți, atacă cetatea. Și cu ei este o fată cu părul care scânteie ca foita de aur.
  Băiatul Dartagnan răsucește două săbii magice deodată, tăind prin adversari.
  Apoi picioarele goale și bronzate ale unui băiat de vreo doisprezece ani aruncă un bob de mazăre al morții.
  Explodează și câteva zeci de orci se împrăștie în bucăți sângeroase.
  Băiatul mușchetar cântă:
  - Cum am trăit, luptând,
  Și fără frică de moarte
  Deci de acum înainte, tu și cu mine vom trăi!
  Și pe cerul înstelat
  Și liniștea de munte...
  În valul mării și focul furios!
  Și furios, și furios foc!
  Un adolescent frumos și musculos, Porthos, se luptă cu pieptul gol și arată ca Apollo.
  Porthos tăie cu săbii ascuțite orcii și gărzile cardinalului. Este un băiat foarte puternic.
  Aici, cu degetele goale, un puști în pantaloni scurți lansează un bumerang. Și tăiați capetele orcilor.
  Porthos a luat-o și a cântat:
  Înseamnă să trăiești frumos
  Înseamnă să trăiești bine...
  Forța noastră eroică,
  Puterea minții și voința!
  Iar călcâiul gol al unui băiat puternic îl va lovi pe generalul orc în bărbie. Și toți dinții vor zbura afară.
  Athos este un băiat mai mic, de aproximativ treisprezece ani. Dar cu o față foarte expresivă și nobilă, deși copilărească.
  Așa că a luat și a ținut o recepție fluture cu săbii. Și tăiați câțiva orci.
  Iar degetele goale ale picioarelor tânărului războinic au aruncat un dar dezastruos de anihilare. Acest copil este pur și simplu uimitor. Și cântă și mai bine.
  Băiatul Muschetar a ciripit:
  - Lasă-l pe nobil să se mânie,
  Fierbe ca un val...
  Suntem armata poporului
  Câștigăm destinul!
  Iar băiatul-Contele le-a făcut cu ochiul omologilor săi.
  Aramis este, în general, la fel de tânăr ca Dartagnan și arată în jur de doisprezece ani. Foarte frumos, băiat blond.
  Aramis îi taie pe adversari cu săbiile și își dezvăluie dinții cântă:
  - Diavolul a purtat război împotriva Domnului Dumnezeu,
  Inamicul a luptat crunt, insidios...
  Dar Hristos l-a zdrobit pe Satana cu dragoste,
  Pe cruce, dovedindu-ti adevarul!
  Și degetele goale ale băiatului mușchetar au aruncat ceva cu o distrugere zdrobitoare.
  Și masa de orci s-a dovedit a fi sfâșiată și bucăți de carne zbucioasă au fost afumate banal.
  Apoi băiatul drăguț și fermecător a cântat:
  Doamne, ce frumos și curat ești,
  Cred că bunătatea ta este infinită...
  Ți-ai dat viața glorioasă pe cruce
  Și acum vei arde în inima mea pentru totdeauna!
  Constance luptă și ea. Ea pare a fi o adolescentă și poartă armură. Doar picioarele fetei sunt goale și grațioase.
  Ea le-a aruncat un dar de distrugere. A sfâșiat o masă de războinici ai iadului și creaturi blănoase, scârțâind:
  - Slavă Reginei!
  Aramis, băiatul ăla fermecător a împiedicat un orc. A căzut și, cu o cască cu coarne, a străpuns doi dintre omologii săi deodată.
  Tânărul războinic a întrebat:
  - Și slăviți pe Domnul?
  Fata Constance a luat-o și cu degetele goale ale picioarelor ei grațioase a aruncat cadoul ucigaș al anihilării. A sfâșiat o masă de orci și apoi a cântat cu o voce clară:
  Tu ești Domnul frumuseții, al bucuriei, al păcii și al iubirii,
  Întruchiparea unei lumini nemărginite, strălucitoare...
  Ai vărsat sânge prețios pe cruce,
  Salvați prin sacrificiul infinit al planetei!
  Cei cinci războinici au luptat ca o haită de tigri sau pantere. Erau copii, dar erau copii monstru. Cum au zdrobit toată această armată de creaturi blănite și paznicii cardinalului.
  Mai ales când în mâinile băieților a apărut un aruncător de flăcări. Și l-au luat de la el și l-au bătut cu un șuvoi gros de flacără roșie.
  Dartagnan, acest băiat terminator a cântat:
  - Tunetul bubuie, există o siguranță mică,
  Erupţie...
  Aici vine epoca răului -
  Armata galopează pe Genghis Khan!
  Porthos, dacă lovește, lovește așa. Nu mai este chiar un băiat, ci un adolescent, un flăcău-erou. Femeile se uită deja la el cu poftă. Și e foarte chipeș, ce mușchi de relief are, plăci de presă, sub piele bronzată. Și chipul este încă copilăresc, plăcut. Aici Portom a ridicat un butoi întreg de nitroglicerină. Și cum să-l lansăm în orci.
  A bubuit cu o forță teribilă și un întreg batalion de creaturi păroase a fost literalmente sfâșiat ca și cum o grenadă ar fi fost aruncată în spumă.
  Constance a cântat:
  - Și unu, și doi și, trei și, cinci!
  Voi repeta mult timp!
  Crede-mă, nu mă voi răzgândi,
  voi arunca deoparte îndoielile lui Porthos!
  Iar fata a lansat din nou cu degetele goale, un bob de mazăre cu un exploziv mortal.
  Dartagnan, tăind cu săbiile orcii și cardinalii gărzi și, în vârful plămânilor, va urlă:
  - Sunt cel mai mare luptător
  Și să spunem doar - bravo!
  Iar băiatul cu degetele goale de la picioare este ca și cum ar arunca un dar de anihilare. Și au murit atât de mulți orci.
  Porthos l-a lovit pe orc cu călcâiul gol, băiețel, în stomac. A zburat peste și a doborât o duzină de creaturi blănoase.
  Băiatul Porthos a cântat:
  - Firul este rupt
  O moarte rea ne amenință!
  Pentru ca oamenii să trăiască
  Orc trebuie să moară în luptă!
  Athos, acest băiat în pantaloni scurți a pocnit brusc din degete și o baghetă magică a apărut în ele.
  Tânărul războinic a luat-o și a tras un pulsar de luptă din vârful baghetei. Și a sfâșiat o mulțime de adversari. Și s-au amestecat, iar orcii au început să ardă ca lemnele de foc înmuiate în sulf. Iată lovitura lui Athos.
  Băiatul conte a cântat:
  - Există în regatul orcilor -
  Iaz noroios...
  Sunt crini în floare!
  Sunt crini în floare!
  A inflori!
  Aramis remarcă chicotind, zdrobind orcii cu săbiile sale și aruncând ace otrăvitoare cu degetele goale ale picioarelor copilărești.
  Și băiatul a cântat:
  - Pământul este generos cu noi, păcătoșii,
  Și cerul este plin de amenințări...
  Suntem o familie prietenoasă de oameni -
  Trandafirii miros atât de bine înainte de o furtună!
  Aici sunt muschetarii.
  Și, desigur, Constance este o fată terminatoare. Are deja un blaster în mâini. Și degetele goale aruncă o grenadă anihilatoare în miniatură.
  Tânărul războinic a cântat:
  - Măreția francezilor recunoaște planetele,
  Am zdrobit orcii cu o lovitură de sabie...
  Suntem iubiți și apreciați de toate națiunile lumii,
  Deși atacă - o hoardă de lăcuste!
  Iar blasterul este o armă serioasă... Nu este clar de unde a venit în acest film stupid pentru adolescenți.
  Dar milady încearcă să-i atace. Ea pe un grifon este un leu cu aripi. Și războinicul în mâinile ei ține un sceptru magic. Și cum explodează din el cu un pulsar criminal.
  Doar călcâiele goale ale băieților au săgetat, iar tălpile lor goale, ușor prăfuite, ale copiilor au fost arse.
  Dar băiatul a cântat ca răspuns:
  - Paradisul nu este vizibil în fumul de smoală,
  Și trupul s-a obișnuit cu dracu...
  Strigăm la atacul unui banzai cool,
  Să luptăm cu curaj!
  Lady Winter din grifon s-a zvârlit de pulsari și fulgere și a urlit din răsputeri:
  - Nu cruța băieții,
  Ucide-i nenorociții...
  Cum să zdrobești ploșnițele de pat
  Arde ca gandacii!
  Dartagnan, ca răspuns, a lansat un pumnal cu piciorul gol, picior de copil. A zburat spre milady pe o traiectorie întreruptă.
  Vrăjitoarea groaznică a răcnit:
  -Oh, băieți, da sunteți raiders,
  Înregistrați ca astronauți și piloți!
  Porthos și-a arătat pumnul și a strigat:
  - O să-mi sfâșie gura, o să scot ochiuri!
  Constance îl corectă pe puternicul băiețel zâmbind:
  - Nu înjura, băiete, ești obscen,
  Certerea este rezultatul unui impas etern!
  Aramis a fost de acord cu asta:
  - O doamnă ar trebui tratată ca o femeie... Și o femeie iubește afecțiunea!
  Lady Winter zâmbi amenințător. În mâinile ei a apărut o bombă de mărimea unui ananas. Și pe ea, litera "A" strălucea în mod amenințător.
  Dartagnan a cântat cu furie:
  Nu există învingători în ultimul război
  Și păduchiul nu va fi salvat de o salvă de rachete...
  De ce pui bomba în arsenal?
  Se va ridica un vârtej și un uragan rău!
  Constance luă degetele goale ale fetei și lansă o mazăre mică.
  Lady Winter a râs de asta.
  - Încercări jalnice!
  Fata a răspuns cu îndrăzneală:
  - Cine vrea o bombă o va primi în frunte!
  Și apoi mazărea a luat brusc și a crescut în dimensiune. S-a umflat ca o bulă gigantică. Și acest recipient, ca un cașalot prădător, a fost înghițit de Lady Winter.
  Dartagnan exclamă, dezvăluind dinții:
  - Acea întâlnire nu se aseamănă cu simplul noroc,
  De data asta totul a fost diferit!
  Constance a preluat-o cu entuziasm și a bătut pe pământ călcâiul gol, rotund și roz. Și un val de tsunami a izbucnit, doborând orcii și gărzile cardinalului.
  Și fata a continuat să cânte:
  - Patria noastră nu va deveni un deșert,
  Deși alergăm, suntem desculți de sânge!
  Lady Winter a fost prinsă într-un balon și, brusc, chiar și-a micșorat în dimensiune.
  Orcii s-au rostogolit și au înghețat împreună cu paznicii. Iar cei cinci mari războinici au adăugat un pas.
  Iată-l pe Cardinalul Richelieu însuși. El este ca un păianjen uriaș tot în negru. Și, de asemenea, cum va încerca să trateze ca răspuns cu un pulsar.
  Iar pulsarul este imens, ca un elefant. Și muște, crescând în dimensiuni.
  Constance a cântat disperată:
  - Fecioară sfântă, am plecat,
  Prostule de Dartagnan...
  Și degeaba s-a urcat pe cardinal!
  Porthos, ca răspuns, își va înfige săbiile în nas. Și cum va lua și strănuta....
  Pulsarul ca un deal flutura. Și a zburat înapoi, scăzând în dimensiune. Și așa a căzut asupra cardinalului. Și formidabilul conducător al Franței s-a transformat imediat în piatră. Și apoi piatra a izbucnit, prăbușindu-se în nisip.
  Iar cei cinci luptători au sărit în sus, s-au răsucit și au eliberat fulgere din ochi, cântând;
  E timpul, este timpul, hai să ne bucurăm de viața noastră,
  Frumusețea și cupa, lama norocoasă...
  Pa, pa, scuturând penele de pe pălărie,
  Îi șoptim sorții de mai multe ori, îi șoptim destinului de mai multe ori,
  Îi șoptim sorții - cioara! Cioară!
  . NOUA TURNĂ A LUI MAINSTEIN
  Mainstein a reușit să-l convingă pe Hitler că Operațiunea Citadelă nu va funcționa, deoarece Armata Roșie era gata să respingă lovitura. Iar nemții și-au schimbat în ultimul moment planurile și au lansat un atac asupra Donbass. Și au reușit să prindă prin surprindere trupele sovietice.
  Și pătrunde până la Don. Transferând în grabă forțele, Armata Roșie a aruncat trupele în luptă direct din eșaloane. Pierderile au fost palpabile.
  Dar, desigur, acesta nu este principalul lucru.
  În bătălia de pe Pantera, patru fete germane au luptat. Desigur, erau desculți și în bikini. Și dacă deja trăgeau, atunci chiar la țintă.
  Gerda a apăsat pe trăgaci cu degetele goale de la picioare, a lovit un treizeci și patru și a guturat:
  - Sunt o mare lupoaică,
  Nu voi crede în bătălia de fleac!
  Charlotte a confirmat:
  - Să nu fim fleacuri!
  Și, de asemenea, tras cu ajutorul degetelor goale.
  Da, echipa a fost amuzantă. Nici o astfel de fată, nimeni și nimic nu se va opri.
  Și acum s-a lovit și Kristina, spărgând turnul KV-ului sovietic. Fetele s-au despărțit în putere cosmică și în vârtej. Există o pasiune clară în ei.
  Magda a tras și ea pe rând, și tot cu degetele goale de la picioare. Și de la distanță a spart un obuzier sovietic. Aici e fata.
  În general, lupta a fost prezentată ca o caricatură...
  Gerda și-a scos chiar și sutienul de pe piept și a apăsat pe trăgaci cu mamelonul stacojiu. Și un proiectil care străpunge armura sa repezit spre ținta distructivă.
  Apoi și-a plesnit mamelonul purpuriu, expunându-și pieptul și Charlotte, lovind cu pumni în mașina sovietică.
  Și așa a lansat un proiectil distructiv și mamelonul rubin al Christinei, lovind cu precizie ținta.
  Și până la urmă a funcționat și ținuta Magdei cu mamelonul căpșuni, umflat.
  Fete în luptă întinse...
  Pare amuzant. Dar germanii au ajuns tot la Don. Au obținut succes în vară, lansând o ofensivă în jurul Kurskului și în direcția Voronezh.
  Acest succes a influențat și cursul acțiunii în Occident. Debarcarea în Sicilia a fost din nou amânată. Și vremea în Marea Mediterană nu este foarte bună.
  Și astfel lovitura de stat din Italia nu a avut loc. Mussolini este încă la putere, iar germanii nu-și deturnează forțele în Occident.
  În august, germanii au capturat Kursk, la sfârșit au luat Voronezh. Pierderile Armatei Roșii au fost uriașe. Dar noi rezerve ale ratei au intrat în luptă. Și cumva nemții s-au oprit...
  Și apoi toamna, ploi. Tancurile germane grele "Pantere", "Tigri" și tunurile autopropulsate "Ferdinanda" au început să se blocheze.
  Iar fetele de pe Panther nu sunt atât de confortabile. Deja în bikini îngheață.
  Gerda, însă, de veselie a cântat:
  - Dacă nu era iarnă,
  În orașe și sate...
  Nu am știut niciodată
  Aceste zile fericite!
  Și din nou, degetele ei goale apasă pe trăgaci și străpung mașina sovietică.
  Charlotte a spus râzând:
  - O, ger, ger,
  Nu mă îngheța
  Nu mă îngheța
  Sunt pe un cal!
  Și, de asemenea, trage cu degetele goale. E o fată super, desigur.
  Deși, desigur, ea are cele mai combative relații cu bărbații.
  Dar Christina a tras de data aceasta cu ajutorul unui mamelon stacojiu, smulgându-și sutienul și scârțâind:
  -Nu va fi o rușine pentru fată,
  Vinde-te pentru ruble...
  Patrula voievodală a înghețului,
  Își ocolește bunurile!
  Magda a tras și cu un mamelon de rubin și a guturat, văzând cum ardea sovieticii treizeci și patru:
  - Am bogății,
  Nu le poți număra, nici măcar un secol...
  Cine a ucis nu regret
  Soldat nu căscă!
  Și războinicul își va face din nou cu ochiul partenerilor ei. Cele patru fete sunt bineinteles glamour, si in acelasi timp bronzate si musculoase.
  Când gerurile au lovit în cele din urmă și s-au îngrămădit zăpadă, inițiativa a trecut în mâinile Armatei Roșii.
  Aici, fetele sovietice s-au remarcat în luptă.
  Alenka și batalionul ei aleargă să atace. Desigur, în ciuda înghețului și a zăpezii, fetele sunt desculțe și într-un bikini. Și unii chiar și-au lăsat doar chiloți.
  Alenka trage dintr-o mitralieră. Gloanțele ei sunt chiar la țintă. Și apoi fata, în timp ce o ia, și cu degetele goale de la picioare, aruncă un bumerang mortal. Și capul adversarilor cu mare ușurință dărâmă.
  Războinicul cânta, dezvăluindu-și dinții ca niște perle din colierul reginei:
  - Publicul așteaptă - fețe îndurerate,
  Fondurile nu contează - sunt un ucigaș!
  Anyuta a lovit trupele germane cu un fulger din sfarcul ei stacojiu si a guturat:
  - Nu ai dreptate! Suntem războinici nobili, nu asasini!
  Alla cu părul roșu, al cărui păr este atât de fierbinte și înflăcărat încât poate arde un întreg regiment, va arde, de asemenea, din sfarcurile de rubin cu stropi de fum și vor derula și vor arde o întreagă companie de inamici deodată.
  Războinicul cânta:
  -Am fost foarte amabil.
  iubesc oamenii din tot sufletul...
  Sub semnul vulturului albastru
  Coroana ta - aurita!
  Maria mâzgălește și ea dintr-o mitralieră și aruncă cu degetele goale mine de fum cu chimie. Acestea sunt fetele - un pasaj remarcabil.
  Și războinicul a cântat:
  - Există sakura în fiecare apartament,
  Zboară ca o săgeată diabolică...
  Îi udăm pe naziști în toaletă,
  Și gândul nostru este ca un ac!
  Olimpiada scriind pe naziști dintr-o mitralieră. Ea este o fată erou a rugat:
  - Acele mele, ace ascuțite ca gloanțe!
  Bineînțeles, nemții au avut o perioadă grea în film - au fost complet presați.
  Aceasta este goana cu moartea...
  Și iată scena cu pionierul. Băiatul a fost dezbrăcat până în pantaloni scurți și, cu mâinile legate, au fost conduși desculți prin ger. Si biciuita cu bici....
  Băiatul geme și face un pas înainte. Asta e foarte crud...
  Și iată o germană Margaret cântând la armonică. Îi face cu ochiul pionierului și îi spune:
  - De ce sunt picioarele băiatului reci?
  Pionierul răspunde:
  - Dacă te-ai îndrăgostit de mama băiatului,
  În ger, desculţ, te-ai dus la iubita!
  Nemțoaica a râs și a remarcat într-o rusă bună:
  - Ei bine, temperează-l pe pionier! Este foarte bun pentru sănătate!
  Iar băiatul, desculț și aproape gol, a fost condus mai departe prin zăpadă.
  Apoi se arată o nouă bătălie cu războinicii sovietici. Evident, este doar un basm.
  Margarita, zdrobind adversarii, dezvăluind dinții, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat de pe piciorul gol al fetei, lovindu-i pe naziști și avioanele și tancurile lor.
  Natasha și-a aruncat și ea degetele goale, ucigaș și urla:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și săbiile ei au trecut prin fasciști din moară.
  Zoya, tăind dușmanii, scârțâi:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților și aeronavelor naziste.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Augustin, tăind soldații albi și tancurile, scârțâi:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Și cad takni și luptători albi.
  Svetlana îi taie morarului, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Naziștii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru că mama Rusia va învinge!
  Margarita zdrobește și adversarii.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Naziștii mor în număr mare. Războinicul strigă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa de cadavre ale soldaților fasciști.
  Dar Natasha este în ofensivă. El îi dărâmă pe naziști împreună cu tancurile și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Cine a văzut gâturile naziștilor. Da, aceasta este o fată.
  Zoya este în ofensivă. Tăiind soldații maro cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale - doborî tancuri și avioane.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustina, doborând naziștii și exterminând soldații bruni, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa asupra inamicului, ceva care va ucide un elefant și cu atât mai mult un tanc.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii!
  Svetlana în ofensivă. Tăieri, tăieturi pe naziști. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători și țipăi:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale, distrugând tancuri și avioane.
  Margarita trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă daruri ale morții, tancurile și avioanele ard.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii maro fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și naziștii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Natasha în ofensivă este, de asemenea, foarte cool.
  Și aruncă cu picioarele goale și scuipă dintr-un pai.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya asaltează un blocaj al cadavrelor naziste. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Iar războinicii maro continuă să cadă și să cadă.
  Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul naziștilor.
  Au picat morți.
  Sau, mai degrabă, complet mort.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele brune. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele fasciste.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin răcnește în extaz sălbatic:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare.
  Svetlana în luptă Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate -
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Iar în mișcarea fetei desculțe este tot mai multă furie.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja o sută de naziști. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și masa de luptători maro a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei cinci erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și a tancurilor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare, o mie de naziști au zburat imediat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și tăie prin carne și metal.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi și tancurile ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te cu o astfel de armada galbena.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Va fi un cap de taur - luptătorii nu vor înnebuni!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Margarita, aruncând cu piciorul gol un pumnal, rupând turela tancului, confirmă:
  - Fata mare si misto!
  Augustin a fost de acord cu aceasta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa unul criminal.
  Svetlana în luptă nu este inferioară adversarilor. Nu o fată, dar să termin cu o astfel de vrăjitoare în flăcări.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând o lamă cu piciorul gol, tăind turela tancului, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana, tăind inamicii și doborând avioane, ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya scârțâi, aruncând ace cu picioarele ei goale și bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha, doborând naziștii, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Margarita a cântat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de naziști și turnuri de tancuri.
  Zoya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători și avioane.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi:
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe naziști:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă și turnurile de rezervoare sunt demolate.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha a zburat în aer. A sfâșiat adversarii și vulturii înaripați și a emis:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Natasha i-a doborât pe naziști și a scârțâit:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Natasha a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata a aruncat cu ace în inamic cu degetele goale de la picioare, a aruncat în aer o masă de tancuri și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Natasha a tăiat din nou inamicii, dărâmând turnurile tancurilor.
  Zoya este o fetiță foarte rapidă. Aici a lansat un butoi întreg asupra naziștilor. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Deci treierarea naziștilor. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Atentie, va fi de folos
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi.
  Și iată cum luptă Svetlana. Și naziștii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Svetlana a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, care au topit craniile și turnurile tancurilor:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele au preluat naziștii. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Margarita, zdrobind armata brună și tăind prin tancuri, ridică:
  Suntem ca taurii!
  
  . STRANEPOTUL LUI TAMERLANE CRAVE
  ADNOTARE
  Debarcarea fetelor frumoase din secolul XXI îl ajută pe strănepotul lui Tamerlan să-și păstreze puterea și, mai mult, să deschidă calea pentru expansiunea imperiului.
  . CAPITOLUL 1
  După moartea lui Tamerlane în 1405, strănepotul său Muhammad Jahangir a fost declarat succesorul său. Era încă un băiat de vreo nouă ani și avea un regent. Și Alenka a devenit mâna dreaptă a lui Tamerlan, apoi a devenit prima lui soție.
  Pentru totdeauna tânăra fată a fost o vrăjitoare posedată o putere colosală. Și ea a devenit conducătorul real al imperiului marelui comandant.
  Alenka este o fată eroică care până acum s-a dovedit a fi legată de războiul cu diferite tipuri de satrapi ai lui Tamerlan.
  Iată prima ei bătălie majoră.
  Inamicul are o armată destul de mare. Dar Alenka nu este jenată.
  Aici ea îi conduce personal pe luptători în atac. Și împreună cu ea o echipă de vrăjitoare care se închină lui Dumnezeu Atotputernic Rod.
  Aici Alyonka își balansează săbiile, conduce o recepție - o moară și taie capetele mujahidinilor.
  Războinicul fluieră... Corbii leșin și străpung vârfurile războinicilor ras ai rebelilor.
  Alenka a aruncat un bumerang cu degetele goale de la picioare, tăind capetele, militanților și a cântat:
  - Sunt o sultană grozavă,
  Și în bătălii atamanul!
  Anyuta taie si inamicii. Le taie capetele cu săbiile ei de vrăjitoare.
  Și apoi cu piciorul gol, de parcă ar arunca ceva letal.
  Si canta:
  - Putem cu toții
  Suntem cool...
  Cu grija -
  Suntem desculți!
  Și după aceea, fata își va lua și va arăta limba lungă.
  Apoi va scuipa inamicul și va face cu ochi de safir.
  Luptă și Alla roșcată. Părul ei roșu aramiu îi dă fetei o asemănare cu torța unui campion olimpic.
  Săbiile ei țin o recepție - un fluture.
  Apoi, degetele goale ale picioarelor seducătoare aruncă ace otrăvitoare care străpung inamicii.
  Allah a luat-o și a cântat:
  - Cred că vom fi mai puternici decât toată lumea,
  Nelegiuitul va fi distrus în scrum!
  Luptă și Maria. Săbiile ei sunt ca lamele unui elicopter de mare viteză. Deci totul este întrerupt fără milă.
  Iar călcâiul gol aruncă un pachet exploziv cu distrugere.
  Războinicul Maria a cântat:
  Vezi eclipsa de pe cer
  Aceste fete semnează!
  Jocurile Olimpice se luptă și ele. Săbiile ei sunt ca niște faruri care se prelungesc. Și tăiați dușmanii pe loc.
  Călcâiul gol al fetei a aruncat o bombă grea, iar războinicul a cântat:
  - Sunt mai puternic decât toată lumea din lume,
  Să o facem mai repede!
  Și sfârcurile ei stacojii erau expuse și cum aveau să fie lovite de fulger. Și o sută întreagă de dușmani au fost prăjiți.
  Inamicul a fost învins. Și rupt complet și necondiționat.
  Încă câteva victorii mai mici, iar restul satrapilor s-au grăbit să recunoască autoritatea tânărului moștenitor.
  Muhammad Jihangir a câștigat în acest fel a reușit să-și întărească puterea asupra imperiului. Deși el era conducătorul pur formal. Mama vitregă-străbunica lui chiar conducea.
  Imperiul lui Timurad era mare. Dar totuși, ea nu controla întreaga lume.
  Alenka a făcut prima ei călătorie în India - pentru a captura regiunile sale sudice.
  Fata, ca întotdeauna, a luptat personal și cu cei patru prieteni ai săi.
  Alenka a ucis sute de oameni.
  Uneori, în timpul luptei, își scotea sutienul. Și sfarcurile rubin au aruncat fulgere. Care au fost arse de inamic cu regimente întregi.
  Cu toate acestea, alte fete, în special la Jocurile Olimpice mari, s-ar putea decoji de sfarcurile stacojii și ar putea o mulțime de dușmani.
  Deci nimeni nu poate rezista acestor fete.
  India a fost cucerită complet în 1408. Și imperiul a fost întărit.
  A urmat apoi o campanie împotriva Egiptului. Și din nou victorii, înfrângeri ale adversarilor și capturi.
  Alenka, cu degetele goale, a aruncat mazăre specială, în care era un exploziv foarte distructiv.
  Și dușmani sfâșiați.
  Dar Alla și Olympias au luat-o, iar Emirul Egiptului, apucându-i mâinile și picioarele cu degetele goale, l-a rupt banal.
  Apoi fetele au râs din plin și au cântat:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim despre asta!
  Să-l sfâșiem!
  Să o despărțim!
  După luptă, fetele i-au forțat pe cei câțiva bărbați supraviețuitori să se prosterne și să le sărute picioarele goale, întărite și însângerate.
  Așa că vizirul egiptean a îngenuncheat și a sărutat piciorul gol al Alenkei.
  Fata l-a prins de nas cu degetele picioarelor goale. Și strâns tare.
  Cel care urlă...
  Alenka l-a ridicat cu piciorul și cu forța ei violentă l-a aruncat departe, la o distanță de câmpul unei săgeți cu arc lung.
  După ce au cucerit Egiptul, Genghizizii au mers mai departe... După ce au ajuns și au capturat Marocul.
  Alenka nu a plecat încă în Europa. Privirea ei se întoarse spre est. De fapt, China a scăpat de puterea mongolilor și acolo a fost necesar să le restabilească puterea.
  În 1415, a început o campanie împotriva Chinei. Mohammed era deja un adult și el însuși a condus campania.
  Dar, de fapt, Alenka și-a controlat armata. Ea pare a fi o mamă vitregă-străbunica și o fată eternă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că Alenka nu a făcut sex.
  Ea însăși și-a ales cei mai frumoși și musculoși tineri pentru ea și a făcut dragoste în diverse moduri și, în același timp, cu mai multe.
  Ei bine, a fost iertată, ca și celelalte patru vrăjitoare. Toți acești cinci războinici erau invincibili.
  Aici se confruntă cu o armată uriașă a Chinei.
  Alyonka a executat mai întâi o tehnică de fulger cu săbii.
  Și atât de mulți capete ai războinicilor din Imperiul Ceresc au zburat.
  Apoi Alenka a aruncat cu degetele goale mai multe discuri cu margini de diamant, iar fiecare dintre ele a ucis o duzină de adversari.
  Fata a tăiat cu săbii și a cântat:
  - Sunt un războinic de cea mai înaltă clasă,
  Și jefuiește în mod jucăuș casieria!
  Apoi Anyuta a luat și a tăiat cu săbii, dând tehnica "sepie", a tăiat o mulțime de adversari, după care a cântat:
  - Sunt cea mai tare fata
  Vom sărbători succesul!
  Atunci formidabila războinică și-a arătat limba.
  Și cum scuipă ca un stâlp de foc.
  Așa că imediat două sute de chinezi au fost incinerați.
  Alla cu părul roșu era plină de emoție. Ea i-a tăiat pe chinezi, tăindu-le capetele ca un brici.
  În același timp, războinicii au aruncat cu degetele goale un bob de anihilare cu o forță mortală. Și ea a sfâșiat o mulțime de adversari și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Pentru Rusia Mare!
  Maria, disecând adversarii și după ce a făcut primirea cu libelule, a răspuns cu un rânjet din dinți:
  - Pentru spațiul grozav!
  Și din nou a aruncat cu degetele goale de la picioare darul mortal al anihilării.
  Olimpia taie și inamicii cu săbiile. Sunt ca lamele de morii de vânt. Și i-au tăiat pe chinezi și le-au tăiat capul.
  Olympias a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, rotund. Și a explodat, trimițând un întreg batalion într-o altă dimensiune.
  Fata l-a luat și a cântat:
  - Slavă întinderilor spațiului,
  Destul de vorbă stupidă!
  După aceea, toate cele cinci vrăjitoare frumoase, puternice și invincibile cum să fluieră. Și corbii, nori întregi, fac un atac de cord și cad uluiți și străpung craniile soldaților chinezi.
  Iată un lucru mișto.
  Alenka a cântat:
  - Războiul merge foarte bine,
  Victorie rupem scorul!
  Fetele, desigur, treiera chinezilor ca pe nucile cu barosul. Aceasta este ceea ce fetele terminatoare opresc, fără a uita să arunce cadouri mari și mortale ale morții cu degetele goale.
  Aici Alenka își scoate sutienul. Și sfârcurile ei stacojii au fost expuse, iar sânii ei plini au devenit atât de seducătoare.
  Și acum fulgerele vor zbura din sânii ei strălucitori. Cădeți asupra chinezilor, cu forță sălbatică.
  Alenka a aruncat cu degetele goale un dar ucigaș al morții, a sfâșiat o mulțime mare de adversari în bucăți mici și a ciripit:
  - Slavă comunismului!
  Și apoi ea a smuls mâna unui general chinez, așa că a zburat și a străpuns ochiul altui demnitar cu degetul arătător.
  Anyuta a declarat cu inteligență, zdrobindu-i pe dușmani:
  Suntem fete cool!
  Și și-a expus și sânii, scoțându-și sutienul. Și apoi din sfarcurile de zmeură a lovit fulgerul. Și a fost o distrugere totală.
  Și chinezii au fost complet carbonizați și au ajuns literalmente într-un sicriu adânc. Mai exact, nu vor primi un sicriu.
  Fetele au organizat un masacru colosal pentru chinezi. Au murit atât de mulți proști.
  Anyuta a luat-o și a cântat, dezvăluind dinții:
  - Sunt cea mai puternică femeie,
  Trebuie să fiu violată!
  Alla participă și la bătălii. E o fată atât de dură și nenorocită.
  Și degetele ei goale aruncau ace otrăvitoare și distructive. Aceasta este fata roșcată a terminatorului.
  Și apoi și-a descoperit sânii. Și din mamelonul rubin va lua și va exploda cu o forță distructivă colosală. Un întreg batalion de soldați chinezi a ars.
  Și iată-l pe Alla, al cărui păr roșu aramiu, ca steagul proletarilor, flutură în vânt.
  Iar fata a luat-o și a cântat, dezvăluind dinții:
  - Cea mai mare țară a noastră este
  Virusul-Satana va fi distrus!
  De asemenea, Maria se luptă cu agresivitate și leagăne mortale, îndepărtează dușmanii și literalmente le suflă din cap.
  Și săbiile fetei sunt foarte ascuțite, ca niște brici, și produc o crimă totală.
  Maria a aruncat cu degetele goale ceva care a adus moartea totală și a guturat:
  - Pentru Patrie - marea noastră Mamă!
  Iar războinicul a luat și i-a descoperit sânii plini. Și sfarcurile ei de căpșuni au fost luate și bătute cu pulsari de o mare putere distructivă.
  Și atât de mulți dușmani au fost distruși deodată, încât în China mulți copii au rămas trivial orfani.
  Maria a luat-o și și-a dezvăluit dinții, s-a rugit:
  - Suntem pentru pace pentru prietenie,
  Pentru zâmbetele lumii...
  Pentru cordialitatea întâlnirilor!
  Olympias - această fată erou în luptă este ca o fiară reală și foarte, extrem de agresivă.
  Ea a luat și cu tălpile goale a aruncat un butoi întreg de explozibili. Pentru aceasta, fata a trebuit chiar să cadă pe spate.
  Și apoi Olympias și-a descoperit sânii plini, care sunt de mărimea pepenilor.
  Și războinicul a luat-o și, ca o întreagă cascadă de pulsari, va încărca trupele Chinei. Și câți soldați galbeni au murit deodată.
  Fata cu un fizic optimist a luat-o și a aruncat-o cu mare putere și energie de foc. Aici devine foarte cald. Și pământul arde, ca și cum napalm s-ar fi revărsat pe capetele chinezilor. Și multe ard acolo... Un general chinez, după ce a ars de viu, a reușit să cânte.
  Și imediat, cinci fete au fluierat și a urmat o cădere asurzitoare a unui nor întreg de corbi și au străpuns capetele chinezești.
  Fetele sunt aliniate în pentagon și se vor prăbuși cu o energie diavolească.
  Dar și alte fete s-au alăturat bătăliei împotriva chinezilor. Anastasia Vedmakova a apărut pe aeronava de atac.
  Și ea a luat-o și a lansat distrugerea cu ajutorul unui picior gol și cizelat și a distrus un întreg batalion chinez cu un lansator de rachete.
  Anastasia a cântat:
  - Unu doi trei patru cinci -
  Vrăjitoarea a început să omoare!
  Iar războinicul cu sfarcul stacojiu al pieptului a apăsat butonul joystick-ului, iar racheta zboară din nou, cu o viteză fenomenală și vărsând un flux mare de distrugere și moarte.
  Akulina Orlova a luat-o și și-a dezvăluit sânii. Și ea a luat-o, și-a apăsat degetele goale pe butonul joystick-ului.
  Și o rachetă va decola cu o forță cosmică de neînțeles.
  Și acum au rămas doar coarne și picioare din batalionul chinez.
  Akulina Orlova a luat-o și a scârțâit:
  - Marea putere a lui Svarog,
  Vom vedea puterea, puterea lui Dumnezeu!
  Și războinicul îi apăsă pe pedală călcâiul curbat gol, rotund, roz și foarte grațios.
  A distrus o bombă cu vid, trimițând un întreg regiment de chinezi în lumea interlopă.
  Apoi ea adăugă energic:
  - Rusia este prea mult, nu doresc,
  Atunci vei primi un paradis foarte tare!
  Mirabela Magnetic este, de asemenea, o fată foarte energică. Și războinicul a luat-o și a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare. Și cum trântește inamicul cu un salt agresiv.
  Și masa chinezilor se va arde imediat și se va transforma în cenușă.
  Mirabela a luat-o și a apăsat butonul joystick-ului cu un mamelon de căpșuni, și o va lua, o rachetă va zbura pe lângă ea.
  Și atâția luptători au ars deodată și au mers la figurat în iad sau în rai, sau poate chiar într-un loc în care basmele sunt deja mai cool decât orice fantezie umană.
  Mirabela a luat-o și a cântat:
  Puterea noastră este atât de mare
  Să distrugem toată China...
  Vom construi pentru veacuri -
  Pe cer, pe mare și pe uscat!
  Toate cele trei avioane atacă, de parcă ar fi fost trupe chineze. Iar rachetele fetelor sunt speciale, reutilizabile, datorită magiei puternice.
  Și mii de războinici ai imperiului ceresc merg la strămoși.
  Și apoi Natasha a luat-o și a tras rachete cu ace otrăvitoare din aeronava ei de atac.
  Aceștia vor zbura și, la un moment dat, mulți oponenți vor fi distruși fără nicio ceremonie.
  Iar demnitarul suprem al Chinei din prima dată a luat și a ars într-un foc furios și nemilos.
  Natasha a cântat cu entuziasm:
  Cum am trăit, luptând
  Și fără frică de moarte...
  Deci de acum înainte, tu și cu mine vom trăi...
  Și pe cerul înstelat
  Și liniște de munte -
  Valul mării și focul furios,
  Și în foc furios, și furios!
  . CAPITOLUL 2
  Fetele au zdrobit o armată a Chinei. Dar o altă hoardă mare a Imperiului Celest s-a aplecat spre ei.
  Alenka, pe lângă săbii, făcea și mitraliere. Și să mâzgălem în chineză cu ambele mâini deodată. Și a exterminat complet armata Imperiului Celest.
  Fata ardea.
  În același timp, și-a scos sutienul și și-a expus sfârcurile stacojii. Fata asta este pur și simplu uimitoare.
  Și din sânii ei ca niște boboci de trandafir a zburat o forță mortală de fulger.
  Și un întreg batalion de chinezi a fost ars și distrus.
  Alyonka a luat-o și a cântat, dezvăluind dinții:
  - Vom zdrobi toți chinezii în bucăți,
  Distrugerea în puterea noastră, puterea!
  Anyuta mâzgălește și pe dușmani. În același timp, folosește mitraliere speciale, de casă. Acestea sunt doar distrugeri totalitare ale adversarilor. Și ridicați movile întregi de cadavre.
  Și atât de mulți chinezi au fost distruși în scurt timp.
  Anyuta a aruncat cu degetele goale un dar de anihilare. Și a sfărâmat o masă de soldați chinezi.
  Apoi fata de la sfârcurile ei purpurie, în timp ce se înfrunta pe luptătorii imperiului ceresc, lupanet.
  Și tot regimentul inamic va arde deodată.
  Apoi Anyuta ciripește:
  - În furia noastră, zdrobim China,
  Cred, desigur, că vom câștiga pe toți!
  Fata care luptă Alla luptă și cu spontaneitate agresivă.
  Și părul ei este atât de roșu aramiu și arzător ca flăcările unui incendiu al Inchiziției.
  Războinicul a luat-o și cu degetele goale de la picioare a aruncat cadoul ucigaș al morții. A rupt o mulțime de chinezești.
  Chiar și capetele lor s-au rostogolit în direcții diferite.
  După aceea, războinicul din sfarcurile rubin se va încărca cu o întreagă linie de pulsari. Așa că au luat și au ars două regimente întregi de chinezi.
  Războinicul super-clasă a luat-o și a cântat:
  - Vom învinge dușmanii, știu sigur,
  Nu vom lăsa China să preia întreaga lume!
  Iar fata roșcată a luat-o și a fluierat prin nările ei foarte frumoase.
  Și nasurile tuturor celor cinci sunt foarte elegante.
  Și picioarele sunt atât de seducătoare și agile și nu se murdăresc deloc. Războinicii de aici au o întorsătură extraordinară. Și au un farmec unic, un ochi și un atac. Împotriva unei astfel de fete, consideră că orice armată, chiar și China, nu va rezista!
  O fată cu părul auriu, Maria, luptă foarte periculos. Iar picioarele ei goale și cizelate aruncă lucruri foarte letale și distructive.
  Dar dacă funcționează și sfarcurile de sân de căpșuni. Și din ei vor cădea fulgere cu forță mortală colosală.
  Și un alt regiment chinez va fi ars imediat.
  Maria a luat-o și a cântat, dezvăluind dinții:
  - Sunt fată, știi, dragă,
  Frumos din toate punctele de vedere!
  Frumos din toate punctele de vedere!
  Din partea tuturor, din toate părțile!
  Și va scuipa și pe dușman. Și scuipatul ei s-a transformat într-o pată hiperplasmatică, s-a extins, s-a mutat și un întreg batalion de soldați chinezi a fost distrus.
  Olympias, această fată eroică cu o forță fizică colosală. Iar picioarele ei sunt destul de mari, bronzate, desculțe, și în același timp elegante și seducătoare.
  Iar pieptul este ca un uger plin cu lapte, ca cel al celui mai solid și mai mare bivol.
  În același timp, sfarcurile sunt ca niște muguri de mac, atât de strălucitori, suculenți și seducatori.
  Nu e de mirare că Jocurile Olimpice dinaintea luptei se vor retrage cu siguranță cu o duzină de bărbați tineri și puternici și vor face dragoste cu ei.
  Și asta oferă bucurie și putere suplimentară.
  Și acum fulgere zboară din sfarcurile ei puternice, seducătoare, mari ca roșiile. Și mai mult, într-o întreagă cascadă, de parcă ar fi un val de tsunami.
  Și imediat mii de chinezi mor într-o agonie teribilă, electricitatea sa biologică.
  Olimpiada a cântat:
  Fără milă, fără milă,
  fără milă pentru dușman!
  Picaturi, picaturi -
  Sunt la atac!
  Și războinicul a luat-o și și-a arătat limba lungă, ca un bici de supraveghetor.
  Și cu această limbă a aruncat o acadea, în care o particulă de antimaterie. Drept urmare, două regimente chineze au fost arse în pământ deodată, iar Imperiului Celest i-a fost dată o lovitură zdrobitoare.
  Deja, cinci fete l-au luat și, fără a mai vorbi, vor fluiera. Și corbii încep să aibă crize de epilepsie. Se învârt în aer ca niște bumerangi, se repezi în jos. Și ciocul lor tăia craniile soldaților chinezi până la moarte.
  remarcă Olympias, mârâind ca o panteră și dezvăluindu-și colții foarte lungi și puternici din spatele gurii.
  Ea este, desigur, oarecum un vampir. Doar colții ei fie se mișcă înăuntru, fie, dimpotrivă, înaintează.
  Și vocea lui Olimpia este foarte tare:
  - Vom zdrobi cu siguranță inamicii,
  Vocea fetei este fermecătoare, captivantă...
  Am ocupat China din plin,
  Nu suntem doar spectatori!
  Alenka, trebuie să-i spui fetei de ce ai nevoie...
  Și are natura agresivă a furtului real.
  Alenka a luat-o și din sfarcurile ei stacojii a explodat cu o forță furioasă cu pulsari de foc și neștiind milă.
  Fiecare dintre aceste cheaguri de foc conține o cantitate extraordinară de energie. Și chinezii sunt loviți de coarne foarte bine.
  Alenka a remarcat inteligent:
  - Acolo am început să reglementăm populația planetei Pământ!
  Anyuta de la sfarcul de zmeura, a dat fulgere chinezilor. După ce a primit un glonț în țiglă de presă, ea a râs:
  - Minți! Nu o vei lua!
  Alenka a fost de acord cu mare încredere:
  - Nu-l lua!
  Olimpiada o luă și cu călcâiul gol și rotund, ca cu un baros, lovi în falca generalului chinez și gâgâi:
  - Pentru o nouă URSS fără țarism și liderism!
  Maria a fost de acord, lovind dintr-un mamelon de căpșuni cu un dar foarte distructiv și fatal al morții:
  - Da, regele e prea scump ca să se hrănească!
  Și le-a făcut cu ochiul prietenilor ei.
  Dar, deocamdată, ei cuceresc oficial China, în scopuri speciale.
  Fata roșcată și foarte frumoasă Alla a luat-o și a cântat, dezvăluindu-și dinții foarte albi și sidefați:
  - În regatul lui, balaurul,
  Tot ce este viu și strălucitor distruge...
  Există doar un geamăt,
  Aruncă lanțul de gunoaie!
  Și războinicul a luat-o din mamelonul rubin ca un fulger. Și din nou îi va stinge pe chinezi și îi va ridica într-o mână de cenușă.
  Alla l-a luat și a cântat, dezvăluind dinții și făcând cu ochiul:
  - De la dragonul rău,
  Genul a salvat Pământul...
  Și lumina cerului -
  A lăsat oameni!
  Și războinicul își va face din nou cu ochiul partenerilor ei...
  Ei bine, cei cinci înțeleg că China se bate cu un entuziasm extraordinar.
  Dar aici a intrat în luptă - Albina și Alvina. Sunt fete foarte frumoase si blonde in acelasi timp.
  Ei zboară cu avioane de luptă, cum ar fi avioanele de atac. Și trimit o încărcare letală după încărcare.
  Acestea sunt fetele - a spune că super înseamnă a nu spune nimic.
  Și apăsă butoanele joystick-ului cu sfarcurile lor stacojii și trimit rachete foarte zdrobitoare cu o putere letală colosală.
  Și se fac atâtea distrugeri în China. Ciuperci întregi se ridică din anihilarea soldaților Imperiului Celest.
  Albina a tras mai întâi cu degetele goale de la picioare. Și a scuipat un dar colosal și distructiv al anihilării.
  Și apoi a aplicat mamelonul rubin al sânului. Și chinezii au devenit din nou foarte greu.
  Albina a luat-o și a ciripit, dezvăluind dinții și cântând:
  Vom intra în comunism în curând
  Ascensiunea tarii mele...
  Scoateți doar hoțul
  Și o capră cheală!
  După aceea, fata a luat și și-a arătat limba foarte lungă și ageră.
  Cu ei îi plăcea foarte mult să lingă tijele de jad care pulsau. Ea i-a plăcut enorm.
  Nici Alvina nu este împotriva servirii bărbaților. Și mai ales ai plăcere când iei bani de la bărbați. Este într-adevăr o plăcere și o bucurie.
  Alvina a luat-o și a cântat:
  - Faceți bani, faceți bani
  Uitând de somn și lene...
  Faceți bani, faceți bani
  Restul sunt tot gunoi!
  Și războinicul a apăsat din nou sfarcul de căpșuni pe buton, iar darul anihilării a izbucnit cu o forță mortală și masa chinezilor a fost distrusă.
  Aceste fete sunt, desigur, extrem de cool.
  Albina i-a remarcat partenerului ei:
  - Ești un războinic misto!
  Alvina a răspuns logic:
  - La fel ca tine!
  Iar Alvina a trimis un alt cadou de anihilare cu ajutorul degetelor goale de la picioare.
  Și a ciripit:
  - Vor fi noi ere
  Va fi o schimbare generațională...
  Dar nimeni niciodată
  Nu uita de obiectivul luminos!
  Fetele apăsară din nou împreună cu călcâiele goale pe pedale. Și din nou au fost uciși mase de chinezi.
  Acest lucru este cu adevărat grozav.
  Dar în luptă, și Anastasia Vedmakova. Este foarte activă și agresivă pe aeronava de atac.
  Ba chiar cântă râzând:
  - După ce ați citit două rânduri din revolver,
  grăbiți-vă și ucideți-l pe cel rău...
  Răul furios, diavolul iadului,
  Chel a început să extermine oameni!
  Și Anastasia Vedmakova a luat-o și le-a făcut cu ochiul partenerilor ei. Este o războinică foarte frumoasă și, de asemenea, roșcată.
  Și toți chinezii care au fost loviți de rachetele ei au fost făcuți în bucăți.
  Dar în luptă și Akulina Orlova. Fata se luptă și iute ca o cobra.
  Și aeronava ei de atac sare ca un cip pe valuri în timpul unei furtuni.
  Akulina îi zdrobește pe chinezi. Le lovește cu degetele goale de la picioare.
  În timp ce fata cântă:
  - Chel, chel, chel,
  Destin neliniştit...
  Dar de ce, ca să închid chelia,
  Ai nevoie de probleme?
  Apoi fata a tras din nou, dar de data aceasta folosindu-și mamelonul apetisant ca o căpșună coaptă.
  Mirabela a luat-o și ea și a apăsat pe nasturi cu degetele goale de la picioare. Și i-a lovit pe chinezi cu rachete.
  Au murit atât de mulți dușmani.
  Fata l-a luat și a cântat, dezvăluind dinții:
  Se declanșează un mare război
  Război fără motiv...
  Satana s-a dezlegat
  Și moartea a venit cu el!
  Femeile pilot i-au învins pe chinezi foarte activ. Și au trimis rachete ardând regimente întregi. Și au aruncat și bombe cu ace și mingi, dând dovadă de o forță și ingeniozitate extraordinare. Războinici ce să spună - clasă!
  Dar în bătălia împotriva chinezilor și Elisabetei, cu trei prieteni pe tanc. Echipajul lor a fost poreclit - E-4, fete atât de minunate în el.
  Desigur, războinicii în chiloți singuri.
  Și bronzat și foarte musculos.
  Elizabeth își apăsă piciorul gol și cizelat pe nasture. Ea a trimis un proiectil cu o forță letală colosală și a guturat:
  - Sunt cea mai puternică fată din lume!
  Și atât de mulți chinezi au fost distruși de acest proiectil mortal.
  Acestea sunt fetele cărora le place să omoare.
  Elena este și ea o fată în doar chiloți și o blondă. Și în general, în această trăsură, toate cele patru frumuseți sunt blonde. Doar nuanțe ușor diferite de păr.
  Și bineînțeles, frumoasă și bustiță.
  Elena și-a apăsat sfârcurile stacojii pe butoanele joystick-ului. Artileria a tras și obuzele au zburat.
  Deci nu au unul simplu, ci cu patru arme.
  Fetele, trebuie să spun, sunt foarte vesele și pur și simplu superbe.
  Elena a cântat, dezvăluind dinții:
  - Sunt o tânără pe nume Carlo,
  Nu joc des, dar este grozav!
  Ekaterina și-a apăsat și sfârcurile de căpșuni pe butonul joystick-ului, a reacționat cu o mină de pământ distructivă și a ciripit:
  - Ofer tuturor clienților cu un diamant zâmbet,
  Să mergem pe calea luminii - neștiind eroarea!
  Euphrosyne nu este, de asemenea, ratată în luptă. Mai întâi, a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a trimis un proiectil de fragmentare letal, puternic exploziv.
  Și apoi și-a apăsat sfârcurile rubin pe nasturi și și-a tăiat oponenții până la moarte. Apoi ea a guturat, trimițând șiroaie de gloanțe de la mitraliere și și-a dezvăluit dinții, cu colții de lupă:
  - Lupii sunt cele mai tari animale,
  Sfâșiind pe toți, necunoscând milă!
  Și toate cele patru fete l-au luat și au strigat:
  - Și pe cine vom găsi în luptă și pe cine vom găsi în luptă,
  Să-l sfâșiem, să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Acestea sunt fetele și tancul trimite obuze cu o forță mortală și mâzgăliri de la mitraliere. Nu există nicio modalitate de a rezista unor asemenea escroci. Ei au puterea mâniei, flacăra pasiunii și încrederea în victorie. Și, în același timp, își înfig și călcâiele murdare și rotunde în fața chinezilor capturați și îi obligă să-și lingă limba.
  Bărbații îl iubesc și îl urăsc în același timp. Și fetele sunt pur și simplu grozave.
  Cu toate acestea, chinezii nu disprețuiesc tortura. Un băiat de treisprezece ani, Ileyka, a fost prins. Și au început să interogheze cu predilecție.
  Băiatul a tăcut la început. Apoi i-au rupt hainele și l-au pus pe un cârlig cu mâinile legate în spate. Și au început să se ridice mai sus.
  Articulațiile băiatului se întorceau, iar Ileika gemu. Și a devenit din ce în ce mai sus.
  Călăul a tras picioarele goale ale băiatului. Și s-a răsturnat și a urlat de durere chinuitoare.
  Chinezii au râs și au început să arate cu degetul. Au crescut-o pe Ileyka și mai sus. Frânghia era deja mult mai strânsă. Până în tavan. Un băiat neputincios, gol, atârnat pe un suport, cu picioarele goale zvâcnind.
  Apoi frânghia a căzut imediat. Trupul băiatului s-a prăbușit.
  Și doar chiar la podea frânghia s-a întins din nou. Se auzi un țipăt inuman de durere incredibilă. Ileika vultur și zvâcni.
  Iar călăii au râs. Nici măcar nu au pus întrebări, ci pur și simplu au torturat copilul.
  Atunci chinezii l-au prins pe băiat de picioarele goale și i-au apăsat. Au pus blocul, prinzându-l ferm. Deschiderile blocului erau din fier, si facute special pentru copii. Și fixat ferm.
  Atunci călăii au început să atârne greutăți de cârlige. L-au revizuit pe băiat. Atârna gol, transpirat, cu mușchii încordați, cu capul blond și cu fața răsucită de suferință.
  Întinzându-l pe băiat, chinezii au început să-l bată cu biciul. Au făcut-o cu mare plăcere.
  Băiatul urlă și gemu... Din gât îi ieși o șuierătoare. Iar călăii știau doar că râd.
  Pielea de pe spatele băiatului a izbucnit la primele lovituri puternice. Sângele picura și se amesteca cu transpirație. Băiatul a țipat și a încercat să se zvâcnească.
  Dar asta l-a făcut și mai dureros.
  Și tremura de suspine.
  Atunci călăii, fără să se gândească de două ori, au început să stivuească lemne de foc subțiri sub picioarele goale ale lui Ileyka.
  Și două femei cu ochi îngusti au scos o sticlă de ulei de măsline. Și au început să ungă tălpile băiatului, întărite de mersul lung desculț.
  Ileyka gemu:
  - Oricum nu voi spune nimic!
  Femeile au râs și au plesnit cu mâinile pe fundul gol al băiatului.
  Apoi au terminat de uns tălpile caluse, dar fără praf ale copilului, înainte de tortură.
  Apoi călăul a adus o torță și a aprins focul. Flacăra s-a ridicat și prădătorul a lins călcâiul întărit, rotund și copilăresc.
  Ileyka urlă din nou. Focul doare... Călăul a băgat pokerul și a început să se încălzească sub picioarele goale ale băiatului. Un alt torționar a scos din șemineu o tijă de fier încinsă. Și a început să o bată pe tânăra Ileyka cu o tijă roșie de la căldură pe spatele său bronzat și musculos.
  Băiatul avea dureri groaznice. Dar totuși a strigat prin puterea lui:
  - Uau, n-o să spun! Oh, n-o să spun! A, mamă, mamă - nu voi spune!
  Călăii au prăjit tălpile goale ale băiatului și l-au bătut pe spate. Apoi unul dintre ei a luat o bucată de fier din șemineu. A pus metalul încins la pieptul băiatului și, zâmbind carnivor în rusă ruptă, a întrebat:
  - Ce te doare?
  Băiatul a țipat înapoi:
  - Nu voi spune!
  Deși mirosul de carne arsă a devenit mai puternic. Un alt torționar a ridicat clești, al căror capăt era încălzit în șemineu.
  Și a început să rupă degetele băiatului pe picioarele goale. A început cu degetul mic și l-a deșurubat cu un scrap.
  Ileyka a țipat disperată:
  - Ah-ah-ah-ah! Nu voi spune!
  Călăul i-a rupt mai întâi degetele băiatului de la piciorul drept gol, apoi s-a mutat spre stânga. Era un copil foarte mare și puternic. Dar am încercat să-mi rup degetele cât mai încet posibil.
  Când ultimul a scârțâit, degetul mare al piciorului stâng, epuizat de tortură, Ileyka și-a pierdut cunoștința din cauza șocului de durere.
  O găleată cu apă cu gheață a fost turnată imediat peste el. Băiatul îşi veni în fire. Și au început să-l bată din nou cu o tijă roșie pe spate.
  Se prăjeau și tălpile la foc. Și, în același timp, călăii au adus două torțe în pieptul deja ars al lui Ileika.
  Băiatul striga ceva ce nu putea desluși cuvintele.
  Doi călăi i-au adus și făclii sub axile. Și este, de asemenea, atât de dureroasă și doar o suferință insuportabilă.
  Ileyka urlă și scânci, dar era totuși posibil să distingem nearticulatul:
  - Nu voi spune!
  Călăul a adus torța în fundul gol al băiatului, a devenit și mai dureros. Dar Ileiko a strigat oricum:
  - Nu voi spune!
  Atunci femeia torționară a luat o torță în mâini, s-a ridicat în vârful picioarelor și a tras o flacără prin părul blond al băiatului de pe capul lui. Și șuvițele blond deschis au luat și s-au aprins. Focul a cuprins capul lui Ileika.
  Femeia a râs și a spus agresiv:
  - Sunt un diavol diavolesc!
  Capul copilului, cuprins de flăcări, a căzut pe o parte. Era evident că trupul a încetat să se zvâcnească.
  Călăul a stropit din nou găleata pregătită cu apă cu gheață.
  Dar copilul ars nu s-a mișcat.
  Femeia torționară și-a pus mâna pe pieptul cu vezicule și funingine al băiatului. O ținu un timp și gâgâi de enervare:
  - Lăsat pe spate!
  Călăul înalt a spus cu enervare:
  - Am exagerat! Ei bine, glumește cu el! Nici o singură victimă încă!
  Așa că Alenka a putut lupta cu mare furie, așa că a înțeles că cauza lor era dreaptă.
  Și astfel fata a luat și a zdrobit din sfarcurile stacojii de foarte mare putere cu fulgere mortale. I-au ars literalmente pe chinezi, fără a le oferi nici șansa de a supraviețui și nici măcar o zgârietură pe fete.
  Apoi Alenka a aruncat cu degetele goale un bob de mazăre foarte mortal și distructiv.
  Și întreg batalionul acela de soldați chinezi a sfâșiat.
  Alenka a luat-o și a cântat:
  - Gloria noastră cosmică,
  Puterea va fi din nou în bucurie!
  Anyuta a luat si a facut o primire de caracatita cu sabii. Taie o mulțime de soldați chinezi. Tăiați-le capetele fără milă.
  Apoi, cu degetele goale de la picioare, a aruncat acele de moarte. Cei care zboară i-au lovit pe chinezi de moarte.
  Și apoi sfârcurile de zmeură ale Anyutei explodează inamicii ei cu pulsuri distructive și distructive.
  Cânta Anyuta, dezvăluindu-și dinții care scânteiau ca niște perle:
  - În curând va fi paradis pe planetă,
  Vom cuceri chiar și China!
  Și războinicul a luat-o și cum fluieră...
  Ciorii au dezvoltat turbulențe în creier. Și au căzut ca grindina, lovind cu pumni în craniile soldaților chinezi.
  Alla cu părul roșu îi făcu cu ochiul partenerului ei și declară, făcând cu ochi de smarald:
  - Război sfânt
  Victoria noastră va fi...
  Dă moarte lui Satana
  Aceasta este conversația noastră!
  Și o fată cu păr roșu aramiu își va arunca cu degetele goale ale picioarelor, cu mare putere distructivă, un bob de mazăre a morții. Și masa de chinezi va izbucni.
  După aceea, fata se va încărca și din sfarcurile ei rubin cu fulgere letale.
  Aceștia au ars imediat două batalioane chineze.
  Alla l-a luat și a cântat, făcându-le cu ochiul partenerilor ei:
  - Sunt mare
  O fata de cel mai inalt nivel...
  Pentru mine, un bărbat este doar o șuncă,
  Cumpără altele noi în curând!
  De asemenea, Maria le-a făcut cu ochiul partenerilor ei și a ciripit:
  - Nimeni nu ne va opri
  Fata va da jos tot regimentul!
  Iar războinicul cu degetele goale de la picioare a aruncat un dar foarte distructiv și distrugător de anihilare.
  Și apoi Maria o va lua și va bate pulsari din sfarcurile de căpșuni. Acestea vor zbura și nu există două companii chineze - rămân doar cărbuni.
  Maria a luat-o și a cântat, scuipând o pată de magoplasmă:
  - Un foc arde în sufletul meu,
  Și focul îmi năvăli în cap...
  Voi pune furia în lovitură
  Ridicați mai sus - steagul luminii!
  Și fata va fluiera din nou... Bieții corbi, un astfel de ultrasunete este fatal pentru urechile lor.
  Cât de prost pe urechi, și înfrângere și exterminare completă.
  Fetele au un astfel de teren de baschet în cap.
  Mai exact, nu fetele, ci corbul...
  Ei cad. Lovind cu pumni în cap chinezesc.
  Maria a luat-o și a cântat, dezvăluind dinții:
  - Cadere prostrat, prostrat, prostrat,
  Ti s-a dat acest drept...
  În fața fetei desculțe, prosternată,
  În nămol sau noroi, nu contează!
  Olympias, fata eroică și-a susținut partenerul și, de asemenea, cum scuipa. O petă mare și în creștere de plasmă magică a zburat din spatele gurii fetei. S-a prăbușit și a înghițit un întreg regiment al Imperiului Celest.
  După aceea, fata-erou și-a luat și și-a aruncat picioarele cu degetele goale, un dar de zdrobire și ardere anihilare.
  A explodat ca o mică bombă atomică. Și un alt regiment chinez a fost carbonizat. Și nici măcar oasele nu au fost lăsate, de la miile de războinici ai Imperiului Celest.
  Olympias remarcă, dezvăluindu-și colții foarte puternici, ca ai unui tigru cu dinți de sabie:
  - Dar tot mai puternic decât mine,
  Nu există nimeni pe lume, nu există nimeni pe lume!
  Apoi sânii ei păreau să emită un dar de o putere colosală de ucidere din sfarcurile de mărimea unei roșii bune.
  După aceea, Olimpiada, după cum va da:
  - Și femeia o ia pe rând, de gât în același timp!
  Și apoi toate cele cinci fete au luat-o și au fluierat deodată... Și corbul va fi atât de asurzit încât se vor cățăra literalmente pe frunte cu propriii ochi. Și să se bată în sicrie adevărate.
  Olimpia, dezvăluind dinții și răcnind ca un hipopotam, a spus:
  - Nu există loc pentru slăbiciuni,
  Nu este loc pentru cei slabi!
  Și aici din nou fetele cum să fluieră... Și corbii cad, iar craniile chinezești străpung bine...
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova - acești copii eterni se luptă din nou și își demonstrează priceperea lor fenomenală.
  Iată băiatul Oleg, și-a luat și a ținut săbiile, ceea ce a prelungit imediat recepția machaonului.
  Și masa chinezilor a fost tăiată.
  Apoi, băiatul a aruncat un disc special ascuțit cu degetele picioarelor goale, copilărești ... A zburat de-a lungul unei tangente și a tăiat capetele unei sute de chinezi.
  Puștiul nemuritor a luat-o și a cântat fericit:
  - Sunt o persoană grozavă
  Sau doar un înger...
  Pur și simplu îi câștig pe toți
  Într-o luptă aprigă!
  Margarita Korshunova i-a doborât și pe chinezi, fără a le oferi nicio șansă sau cea mai mică milă.
  Războinicul extra-clasă a luat-o cu săbiile la inamici ca o explozie. Și le-a tăiat la figurat capetele.
  Și vor lua și se vor rostogoli ca capete de varză.
  Și apoi fata cu degetele goale de la picioare va arunca un bob de mazăre cu o putere distructivă colosală. Și mulți chinezi vor exploda deodată.
  Apoi cântă:
  - În lumea forței cosmice,
  Să fim mai puternici decât dragonul...
  De dragul Marii Rusii,
  Nelegiuitul chel va pieri!
  După aceea, băiatul și fata și-au umflat obrajii deodată și au respirat. Și s-a auzit un fluier foarte asurzitor.
  Corbii au fost loviți de un jet de șoc și au căzut într-un knockout. Și au plouat ca grindina pe capetele ras ale chinezilor. Au căzut și au murit, fără altă alternativă.
  Și războinicii imperiului ceresc au fost uciși cu multe mii.
  Oleg și Margarita au spus la unison:
  - Lumea ar trebui să ne respecte și să se teamă,
  Isprăvile soldaților nu contează numărul...
  Rușii au fost întotdeauna capabili să lupte,
  Va fi o săgeată foarte ascuțită!
  . CAPITOLUL 3
  Fetele și-au evocat o instalație specială - un aruncător de flăcări cu douăsprezece butoaie. Trebuie spus - foarte serios. Și apoi Alyonka apăsă butonul cu sfarcul ei stacojiu.
  Și a funcționat, șuvoaie de foc s-au revărsat peste chinezi. Și este o performanță foarte emoționantă și mortală.
  Iar războinicii imperiului ceresc ard, de parcă ar fi lumânări pe un pom de Crăciun.
  Alenka a luat-o și a cântat:
  - Salutare mare,
  Și cel mai strălucitor buchet!
  Fusat pe chinez apăsând mamelonul de zmeură din piept și Anyuta. Este o fată de cea mai înaltă cultură și clasă.
  Și dacă cântă, îl va sparge.
  Și chinezii nu au un întreg batalion - au ars în scrum.
  Acesta este genul de fată ea - extrem de cool.
  Dar Alla cu părul roșu este și mai cool. Și mamelonul ei rubin apasă cu mare forță și energie pe butoane.
  Și aici funcționează.
  Și într-adevăr arde totul până la pământ...
  Alla, văzând cum ardeau și mureau chinezii, a cântat:
  - Sunt cea mai puternică fată din lume,
  Și a cucerit toate fațetele eterului!
  Și călcâiul ei gol a aruncat o mișcare devastatoare a morții. Iată o fată - cool!
  Allah a spus râzând:
  - Puterea mea fenomenală...
  Maria a tras, apăsând butonul cu un sfârc de căpșuni și a obiectat logic, dezvăluind dinții:
  - Nu a ta, ci a noastră!
  Iar războinicii o vor lua și vor râde, cu aplomb greu. Și apoi iau amândoi și fluieră.
  Ciorii au fost loviți de o undă ultrasonică pe creier. S-au încurcat.
  Și frumusețile cu pene au început să cadă și să străpungă capetele războinicilor chinezi.
  Aceste fete sunt pur și simplu uimitoare!
  Jocurile Olimpice sunt foarte agresive. Și ea își va apăsa mare, ca un mamelon portocaliu pe nasture. Și cum va scuipa o cascadă criminală de moarte și distrugere.
  Și atât de mulți chinezi au luat și au ars deodată. Au fost complet carbonizate.
  Olimpia a luat și a cântat:
  - Sunt cea mai puternică fată din lume,
  Pot sparge cu ușurință adversarii...
  Înotăm de-a lungul fluxurilor de eter continuu,
  Junta nu va putea sparge dragonul!
  Și războinicii din sfarcurile lor, cum se bat cu un asemenea fulger ucigaș, ceea ce este doar groază.
  Arde cu capital batalioane chineze. Aici sunt fetele. Și degetele lor goale aruncă cadouri de anihilare cu o forță teribilă.
  Jocurile Olimpice au luat și au fluierat...
  Și fluierul ei a doborât imediat multe mii de corbi la pământ, lovindu-i pe chinezi cu pumnii până la moarte.
  Războinicii, desigur, sunt încântați. Și ei râd.
  Toate cele cinci frumuseți sunt atât de beligere și pline de spirit.
  Din nou, Albin și Alvin atacă din aer, cu avioane de luptă. Și cum vor trimite rachete cu o putere distructivă colosală, care explodează și sfâșie totul.
  Albina a luat-o și a cântat, apăsând pe trăgaci cu mamelonul stacojiu:
  - Sunt cea mai mare eroină din lume!
  Alvina a soneriat și ea, apăsându-și mamelonul rubin pe piept și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Nu, suntem cele mai eroine ale lumii!
  Și fetele au cântat la unison:
  Eu, tu, el, ea - împreună toată țara,
  Împreună familie prietenoasă
  În cuvântul noi
  O sută de mii eu!
  Și fetele cum să râdă, și tocuri goale pe pârghii.
  Și bombe au zburat spre chinezi. Desigur, Imperiul Celestial nu are norocul să se ocupe de fete care se bat doar în chiloți.
  Anastasia Vedmakova este și ea pe cer. Și această fată, care are deja peste o sută de ani, dar nu îmbătrânește, pentru că este vrăjitoare.
  Și războinicul cu un mamelon rubin va apăsa butonul. Și imediat rachetele de luptă vor zbura către țintă.
  Și un întreg regiment chinezesc, total distrus.
  Anastasia Vedmakova remarcă, trecându-și marginea mâinii pe gât:
  - Există o epurare mare!
  Akulina Orlova a fost de bunăvoie de acord cu asta, lovind și inamicul și dezvăluind dinții, care sunt mai albi decât prima zăpadă:
  - Există o măturare a zonei!
  Și fata va apăsa din nou sfarcul de căpșuni al sânului ei pe butonul joystick-ului și va trimite o rachetă mortală.
  Mirabela Magnetic a luat și a trântit inamicul cu ajutorul degetelor goale de la picioare. Și o rachetă letală îi va pălmui pe chinezi. Și a fost distrugere și distrugere totală.
  Aceasta este Mirabela - doar super. Iar fata este ca și cum i-ar pălmui inamicul cu un sfârc de căpșuni.
  Fetele l-au luat și au cântat, bătând pe tocuri goale și rotunde:
  - Vom șterge cu ușurință pe toată lumea,
  Pentru puterea sovieticilor...
  Și vă vom distruge pe toți
  La acest cântec!
  Războinicii țin atât de mult inamicul cu rachetele lor. Și este într-adevăr extrem de mortal.
  Iată fetele cu picioarele goale, cizelate.
  Anastasia Vedmakova, zdrobind inamicul, a guturat:
  - Craniul sare sclipitor noaptea,
  Vrea să înnebunească o fată...
  Și înghițind victime nevinovate cu un șarpe,
  Este doar o bătaie de cap!
  Akulina Orlova a lovit inamicul cu un mamelon de rubin. Ea a lovit inamicul până la moarte, fără a-i oferi nici cea mai mică șansă și a ars un întreg batalion de chinezi.
  Apoi Akulina a luat-o și a cântat:
  - O fată este aici, o fată este acolo,
  Viața este o minciună completă!
  Și războinicul a trimis un cadou ucigaș de anihilare inamicului cu călcâiul ei rotund.
  Apoi ea a ciripit:
  - Voi distruge toți chinezii, voi arăta fața fetei mele!
  Iată fetele - desculțe și frumoase și cu picioare seducătoare, foarte dăltuite.
  Anastasia Vedmakova aruncă o bombă mică, și-a distrus adversarii și a ciripit:
  - Slavă marii noastre Patrie!
  Iată-l pe Alice și Angelica în luptă. I-au bătut pe chinezi cu puști de lunetă. În general, fetele sunt minunate.
  Alice a tras, a lovit în cinci chinezi deodată și a guturat:
  - În imensitatea minunatei patrii,
  temperat în bătălii și muncă...
  Am compus un cântec vesel
  O, mare prieten și lider!
  Și războinicul și-a aruncat degetele goale, un dar mortal al morții. Și a sfâșiat o mulțime de adversari.
  Angelica a zdrobit și dușmani. Ea a străpuns patru inamici dintr-o singură lovitură și a țipat:
  - Cu siguranță îi vom învinge pe toți, și va fi comunism!
  Și războinicul a aruncat din nou cadoul ucigaș al anihilării cu degetele goale de la picioare. Și atât de mulți chinezi au fost distruși deodată.
  A fost la fel de grozav.
  Ambele fete sunt foarte frumoase. Alice este blondă și Angelica este roșie. În general, sunt pur și simplu grozavi.
  Și împușcă în vrăjmașii din mijlocul hoardei.
  Alice a luat-o și a cântat:
  - cerc solar,
  Cerul de jur împrejur...
  Este un desen al unei fete!
  Și războinicul a luat-o cu călcâiul gol și a aruncat un pachet exploziv de cărbune. Care a luat o mulțime de luptători chinezi și a sfâșiat.
  Angelica remarcă chicotind și își dezveli dinții, pe care îi avea ca niște perle mari:
  - E pur și simplu grozav!
  Și, de asemenea, degetele goale ale fetei cu părul roșu vor lansa pungi explozive cu un amestec agresiv de distrugere.
  Iată fetele - acrobații remarcabile. Își arată cea mai mare și mai agresivă clasă.
  Alice a luat-o și a ciripit, dezvăluind dinții:
  Am desenat pe o bucată de hârtie
  Semnarea cercului pe tablă!
  Și din nou, piciorul ei gol și grațios aruncă ceva cu o forță foarte mortală.
  Și o masă de distrugere - uciderea chinezii.
  Angelica făcu cu ochiul.
  - Totul va fi atât de - încântător!
  Și călcâiul ei gol, rotund, roz, bătut în cuie...
  Războinicii, desigur, nu le permit chinezilor să-i copleșească cu un val. Și toți se târăsc.
  Numărul războinicilor din imperiul ceresc este mare. Și toate sunt crenguță și crenguță, și atac cu cea mai mare pasiune.
  Angelica a bătut din palme și a cântat:
  - Măreția rusului recunoaște planeta,
  Fascismul a fost zdrobit cu o lovitură de sabie...
  În poeziile fetelor se cântă victoria,
  Și cred că vor construi comunismul!
  Și războinicul o va lua și va scuipa... Și o pată de plasmă magică a crescut imediat și i-a acoperit pe chinezi.
  Să spunem așa - fetele sunt ceea ce ai nevoie.
  Alenka trage în chinezi cu mitraliere. Apoi le taie cu săbiile...
  Și când o mitralieră a apărut în mâinile ei ca prin farmec. Și ea să sfărâmăm dușmanii.
  Așa că Alenka i-a cosit pe chinezi, fără a le oferi nici cea mai mică milă.
  Iar fata a aruncat cu degetele goale un dar ucigaș al morții și i-a împrăștiat pe războinicii imperiului ceresc.
  Apoi ea a cântat:
  - Sunt cea mai puternică fată din lume,
  Mișto stăpân al eterului pământesc!
  Anyuta a confirmat asta:
  - Da, misto maestru!
  Și ea a luat picioarele cu degetele goale și a aruncat darul ucigaș al morții și a întins atât de mulți chinezi deodată.
  Iată o astfel de fată.
  Și, de asemenea, din sfarcurile stacojii cum se va încărca fulgerul. Iar războinicii imperiului ceresc se rostogolesc ca snopii de fân.
  Anyuta a luat-o si a cantat:
  - Slavă erei țarilor ruși,
  Oameni dușmani strică!
  Așa lucrează fetele. Și Alla este o frumusețe roșcată cu ei. Și din sfârcurile de rubin revizuirea fulgerului cedează. Și aduce moartea totală.
  Allah a cântat zâmbind:
  Nu rupe aripile fetei strălucitoare,
  Nu este milă în mine și nu întâmplător...
  Nu-mi place violența și neputința,
  E doar păcat pentru Hristosul răstignit!
  Este o războinică atât de combativă și agresivă, plină de energie.
  Și Maria va încărca un pulsar din sfarcurile de căpșuni. El va arde o mulțime de luptători chinezi și va ghemui:
  - Aceasta este puterea mea spațială!
  Și ochii ei sclipesc de fulgere.
  Iar picioarele goale vor arunca un dar de anihilare. Aceste fete sunt clasa cea mai înaltă.
  Jocurile olimpice i-au răpit pe inamicul. În același timp, a folosit și pulsari de foc din sfarcurile ei mari.
  Fata erou a lucrat cu o accelerație mare. Ea nu a dat nimănui nici cea mai mică șansă.
  Și războinicul a aruncat daruri foarte distructive ale morții cu degetele goale de la picioare.
  Și în timp ce ea cânta:
  - Patria și armata sunt doi piloni,
  Pe care se află planeta...
  Ne vom proteja sânii, suntem țara ta,
  Oastea ta este cântă de tot poporul!
  Încă o dată, sfarcurile ei de roșii lansează cadouri cu o putere ucigașă colosală.
  Elizabeth din tanc trage și ea. Ea trage, apăsându-și sfârcurile stacojii pe nasturi și țipă:
  - Nu sunt mai puternică, o să fac bucăți pe toată lumea!
  Și face cu ochiul partenerilor săi.
  Elena a fost de acord cu asta, apăsând butonul cu mamelonul ei purpuriu și un proiectil a scuipat din țeavă, smulgându-i pe chinez:
  - Pentru patria noastră a comunismului!
  Și fata războinică și-a făcut cu ochiul din ochii de safir.
  Catherine a remarcat, trimițând cadouri ucigașe de moarte adevărată adversarilor ei:
  - Comunismul este o știință!
  A apăsat din nou butonul cu mamelonul ei rubin.
  Euphrosyne a declarat în timp ce lupta cu mare încăpățânare împotriva inamicului și folosind sfarcurile de căpșuni:
  - Credința noastră într-un viitor luminos nu neagă trecutul glorios al imperiului nostru!
  Elizabeth a fost de acord cu asta:
  - Așa cum l-au lăudat pe rege, așa vom lăuda și noi!
  Și războinicul a arătat o limbă lungă.
  Ekaterina observă, trăgând în acest caz, apăsând butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare:
  - Și de pe țărmurile Chudsky,
  Pentru Kolyma înghețată,
  Toate acestea sunt Pământul nostru,
  Toate acestea suntem noi!
  Euphrosinia s-a zvârlit, folosind din nou sfarcul de căpșuni și a făcut, făcând cu ochiul:
  - Marea mea putere
  Voi zdrobi crocodilul!
  Și fetele atacă. Printre ei se numără Natasha și Zoya.
  Aici fetele au luat din obuzier drept încărcare pentru un dar atât de distructiv al morții.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Bombe zboară și rachete,
  Cel mai mare PR...
  În cântecele poporului se cântă,
  O lovitură teribilă dată!
  Zoya a spus agresiv:
  - O lovitură puternică - bine!
  Și l-a luat și și-a apăsat degetele goale pe nasturi. Toate acestea sunt frumuseți marțiale.
  Oleg Rybachenko pe perete. Un băiat nemuritor, cu aspect de vreo doisprezece ani, aruncă ace cu degetele goale de la picioare. Și îl lovește pe chinezii care avansează. Duzină deodată.
  Aruncă ace și Margarita cu degetele goale. Fata distruge adversarii și scârțâie:
  - Marea mea putere!
  Și luptă cu curaj.
  Natasha aruncă și un bumerang puternic cu degetele goale de la picioare. Cum să zdrobești adversarii și să scârțâi:
  - În numele marii glorii!
  Apoi Zoya îi tăie pe chinezi cu săbiile și, în același timp, aruncă ace cu otravă cu picioarele goale. Și cântă pentru sine:
  - În imensitatea Rusiei,
  Putem salva pe toți!
  Și iarăși săbiile cad asupra adversarilor. Și dacă toacă, atunci fără nicio milă.
  Dar când Aurora a început să distrugă și să arunce bumerangi cu degetele goale, atunci aceasta este o distrugere completă. Și chinezii uciși cad sub loviturile diavolului roșu.
  Iar fata urlă:
  - Voi zdrobi și rup totul!
  Și cum va lua și va tăia cu ambele săbii!
  Și din călcâiul ei gol zboară un disc ascuțit și pătrunzător. Aceasta este în general o fată cu moartea totală.
  Și iată-l pe Svetlana în bătălia decisivă. Cum să-i chinuim pe chinezi și să-i tăiem în bucăți mici cu săbiile.
  Fata a derulat fluturele și șapte războinici ai Imperiului Celest au fost uciși.
  Și apoi ace ascuțite și otrăvitoare zboară din degetele goale de la picioare. Și uimește-i pe chinezi.
  Oleg Rybachenko luptă cu războinici galbeni. Săbiile îi pâlpâie ca o elice.
  Băiatul cântă cu plăcere:
  - Voi fi cel mai puternic campion mondial,
  Vom învinge America, China!
  Și din nou băiatul aruncă jocuri ascuțite cu degetele goale din picioarele copiilor. Și două duzini de chinezi uciși cad deodată.
  Iată o astfel de bătălie. În istoria reală, Rusia țaristă din vremurile pre-petrine și-a pierdut o parte din teritoriul său. Dar aici cavalerii ruși se luptă și nu vor ceda.
  Oleg Rybachenko luptă și cântă:
  - Dar suntem cavaleri plini de spirit rusesc,
  Călăii nu vor auzi niciodată geamătul nostru înăbușit!
  Și iarăși băiatul aruncă foarte ascuțit, și cu otravă tare, fierte de vrăjitoare, ace foarte subțiri!
  Fata Margarita este lângă el. Și, de asemenea, picioarele ei aruncă astfel de ace mortale. Și mâinile îi tăiau pe chinezii atacatori. Războinicul distruge adversarii și cântă:
  - Sunt atât de tare, ca un demon al tuturor țărilor...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Conducător al tuturor țărilor!
  De asemenea, Natasha îi reduce pe chinezi și cântă:
  - În zorii serii, nu-l vom lăsa pe Satan să învingă!
  Și ace mortale îi zboară și ele din picioarele goale.
  Apoi, Zoya distruge inamicii. Și din această fată par să emane vibrații de energie colosală.
  Și bumerangi și ace ascuțite zboară din picioarele goale ale frumuseții.
  Războinicii scârțâie:
  - Sunt un mare vis și frumusețe desculț!
  Și din nou, el va arunca cu ceva extrem de mortal asupra adversarilor săi.
  Dar când Aurora conduce o moară și îi dărâmă pe chinezi, atunci acesta este punctul culminant al anihilării.
  Și apoi roșcata va arunca cu ace piercing cu degetele goale de la picioare. Iar războinicii galbeni morți cad.
  Dar când Svetlana lupanet. Și, în același timp, o grămadă întreagă de ace zboară din picioarele ei goale, care străpung și omoară totul.
  Și războinicii scârțâie:
  - Deci, așa, așa - ia un fascist într-un ban!
  Iar picioarele ei goale vor fi din nou aruncate mortal asupra chinezilor.
  Natasha, tăind războinicii galbeni cu săbiile, remarcă:
  - Cu naziștii a fost și mai ușor și mai greu!
  Svetlana, după ce a trecut moara, a remarcat:
  - Și mereu e ușor cu noi fetelor!
  Aurora, a reprodus recepția ventilatorului și a mormăit:
  - Nu te vei plictisi deloc de mine!
  Și o înțepătură mortală zboară din picioarele ei goale.
  Și Zoya o va lua și va scârțâi:
  - Nu suntem gandaci, suntem fete - de mare glorie!
  Și din nou ceva va zbura din picioarele ei goale și va lovi inamicul.
  Fetele au luat treaba la inimă.
  Această cetate este aproape singura fortăreață rusă din zonă. Mai sunt câteva orașe în construcție. Este bine că chinezii nu și-au băgat capul peste Amur. Dar Rusia în istoria reală a pierdut o bucată din teritoriul său. O dinastie foarte agresivă la putere în China. Cu toate acestea, fetele sunt cele care sunt capabile să pună la fugă regimentele lui Lucifer.
  Oleg Rybachenko îi tăie pe chinezi. Și în timp ce băiatul cântă:
  - Cea mai înaltă clasă va fi...
  Și apoi un bumerang aruncat de piciorul gol al băiatului zboară și un strigăt:
  - Porcul-spic îi va tăia pe toată lumea!
  Margarita a aruncat și asupra inamicului ceea ce este o crimă. Ea l-a zdrobit în bucăți și a scârțâit:
  - Sunt un vis desculț și o mare frumusețe!
  Iar piciorul ei va arunca discuri sălbatice.
  Următoarea în luptă este Natasha. Și mai aruncă în inamic ceea ce desparte adversarii.
  Și o face foarte inteligent.
  Iar picioarele ei goale aruncă ace obișnuite, mortale.
  Apoi, Zoya în luptă. Și mai aruncă în inamic, tot felul de svastici și bumerangi.
  Și tunde inamicul.
  Apoi, pe măsură ce trece:
  - Slavă bunului rege!
  Dar în luptă și Aurora. De asemenea, distruge inamicii din China. Și dacă aruncă, va arunca cu forță letală.
  Și cântând:
  - Da, în numele Țării Rusiei!
  Și, de asemenea, încărcături mortale zboară din picioarele ei goale.
  Nici Svetlana nu dezamăgește inamicul. Și din picioarele ei goale zboară ceva care aduce moarte evidentă.
  Și războinicul cântă:
  - Nu ne vom da bătuți niciodată! Problemele nu vor veni în Rusia!
  Și din nou, chinezii vor fi răniți. Și o va lua fără ceremonie și o va toca.
  Șase războinici și războinici au lovit puternic. Și taie pe dușman și aruncă cu picioarele goale.
  Oleg Rybachenko, tăind pe chinezi, a cântat:
  - Luptător stea, cornul tău suflă în zadar -
  Pământul tău este departe, într-o glorie îndoielnică...
  Flacăra bătăliei tremură între linii -
  Într-un joc unilateral fără reguli!
  Și un alt bumerang zboară cu picioarele goale ale băiatului, care tăie gâtul unei duzini de chinezi.
  Băiatul, după cum vedem, este un luptător.
  Și Margarita este și ea în luptă. Și așa funcționează picioarele goale. Ea extermină inamicii, fără îndoială, extrem de cool.
  Și săbiile ei sunt ca niște călăi.
  Războinicul scârțâie:
  - Să fie gloria!
  Natasha trage și ea cu picioarele goale și aruncă mortalul. Și, în același timp, taie activ cu săbiile.
  Bipuri în același timp:
  - Anturajul meu este un echipaj de stat!
  Următoarea în luptă este Zoya. De asemenea, un diavol de cel mai înalt nivel de anihilare. Cum să ții un fluture cu săbiile. Și apoi va lua și arunca elemente lovitoare cu picioarele goale.
  Dupa care trece:
  - Armata se bucură - înaintând!
  Și o linie întreagă de caderi chinezești teșite.
  Fata cântă pentru ea însăși:
  - Zoya îi place să omoare! Ah, acea Zoya!
  Și iată-o pe Aurora într-o ofensivă rapidă. Sau mai degrabă apărare agresivă. Și, cu ajutorul picioarelor goale, elimină dușmanii.
  Și în același timp scârțâie. Și când săbiile ei trec ca lamele unui cultivator, atunci trei duzini de chinezi vor fi sfâșiați!
  Și Aurora țipește:
  - Acorduri armonioase, steagul Rusiei este foarte mândru!
  Și acum călcâiul ei gol îi va potrivi generalul chinez în bărbie. El va lua și va cădea.
  Zoya este agresivă în luptă. Își taie dușmanii și țipă:
  - Ne vom îndoi și ne vom ucide pe toți!
  Și din picioarele goale zboară astfel de pumnale.
  De asemenea, Svetlana nu dezamăgește pe nimeni. Și distruge dușmanii, ca și cum o coasă taie iarba. Chinezii eșuează.
  Fata țipă:
  - Acul nebun! Ieși din curte!
  
  BOGIUL SI POLITICA COOL A RINGULUI
  Serghei Lyakhovici a câștigat un meci de box împotriva lui Sherron de Beers. L-a bătut pe ochelari și nu a ratat lovitura de KO.
  Și și-a făcut prima apărare a titlului.
  Acest lucru a dus la unele modificări în programul general de luptă. În loc de o apărare obligatorie împotriva lui Chagaev, Nikolai Valuev și Serghei Lyakhovici au decis să lupte mai întâi pentru a unifica titlurile la categoria grea.
  Această luptă ar fi cu adevărat interesantă. Serghei Lyakhovici are o singură înfrângere, Nikolai Valuev are patruzeci și șase de victorii la rând. Și el este favoritul clar.
  Și fondul de premii pentru această luptă pentru ambii boxeri este un record de zece milioane de dolari pentru doi.
  Lupta a avut loc în SUA... Din păcate, publicul a fost dezamăgit. Serghei Lyakhovici sa accidentat la mâna dreaptă și a pierdut toate cele douăsprezece runde la puncte. Dar nici Nikolai Valuev nu a strălucit. Și nu și-a putut trimite adversarul nici la un knockout, nici măcar la knockdown.
  Dar a unit titlurile și a reușit să câștige a patruzeci și șaptea victorie la rând.
  Lupta cu Chagaev a fost reprogramată. Apoi Chagaev a dezvoltat inflamație și Valuev s-a luptat cu un alt adversar nu prea cunoscut. Și nu prea convingător l-a învins la puncte. Și apoi lupta cu sultanul Ibragimov. Lupta s-a dovedit a fi foarte competitivă. Mulți chiar credeau că sultanul Ibragimov a câștigat-o. Printr-o decizie separată, judecătorii au dat totuși victoria lui Valuev. Și a egalat cu Rocky Marchiali la numărul de victorii la rând - patruzeci și nouă.
  Apoi apărarea obligatorie împotriva lui Ruslan Chagaev... Dar din nou lupta a căzut. Și din nou Ruslan Chagaev cu o accidentare și în afara jocului.
  Gigantul rus a susținut lupta de la a 50-a aniversare (cu excepția cazului în care, desigur, se ia în calcul faptul că o luptă a lui Valuev a fost declarată invalidă!) împotriva lui Ruiz. A fost o revanșă. În prima, Valuev nu a câștigat convingător printr-o decizie împărțită. Și apoi a doua luptă-revanșă.
  Mulți au crezut că Nikolai Valuev își va îmbunătăți rezultatul. Și ce ar fi mișto... Dar din nou, gigantul rus nu arată cel mai bine și câștigă o victorie foarte controversată la puncte și din nou printr-o decizie separată a judecătorilor.
  Apoi o altă luptă cu Holyfield. Acest luptător este o adevărată legendă. Dar are deja patruzeci și șase de ani și nimeni nu crede în șansele lui. Iar Nikolai Valuev are cincizeci de victorii la rând și nici o singură înfrângere. El a doborât recordul lui Rocky Marchiali și deține două centuri de campionat la categoria grea.
  Din nou lupta... Și din nou Nikolai Valuev a forțat cu greu o victorie la puncte.
  Și, de asemenea, printr-o decizie separată a judecătorilor. Dar și-a îmbunătățit recordul, cincizeci și unu de victorii la rând! Veți fi de acord că acest lucru este foarte tare.
  Și aici este și o apărare voluntară împotriva lui David Haye. Nikolai Valuev nu a avut nicio înfrângere din 1993. Iată-l din nou în luptă...
  Din nou un duel, în care Nikolai barosul nu strălucește și este inferior inamicului în viteză.
  Dar rezistă grozav. Arată rezistență. Și, ca urmare, judecătorii îi dau din nou lui Nikolai Valuev victoria, decizii separate. Și, desigur, foarte controversat...
  Dar dosarul lui Rocky Marchil a fost actualizat. Cincizeci și două de victorii la rând.
  Și este planificat un nou adversar: Vitali Klitschko, care vrea să obțină două curele deodată într-o luptă de unificare.
  Dar negocierile s-au blocat curând. Vitali Klitschko a luptat cu Sosnovsky.
  Iar Nikolai Valuev a luptat cu Morek, un pugilist puternic, dar bătut de multe ori.
  Și această victorie a lui Nikolai Valuev, deja a cincizeci și treia la rând, s-a dovedit a fi neconvingătoare și din nou fără doborare și puncte, printr-o decizie separată a judecătorilor.
  Cu toate acestea, înregistrarea a fost actualizată. Și Nikolai Valuev nu a cunoscut înfrângerea de șaisprezece ani - un record pentru categoria grea. Și cincizeci și trei de victorii la rând - un record între toate categoriile de greutate.
  Și lupta cu Vitali Klitschko și unificarea titlurilor nu a avut loc.
  Nikolai Valuev a găsit o tumoare benignă în cap și a fost forțat să-și pună capăt carierei de box.
  David Haye și Wladimir Klitschko s-au luptat pentru curelele sale. Și Klitschko Jr. a câștigat.
  Dar Nicholas al II-lea, ca boxer, care a doborât oficial recordul lui Rocky Marchiali și care deține două curele și nu a fost niciodată învins, era deja într-o glorie considerabilă.
  Și în locul Rusiei Unite, Nikolai Valuev a decis să-și creeze propriul partid. El l-a numit "The Big Jump". Și a reușit să intre senzațional în Duma de Stat în 2011. Și apoi a participat la alegerile prezidențiale din 2012. Și din nou o senzație, locul doi, și o ieșire în turul doi împotriva lui Vladimir Putin.
  Doamne! Nikolai Valuev a devenit o stea nouă, strălucitoare, politică. Oamenii s-au săturat de vechile prostituate politice, iar el sa ales pentru un nou politician și boxer.
  Vladimir Putin, însă, a reușit să-l învingă pe Nikolai Valuev în turul doi, dar avantajul său s-a dovedit a fi destul de mic.
  Dar comuniștii, din cauza eșecului lui Ziuganov, au avut o lovitură de stat, iar Serghei Udaltsov a devenit noul președinte al Partidului Comunist.
  Acest tânăr și energic a făcut o adevărată furtună împotriva lui Vladimir Putin. Și emoția a fost foarte serioasă. Ciocniri în masă cu poliția. Folosirea de cluburi. Bătăi și chiar victime printre deținuți.
  Așa că Jocurile Olimpice de la Soci au fost anulate. Apoi a avut loc Maidanul în Ucraina. Ianukovici a fost răsturnat. Putin, în condiții de instabilitate internă, nu a început să pună mâna pe Crimeea. Și nu a fost război în Donbass.
  Ucraina, condusă de Poroșenko, era în plină ascensiune.
  Vitali Klitschko, care și-a întrerupt cariera în box, a decis să revină.
  Și acum a reușit să-l doboare pe Stevenson. Și devin campion la categoria grea pentru a patra oară, repetând recordul lui Hollyfield. Apoi Vitali a mai făcut o apărare împotriva lui Criss Areola. O astfel de luptă este o răzbunare și a eliminat din nou adversarul.
  Dar apoi, din cauza volumului de muncă al primarului de la Kiev, a fost nevoit să-și încheie cariera glorioasă.
  Wladimir Klitschko, deși nu a fost pe deplin convingător, a reușit să-și apere titlul împotriva lui Tyson Fury. Și apoi și-a eliminat compatriotul Glazkov. Și apoi a avut și o apărare împotriva lui Brian. Și a doborât recordul lui Joe Louis pentru cele mai multe victorii în campionat.
  Dar mai este o centură. Câștigat de Denotay Wyder. Acest boxer este unic - întreaga sa carieră este formată numai din KO. Până la patruzeci de knockout-uri la rând - asta e tare! Și Wladimir Klitschko are deja patruzeci și unu de ani. Și, desigur, acest duel de unificare a stârnit un interes extraordinar.
  Și pentru prima dată de la lupta cu Peter, Wladimir Klitschko nu este favoritul de necontestat.
  Dar aici este lupta cu Denotheus. Schimb de distrugere. Și totuși victoria în cele din urmă, chiar dacă printr-o decizie separată a judecătorilor, Wladimir Klitschko.
  Așa că Wladimir Klitschko a unificat pentru prima dată în divizia grea toate cele patru centuri principale. Și aceasta este o realizare unică...
  Wladimir Klitschko a mai avut o revanșă cu Wyder, de data aceasta a reușit să-l elimine și să arate că vârsta nu este o piedică pentru sport. Parker a câștigat și el.
  Dar apoi, în toamna lui 2018, la vârsta de patruzeci și doi de ani, a pierdut în fața lui Anthony Joshua într-un duel dramatic.
  A fost o super luptă... Wladimir Klitschko nu a pierdut de mai bine de paisprezece ani, dar Anthony a reușit totuși să o preia și să câștige toate cele patru curele.
  Singura consolare a lui Vladimir Klichkov este că și omonimul său Vladimir Putin a pierdut alegerile din 2018. Mai mult, nu Nikolai Valuev a câștigat, pentru care moda a trecut deja, ci comunist - Serghei Udaltsov.
  Motivul înfrângerii a fost că, din cauza scăderii prețurilor la petrol și gaze, situația economică a Rusiei s-a înrăutățit. Și efectul ocupării Crimeei nu a putut funcționa. Deci totul era diferit. Comuniștii s-au întors. Și din nou peste Kremlin steagul roșu.
  Wladimir Klitschko și-a reluat însă cariera. Nu a existat coronavirus în lume, iar în 2020 marele boxer a reușit să-l învingă pe Ruiz Jr. și să redevină campion mondial. Apoi și-a apărat titlul de Ruiz Jr. Dar revanșa a fost din nou pentru Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, care a doborât o mulțime de recorduri, și-a anunțat din nou retragerea.
  Deși a reușit să stabilească un alt record - să devină cel mai bătrân campion mondial absolut.
  Și aceasta este, de asemenea, o realizare uriașă.
  Apoi, Vitali Klitschko a avut o luptă de expoziție cu Hollyfield.
  Lumea a urmat propriul drum.
  Oleksandr Usyk a devenit noul campion incontestabil al lumii la categoria grea, cu o victorie senzațională asupra lui Anthony Joshua. Și apoi și-a apărat titlul împotriva lui.
  Dar Wladimir Klitschko s-a întors pe neașteptate în toamna lui 2022. Și s-a luptat cu Usyk, de dragul unui alt record.
  Și această luptă a învins toate realizările anterioare în dramă și flux.
  Și Wladimir Klitschko a câștigat din nou senzațional. Și din nou a luat în stăpânire toate curelele. Și pentru a patra oară a devenit campion mondial.
  Cu adevărat în box, eroismul nu are vârstă.
  Viața continuă ca de obicei, dar eroii adevărați nu îmbătrânesc niciodată!
  
  HITLER DĂ MÂINILE DE LA EVREI
  ADNOTARE
  Adolf Hitler a devenit iluminat și a încetat să-i persecute pe evrei. Ca răspuns, Aliații au încheiat un armistițiu pe termen nedeterminat cu al Treilea Reich. Și acum URSS trebuie să lupte pe un singur front, iar forțele sunt foarte inegale.
  . CAPITOLUL 1
  De exemplu, o lume în care Statele Unite i-au oferit lui Hitler un acord în martie 1943: el oprește persecuția evreilor, în schimb aliații declară un armistițiu nedeterminat. Fuhrer-ul, pierzând bătălia pentru Africa și învins la Stalingrad, este forțat să fie de acord. Ei bine, Statele Unite au propriul calcul - lăsați atât dictatorii, cât și țările totalitare să se anihileze reciproc. Și atunci URSS avansează cumva prea hotărât.
  Privește înapoi în Europa înainte ca SUA să apară. Marea Britanie este în mod natural fără America, nimeni nu vrea să lupte. Și în plus, și lui Churchill îi este frică de sosirea roșilor în Europa.
  Pe scurt, am fost de acord. Hitler a încetat persecutarea și exterminarea evreilor, iar Aliații au încetat toate bombardamentele și luptele de la 1 aprilie. Dar asta nu este tot, desigur. Pe furiș, au început să vândă ceva naziștilor. Și URSS acum nu a primit ajutor gratuit, ci a putut cumpăra doar pentru aur.
  A fost o acalmie completă în Occident. În est, războiul a fost mai ales în aer. Pe uscat, de asemenea, în timp ce o pauză. Germanii pregăteau o ofensivă pe Bulge Kursk, Armata Roșie stătea în defensivă și sapă în pământ.
  Dar armistițiul din vest a schimbat ceva. În primul rând, germanii au devenit mult mai puternici în aer, aproape jumătate din aeronavele lor fuseseră anterior distrase de Occident.
  În al doilea rând, Hitler nu se mai grăbea atât de mult să atace. Își dorea foarte mult ca Tigerul-2, Leul și mai ales Mouse-ul să fie testați în luptă.
  "Tiger" -2 a început să intre în producția de masă înaintea oricui în mai. Dar avea o turelă Porsche mai ușoară și mai puțin protejată. "Maus" a fost testat abia în iunie, ceea ce a arătat rezultate satisfăcătoare. Lucrările la rezervorul "Leul" au fost reluate într-un mod nou. Dar a fost necesar să se refacă mașina, sub un motor mai puternic de la Maus, și să se întărească armura laterală. "Maus" și "Lion" în mod clar nu au ținut pasul cu ofensiva, iar "Tiger" -2 încă avea nevoie de pregătire a echipajului și de desfășurare în serie. În plus, atât Jagdpanther, cât și Panther-2 dezvoltat în grabă au fost lansate în serie. Ultima mașină avea armament asemănător Pantera, dar armura laterală și frontală erau mai groase, ceea ce crește greutatea. Dar "Panterele" -2 nu au ținut pasul cu începutul bătăliei.
  Răbdarea lui Stalin a încetat, iar pe 5 august 1943, Armata Roșie însăși a intrat în ofensivă.
  De data aceasta, superioritatea efectivă a trupelor sovietice a fost mai mică decât în istoria reală. Germanii au putut să-și retragă trupele din Africa și mai multe forțe au fost transferate din Europa. În special tunuri antiaeriene adăugate. Da, și erau mai multe tancuri, iar eliberarea totală a armelor, fără bombardarea Aliaților, s-a dovedit a fi mai mare.
  Și apărarea este puternică. Germanii sunt deosebit de puternici în sud, unde se află Mainstein și forțele lor principale. Acolo Armata Roșie a încercat să avanseze, dar fără succes. Atacurile ei s-au oprit aproape imediat. Da, iar germanii "Tigri", "Pantere", "Ferdinands" sunt foarte puternici în apărare și mai rău în atac.
  Pe direcția Oryol, nemții erau ceva mai slabi. Iar Armata Roșie, dimpotrivă, a dat lovitura principală tocmai acolo. Deci s-au realizat mai multe.
  Dar, totuși, apărarea germanilor este dezvoltată în termeni de inginerie, tancurile și tunurile autopropulsate se arată excelent în apărare și, ceea ce este semnificativ, rușii nu au superioritate pe cer. Mai degrabă, dimpotrivă, deși Focke-Wulf nu s-a justificat, dar Me-109 al modificării "G" este un cal de bătaie bun și, cel mai important, există o mulțime. Și așii sunt destul de puternici. Acum Huffman a devenit noua stea în ascensiune a Luftwaffe. Da, iar nemților le este mai ușor cu combustibilul, unele dintre produsele petroliere sunt vândute de Statele Unite și Marea Britanie. Și aliații nu bombardează România și nici fabricile de benzină sintetică.
  În timp ce sunteți în aer, nu este posibil să îl preluați. Adevărat, așii sovietici luptă bine cu Focke-Wulf, mai ales că mașina s-a dovedit a avea un defect evident - rezervoarele de combustibil nu sunt umplute cu gaz inert și este mai ușor să le dai foc. Adevărat, mașina în sine este destul de puternică cu arme și, cu tactica potrivită, poate fi periculoasă. Și ca bombardier de primă linie, nu este rău, poartă de două ori mai multe bombe decât PE-2.
  Armata Roșie a înaintat încet. Naziștii s-au agățat de fiecare așezare și au avut o apărare în profunzime. Da, și chiar și noi forțe au fost atrase în luptă. Iată o pereche de "Șoareci", au luat parte la luptă. Dar totuși, o lună și jumătate mai târziu, Armata Roșie a înconjurat Orel, iar trupele germane au părăsit orașul. Cornisa Oryol a fost tăiată, dar până acum succesele Armatei Roșii s-au limitat la asta. Speranțele erau asociate cu iarna. Când capacitatea de luptă a germanilor a scăzut brusc.
  Stalin a făcut un apel și a remarcat că în timpul verii germanii nu au reușit să cucerească nici măcar un centimetru de pământ sovietic, iar Armata Roșie a recucerit Vulturul și l-a apăsat pe Fritz, iar pe vreme rece ne așteaptă noi victorii.
  Într-adevăr, echipamentul și soldații germani au luptat mai slab iarna. Armata Roșie a reușit să străpungă apărarea Fritz din sud și să avanseze spre Nipru. Succesul a fost obținut și în centru. Lângă Leningrad, naziștii au fost și ei bătuți în ianuarie, iar orașul a fost eliberat. Adevărat, a venit primăvara, iar Fritz-ii au reușit să oprească Armata Roșie pe Nipru.
  Vremea era rece, frumusețile au sosit tocmai pe douăzeci și cinci decembrie. Ninge și vântul bate bucle. Și nu au ales cel mai cald loc pentru ei înșiși - chiar lângă Leningrad.
  La sosire, fetele în bikini și-au făcut jogging prin zăpadă. De fapt, arienii adevărați trebuie să arate că nu le este frică de niciuna, nici măcar de cea mai severă răceală. Împreună cu ei, un băiat ninja sosit din Japonia, pe care toată lumea îl numea Karas, a fugit.
  Acest copil a devenit faimos pentru participarea la operațiuni speciale. Trăsăturile orientale plăcute, împreună cu părul blond moștenit de la un tată necunoscut, l-au făcut pe băiat foarte frumos.
  Fetele chiar s-au uitat la el ca răspuns, deși Karas, poate, nu este încă un cuplu pentru ele. Dar ușurarea mușchilor, ca o sârmă, curge, astfel încât nici aceste tigrese întărite și experimentate nu pot ține pasul cu ea.
  Fetele după ce au născut, la baza de antrenament, și-au recăpătat complet forma, dar nu fiecărui supraom este dat să reziste unui ritm atât de înghețat.
  Stella, care, la fel ca Magda von Singer, a reușit să lupte cu rușii, a remarcat:
  - Înghețul și zăpada sunt principalul lor aliat. Și așa, nimic nu este mai tare decât britanicii!
  Magda a remarcat pe bună dreptate:
  - N-aş spune asta. Rușii sunt mult mai puternici, iar unitățile lor practic nu se retrag niciodată!
  Stella, după ce făcuse sărituri în timp ce făcea jogging, chicoti și remarcă:
  Dar asta este mai mult o slăbiciune decât un plus. Nu înțeleg deloc astfel de metode de comandă și control al trupelor precum crearea detașamentelor de baraj și execuțiile comandanților unităților în retragere.
  Gerda, răsturnându-se în timp ce alerga și se întinde, a fost de acord:
  - Desigur, un războinic bun nu va ieși din băț. - Aici fata blonda, insa, a fost nevoita sa recunoasca, macinandu-si inima. - Dar rușii se luptă bine dacă au rezistat deja de doi ani și jumătate. Ne-am dori vitalitatea lor!
  Clara pufni dispreţuitor.
  - Noi, zici?
  Gerda a chicotit, remarcând:
  Suntem elita! Mai ales Marsilia!
  Cel mai bun as al tuturor timpurilor și popoarelor, în ciuda interdicției categorice a lui Hitler, care dorea ca acest simbol al invincibilității să se concentreze exclusiv pe munca de predare - la urma urmei, era încă general locotenent, totuși a izbucnit pe front.
  Sau mai degrabă, Führer-ul i-a permis cu bunăvoință să se întoarcă dacă germanii se simțeau rău undeva.
  Naziștii, desigur, pentru orice eventualitate, au întărit apărarea și s-au pregătit pentru iarnă, dar s-au îndoit puternic că rușii vor avea resurse pentru acțiuni ofensive la scară largă.
  Cu toate acestea, inteligența a funcționat. Adică, informații despre ofensiva iminentă pentru eliberarea lui Tikhvin s-au scurs totuși. Mai mult decât atât, trupele sovietice au început o pregătire puternică de artilerie, tocmai la timp pentru Crăciun.
  Katyusha-urile au fost zdrobite și chiar și câteva dintre primele lansatoare cu reacție Andryusha de mare putere. Iar bubuitul a fost de așa natură încât fetele desculte și pe jumătate înghețate l-au prins.
  Din fericire, auzul lor este excelent, iar ochii li sclipesc de scântei.
  Privindu-se una la alta, fetele au ajuns la concluzia:
  - Ei bine, acum ne vom lupta cum trebuie!
  Și băiatul ninja Karas a spus:
  - Sarcina mea va fi să intru în Leningrad și să explorez totul acolo. Ești prea frumoasă pentru cercetași!
  Magda și-a înclinat languit genele, răspunzând:
  - Si tu la fel. Și dacă rușii par ciudați, accentul tău?
  Karas a remarcat logic:
  - Când vorbești prea corect rusă, trădează mult mai mult un străin în tine. În orice caz, eu am fugit, iar tu, cum trebuie să-i zdrobești pe flanc.
  Fetele s-au repezit la rezervorul lor. La urma urmei, sunt cisterne de testare. Și au ales pentru ei înșiși, ceva nou. Mai exact, chiar și două tancuri începători deodată, care ar trebui testate în față.
  Și anume "Nevăstucile", mașini cu doi membri ai echipajului și o silueta foarte joasă. Primele modele de tancuri ale unei noi generații, în care germanii, de fapt, s-au angajat serios în compactarea aspectului. Și un know-how interesant în management. În special, transmisia electrică și locația cutiei de viteze montate în motor. Și cisternele înșiși erau de fapt întinse. Totodată, transmisia și motorul au fost așezate în spate, iar fetele au fost așezate confortabil pe burtă. Iar picioarele lor apăsau vitezele și butoanele din spate, iar mâinile lor, dimpotrivă, se mișcau confortabil la schimbare. Scaunul cel mai culcat este realizat la comanda si copiaza forma corpului lor. Adevărat, nu există nici un turn - s-a dovedit a fi pistoale autopropulsate și atât de joase încât rolele sunt situate în exterior.
  Desigur, tunul nu se poate întoarce, dar se poate roti puțin. Ei bine, tancul în sine se întoarce în jurul axei sale și compensează astfel lipsa unei turele.
  Magda le-a explicat fetelor însoțitoare:
  - Deci, fără turelă, tancurile sunt mai ieftine și mai mici. Aici putem regla înălțimea, coborând până la 1,2 metri și ridicând până la 1,5 metri. Aproape ca partizanii, ne târăm într-un mod plastunsky.
  Cu o greutate de 12 tone, mașina avea o armătură frontală excelentă de 82 de milimetri la un unghi de înclinare de 40 de grade față de orizontală în partea de sus. Cel de jos este foarte mic. Laturile sunt protejate mai rău, 60 de milimetri, dar rolele în sine încă acoperă. Motorul de 400 de cai putere oferă performanțe excelente de condus. În plus, amplasarea rolelor și a suspensiei fac posibilă nu numai reducerea siluetei, ci și, în plus, oferă o capacitate excelentă de cross-country prin zăpadă.
  Vă place sau nu, dar o menajerie mai grea, începând cu Pantera, mult mai grea și mai stângace. Și pe zăpadă și complet sicriu.
  Gerda, care s-a stabilit cu partenera ei de multă vreme, Clara, și involuntar a simțit disconfort în cutia înghesuită, compactă și alungită a rezervorului. Deși, desigur, trebuie să aducem un omagiu faptului că mașina cu armamentul T-4 și cea mai bună armură se potrivește în greutatea de 12 tone. Terminator blondă a remarcat:
  - Cele mai confortabile tancuri au fost "Tigru" și "Leu". În această mașină, chiar și nouă fetelor ne este greu să ne întoarcem.
  Clara a raspuns:
  - Dar protecţie. La fel ca cel mai recent "Panther", care abia din noiembrie a început să intre în trupe cu o carenă de 60 de milimetri. Adevărat, fruntea este închisă mai bine decât a noastră cu 120 de milimetri, dar tot trebuie să intri în ea. Într-un astfel de unghi ca al nostru, un tun de 85 de milimetri va ricoșa chiar și când trage direct.
  Gerda și-a scărpinat piciorul în spatele urechii, dar această mișcare încă îi împinse șosetul pe acoperișul înclinat și remarcă:
  - Rușii, ni s-a avertizat, ar putea avea tancuri cu un calibru de 122 de milimetri. Inteligența nu doarme!
  Clara spuse încrezătoare, umflându-și obrajii și răsucindu-și gura de furie:
  - Inteligența noastră, ca întotdeauna, este la vârf. Doar noi am fost închiși într-o cutie înghesuită.
  Noul motor de 400 de cai putere, așa cum se spunea în instrucțiuni, ar putea fi amplificat pentru o perioadă scurtă de timp cu un amestec apă-metal sau azot. În acest caz, rezervorul s-ar putea precipita câteva minute cu o viteză de peste 100 de kilometri.
  Sovieticii au intrat într-o descoperire, înainte de asta, ciuruind toate tranșeele și buncărele naziștilor. Dar naziștii au retras majoritatea trupelor pe linia a doua și a treia. După aceea, au încercat să întâlnească infanteriei cu foc de artilerie și ranguri de mitralieră.
  În față, desigur, erau tancuri în mișcare. Deoarece T-34-85 mai puternic nu intrase încă în producția de masă, T-34-76 mai mic și mai mobil a atacat. Ei, indiferent de pierderi, au urcat pe linia de șanț și și-au folosit performanțele excelente de condus pe zăpadă.
  Și iată mașinile germane care încearcă să răspundă. T-4 a fost deja întrerupt, dar mai multe dintre aceste tancuri sunt încă în serviciu. Destul de ciudat, ei se mișcă mai bine în zăpadă decât monștrii mai noi. Acelea mai trebuie aduse pentru a curăţa zăpada care s-a înfundat între patinoare. Este chiar amuzant cum Fritz fierb apă în cazane și apoi o toarnă pe șine, astfel încât această crustă ticăloasă să se desprindă.
  Chiar și cel mai bun tanc german "Leul" chiar suferă cu astfel de role. Adevărat, în cele mai multe modificări, francezii au luat deja în considerare acest lucru, iar mașina în sine este capabilă să bată treizeci și patru. Dar acest lucru este doar, relativ vorbind, atât de simplu.
  Dar câteva tancuri germane încă s-au mișcat. Dar in rest, cum sa zic... In top! Adevărat, de la tancurile cool "Leul" încearcă să lovească T-34-76 de la distanță lungă. Trebuie remarcat faptul că, având în vedere fragilitatea armurii turnului proiectat sovietic, din păcate, există o șansă de a lovi.
  Lipsa elementelor de aliere este atât de acută încât până și tunurile de 50 mm ale lui Fritz sunt periculoase. Cu toate acestea, loviturile de la un tun mic de 37 mm provoacă, de asemenea, prăbușiri și vărsarea armurii, sau crăpătura corpului cu turelă.
  Vulnerabilitatea relativă a celor "treizeci și patru" a dus la faptul că ideea reechipării "Panterelor" cu o armă mai puternică a fost amânată până la vremuri mai bune. Sau, mai exact, cele mai proaste - dacă IP-urile intră în serie. Dar până acum, IS-1 nu a devenit o serie de masă. Dar informațiile au fost deja scurse în contul IS-2. Din moment ce mulți generali au înțeles deja că URSS era aproape condamnată și nu li s-a părut rușinos să-și trădeze patria pentru bani. Deci numărul spionilor, inclusiv în Statul Major, a crescut semnificativ.
  Iată o modificare grea a "Leului" cu un tun de 128 mm. Încearcă să ajungă la treizeci și patru de ani cu laba lui lungă. Dar încearcă să intri.
  Cu toate acestea, tancurile sovietice decid să atace ei înșiși pe Fritz. Să, chiar și luând în considerare ritmul de tir al armelor Wehrmacht-ului, acest lucru este sinucigaș.
  Aici "Leul" a reușit să rupă turnul, iar patru prieteni au zburat ca porumbeii în lumea de dincolo. Dar alte tancuri se epuizează și mai activ. Aici meșterii s-au ascuțit cumva pentru a spori motoarele diesel, că, deși pentru scurt timp, dar fără amestecuri, accelerează rezervorul până la 70 de kilometri. Lasă motorul să se rupă după aceea. Dar aici vin în atac băieți disperați, care nu au retur. Deci ce? Dacă altfel este imposibil să trăiești, atunci uită de supraviețuire.
  Și acum, ca un demon din lumea zăpezii, tancul sovietic, după ce și-a ales cea mai scumpă victimă, lovește greul și letalul "Leu". Mașina germană tocmai începuse să părăsească hangarul.
  Lovitura este puternică, botul mașinii sovietice este îndoit. Leul este destul de jos, iar carcasele ambelor mașini sunt turtite. Și atunci motorul german din față explodează. Și începe focul și fuga naziștilor prin trapa de jos.
  Nu toate, desigur, tancurile sovietice au reușit să pătrundă până la distanță de lovire. Uneltele lui Fritz lucrează și măcina. Dar cine a reușit, cum va lovi!
  Gerda și Klara erau puțin înaintea prietenilor lor și erau în limitele când mașinile sovietice erau deja vizibile. Ei bine, poți trage, dar e mai bine să te apropii. De la cinci kilometri, chiar și armura fragilă a unui treizeci și patru este problematic de luat.
  Fiery Clara a remarcat filozofic:
  - Așa este întotdeauna cazul. Nu se poate trage de la distanță!
  Gerda a răspuns:
  - Poți dacă ești suficient de atent!
  Dar până acum situația nu i-a obligat să deschidă focul de la distanțe mari. Și aproape nimeni nu le va observa, un rezervor vopsit în alb. Cat de buna este masina. Nimeni nu va da vina pe șasiu.
  Și da, călătoria este lină. De asemenea, vehiculele sovietice nu sunt rele și aici au pătruns deja în prima linie de apărare germană și trec prin a doua. Și vremea nu zboară, s-a ridicat o furtună de zăpadă și numeroase avioane Wehrmacht sunt oprite.
  Având în vedere slăbiciunea numerică a aviației roșii și lipsa acută de combustibil, vremea nu poate fi mai bună.
  Lasă-i pe Fritz să se ascundă. Deja, unii dintre ei au început chiar să fluture cârpe albe. Hitler va fi kaput.
  Gerda a tras de la doi kilometri. În principiu, aceasta nu este încă o înfrângere sigur, dar văzând câți germani au reușit rușii să schilodă, atunci la ce să ne așteptăm. Mai mult, treizeci și patru sunt și mai puțin tenace decât la începutul războiului și nu au reușit încă să dezvolte noi zăcăminte. Astfel încât...
  Terminator blondă a fost foarte îngrijorată când a apăsat pe trăgaciul pistolului. Ea și-a pierdut deja obiceiul de a trage în direct, deși a continuat să practice în poligon și poligon în timpul sarcinii, precum și în primele luni de hrănire. Dar aparent, este mai ușor să te lupți în bikini și desculț, devii una cu mașina. Obuzul a lovit și a deformat turnul. Nu, nu a luat foc, dar tot trebuia să se oprească, amice. Și acum o altă victimă.
  Clara șoptește:
  - Cine este obișnuit să lupte pentru victorie. Va merge cu noi în mormânt.- Gerda a tras, iar războinicul cu părul roșu a corectat. "Sau, mai degrabă, vom aduce cu toții dușmanii noștri în mormânt împreună.
  Albă ca Zăpada Terminatorul îl întrerupse furios:
  - Dacă nu există inspirație, nu distrage atenția cu un cântec!
  Clara a întrebat rugător:
  - Cântă-l singur! Ești atât de capabil.
  Și Gerda, trăgând, a cântat;
  Patria și armata sunt doi stâlpi,
  Pe care se odihnește planeta!
  Te vom proteja cu sânii noștri,
  Armata ta este încălzită de toți oamenii!
  
  Norii sunt răcori, iar căldura a strălucit,
  Mitraliera a frecat umărul soldatului!
  Pentru totdeauna patria suntem cu tine,
  Să săpăm un mormânt pentru răufăcător!
  
  Da, uneori fața norocului este crudă,
  Glonțul se străduiește să ne străpungă inima!
  S-a retras puțin, iar luptătorul a murit,
  Deschideți ușa Domnului eroului!
  
  Pe cerul fără fund avem pace,
  Paradis, războinic binecuvântat nu strălucește!
  Pace în patria pe care o port cu mine,
  Copiii noștri vor gusta din rodul victoriei!
  În timp ce cânta, Gerda a mai bătut nouă tancuri, îmbunătățindu-și semnificativ scorul.
  Apoi Clara a cântat:
  făcând semn înălțimii înstelate,
  Atrageți la distanțe nesfârșite!
  Și oamenii noștri din lumea gândirii,
  Visează un Icar zburător!
  
  Ochii mei sunt ațintiți spre cer
  E greu să atingi sfera...
  De la primele șuruburi ale lui Arhimede -
  Le-a rindelat lung și plictisitor!
  Apoi fata nu a putut rezista și a început să arate și să se împuște. Tancurile sovietice nu au dat atenție împușcăturilor, deși s-a alăturat și pistolul autopropulsat al Magdei. Totuși, într-un viscol nu poți vedea cu adevărat unde, ce și cum lovește. În plus, ambele tancuri s-au așezat și au devenit aproape imposibil de distins de zăpadă. Da, iar noua armă era mai discretă, iar la sfârșit era un amortizor cu o priză de lumină. Aceasta este cea mai insidioasă mașină găsită de Fritz.
  Cerul s-a înrăutățit puțin. A apărut avionul ME-262, care avea o viteză foarte mare și era foarte greu să-l doborâți. Focke-Wulf, și în special modificarea sa TA-152, a devenit mai rapid și mai perfect.
  Și a apărut ME-309, o mașină foarte bună. Are patru mitraliere și trei tunuri cu aer de 30 mm cu o viteză mare de 740 de kilometri pe oră. Dar aceasta nu este limita pe fondul unor modificări mai avansate.
  Vara, Armata Roșie a încercat să avanseze în centru, dar nu a reușit să reușească. Germanii au putut de data aceasta să descopere planul lui Stalin. Da, iar Niprul a devenit o frontieră de încredere a apărării. În lupte, a apărut un "Panther" -3 mai avansat, cu un tun de 88 mm și un motor de 850 de cai putere. S-a dovedit a fi un tanc excelent în apărare și nu rea în contraatacuri.
  Numărul de avioane doborâte pentru crucea cavalerului a crescut la o sută, așa că așii germani au marcat faimos.
  Ofensiva s-a încheiat cu înfrângerea Armatei Roșii, iar naziștii au capturat din nou Smolensk. Adevărat, iarna, Armata Roșie a întors acest oraș înapoi. Prima linie a înghețat pe Nipru.
  Germanii au desfășurat eliberarea aeronavelor cu reacție și au câștigat superioritatea aeriană.
  Al patruzeci și cincilea an a trecut în bătălii de poziție. Linia frontului a devenit, ca și în Primul Război Mondial, inactivă. Fritz au acum tancuri din seria "E", care sunt încă destul de crude.
  În 1946, avioanele cu discuri au început să fie observate în fața naziștilor. Dar aceste mașini sunt prea scumpe și destul de vulnerabile, diferă doar prin viteza foarte mare și capacitatea de a câștiga înălțime mare. Au fost folosite în recunoaștere și bombardament de la distanță.
  XE-162 s-a dovedit a fi dificil de gestionat și nu a fost la înălțimea așteptărilor. Dar a apărut un model mai avansat ME-262 "X", care a arătat o viteză mare, o manevrabilitate mai bună și arme formidabile.
  Naziștii încă dominau cerul...
  Aici Oleg Rybachenko s-a prins de faptul că acesta nu este un basm, ci cel mai real univers. Și că șase lor vor trebui să lupte aici. Tocmai la timp pentru noul an 1947, pentru a sparge spatele naziștilor cu o manevră decisivă.
  În ciuda zăpezii, cei Șase Magnifici erau aproape goi, dar încărcați cu magie de luptă.
  Oleg Rybachenko a tăiat cu săbii, tăiând tancurile naziste, apoi a aruncat o grenadă cu piciorul gol, copilăresc, sfâșiind Fritz-ul și spunând:
  - Slavă marii patrii sovietice!
  Margarita Korshunova a tras, de asemenea, o explozie bine țintită, ia tăiat pe naziști și apoi a tăiat cu săbii. După aceea, cu piciorul gol, a lansat un dar al distrugerii.
  Fata a strigat:
  - Slavă comunismului!
  Natasha a intrat în ofensivă. Ea a aruncat o rafală de mitraliere, doborând Fritz-ul. Apoi le-a tăiat tancurile cu săbiile ei. Și după ce degetele goale ale picioarelor au dat darul anihilării.
  Și în cele din urmă, sutienul i-a izbucnit și fulgerele i-au zburat de pe sfârcurile stacojii.
  Natasha a scârțâit:
  - Sunt campionul universului!
  Zoya a tras dintr-o mitralieră. Ea i-a cosit pe naziști. Săbiile ei, lungindu-se, tăiau tancuri. Iar picioarele ei cele mai faimoase goale au aruncat mesaje de moarte.
  Dar și sutienul ei a izbucnit și pulsari infernali au zburat din sfarcurile purpurie.
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Slavă Patriei! Glorie!
  Aici în atac și Augustin. O fată atât de agresivă. A aruncat cu picioarele goale ceea ce aduce moartea. Și apoi a dat o întoarcere, cosind dușmanii, apoi a condus o moară cu săbii. În cele din urmă, și sutienul ei a izbucnit și din rubin sfarcurile au zburat mortal, fără a oferi șansa de scurgeri de supraviețuire. Și nemții au avut o perioadă foarte grea. Era ca și cum un club de pompieri le-a trecut peste cap.
  Augustin se răsti:
  - Cel mai sacru comunism al nostru!
  Svetlana a ținut o recepție cu săbii - un fluture. Ea a tăiat turnulele tancurilor. Apoi fata a luat și a trimis o mulțime de mitraliere. Apoi, degetele ei goale au trimis distrugere și anihilare. Și apoi sutienul a izbucnit din nou, iar acum mingile aprinse au căzut asupra naziștilor.
  Svetlana s-a răcit:
  - Sunt cel mai puternic din lume! Dușmanii se înmoaie totul în toaletă!
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern, tăiat cu săbii. Apoi a dat o explozie de mitraliere. După aceea, cu picioarele goale, copilărești, a aruncat un cadou criminal al morții, sfâșiind Fritz-ul. Și după aceea, băiatul terminator fluieră... Mii de corbi au izbit avioanele germane de frică. Arătând cea mai înaltă acrobație.
  Margarita Korshunova a spart și ea cu săbiile, tăind turnurile de la naziști. Apoi fata a dat o explozie de mitraliere, întinzându-i pe naziști. Și apoi degetele goale de la picioarele copiilor au aruncat un dar foarte letal de distrugere. Și au sfâșiat Fritz-ul.
  Și până la urmă, cum va fluiera fata... Și mii de corbi nebuni se vor prăbuși în avioane fasciste, transformându-le în epave și cenușă.
  Nici Natasha nu este legănată. Și taie cu săbiile și trimite cu degetele goale un dar de moarte. Și apoi, pe măsură ce sutienul sparge, scurgerile morții se vor repezi din sfarcurile stacojii.
  Și îi aruncă pe naziști într-o dezordine mortală...
  Oleg Rybachenko a remarcat:
  - Acesta este salutul nostru rusesc!
  Natasha a confirmat:
  - Și vom arăta recepția gratuit!
  Zoya îi taie și pe naziști cu săbiile. Și nu-i lăsa să apese pe trăgaci. Și săbiile au o recepție fluture. Și turnurile rupte din tancuri zboară. Zoya exclamă:
  - Slavă Patriei!
  Iar degetele ei goale vor arunca un dar devastator de distrugere reală și inexorabilă.
  Și apoi o astfel de înțepătură roșie va zbura din sfarcul de zmeură încât va înmuia bine mult Fritz.
  Dar de la buric va ceda cu fulgerul...
  Zoya țipă:
  - Unu doi trei!
  Augustin a lovit cu săbiile, tăind capetele fasciștilor și a confirmat:
  - Ștergeți locatorul!
  . CAPITOLUL 2
  Cu picioarele goale, fata a lansat un alt cadou de anihilare. A sfâșiat fasciștii. Și apoi sfarcurile de rubin au cedat pulsarului care rupea mașina.
  Și cum buricul ei scuipă un fulger care-i ucide pe naziști. Și capabil să prăjească un întreg batalion.
  Și iată-l pe Svetlana Fritz care treiera și se comportă ca un adevărat robot de luptă. Și picioarele ei goale aruncă o altă porțiune de distrugere.
  Și sfarcurile purpurie scot un flux de plasmă magică și un tsunami. Ceea ce este chiar mai mult decât mortal.
  Și cum altfel și buricul armatelor naziste va lua și arunca unică letală.
  Svetlana răcnește din răsputeri:
  - Acesta este super hit-ul meu!
  Oleg Rybachenko rânjește. De exemplu, tancul ușor german E-25. Cântărind douăzeci și șase de tone, acesta întruchipează armamentul și grosimea armurii Pantera. În total, germanii au plasat motorul și transmisia împreună și peste corpul tancului. Înălțimea "Panterei" s-a redus aproape la jumătate. Și aproape a dublat greutatea. Și protecția a devenit chiar și mai bună, datorită pantei mai mari a armurii.
  Acest lucru, desigur, poate să nu fie pe placul tău. Cu cel mai recent motor de nouă sute de cai putere, mașina germană este foarte mobilă.
  Pur și simplu flutură repede.
  Băiatul fluieră din nou. Ciorii sunt prinși de un val și fac infarct și cad în capul naziștilor. Și zăceau adversarii.
  Dar apoi se aude ordinea, iar cei șase magnifici, fulgerând desculți, rotunzi, cu tocuri roz, părăsesc pozițiile sovietice.
  Și imediat nemții trec la ofensivă. Și ei sparg apărarea, încrucișându-se în poziții sovietice, înconjurând din nou Smolensk. Și aceasta este o afirmație serioasă.
  În captivitate au fost doi pionieri de treisprezece ani Petka și Sashka. Naziștii și-au smuls hainele de la băieți și i-au condus prin zăpadă în pantaloni scurți. Pe năvalele erau urme goale ale picioarelor goale ale copiilor captivi. Pionierii au fost conduși noaptea timp de o jumătate de oră. Era februarie și încă era frig. Apoi au fost duși aproape goi la colibă pentru a se încălzi timp de cinci până la zece minute, apoi din nou în frig.
  Băieții au suferit foarte mult și erau roșii ca racii. N-au reușit nimic, naziștii i-au crescut pe rafturi. Iar sub picioarele goale, ale copiilor au aprins focuri.
  Așa s-au încurcat. Petka și Sasha, incapabili să suporte chinul, au început să țipe. Dar tot nu s-a spus nimic cert de către călăi. Deși i-au tăiat pe pionieri cu sârmă ghimpată.
  Germanii torturau și femeile din Komsomol, obligându-le să meargă desculțe și în pantaloni scurți doar pe zăpadă.
  Nemții aveau tancuri foarte formidabile din seria "E" și nu puteau fi tratați cu ușurință. În special E-75, care a fost perfect protejat din toate unghiurile, dar în același timp destul de mobil.
  Părea ce daune ar putea provoca două mașini de numai douăsprezece tone fiecare? Cu toate acestea, în acest caz, personalul decide totul. Fetele practic nu au ratat, deși nu toate loviturile s-au dovedit a fi mortale. De trei sau patru ori armura înclinată a celor treizeci și patru a ricoșat și aproximativ o duzină de cartușe au provocat pagube de diferite grade, dar de genul care este ușor de reparat pe teren. Dar aproximativ cincizeci, de blindaje de proastă calitate a vehiculelor sovietice, au suferit serios.
  De exemplu, cei treizeci și patru ai comandantului au început să se rupă când muniția a detonat. Turnul a fost aruncat departe, iar botul s-a transformat într-un volan. Au murit și oameni.
  Tancurile sovietice și-au dat seama cu întârziere cine îi înțepă și au încercat să contracareze atacul.
  Fetele Tiger sunt foarte aglomerate, dar încărcătura de muniție de 82 de obuze este destul de comparabilă cu Pantera. Deși muniția se sprijină pe nas, iar fetele își desprind coatele în jurul lor. Dar mai este ceva în care să tragi, iar când se apropie, este mai ușor să-i lovești pe ruși.
  Gerda își face cruce foarte repede și, trimițând un alt tanc la fier vechi, șoptește:
  - Doamne, iarta-ma! Aceștia sunt băieți curajoși, dar unul dintre comandanții lor este complet nebun!
  Clara observă, șoptind isteric:
  - Dacă vin la bordul nostru, atunci sfârșitul!
  Într-adevăr, cei treizeci și patru au tras în mișcare, învăluiți în fum, tremurând de tremurat. Desigur, loviturile lor sunt rare, loviturile sunt inexacte, dar tancul bâzâie.
  Fruntea este încă perfect protejată, iar armura, orice s-ar spune, este de înaltă calitate, cimentată. Și asta înseamnă că suprafața cu duritate crescută oferă un excelent rebound, la fel ca un iepure sare.
  Dar totuși, e prost înăuntru, este la fel ca să te urci într-o tobă și o vor bate cu bâte grele.
  Adevărat, cabina s-a încins foarte tare din cauza loviturilor, dar când ești în bikini, e chiar drăguț după ce te scufundi în năvală. Dar este mult mai neplăcut că un obuz sovietic a lovit șorțul drept al patinoarului. Aceasta este pentru performanța de conducere a mașinii, ca o rangă sub ochi. Deși, având în vedere că rolele nu sunt șah, ci un cărucior separat, rezervorul se poate mișca în continuare. Întoarce-te și pleacă. Acest lucru ar fi trebuit făcut mai devreme. Și astfel, protecția pupei este mai slabă. Și unghiul de înclinare este mai mic. Dacă lovește, se poate sparge. Armele rusești nu sunt atât de slabe.
  Gerda a șoptit, eliberând din nou darul iadului din tunul semi-automat:
  - Dar Pasaran!
  Deși acest cuvânt, mai exact, motto-ul comuniștilor spanioli, pentru războinicii tigri germani nu pare deloc potrivit. La urma urmei, naziștii au luptat de partea lui Franco. Deși, până la urmă, uneori soldații adoptă de bunăvoie trucurile altora.
  La tragere, Klara a întors ușor pistolul autopropulsat Laska, ruperea rolei din dreapta cu un proiectil a creat o problemă pentru ei în acest sens.
  Tancurile sovietice nu alergau la fel de repede prin zăpadă ca de-a lungul autostrăzii, dar, totuși, săriturile lor rapide interferau cu vederea și erau rapide.
  Aici cojile sunt de fapt turnate la o distanță directă.
  Iar Gerda trage cu viteză maximă, udă în sudoare. armură înclinată
  recuperează pe frunte, dar dacă le lovesc direct pe laterale...
  Clara a strigat:
  - Și chiar dacă cad în adâncurile iadului - nu mă voi întoarce în leagăn!
  Fetele trag până la capăt, dar obuzele se repezi din lateral și străpung, rupând rolele. Armura sparge și mașina ia foc.
  Gerda decide:
  - Subminăm mașinile și plecăm!
  Clara exclamă cu durere:
  - Vrei să renunți la fier?
  Gerda spune hotărât:
  - Sunt lucruri mai importante decât metalul, de exemplu, ramele!
  Clara smulge o mică cameră de filmat și strigă:
  - Dar faptele noastre vor fi înregistrate pentru totdeauna!
  Cu degetele goale, Gerda a răsucit pârghia care a declanșat explozivul, capabilă să spargă tancul experimental de baze. Tigresei i-a părut foarte rău să distrugă o astfel de operă de artă, dar ce poți face dacă altfel războinicii sovietici, cărora nu li se poate refuza curajul, vor folosi tehnologii unice.
  Așa că au aruncat în aer Laska și s-au scufundat în zăpadă pentru a-și salva viețile unice.
  Nici Magda von Singer și Stella nu au vrut să se retragă, iar mașina lor a fost sfâșiată de obuze precise. Așa este soarta - nemilosul Pallas al oricărui război. Când trebuie să te retragi, părăsindu-ți inima. Dar fetele au luptat cu pricepere și au reușit să consume aproape toată încărcătura de muniție. Dar acum trebuiau să se înfunde ca șerpii într-un puț de zăpadă și să încerce acolo să stea departe de inexorabilele arme sovietice.
  Când ești transpirat și în bikini, atunci urcatul în adâncul zăpezii nu este cea mai plăcută idee. Dar cât de des în lumea noastră faci ceea ce îți place. În orice caz, de exemplu, focul a avut serios timp, trăgând până la capătul Stelei, să-i pârjole tălpile. Dar fata de aici s-a înfuriat și mai mult și a strigat:
  - Onoarea și curajul la greutate nu se vând!
  Magda, care i s-a dat foc și ea, până și pielea bronzată era acoperită de vezicule, a exclamat:
  - Focul este căldură, nu foc!
  Tancurile sovietice au ușurat însă sarcina. Înfuriați, au împușcat "Nevăstucile" abandonate fără nicio milă, punând multe zeci de obuze în metalul spart. În același timp, o parte din cisterne s-au aplecat din trape și, ca o cascadă a unei cascade, aripile mașinilor germane și ale celor care conduceau un limbaj obscen.
  Magda se strâmbă, observând:
  - Ei, bolșevicii, desigur, sunt curajoși, dar extrem de neculti!
  Stella, scuipându-și zăpadă în gură, și-a arătat pe neașteptat dreptate aspră:
  - Crezi că războinicii noștri sunt mai buni?
  Magda remarcă în glumă:
  - Desigur, e mai bine dacă câștigăm. Caucazul este deja al nostru, mai departe de Moscova sunt doar câteva sute de kilometri. - Și blonda miere și-a dezvelit sever colții lungi. - Sau vrei să ții discursuri de trădare?
  Stella, care văzuse deja destule din toate și toată lumea, a ridicat doar cu piciorul o fântână de praf de zăpadă și a chicotit, observând:
  - Uneori tăcerea este cel mai teribil fel de trădare.
  Noaptea, viscolul și zăpada le-au dat celor patru fete șanse mari de supraviețuire. Mai mult, dușmanului nu i-a trecut prin cap să pieptăneze zăpada și să caute diavoli cu picioarele goale în zăpadă. Așa că războinicii, îngropați într-o năvală, s-au așezat afară, iar tancurile sovietice au mers mai departe, dezvoltând o descoperire. Deși mai mult de o sută de mașini au fost lăsate întinsă rupte, deformate ca urmare a acțiunilor fetelor-tigru.
  În general, trupele sovietice au obținut un oarecare succes în primele zile și au reușit să pătrundă vizibil în formațiunile inamice.
  Demiurgul duplicat i-a subliniat în mod special lui Peter Degtyarev:
  - Ei bine, în acest caz, jucăm jocul cinstit, iar evenimentele se dezvoltă așa cum ar trebui să se dezvolte.
  Colonelul Inginer a remarcat sceptic:
  - Vai... Acesta este doar un succes tactic.
  Într-adevăr, de îndată ce vremea a permis, au intrat numeroși vulturi fasciști. Dominația lui Fritz în aer a fost cu adevărat o verigă slabă pentru Armata Roșie. Naziștii puteau acum stinge ofensiva sovietică cu lovituri aeriene masive. Și nu aveau practic nimic să se opună.
  Dar eroica Armată Roșie a continuat să câștige în condiții atât de dure.
  Fritz s-a retras la Tikhvin însuși și a încercat să câștige un punct de sprijin în oraș. Desigur, casele și zonele rezidențiale, în sine, sunt deja o apărare destul de serioasă împotriva avansării trupelor sovietice.
  Cele patru curajoase dintre fetele-tigru au reușit să se retragă la Tikhvin. Dar au trebuit să ia pistoale-mitralieră pentru a apăra orașul. Și pentru tancuri, aceasta nu este cea mai plăcută distracție.
  Clara, trăgând înapoi de la infanterie care înainta, trimițând un alt soldat roșu în lumea următoare, și-a exprimat:
  - Nu suntem monştri? Și vrem să obținem o comoară!
  Tikhvin a primit pagube grave în timpul cuceririi orașului de către germani.
  Acum Fritz înșeau baricadele și se așteptau să construiască o linie de apărare inexpugnabilă.
  Gerda a deschis focul cu un singur foc - a fost necesar să salveze cartușele. Trupele sovietice au pierdut prea multe tancuri și, prin urmare, infanteria a pornit la atac.
  Desigur, nu au existat suficiente transportoare blindate de personal ale modelelor sovietice. Prin urmare, i-au perlat pe soldați pentru sacrificare. Și au fost întâmpinați de mitraliere și mitraliere. Cei patru au tras bine și s-au ascuns cu dibăcie în baricade.
  Gerda a întins un alt soldat sovietic și a cântat:
  - Trebuie să realizăm o ispravă de arme - altfel nu va avea rost să trăim!
  Bătălia a izbucnit în tot orașul. Și deja ploua bombe de sus, mai ales că vremea s-a îmbunătățit simțitor, iar Fritz-ul a luat un avans.
  Gerda, furioasă, și-a aruncat pumnalul cu grațioasele degete goale și a strigat:
  - Bătălia noastră va fi învingătoare, altfel este imposibil!
  Clara, trăgând nu mai rău, a adăugat ca răspuns:
  - O victorie, dar una mare!
  Gerda, întrerupând mai mulți luptători într-o scurtă explozie, a adăugat:
  Dar înfrângerea nu este niciodată mică!
  Tunurile autopropulsate sovietice au tras asupra lui Tikhvin, artileria de câmp și de asediu s-a oprit puțin mai târziu. Fritz a întărit apărarea și presiunea aerului. Trupele sovietice au ridicat avioane noi.
  Apariția legendarei Marsilia a schimbat dramatic raportul de putere.
  Marele as a zburat cu ME-309, o armă foarte puternică din punct de vedere al armamentului. Și i-a măturat literalmente pe toți în cale. Chiar și în armata sovietică, ei au avertizat în mod special că un astfel de monstru a apărut în aer.
  Marcel însuși nu se considera în niciun caz un rău, cu atât mai puțin o persoană crudă. El credea că, luptând cu Armata Roșie, nu își îndeplinește decât datoria sfântă față de Patria Mamă. Mai mult, multe fapte despre atrocitățile naziștilor nu i-au fost cunoscute. Da, și prea multe au fost atribuite războiului.
  Dar iată prima, după întoarcere, luptă superioară. Bombardiere sovietice zburătoare, avioane de atac și luptători. Ei vor în mod clar să dea o luptă aprigă unităților terestre ale Wehrmacht-ului. Dar Marcel vede toate acestea și deschide focul de la o distanță de cinci-șase kilometri, ba chiar fluieră prin nas.
  Mașinile sovietice și așii curajoși încă nu au văzut cu adevărat inamicul, deoarece avioanele lor au început să explodeze și aripile li s-au prăbușit. Marsilia a tras fără să țintească, dar intuitiv. Părea să știe dinainte unde va zbura fiecare pilot și își va îndrepta monstrul înaripat. Așa că s-a dovedit că un tânăr cu o față copilărească mătură armada înaripată.
  Noul an, deși geros, s-a dovedit a fi fierbinte. Trupele sovietice, atacând cu disperare și încăpățânare, au încercat să-l ia pe Tihvin. Fritz s-a apărat cu încăpățânare, încercând să rămână în oraș, unde se afla artera, hrănind inexpugnabilul Leningrad. În plus, era vorba de prestigiul trupelor germane, cărora le este greu și rușine să renunțe la orașele mari.
  Vremea, din păcate, s-a îmbunătățit, iar numeroase bombardiere inamice, în special masivul Yu-288, au înțepat pozițiile trupelor sovietice și au bombardat comunicațiile.
  Avioanele sovietice Yak-9 și Lagg-5 erau mult inferioare inamicului în ceea ce privește armamentul și viteza. În special, ME-309, ca un dragon, a eliminat vehiculele sovietice mai slabe. În plus, germanii au dezvoltat tactica dublu wingman, care a făcut posibilă utilizarea eficientă a avantajului lor numeric și a redus unele dintre problemele de manevrabilitate ale vehiculelor germane tenace, puternic armate, dar grele ale celor mai recente Focke și ME. În plus, jet ME-262 a început să apară pe fronturi, deși această mașină nu este încă complet fiabilă din punct de vedere tehnic, precum și o modificare mai ușoară, mai manevrabilă și mai ieftină a HE-162. Această din urmă mașină a fost mai ușor de fabricat și mai fiabilă din punct de vedere tehnic decât Messerschmites cu jet. Dar pentru conducerea sa au fost necesari piloți de calificare destul de înaltă. Ceea ce a depreciat oarecum calități atât de pozitive ale acestei dezvoltări precum greutatea redusă a aeronavei - doar 1,6 tone goale, costul redus de producție și cea mai bună manevrabilitate din lume.
  Dar așii germani care au stăpânit această mașină i-au adus laude. Deosebit de reușit a avut Huffman, pilotul numărul doi, după Marsilia, care a rămas inaccesibil. Depășind rezultatul a 300 de mașini doborâte, Huffman a primit un premiu înalt - Crucea de Cavaler a Crucii de Fier, cu frunze de stejar, săbii și diamante. Tactica lui de a se apropia la minimum, apoi de a lovi și de a zbura înapoi este cea mai convenabilă pe HE-162. Așa că Huffman s-a dovedit a fi un maestru remarcabil al luptei corporale. Deși, rezultatul lui Marsilia de 3117 avioane doborâte este încă de neatins.
  Mai mult, pe 2 ianuarie 1944, acest legendar pilot a apărut pe cer, cu toate acestea l-a convins pe Hitler, amintind că trupele germane se aflau într-o stare proastă, iar echipamentul german mai puternic trecea clar în zăpadă. Așadar, este necesar să se asigure alimentarea cu aer a Tikhvinului înconjurat, unde trupele germane s-au stabilit și să bombardeze toate abordările spre oraș.
  Chiar în prima zi, Marsilia a făcut șase ieșiri și a doborât peste o sută de avioane sovietice. Adevărat, pe 4 ianuarie, vremea s-a deteriorat brusc. A apărut un viscol, iar trupele sovietice au luat cu asalt orașul.
  Cele patru magnifice dintre fetele terminatoare au preferat să lupte împreună - umăr la umăr. Din cauza frigului, au fost nevoiți să se camuflaje și să lupte în alb.
  Băiatul ninja Karas a venit și el în ajutor. Copilul terminator neînfricat nu se temea de frig și lupta singur în pantaloni scurți. Singura lui sursă de căldură era crema de camuflaj, care îi făcea pielea arsă de soare de ciocolată albă sub zăpada care cădea mereu, acoperind toate străzile. Mai mult, a folosit în luptă aruncări, discuri de metal foarte subțiri și o sabie katana. Dar, desigur, a împușcat excelent și din armele capturate. Cu toate acestea, fetele nu au lipsit nici să folosească puști automate.
  Astfel de arme sunt mai precise decât pistoalele mitralieră și, cel mai important, mai fiabile. Cu toate acestea, puștile de asalt MN-44, de regulă, nu i-au dezamăgit pe germani. Până în a treia iarnă, mașina de război germană bine unsă era gata. În special, chiar și într-o furtună de zăpadă, Focke-Wulf și ME, folosind încălzirea, au reușit să facă injecții dureroase, deși limitate, trupelor sovietice.
  Gerda, trăgând din mână, a încercat să nu privească în direcția în care cădeau soldații sovietici. Mulți dintre luptători erau foarte tineri, de șaptesprezece sau șaisprezece ani. Infanteria a fost recrutată prin alunecări de teren, strângând toate resursele. Într-adevăr, s-au pierdut multe.
  Dar printre Fritz sunt plini de străini. În special, din Suedia, în care naziștii au câștigat la ultimele alegeri și doar poziția regelui ține de la intrarea deschisă în războiul cu URSS.
  Apropo, a existat o tentativă de asasinat pe Kolontai chiar în ziua de Crăciun. Ambasadorul sovietic a fost rănit foarte grav, iar medicii luptă pentru viața ei. Deja două divizii și patru brigăzi din Suedia au sosit ca voluntari. Mitinguri și marșuri în masă care cer război au loc în țară. Și poartă portrete ale lui Hitler și ale lui Karl al doisprezecelea.
  Deci, intrarea Suediei într-un război direct este o chestiune de timp. Spania și Portugalia sunt deja în război, dar trimit trupe mai în sud. Și acum, iarna, în general încearcă să urce undeva dincolo de lanțul Caucazului. Corpul brazilian, se pare, este gata să facă un salt în Asia Centrală, unde mișcarea Basmachi se aprinde deja cu o vigoare reînnoită.
  Dar acestea sunt toate detaliile, diviziile Vlasov luptă și în Tikhvin. Acești tipi luptă cu răul, realizând că în captivitate așteaptă torturi teribile și o buclă inevitabilă. Și cum rămâne cu nemții? Vor avea și ei greu, mulți vor muri în Siberia, dar totuși nu vor fi spânzurați fără discernământ.
  Gerda, schimbând clema și cosind soldații îmbrăcați în paltoane gri, căci toți rușii nu au destule haine de camuflaj, și-a imaginat ce i-ar putea aștepta în caz de capturare. Și a zâmbit la potențialul unei aventuri sexy și cool. Adevărat, atunci în Siberia va fi mai rău. Pe măsură ce acest îngheț devine, căldura aruncatorului de flăcări este și mai bună. Aici, în deșert, s-au obișnuit repede cu nisipul fierbinte și au alergat desculți, dar nu a mers așa. După câteva ore în bikini în frig, a început să tremure și a fost necesar să se încălzească în baie. Acolo, tineri din batalionul de elită SS și-au încălzit trupurile cu lovituri de mătură de molid. Ei bine, nu numai, desigur, cu o mătură,
  sunt băieți aleși, arieni frumoși, de ce ai nevoie!
  Și-au pierdut complet timiditatea de odinioară sau poate, dimpotrivă, au dobândit slăbirea unei femei macho. Dar acum trebuie să se retragă puțin - infanteriștii sovietici, umplând abordările cu cadavre, s-au apropiat prea periculos și au început să arunce grenade.
  A fost necesar să se rupă distanța pentru a nu cădea sub grindina de fragmentare.
  Magda a primit o tăietură mică de la un șrapnel și, ca răspuns, a tras opt gloanțe în trei secunde. Soldații sovietici au fugit, aproape fără să se rupă, doar puțin ghemuiți și, clipul și-a găsit victimele. Descărcat opt runde și Stella. O femeie agresivă cu părul castaniu s-a exprimat:
  - Nebuniei viteazilor, cântăm un cântec!
  Dar soldații sovietici, se pare, au decis să demonstreze că aceasta este înțelepciunea vieții. Mitraliera germană de asalt lovește cu toată puterea, iar împușcăturile sale par să fie ignorate. Deși soldații cad, cei care au supraviețuit continuă să fugă și chiar să arunce cu grenade aproape pe nerăbdare, deși acest lucru se poate face mai devreme.
  Carasul aruncă cu foarte mare dibăcie discuri, tăind doi-trei soldați cu unul. Apoi atacă cu sabia, care taie ușor mitraliere și puști, ca niște chibrituri!
  Băiatul ninja este încă foarte mic, arată ca unsprezece sau doisprezece ani, dar este atât de rapid. Nu au timp nici să intre în asta, nici să se apere. Copilul a fost crescut și dresat încă de la naștere, aruncând săbii spre copil, forțat să desfășoare și să taie panglici, scufundându-se într-o gaură de gheață, așezând pisici special antrenate. Ei bine, și multe altele, transformând un băiat dotat genetic într-o adevărată mașină de moarte. Mama lui este un ninja din generația a douăzeci și cinci, tatăl său este un puternic vrăjitor siberian și un dușman ideologic al autorităților sovietice, "sovietice". Genetică excelentă și antrenament cu magie - l-au făcut pe băiat cel mai bun dintre ninja. Și bineînțeles, împăratul Hirohito, pentru a le arăta germanilor că nu sunt cei mai tari superoameni, dar sunt duri în Japonia, l-a trimis pe băiat pe frontul germano-sovietic.
  Iar Karas (peștele crap simbolizează mândria și vitalitatea samuraiului!) s-a dovedit a fi un războinic demn.
  De exemplu, cu degetele goale, ușor înroșite de la multe ore de frig, aruncă un disc de oțel mai subțire decât un păr. Și în mâinile a două săbii deodată, astfel încât să fie mai ușor să tăiați linii groase de inamici. Cât de groaznic este acest copil terminator, ce pot, pentru prima dată, soldații sovietici, fiind lipsiți de apărare sub loviturile săbiilor și lansărilor de disc, s-au rezemat, trăind o adevărată frică.
  Fetele, după ce și-au schimbat clipurile, au început să transmită și mai repede, sau mai degrabă, nicăieri.
  Cadavrele infanteriştilor erau îngrămădite în movile. Aproape imediat au înghețat în frig și mai mulți soldați au urcat pe ei. Așa au urcat și nu au socotit cu pierderile. Dar ninja a intrat în luptă și din nou, de parcă ar fi emis valuri de frică.
  Un atac disperat a avut loc aproape o zi întreagă. Trupele sovietice, cu prețul celor mai mari pierderi, au ocupat câteva sferturi, împingându-i pe germani la un număr de linii. Însă sprijinul slab al artileriei (aviația germană pe vremuri bombarda șinele de cale ferată, privându-le de provizii) și multe victime în rândul unităților care avansa, au forțat deplasarea infanteriei să fie temporar suspendată.
  În ciuda riscului unor astfel de tactici, tancurile au fost aruncate în luptă. A fost necesar să spargă inamicul de lângă Tikhvin până când Fritz, folosind avantajul lor în tehnologie, deblochează orașul.
  Și în acest asalt, a fost luată o decizie destul de riscantă - să folosești tancul IS-2. O mașină special concepută ca un rezervor inovator. Deoarece o armă puternică, datorită ratei sale scăzute de foc și a preciziei relativ slabe a focului, nu este potrivită pentru a lupta cu tancurile altor oameni, dar poate distruge cu succes ținte neblindate.
  Așadar, chiar dacă tancurile în condiții urbane sunt atacatori sinucigași, trebuie să spargi poziții, chiar și cu fruntea.
  Treizeci și patru se vor muta primii. Mașini relativ ușoare și nu mari alergau pe o stradă îngustă. Grenade și cocktail-uri Molotov au plouat de pe acoperișuri. Apoi au explodat rezervoare deghizate cu benzină și napalm. Dar pierderile grele nu i-au oprit pe tancurile URSS. Aceștia, pierzând sute de mașini, au pătruns în centrul orașului și acolo au intrat într-un schimb încăpățânat de lovituri. Nici măcar eficienții faustpatroni care au spart armura laterală slabă a celor treizeci și patru nu l-au speriat pe soldatul sovietic.
  Trei armate de tancuri au fost aruncate în luptă deodată. Stalin a decis chiar să abandoneze cea de-a doua lovitură în direcția Voronej, de dragul unei victorii decisive asupra lui Tihvin și salvării "Leagănului Revoluției". Chiar dacă combustibilul este emis la o limită strictă, petrolul caucazian se pierde pentru câteva ore de condus pe zi, iar dezvoltarea de noi câmpuri necesită timp și bani, resurse umane, ceea ce imperiul sovietic, legat de un război pe două fronturi, lipseste crunt.
  Dar Tikhvin este artera Leningradului și drumul vieții și, cel mai important, este un simbol al faptului că trupele sovietice pot și sunt capabile să învingă numeroși și bine înarmați fasciști. Deci, să nu batem prețul...
  Tancul IS-2 arată impresionant, arată și ca un treizeci și patru, doar turela este deplasată și mai mult înainte. Desigur, țeava în sine este groasă și lungă, nu este comparabilă cu T-34-76, care încă domină câmpul de luptă. Pentru toată ianuarie, eforturile titanice ale T-34-85 nu vor produce mai mult de o sută.
  Adevărat, vulnerabilitatea frunții turnului este izbitoare: plată și nu prea gros blindată.
  Karas, care arunca grenade explozive mici, dar foarte puternice, în tancuri, a alergat la fete și le-a sugerat:
  - Să luăm IS-2 și să-l călărim?
  Magda a susținut ideea:
  - Desigur, hai să călărim! Ne-a ratat cabina.
  Gerda l-a avertizat pe băiat:
  - Acest tanc are patru mitraliere!
  Karas le-a făcut cu ochiul fetelor, observând:
  - Deci e bine. În curând, infanteria va ataca din nou, iar tu o vei tăia!
  Magda l-a înghiontat pe băiatul ninja.
  - Grăbește-te, terminator!
  Tocuri roz străluceau ca aripi de țânțari, kid-ul de karate a alergat mai repede decât campioana olimpica la sprint. Pentru început, a aruncat un mănunchi mic cu un mănunchi de fum în formidabilul IS. A izbucnit o reacție, s-a revărsat un fum gros. În același timp, avioanele negre s-au împrăștiat în direcții diferite, orbindu-i pe mitralieri.
  După ce a tăiat câțiva infanterişti, Karas a zburat ca o piatră de piatră eliberată dintr-o balistă și a urcat în turn. Cu un cârlig special, a scos trapa și a aruncat înapoi capacul greu. În plus, totul este simplu: câteva leagăne cu două săbii și cinci membri ai echipajului unui tanc greu s-au despărțit în cap. În urma lui au sărit și fetele, care, după ce și-au aruncat camuflajul de blană, au ajuns din nou în bikini. Ei bine, este cald în rezervor în timp ce conduceți. Un motor diesel de 520 de cai putere încălzește bine metalul. Da, tălpile goale pentru fete simt mașina în sine mult mai bine decât prin cizme speciale de iarnă cu tălpi din cauciuc sintetic cu nervuri. Serviciul de cartier german a ținut cont de experiența iernilor grele și a creat o nouă muniție, în care picioarele în frig nu sunt atât de reci. Și apoi, într-adevăr păcat, Fritz au luat cizmele de pâslă de la populația locală și le-au tras pe ei înșiși. Sau învelite în eșarfe de blană.
  Karas și-a sărutat la revedere Magda pe buze și a spus:
  - Ei bine, rezervorul este pentru tine! Voi lupta acolo unde știu să ucid mai bine.
  Gerda l-a sărutat cu admirație pe băiat pe călcâiul alunecos și elastic și a spus:
  - Ești un miracol!
  Stella a adăugat:
  - Standardul arianului!
  - Știu! - spuse băiețelul și sări afară în frig cu un salt de la trapa întredeschisă. Apoi capacul a căzut cu un izbucnire... Și fetele au avut ocazia să lupte cu armele inamicului. Și pistolul este cu adevărat puternic. Doar Lev-3 apărut recent, sau cum a mai fost numit, "Leul Regal" cu un tun de 128 mm, este mai puternic. Dar acest tanc este încă pe front în exemplare unice. El a fost arătat în timpul sărbătorii de 8 noiembrie Fuhrerului posedat de demoni. Desigur, în timp ce el nu este încă în serie. Apropo, IS-2, care trece prin prima sa rulare.
  Până acum, nici măcar tancurile sovietice nu au tras o singură lovitură dintr-o armă, aparent alegându-și ținta cu siguranță.
  Stella remarcă sarcastic, rotind mecanismul:
  - Oh, junk... Aici nu există automatizare și totul trebuie făcut manual.
  Gerda, care a mâncat câinele în hover, a remarcat:
  - Și vederea este gallim, iar vizibilitatea nu are importanță. Nu sunt foarte buni la țintit.
  Magda, atingând roțile cu piciorul gol și întorcând cutia, observă:
  - Și totuși, în comparație cu cele treizeci și patru, există unele progrese. În special, schimbarea vitezelor este mai ușoară. Cabina este înghesuită, dar mai mult sau mai puțin te poți mișca. Muniția este însă mică. Douăzeci și opt de runde...
  Gerda a remarcat logic:
  - Pentru a trage la un număr limitat de buncăre, poate fi suficient, dar pentru o luptă cu tancuri cu drepturi depline, clar nu este suficient.
  Clara a găsit ceva bun în rezervor:
  - Dar armamentul mitralierelor este deasupra! Patru mitraliere pot oferi o protecție bună. Și apoi m-am uitat la acest "Șoarece" - există doar două "scuipat" în el pentru o astfel de mașină.
  Stella, accelerând motorul, a confirmat:
  - Asta e! Este acest armament pentru un tanc atât de greu de o sută optzeci de tone?
  Magda, ca o pantera care a ucis un bivol, a mârâit:
  - Găinile râd!
  Motorul diesel accelerează puternic rezervorul. Se poate observa că IS-2 încă conduce pe autostradă, dar atunci când este în afara drumului, centrul său de greutate deplasat înainte va avea un efect. Dar nimic, atâta timp cât te poți relaxa și alege un obiectiv demn pentru tine.
  Magda deschise turela tancului ca să vadă mai bine.
  Și iată un alt IS-2, este o idee bună să folosiți astfel de tancuri mai masiv. În spatele lui mai sunt trei IS-uri, dar unul cu un tun mai ușor de 85 mm. Apropo, cel mai periculos, deoarece este capabil să ia mașina în frunte și lovește mai repede.
  . CAPITOLUL 3
  Magda a decis să tragă de la o distanță de doi kilometri. Ea a ordonat pe un ton minor:
  - Trage exact în fruntea turnului... Și... Ai înțeles!
  Mașina s-a oprit, pentru că nu era netezime, iar Gerda, plângându-se de calitatea proastă a opticii, care, cu siguranță, fusese șlefuită de adolescenți neantrenați, a îndreptat țeava. Fetele au ajutat la încărcarea unei carapace cântărind un kilogram și jumătate. Războinică blondă și-a pus obrazul la culcare și a încercat să simtă mașina altcuiva. Până la urmă, ea nu mai trăsese niciodată din acest tun, modelul 1931, înainte. Puternic, dar învechit, cu un proiectil ascuțit, sensibil la ricoșeu. În general, pistolul, desigur, nu a fost planificat pentru tancuri. Dar, se pare, modificarea antitanc a tunului de 107 mm, dezvoltată în 1940, s-a dovedit a fi prea nesigură și a trebuit abandonată. Și aici este necesar în condiții de vizibilitate slabă de la o distanță de 2000 de metri să lovească ținta. Da, și inamicul va fi dificil să răspundă și să lovească, dar...
  Gerda a sărutat clapa pistolului, s-a uitat repede pe trapă, a luat cu limba un pumn de zăpadă, a înghițit-o, și-a sprijinit călcâiele goale pe pârghii și... a tras!
  A dat atât de mult încât mi-a înjunghiat încheieturile și gambele și mirosea a fum.
  Prezentul a zburat într-un arc lung și ... IS-2, care mergea înainte, s-a oprit, a început să fumeze, iar apoi încărcătura de muniție a început să spargă.
  Magda a răspuns bucuroasă:
  - Asta le-am dat! - Și logic, mai precis, concepte ilogic confuze, a adăugat ea. - Nu un om pictează o armă, ci arma unui bărbat!
  Gerda mârâi:
  - Reîncarcă!
  Și fetele s-au încordat. Desigur, aici nu sunt un "Tigru", trebuie să transpire, dar e mai distractiv așa, mai ales că un rezervor în picioare se răcește repede. La urma urmei, fierul este un bun dirijor.
  A doua oară Gerda a tras mai repede și mai încrezătoare. IS-urile au continuat să se miște și, se pare, nu și-au dat seama încă de unde trăgeau armele. Da, iar oprirea nu este în obiceiul rusesc. Din moment ce există o comandă... Și a doua obusă lovește deja cu încredere ținta.
  Gerda își linge buzele și poruncește:
  - Și al treilea aici.
  Cu o mare întârziere, al patrulea IS-1 a deschis focul în mișcare. Și, în mod ciudat, a lovit, deși de la o asemenea distanță de o mașină în mișcare este aproape imposibil, dar loviturile decid totul! Cu toate acestea, distanța pentru tunul de 85 mm este prea mare, dincolo de limita de penetrare. Dar s-a auzit un zgomot major în turn, iar armura frontală a cedat. Gerda a trimis ca răspuns al patrulea "pachet de scrisori" cântărind un kilogram și jumătate... Fruntea tancului IS-1 despicat și limbile portocalii s-au înălțat sus spre cer. Și iată un alt IS-2, este o idee bună să folosiți astfel de tancuri mai masiv. În spatele lui mai sunt trei IS-uri, dar unul cu un tun mai ușor de 85 mm. Apropo, cel mai periculos, atât de capabil să ia mașina în frunte și lovește mai repede.
  În primăvară, germanii au luat Smolensk și s-au apropiat de Vyazma și Rzhev. Apoi s-au întors brusc spre sud, spre Donbass. Și a fost o mișcare foarte neașteptată și puternică. Armata Roșie nu a avut timp să reacționeze. Și naziștii au capturat toată Ucraina de pe malul stâng. Și până la sfârșitul verii am ajuns la cotul Donului. Abia în toamnă, trupele sovietice cu greu i-au putut opri pe naziști.
  De asemenea, germanii au blocat din nou Leningradul din sud, întrerupând oxigenul.
  Iar în nord, finlandezii încercau deja să avanseze.
  A sosit vacanța de iarnă. În URSS, tancul T-54, mai bine protejat și mai puternic înarmat, a intrat în producție. Dar IS-4 și IS-7 nu au putut fi produse în serie pentru producție. Deși IS-7 este o mașină capabilă să lupte cu mastodontii lui Hitler, este prea dificil de fabricat, mai ales în condiții de război.
  Anul patruzeci și opt a fost marcat în februarie de o încercare a Armatei Roșii de a avansa în centru, care a fost respinsă. Germanii, folosind divizii străine din toată Europa, erau puternici. Mai mult decât atât, discurile au devenit mai avansate, iar acum nu este atât de ușor să le doborâți. Și naziștii au dezvoltat avioane cu reacție. Foarte puternic. Iar noul avion de vânătoare ME-362 i-a șocat pur și simplu pe piloții sovietici. Și în seria de avioane cu reacție, URSS nu a avut.
  În mai, a început o ofensivă mare a naziștilor, ocolind Moscova. Totodată, Turcia a intrat în război, deschizând frontul de sud în Transcaucazia. Și bătăliile au izbucnit cu o vigoare reînnoită.
  Dar sunt fete frumoase care se luptă cu furie; în special echipajul lui Elizabeth.
  Iată o fată în bikini, apăsând picioarele goale pe trăgaci, iar un proiectil zboară dintr-un tun de 100 de milimetri.
  Un războinic din URSS a trimis-o atât de inteligent încât tancul german E-50, în ciuda armurii sale puternice, a fost lovit.
  Catherine remarcă agresiv, dezvăluindu-și dinții:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Și cu călcâiul gol în timp ce apasă pedala.
  Elena a tras și ea în inamic, a spulberat Panther-4 și a guturat.
  - Pentru URSS!
  Euphrosinia își va dezveli sânii, scoțându-și sutienul și cum va bate cu un mamelon stacojiu și va cânta, dezvăluind dinții:
  - Bătrânul Makhno,
  Privind pe fereastră...
  Afară e întuneric, e întuneric!
  Și fetele vor cânta la unison, dezvăluind dinții:
  - Suntem cei mai puternici din lume, Vom
  înmuia toți dușmanii în toaletă...
  Patria nu crede în lacrimi,
  Și vom da un creier balaurului rău!
  Aici - acestea sunt fete - doar o clasă de hiper...
  Vara a sosit deja. Din nou, lupte grele. Până la sfârșitul lui august 1948, germanii au închis inelul din jurul Moscovei.
  De asemenea, pionierii au luptat cu disperare.
  Băiatul Olezhka a aruncat o grenadă cu piciorul gol, copilăresc și a cântat:
  - Iată primul dezgheț,
  În visul meu îl văd pe Stalin...
  Și plină de cadavre -
  Rusia mea natală!
  Băiatul Petka, trăgând în naziști, a cântat:
  - Dacă băieții de pe tot Pământul,
  Imediat puteau să înglobeze dragonul!
  Și cu călcâiul gol, copilul a lansat o lămâie criminală.
  Un alt pionier în pantaloni scurți, Seryozhka, va împușca în naziști, dând jos un ofițer nazist. Și apoi, desculț, copilăresc, va arunca darul anihilator al morții.
  Aceștia sunt copii - foarte luptători.
  Băiatul de pionier Sashka, dracului cu naziștii, avea doar doisprezece ani și cosind Fritzul, cânta:
  - În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului,
  Vedem viitorul țării noastre...
  Și steagul roșu - glorioasa Patrie,
  Vom fi mereu credincioși dezinteresat!
  Și un copil gol, cu călcâiul unui copil, va arunca un pachet exploziv, sfâșiind nemții.
  Așa că s-au pus la treabă, foarte agresiv. Și într-adevăr într-un mod combativ, care s-a dovedit a fi extrem de mișto.
  Copiii, desigur, sunt luptători de cea mai înaltă clasă, dar Moscova este înconjurată și tăiată.
  Și naziștii avansează deja în Caucaz. Dinspre sud se repezi Turcia.
  Și se simte că este cu adevărat imposibil să reziste dușmanilor.
  Dar fetele se luptă, ca și copiilor le plac marile eroine.
  Mai ales Oleg Rybachenko. Acest băiat terminator este doar, să spunem, un tânăr războinic și supraom.
  Un băiat de aproximativ doisprezece ani în aparență, a aruncat o grenadă cu o forță mortală, sfâșiind naziștii și a cântat:
  - Pentru Marea Rusie
  Băieții se vor lupta...
  Noi suntem marii mesia
  Să spargem Fritz-ul!
  Margarita Korshunova - de asemenea, o fată foarte luptătoare, a dat și ea o întorsătură naziștilor.
  Apoi a aruncat cu piciorul gol și copilăresc un dar de anihilare, sfâșiind pe Fritze și pe Turci, după care a cântat:
  - Slavă Patriei Mamei-URSS,
  Esti un exemplu pentru omenire!
  După aceea, copiii îl vor lua și vor fluiera. Ciorii înghesuiti au leșinat și, căzând, au străpuns capetele naziștilor. Și arăta foarte tare.
  Sau poate că nu arăta, dar acțiunea a început.
  Băiatul și fata erau foarte cool.
  Au atâta pasiune și putere.
  Caucazul este deja pe punctul de a cădea și devine din ce în ce mai dramatic.
  Iar nemții sunt înflăcărați și folosesc tortura. Fetelor pioniere germane le place în special să tortureze.
  Iată-i pe Gerd și Charlotte, un băiat de vreo treisprezece ani, dezbrăcați. Și au început să-l gâdile pe pionier. Seryozhka râse și toarcă. Apoi Gerda aduse bricheta pe călcâiul gol, rotund, al băiatului. Flăcările au lins tălpile ușor aspre ale pionierului. A țipat de durere. Erau vezicule.
  Fetele germane au chicotit:
  - Va fi foarte tare!
  Și au început să-l biciuie pe băiat cu bice. A gemut și a început să țipe. Mai ales când fetele au început să-i aducă făclii cu foc în picioarele goale. Apoi, pionierii i-au aplicat un fier înroșit pe pieptul gol și băiatul și-a pierdut cunoștința.
  Da, războinicii germani sunt în frunte. Chinuirea unui băiat este în ordinea lucrurilor.
  Tortura, însă, nu numai băieților, ci și membrilor Komsomolului. Fetele erau dezbrăcate și conduse pe rafturi. Acolo au tras în sus, forțați să se arcuiască și să se zvârcolească literalmente în frumusețile durerii. Iar sub picioarele goale ale fetelor au dat foc brazierului, amenințând că vor carboniza tălpile.
  Cum au țipat membrii Komsomol de durere sălbatică... Cât de crud a fost totul. Și naziștii au inhalat în nări mirosul de carne arsă și au râs, s-au plesnit unul pe altul în șolduri și au strigat:
  - Heil Fuhrer! Îi vom ucide pe toți!
  Și din nou tortură și tortura oamenilor. Este deosebit de interesant să-i torturi pe pionieri. Băieții sunt bătuți până la moarte, apoi li se toarnă sare pe răni și se face să geme. Da, este extrem de enervant.
  Și când folosesc și un fir fierbinte. Asta îl face mult mai dureros.
  Și naziștii au luat deja Makhachkala. Și se îndreaptă spre teritoriul Azerbaidjanului. Și deja au înconjurat și blocat Erevanul. Și ei asaltează disperarea din Batumi cu tot. Și este agresiv.
  Mareșalul Rokossovsky aproape că a murit el însuși. Se simțea că trupele sovietice erau sub presiune și se prăbușeau. Numărul celor predați și al dezertorilor este în creștere. Și mulți piloți devin depresivi.
  Deși Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova evită în continuare înfrângerea. Fetele luptă cu curaj și cu disperare.
  Înainte de luptă, Anastasia s-a retras cu trei tipi pentru a aduna putere cosmică fenomenală în ea însăși.
  Și cu adevărat taxat capital. Și să doborâm cu disperare inamicii.
  Și în timp ce folosești degetele goale.
  Și ea a țipat din răsputeri:
  - Sunt un mare campion mondial!
  Și cum cu călcâiul gol va apăsa pe pârghie.
  Akulina Orlova este, de asemenea, o urmăritoare disperată în luptă. Și folosind degetele goale de la picioare, zdrobește avioanele Wehrmacht.
  Aici ea a doborât ME-109 K. Această mașină este poate deja depășită, dar a supraviețuit unei serii de modificări. Și pe el poți lupta cu succes.
  Akulina Orlova, acționând cu o furie sălbatică, a cântat:
  - Bucură-te mare comunism! Fascismul va fi învins!
  Și din nou cu călcâiul gol, dar cum va apăsa.
  Acestea sunt niște fete nebune.
  Dar forțe foarte inegale în Caucaz. Deși se crede că acolo bărbații sunt toți vulturi. Dar nimeni nu poate rezista unei rusoaice.
  Și războinicii sunt atât de agresivi și cool. Avioanele trag în ciuda superiorității lor calitative.
  Akulina Orlova a cântat:
  Cercul solar...
  Și a doborât inamicul cu ajutorul degetelor goale.
  Anastasia Vedmakova, apăsând nasturii cu sfârcurile ei stacojii și trântind peste naziști, a continuat:
  Nemții sunt prin preajmă...
  Akulina scârțâi, întrerupând un alt avion german:
  - Hitler s-a dus la informații!
  Anastasia s-a îndrăgostit de naziști a continuat:
  a cazut intr-o gaura...
  Akulina, trăgând cu precizie, chicoti:
  - Mi-am rupt piciorul...
  Vedmakova a tras intens și precis, a remarcat:
  - Și mi-a luat rămas bun!
  Iar fetele au răcnit în cor:
  - Să fie mereu vodcă,
  cârnați și hering...
  rosii castraveti,
  Acesta este sfârșitul lui Hitler!
  Akulina, trimițând din nou un cadou de moarte naziștilor, a remarcat:
  - De fapt, trebuie să cânți; Rommel se termină!
  Vedmakova, îndreptând cu degetele goale un tun cu obuze de aer, a fost de acord:
  - Desigur - Hitler - aceasta este deja o etapă trecută!
  Acolo unde nu există influență personală a lui Hitler posedat, trupele sovietice încearcă să organizeze un fel de rezistență. Dar este extrem de dificil. Dar tot fac tot ce este posibil și imposibil.
  Și copiii se luptă de asemenea. Iar pionierii intră în luptă. Care întâlnesc inamicul cu cocktail-uri Molotov și împușcături de la arme.
  Băieți și fete, slăbiți și zgâriați, ca întotdeauna, în luptă. Și se luptă cu curaj și extrem de disperat.
  Câți dintre copiii lor mor și sunt lăsați sfâșiați.
  Piloții germani Gertrude și Adala, plesnind din picioarele goale, s-au urcat într-un XE-328 cu două locuri, o mașină cu reacție - acesta este un monstru cu zece tunuri cu aer.
  Tocmai trecuse ploaia și fetele lăsaseră urme grațioase, foarte clare, ale picioarelor goale.
  Erau atât de seducătoare, încât adolescenții care serveau pe aerodrom au devorat cu lăcomie urmele pașilor goale cu ochii, și chiar și băieții au început să crească perfecțiunea. În general, au fost multe femei pilot - luptele au arătat că femeile, în condiții egale, au o rată de supraviețuire de două ori mai mare decât bărbații. Și asta înseamnă că sunt eficiente. Și Hitler-Rommel, sau mai degrabă feldmareșalul Fuhrer, desigur, nu este o persoană care să-i pară milă de nimeni.
  În al Treilea Reich însuși, poligamia a fost introdusă oficial - dreptul la patru soții. Acest lucru este foarte practic. Dar nu prea se potrivește tradițiilor creștine. Nu e de mirare că fascismul caută o nouă formă de religie. Führer-Field Mareșal insistă să fie monoteism, dar atât de special - cu un panteon de zei păgâni, vechi germani. Desigur, Hitler-Rommel însuși în acest panteon este plasat mai presus de toate ca mesager și mesager al Zeului Prea Înalt.
  Deci, Führer-ului, desigur, îi place foarte mult să se cultive.
  Gertrude și Adala își lansează aeronava de atac multifuncțională spre cer, care poate juca și rolul unui luptător.
  Războinicii sunt foarte încrezători. Rușii nu au avioane cu reacție și este puțin probabil ca aceștia să poată rezista asaltului tigrelor cerului.
  Gertrude mârâi:
  - Sunt un cavaler al unui pârâu aprins...
  Adala confirmă cu entuziasm, dezvăluind dinții:
  - Și îi voi face șah mat pe toată lumea!
  Fetele au izbucnit în râs. Și-au apăsat călcâiele goale pe pedale și au învârtit aeronava de atac cu reacție.
  Era încă întuneric, dar deja se vedea o dâră de lumină în est. Fetele fluierau... Întinderile Rusiei pluteau deja sub ele. Femeile războinice au chicotit și și-au făcut cu ochiul. Sunt atât de extravagante și frumoase.
  Și desculț, desigur, fără a te împovăra cu un lucru atât de inutil pentru o fată în război ca pantofii.
  Iar sensibilitatea din avion crește de multe ori.
  Aici mașinile sovietice decolează spre ei. Șurubul Yak-9 este poate cea mai produsă mașină în masă dintre cele mai recente versiuni. Nu prea înarmat, dar relativ ieftin și cu armură mică. MIG-5, mai rapid, cu mitraliere. MIG-3 este un model anterior. LAGG-7 este probabil cea mai rapidă și mai înarmată pasăre. În ultima modificare, există până la trei tunuri de 20 mm.
  Dar toate acestea sunt mașini cu elice - avioanele cu reacție nu au fost create. Și nemții se simt foarte încrezători.
  Gertrude trage zece tunuri cu aer. Au lovit 30 mm și două tunuri de 37 mm. Se repezi ca un vârtej de foc prin avioanele sovietice. Cu toate acestea, piloții roșii încearcă să se eschiveze și să treacă la coadă.
  Adala manevrează în acest moment. Nu poți lua o mașină germană cu cap, dar a intrat în cozi este greoi. Pentru trupele URSS, atacul nu este neașteptat. Tunurile antiaeriene au fost deja lansate. Obuzele explodate strălucesc în întuneric.
  Nemții se confruntă cu o anumită nervozitate. Se părea că au văzut deja atât de multe încât nu ai fi surprins de nimic, dar... piloții sovietici sunt curajoși și nu se tem de pierderi. Nimic care să-i sperie. Dar experiența nu este suficientă. Avionul german iese ușor din scufundare și doboară mașina sovietică. Mai rupe unul în bucăți.
  Puterea armelor germane este foarte mare. Aceasta este o componentă în care Fritz au un avantaj enorm față de Rusia. Dar viteza naziștilor este colosală.
  Adala accelerează și iese înainte. Și Gertrude trage cu rachete în inamic. Sfatul este primit de dinți. Unele muniții sunt îndreptate către căldură sau sunet.
  Adala șoptește:
  Nu ne vor ucide!
  Fetele își învârt mașina... Încearcă să fie cool. Și apoi un vânător sovietic lovește un avion de atac german din apropiere. Și cum începe să se rupă și să se despartă. Atât cerul, cât și aerul.
  Gertrude a șoptit:
  - Moarte nebună!
  Războinicii erau în mod clar confuzi și pot fi izbiți așa.
  Tancurile se îndreaptă spre graniță. Echipajul legendar al lui Gerda, Charlotte, Christina și Magda.
  Patru războinici au reușit să se acopere de glorie luptând atât cu britanicii, cât și cu americanii. În timpul ostilităților cu America, frumusețile au stăpânit tancul Panther-2. Nu este o mașină rea, superioară Shermanilor atât ca armament, cât și ca blindaj frontal. "Pershing" de mai târziu practic nu a avut timp să facă război. Da, și nu este un rival pentru "Pantera" -2.
  Apoi cele patru fete au câștigat gloria legendară. Deși, în general, drumul lor glorios a început în anul patruzeci și unu. Himmler l-a convins pe Fuhrer să încerce batalioane de femei în bătălii, de la arieni special instruiți.
  Luptele au arătat că femeile nu sunt deloc o verigă slabă și știu să lupte bine. Și, în același timp, suportă mai puține pierderi decât bărbații. Războinicii au luptat și în infanterie, bătându-și picioarele goale pe nisipurile fierbinți ale deșertului Sahara. Și a stăpânit tancurile. După ce a testat "Tigrul", în luptele cu Marea Britanie.
  Cu toate acestea, fetele sovietice de pe SU-100 luptă bine.
  Deși poziția Rusiei pare fără speranță. Dar războinicii, împreună cu Elisabeta, luptă ca vulturii.
  Ekaterina apasă pârghia cu degetele goale de la picioare. Trimite un proiectil care străpunge mașina nazistă E-50 în lateral și urlă:
  - Pentru marele comunism roșu și purpuriu!
  Elena a lovit și tunul folosind piciorul gol și delicat. A lovit cu precizie tancul inamic.
  Fata a ciripit:
  - Pentru frumoasa mea Rusie!
  Euphrasia a remarcat agresiv, conducând un foc foarte bine țintit:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și mai folosește și picioare goale, dăltuite.
  Mașina sovietică este foarte puternică și luptă. Și trage destul de bine.
  SU-100 este capabil să pătrundă E-50 în lateral. Dar fetele chiar îi sparg fruntea, ajungând într-o momeală sau de la capăt la capăt. Și au tăiat prin metal.
  Elizabeth, folosind degetele goale de la picioare, împușcă în inamic. Și a ciripit:
  - Din pârâul albastru...
  Ekaterina a tras și ea, de data aceasta împingând pârghia cu sfarcul ei stacojiu și gălăgindu-se:
  Râul începe...
  Elena, zâmbind agresiv și șuierând, a spus:
  Ei bine, prietenia începe...
  Și a apăsat de asemenea maneta cu călcâiul gol.
  Euphrasia gutura, trăgând în inamic:
  - Cu un zambet!
  Fetele lucrează foarte activ la SU-100. Și distruge echipamentele inamice.
  Și la periferia orașului Baku, pionierii sapă tranșee. Sunt bărbați de diferite naționalități. În special, multe capete strălucitoare pâlpâie. Sunt copii roșii, negri și blonzi.
  Un lucru îi unește: credința în triumful comunismului și picioarele goale. Este clar că nu toată lumea are încălțăminte în timpul războiului și, prin urmare, în semn de solidaritate, toți copiii își etalează tocurile goale, rotunde. Iarna în Transcaucazia este destul de blândă, iar când te miști și lucrezi cu lopeți, frigul nu este atât de groaznic.
  Copiii lucrează cu entuziasm și cântă:
  Dați foc, nopți albastre,
  Suntem pionieri - copii ai muncitorilor...
  Era anilor lumină se apropie,
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Și iată că vine alarma din nou. Băieții și fetele sar la fundul șanțului. Și obuzele încep deja să explodeze de sus: artileria inamică lucrează.
  Pashka a întrebat-o pe Masha:
  - Ei bine, crezi că vom supraviețui?
  Fata a răspuns cu încredere:
  - Vom rezista măcar o dată, în cea mai grea oră!
  Pionierul Sasha a remarcat în mod logic:
  Eroismul nostru este de neclintit.
  Băiatul bătu cu talpa goală pe pietre. Se vede că băiatul s-a umplut de calusuri solide.
  Fata Tamara a remarcat:
  Ne vom lupta fără teamă
  Vom fi tăiați nici un pas înapoi...
  Lasă cămașa să se ude cu sânge -
  Mai mulți dușmani, transformați-l pe cavaler în iad!
  Băiatul Ruslan, un pionier cu părul negru, a remarcat:
  Secolele trec, va veni o eră,
  În care nu va fi suferință și minciuni...
  Luptă pentru asta până la ultima ta suflare -
  Slujește-ți Patria Mamă, tu din inimă!
  Băiatul Oleg, subțire și blond, ciripit, versuri:
  Nu, vigilentul nu se va estompa,
  Privirea unui șoim, vultur...
  Vocea oamenilor este sonoră -
  Șoapta va zdrobi șarpele!
  
  Stalin trăiește în inima mea
  Ca să nu cunoaștem tristețea,
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Băieții și fetele au aplaudat la unison.
  Dar acum avioanele de atac cu reacție zboară deja și lansează bombe. Și aceasta este o intrare agresivă.
  Oleg și Sasha au ridicat o praștie și au lansat un cadou al morții. Și țeava a fost lovită de un avion de atac nazist.
  Fata Natasha a cântat:
  - Komsomolul nu este doar vârsta,
  Komsomolul este destinul meu!
  Voi cuceri spațiul, cred
  Să trăim pentru totdeauna!
  Ahmed, un băiat pionier din Azerbaidjan, a răspuns zâmbind:
  - Nu ești încă membru Komsomol Natasha!
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol și a răspuns cu o voce melodioasă;
  Alături de părinți, cu un cântec vesel,
  Suntem pentru Komsomol...
  Era anilor lumină se apropie,
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Oleg și-a bătut și el piciorul gol și copilăresc și a urlat:
  Ciocanul mai puternic strânge proletarul,
  Din titan care zdrobește jugul...
  Vom cânta o mie de arii Patriei noastre,
  Și lumină pentru posteritate, bine!
  Copiii sunt incantati. Și de fapt, germanii au bombardat și doar o fată a primit un fragment în călcâiul gol, rotund, roz.
  Pioneer țipă, dar apoi și-a mușcat buza.
  Și așa s-au pregătit să respingă atacul. Și deja sunt tancuri cu naziștii. E-100 formidabile se mișcă. Mașini atât de puternice și periculoase.
  Au o astfel de protecție. Prin care nu poți trece din niciun unghi. Nu poți să-l lovești dintr-un singur unghi. Singura șansă este să spargi urmele.
  Copiii sunt gata să lupte și fluturând din picioarele goale. Iată-i pe un fir împingând pachete cu explozibili de casă sub urmele naziștilor. Funcționează și distruge rolele tancurilor armatei lui Rommel.
  Și arată groaznic.
  Sasha scârțâie:
  - Slavă comunismului!
  Băiatul Pashka împușcă cu Oleg dintr-o praștie și țipă:
  - Slavă pionierilor!
  Băiatul Ruslan, împreună cu fata Sufir, trage o mină sub neamț cu un fir și strigă:
  - Slavă URSS!
  Copii din Azerbaidjan și băieți ruși se luptă. Pionierii bronzați, slabi și desculți împotriva unei armate colosale de tancuri.
  Fata Tamara își calcă piciorul grațios, mic și gol și spune:
  - Slavă Rusiei!
  Pionierul Ahmet confirmă în timp ce trage în inamic:
  - Suntem o familie prietenoasă împreună!
  Băiatul Ramzan, un azer roșu, confirmă, doborând o mașină:
  - Din cuvânt suntem o sută de mii eu!
  Copiii sunt prietenoși... Iată armeanca Azatui, care și ea transferă cu dibăcie pachetul exploziv sub omida fascistului cu ajutorul unei sârme, și scârțâie:
  - URSS este o familie de popoare!
  O altă fată armeancă Aghas spune:
  - Nu vă aplecați în fața fascismului:
  Iar fata a tras de sârmă cu degetele goale de la picioare. Mulți copii azeri și armeni au părul blond și nu se deosebesc de copiii slavi, dintre care sunt și mulți. Oricine i-a lăsat pe germani departe, alte familii de ruși s-au stabilit în Azerbaidjan chiar și sub țari.
  . CAPITOLUL 4
  Există mulți slavi în Caucaz. Multe cupluri mixte. Da, iar copiii au de obicei părul mai deschis decât părinții lor. Și băieții slavi s-au bronzat ca să nu le poți spune de la localnici. În plus, copiii sunt de obicei mai asemănători decât adulții.
  Deci batalionul internațional sovietic de băieți și fete se luptă și toți sunt uniți și foarte asemănători. Călcâiele lor goale clipesc când se mișcă.
  Și visează copiii trimit daruri ale morții. Shamil și Seryozhka, ambii băieți pionier, trag de sârmă. Și acum E-50 german se oprește cu o omidă spartă.
  Băieții cântă la unison:
  Uniune indestructibilă, republici libere,
  Nu a fost forța brută, nici frica care s-a adunat...
  Și bunăvoința oamenilor luminați,
  Și prietenie și rațiune, și curaj în vise!
  Și copiii sunt încântați. Ei zâmbesc cu dinți albi, uniformi. Și sunt fericiți, deși sunt amenințați cu moartea.
  Și nemții sunt naibii. Tancurile distruse își trag cu tunurile și mazgălește mitraliere.
  Unele vehicule germane sunt echipate cu lansatoare de grenade și sunt foarte periculoase.
  Băiatul Maksimka și fata Zara din Azerbaidjan, sprijinindu-se în picioarele goale, au tras o mină sub inamic și l-au doborât pe mastodontul fascist.
  Și au strigat din răsputeri:
  - Pentru URSS!
  Copiii sunt atât de amuzanți.
  Pionierii Abbas și Vladimir folosesc și ei arme. În acest caz, catapultează și sparge omida E-75 către naziști. Apoi băieții au cântat:
  - Pentru măreția planetei sub acoperirea comunismului!
  Oleg și Abdula sunt și ei pionieri ai unor națiuni diferite, dar cu o singură inimă lansează și explozivi. Au lovit E-100 și cântă...
  Am deschis planeta națiunilor,
  Calea către spațiu, către lumi nevăzute...
  Se cântă fapte eroice -
  Pentru a șterge pentru totdeauna cicatricea morții!
  
  Sub steagul sfânt al Rusiei,
  În pace, prietenie, fericire și dragoste...
  Oamenii întregului pământ vor deveni mai fericiți,
  Întunericul infernal se va risipi în depărtare!
  Luptă cu copiii aici...
  Abdurrahman și Svetlana, un băiat azer și o fată din Belarus, au tras o sârmă împreună și au doborât un tanc fascist. Și au cântat:
  - Marele nume al Rusiei sacre,
  Strălucește peste lume - ca o rază de soare...
  Cred în unitate, vom deveni mai fericiți,
  Să le arătăm oamenilor calea cea bună!
  Copiii sunt foarte curajoși. Iar naziștii au fost pur și simplu șocați de o astfel de rezistență încăpățânată și furioasă.
  Abudurrahman este un pionier, a primit un fragment în talpa goală. A străpuns suprafața caloasă a piciorului unui copil.
  Băiatul șuieră:
  - Și mă doare!
  Svetlana a fost lovită și în călcâiul rotund și s-a zgâriat pe umăr. Dar fata șuieră:
  - Nu sparge Pionierii!
  Azim și Kolka au izbit și mașina germană.
  Băieții au arătat cu o sârmă și au cântat:
  Inamicul perfid a trecut la ofensivă,
  Dar cred că nu se va zgudui, poporul sovietic...
  Inamicul așteaptă înfrângerea și uitarea,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Inamicul așteaptă: înfrângere și uitare,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Copiii sunt curajoși și nu se îndoaie. Și vor să câștige. Și cântă și se luptă.
  Germanii suferă pierderi grele. Adevărat, majoritatea au șenile și rolele rupte. Și nu este fatal.
  Mai rău pentru pionierii care au fost luați prizonieri.
  Băiatul Abdulhamid, când a fost luat prizonier, a fost pus pe rafturi de naziști. Au introdus picioarele goale ale pionierului în bloc și au început să atârne greutăți de cârlige. Și apoi a aprins focul. Iar călcâiele goale ale băiatului au fost lins de foc. Și i-a căzut un bici pe spate. M-au bătut mult timp. Și atunci naziștii au început să rupă coastele cu clești înroșiți.
  Băiatul, murind sub tortură, când fierul coastelor lui, roșii de căldură, l-a zdrobit, a cântat:
  Berlinul este aproape sub stăpânirea noastră,
  Prin binoclu vedem blestemul Reichstag...
  Sper să fie pace și fericire în curând;
  Pe care o voi descrie în poeziile mele!
  
  Rusia a deschis comunismul lumii,
  Ea a devenit o familie pentru toată lumea.
  Dar Wehrmacht-ul ne-a înfipt un bot de porc,
  Și acum sângele stropește din vene ca o fântână!
  
  Ceea ce Fuhrer-ul a uitat cu noi din întâmplare,
  Am vrut să iau pământ și sclavi!
  Fascismul a mers cu o campanie foarte lungă -
  Și iată un adevărat coșmar, vise infernale!
  
  Un băiat simplu, un băiat desculț,
  Am legat recent o cravată roșie.
  El a vrut să construiască el însuși lumea fără Dumnezeu,
  Dar deodată napalm a izbucnit din cer!
  
  A trebuit să fug în față, eram AWOL,
  Nimeni nu vrea să ia astfel de tineri!
  Dar băiatul-luptător într-o pușcă a făcut-o,
  Drumul părinţilor s-a dovedit a fi vrednic!
  
  A luptat acolo unde și viclenia și forța,
  Și slăbiciunea este, de asemenea, amară, vai...
  Tovarășii au fost nevoiți să sape morminte
  Rindeau sicrie de pin în ger!
  
  Sunt un pionier acum obișnuit cu suferința,
  S-a dus la recunoaștere desculț, năpada zgâriată.
  Poate pedeapsa pentru necredință,
  Că nu am vrut să-L cunosc pe Isus!
  
  Dar care sunt cele trei ore ale Golgotei?
  Au trecut mai bine de trei ani de război!
  În orice sat, văduvele plâng amar,
  Cum au pierit fiii în cimitirul țării!
  
  Am supraviețuit, am fost șocat de obuz, rănit de un glonț,
  Dar, din fericire, a rămas pe picioare!
  Am returnat sincer datoria Germaniei,
  Acel fascism a fost călcat în praf de noi!
  
  M-am maturizat, dar încă sunt băiat,
  Mustața nu a spart, dar deja un titan!
  Da, un adult, și poate chiar prea mult,
  La urma urmei, inima a devenit tare ca metalul!
  
  Cel mai înalt premiu Hero Star -
  Stalin însuși, crede-mă, a predat-o!
  El a spus: este necesar să luăm un exemplu de la oameni ca tine,
  Luptătorii forjează cheile de la ușile din Eden!
  
  Dar acum dă jos pușca curajoasă,
  Luați-vă, clește, un ciocan și lucrați!
  Construiește o barcă cu pânze și o barcă din lemn
  Și creează un avion, astfel încât pasărea să zboare în sus!
  Oricum ar fi, Armata Roșie a pierdut bătălia pentru Caucaz. Și acest lucru, desigur, nu a crescut șansele URSS de a supraviețui. De fapt, totul era prost.
  Caucazul a căzut și a venit iarna. Moscova și Leningradul în încercuire și blocaj complet. Germanii și diviziile lor străine sunt mai puternice atât cantitativ, cât și calitativ. Și Fritz, de exemplu, au mitraliere foarte decente. Și se pare că trupele sovietice încercuite nu au nicio șansă de salvare.
  Dar până acum, Stalin nu a renunțat încă. Deși deja trimisese naziștilor propuneri pentru o pace separată.
  Moscova este un oraș mare și există o cantitate imensă de muniție, obuze, gloanțe și alimente concentrate în el. Nu este ușor să iei acest oraș. Și încă rezistă în ciuda bombardamentelor și a bombardamentelor masive.
  Cu toate acestea, germanii au continuat să avanseze. Mai ales primavara. De îndată ce drumurile s-au secat, naziștii s-au mutat la Kazan. Și sunt mulți fasciști.
  Dar aici se luptă fete frumoase sovietice și, desigur, desculțe în bikini.
  Natasha și-a mângâiat propriul mamelon de căpșuni. Și cu un zâmbet radiant, ea a spus:
  - Eu tu! El, ea - împreună toată țara!
  Victoria a susținut:
  - Împreună o familie prietenoasă! În cuvânt suntem o sută de mii eu!
  Oksana chicoti și, arătând spre mastodonti, remarcă:
  - Tank "E" este foarte scurt și ghemuit. Va fi greu să-l prinzi.
  Veronica șuieră tristă:
  - Dumnezeu să ne binecuvânteze!
  Natasha a chicotit și a ciripit:
  - In America pentru toata tara, in America pentru toata tara, in America pentru toata tara - sansele sunt egale!
  Fiery Victoria chicotește și răcnește:
  - Oportunitățile sunt egale pentru diferitele pături ale societății!
  Si cum vrei tu. Și dinții ei sunt frumoși așa cum arată.
  Oksana a comentat:
  - Când germanii se vor desprinde, le va fi foarte rău din bazele lor de aprovizionare!
  Veronica a chicotit și a sugerat:
  Să ne rugăm atunci!
  Natasha pufni disprețuitor și clătină din cap.
  - Nu! Suntem membri Komsomol, ceea ce înseamnă că suntem atei!
  Victoria a avertizat agresiv:
  - Și în general sunt un ateu militant! Și nu există Dumnezeu - acesta este un fapt medical!
  Veronica a remarcat cu prudență:
  Dar nu poți dovedi!
  Victoria și-a fulgerat cu agresivitate ochii de smarald ca răspuns. Și șuieră cu un rânjet:
  - Eu pot! Dacă există un Dumnezeu, atunci el trebuie să fie responsabil. Înseamnă să ai grijă de oameni. - Fata cu părul roșu a lovit agresiv trunchiul de pin cu piciorul gol. - Este posibil să ne imaginăm o minte cosmică fenomenală căreia nu i-ar păsa de crearea ei!
  Iar fata cu piciorul gol și cizelat a aruncat o grenadă.
  Natasha a confirmat cu ușurință:
  - Asta e! La urma urmei, noi suntem pentru Dumnezeu așa cum sunt copiii pentru Tatăl și Lui nu-i pasă de noi!
  Veronica a remarcat cu prudență:
  Dar chiar și un tată grijuliu își pedepsește copiii...
  Natasha a chicotit ca răspuns.
  - Dar nu-i desfigura!
  Victoria remarcă furioasă:
  - Există într-adevăr metode ciudate de a crește în Dumnezeul tău! El, de exemplu, a luat și a înecat toată omenirea și chiar animale nevinovate. Se pune întrebarea, ce fel de metode fasciste?
  Oksana a adăugat zâmbind:
  - Și, în general, chin etern în iad... Acesta este, de asemenea, o exagerare evidentă, deoarece nicio metodă de justiție nu poate justifica tortura!
  Veronica și-a întins mâinile încurcată și a spus cu un oftat:
  - De asemenea, cred că potopul lui Noah este exagerat. Dar Pământul a fost plin de păcat înaintea ochilor lui Dumnezeu...
  Victoria a râs:
  - Da, copiii au început să facă farse. Tata a luat o mitralieră și i-a împușcat pe cei care zguduiau, lăsându-i doar pe cei care stăteau mai liniștiți decât apa, sub iarbă. Roșcata și-a dezvăluit dinții mari. - Ce analogie!
  Veronica a ridicat din umeri și a spus încet:
  - Nu sunt preot pentru a da răspunsuri la astfel de întrebări. Dar cred că Dumnezeu a avut motive pentru asta.
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Da... Dintr-un motiv au căzut fără motiv, doar că toată lumea era văzută de parcă ar fi dispărut!
  Natasha a sugerat:
  - Poate că Biblia este doar un basm evreiesc. De ce să credem în ea?
  Oksana și-a exprimat părerea:
  - Trebuie, în orice caz, să-ţi păstrezi onoarea. Și nu conta prea mult pe un paradis postum!
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Da... Preoților le place să spună povești! Și nu foarte atractiv!
  Veronica remarcă încet:
  - Dar Iisus Hristos este o imagine destul de atractivă!
  Victoria a chicotit și a clătinat din cap.
  - Nu m-aș căsători cu un asemenea pacifist!
  Natasha a chicotit și a remarcat:
  - Da, un om trebuie să se apere... Și ce ne învață Biblia? Te-au lovit pe obrazul drept - întoarce-te la stânga!
  a vrut să spună Veronica, dar era clar stânjenită. Și apoi Victoria a pus-o:
  - O moralitate cu adevărat ciudată. Fie Dumnezeu ne învață să iubim dușmanii, fie îneacă toată omenirea deodată. Și cum poate fi explicat acest lucru?
  Natasha și-a răspuns singură:
  - Cred că Biblia a fost scrisă de vizionari talentați!
  Veronica s-a opus languiv la asta:
  - Oricine se uită la ea... Dar altfel decât existența lui Dumnezeu este imposibil de explicat apariția Universului. "Atunci fata s-a animat. Și-a trecut piciorul gol și dăltuit de-a lungul scoarței și a continuat. - Orice s-ar putea spune, dar este imposibil să găsești sau să inventezi o versiune mai convingătoare a originii Universului, cu excepția modului în care a creat-o Dumnezeu!
  Natasha a ridicat din umeri și a întrebat:
  - Și cauza principală a apariției lui Dumnezeu?
  Veronica oftă și răspunse, pierzându-și încrederea:
  - Aceasta este deja o axiomă... Ar trebui să fie acceptat prin credință că Dumnezeu există. Și că a existat pentru totdeauna și nu are o primă cauză.
  Natasha clătină negativ din cap.
  - Acceptați prin credință pre-eternitatea lui Dumnezeu? Dar pot oferi să accept prin credință eternitatea universului, dar fără Atotputernicul...
  Veronica a remarcat logic:
  - Pare un alogism. Cum este această materie eternă și de unde a venit?
  Victoria a replicat imediat:
  - Și ce este logic - Dumnezeu este etern... Și de unde a venit!? Cu atât mai imediat atotputernic și omniscient?
  Veronica a răspuns cu disperare:
  - A existat întotdeauna... O acceptăm prin credință! Și cum este posibil acest lucru - de neînțeles!
  Natasha a remarcat:
  "Într-adevăr, suntem pe picior de egalitate aici. Materia trebuia să apară cumva. Și de neconceput se întâmplă. - Fata zâmbi și remarcă cu încredere. - Dar totuși, întrebarea de ce există atât de mult rău pe pământ rămâne deschisă.
  Natasha a aruncat o grenadă asupra naziștilor cu piciorul gol și a cântat:
  - Asta e corect...
  Zoya a lansat un cadou al morții cu călcâiul gol și a adăugat:
  - Dusman...
  Augustin a cedat la ceva distructiv și a scârțâit:
  - Crede...
  Svetlana a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Ce...
  Natasha a aruncat câteva lămâi cu picioarele goale și a strigat:
  - Rusă...
  Zoya a cedat și la ceva energic și mortal, scârțâind:
  - Gestionate...
  Augustin a lansat mortalul, mormăind:
  - Dusman....
  Svetlana a cedat din nou distructiv și vyaknula:
  - Pauză!
  Natasha a dat o întoarcere și a scârțâit:
  - OMS...
  Zoya a tras și în străinii de culoare pe care naziștii i-au recrutat și i-a scârțâit:
  - A indrazni!
  Augustin a vorbit cu forță și furie:
  - Acea...
  Svetlana a cedat cu un rânjet de pantere:
  - LA...
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Luptă...
  Zoya a aruncat cadoul morții cu degetele goale și a mormăit:
  - Atacurile!
  Augustin a intervenit și a mormăit:
  - Inamici...
  Svetlana a dat o grămadă de grenade cu tălpile goale și cum țipă din răsputeri:
  - Bine...
  Natasha a dat în cuie explozia și a șuierat:
  - Furios...
  Zoya i-a oprit pe naziști și a scârțâit:
  - Bate!
  Augustin a tras din nou și a țipat:
  - Furios...
  Svetlana a ciripit în timp ce trăgea:
  - Bate!
  Natasha a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios și gol, ciripind:
  - Vom distruge naziștii!
  Zoya a luat-o și a ciripit:
  - Viitorul drum spre comunism!
  Și a aruncat o lămâie cu degetele goale de la picioare.
  Augustine a luat și a împrăștiat liniile, iar picioarele ei goale au zburat cu distrugere de-a lungul Fritz:
  - Vom împărți adversarii!
  Svetlana a luat-o și a aruncat-o cu călcâiul gol, o grămadă de grenade și a scârțâit:
  Să-i zdrobim pe fasciști!
  Și cei patru au continuat să tragă și să arunce grenade. E-75 german se mișca. O mașină cu un pistol de 128 mm. Și se împușcă.
  Și fetele au aruncat grenade. A subminat naziștii. Și au tras înapoi. Au urcat înainte. Tancurile se rostogolesc din nou. Mută cel mai recent "Leopard" german -1. O mașină foarte mobilă.
  Dar fetele lui au preluat conducerea și l-au scăpat. Au rupt în bucăți o mașină mobilă cu un motor cu turbină cu gaz. Și au făcut-o în bucăți.
  Natasha a remarcat râzând:
  Ne luptăm grozav!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Foarte tare!
  Augustin a remarcat cu înțelepciune:
  - O sa castigam!
  Și a lansat o grenadă antitanc cu piciorul gol. Fata puternica. Și are atât de multă inteligență.
  Svetlana a lansat, de asemenea, un cadou de moarte cu degetele de la picioarele goale și a lovit inamicul. O fată foarte agresivă, cu ochii de culoarea florilor de colț. Are atât de inteligență și un pasaj de putere!
  Natasha a dat o întoarcere și a zâmbit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Zoya a tras foarte activ și a zâmbit, arătând dinții de perle:
  - Sunt un războinic de acel nivel care nu dispare!
  Augustin a tras și el. I-a tuns pe naziști și a gâlgâit:
  "Sunt un războinic cu o mare ambiție!"
  Și și-a dezvelit dinții sidefați!
  Svetlana a confirmat:
  - Ambiții foarte mari!
  Fetele se luptă de foarte mult timp. Și bineînțeles că au reușit în muncă militară. Sunt niște frumuseți absolut superbe. Minte extraordinară. Și împușcă clasa întâi.
  Natasha, trăgând, a crezut că fără Stalin, dacă Fuhrer-ul l-ar fi ucis. era un gol în sufletele oamenilor. E ca și cum a murit o persoană dragă.
  Deși acest georgian era crud. Și nu a făcut totul bine. Există chiar și o anecdotă despre asta. De ce poartă Lenin cizme și Stalin? Pentru că Vladimir Ilici a ales drumul, iar ăsta cu mustăți se grăbește înainte.
  În acest sens, Stalin nu a fost conducătorul optim. Într-adevăr, așa cum a descris-o Lenin, a fost prea nepoliticos.
  Acest bucătar pregătește doar mâncăruri picante. În ceea ce privește cruzimea, era o sabie cu două tăișuri.
  Pe de o parte, aceasta a contribuit la menținerea disciplinei și a stimulat aparatul de partid. Pe de altă parte, personalul cel mai valoros și oamenii capabili au fost eliminati. În special, după război, au pierdut un manager atât de mare ca Voznesensky. Care a avut cele mai mari servicii pentru Patria Mamă.
  Voznesensky a fost, poate, un manager ideal: nu numai dur, ci și inteligent și educat. Cel mai tânăr doctor în științe din URSS, academician, personalitate remarcabilă. Fără Voznesensky, economia Rusiei sovietice ar fi mers prost în mod inevitabil în cazul morții sale. Și nu-i pot învinge pe naziști.
  Natasha a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a cântat:
  - Din cer...
  Zoya a aruncat și o grenadă cu degetele goale și a spus:
  - Asterisc...
  Augustin a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a cântat:
  - Luminos...
  Svetlana a aruncat și o grenadă, cu ajutorul piciorului gol, și a emis:
  - Cristalină!
  Natasha a dat o întoarcere și a șuierat:
  - Eu te...
  Zoya a lansat darul morții cu degetele goale, șuierând:
  - Cântec...
  Augustin a cedat cu călcâiul gol, ceea ce aduce moartea și a scârțâit:
  - Voi cânta...
  Natashka a continuat, cântând agresiv:
  - Despre....
  Zoya a aruncat cu piciorul gol un pachet cu explozie, împrăștiind naziștii și a scârțâit:
  - Nativ...
  Augustina a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, a dat afară:
  - Stalin!
  Fetele s-au luptat cu curaj, dar se pare că nu pot ține Kazanul. Frumusețile au căzut sub distribuție. Se luptau foarte mult cu hoții. Și trebuie să te retragi fără tragere de inimă. Și asta este neplăcut.
  Natasha ciripit cu enervare:
  - Ne-am retras în tăcere mult timp...
  Augustin, cu ochii strălucind de furie, a fost de acord:
  - A fost enervant - așteptau bătălia!
  Zoya l-a luat și a cântat cu furie, iar restul fetelor l-au ridicat bucuroși;
  Ridică-te, marcată cu blestem,
  Întreaga lume a flămânzii și a sclavilor! Mintea noastră indignată fierbe Și e gata să ducă în luptă muritor.
  
  Vom distruge întreaga Lume a violențeiPână la pământ, iar apoi Vom construi pe a noastră, vom construi o Lume nouă: Cine a fost nimic, el va deveni totul.
  
  Nu mai suge sânge, vampiri Închisoare, taxe, sărăcie! Pentru voi - toată puterea, toate binecuvântările Lumii, Iar dreptul nostru este un sunet gol.
  
  Vom construi viața într-un mod diferit, Și iată sloganul nostru de luptă: Toată puterea - oamenilor muncitori, Și jos toți paraziții!
  
  Sunteți disprețuitori în averea voastră, Cărbune și v-ați făcut regi! Sunteți tronurile voastre, paraziți, Pe spatele nostru ridicat!
  
  Uzini, fabrici, camere - Totul a fost creat de munca noastra.E timpul! Cerem restituirea a ceea ce a fost luat prin jaf.
  
  Ajunge, de dragul regilor, trage-ne în frenezia războiului! Război împotriva berbecilor! Pace popoarelor, loviți, fiilor oștilor!
  
  Când ne vor obliga tiranii să cădem eroic în luptă pentru ei, criminali! Atunci vom îndrepta boturile tunurilor de luptă către tine.
  
  Nimeni nu ne va da eliberare: nici un zeu, nici un rege, nici un erou, vom atinge eliberarea cu mâna Noastră.
  
  Să răstoarne asuprirea cu mâna pricepută, Să-ți recâștige binele, umflă, corn, și făuri cu îndrăzneală, Cât fierul este fierbinte!
  Fetele au cântat frumos și au pornit la drum. Și războiul este declanșat...
  Ta-400 formidabile și TA-500 și mai puternice care transportă până la douăzeci de tone de bombe distrug pozițiile sovietice. Dar Armata Roșie încearcă să reziste. Până și cântecele sunt cântate cu mult curaj.
  Oamenii vor fi fericiți
  Fericire pentru totdeauna...
  Guvernul sovietic -
  Puterea este mare!
  
  JIRINOVSKI NU ERA DE VÂNZARE CĂTRE ELȚIN
  Vladimir Volfovici Zhirinovsky a luat-o și s-a răzgândit în ultimul moment la votul privind demiterea lui Elțin din 15 mai 1999. Într-adevăr, de ce și-ar pierde jumătate din electorat? La urma urmei, ce păcat că un milion și jumătate de dolari nu merită!
  Vladimir Volfovici a cerut cuvântul.
  Și apoi a declarat:
  - Trebuie să mă înțelegi bine: suntem împotriva lui Elțin și pentru demitere!
  După aceea, Vladimir Volfovici Zhirinovsky a ținut un discurs strălucit. În care literalmente nu a lăsat nicio piatră neîntoarsă de la Elțin și gașca lui.
  Da, Vladimir Volfovici Jirinovski a fost pur și simplu într-un șoc imens.
  Și-a dat seama că era necesar să lovească cât fierul era fierbinte, iar Elțin era deja un cadavru politic, care pute și pute puternic, și nu are nimic de mizat pe el.
  Și iată votul. Cincizeci de voturi ale Partidului Liberal Democrat au făcut posibilă obținerea a mai mult de două treimi din Duma de Stat și declararea demiterii. Adevărul nu este încă complet.
  Și încă mai era aprobarea candidaturii lui Stepashin la postul de prim-ministru al Rusiei.
  Aici Vladimir Volfovici Jirinovski a propus respingerea acestei candidaturi și, în plus, anularea demisiei lui Primakov. Pe motiv că Elțin are în mod clar schizofrenie.
  Și în Duma de Stat o astfel de propunere a fost întâmpinată cu jubilație. Eltsin nu este chiar nebun?
  În orice caz, candidatura lui Stepashin nu a trecut. Și opoziția a scos sute de mii de oameni în stradă.
  Și au blocat totul... Și a avut loc o ședință de urgență a curții constituționale.
  Și s-a decis, sub presiunea poporului, anularea demisiei lui Primakov. Și baza a fost decizia privind nebunia președintelui Rusiei.
  Duma de Stat a decis, de asemenea, să suspende președinția lui Elțin pe baza nebuniei sale mentale și a schizofreniei evidente. Deci Elțin se poate spune - sfârșitul!
  Consiliul Federației a susținut și demiterea lui Elțin din funcție. Și Curtea Supremă a confirmat sfârșitul tiranului enervant.
  În orice caz, am decis că este timpul să punem capăt lui Elțin și, de asemenea, familiei sale de hoți.
  Iar bătrânul, cu experiență, fostul ministru de externe Maxim Primakov se potrivea mai mult sau mai puțin tuturor. Poate, cu excepția lui Berezovsky, dar toată lumea îl ura pe acest oligarh.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky a acționat atât ca o persoană decentă, cât și în același timp cu înțelepciune. Și ratingul lui a crescut ca un șoim.
  Din nou Jirinovski a devenit la modă și cool. De fapt, acesta este un mare politician care a dat coarnele tuturor.
  Alegerile pentru Președinte și Duma de Stat au avut loc simultan. Erau pe un val furtunos. Ziuganov a susținut candidatura lui Maxim Primakov în schimbul posturilor în guvern. Iuri Lujkov ar trebui să fie prim-ministru.
  Vladimir Jirinovski, ca întotdeauna, a ajuns la președinție. A vrut să apară acolo. Și după cum sa dovedit, nu fără motiv.
  Deși Vladimir Volfovici nu a câștigat, el a condus o campanie luminoasă, pre-electorală și a ocupat locul doi - doar în spatele lui Maxim Primakov.
  Și acum victoria a fost câștigată de noul președinte... Vladimir Volfovici a primit postul de ministru al Afacerilor Interne și prim-viceprim-ministru responsabil cu blocul de putere, precum și gradul de general.
  Vladimir Volfovici s-a ridicat astfel. Iuri Lujkov, fostul primar al Moscovei, a devenit prim-ministru. Mitrofanov a fost numit ministru al afacerilor externe. Ghenadi Zyuganov a devenit primul vicepremier responsabil cu blocul social, iar Maslyukov a devenit primul vicepremier pentru economie. Și comunistul a devenit ministrul de finanțe.
  Astfel a început formarea unui nou guvern și curs.
  În Cecenia, a început un război civil între Maskhadov și echipa sa, pe de o parte, și Shamil Basayev, pe de altă parte. Shamil Basayev a făcut echipă cu wahabiții, Raduev și alți militanți, inclusiv Bin Laden. Și Aslan Maskhadov a început să susțină conducerea rusă.
  Și a urmat un război civil prelungit.
  Maskhadov a avut de-a face cu mulți mercenari străini care au încercat să-și ajute principalul inamic, Shamil Basayev. Dar după atacul terorist din 11 septembrie, fluxul de bani pentru wahabiți și Basayev a scăzut personal.
  Și Maskhadov a reușit să ia aproape toată Cecenia sub control. Rusia a devenit mult mai bogată datorită redresării economiei și creșterii prețurilor la petrol, gaze și alte materii prime. Și cecenii, conduși de Mashadov, au fost de acord să revină la componența sa în schimbul investițiilor. Adică a fost, ca în istoria reală, doar armata rusă nu a luptat și mii de soldați ruși au rămas în viață.
  Și în locul lui Akhmad Kadyrov, a domnit Aslan Maskhadov. Totul a decurs ca în istoria reală. Maxim Primakov a condus cu grijă, fără mișcări bruște. Și a refuzat să meargă la al treilea mandat. Iar starea de sănătate nu i-a permis.
  Și tronul a fost transmis aproape prin moștenire lui Yuri Luzhkov. Și aceasta, mai mult sau mai puțin, se potrivea tuturor.
  Ghenadi Zyuganov a devenit și prim-ministru, iar comuniștii l-au susținut pe Lujkov în alegeri. Vladimir Jirinovski a ajuns la președinție și a fost al doilea.
  La alegerile din 2003, a fost și mai bine pentru Maxim Primakov, deoarece Jirinovski nu a participat la aceste alegeri.
  Au mai fost candidați care au luptat - deci din buldozer. Și alegerile au fost mai degrabă o farsă.
  Ghenadi Zyuganov a devenit prim-ministru, dar Jirinovski a fost înlăturat din guvern și a ajuns în opoziție. La asta, desigur, era de așteptat. Eliminat din funcția de ministru al Afacerilor Externe și Mitrofanov.
  Iată-l și a dispărut. Au venit zile negre pentru partidul LDPR.
  Din nou Zhirinovsky Vladimir Volfovici este agresat în mass-media. Și în comparație cu Adolf Hitler.
  Adevărat, Vladimir Zhirinovsky a devenit general de armată și a avut multe ordine și medalii.
  A făcut carieră ca oficial. Dar acum trebuia să mă întorc în Parlament.
  Beneficiul Franței este Partidul Liberal Democrat. Și totul a revenit la normal. Primarul Moscovei Lujkov a urmat o politică de liberalism moderat. Ziuganov, pe de altă parte, părea să fi uitat că ar fi fost un leninist. Politica lui era cam aceeași ca înainte.
  Maidan nu s-a întâmplat în Ucraina. Iulia Timoșenko tocmai a câștigat alegerile prezidențiale. Motivul a fost că criza economică din 2008 a fost mai slabă. Se poate observa că istoria a mers puțin diferit, iar acest lucru a schimbat oarecum farurile și prețurile diferite.
  Iulia Timoșenko a urmat o politică moderată pro-occidentală. Și nu s-a certat cu Rusia. Primarul Moscovei, Iuri Lujkov, a dat dovadă de moderație în ambițiile sale, iar pentru el afacerile erau mai presus de orice.
  Drept urmare, au existat unele nuanțe în politica externă. ISIS nu a reușit să se dezvolte. În Siria, în locul lui Assad, a apărut un președinte de compromis. Și în 2015, Luzhkov, deja bătrân și nu tocmai sănătos conform constituției, și-a încheiat domnia în doi termeni.
  Și acum Ghenadi Zyuganov a ajuns la președinție. Și alegerea lui nu a afectat în mod semnificativ politica. În Siria a domnit pacea... Americanii chiar nu au putut să-i învingă pe talibani și au părăsit Afganistanul.
  Lucrurile au mers puțin diferit în divizia de box la categoria grea. Vitaly l-a învins pe Stevenson, contestatorul obligatoriu. Și și-a continuat cariera. Da, înainte de asta, "bombarderul de bronz", care a făcut o serie record de treizeci și două de knockouts, a fost învins de Vitali Klitschko. Și apoi Vitali Klitschko a avut și o luptă de unificare cu Tyson Fury și a primit toate cele patru curele în același timp. Wladimir Klitschko a devenit campion mondial regulat.
  Vitali Klitschko a deținut titlurile până în 2020, când s-au încheiat cele două mandate ale Iuliei Timoșenko. Și Vitali Klitschko a mers la președinție. Cu siguranta a castigat...
  Și totul a fost bine până acum, dar coronavirusul a distrus totul. Ghenadi Zyuganov a fost președinte de ceva vreme. A câștigat alegerile din 2019. Și apoi a decis să plece. În 2023, relativ tânărul Afonin a devenit noul președinte al Rusiei. Astfel, tradiția a fost întreruptă când președinții aveau deja peste șaptezeci de ani. Vladimir Jirinovski este încă în opoziție. Așa este bătrânul naționalist bunic.
  Dar Afonin are primul test serios - războiul cu talibanii care au atacat Tadjikistanul. Si asta e grav...
  Dar, desigur, fetele frumoase și desculțe sunt gata să lupte cu curaj.
  Bătălia epică cu talibanii a continuat. Și acum talibanii atacă trupele rusești de-a lungul tuturor perimetrelor.
  Iar armata rusă reflectă ofensiva lor. Și există o luptă aprigă.
  Natasha dă o întoarcere și aruncă o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare. Lacrimează adversarii și răcnește:
  - Slavă erei zeilor ruși!
  Zoya se luptă și cu inamicii, mai mult decât cu încredere. Tunde adversarii și răcnește:
  - În numele Marii Rusii!
  Și tot cu degetele goale va lansa un cadou al morții.
  Așa s-au pus pe treabă aceste fete foarte faim.
  Augustina, trăgând și ea foarte precis în inamic și aruncând grenade cu degetele goale, mârâi:
  -Pentru marea URSS!
  Și Svetlana luptă cu mujahedinii, eliminându-i în rânduri, răcnește:
  - Pentru Rusia rece!
  Și cu călcâiul gol va ceda prezentului criminal al morții.
  Aceasta este o echipă de fete născute pentru a-i ucide pe talibani. Și nu numai talibanii.
  Natasha a chicotit și, trăgând în mujahidin, a luat-o și a țipat:
  - Slavă URSS!
  Și cu degetele goale, cum să lansezi unul criminal.
  Zoya, continuând să tragă în soldații Imperiului Islamic, a emis agresiv:
  - Slavă armatei noastre!
  Și cu picioarele goale va arunca pe cel distrugător.
  Iar Augustin îi zvâcnește pe afgani:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și degetele goale vor lansa distrugerea.
  Svetlana zdrobește și inamicii, îi dobândește cu furie și țipăie:
  - Pentru comunismul sacru al URSS!
  Acestea sunt fetele care vor lupta pentru conștiința lor. Și se luptă și câștigă.
  Alenka a luptat foarte mult și a aruncat cadouri mortale cu degetele goale de la picioare.
  Iar fata a guturat:
  - Pentru comunism!
  Anyuta a împușcat inamicul foarte frumos și cu călcâiul gol a lovit talibanii și a scârțâit:
  - Pentru Rusia comunismului!
  Aici Alla a luptat foarte modest și activ. Și degetele goale de la picioare s-au lansat cu o forță mortală.
  Fata mârâia:
  - Pentru comunismul URSS!
  Fata Maria a luat-o și a dat o întoarcere, i-a cosit pe afgani și a mârâit:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și cu degetele goale de la picioare a lansat o forță mortală.
  Jocurile Olimpice au dat, de asemenea, o întorsătură bine țintită și au tăiat o mulțime de inamici. Iar fata a guturat, aruncându-și degetele goale și vyaknula:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Marusya se luptă cu furia sălbatică a unei pisici și trage în afgani. Și distruge-le în masă.
  Iar fata urlă:
  - Este foarte tare!
  Matrena îi lovește foarte precis pe mujahidin și tunde ca niște spiculețe. Aici e fata.
  Și răcnește pentru el însuși cu o rolă:
  - Pentru comunismul foarte bun!
  Stalenida a luptat, de asemenea, cu furie sălbatică și i-a oprit pe talibani din trupe. Acesta este genul de femeie luptătoare.
  Și ea a mâzgălit pe inamic foarte potrivit.
  Steelenida a cântat:
  - Slavă erei comunismului!
  Acestea sunt fetele care luptă aici. Și foarte frumos și luptător.
  Războinicul a dat o întoarcere inamicului. A tăiat o masă de trupe afgane și a scârțâit. Pentru Rusia și libertate
  a se termina.
  Veronika, trăgând în talibani, i-a lovit cu rachete și a scârțâit:
  - Slavă comunismului!
  Victoria, trăgând în războinicii curajoși și eroici ai lui Allah, a ciripit:
  - Pentru tara mama!
  Acestea sunt fetele cele mai suc și frumusețe. Fete foarte frumoase si luptatoare. Și au o putere extraordinară. Și astfel de fete luptătoare
  și zdrobește, și treiera, zdrobindu-i pe afgani.
  Serafima a mâzgălit și el pe inamic, eliminând talibanii cu o forță sălbatică.
  Iar fata a aruncat cadouri mortale ale morții asupra inamicului cu degetele goale de la picioare.
  Aceste fete sunt pur și simplu uimitoare.
  Alyonka a mâzgălit pe afgani și i-a tăiat foarte agresiv pe inamici.
  Femeia războinică a guturat în timp ce ia doborât pe războinicii imperiului islamic.
  Și ea urlă:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Anyuta este foarte activă în mâzgălirea cu inamicii și tăierea dușmanilor cu puterea ei. Și cu degetele goale de la picioare a aruncat o forță letală și colosală.
  Iar fata a ciripit:
  - Slavă comunismului!
  Și cu un mamelon stacojiu, butonul bazooka a dat foc rezervorului.
  Aici luptatorul Alla zdrobește inamicul cu mare furie. Și împușcă și udă exterminând mujahedinii.
  Aceste fete sunt foarte frumoase și lupta au devenit eroi.
  Luptându-te cu Alla în țara gulge cu furie sălbatică.
  Aceasta este calea militară a fetelor. Care chiar se luptă. Și i-a zdrobit foarte agresiv pe talibani.
  Martial Maria a fost foarte zdrobitoare cu o putere sălbatică și a tăiat pe toți ca un brici.
  Și cu degetele goale, fata a aruncat grenade de distrugere. Iar fata a sfâșiat o mulțime de dușmani.
  Jocurile Olimpice sunt din nou în acțiune. Și din nou îi zdrobește pe mujahedin. Și din nou și-a aruncat degetele goale cu crimă și distrugere.
  Și va fi nepoliticos și foarte agresiv.
  Și Jocurile Olimpice au început să lupte și cu călcâiul gol au cedat distrugerii și morții totale.
  Iată o astfel de fată-erou de luptă la Jocurile Olimpice. Iată o fată care se luptă.
  Și Marusya i-a zdrobit pe afgani, cu mare furie. Și i-a cosit cu curaj sălbatic.
  Și cu un sfarc de căpșuni a luat și a trimis o forță mortală.
  Și o mulțime de mujahedini într-un sicriu.
  Alenka a declarat, trăgând în inamic și țipând:
  - Pentru cel mai puternic comunism din lume!
  Anyuta, mâzgălind pe afgani, remarcă agresiv:
  - Iată-ne din nou pe un cal alb!
  Iată-l pe Alla care se luptă din nou într-o luptă grea. Iar fata cu părul roșu mâzgălește din nou pe mujahidin și țipește din răsputeri.
  Și cu siguranță îi distruge.
  și țipă în vârful plămânilor.
  Și fata mâzgălește ca o mitralieră.
  Și Mary acționează cu toată puterea ei sălbatică. Și trage în afgani foarte precis. Și tund inamicii foarte precis - fiecare glonț din ochi.
  Și urlă:
  - Pentru Rusia Svarog!
  Jocurile Olimpice au acționat foarte crud și au ucis adversarii și au tăiat mujahedinii. Și o fată-erou foarte luptătoare. Aceste fete sunt pur și simplu uimitoare.
  Și nimeni nu va supraviețui împotriva lor.
  Jocurile Olimpice tund temeinic inamicii. Și îi doborî pe afgani cu degetele goale de la picioare, aruncând daruri mortale ale morții. Olimpiada este, desigur, o fată foarte bună
  cel mai tare și mai combativ dintre toate din lume.
  Ei bine, el îi va pălmui pe mujahidin și îi va tunde cu o sabie.
  Și fata va lua și va cânta:
  - Sunt o clasă de frumusețe Hyper!
  Aceste fete sunt atât de frumoase și foarte luptătoare. Au un grad colosal de entuziasm și putere pentru o sărbătoare pentru ochi.
  Marusya trage în afgani și scârțâie:
  - Pentru epoca comunismului!
  Și, de asemenea, cu degetele goale, parcă de mujahedin, vor ciocani. Fata asta este pur și simplu uimitoare.
  Matryona va lovi inamicii cu o forță mortală cu ajutorul unui mamelon stacojiu de la o bazooka. Și aceasta este cu adevărat hiperputerea ei.
  Și războinicul scârțâie:
  - Pentru marele comunism!
  Acestea sunt fetele care luptă pentru URSS și arată minuni ale eroismului. Nu, împotriva unor astfel de fete, niciun dușman nu poate rezista. Chiar și la fel de numeroși ca talibanii. Deși sunt capabili să arunce cadavre la Moscova.
  Stalenida luptă cu forțele inamice superioare. Și, de asemenea, cum apăsă butonul bazooka cu un mamelon de căpșuni și scârțâie:
  - Sunt un războinic de super clasă!
  Și face cu ochiul prietenilor lui.
  Și Veronica îi distruge agresiv pe afgani și nu le face milă. Și există o exterminare majoră.
  Fata este foarte luptă și are o putere cosmică fenomenală.
  Și în Stalenida, ceea ce îi zdrobește cu îndrăzneală pe mujahedinii acestei forțe este și mai mult. Să spunem așa, fete heterosexuale.
  Victoria îi lovește pe afgani cu mare activitate, îi lovește și urlă:
  - Sunt o fată de super clasă!
  Iar Serafima bate mujahedinii cu pasiunea unei vulpi, ii tunde si tipa:
  - Sunt o ultra frumusețe!
  Albina și Alvina îi zdrobesc pe afgani pe cer. Și Helga este cu ei. Cât de activ i-au preluat pe cei galbeni. Și extermină capital.
  Albina a doborât o mașină talibană cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Pentru RDG! Să se întoarcă comunismul la germani din nou!
  Alvina a doborât și avionul Imperiului Islamic și a strigat:
  - Spre cele mai mari culmi ale comunismului!
  Și Helga pe cer, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a acoperit tancul taliban și a ciripit:
  - Pentru victorii prin acoperiș!
  Așa s-au luptat fetele lupte și frumoase.
  Anastasia Vedmakova i-a zdrobit și pe mujahedini din cer și a cântat:
  - Să fie faimos comunismul!
  Și cu degetele goale de la picioare, a aruncat cu bombe asupra adversarilor din avion.
  Și Akulina Orlova i-a treierat pe afgani și a cântat:
  - Slavă Patriei noastre.
  Și a aruncat bombe grele și mortale asupra inamicului.
  Acestea erau fete de luptă, să spunem drepte.
  Mirabela Magnetic a zdrobit adversarii cu un grad colosal de intensitate și a țipat:
  - Pentru marele și puternicul comunism!
  Și din nou fata și-a făcut cu ochiul liliac.
  Acestea erau fetele.
  Anastasia Vedmakova i-a lovit pe afgani și i-a lovit cu pumnii, urlând:
  - Noul meu credo este să-i câștig pe toți!
  Și, de asemenea, cum să folosești degetele goale.
  Akulina Orlova a batut adversarii. Le-a cosit ca pe un pieptene și a țipat:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Și cum să cedezi cu călcâiul gol.
  Iar Mirabela Magnetic doboară inamicii cu puterea ei colosală și țipăie:
  - Sunt o fată super!
  Și cu un mamelon stacojiu când apăsă butonul.
  Aceste fete sunt doar super și hiper.
  Alvina i-a zdrobit pe talibani și a țipat cu mare forță:
  - Pentru comunism!
  Și cu călcâiele goale, de parcă ar apăsa pedalele. Fata asta este pur și simplu uimitoare.
  Și Albina pe afgani ca lupanet. Și dă-le un hiper capital.
  Și va lua o mulțime de dușmani deodată și-l va lăsa jos.
  Și face totul cu degetele goale de la picioare.
  Si canta:
  - Sunt cea mai tare fata din lume!
  Helga îi bate și pe talibani. Sunt colosale și extermină activ. Dar apoi, cu degetele goale, va ținti o rachetă, iar buncărul afgan o va sparge.
  Și în general este grozav.
  Și fata râde...
  Dar Elizabeth, pe tancul ei, îi va înfrunta pe mujahidin și va aranja o înfrângere completă pentru ei. Și mulți talibani vor fi uciși deodată.
  Și turnurile din tancurile talibanilor sunt rupte.
  Elizabeth este o fată care este superom de cea mai înaltă clasă. Și zdrobește dușmanii cu degetele goale. Și literalmente le sapă în pământ.
  Așa Elizabeth e doar Hyper.
  Și rezervorul ei, ca și cum ar fi fost de mujahidin, va zgâria.
  Nu o fată deloc, ci ceva super activ și luptător.
  Și Catherine îi bate pe afgani. Are o putere și o agilitate incredibile. Și ea, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, extermină soldații imperiului islamic.
  Aceasta este o fată și a ucis deja atât de mulți afgani.
  Și ea a luat-o și a cântat:
  - Sunt ultra!
  Și Elena bate temeinic dușmanii. Le arată super clasa lui și urlă:
  - Sunt Hyper!
  Și cu degetele goale, e ca și cum ai ciocan pe chinezi. Aici e fata.
  Și Euphrosinia extermină luptătorii din Afganistan într-o manieră foarte agresivă. Și trage folosind degetele goale foarte precis.
  Și încă torcând:
  - Pentru Patria Mamă și Rusia, va fi Mesia nostru Svarog!
  Să spunem că fetele sunt războinice de onoare.
  Elizabeth, trăgând în afgani, a remarcat:
  - În general, îmi plac cumva mai mult zeii ruși!
  Ekaterina și-a tras călcâiul gol, apăsând pe buton, a demolat tancul taliban și a scârțâit:
  - Și mie îmi plac mai mult zeii ruși! De fapt, de ce avem nevoie ca Isus să fie circumcis în ziua a opta?
  Elena a scârțâit de furie:
  - Mi-e rușine de prințul Vladimir!
  Elizabeth a fost de acord cu asta:
  - Și ar trebui să-ți fie rușine!
  Elena a fost de acord cu asta:
  - Desigur, este păcat că rușii s-au închinat sfinților evrei!
  Catherine a luat-o și a mârâit:
  - Trebuie să avem sfinți și zei ruși!
  Elizabeth a fost de acord cu asta, dezvăluindu-și dinții:
  - Da, ar trebui!
  Și i-a făcut cu ochiul inamicului.
  Euphrosinia a remarcat cu energie, aruncând mujahedinii dintr-un tun:
  - Vom învinge imperiul islamic...
  Și din nou, Elisabeta, ca și cum ar zdrobi inamicul, este letală.
  Gerda luptă și ea foarte priceput. Îi lovește pe mujahedin cu o forță mortală și țipă:
  - Pentru marele comunism!
  și este un rege atât de militant și celebru!
  Charlotte îi zdrobește și pe talibani și țipă, dezvăluind dinții:
  - Grozav!
  și o astfel de mega clasa de fete luptătoare!
  Kristina îi lovește și pe afgani cu degetele goale. Și cu siguranță îi vor ucide.
  Și va lua și va trece:
  - Sunt numărul unu arian!
  Și Magda îi va învinge pe afgani și îi va ucide pe mulți și va șuiera:
  - Pentru URSS și RDG!
  Și face cu ochiul lui de safir. Fata asta este doar hiper!
  Nu, talibanii nu pot face față fetelor super și hiperclase.
  Și sunt fete atât de beligere.
  Și cântă cu pasiune:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Cu asta nu voi glumi,
  Să-l sfâșiem!
  Și cum războinicii vor izbucni în lacrimi. Aici sunt fetele.
  Și și-au înfipt, de asemenea, picioarele goale în botul soldaților talibani capturați. Și i-a forțat să-și sărute tocurile goale și rotunde.
  Iată fetele în bikini.
  Dar talibanii au torturat un membru al Komsomolului. I-au răsucit brațele din spate și au tras-o în sus pe suport. Și ridicat. Și au răsucit-o pe fată pe copac. Și a ridicat-o. Și apoi au luat-o și l-au lăsat să plece.
  Și fata a căzut. L-a luat chiar de iarbă și a atârnat. Și ea a înghețat. Iar mujahedinii au râs furioși. Apoi fata a fost luată din nou și trasă mai sus, chiar în vârful copacului.
  Și apoi i-au dat drumul din nou. Fata s-a prăbușit și a atârnat din nou chiar de jos. Și frânghia s-a întins, iar frumusețea urla de durere. și au început să o ridice din nou.
  Tras în vârf. Au vomitat-o bine, l-au lăsat să atârne puțin. Și apoi și-au dat drumul din nou cu furie sălbatică. Iar fata s-a prăbușit din nou și s-a răsucit
  articulațiilor. Și, în general, era destul de goală. si cat de durere.
  apoi a fost ridicată din nou pentru a patra oară și s-a scuturat bine. Apoi l-au fixat pe o creangă densă și au început să o întindă. Au atașat un bloc de picioarele goale ale unei fete,
  și a început să atârne greutăți de el. Talibanii au atârnat o greutate mai întâi pe o parte și apoi pe cealaltă. Apoi au început să o bată pe fată cu biciul. Lovită astfel încât pielea să izbucnească.
  Și atunci membrii Komsomol au început să toarne sare pe răni. Și apoi au luat și au pus în mișcare un fir înroșit. Și au bătut-o pe fată cu putere bolnavă. Apoi călăii afgani au mânjit tălpile goale ale picioarelor fetei și au aprins un braț sub ea. Și să fotografiem frumusețea fără ceremonii inutile. Și apoi călăii din talibani au lubrifiat și sânii fetei. Si dupa
  care i-a dat foc pieptului. Și au început să o bată pe fată din plin.
  Și prăjiți războinicul mujahideen și pieptul și călcâiele ei. Și apoi au uns fundul și au adus torța la fese. Și au început să o bată pe fată din plin. Și apoi focul i-a atins sânul. Firele de păr care acopereau grota lui Venus au fost carbonizate imediat. Fata asta este pur și simplu uimitoare. Și o astfel de tortură o aștepta.
  Călăii afgani i-au ars fata și pieptul, fundul și sânul și tălpile picioarelor goale. Și l-au prăjit bine. Apoi, călăul taliban a luat o tijă roșie și fără să se gândească de două ori a băgat-o pe fată în anus. Și cum, țipă ea de durere sălbatică.
  Asta a durut-o atât de tare. Și aceste fete sunt atât de obraznice și frumoase. Dar afganii au torturat-o pe fată din greu. Și războinici atât de frumoși. Și sunt prăjiți bine de războinic.
  Și astfel fata a fost luată de călăii ei și a început să-și spargă degetele lungi și grațioase cu clești înroșiți. Și doare atât de tare. Călăii i-au rupt degetele fetei, începând cu degetul mic.
  Și literalmente totul a fost rupt. Și apoi coastele au început să spargă la membrul Komsomol. Și, în același timp, i-au săpat în piept clești înroșiți. Și a devenit roșu de la căldură să răsucească fierul și sfârcurile stacojii. Și sânii fetei au fost smulși. Și a fost atât de crud și dureros.
  Acolo a fost tortura.
  Gerda, trăgând în mujahidin, observă:
  - Slavă comunismului!
  remarcă Charlotte foarte agresiv, cu o forță diavolească. Și a scârțâit:
  - Pentru Patrie!
  Și cu degetele goale, va călca pe inamicul.
  Aici e fata. Și atât de militant.
  Christina a luat-o și l-a bătut pe taliban cu degetele goale și a scârțâit:
  - Slavă erei zeilor ruși!
  De asemenea, Magda i-a trântit în afgani folosind degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Pentru Patria noastră!
  Și fetele astea sunt atât de cool.
  Gerda, trăgând în adversarii din Afganistan, a emis:
  - Pentru marele comunism al Germaniei.
  Aceste fete sunt atât de frumuseți marțiale.
  Gerda a răspuns veselă, mâzgălind pe mujahidin:
  - Am o fată super.
  Și Charlotte a subliniat agresiv în timp ce trăgea în adversarul ei:
  - Slavă comunismului arian!
  Și folosind degetele goale de la picioare, ea a guturat:
  - Pentru marea Patrie!
  Christina a căzut și asupra inamicului cu mare precizie, a remarcat:
  - Pentru Rusia și Germania în prietenie!
  Magda i-a lovit și pe mujahedini și a scârțâit:
  - Slavă erei noastre!
  Și le face din nou cu ochiul partenerilor săi.
  Aici sunt fetele.
  Și Jane Armstrong a început să-i lovească pe talibani cu un tun.
  Fata era foarte frumoasa.
  Jane și-a lovit adversarul cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Slavă Patriei!
  Așa că Gertrude va lovi cu disperare inamicii, iar aceștia vor fi complet acoperiți și zdrobiți.
  Și răcnind:
  - Pentru Marea Britanie!
  Și Malanya, ca și cum ar lovi cu ciocanul în inamic și făcându-l hara-kiri și ciripind:
  - Pentru victoriile englezilor!
  Monica va pălmui și pe inamici cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a scârțâit:
  - Pentru victorii sovietice!
  Atât Tamara, cât și Sulfiyya luptă cu talibanii și ucid războinicii cu barbă care vin în valuri.
  Și aceste fete cântă:
  - Oamenii vor fi fericiți
  Fericire pentru totdeauna...
  Guvernul rus are
  Puterea este mare!
  Tamara a dat o întoarcere și a tras cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Pentru părerea mea despre comunism!
  Sulfiya va lovi și inamicul, va ucide mulți talibani și va scârțâi:
  - Să spunem un cuvânt despre Rusia!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Tamara a dat rândul lui. Ea a cosit o mulțime de afgani și a ciripit:
  - Pentru cea mai bună forță a Patriei!
  Sulfiya va revizui, de asemenea, inamicul și va răcni:
  - Pentru comunismul stacojiu în URSS!
  Și faceți cu ochiul de safir.
  Acestea sunt fetele - doar cea mai înaltă clasă și zbor.
  Alice și Angelica încă se luptă.
  Blondă și roșcată.
  Sunt fete puternice și trag cu puști de lunetă.
  Și în timp ce ei cântă pentru ei înșiși:
  - Slavă URSS! Vom da un exemplu tuturor!
  Alice a tras în inamic cu o pușcă de lunetă. Împușcat cu degetele goale și
  scârțâit:
  - Slavă țării mele!
  Angelica trântește și ea în dușman, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, aruncă o grenadă și scârțâie:
  - Pentru Rusia cel mai mare.
  Și face cu ochiul lui de smarald.
  Aceste fete sunt doar piloți de top. Și astfel afganii sunt zdrobiți. Aici se luptă și cei mai tari și mai inteligenți din lume.
  Alice ciripit, făcând cu ochiul:
  - Slavă vremurilor PCUS!
  Angelica a fost de acord cu asta:
  - Mare glorie eroilor URSS!
  Și din nou a aruncat o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale spre inamic.
  Iată o femeie cu o eroare obișnuită într-o înfățișare extraordinară.
  Alice a luat-o și a ciripit:
  - În numele ideilor nemuritoare ale comunismului!
  Și ea a aruncat un dar de o putere mortală cu degetele goale de la picioare.
  Angelica a luat și l-a bătut pe dușman.
  L-a tăiat ca șmirghel și a scârțâit:
  - Pentru Rusia și zeii ruși!
  Aceste femei erau foarte lupte și cool.
  Alice, trăgând în inamic, a luat și cu degetele goale a lansat un dar de anihilare asupra inamicului.
  Și a fost o mișcare foarte tare.
  De asemenea, Angelica a zguduit inamicul, literalmente distrugându-l și demonstrând o putere colosală. Și a spus jucăuș cu un zâmbet:
  - Acesta este un eveniment uriaș!
  Iar degetele ei goale au lansat un mesaj de moarte și distrugere!
  Aici era o fată - doar o hiperclasă.
  Alice a luat-o și a răcnit din răsputeri:
  - Sunt cel mai puternic și mai tare din univers!
  Angelica a lansat cu tălpile goale un butoi întreg de explozibil și a scârțâit:
  - Și eu sunt în megavers!
  Aceste fete sunt foarte frumoase.
  Alice a remarcat în timp ce trăgea în inamic:
  - Credința în comunism este grozavă!
  Și aruncând grenade mortale cu degetele goale.
  Și Angelica trage în mujahidin și răcnește:
  - Credința noastră este foarte mare!
  Și cu degetele goale de la picioare va arunca o grenadă cu forță distructivă.
  Și războinicii au luat inamicul și așa au păcălit acești talibani... Și nici într-un basm de spus, nici de descris cu pixul.
  Alice a observat în mod destul de logic, trăgând dintr-o pușcă de lunetă și doborând un avion de atac taliban.
  Alice a luat-o și a ciripit:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Și din nou, fata o va lua cu degetele goale și va lansa ceva extrem de mortal.
  Voluntarii din Japonia luptă și împotriva mujahidinilor. În special, fetele ninja de credințe comuniste.
  O fată ninja cu părul albastru i-a tăiat pe afgani cu o moară de vânt și i-a biciuit.
  Apoi a aruncat mazăre de distrugere cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Pentru comunismul în Japonia!
  Fata ninja cu părul galben a executat și o tehnică fluture cu săbiile ei. Reduceți o mulțime de mujahedini. Și apoi picioarele ei goale
  au luat și au aruncat o grenadă letală.
  Atunci fata a spus:
  - Slavă URSS și Japoniei!
  Fata ninja cu părul roșu i-a ridicat și i-a lovit pe soldații afgani cu un revers. Și și-a aruncat degetele goale,
  ceva ucigaș într-un cadou. Și ea a verificat:
  - Slavă Rusiei și URSS!
  O fată ninja cu părul alb a făcut o recepție de butoi. Și cum a lovit soldații talibani tăindu-le capetele. Apoi a aruncat
  distrugere mortală cu piciorul gol cizelat și scârțâit:
  - Slavă Armatei Roșii!
  Și toate cele patru fete ninja au aruncat mazăre de distrugere cu călcâiele goale și au doborât cu tancuri un întreg batalion de afgani. Aceste fete sunt doar ultra!
  Aceasta este frumusețea - fetele sunt într-adevăr foarte cool.
  Oleg Rybachenko îi taie și pe mujahedini cu săbii. Și cu el, fata Margarita.
  Acești copii nemuritori sunt pur și simplu super.
  Și îi zdrobesc pe dușmani în mod special. Să zicem că acolo și copiii!
  Și apoi băiatul și fata fluieră amândoi. Și corbii, după ce au primit un atac de cord de la fluierul unui copil, cad în fund. Și ciocul lor străpunge craniile talibanilor.
  Aceștia sunt copii - distrugători natural ai tuturor și a tuturor lucrurilor.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - glorificați poporul nostru sovietic,
  Salut petrecerea mea...
  Uniunea noastră a inimii tuturor copiilor,
  Suntem cu toții o familie prietenoasă!
  Margarita Magnitnaya, adversarii zdrobitori, a emis energic:
  - Fii faimos pentru Rusia spațială!
  Iar fata, cu degetele goale de la picioare, va lansa ceva complet letal asupra inamicului.
  Oleg Rybachenko, doborând talibanii, a cântat:
  - Margarita, fereastra este deschisă,
  Margaret, nu ai uitat
  Cum a fost totul!
  Băiatul ăsta este atât de cool și războinic. Acesta este băiatul terminator.
  Aceștia sunt copiii de aici care sunt foarte cool și se luptă.
  Trebuie remarcat faptul că fetele sunt foarte dificile.
  Alice trage și ea în talibani. Și cântă pe sub răsuflarea lui:
  - Unu doi trei patru cinci! Iepurașul a ieșit la plimbare!
  Iar fata a tras din nou cu mare precizie.
  Angelica a fost o lovitură foarte bună. Și a făcut lovituri puternice asupra inamicului.
  Și cum presă cu un mamelon stacojiu și îl ia dintr-o bazooka și bate.
  Și războinicul a împușcat în inamic foarte precis.
  Angelica a luat-o și a răcnit:
  - Slavă partidului nostru comunist!
  Și din nou, ca o explozie cu mare precizie asupra inamicului. Și avionul taliban se prăbușește din nou.
  Și Alice a tras și ea foarte precis, iar aeronava de atac a Imperiului Islamic a luat foc.
  Acestea sunt fetele.
  Angelica a remarcat cu un chicot:
  - URSS este o țară minunată în care toate popoarele sunt o familie prietenoasă!
  Alice a tras din nou, doborând trei mujahedin dintr-o singură lovitură și a răspuns:
  - Pentru marea petrecere a Rusiei!
  Și fetele au izbucnit în râs. În general, sunt războinici cu vederi foarte diferite.
  Dar toate fetele poartă ideea de comunism în inimile lor. Și vor să existe un adevărat paradis pe planeta Pământ. Și ar fi foarte frumos.
  Angelica a remarcat trăgând în inamici cu mare precizie și lovind prin cranii.
  - Comunismul nu își va plia niciodată aripile și nu se va târa într-o carapace!
  Alice a fost de acord cu asta:
  Comunismul nu-și va plia niciodată aripile! Ideologia noastră este de a construi fericirea pe planeta pământ!
  Și ambele fete țipă:
  - Slavă Rusiei! Glorie! Fetele desculțe aleargă înainte...
  Divizia femeilor desculțe... salută poporul rus!
  Și femeile războinice arată o încântare agresivă și sexuală.
  Alice chinâi, dezvăluindu-și dinții și scârțâind:
  - Suntem cu toții împreună pentru URSS!
  Și războinicul i-a bătut din nou pe dușmani.
  Angelica a împușcat și ea în inamic și i-a lovit capul. Și ea a guturat:
  - Slavă Patriei noastre!
  Iar războinicul, era extrem de combativ și roșu.
  Și părul ei este în vânt, părul ăsta roșu aramiu flutură ca un stindard proletar.
  Aceste fete sunt foarte frumoase și sexy.
  Și atât de mulți mujahedini au fost deja îngropați...
  Sunt și fete care lucrează...
  Aici Viola și Dominika împușcă în afgani.
  Fetele trag bazooka în tancuri și infanterie asiatică.
  Aici Viola a fost trasă, folosind mamelonul stacojiu pentru a apăsa butonul de pe bazooka și trăgând o rachetă propulsată de rachetă.
  Și masa de afgani a fost sfâșiată.
  Viola a cântat din nou:
  - Cred în marele comunism!
  Și Dominica trage în mod special asupra mujahidinilor. Și îi elimină în mase mari.
  În același timp, fetele vor arunca grenade cu degetele goale.
  Și cu un mamelon stacojiu pe butonul bazooka, el va apăsa inamicii exterminând radical.
  Aceste fete sunt atât de frumoase. Și cât de bine arată când se bat doar în chiloți. Și războinici de cea mai înaltă clasă.
  remarcă Viola în timp ce trăgea din nou în inamic cu mamelonul de căpșuni.
  - Îmi place să lupt! E minunat!
  Dominica a chicotit și a remarcat:
  Ce e în neregulă cu bărbații?
  Viola a râs și a răspuns, aruncând cu degetele goale inamicului o grenadă și a scârțâit:
  - Sigur că e în regulă! Și unii sunt doar adorabili!
  Acestea sunt fete foarte lupte și frumoase aici.
  Dominica a notat:
  Cât va dura acest război?
  Viola a tras din nou în mujahedin folosind mamelonul purpuriu și a scârțâit:
  - Cred că e mult timp!
  Dominica a luat-o și a cântat:
  - Un război declanșează în univers,
  Zdrobiți ucide fără motiv...
  Satana a ieșit din lanț
  Și moartea a venit cu el!
  
  Și cine va opri fluxul
  Râuri nebune însângerate..
  Raza laser va pătrunde în templu,
  Și într-o clipită, bărbatul a dispărut!
  Viola a adăugat, aruncând o grenadă cu degetele goale:
  Și așa haos
  A umplut universul...
  Soarta tristă a omenirii -
  Îndură durerea, suferința!
  Acestea sunt fetele, cântărețe atât de cool.
  Și Oleg Rybachenko tăie afgani cu săbiile.
  Băiatul aruncă daruri ale morții cu degetele goale ale puterii criminale și cântă.
  Fiul pământului va spune nu ca răspuns
  Nu voi fi niciodată sclav...
  Cred că libertatea va răsări
  Vântul va vindeca o rană proaspătă!
  
  Pentru patria sacră în luptă,
  Marele Svarog însuși numește...
  Ridică-te viteaz cavaler la primele ore,
  Întunericul va dispărea, trandafirii lunii mai vor înflori!
  Acesta este un băiat atât de erou...
  Iar fata Margarita, distrugând mujahedinii cu săbiile și aruncând grenade cu degetele goale, adaugă:
  Și pulsația inimii și a venelor,
  Lacrimile copiilor, mamelor noastre...
  Ei spun că vrem schimbare
  Aruncă jugul lanțurilor crude!
  Și copiii vor fluiera din nou. Iar corbii o vor lua și vor leșina, pierzându-și cunoștința. Și literalmente bate craniile a sute de mujahidin.
  
  ALEXANDER ALEKHIN OFERĂ UMANIȚII O ȘANSĂ
  Alekhine nu a murit sufocându-se accidental cu o friptură în Portugalia, dar cu toate acestea a jucat un meci pentru campionatul mondial de șah cu Mihail Moiseevici Botvinnik.
  Meciul a avut loc la Londra în treizeci de meciuri. Favoritul a fost Mihail Botvinnik, care a avut mare succes la multe turnee și a avut o serie de câteva turnee de șah câștigate. În plus, Alexander Alekhine avea deja cincizeci și patru de ani și se credea că timpul lui trecuse deja.
  Botvinnik este cu aproape douăzeci de ani mai tânăr și într-o formă fizică excelentă.
  Dar Alekhine a avut o bună pregătire pentru deschidere și s-a păstrat în formă.
  Deja în primul joc, a folosit o noutate în deschidere și l-a învins pe Botvinnik.
  Cu toate acestea, au fost pregătiri și Mihail Moiseievici. La început, Alekhine, care era mai experimentat în meciuri, a condus cu două puncte. A fost un schimb de lovituri. Apoi, până în al douăzecilea joc, Botvinnik a egalat scorul. Dar în cea de-a douăzeci și secundă, Alekhine a aplicat o creștere și a reușit să câștige. După aceea, Botvinnik și-a pierdut echilibrul și a început să-și asume riscuri. Și a mai pierdut patru jocuri din cinci.
  Alekhin a câștigat senzațional meciul împotriva lui Botvinnik și chiar cu un scor zdrobitor.
  Și asta a arătat că Alexander Alekhine este încă grozav și nu și-a pierdut puterea formidabilă de-a lungul anilor.
  Și campioana mondială a început să joace din nou în turnee.
  Doi ani mai târziu, Alekhine l-a învins și pe Keres. Care a câștigat multe turnee diferite.
  Și apoi, din moment ce FIDE încă nu a luat tragerea la sorți sub control, Reshevsky a câștigat și el.
  Astfel, Alekhine a devenit de șapte ori campion mondial.
  Și în 1952, Alekhine a jucat un egal cu Bronstein. Acest meci a fost foarte tensionat și combativ. Și Alekhine cu greu, după ce a câștigat ultimul joc, a adus meciul la egalitate...
  Și în 1957, Alekhine și-a încheiat oficial cariera de șah. Fiind deja un șahist mai în vârstă, campion, a tot amânat meciurile pentru campionatul mondial, iar la final a plecat și a rămas neînvins, și ținând coroana de șah timp de douăzeci și opt de ani.
  Dobând astfel recordul lui Lasker.
  Titlul de campion mondial a fost jucat la turneu din 1958. Și Mikhail Tal a devenit noul campion mondial la vârsta de douăzeci de ani. Și s-a dovedit a fi un fel de senzație.
  Spre deosebire de povestea reală, steaua lui Mihail Tal pe tronul de șah a ars mult timp.
  Mihail Tal a câștigat atât Smyslov, cât și Geller și Petrosyan. Apoi l-a învins pe Spassky. Și Bobby Fischer, și Anatoly Karpov și Korchnoi. Și chiar și Mihail Tal l-a învins pe însuși Garry Kasparov în primul meci din 1986.
  Abia în 1989, Garry Kasparov l-a învins pe Tal. Mikhail Tal a doborât recordul de campionat al lui Alekhine. Și a fost regele șahului timp de treizeci și unu de ani!
  Apoi a fost epoca lui Garry Kasparov. Mai precis, nu a existat o epocă a lui Garry Kasparov.
  El și-a apărat titlul mondial doar o dată împotriva lui Short și a intrat în politică.
  Și în 1995, Vishy Anand a devenit noul campion mondial. Și acest geniu industrial a domnit și în șah o epocă întreagă. Nu a reușit să bată recordul lui Tal pentru durata campionatului într-un an, dar l-a învins la numărul de meciuri câștigate.
  Vishy Anand l-a învins chiar pe Carleson în 2013. Era atât de încrezător în abilitățile sale.
  Și abia în 2015, vârful Carleson a reușit încă să-l preia pe Vishy Anand, anterior dominant, timp de douăzeci de ani.
  Carleson și-a deschis epoca...
  Au fost și schimbări în politică. Garry Kasparov a fost implicat în politică. Și-a creat propriul partid, a fost ales în parlament. Și asta a avut un impact asupra cursului istoriei. La alegerile pentru Duma de Stat din 1995, partidul lui Garry Kasparov, Rusia Tânără, a depășit bariera de cinci procente.
  Garry Kasparov ar dori și el să candideze la președintele Rusiei, era încă prea tânăr. Dar Elțîn, desigur, a susținut moral. Dar deocamdată, desigur. Când în mai 1999 a avut loc un vot privind demiterea lui Elțin, Franța l-a dat în unanimitate pe Garry Kasparov pentru răsturnarea dictatorului.
  Peste două treimi din Duma de Stat au votat pentru demiterea lui Elțin. Și cu siguranță a schimbat cursul istoriei. Consiliul Federației a susținut, de asemenea, demiterea printr-un vot majoritar. Și Maxim Primakov a devenit președinte interimar. Deși a fost demis, curtea constituțională a anulat-o - argumentând că Elțin era inadecvat la momentul semnării decretului.
  Astfel, puterea s-a schimbat în Rusia. În alegerile prezidențiale anticipate din toamna lui 1999, Maxim Primakov a câștigat. Și primarul Moscovei, Lujkov, a devenit prim-ministru.
  Războiul cu Cecenia a fost evitat. Dar un război civil a izbucnit chiar în Cecenia. Pe de o parte, Maskhadov este un președinte legitim. Pe de altă parte, Basaev și Raduev și wahabiții.
  Rusia l-a sprijinit pe Mashadov cu arme și bani. În cele din urmă, Maskhadov a câștigat.
  După aceea, Cecenia a organizat un referendum și s-a întors în Rusia.
  Maxim Primakov a fost la putere două mandate de opt ani, iar în 2007 i-a predat puterea lui Yuri Luzhkov. Care a mai guvernat două mandate, până în 2015. Când deja fostul primar al Moscovei s-a considerat prea bătrân, iar președintele Partidului Comunist al Federației Ruse Ghenadi Zyuganov a devenit noul președinte.
  Dar acest conducător, în ciuda vârstei sale înaintate, iubea prea mult puterea.
  Și l-a luat și și-a resetat termenele limită. Dar în 2022, războiul a început cu invazia talibană a Tadjikistanului. Și aceasta a fost o nouă bătălie.
  Cu toate acestea, prin utilizarea resurselor administrative și falsificarea alegerilor, Ziuganov a ajuns la un al treilea mandat.
  Garry Kasparov și Alexei Navalny au ridicat un mare val de tulburări împotriva comuniștilor.
  Au fost proteste masive. Au avut loc ciocniri între oameni și poliție, s-au folosit lansatoare de grenade, gaze lacrimogene, bastoane și gloanțe de cauciuc. Până la urmă, s-a ajuns chiar la filmare. Și o serie de masacre.
  În 2025, un Maidan la scară largă a izbucnit în cele din urmă, iar Gennady Zyuganov a fost răsturnat.
  Garry Kasparov a devenit noul președinte al Rusiei, iar Alexei Navalny a devenit prim-ministru. S-a deschis astfel o nouă eră în politica mondială...
  Vladimir Putin a rămas un oficial puțin cunoscut și tăcut în administrația Elțin. Singurul lucru cu care a fost creditat:
  El nu a permis lui Elțin să efectueze o lovitură militară după demitere. Adevărat, Elțin însuși, după cinci atacuri de cord, nu a mai vrut să lupte pentru putere.
  Garry Kasparov, în rolul său de președinte al Rusiei, a promis că va depăși Statele Unite și va retrage trupele ruse din Afganistan.
  O nouă eră în politică a început, după un sfert de secol de guvernare cvasicomunistă.
  
  
  NOI ȘANSE PENTRU SAMURAISII CURAJOI
  Bătălia de la Midway trebuia oricum câștigată de Japonia. Dar nu este un fapt că samuraiul va deschide un al doilea front în această variantă. Și astfel lucrurile ar fi putut să meargă puțin diferit. Să zicem că Stalingradul a trecut ca în istoria reală. Și nimic nu s-a schimbat. Britanicii au desfășurat operațiunea Torch fără trupe americane. Rommel este rupt. Adevărat, debarcarea în Maroc nu s-a materializat. Germanii, după ce au transferat anumite forțe din Europa, au reușit să oprească ofensiva britanică. Montgomery, dat peste o rezistență încăpățânată, se opri. Germanii au ținut linia de ceva timp. Apoi au început să transfere forțe suplimentare în Africa. Rommel a lansat un contraatac, presându-i ușor pe britanici, dar Montgomery s-a retras pe o linie defensivă în Libia. Fața s-a stabilizat. În iulie al celui de-al patruzeci și treilea an, naziștii au încercat să spargă apărarea sovietică de pe Bulge Kursk. De când japonezii au capturat Insulele Hawaii, americanii aproape că au oprit raidurile aeriene asupra orașelor și fabricilor germane. Acest lucru a permis germanilor să mai producă câteva tancuri, în special Tigri și Pantere. Încă patru sute de vehicule au participat la Kursk Bulge, precum și forțe aviatice mai importante. În plus, Hitler a transferat încă șase divizii de infanterie din Franța și a scos unele dintre armele de pe Zidul Atlanticului. Acest lucru a întărit gruparea germană. Ofensiva a început aproximativ ca în istoria reală, dar din moment ce naziștii erau ceva mai puternici, au obținut un mare succes. Cu toate acestea, nu a fost posibil să se închidă inelul în jurul grupării sovietice. Deși însăși ofensiva Fritz a durat douăzeci de zile și s-a încheiat abia pe 25 iulie. Apoi unitățile sovietice au lansat o contraofensivă. Și luptele au durat mai mult. Germanii din Africa erau în defensivă. Nu au fost nevoiți să-și cheltuiască energia în Italia și mai multe echipamente au fost livrate pe front, așa că bombardamentul fără americani a fost de multe ori mai slab. Japonia a continuat să câștige. Așa că comandamentul american a făcut din ce în ce mai multe greșeli și s-au grăbit prea mult să recucerească Portul Peru. Acest lucru a condus la punctul de vedere predominant - America nu are nevoie de Europa. În semn de recunoștință pentru aceasta, submarinele germane au încetat practic să atace navele americane. Armata Roșie, așadar, abia până la sfârșitul lunii septembrie a luat Orel și Belgorod, suferind pierderi uriașe. Și a oprit temporar promovarea. Cu toate acestea, nu exista încă niciun motiv de panică. A urmat o toamnă ploioasă, urmată de iarnă. Și ar trebui să vină noi victorii ale Armatei Roșii. Dându-și seama de acest lucru, Hitler ia oferit lui Stalin un armistițiu. Cum ar fi, hai să luăm o pauză!
  Câți dintre băieții noștri au fost uciși în ultima bătălie? URSS și al treilea Reich au luptat timp de trei luni. Pierderile Armatei Roșii au fost mai mari decât în istoria reală, iar Wehrmacht-ul nu a fost mai puțin. Ambele părți au fost sângerate. Dar naziștii au crescut producția de echipamente, au putut să-și revină oarecum. Trebuie remarcat faptul că în tancuri proporția pierderilor a fost în favoarea naziștilor și, deoarece eliberarea lor s-a dovedit a fi mai mare decât în istoria reală, germanii și-au compensat pagubele. În luptele defensive, Panther s-a dovedit a fi un tanc bun. Pistolul său cu țeapă lungă și cu tragere rapidă, cu o optică excelentă pentru timpul său, a fost capabil să distrugă tancurile sovietice. În plus, treizeci și patru nu au pătruns în frunte Pantere, Tigri, Ferdinand și încă erau prea puține tancuri grele pentru a afecta cursul bătăliilor. Stalin a respins un armistițiu cu Germania. Până la sfârșitul lunii octombrie, trupele sovietice și-au reluat ofensiva împotriva Harkovului și Smolenskului. Germanii au rezistat cu încăpăţânare. Aveau o apărare puternică, mai ales în centru, și în general se așteptau la înaintarea unităților sovietice în aceste direcții. Destul de ciudat, dar în comparație cu istoria reală, o cantitate mai mare de echipamente, în special avioane și tancuri, le-a permis germanilor să reziste mult mai eficient. În plus, având mai multe rezerve, naziștii au acționat mai calm, nu s-au grăbit în timpul ofensivei sovietice, de-a lungul fronturilor, ci au condus rezervele mai consecvent și s-au bazat pe o apărare mai avansată și în profunzime. Câteva zeci de divizii suplimentare au fost salvate din cauza lipsei unui front italian, iar în Africa Montgomery nu se grăbea, iar germanii nu legănau barca. Intensitatea războiului cu Marea Britanie a scăzut brusc. Nu s-a vorbit încă despre o pace separată, dar, evident, Churchill a încetinit bombardamentul, aparent bazându-se pe faptul că URSS și cel de-al Treilea Reich s-au epuizat reciproc cât mai mult posibil. Eliberarea de arme din Germania și sateliți s-a dovedit a fi cu aproape o treime mai mare decât în istoria reală. Acest lucru a făcut posibilă repararea găurilor și, bazându-se pe apărări dense, să reziste relativ cu succes. Situația a fost agravată de faptul că comandamentul sovietic se afla în ofensivă, unde Fritz îi așteptau deja și a reușit să se instaleze în defensivă. Drept urmare, avansul în sine a fost extrem de lent și a costat pierderi mari. Războiul a început cumva să semene cu Primul Război Mondial, când apărarea s-a dovedit a fi mai puternică decât atacul, partea atacantă a pierdut mai mult și, ca urmare, linia frontului a devenit inactivă. Trupele sovietice au avansat în medie cu unul până la doi kilometri pe zi, permițând germanilor să câștige un punct de sprijin, dar noi poziții și să păstreze apărarea. Nu a fost posibilă intrarea în spațiul operațional. Harkov, însă, a fost luat la începutul lunii decembrie, după bătălii urbane aprige. Germanii au crescut producția de aviație. Focke-Wulf și ME-309 au rezistat cu succes luptătorilor sovietici mai slabi. Mai ales periculos a fost ME-309 cu șapte locații de tun și viteză mare. Și Focke-Wulf cu armură și protecție bună este o mașinărie tenace cu șase pistoale cu aer comprimat. Prezența vehiculelor cu astfel de arme a dus, desigur, la faptul că naziștii au câștigat un avantaj în aer. Cea mai proastă manevrabilitate a fost compensată de viteza mare în timpul unei scufundări, care a făcut posibilă evadarea la intrarea în coadă, iar armamentul puternic a făcut posibilă doborârea aeronavei de la prima apropiere. În plus, germanii au dezvoltat tactici speciale pentru lupta cu vehiculele sovietice pentru a folosi arme mai puternice și avioane germane de mare viteză. Cel mai nou bombardier Yu-288 s-a arătat, de asemenea, foarte bine. Această mașină este atât rapidă, cât și transportă o încărcătură mare de bombe.
  Focke-Wulf s-a dovedit a fi un puternic bombardier de prima linie, superior PE-2 din toate punctele de vedere. Până la sfârșitul lunii decembrie, trupele sovietice erau epuizate și au fost nevoite să se oprească din cauza pierderilor uriașe. În timp ce germanii încă dețineau Smolensk și o parte din malul stâng al Ucrainei. Și ceea ce este cel mai semnificativ - depozite de bauxită și elemente de aliere. Pierderile trupelor sovietice în tancuri s-au dovedit a fi atât de tangibile încât Mainstein a lansat un contraatac și a reușit chiar să recucerească Harkovul și să formeze un cazan pentru trupele sovietice. Dar în ianuarie-februarie, trupele sovietice au lansat contraatacuri și au reușit să-l recucerească pe îndelung suferintul Harkov. Dar până în martie, Armata Roșie era epuizată și a fost nevoită să suspende ofensiva. A fost o pauză... Ambele părți au suferit prea multe pierderi. În plus, Stalin dorea să-și completeze armata cu tancuri T-34-85 și IS-2 mai puternice și mai avansate. Adevărat, germanii au completat și cu "Panther" -2 și "Tiger" -2 mai avansate și mai puternice. Stalin a contat și pe LA-7 și Yak-3 mai avansate. Dar germanii, ca răspuns, au lansat cea mai recentă modificare a TA-152 în loc de Focke-Wulf, iar ceea ce este deosebit de neplăcut este avionul ME-262. Ultimul avion din punct de vedere al vitezei, al blindajului și al armamentului nu avea egal. Adevărul era mai scump și consuma mai mult forța de muncă în producție. Dar, pe de altă parte, germanii au creat și HE-162, care este ieftin, manevrabil, relativ ușor de fabricat și, de asemenea, reactiv. Stalin nu a câștigat încă competiția tehnică. Marea Britanie a purtat războiul extrem de pasiv. Statele Unite nu au reușit încă să preia inițiativa japonezilor. Pe 25 iunie, după ce a acumulat forță, Armata Roșie a intrat în ofensivă în centru. La început, trupele sovietice au putut pătrunde în apărare, dar apoi s-au implicat în luptele pentru Smolensk. O greșeală tipică a generalilor roșii este de a lua orașele până la o anumită dată. Și încercați, luați un oraș bine fortificat, cu o garnizoană și apărare puternice. Ofensiva trupelor sovietice sa blocat când germanii au transferat forțe suplimentare și au început să contraatace. Bătăliile din nou, ca și în Primul Război Mondial, au devenit poziționale și foarte vâscoase. Hitler a dat dovadă de o prudență neobișnuită. Poate că conta pe o armă minune și pe cele mai recente evoluții tehnice și, prin urmare, nu se grăbea. Probabil că a jucat un rol și dorința de a salva sângele arian, pe care germanii îl pierduseră deja mult. Da, iar apărarea tancurilor naziste este mult mai eficientă, mai ales spargerea "Tigru" -2.
  Luptele din centru au durat până toamna târziu. Stalin a dat dovadă de încăpățânare, dorind să dezvolte succesul. Dar în acest caz, am găsit o coasă pe o piatră. Pierderile trupelor sovietice au fost enorme. Germanii, fiind echipa de apărare, au pierdut ceva mai puțin. Panther-2 s-a dovedit a fi un tanc bun. Acest vehicul era destul de bine protejat în frunte și avea un pistol excelent pentru străpungerea armurii și, în același timp, performanțe decente de condus. A depășit vizibil T-34-85 în ceea ce privește puterea tunului, protecția frontală și nu a fost inferior ca viteză și manevrabilitate. Chiar și pentru IS-2, mașina germană este un inamic periculos, lovind la o distanță considerabilă. Din cauza defecțiunilor frecvente, a armelor egale, doar a unui mic avantaj în apărare, Regele Tigru nu era în cel mai bun cont. O modificare mai grea a lui "Panther" -2 l-a prins din urmă pe "Tiger" -2 în apărare și a depășit performanța la volan. Curând, germanii au unificat producția aproape exclusiv pe "Panther" -2 cântărind cincizeci și una de tone cu un motor de 900 de cai putere. Acest tanc se potrivea mai mult sau mai puțin armatei. Armata Roșie nu a obținut victoria și a oprit înaintarea. A venit iarna. Germanii aveau tancuri din seria "E" și avioane cu reacție noi. A fost un schimb de lovituri. Marea Britanie a rămas pasivă, Statele Unite au început deja să obțină ceva împotriva Japoniei. Stalin, văzând că în timp ce URSS juca rolul de carne de tun, a acceptat și chiar ia oferit lui Hitler un armistițiu. De exemplu, lăsați naziștii să se întoarcă spre Occident, iar capitaliștii sunt în război. Calculul liderului a fost insidios și simplu. Hitler a fost de acord cu această întorsătură. Și acum, în luna februarie a celui de-al patruzeci și cincilea an, trupele germane au intrat în ofensivă în Libia. Și au avut succes acolo. În lupte, s-a dovedit că tancurile germane erau superioare celor engleze, iar avioanele cu reacție erau complet în afara competiției. SUA nu au intrat încă în luptă. În bătălii, Panther-2 și E-100 au jucat rolul principal, precum și modificarea Tiger-2 cu o turelă mică și armură mai groasă cu un motor puternic. "Churchill" englezesc nu este rău la armură, ci mai degrabă slab la armament. "Cromwell" nu trage deloc. Iar Challenger, singurul tanc în picioare, nu este în seria de masă. Dar cel mai important lucru este calitatea trupelor. Germanii, după ce au trecut testul focului și fierului pe frontul de est, sunt mult mai pregătiți pentru luptă decât trupele britanice. Mai ales diviziunile coloniale. Și unitățile germane au intrat în ofensivă. În martie, Egiptul a fost capturat. Și apoi germanii au intrat în Orientul Mijlociu, au capturat Irak, Kuweit și apoi Arabia Saudită. Lui Hitler nu i-ar deranja să meargă în India, prin Iran, dar Stalin, ale cărui trupe se aflau încă în Iran, nu a fost de acord. Germanii au intrat în ofensivă, înaintând prin Sudan. Și mai departe în Etiopia și Somalia. Și de acolo până la ecuator. La ofensivă au luat parte aproximativ șaptezeci de divizii ale Wehrmacht-ului. Și Marea Britanie nu avea astfel de forțe care să se opună celui de-al Treilea Reich. Germanii au capturat și Gibraltar. Asaltul s-a dovedit a fi trecător și aproape fulgerător. La ofensivă au participat și avioane de atac cu reacție, precum și elicoptere. Africa era în pericol de pierdere totală de către Marea Britanie. Dar Stalin nu este atât de simplu.
  Retragerea Marii Britanii din război este prea periculoasă pentru URSS. Și Armata Roșie a intrat în ofensivă în iunie 1945. Trupele germane slăbite din est nu au suportat asta și au cedat presiunii. Naziștii, incapabili să suporte, s-au rostogolit spre vest. Armata Roșie a reușit să elibereze Smolensk, Kiev și a intrat în Belarus. După ce au transferat forțe suplimentare din Africa, germanii au reușit cu mare dificultate să oprească ofensiva trupelor sovietice. Noile tancuri germane din seria E-50, care nu aveau egal, au luat parte la lupte. În plus, naziștii au dat o lovitură care distrag atenția din partea Turciei. Și Turcia însăși, sub presiunea Germaniei, a atacat Uniunea Sovietică. Astfel, situația s-a complicat din nou. Problema a fost că T-54 nu intrase încă în serie, iar T-34-85 era deja în mod clar depășit pe fundalul seriei E și chiar al Panther-2. În timpul iernii, trupele sovietice încă au lovit, dar nu au putut obține un succes semnificativ. În plus, discotecile au început să ia parte la bătălii ... Singurul lucru care a devenit mai bun a fost succesul americanilor împotriva Japoniei. În cele din urmă, yankeii au reușit să recucerească portul Peru, iar inițiativa din Oceanul Pacific a început să treacă de partea Americii. Dar, din păcate, ajutorul SUA ar putea fi prea târziu. În primăvara anului 1946, germanii, folosind avantajul tancurilor E peste treizeci și patru, au intrat în ofensivă. Trupele sovietice, întărite de lupte, s-au împotrivit foarte încăpățânat. Armata Roșie a fost eroică și aprovizionată cu artilerie. Mai ales tunurile antitanc de 100 mm. Și săpat. Germanii au reușit să ia Kievul înapoi și să împingă Armata Roșie înapoi dincolo de Nipru. Dar pe această barieră de apă trupele sovietice și-au construit o apărare impenetrabilă. Germanii au luptat toată vara și toamna, dar nu au putut sparge trupele sovietice. Numai ei au reușit să blocheze din nou Leningradul. Dar naziștii nu au luat orașul în sine. Iarna a trecut într-un schimb de lovituri. Americanii treceau încet peste Oceanul Pacific și până acum nu au folosit arme nucleare. În primăvară, germanii au încercat din nou să avanseze. Au folosit rezervoarele din seria "E", cele mai noi utilaje cu o greutate de șaptezeci de tone. URSS a lansat IS-7, capabil să reziste mastodontilor. Au început să apară și tancurile medii T-54. Marea Britanie s-a intensificat, de asemenea, lansând o ofensivă în Africa Ecuatorială. Aici au ajutat și unitățile terestre americane. Pentru războiul din Pacific, americanii nu au avut nevoie de multe trupe și tancuri. Așa că au început să-i strângă pe naziști din Africa. Acum aliații au înțeles că nu va fi posibil să stea afară și că inamicul ar trebui zdrobit și presat. În vara și toamna, SUA și Marea Britanie au reușit să recupereze o parte semnificativă a Africii și chiar i-au alungat pe germani din Somalia și Etiopia. Germanii nu au putut să dezvolte o ofensivă împotriva Moscovei, blocați în bătălii de poziție. Iarna, Stalin a lovit Turcia. Armata Roșie a învins trupele otomane și a capturat Kars, Erzurum și Tanrog. Germanii au fost nevoiți să transfere forțe semnificative pentru a salva aliatul. Dar Armata Roșie, care a lovit în mod neașteptat lângă Leningrad, a câștigat o victorie majoră acolo. A venit anul 1948... În primăvară, germanii au încercat să avanseze din nou. Au reușit să creeze un tanc piramidal original, impenetrabil din toate unghiurile de tragere. Și cu această mașină au fost asociate mari speranțe. Promoția a început în mai. După două luni de lupte încăpățânate, naziștii s-au apropiat de Smolensk. Tancurile piramidale și-au arătat eficiența în luptă, dar au fost adesea aruncate în aer de mine. Germanii nu au putut lua orașul și l-au înconjurat. Dar în Africa, Aliații au obținut succese majore, alungând germanii din Egipt. Japonia a fost, de asemenea, învinsă, pierzând multe insule și Filipine. În toamnă, germanii au înaintat mai departe în est, în centru, apropiindu-se din nou de Leningrad. Aviația germană era încă mai puternică decât cea sovietică, mai ales ca calitate. Dar la sfârșitul anului 1948, MIG-15 a început să sosească pe front. Mașina cu reacție sovietică era inferioară celei germane ca viteză și armament, dar era mai manevrabilă. Americanii și-au îmbunătățit și performanța.
  În iarna lui 1949, trupele sovietice i-au împins pe germani înapoi de la Leningrad și i-au împins înapoi la Smolensk. Iar americanii, împreună cu britanicii, i-au alungat pe naziști din Africa. În primăvara anului 1949, Turcia s-a retras și ea din război. Al Treilea Reich a pierdut și controlul asupra Orientului Mijlociu. Poziția naziștilor s-a înrăutățit. Nu au îndrăznit să înainteze în est, ci au trecut la o apărare strânsă. Trupele sovietice, folosind tancuri T-54 și IS-7, au încercat să spargă apărarea Wehrmacht-ului. Dar naziștii au ținut strâns blocul. O încercare a Aliaților de a debarca în Spania s-a încheiat, de asemenea, cu un eșec. Operațiunea a fost ceva mai bună în Sicilia, unde, cu ajutorul mafiei locale, s-a obținut succesul. A trecut deja al unsprezecelea an de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Toate țările sunt extrem de epuizate și extrem de obosite. Economia globală era supraîncărcată. Și toată lumea dorea să termine lupta cât mai curând posibil. Mai ales germanii și rușii extrem de slăbiți. Stalin ia oferit lui Hitler pace în condițiile opțiunii zero: o întoarcere la granițele anterioare și un schimb de prizonieri - totul pentru toți! Dar Führer-ul a fost de acord doar cu un armistițiu, nedorind să renunțe la teritoriul ocupat. În plus, lucrările la crearea unei bombe atomice erau deja finalizate în Germania și existau deja rachete intercontinentale. Statele Unite au luat în considerare utilizarea bombei atomice. Dar în timp ce le era frică să se strice în Europa. Și l-au renunțat în decembrie 1949 în Japonia. Consecințele distrugerii au fost teribile. Și un indiciu similar a fost înțeles în Germania. Fuehrer-ul s-a adresat națiunii și a sugerat să se ia în considerare problema unei lumi demne. Dar apoi s-a răzgândit... A venit noul an 1950. Trupele sovietice au lansat o nouă ofensivă pe front. Apărarea germanilor a fost foarte strânsă. Și aliații au înaintat prin Italia, unde a avut loc o lovitură de stat militară, și l-au îndepărtat pe Mussolini. Dar tancurile piramidale germane i-au depășit numeric pe Paton și Challenger. Americanul Paton, care nu a putut pătrunde în blindajul unui tanc german, nici măcar de aproape, a cedat deosebit de greu. Și aliații au început să sângereze. Da, iar discurile germane invulnerabile au provocat daune imense Statelor Unite și Marii Britanii. Deocamdată, aviația germană a menținut o superioritate calitativă față de Aliați. Încercarea de aterizare de vară în Normandia s-a încheiat cu eșec. Adevărat, la sfârșitul lunii august, după bombardamentul nuclear, Japonia a capitulat. Occidentul și-a dezlegat mâinile. Dar Statele Unite nu au îndrăznit să folosească arme nucleare, astfel încât acestea puteau fi acoperite de rachete balistice intercontinentale ale celui de-al Treilea Reich. Armata Roșie s-a apropiat de Nipru în centru, dar a fost și oprită. Forțele ambelor părți au fost epuizate până la limită... Și în cele din urmă, pe 25 noiembrie 1950, Truman i-a oferit lui Hitler pacea, în condiții de paritate. Adică Europa rămâne cu cel de-al treilea Reich, cu excepția Siciliei și a ceea ce a mai rămas din Italia. Stalin merge spre un compromis: granițele URSS în 1939. Adică nemții se dau puțin înapoi, renunțând la teritoriu, dar obținând niște achiziții. Franța, Belgia, Olanda și altele ciudate rămân sub control german, dar primesc o anumită autonomie. Adică se formează ceva de genul Uniunii Europene. Al Treilea Reich pune capăt genocidului evreilor și țiganilor, deși pot rămâne unele restricții legale asupra drepturilor lor. Relațiile comerciale sunt restabilite în totalitate. Țările se angajează să respecte suveranitatea celorlalți. Despăgubirile nu sunt impuse nimănui. Prizonierii sunt schimbați pentru toată lumea. Stalin și Hitler erau atât de obosiți încât au acceptat o astfel de ofertă. Statele Unite au câștigat mai mult decât altele, așa că au reușit să includă China și Asia în sfera lor de influență. Și Marea Britanie, împreună cu America, au luat Africa. Germania a epuizat grav resursele umane. În ea, Fuhrer-ul a introdus oficial poligamia. URSS a rămas fără achiziții teritoriale primite în anul treizeci și nouă, patruzeci. Și era extrem de epuizat.
  
  
  PANTERA CARNISHĂ NUMĂRUL DOI
  ADNOTARE
  Frumoasele fete războinice au reușit să transforme Pantera într-o capodopera a construcției tancurilor. Și acum germanii au înăsprit complet Armata Roșie.
  . CAPITOLUL 1
  În septembrie 1943, Panther-2, mai avansat, a intrat în serie. Acest vehicul avea aceeași grosime de armură și armament ca și Tiger-2, dar cântărea doar patruzeci de tone. Drept urmare, contraatacul lui Mainstein a câștigat în forță și germanii au putut să arunce Armata Roșie peste Nipru.
  Războiul a continuat... În timpul iernii, Fritz-ul a rezistat pe linia frontului și a păstrat blocada Leningradului. Și primăvara i-au eliminat pe aliații din Italia. În iunie 1944, o tentativă de ofensivă și debarcare în Normandia a eșuat. Numai ca prizonieri, Aliații au pierdut peste 700.000 de soldați și ofițeri.
  În centrul Armatei Roșii nu a reușit să avanseze pe 22 iunie 1944.
  Luptele au fost brutale. La bătălii au luat parte și fetele.
  Panther-2 era aproape impenetrabil în frunte, o armă excelentă și, în același timp, destul de agilă, mai ales cu un motor nou de nouă sute de cai putere.
  Gerda s-a luptat în bikini și și-a folosit degetele goale.
  Fata, apăsând butonul cu călcâiul gol, gutura:
  - Voi fi cel mai puternic!
  Apoi a tras apăsând butonul cu presa și Charlotte.
  Războinicul a scârțâit:
  - Acrobație cu tancuri!
  Christina a tras, apăsând butonul cu limba și mârâi:
  - Pentru bărbați frumoși!
  Magda se bate și ea, lovind inamicul, cu ajutorul degetelor goale de la picioare și scârțâi:
  - Și pentru femei și mai frumoase!
  Iar fetele, trăgând din puști și lovind pe cei treizeci și patru, cântau:
  - Ai grijă de femei, Ai grijă de femei,
  Atenție femeilor!
  Băieți pentru bani, grăbiți-vă!
  Iată o fată care uimește prin temperamentul și acuratețea ei.
  Pe lângă aceasta, există și alte nuanțe. În special, în locul FAA a acestor rachete cele mai eficiente, germanii s-au bazat pe cea mai recentă și extrem de eficientă aeronavă multifuncțională TA-152. Acest vehicul avea viteză mare, manevrabilitate bună și armament puternic cu blindaj.
  Ea ar putea fi o luptătoare, o aeronavă de atac și un bombardier de primă linie. Viteza sa a fost de 760 de kilometri pe oră și șase tunuri cu aer comprimat. Cel mai puternic avion de luptă cu un singur loc din armament și o elice foarte agilă. Pentru un avion de atac și un bombardier de primă linie, performanța sa este pur și simplu superbă. Și acum mașina s-a dovedit a fi foarte eficientă și piloții sunt cool cu ea: Albina și Alvina. Și sunt blonde frumoase, pur și simplu super.
  Albina a explodat din avion cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Sunt cel mai bun!
  Și iac sovietic cade, lăsând o coadă fumegândă.
  Împușcat cu ajutorul degetelor goale și cu Alvin. Ea a lovit o mașină sovietică și a postat pe Twitter:
  - Pentru patria elefanților!
  Și ambele fete râd. Piept ușor expus. Își vor expune sânii frumoși ca niște căpșuni prea coapte.
  Albina a tras cu ajutorul unui mamelon stacojiu și a străpuns acoperișul rezervorului, după care a scârțâit:
  - Până la urmă, de la taiga până la mările britanice!
  De asemenea, Alvina a pălmuit tancul sovietic cu un mamelon de rubin și a ciripit:
  - Fata desculță este cea mai puternică!
  De aceea nu se poate sparge apărarea. Și aliații au fost bătuți. Producerea de avioane cu reacție nu este profitabilă. Este mai scump și consumă mai mult combustibil și necesită pregătire specială pentru piloți și infrastructură nouă.
  Prin urmare, este mai bine să vă bazați pe mașini cu șuruburi mai avansate. Și TA-152 este un design foarte reușit. Și piloții sunt în general fete hiper!
  Germanii au reușit să respingă ofensiva sovietică din centru și chiar au pătruns în Smolensk.
  Bătăliile au arătat - "Panther" -2 mașină, care este practic de neegalat. Și nu o poți controla. Și în toamnă a apărut "Tigrul" -3. Noua mașină, cântărind șaptezeci de tone, avea o armătură frontală de 250 mm și 170 mm laterale înclinate. Și un motor de 1200 de cai putere.
  Și "Tigerul" -3 pentru mașinile sovietice este pur și simplu mortal. Tunul său de 105 milimetri cu o lungime a țevii de 100 EL demolează vehiculele sovietice de la cinci kilometri.
  Un astfel de tanc, desigur, este prea dur pentru tunurile sovietice. Chiar și pe IS-2.
  Germanii au înconjurat deja Smolensk și a fost o amenințare la adresa Moscovei.
  A venit iarna și ninsoarea... Leningradul este încă în blocaj. Nemții sunt în defensivă și își fac puterea. Și pregătiți noi arme.
  În special discotecile. Care poate da supremația aerului total.
  Germanii au lansat o ofensivă în Africa în timpul iernii. Au luat Gibraltar și au început să înainteze spre Maroc. Franco a lăsat trupele germane să treacă după ultimatumul Führerului.
  Hitler se aștepta să ia continentul negru și resursele acestuia. În ianuarie, Armata Roșie a încercat să avanseze în centru. Dar Fritz erau pregătiți pentru asta. Iar trupele sovietice s-au confruntat cu o opoziție încăpățânată. Mai mult, inamicul avea deja o pușcă de asalt mai bună decât rușii.
  În aprilie, germanii înaintau deja și loveau în direcția sud.
  Au reușit să ia prin surprindere Armata Roșie. Și folosind tancuri noi și avioane mai puternice.
  Cu toate acestea, bombardierele cu reacție Arado au participat și ele la lupte. Sunt eficiente si rapide. Și este dificil să intri în ele de la tunurile antiaeriene, iar luptătorii nu pot ajunge din urmă.
  Lovitura subcotătoare a germanilor a ajutat la recucerirea Donbasului și la ocuparea malului stâng al Ucrainei. Naziștii chiar au ajuns imediat la Don. Dar tot acolo au fost opriți.
  A avut loc un atac asupra Crimeei. Stalin era în panică. Aliații erau pasivi.
  Da, iar Japonia a rezistat mai încăpățânat și mai eficient. Și americanii nu au putut aloca forțe suplimentare împotriva celui de-al Treilea Reich.
  Germanii au folosit în toamna anului 1945 o armă și mai formidabilă - dischetele. Aceste farfurii zburătoare, datorită jetului laminar, erau practic invulnerabile la armele mici. Și puteau doborî avioane cu carena lor, dar ei înșiși nu au suferit pierderi.
  Nu poți rezista discotecilor în aer.
  Aici Grineta și Eva zboară pe o farfurie. Fetele sunt fete foarte frumoase in bikini, si blonde cu talie zvelta.
  Grineta apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare.
  Iar avionul ei laminar dischetă a doborât imediat o duzină de avioane sovietice și a scârțâit:
  - Pentru tehnologiile noastre!
  Eva a explodat, de asemenea, folosind degetele goale de la picioare și a lansat din nou un jet criminal, apăsând pe toți și dezvăluind dinții, a emis:
  - Pentru cele mai înalte tehnologii în aerodinamică!
  Și fetele și-au făcut cu ochiul.
  Acesta este botezul focului...
  Ei bine, în strategie, inamicul în acest caz, al Treilea Reich, a aplicat ceva know-how. Și trupele sale se apropiau deja de Moscova, deși au dat peste linia de apărare Mozhaisk.
  Fritz avea deja bombardiere fără coadă cu motoare cu reacție. Și naziștii au aruncat în mod agresiv bombe în număr mare. Doar începutul iernii a oprit înaintarea lui Fritz.
  Stalin, pentru a câștiga timp, i-a oferit lui Hitler un armistițiu pentru trei ani.
  Fuhrer-ul a fost de acord, dar sub rezerva întoarcerii în Germania a tuturor prizonierilor de război și a plății despăgubirilor în petrol, aur și alte materii prime.
  Stalin a fost nevoit să fie de acord. Și Hitler a decis să vină în ajutorul Japoniei. Și și-a întors hoardele spre Vest.
  În primul rând, trupele germane au avansat în Africa. Anul 1946 a trecut sub triumfurile noilor victorii ale celui de-al Treilea Reich. Mai întâi, Continentul Negru a fost ocupat.
  Aici problema principală nu sunt trupele inamice, ci distanțele lungi, comunicațiile întinse, lipsa drumurilor. Și aceasta este într-adevăr o problemă uriașă. Dar germanii au rezolvat-o.
  Au primit un pistol ușor autopropulsat E-25. Cu o greutate de douăzeci și șapte de tone, avea un tun EL 71 de 88 mm și o armătură frontală de 120 mm în pantă și 82 mm cu pante de-a lungul lateralelor și un motor cu nouă sute de cai putere. Așa a fost pistolul autopropulsat agresiv.
  Și, în același timp, performanța sa de condus este excelentă. Și viteză, și manevrabilitate, și o siluetă joasă și o armură frontală excelentă și un tun care a străpuns chiar și un tanc atât de bine protejat precum Churchill de la un kilometru și jumătate.
  Africa a căzut... Și germanii au capturat și Orientul Mijlociu, Iran și India la sfârșitul lunii septembrie și au intrat în Birmania.
  Marea Britanie a fost supusă loviturilor zdrobitoare ale avioanelor germane. În noiembrie, chiar la cea de-a opta aniversare a Beer Putsch, naziștii au debarcat trupe în Marea Britanie. Și asta a fost mișcarea lor zdrobitoare.
  La luptă a luat parte o întreagă divizie SS, cu fete desculțe. Și erau în ciuda frigului într-un singur bikini. Și tocurile lor goale, rotunde și roz trecură.
  Fetele alergau de-a lungul coastei. Au aruncat grenade cu picioarele goale, cizelate și au cântat:
  - Războiul sfânt va fi victoria noastră,
  Vom zdrobi imperiul leului într-o clipă...
  Suntem fete vultur cu noi copii și bunici,
  Dacă va fi nevoie, vom învinge nevoia ca un cățeluș!
  Aceste fete sunt atât de frumoase și aproape goale. Și cum acționează astfel de fete asupra imaginației.
  Și, de asemenea, farfuriile zburătoare sunt presate în cer. Grineta și Eva, cu un jet laminar, dărâmă pozițiile inamice și sparg buncăre și cutii de pastile și șlefuiesc tranșee cu un fier de călcat.
  Grineta apăsă butoanele cu degetele goale de la picioare și, împingând soldații britanici înăuntru, ciripit:
  - Un bandit rău se târăște peste stânci,
  Bate-l cu napalm!
  Și Eve, cu degetele goale ale picioarelor ei agile, apăsă pe trăgaci și scârțâi:
  Nu-i cruțați
  Omoara toti nenorocitii...
  Cum să zdrobești ploșnițele -
  Loviți ca gândacii!
  Iată o farfurie zburătoare care se repezi cu o viteză de cinci sunete și nici un singur tun antiaerian nu o poate doborî.
  Desigur, pilotele Albina și Alvina sunt și ele blonde frumoase, doar super.
  Albina a apăsat pârghia cu degetele goale de la picioare și a tras obuze aeriene, doborând o duzină de avioane deodată.
  Fata a ciripit:
  - Slavă fetelor frumoase!
  Alvina a folosit și călcâiul gol, iar după ce a eliberat cadourile morții distructive și a tăiat o duzină de mașini, a strigat:
  - Și glorie eroinelor!
  Acestea sunt fetele din ele o flacără atât de indestructibilă arde. Sunt uimitor de frumosi. Și blondele. Și talii subțiri, iar farfuriile presei sunt ca ciocolata.
  Acestea sunt fetele - doar cei mai înalți războinici de extra-clasă. Și nimeni nu le va sta vreodată împotriva lor.
  Au doborât mai mult de o mie de avioane fiecare, pentru care au primit premii speciale: Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante!
  Desigur, Marea Britanie nu a putut rezista unei asemenea armate. În timpul atacului asupra Londrei, Gerda și echipajul ei se aflau pe tancul Tiger-4. Această mașină era cu cinci tone mai ușoară, dar cu un motor cu turbină cu gaz de 1500 de cai putere. Și rezervorul lor era aproape invulnerabil.
  Și unghiurile de înclinare ale armurii din ea au devenit chiar și mai mari. Și calitatea foilor de protecție a crescut.
  Gerda a tras cu degetele goale de la picioare, a străpuns obuzierul englez și a scârțâit:
  - Slavă patriei elefanților!
  De asemenea, Charlotte a lovit inamicul cu picioarele ei foarte frumoase și sexy și a țipat:
  - Da, suntem patria elefanților!
  Christina și-a luat și și-a scos sutienul. Și și-a dezvăluit sfârcurile stacojii ale sânului și le-a mișcat.
  După aceea, sânii ei de căpșuni au apăsat pe butonul joystick-ului și au plouat cadouri ale morții de la mitraliere.
  Fata a ciripit:
  - Oh, Moska știe că este puternică,
  Capturează un pion și un episcop!
  Magda a bătut și ea și, folosind și sfârcurile rubin ale pieptului ei plin și bronzat, a răcnit:
  - Inima mea, inima de fată bună!
  Și toată bateria engleză a zburat deodată în aer.
  Britanicii au fost șocați. Când Londra s-a predat, soldații au căzut în genunchi și au sărutat picioarele goale, dăltuite și roșu-rece ale fetelor.
  Iar soldații, ofițerii și generalii și-au lins tocurile goale și rotunde cu limba.
  Aceasta este victoria celui de-al Treilea Reich. Iar Canibalul cu majusculă - Adolf Hitler a reușit să facă ceea ce Napoleon nu a reușit să facă - defilează în jurul Londrei.
  Acum, al Treilea Reich și Japonia au trebuit să învingă Statele Unite. Și nu este ușor.
  America are resurse colosale și o economie foarte dezvoltată și există o mulțime de forțe. Populația este mare. În plus, separarea de al Treilea Reich de către ocean.
  Este greu să-l obții... Germanii au acum resurse colosale și arme miraculoase.
  Prima lovitură este Operațiunea Icarus și capturarea Islandei. Acest teritoriu a fost folosit de Statele Unite pentru bombardarea celui de-al Treilea Reich. Acum SUA nu pot ajunge în Europa cu mașinile lor.
  Hitler a reușit să cucerească Islanda încă din decembrie 1946. I-a luat pe americani prin surprindere.
  Dar, desigur, aceasta nu este încă o victorie.
  Cu toate acestea, Fuhrer-ul avea astfel de ambiții... Mai cool decât Genghis Khan și Napoleon.
  Germanii rapid și într-un ritm accelerat, folosind puterea sclavilor, au construit o flotă. Și nave de luptă, și portavioane și multe submarine. În același timp, a fost creat un cap de pod în America Latină. În primul rând în Argentina cu Perron, iar apoi în Brazilia, că conducerea era din ce în ce mai orientată spre cel de-al Treilea Reich.
  De asemenea, japonezii au început să învingă Statele Unite și au luat inițiativa. Au luptători excelenți și piloți puternici.
  Dar, desigur, Albina și Alvina nu au egal. Și aceste fete de pe cer sunt la fel ca vulturii de super-clasă.
  Albina a doborât șapte avioane americane cu degetele goale de la picioare și a cântat:
  - Sunt un mare războinic!
  Alvina a doborât și opt păsări înaripate din duraluminiu cu ajutorul picioarelor goale și bronzate și a scârțâit:
  - Și sunt și mai mult un războinic!
  Și frumusețile au luat și și-au arătat limba. Și hai să luptăm...
  În vara lui 1947, naziștii au reușit să cucerească Groenlanda și să invadeze Canada.
  Alvina a luptat cu inamicul pe cer și a doborât încă șase avioane, de data aceasta cu un mamelon stacojiu.
  Și glugit agresiv:
  - Nu sunt mai puternic în lume,
  Este clar pentru toată lumea din lumea albului -
  Evident, de două ori doi înseamnă patru
  Să tragem America la răspundere!
  De asemenea, Albina a pălmuit inamicul cu un mamelon de rubin, a tăiat avionul inamic și a scârțâit:
  - Nu există limită pentru puterea mea,
  Sunt o fată grozavă și frumusețe...
  Dacă asum cauza în lupte,
  Deci cu putere pentru totdeauna!
  Alvina a chicotit și a remarcat:
  - Și nu pliat, nu pliat -
  Pantalonii tăi sunt reci!
  Și fetele l-au luat și și-au făcut cu ochiul.
  Războiul este în creștere. Mainstein din Canada a reușit să cuprindă principalele orașe: Toronto și Quebec. Și s-a dovedit foarte tare.
  Și iată-o pe Gerda care se luptă cu echipajul ei. Este o fată foarte frumoasă.
  Nu e de mirare că soldații capturați îi sărută picioarele goale cu atâta plăcere, chiar și atunci când sunt prăfuiți.
  Gerda a luat-o și a cântat, trăgând și lovindu-l pe Sherman cu degetele goale de la picioare:
  Pot să fac totul, pot să fac totul
  Dacă îmi folosesc piciorul în luptă!
  Și războinicul și-a arătat limba.
  De asemenea, Charlotte a lovit un cadou ucigaș în adversarul ei, de data aceasta cu ajutorul unui mamelon stacojiu și a ciripit:
  - Pentru realizările mele extraordinare!
  Christina a tras și în inamic, și foarte potrivit. A trecut prin rezervor și a țipat:
  - Latră ca o pisică
  Cum va urlă un câine
  Și gopher-ul va mânca capra împreună!
  Magda îi făcu și cu ochiul adversarului ei. Și cu un teț de căpșuni a apăsat butonul joystick-ului și a scârțâit:
  - Atamanii cred că vor declanșa războaie,
  Și vor începe să împartă prada în mod egal!
  Gerda a tras cu mamelonul rubin și a scârțâit:
  - Nu pot să mă uit la Playboy
  Trebuie să omor pe cineva!
  Este atât de agresiv și de dur. Acestea sunt fetele... Până la sfârșitul celui de-al patruzeci și șaptelea an, aproape toată Canada a fost capturată de germani.
  Și în noul 1948, luptele s-au mutat pe teritoriul Statelor Unite. Aceasta este ceea ce naziștii au ajuns la ochi, deși nu conuri, ci trofee.
  În primăvara anului patruzeci și opt, înaintarea trupelor celui de-al treilea Reich a străbătut teritoriul Statelor Unite dinspre nord. Și în mai, naziștii, împreună cu japonezii, au ocupat America Latină, iar Mexicul a atacat metropola din sud. Și asta era deja mare lucru.
  Hitler a aspirat la dominarea lumii. Iar Truman a vrut doar să supraviețuiască. Dar șansele lui scădeau.
  Fuhrer-ul în acest caz a fost în rolul lui Avadon. Ei bine, ce le-a mai rămas SUA. În loc de "Pershing" a apărut "Paton". Acest tanc avea un pistol puțin mai puternic și un motor mai puternic, dar, desigur, acest lucru nu putea aduce victoria.
  Au existat încercări de a crea tancuri mai puternice. Germanii au făcut din Tiger-4 mașina principală, care era deja bună din toate punctele de vedere. Tunul său a străpuns toate vehiculele americane de la distanță lungă, iar fruntea i-a reținut lovituri de la aproape orice tun. Doar tancul "Abraham", cu un tun cu țeavă lungă de 120 mm, ar putea aduce cel puțin unele daune "Tiger" -4, și chiar mai multe la bord, și aproape.
  Germanii au achiziționat și o pușcă de asalt mai avansată. Și acest MP-64 a fost pur și simplu super. Și i-a zdrobit complet pe americani.
  Vara anului patruzeci și opt pentru America s-a dovedit a fi dificilă... Până la sfârșitul lunii august, germanii s-au apropiat de Washington și New York.
  Și a început asaltul asupra acestor orașe.
  În august, naziștii au început să ia cu asalt New York-ul. Farfuriile zburătoare au luat parte la lupte.
  Aici unul dintre ei s-a luptat cu Eve și Agatha. Două fete frumoase în bikini conduceau o mașină puternică.
  Era zburată de un jet laminar și era invulnerabilă la armele mici. Și fetele însele foloseau razele de căldură când împușcau.
  Eva apăsă butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, aruncând raze de căldură, aprinzând inamicii ca o flacără și ciripind:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Agatha, trăgând cu degetele goale de la picioare, a guturat și ea din vârful plămânilor:
  - Să câștigăm!
  Fata este extrem de luptatoare si frumoasa. Și cum lovește inamicii cu un laser.
  Și razele de căldură vor topi un alt rezervor american.
  Și pe uscat, Gerda atacă. De asemenea, o fată luptătoare.
  Și acum ea și echipajul ei sunt deja în centru. Și obuzele sar de pe turela tancului. Și fetele înseși îi vor lovi pe Yankees. Și vor sfâșia un întreg nor de oameni și vor acționa cu toată agresivitatea. Războinicii sunt atât de jucăuși și de ogari, cu picioarele goale cizelate.
  Ei chiar cântă, dezvăluind dinții. Acestea sunt frumusețile de luptă ale celui de-al Treilea Reich. Și trag destul de bine. Și străpung pe vrăjmași ca niște ace cu untdelemn prin și prin cap.
  New York-ul a căzut deja. SUA capitulează, iar trupele lor se predau.
  Astfel, o altă pagină a istoriei a fost întoarsă. Pare a fi o victorie... Dar după un timp Hitler cucerește America Latină.
  Și pe 20 aprilie 1953, începe un război cu Japonia și coloniile acesteia. Forțele celui de-al Treilea Reich au un avantaj în tehnologie.
  Și atacă cu arme puternice. Inclusiv farfurii zburătoare invulnerabile.
  Albina și Alvina se luptă într-un avion disco. Se luptă cu fete, dar mai spun ce altceva. Și cu degetele goale apasă butoanele joystick-ului.
  Iată-le la ofensivă arzând trupele japoneze.
  Razele de căldură zboară ca un covor. Și fetele râd singure. Și scutură-le sânii cu sfârcurile stacojii.
  Albina chiar a cântat:
  Nimeni nu ne va opri, nimeni nu ne va învinge!
  Și cu călcâiul gol a apăsat pe butoanele joystick-ului, lovind adversarii. Este o astfel de fată, născută dintr-o lupoaică.
  Alvina apasă și butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și țipă:
  - Pentru puterea mea cosmică, îl vom duce în mormânt pe președintele fermei colective!
  Și fă cu ochiul unui prieten!
  Da, războinicii sunt foarte ageri și rapizi ca fulgerul. Sunt în flăcări.
  Albina țintește cu piciorul gol și trage un fascicul de căldură. Arde adversarii și scârțâie:
  - Pentru marile mele victorii!
  Da, fetele de aici sunt de cel mai înalt eșalon și clasă. Ei pot face lucruri pe care alții nu le pot. Și îi zdrobesc pe japonezi, cu energia frenetică a lupilor.
  Dar nu numai germanii și alte armate străine ucid samuraii.
  URSS, acum comandată de Beria, a intrat și ea în război. Aici, apropo, Stalin, supărat de înfrângerea cu al Treilea Reich, a murit mai devreme în martie 1951. Și Beria a reușit să preia puterea. Și acum, chiar dacă s-a întărit, este în aceeași echipă cu Hitler.
  Și îi atacă pe samuraii împreună.
  Și echipajul lui Elizabeth se luptă cu japonezii în Primorye. Fata este foarte luptătoare și activă.
  Ei, desigur, se luptă desculți și în bikini. Și bate samuraii, cu entuziasm.
  În timp ce încă cânta;
  Și lupta continuă din nou
  Și inima este îngrijorată în piept...
  Și Lenin este atât de tânăr
  Și tânărul octombrie este înainte!
  Și acum Elizabeth trage, folosind degetele goale de la picioare, din pistolul tancului T-54 într-o mașină japoneză și o străpunge până la moarte.
  Apoi ea a guturat:
  - Slavă erei comunismului!
  De asemenea, Ekaterina a lovit inamicul folosind degetele goale de la picioare. Ea a străpuns tancul samurai și a remarcat agresiv:
  - Nu există țară mai glorioasă decât a noastră!
  Elena împușcă în inamic și gutura:
  - Va fi o eră a comunismului pe Pământ!
  Eufrasia, folosindu-și și degetele goale de la picioare, s-a bătut și a ciripit:
  "Moarte răul președinte-Satana!"
  Războinicii de aici trebuie să fie spus de clasa cea mai înaltă și de luptă.
  Și pe cer, Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova câștigă socoteală.
  Anastasia a doborât un luptător japonez și a cântat:
  - Și fetele desculte zboară pe cer!
  Akulina, tăindu-l pe samurai, cu ajutorul picioarelor goale, a ciripit:
  - Element cool! Element cool!
  Războinicii se joacă cu mușchii presei. Sunt în perfectă ordine și sunt capabili să câștige războiul în glumă.
  Anastasia, doborând un alt avion, l-a luat și a guturat:
  - Va avea loc o captură grozavă de inamici și înfrângerea lor!
  Akulina a fost de acord cu asta, doborând inamicul cu degetele goale de la picioare:
  - Hai să aranjam o fugă totală!
  Japonezii au fost presați...
  Aici, tancul sovietic LP-10 este implicat în bătălie, în care se luptă fetele din echipajul Alenka.
  Și se luptă într-o mașină mare cu un tun de 130 mm.
  Alenka trage cu degetele goale de la picioare și ciripit:
  - Aceasta este gloria comunismului!
  Anyuta si-a lovit si adversarul. A lovit inamicul și a scârțâit:
  - În numele ideilor noi!
  Și i-a plesnit și călcâiul gol.
  Alla apăsă butonul joystick-ului cu un mamelon stacojiu. Ea a lovit samuraiul și a țipat:
  - Pentru măreția țării!
  Maria, trăgând în dușman, scârțâi:
  - Pentru unitatea rușilor din întreaga lume!
  Și a folosit, de asemenea, un mamelon de căpșuni pentru fotografiere.
  Și Jocurile Olimpice vor lovi inamicul. Va zdrobi o mulțime de luptători și va ciripi:
  - Pentru Rusia, cea mai sfântă din lume!
  Și, de asemenea, cu călcâiul gol va ceda inamicului.
  Trebuie spus că fetele sunt extrem de atrăgătoare. Și au o duritate colosală.
  Desigur, Japonia nu poate rezista unei asemenea presiuni.
  Mai mult, Fritz a folosit și arme nucleare. Ceea ce s-a dovedit a fi un șoc total.
  Războiul s-a încheiat în șase luni.
  URSS și-a recâștigat pământurile pierdute anterior, iar al treilea Reich a cucerit samuraii și toate coloniile lor.
  Iar la 1 mai 1958 a început un nou război, împotriva URSS, pe care Hitler dorea să o cucerească, ultima parte a lumii liberă de ocupația celui de-al Treilea Reich. Dar asta este o altă poveste.
  . CAPITOLUL 2
  Și naziștii curg deja în jurul Moscovei din diferite părți.
  Apoi Oleg Akulov și fetele au intrat din nou în luptă, ajutând Rusia, sau mai degrabă URSS.
  Apoi li s-a alăturat fata desculță, Margarita. De asemenea, o femeie adultă scriitoare a devenit o fată de aproximativ doisprezece ani în schimbul nemuririi și îndeplinește o misiune. S-a alăturat jocului prin Hypernet Matrix.
  Războinicii din secolul XXI s-au luptat din nou cu naziștii din secolul al XX-lea.
  Sunt prea mulți soldați în imperiul fascist brun. Curg ca un râu nesfârșit.
  Oleg Akulov, tăind naziștii cu săbii, atât infanterie cât și tancuri, urlă:
  - Nu cedati niciodata!
  Și un disc ascuțit a zburat din piciorul gol al băiatului!
  Margarita, zdrobind adversarii, dezvăluind dinții, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat de pe piciorul gol al fetei, lovindu-i pe naziști și avioanele și tancurile lor.
  Natasha și-a aruncat și ea degetele goale, ucigaș și urla:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și săbiile ei au trecut prin fasciști din moară.
  Zoya, tăind dușmanii, scârțâi:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților și aeronavelor naziste.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Augustin, tăind soldații albi și tancurile, scârțâi:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Și toamnă takni și luptători maro.
  Svetlana îi taie morarului, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Naziștii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru că mama Rusia va învinge!
  Oleg Akulov avansează împotriva naziștilor. Băiatul Terminator tăind trupele maro.
  Și în același timp, degetele de la picioarele goale ale băiatului aruncă ace cu otravă, sfâșie trunchiuri și doboară avioane.
  Băiatul urlă:
  - Slavă viitoarei Rusii!
  Și în mișcare taie capul și botul tuturor.
  Margarita zdrobește și adversarii.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Naziștii mor în număr mare. Războinicul strigă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa de cadavre ale soldaților fasciști.
  Dar Natasha este în ofensivă. El îi dărâmă pe naziști împreună cu tancurile și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Cine a văzut gâturile naziștilor. Da, aceasta este o fată.
  Zoya este în ofensivă. Tăiind soldații maro cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale de la picioare - doboară tancuri și avioane.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustina, doborând naziștii și exterminând soldații bruni, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa asupra inamicului, ceva care va ucide un elefant și cu atât mai mult un tanc.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii!
  Svetlana în ofensivă. Tăieri, tăieturi pe naziști. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători și țipăi:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale, distrugând tancuri și avioane.
  Oleg Akulov a sărit în sus. Băiatul s-a răsucit într-o capotaie. A tăiat o mulțime de naziști în salt.
  A aruncat acele cu degetele goale și a gâlgâit:
  - Fii faimos pentru curajul meu frumos!
  Și din nou băiatul este în luptă.
  Margarita trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă daruri ale morții, tancurile și avioanele ard.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii maro fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și naziștii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Natasha în ofensivă este, de asemenea, foarte cool.
  Și aruncă cu picioarele goale și scuipă dintr-un pai.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya asaltează un blocaj al cadavrelor naziste. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Iar războinicii maro continuă să cadă și să cadă.
  Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul naziștilor.
  Au picat morți.
  Sau, mai degrabă, complet mort.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele brune. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele fasciste.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin răcnește în extaz sălbatic:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare.
  Svetlana în luptă Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate -
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Iar în mișcarea fetei desculțe este tot mai multă furie.
  Oleg în ofensivă accelerează totul. Băiatul îi bate pe naziști.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite - sfâșie tancuri și avioane.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja o sută de naziști. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și masa de luptători maro a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Oleg Akulov revine în acțiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Băiatul general își amintește o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Oleg Akulov scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Oleg Akulov sare și sare.
  Un băiat desculț emite o grămadă de ace, dărâmă rezervoare și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  Este destul de bătrân, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Oleg Akulov a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și a tancurilor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare, o mie de naziști au zburat imediat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și tăie prin carne și metal.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Oleg din nou o sută de naziști, purtând un meteor, i-au tăiat. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerețe furtunoasă de mașini groaznice!
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi și tancurile ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te o astfel de armadă galbenă.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Capul de taur va fi - nu înnebuniți luptătorii!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Oleg Akulov a mormăit:
  - De ce ai nevoie! Iata fata!
  Margarita, aruncând cu piciorul gol un pumnal, rupând turela tancului, confirmă:
  - Fata mare si misto!
  Augustin a fost de acord cu aceasta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa unul criminal.
  Svetlana în luptă nu este inferioară adversarilor. Nu o fată, dar să termin cu o astfel de vrăjitoare în flăcări.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând o lamă cu piciorul gol, tăind turela tancului, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana, tăind inamicii și doborând avioane, ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya scârțâi, aruncând ace cu picioarele ei goale și bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha, doborând naziștii, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Oleg Akulov arată foarte elegant în luptă.
  Margarita a cântat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Băiatul genial și generalul au lansat cu piciorul gol și copilăresc ceva ca o elice de elicopter. A tăiat câteva sute de capete de la naziști și de la tancuri și a scârțâit:
  - Destul de sportiv!
  Și amândoi - un băiat și o fată în plin ajurat.
  Oleg, tăind soldații maro, gâgâi:
  - Și va fi o mare victorie pentru noi!
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de naziști și turnuri de tancuri.
  Zoya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători și avioane.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi:
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe naziști:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă și turnurile de rezervoare sunt demolate.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha a zburat în aer. A sfâșiat adversarii și vulturii înaripați și a emis:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Oleg Akulov despre gâlgâit:
  - Oh, devreme, dă securitate!
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Natasha i-a doborât pe naziști și a scârțâit:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Băiatul a răspuns:
  "Uneori nici lupta nu este distractivă!"
  Natasha a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata a aruncat cu ace în inamic cu degetele goale de la picioare, a aruncat în aer o masă de tancuri și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Natasha a tăiat din nou inamicii, dărâmând turnurile tancurilor.
  Zoya este o fetiță foarte rapidă. Aici a lansat un butoi întreg asupra naziștilor. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Deci treierarea naziștilor. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Atentie, va fi de folos
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi.
  Și iată cum luptă Svetlana. Și naziștii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Svetlana a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, care au topit craniile și turnurile tancurilor:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele au preluat naziștii. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Oleg este în luptă și îi atacă pe naziști. Îi bate fără milă, taie rezervoarele și țipă:
  Suntem ca taurii!
  Margarita, zdrobind armata brună și tăind prin tancuri, ridică:
  Suntem ca taurii!
  Natasha a luat-o și a urlat, doborând luptătorii maro împreună cu tancurile:
  - Minciuna nu este sub control!
  Zoya i-a sfâșiat pe naziști și a scârțâit:
  - Nu, nu scăpat de sub control!
  Și o va lua și el și va elibera un asterisc cu piciorul gol și va termina cu o mulțime de fasciști.
  Natasha a luat-o și a scârțâit:
  - Televizorul nostru este pornit!
  Și un mănunchi ucigaș de ace zboară din piciorul ei gol.
  Zoya, distrugând și naziștii și tancurile lor, a scârțâit:
  - Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou o astfel de aruncare încât cercurile se estompează în toate direcțiile. Aceasta este o fată - exterminarea pură a adversarilor.
  Fata cu degetele goale va lua și va lansa trei bumerang-uri. Și cadavrele din asta au devenit și mai multe.
  După aceea, frumusețea va da:
  - Nu vom da milă dușmanului! Va fi un cadavru!
  Și din nou lucrul mortal zboară de pe călcâiul gol.
  Augustin a remarcat, de asemenea, destul de logic:
  - Numai că nu un cadavru, ci multe!
  După aceea, fata a luat-o și a mers desculț prin bălțile însângerate. Și ea a ucis o mulțime de naziști.
  Și cum urlă:
  - Crimă în masă!
  Și acum se va lovi cu capul în generalul nazist. Rupe-i craniul și da:
  - Banzai! Vei merge în rai!
  Svetlana este foarte furioasă în ofensivă, mai ales dărâmând tancuri, scârțâie:
  - Nu vei fi cruțat!
  Și o duzină de ace îi zboară de pe degetele goale. Pe măsură ce ea străpunge toată lumea, avioanele se prăbușesc. Și chiar și războinicul încearcă să distrugă și să omoare.
  Oleg Akulov scârțâie:
  - Ciocan glorios!
  Și băiatul aruncă și cu piciorul gol o stea atât de cool în formă de svastică. Hibrid complicat.
  Și masa naziștilor s-a prăbușit.
  Oleg urlă:
  - Banzai!
  Și băiatul este din nou într-un atac sălbatic. Nu, doar arde de putere, iar vulcanii gâlgâie!
  Margaret în mișcare. O să rupă burțile tuturor.
  O fată cu piciorul va arunca cincizeci de ace deodată. Și masa a fost ucisă de tot felul de inamici, a doborât atât tancuri, cât și avioane.
  Margarita a cântat din punct de vedere al veseliei:
  - Unu doi! Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține nasul și coada mai sus cu o țeavă.
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Aceasta este o companie atât de agresivă. Fata se bate si striga:
  "Președintele Dragon va deveni un cadavru!"
  Natasha în luptă este doar un fel de terminator. Și hohotei gâlgâit:
  - Banzai! Ia-o repede!
  Și o grenadă a zburat de pe piciorul ei gol. Și naziștii sunt ca cuiele. Și va sparge o mulțime de mastodonti și mașini înaripate, infernale.
  Aici este războinicul! Tuturor războinicilor - un războinic!
  Zoya este și ea în ofensivă. O cățea atât de furioasă.
  Și ea l-a luat și a gâfâit:
  - Tatăl nostru este însuși Dumnezeul Alb!
  Și taie o moară triplă la naziști!
  Și Augustin a urlat înapoi:
  - Și Dumnezeul meu este negru!
  Într-adevăr, roșcata este întruchiparea înșelăciunii și a ticăloșiei. Pentru inamici, desigur. Și pentru prieteni, este o dragă.
  Și cum cu degetele goale va lua și va arunca. Și o mulțime de războinici ai imperiului maro, precum și tancurile și avioanele lor.
  Roscatul a strigat:
  - Rusia și zeul negru sunt în spatele nostru!
  Un războinic cu un potențial de luptă foarte mare. Nu, sub asta e mai bine să nu te amesteci. Pe măsură ce turnurile tancurilor sunt rupte și aripile aeronavelor fasciste.
  Augustin șuieră:
  - Vom zdrobi toți trădătorii în pulbere!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. Da, această fată de foc nu este tocmai ceva care poate da pace. Dacă pacea nu este mortală!
  Svetlana, zdrobind dușmanii, a emis:
  - Vă punem la coadă!
  Augustin a confirmat:
  - Îi vom ucide pe toți!
  Și din picioarele ei goale și grațioase de fată, zboară din nou darul anihilării totale! Și atât de multe tancuri și avioane au explodat în așchii mici deodată.
  Oleg a cântat ca răspuns:
  - Va fi un banzai complet!
  Augustin, sfâșiind naziștii cu mâinile goale, tăindu-i cu săbiile și aruncând ace cu degetele goale, distrugând tancuri și avioane deodată, a emis:
  - Pe scurt vorbind! Pe scurt vorbind!
  Natasha, distrugând războinicii maro, a scârțâit:
  - Pe scurt - banzai!
  Și să tăiem adversarii cu amărăciune sălbatică.
  Oleg Akulov, reducând adversarii, a emis:
  - Acest gambit nu este chinezesc,
  Iar debutul, crede-mă, este thailandez!
  Și din nou, un disc ascuțit, tăiat de metal, a zburat din piciorul gol al băiatului. A tăiat atât turnulele tancurilor, cât și cozile aeronavei.
  Margarita, doborând războinicii imperiului brun și armura tancurilor, cânta:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim cu asta...
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Au făcut o treabă bună atunci cu naziștii... Și Rusia sovietică a învins imperiul maro în timpul năvălirii de la Moscova.
  Războiul nu se terminase încă, dar URSS avea deja șansa de a-i învinge pe naziști. Așa că cei șase au trebuit din nou să întrerupă executarea misiunii lor super și cool.
  AVENTURILE CIRCUSTRULUI OLGHKA
  Un mic grup de circ mergea pe drumul de vară din Crimeea. Primul care a mers a fost un băiat desculț, cu părul blond, de vreo doisprezece ani. Un puști subțire, dar slăbănog, în pantaloni scurți și care mergea în căldură cu torsul gol. Coastele ieșeau, dar venele erau ca sârmă, sub aproape negru de la bronzul pielii.
  O fată l-a urmat. Părul castaniu deschis ars la soare, ca grâul prea copt. Sprâncenele fetei sunt, de asemenea, ușoare, iar fața ei, din praf și arsuri puternice de soare, este brună ca cea a țiganului. Însă trăsăturile feței sunt foarte frumoase, doar puțin ascuțite din cauza subțirii. Fata este zveltă, într-o rochie lejeră de bumbac deasupra genunchilor. Și, de asemenea, desculți, deși nu-i vei invidia pe cei care sunt fără pantofi dacă merg pe drumul stâncos al Crimeei. Nu numai pietrele sunt ascuțite, ci și fierbinți în soarele de vară.
  Dar fetele și băiatul sunt obișnuiți cu picioarele goale atât la căldură, cât și la frig, iar picioarele lor de bronz și tălpile călușite nu acordă atenție unor asemenea fleacuri.
  În spatele lor toacă o creatură drăguță. Alb, dar cu dungi maro. Drăguț pui de tigru albinos. De asemenea, slăbit, îngrozitor de foame, prind fluturi din mers și toarcă.
  În spatele umerilor fetei se află o urgie în mâinile unor accesorii. Încărcat puțin și băiatul. Se plimbă de dimineață devreme. Băiatul a călcat pe un ciob de sticlă. Și a simțit o înțepătură prin calus, a șchiopătat. Și astfel tălpile goale sunt doborâte, iar calusurile mâncărime de la pietrele ascuțite și fierbinți.
  Fata a zâmbit și a spus:
  - Ai grijă Olezhka! Uneori sunt surprize pe drumuri!
  Băiatul mârâi furios:
  - Da, nimic groaznic, nici măcar sânge! Dar cu ce îl vom hrăni pe Fimbo!
  Fata a tras aer în piept și a spus:
  - Da, puiul de tigru a trecut! Are nevoie de carne! Nu va dura mult cu resturile!
  Băiatul a răspuns zâmbind:
  - Sunt multe dachas cu oameni bogați. Poate vom bea carne. Și tu, Natasha, ai slăbit și tu...
  Fata s-a scuturat si a remarcat:
  - Și mie mi se potrivește! Agilitatea chiar a crescut!
  Iar fata a sărit în sus și s-a răsucit în vârful piciorului. Olezhka fluieră admirată, iar puiul de tigru mârâia.
  Amintirile visului au fulgerat, amintiri false, dar atât de asemănătoare cu cele reale.
  Acum câțiva ani se aflau în același grup de circ, care a contactat Voința Poporului și a fost învins. Natasha a participat și ea și, potrivit zvonurilor, chiar l-a trântit pe general. Și acum rătăcea prin Rusia desculță și neliniștită. Iarna, s-au mutat în Iran, Irak, unde au vâslit de-a lungul pantelor abrupte și au dat spectacole. Vara coboram in Rusia. Natashka cunoștea mai multe limbi, inclusiv persana, și l-a învățat pe Oleg Akulov.
  E chiar amuzant să te plimbi prin Iran în voal, dar cu picioarele goale. Au zdrobit spectacolul, iar cel mai recent au avut Fimbo. De asemenea, un fugar, dintr-un grup. O fiară de o frumusețe rară, dar teribil de vorace. Stocurile au mers repede la el, deși puii de tigru au adunat o mulțime de oameni. Dar în ultimele zile, a apărut o serie întunecată pentru grup. Din anumite motive, o fată frumoasă, un băiat și un pui de tigru albinos nu au primit niciun ban. Și mureau de foame. Și cel mai rău dintre toate, foamea a fost îndurată de micii prădători.
  Triumviratul se aşeză la bifurcaţie. Olesya a împărțit doi cartofi mici între băiat și a dat toată pâinea puiului de tigru. L-a mâncat cu poftă și a cerut mai mult. Păcat că se văita atât de mult... Ca un cățel. Și ce slabă.
  Natasha s-a ridicat hotărât și și-a plesnit tălpile goale, prăfuite și călușite:
  - A mers! Să-i distram pe domni!
  Deja prima dacha i-a întâlnit neprietenos. Conducătorul a refuzat să o lase să intre și a numit-o pe Natasha prostituată.
  A doua oară a fost mai bine. O doamnă de treizeci și cinci de ani mi-a permis să intru. Oleg s-a schimbat într-un colanti ponosit și a galopat cu dibăcie. Natasha a încercat. Figura ei de gimnastă de fetiță este foarte dibăcie. Fimbo știa puțin, dar a sărit și prin cerc, pe care Natașka îl ținea cu degetele goale, cu tălpile întărite, dar fără să-și piardă grația. Doamna a fost foarte încântată și l-a întrebat pe Oleg:
  - Ești un clovn bun!
  Băiatul a răspuns supărat:
  - Nu sunt un clovn, ci un acrobat și un pic jongler!
  Doamna a întrebat:
  - Arde-o!
  Oleg Akulov a început să arunce lucruri cu plăcere, folosindu-și nu numai mâinile, ci și-a aruncat cehii deja ponosici și picioarele goale și bronzate ale copiilor. Inclusiv un pix și un pieptene întins pe masă.
  Doamna, zâmbind mulțumită, a întrebat:
  - Și această femeie este mama ta?
  Oleg clătină din cap.
  - Nu, partenerul meu!
  Doamna dădu din cap.
  - Da, e prea tânără... Ai părinți?
  Băiatul oftă încet.
  - Nu-mi cunosc parintii!
  Doamna a oftat tristă și a răspuns:
  - Orfană! Ei bine, încă mai am pantofi de la bătrâna servitoare! Adu-le!
  Lacheul, mormăind, a plecat. Natasha zâmbi mulțumită. Apoi a venit lacheul. Pantofii erau deja uzați și cu pielea spartă.
  Doamna a mormăit:
  - Eu însumi sunt îndatorat și, din păcate, nu pot da mai mult!
  Natashka a luat pantoful și i-a mulțumit stăpânei cu reținere. Apoi au părăsit cabana. Fata a mormăit indignată:
  - Pentru un astfel de dealer de vechituri, nu va da mai mult de un nichel. Wow, mâncători de lume și avari! Și cât timp a durat!
  Oleg Akulov a remarcat:
  A fost o zi lungă, să luăm mai multe!
  La următoarea dacha, și mai puțin norocos. Au fost acceptați, dar după spectacol li s-a dat doar o farfurie cu resturi de la masă. Puiul de tigru, însă, i-a înghițit de vii. Cel puțin acesta este profitul.
  Dar la a patra dacha a izbucnit șapca cehă a băiatului, iar acesta a fost nevoit să continue desculț, din uniformă. Și mi-au dat doar un ban.
  La a cincea dacha nu aveau voie. În a șasea, au fost câțiva copii care, după ce au înconjurat puiul de tigru, au început să înfigă prăjituri în el. Au tratat-o și pe Olezhka. Băiatul înfometat a mâncat cu plăcere crema cu ciocolată. Dar trebuiau să muncească. Copiii nu au vrut să se lase mult timp. Barinul s-a uitat și la spectacol. I-a plăcut în special performanța gimnastei Natashka. Mi-a cerut să o repet de mai multe ori. Apoi a făcut-o și pe fată cu un tort. A durat mult, iar soarele apunea deja. Și au plătit doar două grivne.
  În cele din urmă, maestrul și-a pus laba pe piciorul gol al Natașei și a gâlgâit:
  - Cu înfățișarea ta, poți câștiga bani mari în alt mod!
  Natasha se trase înapoi:
  - Niciodată! Nu voi merge la panel!
  Barmanul zâmbi și remarcă:
  - Este mai greu pentru o fată de la circ să găsească un mire profitabil decât o doamnă de virtute ușoară.
  Natasha, desculță, a remarcat cu inteligență:
  - Dar dragostea este mai ușoară!
  Dar douăzeci de copeici sunt și bani. Le puteți cumpăra deja o sticlă de vodcă. În orice caz, puiului de tigru i s-a dat o bucată de carne. Natasha a vândut pantofii cu șapte copeici. Au avut destule să mănânce.
  Se întunecă deja și nu te plimbi prin dachas. Frumoasa fată Natasha i-a spus hotărât lui Oleg:
  - Mergem la pensiune?
  Băiatul dădu din cap cu încredere.
  - Nu va merge! Pute acolo!
  Natasha, cu picioarele goale și curbată, a fost de acord:
  - Și vagabonzi beți se vor lipi de mine. Ne vom găsi un loc într-o peșteră, iar înainte de a merge la culcare vom înota.
  Băiatul dădu din cap. S-au scăldat în piscina din deșert. Apa era caldă și sărată. Oleg Akulov a admirat silueta Natasha, foarte musculosă și zveltă. Corpul ei nu părea deloc subțire, dar era foarte armonios. Fată bronzată, gimnastă. Cum își grăbește activ brațele și picioarele. Ca o panteră la vânătoare.
  Oleg și-a amintit de lucrarea despre Mowgli. A fost o poveste amuzantă despre un băiat care a fost crescut printre lupi. Ceva asemanator cu ei. Te plimbi, dar ești liber, vezi atât de multe. Aceleași dachas sunt luxoase, unele cu fântâni și sculpturi. Foarte frumos. Mai ales vara în Crimeea. Una peste alta, vara este o perioadă grozavă. E mai rău iarna. Chiar și în Iran și Irak este frig noaptea. Se mișcă adesea noaptea pentru a se încălzi, dormind în aer liber.
  După ce s-au îmbăiat suficient, băiatul și fata au adormit. Sunt tineri, sănătoși, antrenați. Dorm ca animalele sălbatice: sănătoși, fără să acorde atenție suprafeței dure. Și ce, când un corp sănătos nu are nevoie de paturi de pene. Și este foarte bine să dormi la aer curat.
  Dar, spre deosebire de animale, oamenii văd vise... Oleg a visat cum a devenit cabana pe o navă de pirați și a luptat. Cu o sabie, atacând soldații englezi în uniforme. Tăierea și mărunțirea dușmanilor. Aici băiatul lovește cu piciorul gol în vintre. Se ridică și îi zdrobește pe britanici. Dash între inamici. Ele cad, tăiate și stricate. Și băiatul ridică a doua sabie. Conduce moara, și foarte magistral. Baiatul este foarte destept...
  Călcâiul lui gol, rotund și rigid ar lovi bărbia unui ofițer de marina. Iar cel cu dinții tăiați și un strigăt sălbatic zboară peste bord.
  Apoi un băiat în pantaloni scurți, ai cărui mușchi plăcuți pâlpâie ca un val al mării într-o furtună, conduce o moară de vânt cu săbii și îi taie capetele deodată.
  Se rostogolesc pe puntea de stejar și fete frumoase și curbe le aruncă cu picioarele goale, seducătoare și vrăjitoare.
  Dar visele sunt vagi și îți amintești doar trăsăturile comune din ele.
  A doua zi, trebuie să mergeți din nou la dachas. Mai mult, vor fi uciși, iar puiul de tigru ar trebui hrănit.
  Fata a încercat să pară veselă și a zâmbit. Este foarte frumoasă, iar ușile paznicului i s-au deschis de bunăvoie. Dar aici au servit mult mai rău. În prima dacha, domnii și-au urmărit de bunăvoie pantomima. Domnului îi plăcea mai ales să urmărească pâlpâirea picioarelor goale, musculoase, bronzate ale Natașei, cu tălpi roz și o curbă grațioasă a unui toc rotund. Dar aici au servit doar resturi de la masă, care au fost hrănite puiului de tigru.
  Au ținut-o mult timp în a doua dacha, maestrul chiar a mângâiat-o pe fată de piciorul seducător de măsline. Doamna a oferit-o pe Olezhka un tort. Mi-au dat un ban. Următoarele două case erau goale - domnii nu au venit.
  Agresivă, cu un corp frumos, puternic și un păr blond luxuriant, Natashka a remarcat confuză:
  - Da... Nu poți face avere aici!
  Olezhka mormăi furios:
  - Este mai bine să vânezi jaf! Mai profitabil!
  Natasha ridică privirea ca răspuns și cântă:
  - Ce cer albastru. Nu suntem susținători ai jafului!
  Un om lacom nu are nevoie de un cuțit - îi arăți un bănuț de aramă și faci cu el ce-ți place!
  Următoarea dacha s-a distins prin dimensiunea sa enormă și luxul uimitor. Fântânile erau aurite și țâșneau sus în cer. La intrare stăteau lachei îmbrăcați luxos. Arătându-și tocurile goale și genunchii bronzați, într-o rochie scurtă și zdrențuită, Natasha era chiar stânjenită de aspectul ei sincer ca de vagabond.
  Lacheul în vârstă a strigat:
  - Nu dăm săracilor!
  Fata a raspuns:
  - Suntem circ! Să risipim tristețea!
  Natashka fluieră și își ridică piciorul gol și musculos. Puiul de tigru alb a sărit peste și a râs amuzant în aer. Olezhka a ridicat un cerc, iar Fimbo s-a strecurat în el și l-a întors din nou cu susul în jos.
  Lacheul șef a fluierat și a mormăit:
  - Nu-i rău! Poți trece!
  Băiatul și fata au intrat pe poartă. Un pui de tigru alb a intrat și el. Stăpânul continentului se simțea plictisit în palatul său luxos de tip rustic. Așezat într-un foișor în fața unei mese luxoase, un nobil nobil a mestecat carne grasă și a spălat cu vin scump dintr-un pahar de aur. Lângă el stătea o femeie tânără, frumoasă, într-o rochie împodobită cu bijuterii. Pe verandă a sărit o fetiță de vreo șapte ani într-o rochie deșteaptă și foarte asemănătoare cu soția maestrului, doar părul ei era mai deschis.
  Maestrul se uită cu privirea la Natasha. Ea este exact opusul unei soții. Blonda vs. bruneta, zvelta, musculosa, silueta slaba vs. plenitudine. Piele de ciocolată neagră împotriva paloarei aristocratice. Desigur, nobilul nobil a examinat cu nerăbdare fata, picioarele goale, sânii înalți, talia subțire. Da, gândi maestrul, soția mea s-a îngrășat. Și asta... ce figură - doar o statuie a vechii zeițe războinice Atena.
  Natasha și Oleg au început să interpreteze numere. Natasha a dansat într-o singură combinație, care le-a plăcut atât de mult bărbaților. Oleg Akulov a jucat acum în dresuri și un tricou strălucitor. Desculț a fost oarecum mai dexter decât în cehi. Băiatul se învârtea, făcea sărituri, sărea. Natashka îl ridică pe mâna ei întinsă. Puiul de tigru alb a sărit prin cercuri, brațe și picioare, a trecut prin foarfece.
  Natasha cânta și ea melodia pe o mică ghiurdă. Băiatul jonglea. Apoi fata a jonglat, apoi au fost împreună. Și nu numai cu mâinile, ci cu picioarele goale, foarte agile, cu degetele tenace ca ale maimuțelor. Se vedea cum stăpânul se uita cu lăcomie la picioarele goale ale fetei și respira greu, de parcă ar fi consumat.
  Artistii de circ erau ageri, se învârteau mult. Natasha a făcut chiar și un dublu salt și au mers împreună pe mâini. Apoi puiul de tigru a sărit din nou printre cercuri, pe care Natașka s-a ținut cu degetele goale de la picioare.
  În timpul spectacolului, fata se învârtea și din când în când țipa de admirație. Barin și soția lui au aplaudat cu reținere. Dar era evident că erau fericiți.
  La final, băiatul și fata au cântat, iar vocile lor sunt minunate, pline de sunet. După aceea, Natashka a întins o pălărie pentru a strânge bani. Era atât de frumoasă, abia acoperită de combinație. Stăpânul-continent a zâmbit și a remarcat:
  - Am fost, cândva, eu însumi cerșetor, însă, dintr-o familie nobilă. Și a reușit să devină milionar și să-și cumpere un titlu princiar. Ce poate într-o zi și vei deveni bogat!
  Natasha a răspuns zâmbind:
  - Mulțumesc, Excelență!
  Barin remarcă sec:
  - Dar risipitor, nu va câștiga bogăție! Prin urmare, îți sugerez să-mi vinzi micul tău animal.
  Natasha a zâmbit cu forță și a spus:
  - Fimbo este prietenul nostru, nu este de vânzare!
  Stăpânul zâmbi furios și remarcă:
  - Asa spun de obicei cand vor sa sparga un pret mare! Dar nu mă poți păcăli! stiu cat de mult! Ofer un chervonets, și nu încă o jumătate de duzină!
  Natasha clătină din cap.
  - Îmi pare rău, domnule, dar acest prieten nu este de vânzare! Nu pentru orice bani!
  Prințul mârâi furios:
  - Da, ar trebui să te bucuri că te eliberez de o asemenea povară. Un tigru are nevoie de o avere pentru a se hrăni. Și când va crește... Crezi că ți se va permite să rătăciți prin oraș cu un prădător mare și periculos?
  Frumoasa Natasha era stânjenită, cu fața bronzată de soare încruntă. Într-adevăr, mi-a venit uneori în minte gândul ce să facă cu Fimbo când va fi mare. Deja acum poliția se uită cu degetul la ei, dar ce se va întâmpla după câteva luni?
  În orice caz, va trebui să vă despărțiți de Fimbo în curând. Zece ruble sunt și bani. Puteți cumpăra un cățel și îl puteți antrena. Câinele mănâncă mai puțin și poți călători cu el timp de un an. Economisiți niște bani și poate deschideți o afacere. Sau sări în căsătorie... E frumoasă, închipuită.
  Pipăindu-și nervoasă picioarele musculoase, seducătoare, de culoarea bronzului, cu degetele goale, Natasha ezită, bunul simț sugera că unui pui de tigru ar fi mai bine cu un prinț decât să moară de foame cu un grup rătăcitor. Și că, dacă te despărți de un prădător, este mai bine să o faci acum, când a apărut o astfel de oportunitate.
  Dar apoi fiica stăpânului, o fată cu funde brodate cu perle, a dat cu piciorul în picioare și a țipat:
  - Vreau un tigru! Vreau un tigru alb!
  Prințul a fluturat cu mâna și a bătut cu pumnul:
  - Taci! Acum fac afaceri!
  Soția a exclamat:
  - Nu striga la copil!
  Fata, se pare, a fost răsfățată și nu i-a fost frică. Dar sărind înapoi, ea țipă mai încet:
  - Cumpără tati! Cumpără un pui de tigru... Dă-mi o sută de ruble!
  Soția i-a remarcat fiicei sale zâmbind:
  - Acest animal poate fi periculos... Este un prădător și mănâncă fetițe!
  Stăpânul a pocnit din degete și a spus:
  - Ultimul cuvânt este cincisprezece ruble! Îngenunchează-ți mai mult, nu voi adăuga!
  Natasha, înclinându-se jos, a aruncat o coajă blocată de pe piciorul ei bronzat gol și a întrebat politicos:
  - Ne putem pensiona, Excelență?
  Prințul mârâi:
  - Nu! Pentru ultima dată, te întreb, dai un pui de tigru pentru cincisprezece ruble?
  Natashka a clătinat din cap și a călcat pe pietrișul grosier cu piciorul gol, fermecător, divin grațios, cizelat.
  Stăpânul continentului a întrebat sarcastic:
  - Care e numele tău?
  Fata a răspuns zâmbind:
  - Natasha.
  Prințul zâmbi amenințător.
  - Ai un pasaport? Să arătăm!
  Natasha s-a cutremurat și a devenit palidă, culoarea plictisitoare arătându-i prin pielea ei măslinie. Prințul a bătut din palme și a strigat:
  - Ia-i si cheama politia! Mi-au furat tigrul și inelul cu diamante!
  Fata a exclamat cu bucurie:
  - Bravo tata!
  Lacheii au atacat-o pe Natashka. Fata nu a rezistat, deși era puternică fizic. Ea și Olezhka au fost legate cu frânghii și încuiate în subsol. La scurt timp a sosit și poliția.
  După ce l-au ascultat pe prinț, i-au pus cătușe pe Natasha și Oleg Akulova pe mâini și picioare. Mai mult, aveau dimensiuni speciale pentru copii. În care hoții de minori erau înlănțuiți.
  După aceea, fata și băiatul au fost duși la închisoare. Acolo au fost împărțiți. Oleg a fost aruncat în pivniță, unde erau deja o duzină de băieți încătușați, iar Natasha a fost aruncată într-o celulă cu femei. Nu a fost dulce. Este o duhoare în celule, în loc de latrină este o gaură în podea, este umed și semiîntunecat. Băieții erau ținuți în cătușe, ceea ce este foarte incomod. Mâinile și picioarele sunt legate. Este dificil să te deplasezi într-o cameră înghesuită. Au hrănit doar cu pâine și apă, uneori dădeau fructe putrezite.
  Au stat acolo până la proces. Apoi băieții erau așteptați fie prin muncă silnică, fie printr-un adăpost de închisoare. Femeile, de asemenea, fie la muncă grea în Siberia, fie în Asia Centrală pentru recoltarea bumbacului, fie la închisoare cu muncă în orice fabrică pentru alimente guvernamentale. Și înainte de proces, puteți sta la discreția autorităților. În plus, prizonierii au fost și biciuiți.
  Oleg și Natasha au primit ordin să fie biciuiți în același timp. Băiatul și fata erau dezbrăcați până la brâu și întinși pe capre. Erau flancați de doi polițiști. Oamenii legii au înmuiat tijele într-un mortar cu apă sărată. Au fluturat prin aer, doborând picături. Și atunci, deodată, la comandă, băieții și fetele s-au lovit la spate.
  Natasha și Oleg Akulov și-au strâns dinții strâns pentru a nu țipa. S-a măsurat bătaia. Poliția s-a bătut cu un entuziasm moderat, făcându-și doar datoria. Băiatul și fata, respirând greu, au îndurat. După o duzină de lovituri, pielea a izbucnit și a picurat sânge. A fost foarte dureros.
  Comandantul, care prescrisese o sută de lovituri, rânji. Dacă copitele celor pedepsiți sunt aruncate, așa este soarta lui Dumnezeu. Apoi strălucește munca grea pe tot parcursul vieții.
  Pentru furtul pe o scară deosebit de mare, pentru atentatul la viața prințului și a soției și a fiicei sale. Și apoi s-a dovedit, de asemenea, că o căutau pe Natasha ca complice la uciderea guvernatorului. În orice caz, fata va fi condusă pentru totdeauna în Siberia. Ca fetița. Așa că ar fi mai bine să fii apăsat.
  Oleg Akulov și Natasha au îndurat cu curaj toate cele o sută de lovituri fără să-și piardă cunoștința și fără să scoată niciun sunet. Dar spatele lor s-a transformat într-o mizerie sângeroasă. După aceea, le-au pus din nou cătușe și i-au aruncat în închisoare.
  Băiatul stătea întins pe scânduri, stomacul și pieptul îi erau inconfortabile, iar spatele întregului copil era tăiat.
  Juvenilului, criminalii, tuși, copii subțiri, zbârnâind lanțurile, țipau:
  - Ei bine, cum te-a durut?
  Oleg Akulov le-a făcut cu ochiul celorlalți băieți și a spus:
  - Trivia! Ca o mușcătură de țânțar!
  Băiatul mai mare, care părea de vreo cincisprezece ani, cu tot cu capul ras și singurul din celulă care avea chiar pantofi aspri cu tălpi de lemn, se uita la Oleg Akulov cu respect. Băiatul, căruia încă nu fusese tuns părul blond, s-a dovedit a fi un laș. Iar el, întinzând mâna lui Oleg, a spus:
  - Sunt un hoț Covrig! Singurul bătăuș adevărat dintre aceștia... - Tânărul naș se uită în jur și continuă. - Tu, după ce ai primit o sută de bici, nu ai scos nici un strigăt sau un geamăt, arătându-te că ești un bărbat adevărat. Iată mâna mea pentru tine, iar acum ești ca un frate pentru mine!
  Oleg a dat mâna cu autoritatea minoră. Deși mai ales voia să evadeze din închisoarea în care erau cusături și mirosea a găleți. Și spatele este atât de tăiat încât te miști puțin - doare.
  Tinerilor prizonieri li se dădeau rații - un fel de terci, apă și pâine. Mâncarea, desigur, nu contează, dar nu te vor lăsa să mori de foame. Nașul principal avea o fizionomie destul de plină și se pare că nu mânca doar de stat.
  Într-adevăr, în curând a apărut o fată. Ea îi întinse un coș cu cârnați, pâine albă și sticle cu lapte.
  Nașul minor a luat-o pentru sine și apoi l-a strecurat pe Oleg dintr-un balon cu lichid alb:
  - Bea putin!
  Oleg a luat o înghițitură de lapte, i s-a părut foarte gustos băiatului flămând și bătut și l-a întrebat pe naș:
  - Vei împărtăși transmisia cu ceilalți?
  Krendel clătină din cap.
  - Desigur că nu!
  Băiatul bătut a întrebat:
  - Și de ce?
  Tânărul naș a răspuns sincer:
  - Nu meritau! Sunt doar niște huligani și hoți mărunți, sau chiar doar vagabonzi.
  Oleg a remarcat logic:
  - Dar și ei sunt oameni și le este greu cu o rație de închisoare!
  Covrigul mârâia înverșunat.
  - Supraviețuiește! Și fii recunoscător că ți-am dat lapte de băut. Și nici asta nu vei primi.
  Oleg își dorea foarte mult să sară în sus și să-l lovească pe acest lider, dar după o sută de bici nu mai avea putere să sară în sus. După o astfel de bătaie, chiar și adulții, băieții sănătoși mor adesea, nu ca un copil.
  Băiatul, după ce a mâncat și a lapte, s-a îngreunat din nou și a început să doarmă în vis, iar asta se întâmplă.
  A visat că este Jim Hawkins din celebrul roman Treasure Island.
  Când George Piratul a răcnit:
  - Prăjiți tocurile acestui băiat!
  John Silver dădu din cap.
  - Am interzis să ucid acest băiat, așa că avem nevoie de un ostatic. Dar nu intenționează să-l salveze de tortură. Ar trebui să aflăm unde a dus-o pe Espanyola.
  Pirații erau destul de supărați. Au sărit la băiatul Jim. I-au rupt costumul de marinar și i-au răsucit brațele. Jim obișnuia să alerge desculț pe navă, care era mai confortabil pe o punte plată, mai ales la tropice. Dar mergând la fort, și-a pus cizmele. Cu toate acestea, în junglă poți călca pe un șarpe sau pe o insectă.
  Acum pirații i-au luat ghetele de pe băiat cu plăcere. Unul dintre ei mângâie pielea netedă, lustruită, aproape nepurtată.
  George și-a trecut degetul de-a lungul piciorului gol al băiatului și a remarcat:
  - Tocuri bune sa le prajesti!
  Junge avea mâinile legate în spatele lui și le înțepea cu un cârlig. Apoi au început să-l ridice pe Jim pe suport. Frânghia s-a strâns, băiatului tendoanele s-au bombat, iar el a început să se aplece înainte.
  George trase de umerii băiatului. Jung se întoarse cu un țipăt de durere, corpul său arcuit de adolescent de paisprezece ani stând în picioare.
  Pirații au aplaudat în semn de aprobare. Unul dintre ei a luat un bici de mare cu șapte cozi și l-a legănat.
  John Silver îl întrerupse:
  - Stop! Băiatul este deștept și va spune totul fără tortură. Spune-mi, unde ai luat Espanyol?
  Jim Hawkins, deși îi era frică de durere, strigă:
  - Nu voi spune!
  Silver a poruncit:
  - Start!
  Biciul a coborât pe spatele lui Yoongi și pielea bronzată a izbucnit imediat. Băiatul a strâns dinții și a rămas tăcut. Și piratul l-a bătut. Jim a decis să țină până la final. Deși chipul sucit al lui Yoongi îi spunea cât l-a costat.
  Piratul l-a lovit pe băiat pe spate, apoi s-a mutat în lateral. A bătut atât în stomac, cât și în piept. Jim se zvâcni la fiecare lovitură, uneori gemete înăbușite scăpând de pe buzele lui strânse. Dar tânărul a reușit totuși să rețină strigătele puternice.
  În cele din urmă, capul lui Jim s-a răsucit languit și a căzut pe o parte. Băiatul a leșinat, pierzându-și cunoștința.
  Pirații au primit o găleată cu apă, deoarece în bloc era o fântână. Și l-a turnat peste capul blond al lui Yoongi.
  Jim își veni în fire. John Silver a întrebat cu o voce blândă:
  - Spune-mi unde ai deturnat nava și te vom scoate de pe rafturi!
  Tânărul cabana mârâi:
  - Nu voi spune!
  George a scos o torță din mănunchiul ei și a ridicat-o spre foc. O flacără a izbucnit. Rânjind, piratul experimentat a spus:
  - Păi, cabane, acum îți prăjim călcâiele!
  Jim Hawkins tremura. Torța cu foc s-a apropiat de piciorul gol al băiatului. Și atunci prădătorul de flacără a lins călcâiul gol al nefericitului adolescent. Talpa băiatului era moderat aspră. A alergat desculț pe punte, dar în Marea Britanie, iarna, mergea cu pantofi și picioarele nu erau foarte dure. Deci durerea a fost intensă.
  a țipat Jim Hawkins.
  John Silver spuse aspru:
  - Păi, spune-mi unde ai luat Espanyol?
  În ciuda mirosului de carne arsă și a durerii îngrozitoare, Jim a strigat:
  - Nu! Nu voi spune!
  George a schimbat flacăra pe cealaltă talpă goală a băiatului. Mirosul de carne arsă a devenit mai puternic.
  Tânărul Hawkins începu să se sufoce, chipul său tânăr a devenit palidă și capul îi căzu pe spate pe o parte.
  John Silver spuse pe un ton încrezător:
  - Ajunge cu el! În caz contrar, îi vom arde picioarele și băiatul nu va putea merge. Și vreau să meargă mâine cu noi și să vadă triumful piraților care au luat comoara!
  George a fost de acord cu asta:
  - Corect! Lasă-l să meargă cu noi, călcâiele arse prin iarba ascuțită și pietrele. Îl vom târî cu o frânghie în jurul gâtului, iar pentru cabanier va fi o tortură suplimentară!
  John Silver dădu din cap.
  - Între timp, lasă-l să atârne pe suport până în zori!
  
  
  DOAR UN metru de noroc
  ADNOTARE
  La doar un metru la stânga se afla o mină rusească pe care a fost aruncată în aer cuirasatul Petropavlovsk, iar cursul istoriei la scara întregii planete Pământ s-a schimbat.
  . PROLOG
  Mina, pe care a fost aruncată în aer cuirasatul Petropavlovsk, a trecut doar un metru spre stânga. Și ca urmare, muniția nu a detonat. Și nava de luptă a primit doar pagube minore și s-a întors la Port Arthur cu propriile puteri. Amiralul Makarov, care era epuizat în timpul nopții de către moștenitorul Kirill Romanov, a fost foarte supărat pe sine că nu a dat ordin să mineze apa din jurul portului cu distrugătoare. O altă navă a primit, de asemenea, avarii ale minei.
  Dar totul era relativ ieftin, iar în câteva zile navele puteau fi din nou reparate.
  Până acum, nu s-a întâmplat nimic rău. Dar ar putea fi și mai rău, așa cum s-a întâmplat în universul în care amiralul Makarov a murit atât de prost și ridicol.
  Dar în această lume, el - o persoană demnă, soarta a măsurat o perioadă mai lungă.
  Va putea amiralul Makarov să-l folosească și să devină un mare comandant naval, comparabil cu Ushakov, de exemplu? Sau oricum, nici măcar talentul remarcabil al amiralului Makarov nu va fi suficient pentru a învinge Japonia. Care acum este mult mai puternic pe mare. Mai mult, mai trebuiau reparate două cuirasate.
  Cu toate acestea, amiralul Makarov nu pierde inima. Și personal, împreună cu reparatorii, s-a ocupat de eliminarea podelei navelor. În plus, sunt și vești de la Sankt Petersburg că escadrila baltică va veni în ajutor, iar atunci Rusia va avea un avantaj clar.
  Japonezii, bineînțeles, profită de moment și încearcă să aterizeze trupe mai aproape de Port Arthur. Dar trupele ruse, profitând de furtună, au reușit să omoare două regimente ale imperiului soarelui răsare. Și reparați.
  Apoi patru nave de luptă ale escadronului Pacific au fost restaurate într-un ritm accelerat.
  Iar amiralului Makarov i s-a oferit un plan perfid de către comandantul distrugătorului. Deoarece Togo se deplasează mereu pe același traseu, puneți mănunchiuri de mine în cale. Cel care a fost făcut în istoria reală, dar doar de un singur distrugător. Și amiralul Makarov a apreciat imediat ideea și a ordonat folosirea tuturor navelor potrivite.
  Dar, desigur, după ce a început un zvon pentru dezinformare că acestea sunt doar exerciții.
  Și asta va învinge în continuare balenele.
  Capcana a fost simplă, dar eficientă. Mai mult, nimeni nu a fost lăsat să iasă din Port Arthur, iar spionii japonezi nu și-au putut spune nimic.
  Iar rezultatul a fost impresionant. Imediat, o duzină de nave mari japoneze au explodat și au început să se scufunde. Ceilalți au tras fără discernământ în toate direcțiile.
  Și apoi a apărut escadrila lui Makarov, care era deja mai puternică decât japonezii. Și a început o luptă aprigă.
  Obuzele rusești erau mai străpungătoare și loveau mai precis. Navele sunt încă pline de arme și marinari, destul de proaspete. Și amiralul Makarov s-a descurcat dintr-un crucișător ușor și foarte abil. Mai mult, japonezii în panică s-au înghesuit, facilitând astfel sarcina rușilor. Da, și cea mai mare navă amiral a țării soarelui răsare s-a scufundat, iar Togo abia a fost salvat din ea. Dar acest amiral era în prosternare.
  Și bătălia s-a transformat într-o bătaie totală a japonezilor. Doar o simplă capcană, o lovitură din spate a decis rezultatul războiului pe mare. Tsushima s-a întâmplat invers, când flota japoneză a suferit o înfrângere zdrobitoare și de fapt a încetat să mai existe. Aceasta este bătălia și înfrângerea samurailor, zgomotos, cu moartea a peste douăsprezece mii de marinari și fără a număra prizonierii.
  Rușii au fost într-un șoc deosebit și au tras cu precizie.
  Armele lor nu cunoșteau ratări și îndoieli. Iar japonezii au devenit o turmă solidă.
  Ușurința victoriei ruse i-a determinat pe mulți să considere că armata Japoniei nu are valoare. Ei bine, ce să ia din Asia? Ei bine, victoria amiralului Makarov a fost considerată nu atât de glorioasă. Ei bine, pe cine a bătut?
  Un soldat rus valorează zece japonezi.
  În plus, și pe uscat, generalul Kuropatkin i-a învins complet pe japonezi și chiar cu puțină vărsare de sânge. Pentru care a primit epoleții unui feldmareșal. Și mai departe, urmărindu-i pe samurai, a curățat Coreea de ei. În luptă, japonezii nu aveau încă suficientă muniție și erau complet neputincioși.
  Mikado-ul a cerut apoi pace. Rusia a cerut Japoniei să returneze creasta Kuril, până la scheletul Hokkaido și insula Taiwan. Astfel, Japonia a fost dusă în fostele ei granițe.
  Și au fost nevoiți să plătească o indemnizație de un miliard de ruble de aur rusești.
  Rusia a declarat Coreea protectorat și și-a sporit influența în Manciuria. Curând, și Mongolia a intrat sub patronajul Rusiei. A început procesul de anexare voluntară a pământurilor chinezești și formarea Zheltorossiei.
  Desigur, fără revoluție și duminică sângeroasă. Pe tron se află țarul autocrat Nicolae al II-lea, a cărui autoritate în rândul poporului a crescut considerabil.
  Și întrucât nu au existat revolte, Rusia, evitând recesiunea vremurilor de revoluție și tulburări, a cunoscut o creștere economică rapidă. Și astfel, în 1914, a venit mai avansat din punct de vedere economic și mai bine pregătit pentru Primul Război Mondial. Și Rusia avea mai multă populație, datorită anexării unor părți din China și Coreea. Iar mortalitatea datorată situației economice mai bune este mai mică decât în istoria reală, iar creșterea populației este mai mare.
  Astfel, Rusia țaristă este mai puternică decât fără amiralul Makarov. Și, desigur, flota baltică nu a fost afectată. Și au fost produse mai multe avioane, inclusiv Ilya Muromets și Svyatogor, iar tancurile Luna-2 au intrat în serie cu mitraliere și șenile de mare viteză. Armata regală era foarte puternică.
  Amiralul Makarov avea încă șaizeci și cinci de ani în 1914 și a fost numit să conducă flota din Marea Baltică. Iar inamicul Rusiei este mult mai autoritar decât Japonia. Și anume Germania lui Kaiser.
  Apropo, alături de plusuri, victoria asupra samurailor a avut și minusuri. Acum Japonia era pregătită să intre în război de partea Germaniei. Deci Rusia țaristă a trebuit să păstreze o forță considerabilă în est.
  Japonezii au construit din nou o flotă și au fost gata de răzbunare. Și acesta este un minus în aspect. În plus, Turcia este de partea Germaniei și Austro-Ungariei.
  Astfel, Rusia a trebuit să lupte împotriva a patru state, cu excepția Bulgariei, iar rezultatul războiului nu era clar.
  Cu toate acestea, Germania poartă, de asemenea, un război pe două fronturi și dă lovitura principală în vest.
  Lupta de la bun început pentru Rusia a mers cu mai mult succes decât în istoria reală. În special, din cauza populației mai mari și a nivelului mai înalt al economiei, armata pe timp de pace în Rusia nu era de o jumătate și jumătate, ci de trei milioane și o mie de regimente. Deci poți arunca mai multe trupe în luptă.
  În plus, prezența mai multor avioane care i-au bombardat pe germani și pe aliații lor.
  Așa că trupele ruse au capturat Prusia de Est și au blocat Koenigsberg. Și încercarea lui Hindenburg de a străpunge a eșuat. Inclusiv datorită bombardării trupelor germane.
  Și pe mare, în timp ce japonezii așteaptă, iar amiralul Makarov se luptă cu germanii.
  Flota Germaniei este a doua din lume după Marea Britanie. Dar cum numări. Poate că Rusia va avea mai multe nave de luptă, dar sunt dispersate pe trei mări, iar germanii au un pumn. În plus, desigur, există Marina Britanică. Dar este și împrăștiat în patru oceane. Și britanicii nu se grăbesc să ajute Rusia.
  Așa că flota baltică, condusă de Makarov, va trebui să lupte singură cu germanii. Sfârșitul lunii august, vremea este caldă și însorită.
  Amiral șef și erou al războiului japonez pe un crucișător ușor mobil. Aceasta este inovația lui.
  Și faptul că echipajul unui crucișător ușor este format doar din fete.
  Fetele sunt toate tinere, zvelte, agile și într-un bikini. Ei clipesc cu picioarele goale și tocuri goale, rotunde.
  Croazierele au o singură armă, dar una de douăsprezece inci. Iar fetele se descurcă cu măiestrie.
  Natasha, scuturându-și mușchii abdominali, a exclamat:
  - Pentru gloriosul nostru amiral Makarov!
  Și cu călcâiul gol a cedat proiectilului. Și a fost împins ușor de fete, sprijinindu-și picioarele goale și dăltuite de puntea blindată.
  Fata Zoya, trecând prin hotelul morții, scârțâi:
  - Pentru Nicolae al II-lea!
  Augustin a remarcat cu genunchiul gol:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Svetlana, bătând din picioarele goale, a adăugat:
  Să-i ucidem pe nemți!
  Și acum proiectilul este înfipt în țeavă și fetele îl țintesc spre țintă. Înaintea numeroasei flote germane. Se crede că armata germană este cea mai puternică din lume. Și că nu este atât de ușor să-i faci față.
  Dar apoi cel de 12 inci scuipă ceva ucigaș. Și zboară - acesta este în distrugătorul german avansat. Se lovește chiar de centrul punții, iar nava se împarte în două părți.
  Natasha strigă din răsputeri:
  - Grozav!
  Zoya confirmă, bătând din picioarele goale:
  - Este de top!
  Augustine își dezvăluie dinții și adaugă:
  - Să o facem într-un mod nou!
  Svetlana a observat agresiv, ochii strălucitori:
  - Și va fi o tăiere de beton!
  Și limbajul ei este atât de agil.
  Din nou, fetele, odihnindu-și călcâiele goale și rotunde, înființează proiectilul în tun. Sunt pregătiți foarte agresiv pentru a lupta împotriva Germaniei Kaiserului.
  Makarov dă din cap aprobator. Flota rusă este pregătită pentru un duel la distanță. Are arme excelente și marinari excelenți. Așa că nemții o vor obține.
  Și sunt și fete și băieți în flotă care vor fi întrebați în acest fel lui Kaiser Wilhelm.
  Amiralul Makarov, dând ordine, a spus:
  - Concentrați tot focul pe cea mai apropiată navă germană!
  Și trebuie să spun că a funcționat. Și tunurile rusești au început să distrugă crucișătorul lui Kaiser și s-a scufundat aproape imediat.
  Natasha, acest căpitan aproape gol de prim rang în bikini, a strigat:
  - Să lovim inamicul cu ucigaș!
  Zoya, bătând din picioarele goale, a confirmat:
  - O să lovim din nou!
  Și aici zboară din nou proiectilul mortal de la crucișătorul rusesc.
  Svetlana țipă:
  - Pentru Rusia și zeița Lada!
  Prezentul morții lovește distrugătorul și îl împarte în două părți. Și din nou nava germană se scufundă.
  Augustina, fata aceea cu părul roșu al cărei păr roșu aramiu flutură ca un stindard proletar, confirmă:
  - Suntem cele mai precise fete din lume!
  Valentina, această fată în doar chiloți, și cu sfârcurile de căpșuni pe sânii bronzați, confirmă:
  - Slavă țării lui Nicolae al II-lea!
  Victoria, o fată cu picioarele goale, bronzate și devin ca ciocolata, exclamă:
  - Și slavă marelui amiral Makarov!
  Natasha, bătând cu piciorul gol, care este foarte grațios și musculos, confirmă:
  - Și glorie lui Makarov!
  Zoya adaugă:
  - Și glorie Rusiei țariste!
  Augustina, împreună cu alte fete, trage un alt proiectil mortal și țipă:
  - Și slavă tuturor strămoșilor noștri și zeilor ruși!
  Și acum fetele, încordându-și corpurile musculoase, conduc un puternic prezent al morții într-o armă puternică.
  Și așa frumusețile au încărcat pistolul de doisprezece inci. Și acum darul ucigaș al morții a fost scuipat din armă. Fetele încântate chiar și-au plesnit picioarele goale și cizelate.
  Și după ce a zburat deasupra proiectilului, un armadillo va lovi Kaiserul german Germania. Ca rezultat al unei lovituri precise, chiar și o navă atât de uriașă a luat și s-a împărțit în trei părți.
  Fetele și-au ridicat mâinile și au țipat:
  - Pentru lumina comunismului regilor!
  Aici Natasha dă din nou ordine. Iar fetele se descurcă cu picioarele goale, cizelate. Și trage un alt proiectil foarte mortal.
  Augustin a cântat:
  - Vom lovi foarte tare inamicul!
  Svetlana a adăugat cu plăcere:
  - Amiralul nostru lider Makarov sport!
  Natasha a adăugat, dezvăluind dinții:
  - Totul va fi quasar cu noi -
  Kaiser este Wilhelm mediocru!
  Iar fetele, odihnindu-și tocurile goale și rotunde, s-au sprijinit și au târât darul ucigaș al morții.
  Și așa l-au împins cu picioarele goale în clapa pistolului. A încărcat și a început să dirijeze.
  Natasha a cântat cu entuziasm:
  Monomakh și-a scos șapca,
  Mi-am zgâriat capul!
  Zoya a adăugat, bătând cu piciorul gol:
  - Incarcare electrica,
  A lovit tunul!
  Și acum cadoul morții trimis de fete zboară cu un vuiet sălbatic. Și acum proiectilul este ca un lupanet chiar în centrul armadillo-ului. Și cum va fi zdrobită complet. Și el va lua și va împărți în jumătate. Și va pulveriza în toate direcțiile.
  Și bulele cu fântâni vor merge. Și se aprinde masiv.
  Fetele țipă literalmente de încântare. Și călca cu picioarele lor goale cizelate. Desigur, chiar și formidabilul Kaiser Germania poate fi învins cu ei.
  Amiralul Makarov conduce cu încredere bătălia. Navele sale manevrează cu îndemânare și dezlănțuie lovituri asupra germanilor regelui Wilhelm.
  Natasha aleargă și ea foarte repede. Tocurile ei roz, goale, strălucesc ca niște picioare magice și foarte frumoase ale fetițelor. Și alți războinici, de asemenea, membrele inferioare sunt bune.
  Ei introduc din nou proiectilul în bot. Flota Kaiser este oarecum haotică. Navele lui interferează între ele, în ciuda numărului lor mare.
  Amiralul Makarov își folosește cu pricepere flota. Focul este concentrat pe nava amiral principală. Și este lovit.
  Pe lângă amiral, pe crucișătorul ușor se află un singur om - băiatul de cabina Olezhka. Arată mic, dar agil, iar călcâiele goale și copilărești pâlpâie din când în când.
  Jung este cunoscut încă din războiul ruso-japonez. Au trecut mai bine de zece ani, iar el este încă un copil. Dar el a salvat amiralul și cuirasatul "Petropavlovsk", în timp ce l-a distras pe marinar de la cârmă și a mișcat ușor volanul, iar mușcătura minei nu a fost fatală.
  Băiatul era blocat la vârsta de zece ani, dar era atât de rapid încât nici o fată nu putea să țină pasul cu el și foarte puternic.
  El a fost încă ținut în cabanii, deși băiatul a reușit să pescuiască un general japonez din apă și a primit o cruce pentru asta.
  Dar, de când a rămas copil, a fost încă înscris în mod oficial ca și caban.
  Dar băiatul a făcut cea mai importantă lucrare în luptă - a dat coordonatele împușcării și fetele nu au ratat.
  Amiralul Makarov a remarcat:
  -Da-da, bravo băiat etern! Ar trebui să i se acorde o comandă pentru asta.
  Anastasia, căpitanul de prim rang, a remarcat:
  - Și transferați-l la ofițeri!
  Makarov dădu din cap.
  - Nu încape vorbă!
  Și din nou urmează o împușcătură ucigașă, iar de data aceasta nava amiral germană se scufundă. Și mii de marinari Kaiser sar în apă. Aceasta este cu adevărat o lovitură devastatoare.
  Băiețelul țipă de încântare. Deși, de fapt, lucrează la o misiune. O persoană adultă din secolul XXI trebuie să elaboreze nemurirea dată de zeii-demiurgii ruși. Și de o sută de ani trebuie să fie un băiețel de zece ani.
  Slujind în acest moment Rusia țaristă. Și abia apoi crește până la doisprezece ani. La început, a fi din nou copil mi s-a părut o idee interesantă. Dar să fii în 1904, fără televizor, internet, computer, telefon, smartphone, laptop și așa mai departe, nu este atât de grozav. Mai ales dacă locuiești și în barăci, iar toată lumea te consideră un băiat, cu o atitudine pe măsură. Adevărat, fizic ești un băiat foarte puternic și mult mai rapid decât o persoană obișnuită și, cel mai important, nu te pot ucide - ai primit deja nemurirea și trebuie să o rezolvi.
  Și ce putere ai asupra semenilor tăi! La urma urmei, copiii respectă și respectă foarte mult puterea și dexteritatea.
  Și Oleg a devenit un băiat de cabană datorită abilităților sale fizice copilărești.
  La zece ani, ești încă un moc și, bineînțeles, nici măcar un cabana nu prea a vrut să-l ia. Dar Oleg a luat și a îndoit ușor unghiile cu mâinile și un nichel. Acest lucru l-a impresionat pe căpitanul de prim rang și a fost de acord să-l ia pe tânărul erou pe nava sa.
  Iar marinarii au început curând să-l respecte pe băiatul neobișnuit de puternic și rapid care ridica greutăți grele și se lupta cu toată lumea pe mâinile lui. Mai mult, Oleg s-a scufundat și foarte adânc, rămânând mult timp fără aer și nu i-a fost frică de frig. Am alergat desculț și în pantaloni scurți pe orice vreme și nici măcar nu am strănutat. Și degetele lui goale erau atât de tenace și agile. Băiatul le-ar putea folosi chiar și pentru a ridica o ancoră pe un lanț sau pentru a atârna cu susul în jos.
  Și înfuriat, puștiul putea să împrăștie o duzină de marinari și să ridice o armă grea deasupra capului.
  Deci Oleg merita respectul universal și i-a plăcut. A rămas, deși foarte puternic, dar băiat.
  Și acum îndrepta pistolul, sprijinindu-și tocurile goale și rotunde pe metal.
  Și a cântat:
  - Mândrul nostru "Varyag" nu se predă inamicului, nimeni nu vrea milă!
  Flota țaristă a demonstrat o acrobație ridicată. Și scoicile lui s-au întins foarte potrivit.
  Amiralul Makarov a făcut multe pentru a pregăti marinari și ofițeri. Escadrila lui era puternică. Și războinici de înaltă calitate.
  Aici sunt navele de luptă "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander al treilea", "Nicholas primul" au luptat foarte eficient. Și echipajele lor au tras cu precizie.
  Dar, desigur, ei nu puteau induce ca un băiat din secolul XXI.
  Și nu aveau fete în așa număr la bord.
  Olezhka, îndreptând pistoalele spre țintă și odihnindu-și picioarele goale, de copil, a cântat:
  - Dumnezeu să-l salveze pe rege
  Suveran puternic...
  Domnește pentru glorie
  Slavă nouă!
  Iar Natasha, trăgând o împușcătură și fulgerându-și călcâiele goale, a guturat:
  Domnește cu frica de dușmani,
  țarul ortodox...
  Și toată echipa desculță de fete în bikini, ridicate la unison:
  Domnește pentru slavă, pentru slava noastră!
  Și fetele aduc din nou cadouri ale morții, o forță foarte mortală, și scufundă corăbiile Kaiserului, cântând vesel și fierbinte:
  - De dragul tatălui-rege,
  nasc un erou!
  Și când începe lupta
  Deveniți un Satan!
  . CAPITOLUL 1
  După moartea navei amirale și pierderi grele, germanii au început să se retragă. Navele lor, păstrând aspectul ordinii, s-au rezemat. Și navele rusești trăgeau acum după ele.
  Și bătălia a fost de fapt câștigată, deși escadronului baltic s-a opus aproape întreaga flotă a Kaiserului Germaniei. Și aceasta este a doua, sau aproape a doua flotă din lume.
  Poate că flota rusă a devenit deja mai numeroasă decât cea germană, dar este fragmentată pe patru oceane, iar aici Germania avea aproape toate forțele ei.
  Și a pierdut în fața geniului lui Makarov.
  Fata, bătând din picioarele goale, s-a agitat mult. Nava lor, fără să încetinească, s-a deplasat în spatele germanilor. Și băiatul Oleg Rybachenko a îndreptat tunul spre țintă, sprijinindu-și picioarele copilului de fier. Și apoi o carapace a bubuit de la copilul etern.
  Și un alt cuirasat german s-a destrămat. Și trebuie să spun - realizarea este grozavă.
  Natasha a cântat, jucându-se cu mușchii ei abdominali:
  - Cea mai mare decolare, du-te la camping!
  Zoya, o fată cu o siluetă frumoasă și păr auriu, a remarcat:
  - Fac o tură completă!
  Războinici aici și de fapt - super furat!
  Augustine a bătut cu piciorul gol pe metal și a ciripit:
  - Pentru marele amiral!
  Oleg a luptat odată cu japonezii. De fapt, li s-a întâmplat o singură bătălie majoră, datorită unei capcane simple, dar executate cu măiestrie.
  Atunci băiatul a adus obuze, dar i-a convins să-l lase să tragă. Și cum a tras acel crucișător japonez apoi sa despărțit. Acesta a fost considerat un accident, dar băiatul a fost oricum premiat.
  Și Oleg Rybachenko a început să adune premii.
  De data asta putea conta pe ceva mai serios. De exemplu, pe crucea de aur George cu arc. Și acesta este până acum cel mai înalt premiu din armata țaristă pentru un soldat obișnuit, dar deocamdată este încă un cabane-artilerist.
  Și fetele vor primi cu siguranță și premii.
  Așa o ajunge din urmă flota rusă pe cea germană. Și împușcă literalmente inamicul din mers.
  Svetlana a cântat, dezvăluind dinții și făcând cu ochiul:
  - Lasă șoimul rus să se înalțe în cer,
  Cred că Rusia cu țari se va ridica din nou!
  Natasha a cântat cu entuziasm:
  - Rusia se va ridica din nou! Rusia se va ridica!
  Și din nou, fetele, ca picioarele goale, se vor odihni și se vor bate. Și vor demola un alt cuirasat.
  Germanilor de pe mare li s-au oferit frumuseți foarte faimoase. Iar flota Kaiserului a fugit mult timp. Și a fost lovit cu piciorul și cu piciorul și cu piciorul.
  A fost un joc de recuperare din urmă.
  Zoya, această fată în bikini, smucindu-și picioarele goale, a răcnit:
  - Pentru Patrie și libertate până la capăt!
  Augustine, bătând cu piciorul gol, a adăugat:
  - Făcând inimile să bată la unison.
  Desigur, Germania lui Kaiser a fost distrusă pe mare. Dar chiar și pe uscat, germanii lui Wilhelm au primit primul număr. Și au devenit atât de agresivi în coarne. Și din cer au fost bombardați de formidabilele "Ilya Muromets" și "Svyatogor" - cea mai puternică aeronavă din lume. Și pe uscat, tancurile Luna-2 se sfărâmau.
  Elizabeth și Catherine au călărit împreună pe acest tanc mic și au tras din două mitraliere dintr-o axă.
  Tancul a dezvoltat o viteză de până la patruzeci de kilometri pe oră pe autostradă și a parcurs douăzeci și cinci de kilometri de-a lungul rocadei. Și asta i-a dat ocazia să manevreze cu succes, alături de formidabila cavalerie rusă.
  Evitând revoluția și tulburările, imperiul țarist a avut rate mai mari de producție industrială și a reușit să stăpânească producția în serie a tancului Prokhorov, prima mașină de acest gen din lume.
  Dezavantajul tancului era armura sa subțire, doar împotriva gloanțelor. Dar un plus poate fi numit forma înclinată a aranjamentului foilor de oțel și ricoșeuri frecvente.
  Deci "Luna" -2 nu este deloc lipsită de apărare, așa cum s-ar putea crede la prima vedere.
  Și dimensiunea sa mică îl face relativ ieftin de fabricat.
  Războiul cu germanii este încă manevrabil. Nu există încă linii de front înghețate și, prin urmare, tancurile ușoare și mobile sunt foarte potrivite. Mai ales când nu există o singură țară în lume.
  Elizabeth trage, apăsând pe trăgaci cu călcâiul ei gol de fetiță și răcnește:
  - Pentru marea Rusie!
  Catherine trage în inamic și remarcă agresiv:
  - Pentru țarul Nicolae al II-lea!
  Regele este cu adevărat popular în rândul oamenilor. Duminica sângeroasă nu s-a întâmplat, Rusia a învins Japonia, iar acum îi învinge cu încredere pe germani.
  Armata țaristă este într-adevăr puternică și cu un moral ridicat.
  De asemenea, salariile cresc, iar situația muncitorilor se îmbunătățește.
  Cu puțin înainte de război, în cinstea tricentenarului dinastiei Romanov, țarul Nicolae al II-lea a redus cu bunăvoință ziua de muncă la zece ore și jumătate. Și zilele dinainte de vacanță și sâmbătă până la opt. În plus, ziua de muncă pentru femei și persoane în vârstă de până la douăzeci și unu de ani a fost redusă la opt ore, iar pensiile au fost majorate.
  Deci oamenii sunt mulțumiți de regele-tată. Doar o mică parte a intelectualității își dorește un parlament și reforme politice.
  Mai sunt moșieri, dar se înțeleg bine cu țăranii. Deci măreția exterioară a Rusiei compensează libertățile limitate.
  În Ortodoxie au loc însă și unele schimbări. În special, anii de recoltă și introducerea pe scară largă a tractoarelor și a îngrășămintelor minerale, irigarea și ameliorarea - au rezolvat problema cu pâinea și carnea. Salariile au crescut, iar prețurile sunt stabile - rubla este susținută de aur.
  Și Biserica Ortodoxă a anulat postul înainte de Crăciun și a relaxat alte restricții alimentare. Și a fost primit în general pozitiv. Mulți evrei și musulmani au acceptat de bunăvoie Ortodoxia, care a devenit mai ușoară și mai simplă.
  Tot în Rusia țaristă, mortalitatea de la răceli a scăzut, mai ales în rândul copiilor. Și acest lucru a sporit și autoritatea autorităților.
  Deci Rusia țaristă este în creștere, iar războiul merge bine. Brusilov a acționat cu mai mult succes împotriva austriecilor decât în istoria reală, iar Przemysl a fost luat imediat, evitându-i asediul și pierderile.
  Aprovizionarea armatei țariste a fost bună, iar trupele au înaintat cu încredere și, în același timp, exista o superioritate numerică. Deci cele mai optimiste prognoze s-au adeverit.
  Flota germană a suferit pierderi grele și a rămas bătută.
  Și escadrila rusă a început să bombardeze Koenigsberg.
  La asta au participat și Natasha și echipa ei.
  Fetele au tras cu tunuri și au cântat:
  - Și în înălțimile înstelate și în liniștea munților,
  În valul mării și focul furios!
  Și furios, și furios foc!
  Zoya și alte fete au tras în sus, sprijinindu-se pe călcâiele goale, un proiectil letal și au ciripit:
  - Pentru noile frontiere ale țarismului!
  Și pistolul părea să ia și să crească. Descrie un zbor într-un arc înalt. Și bubuind astfel încât a ridicat o întreagă baterie germană.
  Augustin a cântat zâmbind:
  - Regele nostru este gloria luptei,
  Regele nostru este zborul tinereții!
  Luptând cu spumă și câștigând,
  Nicolae ne duce la comunism!
  Svetlana a confirmat cu încredere, trăgând dintr-o armă mai mică:
  "Nikolai ne duce în comunism!"
  Și așa fetele au devenit sălbatice, doar o groază totală.
  Și trag foarte precis și chiar mortal. Da, nimeni nu le poate rezista.
  Natasha a observat, chicotind, dezvăluind dinții, când o altă baterie Kaiser a zburat în aer:
  - Se aude muzica, bate tobele,
  Regele Germaniei este dus la cimitir!
  Zoya remarcă agresiv, făcându-și ochii albaștri cu ochiul:
  Vom câștiga, știu sigur
  Pentru a plimba fetele prin câmpurile întinse...
  Și să fii planeta dintr-o dată un paradis înflorit,
  Pentru a crește urmași nobili!
  Iar fata le-a făcut cu ochiul tovarășilor ei desculți. Au fluierat la unison.
  Și sunt de fapt fete foarte amuzante.
  Și puterea de impact a pistolului de 12 inci a funcționat. Și a zdrobit inamicul din Germania lui Kaiser.
  Obuzul escadronului Makarov și apoi asaltul cu ajutorul a câteva sute de tancuri ușoare Luna, care au fost atârnate cu armuri suplimentare pentru supraviețuire, iar armele lor nu au mai fost luate. Și Kuropatkin, deși puțin bătrân, este încă un vultur și eroul furtunii de la Koenigsberg. Un avans îndrăzneț al trupelor ruse și o victorie convingătoare.
  Căderea lui Koenigsberg i-a șocat pe germani. Nici după provocare, intrarea Turciei în război nu i-a ajutat. Și Germania însăși era încă bătută pe Marna. Și a plecat de la Paris.
  Poziția Austro-Ungariei a devenit critică. Slavii din rândurile sale au părăsit și s-au predat cu sute de mii. Și alte trupe din germani și maghiari au murit sub lovituri.
  Armata țaristă era cu mult depășită numeric. De asemenea, germanii au fost bătuți în timp ce încercau să atace Varșovia. Au fost răsturnați de forțele ruse superioare.
  Și am condus spre vest.
  Germanii s-au retras și s-au deplasat în est, prăbușind frontul. Șase corpuri germane au fost aruncate urgent spre sud, dar era prea târziu.
  Rușii luaseră deja Cracovia și înconjuraseră Budapesta. Și apoi a fost Bulgaria, pe care germanii încercau să o convingă, a declarat război Turciei.
  Și s-a dovedit și mai rău când, simțind că germanii erau kaput, Austro-Ungaria a fost atacată de Italia. Și ceea ce este mai neplăcut, Japonia, jignită de ruși, a atacat posesiunile germane din Oceanul Pacific.
  Adevărat, a întârziat puțin, deoarece majoritatea coloniilor germane fuseseră deja capturate de amiralul Kolchak, care a comandat cu mare succes escadrila Pacificului.
  Așa că Japonia a rămas din nou cu un nas, declarând război Germaniei și foarte târziu.
  Dar nu a deschis un al doilea front cu Rusia.
  Germanii au început să transfere trupe spre est. Dar deja Aliații au profitat de slăbirea germanilor și au trecut la ofensiva în Belgia.
  Și au început să meargă înainte.
  Situația a fost complicată și de faptul că Austro-Ungaria s-a prăbușit efectiv și nu a mai oferit rezistență serioasă. Și germanii și-au adus trupele în luptă pe părți și au suferit înfrângere după înfrângere.
  Tancul "Luna" -2 a avut mare succes. Manevrele sale din spatele germanilor aveau putere distructivă. Iar cavaleria regală era cea mai bună din lume.
  Și totul a fost gestionat extrem de priceput și a existat un minim de confuzie. Armata țaristă a înaintat și a luat oraș după oraș.
  Deja Kuropatkin s-a apropiat de Oder, iar Brusilov a pătruns în general până la Viena.
  Și Austro-Ungaria a capitulat.
  Germanii de pe Oder au încercat să organizeze o apărare mai mult sau mai puțin solidă. Dar nu erau foarte buni la asta.
  Și în vest, aliații au luat Bruxelles-ul - o altă realizare semnificativă a coaliției.
  Atunci Kaiserul Wilhelm și-a dat seama că situația lui era fără speranță și a cerut pace.
  Și la 25 noiembrie 1914, ostilitățile au încetat pe frontul ruso-german. Doar trupele ruse au înconjurat deja Berlinul.
  Au mai existat și alte câteva bătălii pe mare, ducând la capăt flota Kaiserului.
  Războiul s-a încheiat în câteva luni. Dar Turcia nu a fost încă învinsă.
  Și trupele ruse au trecut la el.
  Și Oleg Rybachenko a zburat din Marea Baltică cu un avion. Și având în vedere acuratețea sa fenomenală, băiatul a fost plasat la tunul de douăsprezece inci al navei de luptă Potemkin.
  În această poveste, răzvrătirea marinarilor nu a avut loc. Și cuirasatul, în loc de gloria tristă a unui rebel, și-a câștigat gloria militară.
  Escadrila otomană, desigur, nu este ca escadra germană din toate punctele de vedere.
  Băiatul, chiar și pe mare, a reușit să tragă doar de câteva ori, scufundând nave turcești.
  Și apoi a urmat urmărirea.
  Și o aterizare îndrăzneață la Istanbul.
  Pe lângă Oleg Rybachenko, fetele au aterizat și pe uscat.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana alergau în turneu, pâlpâind tocuri goale, rotunde.
  Și au mâzgălit pe otomani.
  Băiatul avea două puști de asalt în mâini și, trăgând cu precizie, a cântat:
  - Pionier al tuturor goților,
  Să-i înecăm pe toți ca pisicile!
  Natashka a confirmat cu tragerea furioasă:
  - Bineînțeles că ne vom îneca!
  Și călcâiul ei gol a aruncat un cadou de moarte. Aceste fete mergeau doar la distrugere.
  Zoya, într-o manieră melodioasă, lovindu-i pe turci, a remarcat:
  - Dumnezeu este cu noi!
  Augustin, tăindu-i pe turci, a remarcat:
  - Și acest Dumnezeu este Alb!
  Svetlana, spărgând maxilarul otomanului cu o lovitură din piciorul gol, mormăi:
  - Dumnezeul nostru este cel mai alb din lume!
  Natasha, mâzgălind pe turci, a spus:
  - Toate acestea sunt Pământul nostru, toate acestea suntem noi!
  Și ea și-a aruncat cu degetele goale o altă grenadă distructivă.
  Zoya, scriind despre otomani, a emis:
  - Pentru mama Rusie!
  Și cu degetele goale, va arunca din nou ceva mortal.
  Apoi Augustine a aruncat ceva distructiv, apăsându-și sfarcul stacojiu pe butonul bazookei ei improvizate și a scârțâit:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și Svetlana a adăugat, zdrobind inamicul și tăind cu săbiile:
  - Pentru Patria Sfântă!
  Și fata și-a arătat limba.
  Aceasta a fost într-adevăr o echipă extrem de combativă. Împotriva cărora dușmanii nu pot rezista.
  Și Istanbulul a căzut, iar Turcia a capitulat înainte de Anul Nou.
  Oleg Rybachenko a primit epoleții căpitanului de rangul trei, că un băiat de zece ani arată bine. Apropo, era la fel ca el la zece ani, dar în realitate este un copil mare și nu arăta ca un astfel de pitic. Aproape în ea era un metru și jumătate. Mai exact, un metru patruzeci și cinci de centimetri.
  Având în vedere că nu a existat încă o generație de acceleratoare, Oleg Rybachenko ar putea trece pentru un adolescent. Și așa i-au dat un ofițer. Și tot după încheierea războiului, a primit personal Crucea Sfântului Gheorghe din aur și cu diamante și cu arc din mâna împăratului Nicolae al II-lea. Și era cel mai înalt la acea vreme și un nou premiu de soldat.
  Oleg Rybachenko a fost pur și simplu fericit. A avut o victorie atât de minunată și cool.
  Rusia țaristă și aliații au împărțit Turcia. Și ea a dispărut de pe harta lumii.
  Asia Mică, nordul și centrul Irakului, strâmtorile și Istanbulul au mers în Rusia. Puțin a primit pământ turcesc în Balcani și Bulgaria. Siria a plecat în Franța. Palestina și o parte a Arabiei Saudite în Marea Britanie, precum și sudul Irakului, pe care britanicii au reușit să le captureze.
  Astfel, Marea Britanie a devenit colonii mai puternice, luându-le pentru sine pe cele germane.
  Rusia a primit de la germani regiunea Klaipeda, Poznan, Danzig, o parte din pământul din apropierea Oderului. Și plus reparații.
  Cel mai mult Rusia a primit din Austro-Ungaria. Cracovia și ținuturile au intrat în Regatul Poloniei, Galiției și Bucovinei în Rusia. Cehoslovacia și Ungaria au devenit regate conduse de Nicolae al II-lea și, de asemenea, în Rusia. A apărut și Iugoslavia - independentă formal, dar vasal al Rusiei. România a acceptat și patronajul Rusiei, în schimbul Transilvaniei.
  Austria independentă a devenit destul de mică. Și Italia a reușit să obțină ceva.
  Franța a recâștigat ceea ce Germania îi luase anterior, la fel ca și Danemarca.
  În plus, o parte din pământurile germane a fost ocupată temporar.
  Toată lumea a primit multe. Rusia a luat coloniile germane din Pacific, cu excepția câtorva insule transferate în Japonia. Namibia a devenit o colonie britanică, sau mai bine zis parte a stăpânirii Africii de Sud.
  Se potrivea tuturor. Majoritatea disputelor au fost legate de reparații. Rusia a cerut o pondere mai mare.
  S-a ajuns cumva la un compromis.
  A sosit timpul pentru pace. Dar războaie mici se mai duceau. În special, Rusia, Marea Britanie și Franța au decis să împartă mai întâi Arabia Saudită, care era deja trunchiată.
  Războiul de acolo a fost scurt și ușor.
  Oleg Rybachenko și fetele au alergat cu adevărat desculți în deșert de ceva vreme și l-au prins pe șeicul, liderul rezistenței.
  Când au prins, după o luptă de scurtă durată, fetele l-au obligat să-și sărute călcâiele goale.
  Apoi războiul cu Iranul. Rusia și Marea Britanie au împărțit și această țară. A fost și o idee foarte interesantă.
  Oleg Rybachenko și Natasha au atacat Iranul cu o echipă de fete.
  Băiatul a tăiat cu săbii, suflând capetele perșilor și a spus:
  - Slavă erei zorilor mari!
  Natasha remarcă, dezvăluindu-și dinții și scuturându-și sfârcurile stacojii:
  - Slavă țarului Nicolae al II-lea!
  Zoya, dărâmându-i pe perși și aruncând grenade cu degetele goale de la picioare, scârțâi:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și călcâiul gol, rotund al fetei, a aruncat un bob de morți.
  Augustine și-a trântit sfarcul rubin peste noi cu butonul bazooka și a țipat:
  - Slavă lui Brusilov!
  Svetlana, aruncând o grenadă grea cu degetele goale de la picioare și zâmbind agresiv, a rugat:
  - Pentru Marea Lada!
  Fetele s-au luptat cu armata iraniană.
  Și apoi tancurile au intrat în luptă.
  De data aceasta un tanc mai greu proiectat de fiul lui Mendeleev cu tunuri.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina și Euphrosyne călăresc pe acest rezervor.
  Și, desigur, fetele sunt desculțe și în bikini.
  Se duc și cântă:
  - Vodcă rusească ce ai făcut,
  vodcă rusească - m-ai ruinat!
  Vodcă rusească, hering la prânz!
  Bun la distracție - greu la mahmureală!
  Și din cer, Albina va apăsa și ea pedala cu călcâiul gol și va mai arunca bombe asupra capetelor armatei șahului și a "Ilya Muromets" -3. Și atunci nimeni nu poate rezista.
  Minunatul Iran a învins fără efort.
  Și au împărțit-o, de asemenea, luând nordul, centrul și o parte a coastei. După aceea, Rusia a obținut în sfârșit accesul mult așteptat la Oceanul Indian.
  Dar povestea războiului nu s-a încheiat încă.
  . CAPITOLUL 2
  Rusia țaristă a cunoscut o creștere economică rapidă. Și lumea era aproape în întregime împărțită între marile puteri, care până acum nu plănuiau să se lupte între ele, ci pur și simplu au digerat noul dobândit.
  Afganistanul a rămas una dintre ultimele țări independente de până acum. Anglia a început un război acolo în 1918, dar nu a mers bine. Și Rusia țaristă a decis să includă această regiune într-un vast imperiu. În același timp, pentru a obține o graniță comună cu India, asupra căreia oficialii lui Nicolae al II-lea au aruncat ochi lacomi.
  Până acum, nimeni nu a vrut să renunțe. Oleg Rybachenko și o echipă de fete și o navă au trecut la aterizare pentru a lupta cu armata regelui afgan.
  Au vrut noi ordine și glorie. În plus, încă nu există televizoare și computere, iar divertismentul este mai rău decât în secolul XXI. Asta pentru a merge la circ sau la teatru. Chiar și în cinema, filmele sunt încă mute și alb-negru.
  Dar circul este asemănător și nu atât de diferit de cel modern. Dar nu poți merge acolo în fiecare zi.
  Dar războiul este o distracție interesantă. Mai ales când ești nemuritor și nu te pot ucide.
  Desigur, Oleg Rybachenko este foarte fericit să plece să cucerească Afganistanul. Și fetele vor să lupte. Și următorul război nu este departe.
  Germania a fost dezarmată, în timp ce Marea Britanie și Franța nu caută probleme. Așa că țarul Nicolae nu are încă nicio dorință mare să se lupte cu ei.
  Printre posibilele direcții de expansiune a Rusiei se numără și China, care nu este încă complet împărțită între statele puternice.
  Zheltorossia s-a format deja acolo și aș dori să-l extind practic în toată China. Care, totuși, încă arată ca un vis.
  Dar având în vedere puterea Rusiei țariste, visul este destul de real. Până atunci, în Afganistan.
  Un băiat și un batalion de fete îmbrăcate în bikini aleargă desculți prin munți.
  Aici intră în bătălia cu mujahedinii.
  Oleg Rybachenko trage o explozie dintr-o mitralieră și, cu degetele goale, aruncă o grenadă mortală.
  Mujahedinii sfâșiați cad. Și băiatul țipă:
  - Spre gloria tatălui-rege, s-au născut curajoși dintr-un motiv!
  Natasha trage și ea și aruncă o lămâie cu degetele goale de la picioare, după care strigă:
  - Pentru mama Rusie!
  Zoya, trăgând în războinicii șahului și tund-i cu o mătură, a făcut cadou de moarte cu călcâiul gol și a scârțâit:
  - Pentru zeița rusă Lada!
  Augustine, mâzgălindu-se pe inamic cu o pușcă de asalt de cel mai recent calibru, folosind și degetele goale de la picioare, mârâi:
  - Pentru puterea noastră izbitoare!
  Svetlana - această fată fără prejudecăți, cu părul de culoarea zăpezii de primăvară și cu o mare imaginație, a aruncat cu degetele goale un dar ucigaș al morții și a scârțâit:
  - Pentru marile idei ale comunismului țarist!
  Oleg Rybachenko, care a avut și o viață trecută considerabilă și a trăit deja în acest secol timp de cincisprezece ani într-un corp copilăresc, nemuritor, a remarcat:
  - Este comunismul compatibil cu țarul?
  Natasha a remarcat logic, aruncând un cadou de moarte cu degetele goale de la picioare și sfâșiind afgani:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil - știu sigur!
  Zoya, cosind soldații șahului și mâzgălindu-l pe inamic dintr-un pistol-mitralieră ușoară, mormăi:
  - În suflet ne străduim cu pasiunea imaculată!
  Augustin, al cărui păr roșu aramiu flutura ca o luptă, stindard proletar, ciripit:
  - Slavă Patriei noastre și minunilor ei!
  Și apoi a aruncat cu degetele goale un cadou foarte mortal de moarte.
  Svetlana, cosind pe afgani și îngrămădând munți de cadavre, gutura cu entuziasm:
  - În numele Mamei Rusia!
  Și călcâiul ei gol, rotund, roz, cum să dea o putere colosală distrugerii și anihilării.
  Aceste fete în bikini au luptat cu armata șahului și nicio putere din lume nu le poate rezista.
  Dar războinicii călăresc pe două cele mai noi tancuri Luna-4.
  Mașini cu patru mitraliere fiecare și motoare mai avansate, care le-au permis să atingă viteze de șaizeci de kilometri pe autostradă și patruzeci cu rockade. Și armura era mai groasă și de calitate mai bună decât la modelele anterioare.
  Desigur, Elizabeth și Elena erau aproape goale și desculțe. Și au condus mașina foarte încrezători.
  Elizabeth, trăgând din mitraliere, a ciripit:
  - Nicholas marea misiune - cel mai mare rege al regilor!
  Catherine, dărâmând războinicii șahului, a cântat:
  - Între stele, pulsul Pământului bate neliniştit,
  Câmpurile de cristal scânteie - irigate...
  Eu protejez pacea familiei mele -
  Slujind din toată inima - Mama Rusia!
  Iar fata va apăsa pedala cu călcâiul gol, rotund.
  Aceste fete sunt pur și simplu uimitoare.
  Elena și Euphrosinia se luptă și ele cu înverșunare. Și nimeni nu poate rezista acestor fete.
  Elena bate inamicul cu degetele goale, picioarele dăltuite și cooes:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Euphrosinia, lovind trupele șahului cu ajutorul unui călcâi gol, de fetiță și al vyaknulei:
  - Slavă tuturor celor mai frumoși regi!
  Și fetele cântau în cor, bătând din picioarele goale:
  - Slavă Rusiei, slavă,
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Fete aproape fără haine
  Salutări poporului rus!
  Deci, pe două tancuri cu mitraliere, războinicii s-au împrăștiat cu seriozitate. Și i-au zdrobit complet pe afgani.
  Și apoi, din aer, modul în care avioanele de luptă au început să apese. Inclusiv "Dobrynya Nikitich" cu șase motoare și o încărcătură record de bombă.
  Iar Anastasia Vedmakova va apăsa pedala cu călcâiul gol, rotund, roz.
  Și din burta unui bombardier, cât de mortale și distructive vor cădea bombe.
  Și Anastasia o va lua și va cânta:
  - Nu există mai frumoasă Patrie-Mamă-Rusia,
  Luptă pentru ea și nu-ți fie frică...
  Nu mai există fete frumoase în univers -
  Tot universul este o torță de lumină Rus!
  Akulina Orlova, scriind pe mujahidinul șahului din mitralierele Dobrynya Nikitich, a adăugat:
  - Nu există cuvinte mai frumoase pentru Patria Mamă,
  Apăsând steagul tricolor al victoriei la piept...
  Fii un cavaler rus, ești gata de lupte -
  Trăiește pentru visul pe care l-au dat bunicii!
  Mirabela Magnetic a lovit trupele afgane. Și le-a cosit în vrac.
  Și a tras și de la un aruncător de flăcări. Și a ars o mulțime de dushmani, arzându-i până la pământ.
  Apoi ea a cântat:
  Suntem cei mai puternici din lume
  Să omorâm toți inamicii din toaletă!
  Iar fata a scos limba. Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei.
  Acolo îi bat avioanele Rusiei țariste pe mujahedini. Și aruncă bombe și napalm.
  Tancurile mai grele luptă bine, dar cu abilități bune de cross-country și motoare puternice. În special, cel mai nou HP-2 cântărind cincizeci de tone, care zdrobește inamicul. HP - tradus - "Nikolai Romanov".
  Acesta este primul model experimental al unui tanc cu două tunuri puternic explozive și șase mitraliere.
  Și cum zdrobește trupele afgane ale regelui.
  Și fetele în același timp își scot dinții în interiorul rezervorului și râd.
  Alenka trage o lovitură cu degetele goale de la picioare și țipă în vârful plămânilor:
  - Slavă părintelui-rege!
  Și celelalte fete țipă:
  - Slavă!
  Și rezervorul lor urcă pe pante abrupte.
  Și în spatele lor, fulgerând cu tocuri goale, fete în doar chiloți se repezi și sfârcurile lor rubin scânteie la soare.
  Iată fetele - aproape complet goale, iar sânii lor sunt atât de apetiși.
  Anyuta țintește mitralierele cu degetele goale și îi zdrobește pe afgani, scârțâind și răcnind:
  - Pentru Rusia, mama noastră!
  Și rezervorul se mișcă și zdrobește dushmanii. Acolo fetele sunt foarte atrăgătoare.
  Allah urlă entuziasmat:
  - Și fetele atrăgătoare atacă în luptă,
  Rusia este în spatele nostru, Rusia este în spatele nostru!
  Fata asta este atât de roșie și cool.
  De asemenea, Maria bate trupele regelui și scârțâie:
  - În numele sfintei Rusii!
  Olympias pornește și zdrobește inamicii cu forță. Și cu călcâiul gol asupra inamicului cum să se miște.
  Și un proiectil zboară cu o amplitudine mortală...
  Armata regelui afgan a fost parțial distrusă și parțial a fugit.
  Și călcându-și picioarele goale, fetele au intrat în Kabul. Și astfel continuă să se deplaseze prin Afganistan.
  Oleg Rybachenko urmărește inamicul. Împreună cu fata eternă Margarita Korshunova, au depășit armata șeicului.
  Și iată că băiatul și fata tăiau cu săbiile. Și i-au doborât pe mujahedin cu toată furia lor.
  Băiatul a aruncat un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare și a sfâșiat o duzină de soldați ai șeicului.
  Și urlă:
  - Țarul nostru Nicolae,
  Nu deschide gura larg!
  Margaret este foarte agresivă. Conduce o moară. Cu degetele goale, aruncă un bob de mazăre și răcnește:
  - Pentru comunismul țarist!
  Și apoi copiii o vor lua și vor fluiera în cor. Iar corbii sunt literalmente uluiți și se revarsă ca ploaia pe capetele afganilor. Și e foarte tare.
  Oleg Rybachenko doboară dușmanii și răcnește:
  - Luați în considerare țarismul pentru ideile de comunism și de triumf!
  Și din nou cum să atace inamicul.
  Și săbiile băiatului dușman tăiau ca varza.
  Iată atacul lui uimitor.
  Și din nou fluierul cu corbii leșinați.
  Până acum, ei sunt în frunte. Și chiar și avantajul lor crește.
  Margarita scârțâie și răcnește:
  - Slavă eroilor ruși!
  Și cu călcâiul gol, fata a aruncat un dar de anihilare.
  Asta este o frumusețe marțială.
  Deși încă un copil. Și odată a devenit adult, și chiar o femeie în vârstă. Dar și-a cumpărat și nemurirea și a primit tinerețea veșnică. Adevărat, este o fată de o sută de ani. Și atunci adevărul poate crește. Între timp, ea servește în armata rusă. Și Superman de asemenea.
  Și din moment ce, spre deosebire de Oleg Rybachenko, acest scriitor nu i-a fost pasionat de jocurile pe computer, este mult mai ușor pentru ea. Desigur, îmi place să lupt.
  Copiii nemuritori sunt prieteni. Este ciudat cumva să fii adulți și chiar să ai mulți ani și să devii foarte tânăr.
  Și gândirea a devenit mai copilărească, deși memoria și personalitatea s-au păstrat complet.
  Și trebuie să spun că este foarte tare.
  Margarita și Oleg, goi, cu tocuri copilărești, aruncă un pachet exploziv și îl zdrobesc pe șeic. Și mediul lui este terminat. Apoi au tăiat dușmanii cu săbiile. Și acesta este însuși botezul lor cu foc. Și apoi fluieră din nou...
  Ciorii cad pe capetele mujahidinilor și le străpung craniile fără probleme.
  Oleg răcnește, întrerupând adversarii:
  - Margarita - fereastra este deschisă!
  Și din nou taie moara, tăind ultimele capete.
  Aici trupele ruse au ocupat Kandaharul. Sunt din ce în ce mai puțini oameni care vor să lupte cu armata invincibilă a țarului Nicolae al II-lea.
  Alte orașe se predă deja fără luptă. Sau aproape fără luptă.
  Bande separate încă operează doar la munte.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova tocmai au început să vâneze o astfel de bandă.
  Un băiat și o fată i-au doborât pe vitejii războinici ai lui Allah. Și au acționat cu toată îndrăzneala incredibilă.
  Copilul nemuritor a aruncat o grenadă cu călcâiul gol, a sfâșiat adversarii și a scârțâit:
  - Pentru noua URSS!
  Margarita, ținând săbiile și tăind capete, a grăunt:
  - Pentru noi frontiere!
  Iar călcâiul gol al fetei a aruncat distrugeri colosale, sfâșiind dușmanii.
  Și acum copiii fluieră din nou și numeroase corbi uluite cad pe capetele mujahedinilor.
  Și această trupă este distrusă. Totul se face foarte inteligent.
  Afganistanul, așa cum spune, este capturat... Încă câteva bande mici au fost distruse de copii nemuritori.
  Pentru aceasta au primit bani și noi trepte. Poporul din Afganistan a decis să se supună noului rege. Și până acum s-au descurcat destul de bine.
  Aproape imediat, a început să fie construită o cale ferată către India.
  Marea Britanie a primit o bucată pur simbolică din Afganistan, dar și-a declarat victoria.
  Și Oleg Rybachenko și Margarita s-au mutat în Manciuria. E calm acolo.
  Dar puțin mai la sud, a izbucnit o revoltă comunistă. Și o încercare de a aduce puterea roșiilor în China.
  Guvernul oficial al Imperiului Celest a apelat la Rusia țaristă pentru ajutor.
  Și răscoala a crescut și a crescut. Și trupele Armatei Roșii au capturat chiar și Beijingul.
  Armata rusă a intrat în ofensivă. O flotă înainta dinspre mare, condusă de
  Kolchak. Și el este un succesor demn al amiralului Makarov. Și distruge cu încredere Armata Roșie a Chinei.
  Iar fetele de pe mare trag și lansează proiectile mari și mortale.
  Și tocurile goale și rotunde ale fetelor pâlpâie. Și trag din tunurile crucișătoarelor și ale navelor de luptă.
  Războinicii aleargă repede. Luptând cu Anna dă ordine. Și artileria pornește.
  Veronica - aceasta fata, ofiter de marina, da si comenzi, fiind doar in chiloti si cu o fasie subtire de stofa pe piept.
  Și la comanda ei, pistoalele de șaisprezece inci trag. Și sfâșie porturile Beijingului.
  Oleg Rybachenko, ca întotdeauna, în luptă... Este un băiat atât de drăguț și musculos în pantaloni scurți. Și tăie trupele chineze cu entuziasm. Iată bătăliile aprige.
  Margarita se lupta si ea cu mare eficienta. Și îi tăie cu săbiile pe vitejii războinici ai imperiului ceresc.
  Fata, luptându-se cu dușmanul și fluturând săbii, din care zboară capete, cânta;
  Rusia este cea mai mare dintre țări
  Frumoasa mare Patrie...
  Tovarășul Stalin este un ideal,
  Să construim în curând fericirea comunismului!
  
  În timp ce avem, totuși, genul de regi,
  Romanovii stăpânesc Rusia...
  Rupe patria inamicului,
  Să triumfe Abel, nu Cain!
  
  Nicholas să fie marele țar,
  Noroc în lupte și realizări...
  Câștigi hoardele pentru Rusia,
  Așa va fi părerea despre stat!
  
  Pentru Nikolai voi oferi un abonament,
  Nu voi permite jignirea autocratului...
  Lasă napalmul să se reverse din cer asupra oamenilor,
  Nu voi rata, crede-ma, sper!
  
  Suntem mari vulturi ruși,
  Capabil să cucerească întinderea universului...
  Modest și în același timp mândru,
  Cu puterea ei în luptă neschimbată!
  
  Fetelor și băieților nu le pasă
  Cavalerii luptă foarte curajos...
  Rusia ești grozav de mult timp -
  Nu trebuie să ne bocim de enervare!
  
  În jurul legii de inamici fete
  Dar curajos îi extermină pe cei răi...
  Avem destui pumni
  Ne vom câștiga locul în rai!
  
  Cota noastră să fie mare
  Și Rusia va deveni bogată nemaiauzită...
  Nu privi de sus la fete
  Sunt zvelți și deloc cocoșați!
  
  În numele Patriei noastre, o vedetă
  Lasă comunismul să strălucească...
  Visul mare devenit realitate
  Natura va fi în luna mai nesfârșită!
  
  Totul va înflori într-o culoare foarte luxuriantă,
  Totul va fi foarte luminos, curat...
  Câștigă deschide un cont nelimitat,
  În numele să credeți steagul comunismului!
  
  Ce fel de oameni conduc pământul
  Astea sunt mai scumpe pentru Patria...
  Deși uneori ascuns în întuneric,
  Capabil să ne încorporeze ferm în față!
  
  Îl iubesc pe Belobog și pe Hristos,
  Am citit și pe Lada și pe Maria...
  Dragostea pentru Rusia este pură ca un cristal,
  Lupt și sunt pentru ea!
  
  În Numele Familiei, de dragul tuturor oamenilor,
  Să mergem dacă este nevoie Golgota...
  Nebunul nebun va dispărea în iad,
  Și cred că adversarii vor muri în curând!
  
  Deci Rusia este frumoasă și știu și puternică,
  Că fetele și băieții sunt curajoși în asta...
  Lăsați Satana să atace cu putere
  Vom avea oferte grozave!
  
  Nu crede cine ne îngroapă Rusia,
  Știi, nu sunt departe de minte...
  Și te lupți și pur și simplu nu-ți fie frică,
  Și umflând cu curaj obrajii în luptă!
  
  Războinicii îndrăzneți cred
  Curajos, curajos în dansul maiestuos...
  Uneori suntem atacați de o fiară rea,
  Dar nu există o glorie mai puternică a cunoașterii Rusiei!
  
  Aici patria noastră înflorește deja,
  Așa că credeți în culoarea luxuriantă a genului...
  Victoriile au deschis un cont nelimitat,
  Și isprăvi de eroism se cântă!
  . CAPITOLUL 3
  Procesul de cucerire a Chinei este unul lung, țara este mare și foarte dens populată. Și luptele de acolo se desfășoară cu mare intensitate.
  Oleg Rybachenko tăie chineză cu săbiile. Apoi aruncă în ei mazăre cu explozibili improvizați cu picioarele goale, copilărești și cântă:
  - Patria mea -
  Regii stăpânesc în ea
  familie prietenoasă,
  Rupe-i pe cei răi!
  Margarita Korshunova distruge și trupele Imperiului Celest. Și conduce moara cu săbiile. Și cu degetele goale aruncă mazăre de moarte.
  Fata canta:
  - Slavă comunismului, glorie....
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Iar copiii nemuritori vor fluiera. Ciorii fac atacuri de cord și uluiți cad în capul chinezilor. Să spunem așa - copiii terminatori. Iar corbii străpung cu ciocul craniile războinicilor din Imperiul Ceresc.
  Și apoi alte fete au preluat chinezii.
  Aici Natasha le taie cu săbiile și cu mamelonul stacojiu apăsă butonul bazooka, scuipând un proiectil. Și masa de chinezi zboară în sus.
  Și Natasha cântă din răsputeri:
  - Slavă vremurilor comunismului,
  Va fi sfârșitul pacifismului!
  Și fata cu degetele goale de la picioare, ca și cum ar lansa o grenadă criminală, sfâșiind adversarii.
  Zoya luptă și ea cu mare entuziasm. Și îi tăie pe chinezi cu săbiile fără probleme.
  Și cu degetele goale de la picioare, aruncă grenade cu o putere mortală. Fata asta este pur și simplu uimitoare.
  Apoi, un mamelon de sân de căpșuni va lansa un dar devastator al morții.
  Și masa chinezilor a zburat în sus.
  Zoya a luat-o și a cântat:
  - În numele ideilor comunismului,
  vedem viitorul țării țariste...
  Și steagul roșu, Patria noastră,
  Vom fi mereu infinit de credincioși!
  Augustin îi dărâmă și pe chinezi. Este o fată super.
  Fata cu părul roșu a aruncat cu călcâiul gol o grenadă letală, a sfâșiat o mulțime de adversari și a scârțâit:
  - Pentru Rusia - mama noastră!
  Și cu mamelonul rubin al pieptului ea a apăsat butonul bazooka. Și a scuipat o rachetă mortală. Și atât de mulți chinezi au luat și au spart deodată.
  Aici sunt fetele.
  Svetlana a zdrobit și inamicii. Și tăiați trupele imperiului ceresc cu săbiile. Și a aruncat darurile morții cu degetele goale. Și în cele din urmă, ca un mamelon de zmeură, va arunca un proiectil mortal al morții.
  Si canta:
  - Patria mea sunt orașe și dulce,
  Patria mea este o țară regală!
  Acestea sunt fetele - clasa și oportunitățile lor cele mai remarcabile. Nu poți rezista unor astfel de fete.
  Și i-au tăiat așa chinezii ăștia fără milă și îndoieli.
  Aurora se luptă și aici, iar fetele mâzgăleesc pe chinezi dintr-o mitralieră. Iată o frumusețe.
  Și, de asemenea, cu un mamelon stacojiu apăsați butonul lansator de grenade. Și trage o rachetă ucigașă. Iar masa adversarilor deodată sfâșie și sfâșie în bucăți mici.
  Apoi Aurora a cântat:
  - Pentru cel mai mare comunism,
  Doar du-te în sus și în jos!
  Aceste fete sunt foarte cool și agresive.
  Mirabela Magnetic bombardează inamicul din aer. Ea folosește un avion de atac biplan. Și cum îi va lovi pe chinezi.
  Și îi bate fără milă. Și mâzgălește din mitraliere, stivuind foarte frumos chinezii în grămezi. Și o face foarte vioi. Călcâiul gol apasă pe pedală. Și câte bombe vor cădea asupra chinezilor.
  Mirabela a cântat, dezvăluind dinții:
  - Sunt cel mai puternic din lume,
  Și de două ori doi nu înseamnă patru!
  Akulina Orlova îi zdrobește și pe chinezi din aer. Și o face cu mare succes. Și zdrobește trupele imperiului celest.
  Și apoi a apăsat butonul cu sfarcul stacojiu al pieptului, iar acum zboară în chinezi, rupându-i cu o rachetă de luptă.
  Akulina a luat-o și a cântat:
  - Slavă inimilor mari,
  Vom zdrobi toți dușmanii până la capăt!
  Anastasia Vedmakova i-a zdrobit și pe chinezi și a făcut-o cu un entuziasm extraordinar.
  Aceasta este fata Anastasia - doar super!
  Și cu degetele goale îndreaptă spre inamic, ceva letal.
  Și apoi fata a apăsat butonul cu mamelonul ei rubin și bombele au căzut asupra chinezilor. Și este foarte agresivă.
  Și îi zdrobește pe acești chinezi cu o forță mortală.
  Anastasia a cântat:
  - Îi vom sfâșia pe toți,
  Pentru Rusia, mama noastră!
  Din nou, fetele se luptă cu o furie colosală. Acesta este triumviratul de luptă.
  Și pe cer nu au egal. Dar sunt puține bătălii aeriene - aviația chineză este slabă.
  Akulina Orlova i-a zdrobit pe chinezi pe uscat, a tras obuze explozive și a cântat:
  - Unu, doi, trei - rupe chinezii!
  Va fi o sărbătoare glorioasă -
  Vom cuceri lumea!
  Acestea sunt lupte dure și brutale.
  Iată echipajul lui Elizabeth luptă pe tanc. Iată o fată și echipa ei și s-au întors în bikini.
  Aici Elizabeth apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și gutura:
  - Slavă țarului Nicolae al II-lea!
  Ekaterina a tras și ea, apăsându-și sfarcul stacojiu și lovindu-i pe chinezi și a guturat inteligent:
  - Slavă super-amiralului Makarov!
  Elena a explodat în inamic. A sfâșiat o masă de chinezi cu ajutorul mitralierelor și a țipat:
  - Pentru comunismul regilor!
  Euphrosinia a mâzgălit pe dușman și i-a cosit pe soldații Imperiului Ceresc și a cântat:
  - Slavă Rusiei și Zeului Alb!
  Acestea sunt fetele care luptă pe un tanc agil și puternic. Și echipa lor a zdrobit armata chineză.
  Elizabeth a remarcat cu inteligență și a zdrobit adversarii, vyaknula:
  Adevăratul rege nu este cel care poartă coroană, ci care nu este o pălărie cu minte și un nebun cu strângere!
  Elena a punctat agresiv și a declarat furios:
  - Cine are capul gol, purtând o coroană, adică o pălărie tipică, fără rege în cap!
  Catherine a explodat și asupra chinezii, a sfâșiat două duzini de soldați ai Imperiului Ceresc și a spus:
  - După ce a dat peste cap țara, dictatorul poate ține coroana pe cap, dar cu siguranță va pierde fața!
  Euphrosyne, zdrobindu-i pe chinezi cu împușcături bine țintite și, literalmente, i-a tăiat jos, ridicând munți de cadavre.
  Și în același timp ea a spus:
  - Mai bine să-ți pierzi capul în vitejie decât să rămâi cu nasul în lașitate!
  Așa s-au supărat fetele. Și în același timp sunt aproape complet goi, și desculți, și foarte bronzați, cu părul blond.
  Elizabeth, trăgând, a spus:
  - Dacă fără un rege în cap, atunci vei fi o pălărie care îți rămâne mereu cu nasul!
  Catherine, conducând un foc foarte bine îndreptat asupra inamicului și doborând chinezii în masă, mormăi:
  - Cine pierde simțul realității rămâne cu nasul fără vis!
  Elena remarcă agresiv, mâzgălindu-se pe inamici și apăsând butoanele cu degetele goale de la picioare, și gutura:
  - Un picior de femeie, desculț, a încălțat orice bărbat în amigdale și l-a lăsat fără pantaloni, expunându-i corpul!
  Euphrosinia, lovind adversarii și ucigând chinezii cu o forță furioasă, a remarcat agresiv:
  - După ce ți-ai pierdut conștiința în căutarea munților de aur, poți lăsa inamicul cu un nas, dar nu va mai rămâne nici măcar un ban rupt în spatele sufletului tău!
  Fetele au luptat cu disperare și curaj.
  Elizabeth a rezumat distrugând un obuzier chinezesc cu un obuz:
  - Când ai pe Dumnezeu în inimă și un rege în cap, ești un om cu majusculă!
  Războinicii au luptat pe alte fronturi.
  Alenka a mâzgălit pe chinezi dintr-o mitralieră. Le-a cosit ca pe grâu și a urlat:
  - Pentru marele rege,
  Domnule multumesc!
  Și cu degetele goale, fata va arunca o grenadă cu o forță mortală.
  Anyuta, mâzgălindu-se pe vrăjmaș și dând un cadou de moarte cu călcâiul gol și rotund, a dat:
  - Slavă erei comunismului! Țarul Nicolae va fi alături de noi!
  Iar fata l-a împins pe generalul chinez în bărbie cu cotul și a ciripit:
  - Pentru marea Rusie a lui Svarog!
  Luptându-se, Alla a zdrobit soldații chinezi, i-a cosit ca o seceră și vyaknula:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Și degetele ei goale au aruncat un dar puternic de letal de anihilare.
  Maria zdrobește și dușmanii cu aplomb sălbatic. Și mâzgăliri de la mitraliere, în timp ce cânta:
  - Patria noastră este mama noastră!
  Fata vrea să fie un erou!
  Și cu degetele goale, fata va arunca un cadou distructiv al morții.
  Și apoi cum apăsă butonul bazooka cu mamelonul stacojiu.
  Jocurile Olimpice îi zdrobesc pe chinezi în pulbere. Mâzgălindu-le din mașină. Și cântă:
  - Suntem pe tine ca într-un război,
  Și în război ca pe tine!
  Iar degetele goale ale fetei au aruncat un pachet exploziv.
  A sfâșiat o masă de chinezi.
  Olympias a tras și el cu un sfarc de căpșuni și a ciripit:
  - Pentru pace, pentru prietenie, pentru mai!
  Alenka remarcă râzând:
  - Și apoi tu May?
  Anyuta, mâzgălind în chineză, scârțâi:
  Vară, o vară, vară înstelată, fii cu mine!
  Alla a explodat inamicului, a sfâșiat câțiva soldați chinezi și a ciripit:
  - Pentru imperiul regal!
  Și părul ei este ca un foc aprins care ar putea arde Roma. Aici e fata.
  Cinci își schimbă poziția. Și mâzgălește inamicul cu o rază de acțiune îmbunătățită.
  Și apoi fetele au tăiat firele electrice, iar curentul a trecut,
  de inamici. Și chinezii scânteiau.
  Iar fetele, ca tocuri goale, o vor lua și vor străluci. Și din nou vor prelua armata chineză, curajoasă. Și chinezii sunt puternici și curajoși. Acesta este un oameni curajos, numeroși.
  Dar Veronika și Victoria le-au lovit cu rachete din avion. Și a sfâșiat o mulțime de chinezi. Fetele se ceartă, într-un bikini și desculțe. Și cu călcâiele goale lovesc inamicul, apăsând pe butoane.
  Akulina Orlova îi bate și pe chinezi, zdrobindu-i fără milă pe dușmani.
  Akulina a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale și i-a bătut pe chinezi, i-a rupt și a ciripit:
  - Slavă părintelui-rege!
  Anastasia Vedmakova a confirmat:
  - Slavă necondiționată regelui!
  Mirabela Magnetic a dat un dar de distrugere cu călcâiul gol și a ciripit:
  - Și să bem pentru amiralul Makarov!
  Și sfarcul ei stacojiu a fost expus, iar fata l-a luat și a apăsat butonul. Și rachete au zburat spre chinezi. Și a sfâșiat mulți războinici ai imperiului ceresc.
  Aici sunt fetele...
  Și apoi fetele ninja din Japonia i-au înfruntat pe chinezi. Și războinicii, desigur, într-un singur bikini și cu picioarele goale.
  O fată ninja cu păr albastru a luat săbiile și i-a tăiat pe chinezi. Și și-a scos capul. Și după aceea, cu degetele goale de la picioare, a aruncat un bob de mazăre de distrugere. Și din nou, războinicii imperiului ceresc cu membrele tăiate au zburat în direcții diferite.
  Războinicul cânta:
  - Slavă Japoniei! Glorie!
  O fată ninja cu părul galben se luptă cu inamicii. Și îi tăie fără milă cu săbiile. Și degetele ei goale și grațioase de fetiță aruncă ceva complet distructiv. Și ele rup literalmente corpul. Și războinicul cântă:
  - Slavă Japoniei, glorie!
  Tancurile se repezi în față,
  Fetelor, neștiind frica -
  Salutări - popor rus!
  O fată ninja cu păr roșu taie și ea chinezești. Este o războinică foarte agresivă. Și tăie adversarii până la capăt. Și iarăși, degetele unor astfel de picioare goale cizelate și seducătoare aruncă bumerangi care suflă din cap ca firele de păr cu brici.
  Și războinicul cântă:
  - Rusia țarului Mihai,
  Universul a cucerit!
  O fată ninja cu păr alb și-a mânuit săbiile în timp ce le-a decapitat capetele chinezilor. Și această fată în bikini s-a dovedit a fi o frumusețe scrisă. Și săbiile ei sunt uimitoare. Și degetele goale ale picioarelor aruncau și ace otrăvitoare, lovind cu pumni în gâtul războinicilor Imperiului Ceresc.
  Fata ninja a cântat:
  - Războinicul japonez nu se teme de moarte,
  Nu ne este frică de moarte pe câmpul de luptă...
  Pentru Sfânta Rusie, ninja va lupta -
  Și chiar și moartea - va câștiga!
  Aceste fete sunt atât de aproape goale și frumoase, iar picioarele lor seduc bărbații.
  Dar Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova intră din nou în luptă, sau mai degrabă, alergă. Din nou copiii se luptă cu furie sălbatică și frenezie.
  Aici băiatul își ține săbiile și le taie de pe umeri capetele chinezilor.
  Oleg gutura, iar băiatul aruncă mazăre de distrugere cu degetele goale. A sfâșiat dușmanii și a cântat:
  Slavă comunismului pe care Nicholas îl construiește,
  El este cel mai mare și mai înțelept rege!
  Fata, această fostă scriitoare Margarita Korshunova, care le-a tăiat capetele chinezilor, a guturat:
  - Pentru Rusia și țarul Nicolae!
  Și cu degetele goale, tânărul războinic va lua și va arunca un bumerang. Și acela va zbura și va tăia capetele soldaților chinezi. Iată o fată.
  Margarita a luat-o și a cântat:
  Nu există mai frumoasă Patrie-Mamă-Rusia,
  Cea mai bună țară din univers...
  Stelele au irigat cerul cu perle,
  Înnebunește chiar și o privire vicleană!
  Apoi copiii nemuritori l-au luat și au fluierat din răsputeri. Așa că corbii l-au luat, au făcut atacuri de cord și s-au prăbușit într-un leșin și au început să cadă. Și lovește-i cu pumnul în capul chinezilor.
  Aceștia sunt copii, sunt doar monștri și super....
  Și din nou, să tăiem dușmanii. Și astfel de fete lupte și curajoase sunt aici, ceea ce este super, așa că Natasha a pornit la atac.
  Fata a luat-o și a tras din mitraliere și a ciripit:
  - Pentru comunismul țarului Nicolae!
  Zoya a confirmat aruncând cu călcâiul gol un sac exploziv cu explozibili.
  Și războinicul a cântat:
  - Pentru marele rege,
  Tată-suveran!
  Augustin și-a tăiat dușmanii fără nicio slăbiciune sau milă. Și războinicul cu părul roșu a luat-o și cu degetele goale de la picioare a aruncat ceva foarte letal și distructiv. Și foarte mortal s-a comportat foarte tare.
  Augustin a condus moara de vânt și a scârțâit:
  - Pentru Rusia și victorie până la capăt!
  Svetlana conducea cu săbiile ei o moară de săbii foarte agresivă. Ea a tăiat capetele inamicilor, punându-i într-o movilă. Și cu degetele goale, a luat și a aruncat un dar mortal al morții.
  Și ea urlă:
  - Pentru comunismul țarist!
  Și fetele din nou cu tocuri goale și rotunde, de parcă ar fi fost ciocănite cu mazăre ucigașă a distrugerii.
  Și cântă din nou:
  Nikolai, tu ești regele-mesia,
  În curând vei fi atotputernic!
  . CAPITOLUL 4
  Războiul cu China a continuat.
  Fetele au tras bombardiere noi, mai puternice. Și Anastasia Vedmakova a început să declanșeze lovituri aeriene puternice asupra chinezilor.
  Războinicul cânta, apăsând butoanele cu degetele goale de la picioare:
  Oamenii vor fi fericiți
  Fericire pentru totdeauna...
  Nicolae al puterii -
  Puterea este mare!
  Akulina Orlova, mâzgălindu-și adversarii și tunsându-i pe chinezi, a ciripit agresiv:
  - Pentru gloria ideilor comunismului!
  Mirabela Magnetic, trimițând bombe de sus și ucigând chinezii, a adăugat:
  - Va fi glorie în această viață!
  Așa atacă fetele din aer imperiul celest. Și distrugeți vitejii soldați ai armatei chineze.
  Alenka luptă și ea. O fată se bate dintr-o mitralieră. Tunde chinezii și scârțâie:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Și cu degetele goale, în timp ce trimite un dar de moarte dușmanului.
  Anyuta trage în chinezi, și foarte precis. Le tunde și spune cu plăcere:
  - Va fi bucurie în univers!
  Și cu un toc gol, rotund, ca și cum ar arunca un bob de mazăre al morții.
  Și luptând cu Alla se luptă cu o frenezie sălbatică. Iar săbiile ei funcționează moara și taie capetele chinezilor. Fata spune cu furie, dezvăluind dinții:
  - Vom aduce dragoste Rusiei noastre!
  Iar fata va arunca ceva agresiv și distructiv cu degetele goale de la picioare.
  Bătălia Maria luptă din nou. Și săbiile ei sunt atât de ascuțite și foarte mortale. Și au tăiat carnea ca untul fierbinte de fier.
  O fată cu păr auriu vorbește agresiv, tăind chinezii în bucăți:
  Mama Rusia este cu noi pentru totdeauna!
  Lupte și Jocurile Olimpice. Ea este foarte mare si musculosa. Cum am luat-o pe chinezi și să-i tocăm ca grâul cu coasa. Aceasta este o fată, ei bine, atât de mare și agresivă.
  Și, de asemenea, cu călcâiul gol, cum să cedezi unei bombe. Și va sfâșie o mulțime de adversari deodată.
  Și apoi Natasha se luptă. Fata ține în mâini un aruncător de flăcări. Și bate inamicul.
  Un șuvoi de flăcări a trecut prin chinezi. Și vor arde o sută întreagă odată. Aici e fata.
  Iar pe butonul aruncătorului de flăcări va apăsa mamelonul stacojiu al sânului feminin.
  Și așa se revarsă totul.
  Iar fata cu degetele goale de la picioare aruncă lămâi cu forță agresivă.
  Războinicul cânta:
  - Pentru Sfânta Rusia - Slavă Patriei!
  Zoya se luptă și cu puterea sălbatică a panterei. Sfarcurile ei de căpșuni apasă pe butoane și scot explozii electrice din mașină. Apoi fata a ciripit:
  - Pentru noile noastre victorii!
  Și cu degetele goale, aruncă ceva complet mortal. Iată o fată - o blondă miere.
  Augustin, luptându-se cu dușmanii și cosind-i ca pe o coasă, trimițând glonț după glonț și împingându-i în sicriu, a guturat:
  - Pentru mari realizări!
  Și cu degetele goale de la picioare a aruncat un dar ucigaș de o putere colosală.
  Și apoi fata va apăsa butonul armei cu mamelonul rubin al pieptului și va sfâșia un întreg batalion de inamici.
  Și iată-l pe Svetlana în luptă, o fată formidabilă. Taie inamicii foarte agresiv.
  Și cu degetele goale de la picioare, el trimite discuri ascuțite și subțiri adversarilor.
  Și cu sfarcurile purpurie ale pieptului va lovi inamicii, iar aceștia vor fi complet distruși. Atâtea cadavre și chinezi distruși.
  Apoi Svetlana s-a rugat:
  - Pentru Rusia și victorie până la capăt!
  Iată fetele celei mai înalte acrobații. Și au pus în scenă o exterminare figurativă a dușmanilor. Și toți toarnă peste ele fulgi aprinși și electrici.
  Alice și Angelica lucrează cu puști de lunetist. Fetele abia au timp să tragă și să se reinfecteze.
  Există o mulțime de chinezi. Și nu pot fi răsturnate atât de ușor. Și împing într-un val galben, nesfârșit.
  Alice a tras, lovindu-l pe general și a ciripit:
  - Câtă muncă avem!
  Angelica a tras și ea cu precizie și a fost de acord:
  - Multe, dar ne așteptăm la o victorie!
  Iar diavolul roșcat cu degetele goale de la picioare a lansat un dar ucigaș al morții.
  Alice a tras din nou, a doborât un avion chinezesc. Fata era hotărâtă să câștige decisiv.
  Aici a avut propriile ei probleme și complexe.
  Alice a tras din nou, și destul de precis, și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Vom da exemplu!
  Și ochii ei scânteiau de fulgere.
  Aceasta este într-adevăr categoria în care fetele sunt super.
  Și apoi Alice a tras și trei chinezi au fost străpunși de un glonț deodată.
  Iar fata blondă cu degetele goale de la picioare va lua și va arunca o grenadă de distrugere cu o forță mortală.
  Acestea sunt fetele în care categoria este simplă - super.
  Aurora, între timp, a tras dintr-un obuzier. Ea a sfâșiat un întreg pluton de chinezi și a strigat:
  - Nu am nicio îndoială cu privire la contul meu!
  Și frumoasa fata a luat-o și a apăsat butonul cu sfarcul ei stacojiu. Și din nou, un proiectil letal de calibru mare zboară spre inamic.
  Aurora a luat-o și a cântat:
  Am un inamic
  Există putere și presiune...
  Dar sunt în pielea unui taur -
  Iată conversația!
  Partenerul ei, Agrippina, dezvăluind dinții și zdrobindu-i pe chinezul apăsat cu un zâmbet, a spus:
  - Hei torear, stai,
  începem alergarea...
  Afrodita, o fată cu păr auriu, tot în bikini și desculță, a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Ai grijă de viața ta
  Omul regele fiarelor!
  Agrippina, cu sfarcul stacojiu al pieptului plin, apăsă butonul armei letale și ciripit:
  - Am lovit cu precizie,
  Am dat bine -
  Și obiectivul este aproape!
  Afrodita, această fată, o frumusețe scrisă, apăsă și ea butonul cu un mamelon rubin al pieptului și trântește inamicul și râzând asurzitor și rânjind din dinți:
  - ultima putere
  Ultima putere
  Zdrobește inamicul!
  Aurora a chicotit și s-a izbit de inamic, cu ajutorul unui mamelon de căpșuni. Și apoi și-a adăugat degetele goale de la picioare.
  Și o rachetă de luptă s-a repezit în zbor.
  Fata a ciripit:
  Standurile se bucură
  Standurile se bucură...
  Și așa atacă
  Huns Galaxy!
  De fapt, deja pare ridicol, la extrem.
  Și acum tancul lui Elizabeth intră în luptă. Și are patru fete în bikini. Și fetele se luptă cu disperare.
  Elizabeth a tras în chinez cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - În numele Marii Rusii!
  Catherine, de asemenea, cum să-i lovească pe soldații Imperiului Celest. Cum le tunde în cantități uriașe și coocă, dezvăluind dinții:
  - Slavă zeilor ruși!
  Iar fata își apasă din nou călcâiul gol, rotund, pe nasturii proeminenți. Iată fetele în bikini. Să spunem că sunt doar supra-oameni de sex feminin. Încercați să rezistați la acestea. Au o putere fenomenală, cosmică.
  Elena îi va lovi pe războinicii Imperiului Celest. El va lua și va amenința pe dușmani. Și apoi, cu un mamelon stacojiu, apăsă butonul joystick-ului și ciripește:
  - Slavă comunismului țarilor ruși!
  Și cu călcâiul gol va lovi inamicul.
  Euphrosinia este, de asemenea, cool în lupte. Și va trânti în dușman, cu mare pasiune.
  Și elimină o mulțime de chinezi și coo:
  - Slavă erei comunismului Zeilor!
  Și aici și ea va aplica un mamelon rubin. Și cu degetele goale, apăsă pe butoane. Și sfâșie o masă de soldați chinezi.
  Acestea sunt fetele - au salturi agresive. Și cei patru de pe tanc vor lua și exploda inamicul cu obuze.
  Și au o putere mare, fenomenală.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova lucrează, de asemenea, cu săbiile atât de activ și de eficient, ca și cum ar fi elice de elicopter.
  Băiatul a aruncat cu degetele goale o bucată de antimaterie. A distrus un întreg batalion de chinezi și a guturat:
  - Pentru măreția suveranilor!
  După aceea, săbiile lui au executat o moară, tăind capetele chinezilor.
  Margarita Korshunova a tăiat dușmanii. Le-a tăiat capetele și, rânjind din dinți, a spus:
  - Pentru gloria URSS țaristă!
  Și din nou, cu călcâiul gol, rotund, copilăresc, cum va ceda darul distructiv al distrugerii.
  Apoi copiii nemuritori au ridicat și au fluierat. Iar corbii, asurziți de șuierat, au căzut, lovind cu pumni în craniile soldaților chinezi.
  Margarita a postat pe Twitter:
  idei de comunism,
  Opreste pacifismul!
  Aceștia sunt copiii monștri. Sunt cei mai duri și mai agresivi din lume. Aceștia sunt copiii terminatori.
  Oleg Rybachenko a mâzgălit pe inamic și l-a tăiat cu săbiile. Și apoi o va lua și o va exploda dintr-un aruncător de flăcări. Și atât de mulți chinezi vor arde deodată. Și copiii războinici sunt la apogeu.
  Băiatul a luat-o și a cântat:
  - Slavă Rusiei, glorie...
  Nituri de putere rezervoare!
  Și un băiat de doisprezece ani în aparență, a luat-o și cu călcâiul gol a cedat unei grenade de distrugere, iar masa a fost sfâșiată de soldații chinezi.
  Tânărul războinic era plin de putere și energie. Și cum copilul etern i-a distrus pe soldații Imperiului Celest. Este pur și simplu o putere fenomenală, transcendentă.
  Oleg a luat-o și a cântat:
  Să lovim mai tare
  Să ne unim!
  Vom reînvia URSS
  Să arătăm lumii un exemplu!
  Și băiatul a scuipat ca o sclipire, și un întreg batalion de chinezi a ars deodată. Și urlă:
  - Și că nu au fost probleme!
  Margarita remarcă inteligent, tăind pe vrăjmași ca cu o lamă de ras și gutura:
  - Pentru marea Rusie,
  Lupți și nu-ți fie frică!
  Și cu degetele goale de la picioare, fata, de parcă ar lansa un bob de mazăre ucigaș al morții totale.
  Natasha ia doborât din nou pe chinezi cu frenezie și furie.
  Atâția războinici galbeni s-au întins cu capetele tăiate.
  Acestea sunt fetele - care sunt foarte cool și se luptă.
  Natasha a ținut mai întâi o recepție cu săbii - un fluture cu coada rândunicii. Și apoi a luat un aruncător de flăcări și a apăsat butonul cu sfarcul ei stacojiu. Și ca o fântână din spatele unei balene, o flacără va izbucni, carbonizând chinezii până în oase.
  Fata cu părul albastru a cântat:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Zoya l-a luat și, de asemenea, cu săbiile, în timp ce o ia și o taie. Și ea a luat-o cu degetele goale și a aruncat lamele de ras. Și a înmuiat multă chineză.
  Apoi Zoya a apăsat mamelonul purpuriu pe butonul aruncătorului de flăcări și cum avea să ardă inamicul cu un aplomb colosal.
  Zoya a luat-o și a cântat:
  Slavă timpului regilor
  Bate-l pe rebel!
  Și fată, hai să ne jucăm cu mușchii presei.
  Augustine este o femeie foarte frumoasă. Iar părul ei flutura prin aer ca un stindard proletar.
  Iar fata, cu degetele goale de la picioare, va lua și va arunca un bumerang de distrugere.
  Și apoi și-a luat mamelonul rubin al pieptului, când era tras peste butonul unui lansator de grenade.
  Și ea a guturat:
  - Căci Patria este frumoasă!
  Și cu degetele goale va lua și va arunca din nou ceva extrem de mortal.
  Svetlana a luat-o și a tras și apăsând butonul cu un mamelon de căpșuni, din care a zburat o mină. Ea a descris un arc și a explodat în trupele chineze.
  Și apoi fata, cu degetele goale de la picioare, a luat și a aruncat bile de nitroglicerină. Și a sfâșiat o mulțime de adversari.
  Apoi ea a guturat:
  - Pentru Maica Zeilor Lada!
  Acestea sunt fetele și deodată vor apăsa butoanele cu sânii, astfel încât deodată un întreg regiment chinezesc cu tancuri s-a înălțat rupt.
  Aici sunt fetele...
  Și apoi piloții Agatha și Adala au preluat-o pe chinezi. Așa sunt fetele luptătoare și agresive, cu corpuri zvelte, musculoase și picioare grațioase goale. Mai mult decât atât, ambele frumuseți sunt blonde naturale și doar super fete.
  Și Agatha o va lua și o va lua cu degetele goale de la picioare și va lansa o rachetă din avion. Și va lua inamicul și-i va zdrobi în bucăți de moarte.
  Agatha acționează agresiv. Și descălecatul ei stacojiu a apăsat butonul. Și
  Iată fata a sunat și a cântat:
  Firul este rupt
  O moarte rea ne amenință...
  Dar fetele trăiesc -
  Și adversarii mor!
  Adala a luat-o și i-a dat și piciorul pe chinez cu ajutorul degetelor goale de la picioare. Și apoi modul în care mamelonul ei rubin va apăsa butoanele și rachetele vor zbura peste pozițiile războinicilor Imperiului Ceresc.
  Războinicul a ciripit în timp ce își zdrobea dușmanii:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Acestea sunt fetele care fac minuni cu picioarele goale.
  Dar, de exemplu, Juliana a fost capturată. A fost răsucită în spatele mâinilor adversarilor.
  Și a condus mai întâi desculț pe iarbă. Și apoi pe nisip... Și apoi au împrăștiat intenționat un foc și au împrăștiat cărbuni pe pământ. Iar fata cu tălpile goale a călcat pe pietrele roșii aprinse.
  Din fericire, tălpile Yulianei au devenit aspre și caloase din cauza mersului constant desculț. Deci nu o doare atât de tare. Iar fata merge, aruncând mândră din cap.
  Trunchiul ei este gol, mușchii fetei sunt puternici și doar chiloți subțiri pe șolduri. Și piele bronzată, auriu-măsliniu. Și părul ei este lung, des, roșu aramiu.
  Văzând că mersul desculț pe cărbuni nu o face pe fată să țipe și să geme, chinezii au pus-o pe suport. Și-au strâns mâinile și au început să se ridice. Mai întâi, au ridicat-o până în tavan. Apoi frânghia a fost eliberată. Fata s-a prăbușit. Chiar la podea, frânghia era întinsă. Durerea infernală a străpuns-o pe fată din vârful capului până la călcâiele goale.
  Juliana țipă, dar apoi și-a mușcat buza. Și ea strânse din dinți.
  Chinezii au râs. Și din nou au început să o ridice. A fost tortură zguduită.
  Juliana a tăcut. Numai picioarele ei goale, bronzate și musculoase se zvâcneau și țâșneau prin aer.
  Fata a fost ridicată din nou până în tavan. Și apoi frânghia a fost eliberată. Corpul bronzat, aproape de ciocolată, al fetei s-a prăbușit. Din nou, durere sălbatică și un strigăt sugrumat de o frumusețe roșcată.
  Călăii chicotesc și își dezvelesc dinții. Să spunem că sunt atât de cool.
  Dar fata, la semnalul călăului principal, a fost din nou ridicată. Din ce in ce mai sus. Și frânghia este întinsă.
  Dar fata a încremenit chiar în tavan. Apoi, din nou, din nou, frânghia a fost eliberată. Și fata s-a prăbușit... Și din nou strigătul unei frumuseți disperate.
  Da, chiar este suferință. Se pare că trei șocuri păreau suficiente. Și acum fata era pusă pe picioarele goale, blocuri grele de stejar. Corpul musculos, bronzat al frumuseții s-a întins, iar mușchii ieșiră mult mai ascuțiți.
  Apoi, la semnalul călăului senior, au început să atârne greutăți de cârlige. Iar trupul Julianei, gol și puternic, a început să se întindă mai mult. Și a izbucnit transpirația, iar pielea de măsline a strălucit, parcă unsă cu ulei.
  Fata din Rusia gemu din nou... Dar iarăşi strânse strâns dinţii. Și a încercat să-și rețină geamătul dureros și țipetele care scăpau din gât.
  Călăul înalt din China a spus aspru:
  - Destul! Acum unge-i călcâiele și pregătește brazierul.
  Torționarii au scos un ulcior cu ulei de măsline. Și au început să ungă cu grijă tălpile Julianei. Era evident că bărbatul era încântat să simtă picioarele goale și grațioase ale unei fete foarte frumoase. Și într-adevăr este o mare plăcere.
  Fata, din cauza durerii de la ligamentele întorse, a brațelor răsucite și a umerilor, a simțit un vag sentiment de rușine din cauza atingerilor călăilor.
  Dar, în orice caz, ea a încercat să nu țipe sau să geme.
  După ce au terminat de uns, cei desculți, roz, s-au aspru, dar fără a pierde forma grațioasă a tălpilor călăilor fetei au început să strângă lemne de foc subțiri sub călcâie.
  Aceasta este o tortură de foc tradițională, cu prăjirea călcâielor. Așa au vrut pirații din Treasure Island ca cabana Jim Hawkins să aibă tocuri goale, băiețești. Se pare că chiar doare.
  Aici s-a pus focul și s-a adăugat puțin sulf pentru a arde mai bine și s-a picurat motorină.
  Călăul senior chicoti... Yuliana, care oricum se cutremură dureros de frică. Și apoi a strigat de durere chinuitoare. Da, acest lucru este de fapt foarte enervant.
  Aici torționarul a adus o torță și a aprins o flacără sub picioarele goale și cizelate ale unei fete frumoase cu păr roșu, luxuriant și creț.
  Focul a aprins la oarecare distanță de tălpile fetei.
  La început, Juliana a simțit doar o căldură plăcută, a luptat desculță de cele mai multe ori, iar picioarele îi erau foarte dure, acoperite cu o crustă calozată.
  Dar ei sunt încă în viață. Și după un timp, tălpile goale ale fetei au început să ardă. Juliana strânse din dinți cu mare forță. Și totuși, un geamăt dureros a scăpat din pieptul fetei.
  Călăul-șef a ordonat:
  - Acum dă-i un biciu!
  Torționarul a scos o baghetă de salcie dintr-o cadă cu apă. Mai întâi le-a fluturat în aer. A zburat cu un fluier...
  Și atunci călăul a lovit-o pe fata cu toată puterea pe spate. Pielea, de culoarea ciocolatei sau puțin mai deschisă, a izbucnit și s-a vărsat sânge.
  Călăul înalt a exclamat:
  - Ia-o ușor, seki! Nu te încurca la moarte!
  Chinuitorul a bătut, în timp ce-și desfăcu picioarele larg. Loviturile au plouat.
  Și alți doi călăi au pus în foc lemn de foc subțire, uscat și îmbibat în alcool, sub picioarele goale ale fetelor. Flăcările au lins călcâiele goale, rotunde, roz și, în același timp, caluși ale fetei.
  A fost o durere triplă: o întindere pe suport, un bici și foc sub picioarele goale ale fetei.
  Dar Juliana, după ce și-a adunat tot curajul, a reușit să rețină țipetele puternice, de o durere insuportabilă. Și a suferit ca o adevărată fiică a Rusiei și o adevărată eroină.
  Călăii au lucrat. Un zgomot a lovit fata pe spate, care era acoperit de vânătăi și sângerare. Apoi a transferat lovituri în fesele fetei.
  Alți doi priveau focul pentru ca flacăra să prăjească călcâiele unse ale frumuseții.
  Chinuitorul senior părea nefericit. De fapt, victima nici măcar nu geme. De parcă tortura ei crudă nu ia. Și aceasta este o lovitură pentru mândria călăilor.
  Comandantul chinuitorului a ordonat:
  - Și acum unge-i sânii!
  Călăilor le-a plăcut această idee. Au picurat ulei de măsline pe palme. L-au uns pe labe și au început să apuce și să ciupească pieptul gol al fetei.
  Yuliana era complet goală și s-a spânzurat așa. Și sfârcurile ei stacojii au fost bâjbâite.
  Iar călăii au rânjit.
  Fata era foarte rușinată și dezgustată de atingerea călăilor aspri și păroși. Și a roșit de furie și rușine.
  Iar călăii o bâjbeau și i-au lubrifiat sânii, și gros. De la atingerile aspre ale bărbaților, pieptul fetei s-a umflat și s-a întărit. Juliana a strigat:
  - La naiba cu tine!
  Călăii, ca răspuns, au rânjit și au rânjit carnivor. Dar acum pieptul este deja lubrifiat nicăieri mai departe și trebuie să-ți scoți cu reticență labele.
  După aceea, torționarii au adus torțe în pieptul gol al fetei. Au aprins și flăcările au atins sfarcurile stacojii din pieptul gol al fetei.
  Juliana țipă într-o durere sălbatică, de nedescris.
  Dar, din nou, cu un efort teribil de voință, ea și-a strâns dinții sidefați. Și ea a tăcut. Chiar dacă ea respira greu.
  Acum călăii i-au prăjit tălpile și sânii, i-au întins corpul pe suport, răsucindu-i articulațiile și au bătut-o cu biciul.
  Dar fata a tăcut. Ea a dat dovadă de mare curaj și eroism.
  Călăii au lucrat. L-au ținut mai aproape de pieptul gol, apoi au scos torța. Au bătut cu biciul pe spate și pe fese, au avântat focul sub tălpile goale ale fetei.
  Pe scurt, au lucrat conștiincios. Dar eroina avea o voință mai puternică și își putea reține gemetele și țipetele.
  Călăul în vârstă a pocnit pe limba nemulțumit și a ordonat:
  - Și acum unge-i sânul cu ulei!
  Călăii s-au arătat pregătiți pentru chin. Și s-a repezit energic să mânjească sânul gol al fetei. Degetele lor lacome și lipicioase se târau printre picioarele frumuseții. Și a fost foarte josnic și crud.
  Juliana se simțea greață și evident dezgustată. Iar degetele au cățărat cu labe și au bătut sânul fetei și au urcat tot mai adânc. Și astfel totul s-a dovedit a fi josnic.
  Juliana a strigat:
  - Nu-mi poți rupe sufletul!
  Călăii i-au uns sânul gros și au continuat să o simtă între picioare. Dar călăul senior a țipat la ei. Și și-a îndepărtat mâinile.
  Și în schimb au luat și au adus o torță aprinsă la sân. Focul a lins cel mai sensibil diamant al feminității al fetei.
  Juliana a țipat și a tresărit. Și a suferit atât de mult. Atât de insuportabil de dureros, încât gemetele au scăpat prin fălcile strânse ale fetei.
  Și ea s-a zvâcnit, ceea ce a sporit chinul.
  Călăul-șef a ordonat:
  - Îi ungeți și fesele.
  Călăii s-au grăbit să mânjească fundul frumos și elastic al fetei. Au făcut-o cu entuziasm și pasiune. În același timp și-au turnat ulei pe mâini.
  Juliana era atât rănită, cât și dezgustată. Dar focul a fost îndepărtat puțin de sânul ei și fata s-a simțit mai bine. Juliana și-a strâns dinții astfel încât sângele să picure chiar din gingii din cauza tensiunii. Și ea a tăcut.
  Călăii i-au uns fesele astfel încât chiar să strălucească.
  Și apoi le-au adus o torță și sânul, cu o flacără fierbinte. Și va arde și va linge pielea delicată.
  Doare mai ales când sânul este ars. Deja în perineu, firele de păr erau carbonizate. Și este atât de dureros și dureros, și cum altfel suferă Juliana un chin atât de infernal și insuportabil.
  Călăul-șef a ordonat:
  - Și acum bate-o cu un bici de oțel roșu!
  Un profesionist din domeniul său a extras o tijă roșie din căldura din șemineu. Și a început să bată cu un fier deja înroșit pe spatele gol, bronzat, deja rănit al fetei.
  Yuliana gemu și era atât de dureroasă încât mintea îi era confuză. Și chiar își dorea să se oprească și să-și piardă cunoștința. Dar în ceea ce privește răul, ea s-a recunoscut într-un chin insuportabil și a suferit foarte sălbatic.
  Și acum simțea că era pe cale să izbucnească în lacrimi și că va țipa din răsputeri.
  Și ca să înăbușească puțin suferința, fata cânta;
  Ziua Victoriei, cât de departe era de noi,
  Ca un jar s-a topit într-un foc stins Erau mile, carbonizate, în praf, - Am adus această zi cât de aproape am putut. Ziua Victoriei! Ziua Victoriei! Ziua Victoriei! Zilele si nopti la cuptoarele pe vatra deschisa Patria noastra nu a inchis ochii.Zile si nopti au dus o lupta grea - Am adus ziua asta cat am putut de aproape.Refren: Buna mama, nu ne-am intors toti... Desculti la fugi prin rouă! Jumătate de Europa a mers, jumătate de pământ, - Am adus această zi cât am putut de aproape.
  . CAPITOLUL 5
  Și în China a fost un mare război....
  Natasha și echipa ei au respins atacul nenumăratei armate a Imperiului Celest. Chinezii au perlat curajos - o națiune de războinici.
  Iar fetele le mâzgăleau cu mitraliere. Și literalmente a tăiat toate rândurile.
  Natasha, trăgând dintr-o mitralieră și aruncând o grenadă cu piciorul gol, cizelat și bronzat, a cântat:
  - Pentru marele comunism,
  Nu trage!
  Zoya a bătut și ea coada. Apoi ea a tăiat cu săbii, doborând capete chinezești și a scârțâit:
  - Pentru o nouă frontieră!
  Și degetele goale ale picioarelor au început din nou, ceva mortal.
  Și apoi fata cu sfarcul ei stacojiu va apăsa butonul bazooka.
  Augustine este ca un lansator de grenade. Și, de asemenea, a adus declanșatorul cu un mamelon rubin.
  Fata a luat-o și a aruncat o grenadă cu călcâiul gol. Și a sfâșiat o mulțime de chinezi.
  Și apoi a cântat:
  întinderi spațiale,
  Moartea acoperită...
  Nivelăm munții
  Prădător supărat!
  Și Augustine și-a lins buzele, amintindu-și cât de energic își lucra limba, pentru plăcere și savurare.
  Svetlana a luat dracu și de la lansatorul de rachete apăsând butonul cu un mamelon de căpșuni. Și a fost atât de grozav...
  Iar fetele au guturat:
  - Pentru marele comunism țarist!
  După aceea, patru fete scuipă la unison... O mie de soldați chinezi au fost doborâți dintr-o comoție cerebrală.
  Aici sunt fetele - acrobație.
  Natasha a luat-o și a ciripit, iar după ea toate celelalte fete au cântat în cor;
  Rusia este o țară grozavă
  Comunismul de cel mai înalt standard,
  Lada ne-a fost dată de Rod,
  Taie sabia cu lama lui Svarog!
  
  Suntem fetele din față
  Atacul Komsomol...
  Și nu există altă cale
  Vocea sună!
  
  Vom învinge adversarii
  Pentru mama Rusie...
  La urma urmei, un heruvim este deasupra noastră,
  Dumnezeu alb va veni mesia!
  
  Creație în țară
  Al nostru va fi mai sus decât soarele...
  La urma urmei, oamenii de pe Pământ,
  Luptă cu curaj pentru libertate!
  
  Patria ești mama noastră,
  Cea mai mare Rusia,
  Lupul a încercat să sfâșie
  Fetele au devenit mai frumoase!
  
  Putem face asta
  Toată surpriza este destul de amuzantă...
  Lovită cu piciorul gol
  O fată cu puterea Komsomolului!
  
  Zeul Negru nu va distruge
  La urma urmei, el este și Fiul Toiagului Știi...
  Și pistilul lui este Svarog,
  Să numărăm de la prag!
  
  Fetele iubesc desculte
  Ei se repezi curajos prin năvală...
  Nu poți prinde o căprioară cu forța
  Purtăm un RPG în rucsac!
  
  Dacă o fată iubește
  A sedus un tip viclean...
  Ea a făcut-o în glumă
  Nu-l trimite la canisa!
  
  Dumnezeul Belykh este un Dumnezeu mare,
  Creația în univers...
  Și acum dragonul este mort
  Va fi o nouă creație!
  
  Rusia este o țară grozavă
  În ea, fetele sunt mereu desculțe...
  Satana atacă
  Și se văd împletiturile fetelor!
  
  Ei bine, zeul etern Svarog,
  Ce a făcut el înainte de Soiul Pământului...
  Poate îndoi pe toți deodată într-un corn,
  Pentru noile generații!
  
  Lider mare Isus,
  De asemenea, Fiul, crede Rod...
  Să aruncăm un as, desigur,
  Vremea va fi grozavă!
  
  Și atunci va veni jocul
  Cel care nu e mai tare...
  Suntem o astfel de fraieră
  Tocmai am împrăștiat norii!
  
  Dumnezeu este familia noastră Atotputernică,
  Faceți planeta mai strălucitoare...
  Dă-ne tuturor sănătate în datorii,
  Ca sa fie mai dulce!
  
  De dragul Domnului Hristos,
  Vom derula toate milele...
  Maica Domnului este curată
  Abel este în viață - Cain este învins!
  
  Iată că vine o zi distractivă
  Domnul universului a devenit un geniu...
  Și acoperit cu ciot de iarbă,
  Pentru lumina generatiilor!
  
  Iată fetele desculțe
  Alerga repede din nou...
  Sânii lor nu sunt din silicon
  Comunismul este vizibil dat!
  
  Am vrut ca fetele să știe
  Bate toți bărbații cu picioarele...
  Pentru a fi un paradis de la o femeie,
  Nu călca în picioare cizme!
  
  Ei bine, pe scurt, s-a terminat.
  Vor fi în curând adversari...
  Frumusețea are tinerețe,
  Soldații atacă!
  
  Atunci lupta s-a terminat
  Și Svarog își va ridica săbiile...
  Rod va fi cu tine pentru totdeauna
  Pentru mama Rusie!
  Așa extermină și cântă fetele acestor chinezi.
  Și aici este și Stalenida în luptă și ținând săbii. Iar sânii ei sunt atașați de baterii speciale din magia pe care o aruncă fulgerul. Și chinezii sunt dracuți.
  Steelenida a luat-o și a cântat:
  - Fulger, fulger, fulger,
  Familia noastră natală, desculță!
  Veronica, dintr-un lansator de grenade, va lovi această femeie - cea mai înaltă clasă.
  Și limba ei este atât de lungă.
  Mai mult, atunci când trage dintr-un lansator de grenade, fata apasă butonul cu mamelonul stacojiu. Acest lucru este grozav și grozav.
  Veronica a luat-o și a cântat:
  - Sunt cea mai tare fata din lume,
  Și de două ori doi nu înseamnă deloc patru!
  Și cu călcâiul gol, fata va lua și va ceda unei grenade. Așa este ea combativă.
  Victoria zdrobește și inamicii. Și sfarcurile ei sunt rubin în acțiune. Și degetele ei goale, deoarece folosesc ceva complet distructiv, care distruge literalmente inamicii.
  Victoria a luat-o și a cântat:
  Te voi măcelări, o să măcelesc pe toți,
  O să te omor! O să te omor!
  Și acum călcâiul ei gol a luat și a cedat în fața dușmanilor. Iată fetele frumoase.
  Dar din cer, Anastasia Vedmakova dă o lovitură zdrobitoare. De asemenea, fetele într-un bikini și țipăie de plăcere.
  În același timp, frumusețea zvâcnește și cântă din nou:
  Din ce în ce mai sus și mai sus
  Zborul rapid al păsărilor noastre...
  Și în fiecare elice respiră -
  Liniștea granițelor noastre!
  Și acum această vrăjitoare a aerului o va lua stacojiu, de parcă o căpșună prea coaptă va apăsa butonul cu mamelonul. Și imediat o duzină de rachete se lovesc de chinezi.
  Anastasia a luat-o și a ciripit:
  - Îi vom distruge pe toți cu toată puterea!
  Akulina Orlova revine în acțiune. Și ea este o frumusețe atât de mare. Iar picioarele ei sunt goale, grațioase, bronzate și atât de seducătoare încât apasă pe pedale și toarnă bombe asupra adversarului.
  Iată fetele cu păr de foiță de aur.
  Și Anastasia Vedmakova este roșcată și ca o flacără.
  Și Mirabela Magnetic are și părul ca păpădia de primăvară.
  Și, de asemenea, cum va lua și încorpora, apăsând un mamelon care scânteie ca un rubin. Fata asta este distrugerea însăși.
  Și așa a luat și a eliberat un nor întreg de ace otrăvitoare spre inamic. Ea își apăsă degetele goale pe nasturi, aruncând cadouri ale morții.
  Apoi despre gâlgâit:
  - Sunt cel mai puternic din lume,
  Zdrobesc adversarii pe aer!
  Și fata cum să-și dezvelească dinții sidefați. Aceasta este într-adevăr acrobația fetei, iar părul ei scânteie ca cupolele bisericilor ortodoxe.
  Și ea, de exemplu, poate răsuci ceva mai pretențios.
  Și Anastasia Vedmakova a luat-o și, folosind degetele goale de la picioare, a trimis un cub întreg de sticlă otrăvitoare către inamic. Va exploda, iar nenumăratele trupuri ale chinezilor vor țipa. Și rupeți-le în bucăți mici.
  Războinicul cu părul roșu a cântat:
  - Crima, crima piraterie fără Dumnezeu,
  Zi și noapte, nu contează!
  Și din nou, împotriva inamicilor din aeronave, un astfel de ucigaș și distructiv va lua și va lovi.
  Iar fetele din aer arată necazuri infernale și cea mai înaltă verigă a distrugerii.
  Oleg Rybachenko, acest veșnic tânăr, care arată ca un băiat de vreo doisprezece ani, va fluiera și fluiera.
  Corbii, după ce au primit un atac de cord, leșin și se trezesc într-un blocaj. Capetele lor ascuțite străpung craniile chinezilor. Aceasta este o luptă cu adevărat grea.
  Băiatul face un truc cu săbiile - o doamnă atu și o duzină de capete chinezești au căzut deodată.
  Oleg Rybachenko, tăind dușmanii în jumătate și aruncând mazăre de distrugere cu degetele goale ale picioarelor copiilor, scârțâie:
  - Slavă vremurilor comunismului,
  Să distrugem jugul pacifismului!
  Margarita Korshunova, după ce a tras cu săbiile asul maciucelor, a tăiat capetele și a ciripit:
  - Slavă zeilor ruși!
  Iar picioarele goale ale fetei au luat și au aruncat în inamic un bob de distrugere și distrugere.
  Și Margareta a luat-o și a cântat:
  - Pentru marele comunism,
  Să oprim cea mai mare parte a sălbăticiei!
  Iată o fată de un nivel colosal.
  Și războinicii presează și ei.
  Alyonka flutură săbiile. Și tăieturi. Și apoi va lua strânsoarea grenadei cu degete tenace. Și cum să arunci în inamic. Și un număr mare de chinezi se vor rupe.
  Alenka a luat-o și a cântat:
  Lupta este sfântă și dreaptă
  Fete desculțe în întuneric...
  Luptă ușoară nu pentru glorie -
  Pentru viata pe pamant!
  Și fata râde.
  Anyuta distruge si adversarii cu mare pasiune. Și apoi pieptul ei a fost expus. Și a luat mamelonul stacojiu în timp ce apăsa butonul joystick-ului.
  Și apoi zboară mine în inamic.
  Așa se descurcă fetele cu dușmanii. Și sunt atât de desculți, atât de sexy și puternici.
  Anyuta a luat-o si a cantat:
  - Slavă Domnului Isus
  Omenirea salvată cu sângele său...
  Nu ceda în fața oamenilor ispită
  El și-a dat ordinul poporului sacru!
  Cu părul roșu, luptându-se cu Alla, a remarcat agresiv:
  Dumnezeu este doar o iluzie!
  Apoi a luat-o și a apăsat pe trăgaci cu mamelonul rubin. Și cât de violente au izbucnit din el.
  Alla notă, dezvăluindu-și dinții și cântând:
  - Fericit fără Dumnezeu
  Este posibil să devii...
  Ia un bărbat
  Mai bogat în pat!
  Și așa, după acest pasaj, diavolul cu costum roșu va râde.
  Da, aceasta este o fată care poate face orice. Și ea iubește foarte mult bărbații. Și mai ales îi place să lucreze cu limba. Îi place totul atât de mult.
  Maria luptă și cu armata chineză. Și o face cu mare furie.
  O fată cu părul de culoarea foii de aur a luat și a tras cu ace otrăvitoare din pistoale-mitralieră.
  Ea a tăiat o mulțime de chinezești și a scârțâit:
  - Cai albi, cai albi,
  N-o să ne prindă! N-o să ne prindă!
  Așa că Maria a luat-o și cu degetele goale de la picioare a lansat un dar criminal de distrugere.
  Și apoi a emis:
  - Diavolul e aici
  Diavolul este acolo...
  Viata si moarte-
  Pură înșelăciune!
  Olimpia, scriind despre chinezi, a remarcat:
  - Ce este adevărul?
  Și ea l-a luat și cu picioarele puternice și goale a aruncat un butoi cu explozibili.
  Ea s-a rostogolit și s-a bătut. Și întreaga bătălie a imperiului ceresc a zburat sus spre cer.
  Olympias a luat și a lovit din nou. Și a folosit și un mamelon stacojiu, ca o căpșună mare.
  Și războinicul a cântat:
  Aș fi în cer, aș fi în cer!
  Desculț și multă zăpadă!
  Alenka a spus râzând:
  - Diavolul, diavolul, diavolul salva,
  Cineva, cineva a adus virusul...
  Dă-ne, dă-ne săbii în mâinile noastre,
  Nici Hristos nu ne va ajuta!
  Olympias a luat un furtun și a trimis din el un jet de benzină spumoasă. A izbucnit ca un aruncător de flăcări. Și acum un jet de flacără va cădea asupra chinezilor. Și să le ardem.
  Și Olimpia a cântat:
  Ce fel de creator
  Rai sau iad...
  Omoara pe toti -
  Otrava ta!
  Și războinicul a luat-o și i-a făcut cu ochi de infern. Făcând aluzie la epidemia de coronavirus din secolul XXI. Și această epidemie infernală a ucis pe toată lumea. Și a apărut întrebarea: de ce are nevoie Dumnezeu de asta?
  Dar acum vremurile sunt diferite și fetele doar se luptă cu chinezii.
  Marusya a luat o grenadă puternică în mâini, a împins cu picioarele goale și musculoase și a rugat:
  - Pentru schimbări cosmice!
  Matryona o ridică, dezvăluind dinții și aruncând ceva cu o forță mare și foarte distructivă:
  - Schimbare - ne cere inimile,
  Schimbare - o cere ochii!
  Alenka, trăgând în chinezi și aruncând grenade cu picioarele goale, a ridicat cu mare entuziasm:
  - În râsul și lacrimile noastre,
  Și pulsațiile venelor!
  Schimbați, așteptăm schimbarea!
  A remarcat agresiv Anyuta, cosindu-și adversarii și apăsând butonul cu sfarcul ei de căpșuni:
  - Întreaga țară este îmbrățișată de perestroika,
  La noi atomul se desparte!
  Alla cu părul roșu, zdrobind inamicul, cu ajutorul degetelor goale de la picioare și sfarcurilor scânteietoare ca rubinele, a susținut impulsul:
  Cunoașteți pulsația inimii și a venelor,
  Lacrimile copiilor-mamelor noastre...
  Maria a explodat în inamic cu ceva foarte mortal și a adăugat, dezvăluind dinții:
  Noi spunem că vrem schimbare
  Aruncă jugul de lanțuri al dragonului!
  Jocurile Olimpice au confirmat viguros. În același timp, fetele l-au luat și cu tălpile goale au împins o bombă cu o siguranță, care a zburat în aer și a țipat:
  - Sfârșitul jugului dragonului!
  Și acum fetele sunt din nou în emoție și transă de luptă.
  Olimpiada, mâzgălindu-se pe dușmani cu o mitralieră care producea cadouri de mare calibru, a remarcat:
  -De la dragonul rău
  Genul a salvat Pământul...
  Și umbra cerului
  A lăsat oameni!
  Alenka a declarat agresiv, zdrobind brutal dușmanii, cu maniere agresive:
  - Voi deveni campion mondial absolut,
  Și mă voi apleca până la Oceanul Pacific!
  Iată fetele cu procesoarele lor infernale.
  Iar picioarele goale ale frumuseților, aruncă ceva extrem de agresiv, ducând la moarte.
  Anyuta observă, apăsându-și mamelonul stacojiu pe butonul mortarului și zdrobi pe chinezesc și urlă:
  - Pentru marimea mare pe care o au barbatii!
  Aceste fete sunt foarte frumoase și înțeleg ce înseamnă bărbații puternici. Sunt distractive și adaugă energie.
  Alenka se comportă foarte frumos și oferă lovituri zdrobitoare cu picioarele goale.
  Și zboară din nou cu grenade de mare forță.
  Războinicii se luptă. Și un tanc aruncător de flăcări trece din lateral. Eliberează un jet de foc violent. Arde și îi arde pe toți până la moarte. Și râurile curg precum flăcările izbucnesc dintr-un vulcan.
  A trecut un rezervor mare. Și a lăsat în urmă o masă de cadavre carbonizate.
  Luptându-se, Alla a luat-o și a fluierat:
  - Distracție, distracție, să ne întâlnim cu noul an!
  După aceea, piciorul ei gol și grațios a aruncat din nou cadoul morții al unei forțe colosale, distructive. Și a sfâșiat o mulțime de chinezi.
  Avioanele Albinei și Alvinei au zburat peste fete. Aceste fete au început să-i lovească pe soldații Imperiului Celest cu rachete.
  Albina apăsă butonul cu sfarcul ei stacojiu. Ea a bombardat un întreg batalion chinez și a ciripit:
  - Sunt cea mai tare femeie din lume!
  De asemenea, Alvina explodă asupra inamicilor cu o rachetă, folosind un mamelon de rubin și scârțâie:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Și din nou va trimite ceva letal, folosind călcâiul gol. Fata asta este o blonda foarte frumoasa.
  Iar pe uscat, Maria, o fată cu părul de culoarea foitei de aur, a luat același mamelon de culoarea căpșunilor coapte în timp ce presă și eliberează mine împotriva adversarilor cu o putere mare, distructivă.
  Apoi fata a luat-o și a cântat:
  - Sunt cel mai tare din lume,
  Merg desculț prin puțuri de zăpadă!
  Iar fata a luat și și-a arătat limba. Războinicul a devenit cu atât mai rece și mai puternic.
  Maria a luat-o și din nou cu călcâiul gol și rotund a lansat ceva distructiv.
  Imediat, mai multe mazăre au explodat.
  Și a spulberat un întreg batalion de soldați ai Imperiului Celest. Acest lucru este într-adevăr extrem de misto.
  Maria a luat-o și a cântat:
  - Vino la mine, băiat gol, Alik,
  Aduceți băieții - și toți goi!
  Și cum va râde războinicul și își va arăta limba și apoi cum va scuipa.
  Dar Olimpiada a luat și, de asemenea, cum să scuipe. Și lumina va lua și va zbura din gura ei. Și arde multă chineză. Aceasta este o fată - să spunem doar că femeia este super.
  Și apoi picioarele ei goale și puternice au luat și au aruncat un butoi de nitroglicerină.
  Și ăla, cum explodează... Și explozia va fi o distrugere foarte colosală. Și de parcă cineva ar fi aruncat o mică bombă atomică.
  Atâte fete sunt și ele răcnesc ca sălbatice și nestăpânite...
  Aici, în bătălie, este Olga cu aruncătorul ei de flăcări. Iar fata aleargă, pâlpâind cu tocuri goale, rotunde.
  Și îi arde pe chinezi, se arde tare...
  Aici sunt și călăi. Au torturat-o pe fata Serafim. Desigur, pentru început, a fost dezbrăcată și căutată complet goală.
  Labele bărbaților murdari au urcat în locurile intime ale fetei. Și i-au simțit pieptul, i-au gâdilat călcâiele.
  Au urcat în gura ei, au urcat în anus cu degetele. Și apoi Serafim a fost înfipt în măgar și o bâtă.
  Fata a țipat de durere și umilință. Și a fost atât de dezgustător.
  Și au continuat să o atingă...
  Și apoi au luat și s-au așezat pe o șa specială. Și ace de oțel au săpat în frumusețea vaginului. Și ea strânse din dinți și urlă de durere.
  Era întinsă. Și au pus o greutate pe o parte, atârnând-o de un cârlig. Și pe de altă parte, călăii au înșurubat și greutatea. A fost atât de scump în ceea ce privește cauzarea durerii.
  Iar fata gemea și urlă. Și avea dureri insuportabile. Și apoi fata a fost bătută din nou cu biciul.
  Și ea stă în șa. Ace îi înțepă sânul, greutăți sunt înșurubate de picioare. Și i-a căzut un bici pe spate. Mai exact, chiar și două bice au fost bătute de călăi puternici din China.
  Și apoi au adus o torță la piciorul drept și flacăra a lins călcâiul rotund, roz al fetei. Și apoi călăii au adus o torță la piciorul stâng. Și foc călcâiul gol, de asemenea lins, dar pe cealaltă parte.
  Și fata a țipat din nou cu o furie sălbatică. Au bătut-o cu două bici, i-au prăjit picioarele goale și, în același timp, au bătut-o cu biciul. Dar acest lucru nu a fost suficient pentru călăii din China să vadă.
  Și au început să unge pieptul fetei cu labele murdare. Și o lăbușă cu o mare agresivitate. Iar fata a gemut de durere și s-a simțit ca un gândac care era demontat pentru părți.
  Dar apoi pieptul i s-a întărit de la atingerile aspre ale călăilor și s-a umflat. Și fata s-a făcut mult mai bine. Și aici din nou făcliile sunt aduse în bustul gol al frumuseții. Și hai să-l tragem.
  Fata urla într-o frenezie sălbatică de durere infernală. Iar fetele sunt foarte frumoase și foarte sexy când biciuiesc și torturează.
  Și apoi i-au înțepat sânul și îi prăjesc picioarele goale și grațioase și o întind cu greutăți și încă îi pârjoli sânii.
  Și abia acum călăul șef a început să pună întrebări. Iar fata tace. Mai exact, nu că ar fi tăcut, dar strigătele ei nu se adună în cuvinte separate. Ea doar urlă.
  Din ordinul călăului șef, din brază au fost scoase tije de oțel cu stele ascuțite.
  Străluceau roșii din cauza căldurii.
  Și au început să o bată pe fata pe spate, fără nicio teamă și cu furie inumană.
  Așa m-a durut ca naiba. Nu e de mirare că aceștia sunt călăi chinezi...
  Dar nici acest lucru li se părea că nu era suficient. Pe capul fetei a fost pusă și o coroană de crenguțe ghimpate. Suferință adăugată.
  Oleg Rybachenko, continuând să lupte și aruncând mazărea morții cu degetele goale din picioarele copiilor, a ciripit:
  - Așteptând victoria, așteptând victoria,
  Cei care tânjesc să rupă cătușele...
  Așteptând victoria, așteptând victoria -
  Vom putea învinge răul, întunericul!
  Margarita Korshunova, continuând să-i taie pe chinezi, a guturat, desenând un fluture cu săbiile ei:
  - Slavă marelui, sfântului comunism,
  Să facem lumea un loc mai fericit...
  Vom distruge pacifismul rău
  De dragul Marii Rusii sfinte!
  După aceea, fata a luat și a lansat cu degetele goale o duzină de ace otrăvitoare, lovind inamicul. Și a fost atât de distractiv.
  Oleg Rybachenko a luat-o și cum a fluierat, ținând săbiile. Și mii de corbi care s-au înghesuit pe câmpul de luptă au căzut pe capetele soldaților chinezi.
  Băiatul Terminator a cântat:
  - De dragul rusului Svarog,
  Să mai creăm câteva!
  Și din nou, degetele goale ale băiatului l-au luat și ar arunca un cadou criminal al morții. Și atâta forță cu o bucată de antimaterie încât un întreg regiment chinez a ars în flăcările anihilării. Și copilul care este și Superman - a cântat:
  Rusia este puterea noastră sacră,
  În ea, Toiagul Atotputernic a construit Edenul...
  Voință puternică și slavă fără margini,
  Nu vom avea probleme curând!
  
  IVAN AL ȘASELE - MARELE REGE
  Regele Carol al Doisprezecelea a scăpat de moarte în timpul războiului din Norvegia și chiar după ce a făcut pace cu Petru cel Mare, a reușit să cucerească această țară. Și Suedia s-a mutat puțin de la înfrângere. În 1740, în timpul regenței Leopoldovnei, Carol al Doisprezecelea a atacat din nou ... Și a putut, profitând de faptul că Biron a fost răsturnat, iar haosul și haosul în Rusia, au luat atât Vybor, cât și Sankt Petersburg.
  Cu toate acestea, armata rusă și-a revenit după eșecurile inițiale și a reușit să recucerească capitala Rusiei. Suedia a putut să păstreze doar Vyborg.
  Dar cursul istoriei s-a schimbat oarecum. Ivan al șaselea nu a fost răsturnat, deoarece lovitura de stat a eșuat. Și și-a păstrat tronul. Carol al doisprezecelea a murit la vârsta de șaptezeci de ani în 1752, după ce a domnit cincizeci și cinci de ani. Și domnia sa a fost cea mai plină de evenimente din istorie.
  După o pauză în 1757, Rusia era în război cu Prusia. De data aceasta, datorită faptului că Ivan al șaselea, deja adult, se afla pe tron, războiul s-a încheiat cu înfrângerea completă a Prusiei și arestarea lui Frederic al II-lea. Și aceasta s-a dovedit a fi o realizare uriașă pentru Rusia. Apoi Rusia a anexat Polonia, mai exact Commonwealth, și a învins Turcia. Au fost două războaie cu Imperiul Otoman. Iar a doua s-a încheiat cu capturarea Constantinopolului și cucerirea completă a Imperiului Otoman. Rusia țaristă a câștigat multe victorii - ajungând în India și, de asemenea, cucerind Africa de Nord. Apoi Suvorov a cucerit întreaga Europă, împreună cu Franța revoluționară.
  Doar Marea Britanie a încercat să reziste. Dar geniatul Nelson a fost învins de cel mai strălucit și mai de succes Ushakov. Și a urmat o aterizare cu capturarea Londrei.
  Toată Europa a fost cucerită... Apoi a existat deja o campanie în Africa în secolul al XIX-lea. Foarte reușit și a preluat India. Și atunci trupele rusești invadaseră deja și capturaseră Canada și ajunseseră în Statele Unite.
  În 1815, la vârsta de șaptezeci și cinci de ani, a murit Ivan al șaselea - cel mai mare. Domnia sa a fost cea mai lungă dintre țările mai mult sau mai puțin semnificative din istoria omenirii. Șaptezeci și cinci de ani la putere. Adevărat, trebuie spus că mandatul a fost nominal, din cauza regenței. Dar același lucru se poate spune despre Ludovic al XIV-lea.
  Iar Ivan al șaselea, care a fost în istoria reală un țar eșuat care și-a încheiat viața în închisoare, în schimb a devenit cel mai mare conducător din istoria planetei Pământ.
  Fiul său, Petru al treilea, a devenit noul rege. Acest monarh a continuat politica agresivă a tatălui său. Și a finalizat preluarea Chinei. Rusia a învins și Statele Unite, cucerind acest teritoriu. Și deja sub Alexandru I, a fost cucerită și armata latină cu Japonia. Și Alexandru al II-lea a finalizat cucerirea ultimelor țări ale lumii, inclusiv Australia.
  Astfel, a apărut din nou un imperiu mondial...
  Totul pare să fie bine, dar imperiul are autocrație și iobăgie. Și regii încearcă să încetinească progresul. Ceea ce, însă, este imposibil. Și în 1953, prima persoană în acest caz, prințul Alexei, a zburat în spațiu.
  Și în 1967 au zburat pentru prima dată pe Lună. Și trebuie remarcat foarte tare.
  Deoarece zborul spre Marte a avut loc deja în 1988. Ceea ce este încă mai bun decât a fost în istoria reală...
  Treptat, regii au început să acorde mai multă atenție spațiului. Au fost zboruri către Venus și mai departe...
  Noul Țar George I, tot în 2020, a decis pentru prima dată în istoria Rusiei să organizeze alegeri pentru Duma de Stat și să stabilească o constituție.
  Noul monarh relativ tânăr chiar și-a notat o serie de aforisme înaripate;
  Gândirea ca un circ necesită mersul pe frânghie!
  Dragostea este un sentiment ca un flaut, doar muzica este mult mai dulce!
  Politicienii sunt adesea vulpi și niciodată lei, pentru că politica nu este o afacere regală!
  Un băiat fără luptă este mai rău decât un câine!
  Onestitatea este o calitate rară pentru politicieni, mai ales la numărarea votului!
  În pulsația inimii și a venelor, vrem schimbare... dar nu îmbătrânire!
  Tinerețea este neprețuită ca aurul, doar se estompează mai repede cu timpul!
  Tineretul promovează descoperiri, ca o adiere proaspătă pentru o velă!
  Tinerețea, spre deosebire de vin, își pierde valoarea de-a lungul anilor, dar capătă putere!
  Roboții din fantezii s-au născut din lenea umană, dar s-au întruchipat prin hărnicie supraomenească!
  Cu cât mai mulți comandanți, cu atât mai puțină ordine, cu atât mai puțină ordine, cu atât mai multe pierderi!
  Copilăria este ca banii în timpul inflației, cu cât este mai valoroasă, cu atât te despărți mai repede de ea!
  Generali de stejar, produceți sicrie de lemn!
  Generalul e ca un butoi, mai ales gol!
  Când generalii sunt stejari, înflorește ignoranța densă!
  Mintea și fantezia, ca și soțul și soția, doar luna de miere este cu adevărat dulce atunci când soacra de susținere a realității!
  Numărul de comenzi nu este întotdeauna proporțional cu vitejia, ci reflectă întotdeauna favoarea superiorului!
  Uleiul este într-adevăr aur negru, otrăvește natura, înnegrește inimile, întunecă mintea!
  Uleiul este ca sângele negru al diavolului - otrăvește atât carnea, cât și sufletul!
  Mintea este un salvator în mâini inteligente și un club de măcelar în labele unui idiot!
  Este mai ușor să faci un om de zăpadă în gura unui vulcan în erupție decât să găsești o descoperire care nu a fost folosită în scopuri militare!
  Deschiderea pentru război echivalează cu închiderea multor uși ale vieții pașnice!
  Dacă vrei să eviți o luptă - pompează-ți mușchii, dacă vrei să eviți războiul - construiește o armată!
  Diplomația este ușoară de povara cheltuielilor militare, negocierile sunt pumni grei!
  Nu promite luna de pe cer, va trebui să urli ca un câine când oamenii vin să facă o cerere!
  Inimile cer răzbunare, dar nimic mai viclean și mai rău decât inima umană - așa că lasă mintea să ierte!
  Pentru a avea o recoltă este necesar să plantezi paraziți tot timpul anului!
  Plantand unul leneș o dată, poți avea o recoltă tot anul!
  Vorbirea roșie poate vărui o reputație neagră, dar nu va împodobi viața unuia incolor pentru a fi luată în considerare!
  Miracolele științei, suntem lipsiți de plictiseală, minunile progresului sunt foarte interesante!
  Principalul miracol al științei nu lovește, ci recompensează!
  Știința nu este un lup, dar părăsește pădurea, dacă nu există responsabilitate savantă oaie păstor!
  Începutul nu trebuie să fie plin de bătaie, vei încetini până la o întâlnire, dar încetineala de la început va îngheța finalul!
  Începutul este ca deschiderea într-un joc, ar trebui să te dezvolți mai repede, dar nu te mișca fără să te gândești la pioni!
  Un politician ideal este ca un cal la serviciu, dar nu un măgar în consilii!
  Dragostea este, desigur, un sentiment minunat, doar atunci când nu se aplică alcoolului!
  Mulți bucătari strica terciul turnând lapte coagulat în aluat!
  Un politician este un artist, doar că nu pătează pânza, ci el însuși!
  Regii pot face totul, dar monarhii nu vor aproape nimic pentru oameni!
  Doar regele care se ridică pentru popor!
  Există doar două lucruri pe lume care nu pot fi controlate de Creator: sentimentele umane și prostia umană, mai ales când mă simt ca niște oameni deștepți!
  Nu contează cine este președintele, ceea ce contează este cine este regele în capul tău!
  Război, fără loc de reflecție, epoca morții și a nebuniei!
  Doar cei care au o minte dincolo de rațiune înnebunesc!
  O mașină nu este doar un mijloc de transport, ci un lux pe care doar proștii se zgârcesc!
  Cel mai risipitor tip de economie, pentru a zgâri cu prestigiul!
  Uneori am pierdut, alteori am murit, dar rușii nu au îngenuncheat niciodată!
  Îndemânarea înlocuiește cantitatea, dar cantitatea nu poate decât să falsifice îndemânarea!
  - Într-un trup sănătos, și spiritul ambalului - și slăbiciunea cărnii - sufletul s-a stins!
  Sângele strălucește ca aurul, dar sufletele de metal ruginesc din el!
  Chiar și aurul ruginește dacă nu se aruncă o inimă din el!
  Tortura nu este distracție, ci muncă grea din sectorul serviciilor, în care milă față de client îți este fatală!
  Sufletul unui bogat este patriot, nu mai mult decât cel al unei monede de aur, de unde o iau și se țin de ea!
  Aurul este galben ca culoarea trădării, moale ca voința unui oportunist, greu ca conștiința unui trădător!
  Durerea este ca o soacră, obsesivă, urâtă, vreau să scap de ea, dar... fără ea nu te vei căsători cu victorie!
  Când inamicul nu se predă, îl distrug, iar când nu se predă, ingeniozitatea aduce victoria!
  Nu contează dacă femelele inamicului mor, este un dezastru dacă masculii noștri și-au sucit creierul!
  Este ușor în luptă când învățarea nu este un chin, ci un divertisment util!
  Chiar și în cuvintele lui Hristos, slujitorii lui caută ceva care să servească arbitrarului fără Dumnezeu!
  Un dulap mare va cădea zgomotos, iar gloria tare merge celui care l-a doborât!
  Când masca este pricepută, nu avem nevoie de o scuză!
  Mai des curg râuri roșii din cauza discursurilor roșii și a faptelor negre!
  - Cine este sortit să fie înjunghiat, să nu tremure pe frânghie!
  Ca întotdeauna, s-a dovedit, dar nu au vrut!
  Moartea merită o cotă mai bună decât viața, pentru că durata ei lasă incomparabil mai multe părți din care să aleagă! -
  Garanțiile dau garantat jefuit!
  O monedă din aur este moale, dar mai mortală decât un glonț, lovește direct în inimă și scoate creierul!
  Tehnologia este zeul războiului - iar sabotorul ei este un ateu!
  Dumnezeu a creat universul în șase zile, iar omul plătește pentru toată eternitatea pentru o slăbiciune creată de om!
  Au intrat pe lână, dar nu s-au întors cu telecabina!
  Fugi, dar nu fugi, trage, dar nu trage înapoi, lovește, dar nu riposta și, cel mai important, bea, dar nu te îmbăta!
  Nimeni nu are nevoie de urechile unui măgar mort, dar auzul unei vulpi vie este un dar pentru cei care nu au nevoie de măgari pentru a-și atinge scopul!
  Încălță-ți mintea, vei rămâne pentru totdeauna un vagabond!
  Războiul este aer pentru plămâni, dar amestecat doar cu gaz binar!
  Dacă inamicul nu vrea să renunțe și nu știe să piardă, îl vom forța să renunțe și îl vom înțărca pentru a câștiga!
  Oamenii răi iubesc magia neagră, oamenii răi buni albi!
  Uciderea într-un război este greu în proces, dezgustător în percepție, dar cât de grozav până la urmă! Deci războiul aduce sănătate sufletului, întărire trupului și curățare a portofelului!
  Uneori războiul umple portofelele grozav, și direct proporțional cu plinătatea sângelui vărsat și golul inimii corupte!
  Datoria față de Patrie este roșie cu plata devotamentului dezinteresat!
  Războiul este un test pentru cei deștepți, temperare pentru cei puternici, distracție pentru proști! -
  Să fii râs nu este distractiv, să-i faci pe alții să plângă nu este plictisitor!
  O riglă bună este ca mierea de zahăr, mai întâi o lingă, apoi o scuipă!
  Și conducătorul rău, ca pelinul, va fi mai întâi scuipat și apoi călcat în picioare!
  Da, aurul este moale, dar un scut impenetrabil este ușor de falsificat!
  Calitatea depășește întotdeauna cantitatea - chiar și un ocean de terci de orz nu este un obstacol în calea unui topor!
  Răul este plin de putere când binele este slăbit de frică!
  O glumă este bună pentru local, o lingură pentru prânz, dar ajutorul are probleme!
  S-ar putea să ai noroc o dată sau de două ori - fără îndemânare, norocul dispare!
  Cine nu este Lev Tolstoi, vagabondul acela literar!
  
  CUM A MERCAT NAPOLEON LA MOSCOVA PRIN Kiev
  Napoleon a ales un plan alternativ de război cu Rusia. A mers la Kiev și a învins trupele rusești acolo. Și a creat o păpușă Mica Rusie. Apoi a avut loc un război și aderarea Belarusului și Lituaniei la Ducatul Poloniei, care a fost redenumit regat. Austria a primit și un teritoriu ucrainean. Rusia, după ce a fost învinsă, a devenit o putere minoră. În 1815, Napoleon a lansat o campanie împotriva Turciei.
  I-a învins pe otomani și a luat Constantinopolul. Grecia și-a câștigat independența, Bosnia și Herțegovina a devenit parte a marii Italie, care ar fi fost pusă pe tron de fiul lui Napoleon Bonaparte. România a fost inclusă în Austria, ceea ce l-a făcut pe împărat înrudit cu Napoleon. Bulgaria și Serbia și-au câștigat independența, ca și Albania, dar au devenit vasali ai Franței.
  Și Grecia este un vasal al Italiei Mari, în mod formal independent.
  În Turcia, de fapt, doar capitala Istanbul a rămas în Balcani cu o mică bucată de pământ.
  Totuși, războiul nu s-a încheiat aici. Napoleon a lansat o invazie a Marocului și Algeriei. Dar flota britanică a intervenit cu francezii. Războiul cu Anglia a continuat. Dar ingeniosul Napoleon a reușit să cuprindă Gibraltar și să-i învingă pe britanici cu forțele sale superioare pe uscat.
  După aceea, francezii au blocat strâmtoarea și au reușit să cucerească întregul nord al Africii, inclusiv Egiptul și Sudanul. În timpul luptei, francezii au avut primele submarine din lume. Anglia a început să suporte pierderi uriașe.
  Napoleon are toată Europa și o parte din Rusia sub controlul său. Și Marea Britanie nu este rivala ei.
  Treptat, francezii i-au învins pe britanici. Au construit mai multe nave cu o populație și resurse de multe ori mai importante. În cele din urmă, în 1931, Napoleon a debarcat în Marea Britanie și, după ce și-a dezvoltat trupele, a luat Londra.
  Marea Britanie s-a predat... Un tribut uriaș i-a fost impus și toate coloniile au devenit din nou franceze.
  Napoleon era deja prea bătrân și și-a trimis generalii la luptă.
  Franța a luptat cu SUA și în America Latină pentru a păstra numeroase colonii.
  Napoleon, care a trăit timp de șaptezeci de ani, ceea ce nu este atât de puțin pentru un mare geniu, a murit în 1839, conform standardelor secolului al XIX-lea. Fiul său Napoleon al II-lea, un blond înalt care nu semăna cu tatăl său, a moștenit tronul la douăzeci și opt de ani. Și, desigur, a continuat războiul. Pe când în general în colonii.
  În plus, Napoleon al II-lea a avut câteva idei interesante. În special, a organizat un referendum și a unit Franța, Italia și Austria într-un singur stat.
  Și nici asta nu este rău... Și în Prusia și-au pus ruda pe tron.
  Iar Commonwealth-ul era condus de fiul nelegitim al lui Napoleon și de panna poloneză din Valencia.
  Trupele lui Napoleon al II-lea au terminat în cele din urmă Statele Unite și au capturat în întregime atât America de Nord, cât și America de Sud. Apoi Africa a fost invadată. S-a extins în India și China.
  În 1860 a avut loc un război cu Rusia. De data aceasta au fost luate Moscova și Sankt Petersburg. A fost organizat un referendum, iar Rusia, până la Oceanul Pacific, a intrat în Commonwealth. Și apoi Commonwealth-ul a fuzionat cu Franța. Apoi a existat deja un război în China și o debarcare în Australia... Napoleon al II-lea a domnit până în 1883 până când a murit la vârsta de șaptezeci și doi de ani, cucerind aproape întreaga lume.
  Nepotul său Napoleon al III-lea a urcat pe tron. Sub acest monarh, ultimele războaie s-au încheiat în cele din urmă cu capturarea Japoniei, a Filipinelor, a altor insule și țări din Asia, precum și a Noii Zeelande.
  Formarea imperiului mondial a fost finalizată... Napoleon al treilea a devenit desăvârșitorul istoriei războaielor.
  Și acum omenirea avea un singur drum către spațiu.
  În 1917, primul om a zburat în spațiu. Și în 1922, a avut loc un zbor către Lună. Și în 1930 spre Marte.
  Omenirea a cucerit spațiul... Până la sfârșitul secolului al XX-lea, așezările umane erau deja pe toate planetele sistemului solar.
  Și în 2020, a început prima expediție interstelară. Imediat șapte nave spațiale au pornit spre steaua Sirius, care a rotit mai multe planete. Și unul dintre ei era locuibil.
  O nouă eră a expansiunii interstelare a fost inaugurată.
  Iar expresia - a merge la Moscova prin Kiev, a căpătat un nou sens.
  
  BUGS TREI AXE REPARAT
  Hitler nu a transformat trivial Armata a Patra Panzer în Caucaz. Și, ca urmare, naziștii au reușit să cucerească Stalingradul imediat. Puțin mai devreme, Japonia a câștigat bătălia de la Midway și a capturat Arhipelagul Hawaii, care domină complet Oceanul Pacific.
  De asemenea, Rommel nu s-a oprit, după căderea lui Tolbuk, și nepermițând britanicilor să se instaleze în apărare, i-a învins complet în Egipt. Mai mult, trupele lui Rommel au reușit să cucerească atât Irakul, cât și Kuweitul cu sprijinul populației locale.
  Stalin a încercat să recucerească Irakul, dar și Turcia a intrat în război de partea celui de-al Treilea Reich. Și, ca urmare, URSS a căzut sub o dublă lovitură. Care a devenit apoi triplă în Orientul Îndepărtat și a deschis un al doilea front și Japonia.
  Profitând de moment, germanii au mers în Marea Caspică și au tăiat Caucazul pe uscat.
  Ca urmare, cursul războiului s-a schimbat. URSS a fost nevoită să folosească o parte din forțele sale pentru a ține Orientul Îndepărtat de japonezi. Iar nemții înaintau fără probleme. Turcii au luat Erevan, Batumi și alte orașe în mișcare și au spart apărarea în întregime.
  Atât germanii, cât și japonezii înaintau. Samuraii au reușit să surprindă flota sovietică din Vladivostok și au scufundat-o fără ceremonie. Și au capturat cea mai mare parte a Mongoliei.
  Până în noul an, naziștii au capturat întregul Caucaz, inclusiv Baku.
  A fost o victorie răsunătoare și o lovitură zdrobitoare pentru URSS. Stalin a speriat, dar nu a putut face nimic.
  Iarna era liniştită. Numai că a existat o încercare de deblocare a Leningradului, dar fără succes. Germanii au atras forțe suplimentare și au reușit să respingă atacul.
  În martie, au încercat să atace în centru, dar atacul a fost respins din nou...
  La sfârșitul lunii mai, germanii și-au completat trupele datorită mobilizării totale, ridicând tancuri mai puternice și moderne: Pantera, Tigrul, Leul și tunul autopropulsat Ferdinand. Și au lansat o ofensivă în direcții convergente din partea lui Rzhev și partea de nord a frontului, încercând să formeze un cazan.
  În același timp, naziștii au inundat și Saratov. Au atacat din Stalingrad.
  În luptă, a apărut "Leul" - un tanc foarte puternic, cântărind nouăzeci de tone. Această mașină avea o armură frontală a corpului de o sută cincizeci de centimetri și laturi de optzeci și doi de milimetri sub pante ca o "Panteră". Acesta era similar în exterior cu Panther, doar mai mare, cu un tun de 105 mm în calibrul 70 EL lung.
  Fruntea carenei era foarte puternic protejată - 240 mm sub pante.
  Tancul "Lion" avea un motor mai puternic de o mie de cai putere și o viteză de aproximativ treizeci și cinci de kilometri pe oră.
  În general, mașina nu este deloc reușită, dar este foarte bine protejată în frunte.
  Mai presus de toate, din punct de vedere practic, Tigrul este bun. Pantera, deși mai rapidă, este destul de slabă cu o armură laterală de doar 40 de milimetri și chiar și patruzeci și cinci o pot lua.
  În general, nemții sunt foarte puternici. Au putut să evite pierderi grele în al patruzeci și doi de an, iar armata lor este mare și numărul diviziilor, împreună cu cele străine, numai în Wehrmacht a depășit trei sute cincizeci. În plus, trupele sateliților.
  Spania și Portugalia au intrat deschis în război de partea celui de-al Treilea Reich.
  Iar trupele germane au luat Gibraltar și au început să avanseze prin Africa.
  Italia a făcut mobilizări suplimentare și a trimis mai multe trupe. Turcia s-a mobilizat și ea, la fel ca și arabii. Japonia împingea dinspre est.
  Al Treilea Reich a fost, de asemenea, mai mare ca număr de infanterie și nu inferior ca tehnologie. Nemții aveau și multe avioane în aer. A apărut ME-309, fără egal ca armament, și Focke-Wulf cu șase tunuri cu aer comprimat.
  Așii germani au dominat.
  Mai ales Marsilia. Pentru trei sute de avioane doborâte, el va primi din nou Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Și pentru cinci sute, i s-a acordat primul premiu de acest nivel, Crucea de Cavaler a Crucii de Fier și frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Marcel a ajuns pe frontul de est și a luptat acolo ca Satana.
  Stalin și-a plasat pe cap o recompensă de o sută de mii de ruble de aur. Și a fost un război.
  Germanii, desigur, au reușit să spargă apărarea sovietică și au luat Saratov și au conectat cazanul, la nord de Rzhev.
  În Bătălii, echipajul de tancuri al Gerdei s-a remarcat în mod deosebit.
  Blonda desculță și-a tras tunul Panther cu sfarcul ei stacojiu și a guturat:
  Vom lua Moscova!
  Charlotte s-a bătut și ea cu un mamelon de zmeură, a străpuns mașina forțelor sovietice și a ciripit:
  Vom câștiga cu toții!
  Christina i-a dat inamicul o descărcare, apăsând mamelonul ei rubin pe buton și a guturat:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Magda îl va lua și va lovi tancul sovietic, îi va rupe turela și va ciripi:
  - Pentru puterea puternică!
  Așa s-au luptat fetele și foarte agresiv.
  Iata cateva femei misto...
  La sfârșitul lunii iulie a început ofensiva germană asupra Moscovei. În același timp, în sud, naziștii au luat cu asalt Kuibyshev.
  Au fost bătălii aprige.
  Forțele, desigur, sunt inegale, dar Kuibyshev este bine întărit. Trebuie să spun că și Moscova este puternic fortificată, ca și abordările către ea. În orice caz, există zone fortificate puternice, arici și tranșee și zone întregi puternic fortificate.
  Germanii au lansat atacul - o sută cincizeci de divizii. Multe dintre ele sunt străine și de mică forță letală.
  Atât primul "Tigri" -2, cât și tancul "Maus" au luat parte la lupte. Bătăliile au arătat că primul tanc încă nu era rău, dar Mausul era prea greu și nu era ușor de transportat.
  Cu toate acestea, nu este deloc ușor să dai jos un astfel de rezervor. Iar germanii au intrat în apărarea Armatei Roșii.
  A fost destul de greu pentru naziști. Dar sunt puternici atât ca număr, cât și ca tehnică.
  Au fost folosite și primele bombardiere Yu-288. O astfel de mașină este foarte puternică și rapidă, transportând până la șase tone de bombe.
  Germanii erau puternici... Marsilia pentru șapte sute cincizeci de avioane doborâte a primit un premiu unic: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de platină, săbii și diamante. Și a devenit o adevărată, super-legendă.
  Germanii au dominat cu încredere cerul, iar Japonia a înaintat dinspre est.
  Samurai toate perle și perle. Și aeronavele lor au bombardat. SUA și Marea Britanie au fost pasive. Și au acționat cu grijă.
  Japonia a folosit forțe semnificative în bătălii. Și a împins...
  În august, germanii au luat orașul Kalinin și s-au apropiat de Mozhaisk, cea mai fortificată linie de apărare.
  În același timp, bătăliile s-au desfășurat pentru Tula. Până când Moscova a rămas toți o sută de kilometri.
  Veronica, Oksana și Natasha, împreună cu alte fete, au părăsit încercuirea. Batalionul de fete a primit ordin să se retragă în spate, deoarece războinicii nu aveau practic arme antitanc. Stalenida Pavlovna a avut experiență în război, servind ca voluntar în Spania. În afară de experiența din restul războiului. Și a înțeles că trupele roșii nu au putut rezista tancurilor din seria pisicilor mari. Fetele au doborât însă mai multe transportoare, dar ele însele au suferit pierderi.
  Acum batalionul s-a împrăștiat și s-a retras.
  Veronica, Oksana și Natasha, după ce și-au aruncat cizmele, plecau desculțe și în bluze ușoare. Trupele sovietice nu sunt pregătite să respingă coloanele de tancuri grele. Și pur și simplu nu există nimic de spart prin rezervorul E-50. Singura șansă este să deteriorați șinele. Dar în această mașină, rolele sunt amplasate pe cărucioare separate și este foarte dificil să le dezactivați.
  Fetele s-au mutat spre est prin pădure și în grupuri mici. Păreau foarte emoționanți. Și-au suflecat pantalonii, și în doar cămăși ușoare. Părul lung, blond, ușor creț curgea în jos. Picioarele goale sunt gâdilate plăcut de iarbă și uneori apar denivelări. Totul pare extrem de erotic. Sânii se văd prin cămăși subțiri.
  Veronica, grebland iarba cu piciorul gol, spune suparata:
  - La naiba - războiul tocmai a început și deja trebuie să te retragi!
  Oksana, al cărei păr blond era ușor roșcat, rânjind din dinți, răspunde:
  - Și nu mi-am făcut iluzii speciale! Hitler a cucerit aproape întreaga lume... Încearcă cu o astfel de hoardă pe care o poți descurca!
  Natasha și-a scuturat părul alb ca zăpada și a spus:
  - Toată lumea vrea să fie pe plac... E greu să te descurci cu ei! A fi credincios nu este ușor!
  Veronica dădu din cap. Părul ei este atât de auriu și frumos. Este minunata.
  Dar Victoria i-a ajuns din urmă. O fată cu părul roșu. Părul este ca focul. Și atât de emoționant. Vântul a suflat și, se pare, este steagul proletar care flutură, un păr atât de înflăcărat.
  Victoria și-a scos cămașa și și-a expus trunchiul. Sânii îi erau plini, sfârcurile stacojii, ca niște maci. Frumos războinic. Și corpul ei puternic și antrenat este expus.
  Natasha a chicotit și și-a dezvăluit trunchiul, observând:
  - Și trupurile noastre sunt frumoase... Suntem doar amazone!
  Veronica clătină din cap.
  - Nu este prea radical - să expun pieptul! Trebuie să respectați regulile decenței!
  Victoria clătină din cap și scutură buclele roșii.
  - Într-o societate comunistă - regulile moralității, conceptul este relativ. - Fata și-a scuturat sânii goi, sfârcurile ei stacojii străluceau foarte seducător. - A fi gol nu este un păcat. Mai exact, conceptul de păcat este preotesc, dar crezul nostru este libertatea de morala burgheză!
  Natasha a confirmat, scuturându-și bustul luxuriant și elastic:
  - Mai aproape de natură! Mai aproape de natural! Și nuditate naturală!
  Oksana a zâmbit și ea și și-a dezvăluit trunchiul. De fapt, în căldura verii, cât de plăcut este când sânii sunt goi. Și le bate vântul. O fată frumoasă, iar nuditatea vine. Toate fetele sunt atletice, cu figuri, corpurile goale ale războinicilor arată foarte armonios.
  Fete frumoase merg pe potecă. Sunt atât de adorabili și foarte atractivi.
  ciripit Veronica, clătinând din cap.
  Dar nu este deloc plăcut din punct de vedere estetic!
  Victoria clătină negativ din cap.
  - Nu! Avem trupuri grozave! Și arătăm goi!
  Natasha dădu din cap și, sărind în sus, spuse:
  - Era bine să fii gol... Iată că Ilici a venit cu o armă!
  Oksana și-a mângâiat pieptul și a scârțâit:
  - De fapt, bustul meu este super!
  Victoria a cântat cu entuziasm:
  - O, fetelor, și noi suntem rădăcini! Portofele, portofele și portofele! Am văzut dolari - munți de aur!
  Natasha, scuturându-și sânii goi, cânta zâmbind:
  - Pe vremuri erau goi, desculți, răi!
  Și toți patru au izbucnit în râs. Fetele băteau cu picioarele goale, își ridicau călcâiele goale. Războinici frumoși. În spatele lor sunt rucsacuri și puști de asalt PPSh. Războinici drăguți, foarte minunați.
  Veronica spuse încet:
  - În fața lui Dumnezeu, toți suntem egali... Și va trebui să răspundem pentru desfrânare!
  Natasha a chicotit și a răspuns cu toată hotărârea:
  - Nu există Dumnezeu! Acesta este un basm!
  Victoria, scuturându-și sânii goi și bronzați, exclamă cu entuziasm:
  - Dumnezeu a fost inventat de cei puternici ai acestei lumi pentru a ține oamenii în supunere!
  Veronica clătină negativ din capul de aur.
  Cine a creat atunci universul?
  Victoria a chicotit și a răspuns:
  - Universurile în sine cresc ca frunzele unui copac. Ele cresc din nimic. Când în infinit infinit, un copac din univers a început să crească de la zero și de atunci au apărut multe universuri.
  Natasha a chicotit și și-a scos limba, remarcând:
  - Este fierbinte! Ne putem scoate pantalonii?
  Victoria a susținut ideea:
  - Este o idee grozavă!
  Și toate cele trei fete au scăpat unanim de pantaloni, rămânând în chiloți. Și ce trupuri puternice și musculoase au. Pur și simplu magnific, și acrobație.
  Oksana a cântat cu încântare:
  - Gandacul are antene, fata are chilotii goi!
  Doar Veronica a rămas cu pantalonii suflecați și cămașa pe ei. Ea a răspuns cu reproș:
  - Nu e bine să fii gol așa! Dacă ne văd!
  Natasha a chicotit și a răspuns:
  - Și lasă-i să vadă! Îmi place să entuziasmez bărbații!
  Victoria a chicotit, și-a scuturat coapsele aproape goale și a răspuns:
  - Bărbații sunt niște gunoaie - doar mizerie!
  Și lovind o ciupercă proaspătă cu piciorul gol, ea a adăugat:
  - Ce frumos este să iei un armăsar și să-l călărești!
  Oksana remarcă zâmbind:
  - Când te mângâie, e frumos... Mai ales dacă bărbații sunt tineri, frumoși...
  Natasha le-a amintit fetelor:
  - Amintește-ți, l-am prins pe băiat. Un copil minunat și cu siguranță are o mare perfecțiune dincolo de anii lui!
  Victoria și-a lins buzele și a spus cu poftă în voce:
  - Ar fi grozav să-l verifici!
  Veronica lătră indignată:
  - Ce lucruri urâte spui! Nu te poți bate de râs de sentimentele oamenilor așa! Mai ales când vine vorba de germană, dar un băiat!
  Oksana a chicotit și a răspuns:
  - Scuză-ne, dar inima mea este atât de urâtă...
  Natasha a confirmat cu ușurință:
  - Nemții înaintează, iar eu vreau să visez la ceva bun! De exemplu, despre băieți!
  Victoria a sugerat râzând:
  - Și dacă prindeți cu adevărat bărbați? A fost atât de grozav!
  Veronica a răspuns aspru:
  - Femeile sunt împodobite cu modestie, nu cu hărțuire arogantă!
  Victoria clătină negativ din cap de foc. Ea și-a plesnit picioarele goale și a lătrat:
  - Nu! Pur și simplu nu există plăcere mai mare, să-și aleagă ea însăși un bărbat și să o târască în pat. Diavolul cu părul roșu și-a scuturat buclele roșii aramii și a continuat. - Asta e să fii întins în tufișuri de dragul plăcerii și să nu mergi pe culoar.
  Veronica spuse cu severitate:
  - Sexul fără motiv este un semn de prost! - Si adaugat. - Acest lucru este contrar normelor moralei comuniste!
  Victoria nu a fost de acord:
  - a spus însuși Lenin - soțiile ar trebui să fie comune!
  Natasha a chicotit și a remarcat:
  - Ei bine, nu pot spune că m-am aruncat așa în bărbați, dar e frumos să joc un rol activ! Dacă îți place singur să alegi pentru cine să lovești! Dar din partea noastră nu se ajunge la asta.
  Victoria dădu din cap în semn de acord.
  - Da, avem doar fete... Dar poți să treci peste gard! - Ciripit fata cu mare placere. "Băieți, mujicii... Mujicii noștri se târăsc cu zel pe burtă!"
  Veronica clătină negativ din cap.
  - Nu, Lenin nu a spus asta niciodată!
  Natasha a exclamat în semn de protest:
  - Nu, exact așa a spus Vladimir Ilici! În comunism, totul va fi în comun, inclusiv soțiile!
  Victoria a chicotit și a mormăit:
  - Femeile sunt bune... Bărbații sunt și mai buni! Eh, să fiu capturat, să fiu violat acolo de o întreagă companie.
  Fetele au râs la unison. Iar Victoria, rânjind, a adăugat:
  - Și apoi l-au bătut cu patul puștii! Și călcâiele ar fi puse pe foc cu flacără moale și stropite cu corbit!
  Natasha a dat cu piciorul cu piciorul gol și a guturat:
  - Tocurile sunt incantate cand sunt batute cu bambus! Aici, în China, fetele și băieții erau bătuți cu bețe în tălpile goale. Și le-a plăcut!
  Victoria a cântat cu plăcere:
  - Ce tortură la Hollywood! Doar kats, nu oameni!
  Veronica a remarcat cu înțelepciune:
  - Aici vei merge în iad... Vei fi chinuit, iar călcâiele tale vor fi arse nu numai cu bambus, ci și cu fierul înroșit!
  Natasha a cântat, strângând pumnii strâns:
  - Corb negru la următoarea poartă!
  Victoria, scuturându-și sânii goi, cu sfârcurile stacojii, a continuat:
  - Leagăn, cătușe, gura ruptă!
  Oksana, ai cărei sâni sunt și ei goi și scuturându-și șoldurile, a răspuns:
  - De câte ori după luptă capul meu!
  Veronica a susținut impulsul, călcându-și picioarele goale:
  - Din blocul aglomerat am zburat unde ....
  Natasha urlă furioasă, scuturându-și sânii goi:
  - Unde este Patria! Lasă-i să țipe urât!
  Victoria a bătut și a țipat, răsucindu-și șoldurile, abia acoperite de chiloți transparenți:
  - Și ne place de ea, chiar dacă nu este frumoasă!
  Oksana șuieră, smucindu-și genunchii bronzați goi:
  - Nenorociți de încredere!
  Veronica a spus oftat:
  - Suntem polițiști de frontieră sovietici. Și vorbim ca niște curve de gard. Este posibil să...
  Victoria a cântat ca răspuns:
  - Mulțumesc Stalin-lider! Pentru ochi proști, goali! Pentru faptul că suntem ca un păduchi, nu poți trăi!
  Natasha l-a amenințat cu pumnul pe diavolul roșu:
  - Nu, tu nu ogar! Vei fi într-o secțiune specială!
  Victoria a spus cu încredere:
  - În curând nemții vor veni la Moscova... Și deja Stalin va fi luat într-o cușcă!
  Oksana a chicotit și a obiectat:
  Crezi că rezultatul războiului este o concluzie dinainte?
  Victoria a răspuns destul de serios:
  - Cum altfel? Hitler are aproape jumătate din lume sub ocupație, plus Japonia și coloniile ei. - Fata și-a bătut cu furie piciorul grațios și gol. - Și nici măcar nu avem tancuri decente! Seria KV este o parodie a mașinilor. T-34 este clar prea mic. Dar un rezervor normal nu a fost creat! Și obuzele care străpung armura vor fi mai rele decât cele germane!
  Natasha a oftat din greu și a gâlgâit:
  - Trebuie să fim de acord cu asta! Din păcate, tancurile noastre sunt încă atât de imperfecte. Dar KV? Da, se sparg...
  Fetele au tăcut și le-a scăzut jocul.
  Într-adevăr, deja primele ore de război au arătat că T-34-76 nu are o cutie de viteze complet fiabilă, și cu atât mai mult seria KV. Și ceea ce este urât, cu cât rezervorul este mai greu, cu atât este mai slab adaptat la mișcare. Și armura frontală de 200 mm nu este suficientă pentru a ține obuzele nici măcar ale pistolului de 88 mm al lui Panther-2, și nu pe cea a lui Tiger-3.
  După cum sa dovedit în mod neașteptat, mașinile germane sunt cu un ordin de mărime mai puternice în blindajul frontal și capacitatea de a primi o lovitură. Și tehnologia sovietică eșuează în mod clar.
  Da, a existat o mașină "Panther" -2 care nu are egal și să-i distrugem pe toți. Nu poți opri un astfel de tanc.
  La sfârșitul lunii septembrie, germanii au început să înconjoare Moscova. L-au revizuit.
  Toamna a fost uscată și caldă, iar la începutul lunii octombrie naziștii au început să strângă cleștele, amenințănd că vor închide încercuirea prin capturarea Moscovei.
  Pilotul Marsilia a primit un premiu special pentru o mie de avioane doborâte - Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Si e misto.
  Și alte mașini erau acum în luptă.
  Echipajul tancurilor Gerdei s-a remarcat în lupte. Fetele au luptat pe "Pantera" -2. Această mașină avea o turelă îngustă, o siluetă mai joasă și o protecție frontală comparabilă cu "Tiger" -2, cu o greutate mai mică cu optsprezece tone, cu un motor egal de 900 de cai putere. Și asta înseamnă performanțe mai bune la volan. America a folosit Shermanul înalt. Acest tanc a putut pătrunde doar pe partea germană și a fost lovit de la o distanță de trei kilometri și jumătate.
  "Panther" -2 înlocuiește treptat "Panther" obișnuit. Dar până acum, ultima mașină este destul de bună. Armura sa frontală este destul de capabilă să țină proiectilul modelelor anterioare Sherman, iar tipurile mai noi nu pot pătrunde decât aproape. Și pistolul de 75 de milimetri al lui Panther ia o mașină sovietică de la doi kilometri și este mai rapid decât cel de 88 de milimetri, ceea ce este mult mai bun în practică. Adevărat, "Pantera" -2 din frunte este în general impenetrabilă chiar și pentru pistoalele autopropulsate din SUA cu pistoale de 90 mm, iar acest lucru, desigur, este practic.
  Gerda țintește ținta cu degetele goale de la picioare și cu lăstarii. Apoi țipă:
  - Pentru măreția planetei din întreaga lume!
  Charlotte trage și ea, lovind cu precizie trupele sovietice și urlă din răsputeri:
  - Slavă succesului nostru!
  Christina, trăgând în dușman cu degetele goale de la picioare și doborându-l cu obuze bine țintite, dezvăluind dinții, spune:
  Slavă celui de-al treilea Reich!
  Magda trage și ea cu degetele goale de la picioare și spune cu încântare, făcându-și cu ochiul prietenilor:
  - Pentru ideile ariene și victoria lor!
  Femeile războinice lucrează la tanc, iar "Treizeci și patru" nu trag împotriva lor. Și tancurile IS-1 sunt și mai rele. Greul KV-16 încearcă să avanseze împotriva unităților germane. Dar fetele îl străpung și cu pistolul lor cu rază lungă de acțiune. Și din tancul sovietic rămân doar fragmente, pe măsură ce trusa de luptă detonează.
  Pe un simplu "Panther" echipajul lui Jane Armstrong se luptă. Această fată curajoasă din Marea Britanie câștigă cu încredere facturi.
  Gringeta, trăgând în ruși, cu ajutorul degetelor goale, scârțâie:
  - Slavă erei Marii Britanii! Glorie!
  Monica, și ea scârțâind, trimite cadouri de moarte, cu degetele goale și scârțâituri:
  - Stăpâniți Britannia, mări nesfârșite, nu vom fi niciodată sclavi!
  De asemenea, Malanya a tras pe rând cu tunul Panterei, a tras cu pumnul în cele Treizeci și patru și a ciripit:
  - Pentru comunismul regal!
  Și fetele sunt încântate. Și atât de faimos au învins Armata Roșie.
  Deja naziștii din sud, cu sprijinul populației locale, au capturat Penza. Împreună cu japonezii, au trecut de Istmul Lacului Baikal și luptă în Kamchatka.
  Acolo se luptă și frumusețile de pe tancul Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana. Patru fete bat inamicul din mașina lor de ucidere. "Tigerul"-2 scuipă cadouri ale morții și distruge unitățile sovietice.
  Agatha, trăgând cu degetele goale de la picioare, răcnește:
  - Pentru al treilea Reich! Și face cu ochiul.
  Adala trage și ea, apăsându-și sfârcul stacojiu și scârțâie:
  - Pentru steagurile ariene!
  Fetele se comportă cu o agresivitate colosală.
  Și acum trupele germane intră în Turkmenistan. Și în noiembrie 1943 au luat capitala Ashgabat.
  Asaltul este în desfășurare, cu utilizarea tehnologiei. "Sturmtigers" puternici aruncă bombe cu reacție cântărind trei sute de kilograme. Și distrug case împreună cu trupele rusești.
  Se aude o sirenă. Da, armata lui Hitler arată cea mai mare acrobație în distrugere.
  Nemțoaica Eva a postat pe Twitter:
  - Va fi un apel cu o cheltuială!
  Helga luptă pe avionul TA-152. Aruncă proiectile de avioane pe ținte de la sol, lovind treizeci și patru și keveshki. Și urlă pentru sine:
  - Sunt un războinic arian și voi fi o fată de super clasă!
  Și acum un alt tanc sovietic a fost lovit direct cu el. Fata trebuie spus că se luptă și doar ouăle ei sunt mai cool.
  Gertrude trimite, de asemenea, o descărcare mortală, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, de la soldatul ei ucigaș care lovește inamicul și țipă:
  - Slavă ideilor comunismului arian!
  Luptă cu războinici aici și cum rezolvă totul.
  În decembrie 1943, germanii au capturat aproape complet Moscova și au intrat cu trupe pe teritoriul regiunilor Gorka și Kazan. La bătălii au luat parte și tunurile autopropulsate E-10. Acest pistol autopropulsat a fost grozav și a fost lansat în două versiuni simultan. Primul cântărește zece tone, cu o grosime a blindajului frontal de 60 mm, a blindajului lateral de 30 mm și un motor de patru sute de cai putere. Înălțimea redusă a mașinii de 1,3 metri și doar doi membri ai echipajului, cu un tun de 75 mm și lungimea țevii de 48 EL, foarte mobil. Și un tun autopropulsat mai greu-15, greutate șaisprezece tone, blindaj frontal de 82 de milimetri la o pantă mare, armătură laterală de 52 de milimetri și un pistol de 75 de milimetri și 70 EL lungime ca un Panther și un motor de 550 cai putere .
  Noile tunuri autopropulsate au fost destul de mulțumite de performanța de conducere a armatei germane și de armele lor.
  Două fete s-au luptat pe E-15: Frida și Kaissa. Au tras douăzeci de focuri pe minut dintr-un tun. Atat de frumoase fete in bikini.
  Frida a tras în tancul IS-1, i-a străpuns armura frontală și a rugat:
  - Pentru idei ariene!
  Și cu degetele goale, ea a apăsat pe butoanele unuia dintre primele joystick-uri din armata celui de-al Treilea Reich.
  Lupanula și Caissa cu ajutorul degetelor goale, lovind inamicul cu o acuratețe colosală. Și ea a guturat:
  - Slavă frăției ariene!
  Luptând cu o astfel de fată. Cu mare impuls și ambiție.
  Iar războinicii culeg recolta, cu activitatea de șacali.
  Dar este deosebit de interesant să torturați fetele captive, aceasta este distracția lor cea mai agresivă și preferată.
  Frieda remarcă cu un rânjet din dinți:
  - Suficient pentru a trăi după legile,
  Dăruită de Adam și Eva...
  Nag, vom conduce povești,
  Stânga, stânga, stânga!
  Caissa a confirmat agresiv:
  - Stânga, stânga, stânga!
  Și și-a apăsat degetele goale pe butoanele joystick-ului și a lovit în mod potrivit inamicul.
  Fritz s-a luptat... Albina și Alvina au depășit deja fiecare dintre cele cinci sute de avioane doborâte. Astfel de fete militante s-au dovedit a fi. Și au mers departe în ideea lor de militanță.
  Albina, doborând un avion rusesc, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a spus:
  - Pentru sfanta Prusia!
  Alvina, demolând mașina rusească, folosind și degetele goale de la picioare, lătră:
  - Pentru marea Patrie!
  Luptând unic cu fetele de aici și elimină dușmanii cu multă muşcătură.
  Noul an a venit deja... Moscova încă ține în ringul blocadei.
  O scurtă pauză până în martie 1944.
  Și în primăvară s-a făcut puțin mai cald și ostilitățile au reluat cu o vigoare reînnoită.
  Lev-2 a luat parte și la lupte, acesta este primul tanc în serie în care germanii au folosit locația motorului și transmisiei împreună și în fața tancului - într-un singur bloc. Și turnul a fost mutat înapoi. Rezultatul a fost o mașină mai confortabilă, cu o silueta joasă și o turelă îngustă. Lion-2 a pierdut în greutate semnificativ și a adăugat protecție pentru frunte datorită înclinării mai mari a armurii. Acest tanc a devenit mai ușor decât Tiger-2, ceea ce înseamnă că este mai mobil cu arme puternice.
  În plină desfășurare în cel de-al Treilea Reich, a avut loc proiectarea noului tanc principal E-50. Mașina a trecut printr-o serie de modificări: instalarea unei turele înguste și mai mici. Schimbarea șasiului într-unul mai ușor și mai ușor de fabricat și reparat, precum și cu o capacitate mai bună de cross-country. Locația motorului și transmisiei împreună și transversal și cutia de viteze pe motor. Înălțimea rezervorului a fost redusă la mai puțin de doi metri. Și această mașină cântărea doar patruzeci și cinci de tone cu grosimea armurii Tiger-2. În același timp, avea un motor mai puternic de până la 1200 de cai putere și arme mai puternice - un tun de 88 mm cu o lungime a țevii de 100 EL și putere distructivă și precizie crescute.
  Acest tanc, numit "Panther" -3, trebuia să intre în serie. Și arma lui era echipată cu un stabilizator hidraulic. Un astfel de rezervor trebuia să devină principalul rezervor mediu. Și dezvoltarea lui E-75 era de asemenea în curs. Această mașină a fost și mai bine protejată: armură frontală de 250 mm și armură laterală de 170 mm, cu un tun și mai puternic și perforator de calibrul 105 mm și 100 EL. A fost planificat să se mențină greutatea în limita a șaptezeci de tone și să pună un motor de 1500 de cai putere pentru a menține mobilitatea. Acest tanc urma să devină principalul tanc greu al celui de-al Treilea Reich. Și a fost planificat să-l numească: "Tigru" -3. Acestea sunt tancuri ale unei noi generații și deja pentru războaie viitoare cu Statele Unite.
  În Siberia, adevărate bătălii au avut loc abia în vara anului 1944, când au avut loc ultimele bătălii cu Rusia.
  Avioanele de luptă germane au luptat și pe cer. HE-162 este mai ușor, mai ușor de fabricat și manevrabil și a trecut cu succes de botezul focului.
  ME-1010 a apărut și cu aripi care au schimbat matura. Dar dezavantajul său a fost cerințele ridicate pentru calificările piloților. Și în locul lui, TA-183 a fost preferat în serie.
  Mari speranțe au fost puse pe mai avansat ME-262 X, care se distingea prin viteza sa mare de peste 1100 de kilometri, cinci tunuri cu aer și o mai bună manevrabilitate cu aripile înclinate.
  În iulie, primele două aeronave ale acestei modificări au fost primite de Albina și Alvina ...
  Până atunci, germanii au înconjurat deja Chelyabinsk și Sverdlovsk. Sute de mii de trupe sovietice s-au predat.
  Albina a tras în tancurile rusești din aer, le-a străpuns acoperișurile și a urlit:
  - Slavă viselor ariene!
  Alvina, doborând piloții URSS și trimițându-i în lumea următoare, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, țipă:
  - Pentru Prusia Mare!
  Fata asta se luptă atât de mult, iar tancurile doboară în mod activ.
  Gerda și echipajul ei de tancuri sunt în vârf. Ei bombardează deja la periferia Sverdlovskului.
  Gerda a tras cu degetele goale și a ciripit:
  - Se poate construi comunismul?
  Charlotte a apăsat pedala cu călcâiul gol și zdrobindu-i pe ruși și a adăugat:
  - Este posibil și necesar!
  Christina, trăgând în adversari cu mare precizie și trăgând cu picioarele goale, scârțâi:
  - Pentru Patria noastră!
  Magda, trăgând în inamic și sfâșiind tunurile sovietice, țipă:
  - Pentru mama noastră!
  Fetele au împușcat toate obuzele... Și în timp ce au fost umplute cu o trusă de luptă, au început să vorbească.
  Gerda remarcă furioasă:
  - Toate imperiile au căzut mai devreme sau mai târziu în decădere. Cred că asta nu se va întâmpla cu ai noștri!
  Charlotte nu a fost deloc de acord cu asta:
  - Și unde este garanția că după Hitler nu va începe lupta pentru putere și al Treilea Reich nu se va destrama?
  Christina a remarcat, destul de logic:
  - Principalul lucru este ideologia... Ne face puternici!
  a confirmat Magda, bătând cu piciorul gol:
  - Și uniți!
  Charlotte a remarcat rațional:
  - Dar totuși, unul va lupta pentru putere, apoi celălalt, iar după el al treilea. Ca și în Imperiul Roman, când Iulius Cezar a fost ucis pentru prima dată, apoi dinastia augustană a fost întreruptă. Și în Imperiul Roman a venit o perioadă de neînțelegeri și dezbinări colosale.
  Gerda a fost de acord cu asta:
  - Da, împărații au început să se schimbe ca niște mănuși, iar Imperiul Roman s-a prăbușit. Nu s-a putut crea ceva universal!
  Christina a remarcat zâmbind:
  - Avem nevoie de un sistem de rotație a puterii! Un astfel de sistem care să ne garanteze o dezvoltare stabilă și absența unei lupte periculoase pentru putere!
  Charlotte a ridicat din umeri și a remarcat:
  - Doar Biserica Catolică a fost capabilă să mențină un sistem de putere mai mult sau mai puțin stabil, fără scindare și dezintegrare, și niciun antipapă nu a putut împiedica acest lucru.
  Magda remarcă zâmbind:
  - Dar e adevărat! Catolicii au evitat o schismă timp de aproape două mii de ani... Deși uneori au fost lovituri de stat, iar papii au fost uciși sau luați prizonieri. Vorbește despre ceva stabil și durabil în sistemul Vatican.
  Gerda remarcă zâmbind:
  - Să sperăm că geniul Fuhrer-ului ne va spune calea de ieșire și nu-l vom împărți pe judecătorul Romei Antice!
  După căderea lui Sverdlovsk și Chelyabinsk, Stalin a oprit rezistența fără speranță.
  Și la 2 septembrie 1944 a semnat un acord de predare necondiționată. URSS a fost de acord cu ocuparea zonelor încă neocupate și renunțarea la suveranitate.
  Germania și sateliții săi au primit un teritoriu imens sub control.
  Dar mai era o problemă cu Marea Britanie.
  Germanii au lansat o ofensivă în Africa. În același timp, avioanele cu reacție și rachetele FAA au lovit metropola.
  Marea Britanie nu putea apăra coloniile. Și a pierdut rapid controlul Africii.
  Churchill a murit în iulie 1945. Și noua conducere a Marii Britanii a cerut pace în orice condiții.
  Hitler a cerut capitularea. Marea Britanie a refuzat. Iar trupele germane, fără ezitare, au debarcat trupe.
  Și în august Anglia a fost capturată. Și apoi Irlanda.
  Statele Unite nu au vrut să lupte fără britanici. Și nu puteau fabrica o bombă atomică.
  Hitler ar dori să lupte, dar este dificil să scoți Statele Unite de peste ocean. Pe scurt, au decis să facă pace. Dar America a trebuit să plătească tribut celui de-al Treilea Reich.
  În plus, germanii au primit dreptul de a avea baze în America Latină și și-au luat Istmul Panama pentru ei înșiși. Și a ieșit grozav.
  Hitler a primit tot ce și-a dorit... Dar nu a putut să stea nemișcat. În special, Japonia a smuls prea multe pentru sine.
  Fără să aștepte ca samuraii să creeze o bombă atomică, Fuhrer-ul i-a atacat pe 20 aprilie 1953.
  Nu se mai putea întârzia. Războiul a continuat cu extraordinara superioritate tehnologică a celui de-al Treilea Reich. Dar sunt mulți japonezi și au diviziuni coloniale. În plus, Japonia se dezvoltă rapid și poate depăși înapoierea.
  Germanii au aruncat farfurii zburătoare și tancuri piramidale în luptă. Și aveau mitraliere mai avansate și tunuri subterane autopropulsate. Și multe alte lucruri.
  Japonia a luptat din greu, dar a jucat treptat. Germanii l-au luat chiar prizonier pe împărat.
  Acest război brutal a durat aproape doi ani. Și sa încheiat cu bombardamentul nuclear de la Tokyo și ocuparea Țării Soarelui Răsare.
  Hitler a cucerit deja aproape întreaga lume, dar Statele Unite au rămas. Și SUA au arme nucleare și rachete balistice.
  Și în cel de-al treilea Reich, se lucra pentru a crea arme antinucleare.
  Și acum era în sfârșit gata.
  Și pe 20 aprilie 1959, a început războiul dintre Statele Unite și al treilea Reich. Ultimul război din istoria omenirii.
  Și SUA au pierdut cu un singur wicket...
  La 8 martie 1960, garnizoana din New York s-a predat. Și a doua zi, Washington.
  În mod clar, America pierdea războiul. Ultimul tanc american din seria grea a apărut în lupte. Înarmat cu un tun cu țeavă lungă de 155 mm și armură frontală de 310 mm, cu turelă fixă, a devenit un fel de tun autopropulsat cântărind o sută douăzeci și cinci de tone.
  Americanii au reușit în sfârșit să predea mașina, care ținea în frunte obuzele tunurilor germane și putea pătrunde în orice tanc nazist. Dar a fost ocolită din lateral. Și au lovit. Și o altă astfel de mașină a fost bombardată din aer.
  Eisenhower a murit pe 20 martie 1960. Și pe 22 martie, succesorul său Kennedy a capitulat în fața celui de-al Treilea Reich.
  Și așa s-a încheiat istoria războaielor. Și al Treilea Reich a pus stăpânire pe întreaga lume. Și o nouă viață a început.
  
  . ROMMEL-FUHRER ȘI FETIILE GODE
  ADNOTARE
  După asasinarea lui Hitler în al treilea Reich, forțele pro-occidentale au ajuns la putere. Și acum totul s-a schimbat, iar acum nemții avansează și câștigă victorie după victorie. Fete frumoase se luptă.
  PROLOG
  La 20 aprilie 1944, a avut loc o tentativă de asasinat reușită asupra lui Adolf Hitler.
  Fuhrer-ul a fost ucis, iar alaiul său a fost împușcat pe loc. Speer a devenit noul cancelar, iar Rommel a devenit Führer și Comandant Suprem. La 1 mai 1944, Aliații au încetat toate ostilitățile și bombardamentele, declarând un armistițiu.
  Stalin, desigur, era revoltat. Dar Rommel a abrogat legile antisemite și a susținut integrarea europeană împotriva bolșevismului. Și țările occidentale l-au aprobat. Între timp, naziștii transferau forțe din Europa către est.
  Și al Treilea Reich mai are trei sute douăzeci și patru de divizii. Acestea sunt mari puteri. Și mai mult de jumătate din aviație a fost blocată de frontul de vest. Și apoi sunt aruncați peste.
  Numai în nordul Franței existau cincizeci și opt de divizii. Dintre acestea, zece tancuri și cinci SS. Acest lucru este aproximativ comparabil cu forțele care ar fi concentrate în Belarus împotriva forțelor sovietice în operațiunea Bagration.
  Și în tancuri și aviație chiar mai mult. În vest sau în Europa erau o sută cincizeci de divizii.
  Deci echilibrul de putere s-a schimbat semnificativ. Germanii au înființat deja producția în masă de "Pantere" și mai puternice "Tigru" -2. Au avioane cu reacție și rachete FAA, avioane cu disc sunt pe drum și seria E.
  Germanii recrutează din ce în ce mai mult divizii străine. Aveau și o pușcă de asalt MP-44 în serie, cea mai bună la acea vreme din lume, care în multe privințe a devenit prototipul lui Kalashnikov.
  Deci nemții aveau forțe serioase. Și l-au avut pe Rommel. Un general foarte talentat. Care a adus o serie de amendamente la conducerea Wehrmacht-ului care i-au sporit eficiența. Și dând mult mai multă putere comandanților grupărilor armate.
  Rommel a desființat, de asemenea, o parte din trupele SS, alimentând ofițerii în părțile obișnuite ale Wehrmacht-ului. Asta a crescut capacitatea de luptă a armatei în ansamblu.
  Au fost sporite și drepturile comandanților locali.
  De asemenea, slavii au fost recunoscuți oficial ca arieni, iar Rada Centrală a funcționat în Belarus. Au fost întreprinse și alte reforme.
  Dar toate acestea au luat timp.
  Și Armata Roșie se pregătea pentru o ofensivă în Belarus. Și ar fi greu să respingi o lovitură acolo.
  Apoi Rommel a decis - cea mai bună apărare este un atac. Și trupele sale de pe sectorul sudic al frontului au lovit înșiși. Din Moldova și Ucraina de Vest în direcții convergente.
  Calculul principal a fost surpriza. Acest lucru a fost realizat printr-o campanie de dezinformare. Tot pentru că Stalin era sigur că germanii nu vor ataca. Deși al Treilea Reich a avut o mulțime de tancuri și chiar a câștigat un avantaj față de URSS în ele. Da, și fiara-mașină "Pantera". Este aproape imposibil să-i rezist.
  Prezența germanilor a avut și "Tigrii", care, asemenea tancurilor inovatoare, erau puternice și tenace. La bătălii a luat parte și primul avion cu reacție ME-262
  Ceea ce i-a îngrozit literalmente pe piloții sovietici - aceste mașini sunt greu de doborât.
  A avut efect și superioritatea germanilor în tancuri. La ofensivă au luat parte Tigrii -2 și Ferdinands reveniți din Italia. De asemenea, germanii au reușit să finalizeze o pereche de "Șoareci" trimițându-i la un test de luptă.
  Acest rezervor și-a arătat capacitatea de supraviețuire într-o descoperire, dar performanță de condus slabă.
  Dar "Mouse" nu poate fi străpuns din niciun unghi. Și acesta este un tanc serios.
  Și viteza sa redusă îl face un bun tanc de sprijin pentru infanterie.
  Cu toate acestea, Rommel a dat ordin de a proiecta E-100 cu ideea unui aspect mai strâns. În care motorul și transmisia sunt amplasate împreună și transversal, ca în alte tancuri și tunuri autopropulsate din seria E.
  Germanii au reușit să câștige un avantaj pe câmpurile Ucrainei datorită surprizei tactice.
  Și ca urmare, s-au format mai multe cazane. Armata Roșie a luptat însă foarte curajos. Trupele aveau experiență de luptă și nu poți să-i duci doar la spectacol. Iar soldații Armatei Roșii nu au vrut să se predea. Și familiile lor chiar ar scăpa de asta.
  Bătăliile au arătat că tancurile germane, atunci când sunt folosite corect, sunt foarte bune. TA-152 s-a arătat, de asemenea, bine. Rommel a ordonat chiar să producă această aeronavă în locul lui Focke-Wulf și să fie construită în locul rachetelor FAA. Rachetele încă nu pot ajunge la Moscova, iar împotriva forțelor terestre sunt prea scumpe și ineficiente. Trebuie remarcat faptul că avionul ME-262 nu este foarte bun și se prăbușește adesea. În plus, necesită și recalificarea piloților și o pistă mai lungă. Da, și crearea unei noi infrastructuri.
  . CAPITOLUL 1
  În acest sens, noul avion de luptă cu elice TA-152 părea mult mai eficient în acest moment. Din punct de vedere al vitezei, a depășit toate aeronavele sovietice, și la armament, nu mai prejos decât Focke-Wulf și, în același timp, avea o manevrabilitate mult mai bună.
  În plus, TA-162 ar putea fi folosit și ca avion de atac datorită armurii și armelor sale puternice. Și ca un bombardier de primă linie.
  Acest avion este punctul culminant al dezvoltării familiei Focke-Wulf și calul de bătaie al războiului.
  Și ME-262 este, de asemenea, prea scump. Avioanele cu reacție Arado păreau mai promițătoare. Din cauza vitezei enorme și a altitudinii de zbor, este dificil să-i lovești cu tunurile antiaeriene, iar luptătorii sovietici nu i-ar putea ajunge deloc din urmă.
  Deci a meritat investiția.
  Germanii aveau în general perspective bune în domeniul armamentului. Și URSS s-a confruntat cu o penurie de aluminiu după încetarea livrărilor în cadrul Lend-Lease. Da, și cupru și elemente de aliaje, de asemenea.
  Da, nu este ușor să lupți fără aliați.
  Stalin a amânat operațiunea Bagration și a încercat să elibereze cazanele, interzicând retragerea.
  Dar asta nu a făcut decât să fie mai rău. Trupele și-au consumat rapid muniția și au căzut în distrugere.
  Și transferul de trupe a fost asociat cu bombardamentele. Germanii câștigaseră deja supremația aeriană.
  Și nu aveau de gând să renunțe la asta. În producția de avioane, au depășit URSS și au excelat în calitatea mașinilor și a clasei de piloți.
  Cel mai rău lucru pentru Armata Roșie a fost că pe cer situația nu putea decât să se înrăutățească. Yak-3, mai avansat decât Yak-9 din cauza lipsei duraluminului, nu a putut fi produs în serii mari. Și LA-7, de asemenea, din mai multe motive, nu putea fi prea masiv.
  Așa că a trebuit să mă bazez pe Yak-9, care, desigur, este mai simplu în producție, dar slab ca armament și viteză, mai prost decât vehiculele germane și ca manevrabilitate verticală.
  IS-2, în ciuda armamentului său puternic, a cedat, de asemenea, împotriva Panterei. Ceva mai bun a fost T-34-85. Deși avea dezavantajele lui.
  În orice caz, germanii au reușit să ia inițiativa... Rommel a fost un mare comandant și l-a întrecut pe Stalin din punct de vedere tactic. Trupele sovietice din când în când cădeau în mediu.
  Iar Wehrmacht-ul doar și-a sporit avantajul cu fiecare lună de luptă.
  Da, iar elicele de asalt MP-44 și-au arătat eficacitatea și tot mai mulți au venit în față.
  Până acum, URSS nu avea arme de calibru mic comparabile. Și bineînțeles că este și rău.
  Vara a trecut cu avantajul Wehrmacht-ului... Jukov s-a oferit chiar să intre în defensivă. Dar Stalin a fost împotriva ei și a cerut o ofensivă constantă și a interzis retragerea trupelor. Toate acestea au dus la o creștere constantă a pierderilor și la moartea celor mai bune divizii și unități.
  Până la sfârșitul verii, noi tunuri autopropulsate germane E-10 au luat parte la lupte. Sunt mici - înălțimea este de numai 1,4 metri, dar în același timp, ușoare, agile, până la șaptezeci de kilometri pe oră, viteza și-a arătat eficacitatea.
  Adala, Agata, Amina - trei fete s-au luptat cu unul dintre primele astfel de arme autopropulsate.
  Echipajul lor format din trei A trebuia să arate că femeile pot face ceva în înjurături. Și dacă se luptă, arată perfecțiunea însăși.
  Se luptă în același bikini și desculți. Ceea ce este foarte grav.
  Pistolul lor autopropulsat este destul de lat, ceea ce îl face ușor de rotit,
  Cântărește într-adevăr cincisprezece tone. Dar armura frontală de 80 de milimetri la o pantă mare oferă o bună protecție. Deși, desigur, performanța de condus este oarecum mai scăzută.
  Rommel a favorizat un design cu armură frontală mai groasă pentru a îmbunătăți capacitatea de supraviețuire a vehiculului. Iar armura laterală este mai groasă la 52 mm, ceea ce oferă protecție împotriva puștilor antitanc. Inițial, tunurile autopropulsate trebuiau să aibă toate cele zece tone și șaizeci de milimetri de armură frontală și treizeci de blindaje laterale.
  Dar atunci bunul simț a arătat că performanța de conducere a pistoalelor autopropulsate este deja bună și este mai bine să o protejezi.
  Pistolul este același cu T-4, 75 mm 48 EL. Este capabil să pătrundă în T-34-85 și IS-2, deși la o distanță de cel mult un kilometru.
  Deci tactica dictează - să acționeze cu mai multă atenție. Și apropie-te.
  Adala trase cu degetele goale de la picioare.
  Obuzul a lovit corpul T-34-85, iar vehiculul sovietic a luat foc. Și a început să rupă trusa de luptă.
  Agatha a remarcat:
  - Nu-i rău, tot am bătut-o în cuie!
  Amina chicoti. Obuzul sovietic a zburat și nu a făcut niciun rău.
  Cu toate acestea, fruntea este foarte înclinată și ar trebui să conducă proiectilul într-un ricoșet.
  Adala trage din nou cu degetele goale de la picioare și cântă:
  Suntem niște prădători uriași
  Și fără egal în luptă!
  Aici a împușcat cu ajutorul degetelor goale ale Agatei.
  Apoi ea a guturat:
  - Pentru mari realizări.
  Dar ce este grozav la ei? Dar fetele sunt clar pe un val. Și nu le poți lua atât de ușor cu mâinile goale.
  Aici Agatha a tras din nou folosind degetele goale de la picioare. Și loviți inamicul. Și a lovit cu precizie un tanc sovietic.
  E-10 s-a dovedit a fi, desigur, un pistol autopropulsat excelent, iar aceasta este o altă problemă pentru Armata Roșie.
  Adevărat, dezvoltarea SU-100 este în curs de desfășurare în URSS. Acest pistol autopropulsat este o armă foarte bună. Mai ales arma ei care străpunge armura și trage relativ rapid. Dar tot e nevoie de timp.
  Germanii au propriile lor probleme.
  Iată că vine toamna, iar performanța de conducere a "Panterei" și "Tigrului" -2 în condițiile ploilor abundente cedează. Adevărat, germanii au putut ajunge deja la Nipru și s-au înrădăcinat.
  Până acum, URSS pe malul drept Ucraina a deținut doar Kiev și Odesa.
  Da, situația este îngrijorătoare.
  Este deja octombrie și plouă. Germanii sunt nevoiți să treacă în defensivă.
  Și roșu, după o serie de înfrângeri, are nevoie de o pauză pentru a-și reface rândurile.
  Da, situația este una atât de grozavă.
  Toamna târzie a trecut mai mult sau mai puțin calm. Doar bătăliile erau în plină desfășurare în aer. Huffman a devenit noua mare vedetă cu peste trei sute de avioane doborâte.
  Da, și alți piloți s-au oprit. E greu pe frontul aerian.
  XE-162 a promis a fi un nou și foarte eficient luptător al celui de-al Treilea Reich. Marele său plus este ușurința de producție și costul redus. Adevărat, această mașină nu este foarte confortabil de condus. Și necesită piloți înalt calificați.
  Tancul E-50 ar trebui să-l înlocuiască pe Panther. Dar aici, desigur, este necesar să se rezolve o serie de probleme tehnice și să se aplice o schemă de aspect fundamental nouă. Ceea ce ar permite ca silueta mașinii să fie mult mai jos. Și ridicați armele și armura fără a crește greutatea, ci întărind motorul.
  Deci mai este mult de lucru. Există o mulțime de evoluții în aviație, inclusiv bombardiere fără coadă. Și, desigur, acest lucru este grav.
  Și da, sunt o mulțime de lucruri...
  Ambele părți pregăteau noi arme. Linia frontului trecea de-a lungul Niprului cu mici pene.
  Odesa, blocată în curând de la mare, a căzut. Iar germanii din malul drept al Ucrainei nu controlau doar Kievul. În Belarus, aveau capete de pod dincolo de Nipru.
  Iarna, Stalin a planificat o mare ofensivă. Dar este clar că germanii au o apărare densă peste tot.
  Dar URSS avea și ceva al ei. Fiecare are propriile sale atuuri. Dar pe cer, Luftwaffe domină. Și domină capital. Și avantajul ei crește.
  TA-152 s-a dovedit a fi o mașină de șuruburi minunată. Da, ME-109 în modificarea L, foarte bine. A apărut și Yu-488, o mașină minunată.
  Foarte rapid pentru un bombardier strategic cu elice - 700 de kilometri pe oră.
  Capabil să bombardeze fabrici din Urali și dincolo de Urali. Apropo, TA-400 este un monstru și mai puternic.
  Da, e greu pe cer. Avem nevoie de o mișcare puternică.
  Iar pe 12 ianuarie 1945 a început o ofensivă în centru. Armata Roșie s-a repezit la atac. Dar nemții sunt pregătiți și așteaptă.
  Au urmat lupte aprige. Germanii nu au mai puține forțe, iar apărarea este puternică.
  Și în aer, Luftwaffe are un avantaj. Pe scurt, ofensiva s-a blocat.
  Și din nou bătăliile sunt în plină desfășurare....
  În martie 1945, germanii înaintau deja. O nouă tactică este un atac pe timp de noapte folosind dispozitive cu infraroșu. Și tancul E-100. Mai ușor, agil, dar mai bine protejat decât Maus.
  Cum a spart rezervorul prin E-100 este bun. Armura frontală este de 250 mm cu pante, iar armura laterală este de 210 mm cu pante. Viteză 40 de kilometri pe oră pe autostradă. Greutatea este de 130 de tone, iar motorul are 1500 de cai putere.
  Silueta este mult mai mică decât cea a Mouse-ului. Și corpul este mult mai jos. Și șasiul este mai ușor.
  Mașina este foarte tenace și cu două arme. Nu rezista la asta.
  Și "Sturmtiger" este, de asemenea, un monstru. Lasă-i pe naziști să apese pe Armata Roșie.
  Dar fetele se luptă cu disperare.
  Și aruncă grenade cu degetele goale.
  Alenka, trăgând dintr-o mitralieră, scârțâi:
  - Pentru marea URSS!
  Anyuta, mâzgălind pe naziști, a confirmat:
  - Pentru cel mai mare comunism!
  Alla, trăgând în Fritz, a scârțâit:
  - Pentru un viitor mai bun!
  Și cu călcâiul gol ea a aruncat o forță mortală, distrugând inamicul.
  Maria, scriind despre naziști, a remarcat:
  - Fii faimos, lumea noastră este grozavă!
  Olimpiada, dracului de Fritz, a scârțâit:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și, de asemenea, degetele ei goale de la picioare, de parcă s-ar fi bătut de dușman.
  Matryona țipă, înclinând linia:
  - Nu sunt probleme pentru URSS!
  Dar nemții au trecut totuși prin apărare. Și au început să ocolească trupele sovietice din Ucraina.
  Da, situația este alarmantă. Vulturul a căzut în aprilie. Și a devenit prost și gallimo. Deci totul este comprimat.
  porunci Rommel cu pricepere. Trupele sale înaintau cu pregătirea artileriei și lovituri aeriene alternând.
  Seria E a fost dezvoltată în al treilea Reich. Acest tanc E-50 trebuia să fie cel mai masiv din cel de-al treilea Reich. Cu grosimea armurii "Tigerului" -2, proiectantul a luat și a instalat motorul și transmisia împreună. Și au făcut turnul mai îngust și mai mic. De asemenea, șasiul s-a schimbat, a devenit mult mai ușor pe boghiuri și arcuri. Înălțimea rezervorului a fost redusă datorită arborelui caddy, care a fost îndepărtat, iar anterior a conectat transmisia și motorul. E-50 a devenit mai jos ca siluetă și greutatea sa a scăzut.
  Și armura chiar a crescut panta. Drept urmare, rezervorul a început să cântărească mai puțin de cincizeci de tone. Iar motorul, datorită suflarii, a accelerat până la 1200 de cai putere.
  Deci, rezervorul era mai bun din punct de vedere ergonomic decât Panther, cu protecție excelentă a frunții.
  Și arma lui era mai străpungătoare și mai precisă. În calibru de 88 mm, iar lungimea țevii este de 100 EL. Da, mașina asta e grozavă. Are succes și este iubită de trupe.
  URSS avea doar IS-3, bine protejat de turn și în frunte. În acest sens, este mai bun decât IS-2, dar cu trei tone mai greu, mai ales din cauza turelei, și mai prost la performanță de condus.
  Germanii înaintau în sud. Au căutat să captureze Donbasul și să priveze URSS de resurse.
  Și a fost foarte deranjant. Și aici, Turcia a început să adune forțe. Desigur, ea dorea să profite de pe urma teritoriilor sovietice.
  Rommel a acţionat foarte abil. Și Armata Roșie din când în când a căzut în cazane.
  Stalin, pe de altă parte, era teribil de nervos și a pierdut în fața lui Rommel în tactică și eficiență.
  Germanii au început să lupte mai priceput. Și diviziile lor străine, de asemenea. Cel mai rău lucru a fost că URSS s-a trezit într-o anumită gaură tehnică. T-54 încă mai trebuia creat și a durat timp. Ca un avion cu reacție.
  Și germanii au deja Arado și avioane de atac cu reacție în serie și luptători. ME-262 X a fost deja testat. Are aripi măturate și motoare mai avansate. Și viteza este de peste 110 de kilometri pe oră și cinci tunuri cu aer comprimat de arme. Și are și rachete cu reacție care sunt induse de căldură și sunet. Și aceasta este o amenințare serioasă, iar trupele Wehrmacht-ului de pe cer preiau din ce în ce mai mult.
  Deja în mai, Voronezh și Kursk au căzut. Și asta a permis naziștilor să intre în Donbass.
  Situația s-a înrăutățit. În iunie 1945, întregul Donbass a fost capturat. Și nemții s-au dus la cotul Donului. Stalin a speriat și a luptat constant în isterie. El a cerut ofensiva unităților sovietice. Dar asta pur și simplu nu a funcționat.
  Germanii erau mai puternici cu armele automate și mai bine organizați. În plus, o formă mai avansată de control al Wehrmacht-ului a compensat multe dintre slăbiciunile timpurii care au avut loc în istoria reală și a facilitat victoriile Armatei Roșii.
  Deja trupele naziste din Rommel au intrat în bătălia pentru Stalingrad.
  Și este foarte crud.
  În lumea Imperiului Brown, au avut loc bătălii aprige pentru orașul de pe Volga. Sunt multe fete și pionieri care luptă aici. Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Natashka Kaktusova a ocupat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Voronaia. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, s-au ascuns în spatele ruinelor.
  Natasha însăși este într-o tunică cu pete peste corpul ei gol, în pantaloni scurți și desculță.
  O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire, o tunsoare scurtă sub o jumătate de cutie. Fața este foarte expresivă, cu bărbia bărbătească, ochii albaștri larg depărtați. Părul castaniu deschis a devenit gri cu praf, piept înalt, aspect dur.
  Căpitanul Natasha se luptă de mai bine de cinci ani și, în ciuda tinereții, a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de tăieturi și vânătăi. O fată este mai agilă să se miște descultă decât cizmele aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează asupra proximității unei mine, iar pământul-mamă însuși adaugă rezistență. Pe de o parte, picioarele fetei s-au întărit și nu le era frică de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancuri.
  Dulcea Natashka ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie legat de ea. Este necesar să se târască până la formidabilul imperiu de safir al tancului "Leul", udând străzile cu mitraliere.
  Mirabela se târăște lângă ea. Tot desculțe, așa că toate fetele din batalion s-au dovedit a fi din cizme, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite se ascuți în timp ce se târăște în patru picioare. Părul galben al Mirabelei este dezordonat și lung... Puțin creț. Fata însăși este slabă, slabă, de statură mică. Ea poate fi chiar confundată cu o fată, cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Mirabela a experimentat deja multe. Ea a reușit să viziteze, de asemenea, captivitatea imperiului brun, supraviețuind torturilor crude, și minele, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape.
  Dar privind chipul ei copilăresc, tandru, nu poți spune niciodată că a fost bătută cu bețișoare de cauciuc pe călcâie, i-a trecut un curent prin corp.
  Iar călcâiele rotunzi goale ale fetiței au fost arse cu un fier de călcat înroșit, ceea ce este foarte dureros.
  Mirabela împușcă... Un soldat al imperiului brun, în acest caz o franțuzoaică, cade moartă, botul ridicând nisip și moloz.
  Natashka strecoară o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoaie. Acum un "Leu" de nouăzeci de tone se va târa aici și îl va arunca în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe fața ei, negri de arsurile solare și praf.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Leul" are armură laterală de 100 mm și chiar și într-un unghi. Tancurile medii ale imperiului sovietic nu pot pătrunde în el, doar mastodontii grei au o șansă. Dar omizile sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Natasha se furișează, arătându-și tocuri goale, roz.
  Svetlana trage o rafală dintr-o mitralieră... O fată frumoasă, nimeni nu știe ce naționalitate are. Fetele au tăiat apoi mercenarii negri. Trupele Imperiului Brown, după ce au cucerit cea mai mare parte a emisferei de est, prețuiesc sângele fetițelor germane și aruncă trupele coloniale în luptă: etiopieni, libieni, italieni, diverse alte creaturi și alte rase. A crescut și numărul de trupe polonezi - care sunt obișnuiți din leagăn să urască Imperiul Rus și sistemul sovietic.
  Acest lucru, însă, nu interferează cu angajarea lor.
  Erwin Rommel a crescut un întreg internațional.
  O mulțime de dușmani...
  Svetlana evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despicat, înnegrit de praf, un călcâi rotund, de fetiță. Căpitanul-frumusețe a simțit chiar un gâdilat de cât de aproape a zburat cadoul de mare calibru, de la talpa ei aspră. Fata își făcu cruce, șoptind:
  Nici măcar un glonț nu ne va opri!
  Mirabela trage înapoi... O altă fată Angelica - foarte roșcată, înălțime peste medie și musculoasă, în ciuda rațiilor slabe. De asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie în sus, umerii lați nu feminini și sânii înalți.
  Angelica se luptă doar în pantaloni scurți, tunica este ruptă în bucăți și se dă praf, iar uniformele noi cu greu sunt livrate peste Volga. Doamne ferește să transfere mai multă muniție și o picătură de mâncare pentru trupele rusești și sovietice epuizate.
  Așa că Angelica este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. O bucată de șrapnel a lovit talpa piciorului drept și doare, e greu de mers.
  Angelica roșcată, prăfuită, aproape goală, își răsucește fața drăguță, dar în același timp dură. Fata, trăgând, spune:
  - Deasupra noastră este Domnul, Moscova și Iosif Stalin!
  Și oprește soldații atacatori ai imperiului de safir, abia având timp să se întoarcă înapoi.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea formidabilelor Tancuri de Safir. Aici sunt aproape două sute de tone "Șoareci" și nu pot trece deloc...
  Așa cum se aștepta Svetlana, "Lev" a condus puțin și s-a îngropat într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit, câteva role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  Undeva a bubuit în depărtare, lăsând ruinele. Svetlana blondă, ca un șarpe, șuieră:
  - Acesta este calculul meu! A deschis un cont...
  Fata-căpitan este din nou forțată să se târască departe. Războinicii și băieții imperiului sovietic și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Din vina încăpăţânatului Erwin Rommel, hoardele Imperiului Brown au fost blocate în bătălii de tranşee într-un oraş destul de mare şi bine fortificat.
  Mirabela aruncă o grenadă. Forțând mercenarii naufragiați sau nemții să facă capriole, întorcându-se. Unul dintre luptători maro i s-a smuls mâna și de ea atârnă, parcă, un ceas englezesc cu busolă.
  Fata aruncă din nou o grenadă cu degetele goale de la picioare și scârțâie:
  - Pentru Rusia Svarog!
  Și dă o întoarcere, cosind inamicii.
  Mirabela spune zâmbind:
  - Ce-ți arată busola - drumul spre iad!
  Și o fată frumoasă scutură de pe călcâiul ei prăfuit o bucată de ceramică aderă.
  Si Angelica face praful, cu sanii fermi, plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Și încearcă să te speli. Din nou, trebuie să vizuini când pistoalele-mitralieră germane mâzgăleesc. Și târăște-te într-un mod plastunski.
  Batalionul de fete își ține funcțiile, deși există bombardamente. Și obuze grele sfâșie și bombe cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor rubin.
  Aici Svetlana vede cum se târăște Pantera. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata a strănutat, a scuipat praful care i-a urcat în gura elegantă. Ea a luat în mână o grenadă, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te furișezi neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Angelica a început să fure, sprijinindu-se pe canalizare cu degetele goale ale picioarelor și coatelor grațioase. Era ca o pisică care urmărește un șoarece. Fata și-a amintit de războiul din acea vară groaznică pentru ce an, când, conform versiunii oficiale, imperiul brun a invadat cu perfid întinderile Imperiului Rus. (Deși ambele puteri se acuză reciproc de agresiune!)
  Nici fata, aproape fata nu era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata și-a plesnit pe burtă. Fragmente se repezi de sus ca un stol de albine sălbatice.
  Unul dintre ei atinge călcâiul gol, dăltuit, roz al fetei.
  Angelica șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății, Doamne!
  Fata își accelerează târâșul și aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Prezentul zboară într-un arc. Se aude o explozie, armura laterală mai subțire a Panterei se pretează. Tancul maro începe să ardă, detonează trusa de luptă.
  Svetlana șoptește zâmbind:
  Mulțumesc Doamne Isuse! Eu cred doar in tine! Mă rog ție singur!
  Rupe pantera. Sfâșiat, un trunchi lung este îngropat în moloz. Armura frontală, desprinsă de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Svetlana, ai cărei ochi, pe o față maro de praf și arsuri solare, strălucesc cu flori de colț, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Angelica este foarte sexy, în chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale.
  Acum a aruncat un obiect ascuțit cu piciorul ei grațios, acoperit de praf. Și blocat, chiar în gâtul unui mercenar arab. Frumoasa Angelica a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții!
  Fata, după care s-a târât din nou, trăgând. A condus focul și Svetlana.
  Căpitanul frumuseții, Natashka, după ce l-a tăiat pe troll, a ciripit:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte din ea sunt verigile...
  Mirabela a tras, i-a tăiat capul lui Rommel și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului!
  Svetlana, trăgând din nou cu precizie, grăună:
  - Dar nu poți merge în cicluri pe fleacuri...
  Mirabela a tras cu precizie și a adăugat:
  În caz contrar, lanțul te va învălui!
  O altă fată Olimpiada, de asemenea foarte frumoasă, împreună cu pionierul Seryozhka, au pregătit o mină pe sârmă. Cei doi au împins-o... Muc insidios s-a târât în omida "Tigrului"-2. Și cum va exploda această mașină maro cu țeava lungă.
  Băiatul blond Serghei a exclamat:
  - Rusia noastră, ai o găleată!
  Și abia a avut timp să sară înapoi, fulgerând, cu călcâiele negre, doborâte, de pe acoperișul care cade.
  Olympias l-a mângâiat pe gâtul băiatului și a spus:
  - Esti foarte inteligent!
  Pionierul a făcut drum spre front și s-a alăturat batalionului de femei. Băiatul este și el foarte creativ. De exemplu, a făcut avioane pentru a doborî avioane de atac cu safir. Când Focke-Wulfs, sau TA-152, se ridică, se aude un vuiet incredibil de asurzitor.
  Fetele și germanii lovesc cu acompaniamentul unei simfonii Wagner. O melodie atât de maiestuoasă.
  Olimpia spune cu enervare:
  - Încă încearcă să ne sperie!
  Băiatul pionier a cântat cu patos:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Moartea nu ne va duce sub cerul înstelat!
  Căci Sfânta Rusie va lupta din greu,
  Am încărcat marea mitralieră!
  Olympias, o fată înaltă, musculoasă, cu șoldurile și umerii largi, este o țărancă tipică. Hainele au fost sfâșiate în timpul luptei în zdrențe, picioarele puternice sunt goale, părul este țesut în două împletituri și foarte praf.
  Cercelul are doar unsprezece ani, slab din cauza malnutriției, băiat zgâriat și murdar, în doar pantaloni scurți. Părul alb natural al băiatului a devenit gri, iar coastele se văd prin pielea subțire, bronzată și murdară. Picioare doborâte îngrozitor, și în arsuri, vânătăi, cu vezicule. Adevărat, soarta l-a ferit pe copil de răni grave.
  Pe fondul lui, Olimpiada pare mare și grasă, deși fata nu este deloc grasă, ci cu carne tare și dresată pe oase. Mai mult, foamea nu părea să-i afecteze deloc silueta corpuloasă și mare.
  Fata trage dintr-o pușcă antitanc grea. Mașinile maro nu pot fi străpunse în frunte, dar există o șansă în șine.
  Și puternicul "Leu", după ce a primit un exploziv greu în tren, a început să arunce fum ca un fumător greu.
  Seryozhka a cântat cu răutate:
  - Stinky Fritz fără să stea pe gânduri și-a aprins o țigară la intrare! Desigur, a intrat în mari probleme!
  Olympias, pâlpâind cu gambe musculoase și bronzate, a întrerupt un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Fețe de rubin sfânt fulgeră din icoană... Doamne ferește să înmuiați măcar o mie de blitzuri! Și dacă cineva bâzâie mai mult decât toți orcii - nimeni, credeți-mă, nu vă va condamna pentru asta!
  Apoi a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportorul de luptă cu scorțișoară scoase din nou fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative lui Fritz. Dar a suferit și pierderi. Aici o fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Cea mai mare parte a Stalingradului a fost deja capturată de trupele lui Rommel, dar ceea ce rămâne din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Svetlana, între timp, încearcă să spargă "Tigrul". O mașinărie nazistă puternică, a primit o grenadă în lateral, dar nu a cedat. Se întoarce pentru a trage cu un tun. Fata trebuie să se îngroape în pământ, și moloz, pentru a nu fi zdrobită de valul de explozie eliberat de prezent.
  Svetlana șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Mirabela a aruncat o grenadă în Tigru, care i-a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că lumina predă iarna primăvara... Repet fără excepție că Navalnîi e un ticălos de ciumă!
  Angelica, rupând vederea nemților și turnând apă peste ei cu o explozie, se strecura:
  - În sicriu, l-am văzut acum pe Alexei! Și l-a lovit pe bietul om direct în ochi!
  Fata cu părul roșu chiar a aruncat cu degetele goale o grenadă în rezervor. A lovit țeava... A urmat o explozie și botul "Tigrului" a fost stricat.
  Echipajul laș al luptătorilor lui Rommel a ridicat și a dat înapoi.
  Svetlana pufni prin nări:
  - Al nostru, al tău nu va ceda!
  Mirabela a doborât cu un glonț un mercenar hitlerist și a cântat:
  - Și ticălosul nu glumește! Mâinile și picioarele, răsucește frânghiile rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea patria până jos!
  Svetlana, chicotind, lătră:
  - Fuhrer-ul strigă sălbatic, se lacrimează!
  Mirabela a tras și a adăugat:
  - Ei bine, pufăi moarte, rânjește!
  A apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor ruse. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri naziști.
  Svetlana vede că apropierea de pozițiile orcilor este nerealistă. Dar pe cer Focke-Wulfs. Unul dintre aceste vehicule zboară mai aproape de pozițiile rusești, urmat de TA-152. Fetele deschid focul asupra ei.
  Angelica aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moarte profundă - nu există iertare!
  După aceea, fata dă o întoarcere de la mitralieră. Se întoarce repede. Un tanc nazist relativ nou "Panther" -2 cu o turelă mică și o siluetă inferioară se apropie cu viteză.
  Mai multe fete aruncă grenade în mașina nazistă. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Angelica fluieră șuierând:
  - Acesta este un nou atac! Îi vom rupe gura!
  Panther-2 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrolizat instantaneu atmosfera.
  Angelica chicoti, scoicile zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a spus:
  - Și Newton a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! Fritz a decretat legea lui Newton!
  Stalingrad - orașul Stalin, cu totul cuprins de incendii, când limbi de foc păreau să lingă cerul și să trosnească scântei violete, portocalii și stacojii! Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Svetlana, doborând luptătorul nazist, și-a aruncat ochii albaștri, a cântat:
  - Ce te vaici bătrână rea? Crede-mă, doar un spital de psihiatrie plânge după tine!
  Mirabela a cântat în timp ce trăgea în orci:
  - Ce bine e să te întinzi pe iarbă și să-l lovești pe Fritz în cap! Aranjați o cataplasmă pentru Fuhrer și trimiteți gloanțe de la o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioare. A zburat o grenadă. Focke-Wulf zburător, după ce a primit schije sub burtă, s-a înălțat cu viteză mai sus. Se vede că l-au rănit fragmente ascuțite. Creatura maro a luat foc și a început să piardă bucăți de aripi rupte.
  Svetlana, văzând cum Fokke pierdea altitudine, a grămăit:
  - E un semafor! Un topor atârnă la bord!
  Avionul lui Hitler a explodat, împrăștiind fragmente în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist. Mi-am făcut ultima tură. Călăul a plecat în scrum, nu pilotul!
  Mirabela strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Angelica a aruncat din nou cu piciorul o bucată de sticlă, încât, lovind-o în ochi, i-a ieșit pe Fritz, prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și trebuie să fii tratat!
  . CAPITOLUL 2
  Luptătorii lui Hitler și sateliții lor au încercat să avanseze, aruncând grenade în fața lor. Asemenea tactici împotriva fetelor nu au funcționat. Aici Seryozhka a desfășurat o catapultă și cum lovește inamicul ca răspuns.
  Băiatul pionier a urlat:
  - Moș Crăciun sfâșie gura lui Hitler!
  Încărcarea catapultei, străpungând mulțimea de luptători naziști Rommel, ia forțat să se împrăștie și, în același timp, să se răstoarne în aer. Fritz a căzut și s-a spart de dărâmăturile pereților.
  Tancul "Tiger" -2, care și-a pierdut echilibrul, a intrat în coliziune cu "Leul". Oh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Svetlana a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, bravo Seryojka!
  Băiatul mârâi agresiv.
  - Pioneer este întotdeauna gata!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata-căpitan a început să bată din nou cuie. Și Olympias a gâdilat piciorul îngust al lui Seriozhka, cât de tare îl are! Nu e de mirare că băiatului nu îi este frică să alerge prin foc.
  Mirabela într-o cântare a spus:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Angelica, această roșcată veselă, a fost de acord:
  Nu există nimic mai rău decât bătrânețea! Aceasta este într-adevăr cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Și fata a făcut un salt cu o lovitură de stat. Ea și-a imaginat pentru o clipă bunici dezgustătoare. Nu, nu compara, o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe, în trupuri zvelte.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  - Curge după an, ani într-o rulotă,
  O bătrână freacă henna într-un mortar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă,
  Nu înțeleg cum a trecut tinerețea!
  Svetlana și-a fulgerat ochii, a doborât orcul cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, în război există un astfel de farmec - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Olympias a pus o nouă sarcină în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu treci, ci treci!
  Seryozhka și-a amestecat piciorul subțire, dar agil și a lătrat:
  - Fața Rommel!
  Și o grenadă, împreună cu un pachet de explozie, a zburat în plină desfășurare în pozițiile luptătorilor naziști.
  Da, Stalingradul nu le-a fost dat - acest oraș cool. Pentru a treia lună de la sfârșitul verii veșnice, a avut loc un asalt, dar orașul nu a reușit să ia totul. În alte sectoare ale frontului, luptătorii naziști ai lui Rommel au obținut un succes limitat, dar nu și pe acesta.
  Svetlana a tras cu pistolul și a mârâit:
  - Totul este imposibil, se întâmplă să fie posibil... Nu e nevoie să complici foarte mult universul!
  Și a lovit rezervorul de benzină al unei motociclete. Mașina a explodat și vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și orcul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata căpitan a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Mirabela i-a plesnit pe troli cu o explozie și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Angelica a deschis focul, mai exact. Mai multe creaturi negre au rămas întinse pe dărâmături acoperite cu o suliță:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Mirabela a cântat jucăuș:
  - După ce l-am pictat pe Erwin cu ruj, pe Margo cu fixativ, te voi târî în captivitatea prințesei, credinciosul câine te va roade!
  Svetlana, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Alexandru, spânzură-te... Nu te mai păcăli capul! Haide seara, zboară ca un girșoinic - să-i învingi tare pe orci!
  Mirabela spuse furioasă, doborând casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Noi putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul "Lenin" au oprit înaintarea trupelor străine. Furiosul Fritz a înaintat, aruncând literalmente cadavre în spațiu. Nici rezervorul "Lev", cu care s-au pus speranțe, nu a ajutat. Iată o modificare a mașinii cu un pistol de 150 mm.
  Angelica dă jos o piatră lipită de mamelonul ei gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea merge mai departe.
  "Leul" a primit un gol în omidă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Angelica, scuipând, spune:
  - Războinicul rus nu geme de durere!
  Și fata împușcă din nou. Și o face extrem de bine. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede duşmanul că a reuşit să spargă fetele! Cine îndrăznește, el atacă în luptă, vom bate cu înverșunare pe dușmani!
  Iar Angelica rostogolește mușchii presei, pe care i-a imprimat foarte mult în relief.
  O, ce frumoase sunt fetele! Nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a alergat... O fată foarte frumoasă, cu părul pufos, alb. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si in relief. Haine pe ea, doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Picioarele goale și pâlpâirea și călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de patria-mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Angelica remarcă râzând:
  - Scoate-ți sutienul și stai ca mine în pantaloni scurți!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu este potrivit!
  Angelica și-a scuturat șoldurile, a tras în mod potrivit și a cântat:
  - Ceva membru Komsomol a devenit neobișnuit! Mersul așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aduceți bucurie naziștilor, uitați-vă la frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina luptătorilor naziști a luat foc. Și frumoasa blondă a țipat:
  - Moarte răului!
  Angelica chicoti.
  - Și viața e bună!
  Stalenida, văzând că fascistul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Nu credeți naziștilor că ați câștigat!
  Angelica canta:
  - În așteptarea victoriei! Victoria așteaptă... Cei care tânjesc să rupă cătușele! În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. Bun cu torsul gol la căldură, care este intensificată de foc.
  Svetlana părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în naziști cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr naziștii au primit cadouri și sicrie mortale! Și fata le-a arătat o siluetă, să construim degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca un tâlhar de privighetoare. Și prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei îi este uneori milă de soldații inamicului, care pot avea copii care vor plânge după părinții lor morți.
  Svetlana, totuși, alungă astfel de gânduri departe de ea însăși, așa că vrei să plângi din ele. Dar nu rușii au venit la naziști să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt fasciști și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a pătruns în întinderile rusești.
  Svetlana și-a făcut cruce și a tras într-un Fritz, care încerca să se apropie în liniște de pozițiile rușilor... Ochiul și creierul lui, care fuseseră doborâți de un glonț, i s-au scurs.
  Fata-căpitan a zâmbit și a spus, inteligent:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Svetlana a împușcat cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat, răsturnată de mai multe ori. Apoi botul i s-a scufundat în dărâmături.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și ea a țintit din nou. Fața ei tânără și veselă zâmbi mai degrabă rânjită. Fata a cântat:
  - Nu, le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera faptul că pâinea rubin parfumată se numește vad!
  Mirabela a făcut o lovitură foarte precisă, din care Focke-Wulf a izbucnit și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  Pentru dolari, el este gata să trădeze Rusia...
  Dar omul Rusiei este atât de frumos
  Că este gata să-și dea viața pentru Patria Mamă!
  Fata a făcut o capotaie și a arătat smochinilor naziștilor și a derulat, iar gloanțele nu au atins frumusețea.
  A apărut Angelica, această frumusețe, aproape goală, și murdară ca un diavol, a aruncat deodată o grenadă cu două picioare. Și ea a verificat:
  - Ce am este... Naziștii într-o latură ascuțită!
  Olympias a corectat-o pe Angelica:
  - Ascuțit, în lateral, și nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" a fost lovit la bot, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După aceea, creatura nazistă a dat înapoi. A început să se târască ca o țestoasă prinsă în foc.
  Svetlana cânta, făcând cu ochiul veselă:
  - Și "Tigrul" se dă înapoi, iar Fritz se ascund!
  Batalionul Maiden a manevrat sub atac, lovituri aeriene și tunuri grele. Aici bombardierele cu reacție au lovit, rupte, abrupte încinse s-au ridicat spre cer. Și pietrele ardeau. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar băieții au plecat în lumea de dincolo - cărora nu le pare atât de rău! Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde dracii cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Iisus, sau mai degrabă în Svarog și Părintele.
  Angelica este cea mai sexy dintre războinicii furioasă: ei bine, pot naziștii din "Sturmtiger" lor să tragă în pozițiile trupelor ruse și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a răsucit în cascade de capriole. Și se învârte din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în botul larg al Stormtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat, iar grenada a zburat în botul larg. Iar mașina puternică s-a înecat mai întâi, apoi s-a repezit. Doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele au fost smulse din ele și au căzut, zburând ca un colier rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Angelica, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea a aterizat totuși, moloz ascuțit și pietre zdrobite i-au săpat în tălpile goale. Fata o durea și chiar și prin piciorul calos, vârful a străpuns.
  Dar Angelica a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, naziștii, veți fi în cenușă!
  Svetlana și alte fete au fost aruncate în sus de un val exploziv și chiar ușor zdrobite. Dar niciunul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea germanilor și a altor insecte agresive care au sărit și au asediat Imperiul Sovietic Rus.
  Mirabela a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va duce la luptă, vom fi prieteni cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova, voi fi la apelul nominal ceresc!
  Angelica, scuturând praful de pe tălpile însângerate, a cântat:
  - Putin, petrecere, Komsomol! Și îl trimitem pe Rommel la un manisil!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Seryozhka a spus alarmat și supărat:
  - Și catapulta mea, nu atât de precisă - ca acele picioare goale și puternice ale Angelicei!
  Olympias, jucându-se cu mușchii brațelor ei, a spus:
  - Asta este în ordine! Inca te gandesti. Ceva mai misto!
  . Băiatul, plesnind din picioarele goale, a ciripit:
  - Bineînțeles că la fel a revenit!
  Sfero Katastrofov l-a întors pe Erwin Rommel înapoi în sala tronului și a spus zâmbind:
  - Nu-i rău, te-ai luptat cu tânărul meu Creator! Recunoaște că a fost visul tău - să devii băiat pentru totdeauna și să lupți!
  Mareșalul a fost de acord:
  Da, exact asta am visat! Exact ce mi-am dorit mereu! Fii un băiat erou!
  Puștiul Dumnezeu a spus pe un ton serios:
  - Ai luptat și acum arată-te ca un manager priceput! Acest lucru este necesar pentru dezvoltarea trăsăturilor de personalitate!
  Erwin le-a spus fetei și băiatului:
  - Păi, de ce nu ne uităm la mai multe filme sau?
  Natasha a răspuns blând:
  - Poate că Majestatea Voastră se uită la piloții noștri: Albina și Alvina! Sunt mari maeștri în afacerile militare!
  Tânărul rege a fost de acord:
  - Ei bine, să mai vedem puțin, și o să mă uit prin capitală! Regele nu trebuia să stea tot timpul la palat!
  Svetlana a cântat ca răspuns cu o voce plină de sunet:
  - Regele este mândria și gloria noastră,
  Ești înțelept ca pământul natal...
  Întărește-te ca puterea mizei de oțel,
  Ne-ai fost dat de Dumnezeu!
  Erwin a răspuns cu înțelepciune:
  - Un conducător care iubește lingușirea dulce are inteligența unei muscă!
  Natasha a exclamat:
  "Cu adevărat, ești cel mai înțelept conducător! Credem împreună cu tine că imperiul nostru va câștiga în sfârșit războiul împotriva soldaților ruși și a Armatei Roșii!
  Erwin a întrebat serios:
  De ce nu vor pacea?
  Natasha a răspuns serios:
  De ce au nevoie de pace? Ei nu cunosc nicio altă stare de spirit și imperiu. Războiul este o stare naturală pentru ei. În plus, orcii sunt canibali și mănâncă captivi și captivi. Ori imediat, ori după torturi severe!
  Erwin a spus zâmbind:
  - Merită să vă uitați la fețele acestor creaturi - veți înțelege, nu vă așteptați la bine de la așa ceva!
  Ecranul filmului s-a luminat din nou. Acum arăta două luptătoare, pe care au concurat fete frumoase: Albina și Alvina.
  Ambele blonde miere, musculoase, cizelate si in acelasi bikini. Ce grozav arată totul.
  Albina trage din tunurile avioanelor. Doboară cinci avioane de ruși și fete din Komsomol, scârțâie:
  Ne vom da viețile pentru Patria noastră și cu siguranță vom câștiga!
  Alvina, trăgând, a confirmat:
  - Desigur, vom câștiga! Nu poate fi altfel!
  Și a tras și o explozie de tunuri cu aer. Luptători ai bolșevicilor și ai fetelor ruse cad și explodează. Unele dintre ele sunt revizuite.
  Albina, trag, canta:
  Avioanele sunt bune, bărcile cu aburi sunt bune!
  Și fetele au încărcat greu diamantele!
  Și din lovitura exactă a frumuseții, o altă mașină a bolșevicilor răi a fost spulberată. Ce vor roșii să lupte cu urșii? Așa că bagă-ți sizomul în nas!
  Alvina, tăindu-l pe un alt bolșevic angajat, își apasă picioarele frumoase cu degetele goale. Este o fată care, dacă își mișcă piciorul, va sparge un zid de cărămidă.
  Ei chiar au arătat cinematografului cum ambii piloți în săritură, rupând scânduri de stejar cu călcâiele goale.
  Albina a doborât un alt bombardier, de data aceasta bolșevic, și a fluierat, cântând:
  - Nu există mai frumos decât al nostru, cunoașteți puterile,
  Vom învinge toate fetele orci...
  Întruchiparea vitejii și a gloriei -
  Și deasupra noastră în aur este un heruvim!
  Și Albina a tăiat din nou o mașină pe cer, la cârma căreia stătea un bolșevic. Și a făcut-o cu măiestrie.
  Cu toate acestea, Alvina nu este inferioară. Cum se întoarce o fată blondă. Se mișcă folosind tehnica "șarpe-vulpei". Și cad vulturi doborâți și fumători.
  Cânta Alvina, savurându-și buzele:
  - Arhanghelul ne va spune: va fi cool în paradis,
  Dar doar porțile paradisului clic...
  Îl vom întreba pe Dumnezeu: scrie cu un prieten,
  La vreun regiment angelic!
  Și războinicul a aplicat o buclă moartă. Și l-a doborât pe acest comisar, care se afla la cârma unui luptător greu. A făcut-o foarte grațios și a apăsat butonul cu degete tenace și lungi de picioare dăltuite. Și până și redutabilul comisar a fost sfâșiat! Acestea sunt cu adevărat fetele celor mai înalte acrobații!
  Dar acum aerul a devenit mai calm... Fetele iau lovitura forțelor terestre ale Armatei Roșii. Aici Albina aruncă de sus un proiectil de avion. Și tancul Rusiei "IS" -3 lovește exact pe acoperiș. O sparge, eliminând bolșevicii.
  Și obuzele încep să detoneze. Se aud explozii și moartea soldaților sovietici.
  Albina șuieră ca o cobră care a înțepat un bou:
  - Pentru rasa umană!
  Alvina a tras și în inamic, zdrobindu-l pe dușman. Și a rupt turnul din tancul Lenin. Da, fata a pălmuit exact și pe măsură.
  Și orcii au lăsat o mizerie sângeroasă.
  Ambele frumuseți au ocupat ținte terestre. Armele au fost distruse.
  Albina a spart tunul cu gaz al bărbaților păroși, împreună cu rusoaicele, și a șoptit:
  - Visul meu, sunt o frumusețe cool!
  Alvina a spart și lansatorul de rachete și a postat pe Twitter:
  - Și mirii se vor aprinde de la frumusețe!
  Și ambele fete au izbucnit în râs. Deși cu bărbații, desigur, nu au probleme. Băieții iubesc celebritățile. Și, în general, un bărbat are mai mult de douăzeci de fete, doar că ele sunt prea tinere. Aici pe Pământ, bărbaților le cresc barbă!
  Aceasta este o bucurie pentru mascul, dar dacă femela este temperamentală, atunci are deja probleme!
  Albina a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Visul meu este să câștig nemurirea!
  Alvina apăsă pe trăgaci cu degetele picioarelor goale și scârțâi:
  -Și noi suntem nemuritori! Trăim în alte lumi în corpuri noi!
  Albina a lovit un tanc extraordinar de orc și a gâlgâit:
  - Deși trupul fără suflet nu este trup, dar cât de slab este sufletul fără trup!
  Și războinicul a scos scântei din ochii ei... Și apoi, în timp ce strigă:
  - Nu crede, nu există moarte!
  Alvina a bătut pistoalele autopropulsate ale bolșevicilor de coșmar și cum țipă:
  - Un luptător cu rubinele morții nu se teme,
  Nimic pe câmpul de luptă nu amenință...
  Vom lupta cu curaj cu dușmanul Patriei -
  Fata va realiza o mare ispravă!
  După aceea, fata și-a coborât și mai mult luptătorul la suprafață. Și a tras o rachetă mică. Și uriașul tanc al bolșevicilor "Karl Marx" cu cinci tunuri, pe măsură ce a început să se rupă și toată armura sa a fost împărțită în fragmente.
  Albina a doborât câțiva motocicliști ai Imperiului Rus cu o explozie de mitralieră și a scârțâit de încântare:
  - Am două aripi largi, și ochii ca un vultur de stepă!
  Fete cu un simț al frumosului foarte plin de viață. Și dacă preiau ceva, se va face chiar la primul număr.
  Dar spectacolul de aviație s-a încheiat și a continuat o serie diferită. De data aceasta au arătat un grup de patru fete care nu erau doar luptători excelente, ci și mânuiau magie marțială.
  O singură mașină merge împotriva întregii armate de mastodonti a imperiului bolșevic. Pare de-a dreptul sinucigaș.
  Dar la cârma tancului, Victoria însăși este un diavol, de o frumusețe fabuloasă. Da, și toate cele patru fete: doar minunate. Și-au sprijinit picioarele goale de armură și au prins senzații mentale, de parcă ar fi fost reginele luminii. Ce fete magice sunt acestea: pot și știu multe.
  Victoria a tras o lovitură, a cântat o replică dintr-o poveste de dragoste modernă:
  - Nu știu ce s-a întâmplat... Râsul copilăresc este foarte sonor... Și fetele desculțe aleargă deja prin bălți!
  "Elefantul" fasciștilor trupelor lor, doborâți de ea, a început să fumeze, scoțând inele împuțite. Se învârteau ca șerpii veninoși. Și Victoria le-a făcut cu ochiul partenerilor ei, Zoya a aruncat o obuz. Nadezhda, slujitorul lui Perun, unul dintre slujitorii zeilor creați de Sfero Katastrofov, a avertizat:
  - Aici în ambuscadă se află cel mai nou pistol autopropulsat "Porcupine", cu un pistol de 32 de lire... Trebuie să fii mai atent.
  Elena atotștiutoare a vorbit imediat:
  - Pistolul autopropulsat "Porcupine", este o copie licențiată din opera gnomilor, dintr-un tip special de pistol autopropulsat "Anaconda". Caracteristicile armei: armura frontală 228 mm, armura laterală 200 mm - cool! Tun de calibru 94 mm, proporțional cu străpungetorul "Royal Buffalo". Și încă trei mitraliere...
  Victoria și-a întrerupt grosolan partenerii și chiar a încercat să-și miște călcâiul gol în nas, strigând:
  - Știu!
  Elena a chicotit când a remarcat:
  - Este grozav când există cunoștințe... Dar în tehnologie sunt un mare maestru, iar tu ești în cunoașterea răului!
  Victoria a tras din nou, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, smulgând turela de la "Mistreț" și umflat, remarcă:
  - Cunoștințele mele sunt mai fundamentale, pentru că răul vine și din tehnologie. Și te sfătuiesc mai bine - nu te remarca!
  Zoya, pentru a stinge gunoiul de bere, a sugerat:
  Acum, lasă-mă să mă împușc!
  Iar slujnica, sau mai degrabă fiica Zeului Alb - creată de Atotputernicul Sphero, a arătat că binele dominant nu o împiedică deloc să tragă. Și, pentru a curăța fără a rata. Războinicii de aici se luptă la cel mai înalt nivel.
  Fetele își mută rezervorul și înaintează. Dar nu uita să cânți împreună.
  Victoria, conducând un foc fără lapte, începu:
  - Sub sacrul...
  Zoya a continuat, trăgând și cu picioarele ei goale și dăltuite:
  - Libertate!
  Nadezhda, confirmând tragerea cu degetele goale de la picioare, a emis:
  - In lume!
  Victoria, trăgând fără semn, continuă:
  - În prietenie!
  Zoya țipă, urina inamicului:
  - În fericire...
  Nadezhda, prostind, termină:
  - Si iubire!
  Victoria continuă cu patos în gât, făcând o lovitură cu degetele goale de la picioare:
  - Într-un fascicul luminos...
  Zoya, trăgând, ridică:
  - Popoarele fuzionează...
  Nadezhda, împușcând cu sânge rece, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, adaugă:
  - Pentru a risipi întunericul din față!
  Victoria, continuând să tragă cu picioarele goale cizelate, emite:
  - Conduce toate țările lumii...
  Zoya, după ce a tras, a continuat să conducă un patos încântător:
  - Protejat!
  Nadezhda, făcând și o pasă de gardă cu un proiectil, folosindu-și picioarele goale, tăind luptătorii cu rubin, a continuat:
  - De la invazii...
  Victoria, trăgând cu picioarele goale, șuieră:
  - Iadul lăcuste!
  Zoya a despărțit "Mistrețul" cu picioarele goale, a continuat:
  Și cu pieptul meu...
  Nadezhda, după ce s-a ocupat de "Tyrannosaurii" orcilor, a emis:
  - Acoperit!
  Victoria, zâmbind carnivor și trăgând cu picioarele ei goale și grațioase, mârâi:
  - Toate națiunile...
  Zoya, trăgând și ea cu piciorul gol, a adăugat:
  - Planeta mama!
  Nadezhda, batându-se cu ajutorul degetelor goale, dintr-un tun, a continuat:
  - Probleme din nou...
  Victoria, trăgând cu membrele inferioare goale, continuă pe nerăsuflate:
  - Agățat...
  Zoya, trăgând, a lătrat:
  - Râuri de sânge!
  Nadezhda, arzând cu picioarele goale, a dat afară:
  - izbucnit...
  Victoria of the Nail, șuieră:
  - Vrăjmășie arogantă!
  Zoya, trăgând și ea cu degetele goale de la picioare, a adăugat aproape în lacrimi:
  - Din incendii, sânge...
  Nadezhda, după ce a tras, cu ajutorul unor membre bronzate și musculoase, mârâi:
  - Lacrimi și durere!
  Victoria a eliberat cadoul cu picioarele goale și cum ar fi șuierat:
  - Al nostru geme...
  Zoya, de îndată ce o ia, aruncă și ea un dar infernal cu picioarele goale și răcnește:
  - Dragul nostru...
  Nadezhda, bătând, a terminat:
  - Tara!
  Victoria, ca răspuns, cu piciorul gol, șuieră din nou:
  - Dar nu...
  Zoya, concediată, cu picioarele goale, și a emis:
  - Spiritul fetelor...
  Nadezhda, după ce a pironit trupele naziste, folosind degetele goale de la picioare, a terminat:
  - Mai puternic!
  Victoria a tras din nou, desculță și agresivă, a continuat:
  -Din ruinele mele...
  Zoya, trăgând puternic cu picioarele goale, trasă o linie:
  - Vom reînvia!
  Nadezhda s-a bătut din nou și a scârțâit:
  - Războinicul rus...
  Victoria, de obicei sadanuv, cu piciorul gol, mormăi:
  - Ia sabia...
  Zoya a dat în cuie, a mârâit:
  -Mai repede!
  Nadezhda, trăgând cu degetele goale de la picioare, a început:
  - Ramanem...
  Zoya, batându-se furios, a continuat:
  - Și din nou....
  Victoria, pironindu-și membrele inferioare goale, a terminat pe o notă majoră:
  - Vom câștiga!
  . CAPITOLUL 3
  Apoi fetele au făcut o pauză. Au împușcat în tăcere încă o duzină de tancuri, după care Victoria, trăgând din nou și din nou cu ajutorul picioarelor goale, a cântat:
  - Sub sacrul...
  Zoya, trăgând cu picioarele goale, a continuat:
  - Banner...
  Speranța a izbucnit atât la propriu, cât și la figurat:
  - Mesia!
  Victoria, balansându-și corpul și aruncând proiectile cu degetele goale de la picioare, mârâi:
  - In lume...
  Zoya se repezi, trăgând agresiv:
  - În fericire...
  Nadezhda, trântind pe o notă majoră, cu ajutorul membrelor ei grațioase goale, termină:
  - Si iubire!
  Victoria, dând din nou cuie, folosind degetele goale de la picioare, a continuat:
  - In soare...
  Zoya, trântind un proiectil în Porcupine cu ajutorul picioarelor goale, țipă:
  - Ray...
  Nadezhda, lansând irezistibil "Mistrețul" lui Rommel peste imperiul fascist, cu membrele goale cizelate, lătră:
  - Combina...
  Victoria, trimițând un proiectil cu picioarele goale, termină aspru:
  - Popoarele!
  Zoya, trăgând, adăugă strălucitor cu picioarele goale:
  - Întunericul infernal...
  Hope, pălmuită, a dat afară:
  - Dizolvați...
  Victoria, din nou înclinată la adresa naziștilor fasciști ai lui Rommel, șuieră:
  - Departe!
  Fetele au tras cu picioarele goale și au râs încă cinci minute. În acest timp, treizeci și cinci de tancuri de luptă ale naziștilor au fost arse. Și apoi au continuat să cânte din nou.
  Ca întotdeauna, diavolul de foc a dat versul și tonul, și-a folosit membrele goale:
  Am deschis...
  Zoya, trăgând, cu ajutorul picioarelor goale, a adăugat:
  - Națiunile...
  Nadezhda, după ce l-a bătut în cuie, cu ajutorul degetelor goale și a picioarelor agile, a scapat:
  - Planete!
  Victoria, după ce a tăiat "Mistrețul", rânjind foarte tare, a țipat:
  - În spațiu...
  Zoya, trimițând și ea un proiectil cu degetele goale, mârâi:
  - Cale!
  Nadezhda, aruncând un cadou, țipă:
  - Spre necunoscut...
  Victoria a pus atât un proiectil, cât și o lovitură suculentă un punct gras pentru luptătorii naziști;
  - Miram!
  Și Zoya, trăgând cu picioarele goale, a început să țese o nouă strofă:
  - Eroismul...
  Nadezhda, pironind cu disperare cu ajutorul picioarelor goale peste hoardele fasciste, a continuat:
  - Isprăvi...
  Iar rezistenta Victoria, după obișnuință, a doborât, desculță, cu un toc rotund, apăsând butonul joystick-ului, "Mistreț", și a dat finalul:
  - Slăvit!
  Zoya, după ce s-a ocupat de "Porcupinul", a emis:
  - La...
  Nadezhda, trăgând cu picioarele goale, a ciripit:
  - Șterge...
  Victoria a răsuflat cuvintele, arătate cu degetele goale de la picioare și o obuze pe pistolul autopropulsat Witcher:
  - Pentru totdeauna...
  Zoya, a trimis de asemenea un proiectil și a emis:
  - De moarte....
  Pentru Nadezhnaya, a fost ultimul foc pe care l-a tras cu picioarele goale și cuvântul:
  - Cicatrice!
  Asta e tare! Regimentul de tancuri fasciste a fost distrus. Pistolul autopropulsat Anaconda, în ciuda tuturor armurii sale, a împrăștiat și el dintr-un obuz rusesc: trebuie să știți unde să loviți pentru a o lovi și a-l despica cu siguranță. La urma urmei, fetele au văzut concentrări și rupturi în liniile de forță din armură. Nu-i poți înșela sau depăși... Și ei pot depăși pe oricine vrei tu.
  Zoya a remarcat cu îngrijorare:
  - Nu ne-ar răni să reumplem provizia de muniție?
  Elena, această fiică jucăușă și învățată a lui Svarog, creată tot de infinitul omnipotent Băiat Demiurg Sfero Katastrofov, a chicotit și a remarcat:
  - Deci nu înțelegi? La urma urmei, avem un proiectil indispensabil. Putem lovi așa aproape non-stop!
  Victoria și-a dat ochii peste cap cu poftă, a plesnit un picior gol pe celălalt și a guturat:
  - Hyperfuck fără pauză... E grozav!
  Acestea sunt fetele adevărate...
  Și războiul continuă... În septembrie 1945, germanii au ajuns totuși la Marea Caspică.
  Și au tăiat Caucazul pe uscat. Ceea ce este foarte periculos. Germanii avansează... În lupte, noile lor tancuri și avioane...
  Și Turcia străpunge din sud, ceea ce este de două ori periculos. Și situația este extrem de complicată, până la capre infernale.
  Prefă-te o avalanșă a inamicului... Și nu există nicio modalitate de a-l opri.
  În octombrie, germanii erau deja în Daghestan și s-au apropiat de Azerbaidjan. Și acest lucru este grav și periculos.
  Fata Alice a fost capturată de naziști. A fost interogata de colonelul SS Deza. Fata Komsomol a fost dezbrăcată până la brâu și a început să fie biciuită cu bici.
  Alice urlă:
  - Nu voi spune! Nu voi spune! Nu voi spune!
  Apoi i-au smuls pantalonii și cizmele. Și au ars călcâiele cu fâșii largi de fier înroșit. Și a aplicat căldură pe tălpile ei goale.
  Fata a leșinat în stare de șoc.
  O găleată cu apă a fost turnată peste ea. L-au adus în fire și l-au tras pe suport. Ceea ce este foarte crud.
  Alice scrâșni din dinți și mârâi:
  - Tot nu voi spune! Poți să mă omori!
  A bătut fata pe trupul ei gol cu o sârmă încinsă. Dar nu au primit nimic de la ea.
  După aceea, au aruncat membrul Komsomol epuizat într-un subsol umed și rece.
  Și, desigur, acest lucru este extrem de crud.
  În noiembrie 1945, aproape întregul Caucaz a fost capturat, iar naziștii lui Rommel au luat cu asalt Baku.
  Două fete Albina și Alvina zboară singure pe o astfel de farfurie zburătoare. Sunt invulnerabile datorită jetului laminar puternic. Dar ei nu pot trage singuri. Dar datorită vitezei colosale, pot depăși și izbi avioanele sovietice.
  Albina, aplecându-și discheta, remarcă:
  - Tehnologia fierului, cu siguranta necesara si foarte utila!
  Alvina a chicotit, și-a dezvăluit dinții și a șuierat:
  - Dar totul este hotărât de spirit!
  Albina a spus:
  - Cel mai mult că nici nu este tocmai spiritul de luptă!
  Ambele fete sunt blonde și în bikini. Foarte frumos și desculț. Când un războinic este fără pantofi, ea are noroc. Acum fetele sunt atât de colorate și superbe.
  Și înainte de a merge la luptă, frumusețile vor lucra cu siguranță cu bărbații. Aceasta este o adevărată sărbătoare a cărnii pentru ei.
  Atât de bune sunt fetele.
  Alvina a doborât două Tu-3 sovietice și a postat pe Twitter:
  - Glorioasă vânătoarea noastră!
  Albina a confirmat lovitura și a emis:
  Și nu va fi niciodată ultimul!
  Alvina a doborât încă trei avioane de atac sovietice și a scârțâit:
  - Așa crezi că Dumnezeu iubește Germania?
  Albina clătină din cap cu îndoială.
  - Se pare că nu atât de mult!
  Alvina a chicotit și a întrebat din nou:
  - De ce crezi asta?
  Albina a izbit două mașini sovietice și a scârțâit:
  Războiul a durat prea mult!
  Alvina a remarcat logic:
  - Dar venim!
  Albina zâmbi și țipă:
  - Deci victoria va veni!
  Alvina a doborât patru avioane sovietice deodată, cu o manevră îndrăzneață și a scârțâit:
  - Cu siguranta va veni!
  Albina a considerat necesar să reamintească:
  - După Stalingrad, războiul nu a mers conform regulilor...
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță este împotriva regulilor!
  Albina scârțâi supărată:
  - Am început să pierdem!
  Alvina a scârțâit de enervare:
  - Cu siguranta am!
  Albina a mai izbit câteva vehicule sovietice și a scârțâit:
  - Nu este o problemă pentru noi?
  Alvina a doborât câteva avioane de luptă rusești și a scapat:
  Am crezut că situația este fără speranță!
  Albina zâmbi carnivoră și șuieră:
  - Ce vedem acum?
  Alvina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Ceva de nezdruncinat și unic!
  Albina și-a fulgerat dinții sidefați și a răspuns:
  - Că al Treilea Reich învinge!
  Alvina a doborât încă două avioane de atac sovietice și a scos:
  - Chiar trebuie să câștige!
  Fetele s-au strâmbat. La un moment dat au lucrat, și oficial într-un bordel de soldați. Mulți bărbați au trecut prin ei înșiși, și nu numai rasa albă. Și le-a plăcut foarte mult. Ei bine, ce plăcut este pentru trupuri. Dar apoi curvele au fost atacate sovietic. Au fost luați prizonieri. Ei bine, hotties credeau că vor fi violate. Și iată-l pe diavolul doi!
  Le-au făcut pe curve să sape tranșee și tranșee. Și fostelor zâne de noapte nu le-a plăcut foarte mult. Așa că toți au putut să scape. Au sedus santinelele.
  Și au jurat răzbunare pe ruși.
  Și au luptat împotriva Rusiei. Acestea sunt naibii...
  Albina a aruncat mai multe mașini rusești și a mormăit:
  - Încă poţi trăi cu bărbaţi!
  Alvina a fost de acord cu asta:
  - Nici nu se poate, dar este necesar!
  Albina și-a dezvăluit dinții și a răspuns:
  - Dar totuși... E dulce să omori.
  Și fetele au doborât încă cinci mașini sovietice cu mișcarea unei dischete.
  Alvina a chicotit și a spus:
  - Și când este amar?
  Albina a doborât încă șase mașini și a răspuns:
  - Mă voi căsători după victorie! Și naște zece copii!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Și au cântat;
  Suntem cavalerii credinței fascismului,
  Să-i ștergem în praf pe luptătorii comunismului!
  Și cum râd, legănându-și munții cu vârfuri albe.
  Testul de luptă al farfurii zburătoare este foarte reușit. Dar este imposibil să tragi din ea.
  Aici fetele bat și ele câteva IL-2. Această aeronavă de atac este cea mai masivă din Armata Roșie și nu a fost încă întreruptă. Deși până în al patruzeci și cincilea an era depășit.
  Dar încă acționează și acționează cu disperare. Astfel de discuri de luptă sunt folosite aici - doar groază.
  Unitățile sovietice sunt atât de distruse încât nu pot fi oprite... Aceasta este cavalcada.
  A fost o pauză în noiembrie. Iar Stalin a ordonat să avanseze în centru. Bătăliile s-au desfășurat cu o vigoare reînnoită. Este dificil să-i învingi pe Fritz - au multă putere și arme bune. Polonezii luptă foarte activ. Acum sunt aliați germani.
  Naziștii încă țin frontul. Bătăliile au arătat că pistolul de 88 de milimetri era de 100 EL și foarte precis și străpungător. Chiar și IS-3 lovește pumnii în frunte. Mai mult, ultimul rezervor nu este foarte reușit și greu de fabricat. Iar T-34-85 se rătăcește în general de la distanță lungă, câștigând scoruri de la așii germani.
  Iarna a venit deja, iar linia frontului este aproximativ la nivelul de patruzeci și trei de ani, doar Crimeea este încă sovietică și Bialystok, dar Harkov și Orel sunt deja sub naziști.
  Naziștii din centru resping atacul sovietic și încearcă să avanseze.
  Ei bine, și încredințați-vă rularea celor mai noi mașini, suprabărbați-fete.
  Nu fetițele care au fost clonate în lagărele morții. Și acele fete ale căror molecule de ADN au fost folosite pentru a crea supraoameni.
  Și au aceleași nume cu cei patru legendari și pur și simplu o putere uimitoare. Iar fetele care luptă folosesc și niște stimulente dezvoltate de SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina și Magda călăresc pe un tanc clasa U E-100. Acest vehicul este mai compact, pentru patru membri ai echipajului. Și armele sale sunt un bombardier cu reacție și un tun universal de 88 de milimetri 100 EL - un distrugător de tancuri.
  Războinicii merg și fluieră singuri.
  Gerda trage cu un tun lung. Dă un pumn în lateral de la distanța IS-2 și ciripește:
  - Ne vom da inimile pentru patria-mamă,
  Și îl vom prăji pe Stalin și îl vom mânca!
  Charlotte și-a tras lansatorul de rachete. A acoperit buncărul sovietic și a scârțâit:
  - Suntem invincibili!
  Christina a luat-o și a mârâit, apăsând pe trăgaci cu călcâiul gol:
  - O vom lua în ambele!
  Dolbanula si pe masura si Magda. A distrus tunurile autopropulsate sovietice SU-152. Și ea a guturat:
  - Va fi timp, va veni victoria!
  Gerda a țipat în timp ce trăgea:
  - Nimeni nu ne poate opri!
  Charlotte a confirmat:
  - Dar Pasaran!
  Fiara cu părul roșu a trecut prin întreg Primul Război Mondial cu Gerda, începând din Polonia și terminând cu această ofensivă din mai. Diavolul cu părul roșu a văzut o mulțime de lucruri.
  Și gata să lupți până la capăt!
  Christina trage și ea și și-a dezvăluit dinții. Părul ei este roșu auriu. În război, fetele nu îmbătrânesc și chiar, poate, devin mai mici! Sunt atât de înverșunați și iubitori. Și-au dezvelit dinții.
  Și nici măcar o gaură în dinți.
  Magda are părul de culoarea foii de aur. Și, de asemenea, rânjind activ. Fata misto. Are o grație atât de agresivă și o energie de o mie de cai.
  Gerda, o fată cu părul alb, trage și remarcă zâmbind:
  - Sunt multe lucruri bune și urâte pe lume... Dar la naiba, de cât timp a durat acest război!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și de fapt, al doilea război mondial durează prea mult. Toate luptele, și luptele... E chiar epuizant!
  Christina și-a mișcat piciorul gol de-a lungul armurii și a țipat:
  - Dar Marea Britanie încă nu este învinsă!
  Magda a tras în ruși și a mârâit:
  - A trebuie învins! Acesta este credo-ul nostru!
  Gerda șuieră, trăgând în ruși, dezvăluindu-și dinții de fildeș:
  - Avem nevoie de o victorie!
  Fucked și Charlotte, urlă:
  - Unul pentru toți, nu vom susține prețul!
  Christina, fiara cu părul roșu și auriu a țipat:
  - Nu! Să nu stăm în picioare!
  Magda își plesni buzele stacojii, ciripind:
  - Nu mergem la magazin pentru preț!
  Iar harpia cu părul auriu a tras.
  Gerda a lovit și tancurile rusești. A lovit mașina și a strigat:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Charlotte a adăugat, cântând împreună:
  - Dușmanii se înmoaie toți în toaletă!
  Christina a susținut impulsul cântecului:
  - Patria nu crede în lacrimi!
  Magda a continuat cu o voce cântătoare:
  - Și le vom da în creier tuturor comuniștilor!
  Și fetele și-au făcut cu ochiul. În general, au un rezervor bun. Numai de la distanță este dificil să spargi IS-3 în frunte. Dar la urma urmei, germanii au un proiectil dificil, dar cu un miez de uraniu. Și sunt mulți negri în armată. Care se luptă cu furie frenetică. Și nu toată lumea poate concura cu ei.
  Fetele sunt obișnuite să lupte desculțe. Chiar și în Polonia, erau doar într-un bikini și desculți.
  Când talpa goală intră în contact cu solul, se întinerește. Poate de aceea fetele nu îmbătrânesc! Deși timpul se scurge! Războinici, să spunem că sunt foarte eroici.
  Au făcut atâtea isprăvi, dar se luptă ca soldații obișnuiți. Și întotdeauna doar în bikini și desculț. În timpul iernii, le este chiar plăcut să bată cu picioarele goale pe năvală.
  Gerda trage și cântă:
  Vom trece prin foc și apă!
  Charlotte a tras în ruși cu bombardierul ei și a spus:
  - Slavă poporului prusac!
  Christina a tras și ea și a scârțâit:
  Vom conduce planeta!
  Magda a bătut în cuie și a confirmat:
  - Cu siguranta vom face!
  Gerda a lovit din nou proiectilul și a scârțâit:
  - Nici măcar napalmul nu ne va opri!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și chiar și bomba atomică, de care nu ne e frică!
  Christina a tăcut și a răspuns:
  - Americanii nu au reușit să creeze o bombă atomică! Este o cacealma!
  Magda a exclamat din plin:
  - Lumea nu poate scăpa de noua ordine germană!
  Și fetele vor râde.
  Situația a devenit critică. În decembrie, trupele sovietice au înaintat în centru. Dar din nou nu au putut depăși puternica apărare a Wehrmacht-ului...
  Printre naziști și fetele tanc Agata și Adala. Se luptă pe E-10, un pistol autopropulsat de doi oameni și foarte confortabil. Care trage extrem de precis. Deși arma sa nu este suficient de puternică, îi dărâmă pe cei treizeci și patru în mod specific.
  Agatha trage cu degetele goale și lovește mașina sovietică, foarte precis.
  Și apoi ea a țipat:
  - Pentru al treilea Reich!
  Dolbanula destul de potrivit și Adala. De asemenea, folosind picioare dăltuite goale.
  Și a spart o mașină sovietică cu o lovitură precisă. Și ea a guturat:
  - Slavă eroilor noștri!
  Fetele trebuie remarcate extrem de formidabile. Și trag destul de bine. Ce nu este o lovitură, atunci o lovitură.
  Pistole autopropulsate E-10 este o mașină foarte mică pentru doi soldați și o înălțime de 1,2 metri cu luptători care sunt situati întinși. Așa aici este un lucru eficient și foarte mobil. Inițial, ea cântărea doar zece tone, dar armura ei de 60 de milimetri pe frunte și 30 pe lateral i s-a părut lui Hitler destul de slabă. Și a ordonat să-l mărească la 82 mm frunte și 52 mm lateral. Dar greutatea mașinii a crescut la 16 tone, reducând mobilitatea. Dar Rommel și-a făcut mașina cu douăzeci de centimetri mai jos și a redus numărul membrilor echipajului la două persoane. Și pistolul autopropulsat a început să cântărească unsprezece tone, ceea ce, cu un motor de 400 de cai putere, i-a permis să mențină mobilitatea la un nivel ridicat.
  Agatha și-a trântit din nou picioarele goale în inamic, a străpuns partea inferioară a armurii IS-2 și a cântat:
  - Marea mea putere!
  Adala a lovit și tancul sovietic, a lovit mașina în frunte și a ciripit:
  - Slavă erei comunismului!
  Și a folosit și un picior gol, cizelat.
  Fetele astea de aici se ceartă destul de mult. Și distrug armada sovietică de tancuri.
  Dar acum au trecut la arme. Și astfel sunt eliminate folosind degetele goale de la picioare. Ei nu dau absolut nicio milă. Și tălpile goale clipesc.
  Fetele, însă, nu doar împușcă și ucid meșteri. În special, un adolescent care a fost capturat a fost torturat. Băiatul de șaisprezece ani era foarte frumos. Fetele l-au dezbrăcat și l-au legat de un pin. Și apoi au început să ardă cu făclii și, de asemenea, au dat foc măturilor.
  Se vedea cum pielea bronzată și netedă a băiatului era acoperită de vezicule și coșuri. Și trebuie să spun că doare foarte mult.
  Adala și-a lins buzele și a cântat:
  Țară mică, țară mică...
  Agada, dând foc la călcâiele băiatului, adăugă:
  - Cine să-mi spună, cine să arate unde este, unde este!
  Și ambele frumuseți cum să râdă. Tânărul este chiar frumos. Ce frumoși sunt adolescenții la șaisprezece ani. Când nu mai este băiat, dar nu mai este bărbat. Când trăsăturile feței încă se mișcă de la un copil la un tip adult și din acest motiv sunt deosebit de frumoase. Când obrajii băieților sunt încă roșii și nu sunt acoperiți de păr, atât de fragezi, ca ai unei fete. Iar pielea nu este încă la fel de păroasă și aspră ca la adulți.
  Adala și Agada sunt războinici experimentați care îl torturează pe băiat cu plăcere. Bucură-te de gemetele lui. Și chiar înnebunesc în fața ochilor lui, arătând farmece și trăgând foc.
  Acestea sunt animale.... Băiatul a fost torturat până și-a pierdut cunoștința. Apoi l-au stropit cu apă cu gheață, l-au adus în fire și l-au torturat din nou și a fost distractiv.
  Adala, lingându-și buzele, remarcă:
  - Nu există nimic mai frumos decât tortura!
  Agada a fost de acord cu aceasta:
  - Emotionante!
  Și acum războinicii scorpii extermină trupele sovietice. Și în timp ce ei cântă:
  - Regele nostru este mesagerul cerului,
  Regele nostru este ca un demon-fantomă...
  Regele nostru este alesul destinului...
  Regele nostru ești doar tu!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Da Rommel într-o oarecare măsură și Lucifer. A fost capabil să facă ceea ce parea imposibil.
  Și acum naziștii câștigă din ce în ce mai încrezători.
  . E-25 se întoarce foarte ușor, compensând astfel lipsa unei turele rotative.
  Echipajul este de doar două persoane, iar înălțimea este de 1,3 metri. Inutil să spun, un design eficient și ușor de fabricat.
  Imaginează-ți Tiger-2 în ceea ce privește armura și armele cu greutatea lui T-4, aceasta este o mașină grandioasă și uimitoare.
  Agatha și Agnes călăresc pe E-25, tot fetele din A. Și frumoasă, luptând desculț și în bikini.
  Și cum trag pe care nu-l ratează.
  Agatha împușcă cu degetele goale în inamic și gutura:
  - Slavă puterii mele!
  De asemenea, Agnes a lovit inamicul cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a lovit pe inamicul și a emis:
  - Și puterea mea este și mai mare glorie!
  Și cum să faci cu ochiul adversarilor. Fata asta este pur și simplu uimitoare.
  Și cât de mult le place fetelor să tortureze.
  Un membru al Komsomol, de exemplu, i-a luat și i-a ars sfârcurile stacojii cu o torță. Și a țipat atât de tare.
  Agnes și-a prăjit călcâiul cu mare plăcere și a guturat:
  - Să moară tiranul-fermierul colectiv!
  Agatha a fost de acord cu aceasta, dând foc inamicului:
  - Pentru Prusia mare!
  Și fetele râd.
  Luptă să spunem că au furat, și o mare frumusețe infernală. Iată IS-2 de la lovitura lor precisă împărțită în bucăți.
  Agnes a strigat din plin:
  - Slavă comunismului arian!
  Germanii încearcă să pătrundă până la Tbilisi. Grozny atacă cu furie. Dar cele patru fete curajoase le-au stat în cale.
  Natasha a aruncat o grenadă asupra naziștilor cu piciorul gol și a cântat:
  - Asta e corect...
  Zoya a lansat un cadou al morții cu călcâiul gol și a adăugat:
  - Dusman...
  Augustin a cedat la ceva distructiv și a scârțâit:
  - Crede...
  Svetlana a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Ce...
  Natasha a aruncat câteva lămâi cu picioarele goale și a strigat:
  - Rusă...
  Zoya a cedat și la ceva energic și mortal, scârțâind:
  - Gestionate...
  Augustin a lansat mortalul, mormăind:
  - Dusman....
  Svetlana a cedat din nou distructiv și vyaknula:
  - Pauză!
  Natasha a dat o întoarcere și a scârțâit:
  - OMS...
  Zoya a tras și în străinii de culoare pe care naziștii i-au recrutat și i-a scârțâit:
  - A indrazni!
  Augustin a vorbit cu forță și furie:
  - Acea...
  Svetlana a cedat cu un rânjet de pantere:
  - LA...
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Luptă...
  Zoya a aruncat cadoul morții cu degetele goale și a mormăit:
  - Atacurile!
  Augustin a intervenit și a mormăit:
  - Inamici...
  Svetlana a dat o grămadă de grenade cu tălpile goale și cum țipă din răsputeri:
  - Bine...
  Natasha a bătut în cuie explozia și a șuierat:
  - Furios...
  Zoya i-a oprit pe naziști și a scârțâit:
  - Bate!
  Augustin a tras din nou și a țipat:
  - Furios...
  Svetlana a ciripit în timp ce trăgea:
  - Bate!
  Natasha a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios și gol, ciripind:
  - Vom distruge naziștii!
  Zoya a luat-o și a ciripit:
  - Viitorul drum spre comunism!
  Și a aruncat o lămâie cu degetele goale de la picioare.
  Augustine a luat și a împrăștiat liniile, iar picioarele ei goale au zburat cu distrugere de-a lungul Fritz:
  - Vom împărți adversarii!
  Svetlana a luat-o și a aruncat-o cu călcâiul gol, o grămadă de grenade și a scârțâit:
  Să-i zdrobim pe fasciști!
  Și cei patru au continuat să tragă și să arunce grenade. E-75 german se mișca. O mașină cu un pistol de 128 mm. Și se împușcă.
  Și fetele au aruncat grenade. A subminat naziștii. Și au tras înapoi. Au urcat înainte. Tancurile se rostogolesc din nou. Mută cel mai recent "Leopard" german -1. O mașină foarte mobilă.
  . CAPITOLUL 4
  Dar fetele lui au preluat conducerea și l-au scăpat. Au rupt în bucăți o mașină mobilă cu un motor cu turbină cu gaz. Și au făcut-o în bucăți.
  Natasha a remarcat râzând:
  Ne luptăm grozav!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Foarte tare!
  Augustin a remarcat cu înțelepciune:
  - O sa castigam!
  Și a lansat o grenadă antitanc cu piciorul gol. Fata puternica. Și are atât de multă inteligență.
  Svetlana a lansat, de asemenea, un cadou de moarte cu degetele de la picioarele goale și a lovit inamicul. O fată foarte agresivă, cu ochii de culoarea florilor de colț. Are atât de inteligență și un pasaj de putere!
  Natasha a dat o întoarcere și a zâmbit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Zoya a tras foarte activ și a zâmbit, arătând dinții de perle:
  - Sunt un războinic de acel nivel care nu dispare!
  Augustin a tras și el. I-a tuns pe naziști și a gâlgâit:
  "Sunt un războinic cu o mare ambiție!"
  Și și-a dezvelit dinții sidefați!
  Svetlana a confirmat:
  - Ambiții foarte mari!
  Fetele se luptă de foarte mult timp. Și bineînțeles că au reușit în muncă militară. Sunt niște frumuseți absolut superbe. Minte extraordinară. Și împușcă clasa întâi.
  Natasha, trăgând, a crezut că fără Stalin, dacă Fuhrer-ul l-ar fi ucis. era un gol în sufletele oamenilor. E ca și cum a murit o persoană dragă.
  Deși acest georgian era crud. Și nu a făcut totul bine. Există chiar și o anecdotă despre asta. De ce poartă Lenin cizme și Stalin? Pentru că Vladimir Ilici a ales drumul, iar ăsta cu mustăți se grăbește înainte.
  În acest sens, Stalin nu a fost conducătorul optim. Într-adevăr, așa cum a descris-o Lenin, a fost prea nepoliticos.
  Acest bucătar pregătește doar mâncăruri picante. În ceea ce privește cruzimea, era o sabie cu două tăișuri.
  Pe de o parte, a contribuit la menținerea disciplinei și a stimulat aparatul de partid. Pe de altă parte, personalul cel mai valoros și oamenii capabili au fost eliminati. În special, după război, au pierdut un manager atât de mare ca Voznesensky. Care a avut cele mai mari servicii pentru Patria Mamă.
  Voznesensky a fost, poate, un manager ideal: nu numai dur, ci și inteligent și educat. Cel mai tânăr doctor în științe din URSS, academician, personalitate remarcabilă. Fără Voznesensky, economia Rusiei sovietice ar fi mers prost în mod inevitabil în cazul morții sale. Și nu-i pot învinge pe naziști.
  Natasha a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a cântat:
  - Din cer...
  Zoya a aruncat și o grenadă cu degetele goale și a spus:
  - Asterisc...
  Augustin a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a cântat:
  - Luminos...
  Svetlana a aruncat și o grenadă, cu ajutorul piciorului gol, și a emis:
  - Cristalină!
  Natasha a dat o întoarcere și a șuierat:
  - Eu te...
  Zoya a lansat darul morții cu degetele goale, șuierând:
  - Cântec...
  Augustin a cedat cu călcâiul gol, ceea ce aduce moartea și a scârțâit:
  - Voi cânta...
  Natashka a continuat, cântând agresiv:
  - Despre....
  Zoya a aruncat cu piciorul gol un pachet cu explozie, împrăștiind naziștii și a scârțâit:
  - Nativ...
  Augustina a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, a dat afară:
  - Stalin!
  Fetele s-au luptat cu curaj, dar se pare că nu o pot ține pe Grozny. Frumusețile au căzut sub distribuție. Se luptau foarte mult cu hoții. Și trebuie să te retragi fără tragere de inimă. Și asta este neplăcut.
  Natasha ciripit cu enervare:
  - Ne-am retras în tăcere mult timp...
  Augustin, cu ochii strălucind de furie, a fost de acord:
  - A fost enervant - așteptau bătălia!
  Zoya l-a luat și a cântat cu furie, iar restul fetelor l-au ridicat bucuroși;
  Ridică-te, marcată cu blestem,
  Întreaga lume a flămânzii și a sclavilor! Mintea noastră indignată fierbe Și e gata să ducă în luptă muritor.
  
  Vom distruge întreaga Lume a violențeiPână la pământ, iar apoi Vom construi pe a noastră, vom construi o Lume nouă: Cine a fost nimic, el va deveni totul.
  
  Nu mai suge sânge, vampiri Închisoare, taxe, sărăcie! Pentru voi - toată puterea, toate binecuvântările Lumii, Iar dreptul nostru este un sunet gol.
  
  Vom construi viața într-un mod diferit, Și iată sloganul nostru de luptă: Toată puterea - oamenilor muncitori, Și jos toți paraziții!
  
  Sunteți disprețuitori în averea voastră, Cărbune și v-ați făcut regi! Sunteți tronurile voastre, paraziți, Pe spatele nostru ridicat!
  
  Uzini, fabrici, camere - Totul a fost creat de munca noastra.E timpul! Cerem restituirea a ceea ce a fost luat prin jaf.
  
  Ajunge, de dragul regilor, trage-ne în frenezia războiului! Război împotriva berbecilor! Pace popoarelor, loviți, fiilor oștilor!
  
  Când ne vor obliga tiranii să cădem eroic în luptă pentru ei, criminali! Atunci vom îndrepta boturile tunurilor de luptă către tine.
  
  Nimeni nu ne va da eliberare: nici un zeu, nici un rege, nici un erou, vom atinge eliberarea cu mâna Noastră.
  
  Să răstoarne asuprirea cu mâna pricepută, Să-ți recâștige binele, umflă, corn, și făuri cu îndrăzneală, Cât fierul este fierbinte!
  Fetele au cântat frumos și au pornit la drum. Și războiul este declanșat...
  Ta-400 formidabile și TA-500 și mai puternice care transportă până la douăzeci de tone de bombe distrug pozițiile sovietice. Dar Armata Roșie încearcă să reziste. Până și cântecele sunt cântate cu mult curaj.
  Oamenii vor fi fericiți
  Fericire pentru totdeauna...
  Guvernul sovietic -
  Puterea este mare!
  Iar pionierii și pionierii desculți luptă iarna în munții Caucaz. Copiii dau dovadă de un curaj extraordinar.
  Și se arată a fi curajoși.
  Și cântecul se cântă din nou
  Suntem pionierii copiilor comunismului,
  Foc de tabără, cort și cuptor de cupru...
  Naval vom zdrobi fascismul în glumă,
  Cine așteaptă o destramă furioasă!
  Iar o fată cu cravată roșie aruncă un pachet exploziv cu degetele goale de la picioare, sfâșiind Fritz-ul.
  După care cântă:
  - Slavă erei comunismului!
  Vom opri cea mai mare parte a fascismului!
  Și băiatul care și-a ars călcâiul gol al piciorului îl va lua și el și va răcni:
  - Pentru măreția planetei comunismului!
  Copiii sunt luptători foarte curajoși. Deși uneori se așteaptă la asemenea torturi sălbatice.
  Ofensiva nazistă continuă. Pe 9 ianuarie, naziștii luaseră deja mai multe orașe în mișcare, apropiindu-se de Tbilisi.
  Puterea naziștilor este mare.
  Cu toate acestea, chiar și copiii mici au luptat împotriva naziștilor. Băieți și fete au aruncat pachete explozive improvizate asupra tancurilor germane, tunurilor autopropulsate și infanteriei.
  Unii foloseau catapulte mici și praștii mari. S-a dovedit a fi foarte eficient.
  Copiii sunt în general un astfel de popor, veseli și predispuși la eroism. Deși picioarele lor goale sunt roșii de frig, ca picioarele de ciorb. Dar voința este de neclintit.
  Pionierii au luptat foarte curajos. Știau ce înseamnă captivitatea fascistă.
  Fata Marinka, de exemplu, a căzut în ghearele naziștilor. I-au uns picioarele goale și au așezat-o lângă brazier. Limbi de flacără aproape că au lins călcâiele goale și întărite ale fetei de la mersul lung desculț. Tortura a continuat aproximativ cincisprezece minute, până când tălpile au fost acoperite cu vezicule. Apoi, picioarele goale ale fetei au fost dezlegate. Și din nou au pus întrebări. M-au bătut cu furtunuri de cauciuc pe corpul meu gol.
  Apoi au trecut curentul... Marinka a fost torturată până la zece pierderea cunoștinței în timpul interogatoriului. Și apoi au lăsat-o să se odihnească. Când picioarele goale s-au agitat puțin, s-au uns din nou cu ulei și a fost ridicat din nou brazierul. Asemenea torturi pot fi repetate de multe ori. Și tortură cu curentul și bici cu furtunuri de cauciuc.
  Marinka a fost torturată timp de șase luni. Până când ea a orb și a devenit gri din cauza torturii. Apoi au îngropat-o de vie în pământ. Nici măcar nu a irosit un glonț.
  Pionierul Vasia, naziștii i-au biciuit trupul gol cu sârmă încinsă.
  Apoi călcâiele goale au fost arse cu fâșii de fier înroșite. Băiatul nu suporta să țipe, dar tot nu și-a trădat tovarășii.
  Naziștii l-au dizolvat viu în acid clorhidric. Și aceasta este o durere groaznică.
  Acești Fritz sunt așa niște monștri... Membrul Komsomol a fost torturat cu un fier de călcat. Apoi l-au atârnat pe un suport, l-au ridicat și l-au aruncat în jos. Apoi, au început să ardă cu o rangă roșie. Sânii au fost rupti cu pense. Apoi nasul a fost rupt literalmente cu un clește înroșit.
  Fata a fost torturată până la moarte... I-au rupt toate degetele și piciorul. Un alt membru al Komsomolului, Anna, a fost tras în țeapă. Și când ea a murit, au ars cu torțe.
  Pe scurt, naziștii au batjocorit cât au putut și cum au vrut. Au torturat și torturat pe toată lumea.
  Natasha și echipa ei încă se luptau în încercuire. Fetele și-au folosit picioarele goale și grațioase în luptă și au aruncat grenade. Au luptat împotriva forțelor superioare ale lui Fritz. S-au ținut foarte curajos și nu aveau de gând să se retragă.
  Locuitorii orașului capturat Tbilisi i-au întâlnit pe germani căzând în genunchi. Unii dintre băieți erau desculți în ciuda zăpezii și s-au închinat naziștilor.
  O înfrângere uimitoare. Fetele germane îi obligau pe băieți să-și sărute cizmele sau tocuri goale. Băieții confuzi și înspăimântați au făcut-o cu ascultare.
  Unele femei gâdilau călcâiele băieților și îi băteau cu bâte. Arăta foarte sexy.
  Teribil, deși depășit atât din punct de vedere moral, cât și de fapt, "Tigerul" -2 zdrobiri au capturat bărbați. Bărbații adulți sunt uciși. Doar femeile și băieții fără barbă au rămas în viață. Și lăsați bărbații adulți să moară sub omizi. Și a trecut pe lângă mulți oameni.
  "Royal Tiger" este un tanc puternic. Și o astfel de hulk încât soldații sovietici fug... Și câți dintre ei au ars de fulgerul puterii.
  Și acum, deasupra clădirii Consiliului Local, un steag cu o zvastica nazistă.
  Germanii avansează și spre alte orașe georgiene. Trupele lor sunt ca o ciumă brună. Și putere impresionantă.
  Masa soldaților sovietici se predă. Cele mai multe dintre ele sunt zdrobite de "Pantere" -2 și "Tigri" mai grele, deoarece acest gunoi nu este necesar. Femeile cad în genunchi și sunt conduse desculte.
  Un dezastru atât de impresionant.
  Yak-9 se grăbește în luptă. Această mașină este produsă în cantități mari. Dar acest lucru este de puțin folos. Așii germani doar câștigă conturi. Și împușcă în număr mare. Și băieții sunt deja la cârmă. Și fetele care luptă se luptă și ele.
  Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova încearcă să-i rețină pe naziști pe cer. Fete într-un singur bikini și desculțe. Și ambele sunt foarte frumoase și foarte furate de luptă.
  Anastasia luptă și manevrează. Luptătorul ei produce o buclă moartă, iar mașina germană Focke-Wulf este doborâtă. Și își folosește degetele goale.
  Fata nu uită să plângă:
  - Sunt un luptător de super clasă!
  Akulina trage și el în inamic. Și o face cu grijă. Și folosește și degetele goale.
  Și urlă în vârful plămânilor:
  - Slavă comunismului!
  Caucazul este deja pe punctul de a cădea și devine din ce în ce mai dramatic.
  Iar nemții sunt înflăcărați și folosesc tortura. Fetelor pioniere germane le place în special să tortureze.
  Iată-i pe Gerd și Charlotte, un băiat de vreo treisprezece ani, dezbrăcați. Și au început să-l gâdile pe pionier. Seryozhka râse și toarcă. Apoi Gerda aduse bricheta pe călcâiul gol, rotund, al băiatului. Flăcările au lins tălpile ușor aspre ale pionierului. A țipat de durere. Erau vezicule.
  Fetele germane au chicotit:
  - Va fi foarte tare!
  Și au început să-l biciuie pe băiat cu bice. A gemut și a început să țipe. Mai ales când fetele au început să-i aducă făclii cu foc în picioarele goale. Apoi, pionierii i-au aplicat un fier înroșit pe pieptul gol și băiatul și-a pierdut cunoștința.
  Da, războinicii germani sunt în frunte. Chinuirea unui băiat este în ordinea lucrurilor.
  Tortura, însă, nu numai băieților, ci și membrilor Komsomolului. Fetele erau dezbrăcate și conduse pe rafturi. Acolo au tras în sus, forțați să se arcuiască și să se zvârcolească literalmente în frumusețile durerii. Iar sub picioarele goale ale fetelor au dat foc brazierului, amenințând că vor carboniza tălpile.
  Cum au țipat membrii Komsomol de durere sălbatică... Cât de crud a fost totul. Și naziștii au inhalat în nări mirosul de carne arsă și au râs, s-au plesnit unul pe altul în șolduri și au strigat:
  - Heil Fuhrer! Îi vom ucide pe toți!
  Și din nou tortură și tortura oamenilor. Este deosebit de interesant să-i torturi pe pionieri. Băieții sunt bătuți până la moarte, apoi li se toarnă sare pe răni și se face să geme. Da, este extrem de enervant.
  Și când folosesc și un fir fierbinte. Asta îl face mult mai dureros.
  Și naziștii au luat deja Makhachkala. Și se îndreaptă spre teritoriul Azerbaidjanului. Și deja au înconjurat și blocat Erevanul. Și ei asaltează disperarea din Batumi cu tot. Și este agresiv.
  Mareșalul Rokossovsky aproape că a murit el însuși. Se simțea că trupele sovietice erau sub presiune și se prăbușeau. Numărul celor predați și al dezertorilor este în creștere. Și mulți piloți devin depresivi.
  Deși Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova evită în continuare înfrângerea. Fetele luptă cu curaj și cu disperare.
  Înainte de luptă, Anastasia s-a retras cu trei tipi pentru a aduna putere cosmică fenomenală în ea însăși.
  Și cu adevărat taxat capital. Și să doborâm cu disperare inamicii.
  Și în timp ce folosești degetele goale.
  Și ea a țipat din răsputeri:
  - Sunt un mare campion mondial!
  Și cum cu călcâiul gol va apăsa pe pârghie.
  Akulina Orlova este, de asemenea, o urmăritoare disperată în luptă. Și folosind degetele goale de la picioare, zdrobește avioanele Wehrmacht.
  Aici ea a doborât ME-109 K. Această mașină este poate deja depășită, dar a supraviețuit unei serii de modificări. Și pe el poți lupta cu succes.
  Akulina Orlova, acționând cu o furie sălbatică, a cântat:
  - Bucură-te mare comunism! Fascismul va fi învins!
  Și din nou cu călcâiul gol, dar cum va apăsa.
  Acestea sunt niște fete nebune.
  Dar forțe foarte inegale în Caucaz. Deși se crede că acolo bărbații sunt toți vulturi. Dar nimeni nu poate rezista unei rusoaice.
  Și războinicii sunt atât de agresivi și cool. Avioanele trag în ciuda superiorității lor calitative.
  Akulina Orlova a cântat:
  Cercul solar...
  Și a doborât inamicul cu ajutorul degetelor goale.
  Anastasia Vedmakova, apăsând nasturii cu sfârcurile ei stacojii și trântind peste naziști, a continuat:
  Nemții sunt prin preajmă...
  Akulina scârțâi, întrerupând un alt avion german:
  - Hitler s-a dus la informații!
  Anastasia s-a îndrăgostit de naziști a continuat:
  a cazut intr-o gaura...
  Akulina, trăgând cu precizie, chicoti:
  - Mi-am rupt piciorul...
  Vedmakova a tras intens și precis, a remarcat:
  - Și mi-a luat rămas bun!
  Iar fetele au răcnit în cor:
  - Să fie mereu vodcă,
  cârnați și hering...
  rosii castraveti,
  Acesta este sfârșitul lui Hitler!
  Akulina, trimițând din nou un cadou de moarte naziștilor, a remarcat:
  - De fapt, trebuie să cânți; Rommel se termină!
  Vedmakova, îndreptând cu degetele goale un tun cu obuze de aer, a fost de acord:
  - Desigur - Hitler este deja o etapă trecută!
  Acolo unde nu există influență personală a lui Rommel-Hitler, trupele sovietice încearcă să organizeze cumva rezistența. Dar este extrem de dificil. Dar tot fac tot ce este posibil și imposibil.
  Și copiii se luptă de asemenea. Iar pionierii intră în luptă. Care întâlnesc inamicul cu cocktail-uri Molotov și împușcături de la arme.
  Băieți și fete, slăbiți și zgâriați ca întotdeauna în luptă. Și se luptă cu curaj și extrem de disperat.
  Câți dintre copiii lor mor și sunt lăsați sfâșiați.
  Piloții germani Gertrude și Adala, plesnind din picioarele goale, s-au urcat într-un XE-328 cu două locuri, într-o mașină cu reacție - acesta este un monstru cu zece tunuri cu aer.
  Tocmai trecuse ploaia și fetele lăsaseră urme grațioase, foarte clare, ale picioarelor goale.
  Erau atât de seducătoare, încât adolescenții care serveau pe aerodrom au devorat cu lăcomie urmele pașilor goale cu ochii, și chiar și băieții au început să crească perfecțiunea. În general, au fost mulți piloți - luptele au arătat că femeile, în condiții egale, au o rată de supraviețuire de două ori mai mare decât bărbații. Și asta înseamnă că sunt eficiente. Și Hitler-Rommel, sau mai degrabă feldmareșalul Fuhrer, desigur, nu este o persoană care să-i pară milă de nimeni.
  În al Treilea Reich însuși, poligamia a fost introdusă oficial - dreptul la patru soții. Acest lucru este foarte practic. Dar nu prea se potrivește tradițiilor creștine. Nu e de mirare că fascismul caută o nouă formă de religie. Führer-Field Mareșal insistă să fie monoteism, dar atât de special - cu un panteon de zei păgâni, vechi germani. Desigur, Hitler-Rommel însuși în acest panteon este plasat mai presus de toate ca mesager și mesager al Zeului Prea Înalt.
  Deci, Führer-ului, desigur, îi place foarte mult să se cultive.
  Gertrude și Adala își lansează aeronava de atac multifuncțională spre cer, care poate juca și rolul unui luptător.
  Războinicii sunt foarte încrezători. Rușii nu au avioane cu reacție și este puțin probabil ca aceștia să poată rezista asaltului tigrelor cerului.
  Gertrude mârâi:
  - Sunt un cavaler al unui pârâu aprins...
  Adala confirmă cu entuziasm, dezvăluind dinții:
  - Și îi voi face șah mat pe toată lumea!
  Fetele au râs. Și-au apăsat călcâiele goale pe pedale și au învârtit aeronava de atac cu reacție.
  Era încă întuneric, dar deja se vedea o dâră de lumină în est. Fetele fluierau... Întinderile Rusiei pluteau deja sub ele. Femeile războinice au chicotit și și-au făcut cu ochiul. Sunt atât de extravagante și frumoase.
  Și desculț, desigur, fără a te împovăra cu un lucru atât de inutil pentru o fată în război ca pantofii.
  Iar sensibilitatea din avion crește de multe ori.
  Aici mașinile sovietice decolează spre ei. Șurubul Yak-9 este poate cea mai produsă mașină în masă dintre cele mai recente versiuni. Nu prea înarmat, dar relativ ieftin și cu armură mică. MIG-5, mai rapid, cu mitraliere. MIG-3 este un model anterior. LAGG-7 este probabil cea mai rapidă și mai înarmată pasăre. În ultima modificare, există până la trei tunuri de 20 mm.
  Dar toate acestea sunt mașini cu elice - avioanele cu reacție nu au fost create. Și nemții se simt foarte încrezători.
  Gertrude trage zece tunuri cu aer. Au lovit 30 mm și două tunuri de 37 mm. Se repezi ca un vârtej de foc prin avioanele sovietice. Cu toate acestea, piloții roșii încearcă să se eschiveze și să treacă la coadă.
  Adala manevrează în acest moment. Nu poți lua o mașină germană cu cap, dar a intrat în cozi este greoi. Pentru trupele URSS, atacul nu este neașteptat. Tunurile antiaeriene au fost deja lansate. Obuzele explodate strălucesc în întuneric.
  Nemții se confruntă cu o anumită nervozitate. Se părea că au văzut deja atât de multe încât nu ai fi surprins de nimic, dar... piloții sovietici sunt curajoși și nu se tem de pierderi. Nimic care să-i sperie. Dar experiența nu este suficientă. Avionul german iese ușor din scufundare și doboară mașina sovietică. Mai rupe unul în bucăți.
  Puterea armelor germane este foarte mare. Aceasta este o componentă în care Fritz au un avantaj enorm față de Rusia. Dar viteza naziștilor este colosală.
  Adala accelerează și iese înainte. Și Gertrude trage cu rachete în inamic. Sfatul este primit de dinți. Unele muniții sunt îndreptate către căldură sau sunet.
  Adala șoptește:
  Nu ne vor ucide!
  Fetele își învârt mașina... Încearcă să fie cool. Și apoi un vânător sovietic lovește un avion de atac german din apropiere. Și cum începe să se rupă și să se despartă. Atât cerul, cât și aerul.
  Gertrude a șoptit:
  - Moarte nebună!
  Războinicii erau în mod clar confuzi și pot fi izbiți așa.
  Tancurile se îndreaptă spre graniță. Echipajul legendar al lui Gerda, Charlotte, Christina și Magda.
  Patru războinici au reușit să se acopere de glorie luptând atât cu britanicii, cât și cu americanii. În timpul ostilităților cu America, frumusețile au stăpânit tancul Panther-2. Nu este o mașină rea, superioară Shermanilor atât ca armament, cât și ca blindaj frontal. "Pershing" de mai târziu practic nu a avut timp să facă război. Da, și nu este un rival pentru "Pantera" -2.
  Apoi cele patru fete au câștigat gloria legendară. Deși, în general, drumul lor glorios a început în anul patruzeci și unu. Himmler l-a convins pe Fuhrer să încerce batalioane de femei în bătălii, de la arieni special instruiți.
  Luptele au arătat că femeile nu sunt deloc o verigă slabă și știu să lupte bine. Și, în același timp, suportă mai puține pierderi decât bărbații. Războinicii au luptat și în infanterie, bătându-și picioarele goale pe nisipurile fierbinți ale deșertului Sahara. Și a stăpânit tancurile. După ce a testat "Tigrul", în luptele cu Marea Britanie.
  Cu toate acestea, fetele sovietice de pe SU-100 luptă bine.
  Deși poziția Rusiei pare fără speranță. Dar războinicii, împreună cu Elisabeta, luptă ca vulturii.
  Ekaterina apasă pârghia cu degetele goale de la picioare. Trimite un proiectil care străpunge mașina nazistă E-50 în lateral și urlă:
  - Pentru marele comunism roșu și purpuriu!
  Elena a lovit și tunul folosind piciorul gol și delicat. A lovit cu precizie tancul inamic.
  Fata a ciripit:
  - Pentru frumoasa mea Rusia!
  Euphrasia a remarcat agresiv, conducând un foc foarte bine țintit:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și mai folosește și picioare goale, dăltuite.
  Mașina sovietică este foarte puternică și luptă. Și trage destul de bine.
  SU-100 este capabil să pătrundă E-50 în lateral. Dar fetele chiar îi sparg fruntea, ajungând într-o momeală sau de la un capăt la altul. Și au tăiat prin metal.
  Elizabeth, folosind degetele goale de la picioare, împușcă în inamic. Și a ciripit:
  - Din pârâul albastru...
  Ekaterina a tras și ea, de data aceasta împingând pârghia cu sfarcul ei stacojiu și gălăgindu-se:
  Râul începe...
  Elena, zâmbind agresiv și șuierând, a spus:
  Ei bine, prietenia începe...
  Și a apăsat de asemenea maneta cu călcâiul gol.
  Euphrasia gutura, trăgând în inamic:
  - Cu un zambet!
  Fetele lucrează foarte activ la SU-100. Și distruge echipamentele inamice.
  Și la periferia orașului Baku, pionierii sapă tranșee. Sunt bărbați de diferite naționalități. În special, multe capete strălucitoare pâlpâie. Sunt copii roșii, negri și blonzi.
  Un lucru îi unește: credința în triumful comunismului și picioarele goale. Este clar că nu toată lumea are încălțăminte în timpul războiului și, prin urmare, în semn de solidaritate, toți copiii își etalează tocurile goale, rotunde. Iarna în Transcaucazia este destul de blândă, iar când te miști și lucrezi cu lopeți, frigul nu este atât de groaznic.
  Copiii lucrează cu entuziasm și cântă:
  Dați foc, nopți albastre,
  Suntem pionieri - copii ai muncitorilor...
  Era anilor lumină se apropie,
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  . CAPITOLUL 5
  Și iată că vine alarma din nou. Băieții și fetele sar la fundul șanțului. Și obuzele încep deja să explodeze de sus: artileria inamică lucrează.
  Pashka a întrebat-o pe Masha:
  - Ei bine, crezi că vom supraviețui?
  Fata a răspuns cu încredere:
  - Vom rezista măcar o dată, în cea mai grea oră!
  Pionierul Sasha a remarcat în mod logic:
  Eroismul nostru este de neclintit.
  Băiatul bătu cu talpa goală pe pietre. Se vede că băiatul s-a umplut cu calusuri solide.
  Fata Tamara a remarcat:
  Ne vom lupta fără teamă
  Vom fi tăiați nici un pas înapoi...
  Lasă cămașa să se ude cu sânge -
  Mai mulți dușmani, transformați-l pe cavaler în iad!
  Băiatul Ruslan, un pionier cu părul negru, a remarcat:
  Secolele trec, va veni o eră,
  În care nu va fi suferință și minciuni...
  Luptă pentru asta până la ultima ta suflare -
  Slujește-ți Patria Mamă, tu din inimă!
  Băiatul Oleg, subțire și blond, ciripit, versuri:
  Nu, vigilentul nu se va estompa,
  Privirea unui șoim, vultur...
  Vocea oamenilor este sonoră -
  Șoapta va zdrobi șarpele!
  
  Stalin trăiește în inima mea
  Ca să nu cunoaștem tristețea,
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Băieții și fetele au aplaudat la unison.
  Dar acum avioanele de atac cu reacție zboară deja și lansează bombe. Și aceasta este o abordare agresivă.
  Oleg și Sasha au ridicat o praștie și au lansat un cadou al morții. Și țeava a fost lovită de un avion de atac nazist.
  Fata Natasha a cântat:
  - Komsomolul nu este doar vârsta,
  Komsomolul este destinul meu!
  Voi cuceri spațiul, cred
  Să trăim pentru totdeauna!
  Ahmed, un băiat pionier din Azerbaidjan, a răspuns zâmbind:
  - Nu ești încă membru Komsomol Natasha!
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol și a răspuns cu o voce melodioasă;
  Alături de părinți, cu un cântec vesel,
  Suntem pentru Komsomol...
  Era anilor lumină se apropie,
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Oleg și-a bătut și el piciorul gol și copilăresc și a urlat:
  Ciocanul mai puternic strânge proletarul,
  Din titan care zdrobește jugul...
  Vom cânta o mie de arii Patriei noastre,
  Și lumină pentru posteritate, bine!
  Copiii sunt incantati. Și de fapt, germanii au bombardat și doar o fată a primit un fragment în călcâiul gol, rotund, roz.
  Pioneer țipă, dar apoi și-a mușcat buza.
  Și așa s-au pregătit să respingă atacul. Și deja sunt tancuri cu naziștii. E-100 formidabile se mișcă. Mașini atât de puternice și periculoase.
  Au o astfel de protecție. Prin care nu poți trece din niciun unghi. Nu poți să-l lovești dintr-un singur unghi. Singura șansă este să spargi urmele.
  Copiii sunt gata să lupte și fluturând din picioarele goale. Iată-i pe un fir împingând pachete cu explozibili de casă sub urmele naziștilor. Funcționează și distruge rolele tancurilor armatei lui Rommel.
  Și arată groaznic.
  Sasha scârțâie:
  - Slavă comunismului!
  Băiatul Pashka împușcă cu Oleg dintr-o praștie și țipă:
  - Slavă pionierilor!
  Băiatul Ruslan, împreună cu fata Sufir, trage o mină sub neamț cu un fir și strigă:
  - Slavă URSS!
  Copii din Azerbaidjan și băieți ruși se luptă. Pionierii bronzați, slabi și desculți împotriva unei armate colosale de tancuri.
  Fata Tamara își calcă piciorul grațios, mic și gol și spune:
  - Slavă Rusiei!
  Pionierul Ahmet confirmă în timp ce trage în inamic:
  - Suntem o familie prietenoasă împreună!
  Băiatul Ramzan, un azer roșu, confirmă, doborând o mașină:
  - Din cuvânt suntem o sută de mii eu!
  Copiii sunt prietenoși... Iată armeanca Azatui, care și ea transferă cu dibăcie pachetul exploziv sub omida fascistului cu ajutorul unei sârme, și scârțâie:
  - URSS este o familie de popoare!
  O altă fată armeancă Aghas spune:
  - Nu vă aplecați în fața fascismului:
  Iar fata a tras de sârmă cu degetele goale de la picioare. Mulți copii azeri și armeni au părul blond și nu se deosebesc de copiii slavi, dintre care sunt și mulți. Oricine i-a lăsat pe germani departe, alte familii de ruși s-au stabilit în Azerbaidjan chiar și sub țari.
  Există mulți slavi în Caucaz. Multe cupluri mixte. Da, iar copiii au de obicei părul mai deschis decât părinții lor. Și băieții slavi s-au bronzat ca să nu le poți spune de la localnici. În plus, copiii sunt de obicei mai asemănători decât adulții.
  Deci batalionul internațional sovietic de băieți și fete se luptă și toți sunt uniți și foarte asemănători. Călcâiele lor goale clipesc când se mișcă.
  Și visează copiii trimit daruri ale morții. Shamil și Seryozhka, ambii băieți pionier, trag de sârmă. Și acum E-50 german se oprește cu o omidă spartă.
  Băieții cântă la unison:
  Uniune indestructibilă, republici libere,
  Nu a fost forța brută, nici frica care s-a adunat...
  Și bunăvoința oamenilor luminați,
  Și prietenie și rațiune, și curaj în vise!
  Și copiii sunt încântați. Ei zâmbesc cu dinți albi, uniformi. Și sunt fericiți, deși sunt amenințați cu moartea.
  Și nemții sunt naibii. Tancurile distruse își trag cu tunurile și mazgălește mitraliere.
  Unele vehicule germane sunt echipate cu lansatoare de grenade și sunt foarte periculoase.
  Băiatul Maksimka și fata Zara din Azerbaidjan, sprijinindu-se în picioarele goale, au tras o mină sub inamic și l-au doborât pe mastodontul fascist.
  Și au strigat din răsputeri:
  - Pentru URSS!
  Copiii sunt atât de amuzanți.
  Pionierii Abbas și Vladimir folosesc și ei arme. În acest caz, catapultează și sparge omida E-75 către naziști. Apoi băieții au cântat:
  - Pentru măreția planetei sub acoperirea comunismului!
  Oleg și Abdula sunt și ei pionieri ai unor națiuni diferite, dar cu o singură inimă lansează și explozivi. Au lovit E-100 și cântă...
  Am deschis planeta națiunilor,
  Calea către spațiu, către lumi nevăzute...
  Se cântă fapte eroice -
  Pentru a șterge pentru totdeauna cicatricea morții!
  
  Sub steagul sfânt al Rusiei,
  În pace, prietenie, fericire și dragoste...
  Oamenii întregului pământ vor deveni mai fericiți,
  Întunericul infernal se va risipi în depărtare!
  Luptă cu copiii aici...
  Abdurrahman și Svetlana, un băiat azer și o fată din Belarus, au tras o sârmă împreună și au doborât un tanc fascist. Și au cântat:
  - Marele nume al Rusiei sacre,
  Strălucește peste lume - ca o rază de soare...
  Cred în unitate, vom deveni mai fericiți,
  Să le arătăm oamenilor calea cea bună!
  Copiii sunt foarte curajoși. Iar naziștii au fost pur și simplu șocați de o astfel de rezistență încăpățânată și furioasă.
  Abudurrahman este un pionier, a primit un fragment în talpa goală. A străpuns suprafața caloasă a piciorului unui copil.
  Băiatul șuieră:
  - Și mă doare!
  Svetlana a fost lovită și în călcâiul rotund și s-a zgâriat pe umăr. Dar fata șuieră:
  - Nu sparge Pionierii!
  Azim și Kolka au izbit și mașina germană.
  Băieții au arătat cu o sârmă și au cântat:
  Inamicul perfid a trecut la ofensivă,
  Dar cred că nu se va zgudui, poporul sovietic...
  Inamicul așteaptă înfrângerea și uitarea,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Inamicul așteaptă: înfrângere și uitare,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Copiii sunt curajoși și nu se îndoaie. Și vor să câștige. Și cântă și se luptă.
  Germanii suferă pierderi grele. Adevărat, majoritatea au șenile și rolele rupte. Și nu este fatal.
  Mai rău pentru pionierii care au fost luați prizonieri.
  Băiatul Abdulhamid, când a fost luat prizonier, a fost pus pe rafturi de naziști. Au introdus picioarele goale ale pionierului în bloc și au început să atârne greutăți de cârlige. Și apoi a aprins focul. Iar călcâiele goale ale băiatului au fost lins de foc. Și i-a căzut un bici pe spate. M-au bătut mult timp. Și atunci naziștii au început să rupă coastele cu clești înroșiți.
  Băiatul, murind sub tortură, când fierul coastelor lui, roșii de căldură, l-a zdrobit, a cântat:
  Berlinul este aproape sub stăpânirea noastră,
  Prin binoclu vedem blestemul Reichstag...
  Sper să fie pace și fericire în curând;
  Pe care o voi descrie în poeziile mele!
  
  Rusia a deschis comunismul lumii,
  Ea a devenit o familie pentru toată lumea.
  Dar Wehrmacht-ul ne-a înfipt un bot de porc,
  Și acum sângele stropește din vene ca o fântână!
  
  Ceea ce Fuhrer-ul a uitat cu noi din întâmplare,
  Am vrut să iau pământ și sclavi!
  Fascismul a mers cu o campanie foarte lungă -
  Și iată un adevărat coșmar, vise infernale!
  
  Un băiat simplu, un băiat desculț,
  Am legat recent o cravată roșie.
  El a vrut să construiască el însuși lumea fără Dumnezeu,
  Dar deodată napalm a izbucnit din cer!
  
  A trebuit să fug în față, eram AWOL,
  Nimeni nu vrea să ia astfel de tineri!
  Dar băiatul-luptător într-o pușcă a făcut-o,
  Drumul părinţilor s-a dovedit a fi vrednic!
  
  A luptat acolo unde și viclenia și forța,
  Și slăbiciunea este, de asemenea, amară, vai...
  Tovarășii au fost nevoiți să sape morminte
  Rindeau sicrie de pin în ger!
  
  Sunt un pionier acum obișnuit cu suferința,
  S-a dus la recunoaștere desculț, năpada zgâriată.
  Poate pedeapsa pentru necredință,
  Că nu am vrut să-L cunosc pe Isus!
  
  Dar care sunt cele trei ore ale Golgotei?
  Au trecut mai bine de trei ani de război!
  În orice sat, văduvele plâng amar,
  Cum au pierit fiii în cimitirul țării!
  
  Am supraviețuit, am fost șocat de obuz, rănit de un glonț,
  Dar, din fericire, a rămas pe picioare!
  Am returnat sincer datoria Germaniei,
  Acel fascism a fost călcat în praf de noi!
  
  M-am maturizat, dar încă sunt băiat,
  Mustața nu a spart, dar deja un titan!
  Da, un adult, și poate chiar prea mult,
  La urma urmei, inima a devenit tare ca metalul!
  
  Cel mai înalt premiu Hero Star -
  Stalin însuși, crede-mă, a predat-o!
  El a spus: este necesar să luăm un exemplu de la oameni ca tine,
  Luptătorii forjează cheile de la ușile din Eden!
  
  Dar acum dă jos pușca curajoasă,
  Luați-vă, clește, un ciocan și lucrați!
  Construiește o barcă cu pânze și o barcă din lemn
  Și creează un avion, astfel încât pasărea să zboare în sus!
  Și acum cei patru au primit un "E" -50 sau "Panther" -3 și mai puternic și mai perfect, care se distinge prin arme puternice și protecție.
  Războinicii s-au simțit foarte încrezători. Controlul rezervorului este cel mai modern cu joystick-uri. Cea mai recentă mașină. Chiar și motorul cu turbină cu gaz. Dar există și o mulțime de "Panther" -2. Un treizeci și patru de orice nivel nu se potrivește pentru o astfel de mașină.
  Gerda stătea întinsă într-un fotoliu. Era bikini. Fetele sunt deja obișnuite să lupte pe jumătate goale. Nisipurile fierbinți ale deșertului le ardeau picioarele goale, pietricelele munților le înțepau tălpile goale. Dar războinicii nu s-au rupt deloc și nu s-au desprins în pulberi.
  Comandantul echipajului, care a primit multe premii, șuieră:
  - Și acum Rusia este împotriva noastră! Noi aventuri și victorii vă așteaptă!
  Ea îşi scutură capul alb ca zăpada. Blond natural, foarte frumos si bronzat.
  Charlotte zâmbi.
  Fata asta avea părul roșu aramiu care ardea ca o flacără. De asemenea, o frumusețe, cu un bronz bronz. În bikini, bronzat, musculos. Cu picioarele goale, călcând pe nisip fierbinte și pietre ascuțite.
  Diavolul de foc a remarcat:
  - Rușii sunt poate cei mai fanatici adversari ai noștri!
  Christina ridică vocea. Părul ei este galben aramiu, arde și el ca o flacără, dar cu o nuanță aurie. Și același bronz, mușchi și frumusețe. Față expresivă și în același timp blândă. Și un bikini. Picioare care au ștampilat kilometri întregi pe o suprafață dură și arzătoare, dar nu și-au pierdut grația și liniile netede. Degetele goale sunt bine tăiate și foarte agile.
  Fata cu părul roșu a întrebat:
  - De ce crezi asta?
  Magda a răspuns pentru ea. Fata asta are părul alb-auriu, blond miere. Foarte frumos, musculos, cu o față expresivă și ochi safir-smarald. Picioarele sunt si ele intarite, cu tocuri rotunde si degete drepte. Poate că Magda are chipul cel mai tandru, aproape blând, în ciuda bărbiei curajoase. Gerda, de exemplu, pare mai dură. Un pic mai blândă este Christina și nu este la fel de depravată precum vrăjitoarea lui Charlotte.
  Magda a remarcat:
  - Au un sistem totalitar ca al nostru. Prin urmare, sunt mai duri!
  Gerda a zâmbit și a răspuns:
  - Tancurile sovietice sunt un morman de fier vechi. Nu ar trebui să ne fie frică de ei!
  Magda a răspuns încet:
  - În seria KV, este plin de mastodonti. Mai ales KV9.
  Fetele au chicotit. Ultimul rezervor s-a dovedit cu adevărat a fi o "capodopera" - cea mai grea mașinărie cu trei pistoale: două de 152 mm și una de 122, cântărind trei sute de tone și o armură frontală de 200 mm. Unul dintre cele mai nereușite modele în construcția de tancuri. Nu s-a putut transporta deloc un astfel de tanc. Și mașina este pur și simplu o risipă de bani! În serie a intrat și KV-10 - o mașină cu trei tunuri de 107 mm și o greutate de două sute de tone, un fel de distrugător de tancuri.
  Nu e cea mai bună idee să pui două pistoale pe tanc. Și chiar mai mult de trei. Aici Stalin, desigur, a dat dovadă de tiranie. Și a interferat foarte mult cu țara. Cu toate acestea, a fost dezvoltat și un tanc din seria Isov. Dar și uriaș și greu. Singura diferență față de seria KV este o încercare de a seta armura pe o pantă rațională. Dar Armata Roșie nu a purtat război și, prin urmare, tehnica nu s-a îmbunătățit prea mult. Și nu a existat o practică de luptă de a folosi mașini.
  În general, germanii au folosit patru ani de întârziere în comparație cu istoria reală mai fructuos.
  Charlotte, cu părul roșu, își apăsă degetele goale pe joystick. Tras în buncărul de la graniță. Un obuz de 105 mm a lovit pistolul sovietic și l-a răsturnat. Setul de luptă a început să se rupă, iar obuzele au detonat.
  Vrăjitoarea roșie șuieră:
  - Sunt un cavaler groaznic - în genunchi sălbatici! Voi mătura pe vrăjmașii Patriei de pe fața pământului!
  Și rânjetul dinților de perle și sclipirea ochilor de smarald. Fetele sunt cu adevărat de top.
  Christina a chicotit și a răspuns:
  Acum voi trage!
  Și a tras și în inamic. Un tun sovietic de 76 mm a tras. Obuzul a lovit fruntea înclinată a lui E-50. Și a ricoșat. Pur și simplu a sunat în urechile fetelor.
  Gerda și-a plesnit picioarele goale și a ciripit:
  - Ce pasaj!
  Și ea însăși a tras următoarea lovitură... Tancurile germane au tras în zona fortificată sovietică. E-100 a funcționat și el. Această mașină s-a dovedit a fi, de asemenea, un derivat al lui Maus. Nu este o idee foarte bună pentru un tanc cu două tunuri. E-100 a fost deja întrerupt.
  În schimb, modificările de asalt ale seriei "E" intră în serie. Dar acesta încă funcționează. Și trage proiectile.
  Charlotte chicotește strident și își scutură piciorul gol.
  - Războiul este o stare groaznică, dar captivează ca un joc!
  Și fata a împușcat, și foarte potrivit.
  Christina și-a descoperit dinții sidefați. Este o panteră carnivoră, prădătoare.
  Armele sovietice trag, iar în fața lor sunt câmpuri de mine. Teletancurile germane se deplasează. Iar bombardierele de asalt lucrează cu un vuiet sălbatic.
  Posturile de frontieră se rotesc. Hoardele lui Hitler au trecut granița.
  Magda a remarcat nu prea inteligentă, bătând cu piciorul gol pe armură:
  - Măturăm o apărare puternică, dar paniculele de oțel!
  Războinicii și-au făcut cu ochiul unul altuia. Apărarea sovietică era destul de puternică. Mai ales o mulțime de min. Și asta i-a întârziat pe germani. Dar tot au reușit să meargă înainte.
  Bombardierele au lucrat pe poziții sovietice, iar avioanele de atac au venit și de sus. Se repezi în adâncurile apărării Armatei Roșii și TA-400, una dintre cele mai formidabile modificări ale bombardierelor. Până la șase motoare, inclusiv cele cu reacție. Și bombardează și distrug orașele sovietice.
  Gerda, trăgând, remarcă zâmbind:
  - În luptă, suntem animale, dar cu minte de om!
  Și a tras din nou. A distrus un tun sovietic. În general, aceasta este o fată de cel mai înalt eșalon. Și e atât de mișto.
  E-50 a tras în pozițiile sovietice, practic fără a fi deteriorat. Blindatura înclinată a mașinii cu oțel cimentat a dat ricoșeuri excelente. Obuzele sovietice nici nu i-au putut zgâria în mod corespunzător pe germani.
  Christina și-a amintit de testele "Tigrului". Apoi a fost primul tanc german produs în masă. Niciuna dintre obuze nu ar putea provoca daune Tigrului. Britanicii au căzut sub loviturile lui. Dar iată un tun de șaptesprezece picioare, străpuns în frunte. Apoi fetele aproape că au murit. Și acest lucru a fost amintit de războinic. Cât de aproape erau de bătrâna osoasă cu coasa, simțindu-i respirația înghețată.
  Fata și-a frecat talpa goală de colț. Își dorea foarte mult să sară din rezervor și să fugă. E o războinică atât de directă.
  Christina a cântat cu aplomb:
  - Ceață albastră, și peste tot înșelăciune!
  Războinicii au chicotit... Vidok-ul lor era foarte sexy și erotic.
  Și arma a funcționat și a tras. Nici nu s-a gândit să se oprească. Toată lumea a trimis ochi după ochi. Ruperea pozițiilor sovietice în jetoane și fragmente.
  Din difuzoarele din spate se auzi un cântec;
  Soldatul este întotdeauna sănătos
  Soldatul este pregătit pentru orice...
  Și praf ca de pe covoare,
  Ne scăpăm din drum!
  Și nu te opri
  Și nu-ți schimba picioarele -
  Fețele noastre strălucesc
  Cizme strălucitoare!
  Și din nou puterea unui bombardier cu reacție cade pe pozițiile sovietice. Și din nou, distrugeri și zone întregi fortificate sunt aruncate. Și pistoalele zboară în tot felul de direcții.
  Câteva zeci de tancuri germane trag în același timp și distrug totul.
  Gerda se simte ca o Bagheera la vânătoare. Aici prima linie de apărare sovietică a fost deja distrusă. Dar soldații Armatei Roșii încă roiesc și trag în germani.
  Printre combatanți se numără și pionieri. Tinerii leninişti s-au alăturat voluntar în Armata Roşie. Majoritatea băieților sunt desculți și în pantaloni scurți. Se poartă singuri, tam-tam.
  Și pionierii mor...
  Charlotte, conducând focul, mârâi:
  - Și pionierii, asta-i treaba, toată țara se uita!
  Ea a tras în ruși, iar Christina, șuierând veninos:
  - Arătăm ca șoimii, ne înălțăm ca vulturii!
  Și din nou ea scoase un zâmbet înflăcărat. Fete superbe...
  Mai multe tancuri germane s-au mutat în subteran. Și au apărut în spatele trupelor sovietice, provocând panică și mâzgălind mitraliere. Naziștii au apărut ca niște țânțari dintr-un coșmar.
  E-50 a văzut mișcarea celor treizeci și patru prin optică. Gerda și-a dezvăluit dinții și a început să arate butoiul. Mașină sovietică cu un mic turn T-34-76 și foarte mobil. Încercați-l pe acesta și obțineți-l. Fata este deja destul de experimentată, dar mașina sovietică este încă diferită de americanul Sherman.
  Și distanța până la rus este de aproape cinci kilometri.
  Fata își scarpină călcâiul gol, Charlotte îl gâdilă între degetele de la picioare. Fetele chicotesc.
  Apoi Gerda trage în mașina rusească. Obuzul se repezi foarte aproape, aproape zgâriind armura... Dar tot trecut. Gerda bate supărată metalul cu pumnul.
  Magda îi spune partenerului ei:
  - Ai lovit corpul! Va fi mai ușor să ajungi acolo!
  Gerda îi dă joystick-ul Magdei și îi șoptește:
  - Așa că o faci singur!
  Magda a cântat entuziasmată:
  - Pământul este în hublo, pământul este în hublo... - Fata a luat joystick-ul cu degetele goale și a apăsat butonul, continuând să cânte. - Pământul este vizibil în hublou!
  Și proiectilul ei tocmai a lovit baza tancului sovietic. Mașina a izbucnit și s-a despărțit. A început să ardă... Obuzele sovietice au izbucnit în uter.
  Magda și-a scuturat degetele goale și a grăunt:
  - Vezi cum l-am prins! Si tu spui...
  șuieră Charlotte, dezvăluindu-și colții.
  - Vorbim din nou, în diferite limbi!
  Au apărut mașini sovietice noi. Treizeci și patru au mers primii. Mașini mobile și numeroase. Apoi ne-am mutat din seria BT. Acesta este un tip de omidă cu roți învechit. Înaintau și T-26-urile antediluviane, care nu sunt capabile altfel decât să zgârie armura germană. HF-uri mai puternice și mai grele au avansat la sfârșit. Și o mulțime de soldați de infanterie.
  Cristina a chicotit și a mârâit:
  Ei bine, le vom arăta!
  Vehiculele germane au deschis focul de la mare distanță, încercând să prindă infanteriei sovietice la pământ. Au distrus, de asemenea, tancuri și alte creaturi vii.
  Pe cer au apărut și avioane de atac sovietice: faimosul Ilys. Au atacat formația germană. Luptătorii lui Hitler au alergat spre ei. A fost o adevărată groapă. Avioane de vânătoare germane XE-262, foarte agile și agile cu manevrabilitate. Atacă tehnologia sovietică, apăsând ca un fier de călcat.
  Charlotte a tras din nou. Am intrat în BT sovietic și a mârâit:
  - Acest versuri nu este un basm... Basmul va fi înainte!
  E-50 sa oprit și a reflectat contraatacul sovietic. Comanda nu foarte experimentată a aruncat rezerva tancului de fapt la măcel. Iar mașinile rusești au fost lovite - ca niște găini în gură. Și s-au luptat cu ei din plin.
  Gerda a tras o lovitură, a rupt fruntea celor treizeci și patru și a șuierat:
  - Ce este Creatorul - un iad rănit!
  Charlotte a tras și ea, după ce a găsit ținta, mașinile sovietice s-au deplasat în linie dreaptă, iar fetele au reușit să tragă. Și, în general, aceste patru dintre fenomene.
  Harpia roșie a cântat:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Iar războinicii au continuat să tragă, dezvăluindu-și dinții atât de puternici și mari ca caii.
  Christina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Magda, lovind pe cei treizeci și patru, lătră:
  - Acesta este rezultatul nostru!
  Fetele s-au despartit...
  Dar și frumusețile sovietice luptă. Echipajul lui Elizabeth de pe T-34-85. Fete foarte curajoase. Și se luptă și desculți și în bikini.
  Mașina lor luptă împotriva German Panthers. Acest vehicul este încă în serviciu, dar apar tot mai multe rezervoare noi din seria E.
  Elizabeth trage cu degetele goale de la picioare. Îl străpunge inamicul în lateral de la distanță și scârțâie:
  - Slavă erei lui Stalin!
  Ekaterina a tras și ea cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a remarcat:
  - Nu este o asemenea glorie!
  Elena, obiectă, dezvăluind dinții:
  Suntem născuți pentru a câștiga!
  Și a tras și folosind degetele goale de la picioare...
  În același timp, fata a oftat din greu. Gânduri nefericite mi-au trecut prin cap. Războiul a început cu înfrângeri. Nemții au spart apărarea și au avansat cu încredere.
  Elena a fugit apoi spre est. Pantofii i s-au destrămat chiar în primele zile. Și a trebuit să lovesc desculț. Și doare neobișnuit. Picioarele fetei erau toate învinețite, învinețite, îngrozitor bătute. Și nu mai putea să meargă normal, ci s-a împiedicat. Dar, în ciuda acestui fapt, ea s-a mișcat și a mers. Elena a slăbit mult în campanie - o piele și oase. Dar s-a bronzat, iar părul ei a devenit și mai deschis după ce s-a decolorat la soare. Și tălpile goale au podzhili și aspru. Și a ajuns în prima linie și a continuat să lupte. Și bătăliile erau din nou în plină desfășurare.
  Elena a luptat mai ales în infanterie. Inclusiv a participat la apărarea Moscovei și Stalingradului.
  Dar deja pe Kursk Bulge s-a mutat într-un tanc. Acolo s-a format fecioara lor patru: Elisabeta, Elena, Catherine, Eufrasia - patru "E". Războinicii sunt cu adevărat legendari. Care a luptat desculț și în bikini, chiar și în frig, și i-a dat pe Fritz în coarne.
  . CAPITOLUL #6
  Tancul Panther, pe care fetele l-au întâlnit pe Kursk Bulge, era un vehicul foarte periculos. Era imposibil să o lovești în frunte. Și ea însăși a luat de la mare distanță. În plus, se aprinde rapid.
  Așa că, pentru a pătrunde, a trebuit să controlezi tancul cu mare îndemânare și să nu te lași lovit.
  Elizabeth a făcut exact asta. Deși a tras mai mult în mișcare. Și ea a condus tancul Euphrasia.
  Este aproape imposibil să intri în mișcare de la treizeci și patru. Dar fetele au reușit să lovească. Și au luptat cu mult curaj.
  Ekaterina trage și ea foarte precis.
  Pe Kursk Bulge, fetele s-au acoperit de glorie și au primit ordine.
  Și acum fiecare dintre ei are o stea a eroului URSS.
  De asta au nevoie fetele! Doar războinici de top!
  Catherine a cântat:
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Într-adevăr, acestea sunt fete care provoacă invidie printre iubite. Nu ca Gerda și echipa ei.
  Aici în timpul restului, iar ea și gașca ei, fără ezitare, l-au torturat pe pionier.
  Mai întâi, un băiat de treisprezece ani a fost dezbrăcat. Apoi au început să-l ciupească. Și apoi înțepați cu ace. Mai mult, la început acele au fost reci, dar apoi au fost încălzite pe foc.
  Și chiar a durut foarte mult.
  Charlotte i-a străpuns buricul băiatului și i-a spus:
  - Sunt o vulpea dracului!
  După aceea, a luat în mâini o tijă roșie și a început să ardă cu ea tălpile goale și ușor aspre ale băiatului. În timp ce se bucura de strigătele lui sălbatice.
  Iar Christina a luat și a încălzit cleștele, a început să spargă degetele pionierilor de la picioarele goale. Am început cu degetul mic, făcând-o încet și în același timp cu cruzime. Și degetele copilului au crăpat și s-au rupt. Și a fost atât de dureros pentru pionier, încât băiatul și-a pierdut cunoștința de mai multe ori.
  Magda a bătut sub omoplat o rangă, albă din cauza înțepăturii. Și băiatul va urlă.
  L-au torturat pe pionier până la moarte. Și s-a dovedit a fi pur și simplu grozav. Și tortura a continuat.
  Darth Sidious, însă, nu a pierdut timpul.
  Pe lângă doborârea aeronavelor sovietice, fasciștii numărul unu și Sith-ul negru au lovit și ținte terestre.
  Producția tancului T-34-85 a ajuns la sute de vehicule pe zi în URSS. Comandamentul sovietic a încercat să ia cantitatea.
  Dar luptele au continuat cu salturi sălbatice în direcții diferite. Sith-ul negru a lovit vehiculele sovietice cu cartușe de avion și cu fulgere de forță.
  Ei bine, pe 18 martie, Sheev Palpatine a primit o modificare mai avansată a clasei X ME-262, iar această mașină s-a dovedit a fi extrem de formidabilă.
  Cinci tunuri de avioane și o viteză de peste 1100 de kilometri pe oră. Și aripile măturate.
  Nu există nicio modalitate de a rezista unei asemenea puteri.
  Avioane sovietice cad în fața ei, doborâte și rupte în bucăți.
  Dar cel mai rău lucru se întâmplă în lagărele fasciste.
  Micul dejun s-a terminat și sunt conduși la cablare...
  Copiii sunt aliniați pe terenul de paradă, băieții rasei umane încearcă să rămână împreună, tinerii prizonieri păstrează formația în funcție de înălțimea lor. Ele sunt împărțite în grupuri în funcție de vârstă și dimensiune. Sunt băieți de la cinci la șaisprezece ani, precum și tineri de diferite rase și națiuni, reprezentanți ai altor popoare.
  Singurul lucru care îi unește este îmbrăcămintea, sau mai bine zis absența sa aproape completă, doar pantaloni scurți cu număr indicativ pe băieți.
  Imperiul celui de-al Treilea Reich se referă la ei pe principiul stoarcerii mai multor beneficii pentru ei înșiși de la cei care au încetat să fie considerați cetățean! Economii în orice, la haine, pantofi, totuși, unii băieți din viața lor liberă nu au cunoscut niciodată pantofi.
  Dar cu bastoane și un teanc de cauciuc pe călcâiele goale le primeau adesea. Se rad capetele, la două săptămâni o baie, unde se opăresc. Apoi se rad imediat cu o mașină tocită, apoi nu prea mult a reușit să crească înapoi. Băieții mărșăluiesc desculți pe pietre ascuțite. Dacă Oleg Rybachenko este obișnuit cu asta și piciorul său aspru nu simte durere, atunci cei mai mici copii își doboară călcâiele și degetele goale până când sângerează.
  Întreaga gardă este formată din extratereștri reprezentând cele mai crude rase din univers, doar șefa adăpostului lagărului de muncă, bătrâna doamnă Pontuss, privește cu ochii ei brutali de sadic.
  Un puternic SS care joacă rolul unui supraveghetor dă instrucțiuni despre unde va lucra cineva astăzi, sau mai degrabă, muncește din greu până când își pierde cunoștința. Oleg Rybachenko, coborând umerii osoși, se uită la a doua jumătate a curții. Sunt fete, de la mici până la aproape adulte. Sunt îmbrăcați ca niște cerșetori în zdrențuri zdrențuite din cea mai grosolană lenjerie. Fețele sunt uscate, ochii par mari și triști. Pânza de sac este scurtă, subțire, dar picioarele nervoase sunt vizibile de sub ea. Fetele sunt, de asemenea, desculțe și toate, fără excepție, sunt chele. Acest lucru se face aparent pentru a-i umili, pentru a arăta încă o dată că nu sunt nimic. Dar aici nu sunt în niciun caz adunați criminalii - nefericiții copii abandonați.
  Aici anunță că un grup de băieți va merge la magazinul de cusut, pentru a lucra în cel mai obositor și obositor profil. Aici Timur nu a suportat asta și a strigat cu durere:
  - Nu vreau să lucrez așa! Trimite-mă la plantație sau în grădină.
  Băieții au înghețat, bronzați, trupurile subțiri încordate.
  Pontuss a fost clar încântat de noua ocazie pentru execuție:
  - Ieri ai fost liniștit, și mi-a fost teamă că familia ta va rămâne fără o lecție vizuală. Că băiatul va fi condus de cinci ori prin rânduri.
  O emoție a trecut prin rândurile copiilor.
  - Asta e corect. - Tonul peremptoriu spuse matrona. - Dă-i lansete tuturor.
  Loviturile au fost aplicate cu tije ghimpate speciale. De obicei erau culese chiar de băieți din desiș, în perioadele în care nu era de lucru. Cu toate acestea, într-adevăr, chiar și atunci copiii au fost obligați, chiar dacă fără beneficii pentru imperiu, să sape, de exemplu, să sape o groapă pentru o jumătate de zi și să o îngroape pentru o jumătate de zi.
  Oleg se uită la mâinile lui, erau în calusuri, degetele erau doborâte.
  Băieții au demontat automat gratii, lui Oleg i s-a părut că ei, instrumentele de tortură, și-au ars degetele, iar picioarele au devenit grele. Nu a vrut să-și lovească prietenul, dar nu a avut curajul să protesteze. Nu văzu aproape nimic și s-a lovit cu durere de degetul mare de o piatră întinsă. Destul de ciudat, dar senzația de durere a ajutat să se adune și ceața din fața ochilor mi s-a limpezit. Pasul a devenit mai ferm, deși degetul a devenit albastru.
  Au fost construite în semicerc într-o linie lungă. Timur a fost legat cu bețe de mâini și umerii i-au fost răsuciți pentru a fi mai convenabil să-l bată pe băiatul ofensator. Băieții își mijesc ochii și încearcă să-și îndepărteze privirea. La ordinul doamnei Pontuss, ei au stropit cu saramură, stropind cu sare albastră pe spatele lui slab, dar plin de tendințe. Judecând după felul în care băiatul s-a strâmbat, a început să ardă.
  Şeful adăpostului lagărului fascist îşi plesni buzele:
  - Acum primiți cu toții o lecție. Loviți mai tare, cine trișează va fi sortit represaliilor.
  Asistentul în acest caz, un luptător SS și-a descoperit colții:
  Ne ocupăm de ei chiar acum! mormăi monstrul.
  Băiatul a fost mutat între rânduri. Băieții au ridicat încet lansetele și primele lovituri i-au căzut pe spatele lui Timur. Judecând după cicatricile de pe spate și laterale, băiatul a fost pedepsit de mai multe ori, așa că a oftat și a respirat greu, ca toți băieții care încercau să rețină țipetele.
  - Loviți mai tare! strigă Pontus. - Lasă-l să strige.
  Primele lovituri au fost date de cei mai mici băieți, care pur și simplu nu aveau puterea să provoace dureri serioase. Dar apoi băieții mai în vârstă au început să mă bată. Spatele copilului era tăiat cu dungi roșii, picurarea sângelui. Durerea, intensificată de sarea albastră, l-a făcut pe Timur să țipe, chiar a căzut, a fost bătută o scândură cu cuie dedesubt și i-a înțepat pieptul.
  - Nu este nevoie! - strigă băiatul. - Voi lucra oriunde spui tu.
  - Desigur că vei! - răspunse Pontus. - Dar mai întâi, o bătaie.
  Tovarășii de ieri au fost prea entuziasmați și l-au bătut pe fratele lor de ieri. Atât oamenii, cât și extratereștrii s-au bătut cu aceeași ferocitate. Băiatul țipa, picioarele goale lăsând urme sângeroase. Uriașul SS a mârâit și el însuși l-a lovit pe copil cu o bâtă pe picioarele goale și bronzate. Voia să-i provoace mai multă durere băiatului. Lovitura a căzut pe gleznele nervoase, iar următoarea pe călcâie. Timur țipă și s-a lăsat. Apoi torționarul a înfipt un ac gros în fese, turnând lichidul.
  - Corect! spuse Pontus. - Acum ar prefera să moară decât să leșine. Nimeni nu scapă de pedeapsă.
  Oleg Rybachenko stătea aproape la capătul firului și i se părea că loviturile de bici au căzut asupra lui. Timur a fost dezamăgit, băiatul însuși doar a tresărit, a strigat și a plâns. Fața lui rotundă a devenit purpurie de durere, o grimasă de suferință o răsuci.
  Văzându-l pe Oleg, el șopti cu buzele palide:
  - Ai milă!
  Băiatul a ezitat: a încremenit.
  Bărbatul SS a strigat:
  - Ei bine, ce mai aștepți! Dafin!
  Oleg a raspuns:
  - Nu, nu pot! El este prietenul meu!
  Supraveghetorul fascist a rânjit:
  Vrei la fel pentru tine?
  Oleg tremura peste tot, palid:
  - Nu dar!
  Pontus îl întrerupse:
  - Destul! Băiatul și-a semnat propria sentință. Ce meriti mordovorot. Se toarnă bine și se atârnă pe un suport pentru ca alții să-l admire.
  Oleg a fost scos din acțiune, tras la capre. Băiatul a încercat să reziste, dar militanții SS l-au tratat ca pe un pisoi. Mâinile s-au răsucit dureros, oasele strânse. L-au pus pe scânduri, băiatul a simțit rugozitatea vârfului cuielor proeminente pe obraz și pe burtă. Au străpuns musculatura, piept, bărbie, partea din față a coapselor, genunchi. Obrazul îi era zgâriat până la sânge.
  - Oh, nu! - a întrebat Oleg.
  - Necesar! - A spus supraveghetorul SS pentru a da un exemplu tuturor.
  Băiatul a simțit că i se turna saramură pe spate, apoi i se turna sare. Înțepă ca tencuielile de muștar. Oleg s-a strâmbat, picioarele lui caluse erau mânjite (ultima dată când a fost în acea amintire ciudată care a apărut în această viziune - și-a pus sandale în urmă cu aproximativ șase ani), aproape imediat au început să mâncărime sălbatic. Paznicul fascist i-a înfipt un ac în fesa băiatului, acesta a înțepat aspru și dureros, un lichid arzând a intrat înăuntru.
  - Acum vei fi foarte îngrozit și nu-ți vei pierde cunoștința. - Monstrul a grămăit, dezvăluindu-și fața, iar producătorul unui film de groază ar fi început să se bâlbâie!
  - Pentru ce? gemu copilul inocent închis. - De dragul lui Hristos, arătați milă.
  Supraveghetorul SS, stropind salivă otrăvitoare, a răspuns:
  - Nu cred în basmele astea despre bunul Isus! În general, dacă există un Dumnezeu, atunci el este rău și cruzime. Și cu cât vei aduce mai mult rău și suferință aproapelui tău, cu atât mai multă putere și fericire vei primi în lumea următoare.
  - Absurd! - spuse el, palidând de groază, și deodată Dumnezeu chiar este un astfel de băiat.
  - Vei vedea! - Progenitul tartarului cosmic a chicotit. - Dar nu spera, azi nu vei muri.
  Pontus, pe un ton lătrat, porunci:
  - Incepe! Să-și aducă aminte pentru veșnicie de săruturile biciului!
  Pionierul captiv a tremurat când a auzit un fluier pătrunzător, apoi o contuzie puternică din care i-a izbucnit pielea de pe spate. Gărzile SS au bătut puternic, dar în același timp și-au reținut forțele pentru a nu ucide. Un țipăt a scăpat din gâtul băiatului, acesta s-a cutremurat, a ieșit o lacrimă. Muşcându-şi buza până când a sângerat, băiatul s-a reţinut. O clipă mai târziu, a urmat o altă lovitură, zguduind tot corpul. Oleg trase adânc aer în piept, durerea, intensificată de sare și saramură, era insuportabilă.
  Pontuss a strigat:
  - Continua!
  Din nou fluier și lovituri! Taie până la os. Băiatul a fost ars până în interior. Părea să-și bată stomacul. În ciuda eforturilor sale, o parte din țipăt s-a scurs din buzele lui strânse.
  - Mămică!
  Din nou lovituri! Pe spate, între omoplații ascuțiți și, în final, pe călcâiele goale. Băiatul țipă, nu mai are putere să se abțină. Țipătul erupe ca un vulcan din gât și din ceea ce pare a fi nasul. Pontuss este mulțumit:
  "Acum văd că îl bateți până la capăt. Bate-l bine, dar nu-l ucide!
  Cu fiecare lovitură, durerea se înrăutățește. Lacrimile se amestecă cu sângele și cad pe pat. Dungile sângeroase de pe spate se unesc, se contopesc într-o mizerie purpurie, oasele subțiri albe ale băiatului încep să fie expuse. Oleg se sufocă, nu are suficient aer, firul i-a săpat în gleznele îndoite. Călcâiele goale bâzâie cu pielea zguduitoare, aspră, caloasă nu se mișcă imediat, dar totuși ies picături de sânge. Loviturile se intensifică, se pare că fulgerul trece prin terminațiile nervoase până în chiar creasta. Alți băieți tac, conștiința nu permite să aprobe, teama de represalii nu permite să condamne. Se vede cum capetele băieților s-au lăsat, dar ochii lor urmăresc execuția. Curioși și tulburători, majoritatea au fost deja biciuiți într-un mod similar sau mai sofisticat. Te gândești că dacă n-ar fi fost pentru mine, iar uneori există răutate în gândurile tale: țipă, dar bineînțeles că ar putea suporta, nu un astfel de slab ca Oleg.
  Bătaia este deja pe oasele goale, spatele, lateralele, coapsele sunt o rană solidă. Dacă nu ar fi fost injectarea stimulantului, băiatul ar fi fost înșurubat de moarte - a murit dintr-un șoc dureros. Și așa s-a cufundat în ceva mai rău decât Iadul lui Dante. Acesta este momentul în care fiecare moleculă, fiecare celulă, fiecare venă este saturată cu dureri de coșmar.
  Pionierul Oleg Rybachenko a încercat cu disperare să se distragă de la durere. Amintindu-și părinții, epoca fericită a copilăriei îndepărtate, el părea să se îndepărteze cu picioarele, din lava înroșită și clocotită a suferinței, dar ea l-a absorbit din nou, l-a acoperit cu capul. Așa că au navigat prin oceanul torturii, visul morții ca eliberator de chin. Mi-am adus aminte de cuvintele Apocalipsei Sfântului Ioan. - Și vor dori să moară, dar nu pot. Așa îi așteaptă soarta pe păcătoșii care chinuiesc copiii. Domnul îi va răsplăti de o sută de ori, iar pedeapsa cea mai importantă, așa cum spune Isus în Evanghelia după Matei, va fi veșnică. Și unii vor merge în viața veșnică, alții în chinul veșnic. Acest lucru este oarecum reconfortant, trezind ura față de dușmani, dorința de a supraviețui și de a câștiga. Băiatul reușește să strige:
  - Vei plăti pentru asta, pentru fiecare lacrimă vărsată a unui copil la care vei răspunde în ziua Judecății lui Dumnezeu.
  - Taci cățea! - Supraveghetorul SS urlă.
  - Nu poți înăbuși adevărul. Pionierul oftă.
  - A lua mai mult!
  L-au lovit din nou, investind toată furia, ruptând oase, dar durerea a atins deja un astfel de prag încât pur și simplu nu poate deveni mai puternică. Acesta este fierul, care poate fi încălzit la o anumită temperatură și apoi se răspândește.
  Pontuss înțelege acest lucru, bătrâna (sau, mai degrabă, arată nu mai mult de patruzeci de ani, dar de fapt a depășit câteva secole), are multă experiență ca călăi:
  - Ei bine, e de ajuns! Și atunci va muri! Să vindecăm un mic prizonier și să-l torturăm cu ajutorul unui computer. Am doar un program "tortura olimpicilor".
  Supraveghetorul SS, căscând deliberat, spune:
  - Acum unde este? La infirmerie?
  - Nu pe rafturi! - Matroana tăiată fără apel. Lasă-l să atârne ca un avertisment pentru alții. Injectați numai injecții pentru a susține inima. Și lăsați-i să-l conducă din nou pe Timur prin rânduri și lăsați-l să primească restul loviturilor de la voi. Odată un spectacol de reproducere. Trebuie să lucrez!
  Inomiryan cu un bici și-a înclinat capul și și-a clătinat urechile blănite:
  - Ascultă gazda. Ei bine, rulează-l din nou.
  Noi lovituri au căzut asupra lui Timur. De data aceasta, nimeni nu a îndrăznit să protesteze. Nu era nici cea mai mică dorință de a cădea în mâinile călăilor. Timur țipă din când în când cade. Este ridicat și bătut din nou. A doua serie de greve se apropie deja de sfârșit. Au mai rămas doar câțiva băieți. Unul dintre ei este cel mai mare, în vârstă de șaisprezece ani, deja o barbă se sparge și se vede o mustață. În mod evident ezită, lovește, dar o face ușor, abia atingându-se.
  Doamna Pontuss este furioasă:
  - Atârnă acest tânăr leneș pe un suport și leagă-i o piatră de picioare. Lasă-l să sufere.
  Băiatul este prins, își încordează mușchii ușurați, rod al muncii grele, și strigă:
  - Păi la ce te uiți, băieți-i bat!
  Băieții se cutremură, un zgomot străbate rândurile, dar nu are hotărârea de a se repezi asupra chinuitorilor lor.
  Războinicii în bikini și-au continuat înaintarea. Naziștii au ocolit cetatea Kamyshov și au astupat cazanul. Tancul E-50, se deplasează în direcția est.
  Gerda a cântat cu entuziasm:
  - Sunt o fată atât de cool! Spărg toți dușmanii ca niște țurțuri... Și în frig, desculț, cu îndrăzneală, că până și scântei îmi curg de sub picioare!
  Charlotte a chicotit, a lovit un treizeci și patru în corp și a exclamat entuziasmată:
  - Nu există niciun motiv să te îndoiești de Patria Mamă! Războinicii sunt mai duri decât bărbații!
  De asemenea, Christina a apăsat butonul cu piciorul gol și a trădat cu furie, dărâmând tunul sovietic. Deci până și portbagajul s-a desprins:
  - Veniturile sunt mari ca vârfurile de munte!
  Magda și-a tras cu tunul unul câte unul. Era de 105 mm și letal în ultima modificare, era destul de rapid, trăgând zece focuri pe minut.
  Fata și-a apăsat degetele goale și a șoptit:
  - Procentul din linia viitorului este dat...
  Gerda a lovit tancul sovietic, a zdrobit armura și a strigat:
  - Vei vedea singur!
  Ea a bătut și Charlotte, folosind degetele goale de la picioare, cu un vuiet sălbatic și frenetic:
  - Patria este acum mai aproape de noi!
  Christina a tras și ea, folosind degetele picioarelor goale și bronzate, scoțând:
  - Salută soarele cu noi!
  Magda bătu și ea și își apăsă călcâiul gol. Ea a spart tunul sovietic în fragmente plutitoare, cântând:
  - Patria este cea mai puternică!
  Și războinicii vor răcni ca bivolii în abator. Patru este foarte pasionat de bărbați. Chiar le convine. De ce nu? Sunt atât de frumoși și agresivi. Și iubitor. Și un bărbat este un câine, doar fă semn. Și vei avea totul, inclusiv bani. Și aceste femei sunt fizic foarte puternice. Și ei digeră perfecțiunea masculină cu un temperament nebun. Și plăcere constantă.
  Nu este nevoie să aștepți un an întreg pentru un bărbat - și totuși un orgasm te va găsi!
  Gerda a luat-o și a răcnit, trăgând în sovieticii treizeci și patru și dărâmând turnul:
  - Sunt un adevărat cavaler al anihilării!
  Christina și-a scos limba și a țipat amenințător:
  - Și zâmbetul meu este ca al unei pantere!
  Charlotte a vorbit agresiv, scuturând pumnul și împingând joystick-ul cu degetele goale de la picioare.
  Și urmează schimbări mari!
  Magda a ciripit și a țipat:
  - Suntem întruchiparea heterelor!
  Gerda a chicotit și a răspuns:
  - Ce bine este când mâinile unor tineri frumoși te mângâie!
  Și fata și-a imaginat cum palmele ei lăbușeau la sfârcurile de căpșuni. Este într-adevăr atât de minunat. Și gâdilat și incitant. Și foarte drăguț.
  Gerda a tras în SU-85 sovietic. Ea a izbit mașina și a ciripit, lovindu-și picioarele goale pe armură:
  - Ah, doamnelor de stejar, doamnelor de stejar!
  confirmă agresiv Charlotte, umflându-și obrajii și scuturându-și sânii plini.
  - Duba! Stejar! Doamnelor Duba!
  Și cum o va lua și va râde... Ca și cum sună clopotele. Și vocea lui este atât de strălucitoare.
  Iar victima ei a fost un pistol rusesc de 76 de milimetri. Armele sunt destul de arhaice.
  Christina a chicotit și a țipat:
  - Voi urlă și voi sparge!
  Și cu degetele goale, a îndreptat și un proiectil către o mașină inamică.
  Ce frumoasa este. Aurul și cuprul sunt grozave!
  Magda este complet aurie, cântă cu entuziasm:
  - Plânge și ghiurba...
  Apoi s-a întors în jurul sovieticilor treizeci și patru și a continuat să cânte cu tristețe.
  - E străină la Berlin!
  Gerda ciripit drept răspuns. A apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a doborât un obuzier sovietic.
  - Berlinul este capitala lumii!
  Charlotte a mormăit cu aplomb ca răspuns:
  - Și Londra este capitala Parisului!
  Și cuie pe T-36 sovietic. Mașina, deși nu este mare, este considerată și un rezervor.
  Christina a luat-o și a dat-o, învârtind bicicleta cu picioarele goale:
  - Și Parisul este capitala Romei!
  Apoi, de îndată ce râde... Și cu ochi de smarald va găuri prin toți războinicii la rând. Și rânjește în același timp și strălucește cu dinții. Dar cât de cât va lua și va lovi tancurile sovietice. Va demola jumătate din turn la cele treizeci și patru.
  Și după ea, Magda o va lua și o va aprinde cu o grenadă. Adică un proiectil. Conform SU-76. Deja în mod evident o mașină învechită, dar încă listată.
  Și a ciripit:
  - Și Roma este capitala Miami!
  E chiar amuzant. Dar fetele s-au lăsat prea luate. Nu au observat cum câțiva soldați ai armatei sovietice s-au târât până la ei cu mănunchiuri de grenade antitanc și au aruncat în aer șinele. Și cum va dura și va exploda. Rolele au explodat și E-50 și-a pierdut mobilitatea.
  A trebuit să-mi repare mașina. Între timp, vindecarea rănilor mastodontului a durat, fetele s-au răsfățat din nou cu propriile lor amintiri, foarte interesante și distractive.
  Gerda, văzând că adversarul ei, care nu se dădea înapoi, stătea neclintit, a sărit brusc, lovindu-l cu piciorul gol sub genunchi. Și când maurul a început să cadă, tăișul sabiei l-a trecut printre plăcile și nervurile de bronz. De asemenea, Charlotte a început să-și balanseze săbiile mult mai viguros. Fetele țipăiau ca porcii în același timp. Deși săbiile lor se mișcau diferit, încă exista un sentiment de sincronicitate. Gerda s-a luptat cu un războinic roman mare, a cărui coif s-a dovedit a fi decorată cu pene de păun. De data aceasta a avut de fapt un adversar foarte experimentat și puternic. Dungile aurii vorbeau și despre ego-ul experienței și al meritului. După ce a învins mai multe atacuri ale fetei cu părul blond, interlocutorul, se pare că nobilul a trecut la ofensivă. Gerda se dădu înapoi și fluieră:
  - Nu ești italian!
  Teribilul patrician a răspuns:
  - Și tu ești doar o curvă desculță! Cât de mult crezi că poți rezista împotriva unei lame romane antice?
  Gerda a replicat:
  - Nu știu împotriva lamei, dar ești barbos și nu ai la ce să reziste!
  Cu toate acestea, în ciuda întregului optimism radiat de Gerda desculță, fata a fost nevoită să dea înapoi. Romanii au adus noi rezerve în luptă, fetele și băieții erau din ce în ce mai des răniți sau cădeau înjunghiați. Băieții arcași au încercat însă să tragă peste cap, zdrobind cohortele potrivite.
  Între timp, Charlotte a întins cu grijă un alt adversar și i-a tăiat mâna altuia. Războinicul cânta:
  - Sabia nucleară vrea să te taie! Arde ca un foc infernal, o rază laser! Dar nu te gândi cum să-ți salvezi viața, fii fidel iubirii, fii fidel până la capăt!
  Gerda a fost surprinsă:
  - Și cânți ca un adevărat om de știință!
  Charlotte a cântat în considerare:
  - Este grozav când sunt piloți în fizică, își avansează știința! Dar problemele principale sunt rezolvate în rânduri, în rânduri, în rânduri!
  Gerda a confirmat ridicând:
  - E plăcut să trăiești printre foc și fum! Și auziți ciripitul mitralierei! Condu-ne Fuhrerul în luptă invincibilă! Înainte, înainte, înainte!
  Charlotte a susținut:
  - Când obuzele explodează zi și noapte, rândurile și ordinele merg mai repede! Lasă-l să urle cu furie peste lume - război, război, război!
  Gerda a fost inspirată de energia pulsatorie din corpul ei atletic. Iar viteza a devenit dintr-o dată ca bătaia din aripi ale unei libelule. Și atunci războinicul Romei Antice a ratat o lovitură a vârfului în nas. Și a fost distras, iar războinicul Gerda și-a tăiat tendonul de la mâna dreaptă:
  - Nu îndrăzni să fii nepoliticos cu doamna!
  Bruta, cu pene de păun, zvâcnindu-și buza de jos, răspunse frustrat:
  - A fost doar o gluma! La urma urmei, a fost doar o glumă!
  Gerda batjocoritoare, tăindu-și mâna slăbită, răspunse:
  - Nu glumi cu lupul!
  Iar când eroul roman a căzut în genunchi, războinicul l-a bătut în bărbie cu genunchiul. Charlotte a aprobat:
  - Acesta este destul de în stilul nostru de SS!
  Gerda a primit apoi un punct în umăr și a gâfâit:
  - Ei, nebunii!
  Charlotte a sfătuit:
  - Fă o moară! Și ascuți-ți săbiile!
  Apoi au intrat în joc arcașii romanilor, erau grei în armură, iar armele lor erau de înălțime umană. Desigur, săgeți lungi de un metru și jumătate, o armă prea periculoasă împotriva fetelor și băieților pe jumătate goi. Attila aparent realizând că era imposibil să mai aștepte; a aruncat în atac cavaleria, pe care a condus-o personal în luptă.
  Acest uriaș a rotit două săbii deodată, fiecare lungă cât sulița de turneu a unui cavaler!
  Gerda a zâmbit și a făcut cu ochiul.
  - Iată, în sfârșit, vine chipeșul nostru!
  Charlotte chicoti.
  - Trebuie să loviți puternic și, cel mai important, la timp! În momentul în care efectul acestui lucru va fi maxim!
  Și săgeți mari au plouat toate de sus. Fetele și băieții au sărit cu îndemânare deoparte și chiar au țipat:
  - Acesta va fi drumul nostru! Poți scăpa de un glonț, dar ce zici de o săgeată.
  Dar unii oameni au fost încă loviți de săgeți. Mai mult, nu numai reprezentanți ai regimentelor germane din Attila au murit, ci și, în cantități mari, din darurile propriilor soldați romani. Totuși, călăreții barbarilor, ocolindu-și rândurile, au căzut asupra infanteriei inamice. Ei bine, Attila însuși arăta pur și simplu șic.
  Gerda îl dădu deoparte pe cavalerul lipicios cu o lovitură:
  - Nu te labuta, nu a ta!
  Charlotte clătină din cap.
  - Și băieții de aici nu sunt răi, deși nu ca ai noștri! Pentru șoimii noștri arieni!
  Gerda, tăind cu o sabie romană, a fost de acord:
  - Desigur, nu un cuplu! Credeți că puterea germană a Romei nu se potrivește! Să zdrobim ca un păduchi și mâna nu va tresări!
  Charlotte a confirmat:
  - Da, chiar dacă sabia nu e din rahat!
  Fetele adăugau vioi, răsucind covrigul cu săbiile și cântând:
  Luptăm pentru o cauză dreaptă! Nu există compromisuri cu baioneta iadului! Soarele nu va fi acoperit cu nori! Zorii nu vor acoperi întunericul curând!
  În cele din urmă, Atilla însăși a pătruns pe arcașii Romei. Cu toate acestea, judecând după dimensiune, aceste arcuri au fost în mod clar fabricate în Marea Britanie. În timp ce lupta, Gerda și-a amintit povestea. Sub Eduard al III-lea, poreclit de britanici cel Mare, arcașii au devenit principala ramură a armatei... Și unii dintre ei erau călăriți pe un cal! Forțele superioare ale francezilor au fost bătute fără milă. În general, atât în Jungfoling, cât și în Uniunea Fetelor Germane, ura nu era binevenită... Britanicii au fost recunoscuți ca un inamic periculos, care au cucerit mai mult pământ decât orice altă națiune din întreaga istorie a planetei Pământ!
  Dar acum călăreții barbarilor îi zdrobeau pe arcași, tăindu-i cu lovituri puternice chiar în tabără. Gerda, pe de altă parte, s-a confruntat cu un inamic din China. Nu era prea înalt, dar celebrul și-a răsucit picioarele, încălțat cu cizme cu pinteni:
  - Nemții sunt paraziți - cu siguranță vor fi bătuți! - a răcnit.
  Gerda a răspuns cu un atac cu pumnal:
  - Degeaba crede inamicul că a reușit să-i răstoarne pe germani! Cine îndrăznește să atace în luptă, dușmanii vor fi bătuți violent!
  Charlotte ridică:
  - Nenorocirea fulgerătoare nu se va abate asupra planetei! Și degeaba și-a aruncat inamicul forțele în campanie! Vom putea învinge inamicul într-o luptă formidabilă! Întunericul se va prăbuși în praf - va veni vremea luminii!
  . CAPITOLUL 7
  Gerda făcu din nou semn cu o energie și mai mare, rezumand:
  - Cuvântul nu este vrabie, dar verbiajul îl transformă într-o cioară!
  Charlotte a susținut:
  - Când limba devine puțin adâncă, din făină se coace un nod în gât!
  Gerda cu o lovitură puternică, chiar nefeminină de sabie, a tăiat capul unui luptător care sări din stânga și apoi s-a luptat din nou cu chinezii. Războinicul blond a strigat înverșunat și tare:
  - Nu o vei lua!
  Războinicul chinez a răspuns:
  - Și nu trebuie să luați, sunteți deja cu toții în fața mea.
  Gerda chicoti ca răspuns.
  - Cotul este aproape, dar nu vei musca!
  Apoi vârful sabiei a zgâriat fata ca pe o cobră, tăind placa armurii și dezvăluindu-și pieptul: magnific și cu sfarcurile purpurie. Chinezii au răcnit trist:
  "Acum tot ce trebuie să faci este să te rogi!" Ce biserică preferi: catolică sau evanghelică?
  Gerda a răspuns supărată:
  - Biserica diferă de o prostituată prin aceea că beatitudinea amână mereu pentru mai târziu!
  Chinezul și-a descoperit dinții strâmbi.
  - Și acel simț al umorului nu te-a schimbat! O, fată, cât de rău îmi pare că schilod o asemenea frumusețe ca a ta!
  Gerda își dezveli dinții.
  - Nu imi pare rau! În general, este păcat de albină, iar albina este pe copac, iar copacul este în pădure! Unde este pădurea - pe nas!
  Chinezii mârâia ca răspuns:
  Germania are mulți dușmani!
  Gerda a replicat cu dibăcie:
  - Mulți bucătari strică terciul!
  După o nouă fante a războinicului cu ochi îngusti, pe pieptul fetei a rămas o dâră de sânge. Gerda icni şi se dădu înapoi. Chinezii mârâia:
  - Asta este ceea ce primesti!
  Fata a răspuns calm:
  - Cine nu ajunge la creier, nu va deveni niciodată mai înțelept! Creierele sunt ca un portofel, trebuie să primești pentru a le umple!
  Chinezii s-a repezit:
  - Ei bine, iubești sofistica! Pentru prima data vad o fata atat de educata si erudita. Știi, poate ar fi mai bine să te înscrii în armata Marii Rome. La noi, orice persoană, indiferent de naționalitate, poate ocupa cea mai înaltă funcție sub împărat!
  Gerda a răspuns:
  Mai bine să mori decât să trădezi!
  Războinicul cu ochi îngusti a remarcat:
  - Acest lucru nu este rezonabil, uită-te la cavaleria noastră care intră în luptă... Și când vei fi capturat, vei urli literalmente pe rafturi de durere!
  Gerda a răspuns calm:
  "Este mai bine să lovești o dată calm decât să țipi sfâșietor de o sută de ori!"
  Dar, vai, se pare că chinezii au dreptate, mii de călăreți romani, în frunte cu însuși împăratul (armura lui pare să fie acoperită cu o crustă de diamante, rubine și smaralde!), Grabează-te către armata barbară. Cu toate acestea, călăreții lui Attila reușiseră deja să omoare majoritatea arcașilor inamici, băieții armatei barbare au început să trimită intens săgeți în rândurile inamice. O tăie cu disperare pe Charlotte și-a înveselit partenerul:
  Nu renunta la Gerda! Nu ceda promisiunilor lui! Mai bine ne adunați și câștigați decisiv!
  Attila, împreună cu războinicii săi, au tăiat sistemul roman. Săbiile lui gigantice agitau mixerul însângerat ca palele elicei. Iar bătăușul însuși, a mers înainte, încercând să pătrundă în împărat.
  Gerda a remarcat filozofic:
  - Dacă vrei să devii păstor al turmei, nu fi oaie!
  Charlotte a fost de acord:
  -Fiecare berbec vrea să devină cioban în timp ce lupul este departe și pușca este în apropiere!
  Aici Gerda a primit o altă rană în stomac. Fata se dădu din nou înapoi. Piciorul ei gol s-a așezat brusc pe vârful unui pumnal proeminent și Gerda a scârțâit:
  - Oh oh oh! Ce dureros!
  Charlotte însăși primise deja câteva răni și se lăsă pe spate. Războinicul a strigat:
  - Ai grijă de puterea ta, romanii nu vor rezista la o luptă lungă!
  Dar barbarii le-au fost foarte greu. Tot mai multe detașamente ale romanilor au intrat în luptă. Călăreți în armură de aur s-au repezit într-o luptă aprigă. Bannerele cu capete de lup fluturau deasupra lor. Și în față s-a repezit eroul, poate chiar mai mare decât Attila. În același timp, romanii au încercat chiar să acopere armata barbară de pe flancuri, lansând două regimente puternice cu sulițe și armuri de bronz în jurul câmpului de luptă principal. Gerda a implorat:
  - Suntem fără putere, suntem pe cale să pierdem!
  Charlotte a sugerat:
  - Și cânți ca răspuns! Cântecul ne ajută să construim și să trăim! Sub toba sub banner roșu la o campanie! Și cel care umblă prin viață cu un cântec; nu dispare niciodată nicăieri!
  Ambele fete au cântat în cor și, în ciuda rănilor vocii lor; era ca o trompetă:
  Există o astfel de chemare a soldaților,
  Aceasta nu este o profesie, nu este un titlu!
  Deși uneori o sută de lire automate,
  Nu, nu un marș, carnea este chin-chin!
  
  Dar mergem, avansând un pas,
  Pentru că slujim Patria!
  Crede, dușmanul rău va fi învins,
  Să te distrezi în viață!
  
  Am fost învățați din leagăn aproape
  Luptă pentru Patrie cu curaj!
  Odinioară erau săbii din oțel
  Și acum un RPG într-un rucsac puternic!
  
  Nu ne vom da înapoi, nici un pas înapoi
  Deși cadavrele depun mormântul!
  Vom tăia un șir de adversari,
  Fie ca Cel Atotputernic să ne dea putere!
  
  Tancuri tija, avioane zboară,
  Bombele cad și obuzele explodează!
  Nu ne lua pentru cățeluși urâți
  Soldații s-au călit!
  
  Acel tovarăș a murit ca un erou,
  Nu pune nimic sub cruce!
  De multe ori oamenii se joacă cu soarta
  Dar dragostea va fi mai puternică - crede-mă!
  
  Deși în luptă, unde bate greu,
  Să ne amintim de strămoșii noștri ilustri!
  Cum am mers la Roma multă vreme,
  De ce să nu mănânci resturi în sclavie!
  
  Nu a trebuit să ne înclinăm pentru a învinge,
  Nu ne pune lumea în genunchi!
  La urma urmei, suntem girșoimi - învingem jocul singuri,
  Reprezentanți ai tuturor generațiilor!
  
  Iată un efort și o aruncare,
  Vedem deja inamicul tremurând fin!
  Glonțul aproape a lovit tâmpla,
  Întunecat în ochii Soarelui nostru!
  
  Dar am mers la atac,
  Zdrobim baionetele josnice cu fundul!
  Să ardem Fritz-ul, dacă este necesar cu foc,
  Luptătorul nostru a devenit fără prețuri - doar o comoară!
  Imediat ce fata a terminat de cântat, eroul principal al armatei romane în armură de aur a căzut din lovitura lui Attila. Iar fata inspirată i-a doborât pe chinezi chiar mai devreme, iar acum l-a atacat pe reprezentantul comandantului infanteriei. Ea a intrat în luptă cu un uriaș adevărat, cu un singur ochi și chiar a început să-l împingă, fluturând sabia:
  - Monstrule tău nu ne vei face față! Pentru că suntem germani!
  Tâlharul a răspuns nepoliticos:
  - Germanii-ardei! O națiune de schilozi!
  Gerda era foarte supărată:
  - Nu! Noi, germanii, suntem a priori o națiune de mari războinici. Națiunea care este obișnuită să câștige și nu are cui să se aplece!
  Uriașul și-a răsucit buza și a primit imediat tăișul sabiei în gât. O fântână a mormăit din gâtul unui taur... Se clătina și a primit imediat o înțepătură sub inimă... Gerda a exclamat:
  - Eroismul nu are vârstă!
  Charlotte și-a încurajat prietena:
  - Cu siguranță zdrobește-i mai tare dragă... Presiunea va fi și mai rapidă!
  În acest moment, unul dintre băieții arcași desculți l-a doborât pe împăratul roman cu o lovitură bine țintită. Și era necesar să mulțumesc săgeata direct în ochi!
  Gerda, zâmbind, a cântat:
  - La naiba! Nu în sprânceană, ci în ochi!
  Charlotte și-a răsucit degetul la tâmplă.
  - Si ce! Mai bine să lovești o dată decât să blestești o sută! Ei bine, acum inamicul va fugi!
  Gerda, doborând un alt războinic, a confirmat:
  - Inamicul va tremura de frica si va fugi!
  Într-adevăr, rândurile romanilor au ezitat și au început să cedeze. În general, când armata ia zborul, este înfiorător. Chiar dacă este o armată atât de disciplinată precum Roma Antică. Nu e de mirare, până la urmă, Genghis Khan, dacă o duzină a fugit, a ordonat executarea a o sută întreagă ... Deși fiabilitatea ultimului ordin este pusă sub semnul întrebării dacă aceasta este o invenție a istoricilor. Chiar și la Roma, fiecare zecime a fost executată în timpul zborului. Pâlpâind cu picioarele goale, fetele și băieții s-au repezit să-l urmărească pe inamicul. Și coarnele au cântat...
  Gerda s-a trezit, sărind brusc în sus, fetele s-au aliniat rapid. Ne-am spălat, spălat pe dinți și ne-am lubrifiat din nou cu creme protectoare cu un marș forțat prin deșert. Așa că sunt desculți în costume de baie și s-au repezit prin iadul de nisip.
  Copiii arabi le-au arătat surprinși cu degetele și au fluierat:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda se uită în jur și se uită cu dor la palmierii care se retrăgeau, după care îi șopti Charlottei:
  - Din nou în iad!
  Diva cu părul roșu a răspuns zâmbind:
  - Toți oamenii sunt păcătoși, iar lumea interlopă este starea naturală a păcătoșilor!
  Gerda îi făcu cu ochiul înapoi.
  - Omul nu poate decât să păcătuiască!
  Charlotte dădu din cap cu părul ei de foc și începu să explice în timp ce alerga:
  - Sunt de acord! Chiar și de o mie de ori de acord! În general, păcatul este un concept relativ și pur uman. De exemplu, dacă luăm moralitatea lumii antice, atunci în ea, a fost bine că a fost de folos atât persoana însuși, cât și felul său de trib. De exemplu, adulterul era considerat o binecuvântare, nu un păcat!
  Gerda a fost de acord:
  - Dreapta! Însuși Führer-ul crede că este mai bine ca o femeie să rămână însărcinată dintr-un erou de război decât de la ea, departe de soțul mereu curajos. Mai ales dacă și soțul are semne de sânge dăunător, impur.
  Madeleine a strigat la fete:
  - Salvați-vă respirația fetelor, de data aceasta alergăm spre epuizare!
  Gerda îi zâmbi înapoi.
  Poți fi obosit, dar nu poți fi epuizat.
  Timp de o jumătate de oră fetele alergau în tăcere, apoi Charlotte șopti:
  -Știi ce vis ciudat am avut o iubită?
  Gerda a fost surprinsă:
  - Da, și eu mărturisesc! Si ce?
  Charlotte, zâmbind, a răspuns:
  - Nimic! Un astfel de vis că am fost un războinic în armata marelui barbar Attila. Și ne-am luptat cu ceara Romei antice. Și totul era atât de frumos și crud în același timp...
  Gerda chicoti ca răspuns.
  - Știi, și eu am visat la asta! Coincidență oarecum surprinzătoare. Te-am vazut in visul meu!
  Charlotte îi făcu cu ochiul înapoi.
  - Si eu pe tine! Ai luptat bine, chiar dacă războinicul cu ochii îngusti și cu fața galbenă aproape te-a ucis!
  De data aceasta Gerda nu a fost puțin surprinsă, a fost surprinsă:
  - Nu poate fi! Deci nu se întâmplă ca doi oameni să vadă același vis în același timp?
  Charlotte a răspuns:
  - Dacă gripa este bolnavă colectiv, atunci visul poate fi același. Iată cum merge! Am auzit că în societatea Thule există mediumi speciali care iau o poțiune și respiră tincturi de plante, apoi se cufundă în viziuni! Și chiar reușesc să fie profeți!
  Gerda, sărind peste pavaj, a fost de acord:
  - Cu siguranță! În principiu, darul profeției nu necesită puteri supranaturale, pot exista pur și simplu legi fizice destul de materiale și totuși nerezolvate în natură. Dar care este scopul acestui vis?
  Charlotte a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Nu stiu! Poate cel de-al Treilea Reich va învinge Marea Britanie și Statele Unite în spatele Leului sau... Aici poți ghici mult timp!
  Gerda era pe cale să spună ceva, când deodată urechea i-a surprins zgomotul încă audibil al motoarelor. În ciuda distanței, era evident că motoarele avioanelor făceau zgomot și că se apropiau semnificativ...
  Madeleine a poruncit:
  - Care este etapa exercițiului numărul doi: deghizarea.
  Fetele s-au oprit, au scos din rucsacuri mantii de camuflaj, vopsite in culorile desertului. Apoi au început să sape rapid, în timp ce de sus nu se observă, ceea ce era nefiresc. Aici Gerda a mulțumit sorții că aveau atât arme, cât și lopeți. Altfel, fetele din deșert ar putea fi o pradă ușoară pentru avioanele de atac britanice sau bombardierele în plonjare. Charlotte, zgâriind nisipul cu picioarele goale, spuse:
  - Se pare că va trebui să adulmecăm praful de pușcă, chiar și în Tunisia... Căile Domnului sunt de nepătruns!
  Gerda cu o privire vicleană a obiectat:
  - Lipsa cunoștințelor exacte este întotdeauna rea, cu o singură excepție, când vine vorba de planurile Atotputernicului!
  Și cum își plesnește piciorul gol pe nisip. Se va ridica în aer.
  Charlotte a remarcat cu înțelepciune:
  - Este bine să ai cunoștințe umane, dar este și mai bine să ai posibilități Divine!
  Și cu degetele goale ea a prins o mușcă. Ea a zdrobit o insectă și a arătat o limbă roz.
  Și într-un alt punct de confruntare între puterile Axei, au loc propriile lor bătălii aprige.
  Trupele celui de-al treilea Reich luptau pentru Saratov. Caucazul este deja complet sub naziști. Iar Armata Roșie nu are ce să-și acopere golurile. Este adevărat că Stalin are și un tanc T-54, dar se mai produce în cantități mici. Și acest lucru nu este suficient pentru a acoperi partea frontală. T-54 este bine protejat în fața turelei, dar mai rău în armura frontală a carenei, iar părțile laterale sunt și mai slabe. Germanii au întărit oarecum tancul E-50 făcând armura mai groasă și mărind unghiurile de înclinare și punând un motor cu turbină cu gaz de 1500 de cai putere. Greutatea vehiculului a crescut la șaptezeci de tone, dar blindajul lateral a devenit de 170 de milimetri, iar armura frontală a fost de 250 de milimetri. Acum, tancul german a devenit o capodoperă, cu un tun de calibrul 105 milimetri în 100 EL și o formă foarte înclinată.
  Luptă, să recunoaștem, o mașinărie de ultimă generație.
  Germanii au ocolit Saratov și au fost gata să-l atace pe Kuibyshev. Luptele aici sunt aprige.
  Și deja luna mai face furori cu culoarea sa strălucitoare. Și cât de frumos este?
  Și războiul se aprinde ca un uragan și un foc din iad.
  E-50 reparat a intrat în luptă. Cu toate acestea, rușii au înființat fortificații, iar germanii au trebuit să depășească apărarea în profunzime. Războinicii au distrus metodic bateria.
  Gerda a tras, spulberând tunul sovietic, apoi cu un rânjet în glas spuse:
  - Vom bate oamenii și vom bate gălețile!
  Charlotte și-a cântat buclele roșii aramii:
  - Suntem, o, tâlhari! Tâlhari!
  Și apăsând butonul joystick-ului cu degetul gol, ea a trimis un proiectil, spargând buncărul sovietic.
  Și apoi Christina mârâi asurzitor:
  - Bang Bang! Și ești mort! Mortul! Mortul!
  Și apăsă, de asemenea, un picior grațios cu degetul gol, trimițând inamicul la un knockout.
  Și apoi a fost Magda. Aici e fata. El apăsă, de asemenea, joystick-ul cu degetele piciorului gol și cum bate.
  - O, cine ne vede va gâfâi imediat!
  Fermecatoarea Gerda, scuturându-și sânii plini, lovi în cele treizeci și patru și țipă:
  - Și pentru cineva va mirosi a prăjit!
  Charlotte și-a apăsat degetele goale pe butoanele joystick-ului și a ciripit ca o vrabie:
  - Și ținem ceva în sân!
  Kristina a sfâșiat un pistol sovietic cu o obuz și a foșnit, pocnind buzele stacojii:
  Nu te apropia de noi...
  Magda apăsa și ea butonul cu degetul gol. Ea a suflat cu treizeci și patru și a țipat:
  - Nu te apropia de noi!
  Iar Gerda, fiara asta agresivă, cu păr blond, va ciocani și ea cu un proiectil, iar cei treizeci și patru vor izbucni ca nasul unui boxer sub pumnul unui pumn. Și războinicul se va văita:
  - O vom ucide!
  Și din nou fetele vor izbucni în lacrimi și vor trage, fără niciun regret sau pauză.
  Charlotte a strigat entuziasmată:
  - Sunt un hoț grozav...
  Și, de asemenea, cum lovește un obuzier sovietic. Doar părțile au zburat în direcții diferite.
  Christina mârâie. În timp ce își apăsă degetul gol pe butonul joystick-ului și ciripește:
  - Și fiica demonilor a murit!
  De asemenea, Magda bate cuie apăsându-și picioarele goale pe un obiect izbitor, sparge un tanc sovietic și dă afară:
  - Și nu modest!
  Gerda și-a dezvăluit dinții, dinții au fulgerat. Și-a imaginat un tânăr frumos. Atât de musculos, atletic, cu ușurare musculară și o mare perfecțiune masculină. Și cum se aplecă și își înfășoară buzele stacojii în jurul miezului lui de jad pulsatoriu. Ce delicioasă este, ca înghețata de ciocolată. Și acea înghețată de ciocolată pe care o lingeți cu limba. Și este atât de frumos, atât de interesant.
  O, ce frumos dacă un alt tânăr i se va alătura din spate. Și tija de jad pulsatorie va intra în grota umedă a lui Venus. Și cât de grozav este.
  Gerda chiar tremura de langoarea. Cât de emoționant și de încântător i s-a părut.
  Fata a tras în pistolul sovietic. Și ea a ciripit admirativă, bătând cu piciorul gol:
  - Băieți, băieți, depinde de voi...
  De asemenea, Charlotte a zdrobit și a zdrobit tancul rusesc, în timp ce blamfa, scuturându-și bustul complet:
  - Salvează pământul de foc!
  Christina și-a scuturat părul galben aramiu. Ea a arătat un zâmbet de foc, ciripind:
  - Suntem pentru lume pentru prietenie, pentru zâmbetele lumii....
  Magda a trimis un clic pe joystick cu degetul gol. Ea a spart tancul sovietic și a mârâit:
  - Pentru întâlniri cordiale!
  Războinicii păreau extrem de veseli. Și cum și-au dezvăluit dinții. Și fac cu ochiul și tipă.
  Charlotte își imaginează și un tip. Tânăr, dar cu barbă. În timp ce îi mângâie sânii. Pe măsură ce o barbă gâdilă pieptul, părul creț trece peste căpșunile coapte ale mameloanelor. Și o gâdilă și îi sărută sânii. Încercuiește cu limba mamelonul dulce și cu miere. Așa este idila. Și dacă tipul încă își bagă limba în grota lui Venus. Ce gust!
  Charlotte trage și tipă:
  - Și sabia va fi ascuțită!
  Desigur, fetele, deși frumuseți, fac o faptă murdară - ucid soldați sovietici. Dar ei au fost învățați așa încă din copilărie. Sunt lupi nemilosi.
  Și ei cred că au dreptate. Au aceeași educație și mentalitate. Fetele au început să lupte în patruzeci și unu, o parte din batalionul lor "lupi", chiar mai devreme. Și amintiți-vă involuntar de primii pași. Când aveai doar șaisprezece ani. Și totul în jur părea minunat, frumos romantic.
  Cu toate acestea, sunt încă destul de tineri!
  Două duzini de avioane engleze au zburat peste fetele deghizate, probabil că nu au observat nimic și deja începeau să se dizolve în spatele orizontului, când deodată s-au auzit noi sunete suspecte. Madeleine a poruncit:
  Toți întindeți-vă și nu vă mișcați!
  Fetele au înghețat, așteptau ceva. Și apoi au apărut transportoare ușoare și camioane din spatele dunei. Judecând după design, producția engleză și americană. S-au deplasat încet spre capitala Tunisiei. Madeleine a fost puțin surprinsă. Ea credea că linia frontului este încă departe, ceea ce înseamnă că britanicii nu vor avea încă timp să apară. Sau, mai degrabă, nu ar trebui să apară. Și apoi există o întreagă coloană. Deși, poate, mai puțin de un batalion... Cine sunt ei, un fel de grup de luptă, ocolind deșerturile în niciun caz un front continuu, vrea să scormonească prin spate. Pare a fi logic, deși cu tehnologie sunt ușor de observat în deșert. În orice caz, trebuie să transmiteți la dvs. la radio, dar nu deschideți focul. Mai mult, sunt doar o sută de ei și sunt peste trei sute de englezi!
  Gerda i-a șoptit lui Charlotte:
  - Sunt englezi! Este prima data cand ii vad de aproape!
  Prietenul cu părul roșu, și el destul de nervos, a răspuns:
  - Nimic special! Și sunt atât de mulți negri printre ei!
  Într-adevăr, cel puțin jumătate dintre britanici erau negri. Și coloana se mișca încet, iar negrii încă urlau ceva... Se apropie din ce în ce mai mult...
  Atunci nervii uneia dintre fete nu au putut suporta, iar ea a lovit cu o mitralieră. În aceeași secundă, restul războinicilor au deschis focul și Madeleine a lătrat cu întârziere:
  - Pli!
  Câteva zeci de englezi au fost tăiați deodată, unul dintre camioane a luat foc. Restul britanicilor au deschis focul fără discernământ. Madeleine a profitat de momentul și a strigat:
  - Aruncați împreună grenade ofensive!
  Fetele din batalionul de elită SS "Lupile" aruncă grenade departe și precis. Și că s-au antrenat încă din copilărie, și au trecut și printr-o tehnică specială. Acesta este atunci când te antrenezi cu curent, puțină întârziere cu aruncarea și tu cu o descărcare. Gerda și Charlotte și-au aruncat și cadourile. Și capul britanic și cu capul în jos... E amuzant. Trag la întâmplare, iar negrii încă țipă într-un limbaj de neînțeles. Iată niște ticăloși...
  Și Gerda trage și aruncă, cântând și el:
  - În elevii SS este un coșmar! O săritură, o lovitură! Suntem lupi - metoda noastră este simplă! Nu ne place să tragem pisica de coadă!
  Charlotte mârâie și ea ca răspuns. Gloanțele trase de ea se sparg în fragmente de craniu. Și scot ochii. Iată un negru speriat, cum își va da baioneta partenerului blond în lateral. El va scuipa sânge ca răspuns. Charlotte cântă împreună:
  - Îngerii iadului mohorât înstelat! Se pare că totul în univers va fi distrus! Este necesar să zbori spre cer cu un șoim rapid! Pentru a proteja de moartea sufletului!
  Britanicii acționează într-o manieră neorganizată, cei mai mulți dintre ei sunt soldați coloniali: negri și indieni, arabi. Fie cad, înghețând, fie, dimpotrivă, sar brusc în sus și încep să se repeze ca iepuri nebuni. Cu toate acestea, fetele trage cu precizie, iar grenadele, deși fragmentele nu zboară departe, ci dens! Acum au mai rămas puțini dușmani. Madeleine țipă în engleză, vocea ei este atât de asurzitor de tare încât nici nu ai nevoie de un muștiuc:
  - Predați-vă și vă vom cruța viețile! În captivitate vei avea mâncare bună, vin și sex!
  A funcționat instantaneu și din moment ce deja renunță... Mâinile sus și...
  Au fost adunați cincizeci de prizonieri, dintre care jumătate au fost răniți. Madeleine a poruncit:
  - Omorâți răniții!
  Lupile fără ceremonie au tras gloanțe în tâmplele celor care nu puteau sta în picioare, iar restul au fost încărcate în mașini și conduse la cea mai apropiată bază.
  După nisipul fierbinte al deșertului, este foarte plăcut ca picioarele goale ale Gerdei să simtă cauciuc moale. Ea chiar geme de fericire... Camioanele americane sunt foarte confortabile și nu tremură în timpul călătoriei. După ce au câștigat, fetele sunt vesele. Charlotte a întrebat-o pe Gerda:
  - Câți ai ucis?
  Fata a ridicat din umeri uluită.
  - Nu stiu? Nu am fost singurul care a tras... Dar mă gândesc mult!
  Charlotte a calculat:
  - Suntem o sută, uciși vreo trei sute, adică trei pe frate, adică pe soră! Un început impresionant de război!
  Gerda își făcu mâna disprețuitoare.
  - Nu contează pentru mine! Principalul lucru este că nici o prietenă nu a murit. Deși aceasta este, desigur, o statistică, trei sute de inamici au fost distruși, iar de partea noastră doar doi războinici-lupi au fost ușor răniți. Chiar mă întreb cum nu am capturat încă complet Africa, cu asemenea războinici.
  Charlotte a stricat imediat starea de spirit:
  - Deci, până la urmă, am pierdut în fața acestor nefericiți războinici în al XVIII-lea!
  Gerda clătină furioasă din capul blond, parcă stropită cu zăpadă de Anul Nou:
  - Din cauza trădării! Dar, de fapt, eram mai aproape ca niciodată de victorie și era evident pentru toți cei care nu sunt orbi! Vai, am fost intrerupti!
  Charlotte a fost de acord, scărpinându-și cu pricepere picioarele goale în spatele urechii stângi cu degetele de la picioare.
  - Da, trădare, sabotaj, mediocritate a militarilor.... Dar tot i-am spart pe ruși, forțându-i să se predea în al optsprezecelea an! O, ar fi frumos să facem o plimbare prin întinderile Rusiei, e cool acolo, dar e cald aici!
  Gerda chicoti veselă.
  - Dar în Rusia sunt înghețuri atât de severe... Dar când am alergat desculț prin zăpada din munți, știu ce fel de făină este.
  Charlotte și-a dezvăluit dinții.
  - Micuța Gerda aleargă desculță prin zăpada aprinsă... Este simbolic ca într-un basm... Povești ale unui pur, încă copilăresc și deloc egoist...
  Gerda îi făcu cu ochiul fierbinte prietenei ei:
  - E ca și cum trebuie să facem față de Fuhrer?
  Charlotte a confirmat:
  - Aproape! Pur și simplu călărim, nu alergăm desculți pe nisip fierbinte din deșert. Da, chiar și după victorie.
  Negrul legat a mormăit în germană:
  - Îngeri groaznici, sunt gata să vă servesc! Ești o zeiță, eu sunt sclava ta!
  Charlotte și-a mângâiat piciorul ușor aspru peste părul creț castaniu al captivei negre.
  - Voi, negrii, sunteți din fire sclavi! Acest lucru, desigur, este bun, pe de o parte, cineva trebuie să muncească din zori până la amurg, să facă o muncă ușoară... Dar un sclav prin fire, natura ticăloasă este un trădător și nu i se poate încredința cu arme. Noi, germanii, suntem, la rândul nostru, cea mai cultă și mai bine organizată națiune de pe Pământ. O mare națiune de războinici și nu degeaba mercenarii germani au servit în toate armatele europene și chiar în Rusia și, cel mai adesea, în poziții de comandă!
  . CAPITOLUL #8
  Gerda a aruncat cu sălbăticie:
  - Da, ne vei servi ca sclav. Avem menajeri speciale pentru negrii. Și ai rămas cu...
  Charlotte a sugerat:
  Lasă-l să ne sărute picioarele. La urma urmei, va fi plăcut pentru noi, iar Nigerul se va umili.
  Gerda clătină energic din cap.
  "Nu știu cum ești, dar este dezgustător dacă pielea pură a arianului atinge buzele nigerului puturos." Astfel încât...
  Charlotte nu a fost de acord:
  - Ei bine, nu! Dimpotrivă, mi-ar fi plăcut. Pai uite...
  Frumusețea cu părul roșcat de foc și-a înfipt piciorul în bărbatul de culoare. Începu cu entuziasm să sărute degetele lungi, netede și cizelate ale zeiței. Iar fata ca răspuns doar a zâmbit blând, buzele groase ale unui negru gâdilă pielea bronzată. Aici limba prizonierului mergea de-a lungul piciorului elastic, ușor prăfuit al fetei. Totuși, e frumos când umilești un bărbat puternic, lung de aproape doi metri.
  Gerda a fost surprinsă:
  - E ciudat, dar ce zici de tine, nu-i dezgustător?
  Charlotte a zâmbit.
  - Ei bine, nu! De ce ar trebui să fiu dezgustat?
  Gerda a preferat să tacă: de ce ar trebui să se amestece în treburile prietenei ei. De fapt, au fost crescuți că o femeie germană ar trebui să fie nu numai o războinică, ci și o soție iubitoare, blândă și o mamă sănătoasă. Dar ea însăși nu s-a gândit încă la băieți, poate din cauza efortului fizic greu sau pur și simplu nu și-a găsit încă partenerul. Cu toate acestea, Charlotte, se pare, s-a săturat de asta. L-a lovit pe negru cu glezna pe nas, atât de mult încât yushka a curgeat și i-a sugerat Gerdei:
  - Putem cânta?
  Gerda dădu din cap.
  - Sigur că vom cânta! Altfel devine trist!
  Fetele au cântat, iar prietenele lor s-au alăturat în unanimitate, astfel încât cântecul să curgă ca o cascadă:
  Mergem cu o micuță drăguță din desiș,
  Ținând o tristețe nepământeană!
  Și frigul, frigul arzător,
  Motiv spart străpuns!
  
  Picioarele goale în zăpadă
  Vin fetițele albe!
  Urlând ca lupii, viscolurile sunt rele,
  Dărâmarea stolurilor de păsări pichug!
  
  Dar fata nu cunoaște frica
  Este o luptătoare cu forțe puternice!
  Cămașa abia acoperea carnea,
  Vom câștiga cu siguranță!
  
  Războinicul nostru este cel mai experimentat,
  Nu-l îndoi cu barosul!
  Aici arțarii se mișcă ușor,
  Fulgii de nea cad!
  
  Nu este obiceiul nostru să ne fie frică,
  Nu îndrăzni să tremura de frig!
  Dușmanul este gras cu gât de taur,
  Este lipicios, urât ca lipiciul!
  
  Cam asta este puterea oamenilor
  Ce a făcut sfântul rit!
  Credința și natura sunt pentru noi,
  Rezultatul va fi victorios!
  
  Hristos inspiră Patria,
  Ne spune să luptăm până la capăt!
  Pentru a face planeta un paradis
  Toate inimile vor fi curajoase!
  
  Oamenii vor fi fericiți în curând
  Lasă viața să fie uneori o cruce grea!
  Gloanțe mortale brutale
  Dar cel care a căzut a înviat deja!
  
  Știința ne dă nemurirea
  Și mintea celor căzuți se va întoarce în rânduri!
  Dar dacă ne este frică, tu crezi
  Inamicul va strica imediat scorul!
  
  Așa că roagă-te lui Dumnezeu
  Nu e nevoie să încurci, lenea departe!
  Judecătorul Atotputernic este foarte strict,
  Cel puțin poate ajuta uneori!
  
  Patria-mamă îmi este mai dragă decât orice,
  Țară sfântă, înțeleaptă!
  Ține-ne liderul mai puternic decât frâiele,
  S-a nascut Blossom Fatherland!
  Fetele din batalionul de elită SS "Lupii" au cântat frumos, iar cuvintele au fost sincere. În general, exista un stereotip că un SS înseamnă călău! Dar nu este. Au existat, desigur, unități speciale de pedeapsă, cel mai adesea ca parte a diviziilor de securitate, care efectuau operațiuni speciale, dar majoritatea diviziilor SS erau pur și simplu gărzile de elită ale Wehrmacht-ului. În general, trebuie spus că propaganda roșie, totalitară, nu este cea mai sigură sursă de informații despre al Doilea Război Mondial. Până la urmă, este clar că liderii comuniști ai Agitprop nu au putut decât să fie imparțiali și să acopere în mod obiectiv evenimentele. Deci, este foarte greu să judeci unde a fost adevărul real, despre atrocitățile naziștilor și unde este ficțiunea. În orice caz, cei care se angajează serios în cercetarea istorică sunt nevoiți să admită că nu orice soldat SS este un călău și un monstru. În plus, înainte de atacul asupra URSS; naziștii în ansamblu din teritoriile ocupate s-au comportat tolerant, sursele occidentale nu indică atrocități și masacre în masă.
  Și acum fetele îi ajutau pe captivi să coboare din mașini; mângâiau prieteneşte umerii largi ai bărbaţilor timizi. După aceea, fetele au fost invitate să se împrospăteze...
  Cina a fost modestă, dar pe de altă parte, o zebră a fost împușcată în deșert și fiecare fată a primit câte un shish kebab gătit în arabă. În general, arabii, cel puțin în exterior, erau prietenoși și cei care știau germană încercau chiar să glumească sau să mângâie ușor picioarele fetelor.
  Gerda l-a împins pe arabul lipicios și a spus:
  - Nu sunt pentru tine!
  Charlotte a urmat exemplul:
  - Ia-ți un harem!
  Gerda a zâmbit și a sugerat:
  - Dar spune-i lui Charlotte, ce ai face dacă ai deveni soția sultanului?
  Prietenul cu părul roșu a remarcat îndoielnic:
  - Aceasta este de fapt o fericire controversată... Deși depinde de soția căruia sultan. Dacă marele Imperiu Otoman ar fi fost în perioada de glorie, atunci... Ar fi chiar foarte bine... Aș reforma armata turcă, aș îmbunătăți armele... Și probabil mai întâi mi-aș îndrepta privirea spre est.
  Gerda a fost de acord.
  - Corect! Dar iată o rușine pentru Turcia că nici în perioada sa de glorie nu a putut cuceri Iranul. Acest lucru a fost destul de real, mai ales că armata persană era înapoiată. Este interesant, marele Führer, ce decizie va lua, să cucerească Turcia, sau să includă în continuare în coaliția sa, aruncând un os otomanilor, inclusiv unele dintre pământurile nu foarte valoroase ale Iranului?
  Charlotte ridică din umeri uluită.
  - Nu stiu! De fapt, au existat zvonuri în ultima vreme că vom ataca URSS... Se spune că bogăția Rusiei și pământurile bogate ale Ucrainei sunt foarte necesare!
  Gerda luă o cană de ceai cu degetele piciorului gol și și-o ridică destul de abil la bărbie, turnând lichidul maro în ea însăși. În același timp, fata a reușit să vorbească:
  - Sunt terenuri foarte bogate, grase în Ucraina. Sub conducerea înțeleaptă a Germaniei și cu cultura noastră agricolă înaltă, vor produce recolte record. Și atunci avem pâine, va fi mai ieftină decât apa. Și ucrainenii înșiși vor beneficia de asta, pentru că guvernul sovietic pur și simplu îi fură, obligându-i să moară de foame!
  Charlotte dădu din cap.
  - Îi vom învăța pe acești slavi marea noastră cultură germană! Să-i luminăm!
  Aici conversația a fost întreruptă de strigăte grosolane, timpul de odihnă s-a terminat.
  Dar după cină, fetele au fost din nou aliniate și forțate să facă un marș forțat prin deșert. După ce au mâncat, a fost greu să alerge și fetele chiar au gemut puțin, până când, totuși, trupurile li s-au încălzit. Și așa s-au repezit ca jerboai.
  Între timp, colonelul SS Dess a trimis în secret britanicilor o nouă notă cifrată. De aceea lui Dess i s-a părut să trădeze al Treilea Reich cu riscul de a intra în Gestapo. Sunt bani, un salariu decent, plus prada militară, ce mai e nevoie... Dar sunt oameni care au o proprietate naturală, o poftă de trădare. Trădând, pur și simplu prind zgomotul și înnebunesc ca din iarbă. Și acum Dess mâzgălea datele britanice despre transferul de noi trupe și apariția unor avioane suplimentare. Și, de asemenea, ce știa despre momentul sosirii trupelor germane. Desigur, și el se simțea uneori rușinat că camarazii lui mureau din vina lui și îi era frică de o posibilă expunere... Dar poate că era prea târziu pentru el să se retragă, cu excepția cazului în care cel de-al treilea Reich pierde, atunci... .. Recent, au existat zvonuri persistente despre viitoarea operațiune din est. Și nu doar zvonuri, au fost transferate trupe în Polonia și România, în special tancuri. Deși prestigiul armatei ruse nu a fost deosebit de mare, lovitura armatei țariste ruse a fost cea care a spart blitzkrieg-ul în 1914. În plus, voluntarii sovietici au luptat bine în Spania sau o lovitură cu pumnul unui tanc în Manciuria. Probabilitatea ca Wehrmacht-ul să se blocheze acolo și să nu aibă timp înainte de iarnă a fost foarte mare. Și că Marea Britanie și Statele Unite împreună vor avea timp să desfășoare forțe. Cu toate acestea, URSS poate să nu reziste până la iarnă, mai ales dacă atacul asupra acesteia este brusc, iar rușii nu au timp să ia măsuri pentru a respinge agresiunea. Da, iar Japonia va ajuta...
  După ce a dezvăluit secretele, Dess și-a aprins o țigară, scoțând țigări americane din pachet. Deși o sumă ordonată a intrat în contul său secret într-o bancă elvețiană, oricum nu este sărac. În special, unul dintre șeici a ascuns un depozit de aur și pietricele. Un informator arab le-a dat lor unul și slujitorii acestui șeic, care putea ști că șeful lui avea comori ascunse. Ce nu ar strica să-l întrebi pe prizonier mai detaliat, ce și cum, dacă bineînțeles că știe.
  Și Dess a mers în camera de tortură, i s-a alăturat curând un informator arab. Dess îi făcu cu ochiul viclean.
  - Ce indiciu avem.
  Cazemata SS era bogat echipată. Era chiar și un dinam pentru șocuri electrice. Și apoi au adus prizonierul. Dess a scos un fluier de dezamăgire când l-a văzut: un băiat arab obișnuit, cu greu mai mare de paisprezece ani. Cu pielea închisă la culoare, slabă, dar încearcă să arate drept și să nu trădeze frica. Cu toate acestea, băieții curioși, de regulă, pot ști multe, auzind secretele adulților. Dess, simțindu-se lipsit de timp, a comandat:
  - Pe raftul băiatului arab!
  Costumul destul de zdrențuit al servitorului i-a fost rupt repede băiatului. Și chiar așa, goi, m-au tras pe suport. Brățările s-au închis pe mâinile băiatului și au început să-și întindă mâinile din spate. Copilul arab începu să se aplece, picioarele goale erau prinse în ciocuri cu încărcătura. Băiatul gemea, articulațiile i se răsuceau în umeri, băiatul respira greu. Dess a întrebat nepoliticos:
  - Cum îl cheamă cățelușul tău?
  Repetă traducătorul în arabă.
  - Ali! - se strânse băiatul cu o voce tremurândă.
  Dess spuse mai afectuos:
  - Spune-mi unde a ascuns stăpânul tău comorile. Dacă spui că vei primi o recompensă mare, te vom face singur șeic. Și nu, vom tortura până când renunți la spirit.
  Băiatul a bolborosit:
  - Nu știu nimic!
  Dass zâmbi ironic.
  - Nu cred! Ce băiat cu o cană atât de vicleană, dar nu știa nimic. Ei bine, ce ne vei face plăcere.
  Un SS uriaș a scos de pe perete un bici de piele, presărat cu stele. Un medic special prezent, în haină albă și șorț, s-a apropiat de băiat și i-a pus mâna pe partea dreaptă a pieptului. A ascultat pulsul și, zâmbind, a spus:
  - Are o inimă remarcabil de sănătoasă. Capabil să îndure multe, dar foarte răbdător. Poate fi o nucă tare.
  Dass chicoti batjocoritor.
  - Cu atât mai bine... Deși trebuie să muncești.
  Călăul SS și trădător cu jumătate de normă a dat o lovitură puternică spatelui nervos al unui adolescent arab. A apărut o dâră de sânge, băiatul gâfâi greu, cu fața răsucită, dar și-a înăbușit geamătul care scăpa. Dess a lovit din nou, a rânjit urât și a rânjit carnivor. De fapt, tortura face plăcere multora... Poate că are legătură și cu instinctul animal, cu dorința de a-ți arăta superioritatea, că ești un supraom, iar victima e un rahat. Chiar și Friedrich Nietzsche credea că supraomul viitoarei lumi "fericite" va fi mult mai crud atât în relația cu ceilalți, cât și cu el însuși. Dess nu era foarte agitat în ceea ce privește cruzimea față de el însuși, ci față de ceilalți...
  Au urmat lovituri, după lovituri, spatele slăbănog, dar musculos al băiatului s-a transformat într-o mizerie sângeroasă, apoi biciul a început să-i treacă de-a lungul picioarelor. Spre meritul lui Ali, cel puțin spre final a început să geme încet, dar a reușit să-și rețină strigătele puternice. Dass a oprit bătaia și a întrebat batjocoritor:
  - Îți place baia germană?
  Băiatul bătut gemu:
  - Nu!
  Colonelul SS, pe cel mai dulce ton, a întrebat:
  - Dacă vrei să dezvălui un secret, fă-o acum. Altfel, vom mutila, iar tu nu vei mai putea servi în SS.
  Ali a găsit curajul să răspundă:
  - N-am să-ți spun nimic! Am jurat pe numele lui Allah!
  Dess rânji ca o vulpe.
  - Ce vom continua! Ne vei face pe plac. Ce ați dori să aplicați acum?
  Doctorul sadic a sugerat:
  - Brazierul! Această tortură este, de asemenea, bună pentru că poate fi folosită în combinație cu altele.
  Dass chicoti răutăcios.
  - Desigur, brazierul! Acum am prăji ușor călcâiele.
  Colonelul SS nu a disprețuit, iar el însuși a început să mânjească cu ulei de palmier, totuși, deja putrezite cu ulei, tălpile băieților, s-au asprut, dar înainte de a fi chinuit de acoliții torționarului, spălate de praf. Doctorul dădu din cap aprobator.
  - Deci picioarele nu vor arde imediat și putem întinde "plăcerea cerească" chinuită pentru o lungă perioadă de timp!
  După aceea, doi asistenți arabi au executat un brazier echipat cu control automat, așezându-l la aproximativ jumătate de metru de picioarele goale ale unui băiat roșu și frumos. După aceea, Dess a început personal să aprindă focul.
  Limbi de flacără treceau sălbatic peste brichetele de cărbune. Băiatul a șuierat, a început să-și zvâcnească capul convulsiv...
  Și pe celălalt sector al frontului, propriile lupte și evenimente agresive.
  Kuibyshev a fost atacat și chiar a căzut. Saratov a fost, de asemenea, distrus și capturat de naziști. Așa că a devenit și mai înfiorător. Germanii câștigau deja clar... Stalin se înnebunea, dar nu putea opune nimic presiunii naziștilor. Războiul nu a urmat scenariul sovietic. Fuhrer-ul este agresiv și inteligent, spre deosebire de Hitler. Și aceasta este o strategie foarte cool și bine pusă în aplicare.
  Fritz a încercat să atace în centru și cu destul de mult succes.
  Stalenida Pavlovna a intrat totuși într-o luptă inegală cu un grup de fete. Forțele nu sunt într-adevăr aceleași... Dar războinicii au atacat transportul Fritz-ului. Nu la fel de puternic blindat și mai vulnerabil.
  Fete desculțe și pe jumătate goale au deschis focul asupra naziștilor. După ce a fost lovit, transportorul a luat foc. Apoi, războinicii au doborât un alt transport. L-a făcut să fumeze și să crape. Al treilea transportator blindat a încercat să plece. Dar Natasha l-a lovit cu un lansator de grenade capturat. După aceea, un mic mastodon a fost terminat.
  Războinicii după aceea au început să ridice trofee. Oksana arătă cu un zâmbet spre grenada simplă:
  - versiunea germana!
  Victoria, dezvăluind dinții, a exclamat:
  - Și arăți negri!
  Într-adevăr, printre morți erau negri, și indieni și arabi! Sunt doar câțiva albi. Războinicii au luat armele de la morți. Și-au jefuit și buzunarele în căutarea banilor. Erau și mărci germane în hârtii și monede metalice.
  Până acum, marca a rămas cea mai puternică monedă de pe pământ. Și chiar și după cucerirea Africii cu suport de aur.
  Războinicii, pocnindu-și picioarele goale și cizelate, au jefuit cadavrele. Și încărcat cu arme.
  Apoi ne-am întors în pădure. Stalenida i-a întrebat pe cei patru:
  - Ei bine, cum? Ai plecat?
  Victoria și-a umflat pieptul și a răspuns mândră:
  - Da, am alergat puțin, dar nimic deosebit...
  Stalinida a sugerat:
  "Poate ne putem despărți din nou și să ne îndreptăm spre est?"
  Natasha a sugerat cu modestie:
  - Și dacă creezi un detașament partizan?
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu... Există un ordin ca să ne retragem, în spatele liniei frontului. Apropo, ce știi despre cursul luptei?
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  - Până acum, nimic... Nu avem radio, nu...
  Stalenida îl întrerupse, spunând serios:
  - Războiul va fi lung și greu. Poate că nu toată lumea va putea supraviețui. În acest caz, ar trebui să...
  Veronica a avut curajul să întrerupă:
  - Îți amintești de Dumnezeu?
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Sunt comunist și ateu... Și chiar și înțelepciunea populară spune: ai încredere în Dumnezeu și nu te înșela tu!
  Victoria a scârțâit:
  - Fata asta a căzut sub influența unui drog religios. Și așa cred: că Dumnezeu este doar o iluzie, dar aceasta este o iluzie foarte dăunătoare, îngăduie mintea!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Respectă credința altcuiva Vic... În general, desigur, credincioșii sunt cei care trebuie să dovedească că există un Dumnezeu!
  Natasha a bătut furioasă cu piciorul gol și a răspuns:
  - Și ce este de dovedit! Dacă Dumnezeu admite că fasciștii au capturat aproape întreaga lume, atunci ce fel de Dumnezeu este acesta!
  Victoria mârâi aspru.
  - Ei bine, dovedește existența lui Dumnezeu Vera. Cu excepția argumentului gras că totul trebuie să aibă o primă cauză!
  Veronica și-a încordat fruntea, și-a frecat pe iarbă talpa goală, ușor pătată de sânge și a dat:
  - Ei bine, să explic că nu a existat viață, dar s-a dezvoltat și a apărut chiar și un bărbat?
  Steelenida spuse încet:
  - Teoria evoluției... Totul merge de la simplu la mai complex și perfect. Și acest lucru este dovedit de existența straturilor geologice. O tânără și-a trecut piciorul gol pe iarbă și a ciripit. - Aici, de exemplu, există perioade geologice diferite, iar acest lucru este judecat după fosile.
  Veronica ridică din umeri.
  "Nu sunt un expert în creocianism. Și nu vei găsi astfel de cărți în URSS. Există însă lucrări în străinătate unde se dovedește că de fapt știința nu contrazice religia. Și a rezumat baza științifică pentru studiul Bibliei. În special despre profeția biblică!
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Aceste profeții sunt făcute retroactiv. Nu există manuscrise ale Bibliei și ale Vechiului Testament mai vechi decât secolul al X-lea d.Hr. Deci nu există nicio modalitate de a dovedi profețiile!
  Natasha a confirmat energic:
  - Cu siguranță așa... No Faith, credința ta se bazează în primul rând pe credință oarbă și...
  Victoria a sugerat cu ușurință:
  - Frica înainte de moarte! Ce speculează orice religie!
  Veronica a ridicat din umeri și a răspuns:
  De ce nu le este frică ateilor de moarte? Și că au altceva la care să spere?
  Victoria a plesnit o crenguță desculță, a rupt-o și a sugerat:
  - Ei bine, de exemplu, putem crede în învierea prin puterea științei. Și asta este grozav!
  Natasha și-a dat ochii peste cap și a spus visătoare:
  - Asta e! Imaginează-ți un viitor comunist. Nu există bani în el, ci o abundență de bunuri gratuite. Inclusiv motociclete pe care poți zbura în spațiu. Și orice produse - prăjituri, înghețată, ananas, cocoș de alun și așa mai departe sunt cultivate sintetic. Peste tot roboți. Oamenii lucrează doar două ore pe zi, iar apoi doar dau comenzi mecanismelor. Și într-o zi.
  Fetele, vorbind, mergeau, măsurând totul cu picioarele goale. Sunt încărcate cu diverse mitraliere și bazooka. O duzină întreagă de frumuseți.
  Și Natașa a tot spus:
  - Și cea mai bogată industrie de divertisment. Numai placere. De exemplu, televizoare color și imediat vizionați o duzină de desene animate. Și multe atracții. Slot machines, jocuri pe calculator, diverși roboți... Și chiar strategii. De exemplu, joci ca Stalin și învingi Hitler. Chiar daca are potentialul lumii intregi....
  Victoria a continuat visător, pentru Natasha:
  Și casele sunt atât de frumoase. Fiecare are o cabană cu o fântână și o grădină. Și dacă nu există suficient loc pentru oameni pe Pământ, atunci ei locuiesc pe Venus, pe Lună, pe Marte și pe alte planete. În special, au fost create nave spațiale cu viteze superluminale sau chiar autobuze cu tranziție zero. Acesta este momentul în care te urci în autobuz și ești transportat în spațiul cosmic, sau chiar în altă lume. Așa vă salută centaurii sau elfii fabuloși. - Fata a prins o libelulă în palmă, i-a adus-o la ureche și, ascultând, a continuat să vorbească. "De exemplu, minunile ingineriei genetice. Nu există bătrânețe. Toți bărbații nu par mai în vârstă de douăzeci de ani, la fel și fetele. Toate sănătoase și musculoase, cu mirosuri plăcute, proaspete. Fetele sunt mereu sănătoase, fără menstruație. Este posibil ca copiii să nu fie născuți, ei să fie crescuți în pântecele cibernetice.
  Natasha a susținut asta cu un zâmbet:
  - Și vor apărea copaci, pe care vor crește ca fructele dulciuri, înghețată, acadele, prăjituri. Și pot fi consumate fără o picătură de grăsime. Și toată lumea va fi fericită să aibă mașini noi pe care le poți pilota. Și pe alt continent și pe Marte, și chiar către o galaxie vecină!
  Steele a sugerat:
  - Și atunci oamenii vor fi diferiți, cu superputeri. Acesta, desigur, va fi un plus. Și morții vor învia și nu-și vor aminti că cineva a crezut cândva în poveștile biblice!
  Victoria a zdrobit un agaric muscă cu piciorul gol și a mârâit:
  - Da, cu siguranta asa! Ei bine, într-adevăr, ce promite Biblia? Ne aliniem chiar la tobă, sau mai degrabă la sunetele orgii? Și nici măcar nu va fi carne!
  Veronica și-a întins mâinile și a remarcat:
  - Care este conștientizarea ta? Dar în Sfintele Scripturi, răsplata nu este deloc declarată definitiv. Și construim până la tobă, asta sunt speculații!
  Victoria a chicotit și a scos limba. După ce ea a notat:
  - Păi, da... Și ce se va întâmpla acolo? Ceva fără păcat? Și cum rămâne cu liberul arbitru, cum fără el?!
  Veronica a raspuns linistit, mijindu-si putin ochii:
  - Liberul arbitru rămâne, dar nu va fi păcat. - Fata și-a frecat piciorul gol de mușchi și a continuat. "Va deveni posibil pentru că oamenii vor urî păcatul. Nu toți oamenii, ci cei drepți mântuiți. Aceasta înseamnă că atunci când Satana și factorii iritanti sunt îndepărtați, păcatul își va pierde atractivitatea și va reduce ghilimele.
  Victoria fluieră, și-a mutat călcâiul gol și rotund în trunchiul unui mesteacăn. Și ea a spus încet:
  - Și cum poți să urăști păcatul, dacă dă atâta plăcere. Aici, de exemplu, cu bărbați, mai ales tineri. Când te lasă cu labe, când te gâdilă, când îți masează călcâiele. La urma urmei, este o mare plăcere să simți atingerea corpurilor musculare. Și spui că e păcat!
  Veronica mârâi furioasă:
  - Și e imoral să faci sex cu diferiți bărbați!
  Steelenida remarcă furioasă:
  - Sincer să fiu, nici eu nu sunt puritan, dar... Totuși, există un cod moral comunist și ar trebui să încerci să-l respecti. Și nu vă culcați sub toți cei care vă fac semn!
  Victoria a răspuns cu îndrăzneală:
  - Îmi place să fiu activ. Și îmi place să caut și să atrag și eu bărbați. Atunci fă dragoste cu ei așa cum vrei tu. Nu e minunat. Ei bine, de ce să fim modesti, în loc să ne încadram noi înșine bărbații!
  Stalin a remarcat cu răceală:
  - Cu aspectul tău nu e greu! Dar la urma urmei și să ucizi, ești mult!
  Victoria a încercat să distragă puțin conversația:
  - În orice caz, cunoașteți viitorul comunist, oameni liberi și înțelepți, mult mai bine decât stăpânirea lui Dumnezeu, permițând triumful fascismului, sau înecând omenirea într-un potop. Diavolul de foc a zdrobit ciuperca cu degetele goale ale piciorului drept și a continuat. - Mie personal nu-mi place să trăiesc în regatul unui tiran care îi numește pe evrei propriul său popor, și cum se dovedește că ceilalți sunt străini?!
  Steelenida a răspuns serios:
  - Te poți certa mult timp despre mintea superioară, dar în Biblie... Este logic să o consideri o revelație divină?
  Victoria a răspuns cu încredere:
  - Desigur că nu! Cruzimea Vechiului Testament, pacifismul nerezonabil al Noului - atribuirea de privilegii unui singur popor... Nu este absurd?
  Veronica a lovit ciotul cu degetele goale de enervare. Ea s-a strâmbat de durere și a răspuns:
  - Deci, până la urmă, Pavel spune: Învățătura noastră este o piatră de poticnire pentru evrei, nebunie pentru barbari! O minte păcătoasă nu poate înțelege asta!
  Victoria a chicotit și a spus cu o voce fluentă:
  - Rusia nu poate fi înțeleasă cu mintea,
  O etapă comună nu poate fi măsurată...
  Ea are o devenire specială -
  Nu se poate crede decât în Rusia!
  Steelenida, ridicând aspru sprâncenele, remarcă:
  - Și aici Rusia înaintea creștinismului. Milioane, sute de milioane de oameni au crezut în Dumnezeu. Printre ei se numărau minți remarcabile. Precum Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Și aveau propriile lor motive să creadă. Noi, la rândul nostru, suntem împotriva iluziilor! Tânăra a bătut cu piciorul gol și puternic o creangă căzută, a rupt-o și a continuat. - Suntem adepți ai ateismului științific și credem că fiecare om este fierarul propriei fericiri! Și că nu este necesar să credem că bunul unchi Iisus va veni și va zidi pe toți, ne va rezolva toate problemele! Această planetă are nevoie de management științific și expansiune în spațiu! Și nu vă răsfățați cu tot felul de speranțe pentru locuri cerești sau hareme!
  Victoria a chicotit și a mârâit:
  - Și n-aș refuza haremul masculin!
  Steelenida a remarcat cu severitate:
  - Păi, ești roșcat și disolut... Cine te-a crescut?
  Victoria a răspuns în glumă:
  -Când tata Carlo, și când nimeni!
  Stalenida l-a doborât cu pumnul și șuieră:
  - Este vizibil... Dacă nu există Dumnezeu, atunci asta nu înseamnă deloc că ar trebui să fii vulgar și disolut!
  . CAPITOLUL #9
  Victoria a răspuns sincer:
  - Ca! Înțelegi așa!
  Natasha, chicotind, remarcă:
  - Comunismul a proclamat egalitatea celor două sexe. Și asta înseamnă dreptul unei femei de a căuta ea însăși un bărbat. De exemplu, cred că, după ce l-ai ales pe tipul care îți place, este destul de normal să-l înscrii! - Fata a lovit ciuperca vierme cu piciorul gol și a continuat. - Și este destul de normal să iubești mai mulți bărbați deodată. La urma urmei, sunt diferiți și fiecare te mângâie în feluri diferite, ceea ce este foarte frumos!
  Veronica șopti încet:
  - Vei arde în iad pentru astfel de discursuri și fapte!
  Steelenida zâmbi și remarcă:
  - Morala comunismului nu este mai puțin strictă decât cea creștină. Și dacă te comporți așa, atunci... cred că nu vei primi aprobare! Nu toți suntem... un bordel!
  Victoria a remarcat serios:
  - De ce să crească ipocrizie? Acest creștinism a impus femeilor diverse restricții. Inclusiv, cum ar fi interdicția, de a iubi mai mult de un soț. - Diavolul cu părul roșu a lovit cu furie cucuiul cu piciorul gol, a aruncat-o mai sus. Și ea a continuat. - Și comunismul a proclamat că nu există Dumnezeu! Și asta înseamnă că totul este permis! Și noi, femeia, putem fi păsări libere în căutarea iubirii. Alegerea acelor bărbați care oferă mult mai multă plăcere. Și acesta este punctul principal!
  Stalenida a scuturat roșcata cu degetul arătător:
  - Acesta nu este principalul lucru pentru membrul Komsomol! În general, cel mai important lucru este slujirea Patriei și cauza lui Lenin. Și nu căutarea plăcerii pentru trup! Trebuie să înțelegi asta!
  Victoria a răspuns indignată:
  - Sunt o fiară și un pat în luptă! Așa că nu mă plânge!
  Diavolul cu părul roșu șuieră:
  - Sunt o fată super!
  Veronica a introdus timid:
  - Morala comunismului și a creștinismului este una: cine nu lucrează, nu există!
  Victoria a arătat cunoștințe despre Biblie:
  - Și Iisus a spus: nu-ți face griji pentru pâinea ta zilnică... Fii ca păsările pădurii.
  Stalenida a remarcat agresiv:
  -Comunismul s-a născut în mare măsură pe negarea valorilor creștine. Și unele paralele sunt destul de posibile. Deci naziștii au și steag roșu, ca al nostru!
  Victoria a zdrobit agaric muscă cu piciorul gol, și-a frecat călcâiul gol și rotund de mușchi și a adăugat:
  - Al Treilea Reich are impozite mari pe capitalul privat și un procent mare de proprietate de stat. Au parțial socialism, dar privilegii pentru germani! - Fata a mușcat o frunză dintr-un mesteacăn și a chicotit, a adăugat. - În general, despre religie, am un cântec vesel. Vrei să o fac eu?
  Stalenida dădu de bunăvoie din capul ei strălucitor, doborî o ramură putredă cu piciorul gol și grațios și ciripi:
  - Cântă o floare, nu-ți fie rușine!
  Și Victoria a cântat cu entuziasm;
  Ce a vrut să spună Domnul?
  El, care trăiește la o distanță teribilă...
  Când a fost dat ordinul de a lucra,
  Ca să nu rămânem în vis.
  
  Deși ținută regală magnifică,
  Dar nu există o persoană mai zgârcită....
  Sărăcia trage fără îndoială -
  Lumea noastră de suferință este epică!
  
  Și nu este vina lui Adam
  Un simplu tip sovietic, rus...
  A mers gol, fără a ascunde rușinea,
  Ca un proletar sub țarism!
  
  Dumnezeu i-a dat mâncare - o limită,
  Păsc fără a cunoaște furcile...
  Și dacă vrei mai mult, vei fi bătut!
  Și bea cu palma fără sticle.
  
  Adam a îndurat o astfel de soartă,
  Într-un paradis înfiorător și plictisitor!
  Dar șarpele a zburat pe aripi,
  El a înțeles: o persoană suferă...
  
  Există o modalitate de a ieși din desișuri,
  Construiește un oraș, dă urmași!
  Ca să nu rătăcim prin termenul grove,
  Uneori ai nevoie de perfidie!
  
  Am furat cheia magică din paradis,
  În Eden rutina să plece...
  Acolo vei găsi o fată care visează
  Măcar poţi să pieri în lumea interlopă!
  
  Da, desigur că există un risc, băiete,
  Planeta asta nu este un cadou...
  Dar vei cunoaște conștiința, onoarea,
  Și vei găsi, cunoaște-ți perechea!
  
  Adam a primit această cheie -
  A deschis porțile și a părăsit paradisul.
  Păcătosul a cheltuit multă putere,
  Călcând pe pietrele munților mari...
  
  Aici vede iar poarta -
  Și iarăși a apărut șarpele înaripat...
  El a spus: Sunt un Satan bun -
  Șurubul aici s-a deschis de la sine...
  
  Adam a intrat și a văzut...
  Un astfel de miracol pictat...
  Fecioară goală în spatele dealului,
  Un tert de porțelan este un vas de aur.
  
  Dar cât de bine este
  Adam băiatul nu a rezistat!
  Și sărută-i gura
  Mai dulce ca mierea!
  
  
  Ea i-a răspuns -
  Corpurile într-un extaz furtunos s-au contopit...
  Nu, nu-l blestema pe Satana -
  Băieții au apărut în păcat!
  
  Dumnezeu i-a alungat din paradis, dar...
  Planeta a devenit casa lor.
  Deși oamenii au un singur soare,
  Dar urmașii au devenit mii!
  
  Da, a fost foarte greu
  Inundații, secete și ierni.
  Dar mintea este o vâslă puternică,
  Omul a devenit o creatură puternică!
  
  Cum poate un înger să zboare
  Cum distrug munții demonilor relieful!
  Creați un drum, unde este calea -
  Ajungeți în orice punct de pe uscat.
  
  Și ai nevoie de spațiu -
  De asemenea, vom putea cuceri.
  Deci păcatul nostru nu este o sentință,
  Nu, nu vorbi prostii pop!
  
  Nu fi păcat - nu există progres,
  Gândurile generează mișcare!
  Un răspuns la predică:
  Nu avem nevoie de paradisul altcuiva!
  Fetele au aplaudat la unison. De remarcat faptul că vocea Victoriei este puternică, plină de sunet, foarte plăcută. Iar războinicii au fost cu adevărat fascinați de această poezie.
  Steelenida a sugerat zâmbind:
  - Când va fi timp, vei interpreta această melodie pe stadion!
  Victoria a dat din cap în semn de acord și a sugerat:
  - Și în același timp vom aproba premiul!
  Fata cu părul roșu a chicotit și a vrut să meargă pe mâini. Dar are prea multe arme.
  Fetele mergeau destul de mult și erau obosite. M-am așezat să ia prânzul. Au deschis trofeul conserve și tocană. Fălci viguros câștigate. Războinicii sunt toți tineri, sănătoși, musculoși.
  Natasha a remarcat zâmbind:
  "Dintre cei uciși de noi, aproape toți sunt străini. Germanii aruncă împotriva noastră o armată străină!
  Victoria a cântat deplasat:
  - Și armata noastră este la stânga, iar armata noastră este la dreapta... E bine să luptăm cu o băutură!
  Stalenida se uită cu severitate la roșcată și remarcă:
  - Ești o fată jucăușă... Trebuie să ne căsătorim cu tine!
  Victoria clătină din cap.
  - De ce un sot? Mai bine să ai o duzină de îndrăgostiți!
  Natasha a râs și a remarcat:
  - Nu este interesant să comunici cu un bărbat mult timp - deranjează! E mai bine când ai băieți diferiți!
  Oksana a sugerat:
  "Poate data viitoare vom lua un prizonier german... Și ne vom bate joc de el!"
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - Ei bine, voi fetelor sunteți inventive... Și nu ne-ar strica să captăm limbajul!
  Natasha, dezvăluind dinții feroce, spuse:
  - Băieți, băieți... Sunteți foarte, foarte răi, băieții noștri! Baieti! Baieti! Bărbații noștri vor fi bătuți de fete!
  Fetele au izbucnit în râs... Au băut puțin din baloanele cu alcool diluat. Câteva frumuseți chiar au sforăit.
  Dar Stalenida mârâi:
  - A urca! Cine doarme, îl vom ucide!
  Fetele au sărit în sus și s-au întins în sfori. Ei zdrăngăniră cu armele și sclipeau din dinți. Frumuseți superbe. Și fac cu ochiul lor de safir. Vor măcar puțin, dar să joace feste. Stai pe un cal.
  Și așa mărșăluiește din nou și călcă-ți picioarele goale. Deși fetele arată foarte frumos. Au atât de multă frumusețe. Și corpuri musculoase și puternice ale fetelor.
  Natasha, mergând, observă:
  - Până nu rezolvăm problema tancurilor naziste, nu avem ce face împotriva soldaților Fuhrer!
  Victoria a explicat:
  - Ai vrut să spui nu soldați, ci mașini! Și în general, nu există recepție împotriva deșeurilor dacă nu există alte fier vechi!
  Iar diavolul cu părul roșu a bătut cu piciorul gol pe un ciot lung putred. A ridicat un nor de gunoaie și praf.
  Veronica a guturat cu umilință:
  - Toată voia lui Dumnezeu!
  Stalenida spuse supărată, lovindu-și călcâiul gol de pavaj:
  - Nu! Totul va fi voința noastră bolșevică!
  Și ochii ei sclipeau literalmente de furie!
  Victoria a remarcat dur:
  - Hitleriștii extermină evreii fără ceremonii inutile. De ce nu a susținut Dumnezeu poporul său?
  Veronica a răspuns lent:
  - Păcate...
  Victoria cânta, bătând din picioarele goale:
  - O, păcate, păcate... Nu păcătui capra! Nu păcătui capra! Va bate vița de vie! Vița cu coama albă va bate!
  Iar frumusețea cu părul roșu a prins fluturele cu degetele goale și și-a ridicat piciorul, arătându-și prietenii.
  - Acestea sunt miracolele care se întâmplă în pădurile noastre!
  Veronica a răspuns inteligent zâmbind:
  - Vezi ce frumusețe... Și spui că asta nu este creația lui Dumnezeu!
  Victoria a lătrat:
  -Religia este opiul poporului! Și fluturele este frumos pentru a se deghiza mai bine în flori!
  Steelenida remarcă furioasă:
  - Poate destule despre religie? Este mai bine să o lași pe Vera să-ți spună cum se va comporta dacă va fi trimisă la informații?
  Veronica a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Voi fi umil!
  Natasha a vrut să spună ceva, dar fata a făcut un zgomot peste ea. Soldații de asalt cu reacție au trecut în fugă. Mulți vulturi de oțel și cu aspect foarte prădător. Fredonau și suflau abur. Sunt multe arme, iar nemții trag foarte agresiv.
  Steeleed a comandat:
  - Deghizați!
  Războinicul Gerda, care a adormit chiar în rezervor, a visat la ceea ce s-a întâmplat într-un an atât de îndepărtat...
  Colonelul SS Dess a spus în batjocură:
  - Ei, băiete... Dacă vrei să-ți aline soarta, spune-ne unde sunt ascunse comorile șeicului. Nu vom rămâne în datorii, tu însuți vei deveni un nobil șeic.
  Ali tresări convulsiv. Există multe terminații nervoase pe călcâiele goale, iar focul este o durere severă. În aer, mirosul de ars este din ce în ce mai puternic. Băiatul șuiera din ce în ce mai mult, transpirația și lacrimile curgându-i pe obraji:
  - Nu știu... nu știu...
  Dass pocni din degete în aer.
  - Nu minți, văd prin minciună! Mai ales că tu însuți ai spus că nu o vei face. Te torturăm până la moarte și...
  Ali a tras înăuntru și și-a întins slăbănog, dar cu o burtă destul de în relief. A încercat să-și rețină țipetele pentru a nu arăta că îl doare, dar trupul trădător nu a vrut să îndure. Lacrimile îi curgeau involuntar din ochi, iar băiatului arab îi era rușine că plângea ca o fată. Dar, din păcate, nu-i stă în putere să oprească lacrimile și gemetele, deși dintr-o buză mușcată convulsiv curge un firicel de sânge. Dass, intre timp, sa intensifice durerea; luă cleștele cu capete fierbinți și apucă coasta slabă a băiatului. Și-a strâns cu grijă labele puternice și a început să se răsucească. Ali gemu mult mai tare, durerea era insuportabilă, din gât a scăpat:
  - Nu este nevoie! Te rog nu!
  Dess cumva strâmb, zâmbi într-un mod asiatic și întrebă:
  - Veţi? Acum spui tu.
  Băieții au clătinat din cap și au gemut și au scuipat sânge:
  - Nu! Nu voi spune!
  Dess a vorbit din nou, încet și plin de recunoştinţă:
  - Ei bine, de ce ai muri atât de tânăr. Pentru ce? Uite cât de frumoasă este viața, cât de frumos este să respiri aer curat și să iubești fetele. Și cadavrul tău desfigurat va zace în gunoi și oasele vor fi trase de șacali.
  - Dar sufletul va cădea în Jilga! - s-a stors Ali din sine.
  Colonelul chicoti răutăcios.
  - Nu! Îți vom înveli cadavrul în piei de porc și iadul infernal te va aștepta ca unul pângărit!
  Iată că băieții chiar au izbucnit în plâns:
  - Nu este nevoie! Te rog nu!
  Dess mârâi intimidant:
  - Vorbi...
  Ali a răspuns cu un geamăt:
  - Nu poți explica așa ușor. Trebuie să-ți arăt eu însumi, acest loc.
  Colonelul și-a încrețit fruntea lată, dar deloc joasă. Poate că băiatul vrea doar să câștige timp și să încerce să fugă. În acest caz, ei vor fi distrași doar de la alte cazuri, chiar dacă nu atât de profitabile. Dar pe de altă parte... Dess urlă:
  - Bun! Luați-l de pe suport, dar înlănțuiește-i piciorul, precum și un bloc în jurul gâtului, ca să nu fugă! Verificați acest cățeluș pentru păduchi!
  Când băiatul a fost eliberat de pe suport, a gemut din nou. Nesigur, se ridică în picioare și icni, pielea piciorului i s-a dovedit a fi arsă. Cu toate acestea, Ali a făcut tot posibilul să rămână drept și chiar a reușit să zâmbească de martir. Colonelul a simțit dintr-o dată involuntar respect pentru tânărul arab: ține, vrea să arate că este bărbat. Ce poate, după ce comorile sunt în mâinile lui, să recruteze băiatul? La urma urmei, el încă nu va avea o cale de întoarcere la a lui. Rudele lui Sheik nu-l vor ierta pe slujitorul comorilor date și numai aproape atotputernicul SS îl poate proteja pe băiat de răzbunare.
  În ciuda aparentei incapacități a prizonierului de a scăpa, băieții au legat un lanț cu o minge de piciorul gol, pe jumătate ars, și i-au fixat și capul și mâinile într-un bloc. După aceea, colonelul, hotărând să ia cu el doar câțiva bărbați SS ticăloși, totuși, excelenți la folosirea armelor, și hamali arabi, în cazul în care există o mulțime de comori. Apoi, desigur, vor scăpa de ei, dar deocamdată promit munți de aur...
  Ei bine, între timp, fetele terminaseră până s-a întunecat complet, următorul lor marș. Charlotte a încurajat-o pe Gerda:
  - În luptă este greu să înveți!
  Gerda a replicat:
  - Este greu să trăiești în învățare - este ușor să mori în luptă!
  După ce au terminat alergarea până la capăt, fetele epuizate s-au mai apăsat puțin, apoi s-au spălat și s-au dus la culcare. Ei bine, cât de mult te poți răsuci până la limită! Gerda, am visat la o compoziție foarte dramatică...
  La început, fata a văzut inamicul, în visul ei, ea, parcă, a cercetat un spațiu imens deodată.
  Armata a părăsit orașul. Trupele s-au aliniat într-un dreptunghi care, pe măsură ce se mișcau, semăna din ce în ce mai mult cu un șobolan. Ca de obicei, astfel de animale au cel mai dezgustător bot! În față sunt melozaurii, și cinci tiranosauri, urmați de cavalerie, cămile, cu cavaleri blindați, cavaleria cu luptători mai ușori.
  Mai departe infanterie, ușoară, în armură de piele, aruncători de suliță și grea în armură de bronz. Au fost și cei mai numeroși arcași. Arcurile sunt diferite, cele mici sunt negre, iar cele mari sunt vopsite în galben. Unii dintre soldați sunt înarmați cu sulițe și aliniați ca o falangă. În general, o armată destul de mare după standardele Evului Mediu. Dinozaurii răcnesc și inspiră frică. În mișcare, seamănă cu un flux de noroi, inexorabil, poate doar nu atât de rapid. Trâmbițele răsună, tobele bat. În spate, cai și boi trag catapulte și baliste. Aceștia din urmă, însă, nu sunt foarte adaptați la lupta de câmp. În afara zidului orașului, fumul se ridică în cer, forjează lucrări, forjează cătușe pentru sclavi. Chiar în coada trupelor se află călăi în haine negre, gata să-i supună pe rebeli la torturi crude. Clestele au fost deja încălzite, burghiile au fost încălzite.
  Și ce este în fața lor: sclavi pe jumătate goi, înarmați la întâmplare, printre care se numără mulți adolescenți slabi, cu omoplați ascuțiți și călcâi negru, doborâți pe pietre. Ei bine, ce armată de găini de care să râzi. Gerda însăși este pe jumătate goală și desculță, dar nu este deloc jenată:
  - Moartea este un concept relativ în timp, viața este absolută în sens!
  Dar, în mod ciudat, adolescenții și alți sclavi, cunoscând o armată mare, nu s-au împrăștiat. Dimpotrivă, săgeți și pietre au zburat spre dinozauri. În primul rând, au încercat să-i doboare pe călăreții care stăteau pe monștri.
  Și iată-l pe partenerul lui Charlotte, judecând după calul de diamant, o persoană nobilă. La urma urmei, a văzut cum se apropiau trupele, mai numeroase decât se aștepta războinicul deștept, dar nu a experimentat sentimente de panică.
  - Și sunt încrezători în sine! Ei se așteaptă să ne tortureze. Ce îi spui lui Falconbeak.
  - Gata surpriza! Indiferent cât de primitivi sunt dinozaurii, peste două sute dintre ei, după ce și-au luat zborul, vor zdrobi întreaga armată! - Tânărul, pictat ca un indian, cu pene roșii și galbene, rânji.
  Ducele de Eleron, însoțit de mai mulți colonei, toți în aur și bijuterii, a galopat în mijlocul cavaleriei:
  - Ei bine, mai e puțin și inamicul va fi zdrobit, ceea ce era inevitabil. Iată regina, o sută de războinici o vor viola, iar apoi, dacă este în viață, îi voi face asta!
  Ei bine, aici fantezia a refuzat ducelui arogant. Ce avea să facă cu regina, am vrut să fiu mai dur, astfel încât descendenții să se cutremure chiar și secole mai târziu, dar nu erau suficiente idei.
  Dinozaurii s-au repezit deja la sclavii care curgeau rapid. Apucat cel mai puțin agil. Câțiva băieți prea îndrăzneți au sărit peste ei, s-au urcat pe gură, și-au băgat o suliță în dinți. Dar, neputând să se țină de obuz, au zburat și au fost călcați în picioare cu brutalitate.
  Ciocul lui șoim fluieră tare și apoi, dându-și seama că nu înțeleg, urlă asurzitor:
  - Acum e timpul!
  S-a auzit un zgomot și au zburat bule către dinozauri. Erau foarte mari, colorați, ca o oglindă ca înfățișare, dar, căzând în boturile dinozaurilor, s-au aprins cu o flacără arzătoare.
  Instrumentul inventat de Falconbeak și Alba ca Zăpada Terminator a fost foarte simplu. Cele obișnuite sunt doar suflante mari de bule, precum cele cu care se răsfăț copiii. Doar în loc de o soluție de săpun, un amestec exploziv simplu, dar eficient. Bilele în sine au fost umflate de o adiere ușoară, care a fost reprodusă cu ajutorul unei vrăji. Spre deosebire de un uragan creat de om, nu a necesitat prea multă energie. Așa că armele copiilor s-au dovedit a fi foarte eficiente împotriva monștrilor care se grăbesc înainte. Arăta spectaculos, bule strălucind cu toate culorile curcubeului cad în boturile goale. Impactul este ca de la o bombă cu napalm, principalul lucru este că gazul din interior irită nazofaringele creaturilor, provocând un sentiment de panică de frică. Da, iar flacăra arde mai ales, smulgând sufletul animalului. Monștrii, cuprinsi de foc, s-au transformat într-un zbor angro. A fost totul atât de terifiant și neobișnuit.
  Charlotte a suflat într-un bug amplificat de plăci de rezonanță:
  - Ordine de atac!
  Cavaleria rebelă, care devenise deja destul de numeroasă, s-a repezit să urmărească armata clătinată. Luptei s-au alăturat și arcașii. Părea că cleștele inexorabile se strângeau, pregătindu-se să zdrobească cu un zgomot asemănarea unui șobolan țesut din rândurile de soldați.
  Înainte, ca de obicei, tăind prin aer, Charlotte se repezi. Ea și-a pus o zale subțire, dar foarte puternică, de lucru pitic. Cu toate acestea, contururile corpului ei seducător nu erau deloc ascunse, dimpotrivă, fiecare linie era vizibilă: de la piept până la șolduri. În același timp, coroana strălucea mult mai strălucitoare decât sunt capabile diamantele reale.
  - Saryn pe kitchka! - strigă fata, imitând-o pe Stenka Razin. Și-a amintit de un roman din categoria ficțiunilor tabloide, aproape interzis în cel de-al Treilea Reich, unde legendarul ataman lupta cu o armată de nave stelare. Era forță și în același timp cavalerism. Da, iar intriga este foarte interesantă, în care erau prințese și demonul infernal Skelentor, care a captivat principala sursă de energie universală...
  Aici Gerda s-a gândit deja, dar cum s-ar purta ea însăși în locul liderului rebelilor. Mai ales fiind în captivitate și sub tortură. În acest caz, ea și-ar fi păstrat curajul, onoarea, nu s-ar fi clătinat în mâinile călăilor. La urma urmei, atamanul a făcut glume răutăcioase pe rafturi, demonstrând o voință neclintită și un simț al umorului cazac.
  - Eu cred că nu voi clătina! - îşi spuse fata.
  Dinozaurii și-au atacat propria cavalerie. Au sfâșiat, călcat în picioare, au răsturnat cămile, cai și alți luptători. Panica a pus mâna pe cavalerie, răspândindu-se la infanterie. Imaginează-ți cum este un dinozaur nebun. O carcasă cântărind mai mulți elefanți, cu dinți de un metru și cu labele gheare, îi sfărâmă pe toți la rând. Armata s-a transformat aproape imediat într-o mulțime înspăimântată, care este sfâșiată de sclavi și soldați care au trecut de partea reginei de drept.
  Charlotte a supravegheat personal doborârea și urmărirea. Mai mulți călăreți au intrat în ea și au fost imediat terminați. Ducele Eleron, cu o echipă selectă de paznici, a încercat să oprească torentul furibund. Charlotte a căzut peste el. Rotind ambele săbii în același timp, războinicul a tăiat fără încetare paznicii, fără a lăsa nicio șansă.
  Un spiriduș pe o cămilă încărcată cu armură a încercat să-i reziste.
  Charlotte, zâmbind rapace, remarcă:
  "Și crezi că înălțimea bate îndemânarea?"
  - Elefantul calcă furnica! - mârâi gigantul blănos.
  - Și trece înaintea șoricelului! Oamenii mari au rateuri mari! - După mai multe lovituri rapide, fata a găsit un gol în vizor și a lovit inamicul.
  - Nu s-a cântat multă muzică! Am lovit prin vizor! Și răul l-a dus pe slujitor în iad! - Războinicul și-a scos limba.
  Lui Charlotte i-a plăcut gluma, în special rima și jocul de cuvinte. Și dacă da, atunci tăierea a fost mai distractivă. Albă ca Zăpada Terminator a aruncat cocktail-uri Molotov din aer, sporind panică.
  - E doar începutul! Oh oh oh! - spuse zâna războinică.
  Charlotte a pătruns pe Duke Eleron. Togo era înconjurat de gărzi: patru spiriduși pe cămile cu opt picioare capabile să transporte o masă de monștri cu relativă ușurință.
  Ducele a dat ordine generalului Chichihu.
  - Încearcă să aduni un pumn din trupele mai puțin valoroase pentru a-i întârzia pe rebeli și retrage-te repede la poartă.
  - Deci va trebui să ne închidem în oraș? - Întrebă generalul cu evidentă supărare.
  - Probabil da! Treaba ta! izbucni ducele.
  - A fost păcat înaintea cui! Niște ragamuffins ne înghesuie! Generalul scoase din gură un firicel de flacără portocalie.
  - Vai, ce este asta! - Brusc speriat țipă Ducele.
  Charlotte a doborât spiridușul și alți doi soldați într-un salt sălbatic. Trei bandiți s-au repezit asupra ei.
  Eleron a strigat:
  - Omoară cățea!
  O săgeată trasă de Gerda (a luptat și ea cu disperare și a încercat să țină pasul cu prietena ei) l-a doborât pe unul dintre atacatori. Un alt monstru a fost ucis de Svetlana.
  - Scuze, frumosule, eu am fost primul, pentru că bărbatul.
  Spiridușul supraviețuitor șuieră:
  - Oamenii sunt paraziți! Vor fi bucăți de spiriduși!
  Fata, ca răspuns, și-a lovit genunchiul sub genunchi și și-a băgat capul în fizionomia brutalizată.
  - Ce zici de un nas rupt.
  Din lovitura teribilă a frumuseții, capul monstrului s-a cutremurat, iar monstrul a căzut de pe cămilă. Charlotte a știut să lovească, astfel că loviturile ei au paralizat animale mari de mărimea elefanților. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați punctul dorit și să bateți codul cu un unghi ascuțit, atunci când cartilajele nasului intră în lobul frontal al creierului.
  Vă bat adevărul în cap! - strigă fata.
  Ducele Eleron a încercat să împuște pe fată cu un pumnal otrăvit cu un arc.
  Charlotte a prins zborul lamei și a doborât-o cu sabia. Metalul, în contact cu metalul, a zburat. Fata a sărit din şa, a zburat deasupra şi a coborât lama pe cască.
  - Ia un capitalist!
  Din cauza comoției, casca s-a spart, împreună cu capul. Ce a mai rămas din prinț a zburat de pe cal. Charlotte și-a scos limba, era lung roz și a arătat-o tuturor.
  - Ce ești atât de chinuit, poate vei obține.
  Moartea prințului a rupt moralul armatei. Soldații fie au fugit, fie s-au predat în cete. Șocul a fost prea mare. Numai mercenarii și nobilimea au încercat să organizeze o aparență de rezistență. Dar astfel de focare s-au stins rapid.
  . CAPITOLUL #10
  Charlotte a încurajat trupele, chiar și adolescenți aproape neînarmați, s-au repezit cu îndrăzneală și, poate, chiar a trebuit să fie reținută. Fata a doborât câteva zeci de luptători, dar nu a mai fost pe cine să omoare.
  Nu au avut timp să închidă poarta, în plus, unii dintre orășeni s-au răzvrătit, a început o groapă.
  Baronul de Capricorn, după ce a aflat despre revolta din oraș, crescută de sclavi, a cerut:
  - Execută toți sclavii, introduce execuții în masă.
  Albă ca Zăpada Terminator, însă, s-a dovedit a fi mai agilă, împrăștiind paznicii cu un flux de foc și a pus standardul reginei chiar pe turn.
  - Ce vrei să liberalizăm. Sau poate chiar a renunțat.
  Cetăţenii răzvrătiţi, mulţi sclavi au pătruns în palatul guvernatorului. Charlotte a izbucnit în poartă, a bătut și a zdrobit pe toți la rând.
  Gerda a primit câteva zgârieturi, dar s-a supărat doar din asta, iată sabia lui, l-a doborât pe caporal troll, apoi a urcat repede.
  Războinicul, sărind cu piciorul, a sădit un spiriduș în piept, a zburat de pe perete, poticnându-se de sulițe săpate în pietruire.
  - Mă întreb ce gust ai de grăsime!
  Săbiile ei au găsit din nou hrană din belșug, ciocnindu-se cu paznicii. Dar cea mai mare parte a garnizoanei nu a oferit nicio rezistență. Doar palatul cu unități selectate, în mare parte soldați mercenari, s-a dovedit a fi o nucă mai greu de spart. Însuși Falconclaw a atacat acoperirea. Între timp, Charlotte a zburat literalmente mai sus, întâlnindu-se față în față cu Capricornul. Doar o duzină de oameni au rămas în preajma baronului, o chestiune pentru un războinic de două-trei secunde. Apoi a dat peste un nobil.
  De fapt, nu a fost nicio luptă, războinicul a atins umărul baronului cu degetul și l-a paralizat.
  - Te poți baza pe mila Reginei. Cu toate acestea, tribunalul popular nu cunoaște milă!
  Un tip care arăta ca un faun a sărit peste ea.
  - Ce animal vrei să bagi în creier? - Războinicul a înjurat.
  Deși s-a mișcat mai repede decât o persoană normală, Charlotte a oprit atacul și a zburat din capul urât cu o lovitură în schimb:
  Și apoi este faunul. Întregul univers este plin de aceste creaturi. Sau poate un alt fel de spiriduș.
  Războinicul s-a mutat la palat, dar nu a avut timp, rebelii și orășenii s-au ocupat de garnizoană înainte de sosirea acestei dive.
  Gerda a reușit să termine doar cu încă doi nenorociți. S-a învârtit în jurul axei sale, spunând filozofic:
  - Nu te poți învinge pe toți fără să te învingi pe tine însuți - nu te poți învinge fără să înveți de la toată lumea!
  Guvernatorul a avut timp să înjunghie înainte ca războinicul să intervină. Cu toate acestea, acest lucru a ușurat bătaia de cap a curții, iar demnitarul, se pare, era un nenorocit corect dacă orășenii înșiși s-au ocupat de el. Corpul gras a fost tăiat în varză, fără a lăsa un membru întreg.
  Fata i-a certat pe rebelii prea zeloși.
  - Amintiți-vă, principalul lucru este capacitatea de a trăi conform legilor corecte. Este timpul să aducem ordine în oameni.
  În oraș, cadavrele au fost îndepărtate rapid, nu erau multe, iar străzile au fost măturate, copacii au fost tăiați. Au fost alese autorități locale, inclusiv dintre foștii sclavi. Cu toate acestea, sclavii constituiau majoritatea populației, ei înregistrau pe toți la rând, în primul rând dintre cei săraci.
  Lenastala a fost prima care a dus poporul la jurământ. Tânăra regină s-a întunecat, paloarea închisorii a dispărut, umerii și șoldurile s-au lărgit, părul spălat curat strălucea alb sidefat. Era foarte frumoasă și feminină, nu lipsită de putere bună. Preoții cu râvnă au condus poporul la jurământ. Dar era clar că slujitorii cultului negru nu erau fericiți: regina era foarte dreaptă, interzicea sacrificiile umane și reducea taxa bisericească. Și acum oamenii rămân pe rug, mai ales adesea sacrifică bebeluși nevinovați, în special băieți. Un om în iad ar trebui să fie înainte.
  Cu ocazia jurământului negru, preotul a sugerat:
  - Să sacrificăm o duzină de băieți și șase fete!
  Lenastala spuse nepoliticos:
  - Nu există mai bun decât tine! Spre focul unui sadic!
  Preotul a fost ridicat și dus la lemne de foc și ramuri prelegate. Între timp, Gerda și-a șters lama și a stat lângă Charlotte, întrebând surprinsă:
  - Ciudat, dar pentru ce a început această răscoală.
  Partenerul ei a răspuns cu un zâmbet:
  - Pentru a returna tronul de drept reginei. Lena a devenit o moștenitoare legitimă, iar un uzurpator stă pe tron.
  Gerda încă se îndoia:
  - Nu se întâmplă adesea ca moștenitorii legitimi ai tronului să apeleze la mulțime pentru ajutor.
  Charlotte a spus destul de logic:
  - Prietenia cu gloata nu umilește dacă duce la culmile puterii! Ei bine, în acest caz, ar putea fi ultima șansă a reginei.
  Gerda, cu vârful sabiei, și-a zgâriat călcâiul gol, de fetiță. Charlotte purta sandale cu perle. Ea îl prinse brusc de mână pe băiatul jucăuş. Băiatul părea că vrea să scoată o poșetă din cureaua războinicului. Strong Charlotte îl ridică pe băiat pe brațul întins. Cu toate acestea, copilul părea de vreo zece ani, nu mai mult, și a izbucnit în lacrimi:
  - Oh, mătușile nu! sunt mai mult...
  Gerda îl întrerupse aspru:
  - Știu - nu o voi face! Destul, însă, hoțul mai trebuie pedepsit, altfel se va obișnui cu iresponsabilitatea! Ce i-ai recomanda pe Charlotte?
  Războinicul și-a răsucit fața.
  - Cred că bătaia va fi suficientă! Nu mutilați un copil tăind o mână.
  Gerda a fost de acord.
  - Să-l dăm gardienilor și să-l biciuiască!
  Micul băiețel a început brusc să întrebe în lacrimi:
  - Nu, e mai bine să mă duci la scutierul tău.
  Charlotte pufni dispreţuitor.
  - Un hoț în scutieri... Ce prost sunt! Da, ești încă mic, ca să-mi poți duce arsenalul, doar căd. Deci..." a strigat fata. - E o gardiană, trebuie să pedepsești hoțul...
  Gerda a chicotit brusc:
  - Deci nu e gardian, a fugit... Va trebui să ducem băiatul la regină, ca ea să judece!
  Charlotte clătină negativ din cap.
  - Nu este nevoie să-i distragi atenția reginei la un asemenea fleac precum o încercare de furt banal. In plus, Lenastala este prea amabila, probabil va ordona sa fie eliberat. Așa că ar fi mai bine să-l pedepsim pe loc. Cred că desfaceți-l doar cu o crenguță pe călcâie...
  Gerda nu a fost de acord.
  - Nu! In acest caz, ii va fi greu sa mearga, si chiar daca il spargem pana la sange, va prinde infectia. Este mai bine să biciuiți pur și simplu copiii obraznici ca de obicei!
  Charlotte se scărpină pe ceafă și dădu din cap.
  - Să fie așa!
  În timpul lovirii, băiatul a început să țipe, iar Gerda a închis gura ca să nu poată fi auzit. Dar totuși s-a adunat o mulțime de curioși. Au sugerat cum să biciuiască un hoț. După aceea, i-au dat o lovitură în fundul bătut, eliberându-l pe toate cele patru laturi. Apoi fetele s-au dus la cea mai apropiată crâșmă. Dar s-au confruntat imediat cu o problemă, s-a dovedit a fi supraaglomerată, din cauza faptului că mulți rebeli reușiseră deja să obțină bani și se grăbeau să-i scadă.
  Gerda a remarcat:
  - Gât lat, caracteristic unei perspective înguste!
  Charlotte a adăugat:
  - Cine în primul rând este umplerea stomacului, în ultimul rând este curățarea conștiinței!
  Fetele s-au întors și au decis să meargă pe stradă. Tocmai atunci, trei spiriduși cu bâte și un troll cu nasul mare cu o sabie cu cârlig au sărit de pe alee. Charlotte a ocolit cu dibăcie leagănul stejarului, a băgat lama sub stomacul făpturii păroase și dezgustător de mirositoare. Nici măcar nu încetini, doborându-l pe războinicul din picioare. Cu o lovitură de mână, Gerda a tăiat atât clubul, cât și capul:
  - Am prins acel pic!
  Charlotte și-a scos sabia cu greu și a mârâit:
  - Pentru a clarifica! După ce ți-ai pierdut capul, nu vei câștiga altceva decât o durere de cap!
  După aceea, războinicul a tăiat creatura, de-a lungul corpului, aproape tăind-o în jumătate. Și Gerda a vrut să întindă pe al treilea spiriduș, dar apoi trolul a încrucișat lama cu ea. Nu pare să fie prea mare, cam de mărimea unui om obișnuit, poate e puțin mai gros, dar e rapid ca naiba.
  Gerda a rostit chiar o frază dintr-un roman sentimental:
  - Agil și rapid, vei deveni ministru!
  Trollul a răspuns acru:
  - Cu cinste și cu sabie, vei deveni un vagabond! Și tu, până la urmă, sări desculță, ca un iepuraș, și vei ajunge într-o capcană.
  Gerda a scapat din nou:
  - Dacă nu poți scăpa de inima iepurelui, vei urli ca un lup, din viața de câine!
  Spiridușul a încercat să profite de faptul că războinicul se chinuia să pară atacurile trollului și a încercat să se apropie din lateral. Dar Charlotte era alertă. Rapidă ca o femelă de ghepard, ea a tăiat literalmente creatura urâtă și mirositoare. Atunci războinicul îi făcu cu ochiul Gerdei:
  - Acum totul este corect!
  Trolul chicoti.
  - De ce este atât de rară noblețea printre oameni, pentru că nu au ticăloșie - un colac de salvare în vârtejul evoluției!
  Gerda a replicat cu dibăcie:
  - Vilenia, deși un colac de salvare în lupta pentru supraviețuire, dar roade de viermii neîncrederii generați de ea!
  Trolul a răspuns atacând și mai rău:
  - Elocvența înflorește de obicei când, când posibilitatea protecției fizice se estompează!
  Gerda, ca răspuns, a încercat să prindă ea însăși inamicul în mișcarea care se apropie, dar creatura întunericului a atacat într-un mod foarte divers. În plus, chiar dădea impresia că se joacă cu fata intenționat, chiar zgâriind în batjocură războinicul pe nas de câteva ori. Fata a devenit furioasă și a primit imediat o injecție foarte severă în piept, în urma căreia s-a vărsat sânge. Gerda a încercat să sară peste troll, dar acesta i-a tăiat ușor pielea întunecată de arsurile solare de pe stomac. Și în încercarea de a lovi cu piciorul în vintre, și-a trântit dureros sabia de degetele goale.
  - Dacă vrei să trăiești, fă dragoste cu mine! - Nenorocitul toarcă. - Oricum nu ai nicio sansa!
  Gerda se răsti:
  - Nici o sansa! Și acum vom vedea asta!
  Superba războinică blondă desculță a cântat cu voce tare:
  Călăul a spus: să nu se vadă zile fericite,
  Vei fi persecutat și străin!
  Dar armata luptătorilor iubitori de libertate,
  Faceți față cu nenumăratele hoarde!
  
  Fața fantomă a morții: tovarăș veșnic rătăcitor,
  Dar nici nu avem nevoie de somn-liniște!
  Cine în lene este un exilat pretutindeni,
  Cât de greu este să ai un vis!
  
  Și ce vis - dragoste-eter,
  Calea către ea este uneori falsă!
  Pavel este dur, atunci cu ticăloșie nu defăimați,
  Uneori, o greșeală de calcul neglijentă este crudă!
  
  Atunci anii se vor potoli într-un moment al tinereții,
  Și bătălia va face zgomot ca o sărbătoare!
  Aici vântul transformă vârtejele circulare,
  Cât de pasional, de furios s-a revărsat!
  
  Crede că pământul arabil va fi spicuit,
  Vor crește pâine de aur, o vor arde!
  Ei bine, din icoanele sfinților fețe sclipitoare,
  Ei vor da har pentru această lucrare!
  
  Dar ca un vârtej - Seroko din deșert,
  Un război teribil a venit pe Pământ!
  Copiii aleargă cu picioarele goale,
  Deși a nins deja - iarna domnește!
  
  Dușmanii au transformat casele în ruine,
  Și cineva durere - copii pierduți!
  Atârnă greutăți de gâtul oamenilor,
  Dansul călăilor fără inimă arde!
  
  Oamenii nu pot exprima durerea, atât de strâns,
  Fără adăpost, fără mâncare, fără paturi calde!
  Fluieră ca o cobră, un viscol furios pe câmp,
  Unde, adevăr, noblețe - la naiba cu minciuna!
  
  Va veni o zi strălucitoare - un ceas glorios al victoriei,
  Vulturul Patriei va zbura deasupra stâncilor!
  Să se cânte isprăvile soldaților,
  Avem o sabie ascuțită și un scut puternic!
  La ultima silabă a războinicului, trolul urât s-a prăbușit, iar capul tăiat a zburat peste douăzeci de metri. Un snop orbitor de flăcări a ieşit dintr-o dată voluntar din el şi doar o mână de cenuşă a rămas în locul capului urât.
  Fetele aflate sub comanda lui Stalenida au luat o altă luptă. Dar nu a mers atât de bine aici. Detașamentul a suferit pierderi.
  Trei fete au murit, restul celor zece luptători au fost răniți de o gravitate diferită și abia s-au putut desprinde. Chiar și două fete au trebuit să fie purtate. Vai, acesta este război. Nu este întotdeauna posibil să distrugi pe toată lumea. Mai mult, în coloană erau tancuri foarte tenace, mai precis tunuri autopropulsate E-5. Par a fi mici, dar foarte tenace. Și apoi aeronava de atac cu reacție a sosit la timp.
  Și în spatele lor elicoptere în formă de disc. Încercați să rezistați unei astfel de puteri. Încă trei victime din douăsprezece - s-ar putea spune că au coborât ieftin. Dar naziștii au pus mai mult de douăzeci. Așa a rezultat lupta.
  Războinicii au plecat, rătăcindu-se, încercând cu toată puterea. Natasha, această fată răutăcioasă, a remarcat:
  - Ce păcat de fete... E chiar păcat... Dar de ce să nu adaugi băieți în batalionul nostru?
  Stalenida mârâi, împingându-și furios piciorul gol peste Maybug:
  - Cine are ce... Și tu ai doar bărbați în minte!
  Victoria a fost ofensată și a remarcat:
  - Şi eu! Cum vrei să fii mângâiat de un tip. Simte-ti sanii in brate...
  Diavolul cu părul roșu a smuls un fir de iarbă, l-a mușcat și a guturat:
  - O, băieții mei sunt cool... Ce bine că nu ești gay... Îi iubesc pe cei care se dă cu fetele... La urma urmei, superman macho din leagăn!
  Steelenida s-a înmuiat puțin și a zâmbit:
  - Da... Devine un pic mai distractiv. Și cum este Natasha prietena ta?
  Fata blondă, neînțelegând, a întrebat din nou:
  - Ce prieten?
  Major a răspuns cu încredere:
  - Andreyka! La urma urmei, el a primit și Jukov!
  Natasha oftă din greu și ridică din umeri.
  - Din pacate, nu stiu...
  Andreika (Și acesta era băiatul lor familiar și eroul pionier) între timp a fost aruncată în cazemat. Băiatul rănit a fost lăsat legat și chiar legat de perete de gât. Cât de mult le era frică naziștilor de copiii ruși. Era umed în cazemat, o fată legată de perete atârna nu departe de băiat. Complet goală, trupul ei era o rană continuă, vânătăi, pisugi, tăieturi, arsuri, fata a fost torturată. Era inconștientă și doar gemu încet.
  Băiatul se uită la pereți. Închisoarea era veche, construită în vremurile țariste, pereții erau groși, o fereastră mică chiar sub tavan era cu gratii. Andreika se simțea nu doar prizonier, ci prizonier al antichității. Ca legendarul rebel popular Stenka Razin, era de așteptat să fie torturat și executat.
  Andreika gemu, poate el, un băiețel de unsprezece ani, să reziste la tortură? N-ar plânge ca o fată! La urma urmei, pionierul nu are dreptul să geme și să plângă. Andreika desculță, zgâriată, s-a întors, rana îl durea foarte tare, îi erau legate coatele, trebuia cumva să se întoarcă ca să fie mai ușor, să schimbe unghiul. Durerea teribilă s-a domolit pentru o clipă.
  E o duhoare groaznică în celulă. Podeaua este pătată, sânge înghețat. Oasele roade sunt împrăștiate. Al oamenilor? Este chiar înfricoșător, poți vedea câțiva prizonieri trecând prin această celulă. Adevărat, Andrei credea că naziștii capturaseră Grodno relativ recent. Și când au reușit să încurce așa? Sunt victime mai în vârstă? De exemplu, NKVD-ul? Băiatul tresări. S-a dovedit o groază sinceră! Cât de greu este în temniță. Nu are cu cine să vorbesc, se pare că fata este în prosternare completă. Călăii au torturat-o ca pe eroii antichității. Mă întreb de ce? Ce rău le-ar putea face o tânără fată naziștilor. Cu toate acestea, Andreyka, de asemenea, este doar un băiat și a început să ucidă, luptând cu aceste spirite rele. Naziștii și-au pus națiunea deasupra altor națiuni și popoare. Astfel au legitimat răul și suferința! Nu, o persoană normală ar trebui să lupte cu astfel de fărădelege. În plus, germanii înșiși nu sunt liberi, sunt înlănțuiți de aparatul totalitar. El înăbușă în orice mod posibil cea mai mică inițiativă și manifestare a sentimentelor umane.
  Fascismul vine de la cuvântul grămadă. El tricotează fără milă oamenii, transformându-i în sclavi înlănțuiți. Comunismul, la rândul său, înalță omul, îi dă putere nouă și stimulează torța vieții. Există o diferență semnificativă. Comunismul este de natură internațională și universal. Hitlerismul ridică o singură națiune și nu toată omenirea în ansamblu. Acesta este dezavantajul lui. Dar la urma urmei, oamenii au rădăcini comune, ceea ce este dovedit biologic. Aceiași negri și albi au urmași destul de sănătoși și prolifici. Este Andreika, fiul unui rus și al unui belarus, destul de viabil, deloc prost și gata să lupte cu fascismul.
  Desigur, Pavel s-a dovedit a fi mai puternic și a reușit să se îndepărteze de inamici, după ce a ucis mulți germani. El Andreika s-a comportat ca un slab, a fost luat prizonier. Poate ar fi trebuit să păstrezi ultimul glonț pentru tine. Deși a murit, nu mai poate ucide niciun german! Și așa este viu, deși suferă.
  Desculț Andrey și-a zgâriat piciorul ușor pârjolit pe o piatră umedă, Ilza a găsit punctul cel mai dureros, l-a ars cu o țigară, astfel încât s-a format o veziculă. Dar nimic, băiat curajos, nu se va rupe. Dimpotrivă, durerea ar trebui să devină un stimul din care să-i crească curajul. Iar pionierul nu se va rupe niciodată. În general, triumful germanilor este temporar. Vor fi învinși mai devreme sau mai târziu, așa cum răul pierde întotdeauna în fața binelui. Poți, desigur, să argumentezi că binele câștigă doar în basme, dar în viață totul este mai dificil. Dar chiar și un basm este doar o reflectare a realității. La urma urmei, multe din ceea ce a fost un vis au devenit acum realitate. Andrei s-a gândit: poate este sortit să moară? Ce este foarte posibil! Dar îi este frică de moarte? Dacă comunismul va câștiga, atunci el și alți eroi ai țării sovietice vor fi înviați pentru o nouă viață fericită și veșnică. Atunci va trăi într-o lume fără durere, chin, moarte și rău! Principalul lucru este ca victoria finală să fie câștigată! La urma urmei, doar în acest caz, toți eroii căzuți vor fi înviați!
  Și va veni regatul comunismului! O lume în care cele mai secrete vise vor deveni realitate. Un astfel de univers în care o persoană deține tot ceea ce există, la care nu se poate decât să viseze și nici măcar nu se poate conta întotdeauna pe succes. Iată, ce lume complexă și cu mai multe fațete. Și apoi alte lumi își vor deschide brațele pentru om. In regula, atunci! Este posibil ca vastele întinderi ale cosmosului să fie și ele malefice! Va bântui și chinui extratereștrii în viață. Dar și capitalismul le va da libertate! El va rupe legăturile sclaviei și umilinței. Va veni vremea și ceasul libertății, va lumina pământul cu lumina sa strălucitoare! Și vor arunca jugul întunericului, popoarele întunericului, iar omul va cuceri lumile universului! Și nepoții își vor aminti că nu au crezut că trăiau în întuneric sub un călcâi de fier. Purtam semnele unei fiare rele și acum umblăm în credință curată și sfântă!
  Andreika a fost chiar surprinsă cât de bine i s-au format gândurile. Există ceva special și unic la ei. Așa cum a fost în timpul războiului civil, când principala armă a proletariatului era versul, iar proza, poate, era chiar oarecum disprețuită și neglijată. Acum poetul este în captivitate, iar penele și lira, la figurat vorbind, sunt în lanțuri. Cu toate acestea, el nu renunță și așteaptă cu nerăbdare un viitor mai luminos. Și ce va fi depinde de fiecare persoană. Nu există unul care decide și a plantat totul.
  Andreyka a spus:
  - Viitorul depinde de noi! Chiar și atunci când pare că nimic nu depinde de noi!
  Băiatul s-a răsucit, a încercat să măcine vergele. Această ocupație este plictisitoare și dificilă, dar există întotdeauna o șansă de succes. Andreika, învingând durerea cumplită, a început să se frece de perete. Principalul lucru este să nu strigi, să nu-ți arăți slăbiciunea. El este un pionier și, prin urmare, întruchiparea curajului. Trebuie să lupți, așa că el va lupta și cu siguranță va câștiga! Pentru gloria patriei sovietice.
  Băiatul s-a încăpăţânat frecat, în acel moment fata şi-a venit în fire şi a mormăit:
  - Pe gazonul verde, sărind iepurași albaștri!
  Și apoi a căzut din nou în uitare. Băiatul a spus:
  - Nefericit! A fost torturată de blestemații de fasciști! Dar cred că răzbunarea nu va întârzia să apară! Se apropie timpul victoriei asupra monștrilor omenirii. Băiatul s-a întors și a cântat:
  Și steagul va străluci peste planetă,
  Țară sfântă, nu există mai frumos în univers!
  Și dacă va fi nevoie, vom muri din nou,
  Pentru comunism, pentru marea noastră cauză!
  Durerea l-a cuprins din nou pe băiat, el s-a îndepărtat ușor de perete și a început să zvâcnească din cap.
  Apoi s-a auzit un scârțâit și cinci SS-uri înalți au intrat în celulă. Fără să se gândească de două ori, l-au lovit pe băiat cu cizmele lor și l-au prins de brațe:
  - Hai căţea!
  Andreika a înțeles că era inutil să reziste. Gulerul îi era desfăcut. M-au mai lovit de câteva ori și m-au purtat în mâini. Băiatul părea cuprins de o frig de gheață: unde era dus. Se va întâmpla cel mai rău acum?
  Într-adevăr, băiatul era târât undeva jos. Și, în mod ciudat, s-a făcut mai cald. Andreika s-a simțit brusc mult mai veselă: unde este al nostru, nu a dispărut! Va iesi si el din mizeria asta.
  L-au urcat pe scări, coborându-l încet! În cele din urmă, băiatul a simțit că umezeala făcuse loc uscăciunii. Călăii au purtat copilul într-o cameră destul de spațioasă. Adevărat, pereții păreau de rău augur, erau atârnați cu instrumente diverse și cu forme fantastice. Băiatul a văzut câteva șeminee aprinse și un instrument în formă de suport. Au fost, de asemenea, multe vergeturi și diverse obiecte de tortură. Andreika a simțit brusc o greutate în stomac, ceva înjunghiat!
  Aceasta este frica! Băiatul a înțeles, în niciun caz nu trebuie să cedeze!
  Andrey desculț se încordă. În sală stăteau un colonel SS și o femeie deja cunoscută, cea care a participat la capturarea băiatului. Pionierul Andreika a pălit, este clar că îl așteaptă o soartă grea dacă urmează să interogheze un copil, călăi înveterați. Nu, n-ar ceda niciodată în fața lor, chiar dacă ar trebui să strige nici un gând, nici un sunet! Dar numai dacă se poate descurca.
  Colonelul SS a întrebat:
  - Nume!
  Andrew a tăcut. L-au lovit cu biciul. Există o dungă roșie pe spate. Colonelul SS, a repetat din nou:
  - Spune numele copilului!
  Andreika disperată a răspuns cu răutate:
  - Sunt micul Stalin!
  Colonelul SS pufni.
  - Ăsta e tonul căței! Se pare că vrea o relație mai dură.
  Ilsa a spus:
  - Să prăjim călcâiele copilului.
  Colonelul SS a întrebat:
  - Numiți-vă complicii și în acest caz vă dăm drumul!
  Ruslan, ca un adevărat erou pionier, a răspuns:
  - Întregul popor sovietic îmi sunt complicii, de la bătrân până la copil!
  Colonelul SS fluieră:
  - Da, ești o creatură încăpățânată! Nu înțelegi că te putem ucide!
  Ochi albaștri sclipind, Andrey a răspuns:
  - Naziștii pot ucide, dar ceea ce nu pot face este să ia speranța nemuririi!
  Colonelul a strigat:
  - Incepe!
  Desculț și rănit, Ruslan a fost ridicat, frânghiile au fost tăiate și bandajele au fost rupte fără ceremonie. Băiatul icni. Mâinile aduse înapoi și s-a dus la suport. Și-au aruncat o frânghie peste mâini. Colonelul a strigat:
  - Răsuciți articulațiile ciudățelului!
  Funia s-a întins până în vârf. Andreika a simțit o durere infernală în umărul rănit și a gemut:
  - Mămică! Asta e oribil!
  Colonelul rânji.
  - Vei vorbi!
  Andreika clătină din capul luminos:
  - Nu!
  Băieții și-au pus cătușe grele pe picioarele goale, oasele din umeri scrâșnind de presiunea teribilă. Sânge a vărsat. Durerea era înspăimântătoare, pionierul Andrei palid, fruntea îi era transpirată, se auzi un geamăt involuntar din spatele gurii, dar totuși și-a găsit puterea să spună:
  - Nu! Și din nou nu!
  Ilsa a pus o tijă de oțel în șemineu și a spus zâmbind:
  - Dragă băiete, mărturisește, și îți vom oferi ciocolată.
  Rănitul Andrei a strigat:
  - Nu! Nu am nevoie de ersatz-ul tău murdar!
  Ilsa țipă:
  - Ei bine, tu și o cățea!
  Apoi ea a scos din flacără un ram roșu și a înfipt-o în rană. Pionierul Andreika nu a mai experimentat o asemenea durere până acum, și-a tăiat respirația, și-a pierdut cunoștința din cauza șocului.
  Ilsa, ca un călă experimentat, a început să-i maseze obrajii și gâtul, și-a adus rapid băiatul în fire.
  - Nu vă așteptați ca bărbașul să găsească uitarea într-un șoc salvator!
  Colonelul SS a ordonat:
  - Fă-i călcâiele.
  Călăii SS au aprins imediat un mic foc, flacăra a început să lingă picioarele frumoase, goale, ale copilului. Ilsa, între timp, a înfipt din nou în rană toiagul încins. Medicul SS i-a injectat băiatului un medicament special pentru ca acesta să simtă durerea mai acut și să-și piardă cunoștința mai încet. Acum, pionierul Andreika a fost cuprins de un ocean nemărginit de suferință, chiar mai rău decât iadul lui Dante. Alți doi călăi au început să bage ace încinse sub unghiile băiatului.
  Andreika, copleșită de suferințe îngrozitoare, s-a simțit pe punctul de a se prăbuși complet. Dar deodată, pe jumătate delirând, i-a apărut imaginea lui Stalin:
  - Ce să faci şefule? - a întrebat băiatul.
  Iar Stalin, zâmbind cu dinți albi, a răspuns:
  - Și ce mai poate face un pionier în această situație! Nu plânge doar! Respiră adânc și cântă.
  Pionierul Andreika și-a forțat un zâmbet:
  - Ascultă-l pe lider!
  Băiatul s-a încordat și, prin forță, s-a rupt, dar în același timp, a cântat cu o voce clară și puternică, compunând din mers:
  A căzut într-o teribilă captivitate fascistă,
  Plutesc pe valurile durerii groaznice!
  Dar sângerând, a cântat cântece,
  La urma urmei, pionierul neînfricat este prietenos cu inima!
  
  Și vă voi spune cu fermitate călăilor,
  Ce bucurie ticăloasă, ai vărsat degeaba!
  Cei slabi îmi vor spune să tac,
  La urma urmei, durerea este chinuitoare și pur și simplu teribilă!
  
  Dar știu, cred cu tărie
  Fascismul va fi aruncat în abis!
  Un jet de flăcări rele te va copleși,
  Și toți cei care au căzut, bucurându-se, vor învia!
  
  Și credința noastră în comunism este puternică
  Să zburăm ca un șoim, să ne ridicăm deasupra tuturor stelelor!
  Lasă vinul să curgă râuri de miere
  Întreaga lume, cornul tare va auzi sfaturi!
  
  Și mașina care strânge strâns pionier,
  Privește în sus la cer, tinere!
  Și dați un exemplu pentru cei care șovăie,
  Cravata ta este strălucitoare ca o garoafa!
  
  Patria pentru mine înseamnă totul
  Mama si sensul intregii vieti tinere!
  Lăsând viața grea de până acum,
  Poporul nostru suferă sub fascismul malefic!
  
  Dar încordați voința flăcăului roșu,
  Scuipa in fata cu un bandit al naibii de zvastica!
  Lasă dușmanii să se cutremure de furie,
  Și vor fi învinși de Armata Roșie!
  
  Țara sacră a URSS,
  Ce a dat comunismul popoarelor!
  Cum mama ne-a dat inima ei,
  Pentru fericire, pace, speranță și libertate!
  . CAPITOLUL #11
  Așa s-a comportat cu curaj eroul-pionier. Și a fost demn de titlul său, de pionier sună mândru. Exact așa ar trebui să se comporte fiecare băiat sovietic.
  Fetele, între timp, au urcat în desișul desișului. Au aprins un foc mic și s-au împrospătat. Două dintre cele nouă fete nu puteau merge, iar după ce le-au acordat primul ajutor, le-au pansat, le-au dat alcool trofeu pentru ca rănile să nu doară și fetele să adoarmă.
  Natasha a remarcat zâmbind:
  Totul în lumea noastră este relativ. De exemplu, alcoolul este în general o otravă și, în același timp, vindecă. Fetele dorm! Și le-a devenit mult mai ușor!
  Victoria a remarcat cu înțelepciune:
  - Totul în lume este relativ... Și Dumnezeu nu este un înger, iar Diavolul nu este un diavol!
  Veronica a răspuns furioasă:
  - Ce fel de blasfemie... Despre ce este vorba?
  Diavolul cu părul roșu a remarcat logic:
  - Și despre asta... În Biblie, Dumnezeu vorbește doar limbajul violenței. Unul, atunci Noah merită ceva. Și diavolul? De fapt, nu se aud prea multe despre el. În orice caz, chiar și în Biblie, Satana ispitește mai mult decât ucide!
  Natasha a remarcat rațional:
  - Dumnezeu chiar iubește violența. Regele David a purtat războaie brutale. Saul Dumnezeu a ordonat să extermine o întreagă națiune fără excepție: inclusiv femei, copii și vite! E ciudat să vorbești despre milă... Nu crezi?!
  a vrut să spună Veronica, dar nu i-a venit în minte nimic bun. De fapt, nu este nimic special de acoperit. Referitor la potopul lui Noe, ea însăși s-a gândit mult. Și nu a putut găsi o explicație, cel puțin una rațională, pentru o asemenea cruzime. Dumnezeu nu a distrus păcatul, deja Ham s-a aprins, iar Noe nu era deloc sfânt. Și nu Ham, ci Haamam a fost blestemat. De asemenea, este neclar. În general, toată această Biblie, în special Vechiul Testament, este plină de neînțelegeri. De exemplu, Elisei a ucis patruzeci și doi de copii pentru un asemenea fleac, încât a fost tachinat pentru chelie.
  Acest lucru este în mod clar exagerat! Faceți asta cu copiii. Și este greu de explicat acest lucru.
  Veronica însăși a ezitat în religie. Nici nu știam ce credință să accept. Nu mi-a plăcut prea mult Ortodoxia: multe efecte exterioare, splendoare, dar totul era cumva rece. Dar nici baptiştii nu au dat odihnă şi pace. Îți place sau nu, dar religia în orice caz cere credință. Și o fată deșteaptă a vrut ca totul să fie logic și ca toate capetele să convergă.
  Pentru a face totul să pară rațional și corect. Și așa... Chiar și doctrina chinurilor infernale veșnice pare excesivă. Cel mai rău lucru despre iad este durata pedepselor: iadul va fi întotdeauna. Și vor trece miliarde de miliarde de ani, iar păcătoșii vor suferi și vor suferi în continuare. Și este groaznic! Ce este eternitatea? Este mai ușor pentru o maimuță legată la ochi să tasteze Biblia pe o tastatură decât să aștepte eternitatea.
  Tortura în iad este o problemă separată. Nu este un păcat să-l torturi pe Hitler mai mult și mai greu. Dar dacă un adolescent se duce în iad? În general, cum poate fi mântuit o persoană dacă păcătuiește. Chiar dacă nu prin fapte, atunci prin cuvinte sau gânduri! Și ce este păcatul?
  Victoria, văzând că Veronica tace, a crescut presiunea:
  - Da, și în Apocalipsa lui Ioan... De îndată ce viața pe Pământ a început să se îmbunătățească, cum putem turna execuții pe planeta Pământ. Și așa chinuiește toată omenirea. Si ce se poate spune?
  Veronica a răspuns aspru:
  - Vei merge în iad - vei ști!
  Steelenida a oprit cearta:
  - Dormi toti! Mai este mult de lucru!
  Fetele au închis de bunăvoie ochii. Noaptea de vară este destul de caldă, iar războinicii s-au înghesuit și au adormit unul lângă altul.
  Veronica a visat că se află în lumea unui viitor futurist. Mergi pe stradă, iar trotuarele se mișcă ca un râu. Și mașini colorate zboară peste el. Și peste tot este plin de pionieri cu cravate roșii. Și acești copii zboară și se învârt ca moliile. Și toată lumea zâmbește, rânjește.
  Veronica și-a fluturat mâinile și a zburat. Ea este ca un fluture și îi poți auzi bătăi din aripi. Și tu zboară, zboară... Și sunt culori atât de strălucitoare în jur. Casele sunt imense, multicolore, pictate ca niște prăjituri. Și o mulțime de statui - diverse animale fabuloase.
  Totul este atât de frumos. Una dintre clădiri seamănă cu un cheesecake împânzit cu diamante. Și farfuriile zburătoare se învârt în jurul lui. Ele strălucesc portocaliu și oferă o strălucire orbitoare.
  O altă clădire în formă de șapte crabi stând unul peste altul. Mai mult, fiecare crab este de o culoare diferită, iar ghearele strălucesc cu pietre prețioase. Și avionul: atât de frumos și elegant. Unele dintre ele nu au o formă fixă, dar se mișcă în spațiu ca pete.
  Altele, dimpotrivă, sunt structurate. Amintește de fulgi de nea, o formă geometrică atât de impecabilă. De ce nu frumusețea și întruchiparea esteticii.
  Dar clădirea se înalță chiar în aer și seamănă cu un vultur cu aripile prea îmbrăcate, doar ca și cum ar fi făcută din cristal. Și ciocul strălucește mai tare decât un diamant și poate chiar și soarele.
  Și cum rămâne cu structura din partea de sus, care are un întreg acvariu cu animale marine minunate. Și pești cu solzi de argint și înotatoare lungi și aurii. Și există atât de multe alte creaturi acolo. Și, de asemenea, parcă împânzită cu bijuterii. Și meduze, dând toate culorile curcubeului.
  O fată în cravată roșie a zburat la Veronica. Surprinsă ea a întrebat:
  - Ești adult?
  Veronica a răspuns zâmbind:
  - Da de ce?
  Pionierul a chicotit și a răspuns:
  - Nimic bun! Dacă ești adult, atunci hiperdragonul te va lua.
  Veronica fluieră.
  - Uau! Și am crezut că ești comunism!
  Fata în cravată roșie a dat din cap cu tristețe și a răspuns cu voce tare:
  - Chiar avem comunism! Produsele sunt gratuite, bunurile sunt gratuite, absolut totul este acolo. De la console de jocuri la căști virtuale. - Fata dădu din cap și scutură un papuc transparent, de cristal, ciripind. - Uită-te la acest copac.
  Într-adevăr, în apropierea clădirii în formă de patru asteri stând unul peste altul, a crescut un stejar cu frunze de aur. Și pe ea creșteau prăjituri, prăjituri și diverse produse culinare. Atât de pufos și frumos.
  Veronica a exclamat admirativ:
  - Grozav! ce copac...
  Pionierul a dat din cap și o prăjitură a apărut în mână. Ciripit fata.
  - Încerca! Este gustos!
  Veronica a înghițit carnea dulce a prăjiturii. Gustul a fost într-adevăr atât de blând, plăcut, de parcă o seră înflorește în gură. Și cât de grozav este totul.
  Veronica a recunoscut sincer:
  - N-am mâncat niciodată ceva mai bun!
  Pionierul a zâmbit și, dezvăluindu-și dinții sidefați, a răspuns furioasă:
  - Și la fel, la vârsta majoratului, mai exact, când devenim adolescenți, hiperdragonul devorează. Aceasta este tocmai tragedia marelui nostru popor!
  spuse Veronica hotărâtă, strânse pumnii și își dădu piciorul gol în aer:
  - Mă voi răzbuna pe dragon! Sunt gata să lupt cu el!
  Pionierul pocni din degetele mâinii ei drepte. Și o sabie ascuțită a apărut în aer. Mare și strălucitoare. Cu muchii ascuțite și lama lui ardea de parcă ar fi fost făcută din stele.
  Veronica întinse mâna. Sabia a intrat de la sine, iar războinicul a strâns-o. Ea a spus cu entuziasm:
  - Voi lupta pentru Patria... Cu ajutorul lui Dumnezeu, de dragul poporului!
  Pionierul a răspuns furioasă și chiar a scos scântei din dinții ei de perle:
  - Nu există Dumnezeu! Toate acestea sunt prejudecăți umane!
  Veronica oftă din greu.
  - Oh! Din nou... Și aici este împărăția fără Dumnezeu...
  Fata a răspuns energic:
  Nu avem regat! Avem o democrație! Senatul și congresul guvernează, iar doi consuli, un băiat și o fată, sunt aleși pentru un an de către tot poporul. - Pioneer și-a trântit pantoful în gol, atât de mult încât s-a auzit un zgomot. Apoi ea a grămăit. - Comunismul este puterea poporului, și nu un cult al unui individ precum Stalin!
  Veronica a fost parțial de acord:
  - Stalin s-a permis într-adevăr să fie prea mult lăudat! Trebuie să fie măcar puțin mai modest!
  Pionierul și-a scuturat cravata stacojie și a strigat, ridicând mâna dreaptă:
  - Pioneer este întotdeauna gata! Vom ucide toate vitele!
  Veronica nu s-a putut abține să întrebe:
  - Si cati ani ai?
  Fata a zâmbit și a răspuns politicos:
  - Două sute douăzeci şi cinci!
  Veronica fluieră și își dădu ochii peste cap.
  - Da?
  Fata a făcut o mutră serioasă și a spus:
  Creștem foarte încet! De la naștere până la absorbția de către dragon, trec puțin mai mult de o mie de ani!
  Veronica țipă, batându-și genele luxuriante și negre:
  - E ca o copilărie eternă! Ca într-un basm!
  Pioneer a spus cu tristețe:
  - Acesta este un basm, doar unul foarte groaznic... Dacă nu ar fi dragonul, am fi în general nemuritori și nu am cunoaște bătrânețea!
  Veronica a spus cu intenție:
  - Comunismul este împărăția tinereții veșnice!
  Fata și-a clătinat capul de aur și a ciripit:
  "Acum, te rog, cântă-ne ceva!" Ca să fie mai distractiv!
  Din toate părțile, copiii au început să zboare până la Veronica. Băieți, fete, toți frumoși, în haine elegante. Și răsunau cu voci argintii, atât de plăcute și de încântător de frumoase.
  - Cântă o floare! Nu vă fie rușine! Ești pur și simplu uimitor!
  Iar Veronica a aterizat pe cărarea mișcătoare și, dansând de-a lungul ei cu picioarele ei goale și grațioase, cântând cu entuziasm și măreț glasul, ea a cântat;
  Sunt fiica Patriei luminii și iubirii,
  Cea mai frumoasă fată Komsomol...
  Deși Fuhrer-ul construiește o evaluare pe sânge,
  Uneori mă simt stânjenit!
  
  Iată un secol foarte glorios al stalinismului,
  Când totul în jur scânteie și strălucește...
  Un om mândru și-a întins aripile -
  Și Abel triumfă, Cain a plecat!
  
  Rusia este patria mea
  Deși uneori mă simt stânjenit...
  Și Komsomolul este o singură familie,
  Deși desculț să mergi pe potecă brusc!
  
  Fascismul a atacat Țara Mamă,
  Colții acestui mistreț, furioși, și-au descoperit dinții...
  Un napalm furios s-a revărsat din cer,
  Dar Dumnezeu și geniatul Stalin sunt cu noi!
  
  Rusia este URSS roșie,
  Tată mare Patrie...
  Degeaba își întinde ghearele, domnule,
  Vom trăi cu siguranță sub comunism!
  
  Deși marele război a început,
  Și s-a vărsat mult sânge...
  Iată o țară grozavă care se zvârcește,
  Din lacrimi, incendii și dureri mari!
  
  Dar cred că vom reînvia Patria,
  Și vom ridica steagul sovietic deasupra stelelor...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Rusia grozavă, strălucitoare!
  
  Aceasta este patria mea
  Nu există nimeni în tot universul, este mai frumos...
  Deși banul lui Satan a venit în fugă,
  Credința noastră se va întări în aceste suferințe!
  
  Așa cum a făcut autoproclamatul Hitler,
  A reușit să cuprindă Africa dintr-o dată...
  Unde are fascismul atâta putere
  O infecție s-a răspândit pe Pământ!
  
  Atât de mult a capturat Fuhrer-ul,
  Și nici măcar nu măsoară...
  Ce roi de bandiți a creat,
  Deasupra lor, un steag stacojiu arborează un coșmar!
  
  Astfel de frize sunt puternice acum,
  Nu au "Tigri", dar tancurile sunt mai rele...
  Și l-a lovit pe Adolf cu un lunetist în ochi -
  Dă-le naziștilor bănci mai puternice!
  
  Ceea ce nu putem face, vom face în glumă,
  Deși fete desculțe în frig...
  Creștem un copil foarte puternic,
  Și un trandafir stacojiu, frumos!
  
  Deși inamicul se străduiește, grăbește-te la Moscova,
  Dar fetele cu pieptul gol s-au ridicat...
  Să lovim cu o mitralieră de la coasă,
  Soldații concediază rudele!
  
  Vom face Rusia mai presus de toate,
  O țară care în universul Soarelui este mai frumoasă...
  Și va avea un succes convingător,
  Credința noastră se va întări în Ortodoxie!
  
  Și credeți morții, vom învia fetele,
  Fie prin puterea lui Dumnezeu, fie prin floarea științei...
  Vom cuceri întinderile universului,
  Fără toate întârzierile, plictiseală ticăloasă!
  
  Vom reuși să facem Țara Mamă rece,
  Să ridicăm tronul Rusiei deasupra stelelor...
  Tu ești Fuhrerul cu mustaș,
  Ce se imaginează pe sine fără fațetele răului ca Mesia!
  
  Vom face Patria ca un uriaș,
  Ce se va întâmpla, ca un singur monolit...
  Fata s-a ridicat împreună pe sfoară,
  La urma urmei, cavalerii sunt invincibili în lupte!
  
  Salvează marea Patrie
  Atunci vei primi o răsplată de la Hristos...
  Cel Atotputernic ar fi mai bine să rupă războiul,
  Deși uneori trebuie să lupți cu curaj!
  
  Pe scurt, bătăliile se vor stinge în curând,
  Bătăliile și pierderile se vor încheia...
  Iar cavalerii sunt vulturi mari,
  De la naștere toți soldații!
  Veronica și-a răsucit sabia în aer și a bătut cu piciorul gol și grațios pe suprafața străzii, care era oglindită.
  Fata a subliniat cu ochiul unei femei războinice din al Doilea Război Mondial. Și ea a spus cu un zâmbet trist:
  - Au încercat deja să distrugă dragonul chiar și cu ajutorul tunurilor hiperlaser ale navelor de luptă grosolane. Nu-l poți învinge cu o singură sabie!
  Veronica dădu din cap în semn de acord.
  - Cred că despre asta. Ei bine, când spartanii s-au luptat cu perșii, ei au răspuns modest: ne vom lupta în umbră!
  A apărut un băiat în pantaloni scurți și cravată roșie. S-a înclinat în fața Veronicăi și a spus:
  - Marele nostru oaspete din trecut. Cât de bucuroși suntem să vă primim!
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  - Atâta timp cât hiperdragonul nu este învins, nu este suficient să te bucuri. Și se pare că nu va fi ușor de rezolvat!
  Băiatul a sugerat:
  Să mâncăm mai întâi și apoi vorbim!
  Au apărut și alți copii - băieți și fete, nu mai mari de paisprezece ani.
  Erau îmbrăcați în haine deștepte, dar mulți erau desculți și străluceau cu tocuri goale, rotunde de copii.
  Războinicul era așezat la un loc de cinste - un fotoliu din aur și împânzit cu diamante. Și totuși moale.
  Cu toate acestea, copiii stăteau ca pe tronuri regale. Și au cântat pentru ei înșiși ceva vesel:
  - Slavă frumosului imperiu al copilăriei,
  Vom fi foarte frumosi puternici...
  Suntem făcuți din aluat puternic,
  Oameni ai țării mari și sfinte!
  Dar apoi au apărut vase de aur și au plutit prin aer. A fost foarte frumos și impresionant.
  Și ce animale minunate erau. De exemplu, un hibrid de ananas și căprior, lebădă și pepene galben și altceva foarte gustos și apetisant. De exemplu, și cheesecakes cu banane și curcani. Totul aici este foarte gustos și chiar stânjenitor.
  Veronica a mâncat pe ambii obraji și a cântat:
  - Nu suntem insecte jalnice,
  Mâncând toate bunătățile!
  Iar fata o va lua și va râde. Mai mult decât atât, fata a fulgerat cu gândul la cum este să trăiești într-o lume în care nu vei deveni niciodată adult.
  Masa era din ce în ce mai lungă și în spatele ei erau deja mii de copii. Și nimeni nu pare mai în vârstă de paisprezece ani. Multe mai ales fete cu bijuterii din cele mai bogate pietre prețioase.
  Totodata, cei mai multi dintre copii erau desculti, se vede ca in conditiile verii eterne este banal de neplacut sa mergi in pantofi.
  Mai mult, pavajul era cald, dar deloc fierbinte, iar mergând pe el cu tălpile goale simți beatitudine.
  Veronica a început să devore un hibrid de purcel, curmale, o portocală și o gogoașă.
  Si este foarte placut atat la gust, cat si la atingere, cat si la aroma. Totul aici pe lumea asta este frumos și arată grozav. Cum a fost imaginat comunismul în basme despre un viitor futurist.
  Deși, desigur, tocurile goale, rotunde sunt adesea asociate cu sărăcia, există chiar și o astfel de expresie - un vagabond.
  Veronica a mâncat și a luat o înghițitură dintr-un ulcior de platină cu vin împânzit cu smarald. Acest vin are un gust uimitor că îl bei ca pe un cocktail dulce cu aromă de miere!
  Și privighetoarele cântă și păsările paradisului.
  Veronica s-a simțit înălțată și a cântat:
  Și lupta continuă din nou
  Și inima este îngrijorată în piept...
  Lumea noastră este atât de tânără
  O primăvară pentru totdeauna înainte!
  Apoi a început să mănânce din nou mâncare gustoasă și parfumată. Veronica a luat chiar și o furculiță de aur cu degetele goale de la picioare și a învârtit-o, cântând:
  - Sunt cea mai puternică fată din lume,
  Dintr-un eter foarte cool ca spațiul!
  Războinicul este extrem de activ. Și mâncați mâncare bună. Mai exact, nu doar bun, ci foarte apetisant și artistic. Și este o mâncare extrem de rece și minunată.
  Veronica a cântat:
  - Slavă vremurilor comunismului,
  Vom crede mereu în fericire...
  Vom distruge jugul fascismului,
  Cred că visul nostru se va împlini!
  Și iată că piciorul ei gol i-a aruncat din nou ceva gustos în gât. Și aceasta este o poziție foarte interesantă.
  O fată dintr-un viitor futurist a remarcat:
  - Mănânci foarte sănătos - înseamnă că ești puternic!
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Sunt foarte puternic!
  Băiatul a spus cu îndoială:
  - Nu trebuie să te lauzi!
  Membrul Komsomol a chicotit.
  - Dar nu chiar?
  Băiețelul a ciripit:
  - Si tot din lauda,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica a scârțâit:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Fata a remarcat zâmbind:
  - Te lauzi din nou!
  Veronica a postat pe Twitter:
  - Pot să fac totul, pot să fac totul,
  Cu inima ta fierbinte...
  Dacă trebuie să mătureți munții,
  Nu mă pot abține!
  Și fata a luat și și-a arătat limba!
  Băiatul dădu din cap în semn de acord.
  - Tu ești cel care compui și acționezi cool!
  Fata a sugerat:
  - Și lăsați oaspetele nostru adult să-și arate abilitățile în afacerile militare!
  Băiatul a fost de acord cu asta.
  - Lasă-l să arate! În caz contrar, vrea să lupte cu un hiperdragon, dar s-ar putea să nu aibă puterea pentru ceva mai simplu!
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  Nu-mi place să mă laud, dar...
  Un băiat de vreo doisprezece ani a bătut cu piciorul gol și a lătrat:
  - Nu dar! Vei avea o luptă de antrenament chiar acum!
  Fata Komsomol a dat din cap în semn de acord:
  - Sunt gata!
  Fata a remarcat zâmbind:
  - Trebuie să te lupți cu robotul. Și nu este atât de ușor!
  Veronica a răspuns curajos:
  - Sunt ca un pionier - mereu gata!
  Băiatul cânta cu încântare:
  Și lupta continuă din nou
  Focul hiperplasmei fierbe...
  Și Lenin este atât de tânăr...
  Lovitură cu săbiile!
  Fata îl corectă pe băiat:
  - Nu Lenin, ci lumina generațiilor, și nu cu săbii, ci cu un hiperblaster!
  Băiatul a spus supărat:
  "Nu mă poți speria cu hiperblastere!"
  Copiii s-au ridicat de la masă, toți zece mii deodată. Aproape toți au bătut din picioarele goale în timp ce făceau asta. Iar ea a spus:
  - Elfaraya vino afară!
  Și așa de trei ori...
  Și apoi era o superbă blondă mare, miere, cu mușchi foarte proeminenți și în bikini. Avea sâni mari, abia acoperiți de o fâșie subțire de material și coapse luxuriante și luxuriante. Fata avea musculatura lui Hercule, iar mușchii se rostogoleau ca niște mingi sub pielea ei bronzată.
  Fata eroă era aproape goală și desculță, frumoasă, dar excesiv de pompată.
  Destul de înaltă și, de asemenea, musculoasă, Veronica era cu un cap mai scund decât ea și mult mai îngustă la umeri. Prin urmare, când fetele s-au ridicat una împotriva celeilalte, copiii au început să strige.
  S-au auzit strigăte:
  Hai sa pariam baieti!
  Și mai departe:
  - Punem pariu!
  Ambele fete aveau părul strălucitor ca foita de aur, iar părul era ușor ondulat.
  Elfaraya dădu din cap către partenerul ei și remarcă:
  - Sunt un biorobot și, prin urmare, nu te voi omorî!
  Veronica a răspuns zâmbind:
  - Și sunt bărbat... Și luptând cu tine, îmi voi îndeplini datoria!
  Elfaraya a remarcat:
  - Ești adult... Deci nu din lumea asta!
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  - Și lumea din care nu sunt mai bună decât aceasta!
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol și a ordonat:
  - Să începem să luptăm! În curând, hiperdragonul va veni din nou pentru mai multe victime!
  Elfaraya dădu din cap și făcu prima fante. Veronica se lăsă ușor pe spate.
  Ambele fete și-au făcut cu ochiul. Elfarai avea în mâini o sabie mare și lungă. Le-a învârtit ca pe o pană. Veronica a încercat să contraatace.
  Și fără prea mult succes. Inamicul este rapid. Mai mult, părea să se joace chiar de pisica și șoarecele.
  Elfaraya s-a aruncat și a zgâriat umărul Veronicăi și a zgâriat-o ca pe laba unei pisici.
  Apoi ea a spus:
  - Nu esti ranit!?
  Veronica a răspuns furioasă:
  - Nu!
  Și a atacat din nou inamicul. Membrul Komsomol era angajat în scrimă și avea o idee cum să lupte cu săbiile. Dar adversarul ei este și mai rapid și mai puternic.
  Totuși, este un robot.
  Aici Elfaraya a învins din nou atacul Veronicăi și a zgâriat-o din nou pe fată la piept. Sângele a vărsat mai mult.
  Veronica a încercat să arunce praf în ochii biorobotului cu degetele goale, dar fără prea mult succes.
  Komsomolskaya Pravda a remarcat:
  - Și a fost greu cu naziștii!
  Elfaraya s-a zgâriat din nou cu sabia, hai să facem un atac fulger și să-i străpungem pielea de pe umăr, a emis:
  - Astăzi, domnilor, facem istorie,
  Să construim baricade, iar mâine crematorii!
  Veronica a susținut piesa cu atacul ei furios:
  - Construim o lume nouă și negăm trecutul,
  Ridicarea la tron - ridicol și vulgar!
  Elfaraya a făcut o nouă fante, de data aceasta lovindu-l pe Veronica pe piciorul gol și ciripind:
  - Ești rănit?
  Veronica a remarcat:
  - Dacă nu ai fi robot, aș considera asta o batjocură!
  Iar fata Komsomol, furioasă, a executat o serie întreagă de lovituri cu săbiile. Și sabia ei pâlpâia ca aripile unui fluture.
  Dar Elfaraya s-a tăiat înapoi, prinzând-o în traficul din sens opus. Sutienul de pe pieptul Veronicăi era tăiat. Și sfârcurile stacojii ale membrului Komsomol au fost expuse.
  Veronica s-a simțit rușinată și a guturat:
  - La naiba!
  Fata biorobot a cântat:
  Nu ești un înger, ci pentru mine, ci pentru mine,
  Ai devenit un sfânt!
  Nu ești un înger, dar am văzut, dar am văzut,
  Lumina ta nu este pământească!
  Veronica, brandindu-și săbiile, cu trunchiul gol strălucind de sudoare parcă uns, și urlă:
  - Numai în rai doar îngerii știu că biorobotul așteaptă!
  
  NOI AVENTURILE ALE ROBUR CUCIERULUI
  ADNOTARE
  Robur Cuceritorul, împreună cu două fete fermecătoare, creează un aparat universal, care s-a dovedit a fi o armă foarte puternică. Ce așteaptă omenirea acum? Robur vrea putere asupra lumii!
  . CAPITOLUL 1
  Robur Cuceritorul a fost grav uimit de un fulger. Dar el nu a murit. Aparatul său universal a fost aruncat pe pământ. Și deși s-a rănit, mai existau șanse să-l repare.
  Și echipa a dispărut de ceva timp în Statele Unite și căuta diverse piese pentru dispozitiv.
  În America, se pare, au considerat că Robur era mort, mai ales că a supraviețuit un martor din poliție, care a confirmat că dispozitivul a fost lovit de fulger.
  Și curând a început războiul ruso-japonez. Statele Unite au avut relații de afaceri cu Rusia, dar presei democratice nu i-a plăcut imperiul autocratic.
  Desigur, în Rusia țarul avea puterea deplină: executivă, legislativă și judiciară. Iar publicul progresist dorea un parlament și libertatea de exprimare și de conștiință.
  Așa că Statele Unite s-au bucurat de înfrângerea Rusiei țariste... Și, în final, a fost semnată o pace care a schimbat raportul de putere în Oceanul Pacific.
  Și Robur a perfecționat mașina... A făcut-o cu proprietăți uimitoare.
  Capabil nu numai să se deplaseze pe uscat, apă, sub apă și în aer, ci și în încă două elemente: spațiu și subteran.
  Și din moment ce bunăstarea planetei Pământ nu era de interes pentru Romulus, el a zburat pe Lună.
  În trăsură erau două fete cu el: Albina și Alvina. Aparatul lui Robur aluneca pe suprafața spațiului. Era mic, dar folosea energia fuziunii termonucleare, când hidrogenul era transformat în heliu.
  Totodată, în timpul zborului, s-a creat un câmp semi-spațial în jurul mașinii și putea pătrunde prin cele mai dure acoperiri.
  Robur zbură, mângâind genunchiul fetei... Și în același timp se gândea. Are mulți ani. "Albatros" a fost creat în acele vremuri când industria aeronautică tocmai a apărut în anii optzeci ai secolului trecut. Robur avea deja peste patruzeci de ani atunci. A realizat un avion care nu a avut egal în istoria reală a secolului XXI, de exemplu, în ceea ce privește durata zborului. Adevărat, viteza lui este doar un record pentru vremea lui.
  Apoi a reușit să creeze ceva complet super... Și surprinde lumea întreagă. Și, în final, dați ceva fantastic în general.
  Dar tu însuți ai deja peste 60 de ani și e trist. Se vede că Romulus îmbătrânește.
  Ar fi de dorit, desigur, să se întoarcă tinerețea. Dar cum să realizezi asta?
  Într-o carte veche, Robur a citit că există o astfel de piatră pe lună, încât atingerea ei poate reda tinerețea oricărui corp.
  Chiar acum alunecă prin vid. Albina, de asemenea, o femeie de știință, a pornit un radiogonizor special pentru a capta radiația pietrei. Femeia blondă a remarcat cu consternare:
  "Bătrânețea mă sperie și pe mine!"
  Robur dădu din cap în semn de acord.
  - E oribil! Nu există prospețime și vivacitate anterioară, iar somnul nu te împrospătează într-un mod tineresc, iar capul te doare din ce în ce mai des.
  Alvin dădu din cap cu un oftat.
  - Nici noi nu mai suntem tineri, deși arătăm grozav. Și posibilitatea de a obține fete bătrâne este atât de înfricoșătoare!
  Și ambii inventatori au lovit metalul cu călcâiele.
  Dar luna se apropia. Iar aparatura lui Robur era la apogeul vitezei.
  În interiorul acestuia a fost observată gravitația Pământului. Și asta, desigur, este grozav.
  Albina a remarcat:
  - Nu există aer pe lună!
  Robur spuse zâmbind:
  - Avem costume bune. În plus, piatra lunii este situată chiar în centrul satelitului. Și nu este atât de ușor să-l obții. Dar dispozitivul nostru este, din fericire, unic.
  Alvin a remarcat:
  - Și noi suntem implicați și în crearea lui! Îți amintești cum l-am dezvoltat?
  Albina a adăugat de bunăvoie:
  - În special fuziunea termonucleară a hidrogenului - când mașina funcționează numai pe apă și pentru o perioadă foarte lungă de timp!
  Robur dădu din cap din capul gri.
  - Da, muncitorii mei, am creat un aparat universal care a fost cu sute de ani înaintea timpului său. Dar asta nu este suficient! După ce am primit darul tinereții, avem ceva de făcut pe Pământ!
  Alvina a chicotit și a remarcat:
  - Trebuie să luăm puterea asupra lumii!
  Albina ridică din umeri îndoielnică, cu umerii ei nefemeini largi:
  - Este o idee bună, dar una, chiar și o mașină atât de perfectă nu este suficientă - trebuie să creezi o întreagă armată!
  Robert a remarcat:
  - Un câmp semi-spațial capabil să treacă prin orice materie poate genera, de asemenea, un laser puternic care taie chiar și navele de luptă. Deci suntem capabili să facem o forță serioasă.
  Alvina ciripit, dezvăluind dinții:
  - Laser de impact, putere infernală,
  Poate depăși orice adversitate!
  Acum Luna a devenit de dimensiunea unui bazin pe ecran și a continuat să crească. Craterele și mările lunii erau vizibile. Suprafața sa este cenușie și strălucitoare în același timp.
  Albina și-a scos cizma, expunându-și piciorul gol și cizelat. Degetele ei s-au mișcat și un pachet de cărți a apărut în ele.
  Frumusețea sugerat:
  - Ne jucăm?
  Alvina a chicotit si a raspuns:
  - Poti sa incerci si tu! Ar fi un joc interesant!
  Robur a remarcat agresiv:
  - Nu e bine să joci cărți! Poate putem învârti ceva mai interesant?
  Albina a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Și ce sugerezi? Poate șah?
  Robur dădu din cap.
  - Acesta este un joc de minți mari. Ce putem incerca?
  Alvin a răspuns:
  - În general, este puțin timp, în curând vom ateriza pe lună. Poate că e mai bine, într-adevăr, să schimbăm rapid cardurile.
  Robur a fost de acord:
  - Nu recunosc blitz-ul! Șahul trebuie jucat cu grijă. Deci cărți mai bune!
  Albina începu să amestece puntea cu degetele goale ale picioarelor dăltuite. Apoi a împărțit cărțile. Romulus a primit un atu șase și a început să meargă primul. Jocul a început... Au reușit să joace doar câteva jocuri. Prima s-a încheiat la egalitate, iar a doua Albina a fost în frig. Din care fata a fost foarte supărată și a cântat:
  - felicitări pentru micul dejun, felicitări pentru prânz,
  Felicitari pentru cina, acesta este tot secretul!
  Robur remarcă zâmbind:
  - Ghinion în cărți - noroc în dragoste!
  Pe asta, în general, totul s-a încheiat. Dispozitivul a atins suprafața și a aterizat ferm pe lună. Acum aveau să devină primii astronauți din istoria omenirii care atingeau suprafața satelitului Pământului.
  Desigur, fetele își doreau foarte mult să meargă desculțe, dar vidul își dictează propriile legi. Deci nu erau prea dispuși să îmbrace costume spațiale.
  Robur era și el într-un costum spațial. Se simțea foarte încrezător.
  Iată-le pe suprafața lunii. Mergeau încet. Și au sărit imediat - gravitația pe Lună este mult mai mică decât pe planeta Pământ.
  Robur a remarcat cu satisfacție:
  Suntem primii oameni de pe Lună! Ce minunat!
  Albina a cântat zâmbind:
  - Luna, luna - flori, flori,
  Cu toții avem încredere cu dragoste -
  Sperante si vise! Sperante si vise!
  Alvina remarcă zâmbind:
  - Putem face totul și chiar am zburat pe Lună!
  Triada a călcat cu picioarele pe suprafața lunii și chiar a încercat să sară. Salturile au fost lungi. Și când cobori, căderea e ca în vis.
  Cu siguranță arată frumos.
  Robur a cântat:
  - E bine să fii pe lună,
  În acest tărâm fabulos!
  Albina a remarcat logic:
  - E bine pe Lună, pentru că suntem primii pe ea. Dar de fapt nu există flori, iarbă, cer albastru. Asta nu este prea grozav.
  Alvina a fost de acord cu asta, bătând călcâiul pe nisip. Apoi a fost aruncată în sus.
  Fata mârâia:
  - Nu este cel mai bun când există nisip și cratere în jur!
  Robur a zâmbit și a spus:
  - Găsiți ce este mai bun în ce este mai rău, și nu invers! Și aici, în felul său, trebuie să spun perfect!
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Da, e destul de bine în felul lui! Dar... natura încă nu este dulce!
  Alvina și-a corectat partenerul:
  - Nu există deloc viață!
  Robur mai făcu câteva sărituri. Apoi s-a ridicat pe cap și a mers pe mâini. Evident că i-a plăcut foarte mult. Dar nu e băiat. Are peste şaizeci de ani. Și să mergi pe mâini mult timp este nedemn și obositor. Vreau ceva diferit - mai practic.
  Robur spuse cu insistență:
  - Destul! Acum să zburăm până în centrul Lunii și să atingem piatra care dă tinerețe veșnică!
  Ambele fete au exclamat la unison:
  - Sigur că vom zbura! Vrem tinerețe veșnică!
  Și așa triada a alergat spre mașina lor minunată, care arăta ca un rechin barracuda, cu roți, care, totuși, erau retractabile.
  Și apoi fetele și un bărbat în vârstă au sărit în acest aparat. Au făcut-o foarte bine.
  Deși, desigur, și luna este grozavă. Și acum a fost o călătorie și mai interesantă spre interior.
  Robur, așezat la volanul mașinii sale ciudate, cânta:
  - Băiatul vede o mitralieră în visele lui -
  La urma urmei, rezervorul este mai drăguț pentru el decât limuzina...
  De la naștere, această aliniere este clară,
  Că numai puterea învinge în lume!
  Și apoi câmpul semi-spațial a fost pornit și o mașinărie asemănătoare cu o baracudă s-a repezit în adâncurile lunii, slăbind suprafața planetei.
  Aparatul s-a cutremurat inițial, apoi a început să intre mai adânc în solul lunar.
  Există mai puține tremurări ale mașinii. Și apoi s-a calmat complet și a intrat în adâncuri ca un ceas.
  Albina a postat pe Twitter:
  - Vom sparge orice munte,
  Orice gât - ne vom întoarce!
  Alvina a confirmat cu ușurință acest lucru:
  - Bineînțeles că ne vom întoarce, vom încerca!
  Și fata și-a dat jos cizmele. Partenerul ei a urmat exemplul.
  Și în timp ce Robur era la cârmă, fetele au început să joace cărți între ele.
  Au făcut-o cu ajutorul degetelor goale, și foarte energic. Au jucat, au aruncat cărți și au ripostat.
  Dar s-au săturat curând de asta. Și fetele au decis să joace șah. Într-adevăr, jocul cărților unul la unul nu este foarte interesant. Dar la șah, desigur - este super.
  Albina a spus zâmbind:
  - Șah 0 este un joc pentru intelectuali!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Desigur! Suntem cea mai înaltă elită intelectuală!
  Albina dădu din cap. Și degetele ei goale au scos o sticlă de șampanie din dulap. Fata a deșurubat dopul și a lansat un jet magnific. A fost lovită în față. Și a stropit chipul frumos și încă proaspăt al fetei.
  Omul de știință blond a țipat:
  - Nu este productiv!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - E foarte stupid să te pălmuiești așa!
  Albina luă silueta neagră cu degetele goale și o mișcă. Este un joc interesant. Ambele părți au jucat rapid. Și a început complicația reciprocă a cifrelor. Și totul s-a rezumat la simplificări. Și apoi o remiză.
  Fetele au stat o vreme peste tabla goală.
  Apoi figurile au fost plasate din nou.
  De data aceasta Albina s-a jucat cu piese albe. Adversarul ei a jucat King's Indian Defence și a apărut Variația Zemish. Albii îl atacau pe rege. Albina a donat chiar și o figurină. Dar nu a fost nicio victorie.
  Inca o tragere la sorti...
  Fetele și-au dat mâna.
  Atunci Albina s-a hotărât să cânte, vocea ei era plină de sunet și foarte suculent, iar picioarele goale îi plesneau în timp ce cânta;
  Spațiu pictat într-o lumină întunecată, mohorâtă,
  Și stelele de gheață s-au estompat pe orbitele lor...
  Vreau dragoste, ca răspuns aud că nu,
  Inimile fetelor sunt spulberate!
  
  Ne place să luptăm cu mult curaj,
  Luptând foarte aprig pentru Patria Mamă...
  Să trecem din nou testul curajului,
  Sunt un cavaler al lumii - nu cu suflet de bufon!
  
  Când am zdrobit Wehrmacht-ul,
  Fetele au luptat curajos lângă Moscova...
  A respins un roi de hoarde maro,
  Deși dușmanul este înrudit cu Satana!
  
  Suntem fete desculte pe un năpăd,
  nu devii un adversar știi să-ți fie frică...
  Și cu furca unui fascist chiar în lateral,
  După ce s-au adunat, uriașii într-o grămadă din pielea ghiozdanului!
  
  Dar care este curajul nostru în toate,
  Când Mercur a fost măsurat cu picioarele....
  Oricine ne grăbește se va sparge,
  Nu călcați în picioare, dragi ghete!
  
  Fie ca Țara Rusiei să fie faimoasă,
  Le-am arătat oamenilor calea către univers...
  oamenii din lume sunt toți o singură familie -
  Vom vedea comunismul în curând!
  
  Da, poți să crezi, sau cel puțin să nu crezi,
  Dar omul se naște o creatură puternică...
  Fiara nu va birui prietenia noastră,
  La urma urmei, credeți că dușmanii sunt neputincioși împotriva noastră!
  
  În numele Patriei noastre, sfinte,
  Voi lupta cu orice rău...
  O fată aleargă desculță în zăpadă
  nu există nici măcar un gând să se predea laș!
  
  Suntem milioane de luptători înverșunați,
  Care sunt uniți în luptă...
  Să slăvim credința bunicilor și a părinților,
  La urma urmei, fetele din lupte sunt invincibile!
  
  Svarog ne-a dat cel mai ascuțit în luptă,
  A spus că fetele se luptă cu furie...
  Lasă idealul lui Dumnezeu să devină realitate
  Și când câștigi, împarți cu orfanul!
  
  Fie ca ai noștri să fie în glorie, cred Rusia,
  Cine lupta fara frica...
  Luptă pentru Patria și nu te teme,
  Chiar și toată cămașa este udă cu sânge!
  
  Da, nu există nicio îndoială - vom mătura toți dușmanii,
  Ne-am născut pentru a avea un trib de uriași...
  Sub banner cu un calico roșu tricolor,
  Fie ca oamenii să fie uniți în veșnicie!
  
  Iată că vine o nouă eră
  Spații deschise oamenilor din spațiu...
  Unele insecte bat năvalnic,
  Pleacă dracului cu prostia, vorbește!
  
  Da, o persoană nu crede deloc un păduchi,
  Și cel care este întotdeauna născut să câștige...
  De aceea, stema ta glorioasă nu tremura,
  Deși inamicul s-a înnebunit pur și simplu!
  
  Nu ne vom ceda adversarului,
  Nici pe Pământ, nici măcar pe cerul albastru...
  Le scrii băieților într-un caiet,
  Că nava va decola ca o lebădă plină de frumusețe!
  
  Că vom apăra Pământul cu mult curaj,
  Știi că suntem fete curajoase...
  Iată, heruvimul își întinde aripile,
  O grenadă este aruncată în ei!
  
  Nu, fetele nu vor fi niciodată măturate,
  Nu ne vor pune în genunchi...
  Așa cum a fost înainte de Hitler Kaput,
  Așa va fi bucuria generațiilor în slavă!
  
  Pe scurt, vom zbura spre stea,
  Și vom fi în lumea Fecioarei, Orion...
  Visele mari devin realitate
  Vom construi o nouă ordine glorioasă!
  
  Și cred că timpul va veni curând
  Când cei care au murit în luptă sunt înviați...
  Victory va deschide un cont nesfârșit,
  Cel care este cel mai curat în luptă va primi un premiu!
  
  Cunosc oameni din lume, ne vom împăca,
  Unu: arabi, hinduși și ortodocși...
  Toate vor fi luminate de Domnul Atotputernic,
  Și destinul nostru, desigur, va fi glorios!
  
  Fie ca fericirea să-i aștepte pe toți oamenii din față,
  Și veșnicia în bucurie glorioasă pentru totdeauna...
  Eșecurile și zerourile se vor termina,
  Și vindecă pe cei slabi, pe cei schilodi!
  
  Aici va fi fericire pentru oameni timp de secole,
  Deși miliarde de ani trec în glorie...
  La urma urmei, puterea minții oamenilor este puternică,
  Ne-am născut într-o putere spațială!
  
  Vom cuceri universul în glumă,
  Vom ridica galaxiile pistei până la capăt...
  Să trecem prin vid în dragoste, răsucindu-ne,
  Slavă Domnului Isus Numele!
  
  Și noi înșine vom crea stele deodată,
  Haideți să construim orașe parsec-uri lungi...
  Vânătorul se va transforma în curând într-un joc,
  Și mai presus de toate să fie oameni!
  Albina a cântat toată poezia, iar Alvina a luat-o cu vocea ei sonoră. Iar fetele erau extrem de distractive și șic.
  Apoi fetele au jucat al treilea joc de șah. Și au început să se joace mai gânditori.
  Alvina a jucat cu Albul și a căutat mișcări complicate. S-a luptat și Albina.
  Ambele fete s-au aplecat peste scândură și aproape s-au izbit de frunți și nas.
  Jocul era pornit. Și Robur, între timp, își aducea mașina fabuloasă mai aproape de centrul lunii. Progresul pe teren este minunat. De fapt, acest lucru poate fi apreciat ca un miracol. Dar nu există viață pe lună. Și acest lucru este problematic.
  Robur a condus mașina și s-a gândit. În special dacă Dumnezeu? Și dacă există, ce este? Este într-adevăr la fel ca în Biblie sau diferit? Robur ridică din umeri.
  A avut o copilărie dificilă și a ajuns într-o instituție de corecție pentru minori. Dar nimic nu a supraviețuit și chiar a devenit liderul.
  Și după ce a făcut capitalul inițial, s-a recalificat dintr-un bandit într-un om de afaceri. Și acesta a devenit noul său domeniu de activitate.
  Apoi Robur a devenit interesat de aviație. Și a cunoscut două fete tinere de atunci - Albina și Alvina. Și au reușit să facă un avion unic. Care a zburat și a avut o rezervă de putere uriașă.
  Această mare descoperire.
  A condus chiar și doi profesori din SUA pe Pioneer-ul său. Adevărat, s-au comportat răutăcios, au fugit și chiar au avariat mașina. Dar nu i-a iertat.
  Apoi, a mai zburat puțin... Timpul a trecut.... Atât Albina, cât și Alvina au vrut să creeze o mașină care să poată zbura, să conducă și să înoate. Și asta s-a făcut.
  Robur începea deja să se gândească la puterea asupra lumii... Deși, desigur, un singur aparat nu va cuceri lumea.
  Dar, desigur, așa cum credea Robur, unificarea omenirii ar fi bună. Războaiele aveau să se oprească, foamea ar dispărea și alte probleme ar fi pur și simplu rezolvate.
  Dar cum să unim oamenii fără un alt război mare? Aceasta este cu adevărat problema.
  Robur nu a vrut să omoare oameni, dar și un dictator mondial, își dorea foarte mult să devină. Iată o contradicție și o dilemă dificilă. Și apoi, desigur, au existat gânduri despre Dumnezeu - El există?
  Robur nu știa asta, la fel cum se pare că foarte mulți oameni nu știau asta. Mai exact, aproape totul. Și dacă Papa ar fi ateu, acest lucru nu l-ar surprinde prea tare pe Robur.
  Principalul argument împotriva existenței lui Dumnezeu este abundența răului și a nedreptății în lume. Și dacă Dumnezeu permite răul și suferința a miliarde de oameni, atunci de ce? Îi lipsește puterea sau dragostea? Totuși, de ce, dacă Creatorul Universului există, El trebuie să fie perfecțiune?
  Sau poate invers? Creația este o reflectare a caracterului Creatorului și este imperfectă pentru că Dumnezeu însuși nu este perfect.
  În orice caz, când, de exemplu, te doare dinții, atunci ești gata să te cațări pe zid și să blestești lumea întreagă, și pe Dumnezeu, care a inventat un lucru atât de dezgustător ca caria! Da, nu există timp pentru bucurie în viață. Cu toate acestea, la bătrânețe, multe răni diferite atacă o persoană.
  Și nu este cel mai rău lucru de acolo. Să luăm, de exemplu, cancerul? De fapt, este mai rău decât ciuma. Cum pot oamenii să fie hărțuiți așa?
  Și chiar mai rău este bătrânețea. De asta se temea cel mai mult lui Robur. Pare să fie sănătos și chiar puternic.
  Dar ceva s-a schimbat de-a lungul anilor. Și, de exemplu, somnul nu mai este răcoritor într-un mod tânăr și obosești mai repede. Afectează rezistența și viteza. Și femeile nu sunt atât de atractive.
  Nu ca în tinerețea mea. Sau chiar la o vârstă fragedă. Îți îmbătrânești și e foarte rău.
  Una dintre cele mai neplăcute manifestări ale bătrâneții sunt modificările externe, în special ridurile și părul gri, și chiar apariția de pete chelie. Și acest lucru este și neplăcut. Și stomacul începe să crească în ciuda antrenamentului. Iar puterea din tine nu mai fierbe ca un vulcan.
  Albina și Alvina sunt mai tinere, dar au deja patruzeci de ani. Și fetele sunt foarte complexe în ceea ce privește aspectul lor. Deși uite și treizeci nu dau. Dar evident frică să devină bătrâne.
  Și asta îi supără foarte tare... Mai mult, Albina a avut o durere de dinți, și a trebuit să pună o plombă. Și cu o obturație, dintele se va prăbuși complet, mai devreme sau mai târziu.
  Da, e trist pentru fete.
  Și piatra lunii este capabilă să restabilească tinerețea. Și, poate, pentru totdeauna!
  Și asta e grozav. Mai ales dacă ești muritor, nu există niciun motiv să cucerești lumea. După moartea ta, se va prăbuși din nou. Și așa puteți stabili etern, stabil, durabil și direcționat în beneficiul managementului oamenilor. Robur dorea nemurirea nu numai pentru el, ci și de dragul umanității. Pentru ca acesta să câștige putere și stabilitate și, în același timp, să se dezvolte dinamic și navele spațiale zboară pentru a cuceri alte lumi din afara sistemului solar.
  Omenirea va stăpâni mai devreme sau mai târziu energia termonucleară și va crea o bombă puternică. Și dacă există țări diferite în acest moment, acest lucru poate duce la un război nuclear și la dispariția omenirii.
  Deci este nevoie de un guvern unificat. Și aceasta este mântuirea oamenilor...
  Calculatorul a emis un avertisment - se apropie de centrul Lunii, așa că ținta este foarte aproape.
  . CAPITOLUL 2
  Și chiar în centrul lunii este un recipient gol. Și înăuntrul ei, ca un safir, o piatră prețioasă, de mărimea unui pepene verde, scânteie. Este foarte frumos, cu multe fațete.
  Și capabil să ofere tinerețe veșnică oricui o atinge. Adevărat, încearcă să ajungi în centrul lunii. De parcă magicienii ar fi ascuns comori în adâncurile satelitului Pământului.
  Iată că minunatul aparat al lui Robur a depășit pământul solid al Lunii și a mers în centru.
  Acolo domnea imponderabilitate, dar în aparatul unui geniu din SUA, gravitația artificială.
  Dar când triada a ieșit din aparat, s-au trezit în absența completă a gravitației chiar în centrul Lunii.
  Și au plutit în aerul care era în acest container.
  Albina a exclamat:
  - Ce piatră frumoasă! Doar un miracol!
  Alvin a remarcat:
  - Da fain! Și cum putem obține tinerețe veșnică acum?
  Robur a răspuns cu încredere:
  - Trebuie să scoateți mănușile și să atașați ambele palme și să țineți apăsat timp de un minut. Energia tinereții va intra în noi și vom deveni pentru totdeauna tineri!
  Albina fluieră:
  - Wow! Atât de simplu!
  Alvina a remarcat logic:
  - Și totul este ingenios de simplu! Doar mediocritatea complică totul!
  Robur dădu din cap.
  - E cald aici! Nu-ți îngheța mâinile. Să ne scoatem mănușile.
  Și marele om de știință a început să-și scoată mănușile. Fetele l-au urmat. Frumusețile au mâini atât de delicate, și în același timp bronzate, cu unghii lungi, vopsite în stacojiu.
  Alvina a postat pe Twitter:
  - O, mâinile noastre, mâini muncitoare!
  Albina a adăugat la unison:
  - Iar noi, fetele, suntem cele mai tari!
  Robur a fost primul care și-a pus mâinile pe piatră. Un bărbat puternic, în vârstă, a spus cu încântare:
  - E atât de fierbinte!
  Apoi și Albina și Alvina și-au pus mâna pe el. Fetele au înghețat, simțind că intră căldură și energie.
  Robur a atârnat, și el a simțit descărcări electrice plăcute măturandu-l prin el. Și a fost, să spunem, grozav. Și atunci a văzut că și fetele tremurau. Și ei simt.
  Robur îşi ţinu limba. Lipseau câțiva dinți, dar acum au început deja să crească. Iar pielea de pe mâinile unui bărbat, chiar în fața ochilor lui, devine mai fragedă și nu atât de aspră.
  Fața ei nu se vede, dar Albina a exclamat deja:
  - Cartușează-ți părul gri dispare!
  Robur dădu din cap.
  - Mă așteptam! Dar întinerirea nu este atât de vizibilă la voi fetelor - deja arăți super!
  Albina a cântat cu încântare:
  - O, copilărie, copilărie, unde te grăbești,
  O copilărie, copilărie, unde zbori!
  Alvina a continuat melodia:
  - Încă nu m-am jucat destul cu tine,
  Fata a devenit desculță și cool!
  Albina chicoti.
  - Și Romulus al tău și-a pierdut deja barba!
  Geniul inventator dădu din cap.
  - Barbă? Este suficient atunci?
  Și a încercat să-și ia mâinile de pe piatra care dă tinerețe. Dar nu era acolo.
  Și și-au înfipt bine palmele.
  Robur mârâi:
  - Ce este asta?
  Albina și Alvina se zvâcniră și ele... Deodată, trupurile fetelor mari și înalte au început să se micșoreze.
  Și au țipat supărați.
  Am simțit că corpul lui mare de bărbat înalt, de aproape doi metri, a început să se micșoreze și Robur.
  Și asta l-a derutat. Tânărul proaspăt bătut a tresărit mai tare. Dar totuși, nu a putut scăpa. Nici fetele nu au putut scăpa.
  Și au scăzut deja semnificativ.
  Albina chiar a guturat:
  - A cădea în copilărie nu înseamnă a deveni mai tânăr!
  Alvina a adăugat inteligent:
  - Mai tânăr la corp, nu va fi un copil în minte!
  Robur simți că costumul atârnă de el ca pe un sac. S-a micșorat destul de semnificativ.
  Fetele au devenit copii, iar acum li se pot da zece ani. Din fericire, procesul de reducere a încetat. Și acum toate cele trei figurine aveau costume spațiale lăsate și corpuri mici.
  Cu toate acestea, Robur și-a desprins mâinile în cele din urmă și a zburat în aer. Două fete s-au desprins și s-au învârtit.
  Albina a scârțâit:
  - Să ne întoarcem! Și s-a repezit la dispozitiv sub formă de rechin.
  Acolo a galopat și Robur, iar Alvina l-a urmat.
  Mai presus de toate, au vrut să-și arunce costumele spațiale și să se privească în oglindă.
  Și iată-le înăuntru. Nu este posibil să scoateți imediat costumele spațiale. Și mâinile îmi tremură.
  Dar, în sfârșit, căștile s-au scos, iar cu ele și restul.
  Acum poți vedea, Robur, că fetele înalte s-au transformat în fete. Și este un inventator genial.
  Robur se uită la oglindă. Și a văzut în fața lui un băiat musculos, cu o înălțime de patruzeci și cinci de metri. Doar un copil, bronzat și desculț, așa cum fusese Robur la zece ani. Este că mușchii sunt mai proeminenti decât în copilărie. Și botul este atât de drăguț și capricios.
  Albina chicoti.
  - Acum ești băiat Robur!
  Alvina a adăugat râzând:
  - Băiat tiran!
  Albina a zâmbit carnivor:
  - Un băiat desculț va conduce planeta Pământ!
  Robur a blestemat:
  - Si cine esti tu? Fetelor! Ți-ar plăcea să fii așa?
  Albina remarcă oftând:
  - Da, aceasta este o exagerare clară! Dar e în regulă, are avantajele lui!
  Alvina remarcă supărată:
  - Ceva plusuri nu văd! Acum ne va răni să facem dragoste cu bărbați. Tinerețea este bună, dar copilăria are multe probleme
  Robur mârâi, sau mai degrabă scârțâi:
  - Dar pentru mine e și mai rău! Ce femeie și-ar dori dragoste cu mine?
  Albina a chicotit și a răspuns:
  - Da, cu un lucru atât de mic, femeile nu au nevoie de tine. Și doar ca fiu!
  Robur scutură pumnul.
  Voi fi tatăl lor. Adevăratul părinte al întregii planete Pământ!
  Alvina remarcă agresiv, bătând cu piciorul gol, copilăresc:
  - Vei crește și vei deveni tată, vei deveni mai înțelept!
  Albina remarcă zâmbind:
  Sau nu vei crește! Copilăria va fi pentru totdeauna!
  Robur urlă:
  - Rămânem copii pentru totdeauna,
  Doar anii se schimbă!
  Și supărat, a călcat și el, un picior copilăros, gol. În mod clar, hainele îi cădeau și acum ești goală. Dacă nu îl înfășurați în jurul materialului șoldurilor.
  Robur s-a simțit înșelat și parcă jefuit. În loc de întinerire, a căzut în copilărie.
  De fapt, m-am simțit grozav din punct de vedere fizic. Și era un spirit ridicat. Îmi venea foarte mult să râd și să sar.
  Dar desigur că nu se aștepta la asta. În plus, este neplăcut să pierzi un înalt, aproape doi metri, atunci când mergi în mulțime și poți fi văzut departe.
  În schimb, acum ești un fel de escroc. Și nu este cel mai bun. Dar, pe de altă parte, ești plin de energie.
  După cum spunea Engels: ființa determină conștiința. Iar corpul copilului suprimă tristețea și cu siguranță ești atras de tot felul de fapte. Și vrei să sari și să te miști ca și cum ai fi un cal mecanic.
  Robur a comandat:
  - În regulă! Ne-am întinerit, chiar prea mult. Și acum zboară pe Pământ!
  Albina întrebă confuză:
  - Și ce o să facem acolo în corpurile copiilor?
  Robur spuse cu insistență:
  - Hai să cucerim lumea!
  Alvina a bătut din palme și a bătut din picioarele bebelușului:
  - Este minunat!
  Albina a cântat cu entuziasm:
  - Întreaga lume este în mâinile noastre,
  Suntem vedetele continentelor...
  Zdrobit în colțuri -
  Naibii de concurenți!
  Robur confirmă energic, clătinând din cap:
  - Da, l-au rupt! Și e tare!
  Alvin a corectat:
  - Încă nu l-am spart, dar cu siguranță îl vom sparge!
  Albina a cântat agresiv:
  - Nu suporta umilința fetelor,
  Vom confirma gloria cu o sabie de oțel ....
  Nu vom mai tolera insulte -
  Să-i zdrobim pe toți fasciștii!
  Robur a remarcat răspicat:
  - E prea devreme să cânt despre naziști! Mussolini încă nu este nimeni, iar Hitler nici măcar nu a fost luat să servească în armată din motive de sănătate!
  Alvina îi făcu cu ochiul profesorului și spuse:
  - Apoi au zburat pentru a corecta greșelile altora! Poate că lumea se va îmbunătăți cu adevărat!
  Băiatul Robur a confirmat:
  - Să fie mai bine în pumnul meu iubitor!
  Și o mașinărie mică, dar agilă și versatilă s-a repezit din centrul lunii, a roade pământul, fără a lăsa coridoare în urmă.
  Albina a cântat zâmbind:
  - Omenirea are o tehnică de fier, cu
  siguranță necesară și foarte utilă...
  Alvina a continuat cu entuziasm:
  Dar, și mai plăcut pentru mine, minuni populare,
  O față de masă cu auto-asamblare, pantofi de mare viteză...
  Băiatul Robur a cântat entuziasmat:
  - Eu cred că cu un basm, oamenii nu își iau rămas bun,
  Și prietenii fideli vor rămâne pentru totdeauna!
  Într-adevăr, triumviratul și-a arătat clasa cea mai înaltă. Mai exact, și-au atins scopul și s-au întinerit. Și acum trebuie să facem ceva și mai semnificativ.
  Băiatul Robur la cârmă. El controlează cu un joystick, iar scăderea înălțimii nu îl interferează deloc. Și starea de spirit crește.
  De fapt, chiar dacă ești băiat, nu vei îmbătrâni niciodată. Și face plăcere. Deci ai o viață fericită în față. Și vei conduce planeta Pământ pentru totdeauna.
  La urma urmei, are un astfel de aparat în mâini: poate zbura prin aer și prin spațiu. Și înotați pe apă și sub apă și chiar mutați-vă în subteran. Și are și o armă cu graviolaser.
  Ce armată îi poate rezista? Un câmp cu jumătate de spațiu vă permite să vă mutați nu numai în subteran, dar mașina lui este absolut invulnerabilă. Adică nimeni nu-l poate învinge. Nicio armă de pe planeta Pământ nu este capabilă să-i pătrundă aeronava.
  Și Robur se simte foarte încrezător. Și cele două fete care au ajutat acest geniu tehnic, și un ajutor semnificativ, se simt și ele vesele și fericite. Acum nu vor îmbătrâni niciodată. Și asta le oferă o mare bucurie.
  Dacă sunt fete? Există multe alte moduri de a te distra decât să faci dragoste cu bărbați mirositoare. Dar ar fi interesant să joci în război. Și acesta este probabil cel mai bun divertisment. Între timp, Albina și Alvina joacă din nou șah. Albina a făcut o mișcare cu Alb: E2-E4, în timp ce adversara ei a ales Apărarea Siciliană. Și, bineînțeles, celebra versiune a Dragonului. O apărare foarte dinamică cu un episcop pe diagonala lungă. Adevărat, Albul are ocazia să se agațe de un pion care a avansat.
  Iar atacul este reciproc și aprig. Fiecare atacă regele în propria sa zonă.
  Și bineînțeles, fetele se luptă în condiții egale. Mai precis, cel mai probabil nu sunt fete deja, ci fete. Dar bătălia pe care o au, desigur, este foarte acerbă.
  Albina a sacrificat un pion, iar adversarul ei a schimbat. Lupta a mers într-o direcție agresivă.
  Fetele au făcut mișcări cu picioarele goale și și-au descoperit dinții de fildeș.
  Alvin a remarcat:
  - Ne jucăm ca un copil într-un joc care nu este copilăresc!
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Da, ne jucăm! Și sunt sigur că voi câștiga!
  Fetele sunt cu adevărat uimitoare. Iar degetele goale ale picioarelor copiilor lor rearanjează figurile.
  Iată din nou victimele, și schimbul de lovituri... Și Robur se îndreaptă spre suprafața lunii.
  Desigur, sub pământ viteza este mai mică decât în vid, dar totuși foarte mare.
  Robur în mișcare, a crezut că acum era un băiat. Dar va crește sau va rămâne copil? Aceasta este o întrebare interesantă. Poate fi sau nu așa.
  Dar în corp Robur are o energie și o veselie fără precedent. Deci poți fi fericit.
  Și poate că nu va avea niciodată dureri de dinți și va avea întotdeauna o vedere excelentă. Da, iar puterea lui nu este copilărească. Și ce mușchi în relief au devenit, doar Hercules este un tânăr. Și se poate arăta bine dacă trebuie într-o luptă.
  Robur chiar a cântat:
  - Ce spun oamenii
  nu ne pasa...
  Doar rezultatul contează
  A lovit grozav!
  Și cu călcâiul gol și rotund, băiatul apăsă pedala. Și mașina lui a zvâcnit.
  Puterea asupra lumii este atractivă și dulce. Dar, în același timp, este și o responsabilitate uriașă. Și Robert înțelege asta. În istorie nu trebuie să intre nici un tiran, nici un tiran, ci un mare conducător care va salva omenirea. Și construiește un adevărat paradis pe planeta Pământ. Și oamenii îl vor lăuda sincer.
  Robur a cântat entuziasmat:
  - Nu o să mint
  vreau sa conduc...
  Dar nu o mașină ruginită,
  Și toată țara!
  Fetele au râs când au auzit acest cântec. Și au vrut să cânte ceva. Dar un motiv potrivit nu mi-a venit în minte.
  Cu toate acestea, fetele au continuat să se joace. Dar apoi au existat schimburi, iar poziţia a devenit dead-drawn. Dar au continuat să lăutărească și să sufere mult timp.
  Robur credea în același timp că faima în lume a fost de scurtă durată. Și aproape toate imperiile s-au prăbușit și au căzut în decădere. Parcă ar exista un fel de forță care împiedică integrarea umanității. În prezent, în lume există câteva imperii destul de mari. Cel mai mare este britanic, iar al doilea rus. Și deja Rusia era în declin, după ce a pierdut războiul în fața Japoniei, ceea ce este o mare rușine.
  Rasa albă a pierdut în fața galbenului și nu este nimic de care să ne bucurăm. Dar, pe de altă parte, Rusia țaristă a avut un surprinzător de multe tipuri diferite de accidente și eșecuri care au dus la înfrângere. De parcă ar interveni o putere mai mare. Deși dacă sunt puteri mai mari? Cu toate acestea, ar putea Genghis Khan să cucerească jumătate din lume fără patronajul puterilor superioare? La urma urmei, cât costă acea Mongolie? Și cine este Genghis Khan însuși - un sălbatic care nu știa nici să scrie și nici să citească.
  Deci aici, evident, unele forțe l-au ajutat cu siguranță. Adevărat, ei nu au putut crea un imperiu solid. Mai exact, cuceririle tâlharilor au fost fragile, iar țara s-a prăbușit banal. Mai exact, puterea lui Genghis Khan a fost mai întâi sfâșiată de descendenți, apoi a dispărut complet.
  Imperiul Roman a fost mai puternic, dar mai întâi s-a împărțit în două părți, apoi au fost călcați în picioare de barbarii occidentali, arabii răsăriteni și turci.
  Rusia țaristă, ca imperiu continental, pare mai puternică decât britanicii, dar acum are vremuri dificile - revolte și înfrângere de la japonezi. Ultima este foarte enervantă.
  Poporul rus este capabil să ierte multe de dragul strălucirii victoriilor militare și al măreției imperiale. Și când te bat, și nici măcar japonezii nu-i consideră un adversar autorizat, acest lucru este de două ori insultător și, bineînțeles, dau vina pe rege în primul rând. Și cu el, împreună cu întregul sistem de putere monarhică.
  Robur a ridicat din umeri - este sută la sută american și nu-i pasă de Rusia. Dar Albina și Alvina au sânge slav, iar înfrângerea Rusiei țariste din Japonia a fost foarte supărătoare.
  Dar Robur le-a răspuns: geniul lui ar trebui să conducă planeta Pământ, și nu unii Romanov. Și că el Robur va crea un imperiu etern care va include toate lumile locuite din univers. Și poate nu numai în asta, ci și în alte universuri. Și apoi va exista un imperiu Mega-hiperuniversal, care va avea o putere și o putere fantastice!
  Robur s-a gândit că știința se va dezvolta și nu vor mai exista bătrâni și femei, toți vor fi pentru totdeauna tineri și frumoși. Iar tinerii vor fi fără barbă, cu fețe drăguțe. Iar fetele nu se vor estompa niciodată.
  Robur a cântat entuziasmat:
  - Voi fi pentru totdeauna tânăr, pentru totdeauna beat! Și veșnic cool și zelos!
  Fetele au chicotit ca răspuns și și-au scos limba. Să spunem că sunt amuzanți.
  Și acum arată ca niște fete.
  Albina notă cu un zâmbet, cântând:
  Totul este fantomatic în această lume furioasă,
  Există doar un moment pentru el și ține-te...
  Viața este doar un moment între trecut și viitor,
  Și asta se numește viață!
  Alvina și-a dezvăluit dinții și a remarcat:
  - Nu e prea greu pentru tine!
  Albina a spus zâmbind:
  - Ceva nu merge cu poezia mea!
  Alvina a cântat înapoi:
  Blestemul veștilor teribile și infernale s-a adeverit,
  Soarele s-a stins in doliu pentru tara...
  Ucigașul de conștiință și onoare este lipsit -
  Mâna însângerată nu a tremurat!
  Albina, cu mare entuziasm, a preluat:
  - Ucigașul este un bufon rău și un străin,
  A mâncat multe inimi de fete...
  Și-a schimbat rucsacul cu un frac,
  ticălosul cool a întrerupt timpul de zbor!
  Alvina a continuat cu entuziasm să cânte cu o voce copilărească:
  Chipul strălucitor al poetului Pușkin,
  Înconjurat de spuma sângeroasă a morții...
  Purtătorul de bunătate și lumină Pușkin,
  Pentru asta, un glonț în inimă a lovit!
  Albina, cu mare încântare, a continuat să cânte, o dragoste magnifică:
  Un flux de orbitor, radiant...
  Cuvintele poetului și poeziile au turnat...
  El iubea oamenii cu toată inima lui curată,
  În creațiile luminii, răul marcat păcatele!
  Alvina a continuat să cânte cu mare entuziasm:
  Cuvântul lui a fost un diamant ascuțit,
  Toată puterea silabei, a transmis-o cu un stilou...
  A lucrat frumos, oamenii s-au mirat de toată lumea,
  Poezie ridicată, Doamne până la stele!
  Albina a continuat cu furie să compună și să cânte:
  Nu există limite pentru talentul poetului,
  Nu există un număr de fragmente de stele pe cer...
  Ucigașul va fi tras la răspundere de către Domnul,
  Și Pușkin va fi cu noi pentru totdeauna!
  Iar fetele băteau din palme din picioarele goale, cizelate.
  Robur a rezumat concluzia logică și a cântat și:
  -Ah Pușkin, ești un excentric greșit,
  În primăvară nu a trebuit să ne îmbolnăvim...
  La urma urmei, mirosul de ierburi picante și delicate,
  Capabil să-i alunge pe toți de pe canapea!
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Da, primăvara este o perioadă minunată! Mai ales!
  Alvina a cântat cu entuziasm:
  - Și în afara ferestrei, luna mai e furioasă,
  Lupți pentru el și îndrăznești!
  În cele din urmă, pământul Lunii s-a încheiat, iar aparatul lor fabulos de magnific a zburat în vid. Și după cum se spune - a intrat în spațiul operațional.
  Albina a cântat cu entuziasm:
  - Pământul în hublo, pământul în hublo, pământul în hublo este vizibil...
  Alvina a acceptat zâmbind:
  - Cât de trist este un fiu pentru mama lui, cât de trist este un fiu pentru mama lui, noi suntem triști pentru Pământ, ea este singură!
  Veșnicul băiat Robur a început cântând:
  - Dar stelele, totuși, și stelele, totuși,
  Un pic mai aproape, dar toți sunt și frig!
  Albina a continuat cu entuziasm:
  - Și ca un ceas cu eclipsă, și ca un ceas cu eclipsă! Așteptăm lumina și vedem vise pământești!
  Alvina a continuat să cânte cu multă fervoare, cu vocea ei magică:
  - Dar nu visăm la vuietul portului spațial... Nu acest albastru de gheață!
  Băiatul astronaut Robur s-a alăturat cu entuziasm:
  - Și visează, avem iarbă, iarbă lângă casă! Verde, iarbă verde!
  Apoi au adăugat viteză și s-au repezit pe Pământ.
  Robur a cântat cu plăcere:
  - Vom merge, ne vom repezi, pe căprioare dimineața devreme și am izbucnit cu disperare chiar în zorii înzăpeziți!
  Albina, cu mare entuziasm, a preluat:
  - Vei vedea că degeaba numesc nordul extrem...
  Alvina a adăugat cu furie pocnind buzele:
  - Vei vedea că este nemărginit, ți-l dau!
  Iar fata a bătut cu piciorul gol, cizelat.
  Băiatul Robur șuieră:
  - Nu există câștigători în ultimul război,
  nimeni nu va fi salvat de o salvă de rachete...
  Alvina a cântat cu entuziasm:
  - Vom trimite cu o mare explozie infernală salutare!
  Albina a continuat cu furie:
  - Și lux de trandafiri, am cules un buchet!
  Iar fata a bătut, cu picioarele dăltuite, copilăreşti, dansând:
  - Unu doi trei! Șterge reflectoarele!
  Se apropie din ce în ce mai mult de Pământ.
  Bila albastră devine din ce în ce mai mare. Și e foarte tare. Așa că în curând vor fi pe planeta lor.
  Băiatul Robur și-a apăsat călcâiele goale, copilărești și a urlat:
  - Vezi eclipsa de pe cer,
  Surf demonic teribil...
  Zboară un semn infernal
  Turma spațială urlă!
  Alvina a preluat cu entuziasm:
  - Avadon se ridică blestemul,
  Avadon moarte totală...
  Avadon și regimentele morților...
  Avadon conduce nebun!
  Albina a adăugat cu furie:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Băiatul Robur urlă:
  Maniac murdar, nebun
  Vrea să devină liderul statului...
  Dar insufla frica...
  Alvina termină gândul:
  - Va muri într-o mlaștină ruginită!
  Albina, dezvăluind dinții, continuă:
  - Încercând să împletesc lumea,
  Alvina a bătut cu piciorul gol, copilăresc și a continuat:
  - O plasă de pasiune infernală!
  Albina cânta furioasă:
  - Un craniu lepros și un vampir...
  Alvina șuieră, bătând cu piciorul gol și copilăresc:
  - Cu un palat despicat nesățios!
  Robur remarcă cu zâmbetul unui tânăr sadic:
  - SATO se dezlănțuie de furie,
  Inamicul regimentului a avansat...
  Dar călăii-adversari,
  Fetele se vor întâlni cu ostilitate!
  Albina a fost ridicată, iar picioarele ei goale erau în mișcare:
  - Sapă în pielea unui porc,
  Inamicul va fi zdrobit în praf!
  Alvina a continuat cu aplomb infernal:
  Femeile se luptă cu furie
  Pumnul fetei este puternic!
  Albina a adăugat nu tocmai în rima:
  - Și călcâiul gol al fetelor este și el puternic!
  Robur a confirmat:
  - Armura este puternică, iar tancurile noastre sunt rapide!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Da, foarte repede! Doar fulger!
  Albina cânta furioasă:
  - Sunt femei în satele noastre,
  Că conduc un avion în glumă...
  Alvina a adăugat, furioasă:
  - Nu cunosc frumusețea îndoielii,
  Adversarul în glumă va doborî!
  Robur mormăi cu furia unui copil etern:
  Ei sunt născuți pentru a câștiga
  Pentru a glorifica rațiunea de secole!
  Albina a adăugat cu un zâmbet de fată eternă:
  - La urma urmei, străbunicii noștri,
  Au adunat o armată pentru ei deodată!
  Fetele astea sunt doar un super articol. Și chiar dacă acum sunt copii, nu și-au pierdut agresivitatea.
  Robur remarcă admirativ, dezvăluindu-și chipul dulce și copilăresc:
  - Sunt cel mai puternic din lumea asta,
  Și îi voi înmuia pe toată lumea în toaletă!
  Băiatul profesor chiar a călcat piciorul copilului pe podea, era plin de entuziasm.
  Acum intră în atmosfera planetei Pământ. A ajuns destul de repede. Și le-a plăcut.
  Triumviratul este pur și simplu încântat. Iată-i înapoi pe pământ...
  Albina a cântat cu entuziasm:
  - Și în înălțimile înstelate și în liniștea munților,
  În valul mării și focul furios!
  Și furios, și furios foc!
  Albina a pornit recenzia și a remarcat surprinsă:
  - Ceva în lumea asta nu este în regulă!
  Robur se încruntă și întrebă serios:
  - Și ce este mai exact în neregulă?
  Băiatul profesor și-a scos ochii.
  Albina a răspuns cu îndoială în glas:
  - Suntem acum în trecut, cu doar câțiva ani în urmă!
  Alvina a exclamat cu entuziasm:
  - Cu atât mai bine! Să ajutăm Rusia țaristă să învingă Japonia!
  Robur, care a devenit băiat, a fost bucuros să lupte:
  Chiar vă vom ajuta! Sunt mereu fericit să ajut rasa albă!
  Albina dădu din cap.
  - Pentru mama noastră Rusia!
  . CAPITOLUL 3
  Bătălia dintre trupele lui Kuropatkin și japonezi a decurs conform scenariului obișnuit. Mai întâi, rușii resping atacurile samurailor, apoi încep să ocolească flancul și Kuropatkin se retrage.
  Dar în acest moment această tactică nu a funcționat. O mașină de război în formă de rechin cu un pistol cu laser grav a apărut în fața trupelor japoneze.
  Robur a poruncit:
  - Ply pentru rasa albă!
  Iar Albina a apăsat butoanele joystick-ului cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor copiilor. Iar avionul i-a lovit pe japonezi, trecând prin infanterie și cavalerie.
  Alvina apăsă cu călcâiul gol, trimițând un alt jet dintr-un alt tun laser și gutura:
  - Pentru mama Rusie!
  Și copiii au râs, zdrobindu-i pe japonezi. Brațele și picioarele samuraiului zburau în direcții diferite.
  Robur a ciripit cu o voce de copil:
  - Sunt cel mai tare din lume!
  Și cu călcâiul gol, băiatul a apăsat pârghia, dând jos un râu mortal asupra japonezilor.
  Războinicii soarelui răsare au murit sute și mii deodată, a fost o bătălie grandioasă.
  Numărul japonezilor a fost mai mare decât conform documentelor oficiale, deoarece samuraii nu au ținut cont de unitățile lor din spate. Așa că japonezii au un avantaj clar în număr în lupte. Ceea ce justifică parțial prudența lui Kuropatkin.
  Și japonezii au suferit întotdeauna mai multe pierderi decât rușii în toate bătăliile.
  Și la sfârșitul războiului, ei au fost inferiori în număr de mai mult de două ori față de armata rusă. Și dacă nu ar fi fost rebela stupidă, atunci țara Soarelui Răsare ar fi fost zdrobită în bucăți.
  Și acum o echipă de trei persoane: un băiat și două fete, distruge samuraiul. Deși au două sute cincizeci de mii de soldați - mult mai mulți decât conform cifrelor oficiale. Și asta este doar aici și alte două sute de mii se află lângă Port Arthur.
  Și marea este puternică, flota construită de americani și britanici. Dar împotriva lor, o armă creată de un triplu geniu.
  Robur, tăind samuraiul, cântă:
  - Planează amenințător peste planetă...
  Albina, trimițând un semn cu degetele goale de la picioare, adaugă:
  - Rus, vultur cu două capete!
  Alvina, eliminând agresiv o masă de trupe japoneze care urcă într-o avalanșă, a emis:
  - În cântecele oamenilor cântate...
  Robur, băiatul ăsta etern, s-a bătut cu o strângere oblică și a scârțâit:
  Și-a recăpătat măreția!
  Albina, apăsându-și degetele goale, copilărești, a zdrobit inamicul. Este o fată atât de grozavă. Și scăzând în dimensiune, ea a devenit și mai îndrăzneață și ogar.
  Și chiar a cântat:
  - Nu sunt o insectă jalnică, țestoasă super ninja!
  Alvina, apăsând și butoanele joystick-ului cu degetele goale, adăugă foarte inteligent:
  - Vei fi ca un blotter - e foarte tare!
  Băiatul Robur urlă:
  Suntem cei mai puternici din lume...
  Albina și-a apăsat degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Este clar că de două ori doi este patru!
  Alvina și-a apăsat și ea călcâiul gol, rotund și roz de bebeluș pe nasture și a ciripit, dându-i drumul pe japonezi:
  - Înmuiați-vă în toaletă!
  Băiatul Robur, zdrobind pe samurai și ridicând mormane întregi de cadavre, exclamă cu glas puternic:
  - Pentru țarul rus!
  Albina a mâzgălit în japoneză cu ajutorul degetelor goale de pe picioarele copiilor și a guturat:
  - Sfânta noastră mare Rusie,
  Pământ generos și prosper!
  Alvina i-a înțepat pe japonezi cu ajutorul unui toc de bebeluș gol, rotund, roz și a țipat:
  - Dumnezeu Mesia stă pe tron,
  Părintele țar Nicolae!
  Băiatul Robur, cosind pe războinicii imperiului soarelui răsare, apăsând butoanele joystick-ului cu picioarele copilăreşti, goale, a emis:
  - Cred că nu va arde cu o căldură infernală,
  Roșu al șaptesprezecelea an!
  Albina, tăindu-i pe japonezi cu ajutorul degetelor goale, picioarelor ei cizelate, a scos:
  - Doar Patria ia foc!
  Alvina, tăind prin samurai și apăsându-și călcâiul gol și roz pe nasturi, scârțâi:
  - Bate celebru Japonia!
  Băiatul-profesor, bătând în tastatură cu călcâiul de copil gol, a zdrobit un întreg batalion din țara soarelui răsărit și a răcnit:
  - Cred în steaua mea,
  Voi înșela soarta!
  Albina remarcă inteligent, tăind un alt batalion de japonezi și arătându-și limba:
  - În războiul sfânt, acolo va fi victoria noastră!
  Alvina, eliminând o mulțime de samurai și îndesând o grămadă întreagă de cadavre, remarcă inteligent:
  - Steagul imperial înainte - glorie eroilor căzuți!
  Robur, trăgând cu tunul grav-laser, a acoperit bateria japoneză. Armele s-au deformat și s-au răsucit într-un corn de berbec. Băiatul profesor și-a scos limba și toarcă:
  Nimic nu ne va opri, nimeni nu ne va învinge!
  Iar călcâiul gol, copilăresc va apăsa butonul. Și din nou, fasciculul laserului gravitațional îi va pălmui pe japonezi.
  A fost doar hiper...
  Albina remarcă cu încântare, luând o altă baterie și arătând ținta cu picioarele goale:
  - Puterea noastră este în pumn!
  Alvina, strictă cu japonezii, de parcă le-ar fi îndepărtat așchii însângerați și apăsând butonul joystick-ului cu călcâiul gol, a spus:
  Suntem cei mai puternici dintre toți!
  Războinicii triumviratului au luat Japonia foarte dur. Și exterminat și arse precum cometele spațiale s-au prăbușit la pământ.
  Robur, acel etern băiat a cântat:
  - Și samuraii au zburat la pământ, sub presiunea oțelului și a focului!
  Albina a râs asurzitor și a spus cu inteligență:
  - Dar informațiile raportate cu siguranță,
  Și cum apăsă butonul cu călcâiul gol, rotund.
  Alvina a sprijinit, degetele goale, copilărești, apăsând pe butoanele joystick-ului și zdrobind inamicul:
  - Și batalionul a trecut la atac!
  Robur, trăgând în japonezi, acesta este un băiat etern, urlă:
  - Ne-am luptat cu pasiune fără pată!
  Albina, arzând dușmanii cu lasere gravitaționale și jucându-se cu picioarele goale, a emis:
  - Echipa noastră de oțel și puternică!
  Așa se face că baracuda lor, invulnerabilă la focul samurailor și iute de la trei pistoale laser gravitaționale, a distrus un sfert de milion de soldați japonezi. Trebuie să aducem un omagiu samurailor - au luptat până la capăt. Dar tot au pierdut.
  Și din armata japoneză au rămas doar coarne și picioare. Mai exact, doar munți de cadavre tăiate în bucăți și o grămadă de metal mototolit și fumegând.
  Da, Japonia a fost lovită foarte tare. Și o parte din forțele ei au fost eliminate cu strălucire.
  Robur și fetele lui s-au alimentat cu apă din pârâu. Au mâncat, de asemenea, conserve englezești capturate, capturate de la armata japoneză distrusă.
  Și mă voi muta la acele trupe care au blocat Port Arthur. Iar armatele de samurai înaintau ca un val.
  Dar atunci aparatul în formă de barracudă a atacat armata Piciorului. Și unde să meargă acum trupele din țara soarelui răsărit?
  Au fost preluați de o echipă nemiloasă. La fel și exterminarea.
  Robur apăsă butonul joystick-ului cu un picior de copil, trimițând raze mortale și urlă:
  - Dușmanii patriei mărșăluiesc spre Gheena!
  Albina a apăsat pe nasturi cu degetele goale de la picioare, a tăiat un întreg batalion de samurai și a strigat:
  - Dușmanii nu vor opri Rusia!
  Alvina și-a apăsat și ea călcâiul gol pe butoanele joystick-ului și, zâmbind orbitor, a rugat:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Robur zdrobindu-l pe samurai și întorcând aeronava, acest copil veșnic urlă:
  - Pentru un nou sistem comunist!
  Albina, distrugându-i pe japonezi, a cântat:
  Structura de susținere a iubirii...
  Alvina, zdrobindu-l pe samurai, a guturat:
  Suntem ca macaralele pe cer!
  Robur, exterminând japonezii, a remarcat:
  - Mai degrabă deja ca zmee!
  Albina a chicotit, mâzgălindu-l pe samurai și folosind degetele goale de la picioare, a spus:
  - Pentru zborul spre stele!
  Alvina, a declarat agresiv, zdrobindu-i pe japonezi si cosindu-i ca pe un morman de movile:
  - Pentru cele mai grozave vremuri!
  Robur remarcă agresiv, cosind ca o coasă de iarbă și gângâind cu o voce copilărească:
  - Suntem cei mai tari!
  Albina, mâzgălind în japoneză și folosind călcâiul gol, mârâi:
  - Pentru o dispoziție grozavă!
  Alvina, zdrobindu-i pe samurai și adunând mormane întregi de cadavre și o masă de trupuri mototolite, urlă:
  - Pentru clasa Patriei hiper!
  Robur urlă, dezvăluindu-și dinții de copil:
  - Totul va fi grozav!
  Și hai să-i dracului pe japonezi.
  Albina, mâzgălind pe samurai și folosind degetele goale de la picioare, l-a luat și a urlat:
  - Îi vom îngropa pe toți într-un sicriu!
  Alvina, cosind agresiv japonezii și zdrobindu-i folosind călcâiele goale, a emis:
  - Pentru teroare totală!
  Și ca să-i doboare pe samurai din nou. Acesta este Hollywoodul lor solid și ucigaș.
  Și Albina cânta în extaz;
  Secolul XXI este un secol foarte furtunos,
  Virușii furie în el, teroriștii...
  Dar totuși, la apogeul vieții, o persoană
  Și oamenii știu asta, nu sunt pacifisti!
  
  Putem crede că zbor pe Marte
  Întinderea lui Venus este pur și simplu reconstruită...
  Totul va cunoaște doar cea mai înaltă clasă,
  Și fiecare persoană se naște erou!
  
  Da, afacerea noastră este să dezvoltăm progres,
  Pentru ca omenirea să fie frumoasă...
  Deși atacă doar demonii infernali,
  A contacta o fată desculță este periculos!
  
  Suntem fiicele Komsomol ale Pământului,
  Vom ucide inamicul fără nicio timiditate...
  Popoarele de pe planeta acestei familii,
  Și acum omul va deveni un erou!
  
  Nu va exista răutate să conducă acest lucru
  Sub steagul sfântului comunism...
  A fost odată un secretar general și înaintea regelui,
  Împreună am respins sabia fascismului!
  
  Vom arăta oamenilor fericirea prin exemplu,
  Putem face totul pentru vârful lumii...
  Era Rusia - era URSS,
  Și Hristosul iubirii a devenit un idol!
  
  Trec anii furtunosi
  Am zburat în jurul lui Sirius atât de faimos...
  Construit pe stelele orașului -
  Ridică-te de pe planeta leagănului!
  
  La urma urmei, Lada este cu noi, iar Svarog este puternic,
  Ce a făcut lumea atât de stelară...
  Să existe cel mai mare Dumnezeu alb,
  Nu este prea târziu să înveți!
  
  Morții vor învia în curând, știi
  Paradisul de pe planetă va fi construit imediat...
  Vremea este mai veșnică,
  Dimensiunea șantierului este pur și simplu uriașă!
  
  Vom face zboruri până la capăt,
  Să ajungem la marginea universului...
  Svarog cel mare și-a înlocuit tatăl,
  Cu gloria ei în lupte neschimbată!
  
  Da, a fost greu, știu că este greu,
  Dușmanii au atacat Rusia într-o hoardă...
  Și un melo înțepător de viscol,
  Dar și-au făcut drum prin comunism!
  
  Domnul Svarog ne-a dat un ciocan puternic,
  Pentru a zdrobi cu ei dușmanii Rusiei...
  Și da o asemenea lovitură -
  Pur și simplu am respins inamicul!
  
  În ochii fetei Komsomol foc,
  Arde într-o cascadă infernală, puteți vedea flacăra...
  Știu asta pentru Patria Mamă, doamnelor,
  Vom ridica steagul mai sus decât soarele!
  
  Ești bărbat, acum consideră un vultur,
  Planând deasupra stelelor universului continuu...
  Deasupra lumii, ghearele de șoim s-au întins,
  Și încărcat cu conștiință nepieritoare!
  
  Nu poți doar să ucizi Rusia,
  Ca un adversar insidios nu a încercat...
  Vânătorul se va transforma în curând într-un joc,
  Este periculos pentru inamicul să lupte cu Patria!
  
  Fata își va mișca piciorul gol,
  Și fascistul va zbura afară, vă va cunoaște dinții...
  Și dacă femeia mută pokerul,
  Asta înseamnă că au cântat trâmbițele morții!
  
  Totul în lumea noastră va fi pozitiv,
  Orice afacere este discutabilă băieți...
  Să dăm dovadă de creativitate fără îndoială,
  Și vom mâzgăli din mașină!
  
  Dușmanii cred cu ușurință că vom zdrobi,
  Tundem iarba prafuita fara indoiala...
  Vom salva Rusia de la mari probleme,
  Să fie în inimă - Iisus și Lenin!
  
  Spre cele mai înalte stele din lume
  Navele pământești sunt capabile să zboare...
  Poetul ne-a transmis toată puterea silabei,
  În numele Mamei noastre Rusia!
  
  Zeița Lada gloriifică Rusia,
  Ea întinde un văl grozav...
  Luptă pentru Patria și nu te teme,
  Desigur, nu există o cale mai bună pentru noi!
  Odată ce fetele s-au luptat lângă Moscova,
  Uriașii figurativi s-au luptat...
  Dar Hitler este în legătură cu Satana,
  Și Svarog și cu mine - știm că suntem invincibili!
  
  Deși a fost un îngheț care îngheață sângele,
  Fata a alergat desculță prin năvalele...
  Țara va da fericire și orice,
  Impletiturile ei sunt argintii din aur!
  
  Domnul Suprem cunoaște toate inimile,
  Și fetele atât de mult, Dumnezeu iubește...
  Se vor lupta până la capăt
  Altfel, adversarul va distruge țara!
  
  De aceea, totul în lume este o minciună,
  Când îți pui ochelari de culoare trandafir...
  Și inamicul aruncă o ceață continuă,
  Șapte vineri ale adversarului timp de săptămâni!
  
  Vom făuri armuri pentru noi înșine,
  Și sabia celui mai ascuțit oțel damasc cunoscut...
  Patria nu va fi luată de rublă,
  Ei bine, de ce sunteți obosiți caii?!
  
  Observați că totul va fi bine brusc,
  Când ne adunăm cu puterea lui Dumnezeu...
  Tu ești șoimul adevărului, nu un cocoș mincinos,
  Cred în comunism în luptă pe care o vom străpunge!
  
  Pentru puterea noastră și în onoarea Rusiei,
  Pentru steagul roșu și draga Rusie...
  Pentru Ucraina și Belarus,
  Să îndeplinim cea mai mare misiune!
  
  O vom slăvi pe Lada în slavă,
  Să-l iubești pe Svarog, mama lui Dumnezeu, Maria...
  Evaluarea va fi cu siguranță cinci...
  Pentru că credința a dat putere!
  
  Ce este Batu și răul Genghis Khan pentru noi,
  La fel ca Hitler, armata lui Napoleon...
  Nici un singur khan nu ne va învinge,
  Nu o hoardă, chiar dacă sunt milioane!
  
  În Rusia, noi fetele ne-am născut,
  Spre slava lui Ilici și a lui Isus...
  Acum vulturii zboară doar sus,
  Pentru a arăta o mare artă!
  
  Moscova este capitala păcii și a iubirii,
  Ocupăm spațiu...
  Deși nu poți construi fericirea pe sânge,
  Raiduri ale necredincioșilor îi învingem pe toată lumea!
  
  Fie ca dușmanul să nu ne ierte slăbiciunea,
  Vrea să prăjească călcâiele fetelor...
  Ghoul uneori agresiv
  Capabil să sfâșie și să lovească răul!
  
  Dar nu vom ceda frontiera inamicului,
  Atinge granițele oricărui univers...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Cu puterea ei în lupte neschimbată!
  
  Deci victoria fetelor este aproape,
  Nu ne este frică de Stelzanath,
  Dragostea pentru Patrie este dulce și curată,
  Și dacă va fi nevoie, ne vom lupta cu armata!
  Iată o poezie întreagă dedicată viitorului, au cântat fetele, cu mare furie.
  Și apoi au luat-o cu călcâiele goale în timp ce apăsau pe nasturi, terminând ultima japoneza.
  Și astfel armata Piciorului a încetat să mai existe. Aproape o jumătate de milion de japonezi au mers în lumea următoare. Și e foarte tare.
  Și acum rămâne să învingem flota. Și atunci vor rămâne doar coarne și picioare din Japonia.
  Albina ciripit, dezvăluind dinții:
  - Se apropie ora când vom câștiga!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  Și bolțile închisorii se vor prăbuși în abis!
  Robur a confirmat agresiv:
  - Nimeni nu ne va numi slabi!
  Și băiatul și-a apăsat picioarele goale pe butoanele joystick-ului.
  Războiul pare să se apropie de sfârșit.
  Și acum barracuda lor se mișcă în direcția flotei de samurai. Și aceasta este într-adevăr o mișcare de mare maestru. Și jocul nu este conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Albina a postat pe Twitter:
  - Slavă noului imperiu mondial!
  Băiatul Robur a lămurit cu plăcere:
  - Imperiul meu mondial!
  Apoi, profesorul a lovit metalul cu piciorul gol. Ce a făcut sunetul.
  Cu ajutorul radarului, flota japoneză este detectată. Tocmai navighează lângă Port Arthur, încercând să nu elibereze escadronul blocat din Pacific.
  Alvina, fata asta veșnică, cânta, călcându-și piciorul gol și copilăresc:
  - Soare strălucitor al speranței
  Se ridica din nou peste tara...
  Armata rusă celebru,
  Bate Japonia în mare!
  Albina a continuat cu entuziasm, apăsând de asemenea pe nasturi cu călcâiul gol, rotund, copilăresc:
  Vulturul rus peste planetă,
  aripile întinse vor decola...
  Inamicul va fi chemat la socoteală
  Va fi învins, rupt!
  Și acum aparatul de barracuda își trage primul fascicul către navele Japoniei.
  Iar laserele gravitaționale, cu puterea lor cosmică fenomenală, lovesc nava amiral a țării soarelui răsare.
  Și acum, cel mai mare cuirasat al samurailor, pe care se afla celebrul amiral Togo, a început să se scufunde. Și a fost literalmente tăiat în bucăți mici de laserele gravitaționale făcute de genii care au primit tinerețea veșnică.
  Robur - acest băiat etern, apăsând nasturii cu picioarele goale, copilărești și rânjind din dinți, rânji:
  Îl călcăm pe Mercur cu picioarele noastre,
  Și există o rută către Marte!
  Albina, zdrobind inamicul cu călcâiul gol, a adăugat:
  - Vom ridica valuri de tsunami,
  Rasa albă se va ridica!
  Alvina remarcă inteligent, trăgând în inamic folosind degetele goale de la picioare:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Și o altă navă japoneză s-a scufundat. Acestea erau într-adevăr fete.
  Deși strălucitorii războinici s-au transformat în copii, eficiența lor în luptă a crescut doar din asta. Și aveau un aparat minunat, distructiv. Care a ars literalmente toate navele japoneze.
  Robur, chiar zdrobindu-i pe japonezi, a cântat:
  - În imensitatea patriei minunate...
  Albina, trimițând daruri cu o forță mortală și arzând literalmente adversarii ei, a emis:
  - Bucură-te de luptă și muncă....
  Alvina a luat-o cu furie, eliberând descărcări de moarte infernală asupra inamicului:
  - Am compus un cântec vesel...
  Robur apăsă butonul cu degetele goale, picioarele copilărești și ridică cu entuziasm:
  - Despre marele prieten și lider!
  Albina, cu mare entuziasm, i-a zdrobit pe japonezi și le-a scufundat corăbiile, făcându-le să sufle bule și să ardă, în timp ce ea cânta:
  - Robur este gloria luptei!
  Alvina, cu mare pasiune, a înecat flota de samurai și le-a tăiat bucatele, a cântat:
  - Robur - zborul nostru de tineret!
  Robur însuși a ridicat cântecul despre sine, apăsându-și călcâiul gol, rotund și copilăresc pe nasturi și urlând:
  - Luptă cu cântece și câștigă ....
  Albina a continuat cu mare entuziasm, folosind degetele goale de la picioare:
  - Un bărbat îl va urma pe Robur!
  Și întreaga trinitate a cântat agresiv, scufundând flota japoneză și nu lăsând nicio șansă navelor inamice:
  - Luptă și câștig cu cântece,
  Un bărbat îl va urma pe Robur!
  Și chiar scufundă navele bine. Și te fac să cobori.
  Primele douăsprezece blindate și crucișătoare blindate au fost scufundate. Și acum tinerii luptători au luat vase mai mici. Pentru ca nimic și nimeni să nu poată supraviețui.
  Robur remarcă zâmbind:
  - Dacă fragilul imediat în sicriu....
  Iar piciorul gol și copilăresc al băiatului-profesor a trimis o altă porțiune de raze distructive.
  Albina a chicotit și a remarcat în timp ce scufunda navele japoneze:
  - Pentru măreția planetei și cel mai mare venit al comunismului!
  Și călcâiul ei gol apasă din nou pe nasturi.
  Alvina, continuând să-i distrugă pe japonezi și folosind degetele goale ale picioarelor copiilor, vyaknula:
  - Pentru un sport remarcabil!
  Și fetele au cântat la unison:
  - Ochi, puști adormit, șterge-te cu mâna,
  Ai descoperit un sport greu pentru tine...
  Greutățile uriașe se rup rapid ușor,
  Vei stabili un record mondial!
  Și Albina a adăugat, zdrobindu-i pe japonezi pe mare:
  - Cu adevărat un record mondial!
  . CAPITOLUL 4
  Flota japoneză, după ce și-a pierdut cele mai mari nave și și-a pierdut amiralii, a început să se împrăștie. Și barracuda a trebuit să-l urmărească și să adauge lasere gravitaționale.
  Alvina, apăsând nasturii cu degetele goale de la picioare, gutura, dezvăluind dinții:
  Te vom termina până la capăt!
  confirmă Albina, apăsând pe nasturi cu călcâiul gol, rotund, roz și urlând:
  - Răsăritul va deveni apusul!
  Robur trage, de asemenea, o descărcare mortală către inamic și arde un alt distrugător, făcându-l să se topească.
  Apoi va hohote:
  - La bordul!
  Alvina chicoti și răsucindu-și șoldurile, dezvăluindu-și dinții, s-a rugit:
  - Japonia se va sfârşi!
  Albina a fost de acord cu aceasta, apăsând butoanele:
  Ai înțeles tinere!
  Fetele sunt încă atât de năzuite în aparență, dar se luptă. Și de pe navele japoneze rămân doar bule.
  Robur, urmărind japonezii, cânta:
  Inamicul nu va pleca, inamicul nu va pleca,
  Și eu cred!
  Inamicul nu va pleca, inamicul nu va pleca,
  Spuma a crescut!
  Și băiatul își apasă din nou călcâiul gol, rotund, copilăresc pe butoanele joystick-ului.
  Și îi lovește pe japonezi, tăind distrugătorul în două părți aproape egale.
  Albina remarcă agresiv, apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare:
  - Va deveni totul banal de super!
  Și o altă navă japoneză se scufundă.
  Alvina înecându-i activ pe japonezi, a emis:
  - Sunt o fată de război spațial!
  Și și-a arătat limba. Apoi a început să sară, ca într-o tigaie.
  Aceste fete sunt de top!
  Robur, luptându-se cu japonezii, a cântat:
  Robur, Robur, Robur -
  Leagăn electronic!
  Albina, apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, adăugă agresiv:
  Robur, Robur, Robur -
  Picioarele au zburat în mâini!
  Alvina, cu călcâiul gol și copilăresc, apăsând butonul joystick-ului și scufundând o altă navă japoneză, scapă:
  "Și nu voi spune nimănui că îl iubesc pe Robur!" Iubesc Robber!
  Albina a adăugat, apăsând butonul joystick-ului cu picioarele goale:
  Îl iubesc pe Robert! Și îi voi zdrobi pe toți!
  Asta a fost echipa. Și astfel de copii îi îneacă pe japonezi fără nicio milă.
  Robur credea că, datorită intervenției lor, Nicolae al II-lea s-a transformat dintr-un țar eșuat într-un mare. Și să spunem că este grozav. Și el este Robur - cel mai mare geniu al tuturor timpurilor și popoarelor.
  Creați o astfel de armă. El vrea putere asupra lumii, iar acum îl ajută pe țarul rus. Dar îți poți întoarce întotdeauna arma împotriva Rusiei.
  El Robur luptă în primul rând pentru el însuși. Și trebuie să recunosc că o face cu mare succes.
  Alvina l-a bătut și ea pe inamicul cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Țesarevici Nicolae,
  Daca trebuie sa domniti...
  Albina, zdrobind dușmanii cu călcâiul ei gol, roz, care apăsă atât de îndemânatic, a scos:
  - Nu uita niciodata,
  Sângele curge ca un torent!
  Și băiatul Robur a confirmat:
  - Totuși, cum toarnă! Și vom lovi inamicul!
  Albina, scufundând o altă navă japoneză, a luat-o și a cântat:
  - Sărbătoarea furtunoasă a lui Satana,
  vărsă sânge pe lumină!
  Alvina, zărind distrugătorul cu degetele goale de la picioare, rosti agresiv:
  - Și sabia sacră a războiului,
  A spart secretul!
  Robur remarcă cu un zâmbet de copil:
  - Da, am tăiat secretul și ne-am arătat puterea colosală!
  Și acum o altă navă japoneză se îneacă. Aproape că nu au mai rămas nave în Japonia. Ultimele distrugătoare se scufundă. Și e foarte tare.
  Robur a cântat cu plăcere:
  - Navele sunt sparte,
  Cuferele sunt deschise..
  Smaralde și rubine se răspândesc ca ploaia!
  Albina cu mare plăcere, savurând cuvintele, a terminat de cântat:
  - Dacă vrei să fii bogat,
  Daca vrei sa fi fericit...
  Alvina, zdrobindu-si degetele goale, adauga:
  - Rămâi băiete cu noi,
  Vei fi regele nostru!
  Și ambele fete au exclamat în cor:
  - Fii regele nostru!
  Vei fi regele nostru!
  Și atât zeițele, cât și fetele cool vor râde.
  Dar flota japoneză a fost terminată. Și ultimele vase au fost scufundate. Acum războiul aproape s-a terminat.
  Albina remarcă cu un zâmbet carnivor:
  - Trebuie să ajutăm Rusia odată pentru totdeauna să scape de amenințarea japoneză!
  Alvina a fost de acord cu asta, bătând cu piciorul gol:
  - Desigur că trebuie!
  Robur, băiatul ăla agresiv, etern, a răspuns:
  - Și nu mă deranjează! Vom zdrobi în mod special inamicii!
  Și acum aparatul lor fabulos s-a repezit pe țărmurile Japoniei. De fapt, este necesar să distrugem trupele japoneze chiar în metropola.
  Albina a cântat, dezvăluind dinții:
  - În timp ce ceasul bate, în timp ce ceasul bate,
  În timp ce ceasul bate - nu vă agățați din nas!
  Alvina a continuat cu furie, lovind călcâiul gol și rotund:
  În timp ce inimile bat, în timp ce inimile bat
  Pentru cel mai bun - lupta până la capăt!
  Robur ridică din umeri copilăresc. I-a fost ușor să-i omoare pe japonezi. Ar putea să omoare cu ușurință și albii? Bineînțeles că aș putea! El vrea putere asupra lumii! Aceasta este pasiunea și ideea lui agresivă. Când ucizi pentru a grăbi momentul în care oamenii nu se vor ucide niciodată între ei!
  Și va fi fericire în tot universul!
  Robur chiar a cântat cu încântare:
  Unde a fost, când a fost,
  În copilărie, sau poate într-un vis...
  O barză pe acoperiș este un cuib pentru persoana iubită,
  Svit primăvara!
  Albina a remarcat:
  - Asta nu mai este relevant! În comparație cu aparatul nostru, barza nu este nimeni!
  Robur a răspuns:
  - Barza este vie, iar a noastră este artificială!
  Alvina a cântat cu încântare:
  - Atât de binevoitor și pașnic,
  Dar totuși, fiara e cool....
  Crezi că sunt un suvenir
  Dar ursul este de fapt în viață!
  Albina a chicotit și a remarcat:
  - Este inutil să ceri milă unei fiare înverșunate!
  Și iată barracuda lor pe teritoriul japonez. Cu ajutorul radarului și a interceptării radio, el caută trupe și este angajat în exterminarea lor. Și zdrobește, sincer, capital.
  Robur tăind batalionul japonez cu arme, spune:
  - Cream miracole spațiale!
  Albina, nenorocitul de samurai, a emis:
  - Se uita la cer!
  Alvina, zdrobindu-i pe japonezi, a guturat:
  - Pentru noul comunism al lui Robur!
  Și și-a arătat limba. Fata asta este pur și simplu uimitoare!
  Robur, după ce a distrus câteva regimente de samurai împreună cu fetele, s-a mutat din nou. Și a acționat foarte repede. Mișcările sale pe aparatul universal au fost, ca întotdeauna, foarte rapide.
  Albina remarcă chicotind, dezvăluind dinții și apăsându-și degetele goale pe nasturi:
  Suntem fete de o grație colosală!
  Alvin a răspuns:
  - Nu grații, ci organizații!
  Și apăsați cu călcâiul gol!
  Munca lor nu este ușoară, deoarece trupele japoneze din țara mamă nu sunt adunate într-un singur loc, ci sunt concentrate. Și trebuie bătuți bucată cu bucată.
  Ceea ce cu siguranță creează unele probleme.
  Robur este ocupat să caute cu radarul. Și odată cu el, alături de japonezi, fetele mărunțișează și distrug. Trebuie să zbori în multe zone.
  Robur în zbor compune aforisme înaripate;
  Un dictator este un boxer care lovește mereu sub centură cu mâinile altcuiva, nu ascultă gongul și este propriul său judecător!
  Boxul este luptă cu pumnii cu mănuși moi, politica luptei cu limba fără mănuși albe!
  Boxeri pe pumni, politicieni pe limbi, boxeri pe reguli cinstit, politicieni pe fărădelege dezonorant!
  O femeie este și boxer, doar că ea este cea mai mortală atunci când își dă jos complet hainele!
  Profesioniștii în box se luptă cu pieptul gol, femeile profesioniste își dezgolesc nu doar trunchiul!
  O luptă de box este limitată în timp de reguli, confruntarea politicienilor nu cunoaște limite de timp și reguli!
  Boxerii luptă deschis în public, politicienii se luptă sub covor și chiar dacă ies să își muște limba sub centură!
  Un boxer încăpățânat este lăudabil, dar politicienii persistă de cele mai multe ori în iluzii!
  Politicianul este dornic să devină lei, dar apărarea unui punct de vedere greșit este un berbec tipic, și un măgar încăpățânat care se porc singur!
  Boxul este o priveliște strălucitoare și frumoasă, politica este și orbitoare, dar este dezgustător să-l privești și este de o sută de ori mai amar să asculți!
  Un politician are uneori penajul strălucitor al unui păun și elocvența unei privighetoare, dar în relațiile cu alegătorii rămâne totuși un porc fără aripi!
  În box, brațele lungi sunt valoroase; în politică, limbile lungi sunt mult mai mortale pentru întreaga țară!
  Un boxer cu pumnul poate doborî un singur adversar în ring, un politician sub covor, cu limba lungă, va transforma întreg statul în ruine!
  Cel mai rezistent maratonist este un politician, uneori nici măcar nu are suficientă viață pentru a alerga la tron!
  Un alergător calculează puterea pentru o oră, un politician, chiar și cel mai prudent, nu va acumula putere pentru veșnicie!
  Un politician este adesea homofob, dar cu fundul neapărat mare, îngrijit, dar porc la maxim!
  Un politician nu este întotdeauna o persoană semnificativă, ci întotdeauna un fund imens!
  Alegătorii îl percep pe politicianul pe care îl votează ca pe un prinț de poveste, dar primesc întotdeauna un rege gol pe tron!
  Dictatorul își imaginează un păun în diamante și un împărat în haine violete, dar când electorul cere socoteală, se dovedește a fi un rege gol și un pui smuls și ud!
  Voința unei femei este ca un diamant într-un colier, lipsa de voință politică este o piatră de piatră legată de un laț în jurul gâtului ei!
  O femeie poate fi comparată cu un diamant, un bărbat cu cremenul, iar politica cu un cheag de fecale!
  Prin forță, poți lupta cu un inamic puternic, dar nicio forță nu te va obliga să asculți până la capăt discursul unui politician, dacă ți se impune de cel puțin trei ori ca prieten!
  Totul în lume necesită efort, doar sub mormăitul monoton al unui politician nu e greu să adormi!
  În box, nasul este deseori rupt, dar în politică, rămâi mereu cu nasul!
  Nasul unui boxer este strâmb, în politică este și întortocheat modul de a lăsa un alegător cu nas!
  În box, punctele sunt uneori numărate necinstit; voturile sunt întotdeauna necinstite la alegeri!
  În box, modul în care lupți este important și cum se numără voturile și regele ringului are un pic de avans, în politică nu contează cum votează, iar numărătoarea este complet în mâinile unul care este pe tron!
  În sport, poți deveni un monarh cu pieptul gol, dar în politică, toată lumea este deja regi goi!
  În sport poți să transpirați și să faceți praf, dar în politică cu siguranță vă veți murdari și niciun duș nu va spăla murdăria mirositoare!
  Un soldat poate fi mișcat, dar să fie plăcut la atingere pentru o femeie, iar un politician, oricât de lin s-ar rade, evocă senzația de a săruta o reptilă!
  Un soldat este un vultur cu rang de vrabie, un politician este un pui ud cu rang de curcan!
  Soldatul, deși nu este în formă strălucitoare, și uneori execută ordine stupide, dar spre deosebire de politicianul-papagal, nu cântă din vocea altcuiva!
  Soldatul este furnicatorul războiului, iar politicianul toarnă rahat de sus, fiind o dronă grasă din spate!
  Soldatul este curajos și când este timid, politicianul este laș, chiar și când este cocoș!
  Soldatul este nobil, dar nu liber, politicianul este ticălos și, de asemenea, de fapt, un sclav al patimilor!
  Un soldat este un leu, deși încă scund, iar politica este o vulpe și deja copleșită!
  Un soldat este ca un înger în iad, iar un politician este un porc care se petrece în timpul unei ciumă!
  Un băiat desculț se simte mai confortabil să alerge prin zăpadă decât un politician încălțat care manevrează între picurături!
  Un băiat, chiar gol în frig, este mai fericit decât un bătrân stropit în noroiul discursului unui politician!
  O femeie nu se teme să fie goală și desculță ca de faptul că un politician bărbat își va pune pantofii și va rupe trei piei!
  O femeie este timidă în aparență, dar puține pot să o sperie cu adevărat, un dictator masculin este formidabil în aparență, dar se ferește de propria sa umbră!
  Pentru un dictator, tăcerea este de aur doar dacă supușii pot îndura să-și bage limba în buzunare fără să mormăie!
  Dictatorul asigură că este dur ca o piatră, dar de fapt tiranul este doar o piatră cu nasul mut!
  O fată își doboară picioarele când aleargă desculță peste pietre ascuțite, un politician încurcă când se grăbește încălțat printre pârâuri!
  Un călcâi feminin gol poate fi străpuns de unul ascuțit, un alegător încălțat cu un politician nu va fi străpuns nici măcar de inteligență!
  O femeie ar prefera să meargă desculță în frig decât să fie încălțată cu discursurile de foc ale politicienilor!
  În ger, o inimă fierbinte nu se va răci, iar un discurs înflăcărat al unui politician nu se va încălzi!
  Un patriot are o flacără în inimă, dar numai rahat în ficat de la un politician!
  Un soldat are inima de foc de patriot, iar politicienii au stomacul unui struț corupt și gâtul unui piton lacom!
  Un soldat păstrează cinstea - costă mult, un politician vinde nerușinare, care nu merită un ban spart, ci costă trei scump!
  Soldatul are un pardesiu gri, și multă materie cenușie în cap, politicianul are părul de lup cenușiu și aspiră să fie cardinali cenușii!
  Politicienii trimit soldați să vărseze sânge de dragul unui cuvânt roșu, iar de dragul unei afaceri negre trădează dragostea!
  Un soldat își poate păta trupul, dar rămâne curat în suflet și nicio baie nu va ajuta un politician să spele murdăria spirituală!
  Un soldat trebuie să omoare băieți răi de dragul Patriei, un politician ucide tot ce este bun cu ambiție de dragul lui!
  Un soldat care ucide nu este un criminal, un politician care promite - nu împlinește!
  Un soldat face uneori imposibilul fără a se cruța, un politician nu face nimic din posibil fără interes propriu în propriul buzunar, fără a-i cruța pe alții!
  Un soldat este un leu căruia îi lipsește sub comanda berbecilor, un politician este o vulpe pe care doar berbecii cu creier de găină se supun!
  Un soldat poate să nu devină întotdeauna un leu, dar principalul lucru este să nu se dovedească a fi un măgar din care au fost coborâte trei piei!
  , Un soldat nu se comportă întotdeauna ca un înger, dar în adâncul sufletului îi este devotat lui Dumnezeu, un politician revarsă mereu discursuri îngerești cu promisiuni de paradis, dar la suprafața spiritului este clar că este devotat. lui Satana!
  Un soldat poate rămâne fără cizme în timpul luptei, dar un politician se încălță, în orice situație!
  Un soldat poartă o uniformă de camuflaj pentru a supraviețui de dragul Patriei, în timp ce un politician este cameleon pentru a ucide moral un alegător pentru a prelua tronul!
  Un soldat în luptă se repezi ca un câine la mistreț, un politician în spate, latră mult și porci!
  E bine ca un soldat să fie puternic ca stejarul când se întâlnește cu un dușman, mai rău este să fie prost ca un ciot când intră în contact cu un politician!
  Un călău taie capetele cu un topor, un soldat înjunghie în gât cu baioneta, un politician picură în creier cu limba și se sugrumă după gât cu cuvinte lipicioase!
  Este mai bine ca un soldat să fie un lup feroce decât un iepure laș, mai ales când se întâlnește cu un boa constrictor politic!
  Un soldat poate fi fioros ca înfățișare, dar în adâncul unui miel blând, un politician cu o înfățișare îngerească este de fapt un porc tipic!
  Soldații sunt mereu curajoși, chiar și atunci când se retrag fac doar o manevră tactică, politicienii sunt mereu lași, chiar și când atacă, comit un truc strategic!
  Un soldat luptă cu egali și puternici din ordin, un politician îi atacă pe cei slabi, din proprie voință!
  Un soldat adevărat nu este întotdeauna bine născut, dar își îndeplinește întotdeauna datoria, un politician, chiar și cu pedigree regal, nu își ține întotdeauna promisiunile!
  Un soldat folosește uneori prostituate în vacanță, un politician este mereu la serviciu și în odihnă o prostituată care folosește alegători!
  Un soldat plătește prostituatelor ce câștigă cu sângele lui, un politician însuși este prostituat și este plătit să strice sângele alegătorilor!
  Un soldat împușcă, trimițând un glonț în pieptul inamicului, un politician ucide punându-i un porc în buzunar și fiere în ficat!
  Un soldat în luptă strigă urale, nici un politician nu tăce, dar dacă un războinic este bătut în luptă, atunci pentru că un strigăt, vai, nu este un scut!
  Un soldat nu este întotdeauna o vedetă, dar gloria isprăvilor sale nu se estompează de-a lungul secolelor, un politician țintește mereu rolul unui luminar, dar infamia lui este acoperită de mucegai!
  Soldatul lucrează cu baioneta ascuțită și înjunghie cu conștiință bună, politicianul bate degetele mari cu ajutorul unei limbi a cărei ascuțime este lipsită de conștiință!
  Un soldat poate să bea prea mult vin și să se pirineze, dar nu va turna, ca un politician, diaree verbală fără măsură în beție!
  O fată desculță este gata să alerge după iubitul ei fără teamă, dar cu ce spaimă alegătorul se lasă încălțat de politicieni!
  Un politician este o vulpe, pentru care alegătorii sunt locuitori ai unui coș de găini, dar devorând carnea celor care au inteligența unui pui, un politician va strecura cu siguranță un porc!
  Soldații se luptă cu cocoși care depun ouă de aur, pentru generalii de curcani care sunt la rândul lor devorați de politicienii vulpi!
  Soldatul aleargă la atac, crezând în victorie, politicianul din spate, în orice caz, va da vina pe luptător abaterea de la principii!
  Soldații se retrag uneori, pentru că fericirea este schimbătoare, dar ei renunță mereu la politică, fericirea lor este în șmecherie și strecurarea unui porc!
  Băiatul desculț este prea priceput pentru a-l lăsa pe politician să-l ducă sub călcâi!
  Când picioarele goale ale unei fete sunt rănite de pietre ascuțite, acestea rănesc inima unui bărbat, dar politicienii care le forțează să soarbă ciorbă de varză cu pantofi de bast bat ficatul alegătorilor!
  Un soldat nu caută moartea, vrea să trăiască, un politician nu caută o modalitate de a-și îndeplini promisiunile electorale - vrea să încaseze alegătorii!
  Un soldat este mereu tânăr la suflet, chiar devine cenușiu, un bătrân politician necinstiți stând în ficat și un diavol chel chiar și cu părul des!
  În antichitate, un soldat avea o sabie, apoi a fost înlocuit cu o mitralieră pentru a ucide mai ușor inamicii, iar un politician de la acea vreme avea o limbă - mai mortală decât este imposibil de inventat!
  Un soldat este un fel de mașină de război, dar rămâne un om, în politică nu există nimic uman - este un mecanism de război împotriva argumentelor rezonabile!
  Mai bine o lingură pentru cină decât să înghiți supa de varză cu pantofi de bast!
  Dacă e greu să-ți faci prieteni în politică ca lupii în haită, măcar să nu ne dărâm pe canapea!
  Politicienii se ceartă ca lupii și se pun unii peste alții ca vulpile!
  Un politician încă mai poate ascunde colții lupului sub pielea unei oaie, dar nimic nu poate ascunde un ban de porc!
  Un politician care nu poate ascunde un ban de porc de la alegători nu merită un ban!
  Politicianul îi va încurca atât de tare pe alegători, încât vor urlă ca lupii!
  Un politician fără strânsoare de lup, dar cu obiceiuri de porc, îl va aduce pe alegător la viața unui câine!
  Politicianul se crucișează cu mâinile, se bagă cu limba în buzunar și-și calcă sufletul cu bocancii!
  Dacă un politician are șapte zile de vineri într-o săptămână, atunci alegătorul are o zi de naștere inactivă luni!
  Nu contează să te naști luni, e un dezastru să alegi un dictator duminică!
  După ce ai făcut o alegere în favoarea unui tiran la alegerile de duminică, riști să-ți faci o zi de luni continuă!
  Alegând o mână de fier, primești un lanț de oțel la gât!
  Totuși, mâna de fier este mai bună la putere decât piciorul de os al anarhiei!
  Cea mai crudă putere este mai bună decât anarhia completă, este mai ușor să înduri un tiran decât o mie de frați!
  Un conducător adevărat ar trebui să fie ca un prinț de basm pentru popor, și nu un rege gol!
  Există foarte puțini prinți de basm în politică - dar regi goi și solidi!
  Un prinț este un viitor rege, un rege gol este un falimentar în prezent!
  O femeie așteaptă un prinț de basm, dar primește un rege gol, un alegător este un mesia și primește un ipocrit cu voință slabă sau un tiran fără principii!
  O femeie așteaptă un prinț până se căsătorește, un alegător așteaptă îndeplinirea promisiunilor electorale până când cancerul fluieră pe munte!
  Politicianul este un maestru al minciunilor și un mare maestru al scuzelor, iar în capacitatea de a da peste cap este un campion mondial!
  Un politician are o singură șansă de a face o primă impresie și o oportunitate constantă de a da peste cap!
  Politicianul știe că de două ori doi înseamnă patru, dar încearcă să demonstreze că adăugându-i încă doi termeni, vei primi lumea întreagă!
  Politicianul vrea să aibă puterea și tronul unui leu, dar din punct de vedere al forței este în cel mai bun caz un cocoș, iar ca poziție este o vulpe care sapă o groapă pentru a planta un porc!
  Alegatorul trebuie sa aiba nervi de otel sa nu rugineasca de la ploaia verbala a politicianului!
  E mai ușor de crezut că cerul va cădea pe pământ decât că dictatorul merită să fie înălțat la cer!
  Politicianul este mereu gata să reverse promisiuni ca o privighetoare, dar să-și îndeplinească promisiunea când cancerul fluieră pe munte!
  De ce este atât de greu să îndeplinești promisiunile electorale - poți mânca o balenă cu ochii, dar o lingură mare îți va rupe gura!
  Poți să faci tot ceea ce atrage imaginația, dacă acestea nu sunt promisiunile unui politician lipsit de o imaginație rezonabilă!
  Politicianul este gata să-și vândă sufletul Diavolului de dragul puterii, dar Satana nu cumpără ceea ce nu valorează un ban și intră în mâinile lui gratis!
  Un politician nu poate deveni Dumnezeu, dar capacitatea de a-l strica este Satan însuși!
  Alegătorul vrea curățenie în politică ca să mănânce carne, dar primește un singur fel de la un politician murdar - porc plantat!
  Bucătarul-politician are o garnitură - tăiței pentru urechi, și un fel de carne - pune carne de porc, pe a treia gaură dintr-o gogoașă cu miere de promisiuni din pârâul elocvenței și, în concluzie, terci de mesteacăn și brânză într-o capcană pentru șorici !
  Un politician este un bucătar care pregătește mâncăruri necomestibile pentru discursuri dulci, ca să fie mai ușor să-l înghită pe alegător!
  Un politician este un bucătar care hrănește cu generozitate alegătorul cu miere de discursuri, dar până și mierea e amară dacă te îneci în ea!
  Dacă dictatorul cu o mină vicleană și-a resetat termenii la zero, înseamnă că alegătorul a primit din nou un bast!
  Un războinic luptă întotdeauna pentru o cauză dreaptă, în timp ce un politician ia toate trofeele la stânga!
  Un războinic trage cu mâna stângă pentru o cauză dreaptă, un politician cu limba duce toate realizările spre stânga!
  Războiul este opusul oceanului iubirii, dar necesită și o fântână de sânge!
  Un războinic nu este Dumnezeu în putere, ci un înger în noblețe!
  Soldatul are o cască de fier, o baionetă de oțel și o inimă de aur, dar politicianul nu îl prețuiește nici măcar pentru un ban!
  Soldații sunt adesea împinși să sacrifice ca oile, dar sunt lei la inimă, iar un politician care răcnește ca un leu este o oaie tipică!
  Un soldat poate să-i fie frică și de moarte, dar totuși îi este mai frică de dezonoare, iar un politician tremură pentru viață, dar și-a pierdut onoarea cu mult timp în urmă!
  Soldații, după ce au învins inamicul, sărbătoresc victoria, politicianul, după ce l-a înșelat pe alegător, sărbătorește pe laș!
  Un băiat poate fi un războinic bun, dar un politician nu va crește niciodată pentru a fi responsabil față de alegători!
  Mai bine să fii băiat desculț decât să-i lași pe politicieni să te încalțe și să-ți fure tinerețea!
  O fată este o floare magnifică care se poate ofili, dar nu își pierde niciodată parfumul, un politician este o grămadă de bălegar, el poate urca pe tron, dar va împuți mai mult!
  Un soldat este un bărbat adevărat, un politician este o femeie ursuz în pantaloni!
  Un soldat are o furie nobilă ca un vuiet de leu, iar un politician are isterie ticăloasă, cuvântul este un behăit de berbec!
  Un soldat are rar o zi liberă, dar un politician are șapte zile de vineri pe săptămână, iar alegătorii săi își sărbătoresc ziua de naștere luni!
  Un soldat, căzut, face flotări, un politician cade mereu moral și strânge în buzunar!
  Un soldat este uneori forțat să treacă prin noroi rămânând bărbat, iar un politician în haine curate și stropit cu apă de colonie rămâne un porc!
  Un soldat dă cinste și rămâne cu cinste, un politician strecoară un porc și rămâne un porc!
  Un soldat are nasturi la rând, un politician are ca fundul de mistreț!
  Soldat urechi copii curajoși și trimite politicieni la spitale de psihiatrie!
  Se spune că omul ar fi descins dintr-o maimuță, dar un politician este imediat clar și a rămas un porc!
  Munca a făcut un om dintr-o maimuță, iar lupta sub acoperire a transformat politica într-un amestec de vulpe și porc!
  Muncitorul muncește din greu și uneori bea alcool, politicianul este purcuș și vărsă mereu diaree verbală!
  Soldatul crește din luptă în bătălie, politicianul de la o campanie electorală la alta, din ce în ce mai mult se transformă în prostituată!
  Ochii unui soldat ard de entuziasmul tineresc al unui luptător, pălăria unui politician arde ca un hoț, cu indiferența unui cinic ars!
  Un soldat are de ales: pieptul în cruci sau capul în tufișuri, în timp ce un politician la alegeri are doar cruci înfundate cu aspirații, alegători și capete de varză!
  Un soldat chiar mic de statură, cu un curaj uriaș, un politician chiar și cu o funcție înaltă - o conștiință pigmee!
  Un soldat își dorește cadou un corp de femeie pentru o ispravă, iar un politician pune nemeritat toată țara pe cancer!
  Un soldat are întotdeauna timp și loc pentru o ispravă, dar nu întotdeauna este posibil să o îndeplinească, un politician aflat în presiune constantă a timpului va avea cu siguranță timp să-și pună un porc pe cap!
  Un politician este singura făptură fără aripi din natură care se cacă în capul tuturor!
  Fiecare școlar știe că de două ori doi înseamnă patru, doar politicienii, în loc să înmulțească numerele, produc o împărțire constantă în buzunar!
  Un soldat învață făcând denivelări, un politician încearcă să obișnuiască alegătorii cu ideea că se poate prospera dacă bate degetele!
  Fiecare soldat este un luptător, diferența este doar de nivel, fiecare politician este o prostituată, diferența este doar în gradul de proxenet!
  Un soldat este parțial un călău, pentru că și el vărsă sânge, un politician este un complet ticălos, pentru că îi picură pe creier!
  Dacă generalul este invitat la o nuntă, atunci soldatul primește o invitație pentru a salva Patria pentru ca nunțile să fie jucate într-o țară liberă!
  . CAPITOLUL 5
  Ultima concentrare majoră de trupe a fost garda imperială. Aceștia sunt samurai selectați la reședința mikadoului. Pentru ei s-au angajat războinicii triumviratului copiilor.
  Au vrut să pună capăt amenințării japoneze odată pentru totdeauna!
  Eternul băiat Robur a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale din picioarele copiilor săi și a zdrobit forța mortală de distrugere și ardere a războinicilor din țara soarelui răsare.
  Robur și-a dezvăluit dinții și a cântat:
  - Sunt cel mai puternic din lume,
  Și înmuiați-vă în toaletă!
  Albina remarcă chicotind, dezvăluindu-și colții copilăresc și cântând:
  - Unu doi trei! Distruge toți inamicii!
  Iar fata va apăsa butoanele joystick-ului cu picioarele goale și dăltuite. E doar o hiper războinică.
  Alvina l-a bătut pe samurai cu călcâiul ei gol, grațios, roz și a rănit:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Albina remarcă cu un zâmbet sceptic:
  - Va fi grozav? Și ce vrea să spună mama noastră?
  Alvina și-a dezvăluit dinții și a răspuns:
  - De mult să înțelegi o mamă viguroasă - să înțelegi fetele cu mintea!
  Și din nou, să ardem și să vedem paznicul. Și a făcut-o cu multă zel.
  Între timp, Robur și-a îndreptat picioarele goale, copilărești și bronzate spre armele inamice și s-a gândit la sensul vieții.
  Fiecare persoană are propria sa misiune în viață. Și nu poți argumenta împotriva ei. De exemplu, el Robur a făcut cele mai mari descoperiri în tehnologie și a reușit. Și acum trebuie să facem umanitatea fericită cu propria noastră dictatură. Și aceasta este misiunea lui principală.
  Și Robur, zdrobindu-i pe japonezi, a cântat:
  - Vine misiunea, iar apoi Rusia, în loc de Nicolae, mă va alege!
  Și atât sunt japonezi morți. Doar grămezi întregi de cadavre. Regimentele de gardă ale împăratului, care au avut nebunia să contacteze Rusia, mor. Cu toate acestea, dacă numai cu Rusia țaristă, atunci aceasta este doar jumătate din necaz și aici geniul tehnic al lui Robur este împotriva lui. Și aceasta este o problemă cu adevărat mare.
  Robur începu din nou să rostească cu voce tare aforisme înaripate, care scăpau cu ușurință din limba lui copilărească;
  Un demon pocăit este mai bun decât un înger căzut!
  Cel mai bun mod de a stabili dreptatea este pedepsirea tuturor!
  Fiecare legumă are timpul ei, iar câinele are un lanț pentru prânz și o lesă pentru cină!
  Capul înțelept ordonă, dar degetele agile apucă. Unul este imposibil fără celălalt - o minte fără trup, ca un suflet fără carne!
  Nu întotdeauna înțelept pe tron, dar întotdeauna cu regele în cap!
  Nici măcar nu scuipa pe trecutul tău dacă nu vrei să ajungi într-un ocean de vărsături în viitor!
  Chiar și cea mai mică faptă adevărată bună va depăși cele mai gigantice vise și proiecte!
  Ultimul nebun este capabil să omoare, dar adevăratul prim geniu este capabil să învie!
  Umanitatea fie se va dezvolta până la Zeitatea Atotputernică, fie va coborî la mizeria maimuțelor, dar este la fel de imposibil să rămâi la un nivel precum este să stai pe marginea unei monede în timpul unui cutremur!
  Este mai bine să tăiați o dată cu o sabie decât să amenințați cu o cărămidă de o mie de ori!
  Dacă vrei să fii fericit, căsătorește-te bine; dacă vrei să câștigi înțelepciune, căsătorește-te fără succes!
  O căsnicie care este defectuoasă când mâinile mirelui sunt ascuțite pentru ceva ce nu va da satisfacție miresei!
  Chiar și un copil poate ucide, dar pentru înviere trebuie să se maturizeze la nivelul demiurgului!
  Leul este regele carnivor al fiarelor, dar cel mai mortal este viclenia vulpii!
  Când măgarul a devenit rege, vulpea și-a închipuit că este Dumnezeu, iar restul a trebuit să arate ca măgarii!
  Există reguli stabile în șah, în politică există un joc fără reguli și fărădelege!
  Șahul este un joc pentru minți mari după reguli clare, politica nu este deloc un joc, pentru ticăloși uriași după concepte vagi!
  Cea mai mare minte este neputincioasă să-i explice ultimului prost - de ce politica este o nebunie!
  Invenția roții este o mare descoperire în folosul omenirii, dar capacitatea politicienilor de a conduce alegătorii în cercuri este cel mai mare blestem!
  Pentru un om deștept, o frânghie este un salvator pentru a ieși dintr-o râpă, pentru un prost este un laț, iar curajul este un dezastru!
  Un pumn pumn are cinci degete, dar cine le bate nu are nici măcar un gram de conștiință!
  Cel mai greu să cazi în mâinile unui alegător credul este din munții de aur promis de politicieni!
  Cu cât este mai mare muntele de aur al promisiunilor politicianului, cu atât este mai probabil ca alegătorul să-și rupă gâtul după ce a zburat de pe el!
  Uneori, un politician susține un alegător - ca lațul unui spânzurat!
  În meșteșuguri există maeștri în toate meseriile, dar în politică, priceperea este o singură limbă!
  Nici cele mai pricepute mâini nu pot repara totul, dar politicienii inepți cu limbi sunt capabili să spargă totul!
  Cel mai puternic om cu mâinile nu va ridica nici măcar o tonă, dar un politician cu limba nu va coborî slab un întreg stat!
  Cobra șuieră înainte de a elibera otravă în corp, iar politicianul se revarsă ca o privighetoare, otrăvând sufletul!
  Șarpele eliberează otravă prin colți, politicianul emite otravă prin limbă, ucigând mult mai precis!
  Adevărul este uneori amar, dar sarea lui de adevăr este vindecătoare, politicianul este mereu dulce, dar mierea lui provoacă diabet dezamăgitor!
  Există miere din gura unui politician fără pâine, dar nu există pâine de muncă fără sarea adevărului!
  Când te uiți la un dictator, politica este de invidiat, a turna sânge este mai gustos decât a mânji gem în gură!
  Dictatorul este amar ca pelinul, dar sarea adevărului din el este doar în ficatul supușilor săi!
  Un politician-democrat are un discurs dulce, un politician-dictator are mai întâi un discurs, iar apoi capul de pe umeri!
  Pentru a face o carieră în politică, trebuie să cunoști trei reguli: tăcerea este de aur, vorbirea ar trebui să fie ca mierea, promițând în trei cutii, ia-l din hol în trei feluri!
  Politicienii spun una și fac alta, cu o singură excepție - chiar nu te vei plictisi de ei!
  Când un bărbat este încălțat, el dă faliment, iar când o femeie se descalță, își înmulțește averea!
  Nu orice bărbat poate revendica locul unui înger, dar fiecare femeie este deja o potențială zeiță!
  În cele din urmă, garda a fost complet distrusă, iar palatul a fost parțial distrus.
  Acum trebuie să forțăm Mikado să semneze o capitulare necondiționată în fața Rusiei și apoi să organizăm un referendum privind includerea Japoniei în Imperiul Rus.
  Desigur, acesta este cel mai important...
  Fetele și-au pus o armură improvizată și au ieșit din avion.
  Nimeni nu le-a rezistat.
  Mikado-ul îi aștepta împreună cu miniștrii. La vederea fetelor desculțe, demnitarii s-au simțit stânjeniți și înroșiți.
  Albina a ordonat:
  - În genunchi!
  Mikadoul și miniștrii s-au coborât ascultători. Tremurau de frică.
  Alvina a spus:
  "Acum sărută-ne urmele pașilor!"
  Și pentru a fi mai convingătoare cu un blaster de buzunar, ea a tăiat doi bodyguarzi ai împăratului. Și apoi și-a înmuiat picioarele goale în sângele care s-a vărsat din morți. În urma ei, Albina s-a transformat și ea într-un lichid stacojiu.
  După aceea, fetele au lăsat urme roșii, grațioase, mici ale picioarelor.
  Împăratul și miniștrii i-au sărutat ascultător. Și aceasta a fost cea mai puternică umilință a Japoniei.
  Apoi, bineînțeles, trebuie să semnați predarea necondiționată a pământului soarelui răsărit.
  Albin și Alvin au fost nevoiți să semneze întregul Cabinet de Miniștri.
  Și apoi mikadoul a îngenuncheat din nou și a sărutat tălpile goale și însângerate ale eternelor fete.
  Deci a avut loc ocuparea Japoniei și o victorie completă.
  Dar pentru moment, trebuie să așteptați sosirea trupelor ruse. În orice caz, la radio s-a anunțat că Japonia va capitula.
  Robur a fost foarte încântat, iar băiatul etern a exclamat:
  - Am învins un întreg imperiu!
  Și a izbucnit în râs... Era periculos să părăsești vehiculul de luptă, dar era plictisitor să stai singur.
  Iar băiatul veșnic, care a primit în dar nemurirea, s-a hotărât să continue colecția de vorbe înaripate;
  Ca să te bucuri de victorie și să nu plângi amărăciunea înfrângerii, ai nevoie de sudoarea sârguinței și de o scânteie de talent!
  Un soldat simte în inima lui când să iasă la atac, iar un politician care a fost de mult în ficat trimite la măcel!
  Soldatul este uneori vizitat de îndoieli cu privire la competența comandamentului, dar politicianul, fără nicio îndoială, nu este competent, asta în capacitatea de a minți!
  Un soldat este fiul unui vultur care ciugulește un adversar și flutură pe cer, un politician este fiul unei vulpi care se cacă în cap și porci pe margine!
  În luptă, vitejii l-au învins înainte de a începe lupta, lașul a pierdut fără să intre în luptă, politicianul a înșelat chiar înainte de împărțirea trofeelor!
  Într-o luptă, forțele sunt întotdeauna inegale, cineva este mai puternic, cineva este mai slab și toți sunt la fel de buni să facă politică!
  În luptă, un soldat mâzgălește dintr-o mitralieră, iar un politician din spate își bate limba fără niciun rezultat!
  Un soldat nu are nevoie să fie stimulat la o ispravă - el este întotdeauna gata, iar un politician te va încurca în orice moment!
  Un soldat ca o pisică are nouă vieți, iar un politician ca naiba are un milion de măști!
  Un soldat, chiar dacă este bolnav fizic, este sănătos psihic, iar un politician este mereu obsedat de o dorință dureroasă de a înșuruba alegătorul!
  Roboții nu se pot îmbolnăvi, soldații adevărați nu renunță, iar politicienii prin fire nu se pot abține să nu se încurce!
  Un războinic este de trei ori un războinic, un politician este de un milion de ori un porc!
  Un soldat este în primul rând un om, iar în al doilea rând un războinic, un politician este un porc în primul grad, iar o vulpe în al doilea!
  O femeie desculță poate depăși orice bărbat încălțat, este ușor pentru picioarele ei fără pantofi, este greu să trăiești fără creier!
  O femeie nu-i este rușine să-și etaleze călcâiul gol, este mult mai rău dacă un bărbat te-a încălțat și i-a smuls trei piei!
  Un politician poate împinge ca un tanc, dar armura lui este ca un jeleu de diaree verbală!
  Un soldat poate face păduchi în marș, dar un politician care se află în spate este deja un păduchi de bălegar de vocație și chiar și porci tot timpul!
  Un politician este oaia aia de la care nu vei lua lână pentru cizme de pâslă, dar tu însuți vei înghiți ciorba de varză cu pantofi!
  Un porc le dă oamenilor carne și slănină, iar un politician de porc își atârnă doar tăiței pe urechi și pune brânză într-o capcană pentru șoareci!
  Discursul politicianului este un terci solid și un amestec de promisiuni, iar lui un pic de brânză dintr-o capcană de șoareci, o astfel de mâncare provoacă doar un ulcer de dezamăgire!
  Soldatul iubește femeile și Patria, politicianul însuși este ca o femeie capricioasă și iubește puterea asupra Patriei!
  Un soldat vrea să realizeze o ispravă și să devină un erou, un politician găsește întotdeauna o oportunitate să comită răutate și să primească o recompensă!
  Dacă un soldat nu numără stelele, atunci mai devreme sau mai târziu le va câștiga pe bretele, dar un politician, considerându-se vedetă, nici nu merita o cruce pe mormânt!
  Un soldat nu își găsește întotdeauna un loc sub soare, dar sufletul lui este strălucitor, un politician ia uneori locul unui luminar, dar diavolul însuși este în spirit!
  Soldatul caută glorie și vrea să supraviețuiască, politicianul și-a găsit deja rușinea și vrea să trăiască în mare măsură!
  Un soldat salută și rămâne cu cinste, un politician strecoară un porc, iar el însuși rămâne un mistreț râios!
  Serviciul de soldat nu permite să crească o burtă, dar după ce a pierdut o burtă, un războinic dobândește nemurirea în inimile oamenilor, iar un politician, după ce a făcut o burtă, rămâne doar în ficat!
  Soldatul nu cruță burta și nu are burtă pentru că este iubit de fete, politicianul se scutură de burtă și a făcut un mamut, iar pentru asta suntem urâți de alegători!
  O fată desculță este mai fericită decât o bătrână care a fost încălțată de șarlatani, promițând tinerețe veșnică și bogăție, dar în loc de piele tânără, au rupt trei piei!
  Soldatul nu este încă un general, nu-i este inferior în ingeniozitate și curaj, politicianul nu este chiar Satan, dar ca să facă răutate, mai are ceva de învățat de la diavol!
  Călcâiul feminin gol este rotund și seducător, regii goi cu care politicienii apar în fața noastră când sunt smulși de masca, rotunjiți în vorbire, dar dezgustați!
  Pilotul nu se naște cu aripi, se naște aripi în luptă, politicianul nu se naște cu nas, dar îi lasă pe alegători cu nas fără dificultate!
  Îndemânarea soldaților se naște în chin, virtuozitatea politică creează chin printre alegători!
  Un soldat nu este încă un maestru, dar învață din luptă în luptă, un politician nu mai este un înger și devine neglijent de la o campanie electorală la alta!
  Cel care s-a născut să se târască nu poate zbura, dar un sclav din naștere este capabil să zboare până la tron dacă are tenacitatea unei ciocănitoare, intelectul unei bufnițe și aspectul unui vultur!
  Cel mai puternic învinge în război, iar cea mai mare putere este în viclenie, așa că vulpea va prelua întotdeauna leul!
  Soldatul o ia nu atât cu forța, cât prin ingeniozitate, creierul este cea mai puternică parte a corpului, deși nu are mușchi, iar limba este cea mai dăunătoare, deși în spatele dinților!
  Soldatul își strânge cureaua ca să fie mai ușor de candidat, politica îi face pe alegători să-și strângă cureaua, și se împrăștie!
  Un soldat are aripi spirituale și un vultur în suflet, un politician are un ban de porc în spirit și un suflet mai rău decât un porc!
  Limba unui bărbat linge de bunăvoie călcâiul gol al unei femei, dar bărbații proști sunt și mai dispuși să se lase încălțați de politicieni cu limba!
  Politicienii au limbi lungi, dar mâini foarte scurte pentru a-și îndeplini promisiunea gurii fără dimensiune!
  Cei care au intelect sunt muște care ciugulesc discursurile de miere ale politicienilor, iar cei care au lăcomia șobolanilor se grăbesc să elibereze brânză într-o capcană de șoareci!
  Politicienii sunt rar proști, dimpotrivă, mai des proști sunt cei care își aruncă vocea ca un politician meliflu, riscând să se lovească în urechi pentru asta și să rămână fără pantaloni!
  - Politicianul este însuși hoț de buzunare, și buzunarul, iar buzunarul nu are fund, dar nu poate scoate din asta decât o smochină pentru alegători!
  Invadatorul calcă pământul cu bocancii, iar femeia îl călcă pe bărbat cu picioarele goale, pământul geme de durere, bărbatul răcnește de încântare!
  Soldatul nu vrea să omoare, ci își face datoria cu conștiință, politicianul tânjește la sânge și nu are nici măcar un gram de conștiință!
  Un soldat nu este un hamster pentru a depozita provizii, nici un gopher de ascuns, nici un șobolan pe care să-l roadă singur, dar el are cu adevărat dinți de leu atunci când luptă pentru o cauză dreaptă!
  Un soldat este o unitate de luptă, un politician este doar un militant zero!
  Un politician nu este un soldat sau un războinic, dar el ucide foarte eficient cu o limbă lungă și îi smulge acoperișul de pe balamale!
  De asemenea, dictatorul taie așchii din cioturi folosind o limbă lungă, un ferăstrău al elocvenței!
  Cel mai puternic os este limba, dacă nu este limbă!
  Dacă un politician are limbă, atunci nu va strânge oase în polemici!
  Un politician este tot acel fruct, niciodată copt pentru a hrăni alegătorii, dar putred din momentul în care este expus spre evaluare prin vot!
  Un politician este un fruct care, vărsând sucul elocvenței, transformă alegătorii în legume!
  O sticlă de vodcă de jumătate de litru este mai mortală decât o duzină de Hitler, așa că haideți să luăm în considerare faptul că doar alcoolul ucide rușii și pe noi toți!
  Un băiat cu călcâiul gol dă dinții unui inamic, un adult care a fost încălțat cu politică rămâne un câine fără dinți care urlă la lună!
  Faima tare vine la un soldat nu ușor, dar ea este deșteaptă, dar un politician se lovește din când în când în scandaluri zgomotoase de notorietate!
  Un soldat este un războinic al luminii, indiferent pentru ce idee luptă, un politician este o urâciune a întunericului, indiferent de sub ce steag stă!
  Nu contează sub ce steagul se află soldatul, principalul lucru este că curajul îi arde în inima, iar culoarea culorii nu contează în politică, el va fi laș în ficatul alegătorului!
  Un soldat sub steagul prost merită mai mult respect decât un politician sub lozinci potrivite, dar indiferent de bazar, depune un porc!
  Comunismul este un paradis pe care oamenii chiar il construiesc pe pamant cu mainile inseninate, dar politicienii porci transforma planeta in iad, distrugand binele cu limbi lungi!
  Un soldat pentru Patria-Mamă este întotdeauna un munte, un politician doar încetinește o piatră de piatră, porcul lui este un luptător, ură, ca să nu mai râdă prea mult!
  O femeie poate fi în tăcere un soldat bun, dar un politician, chiar și în pantaloni, este o femeie ticăloasă, vorbăreț!
  Politicienii au limbi lungi și ambiții nemărginite, dar pentru a pune mâna pe Pământ, mâinile sunt scurte, iar mintea este și mai puțin!
  Nu te lăuda cu tehnologia oțelului, dacă ai un spirit ca jeleul, atunci sălbaticii i-au dat unui laș o bâtă cu bâtă, atât în rai, cât și pe pământ!
  Politician, macină prostii, din care nu e făină pentru pâine, ci făină solidă, cu tăiței pe urechile alegătorilor!
  Soldatul este un cavaler care luptă cu un dragon, dar acest dragon este de fapt în spate și nu are șapte capete, ci un milion de măști și un număr nenumărat de bot de porc!
  Un soldat, ca să nu devină găină smulsă, trebuie să fie gâscă, un politician, ca să prăjească alegătorii la grătar, se va face bucuros să se pirine, nu tovarăș!
  Soldații sunt doar băieți, dar cresc din luptă în bătălie, politicienii, indiferent de vârstă, de la o campanie electorală la alta, cad într-o nebunie și mai mare!
  Un soldat poate fi fără barbă, dar un războinic glorios, iar un politician în orice situație nu poate decât să lase o coadă!
  Băiatul visează să devină un războinic vultur, dar nu este clar de unde vin politicienii-porcii atât de murdari încât este dezgustător să visezi la ei!
  Un băiat luptător născut preferă să alerge desculț în zăpadă decât să se lase încălțat cu politică și transformat într-o cizmă de pâslă!
  O femeie goală nu este un pui smuls, ea va da jos pantalonii oricărui bărbat și va transforma chiar și un conducător arogant într-un rege gol!
  Băiatul devine soldat și cine a fost politicianul în tinerețe dacă din el a crescut un porc atât de mare?
  O prostituată este sinceră cu clienții - bani în schimbul plăcerii, iar un politician este un mincinos complet, voturi și taxe în schimbul unei dezamăgiri absolute!
  Un politician este o prostituată foarte scumpă, de la care riști nu doar să faci sifilis la creier, ci și un porc în buzunar!
  Un politician este un fel de prostituată încât în loc să-și dezbrace, smulge trei piei alegătorilor și infectează, prin televizor!
  Nu intri de două ori în același râu, dar un ticălos în mod constant poate fi reales de duzină de ori!
  Animalelor și copiilor nu le place mâncarea fără sare, dar de ce se îndrăgostesc adulții de discursul dulce al politicienilor care sunt lipsiți de sarea adevărului!
  Sarea adevărului este amară, dar are putere vindecătoare, discursul unui politician este dulce, dar provoacă diabetul minții!
  O persoană nu vrea să fie pion, dar o carieră în armată începe cu privați, un politician nu vrea să joace după reguli și își conduce cariera în politică cu nelegiuire!
  Un politician care insultă homosexualii este el însuși un măgar și nu are bărbăție!
  Un soldat nu va muri de două ori, dar un politician va trăda de trei ori și va înșela de un milion de ori!
  Nu au loc două morți și nu poți să-ți scoți ghetele cu picioarele goale, dar politicienii reușesc să omoare tot timpul și să smulgă trei piei!
  Fetei nu se teme să alerge desculță în zăpadă, îi este teamă că mirele nu s-ar dovedi a fi o cizmă stupidă de pâslă, încălțată până la urechi!
  Un soldat într-un război devine mai tânăr și mai matur în același timp, un politician într-o luptă sub acoperire, îmbătrânește și se maturizează, scufundându-se în același timp la nivelul unei fiare sălbatice!
  Un soldat este un recrut privat și devine un profesionist în război, un politician nu cunoaște termenele și un profesionist în acordarea victoriei!
  Un soldat trebuie să fie silex, dar să nu se transforme în piatră în inimă, un politician are de mult o piatră în loc de inimă, dar are duritatea cauciucului!
  Un soldat bun în luptă este ca Diavolul - că este necesar să stingi focul, un politician iscusit în răutate este Satana însuși, iar împlinirea promisiunilor este un furtun tipic!
  Un soldat poate muri pe câmpul de luptă, dar este mai bine decât să fie ucis sub un flux de minciuni dulci din gura politicienilor în timp de pace!
  Cine se naște războinic va muri erou, cine devine politician este deja un ticălos mort și un cadavru care umblă!
  Politica este atunci când se spune una, înseamnă alta, se face al treilea, se dovedește al patrulea, dar tot merge în lateral și rămâne o urâciune în ficat!
  Nu există frați în politică, dar sunt o mulțime de rude sărace, nu există prinți de poveste, ci un exces de regi goi, nu există adevăr nici măcar pentru o clipă, dar vor fi destule minciuni pentru mai mult de o generație!
  Dragostea vine când nu aștepți, politicienii se lipesc când nu suni!
  Toate vârstele sunt supuse iubirii, politicienii se descurcă cu orice răutate!
  Un politician este un monstru care se dă drept bărbat frumos, dar nicio muniție de lux nu poate ascunde bănuțul unui porc și colții de lup!
  Un soldat este și un monstru într-un fel, pentru că ucide pe câmpul de luptă, dar spre deosebire de un politician, el este pe picior de egalitate, dar alegătorul pierde mereu!
  O femeie își dorește dragoste și fericire pentru ea și familia ei, un politician este interesat în primul rând să-i răsfețe pe alții și este obsedat de dragostea pentru bani!
  O femeie este ca un trandafir: un parfum ademenitor, aspect strălucitor, spini ascuțiți și cum arată un politician, izbitor de duhoare, aspect nefericit și causticitate de cactus?
  O femeie este întruchiparea frumuseții și purității, deși nu este întotdeauna ideală, dar un politician va fi întotdeauna standardul ticăloșiei și urâțeniei!
  Un băiat desculț nu se poartă rău și intră în buzunar de câte ori un politician face lucruri urâte și bagă un porc în el!
  Copilului iubește să se joace cu armele, dar este un farmec, politicianului îi place să le zdrăngănească, dar în loc de frică, inspiră dezgust și râs!
  Omul provine, după cum spun oamenii de știință, dintr-o maimuță, un politician, deși un primat tipic, mai ales oameni de succes, are o relație cu un șacal!
  O persoană are o natură divină creatoare, dar politicienii răstigniesc că sunt doar diavoli din fire și creează haos!
  Politicianul este Diavolul în carne și oase, doar că nu stăpânul iadului, ci creatorul lumii interlope de pe Pământ, în care diavolii scapă de sub control și creează haos!
  Un soldat este un judecător al lui Dumnezeu și al timpului, un politician este un nenorocit fără proces, iar fărădelegea lui nu cunoaște un interval de timp!
  Soldatul nu caută liniște, și nici furtuna nu face semn, politicianul își va îngropa isprăvile, parazitul este foarte invidios!
  Un soldat este uneori un războinic involuntar, și nu vrea să omoare, ci își îndeplinește o datorie sacră față de Patria Mamă, în timp ce un politician este un trădător voluntar căruia îi place să porcească, să nu-și îndeplinească obligațiile față de alegători!
  Un soldat rezolvă puzzle-uri în lupte, un politician construiește combinații viclene, nu poate rezolva problema pașnic!
  Un politician este atât de general încât în loc de epoleți poartă bretelele de umăr ale unui prost, deși el însuși, totuși, este o vulpe!
  Un soldat poate juca cărți, dar un politician poartă epoleți de șase chiar și fără să joace!
  Un soldat este un luptător destul de cool, când se înțelege cu capul, un politician este un porc, va primi o vrabie de la un vultur!
  Un soldat știe ce este frica, dar se învinge pe sine, un politician știe ce este onoarea, dar o întoarce singur!
  Dacă o femeie nu se teme să-și etaleze picioarele goale, nu se lasă pusă în cizme, atunci s-a născut în cămașă!
  Într-o cămașă s-a născut un războinic care nu se va lăsa dezbrăcat de cele trei piei ale sale!
  Femeie, nu-ți fie rușine să mergi desculț, fie-ți frică să fii sub călcâiul unei cizme de pâslă!
  Dacă nu vrei să înghiți marginea lamei, atunci dobândește o minte ascuțită și rezistență de oțel!
  Vârful sabiei unui nebun poate străpunge trupul, dar numai cuvântul ascuțit al unui înțelept poate lovi cu adevărat inima!
  Un soldat este un diavol care are o inimă curată, un politician pretinde că este Dumnezeu, dar este plin de gânduri murdare!
  Să nu-i fie rușine unei femei de goliciunea ei în căutarea unui prinț bărbat, rușine să se căsătorească cu un rege gol!
  O femeie care cu ajutorul picioarelor goale smulge trei piei de la un bărbat s-a născut într-o cămașă!
  O femeie care s-a născut în cămașă cu carnea goală îmbracă bărbat, chiar dacă nu este cizmă plină!
  Este mai important pentru o femeie să se nască în cămașă decât să primească o rochie luxoasă de la un rege gol!
  Este mai bine pentru o femeie să meargă goală decât să se lase ruptă de trei piei de o cizmă plină de pâslă, mai bine desculță decât încălțată cu o cizmă tocită!
  Dacă o femeie desculță, dezgolindu-și pieptul, rupe aplauze, și nu insulte și fluieră, atunci ea s-a născut în cămașă și nu se va lăsa încălțată!
  Slăbiciunile femeilor se transformă într-o forță atrăgătoare, iar dacă un bărbat arată slăbiciune, atunci va fi împins într-o mlaștină a neputinței!
  O femeie ar trebui să poată ierta dacă vrea să aibă succes, dacă un bărbat vrea să realizeze ceva, nu ar trebui să se lase!
  Locul vulturului i se dă celui care știe să reverse ca privighetoarea și nu numără corbii!
  Cel care numără o mulțime de corbi este complet lipsit de aripi și nu are cioc!
  Cine vinde Patria pentru aur nu merită un ban și va fi acoperit de rugina trădării sub metalul nobil!
  Jefuind descendenții, vei da faliment în gol, căci totul se va îneca în vârtejul fără fund al crimelor trecutului!
  Un războinic trebuie să fie înțelept ca o bufniță, curajos ca un vultur și să nu numere corbi în luptă, pentru a nu fi smuls de un pui!
  Nu contează când sunt câțiva ani, un dezastru total când nu există suficientă minte și ingeniozitate la orice vârstă!
  Băiatul vrea să fie soldat și să meargă la război pentru a deveni erou, un politician vrea să fie comandant, să stea în spate și să comită răutate!
  Soldatul vrea terci cu carne, dar ia terci de mesteacan de la comandanti si porc stricat plantat de la politicieni!
  În luptă, ai nevoie nu doar de o baionetă ascuțită și o sabie de oțel, ci și de o minte ascuțită și nervi de oțel, cu mâinile de aur ale unui inventator!
  Poporul nu are nevoie de un monarh pe tron, ci de un țar în cap, nu de discursul de argint al politicienilor, ci de ruble de argint în portofel!
  Mintea și curajul, ca și soțul și soția, dau naștere victoriei doar în perechi, iar nașa oricărui succes - norocul, nu va fi deloc a treia!
  Tinerețea este verde, dar dulce, bătrânețea este amară și mucegăită, iar o femeie este ca musca spre dulceață, boala este ca un tăban către bătrânețe!
  Este mai bine să fii un tânăr alegător decât un bătrân politician;
  În tinerețe, orice afacere poate fi certată, dar la bătrânețe și lenevie încetează!
  Este mai multă bucurie în tinerețe din muncă decât din lenevia la bătrânețe, așa că să bem la faptul că tinerețea nu se termină fără nicio muncă!
  O fată este bună în tinerețe, o lingură este la cină, iar un politician este în mormânt!
  Băieții cu tocuri goale sunt mai fericiți decât adulții, de la care politicienii au tras trei piei și le-au încălțat bine până la urechi!
  În timp ce Robur compunea asta, fetele au sosit cu documentul oficial de capitulare a Japoniei. Astfel s-a încheiat războiul glorios. Dar înaintea lui Rommel există încă multe cazuri și probleme diferite. În orice caz, cei trei au învins o putere deloc slabă.
  Albina îl întrebă pe Robur zâmbind:
  - Și pe cine vom distruge acum?
  Băiatul Etern a ridicat din umeri și a sugerat:
  - Poate că vom prelua Rusia în scopul echilibrului?
  Alvina a obiectat destul de logic:
  - Atunci nu avea rost să distrugem Japonia pentru noi! Și dacă am schimbat raportul de putere, atunci trebuie să ținem!
  Robur a bătut piciorul gol, copilăresc și a declarat:
  - Dar vezi, este foarte posibil ca noi să cucerim întreaga lume! Doar am dat dovadă de putere!
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Da, au arătat! Dar pe lângă putere, ar trebui să se arate și înțelepciunea!
  se gândi Băiatul Etern. Să ucizi sute de mii de oameni nu este bine. Dar tot trebuie să preia puterea asupra lumii. Dar cum să faci asta fără a ucide milioane de soldați și ofițeri? Mai mult, în același timp, a fost necesară înăbușirea revoltelor insurgenților, dacă se întâmplă acest lucru. Aici poți să fii deja sângeros ca nimeni altul din istoria omenirii.
  Dar un gând i-a trecut prin minte lui Robur:
  - Este necesar să se creeze un aparat telepatic care să dea comenzi mentale întregii omeniri. Ceva de genul hipnozei cu ajutorul undelor radio și apoi vom controla efectiv întregul univers.
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Avem nevoie de unde graviomagnetice speciale de hipnoză. Și atunci vom depăși instantaneu orice obstacol și vom subjuga întreaga lume! Și toate neamurile vor dansa sub noi și vor împlini orice poruncă!
  Alvina a adăugat, dezvăluind dinții:
  - Și va fi extrem de mișto!
  Iar fata terminatoare și-a bătut piciorul gol și cizelat.
  Băiatul Robur dădu din cap în semn de acord.
  - Vom dezvolta un aparat similar și vom subjuga cu ușurință pe toată lumea, fără excepție. Și atunci va exista putere absolută asupra lumii!
  Albina a chicotit și a cântat:
  - Oamenii mor pentru metal, pentru metal,
  Robur va conduce spectacolul! Reglați scorul!
  Alvina a fost de acord cu asta, făcându-i cu ochiul partenerului ei:
  - Puterea noastră, ca și puterea Sfintei Treimi, va fi pentru totdeauna! Și nu doar etern, ci uman!
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Când mâna este fermă și scopurile sunt umane, pentru o persoană devii Atotputernicul!
  Robur dădu din cap și apăsă butonul cu călcâiul gol, rotund, copilăresc, ridicându-și aparatul și cântând:
  Cel care este lipsit de inimă și suflet,
  Va fi zdrobit deodată cu bunătate!
  Fetele din cor au exclamat din răsputeri:
  Calculul rece ne servește ca o dorință -
  Dușmani de înfrânt, ei bine, dar mijloacele nu contează!
  
  AVENTURILE ELFULUI BIFA SUPERAS
  Elf Bif, călătorind în diferite lumi, a intrat în al Doilea Război Mondial. Și, bineînțeles, s-a hotărât să-i ajute pe nemți, așa că era și blond și frumos. În plus, Bif a fost atras și de faptul că naziștii erau pentru supraom și împotriva creștinismului. Așa că s-a alăturat Luftwaffe și a devenit pilot. Și din moment ce elfii sunt mult mai rapizi, mai puternici și de multe ori superiori ca reacție față de oameni și chiar posedă magie protectoare, Biff a început să înscrie foarte repede.
  Luptătorul său, datorită magiei, a devenit invulnerabil. Și fiecare proiectil de la pistolul cu aer comprimat a lovit cu precizie ținta.
  Ei bine, se părea că chiar și un astfel de as remarcabil singur nu ar avea prea mult efect asupra cursului războiului.
  Dar Biff, după ce a doborât două sute de avioane în Marea Mediterană, a reușit să-l doboare pe Montgomery însuși. Și asta este deja grav. A murit cel mai talentat general englez. Bif a primit Crucea de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante pentru Crucea Cavalerului. Acum acumula însă facturi atât de repede încât într-o lună avea trei sute de avioane doborâte. Iar la 20 august 1942, Rommel a lansat o ofensivă în direcția Alexandriei.
  Fără Montgomery, totul a mers prost cu britanicii. Și au căzut în capcana lui Rommel și au fost uciși. În acest moment, Bif a doborât peste două sute de avioane într-o săptămână și a lovit și ținte terestre.
  Hitler nu a avut timp să scrie un decret asupra premiului. Biff a primit din nou pentru trei sute de avioane doborâte: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante. Pentru cinci sute de avioane, a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Trupele lui Rommel au capturat Egiptul și au intrat imediat în Irak, unde a izbucnit o revoltă anti-britanica. Germanii au capturat și Kuweitul. Armata Roșie a atacat trupele lui Rommel în Irak, dar acest lucru a provocat intrarea Turciei în războiul împotriva URSS. Ceea ce a făcut situația extrem de dificilă. Iar Stalin a fost nevoit să abandoneze ofensiva de la Stalingrad. Germanii au reușit să pună sub control întregul oraș la începutul lunii decembrie. Și Paulus a primit chiar și un premiu pentru asta.
  Armata Roșie a luptat cu turcii și s-a blocat în Transcaucazia.
  Pe lângă fenomenul Bif, Marsilia a excelat și el, câștigând rapid scoruri, inclusiv datorită piloților sovietici. Marsilia a primit și Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante pentru patru sute de avioane doborâte.
  Iar Bif pentru șapte sute cincizeci de avioane doborâte a fost distins cu Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. Și pentru o mie - Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Germanii au reușit să-și mențină frontul în centru și chiar au învins o încercare de a debloca Leningradul.
  Puțin mai târziu, trupele sovietice au încercat să avanseze lângă Stalingrad în februarie, dar germanii au fost pregătiți și au respins toate atacurile. Iar Biff și Marsilia au îngrozit aviația sovietică și au devenit literalmente ași legendari.
  Dar pe 30 mai, când drumurile s-au uscat, iar germanii au reușit să tragă noi tancuri Panther și Tiger, precum și pistolul autopropulsat Ferdinand, a început o nouă ofensivă a naziștilor de-a lungul Volgăi.
  Declararea războiului total în al treilea Reich a dublat producția de arme. În plus, flota de submarine germane a enervat foarte mult Statele Unite și Marea Britanie, drept urmare intensitatea bombardamentelor a scăzut semnificativ.
  Da, iar pierderile forțelor terestre ale Wehrmacht-ului au fost mai mici, iar fabricile s-au dovedit a avea muncitori mai înalt calificați. Și acest lucru a permis și germanilor să adauge arme la eliberare, și mai ales avioane. Și Focke-Wulf, atunci când este folosit corect, nu este deloc rău.
  Iar "Tigrul" este un șoc și uimire pentru Armata Roșie. Germanii au reușit să străpungă linia de apărare sovietică în mișcare.
  Cel mai neplăcut lucru a fost că în Armata Roșie, care nu cunoștea victorii, moralul era extrem de scăzut. Și mulți soldați s-au predat sau au dezertat. Numărul celor care s-au predat a fost mare, la fel ca și dezertorii.
  Spiritul de luptă al Wehrmacht-ului nu a fost încălcat în mod serios anterior a fost ridicat. Și pe cer, germanii au dominat complet. Statele Unite au fost pasive, în timp ce Marea Britanie a suferit pierderi enorme.
  În plus, au fost produse mult mai multe avioane decât înainte.
  Biff a acumulat conturi atât de repede încât au fost inventate noi recompense pentru el. Pentru două mii de avioane, tânărul elf a fost distins cu Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și pentru trei mii de avioane - Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Până în iulie 1943, germanii au ajuns la Marea Caspică și au dat oxigen trupelor sovietice din Caucaz. Și apoi au continuat ofensiva de-a lungul coastei, de-a lungul câmpiei.
  La sfârșitul lunii august, se aflau deja în Daghestan și s-au apropiat de granița cu Azerbaidjan.
  După aceea, a avut loc o bătălie acerbă pentru Tbilisi. Și forțele erau foarte inegale.
  URSS pierdea în mod clar bătălia pentru Caucaz. În septembrie, Stalin a încercat să avanseze în centru. Și trupele lui au rămas din nou blocate acolo. Panther-2 a luat parte la lupte.
  Această mașină s-a dovedit a fi grea la cincizeci și trei de tone, dar mai bine protejată mai ales în frunte: 100 de milimetri și 60 de laturi, iar motorul de 900 de cai putere a compensat foarte mult. În plus, un tun de 88 mm și o țeavă lungă de 71 EL.
  Împotriva unui astfel de rezervor nu este ușor de rezistat. Mai ales dacă fetele disperate se luptă.
  Gerda a tras în mașina sovietică cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Suntem cei mai buni!
  Charlotte a bătut un treizeci și patru cu călcâiul gol și a scârțâit:
  - Al Treilea Reich este cu noi!
  Christina a lovit trupele sovietice și a ciripit:
  - Am spus să nu pleci!
  Magda a lovit picioarele cu degetele goale și a spus:
  - Suntem clasa cea mai înaltă!
  Desigur, atacul din centru a fost respins cu pierderi grele pentru Armata Roșie.
  Și toamna și iarna, naziștii au finalizat capturarea Caucazului ... După care poziția URSS a devenit extrem de dificilă.
  Și super-pilot Beef a doborât patru mii de avioane. Pentru care a fost distins cu Marea Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, sabii si diamante.
  Marsilia și-a adus, de asemenea, numărul de avioane doborâte la o mie. Și a primit și un premiu: Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Și până în primăvară, Bif doborase cinci mii de avioane, primise Marea Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  În mai 1944, naziștii au lansat o nouă ofensivă împotriva pozițiilor Rusiei. Loviturile au fost date atât în nord, ocolind Leningrad, cât și de-a lungul Volgăi, ocolind Moscova dinspre sud. Și acesta este un atac uriaș. Clip în clește dublu.
  Armata Roșie și-a pierdut o mare parte din spiritul său de luptă, dar era încă puternică.
  Noile tancuri T-34-85 și IS-2 erau mai avansate și mai puternice decât cele anterioare. A apărut și un LA-7 mai puternic. Adevărat, a fost produs în cantități mici. Dar Yak-3 nu a intrat niciodată în producție. Și până la sfârșitul lunii mai, germanii au deja o mie dintre cele mai recente avioane ME-262 cu patru tunuri de 30 de milimetri în serviciu. Și este o nouă mașină formidabilă.
  Da, iar TA-152, care l-a înlocuit pe Focke-Wulf, nu este rău.
  Principalele tancuri germane "Panther" -2 și "Tiger" -2. Ultimul rezervor are un motor de 1000 de cai putere, si este bun din punct de vedere al performantelor de condus. Deci nemții au echipamente în serie - mare putere distructivă. Deși încă imperfect. Dar se pregătește seria E. Dar "Mouse", de exemplu, nu s-a arătat prea bine.
  Și așa începe bătălia... În primul rând, Saratov a fost luat de germani, apoi Kuibyshev.
  Bif a doborât șase mii de avioane și a primit: Mare Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Apoi germanii au capturat și Ulyanovsk. Și până la sfârșitul verii au luat Kazanul. Frontul Armatei Roșii s-a prăbușit.
  Până în septembrie, Beef a doborât șapte mii de avioane și a primit un nou premiu: Marea Cruce Steaua a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii și diamante din frunze de stejar argintiu.
  Și în octombrie, germanii au spart dinspre nord și au închis inelul din jurul Moscovei.
  După aceea, a început operațiunea de distrugere și zdrobire a Armatei Roșii.
  În decembrie, Beef a doborât opt mii de avioane și a primit Marea Cruce Steaua a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier și săbii și diamante din foițe de stejar de aur.
  Și tocmai în ziua de Crăciun, 25 decembrie 1044, garnizoana Moscovei, în ciuda ordinii categorice a lui Stalin, a capitulat. Iar feldmareșalul Goth, care a luat capitala, a primit Marea Cruce a Crucii de Fier pentru aceasta.
  Cu toate acestea, în timp ce Stalin, după ce a fugit la Sverdlovsk, a vrut să continue războiul. Și mai era speranță pentru aliați.
  Germanii au bombardat până acum doar Siberia sovietică. Au primit Yu-488 și TA-400 puternice cu elice, care au măturat ca un uragan. Și au adus moarte și distrugere în orașele sovietice.
  Elf Beef a continuat să lupte pe cer și să participe la bombardamente. Iar mașina lui a funcționat din când în când, aducând asupra adversarilor șocuri de forță distructivă colosală.
  În martie 1945, numărul avioanelor doborâte de acest legendar elf a depășit nouă mii. Și a primit premiul: Star Grand Cross of the Knight's Cross cu săbii din frunze de stejar de platină și diamante. Și este foarte tare!
  Dar în mai, germanii înaintează spre Urali. Trupele lor avansează rapid. Armata Roșie încearcă eroic să reziste. Dar ea nu poate face nimic.
  Naziștii au aruncat deja în luptă cele mai recente tancuri din seria E. Și este într-adevăr aproape imposibil să le reziste.
  Mai ales împotriva E-100, care este impenetrabil pentru armele sovietice din toate unghiurile. Iar tunul său de 128 mm este mortal pentru aproape orice armură.
  Și E-100 insuflă groază în soldații sovietici. În plus, dezertarea este endemică, la fel ca și capitularea. Și această predare este masivă.
  Unele divizii chiar se predau sunetelor orchestrei. Iar unii, dimpotrivă, se luptă până la capăt.
  Dar forțele sunt inegale și deja în iunie au căzut Sverdlovsk și Chelyabinsk. Și apoi germanii au trecut prin Siberia.
  Orașele sovietice se apărau cu disperare. Mai ales Novosibirsk, unde chiar și copiii s-au luptat.
  Și bătălii aprige erau în plină desfășurare în Asia Centrală. Dar până în septembrie 1945, cea mai mare parte a URSS fusese capturată. Dar în octombrie, din cauza înghețului, germanii și-au oprit înaintarea prin Siberia. Comunicațiile erau prea întinse.
  Elf Beef a doborât zece mii de avioane și a primit pentru aceasta Marea Steaua Marii Cruci a Crucii Cavalerului cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Apoi mai era război pe cer... Până în mai 1046, Bif a reușit să doboare încă o mie de avioane și să primească: Marea Steaua Marii Cruci a Crucii Cavalerului cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Și apoi a început o nouă ofensivă germană în Orientul Îndepărtat. Statele Unite și Marea Britanie au încheiat de fapt războiul cu cel de-al treilea Reich și au luptat cu Japonia. Dar samuraii a rezistat eroic. Și au dat dovadă de curaj și eroism colosal.
  Armata Roșie a fost slăbită ca număr, dar unele dintre fabricile evacuate spre est încă funcționau. Și au livrat pe front, inclusiv avioane.
  Germanii înaintau deja aproape în marșuri, dar oricum, până au ajuns la Vladivostok, le-a luat câteva luni. Și la sfârșitul lunii noiembrie, în ciuda înghețului, Fritz a ajuns încă în Chukotka.
  Deci ultimele orașe ale URSS au căzut.
  Elf Beef a adus numărul de avioane doborâte la douăsprezece mii și a primit un nou premiu: Marea Steaua Marii Cruci a Crucii Cavalerului cu frunze de stejar de platină, săbii și diamante, precum și gradul de feldmareșal al aviației. Și aceasta este într-adevăr realizarea lui colosală.
  Apoi URSS a fost ocupată. Dar Stalin a fost încă prins. Cu Statele Unite, Hitler, care a cucerit teritorii mari, nu a mai luptat. Au împărțit sferele de influență. Al treilea Reich a primit Europa, jumătate din Africa - nordul și posesiunile franceze belgiene. La fel și Orientul Mijlociu și întregul teritoriu al URSS.
  Și a avut destul... Japonia și-a păstrat posesiunile în China și, parțial, Statele Unite și Marea Britanie nu au avut timp să o recupereze din ea.
  A apărut o lume bipolară. Al Treilea Reich a prosperat și dezvoltat, germanii au zburat chiar pe Lună în 1957. Dar după moartea lui Hitler, în 1960, în el s-au ivit tulburări. Deși a fost posibil să se evite o scindare. Dar noul regim a devenit mai liberal și toți supușii celui de-al Treilea Reich au primit cetățenia.
  Și astfel s-a încheiat epoca inegalității naționale.
  Al Treilea Reich și Japonia, pe de o parte, și SUA și Marea Britanie, pe de altă parte, au concurat între ele deja în spațiu, iar cucerirea sistemului solar era în curs de desfășurare.
  Zbor spre Marte în 1974 - primii sunt germanii, iar un an mai târziu către Venus. Deci, lumea nouă în felul ei este încă nimic. Iar elful Bim a zburat în lumi noi, în căutarea aventurii și a senzațiilor noi.
  
  CHAMBERLAIN ÎN LOC DE CHURCHILL
  ADNOTARE
  În loc de un război inutil și inutil și chiar mortal cu Germania pentru Marea Britanie, Chamberlain a făcut pace cu al Treilea Reich. Și acum URSS se luptă cu Wehrmacht-ul unu la unu și rezultatul războiului este și mai imprevizibil, iar lupta este mult mai grea decât în istoria reală.
  . CAPITOLUL 1
  Chamberlain, fără să-și dea demisia, a reușit să încheie pacea cu al Treilea Reich. Condițiile lui Hitler erau destul de moderate. Marea Britanie a recunoscut toate cuceririle naziștilor, dar nu a suferit ea însăși pierderi teritoriale. Singurul lucru este că britanicii au returnat Namibia germanilor. În general, naziștii au garantat inviolabilitatea imperiului colonial britanic.
  Hitler a primit și mână liberă în est. Care, desigur, este în mâinile germanilor. Dar Chamberlain dorea și ca cei doi dictatori, Stalin și Hitler, să lupte până la moarte.
  Deci toate acestea au încântat cercurile reacţionare. Hitler a promis că nu îi va jigni prea mult pe evrei. Și că se va stabili o ordine echitabilă în teritoriile ocupate.
  Cuceririle celui de-al Treilea Reich au fost enorme. Dar totuși, războiul cu URSS era inevitabil. Numai că de data aceasta nu a existat niciun motiv pentru ca Hitler să se grăbească în agresiune.
  A avut multe colonii. În plus, germanii au capturat și Grecia și Iugoslavia. Au primit coloniile belgiene, franceze și olandeze.
  A existat chiar un conflict cu Japonia pentru Indochina. De exemplu, toate coloniile franceze sunt germane și ar trebui să existe o administrație germană.
  În același timp, la 1 mai 1941, germanii au văzut KV-uri și T-34 sovietice la parada din Piața Roșie. Și Hitler a ordonat crearea unui german greu ca răspuns.
  Războiul a fost amânat până la 22 iunie 1943.
  Germanii au reușit să lanseze noi tancuri până în acest moment - Panther, Tiger, T-4 modernizat și pistolul autopropulsat Ferdinand. Dar numărul lor era încă insuficient. A apărut și vânătorul ME-309, dar tocmai a început să intre în trupe.
  Tancuri "Lion" și "Maus", până acum doar în probe de testare. Pușca de asalt MP-44 tocmai a fost creată și nu a avut timp să intre în serie.
  Deci nemții nu sunt deloc pregătiți în al patruzeci și treilea an. Dar nici în URSS nu există o armonie completă. Adevărat, în doi ani în plus, linia Molotov a fost totuși finalizată, dar este prea aproape de graniță.
  În același timp, trupele și comandanții sovietici erau încă învățați mai mult să atace decât să apere.
  Adevărat, nu de data aceasta Armata Roșie nu a reușit să fie luată prin surprindere, iar Stalin a anunțat o mobilizare generală, ducând numărul de trupe la douăsprezece milioane. Dar, pe de altă parte, Japonia era, de asemenea, pregătită să deschidă un al doilea front, iar o parte din trupele sovietice trebuiau păstrate în Orientul Îndepărtat.
  URSS a devenit mai puternică în doi ani. Cel de-al treilea plan cincinal a fost îndeplinit peste măsură, iar conform datelor oficiale, economia s-a dublat. Au fost produse în plus aproape cincisprezece mii de tancuri și treizeci de mii de avioane și zeci de mii de tunuri.
  Armata Roșie era foarte puternică. Dar, desigur, a adăugat al Treilea Reich.
  După ce energicul Speer a devenit ministrul armamentului, iar economia celui de-al treilea Reich și cea ocupată a fost transferată pe o bază militară, producția de arme a crescut semnificativ. O atenție deosebită a fost acordată forțelor blindate. Și ca urmare a măsurilor energetice și a utilizării forței de muncă în colonii, producția de tancuri în cel de-al treilea Reich a depășit o mie pe lună, înaintea URSS.
  Cel mai nou "Panther", semnificativ superior tancului principal sovietic T-34, în perforarea armurii și rata de foc a armei și în armura frontală.
  Seria sovietică KV, pe de altă parte, s-a dovedit a fi insuficient de eficientă, mergând pe calea gigantomaniei nejustificate.
  A existat și un factor subiectiv negativ - dragostea lui Stalin pentru tancurile mari. În august 1941, a intrat în producție KV-3 cu o greutate de șaizeci și opt de tone, în septembrie 1941 a început să fie produs KV-5 cu o greutate de o sută de tone. Și din martie 1942, KV-4, cântărind o sută șapte tone, a intrat în serie.
  Și asta nu este tot. În august 1942, a apărut KV-6 cu o greutate de o sută cincizeci de tone. Și în martie 1943, un KV-7 cântărind o sută optzeci de tone.
  Astfel, tancurile din seria KV au luat calea nejustificată de ponderare.
  Doar T-34-76 poate fi numit o mașină relativ de succes. Dar, pe lângă el, din această clasă au fost produse și A-30, tancuri cu șenile pe roți și T-29.
  Aviația URSS nu era rea, dar PE-2 era încă prea greu de gestionat, iar MIG-3, luptătorul favorit al lui Stalin, nici nu s-a justificat.
  Germanii au produs cam tot atâtea avioane în doi ani, ca și URSS. Dar aviația lor era, poate, mai practică. ME-309 era foarte puternic în armament și viteză și, fără îndoială, puternic, dar este încă rar. Cu toate acestea, în practică, ME-109 s-a dovedit a fi mai puternic decât mașinile sovietice.
  În general, germanii erau mai bine pregătiți, iar trupele lor erau puternice și aveau un mare avantaj în mobilitate.
  Plus factorul Japoniei, care a retras și trupele.
  În ofensivă, germanii au folosit multe divizii străine și coloniale, care erau inferioare celor europene în eficacitatea luptei.
  Wehrmacht-ul, în detrimentul diviziunilor străine și coloniale, și-a adus puterea la șaisprezece milioane. Plus încă opt milioane de soldați japonezi și coloniali.
  Japonia și al treilea Reich au depășit numărul URSS de aproximativ două ori în infanterie. Adevărat, tancurile japoneze erau ușoare, dar mobile. În aviație, Axa a avut majoritatea ca număr.
  Dar cel mai important lucru nu este doar acesta... Germanii aveau aliați. Printre acestea se numără Turcia și Italia cu armate mari. Deci, ținând cont de sateliți, preponderența celui de-al Treilea Reich a crescut și mai mult. De partea celui de-al Treilea Reich sunt finlandezi, și maghiari, și români, și slovaci, croați, bulgari, spanioli și chiar portughezi.
  Și Suedia a intrat curând și ea în război.
  Și trupele germane au spart apărarea sovietică... Și o lună mai târziu au ajuns la Smolensk.
  Și apoi a avut loc o bătălie grandioasă pentru acest oraș. De fapt, a decis soarta URSS.
  Alexei, care era un băiat de doisprezece ani în luptă, precum și Alenka și Katka, au luptat pe străzile din Smolensk.
  Hoardele lui Hitler au încercat să cucerească orașul.
  Un băiat desculț în pantaloni scurți singur, Aleksey, a tras o explozie dintr-o mitralieră, cosind naziștii.
  Un copil de doisprezece ani a aruncat o grenadă letală cu degetele goale din picioarele copiilor și a răcnit:
  - Pentru comunismul URSS!
  Alenka a dat și ea o întoarcere, i-a doborât pe naziști, a aruncat un cadou de moarte cu călcâiul gol și a emis:
  - Pentru Patria noastră - propria mea mamă!
  Katka a mâzgălit din mitraliere, a doborât naziștii și apoi i-au fost aruncate degetele goale, purtând distrugere și moarte.
  Războinicul a intervenit:
  - Pentru URSS!
  Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Natashka Kaktusova a ocupat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Volodarsky. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, s-au ascuns în spatele ruinelor.
  Natasha însăși este într-o tunică cu pete peste corpul ei gol, în pantaloni scurți și desculță. O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire, o tunsoare scurtă sub o jumătate de cutie. Fața este foarte expresivă, cu bărbia bărbătească, ochii albaștri larg depărtați. Părul castaniu deschis a devenit gri cu praf, piept înalt, aspect dur. Căpitanul Natasha se luptă de mai bine de doi ani și în ciuda tinereții ei a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de tăieturi și vânătăi. O fată este mai agilă să se miște descultă decât cizmele aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează despre apropierea unei mine, iar pământul-mamă însuși adaugă rezistență. Pe de o parte, picioarele fetei s-au întărit și nu le era frică de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancuri.
  Dulcea Natashka ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie legat de ea. Este necesar să se târască până la formidabilul tanc german "Leul", udând străzile cu mitraliere.
  Mirabela se târăște lângă ea. Tot desculțe, așa că toate fetele din batalion s-au dovedit a fi din cizme, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite se ascuți în timp ce se târăște în patru picioare. Părul galben al Mirabelei este dezordonat și lung... Puțin încrețit. Fata însăși este slabă, slabă, de statură mică. Ea poate fi chiar confundată cu o fată, cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Mirabela a experimentat deja multe. Ea a reușit să viziteze atât captivitatea fascistă, care a supraviețuit unor torturi crude, cât și minele, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape. Dar privind chipul ei copilăresc, tandru, nu poți spune niciodată că a fost bătută cu bețișoare de cauciuc pe călcâie, i-a trecut un curent prin corp.
  Mirabela împușcă... Un soldat al celui de-al treilea Reich, în acest caz un arab, cade mort, botul ridicând nisip și moloz.
  Natashka strecoară o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoaie. Acum un "Leu" de nouăzeci de tone se va târa aici și îl va arunca în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe fața ei, negri de arsurile solare și praf.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Leul" are armură laterală de 100 mm și chiar și într-un unghi. Treizeci și patru nu pot trece peste el, doar Keveshele grele au o șansă. Dar urmele sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Svetlana trage o rafală dintr-o mitralieră... Un soldat, nimeni nu știe ce naționalitate, cade. Germanii, după ce au cucerit cea mai mare parte a emisferei estice, prețuiesc sângele arian și aruncă în luptă trupele coloniale: arabi, africani, indieni, diverși asiatici și europeni. A crescut și numărul polonezilor - care sunt obișnuiți din leagăn să urască Rusia bolșevică. Aici luptă naționaliștii ucraineni, cazacii Don, cecenii și întregul Khaganat caucazian. Hitler a ridicat o întreagă internațională.
  O mulțime de dușmani...
  Svetlana evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despicat, înnegrit de praf, un călcâi rotund, de fetiță. Frumoasa căpitan a simțit chiar cât de aproape a trecut un cadou de calibru mare. Fata își făcu cruce, șoptind:
  Nici măcar un glonț nu ne va opri!
  Mirabela trage înapoi... O altă fată Angelica - foarte roșcată, înălțime peste medie și musculoasă, în ciuda rațiilor slabe. De asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie în sus, umerii lați nu feminini și sânii înalți.
  Angelica luptă doar în pantaloni scurți, tunica este ruptă în bucăți și se prăbușește în praf, iar uniformele noi nu sunt livrate peste Volga. Doamne ferește să transfere mai multă muniție și o picătură de mâncare pentru trupele sovietice epuizate.
  Așa că Angelica este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. O bucată de șrapnel a lovit talpa piciorului drept și doare, e greu de mers.
  Angelica roșcată, prăfuită, aproape goală, își răsucește fața drăguță, dar în același timp dură. Fata, trăgând, spune:
  - Domnul, Moscova și Stalin sunt deasupra noastră!
  Și îi întrerupe pe naziștii atacatori, ea însăși abia având timp să se retragă.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea formidabilelor tancuri germane. Aici sunt aproape două sute de tone "Șoareci" și nu pot trece deloc...
  Așa cum se aștepta Svetlana, "Lev" a condus puțin și s-a îngropat într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit, câteva role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  Undeva a bubuit în depărtare, lăsând ruinele. Svetlana blondă, ca un șarpe, șuieră:
  - Acesta este calculul meu! A deschis un cont...
  Fata-căpitan este din nou forțată să se târască departe. Germanii și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Din vina încăpăţânatului Hitler, hoardele celui de-al Treilea Reich au fost blocate în bătălii de poziţie într-un oraş destul de mare şi bine fortificat.
  Mirabela aruncă o grenadă. Forțându-i să facă capriole asupra germanilor sau arabilor doborâți, întorcându-se. Unul dintre militanții naziști îi smulge mâna și atârnă de ea un ceas englezesc cu busolă.
  Mirabela spune zâmbind:
  - Ce-ți arată busola - drumul spre iad!
  Și o fată frumoasă scutură de pe călcâiul ei prăfuit o bucată de ceramică aderă.
  Si Angelica face praful, cu sanii fermi, plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Și încearcă să te speli. Din nou, trebuie să vizuini când pistoalele-mitralieră germane mâzgăleesc. Și târăște-te într-un mod plastunski.
  Batalionul de fete își ține funcțiile, deși există bombardamente. Și rup obuze grele, iar bombele cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor sovietice.
  Aici Svetlana vede cum se târăște Pantera. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata a strănutat, a scuipat praful care i-a urcat în gura elegantă. Ea a luat în mână o grenadă, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te furișezi neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Angelica începu să se strecoare în sus, sprijinindu-se pe canalizare cu degetele și coatele goale. Era ca o pisică care urmărește un șoarece. Fata și-a amintit războiul din acea vară îngrozitoare a anului patruzeci și unu, când Wehrmacht-ul a invadat cu perfidă întinderile URSS. Nici fata, aproape fata nu era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata și-a plesnit pe burtă. Fragmente se repezi de sus ca un stol de albine sălbatice. Angelica șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății - Doamne!
  Fata își accelerează târâșul și aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Prezentul zboară într-un arc. Se aude o explozie, armura laterală mai subțire a Panterei se pretează. Tancul german începe să ardă, trusa de luptă detonează.
  Svetlana șoptește zâmbind:
  Mulțumesc Doamne Isuse! Eu cred doar in tine! Mă rog ție singur!
  Rupe pantera. Sfâșiat, un trunchi lung este îngropat în moloz. Armura frontală, desprinsă de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Svetlana, ai cărei ochi, pe o față maro de praf și arsuri solare, strălucesc cu flori de colț, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Angelica este foarte sexy, în chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale.
  Acum a aruncat un obiect ascuțit cu piciorul ei grațios, acoperit de praf. Și blocat, chiar în gâtul unui fascist. Frumoasa Angelica a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții!
  Fata, după care s-a târât din nou, trăgând. A condus focul și Svetlana.
  Căpitanul frumuseții, Natasha, după ce l-a tăiat pe fascistul, a ciripit:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte din ea sunt verigile...
  Mirabela a tras, i-a tăiat capul lui Fritz și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului!
  Svetlana, trăgând din nou cu precizie, grăună:
  - Dar nu poți merge în cicluri pe fleacuri...
  Mirabela a tras cu precizie și a adăugat:
  În caz contrar, lanțul te va învălui!
  O altă fată Olimpiada, de asemenea foarte frumoasă, împreună cu pionierul Seryozhka, au pregătit o mină pe sârmă. Cei doi au împins-o... Muc insidios s-a târât în omida "Tigrului"-2. Și cum va exploda această mașină germană cu țeava lungă.
  Băiatul blond Serghei a exclamat:
  - Rusia noastră, ai o găleată!
  Și abia a avut timp să sară înapoi, fulgerând, cu călcâiele negre, doborâte, de pe acoperișul care cade.
  Olympias l-a mângâiat pe gâtul băiatului și a spus:
  - Esti foarte inteligent!
  Pionierul a făcut drum spre front și s-a alăturat batalionului de femei. Băiatul este și el foarte creativ. De exemplu, a făcut avioane pentru a doborî avioane de atac fasciste. Când Focke-Wulfs, sau TA-152, se ridică, se aude un vuiet incredibil de asurzitor.
  Germanii lovesc cu acompaniamentul unei simfonii Wagner. O melodie atât de maiestuoasă.
  Olimpia spune cu enervare:
  - Încă încearcă să ne sperie!
  Băiatul pionier a cântat cu patos:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Moartea nu ne va duce sub cerul înstelat!
  Căci Sfânta Rusie va lupta din greu,
  Am încărcat marea mitralieră!
  Olympias, o fată înaltă, musculoasă, cu șoldurile și umerii largi, este o țărancă tipică. Hainele au fost sfâșiate în timpul luptei în zdrențe, picioarele puternice sunt goale, părul este țesut în două împletituri și foarte praf.
  Seryozhka are doar unsprezece ani, slab din cauza malnutriției, băiat zgâriat și murdar, în pantaloni scurți. Părul alb natural al băiatului a devenit gri, iar coastele se văd prin pielea subțire, bronzată și murdară. Picioare doborâte îngrozitor, și în arsuri, vânătăi, cu vezicule. Adevărat, soarta l-a ferit pe copil de răni grave.
  Pe fondul lui, Olimpiada pare mare și grasă, deși fata nu este deloc grasă, ci cu carne tare și dresată pe oase. Mai mult, foamea nu părea să-i afecteze deloc silueta corpuloasă și mare.
  Fata trage dintr-o pușcă antitanc grea. Mașinile germane nu pot fi străpunse în frunte, dar există o șansă în șine.
  Și puternicul "Leu", după ce a primit un exploziv greu în tren, a început să arunce fum ca un fumător greu.
  Seryozhka a cântat cu răutate:
  - Stinky Fritz fără să stea pe gânduri și-a aprins o țigară la intrare! Desigur, a intrat în mari probleme!
  Olympias, pâlpâind cu gambe musculoase și bronzate, a întrerupt un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Sfinte fețe rusești pâlpâie din icoană... Doamne ferește să înmuiați măcar o mie de Fritz! Și dacă cineva bâzâie mai mult decât fasciștii, nimeni, credeți-mă, nu vă va condamna pentru asta!
  Apoi a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportatorul german a scos din nou fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative lui Fritz. Dar a suferit și pierderi. Aici o fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Cea mai mare parte din Stalingrad a fost deja capturată de naziști, dar ceea ce rămâne din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Svetlana, între timp, încearcă să spargă "Tigrul". O mașină germană puternică, a primit o grenadă în lateral, dar nu a cedat. Se întoarce pentru a trage cu un tun. Fata trebuie să se îngroape în pământ, și moloz, pentru a nu fi zdrobită de valul de explozie eliberat de prezent.
  Svetlana șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Mirabela a aruncat o grenadă în Tigru, care i-a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că predarea luminii iarna primăvara... Repet fără excepție că Hitler este un ticălos de ciumă!
  Angelica, rupând vederea naziștilor și turnând apă peste ei cu o explozie, se încordă:
  - În sicriu, l-am văzut acum pe Fuhrer! Și l-a lovit pe bietul om direct în ochi!
  Fata cu părul roșu chiar a aruncat cu degetele goale o grenadă în rezervor. A lovit țeava... A urmat o explozie și botul "Tigrului" a fost stricat.
  Lașul german a luat-o și s-a dat înapoi.
  Svetlana pufni prin nări:
  - Al nostru, al tău nu va ceda!
  Mirabela a doborât cu un glonț un mercenar hitlerist și a cântat:
  - Și ticălosul nu glumește! Mâinile și picioarele, răsucește frânghiile rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea patria până jos!
  Svetlana, chicotind, lătră:
  - Fuhrer-ul strigă sălbatic, se lacrimează!
  Mirabela a tras și a adăugat:
  - Ei bine, pufăi moarte, rânjește!
  A apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor sovietice. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri germani.
  Svetlana vede că apropierea de pozițiile lui Fritz este nerealist. Dar pe cer Focke-Wulfs. Una dintre aceste mașini zboară mai aproape de pozițiile sovietice. Fetele deschid focul asupra ei.
  Angelica aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moarte profundă - nu există iertare!
  După aceea, fata dă o întoarcere de la mitralieră. Se întoarce repede. Un tanc german relativ nou "Panther" -2 cu o turelă mică și o siluetă inferioară urcă rapid.
  Mai multe fete aruncă grenade în mașina germană. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Angelica fluieră șuierând:
  - Acesta este un nou atac! Îi vom rupe gura!
  Panther-2 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrolizat instantaneu atmosfera.
  Angelica chicoti, scoicile zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a spus:
  - Și Newton a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! Fritz a decretat legea lui Newton!
  Stalingradul a fost cuprins de incendii, când limbi de foc păreau să lingă cerul și să trosnească scântei violete, portocalii și stacojii! Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Svetlana, doborând un luptător german, și-a fulgerat ochii albaștri, a cântat:
  - Ce te vaici bătrână rea? Crede-mă, doar un spital de psihiatrie plânge după tine!
  Mirabela a cântat, trăgând în naziști:
  - Ce bine e să te întinzi pe iarbă și să-l lovești pe Fritz în cap! Aranjați o cataplasmă pentru Fuhrer și trimiteți gloanțe de la o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioare. A zburat o grenadă. Focke-Wulf zburător, după ce a primit schije sub burtă, s-a înălțat cu viteză mai sus. Se vede că l-au rănit fragmente ascuțite. Creatura fascistă a luat foc și a început să piardă bucăți de aripi rupte.
  Svetlana, văzând cum Fokke pierdea altitudine, a grămăit:
  - E un semafor! Un topor atârnă la bord!
  Avionul german a explodat, împrăștiind resturi în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist. Mi-am făcut ultima tură. Călăul a plecat în scrum, nu pilotul!
  Mirabela strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Angelica a aruncat din nou cu piciorul o bucată de sticlă, încât, lovind-o în ochi, i-a ieșit pe Fritz, prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și trebuie să fii tratat!
  Nemții și sateliții lor au încercat să avanseze, aruncând grenade în fața lor. Asemenea tactici împotriva fetelor nu au funcționat. Aici Seryozhka a desfășurat o catapultă și cum lovește inamicul ca răspuns.
  Băiatul pionier a urlat:
  - Moș Crăciun sfâșie gura lui Hitler!
  Încărcarea catapultei, străpungând mulțimea de naziști, i-a făcut să se împrăștie și, în același timp, să se răstoarne în aer. Fritz a căzut și s-a spart de dărâmăturile pereților.
  Tancul "Tiger" -2, care și-a pierdut echilibrul, a intrat în coliziune cu "Leul". Oh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Svetlana a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, bravo Seryojka!
  Băiatul mârâi agresiv.
  - Pioneer este întotdeauna gata!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata-căpitan a început să bată din nou cuie. Și Olympias a gâdilat piciorul îngust al lui Seriozhka, cât de tare îl are! Nu e de mirare că băiatului nu îi este frică să alerge prin foc.
  Mirabela într-o cântare a spus:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Angelica, această roșcată veselă, a fost de acord:
  Nu există nimic mai rău decât bătrânețea! Aceasta este într-adevăr cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Și fata a făcut un salt cu o lovitură de stat. Ea și-a imaginat pentru o clipă bunici dezgustătoare. Nu, nu compara, o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe, în trupuri zvelte.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  - Curge după an, ani într-o rulotă,
  O bătrână freacă henna într-un mortar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă,
  Nu înțeleg cum a trecut tinerețea!
  Svetlana și-a fulgerat ochii, l-a doborât pe german cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, în război există un astfel de farmec - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Olympias a pus o nouă sarcină în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu treci, ci treci!
  Seryozhka și-a amestecat piciorul subțire, dar agil și a lătrat:
  - Față de Fritz!
  Și o grenadă, împreună cu un pachet de explozie, au zburat în plină desfășurare în pozițiile naziștilor.
  Da, Stalingradul nu le-a fost dat. Pentru a treia lună de la sfârșitul lunii iunie, asaltul continuă, dar orașul nu a reușit să ia totul. Pe alte sectoare ale frontului, naziștii au obținut succes, dar nu și pe acesta.
  Svetlana a tras cu pistolul și a mârâit:
  - Totul este imposibil, se întâmplă să fie posibil... Nu e nevoie să complici foarte mult universul!
  Și a lovit rezervorul de benzină al unei motociclete. Mașina a explodat și vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și neamțul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata căpitan a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Mirabela i-a lovit pe nemți cu o explozie și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Angelica a deschis focul, mai exact. Câțiva negrii au rămas întinși pe moloz acoperit cu sulițe:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Mirabela a cântat jucăuș:
  - După ce l-am pictat pe Hitler cu ruj, pe Mainstein cu fixativ, te voi târî în captivitatea prințesei, credinciosul câine te va roade!
  Svetlana, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Adolf, spânzură-te... Nu te mai păcăli capul! Haide seara, zboară ca un girșoim - să-i învingi tare pe naziști!
  Mirabela spuse furioasă, doborând casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Noi putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul "Lenin" au oprit înaintarea trupelor străine. Fritz a înaintat, aruncând literalmente cadavre în spațiu. Nici rezervorul "Lev", cu care s-au pus speranțe, nu a ajutat. Iată o modificare a mașinii cu un pistol de 150 mm.
  Angelica dă jos o piatră lipită de mamelonul ei gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea merge mai departe.
  "Leul" a primit un gol în omidă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Angelica, scuipând, spune:
  - Războinicul rus nu geme de durere!
  Și fata împușcă din nou. Și o face extrem de bine. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede duşmanul că a reuşit să-i spargă pe ruşi! Cine îndrăznește, el atacă în luptă, vom bate cu înverșunare pe dușmani!
  Iar Angelica rostogolește mușchii presei, pe care i-a imprimat foarte mult în relief.
  O, ce frumoase sunt fetele! Nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a alergat... O fată foarte frumoasă, cu părul pufos, alb. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si in relief. Haine pe ea, doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Picioarele goale și pâlpâirea și călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de patria-mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Angelica remarcă râzând:
  - Scoate-ți sutienul și stai ca mine în pantaloni scurți!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu este potrivit!
  Angelica și-a scuturat șoldurile, a tras în mod potrivit și a cântat:
  - Ceva membru Komsomol a devenit neobișnuit! Mersul așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aduci bucurie lui Fritz, uită-te la frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina nazistă a luat foc. Și frumoasa blondă a țipat:
  - Moarte răului!
  Angelica chicoti.
  - Și viața e bună!
  Steelenida, văzând că germanul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Nu credeți naziștilor că ați câștigat!
  Angelica canta:
  - În așteptarea victoriei! Victoria așteaptă... Cei care tânjesc să rupă cătușele! În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. Bun cu torsul gol la căldură, care este intensificată de foc.
  Svetlana părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în Fritz cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr naziștii au primit daruri și sicrie mortale! Și fata le-a arătat o siluetă, să construim degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca un tâlhar de privighetoare. Și prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei îi este uneori milă de soldații inamicului, care pot avea copii care vor plânge după părinții lor morți.
  Svetlana, totuși, alungă astfel de gânduri de la sine, așa că vrei să izbucnești în lacrimi din ele. Dar nu rușii au venit la germani să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt nemții și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a pătruns în întinderile rusești.
  Svetlana și-a făcut cruce și a tras în Fritz, care încerca să se apropie în liniște de pozițiile rușilor... Ochiul și creierul bărbatului, care fuseseră doborâți de un glonț, s-au scurs.
  Fata-căpitan a zâmbit și a spus, inteligent:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Svetlana a împușcat cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat, răsturnată de mai multe ori. Apoi botul i s-a scufundat în dărâmături.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și ea a țintit din nou. Fața ei tânără și veselă zâmbi mai degrabă rânjită. Fata a cântat:
  - Nu, le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera ca pâinea rusească parfumată să fie numită cuvântul vad!
  Mirabela a făcut o lovitură foarte precisă, din care Focke-Wulf a izbucnit și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  Pentru dolari, el este gata să trădeze Rusia...
  Dar rusul este atât de frumos
  Că este gata să-și dea viața pentru Patria Mamă!
  Fata, a făcut o capotă și le-a arătat naziștilor smochinul și a derulat, iar gloanțele nu au atins frumusețea.
  A apărut Angelica, această frumusețe, aproape goală, și murdară ca un diavol, a aruncat deodată o grenadă cu două picioare. Și ea a verificat:
  - Ce am este... Fritz într-o latură ascuțită!
  Olympias a corectat-o pe Angelica:
  - Ascuțit, în lateral, și nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" a fost lovit la bot, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După aceea, creatura nazistă a dat înapoi. A început să se târască ca o țestoasă prinsă în foc.
  Svetlana cânta, făcând cu ochiul veselă:
  - Și "Tigrul" se dă înapoi și nemții se ascund!
  Batalionul Maiden a manevrat sub atac, lovituri aeriene și tunuri grele. Aici bombardierele cu reacție au lovit, rupte, abrupte încinse s-au ridicat spre cer. Și pietrele ardeau. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar bărbații au plecat în lumea de dincolo - cărora nu le pare atât de rău! Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde diavoli cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Isus.
  Angelica este cea mai sexy dintre războinicii furioasă: ei bine, pot naziștii din "Sturmtiger" lor să tragă cu adevărat în pozițiile trupelor sovietice și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a răsucit în cascade de capriole. Și se învârte din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în botul larg al Stormtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat, iar grenada a zburat în botul larg. Iar mașina puternică s-a înecat mai întâi, apoi s-a repezit. Doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele au fost smulse din ele și au căzut, zburând ca un colier rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Angelica, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea a aterizat totuși, moloz ascuțit și pietre zdrobite i-au săpat în tălpile goale. Fata o durea și chiar și prin piciorul calos, vârful a străpuns.
  Dar Angelica a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, fasciștii, veți fi în cenușă!
  Svetlana și alte fete au fost aruncate în sus de un val exploziv și chiar ușor zdrobite. Dar niciunul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea naziștilor care au sărit și a altor insecte agresive care asediau URSS.
  Mirabela a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va duce la luptă, vom fi prieteni cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova, voi fi la apelul nominal ceresc!
  Angelica, scuturând praful de pe tălpile însângerate, a cântat:
  - Lenin, petrecere, Komsomol! Îl trimitem pe Fuhrer-ul într-un cămin de nebuni!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Seryozhka a spus alarmat și supărat:
  - Și catapulta mea, nu atât de precisă - ca acele picioare goale și puternice ale Angelicei!
  Olympias, jucându-se cu mușchii brațelor ei, a spus:
  - Asta este în ordine! Inca te gandesti. Ceva mai misto!
  . CAPITOLUL 2
  Smolensk a devenit o piatră de poticnire pentru Wehrmacht. Valuri de agresiune inamicului se izbiră de el ca niște pietre de granit.
  Și multe sute de tancuri germane au ars, iar apărarea a păstrat o adâncime și un curaj colosal. Și, evident, nimeni nu a vrut să cedeze și să cedeze.
  Un băiat de doisprezece ani în aparență, Alexei Sotnikov a continuat să mâzgălească, dintr-o mitralieră, asupra naziștilor care avansa.
  Copilul guvernator i-a oprit pe naziști foarte potrivit. Lovind cu mare precizie.
  Și, în același timp, degetele goale ale picioarelor copiilor băiatului aruncă din nou ucigașul prezent al anihilării și răstoarnă tancul fascist.
  Băiatul războinic urlă:
  - Pentru marele comunism!
  Alenka trage, de asemenea, foarte precis în inamic. Fiecare dintre gloanțele ei găsește o țintă.
  Apoi fata și-a dezvăluit sânii și și-a apăsat mamelonul stacojiu pe butonul bazooka. Iar rachetele trase au străpuns partea laterală a tancului Maus.
  Apoi Alenka a aruncat cu degetele goale o grenadă cu o forță mortală, sfâșiind câteva zeci de Fritz.
  Apoi fata a murmurat:
  - Slavă Patriei Mamei-URSS! Fiecare erou va fi un pionier!
  Ekaterina a continuat să mâzgălească cu mare precizie asupra inamicului. A tăiat o mulțime de naziști și a scârțâit
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și degetele ei goale au cedat din nou, o tornadă atât de distructivă a morții.
  Și apoi a apăsat sfarcul de căpșuni pe butonul bazooka și a spus:
  - Slavă Domnului Svarog!
  Germanii și-au continuat asaltul asupra Smolenskului. Părea că a mai rămas destul de mult, dar a fost incredibil de greu să treci de ultimul. Nici măcar utilizarea masivă a "Sturmtigers" nu a ajutat. Deși distrugerea bombardierelor cu reacție a provocat enorm. Un alt mijloc au fost bombele cu napalm.
  Batalionul de fete se rărise, dar frumusețile încă se luptau. Pe 20 octombrie a nins, iar frumusețile erau toate desculțe. Lasa urme gratioase pe cuvertura alba si tocurile lor rotunde, goale, nu ingheata!
  Fete frumoase, s-au rostogolit puțin în zăpadă și au devenit mai curate. Olympia puternică, după ce au capturat-o pe Seryozhka, nu și-a găsit un loc pentru sine. Încă trebuie să pierd un băiat atât de inteligent și frumos. Și ce îl aștepta în captivitate fascistă? Mai întâi tortura, apoi pedeapsa cu moartea!
  Băiatul a fost într-adevăr aproape de a fi împușcat, dar a ajuns în mine. Munca șaisprezece ore pe zi și rațiile slabe, biciul supraveghetorului îl aștepta pe Seryozhka.
  Mai exact, băiatul este deja carieră, și muncește din greu acolo ca un măgar. Dar sub pământ este mult mai cald decât la suprafață. Iar războinicii, pentru a nu îngheța, sunt nevoiți să sară și să fugă. Și fetele se luptă. Aici este puternicul tanc "Leul" într-o modificare mai mult de asalt. Are un pistol de 150 mm, mult mai eficient și practic pentru luptele din oraș. Fritz iubesc acest rezervor pentru că este bine protejat din toate părțile.
  "Șoarecele" se strecoară puțin în urmă. Vehiculul german, sub două sute de tone, era, de asemenea, înarmat cu un tun de 150 de milimetri și un cu tragere scurtă, cu foc rapid, șaptezeci și cinci. Mult mai practic. Numărul de mitraliere a crescut la patru și, ca și înainte, este ușor să nu te apropii de rezervor.
  Svetlana, Mirabela și Angelica încearcă să crească mastodontul împreună. Alese cu grijă pentru el.
  Svetlana a cântat cu entuziasm:
  - Cum am trăit, luptându-ne și fără teamă de moarte... Deci de acum înainte, tu și cu mine vom trăi! Și în înălțimile înstelate, și liniștea munților, în război naval și foc furioasă! Și în furios, și în foc furioasă!
  "Maus" a fost cea mai recentă modificare, cu până la șase mitraliere, două coaxiale cu țevi și patru rotite pe balamale.
  Mirabela, târându-se prin zăpadă, șuieră:
  - Nu ne vom da bătuți niciodată! La urma urmei, Isus Dumnezeul Preaînalt este cu noi!
  Fata, apropiindu-se, a aruncat un pachet exploziv în omida Soarecelui. A bubuit, sub scut, iar patinoarul a izbucnit.
  Fetele sandale au strigat de încântare:
  - Ia un fascist!
  Și tocuri goale, ușor prăfuite au fulgerat.
  Angelica a făcut o leagăn și a aruncat o grenadă cu fragmente în Fritz. Fascistul a fost aruncat în sus de un val exploziv, împreună cu el au fost smulse capetele a doi luptători negri din trupele coloniale.
  Frumusețea cu părul roșu fluieră:
  - Pentru Patria și Stalin!
  Svetlana a aruncat din nou pachetul exploziv... De data aceasta nu cu atâta succes, a lovit armura și a explodat la suprafața carcasei de oțel.
  Fata supărată a spus:
  - Oh, m-am mânjit!
  Și m-am târât după o nouă porție de explozibili de casă. Tocurile ei rotunde, roșii de frig, pâlpâiau. Fată aproape goală, târându-se în zăpadă, puțin inconfortabilă. Dar ai rabdare. Mai ales când decojirea are loc din cauza căldurii excesive, zăpada se topește.
  Svetlana chiar a cântat:
  - Știu, frigul va dispărea în curând,
  Pârâul se repezi zgomotos...
  Și deja aleargă prin bălți -
  Fete desculțe!
  Fata trage, iar arabul din trupele coloniale se prăbușește. Încercările inamicului de a acționa în grupuri mici duc la pierderi grave.
  Tunul scurt al Șoarecelui trage din nou fragmentare. Obuzele au izbucnit undeva în fum. Și multe pauze...
  Germanii aproape au capturat Stalingradul... A mai rămas foarte puțin. Dar tocmai acesta este ceea ce împiedică Wehrmacht-ul să folosească bombe mari și artilerie grea. Soții Fritz i-au lăsat pe străini să meargă înainte, cărora nu le pare rău.
  Mirabela a tras cu pușca. Mercenarul fascist s-a prăbușit și s-a rostogolit peste pietrele ruinelor.
  Fata și-a frecat sânii goi cu sfarcurile stacojii. I-au îmbrăcat complet pe războinici - ei sar în pantaloni scurți. Dar, pe de altă parte, aproape că nu există hit-uri asupra lor. Aparent nuditatea protejează cumva în special frumusețile. Din moment ce sunt capabili să supraviețuiască într-un astfel de iad!
  Angelica scutură amestecul de zăpadă și noroi și trage din nou. A lovit un soldat negru chiar în ochi. Târfa proastă, nu spune nimic.
  Cele trei fete se apropie din nou de Mouse. Este dificil să pătrunzi într-o mașină care are o armură atât de groasă din toate părțile. Dar războinicii sunt plini de optimism. Dacă nu puteți sparge carcasa în sine, atunci de ce să nu rupeți butoiul.
  Angelica, lovind cu picioarele goale din bulgări murdari, cânta:
  - Adevărul nostru, adevărul nostru... Ca razele soarelui! Mâinea noastră va fi strălucitoare, vor curge pâraie din munți!
  Războinicii au fost de mult înarmați cu MP-44 capturate. Aceste puști de asalt au o rază lungă de acțiune. Frumusețea foc cu încredere. Negrii cad din nou. Ei împușcă fântâni de sânge stacojiu.
  Mirabela, trăgând, cu o pușcă și o mitralieră capturată pe umeri, a cântat:
  - Păianjenul insidios și-a ascuțit înțepătura,
  Și bea sânge sacru, rusesc din Rusia!
  Totul este mic și mic pentru adversarul său, el va ucide,
  Cine are dragoste pentru Rusia!
  Dragoste pentru Rusia!
  Fata a trimis un glonț în "garda" asortat care a ieșit din crăpături. Frumusețea a zâmbit, chipul ei, deși slăbit, și-a păstrat farmecul și farmecul.
  În general, toate fetele din batalionul lor sunt frumoase. Aici, de exemplu, serafimii tătari. Tatăl ei este tătar, dar mama ei este din Belarus, iar din părul ei Serafima a moștenit culoarea grâului copt. De asemenea, o fată frumoasă, desculță și aproape goală. Și trage dintr-o mitralieră capturată, în rafale scurte. Și fasciști din alte trupe se târăsc pe ea.
  Serafima trage destul de precis. Lângă ea zăcea Mirabela cu părul auriu. Ambele fete trag și cântă.
  - Patria! Mirabella a început...
  - Și armata! - A continuat, împușcându-i pe Serafim.
  Mirabella a postat pe Twitter:
  - Aceasta este...
  Conducând focul și lovind pe cei colorați, Serafim a raportat:
  - Doi stâlpi!
  Mirabela a zâmbit și a ciripit:
  - Pe...
  Serafim a tras și a adăugat:
  - Care...
  Mirabela a tăiat cinci, a continuat:
  - Stai așa!
  Serafim, trăgând, salută:
  - Planetă!
  Mirabela, trăgând, ciripit:
  - Sânul...
  Serafim, trăgând, toarcă:
  - Protejează...
  Mirabela i-a zdrobit capul fascistului și a dat afară:
  - Noi tu ....
  Serafim tăindu-i pe naziști cu gloanțe, șuieră:
  - Tara!
  Mirabela, trimițând gloanțe bine îndreptate, ciripit:
  - Toata lumea....
  Serafim, trăgând din ce în ce mai precis, a adăugat:
  - Oameni!
  Mirabela, aruncându-și părul auriu și murdar de pe frunte, cânta:
  -Sobolan...
  Glonțul de serafim și trimiterea de focuri a dat:
  - Ta...
  Mirabela, lovindu-l pe fascist în gât, a continuat:
  - Cald!
  Tătarul blond, trimițând focuri, a continuat:
  - Norii...
  Mirabela, trăgând cu precizie, a adăugat:
  - Rece!
  Serafim, rânjind, ciripit:
  - Bine si...
  Mirabela a tras cu precizie și a mârâit:
  - Soarele!
  Serafim, zvârnindu-se în rafale, șuieră:
  - Zoy!
  Mirabela a continuat râzând:
  - Automat...
  Serafimii, parcă ar fi tras, lătră:
  - Nather...
  Mirabela a adăugat lovituri bine țintite:
  - Umărul...
  Serafim a adăugat râzând:
  - Soldat!
  Mirabela a cântat cu entuziasm în timp ce trăgea:
  - Voi sapa...
  Serafima, conducând un incendiu de luptători, a adăugat:
  - Mormânt...
  Mirabela l-a doborât pe african și a continuat:
  - Adversar!
  Fetele au rămas fără muniție. Și a fost forțată să alerge repede să se adăpostească. Aprovizionarea peste Volga este foarte dificilă. Bombardări și bombardamente constante. Aici vine o companie de întăriri din cealaltă parte.
  Fântâni de pulverizare și fragmente fierb în jurul bărcilor. Stormtroopers urlă pe cer. Aici zboară Focke-Wulfs. Și aruncă bombe.
  Mai multe bărci s-au rupt. Soldații sovietici se îneacă și mor.
  Focul de artilerie inamic este prea dens. Dar fetele desculțe nu pot fi intimidate de asta nici măcar pentru un cent.
  Chiar și noaptea, Fritz țin totul sub foc. Și bombardierele lor sunt uzate. Inclusiv bunicul lui Yu-87. Deși avioanele cu reacție au intrat deja în serie.
  Iată legendarul sovietic Yak-9. Se luptă cu un german ME-309. Manevrabilitate agreată, împotriva vitezei și a armelor. Germanul încearcă să învingă mașina sovietică de la primul apel. Dar nu reușește. Iacul, la rândul său, se străduiește să intre în coadă, dar nazistul pleacă din cauza vitezei mari.
  Un german mai rapid, cu arme mai puternice, împotriva unui rus mai manevrabil. Dar zborul rapid continuă. Fascistul folosește șapte puncte de tragere împotriva șapte și atinge mașina sovietică. Ea își pierde viteza și începe să cadă.
  Emite stropi de fum. Si motorul este pornit...
  Ce este acest război! Este dificil să te opui unei mașini la fel de puternice în armament precum ME-309, în care șapte puncte de tragere compensează greutatea excesivă și manevrabilitatea slabă.
  Viteza mare permite fascistului să intre într-o scufundare, iar fruntea luptătorului german este bine blindată.
  Svetlana încearcă din nou să submineze Maus. Fata își riscă viața. Ea este deja zgâriată, târându-se goală prin fortificații. Toată frumusețea în zgârieturi și pisuga. Dar apoi aruncă o grenadă cu un pachet atașat la explozie. Este lovită chiar de o explozie de la o mitralieră. Zgâriește umărul frumuseții.
  Dar, pe de altă parte, pachetul exploziv a lovit botul unui tun de 150 mm. Și germanul a primit deja pagube semnificative. Cu mare dificultate, mașina se mișcă de la locul său și se târăște înapoi la locul trupelor sale pentru a-și linge rănile.
  Focke-Wulfs și mai multe TA-152 apar pe cer. Încep să bombardeze pozițiile sovietice. Au apărut și câteva dintre cele mai recente HE-183, vehicule cu reacție de atac. Acești vulturi atingeau viteze de până la opt sute de kilometri pe oră și era aproape imposibil să-i lovești.
  Fetele împușcă înapoi în nemți. Există întotdeauna o șansă de a agăța inamicul, în ciuda protecției puternice a aeronavelor de atac de focul de la sol.
  Svetlana și Anzhelika au recuperat Luftfaust-ul capturat. Această armă, constând din nouă interconectate de douăzeci de milimetri fără recul.
  Poți trage ca un mic tun antiaerian.
  Iar războinicii arată spre inamic. Apăsă lin pe start... Ambele frumuseți și-au odihnit picioarele goale pe dărâmături, simțind o întoarcere lină.
  Focke-Wulf cu șase pistoale cu aer comprimat, începe să fumeze - i s-a rupt burta.
  Fetele urlă de încântare:
  - Pucul! Mașină de spălat! Poartă!
  Alte avioane germane încep să se rotească peste capetele fetelor. Frumusețile se aruncă în pasajele subterane, evitând rachetele Focke-Wulf.
  Svetlana a primit un toc rotund aspru, cu o sclipire. Fata a murmurat:
  - O, flăcări infernale!
  Talpa fetei era acoperită de vezicule și o durerea dureros. Am vrut să înțepe ceva rece.
  Și la suprafață, golurile continuă. Zăpada șuiera din flăcări, ruinele sunt sfâșiate. Germanii inundă pozițiile cu foc, dar nu are foarte puțin sens din asta. Războinicii s-au ascuns ca șoarecii în nurci. Lasă-i să se calce singuri.
  Angelica i-a șoptit la urechea Svetlanei:
  - Cred că în curând naziștii se vor epuiza în sfârșit. Au multă putere, dar la Stalingrad nu au ocazia să se întoarcă!
  Fata blondă a răspuns mândră:
  Suntem aici ca trei sute de spartani! Reflectăm forțele superioare ale inamicului!
  Angelica cu părul roșu a chicotit și i-a făcut cu ochiul fetei partenere:
  - Și n-o să ne ocoliți!
  Când fetele au ieșit la suprafață, raidul s-a încheiat. Au apărut noi soldați negri. Au urcat înainte, iar fetele au fost nevoite să deschidă focul, forțând inamicul să sape pământul cu nasul.
  Din nou, "Leii" și "Tigrii" au intrat în luptă. Germanii au încercat să apese armata sovietică cu tancuri grele. Din când în când ploua obuze. "Tigrul" mai vulnerabil a încercat să nu se desprindă de formațiunile sale. Mortarele au bubuit de asemenea.
  Fetele au tras în germani și mercenarii lor. Adversarii eliminati. Angelica și Svetlana au tras în perechi. Boturile inamicului au apărut și s-au instalat. Apoi un nou strat de inamici în avans.
  Fetele au cântat în timpul luptei.
  Angelica a început prin a trage:
  - Inainte de...
  Svetlana, împușcând, a continuat:
  - De tine...
  Angelica Lupanuv a adăugat:
  - Legiunea...
  Svetlana, tăindu-i trei, a tăcut:
  - Inamici...
  Angelica, bătând în cuie pe adversari, a scapat:
  - Sunt....
  Svetlana, după ce a demolat jumătate din craniul arabului, a continuat:
  - Ei vor...
  Angelica, zdrobind inamicul, a continuat:
  - Tu...
  Svetlana, trăgând, șuieră de furie:
  - Fărâmă...
  Angelica, străpungând craniul arabului, mârâi:
  - Distruge...
  Svetlana, continuând să bată cuie, șuieră:
  - Note...
  Angelica, de parcă trăgea, fluieră:
  - Nu-ti fie frica...
  Svetlana, după ce a făcut o lovitură precisă, mârâi:
  - Dusman...
  Angelica, trăgând ca un lunetist, a continuat:
  - Ştikov...
  Svetlana, trăgând mai departe, lătră:
  - Capabil să...
  Angelica, fără să se oprească să tragă, șuieră:
  - Forta...
  Svetlana, trăgând furioasă, mârâi, corectându-și prietena:
  - Curaj...
  Angelica, în extaz tare, trăgând prin capetele africanilor, lătră:
  - Putere...
  Svetlana, galopând cu foc, șuieră:
  - Crește...
  Angelica, scuturându-și buclele roșii, continuă:
  - Și adversarii...
  Svetlana, după ce l-a lovit pe arab în stomac, a emis:
  - Pe loc...
  Angelica, trăgând cu toate calibrele, lătră:
  - Distruge...
  Fetele au respirat. Și după ce au mai împușcat puțin, au strigat:
  - Suntem cavalerii puștii cu lunetă, sună vocea crimei!
  Valul de împingere a trupelor coloniale s-a domolit oarecum. Naziștii au mutat din nou tancurile înainte. "Tigrii" -2 au apărut cu boturile lor lungi și au tras cu obuze în tot ceea ce au reușit să observe.
  "Tigrul" -2 avea forma inițială a turnului și pantele plăcilor de blindaj din laterale. Acest lucru l-a făcut puțin mai tenace. Femeile războinice au ales din nou urmele tancului ca țintă. Fascistul trebuia să fie ca un șarpe într-o tigaie.
  Svetlana a aruncat un pachet exploziv, zdrobind rola frontală a "Tigrului" -2 și a cântat:
  - Te-am întâlnit cu un cadou... Bineînțeles, ți-am conturat un loc în sicriu!
  șuieră Angelica, aruncând fericită un pachet mare și exploziv către fascist:
  - Dar Pasaran!
  Și de la explozie, botul lung al tancului german s-a răsucit. Și Regele Tigru a început să se întoarcă. Din nou, fascistul a fost grav rănit. Angelica o luă și lătră, aruncând cu degetele goale un ciob de sticlă:
  - Să fii tu într-un sicriu de stejar!
  Paharul, după ce a zburat, a aterizat chiar în gâtul unui indian, din rândul trupelor germane coloniale.
  Svetlana i-a făcut cu ochiul partenerului ei și a cântat:
  - Îmi voi scufunda capul în acest butoi! Îi voi scufunda pe toată lumea!
  Angelica a tras o rafală din mitraliera. Germanii erau din nou atacați. Fata șuieră:
  - Putem face totul! Și vom câștiga!
  Svetlana a tras cu pușca și a spus:
  - Vă așteaptă un mare câștig! Bunicii noștri să fie în glorie!
  Angelica a făcut o capotaie și s-a rostogolit, învârtindu-se ca un pom de Crăciun. Fata, făcând cu ochiul, a cântat:
  - Domnule succes, unde mergeti... Domnule succes - rad fascistii...
  Tancurile germane, care nu salvau obuzele, și-au mărit focul. Și-au turnat cadourile explozive. Și s-au apropiat de pozițiile sovietice, încercând să evite golurile.
  Svetlana, folosind un fir, așa cum i-a învățat prizonierul Seryozhka, a tras o mină grea. "Leul" s-a târât încet până la pozițiile sovietice. Pistolul său de 150 mm a tot scuipat obuze. Fetele șuieră și făcură cu ochiul.
  Svetlana a cântat:
  - Germani-ardei, fascisti-nazisti... Te asteapta sfarsitul unui pacifist!
  Angelica a spus zâmbind:
  - Pacifism... E chiar o prostie să vorbești despre pacifism când vine vorba de naziști!
  Svetlana a lovit nasul unui arab din garda colonială cu o lovitură bine îndreptată și a ciripit:
  - Și sunt infirmi în gândire... Și în treburile militare nu sunt atât de puternici! În curând le vom șterge de pe fața planetei Pământ!
  Angelica a tras o altă explozie, și-a frecat sânii goi de moloz și a cântat:
  - Sunt un cavaler rus pe genunchii sălbaticilor... îi voi mătura pe dușmanii Patriei de pe fața Pământului!
  Fetele și-au scuturat împreună sânii goi.
  Frumusețea cu părul roșu făcu cu ochiul, ridicând privirea spre cer. Acolo se învârteau "Frames", tunieri germani.
  S-a târâit, din când în când, rămânând blocat în "Leul" german paravan. Și arma lui a tot scuipat.
  Svetlana, deplasând o mină sub șenile unui tanc german, șuieră:
  - Pentru Seryozha ....
  Germanul s-a oprit și a tras din nou. Obuzul a explodat în spatele fetelor.
  Svetlana a spus:
  - Coji de lapte, cine are creier de bebeluș!
  "Leul" a stat ceva vreme în picioare. Indiferent dacă echipajul german cu experiență a simțit un pericol în față, sau dacă doreau să utilizeze trusa de luptă. Dar "Leul" a stat pe loc o vreme și a scuipat obuze letale.
  Svetlana a remarcat că tancul german are o armă mai bună și trage mai des decât KV-2. Și asta, desigur, face această mașină mult mai periculoasă. Svetlana își făcu cruce și șuieră:
  Fie ca cei răi să meargă în iad!
  Angelica a tras în fascistul din plexul solar și a lătrat:
  - Victoria noastră este inevitabilă! Și totul se va termina cu bine!
  Svetlana l-a tăiat și pe turc și a cântat:
  - Deși, se pare că în curând viața va fi întreruptă când necazul îi va bate în cornul negru... Caii nechează și sângele curge ca un râu, iar pământul pleacă de sub picioarele tale!
  Angelica, după ce l-a înmuiat pe iranian, a adăugat:
  - Dar pământul are și propriul său gardian... Și între stele întinse spre el... Fire salvatoare invizibile pentru a-l exila pe Hitler la Kolyma!
  Fetele, trăgând, cântau la unison:
  - Să-l spargem pe Adolf, că-l va răni! Cred că fascismul va fi învins! Și în Rusia noastră va apărea Mesia, Domn al popoarelor tuturor țărilor!
  Iar războinicii au continuat să tragă. Dar infanteria inamică s-a culcat și a început să tragă și să arunce grenade. Hoardele fasciste au încercat să le afume pe fete cu foc de mortar. Și aruncând o mulțime de grenade.
  Angelica a remarcat filozofic:
  - Puteți lua numărul la alegeri, priceperea la alegeri fără război!
  Svetlana a chicotit și a remarcat:
  - Războiul este un domeniu în care calitatea bate cantitatea, alegerile, de regulă, sunt invers, iar asta este o glumă!
  Războinicii s-au retras ușor, grenadele și fragmentele lor curgeau prea gros. Angelica chiar a interceptat cadoul aruncat cu piciorul și l-a aruncat înapoi. Grenada a zburat și i-a lovit pe naziști pe căști. Și cum explodează...
  Parcă o altă legătură ar fi detonat undeva.
  Angelica a remarcat filozofic:
  - Norocul este a doua fericire, succesul este a treia, dar prima abilitate!
  Svetlana a chicotit și a intervenit:
  - Norocul este o recompensă pentru curaj, dar nu pentru nesăbuință!
  Angelica a scos ochiul unui hindus din armata colonială și a șuierat:
  - Cine are noroc, îi cântă sufletul!
  Svetlana a zâmbit și a ciripit:
  - E bine când ai noroc, înseamnă că Dumnezeu te va salva!
  Fetele sunt puțin mai deștepte. Apoi, "Leul" german a mers totuși înainte și a lovit o mină. Omida a lovit un dispozitiv exploziv și a fost sfâșiată.
  "Leul" rănit se învârte și se ridică... Războinicii erau încântați și cântau din răsputeri:
  - Un leu este un infirm în gândire, un tigru este o sursă de tot felul de necazuri... Nu există nimic mai interesant decât o persoană pe lume!
  Svetlana a dat un rând lung, doar o armată străină a luat asalt și a cântat:
  Avem rachete, avioane,
  Cel mai puternic spirit rusesc din lume...
  La cârma celor mai buni piloți -
  Inamicul va fi zdrobit în praf!
  "Leul" pare a fi grav deteriorat. Ea a înghețat, scuipând încă câteva scoici.
  A apărut o Pantera agilă. Cu toate acestea, i-a fost frică să intre adânc în pozițiile trupelor sovietice, dar a început să tragă. Obuzele fluierau peste capetele fetelor. Și au spart moloz și incendii.
  Svetlana s-a pregătit să arunce o grenadă, gata să prindă momentul în care tancul fascist s-a apropiat la o distanță accesibilă. Dar nici în Pantera nu există proști. Germanii au tras, așezând obuze într-un model de șah, încercând să nu rateze nicio bucată de pământ. Și literalmente a scos fiecare piatră.
  Angelica și-a bătut mâna pe pieptul gol și a remarcat:
  - Tactica lui Fritz este defectuoasă... Cât de mult vor realiza așa?
  Svetlana a remarcat cu înțelepciune:
  - O găină ciugulește bob cu bob și se îngrașă mult mai repede decât un porc care înghite bucăți mari!
  Pantera a tras peste optzeci de focuri și, după ce a rămas fără muniție, s-a întors, îndreptându-se înapoi în bârlogul său. În locul său, a apărut un nou mastodont "Sturmtiger". Aparatul și-a acoperit portbagajul larg cu un capac. Se vede, astfel, sperând să se salveze.
  "Sturmtigr", a tras de la distanță în pozițiile trupelor sovietice. Racheta trasă. Pământul s-a ridicat și o fântână de foc a vărsat jeturi de flăcări.
  Fetele abia au supraviețuit, erau destul de acoperite. Svetlana a fost chiar ușor asurzită. Fata s-a văzut deodată galopând pe un cal. Și că ea comandă o echipă care a atacat armata tătară. Și războinicii călăresc cu ea pe cai. Mongol-tătarii, incapabili să reziste loviturii, se retrag și mor în mii de copite.
  Svetlana, pe de altă parte, leagănă două săbii și tăie inamicii. Dar viziunea a fost brusc întreruptă.
  Angelica își lovește partenerul în obraji, o scutură, spunând:
  - Ei bine, totul! Acum încetează să mai stai întins!
  Svetlana a răspuns furioasă:
  - Nu m-am culcat, ci m-am luptat!
  Fata a sărit de furie și a aruncat o grenadă. Prezentul, după ce a zburat, a aterizat în botul tancului "Lev". După ce a suferit avarii, mașina și-a șifonat portbagajul greu.
  Svetlana a exclamat din plin:
  - Sunt cavalerul Rusiei!
  Angelica a tras o explozie din mitralieră și a mârâit:
  - răspunse băiatul, încruntându-și sprâncenele,
  Vreau să slujesc Sfânta Rusie...
  Lasă o mare de sânge să se reverse
  Dar Dumnezeu ne poate salva!
  Svetlana a căzut pe dărâmături cu burta și pieptul gol. Exact la timp, în timp ce sute de explozii de mitralieră i-au trecut peste cap. Fata a scos limba și a spus:
  - Nebunia soldaților curajoși este salvatorul generalilor abstruși!
  Angelica a fost de acord.
  - Soldatul este curajos, generalul este prudent, dușmanul este viclean, succesul este solidaritate numai cu curaj înțelept!
  Fetele au deschis din nou focul și au ciripit în semn de solidaritate:
  Deasupra lui escadrile
  Urlând la unison
  Adolf este un prost puternic -
  Plantarea Sodomei!
  A apărut un alt "Leu" blindat. Doi soldați au fugit de el, judecând după fețele negre - arabi. Au încercat să arunce un lanț pe cârlig pentru a trage tancul dezvoltat de pe câmpul de luptă.
  Anzhelika și Svetlana au tras, în același timp dând jos tehnicienii. Războinicii au cântat:
  - Nu te distruge și ajută un tovarăș, ajută-i pe alții să iasă din incendiu!
  Au apărut trei negri. Au alergat cu lanțul cât de repede au putut, dar au fost și împușcați de fete. Mai mult, Svetlana a tras dintr-o armă, apăsând câinele cu degetele goale de la picioare.
  Și a reușit să-și lovească adversarii extrem de bine, precum Robin Hood.
  Angelica a remarcat:
  - Marca nu este cel care lovește cu succes, ci care ratează cu ghinion!
  Svetlana a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a șuierat:
  - Cel mai precis cu viziunea unui pumnal poate rata, dar o minte impardonabil de ascuțită poate aluneca pe lângă țintă!
  Grenada a lovit mortarul și a început să explodeze, detonând minele.
  Da, Smolensk nu a fost ușor pentru germani. Le-am adus într-o cetate ciudată a morții!
  . CAPITOLUL 3
  Apărarea Smolenskului este o misiune glorioasă... Dar poate că asta nu este suficient.
  Frumoasele rusoaice Margarita Magnitnaya și Oksana s-au luptat cu naziștii care încercau să pătrundă la sud de eroicul Smolensk. Ambele frumuseți au comandat o companie de pionieri - băieți și fete care au luat armele.
  Un vânt cald sufla dinspre sud, zăpada s-a topit. Pionierii și pionierii, desculți în pantaloni scurți, frământau pământul cu picioarele.
  Ici și colo zăceau frunze galbene-roșii căzute. Copacii fluturau, atârnându-și crengile goale.
  Copiilor nu le era frig, lucrează desculți și pe jumătate goi de la începutul primăverii. Se mișcă viguros - subțiri, dar agile.
  A cântat fata de pionier Ekaterina Sotnikova;
  Zburați ca focurile nopți albastre
  Suntem pionierii, copiii muncitorilor...
  Era anilor lumină se apropie -
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Și copiii au ridicat la unison, bătând cu picioarele goale în noroi:
  - Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Se aude un zgomot: avioane de atac germane și americane se apropie. Copiii strâng strâns pumnii.
  Alenka Sotnikova se pronunță cu încredere, iar fata virtuală Komsomol din joc își bate piciorul gol:
  - Avem surprize pentru voi vulturii!
  Într-adevăr, un băiat cu cravată roșie, un tip din viitorul Alexei Sotnikov s-a întors deja pe frontul celui de-al Doilea Război Mondial și flutură mâna unui copil.
  Același desculț, iar în pantaloni scurți, ca și restul băieților, este gol până la talie și se văd mușchii turnați foarte în relief. Desigur, ceilalți băieți și fete sunt subțiri și uscați, pielea și oasele pe rații de foame și lucrează constant cu lopeți.
  Băiatul Oleg are un metru și jumătate, aproape negru din cauza arsurilor solare, dar părul alb i-a crescut deja la loc. Este, fără îndoială, un copil frumos și foarte puternic al erei spațiale.
  Și acum șerpi pictați în culoarea cerului se ridică spre naziști.
  Băiatul desculț Alexei Sotnikov le-a atașat grenade speciale din rumeguș, mici, dar foarte explozive.
  Aici sunt Focke-Wulf, XE-129 și americanul P-47, P-51. America, nemaifiind jenată, luptă aproape deschis de partea celui de-al Treilea Reich. Formal, piloții americani sunt voluntari. Dar, de fapt, ei sunt participanți la războiul trimis de guvernul SUA și de oligarhi.
  Copii înarmați cu arme, alții cu bazooka de casă s-au întins. Alexei Sotnikov și fetele desculțe Alenka și Ekaterina, ca războinici mai experimentați, au luat bazooka de casă din tuburi fără recul. Și cum se vor ciocni într-o mașină care zboară jos.
  Băiatul și fetele blonde și-au odihnit picioarele goale și au apăsat lin pe trăgaci. Iar acuzațiile au lovit două avioane de atac americane și germanul Focke-Wulf.
  Din tranșee au răsunat mai multe focuri de foc - și pionierii trăgeau.
  Alexey Sotnikov, bătându-și călcâiul gol, rotund și copilăresc, ciripit:
  - Deși arată ca un băiat desculț,
  Mustața nu a spart, dar deja un titan...
  În bătălii, un bărbat adult este chiar prea mult,
  Și dați o lovitură de moarte!
  Și acum băiatul trage sforile cu degetele goale de la picioare, iar șerpii înaripați sunt izbiți de avioane de atac germane și americane. O duzină de avioane aliate și al treilea Reich explodează deodată.
  Aleksey Sotnikov și două fete frumoase în aceleași costume de baie trag din nou de trăgaci, eliminând următoarele mașini ale coaliției capitaliste.
  Băiatul a zdrobit insecta cu călcâiul gol și a răcnit:
  Acele zile ale iadului vor trece
  Al treilea Reich va cădea...
  Satana nu va domni
  Luptă, nu deriva!
  Ceilalți băieți direcționează și șerpii cu picioarele goale. Și acum, trupele de astuș ale coaliției dau peste cadouri zburătoare mici, dar mortale. Multe avioane mor. Ele explodează în aer și se sparg în bucăți.
  Piloții lui Hitler ard... Și aeronavele de atac supraviețuitoare în grabă, împrăștiind rachete și bombe, zboară în afara.
  Băiatul etern Alexei Sotnikov scârțâie:
  - Slavă Marii Rusii!
  Băieții și fetele pionierii preiau în cor:
  - Slavă URSS!
  Fata Masha țipă din răsputeri, bătându-și piciorul gol și murdar:
  - Slavă lui Stalin!
  Boy Pashka adaugă:
  - Și Alioșa glorie! El este un geniu!
  Transeele pentru copii sunt bine camuflate, iar în urma exploziilor de bombe și rachete, doar doi băieți și o fată au primit zgârieturi minore. Și asta în ciuda faptului că s-au format pâlnii teribile și a multor distrugeri și inversări ale plăcilor pământului ...
  Și pe alocuri pământul de la căldură ardea și fumea.
  Una dintre fete s-a ridicat cu talpa goală și și-a ars piciorul, din care a țipat:
  - Moarte lui Goering și lui Hitler!
  Copiii erau plini de entuziasm. Membrii Komsomol și fetele de joc Alenka și Margarita sunt gata de luptă.
  Alexey Sotnikov a cântat, compunând din mers:
  M-am născut în era spațială
  Acolo unde navele s-au repezit prin galaxii...
  Faptele oamenilor sunt destul de bune, crede-mă,
  Rupe războiul, cavalere!
  
  Dar Zeii Demiurgi au ordonat
  Băiete, ajută-ți strămoșii...
  Ia-ți hiperblasterul în mâinile unui flăcău,
  Și sfâșie Hitler!
  
  Ei bine, băieții sunt născuți pentru a lupta
  Sunt războinici ameți, crede-mă...
  La urma urmei, rușii au fost întotdeauna capabili să lupte,
  Să fie distrusă fiara de pradă!
  
  Fie ca țara mea sfântă să fie slăvită,
  Marea noastră URSS nativă...
  O fată aleargă desculță în zăpadă
  Dă dovadă de curaj!
  
  Și lupt cu furie împotriva fascismului
  Mare băiat rus pionier...
  Și credința noastră va fi cu comunismul,
  Cel puțin lacomul Sam îl ajută pe Fritz!
  
  Crede-mă, rușii pur și simplu nu vor sparge,
  Toate popoarele se vor aduna în jurul Moscovei...
  Sunt un cavaler deloc lipit cu sufletul,
  Suntem loiali lui Stalin ca și Domnului!
  
  Nimeni nu-i poate sparge pe pionieri,
  Ei nu sunt copii - ci fii ai zeilor...
  Vom fi o generație de exemple
  Fuhrer-ul nu va număra acele coarne!
  
  Da, gloria noastră a Patriei noastre plutește,
  Deasupra celor mai multe în zăpadă, credeți munții...
  O fată aleargă desculță în zăpadă
  Conducându-l pe Fritz în sicriu cu călcâiul gol!
  
  Nu crede că naziștii sunt puternici acum,
  Deși Sherman-ul lor a fost prezentat de Sam...
  Nu vom regreta nici măcar să credem viața
  Este timpul pentru o mare schimbare!
  
  Patria este la fel de frumoasă ca soarele,
  Patria jucăușă este mama noastră...
  Și părul fetei se bucle cu aur,
  Vom reuși să rupem Fritz-ul în bucăți!
  
  Suntem pionierii copiilor comunismului,
  Îl slujim atât pe Svarog, cât și pe Hristos...
  Dispersați hoardele ticăloase ale fascismului,
  Voi aduce biruința Patriei!
  
  Rusia este patria planetei,
  Are visele ei preferate...
  Fericiți să cunoașteți atât adulții, cât și copiii
  Nu este nevoie de nicio agitație suplimentară!
  
  Când va veni Atotputernicul, va fi soare,
  Meri vor înflori pe Marte...
  Atât chinezii, cât și japonezii sunt uniți,
  Un american cu un rus pe drum!
  
  Uniți ideile comunismului,
  Și credința cunoaște visul lui Lenin...
  Vom arunca deoparte urâciunea cinismului,
  Să construim frumusețe în univers!
  
  Pentru noi Maria și Sfânta Lada,
  Îl onorăm pe Dumnezeu, iar Marx "Capital"...
  Fie ca toți pionierii să fie răsplătiți,
  Pentru noi, Svarog și Stalin sunt ideali!
  
  Fasciștii știu că nu vor lovi
  Avem voința, puterea, cunoaștem puterea...
  Vom zdrobi inamicul cu o triplă lovitură,
  Și transformă în curând Fuhrer-ul într-un păduchi!
  
  Fie ca glorioasa noastră Rusia să fie
  Ca un vârf etern în grădină, să înflorească...
  Tovarășe Stalin, ești mesia nostru,
  Cu tine vom merge la comunism!
  
  Când minute de furtună, vremuri grele,
  Războiul sângeros s-a terminat...
  Deodată copiii noștri vor crește
  Fericirea veșnică va veni!
  O poezie bună a fost compusă de un băiat desculț Alexei Sotnikov, terminând-o pe o notă majoră.
  Dar acum începe bombardarea... Dacă atacul de asalt a eșuat și a costat pierderi grele, acum tunurile au fost lovite cu ciocanul.
  Băiatul războinic terminator din viitorul nu prea îndepărtat nu a creat încă o armă împotriva artileriei. Deși un copil strălucit a dezvoltat rachete pe alunecări ale stiloului și tracțiunii cu cărbune.
  Băiatul era gata de luptă, dar, în timp ce rachetele nu erau încă gata, echipa sa desculță s-a ascuns în pirogă.
  Pentru a petrece timpul în timpul bombardării, doi membri ai Komsomolului, un invitat din viitor, și două fete Masha și Klara, împreună cu băiatul Pashka, au jucat cărți.
  Ekaterina, căruia îi crește deja părul roșu și din care a devenit mult mai frumoasă și mai frumoasă, a aruncat cartonașul cu degetele goale de la picioare, notând:
  - Serios, Fritz și americanii ne apasă!
  Alenka, o fată cu păr ușor cret de frunze de aur, a remarcat:
  - Dar tot nu ne vom rupe, pentru că avem spirit de luptă!
  Alexey Sotnikov a dat din cap:
  - Știința sovietică va răspunde tehnologiei inamice cu o armă miracolă! eu cred in el!
  Masha a dat din cap cu codițe:
  Și tu ești arma noastră!
  Iar fata a aruncat cartonașul cu piciorul gol, mic, spălat de murdărie.
  Pashka remarcă oftând:
  - Întreaga lume capitalistă luptă împotriva noastră! Forțe atât de inegale!
  Alexey Sotnikov, acest băiat etern a remarcat în mod logic:
  - Suvorov a învins forțele superioare ale inamicului! Și vom bate!
  Margarita a cântat râzând:
  - Așteaptă biruința, așteaptă victoria, cei care cred în comunismul sfânt!
  Victoria așteaptă, victoria așteaptă, fascismul este distrus de fată!
  Clara a declarat:
  - Oricât de formidabile au fost tancurile naziștilor, avem un răspuns!
  Băiatul Alexei Sotnikov a bătut cu piciorul gol, copilăresc și a dat din cap:
  - Bineînțeles că există! Da, iar bombardamentele se potolesc, e timpul să plecăm!
  Și un fel de băieți și fete au sărit din buncăr. Le-au fulgerat tocurile rotunde, roz, spălate, pentru copii.
  Naziștii, desigur, au intrat în ofensivă cu tancuri.
  Frumoasa Alenka a cântat:
  - Pionier, Komsomol! Plimbați prin viață împreună!
  Pionier, Komsomol! Aveți încredere în noi să nu ne rătăcim!
  Aleksey Sotnikov privea câmpul cu vederea ascuțită a unui copil din viitor. Tancurile germane, americane și britanice se mișcau. O întreagă armată de mașini. Aici puteți vedea tunurile autopropulsate "Ferdinanda". Tancurile americane Sherman sunt înalte, unele cu botul scurt, altele cu botul mai lung. "Churchill" englezesc mai ghemuit, foarte bine protejat. Aici sunt Cromwell proeminenți cu boturi scurte, dar mai degrabă agile, asemănătoare cu un fier de călcat. Mai arhaic înalt "Marele" al Armatei SUA. Cel mai bun tanc englezesc "Challenger" cu o armă de șaptesprezece picioare. Și iată-i pe cei germani. "Leul" groaznic și mare cu o armă cu țeavă lungă.
  "Tigru" aparent învechit în forma sa pătrată. Agil "Pantera". Modele ulterioare și încă rare: "Tiger" -2 și "Panther" -2.
  Ultimele două tancuri sunt foarte asemănătoare - chiar și tunul este același, doar Panther-2 are o turelă mai mică și mai îngustă, iar silueta este mai joasă.
  Pistolul autopropulsat "Ferdinand" -2 este primul din Wehrmacht, unde motorul ar putea fi plasat într-un singur bloc cu transmisia și transversal. Cât de mult mai ușoară și mai joasă a devenit acest pistol autopropulsat.
  Dar "Lion" -2 nu a intrat încă în producție, o serie de probleme tehnice trebuie rezolvate pentru a lansa astfel de mașini. Deci, deocamdată, nemții au tancuri cu un aspect depășit: transmisia este în față, iar motorul este în spate, ceea ce duce la pierderi la arborele cotit.
  Dar englezul "Challenger", cel mai recent are un aspect și un motor de șase sute de cai putere. Tancul a apărut recent și nu este prea masiv, dar eficient.
  Dar cel mai masiv este Sherman din SUA, care este produs în cantități uriașe. O astfel de mașină... Nu este prost protejată în frunte și unele dintre tancuri au un pistol cu țeavă destul de lungă.
  Există o astfel de armată de tancuri.
  Dar băiatul desculț Aleksey Sotnikov, acest pionier proaspăt copt, a pregătit câteva surprize pentru mastodontii Aliați.
  De exemplu, minele de rumeguș au început să explodeze. Tancurile germane, americane, britanice au fost sfâșiate de omizi, sparte de role. Arderea metalului.
  Fata pionieră și-a plesnit piciorul gol și a scârțâit:
  - Astia sunt fascistii, intelegeti!
  Tancul Lion a fost primul care a explodat. Apoi doi Sherman. Mai departe "Panther" și "Churchill". Apoi din nou "Shermans" și "Cromwells".
  Și iată un alt tanc german T-4 învechit. De asemenea, l-a aruncat în aer. Și atunci "Tigrul" a început să fumeze.
  Alexey Sotnikov, aruncând mazăre de moarte, scârțâi cu degetele goale din picioarele copiilor:
  - Slavă URSS!
  Alyonka, o fată foarte frumoasă cu păr auriu, a luat-o și a zdrobit insecta cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Pentru revoluția mondială!
  Catherine a scârțâit:
  - Pentru cele mai înalte realizări ale URSS!
  Și, de asemenea, ca un lupanet dintr-o bazooka. Și Aleksey Sotnikov însuși a făcut o bazooka dintr-o țeavă. Și trage foarte mortal.
  Băiatul-terminator-voievod a tras și el și a împușcat de la distanță "Tigrul" -2 și a țipat asurzitor:
  - Sunt un cavaler spațial!
  Și echipa de pionieri a urlat:
  - Comunismul viu!
  De fapt, naziștii au dat peste o rezistență extrem de agresivă din partea adversarilor lor. Și tancurile lor și ale aliaților din când în când au explodat și s-au prăbușit. Și este inutil să-i ierți pe copiii Armatei Roșii pentru milă.
  Tancurile au tras fără discernământ și nu au putut face nimic pionierilor.
  Băiatul Alexei Sotnikov a tras din nou cu bazooka și a scârțâit:
  - Pentru Patria și Stalin!
  Alenka a aruncat pietricele cu degetele goale ale picioarelor de fetiță, a doborât inamicul și a ciripit:
  - Pentru măreția URSS!
  Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei.
  Băiatul Andreika a bătut cu piciorul gol și a cântat:
  - În curând ne vom întâlni cu un vis,
  Primul pas în viață este...
  Vezi din nou peste țară,
  Vârtejuri de atacuri furioase!
  Aleksey Sotnikov a tras din nou dintr-o bazooka reutilizabilă cu rază lungă de acțiune, despărțind Shermanul și a cântat:
  Și lupta continuă din nou
  Focul hiperplasmatic fierbe...
  Și Lenin este atât de tânăr...
  Dă o lovitură fatală!
  Acest tânăr luptător este un tip atât de bun. Și cu degetele goale ale picioarelor copiilor, îndreaptă pistolul spre țintă. Și trage din nou. Și aliații continuă să avanseze, tancurile lor urcă împreună cu germanii. Și sunt suportate doar pierderi suplimentare.
  Cu cât mastodontii inamici se apropie mai mult, cu atât suferă mai multe pierderi. Copiii, în special, trage din bazooka ușoare și simple în tancuri, dărâmând turnuri din ele. Și provoacă pierderi uriașe.
  Fata Alenka aruncă o grenadă cu degetele goale ale picioarelor de fetiță și cântă:
  - Aceasta este gloria, gloria comunismului,
  Voi zbura spre rai cu un cântec!
  Fata Lara, cu degetele goale de la picioare, va lansa și un dar ucigaș al morții, sfâșiind adversarii și țipând:
  - Pentru măreția comunismului!
  Pionierii luptă cu încăpățânare atât băieții, cât și fetelor în același timp. Și toți se luptă.
  Ursul este și desculț, aruncă o grenadă cu piciorul unui copil, oprindu-l pe americanul Sherman și scârțâie:
  - Pentru Rusia sovietică!
  Și copiii se luptă din nou. Tancurile lui Hitler și ale aliaților dau peste mine, grenade, lovituri de bazooka. Și sunt literalmente de neoprit.
  Fata Clara trage cu o mitralieră în infanterie. Apoi, cu piciorul gol, a aruncat o mazăre cu exploziv de cărbune. A sfâșiat o mulțime de fasciști și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Sunt campion mondial absolut!
  Și călcâiul gol al fetei va arunca din nou un bob de mazăre. Va exploda și va sparge câteva role de tancuri naziste.
  Fata Masha a dat o întoarcere și un pistol-mitralieră. Ea a cosit Fritz-ul și a toarcat:
  - Slavă eroilor ruși!
  Și un toc gol, rotund, ca un dar de anihilare.
  Aici sunt fetele. Și băieții încearcă să țină pasul. Și împușcă în naziști și îi tușează pe soldați de infanterie, iar aceasta este o întreagă legiune străină. Și cu călcâiele goale, pionierii vor trimite distrugerea completă a inamicului.
  Și ei râd.
  Și cum fasciștii sunt triturați în mod colectiv de către pionieri. Și cu genunchii goi și murdari, presează butoaiele bazooka.
  Dar băieții de pe fire scot mine din rumeguș. Și cum îi subminează fără milă pe Fritz și pe alți mercenari. Aceasta este cu adevărat o fugă totalitară.
  Copilul desculț Alexei Sotnikov trage dintr-o bazooka și băiatul cântă:
  - Lumea este cufundată în lumină sângeroasă,
  Oamenii stau la zid...
  Dar cred în răsăritul soarelui
  Dar eu cred răsăritul!
  Va risipi întunericul temniței închisorii!
  Noi domnilor, noi domnilor...
  Antrenat să trișeze!
  Și fără proces! Și fără proces!
  Închis în subsoluri!
  Băiatul s-a comportat extrem de energic, ca pionierii săi. Și l-au zdrobit pe Fritz fără nicio milă. Le-au spart cu lovituri precise și distrugeri.
  Frumoasa Alenka, trăgând în naziști și parcă i-ar fi lovit, a luat-o și a ciripit:
  - Credința noastră în comunism,
  Respinge fascismul malefic!
  Și cu degetele goale, fata va lua din nou și va trage în inamic.
  Masha Pioneer cu călcâiul ei rotund gol a lovit o grenadă și a spart un tanc german, scârțâind:
  - Pentru comunism!
  Ekaterina, trăgând dintr-o mitralieră, mârâi:
  Îl vom găsi pe Hitler în pădure, îl vom găsi pe Hitler în pădure! Să nu glumim cu el! Să-l sfâșiem!
  Și cu degetele goale de la picioare, fata va arunca din nou o grenadă și va ciripi:
  - O voi strica!
  Deși tancul Lev este formidabil, un mastodont cântărind nouăzeci de tone, nu poate rezista pionierilor sovietici.
  Iar copiii o zdrobesc, aruncând mazăre din cărbuni cu picioarele goale, iar aceasta este moartea adevărată.
  Frumusețea Alenka strigă:
  - Spiritul nostru rusesc!
  Și dă o explozie letală din mitralieră, cosind inamicul. Și dând afară un alt munte de cadavre.
  Alexey Sotnikov, trăgând, notează:
  - I-am oprit!
  Și din nou băiatul aruncă o grenadă cu piciorul gol și se învârte. Și un alt tanc german sa oprit.
  Iată pistolul autopropulsat american "Witch" în mișcare. Mașină rapidă, dar slab protejată și doborâtă cu o bazooka. O fată cu codițe împușcate și lovit exact.
  O altă fată a aruncat un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare și l-a distrus pe fascist și a cântat:
  - Slavă URSS! Pionierii sunt un exemplu pentru toți!
  Și din nou, așa cum va da rândul forței mortale. Și va lua o mulțime de fasciști și îi va tăia.
  Luptându-se cu Alenka, trăgând în Fritz, țipă:
  - Eu sunt fata care îi câștigă pe toți!
  Și din nou cu degetele goale, ceva va lansa unul criminal.
  Catherine, trăgând în adversari, a emis:
  - Comunismul cosmic poate veni cu noi!
  Și cum face cu ochiul. Și cu călcâiul gol va lua o grenadă și o va da. Și cum vor fi tăiați complet naziștii.
  Pionierii luptă cu curaj. Și nu te apropia de ei. Și cum trag cu acuratețe și acuratețe.
  Fata Alenka va arunca din nou o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare, va sfâșia inamicii și va ciripi:
  - Pentru cel mai cosmic comunism!
  Fetele trag, iar baietii si fetele tin pasul.
  Trei Sherman s-au întors deodată. Aici copiii lor bat, așa că trec bine de probleme.
  Frumoasa Alenka a postat pe Twitter:
  - Printr-un fir, printr-un fir,
  nu vreau sa merg...
  Komsomolskaya desculț,
  Trăi!
  Și din nou, cu călcâiul gol, cât despre naziști, va lansa un cadou de moarte. Și cosiți cu mare curaj al naziștilor.
  Ekaterina, chicotind și dezvăluind dinții, notează:
  - În numele ideilor comunismului!
  Și cum va ceda darul morții și al distrugerii cu călcâiul gol!
  Combat Alenka, tragere și cosit rând după rând de mercenari și fasciști, a emis:
  - Slavă pământului sovietic!
  Și iarăși cu călcâiul gol, de parcă ar arunca în naziști.
  Se va ridica un snop întreg de sânge și fragmente.
  Alexei Sotnikov, trăgând cu mare precizie și aruncând cadouri ale morții cu degetele goale, a remarcat:
  - Bucurie, bucurie pentru totdeauna!
  Fata Lenka, trăgând, l-a sprijinit pe băiatul terminator:
  - Lasă visul să devină realitate!
  Și cu degetele goale, pionierul va arunca letalul.
  Aceștia sunt copiii care luptă.
  Alexey Sotnikov remarcă, dezvăluind dinții:
  - Aproape, aproape, bucurie și necaz,
  Este necesar, trebuie, să dai un răspuns ferm!
  Alenka Sotnikova, împușcând în naziști, a emis:
  - Lumea însorită,
  Da da da! Da!
  Explozie nucleara
  Nu Nu NU!
  Și din nou, cum se va încărca cu o explozie de daune criminale.
  Aleksey Sotnikov cu degetele goale ale picioarelor sale de băiețel, în timp ce lansează câteva mazăre ca un dar al morții cu putere criminală. Și tancurile germane, după ce au primit avarii, se retrag.
  Băiatul-terminator-voievod a ciripit ca un papagal:
  - Unu doi trei! Rupe Adolf!
  Și băiatul a luat o grămadă de grenade de cărbune cu călcâiul gol.
  Și atât de multe dintre acestea Fritz s-au rupt deodată.
  Aceasta este ceea ce a luat asupra naziștilor loviti cu pumnul potrivit.
  Luptându-se cu Alenka, trăgând în naziști și lovindu-i foarte precis pe naziști, a strigat:
  - Slavă erei comunismului!
  Și cu degetele goale, ea a aruncat o grenadă de distrugere. Și atâția fasciști s-au spart deodată.
  Pierderile inamicilor în tancuri au crescut. Germanii, împreună cu aliații, văzând cât de încăpățânată apărarea, au început să dea înapoi. Chiar s-au întors. Și bombardamentele s-au intensificat.
  Catherine, trăgând în inamic și trimițând un mesaj de la o bazooka într-un arc înalt, a emis:
  înălțimea stelei,
  Țara noastră sfântă!
  Și cu degetele goale de la picioare ea a aruncat din nou mesajul morții și a zdrobit o mulțime de adversari.
  Germanii și aliatul s-au retras...
  Pionierii și țipau, alergau după ei, aruncând grenade. Și erau băieți și fete așa de luptători.
  Combat Alenka a remarcat cu încredere:
  - Adevărul nostru în toate!
  Și cu degetele goale, din nou, cum să lansezi un bob de morți criminal.
  Alexei Sotnikov, trăgând în mișcare, a scârțâit:
  - Împreună suntem o mare forță,
  Furia crocodilului este cu noi!
  Și băiatul va lansa din nou un dar ucigaș al distrugerii.
  Toată această armată a înaintat și a zdrobit ura Wehrmacht-ul.
  Și copiii erau la atac, urmărind inamicul. Tocurile lor rotunde, înnegrite de praf, pâlpâiau.
  Și cum pionierii au exterminat dușmanii. Cum i-au zdrobit. Și cosit fără întrerupere. Și au aruncat grenade.
  Aceștia sunt cu adevărat pionieri sovietici, de care se teme orice fascist.
  Iar dacă s-au angajat să treiera, vor tiraniza temeinic.
  Copii luptători, atacanți, cântau hotărât;
  Vom distruge întreaga lume a violenței,
  Jos până jos și apoi...
  Vom construi o lume nouă, nouă,
  Cine nu a fost nimeni, va deveni totul!
  Și două fete - membrii Komsomol, de asemenea, le place lupanul de la mitraliere și i-au tăiat pe naziști.
  Și apoi, cu călcâiele goale, vor ceda unui sac de rumeguș. Acestea au zburat cu mare intensitate și au luat și au explodat peste tancurile care fugeau ale naziștilor. Și atât de mulți le-au sfâșiat și le-au demontat pentru părți.
  . CAPITOLUL 4
  Germanii și mercenarii străini din întreaga lume au atacat orașul Vyazma. Un vânt cald a suflat dinspre sud și, în ciuda sezonului rece, zăpada s-a topit și a roiat terci adevărat. Tancurile germane se târau cu greu pe străzile orașului sovietic.
  Un batalion de pionieri din copii de diferite naționalități au luptat împotriva naziștilor pe strada Kirov. Membrul Komsomol Aliya a comandat batalionul.
  O fată frumoasă a tras dintr-o mitralieră. Pentru a-l face mai îndemânatic și pentru a-și salva pantofii, și-a ascuns cizmele și a fulgerat cu tocuri rotunde, de fetiță.
  Temperatura era peste zero, iar copiii luptătorilor erau în pantaloni scurți, sau rochii scurte, etalându-și tocurile goale.
  Băieții se mișcau constant și, prin urmare, nu au înghețat.
  Băiatul Aleksey Sotnikov, împreună cu fata Alenka (soția sa a căpătat și o înfățișare copilărească, pentru a nu fi prea diferit de soțul ei care devenise copil!), Ambii cu cravate roșii, sprijinindu-și picioarele goale pe golul lor. picioarele, a tras o mină, iar "Tigrul Regal" german, după ce a aruncat în aer patinoarul, sa oprit.
  Un alt băiat pionier, Arkasha Sapozhkov, și fata Alice, au lansat și ele un dar al morții dintr-o praștie, lovind transportorul nazist. Murdari, copiii își plesneau picioarele goale pe cioburi de gresie și nici măcar nu tresară.
  Tinerii războinici au cântat:
  - Suntem pionierii copiilor comunismului!
  Membra Komsomol Natasha a aprobat și a aruncat un pachet cu explozie cu piciorul gol, sfâșiind soldații de picior din cap:
  - Pentru cauza lui Lenin!
  Masha, membru al Komsomolului, a dat și el o tură. Și cu degetele goale de la picioare a lansat un bumerang, tăind capetele mercenarilor și a scârțâit:
  - Pentru cauza lui Stalin!
  Batalionul de fete îi sprijină pe pionieri. Sunt multe fete și sunt frumoase, în fuste scurte și desculțe.
  Membru al Komsomolului, Alsou, a fost lovit cu o pușcă antitanc și a lovit lateralul Panther-ului. Apoi fata a cântat:
  - Petrecere, Lenin, Komsomol!
  Membra Komsomol Aziza - de asemenea, cum să loviți inamicul împreună cu fata Anisa dintr-o catapultă improvizată. Iar frumusețile de aici sunt foarte combative și precise în împușcături și lupte.
  Războinicii nu dau milă inamicului.
  Anastasia Vedmakova luptă pe cer ca o adevărată vrăjitoare terminatoare. Akulina Orlova cu ea. Lasă avioanele germane și arme mai puternice, dar războinicii le zdrobesc.
  Akulina îl urmărește pe Focke-Wulf. Da, inamicul are până la șase pistoale cu aer comprimat, dar asta nu o deranjează pe fată. Și luptă ca un adevărat titan și uriaș.
  Anastasia Vedmakova și-a încurajat partenerul:
  - Esti o fata super clasa!
  Akulina, tăindu-l pe un alt neamț și apăsând pedalele cu picioarele goale și bronzate, remarcă:
  - Sună super copilăresc!
  Vedmakova a chicotit și a remarcat:
  - Într-o oarecare măsură, suntem copii! În plus, copiii sunt cool!
  Și tânăra și-a fulgerat dinții sidefați.
  Groznîi a fost supus bombardamentelor... Membrii și pionierii Komsomol au luptat cu disperare ca niște adevărați titani.
  Aleksey Sotnikov și Lekha Teterev, ambii băieți pionieri desculți, au târât și ei un pachet exploziv de rumeguș cu ajutorul unui fir până la puternicul tanc Lev, care cu greu se mișca prin noroi, purtând un întreg colosal. Și acum tăvălugul lui din spate a crescut cu explozibili și cum explodează... Omizi rupte împrăștiate în direcții diferite.
  Alexei a cântat:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Lyokha Teterev ridică, călcând cu un picior gol de copil:
  - Soarele va străluci puternic
  Iluminează calea comunismului!
  Băieții sunt amândoi bruni și în pantaloni scurți, Aleksey are doar părul blond, iar Lekha cu negru. Dar se luptă împreună cu naziștii. Membru al Komsomolului Vasima cu o coamă neagră de păr, Vasilisa cu părul alb.
  Ambele frumuseți în ciuda frigului în fuste scurte. Și tocurile lor rotunde, atât de seducătoare.
  Și Bella este membră Komsomol cu ei și, de asemenea, împușcă. Și cu degetele goale mai aruncă un pachet exploziv.
  Fetele și copiii se luptă aici, dar naziștii nu au voie să pătrundă. Și luptele sunt aprige.
  Cu toate acestea, naziștii încearcă să îl înconjoare pe Vyazma. Și este periculos. Dar tancurile și transportoarele rămân blocate în noroi...
  Și bombele explodează... Deci Yu-488 încearcă să bombardeze orașul. Și cu el, și monștrii americani B-29 ... Ei bat, de asemenea, pistoale cu gaz ...
  Două fete zboară pe Yu-288: Isabella și Zaira, blonde frumoase. Aruncă bombe. Dar apoi Yak-9 apare din lateral.
  Isabella, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, dirijează pistolul cu aer comprimat și trage în mașina sovietică. Apoi adăugați viteză. Yak-9 oricum nu este prea rapid, iar aici este și într-o versiune supraîncărcată și nu poate ajunge din urmă cu mașina germană.
  Fetele lovesc paharul cu călcâiele goale și scârțâie:
  - Fii faimos, armata noastră este sfântă!
  Și cum vor arăta limbile!
  Și mașina sovietică a fost supusă focului de la două tunuri de avioane din spate și a luat foc, ape pe care le fac degetele goale ale picioarelor fetiței.
  Zaira a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Îi voi spăla pe toți soldații roșii!
  Și faceți cu ochiul albaștri. Și arată cel mai combativ și mai intens.
  Și cum iubește tinerii frumoși.
  Cu toate acestea, dorința ei de a ucide este mult mai mult.
  Când germanii au aterizat după bombardament, Zaira a băut niște bere. Iar Isabella, pe lângă bere, a adăugat și raci. Fetele au mâncat fericite. Au lăsat picioare grațioase, goale, urme de pași pe bruma aerodromului. Băieții și-au devorat frumusețile aproape goale cu priviri flămânde și stânjenite. Ce frumoase sunt fetele și în același timp groaznice.
  Isabella a întrebat-o pe Zaira:
  - Crezi că războiul se va termina curând?
  Zaira a remarcat:
  - Nu înainte de vară! Până nu luăm Moscova, rușii nu vor capitula!
  Blonda cu ochi de smarald a remarcat:
  - Și după căderea Moscovei, mai pot fi lupte!
  Blonda cu părul albastru a fost de acord:
  - Ei pot! Dar nu vor mai fi lupte, ci agonie!
  Și fetele au râs, au terminat de mâncat raci și din nou la luptă... În timp ce vremea era relativ zburătoare. Și picioarele lor goale au lăsat urme grațioase, goale.
  Isabella a remarcat:
  - Avem totul frumos, chiar și urme!
  Zaira dădu din cap.
  - Fetele germane sunt perfecte!
  Și ambele frumuseți malefice au cântat în cor:
  - Reich este perfecțiunea,
  Reich este perfectiunea...
  De la zâmbet la gest
  Mai presus de orice laude!
  O, ce binecuvântare
  Să știi că suntem perfecțiune
  Să știi că suntem perfecțiune
  Să știi că suntem ideali!
  Și din nou, bombe sunt aruncate pe poziții sovietice. Și oamenii mor. Mulți oameni mor din cauza bombardamentelor și bombardamentelor. Și din fotografii cu lansatoare de gaz și alte dispozitive mortale.
  Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova sunt fete foarte frumoase. Anastasia are deja mulți ani, dar nu îmbătrânește și arată foarte proaspătă și tânără, doar că mușchii mari puternic dezvoltați o fac să pară mai în vârstă. Iar fața ei nu are riduri sau plase, cu pielea delicată, bronzată. Și Akulina este încă tânără de ani de zile. Ambele frumuseți sunt excelente. Sunt ași de cea mai înaltă clasă. Mai mult, Pokryshkin, după ce Friedrich-Wolka l-a doborât, este puternic șocat de obuz și nu mai face mai multe ieșiri.
  Anastasia manevrează un butoi rupt. Și dă jos câteva ME-109 deja învechite. După aceea, fata erou scârțâie:
  - Suntem vulturi zdrobitori pe cer!
  Akulina manevrează, un șarpe vulpe și îl taie pe Focke-Wulf în coadă și ciripește:
  - Rusia este în spatele nostru! Rusia este în spatele nostru!
  Fetele sunt cu siguranță în creștere. Nici măcar nu și-au pus sutiene în niște chiloți subțiri cu care se bat. Dar ajută foarte mult în luptă. La urma urmei, crește eficacitatea impactului ciudatelor criminale.
  Anastasia face din nou o manevră. De data aceasta are un adversar mai serios decât ME-309, care are șapte puncte de foc. Inclusiv trei tunuri de avioane de calibrul 30 mm. Și, desigur, acesta este un adversar serios. Armele puternice vă permit să tăiați inamicul dintr-o singură mișcare. Și ai doar un pistol cu aer comprimat...
  Anastasia, însă, își aruncă cu dibăcie avionul în lateral, îndepărtându-se de avioanele de plumb zburătoare. Da, are doar un calibru de armă de 20 de milimetri. Dar dacă tragi în coadă.
  Anastasia a cântat zâmbind:
  - Junkers au venit la coada mea,
  Dar iată că a oftat...
  au urlat enervant șuruburile,
  Nici măcar nu au nevoie de cruci pe mormintele lor,
  Crucile vor coborî pe aripi!
  Akulina a chicotit și a tăiat Yu-188, răcnind:
  - Pentru victorii distractive!
  Și și-a arătat dinții sidefați. Fetele de aici sunt cea mai largă și mai colosală luptă deversată.
  Anastasia aruncă Yak-9 deoparte. Ei încearcă să o doboare din nou. Apăsați ME-309, mașina e serioasă.
  Anastasia cânta furioasă:
  - Și văd un lucru serios,
  În visul lui Ivan cel Groaznic...
  Teren în Siberia distribuit,
  Tu, Rusia natală!
  Iar războinicul doboară din nou mașina germană. Mai întâi își rupe aripa. Te face să pierzi viteza. Și apoi se duce la coadă. Germanul are șanse mari să scape din cauza vitezei mari a scufundării. Dar nu împotriva Vrăjitorilor. Pentru că este un as de cea mai înaltă clasă!
  Akulina se află și ea într-o luptă aprigă. Fata își sprijină călcâiele goale pe pedale și cântă:
  - Nu îndurați umilirea slavilor,
  Să ne ridicăm împotriva germanilor...
  Să nu mai luăm insulte
  Să zdrobim inamicul cu o mână de oțel!
  Iată Airacobra împotriva ei. Mașină puternică: patru mitraliere și un pistol pneumatic de 37 mm. Akulina își lansează mașina ca o sanie pe un deal, evitând obuzele de avioane. Și se scufundă sub burtă. Apăsă pe trăgaci cu degetele goale de la picioare... Și lovește exact o țintă vulnerabilă.
  Și mașina americană se aprinde.
  Akulina a cântat cu entuziasm:
  - Spre victoria ideilor nemuritoare ale comunismului!
  Anastasia luptă și ea bine. Iată trei Mustang împotriva ei. Ele par să nu fie la fel de formidabile ca ME-309, ale cărui tunuri cu aer sunt capabile să doboare cu o singură lovitură. Mustang-ul, luptătorul american, nu are doar mitraliere. Dar, pe de altă parte, sunt șase dintre ele, destul de mari în calibru de 14 milimetri.
  Anastasia trebuie să manevreze. Un jet de gloanțe a zgâriat ușor aripa. Dar există o lovitură la apropiere și luptătorul american este în flăcări.
  Anastasia a cântat:
  -Casa nebuna in flacari,
  Demonii se vor chinui la nesfârșit
  Un om păcătos îl va primi pe al lui
  Cel care s-a închinat lui Satana!
  Și iată o altă mașină din SUA podvitel... Și aceasta este, desigur, o aplicație destul de serioasă.
  Ultima mașină Yankee încearcă să fugă. Mustang-ul îl depășește pe Yak-9 în viteză și reușește să se desprindă. Anastasia a tras de la distanță.
  Și am primit un american. Dar el, pufnind cu coada, a reusit sa iasa din lupta.
  Anastasia a remarcat:
  - Bang Bang! ratat! Iepurașul cenușiu a plecat!
  Akulina a luptat și cu R-51. Mașină puternică cu opt mitraliere. Și, în timp ce manevrează, dă foc aripii acestei mașini... Și duce în spate, trage.
  Akulina a cântat:
  Soarele râde
  Strălucește puternic pentru copii...
  Și din nou și-a aruncat mașina în lateral. Împuşcă pe Yu-88. Această mașină este învechită, dar încă se luptă. German, încercând să iasă pe furiș. Dar nu se poate ascunde de fata care apasă energic pedalele cu tocurile goale, rotunde, iar mașina ia foc.
  Anastasia remarcă râzând:
  - Așa le este frică de noi!
  Și încă un Focke-Wulf acoperit!
  Akulina a spus furios în timp ce trăgea:
  - Lumea ar trebui să ne respecte, să ne fie frică,
  Isprăvile fetelor nu pot fi numărate...
  Membrii Komsomol sunt atât de buni la luptă,
  Satana va fi distrus!
  Și războinicul îi făcu cu ochiul partenerului ei. Chiar dacă nu poți vedea...
  Frumusetile au revenit. Și este riscant. Aici ME-109 începe să-i urmărească. Trage...
  Fetele se mișcă. Mașină periculoasă germană. Aripa lui Akulina a fost avariată și copacul a luat foc.
  Prietena ei a ajuns pe pistă. Witcher a primit-o și el... Și a spart prin fuzelaj și a scurs ulei, a deteriorat ușor motorul.
  Fetele sunt nevoite să abandoneze zborul deocamdată. Mașinile lor sunt reparate.
  Și a alergat desculț prin zăpadă. Întinde-le corpurile puternice și musculare.
  Ambele fete sunt bronzate. Roșcată, al cărei păr în vânt ca steagul URSS și blondă.
  Anastasia își întreabă partenerul:
  - Păi, cum crezi că îi vom învinge pe germani?
  Akulina a răspuns sincer cu un oftat:
  - De-ar fi doar nemții... Întreaga lume capitalistă pe motoare!
  Roșcata a dat din cap afirmativ.
  - Inamicul este foarte puternic. Dar la ce te așteptai?
  Blonda remarcă oftând:
  - După Stalingrad, am avut optimismul ca cheie. Dar s-a întâmplat că ne-am grăbit să deschidem șampania....
  Între timp, bătăliile se desfășurau cu utilizarea diferitelor tipuri de echipamente. Gerda și Charlotte, de exemplu, tocmai au primit cele mai recente tunuri autopropulsate E-10 pentru a fi testate în față.
  O mașină cu o silueta joasă de 1,4 metri și un pistol de 75 mm calibrul țevii 48EL. Nu e rău și până acum într-o versiune simplă. Armura frontală este de 60 mm, iar armura laterală este de 30 mm. Greutate zece tone, motor 400 cai putere.
  Performanța de conducere a pistolului autopropulsat este excelentă, iar în munții Caucazului este locul potrivit pentru aceasta. Chiar la timp pentru Crăciunul Catolic, a fost livrat primul model realizat din metal. Ea are un singur dezavantaj: armura destul de slabă, dar aceasta este compensată de unghiurile mari de înclinare rațională a armurii.
  Fetele Gerda și Charlotte se întind aproape întinse. Un motor puternic oferă căldură și este destul de confortabil în bikini și frumusețile desculțe.
  Aici, apăsând degetele goale de la picioare, blonda aruncă mașina în lateral. Acum au un inamic puternic IS-2. Mașina este încă rară în Armata Roșie, dar acum am primit-o.
  Și este mai bine să nu cadă sub lovitura tunului ei de 122 mm. Mașina sovietică trage de la distanță. Și, desigur, îi lipsește un pistol rapid autopropulsat.
  Și acum trebuie să te apropii de distanța de luptă pentru a străbate inamicul.
  Gerda notează:
  - Inamicul este puternic, dar neîndemânatic!
  Charlotte remarcă râzând:
  - E mare, dar armura frunții a turnului este destul de slabă!
  Blonda dădu din cap.
  - Deci hai să încercăm!
  Mașina sovietică, pe lângă alte deficiențe, avea încă o vizibilitate slabă și nu putea trânti agilul pistol autopropulsat german.
  Încă o lovitură și a dispărut. În plus, un tun puternic are o rată de foc scăzută.
  Și ce pistol autopropulsat au nemții rapid.
  Și așa Gerda a apăsat butonul cu degetele goale de la picioare, iar proiectilul mortal a străpuns fruntea turelei IS-2.
  Și a început să detoneze tancul rusesc spart. Capitalul a început chiar să explodeze și obuzele sale au intrat într-o reacție în lanț.
  Și distrugerea a fost foarte colosală.
  Turela mastodontului sovietic IS-2 a explodat și s-a rupt, de parcă un dop de plută ar fi zburat din șampanie.
  Gerda a notat:
  - Un pistol autopropulsat bun, dar pistolul este destul de slab!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Arma de la "Pantera" va fi mai puternică!
  Blonda a adăugat:
  - Și mai eficient!
  Roșu a remarcat:
  - Speranțele pentru un distrugător de tancuri cu drepturi depline sunt legate de E-25. Totuși, dacă acest lucru va continua, în curând nu vom avea nimic de exterminat.
  Tunul autopropulsat german a mai doborât două tunuri și s-a ciocnit cu T-34-85. Cu toate acestea, nici această mașină nu este o problemă. Războinicii au tras cu un proiectil în joncțiunea turnului. Și tancul rus a primit o rană mortală. Și a început să explodeze.
  Și T-34-76 nu este periculos pentru un pistol autopropulsat german în frunte. Proiectilul lui alunecă de pe armura foarte înclinată.
  Gerda a străpuns-o cu presiunea degetelor goale de la picioare și a remarcat:
  - Acum sunt ferm încrezător în victoria noastră!
  Charlotte a intervenit sarcastic:
  - Dar nu acum?
  Blonda a răspuns sincer:
  - După Stalingrad, au apărut unele îndoieli!
  Roșcata chicoti.
  - Și după Moscova?
  Gerda a răspuns serios:
  - Acolo am fost învinși nu de ruși, ci de generalul Frost!
  Charlotte a cântat în glumă:
  - O ger, ger,
  Nu mă îngheța
  Nu mă îngheța...
  Calul meu!
  Fetele și-au răsucit pistoalele autopropulsate și au primit un obuz pe frunte. Chiar mi-a sunat în urechi. Dar a ieșit de pe șine.
  înjură Charlotte.
  - Sună a muzică!
  Gerda chicoti.
  - Vom bea cafea si cacao cu ceai!
  După aceea, pistolul lor autopropulsat a zdrobit și un camion sovietic, apoi un obuzier rus a fost lovit exact în clapă.
  E-10 se deplasa cu o sută de kilometri pe oră, iar aceasta este o mașină care nu s-a lăsat lovită.
  Aici fetele au tras o rafală spre soldații ruși dintr-o mitralieră, copind câteva zeci. Și fetele au râs.
  Gerda a notat:
  - Pistolul nostru autopropulsat este cel mai magnific, din punct de vedere practic, și asta este foarte tare.
  Charlotte remarcă râzând:
  - Da, le poate da americanilor coarnele. Să luăm mai întâi Moscova, apoi New York.
  Și apoi mașina germană a luat și a lansat un alt dar al morții, a spart pistolul autopropulsat al Rusiei. Și fetele râd din nou.
  Mirabela a zburat pe cer cu un avion de atac IL-2. Și aproape că am dat peste echipajul Gerdei. Și dacă aș da peste ea, ar fi rău pentru fetele celui de-al Treilea Reich. IL-2 i-ar fi izbit din aer.
  Și astfel, Mirabela a împușcat din tunul aeronavei Tiger-2 și a ciripit:
  - Te-am respins de două ori,
  S-a spus să plătească!
  Sunt o astfel de infecție -
  Nu am peste douăzeci de ani!
  Și cum fluieră.
  Și iată un simplu "Tigru" în mișcare, și odată cu el doi "Shermans". Tancurile americane sunt înalte și destul de slabe ca armament. Deși cele treizeci și patru vor fi rupte.
  Mirabela a tras cu tunuri în Tigru. Ea are un calibru de 50 de milimetri și a spart fascistul. Apoi ea a ciripit:
  - Gaidar face un pas înainte!
  Și a transferat focul către Sherman. Erau foarte nervoși. Și să mâzgălim din mitraliere antiaeriene. Da, acesta este pentru IL-2, poate fi periculos. În general, mașina sovietică este depășită. Poate fi doborât de un luptător, iar caracteristicile de zbor sunt neimportante.
  Mirabela a cântat:
  - Dar iată un zâmbet providențial,
  Un contemporan a ajuns acolo...
  Unde pasiunea dureroasă, arzătoare,
  Fecioara iadului este în flăcări!
  Și acum războinicul trage în Sherman. Încearcă să-i doboare. Dar se zvâcnesc și se apără.
  Mirabela a scârțâit:
  - Sunt o fată cool, mă lupt complet desculț!
  Și cu călcâiul gol, apăsă pe trăgaci. Și din nou va acoperi inamicul.
  Mirabela își amintește ce tânăr frumos a avut ultima dată și cât de plăcut a fost cu el.
  Fata a cântat:
  - Iepurași albi săritori,
  Băieții aleargă cu fetele!
  Și face cu ochiul lui liliac. Și cum strălucește cu dinții de perle.
  Întoarcerea fata în primul rând, a cerut-o pe cel mai apropiat tip. Și în timp ce aeronava de atac a fost alimentată și completată cu un kit de luptă, a fost bine încărcată cu energie din ea. Și a devenit mult mai puternică și mai rapidă.
  În general, abstinența este dăunătoare pentru femei, toată lumea ar trebui să înțeleagă acest lucru.
  Lolita, o fată engleză pe aeronava ei de atac, lovește și ea poziții sovietice. R-47 ei este o mașină destul de practică.
  Lolita cântă:
  - Stăpânește Britannia, mări largi,
  Nu vom deveni niciodată sclavi!
  Și cu călcâiul gol, apăsă pe trăgaci. Și va zdrobi capital inamicul. Și este o fată cu o forță interioară colosală. Și Lolita face cu ochiul, jucându-se cu mușchii ei. Cine face cu ochiul? Da, pentru ea însăși și chiar îi place să fie sănătos!
  Războinicul a scârțâit:
  - Am voie să petrec Rusia,
  Sunt o fată - misiune goală!
  Și Lolita desculță face cu ochiul cu o forță nu slabă!
  Și ea este o frumusețe atât de marțială! Doar la figurat grozav.
  Aici, cu piloții germani Albina și Alvina, l-a torturat pe pionier. Fetele acestui băiat au fost mai întâi dezbrăcate și apoi doborâte cu sârmă ghimpată. Apoi au presărat sare pe rănile băiatului și au început să se prăjească cu o scânteie. Fetele au călărit cu torțe în mână și au ars pielea. Și mirosea atât de fierbinte apetisant.
  Lolita s-a oferit să devore o bucată din pionier cu poftă. Și fetele au început să taie și să mănânce. Delicios pentru baiat si carne suculenta. Moale și deloc grasă. Și când au piperat, atunci un pluton întreg de fete a început să devoreze copilul.
  Și ficatul băiatului este atât de apetisant. Și inima are un gust grozav. Și au distrus-o complet. Lolita, de exemplu, îi plăcea creierul prăjit al unui pionier.
  Da, canibalismul este foarte tare. Carnea umană este foarte gustoasă. Mai ales la baieti, cand este slaba, dar nu tare, ci suculenta si proaspata, iar daca este cu piper va fi foarte gustoasa.
  Dar naziștilor primesc și coarne. Aici Elizabeth și echipajul ei de pe T-34-76 se luptă cu naziștii. Se grăbesc la "Tigru" și merg curajos pentru apropiere, deoarece nu poți lua monstrul german de la distanță. Mastodontul încă se mișcă prin noroi și răsucește neputincios botul. Și fetele accelerează gata să-l lovească cu adevărat.
  Și acum, cele treizeci și patru de sare sub chiar marginea tancului fascist și cum se va planta. Mastodontul a cedat la bord și a fost străpuns temeinic și, de asemenea, a luat foc.
  Gunnerul Elena scârțâie:
  - Suntem luptători grozavi și foarte bine făcut!
  Apoi limba se va arăta.
  Aceștia se luptă cu adevărat cu războinici din războinici. Nimeni nu se poate ocupa de ei.
  Catherine, dezvăluind dinții, remarcă:
  - Puterea mea este cea mai colosală!
  Și de la distanță au lovit Pantera din lateral. Tancul german a primit o rană mortală, iar în el au început să izbucnească obuzele.
  Și iată T-4 învechit, un utilaj care a fost întrerupt abia în noul an.
  Poate fi foarte periculos. Are o armă germană care perfora armura. Dar fetele sovietice nu au nicio îndoială. Și au lovit de la distanță. Loviți în frunte. Adevărat, naziștii nu au fost străpunși, ci zdruncinați.
  Catherine a remarcat:
  - Optzeci de milimetri de armură. Trebuie să-l lăsăm pe fascistul mai aproape!
  Elizabeth a fost de acord:
  -Nevoie! Dar avem o armă slabă!
  Euphrosinia a chicotit și a remarcat:
  - Dar calitatea călătoriei este bună!
  Și iată că "Pantera" -2 se apropie. Acest tanc, datorită tunului său puternic, poate lovi de la distanță lungă. Și fruntea lui nu este ușor nici măcar să ia IS-2. Nu cele treizeci și patru.
  Mașina Armatei Roșii face manevre. Este clar că, în cazul unei lovituri, se termină imediat. Mai mult, grosimea armurii a scăzut doar. De fapt, au făcut tancul mai ușor și mai rapid, dar au lăsat protecție doar împotriva gloanțelor. Dar, pe de altă parte, cei treizeci și patru au devenit atât de rapizi.
  Euphrosinia manevrează rezervorul pentru a evita să fie lovită. Aici, T-4 s-a apropiat puțin de partea sa deplasat.
  Fata apasă butonul cu degetele goale de la picioare, iar proiectilul tras de Elena străpunge fascistul.
  Fata spune bucuroasă:
  - În războiul sfânt - va fi victoria noastră!
  Dar acum, "Panther" -2 a depășit. Reușește să-l lovești direct în lateral și asta va fi o șansă.
  Elizabeth notează:
  - A apărut mașina periculoasă!
  Catherine obiectează cu fermitate:
  - Dulapuri mari, zgomotoase și în cădere!
  Tancul sovietic accelerează. Doar paisprezece tone de greutate. Și asta dă, cu un motor de cinci sute de cai putere, viteză mare.
  Nici germanul nu este slab și trage. Trage un proiectil cu o forță letală. Dar nu poate intra.
  Darul morții trece...
  Elizabeth răspunde zâmbind:
  - Aripi negre peste lume....
  Mașina sovietică trage în mișcare. Loviște un german cu o obuz în frunte. Desigur, ricoșetul. Dar treizeci și patru trebuie să poată să lovească cu precizie în mișcare.
  Catherine a remarcat:
  - Am furat etichetele!
  "Panther"-2 trage din nou. Ea s-a oprit. Germanii și-au dat seama că mașina sovietică dorea să urce la ei. Și vor să o împuște.
  Elizabeth a spus zâmbind:
  - Da, să fie Armata noastră Roșie în glorie!
  Și rezervorul lor a accelerat. Și din nou nemții înfățișează. Și acum mașina sovietică pătrunde spre tribord.
  Aici armura lui Panther-2 este de numai șaizeci de milimetri, deși este posibil să se străpungă într-un unghi.
  Elena apăsă pe trăgaci cu degetele goale de la picioare. Proiectilul a reacționat și a lovit inamicul.
  Și după ce a primit o rană de moarte, Pantera Regală s-a zvârcolit de agonie.
  
  HITLER NU A RISCAT SĂ DECLARE RĂZBOI ÎN SUA.
  Hitler nu a declarat război Statelor Unite. Și America însăși nu a intrat în bătălia cu al Treilea Reich. Și asta a dus la absența bombardamentelor și a celui de-al doilea front.
  Al Treilea Reich s-a blocat lângă Stalingrad. Dar cel mai bun as german Marsilia la acea vreme a fost transferat pe frontul de est. Și, ca urmare, avioanele sovietice au început să ardă ca torțe.
  Britanicii, fără America, nu au îndrăznit să înainteze în Egipt. Situația a fost agravată de faptul că Japonia a câștigat bătălia de la Midway. Și a luat inițiativa în Pacific.
  În apropiere de Stalingrad, serviciile de informații germane au putut să vadă parțial concentrarea trupelor sovietice pe flancurile Grupului de armate B. Și forțele regrupate. Drept urmare, atacurile trupelor sovietice au fost respinse. În plus, ofensiva a început pe vreme nezburătoare. Și asta a avut și un efect negativ.
  Marsilia a marcat rapid, iar pentru cele trei sute de avioane sovietice doborâte, pentru prima dată în Wehrmacht, a primit a doua Cruce de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante. Numele de Marsilia a inspirat groază sălbatică în piloții sovietici, iar el era groaznic - supranumit diavolul negru.
  Armata Roșie nu a putut trece prin apărarea germană nici în centru, nici în sud. Și sa blocat în ofensivă - care s-a dovedit a fi inutil. Până la sfârșitul lunii decembrie, luptele s-au domolit. În ianuarie, însă, a fost efectuată Operațiunea Iskra, dar germanii au reușit să respingă ofensiva sovietică în direcția Leningrad.
  În cel de-al treilea Reich, a fost declarat război total și producția de arme a crescut brusc. Inclusiv cele mai recente Pantere și Tigri. De asemenea, a intrat în serie și tancul "Leul". Această mașină avea o formă similară cu cea a Pantera, dar cântărea nouăzeci de tone și avea un tun de 105 mm și un calibrul țevii de 70 EL. Cu toate acestea, "Leul" și-a arătat de la bun început deficiențele - viteză scăzută, defecțiuni frecvente, rată de tragere mai mică a armei.
  Avantajele tancului Lion includ o protecție foarte puternică a frunții a turelei de 240 mm și o bună 150 mm a frunții carenei. De asemenea, lateralele au fost protejate relativ satisfăcător cu 82 mm de blindaj sub pante. Și tunurile sovietice de 76 mm nu au pătruns în el.
  Leul, împreună cu Ferdinand, a devenit astfel o mașină inovatoare.
  Și naziștii au dat lovitura principală din partea Stalingradului de-a lungul Volgăi.
  Și au avut destul succes în a face acest lucru.
  Cu toate acestea, la lupte au luat parte și fete frumoase din ambele părți.
  De exemplu, Olesya luptă cu o mitralieră și Mirabela cu ea. Fetele sunt foarte frumoase.
  Și trag extrem de precis.
  Olesya chiar a cântat:
  Cum bate o pasăre din aripi!
  Mirabela remarcă, dezvăluind dinții cu un chicot:
  - Și acesta va fi farmecul nostru!
  Și frumusețea, de asemenea, va da o întoarcere, iar apoi cu degetele goale de la picioare va arunca darul ucigaș al anihilării.
  Dar nu te poți proteja doar cu fete. Hitler adunase peste optzeci de divizii pline de sânge în zona de descoperire. Inclusiv tanc, SS. Și sunt capabili să pătrundă. Aceasta este cu adevărat putere demonică.
  Tancurile "Leul" și tunurile autopropulsate "Ferdinand" se îndreaptă înainte și rup linia de apărare sovietică.
  Și încă mai sunt avioane pe cer. Luptător german ME-309, care prezintă cele mai înalte acrobații și arme puternice. Cele șapte puncte de foc nu sunt de glumă.
  ME-309 în viteză și armament este de neegalat. Are trei tunuri cu aer de 30 mm și patru mitraliere de 14 mm.
  Împotriva unei astfel de mașini, nefericitul Yak-9, cu un tun de 20 mm și o mitralieră, clar nu poate rezista.
  Așa că germanii au preluat imediat supremația aeriană. Și să distrugem mașinile sovietice.
  Pe scurt, într-o lună și jumătate am ajuns la Astrakhan, și am ajuns la Marea Caspică. Ceea ce este chiar misto. Și germanii au blocat oxigenul Armatei Roșii către Caucaz.
  Acum devine într-adevăr înfiorător...
  Dar pionierii și pionierii luptă împotriva naziștilor.
  Un grup de copii le-a stat în cale. Băieții și fetele au luat praștie și puști.
  Iată că trage dintr-o praștie, eliberând un pachet de explozibili de casă în rezervor. Mașina germană a făcut o gaură și s-a oprit.
  Seryozhka și Tanka și-au ridicat mâinile și și-au bătut picioarele goale, copilărești, strigând:
  - Slavă lui Stalin!
  Iar copiii alergau, pâlpâind cu tocuri mici negri de noroi.
  Pionierul Oleg și fata Lara au lansat și ei apăsând butonul bazooka cu degetele goale și au scârțâit:
  - Pentru Patria URSS!
  Și din nou tancul german a ridicat și s-a oprit.
  Pionierii sunt doar încântați.
  Seryozhka și-a odihnit picioarele goale și a ciripit:
  - Pentru Patria!
  Dar, din păcate, eroismul pionierilor nu salvează. Germanii avansează de-a lungul coastei Mării Caspice. Mai mult, Turcia a intrat în război, exacerbând situația.
  Stalin în această situație i-a oferit pace lui Hitler... Fuhrer-ul a spus că a fost de acord doar să se predea.
  Înainte de noul an, naziștii au capturat întregul Caucaz și s-au unit cu turcii.
  În aceste condiții, Fuhrer-ul nu a mai vrut să atace Moscova. Și i-a oferit pace lui Stalin. Dar dictatorul sovietic a refuzat.
  Iarna, germanii au lansat o ofensivă în Egipt și au dus-o cu succes. Am putut captura întregul Orient Mijlociu. Și aceasta a fost o realizare serioasă a Wehrmacht-ului.
  Și în tehnologie a fost marcat de apariția "Panterei" -2, un vehicul bine protejat și bine înarmat, cu un pistol și un motor puternic.
  "Panther" -2 era acum principalul tanc al panzvalei. Și, desigur, puterea sa este colosală. Dar este și mai periculos când este condus de fete foarte dure.
  Gerda și-a tras tunul de 88 mm cu degetele goale de la picioare și a strigat:
  - Sunt o fată super!
  Charlotte a confirmat cu încredere, trăgând în vehicule sovietice:
  - Sunt hiper!
  Christina remarcă, doborând adversarii cu obuze și arătând o mare acuratețe:
  - Sunt de top!
  Și Magda a confirmat, zdrobind inamicul în pulbere:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Desigur, fetele de aici sunt cele mai periculoase din univers. Și cifrele lor sunt doar supercampioni.
  Noul rezervor Tiger-2 a fost lansat cu un motor mai puternic de 1000 de cai putere. Să presupunem că mașina este puternică și rapidă în același timp.
  Și cine poate rezista "Tigrului" -2?
  Germanii au lansat un atac asupra Saratovului, dând lovitura principală de-a lungul Volgăi, ocolind Moscova. Și trupele lor s-au mișcat destul de repede.
  Noile tancuri sovietice IS-2 și T-34-85 erau încă inferioare Panther-2 și nu i-au putut rezista.
  Și germanii aveau și un "Leu" -2 cu un aspect mai dens. Motorul și transmisia au fost amplasate împreună și în fața rezervorului, ceea ce a făcut posibilă reducerea înălțimii vehiculului, iar turela ar fi fost făcută mai îngustă și mai mică. "Leul" -2 a devenit astfel mai ușor cu o treime, păstrând în același timp aceeași grosime a armurii și a armelor. Și motorul a devenit mai puternic în o mie de cai putere. Și "Leul" a devenit o mașinărie foarte mobilă și nu atât de voluminoasă. Și șoarecii nu au intrat în serie - erau prea grei.
  În schimb, au continuat să dezvolte E-100 mai avansate.
  Dar nici acest tanc nu a satisfăcut militarii. Vehiculul principal urma să fie Panther-3 sau E-50. Și un astfel de colos a fost dezvoltat activ.
  Saratov și Kuibyshev au fost luați repede. Până în iulie 1944, germanii s-au apropiat de Ulyanovsk și au început să asalteze acest oraș.
  Fetele sovietice au luptat cu curaj.
  Alenka a dat o întoarcere și a aruncat cu degetele goale o pungă cu un amestec exploziv, urlând:
  - Pentru comunism!
  Anyuța a tras și ea o explozie și a apăsat butonul unei bazooka improvizate cu sfarcul ei stacojiu și a lovit un tanc german, după care a guturat, dezvăluind dinții:
  - Pentru Stalin!
  Și Alla cu părul roșu este, de asemenea, departe. Ea i-a cosit pe naziști, apoi cu călcâiul gol a dat un pachet de moarte și a guturat:
  - Pentru frumoasa noastră Patrie!
  Deci Maria trage destul de precis. Și sfarcul ei de căpșuni trimite un bob de mazăre de moarte sub rezervor.
  Iar fata urlă:
  - Pentru Patria noastră!
  Iar Olympias va ceda în fața unei grămadă de grenade cu tălpi goale, picioarele lui puternice și blamarea:
  - Pentru marea Rusie!
  Aici sunt Focke-Wulf, XE-129 și americanul P-47, P-51. Americii nu se mai jenează să lupte aproape deschis de partea celui de-al Treilea Reich. Formal, piloții americani sunt voluntari. Dar, de fapt, ei sunt participanți la războiul trimis de guvernul SUA și de oligarhi.
  Copii înarmați cu arme, alții cu bazooka de casă s-au întins. Oleg Rybachenko și Margarita cu Oksana, ca războinici mai experimentați, au luat tuburi bazooka fără recul de casă. Și cum se vor ciocni într-o mașină care zboară jos.
  Băiatul și fetele blonde și-au odihnit picioarele goale și au apăsat lin pe trăgaci. Iar acuzațiile au lovit două avioane de atac americane și germanul Focke-Wulf.
  Din tranșee au răsunat mai multe focuri de foc - și pionierii trăgeau.
  Oleg Rybachenko a postat pe Twitter:
  - Deși arată ca un băiat desculț,
  Mustața nu a spart, dar deja un titan...
  În bătălii, un bărbat adult este chiar prea mult,
  Și dați o lovitură de moarte!
  Și acum băiatul trage sforile cu degetele goale de la picioare, iar șerpii înaripați sunt izbiți de avioane de atac germane și americane. O duzină de avioane aliate și al treilea Reich explodează deodată.
  Oleg Rybachenko și două fete frumoase în aceleași costume de baie trag din nou de trăgaci, eliminând următoarele mașini ale coaliției capitaliste.
  Băiatul a zdrobit insecta cu călcâiul gol și a răcnit:
  Acele zile ale iadului vor trece
  Al treilea Reich va cădea...
  Satana nu va domni
  Luptă, nu deriva!
  Ceilalți băieți direcționează și șerpii cu picioarele goale. Și acum, trupele de astuș ale coaliției dau peste cadouri zburătoare mici, dar mortale. Multe avioane mor. Ele explodează în aer și se sparg în bucăți.
  Piloții lui Hitler ard... Și aeronavele de atac supraviețuitoare în grabă, împrăștiind rachete și bombe, zboară în afara.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Slavă Marii Rusii!
  Băieții și fetele pionierii preiau în cor:
  - Slavă URSS!
  Fata Masha țipă din răsputeri, bătându-și piciorul gol și murdar:
  - Slavă lui Stalin!
  Boy Pashka adaugă:
  - Și glorie lui Olezhka! El este un geniu!
  Transeele pentru copii sunt bine camuflate, iar în urma exploziilor de bombe și rachete, doar doi băieți și o fată au primit zgârieturi minore. Și asta în ciuda faptului că s-au format pâlnii teribile și multe distrugeri și inversări ale plăcilor pământului ...
  Și pe alocuri pământul de la căldură ardea și fumea.
  Una dintre fete s-a ridicat cu talpa goală și și-a ars piciorul, din care a țipat:
  - Moarte lui Goering!
  Copiii erau plini de entuziasm. Membrii Komsomol Margarita și Oksana sunt gata să lupte.
  Oleg Rybachenko a cântat, compunând din mers:
  M-am născut în era spațială
  Acolo unde navele s-au repezit prin galaxii...
  Faptele oamenilor sunt destul de bune, crede-mă,
  Rupe războiul, cavalere!
  
  Dar Zeii Demiurgi au ordonat
  Băiete, ajută-ți strămoșii...
  Ia-ți hiperblasterul în mâinile unui flăcău,
  Și sfâșie Hitler!
  
  Ei bine, băieții sunt născuți pentru a lupta
  Sunt războinici ameți, crede-mă...
  La urma urmei, rușii au fost întotdeauna capabili să lupte,
  Să fie distrusă fiara de pradă!
  
  Fie ca țara mea sfântă să fie slăvită,
  Marea noastră URSS nativă...
  O fată aleargă desculță în zăpadă
  Dă dovadă de curaj!
  
  Și lupt cu furie împotriva fascismului
  Mare pionier rus...
  Și credința noastră va fi cu comunismul,
  Cel puțin lacomul Sam îl ajută pe Fritz!
  
  Crede-mă, rușii pur și simplu nu vor sparge,
  Toate popoarele se vor aduna în jurul Moscovei...
  Sunt un cavaler deloc lipit cu sufletul,
  Suntem loiali lui Stalin ca și Domnului!
  
  Nimeni nu-i poate sparge pe pionieri,
  Ei nu sunt copii - ci fii ai zeilor...
  Vom fi o generație de exemple
  Fuhrer-ul nu va număra acele coarne!
  
  Da, gloria noastră a Patriei noastre plutește,
  Deasupra celor mai multe în zăpadă, credeți munții...
  O fată aleargă desculță în zăpadă
  Conducându-l pe Fritz în sicriu cu călcâiul gol!
  
  Nu crede că naziștii sunt puternici acum,
  Deși "Shermanul" lor a fost prezentat de Sam...
  Nu vom regreta nici măcar să credem viața
  Este timpul pentru o mare schimbare!
  
  Patria este la fel de frumoasă ca soarele,
  Patria jucăușă este mama noastră...
  Și părul fetei se bucle cu aur,
  Vom reuși să rupem Fritz-ul în bucăți!
  
  Suntem pionierii copiilor comunismului,
  Îl slujim atât pe Svarog, cât și pe Hristos...
  Dispersați hoardele ticăloase ale fascismului,
  Voi aduce biruința Patriei!
  
  Rusia este patria planetei,
  Are visele ei preferate...
  Fericiți să cunoașteți atât adulții, cât și copiii
  Nu este nevoie de nicio agitație suplimentară!
  
  Când va veni Atotputernicul, va fi soare,
  Meri vor înflori pe Marte...
  Unită și chineză și japoneză,
  Un american cu un rus pe drum!
  
  Uniți ideile comunismului,
  Și credința cunoaște visul lui Lenin...
  Vom arunca deoparte urâciunea cinismului,
  Să construim frumusețe în univers!
  
  Pentru noi Maria și Sfânta Lada,
  Îl onorăm pe Dumnezeu, iar "Capitalul" lui Marx...
  Fie ca toți pionierii să fie răsplătiți,
  Pentru noi, Svarog și Stalin sunt ideali!
  
  Fasciștii știu că nu vor lovi
  Avem voința, puterea, cunoaștem puterea...
  Vom zdrobi inamicul cu o triplă lovitură,
  Și transformă în curând Fuhrer-ul într-un păduchi!
  
  Fie ca glorioasa noastră Rusia să fie
  Ca un vârf etern în grădină, să înflorească...
  Tovarășe Stalin, ești mesia nostru,
  Cu tine vom merge la comunism!
  
  Când minute de furtună, vremuri grele,
  Războiul sângeros s-a terminat...
  Deodată copiii noștri vor crește
  Fericirea veșnică va veni!
  Dar, în ciuda întregului curaj al Armatei Roșii, Ulyanovsk încă a căzut.
  Și germanii au înconjurat și Kazanul... Și au astupat un cazan uriaș din nord...
  Stalin, în aceste condiții, a fost de acord cu capitularea, sub rezerva păstrării propriei pielii.
  Hitler a fost de acord cu asta... Și URSS a fost complet ocupată în câteva luni.
  Al Treilea Reich a primit totul. Și războiul se terminase în est.
  Dar mai existau Marea Britanie și Statele Unite.
  În 1945, germanii au preluat controlul asupra întregii Africi. Și în 1946 a avut loc o debarcare în Marea Britanie. Aproape întreaga flotă engleză a fost scufundată de submarinele celui de-al Treilea Reich. Iar aterizarea a fost un succes. Panther-4 a luat parte și la lupte. Cu o greutate de șaptezeci de tone, această mașină avea o armătură frontală de 250 mm și o armătură laterală de 170 mm sub pante. Și un pistol cu o lungime a țevii de 105 mm de 100 EL. În același timp, a fost instalat cel mai recent motor de 1500 de cai putere - o turbină cu gaz. "Panther" -4 s-a dovedit a fi un tanc care este practic invulnerabil din toate unghiurile de foc și lovește toate vehiculele, chiar și rare în părțile britanice ale "Turtle".
  Marea Britanie a căzut în zece zile. Și a fost un blitzkrieg impresionant.
  Dar acum a fost câștigată o altă victorie a Wehrmacht-ului... Și acum rămâne să terminăm cu Statele Unite.
  Aici cel mai dificil lucru este, desigur, să treci peste ocean. Dar germanii au deja o flotă destul de mare. Și mai întâi a fost capturată Islanda, apoi Groenlanda și apoi Canada.
  Fetele germane se luptă cu disperare.
  Așa că fetele năvălesc în capitala Canadei, Quebec, cu toată furia frenetică a unei hiene flămânde.
  Gerda a tras folosind degetele goale de la picioare. A spart un mortar american și a strigat:
  - Fii mândru atunci de râul de oțel.
  A trasă și înflăcărată Charlotte, a spart mortarul armatei capitaliste. Și ea a mai cântat:
  - Și vântul flamingo zboară în nori!
  Christina și-a mișcat și degetele goale de la picioare. Ea a spart obuzierul, a mototolit oțelul. Și a ciripit:
  ma vei intelege...
  Magda, la rândul său, și-a folosit degetele goale pentru a trage cu butoanele joystick-ului. Ea a spart tunul de 122 de milimetri și a strigat:
  Și nu vei găsi o țară mai bună!
  Gerda zâmbi... Războiul o dezgusta și pe ea. Cel mai important lucru nu este doar că nu știi când va fi sfârșitul, ci... Doar sfârșitul părea destul de aproape.
  Moscova era deja atacată și înconjurată. Și Kremlinul ar fi fost luat brusc dacă nu pentru capitularea lui Stalin. Nu, într-adevăr orașul este mare și departe de Kremlin. Dar este încă clar că căderea capitalei nu este departe. Și unde va merge Stalin atunci? La Sverdlovsk?
  În timpul iernii, este dificil să ajungi în Urali - ar fi dacă URSS nu s-ar fi predat! Dar acest lucru nu îi sperie pe războinici.
  Gerda și-a imaginat cum alerga desculță prin zăpadă... Părea foarte amuzant. Ca omonimul din regina zăpezii. Chiar și într-o oarecare măsură, acest lucru poate fi numit uimitor. Povestea este o minciună, dar există un indiciu în ea - o lecție pentru oameni buni. Și chiar mai multe fete!
  Gerda și-a amintit cum a purtat copilul lui Hitler sub inimă și a chicotit. Da, este distractiv să rămâi însărcinată prin inseminare artificială. Führer-ul, desigur, avea grijă de propria descendentă. Acum cel mai mare criminal din toate timpurile și popoarele va trăi în copiii lui cine știe câți ani și câți ierni!
  Poate chiar milenii!
  Pentru Gerda, desigur, Fuhrer-ul nu este un criminal, ci cel mai mare om de stat. Cel care nu a avut egal în istoria planetelor Pământ! Și nu numai pentru Gerda. Mulți soldați sovietici pronunță acest nume cu respect și venerație.
  Deși încă se așteaptă ca războiul să se poată izbucni.
  Stalin, însă, mai are din ce în ce mai puțină forță...
  Gerda își apăsă degetele goale și grațioase pe butonul joystick-ului. A distrus un tun antiaerian. Și a scârțâit:
  - Cerul este încruntat, tunetul va lovi în curând!
  Charlotte se uită cu privirea la partenerul ei. Era chiar în afara rezervoarelor și ploua burniță, fină și urâtă.
  Războinicul a apăsat joystick-ul cu călcâiul gol și a țipat:
  - În sala lirică... Şoarecele alb!
  Christina se strâmbă. Ea a tras în tunul antiaerian sovietic și a emis:
  - Va ploua pe stradă ca o găleată de tablă!
  Fata și-a frecat călcâiul tare cu mâna și a scâncit:
  - Alerga mai mult...
  Magda remarcă inteligent, apăsând și butonul de pe panoul de control al rezervorului cu degetele goale:
  - Fugi fără să fugi!
  Și a trimis un rânjet!
  Gerda se încruntă. În copilărie, visa să devină războinică. Era o fată atât de agresivă. Dar chiar și mai devreme, ea a avut o listă de dorințe - pentru a intra în vrăjitoare.
  Acest lucru nu este deloc cool, dar foarte tare... Să înveți cum să evoci și să controlezi lumea. Și multe de reparat.
  Aici, de exemplu, bătrânele sunt atât de urâte și urâte! Este corect? Desigur că nu! O femeie ar trebui să fie mereu tânără și frumoasă!
  Gerda a visat să-și creeze propriul univers, în care toate fetele și băieții să nu îmbătrânească, să nu se îmbolnăvească și să fie pentru totdeauna frumoși, nemuritori! Acum asta ar fi o creație uimitoare!
  De ce este lumea noastră atât de imperfectă? Și cine este de vină pentru asta! Gerda își punea uneori această întrebare. Și nu a putut găsi un răspuns. Pe de o parte, Dumnezeu este responsabil pentru tot. El este atotputernic și chiar și diavolul este creația lui. Deci... Dar imaginați-vă un Dumnezeu iubitor care face femeile urâte? Cum poate fi permis acest lucru?
  Gerda însăși nu a găsit răspunsul. Ea a pus o întrebare unui preot... El i-a răspuns cu o frază la datorie:
  - Acestea sunt consecințele păcatului!
  Gerda s-a scărpinat pe ceafă și a răspuns:
  - Un tată rezonabil va mutila copiii obraznici?
  Preotul nu a găsit nimic de răspuns...
  Și Gerda a adăugat zâmbind:
  - Ei bine, un om a păcătuit, așa că pedepsește-l cu dreptate și nu-l transforma într-un ciudat! Altfel, tu însuți ești și mai rău decât el!
  Într-adevăr, fata a raționat destul de logic. Și nu a găsit o explicație rațională de ce Dumnezeu desfigurează femeile. La urma urmei, călugărițele sunt urâte. Și nimic mai bun decât păcătoșii. Ce este confuz, ce este o călugăriță - esența unui lucru devine monștri la bătrânețe. Și nu există nicio frumusețe pentru ei aici... Dar Gerdei îi era foarte frică să nu devină bătrână. A fi urat? Da, moartea este mai bună!
  Prin urmare, ea a început să viseze la o carieră de războinic. Așa că în acest caz mori tânăr și pe câmpul de luptă! Pentru a nu suferi la bătrânețe!
  E bine să trăiești tânăr... Și cum rămâne cu bătrânețea? O stare atât de mizerabilă! Și fără estetică!
  Gerda îi plăcea să citească basme despre spiriduși. Acestea sunt adevăratele creaturi. Și trăiesc multe secole și nu îmbătrânesc. Veșnic tineri, frumoși, sănătoși și veseli, acești spiriduși. Dacă oamenii ar fi ca ei!
  Și fă dragoste cu un elf. Imaginați-vă un astfel de iubit: corpul unui adolescent frumos și musculos și experiența iubirii de secole. Ce fel de artă și elfii de mângâiere diferă în pat. Câte trucuri diferite știu ei. Și cele mai minunate și sexy ipostaze.
  Gerda a observat că cel mai bine este să faci dragoste cu bărbați tineri sau chiar cu adolescenți. De obicei sunt timizi și precauți, le place să te mângâie și să-ți sărute sânii. Da, iar corpurile tinere sunt mult mai plăcute pentru contactul cu pielea feminină. Și că un trunchi păros nu este foarte atrăgător. Și legăniți trupul și ei vă mângâie.
  E bine când un bărbat îți face un masaj. Și mai ales dacă acest masaj este și blând și dur în același timp. Este frumos când un corp puternic de femeie este încrețit de mâini puternice.
  Gerda și-a imaginat asta și chiar a gemut de entuziasm. Ce grozav este.
  Charlotte și-a apăsat degetele goale pe joystick și a ciripit:
  - Sunt crocodili în râu, proști în față!
  Și ea a rupt cele treizeci și patru în bucăți... Da, diavolul nenorocit cu părul roșu. Uciderea americanilor.
  A apăsat butonul cu degetul gol și Christina, pe Twitter:
  Toată lumea are nevoie de prieteni!
  . CAPITOLUL 2
  Germanii și aliații lor au preluat Canada și au transferat luptele direct pe pământul SUA.
  Bătăliile fac furie chiar în America
  Dar în această zi sau seară, băiatul desculț Friedrich nu era sortit să termine vânătoarea. Trupele americane din Philadelphia și Chicago au dat o lovitură puternică, subținătoare, pe flancul trupelor naziste care înaintau spre Ryazan.
  Iar un băiat de treisprezece ani, desculț în costum de baie, ca cel mai bun dintre cei mai buni, era deja aruncat noaptea la locul străpungerii.
  Friedrich, pe ME-362-ul său cu muniție sporită, a punctat imediat i. Adevărat, omniprezentul HE-362 a reușit să treacă puțin înaintea lui. Inclusiv legendarul Huffman, cel mai bun as al Republicii Ingushetia, pentru care bătălia de la Chicago a devenit ceasul triumfului.
  Dar, desigur, doborârea avioanelor din mână, și chiar de la o distanță de cinci sau șase kilometri, este peste puterea "bebelușului". Huffman, profitând de viteza nebună a mașinii sale, folosește tactica unei apropieri ascuțite și a unei retrageri ulterioare. Apropo, are armament aproape optim pentru aceasta, tunuri de 30 de milimetri ale modelelor timpurii ale HE-362 - obsesivul "Salamander". O mașină care s-a dovedit a fi foarte bună în bătălii și, cel mai important, ideală pentru vânătoare și tactici pentru oprirea raidurilor aeriene bruște.
  Friedrich, însă, a reușit să doboare doar patruzeci și nouă de avioane, aruncând în aer acoperirea aerului, după care a trecut la tancuri.
  În întunericul dinainte de zori, mașinile arată ca niște furnici care urcă în sus. Principalul cal de bătaie al lui Pershing, într-un alt univers, este tancul victoriei. Pradă ușoară pentru Friedrich, care a căzut într-o transă de luptă. Restul este chiar mai mic decât "Sherman", "Witch", dar există și SAU-155 "Big Tom" pentru spargerea fortificațiilor și SAU-240 - în general un monstru.
  Și iată câteva tancuri mai noi și mai mari decât "Washington" -11, aparent primele modele ... Friedrich, deja în conștiința sa obișnuită deconectată, conduce obuzele exact în trapele cu balamale ale vehiculelor, astfel încât acestea să spargă. din interior. Muniția lui permite și toate cele trei pistoale ale modelului MP-103, cu o viteză mare a gurii. În detrimentul, însă, al armamentului mitralieră, dar din acesta din urmă, băiatul Friedrich s-a dovedit a fi în general, pentru a nu încetini viteza din excesul de greutate și pentru a îmbunătăți manevrabilitatea mașinilor.
  Când "Washingtonul" -11 a decolat, muniția a detonat într-una dintre ele, băiatul a simțit brusc o mare mândrie și chiar a dedus:
  - Poți să trădezi pe oricine, dar doar să te schimbi!
  Și acum rușinea trădării, ca prin magie, a dispărut, iar Friedrich și-a scuturat somnul.
  Helga a luptat bine, două avioane și opt tancuri, patru tunuri autopropulsate - rezultatul pentru o ieșire și pentru o persoană obișnuită este excelent. Dar acesta este un zbor... La întoarcere, a urmat când al doilea a înflorit...
  Cu excepția a trei Duck-2, nu mai existau avioane și lovitura principală a trebuit să fie dată împotriva unor astfel de coloane. Aici, poate că principalul lucru care l-a reținut pe Friedrich a fost că, spre deosebire de primul val de avioane, tancurile nu s-au strâns împreună și a fost necesar, parcă, să se zgârie cu o cămașă, făcând survolări.
  Și trupele americane au luptat eroic. Iată, de exemplu, câte "vrăjitoare" agile, dar slab blindate -3, și-au ridicat proboscidele. Viteza mare a acestor arme autopropulsate, mobilitatea "vrăjitoarei" au făcut posibilă conectarea rapidă a unei descoperiri cu ea, dar a dus la pierderi enorme. Dacă nu ar fi fost supremația aeriană, atunci ar fi doborât Fritz-ul complet.
  Cu toate acestea, au fost distruse și câteva Ferdinand-4 - slăbiciunea protecției armurii laterale a acestor tunuri puternice autopropulsate, unul dintre cele mai bune distrugătoare de tancuri din istoria războaielor, a fost afectată.
  Helga a luptat într-un bikini american elegant. O fată musculoasă, cu înălțimea puțin peste medie, cu figura unei zeițe. Un războinic foarte frumos, Friedrich o plăcea mai mult decât fiica prea înaltă (și care a reușit) Porsche, deși aceasta din urmă era moștenitoarea uneia dintre cele mai bogate averi din Germania. Dar cu ea, băiatul, deși se putea căsători în același timp cu Helga, nu a făcut prea mult bine. Totuși, e un cur deștept.
  Margaret, soția principală a Führer-ului, urmează să nască în curând... Deși poate nu atât de curând... La naiba, timpul trece încet în război. Foarte dureros de lent. Iată, se pare, un sentiment atât de mental încât bătălia de la Chicago va dura cel puțin câțiva ani, deși nu a trecut nici măcar o lună - 29 octombrie... Psihologia percepției este deosebită...
  Cu toate acestea, ziua a trecut relativ repede. Dar pe 30 octombrie 1947, Friedrich a început din nou la vânătoare. Asaltul inamicului asupra steagului s-a secat. Deși Philadelphia este încă la îndemâna lui Fritz.
  Frederick a decis că îl va prinde cu siguranță pe Weitestein și va pune capăt asediului prelungit al cazanului, grăbind sfârșitul războiului. Cât de mult poți să te târâști și să sari așa, e timpul să clarificăm în sfârșit.
  Și pentru început, din moment ce este Hitler-Bismarck, se pare că este deja mareșal-major și are în mod oficial o escadrilă aeropurtată sub comanda sa, să-și dea seama de tot, pe generalul evaziv al armatei și să-l captureze noaptea. Intuiția superdezvoltată i-a spus deja băiatului Friedrich unde să găsească, în ce pătrat se ascunde Vatutin. Iar generalul armatei nu era deloc pasiv, dând ordine și cerând să stea până la moarte. Nici Moscova nu a fost încă luată, bătălia continuă pentru fiecare casă și chiar și o intrare. Acest oraș este deja comparat cu Stalingrad.
  Friedrich o sărută pe Helga pe buzele dulci de rămas bun și spuse în șoaptă:
  - Mă duc într-o afacere riscantă... Poate că nu mă voi întoarce...
  Fata a zâmbit ca răspuns.
  - Nu poți pierde! Pentru că Friedrich Bismarck este întruchiparea spiritului arian. Spirit care este nemuritor!
  Tânărul războinic dădu din cap către prietenul său ca răspuns:
  - Așa este, în principiu, dar... Nu poți fi încrezător în tine... - Pauză și adaos. - Încrederea în sine este cea care duce la multe eșecuri. Și chiar unul, câteodată suficient pentru moarte.
  Helga a bătut cu furie piciorul gol, de fetiță:
  - Nu vei muri... De ce sunt cu tine!
  Friedrich a răspuns:
  - Nu vreau să te pun în pericol. Dacă, de exemplu, în timpul unei bătălii, nu te gândești doar la tine sau la scopul sarcinii, ci și faci griji pentru iubitul tău... Acest lucru distrage atenția și jenează. Poate eșua în cel mai inoportun moment. Tânărul și-a pus mâinile pe umerii fetei și a privit-o drept în ochi. - Mă înțelegeţi?
  Helga a fost de acord cu ușurință.
  - Înțeleg... În plus, voi avea mai mult decât o amintire despre tine.
  Friedrich a devenit brusc curios, pupilele ochilor i s-au îngustat:
  - Ce vrei să spui?
  Helga a zâmbit înapoi și a răspuns inocent.
  - Desigur, nu sunt pe deplin sigur, dar... Se pare că este însărcinată!
  Bismarck fluieră:
  -Oh bine! Totuși, nu poți vedea, talia este subțire!
  Helga a ridicat din umeri musculoși.
  - Deci nici măcar o lună nu a trecut... Dar și tu ai vrut asta, nu-i așa?
  Friedrich a răspuns sincer:
  - Dacă ai intrat în concediu de maternitate și nu ai mai riscat să te lupți pe front, atunci da - am vrut! Și restul... Poate că e suficient, zbori?
  Helga a răsuflat:
  - Această bătălie se va termina și vom vedea. Mi se pare că puterile superioare nu o vor lăsa pe fecioara să moară, care poartă în pântece fiul unui zeu viu.
  Friedrich făcu cu ochiul albaștri drept răspuns:
  - Poate! Dar cu atât mai mult motiv pentru a pune capăt acestui război cât mai repede posibil.
  Și sărutându-se din nou, îmbrățișându-se strâns la revedere, s-au despărțit. Noaptea s-a dovedit a fi mai răcoroasă decât de obicei, deja în ziua a treizeci și unu, apoi uite și noiembrie, ultima lună de toamnă. Friedrich a mers, sau mai bine zis, a alergat la sarcină, ca de obicei, în aceleași trunchi de baie, pentru ca cu pielea goală să simtă mai bine tensiunea liniilor de forță și teoplasmei planetei pământ. Băiatul era dornic să lupte, a dispărut, de parcă nu ar fi avut niciodată un sentiment de rușine, pentru trădarea sa. Pui de lup experimentat simțea miros de sânge și nu mai putea și nu voia să-și piardă entuziasmul.
  Pentru operațiunea specială, Friedrich a schimbat armele, adăugând mitraliere și lăsând un singur tun pentru orice eventualitate. Tancurile din mediu au rămas efectiv minuscule și vor trebui să lupte în principal cu infanterie. Tânărul Bismarck și-a găsit cu ușurință o scuză - rușii nu ar cuceri oricum întreaga lume, așa că de ce să nu-și grăbească înfrângerea și, prin urmare, să salveze viețile a milioane de oameni. Un fel de răutate pentru bine. Mai mult, Friedrich Bismarck nu are unde să se întoarcă și are deja o familie reală și o avere în creștere rapidă în al treilea Reich. Da, și poate că nu sunt deloc strămoșii săi, ci un univers paralel similar, un fel de dublare a materiei și a spațiului.
  Deci, nu are rost să te executi!
  Conștiința nu poate fi înșelată, dar poate fi păcălită!
  Friedrich a cerut un total de șase asistenți pentru o sarcină specială, unul dintre ei a fost Huffman. În general, ideea inițială a fost să faci totul singur. Dar Bismarck, după ce a estimat, a decis că nu l-ar strica să câștige experiență în comandă și un grup. La urma urmei, nu te vei lupta tot timpul ca un pilot obișnuit într-un singur avion. De asemenea, trebuie să dezvolți calități de lider în tine. Și acum șapte zboară într-o luptă aprigă deodată și doar șapte. Echipa uimitoare și echilibrul de putere interesant. Dar se luptă cu pricepere când nu pot fi zdrobiți de numere! Friedrich vrea să-l prindă cât este întuneric, dar în același timp zboară cât mai jos. Membrii rămași ai echipei sunt, de asemenea, pe ME-362 - patru și Non-362.
  Noaptea este plină de fulgere și bubuituri furioase ale armelor. Trupele americane răspund mult mai rar, dar tot nu stau nemișcate ca o pungă sub loviturile unui pumn. Ca un urs înconjurat de o hoardă, își înmulțește puterea împrăștiind turme mari de câini, creând miracole de putere și curaj. Așa că bombele cad pe pozițiile lor și nu pot rezista la o asemenea presiune.
  Dar avioanele germane nu trag încă, o echipă este o echipă. Și Friedrich a căzut într-o transă profundă, corpul lui însuși conduce mașina spre țintă. În cap, la rândul lor, ca niște chibrituri izbitoare, fulgeră aforismele;
  Este mai ușor să scoți oceanul cu un degetar decât să ajungi la o anumită concluzie într-o discuție religioasă!
  Religia este de obicei opusul toleranței!
  A vorbi despre politică duce cel mai adesea la o încăierare!
  Aurul nu rugineste de sange, nu se pateaza de transpiratie, nu se sfarama de lacrimi!
  Un club este un pumn, o sabie este un cuțit în pumn!
  Dacă vrei să conduci țara - învață să te comandi!
  Când un vecin are portofelul gol, al tău pare mai plin!
  Este mai bine să postești singur decât să auzi gemetele unui copil care moare de foame!
  Uneori, timpul de a da socoteală pentru greșeli - rămâne doar în mormânt!
  Revoluția va folosi biciul pentru a grăbi momentul în care biciul nu va cădea niciodată asupra unei persoane!
  Cel mai bun motor al progresului este durerea - dacă picioarele obosite nu ar fi durut, o persoană nu ar fi inventat o mașină!
  Doar după ce a experimentat plinătatea suferinței - va putea el să aprecieze plinătatea beatitudinii!
  Dacă vrei să devii zeu, învață să-ți iubești aproapele, căci Dumnezeu este iubire!
  Alegerile sunt singurul câmp de luptă în care învinge priceperea, nu numerele!
  Un lup și un vegetarian privesc lumea diferit, reflectată în special din ziua farfurii!
  Când regele este trădat îngrozitor, dar și mai rău când regele își trădează propria conștiință!
  Zâmbetul este mai larg, praful de pușcă mai uscat, lama mai ascuțită și inima mai supărată!
  Războiul este iad pentru trup, purgatoriu pentru suflet, rai pentru poezie!
  Nu poți învinge pe toată lumea decât dacă te învingi pe tine însuți!
  Cea mai groaznică fiară, aceasta care trăiește lângă sau în interiorul inimii tale!
  Uneori moliciunea este sinonima cu tradarea!
  Totul ingenios este simplu prin paradoxalitatea lui!
  Amară este pâinea trădării, mierea desfrânării, lacrimile celor nevinovați!
  Cel mai simplu mod de a satisface nevoile este de a modera ambiția!
  Un stomac gol simte mai multă bucurie de la o crustă de pâine neagră decât o burtă umplută din ananas cu cocoș de alun!
  Uneori, o înfrângere curajoasă este mai valoroasă decât o victorie lașă!
  Aurul este un astfel de metal, cu cât proba este mai mare, cu atât dă sânge mai puternic!
  Curajul dublează puterea, inteligența se dublează de patru ori, iar rațiunea aduce victoria!
  Uneori, gândul de sinucidere prelungește viața!
  Fără realizare, viața este un surogat mizerabil al existenței!
  Un război fără victime este ca un teatru fără actori!
  Doar cei care sunt îndrăgostiți de moarte pot aprecia cu adevărat deliciile vieții!
  Să iubești viața este încă mai firesc decât să adori moartea - aceasta din urmă amintește prea mult de o pisică în pisică!
  Tot ceea ce duce la victorie este minunat: a prelua inamicul - ei bine, dar mijloacele nu contează!
  Aurul este moale, dar inima îl face insensibil!
  Cunoașterea în capul unui ticălos este mai periculoasă decât mușchii unui prost!
  Diavolul a venit cu vodcă, bani și ulei! Toate la fel de distructive!
  Un delincvent valorează doi inocenți - primul este ruperea venelor numelui unei experiențe proaste, iar al doilea contează pe îngăduință!
  Cine economisește la armată, du-te rupt la indemnizații!
  Nu o armă care ucide, ci una care poate înrobi!
  Moartea este ca mâncarea proastă;
  Agonia așteptării, spre deosebire de naștere, nu trece cu timpul!
  Este imposibil să distrugi doar golul și prostia!
  Friedrich, în ultimele cuvinte, a văzut deja clar ținta și a ordonat să se scufunde pe ea. În același timp, tânărul terminator a deschis focul din toate țevile mitralierei. Gloanțele explozive și de mare calibru au străpuns parapetele, sfărâmarea soldaților inamici, rupându-le oasele, dărâmând fântâni de sânge maro noroios.
  Și Friedrich a distrus două tancuri "Washington" -7 ale gărzii de luptă deja în timpul acoperirii. Cu o singură mișcare a degetului, le-a spart acoperișurile. I-a cosit pe toți cei care se aflau pe o jumătate de kilometru. Și apoi a pus imediat mașina pe pământul plin de șanțuri. Și chiar înainte de aterizarea finală, a sărit din vară.
  Băiatul a sărit în buncăr și a făcut o confruntare teribilă în stilul gangsterilor. Și în timp ce tânărul terminator cânta;
  Mi se părea că plec pe un cal gri,
  Ce fel de măgar urlă așa?
  Știu că Satana însuși oameni rude -
  Mă voi ocupa de oricine revoltă țara!
  
  Diavolii s-au instalat în creiere rele,
  Și galopează gânduri supărate!
  Să echilibrăm - ștergeți zerourile imediat,
  Curățați sistemul din abis!
  
  Unde sar, nici măcar nu mă înțeleg,
  Un vârtej hiperplasmatic a trecut prin cap!
  Nu te lăsa să te supui rahatului,
  Pentru ca fluxul gloriei să se reverse peste lumea lunară!
  
  Războiul curge într-un flux neîntrerupt -
  O astfel de ocupație așteaptă o persoană...
  Și vreau să beau vin în stare de ebrietate -
  Și continuați pașnic cu dimensiunea conversației.
  
  Dar să știi că slăbiciunea și plictiseala vor trece -
  Dacă găsești o persoană, ești un succes și o chemare!
  Noi, ca pionieri, ne străduim să marșăm -
  La urma urmei, un războinic cool nu este un nume prost!
  
  Babakh și sfâșiat, iată un munte de cadavre,
  Inamicul este confuz, aleargă se retrage!
  Putem finaliza traseul
  Deși câinele lumii interlope latră sălbatic!
  
  Ce facem în lume - fără fantezie,
  Ne-am născut, parcă napalmul chinuie creierul!
  Pentru totdeauna vom fi ca anii tinereții -
  Și un loc în iad va fi mai bun decât în rai!
  
  Ce vrea soldatul? Pentru a continua războiul
  Pace și plictiseală și slăbiciune a creierului pentru el!
  Vom ajunge din urmă cu inamicul până la mormânt -
  Dar să știți că este prea târziu să vă predați războinicilor!
  
  Nu va fi niciun rezultat și nu există nicio alegere -
  Treaba terminata si imediat alta!
  La urma urmei, acesta este doar un început, o alergare preventivă,
  La urma urmei, serviciul militar este o faptă bună!
  Acoperându-și calea cu cadavre, Friedrich a ajuns la generalul armatei. A scos arma din mâinile tremurătoare și a strigat:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein a înjurat.
  - Pui de lup înaripat.
  Friedrich mârâise deja în engleză:
  - Da, Ivan! Aici poți cânta comunismul la trompetă, dar indiferent cum ai cânta, toți stingi luminile. Și dacă sunt cei care vin la tine, vor fi cei care vor veni după tine!
  Vaiteshain era miji, se uită la băiat, înspăimântător de relieful nefiresc de ascuțit, cu un zâmbet batjocoritor, așezându-i pe soldații care slujeau sub distribuire cu lovituri mușcătoare și țipă:
  Tu ești adevăratul Diavol.
  Friedrich nu a susținut tonul jucăuș și a spus aspru:
  - Destul! Acum dă ordinul tuturor să se predea, salvează atât viața ta, cât și a altora! Cât sânge rus și german este vărsat...
  Generalul de armată Vaiteshein a spus aspru:
  - Nu! Mai bine să mori decât să trădezi!
  Friedrich a aruncat cu degetele goale cinci ace otrăvitoare (arme ale forțelor speciale SS), eliminându-i pe cei care au încercat să alerge - paznici selectați. Și rânji.
  - Și nu este nevoie de acordul tău! Eu însumi voi da ordinul de a te preda în numele tău...
  Vatutin a strigat confuz:
  - Și codul indicativ?
  Friedrich rânji cinic.
  - Și mie îmi este cunoscut.... Altfel, cum te-aș găsi.
  Vatutin, disperat, s-a repezit la adolescentul infernal cu un pumnal, dar a zburat pe lângă el și, lovind peretele, și-a pierdut cunoștința. Și Friedrich a format instantaneu cifrul, imitând cu acuratețe vocea comandantului, a ordonat tuturor trupelor subordonate să se predea imediat. Tânărul as a vorbit încrezător și aspru, conștiința i-a fost liniștită de o explicație logică - totuși, ei sunt sortiți morții, așa că este mai bine să le salveze viețile și mii de soldați germani.
  Și Galkin poate, de asemenea, să falsească vocea altcuiva, așa că de ce nu ar putea Friedrich să facă asta - un tip care nu este un simplu, ci un supraom foarte real - un arian adevărat și un individ al noii generații în sensul cel mai direct.
  Restul echipei sale nu pare să fie atât de norocos. Unul a fost ucis de încă trei, totuși, destul de ușor pentru a lupta cu răniții, inclusiv cu micul rezistent Huffman.
  Dar ordinul care ar fi venit personal de la generalul de armată a avut impact și atacurile s-au oprit direct asupra lor.
  Friedrich a repetat ordinul de mai multe ori, după care, pentru a ucide timpul, a început, ținând o pană în forma ideală a degetelor de la picioare, să schițeze noi aforisme cool;
  Sunt mulți oameni deștepți și onești, dar sunt aranjați atât de inteligent încât nu se amestecă niciodată!
  Lașitatea este primul semn de ascultare. Iar ascultarea este sufletul unui soldat! Iar sufletul unui soldat este cheia victoriei - pentru a câștiga trebuie să fii un laș! Acesta este paradoxul războiului!
  : Dumnezeu este în fiecare persoană, Dumnezeu este fiecare persoană, dacă ar avea o moralitate înaltă, iar sufletul nu este un animal!
  A ucide în numele lui Hristos este la fel cu a-l ucide pe Hristos!
  Este mai bine să lucrezi la antrenament decât să te odihnești în mormânt!
  Când sabia este spartă, mâna se întinde spre pumnal!
  Poți să ceri banalitate, sau să înduri insulte, dar nu poți justifica o insultă banală!
  Tot ce este greu este fragil și perisabil, dar în rezistența moale, există putere. Și cine nu crede în asta, desigur, voi arăta limba că poți mânca! Toți dinții s-au năruit în praf, dar el este în viață - spun bang!
  Constanța în sex distruge dragostea!
  Să te bazezi pe noroc este ca și cum l-ai tachina pe Dumnezeu și ca și cum a enerva moartea!
  Merele aurii cresc cel mai bine când udați copacii cu sânge!
  Sunt trei lucruri: a căror valoare este neschimbată: Atotputernicul, părinții și Patria!
  Cel mai interesant teatru este teatrul de război, doar că taxa de intrare este prohibitiv de mare!
  Dar în teatrul de operații, lacrimile sunt întotdeauna reale și fiecare act este o lecție de viață!
  Talentul devine abia atunci un geniu, dacă este înmulțit cu diligență colosală!
  Amânarea fură lauri, graba aduce succes!
  Un adevărat chirurg este cel care este capabil să efectueze o operație complexă neobservat!
  Nu boxerul care lovește, ci cel care doboară!
  Frumusețea este întotdeauna otrăvitoare - cele mai strălucitoare ciuperci sunt agaric-muscă, iar otrava este ca vraja unei femei - amețește și otrăvește inima!
  Mintea naturală poate supune forța naturală, dar forța înnăscută nu va supune niciodată mintea!
  A muri mândru este mai bine decât a trăi umil!
  Cine ține viața de gât are mai multe șanse să o piardă decât cel care eliberează puiul fericirii!
  Frumusețea se estompează, curajul rămâne etern!
  Sabia este prea ascuțită pentru a păstra puterea statului asupra ei, lingușirea este prea dulce pentru a bea poporul pentru totdeauna cu ea!
  Ingeniozitatea soldatului compensează greșeala de calcul a generalului, dar construirea unui calcul pe baza lui este ca și cum ai săpa o groapă cu un ac!
  Este greu să aprindeți ceea ce este deja pe foc și să stingeți ceea ce a ars deja!
  Temperament masculin fierbinte, usucă creierul și arde prin fundul portofelului!
  Mai degrabă, el arde o gaură în buzunar - o inimă caldă!
  Cea mai groasă pungă este străpunsă de un falus dur!
  Pentru un bărbat, cea mai bună oglindă de aur!
  Pe monedă și riduri - decorul unui bărbat!
  Un război poate fi fără un câștigător - dar întotdeauna va exista un învins!
  Slăbiciunea umană este principalul motor al progresului!
  Dacă vrei să fii primul, lucrează ca ultimul!
  Geniul este rude ale divinității și rude demne!
  Poți sluji puțin Patria, dar nu poți trăda puțin!
  ! Gândesc, deci - exist, exist - deci, trăiesc, trăiesc - deci, trăiesc fericit!
  Partenerii sexuali sunt ca mâncarea - au nevoie de varietate și condimente iute!
  O revoluție se face cu inima curată, dar nu cu mănuși albe; în drumul spre fericire, roțile necesită lubrifiere cu sânge!
  Cel mai adesea, ei trădează nu din cauza ticăloșiei, ci din cauza slăbiciunii, deși slăbiciunea este cea care înclină spre slăbiciunea!
  În general, legea este că un mecanism ruginit funcționează doar cu unsoare de aur!
  Viclenie și calcul: cum un soț și o soție dau naștere victoriei - onestitatea este al treilea în plus!
  Cea mai fără fund creație din lume este un pahar de vodcă, căderea în el este nesfârșită, iar fundul este în cimitir!
  Nu orice condamnat este un criminal, nu orice criminal este condamnat!
  Este mai ușor ca o cămilă să treacă prin urechea unui ac decât să publice fără blat!
  Un judecător profesionist este ca o prostituată profesionistă - diferența este doar în cuantumul onorariului și rangul proxenetului!
  Politicienii sunt ca viermii, doar că ei storesc mai mult sânge din măruntaiele lor când sunt exilați!
  Sângele este cel mai bun îngrășământ pentru a cultiva curajul generației în creștere!
  Majoritatea ascultătoare agresivă gândește cu stomacul, nu cu inima, pentru că este mult mai mare ca volum.
  Cu toate acestea, doctrina atee este cea mai logică, ea demonstrează maturitatea omenirii, în timp ce orice religie, asocierea cu copilăria!
  Dumnezeu este un Tată puternic pe un genunchi puternic, pe care un copil slab vrea să se sprijine!
  Este rar ca cineva să aprindă o scânteie de talent atunci când umezeala totalitarismului este în jur!
  Cei care nu sunt mulțumiți de trecut și se tem de prezent se gândesc mai des la viitor!
  Este mai ușor să lovești luna cu o piatră decât să forțezi politicienii să-și țină promisiunile electorale!
  Umanismul cu zahăr în țara unui popor este la fel de potrivit ca zahărul în borș!
  Trei lucruri sunt eterne: Dumnezeu, timpul și prostia umană!
  Dacă vrei să câștigi; uita trei cuvinte: e greu, nu pot, e de ajuns!
  Un porc va găsi întotdeauna murdărie, un șobolan va găsi întotdeauna un gol, iar un leneș va găsi întotdeauna o scuză!
  Morala aceleiași rădăcini cu cuvântul murdar! Cel mai adesea este folosit pentru a păta virtutea și a spăla viciul!
  Și, desigur, tancurile germane din seria E s-au arătat a fi vehicule foarte periculoase și de luptă. Unde sunt americanii înaintea lor. Fasciștii au așa putere.
  Mai ales când echipajul de tanc al Gerdei este în atac și zdrobește trupele americane.
  Are o mașină din seria E-50, agilă și rapidă. Ea are o lungime a țevii de 100 EL și un calibrul pistolului de 105 mm. Dacă o astfel de armă se îngroapă.
  Gerda a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a tras un proiectil, lovind cu precizie inamicul și a scârțâit:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Charlotte, această fată cu părul roșu s-a bătut și ea, folosind degetele goale de la picioare, la americani și a ciripit, dezvăluind dinții:
  Slavă trupelor noastre invincibile!
  Kristina și-a bătut și ea picioarele agile și cizelate cu degetele goale și a țipat:
  - Slavă eroismului Wehrmacht-ului!
  Magda, folosind degetele lungi și grațioase ale picioarelor goale, s-a bătut și a strigat:
  - Slavă invincibilei Wehrmacht!
  Și patru fete o vor lua și vor răcni din răsputeri:
  - Suntem vulturi adevărați și plini de eroism! Și zburăm ca păsările, fiii curajoasei Patrie!
  Gerda a tras din nou cu degetele goale de la picioare. Ea a lovit mașina americană și a șuierat:
  - Nu, nu fii, ci fiice!
  Charlotte a tras în mașina americană, i-a smuls turela și a ciripit:
  - Desigur, fiicele sunt foarte eroice!
  Christina și-a pălmuit adversarul. Ea a străpuns inamicul peste tot și a șuierat, dezvăluind dinții:
  - Suntem adevăratele mașini ale morții!
  Magda a tras și în inamic. Ea a spart armura inamicului, a lovit fruntea inamicului și a țipat:
  - Și suntem cele mai perfecte mașini din lume!
  Și fetele urlau în cor:
  - Slavă Germaniei, glorie, tancurile se repezi înainte! Diviziile celui de-al treilea Reich salută oamenii curajoși!
  Pe scurt, nemții se descurcau cu adevărat bine, iar trupele lor obțineau victorie după alta.
  Statele Unite, desigur, au o economie puternică, dar au pierdut din punct de vedere tehnologic. În special tancuri și avioane cu reacție. Germanii aveau deja ME-262 X în producție de serie, iar această aeronavă era atât supraviețuitoare, cu viteză de peste 1150 de kilometri pe oră, cât și înarmată cu cinci avioane tunuri de 30 mm. Americanii nu pot rezista unei astfel de mașini.
  Nemții aveau și o pasăre XE-262, ușor de fabricat, aproape în întregime din lemn, foarte ușoară și manevrabilă. Dar XE-262, din cauza masei prea reduse și a vitezei mari, era greu de gestionat și necesita piloți foarte calificați. Dar a fost grozav pentru stilul lui Huffman, care a funcționat în apropiere. Și de la mică distanță i-a zdrobit pe americani.
  Dar, pe lângă Huffman, au mai fost și două fete care au jucat: Albina și Alvina. Fiecare a depășit trei sute de avioane doborâte și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Crucile de cavaler cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante au doborât până acum doar Huffman, care a doborât peste cinci sute de avioane, și Rudel, legendarul avion de atac, a doborât peste cinci sute de tancuri și multe alte ținte terestre. Și încă șaptesprezece avioane.
  În cel de-al treilea Reich, au aprobat și gradul șase al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante, celor care ajung la o mie de avioane doborâte, sau tot atâtea tancuri sparte.
  În această Cruce de Cavaler, ar fi trebuit să fie atașate cel puțin o sută de diamante și ar fi fost mai mare decât alte Cruci de Cavaler. Deci premiul nu a fost doar onorabil, ci și costisitor.
  Albina și Alvina zboară pe cer. Își doboară avioanele Yankee și cântă printre dinți:
  - Fete frumoase,
  Prieteni buni...
  Ar fi formidabili baieti -
  Și lovituri grozave!
  Albina a îndreptat pistolul aeronavei cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a bătut pe american și a scârțâit:
  - Lumini de ochi veseli!
  Și i-a făcut cu ochiul partenerului ei. Și-a tăiat omologul. Ea a zdrobit inamicul în bucăți folosind degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru comunism și glorioasele noastre victorii!
  Albina și-a corectat partenerul, doborând avionul Yankee:
  - Pentru comunismul arian!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Între timp, războiul a continuat. Americanii pierdeau în mod clar în fața celui mai bun inamic în tehnologie și antrenament și chiar foloseau divizii străine.
  În special, Yankees au tancul principal Sherman. Ei bine, unde este el împotriva principalului E-50 german. Mașina naziștilor avea o armură frontală de 250 de milimetri, o armură laterală de 170 de milimetri și o greutate de șaptezeci de tone, cu un motor de 1200 de cai putere cu un impuls de motor.
  Trebuie remarcat faptul că Sherman nu a putut pătrunde nici măcar în partea germană, deoarece blindajul lui E-50 este înclinat. Nici măcar Sherman-ul cu o armă de șaptesprezece picioare, Firefly, nu prea a luat un german la bord. Dar acest tanc nu era masiv.
  Și germanii au luat cu încredere tancul american de la cinci kilometri distanță. În plus, are o silueta înaltă. Americanii l-au avut pe Pershing ceva mai bine. Dar acest tanc nu era la fel de masiv ca Sherman și totuși tunul său de 90 mm nu era suficient pentru o luptă eficientă.
  Doar "Supershing" putea pătrunde în lateral E-50 german. Beneficiul unui pistol și un calibru de 90 mm și o lungime a țevii de 73 EL. Dar, pe de altă parte, cadența de foc este de doar patru cartușe pe minut față de douăsprezece pentru E-50 german, iar greutatea de cincizeci de tone este prea mare pentru un motor de 500 de cai putere. Da, iar armura este insuficientă. În fruntea mastodontului principal german, americanii încă nu au pătruns. Și Fritz avea și un E-75 cu un tun calibrul 128 mm și o grosime a blindajului lateral de 210 mm sub pante, cu protecție și mai bună și un motor de 1500 de cai putere.
  Deci, de la bun început, SUA pierdeau. Doar tancul T-93, mai exact un tun autopropulsat cu o greutate de nouăzeci și trei de tone, cu o grosime a blindajului frontal de 305 mm și un tun de 155 mm, putea lupta frontal cu mastodontii germani.
  Dar performanța de conducere a acestui pistol autopropulsat nu a fost importantă, la fel ca și cadența de foc. Și germanii l-au distrus cu avioanele.
  Așa că americanii în ansamblu nu se descurcau bine și pierdeau fără speranță.
  Iar trupele germane s-au apropiat din ce în ce mai mult de New York și Washington.
  Truman l-a rugat pe Hitler pentru pace.
  Dar Führer-ul dorea doar capitularea completă, fără nicio condiție. Washingtonul a fost înconjurat. Și naziștii au început un asalt asupra capitalei SUA.
  Echipajul tancului Gerda a luptat pentru un mâine mai luminos. Și a câștigat fără probleme.
  Fata chiar a început să tragă nu numai cu degetele goale de la picioare, ci și cu sfarcurile stacojii ale sânilor. Și asta a ajutat foarte mult.
  Charlotte a tras și apăsând sfarcurile rubin pe butonul joystick-ului și ciripind:
  - Măreția comunismului constă în a nu fi un pește, ci o balenă!
  Christina, trăgând, apăsând butoanele joystick-ului, remarcă:
  - Și noi germanii vom construi cel mai mare dintre comunism!
  Magda, trăgând cu sfârcurile purpurie în adversarii ei, a emis agresiv:
  - Cel mai strălucit comunism! Numai sus, nici un pas în jos!
  Gerda arătând tunul cu degetele goale de la picioare și răsturnând obuzierul american cu o lovitură bine țintită, confirmă:
  - Pentru comunismul arian!
  După căderea Washingtonului, America a capitulat curând. Și s-a întâmplat pe 31 ianuarie 1948.
  Al Doilea Război Mondial s-a încheiat. Iar ascensiunea lui Hitler la putere a coincis cu capitularea Americii.
  Părea să fie o perioadă lungă de pace. De fapt, toate războaiele s-au terminat, Statele Unite sunt capturate și ce ai mai putea dori? Dar mai era o superputere cu colonii: Japonia. Și Hitler a vrut să o cucerească și el.
  . CAPITOLUL 3
  20 aprilie 1953 a început un nou război pentru rediviziunea lumii. URSS exista încă într-o formă trunchiată. Armata care a ajuns la putere după Stalin l-a pus pe Voznesensky ca principal guvern formal. Acest lider a reușit să restabilească parțial economia rusă. Și i-a oferit lui Hitler participarea URSS la războiul împotriva Japoniei. A fost de acord, dar cu condiția ca Rusia să revină doar Primorye, insula Sahalin și lanțul Kuril, capturate anterior de samurai.
  Deci Voznesensky a avut o nouă șansă de a reînvia URSS și de a reabilita parțial imperiul.
  Lupta s-a desfășurat în plină forță.
  Alenka și echipa ei au luptat pe un nou tanc experimental T-11. Această mașină era grea și bine protejată. Armura ei frontală a atins 300 de milimetri cu o greutate a mașinii de șaizeci și opt de tone și un pistol de calibrul 130 mm. Între timp, tancul principal T-54 se află încă în URSS, ceea ce nu este deloc rău.
  Și Alenka și partenerul ei trag dintr-o armă puternică de la distanță mare. Japonezii, desigur, au propriile lor mașini. În special, aici este E-75, copiat de pe modelul german sub licență. Dar acest rezervor este deja oarecum învechit.
  Și Alenka îl lovește folosind degetele goale de la picioare. Și trimite proiectilul exact de la un capăt la altul.
  Fata ciripește:
  - Slavă erei comunismului! Slavă lui Lenin în inimi!
  Într-adevăr, aceasta este o frumusețe la cel mai înalt standard.
  Anyuta trage, de asemenea, folosind degetele goale ale picioarelor cizelate și scârțâituri:
  - Sunt un războinic foarte tare și este ca o păpușă mecanică!
  Alla trage și el pe rând. Această fată l-a lovit pe samurai și a spus:
  - În numele luminii, căldurii și vântului!
  Și, bineînțeles, folosind picioarele goale.
  Și apoi Maria a aterizat. Este o fată cu o putere spirituală extraordinară. Ea a spart un tanc japonez și a ciripit:
  - Pentru comunismul puternic!
  Și a cedat la călcâiul ei gol.
  Și în cele din urmă a tras cu ajutorul piciorului gol și a lui Marusya. Fata a lovit inamicul și a șuierat:
  - Slavă erei unei lumi mai bune!
  Și cum fluieră... Aceasta este într-adevăr o fată foarte cool.
  Echipajul tancului sovietic face o treabă grozavă și își încasează facturile. Desigur, fetele preiau rapid conducerea. Au și cea mai bună mașină pentru Armata Roșie.
  Și Gerda se luptă pe un tanc piramidal. Această mașină este deja mai avansată și are doar doi membri ai echipajului.
  Ei, împreună cu Charlotte, trag în japonezi și sunt extrem de eficienți.
  Gerda, folosind degetele goale de la picioare, a apăsat pe butoanele joystick-ului și a lovit mașina japoneză, șuierând:
  - Și samuraii au zburat la pământ sub presiunea oțelului și a focului!
  Charlotte a tras și ea în ea, folosind degetele goale ale picioarelor ei cizelate și a șuierat:
  - Dar Wehrmacht-ul nostru de la taiga până la mările britanice, toate sunt de milioane de ori mai puternice!
  Magda și Christina se luptă într-un alt tanc piramidal.
  Fetele Terminator sunt extrem de combative și colosale ca putere.
  Și așa Christina trage, folosind degetele goale de la picioare și lovește pumnii pe japonezi.
  Apoi țipă:
  - Era noastră cu victorii în față!
  Magda trage și ea în inamic. Demolează turnul de la samurai și urlă:
  - Și realizările așteaptă și mai tare!
  Și din nou, cu degetele goale, el profită de pe urma sistemului, demolând inamicii.
  Da, sunt fete care vor opri un cal în galop și vor intra într-o colibă în flăcări.
  Războinicii au biruit inamicul și au luat treptat în sus.
  Japonia pierdea. Și germanii au folosit o armă formidabilă - discotecile.
  Aceste farfurioare zburătoare nu au avut egal.
  Aici Agatha și Adala se luptă pe o dischetă. Războinicii controlează mașina cu ajutorul joystick-urilor și desfășoară această unitate cea mai puternică. Și așa îi zdrobesc pe adversari. Și lovesc cu raze de căldură din aer. Literal distrugerea puterii rivalilor.
  Agatha, trăgând în inamic, răcnește:
  - Supără-mi pasiunea!
  Și cu tocul gol, rotund, parcă apăsând.
  Adala, trăgând în inamici, declară cu încredere:
  - E doar putere!
  Și își folosește și degetele goale împotriva inamicului.
  Fetele chiar s-au împrăștiat. Și așa, să spunem frumuseți care luptă drepte.
  Că nu a mai rămas aproape nimic din Japonia.
  Țara Soarelui Răsare pierdea. Și, vai, părea aproape fără speranță.
  Samuraii s-au confruntat cu superioritatea tehnologică. Și un adversar foarte serios în ceea ce privește planificarea operațională.
  Japonia a învins Rusia la vremea ei, dar acum pierdea în fața coalițiilor.
  La final, al Treilea Reich a lansat chiar o lovitură nucleară asupra insulelor, iar țara soarelui răsărit a capitulat.
  Ca urmare, cucerirea ținuturilor colosale a fost finalizată. Cu toate acestea, al treilea Reich a luptat puțin mai mult în America Latină și a efectuat confiscări suplimentare de teritoriu.
  Dar când întreaga lume se află sub cel de-al treilea Reich, URSS încă liberă îl tachinează pe Fuhrer.
  Și pe 20 aprilie 1957 începe agresiunea împotriva Rusiei. Și forțe colosale înaintează spre URSS.
  Pe ce se poate baza Armata Roșie în aceste condiții? Forțele sunt deja foarte inegale.
  Dar se pare că rușii și alte naționalități mai au niște calcule.
  Și se luptă foarte greu.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana se luptă cu naziștii.
  Fete în mod tradițional desculțe și în bikini. Și acesta este crezul lor. Se luptă cu ferocitate sălbatică.
  Natasha, trăgând dintr-o mitralieră, remarcă:
  - La ce suntem buni, ca stim sa luptam!
  Zoya, trăgând în inamic, a fost de acord:
  - Noi putem!
  Și a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Augustina i-a mâzgălit pe naziști cu o mitralieră și, cu mare entuziasm, a țipat, aruncând o grenadă cu călcâiul gol:
  - Eu sunt distrugătorul răului!
  Svetlana, trăgând și ea în inamic și trăgând cu precizie, cosind inamicii și aruncând cu piciorul gol un sac de explozibili, din cauza căruia tancul s-a răsturnat, a emis provocator:
  - Voi măcina cel de-al Treilea Reich până la praf!
  Iar fata a scos din nou limba.
  Aici sunt războinicii. Cu ei poți lupta împotriva aproape oricărui monstru. Și chiar al lui Hitler.
  Natasha, trăgând în naziști și apărând Moscova, a cântat:
  - Suntem zdrobiți de jugul hoardei,
  Suntem asupriți de jugul necredincioșilor...
  Zoya, trăgând în Fritz și lansându-și degetele goale cu picioarele, scoase un fluier criminal:
  Dar ne fierbe în vene
  Raiul slavilor...
  Augustina, trăgând în naziști și acționând foarte energic, dând o grenadă cu călcâiul gol, a continuat:
  Și de pe țărmurile minunate,
  Până la țărmurile Kolyma...
  Svetlana a cântat cu pasiune sălbatică, jucându-se cu mușchii picioarelor, iar plăcile de presă au dat afară:
  Toate acestea sunt Pământul nostru,
  Toate acestea suntem noi!
  Și aici fetele, trebuie să spun, erau cu o mare îngâmfare și o agresivitate colosală.
  Nimeni nu-i poate opri, nimic nu-i poate învinge. Lupile rele zdrobesc inamicul, tigrele rele îi salută pe eroi.
  Sau poate eroine. Iată fetele de joc de noroc din cel mai înalt zbor al unei păsări.
  Și dacă se luptă, atunci din inimă....
  Și Alenka cu echipajul ei pe tancul T-13. O mașină care este gata să reziste compozițiilor piramidale germane. Fata trage în inamic și cântă:
  - Tancurile noastre, este doar un miracol,
  De la deserturi la mările nordice!
  Te vom sfâșia, crede Iuda,
  Groaznica fiară va fi distrusă!
  Anyuta confirmă cu furie, trăgând și în inamic cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - Voi sfâșie inamicul și-i voi măcina în pulbere.
  Alla a atacat pe rând împotriva inamicului cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru măreția comunismului roșu!
  Maria l-a lovit și ea pe inamicul, făcând o lovitură bine țintită cu membrul inferior gol și urlă:
  - Pentru victorii frumoase!
  De asemenea, Marusya, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a mișcat pe inamicul, de parcă l-ar fi lovit și a țipat:
  - Pentru cele mai înalte idei ale comunismului!
  Cei Cinci s-au luptat cu naziștii ca niște terminatori.
  Și piloții sovietici au luptat și pe cer. În special, Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova.
  Au luptat ca niște eroi feminine epice. Folosind degetele goale, au trimis proiectile aeriene. Au lovit inamicii foarte bine.
  Anastasia și-a apăsat mamelonul stacojiu pe butonul joystick-ului, l-a lovit pe fascist și a ciripit:
  - Slavă ideilor comunismului!
  Tragând în inamic folosind sfarcurile de căpșuni, Akulina, pe jumătate goală, a mai guturat:
  - Slavă eroilor din URSS!
  Acestea sunt fete calde și puternice aici. Cum se luptă ca niște fiare adevărate. Și au o pasiune supraomenească și o forță colosală.
  Anastasia, zdrobindu-i pe naziști, a cântat:
  - Deasupra nefericitei planete atârna,
  Fritz răul fierbinte în întuneric...
  Ocupatorul își urăște securea,
  Ascute si taie-ti capul!
  
  Cu toate acestea, el nu este un pion,
  Și să nu treci pentru totdeauna sub jug...
  Transformă dușmanii răi în sticlă de foc,
  Va deveni conducătorul lumilor!
  Și apoi este Elizabeth pe tancul T-55. O mașină cu un tun de 105 milimetri mai puternic decât T-54 și gata să lupte cu inamicii.
  Fete în rezervor, desigur, într-un singur bikini.
  Elizabeth a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, trăgând destul de precis în inamic și a rugit:
  - Pentru Rusia comunismului!
  Apoi Ekaterina a tras pe rând, folosind mamelonul stacojiu al pieptului pentru a trage.
  Ea a lovit tancul nazist și a guturat:
  - Pentru succes în construirea comunismului!
  Elena a tras și în adversarul ei folosind degetele goale de la picioare. Ea a spart țeava unui tanc piramidal, a făcut totul corect.
  Apoi ea a ciripit:
  - Cel mai strălucitor vom avea comunismul!
  Apoi lupanula și Euphrasia, deși de obicei este doar șofer. Dar fata a lovit foarte precis, lovind botul tancului nazist.
  Apoi ea a guturat:
  - Comunismul nostru este mai strălucitor decât soarele!
  Fetele de pe tanc sunt desculțe și în bikini arată foarte frumos și carismatic. Și au sâni cu astfel de sfarcuri stacojii.
  Elisabeta cânta cu încântare;
  Să zdrobim jugul, să credem fascismul,
  Voi muta munții dacă va fi nevoie...
  Va exista o eră, era comunismului,
  Voi zbura în rai cu un cântec!
  Și din nou, fata cu sfarcul ei stacojiu va apăsa butonul joystick-ului și va lovi pe naziști.
  Așa că Fuhrer-ul nu o va găsi deloc.
  Cu astfel de fete, este clar că URSS este încă în viață, iar Hitler nu o poate sparge atât de ușor.
  
  
  
  RĂZBOIUL ȚIGĂRILOR ȘI AL STICLELOR DE ALCOOL
  ADNOTARE
  În matricea Hypernet are loc un joc virtual și foarte cool, în care sticlele de alcool și pachetele de țigări se luptă între ele. Foarte interesantă și strategie de luptă.
  . CAPITOLUL 1
  Și toți cei opt s-au scufundat deodată în Hypermatrix. A început un joc de o amploare și tensiune enormă.
  Primul pas, desigur, a fost construcția de nave stelare de toate modelele și unitățile - sticle și pachete cu mânere și picioare umane.
  Da, jocurile sunt foarte ciudate. Ele reflectă fanteziile oamenilor viitorului care au căzut în mod clar într-o copilărie veșnică și veselă. Și acest lucru, desigur, este foarte inventiv.
  De exemplu, Alice a început explorarea planetei cu cinci pachete de țigări. Dar se mișcă repede. Există resurse nelimitate pe planetă, dar încă trebuie să fie exploatate.
  Alice, desigur, folosește codul de înșelăciune. Totuși, ca și Arkasha. Construirea nu este la fel de interesantă ca lupta, iar pe planetele lor încearcă să treacă cât mai repede posibil de etapa pregătitoare.
  Și, în primul rând, fac un centru pentru producția de muncitori robotizați. Și fac noi roboți și noi ateliere, reproducând fabrici într-un ritm accelerat. Și acest lucru se face foarte bine, cu mare entuziasm.
  Marile fabrici, la rândul lor, încep să producă nave spațiale.
  Există, de asemenea, o academie de științe, construcții și armată. De ce aveți nevoie pentru a alunga caracteristicile navelor de război. Iată cele mai ușoare - aceștia sunt luptători cu un singur loc. Sunt ieftine și manevrabile, ușor de fabricat. Cu cât echipamentul este mai greu și mai puternic, cu atât este mai scump și este ștanțat mai lent.
  Prin urmare, stolurile de avioane mici cu un singur pilot sunt primele care se înalță spre cer. Și se grăbesc să se întâlnească. Pachetele de țigări Camel sunt cei mai mulți luptători de elită și li se opun sticlele de coniac Napoleon. Ceea ce este în general mișto și extrem de mișto. Și acum tunurile laser trag - luptătorii seamănă cu raze sau pești de adâncime cu aripi. Grinzile se împrăștie și cad în mașinile care se mișcă rapid.
  Primele sticle sparte și țigări aprinse într-un foc de artificii de explozii multicolore.
  În exterior, seamănă cu o ciocnire a două valuri ale mării. Ele se suprapun. Mai mulți luptători se bat chiar unul pe altul. Urmează explozii... O sticlă de rom jamaican puternic s-a spart în bucăți și a aprins.
  Alice, urmărind asta și dând comenzi, țipă:
  - Vom elibera fotoni pentru tine!
  Arkasha a chicotit și a răspuns:
  - Acesta este doar începutul!
  Luptătorii s-au ciocnit, au încercat să intre unul în coada celuilalt, s-au învârtit ca într-un vârtej.
  Și tot mai multe forțe noi au intrat în luptă. Aici au intrat în acțiune mașini mai puternice cu două și trei locuri. Aveau, de asemenea, o formă simplă și erau translucide.
  Țigările bâjbeau cu labele pe joystick-uri, sticlele clincheau și le atingeau și membrele. Totul părea foarte sângeros și dur.
  Sotnikov, de asemenea, s-a repezit în luptă într-un avion de luptă cu un singur loc. Vehiculul său are șase tunuri laser și este mortal. Cu toate acestea, nu puteți sparge ușor prin frunte - câmpul semi-spațial vibrează.
  Alexey, în corpul său copilăresc, este foarte abil și este înaintea unui pachet de țigări ca reacție. Iată o întorsătură criminală, iar inamicul a aprins literalmente, ca și cum ar fi fost stropit cu benzină.
  Flăcările erau un amestec de albastru și verde, de parcă ignorau vidul.
  Alexei a cântat:
  Nu ne este frică de război
  Eu sunt un înger, nu Satan!
  Alenka este și ea în luptă. Ea a ales luptători stelari cu două tunuri cu puls care trăgeau cu raze gravitaționale. O fată în bikini care abia îi acoperă corpul.
  Și asta o face pe musculosa și curbată Alyonka și mai frumoasă și fermecătoare. Degetele ei goale, cu unghii strălucitoare, apăsă foarte abil pe butoane.
  Și acum pachetul de luptători "Belomor" s-a împărțit în două părți egale.
  Alenka avea o asociere cu inima.
  Fata vrăjitoare a cântat:
  - Biata mea inima este gata...
  Explodează în piept ca un obuz...
  Pentru o persoană dragă cu un cuvânt bun,
  Pentru un aspect strălucitor, strălucitor!
  Chiar și bărci mici au început să se alăture bătăliei. Și ei aveau forma unor creaturi marine - delfini sau rechini. Și împânzit puternic cu arme.
  Natasha Belaya, desigur, este și ea în luptă. Doar că de data aceasta a ales rolul de comandant al unui distrugător de rachete. Ce alegere serioasă.
  Distrugătorul seamănă cu un rechin barracuda cu cincizeci de tunuri de diferite calibre.
  Natasha Belaya cântă:
  - întinderi spațiale -
  Moartea acoperită...
  mlaștină întunecată -
  Suge lacom!
  Alenka, doborând cu putere o altă mașinărie inamică, despărțind-o cu un impuls, a emis:
  - Chiar onoare
  Nu poate fi găsit pe cer...
  Inima tânjește după răzbunare
  Vrea să salveze lumea!
  Pe de altă parte, Katka se luptă... Aruncă tot felul de piruete pe un luptător și este purtată prin vid ca o pană.
  Fata cu călcâiul gol și rotund a apăsat pe nasture și a scârțâit:
  - Ordinul comandantului în timpul războiului...
  Lyokha Teterev, instigând un alt colos, impulsul său de ac a străpuns de data aceasta coada bărcii și a făcut-o să ardă. Cum au fugit, ciocnind și explodând sticle de alcool. Băuturi alcoolice labe și picioare umane smucite amuzant.
  Tânărul războinic și sportiv a cântat:
  Cine a fost om
  Acela stinge zero!
  Katya, apăsându-și călcâiul roz gol pe trăgaci, scârțâi:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Să aruncăm în aer alcool!
  Maha s-a alăturat luptei. Dar deja în calitate de comandant al primului crucișător de rachete care a ieșit din hangare. Fata este modestă în exterior, dar are o minte proprie.
  Și a fost o zi grea pentru sticlele de lichior. Și aceasta este o bătaie figurativă. Puternicul tun al crucișătorului a lovit. Și un pulsar de foc a izbucnit din orificiu de ventilație. El a dus o forță de distrugere colosală. Și măturat ca un salut de coșmar.
  Masha a cântat, imitându-i pe ceilalți:
  Totul va fi bine pe lumea asta
  Fericiți pe planetă ca copiii!
  Crucișătorul este ceva ca o balenă ucigașă. Unitate de luptă serioasă. Și pachetele de țigări o salută pe Maha. În exterior, totul pare comic, ca într-un desen animat pentru adulți.
  Dar aici sunt pivnițele crucișătorului. Sunt construite mai încet, dar au două sute de tunuri fiecare și rachete cu termoquark. Și, desigur, acesta este un argument serios.
  Alice a ciripit:
  - La alegeri, ei câștigă pe cifre, iar eu bat cu pricepere!
  Și războinicul și în același timp marele academician dă porunci. Da, au fost avarii. Ca niște înfruntări cu o întreagă armată de roboți sparți. Dar cum se spune: bunătatea triumfă în lume. Comandantul rănit a fost reparat, iar armata de mașini a revenit la o percepție adecvată a realității.
  În același timp, desigur, împrospătând memoria celor trei legi ale roboticii.
  Și acum există un război virtual. Și fiecare pachet de țigări cu picioare este atât o unitate-unitate de luptă, cât și în același timp o personalitate.
  Alice a cântat:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă,
  Scoaterea unui foton de pe orbită...
  Să spargem navele de luptă -
  Toți dușmanii vor fi învinși!
  Sticlele, explodând, ard foarte puternic. Sunt pline de alcool. Chiar și cele care ar trebui să conțină bere. Acest lucru este, desigur, foarte interesant și amuzant.
  Maha apăsă butonul cu piciorul gol. Un pulsar mortal a zburat. Și barca s-a prăbușit. Iată fregatele în luptă. Sunt vehicule destul de confortabile și agile, cu arme puternice.
  Armadillos intră în luptă. Chiar și mai mari decât crucișătoarele, au tunuri extrem de puternice. Și lansează, de asemenea, rachete care se îndreaptă spre inamic cu viteză superluminală.
  Sotnikov, văzând cum cozile rămân în vid, a remarcat:
  - Un război foarte decent!
  Și băiatul guvernatorului a simțit cum o undă gravitațională a plecat de la racheta explodata, iar tânărul războinic a fost zguduit.
  A zburat pe creasta... Senzațiile sunt foarte ascuțite, chiar și în stomac gâdila.
  Și apoi o scădere bruscă.
  Alyonka, pe care a scuturat-o și ea, și-a dezvăluit dinții și a remarcat:
  - Este un tsunami?
  Aleksey, egalând luptătorul, a cântat:
  - Direct cu mâinile goale -
  M-am ocupat de tsunami!
  Alenka a apăsat pârghia cu degetele goale de la picioare, explodând hiperplasmă cu o scurgere și a adăugat:
  - Și orice al nouălea val,
  Este ca Claude Vandamme!
  Navele de luptă sunt arme formidabile cu apărare puternică și sunt cele mai lente de construit.
  Dar, în același timp, sunt cele mai eficiente și teribile instrumente de descoperire. În exterior, arată ca balenele și poartă mii de arme.
  Natasha Belaya s-a deplasat prin capacul de evacuare, fluturând ca un plutitor în timpul unei furtuni, în prima navă dintr-o clasă atât de colosală.
  Alexey, în care a trăit poetul și având o vedere excelentă de la luptător, datorită numeroaselor ecrane volumetrice, a cântat:
  - O tablă pestriță uriașă,
  Motoarele ei fredonează...
  Armatele se mișcă vii
  Atât tancuri, cât și cuirasate!
  Alenka a scârțâit, lovind o altă țintă cu o lovitură bine țintită și făcând pachetele de țigări să fumeze:
  - Tancuri spui!
  Băiatul voievod, îndepărtându-se cu dibăcie de pulsarul greu tras din pistolul de croazieră, a confirmat:
  - Da, și tancurile de asemenea!
  Și a adăugat, răsucind din nou tehnica triplu-butei:
  - Tancul are si suflet!
  Alena dădu din cap.
  - Da, aici niște sticle au început deja să fie mărturisite de blasteri de luptă. Acest lucru trebuie spus foarte practic!
  Și fata și-a aruncat mașina în dreapta. Fulger suculent, tricolor. Și aceasta este o substanță distructivă foarte gravă.
  Sau poate organul războiului?
  Natasha, deja din vasul de luptă, apăsând degetele goale și grațioase ale picioarelor ei minunat de frumoase și grațioase pe butoanele joystick-ului, a aprins cu o coloană mortală.
  Acesta este momentul în care hiperplasma zboară, încălzită până la chintilioane de grade, apoi aici devine înfricoșătoare pentru diavoli.
  Ciripit Natasha, privind crucișătorul spart, cu pachete de țigări scumpe și nu prea puțin care se despart.
  Iată pachetul general de "Camel", cum este ars de superfocul hiperplasmatic și începe să tortureze.
  Iar picioarele se zvâcnesc, o voce atât de sălbatică și de înnebunită pe care o are.
  Da, aceasta nu este o baie pentru tine.
  Natasha, fata terminatoare, a remarcat:
  - Sunt femei în satele noastre,
  Că conduc un avion în glumă...
  Și există o părere foarte înțeleaptă,
  Ce femeie tare va bate!
  Arkasha Sapozhkov a remarcat destul de logic:
  - O femeie nu este un sex mai slab, ci unul frumos!
  Și a dat ordin de a dezvolta planete vecine și de a construi noi fabrici pentru sticle de sclavi. Da, aceasta este o strategie și o luptă colosală, incomparabilă.
  Alenka, după ce a doborât o altă mașină, a cântat patos:
  - Ne-am născut pentru a face un basm să devină realitate,
  Și toți dușmanii Patriei - praf!
  Alice este încă prizonieră în trup, dar în minte și percepție în joc. Și lupta este foarte frumoasă. Navele de luptă părăsesc hangarele și intră în luptă. Ei plutesc ca buștenii într-un râu. Sunt multe mii de arme pe ele, iar calibrele trec prin acoperiș.
  Deosebit de impresionant este cuirasatul brut, un gigant foarte puternic și real. Și puterea de impact este mare...
  Alice face o rachetă să alerge... În loc de o încărcătură cu termoquarc, una cu termopreon mai puternică. În rachetele timpurii, quarcii fuzionează, iar în generația următoare, particulele, din care sunt alcătuiți quarcii - preoni.
  Și aceasta este o armă foarte formidabilă. Dar Arkasha își pompează armata.
  Iar câmpurile de forță sunt acoperite de prințese-plasmă - care este o protecție mai perfectă datorită curburii spațiului.
  Atât sticlele, cât și pachetele de țigări nu sunt traduse. Sunt realizate în container.
  Și extragerea a tot și a tot poate dura în matrice la nesfârșit.
  Cu toate acestea, în majoritatea strategiilor, resursele sunt inepuizabile.
  Alexey vede aceste hulks. Și el îmbunătățește luptătorul.
  Acum are hiperlasere, pompate cu termopreon și protecție kinespațială împotriva urzelii.
  Micul lord războinic a cântat:
  - Violența zdrobește oțelul,
  Dar puterea răutății nu este veșnică...
  Și tu în fața adversarului dai...
  Când o mână fermă
  Iar obiectivele sunt umane
  Dușman în abis
  Și eroii merg în rai!
  Alexey se întoarce din nou. Era deja obișnuit cu faptul că la patruzeci de ani se afla în trupul unui băiat de doisprezece ani. Acest lucru oferă o mulțime de beneficii.
  Adică nu există niciun motiv de panică, niciun motiv...
  Dar sticlele au intrat în panică atunci când nava de luptă a luat foc de la mai multe lovituri de rachetă.
  Sticlele s-au împrăștiat și câteva dintre ele au fost aspirate în orificiul de ventilație. O duzină întreagă de sticle de alcool au explodat dintr-o dată... Un amestec combustibil, infernal, curgea pe podea...
  Alexei a cântat:
  - Foc puternic de mortar,
  Și fără sticlă, vai, nu există viață,
  Să coborâm la bufetul gării!
  Și băiatul-voievod efectuează din nou o manevră iscusită și tapițește aripa unui luptător cu două locuri. Și a izbucnit literalmente, ca un blotter.
  Natasha, desigur, comandă marea navă de luptă. Lângă coniacul ei întins "Napoleon". Și această sticlă scânteie cu epoleții de mareșal.
  Natasha a luat-o și a ciripit:
  - Ne uităm cu toții la Napoleon,
  înainte, atacă - legiunile!
  Iar fata, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, apăsa din nou pe butoanele joystick-ului și, ca un armadillo de războinici de țigări, se împrăștia în picături de metal topit.
  Acesta este cu adevărat o salvă de care este nevoie...
  Natasha a cântat:
  - Nu suntem insecte jalnice,
  Suntem blindați ca țestoasele...
  Dacă lovim cu un laser,
  Să lăsăm doar un vid!
  Acestea sunt cu adevărat fete care seamănă moarte. Și distrug un crucișător inamic după altul.
  Alenka, însă, se bucură de oportunitatea de a lupta într-un luptător. Doborârea unei nave de luptă imediat nu este o sarcină super pentru ea. Și acum a lovit din nou o mașină foarte bună.
  Apoi ea a spus filozofic:
  - Un pui ciugulește bob cu bob și se îngrașă mult mai repede decât un porc care înghite bucăți uriașe!
  Și foarte abil și-a ascuns degetele goale de la picioare. Aceasta este o fata.
  Și e atât de dracului de țigările astea.
  Alexei a remarcat cu o idee:
  - Nu-i înțeleg pe cei care fumează - e dezgustător să ții o țigară în gură!
  Alena dădu din cap.
  - Obicei prost!
  Și șarpele vulpe a făcut și el trucul, iar un alt luptător a aprins.
  Și apoi fata s-a lovit cu călcâiul gol și a scârțâit:
  - Armata mea este puternică
  Ea salvează lumea!
  Fata, desigur, a văzut deja altceva... Deși, desigur, duelul dintre țigări și alcool arată foarte extravagant. Dar merită totuși privit.
  Și astfel vinul de Burgundia a intrat și el în luptă pe un mare cuirasat. De fapt, există sute de mii de astfel de sticle și nu. Arată foarte tare la scară mare.
  Iar sticlele merg, sclipind de etichete și epoleți. Pare mai mult decât bogat.
  Fotografierea vine de la distanțe diferite și este foarte precisă. Înfrângerile devin din ce în ce mai devastatoare. Și a trebuit să trag cu rachete și alte semințe.
  Alice a urmărit îndeaproape câmpul de luptă. Și-a transportat trupele, încercând să acopere flancurile cu nave stelare. Și acțiunile ei păreau destul de logice.
  Dar și Arkasha a acționat energic. Navele stelare de tonaj uriașe se apropiau treptat. Iar schimbul de artilerie a devenit din ce în ce mai intens.
  Asemenea supernovelor, exploziile de rachete au izbucnit. Și a fost doar o distrugere totală. Și aceasta este într-adevăr o bătălie în care fiecare soldat este un erou.
  Sticlele și pachetele se mișcau într-un ritm alert. Și labele și picioarele lor continuau să clipească. Și a fost o acțiune energică.
  Natasha și-a zdrobit din nou picioarele cu degetele goale și a îndreptat rachete grele spre inamic.
  Din nou un gol și acum țigările cuirasatele au început să se despartă. Și focul din el a aprins, de parcă lumânările de aici au început să se lase.
  Natasha a cântat:
  - Suntem fete curajoase, vocea noastră este sonoră!
  Și din nou, zboară rachete mortale și distructive. Și ciuperca infernală arde și aici este cruzimea pe scară largă.
  Arkasha a ordonat armatei de sticle:
  - Efectuați o tăietură înclinată!
  Sticle-generali pline cu coniac scump lătrau:
  - Așa este, comandante!
  Natasha a remarcat cu înțelepciune:
  - Armata noastră a luat Berlinul, iar fata a ajutat!
  Și călcâiul ei gol apasă din nou pe nasturi. Și cu mare accelerare, darurile ucigașe ale anihilării erup.
  Alexey a doborât din nou luptătorul cu o moară de vânt înclinată și a scârțâit:
  - Sarcina mea este de patru cuvinte,
  Nu caut altă cale!
  Natasha a fost de acord cu asta:
  - Da, nu căuta ocoliri, joacă drept de-a lungul marginii!
  Fata asta știe ce face. Și un mod foarte inteligent cu ea. În general, însă, a fost menținut un echilibru dinamic.
  Băiatul-voievod s-a comportat ca un as experimentat. În Cecenia, a trebuit să lupte. Erau mercenari și războinici locali și luptători foarte buni.
  Cecenii s-ar putea considera chiar câștigători ai primului război, din moment ce armata rusă a plecat fără a-și atinge scopul. Da, iar în a doua bătălie a durat zece ani.
  Alexey, trăgând în inamic și manevrând din nou luptătorul, a înțepat foarte abil în părțile vulnerabile.
  Băiatul voievod a dat peste o haită de cămile. Acestea sunt țigări de elită, ceea ce înseamnă că pilotul nu este ușor.
  A început o bătălie de manevră, doi ași. Prin capul lui Sotnikov i-a trecut chiar un gând: cum ar arăta bătălia dintre Kozhedub și Huffman? Probabil că ar fi o luptă demnă.
  Alexey a doborât cu îndemânare un luptător secundar și a cântat:
  - Sunt cel mai mare om
  Deși a trăit secolul al doilea!
  Alenka a remarcat cu un zâmbet pe care l-a trimis prin ecranul monitorului:
  Totul va fi bine, băiete!
  Sotnikov a răspuns:
  - Nu sunt băiat, ci soț!
  Alenka a doborât inamicul cu o răsucire foarte precisă și i-a doborât foarte abil pe luptători.
  Natasha a remarcat cu inteligență și a apăsat pe butoane cu plăcile presei.
  Și rachetele au reacționat foarte agresiv la asta. Și au zburat ca otrava mortală a unei cobre care a fost lansată sub piele.
  Sotnikov a luptat din nou cu un pachet de cămilă. Băiatul etern s-a comportat prea direct.
  Și adversarul său a putut să prindă, iar Alexei a fost stropit cu căldură intensă.
  Alenka a strigat:
  - Ai grijă, omule!
  Băiatul-voievod, a rupt ușor distanța. Dar inamicul s-a lipit de el foarte încrezător.
  Și ambii luptători aproape s-au ciocnit. A mers, a mers o confruntare agresivă. Și chiar s-au ciocnit.
  Alexei a cântat:
  - Va fi un oraș pe Venus,
  Și pe Marte construim un oraș...
  Nu o himeră urâtă -
  Vă vom oferi rezultate!
  Alice l-a bătut pe Marlboro pe umăr și a răcnit:
  - Ești un lucru mic!
  Mareșalul tutu a mârâit:
  - Suntem bucuroși să vă servim!
  Sokolovskaya a ordonat:
  - Du-te la atac! Hai de la ocolirea flancului stâng.
  Mișcarea marilor nave de luptă era prea lejeră și se deplasau cu o viteză mai mare decât crucișătoarele. Și au acționat cu o energie extraordinară.
  Alice se uită la câmpul de luptă, mai exact spațiul tridimensional. Și acum Arkasha încearcă să facă presiune. Linia frontului sa lăsat acum, apoi sa arcuit.
  Și a fost un echilibru dinamic. Alice și-a eliberat picioarele de pantofi și a început să apese cu degetele goale pe butoanele joystick-ului.
  Și a fost o revizuire și o distrugere.
  Aici au luat unul dintre marile cuirasate și partea s-a prăbușit. Și a ars, a ars cu o forță teribilă.
  Natasha a tras activ și și-a controlat degetele goale de la picioare.
  Și a străpuns o navă după alta.
  Deci toate mișcările ei erau grațioase și extrem de precise. Și foarte inteligent a eliminat adversarii. Și acum pachetele de trabucuri ard din nou, iar sticlele explodează pe cealaltă parte. Și șansele pentru ambele părți nu depășesc granițele echilibrului dinamic.
  Natasha chiar a cântat din plin:
  - Sunt cel mai puternic din lume,
  Pot să înving un elefant...
  Și în acest aer trist,
  Nu Domnul este cel care domnește - Satana!
  Alex a spus zâmbind:
  Suntem ca Satana!
  Și băiatul-voievod, apăsându-și tocurile goale, rotunde ale copiilor, dar nasturii și eliberau șuvițe agresive de hiperplasmă deodată. Și așa naibii... Și asul cu un pachet de "Camel", și literalmente a flăcut.
  El a luat și a notat agresiv când inamicul a fost terminat.
  Sotnikov a cântat:
  - Victoria luptătorilor curajoși așteaptă,
  Putem doborî barierele...
  Vom fi în slava marilor părinţi,
  Așteptați-vă ca soldații să cunoască recompensele!
  Alyonka a chicotit, întrerupând noua mașinărie a inamicului și a scârțâit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Alexei remarcă cu un zâmbet copilăresc:
  - Și aici Rusia, suntem în război cu sticlele!
  Vrăjitoarea a răspuns cu inteligență:
  - Pentru o sticlă foarte mare, puteți obține bani pentru recipient!
  Și ambii luptători au râs.
  Arkady nu s-a implicat încă în bătălie. A transferat trupe, pentru a nu permite inamicului să intre în spate.
  Alice a încercat să se strecoare și să creeze o geantă. Până acum nu a reușit.
  Pachete de țigări scumpe se învârteau în jurul fetei. Au tot încercat să dea sfaturi. Totuși, acest lucru a fost de puțin folos.
  Iată încă două nave de luptă de ambele părți au luat foc și au început să se destrame.
  Sticlele clincăneau.
  Aleksei luptase deocamdată într-un avion de luptă, deși era tentat să se transfere într-o mașină mai mare.
  Sotnikov s-a mișcat foarte bine. El, ca o regină pe o scândură, a sărit prin vid.
  Și aceasta a fost o interpretare virtuoasă a poemului din partea lui.
  Alenka apăsa și ea cu picioarele goale pe toate butoanele și pârghiile. O sticlă de Bordeaux s-a luptat lângă ea. De asemenea, un războinic de elită care a doborât inamicii cu entuziasmul unei piranha care zdrobește pui.
  Sotnikov, în schimb, a tăiat un alt adversar cu o coasă și l-a făcut să ardă bine.
  Aici luptătorii s-au ciocnit literalmente, iar câmpurile de forță au zburat. Și aceasta este o distrugere majoră. Dar, desigur, nu lui Alexei - luptătorul său de mare forță.
  Alenka și-a încurajat partenerul și soțul:
  - Bravo băiete! Apasa-l!
  Natasha, pe de altă parte, a tras foc de moarte concentrat din marea cuirasață. Ea este o războinică cu un leagăn mortal.
  Natasha nu a țintit, ci și-a apăsat intuitiv degetele goale de la picioare.
  Și ea a trebuit să aibă probleme, mai ales în copilărie.
  Deși a fost izbucnirea unui coș care i-a adus cea mai mare durere. Mai precis, nu a fulgerat, ci a sărit în sus.
  Natasha, controlând flacăra, a cântat:
  - Nu pleci nicăieri
  Voi transforma un trabuc într-un păduchi!
  Alexey a remarcat logic:
  - Umorul ne ajută să construim și să trăim!
  Natasha a explicat:
  - Nu umor, ci o melodie!
  Sotnikov, eliminând un alt luptător sub forma unei raie, a cântat:
  Cine este obișnuit să lupte pentru victorie,
  Lasă-i să cânte împreună cu noi!
  Natasha a explodat un milion de bombe atomice aruncate asupra Hiroshima cu un flux de energie și a strigat:
  - Cine este vesel râde,
  Cine vrea sa realizeze....
  Alenka a adăugat râzând:
  -Cine caută va găsi mereu!
  Și călcâiul ei gol a îndreptat pulsarul exact spre țintă. Și, desigur, țigările erau foarte neplăcute.
  Dar Katka, pe de altă parte, nu a fost inferioară în luptă. Iar degetele ei goale, cu nu mai puțină agilitate, trimiteau cadouri ale morții. Și a introdus cu putere impulsurile morții.
  Katya îi făcu cu ochiul lui Masha prin monitor:
  - Ce frumusețe stai!
  Ca răspuns, fata veșnică de trei sute de ani a răspuns:
  - Nu te ţine şi loveşte!
  Și războinicii și-au arătat limba unul altuia.
  Cu toate acestea, Katya este încă aproape o adolescentă de ani de zile, iar Masha nu pare să se fi maturizat.
  Războinicii de aici sunt de cel mai înalt standard.
  Lyokha Teterev este, de asemenea, în plină luptă, dar preferă să tragă de pe un mare cuirasat.
  Nici el nu s-a despărțit încă de copilărie. Aici, în lumea viitorului, lucrurile sunt puțin din minte.
  Lyokha a luat și înfățișarea unui băiat de vreo treisprezece ani și a apăsat pe nasturi cu călcâiul gol și a cântat în același timp:
  - Lovitură, lovitură, lovitură, încă o lovitură,
  Noi luptatorii avem un dar special!
  . CAPITOLUL 2
  Masha a încuviințat din cap, arătând și pistoalele cu hiperplasmă către inamici cu degetele ei goale de picioare de fetiță și mâncare:
  Suntem cei mai puternici din lume
  Și ne vom petrece viața ca într-un poligon de tragere!
  Katya s-a îndepărtat de fluxul arzător de particule încălzite la miliarde de grade.
  Fata a fost tăiată acolo a fost o perioadă cu mercenari care atacau Rusia. Și capete demolate jucăuș.
  Și există și un joc. Dar spargerea sticlelor? Nici ei nu sunt nemuritori.
  Katya citi, dezvăluind dinții:
  - Unu doi trei patru cinci -
  Katya a ieșit să tragă!
  a confirmat Masha, explodând cu un jet mortal de particule:
  - Câștigăm fără excepție!
  Alice a strigat la ei prin holograme:
  - Nu înota în spatele geamandurilor, te va duce în vid!
  Ciripit Katya, doborând o altă țintă:
  - Victoria este foarte bună,
  Și îi vom lăsa pe dușmani zdrobiți!
  Și acum navele spațiale se apropie din nou. Navele de luptă și marile cuirasate încearcă să se țină de perete, ceea ce face ca câmpurile de forță și semi-spațiu să se strângă, iar navele spațiale devin practic invulnerabile.
  Katya luptă cu pasiune și extrem de prudentă. Lupta nu este o glumă.
  Desigur, cel mai puternic va câștiga.
  Dar, în realitate, strategia poate dura la infinit. Mai ales dacă resursele sunt comparabile. Și forțele sunt aproape exact egale.
  Alice îşi încruntă sprâncenele. Cât de des un astfel de război, ca un joc de dame sau șah, s-a transformat într-o remiză.
  Și aici este și mai greu să acționezi decât la șah.
  Și apoi echilibrul și oscilația ușoară a vasului.
  Și Alenka, dracului de țigări, a început să devină nervoasă. De fapt, se bat aici, dar răufăcătorul nu glumește...
  Alice mârâi:
  - Pentru cele mai recente realizări!
  Masha, purtând sticle de vodcă și coniac, scârțâi:
  - Pentru cel mai bun succes!
  Lech a răspuns:
  - Nu e asta!
  Katya ciripit, acoperind o altă țintă:
  - După ce s-a prăbușit reactorul, nu va mai fi la fel!
  Alice mârâi furioasă:
  - Este clar imediat că nu este Pușkin,
  Am scris aceste cântece!
  Katka a chicotit și a răspuns, izbindu-l pe luptător:
  - Și nu pliat, dar nu pliat!
  Pantalonii tăi sunt reci!
  Lyokha a amenințat-o pe Katya cu degetul:
  - Nu fi nepoliticos! Ud după urechi!
  Katya chicoti.
  - Lapte condensat?
  Alice mârâi furioasă:
  - Va concerta Katya timp de un an, te voi lipsi de dulciuri!
  Tânărul războinic scârțâi:
  - Și nu ai niciun drept!
  Masha a fost de acord, bătând cu furie pe călcâiul gol:
  - Și ce ți se poruncește cu adevărat!?
  Alice a răspuns cu înțelepciune:
  - Este mai bine să ai un rege în cap decât vântul!
  Masha a sunat cu un zâmbet pe avionul de luptă și a ciripit:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Lech a adăugat cu pasiune:
  - Mama noastră, mama noastră - vom ucide vodca!
  Katya a declarat pe neașteptate:
  - Și tatăl meu vitreg a spus că vodca este mai periculoasă pentru un rus decât o duzină de Hitler!
  Alice dădu din cap în semn de acord.
  - Da, sute de hitlerişti sunt într-adevăr mai periculoşi! Cu toate acestea, corpurile noastre nu se tem de alcool!
  Și fata și-a apăsat din nou degetele goale de la picioare pe butoanele joystick-ului. Și echipa a lucrat. Noi legiuni de nave stelare mari și grele pline cu pachete de țigări s-au repezit în luptă.
  Dar din partea lui Arkasha Sapozhkov, aceleași legiuni nou produse se îndreptau spre o întâlnire. Și navele spațiale au lăsat în urma lor urme lungi și strălucitoare.
  Aleksey Sotnikov s-a deplasat într-un avion de luptă, fie accelerând, fie încetinind.
  Era un tânăr rapid.
  Arkasha a dat ordine. Dar și el s-a săturat deja să fie comandant.
  Și în locul lui însuși, veșnic tânărul mare academician a părăsit comandantul electronic și s-a repezit în luptă.
  Alisa Sokolovskaya l-a urmat. Luptătorul ei a accelerat brusc.
  Ambii stăpâni au ales vehicule cu arme foarte puternice și au activat modul Dumnezeu.
  Aici mergem de la aceste inversări.
  Și Alice și-a eliberat picioarele grațioase de pantofi și a început să apese nasturii cu degetele goale. E atât de tare să te joci cu picioarele tale.
  Alice chiar a cântat:
  - Undeva pe Kama,
  Nu ne cunoaștem pe noi înșine!
  Undeva pe Kama -
  Mama Râu!
  Nu pot ajunge cu mâinile
  Nu ajungeți cu picioarele!
  Masha ridică:
  - Picioarele goale
  Fete cu ceas!
  Și acolo au devenit soldați obișnuiți, bucurându-se de o luptă aprigă.
  Și este o dispoziție atât de cool să lupți așa!
  Alice a rămas într-un bikini. Este o fată foarte frumoasă. Are o silueta perfectă și proporțiile unui corp minunat.
  Dar în vastul imperiu uman care se întinde pe mai multe galaxii, nu există deloc oameni urâți sau cu handicap fizic.
  Și cu siguranță mulțumește. Cât de frumos și corect a devenit universul acum.
  Alice își apasă degetele goale pe pârghii. Cât de frumoasă este și curbele corpului ei sunt atât de seducătoare în perfecțiunea absolută și armonia liniilor.
  The Hero Girl a cântat:
  - Slavă Patriei mele,
  Suntem cu toții o familie prietenoasă!
  Și acum eliberează o mică descărcare de mazăre pe o mini-rachetă. Dar reacția termopreonului erupe și energie de forță colosală.
  Și există o explozie de supernovă și o duzină întreagă de luptători, împreună cu barca, ard ca moliile în flăcările șemineului.
  Sticlele nu au avut timp nici să scoată un cuvânt.
  Alice a ciripit:
  - Ofer un pitch -
  Știm cum să reducem schimbarea!
  Lech Teterev a postat pe Twitter:
  - Ești doar super Alice!
  Hero Girl a postat pe Twitter:
  - Lisa-Alisova - un nume bun!
  Și din nou, cu un toc de fată rotund, roz, prezentul morții va ceda.
  Aceasta este o distrugere gigantică.
  Katya a expirat cu bucurie, sfâșiind un alt avion cu sticle cu o rachetă:
  - Da, acesta este un nume bun!
  Și ea a cântat:
  - Deodată, vânătorul fuge -
  Hiperplasma lovește!
  Masha a chicotit și a spus:
  - Este minunat!
  Iar degetele ei goale de picioare dăltuite și bronzate vor elibera ceva complet mortal și în același timp frumos.
  Și până și distrugătorul s-a despărțit de lovitură.
  Ca răspuns, Natasha i-a făcut cu ochiul surorii ei printr-o hologramă în culori strălucitoare și a scârțâit:
  - Este un termopreon!?
  Maha dădu din cap energic.
  - Da, ceva de genul asta! Și foarte constructiv!
  Și fetele au izbucnit în râs. Chiar și-au scos limba. S-au lungit instantaneu ca niște bici și s-au împletit într-o minge. Și a devenit atât de răsucit.
  Alice a comentat:
  - Și suntem împletite ca o pereche de șerpi,
  Îmbrățișează strâns doi prieteni!
  Natasha a rugit:
  - Suntem prieteni buni!
  Arkasha, care și-a păstrat legătura printr-o proiecție tridimensională, s-a transformat într-un băiat cu pielea neagră a fiului Africii și a scârțâit:
  - Fetele bune sunt prietene grozave,
  Minte ca preșcolari - îi așteaptă sperie!
  Și un băiat fermecător, cu pielea neagră, din dinți de perle, a eliberat razele de soare.
  Și au sărit, și iată o minune, patru luptători cu țigări deodată, carbonizați ca mucuri de țigară într-un arzător cu gaz.
  Alice îi făcu cu ochiul înapoi.
  - Pur și simplu fermecă!
  Arkasha remarcă, mișcându-și urechile:
  - Eu sunt întruchiparea inteligenței!
  Iar băiatul din nări, ca și cum ciocănește cu fulgerul, este un farmec - efectul matricei, sau mai bine zis al hipermatricei.
  Alenka a remarcat rațional:
  - Mintea noastră doar da naștere la materie de neconceput!
  Aleksey Sotnikov, între timp, a primit o lovitură în frunte. Din nou băiatul a fost copleșit de căldură intensă. Dar nu era deloc jenat.
  Dimpotrivă, i-a amintit fostului guvernator de o baie. Ce este de fapt o baie?
  Băiețelul cânta:
  Baie, baie, baie, baie!
  Infuzie de stejar si mesteacan!
  Alenka a preluat pasajul soțului ei:
  Baie, baie, baie, baie, baie!
  O bucată din viața noastră este singură!
  Arkash a fost din nou îndepărtat cu razele de soare din dinți strălucind ca diamantele tăiate și a notat:
  - Și tu ești soț și soție!
  Aleksey dădu din cap energic, îndepărtându-se de mină care zbura de-a lungul unei traiectorii complexe:
  - Lasă soția să se teamă de soțul ei!
  Alenka chicoti, călcâiul ei roz, gol, apăsă pedala, iar fata a ciripit:
  - Nu mi-e frica de sotul meu, nici de frig!
  remarcă Alexei uitându-se cu reproș la pasiunea lui. Apoi a fost aproape acoperit de o grenadă crono. O armă periculoasă chiar dacă ai modul Dumnezeu. Băiatul a scârțâit, călcâiele goale și copilărești îi ardeau rău.
  Sotnikov a emis:
  - Ai grijă de tine, ai grijă!
  Alenki a confirmat acest lucru zdrobind brigantinul inamic cu un emițător de luptă pe acesta:
  - Ai grijă, ai grijă!
  Arkasha a chicotit și a cântat:
  - Sunt un puternic tanc infernal -
  Ciocolata va fi fericită!
  Bătălia dintre țigări și băuturi alcoolice este o fantezie de mare volum.
  Alice, de partea ei, a aruncat sticle pe diferite tipuri de nave spațiale, iar Arkasha a aruncat cu privirea pachetele de țigări pe diferite tipuri de nave spațiale. A fost atât de tare - un joc impresionant.
  Arkasha, doborând un întreg crucișător cu produse din tutun, a guturat:
  - Alice de la casa de nebuni -
  Mare vaca!
  Eroina feminină a răspuns:
  - Vei plăti!
  Și racheta ei a zdrobit un dreadnought cu o gamă mare de pistoale și sticle.
  Da, a fost impresionant.
  Aleksey Sotnikov, între timp, s-a luptat cu un pachet de țigări Korona. Asul era de înaltă clasă. Ambii luptători au manevrat în și afară din fluxurile de energie care erupeau.
  Băiatul voievod era chiar puțin nedumerit. Inamicul este cu adevărat puternic. Dar unde s-au dus ale noastre?
  Alexey a cântat, manevrând:
  - Nu ne temem deloc de dușmani,
  Sabiile noastre puternice rusești!
  Și din nou o manevră decisivă și foarte reușită. Și acum spiritul este doborât din inamic. El, după ce a intrat în banda de vid, pare să se sufoce.
  Sotnikov a cântat:
  - Soarele răsare și apune
  Și țara eroilor va da naștere!
  Alenka remarcă zâmbind:
  - Accentul nu se potrivește!
  Iar fata și-a trimis din nou cadou desculț, toc de catifea strălucitoare.
  Ei bine, acesta este un test de luptă serios.
  Războinic și războinic, ca întotdeauna, la mare altitudine.
  Arkasha Sapozhkov se apropia de Alice.
  Tânărul în exterior mare academician a postat pe Twitter:
  - Păi, prietene - ești gata să accepți mâna dreaptă a sorții?
  Alice a răspuns guluind:
  -Dragul meu baiat,
  La ora asta, ce e cu tine!
  Arkasha a explodat cu o rază de anihilare și a scârțâit:
  - Totul este în ordine, au căutat probleme în mine degeaba,
  Doar Lisa, tu ești Alice, mi-a fost dor de tine!
  Și băiatul îi făcu cu ochiul fetei. Părea grandios și comic în același timp.
  Natasha a trimis și ceva distructiv și în același timp comestibil.
  Fasciculul hiperplasmatic a fost transformat într-o prăjitură care acoperea toate fantele de vizualizare ale navelor stelare.
  Într-adevăr, când sunt mulți biscuiți, se îneacă cu el!
  Alice a apreciat atacul uriaș al tortului.
  - Grozav! - a scârțâit fata.
  Da, cu siguranță mirosea a exagerat. Pachetele de țigări au început să ia foc de la sine, iar sticlele au explodat.
  Arkasha a luat-o și a ciripit:
  - Dacă ești un sânu cu un tort,
  Foarte celebru blocat!
  Deci undeva maimuțele...
  Ai folosit receptorul!
  Și aruncă un pulsar sclipitor din ochi.
  Aleksey Sotnikov, punând presiune pe concurentul as, a emis:
  - țurțuri se rostogolesc din ochi,
  A sosit ceasul morții lui Pan!
  Și din nou răsucite cu rachete letale.
  Natasha a cedat, lansând următoarea etapă de pe marele cuirasat:
  - Petrecerea noastră va fi câștigată!
  Și zborul unei pete hiperplasmatice sub forma unei hărți. Și vidul șuieră, gata să se despartă în multe scântei.
  Între timp, în zbor, o sticlă de vodcă și un pachet de Belomor s-au ciocnit pentru prima dată de luptători. A avut loc o explozie și o anihilare completă.
  Și apoi pachetul și sticla după ejectare au început să se lovească în vid.
  Țigările și alcoolul au cauzat în mod clar incompatibilități reciproce.
  Belomor, împingând vodca Stolichnaya, mormăi lacom:
  - La ce te astepti?
  Sticla a răspuns:
  - Spre anihilarea ta!
  Pachetul de țigări chicoti.
  - Nu o vei primi!
  Sticla a obiectat:
  -Cum pot sa astept!
  Și s-au dat cu capul unul altuia. Iată cum au strălucit toate.
  Arkasha, uitându-se dezinvolt la această poză, șuieră:
  - Nu, aripile rupte nu vor deruta,
  Nu este milă în mine și nu întâmplător!
  Lekha Teterev a susținut pasajul:
  - Nu-mi plac violența și impotența -
  E doar păcat pentru Hristosul răstignit!
  Demontarea în vid a fost colorată și suculentă.
  Alice a fluierat și a cântat, cântând la tastatură cu degetele goale de la picioare:
  - Zâmbetul meu adevărat și o lovitură super-puternică!
  După aceea, fata, ca și părul ei, va elibera din cap un snop întreg de scântei.
  Arkasha a remarcat cu mare pasiune:
  - Sunt un Diavol fenomenal!
  Alice a răspuns:
  - Nu, ești doar un imp!
  Iar academicianul cu coama cu prefixul gross mormăi:
  - Sunt un gard de beton!
  Natasha a răspuns:
  - Nu este Arkasha, este un hipertitan!
  Alexey, ieșind de pe un alt deal, remarcă surprins:
  - Toată lumea de aici adoră prefixul hiper!
  Alice a explicat logic:
  - Și viața noastră însăși este un hiper continuu. Dacă nu în viață, atunci în Hypermatrix!
  Lyokha Teterev s-a răsucit într-o capotă și a guturat ca un porumbel:
  - Ei merg de-a lungul matricei,
  Navele stelare explodează!
  Și Katya a adăugat cu aplomb:
  - Ei bine, matricea, asta e matricea!
  Într-adevăr, acesta este pur și simplu un sistem colosal de distrugere și anihilare continuă.
  Sticlele și pachetele de țigări erau sortite ghicirii continue. Una dintre sticlele de vodcă "Crystal" a început să-și mărturisească păcatele în fața pistolului cu raze.
  S-a pus chiar în genunchi - cântând:
  - Lasă-mi păcatele,
  Stiu ca am multe...
  Vă rog ascultați și ajutați
  Vreau să mă pocăiesc înaintea lui Dumnezeu!
  Chiar părea comic. Dar, de fapt, țigările îmbuteliate au și o religie. Și chiar și armele se roagă uneori.
  Arkasha a răspuns la întrebarea lui Sotnikov:
  - Da, desigur - roboți credincioși - acesta este progres!
  Băiatul gardian a remarcat:
  - Câte progrese s-au făcut?
  Spre minuni de neimaginat...
  Doar că foarte tentant
  În chestiunea credinței, un demon ciudat!
  Alice a confirmat agresiv:
  - Necazurile au fost uitate
  Cursa abandonata...
  Roboții ară faimos,
  Nu un bărbat!
  Arkady dădu din cap.
  - Da, roboții ară bine!
  Și toți în cor în cei patru, sau mai bine zis cei opt, au cântat:
  - Căpitane, căpitane zâmbește,
  La urma urmei, un zâmbet este steagul unei nave!
  Căpitane, căpitane trage-te!
  Doar cei curajoși cuceresc mările!
  Și toată lumea va fluiera la unison...
  Ei bine, hoți de privighetoare!
  Alexei Sotnikov și-a ridicat mâna copilărească, și-a strâns pumnii și a cântat:
  - Pumni, pumni -
  I-au bătut pe adversari cu o lovitură,
  Pumnii noștri!
  Chiar a fost ceva de văzut...
  Un alt costum de luptă a început să cânte:
  - Vrei să fii prost?
  Desigur că nu,
  Dă-mi niște vin
  Și un pachet de țigări!
  Alexei fluieră. A lăsat următoarea rachetă și a scârțâit:
  - Asta e fiziologie!
  Și băiatul-voievod s-a dovedit a fi plin ajurat.
  Apariția lui a fost ca o incursiune în hipermatrix și gândirea alternativă.
  Alice remarcă, cu un rânjet:
  - Adevărul meu este
  Să transformi lumea într-un cămin de nebuni!
  Și fata apăsă din nou tastatura complexă și letală cu degetele goale de la picioare.
  Arkady Sapozhkov a remarcat destul de logic:
  Toată lumea aproape că a luat-o razna
  Chiar și cei nebuni...
  Dar băieți ați făcut bofă...
  Este nevoie de prea multa putere!
  Alice a fost de acord cu asta:
  Prea mult, asta e sigur!
  Și călcâiul gol al fetei s-a înfipt în antenă. Și a izbucnit un val de tsunami de putere enormă, pur și simplu nelimitată.
  Era evident că până și navele de luptă grosolane tremurau în pânza de foc.
  Și navele mai mici au fost complet transformate.
  Alice a cântat:
  - Am zburat pe nave stelare,
  Și nu este suficient pământ pe cer!
  Alexei Sotnikov a citit mai mult versuri:
  - Îmi amintesc acum
  Aspectul este strălucitor...
  Mi-a străpuns inima cu vârful unui pumnal!
  Am ars în râurile vântului de foc,
  Ai rămas tăcut ca răspuns!
  Alice murmură ca răspuns:
  - Oh, cât de ușor este să intri în pervachi -
  Taci, taci, taci!
  Arkasha a fost de acord:
  - Tăcerea este de aur, dar adesea de un standard foarte scăzut!
  Alice chicoti, iar limba ei se lungi cu o duzină de metri și ca o palmă pe fruntea unui mare academic.
  Până și ochii lui au ieșit din orbite...
  Și copitele călcau deja pe vid. Sticlele de alcool alergau pe cai albi și țigări pe cai negri. Și părea extrem de atrăgător.
  Și a fost o coliziune...
  Lekha Teterev a cântat:
  - Am aprins o a doua țigară,
  S-a auzit o bătaie în baie...
  Probabil sfârșitul lumii
  Du-mă la frică!
  Alice a confirmat:
  - Hai să o luăm!
  Și eroina războinică își va biciui din nou limba ca o sperietoare...
  Arkasha a obiectat la acest lucru în felul său. Fruntea lui de pe frunte s-a lungit și i-a interceptat limba. Imediat a avut loc un scurtcircuit și cum a scânteie... Mai exact, fulgerul a ciocănit ca un rulou de tobe.
  Și iar valul de tsunami a mers, doar că de data aceasta lovitura a căzut asupra navelor cu pachete de țigări. Și totul se va aprinde și va aprinde...
  Și navele de luptă groaznice sunt ca niște bulgări de zăpadă aruncate într-o tigaie gigantică.
  După ce au schimbat lovituri, eternul băiat și fata s-au lovit de frunte și au cântat la unison:
  - Vom fi prieteni cu tine,
  Comoara prieteniei eterne!
  Alice a fost de acord cu asta și a cântat:
  - Diavolul, diavolul, diavolul salva,
  Cineva, cineva, ne-a pedepsit...
  Dă-ne, dă-ne, săbii în mână,
  Împotriva, împotriva noii ciumă!
  Sotnikov a fost de acord:
  - Da, aici a fost un astfel de coronavirus...
  Alice a ciripit:
  Virusul nu ne va lua!
  Și din ochii ei fulgeră din nou.
  În general, echipa sa dovedit a fi... mulțumită...
  Aproape toate sticlele erau sparte, iar țigările ardeau. Și, în general, bătălia a fost în plină desfășurare de mult timp și a ars literalmente ...
  Sotnikov a remarcat:
  Matrix a schimbat totul...
  Alena dădu din cap.
  - Sticla este și ea o persoană!
  Lekha Teterev dădu din cap:
  - Și că țigările nu sunt oameni?
  Natasha a cântat:
  - O să vând lumea întreagă pentru o țigară,
  Și nici măcar o jumătate de viață nu este păcat pentru asta!
  Masha a scârțâit:
  Columb a descoperit America
  Un marinar curajos...
  Dar în același timp a predat
  Toată lumea fumează tutun!
  Alexei Sotnikov a remarcat inteligent:
  - Și când lucrurile stau rău - spun ei - e tutun!
  Arkasha dădu din cap în semn de acord:
  - E corect! Ne-am luptat deja! Și să mergem liberi!
  Alice dădu din cap.
  - Cred că știu să scap de cocon!
  Sotnikov dădu din cap în semn de acord.
  - Un război bun deci luminează gândurile!
  Alice a fost de acord:
  Nu există nimic mai bun decât o luptă bună!
  Arkady a cântat:
  - Un război declanșează în univers,
  Zdrobiți, ucideți fără motiv...
  Dezlănțuit de Satana
  Și moartea a venit cu el!
  Echipa a zguduit... Navele stelare, stele sparte, sticle sparte și țigări carbonizate toate au dispărut...
  Un armistițiu între doi canibali
  . CAPITOLUL 1
  Hitler i-a oferit pace lui Stalin chiar înainte de Kursk Bulge. Tocmai în timpul vizitei lui Molotov în prima linie. Și la o întâlnire personală, ambii dictatori au reușit cumva să fie de acord. Stalin a insistat inițial pe pace fără anexări și indemnizații. Hitler, la rândul său, a observat că Germania controlează încă o parte semnificativă a teritoriilor URSS, iar cererile lui Stalin sunt excesive.
  Hitler a oferit pace, cu păstrarea a ceea ce reușise al Treilea Reich să cucerească.
  În cele din urmă, în ultimul moment, liderul a acceptat un compromis: o întoarcere la granițele din 1939. Führer-ul, realizând că nu poate trage două fronturi, a fost de acord cu acest lucru. Mai mult, Germania a câștigat ceva și a fost posibil să depună rezultatul campaniei estice pentru victorie.
  Stalin avea și motivul lui. În primul rând, mari teritorii ale URSS au fost eliberate fără o singură lovitură. Și în al doilea rând, a existat un calcul că Hitler va lupta în Occident încă câțiva ani. Și toate acestea se vor termina cu anihilarea reciprocă a aliaților și a celui de-al Treilea Reich.
  Și atunci URSS va prelua întreaga lume!
  Calculul este aparent cinic, dar posibil adevărat. Hitler, în orice caz, și-a întors cu adevărat hoardele în Occident.
  Pe 20 aprilie, ostilitățile au încetat pe frontul sovieto-german. Apoi a început retragerea trupelor germane. Trebuia să dureze șase luni.
  Naziștii au luat tot ce au putut în spate. Dar în Tunisia, ostilitățile s-au intensificat.
  În primul rând, desigur, de pe frontul de est au sosit luptători germani și ași mai buni. Și au început să-i coacă foarte tare pe aliați.
  Apoi, bombardierele s-au oprit și au început să transfere tancuri și infanterie, inclusiv unități SS selectate, precum și unități de primă linie întărite în luptele din est.
  Desigur, Panther era probabil cel mai bun tanc din lume la acea vreme. Are un tun cu foc rapid, un proiectil care străpunge armura, iar fruntea ei este bine protejată. Și condițiile pentru echipaj sunt confortabile. Așa că germanii păreau să arunce un atu puternic.
  Și, în același timp, a tras numeroase submarine. Și bătălia pentru Tunisia a continuat.
  Cel mai important, naziștii, după ce au adunat avioane, au putut să atace și să captureze Malta. Și astfel i-a lipsit pe britanici de o bază puternică. Și a devenit mai confortabil pentru naziști să transfere forțele pe Continentul Negru.
  Și a devenit și mai rău pentru Aliați când Franco i-a lăsat pe germani să plece în Gibraltar.
  Și cetatea a căzut în urma unui atac fulger.
  Sotnikov a urmărit acest atac în vis.
  Primul pilot, care a devenit deja legendar, Marsilia, care în istoria aviației a blocat rezultatul a o sută cincizeci și două sute trei sute de avioane, a câștigat destul de încrezător altitudine pe Focken-Wulf. Nu putea, desigur, să rateze cea mai importantă bătălie, care decide cine va conduce Africa. Deci, în loc de ME-109, a fost de acord să conducă un F-190 neobișnuit, deși versiunea bombardier a acestei mașini a urcat puțin greu, deoarece încărcătura cu bombe a fost stabilită în versiunea de reîncărcare. F-190 sau Focken-Wulf, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a devenit un adevărat "cal zburător" al Luftwaffe. Această aeronavă, mai degrabă blestemată în vremurile sovietice, în rolul unui bombardier de primă linie a depășit Pe-2 din toate punctele de vedere, iar ca avion de atac a fost fără îndoială mai bună decât Il-2, sau chiar mai avansat și mai mobil Il -10.
  Ce e mai bine? Viteza, manevrabilitate, mai ales atunci când scufundăm din aripă, ei bine, armele, așa că această aeronavă în cea mai masivă modificare a avut până la șase (!) tunuri.
  Al doilea pilot, distins cu Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante, a zburat pentru a ataca flota engleză nu singur. Cu el este o armată întreagă, bombardiere, inclusiv bombardiere în plonjare, avioane de atac și luptători. Aviația a adunat un număr mare și pentru a lovi cetatea și escadronul britanic. Totul a fost deja calculat, deși încă nu există computere... Nu contează, va apărea în curând o mașină de calcul cu tranzistori, iar apoi lupta va merge și mai bine.
  Mașina este cu adevărat grea, mult blindată, datorită poziționării motorului în fața pilotului (ca Laggs sovietici), vizibilitatea s-a înrăutățit. Desigur, acest lucru l-a protejat suplimentar pe pilot, dar a avut și dezavantaje. Armamentul acestei modificări a lui Focken-Wulf nu este slab: două tunuri de treizeci de milimetri și două mitraliere de 13 mm. Adevărat, pentru a facilita manevrabilitatea, au fost îndepărtate încă două tunuri suplimentare la capetele aripii. În general, aeronava, desigur, este aproape avansată pentru timpul său. Dar, în același timp, trebuie să admitem că în căutarea unor arme și armuri mai puternice, germanii au înrăutățit în mod clar performanța de zbor a mașinii. Și, în general, modalitatea de a agăța mai multe arme în avioane nu a fost cea mai bună, deoarece a crescut costul mașinilor și a redus manevrabilitatea datorită greutății crescute.
  Deși războiul, desigur, este câștigat nu de tehnologie, ci de oamenii înșiși. Aici zboară, de exemplu, în dreapta lui Marsilia, încă nu atât de intitulat, deși a primit deja o cruce de cavaler pentru scufundarea lui Marat, devenit mai târziu legendarul pilot de atac Rudel. Dar cea mai mare parte a acestei legende a zburat pe Yu-87, care, desigur, este mai rău decât Focken-Wulf din toate punctele de vedere.
  În plus, formidabilele Me-110 sunt și ele vizibile. Avioane de vânătoare cu două locuri, care s-au dovedit destul de bine, în rolul bombardierelor de primă linie. La fel și câteva zeci de avioane de atac Me-210, Xe-123 și chiar biplane ușoare convertite în grabă. Era un întreg vultur Luftwaffe aici. Principalul bombardier, desigur, este Yu-88. Apropo, cel mai productiv as al celui de-al Doilea Război Mondial, supranumit "puști", tocmai absolvise școala de zbor. Dar a fost și un războinic, ceea ce este necesar, și poate va fi. Totuși, este păcat, Pokryshkin și Kozhedub: cei mai buni ași sovietici au devenit mareșali ai aerului, în timp ce cei germani nu s-au ridicat niciodată deasupra colonelilor. Marsilia din istoria reală s-a prăbușit într-un accident, punând capăt unei scurte cariere de zbor. Dar avea o proporție mult mai bună: ieșiri - mașini inamice doborâte decât Meldes și Huffman. Dar acest lucru nu s-a întâmplat aici, din cauza deciziei Fuhrer-ului de a transfera pilotul în Italia pentru a lovi Malta. Tocmai sa întâmplat o bifurcare în muson.
  Și acum Marcel este în viață și poate chiar să se încerce într-un alt rol: conducerea unui vehicul de asalt. Și încă ceva de aruncat pe navele inamice.
  Poate pentru că un războinic curajos și priceput impune întotdeauna respect, chiar dacă este un dușman al țării tale. De aici, britanicii pronunță în șoaptă numele Marsilia și se crucișează. L-au numit diavolul blând. Deși în exterior cel mai formidabil as al tuturor timpurilor și popoarelor arată ca un băiat, sau chiar fața lui poate fi confundată cu o fată. Dar mai sunt multe de făcut!
  Marcel privi în lateral. Iată-le, sute de avioane zboară, iar Focken-Wulf-ul său, cu sistemul său de amplificare a motorului și motorul puternic răcit cu aer, trage ușor înainte. Sub ei se află marea, în curând escadrila britanică, ceea ce înseamnă luptă. Cel mai mare vas de război din istoria Marii Britanii, cuirasatul Victoria este scopul său personal. Colegul Rudel a scufundat cuirasatul sovietic "Marat" (mai precis, l-a forțat să se scufunde în fund, în viitor, l-a lăsat să plece și a revenit parțial în serviciu!). Și va face ceva și mai maiestuos.
  Aici, ca un demon din întuneric, English Spitfires și Harihers sar din nori pentru a le întâlni. Marsilia deschide imediat focul de la o distanță de peste trei kilometri. Și care este avantajul pistolului M-103 de 30 mm - aceasta este tocmai capacitatea de a lovi la distanță mare. Adevărat, pentru a lovi o țintă zburătoare în același timp, este nevoie de precizia lunetistului. Dar și aici Kozhedub a preferat să tragă de la o distanță mare de 200-300 de metri, iar germanul "Bebe", dimpotrivă, de la o viteză joasă, dar uriașă, greu perceptibilă.
  Marsilia, având un pistol al cărui proiectil este de trei ori mai greu decât tunul Lagg-5 de 20 mm, poate zdrobi inamicul de la trei kilometri. Așa că ia-o!
  Începând deja să sufere pagube la distanță, britanicii s-au agitat și, încetinind, au început să se deplaseze în lateral. Iar Marcel a simțit intrarea într-o stare de transă de luptă, când nu mai ținești. Corpul, parcă, este controlat de un demon care a prins rădăcini în tine, apăsând pe o inspirație minunată. Se întâmplă cu unii luptători atunci când creierul, pe care o persoană îl folosește de obicei maximum o miime, brusc, amenințănd că va sparge, dă putere deplină. Dobândind darul viziunii absolute. Și tânărul as a continuat acum să tragă focuri simple pentru a păstra set-ul mai mult timp. În general, desigur, este aproape imposibil să loviți o singură țintă dintr-o mitralieră, chiar și cu o instalație controlată. Poate de aceea nu se menționează atât de mult în memoriile piloților despre rachetele cu reacție. Dar acum Marcel este ca un medium și capabil să comunice cu spiritele demonice. Aceasta înseamnă că ofițerul de aviație a intrat într-o stare de transă de luptă, folosind intuitiv abilități paranormale. Și nu a ratat, pentru că știa - dinainte, unde va fi amplasat cutare sau cutare luptătoare. Și asta a făcut posibilă apăsarea trăgaciului fără întrerupere și lovirea, lovirea, lovirea! Și inamicul a suferit pierderi colosale și și-a pierdut moralul în fața ochilor noștri.
  Iată ce se întâmplă cu vulturii britanici care par neputincioși, rechinii aruncați pe nisipul deșertului. Și se înfurie încercând să se retragă în același mod!
  Cu toate acestea, atât noul venit Huffman, cât și alți piloți germani luptă și ei cu curaj și, cel mai important, cu pricepere. Nici Rudel nu a greșit, deși are un Yu-87, care nu este o mașină foarte bună pentru luptele aeriene. Adevărat, cu două tunuri de 20 mm. Aici britanicii nu pun arme în avionul lor, se limitează la mitraliere. Dar Marsilia, în ciuda greutății mari a mașinii sale și a celei mai proaste manevrabilitati ca urmare a acesteia, este încă cea mai bună, numărul luptătorilor doborâți a depășit cincizeci și nici o singură (!) domnișoară.
  Luptătorii britanici fuseseră deja în mare măsură distruși, iar o minoritate împrăștiată. Sub flota aeriană germană, nave britanice. Aici este cel mai mare cuirasat dintre ele pentru toate navele de luptă, cuirasatul Victoria, numit după regina Commonwealth-ului, care a condus cel mai mult timp din istoria lumii (pentru acei conducători a căror cale poate fi urmărită mai mult sau mai puțin sigur!). Marsilia vede o navă sub el, pe care se află aproape o divizie de soldați și marinari. Sute de pistoale de diferite calibre, inclusiv de la șase până la douăzeci și cinci de inci capabile să scuipe o tonă de obuze. Cuirasat groaznic, creații ale celor mai buni ingineri britanici. Trebuie să aruncați o tonă bombă în așa fel încât să lovească direct în camera mașinilor sau în depozitul de muniții, pentru a provoca o detonare. În caz contrar, o tonă de bombe, un astfel de brontozaur cu pereți despărțitori de nescufundat, pe fundalul cărora "Titanic" nu va cădea pe un slob mizerabil. Mai mult, aveți grijă să nu cădeți sub focul tunurilor antiaeriene, dintre care sunt multe pe acest mare cuirasat, deja trag din ele, focurile de artificii izbucnesc de la explozii.
  Cu toate acestea, Marcel nu a țintit și nici nu a selectat nimic, fiind în semi-transă și simțind, ca și Luke Skauker, puterea, precum și respirația întregului eter cosmic, a tras pur și simplu de pârghie și a zburat o tonă de bombă. Marcel a șoptit o rugăciune:
  - Doamne, iartă și ai milă, dar aceasta este datoria mea!
  - Învinsul greșește întotdeauna, dar este întotdeauna la modă să tragi concluziile corecte din pierdere! - Apoi, ciocănind, cu un aforism - Poți câștiga pierzând totul și pierzi - câștigând egoism!
  S-a auzit un vuiet de jos cu atâta forță încât până și avioanele germane la o înălțime decentă s-au zguduit destul de rău. Cuirasatul gigantic "Victoria" era acoperit de pene de foc, ajungând la înălțimea unui zgârie-nori din New York, valurile "tsunami" care veneau de pe el au împrăștiat cele mai apropiate nave engleze în toate direcțiile. Câteva fregate chiar s-au răsturnat... Și a fost un colaps.
  Marsilia comanda printr-un radio puternic:
  - Și acum dintre toate armele, pe Gibraltar - foc!
  Ordinul a fost dat tocmai la timp, tocmai în floarea vârstei, când soldații au ieșit din barăci și făceau exerciții, ceea ce înseamnă că vor da astăzi o lumină Marii Britanii cu napalm termoquark.
  Ei bine, alte avioane germane au atacat escadronul. Cu coada ochiului, Stalluk a văzut că Yu-87 al lui Rudel a aruncat o bombă de 500 de kilograme asupra unui portavion și a lovit, ca întotdeauna, exact. Căpitanul-fuhrer-ul a exclamat cu bucurie:
  - Așa se păstrează eroul de război!
  Portavionul a primit pagube, dar nu numai de la Rudel. Au contribuit și alți ași germani. Însuși Marsilia, care mai avea două bombe de 200 de kilograme, a decis să le folosească în acest fel. Prima victimă a fost un crucișător. Bomba l-a lovit direct într-un coș mare, care produce fum... Altul s-a trezit într-o fregată. Pentru a face acest lucru, Marsilia a efectuat chiar și o manevră de scufundare. După aceea, fuzelajul a devenit mai ușor, iar tânărul as a regretat că nu a adus suprasarcina la limita de 1800 de kilograme. Cu toate acestea, nu este nevoie să fii atât de egoist, lăsați-i pe ceilalți războinici ai celui de-al Treilea Reich să iasă în evidență și să câștige glorie. La urma urmei, trebuie spus un lucru onorabil să fii mai înalt și mai cool decât toți ceilalți.
  În Germania fascistă, au existat mulți războinici glorioși, care studiau istoria ei și faptele diverșilor eroi și cavaleri de război, ești pur și simplu surprins și nu încetezi să te întrebi: de ce au suflat nemții atât de repede? Și de ce aviația lor și-a pierdut superioritatea aeriană?
  Bineînțeles, în Uniunea Sovietică, au fost ași deloc ratați - Pokryshkin, primul erou de trei ori al URSS, Kozhedub, a fost considerat cel mai bun, încă șase oameni aveau mai mult de cincizeci. Dar totuși... Poate că lucrul potrivit este cu adevărat de partea URSS, iar puterile superioare au sprijinit Armata Roșie și Imperiul Sovietic!
  Marcel și-a dat seama atunci că și-a făcut treaba, iar acum a venit timpul să se întoarcă, să alimenteze și să lovească cetatea. Majoritatea navelor, inclusiv două nave de luptă și două portavioane, au fost scufundate; Marea Britanie nu va mai putea ajuta Gibraltarul din mare. Și cetatea în sine este acum doar zdrobită și nu poate rezista.
  Pilotul terminator sa întors și întreaga armată victorioasă a celui de-al Treilea Reich l-a urmat. Nu a mai rămas aproape nimic din englezi. Adevărat, nu au fost deloc pierderi, totuși s-au luptat cu luptători și tunuri antiaeriene. (Marsilia lor a distrus exact optzeci și unu de avioane, ducând numărul total de avioane la 401!). Acum o poți marca...
  Când, desigur, cetatea cade...
  Apropo, Rudel, desigur, fără îndoială, bravo, vezi cum s-a luat cu fregate, vezi, a zdrobit și portavionul.
  Aici avionul de luptă-bombardament Marsilia a aterizat deja. Călit și obișnuit cu munca militară, corpul executa mișcări automat.
  Alimentarea și reîncărcarea aeronavei nu ar trebui să dureze mai mult de cincisprezece minute, apoi să sară și să prăbușească restul.
  Ei bine, demoniacul Adolf Hitler, așa cum a fost anunțat, conduce personal asaltarea Gibraltarului din Spania.
  Cea mai puternică cetate britanică în sine a fost supusă unor bombardamente masive, iar tranșeele au fost literalmente pământate, zidurile și pereții despărțitori s-au prăbușit. Nu vă puteți imagina cât de șocați au fost apărătorii cetății Gibraltar. Și nu numai prin lovituri de obuze. Cu toate acestea, vuietul și urletul au fost groaznice. Negrii și arabii din unitățile coloniale și-au pierdut capul deja în primele minute de pregătire pentru artilerie, iar albii nu arătau mai bine.
  Caporalul senior Parkinson a fost atât de speriat încât s-a repezit la toaletă. Dar cel puțin o duzină de englezi și arabi se înghesuiseră deja, astfel încât caporalul a fost lovit fără ceremonie în falcă cu un călcâi. Parkinson a țipat și mai tare și a scos arma.
  - Hei tu, cu fața galbenă, eu tu!
  De sus, din cauza scuturarii golurilor, a căzut nisip, fierbinte și înțepător, s-a urcat la propriu în gulerul caporalului. A căzut într-o stare de prăbușire a avionului și a deschis focul pentru a ucide. Ca răspuns, un pumnal a zburat, străpungând stomacul lui Parkinson. O fântână de sânge a țâșnit apat din burta lui grea, iar caporalul învins s-a zvârlit de agonie.
  Și în alte locuri nu a fost mai bine, țipete, duhoare, furie, lupte, când britanicii cu părul negru sau, dimpotrivă, paliți, în ciuda verii tropicale, se zdrobesc între ei. Și sus a fost, desigur, și mai rău, dar acolo isteria s-a stins repede, toți cei violenți au fost bătuți.
  Doar prostituata soldatului Corneille nu și-a pierdut capul, ci a profitat de momentul pentru îmbogățirea personală. Unu, doi, trei - rupe-ți buzunarele. Patru, opt, cinci - trebuie să împuști iepurașii! Și curva neagră i-a urcat fără ceremonie în buzunare și chiar a zâmbit josnic.
  Panica a cuprins și câinii, au început să se repeze și să muște războinicii britanici nebuni și au răspuns frenetic împușcând și, cel mai important, lovind, însă, nu numai animale, ci și oameni. Chiar și colonelul Phantomakh, poreclit buldogul, și-a pierdut capul într-o măsură atât de mare încât a început să sape, lovind fără succes podeaua buncărului cu o lopată de sapă.
  Ei bine, Marsilia, Rudel, Getter și alți cavaleri ai războiului celui de-al Treilea Reich au scos de sus, încercând în primul rând să scoată tunurile antiaeriene. Cu toate acestea, nu a fost aproape nicio distrugere aici, iar britanicii practic nu au împușcat. Distrugând un singur portbagaj îndrăzneț, Marcel a vorbit:
  "Nu este bine să fii fleacuri într-o chestiune mare, dar este și mai rău să nu acorzi importanță fleacurilor din cauza unei mici dorințe de lenevie!"
  Planul, elaborat în prealabil de către sediu, a fost realizat, clar ca în exerciții. Trupele au înaintat chiar înainte de sfârșitul pregătirii artileriei. Cu neglijență pionii rearanjați. Fuhrer-ul nici măcar nu putea da ordine, în măsura în care totul s-a dovedit armonios. În special, mișcarea "Goliaths" care aruncă în aer pasaje în câmpurile minate. Și, de asemenea, provocat, personal de căpitanul-fuhrer, sistemul ușor de utilizat "Șarpe Gorynych". Pasajele din câmpurile de mine au fost lăsate largi, iar de-a lungul lor s-au repezit imediat tanchete ușoare, apoi infanterie. Cu toate acestea, britanicii, așa cum era de așteptat, practic nu au rezistat. Doar prezența unor mine dens presărate, inclusiv cele mai recente, controlate radio, a încetinit avansul, precum și diverse vârfuri și șanțuri. Acest lucru a creat în mod natural probleme și mai mult decât probleme grave. Dar la urma urmei, nemții nu sunt atât de simpli, au prevăzut multe.
  Aici Marsilia s-a întors pe Fokken-Wulf-ul său, dacă ar fi avut ocazia, ar fi aterizat avionul undeva mai aproape, ce să facă, să se împuște și să lupte pe jos. Dar, după cum a vrut norocul, este greu să găsești un loc bun, deși Focken-Wulf nu este deloc o mașină capricioasă în ceea ce privește aterizarea.
  Pilotul Rudel a întrebat-o pe Marsilia la radio:
  - Simt că Maxim va fi terminat într-o oră colega! Poate vom încerca să ne așezăm pe platforma aceea stâncoasă pentru a ajunge la timp pentru analiza pălăriei?
  Marcel remarcă sumbru:
  - Nu poate sta decât unul!
  Rudel ezită. El a înțeles că marele războinic al nefastului al Treilea Reich a vrut să tragă mai mult, dar, pe de altă parte, ar putea lua în considerare concesia că îi era frică și chiar îl expune pe lider la gloanțe.
  Marcel a înțeles asta și și-a moderat brusc entuziasmul:
  - Bine atunci! Stai jos! Nu poți fi atât de egoist și iei toate premiile pentru tine! Lasă-i pe alții să tragă!
  Câteva minute mai târziu, tânărul terminator a început să sforăie și nu a văzut steagurile albe fluturând deasupra cetății. Și după ceva timp, numeroase coloane de captivi care au rămas uluiți și și-au pierdut aspectul uman sunt deja alungate.
  Astfel, a fost luată o cetate de mare importanță strategică. Și fasciștii au început acum să pătrundă direct în Africa. Trupele au fost transportate pe continentul negru pe cea mai scurtă distanță.
  Și acum raportul de putere a început să se schimbe dramatic. Mai ales datorită faptului că tancurile germane aveau acum o putere de luptă superioară. Și nu doar "Tigri" și "Pantere", ci chiar și T-4. Deci a fost foarte greu pentru britanici și americani.
  Situația a fost agravată de faptul că trupele germane aveau mult mai multă experiență de luptă cu un inamic serios și se distingeau mai mult prin disciplină și pregătire.
  În plus, puștile de asalt MP-44, care nu aveau egal, au început să intre în trupele germane.
  De asemenea, URSS a început să vândă petrol celui de-al Treilea Reich și echipamentul naziștilor a reînviat. Deci Marocul a fost capturat rapid. Și germanii au putut să se conecteze cu trupele lor din Tunisia prin Algeria. Și brigăzile Wehrmacht au trecut prin Libia.
  Desigur, fetele frumoase au luptat cu mult curaj.
  În Libia, britanicii nu aveau o linie puternică de apărare și, prin urmare, s-au retras.
  Dar au fost urmăriți pe urmele trupelor celui de-al Treilea Reich.
  Și numai în Egipt s-au desfășurat bătălii cu adevărat aprige. Mai mult, au fost transferate întăriri serioase din Marea Britanie și SUA.
  Magda și Schella au fost eroi în Egipt. Ofensiva unităților lui Rommel s-a desfășurat în condiții grele ale unei veri arzătoare. Este mai ușor pentru femeile războinice, sunt în bikini și mânjite cu o cremă protectoare, destul de eficientă. Nisipul fierbinte al țării faraonilor se așează în picioarele lor goale, dar picioarele înțepenite nu mai acordă atenție unui asemenea fleac. Doar că gloanțele și obuzele sunt reale. Iar ofensiva "Desert Fox" alege, de regulă, în întuneric. Englezii luptă altfel. Trupele coloniale se prăbușesc la primul atac, dar luptătorii din Marea Britanie, precum și câteva divizii australiene, luptă foarte tare.
  Aici, aplecându-se și de-a lungul unei linii întortocheate, fetele aleargă la atac, sparg în șanț, unde începe o groapă mare.
  Cel mai dificil lucru aici este să alergi când scoici explodează de jur împrejur, fântâni de nisip topit se ridică sus în aer. Iar fragmentele aproape ating pielea lipsită de grăsime, sub care se rostogolește sârma de mușchi de oțel.
  Și în șanț în sine este deja mai ușor. Shella îl lovește în falcă pe cel mai apropiat ofițer englez. Scrâșnește din dinți și se prăbușește strâns.
  Blonda exclamă fericită:
  - Iată o recepție în modul arian!
  Partenerul de foc adaugă un genunchi în vintre, forțând mercenarul arab să se așeze și strigând:
  - Nu este pentru tine să joci spillikins!
  Războiul este crud. Până și îngerașa Shella rupe burta celui mai apropiat englez cu baioneta. Este dezgustată, dar nu are nimic de făcut. Ori el ești tu, ori ești al lui. În război nu există conceptul de răutate, există doar criterii de eficiență și oportunitate.
  Și sânge. Este chiar surprinzător că atât de multe pot curge din ea dintr-o lovitură puternică elementară cu o lopată de sapator. Când sângele, așa, este stropit pe nisip și apoi cu încăpățânare nu vrea să fie absorbit.
  Shella, ale cărei tălpi întărite ciugulesc acest lichid lipicios și urât, strigă furioasă și răcnește:
  - Pui de leu, asta nu va ajuta.
  Furia fetei din SS crește dramatic. Urmează o lovitură crudă adusă adversarului în vintre. Și maiorul RAF zboară ca un dop de șampanie și tranșee. Și bule de sânge ies din spatele gurii ofițerului. Magda aprobă:
  - Aceștia sunt cei mai buni bărbați și obțineți satisfacție!
  Dar cel magmatic în sine nu pierde timpul. Ea a mutat capul unei carabine de asalt, l-a făcut pe inamicul să cadă ca ceara de lumânare. Numai că victima este un negru, atunci ciotul s-a dovedit întunecat. Acum Shella își încurajează prietena:
  - Ține-o așa!
  Magda, după ce a tras doar câteva gloanțe dintr-un pistol de tip Mauser îmbunătățit, confirmă:
  - Există atât de păstrat!
  Iar restul fetelor luptă eroic și, cel mai important, foarte priceput. În mod surprinzător, batalionul de tigre suferă pierderi minime, deși se luptă în plin război. Poate zeii și cea mai importantă zeiță - Pallas sau Fortune este favorabilă tinerelor fecioare?
  Poate de aceea compania lor a fost trimisă să lupte în plin. În zona de descoperire așteptată a marilor forțe britanice din Alexandria blocată. Și care este logica în asta.
  
  Așa că acum fetele stau în ambuscadă și vorbesc.
  Magda a întrebat-o pe Shella:
  -Sunt de acord că ai fi visat să mergi din acest iad al deșertului în Rusia!
  Shelley clătină din cap.
  - Sincer, nu. Deși din punct de vedere climatic există mai bine decât aici!
  Magda de foc a făcut o grimasă sălbatică:
  - Ți-e frică de soldații ruși, sau de iarna rusă?
  Shelley clătină din cap.
  - Ei bine, nu! Ar fi chiar interesant cât de mult ar putea rezista în frigul lor amar, desculț și într-un costum de baie. Dar nu asta e ideea, nu?
  Magda se strâmbă cu un dispreț exagerat:
  - Și în ce? Ți-e frică să mori?
  Shelley i-a făcut semn să oprească:
  - Ei bine, nu! Nu sunt un laș, ceea ce cred că toată lumea l-a văzut deja de mai multe ori, dar vezi tu, rușii sunt un astfel de popor... Care de obicei luptă până la capăt și îi învinge pe cei mai persistenti!
  Arzând Magda, scuturându-și sudoarea din cap, spray-ul s-a împrăștiat și, căzând pe nisipul fierbinte, a șuierat dezgustător, a obiectat:
  - Dar au capitulat în primul război mondial. Au semnat o pace rușinoasă cu noi, așa că după aceea, veți pretinde că sunt invincibili și luptă până la capăt!
  Shelley a răspuns cu un oftat:
  - Deci, până la urmă, am capitulat în primul război mondial. Atunci să te răzbuni!
  mârâi diavolul focului.
  - A fost o trădare a guvernului nostru!
  - Deci au o trădare de către revoluționari și bolșevici! a scapat Shelley. - De parcă nu știi cine este Lenin!
  Magda și-a răsucit degetele cu o unghie ruptă la tâmplă:
  - Din pacate stiu!
  Pe aceasta, iubita a încheiat conversația, gâtul se usucă, doare să vorbești, iar sabia lui Damocles strălucea în față.
  Când soarele a trecut de zenit și apoi a început să moară, iar umbrele s-au lungit, s-a dovedit că fetele și-au început munca nu în zadar.
  Acum, când naiba s-a terminat, s-a auzit un zgomot de motoare și un fel de mișcare din partea Alexandriei.
  Gala a comandat:
  - Pregătiți-vă fetelor! Apoi vocea ei a devenit mult mai păzită. - Tigrele în armă!
  În cele din urmă, siluetele de tancuri au apărut în depărtare pe linia fortului. Se mișcă încet, dar oarecum amenințător. Fetele și-au pregătit puștile antitanc. Acestea sunt lansatoarele de grenade, fără recul ușor. Cu toate acestea, puterea lor explozivă nu este potrivită pentru fiecare tanc.
  Gala, brunet, musculos, deși degresat de căldură, poruncește, sau mai degrabă avertizează:
  - Nu deschide focul fără ordine. Cromwells și Matildas sunt în față. Armura frontală a tancului Cromwell are șaptezeci de centimetri, iar Matilda are optzeci. Lansatoarele noastre de grenade nu le vor lua. Așadar, vei trage doar pe șine.
  Fetele au țipat la unison:
  - Aşa este, tovarăşe comandant!
  Shella, pozând jucăuș, remarcă:
  - Cu toate acestea, "Cromwell" este atât de bine, fierul de călcat se aseamănă ridicol! L-am văzut de atâtea ori, dar pur și simplu nu mă pot obișnui cu această glumă.
  Într-adevăr, acesta dintre cele mai masive tancuri engleze arăta ca un fier de călcat banal cu partea frontală teșită. Cu toate acestea, a fost foarte greu să spargi un astfel de rezervor. Aici ai nevoie de un calibru de cel puțin 75, ceea ce este încă rar pentru armata germană. Tunul de 88 de milimetri este și mai bun, dar Rommel are puține dintre ele și este foarte greu de transportat un astfel de lucru colos, mai ales în deșert.
  Și aici este Matilda. Cea mai bună creație antebelică a construcției de tancuri britanice. Optzeci de milimetri de armură frontală, cu o greutate de doar 27 de tone. Adică, armura frontală a unui tanc mediu este mai groasă decât cea a KV-urilor sovietice grele și chiar teșită ca prova unei nave. Gerda credea că "Matilda" se pregătea se pare pentru războiul împotriva URSS. Rușii aveau deja, chiar înainte de al Doilea Război Mondial, tunuri de 76 de milimetri, ceea ce înseamnă că erau capabili să străpungă ceea ce era mai slab. Matilda în sine, însă, nu este bine înarmată, calibru 47, dar are trei mitraliere.
  Fetele sunt însă cu sânge rece. Doar puțin peste treizeci de tancuri se mișcă, urmate de tanchete și infanterie. O parte din infanterie pe motociclete cu sidecars. Tanchete, puțin peste cincizeci, dar infanteriei motorizate se grăbesc decent. Shella, sincer surprinsă, o întrebă pe Magda:
  - De unde au atâta echipament în blocada?
  Femeia demon cu părul roșu a zâmbit în timp ce harpia a răspuns:
  - Da, nu au avut niciodată probleme cu conservele. Vor să ne testeze pentru putere. Cum să ne dăm seama dacă băieții noștri nu se vor șovăi!
  Shelley a răspuns:
  - Nu băieți, ci fete! Și, de asemenea, cel mai tare...
  Iar în spatele penelor și motocicletelor mărșăluia infanteria. Soldații englezi au fugit, aplecându-se ușor, iar în mâini țineau puști și pistoale-mitralieră. S-a auzit un zgomot de omizi și un zgomot de nisip.
  Magda s-a uitat vioi în jur (nu pare a fi nimic groaznic, de-a lungul marginilor postului pe care fetele o ocupă, fier, băieții nemți stau și ei la pândă!). Până acum, nu s-a tras un singur foc din unitățile Wehrmacht. Totul este liniștit și calm. Shelley șopti încet:
  - Suntem ca indienii într-o ambuscadă, dar în același timp riscăm și noi înșine să ne pierdem scalpul!
  Magda pufni ca răspuns cu un dispreț deosebit, suflându-și o șuviță de păr de foc de pe frunte:
  - Cu o astfel de dispoziție, nu ar trebui să mergi deloc la luptă!
  Însă britanicii aveau nervi mai răi, sau poate că voiau să impresioneze inamicul și, prin urmare, tancurile au fost imediat învăluite în fum, împușcăturile au bubuit. În urma lor, au fost trase mitraliere, iar infanteriștii au tras și ei o salvă din puști. Germanii au rămas tăcuți, așteptând să se apropie inamicul.
  Și când au mai rămas doar o sută de metri dușmanilor, Gala a poruncit succint:
  - Foc!
  . CAPITOLUL 2
  Fetele reușiseră deja automat să cadă de acord asupra victimelor lor și trăseseră din lansatoare de grenade pe șine. Din fericire, sunt perfect vizibile în tancurile engleze. Shella a tras și a exclamat cu bucurie, omida dreaptă a blindatului "Matilda" a fost ruptă. Fata se întoarse:
  - "Matilda" a luat șah mat!
  Magda a reușit, de asemenea, să-l doboare pe Cromwell, s-a repezit fata bucuroasă:
  - Revoluția burghezilor din Germania nu va trece!
  Apoi ambele fete au râs. Alte lupi și-au lovit lansatoarele de grenade destul de precis, drept urmare toate cele treizeci și patru de tancuri britanice s-au oprit. Liderul lor, Gayla, a exclamat:
  - Englezii tremură cu toții, nesemnificația lor este peste muchie! Dacă nemții se luptă, este mai bine să nu te lupți!
  Într-adevăr, femeile sunt o rasă atât de mare încât au un dar special la fotografiere. Și au lovit extrem de bine. Deci puterea de lovitură a britanicilor a fost paralizată.
  Adevărat, Marea Britanie nu este o țară slabă și mașinile oprite au început să tragă înapoi. Dar ce dezavantaj au... Botul nu coboară bine, așa că... Gala poruncește:
  - Acele fete care nu și-au descarcat lansatoarele de grenade, lasă-le să aleagă victime dintre tanchete.
  Magda chicoti.
  - Și pene, oh pene - vom face dulciuri din ele!
  Shella adaugă:
  - Deși suntem la dietă, dar ai loc la toaletă!
  Magda a adăugat:
  - O găină ciugulește bob cu bob, dar se îngrașă mai repede decât un mistreț care înghite bucăți!
  Ce este o tanchetă? Aceasta este o mașină care arată ca un rezervor mic, uneori urmărit, alteori cu roți. Adevărul cântărește doar două sau trei tone, sau patru tone și jumătate. Modificările mai grele au și un tun. Unul atât de mic... calibrul său este de 20 de milimetri, dar este foarte periculos pentru infanterie. Apropo, o tanchetă poate fi străpunsă și în frunte, mai ales dacă intri în carenă, unde armura probabil nu va ricoșa. Unele fete în special au și un set suplimentar de lansatoare de grenade. Se reîncarcă rapid ușor, ca și cum ar mângâia butoaiele unui copil. Apoi deschid focul pentru a ucide.
  Magda chiar a cântat:
  - Repetăm mișcări simple - o lovitură bine țintită de înfrânt!
  Penele reacționează la lovituri în moduri diferite. La Shella, de exemplu, o victimă de oțel a explodat, iar la Magda, deformată, a început să se așeze. Fetele chiar țipă de încântare, de parcă ar fi mângâiate de băieți frumoși. Și răspunsul este scuipat moartea.
  Shella a lins chiar lansatorul de grenade cu limba, a simțit un gust metalic. Aproape toate tanchetele sunt căptușite. Motocicletele britanice au început să încetinească. Chiar și de departe, era clar cum fețele australienilor erau sucite. Atacul formidabilei Marii Britanii era clar sufocat...
  Magda, dând jos lansatorul de grenade, luă un pistol-mitralieră și, apăsând clichetul, spuse:
  - Sunt un coafor blând, pentru că nu este nimic mai tandru decât moartea!
  Shella urlă:
  - Nu e păcat să tunzi părul ca britanicii!
  Tragerea britanicilor a devenit haotică, iar apoi mitralierele grele germane au fost lovite cu ciocanul, iar tunurile au fost lovite cu obuze de fragmentare. Mai întâi, au fost trase arme de calibru mic, dar au produs și o cantitate destul de mare de devastare, iar apoi au câștigat un calibru mediu de 75 de milimetri. Când un astfel de calibru lovește, iar obuzele se sfărâmă în fragmente...
  Magda și-a frecat palmele cu satisfacție.
  - Iată un terci pentru ei!
  Un englez era un negru, și atât de uriaș: șapte picioare și jumătate, nu mai puțin. Purta o vestă antiglonț și răcnea ca un mistreț rănit. Întrucât motocicleta mare pe care călărea negrul a fost lovită, acesta a sărit de pe ea și a fugit pe poziție. Shelley a zâmbit răutăcios.
  Da, era un tip bun.
  Poza blondei desculțe este extrem de precisă, chiar în vintrele blindatului Othello. Negrii au strigat: au experimentat un "orgasm" comprimat. Shelly a spus o glumă:
  Noi, fetele, suntem băieți drăguți
  Valoarea va fi confirmată cu o sabie de oțel!
  Un glonț în frunte de gunoi de la o mitralieră,
  Vom smulge niște negri!
  Magda aproape că se sufocă de surprindere:
  - Deci încă știi să înjuri! Ei bine, tu și un prieten!
  Shelley îi făcu cu ochiul înapoi.
  - Si ce? Sunt foarte divers!
  O parte din britanici s-au întins și au tras înapoi. Bătălia a crescut, iar unul dintre gloanțe a zburat atât de aproape de capul Magdei, încât aceasta chiar și-a tăiat un smoc de păr. Părea că o bucată de flacără strălucitoare căzuse. Diavolul de foc și-a făcut cruce mecanic:
  - Coaferii ăștia au mâinile ascuțite la naiba!
  Shella, continuând să conducă focul țintit, a răspuns:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, în ciuda întregii agitații a luptei, încă nu a putut rezista întrebării:
  - Ce ai spus?
  Shelley făcu cu ochiul viclean.
  Înțelegi latina? O expresie care denotă kaput total!
  Magda, ca răspuns, a întrerupt un șir lung de încă cinci englezi care au sărit în picioare la momentul nepotrivit și a spus:
  - Un exces al minții echivalează cu lipsa ei!
  Shella și apoi a găsit ceva de obiectat:
  - Nu, gresesti! Este ușor să luați mintea, dar este dificil să o adăugați.
  Magda, după ce a culcat un alt arab, a decis să fie de acord:
  - Ce pot sa spun! In general imposibil! Un pahar de vin - nu va adăuga minte! Al doilea și al treilea sunt nebuni!
  Dar, în ciuda pierderii moralului, britanicii erau încă periculoși. Iată unul dintre lupi, o drăguță cu părul negru în bikini, câteva gloanțe lovite în cap, forțând un țipăt scurt să se potolească pentru totdeauna. Păcat că viața fetei s-a dovedit a fi atât de scurtă, ca fluturii de o zi. Mai mulți lupi au fost răniți. Magda a spus:
  - Sunt mulți ași diferiți, doar o mulțime de pid....
  îl întrerupse Shelley.
  - Înjurarea de obscenități în timpul unei lupte este un semn rău... Deși șahmat într-un joc este un semn de clasă!
  Acestea fiind spuse, fata a aruncat un glonț în ochiul adversarului. Ea chiar a devenit oarecum înspăimântătoare, așa că ucizi, ucizi... Nu se vede un sfârșit în asta. Nici Magda nu a rămas în urmă și chiar a început să numere morții. În general, dacă te gândești bine, uciderea adaugă putere unei persoane? Doar uciderea, desigur, adaugă și întărește karma. Se pare că ești alimentat de energia unor indivizi inferiori. Și devii de o mie de ori mai puternic. După cum se spune - războinici-eroi. Sau mai degrabă războinici-bogatyrs. Iată un tip australian - aproape un băiat și-a pierdut jumătate din craniu. Magda a remarcat:
  Mai bine să omori o dată decât să blestem de o mie de ori!
  Shelley a fost de acord.
  - Cu siguranță! Puteți da clic pe toată lumea astfel! Unde este presiunea ta automată, un scuipat feroce în creierul căderii stelelor.
  Magda, furioasă pe ghepard, a adăugat:
  - Britanicii te închid, ei bine, bea la naiba! Doar ploaie pe acoperișul generalului tău!
  Shella a început să numere și exemplarele exterminate. Într-adevăr, că frumusețea ei ar trebui să stea pe ceremonie. Dar iată o altă întrebare, ar trebui să pună lumânări pentru morți sau nu? La urma urmei, chiar dacă oamenii răi sunt dușmani, ei sunt totuși oameni. Cum, de exemplu, au făcut spartanii în astfel de cazuri. Probabil nobil.
  Shella, în șoaptă puternică a zeiței îndemnătoare, a spus:
  - Știi Magda, hai să mergem după luptă la cel mai apropiat templu și să ne rugăm pentru cei uciși de noi ca sufletele lor din purgatoriu să se năpustească direct în paradis.
  Războinicul cu părul roșu se strâmbă.
  - Sau poate mergem la moschee? Ei bine, tu și sentimentala Shelley. La fel ca omonimul tău din basmul lui Andersen, sau mai degrabă Charles Perot. - Magda a plantat o explozie forțând încă trei oameni să eructe sânge. - Dar lumea noastră nu este o arenă pentru sentimente ieftine.
  Războinică blondă a ridicat din umeri.
  - Cum să spun? Nu mi-ar plăcea ca, în cazul morții mele, trupul să fie călcat în gunoi de grajd și chiar urinat deasupra. Faci bine și ți se întoarce...
  - Se întoarce cu un glonț! se răsti Magda, primind deja câteva zgârieturi tangenţiale.
  Shella a mai lăsat două și a remarcat:
  - Și nu căscă, atunci nici măcar un glonț nu te va găsi!
  Magda și-a răsucit fața murdară.
  - Glonțul este un prost și baioneta nu este un profesor, dar proiectilul nu este un asistent! Dar nu te poți proteja de focul automat cu o cădelniță!
  Shelley a remarcat:
  - A scris un poet celebru - astfel încât un stilou este echivalat cu o baionetă!
  În acest moment, urechea blondei a fost ușor zgâriată de un glonț. Cu toate acestea, Shelley nici măcar nu tresări. Și dacă glonțul fluieră, înseamnă că a zburat pe lângă.
  . CAPITOLUL #10
  
  Magda a aprobat această metodă:
  - Acest comportament este demn de un arian adevărat!
  Shelley a replicat:
  - Generozitatea pentru complimente, maschează lipsa minții și lăcomia!
  Magda din loc și din drum, a strigat:
  - O astfel de filozofie te va aduce în mormânt!
  În dreapta Shellei, un prieten cu părul deschis a fost și el rănit. Deși fata este încă o nou-venită necunoscută în loc de un tovarăș plecat, îi este totuși milă pentru ea. Dar ea nu geme, dimpotrivă și-a stors un zâmbet. Apoi a început să scoată glonțul cu limba. Shella s-a târât spre ea:
  - Lasa-ma sa te ajut...
  Ea se răsti înapoi:
  - Coborî! Mai bine trageți și distrugeți puii de leu. Acest lucru este grozav pentru tine.
  Shella nu a ripostat cu agrafe de păr și nici nu a aruncat nisip, deși a fost tentată. Sprijinindu-și cotul și obținând un accent, întinzând clar trei persoane într-o explozie scurtă (are deja un pistol-mitralieră, a devenit atât de fierbinte încât țeava a început să se înroșească, este chiar surprinzător că încă nu s-a blocat!), mârâi:
  - Excelent, nu se întâmplă niciodată într-un război! Cu siguranta ceva neterminat!
  O prietenă (numele ei era Whalen) a spus:
  - Asta ar fi pentru limba ta, și chiar înșurubați trăgaciul unei mitraliere! Deci ar distruge pe toată lumea.
  Shelley a râs, foarte tare. Apoi unul dintre englezi a strigat:
  - Sunteți cu toții târfe Boshi!
  Shella a răspuns cu forță aruncând o grenadă de fragmentare:
  - Am auzit de la gigolos!
  Amenințănd că va da foc Alexandriei mai rău decât Cezarul, Magda s-a repezit și a aruncat și o grenadă. Strigat:
  - Suntem mereu generoși cu astfel de cadouri!
  Whalen a scos glonțul de pe umăr și l-a scuipat.
  - Ai un gust mai bun decât simți!
  În spatele britanicilor au apărut întăriri, încă o duzină de tancuri. Da, Matildas, iar restul Macabei au cumpărat din SUA. Ultimele tancuri erau fără turelă, dar cu câte trei tunuri. Magda fluieră încet.
  - Da! Sunt mașini cu dinozauri!
  Shelley se strâmbă nervoasă.
  - Știi, un dinozaur poate călca în picioare un mamifer dacă încetinește cu creierul său. Toata masa...
  Magda îl întrerupse cu viteză:
  - Și aici nu ai dreptate. O persoană gândește de zece ori mai repede decât se mișcă. Adică nu creierul ne dezamăgesc în primul rând, ci corpul!
  Shelley își dădu ochii peste cap.
  - Da, corpul... Sufletul este de obicei puternic și lipsit de greutate.
  Magda chicoti nervoasă.
  - Sufletul a păcătuit, dar trupul este responsabil!
  Macabeii se mișcau foarte încet, așa că Matilda nu se grăbea. Fetele nu erau însă nervoase, mai aveau niște surprize, în special, câteva zeci de încărcături antitanc. Dar în acest caz, nu au reușit să se arate. Se auzi un vuiet și până la trei obuze s-au repezit spre tancurile britanice. Iată un "Maccabee" care s-a dovedit imediat a fi lovit, o gaură formată în carca sa largă. Britanicii, însă, nu și-au pierdut capul și chiar au făcut o încercare nereușită de a deschide focul în mișcare. Cu toate acestea, a fost dificil de stabilit de unde trăgeau tunurile atent mascate ale lui Rommel. A urmat o altă salvă și a deformat turela Matildei. Shelley zâmbi veselă cu ochii larg deschiși.
  - Si ce? Pistolă antiaeriană, apoi foc rapid!
  Magda murmură supărată:
  "Nu va mai rămâne nimic pentru noi."
  În urma Macabeilor, au apărut noi tankete, precum și mai multe Cromwell. Mai mult, judecând după vopseaua decojită, aceste mașini au fost săpate din nisip. Tot o lansetă, vor să o ia cu obrăznicie. Magda cu părul roșu a prins păianjenul cu degetele, un picior de fetiță, gol, și l-a zdrobit fără ceremonie:
  - La fel e pentru toți britanicii!
  Shella a aprobat cu căldură:
  - Bravo! Ține-o așa!
  Tunurile antiaeriene de 88 mm au continuat să efectueze foc țintit. Rata lor de foc a fost mare, dar precizia lor nu a cedat. Inamicul s-a spart foarte întâmplător și nu a putut provoca pagube semnificative. Ei bine, și lupii să lupte cu infanteriei, care soseau din ce în ce mai mult.
  Magda, încercând să calmeze mâncărimea urâtă a zgârieturii, remarcă:
  - Britanicii sunt atât de neeconomici în utilizarea resurselor umane. Este uimitor că au reușit să cuprindă jumătate din lume!
  Schella, așadar, sa exprimat cu o ocazie foarte măgulitoare pentru germani:
  - Sunt stăpâni, ne aruncă cadavre! Nu poți contrazice asta, wow, cadavrele miros foarte tare!
  Magda de foc a chicotit subțire:
  - Da, un atac cu gaze, o chestie serioasă.
  Tancurile britanice s-au târât ca țestoasele și, în curând, din Macabei au rămas doar grămezi de metal. Însă "Matilda" mai agilă a reușit să se strecoare, dar lupile ei au ucis imediat omida, lovind întotdeauna bine din lansator de grenade.
  Shelley și-a lins buzele.
  - Așa e calea noastră! Potrivit lui Ess!
  Cromwell, sau mai degrabă echipajele lor, erau teribil de nervoși, au tras comenzile și și-au zdrobit din greșeală propriii soldați. Până și omizile, din nisip și sânge, au devenit murdare și roșu-brun. În același timp, tancurile s-au răsucit pe loc, iar turnurile au încercat să se rotească stângaci. Shella și-a dezvăluit dinții și a cântat:
  - Nu-mă-uita cresc undeva. Mama coace plăcinte! Reich în gură nu sunt dinți, ci colți din scoici!
  "Cromwells" au continuat destul de prost să zdrobească și și-au zdrobit propriii soldați, chiar mai intens. Până și tunurile antiaeriene germane au tăcut pentru a nu interfera cu tancurile, pentru a îndeplini o misiune "onorabilă". Magda mârâi cu înverșunare:
  Deci plecăm acum! Poate vom scăpa de furtună!
  Dar iată câțiva "Cromwell" încă reușiți să se echilibreze și să se grăbească pe pozițiile pe care le-au ocupat fetele. Dar au fost opriți aproape imediat de lovituri bine țintite. Se pare că lupii sunt în entuziasmul bătăliei, pur și simplu și-au interzis să rateze. Britanicii s-au confruntat cu o forță cu adevărat germană. Iată una dintre tanchete, care și-a pierdut rămășițele curajului, s-a întors. Generalul australian a comandat ceva și au zburat grenade spre ea. Mașina rănită de moarte a izbucnit în flăcări, iar apoi obuzele au început să izbucnească înăuntru. Acesta este spectacolul.
  Redutabila fecioară Shella avea un pistol-mitralier blocat din cauza supraîncălzirii și, lăsând deoparte o bucată de fier care devenise inutilă, a început să tragă dintr-o pușcă cu încărcare automată. Și ce tactică foarte bună! Rata de foc este mai mică, dar scopul este mai mare. Restul fetelor războinice au făcut același lucru chiar și puțin mai devreme. Magda, clătinând din cap, remarcă:
  - Războiul învață economie. Și în față, chiar mai mult decât în spate!
  Shelley a fost de acord fără tragere de inimă.
  - Lasă-l să predea! Dar câți dintre acești pui de leu se repezi spre noi! Este posibil ca britanicii, așa, să-și fi aruncat toate forțele asupra noastră!
  Magda, cu ochi vicleni și împușcători, ca Cenușăreasa, sau mai bine zis surorile ei vitrege la bal, a răspuns:
  "Sincer, exact pe asta mă bazez!"
  Shelley a fost surprinsă.
  - Tu numări? Vrei să murim? La o vârstă atât de fragedă să găsești moartea?
  Magda făcu cu ochiul afectuos.
  - Nu în acest caz! Gândește-te, ce se întâmplă când inamicul își concentrează toate forțele într-un singur loc?
  Shelly a răspuns imediat:
  - Deveniți mai puternici în acest domeniu. Ea poate trece prin linia frontului.
  - Dar ceilalţi? Magda făcu cu ochiul.
  - Mai puternic! Nu invers! - a ghicit brusc Shelley - Așa că, în timp ce inamicul își aruncă toate forțele asupra noastră, restul trupelor noastre poate năvăli în fortăreața inamicului!
  Magda sa răsturnat repede și și-a sărutat prietena pe obrazul transpirat și zgâriat:
  - Intelept! În sfârșit mi-am dat seama! Pentru ca Alexandria să nu devină un oraș record care a rezistat atât de mult timp împotriva Wehrmacht-ului.
  Shelley a remarcat:
  - Dar Alexandria a devenit deja un astfel de oraș. Și sper că niciunul dintre orașele inamice nu-și va bate recordul! La urma urmei, noi...
  Magda îl întrerupse:
  - A spune că suntem invincibili până când bătălia se termină este un semn rău. Și tu știi!
  Shella și-a aruncat ochii de safir, furioasă, ca răspuns.
  - A fi credincios nu înseamnă a fi superstițios. Acest lucru este menționat chiar și în catehism!
  Încă o dată, Magda, după ce a tras cu succes dintr-o armă și a tăiat o altă "balenă ucigașă", a sugerat destul de serios:
  - Cântă prietenei mele! Cu siguranță este mai bine să cânți decât să geme!
  Shelley a glumit brusc:
  - E mai bine să geme de orgasm decât să cânți de durere!
  Magda s-a înfuriat mai tare:
  - Ei bine, nu poți lega două cuvinte și, prin urmare, vorbești vulgar. Haide, cântă-l mai tare.
  Și Shella a început să cânte, la început părea să fie liniște, dar cu fiecare vers nou, vocea ei devenea mai puternică;
  Prin focul fluxului sanguin,
  O avalanșă a inundat pământul nostru...
  Războiul nu cunoaște limită de timp,
  Mai bun decât cel mai dulce vin!
  
  Gustul victoriei nu va deveni amar,
  Chiar și amărăciunea fumului și a sângelui.
  Când bunicii noștri se luptau -
  Privighetoarea ciripește despre ei!
  
  Nemurirea este cel mai înalt premiu,
  Să nu cunoască bătrânețea plictisitoare.
  Pentru ca mesagerii iadului să nu vină,
  Pentru ca harul să curgă.
  
  Iubim lumea și mirosul de ace de pin,
  Dar dacă este necesar, bătălia așteaptă.
  O, inima noastră de aur,
  Lasă-l să ardă, topind gheața!
  
  Da, trece proaspăt tineret,
  Totul a devenit banal.
  care răsare soarele,
  A fi om nu este o minciună!
  
  Iubește oamenii lumina Domnului,
  Este foarte amabil, ai încredere în noi...
  Deși calea prin viața din lumea interlopă,
  Și stăpânește lumea: Irod-Ham!
  
  Avem obiective curate
  Dar calea către ei este păcat în sânge!
  La urma urmei, el este o mașină automată ca ganterele,
  Likho de întuneric este plin de rude!
  
  Isus și Maria sunt garanția noastră,
  Vor veni și vor aduce fericire!
  Apoi frigul va dispărea - făină,
  Și furia cu răutate kaput!
  Atacul britanic s-a epuizat în cele din urmă. Ultimele tancuri dărâmate s-au oprit lângă tranșeele germane săpate. Și doar infanteriei și motocicliștii nou sosiți încă nu au părăsit încercări de a scăpa din strângere. Epuizate de marșul lung, fetele, aspre de nisip lipite de transpirație, au tras cu ultimele gloanțe. Shella și-a ajustat baioneta și i-a spus Magdei:
  - Păi, corp la mână?
  Fata a raspuns:
  - Da mână în mână! Va fi o vânătoare glorioasă, deși pentru mulți va fi ultima! Așteptați doar ordinul comandantului!
  Shella a șoptit:
  - Ordinul comandantului în timpul războiului este plin de dragoste și un preț uriaș!
  Cu toate acestea, era clar că nu exista nicio unitate între soldații britanici. Unii dintre ei s-au întins și nu au vrut să alerge înainte, în timp ce ceilalți au bătut timid din picioare. Femeile războinice mai aveau deja câteva împușcături, deși inițial era câte o pungă întreagă de muniție adusă de fiecare lupoaică. Da, sunt fete, frumoase, desculțe, în niște bikini foarte tari ai unei războinice a unui batalion SS de femei de elită. Departamentul în care au luptat cei mai buni indivizi ai Germaniei și chiar s-au antrenat fără milă. Un fel de program pentru a crea oameni ai viitorului - supraom cântat de genialul Friedrich Nietzsche. Fetele au încercat să-și aleagă propria victimă fiecare și să nu piardă în zadar un singur cartuș. Și apoi au fost tancuri. Și de unde vin aceste "Matildas", le-au ștampilat prin acoperiș. Dar acum, se pare: limita răbdării a fost atinsă, Gala este deja pregătită să dea ordinul pentru lupta corp la corp, când dintr-o dată. Simfonia grandioasă a lui Wagner răsuna din norii îndepărtați. Această muzică este atât de colosală și încântătoare, capabilă să aducă un adevărat arian într-o frenezie totală. Și împinge inamicul într-un strop. Privind spre cer, Magda a exclamat cu voce tare:
  - Da, acestea sunt bombardierele noastre Stuka.
  Shelley a lătrat un joc de cuvinte:
  - Piesele nu vor aranja o dezasamblare bucată cu bucată!
  Ce se poate spune despre formidabilul Yu-87, legendarul bombardier în scufundare, simbolul Blitzkrieg-ului german? Această mașină, pur și simplu perfectă (pentru vremea lui, când nu existau sisteme de ghidare computerizate atât de puternice și eficiente), este potrivită pentru distrugerea țintelor terestre, în special infanteriei, dar și tancurilor. Și producția unui înlocuitor demn: Focke-Wulf abia începe să se relaxeze.
  Gayla lătră tare.
  - Vizuina în nisip, repede și ascunde-ți capul!
  Și acum au urmat loviturile asupra britanicilor, Matilda sunt aruncate în aer și răsturnate. Shella a simțit fragmentele, ca un pieptene, trecând prin păr și zgâriindu-și urechea. Magda a fost și ea agățată, iar o fată nu a avut deloc noroc, a tăiat ciobul. Dar, din fericire, acestea au fost deja ultimele victime. Acum, atacul britanic s-a sufocat în cele din urmă, iar un banner cu o zvastica a fost ridicat peste minaretul principal al Alexandriei! Acest steag era imens și a îngrozit mai mult de jumătate din lume:
  Magda, cu o admirație teribilă, a exclamat:
  - La naiba! In cele din urma!
  Shelley a fost surprinsă.
  - Am castigat? Cumva nu-mi vine să cred!
  Magda chicoti încet.
  -Da da da DA!
  Britanicii supraviețuitori au început și ei să arunce cârpe albe. A fost o victorie, ceva la care nu poți decât să visezi, stând în fața unei armate inexpugnabile, sa întâmplat.
  Shelley a exclamat:
  - Bucurie, bucurie tot timpul! Vom fi mereu fericiți! Bannerul nostru de culoare roșie arată calea...
  Un diavol a tras-o pe Magda de limbă, iar ea a scapat:
  - Nu merg nicăieri!
  Dar răul Gale a auzit că ea, după noroc, era în apropiere, iar bubuitul în acel moment s-a domolit. Comandantul companiei mârâi:
  - Așa? Un banner cu o zvastica nu duce, dupa parerea ta, spre nicaieri. O să ne dăm seama cu tine, dar deocamdată trebuie să construim prizonieri.
  Într-adevăr, printre cei care s-au predat au fost mulți răniți, și grav. Cu ei, naziștii au acționat "cu milă", o lovitură de control în cap și ordine completă. Cei care au fost răniți ușor au fost plasați într-o coloană separată - pot fi vindecați și utilizați ca forță de muncă. Shella, totuși, a experimentat brusc o durere de conștiință când a văzut masacrul celor răniți grav și schilodiți. În al treilea Reich, totul era subordonat cerințelor oportunității. Și astfel, cele inutile au fost eliminate. Shella însăși, în ciuda tuturor exercițiului, și deja un solid (mai ales după această bătălie!) Numărul de cadavre din contul ei, a rămas amabil și foarte sentimental. O lacrimă amară se rostogoli chiar pe obrazul ei prăfuit și bronzat. Ce lucru murdar este războiul, cum schimbă caracterul și evaluarea unei persoane.
  Magda era și ea nervoasă; cu ce altceva va mai veni cruda Gayla. Cum va fi pedepsită? Într-adevăr, în timp de război, comandantul poate pur și simplu ordona să fie împușcat, fără măcar a explica motivele. Chiar dacă probabil că nu se va ajunge la asta. La urma urmei, ei sunt elita, iar în cazul unei execuții, chiar și cu martori, pot începe să sape în ce este ce, de ce. Sunt războinici valoroși, nu carne de tun obișnuită.
  Roth, totuși, era destul de bătut. Trei fete germane au murit, cinci au fost grav rănite, aproape jumătate erau ușoare și toate, fără excepție, erau zgâriate și obosite de moarte. Calculul pierderilor a fost efectuat puțin mai târziu, dar deocamdată au fost construiți prizonierii și au fost numărate trofeele capturate. Și, de asemenea, fetele au aranjat armele aruncate de inamic într-o grămadă separată. Chiar dacă era noapte, era destul de lumină, mai ales datorită lunii pline. Shelley a remarcat:
  - O știi pe Magda pe o astfel de vreme, vârcolacii sunt de obicei foarte activi. Mai ales foștii morți!
  Războinicul cu părul roșu și-a răsucit fața.
  - Dacă până la urmă, basme, atunci da. Dar sunteți adulți. Mai degrabă, suntem fete adulte și noi înșine suntem ca niște ghouls. Chiar dacă sunt femei și foarte frumoase.
  În fața ochilor Shellei, sau mai degrabă în amintirea ei proaspătă, a fulgerat un episod din bătălia trecută, ca după căderea bombei, trupurile britanicilor s-au împrăștiat. Printre ei, a existat unul - se pare că dintre nativii din Australia, un bot cu buze groase și un nas turtit - doar groază. Și ochii... Doar fiara mea afectuoasă și blândă, te iubesc atât de mult, crede-mă. Capul nu a ajuns la formidabila Shella doar zece metri! Și parcă...
  Fetele ucise, spre deosebire de soldații obișnuiți, nu puteau fi îngropate chiar așa. Trupurile lor au fost înfășurate în pungi de plastic și după ceremonia de rămas bun și înmormântare (aceasta a fost făcută de un preot special cu o zvastica pe mânecă!), au fost trimiși cu avionul în Germania.
  Preotul era un SS special în uniformă roșie și cu chipul unui ucigaș profesionist. Hitler dorea de mult să stabilească o nouă religie în al treilea Reich. Adevărat, compilarea teologiei alternative a întâmpinat dificultăți. Câțiva filozofi ambițioși și-au împins fiecare modelul și teoria. Și numai Fuhrerul însuși putea alege unul comun. Dar adoptarea unei noi religii, în care crucea să înlocuiască svastica, sau mai bine zis svastica să înlocuiască crucea, ar însemna o scindare inevitabilă în societate și chiar chiar în ajunul celui de-al Doilea Război Mondial. Hitler a decis să amâne reforma până la vremuri mai bune! Din păcate, până și Fuhrer-ul părea capabil să mute munți și să schimbe legile naturii, forțat să țină seama de prejudecățile umane. Magda este roșcată, dar roșcată, de culoarea vicleanului și a gândirii non-standard, oftă. Spre deosebire de războinicul blond Shella, acest ucigaș priceput cu suflet de miel, ea nu l-a iubit pe Hristos, considerându-l sincer un slab și un evreu. Într-adevăr, Biblia este o prostie completă. Însuși faptul că evreii sunt poporul ales de Dumnezeu provoacă doar râs și respingere. Pentru ca Dumnezeu să aleagă... Brr... Magda și-a întrerupt gândurile și a ajutat la încărcarea morților într-un container special. Este cu adevărat ciudat că o persoană, coroana universului, este atât de fragilă încât poate fi ucisă. La urma urmei, este posibil să distrugi perfectul... Cu toate acestea, este ridicol să vorbești despre o persoană perfectă.
  . CAPITOLUL 3
  Această creatură este destul de prost adaptată pentru viață, în special copiii umani. Și de ce așa? Acest lucru ridică îndoieli cu privire la cursul natural al lucrurilor în evoluție. La urma urmei, omul este cea mai înaltă sferă și nimeni nu poate argumenta că este exact așa. Prin urmare, ateismul este logic. La urma urmei, slăbiciunile umane se explică prin faptul că este încă practic la începutul scării evoluției. Adică în timp ce ești slab, dar în viitor poți deveni puternic.
  Morala creștină presupune: că te-ai născut cu rahat și vei rămâne același rahat, doar că vei purta umilința ta pentru totdeauna. Ei bine, însuși sensul conceptului de islam înseamnă supunere... Și a fi supus înseamnă a fi o non-entitate, ceea ce este mai mult decât inacceptabil pentru o persoană cu adevărat mândră.
  Lupile, între timp, erau ocupate cu curățarea cadavrelor și strângerea echipamentului. Era deja noapte, cea mai strălucitoare a anului. Cadavrele începuseră deja să emane un miros sufocant. Magda s-a strâmbat: ei bine, de ce au oamenii atâta rahat! Omul este un coș de gunoi! Dar, în teorie, o persoană trebuie să fie - un supraom și un superanimal! Aceasta are o semnificație specială - mintea, dăruirea și perfecțiunea fizică. Uau, oamenii ăștia... sau mai degrabă oameni mici. Ei bine, de ce sunt mai bune decât animalele, dacă miros așa! Trebuie doar să te depășești pentru a atinge cadavrele și a le arunca... Shelle, s-ar putea spune, a avut noroc, ea sapă împreună cu alți soldați o groapă adâncă și largă, unde vor fi aruncate cadavrele. Totuși, Magda a înșelat puțin, s-a grăbit să ajute tancul Cromwell abandonat de inamic. Ei bine, nimic în ceea ce privește proprietățile deosebit de protectoare și de rulare a acestui colos. Războinicul a spus:
  - Tehnica e nasol.
  Blonda desculță Ket, tot din compania ei, a obiectat:
  - Tehnologia nu are nimic de-a face cu asta dacă oamenii sunt putrezi!
  Magda este aici cu ambele mâini pentru, imediat de acord cu războinicul frumos și plin de frumusețe:
  - Echipamentul ruginit este mai ușor de curățat decât pentru a împrospăta o persoană putredă! Cel mai puternic mușchi este neputincios - dacă mintea este slabă!
  Ket, împingând rezervorul cu mâinile, chicoti:
  - Ei bine, tu și Solon! Sau mai degrabă, Socrate într-o fustă, atât de complex exprimat. Dar Hitler, cum a spus el: bate, bate si bate din nou!
  Magda mârâi potrivit în felul lui Suvorov:
  - Lovi, dar nu riposta!
  Bicepsul ascuțit al lui Ket s-a bombat, ea a împins rezervorul cu toată puterea, iar burtica fetei s-a scufundat din cauza efortului. Nici Magda, ca un arian adevărat, nu a înșelat. Fata a făcut tot posibilul și chiar a cântat împreună:
  - Nu te gândi la iubire! Împingeți greutăți uriașe! La urma urmei, acesta este sportul nostru sever - nu un record mondial local!
  Kate a cântat:
  - Am stabilit noi recorduri pentru ca pământul să crească! De două ori, de trei ori mai mare decât norma - ca să înflorească țara mea!
  Magda a continuat pe jumătate în glumă și pe jumătate în serios:
  - Și înregistrările alea sunt grozave - ucideți mai mulți nenorociți! Nu suntem fete rele - zdrobim cărămizile cu piper!
  Războinicul cu părul roșu, chiar și în extaz, se va lovi cu capul de armură. Și apoi am ascultat muzica. Și apoi s-a încordat și mai mult. Totuși, este ciudat că britanicii, care au o atitudine atât de respectuoasă față de monarhie, au numit tancul după Cromwell, un rebel, un revoluționar. Da, chiar și execuția regelui Carol primul. Cât de contrar logicii este să numești un nou tanc de crucișător după un ucigaș, cu o armură suficient de puternică. Deși pistolul trage fragmentare, nu obuze antitanc. Magda a lins timid armura cu limba și apoi a scuipat delicios:
  - Puțin amar!
  Kate a remarcat:
  - Dacă nu ni se oferă o recompensă după această bătălie, atunci aceasta va fi cea mai mare nedreptate!
  Magda remarcă oftând:
  - În teorie, este necesar să răsplătim cu generozitate toate femeile războinice ale batalionului nostru, sau mai bine zis compania. Toți s-au luptat ca niște eroi, nimeni nu s-a răvășit și fiecare avea cel puțin o duzină de cadavre sub picioare. Eu însumi am ucis mai mult de patruzeci de "pui de leu" numai în această bătălie. Și că toată lumea ar trebui să fie răsplătită - ar fi corect!
  Kat dădu din cap.
  - De ce nu! Mai mult, cei trei prieteni ai noștri au rămas întinși pe nisip. Deci totul este groaznic. Toate aceste războaie neîncetate din istoria omenirii. Războiul este, desigur, interesant, dar oamenii mor!
  Magda cântă brusc pătrunzător:
  - Oamenii mor pentru metal! Oamenii mor de metal! Satana conduce mingea acolo, mingea conduce acolo! Satana conduce mingea acolo și toarnă napalm!
  Fetele au râs și în cele din urmă au încărcat Cromwell-ul pe platformă. În același timp, Magda a reușit să zdrobească degetul mare de la piciorul drept, desculț, dar cu linii grațioase bronzate ale prințesei-războinice a piciorului. Fata s-a strâmbat și a spus:
  - Pe picioare ca pe asfalt! Dial flat nu viola!
  Umorul este umor, dar munca este muncă. Lupii au muncit din greu, parcă în muncă grea, dar în același timp și-au dezvăluit dinții. Magda a încercat să iasă în evidență și aici. Pulpele încă cărnoase tremurau atât de violent. Kate, scâncind, remarcă:
  - Dansul este dans!
  Magda era surprinsă:
  - Ce faci?
  Kate a explicat:
  - Dansăm ca în balet, dar în același timp cu greutăți. Am auzit că și boxerii folosesc o tehnică similară de antrenament - dați greutăți la mâini și săriți în fața unei oglinzi!
  Magda nu s-a putut abține să nu râdă.
  - Ei bine, da! Înțeleg că aceasta este o metodă grozavă! Dacă greutățile sunt pud, atunci după greutățile din aceleași mănuși, mâinile vor zbura pur și simplu!
  Kate a remarcat:
  - Mulți oameni vor să decoleze, dar majoritatea se așteaptă la soarta lui Icar, din moment ce penele ambiției sunt prinse cu ceara lașității!
  Magda chicoti viclean.
  - Te văd și pe tine, filozof! În general...
  Kate a întrerupt:
  - Nu există lupi proști printre ei! Cu toții suntem educați, ei bine, citirea lui Friedrich Nietzsche este o necesitate.
  Magda a devenit alertă și a întrebat imediat:
  - Nietzsche? Acesta este un filozof interesant. Dar criteriul supraomului nu este definit cu precizie în opera sa. În general, Nietzsche este atras de sistemul comunal primitiv, adică de epoca de piatră, ceea ce personal nu-mi place.
  Kate a fost surprinsă
  - Și de ce?
  Magda chicoti brusc.
  - Cert este că Nietzsche nu elucidează suficient, sau mai bine zis, chiar subestimează complet rolul progresului științific și tehnologic. Cum afectează o persoană și în bine. Și, în general, o încercare de a idealiza epoca de piatră - numirea ei de aur este inadecvată. De fapt, pe calea evolutivă, oamenii merg de la simplu la complex, de la cel mai rău la cel mai bun. De exemplu, cât de rapid se schimbă aeronavele, de la cele mai simple la cele mai puternice. Concepte precum viteza, manevrabilitate și așa mai departe.
  Kate a chicotit și a cântat:
  - La ce progres a ajuns - la miracole nevăzute! Dar ceva lipsește, un demon viclean își răsucește coada!
  Magda a adăugat mai melodios:
  - Necazul uitat! Al Treilea Reich domnește! Roboții în curând! Parazit turtit!
  Fetele trebuiau să cară și să muncească până înfloresc, era deja destul de lumină și cadavrele inamicilor au fost în sfârșit îngropate, părea că se puteau culca, dar nu era acolo. Nu, fetelor li s-a dat în continuare ceva de mâncare, iar cu ocazia victoriei le-au luat chiar și o mușcătură de tocană de trofee. Gayla porunci cu fervoare:
  - Este o mare onoare pentru tine să gusti din mâncarea inamicului tău!
  Magda și apoi vyaknula:
  - Nu, este o mare onoare pentru britanici că am fost de acord să le mâncăm rahatul!
  Ochii Gaylei străluciră furioasă.
  - Ei bine, nu, deja trece toate granițele. Tu Magda rămâi complet fără mâncare! Mai mult, vei fi supus unui fel de tortură. În special, mi se pare că abdomenele sunt prea flăcătoare, iar mușchii nu sunt în relief. Deci, haideți să testăm noua execuție a practicii pe dvs.!
  Apoi cineva a tras de limba Shellei:
  - Nu vreau să o las pe Magda să sufere singură. Lasă-mă și eu să fiu chinuit.
  Gala zâmbi ironic.
  - Bravo fata. Un asemenea devotament, sau mai degrabă prietenie. Le vei îndura pe amândouă! Și rămâi foame ambele!
  Shella a tăcut, mirosul de tocană gâdila nările unei fete flămânde și obosite. Și apoi restul prietenilor ei au început să sorbi exagerat de tare.
  Dar tortura principală era încă să vină. Gale chiar a venit cu ceva sofisticat. Fetele au fost agățate cu mâinile de un fir care sa înfipt dureros în încheietura mâinii, iar un lanț a fost legat de picioare. Mai mult, dacă îți ții picioarele paralele cu pământul, făcând un colț, atunci lanțul de oțel este puțin scurt, apoi tabla de fier. Dar dacă îți cobori picioarele, atunci vârful lanțului balansează metalul, care, la rândul său, este conectat la o sursă de tensiune. Și corpul tău sparge descărcarea electrică. Iată o tortură atât de interesantă.
  Gayla și-a lins buzele feroce.
  - Presa voastră va deveni atât de puternică... Voi fetelor îmi veți mulțumi pentru antrenament!
  Magda, chicotind isteric, spuse:
  - Și de ce să trageți, să vă mulțumim imediat pentru antrenament! Mulțumim marelui SS pentru copilăria noastră fericită!
  Gayla scutură degetul.
  - Voi, fetelor, va trebui să stați așa o zi întreagă. Dar, în sfârșit, te poți simți ca bărbați adevărați!
  Magda clătină din cap.
  - Toate experimentele arată că o femeie, dacă este instruită corespunzător, este mult mai rezistentă și mai periculoasă decât chiar și bărbații întăriți de războaie!
  Gayla o tăie scurt:
  - Încă un cuvânt și voi adăuga o zi de noi teste!
  Fetele au tăcut, este greu să ții un colț, mai ales dacă un lanț este înlănțuit de picioare pentru o lungă perioadă de timp. Așa că atârnă ca un sfârc. Gayla a plecat fără să-și ia rămas bun, lăsând fetele să sufere așa. Shella a simțit o presiune în partea inferioară a abdomenului, lanțul i-a frecat gleznele, i-a târât picioarele. Fata a fost brusc sedusa de ocazia de a verifica ce s-ar intampla daca fierul de calcat ar fi atins cu un lant. Ce sa incerc...
  Șocul electric a fost atât de puternic încât Shella întărită a țipat involuntar. De parcă un țăruș înroșit ar străpunge corpul de la călcâie până la ceafă. Era un dinte în mușchi și o durere de cap. mârâi Shelley.
  - Aceasta este pofta de experimente atât de caracteristică SS!
  Magda a adăugat pe jumătate în glumă:
  - E bine să experimentezi pe... Dușmani! Cu toate acestea, nu sunt jignit de lecție.
  Fetele au tăcut o vreme. Magda se gândi: ei bine, cât de bizară este soarta. Acum nemții au câștigat, toată lumea se bucură și sunt nevoiți să atârne ca perele și chiar să sufere. Cui sunt plăcintele și gogoșile și cui vânătăile și bubițele! Este interesant ce urmează. Acum, după căderea Alexandriei, este posibil să lansăm o ofensivă în Orientul Mijlociu, chiar înainte de transferul de întăriri suplimentare. De fapt, de ce să așteptați dacă par să fie o mulțime de trupe în Irak și Palestina, dar cum să spun că sunt... Nu sunt chiar pregătiți pentru luptă, sunt prea mulți arabi și negri care se împrăștie când sirena urlă. Și dacă amânați, atunci britanicii vor avea timp să retragă o mulțime de bogății, mai ales din Ierusalim și Bagdad. Nu este nevoie să loviți mai repede și să doborâți inamicul. Africa este un întreg continent, dar căderea Irakului este și cheia Asiei. După ce a confiscat rezervele de petrol, bauxită și alte metale, Germania va scăpa în sfârșit de orice dependență de URSS. Și poate chiar să cucerească Rusia! O campanie spre est... Un vechi vis al arienilor! Si apoi, ce? Poate chiar expansiunea spațiului, așa cum le place să descrie în romanele științifico-fantastice. Zburând către stele și lumi noi. Unde, de exemplu, trăiesc hibrizi de morcovi și broaște... E grozav, ceva ce nu exista înainte și nu vei găsi un analog pe Pământ. La urma urmei, alte lumi sunt pline de lumină inexpugnabilă, ceea ce înseamnă că trupele germane trebuie să le ia cu asalt. La urma urmei, nu există nimic mai strălucitor decât soarele, cu excepția stelelor! Magda l-a întrebat pe Schell:
  - Ei bine, nu te înțeleg, de ce ai cerut atât de frivol făină? Îți place să agăți așa pe suport? În plus, mă doare stomacul.
  Shelley reuși să zâmbească.
  - Și știi bine! De exemplu, am observat multă vreme că abdomenele mele sunt ușor în urmă. Așa că am tras în sus.
  Magda observă sumbru:
  - Ei bine, nu știam că ne vor obliga să antrenăm presa. Eu personal am crezut că mă vor bate cu bastoane pe călcâie. Sau poate chiar bici cu sârmă ghimpată. Totuși, dacă te face fericit...
  Shelley a vorbit mai tare:
  - Știi, nu chinui sufletul! Poate ar trebui să vorbim despre altceva.
  Magda dădu din cap în semn de acord.
  - Hai să vorbim! Cântă o floare, nu-ți fie rușine! La urma urmei, cu frumusețea unei astfel de surori, poți vedea cum scrie cântece, o mare meșteșugărească.
  Shella, hotărând că este mai bine să-și distragă atenția de la durere în acest fel decât să se plângă, a cântat, în plus, dintr-un nume masculin:
  Fată muză capricioasă
  Mângâie, apoi o dezamăgire...
  Prepozițiile sar și nu există unire,
  O avalanșă de rime va fi casată!
  
  Dar cel pe care îl iubesc din toată inima -
  Ca răspuns, el spune pentru ce sunt cuvintele.
  Dragostea de cristal poate deschide ușa
  Deschide calea unui vultur către asta!
  
  La urma urmei, credeți că sabia stiloului este mai scumpă,
  Există duritate în el - puful se va precipita într-un vârtej!
  Nobili mândri aroganți,
  Va fi un vers înțepător despre ei...
  
  Am creat rati glorie,
  Unde curge sângele și undeva transpira.
  Și-au extins starea,
  De la piramide la bancuri de gheață.
  
  Dar în același timp sufletul este un miel,
  În ea, lira sună dulce...
  La urma urmei, vocea fetei este un apel -
  Și pasiunea se va topi și va granită!
  
  Acolo unde există un cuvânt, trandafirii ard,
  Unde înfloresc merii...
  Nu putem fi deranjați de frig
  Și intimidați munca zadarnică!
  
  Transformăm visele în creații
  Să depășim abisul...
  Întreaga lume va îngheța de uimire
  Când durerea nopții dispare!
  
  Atunci suferința se va termina
  Nu vor fi infirmi și orfani...
  Și despărțirea nu va veni la noi,
  Lăsați creatura strălucitoare să sufle pragul!
  
  Patria va deveni împărăția lui Dumnezeu,
  Fiecare dintre noi este considerat Creatorul.
  Numai cenușa se revarsă pe înșelăciune,
  Cine este cinstit, amabil - bravo!
  
  Compania a fost redusă la nouăzeci și cinci de războinici (trei au fost uciși, iar încă doi au fost răniți atât de grav încât au rămas în spital). Unde te duci: războiul nu este fără pierderi, doar pierderile sunt fără război! Câțiva războinici mai aveau cicatrici pe corpurile lor zvelte și musculoase, iar câteva fete s-au dovedit a fi bandajate. Tigrele, obosite de călătoriile lungi, nu arătau prea beligeranți - erau slăbite, încât coastele lor se vedeau chiar. Fetele s-au scărpinat nervos cu picioarele pe nisip, s-au ars și s-au asprut, au mâncărime prea tare și au mâncărime brutal. În general, dacă există un loc pe pământ mai rău decât iadul lui Dante, atunci l-au descoperit singuri în Africa. Cu toate acestea, războinicii nu au devenit moale și poate chiar și-au etalat faptul că au trebuit să treacă prin astfel de greutăți crude. Un fel de moralitate: cu cât sunt mai multe dificultăți, cu atât mai bine. Propaganda ascezei și a valorilor spirituale, caracteristică nazismului, mai ales în versiunea radicală a lui Goebbels, spre deosebire de ideologia burgheză occidentală a consumului. Așa se face că fetele, înnegrite de arsuri și praf, abia acoperite de bikini și atârnate cu armele, arată ca o caricatură a militanților americani. Și nu departe se află baza germană și granița cu Sudanul.... O adiere fierbinte suflă de acolo, se aude miros de ars, iar norii de pe cer sunt atât de rari... doar insule din Oceanul Pacific. Dunele roz aflate sub influența maselor de aer se mișcă ușor, de parcă titanii captivi vor să arunce din spate magia zeilor păgâni, dar în același timp se sufocă în neputință.
  Shella i-a șoptit Magdei foarte încet:
  Și când în sfârșit...
  Diavolul cu părul roșu răspunse și mai încet:
  - Foarte curand! Hai sa ne imbatam din nou!
  Gayla a strigat asurzitor:
  - Alergă, pasează marș (o astfel de comandă sună ca o batjocură de-a dreptul!)
  Frumusețile s-au repezit, călcâiele lor întărite și arse fulgeră pe fundalul nisipului auriu, aproape fumegând. În ciuda faptului că soarele se apropia de zenit, fetele au fost nevoite să alerge din nou. Atât de aproape gol, cu o încărcătură solidă peste umeri...
  Shelley, încruntat, remarcă:
  - După-amiaza ne vor vedea la mare distanță și ne vor împușca!
  Magda nu a fost de acord:
  - Nu e chiar atât de sumbru. S-ar putea să nu ne observe... Sau, mai degrabă, întregul calcul se bazează pe faptul că o persoană normală nu se va confrunta cu o căldură atât de infernală în deșert.
  - Mai ales desculți! Shelley chicoti.
  Și vântul a devenit și mai fierbinte. Mâine este 1 iulie... Cea mai tare lună de vară, pe cel mai fierbinte continent al planetei Pământ. Și fetele trebuie să fugă, târând cu ele arme și o încărcătură solidă de muniție. Magda și-a amintit de o poveste fantastică despre viitorul îndepărtat. O super-civilizație puternică și aparent idealistă, a interzis diferitelor specii și rase din galaxie să ducă războaie reale la scară largă între ele. Ei bine, din moment ce anumite dispute apar constant între imperiile stelare, atunci să conducă bătălii limitate - cu forțe mici și cu arme aproximativ egale.
  Pare a fi o idee rezonabilă din punct de vedere al gândirii umaniste, dar... În realitate, "Armata Mântuirii" a unei super-civilizații a recrutat ea însăși soldați pentru aceste bătălii, alegându-i pe cei mai lași, mai inepți sau convinși. pacifişti - care au ajuns în armată din considerente mercenare. Mai mult, provocatori au fost trimiși la trupe pentru a perturba bătălia chiar înainte de a începe... Pe scurt, a fost o parodie a războaielor, până când a fost găsită o persoană care a reușit să spargă acest sistem defectuos. Aceasta este chemarea lui - meseria de soldat, sufletul unui războinic. Și sfârșitul neașteptat de la Hollywood - nu s-ar fi putut face fără participarea unei femei!
  Totul este așa cum ar trebui să fie - ce fel de muncă, fără dragoste și pasiune adevărată?
  Gândindu-se, războinicul Magda a călcat cu piciorul gol pe stricăciunea unui cactus, a fost înțepată, dar fata nici nu i-a dat atenție...
  A fost posibil să se rupă ordinea defectuoasă fără război și, prin urmare, vitejie în universul unui viitor nu vesel, în cele din urmă cu ajutorul iubirii. Iar Magda a iubit până acum doar în vise, sau în vise. Era virgină fierbinte și în același timp depravată. Și și-a descărcat temperamentul furtunoasă în antrenamente și războaie. Și ce este dragostea - ceva pentru care sângele vărsă violent!
  Îngerul vulpe cu părul roșu s-a scuturat de mărgelele de sudoare. Ciudat, dar poeții rimează cel mai adesea dragoste și sânge. Aparent, acest lucru se datorează faptului că bărbații au dezvoltat o poftă de violență în raport cu femeia. Omul, însă, nu este un animal, în sensul că este capabil să gândească rațional... Dar, pe de altă parte, morala creștină îi este complet străină. Ceea ce învață Isus pentru un om, și mai ales pentru un om puternic, este atât de nefiresc și provoacă respingere arzătoare încât succesul creștinismului a fost contrar logicii... Totuși, nu numai creștinismul, orice religie se caracterizează printr-un anumit paradox și impunerea anumite restricții asupra unei persoane. Și, adesea, destul de nerezonabil...
  Era deja o noapte plină și chiar acoperită de nori (cu toate acestea, vântul a prins norii din mare, nu atât de departe de coastă), când fetele au fugit în sfârșit spre poartă.
  Înaintea lor a fost o bază engleză și chiar și cu un aerodrom. Mai mult, judecând după turnurile împânzite cu țevi de mitralieră de calibru mare, sârmă ghimpată și piste de beton, a fost echipată cu mult timp în urmă. Britanicii au ocupat Egiptul în 1882, instituind acolo un regim marionetă. Acum nemții plănuiau să facă același lucru.
  Gala veselă a început să examineze baza și aerodromul printr-un binoclu special, complicat de armată. I s-au alăturat mai multe fete-caporale. Deja cu experiență în război, de când era încă o cercetașă și o legătură de legătură în Spania și deja o războinică nemiloasă în Polonia, Franța și Iugoslavia, Gala a calculat șansele cu prudență. Aerodromul a fost apărat destul de puternic, inclusiv artileria antiaeriană. Da, și erau multe avioane pe el. Apropo, este ciudat că britanicii păstrează atât de multă aviație într-un singur loc fără a o dispersa pe aerodromurile de câmp? Poate că există o țintă falsă aici, iar avioanele reale sunt situate în altă parte? Există o mulțime de turnuri de mitraliere, sunt chiar trei tancuri Matilda și patru tancuri Cromwell. Dacă te uiți, atunci nu te poți lipsi de sânge.
  Gayla a chemat doi războinici greșiți, dar cu siguranță foarte puternici și pricepuți. Le-a bătut cu biciul în dos, astfel încât pieptul ei maro-scorțișoară chiar se legăna. Făcând o mutră brutală, ea a ordonat aspru:
  - Magda și Shella au ordine pentru tine: să pătrunzi pe teritoriul aerodromului și să afli ce avioane sunt acolo. Așa că cercetează apărarea în detaliu!
  Fetele au dat ascultător din cap: un ordin, există o comandă și trebuie îndeplinită. Și cum - asta e problema lor. Shella și Magda au pornit repede spre aerodrom. Războinicul focului a sugerat:
  - Să prindem limba și să luăm forma de la el. Apoi, după ce ne schimbăm hainele, vom pătrunde pe aerodrom. Hai să ne distrăm puțin acolo!
  Blonda Shella a remarcat oarecum perplexă:
  - Mai întâi trebuie să găsim această limbă. Atunci crezi că se plimbă prin deșert? Și îi poți prinde așa în mulțime?
  Magda fluieră cu buzele stacojii:
  - Cu siguranță. De exemplu, în apropierea tancurilor sunt paznici, pentru că sunt în spatele perimetrelor turnurilor. De asemenea, puteți trage santinelele acolo și, dacă este necesar...
  - Captură un tanc și călărește? Shelley zâmbi ironic.
  Magda, mișcându-și degetul de la picior, dădu din cap în acord:
  - Și că este foarte posibil. Deși ni s-a ordonat doar să efectuăm recunoașteri. Strânge zgomot fără comandă... Tu însuți știi cu ce este plină manifestarea inițiativei într-un război!
  Shelley oftă din greu.
  - Din păcate, știu foarte bine!
  Fetele, aproape fără să se ascundă, alergau spre tancuri. Santinelele erau tot dintre negri - fumau țigări și practic nu vedeau nimic. Doar unul dintre ei era de rasă albă și, se pare, un ofițer. Dar era și destul de beat. Shell a fost surprins de asta: cum se comportă britanicii? Nu le este frică de sabotaj, de atacuri ale arabilor sau de o ieșire îndrăzneață a germanilor? Adevărat, poate epuizați de căldura chinuitoare, precum și de veștile proaste din față, britanicii, de obicei, cu sânge rece au început să bată. În general, Schella și-a amintit acest lucru din manuale: tipul de englez, ca subiect rece și fără emoții, nu este altceva decât un mit. În plus, băutorii scoțieni și irlandezi nu sunt proști. Ei bine, negrii la acest capitol sunt complet blocați - o iau razna dintr-o doză slabă, așa cum fac, de altfel, japonezii.
  Fetele nu iartă niciodată nimic. Capturarea capului, și cu un pumnal în gât, exact în artera carotidă - acesta este momentul. Dar există o recepție mai eficientă, au scos a doua pereche de santinelă, i-au lovit bărbia cu palma, apoi s-au învârtit, ridicând ușor capul. Crunch și gâtul răsucit.
  Magda îi făcu cu ochiul prietenei ei:
  - Așa îi împușcăm. Ca perele din copaci!
  Shelley a răspuns încet:
  - Există o modalitate și mai simplă - de exemplu, o lovitură dintr-o armă tăcută. Și așa că nu e bine să-ți murdești mâinile.
  Magda pufni disprețuitor, ca o pisică mare prădătoare:
  - Ești un om cu picioarele pe pământ din Shell. Romantismul de a te bucura de frumusețea luptei nu este în tine. Totul este atât de primitiv. Este interesant să tragi și chiar să închizi?
  Diavolul alb ca Zăpada și-a întrerupt prietena:
  - Ar fi bine să te uiți, există și un al optulea tanc. Era destul de inteligent deghizat într-un car de fân. Dar am înțeles imediat de ce soarele ne usca iarba, când nici măcar o cămilă n-ar mai vrea să o mănânce după aceea.
  Magda a fost de acord.
  - Da, aceasta este o observație destul de logică. Tank, va trebui să văd care. Probabil unul dintre cele mai recente...
  Shella a greblat niște fân și a fluierat imediat:
  - O, da, are un butoi pliabil. Este prima dată când văd această tehnică. Probabil americani, dacă greșesc!
  Diavolul de foc l-a întrerupt pe războinicul alb ca zăpada:
  Acum să ajungem la aerodrom. Sunt și câini care aleargă. Aceasta este o altă problemă a problemelor.
  Shella s-a grăbit să-și liniștească prietena:
  - Stiu sa influentez cainii si de aceea voi merge singur. Din fericire, ofițerul dintre albi este bărbierit și de înălțime medie. Mi se va potrivi uniforma lui. Deja îmi schimb chipul.
  Fata, de fapt, s-a machiat repede. Și că au fost învățați și asta într-o școală specială. Magda nu s-a opus.
  - Du-te și eu mă voi ocupa de noul rezervor. Are și ceva util pentru știința militară germană. Dar iată-l pe Schella, te implor, nu sta mult, de îndată ce termini inspecția, așa că voi riposta.
  Chiar și jerboa a fluturat o perie drept răspuns - se spune, nu ne dezamăgi, blondule!
  Fata blondă a răspuns zâmbind.
  - Voi face totul foarte repede. În măsura în care este posibil.
  Magda nu a mai acordat nicio atenție prietenei ei, ci s-a apucat complet de studiul rezervorului. Aici a făcut mai multe descoperiri. În primul rând, rezervorul avea două pistoale sudate. Un tun cu țeavă lungă de 76 de milimetri, cu botul pliabil și un tun cu țeavă scurtă de 47 de milimetri pentru tragerea cu proiectile de fragmentare. În general, armele sunt destul de bogate, mai ales pentru 1942 și continentul african. Pistolul, apropo, avea o frână de burtă destul de interesantă și compactă și se pare că era faimosul pistol de șaptesprezece picioare, care nu fusese încă pus în practică, dar era deja anunțat în orice mod posibil de către Goebbels din serviciul regal. a Marii Britanii.
  Fata a greblat suprafața și a găsit pe trapă emblema unui vultur și inscripția în limba engleză: "Made in the USA". Magda a blestemat:
  - Ei bine, așa cum am bănuit întotdeauna, acesta este un hack american. Se pare că ne-au pus Marea Britanie pe suflet! Și nu știu că tancurile germane vor defila prin New York pentru asta.
  Deschiderea trapei nu a fost atât de ușoară, dar fetele, desigur, pedant și în același timp, ceea ce sună paradoxal de creativ, au fost și ele învățate acest lucru. Deci a lua ca pe un obstacol era o chestiune de onoare.
  Shella, între timp, a imitat destul de abil un mers beat și s-a apropiat de intrarea în aerodrom. Și imediat am simțit diferența dintre mentalitatea britanică și cea germană. Vocea leneșă a santinelei a întrebat:
  - Cu ce treburi ai, Peter?
  Shelley a răspuns scurt:
  - Pe o notă personală!
  - Haide!
  Shella era în interiorul aerodromului. Ea a inspectat avioanele și a observat totul, inclusiv pete de carnaval pe fuzelaje, benzină vărsată și multe altele. Apoi i-a devenit imediat clar că din peste două sute de avioane, cel puțin două treimi erau modele de camuflaj realizate cu pricepere. Cu toate acestea, existau și mașini adevărate, inclusiv puternicele Lancaster capabile să transporte până la șase tone de bombe. Doi buldogi au alergat să o cerceteze pe Shella. Fata i-a mângâiat ușor și a mers mai departe. Când există atât de multe avioane într-o zonă relativ mică, face impresie, mai ales asupra naturii romantice.
  Aceste mașini înaripate, așa cum arată în rândurile lor, sunt, ei bine, imaginea scuipătoare a cavalerilor Ordinului teuton care au venit să-i cucerească pe slavi. Numai că mult mai masiv și înfricoșător. Germanii, de regulă, preferau armuri foarte masive care protejează bine cavalerul. În același timp, chiar dacă prețul va fi o scădere a mobilității unui războinic. Dar în lumea modernă, calea a fost luată către utilizarea luptătorilor manevrabil. Același Me-109 încă cântărește mai puțin decât adversarii săi englezi.
  . CAPITOLUL 4
  Și aici acești cavaleri înaripați stau în picioare și așteaptă ceva și miros a tehnicienii hohotei și mortali ai secolului al XX-lea.
  Shelle, însă, nu este deosebit de plăcută de mers, picioarele ei de fetiță și-au pierdut obiceiul de a cizme și au început deja să se frece. Mai mult, britanicii nu au dat dovadă de mare imaginație: după ce au plasat avioane reale pe o parte, chiar și un raft roșu de demarcație este vizibil. Ei bine, acesta, în general, este de înțeles de ce, pentru ca piloții britanici, și chiar și cu ochi beți, să nu încurce nimic. Și astfel, în general, este deja posibil să se întoarcă.
  Shella s-a întors înapoi și chiar a început să se clătinească mai mult. Apoi i-au dat drumul la spate fără să întrebe și abia după ce i-au adulmecat pe ciobani, au scâncit ușor. Diavolul alb ca zăpada le-a șoptit încet:
  - Nimic în curând vei schimba proprietarii!
  Și încet înapoi din nou ... Și vântul a devenit mult mai proaspăt, în curând va începe să se lumineze ...
  Și Magda, între timp, și-a dat seama de rezervor... Era un model experimental Mp-16 "D". În general, rezervorul este destul de puternic și are un sistem de control hidraulic pentru mitraliere (în stilul, sau mai degrabă în sistem, caracteristic celor mai noi luptători!). Cu o încărcătură mare de muniție și un sistem de reîncărcare automată. Tancul este cel mai nou pentru vremea lui și nici măcar nu este clar de ce britanicii au arătat o asemenea neglijență, păzindu-l atât de neglijent? Poate aici s-a lucrat fantezia caracteristică multor națiuni, a altcuiva nu poate fi bună, ceea ce înseamnă că nu trebuie protejată!
  Înainte de sosirea Shellei, frumusețea-războinică de foc, a alimentat rezervorul și a verificat încărcătura de muniție. Războinicul blond, după ce a aruncat cizmele urâte de pe picioarele zeiței războiului, a raportat rapid situația partenerului ei.
  Magda i-a transmis Geilei ceea ce a auzit, apoi chipul i-a strălucit:
  - Shellochka acum fetele noastre atacă inamicul. Și ni s-a permis să lovim imediat inamicul, folosind aceste tancuri.
  Războinicul alb ca zăpada a exclamat:
  - La asta ai visat! Ei bine, mașina merge?
  Magda a confirmat în mod rezonabil:
  - Lucrări. Americanii au întotdeauna tancuri mai bune decât tancurile.
  Într-adevăr, mașina a pornit din prima viraj. Interesant, motoarele nu erau zgomotoase. Fetele, de exemplu, știau că T-34 rusesc bubuie, așa că... Acest tanc poate fi folosit împotriva trupelor coloniale britanice pentru a dispersa băștinașii.
  Iar războinicii au călcat în picioare o mașină uriașă de cincizeci și cinci de tone. Cu toate acestea, a fost controlat destul de ușor, deși, desigur, mai rău decât bricheta T-4. Pe Mp-16 au fost puse cinci motoare deodată, dar acest lucru, poate, a crescut chiar și capacitatea de supraviețuire a tancului în luptă.
  Fetele fără să stea de două ori au deschis focul asupra turnurilor de mitraliere. Primul lovit de un proiectil de fragmentare și "puii de leu" bătuți zboară cu capul în jos.
  În rândul britanicilor, așa cum era de așteptat, atacul a provocat o panică. Tragerea a fost neregulată, iar fetele au reușit totuși să conecteze mitraliere. Magda a vrut să acopere Lancasterul cu o lovitură bine țintită, dar la radio Gayla i-a ordonat aspru:
  - Crutați avioanele inamice, le vom captura în siguranță.
  Ei bine, de ce scutiți așa, scutiți. Este mai bine să distrugi turnurile și să alegi victime umane. Așa lovituri bine țintite.
  Restul războinicilor, între timp (se strecuraseră deja mai aproape) au intrat în tancurile britanice. A durat doar o jumătate de minut pentru a deschide trapele și apoi acumularea. În general, fetele aproape că nici măcar nu au acordat atenție aerodromului, ci pur și simplu s-au deplasat către baza engleză. În același timp, au lovit cazarma, unde se aflau soldații inamici, precum și piloții adormiți.
  Gayla a răcnit ca un urs în călduri:
  - Nu trageți în depozit cu combustibil! El ne va fi de folos!
  Magda și Schella au zdrobit câteva turnuri de mitraliere folosind masa mare a tancului lor. Fetele își înghesuiau practic burții de râs. Parcă, sunt încă cool.
  Dar munca principală a fost încă efectuată de mitraliere. Era necesar să nu-i lăsăm pe piloții inamici la avioane, să nu-i lăsăm să decoleze. Dar câțiva războinici s-au repezit la mașinile engleze și s-au așezat la cârmă. Și ce poate fi încorporat în bază acum, deoarece au și un astfel de antrenament de zbor. Da, iar avioanele sunt pline cu muniție. Iată o astfel de masha-malashka se dovedește.
  Shella, cu o lovitură precisă, a spart o mică tanchetă care a sărit din garaj. Opt tancuri cu echipaje de lupi au început să distrugă violent imensa bază engleză. Tancurile au zdrobit porțile fără prea multă ceremonie și au umplut totul cu plumb. Până și barăcile ardeau. Din ei au sărit englezi confuzi și nativi de tot felul. Nu a existat deja nicio luptă, de fapt, dar a fost doar o bătaie totală. Adevărat, soldații britanici individuali și turnurile de mitraliere au tras în spate. Chiar și pe armura tancului a lovit grindină de plumb. Magda mârâia ca o panteră furioasă:
  - Ei bine, ce sunteți iubitorii de stridii și fulgi de ovăz, ați înțeles în sfârșit ce este un adevărat război. Vom fi la Londra foarte curând!
  Shella a cântat, dezvăluind dinții:
  Ce să facem în Albion,
  Unde sunt broaștele alunecoase - kwak!
  Deși legiunile sunt în atac,
  Dar o lovitură cu baionetă într-un bănuț!
  Magda și-a încrețit din sprâncene și a clătinat negativ din cap:
  - Nu, acesta nu este cântecul care inspiră exploatările! Dar trebuie să fie diferit!
  Și războinicul înfocat și râzând ca o mitralieră. Așa că bucăți de carne au zburat în direcții diferite și o duzină de englezi s-au prăbușit deodată.
  Și tancul greu în sine, să zdrobim soldații inamici, "netezindu-i" cu un fier. Oasele se scârțuiră sub șine. Și atunci inamicul a început să se împrăștie în toate direcțiile. Dar apoi a sărit inamicul "Matilda". Așa că Shella o lovește cu perforarea armurii.
  - Ia o grenadă "făină de ovăz", cântă o serenadă ca amintire!
  De data aceasta proiectilul a lovit chiar în patul dintre turelă și carenă, iar tancul, după o scuturare bună, a fost dus în lateral. În același timp, rezervorul de benzină a detonat și a explodat imediat cu o flacără roșie-roșie.
  Diavolul blond nu a putut rezista ascuțișului:
  - Matilda primește șah-mat - rezultatul va fi amuzant!
  Magda și-a plesnit partenerul cu o palmă caloasă pe coapsele ei nervoase.
  - Și tu ești tânără, iubita mea! Așa că cântați așa!
  Cu toate acestea, se pare că unul dintre britanici a tras în mod eronat, sau poate intenționat, în rezervorul de combustibil. Un tufiș maro murdar de flăcări de benzină a bubuit și a înflorit. Gerda a tras o rafală lungă dintr-o mitralieră de asalt de 9 mm cu foc rapid. Aproximativ patruzeci de soldați englezi s-au prăbușit pe loc. Și câțiva dintre răniți, fără nicio milă, au călcat în picioare urmele largi ale unui tanc american. Shelley chicoti răutăcios.
  - Acesta nu este ruj! Cum e să te transformi în prăjituri!
  Iar diavolul roșcat și nerușinat nu a uitat să introducă:
  - Indiferent cum o răsuciți, clătitele ștampilate de un rezervor sunt mai bune decât fecalele de vacă!
  Fetele au spart repede încă trei pene. Shella a condus, iar Magda a dat obuze, iar încărcarea s-a făcut automat. Și ei înșiși au primit un obuz pe armură. Nu pare înfricoșător, pentru o protecție de turelă de 80 mm, dar bâzâie temeinic. Magda și-a ars degetele și a țipat:
  - Iată-i darurile marchizului de Carabas! Putem să le piperăm cu ceva mai picant și să le sărăm?
  Shella, după ce a despărțit un alt "monstru" cu o coajă, a cântat:
  - Ce fel de feluri de mâncare, ce fel de feluri de mâncare - ai lua totul cu tine! Este păcat că nu ne luptăm des - o fiară rară, un astfel de măcel!
  Magda și-a plesnit brusc pe frunte și și-a amintit:
  - Dar de multă vreme de la tine Albă ca Zăpada cu un pistol, nu am auzit cântece! Cântă o floare, nu-ți fie rușine!
  Războinicul cu părul sidefat cânta, iar vocea ei era atât de divină și diavolească într-o singură fiolă, încât sirena de lângă ea nu avea ce face;
  El însuși să lupte în inimile dispoziției,
  Sculpturi de caractere - Dumnezeu Creatorul,
  El creează cu sabia eroului,
  Un exemplu pentru toate generațiile!
  
  Dar tu însuți poți lupta,
  Crescut, hoarde de câștigat!
  Sufletul unui vultur și al unui leu nu este un iepure de câmp,
  Atâta putere și oastă sfântă!
  
  Lasă inamicul să fie ca un câine condus,
  Și scutul nostru puternic a tăiat diamantul!
  Marginea zorilor iubit pentru totdeauna,
  Pentru durere, luptătorul va răsplăti moartea!
  
  Nu ai încredere în pacifiştii proşti
  Ce a învățat Isus să îndure...
  Așa că secara înflorește sub un cer senin,
  Fii puternic ca un urs!
  
  În lupte suntem plini de pasiune arzătoare,
  Și cu sânge furtunos, tineri...
  Sfarsim iadul,
  Unde sunt legiunile cu Satana!
  
  Și toată lumea știe că Creatorul;
  Învață să-ți întărești mușchii!
  Nu-ți pierde timpul cu prostia
  Altfel, voi veni la tine cu pedeapsa!
  
  Neputința este principalul viciu,
  A dat naștere răutății, răutății...
  Plătiți-le invadatorilor -
  Uită de vitejie, onoare și mândrie!
  
  Dar în ciuda tuturor necazurilor tu
  Triste frate nu ceda!
  Fie ca toate visele să devină realitate
  Să dansăm cu o iubită într-un vals lin!
  
  Ce mai poate da Domnul
  Da, viața de apoi este în ceață...
  Această carne suferă în viață,
  Nu totul este la fel de lin ca în roman...
  
  Cunoaște-ți omul de pământ
  Construiește-ți fericirea pe el...
  Mișcarea și progresul alergării -
  Vor da putere asupra universului!
  Și în Egipt, luptele erau încă în plină desfășurare. Războinicii neînfricat ai tuturor adversarilor au spart cu succes și au cântat din mers;
  Shella a terminat cu nota de vârf, dar Magda a împuns-o ușor cu piciorul, chiar cu călcâiul gol, într-o presa puternică și bronzată:
  - Și de ce cânți despre valorile creștine? Suntem arieni, nu creștini. Alba ca Zapada este nebuna!
  Shella a clătinat frenetic din cap, în timp ce mâinile ei nu erau mișcate pentru a controla mitraliera:
  - Scuze! A confundat Rusia Ortodoxă cu Prusia păgână! Prea greu de fotografiat și de compus în același timp!
  Magda, fără să se oprească să conducă efectivul, tuns de rândurile dușmanilor englezi, își scutură genele lungi și negre. Și punând un alt rând de dușmani în sicriu, ca o sirenă chicotea:
  - În detrimentul modului de compune - aceasta este o întrebare discutabilă, dar filmarea este ușoară și simplă!
  Într-adevăr, numeroși ofițeri și soldați englezi, smulgând batiste albe, au început să se predea energic. În același timp, erau atât de înspăimântați, încât au bolborosit tot felul de prostii sau chiar au urlat. Câteva mii de soldați coloniali (arabi și negri), uluiți de frică, precum și câteva sute de englezi, nu mai puțin lași, cu fața palidă, și-au ridicat mâinile. Chiar și cârpe albe au apărut din tancuri. După cum se spune, au găsit un alt mod de protecție - mai fiabil decât armura activă!
  Fetele au chicotit - așa se face - nu ceda niciodată!
  Shella a sărit din rezervor și a alergat deliberat desculță de-a lungul șanțului aprins. Magda, însă, nu s-a gândit să cedeze prietenei ei, iar picioarele goale și bronzate ale fetei tocmai trecură cu fulgerare, de parcă stolurile de gazele s-ar fi năpustit pe lângă ele. Tocuri întărite, dar rotunde și grațioase de fete mângâiau limbile de flacără albastră. Dar războinicii tigroașe au țipat mulțumiți doar ca răspuns.
  Aici, negrul captiv nu și-a putut înfrâna pofta, s-a repezit asupra lor și a primit o lovitură zdrobitoare de la Magda de foc din plexul solar, după care, scuipând un cheag mare de mucus și sânge din gură, s-a liniștit în cele din urmă.
  După cum sa dovedit, acesta a fost ultimul izbuc de rezistență. Acum soldații britanici erau complet distruși. Erau peste trei mii de prizonieri în picioare. Totuși, tigrele au împușcat fără ceremonie aproximativ cinci sute de britanici care nu au putut să se ridice din cauza rănilor, exact un glonț pentru două capete împinse una spre alta: de aceea suferă și împovărează Wehrmacht-ul cu o povară suplimentară. După cum spunea Himmler: mila nu trebuie să depășească limitele oportunității economice.
  Fetele le-au ordonat prizonierilor, uimiți de groază, să sape gropi pentru a pune morții acolo. Era deja destul de ușor, iar fumul de la baza distrusă a fost transportat pe o distanță lungă.
  Prietenul Shellei și-a amintit de film, ca și în acest caz eroic, unul dintre personajele principale, după o victorie grea, a pufnit cu tristețe pe pipă. Iar războinicii medievali, confundând asasinul cu Satana, au deschis focul asupra propriului comandant. Cu toate acestea, de data aceasta, victoria a fost destul de ușoară, dar una dintre fete și-a găsit totuși prietena neplăcută - moartea, cinci frumuseți au fost rănite și unele - sau mai degrabă două, au fost grav rănite.
  Avioane germane au apărut pe cer dinspre vest. Fetele le-au salutat cu veselie. Haupmann SS, eroul feminin agresiv al lui Gale, și-a umflat obrajii și și-a îndoit mușchii rostogolindu-și sub pielea de ciocolată și a anunțat în același mod:
  - Trupele noastre avansează cu succes. Deci nu avem timp să stăm pe loc. Lăsați prizonierii să se lege, iar noi îi vom închide în hangar, lăsând o duzină de lupi de păzit. Iar restul va continua să se miște rapid în spatele inamicului.
  Magda și Shella se temeau foarte tare că li se va încredința protecția sclavilor sparți și a prizonierilor de război care se transformaseră într-o turmă supusă, pentru că fetele erau deja entuziasmate și voiau să lupte. Și doar lașii visează la serviciul de escortă! Dar se pare că calitățile lor de luptă au impresionat-o pe Gala și, jucându-se cu bicepșii, ea le-a anunțat:
  - Să realimentăm și să reumplem muniția tancului. Mergeți mai departe. Văd că te pricepi la luptă! În plus, nu ești deosebit de mare și ești mult mai potrivit pentru a controla un rezervor.
  Fetele, ridicându-și mâinile în semn de salut militar, au lătrat:
  - Mă bucur să încerc Tovarășul Comandant!
  - Pentru a face față mai ușor cu pistolul și mitraliera, Filela va merge cu tine! - L-a tăiat pe Gale și a fugit să explice obiectivul altor fete. Cei speriați clipeau din gene și îndoau presa, cu busturile abia acoperite, sau chiar deschise. Redutabila tigresă-căpitan era și desculță și, deși picioarele nu erau mici, forma ei era destul de frumoasă, iar ea însăși avea doar douăzeci și doi de ani, doar dezvoltarea excesivă a mușchilor a făcut-o pe Gala să pară mai grea și mai bătrână. În același timp, este surprinzător de rapidă, foarte periculoasă pentru lupta corp la corp.
  În timp ce fetele făceau rezerve și reumpleau muniția, Filela le-a bombardat cu întrebări:
  - Erai în baza lor aeriană, singur. Mai ales tu, Shella... Nu-i așa că e înfricoșător?
  Blondina și-a scuturat cocul din deșert de pe obraz, care a reușit cumva să prindă pielea ei catifelată și bronzată. Aruncând pumnalul sus, ea a răspuns scurt:
  - Nu! De ce ar trebui să ne fie frică? Suntem arieni adevărați!
  Filela, prinse din zbor o armă și aruncând-o la masa care se ascuțea în mijlocul deșertului, căscă cu o gură fermecătoare. Apoi, oftând, ea a răspuns:
  - Ești cel mai tânăr dintre noi și înainte de a pleca în Africa nu aveai experiență. Aici, toate fetele au primit deja experiență de luptă și au adulmecat praf de pușcă. Apropo, aproape că pari niște fete, cu fețe atât de nevinovate.
  Magda, aruncând cuțitul de baionetă cu degetele de la picioare, izbucni cu înverșunare:
  Dar nu ucidem inocent. Oricum, ce rost are această conversație. Cauți ceartă?
  Filela a respins hotărât:
  - Desigur că nu! Dar vă mărturisesc, deși am adulmecat pentru prima dată praf de pușcă la 1 septembrie 1939 în Polonia. Adică, chiar înainte de majoritatea fetelor din companie, de obicei își începeau botezul cu focul din câmpurile Franței, dar încă îmi este frică. - Fata își coborî timid ochii verzi. Recunoașterea nu a fost ușoară pentru ea - În special, ia nervozitatea înainte de începerea bătăliei.
  Shella mângâie umărul zgâriat și musculos al Filelei.
  - Sincer să fiu, uneori mă simt inconfortabil. Deși încărcătura fizică pe care o trăim este atât de obositoare încât chiar visezi să scapi de corpul muritor.
  Femeia cu părul castaniu a ridicat din umeri.
  - Ei bine nu stiu! Și mă epuizează complet, nu mai puțin decât tine, dar totuși frica chinuitoare rămâne. - Filela aruncă o scurtă privire către cer, coborî vocea până la o șoaptă. Poate că i-a fost teamă că Dumnezeul Atotputernic o va auzi. - În plus, există un suflet? Marele și înțeleptul Fuhrer nu a vorbit niciodată despre asta și nu a scris în nici una dintre lucrările sale.
  Magda prinse din nou cuțitul de baionetă cu degetele goale, evitând tăieturile. Zâmbind ca Milady Winter, ea a răspuns pentru Shelley:
  - Și nu contează. Pentru noi, principalul lucru este să ucidem inamicii cât mai mult posibil și să ne punem viața în pericol cât mai puțin posibil. Desigur, dacă altfel - prudența nu se va transforma în trădare!
  Filela a fost de acord:
  - Cine nu cruță viața în luptă, își va păstra demnitatea chiar și la împărțirea trofeelor!
  Shella a confirmat:
  - Cine fură o victorie își va pierde roadele, deoarece acesta din urmă putrezește de la o reputație pătată!
  Așezate în rezervor, fetele au atârnat steaguri englezești și chiar așa, au plecat cu nebunie. Și în total erau cincisprezece lucruri în deșert. Capturat cu insolență și obrăznicie de la britanici, vehicule blindate și deloc bine înarmate. Așa că senzațiile au fost cele mai sublime, de parcă războinicii erau la paradă.
  Magda a notat:
  - Iată, aici este frumusețea! Ne aducem pisica cu noi! Will, văd o luptă - voi primi un bătăuș!
  Shella, fără prea mult entuziasm, clătinând din cap către Fecioara Zăpezii, a obiectat:
  - Nu e deloc amuzant! E un păcat să zâmbești la asta!
  Iată, Magda, ca și cum ceasul deșteptător a sunat dimineața:
  Ce înseamnă conceptul de păcat? Aici cânți Shella despre Iisus Hristos și nici nu realizezi că principala lege biblică - plata păcatului - moartea este pur și simplu absurdă! - Războinicul înfocat, chiar și pentru persuasiune, a făcut un cerc cu mâinile ei. - Absolut lipsit de logică!
  Filela s-a grăbit să adauge:
  - Cu siguranță! Altfel, ce fel de soldați suntem, dacă nu încălcăm porunca - nu ucideți!
  Magda chicoti nervoasă și începu să mestece mânerul pumnalului. Aici Shella a găsit ceva la care să obiecteze:
  - De fapt, în original - această a șaptea poruncă sună așa - nu comite o crimă răutăcioasă! Adică, aici vorbim de crimă, și nu de privarea de viață a unei persoane. - Și dându-și înfățișarea lui Cicero pe amvon, și poate adăugă Tetruliana. - Sunt câteva nuanțe aici!
  Magda a tăiat răul:
  - De asemenea, linkuri către traducerea din ebraică. Ce altceva ar putea fi mai dezgustător! Diavolul cu părul roșu se înflăcăra din ce în ce mai mult. Într-adevăr, tatăl ei însuși Azello din romanul lui Bulgakov poate. - În general, există multă absurditate în Biblie, dar cel mai absurd este pretențiile sale la rolul cuvântului lui Dumnezeu și la infailibilitate! Războinicul și-a fulgerat din dinți. - Hristos Atotputernicul Creatorul tuturor creatiilor, tot ceea ce este vizibil si invizibil, tot ce este pamantesc si ceresc... Si in acelasi timp Iisus se incurca in cele mai elementare lucruri!
  Shelley spuse aspru:
  - Nu este nevoie să spun asta, și categoric. În unele privințe, el este confuz și, în anumite privințe, este un văzător. - S-a adăugat îngerul terminator alb ca zăpada. - În plus, Dumnezeul Întrupat poate foarte bine să transmită esența Sfintei Scripturi în propriile sale cuvinte. În general, există multe profeții care s-au împlinit deja în Biblie.
  Magda clătină energic din capul ei de foc:
  - Nu este deloc adevărat și ți-o voi dovedi!
  Shelley tresări.
  - Ei bine, încearcă, ai cărțile în mână!
  Magda începu să vorbească, mimând tonul caricatural de molid al clericului.
  - În cărțile sacre ale tuturor religiilor, profețiile, adică predicțiile viitorului, ocupă locul cel mai important. Există astfel de profeții în Biblie. Majoritatea acestor profeții sunt prea vagi. - Filosoful-terminator cu părul roșu a făcut buze rotunde. - Într-o discuție de rămas bun cu apostolii, Isus a spus profetic: "Atunci auziți despre războaie și zvonuri de război... Căci așa trebuie să fie... Neam împotriva neamului și împărăție împotriva împărăției și vor fi foamete, ciume. și cutremure" (Evanghelia după Matei 24:5-6). - Fata și-a ridicat sprânceana dreaptă pentru o mai mare expresivitate. - Dar exact acest lucru s-a întâmplat în lume înainte de profețiile lui Hristos și aceasta continuă până în zilele noastre. Care este, atunci, valoarea acelor profeții în care evenimentele "prevăzând" au loc în mod constant, fără nicio profeție?
  Filela dădu aprobator din cap în timp ce examina o revistă erotică cu trofee, care fusese confiscată de la englezii capturați. Dar, în același timp, războinicul a ascultat cu mare atenție:
  - Da, poți spune că au fost războaie ieri, sunt războaie azi, vor fi războaie mâine!
  După ce a confirmat-o pe Magda (Ce pot să spun - se spune că nu este un nenorocit, ești iute la minte!), și-a continuat prelegerea:
  Unele dintre profețiile biblice au fost scrise retroactiv - după ce aceste evenimente au avut deja loc. Adevărat, uneori profeții au îndrăznit să prezică evenimente viitoare, dar în același timp, de regulă, au căzut în dezordine.
  Deci, Dumnezeu prin profeți promite descendenților lui David domnia veșnică (2 Regi, 7:11-16), dar împărăția lui David s-a rupt în Israel și Iuda după moartea fiului său Solomon și a urmașilor (descendenții) ale regelui David au fost parțial distruse mai întâi în regele asirian Artaxerxe, iar apoi - sub rădăcină, fără excepție, regele babilonian Nebucadnețar. (Ieremia 52:9-11, 22:28-30).
  Filela a aprobat cu multă zel:
  - Așa ar trebui să te descurci cu ei. Și cum să puneți sub topoare locuitorii orașelor capturate, atunci asta, vă rog. Și cum au avut grijă de ei!
  Diavolul focului a confirmat:
  - Dar desigur, diversele greșeli ale "profeților" nu se limitează la asta.
  Dumnezeu, prin profetul Ieremia, promite că va distruge pentru totdeauna, că va depopula Egiptul din Suez până în Etiopia (28:8-14), dar Dumnezeu nu a împlinit această făgăduință până astăzi.
  Și mai multe despre profețiile lui Ieremia. Prin gura lui, Dumnezeu promite că va da Egiptul în mâinile lui Nebucadnețar (29:19); distruge pentru totdeauna Tirul (26:3-14; 27;36; 28:19). Dar Nebucadnețar nu a luat și nu a încercat să ia Egiptul. Cât despre cetatea Tir, nu a fost luată de Nabucodonosor, nici de Alexandru cel Mare și până acum nu a încetat să existe nici măcar o zi.
  Shella a confirmat cu un oftat greu:
  - Vai, am văzut Tire pe hartă. O vom lua în curând!
  Magda a continuat:
  Spre deosebire de profeția lui Ezechiel, Nabucodonosor a luat și a distrus Ierusalimul, nu Egiptul și nici Tirul. Cu toate acestea, la 16 ani de la profeția sa, Ieremia însuși admite că orașul Tir continuă să existe nevătămat (26:1; 29:8-14). Mai târziu, Isus Hristos însuși a profețit în zadar moartea acestui Tir neclintit (Matei, 11:21-22; Luca, 10:14).
  Și cum buzele ei stacojii s-au răsucit în același timp cu viclenie și veselie. Acesta este într-adevăr Satan într-un chip minunat de femeie. Și ce voce.
  Același Ieremia, în numele lui Dumnezeu, a anunțat că regele Ioiachin va fi pedepsit pentru păcatele sale neavând copii (22:28-30). Dar Matei îl numește pe Ieconia unul dintre strămoșii lui Isus Hristos (Matei 1:11-12). Cum a putut Isus să se nască dintr-un strămoș îndepărtat care nu avea copii?
  După ultima declarație, Filela a chicotit viclean. Shelly a remarcat:
  - Aceasta este o profeție condiționată!
  Magda pufni dispreţuitor.
  - Dar orice oracol fals poate spune asta! Ascultă mai departe! - A continuat diavolul roșcat, pentru că tancurile nu pot trece prea repede prin deșert și sunt destul de grele și e timp să discutăm... Vocea Magdei suna din ce în ce mai încrezătoare:
  Ieremia, în numele lui Dumnezeu, prezice prinderea lui Nebucadnețar pentru regele evreu Zedechia, dar îi promite o moarte liniștită și o înmormântare evlavioasă (34:2-5). Dar, după cum s-a dovedit mai târziu, Nebucadnețar a ucis toate rudele lui Zedechia și l-a orbit însuși, l-a aruncat în închisoare, unde a murit (52:9-11). Wow moarte liniștită și înmormântare evlavioasă!
  Aceeași viață "calmă și senină" este profețită pentru regele Iosia (2 Regi 22:18-20). După o astfel de profeție, Iosia a fost rănit de moarte de egipteni într-o bătălie lângă Meghiddo (Ibid., 35:20-24).
  Iapa de luptă Filela și-a aspirat stomacul și a început să despacheteze conservele. O cutie de conserve cu un Texas Buffalo pe pachet este exact ceea ce are nevoie. Mai ales carnea suculenta inmuiata in suc de rosii si sos de ciocolata.
  În ciuda faptului că și Magda a dat dovadă de poftă de mâncare, fata încăpățânată a continuat programul educațional. Cu toate acestea, există o voce mică și drăguță care este plăcut să asculți un războinic cu părul de culoarea erupției Krakatoa:
  - Profetul Isaia a scris că Ierusalimul va rămâne pentru totdeauna: că nu va intra în el nici un necurat, nici un neevreu nu va intra. Dar imediat după această profeție, Ierusalimul a fost luat și distrus de Nabucodonosor (586 î.Hr.), apoi a fost luat și distrus la pământ de către romani (70 d.Hr.). - Războinicul înfocat a început să adauge, încercând să dea limbajului aspectul de presiune sonoră. - "Orașul Etern" a fost luat și distrus de perși, arabi, cruciați, turci, britanici și francezi. - adăugă Magda pe nerăsuflate și și-a ridicat tonul. - Cu siguranță germani, iar acum trăiesc atât de mulți evrei "curați" cât sunt "necurați" (după definiția lor!) arabi, europeni, negri...
  Filela, devorând carne de bivol, remarcă:
  - Creștinii, de regulă, nu citesc cu adevărat profețiile cu privire la evenimentele dinaintea nașterii lui Isus Hristos. Ei sunt mai interesați de profețiile lui Isus Hristos însuși și ale apostolilor săi, adică de profețiile cărților Noului Testament. De o preocupare deosebită sunt profețiile lor despre a Doua Venire a lui Isus Hristos (despre Judecata de Apoi, despre Armaghedon).
  Magda a confirmat cu bucurie, dând din cap capabil să dea foc și să incinereze, temeliilor Romei Antice și a sutelor de orașe asemănătoare cu un cap:
  -Să nu atingem nicio altă profeție, nici detaliile profețiilor despre a Doua Venire a lui Isus Hristos. Să ne oprim asupra unei singure întrebări importante: când va veni a doua venire? Să ne uităm la cuvintele lui Isus Hristos însuși. Celebrul predicator și orator american Billy Graham a calculat că profețește despre a doua venire a lui Hristos în Biblie de 380 de ori. Să ne oprim asupra cardinalului și mai clar dintre ei.
  Magda era pe cale să continue, când la radio se auzi un semnal:
  - O coloană de tancuri engleze se deplasează înainte. Toată lumea să fie pregătită!
  Shelley a remarcat confuză:
  "Nu știu ce este mai rău - să comit o crimă diabolică sau să ascult o asemenea erezie!"
  Filela a răspuns:
  - Magda spune pur și simplu adevărul pur și argumentează logic. Mai mult decât atât, Biblia este suficientă, vorbește clar și dur despre profeții mincinoși. Așa că învinge inamicul cu propria lui armă.
  Războinicul diavol înfocat a adăugat:
  - Uite, e mai bine cum vom învinge inamicul cu propriile lui arme! Și nu numai pe front ideologic. Încă vorbesc despre Biblie. Între timp, vezi obuzele străpungătoare ale Albei ca Zăpada!
  Shelley se răsti fără nicio răutate:
  - Ei bine, desigur, un lucru atât de elementar, pot să-l fac și eu! Pentru cine mă iei! Sunt doamna războiului!
  Filela, ajutând la încărcarea tunului, cânta:
  - Doamnă de război! Cine altcineva se poate compara cu tine! Doamnă de război vom fi în curând în capitala Angliei!
  Vocea joasă, aproape masculină a Gaylei se auzi la radio.
  - Sari peste coloana si trage in lateral!
  Fetele au strigat înapoi:
  - Sieg Heil!
  Desigur, trebuie să ai nervi de fier pentru a lăsa un inamic nebănuit să se apropie, apoi să treacă pe lângă tine. Aici, tancuri medii, Cromwells și Matildas, sunt în față, iar apoi tanchete ușoare. O duzină de tancuri capturate trebuie să acționeze sincronizat, astfel încât fiecare să-și lovească victima. Acesta este un fel de interpretare a unei simfonii muzicale. Dacă cel puțin o notă se rupe, întreaga compoziție se va dovedi a fi falsă și va pierde titlul unei capodopere. Și ce este acest război! Majoritatea admiratorilor sunt adunați de arta militară, dar lacrimile sunt întotdeauna sincere și nimeni nu vrea să cheme la bis!
  Shella a șoptit:
  Ajută-ne Sfânta Născătoare de Dumnezeu!
  Gayla porunci sălbatic:
  - Foc!
  Și o duzină de butoaie au scuipat obuze deodată. Părțile Matildas și Cromwell sunt mult mai prost protejate, ceea ce înseamnă că... Magda a fost încântată și a exclamat:
  - Cutii de carton sparte!
  Shella imediat, încărcând tunul într-un mod nou, observă:
  - Ei bine, englezi prosti! Nici măcar nu ne-au cerut o parolă, doar au văzut steagurile, așa că ne-au luat imediat pentru ei!
  Magda chicoti încet.
  - Este mentalitatea lor britanică!
  Au fost douăzeci și cinci de tancuri mari și douăsprezece fete-lupi distruse deodată. Apoi au avut timp, înainte ca inamicul confuz să reacţioneze, să dea o a doua salvă, spre inamic.
  Și încă o duzină de victime, tancuri zdrobite, ca scheletele rechinilor aruncate la țărm, pe nisip fierbinte și galben. Și în același timp încă mai fumează, șuvoaie maro închis se strecoară pe cer. Pare a fi un pui de șerpi. Mai mult, reptilele, parcă mutilate de o evoluție incorectă. Și șuieratul este uimitor cât de rău poate fi.
  Tancurile britanice s-au oprit imediat și au înghețat. Singurul tanc greu supraviețuitor a încercat stângaci să se întoarcă. Shella a cântat:
  - Frumusetea! Frumusetea! Ne aducem pisica cu noi!
  Magda a cântat:
  - Nu într-o pungă, ci în bot! Cu un glonț care străpunge armura!
  Filela chicoti.
  - Vrei câini - după lupta noastră!
  După aceea, s-au pus pe pene. Ei bine, pot fi zdrobiți în frunte. O parte din tancurile britanice nu au suportat asta și, lăsând echipamentul, s-au repezit într-un zbor general. Unele wedge cu șoferi mai experimentați au continuat să tragă înapoi. Aici un proiectil a lovit tancul Mp-16, scoțând un zgomot surd în armură.
  Shella a arătat o limbă roz:
  - Eroii noștri sunt pe fugă - un britanic prost nu va ajunge din urmă!
  Magda mârâi tare:
  - Renunță repede!
  Filela a confirmat:
  - Și nu vă fie frică de noi! A bate prizonierii cu centura pe papă, crucea roșie interzice!
  Shella, după ce a zdrobit o tanchetă încăpățânată cu o carapace, a spus:
  - Te-am zdrobit! Și o cărămidă în botul tuturor!
  Bătălia s-a încheiat, mai multe tankette au încercat să plece, dar au fost eliminate fără ceremonie. Lupile scot un țipăit sfâșietor de încântare:
  - La naiba! Lupta asta nu este o prostie!
  Cu toate acestea, bătălia nu se terminase încă. Apar camioane și motocicliști englezi. Shella a tras o obuze de schij în cea mai apropiată mașină, aceasta s-a prăbușit, iar rezervoarele de combustibil au detonat pur și simplu. Magda a fulgerat din dinți.
  - Șoc! Este felul nostru!
  Filela a spus:
  Mai bine să ucizi decât să convingi!
  Shella a fost și mai specifică:
  - E mai bine să lovești o dată decât să spui de o sută de ori! E mai bine să-l lovești de o sută de ori decât să taci...
  Magda îl întrerupse:
  - Britanicii sunt deja candidati! Vino după ei!
  Fetele au tras destul de precis, Shella nu a ratat niciodată, dar tancurile încă nu pot fi comparate cu camioanele în viteză. În plus, Cromwell-urile de aici nu erau cel mai nou motor Meteor de 600 de cai putere, ci unul mai slab de 400. Se pare că nu avuseseră încă timp să reechipeze acest tanc de croazieră. Matilda a fost, de asemenea, mai slabă și ce putem spune despre grea Mp-16.
  Așa că fetele sunt puțin în urmă. Da, bătea și vânt spre întâlnire, au început să se adune nori. Magda a remarcat:
  - Acum o să plouă!
  Shelley a fost încântată:
  - Cu atât mai bine! Și este foarte cald în acest rezervor! Și se încălzește, dar soarele dogorește!
  Filela a confirmat:
  - Ei bine, da! Și cât poți să prăjești!
  Magda nu a împărtășit optimismul:
  - Nisipul va deveni moale și ne vom opri!
  Shelley a declarat cu entuziasm:
  - Și pe mine personal nu mă sperie!
  Norii se adunau foarte repede, iar cerul s-a întunecat, de parcă ar fi fost într-adevăr o eclipsă de lună. Magda urlă:
  - Atunci crede în Dumnezeu după aceea!
  Shelley fluieră furioasă.
  - Si ce? De ce nu crezi! Nu a dovedit Hristos că este adevăratul Dumnezeu?
  Picături mari de ploaie tropicală băteau pe acoperișul rezervorului. Supărată, Magda a început să vorbească din nou;
  În conversațiile cu ucenicii Săi, Hristos i-a asigurat că toți, apostolii Săi, vor trăi și vor vedea cu ochii lor a Doua Sa Venire în slavă. "Adevărat vă spun că nu veți avea timp să ocoliți cetățile lui Israel (în Palestina) înainte de a veni Fiul Omului" (Matei 10:23).
  Filela fluieră surprinsă, clipind de parcă și-ar fi turnat în ochi cenușa Hiroshimei:
  Chiar a spus Isus asta?
  
  
  
  
  
  AMERICA AJUTORUL REICH-ului
  ADNOTARE
  Aliații occidentali au semnat un armistițiu cu al Treilea Reich. Profitând de absența unui al doilea front și a bombardamentelor, naziștii își întăresc trupele și trec la ofensivă. Devine foarte cald.
  . CAPITOLUL 1
  De exemplu, în martie 1943, a fost încheiat un armistițiu între al Treilea Reich și Aliați. Hitler a fost de acord să pună capăt persecuției asupra evreilor în schimbul înghețării ostilităților din Occident. Mai mult, Occidentul a oprit livrările către URSS sub Lend-Lease. Și asta a avut un impact asupra cursului ostilităților.
  Hitler a întârziat prea mult timp ofensiva de pe Kursk Bulge. El amâna Operațiunea Citadelă prin desfășurarea celor mai noi tancuri, Panther și Tiger. Ultima dată când Fuhrer-ul a amânat ofensiva a fost în iulie.
  El a vrut să testeze în lupte Tiger-2, mai avansat și mai puternic, precum și luptătorul ME-309. Nemții au vrut să-i testeze și pe "Maus" în ofensivă. Și ajustați "Pantera" -2.
  Și, ca urmare, Stalin și-a ordonat să atace pe 1 august. Și imediat în două direcții - Belgorod-Harkov și Orlovsky. Germanii, spre deosebire de istoria reală, erau mai puternici. Ei au retras grupul lui Rommel din Africa și au transferat o parte din forțele din Franța și Balcani. În Balcani, germanii au fost înlocuiți cu bulgari și italieni. Astfel, opt divizii germane și o duzină de divizii italiene au părăsit Africa, șapte divizii germane din Balcani și douăzeci de divizii din Franța, inclusiv cele de tancuri.
  Datorită faptului că bombardamentele celui de-al Treilea Reich au încetat, eliberarea de arme a fost cu patruzeci la sută mai mare decât în istoria reală. Erau mai multe tancuri și avioane. Tiger-2 a început să fie produs în masă din mai 1943, a intrat în seria ME-309, precum și bombardierul Yu-288. Și a devenit serios.
  Și "Șoarecele" a intrat în serie... Nemții erau gata să lupte. Liniile lor defensive erau foarte puternice.
  Da, iar "Panther" în primele zile de luptă s-a dovedit a fi un tanc foarte eficient din apărare. Ea a tras cincisprezece focuri pe minut și a luat treizeci și patru de la doi kilometri.
  Da, "Ferdinand" este și o fiară mașină. Și dacă lovește, atunci lovește. Acestea sunt mașini de război. Și armura frontală este de două sute de milimetri.
  Bătăliile au arătat că Fritz sunt puternici. Si fetele au inceput sa se bata de partea lor si e misto.
  Charlotte, trăgând, a cântat:
  - Și din nou...
  Și Gerda, trăgând dintr-un trăgător rapid, a susținut:
  - Continuă...
  Frida termină cu suferință:
  - Bătălia...
  Charlotte, fără să înceteze să tragă, a emis:
  - Fierbe...
  Frida, bătând, mârâi:
  - Hiperplasma...
  Gerda a zâmbit și a tras cu un proiectil și a adăugat:
  - Foc...
  Charlotte urlă și se uită la tunurile sovietice și a emis fără să rateze:
  Și Goering...
  Frida, bătând, țipă:
  - Așa...
  Gerda continuă, trăgând cu un urlet:
  - Tânăr!
  Charlotte continuă ce să ia de la spiriduș, deturnând fără rușine cântecul sovietic până la capăt. Și s-a dovedit a fi extrem de prost și vulgar.
  Și tânăr...
  Frida oftă, din păcate, potrivit ca întotdeauna, și adăugă:
  - Bere...
  Gerda a terminat cu o lovitură:
  - Înainte!
  După aceea, războinicii, trăgând, au schimbat puțin tema cântecului. La urma urmei, acum nu sunt chiar oameni, ci jumătate elfi. Și asta înseamnă că îi vei lua pe săracii de la ei! Ei nu pot decât să cânte, ci să urle și ceva absolut cu totul rostit. Cam asta este karma lor, știi. Cântecele, desigur, s-au dovedit a fi vulgare.
  Charlotte, conducând focul, continuă:
  - Afară...
  Gerda Lupanuv din foc rapid a susținut:
  - Animalele...
  Frida l-a bătut în cuie și a continuat:
  - Din tramvai...
  Charlotte s-a bătut, iar zdrobit și-a continuat urletul:
  - Pe...
  Gerda a tras și a emis:
  - Colt....
  Frida a intervenit și a continuat:
  - Cheltuieli...
  Charlotte, lansând un cadou cu acuratețea ei diavolească, a scos:
  -Bere...
  Gerda, după ce a tăiat cu o coajă, a țipat:
  - Aici...
  Frida a dat o palmă cu un cadou și a scârțâit:
  - A intrat...
  Charlotte, trăgând, în timp ce răcnește ca o fiară:
  - Țarul....
  Gerda a expirat cuvinte arzătoare, vehemente:
  - Animalele...
  Frida, emițând proiectile, a zguduit:
  - Dă....
  Charlotte a tras cu disperare și a țipat:
  - Bere...
  Gerda, golind culcarea, adăugă:
  - Grăbește-te...
  Frida, trăgând, a strigat:
  - Elefant....
  Charlotte, eliberând un proiectil, a țipat după proiectil:
  - Mijită...
  Gerda a bătut din nou și a scârțâit:
  - Dreapta...
  Frida a țipat, batându-se:
  - Ochi...
  Charlotte cum să cânte într-o coadă frenetică...
  - A mers...
  Și chiar atunci s-au terminat carapacele fetelor terminatoare. Au trebuit să se întoarcă pentru a umple trusa de luptă din camion. Dar aprovizionarea în al treilea Reich este excelentă și păianjenii, din păcate, se vor întoarce din nou.
  La întoarcere, fetele au început să discute următorul subiect. Charlotte, acel diavol cu părul roșu și-a dat cu părerea:
  - Cred că, după capturarea Moscovei, următorul nostru obiectiv va fi Londra!
  Gerda a chicotit și a confirmat:
  - Desigur, vom merge să-i eliberăm pe britanici din sclavia sionistă!
  Și toate cele trei fete au izbucnit în râs asurzitor. Au crezut că este cu adevărat distractiv.
  Frida a sugerat:
  - Şi să eliberăm America de cei mai lacomi sionişti. Și, de asemenea, din dominația oamenilor de culoare. Și apoi bolșevicii i-au tras complet pe yankei.
  Gerda deodată, la fel de neașteptat, cântă:
  Dacă ne ridicăm cu toții împotriva yankeilor,
  Vom zdrobi alianța nordică...
  Nici măcar tomahawk-urile nu vor ajuta...
  Pentru că Dumnezeu va răsplăti răul!
  Desigur, din partea fetelor terminatoare, apelul la Dumnezeu pare ridicol. Având în vedere că al Treilea Reich este întruparea Antihristului. Dar, din moment ce timpul va trece înainte ca încărcătura de muniție să fie schimbată, dracuța roșcată Charlotte a făcut un zgomot. Auzind ultima frază a Gerdei, ea mârâi:
  - Nu există Dumnezeu!
  Războinicul heruvim scârțâi:
  - Cum nu?
  Charlotte a insistat:
  - Sigur că nu, fapt medical!
  Gerda a pus cea mai firească întrebare:
  - Cine a creat universul?
  Charlotte a răspuns aproape imediat:
  Universul există și a existat întotdeauna. Și-a schimbat doar existența și componenta, transformându-se și modificându-se constant.
  Gerda îşi frecă piciorul gol după ureche. Deși avea gene de păianjen, nu de câine, și a remarcat neîncrezător:
  Cum a existat dintotdeauna? Trebuie să existe un motiv pentru asta.
  Charlotte a decis să-și bată partenerul religios cu propria ei armă:
  - Și cum se face că Dumnezeul atotputernic a existat întotdeauna? Trebuie să existe un motiv pentru asta!
  Gerda și-a frecat din nou piciorul gol, de data aceasta pe frunte și a remarcat cu îndoială:
  - Dumnezeu lucrează în moduri misterioase.
  Charlotte, în felul ei logic, a remarcat:
  - Deci nu acesta este răspunsul.
  Gerda a sugerat apoi:
  - Să luăm drept axiomă faptul neîndoielnic că Domnul Dumnezeu există, și a existat întotdeauna, și de la el vom începe.
  Charlotte a contracarat în mod logic cu aceeași metodă:
  - Să luăm și atunci, ca axiomă, faptul neîndoielnic că materia și universul au existat și au existat dintotdeauna și de la el vom pleca.
  Frida, care era a treia în această dispută, a izbucnit în râs și a remarcat:
  - Da... Acesta este un dialog între muți și surzi. Deci nu vei putea ajunge la nicio concluzie clară.
  Charlotte nu a fost de acord.
  - Am un avantaj față de Gerda. De exemplu, dacă pornim de la faptul că cauza principală a tuturor este Personalitatea Atotputernică a lui Dumnezeu, atunci în viitor o derivată a acesteia: o persoană s-a dovedit a fi mai slabă și nu avansată din punct de vedere tehnic. Și dacă ne gândim că natura atotputernică, dar impersonală este cauza și cauza principală, atunci se dovedește că a dat naștere unei persoane mai perfecte și mai avansate. Deci, se dovedește că a existat o tranziție de la simplu la complex. Și în modelul creaționist, dimpotrivă, de la complex la simplu. Cu toate acestea, acum asistăm la un proces de complicare treptată, în care totul de la tehnologie se dezvoltă într-un mod evolutiv. Da, creierul uman este în continuă creștere. Adică să presupunem că este în primul rând o chestiune impersonală, din care s-a dezvoltat în mod evolutiv un lucru mai complex, mai logic, decât invers, de parcă o personalitate absolut atotputernică și perfectă ar fi lăstari de buruieni în fața umanității.
  Frida s-a animat și a remarcat:
  - Da, am citit ceva literatură religioasă. Dacă o crezi, atunci Adam era mai perfect decât bărbatul actual și s-a dezvoltat intelectual. Și acel popor, despărțindu-se de Dumnezeu, mergând pe calea păcatului, a început să îmbătrânească și să slăbească, dar... Acum asistăm la procesul invers: creșterea puterii omului și uimitoarea lui dezvoltare intelectuală. Mai ales în timpul războaielor! Amintiți-vă pe ce tancuri am început războiul în primul patruzeci și unu și ce avem acum! Există o diferență colosală!
  Gerda șopti iritată:
  - Toate sunt intrigi!
  Germanii au respins ofensiva sovietică în toate direcțiile. Și ei înșiși au dat lovituri zdrobitoare.
  Și pe cerul de pe ME-309 s-au luptat fete frumoase, desculțe, în bikini. Au luptat foarte tare. Și au zdrobit literalmente inamicul, ca niște cotlete.
  Albina a tras în adversarii ei cu degetele goale și a doborât o mașină sovietică.
  Apoi ea a ciripit:
  - Pentru marile idei ariene!
  Alvina trântește și el în inamicul și-l desparte complet și țâșnește:
  - Slavă ideilor noi!
  Și apăsați-și sfârcul stacojiu asupra inamicului.
  Dar fata sovietică din bateria de artilerie trage în monștrii fasciști. Ei încearcă să respingă asaltul, superior cantitativ și calitativ inamicului.
  Foarte drăguțe sunt și fetele din batalionul sovietic, iar în fuste scurte, sânii acoperiți doar cu sutiene. Picioarele goale le pâlpâie, iar războinicii înșiși trimit energic printre scoici.
  Unul dintre cei de jos, locotenent-tunar Akulina, livrează obuze cu picioarele goale, iar ea însăși și-a sprijinit mâinile pe volanul pistolului. Și chiar dacă obuzele cad peste ele de sus, iar bombele zboară din cer, totuși, fetele nu pot fi mărunțite și sparte. Au luptat cu curaj și vor continua să lupte.
  Anyuta țintește pistolul... "Șoarecele" nu este străpuns, dar fata tot trage în el. Și dintr-o dată, ești norocos și armura va ceda. În acest caz, germanul va trebui să comande un sicriu cu muzică.
  Fata desculță este veselă, deși înțelege că au șanse foarte mici să iasă dintr-un asemenea vârtej. De exemplu, Sturmmau intră în ofensivă. Acestea sunt mașini similare cu Shtrumtigr, doar mult mai mari și pe un șasiu Mouse alungit. Și când o rachetă grea zboară dintr-un lansator de bombe de 600 mm, atunci acesta este pur și simplu un lucru teribil.
  Bucuri de pământ ars au plouat pe Anyuța și s-a topit pământul după gol. Dar fata nu era deloc jenată. Dimpotriva, si-a pus picioarele goale pentru a simti un masaj placut din fragmente. Și cânta fericit:
  Patria și armata sunt doi piloni,
  Pe care se odihnește planeta!
  Te vom proteja cu sânii noștri,
  Oastea ta este cântă de tot poporul!
  
  Norii sunt reci, dar soarele este fierbinte,
  Mitraliera a frecat umărul unui soldat...
  Pentru totdeauna Patria suntem cu tine -
  Să săpăm un mormânt pentru răufăcător!
  Anyuta fusese deja în captivitate nazistă și acolo a fost bătută puternic cu bastoane pe călcâie. Fata gemu și se repezi, dar nu a trădat pe nimeni. Care sunt toate aceste lovituri pentru ea. Ea este membră Komsomol. Un alt lucru este că naziștii au străbătut deja prima linie de apărare și amenință că o vor învinge și pe aceasta. Anyuta știe și trage. Deși este extrem de dificil, ar trebui să intri în țeava "Maus", iar apoi tancul german își va pierde capacitatea de a trage și va trebui să fie dus în spate pentru reparații. Și aceasta este deja o problemă pentru Fritz.
  Și aici, Anyuta, după mai multe rateuri, a reușit să învingă butoiul "Tiger" -2. Apoi fata a cântat bucuroasă:
  - Ai noștri nu vor ceda în fața ta!
  Și a tras din nou. Akulina a sfătuit-o să folosească picioarele goale când trage, deoarece este mult mai practic. Frumoasa fată a fost parțial de acord cu asta. Și lucrurile au mers mult mai bine. Toate tunurile sunt de calibru 85 mm, nu sunt suficient de puternice împotriva tancurilor germane. Și așa, dacă dai cu țeava, atunci apar șansele de succes.
  Anyuta încearcă să-și imagineze o panoramă albastră cu puncte galbene în mișcare pe ea. Aceasta este silueta groasă verde a unui tanc nazist. Îl vezi ca pe un elefant uriaș. Așa că ia-l și lovește mastodontul pe trunchi. Atunci superioritatea inamicului pe categorii de greutate îi va fi inutilă.
  Și acum un alt "Tigru" -2 își pierde proboscisul. Și devine extrem de bolnav.
  Akulina cântă din răsputeri:
  - Ex coada, solzi - nu l-a prins pe Fritz stiu platica!
  Bateria este formată în întregime din fete-sandale și, prin urmare, se pare că puterile mai mari le scutesc, iar obuzele nu dor. Fiecare dintre ei are propria școală și propriul destin. În copilărie, Akulina a visat să inventeze un medicament care să ofere nemurirea. Moartea i s-a părut o decizie teribilă și nedreaptă. La urma urmei, faptul că oamenii mor este îngrozitor. Și deși fata credea în nemurirea sufletului, care este primară în comparație cu trupul, dar totuși. Lumea nu este o tablă de șah, ia o piesă de pe ea și pune-o la loc. Nu, universul s-a dovedit a fi crud. De ce o persoană trebuie să îmbătrânească și să moară? Akulina a fost tulburată în special de bătrâne - această urâțenie este groaznică.
  Nu este omul ca o floare și nu coroana creației? Omul trebuie să fie și să rămână nemuritor. Și nu i s-a părut în niciun caz să se îmbolnăvească și să plece în lumea următoare. La urma urmei, o persoană se naște pentru a fi fericită.
  Și despre ce fel de fericire putem vorbi dacă oamenii își pierd rudele și prietenii? Dacă el - personalitatea se estompează? Nu, acest lucru este greșit și nu este bine. Și Akulina s-a cufundat în literatura medicală. Curând, fata a ajuns la concluzia că chimia singură nu este suficientă pentru nemurire și ar trebui inventat ceva fundamental nou și eficient.
  Poate chiar niște radiații. Care, spre deosebire de radioactiv, nu ar distruge, ci ar vindeca. Apoi a început războiul și nu a mai fost timp pentru nemurire. Akulina a lucrat în spate ceva timp. Dar pierderile Armatei Roșii au crescut, fetele au fost chemate pe front tot mai des și a mers și o femeie medicală. La început a lucrat ca asistentă, apoi s-a mutat la baterie. De mai multe ori Akulina s-a trezit la un pas de moarte. Dar de fiecare dată a rămas în viață și chiar fără răni grave.
  Biata fată care a avut atât de multe probleme diferite în viața ei. Și acum tancurile fasciste se apropie de ei.
  Și iată o altă frumusețe, Tatyana cu părul brun. Fata aduce scoici, târăște cutii. Ea este și desculță și chiar își găsește plăcere în asta - până la urmă, iulie este în curte, cea mai tare lună a anului. Este bine aici, toate fetele adunate sunt destul de drăguțe, inspirând uimire pe dușmanii patriei. Tatyana trage cutia și cântă:
  Uniune indestructibilă, republici libere,
  Nu grosolănia, nici puterea, nici frica s-au adunat...
  Și bunăvoința oamenilor luminați -
  Pace, prietenie, lumină, rațiune și curaj în vise!
  
  Slavă Patriei, libera noastră,
  Prietenia tuturor națiunilor este o dependență de un secol,
  Forța legală, voința poporului,
  La urma urmei, o persoană simplă este pentru Unitate!
  Și sub astfel de cuvinte, ea este mai veselă și cutiile nu mai par atât de grele. Iar fata se aplecă ușor. E atât de fermecătoare. Și fată veselă. Iată un sabotor german care se târăște cu o grenadă la
  parapet. Tatyana ridică o lămâie cu piciorul gol și o scoate cu degete grațioase și o aruncă în inamic. Imediat trei spioni germani zboară în sus, tăiați în zbor de fragmente. Și Tatyana, încrucișându-și picioarele goale și bronzate, le-a arătat smochinul. Indiferent, este o fată drăguță. Și poate muri și ea?
  Și iată-l pe comandantul bateriei lor, maiorul Voronina. Are deja treizeci de ani, dar talia de la mișcarea constantă este subțire, ca cea a unei fete tinere. Părul ei este alb și, prin urmare, părul cărunt nu se observă, iar fața ei de la aer curat este roșie și curată, nici o singură ridă. Margarita Voronina a luptat încă din primele zile ale războiului. Nu prea reușit la premii, având în vedere că a luptat de mai bine de șase ani și a ucis personal mai mult de o sută de germani. Nici măcar o dată Margarita a fost rănită grav și nu a zăcut în spital. Se numea chiar: Margarita de Fier. Dar femeia era epuizată din punct de vedere moral de războiul prelungit din punct de vedere moral.
  Picioarele ei goale sunt caloase și aproape praf. Ea a învățat singură să alerge desculță înainte de război în zăpadă. Și acum de mai bine de șase ani nu am mai purtat cizme. În anul patruzeci și unu, pentru a-și ține jurământul, ea a luptat în cea mai suică secțiune de lângă Rostov. Numai datorită unguentelor siberiene a evitat degerăturile. Dar ea a supraviețuit fără pantofi, a trecut un test sever în zăpadă rusească. Și a continuat războiul.
  Nu era foarte apreciată și nu a insistat niciodată asupra faptelor ei. Deci recompensele s-au acumulat încet, dar sigur. Și acum a ajuns deja la gradul de maior și are Ordinul Gloriei de toate cele trei grade. Dar vedeta eroului pe care Margarita îl merită de mult nu este încă. Dar războinicului nu îi pare deosebit de rău.
  Principalul lucru este să supraviețuiești în acest război. Și aici are o amuletă specială de Perun. Vă permite să salvați patru oameni în orice bătălie. Margarita însăși și alte trei persoane alese de ea.
  Femeia principală însăși a programat trei pentru a salva: Akulina, Anyuta, Tatyana. Fete bune și foarte capabile. Iată tunul lor, țevile au împușcat deja cinci nemți. Și acum Anyuta a lovit omida Pantera. Tancul german s-a oprit și a început să fumeze.
  Margarita le strigă fetelor:
  - Ține-o așa!
  Ei răspund din răsputeri:
  - Există atât de păstrat!
  Margarita a exclamat cu entuziasm:
  - Nu! Nimeni nu ne va opri. Nimeni nu va câștiga!
  Și al șaselea șoarece și-a pierdut botul. Tancurile germane sunt destul de rapide, dar numeroase șanțuri antitanc și arici le împiedică să avanseze. Fetele țintesc împreună, Akulina ajută la îndreptarea pistolului, este rapidă ca niciun alt luptător. Tatyana este, de asemenea, puternică și precisă. Aici trag din nou. Și de data aceasta proiectilul a lovit omida Leului.
  Lovirea de șenile "Tiger" -2 este inutilă, deoarece rolele mici fac mașina, sau mai degrabă trenul său de rulare, practic invulnerabilă. Dar la un butoi lung, este eficient și tentant.
  Anyuta pronunță ca un adevărat marinar:
  - Ei bine, din șurub!
  Akulina sprijină diavolul-heruvim:
  - Vom veni cu râsete vesele,
  La clădirile mari ale Reichului Berlin...
  Să fim fericiți cu cei doi dulci,
  Armata noastră este invincibilă!
  Și din nou tancul german a început să fumeze atât de violent și a început să scoată fragmente de metal în toate direcțiile.
  Dus de entuziasm, întreg batalionul de tun fecioare a început să cânte;
  Odată un om nu cunoștea vise,
  Nu puteam să înțeleg langoarea unui gând înflăcărat!
  Privind la lumina unei stele strălucitoare -
  Nu cunoșteam conceptul de Sfânta Patrie.
  
  Era un animal, un sălbatic aspru -
  Un stomac plin - asta e toată consolarea!
  Un instinct - ca un cioara ciugulește,
  Și foamea coboară în abisul iadului!
  
  Apoi totul a fost doar până la bord,
  Și în asta, până și animalele sunt fericite!
  Și spiritul dorește frumusețea veșnică -
  În credința lui să facă o putere mai bună!
  
  Atunci, noi oamenii ne dam ideea -
  Da, cu el vine și un chin groaznic!
  Dar tu lupți pentru cunoștință tinere...
  Învățătura rezonabilă va înălța pe toți!
  
  Atunci nu vei suferi mult
  Va veni vremea - tinerețea pentru totdeauna!
  Tatăl și mama ta se vor ridica și ei,
  Vor intra în coșmaruri fără a fi infirmi!
  
  Dar gândurile sunt, de asemenea, rele fiecare -
  Sunt în flăcări!
  Când iau altul să se sperie,
  Când nemuritorii au un dar!
  
  Vai, trebuie să-ți învingi furia -
  Creați un alt univers în glorie!
  Așa va fi puterea din inima ta,
  Acea înfrângere este și o edificare!
  Bătălia de la Kursk s-a încheiat la egalitate. Și a fost o pauză. Germanii au adus Panther -2 în serie. Această mașină era mai avansată, cu o turelă îngustă și o siluetă mai joasă.
  Greutatea mașinii a crescut, puțin în patruzeci și șapte de tone, de la care performanța la condus chiar s-a îmbunătățit datorită motorului de nouă sute de cai putere. Dar armamentul și armura au crescut semnificativ. Fruntea turnului a devenit de 150 mm, iar laturile erau de 60 mm, fruntea carenei era de 120 mm la o pantă de patruzeci și cinci de grade, iar laturile erau de 60 mm. Și pistolul are 88 mm și 71 EL. Un astfel de pistol pătrunde de la distanță un kilometru de armură de 193 de milimetri la o înclinare de 30 de grade. Deci mașina este foarte serioasă și distructivă.
  Ei bine, care este răspunsul la asta? Doar prin faptul că fetele se vor lupta și desculte și în bikini. Atunci nici rezervorul nu trebuie să fie perfect.
  E deja iarnă. Și unul dintre primele tancuri IS-2 intră în luptă. Și echipa Elenei pe ea. Fetele sunt desigur desculțe și în bikini. Ei sunt gata să lupte cu mizeria nazistă, în spatele căreia se află Statele Unite.
  Deci lupta va fi dură.
  Elena trase cu degetele goale de la picioare. Ea a lovit mașina nazistă și a scârțâit:
  - Pentru tara mama!
  Euphrosinia trântește și ea pe inamicul, îl lovește în lateral și, râzând asurzitor, a adăugat:
  - Pentru mama Rusie!
  Fetele au vopsit tancul IS-2 în alb înainte de luptă. Și este practic invizibil în zăpadă. Iar ei îl îndreaptă pe inamic foarte potrivit.
  Elizabeth, trăgând cu precizie în inamic și lovind cu precizie inamicul, remarcă destul de logic:
  - Sunt Robin Hood în bikini!
  Elena a fost de acord cu asta:
  - Chiar ești un adevărat Robin Hood!
  Și cum o va lua și va apăsa pe trăgaci cu călcâiul gol.
  Patru E pe IS-2 este o forță mare. Deși Gerda este o adversară serioasă pe Panther-2.
  Ambele rezervoare sunt aproximativ în aceeași categorie de greutate. Cel german are armuri mai subțiri pe laterale, dar este mai bine protejat în frunte, în special de turelă și de partea inferioară a carenei. Și tunul german este mai străpungător și mai rapid.
  Adevărat, deteriorarea unică a armei sovietice este poate mai puternică. Da, acesta este desigur un mare plus, dar pistolul german este mai precis. Și ceea ce este semnificativ, Panther-2 este mult mai agil și mai manevrabil.
  Deci Gerda are un plus. Și dacă apăsă butonul cu degetele goale de la picioare, nu va părea puțin.
  Iar fetele germane sunt foarte îndrăgostite de bărbați, iar aceasta este și puterea lor, mai ales dacă își lucrează limba cu tije de jad pulsatorie.
  . CAPITOLUL 2
  Iarna, Armata Roșie nu a atins un punct de cotitură decisiv. Linia frontului a rămas stabilă. Și practic nemișcat.
  În anul următor, germanii au apărut într-o serie de avioane cu reacție și în evoluția Focke-Wulf - TA-152. O mașină minunată cu arme puternice și viteză decentă. Asta este serios...
  În URSS, există încă doar tancuri noi IS-2 și T-34-85. Și acesta a fost și un pas mare.
  În primăvară, germanii au lansat o nouă ofensivă. Au încercat să preia inițiativa.
  Începutul ofensivei din 21 mai a fost aprins de vuietul a zeci de mii de arme și de plecarea a peste șaptezeci de mii de bombardiere cu bombe cu napalm în același timp și cântărind până la zece tone. A început cea mai epică bătălie a celui de-al Doilea Război Mondial. Inamicul a trecut Rubiconul și s-a repezit la Moscova. Tancurile germane au bubuit, mașinile mai mici au zgomot. Hoarde de oțel înaintau pe pozițiile sovietice, ca cavaleria lui Genghis Han în armură groasă. Array-urile au mers înainte și, în primul rând, cei mai protejați "Șoareci" și "Lei regali", "Tigrii" -2 le-au folosit ca pe un berbec.
  Chiar și mai devreme, au trecut teletancurile - "Calul de șah". Au aruncat în aer câmpuri de mine și au deschis drumul vehiculelor germane către pozițiile sovietice. A fost folosit și "Șarpele Gorynych", când furtunurile pline cu explozibili au fost aruncate înainte și totul a fost curățat.
  Fetele elfi Frida, Charlotte, Gerda se află în cel mai nou tanc Panther-3 și se mișcă în fruntea atacului. Războinici frumoși într-o mașină plată care cântărește 75 de tone, își dezvelesc fețele unul la celălalt și trag dintr-un pistol de încă fostul calibru de 105 mm.
  Charlotte remarcă zâmbind:
  - Au trecut deja mai bine de trei ani de când a început războiul cu Rusia. Dar Moscova încă nu a fost luată!
  Frida remarcă indignată:
  - Dar în curând Caucazul va fi luat. Și acest lucru este poate și mai important!
  Gerda a răspuns zâmbind:
  - Desigur, există munți atât de minunați și locuri magnifice, dar... Războiul se termină de obicei cu căderea capitalei. Și în timp ce nu este luat, este imposibil să vorbim despre victoria noastră!
  Charlotte a fost de acord fără tragere de inimă.
  - Nu!
  Noul rezervor "Panther"-3 este încă în testare experimentală. Totul este atât de automatizat în ea încât doi membri ai echipajului ar fi de ajuns. Dar fetele cu picioarele goale preferă să facă grupuri în trei. Cu toate acestea, nu le ușurează.
  Și repezind un tanc uriaș asupra pozițiilor sovietice. Este greu, dar bine protejat și are un tun de 105 mm în 100EL. Și asta e grav.
  Grăbindu-se înainte acest monstru...
  Și obuzele sovietice sară din acest tanc.
  Gerda a remarcat:
  - Noi trei suntem grei!
  remarcă Charlotte zâmbind, trăgând în inamic cu degetele goale de la picioare.
  Roșcată a rugit:
  - Fie ca Patria noastră să fie în slavă!
  Frida remarcă râzând:
  - Slavă spiritului arian!
  Și va apăsa și cu călcâiul gol și tancul sovietic va ucide. Și răcnind:
  - Pentru noi forţe!
  Aici intervine puterea masivă a rezervorului.
  Dar, pe de altă parte, fetele sovietice se luptă. Și războinicii din Rusia sunt și ei desculți.
  Bătăliile sunt aprige și Fritz înaintează, spargând apărările în profunzime. Și lucrurile nu merg conform planului.
  Elizabeth a tras din IS-2 în inamic și a ciripit:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Ekaterina a remarcat, nenorocindu-se cu inamicul:
  - Pentru schimbările noastre, pentru Rusia!
  Elena a luat-o și ea și a lovit inamicul, guturandu-se:
  - Și totul este super pentru Rusia!
  Euphrosyne a trimis cu degetele goale un dar ucigaș de distrugere și a ciripit:
  - Pentru Patrie!
  Cei patru de pe IS-2 au funcționat și au tras destul de precis. Și destul de precis, a lovit foarte vioi inamicii.
  Ei bine, germanii continuă să pătrundă. Și se mișcă într-o direcție de luptă.
  Este deja vară și partea din față se prăbușește. Dar fetele continuă să lupte și să-și arate cea mai înaltă clasă.
  Elizabeth se încruntă la aceste cuvinte. După o iarnă relativ și nu prea reușită, lucrurile pe front s-au înrăutățit. La Kursk, în ciuda superiorității numerice, trupele sovietice au suferit o grea înfrângere. Și chiar și acum, contraofensiva luptătorilor de lângă Voronezh, care a început cu relativ succes, eșuează. Germanii au mers în spate și au întrerupt comunicațiile. Și acum fetele de pe tanc trebuie să se retragă.
  Dar totuși, este bine când în mașină sunt doar femei - miros atât de plăcut, nu ca bărbații transpirați. Și echipajul lor este atât de bine coordonat. Iar cei patru s-au strecurat până să fie extrem de frumoși.
  Elizabeth spune hotărât:
  Vom câștiga, știu sigur! Chiar și retragerea în Orientul Îndepărtat!
  Aurora cu părul roșu, lovindu-și piciorul gol și cizelat în apă, strâmbându-se, răspunse cu un cântec de soldat:
  "În sfârșit, ni s-a dat ordinul de a ataca!" Luați-ne treptele și sângele! Dar ne amintim cum soarele s-a întors și aproape apune în est!
  Ekaterina și Elena au răspuns în cor:
  -Bine zis!
  Aurora cu picioarele goale a adăugat în proză:
  - Toată Europa lucrează pentru naziști și chiar mai multe resurse în Africa. Așa că trebuie să ridicăm o mreană foarte grea!
  Elizabeth, desculță, bătu în apă cu pumnul:
  - Hai să-l ridicăm și să-l sfâșiem! Și acum este de ajuns! Deja împrospătat și înapoi în rezervor!
  Frumusețile nu s-au opus. S-a spălat transpirația de la corpurile puternice, bronzate și în regulă. Fetele au șolduri luxoase, și talie îngustă și o burtă cu presă în relief. Sunt într-adevăr ca statui ale zeițelor antice. Și picioarele sunt atât de zvelte și în același timp musculoase, mingi și sârmă de oțel ale mușchilor se rostogolesc sub pielea măslinei.
  Se spune despre astfel de fete: vor opri un cal în galop, vor intra într-o colibă în flăcări!
  Deși este reticent să se întoarcă la un rezervor fierbinte. Elena a împroșcat din găleată pe armură pentru a face mașina măcar puțin mai rece.
  Elizabeth a remarcat cu severitate despre asta:
  - Cum se luptă bărbații în uniformă în astfel de sicrie de oțel? Și suntem aproape goi!
  Aurora desculță, cu dinți mari și dinți sidefați, izbucni în râs:
  - Veți fi de acord că este o idee foarte interesantă - să trimiteți un bikini sub Lend-Lease!
  Ekaterina răspunse furioasă, lovind piciorul gol de omida tancului:
  - Da, minunat. Risip minim de material, ambiție maximă!
  Elena, zvâcnindu-se și ea, doar că de data asta cu pieptul, grăună:
  - Ar fi mai bine dacă ar trimite un rezervor în plus! Sau un avion!
  Elizabeth, desculță, remarcă îmbufnat:
  - Da, gunoi au rezervoare!
  Aurora cu părul roșu, urcând în turn, a obiectat:
  - Nu chiar! Cel mai nou "Churchill" este foarte bun, mai ales în armură!
  Blonda Elizabeth și-a încruntat sprâncenele și a întrebat:
  - Ai mers cu Churchill?
  Diavolul de foc a răspuns în șoaptă:
  - Nu! Dar am aflat accidental că are o armură frontală de 102 - milimetri!
  Frumoasa Elizabeth și-a rotunjit fața, și-a bătut cu degetele grațioase și goale armura celor treizeci și patru și a remarcat:
  "De două ori mai gros decât al nostru?" Ei bine, ce idee bună!
  Elena, stând pe scaunul șoferului, a întrebat:
  Ce zici de calibrul pistolului?
  Aurora desculță a răspuns sincer:
  - Nu știu... Dar cel mai probabil este fie 75, fie 76 de milimetri. Aproximativ comparabil cu al nostru.
  Aurora desculță, în timp ce s-a instalat ca trăgător, a remarcat:
  - Deci poate performanța lui la volan este mai proastă?
  Aurora cu picioarele goale ridică din umeri puternici și musculoși.
  "Poate... Dar britanicii au deja un motor Meteor de 600 de cai putere, așa că nu cred că rezervorul Churchill este o mașină de sicriu!"
  Frumoasa Elizabeth a pus o altă întrebare:
  - Și care sunt ultimele noastre evoluții?
  Diavolul cu părul roșu a cântat cu o voce afectuoasă:
  - E un mare secret... Crezi sau nu?
  Elizabeth, scuturându-și picioarele goale, a răspuns cu o voce melodioasă:
  - Bineînțeles că te cred! Pentru astfel de întrebări, puteți foarte simplu... Zărănește în tabără - unde este micul urs alb!
  Elena, cu picioarele goale, pornind mașina, observă:
  - Există zvonuri că un monstru va apărea în curând - șapte arme și două lansatoare de rachete ca pe Katyushas.
  Aurora înfocată a fluierat și a clătinat din cap.
  - Da, un astfel de monstru nici măcar nu se va întoarce!
  Elena a spus pompos:
  - Dar cât de mult va doare!
  T-34-85 urlă. A trebuit să ridic vocea ca să strig peste motor.
  Locotenentul principal Elizabeth mârâi:
  - Am auzit că în curând vine un nou IS, cu blindaj foarte gros și două motoare. Deci nemții vor fi Khan!
  
  
  Aurora desculță a cântat în glumă:
  "Vom dezgropa rezervorul, va începe din nou să ucidă în două norme, va începe să vă furnizeze un khan în curțile bisericii!"
  Și toți patru au izbucnit în râs. Mașina a luat treptat viteză. În ciuda tuturor legendarelor treizeci și patru și T-34-85, era un tanc destul de dificil de condus. În special, schimbarea cutiei de viteze a necesitat un efort considerabil. Elena, puternică, cu picioarele goale, a făcut față, uneori o roșcată o ajuta cu piciorul. Dar cutia în sine s-ar putea sparge.
  Prin urmare, "treizeci și patru" nu a fost pus pe treapta maximă. Deci rezervorul se mișca mai încet decât putea. Și exista riscul ca în timpul zilei, "lucrurile" notorii, Yu-187 și TA-152, un bombardier în scufundare foarte periculos, să-l găsească.
  Desculță Elizabeth a înțeles asta și se aștepta să ajungă mai repede în pădure. Acolo, rezervorul lor nu se distinge prea mult.
  Aurora cu picioarele goale fluieră un cântec sub nas. Roșcata este mereu plină de spirit, chiar și atunci când oferă vești triste.
  Natasha și-a amintit de începutul războiului. S-a întâmplat la prânz, când au anunțat-o la radio. Dar deja dimineața, au început să se răspândească zvonuri de rău augur. Apoi au raportat la radio că Germania a atacat URSS fără să declare război. Imediat mai multe femei au izbucnit în lacrimi.
  Starea de spirit a oamenilor era amestecată. Cei care sunt mai tineri, și drogați de propagandă, au fost chiar încântați: se spune că în două săptămâni îi vom suci pe nemți și vor fi un skiff. Cei mai în vârstă, dimpotrivă, s-au bronzat.
  Și Elizabeth se simțea neliniștită. Fratele ei mai mare a murit în războiul finlandez, iar fratele mijlociu, s-a întors, a spus o mulțime de lucruri groaznice. În orice caz, era clar că nivelul Armatei Roșii nu era atât de înalt pe cât pretindea propaganda. Și că comanda nu este la înălțime și multe tancuri ard ca chibriturile.
  Ofițerii au vorbit despre germani cu respect... Totuși, au cucerit aproape toată Europa. Și cine este mai în vârstă și-a amintit de Primul Război Mondial. Apoi trupele Kaiserului au ajuns la Nipru, iar Rusia a trecut la umilitorul Tratat de la Brest-Litovsk.
  Așa că Elizabeth, cu picioarele goale, era foarte supărată. Nu am vrut să-i îngrop din nou pe cei dragi și cu atât mai mult să lupt cu un inamic atât de puternic precum Germania și sateliții săi. Există puține speranțe pentru Marea Britanie. Indiferent cum s-ar uni acești prădători carnivori împotriva Rusiei.
  Primele zile și săptămâni au confirmat cele mai pesimiste prognoze. Germanii au înaintat și au luat un oraș după altul. Minsk a căzut în câteva zile. Și în mai puțin de o lună Smolensk. Elizabeth s-a oferit voluntar pentru front. Este o fată puternică și foarte întărită.
  
  Ea a devenit tanc din întâmplare, înainte de a luptat în infanterie. Germanii au continuat să avanseze. Partea în care a luptat fata a fost înconjurată. Natasha și-a făcut drum spre ea și a dat peste un tanc abandonat. Elena era alături de ea și împreună fetele au reușit să pornească mașina. Și chiar a adus-o în prima linie.
  Pentru aceasta au primit o medalie și au fost repartizați trupelor de tancuri. Pregătirea a fost foarte scurtă - doar o lună și jumătate. Fetele au reușit să ia parte la apărarea Moscovei.
  Deja părea că aproape, ai noștri erau la un pas. Unitățile avansate ale lui Fritz au văzut Kremlinul prin binoclu, după ce au intrat în suburbiile capitalei. Dar s-a întâmplat un miracol.
  Inamicii nu numai că au fost opriți, dar au și reușit să treacă în contraofensivă. Nimeni nu a planificat ultima operațiune. A procedat spontan, dar de aici a avut și mai mult succes. Naziștii s-au dat înapoi, și-au abandonat echipamentul și au înghețat literalmente în frig.
  Iar cei "treizeci și patru" și-au arătat calitatea bună - abilitatea de cros. Nemții s-au blocat în zăpadă, iar cavalerii s-au mișcat și au spulberat inamicul.
  După ce amenințarea la adresa Moscovei a fost eliminată, toată lumea s-a gândit că acum și mai departe a noastră va avansa. Și că spatele naziștilor a fost rupt.
  Dar acum totul este din nou diferit! Ca într-un basm înfricoșător! Despre schimbatoare! Când negrul devine alb și albul devine negru.
  Și acum a devenit mult mai rău. S-a format un cazan din care trebuie să ieși.
  Svetlana se aplecă afară din rezervor. T-34-85 este o mașină care, pe lângă o cutie de viteze strânsă, are și un dezavantaj precum vizibilitatea slabă. Din această cauză, acest tanc își pierde o parte semnificativă din calitățile sale de luptă. German Panther-2 este lipsit de un astfel de dezavantaj și prin el totul este relativ bine vizibil.
  Fata a urcat chiar și în trofeul capturat, remarcând condițiile de lucru mai confortabile pentru echipaj și optica bună a germanului. Adevărat, pistolul de 88 mm este departe de a fi slab, iar proiectilul este, de asemenea, de trei ori mai ușor decât cel sovietic.
  Diavolul roșu a încercat și el să se aplece. Dar este puțin cam înghesuit ca două fete să se uite printr-o trapă. Au început să împingă.
  Aurora cu picioarele goale mârâia aspru:
  "Acesta este încă locul meu!" Ești un tunar și ar trebui să stai la vedere!
  Catherine se răsti:
  - Dimpotrivă, trebuie să văd totul! Și mai bine îți cunoști locul!
  Fetele au început să se bată. Țesuți musculoși, corpuri bronzate, mușchi puternici încordați. Până și sutienele le-au alunecat din cauza efortului.
  Elizabeth a țipat la ei, apoi i-a tras pe amândoi de degetele picioarelor goale, forțându-i să se calmeze:
  - Nu numai că germanii prinde, dar mai trebuie să lupți! Păstrează-ți ardoarea pentru naziști!
  Fetele încetară să se strângă între ele, dar se întoarseră spre comandant în cor:
  - Cum putem urmări?
  Elizabeth a luat o decizie Solon (a existat un senator atât de faimos!)
  - Vei ieși la rândul tău!
  Aurora desculță a remarcat capricios:
  -Și blonda va înșela!
  Catherine a răspuns furioasă:
  - Ai fi tăcut roșu-nerușinat!
  Elizabeth mârâi:
  - Destul! Sau o să vă bat pulpe de pui! Îți vei schimba prietenul la comanda mea!
  Fata și-a arătat limba una alteia și... au rămas împreună în trapă.
  Elizabeth, cu picioarele goale, spuse pe un ton rece:
  - Așează-te roșcată, rămâne Svetlana!
  Înflăcăratul Augustin era cu adevărat indignat:
  Ea este aici de multă vreme! Tocmai am aparut! Și, teoretic, ar trebui să o schimb!
  Elizabeth, ridicând vocea și dând afară metalul, mârâi:
  - Ordinele comandantului în timpul războiului nu se discută, ci se duc la îndeplinire... Sau să te biciuiesc?
  Diavolul de sandale în flăcări s-a ascuns fără tragere de inimă în turnul înghesuit și fierbinte, mormăind:
  - Un ordin de la comandant în timpul războiului, când gloanțe fluieră! Plin de dragoste și mare valoare, sacru pentru soldații ruși!
  Elizabeth a zâmbit. Conflictul a fost rezolvat, iar în curând pădurea, iar ei vor fi ascunși în siguranță. Aici vigilenta Catherine strigă brusc:
  - Înaintea germanului pe tanc!
  Acum, asta e grav... Mai mult, Elizabeth se temea nu atât de o luptă cu tancuri, cât de faptul că fascistul ar chema aeronavele de atac la radio. Cu toate acestea, există speranță că Fritz nu va zbura de dragul unui tanc sovietic singuratic.
  Deși germanul s-a ascuns în spatele unui teanc de fân vechi, Catherine a reușit să-l vadă. Era Panther-2 și, în cea mai recentă modificare, avea o lungime a botului de 100 EL. Calibrul este același de 88 mm, dar viteza proiectilului este mult mai mare.
  Panther-2 în modificarea anterioară ar putea pătrunde la o distanță de cel mult 1000 de metri și apoi nu este sigur în frunte. Sovieticii treizeci și patru ar putea ajunge teoretic până la un kilometru la bord, dar în practică de la cinci sute de metri. Dar de data aceasta, șansele sunt aproape egale. Și naziștii au o optică mai bună.
  În ciuda tuturor riscurilor, Elena a pornit ultima viteză cu călcâiul gol. Cei Treizeci și patru au răcnit și mai tare, astfel încât mâinile lor erau strânse, iar rezervorul însuși tremura. Dar acum sunt mult mai greu de lovit. Germanul stă pe loc și așteaptă mașina sovietică.
  Este mai ușor să lovești o țintă staționară, dar când mașina îți tremură așa...
  Ekaterina coboară și, cu ajutorul Aurorei ei desculțe, țintește și trage prima lovitură.
  Un obuz explodează cu zece metri în fața germanului.
  Elizabeth, desculță, avertizează cu severitate:
  - Ai grija! Nu mai avem atâta muniție!
  Ekaterina, dând lejer din capul ei blond, răspunde:
  "Este doar o lovitură de vedere!"
  Aurora desculță cânta batjocoritor:
  - Mâine va fi mai bine decât ieri! Mâine va fi mai bine decât ieri! salut soare!
  Ekaterina desculță a spus puțin în sunet, dar clar:
  - Retrage-te!
  Fata a încercat să țintească din nou. Germanul era încă departe. Este chiar puțin probabil ca tunul Zis-85 să-i străpungă armura de 60 de milimetri de la o asemenea distanță. Nazistul nu a tras încă, dar a prins ținta. Mica turelă T-34 este o țintă mică. Este greu să-l lovești de la distanță, mai ales când rezervorul se grăbește așa cu viteză maximă.
  Catherine, cu picioarele goale, ezită. Trage acum sau mai târziu, apropiindu-te. Treizeci și patru de tremurături în mișcare și este imposibil să luați o vedere exactă. Trebuie fie să te oprești, fie să te apropii suficient, sau chiar mai bine să te apropii.
  Elena desculță spune, strângând pumnii:
  - Pentru slava patriei sfântului!
  Ekaterina cu picioarele goale, în cele din urmă, decide și trage. Proiectilul este scuipat din țeavă. Fata îl însoțește cu o escortă mentală.
  Deja mai aproape, cam la un metru și jumătate, de german. Având în vedere că cele treizeci și patru sunt greu de văzut din vedere, acesta este un rezultat bun. Aurora pe jumătate goală, care s-a aplecat în momentul împuşcăturii, a lătrat tare:
  - Aproape un pic mai mult!
  Catherine mormăi supărată:
  - Aproape că nu contează!
  Diavolul cu părul roșu a guturat:
  "O să-i dăm Führer-ului un pumn în față, se va descurca cumva!" Acum suntem un pic ca, un pic nebuni!
  Catherine a împins cu nerăbdare frumusețea cu piciorul:
  - Taci dacă poți!
  Aurora desculță a mârâit:
  - Cărămizi!
  În cele din urmă, germanul nu a suportat, a tras... Obuzul a zburat cu un fluier periculos de aproape de mașină. Dar Fritz nu a lovit. La ce se gândea? Ai bănuit că asemenea frumuseți stăteau în trăsură sau trăgeau mecanic? Panther-2 are o turelă de comandant și o vizibilitate bună. În al patruzeci și patrulea an, acest rezervor a devenit cel mai masiv. Cu ajutorul lui, germanii au obținut succese majore, cucerind teritorii în cadrul celor patru granițe germane din 1937 și, în doar cinci luni.
  Tancul a arătat suficientă deplină. Mai ales împotriva IS-2. La sfârșitul celui de-al patruzeci și patrulea an, a apărut o opțiune cu o lungime mai mare a țevii și, prin urmare, viteza inițială a proiectilului. Germanul se așteaptă să lovească inamicul, deși cel treizeci și patru este o mașină problematică. Uneori, rușii reușesc să lovească de la distanță mare și în mișcare. Trebuie să lovim inamicul ca o muscă.
  Elizabeth, cu picioarele goale, dându-și seama că există întotdeauna șansa de a lovi, șoptește:
  - Lenin, petrecere, Komsomol!
  Un gând nebun mi-a trecut prin minte, de ce să nu mă întorc la Dumnezeu? Dar un membru al Komsomol nu trebuie să creadă în Dumnezeu. Și în general, dacă El există, atunci de ce permite toate acestea? Ar permite un Creator grijuliu o asemenea nelegiuire? Dar bătrânețe și moarte?
  Aproape goală, Elizabeth, poate mai mult decât moartea, se temea să nu îmbătrânească și să devină urâtă. Cât de inestetic este asta. Și într-adevăr, dacă presupunem că o persoană este muritoare, de dragul dezvoltării și al progresului, atunci desfigurarea oamenilor cu bătrânețe nu este cumva scapă de control. Și unde este estetica creatorului? Îi plac cu adevărat bătrânele încrețite și cocoșate?
  Frumoasa Elisabeta nu a putut explica acest lucru și a concluzionat - Dumnezeu este o invenție a oamenilor! De fapt, există evoluție. Și poate că va veni vremea când o persoană se va dezvolta la un asemenea nivel încât va putea învia morții! Și atunci cei care au murit în război vor renaște în lumea comunismului strălucitor!
  Elizabeth, desculță, șopti:
  - Să dea Dumnezeu victoria partidului nostru ateist!
  Frumusețea Ekaterina s-a calmat și a tras pentru a treia oară... Obuzul părea să lovească armura, dar a trecut din nou pe lângă el. Dar germanul a plantat... La naiba, lovit!
  Turnul s-a cutremurat, s-a auzit un zgomot. Din fericire, armura înclinată a ricosat din lovitură.
  Dar cel mai important, de la o distanță încă decentă, Fritz a reușit să lovească un tanc care se mișcă rapid cu o turelă mică. Și asta înseamnă că un petrolier cu experiență stă acolo, iar data viitoare s-ar putea să nu conducă...
  Cu picioarele goale, strălucitoare de transpirație, Aurora a introdus automat proiectilul. Catherine se întoarse cu o rugăciune către... Artemis! Se pare că zeița vânătorii părea cea mai potrivită în acest caz. Iar fata a lovit cu piciorul gol într-un colț ascuțit. Ekaterina cu picioarele goale a observat că atunci când este supărată, trage mai bine. Și... a închis ochii, bazându-se pe intuiție...
  A patra lovitură...
  Elizabeth, desculță, șopti încet:
  - Giulgiul cerului este ca un văl!
  Și Aurora pe jumătate goală, uitându-se din nou din spatele trapă, a strigat:
  - Exact în ochiul taurului! Loviți turnul!
  Obuzul a spart printr-un tanc german la joncțiune. Un incendiu a izbucnit și trusa de luptă a început să se rupă. Iată, roșcata, fără prea tact, a remarcat:
  - Noroc! Și doar din a patra oară!
  Elizabeth, cu picioarele goale, se grăbi să o corecteze pe Aurora roșcată:
  - Cu atâta tremurare, și nu rău! La a patra încercare!
  Catherine, desculță, s-a poziționat în mod neașteptat de partea roșcată:
  - Nu! Are dreptate, era mai bine să lovească prima dată!
  Elena a început să încetinească puțin, încercând să miște pârghiile cu picioarele goale cât mai lin. Cei treizeci și patru au încetinit. Tancul arăta destul de nepoliticos în exterior, dar și-a arătat eficiența în practică. Turela germanului a fost ruptă complet, iar carcasa s-a împărțit în două părți de la detonare.
  Elena a început să încetinească puțin, încercând să miște pârghiile cu picioarele goale cât mai lin. Cei treizeci și patru au încetinit. Tancul arăta destul de nepoliticos în exterior, dar și-a arătat eficiența în practică. Turela germanului a fost ruptă complet, iar carcasa s-a împărțit în două părți de la detonare.
  Dar un Fritz a reușit totuși să iasă din mașină și s-a ascuns în spatele tufișurilor, prefăcându-se că este mort. Din ordinul Elisabetei, Elena a oprit rezervorul. Aurora și Ekaterina pe jumătate goale au sărit din cele treizeci și patru. Roșcatul a sărit la neamț și, dând dovadă de o forță extraordinară, l-a ridicat de guler cu o mână. Cu toate acestea, fascistul nu era doar mic ca statură. Acesta este într-adevăr un fel de puști, o față de copil, un corp subțire, chiar și o mustață nu a străpuns încă.
  Roscatul musculos a intrebat in germana:
  - Ești un distrofic atât de subdezvoltat, sau ești cu adevărat un shket?
  Băiatul a mormăit cu frică:
  - Nu sunt un copil. Sunt din Jungvolk, am avut un stagiu pe un tanc!
  Aurora cu picioarele goale a izbucnit în râs:
  - De la Jungvolk? De ce nu mai ai paisprezece ani?
  Băiatul a dat din cap și a răspuns:
  - Am doar unsprezece ani! Unchiul meu m-a luat la plimbare. Nu mă trimite în Siberia! Și băiatul a scâncit.
  Barefoot Ekaterina, care înțelegea destul de bine germana, a sugerat:
  "Poate ar trebui să ne lăsăm copilul să plece?"
  Aurora de foc și-a dezvăluit dinții feroce:
  - Lăsați nemțul să meargă la ai tăi? Nu!
  Tunerul blond miere a remarcat rațional:
  - Dacă aducem un asemenea shket ca prizonier, toată lumea se va bate de râs de noi!
  Comandantul Ekaterina s-a aplecat și el și, privind la băiat, a remarcat:
  - E cam slab. Iar fata a întrebat în germană. Chiar ești din Jungvolk?
  Băiatul a răspuns:
  -Da, Milady...
  Catherine a remarcat logic:
  - Dacă îl luăm cu noi, îl putem trimite la un orfelinat bun. Și dacă ne lăsăm la ai noștri, atunci te uiți la copil și îl vor ucide!
  Aurora desculță a obiectat pe neașteptate:
  Unde ai văzut orfelinate bune? Eu însumi sunt un orfelinat și am vizitat o colonie de tineri și vreau să spun că nu este nicio diferență!
  Catherine se întoarse către Aurora și mârâi:
  - Erai o roșcată care stătea pe un tânăr? Mereu am bănuit!
  Bătrânindu-și piciorul gol, Aurora pufni disprețuitor și remarcă:
  - Colonia noastră era atât de activă încât nu erau hoți în ea! Ca un pionier, dar cu o disciplină foarte strictă. Nici măcar nu știu limba bandiților!
  Catherine a fost de acord cu asta:
  - Se întâmplă... Am vizitat și eu colonia și acolo toți elevii sunt atât de cultivați și de acurate, încât rar întâlniți astfel de oameni într-o tabără de pionieri. Ei bine, bine, poate un copil german va deveni un proscris cu noi și ar fi mai uman să-l lăsăm să plece!
  Aurora cu picioarele goale s-a strâmbat și a sugerat:
  "Poate să-l lași cu noi. Lasă-l să fie fiul unui regiment, îl vom învăța limba rusă...
  Elizabeth se încruntă la Aurora pe jumătate goală și mârâi:
  Ai nevoie de o jucărie?
  Roșcata a remarcat cu asprime:
  - Și ce e mai rău la noi decât să trăiești într-o menajerie fascistă?
  Ekaterina a călcat din greșeală pe uleiul de motor vărsat și acum își ștergea piciorul gol și grațios pe iarbă. Dar praful s-a lipit cu încăpățânare. Fata tunner a susținut-o pe Aurora:
  - Da, băiatului chiar îi va fi mai bine cu noi decât cu fiara asta nazistă! E mic, slab, încape într-un tanc! Îl vom învăța să lupte și să facă fapte!
  Elizabeth a remarcat sumbru:
  - Treizeci și patru și atât de înghesuit pentru rezervorul de noi patru. Și apoi plantează băiatul. Cu toate acestea, nu este doar atât. Atunci vor vorbi despre noi tot felul de lucruri urâte!
  Frumoasa Aurora roșcată a remarcat furioasă:
  Te gândești prea rău la ceilalți. Nu voi!
  Elena se aplecă și ea din rezervor și șuieră:
  - Fetelor, haideti sa locuim impreuna... In sfarsit, daca sa-l lasam pe baiat, nu e noi sa decidem, ci comandantul unitatii... Ei bine, deocamdata, sa luam copilul cu noi si sa mergem cu briza. !
  . CAPITOLUL 3
  Elizabeth, desculță, a dat din cap fără tragere de inimă și a mârâit:
  - Vei vedea, comandantul ne va interzice să-l purtăm. Acesta este un război, nu o grădiniță!
  Aurora desculță întinse mâna către băiat și spuse în germană pură:
  Acum sunt mama ta! Vei trăi și vei mânca cu noi!
  Băiatul a răspuns scâncitor:
  - Nu e nevoie, mătușă, vreau să merg acasă!
  Aurora cu părul roșu clătină amenințător din cap.
  -Nu! Ești prizonierul nostru! Dacă nu vrei să mergi în Siberia, atunci vei fi alături de noi!
  Băiatul a vrut să izbucnească în plâns, dar printr-un efort de voință și-a reținut lacrimile. Și bărbatul nu părea să plângă. Catherine a luat băiatul în brațe și l-a dus la mașină. Într-adevăr, cinci dintre noi în rezervor am devenit aglomerați. Și fetele nu sunt mici, iar mașina este prea înghesuită. Micul german prins stătea mai liniștit decât apa sub iarbă.
  Tancul a intrat în pădure. Și tocmai la timp, două avioane de atac faimoase Yu-187 tocmai au zburat. În sine, această aeronavă nu este prea groaznică în luptele aeriene, dar aruncă bombe foarte precis și poate lovi și un tanc separat.
  Elizabeth a spus zâmbind:
  "Și aproape că am pierdut timpul din cauza acestui băiat. Ne-ar sfărâma rezervorul în bucăți.
  Catherine a ridicat din umeri.
  - Am câștigat un duel cu tancuri cu un adversar aproape egal și, aparent, un trăgător experimentat. Înainte de asta, au eliminat și mai multe arme și au supraviețuit. Dintre tovarășii noștri, cu siguranță nu toți au fost norocoși!
  Elizabeth se uită la trupul ei și remarcă:
  - Suntem toți patru atât de neted, fără cicatrici... Oricât de răzbunare s-ar răzbuna averea pe noi!
  Aurora cu picioarele goale clătină din cap.
  De obicei, un început bun înseamnă un sfârșit bun. Oricum ar fi, suntem încă în viață!
  Ekaterina și-a frecat nasul cu degetele de la picioarele goale și a sugerat:
  "Poate ar trebui să ne oprim și să mâncăm ceva. Nu mânca dimineața!
  Elizabeth a fost de acord:
  - Hai! În același timp, vom hrăni copilul!
  Prânzul a fost modest: untură, pâine și ceapă. Nu era suficientă rație de armată pentru toată lumea, așa că au primit un cadou în sat. Fetele au mâncat și i-au dat băiatului. Se pare că îi era încă frică și a mâncat doar o felie subțire de salsa și pâine. Dar Catherine a găsit mai mult lapte, deși acru.
  După ce au mâncat, fetele s-au relaxat și au cântat...
  Fetele atrăgătoare luptă pentru Rusia,
  Sunt foarte mândri și fiii lui Svarog ....
  Frumusețea noastră lovește atât de bine cu o mitralieră,
  Slujitorii lui Satana nu ne vor putea zdrobi!
  
  Am luptat cu curaj, am luptat împotriva fascismului,
  Vom învinge Wehrmacht-ul rău, chiar dacă inamicul este puternic...
  Cred că vom vedea comunismul în curând,
  Frunziș auriu, strălucitor de la arțar!
  
  Nu există țara noastră mai bună, comunismul este mai frumos,
  Pentru ca Patria noastră să înflorească strălucitor...
  Fericirea cu aripi de lumină va veni pe planetă,
  Iar visul unei vieți mai bune se va împlini în curând!
  
  Credeți că Rusia noastră va deveni o mare fericire,
  Maria va domni, Lada mama zeilor...
  Vom opri asaltul sălbaticului infernal al Wehrmacht-ului,
  Și nu aveți nevoie de cuvinte suplimentare și memorate!
  
  Inamicul nu va putea smulge inima fetelor,
  Noi, luptătorii, am ascuțit o sabie ascuțită și frenetică...
  Vocea frumuseților cunoaște foarte bine chemarea,
  Și vom putea tăia hoardele fasciste!
  
  Să știm că noi membrii Komsomol nu vom renunța niciodată,
  Vom da jos toți naziștii cu cea mai ascuțită lamă...
  Lasă fețele fetelor noastre să strălucească de aur,
  Și îl vom lovi cu pumnul în față pe fascistul!
  
  O fată desculță se repezi prin puțurile aspre de zăpadă,
  El mâzgălește activ cu un tunet de fulgere de la mitralieră...
  Voi, fasciștii, nu trebuie decât să vă înecați,
  Pentru că Patria este o fortăreață monolit!
  
  Îi vom învinge pe fasciști, deși au puterea păcii,
  Unchiul Sam a decis să joace împreună cu Fritz în această bătălie...
  S-au făcut un idol de la Adolf,
  Și acum are armate rusești împotriva lor!
  
  Aici fierb bătăliile rele, în bătălia acestui membru al Komsomolului,
  Ei îi zdrobesc pe naziști, deși într-o luptă inegală...
  Glasul unei fete din argint este atât de sonor,
  Frumusețea nu va ceda lui Hitler-Satana!
  
  Cota noastră rusă este să câștigăm continuu,
  Deși armada fascistă nu știe numărul...
  Și l-am lovit puternic pe Adolf în falcă,
  Muncii Moscova a cedat în fața loviturii!
  
  Sunt deja zăpadă, iar fetele sunt desculțe,
  Pâlpâie cu călcâiul gol, ca o urmă de iepure...
  Membrii Komsomolului se năpustesc în luptă,
  Credeți că inamicul nu va vedea zorii!
  
  Nu le da fasciștilor milă în luptă,
  Armata lor va fi în iad, ca un diavol în flăcări...
  Vom primi recompense din mâinile lui Isus,
  Va fi foarte feroce, rusoaicele ursule!
  
  Dacă va fi nevoie, ne vom întoarce, toți munții sunt acoperiți de zăpadă,
  Și vom sta în universul comunismului paradisului luminii...
  Deschizându-ne o lovitură, din fericire, de la tunurile Aurora,
  Și fascismul brutal a fost aruncat în iad!
  
  Stalingradul nu a cedat, am rezistat sub el,
  Deși o hoardă a izbucnit din oțel și iad...
  Fetele aruncau cu picioarele grenade desculțe,
  Pentru că Patria Mamă a membrilor Komsomol este una!
  
  Cred că vom fi la Berlin, deși este greu,
  Naziștii au "Pantere", "Tigri", "Lei", "Ferdinand"!
  Fata și-a tras zale pe umăr,
  Pentru că membrii Komsomol în luptă sunt un talent înverșunat!
  
  Inima tinerei este dată lui Isus,
  De asemenea, Lenin și Stalin trăiesc în credință pasională...
  Pentru ca să nu mai existe îndoieli pricepute,
  Să spunem ferm și ferm că Adolf este kaput!
  
  Vom zdrobi președintele dragon cu săbii,
  Și îi vom distruge gașca timp de secole...
  Vom călca cu picioarele hoardele fascism de fete,
  Să se împlinească lumina, vis sfânt!
  
  Oferă oamenilor libertate, gândurile și sentimentele lor,
  Pentru ca steaua să strălucească ca Soarele comunismului...
  Pentru că vom avea terci cu unt atât de gros,
  Veșnica tinerețe a surorii noastre va deveni noi pentru totdeauna!
  
  Aici va veni lumina, Patria va străluci...
  Patria va fi în glorie pentru noi timp de secole...
  Vom sta în vârf, tu crezi comunismul,
  Forța spiritului rusesc, să știți că luptătorul este grozav!
  
  Aici Rusia este gata să devină mai bună și mai frumoasă,
  Și ajută lumea întreagă să meargă la fericirea paradisului...
  Suntem capabili să cucerim universul chiar și marginile,
  Universul fără margini la fericirea forțelor de a aduce!
  
  Dar nu va exista nicio Rusia sub călcâiul Reich-ului rău,
  Pentru că are un adevărat talent pentru luptă...
  În dansul fetelor noastre, la acel mecanism de ceas,
  Ce va crede frumusețea vreun rezultat!
  
  În curând va veni epoca soarelui strălucitor,
  Când gloria Patriei va înflori magnific...
  Armata noastră se luptă cu infernul Wehrmacht,
  Și va putea să măture hoarda răului Fritz!
  
  Bucură-te Sfântă Lada, Maica noastră de Dumnezeu,
  L-ai născut pe Perun și pe Yaril de secole...
  Terciul fără speranță nu va primi credință,
  Dacă cheltuiți mult, nu vă veți reține cuvintele!
  
  Cel mai important conducător este marele Stalin,
  Lenin i-a lăsat moștenirea cea mai înțeleaptă cale către Eden...
  Pentru că Iosif este conducătorul luminii,
  Și un moment pentru oameni ideal!
  
  Naziștii nu vor putea păcăli patria,
  Și a tăiat Moscova din Volga, din Siberia...
  Cred în ea va trăi - rușii sub comunism,
  Și puterea lui Adolf - o voi șterge pe fată!
  
  În curând va fi victoria, este adevărat ca soarele,
  În curând va exista o strălucire, ca razele unui quasar...
  Și credeți în Rusia, comunismul se va dezvolta,
  Ei bine, dacă nu mă crezi, mai bine taci!
  
  Știința va învia în curând morții comunismului,
  Înțelepciunea ei este fără limite, la fel de mare ca un quasar...
  Îi vom învinge pe fasciști cu spiritul nostru bun,
  Sa nu cedam tentatiei pungii de aur!
  
  Ei bine, pe scurt, va trece, acesta este un timp al naibii,
  Noi fetele vom intra în Berlin în roșu...
  Și povara noastră fără margini se va sfârși,
  Pentru că ne vom lua fericirea cu o luptă!
  Elena a cântat împreună cu toată lumea o vreme, dar apoi a pornit motorul, iar mașina a bubuit din nou. Nu este ușor să scapi de urmărirea celor treizeci și patru cu motorul său zgomotos. Dieselul are și o mulțime de dezavantaje.
  Comunicarea radio nu a funcționat și a trebuit doar să vă îndreptați spre est. Aproape mișcă-te orbește. Elizabeth pe jumătate goală se apleca din când în când afară din trapă. A încercat să privească acolo și Aurora cu părul roșu. Și Catherine era epuizată de căldură și fata a adormit.
  Băiatul stătea într-un loc și și-a ciugulit nasul. Elizabeth, pe de altă parte, se gândea unde să-și pună drumul. Au fost o mulțime de idei. Dar care va duce la mântuire?
  Nu am vrut să fiu capturat de naziști. Elizabeth pe jumătate goală a văzut deja de ce este plin acest lucru pe exemplul Dariei. Biata fată a fost prinsă în timpul unui raid de recunoaștere. Naziștii au dezbrăcat-o mai întâi și au sfâșiat-o cu biciuri. Apoi au condus desculți prin zăpadă până într-un sat vecin. Și acolo, cu picioarele degerate, au fost nevoiți să danseze pe cărbuni.
  Biata Daria a suferit o mare suferință. Apoi au pus-o pe un suport și au forțat-o să atârne aproape goală până când fata a murit de frig. Așa că Elizabeth și-a amintit că erau așteptați în caz de captivitate - tortură și execuție.
  
  
  În general, este surprinzător că un popor atât de cultivat precum germanii s-a dovedit a fi atât de, pur și simplu supranatural de crud. Elizabeth însăși, pe jumătate goală, a fost uimită de faptul că naziștii pur și simplu nu au simțit milă pentru nimeni. Chiar și copiii au fost torturați, iar acest lucru a provocat uimire...
  Mai ales când pionierii erau biciuiți cu sârmă ghimpată, încinsă. Brr! Au naziștii o piatră în loc de inimă?
  În timpul mișcării, fetele au văzut câțiva soldați sovietici împingându-și drum prin pădure.
  Frumoasa Elizabeth a ordonat să oprească tancul și s-a oferit să aducă soldații. Deci nu era loc înăuntru, luptătorii s-au așezat pe armură - turnuri și carene. Se țineau chiar de mână pentru a nu cădea.
  Soldații erau tineri, aproape toți nu aveau încă peri, doar maiorul era mai în vârstă decât restul. Aurora cu picioarele goale, fiind, ca majoritatea femeilor cu părul roșu, temperamentală, a început să cocheteze cu luptătorii. Le-a luat chiar mâinile celor mai frumoase și le-a pus pe piept.
  Elizabeth a strigat cu severitate fiarei cu părul roșu:
  - Păstraţi-vă calmul!
  Tânărul, roșind, și-a îndepărtat mâinile, iar Aurora pe jumătate goală mârâi:
  "Ei bine, nu ți-e milă de acești băieți care și-au pierdut obiceiul afecțiunii feminine?
  Frumoasa Elisabeta, înmuiindu-se, a răspuns:
  - Dar nu o face în fața tuturor... Când nimeni nu vede, atunci fă ce vrei!
  Aurora cu picioarele goale și-a scuturat șoldurile supărată. Apropiere, tineri frumoși încântați. Iar roșcata, având sânge fierbinte, a experimentat o suferință pe care nu și-a putut satisface pofta tigrei chiar acum. Într-un bikini, Catherine era și ea trezită, își dorea un bărbat, dar știa să se stăpânească. Deși ea și-a conturat deja o victimă printre tinerii de pe armură. Iată-o pe cea deschisă cu sprâncene negre. Când se opresc pentru noapte, atunci...
  Elizabeth, cu picioarele goale, a simțit o dorință în ea însăși, dar creșterea unui membru al Komsomol protestează împotriva instinctelor bestiale. Nu poți să faci dragoste doar cu prima persoană pe care o întâlnești, doar pentru că este drăguț. Deși este plăcut.
  Elizabeth alungă aceste gânduri de la ea însăși, dar cu cât încearcă mai mult, cu atât își dorește mai mult. Din fericire, în față a apărut un alt tanc sovietic. Mai mult, judecând după dimensiune și formă - KV.
  Fata a fost distrasă, iar Aurora cu picioarele goale, din moment ce radioul nu funcționa, dădea semnale cu steaguri. I s-a răspuns de la un tanc sovietic. Ca, totul este în ordine, în curând vom părăsi centrala.
  Doar Elena părea alarmată - s-ar putea să nu fie suficient combustibil.
  Fata blondă a strigat-o pe roșcată:
  - Semnal că avem nevoie de combustibil.
  Aurora desculță a dat semnalul. Și i-au răspuns. Că un camion de aprovizionare va lovi în curând și va fi mai bine. Roșcata a mângâiat fața încă fără barbă a soldatului și... și-a pocnit brusc buzele. Tânărul se înroși din nou. Maiorul, încruntat, întrebă:
  - De ce nu mă săruți?
  Aurora pe jumătate goală a răspuns fără tact:
  - Ești bătrân!
  Maiorul a răspuns cu o insultă în glas:
  "Am doar treizeci și trei de ani. Epoca lui Hristos!
  Aurora cu picioarele goale pufni disprețuitor:
  - Nu cred în Dumnezeu! - După cum a spus Lenin: Dumnezeu este doar o iluzie, dar aceasta este o iluzie foarte dăunătoare, îngrădește mintea!
  Maiorul, cu tristețe în voce, a obiectat:
  "Nici eu nu am crezut în Dumnezeu, dar mi s-a întâmplat un incident atât de uimitor încât acest lucru poate fi explicat doar prin intervenția puterilor superioare!"
  Diavolul roșu era sceptic:
  - Totul poate fi explicat din poziții materialiste. Trebuie doar să ai cunoștințele relevante.
  Maiorul a ridicat din umeri, părul îi era deja cărunt și chiar părea să aibă cel puțin patruzeci de ani. Aurora cu picioarele goale prefera în continuare băieții mai tineri. Și nu era prea interesată de maior, ca bărbat. Deși este curios ce a văzut el neobișnuit? Poate iadul?
  O Aurora pe jumătate goală și-a trecut talpa goală de-a lungul părții ascuțite a armei. Călcâiul deveni gâdilat, iar frumusețea de foc a zâmbit.
  Apoi l-a întrebat pe maior:
  - Și ce ai văzut?
  El a răspuns pe neașteptate:
  - Știi, îți voi spune asta la următoarea întâlnire!
  Aurora pe jumătate goală a remarcat cu scepticism:
  - Dar ei te pot ucide și pe tine, nu-i așa?
  Maiorul spuse cu indiferență deliberată:
  Deci aceasta este soarta! Ca tine, frumusețe!
  Roscatul a raspuns serios:
  "Sunt vrăjitoare, iar vrăjitoarele nu mor în război!"
  Maiorul a izbucnit în râs și a mângâiat capul de foc al fetei:
  "Vrăjitoarea ateă... Este atât de interesant!"
  Aurora desculță a răspuns serios:
  - Nu interferează! În plus, necrezând în iad, ești mult mai curajos în vrăjitorie!
  Maiorul tot a vrut să răspundă ceva, când trei obuze au lovit tancul KV din față. Deghizați cu grijă, germanii au pregătit o ambuscadă. Mai mult, un tanc a fost cea mai recentă modificare a "Panther" -2 cu un tun cu țeavă lungă de 88 mm, capabil să pătrundă în armura frontală a IS-2 de la o distanță apropiată. Din nou, fetele au fost nevoite să se angajeze într-o luptă inegală. Dar se pare că aceasta este soarta lor - să lupte și să câștige! Și nimic nu se poate face împotriva acestui lucru chiar și cu eroismul lor!
  Deși, atunci când câștigi victorii în asta, atunci tot farmecul! Fara frica!
  Elizabeth, cu picioarele goale, cânta cu o voce plină;
  Călăul fascist își smulge umerii,
  Iată suportul, cleștele, burghiul la îndemână!
  El vrea să schilodeze trupul sufletului,
  Monstru nesemnificativ, dar arată cool!
  
  El promite bani, vapoare în mare,
  Ce poate da chiar și un titlu!
  Te-a pus într-adevăr pe linie,
  Până la urmă, pentru el ești doar un cadavru și un joc!
  
  Vrea să știe despre afacerea noastră,
  Ce e nou în lanțul săracilor de încătușat!
  Prin urmare, voi conduce generos, înțeleg,
  Să-și uite tatăl și chiar mama!
  
  Dar vom sluji cu fermitate Patria,
  Nu ne putem zdrobi de cruzimea călăului!
  O creangă se va îndoi de la o rafală de vânt,
  Și bebelușii goi plâng!
  
  Da, am pierdut prima rundă dificilă,
  Dar Atotputernicul va da o șansă de a recupera!
  Și apoi eu însumi voi trimite inamicul la knockout,
  Pumnul meu va trage ferm reptila!
  
  Patria-mamă îmi dă atâta putere
  Că este posibil să învingi durerea oricărei torturi!
  Și ieși din acest mormânt fără fund,
  Ca să nu fii devorat, ursuleț furios!
  
  Încă puțin și mântuirea este aproape -
  Vom obține victoria asupra inamicului!
  Să trăiești sub acoperirea luminii comunismului,
  Pentru ca Soarele să inunde casa cu aur!
  Ei bine, ce zici de astfel de fete, soldații Armatei Roșii sunt capabili să reziste inamicului. Și vor lupta cu curaj.
  Cu toate acestea, naziștii au pătruns din nou până la Stalingrad și au loc bătălii aprige pentru orașul de pe Volga.
  Fetelor și aici luptă eroic. Parcă ar fi un adevărat batalion nemuritor.
  De exemplu, Alenka se află într-un contraatac disperat și aruncă cu degetele goale un pachet exploziv de cărbune, răsturnând Pantera.
  Și aceasta este doar o luptă la periferia orașului, ceea ce este foarte crud.
  Anyuta, trăgând în naziști, țipă:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Și Alla cu sfarcul ei stacojiu va apăsa butonul bazooka și va lovi cu încredere inamicul pe loc.
  Apoi ciripește:
  - Necucerit nici un pas înapoi,
  Necucerit - eroul din Stalingrad...
  Neplecat tot timpul,
  Cu noi, Rusia este o țară sfântă!
  Maria a ciripit, doborând dușmanii și făcând cu ochiul:
  - Slavă Sfintei Rusii!
  Olympias a răspuns inteligent, tunsându-i pe germani:
  - Pentru URSS!
  2 septembrie 1944, au avut loc bătălii aprige pentru orașul de pe Volga. Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Natashka Kaktusova a ocupat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Volodarsky. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, s-au ascuns în spatele ruinelor.
  Natasha însăși este într-o tunică cu pete peste corpul ei gol, în pantaloni scurți și desculță. O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire, o tunsoare scurtă sub o jumătate de cutie. Fața este foarte expresivă, cu bărbia bărbătească, ochii albaștri larg depărtați. Părul castaniu deschis a devenit gri cu praf, piept înalt, aspect dur. Căpitanul Natasha se luptă de mai bine de doi ani și în ciuda tinereții ei a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de tăieturi și vânătăi. O fată este mai agilă să se miște descultă decât cizmele aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează despre apropierea unei mine, iar pământul-mamă însuși adaugă rezistență. Pe de o parte, picioarele fetei s-au întărit și nu le era frică de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancuri.
  Dulcea Natashka ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie legat de ea. Este necesar să se târască până la formidabilul tanc german "Leul", udând străzile cu mitraliere.
  Mirabela se târăște lângă ea. Tot desculțe, așa că toate fetele din batalion s-au dovedit a fi din cizme, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite se ascuți când fata se târăște în patru picioare. Părul galben al Mirabelei este dezordonat și lung... Puțin încrețit. Fata însăși este slabă, slabă, de statură mică. Ea poate fi chiar confundată cu o fată, cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Mirabela a experimentat deja multe. Ea a reușit să viziteze atât captivitatea fascistă, supraviețuind torturilor crude, cât și minele, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape. Dar privind la chipul ei copilăresc, tandru, nu poți spune niciodată că a fost bătută cu bețișoare de cauciuc pe călcâie, i-a trecut un curent prin corp.
  Mirabela împușcă... Un soldat al celui de-al treilea Reich, în acest caz un arab, cade mort, botul ridicând nisip și moloz.
  Natashka strecoară o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoaie. Acum un "Leu" de nouăzeci de tone se va târa aici și îl va arunca în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe fața ei, negri de arsurile solare și praf.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Leul" are armură laterală de 100 mm și chiar și într-un unghi. Treizeci și patru nu pot trece peste el, doar Keveshele grele au o șansă. Dar omizile sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Svetlana trage o rafală dintr-o mitralieră... Un soldat, nimeni nu știe ce naționalitate, cade. Germanii, după ce au cucerit cea mai mare parte a emisferei estice, prețuiesc sângele arian și aruncă în luptă trupele coloniale: arabi, africani, indieni, diverși asiatici și europeni. A crescut și numărul polonezilor - care sunt obișnuiți din leagăn să urască Rusia bolșevică. Aici luptă naționaliștii ucraineni, cazacii Don, cecenii și întregul Khaganat caucazian. Hitler a ridicat o întreagă internațională.
  O mulțime de dușmani...
  Svetlana evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despicat, înnegrit de praf, un călcâi rotund, de fetiță. Frumoasa căpitan a simțit chiar cât de aproape a trecut un cadou de calibru mare. Fata își făcu cruce, șoptind:
  Nici măcar un glonț nu ne va opri!
  Mirabela trage înapoi... O altă fată Angelica - foarte roșcată, înălțime peste medie și musculoasă, în ciuda rațiilor slabe. De asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie în sus, umerii lați nu feminini și sânii înalți.
  Angelica se luptă doar în pantaloni scurți, tunica este ruptă în bucăți și se dă praf, iar uniformele noi nu sunt livrate peste Volga. Doamne ferește să transfere mai multă muniție și o picătură de mâncare pentru trupele sovietice epuizate.
  Așa că Angelica este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. O bucată de șrapnel a lovit talpa piciorului drept și doare, e greu de mers.
  Angelica roșcată, prăfuită, aproape goală, își răsucește fața drăguță, dar în același timp dură. Fata, trăgând, spune:
  - Domnul, Moscova și Stalin sunt deasupra noastră!
  Și îi întrerupe pe naziștii atacatori, ea însăși abia având timp să se retragă.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea formidabilelor tancuri germane. Aici sunt aproape două sute de tone "Șoareci" și nu pot trece deloc...
  Așa cum se aștepta Svetlana, "Lev" a condus puțin și s-a îngropat într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit, câteva role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  Undeva a bubuit în depărtare, lăsând ruinele. Svetlana blondă, ca un șarpe, șuieră:
  - Acesta este calculul meu! A deschis un cont...
  Fata-căpitan este din nou forțată să se târască departe. Germanii și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Din vina încăpăţânatului Hitler, hoardele celui de-al Treilea Reich au fost blocate în bătălii de poziţie într-un oraş destul de mare şi bine fortificat.
  Mirabela aruncă o grenadă. Forțându-i să facă capriole asupra germanilor sau arabilor doborâți, întorcându-se. Unul dintre militanții naziști îi smulge mâna și atârnă de ea un ceas englezesc cu busolă.
  Mirabela spune zâmbind:
  - Ce-ți arată busola - drumul spre iad!
  Și o fată frumoasă scutură de pe călcâiul ei prăfuit o bucată de ceramică aderă.
  Si Angelica face praful, cu sanii fermi, plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Și încearcă să te speli. Din nou, trebuie să vizuini când pistoalele-mitralieră germane mâzgăleesc. Și târăște-te într-un mod plastunski.
  Batalionul de fete își ține funcțiile, deși există bombardamente. Și rup obuze grele, iar bombele cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor sovietice.
  Aici Svetlana vede cum se târăște Pantera. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata a strănutat, a scuipat praful care i-a urcat în gura elegantă. Ea a luat în mână o grenadă, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te furișezi neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Angelica începu să se strecoare în sus, sprijinindu-se pe canalizare cu degetele și coatele goale. Era ca o pisică care urmărește un șoarece. Fata și-a amintit războiul din acea vară îngrozitoare a anului patruzeci și unu, când Wehrmacht-ul a invadat cu perfidă întinderile URSS. Nici fata, aproape fata nu era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata și-a plesnit pe burtă. Fragmente se repezi de sus ca un stol de albine sălbatice. Angelica șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății, Doamne!
  Fata își accelerează târâșul și aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Prezentul zboară într-un arc. Se aude o explozie, armura laterală mai subțire a Panterei se pretează. Tancul german începe să ardă, trusa de luptă detonează.
  Svetlana șoptește zâmbind:
  Mulțumesc Doamne Isuse! Eu cred doar in tine! Mă rog ție singur!
  Rupe pantera. Sfâșiat, un trunchi lung este îngropat în moloz. Armura frontală, desprinsă de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Svetlana, ai cărei ochi, pe o față maro de praf și arsuri solare, strălucesc cu flori de colț, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Angelica este foarte sexy, în chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale.
  Acum a aruncat un obiect ascuțit cu piciorul ei grațios, acoperit de praf. Și blocat, chiar în gâtul unui fascist. Frumoasa Angelica a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții!
  . CAPITOLUL 4
  Fata, după care s-a târât din nou, trăgând. A condus focul și Svetlana.
  Căpitanul frumuseții, Natasha, după ce l-a tăiat pe fascistul, a ciripit:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte din ea sunt verigile...
  Mirabela a tras, i-a tăiat capul lui Fritz și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului!
  Svetlana, trăgând din nou cu precizie, grăună:
  - Dar nu poți merge în cicluri pe fleacuri...
  Mirabela a tras cu precizie și a adăugat:
  În caz contrar, lanțul te va învălui!
  O altă fată Olimpiada, de asemenea foarte frumoasă, împreună cu pionierul Seryozhka, au pregătit o mină pe sârmă. Cei doi au împins-o... Muc insidios s-a târât în omida "Tigrului"-2. Și cum va exploda această mașină germană cu țeava lungă.
  Băiatul blond Serghei a exclamat:
  - Rusia noastră, ai o găleată!
  Și abia a avut timp să sară înapoi, fulgerând, cu călcâiele negre, doborâte, de pe acoperișul care cade.
  Olympias l-a mângâiat pe gâtul băiatului și a spus:
  - Esti foarte inteligent!
  Pionierul a făcut drum spre front și s-a alăturat batalionului de femei. Băiatul este și el foarte creativ. De exemplu, a făcut avioane pentru a doborî avioane de atac fasciste. Când Focke-Wulfs, sau TA-152, se ridică, se aude un vuiet incredibil de asurzitor.
  Germanii lovesc cu acompaniamentul unei simfonii Wagner. O melodie atât de maiestuoasă.
  Olimpia spune cu enervare:
  - Încă încearcă să ne sperie!
  Băiatul pionier a cântat cu patos:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Moartea nu ne va duce sub cerul înstelat!
  Căci Sfânta Rusie va lupta din greu,
  Am încărcat marea mitralieră!
  Olympias, o fată înaltă, musculoasă, cu șoldurile și umerii largi, este o țărancă tipică. Hainele au fost sfâșiate în timpul luptei în zdrențe, picioarele puternice sunt goale, părul este țesut în două împletituri și foarte praf.
  Seryozhka are doar unsprezece ani, slab din cauza malnutriției, băiat zgâriat și murdar, în pantaloni scurți. Părul alb natural al băiatului a devenit gri, iar coastele se văd prin pielea subțire, bronzată și murdară. Picioare doborâte îngrozitor, și în arsuri, vânătăi, cu vezicule. Adevărat, soarta l-a ferit pe copil de răni grave.
  Pe fondul lui, Olimpiada pare mare și grasă, deși fata nu este deloc grasă, ci cu carne tare și dresată pe oase. Mai mult, foamea nu părea să-i afecteze deloc silueta corpuloasă și mare.
  Fata trage dintr-o pușcă antitanc grea. Mașinile germane nu pot fi străpunse în frunte, dar există o șansă în șine.
  Și puternicul "Leu", după ce a primit un exploziv greu în tren, a început să arunce fum ca un fumător greu.
  Seryozhka a cântat cu răutate:
  - Stinky Fritz fără să stea pe gânduri și-a aprins o țigară la intrare! Desigur, a intrat în mari probleme!
  Olympias, pâlpâind cu gambe musculoase și bronzate, a întrerupt un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Sfinte fețe rusești pâlpâie din icoană... Doamne ferește să înmuiați măcar o mie de Fritz! Și dacă cineva bâzâie mai mult decât fasciștii, nimeni, credeți-mă, nu vă va condamna pentru asta!
  Apoi a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportatorul german a scos din nou fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative lui Fritz. Dar a suferit și pierderi. Aici o fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Cea mai mare parte din Stalingrad a fost deja capturată de naziști, dar ceea ce rămâne din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Svetlana, între timp, încearcă să spargă "Tigrul". O mașină germană puternică, a primit o grenadă în lateral, dar nu a cedat. Se întoarce pentru a trage cu un tun. Fata trebuie să se îngroape în pământ, și moloz, pentru a nu fi zdrobită de valul de explozie eliberat de prezent.
  Svetlana șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Mirabela a aruncat o grenadă în Tigru, care i-a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că predarea luminii iarna primăvara... Repet fără excepție că Hitler este un ticălos de ciumă!
  Angelica, rupând vederea naziștilor și turnând apă peste ei cu o explozie, se încordă:
  - În sicriu, l-am văzut acum pe Fuhrer! Și l-a lovit pe bietul om direct în ochi!
  Fata cu părul roșu chiar a aruncat cu degetele goale o grenadă în rezervor. A lovit țeava... A urmat o explozie și botul "Tigrului" a fost stricat.
  Lașul german a luat-o și s-a dat înapoi.
  Svetlana pufni prin nări:
  - Al nostru, al tău nu va ceda!
  Mirabela a doborât cu un glonț un mercenar hitlerist și a cântat:
  - Și ticălosul nu glumește! Mâinile și picioarele, răsucește frânghiile rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea patria până jos!
  Svetlana a chicotit și a lătrat:
  - Fuhrer-ul strigă sălbatic, se lacrimează!
  Mirabela a tras și a adăugat:
  - Ei bine, pufăi moarte, rânjește!
  A apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor sovietice. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri germani.
  Svetlana vede că apropierea de pozițiile lui Fritz este nerealist. Dar pe cer Focke-Wulfs. Una dintre aceste mașini zboară mai aproape de pozițiile sovietice. Fetele deschid focul asupra ei.
  Angelica aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moarte profundă - nu există iertare!
  După aceea, fata dă o întoarcere de la mitralieră. Se întoarce repede. Un tanc german relativ nou "Panther" -2 cu o turelă mică și o siluetă inferioară urcă rapid.
  Mai multe fete aruncă grenade în mașina germană. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Angelica fluieră șuierând:
  - Acesta este un nou atac! Îi vom rupe gura!
  Panther-2 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrolizat instantaneu atmosfera.
  Angelica chicoti, scoicile zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a spus:
  - Și Newton a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! Fritz a decretat legea lui Newton!
  Stalingradul a fost cuprins de incendii, când limbi de foc păreau să lingă cerul și să trosnească scântei violete, portocalii și stacojii! Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Svetlana, doborând un luptător german, și-a fulgerat ochii albaștri, a cântat:
  - Ce te vaici bătrână rea? Crede-mă, doar un spital de psihiatrie plânge după tine!
  Mirabela a cântat, trăgând în naziști:
  - Ce bine e să te întinzi pe iarbă și să-l lovești pe Fritz în cap! Aranjați o cataplasmă pentru Fuhrer și trimiteți gloanțe de la o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioare. A zburat o grenadă. Focke-Wulf zburător, după ce a primit schije sub burtă, s-a înălțat cu viteză mai sus. Se vede că l-au rănit fragmente ascuțite. Creatura fascistă a luat foc și a început să piardă bucăți de aripi rupte.
  Svetlana, văzând cum Fokke pierdea altitudine, a grămăit:
  - E un semafor! Un topor atârnă la bord!
  Avionul german a explodat, împrăștiind resturi în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist. Mi-am făcut ultima tură. Călăul a plecat în scrum, nu pilotul!
  Mirabela strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Angelica a aruncat din nou o bucată de sticlă cu piciorul, atât de mult încât, lovindu-se în ochi, i-a ieșit pe Fritz, prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și trebuie să fii tratat!
  Nemții și sateliții lor au încercat să avanseze, aruncând grenade în fața lor. Asemenea tactici împotriva fetelor nu au funcționat. Aici Seryozhka a desfășurat o catapultă și cum lovește inamicul ca răspuns.
  Băiatul pionier a urlat:
  - Moș Crăciun sfâșie gura lui Hitler!
  Încărcarea catapultei, străpungând mulțimea de naziști, i-a făcut să se împrăștie și, în același timp, să se răstoarne în aer. Fritz a căzut și s-a spart de dărâmăturile pereților.
  Tancul "Tiger" -2, care și-a pierdut echilibrul, a intrat în coliziune cu "Leul". Oh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Svetlana a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, bravo Seryojka!
  Băiatul mârâi agresiv.
  - Pioneer este întotdeauna gata!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata-căpitan a început să bată din nou cuie. Și Olympias a gâdilat piciorul îngust al lui Seriozhka, cât de tare îl are! Nu e de mirare că băiatului nu îi este frică să alerge prin foc.
  Mirabela într-o cântare a spus:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Angelica, această roșcată veselă, a fost de acord:
  Nu există nimic mai rău decât bătrânețea! Aceasta este într-adevăr cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Și fata a făcut un salt cu o lovitură de stat. Ea și-a imaginat pentru o clipă bunici dezgustătoare. Nu, nu compara, o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe, în trupuri zvelte.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  - Curge după an, ani într-o rulotă,
  O bătrână freacă henna într-un mortar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă,
  Nu înțeleg cum a trecut tinerețea!
  Svetlana și-a fulgerat ochii, l-a doborât pe german cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, în război există un astfel de farmec - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Olympias a pus o nouă sarcină în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu treci, ci treci!
  Seryozhka și-a amestecat piciorul subțire, dar agil și a lătrat:
  - Față de Fritz!
  Iar grenada, împreună cu pachetul de explozie, a zburat în plină desfășurare în pozițiile naziștilor.
  Da, Stalingradul nu le-a fost dat. Pentru a treia lună de la sfârșitul lunii iunie, asaltul continuă, dar orașul nu a reușit să ia totul. Pe alte sectoare ale frontului, naziștii au obținut succes, dar nu și pe acesta.
  Svetlana a tras cu pistolul și a mârâit:
  - Totul este imposibil, se întâmplă să fie posibil... Nu e nevoie să complici foarte mult universul!
  Și a lovit rezervorul de benzină al unei motociclete. Mașina a explodat și vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și neamțul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata căpitan a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Mirabela i-a lovit pe nemți cu o explozie și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Angelica a deschis focul, mai exact. Câțiva negrii au rămas întinși pe moloz acoperit cu sulițe:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Mirabela a cântat jucăuș:
  - După ce l-am pictat pe Hitler cu ruj, pe Mainstein cu fixativ, te voi târî în captivitatea prințesei, credinciosul câine te va roade!
  Svetlana, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Adolf, spânzură-te... Nu te mai păcăli capul! Haide seara, zboară ca un girșoim - să-i învingi tare pe naziști!
  Mirabela spuse furioasă, doborând casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Noi putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul "Lenin" au oprit înaintarea trupelor străine. Fritz a înaintat, aruncând literalmente cadavre în spațiu. Nici rezervorul "Lev", cu care s-au pus speranțe, nu a ajutat. Iată o modificare a mașinii cu un pistol de 150 mm.
  Angelica dă jos o piatră lipită de mamelonul ei gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea merge mai departe.
  "Leul" a primit un gol în omidă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Angelica, scuipând, spune:
  - Războinicul rus nu geme de durere!
  Și fata împușcă din nou. Și o face extrem de bine. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede duşmanul că a reuşit să-i spargă pe ruşi! Cine îndrăznește, el atacă în luptă, vom bate cu înverșunare pe dușmani!
  Iar Angelica rostogolește mușchii presei, pe care i-a imprimat foarte mult în relief.
  O, ce frumoase sunt fetele! Nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a alergat... O fată foarte frumoasă, cu părul pufos, alb. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si in relief. Haine pe ea, doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Picioarele goale și pâlpâirea și călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de patria-mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Angelica remarcă râzând:
  - Scoate-ți sutienul și stai ca mine în pantaloni scurți!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu este potrivit!
  Angelica și-a scuturat șoldurile, a tras în mod potrivit și a cântat:
  - Ceva membru Komsomol a devenit neobișnuit! Mersul așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aduci bucurie lui Fritz, uită-te la frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina nazistă a luat foc. Și frumoasa blondă a țipat:
  - Moarte răului!
  Angelica chicoti.
  - Și viața e bună!
  Steelenida, văzând că germanul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Nu credeți naziștilor că ați câștigat!
  Angelica canta:
  - În așteptarea victoriei! Victoria așteaptă... Cei care tânjesc să rupă cătușele! În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. Bun cu torsul gol la căldură, care este intensificată de foc.
  Svetlana părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în Fritz cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr naziștii au primit cadouri și sicrie mortale! Și fata le-a arătat o siluetă, să construim degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca un tâlhar de privighetoare. Și prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei îi este uneori milă de soldații inamicului, care pot avea copii care vor plânge după părinții lor morți.
  Svetlana, totuși, alungă astfel de gânduri de la sine, așa că vrei să izbucnești în lacrimi din ele. Dar nu rușii au venit la germani să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt nemții și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a pătruns în întinderile rusești.
  Svetlana și-a făcut cruce și a tras în Fritz, care încerca să se apropie în liniște de pozițiile rusului Fritz... Ochiul și creierul lui, care fuseseră doborâți de un glonț, i s-au scurs.
  Fata-căpitan a zâmbit și a spus, inteligent:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Svetlana a împușcat cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat, răsturnată de mai multe ori. Apoi botul i s-a scufundat în dărâmături.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și ea a țintit din nou. Fața ei tânără și veselă zâmbi mai degrabă rânjită. Fata a cântat:
  - Nu, le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera ca pâinea rusească parfumată să fie numită cuvântul vad!
  Mirabela a făcut o lovitură foarte precisă, din care Focke-Wulf a izbucnit și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  Pentru dolari, el este gata să trădeze Rusia...
  Dar rusul este atât de frumos
  Că este gata să-și dea viața pentru Patria Mamă!
  Fata, a făcut o capotă și le-a arătat naziștilor smochinul și a derulat, iar gloanțele nu au atins frumusețea.
  A apărut Angelica, această frumusețe, aproape goală, și murdară ca un diavol, a aruncat deodată o grenadă cu două picioare. Și ea a verificat:
  - Ce am este... Fritz într-o latură ascuțită!
  Olympias a corectat-o pe Angelica:
  - Ascuțit, în lateral, și nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" a fost lovit la bot, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După aceea, creatura nazistă a dat înapoi. A început să se târască ca o țestoasă prinsă în foc.
  Svetlana cânta, făcând cu ochiul veselă:
  - Și "Tigrul" se dă înapoi și nemții se ascund!
  Batalionul Maiden a manevrat sub atac, lovituri aeriene și tunuri grele. Aici bombardierele cu reacție au lovit, rupte, abrupte încinse s-au ridicat spre cer. Și pietrele ardeau. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar bărbații au plecat în lumea de dincolo - cărora nu le pare atât de rău! Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde diavoli cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Isus.
  Angelica este cea mai sexy dintre războinicii furioasă: ei bine, pot naziștii din "Sturmtiger" lor să tragă cu adevărat în pozițiile trupelor sovietice și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a răsucit în cascade de capriole. Și se învârte din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în botul larg al Stormtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat, iar grenada a zburat în botul larg. Iar mașina puternică s-a înecat mai întâi, apoi s-a repezit. Doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele au fost smulse din ele și au căzut, zburând ca un colier rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Angelica, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea a aterizat totuși, moloz ascuțit și pietre zdrobite i-au săpat în tălpile goale. Fata o durea și chiar și prin piciorul calos, vârful a străpuns.
  Dar Angelica a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, fasciștii, veți fi în cenușă!
  Svetlana și alte fete au fost aruncate în sus de un val exploziv și chiar ușor zdrobite. Dar niciunul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea naziștilor care au sărit și a altor insecte agresive care asediau URSS.
  Mirabela a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va duce la luptă, vom fi prieteni cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova, voi fi la apelul nominal ceresc!
  Angelica, scuturând praful de pe tălpile însângerate, a cântat:
  - Lenin, petrecere, Komsomol! Îl trimitem pe Fuhrer-ul la o casă de nebuni!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Seryozhka a spus alarmat și supărat:
  - Și catapulta mea, nu atât de precisă - ca acele picioare goale și puternice ale Angelicei!
  Olympias, jucându-se cu mușchii brațelor ei, a spus:
  - Asta este în ordine! Inca te gandesti. Ceva mai misto!
  Stalingrad s-a încăpățânat. Dar în Caucaz, situația a fost agravată de intrarea Turciei în război.
  Deschiderea unui al doilea front cu o armată otomană de un milion de oameni, desigur, a adăugat probleme.
  Luptele au avut loc în Transcaucaz. Și turcii au inundat cu o presiune mare...
  Toamna și iarna, în urma unor bătălii aprige, Caucazul a căzut... Și a fost ocupat de naziști și turci.
  Toate popoarele Rusiei au luptat cu disperare în Caucaz.
  Cu toate acestea, fetele sovietice de pe SU-100 luptă bine.
  Deși poziția Rusiei pare fără speranță. Dar războinicii, împreună cu Elisabeta, luptă ca vulturii.
  Ekaterina apasă pârghia cu degetele goale de la picioare. Trimite un proiectil care străpunge mașina nazistă E-50 în lateral și urlă:
  - Pentru marele comunism roșu și purpuriu!
  Elena a lovit și tunul folosind piciorul gol și delicat. A lovit cu precizie tancul inamic.
  Fata a ciripit:
  - Pentru frumoasa mea Rusia!
  Euphrasia a remarcat agresiv, conducând un foc foarte bine țintit:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și mai folosește și picioare goale, dăltuite.
  Mașina sovietică este foarte puternică și luptă. Și trage destul de bine.
  SU-100 este capabil să pătrundă E-50 în lateral. Dar fetele chiar îi sparg fruntea, ajungând într-o momeală sau de la un capăt la altul. Și au tăiat prin metal.
  Elizabeth, folosind degetele goale de la picioare, împușcă în inamic. Și a ciripit:
  - Din pârâul albastru...
  Ekaterina a tras și ea, de data aceasta împingând pârghia cu sfarcul ei stacojiu și gălăgindu-se:
  Râul începe...
  Elena, zâmbind agresiv și șuierând, a spus:
  Ei bine, prietenia începe...
  Și a apăsat de asemenea maneta cu călcâiul gol.
  Euphrasia gutura, trăgând în inamic:
  - Cu un zambet!
  Fetele lucrează foarte activ la SU-100. Și distruge echipamentele inamice.
  Și la periferia orașului Baku, pionierii sapă tranșee. Sunt bărbați de diferite naționalități. În special, multe capete strălucitoare pâlpâie. Sunt copii roșii, negri și blonzi.
  Un lucru îi unește: credința în triumful comunismului și picioarele goale. Este clar că nu toată lumea are încălțăminte în timpul războiului și, prin urmare, în semn de solidaritate, toți copiii își etalează tocurile goale, rotunde. Iarna în Transcaucazia este destul de blândă, iar când te miști și lucrezi cu lopeți, frigul nu este atât de groaznic.
  Copiii lucrează cu entuziasm și cântă:
  Dați foc, nopți albastre,
  Suntem pionieri - copii ai muncitorilor...
  Era anilor lumină se apropie,
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Și iată că vine alarma din nou. Băieții și fetele sar la fundul șanțului. Și obuzele încep deja să explodeze de sus: artileria inamică lucrează.
  Pashka a întrebat-o pe Masha:
  - Ei bine, crezi că vom supraviețui?
  Fata a răspuns cu încredere:
  - Vom rezista măcar o dată, în cea mai grea oră!
  Pionierul Sasha a remarcat în mod logic:
  Eroismul nostru este de neclintit.
  Băiatul bătu cu talpa goală pe pietre. Se vede că băiatul s-a umplut de calusuri solide.
  Fata Tamara a remarcat:
  Ne vom lupta fără teamă
  Vom fi tăiați nici un pas înapoi...
  Lasă cămașa să se ude cu sânge -
  Mai mulți dușmani, transformați-l pe cavaler în iad!
  Băiatul Ruslan, un pionier cu părul negru, a remarcat:
  Secolele trec, va veni o eră,
  În care nu va fi suferință și minciuni...
  Luptă pentru asta până la ultima ta suflare -
  Slujește-ți Patria Mamă, tu din inimă!
  Băiatul Oleg, subțire și blond, ciripit, versuri:
  Nu, vigilentul nu se va estompa,
  Privirea unui șoim, vultur...
  Vocea oamenilor este sonoră -
  Șoapta va zdrobi șarpele!
  
  Stalin trăiește în inima mea
  Ca să nu cunoaștem tristețea,
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Băieții și fetele au aplaudat la unison.
  Dar acum avioanele de atac cu reacție zboară deja și lansează bombe. Și aceasta este o abordare agresivă.
  Oleg și Sasha au ridicat o praștie și au lansat un cadou al morții. Și țeava a fost lovită de un avion de atac nazist.
  Fata Natasha a cântat:
  - Komsomolul nu este doar vârsta,
  Komsomolul este destinul meu!
  Voi cuceri spațiul, cred
  Să trăim pentru totdeauna!
  Ahmed, un băiat pionier din Azerbaidjan, a răspuns zâmbind:
  - Nu ești încă membru Komsomol Natasha!
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol și a răspuns cu o voce melodioasă;
  Alături de părinți, cu un cântec vesel,
  Suntem pentru Komsomol...
  Era anilor lumină se apropie,
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Oleg și-a bătut și el piciorul gol și copilăresc și a urlat:
  Ciocanul mai puternic strânge proletarul,
  Din titan care zdrobește jugul...
  Vom cânta o mie de arii Patriei noastre,
  Și lumină pentru posteritate, bine!
  Copiii sunt incantati. Și de fapt, germanii au bombardat și doar o fată a primit un fragment în călcâiul gol, rotund, roz.
  Pioneer țipă, dar apoi și-a mușcat buza.
  Și așa s-au pregătit să respingă atacul. Și deja sunt tancuri cu naziștii. E-100 formidabile se mișcă. Mașini atât de puternice și periculoase.
  Au o astfel de protecție. Prin care nu poți trece din niciun unghi. Nu poți să-l lovești dintr-un singur unghi. Singura șansă este să spargi urmele.
  Copiii sunt gata să lupte și fluturând din picioarele goale. Iată-i pe un fir împingând pachete cu explozibili de casă sub urmele naziștilor. Funcționează și distruge rolele tancurilor armatei lui Rommel.
  Și arată groaznic.
  . CAPITOLUL 5
  Sasha scârțâie:
  - Slavă comunismului!
  Băiatul Pashka împușcă cu Oleg dintr-o praștie și țipă:
  - Slavă pionierilor!
  Băiatul Ruslan, împreună cu fata Sufir, trage o mină sub neamț cu un fir și strigă:
  - Slavă URSS!
  Copii din Azerbaidjan și băieți ruși se luptă. Pionierii bronzați, slabi și desculți împotriva unei armate colosale de tancuri.
  Fata Tamara își calcă piciorul grațios, mic și gol și spune:
  - Slavă Rusiei!
  Pionierul Ahmet confirmă în timp ce trage în inamic:
  - Suntem o familie prietenoasă împreună!
  Băiatul Ramzan, un azer roșu, confirmă, doborând o mașină:
  - Din cuvânt suntem o sută de mii eu!
  Copiii sunt prietenoși... Iată-o pe armeanca Azatuhi, care și ea transferă cu dibăcie pachetul exploziv sub omida fascistă cu ajutorul unui fir și scârțâie:
  - URSS este o familie de popoare!
  O altă fată armeancă Aghas spune:
  - Nu vă aplecați în fața fascismului:
  Iar fata a tras de sârmă cu degetele goale de la picioare. Mulți copii azeri și armeni au părul blond și nu se deosebesc de copiii slavi, dintre care sunt și mulți. Oricine i-a lăsat pe germani departe, alte familii de ruși s-au stabilit în Azerbaidjan chiar și sub țari.
  Există mulți slavi în Caucaz. Multe cupluri mixte. Da, iar copiii au de obicei părul mai deschis decât părinții lor. Și băieții slavi s-au bronzat ca să nu le poți spune de la localnici. În plus, copiii sunt de obicei mai asemănători decât adulții.
  Deci batalionul internațional sovietic de băieți și fete se luptă și toți sunt uniți și foarte asemănători. Călcâiele lor goale clipesc când se mișcă.
  Și visează copiii trimit daruri ale morții. Shamil și Seryozhka, ambii băieți pionier, trag de sârmă. Și acum E-50 german se oprește cu o omidă spartă.
  Băieții cântă la unison:
  Uniune indestructibilă, republici libere,
  Nu a fost forța brută, nici frica care s-a adunat...
  Și bunăvoința oamenilor luminați,
  Și prietenie și rațiune, și curaj în vise!
  Și copiii sunt încântați. Ei zâmbesc cu dinți albi, uniformi. Și sunt fericiți, deși sunt amenințați cu moartea.
  Și nemții sunt naibii. Tancurile distruse își trag cu tunurile și mazgălește mitraliere.
  Unele vehicule germane sunt echipate cu lansatoare de grenade și sunt foarte periculoase.
  Băiatul Maksimka și fata Zara din Azerbaidjan, sprijinindu-se în picioarele goale, au tras o mină sub inamic și l-au doborât pe mastodontul fascist.
  Și au strigat din răsputeri:
  - Pentru URSS!
  Copiii sunt atât de amuzanți.
  Pionierii Abbas și Vladimir folosesc și ei arme. În acest caz, catapultează și sparge omida E-75 către naziști. Apoi băieții au cântat:
  - Pentru măreția planetei sub acoperirea comunismului!
  Oleg și Abdula sunt și ei pionieri ai unor națiuni diferite, dar cu o singură inimă lansează și explozivi. Au lovit E-100 și cântă...
  Am deschis planeta națiunilor,
  Calea către spațiu, către lumi nevăzute...
  Se cântă fapte eroice -
  Pentru a șterge pentru totdeauna cicatricea morții!
  
  Sub steagul sfânt al Rusiei,
  În pace, prietenie, fericire și dragoste...
  Oamenii întregului pământ vor deveni mai fericiți,
  Întunericul infernal se va risipi în depărtare!
  Luptă cu copiii aici...
  Abdurrahman și Svetlana, un băiat azer și o fată din Belarus, au tras o sârmă împreună și au doborât un tanc fascist. Și au cântat:
  - Marele nume al Rusiei sacre,
  Strălucește peste lume - ca o rază de soare...
  Cred în unitate, vom deveni mai fericiți,
  Să le arătăm oamenilor calea cea bună!
  Copiii sunt foarte curajoși. Iar naziștii au fost pur și simplu șocați de o astfel de rezistență încăpățânată și furioasă.
  Abudurrahman este un pionier, a primit un fragment în talpa goală. A străpuns suprafața caloasă a piciorului unui copil.
  Băiatul șuieră:
  - Și mă doare!
  Svetlana a fost lovită și în călcâiul rotund și s-a zgâriat pe umăr. Dar fata șuieră:
  - Nu sparge Pionierii!
  Azim și Kolka au izbit și mașina germană.
  Băieții au arătat cu o sârmă și au cântat:
  Inamicul perfid a trecut la ofensivă,
  Dar cred că nu se va zgudui, poporul sovietic...
  Inamicul așteaptă înfrângerea și uitarea,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Inamicul așteaptă: înfrângere și uitare,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Copiii sunt curajoși și nu se îndoaie. Și vor să câștige. Și cântă și se luptă.
  Germanii suferă pierderi grele. Adevărat, majoritatea au șenile și rolele rupte. Și nu este fatal.
  Mai rău pentru pionierii care au fost luați prizonieri.
  Băiatul Abdulhamid, când a fost luat prizonier, a fost pus pe rafturi de naziști. Au introdus picioarele goale ale pionierului în bloc și au început să atârne greutăți de cârlige. Și apoi a aprins focul. Iar călcâiele goale ale băiatului au fost lins de foc. Și i-a căzut un bici pe spate. M-au bătut mult timp. Și atunci naziștii au început să rupă coastele cu clești înroșiți.
  Băiatul, murind sub tortură, când fierul coastelor lui, roșii de căldură, l-a zdrobit, a cântat:
  Berlinul este aproape sub stăpânirea noastră,
  Prin binoclu vedem blestemul Reichstag...
  Sper să fie pace și fericire în curând;
  Pe care o voi descrie în poeziile mele!
  
  Rusia a deschis comunismul lumii,
  Ea a devenit o familie pentru toată lumea.
  Dar Wehrmacht-ul ne-a înfipt un bot de porc,
  Și acum sângele stropește din vene ca o fântână!
  
  Ceea ce Fuhrer-ul a uitat cu noi din întâmplare,
  Am vrut să iau pământ și sclavi!
  Fascismul a mers cu o campanie foarte lungă -
  Și iată un adevărat coșmar, vise infernale!
  
  Un băiat simplu, un băiat desculț,
  Am legat recent o cravată roșie.
  El a vrut să construiască el însuși lumea fără Dumnezeu,
  Dar deodată napalm a izbucnit din cer!
  
  A trebuit să fug în față, eram AWOL,
  Nimeni nu vrea să ia astfel de tineri!
  Dar băiatul-luptător într-o pușcă a făcut-o,
  Drumul părinţilor s-a dovedit a fi vrednic!
  
  A luptat acolo unde și viclenia și forța,
  Și slăbiciunea este, de asemenea, amară, vai...
  Tovarășii au fost nevoiți să sape morminte
  Rindeau sicrie de pin în ger!
  
  Sunt un pionier acum obișnuit cu suferința,
  S-a dus la recunoaștere desculț, năpada zgâriată.
  Poate pedeapsa pentru necredință,
  Că nu am vrut să-L cunosc pe Isus!
  
  Dar care sunt cele trei ore ale Golgotei?
  Au trecut mai bine de trei ani de război!
  În orice sat, văduvele plâng amar,
  Cum au pierit fiii în cimitirul țării!
  
  Am supraviețuit, am fost șocat de obuz, rănit de un glonț,
  Dar, din fericire, a rămas pe picioare!
  Am returnat sincer datoria Germaniei,
  Acel fascism a fost călcat în praf de noi!
  
  M-am maturizat, dar încă sunt băiat,
  Mustața nu a spart, dar deja un titan!
  Da, un adult, și poate chiar prea mult,
  La urma urmei, inima a devenit tare ca metalul!
  
  Cel mai înalt premiu Hero Star -
  Stalin însuși, crede-mă, a predat-o!
  El a spus: este necesar să luăm un exemplu de la oameni ca tine,
  Luptătorii forjează cheile de la ușile din Eden!
  
  Dar acum dă jos pușca curajoasă,
  Luați-vă, clește, un ciocan și lucrați!
  Construiește o barcă cu pânze și o barcă din lemn
  Și creează un avion, astfel încât pasărea să zboare în sus!
  Aceasta este cu adevărat o saga eroică a cinematografiei... Dar încă pierdută.
  Și Caucazul este capturat.
  Și în primăvara lui 1945, naziștii au lansat o ofensivă împotriva Saratovului. Trupele lor se mișcau ca o avalanșă.
  Și acum cei patru au primit un "E" -50 sau "Panther" -3 și mai puternic și mai perfect, care se distinge prin arme puternice și protecție.
  Războinicii s-au simțit foarte încrezători. Controlul rezervorului este cel mai modern cu joystick-uri. Cea mai recentă mașină. Chiar și motorul cu turbină cu gaz. Dar există și o mulțime de "Panther" -2. Un treizeci și patru de orice nivel nu se potrivește pentru o astfel de mașină.
  Gerda stătea întinsă într-un fotoliu. Era bikini. Fetele sunt deja obișnuite să lupte pe jumătate goale. Nisipurile fierbinți ale deșertului le ardeau picioarele goale, pietricelele munților le înțepau tălpile goale. Dar războinicii nu s-au rupt deloc și nu s-au desprins în pulberi.
  Comandantul echipajului, care a primit multe premii, șuieră:
  - Și acum Rusia este împotriva noastră! Noi aventuri și victorii vă așteaptă!
  Ea îşi scutură capul alb ca zăpada. Blond natural, foarte frumos si bronzat.
  Charlotte zâmbi.
  Fata asta avea părul roșu aramiu care ardea ca o flacără. De asemenea, o frumusețe, cu un bronz bronz. În bikini, bronzat, musculos. Cu picioarele goale, călcând pe nisip fierbinte și pietre ascuțite.
  Diavolul de foc a remarcat:
  - Rușii sunt poate cei mai fanatici adversari ai noștri!
  Christina ridică vocea. Părul ei este galben aramiu, arde și el ca o flacără, dar cu o nuanță aurie. Și același bronz, mușchi și frumusețe. Față expresivă și în același timp blândă. Și un bikini. Picioare care au ștampilat kilometri întregi pe o suprafață dură și arzătoare, dar nu și-au pierdut grația și liniile netede. Degetele goale sunt bine tăiate și foarte agile.
  Fata cu părul roșu a întrebat:
  - De ce crezi asta?
  Magda a răspuns pentru ea. Fata asta are părul alb-auriu, blond miere. Foarte frumos, musculos, cu o față expresivă și ochi safir-smarald. Picioarele sunt si ele intarite, cu tocuri rotunde si degete drepte. Poate că Magda are chipul cel mai tandru, aproape blând, în ciuda bărbiei curajoase. Gerda, de exemplu, pare mai dură. Un pic mai blândă este Christina și nu este la fel de depravată precum vrăjitoarea lui Charlotte.
  Magda a remarcat:
  - Au un sistem totalitar ca al nostru. Prin urmare, sunt mai duri!
  Gerda a zâmbit și a răspuns:
  - Tancurile sovietice sunt un morman de fier vechi. Nu ar trebui să ne fie frică de ei!
  Charlotte, roșcată, își apăsă degetele goale de la picioare pe butoanele joystick-ului. Tras în buncărul defensiv. Un obuz de 105 mm a lovit pistolul sovietic și l-a răsturnat. Setul de luptă a început să se rupă, iar obuzele au detonat.
  Vrăjitoarea roșie șuieră:
  - Sunt un cavaler groaznic - în genunchi sălbatici! Voi mătura pe vrăjmașii Patriei de pe fața pământului!
  Și rânjetul dinților de perle și sclipirea ochilor de smarald. Fetele sunt cu adevărat de top.
  Christina a chicotit și a răspuns:
  Acum voi trage!
  Și a tras și în inamic. Un tun sovietic de 76 mm a tras. Obuzul a lovit fruntea înclinată a lui E-50. Și a ricoșat. Pur și simplu a sunat în urechile fetelor.
  Gerda și-a plesnit picioarele goale și a ciripit:
  - Ce pasaj!
  Și ea însăși a tras următoarea lovitură... Tancurile germane au tras în zona fortificată sovietică. E-100 a funcționat și el. Această mașină s-a dovedit a fi, de asemenea, un derivat al lui Maus. Nu este o idee foarte bună pentru un tanc cu două tunuri. E-100 a fost deja întrerupt.
  În schimb, modificările de asalt ale seriei "E" intră în serie. Dar acesta încă funcționează. Și trage proiectile.
  Charlotte chicotește strident și își scutură piciorul gol.
  - Războiul este o stare groaznică, dar captivează ca un joc!
  Și fata a împușcat, și foarte potrivit.
  Christina și-a descoperit dinții sidefați. Este o panteră carnivoră, prădătoare.
  Armele sovietice trag, iar în fața lor sunt câmpuri de mine. Teletancurile germane se deplasează. Iar bombardierele de asalt lucrează cu un vuiet sălbatic.
  Posturile de frontieră se rotesc. Hoardele lui Hitler au trecut granița.
  Magda a remarcat nu prea inteligentă, bătând cu piciorul gol pe armură:
  - Măturăm o apărare puternică, dar paniculele de oțel!
  Războinicii și-au făcut cu ochiul unul altuia. Apărarea sovietică era destul de puternică. Mai ales o mulțime de min. Și asta i-a întârziat pe germani. Dar tot au reușit să meargă înainte.
  Bombardierele au lucrat pe poziții sovietice, iar avioanele de atac au venit și de sus. Se repezi în adâncurile apărării Armatei Roșii și TA-400, una dintre cele mai formidabile modificări ale bombardierelor. Până la șase motoare, inclusiv cele cu reacție. Și bombardează și distrug orașele sovietice.
  Gerda, trăgând, remarcă zâmbind:
  - În luptă, suntem animale, dar cu minte de om!
  Și a tras din nou. A distrus un tun sovietic. În general, aceasta este o fată de cel mai înalt eșalon. Și e atât de mișto.
  E-50 a tras în pozițiile sovietice, practic fără a fi deteriorat. Blindatura înclinată a mașinii cu oțel cimentat a dat ricoșeuri excelente. Obuzele sovietice nici nu i-au putut zgâria în mod corespunzător pe germani.
  Christina și-a amintit de testele "Tigrului". Apoi a fost primul tanc german produs în masă. Niciuna dintre obuze nu ar putea provoca daune Tigrului. Britanicii au căzut sub loviturile lui. Dar iată un tun de șaptesprezece picioare, străpuns în frunte. Apoi fetele aproape că au murit. Și acest lucru a fost amintit de războinic. Cât de aproape erau de bătrâna osoasă cu coasa, simțindu-i respirația înghețată.
  Fata și-a frecat talpa goală de colț. Își dorea foarte mult să sară din rezervor și să fugă. E o războinică atât de directă.
  Christina a cântat cu aplomb:
  - Ceață albastră, și peste tot înșelăciune!
  Războinicii au chicotit... Vidok-ul lor era foarte sexy și erotic.
  Și arma a funcționat și a tras. Nici nu s-a gândit să se oprească. Toată lumea a trimis ochi după ochi. Ruperea pozițiilor sovietice în jetoane și fragmente.
  Din difuzoarele din spate se auzi un cântec;
  Soldatul este întotdeauna sănătos
  Soldatul este pregătit pentru orice...
  Și praf ca de pe covoare,
  Ne scăpăm din drum!
  Și nu te opri
  Și nu-ți schimba picioarele -
  Fețele noastre strălucesc
  Cizme strălucitoare!
  Și din nou puterea unui bombardier cu reacție cade pe pozițiile sovietice. Și din nou, distrugeri și zone întregi fortificate sunt aruncate. Și pistoalele zboară în tot felul de direcții.
  Câteva zeci de tancuri germane trag în același timp și distrug totul.
  Gerda se simte ca o Bagheera la vânătoare. Aici prima linie de apărare sovietică a fost deja distrusă. Dar soldații Armatei Roșii încă roiesc și trag în germani.
  Printre combatanți se numără și pionieri. Tinerii leninişti s-au alăturat voluntar în Armata Roşie. Majoritatea băieților sunt desculți și în pantaloni scurți. Se poartă singuri, tam-tam.
  Și pionierii mor...
  Charlotte, conducând focul, mârâi:
  - Și pionierii, asta-i treaba, toată țara se uita!
  Ea a tras în ruși, iar Christina, șuierând veninos:
  - Arătăm ca șoimii, ne înălțăm ca vulturii!
  Și din nou ea scoase un zâmbet înflăcărat. Fete superbe...
  Mai multe tancuri germane s-au mutat în subteran. Și au apărut în spatele trupelor sovietice, provocând panică și mâzgălind mitraliere. Naziștii au apărut ca niște țânțari dintr-un coșmar.
  E-50 a văzut mișcarea celor treizeci și patru prin optică. Gerda și-a dezvăluit dinții și a început să arate butoiul. Mașină sovietică cu un mic turn T-34-76 și foarte mobil. Încercați-l pe acesta și obțineți-l. Fata este deja destul de experimentată, dar mașina sovietică este încă diferită de americanul Sherman.
  Și distanța până la rus este de aproape cinci kilometri.
  Fata își scarpină călcâiul gol, Charlotte îl gâdilă între degetele de la picioare. Fetele chicotesc.
  Apoi Gerda trage în mașina rusească. Obuzul se repezi foarte aproape, aproape zgâriind armura... Dar tot trecut. Gerda bate supărată metalul cu pumnul.
  Magda îi spune partenerului ei:
  - Ai lovit corpul! Va fi mai ușor să ajungi acolo!
  Gerda îi dă joystick-ul Magdei și îi șoptește:
  - Așa că o faci singur!
  Magda a cântat entuziasmată:
  - Pământul este în fereastră, pământul este în fereastră... - Fata a luat joystick-ul cu degetele goale și a apăsat butonul, continuând să cânte. - Pământul este vizibil în hublou!
  Și proiectilul ei tocmai a lovit baza tancului sovietic. Mașina a izbucnit și s-a despărțit. A început să ardă... Obuzele sovietice au izbucnit în uter.
  Magda și-a scuturat degetele goale și a grăunt:
  - Vezi cum l-am prins! Si tu spui...
  șuieră Charlotte, dezvăluindu-și colții.
  - Vorbim din nou, în diferite limbi!
  Au apărut mașini sovietice noi. Treizeci și patru au mers primii. Mașini mobile și numeroase. Apoi ne-am mutat din seria BT. Acesta este un tip de omidă cu roți învechit. Înaintau și T-26-urile antediluviane, care nu sunt capabile altfel decât să zgârie armura germană. HF-uri mai puternice și mai grele au avansat la sfârșit. Și o mulțime de soldați de infanterie.
  Christina a chicotit și a mârâit:
  Ei bine, le vom arăta!
  Vehiculele germane au deschis focul de la mare distanță, încercând să prindă infanteriei sovietice la pământ. Au distrus, de asemenea, tancuri și alte creaturi vii.
  Pe cer au apărut și avioane de atac sovietice: faimosul Ilys. Au atacat formația germană. Luptătorii lui Hitler au alergat spre ei. A fost o adevărată groapă. Avioane de vânătoare germane XE-262, foarte agile și agile cu manevrabilitate. Atacă tehnologia sovietică, apăsând ca un fier de călcat.
  Charlotte a tras din nou. Am intrat în BT sovietic și a mârâit:
  - Acest versuri nu este un basm... Basmul va fi înainte!
  E-50 sa oprit și a reflectat contraatacul sovietic. Comanda nu foarte experimentată a aruncat rezerva tancului de fapt la măcel. Iar mașinile rusești au fost lovite - ca niște găini în gură. Și s-au luptat cu ei din plin.
  Gerda a tras o lovitură, a rupt fruntea celor treizeci și patru și a șuierat:
  - Ce este Creatorul - un iad rănit!
  Charlotte a tras și ea, după ce a găsit ținta, mașinile sovietice s-au deplasat în linie dreaptă, iar fetele au reușit să tragă. Și, în general, aceste patru dintre fenomene.
  Harpia roșie a cântat:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Iar războinicii au continuat să tragă, dezvăluindu-și dinții atât de puternici și mari ca caii.
  Christina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Magda, lovind pe cei treizeci și patru, lătră:
  - Acesta este rezultatul nostru!
  Fetele s-au despartit...
  Dar și frumusețile sovietice luptă. Echipajul lui Elizabeth de pe T-34-85. Fete foarte curajoase. Și se luptă și desculți și în bikini.
  Mașina lor luptă împotriva German Panthers. Acest vehicul este încă în serviciu, dar apar tot mai multe rezervoare noi din seria E.
  Elizabeth trage cu degetele goale de la picioare. Îl străpunge inamicul în lateral de la distanță și scârțâie:
  - Slavă erei lui Stalin!
  Ekaterina a tras și ea cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a remarcat:
  - Nu este o asemenea glorie!
  Elena, obiectă, dezvăluind dinții:
  Suntem născuți pentru a câștiga!
  Și a tras și folosind degetele goale de la picioare...
  În același timp, fata a oftat din greu. Gânduri nefericite mi-au trecut prin cap. Războiul a început cu înfrângeri. Nemții au spart apărarea și au avansat cu încredere.
  Elena a fugit apoi spre est. Pantofii i s-au destrămat chiar în primele zile. Și a trebuit să lovesc desculț. Și doare neobișnuit. Picioarele fetei erau toate învinețite, învinețite, îngrozitor bătute. Și nu mai putea să meargă normal, ci s-a împiedicat. Dar, în ciuda acestui fapt, ea s-a mișcat și a mers. Elena a slăbit mult în campanie - o piele și oase. Dar s-a bronzat, iar părul ei a devenit și mai deschis după ce s-a decolorat la soare. Și tălpile goale au podzhili și aspru. Și a ajuns în prima linie și a continuat să lupte. Și bătăliile erau din nou în plină desfășurare.
  Elena a luptat mai ales în infanterie. Inclusiv a participat la apărarea Moscovei și Stalingradului.
  Dar deja pe Kursk Bulge s-a mutat într-un tanc. Acolo s-a format fecioara lor patru: Elisabeta, Elena, Catherine, Eufrasia - patru "E". Războinicii sunt cu adevărat legendari. Care a luptat desculț și în bikini, chiar și în frig, și i-a dat pe Fritz în coarne.
  Tancul Panther, pe care fetele l-au întâlnit pe Kursk Bulge, era un vehicul foarte periculos. Era imposibil să o lovești în frunte. Și ea însăși a luat de la mare distanță. În plus, se aprinde rapid.
  Așa că, pentru a pătrunde, a trebuit să controlezi tancul cu mare îndemânare și să nu te lași lovit.
  Elizabeth a făcut exact asta. Deși a tras mai mult în mișcare. Și Eufrasinia a condus tancul.
  Este aproape imposibil să intri în mișcare de la treizeci și patru. Dar fetele au reușit să lovească. Și au luptat cu mult curaj.
  Ekaterina trage și ea foarte precis.
  Pe Kursk Bulge, fetele s-au acoperit de glorie și au primit ordine.
  Și acum fiecare dintre ei are o stea a eroului URSS.
  De asta au nevoie fetele! Doar războinici de top!
  Catherine a cântat:
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Într-adevăr, acestea sunt fete care provoacă invidie printre iubite. Nu ca Gerda și echipa ei.
  Aici în timpul restului, iar ea și gașca ei, fără ezitare, l-au torturat pe pionier.
  Mai întâi, un băiat de treisprezece ani a fost dezbrăcat. Apoi au început să-l ciupească. Și apoi înțepați cu ace. Mai mult, la început acele au fost reci, dar apoi au fost încălzite pe foc.
  Și chiar a durut foarte mult.
  Charlotte i-a străpuns buricul băiatului și i-a spus:
  - Sunt o vulpea dracului!
  După aceea, a luat în mâini o tijă roșie și a început să ardă cu ea tălpile goale și ușor aspre ale băiatului. În timp ce se bucura de strigătele lui sălbatice.
  Iar Christina a luat și a încălzit cleștele, a început să spargă degetele pionierilor de la picioarele goale. Am început cu degetul mic, făcând-o încet și în același timp cu cruzime. Și degetele copilului au crăpat și s-au rupt. Și a fost atât de dureros pentru pionier, încât băiatul și-a pierdut cunoștința de mai multe ori.
  Magda a bătut sub omoplat o rangă, albă din cauza înțepăturii. Și băiatul va urlă.
  L-au torturat până la moarte pe pionier. Și s-a dovedit a fi pur și simplu grozav. Și tortura a continuat.
  Așa continuă. Pal și Saratov și Kuibyshev. Și naziștii au început să ia cu asalt Moscova.
  În aceste condiții, doar o debarcare de asasini poate salva Rusia. Și Anton Shelestov merge într-o misiune cool cu fetele.
  Da, poziția Armatei Roșii este deja absolut fără speranță. Și aici doar un miracol poate salva URSS.
  Dar iată semnele celor șase luptători care intră în luptă. O speranță pentru Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Sunt capabili să oprească și să învingă inamicii dintr-o dată, transformându-i în cenușă.
  S-a adunat o echipă atât de sălbatică și frumoasă de fete. Și împotriva lor Tolstopuz și banda lui. Ei bine, nu este înfricoșător...
  Și naziștii curg deja în jurul Moscovei din diferite părți.
  Apoi Anton și fetele au intrat din nou în luptă, ajutând Rusia, sau mai degrabă URSS.
  Apoi li s-a alăturat fata desculță, Margarita. De asemenea, o femeie adultă scriitoare a devenit o fată de aproximativ doisprezece ani în schimbul nemuririi și îndeplinește o misiune.
  Războinicii din secolul XXI s-au luptat din nou cu naziștii din secolul al XX-lea.
  Sunt prea mulți soldați în imperiul fascist brun. Curg ca un râu nesfârșit.
  Anton Shelestov urlă, doborând naziștii cu săbii, atât infanterie cât și tancuri:
  - Nu cedati niciodata!
  Și un disc ascuțit a zburat din piciorul gol al băiatului!
  După aceea, puștiul va fluiera că corbii au leșinat, lovindu-le în cranii.
  Margarita, zdrobind adversarii, dezvăluind dinții, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat de pe piciorul gol al fetei, lovindu-i pe naziști și avioanele și tancurile lor.
  Natasha și-a aruncat și ea degetele goale, ucigaș și urla:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și săbiile ei au trecut prin fasciști din moară.
  Zoya, tăind dușmanii, scârțâi:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților și aeronavelor naziste.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Augustin, tăind soldații albi și tancurile, scârțâi:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Și cad takni și luptători albi.
  Svetlana îi taie morarului, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Naziștii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru că mama Rusia va învinge!
  Anton Shelestov avansează împotriva naziștilor. Băiatul Terminator tăind trupele maro.
  Și în același timp, degetele de la picioarele goale ale băiatului aruncă ace cu otravă, sfâșie trunchiuri și doboară avioane.
  Băiatul urlă:
  - Slavă viitoarei Rusii!
  Și în mișcare taie capul și botul tuturor.
  Și apoi încă un fluier, și căderea corbilor, care străpung chiar și acoperișurile tancurilor.
  Margarita zdrobește și adversarii.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Naziștii mor în număr mare. Războinicul strigă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa de cadavre ale soldaților fasciști.
  Și va fluiera, o masă de corbi leșinați cade peste hoardele lui Fritz, spargând tancurile.
  . CAPITOLUL #6
  Dar Natasha este în ofensivă. El îi dărâmă pe naziști împreună cu tancurile și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Cine a văzut gâturile naziștilor. Da, aceasta este o fată.
  Zoya este în ofensivă. Tăiind soldații maro cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale - doborî tancuri și avioane.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustina, doborând naziștii și exterminând soldații bruni, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa asupra inamicului, ceva care va ucide un elefant și cu atât mai mult un tanc.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii!
  Svetlana în ofensivă. Tăieri, tăieturi pe naziști. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători și țipăi:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale, distrugând tancuri și avioane.
  Anton Shelestov a sărit în sus. Băiatul s-a răsucit într-o capotaie. A tăiat o mulțime de naziști în salt.
  A aruncat acele cu degetele goale și a gâlgâit:
  - Fii faimos pentru curajul meu frumos!
  Și din nou băiatul este în luptă.
  Margarita trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă daruri ale morții, tancurile și avioanele ard.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii maro fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și naziștii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Și apoi copiii vor fluiera în cor că nori întregi de corbi cad asupra naziștilor, lovind literalmente în cap și străpungându-le craniile, ca cu un burghiu.
  Natasha în ofensivă este, de asemenea, foarte cool.
  Și aruncă cu picioarele goale și scuipă dintr-un pai.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya asaltează un blocaj al cadavrelor naziste. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Iar războinicii maro continuă să cadă și să cadă.
  Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul naziștilor.
  Au picat morți.
  Sau, mai degrabă, complet mort.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele brune. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele fasciste.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin răcnește în extaz sălbatic:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare.
  Svetlana în luptă Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate -
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Iar în mișcarea fetei desculțe este tot mai multă furie.
  Băiatul Anton în ofensivă accelerează totul. Băiatul îi bate pe naziști.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite - sfâșie tancuri și avioane.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja o sută de naziști. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și masa de luptători maro a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Anton Shelestov revine în acțiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Băiatul terminator își amintește o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Anton Shelestov scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Și chiar dacă fluieră, atunci corbul va cădea asupra regimentelor fasciste în cantități colosale. Și atât de mulți uciși, și așa ciocul corbilor sparge acoperișurile tancurilor. Și, de asemenea, avioanele se zdrobesc.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Anton Shelestov sare și sare.
  Un băiat desculț emite o grămadă de ace, dărâmă rezervoare și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  E deja destul de bătrân, luând în considerare iadul, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Anton Shelestov a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale.
  Și din nou băiatul fluieră, zeci de mii de hoți se toarnă asupra dușmanilor și își cusă căștile.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și a tancurilor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare, o mie de naziști au zburat imediat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și tăie prin carne și metal.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Anton din nou o sută de naziști, purtând un meteor, vor tăia. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerețe furtunoasă de mașini groaznice!
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Și copiii vor fluiera din nou și vor doborî corbii pe capetele naziștilor.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi și tancurile ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te cu o astfel de armada galbena.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Va fi un cap de taur - luptătorii nu vor înnebuni!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Anton Shelestov a mormăit:
  - De ce ai nevoie! Iata fata!
  Margarita, aruncând cu piciorul gol un pumnal, rupând turela tancului, confirmă:
  - Fata mare si misto!
  Augustin a fost de acord cu aceasta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa unul criminal.
  Svetlana în luptă nu este inferioară adversarilor. Nu o fată, dar să termin cu o astfel de vrăjitoare în flăcări.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând o lamă cu piciorul gol, tăind turela tancului, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana, tăind inamicii și doborând avioane, ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya scârțâi, aruncând ace cu picioarele ei goale și bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha, doborând naziștii, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Anton Shelestov arată foarte elegant în luptă.
  Margarita a cântat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Băiatul terminator a lansat cu piciorul ceea ce părea ca o elice de elicopter. A tăiat câteva sute de capete de la naziști și de la tancuri și a scârțâit:
  - Destul de sportiv!
  Și amândoi - un băiat și o fată în plin ajurat.
  Anton, tăind soldații maro, gâgâi:
  - Și va fi o mare victorie pentru noi!
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de naziști și turnuri de tancuri.
  Zoya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători și avioane.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi:
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe naziști:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă și turnurile de rezervoare sunt demolate.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha a zburat în aer. A sfâșiat adversarii și vulturii înaripați și a emis:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Anton Shelestov despre gâlgâit:
  - Oh, devreme, dă securitate!
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Un fluier prietenesc și nori de corbi cad pe capetele naziștilor. Iar turnurile tancurilor se desprind din loviturile ciocurilor lor.
  Natasha ia doborât pe naziști și a țipat:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Băiatul a răspuns:
  "Uneori nici lupta nu este distractivă!"
  Natasha a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata a aruncat cu ace în inamic cu degetele goale de la picioare, a aruncat în aer o masă de tancuri și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Natasha a tăiat din nou inamicii, dărâmând turnurile tancurilor.
  Zoya este o fetiță foarte rapidă. Aici a lansat un butoi întreg asupra naziștilor. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Deci treierarea naziștilor. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Atentie, va fi de folos
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi.
  Și iată cum luptă Svetlana. Și naziștii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Svetlana a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, care au topit craniile și turnurile tancurilor:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele au preluat naziștii. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Anton este în luptă și îi atacă pe naziști. Îi bate fără milă, taie rezervoarele și țipă:
  Suntem ca taurii!
  Margarita, zdrobind armata brună și tăind prin tancuri, ridică:
  Suntem ca taurii!
  Natasha a luat-o și a urlat, doborând luptătorii maro împreună cu tancurile:
  - Minciuna nu este sub control!
  Zoya i-a sfâșiat pe naziști și a scârțâit:
  - Nu, nu scăpat de sub control!
  Și o va lua și el și va elibera un asterisc cu piciorul gol și va termina cu o mulțime de fasciști.
  Natasha a luat-o și a scârțâit:
  - Televizorul nostru este pornit!
  Și un mănunchi ucigaș de ace zboară din piciorul ei gol.
  Zoya, distrugând și naziștii și tancurile lor, a scârțâit:
  - Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou o astfel de aruncare încât cercurile se estompează în toate direcțiile. Aceasta este o fată - exterminarea pură a adversarilor.
  Fata cu degetele goale va lua și va lansa trei bumerang-uri. Și cadavrele din asta au devenit și mai multe.
  După aceea, frumusețea va da:
  - Nu vom da milă dușmanului! Va fi un cadavru!
  Și din nou lucrul mortal zboară de pe călcâiul gol.
  Augustin a remarcat, de asemenea, destul de logic:
  - Numai că nu un cadavru, ci multe!
  După aceea, fata a luat-o și a mers desculț prin bălțile însângerate. Și ea a ucis o mulțime de naziști.
  Și cum urlă:
  - Crimă în masă!
  Și acum se va lovi cu capul în generalul nazist. Rupe-i craniul și da:
  - Banzai! Vei merge în rai!
  Svetlana este foarte furioasă în ofensivă, mai ales dărâmând tancuri, scârțâie:
  - Nu vei fi cruțat!
  Și o duzină de ace îi zboară de pe degetele goale. Pe măsură ce ea străpunge toată lumea, avioanele se prăbușesc. Și chiar și războinicul încearcă să distrugă și să omoare.
  Anton Shelestov scârțâie:
  - Ciocan glorios!
  Și băiatul aruncă și cu piciorul gol o stea atât de cool în formă de svastică. Hibrid complicat.
  Și masa naziștilor s-a prăbușit.
  Anton urlă:
  - Banzai!
  Și băiatul este din nou într-un atac sălbatic. Nu, doar arde de putere, iar vulcanii gâlgâie!
  Margaret în mișcare. O să rupă burțile tuturor.
  O fată cu piciorul va arunca cincizeci de ace deodată. Și masa a fost ucisă de tot felul de inamici, a doborât atât tancuri, cât și avioane.
  Margarita a cântat din punct de vedere al veseliei:
  - Unu doi! Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține nasul și coada mai sus cu o țeavă.
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Aceasta este o companie atât de agresivă. Fata se bate si striga:
  "Președintele Dragon va deveni un cadavru!"
  Natasha în luptă este doar un fel de terminator. Și hohotei gâlgâit:
  - Banzai! Ia-o repede!
  Și o grenadă a zburat de pe piciorul ei gol. Și naziștii sunt ca cuiele. Și va sparge o mulțime de mastodonti și mașini înaripate, infernale.
  Aici este războinicul! Tuturor războinicilor - un războinic!
  Zoya este și ea în ofensivă. O cățea atât de furioasă.
  Și ea a luat-o și a gâfâit:
  - Tatăl nostru este însuși Dumnezeul Alb!
  Și taie o moară triplă la naziști!
  Și Augustin a urlat înapoi:
  - Și Dumnezeul meu este negru!
  Într-adevăr, roșcata este întruchiparea înșelăciunii și a ticăloșiei. Pentru inamici, desigur. Și pentru prieteni, este o dragă.
  Și cum cu degetele goale va lua și va arunca. Și o mulțime de războinici ai imperiului maro, precum și tancurile și avioanele lor.
  Roscatul a strigat:
  - Rusia și zeul negru sunt în spatele nostru!
  Un războinic cu un potențial de luptă foarte mare. Nu, sub asta e mai bine să nu te amesteci. Pe măsură ce turnurile tancurilor sunt rupte și aripile aeronavelor fasciste.
  Augustin șuieră:
  - Vom zdrobi toți trădătorii în pulbere!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. Da, această fată de foc nu este tocmai ceva care poate da pace. Dacă pacea nu este mortală!
  Svetlana, zdrobind dușmanii, a emis:
  - Vă punem la coadă!
  Augustin a confirmat:
  - Îi vom ucide pe toți!
  Și din picioarele ei goale, zboară din nou darul anihilării totale! Și atât de multe tancuri și avioane au explodat în așchii mici deodată.
  Anton a cântat ca răspuns:
  - Va fi un banzai complet!
  Augustin, sfâșiind naziștii cu mâinile goale, tăindu-i cu săbiile și aruncând ace cu degetele goale, distrugând deodată tancuri și avioane, a emis:
  - Pe scurt vorbind! Pe scurt vorbind!
  Natasha, distrugând războinicii maro, a scârțâit:
  - Pe scurt - banzai!
  Și să tăiem adversarii cu amărăciune sălbatică.
  Anton Shelestov, tăind oponenții, a emis:
  - Acest gambit nu este chinezesc,
  Iar debutul, crede-mă, este thailandez!
  Și din nou, un disc ascuțit, tăiat de metal, a zburat din piciorul gol al băiatului. A tăiat atât turnulele tancurilor, cât și cozile aeronavei.
  Margarita, doborând războinicii imperiului brun și armura tancurilor, cânta:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim cu asta...
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Au făcut o treabă bună atunci cu naziștii... Și Rusia sovietică a învins imperiul maro în timpul năvălirii de la Moscova.
  Războiul nu se terminase încă, dar URSS avea deja șansa de a-i învinge pe naziști. Așa că cei șase au trebuit din nou să întrerupă executarea misiunii lor super și cool.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Maniacul Chikatilo, în ispășirea păcatelor, a devenit băiatul din desene animate Conan. Acest băiat este eroul anime-ului japonez. Dar prin voința unei puternice vrăjitoare, sufletul, cel mai faimos și promovat maniac rus, s-a mutat în el.
  Și acum băiatul din desene animate Chikatilo este gata să lupte.
  Arată ca un copil de aproximativ unsprezece ani în pantaloni scurți, desculț și cu mușchi de relief și cu un trunchi gol, bronzat. Doar părul lui blond îl deosebea de Conan.
  Și acum doar desenul japonez trebuia să ia parte la apărarea Port Arthur.
  Muntele Vysokaya este un punct cheie în apărarea pozițiilor rusești.
  Băiatul din desene animate se înfioră. Poartă doar pantaloni scurți și e deja noiembrie și e frig. Picioarele goale merg pe zăpada umedă.
  Se aude vuiet de arme. Japonezii și-au aruncat toată puterea pentru a lua Muntele Înalt. După aceea, moartea escadronului Port Arthur va deveni inevitabilă.
  Băiatul din desene animate vede muntele puțin din lateral. Japonezii sunt pe ea.
  Unitățile rusești trag înapoi din puști și mitraliere.
  Chikatilo aleargă în sus. Băiatul este remarcat de soldați. Dar ei nu-l opresc. Băiatul cu părul blond în pantaloni scurți nu trezește suspiciuni.
  Puștiul de karate a urcat și și-a încărcat imediat piciorul gol în bărbia samuraiului. El, după ce a primit o lovitură, a zburat de pe munte.
  Chikatilo a scârțâit:
  - Un zero!
  Și din nou, călcâiul rotund gol al băiatului a fost lovit de lovituri în piept. Și puștiul de karate l-a lovit pe următorul samurai cu pumnul.
  Chikatilo-Konan a cântat:
  - Așteptăm succesul - Sunt cel mai tare!
  Și apoi un alt băiat Leshka Brilliant a apărut lângă el. Și el a intrat și el într-o luptă aprigă. Acesta este un alt desen animat. Și cu el, patru fete în bikini.
  Iată șase războinici agresivi care au intrat în luptă. Și să-i distrugem cu atâta zel pe samurai fără nicio milă. Iar cerul părea ca o piele de oaie pentru japonezi, iar distrugerea și anihilarea totală au început. Toate acestea amenințau cu distrugerea totală.
  Iar fetele s-au tăiat cu săbiile și au aruncat cu degetele goale ucigașe și șoc mazăre de moarte și distrugere completă. Și nu a fost milă pentru japonezi.
  Chikatilo a luat și călcâiele goale au aruncat un pachet exploziv și o întreagă companie de samurai a fost sfâșiat în bucăți.
  Băiatul Terminator a cântat:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Nu ne este frică de moarte pe câmpul de luptă...
  Cavalerul va lupta curajos cu inamicul,
  Și chiar și moartea va câștiga!
  Bătălia este la o scară colosală și este vizibilă o uriașă zori de gândire și energie.
  Fetele și băieții războinici au piratat ore în șir.
  Așa că au început să mâzgălească din mitraliere. Și, de asemenea, folosind degetele goale.
  Băiatul Chikatilo a împușcat, a cosit dușmanii și a cântat, punând rând după altul:
  - Voi deveni mai curajos și mai curajos decât un leu!
  Băiatul Brilliant, tăindu-l pe samurai și doborând munții, a scapat:
  - Ce zici de un leu! Chiar mai curajos decât un rinocer!
  Victoria, această vulpiră cu părul roșu, a aruncat cu capul cu un toc de fată cu ceva extrem de mortal.
  Au scos o mulțime de japonezi și au scârțâit:
  - La cea mai mare aliniere!
  Nadezhda, doborând adversarii ca niște popice cu o bâtă, a guturat, dezvăluind dinții:
  - Pentru o nouă Rusie!
  Elena a eliberat un fulger de pe sfârcurile ei stacojii și a guturat:
  - Pentru măreția planetei Pământ!
  Zoya a tras un pulsar în cascadă din buric și, dezvăluindu-și dinții și eliberând razele de soare din ei, a țipat:
  - Pentru realizări deosebite!
  Speranța a luat-o și din sfarcul stacojiu a trimis o rază ucigașă de distrugere și a gâlgâit:
  - Slavă Patriei!
  Victoria, tunsându-l pe japonezii apăsați, ciripit:
  - Să ne dăm sufletul,
  Suntem patria noastră sfântă!
  Stăm și câștigăm -
  Și nu vom regreta viața!
  Și sfârcurile ei stacojii vor fi lovite de fulgere distructive care arde un întreg batalion.
  Zoya a spus:
  - Victoria noastră minunată!
  Și, de asemenea, asupra inamicului, cât de puternic va lovi...
  Nadezhda a suiet, dezvăluindu-și fața și scârțâind agresiv:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și degetele ei goale vor lansa din nou o grenadă letală.
  Atât are loc distrugerea și distrugerea. Japonezii, fără nicio milă, sunt măturați de cei șase.
  Băiatul Chikatilo, mâzgălind pe dușmani, scârțâie:
  - Pentru marele comunism!
  Diamond adaugă:
  - În sicriu vom conduce revanchismul!
  Deci sprijin de foc, doar artilerie ușoară de câmp. Armata rusă poate efectua foc puternic. În stilul boerilor împotriva britanicilor. Aceștia au încercat la un moment dat să ia un atac frontal. Dar britanicii mai aveau de ales, de exemplu, să facă ocoluri și să încerce să încerce miliția boerească. Ceea ce au făcut chiar cu întârziere. Și japonezii nu pot ocoli forturile - trebuie să urce pe asalt.
  Andrei Chikatilo trage în japonezi dintr-o mitralieră. Acum tot desenul este la vedere și tu, neștiind o greșeală, dai în cuie. Fețele galbene ale soldaților morți sunt răsucite de răutate. În spatele lor urcă alți samurai și mai furioși. Dar chiar și pe acestea le tunsezi, câștigând tot mai multă încredere. Japonezii nu pot trece de o astfel de piatră de hotar.
  Rangurile sunt în urma rândurilor. Lanțurile se rup și apar tot mai multe subdiviziuni. Luptătorii subdimensionați se agață de sârmă ghimpată, îl rup și cad din nou. Se umplu cu un munte întreg de cadavre. Apoi pe acest munte un alt strat de morți, apoi altul. Și tot așa până crește tot dealul.
  Când mitraliera lui Andrei Chikatilo se supraîncălzește, băiatul ia o alta. Lasă-i pe japonezi să se înece cu sânge. În unele locuri, deja izbucnesc lupte corp la corp. Dar băiatul trage - un glonț, unul sau chiar două sau trei cadavre. Tija japoneză este foarte densă, iar o mitralieră poate străpunge mai multe dintre ele deodată. Așa că lasă-i să se înece cu vărsături.
  Nu există nimic împotriva Japoniei, băiatul terminator nu are nimic. Dimpotrivă, sunt samurai foarte curajoși, nu le este frică de nimic. Urcă și urcă, nu te teme să mori. Dar, în cea mai mare parte, moartea a fost neconcludentă. Lasă-i totuși să acopere totul cu cadavre.
  Iar aici au schimbat cureaua mitralierei, iar băiatul a stat pe ea cu picioarele goale, era încă mai cald. Coroana verii este deja pe nas, dar vânturile bat din nord, iar gerul este luat destul de mult. Vreau să mă încălzesc rapid cu o sabie și o luptă corp la corp. În cele din urmă, băiatul, deja după ce al treizecilea a cheltuit o panglică lungă, nu a putut rezista, s-a repezit la atac cu o sabie. Și acum băiatul Superman este de neoprit.
  Când te miști atât de repede, tăind ca Ilya Muromets - pe strada din dreapta, pe banda din stânga. Mill și o duzină de capete tăiate. Fluture de recepție și încă o duzină. Primind un ventilator și o duzină a treia. Și cadavrele sunt calde, alergând pe ele cu picioarele goale, simți beatitudine.
  Nu ca la acestea... Cizme! Bravo Leshka, încearcă și el să lupte desculț. Și în timp ce ținem, deși labele au devenit roșii ca o gâscă.
  Japonezii continuă să urce și să urce. Pentru a grăbi exterminarea lor, trebuie să sari înapoi și să iei din nou mitralieră.
  Da, cu mitralierele lor, dacă fiecare glonț ucide un cadavru sau mai multe cadavre, tot exterminați mai repede decât cu săbiile. O centură de mitralieră înseamnă o mie de cartușe. Așa că ai grijă de samurai! Încă vei dansa.
  Tragând, băiatul a crezut că Japonia a fost foarte norocoasă în acel război. Mai ales în faptul că a izbucnit revoluția. Ei bine, până la încheierea păcii, japonezii erau deja epuizați pe uscat, iar rușii ar fi putut foarte bine să-i termine. Generalul Samsonov, sau mai bine zis Linevici, având de două ori mai multe trupe și primind din ce în ce mai multe noi reaprovizionare, ar fi putut să atace însuși samuraiul. Dar, în schimb, unitățile rusești au intrat apoi în defensivă. Japonezii, însă, nu au mai putut urca pe asalt. Deci aveau nevoie de lume mai mult decât de Rusia.
  Aici Zoya trage din mitraliere... Mâzgălește cu o forță teribilă, cosind inamicii fără milă.
  Și acum fata își apasă mamelonul stacojiu pe praștie și acum darul mortal al distrugerii este aruncat afară.
  Zoya a cântat:
  - Firul este rupt
  O moarte rea ne amenință...
  Pentru ca rușii să trăiască
  Inamicul trebuie să moară pur și simplu!
  Elena, mâzgălindu-se pe soldații cu ochii îngusti și scoțând un alt rând la rând, a strigat:
  - Pentru Patrie - mama noastră!
  Băiatul din desene animate a continuat să mâzgălească, doborând dușmanii din imperiul ceresc și gândind.
  În 1922, Japonia nu a riscat un nou mare război. Bolșevicii au capturat Primorye. Mulți l-au certat puternic pe împăratul de atunci că nu a profitat de slăbiciunea regimului comunist ilegitim și nu și-a luat Orientul Îndepărtat pentru sine. De ce, atunci, japonezii au ezitat nu este pe deplin clar.
  În 1904, Japonia a decis un război, în care aproape nimeni nu credea într-un rezultat favorabil pentru samurai. Dar în 1922, japonezii nu au îndrăznit să învingă Armata Roșie, slăbită de războiul civil. Mai mult, au avut sprijinul întregii lumi capitaliste.
  În general, bolșevicii, desigur, au fost norocoși. Antanta ar fi putut dezmembra Rusia, iar Armata Roșie nu este rivală pentru ei. Aici Andrei Chikatilo nu a înțeles unele lucruri.
  De ce Occidentul în al douăzecilea an a fuzionat de fapt mișcarea Gărzii Albe. Chiar dacă albii nu au avut șansa de a lua Moscova, atunci este foarte posibil să păstreze unele teritorii pentru ei înșiși. Da, iar Rusia ar putea fi foarte mult slăbită prin tragerea unui asemenea război. De asemenea, nu este clar de ce Antanta nu a apărat guvernele burgheze caucaziene. Au avut chiar un acord privind sprijinul militar. Este clar că Armata Roșie a Antantei, sărăcită de atunci, nu este un rival, mai ales din punct de vedere tehnic. Dar din anumite motive, Anglia și Franța au dat dovadă de pasivitate.
  Așa că Victoria a luat-o și cu picioarele goale a lansat un butoi întreg de explozibili făcut din rumeguș.
  Și cum a explodat cu o forță sălbatică. Și ea a guturat:
  - Pentru rege și imperiu!
  Zoya, continuând să mâzgălească asupra inamicului, mârâia foarte agresiv, iar tura era departe, cosind inamicul.
  Apoi ea a răcnit:
  - Va fi un sicriu pentru voi samurai!
  Elena, zdrobind inamicul și adunând mormane de cadavre, doborând inamicul până la moarte și acționând cu o forță incredibilă, lovind hoarde de samurai în sicriu, a strigat:
  - Pentru victoria asupra dușmanilor!
  Nadezhda, fără a oferi inamicului nici cea mai mică șansă și l-a cosit ca pe o coasă ucigașă și i-a tăiat pe japonezi, a spus:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay nu te-a surprins!
  Ar putea britanicii, de exemplu, să păstreze Crimeea. Ar fi debarcat acolo trupe cu tancuri, cu greu ar fi fost alungați peste Istm, roșii... În Asia Centrală, britanicii și francezii puteau ajuta republicile burgheze. Și, în general, o mulțime de lucruri ar putea fi neplăcute pentru Rusia sovietică, dar din fericire nu s-a întâmplat nimic. Deși, desigur, Japonia ar fi vrut să păstreze Primorye pentru ea însăși, cu siguranță nu ar fi fost puterea de a-i elimina pe samuraii de acolo în anii douăzeci. Japonezii ar putea bine să organizeze un regim de marionete acolo - ca cel din Manciurian.
  Când Andrey Chikatilo a citit Inima lui Bonivur, a fost și el interesat. De ce nu au intrat japonezii în bătălia cu Armata Roșie, ci pur și simplu au dat Primorye bolșevicilor. Mai mult, samuraii ar trebui să lupte nu cu toată Rusia sovietică, ci doar cu Orientul Îndepărtat. Adică Republica Populară din Orientul Îndepărtat. Și acesta nu era un rival pentru Japonia la acea vreme.
  În Primul Război Mondial, japonezii au luat posesiunile germane în Pacific aproape fără pierderi și au devenit chiar mai puternici decât erau în 1904. Și nu este complet clar de ce au avut atunci curajul și obrăznicia și nu au avut același lucru în 1922. Desigur, Statele Unite și Marea Britanie i-ar sprijini activ pe japonezi în lupta împotriva bolșevicilor.
  Asta nu a putut să înțeleagă Andrei Chikatilo, fiind surprins chiar și când era copil. Mai mult, la început japonezii au ocupat Vladivostok, dar apoi au plecat cumva fără luptă. Și Japoniei nu îi este rușine să ocupe întregul Orient Îndepărtat, dar samuraii nu au luptat pentru asta...
  Dar, cât curaj: merg la un asalt, mor cu mii, ba chiar zeci de mii, dar atacă ca bioroboții. Iar japonezii nu au concept de frică sau instinct de autoconservare. Dacă nu ar fi fost cei șase, atunci nu ar fi păstrat orașul cetate.
  În istoria reală, Port Arthur căzuse deja la acest moment. Și apoi samuraii au adunat aproape toate forțele terestre.
  Victoria a aruncat cu degetele goale un bumerang cu o svastică și a tăiat o duzină de capete deodată, mârâind:
  - Pentru Credinţă, Ţar şi Patrie!
  Și fetele îi extermină pe japonezi și pe băieți...
  Băiatul, înlocuind mitraliera supraîncălzită cu una care se răcise deja și nu cu un cuvânt bun, a menționat Kuropatkin:
  Măgarul ăsta nu profită! Se pare că va trebui să-i ucidem pe toți soldații japonezi. - Oleg a aruncat o grenadă cu degetele goale, fragmente tăiate printr-o grămadă de soldați japonezi și puștiul a continuat. - Așa ar fi trebuit să fie judecat Kuropatkin pentru o asemenea inacțiune criminală.
  Băiatul a aruncat din nou o grenadă cu picioarele, apoi au început să arunce capacele cutiilor de tablă cu degetele goale. Așa că ucizi două păsări dintr-o singură piatră: îi distrugi și pe japonezi, iar picioarele goale se încălzesc. Tot gerul este de peste douăzeci de grade, iar când se va întuneca va fi și mai mult. Și așa ești în mișcare și îți ții de cald. În plus, puteți arunca și lame de ras și ace tocite. Și, în general, există o mulțime de resturi de străpungere și tăiere în cetate.
  Deci samuraii sunt bătuți cu mâinile și picioarele. Și de la distanță... Băiatul a strigat:
  - Samurai a murit curajos - sub presiunea oțelului și a focului!
  Nadezhda a tras cu mitraliere folosind degetele goale de la picioare, dar avea și câteva surprize pregătite. De exemplu, minuscule mine chimice. Aici, desigur, trebuie să fii foarte atent în utilizarea lor pentru a nu-ți otrăvi propriii soldați. Dar talentată în matematică în cercul lui Arhimede și Pelman, Nadejda a calculat totul.
  Și când samuraiul a explodat deja în fortul vecin, o fată frumoasă a făcut clic pe detonatorul cu ultrasunete cu picioarele goale. Și fiole minuscule cu o explozie de gaz puternic și caustic, acoperind o suprafață de zece mii de hectare deodată.
  Aceasta este cu adevărat arma Zeilor Demiurgi, care nu ar fi de prisos nici măcar în secolul XXI. În timpul armistițiului, geniala Natashka, împreună cu însuși nepotul lui Mendeleev, au pregătit o otravă foarte toxică, dar s-a descompus rapid în aer. Și efectul său toxic se bazează tocmai pe o metodă specială de legare a oxigenului.
  Imediat, un corp și jumătate japonez s-a dovedit a fi ucis în cincisprezece până la douăzeci de secunde... Iar vederea a zeci de mii de soldați murind în scurtă agonie a trezit comanda japoneza.
  Muzica retragerii a început să sune și, după ce au pierdut peste o sută cincizeci de mii de soldați în timpul acestui asalt, japonezii s-au rezemat. Rușii i-au urmărit cu prudență pe japonezi, dar le era și frică de gaze sau de un fel de ambuscadă. Bătălia s-a încheiat ca și cum nu ar fi început niciodată.
  Dar Andrei Chikatilo nu se tăiase încă, ceva acumulase multă energie în băiat, iar acesta s-a repezit să-l urmărească pe cei cu ochii îngusti. Așa îi ajungi din urmă și îi toci, ca și cum ai roade semințe. Ei bine, cum să nu-ți arăți abilitățile dacă inamicul nu ripostează.
  Dar la o întorsătură neașteptată către băiat, un ninja în hanoraș negru a sărit din nou afară. Din nou o adevărată luptă pentru îndemânare.
  Andrey Chikatilo, deja bine încălzit, și-a atacat omologul. A aruncat trei discuri deodată, dar două au fost tăiate din zbor de săbii, iar al treilea a trecut în repeziciune, aproape prinzându-i urechea puștiului terminator. Ninja a fluierat și a spus în japoneză:
  - Naruto rus!
  Andrey Chikatilo a confirmat cu ușurință:
  - Desigur, e tare!
  Săbiile s-au încrucișat, au zburat scântei. Ninja a oprit atacurile și s-a retras. Andrei însuși a aruncat cu degetele goale o bucată de metal. Inamicul a reacționat, dar băiatul a prevăzut unde se va eschiva și se va tăia, într-un unghi ascuțit, înconjurând lama. Inamicul era prins, pielea protectoare a izbucnit și sângele s-a înroșit pe partea lui.
  Ninja a sărit înapoi, a fost rănit și destul de adânc, iar dacă ar fi fost o lovitură de mare amploare, s-ar fi tăiat complet în jumătate. Rusul Naruto pare a fi un luptător legendar, lamele lui clipesc foarte repede.
  Ninja încearcă să arunce din nou, dar ratează o lovitură la genunchi cu o tibie, iar Andrei Chikatilo a prins bucuros zvastica-bumerangul cu dinții. Inamicul încearcă să atace, dar el însuși primește o lamă pe braț. Bicepsul este tăiat, iar băiatul, fără să se oprească, petrece o serie întreagă. A noua lovitură va veni la îndemână în gât... Ei bine, gâtul de taur al ninja este sub protecție, doar pe jumătate tăiat. Dar nimic altceva, câteva lovituri, o lovitură puternică cu o răsucire a corpului și capul este în cele din urmă separat de corp.
  Așa că ninja și-a încheiat cariera pe frontul de nord-vest.
  Băiatul terminator a exclamat:
  - Banzai în rusă!
  După aceea, dorința de a lupta s-a domolit puțin. Mai exact, pentru că japonezii deja se retrag.
  Noaptea de 22-23 noiembrie 1904 a fost și rece și caldă în același timp. Boreyko l-a convins pe Kondratenko să nu se grăbească, deoarece cei care i-au atacat pe japonezi sunt necunoscuți. Poate chiar și între samurai a fost o confruntare personală, altfel poți fi lovit de aceia și aceia.
  Obosit, Kondratenko a adormit pe cutia de muniție. Între timp, deja se lumina.
  Pe măsură ce contururile bătăliei au apărut din întuneric, numeroase dealuri de japonezi tăiați și împușcați au devenit vizibile. Fetele nu numai că au tocat, dar au și capturat aproximativ cincizeci de mitraliere, șapte pistoale cu muniție. O ploaie de gloanțe a căzut din nou asupra samurailor, iar fiica lui Perun, Nadezhda, s-a alăturat fiicei de ogar a lui Svarog Elena. Pierderile japonezilor erau deja colosale și aproape de neînlocuit. Pe la ora unsprezece dimineața, ultimul atac s-a sufocat și a fost o pauză temporară.
  La amiază au sosit generalii Kondratenko și Smirnov. Ambii războinici deja experimentați au fost șocați de o astfel de acumulare colosală de cadavre într-un singur loc. Peste patruzeci și cinci de mii de soldați și ofițeri japonezi au pierit într-o singură noapte și dimineață. Și înaintea generalilor au apărut doar patru fete în bikini, stropite din belșug cu sânge, și doi băieți sportivi în pantaloni scurți cusuți din țesătură deosebit de rezistentă, de care nu s-a lipit roșu și orice alt lichid.
  Toate acestea aminteau de delirul uluitor și ambii generali chiar s-au ciupit unul pe celălalt. Dar locotenentul Boreyko, doi metri și câțiva copeici, întinse mâinile către fetele ranger și bubui:
  - Sunt femei în satele noastre!
  Puternica și roșcată Victoria a scuturat ferm laba puternică a lui Boreiko ca răspuns și a spus filozofic:
  - Sunt femei în satele noastre! Ce faimoase sicrie de rindeluit!
  Cu părul blond ca prima zăpadă, Nadejda arătă spre câțiva băieți jenați:
  - Și scutură-i, nu s-au luptat mai rău ca noi!
  Boreiko își strânse mâinile ușor. Un adevărat gigant cu creșterea lui Nikolai Valuev și poate mai mult în greutate. Fața nu este într-adevăr atât de îngustă la minte, ci mai degrabă ceva în ea de la Ilya Muromets, mai ales că Boreyko a reușit să-și lase barbă. Adevărat, locotenentul gigant nu este un înger, a făcut lupte cu băutura și i-a bătut pe mulți. Dar, în general, sufletul lui, după cum se spune, este vesel.
  Kondratenko este nebărbierit, cu o mustață recreștetă, foarte asemănătoare cu Chapaev, așa cum a fost portretizat în film. Smirnov, dimpotrivă, este bărbierit, într-un bănuț aurit, arată ca un profesor cu epoleți. În spatele lor se află o mână de soldați și marinari.
  Înțeleapta și tehnica Elena le-a arătat în primul rând trofeele capturate, iar dracuța de foc Victoria, fără ezitare, a început să se urce în sacoșele japoneze, spunând:
  - Acolo au rații uscate... Garnizoana numără fiecare firimitură de pâine.
  Fiica lui Belobog Zoya, ca o fată-mediu foarte sensibilă, a remarcat:
  - Băieți, luați rapid mitralierele și tunurile: în câteva ore japonezii vor începe să bombardeze muntele, toate pistoalele vor fi concentrate asupra lui, așa că nu va mai rămâne un întreg aparat letal!
  Kondratenko a întrebat îngrijorat:
  - Și ce mai faci?
  Agresiva Victoria a răspuns pentru inima bună Zoya:
  - Și suntem foarte puternici, vrăjitoare rusești, nici scoici, nici fragmente nu ne vor lua. Deci hai să dormim puțin... Și acolo vom tăia iar!
  Elena cu ochi albaștri a fost de acord cu asta:
  - Atâta timp cât tunul bubuie, japonezii nu vor năvăli. Deci nu există niciun motiv să lași pe cineva pe munte. Și atunci când samuraii vor urca, îi vom tăia ca data trecută!
  Nadezhda strălucitoare, desenând cu degetele goale un ornament pe prima zăpadă de toamnă, a confirmat:
  - Exact! Statul Major japonez a decis să-și concentreze toate eforturile pe acest munte. Deci, pe alte fronturi, veți avea o respiră deocamdată.
  Dură și tehnică Elena a ordonat cu strictețe:
  - Restaurați cei distruși! Nu vă faceți griji pentru escadrilă - până când vom lua Muntele Vysokaya aici. Și inamicul va fi în curând epuizat când va avea de-a face cu noi.
  Andrey Chikatilo a considerat că este necesar să vorbească și el:
  - Și îi vom scufunda și navele de luptă!
  Un murmur de aprobare a trecut prin rândurile soldaților și marinarilor. După aceea, toată lumea a început să scoată rapid numeroase trofee.
  Japonezii au deschis focul deja în timpul apusului. Chiar și-au concentrat tot ce puteau pe munte. Dar fetele și băieții mutanți de pădure s-au închis până în acest moment în subsolul fortului și s-au cufundat într-o stare de meditație profundă, reparatoare. Și lasă-i pe japonezi să-și irosească cochilia în spațiu gol. Ei vor tactica Antantei, așa că lăsați-i să o încerce.
  Guvernatorul general Stessel, după ce a aflat despre ceea ce s-a întâmplat pe Muntele Înalt, a refuzat mult timp să creadă. Puțin mai slab, dar încă obez, demnitarul a strigat:
  - Acestea sunt fanteziile tale erotice! Femei cu săbii - prostii!
  Comandantul cetății, generalul Smirnov, dădu din umeri confuz și răspunse timid:
  Dacă nu le-aș fi văzut cu ochii mei, nu le-aș fi crezut niciodată. Dar faptele sunt lucruri încăpățânate!
  Stessel mârâi nepoliticos:
  - Prostii și mai multe prostii!
  Apoi Smirnov a sugerat destul de logic:
  - Îi puteți familiariza Excelența Voastră?
  Cu toate acestea, guvernatorul a refuzat o ofertă atât de tentantă și a cerut să-l sune pe Fock cât mai curând posibil.
  Bătrânul german lucra de mult pentru serviciile de informații japoneze și i-a răsfățat pe ruși. Fock însuși în exterior este foarte asemănător cu Gobsek, descris atât de talentat de Balzac și nu mai puțin lacom. De fapt, banii au fost cei care l-au determinat pe Fok să intre în contact cu agenții mikadoului. Considerații comerciale mai presus de toate.
  Totuși, vestea că Muntele Înalt nu a fost luat și au apărut patru vrăjitoare monstruos de puternice și diabolic de frumoase (băieții desculți, desigur, nu au fost luați în considerare!), mai degrabă l-a încântat pe Fok. Acum puteți cere de la rețeaua de spionaj a Japoniei, o taxă suplimentară, pentru un nou, fabulos atac de var.
  Și banii iubesc un cont... Și cu cât este mai greu pentru samurai de lângă Port Arthur, cu atât sunt din ce în ce mai scumpe serviciile unui spion profesionist Fok.
  În consecință, generalul german a sugerat zâmbind:
  - În câteva zile, ține o întâlnire și răsplătește fetele cu tot ce poți! Și în timp ce ne gândim...
  Îndepărtarea unei persoane periculoase nu este atât de ușoară. Aici Kondratenko este încă în viață - acest general este o creastă, un comandant foarte priceput, iar Port Arthur deține o linie stabilă de apărare timp de patru luni și jumătate. Și întregul asediu durează de mai bine de șase luni și Japonia sângerează...
  Pe lângă cei mulți uciși, au mai fost câțiva zdrobiți de cadavre, zdrobiți, dar vii japonezi de pe Muntele Înalt - care au fost luați prizonieri.
  Unul dintre ei, căpitanul Nakata, un fost avocat de renume din Tokyo, a depus o mărturie foarte interesantă.
  Se pare că Japonia se afla deja într-o situație financiară și economică extrem de dificilă. Stocurile de materiale militare se epuizau, se epuiza forța de muncă instruită. Soldații armatei de asediu sunt foarte obosiți și epuizați din cauza alimentelor proaste și de proastă calitate. În Japonia însăși, ei doresc o concluzie rapidă. Dar, în același timp, insistă să ia Port Arthur cât mai curând posibil - altfel Țara Soarelui Răsare nu va câștiga nimic din acest război. Da, iar Rusia nu vrea pace. La urma urmei, în ciuda tuturor înfrângerilor din Manciuria, Kuropatkin are mult mai multă cavalerie și infanterie. Și în toate aceste înfrângeri, japonezii au pierdut soldați nu mai puțin decât rușii.
  Ei bine, dacă Kuropatkin ar fi fost o astfel de saltea și dacă ar fi avut măcar puțin de la Alexander Suvorov, cursul războiului ar fi fost diferit.
  Dar totuși, armata rusă din Manciuria crește și crește cu două corpuri în fiecare lună. Și există o limită pentru orice lașitate și mediocritate, dacă armata de asediu nu își dezleagă mâinile, atunci de Anul Nou superioritatea lui Kuropatkin în infanterie va deveni dublă, în cavalerie de trei ori și în artilerie de mai mult de o dată și jumătate - inamicul are nevoie de o mulțime de arme pentru asediu.
  Și cu o marjă atât de mare, poate face față cumva fostul ministru al Apărării?
  Cu această ocazie, locotenentul Boreiko și-a amintit de o poveste care i-a implicat pe Tamerlane și Mulla Nasreddin.
  Vocea stridentă a unui ofițer rus bubuia lin peste tranșeele care fuseseră avariate de obuze;
  - Când asediul Delhi a durat mult timp, Tamerlane a început să-i dicteze scribului că serviciile din spate ar trebui trimise în ajutor.
  "Trimite cincizeci de mii de infanterie instruită, douăzeci și cinci de mii de călăreți, șase sute de baliste și trei sute de catapulte și chiar încă două sute de elefanți de război...
  Supremul Khagan s-a uitat înapoi la Mulla Nasreddin înclinat umil și a întrebat pe un ton blând:
  - Poate am marcat ceva cel mai înțelept?
  Mulla clătină din cap și se adresa cu îndrăzneală scribului:
  - Rupe foaia și aruncă pergamentul în coș - nu avem nevoie de nimic din toate astea!
  Tamerlan a fost surprins și l-a întrebat pe înțelept:
  - Și ce ne trebuie atunci!
  Nasreddin a răspuns pe un ton încrezător:
  - Lasă-i să trimită un comandant inteligent!
  Cuvintele locotenentului foarte erudit Boreyko au fost întâmpinate cu râsete de aprobare din partea soldaților ruși.
  O altă veste importantă a fost că speranța că Germania va intra în război de partea Japoniei nu s-a materializat. Kaiserul Wilhelm a oferit chiar asistență escadrilei lui Rozhdestvensky, care acum, împreună cu șase nave ale contraamiralului Babușkin, va avea cincizeci și una de nave. Dacă adăugăm la aceasta prima escadrilă din Pacific smulsă din Port Arthur, atunci se poate spune că puterea totală de foc a flotelor japoneze și ruse este egală. Și dacă tot reușiți să cumpărați șapte crucișătoare grele din Argentina, atunci veți obține un avantaj.
  Așa că Kondratenko a adormit cu o dispoziție veselă, deși japonezii și-au concentrat toată fuziunea pe Muntele Înalt.
  
  DACA NU ATI AMERICA
  Hitler nu a declarat război Statelor Unite. Ei bine, Congresul american nu a îndrăznit să intre în război în Europa. Cursul istoriei s-a schimbat de aici... Japonia a câștigat bătălia de la Midway și s-a stabilit ferm în Oceanul Pacific.
  Rommel nu a reușit niciodată să cucerească Egiptul. Dar nici britanicii nu s-au dus la Operațiunea Torch.
  La Stalingrad, rușii au câștigat, dar apoi Mainstein a lansat un contraatac în Ucraina. Mai mult, deoarece nu a fost necesar să se transfere trupe în Africa, mai multe divizii germane au luat parte la contraatac. Fritz a adăugat semnificativ și aviației. Mai mult, legendarul as german Marsilia a fost transferat pe frontul de est. Și lasă-l să distrugă avioanele sovietice.
  Marsilia este o legendă în aer. Când a doborât trei sute de avioane, Hitler a introdus special pentru el un nou grad de Cruce de Cavaler cu frunze de stejar auriu. Și pentru patru sute de avioane a oferit diamante Ordinului Vulturului German. Și pentru cinci sute de Mare Cruce a Crucii de Fier predate.
  Marsilia pe cer este un fenomen grozav. Și piloților săi sovietici le este frică.
  La contraatacul lui Mainstein au participat și treizeci de noi tancuri Tiger, care, în istoria reală, a dispărut mediocru în nisipurile Saharei. Și astfel americanii nu urcă, iar britanicii încearcă să păstreze India cu orice preț și să nu avanseze în Egipt.
  Pe scurt, Mainstein a reușit să recucerească nu numai Harkov și Belgorod, ci și Kursk. Și Armata Roșie a suferit mai multe pagube. Și nemții au format mai multe cazane. Și apoi a fost o pauză operațională din cauza alunecărilor de noroi.
  În istoria reală, a existat Kursk Bulge. Dar acum această margine este tăiată.
  Și întrebarea este unde să merg? Nu am vrut să merg din nou la Stalingrad. Dar fără să luați Stalingradul nu vă veți asigura trupele în Caucaz. Dar să te urci din nou în acest coșmar?
  Atacul Moscova? Dar există o apărare puternică și în profunzime.
  Mai mult, Armata Roșie a tăiat marginea Rzhev și nu există pene în pozițiile sovietice. Leningradul este, de asemenea, o fortăreață foarte puternică - un oraș-cetate.
  Adică, oriunde îl aruncați - peste tot există o puternică apărare sovietică a trupelor cu o rezistență uimitoare. Și atunci Hitler a decis - să dea lovitura principală în Egipt și să pună mâna pe puțurile de petrol din Orientul Mijlociu.
  Și, în același timp, completați trupele Wehrmacht cu divizii coloniale, arabe.
  Ideea era atrăgătoare. Și în est, pariază pe o ofensivă aeriană și pe un avion cu reacție. În special, bombardierele cu reacție Arado promiteau să devină o forță formidabilă care practic nu va suferi pierderi.
  În orice caz, în est, Fuhrer-ul a ordonat să se apere și să avanseze în Africa.
  Rommel a primit mai multe divizii de tancuri, inclusiv cele cu Panthers și Tigers. Ambele tancuri la momentul apariției lor și pentru ceva timp după aceea au fost cele mai bune din lume. Tancurile britanice au fost în mod clar depășite. Deși "Churchill" nu era o armură mai slabă. Dar tunul lui era clar insuficient.
  Focke-Wulf a fost și o mașină bună. Acest luptător avea cele mai puternice arme și a măturat literalmente adversarii. Cea mai proastă manevrabilitate a fost compensată de viteza mare la scufundare. Da, și șase pistoale cu aer comprimat ar putea doborî orice avion de la primul apel. Deci presiunea a fost foarte mare.
  Britanicii au căzut sub loviturile puternicilor ași germani. Nu numai Marsilia.
  O surpriză neplăcută pentru Marea Britanie a fost tancul Tiger, care avea o armură de înaltă calitate și o capacitate de supraviețuire puternică. Așadar, ofensiva lui Rommel și iulie a provocat Marii Britanii un șoc.
  În ciuda căldurii, nemții au spart apărarea și au adâncit sute de kilometri în mișcare, luând Alexandria. Și a capturat Delta Nilului. În lupte, asul de tancuri Wittmann s-a remarcat pe Tiger. Și un nou erou în al Treilea Reich.
  Ascensiunea în Egipt și starul lui Huffman, care va deveni în curând al doilea.
  Rudel a fost și el un erou.
  Din nou plin de isprăvi germane. Rommel a comandat cu pricepere și a câștigat prin cazane. Erau mai puțini britanici și erau de calitate mai proastă decât Wehrmacht-ul.
  În lupte, a fost testată și elicea de asalt MP-44, care a fost cea mai bună din lume și s-a dovedit a fi foarte eficientă. În general, germanii au învins Marea Britanie din toate punctele de vedere și au traversat Canalul Suez și mai departe până în Irak și Kuweit, cu Palestina.
  Puțin mai devreme, Malta a fost capturată și ea. Ceea ce a fost o operațiune foarte bună. Stalin nu a înaintat încă și a așteptat. Dar înfrângerea britanicilor a complicat situația. Și acum naziștii ar putea lovi în Caucaz și din sud.
  Cu întârziere, Armata Roșie a lansat o ofensivă împotriva Kursk și Orel în septembrie. Dar germanii îl așteptau și au pregătit o apărare puternică.
  În apărare, germanii Ferdinand au trecut și ei testul. Acest pistol autopropulsat cu armură frontală foarte puternică s-a dovedit a fi eficient în distrugerea tancurilor.
  Nu-i rău în apărare și "Pantera". Germanii au rezistat cu încăpăţânare. Trupele sovietice au avansat extrem de încet și nu au putut intra în spațiul operațional.
  Germanii au reușit să evite prăbușirea frontului și să reziste. Iar Armata Roșie a înaintat doar o sută de kilometri în două luni, s-a apropiat doar de Kursk și Orel și, din cauza pagubelor mari, s-a oprit. Și germanii au preluat întregul Orient Mijlociu. Și în noiembrie au reușit să cuprindă Gibraltar cu asalt. Hitler încă l-a convins pe Franco.
  În plus, Anglia a fost foarte slăbită din cauza activității flotei de submarine inamice. Și asta a avut și un efect negativ.
  Churchill a început chiar să încline spre o pace separată. Dar Hitler a vrut să subjugă complet Continentul Negru. Și i-a oferit lui Stalin un armistițiu pentru un an.
  Liderul viclean al URSS a fost de acord cu această pauză. Conta pe o nouă armă.
  Dar Hitler știa ce face. Germania a cucerit Africa, iar în vara anului 1944 a început debarcările în Marea Britanie. Și de data aceasta naziștii au reușit să facă totul fără cusur. Avioanele cu reacție ale naziștilor au preluat dominația pe cer. Și avioanele de luptă cu elice ME-309 și TA-152 erau foarte puternice. Și pușca de asalt MP-44 s-a arătat foarte cool în seria de masă.
  Dintre tancuri, Panther-2 trebuie remarcat cu o siluetă inferioară și o mică turelă îngustă. După ce a adăugat armament și blindaj, noul tanc cântărea doar patruzeci și șapte de tone cu un motor de nouă sute de cai putere. Și avea performanțe bune de condus, cu un tun 71EL de 88 mm și o sută cincizeci de milimetri de blindaj frontal. Tiger-2 a fost produs în loturi mici, datorită faptului că aspectul Panther-2, care nu era aproape deloc inferior în protecție și egal în armament, cu o superioritate covârșitoare în performanța de conducere, a făcut imediat acest tanc să fie depășit.
  Ca un simplu "Tigru". Dar "Leul" -2 s-a dovedit a fi o mașină mai de succes.
  În ea, motorul și transmisia erau așezate împreună și transversal. Drept urmare, silueta a scăzut, iar rezervorul a devenit mult mai ușor. "Leul" -2 cu o greutate de cincizeci și trei de tone avea. Un tun de 105 mm 70 EL, blindaj lateral de 82 mm, blindaj frontal de 150 și 120 mm carene cu pante. Iar fruntea turnului are 240 mm cu pante.
  Și motor de o mie de cai putere. Mașina, după cum puteți vedea, funcționează și este puternică din toate punctele de vedere. Nivelul 2 a fost uimitor.
  Pe scurt - toate Khan. Și Marea Britanie nu are nicio șansă împotriva Wehrmacht-ului.
  Pilotul Marsilia pentru șapte sute cincizeci de avioane doborâte a primit un nou premiu: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de platină, săbii și diamante.
  Și aceasta este o utilizare foarte bună a talentului.
  În două săptămâni, Marea Britanie a căzut. Și Londra a fost luată. Și Churchill a fugit în dizgrație.
  Deși războiul nu s-a încheiat oficial încă, japonezii au capturat deja Australia.
  Și Canada s-a retras curând din război. Germanii au efectuat și operațiunea Icarus în august, cucerind Islanda. Și acum SUA nu le-au putut obține.
  După aceea, au început să pregătească o nouă ofensivă împotriva URSS. Bazându-se pe avioane cu reacție și tancuri din seria "E". Precum și arme fundamental noi, cum ar fi rachetele balistice și dischete.
  SUA au semnat curând pacea cu Japonia. Și la 20 aprilie 1945, al treilea Reich și țara samurailor au convenit asupra unui război comun. Iar ofensiva Fritz a început pe 15 mai când drumurile s-au secat.
  URSS s-a pregătit mult timp și a săpat multe fortificații. În al patruzeci și patrulea an, a apărut Armata Roșie - lansator de rachete Andryusha. De asemenea, în serie sunt și tancurile T-34-85 și IS-2. Și avioanele LA-7 și Yak-3. Cu toate acestea, Yak-3 nu a intrat în producție de masă din cauza lipsei de duraluminiu de înaltă calitate. Și Yak-9 a rămas principalul luptător. LA-7 era mai bun la viteză, dar tot inferior germanilor.
  Cel mai rău lucru este că URSS și-a pierdut superioritatea cantitativă în aer. Germanii au produs mult mai multe avioane, inclusiv avioane.
  La tancuri, Germania mai are un avantaj la calitate. Atât "Panther" -2, cât și "Lion" -2 sunt mașini mai avansate și mai puternice. În serie au apărut și E-10 și E-25. Ultimul pistol autopropulsat a avut un succes extrem. Combinație de pistoale în 88 mm în 100 EL. Armura frontală de 120 de milimetri la o pantă mare, armura laterală de 82 de milimetri cu o greutate de treizeci de tone cu un motor de 900 de cai putere și o înălțime de un metru și jumătate. Da, era deja o mașină, doar o fiară.
  Noul tun a tras 12 cartușe pe minut și a străpuns toate tancurile sovietice de la distanță de luptă.
  "Panther" -2, un tanc bun, dar "Panther" -3 a fost dezvoltat. Ea este mai grea cu șaizeci și cinci de tone, dar mai bine protejată și înarmată. Dar până acum în serie doar E-10 și E-25 și E-100 sunt masive. Ultimul rezervor a primit un motor de 1.500 de cai putere, care, cu o greutate de 130 de tone, i-a dat o viteză de 40 de kilometri pe autostradă. Blindatura laterală a acestui tanc este înclinată de 210 mm, iar armura frontală este înclinată de 250 mm. Și două pistoale: 128 mm și 75.
  Acest tanc a fost numit "Mamut". Este mai avansat decât "Maus" și aspect compact. Protecție foarte bună din toate unghiurile. Un rezervor ideal și destul de agil.
  Dar încă scump și destul de greu.
  URSS a primit IS-3 în mai. Această mașină este bine protejată în frunte, dar mai grea și mai slabă în performanță de conducere decât IS-2 cu armament egal. Și mai scump și mai greu de fabricat. În decembrie 1944, a început să fie produs SU-100 - un pistol autopropulsat mai practic decât modelele anterioare.
  URSS este gata. Dar nu până la capăt. În plus, Japonia avansează dinspre est.
  XE-162 nu s-a justificat. O aeronavă cu caracteristici de zbor excelente și ieftină, ușor de fabricat s-a dovedit a fi dificil de gestionat și doar piloții cu înaltă calificare puteau zbura pe ea.
  Adevărat, lui Huffman îi plăcea. Pentru stilul său de luptă - mașina perfectă.
  Marsilia a preferat ME-309, un cal de încredere, sau TA-152 cu arme puternice. Era un lunetist.
  De asemenea, ME-262 nu este rău, dar nu este încă complet de încredere, dar destul de eficient și tenace.
  Avionul ME-163 a fost lansat într-o versiune mai avansată - o rachetă de luptă mică, fără coadă și foarte rapidă. Nu este o mașină rea ME-1100 cu aripi care își schimbă matura, dar necesită piloți înalt calificați.
  Mașină bună ME-262 X, din toate punctele de vedere - viteză excelentă de peste 1100 de kilometri pe oră, aripi măturate, cinci pistoale pneumatice, motoare manevrabile, mai avansate și mai fiabile și practice pentru controlul piloților obișnuiți. Dar nu încă în serie.
  Principalii cai de bătaie ai ME-309 și TA-152. Mașinile șurubesc, dar foarte tenace, de mare viteză și arme puternice. Și cel mai important, sunt o mulțime. Și URSS este încă forțată să se bazeze pe Yak-9 și pe PE-2, care nu este foarte bun, și pe caracteristicile de zbor destul de slabe ale IL-2 și nu cu mult mai bune decât IL-10.
  Da, forțele sunt inegale.
  Germanii folosesc și infanterie colonială în lupte. Ceea ce este problematic.
  Pe lângă Japonia, Turcia a intrat și ea în război. Și acum germanii, împreună cu otomanii, înaintează dincolo de Caucaz. Și aceasta este încă problema.
  Armata Roșie este strânsă.
  Hitler este în general încrezător în victorie. Statele Unite nu au intrat în război cu al Treilea Reich.
  Și germanii au lansat o ofensivă în mai multe direcții strategice deodată. Au lovit din Peninsula Taman. Și Rostov-pe-Don, și de la Kursk la Voronezh și la Moscova în centru. Și în nord până la Tikhvin, pentru inelul celui de-al doilea Leningrad. Și Karelia. Si impreuna cu Turcii in Transcaucazia. Și în Iran.
  Și în est a atacat samuraii. Lovitura principală pentru Mongolia și Primorye de pe uscat, iar pentru Vladivostok și Petropavlovsk de pe mare. Au împins tare.
  A ataca în mai multe direcții este, desigur, o dispersie de forțe.
  Dar la urma urmei, inamicul, pentru a-l învinge, este forțat să pulverizeze. Iar al Treilea Reich are multe rezerve.
  Inclusiv divizii din toată Europa. Suedia a fost de acord să intre în război, altfel ar fi înghițită de Operațiunea Ursul Polar. Elveția a trimis și o divizie de voluntari. Franco a intrat oficial în război, a anunțat mobilizare. Și aceasta este o forță semnificativă.
  Italia, după ce și-a dezlegat mâinile, a efectuat mobilizări suplimentare și a trimis forțe mari spre est. Salazar, sub presiunea lui Hitler, a intrat și el în război împotriva URSS. Guvernele britanic și francez aflate sub ocupație au trimis trupe. Toată Europa era sub arme - toate țările fără excepție.
  În plus, părțile rusești din Vlasov și altele .... La fel și diviziile arabe și africane și chiar indiene și iraniene. S-au adunat atâtea forțe. Nu erau suficiente arme pentru toată lumea.
  SUA au fost chiar de acord să ofere germanilor un număr mare de puști automate și mitraliere și mașini.
  În tancuri, al Treilea Reich a fost inferior ca număr URSS, pierzând în fața masivului treizeci și patru. Dar a depășit cu tunuri autopropulsate. E-10 și E-25 pot fi produse mult mai ușor și în cantități uriașe. Și cel mai masiv tanc Panther-2 este cu siguranță mai bun decât T-34-85, în special în armura frontală și arme, dar încă destul de slab pe laterale.
  Germanii însă, prin folosirea industriei britanice, iar francezii mai activi în producția de tancuri, au depășit URSS, cu o putere mai mare. Și au dezvoltat și artileria. Dar Armata Roșie nu era inferioară la arme, iar acest lucru a oferit câteva șanse.
  Dar în infanterie, inamicul are un avantaj și mobilitatea trupelor, de asemenea.
  Decizia de a ataca pe toate fronturile a împrăștiat imediat rezervele Armatei Roșii și a indus în eroare comandamentul. Cel mai rău lucru este că URSS, cedând în potențial economic și resurse umane, nu avea perspective.
  Inamicul a devenit mai puternic și a putut adăuga mai mult, dar poate că URSS nu a făcut-o.
  În centru, unde apărarea era cea mai puternică, Armata Roșie a rezistat. Dar în Caucaz, frontul s-a prăbușit.
  Și întregul flanc sudic s-a prăbușit. Și în nord, germanii l-au luat în continuare pe Tikhvin și au predat artera lui Leningrad.
  Hitler s-a bucurat.... În timpul verii, germanii și coaliția lor au reușit să cucerească complet Caucazul și să ajungă la Volga în regiunea Stalingrad și Astrakhan. Și în septembrie, atât Stalingrad, cât și Astrakhan au fost luate.
  Războiul a fost pierdut strategic. Și japonezii au capturat Mongolia și Primorye.
  În aceste condiții, Stalin a oferit Führerului pacea în orice condiții.
  Hitler a cerut capitularea. Stalin a refuzat.
  Germanii au lansat o ofensivă de-a lungul Volgăi. Kuibyshev și Saratov, Tambov au fost luați...
  În decembrie, germanii s-au apropiat de Ulyanovsk. A fost o pauză temporară. Prea frig pentru arabi și soldații negri. Hitler a vrut să salveze rasa albă în lupte și a înghețat ofensiva până în primăvară.
  În al patruzeci și șaselea an, tunurile autopropulsate SU-100 au devenit principalul răspuns sovietic. Mai ușor de fabricat decât T-34-85 și cu arme puternice și eficiente, părea cea mai bună cale de ieșire. Deși în istoria reală SU-100 nu a fost prea masiv.
  În URSS, IS-7 a fost dezvoltat în grabă; este prea complicat pentru producția de masă. Dacă în istoria reală, chiar și atunci nu l-au lăsat să intre în serie în timp de pace, atunci când inamicul lângă Ulyanovsk și tu ești bombardat constant de avioane, nu poți ridica capul.
  În loc de IS-7, SU-130 a fost lansat în grabă în serie pe șasiul IS-2. Această mașină ar putea măcar să facă ceva împotriva mastodontilor germani. Mai mult, Panther-4 a intrat în serie cu nemții, chiar mai grei și mai bine protejați, și Lev-3.
  În mai 1946, a început o nouă ofensivă a naziștilor. Ocolind Moscova și odată cu năvălirea capitalei în sine. Leningradul este încă în ring.
  Negrii și arabii au fost împinși la asalt. Și s-a vărsat mult sânge.
  Stalin a ordonat - să reziste până la moarte!
  Ulyanovsk și Kazan au căzut după o lună de lupte. Germanii au luat și Orenburg și Ufa. Și două luni mai târziu, orașul Gorki a căzut și el. Și Moscova a fost înconjurată.
  Ei bine, Stalin, desigur, a fugit și s-a ascuns în Siberia. Apărarea Moscovei a fost comandată de Jukov. Luptele au fost foarte aprige. Moscova s-a încăpățânat.
  Dar era presată. În același timp, germanii au ajuns la Urali. Au luat Sverdlovsk și Chelyabinsk.
  Moscova încă a rezistat. Și a căzut abia în decembrie 1946. Războiul, însă, nu s-a încheiat încă... Cartierul general s-a mutat la Novosibirsk.
  Și acolo lupta a continuat.
  Germanii au început să avanseze din nou în mai 1947. Au apărut tipuri mai avansate de tehnologie. Și în aviație - bombardiere fără coadă și în tehnologie. Panther-4 cântărea încă șaptezeci de tone cu un motor de o mie cinci sute de cai putere. "Panther" -5 a fost dezvoltat cu aceleași arme, dar cântărind cincizeci și cinci de tone și un motor de 1800 de cai putere. Armura are aceeași grosime, dar unghiurile de înclinare rațională au devenit mai mari.
  Primele T-54 au apărut în Armata Roșie, dar aceasta este deja ca o cataplasmă moartă.
  Marsilia pentru o mie de avioane doborâte a primit Steaua Crucii Cavalerului cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Pentru o mie și jumătate de aeronave, Steaua Crucii Cavalerului cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și pentru două mii de avioane, Steaua Crucii Cavalerului cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Armata Roșie ardea acum. Dar ea a luptat cu mare vitejie. Kozhedub pentru a suta aeronave germane doborâte a primit a patra stea de aur a eroului URSS. A devenit primul care a primit un astfel de premiu pentru a patra oară. Pokryshkin a fost primul erou care a murit de trei ori. Alții nu au reușit încă să crească.
  Era și o nouă mașină în curs de dezvoltare, dar era deja prea târziu.
  Nemții au primit MP-54, care este mai ușor și perfect.
  A apărut și ME-362. Este și o mașină de ultimă generație. Rudel primește Platinum Oak Leaves și Huffman.
  Războiul era în...
  Și iată ultima vară militară. Naziștii avansează, rupând rezistența în slăbire a trupelor sovietice. Din ce în ce mai multe unități ale Armatei Roșii se predă fără luptă, tot mai mulți dezertori. Novosibirsk a căzut în septembrie. Și în decembrie, capturarea de către germani și japonezi a aproape tuturor orașelor mari din Siberia și Asia Centrală a fost finalizată.
  În iunie 1948, Chukotka și toate așezările mai mult sau mai puțin semnificative ale URSS au fost ocupate. Războiul s-a transformat într-o etapă partizană. În decembrie 1948, Stalin a fost ucis de un atac cu rachetă. Și în cele din urmă, la 30 ianuarie 1949, Beria a semnat un acord privind predarea Armatei Roșii și a trupelor NKVD în schimbul amnistiei și iertării.
  Dar ieşirile separate ale partizanilor au continuat.
  Statele Unite au creat bomba atomică și acum nu sunt la îndemână. Cu toate acestea, cucerit de al Treilea Reich și Japonia pentru a digera și a digera mai mult de o generație. Deci a venit vremea păcii. Germanii au zburat în spațiu în timpul războiului pe V-4. Și pe 20 aprilie 1955 a început un zbor către Lună cu astronauți.
  Acum existau trei imperii hegemonice în lume - al treilea Reich, SUA și Japonia. Ei au trăit relativ pașnic și au concurat în economia spațială și știință. Deși lumea era în pragul războiului nuclear. Dar era speranța că ne vom stabili și ne vom descurca!
  Apărarea Moscovei de către EROI PIONERI
  ADNOTARE
  Pionierii, ca întotdeauna, arată cea mai înaltă clasă și acrobație în timpul Marelui Război Patriotic.
  . CAPITOLUL 1
  Batalionul de tineri pionieri sub comanda eternului băiat Oleg Rybachenko luptă pentru a apăra Moscova înconjurată, capitala URSS.
  Băieți și fete în cravate roșii, desculți și zdrențuiți duc o luptă inegală împotriva armatei fasciste.
  Naziștii atacă din aer.
  Pâlnii sunt împrăștiate și numeroase fragmente punctează toate abordările către pozițiile sovietice. Copacii sunt carbonizați, mesteacănii, carbonizați ca chibriturile, arată deosebit de înduioșător.
  Băiatul Oleg și fata Margarita sapă tranșee, presându-și tălpile goale, întărite, copilărești pe coastele lopeților.
  Fata remarcă:
  - E bine să fii nemuritor! Naziștii ne bombardează, dar nu ne este frică.
  Băiatul dădu din cap din cap.
  - Absolut fără frică!
  Alături de ei, alți copii, tot desculți, pe jumătate goi, bronzați și slabi, lucrează cu lopeți.
  Fata Marinka, apăsând călcâiul ei rotund gol pe mânerul unei lopeți, cântă:
  - Pioneer este întotdeauna gata! Și înainte fără alte prelungiri!
  Băiatul Seryozhka cântă, dezvăluind dinții:
  - Suntem cei mai puternici din lume! Înmuiați naziștii în toaletă!
  Copiii sunt gata să lupte eroic. Un întreg batalion de pionieri. Și sunt foarte curajoși.
  Băieții și fetele sunt gata să lupte până la capăt. Și vor lupta.
  Boy Petka ajustează o praștie de casă.
  Copiii sunt gata să lupte. Foarte gata.
  Iată avioanele de atac naziste care zboară. Sunt multe dintre ele și unele dintre ele sunt chiar cele mai noi, reactive.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova trag o praștie și lansează ceva complet mortal asupra inamicului, și anume un sac exploziv de cărbune.
  El va zbura într-un arc și va lovi chiar în avionul de atac. Va exploda și va stropi în toate direcțiile cu fragmente. Câteva avioane vecine au început să fumeze.
  Copiii sunt încântați și tipă literalmente. Plesnind cu picioarele goale.
  Și se aude un scârțâit agresiv.
  Băiatul pionier Sashka și fata Masha lansează un dar mortal al morții. Și a lovit mașina nazistă. Stormtroopers lansează rachete către pionieri. Copii pâlpâind cu tocuri goale, cenușii de praf, se împrăștie. Și trage înapoi.
  Băiatul Oleg Rybachenko a postat pe Twitter:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Va fi sfârșitul fascismului....
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Atât băiatul, cât și fata, de parcă trăgeau dintr-un bazooka. Și un alt avion german este sfâșiat.
  Margarita și-a odihnit picioarele goale și a cântat:
  - Vom învinge fasciștii,
  Dumnezeu și heruvimul sunt cu noi!
  Băiatul Seryozhka exclamă:
  Stalin este cu noi!
  Iar copilul a apăsat butonul bazooka cu degetele goale!
  Iată cum trag. Se aude un zumzet. În depărtare se vede cum se apropie tancurile.
  Puteți vedea cum cad frunzele din copaci. Și cum zboară bulgări de pământ până sus.
  Și cum arde iarba. Piciorul gol al fetei Lara este ars de o lumină. Și ea țipă.
  Lara scârțâie:
  - Slavă comunismului!
  Bateriile trag asupra vehiculelor germane. Dar trag de la distanță.
  Fete desculțe - membrii Komsomol se împrăștie pâlpâind cu tocuri roz goale. Și adu proiectilele. Lansează ceva absolut letal.
  Și se rupe zgomot.
  Veronica, acest membru Komsomol încurajează:
  - Slavă Domnului Rod!
  Războinicii se luptă cu disperare. Iar pionierului i se aruncă grenade asupra inamicilor.
  Copiii împușcă în inamic și îi lovesc pe naziști. Mercenarii morți cad.
  Alice, această fată pionieră, a aruncat cu degetele goale o lămâie. A lovit inamicul și a scârțâit:
  - Pentru zeița Lada!
  Băiatul Kai a dat o întoarcere, i-a cosit pe naziști și a scârțâit:
  - Pentru Patrie înainte!
  Fata Glasha a tuns Fritz-ul și a scârțâit:
  - Pentru mama Rusie!
  Și cu degetele goale de la picioare, a aruncat o grenadă criminală.
  Aici copiii pionieri luptă cu disperare.
  Oleg și Margarita au lansat din nou o pungă de cărbune dintr-o praștie și au rupt turela din rezervor. Băiatul și fata au lătrat în cor:
  - Pentru lumina comunismului!
  Oleg Rybachenko, un băiat de vreo unsprezece ani, dar foarte musculos, și-a sprijinit călcâiele goale pe iarbă și a început să tragă pachetul exploziv pe sârmă.
  Și apoi "Leul" al lui Hitler l-a luat și a dat peste ceva mortal, iar rolele sale, după ce au fost distruse, au mers.
  Și s-au rostogolit. Aici fata, cu o aruncare de lămâie, i-a smuls capul lui Fritz și acesta s-a rostogolit de-a lungul ierbii. Și dinții au zburat de pe față.
  Margarita, trăgând, scârțâi:
  - Pentru Patrie până la capăt!
  Iar apele piciorului ei desculț au lansat din nou un ucigaș și răcoros.
  Iar pionierii sunt extrem de bine îndreptați focul.
  Tancurile germane se deplasează înăuntru. Unii dintre ei sunt noi și ghemuiți. Ei trag cu precizie în inamic. Mai precis, nu este exact. Iar pionierii desculți răspund. Și distruge inamicul.
  În fruntea lui Valentine, această fată a guturat focul:
  - Pentru Patria noastră!
  Și tăiați inamicul cu o explozie letală. Și multe cadavre.
  Pionierii luptă ca bogatyrs și bogatyrs.
  Warbler, acest băiat pionier, cosind adversarii, cântă:
  - Slavă erei comunismului!
  Iar călcâiul gol al copilului va arunca un pachet exploziv.
  Aceștia sunt copiii de aici - sunt foarte rău pentru Hitler.
  Luptătorii sunt într-adevăr tineri, dar foarte războinici. Nu există nicio modalitate de a le rezista.
  Băiatul Maksimka a dat și el o întoarcere și a scârțâit:
  - Vor fi noi ere
  Va fi o schimbare generațională...
  Dar nimeni și niciodată...
  Nu va uita numele Lenin!
  Fata Veronica a fost de acord:
  - Nu uita și nu ierta!
  Și din nou va arunca un lucru criminal cu piciorul gol.
  Băiatul Seryozhka a reușit deja să fie în mâinile călăilor naziști și printr-un miracol a scăpat.
  Dar este bine să ne amintim de interogatorii, torturi și abuzuri inumane.
  Și germanii înșiși nu numai că au luptat, ci au și comis atrocități crude. În timpul luptei, linia frontului a fost adesea amestecată. Așa că băiatul cercetaș Seryozhka Panteleev a căzut într-o capcană.
  Un băiat de doisprezece ani a ajuns într-o cazemată germană, a fost dezbrăcat și percheziționat, găsind un caiet și un mic pistol american.
  O femeie germană ofițer în rusă a întrebat-o pe Serezha:
  - Vrei să trăiești băiete?
  Panteleev, lăsând capul în jos, răspunse:
  - Nu sunt de vina pentru nimic!
  Femeia și-a fulgerat cu înverșunare ochii și a spus amenințător:
  - Nu erai singur... Unde s-au dus cei doi camarazi seniori?
  Seryozhka tremura și răspunse fără tragere de inimă:
  "Chiar dacă aș ști, tot n-aș spune..." Apoi băiatul a ridicat capul și a strigat. - Și tot în curând vei termina!
  Femeia chicoti cu fericire.
  - Gresesti! Fuhrer-ul este invincibil și ne vei spune multe mai multe!
  Cercel în niște pantaloni scurți albi a fost scos în zăpadă. Suprafața rece și înghețată îi înțepa picioarele goale, iar coastele goale ale băiatului subțire, care ieșeau ca tijele unui coș, mergeau gâdilând neplăcut briza rece. Băiatul tremura nu numai de frig, ci și de frică. Părea atât de neputincios și patetic. Femeia l-a urmat, iar zăpada i-a scârțâit sub cizme.
  Seryozhka și-a frecat involuntar tălpile răcoritoare, ușor aspre și a încercat să adauge un pas. Dar mâinile legate în spatele frânghiei se zvâcniră involuntar. Băiatul s-a oprit. Erau deja pregătite găleți cu apă cu gheață, o grămadă mare de tije proaspete. Există un rafturi grosolan sculptat, arde un foc, pe care se încălzesc clești și un călău care rânjește dezgustător. Un kat fără inimă care s-a pregătit pentru interogatoriu cu pasiune.
  Earring se dădu înapoi și închise ochii. Copilul cercetaș s-a speriat - chiar ar începe să-l chinuie așa, chiar în frig.
  Dar se pare că exact așa va fi și îi vor tortura în public - aici mulțimea este condusă la spectacol. Gardienii germani strigă amenințător. Băiatul rus, cu părul blond, încearcă cu disperare să calmeze tremurul, gerul îi arde deja călcâiele, dar, în ciuda frigului, sudoarea a picurat pe corpul subțire, dar plin de tendințe al băiatului.
  Femeia, între timp, a scos din buzunar o casă de țigări și o brichetă. Încet și-a aprins o țigară, apoi a înfipt brusc o țigară aprinsă sub omoplatul ascuțit al băiatului.
  Seryozhka a țipat involuntar și a primit un pumn în nas. O yushka slabă curge. Și femeia șarpe șuieră:
  - Spune-ne repede, unde mai ai un contact, care este parola pentru metrou?
  Băiatul strigă din răsputeri:
  - Oricum n-am să-ți spun! Nu voi spune niciodată!
  Femeia a ordonat cu severitate:
  - Atunci dă-l dracului!
  Mâinile lui Serezha erau deja legate la spate, iar asistentul călăului l-a împins brusc pe băiat. Câteva maghiare ciripeau cu simpatie în propria lor limbă:
  - Aaa! Ai! E doar un copil!
  - Foarte goală în frig....
  - Va fi torturat!
  Seryozhka nu știa maghiară, dar a învățat să înțeleagă destul de bine germana - în rest, ce fel de ofițer de informații este dacă nu cunoaște limba unui potențial inamic! Dar el, desigur, a ascuns asta în fața invadatorilor și a încercat să pară mai prost decât el. Unul dintre asistenții mici ai călăului a dat jos masca și a fost forțat să o dea jos. Seryozhka fluieră surprins. Doar o fată, cu părul roșu deschis împletit în codițe subțiri, făcea parte dintr-o echipă de carnivori.
  Tânăra germană, surprinzând privirea băiatului, scoase limba și șuieră, în germană:
  - Sunt puternic! Îți voi sparge și îți voi sparge oasele cu clești înroșiți!
  Seryozhka aruncă o privire spre clește și păli. Dacă dintr-un mic foc de țigări pielea goală doare sub omoplat atât de dureros și dezgustător, atunci ce se va întâmpla când fierul roșu mirosind a iad îi atinge corpul?
  Femeia ofițer a ordonat pe un ton lătrat:
  - Trage băiatul sus pe suport!
  Fata călăului, nepurtand mască, a aruncat cu foarte mare dibăcie un cârlig într-o frânghie puternică care lega mâinile tânărului cercetaș cu un cârlig. Un altul mai masiv, în mască neagră, asistentul călăului, cu ajutorul unui dispozitiv de învârtire, a tras lanțul de care era atașat cârligul.
  Flexibil ca un acrobat, Seryozhka nu a simțit aproape nicio durere în timp ce brațele lui se ridicau și umerii i se învârteau pe picioarele din spate. La urma urmei, desigur, cercetașul avea o vastă experiență în cățăratul prin ferestre, de-a lungul țevilor coșurilor și chiar a luat lecții de la artiștii de circ. Cu toate acestea, călăul asistent, nefiind arătat puterea unei fete, a aruncat cu dibăcie un bloc în picioarele goale ale băiatului și a rupt ferm încuietorile.
  Judecând după grimasă, în ciuda priceperii ei, a fost greu să pună un bloc, iar în umerii și ligamentele băiatului, a cărui greutate se dublase cu mult, o doare. Acum a început adevărata tortură.
  O tânără asistentă în haină albă și mănuși de cauciuc s-a dus la băiatul cercetaș. Ea și-a pus mâna în fața inimii băiatului și a ascultat pulsul, apoi zâmbind cu bucurie sălbatică a spus:
  - Are o inimă foarte puternică, poate îndura multe!
  Femeia ofițer șuieră în rusă:
  - Spune parola!
  Seryozhka, amintindu-și de băiatul-Kibalcich, pe care, probabil, și burghezia l-a răstignit gol pe grătar și a cerut să dezvăluie cel mai important secret, și-a adăugat curaj. Destul de ciudat, dar durerea reală a înăbușit frica și a dat putere să reziste abominației lui Hitler.
  Tânărul cercetaș a exclamat:
  - N-am să-ți spun nimic! Și Hitler va îndrăzni și va miza!
  Femeia, care fusese deja prezentă de multe ori la interogatoriu și și-a pierdut complet orice aparență de conștiință și milă, a ordonat succint:
  - Bay!
  Băiatul a fost luat la bătaie de o fată tânără. Ea trebuie să fie o expertă în lovirea numeroși tineri captivi. Este capabil să provoace durere, dar în același timp să nu încurce până la moarte și să nu permită cuiva să se scufunde din iadul torturii în paradisul unei "opriri" totale a conștiinței.
  Loviturile căzură pe spatele subțire, dar plin de tendințe ale lui Seryozhka, mușcându-l ca niște roiuri de umeri.
  L-a durut, dar băiatul, respirând greu și deschizând gura, nu a țipat de durere. În aceasta și-a imaginat cea mai intensă bătălie, la care participă Malchish-Kibalchish. În locul lui Malchish-Kibalchish, el luptă și comandă - Seryozhka. Numai că se luptă nu cu albii, ci cu adevărații fasciști.
  Iată o tijă de "Tigri" germani îngrozitori, mașini a căror aspect uniform este extrem de înfiorător. Dar acum seamănă cu carton și le toci cu sabia!
  Ofițerul, văzând că băiatul, în ciuda ochilor deschiși, practic nu a reacționat la lovituri, a ordonat aspru:
  - Și acum brazierul!
  Fata-torționar a alergat la brazier și a scos dintr-un sertar un borcan cu ulei de măsline. Și apoi alergă spre băiat și, răsucindu-și fața cu dispreț, începu să-l ungă pe băiat pe tălpile aspre ale picioarelor, care nu avuseseră timp să se înmoaie după o vară desculță.
  Seryozhka a fost chiar încântată când i-au atins picioarele înțepenite și goale, mâinile calde de fetiță și uleiul încălzit. Băiatul a mormăit mulțumit, dar nemilosul călău i-a arătat pumnul și a spus într-o rusă ruptă:
  - Îți vom prăji tocuri băiete! Vei urli ca un lup!
  Seryozhka și-a amintit de filmul "Insula comorilor" pe care îl vizionase în cinema chiar în ajunul războiului. Acolo, o fată deghizată în cabanier a fost și ea amenințată că-și prăjește călcâiele. A însemnat ceva dureros și aparent nu bun. Apoi Seryozhka, de curiozitate, a aprins o lumânare și și-a adus la lumină călcâiul rotund și copilăresc.
  Cum a strigat apoi cu o voce care nu era a lui! Chiar a fost foarte dureros și, pe călcâi, s-a umflat o veziculă violet, pe care era imposibil să te ridici. Așa că de ceva vreme puștiul a fost forțat să meargă cu piciorul drept pe degetele de la picioare. Blisterul, însă, a coborât rapid, dar amintirile au rămas.
  Toamna, când picioarele băiatului erau întărite până la calusuri, Serghei a încercat să treacă peste cărbuni. Așa că unii băieți români au știut să facă. Cu toate acestea, tot l-a ars - se pare că aici aveau propriile lor secrete locale. Dar pe sticlă spartă, tălpile caluse ar putea, dacă îți distribui uniform greutatea, să pășească. Ca să nu mai vorbim de alergarea pe pietre muntoase, ascuțite. Aceasta este aproape norma pentru Serezha.
  Amintiri distrase din momentul în care un mic foc i-a aprins sub picioare. O astfel de tehnică de tortură, prăjiți tocuri goale, încet, dar dureros de lungi. Iar uleiul nu arde pielea groasă și aspră a tălpilor. Și chiar doare atât de tare și, cel mai important, durerea crește treptat, până la insuportabil.
  Spatele, părțile laterale, fesele și chiar și picioarele din spatele lui Serezha erau deja tăiate în dungi sângeroase. Dar durerea se simțea cumva surdă. Poate că combinația mai multor suferințe deodată s-a tocit, sau amintirile eroilor pionieri torturați au dat curaj.
  Dar este cu adevărat un fapt că, în istoria reală, puțini dintre copiii care au căzut în captivitate fascistă s-au despărțit și au trădat secrete în timpul interogatoriului. Adulții au fost despărțiți sub tortură mai repede și mai des. Așadar, pionierii, neînduplecați în temnițele fasciste, nu sunt deloc un mit!
  Seryozhka a simțit la început o căldură plăcută în tălpi, dar apoi a început să ardă, de parcă s-ar fi turnat apă clocotită. Durerea este foarte arzătoare, iar băiatul cercetaș și-a tras cu disperare picioarele, ridicând un bloc greu tăiat cu capete de oțel ale gleznei. Imediat, fata torționarului, aparent așteptând același lucru de la prizonier, a aruncat un buștean greu pe bloc. Durerea ascuțită i-a trecut prin articulații, ligamente și umeri, făcându-l pe băiat să țipe.
  Acum tortura s-a intensificat, mâinile i-au fost literalmente scoase, iar picioarele i-au ars. Serghei Panteleev a citit de mai multe ori cum au fost torturați partizanii în timpul interogatoriilor și, în cel mai dificil moment, pierderea cunoștinței a venit în ajutor. Și apoi căzi ca o temniță adâncă.
  Dar Seryozhka s-a distins doar printr-un cap foarte puternic și prin faptul că nu și-a pierdut creația, chiar și a primit o lovitură bună în cap. Da, iar călăii, probabil profesioniști, știu să tortureze.
  Doare foarte mult, iar apoi femeia ofițer însăși a decis să se distreze. I s-a dat o rangă roșie pe flacără, iar el a început să o ardă, locurile cele mai sensibile, pe corpul musculos al băiatului.
  Și apoi, pentru a reține țipetele, Seryozhka, ca un adevărat erou pionier, a cântat;
  Te vom proteja, pământul meu drag,
  Patrie întinderi nemărginite,
  Poporul rus este unit cu partidul -
  Frost desenează modele pe fereastră!
  
  Am o cravată roșie - un banner stacojiu,
  Era legat de mândrie și conștiință!
  Mergeam într-o vară fierbinte,
  Focul de rubin luminează toamna!
  
  Dar Wehrmacht-ul a lovit brusc ca un baros,
  Soldat sovietic, nu îndura rușinea!
  Îi vom face pe fasciști foarte fierbinți,
  Și Hitler murdar!
  
  Suntem pionieri, toți uniți în rânduri,
  Lupta pentru Patria este scopul nostru!
  Soldatul Rusiei este invincibil în lupte,
  Și cine este nazist, de fapt, doar un ciot!
  
  Du-te în față la chemarea inimii știi
  Deși au vrut să nu-i lase pe băieți să intre,
  Dar nu sta, suntem închiși pe birou,
  Doar pe front vei obține un cinci solid!
  
  Chiar dacă ai noștri se retrag sub foc,
  Dar credem că Wehrmacht-ul va fi învins!
  Trupele noastre se topesc ca un gheață,
  Dar Dumnezeu știe, el a pronunțat o sentință asupra Reichului!
  
  Fata se luptă desculță
  Băieții au scos toate nasurile,
  Înflorește țara tinerilor consilii,
  Și noi, de fapt, suntem cavaleri-vulturi!
  Băiatul cercetaș a cântat, iar durerea s-a retras, nici brazierul, nici metalul înroșit nu-l deranjau și părea chiar și aripi uriașe de vultur desfășurate în spatele lui.
  Enervată, torționarul a smuls un bici încălzit la foc, din oțel, sârmă ghimpată, și a început să-l bată pe băiat pe spatele deja însângerat și rupt.
  Dar Seryozhka a cântat cu tot mai mult entuziasm;
  Vom lupta cu nazismul până la capăt,
  Deoarece nu există lucruri mai importante pentru ruși,
  O pasăre plutește peste lume cu o culoare stacojie,
  Draga noastră privighetoare a devenit șoim!
  
  Mama este tânără, dar deja cărunt,
  Sfinții strălucesc din icoane ca un luciu de chip,
  Tu esti patria mea draga,
  Sunt gata să lupți până la moarte!
  
  Vânând să atârne Reich-ul infernal pe jug,
  Ingeniozitatea a confiscat o mitralieră,
  Și luptătorul este inspirat de un obiectiv înalt,
  A ridicat o grenadă și se duce la tanc!
  
  Doar un băiat și nămol sub picioare,
  Deja îngheț dimineața, dar ești desculț,
  Dar nu se cuvine ca pionierii să plângă,
  Cine este un laș este deja sub Satana!
  
  Prin urmare, nu există loc - cunoaște lenevia,
  Va duce doar la iadul abisului,
  Un altul a exclamat - nu accept frica,
  Jet a tăiat avionul!
  
  Da, băiețelul este gelos pe piloți,
  Ei zboară pe cer - ei zdrobesc întunericul...
  Și ai doar o pușcă ruginită,
  Sunteți comandantul mocitului octombrie!
  
  Dar există un astfel de cuvânt - trebuie să lupți,
  Nicio altă alegere, nici o cale
  Odinioară eram copii simpli,
  Dar războinicii sunt încă în viață, ticălosul este în viață!
  
  Deja lângă Moscova, răul Wehrmacht bate tunuri,
  Din bombele mari, pământul se scutură - întuneric!
  Descrii durerea pământului - înțeleptul Pușkin,
  A venit pe Pământ - frică fără milă!
  
  Când înghețul acționează ace - în căldura verii,
  Ne revigorăm cu o viziune blândă, minunată,
  Ce bine ne-a fost la ora visului zorilor,
  Au alergat desculți, prin ierburile de smarald!
  
  Lasă zăpada sub talpa goală a copilului,
  Dar Stalin îl încălzește pe pionier cu credință!
  Și râsetele ca răspuns au fost foarte sonore,
  Acea retragere în furia unui viscol!
  
  Deci conte știi, așteptând reptilele mamona,
  Să punem capăt puterii, adversari risipitori -
  Acum pământul se cutremură
  Și cerul era acoperit cu o ceață de fontă!
  
  Nu ne-a rupt gerul, pentru că duhul este fierbinte,
  Și urechile lui Fritz au înghețat greu...
  Dar vede pe oricine este cu adevărat văzător,
  Că noi soldații cosim gunoiul asta!
  Călăii germani care îl torturau pe Seriozhka Panteleyev și-au aruncat ochii literalmente peste efort. Fata-torționar a roșit ca un cancer și picături de sudoare noroioasă i-au picurat pe fața drăguță, dar deformată, cu o furie frenetică. Călăii lui Hitler erau neputincioși în fața curajului copilului și a cântecului său eroic.
  De la Moscova, calea spre succesul Stalingradului,
  Mai mulți băieți, dar mintea este un adult,
  Stăm înainte de luptă - un cuplu tânăr,
  Deasupra noastră dau o umbră, în rușinea pinilor!
  
  Ei bine, ce credem în puterea fracturii,
  Că Volga va deveni mormântul lui Fritz pentru toți...
  Ce urâciune a Sodomei tehnotronice,
  Răsturnat în Tartar de către puterea sovietică!
  
  Dumnezeul nostru nu este un idol de ipsos simplu,
  Preceptele duc la succesul lui Lenin,
  Trebuie să luptăm cu hoarda de oțel,
  În poezii se vor cânta isprăvi!
  
  Să știi că cântecul taie mai degrabă oțel decât metal,
  Ea este cel mai vultur fără fire suplimentare!
  Mă rog ca priceperea noastră să nu dispară,
  Ca să nu faci de rușine, prostie-ficțiune!
  
  La urma urmei, există o mulțime de ispite în această lume,
  Uneori chiar îmi este frică pentru viața mea când sunt tânăr...
  Dar dacă inamicul este la ușa ta,
  Asta nu pentru a evita lupta corp la corp!
  
  Cazanul este ferm închis lângă Stalingrad,
  O Volga care a alergat de-a lungul câmpului de luptă...
  Nu poți trece prin acest institut în lipsă,
  Necesar pentru spirit de lipit și privare!
  
  Vom veni chiar și cu tristețe până la sfârșit în mai,
  Niciunul dintre slavi nu a văzut captivii celor supuși,
  Vom câștiga, știu sigur
  Ne vom plimba cu un cântec în pajiştile întinse!
  
  Dar Wehrmacht-ul s-a stricat - suntem la atac,
  De asemenea, era foarte înfricoșător lângă Kursk...
  Cazaci cu îndrăzneală cu o sabie și o pălărie,
  S-au aruncat la "Tigru", bătutul Fritz cu curaj!
  
  Am luptat acolo, așa cum au nevoie pionierii,
  Au aruncat bombe, omizi în spray...
  Deși este greu, cu scoici se încordează,
  Doar gândurile noastre au început să triumfe!
  
  Ce a făcut "Tigrul" - doar și-a aruncat colții înapoi,
  "Pantera", de asemenea, am coborât pielea...
  Ne apropiem de Nipru - toamnă de foc,
  Când vom fi la Berlin cu tine?
  
  Nu există loc în sclavie - nici un paradis,
  Deoarece a apleca spatele rușilor este rușinos,
  Înflorește, fii pentru totdeauna plin, marginea albă,
  Pentru a crește urmași nobili!
  
  Aici Kievul este un simbol al unității noastre,
  L-am luat cu asalt desculț!
  Pentru gloria păcii, în soarele comunismului,
  Haide, atacând Wehrmacht-ul, noi băieți!
  
  Și la Minsk, luați, s-au alăturat Komsomolului,
  Deși un an cu siguranță nu a fost suficient,
  Dar l-am bătut atât de furios pe Fritz,
  Că toată lumea a recunoscut - suntem soldați ruși!
  
  Și va fi necesar - stăpânim munții,
  Știința va da putere - ceea ce nu poate fi măsurat,
  Ne-a fost greu, ne era frig, murim de foame,
  Dar nu ceda lenei otrăvitoare!
  
  Da, mulți dintre ai noștri nu s-au întors din luptă,
  Au mai rămas mile și mile de cadavre,
  Dar să știi, la Berlin, întâlnim tineri,
  Soțiile mai în vârstă se văitau peste mormânt!
  
  E bine că le-am dat adversarilor,
  O astfel de putere nemărginită a fost spulberată,
  Comunismul ne-a deschis distanțe sfinte,
  Calea, arătând pentru Mama Rusia!
  Da, atunci Seryozhka a arătat cea mai înaltă clasă și a reușit să scape din captivitate.
  Și a fost doar eroismul copleșitor al băiatului.
  Oleg Rybachenko și-a arătat priceperea în timp ce lupta.
  Și acum picioarele goale ale băiatului au aruncat cu ace otrăvitoare asupra naziștilor. Și au căzut naziștii morți.
  Dar fata Margarita a aruncat cu degetele goale câteva grenade. Și un alt tanc fascist s-a răsturnat.
  Băiatul și fata cântau în timp ce trăgeau în dușman;
  Credem în Tatăl Suprem,
  Pe care oamenii l-au numit Rod...
  Îi vom fi credincioși până la capăt,
  Pentru Patria Mamă, pentru fericire și libertate!
  
  Fie ca comunismul să fie în gloria veșnică,
  Ceea ce oferă cu generozitate fericire întregului univers...
  Și revanșismul crud nu va trece,
  Să risipim norii și vremea rea se va duce!
  
  Fie ca gloria Familiei să fie pentru totdeauna,
  În numele Patriei noastre, Rusia...
  Îndeplinește un vis măreț
  Când va veni Hristos Mesia!
  
  Suntem pionieri, luptători curajoși,
  Fie ca Lada să fie cu noi pentru totdeauna...
  Mamele și tații sunt mândri de noi,
  Este necesar să lupți cu curaj pentru Rusia iubirii!
  
  Marele Dumnezeu Alb va fi cu noi,
  Hristoase, Svarog, Sfânta Maria...
  Vom răsuci toți adversarii chiar în corn,
  De când arienii domnesc în Rusia!
  
  Creatorul a creat Pământul,
  Răspândește vioi întinderi de spațiu...
  La urma urmei, el are o cantitate suficientă de putere,
  Mări create, deșerturi, munți!
  
  În Numele lui Isus, Familie glorioasă,
  Dorința de a juca împlinește...
  Și în curând va fi paradisul - va veni timpul,
  Când totul înflorește în luna mai strălucitoare!
  
  Fetele desculțe aleargă
  Nu le este frică de zăpadă acerbă...
  În curând vor aranja un kaput pentru Hitler,
  La urma urmei, rușii au fost întotdeauna capabili să lupte!
  
  Perun ne va ajuta să câștigăm lupta,
  Și Zeița Lada va vindeca rănile....
  Vom patrie pentru totdeauna cu tine,
  Rusia visează să lupte cu curaj!
  
  Suntem pionieri, copii curajoși,
  În tija de atac asupra monștrilor fasciști ....
  Bravo baieti si fete
  Continuați munca glorioșilor comuniști!
  
  
  Ne vom dărui inimile pentru Patria Mamă,
  Așa cum marele glorios Lenin a lăsat moștenire...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Vino, cred, la cel mai mare obiectiv!
  
  Nimeni nu ne poate învinge să credem
  Cu privire la șansele de a se răzbuna asupra hoardelor infernale...
  Mișcăm cu îndrăzneală Fuhrer-ul în față,
  Rusia va sparge adversarul!
  
  Naziștii l-au luat cumva prizonier pe băiat,
  Au ars călcâiele cu focul cu fier....
  Și o lună întreagă l-au torturat pe flăcău,
  Dar nici n-au putut vomita!
  
  Era un copil dezbrăcat, care urma să fie împușcat,
  Gerul este cel mai puternic, picioarele sunt ca focul....
  Vântul a suflat și pinii s-au legănat violent,
  Și undeva avionul a lovit!
  
  Dar băiatul a rezistat până la sfârșit,
  Deși biciul a fluierat foarte îngrozitor....
  Și pionierul cu Patria și-a luat rămas bun -
  Nu este nevoie de lacrimi și să nu urle în față!
  
  În cele din urmă a scuipat în fața lui Fritz,
  Și am primit un glonț gol în piept...
  Au șoptit - buzele băieților se duc la rai,
  S-a prăbușit într-un râu de zăpadă deja epuizat!
  
  Dar soldații l-au răzbunat,
  Au spart Fritz-ul ca paharul acela...
  Și rușii au ajuns la Berlin,
  Deși este greu să te lupți cu un fascist!
  
  Fetele mergeau desculte,
  Tocurile li s-au întunecat de iarbă...
  Și unde s-au dus frumusețile picioarelor rusești,
  Răsadurile aurii de spiculeți au crescut!
  
  Pe scurt, i-am învins pe naziști,
  Lada ne-a ajutat foarte mult cu asta....
  A terminat bătălia de la Berlin -
  Dar Führer-ul este o forță - Satana!
  Copiii au cântat și au continuat să lupte. Da, au trecut prin multe.
  De exemplu, Andreika a fost capturată la vârsta de unsprezece ani.
  A fost scufundat gol și neajutorat într-o zi geroasă dintr-o gaură de gheață. Au fost torturați și în public. Și oamenii priveau.
  Când băiatul a devenit albastru de frig, au început să-l încălzească cu bice. Trupul subțire de copil sărea după fiecare lovitură. Apoi, Andreika a început să toarne sare pe răni.
  Și au adus torța la picioarele goale, copilărești. Mirosea a carne arsă. Apoi focul a fost adus în pieptul osos al băiatului. Andreika este deja slabă și tulburată țipând. Pielea copiilor formată de vezicule, răni arse. Tânărul pionier și-a pierdut cunoștința de mai multe ori în urma unui șoc dureros.
  Andreika și-a strâns dinții cu disperare. Dar tot striga de durere de mai multe ori.
  Atunci călăul a început să-și rupă degetele de picioarele copiilor. Și până la urmă i-au ars o stea cu cinci colțuri pe piept.
  Andreika s-a oprit apoi mult timp.
  Băiatul a primit câteva zile să se odihnească și din nou a fost torturat pe suport. I-au bătut pe picioarele goale cu un bici de fier înroșit. Apoi au dat foc părului de pe cap.
  Au torturat copilul pe jumătate până la moarte.
  Lara a fost și ea audiată. Fata a spus cu curaj:
  - Nu voi spune nimic.
  A fost bătută cu sârmă ghimpată și apoi scoasă în frig noaptea într-o cămașă ruptă și însângerată. Dezbrăcată, desculță, cu spatele tăiat, Lara a fost dusă prin frigul amar. Neamțul însuși a înghețat și a dus-o înapoi la colibă să se încălzească, în primul rând.
  Fata Lara a suferit mult, dar a rezistat. Așa că nu a spus altceva decât aroganță.
  Apoi călăul fascist a ars-o desculță, înțepenită în călcâiul rece, cu un poker ca să-l înroșească de căldură. Lara urlă și își pierdu cunoștința.
  Au turnat peste ea o cadă cu apă înghețată și au ars-o, dând la viață celui de-al doilea călcâi rotund și gol al fetei.
  Și, desigur, este foarte crud. Lara nu a mărturisit niciodată. A fost torturată puțin mai târziu cu electricitate. Cu siguranță a durut foarte mult.
  Fata nu a suportat șocul electric și a început să vorbească prostii. Atunci Larei i-a venit ideea să le spună naziștilor că știe unde ascunseseră aurul partizanii.
  Așa că Larei i sa odihnit, a fost hrănită bine și i s-au făcut câteva injecții de întărire. Apoi m-au dus în pădure. Iar fata i-a condus la o ambuscadă de partizani. Și în timpul luptei, ea a fost o sandală și a fugit prin zăpadă.
  Călcâiele la frig chiar au încetat să mai doară și veziculele nu au durut atât de tare.
  Lara a supraviețuit. Dar naziștii l-au arestat pe băiatul Vadim pe care l-a numit sub tortură.
  Vadim era fiul primarului și nu avea nimic de-a face cu partizanii.
  Dar băiatul era dezbrăcat și condus desculț prin gerul din costumul de baie. Și apoi l-au pus pe suport.
  Și a mărturisit totul și și-a trădat până și tatăl și mama. Bineînțeles că au fost și torturați.
  Băiatul Vadim a fost torturat multă vreme. Și apoi, împreună cu mama, au condus desculți și prin zăpadă prin tot orașul. Ne-au atârnat semne de gât: suntem partizani. Și băteau femei și băieți pe spatele gol cu bice.
  Și a atârnat desigur. Dar primarul nu a trăit să vadă execuția și a murit sub tortură.
  Larei i-a părut puțin rău pentru Vadim. Dar cel mai probabil a trădat-o.
  Războiul nu cunoaște milă.
  Și acum o bătălie aprigă este în plină desfășurare. Și toate obuzele și bombele noi cad la pământ.
  Și pionierii luptă.
  Băiatul Seryozhka, trăgând, a remarcat:
  Nu poți sugruma cântecul nostru, nu îl poți ucide! Nu vei ucide!
  Cum a reușit să scape? Un pic norocos aici. Nemții sunt foarte supărați că băiatul cântă în timpul torturii, l-au luat și nu l-au spânzurat. Și am decis să venim cu ceva mai sofisticat.
  Și niște torturi de încercat complet inumane.
  Băiatul a fost lăsat să se miște puțin. Și l-au otrăvit în mașina către lagărul morții pentru experimente.
  Dar copilul a reușit să găsească un gol în mașină și să scape. Crăpătura a fost creată accidental dintr-un fragment de bombă și nu a fost observată. Și împreună cu fata Seryozhka a fugit. Și erau desculți și au trecut prin zăpadă. Dar copiii sunt căliți, au rezistat frigului. Și am ajuns în prima linie.
  Da, naziștii presează foarte tare.
  Și bombele sunt aruncate extrem de des. Și obuziere sunt plantate pe pozițiile pionierilor.
  Copiii răspund reîncepând să cânte;
  Sunt un băiat care s-a născut într-o țară sfântă,
  Ceea ce se numește nelimitat cunoaște Rusia...
  Și nu există loc mai bun de știut pe tot pământul,
  Și oricum l-ai cere lui Dumnezeu cu o credință înverșunată!
  
  Dar s-a născut un ateu înfocat
  Într-un mod cinic, în acest secol douăzeci și unu...
  Vreau să construiesc un paradis minunat cu mâna mea,
  Unde ar deveni zeii înșiși oamenii!
  
  Dar acum am intrat în secolul al XX-lea turbulent,
  Și am avut un băiat cu care să lupt acolo...
  Fie ca isprava eroului Rusiei să fie cântată,
  Noi, rușii, am fost întotdeauna capabili să luptăm!
  
  Curajul nostru trăiește în inima tânără,
  Și sângele îmi fierbe violent în vene...
  Victoriile au deschis un cont nelimitat,
  Ne luptăm sălbatic băieți zi și noapte!
  
  Spre gloria vitejii noastre Rusii,
  Care har îi va da Ladei...
  Putem vâsli cu zel cu vâsle în Eden,
  Vom primi o recompensă nelimitată!
  
  Aici este credința noastră și puternicul zeu Svarog,
  Și fulgerul pe care Perun însuși îl aruncă...
  Pentru noi, Toiagul etern va semna jurământul,
  Și victoria vă așteaptă în luna mai strălucitoare!
  
  Suntem ruși, mari fii ai pământului,
  Cred că vom zbura pe Marte în curând...
  Știu că m-am născut pentru a crea victorii,
  Să triumfe Abel, nu Cain!
  
  Ne vom dărui inimile pentru Patria noastră,
  Serviți Rusia cu mintea și baionetele...
  Heruvimul își va întinde aripile din paradis,
  Vom trece cu pumnii asupra naziștilor!
  
  În nimic, inamicul va avea o șansă,
  Wehrmacht-ul nu ne va aduce în genunchi...
  L-am lovit pe Fritz chiar în ochi
  Pentru gloria celor mai importante generații!
  
  În Rusia, fiecare războinic dintr-o iesle,
  Bebelușul trage mânerele la mașină...
  Ordinul lui Svarog - ucideți Fuhrerul -
  Lada va oferi o recompensă generoasă!
  
  Nu există nimic altceva în lumea noastră
  Mai scump este steagul victorios, stacojiu, roșu...
  Barca s-a rupt, vâsla a crăpat,
  Este periculos să lupți cu Patria noastră!
  
  Nimeni nu știe unde este marginea universului,
  Unde merg astronauții...
  Svarog cel Preaînalt, regele atotputernic,
  Și cavalerul va primi granturi de la el!
  
  
  Nu-ți fie teamă, fasciștii nu ne vor sparge,
  Deși în această lume, cu ei Statele Unite, cu lei...
  Și viața nu va fi întreruptă, știu firul,
  Nu vor bate patria cu cizme!
  
  Avem putere militară, credeți
  Și tancurile, avioanele demonilor sunt mai cool...
  Fiara fascismului va fi învinsă,
  Fuhrerul și complicele Ducelui sunt spânzurați!
  
  Steagul este roșu, acesta este un steag foarte puternic,
  El scânteie ca o pungă roșie peste univers...
  Membrul Komsomol la pus pe Fritz în vintre,
  Cu călcâiul, gol, și nu alb!
  
  Cred că vom intra curând în Berlin,
  Cu un cântec victorios al comunismului curajos...
  Și îi vom mătura pe toți fasciștii,
  Ca să nu existe ticăloși ai revanșismului!
  
  Și atunci va fi paradis în univers,
  Trâmbițele puternicilor heruvimi cântă...
  Luptă pentru Patria și îndrăznește,
  Cu Rusia Rod și suntem invincibili!
  TESTE ALE MICULUI PRINȚ
  Oleg a ajuns în turn în aceeași chilie cu Natasha. Purta un costum scump, dar rupt pe alocuri. Sabia și toate armele au fost luate în timpul captivității și au fost căutați nepoliticos, luând bani și bijuterii. Dar deocamdată au lăsat cizme și un camisol. Și tu stai pe un mănunchi de paie. Acum ești un băiat de vreo treisprezece ani în Evul Mediu. Adică puțin mai puțin de doisprezece pentru secolul douăzeci și unu. Dar corpul este antrenat, prințul, desigur, este dezvoltat prin exerciții fizice și scrimă. Dar nu la fel de puternic și rapid ca atunci când Oleg era în trup nemuritor. Dar și acest corp este bun. Mai mult sau mai puțin sănătoși, toți dinții intacți, dar mai sensibili. Aici, în timpul arestării, l-au uimit cu o bastlă și, pe cap, i s-a umflat un cucui greu.
  Coiful de aur a fost luat. Și legat de gât de perete. Dar lanțul este lung și te poți ridica. Alături de el este mama lui. Natasha s-a schimbat puțin. Nu atât de lați și musculoși, deși femeia este zveltă și puternică, nici una dintre cele slabe, deși nu o vrăjitoare nemuritoare. Puțin mai în vârstă decât Natashka, în vârstă de aproximativ treizeci de ani după standardele moderne și foarte frumoasă, fața ei este mai delicată și nu atât de dură. O femeie matură, puțin mai palidă decât Natashka, care era întunecată de arsurile solare, iar părul ei este blond, dar nu albastru, ci ușor auriu.
  Ea a fost prima frumusețe a regatului, care a născut doar doi copii și, prin urmare, făcând sport, a reușit să mențină o siluetă de fetiță. După standardele Evului Mediu, arată pur și simplu super!
  Până când regina a fost jefuită, oameni speciali și loiali au fost capturați fără rezistență. Și are bijuterii, o rochie foarte scumpă, multe bijuterii, chaboți brodați cu perle și aur. O tânără frumoasă, bogată și, în exterior, destul de calmă. Deși nu era în cătușe, și lui Oleg chiar îi era rușine să fie legat ca un cățeluș și că costumul lui era rupt pe alocuri, perforat și erau vizibile pete de sânge.
  Dar au vrut să-l ia pe prinț în viață, după ce se pare că au primit un ordin strict și nu l-au înțepat, nu l-au tăiat, ci doar ușor uimiți. Deși băiatul luptător a rezistat cu disperare.
  Dar este clar că îi așteaptă teste mai dure înainte. Regina stă pe un pat cu un pat cu pene și perne, lângă ea este o servitoare.
  Oleg și-a amintit filmul: "Doamna și tâlharul". Și acolo o femeie frumoasă, sau mai bine zis fata era ținută într-un turn mai mult sau mai puțin acceptabil, cu un pat și un pat de pene și o slujnica. Iar bijuteriile au fost luate abia înainte de execuție. Și acum se confruntă cu executarea. Și nu securea umană a călăului, ci arderea pe rug de către Inchiziție. Abia înainte de asta, torționarii vor învinge cu brutalitate informațiile de care au nevoie despre cei foarte bogați, despre comorile coroanei și, cel mai important, despre o relicvă sacră care le poate da inchizitorilor o putere colosală și poate putere asupra lumii!
  Oleg Rybachenko tremura, își pierduse obiceiul corpului său obișnuit, deși tânăr și sănătos. În mod neplăcut, gulerul de oțel a frecat gâtul copilului. Și în general este umilitor să stai pe un lanț, ca un câine. Și avea puțină personalitate și un prinț, adică mândru. Când ești asta și tu și nu chiar tu. Și este umilitor să te simți ca un cățeluș.
  Natasha se uită la el. Ea nu este chiar ea - aspectul unei regine. Și mintea și percepția ei și a ei. Memoria fostului purtător există. Dar vrăjitoare războinice. Și ai memorie dublă. Și Oleg Rybachenko, care a fost deja într-o mare varietate de misiuni și linii diferite, și prințul, care are mai puține aventuri, dar și la vârsta de treisprezece ani, personajul său este în mare măsură format.
  Și există și obiceiuri. De exemplu, a sta pe paie murdare este neplăcut și dezgustător, costumul prințului este elegant și relativ curat. Și da, vreau să mănânc. Și n-ar strica să bei. Și ce vor da ei să bea prizonierilor?
  Vor fi ținuți pe pâine și apă, ca niște prizonieri obișnuiți? Sau vor da ceva mai luxos și potrivit pentru regi.
  Aici, în romanul "Zece ani mai târziu", în Bastilia, prizonierii erau bine hrăniți. Dar poate fi doar o invenție artistică. Sau oamenii nobili sunt bine hrăniți?
  Oleg a oftat și a întrebat-o pe regina Natasha:
  - Să fim gata?
  Fata cu cel mai august sânge a declarat hotărât:
  -Mereu pregătit!
  Băiatul prinț a vrut să spună altceva, dar ușile celui destul de mare scârțâiau. Cineva a întors cheia lacătului. Și apoi s-au deschis dintr-un metal foarte gros și camera a intrat. Câțiva paznici mari de închisoare pregătiți special, de asemenea, câțiva călăi în haine, doi preoți în sultani și o femeie în ținută monahală.
  Preotul mai înalt aruncă o privire către regină și spuse sec:
  - Luați-i toate bijuteriile și amuletele!
  O femeie în sutană monahală s-a apropiat de Natasha și, punându-și mănuși din piele subțire, a spus cu umilință:
  - Scuzați-mă, Maiestate, trebuie să vă cercetez ca să nu ascundeți nicio amuletă care să-l împiedice pe diavol să se pocăiască chiar și sub tortură!
  Preotul a remarcat cu severitate:
  - Aceasta nu este maiestate, ci un suspect în vrăjitorie! Dacă rezistă, gardienii o vor ține!
  Natasha a spus cu mândrie:
  - Eu însumi nu merit!
  A început să-și dea jos bijuteriile. Oleg și-a amintit de romanul Ivanhoe. Și împreună cu Rebecca au îndepărtat toate bijuteriile și țesăturile orientale strălucitoare. A rămas doar într-un halat alb, picioarele mici ale fetei erau goale. Da, se vede că nu este foarte plăcut să mergi desculț pe pământul accidentat englezesc pentru o fată dintr-o familie bogată cu tălpi necălite. Sau poate rece. Apropo, în adaptările lui Ivanhoe nu este clar dacă Rebecca este desculță sau nu.
  Dar mă întreb dacă regina Natasha va fi distrusă?
  Călugărița a pus într-o pungă tiara, cerceii, inelele și brățările. Apoi a cerut politicos permisiunea s-o atingă pe Natasha pentru a vedea dacă a ascuns ceva.
  Preotul a ordonat cu strictețe:
  Trebuie să fie dezbrăcată!
  Natasha s-a înroșit și a bătut cu piciorul în pantof:
  -Cum indraznesti!
  Preotul mârâia:
  - Ar trebui să fii examinată pentru pete de vrăjitoare! Și nu vă jenați, veți fi goală atârnată pe suport cu fiul dvs.! Cu excepția cazului, desigur, să mărturisești imediat și să descoperi unde sunt ascunse comorile!
  Natasha mârâi furioasă:
  - Niciodată!
  Preotul a lătrat înapoi:
  - Ține-o! Să facem o căutare mai amănunțită!
  Gardienii au prins-o foarte strâns pe regina. Și călugărița în mănuși a început să-și desfacă corsetul. Natasha a rezistat cu disperare și a încercat să lovească cu piciorul. A fost lovită brusc în față de un gardian și regina a țipat. Călugărița era un temnicer cu experiență și și-a desfăcut rochia foarte inteligent și a rupt-o. Apoi au venit bluza și fusta. Natasha se simțea rușinată. Oleg este un amestec de indignare și, în același timp, entuziasm al unui adolescent, în care o femeie frumoasă este dezbrăcată. Aici pantofii au fost smulși de la regină și apoi ciorapii. Ce picior grațios are. Picioarele Natașei, deși erau frumoase, erau mari și s-au întărit din cauza mersului constant desculț. Si regina le are mai mici, si mult mai rasfatate.
  Iată un ciorap mințit apoi altul. O altă fustă a fost eliberată cu dibăcie de o călugăriță. Regina a rămas desculță, și într-un sutien brodat cu diamante, și chiloți. Acestea sunt toate hainele augustului dezonorat.
  Călugărița se întoarse către preot, se pare că șeful inchizitorilor. El a ezitat, dar un alt bărbat într-un sultan bogat și un turban cu smaralde a intrat în chilie. El a spus cu înverșunare:
  - Păi ce mai aștepți, dezbracă-o mai departe! Vrăjitoarea trebuie căutată până la capăt!
  De la regină, călugărița a scos cu grijă sutienul, apoi a scos chiloții. A dezvăluit sânul lui Venus. Natasha a vrut să-l acopere și a ars literalmente de rușine. Dar mâinile ei erau ținute de temniceri puternici și instruiți.
  Oleg a simțit cea mai puternică emoție în sine. O femeie frumoasă era dezbrăcată în fața unui adolescent, iar în Evul Mediu băieții, deși nu mari ca statură, erau foarte dezvoltați. Perfecțiunea masculină a prințului s-a ridicat și s-a umflat la limită. Îmi doream atât de mult să-mi folosesc mâinile, dar în prezența altor oameni este păcat să fac asta.
  Inchizitorul din sultanul cu smaralde a ordonat:
  "Verifică-i pe Charles pe corpul ei pentru semne de vrăjitoare..."
  Preotul a apărut într-o femeie goală, frumoasă și curbată. Regina făcea exerciții și îngrădi în mod constant, așa că nu avea exces de grăsime și se vedea chiar și o presă, deși nu la fel de proeminentă ca a Natașei în fostul ei corp. Este frumoasă, dar în exterior inchizitorul a păstrat o față impenetrabilă. Și mâinile și mănușile lui aproape au atins corpul, iar examinarea reginei era de interes comercial. Dar pielea unei tinere, curată, netedă, fragedă, palidă, de vreme ce regina putea să facă plajă rar și numai acolo, ca să nu fie văzută.
  Dar era clar că ea nu avea defecte și pete. Oleg a simțit brusc că entuziasmul i s-a domolit. Era încă prea mic pentru a fi copleșit de hormoni și a suferi dureros când nu pot fi aruncați. Dar mama lui este umilită și călăii o examinează. Și nu mai excită, ci provoacă furie. Furia furtunoasă a celui mai august și răsfățat băiat.
  Oleg, profitând de faptul că lanțul de pe guler este destul de lung, a sărit în sus și a reușit să ajungă cu piciorul în spatele inchizitorului care își cerceta mama. Lovitura a fost dureroasă, iar preotul a căzut. S-a lovit cu capul, dar nu puternic în stomacul reginei, iar ea l-a lovit cu genunchiul în bărbie.
  Inchizitorul într-un sultan cu smaralde a strigat:
  - Ia catelul asta si toarna-l in el, cu tije bine!
  Preotul de mai jos a răspuns:
  - Nu poți biciui persoana august fără o decizie judecătorească!
  - Și tortura?
  Preotul a răspuns în șoaptă:
  - Instanța a dat deja permisiunea pentru tortură, dar fără mutilare și doar pentru a obține informații!
  Inchizitorul a remarcat furios:
  - Și tortură pentru a obține o mărturisire în vrăjitorie?
  Preotul șopti încet:
  - Împăratul are nevoie de comori și chiar promite că îi va lăsa pe băiat și pe femeie să plece dacă îi spun și dau intrarea în cache!
  Inchizitorul din sultan a spus furios:
  - De ce trage? Să torturăm chiar acum regina și prințul! Mai mult, ei nu vor să vorbească!
  Preotul dădu din cap.
  - Nu are sens să tragi! La subsolul lor!
  Oleg a fost prins de gardieni și a început să-și smulgă brusc hainele. Erau foarte puternici, aparent selectau special pe cei mai buni prizonieri pentru a-i păzi pe cei mai valoroși prizonieri. Prin urmare, au rupt literalmente camisola, cămașa, pantalonii, au rupt cizmele. Oleg era complet gol, doar în pantaloni scurți.
  I-au desfăcut gulerul și l-au târât pe scări împreună cu Natasha. Oleg s-a gândit că, probabil, așa, în aceleași pantaloni scurți, l-au dus pe Malchish-Kibalchish în camera de tortură. Cu toate acestea, Oleg are încă un avans față de adevăratul prinț, va simți o durere reală, dar oricum nu va muri cu adevărat, dar descendenții familiei regale ar fi mult mai frică în locul lui, din moment ce nu poate număra pe un cont Happy End pentru. Chiar dacă spui un secret, tot te vor arde ca pe un vrăjitor - nimeni nu are nevoie de un martor suplimentar.
  Drumul până la subsol nu este prea lung, totul într-un singur turn. Pentru prizonierii nobili de mai sus, locul interogatoriului este mai jos.
  Deși Oleg auzise că era mai bine să nu se uite la instrumentele de tortură, se uita curios. Există un arsenal foarte bogat al Inchiziției. Și ce pur și simplu nu a fost. Și clești, și cârlige, și tije, și burghie și o mulțime de alte articole.
  Oleg a fost întâmpinat de un călă roșcat, specialist în torturarea copiilor. Se uită la băiatul frumos și musculos, iar ochii i se treziră de poftă voluptoasă.
  Prinzând grațiosul picior gol al băiatului frumos, ea a guturat:
  - Ce frumos să torturi un băiat atât de drăguț!
  Ea a smuls cu dibăcie clești înroșiți din șemineu și le-a aplicat pe călcâiul rotund al lui Oleg. Durerea pentru talpa neîntărită a prințului a fost îngrozitoare și el a tresărit, rupându-și piciorul cu un strigăt.
  Călăul roșcat a râs și a împins fierul, roșu de căldură, în stomacul băiatului. Și cum să lovești cu o cizmă în vintre. Oleg și-a tăiat răsuflarea.
  Și roșcata a dat din cap.
  - Dă-i dracu pe amândoi!
  Tortura antică. Mâinile sunt legate la spate și strânse, ceea ce îi doare foarte mult pe cursanți. Oleg și-a simțit călcâiul ars arzând și a văzut vezicule pe pielea abdomenului. Dar i-au răsucit mâinile și l-au tras în sus. Și articulațiile sunt scoase din umeri. Natasha sau regina este complet goală. Și ea este trasă în sus pe un suport. Puteți vedea cum s-au încordat mușchii fetei. Natasha încearcă să lovească, dar mușchii ei nu sunt atât de puternici, iar abilitățile ei sunt cool.
  Oleg se simte arcuit și aplecat, dar călăul se zvâcnește brusc și articulațiile sunt răsucite și picioarele goale ale băiatului sunt smulse de pe podea. Aici este ridicat. Picioarele sunt introduse în bloc, din care greutate suplimentară și mult mai dureroasă.
  Oleg simte că i se prind gleznele în ciorapi. Sunt grele și au cârlige pentru agățarea greutăților și întinderea victimei. Băiatul strânse din dinți mai greu pentru a nu țipa. Trebuie să fii curajos în fața torturii.
  Spune-ți că nu prea doare. Așa se face băiatul care a fost torturat de naziști. Au băgat ace sub cuie și el și-a imaginat că era o înțepătură de arici.
  Sau Malchiș-Chibalchiș. Când a fost torturat, i s-a dat putere că dușmanii săi le era și mai frică de el.
  Aici atârnă greutatea de cârlig. Durerea în corpul întins devine mai puternică. Și aici este regina goală, și tot ea pe stejar. Natasha suferă, și-a aruncat dinții și încearcă să nu scârțâie. Pielea ei este atât de albă, nu măsline aurie, bronzată ca de obicei. Tânăra transpiră de durere, iar de ea i se agăță și greutăți. Corpul musculos și tonifiat al reginei se încordează.
  Oleg simte excitare în sine și perfecțiunea masculină crește din nou. Diavolul roșu râde și mârâie:
  Băiatul este entuziasmat!
  Și și-a rupt brusc chiloții și și-a strâns mingile cu mâinile. Și sunt atât de puternici.
  Oleg nu a suportat și a țipat. Ochii i s-au întunecat de șocul durerii. Se pare că ouăle sunt pe cale să spargă. Este într-adevăr o asemenea tortură încât generalii sovietici s-au prăbușit.
  Călăul cu părul roșu șuieră:
  - Spune-mi, unde este intrarea în vistierie?
  Cărturarii scârțâiau cu pixurile, gata să noteze o mărturisire ruptă pe raft.
  Oleg șuieră:
  - Da, te-ai dus...
  Roșu a strâns mai tare și Oleg a leșinat. M-am trezit dintr-o găleată cu apă rece. Durerea a revenit odată cu conștiința. Ligamentele sunt întinse pe suport, dar doare mai ales în zona inghinală, cu mingile pe jumătate zdrobite. Căpuşă prosteşte dureroasă şi arsă la călcâi. Călăii atârnă greutăți suplimentare, de la care durerile de umeri și ligamente se intensifică. Se pare că brațele și picioarele sunt pe cale să se desprindă.
  Oleg încearcă să se liniștească că nu-l vor lăsa să se rupă și că întinderea se va termina în curând. Între timp, imaginează-ți că ești un pionier. Sau... Aici Natasha a fost întinsă bine și au început să-l bată cu biciul. Călăii au biciuit fără prea multă răutate, fără grabă, pentru a provoca durere maximă. Natasha cu experiență poate fi văzută de-a lungul secolelor de viață și mii de misiuni a învățat să controleze durerea și emoțiile și nici măcar nu geme. Mai mult, zâmbește.
  Starea de spirit a lui Oleg crește și ea. Dar dacă îți imaginezi că durerea este plăcută? Unora le place. Nu o salcie, ci o tijă de fier s-a prăbușit brusc pe spatele băiatului, roșcata însăși a lovit-o cu pumnul. Corpul prințului se cutremură. Oleg se cutremură și mârâi:
  Ei bine, tu ești Satana!
  Roșcata a lovit din nou... Pielea bronzată a prințului a izbucnit... S-a vărsat sânge.
  Apoi a mârâit:
  - Un brazier sub picioare si decojiti cu biciul.
  Când bice sunt biciuite, nu este atât de înfricoșător. Dar tălpile goale ale băieților erau mânjite cu ulei, iar sub ele s-a pus un brazier. Focul a aprins. Și șuvoaie fierbinți de aer lovesc călcâiele copiilor. La început durerea nu a fost atât de puternică. Dar căldura s-a acumulat și a ars mai tare. Și regina Natasha a fost și ea prăjită. Și este atât de frumos când picioarele atât de seducătoare ale unei fete sunt în flăcări.
  Oleg se simte din nou trezit, deși mingile îi sunt umflate de la strângerea puternică a mâinii călăului. Și erecția a fost foarte dureroasă. Iar loviturile de bici pe corp aproape că nu sunt vizibile pe fondul durerii care a inundat ligamentele întinse ale corpului și călcâiele prăjite.
  Aici, roșcata a luat o tijă de fier cu un capăt înroșit și cum a înfipt-o în subsuoară lui Oleg. Din nou durerea, băiatul se zvâcnește și aproape și-a dislocat maxilarul pentru a nu țipa.
  Cel cu părul roșu foșnește, arătând dinții mari ca ai unui cal:
  - Spune-mi unde este intrarea în vistierie!
  Și a ars-o în cealaltă, copilărească, subsuoară a prințului. Apoi a coborât din nou tija în șemineu. am inceput sa ma incalzesc. Oleg a stors un zâmbet, durerea a umplut corpul copilăresc al prințului, dar a provocat și emoție, din care senzațiile erau aproape plăcute.
  Diavolul cu părul roșu, după ce a încălzit bine toiagul, a scos-o și a adus-o la fața copilărească a lui Oleg, urlând:
  - Vorbește cățeluș! Ei bine, unde sunt ascunse comorile?
  Băiatul a răspuns cu îndrăzneală:
  - Unde? În Karaganda!
  Fierul fierbinte atinse obrazul neted și copilăresc al băiatului. Oleg Rybachenko a simțit o durere sălbatică și, în același timp, se temea că va fi mutilat. Și chiar îmi doream să mărturisesc. Dar apoi m-a lovit în cap. Fii ca un pionier pe rafturi! La urma urmei, tortura nu i-a putut rupe.
  Roșcată mârâi:
  -Vrei să vorbești?
  Și deja celălalt obraz era desfigurat de durere de o tijă. Oleg tăcea. Femeia călăul a întors robinetul, iar brazierul de sub picioarele goale ale băiatului a aprins mai intens. Apoi, la semnul ei, doi călăi asistenți au luat din șemineu bice deja speciale din sârmă ghimpată, care au devenit roșii.
  Oleg se cutremură. Părea înfricoșător. Dar durerea este, până la urmă, o senzație puternică și poate, cu o anumită mentalitate, să fie plăcută.
  Imaginează-ți doar că ești biciuit cu o mătură în băi. Și băiatul chiar a zâmbit când sârma ghimpată, roșie de căldură, i-a căzut pe trupul deja bătut.
  Dar doare, doare foarte mult și ești literalmente într-un tsunami de suferință. Pentru Evul Mediu, tortura este foarte cool. Și regina Natasha a fost biciuită cu o sârmă încinsă. Și ea zâmbește ca o prostituată când un client îi intră în chiloți și își gâdilă păsărica cu mâna.
  Din astfel de gânduri, băiatul-prinț experimentează o emoție puternică, iar perfecțiunea sa masculină iese ca un cuier. Roșcată supărată. Se apropie de șemineu, scoate din foc o fâșie largă de fier cu un clește special. Și o aduce la pieptul băiatului. Ea a atins pielea goală, și-a apăsat și și-a dezvelit dinții și a spus:
  - Ei bine, ce doare?
  Oleg Rybachenko a răspuns cu îndrăzneală:
  - În nici un caz! Ca o femeie înțepată cu o pungă!
  Și a fost lovit cu vârful cizmei în vintre. Durerea este cu adevărat puternică, dar băiatul și-a inspirat că este plăcut și, prin urmare, nu a plâns, nu a țipat, ci a rânjit.
  Roșcata s-a enervat din ce în ce mai mult. Ea a luat cleștele înroșit de pe foc și l-a prins pe băiat de bărbie. Învârtire. Apoi a început să rupă băieții copiilor în picioare cu clești înroșiți. Și, în același timp, continuă să prăjești călcâiele.
  Oleg chicoti isteric. Durerea a fost de așa natură încât m-a înnebunit literalmente. Dar prințul a simțit cea mai sălbatică emoție în sine.
  Călăul cu părul roșu i-a rupt băiatului degetele de la picioare și a grăunt:
  -Vrei să vorbești? Unde sunt comorile?
  Oleg Rybachenko a răspuns cu îndrăzneală:
  - Taci din gură, monstru prost! Comoara ta nu va fi cunoscută!
  Și își rupe din nou degetele de la picioare. Cu toate acestea, harpia cu părul roșu a venit cu o altă tortură. Așa că călăii i-au pus o pâlnie în dinți și au legat un furtun. Și hai să vă turnăm apă rece pe gât. De asemenea, tortură străveche și eficientă. Acum stomacul tău se umflă și se apasă pe piept. Și în același timp, călăul cu părul de foc mai scoate o fâșie de fier înroșit. Și o pune pe burta debordantă a băiatului. Eructează apă și urinează spontan.
  Și brațarul începe să șuiera, care arde picioarele goale ale prințului.
  Roșcată le dă un semnal călăilor:
  - Mulțumit!
  Și cu mare efort rupe ultimul deget al piciorului gol al băiatului. Apoi mârâie:
  - Nemernicule, te rupem!
  Iar călăul scoate din alt șemineu ace ascuțite, înroșite, și începe să-l înțepe pe băiatul Oleg în terminațiile nervoase. Doare ca naiba. Dar băiatul continuă să rânjească. Deși în același timp l-au lovit cu o sârmă roșie pe spate și pe laterale. Și apoi stropiți cu apă sărată.
  Parcă cea mai sălbatică durere ar fi explodat cu bombe. Dar totuși, conștiința nu s-a stins. Băiatul era supraexcitat și, prin urmare, nu s-a oprit. Și durerea era un amestec de durere și plăcere. Ca un viol pentru o femeie. Când ea experimentează simultan durere și orgasm.
  Așa că Natasha, judecând după chipul ei, este fericită, în ciuda brazierului de sub picioarele goale și a loviturilor de sârmă roșie pe corp.
  Oleg a ars din nou obrajii copiilor, de data aceasta cu o dungă mai lată. Și a dat foc la axile cu o torță. Au străpuns corpul cu un ac lung înroșit. Apoi au înțepat din nou.
  Făina poate fi diferită. Inchiziția a încercat. Așa că călăul a pus o tijă roșie în al cincilea punct. Durerea este sălbatică și orbitoare.
  Și iată că au adus o torță în părul băiatului și i-au dat foc. Acest lucru este de-a dreptul înfricoșător.
  Oleg Rybachenko mormăi rece:
  - Nu plânge pe părul ras!
  Călăul roșcat, ca răspuns, îl va apuca pe băiat de nas cu un clește înroșit și va trage puternic. Oleg băiatul a lătrat:
  - Curiosului Varvara i s-a rupt nasul la piata!
  Și chiar i-au scos jumătate din nas, desfigurandu-l pe băiat. Și apoi tija înroșită din fund s-a ridicat mai sus... A trecut la stomacul umplut cu apă și a ars prin coajă.
  Oleg aproape că și-a pierdut cunoștința din cauza șocului de durere, dar a reușit să latre:
  - Nu voi spune!
  Diavolul cu părul roșu l-a luat și a început să-l bată pe băiat cu o sârmă roșie, într-o frenezie sălbatică. Apoi a sărit la brazier și a smuls cleștele încinse într-un cuptor special, unde ardea cărbunele și o căldură deosebită ca într-un furnal.
  Călăul a apucat brusc mingile lui Oleg Rybachenko cu un clește încins și a tras. Rădăcina masculină a scăpat, iar băiatul-prinț avea să primească un șoc atât de dureros încât și-a pierdut cu adevărat cunoștința. Și un corp obișnuit nu ar putea rezista la suprasarcină. Sufletul lui Oleg Rybachenko a zburat din carnea mutilată a băiatului torturat și rupt de moarte.
  Iar în capul necorporal, dar capabil să gândească și să perceapă suflete, fredona un cântec;
  A căzut într-o teribilă captivitate fascistă,
  Plutesc pe valurile durerii groaznice!
  Dar sângerând, a cântat cântece,
  La urma urmei, pionierul neînfricat este prietenos cu inima!
  
  Și vă voi spune cu fermitate călăilor,
  Ce bucurie ticăloasă, ai vărsat degeaba!
  Cei slabi îmi vor spune să tac,
  La urma urmei, durerea este chinuitoare și pur și simplu teribilă!
  
  Dar știu, cred cu tărie
  Fascismul va fi aruncat în abis!
  Un jet de flăcări rele te va copleși,
  Și toți cei care au căzut, bucurându-se, vor învia!
  
  Și credința noastră în comunism este puternică
  Să zburăm ca un șoim, să ne ridicăm deasupra tuturor stelelor!
  Lasă vinul să curgă râuri de miere
  Întreaga lume, cornul tare va auzi sfaturi!
  
  Și mașina care strânge strâns pionier,
  Privește în sus la cer, tinere!
  Și dați un exemplu celor care ezită
  Cravata ta este strălucitoare ca o garoafa!
  
  Patria pentru mine înseamnă totul
  Mama si sensul intregii vieti tinere!
  Lăsând viața grea de până acum,
  Poporul nostru suferă sub fascismul malefic!
  
  Dar încordați voința flăcăului roșu,
  Scuipa in fata cu un bandit al naibii de zvastica!
  Lasă dușmanii să se cutremure de furie,
  Și vor fi învinși de Armata Roșie!
  
  Țara sacră a URSS,
  Ce a dat comunismul popoarelor!
  Cum mama ne-a dat inima ei,
  Pentru fericire, pace, speranță și libertate!
  
  Barefoot Blonde protejează ALASKA
  ADNOTARE.
  Alexandru al treilea a venit la putere în 1966 și a decis să apere Alaska de armata britanică. Frumoase fete blonde și o femeie cu părul roșu care dețin magie și diverse metode de război ajută la păstrarea pământurilor rusești în America.
  . CAPITOLUL 1
  Mirabela Magnetic se află din nou într-o nouă misiune cool. De data aceasta în lumea lui Alexandru al III-lea. Mai mult, regele a început să conducă mult mai devreme decât în istoria reală. Din moment ce tatăl său Alexandru al II-lea a fost ucis în 1866, în aprilie. În istoria reală, regele a fost salvat întâmplător, dar aici nu a funcționat.
  Și puternicul Alexandru al treilea a început să conducă din 1866. Și, desigur, primul său pas a fost să interzică vânzarea Alaska. Și este corect. Marea Rusia țaristă nu își împrăștie teritoriile. Abia acum adevărul trebuie să protejeze aceste teritorii. Și nu este ușor.
  Această decizie a țarului-preot a provocat o oarecare indignare în cercurile străine. Și Marea Britanie a decis să testeze Rusia în primul rând.
  O mică fortăreață cu o minusculă garnizoană rusă în Alaska în iunie 1868 a fost atacată de trupele britanice.
  Desigur, Mirabela Magnetic, în calitate de slujitor credincios al zeilor ruși, a fost trimisă la acest fort pe poziția rusească a pământului și a trebuit să ia parte la luptele pentru deținerea teritoriului rus.
  Desculță și în pantaloni scurți și sutien, fata a atacat bateria britanică, care se afla la o înălțime comandantă deasupra fortului. Mirabela Magnitnaya avea deja o experiență considerabilă în îndeplinirea diferitelor misiuni ale zeilor atotputernici ruși în diferite universuri. Da, așa este soarta acestei fete-geniu. Ca studentă adultă, a vrut să devină nemuritoare.
  Și zeii demiurgi ruși au făcut-o nemuritoare, dar au transformat-o într-o fată terminatoare care îi slujește pe ei și pe oamenii din Mama Rusia. Aceasta se potrivește destul de bine fetei eterne.
  Ea strânge gura unui santinel englez și îi tăie gâtul. Nu este prima dată și nici în prima misiune ea face asta. De la bun început, datorită trupului ei nemuritor, fata eternă a perceput toate acestea ca pe un joc și, prin urmare, nu a simțit remuşcări și nicio disconfort în sufletul ei.
  Pentru ea, a devenit cumva atât de firesc încât fata s-a bucurat doar de următorul succes.
  Aici pur și simplu a rupt capul unei alte santinelă. Cunoaște-ne englezii: Alaska a fost și va fi rusă!
  Mirabela Magnetic - acest inventator ingenios și cel mai prolific din CSI a fost de mult revoltat că Alaska a fost vândută pentru un ban! Dar țarul Alexandru al III-lea nu este așa! Nu, acest monarh nu va ceda nici măcar un centimetru de pământ rusesc!
  Slavă Rusiei și țarilor ruși!
  Fata terminator cu a cincea goală a mutat un alt englez pe ceafă. Și-a rupt gâtul. Apoi ea a cântat:
  - Alaska va fi a noastră pentru totdeauna,
  Unde este steagul Rusiei, acolo strălucește soarele!
  Visul mare devenit realitate
  Și vocea fetelor este foarte sonoră!
  Da, ar fi bine dacă legendarele patru fete vrăjitoare, frumoase ca vedetele, ar ajuta acum. Ar fi de mare ajutor. Dar e bine să lupți singur.
  Aici ai dat foc pulberii fără fum și nitroglicerinei. Acum toată bateria engleză va zbura în aer.
  Mirabela Magnetic a cântat:
  - Nu există mai frumoasă Patrie-Mamă-Rusia,
  Luptă pentru ea și nu-ți fie frică...
  Nu există țară mai fericită în univers,
  Întregul univers este o torță de lumină Rus!
  Bateria explodează: ca o erupție a unui vulcan colosal. Câteva sute de englezi au fost aruncați deodată și au explodat în bucăți mici.
  După aceea, fata, fluturând două sabii, a început să-i taie pe britanici. În același timp, tânărul războinic-terminator va țipa ca în engleză.
  Scotienii s-au ridicat! Vor să sfâșie regina!
  Aici a început... Au fost împușcături între etnicii englezi și scoțieni. Da, un schimb de focuri atât de sălbatic și sălbatic.
  Și s-a dus și doborârea. Scotienii si britanicii s-au luptat unul cu altul.
  Câteva mii de soldați care asediau fortul au luptat acum cu cea mai mare frenezie.
  Plug magnetic Mirabela:
  - Tăiați și ucideți! Trage-le!
  Bătălia a continuat la scară mare. Între timp, Mirabela, având o forță necopilă, a prins mai multe butoaie de nitroglicerină în barcă și a trimis-o în liniște pe cel mai mare cuirasat englez.
  Fata Terminator a strigat:
  - Pentru Rusia, un dar de anihilare!
  Și a împins barca cu picioarele goale, de fetiță, care, accelerând, s-au lovit în lateralul armadillo-ului. Britanicii de la bord și-au tras cu armele la întâmplare și fără rezultat.
  Și iată rezultatul, cât de zgomot. Și mai multe butoaie de nitroglicerină vor exploda. Mai mult decât atât, fata nemuritoare le-a îndreptat atât de precis încât a explodat complet.
  Și a urmat o astfel de distrugere. Și cuirasatul a luat-o și a început să se scufunde fără probleme.
  Și britanicii de la bord s-au înecat. Între timp, fata este deja pe crucișător. El îi tăie pe marinari cu săbiile, iar ea aleargă la timonerie, bătând cu picioarele goale.
  Taie faimoase marinarii și scârțâie:
  - Slavă țării noastre frumoase!
  Minunata Rusia sub un tar intelept!
  Nu-ți voi da dușmani din Alaska!
  Va fi sfâșiat în bucăți într-un boor furios!
  Și apoi fata a aruncat o grenadă cu picioarele goale și i-a sfâșiat pe britanici.
  Apoi a pătruns până la cârmă și hai să întoarcem crucișătorul. Și două nave mari engleze cum să se ciocnească. Și armura de pe ele va izbucni. Și lăsați-vă să vă scufundați și să ardeți în același timp.
  Mirabella a cântat:
  - Slavă Rusiei, slavă!
  Croaziera se repezi inainte....
  Țarul Alexandru cel Mare,
  Se va deschide un cont pentru victorii!
  După aceea, fata terminatoare a zburat cu un salt către un alt crucișător. Și în ea, de asemenea, a început să taie marinari. Și sparge până la cârmă.
  Și acolo, doar întoarce-te și împinge navele.
  Fata terminator chiar a cântat:
  - Centura neagra,
  sunt foarte calm...
  Centura neagra -
  Nici un om nu este o insula!
  Centura neagra,
  Descărcarea fulgerului -
  Toți britanicii zac morți!
  Și Mirabela Magnetic împinge din nou navele împreună. Această fată este cu adevărat cea mai tare războinică din lume!
  Și sari din nou și pe alt crucișător. Da, stăpânei mărilor a venit cu o idee proastă - să lupte cu Rusia. Mai ales când o fată atât de dură și disperată se luptă.
  Mirabela Magnetic și apoi a tăiat o mulțime de englezi și și-a întors nava. Mai precis capturat de la britanici. Și l-a transferat la atacul asupra unui alt crucișător. Și cu un vuiet sălbatic a izbit inamicul.
  Era ca și cum doi monștri s-au adunat și s-au confruntat cu o ținută sălbatică. Și tăiați nasul unul altuia. Apoi au luat apă de mare și au început să se scufunde, fără nicio șansă.
  Mirabela Magnetic a strigat:
  - Slavă lui Alexandru al III-lea! Mare dintre regi!
  Și din nou, cu degetele goale, va arunca o bombă cu explozibili. Și toată fregata, după ce a primit o gaură, se scufundă.
  Da, britanicii, desigur, nu se așteptau la asta. Au crezut că se vor confrunta cu o astfel de aventură sălbatică?
  Mirabela Magnetic urlă:
  - Slavă Marii Rusii a țarilor!
  Și din nou, fata va lua și va apuca cârma următorului crucișător. Și cu ajutorul picioarelor goale, de fetiță, el îl va întoarce și va lovi inamicul. Două nave se strică împreună și se sufocă în vărsăturile mării!
  Fata Terminator țipă:
  - Pentru slava patriei sfântului!
  Și din nou există un salt în lungime. Și zboară peste valuri. După aceea, fata taie din nou cu săbiile, spărgând până la cârmă. Ea este o războinică terminator foarte combativă și agresivă.
  Zdrobește marinarii englezi și cântă:
  - Sclipește cu o stea strălucitoare,
  Prin întuneric...
  Marele nostru Tar Alexandru,
  Nu cunoaște durere, nici frică!
  
  Dușmanii se retrag înaintea ta
  Mulțimea aplauda...
  Rusia te acceptă -
  O mână puternică guvernează!
  Și Mirabela Magnetic a tăiat o mulțime de britanici și a împins din nou navele la scară mare, cu frunțile.
  Aceasta este într-adevăr o fată terminator. Arată vreo douăzeci de ani, înălțime de doar un metru nouăzeci și chiar dacă mușchii sunt din oțel turnat, iar relieful este ca niște batoane de ciocolată.
  Și dacă o astfel de fată se bate, atunci nu va mai fi deloc miere.
  Și aici din nou fata sare dintr-un crucișător în altul. Și iarăși, fără a mai zăbovi, îi împinge din cap.
  Și țipă pentru sine:
  - Pentru Rusul Romanovilor!
  Într-adevăr, fata terminatoare este pe un val. Ea va arăta tuturor clasa ei cea mai înaltă. Și îi va tăia și zdrobi pe toți, ca un uriaș cu bâtă.
  Iată un alt salt, de data aceasta pe un armadillo.
  Sabiile fetei desculțe lucrează din nou. Ei încearcă să tragă în ea, dar gloanțele nu o lovesc pe fata nemuritoare și, dacă o lovesc, sar.
  E bine să fii o fată eternă, nu ești doar tânără, dar nici ei nu te pot ucide. Aici treierați Marea Britanie.
  Te apuci de cârmă. Și acum îl învârți deja, iar acum există deja două nave de luptă întregi, cum să se ciocnească și să se prăbușească. Și sparg metalul care chiar și scânteile zboară în toate direcțiile.
  Mirabela Magnetic strigă:
  - Pentru Rusia că toată lumea va rupe coarnele!
  Și cu un toc gol, rotund, de fetiță, el va arunca un cadou ucigaș al morții. Va sparge masa britanicilor și următoarea fregata merge la fund.
  Ei bine, au mai rămas patru crucișătoare. Este clar că britanicii nu vor trimite întreaga flotă pe țărmurile Alaska.
  Aici Mirabela Magnetic surprinde un alt volan. Și de peste tot îl învârte asupra inamicului. Și acum ambele crucișătoare iau și se ciocnesc frunțile.
  Se aude un zdrăngănit și o explozie de metal. Și ambele nave încep să se scufunde cu mare poftă.
  Mirabela Magnetic a cântat:
  - La magazinul "Beer-Water",
  Mințind un om fericit...
  A venit de la oameni
  Și a ieșit și a căzut în zăpadă!
  Acum trebuie să distrugi ultimele crucișătoare și să te apuci de nave mai mici.
  Apoi britanicii de pe uscat, după moartea flotei, se vor preda mila învingătorului.
  Și pentru Marea Britanie, aceasta va fi o astfel de lecție încât nu o vor uita niciodată. Și își vor aminti și de Crimeea, unde și-au băgat capul în timpul domniei străbunicului Nicolae I. Cu toate acestea, Nikolai Palych nu a intrat în istorie ca unul grozav, ci s-a dovedit a fi un eșec. Dar nepotul său trebuie să arate acum gloria armelor rusești.
  Și în asta este ajutat de Mirabela Magnetic - o fată terminator foarte cool și hotărâtă.
  Mirabela apucă o altă cârmă și împinge ambele crucișătoare britanice unul împotriva celuilalt. Și acționează foarte hotărât și rece.
  Apoi fata terminatoare exclamă:
  - Navele merg la fund,
  Cu ancore, pânze...
  Și atunci vor fi ai tăi
  Cufere de aur!
  Cufere de aur!
  Și încă un salt, deoarece patru nave de luptă și o duzină de crucișătoare au fost distruse, atunci este timpul să distrugem fregatele. Marea Britanie va pierde multe nave.
  Și apoi înțelegeți ce înseamnă să atacați Rusia.
  Fata Terminator a cântat:
  - Pentru minunea și victoria noastră în lume!
  Și ea a înșelat volanul fregatei următoare și îndreaptă nava către un berbec și cu o lovitură puternică, ca o explozie!
  Și ambele vase vor fi luate, rupte și împărțite în bucăți. Și este grozav și foarte tare.
  Mirabela Magnetic sare din nou și sare pe o altă navă. Și de acolo conduce procesul. Și întoarce din nou nava, iar fregatele se ciocnesc.
  Din nou, zgomotul metalului spart, o explozie puternică și marinarii supraviețuitori cad în apă.
  Mirabella strigă:
  - Pentru succesul armelor noastre!
  Și din nou o fată curajoasă în atac. Ea a înșelat o fregata nouă. Și trimis la distrugător.
  Navele se ciocnesc și explodează. Metalul se rupe și focul se ridică în aer. Și oamenii ard de vii.
  Acesta este absolut cel mai rău coșmar vreodată. Și britanicii ard ca grătarele.
  Printre morți s-a numărat un caban, un băiat de vreo treisprezece ani. Este păcat, desigur, că un astfel de om a fost ucis. Dar războiul este război.
  Fata Terminator a cântat:
  - Vor fi cadavre, mulți munți! Părintele Cernomor este alături de noi!
  Iar fata a aruncat din nou o grenadă cu piciorul gol, care a scufundat o altă navă.
  Fata genială a lovit capul amiralului britanic, în timp ce capul i-a izbucnit ca un dovleac lovit de o grămadă. Și cu călcâiul gol îl încărcă pe negru uriaș în bărbie. Și a zburat peste și a doborât o duzină de marinari.
  Și apoi fata a întors fregata din nou și și-a izbit vecinul cu ea. A postat agresiv pe Twitter:
  - Sunt o mare vedetă!
  Și din nou, fata terminatoare este la atac. Devastator și rapid. Aruncă un întreg vulcan și o erupție de putere colosală. Aceasta este o fată genială invincibilă.
  Și zdrobește pe toți fără milă. Și acum fata-superomul înșea o altă fregată. Și distruge adversarul fără prea multă întârziere. Fata asta este o mare vedetă.
  Mirabela Magnetic a împins din nou cele două corăbii una împotriva celeilalte și a strigat din plin:
  - Pentru marele comunism!
  Și din nou o luptătoare curajoasă în ofensivă. Da, aici te lupți într-un mod nou. Nu ca un alt hit despre al Doilea Război Mondial. Totul este frumos și proaspăt aici. Luptă cu Marea Britanie pentru Alaska.
  Statele Unite nu și-au revenit încă din războiul civil și nu au o graniță comună cu Rusia. Deci, dacă trebuie să te lupți cu Yankees, atunci mult mai târziu.
  Și Marea Britanie are o colonie a Canadei, iar Rusia are o graniță comună cu ea. Așa că este necesar să respingem atacul puternicei Anglie.
  Dar iată o altă pereche de fregate s-a ciocnit. În curând nu va mai rămâne nimic din flota britanică.
  Și pe uscat, nu ataci prea mult Alaska. Aici comunicațiile pentru Marea Britanie sunt întinse.
  Mirabela Magnetic împinge din nou fregatele și urlă:
  - Un pirat nu are nevoie de știință,
  Și e clar de ce...
  Avem picioare și brațe
  Și mâinile...
  Și cap, nu avem nevoie de nimic!
  Iar capul fetei se va mișca ca un marinar englez, că va zbura pe lângă el și va doborî o duzină de luptători.
  Mirabela este din nou la atac... Din nou, ea a împins fregatele una împotriva celeilalte. Și se sparg, ard și se scufundă.
  Mirabela a strigat:
  - Pentru sufletul Rusiei!
  Și acum călcâiul gol, rotund al fetei își găsește din nou un obiectiv. Ea zdrobește adversarul și răcnește:
  - Pentru Patria sfântă!
  Și cu un genunchi gol de fetiță, de parcă ar fi lovit inamicul în stomac. L-au luat și intestinele i-au ieșit din spatele gurii.
  Mirabela Magnetic a strigat:
  - Pentru măreția Patriei!
  Și ea a întors placa turnantă în aer, sfâșiind dușmanii în bucăți mici cu picioarele goale.
  Da, fata distruge atrăgător... Ea însăși ar face față cu ușurință inamicilor.
  Dar au apărut patru fete vrăjitoare. Și, de asemenea, frumusețile desculțe și în bikini.
  Și să-i zdrobim pe britanici. Ei sar în picioare, aruncă grenade cu picioarele goale de fetiță și sfâșie Marea Britanie.
  Și aici este Natasha - o fată musculoasă în bikini. Va lua și va arunca un disc cu degetele goale de la picioare... Mai mulți marinari englezi sunt tăiați, iar fregata se întoarce și-și lovește colegul.
  Natasha țipă:
  - Alexandru al treilea superstar!
  Zoya această fată cu păr auriu confirmă:
  - Superstar și încă deloc bătrână!
  Augustin i-a zdrobit cu furie pe englezi, această cățea cu părul roșu a cedat, dezvăluind dinții:
  - Comunismul va fi cu noi!
  Iar călcâiul gol al fetei a luat și a bătut inamicul în botul pistolului. Și fregata a luat și s-a despărțit.
  Svetlana a râs, a tras cu o armă, a zdrobit inamicul, s-a învârtit, a călcat cu picioarele goale pe volan, lătrând:
  - Regi cu noi!
  Fetele s-au împrăștiat imediat și au distrus foarte agresiv flota. Ei bine, cine poate rezista. Fregatele au fugit repede, iar acum navele mai mici erau sparte în locul lor.
  Natasha, distrugând Marea Britanie, a cântat:
  - Rusia a fost faimoasă de secole ca sfântă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va arunca o bombă care despica brigantinul.
  Zoya, continuând să zdrobească inamicul, a strigat:
  - Te iubesc din toata inima si sufletul meu!
  Și din nou, cu degetele goale de la picioare, a aruncat o mazăre. Următoarea navă engleză s-a despărțit.
  Augustin a luat și a trântit inamicul. Ea a zdrobit nava, cățeaua cu părul roșu a scufundat o mulțime de adversari din Marea Britanie. Și ea a verificat:
  - Pentru Alexandru al III-lea, care va deveni un mare rege!
  Svetlana a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță va fi!
  Piciorul gol al terminatorului blond s-a prăbușit în lateralul navei britanice cu atâta forță încât nava engleză s-a spart în trei părți.
  Mirabela Magnetica, această fată invincibilă, a lovit atât de tare inamicul cu călcâiul ei gol, rotund, de copil, încât brigantinul a crăpat și s-a scufundat aproape instantaneu.
  Fata Terminator a cântat:
  - Vom mătura inamicul dintr-o singură lovitură,
  Vom confirma gloria cu o sabie de oțel...
  Am zdrobit Wehrmacht-ul din motive întemeiate,
  Englezii joacă, vom sparge!
  Natasha făcu cu ochiul și spuse râzând:
  - Și, bineînțeles, o vom face cu picioarele goale de fată!
  Și călcâiul gol al fetei s-a prăbușit într-o altă navă englezească.
  Zoya, dezvăluind dinții, rosti agresiv:
  - Pentru comunism în întruparea regală!
  Iar fata a luat-o cu degetele goale de la picioare și a aruncat ceva care îi afectează mortal pe inamici, măturându-i și rupându-i literalmente.
  Augustin, zdrobindu-i pe englezi, a luat si a dat:
  - Slavă lui Hristos și Familiei!
  După aceea, picioarele ei goale au aruncat și o bombă, sfâșiind un alt submarin.
  Și apoi călcâiul gol a despicat brigantinul cu o lovitură precisă. Și a făcut-o foarte grațios.
  Svetlana este, de asemenea, în mișcare activă. Distruge inamicii. Și cu călcâiul gol trimite un alt brigantin la fund.
  Iar fata cu degetele goale din nou și cu furie sălbatică aruncă o grenadă. Ea este o războinică uimitoare.
  Aici este Natasha într-un atac rapid și foarte agresiv. Ea atacă cu disperare.
  Și noua navă engleză se scufundă când este lovită de o bombă aruncată de degetele goale ale fetei.
  Natasha a cântat, dezvăluind dinții:
  - Sunt supraomenesc!
  Zoya a lovit brigantinul în nas cu genunchiul gol. Și s-a despicat în crăpături și a început să se scufunde.
  Mirabela Magnetic, cu călcâiul gol, a despicat și nava britanică mai mică și a scârțâit:
  - Pentru puterea mea! Toată lumea stropită!
  Și băiatul este din nou în mișcare și atac agresiv.
  Augustin a continuat să se miște ca o cobră care înțeapă Marea Britanie și a dat cu plăcere:
  - Comunismul! Acesta este un cuvânt mândru!
  Iar degetele goale ale acestei fete disperate au aruncat un alt dar de distrugere.
  Și masa englezilor a ajuns într-un sicriu, sau pe fundul mării. Totuși, ce fel de sicriu dacă ar fi sfâșiat?
  Și restul chiar s-a scufundat!
  Mirabela Magnetic, cu un rânjet sălbatic, a scuipat pe brigantin și a luat foc parcă ar fi stropit cu napalm.
  Fata Terminator a strigat:
  - Pentru vodca regală!
  Și cum râde și dă un călcâi liber la bordul navei Marii Britanii. El se va despica și bul-bul în adâncurile mării.
  Svetlana a aruncat bomba cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Și fetele atrăgătoare ies în larg...
  Și tăiați dușmanii cu sabiile.
  Mirabela Magnetic, zdrobindu-i pe britanici, a confirmat:
  - Element de mare! Element de mare!
  Așa s-au despărțit războinicii. Iar studenta se ceartă atât de mult cu ei. Și plin de frumusețe în același timp.
  Mirabela Trage magnetic asupra inamicului din tunul britanicilor. Și scufundând o altă corabie, a emis:
  - Vis spațial! Fie ca dușmanul să fie zdrobit!
  Fetele zeiței și studenta s-au despărțit într-o furie colosală. Și au tăiat inamicul, fără ca Marea Britanie să reziste la o asemenea presiune.
  Mirabela a scufundat o altă navă, și-a amintit că într-unul dintre universurile paralele, piticul a decis să-i ajute pe germani în proiectarea "Tigrului" -2. Și acest geniu tehnic a reușit să facă o mașină cu grosimea armurii și a armamentului "Tigrul Regal", cântărind doar treizeci de tone și înălțime de un metru și jumătate!
  Și de ce este un pitic! Și există un super designer! Desigur, cu o astfel de mașinărie, germanii au reușit să învingă aliații din Normandia în vara anului 1944, iar în toamnă să oprească ofensiva Armatei Roșii care pătrunsese până la Varșovia.
  Mai rău era că gnomul nu proiecta doar tancuri. De asemenea, XE-162 s-a dovedit a fi foarte de succes și ușor, ieftin și ușor de gestionat. Și bombardierul Yu-287 s-a dovedit a fi un supraom.
  Și apoi cei cinci au fost nevoiți să intervină. Și așa războiul a durat până în al patruzeci și șaptelea an.
  Și dacă nu erau cinci, Fritz ar fi putut câștiga!
  Mirabela Magnetic a vorbit apoi aspru împotriva gnomilor:
  - Sunt mai răi decât spiridușii!
  Într-adevăr, a existat un asasin elf. A devenit pilot Luftwaffe, doborând peste șase sute cincizeci de avioane din toamna anului patruzeci și unu până în iunie 1944, pe ambele fronturi. A primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante când primul din Luftwaffe a doborât două sute de avioane. Mai mult, pentru trei sute de avioane doborâte a primit Ordinul Vulturului German cu diamante. Pentru patru sute de avioane doborâte, primul Ordin al Crucii de Cavaler al Crucii de Fier, cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Pentru cinci sute de avioane comemorative doborâte până la 20 aprilie 1944, elful a primit Marea Cruce a Crucii de Fier - a doua din cel de-al treilea Reich după Hermann Goering.
  Iar pentru cea de-a 600-a aeronavă, i s-a acordat un premiu special: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. Gloriosul ca-elf nu a fost niciodată doborât - magia acționează ca un talisman al zeilor. Și a lucrat singur ca un întreg corp aerian.
  Dar acest lucru nu a avut niciun efect asupra cursului războiului. Și aliații au debarcat în Normandia. Și cu mult succes, în ciuda eforturilor elfului.
  Ei bine, atunci acest reprezentant al poporului vrăjitorilor a decis să plece pe drumul din al Treilea Reich. Mai mult, de ce are nevoie? Este posibil să vă aduceți conturile până la o mie? Cine va fi cu inamicul!
  Mirabela a scufundat un alt brigantin și a urlat:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Deja cinci dintre ele au scufundat aproape toate navele. Pe coarda finală, cinci nave au fost împinse împreună deodată, completând înfrângerea flotei engleze.
  Mirabela Magnetic a cântat, dezvăluind dinții:
  - Rusia va fi faimoasă timp de secole,
  În curând va fi o schimbare de generație...
  În bucurie, un vis măreț
  Alexandru va fi, nu Lenin!
  Fetele par să fie fericite. Pe mare, Anglia este învinsă. Acum rămâne să-l terminăm pe uscat pe inamicul bătut.
  Iar cei cinci s-au repezit să-l doboare pe inamicul deja dezorganizat și pe jumătate spart.
  Fetele și băiatul au zdrobit inamicul. L-au tăiat cu sabii și au aruncat grenade în inamic cu degetele goale. Și s-a dovedit a fi extrem de mișto.
  Natasha a tăiat și a cântat, săbiile ei sunt atât de rapide și douăzeci de lovituri pe secundă. Da, cu o asemenea viteză, nimeni nu poate rezista vrăjitoarelor. Iată ce înseamnă puterea zeilor ruși!
  Mirabela Magnetic cu călcâiul gol s-a mișcat pe cască și i-a rupt gâtul generalului britanic, a spus:
  - Unu doi trei patru!
  Zoya a aruncat cu degetele goale un disc ascuțit și ascuțit și a spus chicotind:
  - Picioarele deasupra bratelor mai late!
  Augustin a acţionat extrem de agresiv. Iar picioarele ei goale sunt iute. Și părul roșu aramiu flutură ca o luptă, steag proletar.
  Fata l-a luat și a cântat:
  - Sunt vrăjitoare și nu există profesie mai frumoasă!
  Svetlana, reducând adversarii, a fost de acord:
  - Nu! Și nu cred că va fi!
  Iar picioarele ei goale aruncau pumnale. Au zburat și au tăiat două duzini de englezi.
  Exterminarea a decurs conform planului. Atât fetele, cât și băiatul au acționat cu o furie evidentă. Și o precizie uimitoare. Războinici extrem de zdrobiți cu aplomb sălbatic.
  Mirabela Magnetic, tăiat în jumătate un alt general, în timp ce fluieră.
  Și o duzină de corbi l-au luat și s-au prăbușit din cauza unui atac de cord. A căzut și a făcut găuri în capul a jumătate de sută de luptători englezi.
  Aici e lupta! Cea mai tare dintre lupte!
  Terminator Girl urlă:
  - Sunt un mare războinic! Sunt Schwarzenegger în fustă!
  Natasha mârâi ascuțit și bătu cu piciorul gol:
  - Ești un Terminator în bikini!
  Mirabella a fost de acord:
  - Sunt un Terminator într-un bikini care vărsă pe toată lumea!
  . CAPITOLUL 2
  Natasha, această fată desculță în bikini a luat o decizie:
  - Noi îi atacăm pe britanicii șase! Sunt prea puțini dintre soldații noștri în Alaska pentru a-i ataca!
  Mirabela Magnetic a fost de acord cu aceasta:
  - De ce avem nevoie de baionete suplimentare? Principalul lucru este că există magie!
  Iar fata veșnică, care, în orice caz, arăta în exterior de vreo douăzeci de ani, nu avea decât mușchi foarte proeminenți, și-a bătut piciorul gol, de fetiță.
  Margarita, această fată terminatoare, este și una dintre acei adulți care au acceptat să se întoarcă în copilărie de dragul nemuririi și să îndeplinească tot felul de misiuni.
  Ea a guturat:
  - În sfârșit ceva de făcut! Cât de obosit sunt, este mai ales moral să mă angajez într-o singură construcție!
  Mirabela Magnetic, această fată terminatoare nemuritoare a confirmat de bunăvoie:
  "Sincer să fiu, m-am săturat și eu!" Vreau lupte!
  Natasha a cântat:
  - Sub el este un jet al lunii azurii,
  Deasupra lui este o rază aurie de soare...
  Dar el răzvrătit vrea o furtună -
  De parcă e pace în furtună!
  Războinicul chicoti, arătând colți ascuțiți.
  Cei șase n-au mai spus niciun cuvânt. Ea doar i-a luat și i-a atacat pe britanici. Armata britanică era destul de mare: o sută cincizeci de mii de soldați, ceea ce într-un singur loc este mult pentru secolul al XIX-lea. Da, voi încerca să strâng la fel de mult în Canada.
  Plus, desigur, o flotă uriașă, din diferite mări.
  Cu toate acestea, armada s-a mutat pe pozițiile rusești. Și câți soldați are Rusia acolo? De o sută de ori mai puțin! Ei bine, vin și muncitorii din construcții.
  Dar aici cei șase cu armele magice ale britanicilor au luat și au atacat.
  De data aceasta, războinicii veșnic tineri au mitraliere, săbii și întregul arsenal magic devastator.
  Și cum au întreprins distrugerea unei astfel de armate.
  Mirabela Magnetic își legănă săbiile, doborând soldații englezi. Apoi a dat o rafală de mitraliere, tăind adversarii. După picioarele de fete desculte, războinicii au aruncat o grenadă, sfâșiind armata Imperiului Leului.
  Iar la finalul primului val de atacuri, Mirabela a fluierat.
  Corbii leșinau, lovind cu pumni în vârful soldaților englezi.
  Fata Terminator a cântat:
  - Cel mai puternic din lume este spiritul rus!
  Margarita, această fată eternă și, de asemenea, o terminatoare a puterii distructive colosale, tăiată cu săbii care s-au prelungit. Și apoi a dat o explozie de mitraliere. Apoi degetele goale ale copilului etern au lansat un cadou criminal al morții. El a sfâșiat o masă de dușmani ai Rusiei.
  După aceea, o fată cu păr auriu va fluiera ca un fluier și va arunca un nor întreg de corbi pe capetele britanicilor. Acestea străpung vârfurile.
  Marguerite s-a guturat:
  - Inamicul va fi zdrobit în praf și pene!
  Natasha la ofensivă... Fata cu părul albastru alerga prima moara de vânt cu săbiile ei. Apoi a luat-o și a aruncat cu degetele goale o grenadă care aduce moartea britanicilor. Apoi a dat o explozie de mitraliere.
  Apoi și-a aruncat sutienul și cum fulgeră dintr-un mamelon stacojiu.
  Caii și oamenii au fost aruncați deodată și făcuți în bucăți.
  Natasha mârâi:
  - Dar Pasaran!
  Războinică Mirabela a aruncat o grenadă mortală cu piciorul gol, de fetiță și a scârțâit:
  - Sunt o fată cool!
  Margarita, această fată neobosită, cu călcâiul gol, a trădat darul morții și a dat:
  - Și eu sunt o femeie cool!
  Fata Zoya cu părul galben este fierbinte în atac. Și a luat o explozie de la mitraliere, apoi a tăiat cu săbiile și a ținut o recepție fluture. Fata cu picioarele goale a aruncat un cadou de distrugere. A sfâșiat o masă de soldați englezi. Și atunci războinicul roșu pentru mamelon a eliberat un pulsar de distrugere. Și a doborât rândurile englezilor.
  Zoya a gâlgâit:
  - Așa sunt, cel mai tare!
  Și din nou războinicul ca o tăietură, de data aceasta cu fulgere din buric. Ea va lua și va arde câteva sute de englezi.
  Și râde de el însuși dezvăluind dinții. Și din dinți se trimit raze de soare care orbesc inamicul.
  Augustin este și el în luptă. Aceasta este cea mai tare dintre cele mai dure fete. Și acum va lua săbii care prelungesc tăietura. Apoi a tras din mitraliera. Cozi linia britanicilor. După aceea, cu degetele goale, va arunca o grenadă. Care îi sparge pe luptătorii englezi ca un blotter.
  Și aici este și mai rece de la mamelonul rubin eliberează un dar criminal al morții. Și câți adversari să incapacităm.
  Dar din buricul rotund al roșcatei, o cascadă de fulgere zboară și pârjoșește adversarii ca o torță de grătar.
  Augustine a guturat din plin:
  - Va fi foarte gustos!
  Svetlana este chiar acolo. Ea este în frenezie. Și săbiile ei trec prin rânduri ca niște tancuri, prin infanterie. Și apoi, cu o mișcare grațioasă, automatele cosi adversarii. Și când sfarcurile de căpșuni funcționează, atunci acesta este complet haos.
  Și când buricul aruncă ceva care este real și miroase infinit a crimă.
  Războinicul țipă:
  - Sunt campion!
  Mirabela Magnetic fluieră ca un șoim. Și cad asupra britanicilor ca ploaia cenușie. Aici fata va lua și va tăia cu săbii precum foarfecele. Și atunci mașinile vor funcționa. Tânărul războinic este în mare șoc. Și iată și mai tare, când piciorul desculț, de fetiță, al unui student lansează un dar al morții.
  Mirabela a scârțâit:
  - Pentru măreția campaniei comunismului!
  Margarita este o fată foarte activă și dură. Ea dă o rafală de mitraliere, doborând britanicii. Și apoi tăiați carnea cu săbiile.
  Și apoi, cu picioarele goale, va trimite un asemenea devastator.
  Și tinerii războinici vor fluiera. Și astfel de fulgi groși de corbi leșinați vor cădea asupra dușmanilor.
  Natasha trage cu o precizie extremă și răcnește:
  - Slavă Patriei Țarilor!
  Fata a tras o explozie dintr-o mitralieră. Apoi ea a tăiat cu săbii, tăind luptătorii din imperiul leului. Și apoi, cu degetele goale, cum să arunci un dar de distrugere completă.
  Și apoi pulsarii vor fi emiși de sfarcurile stacojii. Și atunci un fulger atât de distructiv și mortal va zbura din buricul rotund. Și ardeți din plin, soldați englezi.
  Dar cel mai devastator dar a fost atunci când o fată cu păr albastru și-a spart chiloții și o tornadă distructivă de anihilare magică a zburat din sânul lui Venus.
  Aceasta este ceea ce britanicii nu suportă deloc. O va lua și o va doborî în chipsuri și sicrie.
  Războinicul urlă:
  - Slavă Patriei cosmice și regale!
  Zoya luptă cu energie sălbatică. Aici a condus moara cu săbii. Apoi a dat o explozie exactă de mitraliere. Mai mult, fiecare glonț tras de o fată foarte frumoasă cu păr de culoarea unei păpădie tânără a lovit direct ținta și nu a fost în zadar. Și apoi degetele goale ale picioarelor grațioase au aruncat un alt dar al morții. Și s-a dovedit a fi foarte precis și bine țintit. Și fiecare fragment al grenadei magice și reutilizabile a lovit direct ținta.
  Și apoi a luat mamelonul purpuriu și a tras din pieptul drept la cavalerie, iar din stânga la infanterie.
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Slavă țarului Alexandru!
  Dar fulgerele au zburat din buric, mai întâi asupra infanteriei, apoi asupra cavaleriei. S-a dovedit a fi extrem de mortal și precis.
  Și iată acordul final, când din frumoasa grotă a lui Venus s-a ridicat o tornadă, rupând chiloții fetei războinice. Și atâția englezi sunt distruși deodată.
  Luptătoarea urlă:
  - Pentru Rusia promisă!
  Natasha, întrerupând soldații englezi, remarcă:
  - Țara Promisă a Israelului... Rusia este numită puțin diferit!
  Augustine este o războinică într-un rânjet mortal al dinților ei strălucitori ca o oglindă. Și iepurașii solari zboară de pe ei, care prăjesc soldați englezi. Fata cu părul roșu execută o tehnică cu săbii, tăind adversarii. Apoi trage din mitraliere, tăindu-le ca o mașină de tuns iarba. Și când o grenadă aruncată de piciorul gol al unei harpie roșii zboară și sparge luptătorii englezi.
  Și apoi războinicul costumului roșu, în timp ce ia din mamelonul rubin, ceva care aduce moartea se va împușca. Și vor trece pulsari sălbatici.
  Fata și-a luat ceva din buric, care nu dă șansa de a scăpa, se lansează și zbucnește din răsputeri.
  - Pentru victoria asupra dușmanilor Rusiei!
  Și până la urmă, smulgerea chiloților subțiri din sânul lui Venus va lansa ceva care nici măcar nu le-a dat timp britanicilor să-și facă semn. S-a prăbușit greu.
  Svetlana a luat-o și a tăiat cu săbii ca lamele unei mori. Ea a tăiat prin luptătorii englezi. Și apoi a tras cu mitraliera. Taie o mulțime de dușmani. Fata a luat-o și a lansat o grenadă cu degetele cizelate ale picioarelor goale. Și a sfâșiat masa oponenților. Și apoi din sfarcurile de căpșuni a tras o asemenea descărcare de fulger de șoc. Și ea a concediat luptătorii englezi fără nici cea mai mică milă.
  Așa că a luat din buric și a trimis un fascicul de magie magică. Și le-a rupt pe toate în bucăți mici.
  Și până la urmă, ea l-a luat, și-a aruncat chiloții albaștri și cum avea să declanșeze o furtună întreagă din sânul lui Venus și a dat foc regimentului și a ars-o până la capăt.
  Mirabela Magnetic s-a tăiat din nou făcând o tehnică fluture asupra oamenilor. Și apoi a tras o explozie dintr-o mitralieră. A tăiat soldații englezi. Picioarele goale ale fetei au aruncat mai multe grenade reutilizabile. Și i-a sfâșiat pe adversari.
  Și apoi războinicul cum să fluieră. Și de sus, corbii au început să se reverse asupra britanicilor cu forța neobosită a unei mitraliere de șevalet. Și cum au străpuns soldații Imperiului Britanic cu ciocul lor ascuțit împreună cu căștile lor.
  Fata Terminator a cântat:
  - Slavă Patriei Ruse!
  Margarita, fata neobosită, țipă și ea entuziasmată, dezvăluind dinții:
  - Slavă eroului țar Alexandru!
  Și cu picioarele goale va lua și va arunca un astfel de lucru ucigaș, de parcă ar fi căzut de sus o grămadă de foc.
  Și fata va fluiera din nou... Și corbii vor cădea ca o ploaie mortală pe capetele britanicilor.
  Natasha luptă cu infanteriei cu o frenezie sălbatică. Și va lua săbii la britanici și va bate. Și va tăia inamicii dintr-o mitralieră. Și când călcâiul ei gol aruncă un cadou de moarte, devine extrem de mișto.
  Iar războinicul cu părul albastru va elibera un cadou impresionant de anihilare din mamelonul ei stacojiu. Și prăjiți de vii soldații englezi.
  Bineînțeles, îmi pare rău pentru băieți, dar au venit pe pământul original rusesc - Alaska. Și e greu să le faci față, fără violență.
  Dar Natasha, ca și cum s-ar zvâcni din buric cu o descărcare puternică, electrică, dovând adversarii într-o mizerie sângeroasă. O face foarte eficient.
  Dar cea mai devastatoare hrană îi așteaptă pe inamici atunci când din sânul lui Venus, așa cum poruncește furtuna magică hiperplasmatică. Aceasta aduce anihilarea totală.
  Războinicul urlă:
  - Vine comunismul!
  Zoya, conducând un foc mortal asupra inamicului, de la mitraliere, tăiate cu săbii. Ea a zdrobit o serie întreagă de englezi. Apoi, cu degetele goale ale picioarelor grațioase, a aruncat o grenadă mortală. A sfâșiat soldații britanici.
  Iar când sfârcurile purpurie au scânteit de pulsari, zdrobind puterea britanică, britanicii s-au îmbolnăvit complet.
  Dar buricul fetei a scos fulgere, care au topit baionetele puștilor luptătorilor englezi și i-au făcut să fumeze singuri.
  Dar cel mai puternic cadou de anihilare a zburat din grota lui Venus. A luat toți dușmanii deodată și a ars. Și a lăsat doar coarne și picioare de la adversari. Mai precis, tălpile cizmelor.
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Va veni comunismul - glorie țarului!
  Augustine luptă cu o frenezie agresivă. Este o fată, ei bine, o fată atât de luptătoare încât nu pot salva pe nimeni împotriva ei. Părul ei roșu aramiu flutură în vânt ca steagul lui Lenin, cu care merg să asalteze Palatul de Iarnă. Războinicul va da o explozie de mitraliere și fiecare glonț este chiar pe țintă. Și taie cu săbiile fără ceremonii inutile.
  Și când degetele goale ale fetei terminatoare aruncă o grenadă cu cea mai mortală putere. Și îi vor sfâșia în bucăți mici și rupte pe toți soldații Marii Britanii care au fost în epicentrul distrugerii.
  Dar sfârcurile rubin au funcționat. De asemenea, un efect mortal asupra adversarilor. Un mamelon, strălucind de bijuterii, scuipa descărcări către infanterie, iar celălalt către cavaleria Imperiului Britanic. Și literalmente ardă de o căldură infernală.
  Augustin a postat pe Twitter:
  - Slavă Patriei Mame a Rusiei!
  Și acum, din buricul unei fete cu costum roșu, fulgerul va zbura. Și va arde de-a lungul rândurilor engleze.
  Natasha a scârțâit cu călcâiul gol:
  - Esti super!
  Vulpea cu părul roșu din grota lui Venus va elibera un flux ucigaș de vârtej și hohot magic:
  - Patria mea a URSS!
  Svetlana se luptă și cu răsturnări agresive. Și cu degetele goale de la picioare aruncă discuri subțiri, din care fiecare taie o duzină de capete englezești. Războinicul își dezvăluie dinții. Trage din mitraliere, taie adversarii cu săbiile și îi transformă într-o mizerie sângeroasă.
  Dar din sfarcurile ei de căpșuni zburau raze de lasere magice. Și să spunem că este foarte tare. Cum să aprinzi inamicul. Și aceste raze pe care sânii frumoși ai fetei le aruncă fac cu adevărat o ardere magnifică.
  Fata în general, să spunem supraomul războinic!
  Și din buricul rotund, frumusețile sunt ca fulgerul, ardând poieni întregi în rândurile inamicului.
  Svetlana a scârțâit:
  - Pentru Rusia, care este cel mai tare dintre toate!
  Și acum, din sânul ei frumos al lui Venus, un flux de plasmă magică furios zboară și cade asupra britanicilor. Literal, arzându-le până la cenușă și sticlă.
  Svetlana mârâi:
  - În Numele lui Hristos Rus!
  Mirabela Magnetic, luptând cu disperare și tăiind cu săbii ca un elicopter în modul de asalt, a confirmat:
  - În Numele lui Isus, Dumnezeul nostru Rus, Alb, Atotputernic!
  Iar piciorul gol al fetei va lansa un astfel de cadou ucigaș de anihilare.
  După aceea, fata va fluiera din nou ca un tâlhar de privighetoare. Ciorii de la un asemenea fluier înnebunesc și leșin. Și ciocul lor purta cranii englezești.
  Mirabel notează:
  - Mai bine să fii rege o oră decât sclav timp de un secol... Dar omul nu vrea să moară!
  Margarita a chicotit și a remarcat:
  - Da, oamenii înșiși nu știu ce vor!
  Fata a condus moara de vânt și a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Apoi și-a fulgerat dinții sidefați, spunând:
  - Omul vrea să devină Dumnezeu, dar nu vrea să se sacrifice!
  Și Margarita, a dat o explozie de mitraliere. A tăiat o mulțime de adversari. Și apoi cum să fluieră. Și corbii au căzut pe capetele soldaților englezi, cu un deznodământ fatal.
  Fata a remarcat râzând:
  Tot ceea ce duce la victorie este minunat!
  Mirabela Magnetic, după ce a efectuat o moară de abator, după ce a tăiat capetele unei duzini de englezi, a confirmat:
  - Preluează inamicul, dar mijloacele nu contează!
  Natasha a efectuat o tehnică fluture cu săbiile ei. Apoi a dat o explozie foarte bine țintită, cosind adversarii. Le-a tăiat ca untul cu un cuțit. Și și-a fulgerat dinții sidefați. Din colții ei zburau raze de soare, care smulgeau capetele soldaților englezi. Și au făcut totul în mod amenințător și convingător.
  Apoi degetele goale ale fetei au luat și au lansat o lămâie. Care, sfâșiind, a stins imediat o sută de soldați ai Marii Britanii. Și le-a tăiat membrele.
  Și apoi Natasha din buricul ei, în timp ce stropește cu fulgere de moarte și distrugere, va arăta cea mai înaltă clasă. Și buricul a lucrat foarte, foarte agresiv, semănând moartea inevitabilă.
  Și când pete de energie magică și distructivă au plouat din grota lui Venus, s-a dovedit a fi o adevărată acrobație remarcabilă.
  Natasha a lătrat:
  - Pentru sfinte victorii!
  Și sfarcurile stacojii vor emite pulsari de luptă care vor tăia inamicul curat.
  Dar în atacul Zoya. Această fată cu părul auriu este atât de activă și strălucitoare. Așa că a luat-o și de la mitraliere a dat o explozie foarte bine țintită și precisă. Și apoi a tăiat reversul cu săbiile ei. Loviște aruncarea desculț a unei bombe ucigașe. Și apoi a luat sfarcurile purpurie pentru a elibera pulsari mortali de o putere extremă. Și sfâșie războinicii imperiului leului.
  Si striga:
  - Slavă comunismului!
  Și din buric va trimite un fulger atât de sălbatic, încât va arde pe vrăjmași la pământ.
  Și atunci fata din grota lui Venus va ridica un val de o putere atât de nemărginită încât va fi doar un element sălbatic.
  Zoya urlă:
  - Pentru Rusia, sfinți regi!
  Și din dinții de perle va elibera astfel de iepuri de energie de anihilare, încât vor arde jumătate din regimentul englez. Și cum va speria caii că nu există fete mai cool.
  Augustine și-a dezvăluit dinții și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei. Apoi a luat-o și cu degetele goale a aruncat cadoul morții asupra luptătorilor imperiului leului. A tras o rafală de mitraliere, apoi a condus o moară cu săbii, tăind adversarii.
  Și țipând:
  - Pentru comunismul rus!
  Și din sfarcurile rubin a eliberat un dar de anihilare și magie distructivă. Literal să mănânce inamicii de vii.
  Și când fulgerele au zburat din buricul lor, care au zburat printre rândurile englezilor și toți au fost doborâți ca o seceră. Da, și prăjit, ca kebab-urile la tigaie.
  Dar din sânul lui Augustin a revărsat un curent de energie arzătoare, infernală. Și cum a început să ardă totul și să-l transforme în cenușă. Și acum un întreg regiment englez, din cauza fluxului de plasmă magică, a dispărut.
  Războinicul cu părul roșu a țipat:
  - Pentru comunismul rus!
  Și din dinții lui sidefați cum va elibera iepurașii soarelui. Și acei luptători englezi vor fi arși și căștile lor vor fi topite.
  Așa dă roșcata.
  Și iată-l pe Svetlana în luptă. O frumusețe atât de teribilă și arzătoare. Deși părul ei este asociat cu zăpada.
  Războinicul a luat-o și a învârtit din nou săbiile, tăind prin adversari. Apoi a tras din mitralieră și foarte precis, aproape fatal și letal. Toate gloanțele au mers direct la țintă.
  Apoi, picioarele goale ale fetei au eliberat daruri de distrugere și anihilare.
  Au sfâșiat o mulțime de soldați ai imperiului Marii Britanii.
  Dar pulsarii anihilării zburau din sfarcurile purpurie. Da, sunt atât de mortale încât nu-i pot salva de ei. Și atâția luptători ai Angliei au fost prăjiți. Și au acționat fără nici cea mai mică milă.
  Și din buric a izbucnit cu un fulger atât de arzător, mai brusc decât descărcarea atmosferei. Și toți au ars deodată.
  Și apoi fata a luat și a eliberat din gură iepurașii distrugerii complete și a morții.
  A ars o mulțime de adversari....
  Și așa va zbura din pântece o întreagă tornadă de distrugere și anihilare. Și aprindeți luptătorii englezi ca și cum ar fi lumânări de Crăciun. Și va arde fără cel mai mic regret.
  Svetlana a lătrat:
  - Slavă Patriei comunismului țarist!
  Mirabela Magnetic a confirmat cu pasiune:
  - Slavă eroilor!
  Și fata a emis și raze de soare din dinți, care au ars o mulțime de englezi.
  Apoi fetele vrăjitoare au fost luate, iar pentru a grăbi înfrângerea adversarilor, acestea ar elibera gaze magice din punctul al cincilea. Și zeci de mii de englezi au înghețat deodată. Și apoi s-a prăbușit în convulsii dureroase.
  Mirabela Magnitnaya și Margarita Korshunova au fluierat la unison, sincron, iar o masă de corbi și vulturi care se înghesuise să ciugulească trupurile morților, au luat și au căzut ca fulgi asupra britanicilor. Și și-au străpuns capul, și coifurile și așa mai departe. Au lovit-o tare.
  Augustin din nou din grota lui Venus a eliberat o tornadă întreagă de magie, care a lovit adversarii și cum fluieră cu un rânjet sălbatic de dinți otrăvitori.
  - Sunt geniul morții!
  Și toți șase vor fluiera din nou... Ultimele mii de englezi din uriașa armată sunt terminați de crima lor odioasă și șuieratoare. Au intrat literalmente în sicrie.
  După aceea, este timpul să trecem la flota britanică. O sută și jumătate de mii de englezi au fost distruși pe uscat. Și acum este timpul să ne apucăm de mare.
  Mirabela Magnetic, abia atingând valurile cu tocuri roz goale, aleargă de-a lungul valurilor. Fata își balansează săbiile, zboară la cel mai apropiat armadillo și îi taie pe marinari cu săbiile ei. Nu uitați să trageți de la mitraliere.
  Iar picioarele lui goale aruncă grenade foarte precis și mortal. Și poți spune că este grozav.
  Și în cele din urmă, fata apucă cârma navei. Transformă o navă de luptă puternică și imediat două nave se ciocnesc una cu cealaltă la viteză maximă. Parcă doi munți s-au adunat deodată, iar metalul s-a prăbușit, iar pereții despărțitori au ars. Și englezii confuzi au căzut în apă. Și înecat cu sute.
  Mirabela cum să fluieră - peștele a înnebunit și a început să-i bată pe marinarii englezi cu coada în bot.
  Fata șuieră:
  - Slavă țarismului - ne îndreptăm spre comunism!
  Margarita, dărâmând adversarii și făcându-i bucăți cu săbiile și tocându-i pe englezi ca pe varza, a rupt până la cârmă. Cu degetele goale de la picioare, ea a aruncat grenade în inamic și i-a bătut interiorul. Fata s-a dovedit a fi cu adevărat foarte cool și invincibilă. Și acum a capturat cârma.
  Și din nou cele două ironclads engleze se întorc și se ciocnesc. Și scrâșnirea metalului și căderea uriașilor. Și după potop.
  Natasha este, de asemenea, într-un atac aprig. Ea lucra cu săbiile. Apoi tăiați pe rând. Și cu degetele goale ale picioarelor femeilor a lansat o bombă.
  Apoi a apucat cârma și a întors cuirasatul pe un berbec. Dar, în același timp, ea nu a uitat să împuște un pulsar dintr-un mamelon stacojiu, sfâșiind marinarii.
  Fata a scârțâit:
  - Tunet si fulger!
  Zoya, distrugând adversarii cu săbiile și trăgând din mitraliere, a deschis drumul către cârmă. Ea întoarse cuirasatul cu degetele goale de la picioare. Și-a lovit cel mai apropiat coleg.
  mârâi Zoya.
  - E fantastic!
  Și din mamelonul purpuriu va elibera un alt pulsar.
  Și iată-l pe Augustin în acțiune. Ea i-a lovit pe marinari cu săbiile, a dat o explozie, atât de mult încât nu a trecut nici un glonț. Pătrunde până la țintă. Volanul se întoarce și cu degetele goale.
  Și ambii armadillo se ciocnesc.
  Vulpea cu părul roșu a exclamat din răsputeri:
  - Vulturii vor lupta pentru Patrie!
  Svetlana este, de asemenea, o femeie maestru în luptă. Îi tăie pe englezi cu săbiile. Apoi va cosi cu o explozie de la mitraliera. Și apoi cu picioarele goale va arunca câteva discuri subțiri.
  A luat volanul, s-a întors. Și din nou armadillos se ciocnesc.
  Fata a scârțâit din plin:
  - Fac minuni!
  Mirabela Magnetic, după ce a tăiat englezii cu săbiile, a înșelat o altă navă. Și din nou a împins armadillosi cu o întoarcere. Și cum va fluiera războinicul. Și că o mulțime de marinari au fost doborâți de peștii înspăimântați în apă.
  Margarita este, de asemenea, un maestru al luptei. În primul rând, englezii sunt tăiați cu săbii. Apoi o ia cu picioarele goale și aruncă discuri criminale. Și după fată, fără ceremonii inutile, armadillo-ul se desfășoară și lovește în adversari.
  Apoi fata țipă:
  - Costumul cărților va fi super!
  Natasha este și ea fată, deloc o gafă. Taie printre marinarii englezi ca un blotter. Apoi apucă cârma. Și din nou împinge armadillos. Dar când un cadou super-clasă zboară din sfarcul stacojiu, atunci aceasta este moartea adevărată.
  Zoya luptă fără complexe. Tăiați o grămadă de englezi cu săbiile. Ea a aruncat un bumerang cu piciorul gol, tăindu-le capetele. Și apoi a apucat cârma și din nou cele două nave s-au ciocnit.
  Războinicul a scârțâit:
  - Hai să mergem la berbec!
  Augustine este, de asemenea, o femeie care nu este o domnișoară. L-a luat și cu degetele goale l-a prins pe amiral de nas și l-a aruncat peste bord. Și apoi i-a tocat pe toți cu săbii ca varza murată. Și apoi a apucat cârma și a întors cuirasatul cu un berbec infernal.
  Și au început să se scufunde împreună.
  Svetlana este o războinică din forțele zdrobitoare. Ea a tăiat o mulțime de marinari englezi. Și ea a luat cârma cu picioarele goale și a izbit trei corăbii englezești deodată și a reușit să le inunde ușor.
  Apoi ea a strigat:
  - Eutanasie bijuterii!
  Mirabela Magnetic o altă navă britanică surprinde și se ciocnește cu un zdrăngănitor, în acest caz un crucișător, urlând:
  - Slavă Patriei!
  Margarita a înșelat și o navă nouă în mișcare. Și s-a umplut cu un berbec nebun, distrugând inamicul.
  Și mârâia:
  - Croazierele se scufundă!
  Natasha a înșelat și a împins crucișătorul prin metoda obișnuită. În același timp, din mamelonul stacojiu a fost eliberat și un pulsar. A izbit nava britanică în lateral și a despărțit-o.
  Războinicul a scârțâit:
  - Slavă Patriei comunismului țarist!
  Și apoi va fi aruncat un cheag din sânul lui Venus, care a inundat imediat două crucișătoare.
  Zoya este și ea în mișcare de atac. Și volanul s-a întors. Să-i distrugem pe britanici și să împingem crucișătoarele, o parte la alta. Și apoi a aruncat o bombă cu degetele goale de la picioare și a scufundat o altă navă engleză.
  Apoi fata a continuat distrugerea cu fulgere din sfarcurile de zmeura.
  Augustine este, de asemenea, într-o întoarcere foarte agresivă. Tăiați englezii cu săbiile. Și apoi a aruncat cu piciorul gol un obuz, care, lovind cârma, a întors crucișătorul englez, astfel încât acesta s-a ciocnit de colegul său.
  Mamelonul drept rubin a izbucnit fulgerul care a scufundat fregata, iar brigantina din stânga.
  Harpia roșie urlă:
  - Slavă erei țarismului!
  Și din grota lui Venus, ca un tsunami magic.
  Svetlana, tot în extaz sălbatic, lătră:
  - Rusia va câștiga!
  Și ea a transformat o altă corabie într-un berbec și a început să spargă metalul. Și ambele nave au început deodată să se scufunde și să explodeze.
  Mirabella Magnetic fluieră din nou... O mie de pești au sărit în sus și și-au trântit imediat coada în lateralul crucișătorului. S-a înclinat și a început să se scufunde.
  Iar fata terminatoare a capturat un alt crucișător și l-a îndreptat cu atâta dibăcie cu picioarele ei goale, de fetiță, învârtind volanul, încât patru corăbii s-au scufundat din el deodată.
  Și Margarita a împins două crucișătoare, scufundandu-le, a scârțâit:
  - Slavă Patriei Mamei vieții regale!
  Iar fata a aruncat cinci mazăre cu degetele goale de la picioare și, deodată, cinci nave ale Imperiului Britanic au explodat ca niște capace sub un baros.
  Natasha dădu din cap aprobator. Și ea a aruncat un flux de energie din pântecele ei de Venus. S-a înecat câteva crucișătoare și a gâlgâit:
  - Rusia să trăiască sub comunism!
  Zoya a aruncat, de asemenea, un tsunami de energie din pântecele ei, răsturnând navele și a șuierat:
  - Și chiar mai bine sub țarism!
  Augustina a canalizat un flux de energie către dușmanii ei cu sfârcurile ei rubin. Dă foc mai multor nave deodată. Ea a scos fulgerul din buric și a țipat:
  - Pentru reverența regală!
  Svetlana, între timp, a împins ultimele două crucișătoare britanice și a mai scufundat câteva nave, aruncând raze laser magice din niște capsuni. Apoi l-a luat și i-a dat un fulger din sânul lui Venus și a țipat:
  - Pentru măreția țarilor Rusiei!
  Mirabela a fluierat din nou... Acum delfinii au început să lovească părțile laterale ale vaselor engleze, forțându-le să se răstoarne și să se scufunde.
  Fata a cântat:
  - Comunismul superior este țarism!
  Margarita, această fată desculță, a aruncat un alt bob de mazăre în fregata britanică și a scufundat un alt vas, mișcându-și călcâiul gol, vyaknula:
  - Și vremurile țariste au fost cele mai bune!
  Mirabela, terminând cu britanicii, a fost de acord cu aceasta:
  - Desigur, cel mai bun!
  Iar fata, mișcându-și călcâiul gol și rotund în prova fregatei, l-a făcut să zboare în sus și să scufunde încă trei corăbii.
  
  O FATĂ DESCULȚĂ ÎL ÎNSLÂNCĂ pe GENGHIS KHAN
  Fata războinică se grăbește la bătălia de la Kalka pentru a-l ajuta pe rati rusesc. Ea aleargă, arătându-și picioarele goale, dăltuite și bronzate.
  Bătălia de pe Kalka este de o importanță cheie. Dacă învingeți rati mongol, atunci poate că nu va exista nici un Batu cu jugul mongol-tătar ulterior. În orice caz, aceasta este o lecție și descendenții lui Genghis Khan se vor gândi de trei ori înainte de a pleca în Rusia.
  Mirabela aleargă în ajutorul trupelor ruse și cântă cu ardoare pentru ea însăși, călcâiele goale, rotunde, ușor prăfuite le pâlpâie;
  Sunt cea mai puternică fată din lume
  Cine s-a născut în puritate...
  Nu există eu mai frumos pe planetă -
  Vom prospera peste tot!
  
  Fie ca Rusia să fie faimoasă pentru toate cele mai minunate,
  Țara care a cucerit întreaga lume...
  Lăsați oamenii să devină imediat mai interesanți
  Orice războinic este un adevărat idol!
  
  Voi apăra țara sfântă
  Unde sunt strămoșii noștri, credeți-i pe cei mai puternici...
  Aflați oameni în care fata este desculță,
  Ea este un vultur, nu o vrabie!
  
  Am fost membru Komsomol într-o viață trecută,
  Naziștii au luptat celebru atât de zdrobitori...
  Și vocea fetei era atât de sunet,
  Și un suflet luminos și aerisit!
  
  Am luptat lângă Moscova foarte curajos,
  În ger era o fată desculță...
  Și consideră presiunea mea atât de șocantă,
  I-am rupt fața lui Fritz cu pumnul!
  
  Spre slava lui Isus stindardul nostru,
  Și, de asemenea, cel mai mare Dumnezeu Svarog...
  În veci Lada preasfântă cu noi,
  Și cel mai strălucitor Dumnezeu alb din lume!
  
  Suntem oamenii care s-au născut în lumina soarelui,
  Yarilo ne-a inspirat la o ispravă...
  Și cântecul fetelor se revarsă violent,
  Iată, heruvimul își întinde aripile!
  
  Am tras cu o mitralieră potrivit,
  Aruncarea unui cadou cu piciorul gol...
  Mi-am aruncat plasa în fascist,
  Fata pare cam bătrână!
  
  Războinicul, consider de la Dumnezeu,
  A creat o lume în care frumusețea...
  În numele celui mai mare Svarog,
  În sufletul frumuseții, frumusețea se coace!
  
  Am apărat Kremlinul de naziști,
  Am reușit să înmoaie toată lumea la un moment dat...
  Nu, o demobilizare nu va veni de la o fată,
  Și l-am lovit pe Fritz chiar în ochi!
  
  Pentru gloria comunismului etern,
  Am luptat desculț ca membru al Komsomol...
  Vom distruge turmele fascismului,
  Pentru ca oțelul acela să nu cedeze în fața dușmanilor Rusiei!
  
  Fetele au luptat lângă Stalingrad
  Aleli este ca un rubin în sfârcurile lor...
  Vom vedea comunismul dat în curând,
  Necunoscând tristețea și dorul!
  
  Suntem cele mai bune fete din Patria,
  Sunt membru al Komsomolului, aproape gol...
  Dar atât de zdrobit Reich-ul de la o mitralieră,
  Că nemții nu au intrat în compania noastră!
  
  În numele celei mai strălucitoare Rusii,
  cred ca totul va fi foarte bine...
  Marele Isus crede în misiune
  În timp ce bate scoici dalta!
  
  În numele marii noastre Patrie,
  Vom conduce fasciștii răi...
  Da, să oprim turmele hoardei sălbatice,
  Chiar și într-un atac furios, un hoț rău!
  
  Lasă numele lui Isus să strălucească ca un soare
  Fie ca mama Maria să dea un paradis minunat...
  Pentru Lada cel Atotputernic, suntem copii,
  Și lupți cu curaj și îndrăznești!
  
  În numele marii noastre Patrie,
  Ce a dat comunismul peste tot...
  Sfinții din icoane strălucesc, văd chipurile,
  Într-o singură familie a Domnului!
  
  În numele atotputernicului Svarog,
  Mântuitorul Hristos Atotputernic...
  Trebuie să fim ca Dumnezeul Familiei,
  Pe tot Creatorul Infinit!
  
  Da, Rusia va ridica steagul deasupra sa,
  Vom deveni mai puternici și mai înțelepți...
  Deși Genghis Khan atacă cu o abruptă,
  Dar noi fetele suntem tot mai deștepte!
  
  Așa că vă spun oameni cu care îndrăznești
  Slujește-i credincioșii zeilor ruși...
  Și salvează sufletele rușilor în luptă,
  Deși lovește un roi infernal!
  
  Vom câștiga, știu sigur
  Vom reuși să-i învingem pe toți naziștii...
  Cain nu-i va zdrobi pe luptătorii Patriei,
  Și cu un vuiet formidabil ursul va trăi!
  
  Vom face totul foarte tare,
  Îi vom învinge pe toți Fritz și mongolii...
  La urma urmei, este periculos să te lupți cu fetele,
  Poporul Rusiei știe invincibil!
  
  Cu toții vom arăta zâmbete amenințătoare,
  îi vom rupe coarnele lui Genghis Khan...
  În numele nesfârșitului fel de glorie,
  Să fie o soartă foarte strălucitoare!
  
  Da, ne vom lupta frumos cu fetele,
  Vom arăta cea mai înaltă clasă din lume...
  Sunt un războinic, iar sufletul nu crede un clovn...
  Și Dumnezeu Îl va răsplăti pe Hristos pentru biruințe!
  
  Vom sparge tumensul lui Genghis Khan,
  Pe Kalka vor fi fete în luptă...
  Nu rezista loviturii infernale,
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin!
  
  Așa că voi tăia dușmanii, cred fără să număr,
  Pot să-i înving ca muschii...
  Crede-mă, avem o treabă grea,
  Deși viața este la fel de fragilă ca un fir de mătase!
  
  În Numele Ladei, Preacurată Maria,
  Ce a dat tinerețe și dragoste...
  Suntem fete cu picioarele complet goale,
  Să-l călcăm pe adversar în noroi și sânge!
  
  Hristos va veni și morții vor învia
  Perun, Yarilo, Zeul Alb, Svarog...
  Sunt una, oamenii știu sincer
  Și deasupra universului este Toiagul Atotputernic!
  
  Pe scurt, fericirea noastră va fi eternă,
  Minunat și minunat de veacuri...
  Atât cerul cât și pământul sunt în putere mare,
  Și nemurirea și tinerețea pentru totdeauna!
  Mirabela a cântat frumos și corpul ei este foarte musculos, bronzat și atrăgător. Iar picioarele ei goale sunt foarte atractive.
  Fata a întârziat puțin, iar bătălia era deja în curs. Dar apoi au fugit alte frumuseți. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. Și sunt deja șase războinici. Și războinicii sunt foarte cool și foarte puternici din punct de vedere fizic, cu umerii largi și sânii înalți.
  Iată șase fete cu trupuri musculoase și extrem de sculptate.
  Mirabela a tăiat cu săbiile ei și a zdrobit adversarii guturați:
  - Gloria Marelui Imperiu Rus!
  Și cu degetele goale de la picioare a aruncat un disc ascuțit cu margini și a tăiat capetele.
  Natasha, doborând războinicii mongoli, măcelărind adversarii și scârțâind:
  - Pentru Rusia până la capăt!
  Zoya, tăind printre nukeri, a declarat, dezvăluindu-și dinții, mormăi:
  - Ruby Genghis Khan!
  Augustine, trecând prin dușmanii Rusiei Kievene, a aruncat cu degetele goale un bumerang și a scârțâit:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Angelica i-a tăiat pe adversari, iar cu călcâiul gol a aruncat cu distrugere o grenadă letală și a guturat:
  - Pentru Patria pentru Rusia!
  Svetlana, trecând printre războinicii mongoli și aruncând ace otrăvitoare cu degetele goale, mormăi:
  - Pentru cele mai tari victorii!
  Mirabela a tăiat cu mare pasiune nukerii inamici, iar fata entuziastă a început să cânte;
  Marea Rusie - câmpuri nemărginite,
  Lasă pământul sfânt să ardă între stele...
  Cred că sentimentele inimii nu se topesc -
  Vom proteja frontiera de la o margine la alta!
  
  Să fie comunism în casa noastră,
  Care l-a născut pe tovarășul Lenin...
  Și dușmanul rău al fascismului este distrus,
  În numele celor mai mari generații!
  
  La urma urmei, Patria Mamă din inimile noastre este una,
  Și în viitor pentru multe galaxii...
  Lasă țara mea să fie faimoasă de secole
  Patria mamă nu ești doar un înveliș dulce!
  
  Lasă patria mea să înflorească
  Îl vom învinge pe Genghis Khan...
  Câștigă deschide un cont nelimitat-
  Spre glorie îl cunosc pe rusul Ivan!
  
  Suntem fete războinice atât de puternice
  Că adversarul nu ne poate birui...
  Suntem fiicele lui Svarog și fii,
  Capabil să-l lovească pe Fuhrer-ul în față!
  
  Pentru noi, Zeița Lada cred
  Care a dat naștere la mulți zei...
  Toți oamenii sunt o familie prietenoasă,
  Pe care în inima mea îl cunosc pe Rod!
  
  Și atotputernicul Iisus rus,
  Născut în marea Ortodoxie...
  Desigur, demiurgul nu este deloc un laș,
  Atotputernicul s-a stabilit printre oameni!
  
  Spre slava lui Hristos Atotputernic,
  Vom ridica săbiile noastre ascuțite...
  Luptă cu mongolii până la capăt
  Pentru ca hoarda lui Batu să nu vină în Rusia!
  
  Da, cu noi, infinitul în putere Rod,
  cine creeaza universul...
  Și pur și simplu putea să o facă
  Ceea ce pur și simplu ne uimește conștiința!
  
  Suntem oameni - acesta este spațiul spațiului,
  Capabil să cucerească universul...
  Deși securea Baty a înțepat hoardele,
  Rusia cu puterea Familiei în luptă neschimbată!
  
  Fetelor le plac foarte mult desculțe,
  Grăbește-te cu viteză prin năvalele înghețate...
  Și îl vor bate pe mongol cu pumnul,
  Să nu îndrăznești să ai de-a face cu Patria!
  
  Nu poți găsi o patrie mai frumoasă
  Deși atacă Rusia cu o turmă de coșmar...
  Fata nu are mai mult de douăzeci de ani,
  Ea a tăiat deja samurai!
  
  E frumoasă și elegantă
  Fata care îi distruge pe mongoli în glumă...
  Lasă Satana să atace Pământul -
  Vom zdrobi inamicul cu o dezamăgire de oțel!
  
  Așa că mi-am fluturat piciorul gol,
  Și și-a băgat călcâiul gol în bărbie...
  Am devenit o fată atât de cool
  Nu aveți nevoie de samovolok în acest caz!
  
  Săbiile mele pâlpâie ca o pană,
  Și au tăiat armata mongolă atât de faimos...
  Fie ca vâsla mea să fie puternică,
  Inamicul va fi distrus sălbatic!
  
  Da, Rusia noastră nu este mai frumoasă de găsit,
  Grozav ca soarele deasupra planetei...
  Putem găsi fericirea pentru noi înșine,
  Și isprăvi de eroism se cântă!
  
  Rusia este o țară strălucitoare,
  Ce a dat comunismul popoarelor...
  Ea ne este dată pentru totdeauna de către Kin,
  Pentru Patria, pentru fericire, pentru libertate!
  
  Patria - Îl slăvim pe Domnul Hristos,
  Lasă Maria și Lada să fie unite...
  Tovarășul Stalin și-a înlocuit tatăl -
  Noi, rușii, suntem invincibili în lupte!
  
  Popoarele lumii iubesc modul rusesc,
  Suntem una, credeți în oameni din suflet...
  Crede-mă, nu ne îndoi cu pumnul,
  În curând vom deschide ușa spațiului, știu!
  
  Cu picioarele goale vom intra pe Marte,
  În curând o vom stăpâni pe Venus cu vitejie...
  Totul va fi doar cea mai înaltă clasă de cunoștințe,
  Și un bărbat va deveni orice erou!
  
  Da, Isus este Superman
  Cu Svarog, Rusia se va ridica din genunchi...
  Băieții nu vor avea probleme,
  Să slăvim Familia în Nume infinit!
  Mongolii aveau doar treizeci de mii și șase fete i-au tocat foarte faimos.
  Iar când Mirabela i-a tăiat capul lui Sudubey, aruncând cu degetele goale un pumnal ascuțit, cântarul s-a întors în cele din urmă spre trupele rusești.
  Mirabela, tocandu-i pe mongoli, a spus:
  - În război, comandantul vrea de obicei să conducă ca un leu, dar pentru a câștiga, un subordonat nu ar trebui să fie un berbec!
  Natasha a remarcat agresiv, tăind prin nukers și dăruindu-le capul fără probleme:
  - Un politician este un umăr dăruitor de miere otrăvită, și un val de promisiuni cu condiment de minciuni și fără sarea adevărului!
  Zoya, tăindu-i pe mongoli și aruncând cu piciorul gol un ac otrăvitor, a guturat:
  - Când un politician deschide gura, sufletul alegătorului se închide ermetic!
  Augustin, tăindu-i pe mongoli și disecându-i până la șei, ciripit:
  - Cu cât din gura politicianului zboară mai mulți munți de aur, cu atât portofelul alegătorului va fi gol mai probabil!
  Angelica, tăindu-i pe mongoli și tăindu-le capetele, rupându-și fălcile cu călcâiele goale, notă cu inteligență:
  - Este ușor pentru un politician să urce muntele de aur al propriilor promisiuni, pentru alegător o asemenea ascensiune deschide o cădere în prăpastie!
  Svetlana a continuat, mongolii supraviețuitori fugiseră deja, iar ea arunca cu ace cu degetele goale, gângâind:
  - Dumnezeu a dat omului motiv pentru creație, iar politică pentru pedeapsă!
  După aceea, bătălia s-a transformat în cele din urmă în urmărirea inamicilor. Mirabela a tăiat adversarii și a cântat:
  - Războinicii întunericului sunt cu adevărat puternici,
  Răul stăpânește lumea fără să știe numărul...
  Dar voi sunteți fiii lui Satana,
  Nu rupe puterea lui Hristos!
  Și Mirabela terminând cu dușmanii.
  Doborând ultimii mongoli, ea a spus:
  - Un dușman neterminat este ca o boală netratată - așteptați-vă la complicații!
  În această bătălie, rușii, desigur, au câștigat. Dar acest lucru nu este suficient. Mongolii, după ce și-au adunat puterile, încă pot merge în Rusia. Deși li s-a dat o lecție.
  Prin urmare, cele șase fete au primit sarcina de la zeii ruși să-l ucidă pe Genghis Khan până când acesta s-a întărit în Khorezm.
  Ei doar asediază vechea capitală a imperiului. Poate singurul oraș important care a refuzat să se predea. Și acum mongolii o iau cu asalt.
  Natasha a sugerat:
  - Trebuie să-l ucidem pe Genghis Khan și pe fiii lui. Atunci armata mongolă se va dezintegra!
  Mirabella a confirmat:
  - Mai multă acțiune - mai puține cuvinte!
  Și fetele - toate șase au atacat adversarii. Și să-i tăiem pe mongoli cu săbii care s-au lungit și să aruncăm darurile morții cu degetele goale.
  Războinicii s-au împrăștiat... Și au tăiat poieni întregi în pozițiile inamicului. Și cum le-au tăiat.
  Mirabela, tăindu-i pe mongoli, a remarcat:
  - Nu putem fi învinși!
  Natasha, trecând prin legiunile mongolilor, a confirmat acest lucru:
  - Când suntem uniți, suntem invincibili!
  Și Zoya s-a mișcat către mongoli cu călcâiul gol, făcându-i în bucăți, la figurat. Apoi ea a țipat:
  - Cred că Rusia va renaște!
  Angelica, trecând printre adversari, scârțâi:
  - Pentru asta lupt!
  Augustin, zdrobind rati mongol, urlă:
  - Și nu mi-e frică de adversari!
  Svetlana a emis, tăind inamicii cu bucurie:
  - Asta va fi apărarea Rusiei Kievene pe abordările îndepărtate!
  Iar fetele, tăind pe mongoli, cântau în cor;
  Genghis Khan a vrut să conducă lumea,
  Are ambiții pline de cutii...
  Vrea să lovească patria Kiev,
  Dar îl vom duce direct în sicriu!
  
  Suntem fetele fiicei lui Svarog,
  Putem învinge toți mongolii...
  În fiecare inimă există o părticică a lui Dumnezeu,
  Un hoț rău nu ne va birui!
  
  Credeți că vom fi cu Isus în curând
  Își imaginează pe cel mai glorios Dumnezeu...
  Pentru a cuceri marea artă,
  Pentru ca toți cei din inima gloriei să poată!
  
  Genghis Khan atacă insidios,
  Hoardele lui de rati sunt grozave...
  Am scos fata pe lasso,
  Războinicii Nuker au condus!
  
  Rusia, desigur, va fi foarte strălucitoare,
  Cea mai pură țară-mamă...
  Chiar și necredincioșii sunt fericiți în ea,
  Deși uneori probleme cu Satana!
  
  Cel mai mare este cuceritorul,
  Acest barbar rău, Genghis Khan...
  Cine s-a plecat este un trădător în sufletul lui,
  Nu vom fi cuceriți de hanul mongol!
  
  Inamicul, desigur, este foarte puternic,
  Hoardele lui sunt ca un ocean...
  Dar fetele arata elegant,
  Lovită în inima lui Genghis Khan!
  
  Putem cuceri o particulă din lume
  Să depășim hoarda de glume...
  Prin urmare, în Hristos sufletul unui idol,
  Voi sparge armata mongolelor!
  
  Genghis Khan este un luptător, deși grozav,
  Dar crede-mă, o vom sparge...
  Deși dragonul merge cu o mie de fețe,
  Gloria va fi confirmată cu o sabie de oțel!
  
  Rusia și-a apărat țara cu ea însăși,
  De invaziile lăcustei infernale...
  A acoperit sânii mamei ei -
  Toate popoarele Soarelui și ale Pământului!
  
  Fetele au spus foarte ferm:
  Genghis Khan, nu poți rezista...
  Steagul Patriei s-a dezvoltat cu mândrie,
  Vei trece ferm examenul cu cinci!
  
  Sabia fetelor are rost,
  Ceea ce este mai puternic în univers nu poate fi găsit...
  Nu purtați prostii de animale,
  Vom putea intra în paradisul iubirii!
  
  Nu este nimic mai bun în Patria Mamă decât
  fetele lumii, lumea, diamantul...
  ruși, tătari, mordoveni, chukchi -
  Pentru voi toți, Hristos își va da viața!
  
  Totul va fi bine în lumea noastră,
  hoarda lui Genghis Khan a pierit...
  Armaghedon Batu nu va veni,
  Satana nu-i va călca în picioare pe ruși!
  Aici Natasha a aruncat un pumnal ascuțit și l-a terminat pe Genghis Khan aruncând un dar al morții cu degetele goale de la picioare.
  Și Mirabela Magnetic a tăiat capul fiului cel mare al lui Genghis Khan Jochi.
  Astfel, cei doi lideri principali ai mongolilor au fost uciși.
  Al doilea fiu al lui Genghis Khan a fost ucis de Augustin, iar al treilea de Zoya, lovind cu daruri letale ale morții.
  Dar al patrulea fiu, Svetlana și-a rupt gâtul cu o lovitură cu piciorul gol.
  Da, aceste fete au arătat cea mai înaltă clasă de luptă. Genghis Khan are un singur fiu legitim, Kulkan, dar este încă un copil mic. Deci lupta pentru putere este inevitabilă. Cu toate acestea, există și un nepot al lui Mengo - cel mai mare din Jochi și deja aproape un tânăr adult.
  I s-a dat să termine Angelica roșie deschisă. Pentru ca doar copiii mici să rămână și să existe o luptă pentru tronul lui Genghis Khan.
  Așa că mongolii nu vor fi la înălțimea campaniei împotriva Rusiei. Și cel mai probabil imperiul lor se va prăbuși și se va scufunda în acarian.
  Cu toate acestea, fetele, pentru orice eventualitate, au ucis pe câțiva dintre cei mai autoriți comandanți ai lui Genghis Khan, astfel încât nimeni să nu poată cuceri Rusia și să-i unească pe mongoli.
  După aceea, pâlpâind tocuri goale, rotunde, au revenit la vremea lor.
  Rusia Kievană nu a cunoscut invazia. Treptat, fragmentarea feudală a fost înlocuită de consolidarea Țărilor. Și acest lucru a fost făcut de Alexandru Nevski, ale cărui victorii asupra suedezilor și germanilor i-au întărit autoritatea. Și de vreme ce nu a fost otrăvit, a domnit multă vreme, ba chiar a reușit să fie încoronat, primind titlul de împărat și rege. Înainte de asta, după ce a cucerit Polonia, Bulgaria și toate statele de-a lungul Volgăi. A fost luat și țargradul. Creați-vă propriul mare imperiu. Care nu s-a prăbușit, deoarece Nevski a întărit succesiunea la tron de la fiu la fiu și prin vechime.
  Astfel a apărut dinastia regală. Rusia Kievană a continuat să cucerească. Avea puteri care nu erau comparabile cu vecinii ei. Și spre deosebire de califatul islamic și de imperiul lui Genghis Khan, acesta nu s-a prăbușit. Alexandru Nevski a stabilit o centralizare puternică a imperiului rus și a limitat puterea satrapilor, făcându-i înlocuibili și subordonați Kievului și Constantinopolului.
  Deci totul a fost bine. Până când întreaga lume a devenit unită și consolidată.
  Și acest lucru, desigur, a accelerat progresul științific și oamenii au zburat în spațiu mult mai devreme și au stăpânit planetele sistemului solar. Viața era din ce în ce mai bună. În aceste condiții, Genghis Khan a fost uneori amintit și s-a remarcat că și el ar putea crea un mare imperiu dacă Zeițele Ruse nu l-ar fi oprit.
  S-au facut si filme...
  Și când știința a dezvoltat și a stăpânit secretul timpului, atunci Alexander Nevsky și Genghis Khan au înviat din morți.
  Au jucat șah între ei. Nevski a remarcat:
  - Ai fost un cuceritor demn!
  Genghis Khan dădu din cap.
  - Am cedat doar fiicelor Zeilor Rusi!
  Si a facut roca.... Ambii conducători ai antichității au râs și au remarcat:
  - Fiecare om este fierarul propriei fericiri, dar tot ce există în lume depinde de puteri superioare, fără să ia în considerare onoarea!
  ALEXANDRU AL PATRA DUMNEZEU VIU
  De data aceasta Mirabela este trimisă să-l ajute pe Alexandru al IV-lea, fiul lui Alexandru cel Mare, cel mai legendar dintre regi, în bătălie.
  Este doar un băiețel de zece ani. Iar puterea reală în imperiu aparține regentului.
  Mirabela nu-și putea aminti numele regentului. Și deocamdată, ea doar a alergat de-a lungul nisipurilor fierbinți ale Orientului Mijlociu, bătându-și picioarele goale, bronzate și grațioase.
  Da, nu a fost un drum ușor pentru ea. Nisipul de pe călcâiele fetei goale arde foarte mult.
  Pentru a distrage puțin atenția, Mirabela a decis să cânte. La urma urmei, cântecul ridică cu adevărat tonul vieții în mod specific:
  Și vocea frumuseții este minunată.
  Fata cântă atât de veselă;
  Sunt o fată desculță care alergă prin deșert
  Nisipul fierbinte îmi chinuie tălpile...
  Ce sa întâmplat cu frumusețea acum
  De ce are o voce de privighetoare!
  
  Lumea, desigur, crede-mă, nu este dulce,
  Crede-ma, sunt multe probleme sub soare...
  Din păcate, rămâne un gust neplăcut,
  Și fetele de vânătoare cunosc schimbări mari!
  
  Aici, în epoca coborâtă, crede Alexandru,
  Mare luptător macedonean de la Dumnezeu...
  Era acolo ca o Cassandra goală,
  Comandantul puternic - crede-mă, bravo!
  
  Dar domnitorul, frumos ca soarele, a murit,
  Fiul său mic a rămas pe tron...
  Și, desigur, nu rupeți corbi în asta,
  Ce copil pe tron, vai, complet singur!
  
  Fata a încercat cu zel să-l protejeze,
  Păstrează visul sfânt pe tron...
  Pentru ca imperiul să conducă lumea nu puțin,
  Voi citi o rugăciune către Dumnezeul Atotputernic!
  
  Acum alerg desculț prin deșert,
  Este foarte dureros pentru tălpile mele nefericite...
  Imperiul era într-o tulburare completă
  Fie ca Dumnezeul Atotputernic să ajute, heruvime!
  
  Așa că m-am repezit în tabăra grecilor războinici,
  Servicii oferite în lupta cu sabia...
  Pentru că toți suntem frați umani
  Și credeți cu îndrăzneală că vom sparge adversarii!
  
  Care este soarta slavului,
  Luptă din greu, nu blestema soarta...
  Dacă este necesar, vom pune bănci asupra inamicului,
  Contul a fost deschis deja a fost amendat!
  
  Aici lupt pentru unitatea lumii antice,
  Pentru ca Marele Domn Suprem să conducă...
  La urma urmei, bătăliile Patriei sună ca o liră de paradis,
  Sfâșiind uneori carnea sacră!
  
  Da, fata este un erou al țării, o patriotă,
  Pentru imperiul grecilor care luptă iubind...
  Voi proteja copilul străvechi de pe tron,
  Pentru că a venit de la Dumnezeu, știi, copile!
  
  Lumea omenirii va fi una glorioasă,
  Știu că va fi grozav și totul va fi bine...
  Macedonia este aproape originară din Rusia,
  Barca trebuie nivelată dacă vâsla este spartă în ea!
  
  În curând Dumnezeu Isus va veni la noi cu har,
  El va da mântuire fiilor omenirii tuturor...
  Pentru ca plebeii să devină cea mai înțeleaptă nobilime,
  Pentru a rezolva mai multe probleme de zi cu zi!
  
  Slavă lui Dumnezeu și slavă lui Hristos Isus,
  Că marele soare de pe cer a născut...
  Are legatura cu arta...
  Să avem puteri mai drepte!
  
  Atunci ne înălțăm în ceruri, în ceruri,
  Să ne înălțăm deasupra stelelor pentru a-L păstra pe Isus...
  Toți cei care au murit în mare extaz vor fi înviați,
  Slavă Sfintei Maria pentru Fiul!
  Mirabela a terminat de cântat și cum a sărit în sus și a derulat platoul în aer cu picioarele goale. Și râzi.
  Atunci fata și-a amintit că regentul lui Alexandru al patrulea, Filip Arridea, era unchiul său și fratele lui Alexandru cel Mare. Dar a fost ucis. Și acum Antigonus cu un ochi este pe tron. El îl susține pe Alexandru al IV-lea.
  Iar Cassander, domnitorul și satrapul Macedoniei, i se opune.
  Aici urmează să aibă loc o bătălie, în care atât Antigon cu un ochi, cât și țarul nominal Alexandru al IV-lea vor pieri.
  Antigonus One-Eyed are mai mult teritoriu și trupe. Cassander are Macedonia însăși și Grecia - o armată mai organizată și mai bine înarmată.
  Deci șansele sunt aproximativ egale - și cea mai mică șansă poate decide rezultatul bătăliei.
  Deși această poveste este puțin diferită de cea oficială, dar vremurile sunt vechi, nimeni nu știe cu adevărat cum a fost.
  Mirabela fuge în tabăra lui Antigonus cu un ochi. Și tocurile ei goale și rotunde strălucesc.
  Fanioanele și steagurile taberei sunt deja vizibile în depărtare. Armata este mare. Numărați pământurile până la India și o parte din India. Egiptul încă ezită de ce parte să ia.
  Antigonus și Cassander luptă pentru putere. Dar victoria lui Antigonus face posibilă adunarea din nou a imperiului într-un singur pumn, în timp ce Cassander, dimpotrivă, îl împrăștie.
  Deci alegerea Mirabelei este evidentă!
  Fata fuge în tabără. Războinicii s-au uitat imediat la ea musculoasă, bronzată, într-un bikini.
  Dar nimeni nu a îndrăznit să se certe și să încetinească.
  Mirabela se repezi, iar picioarele ei goale lasă urme grațioase în nisip.
  Mulți războinici, în special cei tineri, cad în genunchi și sărută cu nerăbdare aceste urme de pași.
  Iată o fată frumoasă și musculoasă care trece pe lângă corturi. Războinicii se înclină în fața ei.
  Și sărută-i din nou urmele pașilor. Mirabela este o fată care este pur și simplu super.
  Un tânăr războinic încearcă să o prindă de genunchiul gol. Și fata a luat-o și a dat cu piciorul.
  A căzut și s-a prăbușit.
  Mirabella a cântat:
  - Merită-mă, mă meriți
  Meriti o fata!
  Merită, frumusețe cu o armă,
  Nu mai păcătui!
  Și toată lumea cade în genunchi înaintea ei.
  Fata alergă până la cortul lui Antigonus. Este la fel de mare ca un adevărat palat.
  Și aici sunt mulți războinici - cel puțin două sute de mii pentru întreaga tabără. Aici este furnica.
  La intrare, Mirabela este întâmpinată de adevărați eroi. Și au lăsat-o pe fată să treacă.
  Aici războinicul intră în cort și merge mai departe, pășind cu picioarele goale și grațioase pe covoare luxuriante.
  Ea este din nou și din nou ratată. Și fetele se înclină drept până la talie. Și totul arată grozav.
  Iată-o în interiorul cortului și Antigonus a întâlnit-o. Un bărbat destul de mare, cu un plasture pe ochi.
  Privit la fată frumos cuvânt zeiță.
  Si a zis:
  - Ai venit din dragoste!
  Mirabela clătină din cap și urlă:
  - Am venit să-ți aduc victoria!
  Antigonus a dat din cap și a răspuns:
  - Ce știi despre Cassandra!
  Fata a răspuns zâmbind:
  El ți-a întins o capcană! Are trei soldați mai puțin, dar sunt mai organizați. Totuși, dacă mergem din partea în care nu suntem așteptați, putem câștiga o victorie decisivă!
  Antigonus a întrebat suspicios:
  - Și dacă Cassander te-ar trimite el însuși? Și ne vei duce într-o capcană!
  Mirabela a răspuns cu încredere:
  - Cassander nu va putea uni imperiul. El este doar un uzurpator. Numai sub stăpânirea fiului lui Alexandru cel Mare poate fi păstrată unitatea statului. Și îi ajut mereu pe cei care contribuie la unitatea omenirii!
  Antigonus dădu din cap.
  - Cumva te cred! Ei bine, hai să mergem în camping!
  Mirabela a răspuns agresiv cu furie:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă pentru puterea lui Petrik,
  Și în vise Dumnezeu Amon - fețe sfinte!
  După care fata s-a oferit să conducă armata, iar Antigonus a fost de acord.
  Însuși Alexandru al IV-lea a apărut.
  Era un băiat destul de mare și musculos. Părul blond și pielea închisă la culoare de la arsurile solare, era clar că puștiul era mai confortabil să meargă desculț decât să poarte sandale și armură.
  Dar iată că băiatul urcă pe cal. Are unsprezece ani, dar poți da paisprezece sau cincisprezece.
  Se vede că se uită la Mirabela cu interes și a spus:
  Ce mușchi are!
  Fata a răspuns zâmbind:
  "Sunt un războinic de primă clasă!"
  Regele băiat a dat din cap.
  - Dreapta! După victorie, te voi face prima mea soție!
  Mirabela a remarcat zâmbind:
  - Cred că, după victorie, voi fi transportat într-o altă lume! Din păcate, scopul meu este să te ajut, dar nu am nicio putere asupra mea!
  Alexandru al IV-lea a ordonat:
  - Condu-ne în luptă!
  Și uriașa armată a lui Antigonus a pornit într-o campanie. Avea chiar și elefanți de război.
  Mirabela remarcă agresiv, grebland nisipul fierbinte cu picioarele ei goale și puternice:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă pentru puterea sovieticilor!
  Și apoi a devenit mai bine:
  - Pentru puterea Macedoniei!
  Fată luptă - nu poți spune nimic împotriva ei. Aceasta este într-adevăr o cățea colosală.
  Și armata lui Antigon și Alexandru se mișcă în jurul trupelor lui Cassander.
  Există o mișcare mare.
  Mirabela cântă într-o campanie și dintr-un nume masculin:
  Eu sunt Alexandru, regele grecilor.
  El este Darius, suveranul perșilor.Ne-am întâlnit din nou pe câmpul de luptă.
  
  Sub Issa, l-am bătut și am meritat gloria pentru asta, "Invincible" a primit numele!
  
  Întreaga lume m-a recunoscut atunci, m-a numit "Divin"! Am dovedit-o cu sabia!
  
  Am venit să-l înving și să conectez toate țările. E timpul ca toți oamenii să trăiască în pace împreună! - - - Trupele lui sunt în fața mea. De frică, am adunat sistemul. Ne jucăm din nou cu destinul nostru!
  
  Sunt de aproape șapte ori mai mulți decât noi, Dar scântei ne bat din ochi Credem: zeii nu ne vor părăsi! - - - Dușmanii s-au dus la noi în mulțime, Ei nu știu ce este un sistem. Și-a trimis trupele la măcel!
  
  Iată călăreții lui zboară, vor să ne sperie, așa - vor învinge doar lașii! - - - Falanga din centru ține linia.Vor muri,dar nu vor părăsi bătălia.Perșii s-au amestecat în fața zidului lor!
  
  Și lupta corectă. Luptă aprigă.Dar stai! Și ține linia!Tracii sunt acolo! Nu este prima dată pentru ei!
  
  Dar aripa stângă este mototolită Și se retrage de mult, Și îmi cere ajutorul!
  
  Nu am de gând să-i ajut. La urma urmei, aceasta este o luptă! Stau și aștept! Sunt tesalieni! Eu cred în soartă!
  
  Panica fierbe în centru, Falanga noastră îi înghesuie, Iar cavaleria lor alergă în lateral!
  
  Scopul meu a fost atins aici!Zeii ne-au deschis usa!!Arunc cavaleria in acest gol!!! - - - Pământul tremură și praful se învârte, Și scântei bat de sub copite - Că cavaleria grea zboară!
  
  Toți sunt camarazii mei, Au aruncat mănușa sorții!Vrem să subjugem întreaga lume!
  
  Infanterie - principalul lucru în luptă, aleargă după cavalerie în rânduri.Invincibil, ca Ahile în luptă!
  
  Simt rezultatul bătăliei.
  
  Am tăiat în trupele lui! Victoria este foarte aproape! Bătălia noastră va fi amintită de oameni timp de secole!!!
  
  Garda lui este deja mototolită!Și la o sută de metri înaintea lui!Și nu mai e nimeni în față! - - - Văzându-ne în fața lui, Ca un laș ticălos, nu erou, Înspăimântat, Darius părăsește bătălia.
  
  Ce laș este! Ce ticălos! Și-a dezonorat coroana! Și toată puterea lui a luat sfârșit!
  
  Unde te duci?! Fugiți! Protejați-vă de moarte! O, zei! Cât de ridicoli sunt dușmanii mei!
  
  Toată armata persanilor alergă deja.Azi sunt plin de luptă!Jumătate de lume îmi aparține acum!
  Aici armata a încheiat campania și a mers în spatele Cassandrei. Și atunci Mirabela aștepta descoperirea - pe lângă trupele grecești și macedonene, mai erau și egipteni.
  De aceea, Cassander a câștigat în istoria reală, iar Alexandru al IV-lea a fost capturat și ucis.
  Astfel, Antigonus are doar o dată și jumătate mai mulți soldați, cu cea mai bună calitate a inamicului.
  Dar are o poziție mai avantajoasă și o surpriză tactică de partea lui.
  Mirabela s-a repezit la atac.
  Și cu cele patru fete fermecătoare ale ei: fiicele zeilor.
  Și să tăiem adversarii.
  Mirabela conducea moara cu săbiile ei, dărâmând soldații Cassandrei și ciripind:
  - O femeie este o ramură care se coace cel mai bine în humusul desfrânării, dar răzbunarea oricum o așteaptă!
  Natasha s-a tăiat și ea de frenezie și furie. Tortura ei goală a rupt maxilarul războinicului grec, scârțâind:
  - Un politician este un matematician care ia și împarte, și o face cu o eroare colosală în buzunar!
  Zoya, continuând să taie adversarii și aruncând jocuri otrăvitoare cu degetele goale de la picioare și scârțâind:
  - Dumnezeu a creat o femeie desculță și tânără, Satana, cu ajutorul politicienilor, a încălțat-o și a forțat-o să cadă în copilărie!
  Angelica a tăiat agresiv o masă de inamici, iar părul ei roșu aramiu flutura în vânt ca un stindard proletar.
  Iar fata a guturat:
  - Este mai bine pentru o femeie să etaleze tocuri goale decât să fie încălțată prin căsătorie pentru o cizmă!
  Svetlana a tăiat adversarii și i-a tăiat și a țipat:
  - O femeie este cea mai frumoasă floare din grădina Domnului Dumnezeu, dar cea mai insidioasă omidă - un bărbat politic urât îi mănâncă tulpina!
  Mirabela, continuând să taie dușmanii, scârțâi și scoase:
  - Demascandu-si sanii, o femeie va lasa un barbat fara pantaloni si ii va rupe trei piei!
  Natasha a continuat agresiv, zdrobindu-și rivalii:
  - Fata blondă este cu siguranță frumoasă, doar capul strălucitor este prea la propriu!
  Zoya, tăiând războinicii, Cassandra mormăi:
  - Fata blondă capul frumos nu este întotdeauna la propriu, dar întotdeauna la figurat sexul frumos!
  Angelica, continuând să-și zdrobească adversarii, scârțâi:
  - Care este diferența dintre un politician și o prostituată - acesta din urmă stabilește de dragul banilor sub oricine, iar primul depune jumătate dintre alegători de dragul profitului prin orice mijloace!
  Svetlana, tăiând dușmanii armatei Cassandrei și aruncând cu degetele goale un bumerang, a emis:
  - O prostituată pentru bani transformă orice neînființare măgar într-un om, un politician și fără voință face un măgar nesemnificativ din orice om!
  Mirabela, zdrobind diferite feluri de adversari și frângându-și fălcile cu călcâiul gol, rotund, a emis:
  - Băieții devin în cele din urmă bărbați, politicienii de-a lungul anilor fie se transformă în dictatori, fie devin glume!
  Natasha, tăind pe adversari și tăindu-le capetele, aruncând cu degetele goale obiecte zdrobitoare, scârțâi:
  - Politicianul nu este întotdeauna amuzant, dar întotdeauna o glumă pe jos și un clovn liber!
  Zoya, tăind tot felul de dușmani, a țipat:
  - Dictatorul își face deseori să plângă supușii, dar în glume îl vrea toată țara!
  Angelica, tăindu-i pe macedoneni, scârţâi:
  - Cât de utile sunt dictaturile - când oamenii construiesc, dorind să tunde ca oile, și o vulpe se trezește în capul oilor!
  Svetlana, ținea o moară de război, tăia capete și ciripit:
  - Dacă vei fi tunat cu mintea de berbec, dacă ai inventivitatea unei vulpi, o vei pune pe gulerul concurenților tăi!
  Mirabela, continuând să disecă adversarii, a emis:
  - O vulpe va rupe trei piei de la un leu și se va desprinde la fel de tare ca stejarul și de lipicios!
  Natasha, luptându-se cu falangiștii care avansa, a remarcat:
  - Oricât de lungă ar fi limbajul politicianului, viața alegătorului se va scurta doar de aici!
  Zoya a observat agresiv în timp ce tăia inamicii:
  - În căutarea unei ruble lungi, politicienii își scurtează limba pentru critici, amintindu-și - tăcerea este de aur!
  Angelica, tăind printre dușmanii târâtori, a emis:
  - Tăcerea este de aur, dar adesea în buzunarul altcuiva!
  Svetlana, trecând prin dușmani, a guturat:
  - Un bărbat cu majusculă este atras de lumină, un bărbat, desigur, bărbat, de cei blond!
  Mirabela, continuând să doboare armata inamică, mormăi:
  - Dumnezeu i-a dat omului o minte și un suflet nemuritor, Satana a aruncat mintea peste minte, transformând trupul într-o carcasă!
  Natasha, zdrobind adversarii, lătră:
  - Omul este un animal condus de o vulpe care se prezintă ca un leu în haine de oaie!
  Fetele s-au împrăștiat, doborând armata Kassandrei cu mare eficiență și presiune. Și săbiile lor sclipeau ca palele elicei.
  Zoya remarcă, aruncând cu degetele goale un bob de mazăre cu explozibili letali:
  - Omul visează să aibă puterea Dumnezeului Atotputernic, de dragul atingerii obiectivelor de bază ale maimuței!
  Angelica vulpea roșie, disecând dușmanii, a emis:
  - Bineînțeles că Dumnezeu ne iubește sufletele, dar am dorit atât de mult ca Atotputernicul să ne iubească și trupurile, trimițând nu numai vindecare spirituală!
  Svetlana, tăind dușmanii, a adăugat și ea, rupând falca dușmanului cu călcâiul gol:
  - Dumnezeu a creat-o pe Eva ca să dea fericire, și a făcut un politician ca să fure vise, dar în același timp să se înveselească, deși fără frumusețe!
  Mirabela, tăind prin adversari și aruncând grenade cu degetele goale de la picioare, scârțâi:
  - Un politician este un fel de hoț de buzunare care înlocuiește degetele dibace cu o limbă lungă și face mult mai mult zgomot când fură, eliminând capacitatea de a gândi!
  Natasha a fost pe deplin de acord cu aceasta, zdrobind dușmanii și ciripind:
  - Un domnitor căruia îi place să vorbească mult va obține puțin în chestiuni practice, deoarece o limbă lungă scurtează brațele!
  Zoya remarcă agresiv, tăind o altă parte a inamicilor și aruncând o grenadă cu piciorul gol:
  - De ce Dumnezeu Atotputernic vorbește rar cu oamenii - pentru a nu deveni ca politicienii cu diaree verbală care maschează impotența!
  Angelica, tăind prin vrăjmași și cu degetele goale de la picioare, a luat și a aruncat un ucigaș în dușman și a scârțâit:
  - Politicianul vorbește mult, și vorbește și mai mult, dar vorbele lui trec pe lângă urechile alegătorului, care nu este surd de la vorbe inactiv!
  Svetlana, trecând prin dușmani și lansând distrugerea cu degetele goale, a emis:
  - Cu cât limba unui politician este mai lungă, cu atât mintea alegătorului care îl votează este mai scurtă!
  Mirabela notă, aruncându-și din nou degetele goale, o bombă letală:
  - Pentru alegător, limba lungă a unui politician este un laţ pe gât, care, însă, mai întâi picura pe creier, apoi pudrează capul, încă o pulbere goală!
  Natasha a declarat agresiv, cosind inamicii:
  - O minte înaltă este rareori combinată cu o limbă lungă, dar aroganța este comună pentru verbiajul care nu cunoaște limite!
  remarcă Zoya cu inteligență, dezvăluindu-și dinții și mârâind ca o panteră:
  - O limbă lungă se potrivește bine în buzunare, dacă este combinată cu cunoașterea complexității adulatoriei!
  Angelica, disecând vrăjmașii, remarcă foarte inteligent:
  - Un adevărat geniu nu va vorbi mult timp, concizia este sora talentului, iar geniul este fratele conciziei!
  Svetlana, întrerupându-i pe falangiști, care deja fugiseră, lătră:
  - O limbă lungă nu este doar semnul unei minți scurte, ci și al prostiei fără sfârșit!
  Pe scurt, au învins armata lui Cassander, iar Mirabela i-a tăiat personal capul.
  După aceea, fetele i-au obligat pe prizonieri să-și sărute picioarele goale, cizelate, ușor prăfuite și însângerate.
  Au făcut-o cu umilință și aplecându-se în trei morți.
  Imperiul lui Alexandru cel Mare a restabilit unitatea. Și steagul Macedoniei a strălucit din nou.
  Au urmat apoi noi campanii împotriva arabilor, cu cucerirea acestora. Apoi la Stâlpii lui Hercule, cu capturarea Romei și a Cartaginei. Și către India cu cucerirea ei completă.
  Alexandru al IV-lea a trăit șaptezeci de ani și a reușit să cucerească China, depășind gloria tatălui său.
  L-au numit Alexandru cel Mare. El a capturat toate țările civilizate ale lumii antice. Și un imperiu a apărut de la Atlantic până la Pacific. Uriaș, puternic și prosper.
  Puțin mai târziu, Japonia a fost invadată. Și atunci America a fost cucerită.
  Imperiul a devenit global. A fost condusă de familia Petrik. A cărui autoritate era atât de mare încât nu au existat revolte serioase ale satrapilor. Și acum progresul, după ce a trecut de era evului mediu sumbru, a trecut imediat în cel industrial.
  Și apoi revoluția industrială. Și zborurile omenirii în spațiu sunt cu o mie de ani mai devreme decât în istoria reală.
  Și în secolul douăzeci și unu, imperiul a ajuns la marginea universului. A fost creată o mașină a timpului și au învățat cum să învie morții.
  Alexandru cel Mare și fiul său cel mai mare au fost, de asemenea, înviați.
  Așa s-a schimbat cursul istoriei lumii. Și a fost grozav pentru umanitate.
  Imaginați-vă un imperiu universal în care chiar și oameni morți de mult sunt înviați, și secolul XXI modern. În care există peste două sute de țări în lume, și se află în echilibru în pragul războiului nuclear.
  Și diferite coronavirusuri sunt toate în roaming!
  Deci... Fetele au realizat cea mai mare ispravă de dragul umanității progresiste și nu foarte progresiste!
  
  FATA BLONDĂ ÎL AJUTĂ PE PRINȚUL SVYATOSLAV
  Fata-erou este musculos și în bikini aleargă în tabăra Marelui Duce de Kiev Svyatoslav.
  Armata împăratului roman s-a apropiat de tabăra rusă. Romanii au un avantaj în forță de o dată și jumătate. Au ridicat o armată mare.
  Sviatoslav a pierdut inițiativa. Raidurile pecenegilor și trădările bulgarilor i-au bătut foarte mult armata. Și acum trebuie să lupți depășit numeric.
  În istoria reală, Svyatoslav și-a luat apărarea în cetate. Dar flota romană a întrerupt aprovizionarea rușilor de-a lungul Dunării. Și drept urmare, aproape că au murit până când au acceptat să plece după mai multe lupte, în condiții grele.
  Mirabela a înțeles că cea mai bună șansă era să învingă imediat trupele romane și să plece la Constantinopol.
  Apoi bulgarii, grecii și ungurii îl vor sprijini pe învingător Svyatoslav, iar Imperiul Bizantin va fi terminat!
  Iar Tsargradul va deveni capitala marelui stat rus! Pentru Svyatoslav a câștigat multe. Toată regiunea Volga și Crimeea, și Caucazul de Nord, și Bulgaria și România. Dar după moartea lui, cuceritul a fost pierdut. Și pecenegii urcă deja pe Volga.
  Deci acum este momentul critic. Și există șansa ca Rusia Kievană să devină cel mai puternic și mai extins imperiu din lume, chiar înainte de botez.
  Mirabela știe acest lucru și se grăbește în luptă.
  Dar ce va face ea singură? Poate vor mai veni cinci luptători - un băiat și patru fete - fiicele zeilor ruși și un copil nemuritor?
  Mirabela contează cu adevărat pe asta.
  Dar în timpul alergării, tocuri pâlpâitoare, goale, roz. În același timp, fata cântă:
  - Luptăm pentru Rusia,
  Cu numele de Svarog...
  Nu fi o fată lașă
  Ești în inima lui Dumnezeu!
  Aici ea aleargă din ce în ce mai aproape de cetate, unde se află trupele rusești din Svyatoslav.
  Mai întâi, fata taie cu săbiile două santinelele romane care stau lângă cetate.
  Mirabela a cântat chiar:
  - Patria zboară pe cer...
  În numele lui Perun, Rusia se va ridica din nou!
  Chiar de asta au trebuit rușii să accepte credința altcuiva? De fapt, este mult mai bine să-ți crezi pe al tău și strălucitor. Acei zei ruși care au avut grijă de slavi și au contribuit la prosperitatea lor.
  Aici războinicul alergă până la zid. În vârf sunt santinelele.
  Ei văd o frumusețe scrisă, cu părul auriu și o iau drept zeiță.
  Mai mult, Mirabela este foarte inalta, mai ales pentru acele vremuri, si musculosa, astfel incat ar fi confundata cu o femeie obisnuita.
  Și așa Mirabela începu să se agațe de degete și picioarele goale, urcând pe perete. Și arăta foarte frumos.
  Fata este foarte frumoasa, iar ușurarea ei musculară este invidia oricărui bărbat.
  Aceasta este cu adevărat fiica zeilor.
  Mirabela a urcat. Ea a zâmbit și a făcut cu ochiul santinelelor.
  Războinicii erau mai scunzi decât ea și erau uimiți de mușchii puternici și adânc trasați ai fetei.
  Războinicul a luat imediat taurul de coarne:
  - Du-mă la prințul Sviatoslav!
  Cel mai mare dintre războinici cu barbă cenușie dădu din cap:
  - Da, zeiță, suntem pregătiți!
  Doi tineri au căzut în genunchi și i-au sărutat picioarele goale ale Mirabellei. Fata dădu din cap în semn de acord.
  - Este minunat!
  După aceea, ea s-a mutat, însoțită de soldați, în centrul cetății, unde se afla însuși marele prinț Kiev Svyatoslav.
  Mirabela era veselă și cânta:
  - Va fi un rezultat grozav,
  Mergem la Tsargrad!
  Aici ea, plesnind tălpile goale pe pavaj, a ajuns la clădirea în care se afla celebrul comandant antic rus. Personalitatea este legendară.
  Aici înăuntru a fost întâlnită de noi războinici. Au simțit Mirabela pentru mușchi și piept puternic. Apoi au sărit înainte.
  Svyatoslav nu se culcase încă și se întâlnise cu un oaspete înalt. Era scund, dar cu umeri lați, cu capul ras, care era încununat cu un șurf. Nu este încă un soț bătrân, matur, plin de putere și energie. Se uită la Mirabela și se încruntă. Nu este plăcut când o femeie se ridică deasupra ta.
  O întrebă cu un zâmbet care părea încordat, în timp ce ochii lui păreau răi:
  - În ce scop mi-a venit frumusețea?
  Mirabela a răspuns și ea zâmbind și a privit amabil:
  - Pentru a te ajuta să-i înfrângi pe marii romani!
  Sviatoslav remarcă oftând:
  - O sabie nu rezolvă nimic, chiar dacă ești puternic, văd un războinic!
  Fata a bătut cu piciorul gol și a răspuns:
  - Trebuie să-i atacăm pe romani acum. Încă nu au adunat toate forțele și vor primi întăriri. Zdrobiți imediat și mergeți la Tsargrad!
  Sviatoslav dădu din cap și remarcă:
  - Si eu am crezut la fel. Dar inamicul are puterea!
  Mirabela a răspuns logic:
  - Timpul lucrează împotriva noastră! Dacă mai întârziem puțin, flota romană ne va tăia de-a lungul Dunării și nu vom avea nici întăriri, nici provizii. Și forțele inamicului nu vor decât să crească!
  Sviatoslav remarcă oftând:
  - Oracolul nostru a prezis că într-o luptă deschisă vom pierde!
  Mirabela a răspuns aspru:
  - Nu credeai că acest oracol a fost cumpărat de busuioc? Și acea întârziere nu va face decât să sporească avantajul Bizanțului!
  Sviatoslav a obiectat sumbru:
  - Oracolul a greșit rareori și a prezis anterior victoriile noastre, atât asupra khazarilor, cât și asupra altor popoare. Totuși... Ești din întâmplare fiica zeilor?
  Mirabella dădu din cap.
  - Mă poți testa în luptă cu oricare dintre războinicii tăi!
  Svyatoslav a lovit-o pe Mirabela cu pumnul în stomac. Fata s-a mișcat mecanic și l-a lovit pe prinț cu capul în frunte. El a căzut.
  Doi războinici înalți s-au repezit la Mirabela, dar fata a sărit și i-a lovit cu călcâiele goale.
  Luptătorii s-au prăbușit...
  Mirabela s-a aplecat și a pus presiune pe gâtul lui Svyatoslav. Și-a venit în fire și și-a deschis ochii.
  Apoi mormăi, frecându-și fruntea învinețită:
  - Acesta este Zeul Negru. Tu, se pare, ești fiica lui Cernobog. Atât de mișcat, capul trosnește!
  Mirabelle a răspuns:
  - Pot prepara o poțiune care îi va face pe războinicii tăi mai puternici și mai rezistenți.
  Atunci cu siguranță vom învinge inamicul!
  Sviatoslav dădu din cap, cu capul ras cu un șurub:
  - Varie! Te cred!
  Mirabella a întrebat:
  - Alegeți iarbă și poțiunea va fi gata!
  Marele Duce i-a dat câteva zeci de servitoare să o ajute.
  Mirabela, împreună cu el, s-a dus în crâng pentru a strânge o poțiune care sporește puterea și rezistența luptătorilor. Nu existau încă războinici bizantini în crâng.
  Dar fata-erou era în alertă. Și din motive întemeiate.
  Iată câteva zeci de călăreți care au încercat să atace fecioarele care se întorceau cu coșuri pline cu ierburi și ciuperci.
  Mirabela s-a repezit la inamic în luptă. Și fluturând săbiile, ea a tăiat trei capete deodată.
  Atunci cum să tăiem adversarii. Această fată este doar un terminator în bikini și picioarele goale.
  Călcâiul ei gol l-a lovit în bărbie pe războinicul bizantin. El, după ce a zburat, a doborât cinci călăreți inamici deodată.
  Mirabella a postat pe Twitter:
  - Sunt cel mai tare din lume, iar fata este în mod special desculță!
  Aceasta a fost într-adevăr o super răsturnare. Mirabela a continuat să-și taie adversarii și să arunce cioburi de sticlă cu degetele goale de la picioare, lovindu-și adversarii.
  Acei romani care nu au avut timp să scape au fost uciși. Și Mirabela a câștigat încă o victorie.
  Iată fetele care bat cu picioarele goale, vara e cald în Balcani și au adus ciuperci, fructe de pădure și iarbă. Și Mirabela într-o cuvă mare a început să facă vrăji letale și de dragoste.
  Și avea un miros puternic de tartă în toată tabăra. Iar o fată cu părul auriu agita totul cu piciorul gol și cizelat.
  Și asta a ajutat foarte mult.
  Mirabela a preparat o poţiune într-un ceaun şi a cântat;
  M-am născut cunoscut în secolul douăzeci și unu,
  În care electronicele sunt peste tot...
  Și crede-mă, nervi de oțel...
  Știi că oamenii au zburat pe lună!
  
  Mare creație a omului
  Capabil să îmbrățișeze în timp ce joacă mingea...
  Suntem copiii laptopului, internetului
  Și îi vom lovi pe ignoranți!
  
  Ce știi că am inventat
  Un ecran este închis într-un deget mic...
  Vom vedea comunismul dat în curând,
  Dacă arde un foc rău!
  
  Crede-mă, va veni timpul nostru
  Țara științei va înflori...
  Să triumfe Abel, nu Cain,
  Wins a deschis un cont nelimitat!
  
  Credem în mama noastră Rusia,
  Ce a făcut o întorsătură stelară...
  Câmpurile erau irigate cu rouă din perle,
  Wins a deschis un cont nesfârșit!
  
  Spre slava lui Isus și a lui Svarog,
  Ne vom învinge dușmanii împreună...
  În numele Celui Atotputernic, cunoașteți Familia,
  Am deschis marea armată rusă!
  
  Da, lasă iubirea să tuune în mare slavă,
  Lasă-l pe Lada să fie cu noi pentru totdeauna...
  Ne-am născut într-o putere spațială -
  Un vis grozav devenit realitate!
  
  L-am avut pe Lenin și pe marele Stalin,
  Țarul Petru cel Mare și furtuna Ivan...
  Avem mușchi, am devenit mai duri,
  Așa este destinul marelui rati!
  
  Fie ca Patria să înflorească în credință,
  Dragostea care ne-a adus...
  Să fie vremea veșnică mai
  Și vărsă numai sânge rău în luptă!
  
  Ne-am născut pentru a face un basm să devină realitate
  Spre gloria îngerilor ruși, zeilor...
  Pentru ca dușmanul rău să se transforme deodată în praf,
  Și plăcinte coapte cu generozitate!
  
  Nu cred că o persoană nu va fi slabă,
  Destinul lui este să cucerească toți demonii...
  Primiți cele mai mari premii
  Lasă-l să fie distrus în luptă!
  
  Da, dușmanul nostru nu cunoaște încă puterea,
  Dar cred că Rusia va renaște...
  Chiar dacă bebelușii, femeile sunt atacate,
  Vom câștiga - cred în asta și nu vă fie frică!
  
  Fie ca patria noastră să fie liberă,
  Să fie în slava veșnică pentru totdeauna...
  Suntem cavaleri, crede-mă, nobile,
  Nu ne este frică de necazuri și ani!
  
  Pe scurt, în curând vom fi iertați,
  Credem că vom câștiga adversarul...
  Un anunț va veni de la Dumnezeu Sort,
  Heruvimul să-și întindă aripile!
  
  Atunci să terminăm ceea ce am început
  Să construim un oraș nou, mai puternic decât toți...
  Și va fi mult mai bine decât la început,
  Mișto răufăcător va fi șters în pulbere!
  Fata eroică a terminat de cântat. Și aici din nou totul s-a învârtit în ceaun, a scânteie și poțiunea a fost gata.
  Acum soldații ruși au băut-o. Erau peste treizeci de mii, împreună cu bulgarii.
  Svyatoslav a luat și o înghițitură din poțiune. Era gata să lupte. Cu el este fratele lui, un Danilo mult mai înalt.
  Ei bine, care este calea cavalerilor ruși. Totul va fi o bătălie mare și sângeroasă.
  Mirabela a băut și ea și a simțit o putere deja considerabilă venind în ea.
  Fata și-a aruncat săbiile și a spus:
  - Este mai bine să câștigi în picioare decât să pierzi în genunchi!
  După aceea, Svyatoslav a comandat deja:
  - Ei bine, fraţilor în luptă!
  Și porțile s-au deschis, iar echipa rusă a ieșit. Și era o armată plină de forță și energie.
  Bizantinii au cincizeci de mii de trupe și s-au aliniat și ei. Pare a fi mai mult la număr, dar nu atât de curajos și fervent în spirit.
  Însuși împăratul roman s-a adunat pentru a certa. Și așa a luat și s-a mutat armata bizantină.
  Ea este mai grea în armură și are un avantaj la cavalerie.
  Dar depășindu-i pe cei din față alergă Mirabela Magnetic, plină de energie și dornică de luptă. Fata de aici este de cel mai înalt calibru. Și cum se va ciocni cu războinicii bizantini.
  Efectuează o lovitură de săritură cu două picioare goale simultan, doborând adversarii și țipând:
  - Slavă vremurilor ratilor ruși!
  Apoi fata va fluiera asurzitor din plin. Da, arată cool și amuzant.
  Și săbiile ei cum să cadă asupra dușmanilor, tăindu-i ca un brici. Aici e fata.
  Și apoi mai sunt și alți războinici.
  Natasha îi dărâmă pe războinicii bizantini cu săbii și strigă:
  - Pentru Rusia Svyatoslav!
  Și cu degetele goale de la picioare va arunca un ac otrăvitor.
  Și apoi Zoya intră în luptă. Soldații bizantini tăiau cu mare disperare. Și îi zdrobește cu entuziasm înflăcărat.
  Conduce o moară cu săbii.
  Iar Angelica roșcată i-a luat pe romani și să-i distrugem cu mare furie și presiune disperată.
  Și călcâiul ei gol funcționează și rupe fălcile.
  Fata urlă:
  - În numele lui Perun!
  Și Svetlana a tăiat cu mare presiune, distrugând inamicul.
  Și el conduce moara cu săbii și țipete:
  - Pentru comunism!
  Mirabela disecând romanii, notează:
  - Dacă vrei să câștigi lumea întreagă, umple-ți capul cu înțelepciune și inima cu dragoste!
  Natasha, doborând adversarii din Bizanț, a spus:
  - O inimă de aur nu atrage întotdeauna bani în buzunar, dar îți permite să găsești nenumărate comori în rai, în comparație cu care munții de bancnote nu merită un ban!
  Zoya, tăind pe legionari, notă:
  - Este greu de înțeles de ce Dumnezeu îngăduie răul, dar și mai greu este de ce o persoană nu îngăduie bunătatea în inima lui, și mila în acțiunile sale!
  remarcă Angelica, tocându-i pe romani și aruncând discuri cu degetele goale:
  - Munții de aur de pe buzele politicienilor nu merită un ban, dar un ban de aramă, dacă o persoană este o iubită, este o mare comoară a lumii!
  Svetlana, tăind agresiv luptătorii bizantini, a remarcat:
  - Dumnezeu l-a creat pe om pentru fericire, dar omul își creează probleme și nenorociri, dorind să devină Dumnezeu Creatorul!
  Mirabela, tăind adversarii cu săbiile, a emis:
  - Ce vrea o femeie, vrea Dumnezeu, poate de aceea bărbații au necazuri și probleme continue, pentru că o femeie este sensibilă fără Dumnezeu!
  Natasha, disecând romanii, a remarcat:
  - Când copiii râd de fericire, părinții nu râd, așa că costul cadourilor s-a dovedit a fi deloc amuzant!
  Zoya, tăindu-i pe bizantini și doborându-i cu piciorul gol, remarcă în mod logic:
  - Dumnezeu este întotdeauna un Tată iubitor pentru om, dar soarta este adesea o mamă vitregă capricioasă!
  Augustin disecându-i pe romani, a adăugat logic:
  - Este greu chiar și pentru o vulpe să înșele soarta și este imposibil să-L înșele pe Dumnezeu!
  Svetlana, tăiând adversarii, zdroindu-i agresiv și aruncând un pachet exploziv cu călcâiul gol, a emis:
  - Totul este posibil în politică, dar tot nu îl poți înșela pe Dumnezeu nici măcar o dată, deși ești obișnuit să conduci alegătorii cu nasul la infinit!
  Mirabela, tăind oponenții în varză și făcând din ei cotlete romane, a spus:
  - Politicienii sunt mari escroci în înșelăciune, dar nesemnificativi în chestiuni de adevăr!
  Natasha, continuând să reducă cu entuziasm inamicii, a remarcat:
  - Politicianul își ascunde colții, dar îi place să-și arate dinții, mai ales dacă alegătorul este cu creier de găină!
  Zoya, zdrobindu-i pe romani, a remarcat inteligent:
  - Politicianul nu are simțul proporției în promisiuni, ci punerea în aplicare a unor limite stricte care tind spre zero!
  Angelica, tăind prin vrăjmași, a declarat cu furie:
  - Politicianul are memoria zero pentru promisiuni, dar dorinta de a minti la infinit!
  Svetlana a remarcat agresiv, tăind capetele romanilor:
  - Un politician cu limba poate ridica un tsunami întreg, dar când vine vorba de lucrul cu capul, e calm total!
  Mirabela a condus un turnant cu picioarele goale, tăind adversarii și ciripind:
  - Un bețiv va adormi peste măsură, iar un politician va sforăi când va fi vorba de îndeplinirea promisiunii cu ochi de bețiv!
  Natasha a remarcat inițial, tăind inamicii:
  - Un politician este o prostituată care ia voturi deodată, dar nu aduce niciodată plăcere!
  Zoya, tăind pe romani, a fost pe deplin de acord cu aceasta:
  - Politicianul are ambiții de leu, care aduc alegătorul la viața de câine!
  Angelica, luptându-se cu bizantinii și zdrobindu-i, a notat în mod logic:
  - Dumnezeu îl iubește pe om chiar și în păcate, numai lipsa de Dumnezeu va distruge sufletul!
  Svetlana, tăindu-i pe legionari ca un brici pe barbă, fluieră:
  - Liberul arbitru este un dar de la Dumnezeu, doar omul nu cunoaște pragul conștiinței!
  Mirabela, tăindu-i pe romanii deja subțiri, a guturat:
  - Libertatea de conștiință este darul Celui Prea Înalt, libertatea de conștiință este un blestem din partea celor de jos!
  Natasha, doborând soldații romani, sau mai degrabă bizantini, a rezumat:
  " Dumnezeu a dat liberul arbitru din mare dragoste, dar omul și-a ales partea lui de sânge considerabil!"
  Pentru a se face cumva mai veselă, Zoya a cântat:
  Sunt o simplă fată Komsomol,
  Recent pionier...
  Stâncă pe o frânghie foarte îndemânatic,
  Așa cum se spune, frumusețea este dulce!
  
  Dar Führer-ul a invadat Rusia dragă,
  Un rânjet furios amenință fascismul...
  Dar totuși fetele sunt mai frumoase decât toate
  Vom răspunde la cea mai insidioasă lovitură!
  
  Spre slava marii noastre mame,
  Băieții vor muri cu îndrăzneală...
  Să oprim cea mai mare parte a naziștilor sălbatici,
  Armata noastră va fi invincibilă!
  
  Membrul Komsomol mi-a dat o sarcină,
  Mai degrabă, aduceți informații la sediu,
  Deci vă încordați respirația
  Pentru ca în vis să nu existe broaște râioase alunecoase!
  
  merg desculț pe pajiște,
  Deși nu din obișnuință au furat orașul,
  Bine la început, greu după
  Mersul desculț pe pietriș este scump!
  
  Tălpile sunt puternic bronzate de la pietre,
  Și sângele curge din tăieturi...
  Dar steagurile de pe Patrie flutură strălucitor,
  Și dragostea Domnului va fi cu noi!
  
  Lăudați pe uriașul Isus
  Care este mai înalt și mai frumos decât toate...
  Când poporul și partidul sunt uniți,
  Să sărbătorim norocul și succesul!
  
  Credem în fascism, vom sparge coloana vertebrală,
  De când fiecare război dintr-o iesle...
  Victoria va fi în luna mai strălucitoare,
  În Gehenna, deveniți un răufăcător!
  
  Fie ca pământul meu sfânt să fie slăvit,
  Victoriile gloriei lui octombrie sunt fulgerătoare...
  Deși fata este în zdrențe și desculță,
  Ea suferă, dragă, nu degeaba!
  
  Ne-am dedicat inimile pentru Patria Mamă,
  Pentru gloria aurului, numără sufletele...
  Spre succes, au deschis rapid ușa,
  Și sugruma răutatea și înșelăciunea!
  
  Fie ca Rusia să fie hegemonul lumii,
  Aduceți ordine în univers...
  Recompensează toți adversarii cu înfrângere,
  Și mutați în glumă pionul către regină!
  
  Fie ca Rusia mea să fie în gloria universală,
  Lăsați merii să înflorească în ea pe Marte...
  În puterea sovietică, roșie, furioasă,
  Oamenii vor face visul să devină realitate!
  
  Vom face Patria mare,
  Din moment ce membrii Komsomol sunt cei mai tari...
  Sprijină chipurile sfinților pe icoane,
  Vom învinge, lăsând păcatul în inimile noastre!
  Aproape întreaga armată bizantină a fost ucisă, iar rămășițele ei au fugit.
  Urmărind inamicul, Angelica a emis:
  - Darul lui Dumnezeu nu sunt omletă, dar cine refuză harul are creierul unui pui ud și fiert moale!
  Svetlana a mișcat inamicul cu călcâiul gol de-a lungul capului și a scârțâit:
  - Dumnezeu dă har oricărei persoane, dar nu oricine este sortit să ia avere!
  Mirabela, distrugând dușmanii, a adăugat, dezvăluind dinții:
  - Sania poate fi a ei, poate nu a ei, dar locul de pe tron este mereu al altcuiva, pentru ca politica este la putere, are o aspiratie proasta!
  Natasha, terminând cu romanii, a remarcat destul de logic și corect:
  - Un politician are șapte zile de vineri pe săptămână, așa că își dorește întotdeauna să aranjeze o zi de luni veșnică pentru alegătorii săi și o duminică solidă pentru el!
  Zoe remarcă agresiv în timp ce tăia capetele romanilor în retragere:
  - Un politician adoră să dea sfaturi alegătorilor, dar sfaturile bune sunt scumpe, iar cele pe care le dau politicienii nu valorează nimic!
  Angelica, tăindu-i pe bizantinii fugiți, mormăi:
  - Nu există sare mai dulce decât sarea adevărului și nici miere mai amară decât mierea promisiunilor electorale!
  Svetlana, zdrobindu-i pe luptătorii care fugeau, remarcă, aruncând cu piciorul gol un disc cu capete ascuțite:
  - Dumnezeu poate ierta orice păcat dând dovadă de participare, dar o persoană este nespus de proastă dacă își iartă indiferența indiferentă!
  Mirabela a rezumat totul, terminând ultimii romani:
  - Poți să crezi amândoi în Dumnezeu și să nu crezi, doar primul ne face o imagine a Atotputernicului, iar ultimul, un animal din rangul de primat al celui mai josnic!
  Armata bizantină a fost complet învinsă, iar acum nimic nu ne-a împiedicat să ne mutăm la Constantinopol.
  Armata lui Svyatoslav a crescut cu salturi. Lui i s-au alăturat greci, bulgari, sârbi, unguri și alte forțe.
  Și apoi a urmat asaltul asupra acestei puternice cetăți.
  Mirabela a atacat împreună cu celelalte fete. În timp ce îi tăia pe apărătorii Constantinopolului, fata a continuat să glumească:
  - Dumnezeu a creat-o pe Eva frumoasă și tânără pentru ca Adam să o iubească, dar politicianul din sufletul omului, a ucis tinerețea sufletului și a desfigurat trupul până la iad!
  Natasha, sfărâmandu-i pe apărătorii Constantinopolului, a remarcat:
  - E bine să fii o tânără cu trup, e rău să fii un copil neajutorat când vine vorba de afaceri!
  Zoya, întrerupând adversarii, a emis rațional:
  - Politicianul în cuvinte diferite spune în esență un singur lucru - Eu am putere și tu ai tăiței pe urechi, am un tron și gemi de supărare!
  Angelica, această fată cu părul roșu, făcând din nou răsuciri ascuțite cu săbiile ei, remarcă:
  - Un politician este o privighetoare care cântă dulce, dar notele unei păsări adevărate sunt scrise de Dumnezeu, iar notele unui politician sunt scrise de laba apucatoare a unui spărgător de bani!
  Svetlana a adăugat inteligent, tăind un alt apărător al lui Tsargrad:
  - a hotărât Dumnezeu - omul este propriul său fiu, dar politicianul l-a făcut pe alegător fiu vitreg orfan!
  Mirabela, tăind cu furie pe dușmani și aruncând cu ace otrăvitoare cu degetele goale, a terminat:
  - Cel mai iubitor Părinte este Dumnezeul Atotputernic, deși nu este clar de ce un bărbat-copil plânge amar aruncat de Tatăl Atotputernic, în abisul unui univers crud - chiar și o lacrimă amară de copil rupe inima iubirii!
  Asaltul s-a încheiat deja și țargradul a căzut. Cuceririle lui Sviatoslav au fost întărite. Au urmat campanii în Iran și India. Și acolo rușii au cucerit din ce în ce mai multe pământuri noi. Pal și Bagdad...
  A luat naștere un imperiu imens, din Egipt, Balcani, până în China însăși.
  După moartea lui Svyatoslav, însă, a existat o împărțire a posesiunilor. Dar cel mai mare a fost nepotul Iaroslav cel Înțelept. Și a unit din nou imperiul și a cucerit China.
  În Rusia a fost adoptată o nouă religie: Rodnoverie, condusă de Creatorul Rod și doctrina raiului și iadului. Dar Rod avea încă un panteon complet de zei - fii și fiice.
  Nu va exista un capăt de lume, așa că Rusia este veșnică și rușii sunt poporul ales al lui Dumnezeu.
  Așa că s-a născut o nouă poveste într-un univers paralel.
  
  BLOND DESCULTA ÎL AJUTA PE MARELE DUC VASILY III
  Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya, totuși, s-au mutat curând într-o poveste diferită.
  Armata lui Vasily al III-lea a asediat Kazanul. Comandantul, însă, nu era țarul însuși, ci fratele său Dmitri. Tânăr războinic! Dar cu experiență!
  Era 1506, primul an complet al domniei lui Vasily al treilea, care a întărit semnificativ Moscovia și a întărit centralizarea domnitorului. Adevărat, nu a câștigat prea mult, dar are ambiții uriașe!
  Și astfel Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya au decis să-l ajute pe Marele Duce rus și chiar, într-o oarecare măsură, pe Împărat să ia orașul și capitala Hanatului.
  Băiatul nemuritor și fata terminatoare au mers să asalteze Kazanul, ținând săbii. Au luptat ca niște eroi. Fiind războinici nemuritori, s-au mișcat mai repede decât gheparzi. Și cu degetele goale au lansat discuri șlefuite ascuțite pregătite dinainte, care i-au lovit pe tătari chiar în gât.
  Oleg și Mirabela s-au repezit cu repeziciune și, după ce au decolat pe zid, au făcut mori, tăind cinci sau șase luptători tătari.
  Apoi au început să taie adversarii și să-i lanseze, doborând o duzină de nukeri.
  Și au căzut și s-au prăbușit.
  Băiatul și fata s-au luptat ca niște titani. Se distingeau prin agilitatea lor, iar săbiile făceau cincisprezece balansări într-o secundă. Și așa au doborât inamicul. Tinerii războinici aveau arme speciale: săbii și sabii în același timp și tăiau aproape orice metal și carne.
  Oleg a ținut un fluture mare, a tăiat o duzină de adversari deodată și a răcnit:
  - Sunt un scuter mare!
  Și din nou băiatul într-un atac furios.
  Și iată-o pe fata Mirabela care aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare și scârțâie:
  - Patria noastră este glorioasă, nativ-credincioasă, ortodoxă! Și vom putea să-i învingem pe tătari și să fim Kazan sub Rusia!
  Și din nou, tinerii războinici nemuritori atacă. Și se luptă cu o frenezie furioasă. Au o cascadă sălbatică de idei și energie frenetică.
  Cuplu tânăr la atac. Iar războinicii tătari cad sub loviturile lor. Iar luptătorii care au primit nemurirea și își lucrează viața veșnică sunt foarte distractive.
  Oleg, întrerupându-l pe tătar, urlă:
  - Sută, după o sută, regiment după regiment! Cavalerii ruși tăiați cu sabia! Cred că victoria va veni curând! Deschidem un cont glorios!
  Mirabela a aruncat cu degetele goale un disc șlefuit ascuțit și a cântat:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern, a aruncat și el un disc cu piciorul gol, copilăresc, dar foarte puternic și a cântat:
  - Apărătorul Patriei! soldat Perunov!
  Mirabela Magnetic, continuând să taie, cânta:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Băiatul, tăind pe dușmani, șuieră:
  - Heroes of Russia se adună în alarmă!
  Așa luptă copiii eroici - mari eroi! Au pasiune și putere, pentru o întreagă legiune.
  Sau poate zece legiuni! Privind la ei, restul soldaților s-au înveselit și au început să bată peste zidurile Kazanului.
  Oleg, tăind pe tătari, urlă:
  - Pentru țarul Vasily III!
  Și cum va arunca un disc șlefuit ascuțit, cum va tăia o duzină de adversari ai Rusiei.
  Și iarăși va învârti fluturele, iar în spatele lui moara. Tăiați câte o duzină o dată. Și atunci băiatul o va lua și cu călcâiul gol va mișca hanul în bărbie.
  El va zbura și se va prăbuși direct în ceaunul de gudron fierbinte.
  Oleg Rybachenko a strigat:
  - Ei bine, la naiba cu tine!
  Mirabela a luat bumerangul cu degetele goale de la picioare, a tăiat cinci nukeri și a răcnit:
  - Slavă Patriei țarului Vasily!
  Oleg Rybachenko a confirmat cu entuziasm:
  -Bucură-te Sfântă Rusie!
  Mirabela, tăind pe tătari, șuieră:
  - Aceasta nu este încă Rusia, ci Moscovia!
  O parte semnificativă a zidului a fost deja capturată de soldații ruși. Deja se infiltrează în oraș.
  Marele Duce Vasily s-a trezit oarecum în umbră din cauza marelui său fiu Ivan cel Groaznic.
  Dar în istoria reală, Kazan nu i s-a supus. Și acum copilul și fata eroică rescriu și adaugă ceea ce strămoșii ruși nu au reușit să facă.
  Oleg Rybachenko a tăiat patru capete dintr-o singură lovitură. Băiatul a aruncat apoi un bumerang cu degetele goale. A mai doborât șapte luptători și a țipat:
  - Cumva au intrat cu mașina în sicriu și cel mai puternic ghoul,
  A vrut să mă muște de gât, dar s-a dovedit a fi ca un joc!
  Și tânărul războinic se va sătura de asta...
  Margarita a întors șurubul și a scârțâit:
  - Sunt o cobră gata să sară!
  Și din nou va lansa un bumerang ucigaș cu degetele goale de la picioare. Fata, cu siguranță, este ca cea mai tare zeiță.
  Cea mai mare parte din Kazan a fost deja capturată. Războinici curajoși asaltează palatul hanului suprem. Sunt plini de furie și entuziasm sălbatic. Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya sunt războinici terminatori. Și fiecare dintre leagănele lor și flutură foarte des - acestea sunt cadavre noi!
  Oleg Rybachenko, luptând, a remarcat:
  - Dar această bătălie se poate schimba foarte mult!
  Mirabela a fost logic de acord:
  - Ivan cel Groaznic a cucerit Kazanul! Și acum unchiul său Dmitri o va cuceri!
  Băiatul a aruncat cu degetele goale un bumerang. A tăiat gâtul a cinci tătari și a lătrat:
  - Pentru Rusia mare și cerul slavilor!
  Mirabela este o fată frumoasă, confirmată cu încredere:
  - Pentru cel mai mare imperiu!
  Și fata a aruncat și o lamă șlefuită cu degetele goale de la picioare.
  Și ea a tăiat o mulțime de nukeri și a tocat pe cine. Ea este o frumusețe atât de marțială.
  E foarte tare Mirabela. De dragul nemuririi, ea a acceptat să devină o fată în bikini, abandonând fostul ei trup și să fie vândută ca sclavă. Dar apoi a căpătat o asemenea putere supraomenească! Și crede-mă, desigur, este super pentru ea!
  Fata se luptă și băiatul se luptă și dușmanii cad. Sunt sparte și slăbite.
  Așa că vitejii războinici pătrund în sala tronului, unde se află Kazan Khan.
  Încearcă să plece, dar băiatul aruncă un asterisc cu piciorul gol și îi rupe ceafa Hanului. Cel stricat cade și moare...
  Apoi, războinicii rangerii extermină restul tătarilor. Cu toate acestea, cei din urmă, după ce și-au pierdut stăpânul, aruncă armele și se predă.
  Așa că Kazan a căzut. Acum Rusia s-a ridicat pe aceste meleaguri. Marele Duce al Moscoviei Vasily a stabilit o parte din tătari în Rusia și o parte a rușilor la Kazan.
  Apoi a devenit și mai bine. Noul Mare Duce rus a fost ales și Marele Duce al Lituaniei. Urcat pe tron...
  Este clar de ce - victoria asupra Kazanului a fost foarte impresionantă pentru toată lumea. Și și-au dat seama că Rusia este foarte puternică!
  Și Rangerii războinici au făcut tot posibilul aici. Au luat și au învins armata principalului concurent al Marelui Duce Vasily III. Iar reclamantul însuși a fost luat și demolat de capul nemuritorului băiat și fetiță.
  Și au făcut asta aruncând discuri cu picioarele goale la unison, în timp ce strigau:
  - Slavii trebuie să fie uniți! Să fim cu toții invincibili!
  Și sărind în sus și ucigând pe hatman, tinerii războinici au exclamat:
  - Suntem războinici ai unei noi ere și ai unei formații cool!
  După aceea, prizonierii au sărutat urmele goale ale tinerilor războinici, lăsate de ei pe zăpada proaspătă. Și veți fi de acord că este foarte tare!
  Și apoi o excursie la Astrakhan. Acesta este modul în care o victorie îi trage pe alții împreună cu ea.
  Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya, împreună cu acest Mare Duce, s-au mutat la Astrakhan.
  Un băiat și o fată au luat cu asalt acest oraș mare. Au luptat, ajungând din nou armata rusă prin coridorul timpului.
  Și din nou s-au tăiat și au aruncat bumerangul cu degetele goale. Aici lucrurile au devenit mult mai ușoare. Iar armata era comandată de însuși Vasili al treilea. Și puterea lui era mare. Au sosit și trupele Marelui Ducat al Lituaniei. Au luat cu asalt acest oraș.
  Și copiii terminatori s-au tăiat și au aruncat cu bumeranguri, discuri, stele. Oleg Rybachenko a aruncat chiar și câteva grenade.
  Cu picioarele goale, tinerii războinici aruncau și ei stele ascuțite, și subțiri, dar capabile să taie mai multe gâtlele deodată.
  Iar picioarele lor sunt într-adevăr întruchiparea agilității și a forței rapide și foarte sălbatice.
  Și așa cum o fată aruncă un bumerang cu degetele goale de la picioare, atunci dușmanii sfintei Rusii Moscove nu vor fi deloc miere!
  Războinicii Terminator au strigat la unison:
  - Slavă lui Vasily al treilea, cel mai mare dintre țarii ruși!
  Și din nou o mare victorie pentru regatul rus.
  Vasile al treilea a fost încoronat cu titlul de rege și a fost recunoscut oficial ca împărat. Imperiul lui a devenit uriaș. Și rușii au început să pătrundă în Siberia. Și Hanatul Crimeei s-a recunoscut chiar ca vasal al Rusiei.
  După izgonirea mitropolitului, Vasily al III-lea l-a obligat pe noul domn al bisericii să schimbe dogmele și să permită poligamia. Acest lucru s-a datorat parțial anexării Kazanului, Astrahanului și a altor țări islamice.
  Vasily al treilea însuși s-a căsătorit imediat cu prințesa lituaniană Glinskaya și cu tătarul Tamara. Și apoi și pe a patra fată.
  Sinodul a permis rușilor să aibă patru soții. Și mulți prinți au profitat de asta.
  Războiul cu Polonia s-a încheiat prin cucerire... Armata rusă era puternică și mult mai numeroasă. Da, Oleg și Mirabela au ajutat. Și cu acești războinici terminatori, niciun adversar nu este teribil.
  Iar Vasily al treilea a devenit regele Poloniei. Imperiul a fost întărit. Dar Suleiman Magnificul a ajuns pe tronul Imperiului Otoman. Și acest domnitor a cucerit Ungaria. A asediat și Viena.
  Dar Hanatul Crimeei s-a rupt de Rusia. Și a urmat o nouă campanie. Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya au excelat și ei aici, la ordinul zeiței-vrăjitoare hiper-totputernice. Desigur, în timpul atacului asupra lui Perekop. Aici este partea cea mai puternică a apărării tătarilor din Crimeea. Dar la urma urmei, războinicii: Oleg și Mirabela sunt foarte tari!
  Și cât se grăbesc, și cât se grăbesc! Și cum îi vor doborî pe tătari. Și cu ce entuziasm sălbatic o vor întreprinde.
  Și băiatul a aruncat o stea cu degetele goale de la picioare și a tăiat șase tătari deodată.
  Iar fata a doborât cinci cu un asterisc. Băieții ăștia s-au dovedit a se certa.
  Oleg și Mirabela au curățat o parte din zid. În plus, a funcționat și artileria. Multe distrugeri au fost aduse tătarilor. Așa că Hanatul Crimeei a căzut.
  Apoi a avut loc o bătălie cu armata lui Suleiman Magnificul. De data aceasta, în istoria reală, marele sultan nu a avut noroc. Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya nu numai că au ucis o masă de turci, dar l-au capturat și pe sultan.
  Rusia ia forțat pe turci să părăsească Balcanii. Și și-a întemeiat propriile fortărețe acolo. Și, de asemenea, a selectat Istanbul. Constantinopolul s-a ridicat din nou.
  Vasily III s-a oprit temporar. Cucerirea trebuia digerată. Livonia a fost de acord să plătească un tribut rușilor și a cedat Narva posesiunilor fără război.
  Vasili al treilea, chiar în 1535, a ordonat construirea unui oraș-port la gura Nevei. Ceva ca Petersburgul lui Petru cel Mare. Adevărat, Vasile a mutat capitala doar la Constantinopol.
  În 1537, rușii au capturat Vyborg și s-au întărit din nordul suedezilor, învingându-i complet.
  În timpul atacului asupra Vyborgului, Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya s-au distins din nou.
  Băiatul și fata au sărit firesc peste pragul timpului și au luat parte la asalt.
  Aici Oleg a aruncat un bumerang cu picioarele goale, a eliminat o duzină de adversari și a cântat:
  - Slavă Rusiei și țarului său Vasili al treilea!
  Mirabela a aruncat, de asemenea, ceva mortal cu degetele goale de la picioare și a spus cu îndrăzneală:
  - Pentru sfânta Rusie și pentru regina nepământeană!
  După aceea, băiatul și fata s-au împrăștiat atât de mult încât a fost tăiat un întreg luminiș al cadavrelor suedezilor.
  În 1540-1541, trupele ruse au capturat și Asia Mică de la turci. Și în 1545, precum și Mesopotamia și Palestina. În 1547 în martie, regele, la vârsta de abia şaizeci şi opt de ani, a murit. Domnia lui de patruzeci și doi de ani s-a dovedit a fi atât lungă, cât și foarte fericită cu multe cuceriri pentru Rusia.
  Vasile al treilea a fost numit Vasile cel Mare. Și pe tron era un tânăr, dar după standardele Rusiei, un adult Ivan Vasilyevich.
  Și întrucât Vasili al Treilea a trăit mai mult decât în istoria reală, frământările boierești au fost evitate.
  Ivan Vasilyevich, la început a decis să subjugă complet Livonia, războiul din 1550 a avut succes. Artileria rusă puternică a măturat pe toată lumea și aproape toate orașele au fost capturate rapid.
  Desigur, copiii terminatori Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya au luat parte la lupte.
  Cu picioarele goale, copilărești, aruncau totul ascuțit și pătrunzător cu atâta râvnă, încât trupele livoniene au murit în număr imens.
  Mai mult decât atât, tinerii războinici trag și cu precizie din tunuri și atât de precis.
  Oleg, băiatul terminator, a tras și a aruncat cu picioarele goale un cadou ucigaș.
  Adversarii împrăștiați și scârțâit:
  Sunt distrugerea întrupată!
  Și băiatul va râde și va răcni:
  - Sunt fiul unei mari treziri!
  Mirabela, această fată dură, va lansa și un ucigaș cu degetele goale de la picioare și va scârțâi:
  - Sunt fiica marilor zeițe ale anihilării!
  Și iar copiii râd și își dezvelesc dinții. Și apoi zboară până la cetate. Și astfel toți vor fi tăiați. Nu au săbii, au doar elice. Și extermină fără milă pe livonieni și pe alți soldați ai armatei de mercenari.
  Băiatul și fata sunt tot timpul desculți, chiar și pe zăpadă. Și ei războinici nemuritori le place chiar și asta!
  De ce nu? De ce pantofi pentru acei oameni care au corpuri mai repede decât orice animal și, bineînțeles, nu pot ierta sau se îmbolnăvesc.
  Apoi Ivan cel Groaznic a luptat în Egipt. Cucerind în câțiva ani întregul nord al Africii, inclusiv Marocul. Apoi a fost capturată Peninsula Arabică.
  Germania era fragmentată, Austria era slabă, Spania și alte țări erau ocupate cu războaie.
  Rusia țaristă a trecut prin Iran în India. Până în 1590, India a fost invadată. Ivan cel Groaznic a trăit până la vârsta de șaizeci și opt de ani și a murit în 1598. Și a fost succedat de Ivan al cincilea. Rusia și-a continuat expansiunea spre est și cucerirea Chinei. Deși războiul s-a dovedit a fi lung și greu.
  A fost nevoie de trei războaie pentru a cuceri China.
  Nici măcar participarea la bătăliile lui Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya nu a asigurat imediat victoria.
  Da, iar tinerii războinici s-au luptat în episoade. Ei vor da peste ei înșiși, vor tăia chinezii și vor alerga din nou înapoi.
  Desigur, băiatul și fata au acționat foarte activ și eficient. Și cu degetele goale de la picioare au aruncat activ stele ascuțite, discuri și bumerang-uri.
  Oleg Rybachenko l-a ucis personal pe ministrul chinez al apărării. Și apoi cum aruncă o grenadă cu un picior de băiețel. Deci, deodată, două duzini de războinici galbeni spre lumea cealaltă, spunând:
  - Slavă Rusiei, care pentru totdeauna în veacuri indică calea universului!
  Iar fata Margarita o va lua și va lansa un bumerang cu piciorul gol, care este letal, care nu este nicăieri mai cool.
  Și după ce a învins adversarii, fata scârțâie:
  - Pentru o asemenea Rusia, luptați și nu vă fie frică!
  Și băiatul și fata au început să fluture și mai intens.
  Ivan al cincilea a murit în 1620, iar fiul său Ivan al șaselea și-a continuat munca. După războaie încăpățânate din 1640, China a fost în cele din urmă subjugată.
  Oleg Rybachenko și Mirabela Magnetic au început să apară mai activ în diferite locuri de bătălii și bătălii.
  Și apoi băiatul Oleg a aruncat un bumerang și a zburat din capul împăratului chinez. Și a devenit un erou!
  Iar fata Mirabela a aruncat cu piciorul gol o grenadă și a doborât tot sediul adversarilor.
  Și bineînțeles, datorită acestor copii nemuritori, cea mai mare dintre victoriile Imperiului Rus a fost câștigată!
  Și după victoria asupra Chinei, Moscovei Rusia, nimeni nu se teme practic! Și nimeni nu-i va opri pe ruși și nu va câștiga! Au trecut de punctul fără întoarcere!
  Și Rusia a devenit mai puternică ca mare imperiu. Ivan al șaselea a domnit încă zece ani până când a cucerit Coreea și cea mai mare parte a Indochinei.
  După el, Alexandru I a urcat la presto. Noul rege și-a continuat vechiul curs de cucerire. Indochina a fost complet cucerită, iar navele rusești au aterizat în Australia și au început să exploreze acest continent. În plus, rușii au intrat în Alaska chiar mai devreme și au avansat prin Canada... Aici au întâlnit deja Franța, care a câștigat în cele din urmă stabilitate și prosperitate sub Ludovic al XIV-lea, și Anglia, care câștiga rapid amploare.
  În plus, Rusia a continuat să exploreze Africa și s-a confruntat și acolo cu opoziția din partea Marii Britanii. Și Suedia a intensificat și a încercat să atace Rusia.
  Dar trupele ruse erau în alertă, iar Marea Britanie și Franța nu au acționat împreună. Și trupele lui Alexandru I au cucerit acest stat.
  Desigur, atât Oleg Rybachenko, cât și Mirabela Magnitnaya au luat parte la aceasta.
  Războinicii desculți aruncau discuri și tăiau cu săbii lungi, special întărite.
  Sunt atât de cool și irezistibile.
  Oleg Rybachenko a aruncat o stea ascuțită cu degetele goale ale picioarelor de băiețel, a doborât o duzină de suedezi și a cântat:
  - Pentru gloria Rusiei sacre!
  Fata Mirabela a aruncat și ea cu picioarele goale un obiect mortal și a șuierat:
  - Pentru măreția Familiei invincibile!
  Și copiii vor sări împreună și îl vor lovi pe guvernatorul suedez în piept cu călcâiele goale.
  A zburat peste și a doborât încă o duzină de soldați inamici.
  După moartea lui Alexandru I în 1675, țarul Alexei primul fiu al lui Alexandru a urcat pe tron. De obicei, succesiunea la tron mergea în funcție de vechimea fiilor, iar apoi nepoții din fiul cel mare. Vasili al Treilea a stabilit acest lucru pentru ca mai târziu să nu existe o luptă pentru tron. Cu o centralizare puternică.
  Alexei a întâlnit prima dată Franța în America și cu Marea Britanie în Africa.
  Între timp, trupele rusești au intrat pe ținuturile germane. Captura a fost destul de reușită, principatele fiind fragmentate. Regimentele ruse depășite numeric au capturat și Italia. Aceasta a fost urmată de o campanie împotriva Franței. Domnia lui Ludovic Regele Soare s-a încheiat fără glorie. Regimentele ruse și străine au luat Franța.
  Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya au excelat din nou.
  Tinerii războinici s-au luptat cu săbiile și au aruncat cu discuri soldaților inamici. A ucis o mulțime de soldați.
  Băiatul a aruncat o stea în dușman cu piciorul gol și a răcnit:
  - Sunt un războinic supraom!
  Fata și ea, cu degetele goale de la picioare, a aruncat discul ucigaș și a fluierat:
  - Și eu sunt întruchiparea unui cosmos minunat!
  Și cum își va arăta limba lungă! Și apoi cum să dai un toc gol în nasul contelui francez. Acea crăpătură a frunții.
  Și Oleg Rybachenko va zbura ca un meteor infernal, iar câteva zeci de francezi au luat și au murit. Și apoi băiatul, ca și cum ar fi explodat dintr-un tun capturat cu bombă.
  Și pune o mulțime de luptători. Se zvârcesc de durere și mor!
  Iar războinicii terminatori se reped spre ei înșiși și îi doboară pe toți, de parcă ei înșiși ar fi îngerii morții și ar fi mai rapizi decât gheparzi.
  Marea Britanie a luptat cumva pe mare și a cerut pacea. Rusia și-a continuat expansiunea în America. Trupele ei au capturat toate coloniile engleze și franceze și au ajuns în Mexic.
  Cucerirea Africii și a Australiei a fost încheiată.
  Acum au rămas neocupate doar Spania și coloniile ei și Portugalia cu coloniile ei.
  Dar acest război era deja pentru Petru cel Mare, care a primit puterea în 1700. Noul țar, nu Romanov, ci Rurikovici, profitând de ocazie ca un atac asupra negustorilor ruși, a trimis trupe în Spania și Portugalia.
  Aceste țări erau deja în declin și au fost rapid învinse. Trupele ruse au început și ele să cucerească colonii. Erau amândoi mai numeroși și mai bine echipați și înarmați. Armata rusă avea deja pulbere fără fum și obuze puternic explozive și avioane de luptă. Erau chiar și tancuri. Și primele trenuri blindate. Ceea ce a făcut o impresie asupra adversarilor.
  Primele mitraliere au apărut și în armata rusă.
  Dar chiar și aici Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya nu au putut să nu observe. Au nevoie să lupte și să-și dezvolte nemurirea.
  Aici băiatul aruncă din nou o grenadă cu piciorul gol. Și fă-ți în bucăți adversarii. După care au cântat:
  - În numele acelei Rusii care cucerește întreaga lume și inimile oamenilor!
  Fata, de asemenea, de parcă ar arunca un picior gol, o bombă mică, dar puternică în ceea ce privește puterea explozivă. Va sfâșia spaniolii și va scârțâi:
  - Pentru ca să existe întotdeauna fericire pentru toți oamenii!
  Iar copiii, aruncând cadouri ale morții cu picioarele goale, cântau:
  - Să fie pentru totdeauna tineri și anii noștri strălucitori!
  Și după aceea, ca o încărcare cu ceva destul de letal. Și își flutură săbiile așa.
  Că sângele curge ca un râu și tot pământul pleacă de sub picioarele tale!
  Iată războinicii! Ei bine, doar supraoameni cu picioarele goale, care sunt aproape goi la căldură și frig.
  Dar astfel de luptători excepționali! Cea mai înaltă marcă și clasă! Aici se taie și extermină adversarii!
  Băiatul și fata sunt ca Arhanghelii celei mai sălbatice anihilări, care nu au bariere și obstacole în drumul către noi victorii și realizări.
  Pe drumul lor, orașele se predă, iar locuitorii ies și sărută amprentele picioarelor goale ale nemuritorilor și marilor războinici.
  Spania și Portugalia, împreună cu coloniile, au fost rapid cucerite. Și a rămas doar Marea Britanie.
  Dar în 1725, trupele lui Petru cel Mare au aterizat pe ea.
  Oleg Rybachenko și Mirabela Magnitnaya, ca întotdeauna, sunt înaintea tuturor. Tinerii războinici sunt nemuritori și sar în timp.
  Trag cu mitraliere și aruncă grenade mortale cu degetele goale.
  Rupând britanicii și alți războinici.
  Oleg răcnește, trage și tunde:
  - Suntem războinici ai frăției spațiale!
  Fata Mirabela a aruncat cu degetele goale o grenadă și a țipat:
  - Și îi vom învinge pe toți fără îndoială!
  Apoi fata cu călcâiul gol l-a lovit atât de tare pe Ducele de Buckingham încât i-a rupt gâtul!
  Au capturat Londra și au finalizat în cele din urmă cucerirea lumii.
  Astfel a apărut un singur imperiu. Petru cel Mare a murit în 1735, iar nepotul său Petru al II-lea a urcat pe tron. Încă tânăr, dar conducător inteligent și dur. Rusia a consolidat centralizarea, au fost construite fabrici și drumuri. Au apărut avioanele, iar căile ferate au fost întinse din ce în ce mai activ.
  Petru al II-lea a domnit multă vreme și stabil. În 1790 a fost succedat de Petru al treilea. Țara era prosperă, dar pașnică. Se vorbește deja despre extinderea spațiului.
  Și în 1817, a avut loc primul zbor cu echipaj în spațiu. În 1820, Alexandru al II-lea a devenit țar. Noul rege dorea o dezvoltare mai rapidă a spațiului și a explorării spațiului.
  În 1825, a avut loc primul zbor către Lună. Și în 1845, navele rusești au zburat pe Marte. Și în 1847 la Venus. În 1850, la Mercur, iar apoi la sateliții lui Jupiter. Cosmonauții ruși au intrat pe cea mai îndepărtată planetă Pluto în 1860.
  Așa a procedat dezvoltarea sistemului solar. Și în 1917, a avut loc primul zbor în afara sistemului solar. Mai multe nave stelare mari au pornit spre Alpha Centauri.
  Și în 1921, și lui Sirius... Apropo, au descoperit acolo câteva planete relativ normale. Patruzeci de ani mai târziu, au apărut primele nave care zburau cu viteză superluminală.
  Și în 2017, pentru prima dată, un cosmonaut rus a zburat la marginea galaxiei.
  A fost în general minunat.
  În 2030, a fost inventată o mașină a timpului... Iar omenirea a trecut la un alt stadiu de dezvoltare, mai înalt. Chiar dacă rurikovicii încă stau pe tron, iar monarhia absolută conduce imperiul uman.
  Cu toate acestea, există o opoziție care argumentează dacă lumea are nevoie de o republică. Dar ea este tăcută. Oamenii sunt deja mulțumiți de situația existentă, deoarece viața a devenit foarte bună, iar în fiecare an se îmbunătățește.
  
  BLONDA SALVĂ IMPERIUL LUI IVAN TERRIBILUL
  Mirabela Magnetic este din nou într-o misiune. De data aceasta îl ajută pe seriosul Ivan cel Groaznic.
  În acest caz, ea îl protejează pe Polotsk de hoardele lui Stefan Batory.
  Eternul băiat Oleg Rybachenko a rămas la Polotsk. Atacul a fost respins, dar situația a rămas alarmantă. Dar apoi a apărut Mirabela Magnetic și încă patru fete. Au apărut ca dintr-o gaură în spațiu. Toate cele cinci fete erau desculte si in bikini.Astfel au aparut cele sase magice.
  Băiatul, care trăise destul de mult și era încă elev al Mirabelei Magnetic, care reușise deja să viziteze vremea lui Napoleon al III-lea, fluieră:
  - L-am lovit din nou! Asta e super!
  Oleg Rybachenko a declarat hotărât:
  - Și schimbă cu siguranță cursul istoriei!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana și-au scuturat săbiile. Fetele erau foarte hotărâte.
  Natasha a sugerat:
  - Suntem șase acum... Hai să lovim în tabăra poloneză!
  Oleg Rybachenko a susținut cu ușurință această idee:
  - Si ce? Hai sa ne batem! Toți împreună suntem o mare forță!
  Mirabela Magnetic a fost de bunăvoie de acord cu asta:
  Suntem o forță colosală!
  Și călcâiul ei gol a zdrobit un gândac.
  Iar războinicii și-au plesnit picioarele goale, unul pe altul, în semn de confirmare.
  Noaptea, șase luptători împietriți au coborât din zidul orașului Pskov. Se îndreptau în vârful picioarelor spre tabăra poloneză. Aici, formal, armata Poloniei, dar de fapt mercenari din toată Europa. Mai ales mulți nemți. Armată mare.
  Dar la urma urmei, cei șase luptători sunt cool. Iar fetele cu băiatul au luat și au scos santinelele, aruncând cu ace ascuțite cu degetele picioarelor goale. Au căzut santinelele sparte. Războinicile și-au ținut săbiile și au început să taie. Ca un stol de șerpi, au atacat tabăra.
  Pentru Evul Mediu, cât de neobișnuit - când atacă fetele în bikini. Și ei, zdrobind inamicul, seamănă literalmente câmpuri întregi de moarte.
  Oleg Rybachenko și-a fluturat săbiile și a tăiat. Făcându-i cu mâna băiatului, îl tăie pe colonelul zelos.
  Și murmură:
  Vom lupta pentru Sfânta Rusie!
  Mirabela Magnetic a tăiat tigaia bogată în jumătate și rupând nasul numărătorului german cu călcâiul gol, a ciripit:
  Nu ne este frică de moarte pe câmpul de luptă!
  Natasha, doborând polonezii, germanii și alți mercenari, țipă:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte!
  Distrugând armata poloneză și mercenarii, Marusya, această fată terminatoare a țipat:
  - Sub cerul înstelat, moartea nu ne va lua!
  Augustine, este fata elicei. Cea mai bună încarnare a forțelor speciale sovietice și chiar a unor mutanți, tăind polonezii - a scris pe Twitter:
  - Voi lupta pentru Rusia mea sfântă!
  Svetlana, răsucindu-și săbiile și tocându-i pe germani, suedezi și polonezi, ciripind cu călcâiul ei rotund, ciripit:
  - Voi încărca marea mitralieră!
  Natasha, tăind prin polonezi, pe germani și pe toți mercenarii din Europa și chiar și pe turci, ciripit:
  - Distruge inamicii - neștiind umbra fricii!
  Augustină de foc, cu părul roșu aramiu fluturând în vânt ca steagul Aurorei, șopti:
  - Lumile universului te privesc!
  Marusya, aceasta este o blondă cu păr auriu, în timp ce ciripește, sărind pe picioarele goale:
  - Lasă-ți cămașa să ardă în sânge!
  Mirabela aruncă și un disc ascuțit cu degetele goale de la picioare, tăind capetele mercenarilor și latră:
  - Pentru Ivan cel Groaznic!
  Svetlana, cu o lovitură mare, își bătu călcâiul gol în stomacul polonezului. Apoi a aruncat câteva discuri cu degetele goale de la picioare, tăiând câteva zeci, strigând:
  - Mori Patria cu sufletul tău iubitor!
  Și fetele au râs. Ce diavoli frumoși și sexy sunt. Și mare și umflat cu mușchi de relief. Și aruncă ace cu picioarele goale și discuri subțiri - ucigând mai mulți soldați deodată cu unul singur.
  Și trec literalmente peste cadavre...
  Și lasă amprente sângeroase și grațioase ale picioarelor goale, de fete.
  Și doar șase oameni împotriva a câteva zeci de mii de luptători. Dar este panică în rândurile polonezilor. Și nu știu câți i-au atacat. Și sunt total nebuni. Unii dintre ei au început chiar să se tragă unul în altul și să se taie.
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern, a aruncat cu picioarele goale o bombă de casă și a răcnit în poloneză:
  - Au atacat germanii! Nemții ne atacă!
  Și apoi a aruncat din nou bomba și a strigat, de data aceasta în germană:
  - Polonezii au atacat! Polonezii ne atacă!
  Mirabela a preluat în germană:
  - Polonezii ne atacă! Polonezii îi omoară pe germani!
  Și ce a început: mercenarii germani s-au luptat cu polonezii. Și suedezii s-au alăturat masacrului. A fost o luptă sângeroasă. Ceea ce a fost exacerbat de leagănul săbiilor și săbiile fetelor cu picioarele goale și un băiat fără barbă în pantaloni scurți.
  Oleg Rybachenko a strigat din plin:
  - Când suntem uniți, suntem invincibili!
  Și a adăugat în germană:
  - Polonii de rubin!
  Apoi în suedeză:
  - Toaca polonezii si nemtii!
  Apoi băiatul desculț a adăugat în poloneză:
  - Tăiați nemții și suedezii!
  Mirabela a răcnit și ea din răsputeri:
  - Tăiați polonezii și suedezii!
  Și cu călcâiul gol, fata a lovit dușmanii în bărbie.
  Și au aruncat cu ace otrăvitoare cu degetele goale.
  Iar panica s-a intensificat... Cearta reciprocă a crescut. Iar băiatul și Natasha au început să se apropie sub masca, tăindu-și singuri un șanț din cadavre, spre cortul regelui Poloniei, Ștefan Batory.
  Acest rege era guvernatorul Semigradului. Adică viceregele sultanului turc asupra Ungariei. Interregnumul din Polonia a continuat. Printre pretendenții la tronul Poloniei s-a numărat Ivan cel Groaznic. Cu toate acestea, Ivan nu a reușit să preia tronul. A avut efect și opoziția țărilor occidentale, care nu doreau o întărire atât de puternică a Rusiei. Și teama noilor de a-și pierde libertățile. Și ezitarea lui Ivan cel Groaznic însuși - nu va duce anexarea Poloniei la faptul că propriii lor boieri își vor ridica capul?
  În orice caz, un eveniment istoric: unificarea Rusiei și a Commonwealth-ului sub conducerea lui Ivan Vasilyevici nu a avut loc. Iar tronul Poloniei a fost luat brusc de Stefan Batory. Până atunci, Rusia capturase cea mai mare parte a Livoniei. Și în al șaptezeci și șaptelea an, aproape toată Livonia, cu excepția Riga și Revel, era sub Rusia.
  Stefan Batory, după ce a acumulat forță și a primit bani pentru război de la sultanul turc, și Vaticanul a început o campanie împotriva Rusiei. Alegerea Polotsk ca primă țintă. Și sub acest oraș s-a hotărât soarta Războiului Livonian. În istoria reală, Polotsk a fost luat de polonezi, după care au luat inițiativa și au început să câștige. Și dezastre incalculabile au căzut asupra Rusiei.
  Dar de data aceasta în luptă, un șase magnific. Și polonezii și mercenarii lor nu pot sta împotriva lor!
  Și masacrul a mers atât de sângeros, încât este imposibil de spus într-un basm, să nu-l descrii cu pixul. Deși, de exemplu, o tastatură electronică este destul de posibilă.
  Oleg Rybachenko a fluierat și a lătrat:
  - Polonezii ii taie pe nemti!
  Mirabela Magnetic a țipat:
  - Nemții taie polonezi!
  Și a trecut cu Natașa în tabăra regelui. Stefan Batory a incercat sa se orienteze. Era îmbrăcat bogat și avea un amestec de trăsături orientale și europene.
  Oleg Rybachenko a aruncat un disc ascuțit și subțire cu degetele goale ale picioarelor de băiețel. A zburat într-un arc, a fluierat subțire. Și l-a înfipt între ochi pe Stefan Batory. Regele Poloniei a fost rănit de moarte și s-a prăbușit cu un geamăt. Da, nu a fost ușor pentru monarh. Domnia lui nu a durat mult. Un băiat obișnuit, desculț. Sau chiar nu chiar obișnuit l-a greșit.
  Oleg Rybachenko a cântat cu încântare:
  - Sunt un avion de luptă, motorul meu este în flăcări! Raiul este casa mea! Și să fie bătut agresorul, eu sunt un maestru cool al morții!
  Mirabela a aruncat cu degetele goale o grenadă, a sfâșiat o mulțime de mercenari și a scârțâit:
  - Și eu sunt o fată eroică!
  Oleg Rybachenko a făcut o reverență și a strigat în poloneză:
  - Germanii l-au ucis pe regele!
  Și apoi cum răcnește din nou:
  - Suedezii sunt cu nemtii in acelasi timp!
  Mirabela strigă din răsputeri:
  - Îl vom răzbuna pe rege!
  Și după aceea, a început o adevărată groapă între polonezi și mercenari. Au fost tăiate la maxim. Și s-au biciuit în mod activ unul pe celălalt și au făcut ploaie de gloanțe. Și masa de cadavre s-a revărsat și a fost ruptă în bucăți. Și războinici au murit cu mii.
  Și apoi sunt fetele și doi băieți care au încercat. A fost o adevărată mizerie. Și aceasta este doborârea totală. Și i-a biciuit pe Fritz, și pe polonezi, și pe suedezi și chiar pe turci. Și mașina de tocat carne a mers la cea mai înaltă clasă.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Aurul este inaccesibil suedezilor... Măcar au minte! Voi doborî dușmanii Rusiei! Și pe cine voi ucide cu săbiile!
  Și fetele s-au despărțit. Și lăsați-i să arunce cu degetele goale obiecte zdrobitoare. Acestea sunt frumuseți și păsări de cel mai înalt zbor.
  Oleg Rybachenko a luat-o și a cântat cu entuziasm:
  - Neliniștea nu-mi este cunoscută! Am depozit în piept! Sunt un războinic de cea mai înaltă clasă!
  Mirabela, ținând cifra opt cu mâinile, adăugă:
  - Călcâiul inamicului în ochi!
  Natasha a cântat cu entuziasm:
  - Și un luptător al companiei "Adidas"!
  Marusya a sărit în sus și a lătrat:
  - Calul Pegas!
  Și cum vor sări războinicii și cum vor lătra. Și vocile lor bubuie, ca ale cailor negri!
  Înflăcăratul Augustin șuieră:
  - Suntem războinici.... - Fata a aruncat o duzină de discuri cu degetele goale deodată și a lovit câteva zeci de polonezi și nemți. - Cea mai tare lovitură! Și cât de Ivan Krushila!
  Svetlana, acest terminator blond a confirmat:
  - Și i-aș sugruma pe toată lumea!
  Apoi și-a aruncat din nou degetele goale, grațioase, ace ascuțite și otrăvite.
  Și din nou grămezi de adversari - germani și polonezi.
  Mirabela a aruncat cu călcâiul gol un pachet exploziv de casă, împrăștiind adversarii și a scârțâit:
  - Pentru Rusia Mare!
  Natashka și-a dezvăluit dinții, a eliberat mai multe cadouri mortale cu picioarele goale și a emis:
  - Vom lupta pe Pământ! Pe cer și în întuneric!
  Oleg Rybachenko, tăind cu săbiile în ambele mâini și aruncând discuri cu picioare de băiețel, a cântat:
  Mașina morții a înnebunit...
  Marusya, tocându-i pe toți la rând și aruncând discuri cu degetele grațioase din picioarele ei goale de fetiță, a continuat:
  - Zboară un meteorit!
  Augustin înfocat, șuieră, aruncând discuri care străluceau și șuieră:
  - Și Satan însuși stăpânește lumea!
  Svetlana cu părul blond a continuat să cânte cu încântare:
  Și să sărbătorim succesul nostru!
  Natasha a luat-o și a ciripit de încântare:
  - Război azi....
  Marusya a adăugat cu aplomb, aruncând ace și discuri cu degetele goale:
  - Mâine va fi pace!
  Înflăcăratul Augustin a răspuns cu o furie feroce, șuierând ca un șarpe. Iar picioarele ei goale aruncau ace atât de ascuțite încât îi străpungeau pe toți până la gât:
  - Și crede idolul Lucifer!
  Svetlana a continuat cu un atac sălbatic și furios:
  - Vom lupta pe pământ pe cer și vom face întuneric!
  Mirabela, zdrobindu-l pe vrăjmaș și lovindu-l pe dușman cu capul, o luă și gutura:
  - Pentru slava Patriei și a mea!
  Natasha, aruncând discuri cu ajutorul degetelor goale și grațioase de fete, a cântat:
  - Vom lupta până la capăt, ne vom face inimile să bată la unison!
  Marusya a chicotit și a ciripit, tăind polonezii și aruncând pietricele cu picioarele goale.
  - Și apoi moonshine pentru overclocking!
  Înflăcăratul Augustin, trimițând ace de moarte și ceea ce lovește și sparge, șuieră:
  - Și apoi vin - până la capăt!
  Terminatorul blond a trimis din nou ace otrăvitoare cu degetele goale și a ciripit:
  - Sau turnare generoasă de bere!
  După aceea, războinicul frumuseții a râs, iar din râsul ei mercenarii lui Stefan Batory le-au spart timpanele.
  Oleg Rybachenko a remarcat cu inteligență:
  - Fără război nu există pace, fără iubire nu există sărbătoare!
  Natasha, aruncând bumerangi cu margini ascuțite cu degetele goale ale picioarelor grațioase, de fetiță, ciripit:
  - Atractivitatea femeilor iubește tinerețea, finanțele bărbaților!
  Marusya, arătând un zâmbet orbitor și aruncând cadouri ale morții cu picioarele ei, a dat:
  - Femeile sunt bune in tinerete, barbatii cu bani!
  Înflăcăratul Augustin, cu activitatea unei vulpi, a vărsat cu picioarele goale șiroaie de moarte, șuieră:
  - O femeie este o floare, un bărbat este o dronă care merge la miere!
  Blonda sidefată Svetlana a ciripit, aruncând lamele cu călcâiele goale, dezvăluind dinții:
  - E bine să fii femeie, e rău să fii femeie!
  Oleg Rybachenko, tăind polonezii și mercenarii și legănându-și săbiile ca lamele de elicopter, mârâi:
  - Un bărbat trebuia să fie cu soția lui, dar nu să fie femeie!
  Natasha își lansă degetele goale, tunzând bumerangi și aruncându-și părul albastru, lătră:
  - Un bărbat este întotdeauna un mascul, dar cel mai adesea cățelele îl aduc la viața de câine!
  Zoya, scuturându-și părul de culoarea foii de aur, ciripit la unison, dezvăluind dinții și aruncând cu călcâiele goale ceea ce ucide, sau mai rău, se rupe în bucăți:
  -Este mai bine când un bărbat este bărbat decât cățea!
  Mirabela, a făcut un truc cu săbiile - un dragon triplu și, aruncând un pumnal cu degetele goale, a mormăit:
  - Pentru Patria Mamă a întregii lumi mai frumoasă!
  Augustine, al cărei păr roșu aramiu flutura ca un stindard proletar, iar picioarele ei goale și cizelate aruncau torente de moarte și anihilare, a strigat:
  - Dacă un bărbat vrea să aibă un corp de femeie, trebuie să înceapă afacerea unui bărbat!
  Svetlana, lansând cu picioarele goale, un bumerang sub forma unei svastici cu cinci colțuri, ciripit:
  - E bine ca un bărbat să aibă trup de femeie - dar nu la propriu!
  Oleg Rybachenko, un băiat care părea de aproximativ treisprezece ani, a început să cânte, compunând literalmente din mers:
  M-am născut într-un timp de aur
  Progresul este marele secol al XXI-lea...
  Și corpul băiatului este tânăr,
  Este cel mai puternic om din lume!
  Eram un băiat într-o lume fericită și generoasă,
  Părea că ar putea muta munții deodată...
  Nu am descoperit: că de două ori doi înseamnă patru -
  Pentru a lumina calea spre succes!
  Dar înainte rapid până în turbulentul secol al XX-lea,
  În care vârtejul este un război sfânt...
  Distrus din camera de marmură -
  Și puternicul Satan stăpânește mingea!
  În Rusia, acesta este un trib de uriași,
  Putem transforma un roi de planete...
  Când poporul și partidul sunt uniți -
  Și luminează calea către comunism!
  Aici băiatul era în război,
  Iar Stalin a devenit un ideal pentru el...
  Tânărul războinic a rămas desculț,
  Când un fascist și-a atacat țara natală!
  Pământul arde și pinii mor
  Planeta este în flăcări...
  Băiatul merge desculț prin puțul de zăpadă,
  Pentru visul tău măreț și curajos!
  Ce să facă, el însuși, vai, nu știe
  Învârtirea în zăpada rece, aprigă...
  Ei bine, din anumite motive, Cain triumfă,
  Nemernicii au tot succesul!
  Poți aștepta - știu că va funcționa,
  Și zboară repede spre Marte...
  Fata mea a slăbit mult
  Dar ea a arătat doar clasă în luptă!
  A alergat desculță prin zăpadă,
  Înghețul i-a mușcat călcâiele cu furie...
  Îl vom răsturna pe Adolf celebru de pe piedestal,
  Și să lovim repede!
  I-am respins pe naziștii de la Moscova,
  Au intrat în Berlinul învins cu o săgeată...
  Și a devenit foarte curat pe planetă,
  Iată, heruvimul își întinde aripile!
  Vom intra în Berlin, știm asta cu siguranță,
  Deși fascistul este viclean și crud...
  Și vom avea o vacanță în luna mai strălucitoare,
  Fie ca măreția să nu meargă pe nisip!
  Vom reînvia întinderile universului,
  Și va fi un paradis radiant pe planetă...
  Pentru gloria creației infinite
  Băiete, te lupți și îndrăznești!
  Mirabela Magnetic a adăugat cu mare entuziasm, dezvăluindu-și dinții sidefați:
  - Fată cu care lupți și îndrăznești!
  Și Oleg Rybachenko a luptat cu o furie frenetică, care a fost combinată cu o prudență sofisticată. Un băiat frumos, foarte musculos, a aruncat cu degetele goale discuri ascuțite, tăind capetele soldaților polonezi și germani.
  Iar fetele au împins și mai devreme și și-au folosit picioarele goale și grațioase pentru a arunca ace și a aduce moartea. Războinicii au tăiat pe toată lumea cu săbii și au făcut o pulbere totală de sânge și os. Și au tocat, tocat, au lansat ace ascuțite și o mulțime de discuri și bumerangi.
  Polonezii au suferit daune colosale și s-au sufocat de sânge. Și cum s-au sufocat. Ca fântânile și cascadele de lichid stacojiu curgeau. Și membre stropite, arse, pierdute. Toate acestea s-au întâmplat într-un ritm frenetic, de uragan.
  Peste 60.000 de militari au pierit și au fost distruși.
  Oleg Rybachenko, aruncând discuri mortale cu degetele goale ale picioarelor copiilor, a guturat:
  - Trupele sunt gata - stăpână! Îi vom distruge pe toți!
  Natasha, plină de spirit și dezvăluind dinții, a spus:
  Îi vom distruge pe toți!
  Mirabela, după ce a primit moara, a mormăit:
  - Și lovește adversarul!
  Iar războinicii s-au dus să-i taie pe toată lumea și să sfărâmă ca un cuțit tăiat. Și aceste elice exterminau. Și chiar au cântat:
  - Dar sincer să fiu! Să-i exterminăm pe toți!
  Războinicii tuturor și-au ars literalmente concurenții - pur și simplu exterminând și făcând sicrie totale. Și purtând o distrugere figurată și continuă.
  Mirabela, tăind inamicul ca felii de brânză și tăind capetele, scârțâi:
  - Pentru Rusia și noul președinte al țării!
  Zoya cu părul auriu al unei fete și a condus o ruină totalitară. Și jucându-se cu bicepșii, ea a spus:
  - Ce nu ar fi un războinic! Merită întotdeauna să câștigi!
  Și din nou, războinicii au aruncat cu picioarele goale, lame care loveau adversarii. Și au creat fluxuri de sânge.
  Fetele stropeau cu picioarele goale prin bălțile stacojii și ridicau grămezi de stropi de moarte, stacojii.
  remarcă cu inteligență Angelica înflăcărată, trimițând mai multe lame mortale și criminale care stropiră cu fântâni de energie frenetică și violentă. Și s-au ridicat nori întregi de demoni infinit de tari și furioși.
  Fata a spus cu înțelepciune:
  - Hai să râdem și să fim prieteni! Și îi vom învinge pe toți!
  Svetlana s-a răsucit într-o capotaie și a lovit din nou cu călcâiele goale în pieptul unuia dintre polonezi, pe care l-a răsturnat și, aruncându-și copitele, a rupt gâtul a câteva zeci de oameni.
  Svetlana a exclamat cu bucurie:
  - Aceasta este o vulpiră mortală! Aceasta este lovitura!
  Mirabela, tăind mercenari și alte duhuri rele, tăindu-i cu săbiile și zdrobind încă o falcă a prințului unguresc cu călcâiul gol, ciripit:
  - Lovitura mea este cea mai mortală din univers!
  Natasha a chicotit și emițând o grămadă de raze de soare cu dinții ei de foc, a spus:
  - Dragostea învinge și ucide!
  Și fetele au râs toate patru, dar râsul lor a înecat și i-a ucis pe adversari.
  În acel moment, combatanții și milițiile ruși au ieșit pe porțile Poloțkului. S-au repezit spre dușman cu toată puterea lor. Și săbii răsucite activ.
  Până atunci, majoritatea polonezilor și mercenarilor au fost uciși. Și rândurile subțiate ale adversarilor, care au fost atacați de valuri de trupe rusești. Lovitura trupelor ruse a fost prudentă. Din muschete, arcașii au tras, dar până acum evitând apropierea. Și adversarii exterminați.
  Și fetele încă mai aruncau cu lame și bumerangi cu picioarele goale și își dezveleau dinții albi ca zăpada. Au scos chiar și imagini în oglindă și au orbit ochii adversarilor.
  Lyakhii și-au pierdut orientarea și au fost terminați cu lovituri de la săbii ascuțite. Și nu au avut nicio șansă, nici milă. A fost ceva care este mortal și fără milă. Și ceva ce nu poate fi oprit de eforturile umane.
  Și execuții de arcași, și miliții și doborâri fără milă, de către fetele terminatoare care zdrobesc și macină.
  Războinicii buni se comportă și taie greu. Și aleg să distrugă obiectivele șefilor. Le-au tăiat capul, aruncând discuri. Sau scoateți ochii - cu ace ascuțite. Așa că fetele se poartă îndrăznețe și cool. Se macină fără nicio ceremonie.
  Mirabela a tăiat o mulțime de mercenari și alte mizerii, iar sub săbiile ei, capete ca pepenii împrăștiați cu stropi stacojii în toate direcțiile.
  Fata a strigat:
  - Cea mai înaltă clasă a mea din univers!
  Natasha a aruncat o grenadă cu o răsucire cu piciorul gol și cum ciripește cu energie:
  - Suntem măreția cosmosului! Îi vom ucide pe toți!
  Zoya, scuturându-și părul auriu, a trimis cu degetele goale un cerc cu capete ascuțite.
  Și ea a dat afară cu furie, dând din cap:
  - Eu sunt ceea ce aduce și scoate!
  Angelica de foc a trimis un alt cadou de moarte și a remarcat cu inteligență:
  - Orice prost poate îndura, nu orice înțelept poate beneficia!
  Svetlana, plină de spirit și strălucitoare cu părul sidefat, a scos un aforism:
  -Ucide, capabil, și idiot, învierea nu este supusă geniului!
  Oleg Rybachenko a dat și el într-un mod foarte original:
  - Învingerea inamicul - îl ucizi, învingându-te pe tine însuți - dai o viață mai bună!
  Mirabela a adăugat, zdrobindu-i cu poftă pe dușmani:
  - Este mai bine să dai o viață unei persoane demne decât să omori o mie de ticăloși - este mai productiv să crești o floare decât să călci în picioare o mie de insecte!
  Natasha, tăind pe polonezi și pe unguri, a remarcat:
  - Nu cel puternic care ucide, ci cel atotputernic care învie!
  Angelica cu părul roșu, tăind prin soldații Commonwealth-ului, vyaknula:
  - Cine dă nasul prea mult înainte de luptă, rămâne cu nasul când împarte trofeele!
  Zoya, trecând printre adversari, aruncând cu degetele goale o grenadă criminală, mormăi:
  - Când un om a încetat să mai fie maimuță - când a început să imite nu natura, ci o rasă îngerească!
  Svetlana, tăind prin vrăjmași și eliberând fulgerul din sfarcul ei stacojiu, l-a luat și a spus cu inteligență:
  - Dacă un bărbat a fost o maimuță este un lucru discutabil, dar în dorința lui de a domina el este un animal tipic și chiar predispus la hibernare!
  Mirabela Magnetic, tăindu-și adversarii cu furie și terminând cu ultimii adversari, a adăugat:
  - Un politician este o vulpe cu ambiții de leu, metode porcine, încăpățânare a măgarului și maimuță predispusă la plagiat!
  Și apoi aruncând o grenadă cu talpa roz goală, a adăugat:
  - Dacă vrei să devii doar deștept - crede-te în manuale, dacă vrei să devii cu adevărat mai înțelept - nu ai încredere în politicieni!
  Armata lui Stefan Batory a fost terminata. Armata rusă a plecat din nou la Varșovia. Și au avut loc alegeri pentru Sejm, unde Ivan cel Groaznic a devenit noul rege al Commonwealth-ului.
  Unitatea popoarelor lumii slave a avut loc. Și Livonia a devenit și ea parte a Rusiei. Apoi a avut loc o victorie asupra Suediei și cucerirea lui Vyborg.
  Și apoi guvernatorul Skopin-Shuisky a ajuns la Stockholm. Și Suedia a fost cucerită.
  Rusia a devenit un mare imperiu întorcându-și privirea spre est. Și s-au întâmplat multe cuceriri, plus construirea de orașe. Apoi trupele ruse au cucerit Hanatul Crimeei, împreună cu cetatea Azov. Și acestea sunt mari realizări.
  Ivan cel Groaznic a trăit până în 1599, iar domnia sa s-a dovedit a fi foarte lungă și, cel mai important, glorioasă. Fiul Ivan al cincilea a succedat la tron, iar dinastia Rurik a fost păstrată pe tron. Cuceririle și campaniile au continuat.
  Dar asta e altă poveste. Dacă Rusia țaristă nu a reușit mai mult, iar polonezii, ucrainenii, bielorușii și rușii au fost împreună și au învins cu încredere inamicii. Deci cucerind treptat întreaga lume și extinzându-se din regat în regat!
  Și Ivan cel Groaznic a rămas în memoria poporului ca cel mai mare dintre țarii ruși! Și a intrat în istorie ca cel mai mare cuceritor, mărind de mai multe ori teritoriul Imperiului Rus!
  
  O FATA ÎL AJUTA PE NAPOLEON III
  Fata Mirabela Magnetic a intrat în lumea războiului franco-prusac, dintre Bismarck și Napoleon al III-lea. În istoria reală, Germania a câștigat și și-a încheiat unificarea. Și apoi a dus la Primul Război Mondial și la prăbușirea Imperiului Rus și a dinastiei Romanov.
  Desigur, ar fi fost mai bine pentru Rusia dacă Germania nu s-ar fi unit și nu ar fi putut să-l învingă pe Napoleon al III-lea.
  Mirabela Magnetic, plesnind cu picioarele goale pe iarbă, alerga acum spre franceză.
  Era necesar să se avertizeze că lângă Sedan, prusacii au pregătit o capcană pentru Napoleon al III-lea și au capturat înălțimile dominante.
  Ce se poate spune despre Napoleon al III-lea? Nepotul lui Napoleon cel Mare a încercat să-și imite unchiul. Și a vrut să creeze un imperiu puternic și să poată cuceri Europa.
  La început a avut succes. A reușit să câștige războiul Crimeii cu Rusia. Adevărat, cu prețul unor pierderi mari, Franța însăși nu a primit câștiguri teritoriale din asta. Apoi războaiele din Indochina.
  Victoria asupra Austriei și anexarea a câteva zone din Italia.
  Mai departe, nu cu atâta succes. Belgia nu a fost capturată. De asemenea, Mexic.
  S-a pierdut șansa de a ajuta Austria în războiul cu Prusia.
  Și acum războiul cu Germania puternică.
  În istoria reală - înfrângerea completă a Franței și capturarea lui Napoleon al III-lea.
  Dar Mirabela, o fată desculță în bikini, are șansa să evite dezastrul. Și să nu lase Germania să ajungă la granițele de vest ale Rusiei și să dezvolte un inamic puternic.
  Mirabela aleargă pe o potecă în pădure și cântă:
  - Dacă, dacă este lung, lung...
  Dacă, dacă de-a lungul căii...
  Stomp sari si fugi!
  Dar poate, poate...
  Dar poate, se poate, se poate!
  Este foarte, foarte posibil!
  Poți merge în Africa!
  În Africa, râurile sunt atât de largi
  Și munții africani sunt atât de înalți!
  O, crocodili, hipopotami!
  Ah, maimuțe, cașalot!
  Ah, ah, și papagalul verde!
  Ah, ah, și papagalul verde!
  Aici, cu acest cântec pentru copii, sare în tabăra lui Napoleon al III-lea.
  Francezii sunt destul de numeroși și tabăra este mare. Deși disciplina nu se compară cu prusacii. Și, poate, armele sunt depășite, iar uniformele sunt prea strălucitoare. Și, în general, armata este mai proastă decât pe vremea lui Napoleon.
  Adevărat, francezii se pricep la lupta cu baionetele. Această armă a fost inventată în Franța.
  Deci poți lupta aproape în condiții egale. Și lupta va fi foarte grea.
  Fata în bikini nu a fost oprită. Deși soldații au devorat-o cu ochii.
  Mirabela este o frumusețe rară și o grație foarte atletică. Aleargă în sinea ei fulgerând cu tocuri goale, rotunde, roz.
  Și acum alergă până la cortul principal, unde se află împăratul Franței, Napoleon al treilea. Puterea lui este mare. Deși formal există un parlament și un senat. Dar, de fapt, Napoleon al III-lea este aproape nelimitat.
  Și acum este plin de dorință de a învinge germanii și de a include o parte din sudul Germaniei în componența sa.
  Desigur, el este departe de Napoleon I. Murise deja în anii lui Napoleon al III-lea, iar la patruzeci de ani a subjugat toată Europa.
  Dar Napoleon al III-lea încă mai crede în gloria sa. Mai mult, Franța a pătruns deja în Africa și are o uriașă vanitate.
  Fata a fost oprită la intrarea în cort de paznici și a întrebat:
  - Ce treabă ai cu împăratul?
  Mirabela privind sincer cu ochi de safir a răspuns:
  - Afaceri private!
  Și au lăsat-o să treacă fără întrebări. Este clar că o asemenea frumusețe are doar o chestiune personală pentru împărat.
  Mirabella, plesnindu-și picioarele goale și grațioase de-a lungul covoarelor, se mișcă în jurul cortului, semănând cu dimensiunea unui cort de circ. A fost trecută de gardian de mai multe ori.
  În cele din urmă, Mirabela a intrat în biroul împăratului. Napoleon al III-lea a exclamat imediat:
  - Ce frumusete!
  Fata s-a înclinat în fața monarhului. Napoleon al III-lea era de vârstă mijlocie, scund și nu foarte proeminent. Chel, și nu ca un mare conducător.
  Mirabela era mult mai înaltă decât el și aspectul ei este atât de strălucitor.
  Napoleon o privi cu lăcomie, gâlgâind:
  - Ai atâta frumusețe... Doar un miracol!
  Mirabela a chicotit și a răspuns:
  Toată lumea crede că sunt frumoasă. Numai pentru unii bărbați, sunt prea mare!
  Napoleon dădu din cap, dezvăluindu-și dinții falși.
  - Iubesc femeile mari! Îmi placi!
  Mirabela și-a bătut piciorul gol, bronzat, musculos și a notat, luând imediat taurul de coarne:
  - Nu am venit să fac dragoste cu tine! Și vreau să vă anunț că prusacii au pus o ambuscadă în drumul vostru și vă așteaptă să intrați în vale!
  Napoleon ridică din sprâncene și întrebă:
  - De unde stii ca?
  Mirabela a răspuns aspru:
  - În primul rând, se obișnuiește să te adresezi doamnelor ca tine! Și în al doilea rând - știu!
  Napoleon a cedat.
  "Am avut și o vagă presimțire, dar inteligența mea nu a confirmat nimic. De unde stii ca?
  Fata a remarcat logic:
  - În fiecare femeie Diavolul! Și Diavolul știe totul - e aproape Dumnezeu, doar pe cealaltă parte!
  Împăratul dădu din cap.
  - În mod logic! Ești prea drăguță ca să fii spion. Ei bine... O să merg pe altă cale, mi-au spus generalii că sub Sedan câmpia este foarte incomod pentru un atac. Dar vreau să petrec noaptea cu tine!
  Mirabella a remarcat:
  - Între noi patruzeci de ani de diferență!
  Într-adevăr, Napoleon are deja șaizeci și doi de ani. Și este chel și nu strălucește de frumusețe. Dar chelia de pe frunte este încă mică, iar aspectul este nobil. Umerii sunt destul de largi, sunt multe comenzi cu pietricele pe piept.
  Mai mult, comenzile nu sunt doar franceze, ci și engleze, ruse și altele.
  Deși Rusia se bucură chiar de războiul cu francezii, care au fost înlănțuiți de Germania.
  Napoleon a ordonat:
  -Fă-ne vinovat!
  Slujitoarele au alergat și au turnat vin în pahare de argint. Apoi au fugit, călcându-și călcâiele.
  Napoleon a luat o înghițitură și i-a dat-o Mirabellei.
  A gustat din vin. Și am simțit că este plăcut și puternic.
  Ea a băut jumătate de pahar și a remarcat:
  - Un lucru bun! Dar mai întâi trebuie să-i învingi pe prusaci!
  Napoleon a întrebat:
  - Ești francez?
  Mirabela a răspuns sincer:
  - Nu!
  Împăratul a întrebat:
  - Si cine esti tu?
  Mirabela a spus mândră:
  - Sunt rus!
  Napoleon dădu din cap cu un zâmbet.
  - Atât de frumos și rus? Părul tău este ca foita de aur!
  Fata a confirmat:
  - Părul meu este grozav!
  Împăratul a sugerat:
  - Poate atunci vei gusta caviar negru?
  Mirabella dădu din cap în semn de acord.
  - Este o idee buna!
  Iar fata a întins mâna cu o lingură de aur la un pahar de caviar. Împăratul cu un zâmbet a sugerat:
  - Devino preferatul meu! O să fac o ducesă din tine!
  Mirabella a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Foarte măgulitor... Dar ceva îmi spune că nu voi avea timp să devin ducesă! Misiunea mea va fi mai scurtă!
  Napoleon a oftat și a răspuns:
  - Te-am iubit, fără să cunoști pasiunea înainte,
  Am iubit în inimi, fără reținere lâncevim...
  Te-am iubit atât de sincer, atât de tandru,
  Cum îți dă Dumnezeu - să fii iubit de alții!
  Mirabela dădu din cap și remarcă:
  - Poți deveni un mare monarh. Știi, te pot duce în spatele germanilor și vei câștiga cea mai mare victorie!
  Napoleon a fost surprins:
  - Poți să o faci?
  Mirabella a postat pe Twitter:
  - Tot imposibilul, poate știu sigur!
  Împăratul dădu din cap.
  - Esti incantator! Hai sa dansam.
  Napoleon s-a ridicat. Deși Mirabela era desculță, era totuși mai înaltă decât monarhul cu aproape un cap întreg.
  Au început să danseze. Fata nu era prea bună la asta. Dar Napoleon a ajutat-o.
  Mirabella a postat pe Twitter:
  Cu toții ne uităm la Napoleon
  Milioane de nebuni...
  Ei vor să servească visul
  Și tocmai s-au transformat într-un joc!
  Mirabela a răspuns cu entuziasm cântând un cântec despre Napoleon Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon S-
  a dus să lupte împotriva Rusiei, dacă ar merge să lupte împotriva Rusiei, a vrut să conducă întreaga lume.
  
  A vrut să conducă întreaga lume, Alexandru, să-i ceară frică țarului Alexandra, i-a fost frică, i-am semnat o scrisoare înapoi.
  
  Domnilor, toți nobilii noștri, S-au speriat, nu știu ce să facă.
  S-au speriat, dar toți au fugit,
  O, da, nu e nimeni la Moscova, fraților!
  
  Ca unul, unul nu i-a fost frică - Iată Kutuzov, comandantul tuturor dintre noi. Ca unul, unul singur nu i-a fost frică - Prințul Kutuzov - iată-i eroul nostru!
  Napoleon al III-lea dădu din cap.
  - Haide, cântă frumusețe!
  Mirabela a continuat să cânte, o poezie întreagă pe care o văzuse cândva pe internet:
  Stau în supermarket... Acolo-taram-taram-taram...
  Mă uit pe rafturi, nu lovesc pe nimeni... Și vreun înger alb, care nu stă aici degeaba, Îmi spune dulce: "Păi ce vrei?... Ce?"
  
  Și din acest sunet îmi devine magic, mormăi ceva, dar nu-mi aud balbuitul, zic că postul este, în principiu, vindecator, Dar, de fapt, ai pune măcar ceva pe rafturi.. Iar
  
  pe asta îngerul Lucy (așa o numesc oamenii), Ea spune destul de liniștit: "Acolo-taram-taram-acolo-acolo !!!", Ceea ce probabil înseamnă că nu merită, ca... Ce , spun ei, te va musca de gat pentru supermarketul autohton!
  
  ... Și din nou înot în nirvana, gâfâind lacom după aer cu gura, Totul devine alb-albastru-roșu, fum cenușiu din toate
  
  
  
  
  
  părțile ... nu i-au lăsat să intre! Se retrag de-a lungul Smolenskaya, unde au reușit să mănâncă totul... Mareșalii se înghesuie în spate, salivând flămând... Gardienii mai subțiri - este doar păcat să te uiți la ei!
  
  Bonaparte tremură de caviar (asta, de altfel, este un semn!), Se uită la rafturi, iar caviarul tremură mai puternic... Se întoarce spre Luce, ne cheamă pe Murat, Mai subțire și fermecător, își ridică mustața. ...
  
  Împăratul începe: "A la ger, com a la hero! Armata este foarte foame! Armata este foarte foame! Vom plăti în aur!" Lucy, tot în franceză, foarte liniștită și calmă, Spune: " Deschide zenki-ul! Totul este la fereastră!",
  
  Și bătrânul gardian în pălării de urs Urmat în Sala Pollock și caș de brânză... Speranțe bune au fost înecate în brânzeturile Pollack, baionetele de oțel au fost îndoite în caș de brânză...
  
  împăratul continuă: "Armata este foarte flămândă! O, dracu'... sheri!", Putere hipnotică pe care îi pândesc ochii, Totul este îndreptat spre Lucy, totul în jur deja fumează...
  
  Împăratul se uită ameninţător - Lucy se uită la Murat, Și Murat - este un tip curajos! Își trage mustața în sus, Împăratul devine violet - Lucy se uită la Murat, Și Murat - este un tip curajos, își trage mustața în sus, Împăratul mănâncă cu ochii - Lucy se uită la Murat, Și Murat - este un tip curajos , își ridică mustața.
  
  Iar vechea gardă, cu durere pe față, "Pollock" a hotărât cu armele lor. Cornetul din Toulouse - eroul din Austerlitz - a mușcat brânză... și s-a liniștit pentru totdeauna...
  
  Împăratul cu un strigăt puternic, și Murat cu același strigăt, Și paznicii - tot cu plâns - părăsesc magazinul, Și rătăcesc în mulțime pe un drum acoperit de zăpadă, Blestemând tot ce-i în lume... Berezina e înainte... Da, da . .. Wee-wee...
  
  Poza se schimbă din nou: totul în jur se luminează din nou, Aceeași casă, aceeași Lucy, liniștită și liniștită, ca întotdeauna. Stau și zâmbesc, sufletul mi se încălzește , înțeleg ce s-ar întâmpla dacă a fost mâncare aici...
  
  Arătați atenție. Rog să dea o carte de plângeri sau sugestii, Să scrie recunoștință pe două pagini. Recunoștință, recunoștință, recunoștință și cinci...
  Napoleon al III-lea a mormăit:
  - Este minunat!
  Și împăratul a căzut pe un scaun și a sforăit. Mirabela se uită înapoi. Și fără să se gândească de două ori, a luat și și-a turnat mai mult vin. Ea luă o înghițitură de bucurie și începu să o tragă.
  Apoi ea i-a dat o palmă peste obraz împăratului. Napoleon s-a trezit.
  Fata a spus:
  - E timpul, Maiestate, să aduni trupe și să mergi în spatele prusacilor!
  Napoleon oftă:
  - Ar fi greu!
  Mirabela a răspuns:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă,
  Pentru puterea sovieticilor...
  Îi vom sparge pe prusaci -
  La acest cântec!
  Napoleon s-a conformat fără tragere de inimă. Și acum Mirabela îl conduce de braț și face trompeta de colecție. Trupele au avut deja timp să se odihnească și este timpul să facă o manevră giratorie.
  Pentru a-l înveseli puțin pe Napoleon, fata-erou îi face un masaj al gâtului. Iar Bonaparte Jr. simte un aflux de energie în sine. Și aici vine marea armată franceză.
  Mirabela emite comenzi în numele împăratului. Drept urmare, trupele sunt în mișcare, dar fără muzică și tobe. Ceea ce este foarte solid. Armata se adună.
  Și acționează, deplasându-se de-a lungul cârligului, ocolind înălțimile. Mirabela însăși s-a angajat să-i îndepărteze pe francezi. Și strigă la ei foarte amabil. Armata este în mișcare.
  Fata a alergat înainte și a plecat în grabă, fulgerându-și tocuri goale și rotunde. Trupele au urmat-o.
  Mirabela a alergat și a cântat:
  - Dacă cetatea este pe drum,
  Inamicul a construit...
  Este necesar să ocoliți din spate -
  Luați-o fără nicio lovitură!
  Așa a condus fata o mare armată în spatele prusacilor. Iar francezii i-au atacat pe germani, luându-i prin surprindere. A fost un atac furios și disperat.
  Mirabela cu două sabii s-a repezit în luptă.
  Mai întâi, o fată eroică a ținut o recepție la moară și a tăiat capetele unui cuplu de soldați prusaci. Apoi călcâiul ei gol a luat și a aterizat pe bărbia unui ofițer german, strivindu-i maxilarul.
  Mirabela urlă:
  - Vom mătura inamicul dintr-o singură lovitură,
  Gloria va fi confirmată cu o sabie de oțel...
  Am lovit Wehrmacht-ul nu degeaba -
  Să-i zdrobim pe prusaci în jetoane!
  Și așa fata și-a mutat genunchiul la bărbia colonelului german. Și dintr-o lovitură puternică i s-a rupt gâtul. A fost cu adevărat o luptă impresionantă. Și lupta este ceea ce ai nevoie.
  Mirabela a executat o tehnică fluture cu săbiile ei și a ciripit:
  - Frumusețe, frumusețe, sunt prusac ca o pisică!
  Și călcâiul ei gol într-o săritură l-a lovit pe generalul german în piept. El a zburat de la o lovitură puternică și a dat peste baionetele prusace. Acest lucru s-a dovedit a fi grozav. Și fântâni stropite de sânge.
  Mirabela ciripit, dezvăluind dinții:
  - Puterea mea este mare, îl vom zdrobi pe prusac!
  Francezii, prinzându-i prin surprindere pe germani, i-au zdrobit puternic. Armata lui Bismarck număra peste două sute de mii de soldați. Și aceasta este cea mai mare bătălie de la "Bătălia Națiunilor". Napoleon al treilea însuși nu se reped în plinul bătăliei, ci preferă să conducă de la distanță.
  De asemenea, Bismarck nu urcă în luptă. El încearcă să reunească părțile germane fragmentate. Deci tensiunea nu scade.
  Mirabela taie cu două săbii. În plus, cu degetele goale de la picioare, aruncă un pumnal în inamicul. Și imediat trei prusaci cad dintr-o aruncare bine țintită.
  Mirabella a cântat:
  Trăim pe pământul tatălui nostru
  Nepoții Ladei și copiii lui Dumnezeu...
  Și zboară pe un cal înaripat,
  Rusia la marile realizări ale secolelor!
  Și acum săbiile fetelor ei sunt sparte la prusaci. Și din nou, călcâiul gol și rotund al fetei va rupe maxilarul altui general german. Să spunem că această fată - doar super.
  Și acum se apropie din ce în ce mai mult de Bismarck. Fata este foarte hotărâtă. Și aruncă cu toată puterea o bombă cu nitroglicerină. Va zbura și cum îi va plăcea lui Bismarck chiar în fruntea căștii.
  Și a avut loc o explozie puternică. Bismarck, împreună cu generalii, a fost sfâșiat imediat.
  Și după ce și-a pierdut capul, armata prusacă s-a transformat imediat într-o masă incontrolabilă.
  Și germanii au fugit, aruncând bannere, arme și provizii. Francezii au urmărit cu înverșunare. Și i-au alungat pe acești prusaci până la graniță. Până când aproape toți au căzut și au căzut în captivitate.
  După aceea, războiul s-a mutat deja pe teritoriul german. Franța a cucerit o parte semnificativă a teritoriului, până la Elba. Și și-a întărit influența.
  Napoleon al III-lea a murit curând, dar a murit în glorie. Iar tronul a fost succedat de Napoleon al IV-lea.
  Rusia, în persoana Germaniei, nu a primit un inamic puternic. Dar în timpul războiului cu Turcia din 1877, Franța s-a mutat din nou în Crimeea. Alexandru al II-lea în aceste condiții a fost nevoit să părăsească Balcanii. Și Franța a cucerit și Italia... Dar Marea Britanie, îngrijorată de hegemonia Napoleonilor, a intrat ea însăși în război.
  Luptele au prelungit și au cuprins întreaga Europă. Austria a intrat și ea în război.
  Și Rusia, deja sub Alexandru al treilea, a început din nou un război cu Turcia. Și din moment ce nimeni nu a intervenit cu ea, ea a capturat Istanbulul, Asia Mică și ținuturile până în Egipt, precum și Irakul, ajungând în Oceanul Indian.
  Atunci Alexandru al III-lea a cucerit Iranul. Intrarea în istorie nu mai este un făcător de pace, ci ca un cuceritor. Rusia a devenit puternică. Franța și Marea Britanie au continuat războiul. Napoleon al patrulea a propus o alianță Rusiei.
  Nicolae al II-lea, care l-a moștenit pe defunctul prematur Alexandru al III-lea, a fost de acord.
  Rusia a atacat coloniile britanice din India, Pakistan și Egipt. În plus, forțele terestre ruse au atacat Austro-Ungaria și Prusia.
  Europa a fost cucerită de trupele rusești și franceze. Rusia a primit toate pământurile slave pentru ea și granițele au trecut de-a lungul Oderului și aproape până la Viena.
  Astfel s-a încheiat prima împărțire a lumii. Apoi Japonia a atacat Rusia. Dar rușii erau puternici și pregătiți. În plus, au și o flotă puternică nu numai în Pacific, ci și în Oceanul Indian. Așa că Rusia țaristă a lui Nicolae al II-lea i-a învins cu încredere.
  Japonia a devenit provincie rusă.
  Apoi, împreună cu Franța, Rusia țaristă a lui Nicolae al II-lea a împărțit Africa. Mai mult, rușii au capturat și China, iar Franța în întregime Thailanda și Indochina. Și apoi rușii și francezii au ocupat Australia.
  Întreaga emisferă de est a fost împărțită între Rusia și Franța.
  Dar mai existau teritorii neocupate în emisfera vestică și în primul rând în Statele Unite, dar cucerirea lor este o altă poveste. Și Mirabela Magnetic este bine făcută - doar o fată super!
  
  RUSIA LUI PUTIN LUPTE ÎN AFGANISTAN
  ADNOTARE
  Atacurile din 11 septembrie 2011 au eșuat. Și acum Rusia lui Putin luptă în Afganistan. Luptele sunt aprige, cântarul se balansează. Desigur, reprezentanții forțelor speciale feminine dau dovadă de un eroism deosebit - sexul frumos îi bate pe mujahedin.
  . CAPITOLUL 1
  Pentru orice eventualitate, americanii au expulzat persoane suspecte din țara lor și atacul terorist din 11 septembrie 2001 nu a avut loc. Și acum armata rusă se luptă cu talibanii.
  Luptele sunt foarte aprige. Și au bombardat pozițiile mujahidinilor.
  Pe cer sunt patru rusoaice: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Și treiera activ pe dushmans.
  Și apăsă cu degetele picioarelor goale pe butoanele joystick-ului. Acestea sunt fetele care luptă. Cine poate face aproape orice.
  Și i-au bătut pe dushmanii urâți. Există un război cu talibanii. În cea mai mare parte, Rusia bombardează. Dar există și unități terestre care luptă cu inamicii.
  Și inclusiv pe vehiculul experimental T-95.
  Și Natasha, Zoya, Augustina și Svetlana se luptă și ele.
  Și ei treiera și mujahedinii...
  Războiul durează de câțiva ani. Președinția lui Putin se apropie de sfârșit. Și spre deosebire de povestea anterioară, există intriga. Serios, cine va câștiga? Economia nu merge bine. Războiul a durat atât în Cecenia, cât și în Afganistan. E plin de probleme. Prețurile petrolului și gazelor nu sunt la fel de mari ca în istoria reală. Deci comuniștii pretind mai mult.
  Natasha Korshunova, trăgând dintr-un tanc, a remarcat:
  - Iată-ne în război, dar perspectivele nu se văd!
  Zoya dădu din cap cu un zâmbet.
  - Acesta nu este războiul nostru! Și de ce facem cucul în munții ăștia?
  Augustin a răspuns:
  - Nu mai vorbi!
  Înainte și în sus, și acolo...
  La urma urmei, aceștia sunt munții noștri -
  Ne vor ajuta!
  Ne vor ajuta!
  Svetlana a fost de acord cu acestea:
  - Cred că vor ajuta!
  Și T-95 a tras un alt proiectil greu asupra mujahidinilor. Și le-a zdrobit bine, o lovitură atât de zdrobitoare.
  Și fragmente de dushman puternic explozive au fost tăiate.
  Natasha și-a bătut călcâiul roz gol și a cântat:
  - Înaintăm spre sfântul comunism,
  Și aruncă grenade desculțe!
  Și fetele sunt agresive în luptă...
  Și mujahedinii au prăjit cumva călcâiele unui membru al Komsomolului. Prins și la talpa goală cu un fier înroșit. Și trebuie să spun că m-a durut atât de mult.
  Iar fata a răcnit de suferință și a țipat...
  Și apoi degetele ei goale au rupt dushman-urile cu clești. Iată politica lor.
  Zoya a luat-o și a răcnit:
  - Război, război, război,
  Lasă-l să urle cu furie peste lume...
  Clasamentele și ordinele merg mai repede -
  Când obuzele izbucnesc zi și noapte!
  Și cu călcâiul gol, cum să apăsați...
  Augustin a remarcat râzând:
  - Nimeni nu va călca în picioare împotriva fetelor!
  Așa că l-au forțat pe dushman-ul captiv să-și sărute picioarele goale,
  Picioare grațioase. Și i-a împrăștiat cu sărutări.
  Augustine își simți limba lingându-i călcâiul gol, rotund, roz.
  Și ea a guturat:
  - Sunt cel mai puternic din lume - Voi înmuia dușmanii în toaletă!
  Și iar să râd din răsputeri!
  Aici fetele din Afganistan erau înverșunate.
  Aici Tamara și Veronica și-au forțat călcâiele goale și prăfuite să-i lingă pe mujahedinii capturați. Și apoi s-au ușat pe ei. Și cum sunt exploziți de la un lansator de grenade - dushman-uri sfâșietoare.
  Tamara a remarcat agresiv:
  - Suntem cei mai tari din lume!
  Veronica a fost de acord:
  - Nu se face mai bine!
  Iar fetele i-au prins pe bărbați cu degetele goale de la nas și le-au făcut prune.
  Sunt atât de frumuseți. Și ca răspuns, dacă erau capturați, își prăjeau călcâiele.
  Războiul, desigur, continuă cu diferite grade de succes.
  Trupele ruse îi zdrobesc pe mujahedini. Iar cei care au răspuns duc un război împotriva minelor.
  Și subminează și trupele rusești. Ori eșalonul va fi coborât, ori altceva va fi aruncat în aer.
  Și doboară elicoptere cu lansatoare. Ceea ce fac ei este extrem de eficient.
  Ca răspuns, fetele își bat joc de mujahidin. Și o mulțime de lucruri le fac pe frumuseți să lingă cu limbile.
  Stalenida remarcă, dezvăluind dinții:
  - Un dushman rău se târăște de-a lungul stâncilor,
  Bate-l cu napalm!
  Nu-i cruțați
  Omoară nenorocitul ăsta...
  Cum să zdrobești ploșnițele -
  Loviți ca gândacii!
  Așa că fetele s-au pus la treabă...
  Alenka, de exemplu, cu batalionul ei desculț în bikini, cum s-a angajat să-i distrugă pe războinicii lui Allah.
  Și s-a infectat desculță, iar fetele au o astfel de presă de ușurare. Și tocurile fetelor sunt rotunde și roz.
  Alenka aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare și răcnește:
  - În numele URSS!
  Anyuta a chicotit, i-a cosit pe mujahedini și a scârțâit:
  - URSS a dispărut de mult! Există Rusia!
  Alla a aruncat un pachet exploziv cu călcâiul gol și rotund și a scârțâit:
  - Pentru Patrie și zborul ei în glorie!
  Și fata râde. Și din nou va da o întoarcere, și extrem de potrivit.
  Maria, trăgând și ea, și aruncând o grenadă cu o forță mortală, ciripit, dezvăluind dinții:
  - Pentru cele mai mari victorii!
  Olimpiada, mâzgălindu-i pe mujahedini și ucigându-i cu o acuratețe extremă și aruncând o lămâie cu degetele goale de la picioare, scârțâi:
  - Pentru cadouri grozave!
  Matrena a zdrobit și sperie și a scârțâit:
  - Slavă Rusiei, iar Hercule va fi mesia!
  Marusya, eliminând dușmanii și aruncând inamicul un dar al morții cu piciorul gol, a țipat:
  - Pentru mama Rusie!
  Acestea sunt fetele care luptă aici.
  Și îi apucă pe dushmans cu degetele goale de la nas. Așa îi zdrobesc.
  Natasha, mâzgălind din mitraliere, scârțâi:
  - Pentru dreptul nostru!
  Și cum va lua frumusețea și va râde.
  Aici sunt fetele - toate fetele fetele...
  Alice și Angelica lucrează ca lunetişti. Sunt fete foarte frumoase și luptătoare.
  Și au lovit de la puști foarte precis. Aproape nimeni nu se poate ocupa de ei.
  Alice, dacă trage, atunci chiar în ochi. Și lovește extrem de potrivit.
  Apoi ea a notat:
  - Luptăm cu curaj!
  Angelica, această femeie înaltă, musculoasă, cu părul roșu, a aruncat o grenadă, a sfâșiat mujahidinul și a scârțâit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Alice blonda și-a aruncat degetele goale, un ac otrăvitor, l-a străpuns pe comandantul militanților afgani și a scârțâit:
  - Pentru noi frontiere!
  Și a doborât din nou un droid dintr-o pușcă.
  Angelica a remarcat:
  - Și bula s-a extins până a izbucnit!
  Alice a fost de acord cu asta:
  - Trebuie să știi măsura tuturor! La urma urmei, planeta este rotundă!
  Și fetele râdeau, dezvăluind dinții.
  De fapt, aici se luptă și nu se știe pentru ce.
  Războiul afgan - episodul doi!
  A mai fost însă și războiul cecen, cu repetare. Mai întâi înfrângere, apoi răzbunare.
  Dar pentru Afganistan, Putin a vrut să se răzbune. A cuceri Afganistanul înseamnă a depăși realizările liderilor sovietici.
  Au pierdut războiul pentru Afganistan!
  Doar întrebarea va reuși? O speranță pentru fetele de luptă!
  Fetele au zdrobit inamicul cu mare entuziasm...
  Picioarele grațioase, bronzate, musculoase și goale ale fetelor războinice se împroșcau prin bălțile calde încălzite de soarele de aprilie.
  Războinicii Komsomol spălați de ploaie erau frumoși, ca niște zâne, deși îngrozitor de zgâriați, răniți în lupte, piștii purpurii pe fețe nevinovate. În timpul luptei, aproape toate hainele războinicilor strălucitori ai marii Rusii au fost arse sau sfâșiate și au alergat pe jumătate goale, și făclii de păr: Galina, ca foita de aur, Angelin, ca flăcările vulcanului în erupție Vezuvius, acoperit. mușchii lor zvelți și rostogoliți înapoi ca picături de mercur.
  În spate se afla un câmp presărat cu cadavre și echipamente distruse, toate pline de bombe, cratere și răni adânci, tranșee lăsate în urma impactului unor avioane cu disc necunoscute.
  Kabul însuși, ca un corp chinuit de o boală incurabilă, a vărsat bâte de negru, dar în același timp, ca și cum ar fi fum fără viață. Spirale formate din atomi de materie arsă s-au încrucișat și s-au intersectat pe cer într-un ornament satanic.
  Angelina, războinicul siberian a remarcat:
  - Chiar și natura încearcă să sublinieze slăbiciunea și neputința noastră umană în fața elementelor!
  Galina, stropind cu apă pe băltoacă cu o lovitură puternică, obiecta:
  - Noi, oamenii, suntem înzestrați cu darul de a ne crea propria realitate. La urma urmei, mintea este în esență mai puternică decât mușchii. Ce sunt mușchii? Doar fibre proteice în care forțele electromagnetice interacționează.
  Angelina ridică privirea spre cer. Vârtejele de fum păreau să înceapă o luptă în miniatură între ei. De parcă demonii au împărțit puterea asupra universului. Pâraiele s-au ciocnit, s-au intersectat, apoi au alcătuit un fel de ornament, apoi, dimpotrivă, s-au estompat în spațiu.
  Angelina și-a străpuns accidental piciorul gol pe vârful unui fragment de metal și, oprindu-se, a gemut:
  - La naiba, sunt în mare necaz! Cât de ascuțite pot fi fragmentele!
  Galina a remarcat filozofic:
  - Întreaga lume este alcătuită din ace, doar celor vii li se pare a fi netedă, din cauza conștiinței încălțate! - Și a adăugat precizând. - Putem fi îmbrăcați și dezbrăcați de străini, dar ne "încălțăm" doar noi!
  Angelina și-a aruncat automat pușca și a împușcat-o pe îndârjită în dorința ei de a uda pe toți cei care se ridicaseră să-l întâlnească pe dushman. Mujahideen cu fața ruptă și-a scăpat pușca din mâini și a gemut fundul. Războinicul siberian a tachinat:
  - Ai fi cool, dar devii rău! La asta duce serviciul pentru șeici!
  Galina s-a aruncat la pământ pe burtă și a tras o explozie țintită. Trei mujahedini s-au așezat lin pe iarba proaspătă de primăvară. Angelina a spus destul de rezonabil:
  - Au vrut pământ rusesc, așa că l-ai primit, deși cu o limită fixă!
  Galina chicoti viclean:
  - Conducătorii care doresc spații nelimitate primesc strict după limită, bani pentru mormântul lor! Cu toate acestea, din păcate, cetățenii sunt îngropați nu mai rar!
  Angelina a spus cu toată seriozitatea:
  - Moartea este rea, dar viața sub jug este și mai rea... Cu cât jugul este mai greu, cu atât mai greu este să-l dai jos. - Atunci diavolul de foc și-a adus aminte. - Dar acum sărbătorim o sărbătoare victorioasă, totul merge bine și chiar și capitala inexpugnabilă a celui de-al Treilea Califat - Kabul este la picioarele noastre!
  Galina spuse pe un ton obosit:
  - Și ce rost are. Va fi necesar să măcinați mai târziu, așa cum nu am visat niciodată! Crezi că acum afganii vor face totul pentru noi? Fata naiva esti!
  Angelina a obiectat destul de rezonabil la acest lucru:
  - Dacă ne învingem principalul inamic, atunci acest lucru va elibera resurse pentru continuarea luptei! Tu însuți trebuie să înțelegi asta.
  Galina, în loc să răspundă, s-a uitat la câmpul de tranșee care se afla în fața ei. Câți tipi, atât ruși, cât și afgani, au găsit moartea asupra lui? Lumea nu este iadul, dar cu siguranță nu este deloc rai. În ea, poate, chiar și cel mai probabil - domină obiecte vaste ale lumii interlope. La urma urmei, ortodoxiile bisericești învață că o minoritate nesemnificativă este mântuită.
  Și majoritatea oamenilor, din cauza păcătoșiei naturii lor, sunt sortiți chinurilor.
  Galina a fost mereu iritata si respinsa de un asemenea postulat al Sfintei Scripturi. Chiar așa consideră ortodocșii păcat? Este chiar firească dorința fiecărei persoane în viață de carieră și superioritate. Dar nu este aceasta o consecință naturală a naturii umane? Și legea imuabilă a evoluției.
  De exemplu, dacă Armata Roșie ar fi condusă de învățăturile lui Hristos - te-ar lovi pe obrazul drept, te întoarce la stânga, cum s-ar termina pentru întreaga Patrie Sovietică.
  Fetele Komsomol au dat peste o cutie de pastile afgană incomplet distrusă și au fost forțate să se întindă sub focul țintit.
  Angelina, frecând iarba cu tălpile goale, căci îi mâncărime călcâiul, spuse:
  - Uneori trebuie să suferi... Dar până și făina devine o rutină, care, de fapt, este cel mai rău lucru!
  Galina și-a schimbat poziția, cu o lovitură precisă, a zburat jumătate din craniul mujahidinului care dădea ordine pe un ton lătrat și mârâi:
  - Wahhabismul folosește metode non-estetice: cinci la unu. Și dacă sunt mai puțini, atunci se retrage înapoi!
  Angelina a spus cu tristețe:
  - Ce vrei onestitate de la vulpe?
  Galina a răspuns cu tristețe:
  - De acord, pentru că vrei să crezi în ceva frumos! Chiar și onestitatea unei vulpi, sau noblețea unui lup!
  Fetele din Komsomol au fost forțate să se târască până la pastilele supraviețuitoare în patru picioare. O tactică străveche de târăre, folosită de femeile războinice în luptă. Și trebuie să spun că nu fără succes.
  Angelina a doborât cinci soldați talibani care încercau să iasă din ascunzătoare dintr-o singură explozie și a spus încântată:
  - Armata rusă, ca întotdeauna, învinge. Chiar dacă inamicul are un avantaj!
  Galina, eliberând o explozie zdrobitoare, a râs ca răspuns:
  - Mujahedinii nu vor avea niciodată un avantaj. - Apoi doborând doi dintr-o singură lovitură, a adăugat ea. - Acum nu va fi niciodată!
  Angelina abia a avut timp să-și plece capul din cauza impactului încărcăturii. Chiar și o șuviță de păr aprins a fost tăiată, un ciob colțoșar. Războinicul Komsomol cu părul roșu a exclamat:
  - O tunsoare aici este gratuită, deși toaleta este scumpă de făcut!
  Galina, chicotind printre lacrimi, i-a raspuns prietenei ei:
  - Știi, asta nu este deloc amuzant... În general, în caz de deces, va fi o continuare, asta e întrebarea?
  Angelina s-a făcut surprinsă:
  - Și ce este, de fapt, tam-tam? La urma urmei, inexistența, cel puțin, nu conține durere, oboseală sau experiențe. Deci este mult mai dulce decât viața noastră de încercări continue! - Și apoi a adăugat diavolul de foc. - Viața este un test continuu al căii înguste, dar problemele sunt mâncarea, dorința noastră de a trăi într-un mod mare!
  Înainte de a răspunde, Galina l-a văzut pe mujahedin cu chip de bârf și, apăsând ușor pe trăgaci, a pus capăt scoaterii sale. Războinicul Komsomol, scuturându-și buclele roșii, rânji:
  - Știi, toată lumea, fără excepție, preferă viața nimicului. Asta înseamnă că chiar și în propriile noastre minți există un farmec de nedescris!
  Galina chicoti, cu un efort evident:
  - Inclusiv a trăi și a suferi! - Războinicul Komsomol cu părul auriu făcu o pauză și adăugă cu o voce mai calmă, fără suferință. - Dar este posibil să înțelegem lumina fără a cunoaște umbra? Și fericirea nu cunoaște durerea. Toată lumina este cunoscută prin dualism!
  Angelina a fost de acord doar parțial:
  -Dacă vorbim așa, atunci trebuia să fim învinși de mujahidin pentru a înțelege cu adevărat gustul victoriei. - Diabolica membru al Komsomolului și-a mișcat pumnul, despicand un fragment din lespede. - De asemenea, până la urmă, dualismul: pierdut și câștigat! Victoria este întotdeauna amară cu pierderile, dar dulce cu premii - înfrângerea capătă doar amărăciune, iar gustul sărat al jugului "premium"!
  Galina, ștergând vizorul optic, nu a putut să nu fie de acord:
  - Da, desigur, un anumit dualism este prezent în toate. Ca un fel, Divinitatea, ar fi o rutină fără speranță fără Diavol.
  Angelina se grăbi, fără să oprească focul, să-și corecteze prietena:
  - Prin el însuși, termenul Diavol în greaca veche înseamnă un calomnior. Adică, s-a făcut o încercare în Biblie de a prezenta opoziția față de Dumnezeu în cel mai rău mod.
  Galina, scoțând ochiul unui alt mujahidin de la un lunetist, și-a îndemnat prietena:
  - Acesta este PR negru. Încercați să vă creșteți ratingul scăzând adversarul?
  Angelina a remarcat destul de logic:
  - Desigur, fiecare persoană aflată la putere își folosește propriile resurse administrative pentru a-și discredita adversarul. Există un anumit tipar în asta, nu o dorință de a da putere și de a pierde privilegii cu un jgheab. Prin urmare, a aștepta în Biblie o definiție obiectivă a confruntării dintre Dumnezeu și Satana este cel puțin naiv.
  Galina și-a dat chiar ochii peste cap pe frunte:
  - Desigur, nu se poate cere obiectivitate de la autorități. Dar întrebarea este cine este Satana. Cel mai perfect înger care încearcă să dea mai multă libertate creației, sau... Cel care a devenit părintele răului și al suferinței?
  Angelina oftă tristă.
  - Durerea și suferința au devenit atât de naturale pentru omenire încât am serioase îndoieli că Lucifer a fost cel care le-a născut... În orice caz, fără dorința lui Dumnezeu Atotputernic, este puțin probabil ca o ființă creată să reușească măcar. ..
  Galina, după ce a trimis un glonț mortal în puntea strâmbă a nasului mujahedinilor, a țâșnit, acoperit instantaneu de sânge. Războinicul a fost imediat de acord:
  - Da, tot răul și problemele atribuite Diavolului sunt la fel cu a fi jignit de biciul care a lovit decât de cel care l-a lovit.
  Angelina însăși, lovind inamicul cu o explozie scurtă și, de asemenea, a plantat un cap pe cea mai apropiată față deformată, după care a adăugat:
  - Următoarea analogie este mai potrivită aici: proprietarul a sculptat un băț din lemn, a bătut sclavul cu el și apoi spune - bățul este rău absolut, iar proprietarul este un bun absolut!
  Galina s-a întors din neatenție, iar osul rupt al claviculei fetei a provocat dureri groaznice în articulațiile inflamate. Războinicul și-a încrețit ușor fruntea, dar nu s-a aplecat la gemete. Mai mult, ea, de parcă ar fi jucat la popi, a doborât trei mujahedini. Unul dintre afgani a aruncat un faustpatron armat, drept urmare, lansatorul a declanșat.
  Un snop de foc părea să ardă prin beton și zburau în sus așchii din cadavre, oase, carne ruptă.
  Galina, chicotind, batjocorindu-se (nu vei supravietui in razboi fara umor, sau cel putin nu-ti vei mentine psihicul sanatos) a cantat:
  - Ce durere, ce durere bună: un meci împotriva spiritelor naziștilor; suta - zero!
  Ambele fete frumoase au râs zgomotos, zgomotos... Și se pare că dintr-un râs pătrunzător i-a afectat atât de mult pe mujahedinii înspăimântați, încât focul din partea lor s-a udat imediat. Tăcerea a fost atât de bruscă și grea încât i-a lovit pe războinici în urechi. Chiar și probabil explozia rachetei V-5 în craniu nu a fost atât de letală!
  . CAPITOLUL 2
  Angelina a exclamat:
  - Nimic nu țipă atât de pătrunzător despre pierderi ca o pauză militară!
  Galina, scărpinându-se nervoasă la ureche cu piciorul gol, adăugă cu o inteligență inepuizabilă:
  - Sunetele bătăliei sunt asurzitoare, dar devii cu adevărat surd când nu observi sfârșitul canonadei!
  Mujahedinii au ușurat sarcina în mod neașteptat - au aruncat cârpele albe și au început să țipe din răsputeri:
  - Bin Laden a venit! Bin Laden a venit!
  Războinicul siberian din nou nu a putut rezista unui aforism:
  -Oamenii tratează o riglă proastă ca berea, vor să o vadă rece și pe masă, dar sunt gata să plătească pentru asta nu doar cu o hârtie!
  Galina a remarcat subtil despre asta:
  - Când domnitorul este rău, este bine citat în glume! Și când sunt multe glume, atunci viața devine mai distractivă! Și râsul prelungește viața! Adică cu lideri inutili: viața este ca o anecdotă continuă: lungă, veselă, groaznică, dar mereu dispusă să cunoască continuarea!
  Angelina chicoti nervoasa.
  - Și nu știam de ce regii mediocri conduc de obicei atât de mult timp!
  Aproape o sută cincizeci de mujahedini s-au predat. Printre aceștia se aflau cel puțin treizeci de băieți între zece și șaisprezece ani, cei mai mulți în pantaloni scurți și desculți, care reușiseră să-și bată genunchii bronzați goi în tranșee. La vederea unor fete frumoase abia acoperite cu cârpe zdrențuite, băieții se înroșesc și își lasă capul în jos, dar în același timp continuă să se încrunte la războinicii ciudat de frumoși.
  Mujahideen-Afganii depun armele confuzi, nici nu le trece prin minte că este păcat să considere jumătate din batalion să se predea în fața a două fete rănite, încă foarte tinere. Cât de speriați și de uluiți sunt.
  Unul dintre băieți, scărpinându-și nervos talpa murdară pe iarbă, părea să-și fi înfipt o așchie în călcâiul gol și a spus într-o rusă ruptă:
  - Mătușile nu mă trimite în Siberia, acolo ne vom îngheța nasul, degetele și picioarele!
  Angelina spuse supărată:
  "O vom trimite oricum și pentru ca picioarele goale să nu se înțepenească în zăpadă, vei fi bătut tare în fiecare oră cu bețe în picioarele goale.
  Băiatul-mujahid a tremurat de frică și a izbucnit în plâns ca o fată. Galina s-a grăbit să-l consoleze pe copil:
  - Încă ești prea mic. Probabil, vei fi rezumat la categoria civililor. Pentru orice eventualitate, vei spune că nu ai încă doisprezece ani, atunci cu siguranță nu te vor duce în tabără.
  Băiatul de la miliție s-a oprit brusc din răcnet și pe un ton mai scăzut al vocii, încercând să imite un adult, a spus:
  Nu-mi voi lăsa camarazii! Ori toți sunt liberi, ori împreună într-un lagăr de concentrare!
  Fetele au fost uimite de curajul neașteptat al băiatului, Angelina a venit și l-a mângâiat pe cap:
  - Bravo, vă va fi creditat ... Dar nu vă fie teamă, majoritatea mujahedinilor capturați vor lucra în partea europeană a Rusiei, restabilind fabricile și agricultura, iar pentru copiii voștri va fi mâncare bună, mai bună decât cărțile tale și cele mai tari filme vor fi afișate.
  Băieții captivi erau foarte slabi, unii chiar prezentau pomeți, iar trei tipi goi până la talie sub piele subțire se vedeau prin fiecare coastă, iar brațele lor deveneau atât de subțiri încât era uimitor cum țineau în ei patroni faust afgani. Rațiile de alimente din cel de-al treilea califat al talibanilor, distribuite pe carduri de rație, s-au diminuat în ultimele luni până la punctul în care populația aproape că a murit de foame. Mai mult decât atât, primăvara este, în mod tradițional, cea mai rară perioadă a anului pentru produse.
  Galinei i s-a părut rău pentru acești tipi, copiii "supraoamenilor", care acum arată ca un sărac, flămând, desculț. Ea a scotocit în buzunare, a găsit în ele un mic baton de ciocolată american și a fost surprinsă.
  Darul primit prin Lend-Lease era prea mic, și erau treizeci și doi de băieți (restul sunt mult mai în vârstă, în uniforme militare sau de pompieri, nerași, foarte neplăcuți, cocoșați, ceea ce îi face să pară bătrâni!), Acolo nu va fi suficientă ciocolată pentru toată lumea.
  Dăruiești unuia și jignești pe alții? Sau arunci la sorti? Aceasta din urmă este de obicei calea de ieșire, dar în acest caz poate părea ridicol. Sau împărțiți șase plăci între cei mai mici luptători.
  Acesta din urmă i s-a părut Galinei Lomonosova cel mai corect, iar el, după ce a scos un baton de ciocolată, a scos cu grijă ambalajul, a împărțit feliile, dându-le celor mai mici și mai subțiri copii afgani.
  Foștii mujahedin păreau într-adevăr să fie rupti. Nici unul dintre ei nu s-a repezit, nu a făcut o încercare, nu a sărit sau a luat arma. Adevărat, unii dintre ei au mormăit un fel de blestem printre dinți, dar de îndată ce fetele din Komsomol au făcut un pas în direcția lor, specierii au tăcut imediat și și-au lipit capul în umeri, de parcă s-ar aștepta la o lovitură.
  Galina chiar pufni cu un dispreț neobișnuit:
  - Este necesar ca supraoamenii să se înfioreze. Și unde este spiritul lor indestructibil musulman al talibanilor?
  Angelina, smulgând o țigară de la unul dintre băieți și aruncând-o în iarbă, stingând-o cu degetele ei de cizelat, deși acoperite de zgârieturi, picioare, strigă:
  - Pentru cineva care fumeaza tigari, construind succes in viata, ia prea des o pauza de fumat!
  Galina a confirmat cu ușurință:
  - Asta sunt de acord cu Bin Laden, un adevărat războinic mujahideen nu ar trebui: să bea, să fumeze și trebuie să fie fidel!
  După aceste cuvinte, băieții posomorâți, gata să izbucnească în plâns în orice clipă, izbucneau în hohote de râs prietenesc și totul deodată a devenit cumva mai ușor pentru suflet.
  Când războinicii din Komsomol i-au predat pe prizonierii de război celei mai apropiate unități rusești, Angelina a făcut un pansament pentru Galina, fixând un fel de atelă pe o claviculă ruptă. Medicul de teren i-a sugerat imediat ca războinicul să se întindă pe o targă și să petreacă câteva zile singur. Războinicul Komsomol a respins această propunere cu dispreț, deși a înțeles că, din păcate, în armata rusă erau mulți soldați care aveau să-l apuce imediat. Vocea ei era severă, ca cea a unui profesor de școală ce-l certa pe un elev neglijent:
  - Să ratezi orele triumfului nostru, ultimele cele mai vesele zile ale războiului? Da, aceasta este cea mai crudă pedeapsă imaginabilă. Și nu vrei să privezi armata rusă de cel mai bun lunetist al său?
  Doctorul s-a făcut palid, chipul lui bătrân a devenit plictisitor, semnul unui tribunal se profila în fața ochilor lui... Galina, văzându-i frica numai zgomotos, ca o fetiță, râse și bătu cu mâna pe umăr:
  - Ei bine, nu face asta! Eu însumi îi urăsc pe cei care scriu denunțuri mai mult decât pe mujahidin. Astfel încât...
  Iar fata, fluierand, a plecat...
  Inelul din jurul Kabulului nu era încă suficient de dens, unități afgane separate au spart de la cazane la nodurile de apărare ale capitalei lor. Direcția de sud a fost întreruptă, dar în nord, unde ofensiva a început abia pe 20 aprilie și a fost întârziată și traversarea cursurilor inferioare ale fluviului Afghan, mujahedinii încă mai aveau lacune.
  Bin Laden a fost convins să părăsească Kabul, să fugă spre sud, apoi să se adăpostească într-un submarin. Flota de submarine afgane, cu toate pierderile sale, era încă cea mai discretă din lume și erau mai puține submarine de luptă decât toate celelalte flote din lume la un loc!
  Dar erau secreti până la extrem.
  Dar Bin Laden părea atât de zdrobit mental de propriul său fiasco politic și militar, încât a decis să accepte moartea. Dictatorul isteric nu era în niciun caz doar un fel de noblețe și nu era un laș, gata să facă orice de dragul amânării unei întâlniri cu o bătrână a cărei respirație este mai rece decât azotul lichid și a cărei strângere este inexorabilă. Cu toate acestea, a anunțat acest lucru public, dar ce a crezut cu adevărat...
  Limbajul este dat unui politician deștept pentru a-și ascunde gândurile, dar, de cele mai multe ori, tot discursul unui politician dezvăluie o prostie fără sens!
  Natasha luptă și ea foarte tare. Și călcâiul ei rotund gol, ca și cum ar fi cedat unui cadou de anihilare, iar o grenadă va zbura și va sfâșia complet mujahedinii.
  Fata a ciripit:
  - Unu doi trei patru cinci! Femeia a ieșit să tragă!
  Zoya, mâzgălind pe dushman și cosind rânduri întregi de militanți, scârțâi:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Va fi sfârșitul fascismului....
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Augustine a tras o linie împotriva luptătorilor afgani și a tăiat întreaga linie.
  Și ea a guturat:
  - Slavă comunismului în Rusia!
  Svetlana a remarcat râzând:
  Avem capitalism!
  Iar fata a aruncat cu călcâiul gol un bob de mazăre de moarte.
  Apoi ea a guturat:
  - Oamenii vor fi fericiți
  Fericire pentru totdeauna...
  Guvernul sovietic -
  Puterea este mare!
  Natasha a aruncat o grenadă, răsturnând tancul mujahidin, care era făcut din lemn, și a ciripit:
  - Pentru marele comunism!
  Iar războinicii l-au luat și au fluierat. Și corbii căzuți în leșin au început să cadă din cer.
  Și au străpuns capetele mujahedinilor cu ciocul. Și și-au străpuns turbanul și așa mai departe.
  Zoya scârțâi, făcând cu ochiul:
  - Slavă Rusiei, cu a doua venire a comunismului!
  Fetele erau foarte spirituale. Și literalmente le-a strălucit.
  Augustine rânji din dinți:
  - Fii faimos pentru Patria - care este în război cu speriații!
  Iar fata a luat din bazooka ca pe un lupanet. Iar puterea ei uimitoare este pur și simplu mortală.
  Zoya a luat-o și a ciripit:
  - Va fi o victorie asupra soldaților lui Bin Laden!
  Și războinicul a dat o întorsătură foarte bine țintită. Și fiecare glonț a lovit ținta.
  Apoi fetele au ciripit:
  - Acum ne-am întors la paradă,
  Focul bolșevismului în piept...
  brigada comunista -
  Cu noi Lenin înainte!
  Svetlana a confirmat, cosind adversarii ca pe o coasă și a postat pe Twitter:
  - Pentru acrobație!
  Iar fata a luat și a doborât un avion inamic. Și, ea a făcut-o extrem de bine.
  Natasha remarcă agresiv, tunzându-și adversarii și țipă, dezvăluind dinții:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și iată fata, cum lovește inamicul. Și apoi rezervorul a fost aruncat de pe turn, iar metalul a fost smuls de pe carenă, iar rolele au mers în toate direcțiile.
  Au alergat și s-au învârtit pe iarbă și au ars totul. Și unul dintre role l-a lovit pe mujahedin în stomac și i-a tăiat în jumătate.
  Natasha remarcă făcând cu ochiul:
  - Pentru Patria, care este cea mai tare dintre toate!
  Iar războinicul dă o întorsătură extrem de precisă. Luptele aici sunt dure și sângeroase.
  se răstesc Dushmans. Ele par să fie literalmente nenumărate.
  Afganii vor pace și guvernare unificată. Dar acum Rusia este din nou pe teritoriul lor. Și există bătălii aprige acolo în acest fatidic Afganistan.
  Zoya, trăgând, a remarcat:
  - Slavă vremurilor marelui comunism!
  Iar fata va arunca o lămâie cu degetele goale de la picioare cu putere criminală.
  Și sfâșie-ți adversarii.
  Augustina a remarcat, tăind mujahedinii:
  - Slavă loialității și credinței noastre!
  Roșcată a sărit în sus și a alergat la sperii. Părul ei roșu aramiu flutura ca un banner de luptă. Puteți vedea imediat - fata este ceea ce aveți nevoie.
  Și acum fata cu călcâiul gol, roz și întărit se va lovi de bărbia unui general afgan. Și-i rupe maxilarul. Apoi frumusețea a răcnit:
  - Pentru realizările remarcabile ale Imperiului Rus!
  Din nou, luptele din Afganistan sunt foarte dure și sângeroase. Masă de diferite tipuri de distrugere și moarte în jur.
  Mirabela, dând lovituri zdrobitoare speciurilor din aer și ridicând cu fier topit bâte întregi de pietre și metal, gutura:
  - Sunt cel mai puternic pilot!
  Akulina Orlova s-a îndoit:
  - Nu, eu sunt cel mai puternic!
  Și, de asemenea, cum va lovi inamicul cu o forță distructivă mare cu o rachetă.
  Anastasia Vedmakova a remarcat foarte agresiv, trimițând obuze cu o putere distructivă colosală din aeronava ei de atac.
  Fata, zdrobindu-și călcâiul roz gol, a strigat:
  - Vom lupta pentru Patrie,
  Hai să ne sărutăm!
  Și trenul nostru blindat a reușit să accelereze!
  Akulina Orlova avea dinți de culoare perla și o gură foarte frumoasă. Și limba ei este foarte roz și grațioasă, capabilă să facă minuni.
  Fata a guturat:
  - Nu îndurați umilirea slavilor,
  Îi vom călca pe talibani cu un munte...
  Nu vom mai tolera insulte -
  Să zdrobim inamicul cu picioarele goale!
  Desigur, fetele sunt foarte amuzante și melodioase. Au atât de mult farmec și glume diferite.
  Mirabela și-a amintit cum limba dushman-ului i-a lins tălpile întărite și prăfuite din picioarele goale ale fetei.
  Și cât este de gâdilat și de plăcut.
  Fata a cântat:
  Suntem cei mai puternici din lume
  Vom înmuia toți inamicii în toaletă....
  Patria nu crede în lacrimi -
  Și le vom da o lovitură pe creier oligarhilor răi!
  Natasha Sokolovskaya, un pilot de la Lucifer, a postat pe Twitter:
  - Slavă Rusiei, cea mai mare dintre țări!
  Și cu călcâiul gol, cum să apăsați. Acestea sunt cu adevărat fete cu un rânjet de coșmar. Și dacă forța mortală a rachetelor zboară din mașinile lor multifuncționale, atunci tranșee și buncăre se ridică!
  Fetele din războiul afgan sunt, desigur, ceva special și unic.
  Stalenida lansează rachete cu o putere colosală și mortală asupra mujahidinilor.
  Și sfâșiind războinicii lui Allah talibanii lor. Da, această mișcare și-a demonstrat viabilitatea. Atâția ani de luptă cu Rusia.
  Stalenida și Veronika, lovindu-și tălpile goale și prăfuite pe nisip, au rostogolit o scurgere.
  Și din nou ceva extrem de letal zboară. Și purtând multe distrugeri.
  Steelenida a cântat:
  - Slavă frumoasei noastre Patrie!
  Apoi, cum să ia și să arăți limba. Și călcâiul ei gol va apăsa butonul de declanșare.
  Victoria și Veronica au luat și au scos ceva plin de forță și putere colosală de distrugere.
  Și apoi a funcționat mașina de gaz rusească. Și arde câmpuri întregi cu dushmans.
  Fetele aveau genunchii de culoarea ciocolatei - atât de bronzați. Și este într-adevăr foarte sexy. Pielea aproape a fetelor este neagră, iar părul pufos, dimpotrivă, este deschis și puțin auriu.
  Iată câteva frumuseți uimitoare.
  Și dacă lansează ceva... Fetele frumoase strălucesc de transpirație, iar pielea lor bronzată pare să fie turnată din bronz.
  Ce fermecător este asta.
  Steelenida, exterminând pe afgani, a scârțâit:
  - Armata mea este puternică, protejează lumea!
  Tamara a răspuns la asta:
  - Poate ai vrut să spui - armata noastră!
  Veronica și Victoria au cântat în timp ce trăgeau în specierii afgani:
  - Nu e prea devreme...
  Nu vrem să intrăm în armată!
  Oh oh oh -
  Nu vrem să intrăm în armată!
  Băieții nu sunt prea duri pentru dragoste!
  Și cum râd frumusețile.
  Tamara și-a lovit adversarul și a scârțâit:
  - Pentru cel mai mare comunism din univers!
  Nicoletta a cântat, pâlpâindu-și genunchii goi:
  - Capitalismul spune un nu ferm,
  Socialismul este răspunsul nostru!
  Și fata din nou, ca și cum ar arunca o forță letală, o distrugere colosală a unei grenade.
  Alenka și echipa ei se luptă cu numeroși sperii.
  Fata luptă cu mare entuziasm. Luptă ca un monstru. Își arată clasa colosală și scârțâie:
  - În numele ideilor nemuritoare ale comunismului,
  Vedem viitorul țării noastre...
  Anyuta a raspuns zâmbind:
  - În Rusia acum capitalism! Astfel încât...
  Alenka a aruncat o distrugere colosală cu călcâiul gol și a scârțâit:
  - Socialismul viu!
  Allah cu o privire mulțumită a remarcat:
  - Va fi o epocă a marelui comunism!
  Și din nou, în timp ce exploziile ucigașe.
  Maria gutura, cu o privire foarte mulțumită, și zdrobindu-i pe mujahidin, care se târau ca lăcustele:
  Să fie o eră a comunismului!
  Și din nou, cum să arunci un cadou criminal al morții.
  Olympias a remarcat foarte agresiv, eliminând hoardele talibane și urlând:
  - Pentru măreția Rusiei comuniste!
  Și din nou, cum o fată își aruncă piciorul gol cu o astfel de distrugere fără precedent.
  Marusya, lovind inamicii cu pumnii, cosind-i din mitralieră și jucându-se cu plăcile presei, scârțâi:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Matryona, tăind prin vrăjmaș și tunsându-l, țipă:
  - Pentru Dumnezeu Perun!
  Elena a confirmat:
  - Și pentru Svarog!
  Alla a tuns un șir de dushman și a răcnit:
  - Și nu uitați de marea Mamă a Zeilor Lada!
  Maria, eliminând mujahedinii, a remarcat:
  - Măreția Patriei noastre este în toate!
  Olympias cum să încorporeze dintr-un lansator de grenade și să sfâșie inamicii și să scârțâie, în vârful plămânilor:
  - Câștigăm fără excepție!
  Anyuta a fost pe deplin de acord cu aceasta:
  - Da, victoria noastră este inevitabilă!
  Și războinicul a luat-o și călcâiul gol a funcționat.
  Și din tancul afganilor - turnul a fost rupt.
  Matryona a cântat râzând:
  - Toate cele bune vor fi cu noi!
  Fetele continuă să lupte cu nenumărați mujahedini ca un atac al unui nor de lăcuste.
  Câți dintre ei sunt aici - foarte mulți.
  Dar sunt și o mulțime de fete. Și sunt foarte frumoase.
  Viola și Malvina s-au luptat cu dushmanii afgani în mod foarte faimos. Și să-i zdrobim cu brutalitate.
  Viola chiar a ciripit, aruncând cu piciorul gol o grenadă propulsată de rachetă:
  - Distrug totul!
  Și cum va oferi o întorsătură bine țintită și precisă mujahidinilor.
  Malvina a remarcat, mâzgălind de asemenea cu mare precizie pe spooks:
  - Victoria noastră în războiul sfânt!
  Și din nou va arunca o grenadă cu ajutorul călcâiului gol.
  Acestea sunt fetele - cea mai mare onoare clasa lor.
  Viola chiar a ciripit cu ochiul:
  - Va fi și un oraș pe Venus și Marte!
  Malvina a fost de acord cu asta:
  - Mării vor înflori acolo!
  Fetele se remarcau printr-o frumusețe foarte mare, iar admirația era colosală.
  Dar din nou, Gerda dintre mercenari se deplasează pe tanc.
  Și războinicul este, de asemenea, desculț și în bikini.
  Și ea este pe un tanc special - cool - "Leopard" -3. Și aceasta este o mașină mare, trebuie să spun putere.
  Și cu ea fetele sunt și ele aproape goale.
  Gerda trage cu degetele goale de la picioare și tipă:
  - Slavă erei noilor tehnologii!
  Și cum dă în cuie inamicul.
  Și va exploda un proiectil de fragmentare cu o putere colosală de distrugere.
  Mujahedinii cu brațele și picioarele smulse zboară în direcții îndepărtate.
  Unul dintre ei i s-a aruncat capul cu o cască. A fost aruncată în sus și lovită cu piciorul.
  Iar fata Aurora a aruncat cu piciorul gol acest cap de varză.
  Apoi fata a scârțâit:
  - Alerta noastră este cea mai tare!
  Și a dat o viraj foarte precisă și bine țintită. Din care au fost tăiați o duzină de mujahedini.
  Aurora zâmbi zâmbind:
  - Mării sunt în floare, vom avea tocană!
  Gerda pe tanc a zdrobit dushmans. Și ea, împreună cu prietenii ei, împușcăturile de la două arme erau de natură criminală.
  Charlotte a tras, apăsându-și degetele goale pe butoanele joystick-ului și a țipat:
  - Celebra pantomimă a lui Cheops!
  Atunci frumusețea va izbucni în râs.
  Christina, făcându-i pe afgani cu o mitralieră, a remarcat:
  - Dumnezeu să fie cu noi!
  Magda a remarcat logic:
  - Are nevoie de fete desculte, tulburi ca noi?
  Gerda s-a rugat:
  Am nevoie de mare putere!
  Și cum lovește inamicul cu un proiectil mortal. Și masa morților și distrugerea au mers deodată.
  Charlotte a remarcat apăsând butonul joystick-ului cu călcâiul gol:
  - E ca armata lui Lucifer!
  După aceea, frumusețea strălucește cu dinți de perle.
  Mujahideen a torturat-o pe una dintre fete. I-au uns tălpile goale cu ulei de floarea soarelui și au pus un brazier. Și flacăra a început să lingă tocuri goale și rotunde ale fetei.
  Și a fost atât de minunat. Și i-a mângâiat literalmente talpa.
  Gerda a gâlgâit furios:
  Vă vom prăji pe toți!
  Charlotte a chicotit și a spus:
  - Noi mai întâi în ochii spiritelor - vom vedea! Și apoi le prăjim pe toate și le vom mânca!
  Războinici desigur la mare înălțime.
  Aici au început să zdrobească mujahedinii cu omizi. Și au avut mare succes la asta. Sângele s-a revărsat de sub role, iar oasele s-au zdrobit. Totul arăta destul de grozav.
  Gerda remarcă zâmbind:
  - Sunt o cobra turbata!
  Și din nou, ca în spirit, se bate. Acesta este credo-ul ei.
  Și bombă după bombă este pusă din aer. Și ei nu dau milă întregului grup de talibani.
  Charlotte le-a făcut cu ochiul piloților prin Skype și a scârțâit:
  - Fie ca programul nostru furtunos să fie realizat!
  Christina a fost de acord cu asta:
  - Sigur că va fi!
  Și pe cer, Albina, parcă ciocănește în sperii. Și va provoca multe distrugeri.
  Apoi ciripește:
  - Sunt un adevărat dragon blond!
  Și Alvina va fi lansată din aer ca o rachetă, iar dușmanii vor fi zdrobiți.
  Apoi va hohote:
  - Pentru epoca comunismului colosal!
  Albina, lovind spiritele din aer, adăugă:
  - Și nici colosal!
  Fete, desigur, cu imaginație.
  Războiul dintre URSS și Afganistan a continuat...
  Natasha a împușcat în soldații imperiului taliban, i-a tăiat literalmente și a cântat...
  Soarele să fie mereu
  Sa existe mereu raiul...
  Să existe întotdeauna o mamă -
  Să fiu mereu!
  Iar fata, cu degetele goale de la picioare, va lansa o grenadă criminală asupra afganilor. Și masa de războinici ai imperiului islamic va fi sfâșiată.
  De asemenea, Zoya trage și cântă:
  - Fii slăvit, slăviți-vă, ești Pământul nostru!
  Pădurile și câmpurile noastre natale!
  În Numele Celui Atotputernic,
  Sunteți familia noastră dragă, sfântă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va arunca și ceva atât de letal asupra mujahidinilor.
  Da, războinicii imperiului fundamentalist s-au confruntat cu o problemă serioasă.
  Augustinul cu părul roșu a continuat să-i tușească pe mujahedini și a ciripit, tăindu-le rândurile:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Și cum aruncă un cadou de moarte cu degetele goale ale puterii ucigașe, sfâșiind inamicii.
  Și Svetlana adaugă, de asemenea, ceva mortal inamicilor și distruge corpul.
  Și apoi murmură:
  - Slavă Patriei mele!
  Și el, de asemenea, va arunca un dar de anihilare cu degetele goale ale forței letale.
  Fetele astea sunt pur și simplu îngrozitoare.
  Femeile războinice au ocupat Afganistanul, iar jetoanele zboară din imperiul taliban.
  Natasha, trăgând în mujahedini și i-a tăiat jos, a remarcat:
  - Îl vom lăuda pe Dumnezeu cu Numele lui Svarog!
  Și cu degetele goale, cum să lansezi un dar criminal al anihilării.
  Fetele sunt într-adevăr un indicator al celei mai înalte acrobații.
  Zoya și-a apăsat sfarcul stacojiu pe butonul bazooka, i-a trântit pe mujahidin și a scârțâit:
  - Pentru URSS!
  Și Augustin va lua și va învinge și trupele galbene. Și va sparge și scârțâi o mulțime de mujahedini:
  - Dar să trăiești ca înainte, dar să trăiești după Brejnev!
  Sunt prost, sunt prost, nu pot!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa din nou ceva extrem de letal. Aici e fata.
  Și Svetlana, de asemenea, în luptă este o bătălie foarte luptă. Și luptă cu disperare. Și este capabil să elimine o masă de militanți în avans din Imperiul Islamic Taliban.
  Iar fata urlă:
  - Slavă comunismului Svarog!
  Și alții confirmă:
  - Slavă comunismului!
  . CAPITOLUL 3
  Elizabeth trage în inamic. Și folosește, de asemenea, degetele goale. Are un tanc bun, capabil să străpungă adversarii. Și fata asta trebuie spus, doar
  super clasa.
  Și ea trage și lovește adversarii.
  Și cântă:
  - În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului,
  Vedem viitorul țării noastre...
  Și steagul roșu al Patriei noastre,
  Vom fi mereu credincioși dezinteresat!
  Ekaterina trage, de asemenea, în inamic, îl lovește în întregime și sparge turnurile mașinilor. Apoi țipă:
  - Slavă comunismului Lada!
  Și folosește, de asemenea, degetele goale.
  Elena trage și ea în mujahedini. Treierea imperiului taliban. O lovește din tot sufletul și țipă:
  - Cauza noastră este corectă!
  Și Euphrosinia lovește, de asemenea, inamicii foarte precis. Și cântă:
  - În numele ideilor grozave! Nelegiuitul va fi învins!
  Și, de asemenea, cum le face cu ochiul partenerilor săi.
  Și cum va sări rezervorul lui Elizabeth. Și să distrugem trupele mujahideen. Și era sălbatic.
  Fetele au cântat și au răcnit:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Și din nou au tras foarte precis.
  Acestea au fost fetele - de ce ai nevoie!
  Și i-au bătut pe dușmanii-mujahedini în mod celebru.
  Aici, pe cer, fetele au dat și dushmans.
  Anastasia Vedmakova, doborând avioane, a trecut la ținte terestre. Ea i-a zdrobit și a țipat:
  - Noi, fetele, suntem curajoase, curajoase. curajos,
  Avem băieți creț foarte drăguți!
  Le macinam fierbinti
  Și apoi scuipăm, peste umărul stâng!
  Akulina Orlova, nenorociți de adversari, a emis:
  - Pe drum!
  Și i-a doborât pe mujahedin cu picioarele goale.
  Mirabela Magnetic a doborât și trupele talibane și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Vor fi multe victorii!
  Și degetele ei goale au început să se miște.
  Acestea erau fetele - doar superclasa!
  Alenka și echipa ei au luptat cu mujahedinii. Și părea foarte carismatic.
  Fetele și-au păstrat apărarea și au aruncat cu degetele goale soldaților care înaintau ai imperiului taliban cadouri de distrugere.
  Alenka a făcut darul anihilării cu călcâiul gol și a cântat:
  - Alek, vărsă lacrimi de fericire!
  Anyuta a aruncat cadouri ale morții cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Cum cântă sufletul ei harpă!
  Alla s-a bătut, de asemenea, apăsând sfarcul ei stacojiu pe butonul bazooka și a dat:
  - Picurare, picurare, picurare, iar ochii albaștri ai Alenkei, lacrimile cad pe suliță!
  Maria a dat cu piciorul cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a scârțâit:
  - Chiar pe suliţă! Și mami!
  Olympia, de asemenea, cum să râdă și să-și dezvelească dinții sidefați.
  Este o fată de o frumusețe și un farmec rare.
  În același timp, războinicul chicotește și țipă:
  - Slavă regilor comunismului!
  Și cu călcâiul gol va ceda în fața darului ucigaș al morții.
  Marusya este, de asemenea, dornică să lupte...
  Și mâzgălește la mujahedin cu mare intensitate din mitraliere. Și cu călcâiul gol aruncă cadouri ale morții.
  Si spune:
  - Pentru marele comunism!
  Matrena ii bate si pe soldatii imperiului taliban. Le tunde cu mare intensitate. Și exclamă, făcând cu ochiul:
  - Pentru victorii extraordinare!
  Alenka declară agresiv, tăind inamicul:
  - Rusia noastră este prima și mare!
  Și, de asemenea, aruncă un cadou criminal de anihilare cu piciorul gol.
  Anyuta declară cu un chicot, tăind rândurile soldaților mujahideen:
  - Slavă Armatei Roșii!
  Și aruncă din nou asupra inamicului, un dar ucigaș al anihilării.
  Și Allah va începe să distrugă adversarii. Și, de asemenea, degetele ei goale îi zdrobesc pe inamici.
  Iar darul morții aruncat cu picioarele goale zboară.
  Și Maria este, de asemenea, o fată foarte luptătoare în luptă. Și loviturile ei sunt foarte precise și lovesc inamicul cu o garanție.
  Și această fată este și un personaj luptător.
  Se împușcă și țipă:
  - Slavă erei comunismului!
  Olympias trage în inamic. El tunde mujahedinii și spune zâmbind:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și din nou, să-i batem pe afgani.
  Și cu degetele goale pentru a arunca adversarilor darurile morții.
  Acestea sunt fetele din armata rusă.
  Și trag în inamic, l-au lovit în mod special.
  Marusya trage și el în inamic. Și o face foarte bine.
  Fata țipă din răsputeri:
  - Slavă PCUS!
  Și face cu ochi mov.
  Și aruncă din nou un dar de distrugere cu picioarele goale. Fata asta este pur și simplu uimitoare.
  Marusya este frumoasă și aproape goală.
  Matrena trage și în inamic, și foarte precis. Îl lovește și scârțâie, dezvăluind dinții:
  - Cerul și pământul - iubirea mea!
  Și, de asemenea, fata cum să înmoaie inamicul cu ajutorul călcâiului gol al picioarelor.
  Fetelor le place să omoare - acestea sunt fete!
  Stalenida luptă intens și împotriva mujahedinilor.
  Și această fată va lansa o rachetă asupra soldaților imperiului taliban. Și cum va sfâșia o masă de soldați afgani. Aceasta este o fată - să spunem doar de ce avem nevoie.
  Steelenida s-a guturat:
  - Pentru Patrie - URSS!
  Veronica se luptă și cu inamicii cu disperare. Și aruncă daruri mortale ale morții cu degetele goale.
  Și în timp ce fata țipă:
  - Pentru marele comunism!
  Victoria se luptă. Așa că și-a apăsat picioarele goale și bronzate pe lansator și cum a lovit mujahedinii. Ea le-a sfâșiat și a guturat:
  - Ai încredere în Patria mea!
  Și Serafim ca o explozie asupra inamicului. Cum se va culca și va distruge o masă de mujahedini, lătrând:
  - Pentru Patria noastră!
  Aceste fete sunt doar un miracol.
  Oleg Rybachenko, acest băiat nemuritor se luptă și cu fetele. Este un adevărat și cel mai tare luptător din lume.
  Băiatul tăie soldați afgani cu săbiile și le aruncă cadouri cu ajutorul degetelor goale de la picioare.
  Și în timp ce el cântă:
  - Dacă cetatea este pe drum,
  Inamicul a construit...
  Este necesar să ocoliți din spate -
  Luați-o fără nicio lovitură!
  Și iarăși băiatul și fata, împreună cu el, Margarita cum fluieră.
  Iar corbii, având un atac de cord, cad în capul soldaților mujahidin.
  Margarita Korshunova îi taie pe mujahedin cu săbiile, această fată strălucitoare scârțâie:
  - Slavă regilor comunismului!
  Și din nou își va flutura piciorul gol și va arunca cu ace otrăvitoare asupra dușmanilor.
  Acești copii sunt adevărații monștri.
  Oleg Rybachenko, mâzgălind pe adversari, deoarece va da:
  - De-ar fi fost un cap întreg!
  În curând vom fi la Kabul,
  Cam despre asta e!
  Margarita a confirmat acest lucru exterminându-și adversarii:
  - Da, vom fi la Kabul!
  Și cum va lua darul morții cu călcâiul gol.
  Acești copii sunt adevărații monștri.
  Și se luptă ca niște tineri eroi. Deși par de doar doisprezece ani. Dar arată doar ca niște copii.
  Acum Bin Laden a devenit un monstru atât de mare încât îi sperie pe copii. Ca și înainte a existat un timp, au fost speriați de Hitler. Și acest lucru, desigur, este, de asemenea, interesant și logic.
  Iar mujahedinii au reușit în unele locuri să se pătrundă pe teritoriul Rusiei.
  De aceea sunt mujahedini și sunt puternici ca număr.
  În satele capturate, trupele imperiului taliban au luat și, fără ezitare, au decis să biciuie și să bată toate femeile și copiii cu bastoane pe călcâie și pur și simplu să închidă bărbați adulți.
  arde în magazii. De fapt, sunt periculoși, iar mujahedinii nu au nevoie de forță de muncă. Și femeile pot fi violate. Și bărbații au fost luați și împinși în hambar. Care a rezistat
  au fost împușcați pe loc. Toți adolescenții cărora le spărgeau deja mustații au fost aruncați în șoprone, stropiți cu benzină, împreună cu bărbați adulți. De fapt, se pot lupta deja.
  Mujahedinii l-au luat și i-au dat foc. Și bărbații au fost arși de vii. Și băieții nu mai mari de paisprezece ani și toate femeile, indiferent de vârstă, se dezbracau și începeau să biciuiască cu biciul.
  Și apoi bate pe călcâie cu bețișoare de bambus. Câțiva copii mai mici și mai multe bătrâne și-au scăpat copitele din cauza șocului durerii. Alții au fost bătuți ca să nu se poată ridica.
  Și picioarele goale le sunt umflate.
  Atunci chinezii i-au ridicat și i-au condus cu baioneta în direcția lor. Acestea sunt creaturi crude.
  Și așa a început o nouă ordine sub controlul talibanilor.
  Și acesta este doar începutul.
  Mujahedenii au o superioritate multiplă în infanterie, dar aviație mult mai slabă și echipamente și arme grele de mai puțin și mai proastă calitate. Multe tancuri afgane sunt fabricate din
  copac. Și asta nu îi face mai puternici.
  Aici Gerda, în mașina ei, îi zdrobește foarte faimos pe soldații imperiului taliban. Și îi doboară cu mare intensitate. Și arma ei funcționează.
  Gerda a lovit picioarele adversarului cu degetele goale și a ciripit:
  - Slavă vremurilor comunismului printre germani!
  Charlotte a tras și ea cu picioarele goale și a scârțâit:
  - Slavă eroilor comunismului!
  Christina a luat-o și a pălmuit inamicul, apăsând butonul cu sfarcul ei stacojiu și a scârțâit:
  - Și slavă Patriei noastre!
  Și Magda cum să lovească inamicul, folosindu-și degetele goale de la picioare și guturandu-se:
  - Rolul Patriei noastre de secole!
  Și, de asemenea, a lovit inamicul.
  Și acestea sunt frumuseți de luptă - super și hiper clasă.
  Războinici de cel mai larg profil și din testul de luptă.
  Albina și Alvina, piloți de luptă din Germania, bat și ei pe mujahedini.
  Și o fac cu mare entuziasm.
  Și folosesc degetele goale de la picioare.
  Albin doboară un avion afgan pe cer și țipă:
  - Pentru comunism în țările dezvoltate!
  Alvina a doborât avionul cu degetele goale și a adăugat:
  - Și în dezvoltare!
  Acestea au fost cu adevărat fete - de ce ai nevoie!
  Și zdrobește mujahedinii. Și acum avioane afgane sunt doborâte pe cer.
  Și apoi trec la ținte terestre.
  Alături de ei este și Helga, o blondă foarte frumoasă.
  Și bate inamicul.
  Și tăiați avionul cu degetele goale de la picioare și coco:
  - Pentru marele comunism!
  Și Albina va doborî mașina afgană, o va face să ardă și va adăuga:
  - Pentru cele mai mari întinderi!
  Și Alvina va tăia aeronava de atac mujahedin și va da:
  - Pentru zeița Hera!
  Și râdeți.
  Helga, de asemenea, fără să se gândească prea mult, îi zdrobește pe afgani și urlă:
  - Slavă marii noastre patrii!
  Și dă jos inamicii foarte potrivit.
  Și Natasha și echipa ei sunt feroce.
  Ei extermină mujahedinii în mase mari. Și în timp ce ei cântă:
  - Și zboară pe un cal înaripat,
  Rusia din milenii îndepărtate!
  Zoya se bate, de asemenea, asupra inamicului cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a blafetei:
  - Pentru Rusia în care stăpânesc zeii ruși!
  adăugă Augustin zâmbind, zdrobindu-i pe dușmani. și folosind tocuri goale pentru asta:
  - Pentru URSS!
  Și, de asemenea, cum să adăugați o lovitură prin apăsarea mamelonului stacojiu pe butonul bazooka.
  Și Svetlana extermină în mod specific inamicii.
  Și folosește, de asemenea, degetele goale. Și tunde o mulțime de mujahedini.
  In timp ce canta:
  - Trăim pe pământul tatălui nostru,
  Nepoții lui Svarog sunt copii glorioși!
  Natasha a apăsat butonul bazooka cu un mamelon de rubin și a doborât tancul mujahidin, a emis:
  - Și zburăm pe un cal înaripat,
  Suntem în mileniile îndepărtate!
  Zoya ia tăiat mujahedinii în rafale. Și adunând cadavre de la soldații Imperiului Islamic, ea a scârțâit:
  Rusia a râs
  Și am plâns și am cântat...
  În toate vârstele, de aceea este Rusia!
  Augustine, mâzgălindu-se pe dușmani, remarcă foarte agresiv, aruncând o grenadă cu călcâiul gol:
  - Vom fi cei mai puternici din lume!
  Și, de asemenea, cum îi bate pe mujahedini. Și tăiați imediat o linie întreagă din ele.
  Și Svetlana extermină și soldații imperiului islamic. Și cu degetele goale ale picioarelor puterii distructive, el aruncă cadouri și cântă:
  - Slavă erei comunismului de credință,
  Cred că nu vom avea pacifism!
  Iar fata va apăsa butonul bazooka și va sparge bine sfarcul de căpșuni.
  Și aici se luptă alte frumuseți.
  De exemplu, Jane Armstrong. De remarcat, de asemenea, o fată de frumusețe foarte interesantă și luptă.
  Îi zdrobește pe mujahedinul care apăsa și, scârțâind, spune:
  - Vine vara!
  Fata a tras în afgani, i-a tăiat și a guturat:
  - Pentru Patrie și libertate până la capăt!
  Gertrude a explodat și ea asupra inamicului. Ea a doborât un tanc mujahidin și a scârțâit:
  - Pentru marele comunism!
  Și Malanya va lansa ceva letal asupra inamicului. Îl va sfărâma în bucăți și va scârțâi:
  - Mă duc la iarbă!
  Iar Monica va lovi inamicul cu ceva mortal și va ciripit, dezvăluind dinții:
  - Mă voi uita la cerul senin și voi înțelege că trăiesc!
  Jane a luat-o și a răcnit:
  - Un clopoțel va suna pe cer!
  Gertrude se împinse în inamic și scârțâi:
  - Va ploua torențial!
  Malanya cum să cânți inamicul cu un țipăit:
  - Mă duc în copilăria mea!
  Monica a tras în mujahedin, a spart mașina inamicului și a cântat:
  - Ploaie de vară pentru mine!
  Aceste fete sunt pur și simplu uimitoare!
  Natasha a remarcat agresiv, trăgând în inamici și mâncare:
  - Suntem marii războinici ai lui Svarog!
  Și va arunca un cadou letal de moarte asupra inamicului cu degetele goale.
  Zoya a luat-o și a explodat în inamic cu o explozie automată. Ea l-a doborât și a scârțâit:
  - Pentru Rusia Svarog!
  Și a aruncat darul anihilării cu degetele goale de la picioare.
  Augustin, de asemenea, ca o palmă pe dușman. Și degetele goale vor arunca un cadou ucigaș de anihilare. Va sfâșia inamicul și va scârțâi:
  - Pentru mișcarea spre comunism!
  Și Svetlana lovește și inamicul ca un shuganet. Și stingeți vioi inamicul. Și călcâiul ei gol va lua și darul letal al morții va găsi. Și o mulțime de inamici vor lovi.
  Și apoi fata cântă:
  - Viziunea noastră este cea mai combativă,
  Am devenit fata, foarte tare!
  Fetele alea sunt pur și simplu uimitoare.
  Natasha se pune într-un mod foarte combativ.
  Dar și Oleg Rybachenko luptă cu disperare.
  Și băiatul îi taie pe mujahedin cu săbii și scârțâituri:
  - Slavă erei comunismului!
  Și cu degetele goale aruncă un cadou criminal al morții.
  Acest copil este pur și simplu uimitor.
  Și Margarita Korshunova, bate temeinic inamicii. Și cu degetele goale ale picioarelor dușmanilor distruge.
  Apoi țipă:
  - Sunt o fată super!
  Și din nou, cu degetele goale, cum să lansați jocuri ascuțite și otrăvitoare asupra inamicului.
  Și atunci copiii o vor lua și vor fluiera. Iar masa corbilor este uluită deodată și cade asupra dușmanilor, străpungându-i. Și craniile devin pline de găuri.
  Să spunem că așa a mers dezasamblarea în luptă.
  Și copii, obiectiv vorbind, luptători și nemuritori.
  Oleg Rybachenko a cântat, făcând bucăți pe mujahedini.
  A fost atât de frumos
  Omul a devenit sclavul colectivului!
  Și din nou, cu degetele goale, băiatul va trimite un dar letal de moarte dușmanilor fără prea multă ceremonie. Acesta este cu adevărat un ucigaș.
  Oleg Rybachenko a luat și a cântat:
  - Ta, ta, ta, luăm o pisică cu noi!
  Și din nou, cu degetele goale, letalul lovește inamicul. Și este foarte agresiv.
  Margarita, zdrobindu-i pe dusmani si cosind-i cu lovituri bine indreptate, a dat:
  - Slavă erei comunismului rus!
  Și din nou a aruncat un dar letal al morții asupra inamicului cu degetele goale de la picioare.
  Aici copiii o vor lua din nou și vor fluiera. Și o masă de corbi a căzut pe capetele soldaților chinezi. Așa a mers exterminarea lor totală.
  Iar copiii sunt plini de entuziasm și dorință de a lupta cu adevărat.
  Alenka trage în inamic și scârțâie:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și va arunca un dar al morții cu piciorul gol și cizelat.
  Să spunem că aceste fete se ceartă foarte tare.
  Anyuta mâzgălește pe inamic și țipă asurzitor:
  - Pentru marea noastră Patrie.
  Și cu călcâiul gol va arunca în sus ceea ce aduce distrugere și moarte.
  Și Alla stinge vrăjmașii cu explozii. Tunde o mulțime de mujahedini și aruncă grenade cu degetele goale și scârțâituri:
  - Pentru noi mari victorii!
  Și, de asemenea, cum să lovești cu o explozie letală.
  Dar Maria doboară și inamicii cu o coasă ucigașă. Și cu călcâiul gol, ceva foarte distructiv este aruncat asupra dușmanilor. Și dezvăluind dinții spune:
  - Rusia va fi campioana!
  Și Jocurile Olimpice vor învinge inamicul cu mare energie. Și va doborî un pumn ucigaș, sau un baros, asupra inamicului. Și, de asemenea, folosiți degetele goale.
  Și urlă:
  - Pentru cea mai sfântă Rusie!
  Și își dezvăluie dinții într-un rânjet.
  Marusya este, de asemenea, într-o poziție de luptă și țipă, dezvăluindu-și colții:
  - O să vă fac bucăți, mujahedini!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă cel mai mortal dar al morții.
  Iar Matryona, ca la dușmani, va lovi. Și o va răni cu adevărat. Și va conduce o mulțime de mujahedini în sicriul Matryonei. Și scârțâie, dezvăluind dinții:
  - Sunt cel mai luptator din lume!
  Și râzi.
  Acestea sunt fetele de aici - vocea frumuseților este sonoră.
  Stalenida zdrobește și adversarii, extermină mujahidinii și urlă:
  - Pentru marea oaste a zeilor rusi!
  Și va arunca și o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Și va sparge masa mujahidinilor.
  Acestea sunt fetele - cea mai înaltă clasă și super.
  Veronica bate dushmans și strigă:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Și iar degetele ei goale sunt tăiate de mașina afgană.
  Victoria distruge soldații negri. Le tunde ca o coasă și rânjește agresiv, spune:
  - Pentru Patria noastră nemărginită!
  Și cu degetele goale, aruncă din nou darul morții.
  Și Serafim este, de asemenea, ca un lupanet al mujahidinilor. Și din bazooka va scuipa darul morții apăsând butonul cu un mamelon stacojiu.
  Iată-l - o femeie luptătoare.
  Și murmură:
  - Slavă erei comunismului!
  Și Alice și Angelica încă se luptă. Aceste fete sunt lunetiste. Și împușcă în chinezi cu o mare forță mortală.
  Și a lovit direct la țintă cu o precizie extraordinară.
  În același timp, Alice răcnește:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Și cu degetele goale, cum va lua și va lansa darul anihilării, exterminând mujahedinii.
  Și Angelica va lovi și armata neagră. Și folosește degetele goale. Și apăsă pe trăgaci cu sfarcul stacojiu al pieptului și mormăie:
  - Slavă lumii mele!
  Și, de asemenea, cum să râzi.
  Aici sunt fetele, toate fetele sunt fete.
  Alice cântă agresiv și activ, trăgând în inamic:
  - Pământul nostru este slăvit,
  Suntem cu toții popoare - o familie nativă!
  Și Alice, de asemenea, va arunca o grenadă criminală cu degetele goale de la picioare.
  Și Angelica bate și pe dușmani. Și cu degetele goale aruncă cadouri ale morții.
  În același timp, fata roșcată cântă:
  - Slavă URSS-ului nostru!
  Și călcâiul ei gol aruncă o grenadă mortală.
  Iată fetele - roșii și blonde.
  sunt atât de multe în aceste fete și atât de speciale, cool și adevărate.
  Steelenida, trăgând în inamic și făcând împușcături bine țintite cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a guturat agresiv:
  - Pentru Rusia și libertate până la capăt!
  Și a apăsat din nou butonul cu mamelonul rubin al sânului ei.
  Stalenida este o fată foarte cool și ogar. Și are atâta pasiune și voință cu putere.
  Fata a cântat:
  - Stalin este gloria luptei,
  Stalin din zborul tineretului nostru...
  Luptând și câștigând cu cântece,
  Oamenii noștri îl urmăresc pe Stalin!
  Veronica, trăgând în mujahedini și exterminându-i activ, a scârțâit:
  Luptând și câștigând cu cântecul,
  Oamenii noștri îl urmăresc pe Stalin!
  Victoria, trăgând în trupele afgane, a ciripit:
  - Ni se oferă aripi uriașe,
  Ne este dat mare curaj...
  Abundența fermei colective a lui Stalin,
  Slavă țării sovietice!
  Iar fata a aruncat cu piciorul gol un cadou criminal al morții.
  Serafim, tăind mujahedinii fără ceremonii inutile, a emis:
  Stalin este gloria luptei,
  Stalin din zborul tineretului nostru...
  Luptând și câștigând cu cântece,
  Oamenii noștri îl urmăresc pe Stalin!
  Steelenida o ridică cu un zâmbet, cântând:
  - Luptă și câștig cu cântece,
  Oamenii noștri îl urmăresc pe Stalin!
  Și așa războinicii au preluat cu adevărat exterminarea mujahidinilor fără aroganță și agitație inutile. Trebuie să spun că sunt frumuseți foarte luptătoare.
  Stalenida ciripit, dezvăluind dinții:
  - Luptă cu cântecul și câștig,
  Oamenii noștri îl urmăresc pe Stalin!
  Acestea sunt fetele care luptă aici.
  Veronica a spus zâmbind:
  - Va fi victoria noastră în războiul sfânt.
  Și și-a arătat limba.
  Deci, aici fetele sunt pur și simplu cel mai înalt și mai tare gust din ele.
  Victoria remarcă, făcându-le cu ochiul fetelor:
  - Aceasta este ultima noastră bătălie decisivă!
  Și din nou, cum bate inamicul.
  Și lovit cu degetele goale.
  Aceste fete sunt pur și simplu grozave.
  Și fete cărora le place să lupte cu adevărat atât de mult.
  Steelenida șuieră:
  - Și e banal ca talibanii să fie într-un sicriu!
  Victoria a fost de acord cu asta:
  - da fii! Și acest Bin Laden este mult mai periculos decât Hitler!
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Da, are mult mai mulți soldați!
  Serafim a observat furios, cosind mujahedinii în rafale:
  - Numărul vrea să ia!
  Steelenida a spus cu încredere:
  - Nu o vei lua!
  Și ea a fulgerat cu dinți sidefați.
  Apoi a aruncat o grenadă de distrugere cu degetele goale de la picioare, cu o forță mortală.
  Victoria remarcă zâmbind, dezvăluindu-și dinții:
  - Slavă comunismului!
  Și din nou a aruncat cu degetele goale de la picioare darul mortal al morții.
  Veronica a pălmuit inamicul și a ciripit:
  - Slavă comunismului și partidului nostru!
  Serafim a notat:
  Și glorie cauzei lui Lenin!
  Și a trimis un dar de anihilare inamicului.
  Și așa s-au despărțit de aceste fete. Și astfel mujahedinii sunt treierați.
  Alyonka, cosind soldații afgani, remarcă cu furie:
  - Pentru cele mai înalte realizări ale comunismului!
  Și din nou zboară o grenadă aruncată de degetele goale.
  Și aici Anyuta acționează foarte agresiv împotriva inamicului.
  Și tund inamicii cu o presiune letală. Le taie ca o seceră. Și țipete:
  - Pentru gloria URSS!
  Luptatorul Alla al mujahidinilor se bate și țipă:
  - În numele lui Perun!
  Și va arunca, de asemenea, cadouri ucigașe în inamicul cu degetele goale.
  Agresiva Maria a remarcat în timp ce tăia adversarii:
  - De dragul controlului URSS!
  Și, de asemenea, cu degetele goale, cum va ceda prezentul letal al morții.
  Și Jocurile Olimpice, pe măsură ce iau inamici, vor lovi și vor scârțâi:
  - Pentru Patrie la cea mai înaltă victorie!
  Și, de asemenea, picioarele ei goale vor trimite un cadou ucigaș de anihilare.
  Iată o fată - să spunem - ultra!
  Și Matryona i-a luat pe mujahedini și să-i omorâm. Și a acționat cu o presiune colosală.
  Și războinicul a cântat:
  - Suntem zdrobiți de jugul hoardei!
  Și Marusya, înțepătând adversarii și cosind-i ca pe o coasă ucigașă, a scapat:
  - Suntem apăsați de jugul infidelului!
  Și Olympias, doborând spiritele rele afgane, a scârțâit:
  - Dar ne fierbe în vene,
  Alenka, trăgând în inamic, a adăugat:
  - Cerul slavilor!
  Și Anyuta a ciripit zâmbind:
  - Și de pe coasta mării,
  Pentru Kolyma înghețată!
  Alla roșcat a adăugat cu încredere:
  - Toate acestea sunt Pământul nostru,
  Toate acestea suntem noi!
  Maria, trăgând în adversari, a adăugat:
  - Noi toti!
  Și cu o aruncare din degetele goale de la picioare, ea a împrăștiat o mulțime de mujahedini.
  Iată fetele care se luptă. Și în ei presiunea, să spunem - super.
  Alenka remarcă, râzând în pumn:
  - Slavă erei comunismului!
  Anyuta a adăugat râzând:
  - Slavă lui Lenin!
  Alla, trăgând asupra mujahidinilor, a emis:
  Pionierii ici și colo
  Cântați un cântec lui Lenin!
  Și a aruncat cu degetele goale o grenadă mortală.
  Aceasta este o fată atât de luptă, Maria. Și îi zdrobește pe mujahedin cu o presiune colosală.
  Și sunt literalmente măturați cu o mătură.
  Maria, mâzgălind pe dușmani, scârțâi:
  - Suntem pionieri - fiice ale comunismului!
  Și din nou, cum să arunci în inamic o mare parte de explozibili.
  Olympias notă, tăind inamicul, ca iarba cu secera:
  - Sunt un războinic de super clasă!
  Iar picioarele ei goale și dăltuite sunt ca naibii de mujahidin, colosale și distructive.
  Aici sunt fetele. Să spunem că sunt grozavi.
  Alenka a spus:
  - Suntem pionieri și îi cântăm cântece lui Lenin!
  Ann a corectat:
  - Nu, suntem membri Komsomol! Și cântă cântece lui Stalin!
  Alla notă agresiv, trăgând în inamic:
  - Vom putea termina inamicul,
  Și va fi o primă vacanță!
  Iar Maria, trăgând în dușman, cosind inamicul, și masa mujahedinilor a fost udată.
  Fata a scârțâit zâmbind:
  - Pentru Rusia și spațiu!
  Olympias râse asurzitor și făcu cu ochiul.
  - Pentru marea noastră Patrie!
  Și cu degetele goale de la picioare, va arunca un dar al morții cu o forță mortală.
  Marusya a chicotit și a remarcat agresiv:
  - Pentru victoria asupra Afganistanului.
  Matrena chicoti cu aplomb:
  - Slavă PCUS!
  Și cum va arăta limba!
  Acestea sunt fetele cool.
  Și Oleg Rybachenko îi bate pe mujahedini cu săbii și hohote:
  - Pentru marea URSS!
  Și cu degetele goale de la picioare, băiatul, de parcă strângea la inamic.
  Și ciripit:
  - Slavă erei comunismului!
  Margarita îi tăie pe afgani și țipă:
  - Pentru Patria noastră!
  Și cu degetele goale, fata va lansa ace otrăvitoare. Iar gâtul mujahidinilor se lipesc.
  Și fata va cânta:
  - Marele meu comunism va fi cu noi!
  Și copiii vor fluiera din nou, iar mii de corbi leșinați au izbit craniile mujahidinilor.
  
  CĂSĂTORIA DE SUCCES A LUI NAPOLEON BONAPARTE
  Napoleon Bonaparte s-a căsătorit cu sora lui Alexandru I. Această căsătorie a fost benefică ambelor imperii. Ambii împărați erau rude. Și în loc de un război fără sens unul cu celălalt, au decis să pună mâna pe Turcia.
  Otomanii, desigur, nu sunt concurenți ai armatei ruso-franceze, iar Constantinopolul a fost luat în timpul unei campanii. Apoi a fost o călătorie în Asia Mică și Egipt. Tone de capturi noi.
  Napoleon a cucerit și Iranul. Asia Centrală a mers în Rusia. Și apoi a urmat o călătorie în India. Bonaparte cel mare a capturat o mare parte din Pământ.
  Dar în 1825, Alexandru I a murit. Constantin s-a retractat. Iar Nicolae I s-a confruntat cu o rebeliune a decembriștilor.
  Și l-a suprimat cu brutalitate. Și atunci Napoleon a decis să-și plaseze fiul și ruda țarului Alexandru primul pe tronul Rusiei, în locul lui Nicolae uzurpatorul.
  Și a fost o mișcare puternică. Franța, împreună cu coloniile, avea o armată uriașă. Iar Napoleon era considerat un geniu. Și, desigur, conta pe o victorie rapidă.
  Și Kutuzov pur și simplu nu era acolo. Trupele ruse au fost învinse, în special cei mai buni generali s-au dovedit a fi decembriști și au fost arestați sau executați.
  Campania lui Napoleon s-a încheiat cu capturarea Moscovei și a Sankt-Petersburgului.
  Împăratul a desființat iobăgia, iar poporul a luat-o pozitiv.
  Elita locală s-a împăcat și ea și Napoleon al II-lea a fost pus pe tron.
  Și zece ani mai târziu, a avut loc un referendum și a avut loc fuziunea finală a celor două imperii.
  Napoleon a trăit până în 1838 și a murit la vârsta de șaizeci și nouă de ani. Domnia lui a fost foarte glorioasă, iar cuceririle au doborât recorduri pentru o persoană.
  În 1831, Napoleon a reușit să debarce în Marea Britanie și a cucerit-o și el. Apoi a capturat coloniile din America și a reușit să facă război cu Statele Unite.
  Napoleon al II-lea, un tânăr blond, înalt, a devenit noul împărat. Era deja destul de mare pentru a continua munca tatălui său și a cuceri restul lumii.
  Au existat, de asemenea, pământuri sălbatice și China, Japonia și acele colonii din America pe care francezii nu au avut timp să le captureze.
  Războiul a fost în general sub dictarea noului imperiu. Napoleon al II-lea a domnit până în 1880 și a reușit să cucerească aproape întreaga lume. Atunci Napoleon al III-lea a urcat pe tron. Și a apucat ultimele pământuri sălbatice, întărind imperiul.
  Întreaga planetă a devenit una. Era prosperității a venit. Rareori izbucneau revolte, așa că viața era bună. Și religiile trăiau în pace. Dar din ce în ce mai dominat de ateism, cu cultul personalității împăratului.
  Și primul zbor cu echipaj în spațiu a avut loc în 1930. Știința într-un singur imperiu s-a dezvoltat mai repede. Și apoi pe Lună, apoi pe Marte și peste tot în sistemul solar.
  Și în 2001, a început primul zbor cu echipaj uman către steaua Sirius. Și aceasta este o descoperire uriașă pentru umanitate.
  Da, Napoleon a reușit să unească oamenii și să cucerească întreaga lume. Și asta a dat naștere unui model mai perfect de putere și economie.
  Geniul lui Napoleon a câștigat... Și lumea a devenit mult mai fericită... Deja în 2021, nu epidemia de coronavirus se plimbă pe planeta Pământ, ci se construiesc orașe pe planetele vecine, iar celulele stem au învățat să se activeze. în așa fel încât să realizeze cu succes întinerirea umană. Și asta e grav.
  Și deja bătrânii devin tineri, iar bătrânele devin fete. Și pur și simplu a devenit cumva super!
  Aceasta este o poveste... Nu ca o realitate diabolică, când oamenii iau fie coronavirus, fie secetă, fie, dimpotrivă, ploi abundente. Și mult, mult mai mult.
  Nu există ordine în lume - plină de războaie și cruzimi.
  Și în lumea imperiului mondial napoleonian - deja comunism. Nu există săraci, toată lumea are un loc de muncă și toată lumea este plină. Toți copiii învață la școală pe computer sau prin internet. Mulți lucrează, în general, pur nominal.
  Doar patru ore de lucru pe zi și trei zile libere pe săptămână cu o grămadă de vacanțe.
  O mulțime de roboți în industria de producție și servicii. Există o mulțime de joburi în care doar pui like-uri pe computer.
  A devenit bine să trăiești. Mașinile sunt oferite gratuit sau mașini precum elicopterele mici cu motoare electrice. Motoarele sunt mai avansate și mai ecologice.
  Și ce nu este... chiar și copiii au pantofi de alergat și cu ajutorul lor poți zbura prin aer.
  Crima a dispărut aproape complet și chiar și luptele dintre gladiatori au început să fie organizate ca în Roma antică.
  Mările au apărut deja pe Lună, iar orașele mari s-au construit într-un ritm accelerat. Și pe Marte și pe Venus. Fabricile l-au stăpânit deja pe Mercur pe energia solară. Ce bine a devenit doar pentru că Napoleon Bonaparte s-a căsătorit cu sora lui Alexandru I!
  
  
  DACĂ RĂZBOIUL A ÎNCEPUT ÎN PATRICI ŞI TREI
  Hitler nu a atacat URSS în 1941. A decis să continue lupta în Occident împotriva Marii Britanii. În plus, după ocuparea Iugoslaviei și debarcarea pe insula Creta, au existat temeri că germanii nu vor avea timp, în mod banal, să finalizeze compania în est - înainte de ploile reci și abundente.
  Așa că s-a ales o altă cale. În iulie, germanii au distrus baza militară britanică din Malta și au debarcat acolo trupe. Au întărit și gruparea lui Rommel. Tolbuk a fost luat de asalt. Și apoi a început atacul asupra Egiptului.
  În același timp, Gibraltar a fost luat cu asalt în septembrie. După aceea, naziștii au început să transfere trupe direct în Africa.
  Fuhrer-ul a decis că o sută cincizeci de divizii germane ar putea fi folosite mai rațional și, în locul URSS, să pună mâna pe Orientul Mijlociu, India și Africa.
  Deja în octombrie, opt divizii ale Rommel și unități italiene au capturat Egiptul.
  Și apoi a început invazia Irakului, Palestinei, Kuweitului. Germanii mutau tot mai multe trupe în Africa. Stalin a așteptat acum.
  În timpul iernii, germanii au cucerit Orientul Mijlociu și s-au mutat în Iran. Aceasta a coincis cu intrarea în războiul Japoniei, care a atacat SUA în portul Peru.
  Și a preluat suprafețe mari.
  În primăvara lui 1942, germanii erau deja în India. Și au capturat întregul nord și o parte din centrul Africii.
  Și în timpul verii și toamnei au cucerit restul Continentului Negru.
  Si a fost misto.
  A început un asediu aerian și un atac cu avioane asupra Marii Britanii.
  Germanii au folosit resursele și forța de muncă din teritoriile cucerite.
  Și au apăsat Anglia ca un sac de box.
  Avioanele Yu-188 erau mai puternice și mai avansate. Luptătorii au fost, de asemenea, actualizați.
  Au apărut noi ași - extra-clasă care i-a zdrobit pe britanici pe cer.
  Și apoi Churchill, văzând că erau nefericiți, a oferit celui de-al Treilea Reich pacea în orice condiții.
  Statele Unite erau, de asemenea, gata să cedeze atât Germaniei, cât și Japoniei. Fuhrer-ul a fost de acord să oprească războiul, dar cu condiția să plătească despăgubiri mari. Și, de asemenea, luând colonii în Africa și Asia.
  După aceea, germanii au început să pregătească o campanie împotriva URSS. În anul patruzeci și unu, a început dezvoltarea unei familii de tancuri de generație nouă și foarte grele.
  Și anume - "Panther", "Tiger" -2, "Leu", "Maus" și oarecum învechit "Tigru". Până în iunie 1943, doar Pantera și Tigrul erau în serie. Restul mașinilor sunt încă testate. T-4 a fost, de asemenea, modernizat, după ce a primit arme mai puternice, iar T-3.
  Germanii nu au avut timp să-și reechipeze armata. Cel mai nou avion de luptă ME-309 tocmai a început să sosească. Adevărat, în serie a existat un Focke-Wulf - o mașină puternică în armament și viteză. Yu-288 tocmai a început să intre în serie.
  URSS a produs peste douăsprezece mii de tancuri și un număr mic de tunuri autopropulsate în doi ani. Conform datelor oficiale, cel de-al treilea plan cincinal a fost îndeplinit în exces. Avioanele au fost produse în ordinul a peste optsprezece mii. Multe mii de arme și mortiere. La fel și aproximativ un milion de pistoale-mitralieră. Armata a fost transferată la mitraliere.
  T-34-76 era în serviciu și alte tipuri de tancuri. În special, seria KV. Puternic KV-3, KV-4, KV-5. În același timp, KV-3 cântărea șaizeci și opt de tone, iar KV-4 o sută opt tone, KV-5 o sută de tone. Deși practica reală a arătat că tancurile grele se strică adesea și nu sunt foarte eficiente în luptă.
  Pe lângă T-34-76, a mai fost produs și tancul cu șenile A-20, o evoluție a precedentului BT, iar T-29 a fost și șenilat, dar cu trei tunuri.
  Armură destul de slabă. În general, flota de tancuri era puternică.
  Peste treizeci și trei de mii de tancuri și un număr mic de tunuri autopropulsate, precum și pene.
  Adevărat, o parte a forțelor se afla în Orientul Îndepărtat, deoarece Japonia și-a dezlegat mâinile și s-a pregătit pentru un atac împreună cu al Treilea Reich.
  Samuraii nu sunt foarte puternici în tancuri, dar au o mulțime de infanterie. inclusiv coloniale.
  Al Treilea Reich avea în iunie 1941 cinci mii nouă sute de tancuri împotriva celor douăzeci și două de mii de tancuri sovietice. Aproximativ raportul este unul la patru.
  Adevărat, au existat și trofee, dar cu greu erau folosite. În total, germanii au douăzeci și una de divizii de tancuri. În a doua jumătate a anului patruzeci și unu au fost produse doar 1800 de tancuri, cu pierderi mici, dar cu uzură. În golul patruzeci și doi au fost trase șase mii de tancuri. În mare parte datorită eforturilor lui Speer. Iar al Treilea Reich a ajuns din urmă cu URSS în ceea ce privește numărul de mașini produse pe an. Da, calitatea a crescut. A apărut în seria "Tiger" și T-4, iar T-3 au fost modernizate. În ajunul invaziei URSS, eliberarea tancurilor a ajuns la o mie de vehicule pe lună, plus tunuri autopropulsate. Pantera a intrat în serie, care a depășit majoritatea vehiculelor sovietice și T-34-76 în armura și armamentul pentru frunte. Acest tanc nu era rău, la fel ca și T-4 cu un tun de 75 de milimetri și un calibru 48 EL, de asemenea superior celui de treizeci și patru. Și "Tigrul" însuși, tot o mașinărie, deși învechită, dar formidabilă.
  Dar în timp ce al Treilea Reich era inferior în numărul total de tancuri. Adevărat, Marea Britanie și Statele Unite au dat ceva germanilor. În special, Shermanii, aproximativ comparabili în armură frontală și armament cu cei treizeci și patru sovietici, și Churchill englezi, bine protejați de armuri. În total, mai mult de două mii și jumătate dintre aceste tancuri.
  În plus, germanii aveau și tancuri italiene, dar slabe, și un anumit număr de turcești, vândute în mare parte în Statele Unite.
  Germanii au adus numărul total de tancuri la optsprezece mii, plus tunurile autopropulsate. În același timp, URSS mai are în total peste treizeci și trei de mii de tancuri. Dar dacă luăm cel mai recent, atunci nemții vor avea deja mai mult.
  În timp ce URSS nu luptase încă și nu lucrase pe șine în timp de pace și era inferioară germanilor în cea mai recentă tehnologie, care era produsă pe lună. Mai ales în tunurile autopropulsate, care au fost produse foarte mult, în special ușoare - "Hunter".
  Mai mult, acest ACS este destul de bun și mobil.
  La aceasta putem adăuga zece mii de tancuri japoneze. Dar de obicei sunt ușoare, iar unii dintre ei sunt în război cu China.
  În general, există o paritate apropiată în tancuri. În plus, o parte din mașinile germanilor, în special Pantherele, nu au fost stăpânite de echipaje. Deci, în general, putem spune paritate în această chestiune.
  Dar mai rău decât în patruzeci și unu. Atunci germanii erau mai mici ca număr. Și tancurile lor, vehiculele KV și T-34, practic nu au pătruns.
  Și deja a trebuit să luptăm - exact pe două fronturi. Și există un singur aliat: Mongolia.
  În aviație, lucrurile stau și mai rău. URSS pare să fie puternică în numărul de avioane. Însă germanii au adus în volum aviația, presând Marea Britanie. Și au dezvoltat priceperea așilor - în special Marsilia. Acest pilot, după ce a depășit trei sute de avioane doborâte, a primit imediat două Ordine ale Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante.
  În al patruzeci și doi de ani, germanii au produs peste douăzeci și opt de mii de avioane. Pentru prima jumătate a celei de-a patruzeci și treia, deja douăzeci de mii, și au putut să ajungă din urmă cu URSS în total. Cu mașini de cea mai bună calitate.
  Mai ales cel mai nou ME-309, care avea șapte puncte de tragere, inclusiv trei tunuri cu aer de 30 de milimetri.
  Veți fi de acord că aceasta este o mare putere. La fel și Focke-Wulf. Yu-188 este un bombardier care nu are egal.
  La aceasta trebuie adăugată aviația japoneză. Ceea ce a oferit puterilor Axei un avantaj tangibil.
  Asii japonezi sunt si ei foarte experimentati. Și luptătorii lor sunt ageri.
  Astfel, pe cer, Puterile Axei au o preponderenta atat in numarul, cat si in calitatea fortelor.
  În plus, America și Marea Britanie și-au transferat un anumit număr de aeronave. Bombardierul american B-29 și avionul de vânătoare Airacobra sunt deosebit de puternici. Luptătorul Mustang este probabil mai rău. Are doar șase mitraliere. Dar va fi și mai bun decât cei sovietici. P-51 este, de asemenea, un bun avion de atac american.
  În general, ținând cont de tehnologia occidentală, superioritatea germanilor și japonezi pe cer și numărul și calitatea și experiența de luptă este și mai mare.
  Deci, pe cer, cel mai probabil, axa va domina în întregime.
  Artileria este puțin mai bună. URSS are o mulțime de arme și mortiere. Erau aproximativ o sută de mii în iunie al anului patruzeci și unu împotriva patruzeci și opt de mii dintre germani și coaliție. Desigur, germanii au continuat să producă arme, dar totuși nu au purtat prea mult războaie ofensive. Deci aici URSS a păstrat un avantaj. Plus și "Katyusha".
  Naziștii aveau tunuri cu gaz, dar nu în cantități prea mari.
  Deci, deocamdată, armele URSS sunt mai puternice. Deși pistoalele germane de 88 mm sunt poate cele mai bune din lume. Sunt produse destul de multe. Și Katyusha nu este foarte puternică în apărare. Și nu prea precis.
  Deci, echilibrul de putere, cum să spun aici, mai mult sau mai puțin, și poți să te ții de apărare.
  Și apărarea a fost întărită. Linia Molotov a fost finalizată în doi ani suplimentari. Și linia lui Stalin a fost restaurată. Așa că poți rezista.
  În infanterie s-a schimbat și raportul de putere... URSS s-a mobilizat.
  Și după anul patruzeci și unu, în care avea cinci milioane și jumătate de soldați, și-a adus numărul la cincisprezece milioane.
  Amploarea mobilizării a fost mare.
  Dar al Treilea Reich a desfășurat forțe mari. O mulțime de divizii străine, trupe coloniale, armate satelit. Iar germanii aveau douăzeci și cinci de milioane de infanterie, iar Aliații aveau cinci milioane. Treizeci de milioane în total reprezintă o marjă mare. Adevărat, diviziile coloniale nu sunt foarte bine pregătite, dar cu comandanți germani.
  Diviziile SS în general îi au pe germani la mare altitudine. O parte din Wehrmacht are o vastă experiență militară. Și în acest sens, naziștii sunt puternici. În plus, nemții au un avantaj imens în mobilitate. Aici producția din Europa și proviziile din Marea Britanie și SUA. La numărul de mașini, motociclete și camioane în germani, avantajul este de șapte până la opt ori.
  Și au mai multe pistoale-mitralieră. Inclusiv cele livrate din America și Marea Britanie.
  În general, naziștii din infanterie sunt puternici. Și alte zece milioane împotriva URSS au fost mobilizate de Japonia, fără a număra celelalte părți împotriva Chinei.
  Deci, în ceea ce privește forța de muncă, puterile Axei au un mare avantaj. Și în mobilitatea ei.
  Marina Japoniei este de multe ori mai puternică decât Pacificul sovietic.
  Nemții au un mare avantaj și la linie.
  Dar nu până acum în portavion și nave mari. Dar nici URSS nu este puternică aici.
  Multe nave, însă, au Italia. În general, inamicul este mult mai puternic și pe mare.
  URSS, inferioară în aer, calitate și cantitate, are o anumită superioritate în artilerie, mai mult cantitativă decât calitativă. În rezervoare, este puțin mai puternică cantitativ, dar mai proastă ca calitate. Și în general, chiar și în tancuri, inamicul poate fi mai puternic. În infanterie, este inferior ca număr și mobilitate. Multe părți ale celui de-al Treilea Reich sunt carne de tun colonială, la fel ca și japonezii. Dar în URSS nu toți mobilizații sunt pregătiți corespunzător. Naziștii au mai multă experiență de luptă. Adevărat, trupele sovietice sunt într-o bună apărare.
  O apărare destul de puternică, proiectată, oferă șansa de a reține numeroase infanterie.
  Există o mulțime de mitraliere și tunuri și acest lucru crește și rezistența.
  Două linii de Molotov și Stalin, iar în spatele lor se construiește o a treia.
  În general, poziția URSS este fără speranță strategic. Într-un război de uzură, mai devreme sau mai târziu, sateliții săi, care sunt superiori ca economie și resurse celui de-al Treilea Reich, inclusiv Turcia și Japonia cu colonii, vor depăși.
  O speranță în cazul unui război prelungit, Marea Britanie și Statele Unite pot deschide un al doilea front.
  Ei bine, o altă armă minune...
  În orice caz, pariul se face pe o apărare strânsă. Și pentru a uza și a opri inamicul.
  Stalin, însă, chiar înainte de război încearcă să negocieze. De exemplu, cedați o parte din teritoriu germanilor. Sau oferă să închirieze puțuri de petrol.
  Sau poate plătiți reparații - în cereale, petrol, aur, cărbune sau chiar conserve?
  Hitler, însă, nu vrea pace. Acest lucru este de înțeles - armata URSS este o potențială amenințare. La fel ca ideologia comunistă. Deci sunt dușmani de moarte.
  Iar Fuhrer-ul vrea război.
  Hirohito visează și la răzbunare pentru Khalkhin Gol. Și vrea întinderi ale Siberiei.
  Da, iar în Statele Unite, pe mulți nu le deranjează să lupte împotriva URSS.
  Dar în timp ce Hitler nu îi invită. Echilibrul de putere este groaznic... Și ce să faci?
  Stalin, desigur, încearcă în secret să negocieze cu britanicii și americanii.
  Dar ei i-au spus: ține cu toată puterea, și atunci vom vedea. Poate putem ajuta. Și nu vom risca.
  Pe scurt, războiul a devenit inevitabil... Și mai sunt probleme - Armata Roșie nu se pricepe prea bine la apărarea. A fost învățată să lupte pe teritoriu străin și să atace, nu să se apere.
  Dar germanii au capturat totuși jumătate din lume și știu să facă multe.
  La 22 iunie 1943 a început războiul. Nu a fost neașteptat, dar din punct de vedere tactic s-a dovedit a fi brusc. Imediat, toate forțele lui Fritz au fost aruncate asupra inamicului.
  Și gata să distrugă inamicul.
  În primele ore, s-a dovedit că germanii erau puternici în aer. Și că au o mulțime de trupe la nivel înalt. Și că "Tigerul" este un tanc foarte bun inovator, deși învechit. Și forța formidabilă a ME-309 și Yu-288.
  Da, această armată s-a repezit, iar trupele lor sovietice s-au întâmpinat cu o rezistență încăpățânată.
  Luptele s-au desfășurat de-a lungul întregii granițe. Și au mers în principal sub dictarea Wehrmacht-ului. Au urcat ca insectele, numeroși mercenari.
  După cum sa dovedit, fortificațiile erau situate prea aproape de graniță și nu aveau suficientă adâncime în apărare. Mai mult, și cel mai important, acestea sunt greșelile generalilor, care aveau puțină experiență și nu prea înțelegeau cum să păstreze apărarea.
  Iar spiritul militar al multor unități, în special în Ucraina, s-a dovedit a fi slab.
  Și capitularea în masă și dezertarea au devenit regula. Mai ales în vestul Ucrainei.
  Iar în Transcaucazia, unde înaintau turcii și germanii, armata străină era neliniștită. Inamicul a reușit să pătrundă și să încerce Erevanul. Dar orașul în sine nu a cedat.
  Batumi, după zece zile de lupte încăpățânate, a fost luată. Germanii au reușit să pătrundă zeci de kilometri în apărarea sovietică în primele zile. Și a tăiat Bialystok... Și un cazan a apărut sub Leu. Și deși naziștii au făcut mai puține progrese în primele două săptămâni decât în istoria reală în anul patruzeci și unu, a fost greu pentru trupele sovietice să preia inițiativa. Deci inamicul este mai puternic.
  Dacă în anul patruzeci și unu germanii au avut un avantaj în infanterie, doar în primele zile. Și atunci avantajul a trecut la Armata Roșie. Nu era nimic de mobilizat aici.
  Și înghețarea s-a dovedit a fi periculoasă... Și astfel nemții au putut pătrunde în Minsk cu bătălii. Și asta este deja grav.
  Lupte aprige au izbucnit chiar în oraș. Fuhrer-ul a ordonat să înainteze și să nu se predea. Și Stalin a ordonat - nici un pas înapoi!
  La o lună după începerea ofensivei, germanii au brodat la Berezina și au luat Minsk... S-au apropiat de Jitomir.
  Japonezii au reușit să încerce Vladivostok. Și aceasta este, de asemenea, o pretenție serioasă din partea lor. O parte semnificativă a Mongoliei a fost, de asemenea, capturată.
  De asemenea, germanii, împreună cu sateliții, au capturat Moldova și au început să se apropie de Odesa. Si e misto.
  Stalin s-a simțit extrem de inconfortabil. Și și-a înțeles soarta, împotriva unei astfel de coaliții.
  El a oferit din nou pace. Dar Führer-ul, desigur, nu a vrut. Și germanii au continuat să avanseze...
  În cele din urmă, Stalin a decis să păstreze apărarea pe Nipru.
  La două luni de la începutul războiului, naziștii au ajuns la Nipru, iar în centru s-au apropiat chiar de Smolensk.
  Erevanul, înconjurat de turci, încă mai ținea... se crease o situație extrem de periculoasă.
  Stalin a convocat o reuniune a armatei. Trebuie să faci ceva. Dacă doar te aperi, pierderea este doar o chestiune de timp.
  Jukov s-a oferit să lovească în centru. Deși forțele nu au fost suficiente... Deja august...
  Primele tancuri Lev au apărut în față. S-au copt pentru uz de luptă puțin mai târziu. Această mașină era grea de nouăzeci de tone și avea o armă puternică. Protecția frontală este solidă: o sută cincizeci de milimetri din fruntea carenei cu pante și două sute patruzeci de milimetri din fruntea turnului. Un astfel de tanc a ținut toate vehiculele URSS, iar tunul său de 105 mm cu o lungime a țevii de 70 EL a străpuns chiar și KV-4 cu armură frontală de 180 mm.
  Aceasta este o armă cu adevărat serioasă. Dar prea multă greutate, desigur, a îngreunat manevrarea și viteza. Da, arma a tras doar cinci focuri pe minut. Germanii au primit un tanc puternic, dar nu foarte practic de utilizat.
  A apărut și "Tigrul" -2. Această mașină s-a dovedit a fi mai bună din punct de vedere practic decât în istoria reală. De când motorul de o mie de cai putere a fost creat și implementat. Și cu o greutate de șaizeci și opt de tone, această mașină s-a dovedit a fi relativ mobilă și rapidă și nu s-a defectat atât de des.
  A început să sosească și "Panther" -2. Cântărea cincizeci și trei de tone, dar motorul de 900 de cai putere a compensat-o. Tunul 71EL, lung de 88 de milimetri, era suficient de puternic și străpungător, precis și cu tragere rapidă a fost satisfăcător, sau chiar bun, pentru lupta cu tancurile inamice.
  Aceste vehicule și-au arătat nivelul în lupte. În septembrie, germanii au înconjurat în cele din urmă Smolensk. Pal și orașul Tallinn. Germanii și hoardele lor coloniale, împreună cu sateliții, s-au apropiat de Leningrad.
  A venit în Crimeea. Kievul, care stătea pe un deal și era bine fortificat, încă mai ținea ...
  A venit octombrie... A plouat și mișcarea naziștilor a încetinit.
  Nu a fost posibil să se încheie rapid războiul. Japonezii s-au oprit și ei, blocând Vladivostok, cucerind cea mai mare parte a Mongoliei și reușind să cucerească Khabarovsk.
  Germanii au hotărât până acum să nu meargă în furie, ci să preseze avioanele. Mai mult, au existat dezvoltări bune pentru avioane. Iar bombardierii noii formațiuni ar putea bombarda practic cu impunitate.
  Da, și rachetele balistice, aceasta este și o mare putere de distrugere.
  Adevărat, sunt scumpe și nu au o mare precizie.
  Dar bombardierele cu reacție arată foarte promițătoare.
  Și germanii au lansat o ofensivă aeriană. Noile avioane Yu-488 și TA-400 ar putea bombarda fabricile URSS din Urali și dincolo de Urali. Noul Yu-488 este primul bombardier german în serie cu patru motoare.
  Spre deosebire de americanul B-29, are o suprafață mai mică a aripii și o viteză mai mare. Și TA-400 are șase motoare în general și puterea este enormă.
  Germanii și sateliții lor au intrat în sfârșit în defensivă în noiembrie. Au luptat și au bombardat doar. A avut loc un atac aerian.
  Și erau multe fete frumoase în bătălii.
  Aici, echipajul lui Elizabeth luptă pe tancul T-34-76. Fete în ciuda frigului în bikini și desculțe.
  Se mișcă, iar împotriva lor este Pantera. Războinicul Euphrosyne accelerează tancul cu ajutorul unui toc gol, rotund și cântă:
  - Pentru ideile comunismului
  Intră cu îndrăzneală în luptă
  Și armata fascismului
  Vom sparge!
  "Pantera" în frunte nu poate fi străpunsă. Și trebuie să te apropii de ea pentru a ajunge la bord. Fetele se joacă cu mușchii presei. Tancul lor se apropie rapid de inamic.
  Panther trage. Un proiectil de forță letală zboară, dar cei treizeci și patru se eschivează.
  Catherine remarcă:
  - O tactică riscantă!
  Pistolele Panthers trag cincisprezece cartușe pe minut. Și este foarte greu să aluneci la distanța dorită.
  Fetele canta:
  - Și în înălțimile înstelate și în liniștea munților,
  În valul mării și focul furios!
  Și furios, și furios, și foc furios!
  Și acum tancul lor se strecoară între "Pantere" și trage în ei în lateral.
  Iată fetele care se luptă. Și mașinile sunt în flăcări. Mai întâi o panteră este străpunsă, apoi alta.
  Elena a luat-o și a ciripit:
  - Slavă Patriei noastre - URSS!
  Și din nou fetele în mișcarea rapidă a tancului. Și elimină "Tigrul". Evident că sunt cool.
  Elizabeth a cântat cu încântare, apăsându-și degetele goale de la picioare:
  - Și se duc la luptă - fetele sunt desculțe,
  Element mare, element misto!
  Războinicii ce să spună - pe deasupra!
  Învinge inamicii cu toată rapiditatea panterelor. Nimeni nu-i va opri.
  Și pe cer Anastasia Vedmakova, ea este încă hoț. Fetele astea sunt pur și simplu înfiorătoare.
  Și cât de agresiv și fără ceremonie se luptă.
  Așa că fata a luat-o și cu degetele goale a îndreptat pistolul avionului și a lovit inamicul.
  Apoi ea a ciripit:
  - Sunt cea mai tare femeie!
  Si lupta continua...
  Akulina Orlova răcnește, cosind adversarii:
  - Am o super fată!
  Și iar tunde inamicul. Acestea sunt cele care au fost furate.
  Și face o rulare dublă lovind ME-309, ceea ce este destul de grozav.
  Iată războinicii cărora le dau lumină Luftwaffe-ului.
  Akulina Orlova doboară un avion inamic cu degetele goale de la picioare și scârțâie:
  - Slavă URSS!
  Mirabela Magnetic este și ea în rânduri, doar un ucigaș de minuni. Și acest pilot îl doboară cu încredere pe nazist cu un butoi triplu și scârțâie:
  - Pentru cele mai mari idei de comunism de pe planeta Pământ!
  Acest lucru s-a dovedit a fi foarte cool.
  Cele trei fete se comportă de parcă ar fura și sunt foarte combative ca înălțime și dimensiune.
  Iarna a venit deja. Și ger... Armata Roșie încearcă să avanseze.
  Dar inamicul este mai mult sau mai puțin pregătit pentru iarnă. De data aceasta, Wehrmacht-ul, pentru orice eventualitate și pentru perioada rece, a aprovizionat haine și mâncare.
  Adevărat, trupele coloniale sunt foarte reci și incomode.
  Armata Roșie a reușit să elibereze Smolensk și să-i împingă pe naziști peste Nipru, în Ucraina.
  Dar inamicul este puternic, iar aeronava lui este răspândită. Și bombe, bombe și din nou bombe!
  Și acum luptători cu reacție. Și în loc de Focke-Wulf, mașina mai avansată TA-152. Și aceasta, desigur, este și o mare problemă.
  În aviație, atât germanii, cât și japonezii sunt puternici. Marsilia pentru patru sute de avioane doborâte a primit un premiu înalt - Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Iar pentru cinci sute a fost distins cu Marea Cruce a Crucii de Fier.
  Acest pilot a devenit cu adevărat legendar. Și el este doar un coșmar pentru piloții sovietici.
  Stalin chiar a remarcat:
  - E un diavol negru! Și e timpul să-l trimiți în iad!
  Da, războiul este pornit. Iarna s-au obținut unele succese, dar nu a existat un punct de cotitură decisiv.
  Adevărat, avionul de luptă ME-262 s-a dovedit a nu fi foarte fiabil și eficient. Iar motorul este departe de a fi perfect. Dar TA-152 este mult mai practic decât Focke-Wulf. Și această mașină este încă folosită nu numai ca luptător, ci și ca avion de atac și bombardier de primă linie.
  Mașina s-a dovedit a fi polivalentă și serioasă. Până acum, în URSS a apărut doar Yak-9, care este simplificat, iar MIG-3 a fost întrerupt.
  În primăvară, pe măsură ce zăpada s-a topit și naziștii au început să avanseze din nou, s-a făcut mai cald.
  Iar trupele sudice au luptat mai binevoitor când nu erau geruri. Lupta a fost aprigă.
  Armata Roșie a luptat din greu. Dar forțele erau inegale. Germanii au folosit Panther-2 ca cel mai masiv tanc, o mașinărie cu arme puternice și bine protejată în frunte. Și "Tiger" -2 este, de asemenea, decent.
  La bătălii au luat parte și maușii.
  Deși această mașină este prea grea și lentă. Și rezervorul "Leul" a fost scos de fapt din producție.
  Încă în serie era T-4 modernizat. Și T-3 a fost deja scos din producție.
  Probleme are și URSS... Este necesară modernizarea seriei KV. Și este încă ineficient.
  IS-2 nu a apărut încă. Dar T-34-85 a intrat în serie. Și acest lucru este în general logic.
  Și tancurile grele au fost scoase complet din producție. Stalin a ordonat să parieze pe un T-34-85 masiv. Ceea ce este în general logic. Deși această mașină "Panther" -2 nu a luat-o în frunte. Dar ar putea lovi lateral.
  Vara, au apărut bombardiere cu reacție germane Arado, pe care luptătorii sovietici nici nu le-au putut ajunge din urmă. Și asta e grav.
  Naziștii au luat Smolensk, Vyazma, Rzhev și Kalinin.
  Leningradul blocat... Până la sfârșitul verii, Moscova era la doar o sută de kilometri distanță.
  Dar Armata Roșie a luptat foarte mult. Japonezii au finalizat capturarea Mongoliei și au invadat Asia Centrală.
  Situația a devenit extrem de complicată.
  Stalin arunca tunete și fulgere, iar din când în când cădea în isterie. Dar asta nu a ajutat prea mult.
  Situația a devenit din ce în ce mai dificilă. În toamnă, germanii și-au schimbat planul și s-au întors spre sud, spre Caucaz.
  Orel, Kursk și în octombrie Voronezh au fost luate... Până la sfârșitul lunii noiembrie, Armata Roșie s-a retras dincolo de Don și s-a înrădăcinat acolo. S-au pierdut teritorii semnificative.
  Iar presiunea naziștilor era în creștere.
  În special bombardierele cu reacție o înțeleg. Și mușcă foarte tare.
  Dar fetele sovietice luptă la mare altitudine.
  Germanii încearcă să pătrundă până la Leningrad. Atacând Novgorod. Dar cele patru fete curajoase le-au stat în cale.
  Natasha a aruncat o grenadă asupra naziștilor cu piciorul gol și a cântat:
  - Asta e corect...
  Zoya a lansat un cadou al morții cu călcâiul gol și a adăugat:
  - Dusman...
  Augustin a cedat la ceva distructiv și a scârțâit:
  - Crede...
  Svetlana a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Ce...
  Natasha a aruncat câteva lămâi cu picioarele goale și a strigat:
  - Rusă...
  Zoya a cedat și la ceva energic și mortal, scârțâind:
  - Gestionate...
  Augustin a lansat mortalul, mormăind:
  - Dusman....
  Svetlana a cedat din nou distructiv și vyaknula:
  - Pauză!
  Natasha a dat o întoarcere și a scârțâit:
  - OMS...
  Zoya a tras și în străinii de culoare pe care naziștii i-au recrutat și i-a scârțâit:
  - A indrazni!
  Augustin a vorbit cu forță și furie:
  - Acea...
  Svetlana a cedat cu un rânjet de pantere:
  - LA...
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Luptă...
  Zoya a aruncat cadoul morții cu degetele goale și a mormăit:
  - Atacurile!
  Augustin a intervenit și a mormăit:
  - Inamici...
  Svetlana a dat o grămadă de grenade cu tălpile goale și cum țipă din răsputeri:
  - Bine...
  Natasha a dat în cuie explozia și a șuierat:
  - Furios...
  Zoya i-a oprit pe naziști și a scârțâit:
  - Bate!
  Augustin a tras din nou și a țipat:
  - Furios...
  Svetlana a ciripit în timp ce trăgea:
  - Bate!
  Natasha a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios și gol, ciripind:
  - Vom distruge naziștii!
  Zoya a luat-o și a ciripit:
  - Viitorul drum spre comunism!
  Și a aruncat o lămâie cu degetele goale de la picioare.
  
  Războinicii cântă din răsputeri;
  Marea țară a URSS,
  Care este cel mai tare din univers...
  S-au întâmplat un milion de probleme
  Dar afacerea noastră este munca și creația!
  
  Credeți că inamicul nu va câștiga țara,
  Care este mai frumos și mai puternic decât toate...
  Vom pune un scut de încredere în curând,
  Și în sfârșit vom crede mai deștepți...
  
  Da, unchiul Sam a decis să ajute,
  Naziștilor după schimbarea puterii în Reich...
  Și puterea naziștilor a fost reînnoită,
  Inamicul vrea să sfâșie URSS!
  
  Acum trebuie să luptăm serios
  Cu naziștii pe care cei puternici se năpustesc...
  dar vom lovi sub stomacul dușmanilor,
  Spre gloria mamei noastre Rusia!
  
  Nu, pur și simplu nu poți sparge limba rusă,
  Știm cum, ne place să luptăm cu curaj...
  Aici Wehrmacht-ul a decis să ne atace,
  Dar se poate prăbuși doar și nu se storce!
  
  În Rusia, fiecare războinic dintr-o iesle,
  Copilul își trage mâinile spre pistol...
  Să fie un vrăjitor foarte inteligent
  Cine a creat această planetă!
  
  Pentru Hitler, nu lua Moscova pe dinte,
  A fost lovit puternic în bot...
  De ce s-a urcat în Rusia, nu înțeleg,
  Este slab pentru el să omoare un bacil cu o sabie!
  
  Da, lângă Moscova, inamicul a primit o lovitură,
  Fetele i-au dat un toc gol...
  Puteți vedea că Fuhrer-ul este pur și simplu un prost...
  Kohl a încălcat comunismul a dat!
  
  Iată că vin pionierii cu cântece,
  La atacul cu o bătaie de tobă...
  Lasă Fuhrer-ul să fie kaput acum,
  Și îl vom conduce pe Fritz în formație captivă!
  
  Băiatul este desculț pe un năpăd,
  Fă un pas înainte fără teamă...
  Naziștii vor fi în curând duși în sicriu,
  Și trandafirii vor înflori în luna mai strălucitoare!
  
  Și Hitler va avea în curând cabane,
  El va intra în mormânt. și succesorul său Goering...
  Vom pune Fuhrer-ul pe cârlig în curând,
  deși uneori o mătură înțepătoare grea!
  
  Vom crea o lume rusească minunată,
  În care Rusia va domni, crede-mă...
  Shakespeare nu a îndrăznit să compună așa ceva,
  Deși atacă Rusia cu presiunea diavolilor!
  
  Presiunea crudă a lui Hitler este vizibilă,
  Fostul lui aliat îl ajută...
  Nu e de mirare că fetele geme se aud,
  Nu va fi niciun loc de văzut în curând în paradis!
  
  Da, unchiul Sam a schimbat ruta,
  Și tancurile, avioanele sunt trimise naziștilor...
  În aspirația lui, yankeii sunt foarte cool,
  Să aducă mai mulți comuniști în sicriu!
  
  S-a înrăutățit, chiar dacă Stalingradul,
  Am zdrobit aproape toate părțile naziștilor...
  A apărut o astfel de aliniere de neoprit,
  Sub acest cer, cu siguranță curat!
  
  Ei bine, ce să faci - fetele nu sunt sub control,
  Ascunzându-se de Fuhrer-ul hoardei în bătălii...
  Și cizmele nu se potrivesc fetelor,
  Ei știu întotdeauna să lupte!
  
  Pentru fete, gerurile nu sunt groaznice,
  Când au luptat lângă Moscova,
  Erau aproape goi și desculți,
  Aruncă o grenadă cu piciorul gol!
  
  Deci ce ai vrut Goering,
  Ei bine, am crezut că yankeii te vor ajuta imediat...
  Și a plantat haos total,
  Iar fetele doar geme de furie sălbatică!
  
  Sunt bătălii destul de sângeroase,
  Fetele știu să creadă pentru totdeauna să nu renunțe...
  Nu vom avea zerouri pe conturi,
  Și un RPG puternic este pus într-un rucsac!
  
  Războinicii sunt frumuseți
  Lada însăși este gata să lupte pentru ei...
  Au porumbei de puritate sacră,
  Să fie pur și simplu cel mai înalt premiu!
  
  Da, cred că Dumnezeul Forțelor Svarog va veni,
  Și morții în luptă vor învia...
  Și sună în cornul glorios al vânătorului,
  Și câștigurile vor fi cele mai sincere!
  
  Nu va mai fi durere pe Pământ,
  Și lacrimile amare se vor usca...
  Vom trăi într-o singură familie, știm...
  Și dracii răi vor muri pur și simplu!
  
  Îndrăznește băieții de pionier în luptă,
  baietii desculti se repezi prin zapada...
  Cred că Rusia va fi mereu cu tine,
  Deși uneori farfuriile vor fi sparte!
  
  Dumnezeu Isus îi va învia pe toți cei căzuți,
  Și va domni cu Dumnezeul Alb...
  Vom ridica cu îndrăzneală un scut pentru Patrie,
  Va fi o datorie glorioasă să slujim Rusia!
  
  Da, Sam este viclean, pur și simplu viclean,
  Dorințele sale foarte înțelese...
  El este tentacule la Moscova acum poster,
  Și încercări rele așteaptă Patria!
  
  Dar Lada și Lordul Perun sunt cu noi,
  Și Lenin, Stalin și cel mai înțelept Troțki...
  Care, se pare, a îndoit armata,
  Și cea mai importantă privighetoare Vysotsky!
  
  Pe scurt, va exista o mulțime de zei sfinți,
  Vom câștiga bătălia adversarului...
  Și aruncă o mulțime de pumni puternici,
  Pentru gloria celui mai mare soldat!
  
  Fetele atacă desculțe
  Ei aleargă și nu se luptă, cunosc gerul...
  Nu-i trage în luptă, consideră-i cu forța,
  Aflați că stacojiu strălucește în lumina unui trandafir!
  
  Pe scurt, luptători pentru patria lor,
  Serviți cu dezinteres mândru...
  lasă bunicii și tații să fie mândri,
  Și din cer nu vă așteptați la cadouri pentru un ban!
  Natasha a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a cântat:
  - Din cer...
  Zoya a aruncat și o grenadă cu degetele goale și a spus:
  - Asterisc...
  Augustin a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a cântat:
  - Luminos...
  Svetlana a aruncat și o grenadă, cu ajutorul piciorului gol, și a emis:
  - Cristalină!
  Natasha a dat o întoarcere și a șuierat:
  - Eu te...
  Zoya a lansat darul morții cu degetele goale, șuierând:
  - Cântec...
  Augustin a cedat cu călcâiul gol, ceea ce aduce moartea și a scârțâit:
  - Voi cânta...
  Natashka a continuat, cântând agresiv:
  - Despre....
  Zoya a aruncat cu piciorul gol un pachet exploziv, împrăștiind naziștii și a scârțâit:
  - Nativ...
  Augustina a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, a dat afară:
  - Stalin!
  Augustine a luat și a împrăștiat liniile, iar picioarele ei goale au zburat cu distrugere de-a lungul Fritz:
  - Vom împărți adversarii!
  Svetlana a luat-o și a aruncat-o cu călcâiul gol, o grămadă de grenade și a scârțâit:
  Să-i zdrobim pe fasciști!
  Și cei patru au continuat să tragă și să arunce grenade. Germanul "Tigru" -3 se mișca. O mașină cu un pistol de 128 mm. Și se împușcă.
  Și fetele au aruncat grenade. A subminat naziștii. Și au tras înapoi. Au urcat înainte. Tancurile se rostogolesc din nou. Mută cel mai recent "Leopard" german -1. O mașină foarte mobilă.
  Dar fetele lui au preluat conducerea și l-au scăpat. Au rupt în bucăți o mașină mobilă cu un motor cu turbină cu gaz. Și au făcut-o în bucăți.
  Natasha a remarcat râzând:
  Ne luptăm grozav!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Foarte tare!
  Augustin a remarcat cu înțelepciune:
  - O sa castigam!
  Și a lansat o grenadă antitanc cu piciorul gol. Fata puternica. Și are atât de multă inteligență.
  Svetlana a lansat, de asemenea, un cadou de moarte cu degetele de la picioarele goale și a lovit inamicul. O fată foarte agresivă, cu ochii de culoarea florilor de colț. Are atât de inteligență și un pasaj de putere!
  Natasha a dat o întoarcere și a zâmbit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Zoya a tras foarte activ și a zâmbit, arătând dinții de perle:
  - Sunt un războinic de acel nivel care nu dispare!
  Augustin a tras și el. I-a tuns pe naziști și a gâlgâit:
  "Sunt un războinic cu o mare ambiție!"
  Și și-a dezvelit dinții sidefați!
  Svetlana a confirmat:
  - Ambiții foarte mari!
  Fetele se luptă de foarte mult timp. Și bineînțeles că au reușit în muncă militară. Sunt niște frumuseți absolut superbe. Minte extraordinară. Și împușcă clasa întâi.
  
  PUȚIN DIFERIT DESPRE ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt a murit mult mai devreme, într-o ciudată întorsătură a destinului, pe 30 ianuarie 1943. Deși Henry Wallace era considerat de stânga, s-a dovedit a fi un mult mai idealist și a cerut ca Stalin, în schimbul asistenței militare, să realizeze reforme politice și amnistia pentru toți prizonierii politici.
  Reacția dură a lui Stalin, care tocmai câștigase o victorie majoră la Stalingrad și s-a simțit foarte dur și puternic, l-a înfuriat pe Wallace și a anunțat încetarea asistenței militare pentru URSS. A jucat un rol negativ, iar poziția lui Churchill, care nu dorea avansul rapid al Armatei Roșii în Europa și flexibilitatea neașteptată a lui Adolf Hitler, care a anunțat înghețarea "soluției finale a chestiunii evreiești". Fuhrer-ul a reușit să-i convingă pe oameni sensibili din mediul înconjurător, inclusiv, în mod ciudat, pe călăul șef al celui de-al treilea Reich, Himmler.
  Argumentul a funcționat: că evreii nu vor merge nicăieri, iar dacă pierzi războiul, poți pierde totul și iremediabil. Ei bine, după ce a câștigat în Est, va fi posibil să discutăm cu aliații într-un mod diferit.
  În orice caz, Statele Unite au înghețat operațiunile militare, și Marea Britanie și, deși oficial nici măcar un armistițiu nu a fost anunțat oficial, conflictul din vest s-a dovedit a fi redus. Ceea ce, desigur, a beneficiat Wehrmacht-ului. Flota de submarine germane a oprit raidurile, Aliații s-au rostogolit, oprind bombardamentul strategic.
  Trupele sovietice, ca în istoria reală, au capturat Kursk la începutul lunii februarie pe 8 și Belgorod pe 9. Pe 15 februarie a început asaltul asupra Harkovului, care, evitând încercuirea, a părăsit trupele germane. Chiar mai devreme, naziștii au părăsit Rostov-pe-Don.
  Pe 18 februarie, Hitler a sosit personal la sediu. I-a dat lui Mainstein noi puteri. În plus, întăririle au fost transferate în grabă din Vest. În primul rând, desigur, aviația. Frontul de vest a absorbit aeronava nu atât de puțin - aproape jumătate din aeronave. Mai multe divizii care erau planificate să fie transferate în Africa au fost trimise pe calea ferată în Est. În plus, toate formațiunile mai mult sau mai puțin pregătite pentru luptă au fost transferate din Franța și Balcani, iar în Germania însăși, mobilizarea totală și războiul au fost declarate de Reichstag.
  Pe 19 februarie, Mainstein a ordonat Armatei a 4-a Panzer să lanseze o contraofensivă pentru a opri avansarea trupelor sovietice prin Pavlograd. Pe 22 februarie, Pavlogradul a fost ocupat. Sarcina apărării rutelor către Nipru dinspre nord prin Krasnograd sau Dnepropetrovsk sau prin Poltava sau Kremenchug a fost încredințată grupului Kempf.
  Spre deosebire de istoria reală, germanii au reușit mult mai mult. Datorită introducerii tuturor armatelor lor aeriene în luptă, ei au avut din nou un avantaj în aer. În plus, mai multe trupe terestre au luat parte la ofensivă, inclusiv 30 de tancuri Tiger noi-nouțe, care în istoria reală au rămas blocate fără glorie în nisipurile africane.
  Germanii au reușit să înconjoare Harkovul cu șase zile mai devreme decât povestea reală, pe 8 martie, Belgorod a fost capturat de Fritz, iar Belgorod a fost capturat în mișcare cu 9 zile mai devreme - pe 10 martie.
  De asemenea, naziștii au reușit să captureze Kursk într-o lovitură, închizând un alt inel pe 14 martie. Pe 18 martie, Fritz l-a capturat și pe Stary Oskol. Cu toate acestea, dezghețul care a urmat și rezistența eroică a trupelor sovietice i-au împiedicat pe naziști să dezvolte succesul. Dar pierderile Armatei Roșii în cazane s-au dovedit a fi mai semnificative decât în istoria reală, iar Kursk Bulge a fost redusă în martie 1943.
  Succesul lui Mainstein s-a dovedit a fi serios, dar limitat, astfel încât naziștii nici măcar nu au putut returna tot ceea ce pierduseră în timpul operațiunii Voronezh-Kastornoe. Deși acum nu le mai doare capul - Bulgele Kursk. Dar acest lucru a creat probleme suplimentare: unde și cum să atace?
  În timp ce Aliații s-au comportat pasiv, economia germană a fost foarte activ deztorsionată. Producția de tancuri și tunuri autopropulsate s-a dublat în trei luni, ajungând la 1.200 de vehicule pe lună, inclusiv cele mai recente "Tigri", "Pantere" - semnificativ superioare ca putere de luptă față de echipamentele sovietice. Dar echipajele mai trebuiau să stăpânească noile tancuri și să-și aducă în minte bolile din copilărie.
  Și nu este ușor să alegi direcțiile pentru ofensivă. Puteți merge mai departe la Moscova și, din nou, puteți încerca să vă răzbuni pentru Stalingrad, să pătrundeți la petrolul caucazian. Leningradul, unde sovieticii le este greu să transfere întăriri, ar putea deveni unul dintre obiective.
  Germanii au așteptat trei luni, au economisit forțe și tancuri noi, au antrenat recruți. Deja în armată și băieții de paisprezece ani nu sunt neobișnuiți, s-au format multe divizii străine. Puterea Wehrmacht-ului a ajuns la maximum 10,5 milioane de soldați și ofițeri, chiar și cu o ușoară scădere a calității trupelor.
  În aer, bătăliile au fost purtate cu succese diferite. Naziștii au crescut producția de avioane și au acționat mai activ.
  Așii lor, de regulă, și-au ales locul de luptă și au încercat să nu se alăture luptei, cedând în număr.
  Trebuie remarcat faptul că Focke-Wulf, deși inferior aeronavelor sovietice în manevrabilitate, dar viteza mare în timpul unei scufundări i-a permis să scape atunci când părăsește coada și arme puternice pentru a doborî aeronava de la prima apropiere. Deci nu a fost posibil să profităm complet de avantajul asupra naziștilor, iar așii germani mai experimentați, cu arme mai puternice, dominau aerul.
  Cu toate acestea, Hitler a decis să atace Caucazul, doar într-un mod ușor diferit. Și anume, a face din Stalingrad direcția principală și a trimite acolo grupuri de armate "A" și "B". Soluția, desigur, nu este optimă, dar după pierderea capului de pod Rzhev, înaintând spre Moscova, germanii ar trebui să depășească o linie de apărare foarte puternică.
  Pe cheltuiala Leningradului, apoi asaltul asupra orașului cetate nu a dat celui de-al Treilea Reich, chiar dacă a avut succes, dividende decisive.
  Așa că rămâne de mutat spre sud. Cu toate acestea, Stalin l-a devansat pe Hitler.La 22 iunie, trupele sovietice au intrat în ofensivă în direcția Oryol și Kusk. Motivul renunțării la tactica de așteptare a fost asociat cu comportamentul pasiv al aliatului: fără pace, fără război. Ce altceva ar putea fi tolerat, dar... Lipsa de duraluminiu, împreună cu producția din ce în ce mai mare de avioane germane, a transferat treptat din ce în ce mai multă inițiativă Luftwaffe.
  Mai mult, naziștii aveau deja un bombardier Yu-188 foarte bun, care a dezvoltat o viteză superioară sau cel puțin nu inferioară iacilor și chiar a testat cu succes Yu-288. Ultima mașină, împreună cu seria DO-217, ar putea fi un bombardier strategic foarte bun. Și astfel, aviația germană a devenit un factor extrem de nefavorabil pentru trupele sovietice.
  Hitler, pe de altă parte, a ezitat cu ofensiva, așa că a continuat formarea de noi divizii de tancuri și pregătirea echipajelor. Din cauza lipsei bombardamentelor, Tigrii și Panterele au fost eliberate mai mult decât în istoria reală și au trebuit să fie stăpâniți.
  Nemții au reușit să se pregătească pentru apărarea în ansamblu, nu au putut fi luați prin surprindere. Luptele au durat peste o lună. Trupele sovietice au întâlnit o nouă tehnologie germană și s-a dovedit că "Pantera" și "Tigrul" în luptele care se apropiau erau cu un ordin de mărime mai puternice decât vehiculele sovietice. Butting nu a oferit T-34 și KV o șansă reală de câștig. În plus, producția de vehicule cu un tun mai puternic de 85 mm nu a fost încă stăpânită, iar "Panther" și "Tiger" de 76 mm nu au putut fi luate frontal.
  Trupele sovietice doar în unele zone au avansat până la cincisprezece kilometri și au suferit pierderi enorme. Germanii au putut trece la contraofensivă. Dintre comandanți, trebuie remarcat Rommel, un nou venit pe frontul de est, dar larg cunoscut în Occident. A reușit să se dovedească bine în lupta cu sovieticii.
  Germanii au putut, dezvoltând o contraofensivă, să ajungă la Don. Dar apoi, în loc să înainteze spre Moscova, s-au întors spre sud.
  Fuhrer-ul tânjea după răzbunare pentru Stalingrad. Trebuie menționat că la început acest lucru a beneficiat chiar și germanilor. Stalin nu credea în opțiunea de a repeta Operațiunea Blau și și-a transferat toate rezervele mai aproape de Moscova. Drept urmare, naziștii, deplasându-se de-a lungul Donului, au intrat în trupele sovietice din spate.
  Cu toate acestea, Armata Roșie era deja diferită. Generalii sovietici, care au câștigat experiență de luptă, au acționat mai abil, iar soldații înșiși au devenit vizibil temperați. Soții Fritz nu au putut să treacă pe Don și să pătrundă până la Stalingrad. Maximul realizărilor lor, capturarea Rostov-pe-Don și accesul la râu de-a lungul întregii sale întinderi. Adevărat, trupele sovietice au pierdut Voroshilovgrad, Doneț și teritorii semnificative, dar naziștii nu au putut captura în timpul campaniilor de vară și toamnă, chiar și ceea ce au reușit să facă în 1942. Ceea ce Stalin considera un anumit succes. Dacă avem în vedere că URSS lupta acum pe un singur front.
  Amenințarea din Japonia s-a slăbit odată cu înfrângerile Țării Soarelui Răsare ca urmare a înfrângerilor din Oceanul Pacific. Și în timp ce URSS nu se putea teme prea mult pentru Orientul Îndepărtat.
  Iarna a început contraofensiva Armatei Roșii. Numeroase tancuri germane în frig și zăpadă au cedat evident, iar dispunerea eșalonată a rolelor a înfundat șasiul. Dar nu a fost posibil să obținem un succes complet aici. Germanii au fost împinși puțin în centru și au eșuat pe Don, dar regiunea Leningrad, din cauza apărării prea puternice a inamicului, nu a putut fi eliberată. Atâta timp cât blocada a fost menținută. Și germanii au învățat multe, dar erau deja epuizați de război. Vara următoare a fost o încercare de a prelua inițiativa lui Fritz. Dar din nou naziștii au putut ajunge doar la Don. Asaltul asupra Leningradului s-a încheiat cu eșec.
  Schimbări au avut loc în SUA. O tactică de așteptare, Wallace a pierdut alegerile prezidențiale în fața republicanului Cheney. Dar succesorul a continuat să se comporte pasiv. La fel ca laburiştii care l-au înlocuit pe Churchill la cârma Marii Britanii. În iarna lui 1945, trupele sovietice au reușit să treacă prin apărarea Wehrmacht-ului din centru și să avanseze spre Smolensk și chiar să ocupe acest oraș. Dar avioanele cu reacție ale inamicului au dominat aerul și ofensiva trupelor sovietice s-a oprit. Și în martie și aprilie, Fritz a câștigat înapoi ceea ce pierduseră. În vara anului 1945, germanii au încercat să dezvolte o ofensivă împotriva Moscovei folosind tancuri "E" și bombardiere cu reacție și primele vehicule de luptă în formă de disc din lume.
  Pe de altă parte, rachetele balistice au fost recunoscute ca fiind arme prea scumpe și ineficiente. Germanii au reușit să se apropie de Moscova, dar toamna târziu venise deja, iar americanii au folosit arme atomice și au forțat Japonia să capituleze.
  Având o bombă atomică, Cheney a cerut ca ambele țări să încheie pacea.
  Dar atât Stalin, cât și Hitler nu puteau fi de acord în niciun fel. Nici în SUA nu a existat unitate, unde multe cercuri reacţionare credeau că ambele părţi ar trebui să se omoare cât mai mult timp posibil.
  Dar, din moment ce naziștii au reușit, de data aceasta au tăiat în cele din urmă Leningradul și s-au apropiat la o sută de kilometri de Moscova, Statele Unite și Marea Britanie au început să ajute URSS reluând furnizarea de Lend-Lease.
  Iarna, trupele sovietice au început din nou să-i împingă pe naziști, dar nu au putut debloca Leningradul. Orașul Lenin a căzut, dar Fritz au fost împinși puțin înapoi de capitală. Ajutorul din Occident a fost moderat și ar fi putut fi decisiv. Dar germanii erau al naibii de obosiți și epuizați.
  Vara lui 1946 a trecut cu mici schimbări de poziție. Și în timpul iernii, trupele sovietice au obținut un oarecare succes, eliminând Fritz de la Rzhev și Vyazma și împingându-i, deși ușor, la Don.
  În primăvara anului 1947, Adolf Hitler a murit și, pe 18 mai, a fost semnat un armistițiu cu medierea Statelor Unite și a Marii Britanii. Condițiile s-au dovedit a fi destul de dificile pentru URSS și nu foarte favorabile pentru Germania. Ucraina, Belarus, toate ținuturile pe care le deținea Wehrmacht-ul au devenit teritorii mandatate sub controlul comun al Statelor Unite, Marii Britanii, Germaniei și al sateliților.
  Al Treilea Reich a devenit ca Uniunea Europeană și teritoriile sovietice ocupate, precum protectorate, inclusiv Leningrad. Don a primit statutul de teritoriu mandatat, independent de URSS și independent formal, dar de fapt cu o mare influență din partea Statelor Unite.
  Astfel, teritoriul Rusiei Sovietice a fost mult redus. Bătrânul și slăbit Stalin a fost forțat să părăsească politica. Autoritatea lui a scăzut brusc, iar anturajul său s-a despărțit.
  După demisia lui Stalin, Caucazul - Georgia, Armenia, Azerbaidjan - s-a separat curând de URSS. Și câțiva ani mai târziu, și Asia Centrală. Astfel, Rusia a fost retrogradată în rolul unei puteri minore, deși cu arme nucleare. În comparație cu istoria reală, Sankt Petersburg, Smolensk, Pskov și alte câteva regiuni din Occident s-au dovedit a fi mandatate.
  Și în curând s-au separat și regiunile din Caucazul de Nord, populate în principal de musulmani. În Germania, după moartea lui Hitler (cel mai probabil Fuhrer-ul a fost ajutat să plece), dependentul de droguri Goering a murit în scurt timp. Himmler a fost și el ucis. Speer, mai moderat, a preluat puterea. Câțiva ani mai târziu, sistemul multipartid a fost restabilit, iar naziștii au devenit mult mai moderați.
  În cele din urmă, Statele Unite au ajuns să domine și să domine lumea. Nu aveau acum URSS ca concurent, iar comuniștii au pierdut curând puterea. În China, guvernează un guvern pro-american, în lumea islamică același lucru. Era dominației totale americane a venit...
  Dar acest lucru nu a adus fericire omenirii, deși americanii, după ce au stabilit hegemonia pe Pământ, au putut zbura pe Marte încă din secolul al XX-lea, în plus, progresul și tehnologia s-au dezvoltat chiar mai repede decât în realitate. Efectul a fost că acum Statele Unite controlau oamenii de știință de pe tot globul. Dar nu este un secret pentru nimeni că secretul excesiv a împiedicat dezvoltarea științei umane.
  Într-un anumit sens, a devenit mai sigur decât în istoria reală. Armatele Statelor Unite și sateliții lor ar putea zdrobi teroriștii și extremiștii oriunde în lume fără teama de acuzații de a nu fi corect din punct de vedere politic. Este posibil să se realizeze intervenții umanitare și o globalizare economică și politică eficientă. Nu are rost să hrănești extremiștii religioși pentru a răsturna oponenții politici - asta se poate face cu o simplă intervenție.
  Deci, într-o anumită măsură, lumea pare să fi câștigat devenind unipolară în comparație cu una reală multipolară. Dar apoi Vasily Terkin a văzut soarta unei singure persoane...
  Anna Kazei (O interesantă și probabil nu o coincidență a numelor de familie, deși acțiunea are loc în secolul XXI!) a coborât din gară și a continuat pe jos. Trenul este elegant, cu vagoane raționalizate, dar gara în sine este una dintre cele mai provinciale. A fost o toamnă caldă ucraineană - o vară indiană, când rochiile aurii erau pe umerii unui mesteacăn, iar pădurile și plantațiile erau îmbrăcate în stacojiu regal. Natura este frumoasă și o femeie nu este încă lipsită de farmec, deși are cel puțin treizeci și cinci de ani, iar părul gri iese deja la vedere.
  Anna Kazei este tristă, așa că merge la o întâlnire cu copiii ei... într-o închisoare de muncă silnică. Despre ce este judecătorul care a condamnat un băiat de 12 ani și o fată de 15 ani la 99 de ani de închisoare? Asta faci cu copiii nefericiți? Și ce au făcut? Ei bine, au smuls fluturașii cu reclamele. Da, au tăiat firele de telefon și de internet pentru a lupta împotriva contagiunii influenței americane.
  Există o mișcare în estul Ucrainei - "Rezistența patriotică". Nu, ei nu duc un adevărat război de gherilă, așa cum a fost în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Practic, rezistența lor este propagandă și sabotaj la scară mică fără victime umane. Așa că copiii ei au vrut să conteste tirania occidentală tăind firul de mai multe ori.
  Dar au reușit să-i filmeze pe o cameră video și sunt și destui "bine-doritori". Băieții au fost acuzați de sabotaj și chiar terorism, precum și pentru cauzarea unor daune grave economiei. Și legăturile la o vârstă fragedă, au ținut cont de o circumstanță atenuantă - au dat aproape o sută de ani de muncă grea.
  Instanța a trecut foarte repede, iar avocatul doar a dat din cap procurorului în acord. Da, iar procesul în sine a fost închis. Mai mult, Anna i s-a dat de înțeles că copiii ei ar fi totuși norocoși dacă ar ști și ar avea legături cu subteranul, nu ar evita mai întâi tortura și apoi pedeapsa cu moartea. Cu toate acestea, a fi în muncă silnică în sine nu este tortură.
  Picioarele Annei sunt încurcate în pantofi vechi. Ea poartă un rucsac întreg cu programe care au voie să fie făcute doar o dată pe an. Și copiii nefericiți, probabil, nu sunt prea cool în închisoare.
  Condamnații stau pe drum, deci nu sunt în tabăra de barăci, sunt întinși de-a lungul autostrăzii. Patrulele chicotesc la Anna și ajung fără ceremonie în rucsac cu mâinile, extragând mâncare. Polițistul voinic din localnici și-a îndesat imediat cârnatul de cervelat în gură. În ciuda faptului că în mod oficial Ucraina, așa cum spune, are toate atributele statului, inclusiv aleasa Rada, dar există mai multe steaguri americane decât cele galben-albastre.
  Băieții sub optsprezece ani lucrează separat de adulți. Ziua este caldă, însorită, în dungi, cămășile închisorii sunt împăturite într-o grămadă separată, iar corpurile subțiri, pline de tendințe, ciocolată de la soarele adolescenților, strălucitoare de transpirație. Unii greblează pietre și pietriș pe șinele de cale ferată cu amestecuri largi, alții trag șine, alții rindeau și tăie bușteni.
  Sunt băieți de la zece la șaptesprezece ani, iar unii par și mai tineri. Și cum să nu-i fie milă de ei, dacă legea anglo-saxonă domină în Ucraina mandatată, când de la vârsta de zece ani răspunderea penală este aplicabilă adulților?
  Apoi polițistul i-a arătat Annei, al cărei rucsac era vizibil mai ușor - unde să-și caute fiul Marat (de asemenea, poate nu o coincidență întâmplătoare a numelor aici!). Da, îi este greu să poarte o asemenea greutate, dar totuși e atașată. Și această ușurare nu este o bucurie, pentru că aici rațiile sunt slabe și băieții sunt slabi.
  Și iată-l pe fiul ei. Și-a sprijinit picioarele goale, în pantaloni cu dungi ordonați deasupra genunchilor, pe pietre ascuțite și împinge un butoi de beton. Și privind pe Marat desculț, respirând greu tăcut, Anna și-a dat seama că și el se întărea cu un efort de voință incredibil. Un cap ras pe fundalul umerilor subțiri pare mare, iar părul blond pe fundalul unui craniu unghiular bronzat este aproape invizibil. Din câte băiatul pare complet chel. Rida de pe frunte a devenit mai vizibilă și mai adâncă. Din care, dacă nu ar fi statura mică și umerii îngusti, băieții ar părea mult mai mari.
  Marat lucrează, iar supraveghetori feroce se plimbă prin apropiere, strigând și fluturând flageluri largi de piele brută. Aceasta este o muncă grea, fără milă. Pentru a rezista unui astfel de ritm de lucru, ar trebui să te relaxezi măcar câteva secunde și să te întinzi pe butoi pentru a-ți odihni spatele nervos și tăiat de bici. Cu toate acestea, atunci când arde, de obicei nu taie pielea.
  Anna nu are dreptul să vină până la pauza de masă la serviciu. Așa că trebuie să privești și să aștepți.
  Lacrimile mamei curg involuntar. Picioarele băiatului sunt acoperite cu vânătăi, vânătăi, vânătăi, tălpile sunt acoperite cu calusuri. Toată primăvara, vara și toamna, minorii condamnați sunt nevoiți să lucreze desculți. Ei spun că este și mai dexter și mai bun pentru băieții întemnițați. De fapt, aceasta este economia americană notorie. În plus, pantofii în stil occidental se uzează prea repede. Și așa, Doamne ferește, cizmele de stat măcar rezistă iarna - din fericire clima s-a încălzit și vremurile cu zăpadă nu sunt atât de lungi.
  Dar acum băieții sunt nevoiți să tragă șinele grele. Ei bine, unde este Maratika. Este subțire ca trestia, așa ies coastele de sub pielea bronzată, iar stomacul se prăbușește de tensiune. Cearcăne sub ochi, se spune că munca grea nu este ușoară pentru un băiețel. Se va putea prelungi douăzeci de ani, după care se va putea depune un drept legal de contestație?
  Dar trebuie să-i aducem un omagiu lui Marat, el pune cu dibăcie balustrada, iar când o vede pe mama lui, zâmbește ca răspuns. Rida de pe frunte este netezită și este clar că acesta este încă un băiat care își găsește distracția în orice situație...
  Biciul fluieră și îl arde dureros pe Marat. Mama țipă, încearcă să se năpustească asupra supraveghetorului asupra polițistului, ambalul o apucă de umăr, oprind-o:
  - Nu îndrăzni! Asalt asupra unui temnicer în exercițiul datoriei... În cel mai bun caz, o duzină!
  Anna este deja mai indignată:
  - Au dreptul să bată copiii conform legii?
  Politistul a raspuns sincer:
  - Aceasta se numește o măsură forțată a influenței fizice în raport cu criminalii. Plângerea este complet inutilă!
  Femeia a oftat din greu și a încercat să-și ia ochii de la fiul ei, ca să nu fie atât de greu. Ceilalți băieți sunt și ei ciufuliți. Aproape toți sunt desculți, doar câteva dintre cele mai vechi în unele elemente de recuzită, evident, făcute în casă. Și toată lumea este chel ras, fără excepție. Când unul dintre ei s-a apropiat cu o piatră pe umeri, Anna i-a văzut numărul perforat.
  Horror - fiul ei are asta?
  Pauza de masă este scurtă - conform legii, condamnații trebuie să lucreze cel puțin douăsprezece ore pe zi, dar în realitate sunt conduși între paisprezece și șaisprezece. Adevărat, mult depinde de severitatea lucrării. De exemplu, este puțin probabil ca chiar și un adult să reziste la transportul a cincizeci de kilograme de greutate, de la un etaj la altul pe umeri.
  Dar, de exemplu, puteți colecta bumbac mai mult. Fetele lucrează de obicei în plantații, așa că este mai greu fizic pentru băieți.
  La prânz, băieții sunt hrăniți cu orez; în Ucraina, acesta a prins foarte bine și este un aliment proteic foarte valoros. Se adauga si putin lapte cu paine si usturoi - ca sa doara mai putin. Mâncarea este destul de sănătoasă, astfel încât băieții, deși nu sunt suficient, nu văd gurile căscate. Aici sunt mere și lămâi.
  Marat, deși flămând, îi explică mamei sale:
  - Avem un obicei, și unul înțelept - să împărțim programele pentru toți băieții!
  Anna a fost surprinsă
  - Înțelept?
  Un băiat mai mare, cu un tatuaj elaborat pe braț și o cruce pe piept, a explicat cu încredere:
  - Cu siguranță! Mai des de o dată pe an, puteți primi un transfer doar pentru un barryk mare. Și nu o poți păstra. Suntem atât de mulți și un fel de reîncărcare are loc tot timpul!
  Anna a fost de acord și, mângâindu-și fiul pe spate, a simțit atât dungi și zgârieturi proaspete, cât și deja vindecate. Mama l-a întrebat pe fiul ei:
  - Sunt loviti des?
  Marat s-a forțat să zâmbească și a răspuns:
  - Încearcă să nu rănească. Rinichii și organele vitale nu se bat.
  Anna și-a continuat întrebarea:
  - Nu e frig să mergi desculţ?
  Băiatul a răspuns sincer:
  - Desigur, în sat alergau desculți doar în zilele calde, dar aici sunt dați afară până cade zăpada, iar asta poate fi salvator... Dar.
  Băiatul cu cruce a intervenit din nou:
  - Sunt aici de cinci ani! E în regulă, lucrezi în aer liber, mănânci hrană sănătoasă, te poți întări și nici măcar să nu tusești! Vom supraviețui dacă nu murim!
  Marat, mușcând cu grijă cârnații, remarcă:
  - Desigur, vom supraviețui, și poate ne vom găsi libertatea!
  Aici Anna și-a dat seama brusc că subiectele de conversație erau epuizate. Marat și-a trăit viața, ea a trăit-o pe a ei. Și este nepotrivit să simpatizezi cu băiatul, el va fi doar jignit. Deși șansele lui Marat să-și vadă voința sunt aproape de zero. Da, și organizează o evadare din tărâmul fanteziei. Mai mult, chiar dacă fugi, atunci în lumea modernă, cum te poți ascunde în subteran prea mult timp? Tehnologia avansează, iar conversația lor este probabil înregistrată și poate chiar cu o imagine video.
  Marat a întrebat despre câinele Polkan și, după ce a primit un răspuns, a tăcut. Anna se uită la fiul ei cu bună știință. Îl vedem, a vrut să întrebe mai detaliat despre sora lui, dar a simțit că mama lui nu a comunicat încă cu ea. Pauza de prânz este scurtă, iar în cinci minute băieții Trudovik vor începe să lucreze din nou.
  Anna îi întinse fiului ei papuci tricotați:
  - Pune-te draga mea!
  Marat a răspuns în șoaptă:
  - Nu ar trebui să... Toți băieții ar trebui să fie la fel la pedeapsă. Și mersul desculț până la îngheț este una dintre formele de pedeapsă! Pur și simplu le vor arde. Mai bine las-l să calomnieze când fratele meu mai mic va crește.
  Mama a mângâiat în cele din urmă picioarele întărite și doborâte ale fiului ei și le-a sărutat în ciuda prafului. Apoi a urmat un ultim sărut pe frunte și, sub strigătul amenințător al directorului, ea se ridică și se îndreptă spre ieșire. Apoi s-a oprit. Munca a fost organizată cu raționalitate americană: condamnații au muncit din greu pentru ca încărcătura să ajungă la diferite grupe musculare. Apoi munca și corpul se dezvoltă, este mai proporțional și prizonierii obosesc mai puțin, ceea ce înseamnă că poți stoarce mult mai mult din ei.
  Mâinile lui Marat sunt deja excitate cu calusuri, iar el încărcă cu încredere pantoful. Corpul este subțire, dar nervos, iar brațele subțiri sunt puternice. Nu, poate că vor îndura mult timp în muncă grea. Deci e prea devreme să-l îngropi pe băiat.
  Escorta a împins-o brusc pe Anna și a strigat:
  - Timpul tău a expirat! Să iesim de aici! Și așa am depășit limita!
  Picioarele femeii par foarte grele. Înainte este o vizită la sora Marinka. În acest moment este toamnă suferindă și trebuie să luăm timpul. Bine că fratele și sora nu sunt prea departe.
  Capitalul american domină în Ucraina, la fel ca și oficialii străini, de altfel. Oamenii de rând înșiși trăiesc modest, dar ceva le cade și lor. În orice caz, cârpele sunt ieftine, iar Anna în hainele ei sărace noi arată ca o oaie neagră.
  Cu toate acestea, tinerele condamnate în rochiile lor în dungi seamănă cu prizonierii din lagărele naziste. Ele pot fi văzute din vagon. Multe fete sunt aruncate în închisoare pentru simplă evaziune fiscală, dându-le șansa de a munci. Prin urmare, pe câmp sunt mulți muncitori forțați.
  Anna a avut noroc, fetele tocmai terminaseră o suprafață mare și înaintea celei noi mai calcă desculte încă zece verste. Deci poți vorbi cu Marina. Se pare că o fată desculță, slabă, într-o rochie în dungi cu un număr și un nume de familie pe piept, nu i s-a părut periculoasă paznicului, iar acesta a mers, punându-și mitraliera pe umăr. Marinka, ca și Marat, a devenit puțin mai înaltă și mult mai slabă de la ultima întâlnire. Cu toate acestea, nu a fost nicio problemă cu mâncarea în satul ucrainean.
  Aici sunt hrăniți conform normei, evident insuficiente, pentru o muncă atât de intensă și grea. Marina a mărturisit la întrebarea mamei sale:
  - Da, chiar vreau să mănânc! Prindem chiar și râme, îi spălăm și îi afumăm într-un mod special și, uneori, îi mâncăm cruzi. Foame!
  Anna a întrebat despre sănătate. Marina a răspuns sincer:
  - La început m-au durut mult muşchii, somnul era deosebit de dureros, dar acum m-am implicat. Nu e nimic altceva - lucrăm în aer curat și pe pământ. Va fi mai rău iarna, utilajele sunt cu adevărat grele și plictisitoare.
  Mama, amintindu-și de filatura, a adăugat:
  - Și praf!
  Marinka a întrebat despre Marat. Am aflat că băiatul era sănătos și, chiar și după câteva luni de muncă grea, fizic a devenit mai puternic și mai temperat. Bucurat. Fratele mai mic are deja șapte ani și este și puternic. Tatăl meu este acum la muncă silnică undeva în Siberia și a fost privat de dreptul de a coresponde. Se știe doar că este încă în viață, în caz de deces ar fi o sesizare.
  Marina a spus oftat:
  "Dacă nu ar fi fost tatăl meu, poate că nu m-aș fi intrat în afacerea asta!" Să-ți treci toată viața într-un halat cu dungi și chiar să mergi la toaletă la rând și cu cântece este un coșmar!
  Anna a încercat să zâmbească, remarcând:
  - Dacă nu există comentarii, după douăzeci de ani, conform legii, puteți trimite o petiție pentru eliberare anticipată!
  Marina clătină din cap.
  - În primii douăzeci de ani, de obicei nu iertă, cu excepția meritelor remarcabile... Ei bine, dacă dezvălui o evadare sau o conspirație! - Fata și-a redus în mod amenințător sprâncenele albite de soare la culoarea grâului prea copt. - Dar nu voi merge niciodată la denunţ!
  Anna se uită la fiica ei. Curajos, ca bărbia lui Marat, trăsături regulate, oarecum ascuțite. In concluzie, parul fetelor este chel, dar deja au reusit sa creasca putin. Buclele albe, aurii chiar au început să se onduleze puțin. O fată destul de înaltă și, în ciuda subțirii, nu pare deloc osoasă sau colțoasă.
  Anna a întrebat-o involuntar pe fiica ei:
  - Și că tu... Nu au încercat să te violeze?
  Fața lui Marinka tremura și ea răspunse încet:
  - Nu fără, dar... Americanii sunt încă religioși și nu o încurajează... Fără permisiunea autorităților superioare. Dar te poți înscrie oficial într-un bordel și un an din mandat va merge la doi!
  Anna nu a întrebat. Ea știa că Marinka ar fi doar ofensată de oferta unor astfel de servicii. Inima femeii a devenit și mai tare. Fata a răspuns zâmbind:
  - Nu fi trist... Întotdeauna sunt șanse! Există mai mult, în viață există multă distracție.
  Și frumusețea slăbită a cântat, iar fetele au luat în cor;
  Ce s-a întâmplat cu duioasa mireasă
  Sunt în suferință cu sufletul negru!
  Amintindu-și chipul ei minunat,
  Ce păstrez când intru în luptă!
  Fetele desculțe au cântat în numele tipului, o dragoste frumoasă, și arăta destul de natural și frumos.
  Îmi amintesc cum poteca rătăcea fără grabă,
  Prin sate liniștite, pustii!
  Ai haine inteligente pe tine
  Pas usor si drum spre manastiri!
  
  Și iarba aurie se coace pe câmp,
  Briza a risipit toată ceața!
  Ortodoxia va fi în slava veșnică,
  Lumina speranței în rugăciunile creștinilor!
  
  Picioarele goale pe drumuri
  Fata și cu mine ne pocăim de păcate!
  Închinați-vă și credeți în Dumnezeul Sfânt
  El îți va cântări viața pe cântar!
  Gardienii erau alcătuiți în principal din polițiști locali și le ascultau favorabil pe fete. Prizonieri simpatici au intrat pe fâșie, pe unde a trecut doar asta, umbrind o furtună.
  Și când cu un zgomot o voce de pe tron,
  Nu ești vrednic să intri în Paradisul Meu!
  Pentru că sfințenia cerului
  Nu este disponibil, nici nu visați!
  
  Ești păcătos în necazuri josnice și murdare,
  Ar trebui să rămână și să rămână timp de secole!
  Numai curajul în victorii este prețuit,
  Ca o fuziune a unei singure armate ruse!
  
  Soldatul nostru nu merge la taverne,
  Bând vodcă, este dezgustat - rău!
  El este cel mai puternic războinic - furtuna lumii!
  Cine a urcat în Rusia, vom șterge în rahat!
  
  Fata mea a coborât pe potecă
  În spatele umerilor unui scrip rupt!
  Ea are grijă de ghetele ei
  Am dat totul la coșurile lui Dumnezeu!
  Toate fetele aveau în comun - erau halate și picioarele goale. Majoritatea sunt deja fete înalte și mari, dar mai sunt fete foarte mici cu capul ras. Ei lasă aceleași urme mici, goale. Anna varsă involuntar o lacrimă - prizonierii nefericiți ai regimului conquiscador. Și pentru care dintre ei au fost trimiși să muncească din greu timp de paisprezece sau șaisprezece ore la muncă grea?
  Și deja miroase, arsură neagră,
  O hoardă a măturat satele!
  Întreaga țară a fost sfâșiată
  În cenușa și ruinele orașului!
  
  Atunci fata s-a indignat,
  - Nu, nu e vorba de a te ascunde în subsol!
  Și în față cu toată pasiunea cerută,
  Pentru că Isus a chemat!
  
  I-au dat un avion pentru a-i bate pe naziști,
  Să zboare, slăvindu-l pe acest Hristos!
  Să fie fierbinte pe cerul senin,
  Pentru a închide cerurile la Fritz!
  
  Da, a luptat cu toată puterea ei,
  Și ea s-a rugat înaintea icoanei răului!
  Nu voia să fie ținut captiv de mormânt
  Exterminat reptilele, nu numărul!
  La aceste cuvinte, fetele, chiar și cele mai multe dintre ele, s-au înveselit și și-au grăbit pasul. Anna vâsla și desculță în noroiul cald. Și ea a fost mulțumită. Parcă te-ai întoarce la tinerețea ta. Pietricele mari de drumuri gâdilă talpa goală, iar oboseala se retrage din aceasta și arată veselie. Și deși continuarea ulterioară a romantismului este foarte tristă, Anna zâmbește larg.
  Dar în ultima bătălie a ieșit prost,
  Din anumite motive, rezervorul de benzină a explodat!
  Miluiește-te, mă rog, strig către Dumnezeu,
  Păcat dacă fetele sunt în flăcări!
  
  Isus mi-a răspuns aspru
  Am suferit pentru tine, am suferit!
  Și acum crede-mă - nu există sicriu,
  Cel Atotputernic i-a înviat pe cei căzuți!
  
  Și acum mireasa ta este în rai
  E bine pentru ea, și-a șters singur o lacrimă!
  Crede-mă, există un loc și pentru tine
  Îți vei realiza visul!
  
  Doar știi - slujind Rusia,
  Acesta este modul de a fi pe placul lui Dumnezeu!
  Ce să fie toată planeta fericită,
  Este necesar să slujim Patria cu toată cetatea!
  
  Păcatul principal este să îndepărtezi Patria,
  Nu mergeți la certat - întindeți-vă în tufișuri!
  Prefera rolul unui bufon mizerabil,
  Necunoscând frumusețea Domnului!
  
  Așa că du-te și răzbune-te pe naziști,
  Isus a vorbit atât de amenințător!
  Fumul va dispărea în aerul parfumat,
  Va fi timp pentru pace!
  
  SUB ȚARUL Vladimir Kirilovici Romanov
  Așa că la 20 aprilie 1946 a început al treilea război mondial. Germania, Italia și Japonia au atacat armata rusă țaristă. Și din nou, sa dovedit cel mai neplăcut lucru - generalii au adormit peste momentul decisiv, inițial, al grevei.
  Von Bock străpungea din Prusia de Est, Mainstein împingea dinspre sud, iar legendarul Rommel înainta în centru.
  Adevărat, armata italiană s-a dovedit a fi dezorganizată și nu prea pregătită pentru luptă, dar samuraii au luptat cu succes. Germania nazistă a intrat în război, s-a mobilizat, iar după trei săptămâni de lupte încăpățânate, trupele sale au ajuns la Vistula și au atacat Varșovia.
  Dar apoi ritmul a încetinit. Varșovia era apărat de un inel de apărare foarte puternic, mai exact, patru benzi aproape inexpugnabile deodată, iar orașul însuși s-a transformat într-o cetate. Ar fi fost mai rațional să lași capitala regatului Poloniei blocată și să mergi mai departe, dar Hitler a insistat să nu lase cetăți neocupate în spatele germane și a ordonat să cucerească orașul cu orice preț.
  Trebuie remarcat faptul că Fuhrer-ul al treilea, deși a obținut cele mai mari realizări și cuceriri fenomenale în timpul domniei sale, era grav bolnav de sindromul Parkinson. Și, ca urmare, nu a putut percepe în mod adecvat realitatea.
  Bătălia pentru Varșovia a devenit un episod epic al celui de-al treilea război mondial. Naziștii, după ce au pierdut peste un milion două sute de mii de uciși și răniți, în cele din urmă au luat capitala regatului polonez, dar au petrecut patru luni și jumătate de timp prețios pe ea.
  Astfel, încercarea de a dezvolta o ofensivă spre est a eșuat. Adevărat, germanii au putut să se unească în Prusia de Est și să ocupe cea mai mare parte a regatului Poloniei - Varșovia și Cracovia. Însă după capturarea Pragai, o încercare de a ataca Slovacia cu o bubuitură s-a transformat în zgură.
  Hitler putea lupta în isteric cât de mult dorea, dar al Treilea Reich a salvat. Cu toate acestea, calculul generalilor ruși pentru un blitzkrieg și un asalt asupra Berlinului nu s-a materializat.
  În iarna anului patruzeci și șase, patruzeci și șapte, ostilitățile au continuat. Germanii au încercat să avanseze și au suferit pierderi. Unitățile rusești au întreprins mai multe operațiuni ofensive prudente. Au recucerit regiunea Klaipeda și regiunile de vest ale Lituaniei capturate de germani.Japonezii au suferit pierderi grele, dar au fost opriți.
  În Africa, iarna, regimentele rusești au putut să returneze ceea ce a fost pierdut vara și să ajungă la liniile lor inițiale. Și în unele locuri chiar se îndreaptă în posesiunile italiene.
  Când a trecut vârful primăverii, germanii au lansat o nouă ofensivă mare din Europa. Ei au făcut pariul principal pe tancuri super-grele care cântăresc mai mult de o sută de tone. Trebuie menționat că cel mai mare tanc rusesc "Alexander"-4 cântărea doar șaizeci de tone și, desigur, germanii au reușit să câștige un avantaj în armura de armament.
  Dar au existat și dezavantaje în utilizarea mastodontilor. Mai ales când a fost necesar să se depășească barierele de apă.
  Nu exista un punct de vedere unic în conducerea țaristă - să producă tancuri super-grele pe cont propriu sau nu.
  Cele mai aprige lupte au avut loc pe cer. Aeronava cu reacție a determinat cine va avea superioritate aeriană. Până acum, paritatea relativă a calității a fost menținută. Poate chiar și germanii au fost puțin înaintea armatei ruse din punct de vedere calitativ, dar ușor inferiori ca cantitate.
  În plus, decizia lui Hitler de a crește producția de rachete balistice nu s-a justificat. Armele scumpe, dar insuficient de precise nu s-au scuzat. Deși, de exemplu, nu poate fi numit complet ineficient. Dacă sabotorii sau spionii au înființat un far, atunci și-a găsit țintele foarte clar. Da, iar rachetele de croazieră câștigau deja precizie.
  Tancul mediu rusesc "Peter" - 5, în ceea ce privește totalitatea caracteristicilor, s-a dovedit a fi cel mai bun vehicul din clasa sa, cu o greutate mai mică, nu inferior în caracteristicile de luptă față de cel mai scump "Panther" - 3.
  O altă carte din Germania a fost tancurile-cuirasate "Șobolan", "Monstru", "Aligator". Ca mijloc de descoperire tactică, astfel de mașini sunt puternice, dar este aproape imposibil să dezvoltați o ofensivă cu ajutorul lor.
  Avioanele cu disc, în ciuda caracteristicilor lor remarcabile de zbor, au fost folosite numai în recunoaștere și ca bombardiere la mare altitudine. Ele se puteau ridica la o înălțime de până la treizeci de kilometri și planează deasupra Moscovei, dar capacitatea slabă de supraviețuire în luptă și costul ridicat au privat mașina de avantajul de a o folosi ca luptător.
  Motivul pentru supraviețuirea scăzută este inelul motoarelor cu reacție de mare putere, o lovitură pe motor și discheta își pierde stabilitatea. Mai mult, dimensiunea aeronavei nu putea fi mai mică de treizeci de metri în diametru.
  S-a dovedit a fi un lucru voluminos și costisitor.
  Germanii au avansat intermitent la începutul primăverii, toată vara și până la mijlocul toamnei. Armata țaristă s-a încăpățânat apărat și a săpat în... Trupele celui de-al treilea Reich au suferit pierderi foarte grele, uriașe și au avansat doar de la o sută la o sută cincizeci de kilometri. Iar în Africa, între timp, armata rusă, țaristă, cu sprijinul băștinașilor, i-a alungat pe italieni din Etiopia și Somalia, a ocupat Tripoli în Libia.
  Odată cu înghețurile, a venit și timpul ca generalii ruși să recâștige ceea ce s-a pierdut anterior. Dar nici ei nu aveau încă puterea să rupă decisiv nici măcar bătăliile. Până la sfârșitul lunii martie 1948, germanii au fost doar împinși înapoi la pozițiile inițiale. Dar în Africa, italienii au fost smulși din Libia și au intrat deja în Tunisia. În mod remarcabil, trupele rusești au avansat în Africa ecuatorială.
  În luna mai, germanii și armata lor aliată înaintau deja. A fost război și epuizare. Aici Rusia are un avantaj vizibil în resursele umane.
  Din nou, succesele germane sunt mici. Dar marina țaristă a doborât Japonia din mai multe arhipelaguri maritime mari și a alungat samuraii la sfârșitul toamnei - punând Indonezia pe cizmele șoimilor.
  Iarna, armata rusă a lansat în mod neașteptat o ofensivă de amploare în Alpii înzăpeziți. Planul era de a dezactiva definitiv Italia și de a-i forța pe germani să-și răspândească forțele pe noi fronturi.
  Bruștea și îndrăzneala au dat roade. Roma a căzut la sfârșitul lunii ianuarie. Orașul-legendă în care se afla tronul papal și relațiile simbolice sunt legate de acesta cu cel mai strâns, sârmă ghimpată.
  Nemții au fost din nou împinși înapoi dincolo de Vistula... Dar cel mai important, la mijlocul lunii aprilie, Italia a devenit complet liberă. Dacă, desigur, transformarea într-una dintre provinciile ruse cu un satrap numit de Monarhul Autocrat poate fi considerată eliberare.
  Dar în 1949, Germania nazistă lupta deja aproape singură. Japonia a fost împinsă înapoi în țara lor mamă, în timp ce Spania și Portugalia au continuat să aștepte. Și șansele lor de a avea putere în acest carnagiu se prăbușeau.
  Dar când, în vară, cel de-al treilea Reich, eliminând ultimele rezerve, a trecut din nou la ofensivă, dictatorul portughez Salazar a declarat război Rusiei. Tolya era îngrijorată de succesele trupelor rusești în Africa - acestea ocupaseră deja Bostonul și se apropiaseră de granițele Africii de Sud și Angola. Numai aici SUA și-au jucat rolul. Trumanul insidios a dat de înțeles că cea mai puternică putere în dezvoltarea economică nu o va rata pe a sa și nu va permite Rusiei să stabilească hegemonia mondială.
  În orice caz, generalisimo Franco a dat dovadă de reținere, dar Salazar nu. Deschiderea unui nou front de către portughezi a creat probleme pentru armata rusă care a intrat în Algeria.
  Dar în vara de la începutul toamnei, germanii nu au reușit să realizeze nimic semnificativ. Au dat peste o apărare în profunzime. Iar cel mai greu supertanc din lume "Monster" -3, care a ajuns la o greutate de 10 mii de tone și un calibru de bombă de 2000 de milimetri, s-a dovedit a fi doar o neînțelegere extrem de costisitoare. În ciuda abundenței de tunuri antiaeriene, a fost distrusă de avioanele de atac rusești, provocând lovituri aeriene îndrăznețe.
  Când s-a instalat calmul de iarnă, armata rusă a mutat greul luptei în Africa.
  Trupele portugheze, coloniale, nu erau prea puternice. Armata țaristă, cu sprijinul arabilor și al populației locale, a avansat. În timpul iernii, au eliberat Angola, au tăiat germanii din Africa de Sud și Madagascar. În primăvară, luptele au escaladat mai mult în Alger și Camerun. Naziștii s-au dat înapoi, dar a fost extrem de greu să avanseze. Dar tot succes după succes.
  Și în Europa a fost o pauză, cu excepția bătăliilor aeriene.
  În 1950, Rusia Autocratică a continuat să crească producția de arme. Ea a avut un avantaj covârșitor în resurse. Australia a intrat în cele din urmă sub controlul statului rus.
  Vara, Fritz s-a repezit, a împins, a aruncat mii de rachete balistice în pozițiile rusești, chiar a efectuat bombardarea Moscovei folosind Fau cu rază extinsă. Dar nu au reușit aproape nimic. Blocat și fără suflare.
  Și comanda țaristă a terminat încet de mâncat Africa... Bătăliile pentru Maroc au durat până la sfârșitul lunii februarie 1951. Dar, pe de altă parte, comunicațiile celui de-al Treilea Reich pe continentul negru au fost în cele din urmă rupte.
  Africa de Sud și Madagascar încă au rezistat, iar în primăvara lui 1951 armata rusă a lansat o ofensivă împotriva Nigeriei pentru a nivela în sfârșit frontul.
  În vara lui 1951, germanii au încercat din nou să avanseze... Și rușii au apăsat asupra Africii și au presat Japonia cu avioane. Samuraii au apărat exclusiv metropola, dar cu încăpățânare nu au vrut să facă pace.
  Cel mai important, până la sfârșitul toamnei, toată Africa ecuatorială a ajuns sub controlul Imperiului țarist rus. Acum, cel de-al Treilea Reich, a rămas cu adevărat sub control, doar pământurile bătute ale Europei de Vest.
  Anul 1952 a fost marcat de ofensiva trupelor ruse asupra Madagascarului și Africii de Sud, precum și de cucerirea superiorității aeriene de către aviația rusă. În septembrie 1952, ultima așezare germană de pe continentul negru a căzut. Se vede că acum, spiritul prusac a ieșit în sfârșit la iveală.
  Simțind lipsa de speranță a poziției lor, Japonia a semnat o capitulare grea în noiembrie. Au fost impuse despăgubiri colosale Țării Soarelui Răsare și au fost aduse trupe rusești.
  Deși împăratul Hirohito și-a păstrat titlul oficial, Japonia s-a trezit în dependență de vasal de Rusia.
  Și la 1 ianuarie 1953, trupele ruse și-au început în sfârșit ofensiva decisivă în Europa. Adolf Hitler, grav bolnav, nici nu a vrut să audă despre pace sau despre un fel de predare onorabilă. Deși este deja vizibil cu ochiul liber - Germania este extrem de epuizată.
  Și armata rusă a achiziționat tancuri noi, perfecte "Peter" -7 și "Alexander" -10, cu protecție dinamică și obuze de pene. Și ea s-a repezit spre stele. Mai precis, Berlinul.
  Luptele din Prusia de Est au fost extrem de încăpățânate. Koenigsberg a fost înconjurat la începutul lunii februarie și a căzut abia în aprilie.
  În ianuarie-februarie, germanii au fost alungați din zona dintre Vistula și Oder. În martie, rușii au luat Viena, iar în aprilie Bavaria.
  Berlinul a fost luat cu asalt și în aprilie - luna aceasta s-a dovedit a fi una atât de fericită pentru Rusia țaristă. Și asaltul s-a încheiat cu căderea capitalei fasciste. Hitler nu s-a sinucis. A murit la Bonn, din cauza multor boli incurabile.
  Dar și printr-o ciudată ironie a sorții sau capriciosul Pallas, asta s-a întâmplat pe 30 aprilie. Adevărat, nu 1945, ci 1953. Dar cei opt ani în plus pe care i-a dat Nemesis, evident, nu au beneficiat de nenorocitul demoniac. Doar mai mult sânge și mai multă moarte.
  Și Hitler însuși a suferit o perioadă și mai lungă decât în istoria reală.
  Predarea a căzut și la o dată similară, 9 mai 1953. Astfel s-a încheiat al treilea război mondial.
  A durat puțin peste șapte ani. A reclamat un total de peste o sută douăzeci de milioane de vieți umane. Este greu de calculat exact. Europa s-a dovedit a fi fără sânge. Rusia a suferit și pagube colosale, pentru o țară cu o creștere anuală a populației de peste trei procente, acest lucru nu este fatal.
  Dar țarul Vladimir al treilea a făcut chiar un pas fără precedent - a legalizat poligamia. Chiar și Biserica Ortodoxă a făcut o concesie în această chestiune, permițând unui creștin să aibă patru soții.
  Și în general, catehismul a fost revizuit pe multe aspecte, pentru a se potrivi cu realitățile moderne.
  Rusia a preluat complet controlul Africii, pe lângă micile posesiuni spaniole, Australia, Austria, pământurile germane de-a lungul Oderului, inclusiv Italia și toate posesiunile samurailor și germanilor din Asia și Pacific.
  Franța, Belgia și Olanda au împărțit Germania, lăsând germanilor doar Berlinul și o parte din pământul din jurul acesteia. Și, în același timp, s-au recunoscut ca vasali ruși.
  Acest rezultat al războiului a întărit și mai mult poziția lui Vladimir al III-lea.
  A sosit momentul unei relative stabilitate. SUA s-au dezvoltat pe cont propriu și au avut arme nucleare. Și țarul Vladimir Romanov a acumulat și un arsenal decent. Rusia își digera posesiunile și nu exista o dorință specială de a cuceri altceva.
  Mai mult, a izbucnit lansarea unui satelit și apoi zborul unui om în spațiu - s-a întâmplat și în 1961, abia pe 9 mai, dar la bord erau doi cosmonauți ruși Oleg și Natasha deodată. Și zborul în sine a fost mobilat mai grandios.
  În 1969, atât Rusia, cât și Statele Unite au zburat simultan pe Lună. Și a fost o adevărată descoperire în spațiu.
  Expansiunea ulterioară s-a dezvoltat mult mai rapid decât în istoria reală. În 1981, piciorul unui cosmonaut sovietic a pus piciorul pe Marte, iar în 1984 pe Venus. Primele așezări regulate au început să fie construite pe Lună. Mercur a devenit o nouă etapă pentru oameni în 1991.
  Anul următor nu a fost atât de distractiv pentru ruși. Cel mai mare țar Vladimir Kirillovici a murit. Domnia sa s-a dovedit a fi cea mai lungă atât pentru dinastia Romanov, cât și pentru întreaga istorie a Rusiei: șaizeci și doi de ani! Și asta, trebuie să recunoaștem, s-a dovedit a fi ani de mari realizări, chiar dacă au fost nevoiți să plătească un preț colosal.
  Deoarece nu existau fii bărbați în Vladimir Kirillovich, a apărut un conflict juridic. Regele însuși a hotărât foarte simplu - și-a declarat succesorul pe fiica sa Maria. și moștenitoare. Un monarh autocrat poate face orice, el este deasupra legii și a legii în sine. Dar reprezentanții ramurii superioare a lui Nicolae al II-lea s-au răzvrătit. În plus, Mihail Alexandrovici Romanov a lăsat urmași. Mai întâi fiul și apoi, din moment ce urmașii au murit relativ tineri, și nepotul. Astfel, a apărut un alt pretendent la tron, deja prin linia lui Alexandru al III-lea.
  Treaba mirosea a război civil... Dar... După mitinguri furtunoase și discuții în Senat, s-a adoptat un compromis. Tânărul fiu al Mariei, Gheorghe I, este proclamat împărat. Și până la majorat, guvernează un consiliu de regență colectiv, care cuprinde toate precedentele principale din familia imperială.
  Pe asta s-a decis totul.
  În 1993, un cosmonaut rus a aterizat pentru prima dată pe una dintre lunile lui Jupiter. Planeta gigantică în sine este prea mult - un volum insuportabil, pe care nu l-ai dori nici măcar unui inamic. Pe ea, o ceașcă de cafea cântărind, cu baros!
  Consiliul de regență a existat și după ce George primul a intrat pe tron ca monarh competent din punct de vedere legal. Autocrația a rămas de neclintit. Deși creșterea nivelului de alfabetizare și conștientizare a populației - în 2000 au introdus învățământul secundar obligatoriu universal și au dat naștere unei dorințe complet firești pentru o mai mare libertate politică și reprezentare în structurile de putere a întregii populații civile a Imperiului Rus. Și vor fi mai mulți chinezi și indieni în el decât ruși.
  Mai mult, în această situație, aristocrația nu putea merge pe democratizare și o formă de guvernare parlamentară. Nobilimea rusă s-ar fi putut dizolva și cu siguranță s-ar fi dizolvat în valul oamenilor de rând și al străinilor.
  Și astfel monarhul de pe tron a devenit un adevărat garant - stabilitatea și dominația națiunii de bază.
  Și în 2012, a avut loc cel mai mare eveniment - cea mai îndepărtată planetă a sistemului solar, Pluto, supusă astronauților ruși! Și de la Venus, primele legume și fructe cultivate pe o planetă nepământeană au fost servite la masa monarhului.
  
  NU LĂSAȚI DISCURI MICI
  ADNOTARE
  A scăpat accidental un disc cu o hologramă i-a dezvăluit lui Adolf Hitler cunoștințele despre viitor, ceea ce s-a dovedit a fi foarte periculos pentru lume. Fuhrer-ul refuză temporar să atace URSS și deocamdată atacuri în Occident.
  . CAPITOLUL 1
  Călătorul în timp a scăpat accidental un hard disk cu o hologramă pe el. Și în el era istoria planetei Pământ. Și a căzut în mâinile SS și unui colonel foarte deștept. Și a reușit să facă legătura cu Himmler și Hitler. Și au acceptat-o și s-au uitat la hologramă. Și au tras concluzii.
  În primul rând, desigur, Hitler a decis. Acum a primit cunoștințele despre cum va decurge războiul.
  Și, bineînțeles, am făcut câteva ajustări. În special, el nu a oprit tancurile lângă Duker. Și i-a învins pe englezi. Da, iar Franța a capitulat cu câteva zile mai devreme, deoarece naziștii cunoșteau bine numărul și dispoziția trupelor.
  Dar cel mai interesant lucru este mai departe... Hitler a decis să debarce trupe în Marea Britanie și să o cucerească. Și mi s-a părut o mișcare puternică. Așa că înainte de asta, Fritz avea îndoieli. Hitler însuși este un mare anglofil și a contat serios pe alianța Marii Britanii și a celui de-al Treilea Reich împotriva URSS. Dar de data asta totul era clar.
  În plus, Hitler știa deja cu siguranță că nu va fi posibil să se negocieze cu Marea Britanie, iar URSS era foarte puternică din punct de vedere militar și a format rezerve prea repede. Deci nu este atât de ușor să te ocupi de el. Și mai întâi trebuie să creezi o flotă de tancuri puternică, împotriva celor treizeci și patru.
  Și încă obțineți resursele coloniilor engleze. Și acesta este principalul lucru - atunci al Treilea Reich va avea nenumărate rezerve și putere. Și, desigur, britanicii sunt acum mai slabi. Trupele care s-au pierdut lângă Duker nu au fost numărate.
  În plus, Hitler avea acum informații exacte despre apărarea de coastă britanică și înțelegea mai bine cum să conducă un război aerian. În plus, Fuhrer-ul l-a numit pe Speer ministru al armamentului și munițiilor și i-a dat puteri de urgență - ordonând să transfere economia celui de-al Treilea Reich și a țărilor ocupate pe picior de război. Și producția de arme în Germania a crescut dramatic - în special avioane. Acest lucru a făcut posibilă câștigarea bătăliei aeriene pentru Marea Britanie și efectuarea aterizării. Și bineînțeles că este foarte, foarte mișto.
  Hitler știa acum mult mai multe despre oponenții săi. Și, prin urmare, a decis să declare război total mult mai devreme și înainte ca cel de-al treilea Reich să înceapă să piardă. Este clar că aliații sunt puternici. Și că, în timp ce Wehrmacht-ul nu este blocat cu URSS, Marea Britanie ar trebui eliminată. Bucură-te de moment.
  În același timp, desigur, transferați numărul maxim de fabrici în trei schimburi și folosiți muncitori străini. Și, desigur, acest lucru este destul de grav. Și construiți mai multe submarine. Amintiți-vă că, în același timp, a fost posibil să câștigați războiul submarin.
  Germanii își construiau potențialul într-un ritm accelerat. Și i-a apăsat pe britanici în cer. În plus, au dat o lovitură zdrobitoare, cucerind Malta pe loc. Și asta a contat. Hitler a vorbit dur cu Franco și l-a forțat să lase trupele germane să treacă și a luat cu asalt Gibraltarul. După aceea, Fritz s-a repezit în Africa în turme. Iar presiunea asupra Marii Britanii era în creștere.
  Și părea că britanicii nu aveau nicio șansă... În principiu, așa este. Statele Unite nu au intrat deschis în război. Iar aterizarea a avut loc în septembrie, după ce aviația britanică a fost înăbușită de forțele superioare ale Luftwaffe. Rolul decisiv l-au jucat eforturile lui Speer, pe care Hitler l-a numit în mai și a ordonat să treacă economia pe picior de război. Și a reușit. Al Treilea Reich a câștigat rapid avânt și complexul său militar-industrial. Capabilitățile fabricilor de avioane germane au permis producția a nouăzeci și o sută de avioane pe zi. Iar Marea Britanie nu a putut rezista unei asemenea puteri.
  Plus o altă mișcare puternică din partea lui Hitler pentru a permite femeilor să lupte pe cer.
  Și iată-l pe Albina și Alvina - două frumuseți desculte în bikini se luptă în aer.
  Sunt foarte cool presând britanicii.
  Albina doboară un avion britanic cu degetele goale și tipă:
  Vom rupe totul în bucăți!
  Alvina taie și inamicul cu călcâiul gol și țipă:
  - Va fi victoria noastră!
  Da, dacă fetele se luptă aproape goale, atunci va fi grav. Și astfel inamicul va fi sfâșiat în bucăți încât nimănui nu va părea suficient. Cât de puternice sunt fetele desculțe în bikini.
  Și dacă încep deja să țipe și să urle, atunci acesta este un blocaj complet.
  Alvina, doborând o altă mașină engleză, a emis:
  - Nu putem fi învinși!
  Albina, întrerupându-l pe englez, a scârțâit și ea:
  - Suntem cei mai puternici!
  Fetele sunt cu siguranță cool. Marsilia a evoluat de asemenea bine. Hitler i-a acordat o atenție deosebită. Iar acest fenomen al asului, care a stabilit mai multe recorduri în al Doilea Război Mondial, a fost dezvăluit mult mai devreme.
  Cel mai important lucru este, desigur, aterizarea pe uscat. Germanii aveau o prognoză exactă a vremii și cunoștințe de apărare de coastă, așa că aterizarea a mers foarte bine.
  Naziștii au acționat cu încredere. Batalionul de fete SS "Lupii" a luat parte la luptă. Femeile războinice s-au luptat doar în bikini și desculțe, ceea ce le-a făcut invincibile. Și aceasta, trebuie să spun, este o decizie foarte revelatoare și cool.
  Naziștii au continuat să atace... Și imediat capete de pod de pe pământ britanic au fost capturați în mișcare.
  Gerda și Charlotte, plesnind cu picioarele goale prin bălțile de toamnă, au tras în trupele engleze și au strigat:
  - În războiul sfânt, acolo va fi victoria noastră! Steagul imperial înainte - glorie eroilor căzuți!
  Și alte fete, aruncând grenade cu picioarele goale, și-au arătat clasa cea mai înaltă, urlând:
  - Nimeni nu ne va opri
  Nimic nu ne va învinge!
  Cu îndrăzneală vom distruge inamicul,
  Voința noastră este un monolit!
  Și într-adevăr fetele erau pur și simplu uimitoare. Și de fapt - aceste fete sunt super!
  Și când și-au dat jos sutienele și au arătat o astfel de agresivitate, a devenit cu adevărat - super!
  Gerda, trăgând în adversari, a scârțâit:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Și cu călcâiul gol a aruncat o grenadă. Și distruge o mulțime de inamici.
  Și Charlotte a aruncat o lămâie cu degetele goale de la picioare, a sfâșiat o mulțime de inamici și a scârțâit:
  - Pentru comunismul arian!
  Christina luptă și tund adversarii și răcnește:
  - Pentru mama Prusia!
  Magda a aruncat cu călcâiul gol un dar ucigaș al morții, guturată:
  - Pentru mari repere și realizări!
  Fetele par să fie furioase. Și își arată clasa. Și destul de semnificativ.
  Unde este împotriva echipei de fete, mai ales dacă și-au rupt sutienele - rezistă!
  Fetele, desigur, dacă arată clasă, o vor arăta foarte semnificativ.
  Și cum răcnesc în plămâni.
  Da, unde este cel de-al Treilea Reich împotriva acestui lucru să reziste...
  Dar, în cele din urmă, Fritz a ocolit Londra. Și s-a deplasat pe pătratele sale.
  Și Churchill fuge în Canada.
  Britanicii au predat Londra pentru a evita distrugerea. Și, în general, a rezistat destul de slab. Și au fost învinși împreună.
  Anglia a căzut. Un rege pro-german a fost plasat pe tron și s-a format un guvern condus de prim-ministrul Mosley.
  Apoi a început cucerirea coloniilor Angliei. Și germanii se pregăteau să mărșăluiască spre est. Și au adunat rezervoare noi. T-4 a fost modernizat pentru o armă mai puternică. Și T-3 a primit o armă cu o țeavă mai lungă.
  Churchill, desigur, și-a întors coada între picioare și a început să ceară Statelor Unite să intre în război. Dar America și-a pierdut dorința de a vedea cât de puternici erau naziștii.
  Și au fost unele schimbări în tehnologie. Germanii, făcând "Tigerul", au așezat motorul și transmisia împreună și într-un bloc și transversal, turnul a fost făcut mai mic și mai îngust, iar trenul de rulare a fost schimbat cu unul mai ușor și mai practic.
  Prin urmare, "Tigrul" s-a dovedit a fi mai mic de doi metri și cântărind mai puțin de treizeci și opt de tone. Care, cu un motor de șapte sute de cai putere, îi asigura o bună mobilitate. Și protecția a fost și mai bună, deoarece armura era situată sub pârtii. Și astfel rezervorul pur și simplu nu este luat.
  Această mașină a fost de neegalat.
  După capitularea și subjugarea Marii Britanii, a început procesul de capturare a coloniilor.
  Germanii nu au avut timp să atace URSS în primăvara anului patruzeci și unu. Iar vara era evident că nu vor fi la timp înainte de iarnă!
  Așa că Hitler a decis să nu meargă deocamdată în Rusia. Și din moment ce Statele Unite pot crea o bombă atomică, trebuie mai întâi să le supuneți. Deși nu este ușor să ajungi în America peste ocean. Dar trebuie să...
  În primul rând, germanii au efectuat în mai 1941 operațiunea Icarus pentru a captura Islanda. Și a fost îndrăzneț și inteligent. Apoi în Groenlanda și apoi în Canada.
  A existat o conversație - ar vrea Stalin să se alăture coaliției Axei? Și să intri în război cu Statele Unite? Tentația a fost, desigur, mare. Dar Stalin a păstrat consistența... și nu a intrat în război.
  Și nemții se apropiau de SUA. Japonia a învins flota americană la portul Peru și a pus mâna pe o mulțime de pământ. Germanii au reușit să cucerească și India. Și a fost mișcarea lor puternică.
  Hitler a ordonat acumularea de trupe în Argentina și Brazilia. Și să adune forțe colosale acolo. Și, de asemenea, trece prin Canada. Japonia a blocat SUA și Istmul Panama. Și au început să facă presiuni asupra americanilor din ambele părți.
  Germanii au reușit să convingă Argentina și Brazilia să intre în război împotriva Statelor Unite. Autoritatea celui de-al Treilea Reich a fost mare. America are o economie puternică, dar o armată destul de slabă. Și este puternic presat. Și marea, japonezii au scufundat aproape toată flota. Și America era atacată de flota de submarine. Și înfrângeri zdrobitoare foarte puternice ale unor nave și portavioane puternice. Care, de asemenea, distrug pe toată lumea.
  Hitler a luat inamicul pentru presare și a început să zdrobească ca un spărgător de oase. Și a durut.
  Și fetele îi zdrobesc pe americani pe cer. Și rezervorul "Tiger" în versiunea modernizată a devenit o mașină cool. Și i-a lovit pe toți ca pe un ciocan-pilot.
  Hitler, după cum se spune, este un terminator criminal. Iar fetele din Wehrmacht sunt niște războinici ucigași și lovesc inamicul.
  De exemplu, doi piloți din cel de-al treilea Reich - Albina și Alvina le-au numit A - un pătrat, au marcat conturi foarte vioi. În timp ce Marsilia era considerată campioană. Până în iunie 1943, și-a adus contul la patru sute de mașini și, ca urmare, a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și acesta este gradul al cincilea.
  Dar Albina și Alvina îl ajungeau deja din urmă. Depășind trei sute de vehicule doborâte fiecare, au primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Dar acum se apropiau deja de patru sute. Și nu aveau de gând să se oprească.
  Aici Albina și-a apăsat degetele goale pe pedalele de pe volan și a ciripit:
  - Slavă Marii Patrie!
  Și a doborât câteva avioane americane.
  Alvina, continuând să tragă, s-a lovit și ea. Ea a doborât două avioane ale armatei americane cu picioarele goale și a scârțâit:
  Suntem întruchiparea urii!
  Fetele s-au despărțit. Sunt foarte ageri în luptă.
  Albina a tras cu tunul și a șuierat:
  - Slavă Patriei - bici!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Mare glorie!
  Germanii i-au presat foarte tare pe americani. Și au luat calitatea aviației lor.
  E-50 sa dovedit a fi o dezvoltare bună. Acest tanc s-a dovedit cu un tun care străpunge armura și cu foc rapid. Și cu protecție frontală bună.
  Americanul Sherman nu este rivalul lui. Și Pershing de asemenea. E-50 s-a dovedit a fi o fiară a unei mașini.
  Germanii în al patruzeci și treilea an s-au stabilit în Groenlanda și și-au creat un punct de sprijin în Canada. În același timp, diplomația germană a câștigat Brazilia de partea ei, alături de Argentina, care fusese de multă vreme ascultătoare. Și promovarea a început de la capetele de pod din sud.
  1944 a fost un an decisiv. Trupele germane și japoneze au invadat Mexicul și au capturat aproape toată Canada, invadând și Alaska. Și apoi ostilitățile au fost în cele din urmă transferate în Statele Unite. Pe teritoriul său au început să aibă loc adevărate bătălii.
  Și, desigur, tancurile germane din seria E s-au arătat a fi vehicule foarte periculoase și de luptă. Unde sunt americanii înaintea lor. Fasciștii au atâta putere.
  Mai ales când echipajul de tanc al Gerdei este în atac și zdrobește trupele americane.
  Are o mașină din seria E-50, agilă și rapidă. Ea are o lungime a țevii de 100 EL și un calibrul pistolului de 105 mm. Dacă o astfel de armă se îngroapă.
  Gerda a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a tras un proiectil, lovind cu precizie inamicul și a scârțâit:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Charlotte, această fată cu părul roșu s-a bătut și ea, folosind degetele goale de la picioare, la americani și a ciripit, dezvăluind dinții:
  Slavă trupelor noastre invincibile!
  Kristina și-a bătut și ea picioarele agile și cizelate cu degetele goale și a țipat:
  - Slavă eroismului Wehrmacht-ului!
  Magda, folosind degetele lungi și grațioase ale picioarelor goale, s-a bătut și a strigat:
  - Slavă invincibilei Wehrmacht!
  Și patru fete o vor lua și vor răcni din răsputeri:
  - Suntem vulturi adevărați și plini de eroism! Și zburăm ca păsările, fiii curajoasei Patrie!
  Gerda a tras din nou cu degetele goale de la picioare. Ea a lovit mașina americană și a șuierat:
  - Nu, nu fii, ci fiice!
  Charlotte a tras în mașina americană, i-a smuls turela și a ciripit:
  - Desigur, fiicele sunt foarte eroice!
  Christina și-a pălmuit adversarul. Ea a străpuns inamicul peste tot și a șuierat, dezvăluind dinții:
  - Suntem adevăratele mașini ale morții!
  Magda a tras și în inamic. Ea a spart armura inamicului, a lovit fruntea inamicului și a țipat:
  - Și suntem cele mai perfecte mașini din lume!
  Și fetele urlau în cor:
  - Slavă Germaniei, glorie, tancurile se repezi înainte! Diviziile celui de-al treilea Reich salută oamenii curajoși!
  Pe scurt, nemții se descurcau cu adevărat bine, iar trupele lor obțineau victorie după alta.
  Statele Unite, desigur, au o economie puternică, dar au pierdut din punct de vedere tehnologic. În special tancuri și avioane cu reacție. Germanii aveau deja ME-262 X în producție de serie, iar această aeronavă era atât supraviețuitoare, cu viteză de peste 1150 de kilometri pe oră, cât și înarmată cu cinci avioane tunuri de 30 mm. Americanii nu pot rezista unei astfel de mașini.
  Nemții aveau și o pasăre XE-262, ușor de fabricat, aproape în întregime din lemn, foarte ușoară și manevrabilă. Dar XE-262, din cauza masei prea reduse și a vitezei mari, era și greu de gestionat și necesita piloți foarte calificați. Dar a fost grozav pentru stilul lui Huffman, care a funcționat în apropiere. Și de la mică distanță i-a zdrobit pe americani.
  Dar pe lângă Marcel, mai erau și două fete: Albina și Alvina. Fiecare a depășit trei sute de avioane doborâte și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Crucile de cavaler cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante au doborât până acum doar Huffman, care a doborât peste cinci sute de avioane, și Rudel, legendarul avion de atac, a doborât peste cinci sute de tancuri și multe alte ținte terestre. Și încă șaptesprezece avioane.
  În cel de-al treilea Reich, au aprobat și gradul șase al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante, celor care ajung la o mie de avioane doborâte, sau tot atâtea tancuri sparte.
  În această Cruce de Cavaler, ar fi trebuit să fie atașate cel puțin o sută de diamante și ar fi fost mai mare decât alte Cruci de Cavaler. Deci premiul nu a fost doar onorabil, ci și costisitor.
  Albina și Alvina zboară pe cer. Își doboară avioanele Yankee și cântă printre dinți:
  - Fete frumoase,
  Prieteni buni...
  Ar fi formidabili baieti -
  Și lovituri grozave!
  Albina a îndreptat pistolul aeronavei cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a bătut pe american și a scârțâit:
  - Lumini de ochi veseli!
  Și i-a făcut cu ochiul partenerului ei. Și-a tăiat omologul. Ea a zdrobit inamicul în bucăți folosind degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru comunism și glorioasele noastre victorii!
  Albina și-a corectat partenerul, doborând avionul Yankee:
  - Pentru comunismul arian!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Între timp, războiul a continuat. Americanii pierdeau în mod clar în fața celui mai bun inamic în tehnologie și antrenament și chiar foloseau divizii străine.
  În special, Yankees au tancul principal Sherman. Ei bine, unde este el împotriva principalului E-50 german. Mașina naziștilor avea o armură frontală de 250 de milimetri, o armură laterală de 170 de milimetri și o greutate de șaptezeci de tone cu un motor de 1200 de cai putere cu un motor de propulsie.
  Trebuie remarcat faptul că Sherman nu a putut pătrunde nici măcar în partea germană, deoarece blindajul lui E-50 este înclinat. Nici măcar Sherman-ul cu o armă de șaptesprezece picioare, Firefly, nu prea a luat un german la bord. Dar acest tanc nu era masiv.
  Și germanii au luat cu încredere tancul american de la cinci kilometri distanță. În plus, are o silueta înaltă. Americanii l-au avut pe Pershing ceva mai bine. Dar acest tanc nu era la fel de masiv ca Sherman și totuși tunul său de 90 mm nu era suficient pentru o luptă eficientă.
  Doar "Supershing" putea pătrunde în lateral E-50 german. Beneficiul unui pistol și un calibru de 90 mm și o lungime a țevii de 73 EL. Dar, pe de altă parte, cadența de foc este de doar patru focuri pe minut față de douăsprezece pentru E-50 german, iar greutatea de cincizeci de tone este prea mare pentru un motor de 500 de cai putere. Da, iar armura este insuficientă. În fruntea mastodontului principal german, americanii încă nu au pătruns. Și Fritz avea și un E-75 cu un tun calibrul 128 mm și o grosime a blindajului lateral de 210 mm sub pante, cu protecție și mai bună și un motor de 1500 de cai putere.
  Deci, de la bun început, SUA pierdeau. Doar tancul T-93, mai precis un tun autopropulsat cu o greutate de nouăzeci și trei de tone, cu o grosime a blindajului frontal de 305 mm și un tun de 155 mm, putea lupta frontal cu mastodontii germani.
  Dar performanța de conducere a acestui pistol autopropulsat nu a fost importantă, la fel ca și cadența de foc. Și germanii l-au distrus cu avioanele.
  Așa că americanii în ansamblu nu se descurcau bine și pierdeau fără speranță.
  Iar trupele germane s-au apropiat din ce în ce mai mult de New York și Washington.
  Roosevelt a pledat lui Hitler pentru pace.
  Dar Führer-ul dorea doar capitularea completă, fără nicio condiție. Washingtonul a fost înconjurat. Și naziștii au început un asalt asupra capitalei SUA.
  Echipajul tancului Gerda a luptat pentru un mâine mai luminos. Și a câștigat fără probleme.
  Fata chiar a început să tragă nu numai cu degetele goale de la picioare, ci și cu sfarcurile stacojii ale sânilor. Și asta a ajutat foarte mult.
  Charlotte a tras și apăsând sfarcurile rubin pe butonul joystick-ului și ciripind:
  - Măreția comunismului constă în a nu fi un pește, ci o balenă!
  Christina, trăgând, apăsând butoanele joystick-ului, remarcă:
  - Și noi germanii vom construi cel mai mare dintre comunism!
  Magda, trăgând cu sfârcurile purpurie în adversarii ei, a emis agresiv:
  - Cel mai strălucit comunism! Numai sus, nici un pas în jos!
  Gerda arătând tunul cu degetele goale de la picioare și răsturnând obuzierul american cu o lovitură bine țintită, confirmă:
  - Pentru comunismul arian!
  După căderea Washingtonului, America a capitulat curând. Și s-a întâmplat pe 31 ianuarie 1945.
  Al Doilea Război Mondial s-a încheiat. Iar ascensiunea lui Hitler la putere a coincis cu capitularea Americii.
  Părea să fie o perioadă lungă de pace. De fapt, toate războaiele s-au terminat, Statele Unite sunt capturate și ce ai mai putea dori? Dar mai era o superputere cu colonii: Japonia. Și Hitler a vrut să o cucerească, la fel ca URSS.
  22 iunie 1945 a început invazia armatei celui de-al Treilea Reich în URSS.
  Pe ce se poate baza Armata Roșie în aceste condiții? Forțele sunt deja foarte inegale.
  Dar se pare că rușii și alte naționalități mai au niște calcule.
  Și se luptă foarte greu.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana se luptă cu naziștii.
  Fete în mod tradițional desculțe și în bikini. Și acesta este credo-ul lor. Se luptă cu ferocitate sălbatică.
  Natasha, trăgând dintr-o mitralieră, remarcă:
  - La ce suntem buni, ca stim sa luptam!
  Zoya, trăgând în inamic, a fost de acord:
  - Noi putem!
  Și a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Augustina i-a mâzgălit pe naziști cu o mitralieră și, cu mare entuziasm, a țipat, aruncând o grenadă cu călcâiul gol:
  - Eu sunt distrugătorul răului!
  Svetlana, trăgând și ea în inamic și trăgând cu precizie, cosind inamicii și aruncând cu piciorul gol un sac de explozibili, din cauza căruia tancul s-a răsturnat, a emis provocator:
  - Voi măcina cel de-al Treilea Reich până la praf!
  Iar fata a scos din nou limba.
  Aici sunt războinicii. Cu ei poți lupta împotriva aproape oricărui monstru. Și chiar al lui Hitler.
  Natasha, trăgând în naziști și apărând Moscova, a cântat:
  - Suntem zdrobiți de jugul hoardei,
  Suntem asupriți de jugul necredincioșilor...
  Zoya, trăgând în Fritz și lansându-și degetele goale cu picioarele, scoase un fluier criminal:
  Dar ne fierbe în vene
  Raiul slavilor...
  Augustina, trăgând în naziști și acționând foarte energic, dând o grenadă cu călcâiul gol, a continuat:
  Și de pe țărmurile minunate,
  Până la țărmurile Kolyma...
  Svetlana a cântat cu pasiune sălbatică, jucându-se cu mușchii picioarelor, iar plăcile de presă au dat afară:
  Toate acestea sunt Pământul nostru,
  Toate acestea suntem noi!
  Și aici fetele, trebuie să spun, erau cu o mare îngâmfare și o agresivitate colosală.
  Nimeni nu-i poate opri, nimic nu-i poate învinge. Lupile rele zdrobesc inamicul, tigrele rele îi salută pe eroi.
  Sau poate eroine. Iată fetele de joc de noroc din cel mai înalt zbor al unei păsări.
  Și dacă se luptă, atunci din inimă....
  Și Alenka cu echipajul ei pe tancul KV-13. O mașină care este gata să reziste compozițiilor piramidale germane. Fata trage în inamic și cântă:
  - Tancurile noastre, este doar un miracol,
  De la deserturi la mările nordice!
  Te vom sfâșia, crede Iuda,
  Groaznica fiară va fi distrusă!
  Anyuta confirmă cu furie, trăgând și în inamic cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - Voi sfâșie inamicul și-i voi măcina în pulbere.
  Alla a atacat pe rând împotriva inamicului cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru măreția comunismului roșu!
  Maria l-a lovit și ea pe inamicul, făcând o lovitură bine țintită cu membrul inferior gol și urlă:
  - Pentru victorii frumoase!
  De asemenea, Marusya, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a mișcat pe inamicul, de parcă l-ar fi lovit și a țipat:
  - Pentru cele mai înalte idei ale comunismului!
  Cei Cinci s-au luptat cu naziștii ca niște terminatori.
  Și piloții sovietici au luptat și pe cer. În special, Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova.
  Au luptat ca niște eroi feminine epice. Folosind degetele goale, au trimis proiectile aeriene. Au lovit inamicii foarte bine.
  Anastasia și-a apăsat mamelonul stacojiu pe butonul joystick-ului, l-a lovit pe fascist și a ciripit:
  - Slavă ideilor comunismului!
  Tragând în inamic folosind sfarcurile de căpșuni, Akulina, pe jumătate goală, a mai guturat:
  - Slavă eroilor din URSS!
  Acestea sunt fete calde și puternice aici. Cum se luptă ca niște fiare adevărate. Și au o pasiune supraomenească și o forță colosală.
  Anastasia, zdrobindu-i pe naziști, a cântat:
  - Deasupra planetei nefericite atârna,
  Fritz răul fierbinte în întuneric...
  Ocupatorul își urăște securea,
  Ascute si taie-ti capul!
  
  Cu toate acestea, el nu este un pion,
  Și să nu treci pentru totdeauna sub jug...
  Transformă dușmanii răi în sticlă de foc,
  Va deveni conducătorul lumilor!
  Și apoi este Elizaveta pe un pistol autopropulsat SU-100. O mașină cu un tun de 100 mm mai puternic decât T-34-85 și gata să lupte cu inamicii.
  Fete în rezervor, desigur, într-un singur bikini.
  Elizabeth a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, trăgând destul de precis în inamic și a rugit:
  - Pentru Rusia comunismului!
  Apoi Ekaterina a tras pe rând, folosind mamelonul stacojiu al pieptului pentru a trage.
  Ea a lovit tancul nazist și a guturat:
  - Pentru succes în construirea comunismului!
  Elena a tras și în adversarul ei folosind degetele goale de la picioare. Ea a spart țeava unui tanc piramidal, a făcut totul corect.
  Apoi ea a ciripit:
  - Cel mai strălucitor vom avea comunismul!
  Apoi lupanula și Euphrosinia, deși de obicei este doar șoferă. Dar fata a lovit foarte precis, lovind botul tancului nazist.
  Apoi ea a guturat:
  - Comunismul nostru este mai strălucitor decât soarele!
  Fetele de pe tanc sunt desculțe și în bikini arată foarte frumos și carismatic. Și au sâni cu astfel de sfarcuri stacojii.
  Elisabeta cânta cu încântare;
  Să zdrobim jugul, să credem fascismul,
  Voi muta munții dacă va fi nevoie...
  Va exista o eră, era comunismului,
  Voi zbura în rai cu un cântec!
  Și din nou, fata cu sfarcul ei stacojiu va apăsa butonul joystick-ului și va lovi pe naziști.
  Așa că Fuhrer-ul nu o va găsi deloc.
  Cu astfel de fete, este clar că URSS este încă în viață, iar Hitler nu o poate sparge atât de ușor.
  Deși nemții urcă înainte...
  Gerda se luptă pe tancul E-50 U, apoi va fi o zdrobire mortală. Și așa toată lumea se bate pe asta.
  Apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și lovește un treizeci și patru și răcnește:
  - Pentru comunism, marele arian!
  Charlotte se luptă și, cu degetele goale de la picioare, trimite și un proiectil mortal și urlă:
  - Grozav!
  Christina a luat-o și s-a zvârlit cu ajutorul degetelor goale la inamic cu un salt de moarte și a rugit:
  - Pentru mari victorii!
  Și Magda, de asemenea, ca un lupaneet cu un salt criminal, cu ajutorul călcâiului gol, lupanula de la mitraliere și mârâia:
  - Pentru supraoameni!
  Deci, Armata Roșie este strânsă de asta.
  Aici Agatha și Adala se luptă pe o dischetă. Războinicii controlează mașina cu ajutorul joystick-urilor și desfășoară această unitate cea mai puternică. Și așa îi zdrobesc pe adversari. Și lovesc cu raze de căldură din aer. Literal distrugerea puterii rivalilor.
  Agatha, trăgând în inamic, răcnește:
  - Supără-mi pasiunea!
  Și cu tocul gol, rotund, parcă apăsând.
  Adala, trăgând în inamici, declară cu încredere:
  - E doar putere!
  Și își folosește și degetele goale împotriva inamicului.
  Fetele chiar s-au împrăștiat. Și așa, să spunem frumuseți care luptă drepte.
  Deci este foarte greu pentru URSS să reziste unei asemenea puteri.
  Albina și Alvina, de asemenea, luptă și doboară inamicii cu degetele goale. Și foarte de rău augur.
  Și fetele zdrobesc Armata Roșie și urlă:
  - Lupii albi se înghesuie într-o haită,
  Abia atunci specia va supraviețui...
  Cei slabi pier - sunt uciși...
  Sânge sacru curățitor!
  . CAPITOLUL 2
  Germanii și aliații lor presează Armata Roșie. Și distruge Rusia.
  Dar și fetele sovietice luptă în schimb. Și își arată cea mai înaltă clasă.
  Anastasia Vedmakova sare în avion. Îl ridică în aer, merge ţeapăn şi răcneşte:
  - Pentru marele comunism!
  Fata se luptă singură în chiloți. Și este foarte frumos.
  Și Akulina Orlova și-a scos chiar și sutienul și doar un laș se luptă. Iar fata este foarte tare.
  Akulina este o fată super și, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, doboară inamicul și țipă:
  - Slavă comunismului!
  Mirabela Magnetic purta doar costum de baie. O fata atat de frumoasa si luptatoare. Și cum țipăie:
  - Am o fată super!
  Și tot cu ajutorul degetelor goale, el străpunge inamicul.
  Acestea sunt fetele și foarte cool și pline de viață. Și așa zdrobesc întreaga coaliție fascistă pe țurțuri ca pe un club.
  Dar totuși Wehrmacht-ul avansează.
  Apoi cele patru fete au câștigat gloria legendară. Deși, în general, drumul lor glorios a început în anul patruzeci și unu. Himmler l-a convins pe Fuhrer să încerce batalioane de femei în bătălii, de la arieni special instruiți.
  Luptele au arătat că femeile nu sunt deloc o verigă slabă și știu să lupte bine. Și, în același timp, suportă mai puține pierderi decât bărbații. Războinicii au luptat și în infanterie, bătându-și picioarele goale pe nisipurile fierbinți ale deșertului Sahara. Și a stăpânit tancurile. După ce a testat "Tigrul", în luptele cu Marea Britanie.
  Soarta tancului Panther s-a dovedit a fi interesantă. În istoria reală, acest cel mai bun și al doilea tanc ca mărime al celui de-al Treilea Reich a jucat un rol major în Pantsval. În alternativă, "Panterele" aproape că nu s-au luptat. Nu au avut timp să asalteze metropola britanică. "Panterele" -2 mai avansate și mai puternice au intrat în serie pentru luptele împotriva SUA.
  Și acum cei patru au primit un "E" -50 și mai puternic și mai perfect, care se distinge prin arme puternice și protecție.
  Războinicii s-au simțit foarte încrezători. Controlul rezervorului este cel mai modern cu joystick-uri. Cea mai recentă mașină. Chiar și motorul cu turbină cu gaz. Dar există și o mulțime de "Pantere" -2. Treizeci și patru nu este un rival pentru o astfel de mașină.
  Gerda stătea întinsă într-un fotoliu. Era bikini. Fetele sunt deja obișnuite să lupte pe jumătate goale. Nisipurile fierbinți ale deșertului le ardeau picioarele goale, pietricelele munților le înțepau tălpile goale. Dar războinicii nu s-au rupt deloc și nu s-au desprins în pulberi.
  Comandantul echipajului, care a primit multe premii, șuieră:
  - Și acum Rusia este împotriva noastră! Noi aventuri și victorii vă așteaptă!
  Ea îşi scutură capul alb ca zăpada. Blond natural, foarte frumos si bronzat.
  Charlotte zâmbi.
  Fata asta avea părul roșu aramiu care ardea ca o flacără. De asemenea, o frumusețe, cu un bronz bronz. În bikini, bronzat, musculos. Cu picioarele goale, călcând pe nisip fierbinte și pietre ascuțite.
  Diavolul de foc a remarcat:
  - Rușii sunt poate cei mai fanatici adversari ai noștri!
  Christina ridică vocea. Părul ei este galben aramiu, arde și el ca o flacără, dar cu o nuanță aurie. Și același bronz, mușchi și frumusețe. Față expresivă și în același timp blândă. Și un bikini. Picioare care au ștampilat kilometri întregi pe o suprafață dură și arzătoare, dar nu și-au pierdut grația și liniile netede. Degetele goale sunt bine tăiate și foarte agile.
  Fata cu părul roșu a întrebat:
  - De ce crezi asta?
  Magda a răspuns pentru ea. Fata asta are părul alb-auriu, blond miere. Foarte frumos, musculos, cu o față expresivă și ochi safir-smarald. Picioarele sunt si ele intarite, cu tocuri rotunde si degete drepte. Poate că Magda are chipul cel mai tandru, aproape blând, în ciuda bărbiei curajoase. Gerda, de exemplu, pare mai dură. Puțin mai moale decât Christina și oarecum pervers ca vrăjitoarea Charlotte.
  Magda a remarcat:
  - Au un sistem totalitar ca al nostru. Prin urmare, sunt mai duri!
  Gerda a zâmbit și a răspuns:
  - Tancurile sovietice sunt o grămadă de fier vechi. Nu ar trebui să ne fie frică de ei!
  Magda a răspuns încet:
  - În seria KV, este plin de mastodonti. Mai ales KV9.
  Fetele au chicotit. Ultimul rezervor sa dovedit a fi cu adevărat o "capodopera" - cea mai grea mașinărie cu trei pistoale: două de 152 mm și una de 122, cu o greutate de trei sute de tone și o armură frontală de 200 mm. Unul dintre cele mai nereușite modele în construcția de tancuri. Nu s-a putut transporta deloc un astfel de tanc. Și mașina este pur și simplu o risipă de bani! În serie a intrat și KV-10 - o mașină cu trei tunuri de 107 mm și o greutate de două sute de tone, un fel de distrugător de tancuri.
  Nu e cea mai bună idee să pui două pistoale pe tanc. Și chiar mai mult de trei. Aici Stalin, desigur, a dat dovadă de tiranie. Și a interferat foarte mult cu țara. Cu toate acestea, a fost dezvoltat și un tanc din seria Isov. Dar și uriaș și greu. Singura diferență față de seria KV este o încercare de a seta armura pe o pantă rațională. Dar Armata Roșie nu a purtat război și, prin urmare, tehnica nu s-a îmbunătățit prea mult. Și nu a existat o practică de luptă de a folosi mașini.
  În general, germanii au folosit patru ani de întârziere în comparație cu istoria reală mai fructuos.
  Charlotte, cu părul roșu, își apăsă degetele goale pe joystick. Tras în buncărul de la graniță. Un obuz de 105 mm a lovit pistolul sovietic și l-a răsturnat. Setul de luptă a început să se rupă, iar obuzele au detonat.
  Vrăjitoarea roșie șuieră:
  - Sunt un cavaler groaznic - în genunchi sălbatici! Voi mătura pe vrăjmașii Patriei de pe fața pământului!
  Și rânjetul dinților de perle și sclipirea ochilor de smarald. Fetele sunt cu adevărat de top.
  Christina a chicotit și a răspuns:
  Acum voi trage!
  Și a tras și în inamic. Un tun sovietic de 76 mm a tras. Obuzul a lovit fruntea înclinată a lui E-50. Și a ricoșat. Pur și simplu a sunat în urechile fetelor.
  Gerda și-a plesnit picioarele goale și a ciripit:
  - Ce pasaj!
  Și ea însăși a tras următoarea lovitură... Tancurile germane au tras în zona fortificată sovietică. E-100 a funcționat și el. Această mașină s-a dovedit a fi, de asemenea, un derivat al Mouse-ului. Nu este o idee foarte bună pentru un tanc cu două tunuri. E-100 a fost deja întrerupt.
  În schimb, modificările de asalt ale seriei "E" intră în serie. Dar acesta încă funcționează. Și trage proiectile.
  Charlotte chicotește strident și își scutură piciorul gol.
  - Războiul este o stare groaznică, dar captivează ca un joc!
  Și fata a împușcat, și foarte potrivit.
  Christina și-a descoperit dinții sidefați. Este o panteră carnivoră, prădătoare.
  Armele sovietice trag, iar în fața lor sunt câmpuri de mine. Teletancurile germane se deplasează. Iar bombardierele de asalt lucrează cu un vuiet sălbatic.
  Posturile de frontieră se rotesc. Hoardele lui Hitler au trecut granița.
  Magda a remarcat nu prea inteligentă, bătând cu piciorul gol pe armură:
  - Măturăm o apărare puternică, dar paniculele de oțel!
  Războinicii și-au făcut cu ochiul unul altuia. Apărarea sovietică era destul de puternică. Mai ales o mulțime de min. Și asta i-a întârziat pe germani. Dar tot au reușit să meargă înainte.
  Bombardierele au lucrat pe poziții sovietice, iar avioanele de atac au venit și de sus. Se repezi în adâncurile apărării Armatei Roșii și TA-400, una dintre cele mai formidabile modificări ale bombardierelor. Până la șase motoare, inclusiv cele cu reacție. Și bombardează și distrug orașele sovietice.
  Gerda, trăgând, remarcă zâmbind:
  - În luptă, suntem animale, dar cu minte de om!
  Și a tras din nou. A distrus un tun sovietic. În general, aceasta este o fată de cel mai înalt eșalon. Și e atât de mișto.
  E-50 a tras în pozițiile sovietice, practic fără a fi deteriorat. Blindatura înclinată a mașinii cu oțel cimentat a dat ricoșeuri excelente. Obuzele sovietice nici nu i-au putut zgâria în mod corespunzător pe germani.
  Christina și-a amintit de testele "Tigrului". Apoi a fost primul tanc german produs în masă. Niciuna dintre obuze nu ar putea provoca daune Tigrului. Britanicii au căzut sub loviturile lui. Dar iată un tun de șaptesprezece picioare, străpuns în frunte. Apoi fetele aproape că au murit. Și acest lucru a fost amintit de războinic. Cât de aproape erau de bătrâna osoasă cu coasa, simțindu-i respirația înghețată.
  Fata și-a frecat talpa goală de colț. Își dorea foarte mult să sară din rezervor și să fugă. E o războinică atât de directă.
  Christina a cântat cu aplomb:
  - Ceață albastră, și peste tot înșelăciune!
  Războinicii au chicotit... Videoclipul lor a fost foarte sexy și erotic.
  Și arma a funcționat și a tras. Nici nu s-a gândit să se oprească. Toată lumea a trimis ochi după ochi. Ruperea pozițiilor sovietice în jetoane și fragmente.
  Din difuzoarele din spate se auzi un cântec;
  Soldatul este întotdeauna sănătos
  Soldatul este pregătit pentru orice...
  Și praf ca de pe covoare,
  Ne scăpăm din drum!
  Și nu te opri
  Și nu-ți schimba picioarele -
  Fețele noastre strălucesc
  Cizme strălucitoare!
  Și din nou puterea unui bombardier cu reacție cade pe pozițiile sovietice. Și din nou, distrugeri și zone întregi fortificate sunt aruncate. Și pistoalele zboară în tot felul de direcții.
  Câteva zeci de tancuri germane trag în același timp și distrug totul.
  Gerda se simte ca o Bagheera la vânătoare. Aici prima linie de apărare sovietică a fost deja distrusă. Dar soldații Armatei Roșii încă roiesc și trag în germani.
  Printre combatanți se numără și pionieri. Tinerii leninişti s-au alăturat voluntar în Armata Roşie. Majoritatea băieților sunt desculți și în pantaloni scurți. Se poartă singuri, tam-tam.
  Și pionierii mor...
  Charlotte, conducând focul, mârâi:
  - Și pionierii, asta-i treaba, toată țara se uita!
  Ea a tras în ruși, iar Christina, șuierând veninos:
  - Arătăm ca șoimii, ne înălțăm ca vulturii!
  Și din nou ea scoase un zâmbet înflăcărat. Fete superbe...
  Mai multe tancuri germane s-au mutat în subteran. Și au apărut în spatele trupelor sovietice, provocând panică și mâzgălind mitraliere. Naziștii au apărut ca niște țânțari dintr-un coșmar.
  E-50 a văzut mișcarea celor treizeci și patru prin optică. Gerda și-a dezvăluit dinții și a început să arate butoiul. Mașină sovietică cu un mic turn T-34-76 și foarte mobil. Încercați-l pe acesta și obțineți-l. Fata este deja destul de experimentată, dar mașina sovietică este încă diferită de americanul Sherman.
  Și distanța până la rus este de aproape cinci kilometri.
  Fata își scarpină călcâiul gol, Charlotte îl gâdilă între degetele de la picioare. Fetele chicotesc.
  Apoi Gerda trage în mașina rusească. Obuzul se repezi foarte aproape, aproape zgâriind armura... Dar tot trecut. Gerda bate supărată metalul cu pumnul.
  Magda îi spune partenerului ei:
  - Ai lovit corpul! Va fi mai ușor să ajungi acolo!
  Gerda îi dă joystick-ul Magdei și îi șoptește:
  - Așa că o faci singur!
  Magda a cântat cu entuziasm:
  - Pământul este în hublo, pământul este în hublo... - Fata a luat joystick-ul cu degetele goale și a apăsat butonul, continuând să cânte. - Pământul este vizibil în hublou!
  Și proiectilul ei tocmai a lovit baza tancului sovietic. Mașina a izbucnit și s-a despărțit. A început să ardă... Obuzele sovietice au izbucnit în uter.
  Magda și-a scuturat degetele goale și a grăunt:
  - Vezi cum l-am prins! Si tu spui...
  șuieră Charlotte, dezvăluindu-și colții.
  - Vorbim din nou, în diferite limbi!
  Au apărut mașini sovietice noi. Treizeci și patru au mers primii. Mașini mobile și numeroase. Apoi ne-am mutat din seria BT. Acesta este un tip de omidă cu roți învechit. Înaintau și T-26-urile antediluviane, care nu sunt capabile altfel decât să zgârie armura germană. HF-uri mai puternice și mai grele au avansat la sfârșit. Și o mulțime de soldați de infanterie.
  Christina a chicotit și a mârâit:
  Ei bine, le vom arăta!
  Vehiculele germane au deschis focul de la mare distanță, încercând să prindă infanteriei sovietice la pământ. Au distrus, de asemenea, tancuri și alte creaturi vii.
  Pe cer au apărut și avioane de atac sovietice: faimosul Ilys. Au atacat formația germană. Luptătorii lui Hitler au alergat spre ei. A fost o adevărată groapă. Avioane de vânătoare germane XE-262, foarte agile și agile cu manevrabilitate. Atacă tehnologia sovietică, apăsând ca un fier de călcat.
  Charlotte a tras din nou. Am intrat în BT sovietic și a mârâit:
  - Acest versuri nu este un basm... Basmul va fi înainte!
  E-50 sa oprit și a reflectat contraatacul sovietic. Comanda nu foarte experimentată a aruncat rezerva tancului de fapt la măcel. Iar mașinile rusești au fost lovite - ca niște găini în gură. Și s-au luptat cu ei din plin.
  Gerda a tras o lovitură, a rupt fruntea celor treizeci și patru și a șuierat:
  - Ce este Creatorul - un iad rănit!
  Charlotte a tras și ea, după ce a găsit ținta, mașinile sovietice s-au deplasat în linie dreaptă, iar fetele au reușit să tragă. Și, în general, aceste patru dintre fenomene.
  Harpia roșie a cântat:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Iar războinicii au continuat să tragă, dezvăluindu-și dinții atât de puternici și mari ca caii.
  Christina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Magda, lovind pe cei treizeci și patru, lătră:
  - Acesta este rezultatul nostru!
  Veronica, Oksana și Natasha, împreună cu alte fete, au părăsit încercuirea. Batalionul de fete a primit ordin să se retragă în spate, deoarece războinicii nu aveau practic arme antitanc. Stalenida Pavlovna a avut experiență în război, servind ca voluntar în Spania. Și am înțeles că trupele de frontieră nu au putut rezista tancurilor din seria "E". Fetele au doborât însă mai multe transportoare, dar ele însele au suferit pierderi.
  Acum batalionul s-a împrăștiat și s-a retras.
  Veronica, Oksana și Natasha, după ce și-au aruncat cizmele, plecau desculțe și în bluze ușoare. Trupele sovietice nu sunt pregătite să respingă coloanele de tancuri grele. Și pur și simplu nu există nimic de spart prin rezervorul E-50. Singura șansă este să deteriorați șinele. Dar în această mașină, rolele sunt amplasate pe cărucioare separate și este foarte dificil să le dezactivați.
  Fetele s-au mutat spre est prin pădure și în grupuri mici. Păreau foarte emoționanți. Și-au vârât pantalonii și doar în cămăși ușoare. Părul lung, blond, ușor creț curgea în jos. Picioarele goale sunt gâdilate plăcut de iarbă și uneori apar denivelări. Totul pare extrem de erotic. Sânii se văd prin cămăși subțiri.
  Veronica, grebland iarba cu piciorul gol, spune suparata:
  - La naiba - războiul tocmai a început și deja trebuie să te retragi!
  Oksana, al cărei păr blond era ușor roșcat, rânjind din dinți, răspunde:
  - Și nu mi-am făcut iluzii speciale! Hitler a cucerit aproape întreaga lume... Încearcă cu o asemenea mulțime, te descurci!
  Natasha și-a scuturat părul alb ca zăpada și a spus:
  - Toată lumea vrea să fie pe plac... E greu să te descurci cu ei! A fi credincios nu este ușor!
  Veronica dădu din cap. Părul ei este atât de auriu și frumos. Este minunata.
  Dar Victoria i-a ajuns din urmă. O fată cu părul roșu. Părul este ca focul. Și atât de emoționant. Vântul a suflat și, se pare, este steagul proletar care flutură, un păr atât de înflăcărat.
  Victoria și-a scos cămașa și și-a expus trunchiul. Sânii îi erau plini, sfârcurile stacojii, ca niște maci. Frumos războinic. Și corpul ei puternic și antrenat este expus.
  Natasha a chicotit și și-a dezvăluit trunchiul, observând:
  - Și trupurile noastre sunt frumoase... Suntem doar amazone!
  Veronica clătină din cap.
  - Nu este prea radical - să expun pieptul! Trebuie să respectați regulile decenței!
  Victoria clătină din cap și scutură buclele roșii.
  - Într-o societate comunistă - regulile moralității, conceptul este relativ. - Fata și-a scuturat sânii goi, sfârcurile ei stacojii străluceau foarte seducător. - A fi gol nu este un păcat. Mai exact, conceptul de păcat este preotesc, dar crezul nostru este libertatea de morala burgheză!
  Natasha a confirmat, scuturându-și bustul luxuriant și elastic:
  - Mai aproape de natură! Mai aproape de natural! Și nuditate naturală!
  Oksana a zâmbit și ea și și-a dezvăluit trunchiul. De fapt, la căldura verii, cât de plăcut este când sânii sunt goi. Și vântul le bate. O fată frumoasă, iar nuditatea vine. Toate fetele sunt atletice, cu figuri, corpurile goale ale războinicilor arată foarte armonios.
  Fete frumoase merg pe potecă. Sunt atât de adorabili și foarte atractivi.
  ciripit Veronica, clătinând din cap.
  Dar nu este deloc plăcut din punct de vedere estetic!
  Victoria clătină negativ din cap.
  - Nu! Avem trupuri grozave! Și arătăm goi!
  Natasha dădu din cap și, sărind în sus, spuse:
  - Era bine să fii gol... Iată că Ilici a venit cu o armă!
  Oksana și-a mângâiat pieptul și a scârțâit:
  - De fapt, bustul meu este super!
  Victoria a cântat cu entuziasm:
  - O, fetelor, și noi suntem rădăcini! Portofele, portofele și portofele! Am văzut dolari - munți de aur!
  Natasha, scuturându-și sânii goi, cânta zâmbind:
  - Pe vremuri erau goi, desculți, răi!
  Și toți patru au izbucnit în râs. Fetele băteau cu picioarele goale, își ridicau călcâiele goale. Războinici frumoși. În spatele lor sunt rucsacuri și puști de asalt PPSh. Războinici drăguți, foarte minunați.
  Veronica spuse încet:
  - În fața lui Dumnezeu, toți suntem egali... Și va trebui să răspundem pentru desfrânare!
  Natasha a chicotit și a răspuns cu toată hotărârea:
  - Nu există Dumnezeu! Acesta este un basm!
  Victoria, scuturându-și sânii goi și bronzați, exclamă cu entuziasm:
  - Dumnezeu a fost inventat de cei puternici ai acestei lumi pentru a ține oamenii în supunere!
  Veronica clătină negativ din capul de aur.
  Cine a creat atunci universul?
  Victoria a chicotit și a răspuns:
  - Universurile în sine cresc ca frunzele unui copac. Ele cresc din nimic. Când în infinit infinit, un copac din univers a început să crească de la zero și de atunci au apărut multe universuri.
  Natasha a chicotit și și-a scos limba, remarcând:
  - Este fierbinte! Ne putem scoate pantalonii?
  Victoria a susținut ideea:
  - Este o idee grozavă!
  Și toate cele trei fete au scăpat unanim de pantaloni, rămânând în chiloți. Și ce trupuri puternice și musculoase au. Pur și simplu magnific, și acrobație.
  Oksana a cântat cu încântare:
  - Gandacul are antene, fata are chilotii goi!
  Doar Veronica a rămas cu pantalonii suflecați și cămașa pe ei. Ea a răspuns cu reproș:
  - Nu e bine să fii gol așa! Dacă ne văd!
  Natasha a chicotit și a răspuns:
  - Și lasă-i să vadă! Îmi place să entuziasmez bărbații!
  Victoria a chicotit, și-a scuturat coapsele aproape goale și a răspuns:
  - Bărbații sunt gunoi - doar mizerie!
  Și lovind o ciupercă proaspătă cu piciorul gol, ea a adăugat:
  - Ce frumos este să iei un armăsar și să-l călărești!
  Oksana remarcă zâmbind:
  - Când te mângâie, e frumos... Mai ales dacă bărbații sunt tineri, frumoși...
  Natasha le-a amintit fetelor:
  - Amintește-ți, l-am prins pe băiat. Un copil minunat și cu siguranță are o mare perfecțiune dincolo de anii lui!
  Victoria și-a lins buzele și a spus cu poftă în voce:
  - Ar fi grozav să-l verifici!
  Veronica lătră indignată:
  - Ce lucruri urâte spui! Nu te poți bate de râs de sentimentele oamenilor așa! Mai ales când vine vorba de germană, dar un băiat!
  Oksana a chicotit și a răspuns:
  - Scuză-ne, dar inima mea este atât de urâtă...
  Natasha a confirmat cu ușurință:
  - Nemții înaintează, iar eu vreau să visez la ceva bun! De exemplu, despre băieți!
  Victoria a sugerat râzând:
  - Și dacă prindeți cu adevărat bărbați? A fost atât de grozav!
  Veronica a răspuns aspru:
  - Femeile sunt împodobite cu modestie, nu cu hărțuire arogantă!
  Victoria clătină negativ din cap de foc. Ea și-a plesnit picioarele goale și a lătrat:
  - Nu! Pur și simplu nu există plăcere mai mare, să-și aleagă ea însăși un bărbat și să o târască în pat. Diavolul cu părul roșu și-a scuturat buclele roșii aramii și a continuat. - Asta e să fii întins în tufișuri de dragul plăcerii și să nu mergi pe culoar.
  Veronica spuse cu severitate:
  - Sexul fără motiv este un semn de prost! - Si adaugat. - Acest lucru este contrar normelor moralei comuniste!
  Victoria nu a fost de acord:
  - a spus însuși Lenin - soțiile ar trebui să fie comune!
  Natasha a chicotit și a remarcat:
  - Ei bine, nu pot spune că m-am aruncat așa în bărbați, dar e frumos să joc un rol activ! Dacă îți place singur să alegi pentru cine să lovești! Dar din partea noastră nu se ajunge la asta.
  Victoria dădu din cap în semn de acord.
  - Da, avem doar fete... Dar poți să treci peste gard! - Ciripit fata cu mare placere. - Țărani, mujici... Oamenii noștri se târăsc cu râvnă pe burtă!
  Veronica clătină negativ din cap.
  - Nu, Lenin nu a spus asta niciodată!
  Natasha a exclamat în semn de protest:
  - Nu, exact așa a spus Vladimir Ilici! În comunism, totul va fi în comun, inclusiv soțiile!
  Victoria a chicotit și a mormăit:
  - Femeile sunt bune... Bărbații sunt și mai buni! Eh, să fiu capturat, să fiu violat acolo de o întreagă companie.
  Fetele au râs la unison. Iar Victoria, rânjind, a adăugat:
  - Și apoi l-au bătut cu patul puștii! Și călcâiele ar fi puse pe foc cu flacără moale și stropite cu corbit!
  Natasha a dat cu piciorul cu piciorul gol și a guturat:
  - Tocurile sunt incantate cand sunt batute cu bambus! Aici, în China, fetele și băieții erau bătuți cu bețe în tălpile goale. Și le-a plăcut!
  Victoria a cântat cu plăcere:
  - Ce tortură la Hollywood! Doar kats, nu oameni!
  Veronica a remarcat cu înțelepciune:
  - Aici vei merge în iad... Vei fi chinuit, iar călcâiele tale vor fi arse nu numai cu bambus, ci și cu fierul înroșit!
  Natasha a cântat, strângând pumnii strâns:
  - Corb negru la următoarea poartă!
  Victoria, scuturându-și sânii goi, cu sfârcurile stacojii, a continuat:
  - Leagăn, cătușe, gura ruptă!
  Oksana, ai cărei sâni sunt și ei goi și scuturându-și șoldurile, a răspuns:
  - De câte ori după luptă capul meu!
  Veronica a susținut impulsul, călcându-și picioarele goale:
  - Din blocul aglomerat am zburat unde ....
  Natasha urlă furioasă, scuturându-și sânii goi:
  - Unde este Patria! Lasă-i să țipe urât!
  Victoria a bătut și a țipat, răsucindu-și șoldurile, abia acoperite de chiloți transparenți:
  - Și ne place de ea, chiar dacă nu este frumoasă!
  Oksana șuieră, smucindu-și genunchii bronzați goi:
  - Nenorociți de încredere!
  Veronica a spus oftat:
  - Suntem polițiști de frontieră sovietici. Și vorbim ca niște curve de gard. Este posibil...
  Victoria a cântat ca răspuns:
  - Mulțumesc Stalin-lider! Pentru ochi proști, goali! Pentru faptul că suntem ca un păduchi, nu poți trăi!
  Natasha l-a amenințat cu pumnul pe diavolul roșu:
  - Nu, tu nu ogar! Vei fi într-o secțiune specială!
  Victoria a spus cu încredere:
  - În curând nemții vor veni la Moscova... Și deja Stalin va fi luat într-o cușcă!
  Oksana a chicotit și a obiectat:
  Crezi că rezultatul războiului este o concluzie dinainte?
  Victoria a răspuns destul de serios:
  - Cum altfel? Hitler are mai mult de jumătate din lume sub ocupație, plus Japonia și coloniile ei. - Fata și-a bătut cu furie piciorul grațios și gol. - Și nici măcar nu avem tancuri decente! Seria KV este o parodie a mașinilor. T-34 este clar prea mic. Dar un rezervor normal nu a fost creat! Și obuzele care străpung armura vor fi mai rele decât cele germane!
  Natasha a oftat din greu și a gâlgâit:
  - Trebuie să fim de acord cu asta! Din păcate, tancurile noastre sunt încă atât de imperfecte. Dar KV? Da, se sparg...
  Fetele au tăcut și le-a scăzut jocul.
  Într-adevăr, deja primele ore de război au arătat că T-34-76 nu are o cutie de viteze complet fiabilă, și cu atât mai mult seria KV. Și ceea ce este urât, cu cât rezervorul este mai greu, cu atât este mai slab adaptat la mișcare. Și armura frontală de 200 mm nu este suficientă pentru a ține nici măcar obuzele tunului Panther-2 de 88 mm și nu pe cea a lui E-50.
  După cum sa dovedit în mod neașteptat, mașinile germane sunt cu un ordin de mărime mai puternice în blindajul frontal și capacitatea de a primi o lovitură. Și tehnologia sovietică eșuează în mod clar.
  Cu toate acestea, în istoria reală, nemții au câștigat chiar în primele ore și zile. Dar nu aveau un astfel de număr de tancuri și avioane și avioane cu reacție formidabile. Și nu erau mașini mai grele de douăzeci și două de tone. În general, germanii s-au dovedit a fi surprinzător de slabi în anul patruzeci și unu. Și, în același timp, ceea ce este ciudat a fost înfrângerea unui adversar mai puternic. Si acum? Toate atuurile naziștilor: experiență de luptă, mobilitate mai bună a trupelor, capacitatea de a sparge în apărare - s-au intensificat. Și Fuhrer-ul nu este trei mii și jumătate de tancuri ușoare și welter, ci zece mii de grele. Și avioane cu reacție, care, în principiu, elice nu este un rival.
  Și Armata Roșie este încă mai bine pregătită să atace decât să se apere. Și ei i-au învățat pe soldați să bată inamicul pe propriul său teritoriu, și să nu-l apere pe al său. Desigur, unele lucruri s-au mai bine. Linia Molotov a fost finalizată. Acesta este deja un plus. Linia defensivă în ceea ce privește inginerie este mult mai puternică decât în anul patruzeci și unu.
  În plus, trupele sunt încă mai bine mobilizate decât în istoria reală. Și pregătit să respingă lovitura. Dar totuși antrenamentul în apărare nu este foarte bun. Spiritul nu este prea ofensator. Aviația trece sincer. Iar nivelul de pregătire al piloților nu poate fi comparat cu cel german. Dar Fritz au o experiență atât de colosală.
  Echilibrul de putere este mult mai rău decât în anul patruzeci și unu. Atunci URSS a avut de patru ori mai multe tancuri și avioane și totuși a căzut. Si acum? Acum nemții au un avantaj calitativ și cantitativ. Mai mult, în tancuri, calitatea este oh, cât de vizibilă de partea naziștilor. Da, și aviație.
  Poate de aceea cele patru fete sunt atât de pesimiste.
  Războinicii nu încep deloc.
  Natasha, călcând pe rădăcinile copacilor și simțind o furnicătură în picioarele goale, observă:
  - Ne-am arătat spatele inamicilor! Sau poate ar fi mai bine să te ridici și să mori cu demnitate!
  Victoria clătină din capul roșu.
  Ce ne va schimba moartea? Numai naziștii se vor lăuda cu o nouă victorie!
  Veronica a fost de acord:
  - Dreapta! Moartea noastră va adăuga doar lauri fasciști! Și ar trebui să iei cele mai noi arme și să te lupți cu naziștii.
  Oksana a remarcat cu scepticism:
  - Dar ca? Împotriva lui E-50, fără arme!
  . CAPITOLUL 3
  Fetele au tăcut... Și într-adevăr, ce fel de rezervor este E-50? O mașină cu un aspect dens, sub doi metri și unghiuri mari de înclinare a armurii. Un fel de perfecțiune în construcția tancurilor.
  O nouă generație de mașini cu stabilizator hidraulic pentru pistol. Și armura este înclinată și părțile laterale, și fruntea și pupa. Tip ghemuit. În principiu, punctul slab este fundul carenei, dacă te bagi între role. Dar și acest lucru trebuie știut. În plus, germanii atârnă de omizi și ecrane - oferind protecție dublă.
  Așa că Fritz a obținut tancul optim, pe care SU-100, încă un pistol autopropulsat rar, nu l-a putut lua.
  În timpul bombardării pozițiilor sovietice, s-au folosit tunuri cu gaz și bombardiere.
  Dar acum, avioanele de atac au zburat peste fete. Ei au amenințat clar că vor îngropa frumusețile.
  Dacă le-ar putea vedea, desigur.
  Natasha, dezvăluindu-și fața, a spus:
  - Suntem cu toții femei cățea - Fuhrer-ul nu e cool!
  Și din nou a trimis un rânjet către naziști.
  Victoria a remarcat logic și plin de duh:
  - Nu este primul luptător, nici măcar al doilea!
  Oksana a remarcat serios:
  - Un "Panther" -2 la bord este destul de posibil de luat. Are doar 82 mm de armură sub o pantă ușoară. Nu va fi o problemă pentru noi!
  Veronica a chicotit și a sugerat:
  - Poate putem face un astfel de tanc...
  Fetele mergeau de câteva ore fără să se oprească. Timpul a trecut de amiază. Poți să te oprești și să mănânci. Oamenii din URSS nu au trăit prea ușor, dar situația din economie s-a îmbunătățit. Unele dintre mărfuri au fost vândute la prețuri de rație foarte mici, altele la prețuri comerciale mari.
  Cel de-al treilea plan cincinal din 1938-1942 a fost chiar peste îndeplinit formal. Acest lucru s-a realizat, însă, prin creșterea duratei zilei de lucru și pedepse draconice pentru absenteism. Cu atât mai formal, primele două planuri cincinale au fost supraîmplinite, dar de fapt nu este cazul. Nivelul ridicat al inflației a făcut posibilă manipularea statisticilor.
  Dar țara s-a dezvoltat destul de repede. Poate nu la fel de repede ca conform statisticilor oficiale, dar... Cifrele erau în creștere. Se construiau fabrici, producția a crescut mai ales în inginerie mecanică. Ax și arme crescute.
  Agricultură adăugată. După declinul inițial cauzat de colectivizare, fermele colective au început să funcționeze. S-au produs tot mai multe tractoare, îngrășăminte și diverse unelte. Fermele colective au crescut treptat. Al patrulea plan cincinal a fost planificat puțin mai modest, pentru că cu cât nivelul era mai ridicat. Cu atât este mai dificil să ridici acest nivel! Dar cei patruzeci și trei și patruzeci și patru de ani au decurs, cel puțin oficial, conform planului. Sau chiar puțin înainte. Orele suplimentare au fost, de asemenea, încurajate activ. și diverse tipuri de împrumuturi.
  Agricultura a adăugat puțin mai mult, iar acest lucru a făcut posibilă înghețarea prețurilor rațiilor alimentare și creșterea limitei de eliberare a alimentelor. Salariile au crescut puțin.
  Desigur, în URSS, nu totul este la fel de perfect ca pe ecranele de film, dar viața a devenit treptat mai bună. Au apărut bicicletele și chiar în al patruzeci și patrulea an primele televizoare alb-negru. Au filmat și primul film color despre Stalin, desigur. Mașina "Moskvich" a fost lansată în serie. S-a adăugat producția de conserve și dulciuri, produse de cofetărie. A apărut la vânzare și frigidere pe amoniac.
  Adică în URSS au fost schimbări în bine. Iar NKVD-ul nu a mai fost la fel de răspândit ca în anul treizeci și șapte și treizeci și opt. Desigur, oamenii nu voiau război. Și nemților le era frică.
  URSS avea deja o industrie grea foarte dezvoltată și o inginerie mecanică. Dar deocamdată nu au avut timp să umple armata cu mașini. Deși, desigur, față de anul patruzeci și unu, echipamentul a crescut cu un ordin de mărime. Și dimensiunea armatei în sine a ajuns la unsprezece milioane - de două ori mai multe decât în cea patruzeci și unu. Și economia se lupta să țină pasul.
  Stalin a reușit să creeze o industrie puternică, dar Fuhrer-ul a câștigat prea mult și nu a fost posibil să avem de-a face cu el. Resursele s-au dovedit a fi complet incomparabile.
  Dar o tocană bună era deja produsă în URSS. Și fetele l-au mâncat cu plăcere, alături de ceapă și pâine.
  Natasha remarcă furioasă, mestecând carne:
  - Ei bine, de ce nu a plecat încă Fuhrer-ul în Japonia! Și vino la noi!
  Victoria, trântindu-și piciorul gol cu putere, a răspuns:
  - Prostia de nepătruns!
  Oksana a sugerat:
  - Cred că Fritz ne subestimează! Dar, în realitate, trebuie să facem bucăți tot acest pachet al lui Hitler!
  Veronica a spus oftat:
  - Nu am avut noroc... Deși războiul ar fi putut începe în patruzeci și unu. Astea erau zvonurile pe atunci!
  Victoria dădu din cap în acord și își scutură pieptul gol, șuierând:
  - Probabil că da! Dar se pare că Iugoslavia și succesele Marii Britanii împotriva Italiei au încurcat planurile lui Hitler. Dar, de fapt, chiar i-a beneficiat pe Fritz.
  Natasha a zdrobit furnica cu degetele goale ale picioarelor grațioase și a dat din cap în semn de acord:
  - Cu siguranță! În anul patruzeci și unu, cel de-al treilea Reich, fără tancuri grele și artilerie de rachete, ar fi complet în siguranță pentru noi. L-am fi îndrăznit... Și așa Fritz a ridicat ștacheta.
  Fata oftă din greu.
  Victoria se uită la Natasha. Pe sânii ei goi, elastici și gândul: "totuși, ce frumusețe", ce grozav ar fi să o mângâi. Dar ea nu a spus-o cu voce tare - este cu adevărat indecent.
  Veronica a remarcat logic:
  - Istoria nu are o dispoziție conjunctivă... Dar, în general, ar fi mai bine să lovești în al patruzecilea an, când naziștii au înaintat asupra Franței. Atunci momentul - mai convenabil nu se întâmplă!
  Victoria pufni dispreţuitor.
  - Și rupe pactul? Stalin nu va fi de acord cu asta! Și-a dat cuvântul de onoare să nu atace!
  Natasha a râs și a remarcat:
  - O, ce nobili suntem!
  Fetele și-au terminat pâinea, tocanita și ceapa. Au băut lapte acru din baloane. Am mers mai departe.
  Undeva se auzea zumzetul motoarelor. Tancurile germane se mișcau. Printre acestea se numără cel mai mare E-100. Speer a reușit să respingă exemplare mai masive. Dar într-adevăr, de ce un tanc are nevoie de două butoaie? Este mai bine să faci două rezervoare mai ușoare cu butoaie diferite decât unul cu două, dar grele.
  E-100 este, de asemenea, scos din producție, dar încă mai poate fi găsit în serie. Mai mult, Hitler iubește și mastodontii și a ordonat să păstreze întreaga serie de la E-5 la E-100.
  Mașină E-75 destul de masivă, cu 128 mm și o greutate de optzeci de tone. Unificat cu E-50 în armură. Nu este cel mai bun model, practic va fi și mai rău. "Leul Regal" cu un tun de 210 mm și cântărind o sută de tone.
  Fetele s-au cățărat într-un pin înalt și se uită la rezervoare. "Leul Regal" datorită motorului de 1800 de cai putere, un mastodon destul de puternic și agil. E-100 este, de asemenea, echipat cu un motor puternic. Shturmlev este de asemenea în mișcare, cu un lansator de rachete puternic de 500 de milimetri. Este una dintre cele mai eficiente mașini inovatoare.
  Soarta tancului Lev în sine a fost ambiguă. A apărut în fața "Panterei" și a reușit să lupte în Suedia, Elveția și în timpul debarcării în Marea Britanie.
  Hitler a cucerit atât Elveția, cât și Suedia, a impus acorduri de aservire Spaniei și Portugaliei. Aceștia au fost forțați să-și abandoneze moneda națională și să adopte marca. Cazând astfel sub influența capitalului german.
  Tancul "Leul" trebuia folosit împotriva Americii. Dar o mașină prea grea, cu o armă de tragere insuficient de rapidă, nu se potrivea armatei. Preferința a fost acordată mai multor "Panther" -2. Acest vehicul a mulțumit armata cu armele sale, iar performanța de conducere, și în special armura frontală, sunt mai mult decât demne. "Panther" -2 a devenit tancul victoriei în războiul cu Statele Unite. Iar "Leul" a fost folosit extrem de rar. Nici "Tigerul" nu era un tanc foarte productiv, abia având timp să se aprindă în luptele de la sfârșitul celui de-al patruzeci și doi de ani. Iar "Tigrul" -2 este depășit, abia având timp să apară. "Panther" -2 modernizat, cu o greutate de cincizeci de tone, nu era inferior lui "Tigr" -2 la protecție și armament, și era superioară la performanță de conducere cu o greutate cu optsprezece tone mai puțin.
  Practica de luptă a arătat că "Panther" -2 este semnificativ superior "Sherman" în calitățile de luptă, lovind acest vehicul de la o distanță lungă, până la trei kilometri și jumătate, și este practic impenetrabil în frunte și numai la aproape. raza este vulnerabilă în lateral. Și acesta este departe de a fi cazul tuturor modelelor Sherman.
  America a pierdut în fața avioanelor cu reacție germane și a Pantherelor, precum și a anterioară E-25 - un tun unic autopropulsat, înalt de doar un metru și jumătate.
  SUA au capitulat...
  Natasha și-a mângâiat propriul mamelon de căpșuni. Și cu un zâmbet radiant, ea a spus:
  - Eu tu! El, ea - împreună toată țara!
  Victoria a susținut:
  - Împreună o familie prietenoasă! Într-un cuvânt, suntem o sută de mii de eu!
  Oksana chicoti și, arătând spre mastodonti, remarcă:
  - Tank "E" este foarte scurt și ghemuit. Va fi greu să-l prinzi.
  Veronica șuieră tristă:
  - Dumnezeu să ne binecuvânteze!
  Natasha a chicotit și a ciripit:
  - In America pentru toata tara, in America pentru toata tara, in America pentru toata tara - sansele sunt egale!
  Fiery Victoria chicotește și răcnește:
  - Oportunitățile sunt egale pentru diferitele pături ale societății!
  Si cum vrei tu. Și dinții ei sunt frumoși așa cum arată.
  Oksana a comentat:
  - Când germanii se vor desprinde, le va fi foarte rău din bazele lor de aprovizionare!
  Veronica a chicotit și a sugerat:
  Să ne rugăm atunci!
  Natasha pufni disprețuitor și clătină din cap.
  - Nu! Suntem membri Komsomol, ceea ce înseamnă că suntem atei!
  Victoria a avertizat agresiv:
  - Și în general sunt un ateu militant! Și nu există Dumnezeu - acesta este un fapt medical!
  Veronica a remarcat cu prudență:
  Dar nu poți dovedi!
  Victoria și-a fulgerat cu agresivitate ochii de smarald ca răspuns. Și șuieră cu un rânjet:
  - Eu pot! Dacă există un Dumnezeu, atunci el trebuie să fie responsabil. Înseamnă să ai grijă de oameni. - Fata cu părul roșu a lovit agresiv trunchiul de pin cu piciorul gol. - Este posibil să ne imaginăm o minte cosmică fenomenală căreia nu i-ar păsa de crearea ei!
  Natasha a confirmat cu ușurință:
  - Asta e! La urma urmei, noi suntem pentru Dumnezeu așa cum sunt copiii pentru Tatăl și Lui nu-i pasă de noi!
  Veronica a remarcat cu prudență:
  Dar chiar și un tată grijuliu își pedepsește copiii...
  Natasha a chicotit ca răspuns.
  - Dar nu-i desfigura!
  Victoria remarcă furioasă:
  - Există într-adevăr metode ciudate de a crește în Dumnezeul tău! El, de exemplu, a luat și a înecat toată omenirea și chiar animale nevinovate. Se pune întrebarea, ce fel de metode fasciste?
  Oksana a adăugat zâmbind:
  - Și, în general, chin etern în iad... Acesta este, de asemenea, o exagerare evidentă, deoarece nicio metodă de justiție nu poate justifica tortura!
  Veronica și-a întins mâinile încurcată și a spus cu un oftat:
  - De asemenea, cred că potopul lui Noah este exagerat. Dar Pământul a fost plin de păcat înaintea ochilor lui Dumnezeu...
  Victoria a râs:
  - Da, copiii au început să facă farse. Tata a luat o mitralieră și i-a împușcat pe cei care zguduiau, lăsându-i doar pe cei care stăteau mai liniștiți decât apa, sub iarbă. Roșcata și-a dezvăluit dinții mari. - Aşa se obţine analogia!
  Veronica a ridicat din umeri și a spus încet:
  - Nu sunt preot pentru a da răspunsuri la astfel de întrebări. Dar cred că Dumnezeu a avut motive pentru asta.
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Da... Dintr-un motiv au căzut fără motiv, doar că i-au văzut pe toți de parcă ar fi dispărut!
  Natasha a sugerat:
  - Poate că Biblia este doar un basm evreiesc. De ce să credem în ea?
  Oksana și-a exprimat părerea:
  - Trebuie, în orice caz, să-ţi păstrezi onoarea. Și nu conta prea mult pe un paradis postum!
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Da... Preoților le place să spună povești! Și nu foarte atractiv!
  Veronica remarcă încet:
  - Dar Iisus Hristos este o imagine destul de atractivă!
  Victoria a chicotit și a clătinat din cap.
  - Nu m-aș căsători cu un asemenea pacifist!
  Natasha a chicotit și a remarcat:
  - Da, un om trebuie să se apere... Și ce ne învață Biblia? Te-au lovit pe obrazul drept - întoarce-te la stânga!
  a vrut să spună Veronica, dar era clar stânjenită. Și apoi Victoria a pus-o:
  - O moralitate cu adevărat ciudată. Fie Dumnezeu ne învață să iubim dușmanii, fie îneacă toată omenirea deodată. Și cum poate fi explicat acest lucru?
  Natasha și-a răspuns singură:
  - Cred că Biblia a fost scrisă de vizionari talentați!
  Veronica s-a opus languiv la acest lucru:
  - Oricine se uită la ea... Dar altfel decât existența lui Dumnezeu este imposibil de explicat apariția Universului. - Atunci fata s-a înveselit. Și-a trecut piciorul gol și dăltuit de-a lungul scoarței și a continuat. - Orice s-ar putea spune, dar este imposibil să găsești sau să inventezi o versiune mai convingătoare a originii Universului, cu excepția modului în care a creat-o Dumnezeu!
  Natasha a ridicat din umeri și a întrebat:
  - Și cauza principală a apariției lui Dumnezeu?
  Veronica oftă și răspunse, pierzându-și încrederea:
  - Aceasta este deja o axiomă... Ar trebui să fie acceptat prin credință că Dumnezeu există. Și că a existat pentru totdeauna și nu are o primă cauză.
  Natasha clătină negativ din cap.
  - Acceptați prin credință pre-eternitatea lui Dumnezeu? Dar pot oferi să accept prin credință eternitatea universului, dar fără Atotputernicul...
  Veronica a remarcat logic:
  - Pare un alogism. Cum este această materie eternă și de unde a venit?
  Victoria a replicat imediat:
  - Și ce este logic - Dumnezeu este etern... Și de unde a venit!? Cu atât mai imediat atotputernic și omniscient?
  Veronica a răspuns cu disperare:
  - A existat dintotdeauna... O acceptăm prin credință! Și cum este posibil acest lucru - de neînțeles!
  Natasha a remarcat:
  "Într-adevăr, suntem pe picior de egalitate aici. Materia trebuia să apară cumva. Și de neconceput se întâmplă. - Fata zâmbi și notă cu încredere. - Dar totuși, întrebarea de ce există atât de mult rău pe pământ rămâne deschisă.
  De fapt, sunt multe de discutat...
  În orice caz, naziștilor li s-au opus forțe tehnice mai mici, mai puțin experimentate și mai proaste.
  Dacă în istoria reală în anul patruzeci și unu URSS avea un avantaj de patru ori la tancuri, cu vehicule de mai bună calitate, acum germanii au deja mai mulți mastodonti și sunt mai eficienți. Și nemții au avioane cu reacție și, de asemenea, mai multe ca număr și calitate. În istoria reală, URSS avea de patru ori mai multe avioane. Adevărat, poate că calitatea este de partea Luftwaffe. Mașinile învechite erau inferioare celor germane. Și cele mai noi nu erau, de asemenea, clare. Dar acum germanii au deja avioane cu reacție, cu care aeronavele cu elice sovietice nu sunt rivale.
  Desigur, au reușit să dezgroape linii de apărare, dar pregătirea este destul de slabă. Totuși, Armata Roșie are o natură predominant ofensivă. Un plus este că germanii nu au putut lua trupele prin surprindere. Dar dezavantajul este că au un avantaj cantitativ în toate și chiar mai multă experiență de luptă reală decât în cele patruzeci și unu.
  Plus încă înțelege numărul de forțe. Și este atât de greu să rezist. În anul patruzeci și unu al URSS, după mobilizare, a depășit Wehrmacht-ul ca număr, dar a fost inferioară în calitatea infanteriei și a mobilității generale. Acum, în detrimentul calității, nu totul este clar. Există multe divizii coloniale în Wehrmacht, nu prea pregătite pentru luptă. Dar, pe de altă parte, o elice de asalt MP-44 bună și o mulțime de echipamente. Și pe această planetă, inamicul a devenit și mai puternic. URSS, desigur, a adăugat și ea, dar nu atât.
  Aproape întreaga lume este împotriva Rusiei. Și aici șansele sunt mult mai mici decât în patruzeci și unu.
  Albina, după ce a doborât mai multe avioane, a observat:
  - Aici treieram, treieram, dar malurile nu se văd...
  Alvina a râs și a răspuns:
  - Ne apropiem deja de Nipru și va fi o bătălie mare...
  Războinicii în bikini și-au continuat înaintarea. Naziștii au ocolit Cetatea Brest și au astupat cazanul. Tancul E-50, se deplasează în direcția est.
  Gerda a cântat cu entuziasm:
  - Sunt o fată atât de cool! Spărg toți dușmanii ca niște țurțuri... Și în frig, desculț, cu îndrăzneală, că până și scântei îmi curg de sub picioare!
  Charlotte a chicotit, a lovit un treizeci și patru în corp și a exclamat entuziasmată:
  - Nu există niciun motiv să te îndoiești de Patria Mamă! Războinicii sunt mai duri decât bărbații!
  De asemenea, Christina a apăsat butonul cu piciorul gol și a trădat cu furie, dărâmând tunul sovietic. Deci până și portbagajul s-a desprins:
  - Veniturile sunt mari ca vârfurile de munte!
  Magda și-a tras cu tunul unul câte unul. Era de 105 mm și letal în ultima modificare, era destul de rapid, trăgând zece focuri pe minut.
  Fata și-a apăsat degetele goale și a șoptit:
  - Procent în linia viitorului dat...
  Gerda a lovit tancul sovietic, a zdrobit armura și a strigat:
  - Vei vedea singur!
  Ea a bătut și Charlotte, folosind degetele goale de la picioare, cu un vuiet sălbatic și frenetic:
  - Patria este acum mai aproape de noi!
  Christina a tras și ea, folosind degetele picioarelor goale și bronzate, scoțând:
  - Salută soarele cu noi!
  Magda bătu și ea și își apăsă călcâiul gol. Ea a spart tunul sovietic în fragmente plutitoare, cântând:
  - Patria este cea mai puternică!
  Și războinicii vor răcni ca bivolii în abator. Patru este foarte pasionat de bărbați. Chiar le convine. De ce nu? Sunt atât de frumoși și agresivi. Și iubitor. Și omul este un câine, doar fă semn. Și vei avea totul, inclusiv bani. Și aceste femei sunt fizic foarte puternice. Și ei digeră perfecțiunea masculină cu un temperament nebun. Și plăcere constantă.
  Nu este nevoie să aștepți un an întreg pentru un bărbat - și totuși un orgasm te va găsi!
  Gerda a luat-o și a răcnit, trăgând în sovieticii treizeci și patru și dărâmând turnul:
  - Sunt un adevărat cavaler al anihilării!
  Christina și-a scos limba și a țipat amenințător:
  - Și zâmbetul meu este ca al unei pantere!
  Charlotte a vorbit agresiv, scuturând pumnul și împingând joystick-ul cu degetele goale de la picioare.
  Și urmează schimbări mari!
  Magda a ciripit și a țipat:
  - Suntem întruchiparea heterelor!
  Gerda a chicotit și a răspuns:
  - Ce bine este când mâinile unor tineri frumoși te mângâie!
  Și fata și-a imaginat cum palmele ei lăbușeau la sfârcurile de căpșuni. Este într-adevăr atât de minunat. Și gâdilat și incitant. Și foarte drăguț.
  Gerda a tras în SU-85 sovietic. Ea a izbit mașina și a ciripit, lovindu-și picioarele goale pe armură:
  - Ah, doamnelor de stejar, doamnelor de stejar!
  confirmă agresiv Charlotte, umflându-și obrajii și scuturându-și sânii plini.
  - Duba! Stejar! Doamnelor Duba!
  Și cum o va lua și va râde... De parcă ar suna clopotele. Și vocea lui este atât de strălucitoare.
  Iar victima ei a fost un pistol rusesc de 76 de milimetri. Armele sunt destul de arhaice.
  Christina a chicotit și a țipat:
  - Voi urlă și voi sparge!
  Și cu degetele goale, a îndreptat și un proiectil către o mașină inamică.
  Ce frumoasa este. Aurul și cuprul sunt grozave!
  Magda este complet aurie, cântă cu entuziasm:
  - Gurda încă plânge...
  Apoi s-a întors în jurul sovieticilor treizeci și patru și a continuat să cânte cu tristețe.
  - E străină la Berlin!
  Gerda ciripit drept răspuns. A apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a doborât un obuzier sovietic.
  - Berlinul este capitala lumii!
  Charlotte a mormăit cu aplomb ca răspuns:
  - Și Londra este capitala Parisului!
  Și cuie pe T-26 sovietic. Mașina, deși nu este mare, este considerată și un rezervor.
  Christina a luat-o și a dat-o, învârtind bicicleta cu picioarele goale:
  - Și Parisul este capitala Romei!
  Apoi, de îndată ce râde... Și cu ochi de smarald va găuri prin toți războinicii la rând. Și rânjește în același timp și strălucește cu dinții. Dar cât de cât va lua și va lovi tancurile sovietice. Va demola jumătate din turn la cele treizeci și patru.
  Și după ea, Magda o va lua și o va aprinde cu o grenadă. Adică un proiectil. Conform SU-76. Deja în mod evident o mașină învechită, dar încă listată.
  Și a ciripit:
  - Și Roma este capitala Miami!
  E chiar amuzant. Dar fetele s-au lăsat prea luate. Nu au observat cum câțiva soldați ai armatei sovietice s-au târât până la ei cu mănunchiuri de grenade antitanc și au aruncat în aer șinele. Și cum va dura și va exploda. Rolele au explodat și E-50 și-a pierdut mobilitatea.
  Ei bine, ce se întâmplă...
  Naziștii au o mulțime de tancuri și sunt mult mai avansati decât cei sovietici. Și au echipaje mai experimentate.
  Desigur, sunt mulți soldați străini, ceea ce creează unele probleme, dar nu este înfricoșător. Dar numărul trupelor este foarte mare. Și nu poți argumenta împotriva ei.
  Numărul din anul patruzeci și unu nu a fost suficient pentru Fritz. Erau mai ales puține tancuri. Și asta i-a împiedicat să lupte.
  Albina și Alvina în avioanele de atac au turnat bombe asupra inamicului. Armata Roșie, sub loviturile lor, s-a cutremurat și a pierit.
  Albina, aruncând un alt dar al morții, scârțâi:
  - Pentru schimbări decisive și victorie!
  Alvina confirmă cu ușurință, trăgând apăsând degetele goale de la picioare pe butoanele joystick-ului:
  - Pentru faptul că au zburat din picioare de la succesele celui de-al Treilea Reich.
  Piloții germani Gertrude și Adala, plesnind din picioarele goale, s-au urcat într-un XE-328 cu două locuri, într-o mașină cu reacție - acesta este un monstru cu zece pistoale cu aer comprimat.
  Tocmai trecuse ploaia și fetele lăsaseră urme grațioase, foarte clare, ale picioarelor goale.
  Erau atât de seducătoare, încât adolescenții care serveau pe aerodrom au devorat cu lăcomie urmele pașilor goale cu ochii, și chiar și băieții au început să crească perfecțiunea. În general, au fost mulți piloți - luptele au arătat că femeile, în condiții egale, au o rată de supraviețuire de două ori mai mare decât bărbații. Și asta înseamnă că sunt eficiente. Și Hitler, bineînțeles, nu este o persoană care să fie milă de nimeni.
  În al Treilea Reich însuși, poligamia a fost introdusă oficial - dreptul la patru soții. Acest lucru este foarte practic. Dar nu prea se potrivește tradițiilor creștine. Nu e de mirare că fascismul caută o nouă formă de religie. Hitler insistă să fie monoteism, dar atât de special - cu un panteon de zei păgâni, vechi germani. Desigur, Hitler însuși în acest panteon este plasat mai presus de toate ca mesager și mesager al Zeului Prea Înalt.
  Deci, Führer-ului, desigur, îi place foarte mult să se cultive.
  Gertrude și Adala își lansează aeronava de atac multifuncțională spre cer, care poate juca și rolul unui luptător.
  Războinicii sunt foarte încrezători. Rușii nu au avioane cu reacție și este puțin probabil ca aceștia să poată rezista asaltului tigrelor cerului.
  Gertrude mârâi:
  - Sunt un cavaler al unui pârâu aprins...
  Adala confirmă cu entuziasm, dezvăluind dinții:
  - Și îi voi face șah mat pe toată lumea!
  Fetele au râs. Și-au apăsat călcâiele goale pe pedale și au învârtit aeronava de atac cu reacție.
  Era încă întuneric, dar deja se vedea o dâră de lumină în est. Fetele fluierau... Întinderile Rusiei pluteau deja sub ele. Femeile războinice au chicotit și și-au făcut cu ochiul. Sunt atât de extravagante și frumoase.
  Aici mașinile sovietice decolează spre ei. Șurubul Yak-9 este poate cea mai produsă mașină în masă dintre cele mai recente versiuni. Nu prea înarmat, dar relativ ieftin și cu armură mică. MIG-5, mai rapid, cu mitraliere. MIG-3 este un model anterior. LAGG-7 este probabil cea mai rapidă și mai înarmată pasăre. În ultima modificare, există până la trei tunuri de 20 mm.
  Dar toate acestea sunt mașini cu elice - avioanele cu reacție nu au fost create. Și nemții se simt foarte încrezători.
  Gertrude trage zece tunuri cu aer. Au lovit 30 mm și două tunuri de 37 mm. Se repezi ca un vârtej de foc prin avioanele sovietice. Cu toate acestea, piloții roșii încearcă să se eschiveze și să treacă la coadă.
  Adala manevrează în acest moment. Nu poți lua o mașină germană cu cap, dar a intrat în cozi este greoi. Pentru URSS, atacul nu este neașteptat. Tunurile antiaeriene au fost deja lansate. Obuzele explodate strălucesc în întuneric.
  Nemții se confruntă cu o anumită nervozitate. Se părea că au văzut deja atât de multe încât nimic nu te-ar surprinde, dar... piloții sovietici sunt curajoși și nu se tem de pierderi. Nimic care să-i sperie. Dar experiența nu este suficientă. Avionul german iese ușor din scufundare și doboară mașina sovietică. Mai rupe unul în bucăți.
  Puterea armelor germane este foarte mare. Aceasta este o componentă în care Fritz au un avantaj enorm față de Rusia. Dar viteza naziștilor este colosală.
  Adala accelerează și iese înainte. Și Gertrude trage cu rachete în inamic. Sfatul este primit de dinți. Unele muniții sunt îndreptate către căldură sau sunet.
  Adala șoptește:
  Nu ne vor ucide!
  Fetele își învârt mașina... Încearcă să fie cool. Și apoi un vânător sovietic lovește un avion de atac german din apropiere. Și cum începe să se rupă și să se despartă. Atât cerul, cât și aerul.
  Gertrude a șoptit:
  - Moarte nebună!
  Războinicii erau în mod clar confuzi și pot fi izbiți așa.
  . CAPITOLUL 4
  O lovitură teribilă a căzut asupra pașnicului Vladivostok (în Orientul Îndepărtat, legea marțială nu a fost introdusă). Majoritatea navelor Flotei Pacificului au fost dezarmate în porturi, mulți marinari au fost de asemenea transferați pe frontul de vest. Pe de o parte, erau așteptate atacurile Țării Soarelui Răsare, dar în practică s-a dovedit că nu erau așteptate. Generalul Yamamoto a pariat pe o lovitură simultană cu toate forțele care puteau fi folosite. America, fiind relativ rapid învinsă, nu a avut timp să scufunde marea majoritate a marinei japoneze, navele de luptă reprezentand o putere deosebit de formidabilă.
  Căpitanul de prim rang, Vasilcikov, chiar la această oră dinainte de zori, juca cărți cu alți ofițeri ai flotei. Băieții erau încă destul de tineri, au fost lăsați aici pentru a se asigura că navele nu putrezesc complet. Vasilcikov a fost singurul dintre ei care a simțit miros de praf de pușcă, a fost transferat din Leningrad din cauza necesității de a fi tratat pentru pneumonie severă, prins într-un oraș foarte înnorat. Căpitanul de prim rang, sau dacă a fost transferat în forțele terestre, colonelul, s-a bucurat de liniștea din Vladivostok, străzile sale înfloritoare. Iarna a trecut, aprilie a trecut cu bucurie, a fost minunat, cald, iunie nu a fost la mijloc, ci în zona tropicală. Ofițerii au băut puțin, votca bună din magazinul maritim, după standardele de astăzi (inflația de dinainte de război a depreciat rubla), este aproape mai ieftină decât laptele.
  Cu toate acestea, starea de spirit a fost stricată de vestea că următoarea rulotă cu tocană americană nu va veni, drept urmare gustarea a crescut de preț, iar în loc de frageda vițel texan a trebuit să mâncăm peștele deja plictisitor cu murături. . Ofițerii au încercat de mai multe ori să traducă conversația pe tema războiului și au cerut să vorbească despre anumite bătălii, dar Vasilcikov a rămas tăcut și a deviat conversația într-o parte. În cele din urmă, când în cele din urmă l-au prins, el a lătrat:
  - Te vor trimite pe front, așa că o vei recunoaște pe mama lui Kuz'kin. Înțelegeți că praful de pușcă nu miroase a parfum, ci a cadavre!
  Un locotenent de marină foarte tânăr (abia primise epoleți, după jumătate de an de studii, în care a intrat imediat de la școală) sări:
  - Asta ne lipsește! Femei! Femeie frumoasă! De ce stăm singuri, pentru că orașul este plin de fete singuratice.
  Băieții au aplaudat:
  - Desigur, hai să căutăm fete.
  Ofițerul a cântat o poveste de dragoste:
  - Ce bine este să te întinzi pe iarbă și ce delicios să mănânci! Aranjați o rearanjare în baie și sună fetele tinere!
  Vasilcikov a strigat la tineretul furios:
  - Afară este un stadier și fetele dorm după muncă grea! Nu toată lumea este suficient de norocoși să obțină un astfel de loc de hoți, fericiți când transpirația și sângele curg în jur.
  Ofițerul a tachinat:
  - Praful de pușcă nu miroase a spirite, ci a cadavre, doar pentru soldați, comandanții au măști de gaz cu filtru!
  Vasilcikov se încruntă.
  - Filosof! Spinoza tipică, rămâne doar să înveți cum să apeși trăgaciul cu limba! Și va fi: pah! Poală! Poală!
  Ofițerii au râs, până și geamurile au început să tremure. Vasilchikov a adăugat:
  - Limba ta este grozavă când mintea adversarului tău este mică!
  Ofițerul subaltern a mormăit:
  - Ajunge, hai să bem ceva!
  Restul luptătorilor au urlit:
  - Așa e, toarnă-l! Până în zori, bineînțeles, vom avea destulă vodcă, dar vor fi și gustări la naiba!
  Și apă de foc turnată în pahare! Da, așa că a început să fiarbă și să facă spumă, au răsunat cântece obscene, obscene.
  Ușa s-a deschis brusc și camera părea să fie lovită de un uragan. O fată înaltă și înflăcărată a sărit la ofițeri și a spart cu toată puterea un zid de cărămidă cu o sticlă de votcă neterminată. Fata a strigat:
  - Alcoolici și bocuri! Toată țara lucrează, sau se luptă, ești fericiți ca porcii. Am uitat de conștiință și onoare! Nu e de mirare că Lenin a spus: beția este cel mai rău dintre toate vicii, distructivitatea sa deosebită în domeniul public!
  Ofițerul subaltern era deja destul de beat, cu ochii miji și a țipat înapoi, apucând o sticlă goală:
  - Nenorociule pleacă de aici! Acum voi face!
  Fata s-a lovit pentru scurt timp de degetul cizmei sub genunchi. Lovitura părea ușoară, fără scop, dar tânărul urlă și se scufundă. Sticla a căzut și s-a rupt. Toată lumea a gâfâit, Vasilchikov a exclamat:
  - Da, acestea sunt semnele Annei Vedmakova, un pilot as în Spania și Finlanda. Are un păr legendar, de culoarea focului! Bun venit, lider de escadrilă...
  Vrăjitorul dădu din cap.
  - Sunt încă în gradul de major, iar primul as pilot a premiat steaua eroului URSS. Tocmai a ajuns cu avionul ei de luptă MIG-5. În timp ce restul escadronului se află pe frontul de est. Am fost instruit... Ei bine, nu este treaba ta că am fost instruit. În orice caz, am nevoie de distrugătorul tău să ridice imediat steagul american și să plece pe mare.
  Vasilchikov a fost surprins:
  - De ce al nostru?
  Ochii verzi ai Vrăjitorului străluciră.
  - Pentru că această mașină este fabricată în SUA. V-a fost livrat sub Lend-Lease, iar apoi urmați numai comenzile mele.
  Vasilcikov se strâmbă:
  - Colonelul se supune maiorului, ba chiar din alt departament. Ai autoritatea.
  Vedmakova a prezentat un document cu sigiliul NKVD și semnătura vicepreședintelui sediului central și a președintelui Consiliului Comisarilor Poporului, șeful poliției secrete - mareșalul Beria.
  - Înțeles! Și fără alte prelungiri, doar mă vei asculta! Ce se va întâmpla altfel, nu voi spune: nu ai cinci ani!
  Vasilcikov se înclină:
  - Bun! Distrugătorul este în mișcare, este necesar doar să ridicați marinarii din cazarmă și să porniți pe apă în două ore.
  Vedmakova l-a prins pe tânărul ofițer de păr, era cu un cap mai înaltă decât el și evident mai puternică:
  - Ce prost și ce bețiv! De ce ai o astfel de echipa desfiintata! Tipul ăsta seamănă mai degrabă cu un cabanier decât cu un ofițer. Poate pentru început, explodați-l bine, ca să iasă tot hameiul.
  Vasilcikov era stânjenit:
  - Acesta este Paşa Kolobkov. A fost trimis la cursuri direct de la Școala Suvorov, conform unui program prescurtat. Este încă destul de băiat, peste două luni ziua lui împlinește șaisprezece ani.
  Witcher se strâmbă:
  - Wow! La cincisprezece ani și deja ofițer! Asta face accelerația! Și nu știam că laptele primeau deja titluri.
  Vasilcikov ridică din umeri.
  - Pe frontul comunist, copiii cresc devreme! Mai mult, i s-a întâmplat o poveste, cum ar fi scris cea mai bună poveste despre apărarea fantastică a Moscovei, iar Jukov a remarcat acest lucru și l-a sfătuit să-l transfere de la cadeți la ofițeri.
  The Witcher s-a îmbunătățit:
  - Bun! Nu e rău că nu e prost, dar nu mai bea! Îl simt mirosul, iar nasul meu este ca un câine, imediat sub tribunal! De fapt, vei plăti pentru asta. Deja un bărbat de vârstă mijlocie, dar el însuși.
  Vasilcikov tuși:
  - De fapt, am treizeci și doi, dar am fost deja rănit de șase ori în Spania și Finlanda, așa că par bătrân...
  Vedmakova a vrut să spună ceva ca răspuns, când deodată un vuiet monstruos a rupt tăcerea dinainte de zori. Parcă cădeau din cer bolovani grei, geamul a izbucnit deodată. Cioburile de grindină au bătut pe masă și au aterizat chiar în mâinile și fețele ofițerilor beți. Witcher a strigat:
  - Toată lumea afară imediat.
  Vasilkov a strigat ca răspuns, atât de mult încât aproape că și-a rupt corzile vocale:
  - Acestea sunt scoici de 12 inci! Navele de luptă japoneze par să fie la vânătoare, adică.
  Vedmakova, supărată, a lovit peretele cu cizma:
  - A început, dar nu așa cum am plănuit! Deloc! La naiba, trebuie să ducem imediat escadrila la mare și să scufundăm flota țării maimuțelor cu ochi îngusti.
  Vasilcikov a mormăit:
  - Există arme doar pe distrugătorul meu și pe câteva jgheaburi mici. Nici măcar nu avem un răspuns.
  Vedmakova și-a arătat pumnul:
  - Ei bine, ar trebui să ai artilerie de coastă! La urma urmei, nu toată lumea a fost trimisă pe frontul de vest, precum și aviația. Până la urmă, de ani de zile se vorbește despre faptul că Japonia poate intra în război în orice moment.
  Vasilkov a vrut să spună ceva, dar din nou a bubuit, au plouat fragmente. Sirena strigă, avertizând despre sosirea aeronavelor. Vasilchikov s-a ridicat și a strigat peste vuietul Vrăjitorului:
  - Avem aviație, iar bateriile de coastă, chiar dacă nu sunt într-un set complet, sunt disponibile. Să răspundem!
  Pilotul mârâia în timp ce alerga pe străzi:
  - Aș alerga la luptătorul meu și o să plantez japonezii ăștia, nu se va părea suficient. Vor plăti în continuare pentru Tsushima și Muden.
  Vasilcikov a fost de acord:
  - Da, vor plăti! Da, chiar si cu un procent!
  Au fost explozii și ciripitul tardiv al tunurilor antiaeriene. În general, cea mai mare parte a apărării antiaeriene a Vladivostok a fost eliminată în anul patruzeci și unu, pentru a întări apărarea Moscovei (Era de așteptat ca Hitler să lovească, dar apoi a trecut!), Deci, punctele multiple ale țânțarului -casa din țara Soarelui Răsare nu părea să acorde prea multă atenție unui asemenea "zgomot". Avioanele de bombardiere japoneze au aruncat "cadouri" de primăvară cu un țipăit pătrunzător. Lovitura a fost dată atât orașului, cât și flotei. Avioanele japoneze nu sunt prea mari, dar agile, dar navele de luptă, dimpotrivă, sunt puternice. Până acum, americanii au reușit să scufunde doar două astfel de frumuseți, iar supraviețuitorii, împreună cu crucișătoarele, distrugeau coasta. Semăna foarte mult cu atacul răutăcios al Țării Soarelui Răsare din 27 ianuarie 1904. Abia atunci nu era aviație.
  Vasilcikov a simțit că se sufocă de la alergare. Nu este un supraom, ci un simplu om cu plămâni bolnavi, prins într-o situație dificilă. Și în Vedmakova nu l-a depășit cu mult. Mă întreb câți ani are, abia peste treizeci de ani, sânii ei sunt mari, iar umerii lați ca ai unui bărbat.
  Vedmakova s-a întors brusc și și-a fluturat mâna:
  - Nu fugi bătrâne, urmează-mă! - A strigat cu atâta forță încât unda sonoră tocmai i-a lovit urechile. - Scoateți distrugătorul pe mare cât mai curând posibil.
  Exploziile au bubuit în apropiere, au plouat resturi, una dintre ele a căzut direct pe Vedmakova, iar ea a prins-o mecanic cu mâinile. Pilotul s-a simțit ca un portar care a câștigat cu succes un penalty, fragmentul a fost rotund, cald și arăta ca o minge. Anna simți brusc ceva lichid curgându-i pe brațe. Fata s-a uitat la fragment, iar apoi chiar și războinicul ei de fier, călit de trei ani de război (Împreună cu spaniolii), i-a venit greața în gât. Avea un cap de bebeluș în mâini. Biata fată (asta se vede de la cozile scurte, cu ochii scoși. Vedmakova și-a pus cu grijă capul pe asfaltul crăpat și a traversat:
  - Nu ai avut timp să păcătuiești, să nu trăiești! Cu toate acestea, nu există păcătos mai mare decât Dumnezeu, de aceea nu există păcat mai mare decât indiferența față de suferința copiilor.
  Din nou, un vuiet, și fragmente, unul a lovit fata în cizmă, zgâriind pielea. Vedmakova își dorea deja să se întoarcă și să se grăbească cât de repede putea spre pistă, unde MIG-ul ei o aștepta cu răbdare pe gazda agresivă, dar...
  Ascuțită ca o lamă de pumnal, privirea războinicului a deslușit o grimasă insuportabilă de durere pe chipul căpitanului de prim rang Vasilcikov, când partea superioară a corpului smuls a zburat aruncată în sus de valul de explozie. Fata însăși abia a ocolit fragmentul. Ea deja, la un moment dat, și-a agățat cumva obrazul, chiar și în timpul bătăliei aeriene din Spania. Drept urmare, a rămas o cicatrice adâncă, care, pentru o lungă perioadă de timp, i-a stricat aspectul. Adevărat, în Siberia i s-a prezentat un vrăjitor foarte puternic, care, cu ajutorul unguentelor și invocarea spiritelor, a reușit să vindece ca și când nu ar fi fost niciodată, această rană și încă câteva. Pentru aceasta, Vedmakova i-a dat inocența ei, cunoscând bucuriile femeilor. După aceea, fata a prins cea mai mică ocazie de a mușca fericirea dragostei cu un bărbat, ceea ce era foarte greu de făcut în vremurile sovietice sanctimonioase, chiar și cu frumusețea ei satanică și capacitatea de a ispiti. Ideea, desigur, nu este atât de a-l convinge pe bărbat, cât de a se asigura că organizatorul petrecerii nu află despre asta. Și sunt atât de mulți escroci de toate liniile încât un snitch, pe un snitch și un snitch, îi împinge. Deci nu vei accelera cu adevărat dacă îți este dragă cariera. Dar acum vreo patru luni, când a fost premiată cu steaua eroului, pentru al douăzeci și cincilea avion fascist doborât la rând: s-a întâlnit la Beria. Și în toată elita sovietică nu a existat un afemeiat mai mare decât șeful poliției secrete și deschise.
  Vedmakova alerga ca o pistă. Mai mult, ceea ce i se întâmplă rar, ea a amestecat strada într-un oraș necunoscut, drept urmare a mărit distanța.
  Pilotul a fugit și și-a amintit: Beria a fost inventiva în pat, dar nu gustul ei, chelie, burtă, nu Apollo. Așa că nu a devenit niciodată iubitul ei. În general, zvonurile că Beria a violat femei sunt o exagerare clară. Dacă i se spunea un nu ferm, al doilea om al Imperiului Roșu, de regulă, nu recurgea la constrângere. Deși cine îndrăznește de la fete să spună nu unui astfel de monstru? Călăul numărul unu al Rusiei!
  Dar aici a devenit o confidentă a lui Lavrenty Palych. În general, a devenit una dintre primele femei voluntare care au luptat în Spania. De fapt, puțini piloți sovietici au participat la acest război civil. Se pare că Stalin însuși nu și-a dorit în mod deosebit victoria socialiștilor. Și ceea ce este logic, în Franța au câștigat socialiștii, aparent de stânga, iar relațiile cu URSS s-au înrăutățit. Dar, în același timp, având în vedere că Franco este un fascist și un burghez, iar guvernul popular al Spaniei pare a fi de stânga, a fost imposibil să ignorăm complet cererile de ajutor. Da, piloții sovietici trebuiau să câștige experiență, să încerce echipamente noi. Inițial, războiul a continuat cu succes diferite, dar apoi armata lui Franco, cu sprijinul unităților italiene și germane, a reușit să cucerească Catalonia. Bătălia în aer a fost la început egală, dar apoi a apărut faimosul Messerschmitt. În prima luptă aeriană, Vedmakova a simțit puterea acestei aeronave în comparație cu IL-16. În special, viteza, o diferență de o sută de kilometri pe oră, le-a permis piloților fasciști să aleagă singuri unde, cum și când să se alăture bătăliei. În al doilea rând, armamentul unui tun aerian de 20 mm putea doborî un IL-16 din placaj la distanță lungă, în timp ce ME-109, având o armură frontală antiglonț, ținea împușcături de la o mitralieră de 9,6 mm a unui vânător sovietic. Prin urmare, pentru a-l distruge pe Messer, era necesar fie să ataci din spate, fie dacă ai fost foarte norocos să intri în motor, fie vizorul. De remarcat că și germanii au avut o comunicare mult mai bună și au acționat mai armonios. Vedmakova a fost doborâtă de două ori, iar a treia oară a fost grav rănită și luată prizonieră. Vremurile erau grele atunci, dar din moment ce războiul fusese deja pierdut, Madridul a căzut, Hitler, în semn de bunăvoință, și plănuind o alianță cu Stalin, a ordonat întoarcerea prizonierilor sovietici în patria lor. Vedmakova a petrecut doar o lună în captivitate, a fost plasată într-un spital pentru ofițeri, bine hrănită și îngrijită. Nimeni nu a bătut sau violat, poate că naziștii și regimul Franco au încercat să se arate lumii întregi ca umaniști, spre deosebire de tiranul sângeros: Stalin! Dar după ce s-a întors în patria ei, dintre toți foștii prizonieri de război, doar o singură Vedmakova a rămas în libertate.
  Adevărat, ordinul dat, pentru singurul luptător italian doborât, a fost privat de ea. Dar ea a rămas în armată și chiar a luat parte la războiul cu Finlanda. Țara Suomi avea doar 118 placaj învechit în flota sa de avioane. Fata aproape că nu a luat parte la bătălii aeriene, a fost mai mult angajată în recunoaștere, a primit un ordin, se pare că un monoplan, a doborât totuși, dar nu a fost numărat.
  Cu toate acestea, recunoașterea nocturnă nu este rea, este o chestiune importantă pentru armată. Desigur, faptul că războiul cu finlandezii a durat o sută cincisprezece zile, iar trupele sovietice au înaintat jumătate de kilometru pe zi, nu a putut decât să provoace un sentiment de enervare. Beria ia lăsat apoi să scape că raportul pierderilor era de cinci la unu în favoarea țării Suomi. Adevărat, linia Mannerheim a fost spartă printr-un atac frontal, ceea ce este și o realizare. Vyborg vine cu cadouri - cu toate acestea, nu a fost luat, ci lăsat de finlandezi după semnarea acordului de pace. Războiul a fost câștigat, deși plătind cu un râu de sânge. Vedmakova a comunicat adesea cu răniții, infanteriei și tancurile. În general, nivelul de organizare al Armatei Roșii a fost departe de a fi perfect. Deși, de exemplu, tancul KV-2 a făcut o impresie puternică asupra fetei. Obuzierul său de 152 mm ar putea sparge pisoanele și suprima bateriile. Au existat și noi avioane sovietice MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU și altele. Vedmakov a primit MIG, numit după Mikoyan. Aeronava avea performanțe excelente de zbor și cel mai mare plafon de altitudine dintre șoimii sovietici. Adevărat, această aeronavă a început să sosească literalmente în ajunul războiului, majoritatea piloților au avut doar câteva ore de zbor și au fost plantați la cele mai noi cârme, nedezvoltate. Dar cadre mai experimentate încă zburau cu IL-16 învechit, o aeronavă care avea o viteză maximă cu douăzeci de kilometri mai mică decât bombardierul Yu-88. Deci pare să fie multă aviație, dar dacă iei calitatea ei...
  Atacul german nu a fost cu totul neașteptat. Din ianuarie circulau zvonuri că se pregătea război. Aproximativ cinci milioane de soldați de rezervă au fost recrutați în armată, termenul serviciului militar a fost prelungit la patru ani, tancurile au fost trase până la graniță. Și, în același timp, săpau în mod activ tranșee, o armată mare nu stătea pe câmp, de parcă l-ar fi scos intenționat și l-ar fi aranjat astfel încât să fie mai ușor pentru germani să încerce și să distrugă trupele noastre. Ea era în fortificații. Adevărat, în mai s-a zvonit că s-a luat o decizie și că eliberarea Europei era pe cale să înceapă. În principiu, Vedmakova, dacă Stalin l-a lovit pe Hitler mai devreme, ea ar spune doar mulțumesc. Pentru orice țară, și în special pentru Rusia, este destul de firesc să crească în teritoriu, să lupte spre expansiune. Domnitor-cuceritor, acesta este un titlu onorific... Și, în general, scopul final al comunismului este o revoluție mondială, o Uniune Sovietică pentru întreaga planetă, cu perspectiva expansiunii în spațiu. La urma urmei, nu se poate ezita mult timp și le permite naziștilor să creeze arme capabile să distrugă umanitatea. Pe de altă parte, ce idiot trebuie să fii, că e atât de stupid să înlocuiești și armata și țara. Păstrați trupele în cea mai vulnerabilă formă, ignorând toate datele despre atacul iminent? Cu două luni înainte de începerea războiului, un vrăjitor cunoscut a atacat-o că, în cea mai scurtă zi a anului, hoardele fasciste vor invada URSS! Și i-a trimis un medalion de protecție, avertizând că, în timp ce era pe ea, Vedmyakova nu va fi în pericol de moarte sau rănire. Si ce! În câteva zile, a doborât deja douăzeci și nouă de avioane fasciste, inclusiv două Yu-488 și un Yu-287, apropo, ultimul bombardier este atât de agil încât MiG-5 abia l-a putut ajunge din urmă. . După aceea, Vedmyakova a implorat o mașină cu cea mai recentă modificare. Dar călărețul și calul. Dintre femeile sovietice, ea este prima la numărul de mașini doborâte, iar printre bărbați, prima dintre primele. Deci au dat maiorul. Atât de repede, ca într-un basm. Dar victoria celui de-al Treilea Reich este destul de reală. Întoarcerea în Africa în cea de-a patruzeci și unu, și apoi ieșirea din război a tuturor aliaților posibili care au capitulat în fața celui de-al Treilea Reich, și acum și un atac surpriză al Japoniei. Acesta din urmă este în general rău, dar nu fatal. Da, populația Japoniei, cam o sută de milioane sau chiar puțin mai mult acum! (Nu s-a făcut un recensământ de mult timp, dar natalitatea este foarte mare, iar până acum, fără restricții de politică demografică, creșterea este mai mare decât în URSS). Și dacă adăugăm și regimul Păpuși cu "împăratul" chinez din Manciuria, atunci acesta este încă treizeci până la patruzeci de milioane (nimeni nu a numărat cu adevărat acolo de multă vreme). În plus, există trei sute de milioane de colonii cucerite.
  Adevărat, o parte din trupele japoneze blochează China, dar acum, cel mai probabil, pacea va fi semnată cu Chiang Kai Shek, sau mai bine zis, ceea ce a mai rămas din el a capitulat, iar împreună cu America se vor opune deja micii Armate Roșii a lui Mao.
  În Manciuria însăși, există deja aproximativ zece milioane de japonezi și trei milioane două sute de mii de soldați "chinezi". Puterea totală a forțelor armate japoneze este de aproximativ douăzeci și șapte de milioane, dar fie sunt împrăștiate în Asia, și chiar în Statele Unite ale Americii, fie patru milioane dintre ele sunt trupe de autoapărare și sunt pe schelete. Japonia are o mulțime de tancuri, doar douăzeci și două de mii și jumătate, iar chiar în Manciuria, aproximativ zece mii. Și tancurile în sine sunt slabe, mai proaste decât modelele germane din 1941. Cel mai masiv Chi-Ha nu va putea pătrunde în armura lui T-34 nici măcar la distanță apropiată, iar mașina noastră poate marca la o distanță mai mare de un kilometru. Adevărul este real, T-34, lovește cu precizie de la 500 de metri. Rearmarea cu optică a fost amânată, iar vizibilitatea este încă slabă. Dar acestea sunt tancuri, iar aviația Japoniei nu este rea. Adevărul este puțin mai rău decât german și american, dar asta e doar puțin. Diferența nu este mai mare de șase luni. În timpul luptei de lângă Khalkhin Gol, un pilot as japonez (la naiba, numele lui i-a zburat din cap, părea complet prost în această mașină de tocat carne), a doborât 41 de avioane sovietice până a fost terminat. Deci despre ce este vorba? Japonia are o aviație bună, iar nivelul de pregătire al așilor este ridicat. Adevărat, reînarmarea cu avioane noi în timpul războiului este o idee mai lentă decât cea a altor țări. De ce? Poate din cauza faptului că țara Soarelui Răsare nu are suficient potențial industrial pentru a respinge simultan asaltul Statelor Unite, care produce peste două sute de aeronave pe zi, și a stăpâni noi modele. Americanii au bombardat puternic Japonia, au distrus fabrici, au ars orașe. Totuși, încă nu este atât de intens, până când insulele sunt prea departe, nu au avut timp să se apropie, iar acum, când au capitulat în fața celui de-al Treilea Reich, nu bombardează deloc. Și cum să faci față unei astfel de puteri. Marina japoneză este mult mai puternică decât actualul Pacific incomplet. Atâta timp cât nu este scufundată, nici măcar nu se poate gândi la victorie. Dar aici este armata terestră... În Orientul Îndepărtat, lângă graniță, există în mod oficial șaptezeci și două de divizii, Beria i-a dat aceste informații în mare secret, plus încă trei divizii de graniță și două divizii ale NKVD. Se pare că sunt destul de puțini, dar au personal complet conform numărului obișnuit, doar trupele NKVD. Diviziile rămase au state pe timp de pace. Aceasta înseamnă că Japonia are un mare avantaj în infanterie, aviație și chiar în tancuri. Ei bine, în tancuri, din partea noastră este compensată de superioritatea calitativă, iar restul este mult mai rău. Deși dacă iei arme de calibru mic, Japonia rămâne în urmă în ceea ce privește numărul de mitraliere, în mare parte are arme. Cu toate acestea, diviziile din Orientul Îndepărtat sunt slab echipate cu pistoale-mitralieră. Nu sunt suficiente mașini pentru toată lumea. Deci... În ceea ce privește calitatea, nu există superioritate în infanterie, mai degrabă, și mai rău, toți cei mai buni ofițeri sunt transferați pe frontul sovietic, aici cele mai proaste trupe nu sunt, de regulă, trase, având un minim. de pregătire militară. Asta înseamnă că începe războiul, într-o situație extrem de nefavorabilă pentru URSS. Și nu puține rezerve nou formate vor fi aruncate spre est...
  Witcher a intrat brusc în incendiu. Spitalul orașului bombardat a luat foc. Imaginea este cu adevărat apocaliptică, iar femeile, copiii și bătrânii ard de vii. Aici copilul a căzut direct în foc și de jur împrejur se auzi un vuiet teribil și gemete.
  Vedmakova a simțit trâmbițele arhanghelilor în cap și s-a aruncat în flăcări. Limbi de foc au lins mâinile goale și fața deschisă a fetei, dar pilotul s-a mișcat atât de repede încât a reușit să prindă copilul, trăgându-l din îmbrățișarea distrugerii.
  Fata a sărit afară, simțind doar o ușoară mâncărime pe piele, a aruncat o privire spre copil. Vai, era prea târziu, băiatul s-a sufocat, trăgând flăcări în plămâni, arsuri pe fața lui rotundă. Astfel de vezicule rupte pe piele sunt mai moi decât mugurii de margarete. Witcher a strigat:
  - Aici este haos uman!
  A lovit un morman de gunoi cu cizma, după care s-a grăbit să ajute pe cine mai putea fi salvat. Era ca o cobră dansând între arzătoare cu gaz, fata s-a zvârcolit foarte bizar și a dansat. S-a ars, s-a topit cizmele, s-a carbonizat tunică, dar a continuat să lupte cu încăpățânare pentru fiecare lacrimă de copil, pentru fiecare bătaie de inimă mică, pentru fiecare viață fragilă, dar atât de necesară țării! Cizmele s-au destrămat, iar acum fata dansa prin vârtejele de flăcări, cu picioarele goale, fermecătoare. Ea a fost o muceniță, dar nu doar o călugăriță care se chinuia cu posturi și bici, ceea ce nu folosește nici lui Dumnezeu, nici oamenilor, o luptătoare de martiri salvând anumite vieți. Picioarele fetiței pilot erau acoperite cu un strat de vezicule mici, dar se mișcau și mai repede și mai precis din cauza durerii.
  Căpitanul serviciului medical, a scos cizme mari din geantă, i-a strigat:
  - Ia-le, îmbracă-le repede! Vei deveni atât de schilodit.
  Pilotul a răspuns imediat:
  - Este mai bine să devii un infirm fizic decât să fii un ciudat din punct de vedere moral! Nici o secundă pentru tine, totul pentru front, totul pentru victorie!
  Căpitanul serviciului medical a răspuns:
  - Acesta este un adevărat bărbat sovietic!
  Vrăjitoarea a înjurat:
  - Și ce merită să salvezi oameni!
  Căpitanul oftă.
  - Am proteze, în loc de picioare!
  Vedmakova, scoțând o altă fată cu fața pe jumătate arsă și inconștientă, a strigat:
  Cât de crud este Dumnezeu!
  Căpitanul a ridicat din umeri.
  Nu este vina lui Dumnezeu, ci a oamenilor!
  Vedmakova a obiectat:
  - Este același lucru cu a spune - nu părinții sunt de vină, ci copiii!
  Căpitanul a vrut să spună ceva, dar norii de fum i-au intrat în gât și a tușit furios.
  Fata desculță urlă:
  - Sunt vrăjitoare și nu există profesie mai frumoasă!
  Și dându-și călcâiul gol, ea a continuat:
  - Adolf să fie salutări și un buchet în sicriul rău!
  Bombardele s-au domolit, dar bombardamentele au continuat. Tunurile navei au o rezervă decentă de obuze, cu toate acestea, focul era acum îndreptat mai mult asupra navelor sovietice dezarmate. Yamamoto a înțeles că dominația pe mare va transfera inițiativa în acest război în Japonia pentru o lungă perioadă de timp. Și pentru a construi nave, procesul este costisitor și lung, deși, de exemplu, submarinele, poate, sunt mai ușor de ștampilat. Desigur, trebuie luat în considerare și acest lucru, dar este important să spargem structura. Amiralul Yamamoto, cel mai puternic om al Japoniei după împăratul Hirohito, s-a simțit ca un zeu. Un adevărat zeu, așa că religia țării Soarelui Răsare a învățat că cea mai bună cale de îndumnezeire este priceperea militară! Și acum marele comandant putea chinui și strică în mod arbitrar spațiul din jurul lui.
  Deasupra Vladivostok sunt nori groși și negri de fum pe mulți kilometri; acestea sunt depozite de petrol și depozite de combustibil în flăcări. Sute, mii de oameni sunt arse, la naiba, ei bine, după aceea, cum să nu te simți ca un zeu care s-a răzbunat pe ruși pentru secole de umilință, un mare popor este nevoit să se înghesuie într-o serie de insule atât de mici în comparație cu întinderile Rusiei. Acum, flota rusă se scufundă și, spre deosebire de portul Peru, nu vor părăsi nicio navă.
  În timpul bătăliei de la Khalkhin Gol, Yamamoto și-a propus să dea o lovitură similară lui Vladivostok, pentru care a fost întocmit un plan detaliat. Dar Hitler a făcut pace pe neașteptate cu Stalin. În general, idiotul Hitler, a început masacrul evreilor și, prin urmare, s-a impus atât împotriva Poloniei, cât și a țărilor din Occident. Și de ce avea nevoie de el? Ați vrut să obțineți bogății evreiești? Dar era mai bine să devii mai întâi o putere mondială, învingând URSS și poate apoi alte țări. Occidentul este mai ușor de câștigat datorită faptului că mentalitatea sa este mult mai puțin caracterizată de fanatism și tendință de sacrificiu de sine. Se cunoaște cel puțin un caz de piloți americani care au lovit. Adevărat, au fost câteva ciocniri, dar acesta este cel mai probabil un accident.
  Rușii sunt fanatici, ceea ce este ciudat, pentru că credința ortodoxă nu aprobă sinuciderea și nu consideră deloc că se poate câștiga o cale către paradis prin faptele armelor. În general, învățăturile lui Hristos, în opinia sa, sunt extrem de stupide și nepractice. He Yamamoto a citit Biblia și s-a mirat de prostia oamenilor de a considera un astfel de Dumnezeu pacifist. De exemplu, el învață: te lovesc pe obrazul drept - întoarce-te la stânga, cer o cămașă - dă două, iubește-ți dușmanul! Doar o persoană bolnavă mintal îl poate considera pe Hristos Dumnezeu. O astfel de religie este bună numai pentru sclavi, vasali legați. Și toată Europa și jumătate din lume trebuie să fi crezut.
  Adevărat, învățăturile lui Isus, în ciuda faptului că respinge principiul Vechiului Testament, ochi pentru ochi, și te învață să-ți iubești dușmanii, nu i-au împiedicat pe britanici să cucerească o treime din întreaga planetă, creând cel mai extins imperiu din istoria omenirii. Și asta în ciuda religiozității Marii Britanii, unde Dumnezeu este menționat chiar și în imnul național. În mod ciudat, președinții SUA jură pe Biblie, dar totuși au bombardat orașele japoneze cu bombe cu napalm, arzând vii mii de femei și copii. Mai mult, au ucis populația civilă, nu întâmplător, ci în mod deliberat, aceasta a fost o tactică de terorizare a populației civile: subminarea resurselor umane și economice.
  Dar japonezii nu au bombardat Statele Unite la început, înainte de invazia germană, în timpul întregului război, un singur bombardier a spart și a ucis, doar șase civili. Și ei atribuie, de asemenea, o cruzime deosebită samurailor. La urma urmei, el Yamamoto, dacă dorește, ar putea pătrunde cu bombardiere în orașele americane, mai ales după înfrângerea flotei yankee din apropierea portului Peru. Da, europenii sunt niște nenorociți morali. Ei au o înțelegere pervertită, o credință, o învățătură și o neacțiune!
  Nu e așa în Japonia! Ceea ce suntem învățați este ceea ce facem. Nu există așa ceva cum să spună Dumnezeu să întoarcă celălalt obraz, totuși slujitorii lui au ucis în mod deliberat copii mici. Da, în general, credința că Dumnezeu este unul și Atotputernic nu poate fi adevărată. Dacă ar fi singur, atunci bineînțeles că ar avea grijă ca oamenii să i se închine corect, în credință și adevăr, și să aibă o singură doctrină. Și astfel fiecare se roagă cum vrea, ce vrea. Și lumea este prea urâtă și greșită pentru a fi creată de un singur Dumnezeu Atotputernic. La urma urmei, orice conducător responsabil se străduiește în primul rând pentru ordine și dreptate. El vrea ca cei puternici, înțelepți, nobili, cinstiți să fie în primul rând, iar ceilalți fie se corectează, cresc fizic și spiritual, fie... Cu toate acestea, dacă Dumnezeu este Atotputernic și Creatorul universului, atunci nu ar creați ciudați corporali și mentale.
  La urma urmei, de ce împăratul este uneori forțat să îndure slăbiciunile oamenilor ca un dat? Pentru că nu există altă cale de ieșire, nu poate transforma ciudați în bărbați chipeși și lași în îndrăzneți într-o clipă. Dar dacă aș putea, aș face-o imediat! Din păcate, trebuie să accept ceea ce este și să mă ocup de materialul uman pe care l-am primit ca dat. Dar de la cine a primit-o este o altă întrebare. Da, iar împăratul însuși are slăbiciuni: este doar un om - îmbătrânește, îmbolnăvește, decrepit. În mod ciudat, un împărat divin trăiește adesea mai puțin decât un servitor obișnuit, are mai puține abilități de arme decât majoritatea generalilor și mulți soldați. Ei bine, ce este în el de la Dumnezeu Atotputernic. Dar albul nu este mai bun! În întreaga istorie a Europei, nu a existat un cuceritor mai teribil și mai de succes decât Hitler. Da, el este cu adevărat un simbol al priceperii militare a oamenilor albi! Și, cu toate acestea, cel mai mare comandant al tuturor timpurilor și popoarelor, nici nu a putut termina gimnaziul, să obțină studii medii, care este obligatorie în Japonia!
  . CAPITOLUL 5
  Mai mult, Hitler nu a fost acceptat în armată, din motive de sănătate. În mod ciudat, acest zelot al cultului forței, leul războiului, s-a dovedit a fi atât de slab din punct de vedere fizic, încât nici în Germania, unde există un post militar la fiecare post, nu a fost chemat ca soldat. Cât de degradată este Europa.
  Totuși, Stalin, un alt dintre cei mai importanți politicieni ai timpului nostru, nu avea nici studii medii, era o pepită. Și, interesant, nici nu a fost înrolat în armată, din motive de sănătate. Interesant, coincidențe, doi inamici răuvoitori nu au avut studii medii, nu au fost chemați la serviciul militar din motive de sănătate, au avut tați de bețivi, iar tatăl lui Hitler a lucrat și ca cizmar la început!
  Iată o asemenea coincidență, ciudată, de rău augur. Göring, succesorul oficial al lui Hitler, nu este așa. El este dintr-o familie de aristocrați, strămoșul lui Goering a fost adjunctul conducătorului actual al Germaniei, Bismarck. Prin urmare, Churchill: un aristocrat, dintr-o familie nobilă, și plutocrați americani, (Președintele Roosevelt nu este altceva decât un pion, au găsit rapid un limbaj comun cu el.
  Au vrut să-l înlocuiască pe Hitler cu ei, dar nu a ieșit. Hitler le-a cucerit pe toate! Goering este un om de afaceri, oligarh, aristocrat și pragmatist. El este mai bun decât Hitler capabil să unească toate forțele anti-bolșevice și anti-ruse ale lumii întregi. America și Marea Britanie vor să pună capăt Rusiei, indiferent de regimul de conducere, dar comuniștii, care neagă însăși conceptul de proprietate privată, vor să se termine atât de rău. Este fanatic că ei chiar închid ochii la întărirea excesivă a Germaniei și că ei înșiși sunt nevoiți să se alăture celui de-al treilea Reich.
  Cu toate acestea, Germania este un concurent geopolitic, dar un concurent în cadrul regulilor de joc capitaliste și aristocratice, iar Rusia bolșevică este absolut străină și ostilă. Este chiar surprinzător faptul că Churchill însuși i-a oferit ajutor lui Stalin, în ciuda întregii sale urii anticomuniste, tradiționale, englezești față de Rusia.
  În 1941, am vrut să pun Rusia lui Stalin împotriva Germaniei lui Hitler. Dureri, nemții l-au strâns. La urma urmei, Germania sub roșii este un cal de război înhămat la carul sovietic, iar URSS sub maro este o zonă partizană veșnică. La urma urmei, bolșevicii fanatici nu se vor împăca și vor duce un război de gherilă prelungit, care va epuiza atât de mult cel de-al Treilea Reich, încât toate visele de extindere în continuare vor dispărea ca un curcubeu după o furtună! Rusia sub Germania, mai bună decât Germania sub Rusia! Înțelegând acest lucru, este clar de ce Churchill și Statele Unite, după o înfrângere militară și o capitulare, au mers atât de repede la apropierea de al Treilea Reich.
  Yamamoto este un pragmatist, a fost împotriva războiului cu SUA și Marea Britanie. Însă aceste două imperii au provocat Japonia prin impunerea unui embargo asupra aprovizionării cu produse petroliere. La urma urmei, țara Soarelui Răsare nu are propriile fântâni și multe alte materii prime. Japonezii negociau, americanii încheiau cereri din ce în ce mai umilitoare.
  Și, în același timp, yankeii, provocând războiul, nu s-au ocupat deloc să aducă armata și marina pentru pregătirea de luptă. Tentația s-a dovedit a fi prea mare, cu atât mai mult era o licărire de speranță că Moscova era pe cale să cadă și Germania, iar aliații ei vor veni în ajutor. În plus, exista speranța că Statele Unite, fiind încă o țară relativ democratică, foarte dependentă de opinia publică, dacă războiul va dura, nu vor dori să reverse sânge pe insulele altora. Într-adevăr, de ce un american obișnuit de pe stradă ar primi sicrie de zinc cu rudele sale, dacă nu vorbim despre protejarea teritoriului Statelor Unite în sine și chiar să plătească taxe militare destul de mari! Poate de aceea a pierdut Rusia țaristă, având mai mulți soldați, dar poporul rus nu a considerat Manciuria teritoriul lor și nu a vrut să plătească cu sânge și sudoare pentru interese abstracte. Din păcate, Hitler nu a mers la Moscova, parțial din cauza nepregătirii pentru iarna aspră și parțial din cauza fanatismului caracteristic bolșevicilor.
  Nu am vrut să experimentez asta.
  Cu toate acestea, nu numai bolșevicii, ci și poporul rus sunt predispuși la sacrificiu de sine pentru scopuri mărețe. La urma urmei, primul berbec de aer a fost făcut de rusul Messer. Este chiar surprinzător că a făcut asta nu de dragul houris-ului paradisului, ci de dragul Patriei. Deși... Messer este parțial un prost, pentru că este un maestru al acrobației, un inventator, un designer și, desigur, unul viu ar aduce mult mai multe beneficii Patriei. Poate că yankeii nu greșesc atât de mult, replicând principiul: principalul lucru în luptă este să supraviețuiești! La urma urmei, morții nu mai pot ucide!
  Câteva fete pe jumătate goale, cu sânii goi s-au înclinat în semn de aprobare.
  Amiralul Naumo a remarcat:
  - Am consumat deja mai mult de două treimi din muniție. Pistoalele sunt foarte fierbinți, se toarnă cu găleți cu apă!
  Yamamoto a făcut o cruce cu degetul în aer și a spus cu o voce joasă, ușor răgușită:
  - Cred că armele vor rezista la ultima treime a obuzelor. Deși nu, elimină până la nouăzeci și cinci la sută.
  Amiralul Naumo a ridicat din umeri și și-a șters transpirația de pe frunte.
  - Merită să oferi tot ce e mai bun în prima zi?
  Yamamoto își strânse pumnii.
  - Cheltuieli! Bineînțeles că merită! Pe ruși i-am luat prin surprindere, așa cum a fost în 1904, pe germani în 1940, dar Stalin va pedepsi aspru comandamentul și acest lucru nu se va mai întâmpla. Deci, este necesar să folosim faptul că coada dragonului a adormit. De fapt, îl înțeleg pe Stalin, războiul cu Germania i-a absorbit atenția în așa măsură încât a încetat să mai aibă grijă de Orientul Îndepărtat. Iar anturajul său fără lider se teme să ia inițiativa. Aici am ratat lovitura noastră. La fel ca si americanii. Era evident pentru toată lumea că problema se pregătea, norii se adunau, tunetul avea să lovească în curând, dar...
  Au fugit, fulgerând desculți, cu tocuri rotunde ale fetei. Erau într-o misiune importantă.
  Naumo a atins mânerul sabiei de samurai atârnat de centură, sau așa cum se mai numește și katana:
  - Rușii acționează întotdeauna târziu! Războiul nu va fi prea lung și vom ajunge în Urali.
  Yamamoto și-a ridicat ochii spre cer.
  "Fie ca zeii să ne ajute în asta, dar nu cred!" Ei învață repede, Khalkhin Gol a arătat că nivelul rușilor este mai mare decât în timpul războiului din 1904-1905. În plus, îți voi spune un secret. Agentul nostru secret din Vladivostok a ajutat puțin că artileria de coastă destul de puternică nu avea obuze, iar aeronava nu a reușit să decoleze la timp. Acesta este războiul secret.
  Naumo a fost surprins:
  - Și unde au arătat SMERSH și NKVD-ul?
  Yamamoto chicoti, scuturându-și degetele.
  "Cele mai proaste cadre ale Rusiei servesc aici, în Orientul Îndepărtat, cei cărora le este frică să moară pe frontul sovieto-german se străduiesc pentru Vladivostok. Prin urmare, aici este mult mai ușor să găsești un trădător sau un prost în vârf, precum și o persoană care se servește pe sine. Iar NKVD-ul este atât de obișnuit să dezvăluie conspirații imaginare încât nu mai observă adevărații trădători. Deci este foarte posibil să lucrezi. Apropo, dacă mai mulți generali au trecut de partea germanilor, în ciuda faptului că familiile, rudele și prietenii lor sunt amenințați cu execuție pentru aceasta, atunci este foarte posibil să mituiți pe cineva din vârf. Sau folosește-l pe întuneric, ceea ce este și mai bine.
  Deci am lucrat mult. Noi, japonezii, suntem în general caracterizați prin amănunțit în gândirea operațiunilor militare și luarea în considerare a tuturor lucrurilor mărunte.
  Naumo și-a frecat mânerul katanei.
  - Dreapta! Dar rușinea lui Khalkhin Gol trezește un sentiment de amărăciune și supărare puternică! Cum am putea...
  Yamamoto a consolat:
  - Erau mai mulți Manchu decât japonezi și, în general, este imposibil să câștigi tot timpul. Trebuie să remarc că, cu toate acestea, nu au luptat cele mai bune unități de partea noastră, iar rușii au avut un mare avantaj în aviație și tancuri.
  Naumo își trase pe jumătate katana.
  - Nu suntem îndreptăţiţi! Un samurai nu se va referi niciodată la o lamă tocită și la un cal obosit, la mulți dușmani și la o armă slabă!
  Yamamoto a corectat:
  - Samurai, desigur că nu, dar un bărbat, din păcate da! Oamenii au tendința de a greși!
  Yamamoto a fost distras și a strigat ceva în țevi, apoi a continuat:
  - Și știi, m-am oferit să lovesc Rusia în mai 1942. Acest lucru ar putea împiedica înaintarea primului Fritz.
  Naumo dădu din cap.
  - Într-adevăr! Dar ne-am luptat cu SUA și cu Leul Britanic.
  Yamamoto bătu cu degetul în timonerie.
  - Da! Adevărat, dar SUA au fost lovite în dinți, Marea Britanie și-a pierdut coloniile, iar Germania a fost relativ strânsă. Am vrut să atragem cât mai multă forță din vestul Rusiei pentru a facilita Wehrmacht-ului să treacă la ofensiva împotriva Marii Britanii fără teama de o înjunghiere în spate a lui Stalin. - Amiralul a băut sake-ul oferit de o fată desculță, într-o fustă scurtă și a continuat. - Lovitura era planificată pentru luna mai, până când drumurile se uscau, dar americanii au împiedicat.
  Naumo și-a desenat katana și a tăiat-o în aer:
  - Moarte SUA! Întotdeauna interferează cu Japonia.
  Yamamoto a zâmbit viclean.
  - Nu întotdeauna, desigur, de exemplu, când am luptat prima dată cu Rusia, yankeii ne-au ajutat foarte mult cu împrumuturi, precum și cu provizii de arme. Mai mult de jumătate din flota noastră a fost făcută din banii Statelor Unite și Marii Britanii și la propriile lor șantiere navale. Deci America nu este întotdeauna rea, dar nu în acest caz.
  Naumo întrebă surprins:
  - Și de ce?
  Au alergat din nou pe lângă amiralii japonezi, fulgerând călcâiele goale ale servitoarei.
  Yamamoto a condescendent să explice:
  - Un stol de bombardiere cu rază lungă de acțiune a pătruns în Tokyo și a dat o lovitură insidioasă capitalei, folosind bombe cu napalm. Sute de case de lemn au ars, iar împăratul a ordonat cu orice preț să mute zona de control departe de capitală. Și în primul rând, să surprindă complexul de luptă al bazelor americane de pe arhipelagul Medei, cel mai apropiat de scheletele japoneze. Din păcate, nu am reușit, așa că am început să pierdem bătălia pentru Oceanul Pacific. Este bine că, în același timp, am avut înțelepciunea de a încheia rapid o alianță cu cel de-al treilea Reich și de a scăpa puțin. Altfel, nu ar mai rămâne nici măcar ruine din orașele noastre.
  Fetele cu picioarele goale chiar au sărit în sus, scuturându-și împletiturile negre și roșii.
  Nauma își flutură sabia în aer:
  Oricum am fi câștigat! Deci, este cu adevărat necesar să-i dăm lui Hitler Filipine după război? Această perlă a coroanei japoneze, Singapore inexpugnabil, înflorit Hong Kong, Indonezia, puțurile de petrol ale coloniilor engleze capturate, și Guineea Franceză, Indochina, Birmania, Thailanda. Și mult mai mult, despre ce să vorbim nu întoarce limba. La urma urmei, ne aflăm la granița cu India, pe pragul căreia Fuhrer-ul l-a capturat - Australia. Și renunță la toate fără a lupta, ca un laș...
  Yamamoto a întrerupt:
  - Și printre albi sunt deștepți! Nu e de mirare că împăratul în biroul său a pus un bust al lui Napoleon. Dar a mai fost un Caesar, spunea el: este mai greu să păstrezi pe cei cuceriți decât să câștigi. În acest caz, acest lucru se aplică în primul rând pentru noi. În acest stadiu, nu aveam de ales. Am decis să păstrăm o parte pentru a nu pierde totul, inclusiv suveranitatea.
  Nauma a reprodus cifra opt cu sabia:
  Înțeleg cu mintea, dar cu inima!
  Yamamoto se ridică și își bătu colegul pe umăr.
  - Da, nu vă supărați, în acest caz, dacă plecăm, apoi să ne întoarcem. Vom învinge URSS și ne vom grăbi din nou către al Treilea Reich împotriva SUA și britanicilor, dar îi vom învinge deja împreună cu germanii și pastele. Și apoi vom întoarce totul, plus că vom captura și India, Australia, Alaska și până la... Se va vedea acolo, până la urmă, vom avea resursele Siberiei rusești, iar America va cădea din nou în depresie. Acest lucru trebuie înțeles!
  Încă o dată, fetele cu picioarele goale au dat din cap cu cea mai mare aprobare. Sunt atât de frumoase, bronzate, unele dintre fete erau chiar cu părul blond și musculoase.
  Amiralul Nauma, cu o mișcare aproape imperceptibilă, a ascuns katana în teacă și, șoaptând, a șoptit:
  - Viitorul este bun, dar prezentul este mai bun! Auziți despre portavioane, întreaga rezervă de bombe a fost epuizată, iar pe...
  Yamamoto a ordonat pe scurt:
  - Hai pe punte și uită-te în jur, în jumătate de oră ne vom întoarce și vom pleca spre cea mai apropiată bază.
  Nauma fluieră prin nas:
  - Ascultă-l pe comandant!
  Amiralul sări afară, ținând ușa ca să nu se trântească. Înainte ca pașii lui să se stingă, o umbră a alunecat pe ușă, ea a mers în vârful picioarelor și a aruncat cuvertura. Yamamoto chicoti.
  - Lady Armstrong, ești la fel de bruscă ca întotdeauna!
  Un curent de lumină a căzut asupra făpturii, arătând-o în toată splendoarea ei. Era o siluetă blondă, de nimfă, perfect proporționată, dar cu chipul unei femei mature la treizeci de ani. Puțin mai înalt decât Yamamoto, în pantofi din piele brodați cu smaralde și safire pentru a se potrivi cu culoarea valului, cu tălpi moi. După ce și-a aruncat husele, era în costum de baie și se mișca ca o dansatoare indiană.
  Yamamoto o opri pe femeie:
  - Dansează mai târziu! Între timp, ascultați-mă cu atenție, cum a reacționat președintele marionetă al Statelor Unite, ca parte a celui de-al treilea Reich, Henry Truman, la propunerea noastră de a acorda tuturor teritoriilor eliberate statutul de state formal independente?
  Armstrong a răspuns cu vocea ei blândă:
  - A spus că el și Churchill sunt împotrivă. Toate coloniile vor continua să fie colonii, iar China va rămâne divizată. Apropo, Truman a spus că, dacă Japonia ajută regimul Chai Kang Shi, el îl poate salva - el îl va întreba personal pe Hitler că așa a fost. Pe scurt, aveți bazele voastre în Manciuria, precum și regimul și chiar obțineți ceva în China continentală. În special, concesiunile și accesul la materii prime.
  Yamamoto a zâmbit.
  - Este o veste bună! Știe guvernul marionetă al SUA că am lovit URSS? Sau nu inca?
  Armstrong a făcut un cerc cu degetul ei.
  - El știe deja! Până acum, nu a existat o reacție oficială, dar Truman a reușit deja să exclame: bravo japonezi!
  Yamamoto se încruntă și își zvâcni din sprâncene furios.
  - Pentru el nu suntem japonezi, ci japonezii, o națiune de războinici și înțelepți, și nu păstori și condamnați ca americanii. Deși, desigur, acest lucru este bun, înseamnă că nu vor fi obstacole pentru o ofensivă adânc în Siberia.
  Femeia și-a mișcat jucăuș picioarele pe podea:
  - Siberia este bună - este mare, bogată! Și, în același timp, Siberia este rea - este zăpadă și frig!
  Yamamoto îşi strânse buzele.
  - Soldatului japonez nu se teme de îngheț. Aceasta este esența codului Bushido: nu căuta o viață ușoară pentru tine, ci depășește dificultățile. Nu e de mirare că simbolul samuraiului este - carasul! Acest pește înoată întotdeauna împotriva curentului.
  Armstrong a fost surprins:
  - Crap? Un astfel de pește inofensiv. Sunt formidabilii, adevărații demoni ai samuraiului apocalipsei în comparație cu ei înșiși cu un piscicol, care este prăjit într-o tigaie, și nu cu un tigru sau un leu.
  Yamamoto își întinse mâinile.
  - Nu există lei în Japonia! Și tigrul este o pisică prea fragedă, îi lipsește curaj. Știi, una dintre principalele teste ale unui samurai, la zece ani, el este introdus într-o cușcă cu un tigru și trebuie să ia o bucată de carne proaspătă de la fiară. Zenki ăla a clocit, nu crezi?
  Armstrong clătină din cap.
  "Nu cred că un băiat de zece ani poate mânui un tigru, chiar dacă are cea mai ascuțită sabie în mâini.
  Yamamoto și-a pus ușor mâna pe spatele fetei și i-a mângâiat pielea goală și catifelată.
  - Ai inteles gresit. Fiul unui samurai intră în cușcă cu tigrul fără sabie sau vreo armă. El trebuie să-și folosească mintea puternică și puterea de voință pentru a convinge tigrul să-i dea mâncarea!
  Armstrong a exclamat:
  - Da, este pur și simplu incredibil! Samuraiul este adevăratul Diavol! Ai fost și tu în celula aceea?
  Yamamoto îşi coborî ochii.
  - Din pacate, nu! Acesta este obiceiul din cele mai vechi timpuri! Dar dacă vrei, te aruncăm în cușcă? Spune că vrei să intri în cușcă cu tigrul?
  Armstrong toarcă, cu brațele ei bronzate și delicate grecești înfășurate în jurul gâtului amiralului. Buzele se deschiseră îmbietor:
  - Dacă tigrul ești tu, atunci sunt gata chiar și pentru iad! Deși paradisul este mai rău decât iadul fără tine, o, iubitul meu samurai.
  Yamamoto a împins brusc femeia și a strigat:
  - Acum trebuie să rezum rezultatele raidului asupra URSS cu alți amirali, precum și să aflu cum stau lucrurile pe uscat. Nu există timp să vă răsfățați cu plăcerile doamnelor. Ai inteles: fara timp! Te sun doar seara. Apropo, tăietura îngustă a ochilor și pielea galbenă nu mă deranjează.
  Armstrong își rostogoli șoldurile.
  - Nu! Din contră! Deci și mai romantic și neobișnuit! Tu ești japonez, eu sunt american: rasă galbenă și albă, înger și demon! Acest contrast este nebunesc! Majoritatea femeilor iubesc originalul și nu ca restul.
  Yamamoto și-a turnat o jumătate de pahar de sake amestecat cu "Ginn" și, înghițind dintr-o lovitură, s-a relaxat:
  - De fapt, am crezut că femeile sunt mai conservatoare decât bărbații. Au făcut femelele multe descoperiri științifice?
  Armstrong și-a dat din cap și și-a scuturat părul blond, a spus:
  - Cea mai importantă descoperire pentru o femeie este descoperirea unui bărbat nou, doar cu condiția ca acesta să fie o carte, nu un radio! Și samuraii nu sunt vorbitori!
  Se auzi un trinș isteric de clopoțel, o lumină verde fulgeră. Amiralul și-a mai turnat o jumătate de pahar, a pufnit în rusă și a mâncat lămâie unsă cu miere. Și-a lins buzele și a arătat mânerul unei săbii de samurai:
  - Eu personal am ucis mai mult de o sută de oameni, dintre care cel puțin douăzeci de tinere! Vei fi cea mai frumoasă dintre toate victimele.
  Armstrong a amenințat, scoțând limba purpurie a lui Yamamoto:
  - Am trei fii și se vor răzbuna pe tine și pe familia ta, amirale!
  Yamamoto nu părea deloc jignit.
  - A născut trei copii...
  - Cinci! Amstrong corectat.
  Mai ales cinci! Și a păstrat talia fetei?
  Doamna și-a aruncat piciorul peste gât:
  - Sunt american și asta spune totul!
  Yamamoto dădu din cap și șuieră:
  - Acum va veni un băiat la tine, ea este o luptătoare ninja foarte puternică. Serviți-l la cel mai înalt standard. A inteles?!
  Armstrong dădu din cap în semn de acord.
  - Iubesc tinerii... Sper că e chipeş?
  Japonezii au răspuns cu încredere:
  - Chiar mai mult! O să-ți placă!
  Și a părăsit cu hotărâre cabina. În schimb, aproape imediat a apărut un băiat. Arată în jur de treisprezece sau paisprezece ani, foarte musculos, desculț și poartă pantaloni scurți. Chiar frumos, cu părul blond.
  Armstrong era bucuroasă... Că nu va avea de-a face cu vreun ciudat bătrân.
  Băiatul, însă, a privit furios și a mormăit succint în engleză:
  - Dezbracă-te!
  Femeia a zâmbit și a spus:
  - Poate un pic mai romantic!
  Băiatul a răspuns plesnind-o în față. Obrazul doamnei a ars. Spioana oftă din greu și începu să-și dezbrace hainele. Din păcate, nu un început foarte promițător.
  Băiatul și-a dezvăluit dinții, și-a aruncat pantalonii scurți și a dezvăluit perfecțiunea masculină.
  El șuieră zâmbind:
  - Intinde-te!
  Cu un oftat, Lady Armstrong se întinse pe spate și își desfăcu picioarele. Băiatul cu presiune și foarte grosolan a intrat în ea și a început să bată ca o mitralieră. Fără mângâieri, fără cuvinte...
  Spionul era deja o curvă cu experiență și nu a fost rănită. Dimpotrivă, șocurile ascuțite sunt aproape plăcute. Așa că au entuziasmat-o și grota lui Venus a început să se umple de umezeală. Apoi a pornit complet și s-au auzit gemete voluptuoase.
  Doamnele sunt luate aspre, dar și asta este o plăcere. Și aici ești acoperit de un val de orgasm.
  Băiatul încetează brusc să bată, o apucă cu forță pe Lady Armstrong de păr și se aplecă gol la perfecțiunea lui. Spionul deschide gura și jetul îi lovește limba. Nu este nici prima dată. Iar terciul alb de la băiat este dulce și foarte plăcut la gust. Armstrong își linge buzele cu adevărată plăcere.
  Apoi, tânărul ninja însuși se aplecă spre sânul ei cu fața și începe să lucreze dezinteresat. Armstrong se cutremură cu un alt val de extaz și răcnește ca un bivol într-un abator. Ea trebuie să prindă perfecțiunea cu gura ei stacojie. Și să lucrez cu o limbă roz. Până când izbucnește din nou fântâna de alb și dulce.
  Atât de distractiv. Iar ninja tânăr, musculos și blond este pur și simplu neobosit. Energia lui este incomensurabilă și copleșitoare. Acest ilustr luptător și uriaș de pat. Și părul blond... Doar totul este super și de cea mai înaltă clasă.
  E-50 reparat a intrat în luptă. Cu toate acestea, rușii au înființat fortificații, iar germanii au trebuit să depășească apărarea în profunzime. Războinicii au distrus metodic bateria.
  Gerda a tras, spulberând tunul sovietic, apoi cu un rânjet în glas spuse:
  - Vom bate oamenii și vom bate gălețile!
  Charlotte și-a cântat buclele roșii aramii:
  - Suntem, o, tâlhari! Tâlhari!
  Și apăsând butonul joystick-ului cu degetul gol, ea a trimis un proiectil, spargând buncărul sovietic.
  Și apoi Christina mârâi asurzitor:
  - Bang Bang! Și ești mort! Mortul! Mortul!
  Și apăsă, de asemenea, un picior grațios cu degetul gol, trimițând inamicul la un knockout.
  Și apoi a fost Magda. Aici e fata. El apăsă, de asemenea, joystick-ul cu degetele piciorului gol și cum bate.
  - O, cine ne vede va gâfâi imediat!
  Fermecatoarea Gerda, scuturându-și sânii plini, lovi în cele treizeci și patru și țipă:
  - Și pentru cineva va mirosi a prăjit!
  Charlotte și-a apăsat degetele goale pe butoanele joystick-ului și a ciripit ca o vrabie:
  - Și ținem ceva în sân!
  Kristina a sfâșiat un pistol sovietic cu o obuz și a foșnit, pocnind buzele stacojii:
  - Nu te apropia de noi...
  Magda apăsa și ea butonul cu degetul gol. Ea a suflat cu treizeci și patru și a țipat:
  - Nu te apropia de noi!
  Și Gerda, această fiară agresivă cu păr blond, va lovi și ea cu un proiectil, iar cei treizeci și patru vor izbucni ca nasul unui boxer sub pumnul unui pumn. Și războinicul se va văita:
  - O vom ucide!
  Și din nou fetele vor izbucni în lacrimi și vor trage, fără niciun regret sau pauză.
  Charlotte a strigat entuziasmată:
  - Sunt un tâlhar grozav...
  Și, de asemenea, cum lovește un obuzier sovietic. Doar părțile au zburat în direcții diferite.
  Christina mârâie. În timp ce își apăsă degetul gol pe butonul joystick-ului și ciripește:
  - Și fiica demonilor a murit!
  De asemenea, Magda bate cuie apăsându-și picioarele goale pe un obiect izbitor, sparge un tanc sovietic și dă afară:
  - Și nu modest!
  Gerda și-a dezvăluit dinții, dinții au fulgerat. Și-a imaginat un tânăr frumos. Atât de musculos, atletic, cu ușurare musculară și o mare perfecțiune masculină. Și cum se aplecă și își înfășoară buzele stacojii în jurul miezului lui de jad pulsatoriu. Ce delicioasă este, ca înghețata de ciocolată. Și acea înghețată de ciocolată pe care o lingeți cu limba. Și este atât de frumos, atât de interesant.
  O, ce frumos dacă un alt tânăr i se va alătura din spate. Și tija de jad pulsatorie va intra în grota umedă a lui Venus. Și cât de grozav este.
  Gerda chiar tremura de langoarea. Cât de emoționant și de încântător i s-a părut.
  Fata a tras în pistolul sovietic. Și ea a ciripit admirativă, bătând cu piciorul gol:
  Băieți, băieți, depinde de voi...
  De asemenea, Charlotte a zdrobit și a zdrobit tancul rusesc, în timp ce blamfa, scuturându-și bustul complet:
  - Salvează pământul de foc!
  Christina și-a scuturat părul galben aramiu. Ea a arătat un zâmbet de foc, ciripind:
  - Suntem pentru pace, pentru prietenie, pentru zâmbetele lumii....
  Magda a trimis un clic pe joystick cu degetul gol. Ea a spart tancul sovietic și a mârâit:
  - Pentru întâlniri cordiale!
  Războinicii păreau extrem de veseli. Și cum și-au dezvăluit dinții. Și fac cu ochiul și tipă.
  Charlotte își imaginează și un tip. Tânăr, dar cu barbă. În timp ce îi mângâie sânii. Pe măsură ce o barbă gâdilă pieptul, părul creț trece peste căpșunile coapte ale mameloanelor. Și o gâdilă și îi sărută sânii. Încercuiește cu limba mamelonul dulce și cu miere. Așa este idila. Și dacă tipul încă își bagă limba în grota lui Venus. Ce gust!
  Charlotte trage și tipă:
  - Și sabia va fi ascuțită!
  Desigur, fetele, deși frumuseți, fac o faptă murdară - ucid soldați sovietici. Dar ei au fost învățați așa încă din copilărie. Sunt lupi nemilosi.
  Și ei cred că au dreptate. Au aceeași educație și mentalitate. Fetele au început să lupte în patruzeci și unu, o parte din batalionul lor "lupi", chiar mai devreme. Și amintește-ți involuntar primii pași. Când aveai doar șaisprezece ani. Și totul în jur părea minunat, frumos romantic.
  Cu toate acestea, sunt încă destul de tineri!
  Două duzini de avioane engleze au zburat peste fetele deghizate, probabil că nu au observat nimic și deja începeau să se dizolve în spatele orizontului, când deodată s-au auzit noi sunete suspecte. Madeleine a poruncit:
  Toți întindeți-vă și nu vă mișcați!
  Fetele au înghețat, așteptau ceva. Și apoi au apărut transportoare ușoare și camioane din spatele dunei. Judecând după design, producția engleză și americană. S-au deplasat încet spre capitala Tunisiei. Madeleine a fost puțin surprinsă. Ea credea că linia frontului este încă departe, ceea ce înseamnă că britanicii nu vor avea încă timp să apară. Sau, mai degrabă, nu ar trebui să apară. Și apoi există o întreagă coloană. Deși, poate, mai puțin de un batalion... Cine sunt ei, un fel de grup de luptă, ocolind deșerturile în niciun caz un front continuu, vrea să scormonească prin spate. Pare a fi logic, deși cu tehnologie sunt ușor de observat în deșert. În orice caz, trebuie să transmiteți la dvs. la radio, dar nu deschideți focul. Mai mult, sunt doar o sută de ei și sunt peste trei sute de englezi!
  Gerda i-a șoptit lui Charlotte:
  - Sunt englezi! Este prima data cand ii vad de aproape!
  Prietenul cu părul roșu, și el destul de nervos, a răspuns:
  - Nimic special! Și sunt atât de mulți negri printre ei!
  Într-adevăr, cel puțin jumătate dintre britanici erau negri. Și coloana s-a mișcat încet, iar negrii încă urlau ceva... Se apropie din ce în ce mai mult...
  Atunci nervii uneia dintre fete nu au putut suporta, iar ea a lovit cu o mitralieră. În aceeași secundă, restul războinicilor au deschis focul și Madeleine a lătrat cu întârziere:
  - Pli!
  Câteva zeci de englezi au fost tăiați deodată, unul dintre camioane a luat foc. Restul britanicilor au deschis focul fără discernământ. Madeleine a profitat de momentul și a strigat:
  - Aruncați împreună grenade ofensive!
  Fetele din batalionul de elită SS "Lupile" aruncă grenade departe și precis. Și că s-au antrenat încă din copilărie, și au trecut și printr-o tehnică specială. Acesta este atunci când te antrenezi cu curent, puțină întârziere cu aruncarea și tu cu o descărcare. Gerda și Charlotte și-au aruncat și cadourile. Și britanicii sunt răsturnați și cu capul în jos... E amuzant. Trag la întâmplare, iar negrii încă țipă într-un limbaj de neînțeles. Iată niște ticăloși...
  Și Gerda trage și aruncă, cântând și el:
  - În elevii SS este un coșmar! Un salt - o lovitură! Suntem lupi - metoda noastră este simplă! Nu ne place să tragem pisica de coadă!
  Charlotte mârâie și ea ca răspuns. Gloanțele trase de ea se sparg în fragmente de craniu. Și scot ochii. Iată un negru speriat, cum își va da baioneta partenerului blond în lateral. El va scuipa sânge ca răspuns. Charlotte cântă împreună:
  - Îngerii iadului mohorât înstelat! Se pare că totul în univers va fi distrus! Este necesar să zbori spre cer cu un șoim rapid! Pentru a proteja de moartea sufletului!
  Britanicii acționează într-o manieră neorganizată, cei mai mulți dintre ei sunt soldați coloniali: negri și indieni, arabi. Fie cad, înghețând, fie, dimpotrivă, sar brusc în sus și încep să se repeze ca iepuri nebuni. Cu toate acestea, fetele trage cu precizie, iar grenadele, deși fragmentele nu zboară departe, ci dens! Acum au mai rămas puțini dușmani. Madeleine țipă în engleză, vocea ei este atât de asurzitor de tare încât nici nu ai nevoie de un muștiuc:
  - Predați-vă și vă vom cruța viețile! În captivitate vei avea mâncare bună, vin și sex!
  A funcționat instantaneu și din moment ce deja renunță... Mâinile sus și...
  Au fost adunați cincizeci de prizonieri, dintre care jumătate au fost răniți. Madeleine a poruncit:
  - Omorâți răniții!
  . CAPITOLUL #6
  Stalenida Pavlovna a intrat totuși într-o luptă inegală cu un grup de fete. Forțele nu sunt într-adevăr aceleași... Dar războinicii au atacat transportul Fritz-ului. Nu la fel de puternic blindat și mai vulnerabil.
  Fete desculțe și pe jumătate goale au deschis focul asupra naziștilor. După ce a fost lovit, transportorul a luat foc. Apoi, războinicii au doborât un alt transport. L-a făcut să fumeze și să crape. Al treilea transportator blindat a încercat să plece. Dar Natasha l-a lovit cu un lansator de grenade capturat. După aceea, un mic mastodon a fost terminat.
  Războinicii după aceea au început să ridice trofee. Oksana arătă cu un zâmbet spre grenada simplă:
  - versiunea germana!
  Victoria, dezvăluind dinții, a exclamat:
  - Și arăți negri!
  Într-adevăr, printre morți erau negri, și indieni și arabi! Sunt doar câțiva albi. Războinicii au luat armele de la morți. Și-au jefuit și buzunarele în căutarea banilor. Erau și mărci germane în hârtii și monede metalice.
  Până acum, marca a rămas cea mai puternică monedă de pe Pământ. Și chiar și după cucerirea Africii cu suport de aur.
  Războinicii, pocnindu-și picioarele goale și cizelate, au jefuit cadavrele. Și încărcat cu arme.
  Apoi ne-am întors în pădure. Stalenida i-a întrebat pe cei patru:
  - Ei bine, cum? Ai plecat?
  Victoria și-a umflat pieptul și a răspuns mândră:
  - Da, am alergat puțin, dar nimic deosebit...
  Stalinida a sugerat:
  "Poate ne putem despărți din nou și să ne îndreptăm spre est?"
  Natasha a sugerat cu modestie:
  - Și dacă creezi un detașament partizan?
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu... Există un ordin ca să ne retragem, în spatele liniei frontului. Apropo, ce știi despre cursul luptei?
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  - Până acum, nimic... Nu avem radio, nu...
  Stalenida îl întrerupse, spunând serios:
  - Războiul va fi lung și greu. Poate că nu toată lumea va putea supraviețui. În acest caz, ar trebui să...
  Veronica a avut curajul să întrerupă:
  - Îți amintești de Dumnezeu?
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Sunt comunist și ateu... Și chiar și înțelepciunea populară spune: ai încredere în Dumnezeu și nu te înșela tu!
  Victoria a scârțâit:
  - Fata asta a căzut sub influența unui drog religios. Și așa cred: că Dumnezeu este doar o iluzie, dar aceasta este o iluzie foarte dăunătoare, îngăduie mintea!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Respectă credința altcuiva Vic... În general, desigur, credincioșii sunt cei care trebuie să dovedească că există un Dumnezeu!
  Natasha a bătut furioasă cu piciorul gol și a răspuns:
  - Și ce este de dovedit! Dacă Dumnezeu admite că fasciștii au capturat aproape întreaga lume, atunci ce fel de Dumnezeu este acesta!
  Victoria mârâi aspru.
  - Ei bine, dovedește existența lui Dumnezeu Vera. Cu excepția argumentului gras că totul trebuie să aibă o primă cauză!
  Veronica și-a încordat fruntea, și-a frecat pe iarbă talpa goală, ușor pătată de sânge și a dat:
  - Ei bine, să explic că nu a existat viață, dar s-a dezvoltat și a apărut chiar și un bărbat?
  Steelenida spuse încet:
  - Teoria evoluției... Totul merge de la simplu la mai complex și perfect. Și acest lucru este dovedit de existența straturilor geologice. - O tânără și-a trecut degetul gol pe iarbă și a ciripit. - Aici, de exemplu, există perioade geologice diferite, iar acest lucru este judecat după fosile.
  Veronica ridică din umeri.
  "Nu sunt un expert în creocianism. Și nu vei găsi astfel de cărți în URSS. Există însă lucrări în străinătate unde se dovedește că, de fapt, știința nu contrazice religia. Și a rezumat baza științifică pentru studiul Bibliei. În special despre profeția biblică!
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Aceste profeții sunt făcute retroactiv. Nu există manuscrise ale Bibliei și ale Vechiului Testament mai vechi decât secolul al X-lea d.Hr. Deci nu există nicio modalitate de a dovedi profețiile!
  Natasha a confirmat energic:
  - Cu siguranță așa... No Faith, credința ta se bazează în primul rând pe credință oarbă și...
  Victoria a sugerat cu ușurință:
  - Frica înainte de moarte! Ce speculează orice religie!
  Veronica a ridicat din umeri și a răspuns:
  De ce nu le este frică ateilor de moarte? Și că au altceva la care să spere?
  Victoria a plesnit o crenguță desculță, a rupt-o și a sugerat:
  - Ei bine, de exemplu, putem crede în învierea prin puterea științei. Și asta este grozav!
  Natasha și-a dat ochii peste cap și a spus visătoare:
  - Asta e! Imaginează-ți un viitor comunist. Nu există bani în el, ci o abundență de bunuri gratuite. Inclusiv motociclete pe care poți zbura în spațiu. Și orice produse - prăjituri, înghețată, ananas, cocoș de alun și așa mai departe sunt cultivate sintetic. Peste tot roboți. Oamenii lucrează doar două ore pe zi, iar apoi doar dau comenzi mecanismelor. Și într-o zi.
  Fetele, vorbind, mergeau, măsurând totul cu picioarele goale. Sunt încărcate cu diverse mitraliere și bazooka. O duzină întreagă de frumuseți.
  Și Natașa a tot spus:
  - Și cea mai bogată industrie de divertisment. Numai placere. De exemplu, televizoare color și imediat vizionați o duzină de desene animate. Și multe atracții. Slot machines, jocuri pe calculator, diverși roboți... Și chiar strategii. De exemplu, joci ca Stalin și învingi Hitler. Chiar daca are potentialul lumii intregi....
  Victoria a continuat visător, pentru Natasha:
  Și casele sunt atât de frumoase. Fiecare are o cabană cu o fântână și o grădină. Și dacă nu există suficient loc pentru oameni pe Pământ, atunci ei locuiesc pe Venus, pe Lună, pe Marte și pe alte planete. În special, au fost create nave spațiale cu viteze superluminale sau chiar autobuze cu tranziție zero. Acesta este momentul în care te urci în autobuz și ești transportat în spațiul cosmic, sau chiar în altă lume. Așa vă salută centaurii sau elfii fabuloși. - Fata a prins o libelulă în palmă, i-a adus-o la ureche și, ascultând, a continuat să vorbească. - Și, de exemplu, minunile ingineriei genetice. Nu există bătrânețe. Toți bărbații nu par mai în vârstă de douăzeci de ani, la fel și fetele. Toate sănătoase și musculoase, cu mirosuri plăcute, proaspete. Fetele sunt mereu sănătoase, fără menstruație. Este posibil ca copiii să nu fie născuți, ei să fie crescuți în pântecele cibernetice.
  Natasha a susținut asta cu un zâmbet:
  - Și vor apărea copacii, pe care dulciurile, înghețata, acadele, prăjiturile - vor crește ca fructele. Și pot fi consumate fără o picătură de grăsime. Și toată lumea va fi fericită să aibă mașini noi pe care le poți pilota. Și pe alt continent și pe Marte, și chiar către o galaxie vecină!
  Steele a sugerat:
  - Și atunci oamenii vor fi diferiți, cu superputeri. Acesta, desigur, va fi un plus. Și morții vor învia și nu-și vor aminti că cineva a crezut cândva în poveștile biblice!
  Victoria a zdrobit un agaric muscă cu piciorul gol și a mârâit:
  - Da, cu siguranta asa! Ei bine, într-adevăr, ce promite Biblia? Ne aliniem chiar la tobă, sau mai degrabă la sunetele orgii? Și nici măcar nu va fi carne!
  Veronica și-a întins mâinile și a remarcat:
  - Care este conștientizarea ta? Dar în Sfintele Scripturi, răsplata nu este deloc declarată definitiv. Și construim până la tobă, asta sunt speculații!
  Victoria a chicotit și a scos limba. După ce ea a notat:
  - Păi, da... Și ce se va întâmpla acolo? Ceva fără păcat? Și cum rămâne cu liberul arbitru, cum fără el?!
  Veronica a raspuns linistit, mijindu-si putin ochii:
  - Liberul arbitru rămâne, dar nu va fi păcat. - Fata și-a frecat piciorul gol de mușchi și a continuat. - Va deveni posibil pentru că oamenii vor urî păcatul. Nu toți oamenii, ci cei drepți mântuiți. Aceasta înseamnă că atunci când Satana și factorii iritanti sunt îndepărtați, păcatul își va pierde atractivitatea și va reduce ghilimele.
  Victoria fluieră, și-a mutat călcâiul gol și rotund în trunchiul unui mesteacăn. Și ea a spus încet:
  - Și cum poți să urăști păcatul, dacă dă atâta plăcere. Aici, de exemplu, cu bărbați, mai ales tineri. Când te lasă cu labe, când te gâdilă, când îți masează călcâiele. La urma urmei, este o mare plăcere să simți atingerea corpurilor musculare. Și spui că e păcat!
  Veronica mârâi furioasă:
  - Și e imoral să faci sex cu diferiți bărbați!
  Steelenida remarcă furioasă:
  - Sincer să fiu, nici eu nu sunt un puritan, dar... Totuși, există un cod moral comunist și ar trebui să încerci să-l respecti. Și nu vă culcați sub toți cei care vă fac semn!
  Victoria a răspuns cu îndrăzneală:
  - Îmi place să fiu activ. Și îmi place să caut și să atrag și eu bărbați. Atunci fă dragoste cu ei așa cum vrei tu. Nu e minunat. Ei bine, de ce să fim modesti, în loc să ne încadram noi înșine bărbații!
  Stalin a remarcat cu răceală:
  - Cu aspectul tău nu e greu! Dar la urma urmei și să ucizi, ești mult!
  Victoria a încercat să distragă puțin conversația:
  - În orice caz, cunoașteți viitorul comunist, oameni liberi și înțelepți, mult mai bine decât stăpânirea lui Dumnezeu, permițând triumful fascismului, sau înecând omenirea într-un potop. - Diavolul de foc a zdrobit ciuperca cu degetele goale ale piciorului drept și a continuat. - Mie personal nu-mi place să trăiesc în regatul unui tiran care îi numește pe evrei poporul său și cum se dovedește că restul sunt străini?!
  Steelenida a răspuns serios:
  - Te poți certa mult timp despre mintea superioară, dar în Biblie... Este logic să o consideri o revelație divină?
  Victoria a răspuns cu încredere:
  - Desigur că nu! Cruzimea Vechiului Testament, pacifismul nerezonabil al Noului - atribuirea de privilegii unui singur popor... Nu este absurd?
  Veronica a lovit ciotul cu degetele goale de enervare. Ea s-a strâmbat de durere și a răspuns:
  - Deci, până la urmă, Pavel spune: Învățătura noastră este o piatră de poticnire pentru evrei, nebunie pentru barbari! O minte păcătoasă nu poate înțelege asta!
  Victoria a chicotit și a spus cu o voce fluentă:
  - Rusia nu poate fi înțeleasă cu mintea,
  Nu poate fi măsurat cu un arshin obișnuit...
  Ea are o devenire specială -
  Nu se poate crede decât în Rusia!
  Steelenida, ridicând aspru sprâncenele, remarcă:
  - Și aici Rusia înaintea creștinismului. Milioane, sute de milioane de oameni au crezut în Dumnezeu. Printre ei se numărau minți remarcabile. Precum Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Și aveau propriile lor motive să creadă. Noi, la rândul nostru, suntem împotriva iluziilor! - Tânăra a bătut cu piciorul gol și puternic o creangă căzută, a rupt-o și a continuat. - Suntem adepți ai ateismului științific și credem că fiecare om este fierarul propriei fericiri! Și că nu este necesar să credem că bunul unchi Iisus va veni și va zidi pe toți, ne va rezolva toate problemele! Această planetă are nevoie de management științific și expansiune în spațiu! Și nu vă răsfățați cu tot felul de speranțe pentru locuri cerești sau hareme!
  Victoria a chicotit și a mârâit:
  - Și n-aș refuza haremul masculin!
  Steelenida a remarcat cu severitate:
  - Păi, ești roșcat și licențios... Cine te-a crescut?
  Victoria a răspuns în glumă:
  -Când tata Carlo, și când nimeni!
  Stalenida l-a doborât cu pumnul și șuieră:
  - Se vede... Dacă nu există Dumnezeu, asta nu înseamnă deloc că ar trebui să fii vulgar și disolut!
  Victoria a răspuns sincer:
  - Ca! Înțelegi așa!
  Natasha a chicotit și a remarcat:
  - Comunismul a proclamat egalitatea celor două sexe. Și asta înseamnă dreptul unei femei de a căuta ea însăși un bărbat. De exemplu, cred că a alege un tip care îți place este destul de normal să-l încadrezi! - Fata a lovit ciuperca vierme cu piciorul gol și a continuat. - Și este destul de normal să iubești mai mulți bărbați deodată. La urma urmei, sunt diferiți și fiecare te mângâie în feluri diferite, ceea ce este foarte frumos!
  Veronica șopti încet:
  - Vei arde în iad pentru astfel de discursuri și fapte!
  Steelenida zâmbi și remarcă:
  - Morala comunismului nu este mai puțin strictă decât cea creștină. Și dacă te comporți așa, atunci... cred că nu vei primi aprobare! Nu toți suntem... un bordel!
  Victoria a remarcat serios:
  - De ce să crească ipocrizie? Acest creștinism a impus femeilor diverse restricții. Inclusiv, cum ar fi interdicția, de a iubi mai mult de un soț. - Diavolul cu părul roșu a lovit cu furie cucuiul cu piciorul gol, a aruncat-o mai sus. Și ea a continuat. - Și comunismul a proclamat că nu există Dumnezeu! Și asta înseamnă că totul este permis! Și noi, femeia, putem fi păsări libere în căutarea iubirii. Alegerea acelor bărbați care oferă mult mai multă plăcere. Și acesta este punctul principal!
  Stalenida a scuturat roșcata cu degetul arătător:
  - Acesta nu este principalul lucru pentru membrul Komsomol! În general, cel mai important lucru este slujirea Patriei și cauza lui Lenin. Și nu căutarea plăcerii pentru trup! Trebuie să înțelegi asta!
  Victoria a răspuns indignată:
  - Sunt o fiară și un pat în luptă! Așa că nu mă plânge!
  Diavolul cu părul roșu șuieră:
  - Sunt o fată super!
  Veronica a introdus timid:
  - Morala comunismului și a creștinismului este una: cine nu lucrează, nu există!
  Victoria a arătat cunoștințe despre Biblie:
  - Și Iisus a spus: nu-ți face griji pentru pâinea ta zilnică... Fii ca păsările pădurii.
  Stalenida a remarcat agresiv:
  -Comunismul s-a născut în mare măsură pe negarea valorilor creștine. Și unele paralele sunt destul de posibile. Deci naziștii au și steag roșu, ca al nostru!
  Victoria a zdrobit agaric muscă cu piciorul gol, și-a frecat călcâiul gol și rotund de mușchi și a adăugat:
  - Al Treilea Reich are impozite mari pe capitalul privat și un procent mare de proprietate de stat. Au parțial socialism, dar privilegii pentru germani! - Fata a mușcat o frunză dintr-un mesteacăn și a chicotit, a adăugat. - În general, despre religie, am un cântec amuzant. Vrei să o fac eu?
  Stalenida dădu de bunăvoie din capul ei strălucitor, doborî o ramură putredă cu piciorul gol și grațios și ciripi:
  - Cântă o floare, nu-ți fie rușine!
  Și Victoria a cântat cu entuziasm;
  Ce a vrut să spună Domnul?
  El, care trăiește la o distanță teribilă...
  Când a fost dat ordinul de a lucra,
  Ca să nu rămânem în vis.
  
  Deși ținută regală magnifică,
  Dar nu există o persoană mai zgârcită....
  Sărăcia trage fără îndoială -
  Lumea noastră de suferință este epică!
  
  Și nu este vina lui Adam
  Un simplu tip sovietic, rus...
  A mers gol, fără a ascunde rușinea,
  Ca un proletar sub țarism!
  
  Dumnezeu i-a dat mâncare - o limită,
  Păsc fără a cunoaște furcile...
  Și dacă vrei mai mult, vei fi bătut!
  Și bea cu palma fără sticle.
  
  Adam a îndurat o astfel de soartă,
  Într-un paradis înfiorător și plictisitor!
  Dar șarpele a zburat pe aripi,
  El a înțeles: o persoană suferă...
  
  Există o modalitate de a ieși din desișuri,
  Construiește un oraș, dă urmași!
  Ca să nu rătăcim prin termenul grove,
  Uneori ai nevoie de perfidie!
  
  Am furat cheia magică din paradis,
  Pentru a părăsi rutina Edenului...
  Acolo vei găsi o fată care visează
  Măcar poţi să pieri în lumea interlopă!
  
  Da, desigur că există un risc, băiete,
  Planeta asta nu este un cadou...
  Dar vei cunoaște conștiința, onoarea,
  Și vei găsi, cunoaște-ți perechea!
  
  Adam a primit această cheie -
  A deschis porțile și a părăsit paradisul.
  Păcătosul a cheltuit multă putere,
  Călcând pe pietrele munților mari...
  
  Aici vede iar poarta -
  Și iarăși a apărut șarpele înaripat...
  El a spus: Sunt un Satan bun -
  Șurubul s-a deschis de la sine...
  
  Adam a intrat și a văzut...
  Un astfel de miracol pictat...
  Fecioară goală în spatele dealului,
  Un tert de porțelan este un vas de aur.
  
  Dar cât de bine este
  Adam băiatul nu a rezistat!
  Și sărută-i gura
  Mai dulce ca mierea!
  
  
  Ea i-a răspuns -
  Corpurile într-un extaz furtunos s-au contopit...
  Nu, nu-l blestema pe Satana -
  Băieții au apărut în păcat!
  
  Dumnezeu i-a dat afară din paradis, dar...
  Planeta a devenit casa lor.
  Deși oamenii au un singur soare,
  Dar urmașii au devenit mii!
  
  Da, a fost foarte greu
  Inundații, secete și ierni.
  Dar mintea este o vâslă puternică,
  Omul a devenit o creatură puternică!
  
  Cum poate un înger să zboare
  Cum distrug munții demonilor relieful!
  Creați un drum, unde este calea -
  Ajungeți în orice punct de pe uscat.
  
  Și ai nevoie de spațiu -
  De asemenea, vom putea cuceri.
  Deci păcatul nostru nu este o sentință,
  Nu, nu vorbi prostii pop!
  
  Nu fi păcat - nu există progres,
  Gândurile generează mișcare!
  Un răspuns la predică:
  Nu avem nevoie de paradisul altcuiva!
  Fetele au aplaudat la unison. De remarcat faptul că vocea Victoriei este puternică, plină de sunet, foarte plăcută. Iar războinicii au fost cu adevărat fascinați de această poezie.
  Steelenida a sugerat zâmbind:
  - Când va fi timp, vei interpreta această melodie pe stadion!
  Victoria a dat din cap în semn de acord și a sugerat:
  - Și în același timp vom aproba premiul!
  Fata cu părul roșu a chicotit și a vrut să meargă pe mâini. Dar are prea multe arme.
  Fetele mergeau destul de mult și erau obosite. M-am așezat să ia prânzul. Au deschis trofeul conserve și tocană. Fălci viguros câștigate. Războinicii sunt toți tineri, sănătoși, musculoși.
  Natasha a remarcat zâmbind:
  "Dintre cei uciși de noi, aproape toți sunt străini. Germanii aruncă împotriva noastră o armată străină!
  Victoria a cântat deplasat:
  - Și armata noastră este la stânga, iar armata noastră este la dreapta... E bine să luptăm cu o băutură!
  Stalenida se uită cu severitate la roșcată și remarcă:
  - Ești o fată jucăușă... Trebuie să ne căsătorim cu tine!
  Victoria clătină din cap.
  - De ce un sot? Mai bine să ai o duzină de îndrăgostiți!
  Natasha a râs și a remarcat:
  - Nu este interesant să comunici cu un bărbat mult timp - deranjează! E mai bine când ai băieți diferiți!
  Oksana a sugerat:
  - Poate data viitoare luăm un prizonier german... Și o să ne batem joc de el!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - Ei bine, voi fetelor sunteți inventive... Și nu ne-ar strica să captăm limbajul!
  Natasha, dezvăluind dinții feroce, spuse:
  - Mujici, mujici... Sunteți foarte, foarte răi, mujicii noștri! Baieti! Baieti! Bărbații noștri vor fi bătuți de fete!
  Fetele au izbucnit în râs... Au băut puțin din baloanele cu alcool diluat. Câteva frumuseți chiar au sforăit.
  Dar Stalenida mârâi:
  - A urca! Cine doarme, îl vom ucide!
  Fetele au sărit în sus și s-au întins în sfori. Ei zdrăngăniră cu armele și sclipeau din dinți. Frumuseți superbe. Și fac cu ochiul lor de safir. Vor măcar puțin, dar să joace feste. Stai pe un cal.
  Și așa mărșăluiește din nou și călcă-ți picioarele goale. Deși fetele arată foarte frumos. Au atât de multă frumusețe. Și corpuri musculoase și puternice ale fetelor.
  Natasha, mergând, observă:
  - Până nu rezolvăm problema tancurilor naziste, nu avem ce face împotriva soldaților Fuhrer!
  Victoria a explicat:
  - Ai vrut să spui nu soldați, ci mașini! Și în general, nu există recepție împotriva deșeurilor dacă nu există alte fier vechi!
  Iar diavolul cu părul roșu a bătut cu piciorul gol pe un ciot lung putred. A ridicat un nor de gunoi și praf.
  Veronica a guturat cu umilință:
  - Toată voia lui Dumnezeu!
  Stalenida spuse supărată, lovindu-și călcâiul gol de pavaj:
  - Nu! Totul va fi voința noastră bolșevică!
  Și ochii ei sclipeau literalmente de furie!
  Victoria a remarcat dur:
  - Hitleriștii extermină evreii fără ceremonii inutile. De ce nu a susținut Dumnezeu poporul său?
  Veronica a răspuns lent:
  - Păcate...
  Victoria cânta, bătând din picioarele goale:
  - O, păcate, păcate... Nu păcătui capra! Nu păcătui capra! Va bate vița de vie! Vița cu coama albă va bate!
  Iar frumusețea cu părul roșu a prins fluturele cu degetele goale și și-a ridicat piciorul, arătându-și prietenii.
  - Acestea sunt miracolele care se întâmplă în pădurile noastre!
  Veronica a răspuns inteligent zâmbind:
  - Vezi ce frumusețe... Și spui că asta nu este creația lui Dumnezeu!
  Victoria a lătrat:
  -Religia este opiul poporului! Și fluturele este frumos pentru a se deghiza mai bine în flori!
  Steelenida remarcă furioasă:
  - Poate destule despre religie? Este mai bine să o lași pe Vera să-ți spună cum se va comporta dacă va fi trimisă la informații?
  Veronica a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Voi fi umil!
  Natasha a vrut să spună ceva, dar fata a făcut un zgomot peste ea. Soldații de asalt cu reacție au trecut în fugă. Mulți vulturi de oțel și cu aspect foarte prădător. Fredonau și suflau abur. Sunt multe arme, iar nemții trag foarte agresiv.
  Steeleed a comandat:
  - Deghizați!
  . CAPITOLUL 7
  Elizaveta Petrova, un tânăr locotenent al trupelor de frontieră, a rămas uluit. De două luni circulau zvonuri despre un posibil izbucnire de război. Dar, totuși, cumva nu-mi venea să cred ... Fiind o fată deșteaptă, Elizabeth nu împărtășea forța majoră pretențioasă a doctrinei oficiale - că Armata Roșie era mai puternică decât toate. Unchiul ei a luptat în războiul finlandez, a fost rănit și a vorbit foarte pasional despre cursul acestuia.
  - Rezervoarele noastre curgeau încet ca jeleul dintr-o tigaie. Formidabilul QMS a mers înainte, cu două botnițe de șaizeci de tone fiecare. Un fel de berbec pentru spargerea apărării. Și cum bubuie! Tunetele sunt ca scârțâitul unui șoarece în comparație cu vuietul unui taur. Iar sub omizi sunt gropi. Acum câteva zile a avut loc un dezgheț, pământul negru era acoperit cu o crustă de gheață. Tancurile se mișcă din ce în ce mai încet, cavaleria le ajunge din urmă. Mii de călăreți, trebuie ținuți în spate pentru a nu depăși tancurile. Și în față, finlandezii au pus mine și au îngropat butoaie de petrol. Multe dintre rezervoarele noastre au ars ca niște lumânări. O priveliște teribilă, mai ales la începutul nopții polare, benzină și petrol vărsate, amestecate cu apa care se topește. Caii s-au speriat și au nechezat cu furie, au fost arși și o avalanșă vie s-a repezit la infanterie. Vederea este pur și simplu groaznică, tancurile nu s-au putut nici opri și nici nu se întorc. Da, iar comanda ne-a interzis să ne oprim.
  Dacă mergi doar înainte - zdrobirea inamicul. Și tancurile au explodat și au ars, cavaleria și-a călcat în picioare propria infanterie. Ofensiva s-a sufocat, părea, stelele au căzut din cer.
  Unchiul a tușit sânge și s-a oprit. A luat o înghițitură de o sută de grame și a continuat.
  - Deci, fără recunoaștere, fără acoperire aeriană, am inundat. Au luptat toată iarna și jumătate de martie, au spart fortificațiile, dar două sute de mii de soldați noștri nu se vor bucura niciodată de biruință. Lumina s-a stins pentru ei pentru totdeauna.
  Fata a întrebat surprinsă:
  - Chiar atât de mult?
  Unchiul dădu din cap.
  - Tocmai, cred, nimeni nu știe, dar cadavrele au fost scoase pe eșaloane. A fost înfiorător. Am fost forțați să asaltăm apărarea, iar finlandezii ne-au tăiat rândurile. Doar o nebunie sălbatică.
  Elena se bâlbâi și întrebă:
  - Și ce, nu suntem atât de puternici?
  Unchiul a răspuns:
  - Forța tancului nu este în armură, ci în capul tancului!
  Fata dădu din cap.
  - Minunat ai spus!
  Elizabeth și-a amintit multă vreme această conversație. Ea a întrebat ce fel de tancuri aveau nemții și finlandezii. Finlanda, însă, nu avea deloc tancuri, cu excepția a o duzină de tanchete ușoare de trei tone. Și tancurile germane, o, unchiul meu le cunoștea, i-a spus un văr care a plecat în Germania în patruzeci și unu. În general, tehnica sa a naziștilor de la acea vreme nu a fost impresionată.
  - Tancul T-1, cântărește doar cinci tone și jumătate, viteza este de 57 de kilometri pe oră. Armură antiglonț, trei mitraliere. Ei bine, va merge împotriva infanteriei, dar mașina este atât de slabă.
  Dar nu e singură? - a întrebat fata îngrijorată.
  - Există și T-2, T-3, T-4 și T-5!
  Elizabeth a zâmbit.
  - Și care dintre ei este cel mai puternic?
  - T-5! Are două tunuri de 75 mm și 37 mm, patru mitraliere. Da, acesta este un tanc frumos, germanii îi spun "Vârcolacul". - Unchiul și-a întins brațele, legănându-le ca o moară de vânt.
  - Și viteza? - Curios, a întrebat fata!
  - Cincizeci de kilometri pe autostradă, în general, destul. În general, tancul este interesant, cu o turelă aerodinamică. Cele mai bune dintre creațiile construcției de tancuri fasciste. Unchiul a oftat. - Adevărat, T-28-ul nostru, și mai ales T-34, nu este mai rău, iar tunurile tancurilor noastre sunt și mai puternice.
  Fata a sugerat:
  - Dacă creăm rezervoare noi, mai rece.
  Unchiul a răspuns:
  - Nu există nimic mai tare decât KV-2, este o astfel de putere, dar există și KV-3, și KV-4, și mai ales KV-5. Ultimul monstru cântărește o sută douăzeci de tone și este pe cale să intre în producție de masă. Atunci nemții vor fi treierați ca un lanț de mei.
  Fata căscă hotărât:
  - Dacă vrei să plictisești o fată, vorbește despre arme, dar dacă vrei să pleci pentru totdeauna - vorbește despre armele sovietice!
  Unchiul a fost jignit:
  - De ce avem o tehnică proastă?!
  Fata a glumit:
  - Dar datele de pe el sunt clasificate. Se spune că puteți obține un termen pentru o mențiune a calibrului unui tun de tanc.
  Unchiul a clătinat din cap.
  - Neadevarat! Pentru un asemenea fleac, nimeni nu este închis!
  Fata se strâmbă.
  - Cum să spun! Și asta nu s-a întâmplat.
  Unchiul a remarcat:
  - Vă spun despre T-34, calibrul armei este de 76 mm. Și armura este de 52 mm, în caz că vă întrebați.
  Fata pufni dispreţuitor.
  - Mi-ar plăcea să văd acest miracol. Vei arata?
  Unchiul a răspuns fără tragere de inimă:
  - Îți arăt dacă vrei! Cu toate acestea, Voroshilov a numit acest tanc urâțenie. Mulțumesc Mareșalului Kulik pentru că a insistat asupra implementării acesteia. Da, Stalin a apreciat personal acest tanc. Până la începutul celui de-al patruzeci și treilea, este planificat să se echipeze cu el o sută douăsprezece divizii de tancuri.
  Fata a fost surprinsă:
  - Un rezervor?
  - Nu! Tot KV și T-80, totuși, acest rezervor este ușor, mă refer la T-80. El chiar știe să înoate!
  Fata a fost surprinsă:
  - A înota? Este interesant!
  - Avem trei mii trei sute de tancuri amfibii. - Unchiul a spus-o cu mândrie, apoi și-a coborât vocea până la o șoaptă. Nu spune nimănui, este un secret uriaș. Dacă ai blabla, ai putea ajunge în spatele gratiilor. Uite: nimic nu scurtează viața ca o limbă lungă.
  Elizabeth a tăcut imediat: în urmă cu două zile, bunului ei prieten i s-a întâmplat o poveste destul de neplăcută. S-au întâmplat următoarele. A fost o seară de teatru, toată lumea s-a distrat copios, dar bineînțeles că au băut. Au cântat trompetele, au dansat fetele și băieții. Așadar, Yashka Klopov, un tip vesel și un lider, a vrut ca întotdeauna să facă o glumă. Am alergat până la peretele de unde atârna un portret al lui Stalin. Un portret puternic pe tot peretele, strălucitor, încrustat cu mozaicuri. Stalin părea tânăr, de vreo treizeci și cinci de ani, nu mai mult, frumos. Nici măcar fruntea nu era la fel de joasă și înclinată ca originalul. Yashka a cântat la armonică, apoi a aruncat-o în hol.
  - Oh, Yuli, Yuli, Yuli! Este un cântec matuli!
  Care a întrebat în batjocură:
  - Și de ce cânți despre mama ta, dacă tatăl tău e în fața ta?
  Yashka a chicotit ca răspuns și a cântat:
  - Tatăl meu ciudat a fost deposedat în sat! Tatăl meu, tatăl poporului, domnește în sfântul Kremlin!
  Toată lumea râdea, bătând din palme și fluierând. Între timp, Yashka a scos o riglă din centură și, chicotind, a declarat:
  - Aş vrea să măsor nasul părintelui neamurilor!
  Publicul a întrebat în cor:
  - De ce?
  Yashka, jucându-se cu o riglă, toarcă:
  - Pentru că Stalin are o inimă mare! Cel mai mare din lume! Deci nasul ar trebui să fie cel mai mare!
  Ca răspuns, râsete prietenești și fluierături:
  Yashka s-a ridicat în vârful picioarelor, a pus o riglă, a întors-o de câteva ori. și râzând a spus:
  - Cincizeci și trei de centimetri! Asta e tare! Chiar este cel mai mare!
  Toți râdeau din nou, arătând cu degetul. Una peste alta, seara a fost un succes. Elizabeth clătină din cap supărată, alungând amintirile. Yashka a fost luat în zori, în drum spre pâlnia neagră, oamenii în jachete de piele îl băteau cu bâte și pumnii. Fața cândva tânără și veselă s-a transformat într-o mizerie sângeroasă. Elizabeth a văzut asta, pentru că toți au fost adunați special pentru a se uita la arestare. Apoi ofițerul politic a vorbit, a țipat mult și a amenințat. Încă cinci au fost arestați pe loc, nimeni nu a îndrăznit să reziste. Elizabeth și-a amintit asta, dragostea ei arzătoare pentru petrecere a fost zguduită.
  Totuși, chiar și acum, dacă inamicul a făcut o tentativă asupra lui Stalin, ea și-a oferit sânii fără ezitare!
  Fata l-a întrebat pe unchiul ei:
  - Este Franța o țară puternică?
  El a raspuns:
  - Da, tare! Împreună cu Marea Britanie, ei controlează o treime din lume! Ținând cont de colonii, populația Franței nu este inferioară URSS.
  Elizabeth fluieră.
  - Și atâta putere pierdută!
  Unchiul s-a scărpinat pe vârful cheliei:
  - Da, am pierdut! Toate într-o lună și jumătate, patru puteri europene au fost învinse! Nici Napoleon și Alexandru cel Mare nu au avut astfel de victorii precum Hitler.
  Elizabeth a întrebat în șoaptă:
  Ce fel de Hitler este?
  Unchiul a ridicat din umeri.
  - Nu l-am vazut! În portrete, l-ai văzut chiar tu. Se spune că de înălțime medie, nervos, mănâncă carne umană, mai ales îi place să taie sânii femeilor!
  Elizabeth clătină din cap.
  - Nu fluiera! Hitler este vegetarian!
  Unchiul nu a fost de acord.
  - În spirit, este un canibal tipic! Rem a ordonat ca cel mai bun prieten al său să fie tăiat în două bucăți cu sârmă ghimpată. De ce nu un monstru carnivor! După cedarea Franței, el a ordonat arderea de vii a o sută de mii de evrei care locuiau în Paris și în împrejurimi. Drept urmare, a existat o duhoare groaznică! Mai mult, naziștii nu au cruțat nici măcar copiii mici. După ardere, SS-ul a urinat sfidător pe cenușă! Ei spun că Hitler este implicat personal în tortură și tortură!
  Elizabeth a remarcat:
  - Domnitorul celor ce iau pâine de la călău, adună sare pe fund!
  Unchiul a clătinat din cap, a scos o țigară, a pufăit. Știa să fumeze foarte interesant, suflând inele de fum. Privirea lui devenea mai veselă:
  - Știi de ce mi-e frică!
  Fata a răspuns cu voce joasă:
  - Nu cred nimic!
  Fratele tatălui a obiectat, luând pufături scurte:
  - Numai degerații nu se tem de nimic! Pentru o persoană normală, nu este deloc rușinos să experimenteze frica! Mai ales dacă este rezonabil și nu atât pentru el însuși cât pentru alții.
  Fata dădu din cap hotărât.
  - Aici sunt de acord!
  Unchiul s-a oprit din fumat, a clătinat din cap, parcă și-ar fi întins gâtul:
  - Știi, există zvonuri că naziștii creează o nouă armă teribilă. O bombă capabilă să ștergă orașe întregi în praf otrăvitor. Și nu va exista nicio scăpare din ea.
  Elizabeth pufni disprețuitor:
  - O cacealma de propagandă tipică a lui Goebbels!
  Unchiul a oftat adânc, ca o morsa sub apă:
  - Oh nu! Aceasta este știință! Armele spun că oamenii de știință sunt destul de reali! A venit chiar și cu un nume - bomba atomică! Așa că cred că cel mai bine este să nu așteptați până când o astfel de armă monstruoasă va cădea în mâinile naziștilor, pentru a ataca mai întâi Germania!
  Elizabeth se cutremură, ca de la un șoc electric:
  - Dar este dezonorant să încalci acordul de pace. Avem un pact de neagresiune cu Germania, un tratat de prietenie și granițe!
  Unchiul a remarcat sarcastic:
  - Au respectat naziștii vreodată acordurile? Să ne amintim măcar de Polonia, sau de Belgia și Olanda! Hitler chiar a spus asta: onestitatea este un sacrificiu tipic, pe altarul oportunității!
  Fata a răspuns cu entuziasm:
  - Stalin nu este Hitler!
  Unchiul a făcut, a fost de acord, dar a plantat diametral opus:
  - Bineînțeles, și de aceea trebuie să lovești mai întâi! Descendenții nu-l vor ierta pentru întârziere! Atacul triplează puterea, apărarea la jumătate!
  Elena a remarcat:
  - Armata noastră va fi cea mai ofensivă din lume dacă inamicul lovește! Și apoi a repetat-o și mai tare. - Dar numai dacă inamicul lovește!
  Unchiul a mijit ochii:
  - Un cap tăiat cu o lamă se numește cap de grădină, din el răsar ciorchini de răzbunare! Nu, cred că Hitler ar fi trebuit să fie terminat chiar și atunci când hoardele lui s-au repezit la Paris.
  Fata a bătut cu piciorul gol (cizmele stăteau în apropiere!), a răspuns:
  - Poate ai dreptate!
  Elizabeth și-a amintit multă vreme această conversație. Zvonurile despre concentrarea trupelor naziste, în special în Polonia, încălcările constante ale graniței sovietice de către avioanele germane și arestările frecvente în rândul trupelor au creat o atmosferă nervoasă. În același timp, ofițerii politici au inspirat activ: nu va fi război! Cu toate acestea, au fost atrase forțe suplimentare la graniță, în special cele blindate! În special, Elizabeth a văzut pentru prima dată cel mai recent tanc KV-3, cu două tunuri și o greutate de șaptezeci și cinci de tone. Era un model experimental, care, după cum a șoptit cineva, ar fi trebuit testat în lupte. Fetei, însă, nu i-a plăcut prea mult tancul, fiind prea greu, se distingea prin capacitatea scăzută de cros, a spart poduri, turnul se învârtea încet. În plus, datorită calibrului mare al armelor, cadența de foc a suferit și precizia a fost relativ scăzută! Cu toate acestea, un tanc atât de puternic a inspirat încredere. Motorul diesel de 850 de cai putere a bubuit îngrozitor, arăta ca o erupție vulcanică, mașinile germane sunt mult mai silențioase. Fata i-a aruncat monstrului o privire sceptică și s-a întors, pe călcâie...
  Dimineața zilei de 22 iunie 1945 a fost un eveniment teribil, mari forțe ale fascismului au fost aruncate în URSS. Elizabeth, însă, la început nu a experimentat șoc. Mai mult, cuvintele unchiului despre bomba atomică creată de naziști sunt profund înfipte în memoria mea. Poate și mai bine, a atacat Hitler acum, când crearea unei superarme este încă departe! Este mai bine să zdrobiți un tigru când încă nu i-au crescut colții! Deși ce fel de Fuhrer este un tigru, mai degrabă un șacal. Dar cu atât mai trist va fi sfârșitul fascismului!
  Elizabeth a fost ridicată în pat și s-a îmbrăcat repede, s-a alăturat celorlalți camarazi de arme și frați de arme.
  Naziștii au dat lovitura principală în spatele grupului din Bialystok. Puternice coloane blindate și mecanizate, în două ore, s-au adâncit la patruzeci de kilometri. Și după noroc, nici măcar tranșeele nu au fost săpate cu prea multă grijă.
  Nu au fost aduse obuze de artilerie, iar fetele au fost nevoite să se întâlnească cu naziștii cu puști și grenade. Aici au apărut tancurile și vehiculele blindate ale lui Hitler. E-50 mergeau înainte, înarmați cu patru mitraliere și un tun de calibrul 105 milimetri. Ceva mai mici decât tancurile E-50 Sh, cu obuze de fragmentare puternic explozive și tunuri de calibrul 150, 180 și un lansator de rachete de 380 mm.
  În spatele lor sunt mai vulnerabile, dar încă impenetrabile Panther-2, cu tunuri de 88 mm.
  Elizabeth s-a simțit imediat neajutorat. Ce poate face, înarmată doar cu o pușcă Moskin și câteva grenade antipersonal? Tancurile germane aruncă foc de mitralieră asupra infanteriei sovietice, obuzele explodează. Fete însângerate și bărbați tineri cad în apropiere. Încă unui tip fără barbă i s-au aruncat picioarele. El țipă și își întinde mâinile către Elizabeth, cărora le lipsesc degetele. Explozii din nou, Messers germani 262 apar în aer, apoi avioane de atac cu reacție XE-183. De la distanță, nu sunt foarte înfricoșătoare și seamănă cu muștele, dar când zboară mai aproape, se transformă în vulturi.
  Tancurile germane se apropie din ce în ce mai mult, peste ele plutesc șerpi cu svastici. În același timp, se aude și o grandioasă simfonie Wagner. Totul pare neobișnuit de amenințător, chiar și rezervoarele, apropo, nu sunt prea mari, vopsite astfel încât să semene cu animalele de pradă. Mai ales o mulțime de fețe goale. Elizabeth simte groază animală, vrea să fugă, picioarele îi amorțeau, dar...
  Cum poate un rus (și bielorușii și rușii sunt unul și același popor), să trădeze și să se teamă.
  Elizabeth aruncă o grenadă. Ea, având un braț puternic, aruncă departe și lovește E-50. Rezervorul îngheață pentru o clipă și răspunde imediat. Se aude o explozie asurzitoare, fata este aruncată în aer, iar un val de întuneric îi acoperă conștiința...
  Elizabeth simți că se scufundă într-un bazin adânc - întuneric, și numai în înălțimi ochii arzătoare ai stelelor pâlpâiau amenințători. Pe măsură ce scufundați, presiunea asupra pieptului devine din ce în ce mai puternică, barosul bat în cap și fiecare dintre loviturile lor devine din ce în ce mai dureroasă și mai grea! În cele din urmă, corpul ei atinge fundul, ceafă se răcește, fata vrea să sară în sus și nu se poate mișca. Pe aici - în același timp, se aude un scârțâit din toate părțile, niște creaturi mici foșnesc. Elizabeth își simte inima bătându-i sălbatic în piept. Nu se aruncă peste șobolani, mari ca iepurii și multicolori, cu predominanța unei nuanțe sângeroase. Se grăbesc și încep să sfâșie. Elizabeth țipă și... Își vine în fire.
  Doi soldați germani bâjbâie fata, apoi își ridică brusc părul:
  - Schnel! Ridică-te cățea!
  Elizabeth se ridică, o scutură. Fata întoarce capul, el este greu. Wow! Dar totul pare a fi intact.
  Germanii construiesc separat coloane de prizonieri, bărbați și femei. Elena a fost chiar surprinsă că atât de mulți s-au predat. Unele femei, peste cincizeci, răniții nu se văd, se pare că naziștii pur și simplu au terminat astfel de oameni. Împingând fundul fetelor (aproape toate femeile soldate sunt tinere și proaspăt recrutate), au mers mai departe. Era destul de cald, unor femei li s-au rupt tunicile și s-au "fălțat" în cămăși.
  Elizabeth l-a întrebat pe căpitanul Valentina Sinitsa, avea câteva vânătăi impresionante pe față:
  - Nu și asta acum Valya?
  Căpitanul, o fată de douăzeci și opt de ani destul de drăguță cu părul roșcat, a răspuns:
  - E în regulă, dacă noaptea este întunecată, atunci o să fugim!
  Elizabeth se examină:
  - Cred ca da! Captivitatea nu este pentru poporul sovietic! Se pare că nu este nicio pagubă, fragmentele au avut milă de trupul meu! Pur și simplu bâzâie în capul meu.
  Valentina a raspuns:
  Se pare că ai fost uluit! Brr! Dar eu însumi nu înțeleg cum am ajuns în captivitate. Pistolul mitralieră s-a blocat, iar celelalte fete au renunțat. Drept urmare, am fost prins ca ultimul prost!
  Elizabeth dădu din cap.
  - Da, un început bun de război! Înainte de a avea timp să ucidă un german, a fost luată prizonieră. Groază sălbatică! Dacă nu putem scăpa?
  Valentina a raspuns:
  - Știi că ești extraordinar de frumoasă! Părul auriu, cu o siluetă perfectă. Nu am văzut niciodată o fată mai frumoasă decât tine!
  Elizabeth îi făcu semn.
  - De ce am nevoie de aceste complimente! Și nici tu nu ești băiat!
  Căpitanul a remarcat:
  - Poti fi pur si simplu violat!
  Elizabeth a fost surprinsă.
  - Cum să violezi?
  Valentina a fost sincer surprinsă:
  - Nu știi?
  Elizabeth închise ochii.
  - Teoretic, bineînțeles că știu, dar...
  Valentina se încruntă.
  - Ai încercat vreodată cu un tip?
  Elizabeth clătină negativ din cap.
  - Desigur că nu! În general, un comunist nu trebuie să se descompună moral și să facă dragoste în afara căsătoriei!
  Valentina a ridicat din umeri.
  - Cum să spun! După părerea mea, aceasta este o chestiune personală pentru toată lumea! În plus, bărbații sunt toți diferiți și ai plăcere de la ei în felul tău. Nu este atât de ușor de ghicit aici, dar soțul devine rapid plictisitor.
  O fată din Komsomol care mergea spre dreapta a obiectat:
  - Pentru o persoană, principalul lucru este comunicarea spirituală, și nu instinctele animale!
  Valentina a dat degetul mare în sus.
  - Să nu vorbim despre subiecte indecente! Poate ar fi mai bine să vorbim despre petrecere și construirea comunismului!
  Elizabeth a vrut să spună ceva, în timp ce urma ordinul - coloana să se oprească.
  Se aflau chiar în fața unei platforme de beton, spre care au ajuns câteva camioane și o mașină. Totodată, a apărut o altă rubrică de femei persecutate. Judecând după haine, erau civili.
  Un german obez s-a târât dintr-o mașină germană vopsită în kaki. Avea o față neplăcută, prost bărbierită, cu o bărbie triplă și o mitralieră ciudată cu două țevi pe umeri. Dar șapca, pe care a strălucit emblema - două fulgere, a trădat un SS. Fascistul a ieșit în fața fetelor și a poruncit în rusă ruptă:
  - Creșterea nivelului! Atenţie!
  Fetele s-au întins automat, pregătirea militară afectată. Una dintre fete a ezitat cu adevărat și a primit un cap la papă.
  Ofițerul SS mormăi mulțumit, se uită la picioarele femeii și ordonă:
  - Toată lumea, scoateți-vă ghetele!
  Fetele se cutremură, un zgomot a trecut prin rânduri. Neamțul gras a căscat sfidător și a mormăit abătut:
  Cine nu se supune va fi spânzurat! - Și apoi deodată un strigăt formidabil. - Schnel! Schnel!
  Fetele au început să se descalțe. Elizabeth simți mâinile mișcându-se automat. Se pare că este obișnuit ca ea să asculte de monștrii fasciști. Și-a scos o cizmă, simțind cu piciorul gol, căldura plăcută a pavajului de beton. Apoi al doilea, îmbrăcat cu grijă pe cizme noi din piele, recent lansate (cizmele din prelată vor apărea abia la sfârșitul războiului). Au fost țipete. O fată tânără de nu mai mult de șaisprezece ani a sărit afară și a strigat:
  - Nu o să împușc în năpăci! Să fie mai bine să îndepărtezi morții de la mine!
  Borovul german a făcut un semn, doi SS înalți au apucat-o pe fată și au târât-o la spânzurătoarea pregătită dinainte.
  Fetele-prizoniere de război au scos un oftat, dar nimeni nu a îndrăznit să obiecteze, șocul captivității fiind evident afectat.
  - Ocupă-o! - strigă un fascist gras. - Nu-l lăsa să moară imediat! Diavolul va ști să reziste.
  Hainele tinerei au fost rupte, SS-ul chiar a înfipt un trabuc în sfarcul roz al frumuseții. Fata a țipat și a strigat:
  - Ține minte, numele meu este Tanya! Moarte fasciștilor!
  Ofițerul SS urlă:
  - Scoate-i limba!
  Un mordovian a sărit la fată cu un șorț murdar mototolit și clești în mâini. Un alt nazist a strâns obrajii fetei, deschizând gura. Ea a încercat să reziste. dar forțele sunt prea inegale. Sângele a curmat din gura fetei, iar ea însăși și-a pierdut cunoștința din cauza șocului de durere. Monstrul fascist și-a aruncat limba ruptă și a călcat-o cu cizma. Fata goală, lăsată, a fost spânzurată rapid de naziști pe un cârlig ascuțit de navă. Ea a scos un strigăt slab și a tremurat, durerea suplimentară a adus-o. Pe chipurile naziștilor s-a scris fericirea, acel sentiment incredibil de satisfacție sadică când rănești propriul tău fel. Chiar dacă este o fată frumoasă cu părul blond. Aici, sadismul este amestecat cu un element sexual.
  Elizabeth închise ochii ca să nu vadă un asemenea arbitrar. Între timp, o coloană de prizonieri, femei civile, s-a apropiat de ei. De asemenea, naziștii i-au forțat să se descalțe. Femeile au fost luate tinere, niciuna nu arăta peste treizeci și cinci de ani sau sub șaisprezece ani. Femei belaruse puternice, în mare parte blonde, cu ochi albaștri, cu aspect plăcut, cu sânge și lapte.
  Ofițerul gras a poruncit din nou:
  - Scoateți îmbrăcămintea exterioară!
  Elizabeth a înroșit brusc, dar dacă naziștii o lasă complet goală? Iar degetele deja desfac tunica. Femeile civile plâng și geme, de parcă urmau să fie executate. Unul dintre ei ține în brațe un copil. Naziul îl smulge din mâini. Femeia mama se repezi si este injunghiata in stomac cu baioneta. El cade, tremurând cu un strigăt sfâșietor. Ofițerul SS aleargă la copil, îl aruncă sub picioare și începe să calce în picioare. Și face ca să nu moară imediat, rupându-și brațele și picioarele delicate.
  Mama urlă și este târâtă la spânzurătoare pentru a se atârna de un cârlig cât este în viață. Pe drum, își rup hainele în bucăți și îi bat cu patul puștii. Apoi o trag pe femeia mutilată până la capăt, în timp ce râd veseli, parcă uciși cu marijuana.
  Elizabeth a șoptit:
  - Și există o limită a atrocităților lor! Cine i-a născut, o femeie sau o lupoaică!
  Valentina a spus cu pasiune:
  Nu vom ierta și nu vom uita niciodată! Pentru fiecare dintre atrocitățile lor, naziștii vor plăti generos.
  Elizabeth a răspuns:
  - Acest lucru nu este suficient pentru toți naziștii din Germania.
  Valentina a glumit:
  - Ce rămâne, atunci în Japonia!
  Principalul nazist tot nu s-a calmat, nebunia îi ardea în ochii plictisiți, gura lui mică s-a răsucit:
  Acum te avertizez! Vă vom duce pe teritoriul Germaniei. Cei care se poartă bine vor avea un loc bun, mâncare și, în viitor, cetățenia de onoare a Germaniei Mari. Dar dacă cineva scăpa, atunci pentru fiecare fugar, voi ordona ca douăzeci de ostatici să fie arși de vii. Mă înțelegi! - Hohotetul ticălosului s-a intensificat. - Și acum vei vedea clar ce înseamnă să nu asculti de Fuhrer.
  Naziștii s-au repezit într-o coloană de femei civile și au ales o duzină dintre cele mai urâte. Au fost târâți fără ceremonie de păr și doborâți într-o grămadă. După aceea, bărbații SS au început să răsucească femeile cu sârmă ghimpată. Au încercat cu disperare să scape. Ca răspuns, au primit mucuri pe umeri și în piept (care nu și-au pierdut cunoștința).
  Ofițerul gras chicoti.
  - Ei bine, acum o torță pentru ei! Lăsați-i să "se bucure" de durere!
  Și din nou chicotele idioate ale fiarelor fasciste. Trei SS cu fizionomii degenerate au târât rezervorul de pe benzină și au deșurubat capacul. În ciuda distanței, Elizabeth a ajuns la un miros dezgustător de combustibil. Se pare că a fost benzină cu octan scăzut derivată dintr-un proces de hidroliză a cărbunelui. Pentru toate echipamentele numeroase, Fuhrer-ul nu avea suficient ulei natural, chiar și ținând cont de proviziile URSS și ale coloniilor africane ocupate, așa că fizicienii celui de-al Treilea Reich au dat dovadă de ingeniozitate. Această benzină avea o particularitate, o temperatură de ardere mai scăzută în comparație cu cea obișnuită și, de asemenea, faptul că a început să înghețe deja la nouă grade sub zero. În timp, acest lucru va afecta cursul războiului. Răsucite cu sârmă ghimpată metalică, femeile își făceau cu disperare mâinile (cele care le aveau libere), naziștii, zâmbind și arătându-și limba, strigau ceva în germană.
  . CAPITOLUL #8
  Tancul E-50 a primit deja multe lovituri. Dar războinicii au dat peste un butoi întreg de nitroglicerină. Tancul a explodat, ceea ce a explodat complet toate rolele. Și războinicii erau fără mașină. În timp ce căutau un alt tanc, frumusețile s-au cufundat în amintiri foarte interesante din anul patruzeci și unu.
  Din păcate, un vis atât de plăcut al Gerdei s-a dovedit a fi scurt. Să te trezești din nou și să faci mișcare. Cu toate acestea, fetele nu s-au gândit la complexarea acestui lucru. Au lucrat chiar cu un entuziasm deosebit. Între timp, Madeleine a decis să diversifice oarecum activitatea fizică, iar fetele au fost înhămate la cărucioare speciale pe care stăteau tancurile. Comandantul companiei SS a spus fericit:
  - Aici, fetelor, vom economisi combustibil rar și vă vom antrena. Un nou tip de sarcină, cu valoare aplicată!
  Când fetele în costume de baie trag tancuri și chiar transpira sub soarele arzător, este o priveliște mișto. Dar fetele trebuie să-și odihnească picioarele goale pe nisip și pietre ascuțite. Ridică-te și nu renunța....
  Gerda și-a tăiat respirația cu greu, remarcă filozofic:
  - E minunat, desigur, dar... Așa semănăm acum cu sclavii Egiptului Antic. Târăm și cea mai grea încărcătură, dar măcar nu ne bat cu biciul!
  Charlotte a fost de acord.
  - Desigur, nu bat, dar asta nu ușurează cu nimic! Deși nu - este doar fitness combinat cu haltere!
  Gerda a încercat să transforme conversația către un alt subiect:
  - Ce crezi, dacă Alexandru cel Mare nu ar fi murit la o vârstă atât de fragedă, ar fi cucerit Roma, apoi întreaga lume?
  Charlotte a răspuns după o pauză, scuturându-și transpirația:
  - E greu de spus... La urma urmei, a plănuit o campanie împotriva arabilor recalcitranti... Dar bineînțeles că a avut o șansă! Deși ar trebui să ne bucurăm că nu a reușit!
  - De ce?! - Gerda fu surprinsă, îndreptând cureaua frecându-şi umărul.
  Charlotte, rânjind din dinți, a răspuns:
  - Pentru că Hitler în acest caz, ar fi prea greu să-l depășesc. Și așa vor trece încă două mii de ani și întrebarea cine a fost cel mai bun și mai mare comandant al tuturor timpurilor și popoarelor va fi urmată de un răspuns fără echivoc - Fuhrer-ul Germaniei!
  Gerda sărută cureaua mai tare:
  - Da, Adolf Hitler l-a depășit deja pe Napoleon... Acest lucru va deveni deosebit de evident: când vom lua Egiptul, că Napoleon a eșuat! Și acolo, până în India .... Dar principalul lucru, desigur, este aterizarea în Marea Britanie ...
  Charlotte a confirmat ferm:
  - Ce nu a reușit Napoleon: intră în Londra, Wehrmacht-ul va face sub conducerea lui Adolf Hitler! Este doar interesant, vom începe invazia Rusiei, înainte sau după?
  Gerda spuse cu îndoială:
  - Cred că e mai bine după ce... Napoleon, apropo, a ruinat întreaga armată din Rusia. Dar nu suntem francezi. Broaștele nu sunt războinici foarte capabili!
  Puternica blondă, trăgând cu ei de cureaua, a intrat în conversație. Vocea ei părea foarte joasă, ca a unui bărbat, deși silueta era feminină și atrăgătoare:
  - Da, francezii sunt oarecum lași, dar tehnica lor nu este deloc rea. Am văzut cum Ziz-35, cu impunitate, a străpuns armura T-4-urilor germane. Chiar mi-a fost rușine de echipamentul nostru... La fel și "Matildas" britanicilor. O grenadă le poate sparge omizile, dar sparge armura... Pistoale de 88 de milimetri au luat-o, dar avem foarte puține dintre ele. Rămâne doar să lovești șinele și să imobilizezi ... În general, britanicii sunt puternici și în aviație ...
  Gerda a tremurat aici și, în ciuda căldurii, a simțit un fior:
  - Ca să ne găsească în deșert și să arunce cu bombe în tancuri!
  Femeia-eroă blondă a consolat:
  - Doar bombardierele cu ași experimentați pot intra cu adevărat în rezervor. Așadar, probabilitatea că ne vom împiedica de ei este scăzută. În plus, cred în norocul nostru.
  A urmat o pauză dureroasă. O duzină de fete-lupi erau înhămate la fiecare căruță cu un tanc. Se mișcau în două coloane mici, fete atât de bronzate, musculoase... Ce frumos era... Și dunele păreau roz în culoarea soarelui. Peisaj uluitor....
  Nu foarte departe de fete, colonelul SS Dess, cu o duzină de șoferi arabi și doi bătăuși mari, se deplasa prin deșert. Picioarele băiatului călăuzitor au fost puse pe foc și a fost pus cu milă pe un măgar. Colonelul Dass se încruntă dezgustat, din cauza lipsei apei, șoferii nomazi erau nespălați și miroseau urât. Și ziua s-a dovedit a fi fierbinte, chiar și după standardele coastei africane, deoarece vântul a adus suflarea iadului din Sahara. Așa că a trebuit să transpir. Drumul părea a fi unul lung. Dess se simțea ca un complet idiot. Poate pierde câteva zile din cauza unui băiat care minte din trei cutii. Și va primi și o sancțiune disciplinară, pentru că a lipsit... Adevărat, trupele germane nu plănuiesc să atace în zilele următoare, și nici aici, la granița cu Libia și Tunisia, există un spate destul de adânc. Ei bine, poți oricând să te gândești la un motiv pentru absență... Dar este totuși un pariu și... Nu există lăcomie mai puternică decât argumentele rațiunii.
  Dess călărește la umbră pe o cămilă, bând araka cu curmale cu conținut scăzut de alcool. Deși această băutură poate fi mai tare decât rachiul, dar în această căldură este sinucigașă. Peisajul din jur este neinteresant și câteva luni de serviciu au devenit deja plictisitoare. Dess încearcă să-și imagineze câtă comoară poate avea un șeic... Tunisia este situată lângă Algeria, iar pirații au ascuns adesea comori acolo. Ei bine, pirații, sau mai degrabă un corsar în slujba sultanului turc, erau adesea șeicii înșiși. În plus, în Tunisia există mine de aur și au fost extrase smaralde. Adevărat, odată cu apariția francezilor, extracția smaraldelor s-a stins... De ce? Din cauza monopolului britanic, nedorința de a reduce prețul smaraldelor indiene, ceea ce a forțat dezvoltarea înghețată în coloniile Franței. Și aurul era extras în mare parte în locuri ușoare și erau prea leneși să sape mine adânci... Dess credea că, până la urmă, francezii erau probabil cea mai leneșă și mai frivolă națiune din Europa. Deși nu se poate spune că aceștia sunt războinici răi... Napoleon Bonaparte, de exemplu, a cucerit Europa, iar acest lucru nu se poate realiza cu soldați inutili. Și într-adevăr, ce a avut Napoleon ingenios? O tactică simplă, o tranziție rapidă, o lovitură cu toată puterea, ocolirea de pe flancuri și încercările de a merge în spate... Dacă Frederic cel Mare a dezvoltat cea mai recentă și mai eficientă tactică liniară, atunci Napoleon l-a imitat pur și simplu pe Alexandru cel Mare. .. Da, astfel de tactici au adus succes, dar aranjați cine se mișcă rapid trupele ale Macedoniei sau ale lui Napoleon vor fi prinse în ambuscadă sau vor fi zdrobite și ucise în marș. În cele din urmă, la Waterloo, Blucher și Wellington l-au prins pe Bonaparte în manevra lui riscantă. Este ca un pumn scurt să întâlnești un boxer care se balansează lat. Și Napoleon a fost doborât... Trupele ruse, de altfel, nu l-au învins pe Bonaparte în luptă, ci au luat cu ajutorul gerului general, epidemilor și partizanilor.
  Ce parere are despre Hitler? La început, desigur, s-au gândit că Fuhrer-ul era doar un caporal și un parvenit, fiul unui fost cizmar... La alegerile prezidențiale l-a preferat pe bătrânul Hindenburg, deși a înțeles că un bătrân de optzeci de ani. pur și simplu nu putea face față fizic îndatoririlor unui dictator! Dar lui Hitler nu îi plăceau săracii - un originar din fund! Dar apoi, când Adolf a fost numit cancelar al Reichului, el și-a dat votul național-socialiștilor, pentru că nu mai era nicio altă forță solidă de dreapta. Da, stormtroopers, de fapt, toată armata l-a impresionat. Dar exista îndoiala că Hitler își va păstra puterea, mai ales în timpul unei crize, a unei depresii groaznice, că Germania nu se va prăbuși complet.
  Dar Hitler, încă de la început, a început să restabilească din greu ordinea, interzicând comuniștii și apoi alte partide. Sindicatele au dispersat, înlocuindu-le cu un front de muncă. A devenit un adevărat dictator, cu un sistem de partid unic. Și a ridicat economia, a reechipat armata. Dar totuși, Dess nu a fost de acord cu tot ceea ce a făcut Fuhrer-ul. De exemplu, de ce ar trebui cheltuite resurse atât de mari pentru programul: "Lucrează prin bucurie!" și duc muncitori în vacanță, în Norvegia, Franța și chiar în Insulele Canare. Nu ar fi mai bine să construim câteva fabrici de tancuri suplimentare sau întreprinderi de producție de avioane cu aceste fonduri? Sau luați proiectul Volkswagen, o mașină a oamenilor - câte tancuri ar putea fi construite ... În general, Hitler a încercat să stea pe două scaune, să ridice nivelul de trai și să modernizeze armata. Totuși, dacă urmăriți doi iepuri de câmp, nu veți prinde niciunul. Dess era înrudit cu economistul-șef al celui de-al treilea Reich, Stach, și cunoștea bine caracteristicile generale ale economiei germane. Germania a intrat în război cu Polonia, având muniție pentru doar trei săptămâni (!) de ostilități intense. Atunci aliații ar lovi, ar fi rămas tigări de la al Treilea Reich. Hitler a început ofensiva împotriva Franței, cedând atât tancuri, cât și tunuri, personal și avioane! Dar le-a învins pe broaște fără măcar să tresară. Apoi atacul asupra Angliei... Aici Hitler a calculat greșit, a fost necesar să se termine Marea Britanie sub Duker, iar apoi înapoi în iulie, folosind navele flotei comerciale germane (și nu era mică), trupele terestre pe insule. Apoi avea să devină stăpânul situației. Dar Fuhrer-ul nu a îndrăznit, poate temându-se că navele britanice de linie vor scufunda transporturi cu trupe... Dar concluzia este că în acel moment a existat o asemenea panică și confuzie în Marea Britanie, iar observarea mării a fost corectă. dezorganizat, că era o șansă foarte mare, ca ori pentru o aterizare rapidă surpriză. Ei bine, pe uscat, Anglia nu avea ce să se opună. Cel puțin calitativ... Dar Hitler a pierdut timp, iar în septembrie Churchill a rostit o frază istorică: poziția lui Hitler este strălucitoare și... fără speranță. După aceea, Dess însuși a mers la serviciile secrete britanice. Deși Fuhrer-ul a pierdut lupta pentru Anglia, raportul pierderilor a fost de aproximativ unu la unu și dacă presupunem că aproximativ douăzeci și cinci la sută au fost avioane doborâte de artileria antiaeriană, atunci asii germani au fost chiar mai buni decât cei englezi. . Da, iar avioanele nu sunt mai rele, poate chiar ME-109 (F) și mai bune decât turma de lei. În orice caz, în Africa raportul de putere și pierderile în aer este chiar mai favorabil decât în Marea Britanie. Anul 1940, care a început atât de strălucit, a adus în final multe dezamăgiri. Am pierdut mulți ași puternici și avioane și chiar și aliatul lui Mussolini a fost învins rușinos în Grecia. Dar avea un avantaj atât de mare în forță. Și apoi la începutul anului a fost o dezamăgire, Italia a pierdut Etiopia, Somalia, cea mai mare parte a Libiei și, mai mult, în toate bătăliile, britanicii au fost semnificativ (de câteva ori!) depășiți numeric. Sute de mii de paste au fost capturate. Ei bine, cum să nu credem în prăbușirea iminentă a celui de-al Treilea Reich, mai ales pe fundalul creșterii asistenței pentru inamicii Germaniei din Statele Unite. Dar apoi, din nou, cântarul s-a îndreptat către al treilea Reich. Rommel i-a învins pe britanici și a cucerit Kollencourt, apoi Iugoslavia, Grecia a căzut în două săptămâni, urmată de insula Creta. Dess s-a bucurat chiar de nemți, dar a existat și o teamă de expunere. Cu toate acestea, acum o altă preocupare este dacă germanii vor ataca URSS. Shtach a spus că Hitler a luat deja o decizie de principiu, dar datele finale nu erau încă clare. Cel mai adesea numită 22 iunie, data predării Franței...
  Este puțin probabil ca Germania să reziste războiului, pe două fronturi, cu excepția cazului în care, bineînțeles, se termină în al patruzeci și unu și înainte de iarnă... Și iarna, germanii nu sunt deloc pregătiți să lupte... Dar dacă Stalin capitulează, atunci... Cu toate acestea, chiar dacă nu au timp Dacă germanii iau Moscova, atunci rușii este puțin probabil să reușească să creeze o grupare suficient de puternică din punct de vedere tehnic. Câte arme au eliberat în timpul primului război mondial? În comparație cu Germania, este complet neplăcut! Deci, este puțin probabil ca rușii să ne surprindă cu altceva decât cu mase mari de infanterie.
  Ce altceva poate fi? Cel mai probabil, războiul va mai dura câțiva ani și se va termina la egalitate. Marea Britanie nu va putea niciodată să adune atât de multe trupe pentru a învinge unitățile magnifice și bine antrenate ale Wehrmacht-ului, iar Germania este puțin probabil să reușească să suprime insulele inexpugnabile cu avioane și marina, iar Statele Unite se vor limita la asistență economică. . La urma urmei, laicul american nu va înțelege de ce yankeii trebuie să moară, din cauza unui fel de Europa. Ei bine, poporul rus este încăpățânat, va fi partizan, războiul se va prelungi, dar nu va avea suficientă forță pentru a trece la o ofensivă decisivă. Cel mai probabil, Marea Britanie nu va putea ține Africa de Nord... Pe scurt, cel mai probabil rezultat este că al Treilea Reich este un imperiu mare, dar nu unul mondial, dar acolo...
  Exact asta și-a dorit Dess: înfrângerea Marii Britanii și capturarea insulelor este plină de expunere (deși serviciul secret poate avea timp să distrugă dulapul și toate dovezile, dar atunci ce noroc!). Desigur, nu voiam să-mi doresc ca cel de-al Treilea Reich să piardă, adică patria sa cu regimul, ceea ce i se potrivea destul de bine SS-ului. O remiză a fost cea mai bună!
  O mică rulotă se târăște de-a lungul nisipului. Unul dintre șoferii arabi a cântat un cântec jalnic. În același timp, amintindu-ne adesea de Allah. Dess s-a gândit atunci, de ce musulmanii consideră că este corect și bine pentru ei înșiși să pronunțe numele lui Allah cât mai des posibil? Aici în creștinism, dimpotrivă - nu vă amintiți numele lui Dumnezeu în zadar! Aici evreii chiar au uitat adevăratul nume al Dumnezeului lor - la urma urmei, Iehova este o formă ulterioară de pronunție... În general, lui Dess nu-i plăcea Biblia și slabul Hristos, ba chiar a fost surprins de modul în care romanii războinici, marii imperiul cu un cult al forței ar putea accepta o astfel de doctrină practic pacifistă? Chiar dacă pacifismul creștinismului nu a interferat cu desfășurarea războiului, ci însăși baza doctrinei ... Iubește-ți dușmanul - ar fi trebuit să respingă elita romană și nu numai elita.
  Dar creștinismul a prins rădăcini și nici măcar prăbușirea Imperiului Roman nu l-a afectat: și barbarii au acceptat această doctrină, în ciuda întregii ei nefirești. Deși, desigur, nu l-au urmat în mod deosebit. De exemplu, pacifismul nu a interferat cu existența ordinelor militante. În special, trampilerii, care, de altfel, au folosit și zvastica și au considerat că banii sunt Dumnezeul lor! Deci ei spun una și fac alta! Hitler în acest sens a fost mult mai consecvent! Ce spune, face! Fără declarații ipocrite, despre iubirea față de aproapele!
  Cu toate acestea, este uimitor că sistemul bisericesc, construit pe înșelăciune și minciună, a durat atâtea secole! Și chiar și progresul a reușit doar puțin să-și scuture temeliile.
  Undeva în depărtare se auzi zgomotul motoarelor; judecând după ton - erau avioanele. Dess, totuși, se aștepta ca, din moment ce și-au îmbrăcat pelerine, britanicii să le confunde cu arabi și să nu deschidă focul. Un bodyguard mare, Hans, a arătat o pușcă antitanc, din care, de altfel, este posibil, ocazional, să doboare un luptător (deși nu fără dificultate, în ceea ce privește lovirea!).
  Dar avioanele nu au apărut niciodată, au zburat pe lângă... După care arabii au început din nou să cânte jalnic... Dess a tras cu pistolul, încât s-a prins urechea negru. Arabul s-a prăbușit de frică. Și colonelul SS a înjurat:
  - Nu mai urlă șacalii! În tăcere, rave, dar mai repede!
  Șoferii nomazi și-au luat partenerul nefericit și și-au continuat drumul. Deși fețele lor s-au înnorat, nimeni nu a îndrăznit să mormăie... Colonelul SS a mângâiat țeava pistolului (facut de altfel la comandă specială!), ce argument excelent... În orice caz!
  Mă întreb dacă rușii îi atacă mai întâi, vor putea nemții să reziste unui atac similar al armatei asiatice? În Primul Război Mondial, rușii au suferit pierderi uriașe, în cele mai multe cazuri au acționat extrem de prost, dar au încătuși forțele mari ale Kaiserului Germaniei ... Și apoi, chiar și sub Brusilov, le-au dat austriecilor o lumină pe canal... Deci, războiul pentru ei nu este o pisică în întregime rea... Și dacă vă amintiți copilul de șapte ani... Chiar și Frederic cel Mare a cedat armatei Rusiei de bast! Nu, rușii nu trebuie subestimați în niciun fel, regimul totalitar comunist i-a făcut și mai puternici! Stalin a ridicat nivelul de disciplină al trupelor sovietice, producția industrială și aprovizionarea. Corupție puternic presată, ceea ce înseamnă că acum nu este vremea lui Nicolae al II-lea! Deci URSS este un inamic foarte periculos, poate chiar mortal, mai ales dacă lovește prima! În războiul modern, factorul surpriză este de mare importanță, ca, într-adevăr, în timpul războaielor din antichitate. Dacă pierdem, atunci, spre deosebire de Primul Război Mondial, nu va exista răzbunare! Țările învingătoare nu vor mai permite acest lucru .... Deși dacă vor începe fricțiuni între URSS și Occident, pentru că expansiunea nu este mai puțin caracteristică comunismului decât fascismului, atunci va fi... O nouă civilizație germană va înflori pe cadavrele unor capitalişti şi comisari estici daţi . Cine este împotriva noastră va fi în continuare cu noi! Și poate că va exista o mare coaliție anti-bolșevică!
  Hans, tăcut până în sat, l-a întrebat deodată pe colonel:
  - Poate să te oprești și să interoghezi din nou băiatul dependent?
  Dess clătină din cap furios în sens negativ.
  - Nu are nici un sens! Nu va spune nimic nou.
  - Atunci poate luăm prânzul, în stomacul meu, urlă un viscol?
  Colonelul SS a fost surprins:
  Ce vrei să mănânci la căldura asta?
  Hans dădu din cap.
  - Vreau să mănânc mereu!
  Dess se uită la soare, trecuse deja zenitul, era într-adevăr trecut de ora patru și era timpul să se oprească. Arabii mâncau separat adunați în cerc, cei trei naziști nu disprețuiau carnea și berea. Așa că au țipat, Dess chiar și pentru o perioadă scurtă de timp s-a uitat de sine într-un vis ....
  Și am văzut ceva nebunesc... Niște insecte, la început mici, apoi crescând și devenind din ce în ce mai înspăimântătoare... Și fălcile lor sunt în general monstruoase, o deformare atât de totală! Colonelul simți că se sufocă, smuci convulsiv și se trezi. Nu, totul era calm, doi soldați SS de fier în alertă și apoi din nou pe drum.
  Gerda și Charlotte au fost în cea mai grea muncă toată ziua, apoi au adormit ca morții și s-au cufundat în lumea lor.
  Era o hologramă uriașă cu un stadion unde aveau loc lupte moderne de gladiatori. Stadionul era imens, cu multe milioane de oameni. Marea pestriță năvăli. A avut loc o luptă între femeia gladiatoare Gerda și o creatură semi-inteligentă din liga lumilor întunecate, nebuloasa de praf.
  Gerda a ieșit prima. Era o fată plină de viață, flexibilă, cu o coafură perlă albă ca zăpada. Războinicul făcu un triplu salt în cap, răsucindu-se în jurul arenei. Conform obiceiului, ea purta doar un sutien subțire și chiloți, special pentru ca arma să nu poată fi ascunsă. Și așa că ea pe jumătate goală a trebuit să lupte cu o singură sabie laser. Cu toate acestea, astfel de arme sunt, de asemenea, destul de eficiente. Condițiile luptei nu sunt cele mai confortabile, pietrele semi-radioactive strălucesc sub picioarele goale grațioase ale fetei. Ea, desigur, zâmbește, încercând să nu trădeze durerea.
  Gerda este copleșită de energie, sare din nou și face un salt de cinci ori.
  - Sunt eu!
  Iar prietena ei neliniştită, Charlotte, îi explică iubitului ei:
  - Înainte de luptă, această fată a fost scanată cu atenție, nu ar trebui să existe un singur cip sau ceva electronic în ea. Ei verifică, de asemenea, fecioara pentru prezența magiei altcuiva. Adică, un gladiator se poate baza fie numai pe corpul său, fie pe o minte ascuțită. Cu toate acestea, Gerda nu a fost niciodată o proastă și o simplă.
  De ce m-am îndoit? - Întrebă arătând ca un tânăr Apollo.
  - Nu! Dar o capotaie de cinci ori, fără electronică, este un indicator al unei bune forme de fitness. Prin urmare, toată lumea este uimită, ar putea gimnastele voastre să facă așa ceva? Charlotte făcu cu ochiul viclean.
  - Trei puteau, cinci nu! Da, și a sărit foarte sus cu o alergare scurtă! - Tânărul erou și-a întins brațele mai larg.
  - Așa este puterea! Puterea celui de-al Treilea Reich și în alte lumi.
  Între timp, se făceau pariuri. În timp ce orb până la apariția inamicului. Gerda pare să fi fost bine cunoscută și iubită indiferent de rasă sau specie.
  Fata gladiatoare a alergat și a făcut mai întâi o capotaie de șase ori, apoi una de șapte ori. Apoi s-a înclinat în fața publicului. Mușchii ei se legănau ca valuri ale mării, în general, fata arăta impresionant: un Amazon tipic. Cu toate acestea, este mai ușor să doborâți o stea cu o piatră decât să găsiți o fată urâtă în Marele Imperiu Spațial Germania.
  - Sunt femei în satele noastre: cărora dragoste și cinste, le vor opri un cal în galop, vor intra într-o colibă în flăcări. cânta Charlotte.
  Marea majoritate a pariurilor neraportate au fost în favoarea Gerdei. Adevărat, majoritatea publicului aștepta să apară adversarul ei.
  Și a așteptat. Porțile gigantice s-au despărțit și o carcasă puternică a început să se târască pe platformă. Era un adevărat dinozaur, ca un răpitor, doar că avea mai mult de treizeci de tentacule. Și uriașă, cel puțin optzeci de tone, armură groasă. Uriașul lumii animale.
  Milioane de gât, țipau, țipăiau, ciripeau, s-au umplut de o privighetoare. Se pare că uriașul i-a impresionat.
  - Pariază inteligent! - Computerul bubuie.
  - Pe cine! - Publicul scandează.
  - Numele lui Friplodof este! Cosa Nostra!
  Inogalacții de toate liniile au făcut pariuri de diferite niveluri. Aici, în entuziasmul ei au pariat, aducând problema la milioane. Unii dintre cei care în întuneric au pariat pe fata Gerda: au renegociat pariul, pentru o sumă și mai mare! Cosa Nostra i-a impresionat!
  Au urmat anunţuri.
  - Gladiatorul Gerda are cincizeci și opt de lupte și zero înfrângeri, Cosa Nostra are o sută optzeci și patru de lupte și nimeni nu a mai rămas în viață. Puneți pariurile!
  Fetele din batalionul SS "Lupii" au făcut și ele pariuri, dar toată lumea, cu excepția severului comandant Madeleine, a aplaudat-o pe Gerda. Deci pariurile sunt unilaterale.
  Haupmann Madeleine, așa cum ar trebui să fie, are o părere specială pentru ca șefa să nu iasă în evidență față de subalternii săi. Fetele au înțeles asta foarte bine, nu le-au deranjat în mod deosebit.
  Doar prietena lui Charlotte a remarcat sumbru:
  Mai bine să pierzi bani decât să trădezi o astfel de fată. Banii aceia sunt perisabili, aproape nimeni nu va fi hrănit cu hârtie josnică...
  - Ei bine, dacă ești atât de dezinteresat! Poate ne-ar plăcea să luptăm? Madeleine îşi îngusta sprâncenele cu severitate.
  - Nu te superi! - spuse veselă lupoaică Bertha. - Pot fi transportat la sala de gladiatori?
  "Nu avem încă o magie atât de puternică." a obiectat Charlotte încruntat. - Reușește să-ți rețină dorința: ucide toți inamicii fără întârziere, pentru că oricum va veni răzbunarea, oamenii nu pot fi distruși ca vitele!
  - În mod rezonabil spus! - a spus prietenul ei Apollo.
  Un semnal a sunat în arenă, iar lupta a început: uriașul dinozaur Cosa Nostra a sărit înainte. De la impactul unei astfel de mase colosale, învelișul semi-radioactiv al inelului a vibrat.
  Charlotte a remarcat:
  - Are un nume specific. De ce Cosa Nostra?
  Blondă cu o ușoară tentă violet, Berta a propus o versiune:
  -Poate că acest lucru se datorează faptului că într-un serial de televiziune antic, Cosa Nostra a fost o mafie neobișnuit de cool, creându-și propria lume virtuală de dinozauri pentru a captura universul!
  - Și ce dacă? Charlotte nu a înțeles.
  - Și inogalacții s-au uitat și au fost impresionați. - Nu sunt sigur că a sugerat Bertha.
  Tot ceea ce este imposibil este posibil în univers! Că cucerim cu forța noastră neschimbătoare! cânta Charlotte. - Și soldații Reich-ului nu se vor retrage niciodată, el este ca o stea strălucitoare - profită de momentele.
  Gerda cu experiență (avea dintr-o dată o memorie ciudată) nu se grăbea să atace. Ea a așteptat monstrul, sărind în lateral sau doar puțin când a ajuns la o distanță periculoasă și a încercat să zdrobească. Fiara era foarte rapidă, dar din cauza masei mari era inertă și adesea ratată.
  Gerda, la rândul său, și-a studiat manevrele, dacă inamicul a câștigat o sută optzeci și patru de bătălii, atunci înseamnă că are și puncte forte. Adevărat, majoritatea luptelor, cel mai probabil, au căzut asupra acelorași animale ca și el.
  Când doi monștri la fel de proști se ciocnesc și cel care este mai mare câștigă.
  Cu toate acestea, trebuie să te uiți cu atenție, există o mulțime de tentacule și sunt ascuțite, curbate ca o baghetă, posibil otrăvitoare.
  Mușchii presei Gerdei joacă, ea se zvârcoli ca o cobră la sunetele țevii fachirului. Ii tremura sanii, iar iubitul fabulos de frumos al lui Charlotte se prinde gandindu-se ca vrea sa o vada intreaga, goala ca o zeita greaca antica.
  Monstrul a ratat de mai multe ori, dar nu a încetinit. Era evident că era o creatură a iadului, gata să o urmărească pe fata cu metodicitatea unei mașini.
  Gerda a sărit din nou, aruncând un sărut mulțimii. Figurina războinicului a început să strălucească din sudoarea care ieșise. Era ca bronzul lustruit și lustruit.
  - Da, fată deșteaptă! - Făcut cu admirație Berta. "Nu m-ar deranja să dansez în arenă.
  - Și nu aș refuza! - Vorbind așa, tipul atletic al lui Charlotte era puțin viclean. Cu siguranță a simțit ceva entuziasm și dorință de a lupta. În același timp, era conștient de pericolul unei coliziuni cu un gigant.
  Charlotte a remarcat agresiv:
  - Nu lupt mai rău decât ea!
  Se pare că, după ce a urmărit mișcările după pofta inimii ei, Gerda a sărit ca o lăcustă. Sabia ei fulgeră, tăind tentaculele cu o lovitură. Au zburat în direcții diferite, stropind cu sânge albastru și maro. Câteva picături căzură pe picioarele goale și negre ale fetei. Pielea elastică s-a micșorat, femela gladiator a scuturat-o, dar arsurile au rămas.
  - Uau, ticălos otrăvitor. - Picioarele ei îndelungate, călușite, au mers peste spini și răni arzătoare, trupul monstrului. Fata a reușit să pășească, așa că nu și-a tăiat piciorul.
  Berta a spus cu sinceră admirație:
  - Virtuoz! Ca un geniu cântând la un instrument muzical. Ar fi bine să faci compoziție.
  Iubita lui Charlotte râse.
  - Și acea teorie nu ar trebui să rămână în urma practicii.
  Monstrul s-a răsucit, făcând-o pe fată să sară de pe spate. Ea s-a rostogolit de câteva ori în aer, ieșind din sub observația a o duzină de ochi cristalini ai monstrului.
  Berta chiar a sărit de încântare:
  - Sunt gata! Acolo! - a exclamat ea.
  - Unde unde! De unde esti si unde esti? - a imitat Charlotte.
  Gerda a atacat din nou dinozaurul. Ea a decis să acționeze în rafale scurte și, de preferință, să evite să fie lovită de otravă. Sabia laser funcționează pe principiul erupției fotonilor într-un semi-spațiu stabil, ceea ce face posibil să tăiați literalmente totul cu o cheltuială minimă de energie. Fata îl folosește. Adevărat, în acest caz, sabia gladiatorială este încărcată cu energie minimă, ceea ce înseamnă că nu taie atât de tare și de repede pe cât și-a dorit luptătorul. Și, în general, ce fel de luptă este atunci când un partener doar îl bate pe celălalt. Este necesar ca și personajul negativ să aibă o șansă, altfel publicul pur și simplu nu va merge la astfel de spectacole. Norocul este un lucru inconstant...
  De data aceasta, Gerda a făcut o mică greșeală. Tentaculele din centru erau mult mai rapide decât cele de pe părțile laterale ale monstrului. Una dintre ele a înjunghiat în piept, tăindu-i sutienul. Sânii goi s-au cutremurat, iubitul lui Charlotte le-a examinat sfârcurile rubin, strălucind puternic în lumina mai multor sori extratereștri.
  A urmat o altă lovitură: Gerda a tăiat o pereche de tentacule, dar partea dreaptă a pieptului i-a fost tăiată, stropi de sânge de fetiță.
  Femeia gladiatoare a tăiat un alt tentacul și a sărit de pe barieră.
  În plus, temperatura pavajului a început să crească. Aparent, au vrut să-i împingă pe combatanți la o apropiere mai strânsă și la un deznodământ rapid.
  Gerda nu s-a putut opri, nici măcar pentru o secundă, picioarele goale îi ardeau, bășindu-se ca pe un suport medieval.
  Iubitul lui Charlotte a remarcat surprins:
  De ce fata nu a purtat sandale? -La urma urmei, picioarele ei minunate vor arde!
  Charlotte a explicat:
  - Un astfel de obicei! În general, un gladiator trebuie să îndure durerea, mai ales dacă este o femeie. Publicul este mulțumit când cei care luptă sunt chinuiți.
  - Sadism cosmic! - Rezumat "Apollo".
  Nu i-a făcut cu nimic mai ușor pentru fată. A trebuit să se arunce din nou asupra monstrului. De data aceasta, victimele ei au fost ochii creaturilor din constelațiile întunecate. Experiența i-a spus femeii gladiatoare că cel mai adesea creierul este situat mai aproape de ochi. De la ce? Deoarece este necesar să se prelucreze prea multe informații care nu sunt slăbite de un canal de transmisie lung. Prin urmare, războinicul, care nu este familiarizat cu structura creaturii, a încercat să găsească creierul.
  Unul după altul, a lovit patru ochi, dar a primit ea însăși câteva zgârieturi. Monstrul urlă, de parcă simțea și el durere. Și, spre deosebire de un om, ea nu avea de gând să o îndure.
  Charlotte a notat acest lucru și a dedus un aforism:
  - Cu cât vuietul este mai tare - cu atât mintea este mai liniștită, cu atât tonul este mai ridicat - cu atât inteligența este mai scăzută!
  - Observație corectă! Apollo a fost de acord. - Cocoșul nu este cel mai remarcabil comandant!
  Gerda se retrase, o altă fante a tentaculelor unui animal prea rapid lovi placa de presare, spărgând-o, aproape până la creastă. Se vede că până și stomacul a avut de suferit. Din fericire, era gol, nimeni nu ar mânca în exces înainte de luptă.
  Acum gladiatorul și-a dat seama că ar putea foarte bine să piardă bătălia, în ciuda succeselor temporare. Pietrele au devenit atât de fierbinți încât până și monstrul le-a simțit căldura prin oasele de pe picioare. Gerda a fost salvată doar de forma puternică a membrelor ei. Fata, adesea desculță, dansa pe un fier încins, dând dovadă de rezistență extremă. Adevărat, aceste pietre ar putea da și mai multă căldură, ca un reactor nuclear, datorită radiației semi-radioactive.
  Deci curajul nu a părăsit frumusețea, în ciuda faptului că amenințarea cu moartea a devenit reală. Și într-o luptă ca asta, nu poți renunța. Sau, mai degrabă, poți, dar în acest caz este cea mai puternică rușine pentru viață.
  Apollo a întrebat-o pe Charlotte:
  - Și că rezultatul nu poate fi decât moartea?!
  - Din cate stiu eu pe Gerda, nu va face nicio alta alegere pentru ea!
  - Cu curaj, nu vei spune nimic, dar am reușit să mă îndrăgostesc de ea din toată inima și sufletul! Acestea fiind spuse, băiatul a tras aer în piept.
  Fata nu a putut sta în picioare și a sărit din nou pe coajă, atingându-și picioarele arse. A petrecut câteva lovituri puternice, a făcut câteva sărituri. Acum a început să facă capriole, tăiată din zbor.
  - Cine nu are lejeritatea unui fluture, nu va scăpa de a fi strivit de o plasă! - Ea a rostit o frază care a devenit înaripată din cele mai vechi timpuri. Așa că Vulpea de Cauciuc, poetul boxer, încă s-a luptat. Și-a riscat și viața, dar într-o măsură mai mică nu a avut un adversar atât de serios și, cel mai important, dificil.
  Charlotte a îndemnat-o, strigând sfâșietor:
  - Tăiați-i burta. La unele dintre aceste creaturi, creierul este situat chiar lângă stomac.
  Apollo a declarat:
  - Poți face ceva pentru a o ajuta? Ca prin magie?
  Charlotte clătină din cap.
  - Magia nu funcționează în arenă. Este ceva neobișnuit și extrem de puternic.
  "Nu am stăpânit încă magia valurilor!" - A oftat tânărul frumos scris.
  - Dar o cunosc perfect. - S-a lăudat spiridusul, îngrozit în mod neașteptat în compania lor. - Oamenii și magia sunt una!
  Gerda a mai sărit de câteva ori, apoi deodată a zburat o lamă, s-a mișcat prea repede, fără a o lăsa să sară. Fata abia a avut timp să ridice mâna. Dintr-o lovitură teribilă, atât lama, cât și brațul s-au rupt, mâna gladiatorului s-a lăsat.
  - Iată un alt cârlig! - a răspuns ea, ștergând sudoarea de pe fața lui Bert. - Ce se va întâmpla acum.
  Charlotte a strigat-o pe fata Gerda.
  - Scufundați-vă sub el! Se pare că îmi amintesc unde aceste creaturi au un centru nervos.
  - Spune-i! a exclamat iubitul Charlottei.
  - Imposibil! - Tăiați-o pe fata roșcată de foc.
  Gerda s-a tăiat și mai disperat, o cicatrice adâncă i-a trecut pe față, i-a tăiat obrazul. Încă o dată, a fost captivată. Mâna era deteriorată, dar cea dreaptă, unde era sabia, încă era operată.
  Publicul era îngrozit, iar majoritatea, ceea ce era înfricoșător, încuraja monstrul! Aparent obosit de victoriile constante ale Gerdei. Fata, se pare, era bine obișnuită cu dragostea mulțimii, acest lucru a fost neplăcut. O clipă și-a pierdut pasul, fapt pentru care a fost imediat pedepsită, tentaculul și-a rupt piciorul, parcă cioplit din marmură maro.
  Viteza Gerdei a scăzut și s-a rostogolit de pe spate, primind o altă lovitură care i-a rupt clavicula. Fața i s-a răsucit de durere, dar războinicul a strigat prin agonie:
  - Nu voi sparge!
  Fata a căzut lateral pe pavajul înroșit, rupându-și câteva coaste, din spatele gurii i-au ieșit bule de sânge. Se auzi un zdrăngănit, monstrul a călcat cu optzeci de tone de carcasă pe un picior sănătos, zdrobind frumusețea. Fum curgea din fată, iar ea a început să se convulse.
  Apollo a țipat:
  - Ea este pe moarte! S-a terminat totul?
  Berda îşi adulmecă nasul cu o voce scâncitoare.
  - Probabil da! Draga fata, esti pe moarte, ce pacat esti!
  Charlotte cu lenjeria ei a remarcat:
  - Nu ești lesbiană, Berta?
  - În niciun caz! - Pentru a-și dovedi cuvintele, fata a înclinat capul lui Apollo și l-a sărutat ferm pe buze.
  Tânărul o aplecă drept răspuns. Când ești sărutat așa cu pasiune - este doar un miracol.
  - Priveste cu atentie! - Charlotte a întrerupt zborul pasiunii lor, totuși, nu era nici un strop de gelozie în tonul ei.
  Într-adevăr, gura uriașă a unui dinozaur mutant se aplecă asupra fetei. Și în acel moment, cu un ultim efort disperat, gladiatorul a aruncat sabia în golul dintre cer și gât. S-a strecurat înăuntru. Gazele acumulate în stomac s-au repezit, focul a izbucnit din gură, iar valul de explozie a aruncat-o pe fată. Cosa Nostra s-a rupt în mai multe bucăți, carnea pârjolită a zburat.
  Fata, după ce și-a pierdut ambele picioare și brațele, zăcea inconștientă. Lângă ea au apărut roboți. Pe scaner a apărut o imagine a pieptului, două inimi bătând greu, dar uniform într-un corp feminin sănătos.
  - Gladiatorul Gerda a supraviețuit și i se acordă victoria! Așadar, următoarea reprezentație va fi în trei minute! - Tare, dar fără nicio emoție anunță computerul.
  - Pariuri jucate! - strigă cineva, cu voce clar de origine nepământeană.
  Ce a mai rămas din Gerda a fost ridicat.
  "Apollo" (bine, cine ar fi crezut) totuși a plâns:
  - Și fata asta va rămâne infirmă pentru totdeauna?
  Charlotte a clătinat din cap atât de energic încât mai multe pahare de vin au zburat:
  - Wow! Realizările medicinei noastre sunt de așa natură încât în câteva ore va fi ca nou și nu va rămâne nici cea mai mică pagubă. Spune-mi, prostul meu, unde ai văzut infirmi cu noi.
  . CAPITOLUL #9
  Elizabeth a întrebat disperată:
  - Vor fi dați foc!
  Valentina a răspuns cu furie:
  - Nu, dă-i drumul! Da, vor da prajituri pentru drum!
  Elisabeta desculță a plâns:
  - Și tot e atât de crud! Ei bine, bărbați, dar femeile, de ce trebuie să sufere atât de mult!
  Valentina a sugerat:
  - Germanii au nevoie de slavi, doar ca sclavi. Un sclav trebuie să se teamă și să asculte! Acesta este un dictat bazat pe frică! Și pentru a intimida, trebuie să rănești!
  Elizabeth, cu picioarele goale, strălucea cu ochi albaștri:
  - Și la mânie trebuie să rănești!
  O flacără a izbucnit, focul nu s-a extins la fel de repede ca la benzina obișnuită, femeile s-au repezit, încercând să rupă sârma, sângele le-a picurat din trupuri rupte cu ace.
  Elisabetei desculte i se părea că timpul se târâie surprinzător de încet, ca o serpentină, sufla un vânt proaspăt, iar trupul, abia acoperit de o cămașă ușoară, se răcea.
  Flăcările au cuprins în cele din urmă toate femeile martire, strigătele lor au devenit mult mai puternice. Pielea de pe ochi a fost acoperită cu vezicule și decojită. Mirosul de ars era din ce în ce mai puternic. Era bolnav și lacrimile curgeau din ochii fetelor. Șeful fascistului cânta cu un rânjet viclean:
  - Dacă fuge cineva, vă voi arde pe toți! Heil! Heil Hitler, cel mai mare conducător al universului!
  Soldații fasciști au scos armonici de la curele și le-au cântat veseli! Mai mult, naziștii nu au suferit de o lipsă completă de auz. Dar asta a făcut muzica și mai sinistră.
  Ofițerul gras urlă în rusă:
  - Muzica, muzica, muzica se revarsa! Este trist, apoi respiră timid! Cine dansează vesel pe melodia care luminează sufletul! Muzica se revarsă, muzică, muzică, îndepărtează tristețea, oprește-i pe nemți de la întristare! Infinit, etern, tânăr, din care cineva atât de vrea să trăiască!
  Asistentul lui, un ofițer roșcat, cânta:
  - Toată lumea dansează! Ei bine, dansează cățelele sau vă ard pe toți!
  Fetele au început să se atingă timid cu picioarele goale. Șeful fascistului a țipat cu voce tare, fluturând brațele:
  - Trăi! Ei bine, târfe și curve, haide!
  Fetele au început să se miște mult mai repede în discordie, dar nu arăta ca un dans cultural, ci mai degrabă a fost un dans sălbatic al papuanilor, coasta Paraguayului!
  Naziștii au alergat spre femei și le-au bătut în față cu pumnii, țipând ceva sfâșietor și mormăind.
  Fascistul principal a făcut un gest. Un băiat în formă de Tineretul Hitlerian i-a adus o sticlă de coniac! Porcul gras a tras direct din gât, lichidul de patruzeci de grade a încălzit stomacul. Borov l-a întrebat pe băiat, într-un mod ordonat:
  - Ai deja paisprezece, îți permit să împuști orice târfă!
  Pe chipul băiatului apăru dezamăgirea.
  - Și doar trage! E prea moale! el a exclamat.
  Nenorocitul gras mormăi.
  - Ce vrei să-i faci?
  Băiatul răsti:
  - Înșurubat de moarte și apoi dat foc!
  - Ei bine, haide! Numai că mai repede, aceste juninci mai trebuie să fie conduse în Germania la timp.
  Băiatul, strălucind cu cizme orbitoare și lustruite groase, se mișca pe linia femeilor. A zâmbit răutăcios și a zâmbit cu cruzime. Din când în când, tânărul nazist se opri și lovi cu piciorul în stomac cutare sau cutare femeie, dar nu făcea o alegere.
  Elizabeth s-a rugat cuiva necunoscut - dar nu mie! Dar tânărul s-a oprit în fața ei și a arătat cu degetul:
  - Aceasta este curva mea!
  Elizabeth încremeni, tremurând trădător, iar fața ei bronzată a devenit palidă. Șeful fascistului a obiectat pe neașteptate:
  - Nouă!
  Băiatul fascist a fost jignit:
  - De ce, mă rog?
  Borov a răspuns:
  - E prea drăguță! Doar o fată minunată, poți să o dai unui general și să obții mulți bani.
  Tânărul hitlerist a fost de acord fără tragere de inimă:
  - Bine! Doar pentru că mi-ai refuzat prima cerere, voi tortura două curve!
  Băiatul s-a întors repede și a ales două fete mai mici. De data aceasta se grăbea, temându-se că prada legală nu va fi scoasă afară.
  Fetele au sărit singure în piață, poate că sperau că un băiat frumos ar avea milă de ele dacă ar fi supuse. Tânărul pufni batjocoritor.
  - Pune-te în genunchi și sărută-mi ghetele!
  Fetele s-au prăbușit și s-au târât. Au sărutat cu încredere pielea lustruită, simțind mirosul puternic de ceară scumpă. Odraslele Tineretului Hitlerian au prins brusc fetele de păr și le-au ridicat cu forță:
  - Ce târfe! - șuieră băiatul în rusă. - Sătul de trăit! Acum dezbracă-te imediat!
  Fetele și-au scos frenetic hainele, lăsând doar chiloți. Tânărul sadic a ordonat:
  - Intinde-te! Pe cleme!
  Fetele s-au întins cu respect, iar asistenții SS și-au asigurat brațele și picioarele în stocuri speciale. Băiatul își trecu degetele peste tocurile roz seducătoare ale fetelor, care încă nu avuseseră timp să facă praf. A simțit brusc o emoție puternică și a strigat sfâșietor:
  - Un bici greu pentru mine!
  Acoliții au predat biciul. Nu a fost ușor, dar a constat din sârmă roșie, încinsă, cu stele ascuțite. Loviturile cu o astfel de armă sunt mult mai sensibile.
  Desculță Elizabeth a fost aruncată în febră când s-a gândit la ceea ce o aștepta. Aici este rânjetul monstruos al fascismului, când oamenii se transformă în fiare. Și aceste chinuri infernale ale monștrilor care și-au pierdut sentimentele umane elementare.
  Biciul fluieră amenințător și cade pe spatele dezbrăcat și neted al fetelor. O lovitură în os taie pielea și carnea. Tânărul fascist toarcă mulțumit, se simțea un adevărat Dumnezeu. Da, era o zeitate a răului și a voinței indestructibile, lipsită de cel mai mic sentiment de compasiune. Cu toate acestea, în Tineretul Hitler, ei au învățat că compasiunea este o slăbiciune! Mila este un sentiment rău care nu este demn de un arian adevărat. Nu este suficient să omori inamicul, trebuie făcut să sufere și să fie umilit în cel mai rău mod! Slavii sunt o națiune inferioară ca evreii, iar uciderea unui slav este ca și cum ai ucide un câine turbat. Ce este conștiința - o capcană infernală a sufletului, inventată de evrei și filozofi ruși. Un arian adevărat nu cunoaște remușcări, un singur lucru îl enervează, că a ucis puțini dușmani! Dar torturarea crudă a unei femei sau a unui copil: cea mai înaltă manifestare a priceperii ariene.
  Chiloții au izbucnit sub loviturile firului înroșit și au coborât de pe fese. Fetele au țipat la început, dar băiatul era puternic peste ani și s-au calmat repede, pierzându-și cunoștința dintr-un șoc teribil. Cu toate acestea, călăii naziști nu au fost în pierdere, au doborât pe capetele tinerelor frumuseți găleți pregătite în prealabil cu apă cu gheață (folosind un frigider de camping). Între timp, sadicul juvenil a încălzit din nou firul pe foc și l-a dat jos pe picioarele goale ale fetei. Și din nou țipete groaznice, țipete, în care nu era nimic uman.
  Elizabeth abia putea să stea în picioare, părea de unde putea veni puterea de a îndura așa ceva. Era ceva lipsit de cel mai mic sens, cu mult dincolo de uman. Este ciudat cum un băiat atât de drăguț, aproape un copil, ar putea face asta. Este pur și simplu de necrezut în ce măsură fascismul desfigurează sufletele, chiar și pe cele ale copiilor. Deci paralizează percepția unei întregi generații!
  Fetele au tăcut din nou și s-a turnat din nou apă peste ele. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor, strigătele celor torturați au devenit din ce în ce mai liniștite. De la umeri până la picioare, nefericiții martiri nu mai aveau loc de locuit. În cele din urmă, băiatul a obosit, și-a șters transpirația de pe frunte și a scuipat bucurie printre dinți în direcția coloanei de femei nefericite.
  - Obosit! Le poți arde!
  Fetele sfâșiate nu se mai mișcau, probabil că suferința depășise o anumită măsură. Naziștii au alergat la nefericitul, care nu picura prea generos benzină, i-au dat foc. Fetele nici nu s-au mișcat, deși focul le-a devorat încet carnea cu poftă.
  Până atunci, țipetele nefericiților arse de vii, a căror singură vină era că trebuiau să fie o demonstrație clară a voinței inexorabile a nazismului, se potoliseră și ele!
  Nenorocitul gras și-a fluturat pumnul strâmb.
  - Păi, curve! Sper că înțelegi de ce o liră este extraordinară! Și acum marșul către noul său destin va fi construit și pas cu pas.
  Femeile stăteau nemișcate, pe cât de șocate de cruzime, de priveliștea de coșmar.
  Băiatul fascist, fără să se gândească de două ori, a scos un pistol și, rânjind rapace, a împușcat fata în picior:
  - Ai auzit, ți s-a spus să marș!
  Lovitura le-a trezit pe femei, Elizabeth simți mâinile blânde ale Valentinei pe umerii ei.
  - Trimite-i pe tovarășul meu credincios, să te răzbune, trebuie să trăiești!
  Fata a răspuns curajos:
  - Și jur că voi supraviețui!
  Între timp, un tânăr nenorocit împușca o fată căzută și zvârcolită. În același timp, el a încercat să-i omoare mâinile și picioarele goale. Nu am vrut să termin imediat fata, pentru că a asculta țipete de durere este mult mai plăcut decât râsul.
  Fata grav rănită a rămas întinsă pe drum, tânăra fascistă nu a terminat, și au apucat-o de coastă cu un cârlig și au târât-o până la spânzurătoare.
  SS-ul gras îl mângâie pe băiat pe cap:
  - Prietenul meu drag! Ești exact ca Fuhrer-ul în copilărie! Și știi, marele Adolf s-a certat cu o fată deja în clasa întâi. Așa că el împreună cu doi dintre prietenii săi i-au pus o ambuscadă în drum spre casă. Au prins-o și au legat-o, au început să bată joc de ea. Au ars-o cu foc, i-au rupt oase, i-au scos ochii, iar apoi tânăra Adik i-a umplut gâtul cu acid sulfuric luat de la lecțiile de chimie. Atunci Hitler avea doar șase ani și era deja capabil să facă o faptă curajoasă, demnă de un soț arian.
  Tânărul nazist care se strâmbă a întrebat:
  - Fata era evreică?
  - Nu, Slave! Austro-Ungaria s-a prăbușit pentru că germanii au fost trădați de slavi, acel Führer a jurat să-i dezrădăcineze! - Borov și-a trecut mâna pe gât. - În general, maimuțele merită răsfăț, dar slavii nu!
  Oamenii SS au ridicat labele la unison:
  - Traiasca Hitler!
  Femeile tinere, desculte, pe jumătate îmbrăcate, mergeau repede pe drum. Naziștii s-au plimbat pe biciclete speciale de escortă cu patru roți (pentru a nu risipi benzina în escortarea suboamenilor). Elizabeth, șocată de atrocitățile și imoralitatea flagrantă a naziștilor, a tăcut în primele două ore, nici nu s-a gândit la nimic, ci a mers pe jumătate adormit. Celelalte fete, se părea, nici nu aveau chef să vorbească, cel puțin pe subiecte laice.
  În timp ce fetele desculțe mergeau pe asfalt neted așezat pe pământ sovietic, picioarele lor se simțeau mai mult sau mai puțin confortabile. Dar, după ce au trecut de punctul de frontieră ruinat, au ajuns pe teritoriul polonez... Drumul s-a dovedit a fi acoperit cu pietriș fin și pietriș ascuțit săpat în picioarele goale ale fetelor. În ultimii ani, Elizabeth nu și-a putut permite des plimbări desculțe, ea a simțit curând cum călcâiele ei goale au început să rupă și să se coacă fără milă. Pentru a-și distra atenția, i-a vorbit Valentinei:
  - Și acum ce facem?
  Căpitanul a răspuns liniştit după o pauză:
  - Nu putem fugi, altfel toate fetele vor fi ucise! În același timp, nici nu există putere să îndure asta!
  Elizabeth a sugerat:
  - Dacă aranjam o evadare pentru toată lumea?
  Valentina dădu din cap.
  - Doar mă gândesc la asta! Este doar dificil din punct de vedere tehnic să faci asta. Uite câți paznici sunt în jur.
  Elizabeth a rostit o frază Suvorov:
  - Urlă nu după număr, ci după pricepere!
  Valentina a raspuns:
  - Unul dintre principalele motive pentru victoriile lui Suvorov a fost cel mai bun câștig de luptă și pregătirea fizică a trupelor ruse. În special, trupele turcești nu au fost învățate la baionetă și luptă corp la corp, așa că s-au prăbușit rapid. Dar cu francezii a fost mai greu, mai ales că baioneta a fost inventată în Franța.
  Elizabeth a răspuns hotărât:
  - Dar au câștigat!
  - Da, au câștigat! Dar să fiu sincer, nu este atât de ușor pe cât se spune în manuale! Valentina oftă. - Pretul victoriei este prea scump, poate devaloriza trofeele!
  Elizabeth a mormăit:
  - Nu vorbim de trofee. Cel mai mare trofeu din război este o viață salvată! În general, așa cum spunea Stalin, un soldat nu are gen!
  Valentina a sugerat:
  - Atunci devii baiat si te vei simti mai bine!
  Elizabeth tresări.
  - Eu însumi nu m-ar deranja să devin băiat, băieții sunt mult mai liberi!
  Valentina fluieră.
  - De ce?
  - Pentru că picioarele lor sunt mai aspre, și mă arde ca pe cărbuni! - scârţâi Elizabeth.
  Valentina a raspuns:
  - Și am senzația de parcă m-au bătut pe călcâie cu bastoane mult timp și tare, dar trebuie să suport. Este posibil ca captivitatea noastră să fie amânată și nu încă. Am auzit că femeilor din lagărele de concentrare li se dau încălțăminte doar când ninge și chiar și atunci sunt din lemn.
  Desculță Elizabeth se cutremură:
  - Pantofii de lemn pentru picioarele fetelor sunt doar un chin, odata, cand eram inca scoala la muzeu, i-am incaltat si am mers pe coridor. Sunt atât de incomozi și cad tot timpul.
  Valentina a corectat:
  - Și își freacă îngrozitor picioarele, iar iarna le încălzesc foarte rău! Pantofii Bast sunt mult mai buni, sunt și mai caldi și mai moi!
  Femeile din sate erau mai împietrite și nu se plângeau, în vreme ce femeile orașelor începuseră deja să vadă picături de sânge, imprimând pe pietriș urme de picioare grațioase, tinere.
  Un stol de luptători ME-109 a zburat pe cer, au alergat la o altitudine relativ scăzută și se vedea chiar și zvastica de pe aripi.
  Elizabeth a remarcat:
  - Mă întreb unde sunt gloriosii noștri MiG-uri?
  Valentina a răspuns fără tragere de inimă:
  - Cred că nu sunt pline! În general, germanii au o noutate interesantă, bombele în miniatură, pot fi chiar suspendate de aripile luptătorilor. Cad la pământ ca grindina. Tancul nu îl va lua, dar împotriva infanteriei sau aeronavelor, în special a celor ușoare precum IL-26, este destul de eficient.
  Elizabeth a remarcat:
  - Se pare că avem și noi astfel de "lucruri mici" pe cale să intre în producție. Nu am reușit deloc. În general, moștenirea grea a sistemului țarist, restructurarea industriei de la șine capitaliste la socialiste.
  Valentina a adăugat:
  - Plus război civil! În anul douăzeci și unu, producția industrială a scăzut de șapte ori față de al treisprezecelea an. Au murit milioane de oameni, țara a fost distrusă și, spre deosebire de guvernul țarist, nimeni nu ne-a dat împrumuturi. Desigur, nu am avut mult timp la dispoziție. Hitler ne-a prins în momentul în care armata tocmai începea să se reechipeze cu tancuri cu adevărat eficiente.
  Desculță Elizabeth a fost de acord:
  - Aici ai dreptate! Am făcut multe, dar nu am făcut mare lucru. Toată Europa lucrează pentru Wehrmacht. Europa! Și Rusia țaristă pierdea războiul, în ciuda faptului că Germania deținea principalele forțe în Occident. Acum suntem într-o situație proastă.
  Și când vor ajunge tancurile noastre în Europa?
  Valentina a raspuns:
  - Aș vrea să fie curând! Dar am luptat și în Finlanda, așa că nu sunt atât de plin de optimism, armata noastră nu este deloc pregătită de război.
  O fată tânără cu curelele de umăr ale unui sergent junior a intrat într-o conversație:
  - Cred că în două săptămâni tancurile noastre vor elibera Varșovia, iar într-o lună Berlinul!
  Valentina clătină din cap, întinzându-și coama roșie.
  - Aș vrea să cred, dar... Naziștii au ocupat paisprezece țări europene într-un timp foarte scurt. Apoi au cucerit Africa și Marea Britanie. A invadat Orientul Mijlociu și India. Și apoi au învins America, împreună cu Canada. - Fata a bătut furioasă cu piciorul gol, a doborât pietrele. - Aceasta vorbește despre puterea foarte mare a Wehrmacht-ului și timp de trei luni și jumătate am fost ocupați cu micuța armată finlandeză. Știu direct ce este războiul. Nu, în acest caz, inamicul este mult mai puternic decât noi!
  Tânăra fată era confuză
  - Deci putem pierde?
  Valentina a raspuns:
  Practic da, dar...
  Fata cu sandale a scârțâit:
  - Ce dar...
  Valentina desculță a răspuns:
  - Naziștii înșiși vor deveni propriii lor gropari! Uite ce brutali sunt. Totul, de la mare la mare, se va ridica în curând împotriva lor. Chiar și pionierii vor lupta împotriva fascismului, pământul va arde sub picioarele invadatorilor. Naziștii se vor sufoca în sângele lor. Decizia lor de a ataca URSS ar fi o greșeală fatală. - Fata a călcat din nou fără să o cruțe pe ea goală, doborâtă, roșie de la un picior proaspăt bronzat. - Sau mai degrabă, o catastrofă și fascismul vor fi măturați de pe fața planetei!
  Elizabeth a fost de acord:
  - Nu, vampirul Hitler nu poate scăpa de ţăruşul aspen! Dar acum, câte dintre orașele noastre vor fi distruse și sate arse. - Fata și-a răsucit supărată gâtul puternic, părul auriu a început să se miște. - Și suntem proști care știm despre greva iminentă, nici măcar nu am săpat tranșee!
  Desculță Valentina dădu din cap în semn de acord.
  - Cred că Pavlov va fi împușcat!
  Elizabeth îi făcu semn.
  - Da, nu e vorba de Pavlov! În general, ordinul de a aduce armata în deplină pregătire pentru luptă trebuia dat personal de Stalin.
  Valentina dădu din cap energic.
  - Cu siguranta ai dreptate! Dar se pare că liderul a vrut să amâne până la capăt începutul războiului, mai ales că Wehrmacht-ul nu era pregătit pentru iarnă, iar dacă am câștigat cel puțin o lună, Wehrmacht-ul nu era atât de formidabil. Și până în al patruzeci și șaselea sau patruzeci și șaptelea an, armata noastră ar fi devenit mult mai puternică. Ceea ce mă îngrijorează este poziția SUA și a Marii Britanii ocupate. Ei pot, după încheierea unei capitulări onorabile cu Germania, și chiar să primească o parte din teritoriul sovietic. - Fata și-a ștampilat călcâiul gol, zgâriat și doborât, rotund, prăfuit. - În plus, Japonia poate încerca să se răzbune pentru înfrângerea din Manciuria.
  Se spune că a atacat deja Vladivostocul nostru. Și atunci ne vom găsi într-un inel de izolare.
  Obosită, Elizabeth gemu desculță, călcând pe o pietricică ascuțită, piciorul ei începu să sângereze ca un stras, iar degetele ei învinețite se văitau și mai mult. Ea s-a gândit: că naziștii, poate, nu-i lasă în pantofi noi și de bună calitate, câtă dorință de a umili și de a provoca durere. Într-adevăr, în Rusia, picioarele goale erau considerate un semn al sărăciei, nu fără motiv exista o expresie vagabond - adică cerșetor. Acum rămâne de văzut dacă ea va putea, după ce și-a rupt și rănit atât de mult labele goale și grațioase, să se oprească. Și dacă cade, ce se va întâmpla cu ea?
  Ca la unison cu cuvintele ei, una dintre fetele tinere cu picioarele rupte însângerate a strigat:
  - Nu mai pot!
  Și s-a ghemuit, întinzându-și picioarele îndelung răbdătoare înainte. Naziștii s-au apropiat de ea și benzina s-a turnat pe capul fetei. Ea a sărit brusc, dar era prea târziu, o brichetă abandonată a izbucnit, nefericita femeie a fost cuprinsă de o flacără aprinsă.
  Fata, țipând, s-a repezit să fugă, ceilalți prizonieri au fost împrăștiați în lateral. După ce a depășit coloana, martirul s-a prăbușit, pierzându-și cunoștința, șiroaiele de flăcări au ars plămânii nefericiți, iar moartea a fost îngrozitoare! A urmat un strigăt de rău augur:
  - Schnel! Schnel! Moartea cățelor rămase!
  Fetele disperate au adăugat un pas. Elizabeth gemu încet și șchiopăta, picioarele goale și tăiate explodând de durere, ca de la atingerea fierului înroșit. Dar ea, ca și alte fete, era prinsă.
  Pentru a distrage puțin atenția, Elizabeth a spus desculță:
  - Putem cânta Internaționala?
  Valentina clătină din cap.
  - Acești monștri ne vor împușca pe toți! Fii răbdător! Picioarele goale, mai ales la tineri ca noi, devin rapid grosolane. Vom îndura și vom supraviețui. Victoria va fi pentru Armata Roșie. Chiar dacă toți capitaliștii iau armele împotriva noastră! Până la urmă, de la taiga până la mările britanice, Armata Roșie este cea mai puternică dintre toate!
  Elizabeth strânse pumnii.
  - Dar nu există spirit rusesc mai puternic,
  Ruinele lor le vom reînvia noi înșine!
  Războinicul rus ia sabia în curând
  Vom rezista și vom câștiga din nou!
  După aceea, a devenit cumva mai ușor și chiar și durerea arzătoare din picioarele sângeroase a devenit mai slabă.
  Soarele apunea, naziștii deveneau din ce în ce mai nervoși și îndemnau fetele să continue.
  A devenit mai proaspăt, briza sufla plăcut fețe transpirate. Elizabeth desculță a remarcat:
  - Se pare că până și soarele este pentru noi!
  Valentina zâmbi cu forță.
  - Soarele comunismului este mereu pentru noi!
  Umbrele de pe drum se prelungeau, se întunecau din ce în ce mai mult. Naziștii au aprins felinare, care au făcut apariția bicicletelor lor mult mai misterioasă, exista un sentiment de mister în el. Elizabeth și-a imaginat deja că aceștia nu erau naziștii, ci monștrii groaznici. Un fel de Viy sau ghoul cu multe fețe. Destul de ciudat, dar asta i-a făcut pe naziști să nu fie înfricoșători și, parcă, nerealiști. Poveselev - s-a deschis un al doilea vânt, Valentina a început să cânte un cântec:
  - Acolo, pe cărări necunoscute, dansează diavoli în sandale! Ei bine, Koschei a mâncat prea multă ciorbă de varză!
  Valentina zâmbi.
  Esti extraordinar ca intotdeauna!
  În cele din urmă, în depărtare a apărut un turn de semnalizare, iar casele au devenit vizibile, cu pene de curent. Așa că călătoria lor se apropie de sfârșit. Majoritatea fetelor erau deja epuizate, erau la ultima linie de epuizare fizică și păstrau doar instinctul de supraviețuire.
  Elizabeth a întrebat-o pe Valentina de parcă ar fi trebuit să știe:
  - Ne vor hrăni?
  Căpitanul în glumă, deși i-a fost greu, a răspuns:
  - Pentru nemți suntem ca vitele și nimeni nu a promis că va hrăni vitele pe drum!
  Valentina desculță a răspuns supărată:
  - Atunci îi voi tăia gâtul lui Hitler!
  Încă câteva sute de pași dureroși, rupti în bucăți, cu picioarele goale, iar fetele au început să fie conduse într-o tabără specială. Se pare că a fost pregătită din timp pentru prizonierii de război, se vedeau pe întuneric barăci de lemn, de asemenea turnuri cu sârmă ghimpată. Femeile au început să se înmulțească pe ele, încercând să plaseze separat civilii și militarii. Cu toate acestea, prizonierii erau atât de obosiți încât nici nu s-au gândit să evadeze. Tocmai au căzut pe paturile aspre de lemn. Elizabeth, călcând pe iarba călcată în picioare cu picioarele învinețite și însângerate, a experimentat o senzație fericită. În cele din urmă, poate adormi. Dar când ea intra deja în cazarmă, doi SS au sărit la ea și au spart-o fără ceremonie.
  - Pentru ce? - strigă fata.
  - Schwein rusesc! Urmăriți unde li se spune!
  Elisabeta a fost condusă afară din tabără, așa că au trecut de turnuri și de porțile de fier. La început, fata a crezut că vor să o împuște, dar apoi i-a fost teamă că va fi torturată. Dacă naziștii cred că fata are un secret important?
  A fost dusă la un conac decorat cu un basorelief de lei. Destul de ciudat, vederea unei moșii bogate a liniștit-o pe Elisabeta, nu arăta ca beciurile sumbre ale torturii din Evul Mediu. Cu toate acestea, acești monștri pot tortura și chinui oriunde și atât cât doresc.
  A fost condusă în clădire, picioarele goale ale fetei au atins covorul luxuriant de catifea și s-au înecat în el.
  O lumină electrică strălucitoare a fulgerat. A apărut un bărbat în livrea, aruncând o privire nepăsătoare către fată și porunci:
  - Spală-i picioarele!
  Elizabeth stătea așezată pe un scaun și o servitoare îmbrăcată frumos a adus un vas de argint cu apă. Cameră de origine, era poloneză belarusă și știa rusă. Cufundându-și picioarele învinețite într-un vas cu apă întunecată, le frecă ușor. Picioarele de fetiță ale lui Elizabeth erau o priveliște jalnică. Nu mai era practic niciun loc de locuit pe ei, degetele au fost doborâte. Și, cu toate acestea, picioarele frumuseții bieloruse erau frumoase și erau demne de o prințesă sau o zeiță greacă.
  Servitoarea a spălat ușor praful și sângele, frecând fiecare deget. Apoi, cu simpatie în voce, ea a întrebat:
  - Se pare că ai multe, dragă?
  Elizabeth a răspuns:
  - Alții au ajuns mai greu! Nu am ce să mă plâng de soartă!
  Polonezul dădu din cap.
  - Cred că pentru țara sovieticilor totul se va termina cu bine!
  Oamenii SS au întrerupt conversația și, ridicând-o pe Elizabeth, au târât-o în sala magnific mobilată. Fata s-a împotrivit languiv, au aruncat-o, trântind ușa și, imediat, ca o fantomă, a apărut un mistreț gras. Deja înainte de colici în creier, o voce familiară șuieră:
  - Ei bine, pasăre, vei fi supusă!
  Elizabeth a încercat să sară înapoi, dar nazistul aparent stângaci s-a dovedit a fi mai agil. Ea a sărit brusc la fată și și-a rupt cămașa, dezvăluind doi sâni destul de mari, fermi, cu sfarcurile ascuțite. Fata l-a lovit cu genunchiul în vintre, dar fascistul se aștepta la acest lucru, cu toate acestea, nu slăbiți servesc în SS și au parat atacul.
  - Rezistă, va fi și mai distractiv!
  Mistrețul gras s-a repezit din nou spre ea, smulgându-i rămășițele de haine, în special pantalonii, dar deodată a urlat sfâșietor:
  - Da, încă mai muști cățea.
  Elizabeth pe jumătate goală a scăpat și s-a repezit la ușa opusă, ea spera că poate nu vor fi soldați ca ăsta. L-a deschis și imediat a primit o lovitură puternică în bărbie. În fața ei a apărut un adolescent musculos, cu torsul gol. În el, spre groaza ei, l-a recunoscut pe tânărul sadic din Tineretul Hitler. A zâmbit răutăcios cu dinții albi.
  - Și tu ești temperamentală!
  SS-ul gras a scârțâit:
  - Îți dau permisiunea să-l folosești cu mine! Ești deja adult și este timpul să încerci corpul feminin!
  Tânărul hitlerist a răspuns:
  - Nu i-am violat încă pe ruși.
  Elisabeta s-a îmbolnăvit, din cauza faptului că putea fi violată, privarea adolescentului de onoare era mai ales rușine. La douăzeci și doi de ani, și-a păstrat inocența, iar acum, trebuie să se despartă de sfințenie, nu de iubitul ei sovietic, ci de asemenea degenerați pe care lumea nu i-a văzut încă. Fata a țipat sfâșietor, dar un fascist mare și în niciun caz un copil mic a atacat-o imediat. Mistrețul cântărea cel puțin un cenț și jumătate, iar Elisabeta obosită simți cât de repede îi scădeau rămășițele de forță.
  În același timp, tânăra sadică și-a apăsat mâinile și și-a ciupit sânii. În cele din urmă a căzut, iar monstrul a luat-o aspru, cu delicatețea unui mistreț în călduri. Elizabeth a suferit dureri groaznice, plonjând în iad!
  . CAPITOLUL #10
  Tancul a fost fixat pentru războinici, iar aceștia și-au continuat înaintarea în adâncurile pozițiilor sovietice. Frumusețile au tras în tancurile rusești și au ciripit, și-au dezvăluit dinții.
  Gerda a tăiat cele treizeci și patru cu o coajă și a ciripit:
  "Sunt un Războinic de Clasă Hiper!"
  După aceea, cum ai izbucnit în râs... Într-adevăr o fată minunată. Războinicul celei mai înalte acrobații. Și puțin rău, și o curvă... Un ucigaș urât de băieți buni.
  Charlotte va apăsa, de asemenea, butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și va da:
  - Îmi place să distrug tancuri!
  Și cei treizeci și patru sovietici se vor despărți fără alte observații. Turnurile sunt demolate și străpunse.
  Christina a tras fără prejudecăți. De data aceasta, victima degetelor goale a fost un obuzier sovietic de calibru 152. Este un calibru destul de urât. Desigur, nu va pătrunde în armura frontală a unei mașini germane, dar se va agita destul de bine. Și fetele își vor pune urechile.
  Războinicul roșu-auriu spune:
  - Sunt atât de frumusețe, un vis desculț!
  Și apoi și Magda a pironit-o. De asemenea, un războinic, dacă nu de la Dumnezeu, atunci cu siguranță de la Satana. Și asta în ciuda toată religiozitatea ei.
  Și ce fată frumoasă este. Și foarte sexy, dar în același timp timid.
  Cânta Magda, bătându-și piciorul gol și zvâcnindu-și genele lungi și negre:
  - La urma urmei, nu se întâmplă în lume ca rezervoare să fie sparte în bufet!
  Gerda și-a dezvăluit dinții și a șuierat, scânteind cu ochi de smarald, scoțând o altă armă:
  - Voi fi Superman! Și îi voi arde pe toți!
  Și din nou, cu degetele, apasă și scutură buncărul sovietic. Fata agresiva. Încearcă asta și depășește! Are o putere incredibilă!
  Un tanc german a tras în baterie. Naziștii intraseră deja adânc în pozițiile sovietice, apropiindu-se de Minsk. Dar există multe linii de apărare, iar Armata Roșie rezistă cu încăpățânare. S-au săpat atât de multe aici. Atât de ușor în spațiul operațional și nu vei izbucni. La naiba, sarcini dificile de rezolvat.
  Au fost deja cazuri de berbeci de tanc. În special, BT-urile de mare viteză, dar slab blindate, se străduiesc în mod constant să bată. Deci nu pot accepta tehnologia germană. A existat un caz când iacii au căzut și pe coloane germane cu echipament.
  Charlotte șuieră, zvârnind la bateria sovietică:
  - Ce prosti totuși rușii ăștia. Nu, să capituleze imediat, dar ei rezistă...
  Christina a răspuns logic, dar mai întâi, apăsând cu degetul gol, a întors tunul sovietic de 100 mm:
  - Americanii sunt un popor practic, dar nici ei nu au capitulat imediat împotriva noastră! Deci, cum altfel să spui cine este mai prost. Suntem încă atât de departe de Moscova!
  Magda a apăsat butonul joystick-ului cu degetul gol și a spus cu încredere:
  - Hai să ajungem acolo! Vom fi acolo cu siguranță și destul de curând!
  Gerda fluiera și cânta, deschizându-și buzele stacojii:
  - Mărșăluim spre Moscova și vedem fascismul în depărtare... În curând îl voi învinge pe Lenin, iar tovarășul Stalin va fi prins!
  După ce fata și-a apăsat din nou degetele goale pe butonul joystick-ului. Și cât de neglijent. Un tun sovietic de 85 mm a zburat cu roțile smulse.
  Charlotte a tras și ea, și destul de potrivit. În același timp, șuieră cu răutate:
  - Le voi lăsa armele pe cer! Și voi doborî luna din sferă!
  După aceea, un alt pistol sovietic s-a dovedit a fi despicat ca o nucă sub un baros.
  Da, tunul german de 105 mm este foarte, chiar extrem de letal. Dar frumusețile au început în infanterie. Și am trecut prin multe cu ea. Și de ce numai picioarele lor goale nu au arat. A fost anul patruzeci și unu. Când s-au decis multe. Rezultatul războiului nu a fost predeterminat. Și războinicii au mers împotriva forțelor foarte mari ale Marii Britanii. Stăpâna mărilor nu avea de gând să cedeze încă și a rezistat cu disperare.
  Acesta este ceea ce și-a amintit Gerda când a luat cu asalt o altă linie foarte puternică de apărare sovietică. Dar când erau încă destul de mici, mergeau așa și făceau asta. Cât de mult s-au distrat atunci!
  Imaginile pluteau în fața ochilor Gerdei, ca într-un film;
  Apollo a răspuns:
  - Nicăieri! În lumea noastră fericită nu există și nu pot fi infirmi! Pentru că al treilea Reich care a cucerit lumea oferă tuturor fericire!
  Fetele au ridicat mâinile într-un salut vesel.
  - Zind Heil! Desigur, fericire! Vrem bine... Două aripi albe peste lume! Există lumină în sufletele noastre, cea mai strălucitoare zori - Shakespeare nu poate descrie!
  Vai, trezindu-te din nou... Gerda s-a trezit, simțind cea mai sălbatică durere din trup... Nu este ușor să conduci prin deșert și să tragi tancuri, chiar dacă ești considerat un supraom. Sau arian adevărat - fără milă față de dușmanii Reich-ului! Charlotte, însă, nu a durut mai puțin și chiar a gemut:
  - Ce durere! Ce durere - al treilea Reich împotriva yankeilor - o sută zero!
  Gerda a încercat să se înveselească și pe prietena ei:
  - Superman conform lui Nietzsche ar trebui să fie nemiloasă față de ceilalți, dar chiar mai mult față de el însuși!
  "Mi-aș dori să-l pot face pe Friedrich Nietzsche însuși să alerge pe nisip și să tragă rezervorul", mormăi Charlotte.
  Gerda a fost de acord.
  - Da, sunt de acord: cine nu a suferit, nu va înțelege!
  După micul dejun, Madeleine le-a încântat pe fete:
  - Acum o simplă alergare, bineînțeles cu încărcătură. Activitatea crescută a britanicilor este prevăzută, își va întoarce vulturii, așa că este mai bine să nu riscați tancurile. La urma urmei, oricât de cool sunteți fetele, nu veți putea trage rezervorul mai repede decât merg singure!
  Gerda mormăi indignată:
  "Bineînțeles că nu o porți singur!"
  Madeleine era furioasă sau se prefăcea că este furioasă:
  - Cincizeci au lovit cu un băț pe călcâiele acestei fete proaste!
  Lupii s-au repezit să îndeplinească ordinul stăpânei. Gerda s-a întins ascultător și și-a introdus picioarele goale și grațioase în dispozitivul pe care îl pregătise dinainte. A fost o falaka! Fata a tras adânc aer în piept, încercând să nu-și trădeze suferința mentală. Madeleine însăși s-a apropiat de victimă, i-a atins călcâiele întărite, nu încă prăfuite. Ea a pocnit pe limba și a spus:
  - Numără bătăile!
  Pentru bataie, Madeleine a ales o crosa speciala, cauciucata, dar cu tija de otel in interior. Comandantul însuși este și o fată, dar din cauza siluetei ei masive, atletice, pare mai în vârstă decât anii ei, a adulmecat cauciucul și prietenul ei l-a lovit puternic.
  - O singura data! - spuse Gerda pe un ton de suferință.
  Madeleine a lovit-o și mai tare pe Gerda pe călcâie.
  - Două! - a spus fata.
  Comandantul companiei SS a continuat execuția. A încercat să distribuie loviturile în mod egal, astfel încât durerea să fie maximă, dar în același timp să evite mutilarea. numără Gerda, încercând să acorde mai puțină atenție tălpilor în flăcări. Când alerga desculță prin zăpadă, durerea nu era mai mică, dar fata a îndurat și nu a încetinit, dându-și seama că mântuirea ei era tocmai în viteză. În caz contrar, veți avea degerături, veți deveni un infirm și veți merge la risipă. Deci este necesar, atunci este necesar să fii un arian adevărat și să înduri, curajul temperant. În general, nu există durere ca atare! Aceasta este o iluzie. De fapt, sioniştii au inventat durerea, slăbiciunea şi bătrâneţea! Dar, de fapt, omul este sortit să fie un zeu, sau mai degrabă un supraom! Dar supraom ar trebui să plângă, chiar dacă ești doar o fată de șaisprezece ani, care nu a fost niciodată sărutată de un tip. În niciun caz!
  La numărătoarea de cincizeci (slava Providenței nu s-a rătăcit!), Madeleine se opri și spuse:
  - Tinerete! O pedeapsă pentru tine nu sa terminat. Vei alerga desculț prin deșert fără a lubrifia tălpile cu o cremă protectoare. Durerea în plus vă va da o lecție!
  Gerda dădu din cap ascultător.
  - Mulţumesc comandant.
  De fapt, fata nu era deosebit de fericită și durea să alerge așa, iar fără o cremă protectoare era și mai dureros, dar se aștepta să reziste. Are tălpi puternice, pantofii erau purtati de fetele de elită doar în timpul paradelor, sau dacă era nevoie să petreacă prea mult timp în frig, dincolo de rezistența corpului. Dar este ciudat, fetele practic nu s-au îmbolnăvit de o întărire atât de severă ... Sau poate este natural! Pe vremea Rusiei țariste, mortalitatea infantilă era mare, dar cei care au supraviețuit erau copii și oameni extrem de sănătoși! Ei bine, acum să alerg desculț pe nisipul fierbinte al deșertului... Cum poate să suporte!
  Oh, oh, oh, cât de dureros, dar să nu ne încruntăm, ci mai degrabă să zâmbim. Dacă bebelușul zâmbește: poate totul se va rezolva!
  Gerda a cântat chiar plin de sunet, vocea s-a revărsat peste deșert:
  Noroc că ești un prieten necredincios,
  Sora nevoii și ostenelii!
  Cât de scurt este un moment trecător de relaxare,
  Deși dorința de a câștiga este întotdeauna!
  
  A da naștere unui copil - a-l auzi bâlbâind,
  Lupii nu știu curând destinați!
  Conduce inamicii mai întâi - trebuie să fii uimit,
  Lasă-mi vinul să fiarbă de furie!
  
  Pentru o fată, sabia este prima mângâiere,
  Îi va da încredere într-un pas plin de frumusețe!
  Și undeva un uragan al iadului dă furie,
  Să exprimăm dragostea pentru Patrie în versuri!
  
  În versuri care nu au fost scrise de apă noroioasă,
  Și cei care au sângerat un luptător!
  Dar va fi timp pentru noi să trăim o viață minunată,
  Când Atotputernicul Tată iubitor!
  
  Dar nu te baza pe Tatăl
  Pentru că suntem aproape adulți!
  Și dacă deodată dorim o cotă mai bună,
  Când nedreptatea nu tace!
  
  Luptă pentru fiecare ureche de pe gazon
  Pentru fiecare perlă și frunză!
  Războinicii îndrăznesc cu înverșunare,
  Motto-ul este simplu: luptă și luptă!
  
  Nu există succes fără luptă - așa este lumea
  Ce să nu smulgi fructele dacă mâinile sunt mușchi!
  Lațul strângea și mai mult gâtul,
  Sursa s-a secat brusc din neatenție!
  
  Dar Patria ne-a dat superputeri,
  Ești un războinic, un nou cavaler!
  Ce ne-a fost cald și dulce,
  În inima fecioarei se va păstra pentru totdeauna!
  Fata a terminat de cântat, prietenii ei au cântat împreună... Ea s-a înclinat în fața vântului și s-a repezit mai departe. Cum se întâmplă uneori, frumos, liniște, chiar și când doare. Și de ce va alerga până la capăt, pentru că un războinic... Și un războinic german nu este nici măcar o bucată de fier, ci ceva mai dur decât oțelul! Și a gemi pentru el înseamnă a te trăda!
  Fetele nu au avut voie să se odihnească la prânz, iar în curând cele trei lupi au căzut inconștiente. Au fost ridicați de curele și târâți, zece deodată. Gerda desculță era printre cei înhămați. Cât de brutal ardeau tălpile goale ale fetei și o dureau gambele, dar nici măcar nu gemea. Numai limba era umflată de sete și era dureros să vorbești. Și o jumătate de oră mai târziu, cinci războinici au căzut deodată. După aceea, s-a anunțat o pauză și fetele au fost lăsate să bea apă. Și apoi iadul voluntar-obligatoriu a continuat...
  Fetele nu au reușit să ajungă la bază și au fost forțate să petreacă noaptea chiar în deșert. Războinicii au întins frânghii păroase în jurul lor, după care s-au întins unul cu altul, pe o haină de ploaie. Ne-am cufundat într-un vis... Gerda a văzut din nou ceva luptă;
  Aici ea și ceilalți războinici călări pe cai. Îi așteaptă bătălii frumoase, acele vremuri glorioase în care curajul și onoarea erau prețuite, iar toată lumea era un cavaler... Toți cei care au luptat, desigur, fără astfel de tehnici iezuite, când infanteriei este bombardată din aer. Și apoi există arme cu tăișuri aproximativ egale și o mulțime de oportunități de a arăta curaj.
  Cursa lor grațioasă crește și crește ritmul. Accelerând treptat, caii au atins o viteză uimitoare. Iată celebrul "Pas de șapte ligi" al celui de-al Treilea Reich! Când un cal nu este un cal, ci ceea ce este minunat și înaripat. Părul călăreților părea înghețat în aer și întins în trenuri aurii, perle, smarald... Și doar uneori, tremurau nervoși în timp cu mișcarea, ca o coardă subțire de chitară.
  Puternicele trupuri musculare ale cailor se întindeau în sărituri lungi, parcă leneșe, apoi se îndoiau aproape în jumătate, ca niște arcuri uriașe, pentru a împinge din nou de pe pământ. S-au urmat sărituri, impulsuri ritmice, sincron la toate animalele detașamentului. Gerda admira: mișcările cailor erau atât de libere, de parcă nimic nu-i îngăduia. Deși, desigur, curbați cu mușchi proeminenți, războinici pe jumătate goi păreau să facă parte din cai, cât de dibăcei stăteau. Frumusețile au bătut în lateral cu călcâiele goale, iar caii, uitând că dușmanii înnebuniți se năpustesc după ele, s-au repezit în acest magic jumătate alergat-jumătate zbor!
  Gerda și-a imaginat că zboară într-un avion de vânătoare... Cum își dorea în acel moment să devină pilot și să sfărâme avioanele britanice - aducând moartea Germaniei.
  Detașamentul a tras în grabă în pasajele stufoase. Femeile războinice fermecătoare de pe caii din față s-au ghemuit, privind atent înainte și ascunzându-se în spatele gâtului curbat al animalelor. Sunt frumuseți musculoase demne de cele mai prestigioase podiumuri, au fost primii care au descoperit inamicul, riscând să cadă sub o ploaie mortală. Insule cu ramuri strâns împletite din când în când se despărțeau brusc, expunând noi pasaje, asemănătoare albiilor râurilor. Lupile escadronului de cavalerie curgeau peste ele într-un val flexibil, ca un pârâu întunecat strălucind de oțel.
  Gerda și-a imaginat o coloană de tancuri îndreptându-se spre Paris. Germania a luptat apoi singură, împotriva a trei imperii cu posesiuni coloniale: Anglia, Franța și Olanda, precum și Belgia... Ipocritul Franco a refuzat să deschidă un al doilea front și chiar a purtat negocieri separate despre ce ar obține dacă ar intra în război împotriva Germania. Mussolini a început o corespondență secretă cu Churchill despre ce orașe germane vor trece în Italia în cazul deschiderii celui de-al doilea front, sudic, iar cel mai insidios Stalin a mobilizat din ce în ce mai multe noi divizii. Sovieticii grupau pumni puternici de tanc (Această informație a apărut brusc în creierul Gerdei). Dacă cântarul ar fi clătinat, iar trupele naziste s-au blocat, atunci ... Era posibil să obțineți mai multe fronturi deodată și să cădeți într-o poziție pierdută strategic. Dar Hitler s-a dovedit a fi un geniu, nu numai că a câștigat, dar a câștigat rapid. A mers în spate și a distrus mai întâi o parte a trupelor aliate, apoi alta. Și chiar dacă occidentalii aveau mai multe arme, soldați și tancuri, el i-a obligat să capituleze! Da, iar aliații nu aveau acel nucleu, acel spirit fascist deosebit (fascismul nu e degeaba, de la cuvântul fascinator-mănunchi!). Așa că au pierdut când trupele au intrat în spatele liniilor lor...
  Spiritul s-a dovedit a fi mai puternic decât materia și poți ataca cu mai puțină forță! De ce nu a fost câștigat Primul Război Mondial? Poate din cauza faptului că regimul Kaiserului nu se bucura de o încredere atât de mare în rândul oamenilor precum guvernul lui Hitler ... Și vechii generali nu erau atât de pricepuți și trebuiau să lupte pe două fronturi ...
  Deodată Gerda a simțit cum, ca razele unui apus de soare, presimțirile rele s-au îngroșat - și dacă Rusia roșie atacă, și din nou vor fi sub o lovitură dublă? Adevărat, acum nu mai există forța principală a Franței, ceea ce înseamnă că va fi mai ușor. În plus, germanii sunt uniți și adunați, reuniți în jurul ideii luminoase național-socialiste. Nu au fost niciodată atât de uniți!
  Din ce în ce mai multe insule stufoase treceau cu viteză mare și dispăreau în depărtare. Arbuștii înșiși erau verzi pete portocalii, cu ace rotunjite ca niște cârlige de pește. Toți încearcă să prindă caii de copite, iar frunzele seamănă cu chipuri de prădător, așa ceva la artiștii medievali pictați diavoli! Impletiturile groase și roșii de foc ale eroicei fete Madeleine dansau în aer în fața feței Gerdei. Fata concentrată a prins curelele de control cu ambele mâini, dar a fost totuși forțată să iasă din rândurile din față. Cumva discret, încă doi războinici au rămas blocați de ambele părți. Călăreți calmi, pietrificați și în același timp paradoxal de mobili, zvelți, grațioși și în același timp puternici. Fețele bronzate arată întunecate, iar părul lung și curgător, dimpotrivă, strălucește la lumina a trei sori care apune. Războinicii sunt severi, ochii de smarald, safir, chihlimbar, strălucire turcoaz. Cu toate acestea, în chipurile fetelor, există ceva copilăresc, naiv, de care vrei să fii atins. Ea este Gerda, tovarășa și sora lor, dar dacă tovarășii de arme simt slăbiciune sau trădare din partea ei, vor fi uciși pe loc! Și ce le comandă Madeleine... vor îndeplini fără îndoială!
  Luminatele s-au instalat și lunile au răsărit în locul lor. Una după alta, atât de strălucitoare și colorate, de diferite culori... Ce frumos înfloresc florile pe cer, și florile din Grădina Edenului!
  Suieratul vantului in urechile mele, aroma placuta a trupurilor sanatoase de fetita, amestecata cu transpiratie tarta de cal si ierburi parfumate. Și undeva în față, numeroși dușmani se ascund. Omoplații animalului, puternici și chiar sub fată, mergeau de ambele părți ale leagănului. Vederea mușchilor care se umflau și cădeau metodic i-a amintit vag Gerdei de ceva. Dar iată ce nu-și putea aminti războinicul. Da, iar timpul trădător părea să dispară...
  Undeva departe în spate, abia auzite în zgomotul labelor cu gheare, s-au auzit țipete, țipetele neobișnuit de ascuțite ale ghouls, zgomotul metalelor, țipetele rostogolite ale hibrizilor de cămilă și măgar. Sună întârziat al unei trompete. Că se pare că Charlotte, vai, trebuie să zboare așa, sa ciocnit cu ghouls. Dar cu atât mai rău pentru ei!
  Dar - ură! - Aproape imediat, cei mai buni călăreți ai lui Madeleine au urlit avertisment. Nu pot desluși cuvintele - doar intonații ascuțite, emoționate. Urmând instrucțiunile mâinilor, Gerda a observat capete de ghoul extraterestre ridicându-se deasupra tufișurilor din dreapta în față, la o sută cincizeci de brazi distanță. Au crescut ca de nicăieri - nu mai puțin de o sută de figuri dense. Au apărut și călăreți - puncte întunecate pe spatele animalelor uriașe.
  Detașamentul Madeleine și-a schimbat directia instantaneu și uniform - de parcă un stol de pești s-ar fi aruncat în lateral. Caii, se părea, încă împingeau înainte, deși acest lucru era greu de posibil. Iar ghouls au reacționat cumva încet la inamic, ceea ce i-a permis lui Madeleine să ocolească și să-i depășească. Și în acel moment, când părea că primejdia trecuse, s-au auzit noi strigăte de veghe. Al doilea grup de inamici a apărut de data aceasta din partea stângă - nu mai puțin de optzeci de creaturi uriașe. Un detașament de lupi, numărând cu greu cinci duzini de războinici, s-a întors ca un cal de patinator, evitând o luptă. Și din nou inamicul a acționat încet, parcă nu ținea pasul cu fugarii curgătoare.
  Gerda și-a dat deodată seama că pur și simplu erau îndrumați, conducându-i într-un loc pregătit. Ar fi o greșeală gravă, dezastruoasă să urmezi această cale. Tânărul războinic a încercat să exclame:
  - Fiți atenți prieteni! A fi previzibil înseamnă a deveni pedepsit!
  Dar strigătul ei disperat a fost înecat... Și Gerda însăși desculță se simțea neputincioasă. Poate așa s-a simțit Fuhrer-ul când a fost informat că bătălia aeriană pentru Marea Britanie a fost pierdută! Totuși, războiul abia începe.
  Dar Madeleine înțelese deja totul și îi făcu cu ochiul fetei:
  - Capcana perfectă pentru atunci când victima crede că este o bătaie! - Și tăind o crenguță cu o sabie, a adăugat ea. - Un jaf ideal este atunci când un client este prietenul meu în proces de jaf!
  Privind în jur, Gerda observă alarmată că ambele grupuri urmau curse paralele în depărtare, în dreapta și în stânga. Ca și capetele tăietoare ale foarfecelor, gata să deschidă o arteră.
  - De unde au venit aceşti colţi? - În vocea fetei se auzea furia și disperarea. - Da, chiar și în asemenea cantități!?
  După ce a estimat direcția în care i-au condus inamicii, Gerda a încercat să determine locul ambuscadă. Însă în fața "bărcii" lor vii au apărut tot mai multe insule stufoase noi, de diferite culori, mișcându-se ca valurile mării pe suprafața cărora se răspândea motorina, colorate, reflectând fluxuri de lumină timp de cinci luni. Și asta a făcut dificilă navigarea.
  Manevrând printre desișuri, caii au început să dea primele semne de oboseală. Corpurile lor erau acoperite din belșug de spumă umedă, păturile grele se întunecau la margini, mirosul acru irita nările călăreților. Gerda și-a frecat călcâiul gol, roz pe spate, simți alunecarea fierbinte a pielii unui cal. Principalul lucru este să nu pierzi viteza!
  Simțind o luptă care se apropie, Gerda desculță inspectă echipamentul de luptă. Mai multe pachete de sulițe scurte și lungi sunt atașate la îndemâna călăreților. Sub ele se află două scimitare arabe, alungite și ușor curbate. Dar protecție împotriva săgeților... Sunt aproape goi, în bikini, pot fi împușcați în iad! Nu este o prostie să intri în luptă practic gol când inamicul doar amenință că te împușcă cu săgeți? Și la ce se gândeau comandanții? Mi-am amintit că, cumva, Charlotte a căzut: "Cel mai masiv, mediu tanc francez Ziz-35, impenetrabil în frunte! Iar tancurile noastre, din păcate, sunt ca un blotter de școală!"
  Dar Madeleine părea să înțeleagă amenințarea și se grăbi să liniștească:
  - Pielea noastră este mânjită cu o poțiune de vrăjitoare, care va proteja mult mai bine decât armura!
  Gerda a răspuns în glumă:
  - Cine se gândește la protecție în timpul luptei este absolut lipsit de apărare împotriva panicii!
  Cu toate acestea, Madeleine a avertizat:
  - Pe ochi, urechi și partea superioară a gâtului, poțiunea este mai slabă. Așa că ai grijă, s-ar putea să fii prins!
  Gerda a răspuns veselă:
  - Înțeleg că... Dar forță majoră, este și forță majoră în Africa. Ce poti face!
  Sunete lungi străpungeau aerul, ca scârțâitul pietrului care se prăbușește. Dintr-o oarecare intuiție, Gerda și-a dat seama că era strigătul Madeleinei. Fetele frumoase au lătrat ca răspuns, după care războinicii și-au ridicat sabia deodată - unele în mâna dreaptă, altele în stânga și, de asemenea, o suliță. Gerda și-a scuturat și cimitarul exclamând:
  - Sunt o fată zdrobitoare!
  Brusc, Gerda a văzut-o pe Charlotte năvălindu-se peste ele, cu un mic detașament de frumuseți: bravo e super!
  În același moment, linii orizontale fulgeră în fața a două sute de sărituri. Apoi detașamentele de infanterie de ghouls și ghouls au blocat luminișul de-a lungul căruia s-au repezit războinicii germani. Nu mai erau ramuri laterale aici, acest pasaj ducea direct la moarte. În razele oblice ale unui amestec de apus și lumina lunii, numeroase rânduri ale inamicului sclipeau cu toate culorile curcubeului reflectate de oțel.
  Noul vuiet al lui Madeleine a zguduit spațiul, iar detașamentul de fete a fost împărțit în două grupuri, care au alunecat imediat în lateral. S-au îndepărtat unul de celălalt, apăsând pe marginile opuse ale poienii. Gerda a exclamat:
  - Alexandru cel Mare în bikini!
  Ajunși la punctul cu cea mai mică lățime a tufișurilor, războinicii au sărit înainte prin insulele verzi. Îndată s-a auzit un geamăt persistent, de parcă ar fi fost jupuiți măgari, din care chiar aerul se legăna ca un geam. Gerda și-a dat deodată seama că auzea gemete nu numai cu urechile ei, ci și prin picioarele ei îndelungate, de fetiță. Se pare că și ei dură, că a fost prost pentru războinic în timpul alergării desculț, pe unul înroșit, încât să poți coace chiar și un ou de găină pe nisipul deșertului. Ei bine, după cum spun înțelepții: un cal diferă de un bărbat prin faptul că călărețul nu este determinat de vot și nicio abilitate nu oferă șansa de a-l înșea pe călăreț! Sau altfel: un cal are patru picioare, va alerga mai repede decât un bărbat, dar își va întinde și copitele mai devreme!
  Tufișurile au trecut peste o clipă, iar caii au zburat din nou în spațiul deschis. Pe corpurile lor au devenit vizibile zgârieturi lungi și sângerânde. Având în vedere dimensiunea acestor picioare, zgârieturile erau de o adâncime considerabilă; precum chinezii (națiunea harnică!) au săpat tranșee!
  Călăreții din jur au început să-și desfacă în grabă armele, de asemenea bucăți de piele, acoperind caii cu ele. Deci pielea aceea îmbrăcată, granulată, strălucitoare a protejat caii.
  Desculță Gerda a descoperit, în mod neplăcut pentru ea însăși, că degetele ei deveniseră destul de incomode. Din anumite motive, ei alunecă de pe noduri, ei bine, abisul este cu ei, oricum îl va acoperi!
  Nebună, ca o flacără de foc de-a lungul ramurilor uscate ale săriturii, a intrat într-o fază critică. Natura însăși s-a calmat, înghețată într-un peisaj tulburător. Orizontul a devorat luminatorul, în vest totul era pictat cu o paletă de sânge și calm de gheață. Înainte, în est, cerul în mișcare începea deja să se lumineze, transformându-se într-o culoare ocru strălucitoare. Dar chiar și pe acest fundal, umbrele, moartea și rândurile de ghouls și ghouls strălucind de fier păreau să pândească.
  Nenorociți, creaturi teribil de urâte, văzând că pânda le curge în jurul flancurilor, s-au repezit de la locurile lor. Siluete stângace de războinici cu picioare s-au împrăștiat rapid din pozițiile lor, scufundându-se în pasajele din desișuri. În locul lor, au fost expuse șiruri largi de stâlpi ascuțiți săpați în unghi - probabil arme împotriva războinicilor germani. Au montat în spate detașamente de urmăritori, observând manevra Madeleinei, au adăugat viteză, încercând să-i ajungă din urmă pe fugari. Fiecare dintre cele două detașamente de cavalerie inamică era mult mai mare decât grupul oponent de războinici și putea conta pe un succes sigur într-o coliziune. Dar ghouls sunt grei, iar hibrizii cămilă-măgar sunt mult mai lenți. În loc să se micșoreze, distanța a crescut. Și ce a comparat un cal, o cămilă cu un măgar din punct de vedere al vitezei!
  Gerda spunea filozofic:
  - Poți fi nepretențios și rezistent, dar nu ar trebui să percepi lumea ca pe o cămilă și să arăți încăpățânare de măgar!
  Întorcându-se, războinicul a observat că nu erau urmăriți de două, ci de trei grupuri de călăreți. Aceasta însemna că păreau să nu aibă altă direcție decât să se îndrepte spre ambuscadă. Dacă deviază, atunci va trebui să lupți cu un număr superior al inamicului. Ei bine, lupii știu ce vor, nu este prima dată când se luptă. Degeaba crede dușmanul că îi va atrage într-o capcană. Dimpotrivă, vor câștiga timp și vor putea manevra. Atunci Gerda și-a amintit cum ea însăși dansa desculță pe sârmă ghimpată. Durea și el, dar să cadă pe cărbunii care ardeau dedesubt era și mai groaznic și, cel mai important, mai rușinos. Tocurile ei goale, rotunde, copilărești simt vârful de oțel lipindu-se, aproape străpungând calusurile îndesate pe pietrele ascuțite. Dar totuși, în comparație cu focul, este aproape ca un masaj.
  Chiar înainte de a începe lupta, Madeleine a preluat inițiativa, depășind cu pricepere adversarul. Și când adversarii tăi sunt niște ghouls și ghouls, este mai mult decât umilitor să cedezi lor în tactică. Și Gerda voia să creadă că mișcările lor tactice erau neașteptate pentru inamic. Faptul că capetele inamicilor vor tăia ghilotina. Și că Germania este mai presus de toate, ca ideile strălucitoare ale celui de-al Treilea Reich!
  - Echipa în alertă totală! - Vocea tare a lui Madeleine a readus-o pe Gerda la realitate. - Acum tăiați.
  Degetele fetei încă se mai jucau cu legăturile. Deci va fi posibil să lăsați calul gol. În general, într-un război, ca și într-un război. Lăsați farfuriile să acopere însoțitorul fidel, ceea ce îi va limita oarecum mobilitatea. Peste piele îmbrăcată, plăci de os întunecate în rânduri geometrice, foșneau, clintând sec în vânt. Din soneria lor, fata a devenit veselă.
  Călăreții făceau ultimele pregătiri pentru luptă. Fetele au plesnit cu picioarele goale pe crupa cailor și au început să-și dezlege sulițele. Urmându-le exemplul, Gerda pe jumătate goală a cântărit bucuroasă în mână un ax lung, aspru, cu un vârf ascuțit de metal. Războinicul și-a pocnit buzele - o suliță bună!
  Războinicul desculț și musculos Gerda experimentase deja călăria și se simțea destul de încrezătoare. Ca un amazon din cavaleria macedoneană, care nu apucă, în fiecare clipă, curele de sprijin.
  Desfăcând centura, fata reușește chiar să mențină echilibrul cu ajutorul unor mușchi ai gambei. Acum era gata să i le dea Charlottei (prietenul ei încă i-a pătruns!) Și ea însăși a aruncat cu sulițe, oricât a durat bătălia.
  Și Madeleine a continuat să manevreze... În capul desculței, frumoasă și foarte sexy Gerda, cântecul a sunat din nou, atât de nebun și provocator, dar în același timp tragic și trist...
  Valurile joacă ca oile în mare,
  Sunt gol în arenă luptând cu o sabie!
  Ea aruncă o privire mândră către inamic,
  Necazuri și dureri fulgerătoare - nimic!
  
  La urma urmei, m-am născut odată, un sclav lipsit de drepturi de autor,
  A tras pietre, a scuturat bolovani pe spate!
  A fi în tensiune, în suferință, elementul nativ,
  Umerii sunt mângâiați cu biciul de călăi obraznici!
  
  Cineva este bogat și moștenește la umbră cu bere,
  Leagăn un ciocan sub un pârâu arzător!
  Este un obicei atât de îngrozitor de vechi
  Trebuie să bei supunere față de nobili cu lapte!
  
  Dar noroc - dacă poți, spune-i noroc,
  A vândut fecioara din mine și a trimis-o la luptă!
  Și m-a luminat cu o iluminare fabuloasă,
  A devenit nu doar o sclavă, ci o femeie cool!
  
  Dar crede-mă, fericirea fără margini nu se întâmplă,
  Un inamic groaznic a fost prins, iar eu sunt rănit!
  M-au tăiat în bucăți într-o luptă rea,
  Doamne, am fost facturat - a fost penalizată!
  
  Dar nu renunț, lupt cu ultimele mele puteri,
  Da, a ucis oameni, a blestemat pe zei!
  În acest sens, desigur, acum mă pocăiesc amarnic,
  Nu găsesc cuvintele potrivite aici!
  . CAPITOLUL #11
  Fetele aflate sub comanda lui Stalenida au luat o altă luptă. Dar nu a mers atât de bine aici. Detașamentul a suferit pierderi.
  Trei fete au murit, restul celor zece luptători au fost răniți de o gravitate diferită și abia s-au putut desprinde. Chiar și două fete au trebuit să fie purtate. Vai, acesta este război. Nu este întotdeauna posibil să distrugi pe toată lumea. Mai mult, în coloană erau tancuri foarte tenace, mai precis tunuri autopropulsate E-5. Par a fi mici, dar foarte tenace. Și apoi aeronava de atac cu reacție a sosit la timp.
  Și în spatele lor elicoptere în formă de disc. Încercați să rezistați unei astfel de puteri. Încă trei victime din douăsprezece - s-ar putea spune că au coborât ieftin. Dar naziștii au pus mai mult de douăzeci. Așa a rezultat lupta.
  Războinicii au plecat, rătăcindu-se, încercând cu toată puterea. Natasha, această fată răutăcioasă, a remarcat:
  - Ce păcat de fete... E chiar păcat... Dar de ce să nu adaugi băieți în batalionul nostru?
  Stalenida mârâi, împingându-și furios piciorul gol peste Maybug:
  - Cine are ce... Și tu ai doar bărbați în minte!
  Victoria a fost ofensată și a remarcat:
  - Şi eu! Cum vrei să fii mângâiat de un tip. Simte-ti sanii in brate...
  Diavolul cu părul roșu a smuls un fir de iarbă, l-a mușcat și a smuls:
  - O, băieții mei sunt cool... Ce bine că nu ești gay... Îi iubesc pe cei care se dă cu fetele... La urma urmei, superman macho din leagăn!
  Steelenida s-a înmuiat puțin și a zâmbit:
  - Da... Devine un pic mai distractiv. Și cum este Natasha prietena ta?
  Fata blondă, neînțelegând, a întrebat din nou:
  - Ce prieten?
  Major a răspuns cu încredere:
  - Andreyka! La urma urmei, el a primit și Jukov!
  Natasha oftă din greu și ridică din umeri.
  - Din pacate, nu stiu...
  Andreika (Și acesta era băiatul lor familiar și eroul pionier) între timp a fost aruncată în cazemat. Băiatul rănit a fost lăsat legat și chiar legat de perete de gât. Cât de mult le era frică naziștilor de copiii ruși. Era umed în cazemat, o fată legată de perete atârna nu departe de băiat. Complet goală, trupul ei era o rană continuă, vânătăi, pisugi, tăieturi, arsuri, fata a fost torturată. Era inconștientă și doar gemu încet.
  Băiatul se uită la pereți. Închisoarea era veche, construită în vremurile țariste, pereții erau groși, o fereastră mică chiar sub tavan era cu gratii. Andreika se simțea nu doar prizonier, ci prizonier al antichității. Ca legendarul rebel popular Stenka Razin, era de așteptat să fie torturat și executat.
  Andreika gemu, poate el, un băiețel de unsprezece ani, să reziste la tortură? N-ar plânge ca o fată! La urma urmei, pionierul nu are dreptul să geme și să plângă. Andreika desculță, zgâriată, s-a întors, rana îl durea foarte tare, îi erau coatele legate, trebuia cumva să se întoarcă ca să fie mai ușor, să schimbe unghiul. Durerea teribilă s-a domolit pentru o clipă.
  E o duhoare groaznică în celulă. Podeaua este pătată cu sânge înghețat. Oasele roade sunt împrăștiate. Al oamenilor? Este chiar înfricoșător, poți vedea câțiva prizonieri trecând prin această celulă. Adevărat, Andrei credea că naziștii capturaseră Grodno relativ recent. Și când au reușit să încurce așa? Sunt victime mai în vârstă? De exemplu, NKVD-ul? Băiatul tresări. S-a dovedit o groază sinceră! Cât de greu este în temniță. Nu are cu cine să vorbesc, se pare că fata este în prosternare completă. Călăii au torturat-o ca pe eroii antichității. Mă întreb de ce? Ce rău le-ar putea face o tânără fată naziștilor. Cu toate acestea, Andreyka, de asemenea, este doar un băiat și a început să ucidă, luptând cu aceste spirite rele. Naziștii și-au pus națiunea deasupra altor națiuni și popoare. Astfel au legitimat răul și suferința! Nu, o persoană normală ar trebui să lupte cu astfel de fărădelege. În plus, germanii înșiși nu sunt liberi, sunt înlănțuiți de aparatul totalitar. El înăbușă în orice mod posibil cea mai mică inițiativă și manifestare a sentimentelor umane.
  Fascismul vine de la cuvântul grămadă. El tricotează fără milă oamenii, transformându-i în sclavi înlănțuiți. Comunismul, la rândul său, înalță omul, îi dă putere nouă și stimulează torța vieții. Există o diferență semnificativă. Comunismul este de natură internațională și universal. Hitlerismul ridică o singură națiune și nu toată omenirea în ansamblu. Acesta este dezavantajul lui. Dar la urma urmei, oamenii au rădăcini comune, ceea ce este dovedit biologic. Aceiași negri și albi au urmași destul de sănătoși și prolifici. Este Andreika, fiul unui rus și al unui belarus, destul de viabil, deloc prost și gata să lupte cu fascismul.
  Desigur, Pavel s-a dovedit a fi mai puternic și a reușit să se îndepărteze de inamici, după ce a ucis mulți germani. El Andreika s-a comportat ca un slab, a fost luat prizonier. Poate ar fi trebuit să păstrezi ultimul glonț pentru tine. Deși a murit, nu mai poate ucide niciun german! Și așa este viu, deși suferă.
  Desculț Andrey și-a zgâriat piciorul ușor pârjolit pe o piatră umedă, Ilza a găsit punctul cel mai dureros, l-a ars cu o țigară, astfel încât s-a format o veziculă. Dar nimic, băiat curajos, nu se va rupe. Dimpotrivă, durerea ar trebui să devină un stimul din care să-i crească curajul. Iar pionierul nu se va rupe niciodată. În general, triumful germanilor este temporar. Vor fi învinși mai devreme sau mai târziu, așa cum răul pierde întotdeauna în fața binelui. Desigur, se poate obiecta că bunătatea învinge doar în basme, dar în viață totul este mai dificil. Dar chiar și un basm este doar o reflectare a realității. La urma urmei, multe din ceea ce a fost un vis au devenit acum realitate. Andrei s-a gândit: poate este sortit să moară? Ce este foarte posibil! Dar îi este frică de moarte? Dacă comunismul va câștiga, atunci el și alți eroi ai țării sovietice vor fi înviați pentru o nouă viață fericită și veșnică. Atunci va trăi într-o lume fără durere, chin, moarte și rău! Principalul lucru este că victoria finală este câștigată! La urma urmei, doar în acest caz, toți eroii căzuți vor fi înviați!
  Și va veni regatul comunismului! O lume în care cele mai secrete vise vor deveni realitate. Un astfel de univers în care o persoană deține tot ceea ce există, la care nu se poate decât să viseze și nici măcar nu se poate conta întotdeauna pe succes. Iată, ce lume complexă și cu mai multe fațete. Și apoi alte lumi își vor deschide brațele pentru om. In regula, atunci! Este posibil ca vastele întinderi ale cosmosului să fie și ele malefice! Va bântui și chinui extratereștrii în viață. Dar și capitalismul le va da libertate! El va rupe legăturile sclaviei și umilinței. Va veni vremea și ceasul libertății, va lumina pământul cu lumina sa strălucitoare! Și vor arunca jugul întunericului, popoarele întunericului, iar omul va cuceri lumile universului! Și nepoții își vor aminti că nu au crezut că trăiau în întuneric sub un călcâi de fier. Purtam semnele unei fiare rele și acum umblăm în credință curată și sfântă!
  Andreika a fost chiar surprinsă cât de bine i s-au format gândurile. Există ceva special și unic la ei. Așa cum a fost cazul în timpul războiului civil, când versul era principala armă a proletariatului, iar proza era poate chiar oarecum disprețuită și neglijată. Acum poetul este în captivitate, iar penele și lira, la figurat vorbind, sunt în lanțuri. Cu toate acestea, el nu renunță și așteaptă cu nerăbdare un viitor mai luminos. Și ce va fi depinde de fiecare persoană. Nu există unul care decide și a plantat totul.
  Andreyka a spus:
  - Viitorul depinde de noi! Chiar și atunci când pare că nimic nu depinde de noi!
  Băiatul s-a răsucit, a încercat să măcine vergele. Această ocupație este plictisitoare și dificilă, dar există întotdeauna o șansă de succes. Andreika, învingând durerea cumplită, a început să se frece de perete. Principalul lucru este să nu strigi, să nu-ți arăți slăbiciunea. El este un pionier și, prin urmare, întruchiparea curajului. Trebuie să lupți, așa că el va lupta și cu siguranță va câștiga! Pentru gloria patriei sovietice.
  Băiatul s-a încăpăţânat frecat, în acel moment fata şi-a venit în fire şi a mormăit:
  - Pe gazonul verde, sărind iepurași albaștri!
  Și apoi a căzut din nou în uitare. Băiatul a spus:
  - Nefericit! A fost torturată de blestemații de fasciști! Dar cred că răzbunarea nu va întârzia să apară! Se apropie timpul victoriei asupra monștrilor omenirii. Băiatul s-a întors și a cântat:
  Și steagul va străluci peste planetă,
  Țară sfântă, nu există mai frumos în univers!
  Și dacă va fi nevoie, vom muri din nou,
  Pentru comunism, pentru marea noastră cauză!
  Durerea l-a cuprins din nou pe băiat, el s-a îndepărtat ușor de perete și a început să zvâcnească din cap.
  Apoi s-a auzit un scârțâit și cinci SS-uri înalți au intrat în celulă. Fără să se gândească de două ori, l-au lovit pe băiat cu cizmele lor și l-au prins de brațe:
  - Hai căţea!
  Andreika a înțeles că era inutil să reziste. Gulerul îi era desfăcut. M-au mai lovit de câteva ori și m-au purtat în mâini. Băiatul părea cuprins de o frig de gheață: unde era dus. Se va întâmpla cel mai rău acum?
  Într-adevăr, băiatul era târât undeva jos. Și, în mod ciudat, s-a făcut mai cald. Andreika s-a simțit brusc mult mai veselă: unde este al nostru, nu a dispărut! Va iesi si el din mizeria asta.
  L-au urcat pe scări, coborându-l încet! În cele din urmă, băiatul a simțit că umezeala făcuse loc uscăciunii. Călăii au purtat copilul într-o cameră destul de spațioasă. Adevărat, pereții păreau de rău augur, erau atârnați cu instrumente diverse și cu forme fantastice. Băiatul a văzut câteva șeminee aprinse și un instrument în formă de suport. Au fost, de asemenea, multe vergeturi și diverse obiecte de tortură. Andreika a simțit brusc o greutate în stomac, ceva înjunghiat!
  Aceasta este frica! Băiatul a înțeles, în niciun caz nu trebuie să cedeze!
  Andrey desculț se încordă. În sală stăteau un colonel SS și o femeie deja cunoscută, cea care a participat la capturarea băiatului. Pionierul Andreika a pălit, este clar că îl așteaptă o soartă grea dacă urmează să interogheze un copil, călăi înveterați. Nu, n-ar ceda niciodată în fața lor, chiar dacă ar trebui să strige nici un gând, nici un sunet! Dar numai dacă se poate descurca.
  Colonelul SS a întrebat:
  - Nume!
  Andrew a tăcut. L-au lovit cu biciul. Există o dungă roșie pe spate. Colonelul SS, a repetat din nou:
  - Spune numele copilului!
  Andreika disperată a răspuns cu răutate:
  - Sunt micul Stalin!
  Colonelul SS pufni.
  - Ăsta e tonul târfei! Se pare că vrea o relație mai dură.
  Ilsa a spus:
  - Să prăjim călcâiele copilului.
  Colonelul SS a întrebat:
  - Numiți-vă complicii și în acest caz vă dăm drumul!
  Ruslan, ca un adevărat erou pionier, a răspuns:
  - Întregul popor sovietic îmi sunt complicii, de la bătrân până la copil!
  Colonelul SS fluieră:
  - Da, ești o creatură încăpățânată! Nu înțelegi că te putem ucide!
  Ochi albaștri sclipind, Andrey a răspuns:
  - Naziștii pot ucide, dar ceea ce nu pot face este să ia speranța nemuririi!
  Colonelul a strigat:
  - Incepe!
  Desculț și rănit, Ruslan a fost ridicat, frânghiile au fost tăiate și bandajele au fost rupte fără ceremonie. Băiatul icni. Mâinile aduse înapoi și s-a dus la suport. Și-au aruncat o frânghie peste mâini. Colonelul a strigat:
  - Răsuciți articulațiile ciudățelului!
  Funia s-a întins până în vârf. Andreika a simțit o durere infernală în umărul rănit și a gemut:
  - Mămică! Asta e oribil!
  Colonelul rânji.
  - Vei vorbi!
  Andreika clătină din capul luminos:
  - Nu!
  Băieții și-au pus cătușe grele pe picioarele goale, oasele din umeri scrâșnind de presiunea teribilă. Sânge a vărsat. Durerea era înspăimântătoare, pionierul Andrei palid, fruntea îi era transpirată, se auzi un geamăt involuntar din spatele gurii, dar totuși și-a găsit puterea să spună:
  - Nu! Și din nou nu!
  Ilsa a pus o tijă de oțel în șemineu și a spus zâmbind:
  - Dragă băiete, mărturisește, și îți vom oferi ciocolată.
  Rănitul Andrei a strigat:
  - Nu! Nu am nevoie de ersatz-ul tău murdar!
  Ilsa țipă:
  - Ei bine, tu și o cățea!
  Apoi ea a scos din flacără un ram roșu și a înfipt-o în rană. Pionierul Andreika nu a mai experimentat o asemenea durere până acum, și-a tăiat respirația, și-a pierdut cunoștința din cauza șocului.
  Ilsa, ca un călă experimentat, a început să-i maseze obrajii și gâtul, și-a adus rapid băiatul în fire.
  - Nu vă așteptați ca bărbașul să găsească uitarea într-un șoc salvator!
  Colonelul SS a ordonat:
  - Fă-i călcâiele.
  Călăii SS au aprins imediat un mic foc, flacăra a început să lingă picioarele frumoase, goale, ale copilului. Ilsa, între timp, a înfipt din nou în rană toiagul încins. Medicul SS i-a injectat băiatului un medicament special pentru ca acesta să simtă durerea mai acut și să-și piardă cunoștința mai încet. Acum, pionierul Andreika a fost cuprins de un ocean nemărginit de suferință, chiar mai rău decât iadul lui Dante. Alți doi călăi au început să bage ace încinse sub unghiile băiatului.
  Andreika, copleșită de suferințe îngrozitoare, s-a simțit pe punctul de a se prăbuși complet. Dar deodată, pe jumătate delirând, i-a apărut imaginea lui Stalin:
  - Ce să faci şefule? - a întrebat băiatul.
  Iar Stalin, zâmbind cu dinți albi, a răspuns:
  - Și ce mai poate face un pionier în această situație! Nu plânge doar! Respiră adânc și cântă.
  Pionierul Andreika și-a forțat un zâmbet:
  - Ascultă-l pe lider!
  Băiatul s-a încordat și, prin forță, s-a rupt, dar în același timp, a cântat cu o voce clară și puternică, compunând din mers:
  A căzut într-o teribilă captivitate fascistă,
  Plutesc pe valurile durerii groaznice!
  Dar sângerând, a cântat cântece,
  La urma urmei, pionierul neînfricat este prietenos cu inima!
  
  Și vă voi spune cu fermitate călăilor,
  Ce bucurie ticăloasă, ai vărsat degeaba!
  Cei slabi îmi vor spune să tac,
  La urma urmei, durerea este chinuitoare și pur și simplu teribilă!
  
  Dar știu, cred cu tărie
  Fascismul va fi aruncat în abis!
  Un jet de flăcări rele te va copleși,
  Și toți cei care au căzut, bucurându-se, vor învia!
  
  Și credința noastră în comunism este puternică
  Să zburăm ca un șoim, să ne ridicăm deasupra tuturor stelelor!
  Lasă vinul să curgă râuri de miere
  Întreaga lume, cornul tare va auzi sfaturi!
  
  Și mașina care strânge strâns pionier,
  Privește în sus la cer, tinere!
  Și dați un exemplu pentru cei care șovăie,
  Cravata ta este strălucitoare ca o garoafa!
  
  Patria pentru mine înseamnă totul
  Mama si sensul intregii vieti tinere!
  Lăsând viața grea de până acum,
  Poporul nostru suferă sub fascismul malefic!
  
  Dar încordați voința flăcăului roșu,
  Scuipa in fata cu un bandit al naibii de zvastica!
  Lasă dușmanii să se cutremure de furie,
  Și vor fi învinși de Armata Roșie!
  
  Țara sacră a URSS,
  Ce a dat comunismul popoarelor!
  Cum mama ne-a dat inima ei,
  Pentru fericire, pace, speranță și libertate!
  Așa s-a comportat cu curaj eroul-pionier. Și a fost demn de titlul său, de pionier sună mândru. Exact așa ar trebui să se comporte fiecare băiat sovietic.
  Fetele, între timp, au urcat în desișul desișului. Au aprins un foc mic și s-au împrospătat. Două dintre cele nouă fete nu puteau merge, iar după ce le-au acordat primul ajutor, le-au pansat, le-au dat alcool trofeu pentru ca rănile să nu doară și fetele să adoarmă.
  Natasha a remarcat zâmbind:
  Totul în lumea noastră este relativ. De exemplu, alcoolul este în general o otravă și, în același timp, vindecă. Fetele dorm! Și le-a devenit mult mai ușor!
  Victoria a remarcat cu înțelepciune:
  - Totul în lume este relativ... Și Dumnezeu nu este un înger, iar Diavolul nu este un diavol!
  Veronica a răspuns furioasă:
  - Ce fel de blasfemie... Despre ce este vorba?
  Diavolul cu părul roșu a remarcat logic:
  - Și despre asta... În Biblie, Dumnezeu vorbește doar limbajul violenței. Unul, atunci Noah merită ceva. Și diavolul? De fapt, nu se aud prea multe despre el. În orice caz, chiar și în Biblie, Satana ispitește mai mult decât ucide!
  Natasha a remarcat rațional:
  - Dumnezeu chiar iubește violența. Regele David a purtat războaie brutale. Saul Dumnezeu a ordonat să extermine o întreagă națiune fără excepție: inclusiv femei, copii și vite! E ciudat să vorbești despre milă... Nu crezi?!
  a vrut să spună Veronica, dar nu i-a venit în minte nimic bun. De fapt, nu este nimic special de acoperit. Referitor la potopul lui Noe, ea însăși s-a gândit mult. Și nu a putut găsi o explicație, cel puțin una rațională, pentru o asemenea cruzime. Dumnezeu nu a distrus păcatul, deja Ham s-a aprins, iar Noe nu era deloc sfânt. Și nu Ham, ci Haamam a fost blestemat. De asemenea, este neclar. În general, toată această Biblie, în special Vechiul Testament, este plină de neînțelegeri. De exemplu, Elisei a ucis patruzeci și doi de copii pentru un asemenea fleac, încât a fost tachinat pentru chelie.
  Acest lucru este clar exagerat! Faceți asta cu copiii. Și este greu de explicat acest lucru.
  Veronica însăși a ezitat în religie. Nici nu știam ce credință să accept. Nu mi-a plăcut prea mult Ortodoxia: multe efecte exterioare, splendoare, dar totul era cumva rece. Dar nici baptiştii nu au dat odihnă şi pace. Îți place sau nu, dar religia în orice caz cere credință. Și o fată deșteaptă a vrut ca totul să fie logic și ca toate capetele să convergă.
  Pentru a face totul să pară rațional și corect. Și așa... Chiar și doctrina chinurilor infernale veșnice pare excesivă. Cel mai rău lucru despre iad este durata pedepselor: iadul va fi întotdeauna. Și vor trece miliarde de miliarde de ani, iar păcătoșii vor suferi și vor suferi în continuare. Și este groaznic! Ce este eternitatea? Este mai ușor pentru o maimuță legată la ochi să tasteze Biblia pe o tastatură decât să aștepte eternitatea.
  Tortura în iad este o problemă separată. Nu este un păcat să-l torturi pe Hitler mai mult și mai greu. Dar dacă un adolescent se duce în iad? În general, cum poate fi mântuit o persoană dacă păcătuiește. Chiar dacă nu prin fapte, atunci prin cuvinte sau gânduri! Și ce este păcatul?
  Victoria, văzând că Veronica tace, a crescut presiunea:
  - Da, și în Apocalipsa lui Ioan... De îndată ce viața pe Pământ a început să se îmbunătățească, cum putem turna execuții pe planeta Pământ. Și așa chinuiește toată omenirea. Si ce se poate spune?
  Veronica a răspuns aspru:
  - Te vei duce dracului - vei ști!
  Steelenida a oprit cearta:
  - Dormi toti! Mai este mult de lucru!
  Fetele au închis de bunăvoie ochii. Noaptea de vară este destul de caldă, iar războinicii s-au înghesuit și au adormit unul lângă altul.
  Veronica a visat că se află în lumea unui viitor futurist. Mergi pe stradă, iar trotuarele se mișcă ca un râu. Și mașini colorate zboară peste el. Și peste tot este plin de pionieri cu cravate roșii. Și acești copii zboară și se învârt ca moliile. Și toată lumea zâmbește, rânjește.
  Veronica și-a fluturat mâinile și a zburat. Ea este ca un fluture și îi poți auzi bătăi din aripi. Și tu zboară, zboară... Și sunt culori atât de strălucitoare în jur. Casele sunt imense, multicolore, pictate ca niște prăjituri. Și o mulțime de statui - diverse animale fabuloase. Totul este atât de frumos. Una dintre clădiri seamănă cu un cheesecake împânzit cu diamante. Și farfuriile zburătoare se învârt în jurul lui. Ele strălucesc portocaliu și oferă o strălucire orbitoare.
  O altă clădire în formă de șapte crabi stând unul peste altul. Mai mult, fiecare crab este de o culoare diferită, iar ghearele strălucesc cu pietre prețioase. Și avionul: atât de frumos și elegant. Unele dintre ele nu au o formă fixă, dar se mișcă în spațiu ca pete.
  Altele, dimpotrivă, sunt structurate. Amintește de fulgi de nea, o formă geometrică atât de impecabilă. De ce nu frumusețea și întruchiparea esteticii.
  Dar clădirea se înalță chiar în aer și seamănă cu un vultur cu aripile prea îmbrăcate, doar ca și cum ar fi făcută din cristal. Și ciocul strălucește mai tare decât un diamant și poate chiar și soarele.
  Și cum rămâne cu structura din partea de sus, care are un întreg acvariu cu animale marine minunate. Și pești cu solzi de argint și înotatoare lungi și aurii. Și există atât de multe alte creaturi acolo. Și, de asemenea, parcă împânzită cu bijuterii. Și meduze dând toate culorile curcubeului.
  O fată în cravată roșie a zburat la Veronica. Surprinsă ea a întrebat:
  - Ești adult?
  Veronica a răspuns zâmbind:
  - Da de ce?
  Pionierul a chicotit și a răspuns:
  - Nimic bun! Dacă ești adult, atunci hiperdragonul te va lua.
  Veronica fluieră.
  - Uau! Și am crezut că ești comunism!
  Fata în cravată roșie a dat din cap cu tristețe și a răspuns cu voce tare:
  - Chiar avem comunism! Produsele sunt gratuite, bunurile sunt gratuite, absolut totul este acolo. De la console de jocuri la căști virtuale. - Fata dădu din cap și scutură un papuc transparent, de cristal, ciripind. - Uită-te la acest copac.
  Într-adevăr, în apropierea clădirii în formă de patru asteri stând unul peste altul, a crescut un stejar cu frunze de aur. Și pe ea creșteau prăjituri, prăjituri și diverse produse culinare. Atât de pufos și frumos.
  Veronica a exclamat admirativ:
  - Grozav! ce copac...
  Pionierul a dat din cap și o prăjitură a apărut în mână. Ciripit fata.
  - Încerca! Este gustos!
  Veronica a înghițit carnea dulce a prăjiturii. Gustul a fost într-adevăr atât de blând, plăcut, de parcă o seră înflorește în gură. Și cât de grozav este totul.
  Veronica a recunoscut sincer:
  - N-am mâncat niciodată ceva mai bun!
  Pionierul a zâmbit și, dezvăluindu-și dinții sidefați, a răspuns furioasă:
  - Și la fel, la vârsta majoratului, mai exact, când devenim adolescenți, hiperdragonul devorează. Aceasta este tocmai tragedia marelui nostru popor!
  spuse Veronica hotărâtă, strânse pumnii și își dădu piciorul gol în aer:
  - Mă voi răzbuna pe dragon! Sunt gata să lupt cu el!
  Pionierul pocni din degetele mâinii ei drepte. Și o sabie ascuțită a apărut în aer. Mare și strălucitoare. Cu muchii ascuțite și lama lui ardea de parcă ar fi fost făcută din stele.
  Veronica întinse mâna. Sabia a intrat de la sine, iar războinicul a strâns-o. Ea a spus cu entuziasm:
  - Voi lupta pentru Patria... Cu ajutorul lui Dumnezeu, de dragul poporului!
  Pionierul a răspuns furioasă și chiar a scos scântei din dinții ei de perle:
  - Nu există Dumnezeu! Toate acestea sunt prejudecăți umane!
  Veronica oftă din greu.
  - Oh! Din nou... Și aici este împărăția fără Dumnezeu...
  Fata a răspuns energic:
  Nu avem regat! Avem o democrație! Senatul și congresul guvernează, iar doi consuli, un băiat și o fată, sunt aleși pentru un an de către tot poporul. - Pioneer și-a trântit pantoful în gol, atât de mult încât s-a auzit un zgomot. Apoi ea a grămăit. - Comunismul este puterea poporului, și nu un cult al unui individ precum Stalin!
  Veronica a fost parțial de acord:
  - Stalin s-a permis într-adevăr să fie prea mult lăudat! Trebuie să fie măcar puțin mai modest!
  Pionierul și-a scuturat cravata stacojie și a strigat, ridicând mâna dreaptă:
  - Pioneer este întotdeauna gata! Vom ucide toate vitele!
  Veronica nu s-a putut abține să întrebe:
  - Si cati ani ai?
  Fata a zâmbit și a răspuns politicos:
  - Două sute douăzeci şi cinci!
  Veronica fluieră și își dădu ochii peste cap.
  - Da?
  Fata a făcut o mutră serioasă și a spus:
  Creștem foarte încet! De la naștere până la absorbția de către dragon, trec puțin mai mult de o mie de ani!
  Veronica țipă, batându-și genele luxuriante și negre:
  - E ca o copilărie eternă! Ca într-un basm!
  Pioneer a spus cu tristețe:
  - Acesta este un basm, doar unul foarte groaznic... Dacă nu ar fi dragonul, am fi în general nemuritori și nu am cunoaște bătrânețea!
  Veronica a spus cu intenție:
  - Comunismul este împărăția tinereții veșnice!
  Fata și-a clătinat capul de aur și a ciripit:
  "Acum, te rog, cântă-ne ceva!" Ca să fie mai distractiv!
  Din toate părțile, copiii au început să zboare până la Veronica. Băieți, fete, toți frumoși, în haine elegante. Și răsunau cu voci argintii, atât de plăcute și de încântător de frumoase.
  - Cântă o floare! Nu vă fie rușine! Ești pur și simplu uimitor!
  Iar Veronica a aterizat pe cărarea mișcătoare și, dansând de-a lungul ei cu picioarele ei goale și grațioase, cântând cu entuziasm și măreț glasul, ea a cântat;
  Sunt fiica Patriei luminii și iubirii,
  Cea mai frumoasă fată Komsomol...
  Deși Fuhrer-ul construiește o evaluare pe sânge,
  Uneori mă simt stânjenit!
  
  Iată un secol foarte glorios al stalinismului,
  Când în jur scânteie și strălucește...
  Un om mândru și-a întins aripile -
  Și Abel triumfă, Cain a plecat!
  
  Rusia este patria mea
  Deși uneori mă simt stânjenit...
  Și Komsomolul este o singură familie,
  Deși desculț să mergi pe potecă brusc!
  
  Fascismul a atacat Țara Mamă,
  Colții acestui mistreț, furioși, și-au descoperit dinții...
  Un napalm furios s-a revărsat din cer,
  Dar Dumnezeu și geniatul Stalin sunt cu noi!
  
  Rusia este URSS roșie,
  Tată mare Patrie...
  Degeaba își întinde ghearele, domnule,
  Vom trăi cu siguranță sub comunism!
  
  Deși marele război a început,
  Și s-a vărsat mult sânge...
  Iată o țară grozavă care se zvârcește,
  Din lacrimi, incendii și dureri mari!
  
  Dar cred că vom reînvia Patria,
  Și vom ridica steagul sovietic deasupra stelelor...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Rusia grozavă, strălucitoare!
  
  Aceasta este patria mea
  Nu există nimeni în tot universul, este mai frumos...
  Deși banul lui Satan a venit în fugă,
  Credința noastră se va întări în aceste suferințe!
  
  Așa cum a făcut autoproclamatul Hitler,
  A reușit să ia Africa dintr-o dată...
  Unde are fascismul atâta putere
  O infecție s-a răspândit pe Pământ!
  
  Atât de mult a capturat Fuhrer-ul,
  Și nici măcar nu măsoară...
  Ce roi de bandiți a creat,
  Deasupra lor, un steag stacojiu arborează un coșmar!
  
  Astfel de frize sunt puternice acum,
  Nu au "Tigri", dar tancurile sunt mai rele...
  Și l-a lovit pe Adolf cu un lunetist în ochi -
  Dă-le naziștilor bănci mai puternice!
  
  Ceea ce nu putem face, vom face în glumă,
  Deși fete desculțe în frig...
  Creștem un copil foarte puternic,
  Și un trandafir stacojiu, frumos!
  
  Deși inamicul se străduiește, grăbește-te la Moscova,
  Dar fetele cu pieptul gol s-au ridicat...
  Să lovim cu o mitralieră de la coasă,
  Soldații concediază rudele!
  
  Vom face Rusia mai presus de toate,
  O țară care în universul Soarelui este mai frumoasă...
  Și va avea un succes convingător,
  Credința noastră se va întări în Ortodoxie!
  
  Și credeți morții, vom învia fetele,
  Fie prin puterea lui Dumnezeu, fie prin floarea științei...
  Vom cuceri întinderile universului,
  Fără toate întârzierile, plictiseală ticăloasă!
  
  Vom reuși să facem Țara Mamă rece,
  Să ridicăm tronul Rusiei deasupra stelelor...
  Tu ești Fuhrerul cu mustaș,
  Ce se imaginează pe sine fără fațetele răului ca Mesia!
  
  Vom face Patria ca un uriaș,
  Ce se va întâmpla, ca un singur monolit...
  Fata s-a ridicat împreună pe sfoară,
  La urma urmei, cavalerii sunt invincibili în lupte!
  
  Salvează marea Patrie
  Atunci vei primi o răsplată de la Hristos...
  Cel Atotputernic ar fi mai bine să rupă războiul,
  Deși uneori trebuie să lupți cu curaj!
  
  Pe scurt, bătăliile se vor stinge în curând,
  Bătăliile și pierderile se vor încheia...
  Iar cavalerii sunt vulturi mari,
  De la naștere toți soldații!
  
  
  
  
  
  PASIUNEA IMPARATULUI DIOLECTAN
  Împăratul Diolektan nu și-a dat demisia, ci a rămas pe tron și a condus marele Imperiu Roman. El a reușit nu numai să consolideze Roma, ci și să învingă Parthia. În plus, Diolektan a avut un fiu care a moștenit tronul - întemeind dinastia Diolektan. Împăratul însuși care a stabilit Dominantul a trăit timp de șaptezeci și unu de ani și a fost capabil să restabilească pe deplin stabilitatea și să reînvie imperiul. Fiul său Octavian a continuat cursul prosperității și expansiunii. Cel mai important lucru a fost că împăratul Constantin nu a apărut și creștinismul nu a devenit ideologia și religia statului.
  Și asta e grav... Treptat, religia lui Hristos a început să se potolească și să slăbească. Și la Roma, păgânismul a suferit o oarecare modernizare.
  A apărut principalul zeu - Chronus, care a creat atât alți zei, cât și universul.
  Imperiul Roman s-a dezvoltat... Evul Întunecat nu a venit niciodată. Și știința s-a dezvoltat mult mai repede... Și deja în anul 1200 d.Hr., de la nașterea lui Hristos, care în mod firesc nu a fost sărbătorită, ci a fost ziua Soarelui, a avut loc primul zbor al oamenilor către lună. Și treizeci de ani mai târziu, imperiul mondial al Romei a început să zboare pe Marte.
  Oleg Rybachenko s-a mutat în această perioadă într-o mașină a timpului, mai exact cu ajutorul unei grenade a timpului. Era un trecut de nivel alternativ. Unde numai Diolektan nu s-a retras înainte de vremea lui. Și a fost fondată o nouă, glorioasă dinastie.
  Dar sunt doar 1230. Și pe 1 mai va începe o expediție de cinci nave stelare pe Marte.
  Întreaga planetă Pământ este sub controlul Imperiului Roman. Desigur, ordinea și prosperitatea domnesc. Și prevalează și dreptul roman. Și Roma însăși este capitala lumii!
  Oleg Rybachenko - un băiat obișnuit de aproximativ doisprezece în pantaloni scurți și un tors gol, se plimbă pe străzile orașului.
  Această Roma este foarte frumoasă. Unele străzi din acest oraș sunt deja în mișcare, iar asfaltul curge. Băiatul Oleg zâmbește. Sclavia încă există în Roma antică și poate fi confundat cu un sclav tânăr.
  Plimbare prin oraș și mașini. Numai că nu pe motoarele cu ardere internă, ci pe cele electrice. Și este mult mai curat și mai practic. Mașinile sunt în mare parte în formă de lacrimă și foarte elegante. Culorile sunt luminoase și foarte impresionante.
  Băiatul Oleg se duce în sine și fluieră, bucurându-se de aerul curat și de priveliștea caselor înalte cu afișe publicitare. Un oraș destul de modern cu zgârie-nori colosali. Numai că arată puternic ca niște palate și sunt foarte frumoase. Multicolor cu pietre artificiale.
  Oleg a luat-o și cu degetele goale din picioarele goale a prins o muscă și a ciripit:
  - comunism, comunism,
  Doar în sus, nu în jos!
  Una dintre mașinile care treceau era ca o balenă albastră. Și o fântână înaltă a țâșnit din vârful ei. Iar jeturile lui străluceau de diamante. Arăta frumos. O fată a alergat pe lângă, într-o tunică scurtă și cu picioarele goale. Copiii erau în general desculți. Vremea este caldă, iar asfaltul este ca o oglindă și nu pătează tălpile. Adevărat, copiii desculți sunt cei care au un statut social scăzut. Cei bogați poartă sandale.
  Băieți sclavi în pantaloni scurți aleargă, bronzați și musculoși, mătura străzile.
  Chiar dacă sunt atât de curate. Roboții sunt deja vizibili.
  Sclavia se stinge la Roma. Tehnica înlocuiește sclavii. Există multe portrete ale Super-Împăratului, precum și ale lui Diolektan și ale fiului său Oktovin. Acesta din urmă a capturat multe țări, inclusiv China.
  Lui Oleg i s-a făcut foame și s-a dus la mașină. El a scârțâit:
  - Sclav, trebuie să plătești ca să iei înghețată!
  Oleg a scos un chervonets regal și a arătat spre scaner!
  Ca răspuns, un scârțâit și o mână de monede de argint se schimbă, împreună cu înghețată în ciocolată.
  Oleg Rybachenko a început să lingă înghețata și, pocnind buzele, a răcnit:
  -Salut Patria! Și Roma Antică!
  În aer era solemnitate. Tocmai a fost anunțat că cinci nave s-au lansat cu succes pe Marte. Și că în câteva săptămâni vor zbura.
  Oleg a mâncat înghețată. Și cu călcâiul gol, rotund, călit, apăsa bordurile de cărămidă. Era ușor îndoit, nu era fragil, dar rezistent.
  Băiatul și-a terminat înghețata și a trecut mai departe. De exemplu, puteți privi în spatele clădirii sub forma unui morcov cu petale de aster. Și să spunem că este impresionant.
  Cu cât mai mulți morcovi au o înălțime de jumătate de milă. Chiar este ceva de văzut aici.
  Oleg sări în sus și întoarse platoul în aer. Era foarte frumos și una dintre femei, care părea să aibă vreo patruzeci de ani, a strigat:
  - Vino la mine!
  Băiatul a alergat spre ea... Femeia a început să-i mângâie pieptul bronzat și musculos, spunând:
  - Ce băiat frumos ești, frumos, și sprâncenele tale sunt întunecate. Poate poți să-mi lingi sfarcurile de la sân?
  Oleg a zâmbit și a răspuns:
  - Eu pot! Dar pentru asta ai o monedă de aur!
  Femeia dădu din cap.
  - Lucrează din greu cu limba și o vei obține!
  Și și-a scos rochia. Sânii ei erau mari și luxurianți. Oleg a sărutat-o și a început să lingă mamelonul cu limba. Este destul de plăcut, deși femeia este cam bătrână pentru un băiat. Deși Oleg are deja atât de mulți ani încât și-a pierdut numărul. Dar tot un băiat etern.
  Între timp, femeia l-a simțit și chiar a zdrobit perfecțiunea masculină. Și băiatul este foarte mare. Și cum a început să se ridice drept.
  Și s-a urcat...
  Chiar atunci au apărut doi polițiști care au strigat:
  - Nu face dragoste pe stradă!
  Femeia i-a aruncat lui Oleg o piesă de aur și i-a spus:
  - Sotul meu ma suna urgent la telefon! Dar ne vom întâlni din nou, cu siguranță ne vom întâlni!
  Oleg a zâmbit. Câte mii de femei avea. Și toată lumea era fericită. Mai mult, care este avantajul de a fi băiat în exterior? Alte femei cu un copil se simt mult mai în vârstă și plătesc de bunăvoie bani pentru sex. Ceea ce este atât benefic, cât și foarte plăcut să te simți ca o prostituată. Mulți oameni sunt probabil gelosi pe el. E foarte bine când femeile te împușcă.
  Bine, să vedem super orașul. De exemplu, o clădire care are pereții aurii și arată ca o coroană. Să spunem că este foarte tare. Sau o altă structură care arată ca un pom de Crăciun. Și, în același timp, sunt atât de multe jucării și ghirlande pe el, doar de prost gust. Și totul este atât de frumos și informativ.
  Băiatul și-a mai accelerat puțin pasul, cu tocurile goale și rotunde.
  Oleg a privit cum, de exemplu, o sclavă era biciuită. Era complet goală, iar băieții în pantaloni biciuiau din ambele părți. Câteva zeci de oameni s-au bucurat de spectacolul unui sclav gol bătut cu biciul. Unii dintre băieți și-au băgat chiar mâinile în pantaloni. Și a fost pur și simplu ridicol.
  Oleg a luat-o și a cântat:
  - Lovitură, lovitură, altă lovitură, altă lovitură și acum,
  O fată goală este biciuită și o pot lovi cu pumnul în gură!
  Da, a fost distractiv. Fetele au fost biciuite și bătute pe spate, laterale și călcâiele goale. Și părea foarte expresiv și cool.
  Oleg Rybachenko a simțit din nou o erecție în pantaloni. O femeie de treizeci de ani, destul de frumoasă, îi făcu semn. Și când băiatul, cu mușchii foarte în relief, a alergat, ea a lătrat:
  - Hai, fă dragoste cu mine!
  Oleg dădu din cap... Femeia îşi aruncă tunica pe spate şi îşi desfăcu picioarele subţiri. Băiatul etern fără să se gândească de două ori a intrat în el și a început să lucreze. S-au auzit gemete dulci.
  Oleg mormăi:
  - A plati!
  Ea i-a aruncat o monedă de aur cu portretul împăratului. Băiatul a lucrat.
  Oleg, totuși, și-a amintit cum era într-o școală specială, a fost examinat de asistente, era o amintire atât de vie.
  Și chiar mai strălucitor când a fost la Roma, dar cu un ușor defect când a devenit mult mai mic și mai slab. Aceasta a fost o aventură al naibii.
  Oleg Rybachenko a continuat să urce. Se întoarse cu poteca și se plimba în jurul unui copac bătrân mare. Pentru a ajunge la a doua pășune pe scurt, a fost necesar să urcăm mai sus pe munte, apoi, după ce o otuvisem, să mergem pe o altă potecă. Băiatul mergea de peste o oră. Ferma în care a crescut, rămânând sclav toată viața, a devenit destul de mică. Era clar vizibil, dar copilul rătăci fără să se uite înapoi. Nu arăta niciodată așa când era pe drum. Îi plăcea mai mult așa: să nu se uite și să nu se gândească la acel neplăcut, chiar teribil, care a rămas în urma lui.
  Șopârlele se odihneau pe pietrele netede. Libelule se învârteau peste iarbă. Șoarecii se târau la umbra pinilor și a copacilor de foioase.
  "Pe câmpurile largi de multe zile am tânjit printre cai, printre oi am așteptat dimineața, am adormit cu o capră lângă mine", cuvintele cântecului unui cioban se învârteau în memoria lui Oleg Rybachenko. A auzit-o de o mie de ori în scurta lui viață incoloră. Și știa încă câteva cântece asemănătoare.
  Stomacul băiatului, chinuit aproape întotdeauna de foame, era liniştit la această oră. Copilul este obișnuit să uite de mâncare când nu era. Ceea ce a mâncat dimineața avea să devină în curând o amintire îndepărtată. A trebuit să mergem toată ziua și toată noaptea. După ce a ajuns seara la păstori, copilul trebuia să se întoarcă la fermă dimineața.
  Păsările cântau în jur, iar soarele și vântul ușor mângâia părul des al lui Oleg Rybachenko cu căldură. Tăcut aproape toată dimineața, băiatul sclav și-a găsit puterea să cânte incoerent. În sunetele tristeții, țesute stângaci din cuvinte, își găsea acum mângâiere. Treptat, cântecul copilului a devenit mai puțin trist. În ea erau note de bucurie, firești în momentele de siguranță și pace. Băiatul a mers înainte, fără să sesizeze nimic. O poiană presărată cu fructe de pădure, apă rece lângă pârâu și fericirea secretă a unui sclav - singurătatea îl aștepta.
  La desișurile de zmeură sălbatică, copilul s-a oprit. Fără a înceta să fredoneze, a început să culeagă și să mănânce fructe de pădure. Nimic nu-l îngrijora acum. În urmă cu trei ani, în copilărie, a găsit acest loc plin de atâtea plăceri gustative.
  Boabele coapte au atras culoarea închisă. Nu erau mari, iar desișurile erau dese. Și-au protejat fructele cu spini ascuțiți. Copilul a încercat să nu se zgârie. Scoase o boabă după alta dintr-un nor înțepător verde. Zmeura topita pe limba. A vărsat suc acru în gură. Mi-a umplut nările cu un parfum dulce.
  Băiatul s-a mutat dintr-un tufiș în altul. Deodată a simțit încetarea sunetelor pestrițe ale insectelor. Mâinile rapide și puternice ale cuiva, străpungând tufișul, l-au apucat. O labă groasă de bărbat a luat copilul de gât, iar cealaltă i-a strâns gura dureros. Mâinile l-au tras brusc pe Oleg Rybachenko. A simțit durere de la multele zgârieturi pe care le primea. Vechea tunică a crăpat.
  Trupul băiatului a fost instantaneu în spatele unui tufiș. O forță extraterestră l-a purtat fără milă prin desișurile spinoase.
  Doi ochi roșiatici, adânciți, au săpat în fața captivului îngrozit. Puștiului i s-a părut că ies dintr-o barbă roșie. Buzele groase ale bărbatului strânseră strâns. Fața a devenit și mai groaznică. Arăta ca un monstru puternic, mirosind a fum, sudoare și carne arsă. Peste o cămașă galben-gri purta o coajă de piele aspră, cu plăci de corn cusute. O sabie grea îi atârna de centură. "Tâlhari!" s-a speriat puștiul. "Aceștia sunt tâlhari!" Inima îi izbucnea.
  - Înțeleg, Roman, mârâi bărbatul cu barbă cu voce joasă. - Hai, băieți! Mai repede, în numele fulgerului lui Perun! Mișcare!
  - Cum să prinzi un iepure de câmp. Știi, vânător!
  - Știam că vom fi norocoși. Erau astfel de semne, bune, - adăugă o altă voce, răgușită. - Fierăstrău cu carapace de țestoasă...
  Ochii copilului prins pâlpâie. Puștiul a mai observat trei bandiți. Doi dintre ei s-au apropiat, croindu-și drum printre tufișuri. Purtau săgeți pe umeri. Băiatul a înțeles - aceștia doi îl așteptau în iarbă. Dacă reuşea să scape din ghearele bărbii roşii, ei l-ar opri pe fugar fără prea mult efort. Cel de-al treilea stătea în dreapta bătăușului care îl strângea pe Oleg Rybachenko. În mâinile lui erau un arc și o pereche de săgeți. Prin înfățișarea formidabilă a oamenilor care l-au apucat și prin discursul de neînțeles, băiatul a ghicit că nu se numără printre supușii Bizanțului creștin.
  - Barbarii! încercă să mormăie îngrozit.
  Puștiul a auzit multe povești groaznice de la ciobani despre oameni care veneau de peste Dunăre să jefuiască și să omoare. Se spunea că, căzând în furie, se transformă în lupi și chiar pot merge sub apă. Au mai spus că barbarii sunt capabili să se transforme în șerpi și să se târască oriunde. Mereu brusc în atac, lacomi de pradă, sălbaticii legendelor ciobanilor nu au iertat nimic și nu au lăsat pe nimeni în viață. Oleg Rybachenko a auzit și că oamenii sălbatici beau sângele creștinilor și sacrifică bebeluși. O groază nebună l-a cuprins instantaneu pe băiat, de îndată ce și-a dat seama în mâinile cui se află. "Mântuiește-mă, Doamne!" - a fulgerat prin capul copilului. Crucea de lemn de pe piept trebuia să-și îndeplinească scopul: să protejeze de necazuri. Cum ar putea fi altfel?
  "Roman", a chicotit tânărul cu părul alb, coborând sulița.
  "Este foarte patetic", a remarcat un alt războinic, ale cărui tâmple erau acoperite cu codițe blonde. - Ca un şoarece. Doar că nu scârțâie.
  "Da, are gura strânsă", a fulgerat un tânăr barbar cu un cercel de argint. - Aș vrea să văd cum scârțâi cu gura închisă.
  - Uite, nu a făcut-o - un om curajos.
  - Destul de smecher. Nu se potrivește nicăieri.
  Oleg Rybachenko și-a întrerupt amintirile. Femeia, după ce a experimentat mai multe orgasme puternice, a devenit epuizată și a adormit.
  Băiatul a luat de la ea poșeta cu monede de aur și a mers mai departe. Starea lui s-a îmbunătățit... Acum trebuia să înainteze puțin în timp.
  Au mai trecut o sută de ani în 1330... Omenirea sa instalat deja în sistemul solar. Și navele spațiale au atins deja viteza luminii și încearcă să exploreze sistemele stelare.
  Roma a devenit o metropolă colosală. Și sunt milioane de avioane pe cer.
  Oleg Rybachenko aleargă pe stradă și vede hoarde de băieți și fete năvălind peste el de sus.
  Clădirile din jur sunt și mai mari și mai mărețe. Și totul este atât de frumos.
  Oleg Rybachenko a cântat bucuros;
  Suntem cavaleri - sabie și foc,
  Să-i sfâșiem pe toți ca pe animale!
  Vom emite o factură - a existat o amendă,
  Nu devii cavalerul nostru papagal!
  
  Vom deveni mișto ca vulturii
  Să înlăturăm diferite spirite rele deodată!
  Cunoaște-i pe fiii noștri cool ai Patriei,
  Ne aruncăm provocarea către eternitate!
  
  Ce frumos dezlănțuie războiul
  În care popoarele ard...
  Satana a venit din lumea interlopă pentru noi,
  În spatele lui tijă nebunii fasciști!
  
  Vom da fetelor greu în față,
  Îi vom sparge pe naziști ca pe o ramură...
  Și atunci soldatul nostru va deveni stăpân,
  Lasă trandafirii lunii mai să înflorească magnific!
  
  Realizați, suntem capabili să știm multe,
  Ridică-ți puterile deasupra stelelor...
  Și așa marele războinic luptă și îndrăznește,
  Vom face morminte amenințătoare!
  
  Uite, atunci va fi un războinic,
  Totul este nou și ca arțarul...
  Și cred că necazurile ne vor trece în luptă,
  Deveniți un cavaler, un luptător experimentat!
  
  Aici, cu o lovitură puternică, a tăiat un întreg regiment,
  Și cu el, două regimente au fost udate...
  Și Fuhrer-ul balaurului, astfel încât cel rău să fie mort,
  Și suntem mile glorioase până la stele!
  
  Aici Kaiserul a lăsat o lacrimă de frică,
  Mă rog pentru mila ta!
  Avem o mulțime de forțe violente,
  Vom fi îmbrăcați complet!
  
  Când intrăm în acest Berlin cu trei culori,
  Și țarul Nicolae devine Dumnezeu,
  Oamenii vor decide calea într-o infinitate de forțe,
  Nu-l judeca pe monarh atât de sever!
  
  Necazul asupra Patriei nu va pieri atunci,
  Măreția va fi Soarele...
  Hoarda rea a Kaiserului se va împrăștia,
  Lasă inima să bată în slăbiciune!
  
  Cu o fată frumoasă, trecem faimos,
  Prin întinderile noastre rusești!
  Și va fi grozav pentru noi, împreună cu familia,
  Cred că fericirea va veni curând!
  
  NOUA CARIERĂ A LUI BOBBY FISCHER
  Bobby Fischer a fost de acord cu o revanșă cu Boris Spassky. Iar americanii au putut, prin excepție, să treacă peste această răzbunare, dar după vechile reguli. Dar fondul de premii a fost mare - un record în istoria șahului. Și meciul a avut loc în SUA. Boris Spassky înainte de acest meci a reușit să devină campionul URSS. Și a urcat din nou în clasament. Și acum Bobby Fischer luptă din nou. Și asta este foarte interesant.
  Bobby Fischer a făcut prima sa mutare cu pionul D-două, D-patru. Și a aplicat noutatea, câștigând rapid un avantaj și câștigând. În al doilea joc, Spassky a dat E-două, E-patru. Fischer, din obișnuință, a jucat la Apărarea Siciliană, iar aici surpriza este Variația Dragonului. Anterior, o astfel de variantă nu a fost întâlnită în practica lui Fischer. Și astfel Bobby a dezvoltat un atac puternic împotriva regelui Spassky și a finalizat problema cu șah-mat.
  Și în al treilea joc, din nou, o surpriză - Fischer a revenit la E-doi - E-patru. Spassky a acceptat provocarea și a optat pentru varianta deschisă și a fost supus unui atac devastator. Aparent, nu se aștepta la o asemenea agilitate de la Fischer. Și în jocul de linie, Spassky însuși a jucat D-doi, D-patru. La care Fischer a folosit apărarea indiană a regelui și a găsit în mod clar o îmbunătățire. Și l-a izbit din nou pe Spassky. Și în al cincilea joc, Fischer a ales pe neașteptate deschiderea Reti. Spassky, evident, nu se aștepta la asta. Și a obținut destul de repede o poziție dificilă și apoi a pierdut complet.
  În al șaselea joc, Spassky a aruncat din nou: E-doi, E-patru. Pentru aceasta, Fischer a luat versiunea Chelyabinsk a sicilianului, care s-a dovedit a fi, de asemenea, o surpriză și i-a provocat o înfrângere lui Spassky. Și în al șaptelea, Fischer a revenit la E-doi - E-patru. Iar pe varianta deschisă a luat și a aplicat Gambitul Regelui. Și a fost o decizie grea. Spassky a căzut din nou sub un atac devastator și a pierdut ... Și al optulea Fischer a ales din nou varianta Dragon și cum va pune presiune asupra adversarului. Și din nou atac mat.
  Spassky nu și-a mai putut stăpâni nervii și a fost cuprins de indiferență.
  Fischer l-a zdrobit cu un scor de treisprezece - zero, un record absolut pentru meciurile din campionatul mondial. Și și-a actualizat ratingul record ELO.
  S-a întâmplat o astfel de bătălie zdrobitoare și fantastică.
  Acum Bobby Fischer a câștigat atât de multă încredere în sine, încât nu a fugit de Anatoly Karpov. Și a acceptat provocarea - să joace un meci la zece victorii.
  A început confruntarea dintre Anatoly Karpov și Bobby Fischer. O confruntare record între două personalități din istoria șahului, care nu s-a mai întâmplat până acum.
  Fischer a fost considerat favorit clar în primul meci. Înfrângerea anterioară a lui Boris Spassky a fost pur și simplu uimitoare.
  Dar Karpov este mai tânăr și mai stabil mental.
  Totuși, totul este relativ. Fischer chiar în primul joc, jucând alb, surprins. Am aplicat deschiderea Sokolsky, care este considerată nu tocmai corectă. Dar factorul surpriză și entuziasmul de start a lui Karpov au jucat un rol. Iar Bobby Fischer a reusit sa obtina avantajul, care a prins contur intr-un atac spectaculos.
  În cel de-al doilea joc, Karpov a abandonat deja mutarea E-două, E-patru și a mutat pionul C înainte... Fischer a răspuns E-5 și a trecut la joc cu piesa. Karpov era încă nervos și a avut probleme grave de timp și a fost atacat puternic din partea lui Fischer și a pierdut din nou. În al treilea joc, Bobby a revenit la E-2, E-four. Karpov a ales opțiunea deschisă. Se pare că îi era frică de sicilieni. Dar nu a reușit. Fischer a găsit din nou o modalitate de a ascuți lupta și a primit un atac puternic asupra regelui. Și a câștigat din nou...
  Anatoly Karpov, evident, a mers prea departe... Cu toate acestea, în jocul următor Karpov a jucat E-două, E-patru... Fischer a jucat Apărarea siciliană și varianta sa preferată a Naidrof.
  Anatoly Karpov a fost atacat, dar apărându-se totuși cu disperare, a reușit să respingă ofensiva și cu mare dificultate a salvat jocul fără un pion.
  În al cincilea joc, Fischer a mai jucat C-doi și C-patru, în stilul lui Karpov. Lupta a fost ascuțită, dar Karpov a făcut o greșeală într-o problemă de timp puternică și și-a luat un partener...
  În a șasea întâlnire, Anatoly Evgenievici a reușit să facă din nou o egalitate, dar a pierdut cu E-doi, E-patru din a șaptea întâlnire. Scorul a fost cinci-nunt, ceea ce părea să indice superioritatea copleșitoare a lui Bobby Fischer. De menționat că filipinezii erau îngrijorați că meciul de la campionatul mondial va fi prea scurt. Însă începând cu a șaptea întâlnire, Karpov a rezistat din ce în ce mai cu încăpățânare. Au urmat opt extrageri. Până când Fischer a folosit o întărire importantă în sicilian, nu a scăpat de Anatoly Karpov ... Scorul a devenit șase - zero ... Dar Karpov a rezistat. Și în cele din urmă, jucând negru, Anatoly Evgenievich a spart în cele din urmă scorul. Fischer, enervat de numărul mare de egaluri, a mers prea departe, a sacrificat prea mult în atac și, bineînțeles, Karpov a reușit să scape și să rămână cu un avantaj material copleșitor. Dar apoi Bobby a câștigat seturile douăzeci și opt, treizeci, treizeci și doi și treizeci și patru pentru a termina meciul cu un scor de zece unu în favoarea sa. În primul meci, Anatoly Karpov a fost învins cu un scor devastator.
  După acest meci, Bobby Fischer a revenit la turnee. Le-a jucat cu mare succes. Într-una dintre ele, chiar a doborât recordul lui Alekhine, rupându-se de locul doi cu șase puncte și jumătate.
  Fischer a mai jucat un meci cu Tal și a fost zdrobit cu un scor sec de opt - zero. Răzbunarea pentru pierderea Turneului Candidaților.
  Dar Anatoly Karpov a jucat bine și în turnee. Și a putut să treacă din nou prin tot ciclul, câștigând meciuri și ajungând la Fischer. Încă o dată, Bobby Fischer este favoritul la pariuri.
  Dar de data aceasta Fischer a trebuit să se confrunte cu o rezistență mai încăpățânată din partea lui Anatoly Evgenievici. Meciul a durat patruzeci și unu de jocuri, Fischer a câștigat zece, Karpov trei - și toate trei împotriva Dragonului, pe care Bobby l-a jucat pentru negru.
  Așa că Anatoly Karpov a tăiat Dragonul și a arătat că Fischer poate și trebuie să fie luptat.
  Fischer a jucat din nou. A luat parte la olimpiade și în 1980 a reușit să doboare recordul lui Keres câștigând toate cele paisprezece jocuri pe prima tablă.
  În 1981, a avut loc un nou meci cu Karpov. De data aceasta Fischer a reușit să câștige cu un scor de zece - patru. Și meciul a durat patruzeci și opt de jocuri.
  Și în 1984 a fost din nou un meci. Și de data aceasta situația a fost atât de grea. Fischer avea deja patruzeci de ani. Dar totuși i-a tocat pe toată lumea și a câștigat fără efort. Și Anatoly Karpov a atins apogeul. Și așa a început bătălia aprigă...
  Inițial, Fischer a preluat conducerea. A devenit patru zero. Apoi Fischer a câștigat un punct, apoi din nou Karpov. Apoi a fost Fischer și au trecut patruzeci și opt de jocuri, urmate de o pauză de trei luni. Limita a fost aleasă pentru prima dată. Și scorul este șase-doi pentru Bobby Fischer. După reluarea meciului. Karpov a câștigat jocul patruzeci și nouă. Apoi a pierdut cincizeci și doi și cincizeci și trei. Și Bobby a câștigat jocul cincizeci și șase, făcând scorul nouă-trei, dar a greșit grosolan în al cincizeci și șaptea. Și a pierdut cu alb și șaizeci și secunde, a pierdut șaizeci și șapte cu negru. Și pierdut în al șaptezecilea, și chiar alb. Scorul a fost opt nouă... După o serie de egaluri și victoria lui Fischer în jocul șaptezeci și opt, s-a încheiat cel mai lung meci din istoria șahului.
  Apoi s-a pus întrebarea de la anularea jocului fără limită. Atât de mulți și-au dorit.
  Dar până acum FIDE a decis doar să reducă limita la treizeci și șase de jocuri.
  Karpov a câștigat deja o dată într-un meci cu Garry Kasparov. A câștigat cu scorul de patru - zero. Dar al doilea meci s-a dovedit a fi mai încăpățânat.
  Karpov a preluat inițial conducerea - doi - zero, dar a greșit în al unsprezecelea joc, apoi a pierdut al șaisprezecelea joc, iar după ce a câștigat al nouăsprezecelea joc, Kasparov a luat conducerea. Dar victorie în douăzeci și doua, Karpov a egalat. Și după ce a câștigat al douăzeci și patrulea cu alb, a câștigat dreptul la un nou al cincilea meci cu Bobby Fischer.
  În 1987, un nou meci împotriva lui Bobby Fischer, care are aproape patruzeci și cinci de ani. Dar Bobby nu fumează, nu bea, face sport și este încă într-o formă fizică excelentă. El este deja de șase ori campion mondial, doar Lasker a fost mai multiplu.
  A cincea luptă cu Karpov este o super luptă. Bobby Fischer este pregătit ca întotdeauna, dar ultimul meci a arătat că superioritatea lui nu este copleșitoare...
  Lupta a continuat într-o luptă dură. După douăzeci și patru de jocuri, scorul a fost patru - patru, apoi în al douăzeci și șaptelea joc, Anatoly Karpov a preluat conducerea pentru prima dată în jocul cu Fischer. Părea că o senzație era pe cale să se întâmple, dar... Fischer a câștigat patru în următoarele cinci lupte... Și scorul a devenit opt - cinci în favoarea lui... Apoi încă patru egaluri și limita s-a epuizat. Al cincilea meci din cea mai epică confruntare din lumea șahului din istorie. Și Bobby Fischer, la fel ca Emmanuel Lasker, a devenit de șapte ori campion mondial. Dar totul merge în cicluri. Garry Kasparov, un tânăr jucător de șah foarte promițător, a intrat în politică. Da, perestroika, sistem multipartit. Garry Kimovich nu a avut timp să devină campion mondial și, din moment ce nu ești primul, șahul nu este la fel de interesant ca politica și nu a jucat în meciurile candidaților. Și Anatoly Karpov a pierdut în mod neașteptat în fața tânărului Vishy Anand. Ei bine, cât de mult poți câștiga cu adevărat toate meciurile. Mai mult, indianul a reușit să ridice cheia apărării Caro-Kann, greu de egalat pentru Bobby Fischer.
  Și acum oțelul și focul s-au unit în luptă. Diferența de vârstă dintre cei doi jucători de șah este de douăzeci și cinci de ani. Bobby Fischer este încă grozav și puternic și tânărul Anand în 1990. Un meci greu, cel puțin.
  Vishy Anand este desigur foarte talentat, dar îi lipsește stabilitatea. După opt remize, a câștigat al nouălea joc, dar al zecelea și-a pierdut calmul când a dat peste o noutate de deschidere. Apoi a pierdut în al unsprezecelea. Și a căzut sub strânsoarea lui Fischer în a douăsprezecea tranșă. L-am suflat în al treisprezecelea. A pierdut cu Vishy, în ciuda avantajului din deschidere și al patrusprezecelea joc, a ratat șansele de cincisprezece și a pierdut al șaisprezecelea. Mi-am ratat șansele în al șaptesprezecelea și l-am pierdut pe al optsprezecelea... Și apoi al douăzecilea joc. Iar al douăzeci și treilea și al douăzeci și patrule au terminat meciul. Bobby l-a învins pe Lasker și a câștigat cu scorul de zece la unu. Și Bobby Fischer este încă un campion. În 1993, a avut loc meciul său cu Short, pe care l-a câștigat împotriva lui Karpov. Deși Bobby Fischer avea cincizeci de ani, era în formă. Cum l-a lovit pe Short. După cincisprezece jocuri, scorul a fost opt - zero în favoarea lui Fischer. Dar Short a înmuiat scorul în a șaisprezecea tranșă. Dar apoi a pierdut cele douăzeci și unu și douăzeci și trei de jocuri.
  Și, de asemenea, a terminat zece - unu. Bobby Fischer a jucat apoi un meci în 1996. Gatta Kamsky sa luptat deja cu el. Acest jucător de șah era cu peste treizeci de ani mai tânăr decât Fischer. Și foarte tenace. Mulți și-au dorit un meci dur. Dar la început, Bobby Fischer a preluat cu încredere conducerea cu cinci puncte. Scorul a devenit șase unu. Dar apoi Gatta Kamsky a arătat calități bune de luptă. Niciun joc din meciul lor nu a durat mai puțin de patruzeci de mutări.
  Scorul a fost șapte - trei după douăzeci și patru de jocuri... Apoi o serie de zece egaluri. Și Gatta Kamsky a câștigat din nou, dar în al treizeci și șaselea joc, Bobby Fischer a preluat conducerea. Bobby Fischer câștigă din nou... Și în 1999, un alt meci cu Vladimir Kramnik - o diferență de treizeci și doi de ani - acesta este un decalaj mare. Și Bobby Fischer are deja cincizeci și șase de ani. Are deja douăzeci și șapte de ani pe tron și este pe cale să doboare recordul lui Lasker. Și în asta. Mai mult
  Un campion mondial de zece ori - acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum în istoria șahului.
  Bobby Fischer, desigur, este un jucător de șah vechi, dar a reușit totuși să anuleze limita de treizeci și șase de jocuri. Și acest lucru a fost deja făcut de noul președinte al FIDE, Kirsan. Dar ce... Va fi ceva foarte interesant.
  Mai mult, acest meci va fi aproape ultimul, doar o răzbunare dacă Vladimir Kramnik va câștiga, iar apoi sistemul knockout va merge mai departe.
  Și așa a început meciul... Și de la bun început, o surpriză - condusă de Vladimir Kramnik. După cincisprezece jocuri, scorul a fost doi - zero în favoarea lui Vladimir Kramnik. Dar apoi Fischer a câștigat trei jocuri la rând și a preluat conducerea. Dar Vladimir a luptat din greu. Și a reușit să egaleze scorul în jocul douăzeci și unu... Apoi s-au întins o serie de egaluri... Până când Bobby Fischer a câștigat în jocul patruzeci și doi... În al patruzeci și șaptelea, Vladimir Kramnik și-a sărbătorit victoria , iar în al patruzeci și opta, Bobby Fischer din nou.
  Scorul a fost patru - cinci în favoarea lui Bobby Fischer după ce a fost anunțată o pauză de trei luni. Şahiştii se odihneau. Bobby Fischer era încă favorit. Meciul a reluat. Primele jocuri s-au încheiat la egalitate. Abia în cel de-al șaizeci și șaptelea joc Kramnik a câștigat în cele din urmă. Scorul a devenit cinci - cinci. Apoi, în șaptezeci și șapte, Kramnik l-a învins din nou pe Fischer și a preluat conducerea. Dar Bobby a egalat scorul în a nouăzeci și șasea întâlnire și a devenit - șase - șase. Acest meci a fost din nou amânat pentru trei luni, ceea ce este deja un record. Bobby Fischer a remarcat: aceasta este lupta mea cea mai încăpățânată.
  Iată meciul de la campionatul mondial, care s-a reluat trei luni mai târziu. O altă serie de extrageri. În jocul 120, Bobby Fischer a câștigat în cele din urmă... În jocul 135, Vladimir Kramnik a egalat. Și după o sută patruzeci și patru de jocuri, scorul a fost șapte-șapte. După aceea, jocul a continuat din nou după o pauză de trei luni. Și apoi un alt meci, până la o sută nouăzeci și două de joc. Iar scorul a fost doar opt - opt. Apoi din nou o pauză de trei luni. Și din nou jocul... După două sute patruzeci de jocuri, scorul a devenit: nouă-nouă.
  Aici a venit lupta aprigă până la prima victorie. După încă trei luni de pauză. Și așa s-au jucat... O serie de remițe. Și iată cel de-al două sute optzeci și opt de lot. Bobby Fischer a jucat White și a revenit la E-yes, E-four. Și Kramnik a acceptat provocarea. Și a ales Apărarea siciliană.
  A fost o luptă brutală până la anihilarea totală. A urmat un schimb atât de brutal de lovituri. Dar în ea este furios, cu crime de figuri. La început, Albul a avut avantaj, dar apoi Negrul a preluat inițiativa și a avut loc o victorie răsunătoare. Și în sfârșit, Vladimir Kramnik a câștigat, hegemonia lui Bobby Fischer s-a încheiat. Și a fost pur și simplu grozav!
  Și Bobby Fischer a doborât recordul lui Lasker.
  Și nu a fost timp să joace o revanșă. Cazul a intrat într-un sistem knockout. Da, și Bobby Fischer este deja de mult timp și nu vrea să mai joace. Deși participă la turnee.
  Fischer a câștigat câteva turnee... Și a renunțat la joc.
  Garry Kasparov a participat la alegerile prezidențiale din Rusia în 2000 și 2004. Și în 2008 nu a trecut de înregistrare. După aceea, a intrat în opoziție dură față de Vladimir Putin. Vladimir Kramnik a fost campion mondial de ceva vreme, dar apoi a pierdut meciul în fața lui Vishy Anand.
  Și apoi a venit domnia lui Carleson. În 2010, Bobby Fischer și Anatoly Karpov au jucat un alt meci. De data aceasta cu un control al timpului mai scurt: o jumătate de oră pe joc. Și după douăzeci și patru de jocuri, s-a înregistrat un egal.
  Și așa s-a încheiat epopeea lor de luptă a jocurilor... Fischer a murit curând... Așa că a rămas o legendă în lumea șahului. Garry Kasparov a emigrat în SUA. Dar în 2022, Vladimir Vladimirovici Putin a murit pe neașteptate, iar Garry Kasparov s-a întors.
  În Rusia, noi evenimente, schimbări și mulți factori diferiți... Mihail Mishustin l-a eliberat pe Navalny din colonie și a anunțat un curs spre îmbunătățirea relațiilor cu Statele Unite...
  Și s-a dovedit a fi și foarte interesant. În cele din urmă, a plecat și Lukașenka. Și Wladimir Klitschko a doborât recordul lui Foreman. Și a fost o realizare, pur și simplu super.
  În Rusia, au fost adoptate unele amendamente la constituție, care au făcut-o mai deschisă către lume. Deja la înmormântarea lui Vladimir Putin, Biden și Mishustin s-au întâlnit și au convenit că Rusia și Statele Unite vor deveni parteneri prietenoși și poate aliați. Apoi au promis că vor ține un summit cu ușile deschise. Lumea devenea din ce în ce mai stabilă și mai bună. Moartea lui Vladimir Putin a fost primită pozitiv de mulți. Da, și în Rusia, oamenii s-au bucurat - au primit în sfârșit libertatea.
  Vladimir Jirinovski, care a luat parte din nou la cursa prezidențială, a remarcat:
  Epoca a murit, trăiește epoca!
  Alexandru Lukașenko a fugit în China... Dar Kolka a rămas în Rusia. Lumea se schimbă în bine.
  
  COMUNIȘTII NU AU NEVOIE DE ZYUGANOV
  La alegerile prezidențiale din Rusia din 1996, Elțin a strâns cele mai multe voturi în primul tur. Iar generalul Lebed, care a ocupat locul trei, a trecut de partea președintelui în exercițiu. Poziția comuniștilor a devenit fără speranță. Și cel puțin s-a dovedit că timp de patru ani au pierdut puterea. În cea mai importantă parte a prezidențialei. Dar un comunist deștept din gărzile lui Zyuganov a decis că Ghenadi Andreevici însuși era doar un pion mediocru care nu însemna puțin pentru partid. Și chiar acum se pune în cale.
  Și la 1 iulie 1996, Ghenadi Zyuganov a murit în urma exploziei unei bombe. Și s-a schimbat mult. În special, conform legii, campania electorală a început într-un mod nou și trebuia să aibă loc în patru luni. Și a fost necesar să strângem deja o jumătate de milion de semnături. Așa că totul s-a încheiat din nou.
  Iar data alegerilor urma să fie anunțată de Consiliul Federațiilor. Și bineînțeles până la sfârșitul lunii octombrie.
  Sicofanții lui Elțin au încercat să-și declare victoria și pe baza rezultatelor primei runde, dar nu au reușit.
  Dimpotrivă, Consiliul Federațiilor a anunțat 29 octombrie 1996, ca dată pentru noile alegeri prezidențiale. Deci situația este extrem de agravată. Desigur, Vladimir Zhirinovsky și Grigory Yavlinsky și-au anunțat dorința de a lupta din nou. Desigur, ar trebui să fie și un candidat din rândul comuniștilor, dar cine? A urmat o luptă internă. Există și probleme cu Elțin - sănătatea i-a eșuat și a avut un al patrulea infarct. Dar elita clar nu a vrut să-l împingă pe Alexander Lebed. Nu este sigur că noul dictator va fi gestionabil. Poate începe să rupi firele conectate.
  Alexander Lebed este deja în funcție... Așa este situația. Adevărat, comuniștii l-au nominalizat pe Valentin Kuptșov. Nu este cea mai bună alegere: chiar mai în vârstă decât Zyuganov, dar cel puțin nu chel. Și odată cu el puterea frapantă a Partidului Comunist. Rutskoi a ajuns la postul de guvernator al regiunii Kursk. Toate comandate la comanda. Confruntarea dintre comuniști și partidul de guvernământ a continuat. Doar Elțin este deja pe jumătate mort. Și Partidul Comunist a schimbat calul. Shilov a fost înlocuit de Mylov. Și totuși, ambii lideri comuniști erau lipsiți de carisma și nu aveau o faimă îndelungată.
  Dar Vladimir Zhirinovsky, după o performanță nereușită, a primit o a doua șansă. Și asta l-a înveselit foarte mult. Și a început să-l certa pe Elțin mult mai activ.
  Iar acesta din urmă tot a mers la noi alegeri. A început turul doi al campaniei electorale.
  Valentin Kuptsov nu este tocmai carismatic, dar în spatele lui se află puterea partidelor de stânga. Și strânge rapid semnături. Yavlinsky, care a primit locul al patrulea, vrea mai mult. Și Vladimir Jirinovski este furios.
  Mai mult, motivul este găsit. Cecenii au luat cu asalt orașul Grozny și Lebed a semnat o capitulare rușinoasă. Și aceste acorduri sunt un motiv excelent pentru ca Jirinovski să prindă.
  Vladimir Bryntsalov nu a mai fost la vot, se pare că avea destulă faimă și popularitate. Și Vladimir Zhirinovsky a început să arunce din nou caii, iar atenția presei a început să se îndrepte spre el. Și apoi lui Vladimir Volfovici i s-a refuzat înregistrarea, declarând că semnăturile sunt false. Și, de asemenea, un scandal.
  Vladimir Zhirinovsky a crescut... S-a mișcat ca un tigru dezlănțuit. Iar scandalul a urmat scandal... Drept urmare, Valentin Kuptsov a intrat în umbră, iar propaganda a redus în mod deliberat alegerile la o confruntare între Vladimir Jirinovski și Boris Elțîn. Așa că tuturor li s-a părut mai profitabil și mai sigur. Mai mult, Vladimir Volfovici a fost portretizat ca al doilea Hitler și o amenințare uriașă pentru Occident. Și asta trebuie spus serios.
  Iată o astfel de sperietoare de luat și de folosit în scopurile tale. Iar Valentina Kuptsova ar trebui ignorată pe cât posibil. Aceasta a fost o tactică atât de vicleană a lui Boris Eltsin. Mai exact, echipa lui Boris Eltsin.
  Și Vladimir Jirinovski, jucând alături de public, s-a comparat cu Hitler. Observând că Hitler nu a avut nici măcar studii medii, iar Vladimir Zhirinovsky a absolvit Universitatea de Stat din Moscova cu o diplomă roșie. El este un astfel de erou, Vladimir Volfovici. Mai mult, dacă Hitler, neavând studii medii, a cucerit toată Europa într-o lună și jumătate, atunci Zhirinovsky va cuceri întreaga lume în trei luni și toate popoarele planetei Pământ vor lucra pentru Rusia!
  Un astfel de impuls militant, desigur, a atras și, în același timp, a înspăimântat.
  Vladimir Zhirinovsky a înfuriat și din ce în ce mai mult...
  Și cu plăcere a jucat rolul unei sperietoare și s-a despărțit din ce în ce mai mult. Și ratingul lui Vladimir Volfovici a crescut cu un pas. Mulți le-a plăcut militanția lui, mai ales tinerilor. Și o tremurare formidabilă a pumnilor.
  Și Elțin era pe medicamente... Și a apărut rar în public și era clar că îi era greu să se miște.
  Au fost și alți candidați la președinție - nu atât de proeminenți. Nu au jucat un rol. Shakum, Vlasov, Fedorov nu s-au dus la vot. Tuleev a primit postul de ministru al afacerilor CSI și, de asemenea, nu a participat la alegeri. În locul lui Tuleev, Piotr Romanov a devenit un substudant al comuniștilor. Și acest lucru este, de asemenea, foarte grav.
  Unii democrați au urcat la președinție. Pe lângă Yavlinsky, Konstantin Borovoy a decis să-și încerce mâna. Și a putut, de asemenea, să adune semnături pentru înregistrare. Cel puțin a devenit deputat. Și a reușit să se înregistreze. Alții erau deja puțin cunoscuți și nu străluciți.
  Deci, Vladimir Zhirinovsky și-a asumat deja rolul principalului om de covor. Nu ca ultima dată când fiul avocatului nu arăta ca el însuși! Nu, de data aceasta Vladimir Zhirinovsky a luat foc și a ajuns ca naiba. Și au vorbit despre asta tot timpul.
  Iar cel despre care vorbesc este cel pe care îl votează... Dar Elțîn cumva, din motive de sănătate, aproape că nu s-a agitat. Dar au făcut campanie pentru el. Au fost multe videoclipuri.
  Adică, Elțin a fost făcut erou virtual. Și e mișto... Așa cum o persoană cu dizabilități cu patru atacuri de cord urcă la președinție. Dar există diferite zvonuri despre Elțin. Si multe griji...
  Iar rezultatul alegerilor este imprevizibil... Deși se spun multe despre faptul că acum pacea domnește în Caucaz, de fapt, acolo a avut loc o capitulare rușinoasă.
  Vladimir Zhirinovsky s-a comparat din ce în ce mai des sincer cu Hitler și chiar a savurat în mod clar...
  Deci totul a escaladat... În același timp, au fost semnate acorduri cu Mashadov și Yandarbiev. Lebed era acum în autoritate și a făcut campanie pentru Elțin. Numai că se vorbește din ce în ce mai puțin despre Elțin însuși. Adevărat, atunci când li se injectează droguri, tot va ieși și va spune ceva prostie și apoi se va ascunde din nou.
  Da, e cam amuzant. Cum au început să meargă alegerile conform schemei Shiza. Și Alexander Lebed vorbește despre Elțin mult mai des decât apare însuși Elțin.
  Timpul trece... iar 29 octombrie 1996 se apropie din ce în ce mai mult...
  Aici, în Belarus, Lukașenka face și o lovitură de stat în stilul lui Elțin. Totul merge în direcția autocrației.
  Și dictatorul este gol!
  Cu toate acestea, oricât de mult a încercat propaganda lui Elțin și toate aceste mass-media să-l aducă pe actualul președinte bolnav și compromis și pe noul Fuhrer Vladimir Zhirinovsky în turul doi, tot nu a ieșit. Conform rezultatelor primei runde, Valentin Kuptsov s-a situat pe locul doi, cu o marja de doar trei procente fata de Eltsin. Iar Jirinovski a fost al treilea. Este clar că, pe jumătate mort, Boris Nikolaevici pur și simplu nu a tras fizic campania electorală și nu a putut câștiga în primul tur. Dar autoritățile par să-și dorească acest lucru. Și acum situația a escaladat brusc.
  Vladimir Zhirinovsky s-a confruntat cu o alegere dificilă. Sprijiniți comuniștii sau Elțînul grav bolnav. Comuniștii i-au oferit lui Vladimir Volfovici postul de prim-ministru și cinci locuri în guvern. Dar Boris Elțin nu a vrut să dea nimic...
  Și este necesar... Dar Vladimir Jirinovski a înțeles că, dacă comuniștii câștigă, atunci totul ar putea reveni din nou la sistemul de partid unic. Prin urmare, Valentin Kuptsov nu a vrut să câștige. Era o situație atât de dificilă, oriunde ai arunca-o, oriunde ai merge.
  Și nu am vrut să merg la o alianță cu comuniștii, iar Elțin nu vrea să dea nimic.
  În cele din urmă, Vladimir Jirinovski a ezitat puțin, dar a decis totuși că ar fi frumos să fie prim-ministru. Și și-a cerut electoratului să voteze pe Valentin Kuptșov.
  Și în noiembrie 1996, al doilea tur al alegerilor. Cu toate necazurile, cu Eltsin, el și Lebed au început să spună prostii sincere, iar cursul rublei față de dolar s-a prăbușit brusc.
  Valentin Kuptsov a mers în turul doi în tandem cu Vladimir Zhirinovsky. Și aceasta a devenit mișcarea marelui său...
  Alegerile au avut loc în trei săptămâni... Elțin a fost învins și guvernul s-a schimbat.
  Vladimir Jirinovski a devenit prim-ministru, iar Valentin Kuptsov a devenit președinte... Și Partidul Comunist din Federația Rusă a venit la putere.
  Și acum a început o nouă eră. Valentin Kuptsov, deși formal comunist, a continuat de fapt cursul anterior. Doar oligarhii s-au schimbat. Ei bine, a luat și a anulat și limitatorul la referendum în două mandate. Prețul petrolului creștea, a început o redresare economică, iar Valentin Kuptsov a câștigat cu ușurință alegerile prezidențiale... Politica externă a fost moderată și Valentin nu a urcat pe furie. Dar nici el nu s-a alăturat NATO... Deci totul a mers pe valuri obișnuite. Valentin nu a zdrobit opoziția, nu i-a întemnițat pe oligarhi și a fost ceva ca un bun bun... A câștigat alegerile prezidențiale din 2000 în decembrie. Și 2004. Și 2008. Și în 2012...
  Valentin Kuptsov îmbătrânea și lăsat să fure... Și-și aranja anturajul. Și a câștigat în 2016 fără probleme, dar... În 2020 a venit coronavirusul. Și Valentin Kuptsov are deja optzeci și trei de ani. Și pentru prima dată, mlaștina stagnantă a Rusiei comuniste s-a zguduit. Și pentru prima dată au existat tulburări grave și infecție în masă. Și apoi a început să zguduie Rusia.
  Și în economie de mulți ani, creștere aproape zero. Iar Valentin Kuptsov semăna din ce în ce mai mult cu regretatul Brejnev. Și se pregătea pentru victoria sa completă. Dar alegerile s-au desfășurat sub zgomot și proteste în masă.
  Valentin Kuptsov a simtit ca ii tremura tronul... Si dictatorul de neinlocuit a inceput sa arunce trupe in rebeli.
  Și cumva a suprimat protestele și a fost ales pentru al șaptelea mandat la rând.
  Au fost, de asemenea, diferite evenimente în lume. Nu a existat maidan în Ucraina, deoarece Viktor Ianukovici era destul de loial Occidentului.
  Vitali Klitschko a mai fost un pic campion mondial la box. Îl va învinge pe obligatoriu Stevenson, iar apoi pe trei boxeri. Rezistent până la sfârșitul anului 2016. Un bombardier mai larg de bronz a câștigat titlul de campion mondial interimar. Și apoi l-a moștenit pe Vitali Klitschko, care și-a încheiat cariera. Wyder a beneficiat de pe urma luptei ulterioare. Și recordul lui de knockout a fost chiar mai lung, patruzeci și cinci de lupte...
  Wladimir Klitschko l-a învins de data aceasta pe Tyson Fury și apoi pe Glazkov. Apoi încă un Brown și încă trei boxeri... Dar lupta cu Weider nu a putut avea loc... Și Wladimir Klitschko a pierdut în continuare în fața lui Anthony Joshua, dar nu în 2017, ci în 2019... Totuși, atât vârsta, cât și inamicul sunt flămânzi, tineri, supărați. Așa că Wladimir Klitschko, deși a stabilit mai multe recorduri, tot nu a putut deveni campion mondial de necontestat. Deși ambii frați au realizat mai mult decât în istoria reală.
  Și carierele lor au fost mai lungi și mai multe victorii. Wladimir Klitschko a stabilit multe recorduri și a intrat în sala faimei. Mulți l-au considerat chiar și cel mai bun boxer la categoria grea din toate timpurile.
  Nici Garry Kasparov nu și-a încheiat cariera de șah. Și chiar și în ciuda vârstei sale considerabile, în 2016 a reușit să joace în meciul pentru campionatul mondial cu Carleson și chiar a redus timpul principal al meciului la egalitate.
  Au fost și alte schimbări. După două mandate ale lui Ianukovici în 2020, Vitali Klitschko a fost luat și ales ca noul președinte al Ucrainei.
   Așadar, pentru prima dată în istoria mondială, campionul mondial la box a devenit președintele țării... Și acest lucru este și interesant... Inamovibilul Lukașenka domnește de multă vreme în Belarus, dar au fost tulburări și revolte și acolo. Și promisiuni de reforme și schimbare a constituției. Așa că nu-ți trage favoarea dictatorului - în curând va veni sfârșitul oricărei tiranie.
  În Kazahstan, Nazarbayev a plecat și până acum e calm, cu excepția coronavirusului.
  Vaccinul a fost dezvoltat în Rusia foarte târziu. Totuși, guvernul este bătrân și inert. Iar Valentin Kuptsov cade din ce în ce mai mult în nebunie. Și deja îl susțin.
  În Statele Unite, Donald Trump a câștigat un al doilea mandat. Coronavirusul a lovit America mai puțin decât în istoria reală și nici nu a existat nicio rebeliune neagră. Mai mult decât atât, Statele Unite și Rusia nu sunt într-o confruntare, așa că nici mass-media lui Trump nu a apăsat atât de tare.
  Deci Donald Trump este la al doilea mandat... Iar Wladimir Klitschko a refuzat să lucreze în guvernul fratelui său Vitali, care a devenit președinte, și a început și și-a reluat cariera în box. Și în toamna lui 2021, l-a eliminat efectiv pe White, care avea titlul de campion mondial interimar. Așa că Wladimir Klitschko a dat peste recordul lui Foreman. Și acest lucru este lăudabil.
  Mai ales că l-a învins deja pe Tyson Fury. Și regele țiganilor vorbea deja despre răzbunare.
  A vrut să recupereze, sperând să vadă că Wladimir Klitschko nu mai este la fel.
  Și aceasta este o luptă interesantă. Și, imediat pentru toate cele patru curele. Și Wladimir Klitschko nu a avut niciodată asta pentru a deveni campion mondial în toate versiunile în același timp. Și Wladimir Klitschko se luptă cu un elefant-leu.
  Și în martie 2022 a avut loc duelul dintre Wladimir Klitschko și Tyson Fury. Și această luptă trebuie spusă doar super. Și se făcea o senzație evidentă.
  Wladimir Klitschko s-a pregătit temeinic și a fost motivat ca niciodată. Și un întreg uragan a năvălit în el și un val de pasiune.
  Și astfel lupta a început cu împușcături de jebbs. Dar acest Vladimir a acționat mult mai divers. Și a lovit cu mâna dreaptă în corp. Tyson Fury nu se aștepta la asta. Wladimir Klitschko nu a mai făcut asta până acum. Și Vladimir Vladimirovici a făcut și o lovitură magnifică cu mâna stângă la corp. Și direct la ficat.
  Ei bine, Tyson Fury nu se aștepta la o asemenea înșelăciune când au lovit ficatul cu toată puterea lor. Și a ratat, a primit o lovitură gravă și a căzut. Și chiar a reușit să se ridice, dar s-a clătinat.
  Și Vladimir Vladimirovici Klitschko l-a terminat pe Tyson Fury. Și a fost o victorie magnifică și senzațională.
  Wladimir Klitschko nu numai că a doborât recordul lui Foreman, dar dintre toate categoriile de greutate a devenit cel mai bătrân campion mondial absolut. Și aceasta, desigur, este o super realizare! Dar poți să ții și o apărare și să-i dai răzbunarea lui Tyson Fury. Dar numai pentru o mulțime de bani. Tyson Fury o vrea.
  Și lui Wladimir Klitschko i s-a oferit o taxă record în istoria boxului de peste trei sute de milioane de dolari. Și este o luptă nebună. Acest lucru este în general foarte cool.
  Și în septembrie 2022, revanșa a avut loc în sfârșit. Lupta este pur și simplu uimitoare. Ambii boxeri gigantici s-au lovit unul pe altul. Și a fost o luptă dincolo de orice posibilitate.
  Și Wladimir Klitschko a câștigat din nou, în cea mai spectaculoasă și sângeroasă luptă din istoria boxului profesionist. Și a fost pur și simplu grozav!
  Wladimir Klitschko a doborât și un alt record Foreman în apărarea titlului.
  Și pe 4 decembrie 2022, Valentin Kuptsov a părăsit voluntar postul de președinte al Rusiei la vârsta de doar optzeci și cinci de ani. Și a lăsat loc cadrelor mai tinere.
  Și așa se învârte povestea, într-o lume în care nu era loc pentru senilul Ghenadi Zyuganov.
  
  DACĂ NU DECLARAȚI RĂZBOI ASUPRA RUSIEI
  Germania a făcut ceva mai inteligent în primul război mondial, în special regele Wilhelm al II-lea. El nu a declarat război Rusiei. Și a fost o mișcare cu adevărat puternică. Nicolae al II-lea a ezitat. Și astfel trupele Germaniei, fără a fi distrase de cel de-al doilea front, de est, au cucerit Belgia în zece zile. Și apoi au făcut ocolul Parisului, luându-l în ring. Și trupele anglo-franceze au fost învinse și s-au predat parțial.
  Și Rusia țaristă nu a intrat în Primul Război Mondial. Franța a fost ocupată. Și Austro-Ungaria a atacat Italia... Și apoi forțele au fost inegale.
  Dar pe mare, Marea Britanie a reușit să învingă flota germană. Iar războiul din Occident a căpătat un caracter prelungit. Turcia și trupele germane au început să înainteze spre Egipt. Și au câștigat. Apoi germanii au pus mâna pe colonii din Africa. Momentul cheie a fost capturarea Gibraltarului. De dragul acestui lucru, trupele germane au ocupat Spania. Armata Imperiului Castilian era, împotriva germanilor, foarte slabă. Și au capturat Gibraltar într-un asalt grăbit și rapid.
  După aceea, au blocat intrarea escadrilei engleze și au început să cucerească Africa.
  Aici și Rusia țaristă, după puțină gândire, au declarat război Marii Britanii. De fapt, puteți lua Iran și India și o parte din Indochina. Și fără mari pierderi. Și armata lui Wilhelm a luat și a ocupat Portugalia, împreună cu toate coloniile ei. Și aceasta este o mișcare foarte îndrăzneață și foarte devastatoare.
  Și Rusia țaristă s-a mutat, prin Iran, în India și mai departe în Asia. Și Japonia a luat și a atacat și Marea Britanie. Și asta este deja grav. Au început să preseze britanicii ca untul în smântână. Și acesta este doar începutul. Aici, germanii au lansat și submarine - din fericire, au suficiente resurse. Și au început să construiască bombardamente asupra Londrei și Angliei însăși, făcând un cot. Puterea lui Wilhelm a acţionat într-un mod combativ. Foarte asemănător luptei. Părea că mai mult și Marea Britanie va fi adusă în genunchi. Dar apoi Statele Unite au intrat în război. Și asta este deja grav. Rusia țaristă a cucerit India, Iranul și cea mai mare parte a Indochinei. Ceva a fost luat de Japonia în Asia. După aceea, samuraii au intrat într-un război cu Statele Unite. Lupta s-a desfășurat pe mare.
  Și Germania a lansat un atac aerian și submarin asupra Marii Britanii.
  Rusia s-a dovedit a fi în cea mai avantajoasă poziție - care a capturat multe aproape fără pierderi și acum a început să-și digere noile colonii ...
  Iar Primul Război Mondial a căpătat un caracter prelungit.
  Japonezii de pe mare i-au învins inițial pe americanii mai puțin experimentați și pricepuți. Dar apoi Statele Unite, folosind puterea economică, au eliberat multe nave și submarinele au început să ia inițiativa.
  Dar germanii, care dețin controlul asupra Africii și aproape a întregii Europe: Italia a fost capturată de Austro-Ungaria, au reușit, după trei ani de război submarin, să doboare flota engleză și, cucerind dominația pe mare, au debarcat în țara mamă. .
  Britanicii au luptat cu disperare, au folosit tancuri în lupte. Dar germanii le aveau deja pe ale lor.
  Și în septembrie 1918, Londra a căzut. Și așa britanicii au continuat războiul din Canada. Și Germania a atacat SUA. Iar primul război mondial a continuat cu mare amărăciune.
  Treierat în următorul 1919, submarinele germane ale americanilor au încercat să-l obțină. Dar Japonia este bătută pe mare, iar Statele Unite sunt peste ocean. Până acum, nu a fost posibil să ajungi în America cu avioanele. Și trebuie să construiești în grabă o flotă uriașă.
  Și bătăliile s-au transformat în aer și apă...
  1919 și 1920 au trecut fără prea multe schimbări, cu bătălii pe mare. Statele Unite au suferit pierderi grele, dar au construit în grabă nave noi. Lost și Germania, împreună cu coloniile, și Japonia... În 1921, Rusia țaristă, sub presiunea germanilor, a acceptat să intre în război. Acum, practic, toată emisfera estică era împotriva SUA.
  Trupele țariste au lansat o ofensivă în Alaska în iarna lui 1922. Și a fost o mișcare puternică, din moment ce teritoriul de acolo este aproape aproape, de fapt, se învecinează.
  În armata țaristă au apărut tancuri bune, proiectate de fiul lui Mendeleev. La fel și primele elicoptere din lume și cele mai puternice bombardiere cu șase și opt motoare.
  Și Rusia țaristă a devenit deja un rival formidabil...
  Și acum, pe tancul greu "Peter" - unul dintre primii dintre cei bombați, echipajul Alenka se luptă.
  În ciuda înghețului din martie din Alaska, fetele se luptă desculțe și doar în bikini. Și tancul este foarte puternic în Rusia.
  Alenka trage dintr-o armă puternică și foarte mortală și spune zâmbind:
  - Pentru rege mor ca eroi, pentru un politician fără rege în cap, se transformă în cadavre în timpul vieții!
  Anyuta a remarcat cu ochiul la partenerii ei cruzi și, de asemenea, lovindu-l pe inamicul cu un tun:
  - Nu există nimic mai prost decât să mori pentru o persoană nedemnă, dar este și mai rău să mori pentru o idee absurdă!
  Alla a lovit, de asemenea, cu o forță colosală, mișcându-și călcâiul gol în clapa pistolului și a țipat:
  - Cel mai mare conducător este nimic înaintea lui Dumnezeu, iar cel mai cinstit politician, mizerie morală în fața unei persoane adevărate!
  Maria a dat o rafală de mitraliere și a tăiat foarte agresiv inamicii:
  - Zăpada este albă, dar devine neagră de la alegerile industriale, o persoană se naște curată, dar învață să fie porc, după ce a intrat în politică!
  Matrena a declarat, zdrobindu-i pe americanii care o atacau cu pasiune salbatica:
  - Politicianul încearcă să se prezinte ca fiind alb și pufos, dar de fapt este înțepător ca un cactus, doar că nu în deșert, ci în mijlocul unei păduri pline de stejari și butuci tăiați!
  Marusya a mâzgălit la inamic și a tras și dintr-un tun, distrugând buncărul american și a scârțâit:
  - Dacă vrei să trăiești ca un alb, fă lucruri întunecate cu o lipsă de scrupule inumană!
  Olimpiada a luat-o și și-a apăsat călcâiul gol pe pedale, încercând să-și accelereze rezervorul puternic și a țipat:
  - A trăi ca o persoană albă nu depinde de culoarea pielii, ci de cantitatea de substanță cenușie din cap și de talentul strălucitor în capacitatea de a păcăli oamenii!
  Iar fata-erou va izbucni în râs...
  Armata țaristă se deplasează prin Alaska... Și până la sfârșitul primăverii lui 1922, a intrat deja în Canada.
  În lupte, armata țaristă s-a dovedit a fi deloc slabă. Și fetele se luptă pe cer pe avioane de vânătoare.
  Anastasia Vedmakova a doborât un avion american, folosind degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Fericirea nu se poate construi pe sânge, dar cu ajutorul banilor poți măcar să construiești iluzia bunăstării!
  Akulina Orlova a luat-o și cu degetele goale a îndreptat mitraliera spre țintă și s-a izbit de inamic, a emis:
  - Puteți lipi unitatea cu fier și sânge, dar sângele, precum acidul, va coroda orice metal, dar dragostea se va lega cu un astfel de lanț încât nu va sparge nici măcar titanul!
  Margarita Magnitnaya l-a lovit și a tăiat inamicul și l-a făcut să ardă și a scârțâit:
  - Diavolul a creat politica pentru ca oamenii să prindă puțină speranță de la privighetoare, și o mulțime de ciocuri de la cocoși, și un număr incalculabil de necazuri cântate de corbi politici!
  Fetele sunt războinici foarte înțelepți, în care există atâta căldură și presiune mare.
  Alice și Angelica trag și ele și tușează inamicii.
  Alice a tras, doborând inamicul și a emis:
  - Satana s-a născut când un politician a promis pentru prima dată imposibilul chiar și pentru Dumnezeul Atotputernic!
  Angelica a aruncat cu degetele goale o grenadă de putere distructivă, a sfâșiat americanii și a scârțâit:
  - Nimeni nu L-a văzut vreodată pe Dumnezeu, dar dictatorul clipește tot timpul pe ecran și vrea și el să devină ca Atotputernicul, deși el însuși arată mai mult ca un bufon vorbăreț!
  Alice a aruncat din nou grenada mortală cu piciorul gol și a ciripit, rânjind din dinți:
  - Nu există nimeni mai puternic decât Dumnezeul Atotputernic, dar, în răutate, politicianul este superior Diavolului și este capabil să promită ceva dincolo de puterea Atotputernicului!
  De asemenea, Angelica a luat și a aruncat pachetul exploziv cu călcâiul gol și a guturat agresiv:
  - Dacă cineva crede că nu există Dumnezeu, privind lumea noastră, atunci asigură-te imediat că Diavolul există - uită-te la politicieni!
  Victoria și Veronika se luptă și ele aici.
  Victoria și-a aruncat piciorul gol și cizelat și a sfâșiat o mulțime de adversari în bucăți:
  - Un politician are mai puțină conștiință decât moleculele în vid, dar sunt mai multe promisiuni decât picături în mare!
  Veronica remarcă, trăgând în inamic și eliberând un bumerang cu degetele goale de la picioare și vyaknula:
  - Nu există pietre uscate în râu, oameni cinstiți în politică, simțind compasiune între dictatori, iar cei care votează pe cei care poartă o piatră în inimă vor fi pedepsiți!
  Stalenida luptă și aici în armata țaristă. Și cu sfarcul stacojiu al pieptului a apăsat butonul și a scârțâit:
  - Poți număra toate picăturile din mare, toate stelele de pe cer, dar politicienii dau atât de multe promisiuni electorale încât numărul exact nu este cunoscut de Atotputernicul Dumnezeu!
  Tamara a lovit și trupele yankee. Ea a răsturnat rezervorul Maccabee cu o lovitură precisă și a rugat:
  - Când un dictator resetează condițiile de guvernare, valorile de viață ale subiecților aflați sub un astfel de control tind la zero, iar promisiunile sunt reduse la nimic!
  Marii Patru au luptat și aici.
  Natasha a tras un fulger din sfarcul ei stacojiu, a ars soldații yankei și a guturat:
  - După resetarea termenilor dictaturii, nu veți putea șterge în nimic și memoria crimelor și greșelilor tiranului!
  Zoya a aruncat, de asemenea, un pulsar cu plasmă magică dintr-un mamelon de căpșuni și a scârțâit:
  - Dictatorul are o bâtă în mână, dar totuși el va fi cel care nu poate fi băgat într-o grajdă de vite!
  Augustine a înjunghiat, de asemenea, cu raze de magie de luptă din sfarcurile ei stacojii și a guturat:
  - Dumnezeu nu i-a dat coarne de porc, un dictator al atotputerniciei, o politică a impunității, ci o femeie de veșnica tinerețe, dar fiecare are șansa să primească ceea ce merită!
  Svetlana, chicotind, a eliberat o pată devastatoare din sfarcurile ei de căpșuni, de distrugere completă, și a rostit:
  - Un lup are colți, un leu are gheare, o vulpe are coadă, un politician are o limbă, un om are cap și un porc ticălos are probleme - coarnele nu cresc!
  Deci cei patru se bat ca fetele sunt super...
  Și pe cer, Albin și Alvin sunt triturați de Statele Unite pentru Germania. Și fetelor, ce să spun - super clasă!
  Albina, apăsând butoanele joystick-ului cu picioarele goale, a doborât un avion american și a guturat:
  - Lupul este hrănit cu picioare repezi, femeia este goală și picioare zvelte, lupul chinuiește victima cu colți, femeile bat până la moarte cu limbi lungi!
  Alvina, zdrobindu-l pe dușman și doborând apăsându-și călcâiul gol, îl luă și gutura:
  - Alergarea prelungește viața, dar de ce un iepure trăiește atât de puțin? Pentru că nu fuge, ci fuge, iar cine fuge nu suferă de longevitate!
  Fetele, desigur, îi zdrobesc complet pe americani pe cer. Canada a fost deja capturată și lupte sunt în desfășurare chiar pe teritoriul Americii. Aici rezistența este acerbă, dar nu suficient de sistemică. Dar tot la fel, unitățile germane și ruse și apoi japoneze avansează. Există un clip real din SUA. Și aici, desigur, fetele vin pe primul loc ca luptători.
  Nicolae al II-lea a remarcat despre aceasta:
  - Sunt femei în Rusia noastră,
  Că conduc un avion în glumă...
  Că toată lumea din univers este mai frumoasă,
  Fărâmă inamicul în bucăți!
  
  Ei sunt născuți pentru a câștiga
  Pentru a glorifica Rusia timp de secole...
  La urma urmei, străbunicii noștri,
  Au adunat o armată pentru ei deodată!
  Într-adevăr, acest lucru este atât cool, cât și combativ... În cele din urmă, coaliția s-a apropiat de New York și Washington. Și SUA au capitulat. Doar la 25 decembrie 1922. Astfel s-a încheiat primul război mondial.
  Lumea a devenit mai calmă, iar coloniile au fost redistribuite. Țările cucerite-câștigători au digerat. A existat o redresare economică rapidă în întreaga lume. Rusia s-a dezvoltat deosebit de rapid. Deși, desigur, nu poate exista pace veșnică...
  Un nou război se pregătește între Germania, Austro-Ungaria, care a dobândit colonii, și Rusia. Ceea ce contează aici este de ce parte se află Japonia.
  Germanii vor să-i cucerească pe samurai de partea lor, iar rușii de partea lor. Și multe depind de asta - cine va fi câștigătorul.
  Ei bine, al Doilea Război Mondial este o altă poveste. Dar cu astfel de fete lupte și dure, Rusia, în principiu, nu poate pierde. Așa că lasă fetele noastre să fie glorioase!
  
  KURSK DUT FARA UN AL DOILEA FRANT
  Într-unul dintre universurile paralele, Japonia a câștigat Bătălia de la Midway - așa cum ar fi trebuit să fie, cu o probabilitate de nouăzeci la sută. Și apoi a capturat Arhipelagul Hawaii. Samurai a lovit și India. Pentru a-și salva cea mai mare colonie, Churchill a fost nevoit să transfere o parte din trupe din Egipt. Ceea ce a dus la faptul că operațiunea "Făclie" a fost amânată.
  Cu toate acestea, acest lucru nu a afectat încă cursul războiului din est. Germanii au fost învinși la Stalingrad. Armata Roșie înainta în Ucraina, dar apoi Mainstein a restabilit parțial situația. Și prima linie a fost aceeași ca în cel de-al patruzeci și treilea an din istoria reală.
  Dar în Egipt, Rommel încă aștepta întăriri, inclusiv tancurile Tiger - treizeci de piese noi și încă patru divizii germane și opt italiene. Și a reușit să-i învingă pe britanicii încă slăbiți ajungând la Canalul Suez. În aceste condiții, Churchill în aprilie 1943 a oferit germanilor un armistițiu pentru un an. Roosevelt, care a fost bătut pe mare de japonezi, și tot mai mult Statele Unite au fost chinuite de numărul tot mai mare de submarine germane, a propus și el un armistițiu de ani de zile. Și bombardarea celui de-al Treilea Reich a scăzut intensitatea și mai devreme.
  Astfel, al treilea Reich a preluat controlul asupra nordului Africii și și-a eliberat mâinile în vest.
  Și, de asemenea, superas Johann Marcel a rămas în viață. Și acesta este, de asemenea, un mare plus pentru al Treilea Reich.
  Astfel, Hitler a amânat din nou Operațiunea Citadelă pentru a concentra mai multe forțe acolo și a obține un avantaj în tehnologie.
  Marsilia până la sfârșitul celui de-al patruzeci și doi de ani a doborât trei sute de avioane și pentru aceasta a primit din nou Crucea de Cavaler a Crucii de Fier, cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  După care a fost transferat pe frontul de est. Ceea ce s-a dovedit a fi mult mai cool și nu mai puțin de succes pentru Marsilia.
  Dar a continuat să lupte și pentru cinci sute de avioane până în vara lui 1943 a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. În plus, Marsilia a primit Cupa Luftwaffe Platinum cu diamante pentru patru sute de avioane. Tot prin august aducerea
  Numărul de avioane doborâte până la șase sute de Marsilia a primit o cruce de aur de merit militar cu diamante. Primul dintre soldații celui de-al treilea Reich care a obținut un astfel de premiu.
  Ofensiva nazistă asupra Bulgei Kursk a început abia la 1 august 1943. Au fost mai multe motive pentru întârziere. Inclusiv dorința de a testa cele mai recente tancuri în luptă. Și nu numai cunoscut în istoria reală: "Tigru", "Panteră" și "Ferdinand". Dar "Leul", pe care germanii l-au putut lansa în serie, din motivul că, după victoria de la Midway, bombardarea celui de-al Treilea Reich a devenit de multe ori mai slabă, iar Fritz avea suficiente resurse pentru a aduce "Leul" rezervor la producția de serie. Ceva mai devreme, lucrările au fost finalizate la "Tigrul" -2. În istoria reală, ar fi putut fi lansat cu șase luni mai devreme în producția de masă, dar așteptările lui Panther -2 l-au împiedicat. În acest caz, Hitler a dat instalației mai repede "Tigru" -2 pentru a conduce într-o serie. Și pentru a face Panther -2 mai perfect, astfel încât cu o protecție mai bună să nu cântărească prea mult și să fie mai jos în siluetă. Și, desigur, Mouse. Această mașină, de asemenea, datorită faptului că aliații au intervenit mai puțin cu germanii și apoi au încetat complet să interfereze, a fost creată și mai devreme într-o formă de metal și a reușit să intre într-o serie mică.
  Așa că germanii aveau deja în serviciu la 1 august: "Pantera", "Tigrul", "Tigrul" -2, "Leul", "Maus" și "Ferdinand". Mai mult, "Tigrul" arăta deja, ca "Ferdinand", oarecum învechit. Și "Leul", cântărind nouăzeci de tone, semăna cu un "Tigru" -2 mărit. Doar armura laterală este cu 100 mm mai groasă la pante, iar pistolul are o grosime de 105 mm la lungimea țevii de 70 EL. Adevărat, bătăliile reale au arătat că acesta este un tun de 88 mm cu 71 el și mai rapid și mai bun, deși Leul are altele mai puternice, dar doar cinci lovituri pe minut împotriva a opt și plus, desigur, o rezervă mai mică de obuze.
  Creșterea calibrului este, de asemenea, un minus...
  În general, germanii au adunat forțe colosale... Și au reușit să câștige supremația aeriană. Și Armata Roșie a creat o apărare puternică. Germanii aveau mai multe tancuri, infanterie, tunuri și mai ales avioane decât în istoria reală. Dar totuși, împreună cu rezervele Frontului de stepă, URSS a adunat peste două milioane de soldați și ofițeri, cinci mii și jumătate de tancuri, aproximativ treizeci de mii de tunuri și lansatoare și aproximativ trei mii de avioane. Și, în același timp, o apărare foarte dezvoltată în ceea ce privește inginerie.
  Germanii au adunat împreună cu aliații peste un milion și jumătate de soldați, patru mii și jumătate de tancuri, șaisprezece mii de tunuri și lansatoare de gaz și aproximativ patru mii de avioane.
  Astfel, Fritz avea superioritate doar în aer, cedând forțelor terestre. Mai ales în artilerie. Dar, pe de altă parte, URSS avea un procent mai mare de arme mai ușoare de calibru mic. Fritz avea un mare avantaj în tancuri grele și tunuri autopropulsate. În plus, nivelul general de mobilitate al armatei germane era mai ridicat. Germanii au avut un avantaj la numărul de motociclete și camioane și mașini. Mai mult, livrările Lend-Lease au încetat practic.
  Deci forțele sunt aproximativ apropiate ca nivel, iar rezultatul bătăliei este neclar. Nemții, poate, sunt de mai bună calitate, dar trupele sovietice au câștigat și ele multă experiență de luptă. Multe divizii SS.
  Armata Roșie în defensivă. Deci șansele sunt de aproximativ cincizeci și cincizeci.
  Pe 1 august, germanii au reușit să obțină o oarecare surpriză tactică, dar nu strategică. De data aceasta, naziștii au reușit să depășească Armata Roșie prin dezinformare, iar pregătirea artileriei nu a avut loc.
  Apoi s-au mutat monștrii fasciști.
  Pe tancul "Leul", echipajul feminin al Gerdei călărește. Fetele sunt gata de lupta. Obuzele sar de pe armura tancului lor ca mazărea. Nu poți lua nimic pe fruntea lui.
  Gerda trage cu degetele goale de la picioare și spune:
  - Un politician este atât de prost încât cel mai bine este să iasă în apele tulburi ale unei campanii electorale!
  Charlotte trage după ea și lovește și tunul sovietic, spunând agresiv:
  - Politicienilor, ca și copiilor, le place mult să compună, dar spre deosebire de copii, îi fac pe alegători orfani ai minții!
  Lupanula de la mitralierele tancului "Leul" și Christina, observând:
  - Politicianul își folosește limba lungă pe post de plasă pentru a prinde alegătorii cu inteligența libelulelor!
  Magda a împușcat și ea din tun, la rândul ei, gângâind:
  - Un politician este o prostituată a cărei limbă este prea lungă pentru a face plăcere, iar picioarele ei sunt prea scurte pentru a o împinge în vârf!
  Și avioanele germane s-au luptat pe cer. De data aceasta, ME-309 a intrat în serie, deoarece Aliații nu au bombardat și a devenit mai ușor să treci la producția unui avion nou, mai avansat și mai puternic.
  ME-309 a avut o viteză de până la 740 de kilometri pe oră, ceea ce înseamnă o mulțime de vehicule cu elice, și trei pistoale pneumatice de 30 mm și patru mitraliere de 14 mm. Șapte puncte de tragere pentru un luptător cu un singur loc sunt multe.
  Desigur, Johann Marcel este dincolo de concurență, dar două fete germane, pur și simplu piloți de cea mai înaltă clasă, și-au deschis cariera: Albina și Alvina. Și sunt frumoși și se luptă pe Kursk Bulge desculți și în bikini.
  Albina a doborât o mașină sovietică din zbor și a scârțâit:
  - Politicianul vrea să devină un ceresc, dar are doar mândrie spre cer, dar de fapt este un demon din lumea interlopă!
  Alvina remarcă agresiv, doborând un alt avion al Armatei Roșii:
  - Un politician are un cioc cu care să se miște și o limbă cu care să înțepe, dar acestei păsări cu pene îi lipsesc aripile pentru a se ridica deasupra propriilor probleme!
  Albina a doborât din nou un iac sovietic pe cer și a guturat:
  - Un politician este un vultur, și nu e chiar atât de rău dacă nu are aripi, e mult mai rău dacă e un cocoș fără creier!
  Alvina a luat și a lansat o rafală de obuze de aviație către inamic și a ghioit:
  - Un politician, ca o femeie, este capricios și adoră să se predea pentru bani, dar este capabil doar să nască monștri în control, capre în grădină și porci în buzunar!
  Fetele au făcut un cot din aviația sovietică...
  Albina de pe ME-309 a tăiat mașina sovietică și a notat:
  - Tehnica fără mâini umane este moartă, iar fără creier ucide creatorul!
  Alvina a fost de bunăvoie de acord cu acest lucru, doborând cu ajutorul degetelor goale un bombardier sovietic din prima linie:
  - Dacă comandantul este un berbec, atunci nicio tehnică, chiar inventată de o vulpe, nu va ajuta la câștigarea unui duel cu cineva care nu este ciocănitoare!
  Fete pe cer S-au luptat cu Armata Roșie ca lipicioase. Germanii au reușit să intre în pozițiile trupelor sovietice. Și în primele două zile am parcurs cincisprezece sau douăzeci de kilometri.
  Tancul "Maus" a participat pentru prima dată la lupte. Are și o echipă de fete, condusă de Adala.
  Mașina germană cântărește o sută optzeci și opt de tone. Aceasta este o greutate destul de mare. Și se mișcă greu.
  Adala trage cu tunul ei de 128 mm în liniile sovietice și răcnește:
  - Dacă un politician este întotdeauna un porc, atunci un dictator este cel puțin uneori un leu, dar în același timp smulge bucăți grase de la alegător!
  Agatha a fost de acord, trăgând cu tunul de 75 mm, folosind și degetele goale de la picioare:
  - Un soldat este într-un fel doar un pion pe o tablă de șah, dar poate deveni general, un politician, chiar dacă este o figură importantă, va rămâne pentru totdeauna un amestec de vulpe și porc!
  Tankerul Matilda a izbit cu mitraliere și a ciripit, făcându-și cu ochiul băieților:
  - O persoană are doi dușmani principali: sărăcia și bătrânețea, dar dacă primul ar putea fi învins de unii, atunci din al doilea există o singură mântuire - moartea!
  Viola, și ea o fată frumoasă, în timp ce conducea un tanc, a guturat, dezvăluind dinții, de culoarea perlelor:
  - Atât regele, cât și sclavul sunt născuți de o femeie cu durere, dar politica naște trădării cu chin insuportabil pentru alegători!
  Dominica, ajutând la încărcarea unui proiectil greu într-o armă puternică, a remarcat destul de logic:
  - Când Dumnezeu vrea să pedepsească ușor, el privează mintea conducătorului pentru un mandat prezidențial, dar dacă Atotputernicul vrea să pedepsească serios, atunci alegătorii sunt privați de o alegere rezonabilă pentru toate companiile!
  Iar fata va izbucni în râs. Și vor lovi trupele rusești destul de bine.
  "Maus", rezervorul este desigur mare și bine protejat din toate unghiurile. Dar scump, greu, lent. Dar cojile de la el se toarnă ca mazărea. În acest sens, acest rezervor este potrivit pentru o descoperire și este permis înainte. A luat-o și sa aruncat în aer într-o mină.
  Agatha a remarcat sarcastic:
  - Când Dumnezeu are probleme cu timpul, alegătorii nu au timp suficient să se pocăiască de alegerea lor de politicieni!
  Adala a tras cu tunul în pozițiile sovietice, răsturnând obuzierul și șuieră:
  - Chiar dacă alegătorul are șapte trepte în frunte, el va alege totuși un politician cu șapte zile de vineri pe săptămână și o zi liberă veșnică în îndeplinirea promisiunilor electorale!
  Matilda, mâzgălind din mitraliere, târându-se pe "Maus" până la soldații sovietici și ucigând rușii, a remarcat:
  - Mai bine să ai un rege decât șapte boieri pe tron, șapte bone au un copil fără ochi, șapte boieri au putere fără rege în cap!
  Viola a încercat să scoată rezervorul din câmpul minat, sprijinindu-se pe picioarele goale și a remarcat:
  - Chiar și tirania este mai bună decât anarhia totală, un lup mare va ucide mai puțini oameni decât un milion de țânțari saturati de infecție!
  Dominika, cedând în fața unui alt proiectil greu, remarcă destul de rațional și înțelept:
  - Elefantul se teme de un șoarece mic, un dictator formidabil al imperiului va cădea o picătură minusculă de otravă, iar un mic bacil va întinde un miliard de oameni!
  Puternicul "Maus" în marșarier s-a târât cumva înapoi. Naziștii erau pregătiți pentru noi victorii sau invers.
  Bulbul Kursk a bubuit și a scânteie... Și bătăliile de aici sunt atât de crude și de furioase.
  Ca erupția fluxurilor de lavă. Și nu vă opriți, nu vă schimbați picioarele...
  Strălucește-ne fețele, cizme strălucitoare...
  Hitler primea știri de pe front în fiecare oră. Ofensiva nu a decurs exact conform planului, dar naziștii au intervenit. Tancul "Mouse" și-a arătat capacitatea de supraviețuire. La fel ca și Leul. Dar, în general, mașinile super-grele nu sunt foarte bune. "Panther", din cauza slăbiciunilor laterale, nu a fost foarte tenace. Dar "Tigrul", care, datorită formei sale pătrate, era considerat învechit, pur și simplu părea destul de bun. Poate cel mai bun dintre toate tancurile germane. Și aceasta, desigur, a fost o mică descoperire a Bulgei Kursk.
  Pe cer, germanii au preluat dominația. Și Johann Marcel, ca întotdeauna, a strălucit, doborând zeci de ruși. Dar, desigur, fetele Albina și Alvin s-au arătat puternic. Noua vedetă a lui Ace Huffman a început și ea să se ridice. Și Rudel a distrus și tancuri sovietice într-un avion de atac. Și Helga a apărut și pe Focke-Wulf. Fata este, de asemenea, un as foarte puternic.
  Ea chiar a declarat, lovind un alt tanc sovietic:
  - Șahul necesită logică, intuiție și ingeniozitate pentru a câștiga, în politică o singură răutate este adesea suficientă, deși victoria este întotdeauna pirică!
  Rudel a fost de acord cu asta, era încă tânăr și încă nu este infirm:
  - Un războinic în război se aseamănă cu Satana, dacă nu prin forță, atunci prin curajul cu care se repezi la zeul războiului!
  Nemții, desigur, luptă din greu. Dar și Armata Roșie luptă ca un aliaj de titan. Iar luptătorii sovietici nu cedează un singur pas, fără luptă.
  Alenka este, de asemenea, în luptă cu echipa ei înaintea vârfului panei naziste. Și germanilor le place să spargă inamicul în acest fel.
  Alenka a aruncat o bombă cu piciorul gol de o forță mortală și a scârțâit cu un chicotit:
  - O persoană se naște cu dorința de a cunoaște înțelepciunea, dar numai o capră se naște cu barbă, iar asta nu este întotdeauna literal!
  Anyuta, trăgând în naziști, a fost de acord cu aceasta, aruncând o grenadă cu piciorul gol:
  - Un bărbat vrea să aibă puterea unui taur, dar mintea unui măgar îl transformă într-un berbec pentru grătar!
  Alla, trăgând în inamic și aruncând un pachet exploziv cu degetele goale, vyaknula:
  - Nu există nimic imposibil pentru progres, doar pentru a oferi fericire tuturor, el este neputincios, din cauza atotputerniciei invidiei și egoismului uman!
  Maria a zdrobit și inamicul, a spulberat tancul cu o aruncare cu piciorul gol și a strigat:
  - Chiar și Atotputernicul este neputincios să ofere fericire tuturor, așa că nici Atotputernicul nu a găsit un antidot pentru astfel de calități: atunci când totul nu este suficient pentru o persoană și se pare că totul este mai bine cu un vecin, inclusiv cu soția lui!
  Marusya, din acest batalion de fete desculte, a aruncat cu tălpile goale o grămadă de grenade și a guturat:
  - Adevărata fericire nu este atunci când ai tot ceea ce îți dorești, deoarece acest lucru este nerealist chiar și pentru un miliardar, ci când încetezi să-ți invidiezi aproapele - deși aceasta este adesea o fantezie!
  Matrena, această fată bronzată și musculoasă, în doar chiloți, a lansat cu picioarele goale un pachet exploziv de cărbune, de casă, și a guturat:
  - Părea că e mai ușor să învingi invidia unui vecin și să te uiți atent la soția lui, dar uneori e mai ușor să scapi cerul pe pământ decât să nu mai fii gelos pe succesul altuia!
  Olympias este o fată eroică puternică care a luat și a aruncat un întreg butoi de explozibil, a sfâșiat o masă de fasciști și chiar a răsturnat tancul Panther și a ciripit:
  - Cum poți învinge egoismul din tine însuți - nu-ți mai aminti că strămoșul tău este o maimuță, dar amintește-ți că ai fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și născut din Atotputernicul și că scopul tău principal este să slujești cereștilor!
  Dar Stalenida, împreună cu Tamara și Veronika cu picioarele goale, au țintit un tun de 203 mm. Și cum iese din ea pe șoareci. Teoretic, o astfel de armă poate străpunge chiar și acest monstru, dar... Proiectilul, deși greu, nu străpunge armura și ricoșează din armura acestui monstru. Cu toate acestea, 250 mm de metal înclinat în frunte. Aceasta este crearea gândirii inginerești a celui de-al Treilea Reich.
  Steelenida remarcă râzând:
  - O persoană trece de la maimuță la omnipotență, un politician urcă pe scara carierei de la o vulpe toady la o dictatură a porcilor!
  Victoria, Veronica și Tamara, odihnindu-și picioarele goale, au introdus în pistol un proiectil de o sută de kilograme și au început să-l direcționeze.
  Victoria, această fată frumoasă în bikini, dezvăluind dinții, a remarcat inteligent:
  - O mulțime de probleme așteaptă o persoană în viață, dar după moarte, sufletul nu își găsește încă un loc, păcatele nu au voie să intre în rai, iar cocoșii vor ciuguli în iad!
  Veronica, sprijinindu-și călcâiele goale pe iarba de culoarea smaraldului, a fost și ea de acord cu asta:
  - Corpul este uneori greu de purtat, iar sufletul este lipsit de greutate, dacă ai trăit păcătos, nu vei găsi cămin în paradis!
  Tamara chicotind, dezvăluind dinții, a declarat destul de logic, suflând scântei din dinți:
  - Bărbatului îi place să se uite la picioarele goale ale femeilor, iar unei femei îi place să conducă, după ce și-a pus anterior pantofi până la urechi și a rupt trei piei de bărbat sub călcâi!
  Stalenida și-a dezvelit dinții într-un zâmbet cu dinți albi și foarte agresiv și, odihnindu-și tocurile goale și rotunde, a remarcat:
  - Un bărbat sub călcâiul unei femei de un pantof elegant este mult mai plăcut decât sub cizma unui dictator, mai ales dacă este un pantof bast cu intelect!
  Victoria a chicotit când a trimis proiectilul în arc și a spus:
  - Un politician este întotdeauna un animal cocoșat, dar are în comun cu o cămilă, doar că a vrut să ne scuipe!
  Veronica a declarat agresiv, făcând cu ochiul și frumos spus, cu mare demnitate:
  - Politicianul ne scuipă ca o cămilă, dar în același timp vrea ca spatele nostru să se îndoaie ca niște cocoașe într-o plecăciune față de nesemnificația lui!
  Tamara a observat agresiv, trăgând în sus un alt proiectil uriaș și distructiv:
  - O cămilă este un vapor al deșertului, iar un politician este un porc care transformă un pământ înflorit în pustie!
  În a treia zi, nemții au mai avansat puțin. "Șoarecii", "Leii", "Tigrii" și "Panterele" au început să se defecteze mai des. A fost multă agitație cu ei.
  Gerda a remarcat trimițând un proiectil dintr-un tun împotriva unui buncăr sovietic. Arma germană mai puternică a fost mai eficientă aici decât obuzele mici ale Panterei.
  - Cu cât carnea unui bărbat este mai grea, cu atât îi este mai greu să devină o greutate în ochii unei femei ca instrument pentru plăcerea corpului!
  Charlotte a remarcat, trimițând un proiectil mortal în poziția trupelor sovietice:
  - Creierul este moale la atingere, dar are o putere de penetrare mai mare decât pumnii de fontă!
  Kristina a tras în inamic, a doborât trupele sovietice și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Dacă capul tău este os solid, atunci poziția în viață va fi fragilă!
  Magda a lovit inamicul cu degetele goale de la picioare, l-a zdrobit, răsturnând tunul rusesc și a remarcat:
  - Nu există o forță mai mare pentru o persoană decât recunoașterea propriilor greșeli, dar pentru un politician acest lucru este inutil, deoarece strică destul de conștient, iar alegătorul se înșală alegându-l!
  Fetele sunt așa încât nu te poți certa cu ele...
  Două lunetiste Alice și Anzhelika luptă și ei din partea sovietică.
  Au lovit și pe naziști.
  Alice a tras și a spus, făcându-i cu ochiul partenerului ei:
  - Dacă ești un martinet de stejar, atunci ar trebui să fii același general de tamburine, ca un rege gol, de la care s-au scos așchiile!
  Și cu degetele goale de la picioare a aruncat o grenadă, sfâșiind naziștii.
  Angelica îl lovește și pe Fritz și cu călcâiul gol cedează distrugerii morții și scârțâie:
  - Politicianul în egoismul său nici măcar nu poate promite nimic util alegătorului, întrucât muntele de aur, care nu merită un ban, nu poate decât să zdrobească!
  Alice a tras din nou cu precizie în inamic, a aruncat unul mortal cu degetele piciorului gol și a scârțâit:
  - În minciuni, politicianul nu este egal, în justificarea neîndeplinirii promisiunii, este un virtuoz deloc!
  Angelica chicotește, iar linia oprește o mulțime de fasciști, iar o grămadă de grenade zboară din talpa goală a frumuseții. Fata urlă:
  - Politicianul încearcă să mintă pentru a smulge partea leului, și porc de dragul bucăților grase, dar se preface doar că este un leu, dar un porc adevărat!
  
  Lovitură zdrobitoare a CAMPIONULUI KARPOV
  Anatoly Karpov în 1984 a reușit să-l învingă pe Garry Kasparov în meciul pentru campionatul mondial în cel de-al treizeci și unuul joc. Și meciul s-a încheiat cu un scor de șase - zero în favoarea lui Anatoly Karpov. Al treilea caz din istoria meciurilor de șah pentru campionatul mondial, care s-a încheiat cu un scor sec, când campioana mondială în titlu nu a reușit să câștige niciun joc.
  De asemenea, Anatoly Karpov a reușit să-i depășească pe Bobby Fischer și ELO. A fost o victorie fantastică - una de care să fii mândru.
  Frustrat, Garry Kasparov a devenit deprimat și a renunțat la șah.
  Anatoly Karpov și-a continuat spectacolele. În 1986, a avut un duel cu Sokolov. Jocul a mers de la bun început la un gol, după unsprezece meciuri scorul a devenit: patru zero în favoarea lui Karpov. Și doar al treisprezecelea joc Sokolov, folosind o noutate neașteptată, a reușit să înmoaie scorul. Dar Karpov și-a terminat totuși adversarul în al patrusprezecelea joc și în al optsprezecelea. Acest meci a fost dominat în mod covârșitor de Karpov. Și Karpov este deja de cinci ori campion mondial ca Mihail Botvinnik.
  Dar în 1988, a avut loc un duel cu Yusupov. Anatoly Karpov a fost considerat favoritul clar. Nici măcar nu e bătrân încă. Și Yusupov pierdea deja în fața lui Sokolov, care a fost aproape complet învins de Karpov. Și, în general, nu a fost considerat un atlet atât de super clasă. Și în ceea ce privește ratingul, a rămas cu mult în urma lui Karpov. Dar Garry Kasparov a fost chiar înaintea lui înainte de meciul devastator.
  Dar lupta s-a dovedit a fi mult mai încăpățânată. Senzația a apărut încă de la început, când Yusupov a preluat conducerea. Apoi Karpov a egalat și a luat conducerea în al zecelea joc. Dar al treisprezecelea Yusupov a învins și a egalat scorul. Și șaisprezece jocuri i-au provocat o înfrângere senzațională lui Karpov cu Apărarea siciliană, aplicând un nou gambit.
  Și a făcut un pas înainte! A fost crud!
  Karpov a reușit să egaleze din nou scorul abia în jocul douăzeci și doi... Apoi a avansat în jocul douăzeci și șapte. Și după ce a câștigat jocul treizeci și unu, a reușit să facă scorul cinci-trei ... Jocul a continuat cu mare perseverență până când Anatoly Karpov a pus un punct câștigător în jocul patruzeci și unu.
  Meciul s-a dovedit a fi cel mai lung din istoria șahului - patruzeci și unu de jocuri și foarte încăpățânat. Și Yusupov a câștigat autoritate și respect cu o rezistență atât de dură, impenetrabilă, față de campionul mondial.
  Și Anatoly Karpov l-a depășit pe Mihail Botvinnik devenind de șase ori campion mondial.
  În 1990, Anatoly Karpov a jucat din nou un meci pentru campionatul mondial. Și împotriva lui este Vishy Anand. Tânăr jucător de șah din India. Optsprezece ani diferență. Karpov va împlini în curând patruzeci de ani. Iar adversarul său are încă douăzeci și unu de ani și în curând va împlini douăzeci și doi. Cum îi amintește de Kasparov. Și ratingul lui Anand nu este rău. Și sunt victorii mari în turnee.
  Și așa începe bătălia aprigă. Așa cum era de așteptat, meciul cu Anand a fost un eveniment extraordinar. Și va fi o ceartă serioasă în ea.
  Într-adevăr, la început Karpov și Anand au schimbat lovituri. Apoi Karpov a preluat conducerea... În al șaisprezecelea joc Anand a egalat... Numai în al douăzeci și șaptelea joc Krapov a fost din nou înainte... Apoi Anand a egalat din nou scorul în jocul al treizeci și doi... În cel de-al patruzeci și unulea joc Karpov a preluat din nou conducerea. Și a câștigat a patruzeci și șaptea întâlnire, dar Anand a câștigat în a patruzeci și opta... După care, pentru prima dată în istoria șahului, a fost anunțată o pauză de trei luni, cea mai lungă din istoria meciului.
  În acest meci Anand a dat dovadă de o mare pricepere în apărare. Și a fost marcat de un record, și unul mondial.
  După trei luni meciul s-a reluat... După un egal în cel de-al patruzeci și noua joc, Anand a câștigat al cincizecelea. Și scorul a fost egalat... au urmat încă șaisprezece egaluri, până când Karpov a câștigat în cele din urmă al șaizeci și șaptelea joc. Și supermeciul s-a încheiat în sfârșit.
  În 1992, Anatoly Karpov a încercat să doboare recordul lui Lasker pentru numărul de meciuri câștigate în campionatul mondial. Iar englezul Short i-au devenit rivali. Care nu era deloc considerată favorită și avea un rating destul de scăzut.
  Dar Anatoly Karpov a pierdut două jocuri la începutul schimbului de lovituri, avantajul era de două puncte. În al treisprezecelea joc, Short a reușit să mărească scorul cu patru la unu. Și era deja o senzație. În al douăzeci și patrulea joc, Short a câștigat din nou, ducând scorul la cinci unu. Și acum, cea de-a douăzeci și șaptea tranșă a lui Karpov reduce diferența. Dar în jocul treizeci și doi, Short înscrie al șaselea gol și devine campion mondial. În același timp, cu un scor foarte convingător - șase - doi! Iată un meci cu adevărat senzațional.
  Dar, conform regulilor FIDE, Karpov are dreptul la o revanșă. Mai mult, jocul urcă până la șase victorii, iar campioană nu există nici un handicap.
  Și răzbunare o cerea, în ciuda senzației lui Short. Și în 1993 are loc revanșa.
  Anatoly Karpov a câștigat mai întâi, apoi a pierdut. Apoi a câștigat trei meciuri la rând. Apoi un alt joc... Scorul a devenit cinci unu... Apoi Short a câștigat înapoi un punct... Dar în al douăzeci și șaptelea joc, Anatoly Karpov a pus un punct câștigător. Și din nou o victorie răsunătoare. Și scorul a devenit șase - doi, dar deja în favoarea lui Karpov.
  Și făcând asta, recordul lui Lasker este doborât - ceea ce este foarte tare.
  În 1994, un nou meci de Anatoly Karpov. De data aceasta adversarul lui este Gatta Kamsky. Jucătorul de șah este tânăr și foarte încăpățânat. Diferența de vârstă este de douăzeci și trei de ani. Și trebuie spus că Karpov are un rival serios.
  Meciul nu a început prea bine pentru Kamsky. După douăzeci de jocuri, scorul a fost cinci - unu în favoarea lui Karpov. Dar Kamsky a câștigat jocul douăzeci și doi, al douăzeci și patrulea și al douăzeci și șaselea - reducând diferența dintre scor. Și toate jocurile din acest meci s-au jucat la controlul timpului. Karpov a câștigat al douăzeci și șaptelea joc și a devenit de nouă ori campion mondial. Acesta este un rezultat remarcabil și de record în istoria șahului.
  Anatoly Evgenievici a spus că trebuie să devii cel puțin un campion mondial de zece ori pentru a fi o senzație, un record și o cifră rotundă.
  Dar în 1996, Anand a luptat din nou cu Anatoly Karpov. De data aceasta, indianul are cel mai mare rating din lume. Și el este în creștere. Și Anatoly Karpov are deja patruzeci și cinci de ani și toată lumea își amintește cum au luptat acum șase ani. Lupta va fi dură.
  Primele șase meciuri s-au jucat într-o luptă acerbă. Şahiştii au câştigat câte două jocuri... Au urmat apoi o serie de remize şi victoria lui Anand în jocul al treisprezecelea. Apoi Vishy a câștigat jocul al șaisprezecelea... Și al douăzeci și patrulea în Sicilian... În al douăzeci și șaptelea, Karpov a redus diferența... Dar jocul treizeci și doi a fost câștigat de Anand. Și în cel de-al treizeci și șaselea joc, indianul a spart apărarea lui Karpov și a devenit al paisprezecelea campion mondial.
  După ce a pierdut meciul cu scorul de șase - trei, Anatoly Karpov a decis să joace în răzbunare. Nou, de data aceasta al treilea meci pentru campionatul mondial.
  Dacă în istoria reală a șahului, confruntarea Karpov-Kasparov a fost cea mai record, atunci iată-l pe Ananda-Karpova.
  S-au jucat deja o sută trei jocuri, inclusiv un meci record de şaizeci şi şapte de dueluri. În afară de cele de turneu. Și apoi este al treilea meci fără limită.
  Anatoly Karpov este, desigur, gata să profite de dreptul la revanșă. Și aici din nou bătălia a doi cavaleri de mantie și pumnal.
  Anul este 1997 - Karpov are patruzeci și șase de ani. Și nu este o sarcină ușoară să câștigi un meci fără limită. Dar trebuie să câștigi.
  Lupta a început cu prudență... Primele opt jocuri s-au încheiat la egalitate. Apoi Anand a câștigat... Apoi Vishy a câștigat al șaptesprezecelea joc și a luat conducerea cu un scor de doi la zero... O victorie în continuare în jocul douăzeci și trei.... Și abia în cea de-a douăzeci și șaptea întâlnire, Anatoly Karpov a spart scorul. Cumva, în al douăzeci și șaptelea joc, Anatoly Evgenievich câștigă întotdeauna. Și iată noile jocuri... Anand nu se grăbește... În jocul patruzeci și unu câștigă din al patruzeci și șaptele. Iar Negrul pune un punct câștigător în patruzeci și opt.
  Așa s-a încheiat meciul, a treia și ultima confruntare record dintre cele două genii.
  Anatoly Karpov a recunoscut că timpul lui a trecut și este mulțumit că a intrat în istorie ca de nouă ori campion mondial și deținător al recordului în acest sport. În total, Karpov a fost campion mondial timp de douăzeci de ani, al doilea după Lasker.
  Și Garry Kasparov a devenit interesat de politică. A fost membru al consiliului. Și-a creat propriul partid - "Gândind Rusia". În 2000, a candidat pentru președinția Rusiei și a ocupat ultimul loc. Și în curând a părăsit politica activă, după ce a primit un post în Ministerul de Externe.
  Iar noul campion mondial din 1996 este Vishy Anand. Hindusul a reușit să reziste până în 2014 - optsprezece ani - doar Lasker și Karpov au avut mai mult! Dar Anand, jucând meciuri la doi ani, a reușit să-l depășească pe Karpov în ceea ce privește numărul de meciuri și multiplicitatea campionatului. A deveni de zece ori campion mondial în istorie și a jucat treisprezece meciuri de campionat mondial.
  Până când a fost înlocuit de Carleson.
  Impactul asupra cursului istoriei lumii s-a dovedit a fi semnificativ. Pentru că universul este diferit și totul se schimbă puțin. Garry Kasparov l-a învins pe Vladimir Zhirinovsky în Duma de Stat, drept urmare și-a pierdut autoritatea. Și în 1995, alegerile pentru Duma de Stat au trecut în locul Partidului Liberal Democrat - KRO. Și s-a schimbat mult. Mai ales când a fost vorba de votul pentru demiterea lui Elțin. Au fost suficiente voturi la această Duma de Stat, iar demiterea a avut loc. Elțîn a plecat și Evgheni Primakov a devenit succesorul său. Iar fenomenul lui Vladimir Putin nu a avut loc. Putin însuși a demisionat din funcția de director al FSB
  în afaceri. Dar nu a avut prea mult succes la asta. Și așa a rămas un oficial puțin cunoscut.
  Evgheni Primakov a servit două mandate ca președinte și în 2008 i-a predat tronul lui Lujkov. A condus până în 2016. De asemenea, două mandate, iar după el a devenit președinte Ghenadi Zyuganov. Politica Rusiei a fost mai relaxată, America nu a fost agresată... În Ucraina, Ianukovici a executat două mandate și în 2020 a pierdut în fața miliardarului Poroșenko. Vitali Klitschko a boxat puțin mai mult decât istoria reală... Stevenson va câștiga și încă trei boxeri, inclusiv Alexander Povetkin. Și a plecat abia în 2016, refuzând să lupte cu un bombardier de bronz.
  Wladimir Klitschko a evoluat ceva mai cu succes. L-a învins pe Tyson Fury, apoi pe Glazkov și pe Brown. Dar totuși, la vârsta de patruzeci și unu de ani, a pierdut în fața lui Anthony Joshua. Dar a reușit să bată recordul lui Joe Louis. Și aceasta este, de asemenea, realizarea lui remarcabilă în sport.
  Crimeea a rămas parte a Ucrainei. Lumea este mai calmă și mai pașnică. ISIS nu a apărut. Nu a avut loc un atac terorist pe 11 septembrie. Talibanii au învins în cele din urmă alianța nordică și au preluat controlul asupra Afganistanului. Și acum este pace. Lukașenka, după ce a îndeplinit două mandate în 2006, în conformitate cu constituția, a intrat într-o pensie onorabilă. Și fostul premier Sidorsky a devenit președinte. Și a îndeplinit, de asemenea, două mandate și în 2016 i-a transferat puterea lui Korotkevich.
  Totul a ieșit mai bine decât în istoria reală. În lume, nici măcar infecția cu coronavirus nu a izbucnit. Și aceasta este cu siguranță o realizare bună.
  Cariera în șah a lui Bobby Fischer a luat o întorsătură oarecum diferită. Monstrul de șah, după ce a câștigat la Spassky în 1992, a preluat și a jucat un meci cu Ljubojevic. L-a învins într-un stil mai devastator. Apoi l-a învins pe Korchnoi... A jucat și cu Ivanchuk, de data aceasta la egalitate. Și în 1999 a jucat un meci cu Karpov până la zece victorii. Cu o taxă uriașă.
  Chiar dacă nu pentru titlul mondial, acest meci a stârnit un interes extraordinar.
  Bobby Fischer a câștigat primul joc... Apoi o serie de zece egaluri și l-a învins pe Karpov ca răspuns... Apoi o altă serie de remize... Până când Fischer a câștigat al douăzeci și patrulea joc, iar Karpov a câștigat al douăzeci și șaptelea. Apoi Fischer a câștigat din jocul de treizeci și doi. Karpov a câștigat al patruzeci și unu.
  Apoi au schimbat lovituri în tranșele patruzeci și șaptea și patruzeci și opta. Și scorul a devenit cinci - cinci ... Apoi ambii veterani ai șahului s-au odihnit timp de trei luni. Pregătește-te să continui lupta. Și este cu adevărat posibil să bati recordul de șaizeci și șapte de jocuri cu Anand în acest meci.
  Iar taxa pentru meci este, de asemenea, una record. O sută de milioane de dolari... Și, desigur, un meci lung în diferite orașe este cel mai profitabil. Astfel, Bobby Fischer se ridică la înălțimea așteptărilor, aruncând cutare sau cutare conică. Și aranjând scandaluri din când în când.
  Ori va veni cu cască, ori Karpovii îl vor acuza că folosește paraziți. Și apoi în multe alte moduri. Și și-a pus ochelari cu oglindă, de teamă de o privire hipnotică.
  Al patruzeci și nouălea lot nu a făcut excepție. Fisher, îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun, a început să împartă cadouri. Și părea destul de amuzant. Jocul s-a încheiat la egalitate... Apoi încă douăsprezece egaluri...
  În jocul de șaizeci și doi, Fischer a revenit din nou la mișcarea E-2 - E 4, iar Karpov l-a ales din nou pe Karo-Kan. Fischer a reușit să găsească un impuls de atac și a obținut avantajul. Jocul a durat aproape o sută de mutări până când Karpov și-a dat demisia într-o poziție fără speranță... În al șaizeci și șaptelea joc, Anatoly Karpov a reușit să egaleze scorul. Apoi, din cel de-al șaizeci și opt de joc, recordul anterior al lui Karpov și Anand a fost doborât... Și s-a întins cea mai lungă serie de douăzeci de remize din istoria meciurilor de șah. Până când Bobby Fischer a câștigat în jocul optzeci și opt și a preluat conducerea. Scorul a fost șase - șapte... Și din nou nouăzeci și șase de jocuri și încă trei luni de pauză, o serie de egaluri. Acest cel mai lung meci din istoria șahului a fost reflectat la televizor. Și a dat naștere multor glume. De exemplu, când a fost încărcată lista completă de jocuri din meciul Fischer-Karpov, ceasul a trebuit schimbat - un teanc de cărți a mers într-un alt fus orar.
  Meciul s-a reluat... Fischer a câștigat din nou în jocul 100, scorul a fost șase - opt în favoarea lui Fischer. Și asta e grav. Dar Karpov a continuat să se țină ca o stâncă. Și în jocul 111, a reușit să reducă diferența... Apoi o serie de egaluri... Și Karpov a câștigat jocul 131, egalând scorul. Apoi, până la o sută patruzeci și patru de jocuri au fost egale. Și din nou o pauză de trei luni... Un meci atât de lung, iar scorul este încă opt-opt. Și acum, trei luni mai târziu, a revenit. Cel mai lung meci de șah din istoria lumii.
  Și asta e foarte grav. Și destul de rece și solemn. Și putere colosală realizări vizibile.
  Și acum se reia meciul pentru campionatul mondial... Fischer chiar a glumit că unii oameni nu ar trăi să vadă finalul acestei confruntări. Și lupta s-a dovedit a fi foarte semnificativă.
  Noua serie de extrageri a fost cea mai lungă din istoria șahului, blocând realizarea anterioară a acestui meci. Și numai în jocul o sută șaizeci și unu a câștigat Anatoly Karpov. Mai rămăsese un singur pas de făcut. Dar în jocul de o sută nouăzeci și doi, Bobby Fischer a mai obținut o victorie spre final și scorul a devenit nouă - nouă! Și din nou o pauză de trei luni.
  Și cel mai lung meci din istorie a durat până la prima victorie.
  Și în general este super - și hiper! Exact ca în filme! Și nimic nu se compară!
  De data aceasta, Fischer și Karpov au jucat a cincea parte a meciului de la Moscova. Și trebuie spus la figurat - super! Și jocul este atât de minunat și luptător.
  Meciul Campionatului Mondial a reluat. Mai exact, doar o potrivire de o suta de milioane de dolari, cel mai mare record din lume. Și a mers cu mare presiune.
  Mai exact, a urmat din nou o serie de extrageri. Cel mai mare serial din istoria șahului. Patruzeci și șapte de petreceri. Deși nu se poate spune că nu a fost nicio luptă în ei. Și Bobby Fischer și Anatoly Karpov au stat în pragul înfrângerii de mai multe ori.
  Dar patruzeci și șapte de egaluri. O luptă aprigă - fără cel mai mic compromis. Fără nicio milă. Și în același timp fără sânge și fără victoria unei părți sau alteia. Dar aici vine ultimul joc al două sute patruzeci al acestui meci. Atunci este posibilă o pauză de trei luni. Numai de unde va fi continuarea? Interesul pentru meci este invariabil mare și sunt mulți oameni care doresc să-l găzduiască.
  Mulți își doresc continuarea acestui spectacol, acesta este un super maraton. Și acest meci minunat, inimitabil. Care tocmai a devenit super.
  Dar Bobby Fischer are alte planuri. În mod clar, nu vrea să se lupte din nou cu Karpov.
  Și în ultimul său joc alb, este gata să-i pună capăt. Si ce? Mult succes luptător!
  Bobby Fischer a venit cu un nou plan împotriva lui Karpov. Da, mișcarea E - Doi - E patru este deja uitată din nou. Și acum alegerea este a lui Karpov. După ce s-a înțărcat de la deschiderile deschise și a jucat aproape tot timpul pe cele închise, Anatoly Karpov a început să se gândească. Am vrut să joc Caro-Kann... Apărarea lui coroana și a preluat pionul C. Dar l-a mutat două pătrate. Să fie o apărare siciliană și o luptă adevărată... Lasă o adevărată luptă plină de sânge să tună în partea finală a meciului de la Moscova.
  Bobby Fischer își freacă mulțumit mâinile. A venit cu un plan foarte original. Fără a se roca, pionul din partea regelui a început să se arunce în luptă, împingându-i cu disperare înainte.
  Anatoly Karpov a acceptat această provocare. Și era, de asemenea, gata să lupte. Deși jocul lui Fischer părea a fi antipozițional.
  Ambii adversari au luptat foarte mult. Fischer a reușit să câștige un avantaj în spațiu. Și prin sacrificarea unui pion pentru a dezvolta un atac puternic. Anatoly Karpov, fiind în probleme de timp, a făcut mai multe greșeli și a primit șah-mat. Deci meciul pentru bani mari s-a încheiat foarte eficient. A durat două sute patruzeci de jocuri și s-a dovedit a fi un record în istoria întregii lumi de șah. Și poate, în general, cel mai lung meci din lumea sportului și a umanității.
  Asta chiar a fost o luptă... Și lupta este ceea ce ai nevoie!
  Fischer și Karpov au intrat în istoria mondială a tuturor sporturilor cu cea mai lungă competiție. Și una dintre cele mai mari taxe din lumea sportului. Doar boxerii profesioniști puteau obține mai mult, iar la acel moment nu existau astfel de taxe printre ei.
  Bobby Fischer a primit două treimi din premii în bani ca câștigător. Și Anatoly Karpov cu o treime a câștigat mai mult decât în meciurile sale anterioare. Și, desigur, îi place. După aceea, Bobby Fischer nu a mai jucat și a murit curând. Anatoly Karpov a jucat din când în când, dar fără prea mult succes. Cu toate acestea, s-au întâlnit cu Kasparov în 2010. Harry nu a mai jucat de mult și a fost antrenat. Dar și Anatoly Karpov a îmbătrânit.
  Deci șansele erau aproape egale.
  Meciul a urcat la șase victorii... De asemenea, nelimitat și pentru mulți bani. Deși mai modest decât cu Fischer.
  La început, Anatoly Karpov, care a jucat mult în ultimii douăzeci și cinci de ani de la lupta cu Kasparov și, ca urmare, a preluat conducerea.
  După primele nouă jocuri, scorul a fost trei - zero în favoarea lui Karpov. Anatoly Evgenievich a câștigat primul joc. Garry Kasparov, jucând negru, a început imediat să se sacrifice și să treacă la complicații. Și în primul joc au fost multe surprize. Karpov a făcut prima mișcare - E-două - E - patru, ceea ce era rar în practica sa. Și Garry Kasparov a acceptat la început și a refuzat Apărarea siciliană și a început să se miște complet extravagant. Mai întâi, a aruncat pionul F în luptă, apoi a jucat cu cavalerul și din nou, ca răspuns la mișcarea lui Karpov, a aruncat pionul vecin. Și apoi Karpov a luat altul. Deși Garry Kasparov a câștigat un tempo, a rămas cu doi pioni mai jos și cu un rege slab.
  Acesta a fost gambitul original al lui Kasparov. Ceea ce a permis în acest caz să apară complicații. Dar răsplata pentru el a fost doi pioni și poziția regelui nu foarte sigură. Și un tempo pentru Negru nu este suficient pentru a câștiga. Iar Albul are un mare avantaj la centru. Karpov, desigur, și-a transformat avantajul. Dar Kasparov a pierdut... Apoi au fost remize și victorii ale lui Karpov cu Alb în jocul al șaptelea și al nouălea.
  Istoria părea să se repete, dar în al treisprezecelea joc din Apărarea siciliană, Kasparov a aplicat o noutate și a jucat un gambit mai corect. Și a reușit să înmoaie scorul până la urmă... Și a șaisprezecea tranșă a redus decalajul. Adevărat, în al șaptesprezecelea Karpov a reușit să mărească din nou diferența la două puncte. Și pentru al douăzeci și șaptelea joc, scorul a fost doi - cinci. Și asta este deja grav. Anatoly Karpov părea că vrea să câștige jocul al treizeci și unu, la fel ca data trecută. Dar de data asta nu a mers. Și Kasparov a câștigat jocul de treizeci și doi. Mai mult, jocul a durat până la al patruzeci și șaptelea joc, pe care Karpov, obosit și deja în vârstă, l-a suflat. Și al patruzeci și opta, unde Garry Kimovich, trezindu-se din somn, a egalat scorul.
  Apoi a fost o pauză de trei luni... Anatoly Karpov s-a odihnit și iată-i cu Harry într-o luptă amară. Anatoly îl joacă pe Alb. Iar Karpov alege deschiderea lui Reti. Ceva care nu a mai fost jucat până acum. Kasparov încearcă să joace și în afara canonului. Și capătă o poziție dificilă... Jocul a durat mult timp. Harry a condus apărarea cu o precizie maximă. Și după mai mult de trei sute de mutări, a obținut o remiză. A urmat o serie de optsprezece remize, învingând indicatorul primului meci... Și în cele din urmă, în jocul alb, Harry a reușit să treacă prin apărarea lui Caro-Kann. A donat două figurine. Un adevăr a jucat aproape imediat. Apoi a venit atacul asupra regelui. În cele din urmă, șahmat Anatoly Karpov. Și în cele din urmă a obținut o răzbunare convingătoare. Chiar dacă cu o marjă minimă, cu un punct, înainte de a pierde uscat. Dar totuși, după un sfert de secol, Garry Kasparov încă s-a răzbunat. Iar autoritatea lui este foarte mare.
  Victoria lui Garry Kasparov l-a inspirat pe Korchnoi să-l provoace și pe Anatoly Karpov. Și, desigur, au existat sponsori care au oferit o taxă fabuloasă pentru un meci de până la șase victorii. Korchnoi este cu douăzeci de ani mai în vârstă decât Karpov. Dar se descurcă foarte bine, în ciuda vârstei sale înaintate. Și oferă atât de îndrăzneț să se răzbune. Și în 2013 a avut loc un nou meci foarte interesant de până la șase victorii.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. Și este grozav! Meciul a avut loc la New York.
  O luptă grea a început încă de la primul meci. Karpov a început cu E doi și E patru. Korchnoi a jucat pe neașteptate apărarea favorită a lui Karpov: Caro-Kann. Iar problema a ajuns repede la egalitate. Apoi a venit Korchnoi. Primele douăsprezece jocuri s-au încheiat la egalitate. Și apoi Viktor Korchnoi a jucat apărarea siciliană și variația Naidroff în al treisprezecelea joc. Și ca urmare, într-o luptă ascuțită, a reușit să câștige o victorie convingătoare pentru Korchnoi. A existat o luptă reciprocă cu multe victime și un atac frumos.
  În al șaisprezecelea joc, și chiar și cu Alb, Korchnoi a câștigat din nou, și a mărit diferența și avantajul la două puncte. Având în vedere că Korchnoi are optzeci și doi de ani, atunci da, este un șah superb! Și în cel de-al douăzeci și patrulea joc, Korchnoi a sărbătorit o victorie: scorul a fost trei - zero în favoarea lui și părea că va fi senzație, și o victorie răsunătoare pentru veteran. Dar Karpov, după ce a câștigat al douăzeci și șaptelea joc, a reușit să-și restabilească echilibrul mental egal. Apoi a câștigat în jocul al treizeci și unu cu alb. Și în cel de-al 32-lea joc, a aplicat în mod neașteptat Apărarea siciliană și Variația Dragonului la deschiderea deschisă.
  Având în vedere că Karpov a câștigat de obicei Dragon Variation jucând pentru White, o astfel de decizie ar trebui considerată neașteptată. Iar Karpov a reușit să preia inițiativa într-o luptă acerbă și să ofere un partener elegant.
  Scorul s-a clarificat destul de repede. Dar Anatoly Karpov și-a pierdut din nou activitatea și a continuat o serie lungă de remițe. Până când s-au terminat patruzeci și opt de jocuri și a venit o pauză de trei luni.
  Mulți fani au fost nemulțumiți de faptul că ambii luptători nu erau prea dornici să lupte.
  Dar după pauză, bătălia din nou... Korchnoi a început să-și asume mai multe riscuri de a cere probleme. Și în jocul cincizeci și unu, a câștigat aceeași victorie.
  Și din nou a preluat conducerea... Dar în cincizeci și treia Korchnoi a sacrificat prea mult și a mers prea departe și a fost învins. Scorul a fost egal... Apoi o serie de egaluri... Ambii jucători de șah s-au comportat pasiv. Și abia în al nouăzecelea joc Karpov a câștigat în cele din urmă. Scorul a devenit patru - cinci. Și asta e grav. După nouăzeci și șase de jocuri a fost din nou o pauză de trei luni.
  Meciul Korchnoi-Karpov s-a dovedit a fi o confruntare foarte dură. După pauză, jocul s-a reluat. În cea de-a 101-a întâlnire, Dragonul a fost din nou, dar de data aceasta Korchnoi avea un impuls. Și așa a luat inițiativa. Și a reușit să dezvolte un atac irezistibil asupra regelui negru.
  Din nou a venit perioada remizelor. Scorul a fost cinci-cinci. Dar totuși, ultimul joc, o sută patruzeci și patru din acest ciclu, s-a dovedit a fi decisiv.
  Karpov sa întors la E-două-E-patru. Și pe varianta deschisă propusă de Korchnoi, el a aplicat în mod neașteptat Gambit-ul Regelui. Cunoscând personajul lui Korchnoi, Karpov a bănuit că va alege continuarea cea mai principială și va accepta gambitul. Dar pentru asta avea pregătit - o noutate puternică. Și a început o bătălie aprigă și agresivă. Și atacul asupra regelui negru s-a dovedit a fi foarte puternic. Drept urmare, Korchnoi a ajuns fără o piesă. Dar pentru alte patruzeci și cinci de mișcări a luptat cu disperare până la șah-mat.
  Deci încercarea de a se răzbuna pe Karpov nu a avut loc. Dar, pe de altă parte, Korchnoi a câștigat mulți bani și și-a câștigat respectul pentru lupta sa fără compromisuri.
  Dar apoi Anand a încetat să mai fie campion mondial și în 2020 Anatoly Karpov a susținut din nou un meci de campionat mondial între el, până la zece victorii, dar cu o limită de patruzeci și opt de jocuri. Până atunci, Anatoly Karpov dispăruse în sfârșit, iar Vishy Anand era încă puternic și într-o formă excelentă. Meciul a avut loc la Moscova. Anul acesta nu a fost coronavirus și totul a fost destul de bine.
  Poate că nu pentru Karpov... Vishy Anand a dominat duelul și a câștigat meci după meci... De data aceasta, Anatoly Karpov nu a reușit să reziste și, după ce a pierdut cel de-al douăzeci și patrulea duel cu White, a încheiat competiția cu scorul de zece - zero în favoarea lui Anand. În acest meci, Karpov a încercat Dragon de trei ori cu Black și a jucat cu el. Și lupta a mers la un singur gol. Abia în cel de-al șaisprezecelea joc cu Albul Karpov a primit șanse de câștig, dar din nou le-a ratat.
  Deci nu a fost posibil să ștergeți contul...
  Anatoly Karpov a spus că și-a jucat deja rolul și că a vrut să... să ia politica mai în serios. În special, Zyuganov, fără a anula limitatorul în doi termeni și patru ani, a luat aceeași reducere la zero. Asta a provocat multă indignare în societate. Și-au amintit că Elțin, Primakov și Lujkov s-au limitat la doi termeni. De ce a decis Gennadi Andreevici să facă o excepție din el însuși? Mai mult, Genka nu este mai tânără decât ei. Cu toate acestea, Zyuganov a menționat că Biden este chiar mai în vârstă decât el. Deși un exemplu prost nu merită repetat. Dar Gena este doar o fanatică a puterii. Și nu vrea să plece.
  Și Anatoly Karpov a decis să candideze la președinte. Și a ajuns la putere ca un tanc. Cu toate acestea, este mai tânăr decât Zyuganov și timp de douăzeci de ani a fost campion mondial la șah.
  Și acum, la alegerile prezidențiale din Rusia din 2024, Ghenadi Andreevici Zyuganov candidează pentru al treilea mandat. Chiar dacă are optzeci de ani. Cel mai vechi președinte și conducător din istoria Rusiei. A depășit atât Lujkov, cât și Primakov. Și președintele încă urcă pentru al treilea mandat. Și cine are nevoie? El a făcut câteva amendamente la constituție, inclusiv că salariul minim și pensia nu ar trebui să fie mai mici decât salariul de trai. Și și-a anulat termenele limită. Se urcă pe al treilea.
  Și alegerile sunt nedemocratice. Părțile la Duma de Stat pot numi președintele și așa. Dar pentru restul, strângeți două milioane de semnături pe lună.
  Ei bine, Zyuganov a luat-o și a băgat capul în președinție pentru al treilea mandat. Dar Anatoly Karpov a intrat în luptă. Și a reușit să adune două milioane de semnături. Jirinovski se grăbește din nou din LDPR. Adevărat, un altul a apărut deja de la Yabloko - mai tânăr. Din Patronimic au avansat și tineri. Și un alt tânăr miliardar, și Anatoly Karpov.
  Economia rusă stagnează. Și Gennady Zyuganov i-a deranjat pe toată lumea. Deci rezultatul alegerilor este neclar. Adevărat, președintele în exercițiu are un avans mare în ceea ce privește resursele administrative. Și, desigur, mass-media controlată. Dar acest lucru, desigur, nu este suficient pentru a câștiga cu încredere încă din primul tur. Deși poate fi suficient. Concurenții nu sunt foarte puternici. Numai din "Patria - Toată Rusia", rivalul este un guvernator serios al Teritoriului Krasnodar și un director de afaceri foarte puternic și, în același timp, tânăr. Ei bine, Jirinovski este doar un clovn bătrân. Și Yabloko nu a strâns niciodată mult. Nici miliardarul nu va primi prea mult, mai ales că este evreu. Dar Anatoly Karpov? Prima surpriză a fost că a reușit să adune două milioane de semnături. Al doilea este că fostul campion mondial la șah a început să câștige procente solide în diverse sondaje pe internet. Și a fost o surpriză pentru toată lumea.
  Și apoi Anatoly Karpov a ocupat în mod neașteptat locul doi în timpul campaniei electorale.
  Și a devenit o mică senzație. Sau poate nu atât de mic. Apoi, și mai greu. Ziuganov, deja bătrân, s-a împiedicat de pasarela avionului. Și ratingul lui a început să scadă. Și economia s-a înrăutățit. Și toată lumea s-a săturat de Partidul Comunist la putere.
  Pe scurt, Anatoly Karpov, care este încă într-o formă fizică bună, a început să adauge. Și ratingul lui a crescut rapid. Și în primul tur a fost senzație. Zyuganov nu numai că nu a reușit să câștige în mișcare, dar l-a și învins pe Anatoly Karpov cu doar trei procente. Și cu siguranță este o mare senzație. Și lupta va fi foarte grea. Jirinovski, desigur, a susținut partidul de guvernământ și Ziuganov. Aici, reprezentantul Patriei, care a ocupat locul trei, l-a susținut pe neașteptate pe Karpov. Miliardarul este pe locul cinci, tot pentru Anatoly Karpov. Și e foarte tare.
  Și acum alegerile și turul doi. Și din nou o senzație. Anatoly Karpov îl învinge pe Gennady Zyuganov. Avantajul să fie mic, dar totuși. Pentru prima dată, un președinte în funcție a pierdut. Și, desigur, aceasta este o senzație de mare amploare.
  În Occident, victoria lui Anatoly Karpov a fost salutată. Și foarte violent. Au vorbit despre o nouă gândire și că era comunismului în întreaga lume și bucuria și fericirea vor veni în curând. Și că în curând va fi minunat cât de plăcut este să trăiești peste tot în lume...
  Anatoly Karpov a spus că primul lucru pe care trebuie să-l facă Rusia este să se alăture NATO și Uniunea Europeană. Și va fi o realizare foarte cool și remarcabilă. Și că în curând va avea loc o unire a tuturor popoarelor albe. O femeie de culoare a devenit noul președinte al Statelor Unite. Și acesta a fost și un pas progresiv. Și calea către fraternitatea mondială.
  Și Vladimir Vladimirovici Putin, între timp, a murit în liniște într-un spital de închisoare. A fost închis pentru furt și evaziune fiscală. Asa a iesit lumea...
  Și tocmai Anatoly Karpov a câștigat cel de-al treizeci și primul joc din meciul său din 1984 împotriva lui Garry Kasparov. Asemenea minuni se întâmplă în lumea asta...
  Da, să se termine în curând epoca lui Vladimir Putin.
  
  CONTRAGRAFIA ȘI ÎNVĂȚIREA LUI MAINSTEIN ÎN RĂZBOI
  În noiembrie 1943, în timpul contraatacului lui Mainstein, care a subcut trupele sovietice, germanii au reușit să realizeze mai mult. Și totul pentru că Stalin a ordonat să-l păstreze pe Jitomir cu orice preț și a interzis să treacă în defensivă. Drept urmare, germanii au reușit să captureze Kievul și să înconjoare unitățile sovietice, apoi să le distrugă. În plus, vremea s-a dovedit a fi uscată, iar germanii au putut să-și folosească mai eficient Tigrii și Panterele deja mai numeroși. Drept urmare, trupele sovietice au suferit o înfrângere zdrobitoare.
  Stalin, la rândul său, a aruncat noi forțe în luptă. Unitățile sovietice au urcat peste Nipru. Dar ei nu erau pregătiți, dar naziștii s-au grupat. Și a suprimat foarte abil unitățile sovietice. În ianuarie, bătălia a fost pentru Nipru, iar trupele sovietice au fost transferate în număr mare. Dar ofensiva Armatei Roșii de lângă Leningrad a fost respinsă și s-a sufocat în propriul sânge. Motivul este că o parte din forțe a fost transferată în Nipru și a fost folosită ineficient.
  Pe scurt, germanii au reușit să reziste iarna și să evite înfrângerea. Linia frontului s-a stabilizat. Stalin a încercat încă să pătrundă în Nipru, dar nu a reușit.
  Naziștii au făcut niște pași. În special, măsuri pentru război total și utilizarea forței de muncă. Producția de arme în al treilea Reich era în creștere. Au apărut și avioane cu reacție și rachete FAA. Desi nu foarte eficient...
  Armata Roșie nu a reușit niciodată să depășească apărarea lui Fritz de pe Nipru. Stalin, îngrijorat că America și Marea Britanie ar putea veni mai devreme în Europa, a făcut o mișcare de cavaler: i-a oferit lui Hitler un armistițiu pentru șase luni. Fuhrer-ul a fost de acord, dar sub rezerva încetării războiului de gherilă.
  Stalin a fost și el de acord cu asta. Iar la 1 mai 1944 a fost o pauză pe frontul de est.
  Aliații au încercat încă să debarce în Normandia. Dar de data aceasta încercarea s-a încheiat cu o înfrângere zdrobitoare. Iar pierderea a peste un milion de soldați americani și britanici numai de către prizonieri este o catastrofă teribilă. După înfrângerea din vară, a urmat ofensiva germană din Italia. Ceea ce a dus și la înfrângerea aliaților și la capturarea mai întâi a Neapolelui, apoi a Siciliei.
  Până la sfârșitul armistițiului, la 1 noiembrie 1944, germanii recăpătaseră pe deplin controlul asupra Europei de Vest. În aceste condiții, Stalin s-a oferit să prelungească armistițiul pentru încă șase luni... Hitler a fost de acord. Marea Britanie a fost lovită de rachete balistice și bombardiere cu reacție din clasa Arado. În aer, germanii au lansat o aeronavă multifuncțională în loc de Focke-Wulf TA-152 într-o serie. Ceea ce s-a dovedit a fi foarte eficient. Și cel mai bun din toate punctele de vedere. Da, iar XE-162 și-a arătat cele mai bune caracteristici de zbor și o eficacitate extraordinară în război.
  Și plus înseamnă flota de submarine a celui de-al Treilea Reich. Care a înecat foarte eficient pe toți dușmanii fascismului. Și în special submarine în miniatură pentru o persoană. Aceștia au primit atât de eficient atât Statele Unite, cât și Marea Britanie.
  După moartea președintelui american Roosevelt, noul președinte Truman ia oferit imediat lui Hitler un armistițiu și un schimb de prizonieri. Fuhrer-ul a fost de acord cu acest lucru. Iar aliații cu Germania de la 1 mai 1945 au încheiat o încetare a războiului pe o perioadă de trei ani. A existat un schimb de prizonieri de război și restabilirea relațiilor economice. Dar pe frontul de est, războiul a reluat cu o vigoare reînnoită. Pe 22 iunie 1945, naziștii au lansat o ofensivă în centru. Pentru prima dată, la lupte au luat parte tancurile E-100 de nouă generație și tunurile autopropulsate E-10 și E-25. Tancul E-50 era încă în curs de dezvoltare. Dar Panther-2 a apărut în serie cu o turelă mai mică și o siluetă joasă, cu un motor de 900 de cai putere și o greutate de cincizeci de tone. Era deja misto. Noul vehicul german "Panther"-2 și "Panther" F s-au dovedit a fi mai bine protejate și mai puternic armate.
  Precum pistoalele autopropulsate din seria E... Și avioanele cu reacție ale unei noi generații. Iar Armata Roșie din centru a cedat în... Germanii au reușit să străpungă mai multe linii de apărare. Dar apoi au fost încă opriți. SU-100 a luat parte la lupte. Cu toate acestea, au fost destul de slabi împotriva lui E-100. Germanii au reușit să încerce aproape complet Smolensk, dar orașul însuși a rezistat cu disperare.
  Stalin a ordonat să stea până la moarte. Nemții sunt blocați în centru. URSS avea aici până la două sute de divizii și deținea poziții. Cu toate acestea, naziștii au o superioritate palpabilă în calitatea puștilor de asalt și în aer cu motoarele cu reacție.
  Pe cer, Luftwaffe a preluat dominația. În ceea ce privește producția de avioane, al treilea Reich al URSS a ajuns din urmă și l-a depășit semnificativ în calitate. Mai ales în modelele reactive. Apariția în aer a unui XE-262 X mai avansat, cu aripi înclinate, s-a dovedit a fi un adevărat șoc pentru piloții sovietici. Această mașină avea o viteză de peste 1100 de kilometri pe oră și cinci tunuri de avion de 30 mm. Desigur, aeronavele sovietice nu au putut rezista la așa ceva. La fel și bombardiere cu reacție care sunt pur și simplu imposibil de prins din urmă.
  Germanii s-au oprit în toamna anului 1945. Și Armata Roșie a încercat să înainteze din nou. Dar am dat peste o apărare puternică. Fritz avea tunuri autopropulsate foarte bune din seria E. Și în toamnă, a apărut prima modificare a lui E-50. Mașina era similară cu Tiger-2, dar cu o turelă mai mică și mai îngustă, cu o față de 200 mm și laterale de 100 mm. Avea laturile ceva mai groase: 100 mm și o frunte de 150 mm sub pante mari. Trenul de rulare era, de asemenea, mai ușor și mai perfect. Și motorul și transmisia au fost amplasate într-un singur bloc, ceea ce a redus înălțimea mașinii și a salvat pe arborele cotit. Pistolul era mai lung și calibrul 100 EL și 88 mm.
  E-50 a fost numit: "Panther" -3. Greutatea sa a depășit șaizeci de tone, dar motorul de 1200 de cai putere a compensat acest lucru. "Panther" -3 urma să devină principalul tanc german - cel mai masiv. URSS mai are cel mai important T-34-85 din serie, care nici măcar nu era aproape de cel german. Și IS-3 și mai târziu IS-4 sunt produse în loturi mici.
  Iarna a trecut într-o luptă egală - germanii au respins ofensiva sovietică.
  Dar nici ei nu au făcut niciun progres.
  În primăvara celui de-al patruzeci și șaselea an a început ofensiva trupelor germane, în regiunea Smolensk. Luptele au fost foarte grele acolo.
  Pentru prima dată, echipajul tancului Gerda a luat parte la luptă. Au intrat în luptă pe 20 mai și au luptat pe primul tanc experimental "Tiger" -4. Acest utilaj, cu o greutate de saptezeci de tone, avea 250 mm de blindaj frontal si 170 mm de blindaj lateral, cu o inaltime mai mica de doi metri. Și cu un pistol de 105 mm cu o lungime a țevii de 100 EL. "Tiger" -4 din seria zero cu un motor de 1500 cai putere - turbină cu gaz. Și este dificil să iei o astfel de mașină din orice unghi.
  
  Gerda a împușcat cu ajutorul degetelor goale de la picioare în inamic și a guturat:
  - Armatei noastre nu-i pasă!
  Charlotte remarcă oftând, străpungând sovieticii treizeci și patru:
  - Rușii nu vor să cedeze! Sunt atât de tenace!
  Christina a remarcat:
  - Anul acesta trebuie să luăm Moscova! Avem arme noi!
  Magda a lovit infanteriei ruse cu mitraliere și a adăugat:
  - Da, avem astfel de discoteci! În curând Stalin va fi kaput!
  Într-adevăr, discurile al Treilea Reich nu mai erau slabe. Și au spulberat armata roșie.
  Aici, pe una dintre ele, Gertrude, apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale, doboară avioanele sovietice și țipăie:
  - Pinocchio a apărut dintr-un buștean și a reușit să devină un om, o persoană care credea că politicianul va da stejar și vor scoate pentru totdeauna chips-uri de pe el!
  Eva, folosind și ea degetele goale de la picioare și lovind o altă mașină rusească, a dat:
  - Când a fost dezvăluit primul adulter din istoria omenirii, când oamenii de știință au stabilit că strămoșul nostru a fost o maimuță!
  Gerda, trăgând și ea dintr-un tun, remarcă, dezvăluind dinții:
  - Faptul că o persoană este chipul și asemănarea Domnului Dumnezeu nu poate fi crezut decât într-un singur element, privind modul în care politicienii reacționează indiferent la rugămințile alegătorilor!
  Charlotte a explodat după ea și a lovit tunul sovietic, confirmând, dezvăluind dinții:
  - Un politician se pricepe doar la adaugă venituri în propriul buzunar, dar în rest nu poate decât să ia și să împartă, iar pe acestea din urmă le face mereu necinstit!
  Kristina a tras o rafală de mitraliere, a tăiat o duzină de soldați sovietici și a gâlgâit:
  - Dictatorul nu este ieftin pentru popor, dar anarhia este și mai scumpă să meargă în lateral, deși nu costă nimic!
  Magda remarcă agresiv, dezvăluindu-și dinții de culoare perla și făcând cu ochiul agresiv:
  - Un dictator inteligent este mai bun decât anarhia nebună, așa că poți sta în picioare, dar nu poți dansa pe flacără mult timp!
  În timpul luptei, germanii până la sfârșitul lunii iunie 1946 au reușit să închidă inelul din jurul Smolenskului.
  Până acum, pilotul german Huffman era în frunte în aer. Pentru cinci sute de avioane doborâte, el a primit clasa a cincea a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Dar Albina și Alvina l-au ajuns din urmă. Aceste două fete s-au luptat doar în bikini și desculțe, ceea ce este destul de eficient. Și s-au luptat cu disperare, cu mare presiune.
  Albina a doborât trei avioane rusești dintr-o explozie și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Un politician este un mic moș care încearcă să comandă un popor elefant uriaș, dar îl duce doar într-un magazin de porțelanuri cu promisiuni încălcate!
  Alvina a dat și ea o întoarcere cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Un politician promite unui alegător turtă dulce cu miere la ambrozia discursurilor dulci, dar nu primește decât o gaură de gogoși și tăiței putrezi pe urechi!
  Fete cum se spune în suc, deși infernale. Se luptă din greu!
  Dar piloții sovietici luptă și împotriva naziștilor.
  Anastasia Vedmakova întrerupe avionul nazist și șuieră:
  - Politicianul promite râuri de miere cu bancuri de jeleu, doar muștele-alegătorii de la astfel de dulciuri sunt duși înainte cu picioarele!
  Akulina Orlova, lovindu-l pe Fritz și folosindu-și în același timp degetele goale de la picioare, a țipat:
  - Dacă un politician are o mulțime de promisiuni dulci, atunci când va ajunge la putere nimănui nu i se va părea suficient, iar viața nu se va dovedi a fi miere!
  Mirabela Magnetic, luptându-se cu disperare în aer, a ciripit:
  - Dumnezeu poate face totul, nu poate face doar un politician cinstit, iar promisiunea lui electorală poate fi îndeplinită!
  Fetele și-au arătat clasa remarcabilă. Dar totuși, naziștii sunt aproape imposibil de oprit.
  După încercuirea Smolenskului, Fritz-ul a avansat în Vyazma. Și de acolo s-au întors brusc spre sud.
  La bătălii au luat parte diferite tipuri de arme. Tancul T-54 nu era încă pregătit pentru producția în masă, iar în loc de acesta, producția SU-100 a fost crescută activ, cu arme mai puternice, cel puțin capabile cumva să rețină și să străpungă cele mai recente tancuri naziste, chiar dacă latura.
  Avantajul pistoalelor autopropulsate, pe lângă armele mai puternice, era ușurința producției. Într-adevăr, tunurile autopropulsate sunt cu aproximativ o treime mai ieftine decât tancurile cu turelă rotativă. Și am o armă mai puternică și o silueta mai joasă. Acesta este, desigur, un mare plus. Deși, desigur, în anumite privințe un tanc și o turelă care pot fi rotite vor fi mai bune. Dar într-un război defensiv la care a trecut URSS, unde este posibil să tragi din spatele unei ambuscadă, pistolul autopropulsat nu este în niciun caz inferior tancului în ceea ce privește eficiența. Așa că SU-100 a început să fie produs în cantități din ce în ce mai mari. Dar IS-3 a fost întrerupt, iar IS-4 a fost produs în cantități mici. Și o serie de IS-7 mai puternice este în general în discuție. Așa că, deocamdată, SU-100 a devenit un salvator care ar putea ustura prin utilizarea pricepută a lui Panther-3 și a fost, de asemenea, periculos pentru Tiger-3, care este mai greu, dar mai bine protejat.
  Elizaveta a tras cu un tun de 100 de milimetri, a străpuns "Pantera" germană -2 și a guturat:
  - Dacă un politician este un șacal care luptă pentru putere, atunci un dictator desăvârșit este un tigru, dar amândoi încă preferă să se îmbrace în haine de oaie ca lupii!
  Ekaterina a tras și ea în inamic pe rând și a gâlgâit:
  - Nu există politician cu suflet curat, dar se întâlnesc cu buzunarele goale, din care nu pot pune decât un porc!
  Elena a tras și ea cu tunul când a venit rândul ei și a remarcat, îndepărtându-și călcâiul gol de pe armură:
  - Un buzunar gol poate fi umplut cu bani, doar așchii de rumeguș din promisiunile false ale politicienilor sunt îndesați într-un cap gol!
  Euphrosinia a tras și ea un foc pe rând. Uscarea a stat în ambuscadă și era convenabil să tragi. Apoi ea a spus:
  - Dacă ai rumeguș în cap, atunci ești un ciot complet, din care zi de zi se scot așchii și cine nu e leneș!
  Fetele de aici se zbuciuma bine și și-au arătat temperamentul. Și uscarea lor a funcționat grozav.
  Dar tot a trebuit să cedez. Nemții s-au mișcat și au mers înainte. Și forțele păreau prea inegale. Și nu doar părea. Naziștii au folosit trupe atrase din toată Europa și din fostele republici sovietice. Printre altele, sateliții au luptat și ei. Inclusiv Spania și Portugalia, care doreau să obțină noi colonii pe cheltuiala URSS. Și chiar a devenit o problemă uriașă.
  Deși aceste țări par a fi mici. Deși Portugalia are și colonii.
  Fasciștii înaintează acum spre sud și au succes după succes.
  Tiger-4 este acum testat într-o modificare nouă, mai avansată, cu un motor de 1800 de cai putere. Și aceasta, cu o greutate de șaptezeci de tone, oferă mașinii naziste performanțe bune de condus.
  Gerda trage foarte precis cu arma ei mortală, folosindu-și degetele goale și urlete:
  - Politicianul s-a născut tot dintr-o femeie, dar adevărata lui mamă este o minciună, iar tatăl său este un diavol care se pretinde a fi onoruri divine!
  Ea a tras din tun cu ajutorul degetelor goale de la picioare și cu Charlotte, gângâind agresiv:
  - Războiul este feminin, și extermină multă lume, pentru că are un politician - un soț - un ciudat!
  
  După ea, Christina a concediat, acestea sunt fete cu părul roșu-auriu, notând:
  - Războiul are o față nefeminină, politicianul care l-a dezlănțuit are o cană mincinoasă!
  Magda a tras și unul câte unul din tun, ceea ce a făcut în modul automat - zece focuri pe minut și a notat:
  - Vulpea este rea la suflet, dar frumoasă la coajă, iar politicianul arată ca o bucată de rahat, iar sufletul este ca un scrot!
  Naziștii s-au mutat în jurul Niprului. Și au reușit să-l ia pe Orel aproape imediat și să pătrundă în Donbass.
  Stalin era speriat... Dar până acum nu a putut face nimic. În lupte, în timp ce tehnologia germană era mai puternică, iar naziștii își îmbunătățiu avioanele cu reacție.
  Albina și Alvina au depășit fiecare cinci sute de avioane doborâte în scurt timp și au primit fiecare Crucea de Cavaler a Crucii de Cavaler și frunze de stejar argintiu, săbii și diamante!
  Albina, întrerupând mai multe avioane sovietice dintr-o singură explozie, a guturat:
  - Vulpea este un animal mic, dar supune animalele mari cu inteligență de măgar cu lingușire și prefăcătorie!
  Alvina, tăindu-se folosind degetele goale de la picioare, un alt iac sovietic, urmat de un LA-7 și un PE-2 ciripit:
  - Vulpea nu este cel mai mare prădător, dar dacă ai creier de găină, va înghiți fiara cu o lovitură de elefant și cu puterea urcatoare!
  Da, împotriva unei astfel de fete, puterea aeriană a Rusiei nu poate fi rezistată. Aceștia sunt doar diavoli capitali, cea mai înaltă clasă a războiului. Și naziștii chiar au pus presiune asupra Rusiei.
  Gertrude și Eva zboară pe o dischetă. Două fete folosesc jetul laminar al unei farfurii zburătoare. Și cu viteză mare izbesc avioanele sovietice. Și într-un zbor la cote joase, puteți conduce o baterie, sau chiar un rezervor, în pământ cu un jet laminar. Sau mai multe tancuri.
  Gertrude, zdrobind mașinile sovietice, remarcă:
  - În război, vrei să asculți triluri de privighetoare, dar îți ajung la ureche doar țâșnitul corbilor, urletul unei bufnițe și, în cel mai bun caz, zgomotul unui cuc că nu te vor ucide azi!
  Eva, a doborât un alt pion, apoi a trecut discheta de ani pentru a zdrobi bateria în pământ și a scârțâit:
  - Dându-și votul cocoșului, cu siguranță alegătorul însuși va coborî și-și va întoarce fundul!
  Gertrude a fost de acord cu asta:
  - Mai bine să nu spui!
  Eva a adăugat în mod logic:
  - Politician-cocoș zgomotos, dar în discursurile lui nu se aud notele rațiunii, iar privighetoarea adevărului!
  Gertrude a fost de acord, împingând câteva tancuri sovietice în pământ cu un jet laminar:
  - Și cocoșul, ca vulturul din genul păsărilor, dar în primul rând ciugulește alegătorii cu gândul la un pui!
  Presiunea naziștilor a crescut...
  Lupta a avut loc pentru Kursk.
  Nemții încearcă să pătrundă până la Voronej. Kursk este atacat cu forțe mari. Dar cele patru fete curajoase le-au stat în cale.
  Natasha a aruncat o grenadă asupra naziștilor cu piciorul gol și a cântat:
  - Asta e corect...
  Zoya a lansat un cadou al morții cu călcâiul gol și a adăugat:
  - Dusman...
  Augustin a cedat la ceva distructiv și a scârțâit:
  - Crede...
  Svetlana a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Ce...
  Natasha a aruncat câteva lămâi cu picioarele goale și a strigat:
  - Rusă...
  Zoya a cedat și la ceva energic și mortal, scârțâind:
  - Gestionate...
  Augustin a lansat mortalul, mormăind:
  - Dusman....
  Svetlana a cedat din nou distructiv și vyaknula:
  - Pauză!
  Natasha a dat o întoarcere și a scârțâit:
  - OMS...
  Zoya a tras și în străinii de culoare pe care naziștii i-au recrutat și i-a scârțâit:
  - A indrazni!
  Augustin a vorbit cu forță și furie:
  - Acea...
  Svetlana a cedat cu un rânjet de pantere:
  - LA...
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Luptă...
  Zoya a aruncat cadoul morții cu degetele goale și a mormăit:
  - Atacurile!
  Augustin a intervenit și a mormăit:
  - Inamici...
  Svetlana a dat o grămadă de grenade cu tălpile goale și cum țipă din răsputeri:
  - Bine...
  Natasha a bătut în cuie explozia și a șuierat:
  - Furios...
  Zoya i-a oprit pe naziști și a scârțâit:
  - Bate!
  Augustin a tras din nou și a țipat:
  - Furios...
  Svetlana a ciripit în timp ce trăgea:
  - Bate!
  Natasha a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios și gol, ciripind:
  - Vom distruge naziștii!
  Zoya a luat-o și a ciripit:
  - Viitorul drum spre comunism!
  Și a aruncat o lămâie cu degetele goale de la picioare.
  Augustine a luat și a împrăștiat liniile, iar picioarele ei goale au zburat cu distrugere de-a lungul Fritz:
  - Vom împărți adversarii!
  Svetlana a luat-o și a aruncat-o cu călcâiul gol, o grămadă de grenade și a scârțâit:
  Să-i zdrobim pe fasciști!
  Și cei patru au continuat să tragă și să arunce grenade. E-75 german se mișca. O mașină cu un pistol de 128 mm. Și se împușcă.
  Și fetele au aruncat grenade. A subminat naziștii. Și au tras înapoi. Au urcat înainte. Tancurile se rostogolesc din nou. Mută cel mai recent "Leopard" german -1. O mașină foarte mobilă.
  Dar fetele lui au preluat conducerea și l-au scăpat. Au rupt în bucăți o mașină mobilă cu un motor cu turbină cu gaz. Și au făcut-o în bucăți.
  Natasha a remarcat râzând:
  Ne luptăm grozav!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Foarte tare!
  Augustin a remarcat cu înțelepciune:
  - O sa castigam!
  Și a lansat o grenadă antitanc cu piciorul gol. Fata puternica. Și are atât de multă inteligență.
  Svetlana a lansat, de asemenea, un cadou de moarte cu degetele de la picioarele goale și a lovit inamicul. O fată foarte agresivă, cu ochii de culoarea florilor de colț. Are atât de inteligență și un pasaj de putere!
  Natasha a dat o întoarcere și a zâmbit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Zoya a tras foarte activ și a zâmbit, arătând dinții de perle:
  - Sunt un războinic de acel nivel care nu dispare!
  Augustin a tras și el. I-a tuns pe naziști și a gâlgâit:
  "Sunt un războinic cu o mare ambiție!"
  Și și-a dezvelit dinții sidefați!
  Svetlana a confirmat:
  - Ambiții foarte mari!
  Fetele se luptă de foarte mult timp. Și bineînțeles că au reușit în muncă militară. Sunt niște frumuseți absolut superbe. Minte extraordinară. Și împușcă clasa întâi.
  Elizaveta și echipajul ei de pe SU-100 luptă, de asemenea, foarte disperat și foarte curajos.
  Elizabeth a tras, de asemenea, o armă de 100 de milimetri, folosind degetele goale de la picioare și ciripind, dezvăluind dinții:
  - Politicianul știe ca dosul mâinii trucuri pentru a înșela alegătorii, dar nu este complet conștient de concepte precum măsură și conștiință!
  Ekaterina a remarcat foarte agresiv, trăgând în mod potrivit în inamici și strigând:
  - Politicianul are cel mai important deget cu degetul arătător, dar poate doar să pună probleme cu el și nu poți să lingi crăpăturile din promisiunile electorale neîndeplinite cu limba!
  Elena a remarcat foarte agresiv, lovind adversarii cu călcâiul gol:
  - Politicianul este complet analfabet în materie de creație, dar știe pe de rost toate scuzele pentru eșecuri!
  Euphrosinia a notat, de asemenea, trăgând și folosind degetele goale ale picioarelor dăltuite:
  - În politică, ca și în șah, există mișcări puternice și slabe, dar nu există reguli clare pentru fiecare piesă, iar cine încalcă ordinea mutărilor primește un avantaj!
  Femeile războinice luptă cu forțele superioare ale naziștilor ca niște titani din Olimpul roșu. Și arată o forță colosală, curaj și eroism. Și totuși ei încă cântă.
  Kursk a reușit să rețină oarecum atacul naziștilor... Acolo războinicii și celebrii patru se luptă așa. Tocmai l-au îngropat pe pionierul Seryozhka, care a fost rupt în bucăți și a spus la unison:
  - Soldații curajoși nu mor, pentru că spiritul nu poate fi ucis, politicienii care au dezlănțuit războiul nu trăiesc, pentru că atunci când un cadavru care merge este porc, nu este nici măcar vegetație!
  După aceea, o altă luptă și bătălii aprige ale fetelor curajoase.
  Natasha a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a cântat:
  - Din cer...
  Zoya a aruncat și o grenadă cu degetele goale și a spus:
  - Asterisc...
  Augustin a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a cântat:
  - Luminos...
  Svetlana a aruncat și o grenadă, cu ajutorul piciorului gol, și a emis:
  - Cristalină!
  Natasha a dat o întoarcere și a șuierat:
  - Eu te...
  Zoya a lansat darul morții cu degetele goale, șuierând:
  - Cântec...
  Augustin a cedat cu călcâiul gol, ceea ce aduce moartea și a scârțâit:
  - Voi cânta...
  Natashka a continuat, cântând agresiv:
  - Despre....
  Zoya a aruncat cu piciorul gol un pachet exploziv, împrăștiind naziștii și a scârțâit:
  - Nativ...
  Augustina a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, a dat afară:
  - Stalin!
  Germanii s-au blocat în bătăliile pentru orașul fortăreață inexpugnabil Kursk, dar au reușit să înconjoare complet orașul. Și au tras în el folosind pistoale autopropulsate "Shturmlev" și "Sturmmaus". Puterea naziștilor este mare.
  Cu toate acestea, chiar și copiii mici au luptat împotriva naziștilor. Băieți și fete au aruncat pachete explozive improvizate asupra tancurilor germane, tunurilor autopropulsate și infanteriei.
  Pionierii au luptat foarte curajos. Știau ce înseamnă captivitatea fascistă.
  Fata Marinka, de exemplu, a căzut în ghearele naziștilor. I-au uns picioarele goale și au așezat-o lângă brazier. Limbi de flacără aproape că au lins călcâiele goale și întărite ale fetei de la mersul lung desculț. Tortura a continuat aproximativ cincisprezece minute, până când tălpile au fost acoperite cu vezicule. Apoi, picioarele goale ale fetei au fost dezlegate. Și din nou au pus întrebări. M-au bătut cu furtunuri de cauciuc pe corpul meu gol.
  Apoi au trecut curentul... Marinka a fost torturată până la zece pierderea cunoștinței în timpul interogatoriului. Și apoi au lăsat-o să se odihnească. Când picioarele goale s-au agitat puțin, s-au uns din nou cu ulei și a fost ridicat din nou brazierul. Asemenea torturi pot fi repetate de multe ori. Și tortură cu curentul și bici cu furtunuri de cauciuc.
  Marinka a fost torturată timp de șase luni. Până când ea a orb și a devenit gri din cauza torturii. Apoi au îngropat-o de vie în pământ. Nici măcar nu a irosit un glonț.
  Pionierul Vasia, naziștii i-au biciuit trupul gol cu sârmă încinsă.
  Apoi călcâiele goale au fost arse cu fâșii de fier înroșite. Băiatul nu suporta să țipe, dar tot nu și-a trădat tovarășii.
  Naziștii l-au dizolvat viu în acid clorhidric. Și aceasta este o durere groaznică.
  Acești Fritz sunt așa niște monștri... Membrul Komsomol a fost torturat cu un fier de călcat. Apoi l-au atârnat pe un suport, l-au ridicat și l-au aruncat în jos. Apoi, au început să ardă cu o rangă roșie. Sânii au fost rupti cu pense. Apoi nasul a fost rupt literalmente cu un clește înroșit.
  Fata a fost torturată până la moarte... I-au rupt toate degetele și piciorul. Un alt membru al Komsomolului, Anna, a fost tras în țeapă. Și când ea a murit, au ars cu torțe.
  Pe scurt, naziștii au batjocorit cât au putut și cum au vrut. Au torturat și torturat pe toată lumea.
  Natasha și echipa ei încă se luptau în încercuire. Fetele și-au folosit picioarele goale și grațioase în luptă și au aruncat grenade. Au luptat împotriva forțelor superioare ale lui Fritz. S-au ținut foarte curajos și nu aveau de gând să se retragă.
  . CAPITOLUL 3
  La începutul toamnei a fost uscat și cald. Naziștii au pătruns în sud și au încercat să ocolească. În termeni tehnici, forțele lor armate sunt mult mai puternice. Și acesta este un plus evident pentru naziști. Cele mai bune și takni și avioane și chestii. Și discotecile sunt foarte mortale.
  Și nemții profită de asta. Mai au un singur lider - inamovibilul Fuhrer! Și asta are avantaje. Și există și femei războinice foarte frumoase și dure, ceea ce oferă un avantaj.
  Gerda, Charlotte, Kristina și Magda călăresc pe un tanc clasa U E-100. Acest vehicul este mai compact, pentru patru membri ai echipajului. Și armele sale sunt un bombardier cu reacție și un tun universal de 88 de milimetri 100 EL - un distrugător de tancuri.
  Războinicii merg și fluieră singuri.
  Gerda trage cu un tun lung. Lovitură în lateral de la distanța T-34-85 și ciripește:
  - Ne vom da inimile pentru patria-mamă,
  Și îl vom prăji pe Stalin și îl vom mânca!
  Charlotte și-a tras lansatorul de rachete. A acoperit buncărul sovietic și a scârțâit:
  - Suntem invincibili!
  Christina a luat-o și a mârâit, apăsând pe trăgaci cu călcâiul gol:
  - O vom lua în ambele!
  Dolbanula si pe masura si Magda. A distrus tunurile autopropulsate sovietice SU-152. Și ea a guturat:
  - Va fi timp, va veni victoria!
  Gerda a țipat în timp ce trăgea:
  - Nimeni nu ne poate opri!
  Charlotte a confirmat:
  - Dar Pasaran!
  Fiara cu părul roșu a trecut prin întregul Prim Război Mondial cu Gerda, începând din Polonia și terminând cu această ofensivă din mai, inclusiv asaltul asupra Smolenskului și alte manevre giratorii. Diavolul cu părul roșu a văzut o mulțime de lucruri.
  Și gata să lupți până la capăt!
  Christina trage și ea și și-a dezvăluit dinții. Părul ei este roșu auriu. În război, fetele nu îmbătrânesc și chiar, poate, devin mai mici! Sunt atât de înverșunați și iubitori. Și-au dezvelit dinții.
  Și nici măcar o gaură în dinți.
  Magda are părul de culoarea foii de aur. Și, de asemenea, rânjind activ. Fata misto. Are o grație atât de agresivă și o energie de o mie de cai.
  Gerda, o fată cu părul alb, trage și remarcă zâmbind:
  - Sunt multe lucruri bune și urâte pe lume... Dar la naiba, de cât timp a durat acest război!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și de fapt, al doilea război mondial durează prea mult. Toate luptele, și luptele... E chiar epuizant!
  Christina și-a mișcat piciorul gol de-a lungul armurii și a țipat:
  - Dar Marea Britanie încă nu este învinsă!
  Magda a tras în ruși și a mârâit:
  - A trebuie învins! Acesta este crezul nostru!
  Gerda șuieră, trăgând în ruși, dezvăluindu-și dinții de fildeș:
  - Avem nevoie de o victorie!
  Fucked și Charlotte, urlă:
  - Unul pentru toți, nu vom susține prețul!
  Christina, fiara cu părul roșu și auriu a țipat:
  - Nu! Să nu stăm în picioare!
  Magda își plesni buzele stacojii, ciripind:
  - Nu mergem la magazin pentru preț!
  Iar harpia cu părul auriu a tras.
  Gerda a lovit și tancurile rusești. A lovit mașina și a strigat:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Charlotte a adăugat, cântând împreună:
  - Toți dușmanii se scufundă în toaletă!
  Christina a susținut impulsul cântecului:
  - Patria nu crede în lacrimi!
  Magda a continuat cu o voce cântătoare:
  - Și le vom da în creier tuturor comuniștilor!
  Și fetele și-au făcut cu ochiul. În general, au un rezervor bun. Numai de la distanță este dificil să spargi IS-4 în frunte. Cu toate acestea, armură frontală de 250 mm grosime. Dar la urma urmei, germanii au un proiectil dificil, dar cu un miez de uraniu. Și sunt mulți negri în armată. Care se luptă cu furie frenetică. Și nu toată lumea poate concura cu ei.
  Fetele sunt obișnuite să lupte desculțe. Chiar și în Polonia, erau doar într-un bikini și desculți.
  Când talpa goală intră în contact cu solul, se întinerește. Poate de aceea fetele nu îmbătrânesc! Deși timpul se scurge! Războinici, să spunem că sunt foarte eroici.
  Au făcut atâtea isprăvi, dar se luptă ca soldații obișnuiți. Și întotdeauna doar în bikini și desculț. În timpul iernii, le este chiar plăcut să bată cu picioarele goale pe năvală.
  Gerda trage și cântă:
  Vom trece prin foc și apă!
  Charlotte a tras în ruși cu bombardierul ei și a spus:
  - Slavă poporului prusac!
  Christina a tras și ea și a scârțâit:
  Vom conduce planeta!
  Magda a bătut în cuie și a confirmat:
  - Cu siguranta vom face!
  Gerda a lovit din nou proiectilul și a scârțâit:
  - Nici măcar napalmul nu ne va opri!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și chiar și bomba atomică, de care nu ne e frică!
  Christina a tăcut și a răspuns:
  - Americanii nu au reușit să creeze o bombă atomică! Este o cacealma!
  Magda a exclamat din plin:
  - Lumea nu poate scăpa de noua ordine germană!
  Germanii au înaintat în septembrie în jurul Kurskului dinspre sud. Coloanele lor de tancuri sunt puternice și există multă infanterie recrutată în Africa și în țările arabe. Fritz sunt luați după număr.
  În plus, Germania era înarmată cu discoteci invulnerabile la armele de calibru mic.
  Două fete Albina și Alvina zboară singure pe o astfel de farfurie zburătoare. Sunt invulnerabile datorită jetului laminar puternic. Dar ei nu pot trage singuri. Dar datorită vitezei colosale, pot depăși și izbi avioanele sovietice.
  Albina, aplecându-și discheta, remarcă:
  - Tehnologia fierului, cu siguranta necesara si foarte utila!
  Alvina a chicotit, și-a dezvăluit dinții și a șuierat:
  - Dar totul este hotărât de spirit!
  Albina a spus:
  - Cel mai mult că nici nu este tocmai spiritul de luptă!
  Ambele fete sunt blonde și în bikini. Foarte frumos și desculț. Când un războinic este fără pantofi, ea are noroc. Acum fetele sunt atât de colorate și superbe.
  Și înainte de a merge la luptă, frumusețile vor lucra cu siguranță cu limba cu perfecțiune masculină. Este atât de frumos și energizant. Femeilor războinice le place să bea dintr-un vas magic. Aceasta este o adevărată sărbătoare a cărnii pentru ei.
  Atât de bune sunt fetele.
  Alvina a doborât două cele mai noi elice sovietice Yak-15 și a postat pe Twitter:
  - Glorioasă vânătoarea noastră!
  Albina a confirmat lovitura și a emis:
  Și nu va fi niciodată ultimul!
  Alvina a doborât încă trei avioane de atac sovietice și a scârțâit:
  - Așa crezi că Dumnezeu iubește Germania?
  Albina clătină din cap cu îndoială.
  - Se pare că nu atât de mult!
  Alvina a chicotit și a întrebat din nou:
  - De ce crezi asta?
  Albina a izbit două mașini sovietice și a scârțâit:
  Războiul a durat prea mult!
  Alvina a remarcat logic:
  - Dar venim!
  Albina zâmbi și țipă:
  - Deci victoria va veni!
  Alvina a doborât patru avioane sovietice deodată, cu o manevră îndrăzneață și a scârțâit:
  - Cu siguranta va veni!
  Albina a considerat necesar să reamintească:
  - După Stalingrad, războiul nu a mers conform regulilor...
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță este împotriva regulilor!
  Albina scârțâi supărată:
  - Am început să pierdem!
  Alvina a scârțâit de enervare:
  - Cu siguranta am!
  Albina a mai izbit câteva vehicule sovietice și a scârțâit:
  - Nu este o problemă pentru noi?
  Alvina a doborât câteva avioane de luptă rusești și a scapat:
  Am crezut că situația este fără speranță!
  Albina zâmbi carnivoră și șuieră:
  - Ce vedem acum?
  Alvina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Ceva de nezdruncinat și unic!
  Albina și-a fulgerat dinții sidefați și a răspuns:
  - Faptul că al Treilea Reich învinge!
  Alvina a doborât încă două avioane de atac sovietice și a scos:
  - Chiar trebuie să câștige!
  Fetele s-au strâmbat. La un moment dat au lucrat, și oficial într-un bordel de soldați. Mulți bărbați au trecut prin ei înșiși, și nu numai rasa albă. Și le-a plăcut foarte mult. Ei bine, ce plăcut este pentru trupuri. Dar apoi curvele au fost atacate sovietic. Au fost luați prizonieri. Ei bine, hotties credeau că vor fi violate. Și iată-l pe diavolul doi!
  Le-au făcut pe curve să sape tranșee și tranșee. Și fostelor zâne de noapte nu le-a plăcut foarte mult. Așa că toți au putut să scape. Au sedus santinelele.
  Și au jurat răzbunare pe ruși.
  Și au luptat împotriva Rusiei. Acestea sunt naibii...
  Albina a aruncat mai multe mașini rusești și a mormăit:
  - Încă poţi trăi cu bărbaţi!
  Alvina a fost de acord cu asta:
  - Nici nu se poate, dar este necesar!
  Albina și-a dezvăluit dinții și a răspuns:
  - Dar totuși... E dulce să omori.
  Și fetele au doborât încă cinci mașini sovietice cu mișcarea unei dischete.
  Alvina a chicotit și a spus:
  - Și când este amar?
  Albina a doborât încă șase mașini și a răspuns:
  - Mă voi căsători după victorie! Și naște zece copii!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Și au cântat;
  Suntem cavalerii credinței fascismului,
  Să-i ștergem în praf pe luptătorii comunismului!
  Și cum râd, legănându-și munții cu vârfuri albe.
  Naziștii au reușit să ocolească Kursk și au luat Belgorod. A existat și o amenințare pentru Leningrad. Situația este în general critică. Deși nu este catastrofal. Dar URSS nu mai avea prea multe rezerve. Și nu se știe cât va mai putea rezista Rusia. Da, iar nemții sunt sângerați și epuizați.
  Dar Krauts au patru fete și astfel de ogari.
  Gerda a tras cu tunul și a lovit IS-4 în fundul carenei și a ciripit, clipind din ochii ei de safir:
  - Nu, până la urmă, Dumnezeu iubește Germania! Vom câștiga cu siguranță!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Nu putem pierde! În curând vom ieşi la Kalinin, iar Moscova va fi la o aruncătură de băţ!
  Christina și-a dezvăluit curele sidefate și a țipat:
  - Hai să ajungem acolo, va fi timp până la Vladivostok!
  Magda notă cu regret:
  - Și japonezii au fost deja învinși. Acest lucru este foarte grav, am pierdut un aliat important.
  Gerda a doborât un nou tanc sovietic și a scârțâit:
  - Ne putem lipsi de ei!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  - Dacă bebelușul zâmbește, poate totul se va rezolva!
  Christina a spus în rimă:
  - Un hipopotam a izbucnit dintr-un zâmbet!
  Magda a susținut-o:
  - Fata are o gură foarte lacomă!
  Iar războinicii l-au luat și au izbucnit în râs. Au o energie sclipitoare, s-ar putea spune, și din abundență!
  Gerda a tras din nou în vehiculele sovietice și a strigat:
  - Următorul secol va fi al nostru!
  Charlotte a intervenit și ea și a confirmat:
  - Vor fi zboruri în spațiu!
  Christina a confirmat cu ușurință acest lucru:
  - Să zburăm în spațiu!
  Magda a tras dintr-un lansator de bombe și a dat:
  - Stând într-un avion stelar!
  Gerda a scos limba și a scârțâit:
  - În noul secol, imperiul celui de-al treilea Reich va domni!
  Charlotte cu un rânjet agresiv a confirmat:
  - Și al patrulea de asemenea.
  După aceea, frumusețea a întors din nou tancul sovietic.
  Christina, acest războinic diavolesc, scânteind cu dinți sidefați, scârțâi:
  - Da, să fie o nouă comandă! Și glorie Marelui Imperiu!
  Magda a confirmat cu o furie frenetică:
  - Slavă Imperiului!
  Gerda a tras din nou și a spus:
  - Slavă și nouă!
  Și se pare că fata a înțeles.
  Gvozdanula și Charlotte. Și foarte apt. Am străpuns un tanc sovietic chiar în lateral. Apoi ea a ciripit:
  - Luptăm pentru o nouă ordine!
  Magda, trăgând și lovindând adversarii, a confirmat:
  - Și fără nicio îndoială o vom reuși!
  Gerda a bătut din nou în cuie și foarte potrivit și a dat afară:
  - Vom reuși cu o marjă mare!
  Și ea strălucea cu safir și cu ochi foarte strălucitori.
  Charlotte a tras și ea, a lovit mașina rusească și a strigat, aceasta este o diavolă cu păr portocaliu:
  - Totul va fi doar acrobație!
  Magda a tras și ea cu o furie frenetică. Ea a spart T-44 și a scârțâit:
  - Și viitorul echipaj!
  Aici, însă, fetele au avut probleme. IS-9 a apărut. Mașina este foarte mare. Și are un pistol de 152 de milimetri cu țeavă lungă. Poate un german care să străpungă.
  Gerda îşi miji ochii şi o întrebă pe Charlotte:
  - Îl poți acoperi cu un bombardier?
  Roscatul a raspuns:
  - Desigur că există o șansă... Dar precizia bombardierului este insuficientă!
  Christina a sugerat cu pasiune:
  - Lasă-mă să încerc hârtia mea grafică de 88?
  Gerda a remarcat cu scepticism:
  - Acest IS-9 are blindaj frontal de 400 mm la o pantă mare. Nu-l poți lua!
  Charlotte zâmbi și remarcă:
  -La naiba! Și am crezut că rușii nu au un astfel de tanc! Doar zvonuri!
  Magda a spus:
  Am crezut si eu ca este un bug! Dar vedem că nu este cazul! Și butoiul rusului este atât de lung!
  Gerda a cântat, bătând călcâiul gol pe podeaua blindată:
  Ne vom lupta fără teamă!
  Charlotte a confirmat atitudinea partenerului ei:
  - Vom fi tăiați nici un pas înapoi!
  Christina a sugerat:
  - Și ce dacă ați doborî un tanc sovietic cu o lovitură precisă a unui obuz în butoi?
  Gerda se îndoia:
  - Poți să faci asta, de la mare distanță?
  Christina a confirmat:
  - Dacă aduci flacăra unei brichete în tălpile mele goale, atunci sunt destul de capabil să lovesc foarte bine!
  În loc să răspundă, Gerda a apăsat pe brichetă. Christina și-a răsucit piciorul gol și călcâiul gol, ușor întărit, strălucea în lumina flăcărilor.
  Gerda a adus foc la talpa fetei. Era un miros de ars. Miros foarte plăcut, ca shish kebab la grătar.
  Christina a șoptit:
  - Și până la al doilea călcâi!
  Apoi Magda a aprins focul. Ambele limbi de flacără lingeau acum tălpile goale ale unei fete foarte frumoase și roșcate.
  Apoi Charlotte a țipat și și-a descoperit sânii. Fără nicio ceremonie, l-a luat și a apăsat butonul joystick-ului cu mamelonul stacojiu. Pistolul a tras automat.
  Obuzul a zburat de la sine și a aterizat chiar în țeava unei mașini sovietice impresionante.
  Ca un elefant gigantic tăiat o trunchiă lungă. După ce a primit o lovitură zdrobitoare, tancul sovietic a oprit mișcarea. Parcă i-ar fi fost doborâtă o sabie din mâini.
  Curvele alea norocoase!
  Charlotte a cântat, zâmbind fericită:
  - Numai frica ne va da prieteni! Doar durerea te motivează să lucrezi!
  Gerda a adăugat entuziasmată:
  - Vreau din ce în ce mai mult să vă zdrobească chipurile proaste!
  Războinicii celui de-al Treilea Reich păreau să fie foarte încântați!
  Și tancul IS-9, ca și IS-7, nu a intrat în serie, era foarte scump și greu de fabricat vehicule.
  Dar pe SU-100, echipajul Elizavetei luptă cu curaj. Fata trage cu degetele goale și spune:
  - Chipul politicianului este rău, sub o mască bună, vorbirea lui exterioară este inteligentă și dulce, dar aluatul nebuniei!
  Catherine remarcă, conducând un foc foarte bine îndreptat asupra inamicului, folosind degetele goale de la picioare:
  - Un politician este un nebun voluntar din a cărui nebunie suferă alegătorii care încă nu și-au pierdut mințile!
  Și Elena a tras cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a remarcat cu un zâmbet de vulpe:
  - Nebunia nu este un virus, dar nu este nimic mai contagios decât nebunia politicienilor!
  Euphrosinia a luat-o și ea și a trântit-o cu ajutorul unui picior gol și dăltuit la inamic și a scârțâit:
  - Dacă vrei să fii dezamăgit - votează un politician care aduce farmec!
  Fetele de pe SU-100 se luptă foarte bine. Și trag cu o acuratețe fenomenală.
  Elizabeth, trăgând din nou, apăsând călcâiul gol, remarcă:
  - Un glonț din plumb este greu și moale, un lanț forjat din aur este mai puternic decât titanul, așa că descurajează dorința de a-l rupe, iar un glonț de aur este mai mortal decât plumbul, deoarece face imposibilă evitarea lovirii!
  Ekaterina s-a lovit și ea, folosind degetele lungi și agile ale picioarelor goale și a remarcat:
  - Dacă un glonț de muschetă este turnat din plumb, atunci ce fel de rahat este modelat de la un politician al unui criminal moral?!
  Elena a tras și ea foarte precis și a remarcat cu un zâmbet sălbatic, rupând "Pantera" -3:
  - Cea mai mare dorință dintre oameni îl va primi pe Moș Crăciun pe tron, dar mai des o primește Baba Yaga, canibalul sau șarpele Gorynych fără un rege în cap!
  Euphrosinia a luat-o și ea și, la rândul ei, a tras un foc folosind degetele goale de la picioare și a dat:
  - Oamenii îl vor pe Moș Crăciun cu un sac fără fund pe tron, dar primesc fie o pisică în sac, fie un lup în haine de oaie!
  Fetele au dat dovadă de o luptă foarte bună... dar naziștii continuă să străpungă de-a lungul Donului. Și a ocolit trupele sovietice din sud. Voroșilovgrad a căzut deja.
  Și în Krasnodon din nou naziștii. Și când tinerii gardieni au fost împușcați acolo.
  Și din nou oamenii îi văd pe germani, iar coșmarul a revenit... Mai mulți oameni au fost luați prizonieri în Krasnodon. Bărbații au fost executați imediat. Și au decis să chinuie doi membri ai Komsomolului și un băiat Andreika.
  Să fie tortură bună.
  Un băiat de vreo doisprezece ani a fost mai întâi biciuit. Mai întâi cu un bici, apoi cu o sârmă. Apoi l-au luat și l-au pus pe suport. Au răsucit articulațiile pionierului și au început să-i ardă călcâiele goale cu o tijă roșie. Apoi, pe pieptul gol al băiatului i s-a aplicat fier de călcat arzător. L-au torturat bine pe pionier.
  Călăul l-a torturat cu plăcere pe băiatul frumos, remarcând în același timp foarte înțelept:
  - Politicianului îi place să accepte durerea alegătorilor din punct de vedere moral, dar va deveni un adevărat sadic, primind puterea nu la figurat!
  Partenera ei, Stella, a confirmat zâmbind, rupându-i coasta băiatului cu clești înroșiți:
  - Cel mai crud călău, care sparge oasele victimei cu cleștele, nu poate fi comparat în sadism cu un politician care răsucește creierul alegătorului cu limba!
  Și fetele au izbucnit în râs cu o privire foarte mulțumită...
  Degetele de la picioare ale băiatului erau rupte cu clești roșii de la căldură. Apoi coastele au fost zdrobite. Și au făcut-o foarte crud. Războinicii ce să spună animale.
  Ilsa remarcă, dezvăluind dinții, că era mai albă decât zăpada:
  - Este mai bine și mai uman să fii călău și să tai capetele cu toporul decât un politician care deschide gura și îi picură salivă otrăvitoare pe creier!
  Stella a confirmat cu încredere acest lucru, bătând cu picioarele goale pe podeaua rece de piatră:
  - Călăul își face datoria și muncește cu onorariu moderat, politicianul lucrează doar cu limba, făgăduințe îndatorate alegătorului și smulgând trei piei pentru că nu merită un ban rupt!
  Fetele îl chinuie pe nefericitul băiat.
  Iar piloții sovietici luptă pe cer și își arată curajul și eroismul neîntrerupt.
  Anastasia Witchakov a doborât un avion german și a emis:
  - Nu este rentabil ca un soldat să se retragă în luptă - îl vor împușca în spate, nu este motiv să voteze alegătorul la alegeri, îl vor lovi în rinichi!
  Akulina Orlova a tăiat și ea mașina germană și a ciripit, făcându-și cu ochiul prietenilor, deși nu o văd în avionul de luptă LA-7:
  - În politică, o menajerie completă: lupi, porci, vulpi, șacali, măgari, uneori chiar și ocazional dau peste lei, dar oamenii sunt chiar bărbat, și chiar bărbos și cu o pungă de cadouri!
  Mirabela Magnetic, întrerupând mașina nazistă, dezvăluind dinții, a zâmbit:
  - Cel mai mare înșel dictator de pe tron, chiar trișează puțin la pedeapsă, dar într-o faptă bună se încălță plin!
  Fetele îi zdrobesc pe naziști pe cer. Dar, din păcate, naziștii dau deja cu asalt Voronezh și se pare că nu pot fi reținuți.
  Natasha luptă în Kursk și remarcă inteligent, luptând ca un terminator:
  - A crede că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu, este ca și cum ai considera o grămadă de furnici egală cu piramida lui Keops, o asemănare îndepărtată de formă și un conținut complet neconvingător, fiecare furnică își imaginează un faraon, doar sub un jug de sclav, și nu un tron!
  Fetele au izbucnit în râs după aceste cuvinte. Și și-au scos sutienele. Ea a început să-și facă un duș în sânii cu sfarcurile stacojii cu sărutări. Pentru că este atât de frumos și uimitor. Sunt adevărați războinici.
  Natasha a spus hotărât:
  Biblia este cu siguranță un basm!
  Augustin a remarcat logic:
  - Nu este necesar să-i dai lui Dumnezeu revelații, printr-un basm evreiesc! Dumnezeul meu personal este Toiagul Atotputernic! Pentru gloria Familiei Supreme, vom lupta!
  Și toate cele patru fete au exclamat, aruncându-și picioarele goale în sus:
  - Slavă Marii Rusii!
  De când blocada de la Kursk a prelungit, cele patru fete au suferit de frig și foame, precum rămășițele garnizoanei sovietice. Prin urmare, nu este nimic surprinzător în faptul că fetele au primit ordin de a părăsi încercuirea.
  De la ei nu sunt decât în pantaloni scurți, bronzați, desculți, merg spre o descoperire.
  Ei aleargă singuri și fac lovituri simple, deoarece cartușele ar trebui să fie salvate.
  Iar naziștii au doborât asupra lor, literalmente, un fir întreg de foc. Dar fetele nu sunt fără motiv doar în chiloți subțiri. Gloanțele, așadar, nu le luați. Și se grăbesc, fiind absolut invulnerabili. Și picioarele goale protejează perfect fetele în luptă.
  Natasha a tras, l-a doborât pe fascistul și a urlat:
  Stalin este cu noi!
  Zoya a tras și ea, a aruncat cu piciorul gol un fragment din sticla. A aruncat doi Fritz și a țipat:
  - Stalin trăiește în inima mea!
  Augustina a tras și ea și a dat cu aplomb:
  - În numele Rusiei!
  Și și-a arătat limba. Și l-a lăsat pe fascistul.
  Svetlana l-a bătut în cuie, l-a lovit pe nazist și a ciripit:
  - În numele comunismului!
  Patru desculți, în doar chiloți subțiri de fete, s-au repezit prin pozițiile naziștilor. Războinicii aproape că nu aveau haine. Doar chiloți de diferite culori: negru, alb, roșu, albastru.
  Și aceasta este și magie, deturnând gloanțe și fragmente. Încercați aceste fete cu mâinile goale! Sunt pur și simplu frumusețile celei mai înalte clase!
  Și ce sâni. Sfarcurile sunt ca capsunile. Și foarte seducător. În general, fetele sunt atât de frumoase și aproape goale.
  Natashka, împușcând, s-a prezentat la licitația de sclavi. Pe măsură ce vălul după văl este îndepărtat de la ea. Ei expun un corp puternic, musculos, de fetiță. Și stă în picioare, îndreptându-și mândră umerii, ridicând capul, demonstrând că nu-i este deloc rușine. Este o fată de cea mai înaltă clasă. În zorii puterii, și nu a îmbătrânirii.
  Când o femeie merge desculță, devine mai tânără și rămâne pentru totdeauna tânără. Principalul lucru este un minim de haine și sex constant cu un bărbat. Mai exact cu bărbați diferiți și de preferat tineri. Pentru a deveni mai tânăr.
  Natasha s-a imaginat goală la piața de sclavi și s-a simțit entuziasmată. De parcă cumpărătorii simt asta și urcă cu mâinile în locurile cele mai sensibile. Ce minunat trebuie să fie să fii sclav. Dar haremul nu este distractiv. Nu există bărbați, doar eunuci. Și îmi doresc multe și cu altele diferite.
  Ah, sărmanele femei din harem. Ce ghinion ești cu bărbații. Cât de mult poți suferi de abstinență! Dar Natashka nu a vrut să rețină instinctele rechinului.
  Fata a tras în fascist și a strigat:
  - Sunt un terminator!
  Zoya a tras și ea, ciripind:
  - Și eu sunt un războinic de super-clasă!
  Augustin a luat și a doborât trei fasciști și a ciripit:
  - Stalin a fost cu noi!
  Svetlana a dat peste cap. Ea a învins patru fasciști și a scârțâit:
  - Stalin este cu noi!
  Natasha a doborât câțiva mercenari ai celui de-al Treilea Reich, a aruncat o piatră cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Stalin va fi mereu printre noi!
  Zoya a zâmbit și și-a scos limba, scârțâind:
  - Pentru măreția Rusiei!
  Augustin a aruncat cu degetele goale un ciob de geam, a tăiat gâtul fascistului și a scârțâit:
  - Pentru noua noastră vergelă slavă!
  Și a râs...
  Svetlana a tras în naziști, a întrerupt câțiva luptători și a emis:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Natasha i-a dat în cuie pe naziști. A dat o grenadă cu călcâiul gol, pe care naziștii au lansat-o asupra ei. Am împrăștiat lovitura exactă a lui Fritz și vyaknula:
  - Pentru Svarog!
  Apoi și-a dezvăluit fața, în care este atâta grație și furie a panterei.
  Zoya a luat-o și a trecut un cui ruginit cu degetele goale de la picioare. Ea a străpuns ochii unui ofițer nazist și a ciripit:
  - Pentru Dumnezeul Alb!
  Augustine a luat și a cedat la călcâiele goale cu un pachet exploziv. Ea a împrăștiat Fritz-ul ca niște fragmente de sticlă și a scârțâit:
  - Pentru o nouă comandă rusească!
  Svetlana l-a luat și l-a aruncat cu degetele goale, mortal, l-a străpuns pe Fritz și a lătrat:
  - Pentru casa rusă!
  Cele patru fete s-au luptat cu disperare și au luptat foarte agresiv. Germanii și mercenarii lor s-au retras. S-au dat înapoi în fața fetelor. Unde sunt naziștii împotriva Armatei Roșii.
  . CAPITOLUL 4
  Natashka a aruncat din nou cadoul morții cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Este atât de mult haos în lume încât nu se poate crede într-un Dumnezeu drept, dar sunt atât de mulți politicieni fără scrupule încât nu există nicio îndoială cu privire la existența Diavolului!
  Zoya a remarcat agresiv, a dat o întoarcere, cosind naziștii și cu degetele goale de la picioare a lansat unul criminal - țipând:
  - De ce se naște o femeie - de dragul bucuriei și al viitorului bărbatului, de ce s-au născut politicienii pentru ca oamenii să cunoască durerea și să înțeleagă că nu au viitor!
  Augustine, cu dinții ascuțiți ca ai unui lup, a aruncat cu călcâiul gol o pungă explozivă și a spus:
  - O femeie naște viață în chinul ei, politicienii naște moartea chinuind alegătorii!
  De asemenea, Svetlana a explodat în inamic și a distrus o mulțime de inamici, a blafnit:
  - Un băţ are două capete, iar un politician care se obligă să aleagă un capăt de sub băţ, naiba pe vecie, nu fiţi alegători neglijenţi!
  Natasha a sărit într-o capotaie, s-a întors cu călcâiul gol și a țipat:
  - Politicianul de pe podium tună ca tunetul, dar alegătorii cărora nu e tobă capul nu pot lovi decât cu propria prostie!
  Zoya gutura, zdrobindu-i pe naziști:
  - Dacă vrei să fii ales pe tron, fiind un rege gol, adună alegători fără rege în capul tău!
  Augustine remarcă inteligent, făcându-și cu ochiul de safir și trimițând cu degetele goale un cadou de moarte:
  - Când un politician este un rege gol și fără rege în cap, alegătorii merg "încălțați", și cu un porc în sân!
  Svetlana a dat și ea o întoarcere, a cosit o masă de naziști, a lansat distrugerea cu picioarele goale și a ciripit:
  - Un politician din repertoriul lui este un cântăreț cu vocea altcuiva, dar coloana lui sonoră a fost făcută cu ochiul de a strica sub masca unui tril de privighetoare!
  Amintiți-vă de Fritz Stalingrad. Cum le-au bătut fetele acolo sus. S-au luptat și desculți și în bikini. Acestea sunt cele mai eficiente haine. Nimeni nu le va opri pe fete când sunt pe jumătate goale. Și cu picioarele goale aruncă cadouri de distrugere.
  Natashka a aruncat cu degetele goale o bucată de ceramică. Ea a spart craniul unui general german și a cântat:
  - În numele Mamei Rusia!
  Zoya a luat și a aruncat un ciob cu degetele goale, a lovit fascistul cu pumnii și a strigat:
  - Da, pentru casa mea!
  Augustine s-a lansat, cu un picior gol. Ea a tăiat șase naziști și a scârțâit:
  - Pentru Stalin!
  Svetlana a cedat și ea unui nou pasaj, a doborât Fritzul și a scârțâit:
  - Pentru o lume nouă!
  Acum echipajul Gerdei înainta în direcția Vyazma. Zece kilometri până la oraș. Dar rezistența Armatei Roșii este în creștere. Noile tancuri sovietice IS-6 intră în luptă, cu tunuri mai puternice de 105 milimetri și armuri mai groase. Adevărat, există încă puține astfel de mașini.
  Charlotte, apăsând butonul joystick-ului cu piciorul gol, a străpuns armura tancului sovietic chiar la intersecție. A lovit cu precizie mașina Armatei Roșii, în ciuda protecției sale mai bune în comparație cu IS-4.
  Diavolul roșu chicoti și remarcă:
  - Avem cea mai puternică armată!
  Christina remarcă zâmbind:
  - Și vom fi mai puternici decât toți!
  Și și-a apăsat picioarele pe butoanele joystick-ului cu degetele goale. Loviți mașina sovietică. Este o fată foarte inteligentă. Christina și-a amintit cum a făcut fapte. Cum am făcut dragoste cu șahul Iranului. Da, e destul de tare!
  Iar războinicul a murmurat:
  - Pentru marea Germanie!
  Magda, această blondă cu părul auriu, a tras în trupele sovietice și a spus:
  - Pentru victoria sfântă!
  Fata, trăgând, gândi cu enervare. Germanii au ratat șansa în timpul Primului Război Mondial. Și de ce au zădărnicit planul de atac asupra Parisului și au transferat trei corpuri în Prusia de Est? Era posibil să sacrificem temporar teritoriul din est, dar să luăm Parisul și să rezolvăm problema Franței în cel mai radical mod.
  Dar acest lucru nu s-a făcut. Și, în general, nu a meritat să declarăm război Rusiei. Cu siguranță Nicolae al II-lea nu ar fi îndrăznit să intre în război cu un inamic atât de puternic precum Germania. Și de ce a fost necesar să lupți pe două fronturi? Era posibil, se putea lovi Rusia, ignorând Franța și Belgia.
  Și, în general, se gândi Magda, era necesar să atace Rusia atunci când era blocată de războiul cu Japonia. În acest caz, Nicolae al II-lea ar fi putut ajunge fără sprijinul Marii Britanii și al Franței. El va fi presat de austrieci, și turci, și italieni, și de Germania și Japonia.
  Pur și simplu ar zdrobi Rusia. Și ea nu ar face nimic.
  În schimb, Germania a luat un război pe două fronturi, împotriva unor puteri mai puternice. Inclusiv Japonia, SUA și Italia.
  Deci Wilhelm a calculat greșit. Hitler s-a dovedit a fi mai lungitor, făcând pace cu URSS și înfrângând Franța.
  Dar germanii în timpul Primului Război Mondial au fost prinși între o stâncă și un loc dur. Țarul Nicolae al II-lea este în general un învins. Dar imperiul lui era mare, de trei ori mai mare decât populația germanilor. Și s-a dovedit a fi extrem de greu să reziste rușilor.
  Având mai multe forțe, Rusia țaristă reprezenta aproape jumătate din forțele terestre ale Antantei. Și ea era destinată să câștige. Dacă nu ar fi fost lovitura militară care a avut loc la Sankt Petersburg, este puțin probabil ca Germania să fi supraviețuit. Dar pentru ruși s-a întâmplat un lucru teribil - monarhia a căzut. Unsul lui Dumnezeu a plecat. Și a devenit foarte rău!
  Iar pentru germani, ușurarea, însă, tot Germania a pierdut.
  Statele Unite au intrat în război și s-au dovedit a fi foarte puternice. Și cel mai important tancuri. I-au zdrobit literalmente pe germani cu masa lor de oțel.
  O înfrângere jenantă. Și, orice s-ar spune, poate că predarea a fost cea mai bună cale de ieșire. Germania și-a pierdut toți aliații, a fost presată de tancuri. Nu existau șanse reale de câștig.
  Da, iar Rusia bolșevică ar putea deschide un al doilea front în est.
  În orice caz, decizia de a capitula a fost grea, dar forțată.
  Magda și-a amintit cum fusese biciuită pentru că a furat o bucată de pâine în sala de mese. Fata a mărturisit apoi și a primit ceva mai puține bice. Și a fost capabilă să îndure pedeapsa în tăcere. Ea nu a plâns sau a gemut. Deși, când se lovesc de spatele gol, doare.
  Gerda a tras, a străpuns tancul sovietic și a mârâit:
  - Născut invincibil!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  -Nimeni nu ne poate opri!
  Christina s-a repezit și a strigat:
  - Niciodată în lume!
  Magda a scârțâit asurzitor:
  - Și în lumea următoare - de asemenea!
  Cei patru războinici au părăsit încercuirea. Ea rătăci puțin prin mlaștini și cânta veselă;
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  
  "Merg cu tine de bunăvoie,
  Iubesc valurile mării.
  Eliberează vela
  Voi lua singur volanul."
  
  "Tu conduci marea deschisă,
  Unde nu putem face față furtunii.
  Pe o vreme atât de nebună
  Nu poți avea încredere în valuri."
  
  "Imposibil? De ce, draga mea?
  Și în trecut, soarta trecută,
  Îți amintești, trădător trădător,
  Cum am avut încredere în tine?"
  
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  Fetele au cântat și au bătut din palme. Augustine remarcă, zâmbind cu colțul gurii:
  - Da, le-am dat naziștilor o mulțime de bani. Lupta a fost glorioasă și pentru mulți ultima!
  Natasha chicoti.
  - Ești exact ca Maugi!
  Augustin a zâmbit și a fost de acord:
  Mowgli a fost grozav!
  Zoya remarcă cu un rânjet din dinți:
  - Trebuie să găsim o modalitate de a învinge forțele superioare ale Wehrmacht-ului!
  Svetlana a sugerat:
  - Un fel de gaz super-puternic!
  Augustine a cântat, pălmuindu-și picioarele goale în bălți:
  Gaze, gaze, gaze, gaze! Vom distruge toți inamicii deodată!
  Natasha a sugerat:
  Hai să cântăm altceva!
  Și fetele cântau la unison;
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  
  "Merg cu tine de bunăvoie,
  Iubesc valurile mării.
  Eliberează vela
  Voi lua singur volanul."
  
  "Tu conduci marea deschisă,
  Unde nu putem face față furtunii.
  Pe o vreme atât de nebună
  Nu poți avea încredere în valuri."
  
  "Imposibil? De ce, draga mea?
  Și în trecut, soarta trecută,
  Îți amintești, trădător trădător,
  Cum am avut încredere în tine?"
  
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  Fetele au terminat cântecul și s-au transformat în caprici. La urma urmei, au o masă în capete strălucitoare. Trei blonde și o roșcată. Fete cool.
  Augustine, în timp ce alerga, și-a amintit cum juca biliard. Cu siguranță nu bani. Și din moment ce nu avea nimic în acel moment, atunci fata a făcut o muie, împotriva a cinci ruble. Și a câștigat primul joc. Mai mult, am jucat desculț, ceea ce a ajutat foarte mult. Apoi a mai jucat un joc cu faimosul hoț.
  Și a câștigat din nou. Apoi un alt joc cu o dublare a mizei. Fata era foarte deșteaptă. Și autoritatea penală era și ea beată. În cele din urmă, a scos o armă și a început să tragă. Augustine, luând banii câștigați, a dispărut, fulgerându-și călcâiele goale. Da, acești bărbați sunt atât de nervoși. Poate chiar să nu te joci cu ei, ci să faci bani făcând dragoste?
  Augustin ar fi putut trăi bine la Moscova, dar fata, după colonie, era nerăbdătoare să meargă pe front. Ea a vrut să lupte. În plus, a fost atrasă de exploatări. A fi eroină este atât de tare!
  De asemenea, trebuie să poți juca cărți pentru bani. Augustine a fost cumva înșelat de escroci și au fost nevoiți să lingă. Ei bine, îți poți imagina că aceasta este miere și tu însuți vrei să nu fie atât de dezgustător. Dar să lucrezi la limber, deci este, în general, o plăcere pentru o dracuță temperamentală cu păr roșu. Ea cu orice bărbat a ajuns la un orgasm. Deci, la Moscova, a făcut bani ușor și plăcut pentru ea însăși.
  Păcat, dar războiul și-a făcut propriile ajustări. Augustine și-a folosit chiar farmecele în recunoaștere. Și i-a sedus pe toți bărbații la rând. Și îi plăcea să-i tachineze. Mai ales cei mai tineri. Diavolului i-a plăcut. Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor premii, fetele au mers în continuare la căpitani și doar Natasha a devenit majoră.
  Naziștii, după căderea Smolenskului, l-au suprapus pe Vyazma. Orașul s-a încăpățânat. În nord, naziștii au reușit să cucerească Novgorod și s-au apropiat de Leningrad. Situația a fost agravată de intrarea Suediei în război. Această țară dorea și achiziții teritoriale din Rusia. Și și-au amintit de războaiele anterioare, în special de Carol al XII-lea. De asemenea, evenimente semnificative din cele mai vechi timpuri. Și diviziile suedeze au apărut pe front și s-au mutat la Petrazavodsk și Leningrad din nord. Prut trupe finlandeze-suedeze și germane cu străini. Și nu te opri li se pare.
  Fete frumoase suedeze zboară în avioane. Gringeta și Gertrude, doi G, se luptă în perechi. Sunt fete foarte curajoase. Si frumos. Ei zboară spre ei înșiși pe ME-462, avioane cu reacție cumpărate de la germani. Ca de obicei cu fetele într-un bikini și desculțe.
  Mașina germană este arme foarte puternice. Are șapte pistoale cu aer comprimat. Unul de 37 mm și șase de 30 mm. Luptătorii sovietici MIG-15 se reped împotriva. Arme ceva mai slabe: tun cu aer comprimat de 37 mm și două tunuri cu aer comprimat de 23 mm. Adică forțele sunt foarte inegale.
  Gringeta trage cu tunuri cu aer. lovește un avion de luptă sovietic și scârțâie:
  - Aceasta este acrobația noastră!
  Gertrude își dă și mașina de la prima alergare și scârțâie:
  - Pentru Carol al doisprezecelea!
  Într-adevăr, diavolul blond este extrem de enervant că Suedia a pierdut războiul în fața Rusiei. Sub Ivan cel Groaznic, suedezii au reușit să cuprindă Narva și mai multe orașe rusești de pe coastă. Dar apoi Rusia, sub conducerea lui Fedot primul, și-a recucerit pământurile pierdute în războiul din Livonian. Adevărat, acest lucru a fost facilitat de faptul că Polonia a luptat de partea Rusiei.
  Dar apoi suedezii în timpul domniei lui Shuisky au reușit să cucerească orașele rusești. Atunci ia Novgorod. Pskov asediat. Dar fără succes.
  Apoi a fost războiul dintre Rusia și Polonia. Pe furiș, suedezii au capturat majoritatea statelor baltice și Riga. Înainte de asta, pământurile din Europa au fost cucerite.
  Suedia a devenit o putere mondială. A atins maximul.
  Dar în Rusia, Petru cel Mare a ajuns la putere și a început să ridice un mare imperiu. Suediei i s-au opus Polonia, Saxonia, Danemarca și, bineînțeles, Rusia. Forțele sunt inegale.
  Dar Carol al Doisprezecelea, la vârsta de șaisprezece ani, a reușit să învingă Danemarca în mișcare, iar apoi lângă Narva a atacat forțele superioare ale Rusiei și a câștigat o victorie remarcabilă.
  Dar Petru cel Mare nu a fost zdrobit de eșec. A adunat noi forțe și a trecut la ofensivă, profitând de faptul că Carol al XII-lea era în război cu Polonia.
  Dar suedezii au cucerit Polonia. Iar apropierea trupelor ruse nu a ajutat. Petru cel Mare era chiar pregătit pentru pace, restituind suedezilor orașele și Narva cucerite de ruși.
  Dar Carol al Doisprezecelea era hotărât. Cu toate acestea, Petru cel Mare a reușit să schimbe valul războiului. Și-a jucat rolul că oamenii din Polonia și Ucraina nu l-au susținut pe Carol al XII-lea. Lângă Poltava, suedezii au suferit o înfrângere finală. Cum s-a întâmplat? Rușii au putut să-i usureze pe suedezi întărindu-se în spatele redutelor. Și apoi totul a fost decis printr-un contraatac mortal.
  Rana lui Carol al XII-lea dinaintea bătăliei a jucat și ea un rol negativ.
  După Narva, Rusia a preluat complet inițiativa. Și a reușit să-i învingă pe suedezi chiar și pe mare. Ceea ce este foarte, foarte enervant.
  Carol al XII-lea a murit în timpul asediului cetății norvegiene. Iar războiul s-a încheiat curând cu înfrângerea efectivă a suedezilor. Adevărat, Petru cel Mare a acceptat, sub presiunea țărilor europene, să-și oficializeze achizițiile teritoriale ca achiziție. Suedia a pierdut mult teritoriu, inclusiv în Europa. Și deja sub Alexandru primul, Finlanda a fost cucerită și de ruși.
  Desigur, Suedia este jignită și vrea să se răzbune. Situația a escaladat, mai ales după victoria naziștilor la alegerile parlamentare. Și războiul este acum pentru suedezi cu paralele istorice.
  Gertrude atacă mașina sovietică și cântă:
  - Acolo locuia Anton al patrulea...
  Gringeta oprește vânătorul Yak-15 și răcnește:
  A fost un rege glorios...
  Gertrude a doborât un rus și a cântat:
  - Îi plăcea vinul la dracu....
  Gringeta încearcă să intre în mașina sovietică și urlă:
  - Ce crack s-a întâmplat uneori!
  Gertrude a cântat:
  - Tili bom! Tili bom!
  Și fata și-a scos limba roz.
  Fetele s-au dovedit a fi vesele... S-au luptat cu mare răpire. S-au luptat ca vulturii. Și nu s-au dat niciodată înapoi.
  Gringeta alerga desculț prin zăpadă. Și era o fată atât de groovy. Și și-a amintit de isprăvile ei. Cum erau desculți și în bikini vânând un urs polar. Ceea ce a fost foarte distractiv.
  Fete pe jumătate goale trăgeau cu un arc într-o fiară sălbatică. Au lovit și au făcut fiara să urle.
  Apoi au fugit, sclipind tocuri de fetiță roșii de frig. Fetele erau frumoase. Aproape gol, dar foarte curajos. Și s-au vânat singuri, fiind neînfricați.
  Apoi, când ursul rănit a murit, fetele i-au prăjit carnea și au făcut un ospăț. A fost atât de grozav. Fetele au înotat în groapă și s-au stropit cu zăpadă. Apoi au fugit umezi prin năvală. Totul este atât de grozav și de misto.
  Gertrude și Gringeta erau acum la vânătoare de piloți sovietici. Și-au amintit de regula principală: este necesar să lupți aproape gol și desculț, iar apoi fata nu va fi doborâtă. Oferă o asemenea putere războinicilor când sunt aproape fără haine. De aceea nimeni nu a cucerit întreaga lume în Evul Mediu?
  Pentru că au subestimat puterea picioarelor goale, feminine. Iar fetele desculțe sunt foarte cool și puternice! Când o fată nu are pantofi, talpa ei goală primește energia pământului.
  Aceasta este puterea colosală a războinicilor.
  Gertrude a doborât un avion sovietic și a postat pe Twitter:
  - Fetele desculțe sunt mai cool!
  Gringeta a bătut și el în rusă și a scârțâit:
  Fetele nu au nevoie de pantofi!
  Și l-am privit pe luptătorul rus, care ardea, căzând.
  M-am gândit cât de grozav este să alerg desculț, și prin zăpadă și prin deșert. Talpa picioarelor fetei devine foarte elastică și durabilă și, în același timp, nu se crăpă. Deci nu vă faceți griji pentru probleme. În Rusia, iernile sunt în general aspre și va fi plăcut să alergi în zăpadă. Ea este fata celui mai înalt pasaj.
  Și cât de grațios și unic de frumos, desculț, picior de fetiță pe un năpăd? Și degetele, și piciorul și toate acestea împreună? Ce minunat este când picioarele dăltuite pășesc pe o suprafață albă și ele însele sunt bronzate. Iar fetele au părul blond, sunt blonde atât de cool.
  Și le place când bărbații îi sărută pe călcâiele goale.
  Gringeta doboară o altă mașină sovietică și a postat pe Twitter:
  - Slavă Patriei, Slavă!
  Gertrude a doborât un luptător rus și a emis:
  - Carol cel Mare este cu noi!
  Fetele sunt pur și simplu minunate și au atât de multă frumusețe unică. Chiar poți să înnebunești cu aceste fete. Și corpul lor, atât de musculos și de plăcut.
  Gringeta îi plăcea foarte mult să fie mângâiat de bărbați. A fost atât de plăcut pentru ea. Iar pielea ei este netedă, elastică, parcă lustruită. Aici e fata.
  Și îmi place masajul.
  Acum ea a doborât un avion rusesc și a răcnit:
  - Sunt ca un urs!
  Și și-a arătat limba!
  Gertrude a tras din nou și a ciripit:
  Suntem tigre!
  Și fetele la unison au făcut bucle moarte. În general, sunt războinici atât de grozavi. Sunt plini de pasiune și de triumf al voinței. Și pielea este atât de bronzată, ca bronzul.
  Războinicii au reușit să lupte în Africa și în infanterie. Ceea ce este foarte bun pentru blonde. Și au devenit atât de frumoși și de negru.
  Gertrude a cântat:
  - Blond natural! Spate musculos!
  Gringeta a confirmat:
  - Câștig toate sondajele!
  Războinicii sovietici luptă pentru Vyazma, care a fost înconjurat de naziști din aproape toate părțile. Și lupta eroic.
  Natashka, însă, aruncând o grenadă cu piciorul gol, scârțâi:
  - Victoria nu este de evitat!
  Zoya a dat și ea o întoarcere. Ea a lansat o grenadă cu piciorul gol. I-a doborât pe naziști și a scârțâit:
  - Nu pot fi două morți!
  A dat rândul și lui Augustine. Diavolul cu părul roșu a aruncat grenada cu piciorul gol și a ciripit:
  - Următorul secol va fi al nostru!
  Svetlana a tras și ea o explozie. Ea a întins o grămadă de Fritz și a gâlgâit:
  - Ne naștem cu o nouă eră!
  Și și-a arătat limba!
  Fetele sunt foarte impunatoare. Sunt foarte frumoase, si bronzate, trei blonde si o roscata, cu muschi uscati si in relief.
  Ce fete bune...
  s-a gândit Natasha în timp ce împușca, deoarece Biblia nu este cuvântul lui Dumnezeu, atunci rușii au nevoie de o altă religie, mai perfectă. Să crească în spirit și adevăr!
  Și ce poate fi mai bun decât credința în Familia Supremă!
  Iar războinicul a ciripit:
  - Credeți sau nu, ușa mântuirii va fi deschisă!
  Fetele, desigur, trag în naziști cu toate armele și obuzierele letale. Și dacă o lovesc, atunci nu i se va părea nimănui.
  Războinici care pot sări, și să cânte și să sară...
  Și apoi merg pe capetele lor...
  Natasha a dat o întoarcere și a remarcat râzând și inteligența:
  - Un bărbat are o inimă și două mâini, dar un politician se vâslă cu labele pentru patru și este complet lipsit de inimă!
  Zoya, trăgând în inamici și eliminându-i cu o forță sălbatică și a remarcat cu un râs agresiv:
  - Există o singură patrie, o singură inimă și o singură victorie, dar are trei sute de părinți-politicieni care nu pot decât orfani de alegător!
  Augustin a remarcat cu mare pasiune, împingând inamicul într-o furie sălbatică și aruncând o grenadă cu piciorul gol:
  - Oricâte zerouri ai adăuga, nu vei obține o cifră reală, cu excepția alegerii unui politician de către oameni cu inteligență zero!
  Svetlana a remarcat râzând, exterminând naziștii și aruncând cu călcâiul gol un pachet de explozie:
  - În aritmetică, adăugarea de zerouri nu va adăuga rezultate; în politică, adăugarea de inteligențe zero printre alegători se adaugă la rating!
  Fetele chiar adaugă un impuls foarte distructiv.
  Și Fritz nu poate trece prin astfel de frumuseți... Alenka se luptă și cu batalionul ei.
  Fata aruncă o grenadă cu piciorul gol și cizelat și spune:
  - Nici un singur geniu nu poate dovedi că Dumnezeu nu există, dar că un politician nu are concept de conștiință este evident chiar și pentru un bebeluș!
  Anyuta a tras o explozie dintr-o mitralieră și, de asemenea, a aruncat un dar al morții cu o forță mortală, gâghioduind:
  - Un politician care s-a născut în anul porcilor, indiferent de data nașterii, un politician care s-a născut în anul tigrului este un căpcăun, iar anul nu are nicio legătură cu asta!
  Alla remarcă agresiv, aruncând o grenadă cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - În politică, palatele se transformă în coșuri, iar leii coboară la nivelul oilor, și doar o vulpe devine om!
  Maria, continuând să sfărâme adversarii cu o forță colosală de luptă, țipă, dezvăluind dinții:
  - Un politician al oricărui palat va întoarce o coșă și va întoarce orice adevăr pe dos, iar în hainele oricărei oaie va rămâne un lup canibal!
  Olympias, conducând foc bine îndreptat asupra inamicului, cosind rândurile, a notat în mod logic:
  - Nu există rude în politică, deși alegătorii sunt frați iepuri pentru un politician, iar Diavolul însuși este propriul său tată!
  Alyonka a tras o rafală asupra naziștilor, i-a tușit și, cu degetele goale de la picioare, a aruncat o grenadă cu o forță mortală, gângâind:
  - Un politician îi place deseori să facă promisiuni cu barbă, dar pentru alegători este deja o capră!
  Anyuta, trăgând în adversari cu mare precizie și aruncând grenade cu degetele goale, a remarcat:
  - Un politician este deopotrivă o glumă ambulantă cu barbă și o capră adevărată, dar în același timp este un porc și mai mare, care face cotlet din alegători, smulgând bucăți grase!
  Alla răspunse agresiv, cu râsete sălbatice și făcând cu ochiul cu aplomb infernal și răcnet:
  - Politica este o afacere foarte murdară, politicienii se spală pe mâini lipicioase, doar cu șuvoiele groase de sânge ale alegătorilor!
  Maria a dat și ea o întoarcere și a cosit o mulțime de Fritz și soldații lor angajați și a ciripit:
  - Desi banii nu miroase, mirosul de la mituitorul este dezgustator, si este mai ales imbolnavitor cand, in schimbul unor bani multi, ii pune un porc mare!
  Olimpiada remarcă destul de agresiv, făcându-și cu ochiul de safir și de smarald:
  - Politicianul este un capră, atât pentru că promisiunile lui sunt cu barbă, și de aceea iubește verdeața cash, cât și pentru că îi claxonează constant pe alegători!
  Cu o astfel de putere izbitoare a fetelor, este dificil pentru naziști să învingă chiar și cu cele mai recente tancuri. Dar totuși se cațără înainte și se lipesc.
  Când trag, folosesc cele mai recente lansatoare de gaz și altceva mai puternic și mai luptă.
  Și apoi, în general, încep să stea pe un cal alb. Aici este Shturmlev în luptă. Și aceasta este o armă foarte serioasă. Iar "Sturmmaus" este și mai periculos și mai grav. O armă atât de sălbatică și infernală. Și dacă bate, atunci nu va fi milă de la ea. Aceasta este o forță distructivă colosală.
  Fetele care conduc Sturmmaus sunt aproape goale în nimic altceva decât în chiloți. Și în același timp foarte agil și agil. Cei care pot face aproape orice.
  Și de îndată ce vor lovi trupele sovietice, Armata Roșie nu va părea suficientă.
  
  EMMANUEL LUPTE LA STALINGRAD
  Așa că Emmanuelle s-a pus din nou la treabă și a lins tijele de jad pulsatile ale elfilor. Și în timp ce ea făcea asta, s-a dezvoltat o altă poveste.
  În 1944, Hitler a fost asasinat pe 20 aprilie. Speer, Fuhrer și Comandant Suprem Rommel, a devenit Cancelar al celui de-al Treilea Reich.
  Și aliații au declarat un armistițiu și au început negocierile cu noul guvern. Condiția prealabilă a fost încetarea genocidului evreilor și abolirea legilor rasiale ale celui de-al Treilea Reich.
  Rommel a fost de acord să facă acest lucru în mod formal, dar nu i-a eliberat pe evrei, ci i-a transferat din lagăre în mine și fabrici militare. Bombardarea celui de-al Treilea Reich a încetat și eliberarea de arme a crescut brusc. Mult așteptatul Panther-2 cu arme mai puternice și o protecție mai bună a apărut și în producția de masă. Motorul de 900 de cai putere a compensat greutatea crescută a tancului, iar tunul de 88 de milimetri a lovit vehiculele sovietice de la distanță.
  În loc de rachete FAA, Rommel a comandat XE-162, un avion de luptă ieftin și eficient. Acest lucru a permis naziștilor să câștige superioritatea aeriană.
  TA-152 s-a dovedit a fi, de asemenea, o aeronavă universală foarte bună, care a fost folosită ca avion de luptă, avion de atac și bombardier de primă linie. Și ME-262 este o mașină bună, deși este dificil de fabricat și are o urgență. Așa că germanii au luat în serios modernizarea armatei.
  În plus, Rommel a ghicit corect că Armata Roșie va da lovitura principală Belarusului. Datele de informații au arătat că întăririle erau transferate prea clar pe flancul sudic și în secret în centru.
  Rommel s-a confruntat cu o alegere dificilă: era aproape imposibil să păstreze Belarus, unde erau multe mlaștini și partizani, chiar și cu un număr mare de trupe.
  Apoi Rommel a decis să atace însuși Ucraina. A fost o decizie puternică și, cel mai important, neașteptată pentru comandamentul sovietic. Naziștii au o mulțime de tancuri, iar "Tigrul" în descoperire este destul de puternic, precum "Tigrul" -2 și "Pantera" -2, care, totuși, tocmai a început să ajungă pe front.
  Rommel, după ce a expus frontul de vest, și-a adunat toate forțele în sud. Și a trecut la ofensivă.
  Germanii au pornit la atac în noaptea de 15 iunie și au reușit să ia prin surprindere Armata Roșie! Și au reușit să treacă prin apărare. Și au înaintat cu încredere și au luat oraș după oraș.
  Loviturile au fost date din vestul Ucrainei și Moldova. Direcții convergente. Și până acum totul a mers după dictarea lui Rommel.
  Germanii aveau deja un avantaj la tancuri pe frontul de est. Noile IS-2 și T-34-85 tocmai au început să sosească, iar producția de vehicule mai vechi a scăzut. În timp ce lansarea "Panthers" și "Tigers" a atins cote înalte. Mai mult, "Tigerul" asemănător cutie a fost destul de simplu de asamblat și un rezervor foarte eficient.
  Nemții au reușit să formeze un cazan uriaș, care s-a dezintegrat din cauza mai multor lovituri mici. Și în sud a fost o catastrofă. Stalin a anulat lovitura din centru și a ordonat restabilirea, transferând forțele spre sud.
  Această decizie este oarecum întârziată. Iar catastrofa nu a putut fi evitată. Doar o parte din trupele sovietice au putut să scape din cazane. Prejudiciul a fost foarte important.
  Stalin a speriat și a fost furios. A cerut să avanseze... Dar Rommel a acționat foarte abil. Una dintre mișcările puternice ale noului Fuhrer a fost desființarea diviziilor SS și creșterea numărului de ofițeri ai unităților obișnuite ale Wehrmacht-ului pe cheltuiala acestora. Și acest lucru a permis creșterea semnificativă a calității armatei.
  O altă mișcare importantă a fost recrutarea femeilor pentru serviciul militar. Și mai ales în aviație și tancuri, precum și unități de lunetist. Această decizie a avut și un efect pozitiv asupra cursului luptei. Și au început primele succese.
  Grupul Gerdei de pe Pantera a fost deosebit de distins.
  Războinicul cu părul alb era foarte cool și amuzant. Ea este gata să lupte cu o frenezie furioasă.
  Aici Gerda a tras în inamic folosind degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Legea nu este scrisă diavolului!
  Obuzul ei a doborât cu precizie turela celor treizeci și patru. Într-adevăr, a fost o abordare de uragan a afacerilor.
  Charlotte a tras și ea, apăsând mamelonul stacojiu al pieptului de trăgaci și a scârțâit:
  - Suntem diavoli puternici!
  Christina a îndreptat și ea pistolul. Fetele își foloseau degetele goale pentru a trage. Din fericire, Panther a tras cincisprezece cartușe pe minut. Și poate doborî armele și tancurile sovietice ca grânele cu nunchuck-uri.
  Iată o altă mașină rusească în flăcări.
  Christina a strigat:
  "Sunt un nenorocit de demon care vărsă sânge!"
  Magda a tras și cu călcâiul gol, lucru pe care l-a făcut foarte bine, și a guturat bucuroasă:
  - Sunt un luptător al diavolului!
  Da, aceste fete sunt într-adevăr ceva monstruos.
  La fel ca noii războinici Albina și Alvina. Au ales aeronavele TA-152 pentru ei înșiși și au vânat simultan ținte aeriene și terestre.
  Au făcut-o cu entuziasm și agresivitate.
  Albina a doborât un avion sovietic și a guturat:
  - Și eu sunt o agresiune monstruoasă!
  După aceea, cu ajutorul degetelor goale, a străpuns și tancul armatei URSS.
  Alvina a lovit și o mașină rusească în cer și a ciripit, dezvăluind dinții într-un zâmbet:
  - Echipajul nostru diavolesc!
  Și, de asemenea, foarte încrezător de la TA-152 a străpuns acoperișul unui tanc sovietic.
  Fetele sunt cu adevărat pe câmpul de luptă, acesta este ceva...
  Naziștii au învins peste o sută de divizii sovietice și au luat inițiativa.
  Au început să se deplaseze spre Kiev și au avut un avantaj considerabil. Stalin, pe de altă parte, s-a speriat și a răcnit, dând ordine contradictorii. În timp ce consimțământul și
  Nu a avut.
  Rommel a acționat cu încredere și a creat cazane. A reușit să manevreze și să câștige, ocolind pozițiile sovietice. Și lovind noaptea și folosind diverse trucuri.
  Încă o dată germanii au avut inițiativa. Și acum au trecut deja Niprul și deja acolo au câștigat victorie după victorie.
  Doar toamna și ploile de irigare i-au oprit oarecum pe naziști. Dar cea mai mare parte a Ucrainei a fost recucerită. Naziștii au reușit chiar să ia Harkov. A fost abandonat de Armata Roșie și Kiev.
  Rommel a încercat să lovească și în centru. Dar aici trupele sovietice au fost deja capabile să se pregătească pentru apărare și au dat dovadă de rezistență. Și deja fetele sovietice și-au arătat clasa.
  Elizave și echipajul ei au luptat pe IS-2.
  Fetele erau și ele în bikini și desculțe. Și s-au luptat cu multă înverșunare.
  Elizabeth și-a tras degetele goale și a scârțâit:
  - Sunt o mare tigroacă!
  De asemenea, Ekaterina a dat peste cap atât de mult încât proiectilul a descris un arc și a străpuns Pantera și a țipat:
  - Nici un cuvânt laș!
  Elena a explodat și în inamic, a spart tancul generației de luptă și a ciripit:
  - Fără capitalism!
  Agresiva Euphrosinia a tras și ea, emitând:
  Da socialismului!
  Femeile pilot au luptat și ele în aer.
  Anastasia Vedmakova a lovit avionul și a postat pe Twitter:
  - Viața în lume nu este paradis!
  Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei.
  Akulina Orlova a doborât din nou o mașină germană cu degetele goale de la picioare și a hotărât:
  - Comunismul va conduce planeta!
  Mirabela Magnetic l-a doborât pe Messerschmid cu călcâiul gol și a strigat:
  - Pentru victorii mari!
  Și le-a făcut cu ochiul partenerilor ei, chiar dacă nu au văzut-o.
  Akulina Orlova a remarcat:
  - Monștrii cu reacție nu sunt o barieră pentru noi...
  La sfârșitul toamnei și iarna, germanii au decis să stea în defensivă. Și Armata Roșie înainta deja. Stalin a decis să lovească în centru. Rommel însă, spre deosebire de Hitler, a făcut a doua și a treia linie de viraj mai puternice decât prima, ceea ce a redus efectul pregătirii artileriei.
  Germanii au reușit să învingă ofensiva sovietică din centru. Pentru prima dată, tunurile autopropulsate E-10 și E-25 au luat parte la luptele din ianuarie. Erau mici, cu o siluetă joasă și locația motorului împreună cu transmisia transversală și cutia de viteze pe motorul însuși. Și este foarte productiv.
  E-10 este un pistol autopropulsat foarte practic și ușor de fabricat, înalt de doar 1,4 metri. Și E-25 are doar 1,5 metri și doar puțin mai greu cu un pistol Panther și un motor de șapte sute de cai putere. Această mașină avea o protecție bună: o frunte de 120 mm, părțile laterale de 82 mm sub pante. Și prima sa utilizare în luptă a arătat o eficiență și mobilitate deosebite.
  Margaret și Helga au luptat pe E-25 și au lovit inamicul foarte faimos. Înfrângerea inamicului a urmat înfrângerii într-un potop.
  Margaret a tras în mașina sovietică. Ea a lovit-o și a spus:
  - Totul va fi super!
  Helga a tras și un proiectil cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  Poate hiper...
  Războinicul a lovit cu încredere în tancul IS-2 și a fluierat prin nări.
  Ofensiva trupelor sovietice din timpul iernii a fost respinsă. Dar din nou război și bătălie. Germanii au început să avanseze în martie.
  Lovitura trupelor lor a fost în direcția Kursk. E-100-urile au luat parte și la lupte. Această mașină a fost foarte bine protejată din toate unghiurile și, în același timp, relativ mobilă, în ciuda greutății mari. Și în descoperire și-a arătat eficacitatea.
  În același timp, germanii au avansat noaptea folosind dispozitive de vedere nocturnă. Fritz au reușit să treacă prin apărarea Armatei Roșii și au capturat Orel, Kursk, Belgorod. Am obținut destul de mult succes. Ne-am apropiat de Voronezh la mijlocul lunii aprilie.
  Rommel se simţea încrezător. Părea că mai mult și va fi o victorie completă. Dar aliații au dat un ultimatum: ei spun că se pune capăt războiului. Și aceleași pretenții la adresa lui Stalin.
  La 10 mai 1945 a fost declarat armistițiul. Apoi au început negocierile. SUA și Marea Britanie și-au oferit medierea. O lună mai târziu, pacea a fost încheiată. Germania a primit Ucraina fără Crimeea, Belarus, statele baltice, Moldova și o parte din pământul negru al Donului în schimbul Kursk, Orel și Belgorod. Finlanda a restabilit fostele granițe, dar a returnat regiunea Petrazavodsk. Adevărat, în schimbul unei compensații bănești din partea URSS. Norvegia a primit și un mic teritoriu lângă Murmansk, care a intrat într-o federație cu al Treilea Reich.
  A fost creată Uniunea Europeană - care cuprindea toate țările ocupate de germani și sateliți, precum și fostele republici ale URSS. Rommel și Speer au urmat o politică moderată și au proclamat oficial egalitatea tuturor națiunilor și raselor. Euroreich a apărut.
  Dar democrația era limitată. Cu toate acestea, au apărut alte partide decât naziștii și s-a înființat funcția electivă a președintelui. Rommel a devenit primul președinte al Uniunii Europene. A condus patru mandate de cinci ani până când a demisionat în 1966 pentru a face loc celor mai tineri. Apoi a fost adoptat amendamentul pe două mandate al președintelui Uniunii Europene.
  Stalin a murit în martie 1953. El a fost succedat de Hrușciov după o luptă pentru putere. A fost cel de-al XX-lea congres. Iar Stalin era și mai supărat de oamenii lui. Apoi, însă, lucrurile au mers puțin diferit. URSS a pierdut al Doilea Război Mondial, iar rolul său în lume a fost mai mic. În aceste condiții, nici nu visau să construiască comunismul. Nikita Hrușciov nu a fost răsturnat, ci a condus până la moartea sa în 1971. Și a fost succedat nu de Brejnev, ci de Shelepin. Germanii au fost primii care au zburat în spațiu și, de asemenea, pe Lună. Apoi, în 1980, Uniunea Europeană a zburat pe Marte. Euroreich a unit toate țările Europei și o parte a URSS și a controlat, de asemenea, posesiunile din Africa și Asia. Aceasta s-a dovedit a fi o stare foarte puternică. Și ea, după ce a depășit SUA, a devenit hegemonul mondial. China și Japonia nu au crescut niciodată. Acesta din urmă a fost ocupat de americani și a avut loc un război de gherilă. Războiul civil și capitalismul sălbatic au continuat în China.
  Lumea a devenit mai eurocentrică. Și sistemul colonial nu s-a prăbușit. Așa că Emmanuelle a ajuns în 1984. Jocurile Olimpice au loc la Roma.
  Fata Emmanuelle merge în orașul mare. Totul este foarte curat și ordonat.
  Emmanuel cântă:
  - Sunt un războinic roman pe genunchii sălbaticilor!
  Dușmanii lui Nero îi voi mătura de pe fața pământului!
  Olga Rybachenko, această fată a apărut lângă Emmanuelle, ieșind ca un diavol dintr-o cutie de tabaturi și a țipat:
  - Ce crezi că este totul? La naiba doi!
  Emmanuel a scârțâit:
  - Ce altceva?
  Olga a răspuns cu un zâmbet:
  - Și apoi... Ce te face să crezi că aliații îi vor împăca pe Stalin și Rommel. Asta e exact invers! De fapt, următoarele sunt mult mai reale!
  Germanii la mijlocul lui mai 1945 au reluat ofensiva. Stalingradul a devenit direcția principală. Principalele bătălii s-au desfășurat de-a lungul Donului și mai departe până la Volga.
  Naziștii s-au apropiat de Stalingrad la începutul lunii iulie și a început o bătălie grandioasă.
  Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Natashka Kaktusova a ocupat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Volodarsky. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, s-au ascuns în spatele ruinelor.
  Natasha însăși este într-o tunică cu pete peste corpul ei gol, în pantaloni scurți și desculță. O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire, o tunsoare scurtă sub o jumătate de cutie. Fața este foarte expresivă, cu bărbia bărbătească, ochii albaștri larg depărtați. Părul castaniu deschis a devenit gri cu praf, piept înalt, aspect dur. Căpitanul Natasha se luptă de mai bine de doi ani și în ciuda tinereții ei a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de tăieturi și vânătăi. O fată este mai agilă să se miște descultă decât cizmele aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează despre apropierea unei mine, iar pământul-mamă însuși adaugă rezistență. Pe de o parte, picioarele fetei s-au întărit și nu le era frică de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancuri.
  Dulcea Natashka ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie legat de ea. Este necesar să se târască până la formidabilul tanc german "Leul", udând străzile cu mitraliere.
  Mirabela se târăște lângă ea. Tot desculțe, așa că toate fetele din batalion s-au dovedit a fi din cizme, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite se ascuți în timp ce se târăște în patru picioare. Părul galben al Mirabelei este dezordonat și lung... Puțin încrețit. Fata însăși este slabă, slabă, de statură mică. Ea poate fi chiar confundată cu o fată, cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Mirabela a experimentat deja multe. Ea a reușit să viziteze atât captivitatea fascistă, care a supraviețuit unor torturi crude, cât și minele, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape. Dar privind chipul ei copilăresc, tandru, nu poți spune niciodată că a fost bătută cu bețișoare de cauciuc pe călcâie, i-a trecut un curent prin corp.
  Mirabela împușcă... Un soldat al celui de-al treilea Reich, în acest caz un arab, cade mort, botul ridicând nisip și moloz.
  Natashka strecoară o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoaie. Acum un "Leu" de nouăzeci de tone se va târa aici și îl va arunca în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe fața ei, negri de arsurile solare și praf.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Leul" are armură laterală de 100 mm și chiar și într-un unghi. Treizeci și patru nu pot trece peste el, doar Keveshele grele au o șansă. Dar omizile sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Svetlana trage o rafală dintr-o mitralieră... Un soldat, nimeni nu știe ce naționalitate, cade. Germanii, după ce au cucerit, chiar dacă moral în cea mai mare parte, cea mai mare parte a emisferei estice, prețuiesc sângele arian și aruncă în luptă trupele coloniale: arabi, africani, indieni, diverși asiatici și europeni. A crescut și numărul polonezilor - care sunt obișnuiți din leagăn să urască Rusia bolșevică. Aici luptă naționaliștii ucraineni, cazacii Don, cecenii și întregul Khaganat caucazian. Rommel a crescut un întreg internațional.
  O mulțime de dușmani...
  Svetlana evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despicat, înnegrit de praf, un călcâi rotund, de fetiță. Frumoasa căpitan a simțit chiar cât de aproape a trecut un cadou de calibru mare. Fata își făcu cruce, șoptind:
  Nici măcar un glonț nu ne va opri!
  Mirabela trage înapoi... O altă fată Angelica - foarte roșcată, înălțime peste medie și musculoasă, în ciuda rațiilor slabe. De asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie în sus, umerii lați nu feminini și sânii înalți.
  Angelica luptă doar în pantaloni scurți, tunica este ruptă în bucăți și se prăbușește în praf, iar uniformele noi nu sunt livrate peste Volga. Doamne ferește să transfere mai multă muniție și o picătură de mâncare pentru trupele sovietice epuizate.
  Așa că Angelica este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. O bucată de șrapnel a lovit talpa piciorului drept și doare, e greu de mers.
  Angelica roșcată, prăfuită, aproape goală, își răsucește fața drăguță, dar în același timp dură. Fata, trăgând, spune:
  - Domnul, Moscova și Stalin sunt deasupra noastră!
  Și îi întrerupe pe naziștii atacatori, ea însăși abia având timp să se retragă.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea formidabilelor tancuri germane. Aici sunt aproape două sute de tone "Șoareci" și nu pot trece deloc...
  Așa cum se aștepta Svetlana, "Lev" a condus puțin și s-a îngropat într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit, câteva role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  Undeva a bubuit în depărtare, lăsând ruinele. Svetlana blondă, ca un șarpe, șuieră:
  - Acesta este calculul meu! A deschis un cont...
  Fata-căpitan este din nou forțată să se târască departe. Germanii și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Din vina încăpăţânatului Hitler, hoardele celui de-al Treilea Reich au fost blocate în bătălii de poziţie într-un oraş destul de mare şi bine fortificat.
  Mirabela aruncă o grenadă. Forțându-i să facă capriole asupra germanilor sau arabilor doborâți, întorcându-se. Unul dintre militanții naziști îi smulge mâna și atârnă de ea un ceas englezesc cu busolă.
  Mirabela spune zâmbind:
  - Ce-ți arată busola - drumul spre iad!
  Și o fată frumoasă scutură de pe călcâiul ei prăfuit o bucată de ceramică aderă.
  Si Angelica face praful, cu sanii fermi, plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Și încearcă să te speli. Din nou, trebuie să vizuini când pistoalele-mitralieră germane mâzgăleesc. Și târăște-te într-un mod plastunski.
  Batalionul de fete își ține funcțiile, deși există bombardamente. Și rup obuze grele, iar bombele cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor sovietice.
  Aici Svetlana vede cum se târăște Pantera. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata a strănutat, a scuipat praful care i-a urcat în gura elegantă. Ea a luat în mână o grenadă, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te furișezi neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Angelica începu să se strecoare în sus, sprijinindu-se pe canalizare cu degetele și coatele goale. Era ca o pisică care urmărește un șoarece. Fata și-a amintit războiul din acea vară îngrozitoare a anului patruzeci și unu, când Wehrmacht-ul a invadat cu perfidă întinderile URSS. Nici fata, aproape fata nu era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata și-a plesnit pe burtă. Fragmente se repezi de sus ca un stol de albine sălbatice. Angelica șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății, Doamne!
  Fata își accelerează târâșul și aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Prezentul zboară într-un arc. Se aude o explozie, armura laterală mai subțire a Panterei se pretează. Tancul german începe să ardă, trusa de luptă detonează.
  Svetlana șoptește zâmbind:
  Mulțumesc Doamne Isuse! Eu cred doar in tine! Mă rog ție singur!
  Rupe pantera. Sfâșiat, un trunchi lung este îngropat în moloz. Armura frontală, desprinsă de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Svetlana, ai cărei ochi, pe o față maro de praf și arsuri solare, strălucesc cu flori de colț, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Angelica este foarte sexy, în chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale.
  Acum a aruncat un obiect ascuțit cu piciorul ei grațios, acoperit de praf. Și blocat, chiar în gâtul unui fascist. Frumoasa Angelica a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții!
  Fata, după care s-a târât din nou, trăgând. A condus focul și Svetlana.
  Căpitanul frumuseții, Natasha, după ce l-a tăiat pe fascistul, a ciripit:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte din ea sunt verigile...
  Mirabela a tras, i-a tăiat capul lui Fritz și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului!
  Svetlana, trăgând din nou cu precizie, grăună:
  - Dar nu poți merge în cicluri pe fleacuri...
  Mirabela a tras cu precizie și a adăugat:
  În caz contrar, lanțul te va învălui!
  Emmanuel și Olga Rybachenko luptă și ei aici cu curaj.
  Ambele fete sunt foarte combative. Și aruncă grenade cu degetele goale.
  Emmanuel remarcă râzând:
  - Și nici aici, bătălia nu este slabă!
  Olga Rybachenko, dezvăluind dinții, a fost de acord:
  - Nu slab! Dar devine mai rău!
  Emmanuelle gutura, făcându-și cu ochiul de safir.
  - Totul va fi super! Să ajungem la coronavirus!
  Și războinicul va râde. Și aruncând un cuțit cu degetele goale, el va străpunge Pantera în lateral.
  Olympias, pâlpâind cu gambe musculoase și bronzate, a întrerupt un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Sfinte fețe rusești pâlpâie din icoană... Doamne ferește să înmuiați măcar o mie de Fritz! Și dacă cineva bâzâie mai mult decât fasciștii, nimeni, credeți-mă, nu vă va condamna pentru asta!
  Apoi a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportatorul german a scos din nou fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative lui Fritz. Dar a suferit și pierderi. Aici o fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Cea mai mare parte din Stalingrad a fost deja capturată de naziști, dar ceea ce rămâne din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Svetlana, între timp, încearcă să spargă "Tigrul". O mașină germană puternică, a primit o grenadă în lateral, dar nu a cedat. Se întoarce pentru a trage cu un tun. Fata trebuie să se îngroape în pământ, și moloz, pentru a nu fi zdrobită de valul de explozie eliberat de prezent.
  Svetlana șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Mirabela a aruncat o grenadă în Tigru, care i-a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că lumina predă iarna primăvara... Repet fără excepție că Rommel este un ticălos de ciumă!
  Angelica, rupând vederea naziștilor și turnând apă peste ei cu o explozie, se încordă:
  - În sicriu, l-am văzut acum pe Fuhrer! Și l-a lovit pe bietul om direct în ochi!
  Fata cu părul roșu chiar a aruncat cu degetele goale o grenadă în rezervor. A lovit țeava... A urmat o explozie și botul "Tigrului" a fost stricat.
  Lașul german a luat-o și s-a dat înapoi.
  Svetlana pufni prin nări:
  - Al nostru, al tău nu va ceda!
  Mirabela a doborât cu un glonț un mercenar hitlerist și a cântat:
  - Și ticălosul nu glumește! Mâinile și picioarele, răsucește frânghiile rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea patria până jos!
  Svetlana, chicotind, lătră:
  - Fuhrer-ul strigă sălbatic, se lacrimează!
  Mirabela a tras și a adăugat:
  - Ei bine, pufăi moarte, rânjește!
  A apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor sovietice. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri germani.
  Svetlana vede că apropierea de pozițiile lui Fritz este nerealist. Dar pe cer Focke-Wulfs. Una dintre aceste mașini zboară mai aproape de pozițiile sovietice. Fetele deschid focul asupra ei.
  Angelica aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moarte profundă - nu există iertare!
  După aceea, fata dă o întoarcere de la mitralieră. Se întoarce repede. Un tanc german relativ nou "Panther" -2 cu o turelă mică și o siluetă inferioară urcă rapid.
  Mai multe fete aruncă grenade în mașina germană. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Angelica fluieră șuierând:
  - Acesta este un nou atac! Îi vom rupe gura!
  Panther-2 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrolizat instantaneu atmosfera.
  Angelica chicoti, scoicile zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a spus:
  - Și Newton a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! Fritz a decretat legea lui Newton!
  Stalingradul a fost cuprins de incendii, când limbi de foc păreau să lingă cerul și să trosnească scântei violete, portocalii și stacojii! Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Svetlana, doborând un luptător german, și-a fulgerat ochii albaștri, a cântat:
  - Ce te vaici bătrână rea? Crede-mă, doar un spital de psihiatrie plânge după tine!
  Mirabela a cântat, trăgând în naziști:
  - Ce bine e să te întinzi pe iarbă și să-l lovești pe Fritz în cap! Aranjați o cataplasmă pentru Fuhrer și trimiteți gloanțe de la o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioare. A zburat o grenadă. Focke-Wulf zburător, după ce a primit schije sub burtă, s-a înălțat cu viteză mai sus. Se vede că l-au rănit fragmente ascuțite. Creatura fascistă a luat foc și a început să piardă bucăți de aripi rupte.
  Svetlana, văzând cum Fokke pierdea altitudine, a grămăit:
  - E un semafor! Un topor atârnă la bord!
  Avionul german a explodat, împrăștiind resturi în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist. Mi-am făcut ultima tură. Călăul a plecat în scrum, nu pilotul!
  Mirabela strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Angelica a aruncat din nou cu piciorul o bucată de sticlă, încât, lovind-o în ochi, i-a ieșit pe Fritz, prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și trebuie să fii tratat!
  Nemții și sateliții lor au încercat să avanseze, aruncând grenade în fața lor. Asemenea tactici împotriva fetelor nu au funcționat. Aici Emmanuelle a desfășurat o catapultă și cum a lovit inamicul ca răspuns.
  Fata scriitoarea urlă:
  - Moș Crăciun sfâșie gura lui Rommel!
  Încărcarea catapultei, străpungând mulțimea de naziști, i-a făcut să se împrăștie și, în același timp, să se răstoarne în aer. Fritz a căzut și s-a spart de dărâmăturile pereților.
  Tancul "Tiger" -2, care și-a pierdut echilibrul, a intrat în coliziune cu "Leul". Oh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Svetlana a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, bine, Emmanuel!
  Fata scriitoare a lătrat agresiv:
  - Emmanuelle este întotdeauna pregătită!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata-căpitan a început să bată din nou cuie. Și Olympias a gâdilat piciorul îngust al lui Emmanuelle, ce greu este acum! Nu e de mirare că fetei nu îi este frică să alerge prin incendii.
  Mirabela într-o cântare a spus:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Angelica, această roșcată veselă, a fost de acord:
  Nu există nimic mai rău decât bătrânețea! Aceasta este într-adevăr cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Și fata a făcut un salt cu o lovitură de stat. Ea și-a imaginat pentru o clipă bunici dezgustătoare. Nu, nu compara, o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe, în trupuri zvelte.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  - Curge după an, ani într-o rulotă,
  O bătrână freacă henna într-un mojar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă,
  Nu înțeleg cum a trecut tinerețea!
  Svetlana și-a fulgerat ochii, l-a doborât pe german cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, în război există un astfel de farmec - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Olympias a pus o nouă sarcină în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu treci, ci treci!
  Emmanuelle și-a amestecat piciorul zvelt, dar agil și a lătrat:
  - Față de Fritz!
  Și o grenadă, împreună cu un pachet de explozie, au zburat în plină desfășurare în pozițiile naziștilor.
  Da, Stalingradul nu le-a fost dat. Pentru a treia lună de la sfârșitul lunii iunie, asaltul continuă, dar orașul nu a reușit să ia totul. Pe alte sectoare ale frontului, naziștii au obținut succes, dar nu și pe acesta.
  Svetlana a tras cu pistolul și a mârâit:
  - Totul este imposibil, se întâmplă să fie posibil... Nu e nevoie să complici foarte mult universul!
  Și a lovit rezervorul de benzină al unei motociclete. Mașina a explodat și vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și neamțul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata căpitan a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Mirabela i-a lovit pe nemți cu o explozie și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Angelica a deschis focul, mai exact. Câțiva negrii au rămas întinși pe moloz acoperit cu sulițe:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Mirabela a cântat jucăuș:
  - După ce l-am pictat pe Rommel cu ruj, pe Mainstein cu fixativ, te voi târî în captivitatea prințesei, credinciosul câine te va roade!
  Svetlana, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Adolf, spânzură-te... Nu te mai păcăli capul! Haide seara, zboară ca un girșoim - să-i învingi tare pe naziști!
  Mirabela spuse furioasă, doborând casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Noi putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul "Lenin" au oprit înaintarea trupelor străine. Fritz a înaintat, aruncând literalmente cadavre în spațiu. Nici rezervorul "Lev", cu care s-au pus speranțe, nu a ajutat. Iată o modificare a mașinii cu un pistol de 150 mm.
  Angelica dă jos o piatră lipită de mamelonul ei gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea merge mai departe.
  "Leul" a primit un gol în omidă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Angelica, scuipând, spune:
  - Războinicul rus nu geme de durere!
  Și fata împușcă din nou. Și o face extrem de bine. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede duşmanul că a reuşit să-i spargă pe ruşi! Cine îndrăznește, el atacă în luptă, vom bate cu înverșunare pe dușmani!
  Iar Angelica rostogolește mușchii presei, pe care i-a imprimat foarte mult în relief.
  O, ce frumoase sunt fetele! Nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a alergat... O fată foarte frumoasă, cu părul pufos, alb. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si in relief. Haine pe ea, doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Picioarele goale și pâlpâirea și călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de patria-mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Angelica remarcă râzând:
  - Scoate-ți sutienul și stai ca mine în pantaloni scurți!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu este potrivit!
  Angelica și-a scuturat șoldurile, a tras în mod potrivit și a cântat:
  - Ceva membru Komsomol a devenit neobișnuit! Mersul așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aduci bucurie lui Fritz, uită-te la frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina nazistă a luat foc. Și frumoasa blondă a țipat:
  - Moarte răului!
  Angelica chicoti.
  - Și viața e bună!
  Steelenida, văzând că germanul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Nu credeți naziștilor că ați câștigat!
  Angelica canta:
  - În așteptarea victoriei! Victoria îi așteaptă... Cei care tânjesc să rupă lanțurile! În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. Bun cu torsul gol la căldură, care este intensificată de foc.
  Svetlana părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în Fritz cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr naziștii au primit daruri și sicrie mortale! Și fata le-a arătat o siluetă, să construim degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca un tâlhar de privighetoare. Și prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei îi este uneori milă de soldații inamicului, care pot avea copii care vor plânge după părinții lor morți.
  Svetlana, totuși, alungă astfel de gânduri departe de ea însăși, așa că vrei să plângi din ele. Dar nu rușii au venit la germani să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt nemții și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a pătruns în întinderile rusești.
  Svetlana și-a făcut cruce și a tras în Fritz, care încerca să se apropie în liniște de pozițiile rusului Fritz... Ochiul și creierul lui, care fuseseră doborâți de un glonț, i s-au scurs.
  Fata-căpitan a zâmbit și a spus, inteligent:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Svetlana a împușcat cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat, răsturnată de mai multe ori. Apoi botul i s-a scufundat în dărâmături.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și ea a țintit din nou. Fața ei tânără și veselă zâmbi mai degrabă rânjită. Fata a cântat:
  - Nu, le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera ca pâinea rusească parfumată să fie numită cuvântul vad!
  Mirabela a făcut o lovitură foarte precisă, din care Focke-Wulf a izbucnit și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  Pentru dolari, el este gata să trădeze Rusia...
  Dar rusul este atât de frumos
  Că este gata să-și dea viața pentru Patria Mamă!
  Fata, a făcut o capotă și le-a arătat naziștilor smochinul și a derulat, iar gloanțele nu au atins frumusețea.
  A apărut Angelica, această frumusețe, aproape goală, și murdară ca un diavol, a aruncat deodată o grenadă cu două picioare. Și ea a verificat:
  - Ce am este... Fritz într-o latură ascuțită!
  Olympias a corectat-o pe Angelica:
  - Ascuțit, în lateral, și nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" a fost lovit la bot, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După aceea, creatura nazistă a dat înapoi. A început să se târască ca o țestoasă prinsă în foc.
  Svetlana cânta, făcând cu ochiul veselă:
  - Și "Tigrul" se dă înapoi și nemții se ascund!
  Batalionul Maiden a manevrat sub atac, lovituri aeriene și tunuri grele. Aici bombardierele cu reacție au lovit, rupte, abrupte încinse s-au ridicat spre cer. Și pietrele ardeau. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar bărbații au plecat în lumea de dincolo - cărora nu le pare atât de rău! Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde diavoli cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Isus.
  Angelica este cea mai sexy dintre războinicii furioasă: ei bine, pot naziștii din "Sturmtiger" lor să tragă cu adevărat în pozițiile trupelor sovietice și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a răsucit în cascade de capriole. Și se învârte din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în botul larg al Stormtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat, iar grenada a zburat în botul larg. Iar mașina puternică s-a înecat mai întâi, apoi s-a repezit. Doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele au fost smulse din ele și au căzut, zburând ca un colier rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Angelica, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea a aterizat totuși, moloz ascuțit și pietre zdrobite i-au săpat în tălpile goale. Fata o durea și chiar și prin piciorul calos, vârful a străpuns.
  Dar Angelica a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, fasciștii, veți fi în cenușă!
  Svetlana și alte fete au fost aruncate în sus de un val exploziv și chiar ușor zdrobite. Dar niciunul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea naziștilor care au sărit și a altor insecte agresive care asediau URSS.
  Mirabela a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va duce la luptă, vom fi prieteni cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova, voi fi la apelul nominal ceresc!
  Angelica, scuturând praful de pe tălpile însângerate, a cântat:
  - Lenin, petrecere, Komsomol! Îl trimitem pe Fuhrer-ul la o casă de nebuni!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Emmanuelle a spus alarmată și supărată:
  - Și catapulta mea, nu atât de precisă - ca acele picioare goale și puternice ale Angelicei!
  Olympias, jucându-se cu mușchii brațelor ei, a spus:
  - Asta este în ordine! Inca te gandesti. Ceva mai misto!
  
  NU BOMBAȚI Marea Britanie
  Hitler nu a bombardat orașele engleze și a reușit să câștige bătălia aeriană pentru Anglia. În plus, Speer a primit funcția de ministru Reich pentru armament și muniție încă din luna mai a celui de-al patruzecilea an. Și, ca urmare, producția de avioane a început să crească rapid.
  Iar pe 4 noiembrie 1940 a urmat o debarcare neașteptată, dar îndrăzneață, în Marea Britanie. Ceea ce a luat prin surprindere apărarea de coastă. Și germanii au reușit să captureze capete de pod luând prizonieri un număr mare de soldați britanici. Și apoi dezvoltă imediat succesul.
  O victorie majoră a fost câștigată și Anglia a căzut înapoi în al patruzecilea an. Războiul a continuat ceva timp. Churchill a fugit în Canada și a încercat să organizeze rezistența acolo. Și germanii au ocupat numeroase colonii ale Angliei cu trupe. Și apoi Japonia a atacat Statele Unite. Iar cel de-al Treilea Reich a trebuit să se folosească.
  Să ajungi în America nu este ușor - este separată de ocean. Dar germanii au creat un cap de pod în America Latină și au început să-și avanseze forțele de acolo. Și au început să strângă inelul în jurul Statelor Unite.
  În al patruzeci și treilea an, naziștii au avut în serie tancul Pantera, Tigrul și Leul. Ultima mașină nu era în istoria reală, dar acum naziștii aveau mult mai multe resurse. Cu toate acestea, "Leul" cu o greutate de nouăzeci de tone și un tun excesiv de puternic împotriva "Shermanilor", nu s-a justificat prea mult. Ca rezervorul Maus. Dacă în teste această mașină a arătat rezultate satisfăcătoare, atunci în istoria reală a început să se defecteze.
  Ceva mai bun a fost cel primit din 43 septembrie în seria Panther-2. Destul de greu la cincizeci și trei de tone, dar cu un motor de nouă sute de cai putere, se mișca bine. Și tunul ei de 88 de milimetri în 71 EL a străpuns Shermans de patru kilometri.
  Gerda tocmai a primit una dintre primele modificări Panther-2 și a luptat cu americanii în Canada.
  Era octombrie 1843. În ciuda răcoarelor de toamnă, fetele erau desculțe și într-un bikini.
  "Panther" -2 de la distanță mare putea lovi și avea o bună protecție a frunții. Și părțile ei sunt mai bine protejate decât cele ale unei simple Pantere; nu poți lua o bazooka sau o armă de calibru mic.
  Dar pentru a lovi de la distanță mare trebuie să ai o precizie fenomenală.
  Iar Gerda probabil trage cu degetele goale să lovească. Proiectilul descrie un arc și străpunge tancul american Grant de patru kilometri.
  Fata urlă:
  - Suntem doar diavoli!
  Cu ajutorul degetelor goale de la picioare, Charlotte a tras și ea, remarcând agresiv:
  - Un politician este un porc în costum curat, iar o vulpe în chipul sfintei inocențe!
  Kristina a tras unul câte unul, ceea ce a făcut foarte bine și mulțumită, străpungând cu precizie Shermanul și gălăgindu-se:
  - Politicianului îi place să latre cu voce tare și să promite asurzitor, dar când va trebui să-ți îndeplinești promisiunea, nu vei auzi decât scuze!
  Magda a lovit și inamicul cu un proiectil foarte mortal, a străpuns fruntea turelei tancului și a ciripit:
  - Este mai bine să dai în bătaie un politician care promite lenevie decât să dai cu degetul mare atunci când îți pierzi locul de muncă!
  Și fata a izbucnit în râs... Și din nou a tras din pistol. Atât de ușor Statele Unite nu pot învinge al Treilea Reich.
  Dar Fritz au material uman, iar tehnica este mai puternică. De exemplu, ME-309 este formidabil, împotriva căruia nu există recepție și din care nu există scăpare. Această mașină are un armament foarte puternic: trei tunuri de avioane de 30 de milimetri și patru mitraliere de paisprezece milimetri care sunt, de asemenea, piese letale. Până la șapte puncte de foc - cool!
  ME-309 este un monstru, mai ales dacă este condus de fete. În acest caz, două frumuseți: Albina și Alvina. Ambele blonde sunt desculțe și doar în bikini.
  Și cum îi vor înfrunta pe americani. Doar fragmente zboară în direcții diferite.
  Apăsând trăgaciul cu degetele goale de la picioare, Albina a tras și a doborât un avion american, gângâind:
  - Un politician este o prostituată ieftină care se descurcă prea mult timp, și nu numai că aduce o infecție venerică a cărnii, dar dă naștere și unui bacil de nesiguranță în suflet!
  Aici Alvina apasă și ea pedala cu călcâiul gol, ciocanește și ciripește foarte bine în vârful plămânilor:
  - Prostituatele ieftine sunt cele mai scumpe - mai ales dacă sunt politice!
  Da, aceste fete își cunosc valoarea și elimină temeinic spiritul și componenta materială a adversarului.
  Treptat, germanii au depășit America. Aici au deja o nouă pușcă de asalt MP-44, care îi distruge complet pe americani. Această pușcă de asalt este inegalabilă. Și îi oferă Wehrmacht-ului un avantaj decisiv.
  Și fetele se luptă în infanterie: Margaret și Helga. De asemenea, folosesc o formă specială: luptă desculți și în bikini. Și este foarte eficient.
  Margaret a tras o rafală asupra americanilor și a lansat o descarcare de forță colosală, mortală, cu degetele goale de la picioare. Și ea a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Un politician este atât de prostituată încât promite plăcere cerească gratis, dar pune doar un porc în pat!
  Helga a remarcat în timp ce trăgea în inamic cu mare acuratețe și acuratețe:
  - Un politician nu poate decât să ia și să împartă în aritmetică, iar după ce a devenit dictator, poate și reseta condițiile de guvernare!
  Iar fata a luat și cu piciorul gol a aruncat un cadou mare și distrugător de moarte.
  Margaret, în timp ce trăgea cu pușca de asalt, a remarcat:
  - Nu contează când un dictator resetează termenii de guvernământ, e mai rău când toate realizările sunt reduse la zero fără baghetă!
  Și fata va arunca și un cadou de anihilare cu degetele goale de la picioare.
  Helga, tăindu-i pe americani în ofensivă și eliminându-i în rânduri chiar în mișcare, a emis:
  - Când realizările dictaturii sunt zero, termenii de guvernare sunt resetati la zero!
  Iar fetele o vor lua și vor râde, dezvăluindu-și dinții care scânteie ca perlele.
  Toronto și Quebec au căzut chiar înainte de iarnă... Și iarna, luptele s-au desfășurat deja în Statele Unite. Forțele erau inegale... Deși americanii, datorită lungimii comunicațiilor și a unei economii puternice, aveau un mare avantaj în cantitatea de echipamente. Dar erau de calitate inferioară.
  În primăvara celui de-al patruzeci și patrulea an, vehiculele cu reacție au început să ia parte la lupte aeriene în masă: ME-262 și XE-162, care nu aveau adversari egali.
  Cel mai nou "Leu" -2 a apărut în tancuri, în care germanii, pentru prima dată în construcția tancurilor, au plasat transmisia și motorul într-un singur bloc, iar cutia de viteze pe motorul însuși, iar în față - schimbând turnul din spate. Lion-2 s-a dovedit a avea o siluetă inferioară, în plus, trenul de rulare a devenit mai ușor, iar turela s-a dovedit a fi mai îngustă cu un tun de calibrul 88 mm - 105 este încă redundant pentru tancurile americane. "Leul" -2 s-a dovedit a fi mobil și bine protejat. Pe câmpul de luptă, ea a luat imediat inițiativa ca cel mai bun tanc din lume.
  URSS după războiul cu Finlanda nu a luptat încă cu nimeni. Dezvoltarea sa în construcția de tancuri nu a mers în cel mai productiv mod. Au apărut monștri KV, cu solzi uriași și mai multe arme. Doar T-34 poate fi numit un tanc de succes. Deși nu suficient de puternic.
  În plus, dezvoltarea tancurilor cu șenile pe roți a apărut în URSS. Seria A este deja pe autostradă. Și multe alte mașini.
  Nemții, în schimb, au învățat să lupte și au primit multă experiență de luptă. Până la sfârșitul verii, mai mult de jumătate din teritoriul SUA fusese deja capturat de naziști. În septembrie, a început atacul asupra New York-ului și Washingtonului.
  Gerda a luptat deja la Lev-2. Acest vehicul cântărea șaizeci de tone, dar avea o armătură laterală mai groasă de 100 mm la pante și un tun de 88 mm cu o lungime a țevii de 100 EL. Și armura frontală sub pante mari era, de asemenea, ceva mai groasă. Corpul are 150 mm și 45 de grade, iar fruntea este de 200 mm și de asemenea înclinată.
  Pistolele americane nu au luat armura frontală a unui astfel de tanc. Și cei care puteau pătrunde pe lateral erau puțini și nu pe tancuri.
  Gerda a trimis un proiectil cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a zdrobit Shermanul și a notat:
  - Politicianul lucrează cu limba, atrăgând energic la inimă, doar ca urmare toate cuvintele sunt date în ficat!
  Charlotte a tras în americani și a răsturnat lovitura exactă a obuzierului și a mormăit:
  - Cu cât mintea domnitorului este mai proastă, cu atât securea călăului său este mai ascuțită!
  Christina a tras din nou în inamic, a spart un alt tanc la rând și a strigat:
  - Resetarea mandatului dictatorului va transforma alegatorul intr-o suma ordonata!
  Magda aici s-a deplasat și asupra inamicului și a spart tunul antiaerian, murmurând:
  - Domnitorului îi place să vorbească rotund, chiar dacă doar pentru a anula eșecurile elocvente!
  Și fetele au trimis din nou un proiectil de o forță uriașă, mortală!
  Și pe cer, bătălii serioase sunt în plină desfășurare și foarte sângeroase.
  Albina pe ME-262 a doborât o altă mașină americană și a țipat, dezvăluind dinții:
  - Dictatorul vultur are întotdeauna dreptate, pentru că are multe drepturi, fără frontiere, iar alegătorul care are drepturi de păsări nu poate zbura decât peste cordon!
  Alvina, pe un ME-262, a tăiat și un avion de luptă american și a guturat inteligent:
  - Dacă vrei să devii un vultur, nu mai zbura cu drepturi de păsări!
  Naziștii iau deja cu asalt Casa Albă. Trei fete: Helga, Margaret și Frida se îndreaptă spre dom pentru a-și atârna steagul acolo.
  Războinicii sunt desculți și într-un singur bikini. Se furișează și se luptă.
  Helga a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a tras o explozie din mitralieră, gângâind:
  - Cel mai adesea, cei care au drepturi de păsări și obiceiul de a număra corbii sunt cel mai adesea cocoși!
  Margaret a tras agresiv și cu degetele goale de la picioare a aruncat cadoul anihilării și a scârțâit:
  - Până nu înveți cum să numere corbi, vei zbura cu drepturi de păsări și ingeniozitate a puiului!
  Frieda a tăiat câțiva soldați negri yankei și a guturat, aruncând cu degetele goale o grenadă devastatoare:
  - Cu drepturi de păsări nu vei decola în cer, dar vei zbura în infern dedesubt ca un pui de găină!
  Fetele ninja japoneze se luptă și cu americanii. Ei presează din Țara Soarelui Răsare.
  Fata ninja albastră i-a tăiat pe americani cu săbii. Ea a aruncat cadoul morții cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Dacă ai creier de pui, drepturi de păsări și ambiție de cocoș, atunci penele vor zbura cu o garanție!
  Ninja galbenă și-a folosit săbiile pentru a-i doborî pe americani și a scârțâit, aruncând un dar de anihilare cu călcâiul gol:
  - Cine are creier de găină numără corbii și caută doar drepturile păsărilor!
  Fata ninja roșie a lansat un bumerang cu degetele goale de la picioare, tăind capetele inamicilor și a scârțâit:
  - Cine numără o mulțime de corbi are probleme fără să numere!
  Fata ninja albă a luat darul morții cu sfarcul ei stacojiu și a țipat:
  - Numărând corbii, riști să cronești necazuri, frecându-ți nasul, o să intri într-un strop ca un pui!
  În cele din urmă, Casa Albă a preluat controlul. Atât New York, cât și Washington au căzut la începutul lunii octombrie.
  Și pe 8 noiembrie 1944, Statele Unite și Mexic au capitulat în fața Japoniei și celui de-al Treilea Reich.
  A fost o pauză temporară. Al Treilea Reich a trebuit să digere posesiunile și să se pregătească pentru un nou război. Japonia a primit, de asemenea, multe.
  Stalin se pregătea și de războaie, dar nu se potrivea nicăieri. Totul era calm.
  Germanii au lansat construcția de tancuri din seria E. Tot în anul patruzeci și cinci au fost obținute avioane cu disc de mare succes, care ar putea face un punct de cotitură în orice război. Au fost dezvoltate și arme nucleare. Cu toate acestea, în URSS, Stalin l-a tratat cu răceală și aproape că nu a finanțat. Atitudinea lui Hitler a fost, de asemenea, sceptică. Dar în Japonia s-au făcut unele lucrări.
  Informațiile celui de-al treilea Reich au primit informații că japonezii au realizat ceva.
  După o întâlnire personală între Hitler și Stalin, s-au luat decizii cu privire la un război comun împotriva Japoniei.
  Stalin, la bătrânețe, a vrut să primească gloria unui comandant remarcabil și, după ezitare, a decis să încheie o alianță militară cu Germania. Hitler, care a reușit personal să se împrietenească cu dictatorul roșu, a preferat și el să lupte cu Japonia. Mai mult, are multe colonii și este încă o armată relativ înapoiată. Deși numeroși și fanatici. Nu era de așteptat la o plimbare atât de ușoară.
  La 20 aprilie 1950, a început un mare război împotriva Japoniei cu coloniile, URSS și al treilea Reich.
  Armata Roșie a înaintat din Manciuria. Neavând experiență în operațiuni ofensive, împotriva puternicei apărări japoneze, trupele sovietice au avansat încet și cu pierderi grele.
  Elizaveta se luptă cu samurai pe cel mai nou tanc T-54. Mașina sovietică este mai avansată decât modelele anterioare, dar a apărut recent. Și are un tun de 122 de milimetri și ea însăși este foarte grea - cincizeci și cinci de tone.
  Stalin, neavând experiență în Marele Război Patriotic, a trecut prin creșterea dimensiunii și masei tancurilor.
  Îi plăcea totul mare și voluminos.
  La fel ca seria KV, unele modele, cum ar fi KV-14, cântăreau peste trei sute de tone.
  Germanii, dimpotrivă, și-au dat seama că greutățile mari erau ineficiente și că tancul avea nevoie de mobilitate. Și AG-50 piramidal a devenit mașina principală. Avea unghiuri de înclinare rațională în toate direcțiile.
  Și nu poate fi pătruns de tunurile sovietice din orice unghi. În același timp, greutatea este de doar cincizeci de tone, iar motorul de 1800 de cai putere este o turbină cu gaz. AG-50 este o mașină perfectă pentru timpul său și foarte rapidă, uneori cu o sută de kilometri pe oră pe autostradă.
  Și tunul a fost instalat recent cu un țevi scurt, dar de înaltă presiune, care este capabil să pătrundă în toate mașinile. Iar calibrul de 88 mm nu a trebuit schimbat. De fapt, calibrul este mai mic, iar oferta de obuze este mai mare și cadența de tragere a pistolului este mai mare. Și aceasta este deja o axiomă. În schimb, calibrele mari într-un duel cu tancuri sunt de fapt mai rele decât cele mici.
  AG-50 este monstrul care zdrobește Japonia. Samuraii au doar tancuri din seria E, și chiar și atunci devreme, departe de cele mai avansate modele ale acestei modificări.
  Dar Elizabeth încă călărește un T-54 și face o lovitură cu degetele goale de la picioare.
  A lovit inamicul și a ciripit:
  - Tiranul se închipuie un leu, dar mănâncă trupul ca o hiena, iubește războiul, dar nu vrea să tragă de cureaua unui soldat, îi place să pună un porc și să-l devoreze cu mărunțiș!
  Ekaterina și-a expus sfârcul stacojiu, a lovit inamicul apăsând butonul cu sânul ei și a țipat:
  - Dacă ești schilod cu mintea ta, atunci proteza educației nu te va ajuta!
  Elena a plesnit și ea cu ajutorul unui călcâi gol și a guturat:
  - Un leu fără educație este un conducător mai bun decât un berbec certificat!
  Euphrosinia a tras, de asemenea, pe rând, folosindu-și degetele goale de la picioare și a strigat:
  - Un boxer are o lovitură puternică în mână, dar un politician îi bate creierul cu limba, chiar și atunci când el însuși este destul de slab la cap!
  Atacul este pe toate fronturile. Luptă și piloți sovietici. A apărut deja MIG-15, care poate concura cu vehiculele japoneze, iar cele germane vor fi probabil mai bune, mai ales la viteză și la armament.
  Anastasia Vedmakova luptă pe cer cu multă încredere.
  lovește două mașini japoneze și scârțâie:
  - Un boxer are două mâini și mai multe combinații de pumni, un politician are o singură limbă, repetarea nesfârșită a cântecelor în esență din același motiv!
  Akulina Orlova, trăgând fără milă în inamic și eliminând complet, a remarcat:
  - Desculță, fata însăși își îmbracă un bărbat, dezbrându-se - îl va lăsa fără pantaloni, și desfăcând picioarele, își va strânge gâtul cu o strângere de moarte!
  Mirabela Magnetic, întrerupând avioanele japoneze și acționând cu agresivitate figurativă, a remarcat:
  - O femeie, desfăcându-și picioarele, strânge mamuți unui bărbat pentru a stoarce picături de aur!
  Fetele au luptat cu mare activitate și s-au deplasat dintr-o parte în alta, evitând loviturile bine țintite ale inamicului.
  Piloții germani i-au hărțuit și pe japonezi.
  Albina a tăiat patru mașini deodată într-o explozie și a guturat entuziasmată:
  - Picioare goale de femeie, dezbraca perfect barbatii care nu au cap!
  Alvina a luat și a tăiat cinci avioane japoneze dintr-o explozie și a scârțâit:
  - Este mai bine să săruți picioarele goale ale unei fete decât să fii un pantof complet singuratic!
  Gerda pe tancul AG-50 a luptat alături de Charlotte. Ambele fete s-au luptat foarte încrezătoare.
  Gerda a tras în inamic, a spulberat mașina japoneză și a rătăcit, dezvăluind dinții:
  - Taurul are coarne literale, iar un om fără sănătate bullish va primi coarne figurative!
  Charlotte a făcut și o lovitură bine țintită, a lovit inamicul și a remarcat:
  - Un bărbat care a fost încălțat cu picioare de femeie goale - un pantof complet de bast!
  Christina și Magda se luptă și ele pe AG-50 și se luptă cu disperare.
  Christina a tras o împușcătură și a guturat:
  - Dacă un bărbat este un pantof bast, atunci el este sortit să fie sub călcâi și un vagabond!
  Magda a tras și ea, și foarte precis, și a zdrobit obuzierul inamicului, scârțâind:
  - Nu există dușman mai mare al omului decât lipsa de curaj și o problemă mai mare decât un exces de dorință!
  Și fetele au continuat să-i bată pe samurai.
  I-au apăsat din ce în ce mai tare pe diferite fronturi.
  Alenka și echipa ei au luptat cu cel mai recent tanc IS-3. Această mașină este dintr-o serie mai modernă cu un tun de 130 de milimetri, în acest caz unul și cântărind optzeci de tone.
  Are cinci membri ai echipajului - toate fete. Și asta e grozav.
  Alyonka a tras din pistol cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Bărbatul este o maimuță poftioasă cu un discurs afectuos, dar prostia fetelor va schilodi!
  Anyuta a tras din nou pe rând, a străpuns mașina japoneză și a ciripit:
  - Dacă ară un măgar cu mintea ca un măgar pentru o vulpe, dacă ai un iepure în duh, ți se vor smulge trei piei de pe căciulă!
  Alla a făcut o lovitură precisă cu ajutorul unui mamelon stacojiu cu care a apăsat butonul și a scârțâit:
  - Poți să faci un senator dintr-un cal, dar nu poți să faci un plugar cinstit dintr-un politician!
  Maria a dat și ea cu piciorul în dușman, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, și a ciripit:
  - Cel mai simplu mod de a face un senator este de la cineva care știe să facă măcar un cal, dar din anumite motive în orice parlament sunt o mulțime de măgari, și chiar leneși!
  Olympias a tras și cu călcâiul gol și a emis:
  - Dacă nu înveți să călărești un cal, vei fi un rege gol!
  Fetele au arătat cea mai înaltă clasă în lupte. Și astfel trupele sovietice pentru o jumătate de an de luptă au ajuns la Port Arthur. Acest oraș a fost acoperit de japonezi dinspre mare.
  Sahalinul de Sud a reușit și el să recucerească.
  Astfel, s-a luat răzbunare pentru înfrângerile anterioare din Japonia. Mai mult, răzbunarea a fost încă parțială deținută de Port Arthur...
  A început asediul lui.
  Artileria grea sovietică a bombardat această cetate. Fetele au tras cu obuziere.
  Alice și Angelica au tras obuz după obuze.
  Alice a tras și a remarcat:
  - În orice turneu există o serie de jocuri și rezultate finale, doar în politică există resetări constante și numărare paralelă!
  Angelica, odihnindu-și călcâiele goale, a dat o scoică și a guturat:
  - La box, loviturile joase sunt pedepsite indiferent de culoarea manusilor, in politica aduc victoria, mai ales daca manusile nu sunt albe!
  În timpul anului de luptă, Japonia și-a pierdut toate coloniile. Și acum s-au desfășurat bătăliile pentru metropola însăși.
  Și frumoșii războinici s-au apropiat de Tokyo.
  Și tancurile sovietice au luat în sfârșit Port Arthur.
  Elizabeth îndreptă pistolul cu degetele goale de la picioare. Ea a tras în inamic și a scârțâit:
  - Barbatul nu este departe de gibon, daca nu de intelect, atunci de pofta, masculul este o maimuta tipica!
  Ekaterina a tras și ea în inamic, folosind călcâiul gol și a remarcat zâmbind:
  - Un bărbat are o perfecțiune și două mâini, dar o femeie își caută perfecțiunea însăși cu mâinile grele și cu o demnitate puternică!
  Elena, trăgând în japonezi și răsturnând un alt obuzier cu ajutorul degetelor goale de la picioare, remarcă:
  - Clovnii de la circ dau naștere la râsete sănătoase și la distracție, bufonii în politică provoacă necheze nesănătoase și dezamăgiri!
  Fetele, după cum puteți vedea, îi zdrobesc pe japonezi din plin. Cu așa ceva, desigur, Port Arthur va cădea fără îndoială.
  Anastasia Vedmakova luptă pe cer deasupra Japoniei și îi oferă inamicului o coborâre, cântând:
  - Unu, doi, trei, sfâșie samuraiul!
  Și rostește un aforism, foarte potrivit:
  - La șah, mișcarea cavalerului face adesea șah-mat, în politică, alegătorul se împerechează întotdeauna cu mutările cavalerului!
  Akulina Orlova, zdrobindu-l pe samurai pe cer și făcând cu ochiul cu ochii ei de safir, a remarcat:
  - Un urs a călcat pe urechea unui muzician rău, au bâzâit urechile unui alegător prost - vulpi politician!
  Mirabela Magnetic a tăiat o altă mașină din Țara Soarelui Răsare dintr-o viraj și a notat:
  - Două personaje puternice, dar diferite dau naștere unei explozii, două indivizi deștepți, dar diferiți dau naștere geniului!
  Fetele au luat-o pe cer deasupra samurailor.
  Albina, doborând avionul Japoniei, rânjind din dinți, remarcă agresiv, făcând cu ochiul:
  - Copiii se nasc din dragostea celor doua sexe, succesul dintr-o combinatie de harnicie si talent!
  Alvina, de asemenea, l-a lovit pe samurai cu călcâiul gol și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Bărbații vor fii de la femei frumoase, iar femeile vor fiice de la bărbați deștepți, concluzia este că urmașii sănătoși necesită frumusețe și inteligență, dar unde poți găsi o combinație de asemenea bunătate!
  Dar luptele au început deja pentru Tokyo. Germanii și batalioanele individuale sovietice iau cu asalt capitala Japoniei. Mai 1951 este în curte, totul înflorește la propriu. Și foarte frumos și bogat.
  Dar orașul Tokyo este grav avariat. Părți ale Wehrmacht-ului avansează de-a lungul ei, iar luptele sunt foarte aprige și inegale.
  Gerda pe AG-50 luptă alături de Charlotte. Aceste fete cred cu pasiune în victoria lor.
  Gerda trage cu degetele goale de la picioare, apăsând butoanele joystick-ului și spune:
  - Ceea ce vrea o femeie este ceea ce vrea Dumnezeu, dar dorințele unui bărbat sunt asemănătoare cu dorința unei maimuțe!
  Charlotte a lovit și inamicul, a doborât turela de pe mașina japoneză și a scârțâit:
  - Dumnezeu a creat o femeie ca floare pentru frumusețe, era nevoie de un bărbat ca humus pentru a hrăni o plantă încântătoare!
  Pe celălalt tanc AG-50, se luptă și fete, care sunt pur și simplu monștri ai super-clasei. Sunt războinici foarte combativi și agresivi, dar în același timp blânzi.
  Christina a tras cu degetele goale și picioarele dăltuite și a remarcat zâmbind:
  - O femeie este un trandafir, dar departe de o plantă, un bărbat este un cocoș, dar nu înaripat, ci un animal tipic cu coarne!
  Magda râzând a tras în inamic cu un proiectil mortal și a scârțâit:
  - Un bărbat care cocoșește ca o pasăre, dar fără aripi, se revarsă ca privighetoarea, dar nu cântăreț, promite unei femei munți de aur, dar nu merită un ban în pat!
  Fetele sovietice participă și ele la asalta de la Tokyo. În special, echipajul lui Alenka. Au trecut la un IS-4 și mai puternic și mai greu, cu un al doilea tun de 85 mm.
  Dar primii cinci au rămas la fel.
  Alenka a tras cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - În promisiunile politicianului, împăratul, în împlinirea regelui gol, promite luna din cer, iar alegătorii primesc o viață de câine!
  Anyuta remarcă agresiv, trimițând un proiectil dintr-un tun și lovind cu precizie inamicul:
  - Un conducător deștept nu caută să se îndumnezeiască, ci încearcă să-i ofere alegătorului o viață umană!
  Alla a lovit inamicul, țintând un cadou de moarte cu piciorul gol cizelat și a dat:
  - Chiar și un idiot pe tron poate să planteze multe, dar o recoltă bogată se recoltează cu o minte deloc îngrădită!
  Maria a tras și ea focuri de armă, doar că de data aceasta din mitraliere, a doborât o mulțime de adversari și a emis:
  - Un dictator care plantează mult și toarnă sânge, va sta în băltoacă și va răcni de durere!
  Olimpiada, a tras și ea, apăsând trăgaciul cu tălpile goale și, agresiv, a remarcat:
  - Un alegător care votează pentru un politician care urcă des pe cal va fi sechestrat de jupuitori!
  Asaltul asupra palatului imperial este deja în derulare. Ultimii japonezi sunt complet terminați.
  Emmanuelle s-a alăturat deja luptei. Desigur, este aproape goală, purtând doar chiloți.
  Ea a eliberat un fulger de la sfârcul ei stacojiu și a guturat:
  - Un politician este un amestec de lup în haine de oaie, o vulpe cu un tril dulce de privighetoare, un porc în frac nou, dar vei trăi cu el ca câinii!
  Helga luptă, de asemenea, luptând cu asalt pozițiile japoneze și urlând, dezvăluind dinții și aruncând o grenadă cu piciorul gol:
  - Este o prostie să votezi un lup în haine de oaie, s-ar putea să se dovedească o oaie completă!
  Margaret a dat o întoarcere și, fixând steagul invadatorului pe cupola palatului imperial, a notat:
  - O vulpe în haine de oaie pe un tron este mai bună decât un berbec în haină de castor, un escroc deștept va face mai bine decât un prost cinstit!
  Emmanuelle a prins în cele din urmă pânza roșie și a guturat furios:
  - Tronul nu tolerează tam-tam și lătrat și nu este o metodă de a învinge frica, dar domnitorul guvernează nepoliticos, dă decrete la cererile surde!
  Japonia a fost învinsă. Și după capitularea sa, URSS a recâștigat sudul Sahalin, a primit creasta Kuril, Manciuria, Port Arthur, Coreea de Nord și, în cele din urmă, sa fortificat în Mongolia.
  Al Treilea Reich a preluat orice altceva. Și din nou a fost o perioadă de pace. Al Treilea Reich a preluat restul lumii și a organizat un referendum în 1959 pentru a stabili o monarhie și un imperiu mondial.
  Hitler a devenit împărat. În URSS, după moartea lui Stalin la 5 martie 1953, Nikolai Voznesensky, academician și geniu, a devenit noul lider. Și sub el, în URSS au început să fie create noi arme.
  Când Hitler a murit în martie 1963, în al Treilea Reich a început o luptă pentru putere între numeroșii fii de inseminare artificială ai lui Adolf.
  Și Armata Roșie a URSS a început o campanie de eliberare în Europa la ordinele lui Nikolai Voznesensky. Iar la 1 mai 1963 au avut loc bătălii aprige.
  Dar asta este o altă poveste, cum Armata Roșie a URSS a salvat lumea de fascism.
  
  PRINȚESĂ ADEVĂRATĂ DESCULȚĂ
  Între regele Franței, Ludovic al XIV-lea și regele Norvegiei, George primul, s-a încheiat un acord. Potrivit lui, fiica lui George primul urma să se căsătorească cu fiul lui Ludovic al XIV-lea. Și avea o asemenea frumusețe, frumoasă ca soarele, cu părul de culoarea zăpezii. Conform obiceiului, atunci s-au căsătorit destul de devreme, iar fata de treisprezece ani a pornit la drum cu convoiul. Cu ei a mers și fiica adoptivă a regelui, Stella. Era rea, dar știa să se prefacă bine. Și destul de frumoasă, deși cu părul negru.
  Ea a fost capturată în timpul unei campanii împotriva nomazilor din sud. Stella o ura și o invidia pe fiica regelui Gertrude. Dar s-a prefăcut că este cea mai bună prietenă a ei. Și avea un plan viclean în cap. La prima vedere, înlocuirea prințesei și uzurparea identității ei este nerealist. Ei navighează pe o navă mare cu paznici onorabile și daruri. Dar Gertrude are un punct slab. Ea, ca și reprezentanții dinastiei sale, respectă cu sfințenie jurămintele, chiar nefavorabile pentru ei înșiși.
  Așa că în timpul unei conversații cu Stella (acest nume i-a fost deja dat în regatul norvegian!), Gertrude a jurat, cu inima mamei ei, că va îndeplini orice dorință a prietenei ei dacă își va salva viața.
  Apoi, insidiosa Stella era deja în largul coastei, în timpul unei furtuni ușoare a dat foc unui butoi de praf de pușcă și a aruncat nava în aer. Și ea însăși a pregătit o barcă din timp. Au murit toți marinarii, cărora fiica rea a hanului i-a băgat în vin. Și numai Gertrude a fost salvată, cu ajutorul surorii sale numite, desigur. Ea a tras prințesele la bord.
  Și ea a cerut îndeplinirea jurământului ei. a confirmat Gertrude. Iar Stella a spus supărată:
  - Hai să facem schimb de rochii cu tine. Acum vei fi slujitorul meu, iar eu însumi voi deveni o prințesă.
  Gertrude a plâns amar, dar acest jurământ trebuia ținut. Nu trebuie încălcat, altfel inima mamei se va rupe în bucăți. Și fiica Hanului i-a luat locul.
  La sosirea la palat, Stella s-a declarat fiica lui George, supraviețuind în mod miraculos unui naufragiu. Și Gertrude a fost nevoită să recunoască asta cu o plecăciune.
  Stella a ordonat ca fosta prințesă să fie trimisă în Corsica să pășească oile. Așa că a îndrăznit-o și nu vrea să o vadă lângă ea.
  Gertrude stătea în camere când i s-a ordonat să meargă în camera de gardă. Acolo i s-a ordonat să-și dezbrace rochia scumpă de servitoare și să îmbrace veșmintele unei păstorițe. Prințesa a fost foarte stânjenită și a izbucnit în plâns. Apoi soldații au părăsit garsonul, iar soba veche i-a dat numai haine spălate, dar dărăpănate și petice și saboți de lemn, zicând:
  Iată câteva haine și pantofi pentru tine. E cald în Corsica și te vei obișnui.
  Gertrude, realizând că rezistența era inutilă, și-a schimbat încet hainele. Saboții aspri s-au dovedit a fi prea mari pentru ea, iar fata i-a aruncat pur și simplu și a decis că este mai bine să meargă desculță. În plus, a fost o vreme minunată în luna mai. Aceasta este Franța, cu clima ei mult mai blândă.
  Fata a primit ordin să urce într-o trăsură cu gratii la ferestre. Trebuia să o livreze pe prințesa care a devenit ciobană într-un exil complet necinstit în Corsica.
  Pietrulele pavajului s-au încălzit și au ars dureros picioarele prințesei, neobișnuită să meargă desculță. Iar talpa goală a augustei persoane era neplăcut iritată de rugozitatea suprafeței.
  Câțiva băieți săraci se învârteau în jurul ei, iar Gertrude a simțit o mare rușine că era fiica regilor care mergea ca un cerșetor desculț într-o rochie veche, peticică.
  Prințesa cerșetoare s-a înroșit de umilință și chiar și pentru o scurtă perioadă de timp a uitat că tocurile ei răsfățate și roz erau coapte de pavajul înțepător. Și doare atât de tare picioarele prințesei, care probabil era desculță doar într-o cadă din aur pur împânzit cu diamante.
  Și acum tălpile goale și fragede ale tinerei frumuseți sunt chinuite de pietrele crude, ascuțite și fierbinți ale pavajului.
  Din fericire pentru fată, trăsura o aștepta deja. Ea a sărit în ea fără să reziste. Și a auzit un fluier pătrunzător, râsete și exclamații ale băieților:
  - Îl aduc pe hoț!
  Prințesa era stânjenită. Ea este și o criminală acum. Ea a cărei descendență este mult mai veche decât cea a Bourbonilor. Și trebuie să stea în spatele gratiilor, prin care cu greu pătrunde lumina. Trist și trist. Și cel mai important, nu se poate face nimic. Dacă începe să țipe că este fiica unui rege, atunci nimeni nu o va crede.
  Iar călcâiele goale ale fetei țopăie în scândurile de stejar.
  Și micuța prințesă a plâns. Șoferul și jandarmii nu i-au dat nicio atenție lacrimilor. Ei bine, prizonierul urlă, ce altceva poate face? Profesia i-a temperat pe jandarmi și i-a dus.
  Gertrude a plâns și și-a amintit de recepțiile ceremoniale de la palat când toată lumea s-a închinat în fața ei, iar ea s-a simțit mândră și necesară.
  După câteva ore de stat pe o bancă goală, fetei o durea spatele. Și a început să-și lovească pumnii de peretele trăsurii blindate. După ce au hotărât că fata vrea să iasă, jandarmii au eliberat-o pe prințesă. Odată eliberată, a făcut câțiva pași în spatele tufișurilor și... bineînțeles, a început să fugă. Își dorea foarte mult să scape de jandarmii care o duceau în exil. Dar gazonul dur i-a rănit picioarele goale, iar poliția nu s-a grăbit. Se mișcau parcă cu încetinitorul. Sau poate au vrut să învețe o fată răsfățată. Și asta este cu adevărat o tortură pentru prințesă, faptul că fata din sat a fost doar o alergare plăcută.
  Gertrude a alergat șchiopătând din ce în ce mai mult, iar picioarele i s-au încurcat, tălpile goale, doborâte, literalmente arse. În cele din urmă, nu a putut să suporte, a căzut în genunchi și s-a târât în patru picioare, în timp ce urlă sfâșietor.
  Jandarmii au fugit după fată acum repede. Au prins-o sub brate. Fata își scutură nedumerită picioarele tăiate și înțepate, implorând să nu fie bătută.
  Jandarmii s-au făcut milă de prințesă și au dat doar câteva palme ușoare. Adevărat, promițând data viitoare că va biciui cu brutalitate dacă va încerca din nou să scape. Deși Stella a ordonat ca fosta prințesă să fie tratată ca un rang ticălos special, până și slujitorii nemiloși au fost atinși de frumusețea rară a Gertrudei albe ca zăpada, care a fost subliniată și mai mult de rochia cerșetoare.
  Fata nu a mai încercat să fugă. Noaptea dormea în grajd, legată de picior cu o frânghie groasă de laba păroasă a jandarmului. Dându-și seama că nu putea pleca atât de ușor și era foarte obosită în primul rând, fata a dormit toată noaptea, aproape fără să acorde atenție duhoarei grajdului.
  Și a doua zi, a trebuit din nou să sufăr pe o trăsură de închisoare care se repezi cu toate vitezele, pe care erau transportați de obicei criminali deosebit de periculoși.
  Deci vizibilitatea datorita gratiilor groase practic nicio fata nu s-a plictisit foarte tare. Și a încercat să evoce amintiri în ea însăși, cel puțin să-și lumineze cumva viața de zi cu zi.
  De exemplu, o recepție solemnă sau când tatăl ei i-a dat un armăsar pursânge. La fel de albă ca zăpada ca părul ei, mai albă decât zăpada. Sau un mic ponei pătat. Ea iubea caii. Dar calul ei? Probabil că s-a împăcat deja cu noul său proprietar. Stella, fiind fiica unui Han, poseda arta înnăscută de a comunica cu caii. Nu, Gertrude nu se potrivește cu ea în această chestiune.
  Și fata a plâns din nou amar. Totul a ieșit extrem de prost. Și involuntar ea a ațipit. Ea a visat că păștea oi și a trecut pe lângă poartă. Și pe ele este bătut în cuie capul tăiat al credinciosului ei cal alb ca zăpada. Deodată capul prinde viață și spune:
  - Și tu ești o prințesă desculță care păște oi. Dacă mama ta ar ști asta, inima i s-ar rupe!
  Gertrude tresări și se trezi. Ea a devenit și mai tristă. S-a dovedit că nu putea spune nimănui nimic, nu doar pentru că depusese un jurământ, ci din cauza fricii că mama ei va afla despre asta. Și este atât de groaznic.
  Iar fata a scâncit din nou. Acesta este cu adevărat un moment de suferință insuportabilă. Și doare și spatele. Întinsul pe banca unui prizonier de lemn este inconfortabil și nimeni nu îi va da o pernă.
  Când noaptea se opreau la han, a devenit mult mai ușor. La cină, fostei prințese i s-a dat doar o cană cu lapte și pâine neagră proaspătă. Fata flămândă l-a mâncat bucuroasă repede și a cerut mai mult. Ca răspuns, i-au mișcat buzele, făcând-o din nou să răcnească amar.
  Jandarmul a răspuns formal:
  - O să adauge procurorul!
  După aceea, Gertrude, pe jumătate înfometată, se întinse pe fân și se ghemui. Și nu am putut dormi mult timp. Mirosul grajdurilor gâdila nările, firele de iarbă uscate înțepau neplăcut trupul fetei. Fata suferea de insomnie. Se zvârnea încontinuu, iar bietul era epuizat în timpul nopții.
  Dimineața i s-a dat doar pâine și apă. Dar fetei flămânde i se părea neobișnuit de gustos, deși fălcile ei abia se mișcau de oboseală. Deja în trăsura închisorii, Gertrude a adormit. Locuința ei se legăna uniform de-a lungul drumului. Dar până și tremuratul nu făcea decât să liniștească fata obosită.
  Pe caii interschimbabili, trăsura cu gratii s-a repezit destul de repede. Și acum s-au repezit spre mare seara. Au petrecut și noaptea la han. Gazda blândă a observat că fata era palidă și i-a adus o aripă de pui.
  Carnea a făcut stomacul mai greu și prințesa a adormit.
  Dimineața, o aștepta un nou test. Fata cu cel mai august sânge a fost aruncată în cală, la rățuițe. Au ciupit-o dureros pe Gertrude cu ciocul și s-au zgâriat cu labele. A fost prea dureros și dezgustător. Și rățucile miroseau dezgustător. Ea era dusă, așa, într-o cușcă cu păsări de curte în Corsica, un loc de apă. Fata a izbucnit din nou în lacrimi. Dar apoi s-a amuzat și s-a gândit că rățucile nu sunt atât de înfricoșătoare până la urmă.
  Din cauza mirosului de păsări, prințesa nu a mai avut chef să mănânce și a început să hrănească rățuțele cu rația ei de pâine de închisoare.
  Apoi i-a mângâiat ușor. Rațele au încetat să smulgă și au devenit afectuoase. Apoi, prințesa a început să se joace cu ei. - Acesta va fi regele, îi spuse Gertrude celei mai mari răţuşcă. "Dar tu vei deveni" regina. Fata a folosit snur din rochia ei ponosită și zdrențuită de servitoare pentru a le marca.
  Și acest joc a devenit interesant. Unele dintre rațe au primit statutul de prinț, altele dintre duci. Și Gertrude a început chiar să dreseze rațele care își făcuseră prieteni. Apoi a adormit cu ei într-o îmbrățișare.
  M-am trezit din faptul că una dintre rațe gâdila talpa, deja în viață, de la testul desculț. Fata a mângâiat rata pe greabăn și a adormit din nou.
  Desigur, barca merge spre Corsica mai încet decât o trăsură de închisoare pe cai de rezervă. Gertrude flămândă încă și-a găsit puterea de a împărți rațiile de închisoare cu rățuște și de a trăi în armonie cu un stol de păsări. Rătucile au aruncat firul, iar prințesa le-a pus din nou. Când puii s-au luptat, ea și-a imaginat că a avut loc un atac asupra palatului și că tâlharii ataca garda regală.
  Imaginația fetei devenea din ce în ce mai bogată. Ea, cândva o prințesă arogantă și zgârcitoare, nu a mai observat duhoarea din cușcă și nu a disprețuit când rațele excreta ceva, iar cușca nu era curățată des. Și cel mai ocazional trebuia să mă uşurez după gratii. O întorsătură atât de neașteptată a destinului: ești prințesa celui mai mic regat, tatăl pe tronul celor două țări Danemarca și Norvegia, există posesiuni în Europa. Și acum ești ca un cerșetor murdar, stând, fără să ieși, într-o cușcă cu pui. Și tu însuți devii nespălat și murdar.
  Când au ajuns pe insulă, jandarmii, chiar în rochie, au aruncat-o pe fată în calde. Marea Mediterană s-a încălzit deja, dar în principiu se răcește iarna. Este foarte plăcut să înoți în el. Și spălarea din roade celulare. Iar gardienii au înțepat fata cu bețe și au râs de ea. Gertrude nu mai navigase niciodată pe mare. Deoarece în Norvegia sau chiar în Danemarca, chiar și vara apa este rece. Dar, pe de altă parte, a avut o experiență strălucitoare de stropire într-o piscină cu țărmuri aurite. Cum i-a plăcut, mai ales iarna. De jur împrejur zăpadă, iar în palatul uriaș și străvechi este cald, iar în bazin propriu-zis apa este încălzită de un gheizer.
  Dar este atât de spațios aici și vreau să-l iau și să navighez departe. Înotați pentru a simți voința și noi aventuri. Gertrude a simțit brusc că iese de pe ea miezul durerii și al umilinței.
  Dar, vai, fericirea nu a durat mult. Fata a fost nevoită să coboare la mal. Și urcă pe un cal, unde jandarmul a legat-o de crupă. Nisipurile de pe plajă i-au ars picioarele goale, iar prințesa a strigat. Apoi s-a trezit pe burtă pe un cal, ceea ce este extrem de dureros și neplăcut, mai ales dacă animalul este în galop.
  Din fericire, drumul nu a fost prea lung - Corsica este o insulă relativ mică. Dar, totuși, fata s-a trezit, tremurând de crupa calului timp de câteva ore și chiar a căzut într-un volan. Ea a fost adusă în partea cea mai suică a insulei, la o fermă de provincie. Acolo, în moșie locuia strictul moșier Nemesis. Era o doamnă neplăcută, grasă. Foarte zgârcit. Curtea ei era relativ mică, iar Nemesis însăși a trăit într-un exil real.
  Jandarmul a desfășurat pergamentul și a anunțat ordinul:
  - Această fată Stella, de naștere mică, este condamnată din ordinul regelui la exil veșnic pe insula Corsica, în cea mai îndepărtată dintre ferme. Trebuie să fie îmbrăcată și hrănită ca o fată de rang ticălos și biciuită în caz de vină. Treaba ei este să păzească oi sau o altă slujbă la fel de umilitoare. Ea va fi aici până la moartea ei sau la un alt ordin al regelui! Aşa să fie! Ludovic al paisprezecelea Rege Soare!
  Nemesis dădu din cap cu bărbia ei groasă și răspunse posomorât:
  - Avem o mulțime de oi și băiatul nu le poate face față. Lasă-l pe Stella să-l ajute!
  Jandarmii s-au înclinat, iar Gertrude a fost dusă literalmente în hambar. După ce s-a scuturat pe un cal, fata este prea ruptă și obosită.
  Nemesis îi ordonă grajdului:
  - Hrănește-o mai modest. Să dormi și să te odihnești astăzi. Mâine dimineață ea urmează să păzească oi și capre.
  Grajdarul i-a adus prințesei prăjituri, lapte de capră și, în ciuda interdicției gazdei, miere. Fata dragă palidă și zdrobită arăta dureros de jalnic. Gertrude era atât de obosită încât nu putea să mănânce și a dormit în a doua jumătate a zilei și toată noaptea.
  Și ea a visat că hoarda Hanului a atacat regatul norvegian și întreaga lor familie a fost capturată. Și prințesa a fost trasă în sus pe suport, răsucindu-și articulațiile. Gertrude însăși și-a dat seama că acesta era un vis, dar era atât de obosită și de epuizată pe drum, încât nu putea și nu voia să se trezească. Așa că s-a atârnat pe suport, sugerându-și că nu o doare deloc, iar focul de sub picioarele ei goale nu se aprindea deloc îngrozitor. Apoi a visat că a adormit în vis, chiar cu articulațiile răsucite pe suport. Și deja încă o viziune curcubeu, alergând pe gazon, sărind cu iepurași. Totul este ușor și aerisit.
  Se vede cel mai strălucitor înger, care prezintă semne complexe Gertrude, și crește pe drumul coloanei. Și deja un înger mare și mare spune:
  - Ești un martir, ceea ce înseamnă că meriți paradisul!
  Și însuși arhanghelul Gavril o conduce pe fată, de-a lungul norilor mai moi decât puful, până la tronul ceresc.
  Și acolo Atotputernicul Domnul Dumnezeu Isus arată palate cerești atât de magnifice, încât palatele Scandinaviei și chiar faimosul Versailles francez se estompează pe fundalul lor.
  Fata s-a trezit de la atingerea unui burete rece de pe față. Ea deschise ochii fără tragere de inimă. Cum nu am vrut să mă despart de imaginea paradisului și să mă întorc în hambarul împuțit. Adevărat cu paiele moi.
  În fața ei stătea un băiat, cu aproximativ un an mai mic decât Gertrude. S-a bronzat în soarele Corsica aproape până la întuneric, dar sprâncenele, genele și părul destul de lung, dimpotrivă, i-au ars și au devenit albe ca grâul prea copt. Băiatul nu era decât niște pantaloni scurți, slăbit și slăbănog, cu o față drăguță și plăcută și zâmbea cu dinți sănătoși. Gertrude și-a dat seama imediat că acesta era un băiat bun și i-a zâmbit înapoi.
  Băiatul a șoptit:
  - Numele meu este Eric. Sau chiar ciobanul Eric. - Apoi băiatul s-a uitat înapoi și a spus în liniște. - Trebuie să fii o persoană nobilă și ești în exil?
  Prințesa era stânjenită și înroșită. Ea desculță, într-o rochie care s-a transformat în zdrențuri, să recunoască că este fiica regilor și curge în ea până și sângele lui Carol cel Mare? Da, este extrem de penibil.
  Gertrude a răspuns cu o voce tremurândă:
  - Nu... De unde ai luat-o?
  Eric șopti încet:
  - Ai fost adus de jandarmi, mai mulți paznici și s-a citit decretul personal al regelui. Ei bine, Louis al paisprezecelea chiar nu are alte lucruri de făcut pentru a da un ordin, pentru o fată cerșetoare? În plus, ești prea palid, mâinile și picioarele tale sunt sensibile și poți vedea că ți-ai dat tălpile. Desigur, ești o persoană nobilă.
  Gertrude oftă greu și răspunse:
  - Da, eu... Cumva eu însumi nu vreau să-mi amintesc cine sunt!
  Erik a dat din cap cu tristețe și a șoptit:
  -Nu te rușina. De asemenea, sunt fiul unui duce care a fost executat sub acuzația de trădare. La cinci ani am fost exilat la cea mai îndepărtată fermă din Corsica. La început am fost asistenta ciobanei, fiica contesei. Apoi, s-a maturizat și a trecut la muncă grea. Voi fi și eu aici până la șaisprezece ani. Atunci, cel mai probabil, mă aștept la Toulon și galere. Deci, deocamdată, vă puteți bucura de paradis.
  Gertrude s-a cutremurat și l-a întrebat pe băiat:
  Ai încercat să fugi singur?
  Eric clătină negativ din cap.
  "Nu există o singură fermă pe zece mile, iar proprietara are câini de câmp excelenți, iar patru polițiști cu experiență trăiesc permanent. Ne vor găsi cu siguranță. Am încercat să evadez singur și am primit asta.
  Băiatul a arătat un brand pe umăr, sub forma literei "K", și a continuat cu un oftat greu:
  - Încă nu e la fel de rău ca în munca forțată sau într-o închisoare subterană. Respirăm aer curat, oile și caprele mă ascultă, mâncarea nu este cea mai proastă din lume. Când vom îmbătrâni, va fi mult mai rău dacă...
  Gertrude s-a încordat și l-a întrebat pe băiat:
  - Dacă ceva?
  a răspuns Eric zâmbind.
  "Doar dacă regele nu ordonă să fiu luat în armată în loc de galere. Este greu și acolo, dar există șansa de a deveni faimos și de a obține gradele de ofițer pentru isprăvi militare. De la muncă silnică, există o singură cale către cimitir!
  Prințesa a vrut să răspundă la asta, dar a apărut chipul somnoros al călărețului. El a strigat răgușit:
  - Vrei să iei gene? E deja prea târziu, e timpul să alungi vitele!
  Băiatul întinse mâna către prințesă.
  - Să mergem... Deși nu! Mă dau afară, în timp ce tu mănânci prăjituri cu lapte și miere. Mierea este o delicatesă rară și pur și simplu ești de milă.
  Și fulgerându-și călcâiele goale, băiatul a dispărut pe ușă. Eric era la fel de agil ca vântul.
  Iar Gertrude, care era deja subnutrită de câteva zile, a simțit o foame puternică în ea și s-a năpustit cu lăcomie peste o prăjitură mare și un pahar cu lapte. După ce a mâncat și a băut, nu ar fi refuzat mai mult. Dar era necesar să-l urmăm pe băiat.
  Iarba din curte îmi înțepa picioarele în mod neplăcut, dar era totuși tolerabilă. Dar când Gertrude s-a ridicat pe crestele stâncoase, iar pietrele ascuțite, care încă nu avuseseră timp să se încălzească dimineața, au ciulpat picioarele goale ale prințesei, fata a țipat și s-a retras în iarbă. Și-a tăiat puțin și picioarele, care începuseră să se vindece, dar tot era posibil să meargă pe el, chiar și cu greu.
  Eric a trecut ușor peste pietricele și pietriș, zâmbind. În general, băieții, dacă nimic nu îi doare, de obicei zâmbesc. Era atât de cald, fiul ducelui nu purta decât pantaloni scurți, o geantă de in, în care a luat mâine pentru el și pentru iubita lui și altceva. Eric a condus oile și caprele, a alergat și nu a stat pe loc. Băiatul a găsit bucurie în mișcare, sărind în sus și în jos din când în când. Dar Gertrude fiecare pas a fost dat cu făină.
  Pentru a nu călca pe pietricele, prințesele s-au strecurat lateral de-a lungul ierbii până la poartă. Apoi a trebuit să alerge pe drumul ascuțit cu pietriș.
  Eric, văzând greutățile fetei, a apucat-o de sub braț și a purtat-o la fugă. Având în vedere că Gertrude era mai înaltă decât băiatul și nu avusese încă timp să se slabească, până la nivelul scheletului, atunci Eric și-a arătat forța deloc mare. Nici tatăl său nu era prea înalt, dar se distingea prin forță, fără creștere eroică.
  Fata stătea pe iarbă și îi era frică să facă un pas în plus. Și Eric a condus o turmă impresionantă de oi și capre la o pășune de munte. Băiatul s-a mișcat repede, ba chiar a făcut capriole, îndemnând animalele să mai continue. Eric era ca un cioban înnăscut, mobil și flexibil. Animalele i-au ascultat și s-au mișcat repede
  Respirând adânc, Gertrude îi urmă. În afara curții, iarba era mai înaltă și mai greu de mers pe ea. Tulpinile, îndoite sub greutatea fetei, erau puternic înțepate sub călcâi și alte tălpi sensibile ale prințesei. Gertrude gemu și îndura, încercând fără succes să ajungă din urmă turma care pleacă spre munți. Dar forțele ei nervoase erau epuizate și fata s-a oprit și... A început din nou să urle, lacrimile îi curgeau pe obraji, care se subțiraseră, dar nu își pierduseră încă complet rotunjimea plăcută. În plus, pielea palidă a devenit neplăcut de crudă din cauza soarelui blând din sud.
  Neobișnuit pentru Albă ca Zăpada sub o lumină în Corsica, mai ales în mai.
  Gertrude țipă speriată:
  - Eric!
  Băiatul a răspuns imediat la strigătul ei:
  - Stai unde ești, eu voi fi chiar acolo!
  Și ca o căprioară de munte, fiul ducelui s-a repezit cu viteză maximă. Ar fi un alergător excelent.
  Eric se uită la picioarele zgâriate ale lui Gertrude, iar mâinile și fața ei înroșite, ordonă:
  - Treci pe spate!
  Prințesa a întrebat cu prudență:
  - Nu-ți va fi greu, tinere duce?
  Băiatul a clătinat negativ din cap.
  - Da, ce prostie. In schimb, antrenament!
  Gertrude se aşeză pe gâtul lui. Prea greu, deși umerii relativ largi, nu foarte confortabil de așezat. Dar este mai bine decât să înduri tortura "cizmelor spaniole", chiar dacă este pe iarba înaltă și luxuriantă a Corsica. Și Eric este un băiat cu adevărat puternic, merge ușor și este perfect echilibrat. Și a smuls o frunză dintr-un palmier și a acoperit-o pe Gertrude de soarele nemiloasă.
  Fiul ducelui, întrebat de Gertrude de ce este atât de puternic, a răspuns:
  "Ereditar... În plus, în timp ce mă pregătesc să intre în armata regală, port pietricele grele pentru antrenament.
  Prințesa a remarcat cu îngrijorare:
  - Oile și caprele nu se vor împrăștia în timp ce mergi?
  Eric și-a asigurat prietena proaspăt bătută:
  - Nu! Am o țeavă, sub sunetele ei feerice se adună împreună.
  Și băiatul a scos de fapt un instrument fermecător din poșetă și i-a arătat-o Gertrudei.
  Prințesa l-a atins ușor și a remarcat:
  - Ai un flaut frumos. L-ai tăiat singur?
  Eric clătină negativ din cap.
  - Nu! Acesta este încă de la partenerul meu rămas. Ea, această țeavă este realizată din lemn foarte rezistent și poate rezista zeci de ani.
  Gertrude a exclamat surprinsă:
  - Wow! Se intampla asa...
  Băiatul a remarcat:
  - Acum hai să ieșim pe gazon și te voi pune pe căni. De asemenea, puteți face un pui de somn acolo. Mă descurc singur cu totul.
  Cu o voce tremurândă, prințesa l-a întrebat pe fiul ducelui:
  "Trebuie să mă disprețuiești pentru că sunt atât de fărăcănoasă. Nici măcar nu pot să merg desculț pe pământ.
  Eric îi făcu cu ochiul înapoi și remarcă:
  - Am fost si eu acolo. Mi-am rupt picioarele până la sânge în prima zi. Dar iubita mea m-a înțeles și i-a părut milă de mine. În curând te vei obișnui cu asta. Nu cunosc încălțămintea de șapte ani și, după cum puteți vedea, mă simt grozav!
  - Șapte ani! - Gertrude se cutremură, imaginându-și cât de mult ar putea dura exilul ei. Și în tot acest timp va fi desculță și va merge într-o rochie săracă. Iar tălpile ei moi moi se vor transforma în copite de cal. Și nici nu va fi distractiv.
  Eric, prinzând umbra cuvintelor ei, remarcă:
  "Când vei crește, poți fi trimis într-o casă de muncă sau într-o plantație dintr-o colonie de sud. Așa că mai bine te bucuri de această lume.
  Ca răspuns, prințesa a izbucnit în lacrimi. Și băiatul și-a dat seama că a scos un alt pas fals. Dar fiul ducelui nu a fost învățat etica în exil. Eric, ca să-și liniștească puțin omologul său și să adune oi și capre, a cântat la pipă. Muzica era minunată și strălucea prin aer ca șiroaie de molii. Gertrude se opri din plâns. Ea a zâmbit și a început chiar să cânte. Iar linkul i s-a părut mai distractiv.
  Fata s-a așezat pe căni și s-a ascuns de soare și a ațipit. Băiatul a continuat să sară și să alerge, apoi s-a repezit la pârâu. Trezindu-se, prințesa a mers cu grijă pe iarba moale. Nu mai era atât de dureros, iar fata a putut să facă câteva cercuri. La prânz, băiatul i-a adus lapte și pește uscat cu o prăjitură și câteva fructe. Nu, nu mureau de foame. Eric s-a oferit să zboare pe malul mării și și-a înlocuit spatele pentru aterizare.
  În mare și de fapt stropirea este o plăcere. Fiul ducelui a înotat complet gol, iar Gertrude, hotărând că nu e de ce să-i fie rușine, a scăpat de zdrențe. Ea își forma deja o siluetă adultă, un piept mic și șoldurile au început să iasă în evidență. Eric încercă cu tact să nu se uite, dar se uita înapoi din când în când. Un om mic s-a trezit în ea. Dar totuși s-au stropit ca niște copii și s-au bucurat de apă. Când a apus soarele, Gertrude, cu mare regret, și-a îmbrăcat cârpele rupte, nu prea curate, și, urcându-se pe spatele lui Eric, a plecat acasă.
  Ziua în ansamblu nu a fost plictisitoare, deși pielea delicată a fost arsă pe alocuri, iar în apă este complet imperceptibilă. Dar din anumite motive, arsurile grave au fost evitate.
  Fiul ducelui i-a explicat:
  - În acest loc al mării, apa se vindecă. Ea nu-ți îmbrățișează pielea.
  Gertrude nici nu voia să se întoarcă. Dacă gazda țipă la ea sau chiar ordonă să o biciuiască.
  Dar Nemesis era ocupat cu ceva și nici măcar nu dădea atenție turmei. Grajdarul a numărat în grabă toate caprele și oile și i-a închis pe tinerii păstori în hambar. După aer curat, duhoarea s-a remarcat, dar Eric a așezat o coroană de flori proaspete de primăvară lângă capul prințesei și fata a adormit cu zâmbetul pe buze.
  A doua zi a fost similară cu cea anterioară. Deși a trebuit să mă trezesc devreme și să mă culc târziu, nimeni nu s-a deranjat să doarmă în timpul zilei. Mâncarea este destul de săracă, dar Eric a pescuit și a căutat nuci și fructe în pădure. Ai putea să înoți în mare în fiecare zi și să te joci în aer curat. Cana ei Gertrude, în loc de iad, a ajuns într-o aparență de paradis patriarhal, simplu. Fără muncă grea. Climă maritimă blândă și caldă, un minim de insecte enervante și mâncare simplă și gustoasă și ore de înot în mare.
  Treptat, prințesa a învățat să meargă desculță. Mai întâi pe iarbă, apoi pe nisip și stânci. Picioarele ei fragede au început repede să se aspre, iar băiatul le-a uns cu ulei de pește, pentru ca calusurile nou formate să nu crape și să mâncărime. Gertrude, ca și înainte, mergea fie în zdrențe, fie aproape goală în aer curat, încetând complet să fie jenată de Eric. Cu toate acestea, semănau mai mult cu fratele și sora. S-au zbătut mult, s-au jucat, și-au spus povești amuzante și înfricoșătoare.
  Eric avea o imaginație bogată și este întotdeauna interesant să vorbești cu el. Iar faptul că erau copii ai secolului al XVII-lea nu i-a făcut decât de folos. Chiar fiind o persoană nobilă, sau mai degrabă un os regal, Gertrude nu cunoștea nici computerele, nici televiziunea, nici internetul, nici avioanele, nici multe alte roade ale progresului. Și, prin urmare, nu suferi din cauza absenței lor.
  Ce altceva îi lipsește? Vrei să călărești un ponei? Deci, în acest scop, se va potrivi o capră. Gertrude s-a obișnuit treptat cu animalele și putea să înșea cu ușurință o capră. Și nu a fost niciodată o lașă. Nu este contrariul plânsului, ci este mai degrabă o explozie emoțională. Marea este caldă și blândă la îndemână și te poți bălăci tot timpul. Munca grea nu este mai distractivă. Există suficientă mâncare, același pește pentru a te sătura, iar Eric știe să gătească o ureche excelentă pe care să-ți lingi degetele, poate obține orice miere. În orice caz, nu se poate spune că Gertrude a suferit din cauza exilului.
  Mai degrabă, dimpotrivă, deja îi plăcea să alerge desculță pe pietre fierbinți și ascuțite și să-l simtă pe maseur cu tălpile ei călușite și, din când în când, să bată biciul spre animale.
  Desigur, uneori a existat o lipsă de comunicare. Sunt mulți oameni în palat și tot felul de bone, dar aici aproape tot timpul Eric este cu tine. Dar până acum nu a devenit de nesuportat. Băiatul ciobanului nu a avut timp să se plictisească, Gertrude încă nu avusese timp să-și fie dor de moarte de părinți, iar diverși pești să devină plictisiți. Uneori, desigur, am vrut să mănânc prăjitură, produse de patiserie sau ciocolată. Dar nici la palat, ea nu a mâncat atât de des, deoarece părinții ei erau îngrijorați de sănătatea ei. Și Eric se urca uneori în cămară și fura niște dulciuri. Așa că nu se poate spune că Gertrude stătea exclusiv pe rații de cioban.
  Așa că vara a trecut fericit și a venit toamna. Zilele sunt mai scurte, nopțile sunt mai lungi și mai răcoroase. Dar marea este încă caldă și zilele sunt distractive.
  Gertrude a trăit o viață fără griji deocamdată. Deși iarna ar putea fi răcoroasă, iar înotul în mare nu ar mai fi atât de confortabil. Dar nimic, nu vor muri și vor fi alte distracții.
  Dar Stella, după ce s-a căsătorit cu prințul, a început o activitate furtunoasă. Chiar surprinzător pentru o fată de aceeași vârstă cu Gertrude. Stella a țesut intrigi și a reușit să capete o influență puternică asupra socrului ei, Ludovic al XIV-lea. L-a împins pe regele soarelui la un alt război în toate modurile posibile. Visul ei era să cucerească Spania și toată ea, precum și coloniile portugheze. Și acolo și Anglia să se supună. Mai mult, regele James este slab și are nevoie de sprijinul francez. Și ea ar fi putut ca Stella să se așeze pentru tronul Spaniei.
  Datorită abundenței de cazuri, Stella a început deja să uite de Gertrude. Până când ambasadorul sosit din Norvegia mi-a amintit de ea. Fiica Hanului spera că fosta ei amantă suferea foarte mult în exil, sau poate că deja pusese mâna pe ea însăși. Dacă ar fi cunoscut realitatea, cu siguranță ar fi înnebunit de supărare. Ce este cu adevărat bun și distractiv pentru prințesă.
  Dar ea nu a fost la înălțime. Dar acum Stella a avut o ezitare. Acum are atât de mulți bani încât este ușor să angajezi un ucigaș profesionist care va ucide fata și, prin urmare, va elimina un martor periculos. Dar nu a fost suficient ca Stella să-și omoare fosta parteneră și amantă. Ea și-a dorit tocmai asta - să umilească și să umilească prințesa mândră.
  Pentru ca ea să nu meargă într-un paradis creștin, ca o tânără martiră, ci să sufere multă vreme într-un adevărat iad al sărăciei. Și care este cea mai derogatorie profesie, dacă nu o ciobanească? Nu, nu o va ucide pe Gertrude, dar viața prințesei ar trebui să fie mai grea. Și în acest scop, fiica Khanului va trimite un mercenar special care ar trebui să facă șederea prințesei și mai infernală și, în același timp, să o informeze pe Stella din când în când.
  Trebuie doar să-ți iei timp și să găsești o persoană cu imaginație și care deține o cotă de porumbei, care, fără a ucide, o va schilodi, dar o va aduce pe Gertrude mai întâi în mormânt și o va trece prin iad până la sfârșit.
  Este începutul lunii decembrie în Corsica. S-a făcut simțitor mai frig și chiar și dimineața era îngheț pe pietricele. Gertrude a fugit desculță și a tremurat. Cât de brusc s-a schimbat vremea. Chiar și ieri au fost peste douăzeci de grade în timpul zilei și acest lucru este acceptabil. Și acum frigul a suflat dinspre nord și a devenit geros. Prințesa s-a înfășurat într-o eșarfă pufoasă, dar picioarele ei goale au devenit foarte puternice. Ea a continuat să sară în sus și în jos și a încercat să găsească o piatră mai ascuțită. Când temperatura a scăzut încet, fata natural puternică s-a obișnuit și nu a mai experimentat un disconfort serios. Picioarele goale se adaptează, de asemenea, la înrăutățirea climatului. Dar când a sărit brusc, se transformă în tortură.
  Chiar și picioarele întărite ale lui Eric au devenit roșii, ca picioarele gâștei. Băiatul l-a întrebat pe mire:
  - Poate fi măcar o pereche de pantofi pentru fată? Ea poate ierta!
  Grajdarul l-a întrebat pe băiat cu scepticism:
  - Si tu? Poti sa suporti singur?
  Eric a spus cu încredere:
  - Știi, nu am tușit niciodată, deși în toate iernile trecute am mers desculț. Dar ea este încă o fată, și nu întărită, ca țărănele locale dintr-o copilărie rănită.
  Grajdarul dădu din cap în semn de acord.
  - O să întreb pe gazda.
  Și un om greu și mare a intrat în casă. Și un minut mai târziu a zburat ca înțepat, țipând:
  - Doamna a interzis-o! Încă nu a nins și trebuie să fiți amândoi desculți! În caz contrar, vei fi biciuit în grajd!
  Eric trase adânc aer în piept și spuse:
  - Bine! Asa sa fie, sa mergem!
  După ce a alungat repede vitele, băiatul a invitat-o pe prințesă să stea din nou pe spate. Și el însuși a început să maseze energic picioarele goale ale fetei, întărite și întărite de frig. Gertrude tremura de frig, dar s-a încălzit repede, mai ales că a ieșit soarele și vântul a potolit. Iar fiul ducelui, smulgând frunze din palmieri, a început să-i facă prințesei cizme înalte.
  Gertrude a cântat supărată:
  - Păi de ce nu ține vara tot anul, de ce gerul ne arde rău călcâiele!
  Eric a remarcat filozofic:
  - Ca să nu fie picioarele prea moi, există o piatră, și ca să nu ne lăsăm iarna. Și e destul de blândă.
  Cu toate acestea, după ce a ieșit pe gazon, băiatul a aprins un foc și a încălzit lapte și miere, obligând-o pe prințesă să bea:
  - Nu poți ierta. Nu sunt doctori aici. Iar jandarmii au ceva de vindecat.
  Gertrudei trecu răceala și, acoperită cu un șal de lână și frunze, fata ațipit la soare.
  Apoi m-am trezit când era deja întuneric. S-a făcut mai frig, dar totuși tolerabil. Așa că ea, în cizme de casă, și în frunze, a mers după Eric, care, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, alerga pe jumătate gol. Doar dacă nu a aruncat un tricou peste un trunchi musculos. Nu, nimeni nu ia băiatul.
  Iernile în Corsica, în special în vârful sudic, sunt cu adevărat blânde. Zilele următoare au fost mult mai calde. Iar Gertrude a alergat din nou, mai ales după răsăritul soarelui, desculță peste pietricele și măcar o dată a strănutat. A nins doar în noaptea de Crăciun. Vitele nu au fost alungate în ziua aceea și, pentru prima dată după mult timp, băiatul și fata au ajuns în casa stăpânului. Nemesis a decis să-și aranjeze o vacanță și, prin urmare, i-au pregătit tot felul de lucruri. Și Eric și Gertrude au servit-o la masă. Nemesis era vesel. Lângă ea stătea un oaspete pe care prințesa l-a confundat la început cu un tânăr. Îmbrăcăminte bărbătească, tunsoare blondă scurtă și bărbie bărbătească. Apoi, după figura și felul milady, Gertrude și-a dat seama că aceasta era o femeie și o femeie frumoasă, de vreo douăzeci și cinci de ani, sau chiar mai tânără.
  Dar, în ciuda frumuseții ei, ea are deja o privire dură de ochi de oțel și mâini puternice, cu pumnii plini. Ca un luptător de stradă.
  Ea îi zâmbi lui Gertrude, un zâmbet larg cu dinți albi, strălucitori și mari. Dar ochii lui erau încă reci și duri. Și cu ea, fata a simțit o oarecare ostilitate bine ascunsă.
  Femeia, însă, a spus cu o voce prietenoasă și afectuoasă:
  - Lăsați-i pe acești copii să stea la masă și să ia prânzul cu noi. Chiar vrei un tort, Stella?
  Da, în ultima vreme Gertrude visa din ce în ce mai des la prăjituri și biscuiți cu smântână, pe care le mânca în palatul ei. Chiar nu a fost suficient pentru ea. Și temându-se că această mătușă drăguță cu pumnii ucigașului se va răzgândi, prințesa a sărit imediat pe scaunul care i-a fost oferit. Eric se aşeză puţin reţinut. Și-a dorit foarte mult să guste din prăjitură.
  Femeia se uită la Gertrude. Ea ridică cu grijă furculița și cuțitul. Și se uită la doamnă, fără să îndrăznească să se taie.
  Milady spuse încet:
  - Tăiați copilul cât doriți și lăsați și băiatul să mănânce.
  Gertrude a început să taie, a făcut-o cu grijă, conform etichetei. Femeia războinică îi urmărea îndeaproape mișcările. Băiatul, care deja reușise să uite de bunele maniere de aproape opt ani de cioban, s-a comportat mai grosolan, dar și, după exemplul partenerului său, a luat în mâini un cuțit și o furculiță. Și s-a murdărit într-o cremă parfumată.
  Iar Gertrude a mâncat foarte atent, încercând să nu se murdărească. După o lungă pauză, fata a simțit în sfârșit pe limbă gustul de neuitat de biscuiți și cremă de ciocolată. Ce grozav este să mănânci un tort, al cărui gust nu a avut timp să-l uite.
  Milady a întrebat-o blând pe fata în norvegiană:
  - Trebuie să fii o nobilă señora?
  Gertrude a răspuns automat, mințind:
  - Nu!
  Femeia a zâmbit carnivor și a remarcat:
  - Dar frumusețea și manierele tale te dau departe. Deci Gertrude!
  Prințesa s-a cutremurat și s-a trădat:
  - Cum îmi știi numele?
  Milady a zâmbit și a continuat în norvegiană:
  - Nu-ți fie teamă... Când impostorul cu părul negru s-a oferit să te urmeze și să-ți strice viața, am crezut imediat că chestiunea este necurată. De ce este ca prințesa și soția prințului moștenitor să se răzbune pe servitoare atât de subtil? În plus, am auzit despre familia ta. Esti scandinava si practic toata blonda. Și este o brunetă neagră, deloc ca tatăl său. Cu toate acestea, ea a reușit să-l fermecă pe Louis al XIV-lea, iar acest bătrân este îndrăgostit de ea. Așa că m-am gândit - voi accepta o altă ofertă și voi arde cu mine.
  Gertrude oftă greu și remarcă:
  "Am jurat pe inima mamei mele să nu spun nimănui!"
  Milady dădu din cap și spuse încet:
  - Asta explică tăcerea ta, dar... Mai devreme sau mai târziu, înșelăciunea Stelei va fi dezvăluită și... Nu își poate lua capul.
  Prințesa a zâmbit, dar apoi s-a încruntat când a spus:
  - Nimeni nu va crede că un cerșetor desculț este o fiică regală.
  Milady a respins ferm îndoielile.
  - Putem scrie o scrisoare tatălui tău și el va vizita personal curtea lui Ludovic al XIV-lea. Apoi toate problemele sunt rezolvate deodată. Tot ce trebuie să faci este să scrii câteva cuvinte pe pergament, iar Stella va fi terminată!
  Gertrude s-a animat și s-a uitat la Eric. Se pare că nu știa limba norvegiană și nu a acordat atenție conversației. Deși prințesa nu s-a simțit rău în exil, nu a mai vrut să suporte domnia Stelei. Iar fata a decis:
  - Îi voi scrie o scrisoare tatălui meu!
  Milady a zâmbit larg și i-a spus fetei:
  - Hai să mergem în altă cameră. Pixul și cerneala sunt gata.
  Gertrude se duse după femeia războinică. Picioarele goale ale prințesei se mișcau aproape în tăcere, iar cizmele milady scârțâiau. E amuzant, dar persoana regală arată ca un cerșetor în zdrențe, pe fundalul unei femei în haine de bărbat.
  Așezându-se, Gertrude și-a înmuiat pixul în călimară. Ea nu știa ce să scrie în mod concret. Mai mult, jurământul era încă în vigoare și ea nu a vrut să-l încalce. Totuși, o poți face.
  Milady, înțelegând motivul ezitării, a cerut:
  - Scrie simplu: Tată, te iubesc foarte mult și vreau să te văd. Vino curând la Paris, Gertrude, care te iubește.
  Prințesa și-a făcut cruce și a băgat pixul de câteva ori în călimară și a notat câteva cuvinte. Apoi mi-am pus tabloul...
  Milady ridică ceea ce scrisese, l-a pus într-un plic și l-a sigilat. Apoi ea și-a sărutat la revedere prințesei, șoptind:
  - Scrisoarea va fi livrată la adresa. Și Stella, vom da lovitura de moarte.
  Și scârțâind cu cizme negre și strălucitoare, femeia cobra a părăsit camera, turnul, într-o fermă îndepărtată.
  Gertrude a șoptit după milady:
  - Dumnezeu să ne binecuvânteze!
  
  
  REGINA ZĂPEDEI ȘI GERD DESCULȚĂ
  Fata era aceeași Gerda din Regina Zăpezii, iar primăvara, de îndată ce zăpada s-a topit, a plecat din oraș să-și caute fratele pe nume Kai. A luat cu ea o pungă mică cu mâncare și și-a pus pantofii roșii, cel mai prețios lucru pe care îl avea. Soarele strălucea și era o vreme minunată de primăvară. Gerda a mers vioi și a fluierat un cântec:
  Merg pe un drum lung
  Îl caut pe fratele meu pierdut...
  Și cred că îl voi găsi pe Kai
  Deși băiatul nu este un plasture.
  
  Drumul este foarte greu
  Sunt abrupte și câmpii în el...
  Dar să știi că un vis se va împlini -
  Pentru totdeauna cu fratele meu suntem una!
  
  Dacă trebuie să fiu desculț,
  Pe piatra si pe versantii inzapeziti...
  Și îl voi târî cu forța,
  Fratele meu este cel mai bun!
  
  Drumul e greu, crede-mă
  Uneori, lupii urlă atât de prădători...
  Fiecare animal poate răni
  Și piatra de sub picioare este ascuțită!
  
  Dar Kai, cred, voi găsi,
  Sărută-i frumosul...
  Voi trece prin frig și viscol,
  Zăpada îmi arde piciorul gol!
  
  Da, calea este aspră, credeți
  Și Gerda moare de foame...
  Evitați pierderile pe parcurs
  Inima fetei bate nelinistita!
  
  Dar voi trece pe lângă nisip și zăpadă,
  Și te voi ajuta, crede Kaya...
  Să iubești un băiat nu este un păcat
  Voi merge prin zăpadă desculț!
  
  Dar sfârșitul drumului va veni
  Văzându-mi fratele într-o lumină nouă...
  Voi deschide o relatare glorioasă a victoriilor,
  Planeta va deveni mai caldă!
  Gerda a mers pe potecă, iar picioarele ei în pantofi noi-nouț au fost frecate. Fata și-a spus:
  - Drumul până la fratele meu este lung și voi călca în picioare acești pantofi roșii noi în zdrențe. O sa le fac poze mai bune! Deja cald!
  Gerda și-a scos pantofii și ciorapii și și-a ascuns rucsacul. Desculț, de fapt, era mai ușor de mers și mai plăcut. Praful de pe drum ciupia picioarele. Familia Gerdei nu este bogată și în sezonul cald fata se juca adesea desculță. Dar după iarnă, iar ea este înzăpezită în Danemarca, tălpile ei în cizme de pâslă răsfățate. Iar pentru a merge doar primele minute, drumul stâncos a fost plăcut. Apoi, tălpile goale ale fetei au început să se văicăre și să doară.
  Gerda a părăsit drumul pietros european și a mers pe lângă iarba proaspătă de primăvară. Deci a fost mult mai puțin înțepător. Deși mersul pe jos nu este atât de convenabil.
  Fata s-a dus la sine și a fredonat din nou ceva. Apoi a mâncat niște pâine din poșetă.
  În cele din urmă, un sat a apărut în față. Gerda, în rochia ei simplă și desculță, ar fi putut trece pentru o cerșetoare, dar părea prea curată. Este blondă și frumoasă, fața ei chiar mai închisă la culoare decât părul alb ca zăpada.
  A venit, intrând în sat, să lase iarba moale și iarăși nisipul și pietrișul drumurilor i-au înțepat picioarele. Dar copiii din sat își etalau deja tocurile goale și prăfuite cu putere și putere, iar Gerda strânse din dinți și nu voia să treacă drept o fărăcănașă.
  Fata i-a întrebat pe copii despre Kai.
  Unul dintre băieți a răspuns:
  Și eu sunt Kai!
  Gerda a râs și a clătinat din cap.
  - Tu nu ești Kai!
  Băiatul și-a fulgerat călcâiele goale și prăfuite și a dispărut.
  Gerda, realizând că căutarea fratelui ei ar putea fi amânată, a întrebat dacă lucrarea.
  Un proprietar a spus că era plictisitor să cari zece găleți pentru o masă.
  Gerda a luat jugul, a luat două găleți și a purtat. Destul de greu pentru o fată să poarte găleți mari. Tălpile goale ale picioarelor lui erau literalmente în flăcări.
  Dar ea, strângând din dinți, a mers și a format. La oraș, Gerda nu era obișnuită cu munca grea, deși avea ceva de-a face și cu treburile casnice.
  Fata a adus ultimele găleți literalmente clatinată. Și aproape le-a scăpat. Dar respirând greu, o duse în verandă.
  Proprietarul i-a dat o crustă de pâine și i-a spus:
  - Dacă vrei, te pot lua ca slujnica!
  Gerda clătină din cap, respirând greu.
  - Nu!
  Și pâlpâind cu tocuri negre pe praf, a fugit din sat. Ajunse cu greu la cel mai apropiat car de fân și căzu în el complet epuizată. Apoi somnul a cuprins-o.
  Și am avut coșmaruri...
  Biata Gerda, clintând cu cătușele grele care îi freacă picioarele, rătăcește într-o închisoare pariziană. Le-au băgat și în Chatelet, într-o celulă rece și mirositoare, unde ambele fetițe prinse furând și femeile mai în vârstă stau împreună, dar aproape toate sunt tinere.
  Te hrănesc cu vodcă dezgustătoare și pâine veche. Deci poți petrece mai mult de un an în condiții inumane.
  Dar Gerda este chemată la interogatoriu. Ei își ung călcâiele cu ulei și poartă un brazier aprins până la picioarele goale. Fata țipă de durere și își pierde cunoștința. Și este forțată să-și asume vina pentru uciderea unui nobil.
  Tortura continuă câteva zile, copilul este biciuit, atârnat pe un suport, dar Gerda dă dovadă de un curaj incredibil. Nimic nu este recunoscut. Și apoi îi aplic cizme spaniole.
  Scândurile strâng picioarele copiilor, iar călăul conduce pene. După primele lovituri, fata își pierde cunoștința. Dar ei toarnă apă rece asupra ei, obligând-o să-și revină în fire. Apoi au bătut din nou scândurile. Durerea este pur și simplu îngrozitoare. Gerda șuieră și iese cu un strigăt sălbatic.
  Călăul beat rânjește.
  Interogatorul repetă întrebarea:
  - L-ai ucis pe vicontul de Jouzac?
  Gerda răspunde cu un geamăt:
  - Nu!
  Anchetatorul strigă:
  - Călăul, încă o pană pentru ea! Mai gros!
  Și din nou urmează o lovitură, din care se înfioară tot trupul fetei. Lacrimile curg din ochii Gerdei, eroina lui Andersen este foarte rănită, dar nu mărturisește.
  Interogatorul strigă:
  - Da, mărturisește-ne! Acestea sunt doar cuvinte!
  Gerda găsește brusc puterea de a răspunde clar:
  -Cuvintele sunt ca vântul, învârte o moară care dă făină celor înțelepți și făină nebunilor!
  Interogatorul strigă:
  - Încă două pene!
  Și iar ciocanul zboară... oasele, picioarele copiilor se strâng, din cauza șocului de durere copilul își pierde din nou cunoștința. Gerda este reînviată cu o găleată cu apă rece ca gheața din pivniță. Și continuă tortura sofisticată și în același timp stângace. Aici într-o menghină în același timp strâng, degetele mâinilor fetei. Strângeți menghina. Gerda leșină din nou. De data aceasta pentru o lungă perioadă de timp. Nici măcar o găleată cu apă nu o poate învia.
  Fata stă întinsă pe un scaun de tortură, palidă și însângerată.
  Gerda s-a trezit. Ei bine, are un coșmar. Cu toate acestea, după muncă grea și o călătorie lungă, picioarele ei goale sunt foarte bâzâit și dureroase. Tălpile goale și prăfuite ale fetei sunt crăpate și doare să le calci. Prin forță, Gerda s-a forțat să se ridice și s-a deplasat pe jos. Picioarele doborâte au durut, dar fata și-a strâns dinții mai tare și a mers în sălbăticie. Deși fiecare pas explodea de durere sălbatică.
  Treptat, însă, corpul s-a încălzit, iar durerea s-a atenuat. Deși picioarele, și mai ales gambele, erau foarte obosite de oboseală, iar talpa goală, doborâtă, era dureroasă din cauza pietricelelor mici de pe drum.
  Fata și-a mers prin forțele ei și chiar a adăugat un pas... Soarele a trecut de amiază. A apărut un nou sat. Gerda, şchiopătând, intră în el. Venele îi furnicau de tensiune.
  Fata și-a întins mâna și a întrebat în lacrimi:
  - Dă-mi nişte pâine, te rog.
  Una dintre femei i-a dat o bucată de clătită, unui prieten o crustă veche, un al treilea cartof.
  Gerda și-a întărit puțin puterea. Și am stat o vreme pe bancă. Un băiat s-a apropiat de ea și a întrebat-o:
  - Unde te duci fata?
  Gerda a răspuns sincer:
  - Îl caut pe fratele meu pe nume Kai!
  Băiatul a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Doi Kai și noi avem în sat. Numele este comun. Și lumea este mare. Și picioarele tale sunt pline de sânge.
  Gerda oftă din greu și răspunse:
  - Știu. Dar nu-mi pot trăda prietenul!
  Băiatul a remarcat:
  - Ai ceva în geantă!
  Gerda dădu din cap.
  - Da, are pantofi roșii!
  întrebă băiatul zâmbind
  - Scump?
  Fata dădu din cap.
  - Da! Bunica a economisit timp de șase luni!
  Băiatul a întrebat surprins:
  De ce nu te duci la ei?
  Gerda a răspuns sincer:
  - De aceea nu merg pentru că sunt scumpe! Drumul poate fi lung și se destramă.
  Băiatul a sugerat:
  - Vinde-le și poți cumpăra mâncare pe parcurs!
  Gerda clătină din cap.
  - Nu! Kai nu i-a văzut niciodată! Vreau să apar în ei!
  Băiatul dădu din cap în semn de acord.
  - Am înțeles! Ia un ban de aramă! În curând vei ajunge în oraș, va fi suficient pentru o pâine. Doar nu încerca să furi. Chiar dacă ești copil, te vor băga în închisoare și te vor biciui!
  Gerda clătină din cap.
  - Nu voi fura niciodată nimic!
  Apoi fata s-a ridicat de pe bancă și a călcat. O dureau picioarele, îi ardeau picioarele, dar datoria o obliga să meargă mai departe.
  Înainte de căderea nopții, ea nu a avut timp să ajungă în oraș și și-a petrecut din nou noaptea într-un car de fân.
  De data aceasta somnul ei a fost mai odihnitor.
  Fiica călăului a ascuns-o pe Gerda într-un coș și a scos-o din celulă. Ea s-a grăbit să părăsească Chatelet până când captivii au fost ratați. Iar fata a fugit cu bagajele.
  Fiica călăului a pornit cu Gerda în drum spre sudul Franței, sperând să se piardă acolo. Mergea în pantofi de piele, Gerda călca desculță lângă ea. Dar apoi, de pe drumul stâncos, pantofii fetei s-au destrămat și cu greu a putut să-și calce picioarele însângerate. Gerdei i-a fost puțin mai ușor, din moment ce inițial avea tălpi aspre, se pare că, în ciuda întineririi puternice, corpul fetei a păstrat amintiri din testele trecute.
  Fiica călăului era considerată dintr-o familie înstărită și purta de obicei pantofi, așa cum se obișnuiește printre familiile pariziene nesărace. Iar talpa ei de fetiță nu era obișnuită cu pietre, pietricele, drumuri pietroase franceze. Dar fata, care și-a rupt picioarele în sânge, a dat dovadă de curaj și nu s-a plâns. Gerda, oprită, și-a sărutat picioarele pe picioarele însângerate și durerea s-a domolit, fiica călăului a adormit.
  Treptat, picioarele ei s-au vindecat și s-au acoperit cu o crustă tare. Fiica călăului s-a îmbrăcat singură și a trăit din pomană, și Gerda a rămas doar cu zdrențe. Pentru iarnă, fata și fata s-au mutat în Italia. Nu există înghețuri și mai mult sau mai puțin suportabile. Dar viața lor a devenit viața de vagabonzi. Adică foarte greu și flămând. Și nu era lumină în această viață. Fiica călăului era drăguță, dar deloc frumoasă și complet slăbită, a devenit stuf.
  Iar Gerda, inspirată pe drum, a început să cânte;
  Gerda Kaya o căuta desculță,
  Am rătăcit prin năvalele aspre...
  La urma urmei, sufletul ei este de aur,
  Ca o zăpadă albă strălucitoare!
  
  Nu am putut găsi un mire
  Și a ajuns la naziști în totalitate...
  Oh, sărmana fată Gerda,
  Ce rușine să înduri!
  
  Plângând a pregătit un suport,
  Răspândind un foc sub picioarele tale...
  Prăjesc fata ca pe un pește,
  Dar să știți în spirit că este ca un vultur!
  
  Și a îndurat mari suferințe
  Tortură și tortură nenumărate...
  Suprapus cu un tribut nefericit,
  Să faci o fată să plângă!
  
  Picioarele goale linge cu flăcări,
  Biciuiți fata bătută violent!
  Aici, sub dom, în strictul Paris,
  O conduc pe Gerda în halat la foc!
  
  Tortura este grea fata indura,
  Și râde în fața călăilor...
  Nu, ea nu va cere moartea -
  Un test pe umerii ei!
  
  Poate rezista torturii
  Ai răbdare pentru că idealul...
  Gerda noastră s-a născut în Rusia,
  Ortodoxia pe de rost!
  Deși i-au rupt oasele cu căpușe,
  Un vârf ascuțit înțepă un piept alb...
  Și cu picioarele goale pe cărbune,
  Au pus-o pe Gerda, deci durere - nu respira!
  
  O fată coboară mândră la foc,
  Deși fața este plină de sânge, vânătăi...
  A râs în hohote de bucurie
  Deși brațele și picioarele sunt în lanțuri!
  
  Și părea că nu există scăpare
  Laba călăului arde focul...
  I-a cerut iertare lui Dumnezeu
  Deși limbi de foc s-au întins spre ea!
  
  Trupul este lins de o flacără furioasă,
  Și Gerda geme de durere, țipă...
  Dar steagul încă zboară în suflet,
  Și în inima redutei-monolit!
  
  Va fi un monument pentru fata luminii,
  Și Rusia își va aminti de fiica ei...
  Se va cânta Gerda cea curajoasă
  Ziua va veni și noaptea va dispărea!
  Gerda, mereu flămândă, desculță și în zdrențe, a călcat în picioare prin Italia. Ea încă mai spera să-și găsească fratele Kai. Din anumite motive, ea îl căuta în sudul Europei, și nu la Polul Nord.
  Și acum se apropia deja de Napoli. Nu departe de oraș stătea un palat mare și foarte frumos.
  Fata s-a așezat pe o stâncă. Și a început să plângă într-o tristețe profundă.
  Un băiat s-a apropiat de ea. În haine bogate și pantofi din piele lăcuită. Se pare că avea aceeași vârstă cu Gerda. Și a întrebat în liniște:
  - De ce plângi cerșetor?
  Fata a răspuns sincer:
  - De mulți ani îl caut pe fratele meu pe nume Kai și am parcurs jumătate din lume desculț!
  Băiatul a remarcat sceptic:
  - Multi ani? Îl cauți din copilărie?
  Gerda a clătinat din cap și a răspuns:
  - Ei bine, nu! Sunt mult mai bătrân decât arăt!
  Băiatul a zâmbit și a răspuns:
  - Îmi place să ascult povești! Spune-mi povestea ta!
  Gerda a început să expună, sincer și fără înfrumusețare.
  Băiatul a ascultat-o și a ascultat... Apoi a răspuns:
  - Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar poate că prințul nostru este Kai!
  Gerda fluieră.
  - Da?
  Băiatul dădu din cap în semn de acord.
  - Sunt un slujitor în palatul prințului și știu că stăpânul meu este din oamenii de rând! Prințesa noastră însăși a ales un tânăr care trebuie să fie un geniu și să o impresioneze cu ceva!
  Fata dădu din cap în semn de acord.
  - Da, Kai ar putea! Este foarte inteligent și un original grozav! Uneori compunea astfel de poezii încât copiii se înghesuiau din toată Copenhaga și ascultau, aplaudând!
  Băiatul dădu din cap.
  - Te cred! Prințul chiar era un băiat ca mine! A venit chiar desculț și și-a pus cizme, doar la intrarea în palat. Și pur și simplu s-a dovedit uimitor. Avand in vedere ca era o multime intreaga de oameni care voiau sa se casatoreasca, atunci a facut impresie!
  Gerda a întrebat:
  Are părul blond și ochi albaștri?
  Băiatul care era însuși cu părul negru dădu din cap.
  - Da! Și regelui i-a plăcut și el, că nu este italian, dar vorbește perfect limba noastră!
  Gerda a confirmat:
  - Bunica noastră a fost profesoară de limbi străine. Și Kai de la noi am cunoscut-o de mici! Cu siguranta este el!
  Servitorul a remarcat:
  - În sfârșit ești norocos!
  Fata a bătut cu piciorul gol.
  - Du-mă la prinț!
  Băiatul a ridicat din umeri.
  - Gardienii nu o vor lăsa pe fată să se zdrențe și pe o fată desculță... Pur și simplu te vor arunca într-o temniță!
  Gerda se cutremură și scârțâi:
  - Ce sa fac?
  Băiatul a sugerat:
  - Am studiat toate colțurile și crăpăturile din palat. Te voi ghida în secret. Când e noapte, până în dormitor. Și veți lua imediat legătura cu prințul!
  Fata dădu din cap.
  - Sunt de acord!
  Băiatul a remarcat:
  - Poate ar trebui să iei o rochie și pantofi noi. Îl șoci pe Kai în această formă!
  Gerda clătină din cap.
  - Este mai ușor să mergi desculț fără zgomot! În plus, lasă-l pe fratele meu să vadă ce am devenit!
  Băiatul dădu din cap.
  - Stai pe stâncă! Îți aduc mâncare. Ești atât de slab și de foame. Și apoi vom merge!
  Fata și-a mișcat nervoasă picioarele goale, tremurând de nerăbdare. S-a terminat șirul ghinionului și îl va revedea pe fratele ei mai mare Kai?
  A mers și el desculț din Danemarca până în sudul Italiei? Baiat sarac. Are tălpile goale, deși e fată, ca copitele unui cal de pe drumurile Europei pline cu pietre ascuțite. Atât frigul, cât și căldura, ea a experimentat și a îndurat totul.
  Băiatul i-a adus din bucătărie câteva prăjituri cu cremă, o pulpă de pui.
  Gerda l-a mâncat cu poftă.
  Era deja întuneric... Fata și-a spălat cu grijă picioarele goale în pârâu. Dar a meritat să faci câțiva pași, căci tălpile aspre au devenit din nou prăfuite. Băiatul părea atât de inteligent.
  El a condus-o printr-o gaură secretă din gard și s-a deplasat cu ea pe străzile din spate.
  Totul era ca într-un basm... Italia și palatul unde a luat-o băiatul. Și a crezut că acest prinț era fratele ei pe nume Kai. Dar, într-adevăr, gardienii nu vor lăsa să treacă o fată desculță, în zdrențe.
  Servitorul o conduse în dormitorul prințului. El însuși și-a scos pantofii, în palat, ca să nu facă zgomot, iar copiii au mers desculți pe coridoare, ocolind cu pricepere paznicii.
  Uneori, de-a lungul pereților fulgerau imagini colorate, care erau vise amuzante.
  Și în floarea de aur, tânărul prinț a dormit, iar pe partea dreaptă, prințesa.
  Prințul era chipeș, dar oarecum supraponderal de la sărbătorile luxoase din palat și mai în vârstă decât Kai. Dar Gerda și-a dat imediat seama că nu era el.
  Și cuplul august s-a trezit.
  Inițial s-au speriat, iar gardienii au capturat copiii. Dar apoi prințesa a rugat o fată blondă, slabă, îmbrăcată în zdrențe, cu picioare caloși și prăfuite să-și spună povestea.
  Gerda a pus totul în ordine. Inclusiv descrieri ale torturii brutale într-o închisoare franceză.
  Prințesa spuse cu simpatie:
  Lasă-o să stea cu noi!
  Prințul a fost de acord:
  - Aceasta este cea mai minunată poveste pe care am auzit-o vreodată!
  Si adaugat:
  - În cea mai mare parte a drumului prin Europa, încă am călărit un cal. Și numai când a căzut, a trebuit să meargă pe jos. De asemenea, este bine că la mănăstirea noastră băieții au voie să se încalțe doar la frig, iar picioarele mele nu erau fragede. Dar totuși, mi-am doborât picioarele și am șchiopat. A mers desculț prin Europa de la un capăt la altul!
  Prințesa spuse cu insistență:
  Va fi doamna mea de onoare preferată! Și fii în conformitate cu asta! Și băiatul care i-a adus-o, zece lovituri cu bastoane și pe călcâie, pentru încălcarea eticii, și douăzeci de monede de aur că ne-a găsit un nou prieten!
  Tânărul slujitor s-a înclinat și a răspuns:
  - Ești atât de corectă!
  Fata s-a înclinat și a întrebat:
  - E mai bine să-mi dai bețe pe călcâie! E vina mea aici!
  Prințul a zâmbit și a răspuns:
  - Te vor lovi singuri cu bastoanele! Pentru intrare ilegală în palat! Suntem doar conducători!
  Prințesa a confirmat:
  - Și ea, de asemenea, zece lovituri cu bastoane pe călcâiele goale!
  Gerda oftă din greu. S-a întins pe spate, iar servitorii i-au pus picioarele goale în bucle. Dar s-a dovedit a nu fi atât de înfricoșător.
  Au bătut-o cu o crenguță subțire, doar pentru spectacol, iar tălpile întărite ale Gerdei nu o durea, ci doar gâdila.
  Dar băiatul a fost bătut cu un băț flexibil și chiar a fost rănit. Dar și-a strâns dinții strâns și, zvâcnind, a reușit să-și rețină țipetele. Și apoi s-a ridicat și a șchiopătat greu pe ambele picioare.
  Din nou, îndelungă răbdare Gerda a prins biletul norocos. Fata a fost făcută servitoarea unui prinț nobil. A devenit o doamnă de serviciu, îmbrăcată în mătase și catifea. Povestea conform lui Andersen s-a repetat, doar puțin într-o versiune diferită. În prima zi, Gerda și-a frecat picioarele în cizmele ei noi și și-a dat seama că bogăția nu este doar dulceață. Și în mătăsuri este puțin cald în vara italiană. Și cele mai rafinate feluri de mâncare nu sunt atât de bune când ai stomacul plin.
  Presează și interferează cu mersul...
  În plus, Gerda a trebuit să învețe limbi străine, bune maniere, tot felul de etichete și știință. Și acest lucru nu este deloc la fel de interesant ca să conduci viața de vagabond.
  Chiar și capul îmi tremură.
  Gerda a încercat să se obișnuiască, a suferit mult timp. Aici a trecut un an. Și deja părea că a fost atrasă în acest ritm obositor al vieții domnișoarei de onoare.
  Și că deja este reticentă să meargă undeva și să caute ceva.
  Dar în oglinda în fața căreia a săvârșit ceremonia, a apărut brusc fratele ei pe nume Kai. Băiatul nu a crescut deloc și nu s-a schimbat de-a lungul anilor lungi de separare, doar că a devenit prea palid cu un albastru nesănătos. În castelul Reginei Zăpezii, părea că îngheață și încă încerca să pună cap la cap cuvântul: "Eternitate" din gheață.
  Și fără el, e prizonier.
  Dar nu părea să fie în stare. Și cum este să stai într-un castel de gheață mulți ani, chiar dacă nu simți frigul?
  Și nu sunt alți copii în apropiere?
  Gerda simțea că fratele ei pe nume era profund nefericit. În jur sunt doar gheață și urși polari, treci prin slocuri de gheață scânteietoare ca diamantele. Chiar și ținând cont că inima fratelui numit a înghețat, este totuși clar că este profund nefericit. Și numai cu Regina Zăpezii poți vorbi, dar ea apare atât de rar în castelul de gheață.
  
  Gerda a țipat și a decis să fugă. S-a dus în camera ei. Cizme lăsate sincer, rochie scumpă și lenjerie subțire. Și-a îmbrăcat fostul, s-a transformat în zdrențuri, dar a păstrat cu grijă rochia. A devenit înghesuită și și-a dezvelit picioarele deasupra genunchilor. Fata a crescut și pare să aibă treisprezece ani, dar de fapt este cu zece ani mai mare. Cât timp trecuse de când a plecat să-și caute fratele jurat? De treisprezece ani, dacă nu mai mult.
  Fata a sărutat crucifixul și așa, desculță, a plecat în căutarea fratelui ei pe nume. Cel puțin ea știa acum că el era departe la nord. Pe drum a fost întâlnită de paznici. Văzând-o pe Gerda desculță și în zdrențe, au rămas surprinși:
  - Ești o doamnă de serviciu? Ce fel de aspect ai?
  Gerda a mințit:
  - L-am supărat pe prințul meu și mi-a ordonat să merg în toate cele patru direcții, în aceleași zdrențe în care am fost la serviciu.
  Paznicul a remarcat jalnic:
  - Îți vei doborî toate picioarele, îți dau măcar o pereche de pantofi. Fiica mea a crescut din ele și vor fi potrivite pentru tine!
  Fetei îi era dor să meargă desculță, ceea ce este atât de frumos când tălpile sunt aspre.
  Gerda a răspuns modest:
  - Nu am meritat... Păstrează-l sau vinde-l!
  Bărbosul clătină din cap.
  - Ei bine, eu nu! Drumurile Italiei sunt prea aspre și stâncoase pentru picioarele goale ale fetei. Mai mult, te-ai înțărcat deja de pe suprafața aspră. Este încă mai și nu va mai fi frig curând, dar pentru noapte îți dau o pătură pufoasă pentru a te acoperi... Până vei găsi noi proprietari buni!
  - Mulțumesc! răspunse Gerda.
  Ea nu a vrut să jignească gardianul.
  Ea a luat cu pielea ei și pantofi aproape nepurtați - se pare că fiica ei îi purta doar de sărbători și o eșarfă pufoasă, de asemenea nouă, practică. Ea i-a mulțumit gardianului blând la inimă. Pantofii erau într-adevăr comozi, puțin supradimensionați, dar normali. Era confortabil să mergi în ele.
  Dar de îndată ce a dat colțul, fata și-a scos pantofii și i-a atârnat peste umăr. Își dorea foarte mult să meargă desculță, să ia o pauză de la pantofii palatului. La început a fost plăcut să merg, praful drumului îmi gâdila călcâiele goale. Dar apoi, o lungă absență a obiceiului a început să afecteze. Tălpile fetei au devenit din ce în ce mai moi, iar ea a simțit curând ascuțimea pietricelelor și arsură. Și, în general, fiecare tubercul al piciorului gol, în care s-au desprins calusurile, se simte dureros.
  
  Dar Gerda, care a reușit să se atârne de suport în viața ei, care nu era atât de scurtă, nu s-a simțit jenată. La urma urmei, mersul desculț pe un drum stâncos nu doare la fel de mult ca să-ți prăjești călcâiele într-un brazier. Chiar dacă timp de un an ea, domnișoara de onoare, s-a răsfățat. Nimic nu poate suporta.
  Și Kaya va găsi, prin toate mijloacele.
  Până la sfârșitul zilei, fetei aveau picioarele goale sângerări, dar nu s-a dat bătută și a adormit într-un car de fân. Și a doua zi am mers din nou pe un drum stâncos.
  Și a mers prin forță, chiar dacă picioarele i-au explodat de durere la fiecare pas.
  Gerda nu lua mâncare cu ea și trebuia să mănânce de pomană. O fată drăguță în zdrențe a fost servită de bunăvoie.
  Gerda a vrut la început să vândă pantofi din piele sau să-i schimbe cu mâncare, dar apoi s-a răzgândit. Picioarele ei s-au aspru foarte repede și nu au avut nevoie de pantofi, mai ales în sezonul cald. Dar a cunoscut doi băieți care mureau de foame.
  Gerda nu putea să-i părăsească.
  Fata i-a hrănit cu ce a strâns într-o pungă, apoi i-a vândut în prăvălia unui negustor, bineînțeles, la reducere mare, pantofi aproape noi. Am cumpărat mâncare și am lăsat-o băieților, împreună cu o eșarfă din puf.
  Nu-i lăsa pe băieți să înghețe.
  Desigur, Gerda s-a comportat într-un mod creștin generos. Mai mult, era vară, iar noaptea nu era nevoie să se acopere cu o eșarfă. Dar când s-au terminat câmpurile generoase ale Italiei, fata care mergea spre nord a ajuns în Alpi. Și este încă cald ziua, dar rece noaptea. Și satele sunt mult mai rare, trebuie să mori de foame.
  Și pietricele foarte ascuțite pe drumuri, sapă în calusurile proaspete ale tălpii unei fete.
  O dată pe vară, înghețul de munte lovea și zdrențurile înghețau. Fata se zvâcni și în cele din urmă și-a rupt rochia. Era goală și lipsită de apărare. A trebuit, ținând cârpele pe mine, să merg într-un ritm rapid. Nu poți dormi gol noaptea - un adevărat iad. Gerda nu a dormit toată ziua și noaptea, dar dimineața a coborât puțin mai jos și s-a încălzit, a dormit. Apoi a mers din nou toată noaptea, iar la cină a doua zi a venit la o fermă de munte.
  Proprietarul a fost de acord să-i dea Gerdei haine simple și vechi, dar în schimb l-a pus să taie lemne două săptămâni întregi și să ducă apă în găleți cu jug.
  Și nu numai pentru ei înșiși, ci și pentru vecinii lor.
  Fata a muncit din greu până la epuizare și a mâncat doar pâine veche și lapte acru. Proprietarul a invitat-o să rămână, dar Gerda a mințit, spunând că face un pelerinaj. Fără tragere de inimă, pumnul de munte i-a dat un fel de pânză de sac, dar măcar nu ești goală. Și nici măcar nu a aruncat o bucată de pâine pe drum.
  Deși fata s-a umplut cu calusuri pe mâini.
  Gerda trebuia să meargă cu stomacul gol. Și la munte, satele sunt rare, iar Alpii înșiși sunt mari, pe vârfurile munților, chiar și vara este zăpadă. Fata de foame a sfâșiat iarbă, trifoi, a roade conuri de brad. În zece zile, ea era slăbită pentru a deveni o singură piele și oase. Nici măcar veverița nu a putut rezista și a mâncat crud.
  Și chiar a roade pielea.
  Apoi am lovit din nou ferma. A muncit din greu acolo trei zile, dar apoi a mâncat și i-au dat puțin pentru drum. Dar, mai ales, în ținuturile muntoase a primit noaptea rece. Fata dormea ziua, noaptea călca, cu picioarele goale, caloase, pe pietre ascuțite. Uneori urlau lupii, de câteva ori Gerda cădea în prăpastie și aproape cădea, dar soarta a ținut-o. Deși o teamă considerabilă de a merge prin munți și noaptea. Si foame...
  Dar măcar ea știe unde să meargă.
  Când Hannibal a traversat Alpii în Italia, jumătate din armata sa și toți elefanții au murit. Și aici trecerea este făcută de o fată mică, bine, chiar de ani de zile, și o fată adultă.
  Lupii îi lingă desculț, amprentele grațioase lăsate de picioarele ei mult suferinde.
  Când Gerda era deja în prag, a ieșit în calea unei alte ferme și din nou mâncare. Proprietarul s-a dovedit a fi mai amabil și le-a oferit fetelor o haină din piele de oaie și pantofi, dar Gerda a refuzat, spunând că era deja obișnuită cu pietre și frig, iar picioarele goale merg mult mai ușor decât încărcate în pantofi. Proprietarul a dat o pungă întreagă de mâncare pentru drum.
  Avea conștiință.
  Bineînțeles, asta a îngreunat-o pe fată, dar i-a permis să meargă încă câteva săptămâni fără să se oprească. Munții se apropiau de sfârșit, munții erau din ce în ce mai jos. Și Gerda a trecut peste cea mai dificilă parte a călătoriei: vârful Alpilor.
  Și aceasta este deja o realizare.
  Acum a fost în Elveția, unde este puțin mai moale, iar fermele sunt mai frecvente. Tranziția a călit-o pe Gerda, iar ea nu a răcit la munte și nici măcar nu a răcit. Că zeii nu-i iubesc pe cei slabi cu duhul, ci îi răsplătesc pe cei puternici.
  Da, iar lupii au lins doar urmele goale ale fetei, dar nu au îndrăznit să se năpustească.
  Gerda mergea și mergea, s-a oprit în ferme, a muncit, uneori a cântat. Viața rătăcitoare îi este plăcută și familiară. Zilele au început să treacă mai repede și mai greu. Soarta a protejat-o până acum pe fată de oamenii răi, tâlhari și violatori. Cu toate acestea, Gerda nu mai este atât de mică și ar putea atrage violatori. Dar până acum totul a mers.
  Puterile superioare au avut grijă de ea...
  Aici fata a trecut și pe lângă Elveția, intrând în Bavaria. Vara a trecut deja de vârful capului, dar este încă foarte cald pe câmpie, chiar și noaptea. Și drumurile nu sunt atât de stâncoase. Plimbarea a fost o plăcere. Sate se întâlneau des și nu au fost probleme cu mâncarea. Gerda, care lucrează cu jumătate de normă, a economisit niște bani pentru ea însăși și și-a actualizat rochia pentru una mai elegantă și nouă. Dar a preferat să meargă desculță, mai ales că talpa a devenit mai tare decât cea a cizmelor.
  Și picioarele aproape că nu îngheață nici noaptea și după ploi.
  Dar timpul a trecut. Fata s-a mutat spre nord. Vara s-a terminat și a venit toamna. Ploi reci au căzut, iar Gerda s-a trezit în nordul Germaniei. Își plesni picioarele goale prin bălțile de gheață, simțind un ușor frig. Dar Gerda este deja atât de familiară încât a decis să nu-și ia pantofi, limitându-se la o singură eșarfă de lână. Ea a preferat din nou să petreacă noaptea, doar ziua, și să calce noaptea.
  În plus, este mai cald să dormi în timpul zilei și nu vei îngheța în mișcare.
  Așa că a trecut pe lângă nordul destul de dens populat al Germaniei și s-a dus la mare.
  Și-a plesnit piciorul gol în apă...
  Nu există unde să mergi mai departe pe uscat și nu este realist să înoți peste mare. Relativ aproape era nativa Danemarca. Fata a vrut brusc să se întoarcă la Copenhaga natală. Poate că bunica ei este încă în viață. În plus, nu este clar cum să procedezi în continuare.
  Dar Gerda s-a așezat pe o pietricică de lângă mare și, după ce s-a gândit, a respins ideea de a se întoarce. Dacă nu există altă cale de ieșire, atunci ar trebui să găsiți o navă care merge spre nord, să ajungeți la gheață și apoi să vă mutați la Polul Nord. Căci, cel mai probabil, castelul reginei zăpezii se află acolo.
  Frigul, mai ales noaptea, o mușcă pe fată, dar nu-i poate rupe voința.
  Ei bine, dacă va fi nevoie, va găsi o astfel de navă, dar deocamdată, spre port.
  
  JUNG PE NAVA AMAZONĂ
  Edmond D'Artagnan este acum caban pe o navă de pirați Amazon. Întregul echipaj este format doar din fete frumoase. Toți sunt în fuste scurte și costume de marinari. Acestea sunt dungi și ondulate. Și liderul lor este regina piraților: Charlotte de Condé.
  Este și desculță, dar gleznele ei sunt împodobite cu brățări de șarpe de aur cu ochi de smarald. Iar la încheieturi sunt brățări împânzite cu diamante. O regină foarte frumoasă, și musculoasă, puternică.
  Edmond este doar un băiat. În pantaloni scurti și cu trunchiul gol, bronzat, musculos, trage de frânghie. Se rostogolește mai strâns. Da, acesta este un băiat foarte agresiv. Și-a sprijinit picioarele goale pe catarg și se răsucește.
  Fetele se învârt în jurul lui. Doi trag pânza, cu picioarele goale, musculoase, bronzate încordate.
  Edmond d'Artagnan a cântat:
  Pirații nu au nevoie de știință
  Și e clar de ce...
  Avem picioare și brațe
  Și capul ne e inutil!
  Sunt o mie cinci sute de fete pe un brigantin. Și sunt chiar puțin înghesuite. Brigantina în sine este foarte frumoasă și pictată. Pânzele sunt alcătuite din modele colorate și mătase fină.
  Edmond a mângâiat pânza cu piciorul de bebeluș și a râs, gâdilat. Iar fetele miros a parfumuri scumpe, de parcă fac minuni în bijuterii.
  Unii dintre ei poartă, de asemenea, bijuterii și ornamente. Toate sunt bronzate, iar majoritatea sunt blonde. Sunt multe roșcate... Frumuseți minunate.
  Băiatul a fixat vela și s-a ridicat mai sus. Catargul s-a încălzit și a ars plăcut picioarele goale și întărite ale băiatului.
  Edmond văzu deodată pânze în depărtare și fluieră. A fost atât de grozav. A fost planificată o aventură.
  Iar tânărul cabana porunci:
  - Văd un galion înainte!
  Fetele au început să se frământe și au început să se miște. Acum aveau o pradă.
  Adevărat, sunt doar douăsprezece tunuri pe brigantin. Un galion are dimensiuni impresionante.
  Cu puțin timp înainte de aceasta, fetele și-au curățat nasul brigantinei de excrescențe. Și a mers foarte repede. Pentru a-și accelera mișcarea, Charlotte de Condé a comandat o velă suplimentară. Iar viteza brigantinului a crescut considerabil.
  Gallion nu și-a schimbat cursul. Se vede că nava piraților le părea mică. Într-adevăr, doar tunurile de la bord ale galionului aveau patruzeci și opt, fără a număra pupa și prova. Da, sunt mai mari ca calibru.
  Asistentul căpitanului și regelui piraților, Emmanuel, a remarcat cu îngrijorare:
  - S-ar putea foarte bine să ne scufunde!
  Charlotte a bătut cu piciorul gol pe punte și a spus hotărât:
  - Nu! Nu ne poți îneca atât de ușor!
  Edmond a strigat de pe puntea de sus:
  - La luptă! Fete cu îndrăzneală în luptă!
  Emmanuelle mârâi furioasă:
  - Uau, dracule! Să ne dăm jos!
  Agil ca o maimuță, băiatul a sărit. Tocurile goale, roz, fulgerără.
  Charlotte a întrebat cu ochiul:
  - Vrei un copil de luptă?
  Edmund a mârâit ca răspuns:
  - Chiar vreau să!
  Emmanuelle, roșcată, l-a sprijinit pe neașteptat pe băiat:
  - Acest galion este plin de marfă, atât de greu se mișcă! În nici o pradă mare!
  Charlotte a fost de acord.
  - Să alunecăm de-a lungul pupei, avem o prova îngustă, și luăm inamicul la bord!
  Edmond, sărind în sus, a cântat:
  - Diavolul însuși nu este fratele tău -
  Tăiați inamicii pirat!
  porunci Charlotte, bătând călcâiul gol pe stejarul pupei:
  - Urmăriți pânzele cabanului!
  Brigantinul se apropie. Gallion încercă să se întoarcă. Dar s-a mișcat foarte greu. Brigantinul s-a deplasat în momentul tragerii din tunuri și nu a primit aproape nicio pagubă. Adevărat, o lovitură a lovit prova, iar cealaltă a doborât vela.
  Dar aproape că nu a avut niciun efect asupra vitezei. Fetele au scos imediat mai multe hârtii și și-au mărit ritmul.
  Charlotte remarcă râzând:
  Suntem războinici ai luminii!
  Și le-a făcut cu ochiul prietenilor ei...
  Emmanuelle a răspuns:
  - Mai exact lumea interlopă!
  Fetele au pregătit cârlige din timp. Au reușit să treacă înaintea galionului în încercarea de a întoarce partea cealaltă. Armele sunt încărcate destul de încet, dar o salvă la brigantin de la distanță scurtă ar fi fatală. Dar fata Gertrude a reușit să tragă din pistol și a spart cârma severă a galionului, din cauza căreia a încetinit și s-a scuturat. Aici fetele au întors pânzele de hârtie într-un unghi diferit, pentru a nu le lăsa să se ciocnească prea brusc. Și brigantinul a acostat lin. Cârligele au fost fixate strâns și lipite cu ulei lipicios.
  Războinici pirați atacați într-o avalanșă. Tocurile lor rotunde goale fulgeră. Iar la bordul galionului au luptat împotriva lor războinici în armură de bronz.
  Erau de două ori mai mulți dintre ei, dar erau în mod clar inferioare frumoaselor amazone în dexteritate.
  Charlotte însăși a condus atacul, a condus o moară de vânt cu două sabii și a doborât capul unui legionar inamic. Capul barbos s-a rostogolit pe spate.
  De Conde, regina piraților și-a mutat călcâiul gol pe bărbia adversarului și a ciripit:
  - Pentru fericirea piraților!
  S-a luptat și băiatul Edmond. Sunt mici, dar agili. Și așa îi tăie pe adversari cu săbiile.
  Aici al doilea cap s-a rostogolit, lăsând sânge pe punte. Spaniolii (da, e ca spaniolii - brunet, cu barbă, în armură și cizme înalte în ciuda căldurii!) rezistă cu disperare.
  Edmund a tăiat un alt cap într-o manevră de flancare abil și a ciripit:
  - Pentru Athos!
  Și din nou a lovit inamicul în bărbie cu călcâiul gol. Și lovitura a fost bună, falca a zburat.
  Băiatul urlă:
  - Pentru Porthos!
  Avea un spirit foarte luptător, ca apa clocotită într-un ceainic.
  Emmanuelle s-a tăiat și și-a mutat genunchiul gol spre stomac. Deci sângele a țâșnit din gura inamicului.
  Fata a guturat:
  - Pentru frăția piraților!
  Și din nou, cum o va lua și o va tăia cu săbiile, ca dintr-o inversare...
  Charlotte trecu pe lângă fluturi cu săbiile ei și ciripit:
  Fac o nouă întorsătură
  Sunt un înger, un pilot al lui Antihrist!
  Și cum își va mișca călcâiul gol către inamic chiar în respirație.
  Edmond se împiedică. Și un mare caporal spaniol, în timp ce zboară peste bord și se îneacă acolo.
  Băiatul a luat-o și a cântat:
  - Păcat că nimeni nu știe
  Și nici măcar nu ne cunoaștem...
  De cât aur avem nevoie
  Câți bani ne dorim!
  Și Edmond a tăiat un alt adversar. Fetele pirați s-au urcat în luptă și i-au tocat pe toată lumea ca pe varza. Aveau pasiune și o dorință colosală de a câștiga.
  Emmanuelle a spart, cele două săbii ale ei sclipind ca palele elicei. Și arăta o fată extrem de combativă și agresivă.
  Iar călcâiul gol și rotund a găsit o altă bărbie a unui ofițer spaniol. Acela dintr-o lovitură zdrobitoare, în timp ce zboară, spargerea unui copac peste bord.
  Emmanuelle a cântat:
  - Jefuim caravelele,
  Jefuim galoane...
  Nu suntem chemați la socoteală -
  Nu-mi pasă de toate legile!
  Iar fata a căzut pe spate și a lovit cu picioarele un alt ofițer mare, iar el a zburat peste bord în armură grea. Și scufundat în apa sărată, de mare.
  Emmanuelle s-a glugit:
  - Ei bine, din șurub!
  Charlotte a susținut-o:
  - Tunetul se sparge din nou
  Va stăpâni osul!
  Iar fata va sări și va lovi inamicul cu călcâiul gol în piept. Cuirasa i-a izbucnit dintr-o împingere puternică și sângele îi țâșni din gură ca o fântână.
  Charlotte de Condé a cântat:
  - Lovitură, lovitură, mai mult, lovitură,
  Încă o lovitură și acum...
  Am un dar în lupte,
  Te omor nebuniule!
  Iar fata taie din nou cu săbiile. Capetele tăiate zboară din nou.
  Charlotte urlă de încântare:
  - Steagul nostru negru este mai presus de toate!
  Unii spanioli, văzând că se lupta cu fetele pirați, au căzut fără speranță în genunchi și au implorat milă.
  Fetele le-au obligat mai întâi să-și sărute picioarele goale și cizelate, apoi le-au aruncat peste bord.
  Charlotte de Condé a scârțâit:
  - Pentru mare succes!
  Și din nou, cum își mișcă călcâiul gol direct în nasul adversarului. Și zdrobește-l astfel încât să-i apară o gaură în ceafă. Și de acolo a turnat o fântână de sânge.
  Dar totul sa terminat.
  Pirații au câștigat, iar ultimii soldați spanioli au căzut în genunchi, cerșind milă.
  Charlotte de Condé a spus zâmbind:
  - Să-i dăm peste bord, trebuie să mănânce și peștii! Și apoi vom căuta calele și cabinele.
  Fetele au respectat de bunăvoie ordinul. Ei au permis bărbaților să-și sărute tălpile goale doar înainte de a muri, ceea ce este foarte plăcut pentru fete. Și i-a aruncat în mare.
  Edmond, a remarcat filozofic:
  - Cui plăcinte și gogoși,
  Și cine învinețește și lovește!
  După aceea, fetele s-au deplasat prin cabane în căutarea prăzii.
  În cabina căpitanului au găsit o doamnă nobilă de vreo treizeci și cinci de ani și o fată de cincisprezece ani. Erau în rochii scumpe și pantofi cu decorațiuni.
  Charlotte remarcă zâmbind:
  - Poți lua o răscumpărare. Sau preferați bucla?
  Doamna a răspuns cu un oftat:
  - Ai milă de fiica ta!
  Regina Piratului dădu din cap.
  - O pot duce la echipa mea! Dacă ea este de acord să se alăture, atunci te rog!
  Fata a scârțâit:
  - Să devii pirat?
  Charlotte de Condé dădu din cap.
  - Cum vrei tu! Răscumpărarea face prea multă agitație. Vă vindem mai bine la plantația de trestie de zahăr!
  Fata a ciripit ca răspuns:
  - Sunt de acord să devin un obstrucționar!
  Emmanuel a remarcat:
  - E prea tandră, iar pentru noi va fi doar o povară. Poate că e mai bine să treci peste bord!
  Edmond remarcă zâmbind:
  - Nu e bine să omori femei!
  Emmanuel a remarcat logic:
  - Nu e bine să omori și bărbați! Ei sunt încă creaturi vii! Și au copii!
  Băiatul muschetar a dat din cap.
  - Da, așa e! Copiii plâng după tata. Și nu m-am gândit cât de dezgustător este să ucizi!
  Emmanuelle remarcă cu un chicot:
  - Dar trebuie să!
  Băiatul Muschetar a guturat:
  -Te iubesc viata! Și sper să fie reciproc!
  Charlotte de Condé dădu din cap.
  - Vă ducem în echipa noastră! Ce să faci cu cel mai vechi?
  Tânăra a sugerat:
  - Poți să iei o răscumpărare mare pentru mine! Asta este exact!
  Regina Piratului a spus:
  - Multă agitație cu răscumpărarea asta. Propun următoarele... O vom vinde la licitația de sclavi. Poate va ajunge pe plantații, și ca servitoare, ceea ce îi va fi mult mai ușor!
  Senora mormăi:
  - Ai milă...
  Charlotte spuse cu insistență:
  - Luați de la ei tot ce este valoros!
  Pirații au scos toate bijuteriile fetei și femeii și au smuls pantofii și apoi toate hainele scumpe. Cel mai mic a primit o fustă scurtă și un costum de marinar. Și hanoracul alb mai vechi, plecând desculț și cu capul gol.
  Cei mai tineri s-au alăturat Amazonilor. A fost imediat obligată să se antreneze și să se îngrădească cu frumuseți. Dar asta nu era de ajuns... Au început să o ciupească dacă nu se mișca suficient de repede.
  Și apoi amazoanele s-au mutat în cală și prin diferite colțuri și colțuri. Și îndată au țipat de încântare: au dat peste butoaie pline cu aur și multe altele. În special perca și cafea.
  Războinicii au cântat deodată, bătând din palme:
  - Suntem războinici de super clasă,
  Vom distruge totul...
  Atinge tamburina -
  Să trăiești cu furie!
  Războinici și, de fapt, o categorie colosală de frumusețe. Și picioarele lor goale pur și simplu fulgeră. Și sunt musculoși și bronzați.
  Comorile de pe galion sunt colosale. Dar aici vine alarma. A apărut și un crucișător de escortă. O navă de luptă puternică cu o sută întreagă de tunuri. Evident, era hotărât să păzească un galion plin cu aur.
  Uriașul crucișător se strecura pe fete.
  Charlotte zâmbi și ordonă:
  - Ridicați toate pânzele - mergeți la îmbarcare!
  Emmanuel a fost de acord:
  - Nu avem altă opțiune!
  Edmond a exclamat din răsputeri:
  - Fabricat din oțel fete echipaj,
  Merge în mulțime la îmbarcare!
  Fetele, lasand mai multe frumuseti pe galionul capturat si plin de prada, au luat pozitii pe brigantin.
  Acum din mântuire a fost doar în viteză. Crusierul cu o sută de tunuri nu este o glumă. Îi poate îneca ca niște pisoi. Un brigantin cu douăsprezece arme împotriva lui este ca un fir de iarbă.
  Exista riscul ca ea să fie scufundată înainte de a naviga către puternicul crucișător, ale cărui tunuri erau capabile să arunce focuri de cinci kilograme în greutate, și destul de departe.
  Și pe lângă o sută de tunuri pe laterale, acest crucișător de luptă de primă clasă are și tunuri la pupa și la prova.
  Apoi, un gând fulgeră prin băiatul Edmond:
  - Să semnalăm că ne predăm!
  Emmanuelle pufni dispreţuitor.
  - Te umili înainte de asta?
  Jung a remarcat logic:
  - Avem o gaură în nas, iar nava asta este mai manevrabilă decât un galion puternic încărcat. Vom fi scufundați trivial. Și așa ridicăm steagul alb și vor veni să lase echipa de premii. Și îi vom lua la bord.
  Charlotte de Condé a fost de acord, bătând cu piciorul gol:
  - Dreapta! De asemenea, cred că nu merită riscul încă o dată și este mai bine să ridicați steagul alb!
  Emmanuelle pufni dispreţuitor.
  - Arată lașitate?
  Charlotte de Conde a obiectat în mod logic:
  - Mai exact, aplica trucul!
  Emmanuelle cu părul roșu a zâmbit și a dat din cap din cap:
  - Aplică truc? Cu ce sunt de acord!
  Și așa Edmond a tras pânza albă în sus. Brigantinul este mic, crucișătorul are un volum de douăsprezece ori sau chiar mai mult. Și are un echipaj de o mie de oameni. Împotriva unei sute și jumătate de amazoni. O singură fată desculță valorează zece spanioli stângaci în luptă. Deci frumusețile au o șansă.
  Charlottei i-a trecut prin minte că ce se întâmplă dacă aruncăm galionul și folosim viteza și manevrabilitatea brigantinului pentru a scăpa de uriaș? Cu siguranță au o șansă. Mai mult, sunt prea mulți inamici pe crucișătorul de luptă de prima clasă. Și nu poți să faci fără pierderi.
  Dar pentru asta sunt fetele, să lupte cu curaj și să câștige.
  Charlotte de Conde a făcut un opt cu sabia și a scârțâit:
  - Vom fi gata să câștigăm, și dacă trebuie să murim!
  Ambasador de crucișător de la distanță. A doborât vela de pe brigantin. Emmanuelle fluieră. Știau să tragă pe crucișător, iar acum fetele se puteau înrăutăți. Au pierdut șansa de a se apropia de navă pentru a o ataca.
  Dar calculul asupra lăcomiei spaniolilor a funcționat. Iar crucișătorul lor, văzând steagul alb ridicat, s-a îndreptat spre brigantin. De fapt, este posibil ca pirații să fi capturat anterior comori și de ce să nu profite de pe urma acestora? Ar fi dragut.
  Crusătorul se îndreptă spre brigantin. Edmond a cântat râzând:
  - Regele să obțină niște bani,
  Mă bucur să mă îmbrac în zdrențe!
  Emmanuelle remarcă, bătând cu furie piciorul gol și bronzat:
  - Și pentru ce este asta? Prostii banale!
  Băiatul a remarcat:
  - Cântecul ne ajută să construim și să trăim!
  Roșcata a dat din cap în semn de acord și a cântat:
  - Este distractiv să te plimbi prin spațiile deschise cu un cântec,
  Prin întinderi, prin întinderi!
  Și bineînțeles că este mai bine să bati cu o rangă,
  Rângă mai bună, rangă mai bună!
  Edmond, dezvăluind dinții, ridică:
  - Un atacant, doi atacant
  El se clătina...
  Un atacant, doi atacant -
  El minte!
  Charlotte, adăugă acea regina pirat, bătând din picioarele goale:
  - o placă, două plăci,
  Sicriul este în construcție...
  Emmanuelle o ridică, sărind în sus:
  - o spatulă, două spatule,
  Se sapă groapa!
  Și toate fetele pirați au cântat la unison:
  - Este distractiv să te plimbi prin spațiile deschise cu un cântec,
  Prin spații, prin spații...
  Și, desigur, este mai bine să învingi inamicii cu o rangă,
  Rângă mai bună, rangă mai bună!
  Și acum crucișătorul s-a apropiat de brigantin. Cârligele au început să fie aruncate din el. Pentru a lega mai strâns.
  Iar războinicii în armură de aramă și bronz au început să coboare pe puntea brigantinei. A călcat în picioare cizme grele, din fier forjat. Și, deși spaniolii și prada erau îmbrăcați temeinic, ei poartă o duhoare neplăcută.
  Charlotte a poruncit, făcându-le cu ochiul prietenilor ei:
  - Luptă!
  Iar fetele au atacat inamicul cu toată furia panterelor flămânde. Au doborât inamicul cu o frenezie sălbatică.
  Emmanuelle a condus o moară de vânt cu săbiile ei, a tăiat câteva capete spaniole și a scârțâit:
  - Pentru pirații de pe lună!
  Edmond, băiatul ăsta, tăind dușmanii, a scârțâit:
  - Pentru D'Artagnan!
  Și băiatul a tăiat cu furie sălbatică un mic leopard - legionarii spanioli.
  Charlotte și-a mutat călcâiul gol la bărbia generalului spaniol și a guturat:
  - Pentru victoria noastră!
  Lovitura i-a rupt maxilarul spaniolului.
  Charlotte de Condé a strigat:
  - Pentru pumnul nostru puternic!
  Și va lua și va muta inamicul cu pumnii în bărbie. Și iarăși osul va lua și se va rupe.
  Emmanuelle ciripi, dezvăluindu-și dinții sidefați:
  - Oamenii mor pentru metal!
  Și cu călcâiul gol ea a mutat inamicul în maxilarul următor. Și l-a rupt cu toată puterea.
  Edmond remarcă, după ce a ținut o recepție tip fluture și a tăiat adversarii, făcându-le cu ochiul fetelor:
  - E și mai bine când câștigă!
  Fetele au înaintat asupra inamicului, mișcându-se cu o presiune sălbatică și frenezie. Era atât de multă furie și agresivitate în ei, încât trupurile lor bronzate străluceau literalmente de sudoare. Și păreau fete musculoase cu farfurii de presă ca niște ciocolate parcă unse cu unt.
  Edmond scârțâi, doborând un alt adversar:
  - Cacao și cafea! Vei fi înlocuit de sporturi și profesioniști!
  Fata cu mușchii unei tigroașe a tăiat un alt inamic și a guturat:
  - Am furat nebuni!
  Și cu călcâiul gol va mișca inamicul în ochi. A luat-o și craniul a crăpat. Și creierele au zburat afară.
  Emmanuelle și-a răsucit și săbiile și trei capete au căzut deodată. Războinicul a ciripit:
  - Pentru victorii la scară largă!
  Iar călcâiul ei gol și rotund al fetei este ca o lovitură în tâmpla generalului. Acela se va prăbuși și încă trei luptători se vor împroșca din lateral în apă.
  Charlotte se luptă și ea cu mare amărăciune. Și taie pe dușmani ca un ciocan.
  Regina Piratului ține o recepție pentru fani. Taie adversarii și cântă, dezvăluind dinții mari:
  - Oamenii o admirau pe regina,
  Toți băieții din curte s-au îndrăgostit!
  Și Charlottei din nou îi place să taie adversarii. Și tăiați mai mulți adversari dintr-o singură mișcare.
  Emmanuelle a luat-o și a cântat:
  - Sunt o fată de clasă - super!
  Și și-a balansat din nou săbiile, tăind adversarii în jumătate. Și săbiile ei sunt piloții supremi ai briciului.
  Fetele atacă și tăie. Sunt mult mai rapizi decât spaniolii. Multe dintre frumuseți și-au aruncat vestele și se luptă cu pieptul gol. Și așa stau lucrurile pentru fete. Și se arată - hoți remarcabili.
  Charlotte a tăiat cu tehnica Kolovrat și a răcnit, aruncând capetele tăiate peste bord cu piciorul gol:
  - Am o fata super clasa!
  Emmanuelle, tăind adversarii cu săbii mai ascuțite decât un brici, a adăugat:
  - Sunt hiper!
  Și tot cu piciorul gol, cizelat, și-a aruncat capetele în apă. Unul dintre capete cu coif a doborât un soldat inamic. S-a prăbușit și s-a înecat. Așa că nu lua fetele să se arate.
  Charlotte remarcă râzând:
  - Sunt clasa cea mai înaltă!
  Edmond este din nou furios.
  Și băiatul taie ca un hack, tăind capetele adversarilor. Și mulți dintre ei au luat și au rămas fără capete de varză.
  D'Artagnan cel mic a cântat:
  Dar de ce,
  Este imposibil să trăiești în minte!
  Dar de ce,
  Nu poți avea încredere în nimeni!
  Dar de ce! Dar de ce!
  Emmanuel tăind adversarii cu o presiune sălbatică și mișcându-se rapid dintr-o parte în alta. Capetele spaniolilor doborâți s-au rostogolit și fetele le-au aruncat cu picioarele goale. Iar războinicii au cântat, cu entuziasmul tigrei că au văzut mielul:
  - Firul este rupt
  O moarte rea ne amenință...
  Și pentru a trăi -
  Eroul trebuie să moară!
  Emmanuelle remarcă, aruncând un alt cap cu talpa goală și doborând inamicul:
  - Dar de ce,
  Pentru ca dragostea sa infloreasca...
  Trebuie să vărsăm sângele cuiva!
  Dar de ce!
  Războinicul chicoti, dezvăluindu-și dinții sidefați. Astfel de frumuseți se luptă aici.
  Emmanuelle a remarcat în timp ce tăia adversarii ca șmirghel:
  - Măreția planetei va fi cu noi!
  Și din nou rulează moara cu săbiile. Ea este o frumusețe disperată.
  Charlotte de Conde a notat că a tăiat inamicii și a tăiat capete cu călcâiul gol al fotbalului:
  - Totul va fi bine!
  Totul va fi bine!
  Știu! Și ucid!
  Și din nou, cu degetele goale, aruncă un dar ucigaș al morții. Și e foarte tare.
  Charlotte, această regina pirat a luat-o și a guturat:
  - Pentru patria mea,
  Să-i ucidem pe nenorociți!
  Iar fata, cu degetele goale, a aruncat un pumnal ascuțit, care a tăiat capetele mai multor soldați spanioli.
  În ciuda superiorității numerice a echipei cruiser, fetele au depășit. Sunt atât de agili, ageri și curajoși. Ei simt o putere enormă.
  Emmanuelle, tocând inamicul ca pe o varză, a luat-o și a cântat:
  - Întinderi uriașe de spațiu,
  Nu te vei plictisi de iubire...
  Să aruncăm pădurile și munții într-un pumn,
  De când însuși Svarog s-a ridicat!
  Și iarăși fata, parcă ar tăia o moară cu săbiile și a tăiat o mulțime de dușmani, într-o pasiune de luptă.
  Edmond cânta cu încântare, zdrobind adversarii;
  -Cuvântul "laș" este necunoscut în Gasconia.
  -Nu stiu sabia daca te inseli.-Noi gasconii avem cel mai bun gust din lume -Nu ne place nimic in afara de glorie.
  
  Față obraznică, specială pentru a deveni - Iată o privire gasconă fără cusur.Credeți-mă, domnule, nu veți avea mult de așteptat.Paris îl va recunoaște în continuare pe D'Artagnan!
  
  Fără glorie, nu pot trăi la Paris, Toată viața mea a trecut, este timpul să am grijă de soartă. - Deci câți ani ai, copilul meu? - O, mult, domnule, foarte mult - vreo doisprezece ani! inamicul: -Mâna ta este fermă? - aceasta este o trăsătură adevărată a celebrului lipici gascon, Și am fost la fel de îndrăzneț când Paris la recunoscut pe Emmanuel în frumusețe.
  
  Burgundia, Normandia, Champagne sau Provence, Și e foc și în venele tale, Dar norocul, Doamne, nu depinde de tine Atâta timp cât va fi Gasconia în lume!
  În timp ce în lumea albă...
  În timp ce este pe lumina albă...
  Atâta timp cât există Gasconia în lume!
  Așa că i-au tăiat pe acești nenorociți și au împânzit drumurile cu cadavre. Și toată puntea era plină de sânge. Picioarele goale ale fetelor erau atât de grațioase și provocau emoție și un sentiment de bucurie când te uiți la ele.
  Edmond a cântat cu încântare:
  - Desculț, numai desculț,
  Sub tunetul din iulie și sub zgomotul răsavii ....
  Desculț, numai desculț
  Avem voie să ne jucăm cu tine!
  Emmanuelle a subliniat agresiv, tăind adversarii și făcând o altă moară cu săbiile ei:
  - Băieții trebuie să îndure bătăile și să se obișnuiască cu cruzimea încă din copilărie!
  Și războinicul a mutat din nou călcâiul gol al inamicului la bărbie. Și s-a prăbușit, aruncând încă cinci soldați spanioli peste bord.
  Charlotte de Conde a remarcat:
  Diavolul este aici, diavolul este acolo
  Viața este o minciună completă!
  Și le-a făcut cu ochiul partenerilor ei nenorocoși. Și au doborât dușmanul cu o amărăciune colosală. Și atunci nimeni nu le poate rezista.
  Edmond a remarcat în timp ce tăia un alt adversar:
  - Moș Crăciun cu mătură,
  Moș Crăciun este cool!
  Și băiatul a executat din nou o tehnică de moară de vânt cu săbii, din care cădeau capete doborâte. Apropo, acestea erau săbii asemănătoare săbiilor. Și pot fi numite atât sabii, cât și săbii.
  Edmond și-a mutat și călcâiul gol în bărbia inamicului și și-a rupt maxilarul, forțându-l să se prăbușească.
  După care a cântat cu furie;
  Ce spun oamenii
  nu ne pasa...
  Nu merge la karate -
  A devenit indecent!
  Băiatul a continuat să taie activ, fluturând ambele săbii-sabie simultan. Și luând un cap după altul.
  Emmanuelle remarcă, legănându-și săbiile ca o libelulă, bătând din aripi și ciripind:
  - Ruby, dar nu te tăia!
  Edmond a fost de acord cu aceasta, exterminând adversarii:
  Dacă ești beat, nu te prinde!
  Iar băiatul va învârti platoul și îl va lovi pe ofițer în bărbie cu călcâiul gol. El, ca un sac, va lua și se va prăbuși.
  Edmond spuse cu agresivitate în glas:
  - Bere și caviar, băutură până dimineață!
  Și băiatul râde, mulțumit de gluma lui. De fapt, poți spune că este un copil - super! Și aleargă, și sare și flutură pumnii. Și dacă își mișcă călcâiul gol în nas, atunci nimeni nu poate rezista. Va fi un knockout total.
  Edmond, pe de altă parte, acționează cu cea mai mare forță și o agresivitate fără margini. Băiat nebun - nu spune nimic!
  Emmanuelle, înfrângându-i pe luptătorii stăruitori ai Imperiului Castilian, gutura, dezvăluind dinții:
  - Dar nu vreau, nu vreau prin calcul! Și o vreau pentru dragoste, pentru dragoste!
  Charlotte de Conde, disecând adversarii și zdrobindu-i într-o prăjitură, urlă, suflând fulgerul din nări:
  - Libertate, libertate! Da-mi libertate! Voi zbura sus ca o pasăre!
  Fată luptă - nu spune nimic! Are o pasiune sălbatică și nestăpânită. Și o poziție de pregătire a luptei.
  Edmond remarcă destul de logic, tăind următorii rivali, sau mai degrabă nefericitul soldat:
  - Dumnezeu nu va da, decât dacă bineînțeles că noi înșine nu greșim!
  Charlotte de Conde a luat-o și a sărit în sus. Și-a mișcat piciorul gol peste capetele soldaților spanioli. Ea i-a aruncat într-un knockout complet și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Aureola nemuririi - rock sadic,
  Vulturul socotelor - pentru mandatul actual!
  Războinicul se simțea foarte combativ și al naibii de pompat și înarmat.
  Și dacă se mișcă din nou, atunci o masă de oponenți o vor lua din copite și se vor prăbuși. Și i se potrivește destul de bine lui Charlotte.
  Edmond, lovindu-l pe inamicul, a aruncat pumnalul cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Vultur furios -
  Spărgând leul...
  Aripi desfăcute -
  Satana înfiorător!
  Și băiatul o va lua din nou și va tăia cu săbiile. Și va doborî o mulțime de capete de inamic deodată.
  Băiatul luptător este fiul lui Charlie D'Artagnan. Militanța lui este uimitoare. Iar natura luptatoare este geniala....
  Majoritatea soldaților spanioli au fost deja uciși. Și, desigur, acesta este un mare plus.
  Unii dintre ei, văzând deja că amazoanele nu pot fi oprite, cad în genunchi, sau chiar cad complet cu fața pe picioare. Și sărută tălpile picioarelor goale ale fetelor. Și este absolut superb. De fapt, nimic nu poate opri și învinge astfel de războinici.
  Emmanuelle, tăind pe adversari, urlă:
  - Și nu se va opri
  Și nu-ți schimba picioarele...
  Fețele noastre strălucesc
  Cizme strălucitoare!
  Și din nou fata își petrece o moară foarte decentă cu săbii. Și tăiați capete ca varza. Și acționează extrem de agresiv, tfu, atâta timp cât poți repeta expresia enervantă - extrem de agresiv!
  Poate aplica ceva nou - de exemplu, infinit de agresiv!
  Și atunci va fi deloc - Ku!
  Charlotte de Condé făcu cu ochiul:
  - Nu ne iau și un glonț și o baionetă!
  Iar călcâiul ei gol, rotund, este ca un ciocan în coiful cu coarne a amiralului spaniol. Va zbura cu capul în jos și va doborî mai mulți luptători blindați, făcându-i să se prăbușească în apă. Și s-a ridicat după căderea lor un uragan în clocot.
  Războinicul remarcă râzând:
  - Nu le pun de două ori într-un sicriu, Fuhrer-ul va fi kaput!
  Emmanuel a întrebat:
  - Și cine este Fuhrer-ul?
  Charlotte de Conde a chicotit și a răspuns:
  - Este liderul german!
  Diavolul cu părul roșu chicotit a întrebat din nou:
  - Poate te referi la Barbarossa?
  Regina piraților cu un zâmbet de cal a spus:
  - Nu, mă refer la câinele Barbosa!
  Edmond, dărâmându-i pe războinicii blindați, remarcă:
  - Urăsc bătăușii! Aș spânzura toți câinii deodată!
  Emmanuelle a replicat capricios, dezvăluindu-și dinții:
  - Câinii nu sunt de vină pentru nimic!
  Și iarăși, ca un călcâi gol, va muta inamicul de la bărbie. Recepție banală, dar eficientă. Și dacă o face, va fi foarte prost.
  Charlotte a observat că abdomenul ei cu gresie se îndoia.
  Și l-a luat și a cântat, făcând cu ochiul, iar ochii i-au pâlpâit ca luminile unui semafor.
  De Conde mormăi:
  - O să-i luăm pe toți și să-i sacrificăm!
  Edmond a cântat din răsputeri, dezvăluind dinții:
  - Te voi ucide! Vă voi tăia pe toți în curând!
  Emmanuelle, doborând adversarii, scârțâi:
  - Vă voi tăia pe toți în curând!
  O altă fată o va lua și va vorbește:
  - Te voi ucide!
  Charlotte a subliniat agresiv, tăindu-și adversarii ca pe o coasă:
  - O sa tai, o sa bat, oricum nu vei trai!
  Războiul, după cum se spune, este o cale periculoasă, oricine a călcat pe el știe despre el. Nu poți să ieși din ea, nu poți sări - Othello a sugrumat-o pe fată!
  Și apoi fetele, când se urcă în crucișător, arată o ordine distractivă a spectacolului.
  Charlotte remarcă zâmbind:
  Așa ucidem!
  Emmanuel a notat:
  - Dar onoarea coroanei de șah pe hartă -
  Nu poți scăpa de înfrângere!
  Iar fata a aruncat cu degetele goale o grenadă de casă. Și a sfâșiat o mulțime de dușmani.
  Și acum nouă zecimi din soldații crucișătorului au fost uciși. Iar războinicii supraviețuitori cad cu fața la pământ, iar fetele își înfig picioarele goale în față. Te fac să-ți lingi călcâiele și să te săruți. Și în același timp își pun întrebări: câte picături sunt în mare, câte stele sunt pe cer, câte fire de păr are o țigană în cap.
  Dacă răspunsul fetelor nu le convine, ele, fără ceremonii inutile, străpung captivii cu săbii ca păianjenii cu ace. Și aruncați-le peste bord.
  Emmanuelle apucă nasul generalului cu degetele goale de la picioare și îl strânse cu putere. Apoi ea a spus:
  - Cine este fiul tatălui tău, dar nu fratele tău?
  Generalul a bolborosit:
  - Bastard...
  Emmanuelle a chicotit și a remarcat:
  - Răspunsul este greșit! Astfel încât...
  Iar fata l-a luat și l-a lovit peste bord. A zburat afară și a căzut în mare. Și aproape imediat s-a înecat în armura lui.
  Fetele au aplaudat și au chicotit, dezvăluind dinții. Ochii lor erau de safir sau de smarald. Și le-au făcut cu ochiul partenerilor lor.
  Și i-a aruncat treptat pe prizonieri peste bord. Nu aveau nevoie de ei. Răscumpărarea a fost neglijabilă, iar bătaia de cap este plină.
  Edmond și-a împins captivul peste bord și a remarcat:
  - Viața este adesea nedreaptă! O mie de tipi au murit și pentru ce?
  Emmanuelle a răspuns râzând:
  - Pentru a curăța un loc pe planeta Pământ!
  Băiatul Muschetar a scârțâit:
  - Curat, curat, curat
  Păcat de curățătorul de coșuri!
  Emmanuel a fost de acord cu asta:
  - Da, și măturatorul de coșuri trebuie să mănânce!
  După ce i-au terminat pe ultimii prizonieri, fetele au trimis crucișătorul în pâraiele de apă... Mai precis, Charlotte a remarcat logic:
  - Nu avem nevoie de acest monstru, îl putem scufunda?
  Edmond a sugerat cu un rânjet:
  - Păcat să îneci o asemenea frumusețe, poate e mai bine să o vinzi?
  Emmanuelle a confirmat energic:
  - Poate că e mai bine să vinzi cu adevărat?
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  - Îl poți vinde înapoi coroanei spaniole! Crusătorul are o mulțime de arme! Unul care are forma de unicorn poate fi luat pentru tine. Iar restul îl vom vinde cu mulți bani.
  Iar fetele dădură din cap energic în semn de aprobare.
  
  CLICKUL LUI STALIN SI ATERIZAREA POPADANTILOR
  Stalin, fiind un politician diabolic de viclean, i-a luat și i-a informat pe germani că britanicii vor conduce Operațiunea Torță împotriva lui Rommel în Egipt. Și le-a dat nemților detaliile și data exactă a operațiunii. Drept urmare, Rommel a luat măsuri din timp. Și a regrupat trupele în defensivă. Da, Hitler a reușit să transfere câteva divizii din Franța, unde încă era calm.
  Ofensiva britanică din Egipt a fost în cele din urmă respinsă cu pierderi uriașe pentru Marea Britanie. Și după înfrângerea britanicilor, Roosevelt nu a fost de acord cu debarcarea în Maroc, argumentând că pierderile americanilor ar fi prea mari și că principalul lucru pentru Statele Unite a fost să învingă Japonia. Eșecul Operațiunii Torță a avut consecințe de amploare. El nu a afectat operațiunea "Ring", de lângă Stalingrad, dar aliații au adulmecat totuși că au transmis informațiile germanilor la ordinul lui Stalin. Și au decis să pună frâna războiului din Occident pentru o asemenea răutate.
  Stalin a înțeles că URSS era cel puțin înaintea Balcanilor și, prin urmare, a făcut ca Marea Britanie să piardă în Egipt. Dar a subestimat posibilitatea unor scurgeri și răzbunarea lui Churchill. Care de fapt după aceea a început să saboteze al doilea front. Și a reușit să-i convingă pe americani de asta.
  Cursul războiului din est a fost aproximativ același ca în istoria reală. Înfrângerea germanilor de lângă Stalingrad, prăbușirea frontului și contraatacul lui Mainstein au restabilit parțial pozițiile. Și o pauză lungă pe Kursk Bulge, când ambele părți acumulau putere.
  Numai că de această dată, SUA și Marea Britanie au redus bombardamentele asupra teritoriului controlat de al Treilea Reich. Și eliberarea de arme a fost mai mare decât în istoria reală. Și germanii au reușit să îndeplinească planurile pentru producția de "Pantere" și "Tigri" și chiar au îndeplinit în exces versiunea modernizată a T-4. Așa că au abordat bătălia cu o forță mare. În plus, al Treilea Reich nu a transferat divizii suplimentare în Africa, și în Sicilia, și în Balcani și în Franța.
  Și germanii au putut plasa mai multă infanterie și tancuri, și mai ales avioane.
  În vară, cel mai recent ME-309 a apărut în producție de serie, cu viteză mai mare și arme puternice: trei tunuri de avioane de 30 mm și patru mitraliere. Și viteza este de 740 de kilometri pe oră, față de 600 pentru luptătorii sovietici. Deci forțele sunt clar inegale.
  Hitler a amânat operațiunea Citadelă de mai multe ori. Și în iulie l-am și amânat, așa că am vrut să testez ME-309 și cel mai nou monstru "Maus" în acțiune. Acest tanc a arătat rezultate satisfăcătoare la teste, iar Hitler era dornic să-l testeze în luptă. Și, de asemenea, vezi și tancul Lev, care a fost dezvoltat împreună cu Panther și era similar cu acesta în forma carenei și a turelei, dar mult mai mare cu un tun de calibru EL 70 de 105 mm.
  Din cauza acestor planuri ale Fuhrerului, Cetatea a fost din nou amânată. Și la 1 august 1943, Stalin, după ce și-a pierdut răbdarea, a ordonat Armatei Roșii să avanseze.
  Lovitura principală a fost dată în direcția Orel. Au avansat și în direcția Harkov și Belgorod.
  Dar naziștii erau pregătiți pentru asta. Și au avut loc bătălii aprige.
  Echipajul tancului Gerda a luptat pe Panther. A fost primul botez al fetelor focului. Dar înainte de asta, ei aveau experiență în testarea noilor tehnologii și s-au distins printr-o acuratețe fenomenală.
  Hitler cu greu a fost convins să le dea fetelor șansa de a se arăta într-o luptă adevărată. Și au încercat bucuroși să justifice încrederea.
  Războinicii s-au luptat într-un bikini și desculți. Asta le-a dat un farmec aparte. Și a fost pur și simplu uimitor.
  Gerda a bătut din tun folosind degetele goale de la picioare, a lovit un treizeci și patru și a strigat:
  - Sunt o mare frumusețe!
  Charlotte, fermecătoarea cu părul roșu, a îndreptat și ea pistolul, cu picioarele goale. Era marca lor - să tragă cu picioarele. Iar tunul Panterei străpunge un treizeci și patru în frunte de la doi kilometri și trage cincisprezece focuri pe minut. Pe scurt, un tanc grozav pentru războiul cu tancurile. Și ceva mai rău într-o descoperire și în lupta împotriva infanteriei.
  Iată o fată în bikini concediată. A străpuns mașina sovietică în frunte și a răcnit:
  - Sunt Robin Hood!
  Cristina s-a lovit în continuare. Ea a folosit un toc gol, ceea ce trebuie să spun că este o mișcare foarte puternică. Și ea a guturat:
  - Războiul sfânt va fi victoria noastră!
  Iar până la urmă, folosindu-și degetele goale de la picioare, blonda-miere Magda a dat și ea cu piciorul.
  Și ea lovi din nou pe treizeci și patru, gângâind:
  - Aceasta este o fotografiere precisă - este clar pentru toată lumea ca de două ori două!
  Războinicile arătau în general ca niște fete super-nivel.
  "Pantera" lor a stat într-o ambuscadă, camuflata cu grijă și a lovit tancurile sovietice care înaintau.
  Au lucrat și soții Ferdinand. S-au lovit activ și nu au putut fi străpunși în frunte de pistoale sovietice.
  Avioanele se luptau pe cer. ME-309 tocmai a început să intre în unitățile de luptă. Dar doi piloți germani - Albina și Alvina au stăpânit deja această mașină și luptă cu succes pe ea. Mai mult, sunt și frumuseți - desculțe și în bikini.
  Albina a doborât o mașină sovietică folosind degetele goale de la picioare și a rugat:
  - Pentru mari realizări și decizii îndrăznețe!
  Alvina, conducând foc precis și doborând adversarii, apăsând călcâiul gol pe pedală, mârâi:
  - Nimeni nu ne va opri! Nimic nu ne va învinge!
  Și ambele fete cum să răcnească:
  - Lupii răi vor sfâșia inamicul!
  Da, nici măcar diavolul nu poate face față unor astfel de fete. În orice caz, ideea de a lăsa fetele să se lupte este una foarte bună.
  Bătăliile au arătat că tancurile germane erau puternice și eficiente în apărare. Și că, cu tactica corectă, nici Focke-Wulf nu este rău. Armamentul său puternic a făcut posibilă doborârea dintr-o singură cursă, iar viteza sa mare la scufundare a făcut posibilă scăparea în cazul în care mergeți în spate.
  Deci, în general, pariul german pe apărarea activă s-a justificat. Luptele au durat mai bine de o lună, iar rezultatul lor a fost incert. Germanii au reușit să respingă ofensiva, iar Armata Roșie a suferit mult mai multe pierderi, mai ales la tancuri.
  Dar și naziștii au fost ciupiți și nu au îndrăznit să atace Kursk...
  Lupta a înghețat până iarnă. Armata Roșie a reînnoit pagubele și a intrat în ofensivă abia pe 24 decembrie. Dar naziștii reușiseră să se pregătească până atunci și să atragă forțe considerabile. Vulturul nu a fost niciodată luat, iar naziștii au putut rezista. Belgorod a fost și el păstrat. Naziștii au reușit să respingă ofensiva Armatei Roșii de lângă Leningrad. Iarna în ansamblu a fost marcată de faptul că, pentru prima dată, naziștii au reușit să stăpânească ofensiva sovietică și să o respingă pe toate.
  Cea mai bună muncă de inteligență a lui Fritz și pregătirea mai minuțioasă pentru iarnă au avut un efect aici. Că germanii aproape că nu au avansat în al patruzeci și treilea an și au putut salva mai multe forțe până la vremea rece. Plus, trădarea aliaților, care au pus frâna războiului din Occident. Și germanii nu au suferit pagube din cauza bombardamentelor și al doilea front.
  În plus, războiul total dădea roade. Producția de arme în al patruzeci și treilea an a crescut în al treilea Reich de două ori și jumătate. Până la sfârșitul anului, germanii au ajuns din urmă cu URSS în ceea ce privește numărul de avioane de mai bună calitate, aproximativ egalat în tancuri și tunuri autopropulsate, tot cu o superioritate calitativă.
  Așa că acum nu erau inferioare URSS în tehnologie. În plus, a apărut o pușcă de asalt MP-44 excelentă, care nu avea egal. Și asta a început să schimbe cursul bătăliilor în favoarea celui de-al Treilea Reich.
  Adevărat, în primăvară URSS a primit noi tancuri IS-2 și T-34-85, dar germanii au lansat și tancuri mai avansate Tiger-2 și Panther-2 în serie. Mai mult, tancurile germane au dobândit, spre deosebire de povestea reală, motoare mai puternice. "Tiger" -2 la 1000 de cai putere și "Panther" -2 la 900 și acum Fritz în performanță de armament și de conducere, precum și armura frontală și fiabilitatea tehnică au fost la maxim.
  Ei bine, avionul cu reacție german a devenit o problemă serioasă. Până în vara lui 1944, mai mult de o mie de avioane de luptă ME-262 luptau deja în rânduri, care nu aveau egal în viteză, în unele tipuri de manevrabilitate, accelerație și chiar supraviețuire.
  Adevărat, în timp ce această mașină s-a stricat și s-a prăbușit destul de des. Dar piloții au murit mai rar - datorită noilor dispozitive de ejecție.
  A existat și o evoluție a Focke-Wulf TA-152 cu șase tunuri de avioane și o viteză de 760 de kilometri pe oră și o mai bună manevrabilitate.
  În URSS, există încă probleme în aviație. Din cauza penuriei de duraluminiu și a încetării furnizării de aluminiu în condiții de împrumut-închiriere, seriile Yak-3 și LA-7 nu au fost lansate. Și, deocamdată, piloții sovietici zboară învechite Yak-9 și LA-5. Și avioanele cu reacție încă nu miroase.
  Și pe 22 iunie 1944, o nouă ofensivă germană a început în zona Bulgei Kursk. Un an mai târziu, a început totuși Operațiunea Citadelă. Și a izbucnit o luptă uriașă.
  De data aceasta, Fritz au un avantaj copleșitor în aer. Dar în numărul de tancuri, egalitate aproximativă cu superioritatea calitativă a Germaniei. URSS are artilerie ceva mai puternică din punct de vedere cantitativ. Infanterie aproximativ egalitate. Germanii au într-adevăr mitraliere mai bune, dar o parte semnificativă a infanteriei sunt străini. Cu toate acestea, calitatea pregătirii soldaților din URSS nu este la egalitate. Nivelul de mobilitate în rândul germanilor este mai mare. Mai mult decât atât, aliații practic nu furnizează mașini. Deci lupta asa...
  Germanii sunt în general mai puternici, dar Armata Roșie are o inginerie și o apărare foarte avansată în profunzime.
  Pe scurt, am găsit o coasă pe o piatră. Germanii în primele două săptămâni de luptă s-au blocat puțin în pozițiile sovietice, după ce au călătorit până la treizeci până la treizeci și cinci de kilometri și s-au oprit.
  Așa că încă două săptămâni au încercat să avanseze, dar fără rezultat. Și nu au reușit nimic. După aceea, Armata Roșie a avansat.
  Germanii s-au retras în pozițiile inițiale, din nou ambele armate au luptat puțin, dar nu au reușit nimic. Așa că s-au oprit.
  Toamna a trecut în încercarea Armatei Roșii de a avansa, dar fără succes. La fel ca și iarna. Nemții erau în defensivă pe vreme rece. Și puteau rezista. A venit cel de-al patruzeci și cincilea an.
  Naziștii au bombardiere cu reacție Arado pe cer și TA-400 și o elice cu patru motoare Yu-488 și un avion de luptă cu reacție XE-162, care are cea mai bună manevrabilitate și viteză dintre toate aeronavele.
  Și au apărut pe uscat tancurile din seria E. În primul rând, desigur, vehiculul principal al noii generații E-50. Cu greutatea "Tigerului" -2, are un aspect mult mai dens, înălțimea este de o ori și jumătate mai mică, turnul este mic, trenul de rulare este mai ușor și mai perfect. Acest lucru a făcut posibilă realizarea armurii mult mai groasă și la pante mai mari, cu un motor cu turbină cu gaz de 1.500 de cai putere și o greutate de șaptezeci de tone. Acest tanc avea un blindaj frontal de 250 mm cu pante, blindaj lateral de 170 mm, tot cu pante, un tun de 105 sau 88 mm cu lungimea țevii de 100EL și o viteză decentă. Motorul și transmisia sunt pe un singur bloc, iar cutia de viteze este pe motor.
  S-a dovedit a fi o mașină minunată. Astfel, germanii au lansat o ofensivă pe flancul sudic în vara lui 1945.
  Și apoi, în cele din urmă, Turcia, după ce a cumpărat o mare cantitate de echipamente americane și germane pentru credit, a intrat în război.
  Și steagul sudic al Armatei Roșii a început să se prăbușească. Și URSS a primit un singur tanc IS-3 nou, care, totuși, este prea scump și greu de fabricat pentru a fi masiv.
  Deși avantajul IS-3 poate fi numit o protecție puternică a frunții rezervorului. Cu toate acestea, împotriva lui E-50, care a fost redenumit "Tigru" -3 și pe care se pare că l-a aranjat pentru armată în apărarea sa, nu trage.
  Ofensiva germană din sud a fost destul de reușită, deși o apărare foarte puternică și proiectată urma să pătrundă. Dar germanii aveau deja o aeronavă foarte puternică și, prin urmare, descoperirea lor a fost mai mult sau mai puțin reușită. Dominația în aer a făcut posibilă suprimarea anumitor puncte. În plus, Fritz a primit lansatoare de gaz mai avansate, care sunt foarte eficiente în spargerea apărării și capabile să suprime inamicul. Trebuie remarcat faptul că Fritz avea mitraliere mai avansate și multe transportoare și diverse echipamente, inclusiv motociclete.
  Nu este ușor să reziste unei asemenea puteri.
  În plus, mari luptători... Două fete, Albina și Alvina, au doborât peste cinci sute de avioane fiecare pe cer și au primit toate cele cinci grade ale Crucii de Cavaler a Crucii de Fier. Inclusiv cel mai înalt: cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Războinicii care au luptat desculți și în bikini pe orice vreme au fost foarte încântați.
  Și au doborât avioane sovietice ca vrăbiile dintr-o praștie. Așa cum nu erau egali pe cer.
  Albina a tras cu tunurile în mașina sovietică, a doborât-o, ciripind:
  - Sunt un diavol!
  Alvina a tăiat două mașini rusești deodată și a scârțâit:
  - Sunt moartea întrupată!
  Astfel, icrele de coșmar au apărut pe cer. Iar peste vara, în mijlocul toamnei, depășind rezistența încăpățânată a Armatei Roșii, germanii au ajuns la Stalingrad.
  Și acolo s-a desfășurat o bătălie aprigă, pe care planeta nu o cunoscuse înainte.
  . Bătăliile pentru Stalingrad sunt în plină desfășurare. Trupele sovietice luptă eroic. Nici un pas înapoi... Și aceștia sunt băieți și fete atât de încăpățânați aici. Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Natashka Kaktusova a ocupat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Volodarsky. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, s-au ascuns în spatele ruinelor.
  Natasha însăși este într-o tunică cu pete peste corpul ei gol, în pantaloni scurți și desculță. O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire, o tunsoare scurtă sub o jumătate de cutie. Fața este foarte expresivă, cu bărbia bărbătească, ochii albaștri larg depărtați. Părul castaniu deschis a devenit gri cu praf, piept înalt, aspect dur. Căpitanul Natasha se luptă de mai bine de doi ani și în ciuda tinereții ei a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de tăieturi și vânătăi. O fată este mai agilă să se miște descultă decât cizmele aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează despre apropierea unei mine, iar pământul-mamă însuși adaugă rezistență. Pe de o parte, picioarele fetei s-au întărit și nu le era frică de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancuri.
  Dulcea Natashka ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie legat de ea. Este necesar să se târască până la formidabilul tanc german "Tiger" -3, udând străzile cu mitraliere.
  Mirabela se târăște lângă ea. Tot desculțe, așa că toate fetele din batalion s-au dovedit a fi din cizme, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite se ascuți în timp ce se târăște în patru picioare. Părul galben al Mirabelei este dezordonat și lung... Puțin încrețit. Fata însăși este slabă, slabă, de statură mică. Ea poate fi chiar confundată cu o fată, cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Mirabela a experimentat deja multe. Ea a reușit să viziteze atât captivitatea fascistă, care a supraviețuit unor torturi crude, cât și minele, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape. Dar privind chipul ei copilăresc, tandru, nu poți spune niciodată că a fost bătută cu bețișoare de cauciuc pe călcâie, i-a trecut un curent prin corp.
  Mirabela împușcă... Un soldat al celui de-al treilea Reich, în acest caz un arab, cade mort, botul ridicând nisip și moloz.
  Natashka strecoară o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoaie. Acum un Lev-2 de nouăzeci de tone se va târâ aici și îl va arunca în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe fața ei, negri de arsurile solare și praf.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Leul" are armură laterală de 150 mm și chiar și într-un unghi. Treizeci și patru nu pot trece peste el, doar uscătorii grei au o șansă. Dar omizile sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Svetlana trage o rafală dintr-o mitralieră... Un soldat, nimeni nu știe ce naționalitate, cade. Germanii, după ce au cucerit, chiar dacă moral în cea mai mare parte, cea mai mare parte a emisferei estice, prețuiesc sângele arian și aruncă în luptă trupele coloniale: arabi, africani, indieni, diverși asiatici și europeni. A crescut și numărul polonezilor - care sunt obișnuiți din leagăn să urască Rusia bolșevică. Aici luptă naționaliștii ucraineni, cazacii Don, cecenii și întregul Khaganat caucazian. Hitler a ridicat o întreagă internațională.
  O mulțime de dușmani...
  Svetlana evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despicat, înnegrit de praf, un călcâi rotund, de fetiță. Frumoasa căpitan a simțit chiar cât de aproape a trecut un cadou de calibru mare. Fata își făcu cruce, șoptind:
  Nici măcar un glonț nu ne va opri!
  Mirabela trage înapoi... O altă fată Angelica - foarte roșcată, înălțime peste medie și musculoasă, în ciuda rațiilor slabe. De asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie în sus, umerii largi nu feminini și sânii înalți.
  Angelica se luptă doar în pantaloni scurți, tunica este ruptă în bucăți și se dă praf, iar uniformele noi nu sunt livrate peste Volga. Doamne ferește să transfere mai multă muniție și o picătură de mâncare pentru trupele sovietice epuizate.
  Așa că Angelica este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. O bucată de șrapnel a lovit talpa piciorului drept și doare, e greu de mers.
  Angelica roșcată, prăfuită, aproape goală, își răsucește fața drăguță, dar în același timp dură. Fata, trăgând, spune:
  - Domnul, Moscova și Stalin sunt deasupra noastră!
  Și îi întrerupe pe naziștii atacatori, ea însăși abia având timp să se retragă.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea formidabilelor tancuri germane. Aici sunt aproape două sute de tone "Șoareci" și nu pot trece deloc...
  Așa cum se aștepta Svetlana, "Lev" -2 a condus puțin și s-a îngropat într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit, câteva role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  Undeva a bubuit în depărtare, lăsând ruinele. Svetlana blondă, ca un șarpe, șuieră:
  - Acesta este calculul meu! A deschis un cont...
  Fata-căpitan este din nou forțată să se târască departe. Germanii și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Din vina încăpăţânatului Hitler, hoardele celui de-al Treilea Reich au fost blocate în bătălii de poziţie într-un oraş destul de mare şi bine fortificat.
  Mirabela aruncă o grenadă. Forțându-i să facă capriole asupra germanilor sau arabilor doborâți, întorcându-se. Unul dintre militanții naziști îi smulge mâna și atârnă de ea un ceas englezesc cu busolă.
  Mirabela spune zâmbind:
  - Ce-ți arată busola - drumul spre iad!
  Și o fată frumoasă scutură de pe călcâiul ei prăfuit o bucată de ceramică aderă.
  Si Angelica face praful, cu sanii fermi, plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Și încearcă să te speli. Din nou, trebuie să vizuini când pistoalele-mitralieră germane mâzgăleesc. Și târăște-te într-un mod plastunski.
  Batalionul de fete își ține funcțiile, deși există bombardamente. Și rup obuze grele, iar bombele cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor sovietice.
  Aici Svetlana vede cum se târăște "Panther" -3. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata a strănutat, a scuipat praful care i-a urcat în gura elegantă. Ea a luat în mână o grenadă, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te furișezi neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Angelica începu să se strecoare în sus, sprijinindu-se pe canalizare cu degetele și coatele goale. Era ca o pisică care urmărește un șoarece. Fata și-a amintit războiul din acea vară îngrozitoare a anului patruzeci și unu, când Wehrmacht-ul a invadat cu perfidă întinderile URSS. Nici fata, aproape fata nu era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata și-a plesnit pe burtă. Fragmente se repezi de sus ca un stol de albine sălbatice. Angelica șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății, Doamne!
  Fata își accelerează târâșul și aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Prezentul zboară într-un arc. Se aude o explozie, armura laterală mai subțire a Panterei se pretează. Tancul german începe să ardă, trusa de luptă detonează.
  Svetlana șoptește zâmbind:
  Mulțumesc Doamne Isuse! Eu cred doar in tine! Mă rog ție singur!
  Panther-3 se răspândește. Sfâșiat, un trunchi lung este îngropat în moloz. Armura frontală, desprinsă de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Svetlana, ai cărei ochi, pe o față maro de praf și arsuri solare, strălucesc cu flori de colț, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Angelica este foarte sexy, în chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale.
  Acum a aruncat un obiect ascuțit cu piciorul ei grațios, acoperit de praf. Și blocat, chiar în gâtul unui fascist. Frumoasa Angelica a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții!
  Fata, după care s-a târât din nou, trăgând. A condus focul și Svetlana.
  Căpitanul frumuseții, Natasha, după ce l-a tăiat pe fascistul, a ciripit:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte din ea sunt verigile...
  Mirabela a tras, i-a tăiat capul lui Fritz și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului!
  Svetlana, trăgând din nou cu precizie, grăună:
  - Dar nu poți merge în cicluri pe fleacuri...
  Mirabela a tras cu precizie și a adăugat:
  În caz contrar, lanțul te va învălui!
  O altă fată Olimpiada, de asemenea foarte frumoasă, împreună cu pionierul Olezhka Koltsov, a pregătit o mină pe sârmă. Cei doi au împins-o... Un muc insidios s-a târât în omida "Tigrului"-3. Și cum va exploda această mașină germană cu țeava lungă.
  Băiatul blond Olezhka a exclamat:
  - Rusia noastră, ai o găleată!
  Și abia a avut timp să sară înapoi, fulgerând, cu călcâiele negre, doborâte, de pe acoperișul care cade.
  Olympias l-a mângâiat pe gâtul băiatului și a spus:
  - Esti foarte inteligent!
  Pionierul a făcut drum spre front și s-a alăturat batalionului de femei. Băiatul este și el foarte creativ. De exemplu, a făcut avioane pentru a doborî avioane de atac fasciste. Când Focke-Wulfs, sau TA-152, se ridică, se aude un vuiet incredibil de asurzitor.
  Germanii lovesc cu acompaniamentul unei simfonii Wagner. O melodie atât de maiestuoasă.
  Olimpia spune cu enervare:
  - Încă încearcă să ne sperie!
  Băiatul pionier a cântat cu patos:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Moartea nu ne va duce sub cerul înstelat!
  Căci Sfânta Rusie va lupta din greu,
  Am încărcat marea mitralieră!
  Olympias, o fată înaltă, musculoasă, cu șoldurile și umerii largi, este o țărancă tipică. Hainele au fost sfâșiate în timpul luptei în zdrențe, picioarele puternice sunt goale, părul este țesut în două împletituri și foarte praf.
  Olezhka are doar opt ani, slab din cauza malnutriției, un băiat zgâriat și murdar, în pantaloni scurți. Părul alb natural al băiatului a devenit gri, iar coastele se văd prin pielea subțire, bronzată și murdară. Picioare doborâte îngrozitor, și în arsuri, vânătăi, cu vezicule. Adevărat, soarta l-a ferit pe copil de răni grave.
  Pe fondul lui, Olimpiada pare mare și grasă, deși fata nu este deloc grasă, ci cu carne tare și dresată pe oase. Mai mult, foamea nu părea să-i afecteze deloc silueta corpuloasă și mare.
  Fata trage dintr-o pușcă antitanc grea. Mașinile germane nu pot fi străpunse în frunte, dar există o șansă în șine.
  Și puternicul "Leu" -2, după ce a primit un exploziv greu în tren, a început să sufle fum ca un fumător greu.
  Oleg Koltsov a cântat cu răutate:
  - Stinky Fritz fără să stea pe gânduri și-a aprins o țigară la intrare! Desigur, a intrat în mari probleme!
  Olympias, pâlpâind cu gambe musculoase și bronzate, a întrerupt un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Sfinte fețe rusești pâlpâie din icoană... Doamne ferește să înmuiați măcar o mie de Fritz! Și dacă cineva bâzâie mai mult decât fasciștii, nimeni, credeți-mă, nu vă va condamna pentru asta!
  Apoi a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportatorul german a scos din nou fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative lui Fritz. Dar a suferit și pierderi. Aici o fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Cea mai mare parte a Stalingradului a fost deja capturată de naziști, dar ceea ce rămâne din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Svetlana, între timp, încearcă să spargă "Tigrul" -3. O mașină germană puternică, a primit o grenadă în lateral, dar nu a cedat. Se întoarce pentru a trage cu un tun. Fata trebuie să se îngroape în pământ, și moloz, pentru a nu fi zdrobită de valul de explozie eliberat de prezent.
  Svetlana șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Mirabela a aruncat o grenadă în Tiger-3, care i-a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că predarea luminii în timpul iernii primăvara... repet fără excepție că Hitler este un ticălos de ciumă!
  Angelica, rupând vederea naziștilor și turnând apă peste ei cu o explozie, se încordă:
  - În sicriu, l-am văzut acum pe Fuhrer! Și l-a lovit pe bietul om direct în ochi!
  Fata cu părul roșu chiar a aruncat cu degetele goale o grenadă în rezervor. A lovit țeava... A urmat o explozie și botul "Tigerului" -3 a fost stricat.
  Lașul german a luat-o și s-a dat înapoi.
  Svetlana pufni prin nări:
  - Al nostru, al tău nu va ceda!
  Mirabela a doborât cu un glonț un mercenar hitlerist și a cântat:
  - Și ticălosul nu glumește! Mâinile și picioarele, răsucește frânghiile rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea patria până jos!
  Svetlana, chicotind, lătră:
  - Fuhrer-ul strigă sălbatic, se lacrimează!
  Mirabela a tras și a adăugat:
  - Ei bine, pufăi moarte, rânjește!
  A apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor sovietice. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri germani.
  Svetlana vede că apropierea de pozițiile lui Fritz este nerealist. Dar pe cer Focke-Wulfs. Una dintre aceste mașini zboară mai aproape de pozițiile sovietice. Fetele deschid focul asupra ei.
  Angelica aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moarte profundă - nu există iertare!
  După aceea, fata dă o întoarcere de la mitralieră. Se întoarce repede. Un tanc german "Panther" -4 relativ nou, cu o turelă mică și o siluetă inferioară, urcă rapid.
  Mai multe fete aruncă grenade în mașina germană. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Angelica fluieră șuierând:
  - Acesta este un nou atac! Îi vom rupe gura!
  Panther-4 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrolizat instantaneu atmosfera.
  Angelica chicoti, scoicile zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a spus:
  - Și Newton a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! Fritz a decretat legea lui Newton!
  . CAPITOLUL 3
  Stalingradul a fost cuprins de incendii, când limbi de foc păreau să lingă cerul și să trosnească scântei violete, portocalii și stacojii! Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Svetlana, doborând un luptător german, și-a fulgerat ochii albaștri, a cântat:
  - Ce te vaici bătrână rea? Crede-mă, doar un spital de psihiatrie plânge după tine!
  Mirabela a cântat, trăgând în naziști:
  - Ce bine e să te întinzi pe iarbă și să-l lovești pe Fritz în cap! Aranjați o cataplasmă pentru Fuhrer și trimiteți gloanțe de la o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioare. A zburat o grenadă. Focke-Wulf-3 zburător, după ce a primit schije sub burtă, a urcat rapid mai sus. Se vede că l-au rănit fragmente ascuțite. Creatura fascistă a luat foc și a început să piardă bucăți de aripi rupte.
  Svetlana, văzând cum Fokke pierdea altitudine, a grămăit:
  - E un semafor! Un topor atârnă la bord!
  Avionul german a explodat, împrăștiind resturi în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist. Mi-am făcut ultima tură. Călăul a plecat în scrum, nu pilotul!
  Mirabela strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Angelica a aruncat din nou o bucată de sticlă cu piciorul, atât de mult încât, lovindu-se în ochi, i-a ieșit pe Fritz, prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și trebuie să fii tratat!
  Nemții și sateliții lor au încercat să avanseze, aruncând grenade în fața lor. Asemenea tactici împotriva fetelor nu au funcționat. Aici Olezhka Koltsov a desfășurat o catapultă și cum a lovit inamicul ca răspuns.
  Băiatul pionier a urlat:
  - Moș Crăciun sfâșie gura lui Hitler!
  Încărcarea catapultei, străpungând mulțimea de naziști, i-a făcut să se împrăștie și, în același timp, să se răstoarne în aer. Fritz a căzut și s-a spart de dărâmăturile pereților.
  Tancul "Tiger" -3 și-a pierdut echilibrul, s-a ciocnit cu "Leul". Oh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Svetlana a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, bine, Olezhka!
  Băiatul mârâi agresiv.
  - Pioneer este întotdeauna gata!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata-căpitan a început să bată din nou cuie. Și Olympias a gâdilat piciorul îngust al lui Seriozhka, cât de tare îl are! Nu e de mirare că băiatului nu îi este frică să alerge prin foc.
  Mirabela într-o cântare a spus:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Angelica, această roșcată veselă, a fost de acord:
  Nu există nimic mai rău decât bătrânețea! Aceasta este într-adevăr cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Și fata a făcut un salt cu o lovitură de stat. Ea și-a imaginat pentru o clipă bunici dezgustătoare. Nu, nu compara, o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe, în trupuri zvelte.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  - Curge după an, ani într-o rulotă,
  O bătrână freacă henna într-un mortar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă,
  Nu înțeleg cum a trecut tinerețea!
  Svetlana și-a fulgerat ochii, l-a doborât pe german cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, în război există un astfel de farmec - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Olympias a pus o nouă sarcină în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu treci, ci treci!
  Olezhka și-a amestecat piciorul subțire, dar agil și a lătrat:
  - Față de Fritz!
  Și o grenadă, împreună cu un pachet de explozie, au zburat în plină desfășurare în pozițiile naziștilor.
  Da, Stalingradul nu le-a fost dat. Pentru a treia lună de la sfârșitul lunii august, asaltul continuă, dar orașul nu a reușit să ia totul. Pe alte sectoare ale frontului, naziștii au obținut succes, dar nu și pe acesta.
  Svetlana a tras cu pistolul și a mârâit:
  - Totul este imposibil, se întâmplă să fie posibil... Nu e nevoie să complici foarte mult universul!
  Și a lovit rezervorul de benzină al unei motociclete. Mașina a explodat și vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și neamțul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata căpitan a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Mirabela i-a lovit pe nemți cu o explozie și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Angelica a deschis focul, mai exact. Câțiva negrii au rămas întinși pe moloz acoperit cu sulițe:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Mirabela a cântat jucăuș:
  - După ce l-am pictat pe Hitler cu ruj, pe Mainstein cu fixativ, te voi târî în captivitatea prințesei, credinciosul câine te va roade!
  Svetlana, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Adolf, spânzură-te... Nu te mai păcăli capul! Haide seara, zboară ca un girșoim - să-i învingi tare pe naziști!
  Mirabela spuse furioasă, doborând casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Noi putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul "Lenin" au oprit înaintarea trupelor străine. Fritz a înaintat, aruncând literalmente cadavre în spațiu. Nici rezervorul "Lev", cu care s-au pus speranțe, nu a ajutat. Iată o modificare a mașinii cu un pistol de 150 mm.
  Angelica dă jos o piatră lipită de mamelonul ei gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea merge mai departe.
  "Leul" a primit un gol în omidă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Angelica, scuipând, spune:
  - Războinicul rus nu geme de durere!
  Și fata împușcă din nou. Și o face extrem de bine. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede duşmanul că a reuşit să-i spargă pe ruşi! Cine îndrăznește, el atacă în luptă, vom bate cu înverșunare pe dușmani!
  Iar Angelica rostogolește mușchii presei, pe care i-a imprimat foarte mult în relief.
  O, ce frumoase sunt fetele! Nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a alergat... O fată foarte frumoasă, cu părul pufos, alb. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si in relief. Haine pe ea, doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Picioarele goale și pâlpâirea și călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de patria-mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Angelica remarcă râzând:
  - Scoate-ți sutienul și stai ca mine în pantaloni scurți!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu este potrivit!
  Angelica și-a scuturat șoldurile, a tras în mod potrivit și a cântat:
  - Ceva membru Komsomol a devenit neobișnuit! Mersul așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aduci bucurie lui Fritz, uită-te la frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina nazistă a luat foc. Și frumoasa blondă a țipat:
  - Moarte răului!
  Angelica chicoti.
  - Și viața e bună!
  Steelenida, văzând că germanul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Nu credeți naziștilor că ați câștigat!
  Angelica canta:
  - În așteptarea victoriei! Victoria așteaptă... Cei care tânjesc să rupă cătușele! În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. Bun cu torsul gol la căldură, care este intensificată de foc.
  Svetlana părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în Fritz cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr naziștii au primit cadouri și sicrie mortale! Și fata le-a arătat o siluetă, să construim degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca un tâlhar de privighetoare. Și prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei îi este uneori milă de soldații inamicului, care pot avea copii care vor plânge după părinții lor morți.
  Svetlana, totuși, alungă astfel de gânduri departe de ea însăși, așa că vrei să plângi din ele. Dar nu rușii au venit la germani să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt nemții și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a pătruns în întinderile rusești.
  Svetlana și-a făcut cruce și a tras în Fritz, care încerca să se apropie în liniște de pozițiile rușilor... Ochiul și creierul bărbatului, care fuseseră doborâți de un glonț, s-au scurs.
  Fata-căpitan a zâmbit și a spus, inteligent:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Svetlana a împușcat cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat, răsturnată de mai multe ori. Apoi botul i s-a scufundat în dărâmături.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și ea a țintit din nou. Fața ei tânără și veselă zâmbi mai degrabă rânjită. Fata a cântat:
  - Nu, le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera ca pâinea rusească parfumată să fie numită cuvântul vad!
  Mirabela a făcut o lovitură foarte precisă, din care Focke-Wulf-3 a izbucnit și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  Pentru dolari, el este gata să trădeze Rusia...
  Dar rusul este atât de frumos
  Că este gata să-și dea viața pentru Patria Mamă!
  Fata, a făcut o capotă și le-a arătat naziștilor smochinul și a derulat, iar gloanțele nu au atins frumusețea.
  A apărut Angelica, această frumusețe, aproape goală, și murdară ca un diavol, a aruncat deodată o grenadă cu două picioare. Și ea a verificat:
  - Ce am este... Fritz într-o latură ascuțită!
  Olympias a corectat-o pe Angelica:
  - Ascuțit, în lateral, și nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" -3 a fost lovit la bot, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După aceea, creatura nazistă a dat înapoi. A început să se târască ca o țestoasă prinsă în foc.
  Svetlana cânta, făcând cu ochiul veselă:
  - Și "Tigrul" se dă înapoi, iar nemții se ascund!
  Batalionul Maiden a manevrat sub atac, lovituri aeriene și tunuri grele. Aici bombardierele cu reacție au lovit, rupte, abrupte încinse s-au ridicat spre cer. Și pietrele ardeau. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar bărbații au plecat în lumea de dincolo - cărora nu le pare atât de rău! Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde diavoli cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Isus.
  Angelica este cea mai sexy dintre războinici furioasă: ei bine, pot naziștii din "Sturmtiger" lor să tragă cu adevărat în pozițiile trupelor sovietice și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a răsucit în cascade de capriole. Și se învârte din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în botul larg al Stormtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat, iar grenada a zburat în botul larg. Iar mașina puternică s-a înecat mai întâi, apoi s-a repezit. Doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele au fost smulse din ele și au căzut, zburând ca un colier rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Angelica, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea a aterizat totuși, moloz ascuțit și pietre zdrobite i-au săpat în tălpile goale. Fata o durea și chiar și prin piciorul calos, vârful a străpuns.
  Dar Angelica a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, fasciștii, veți fi în cenușă!
  Svetlana și alte fete au fost aruncate în sus de un val exploziv și chiar ușor zdrobite. Dar niciunul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea naziștilor care au sărit și a altor insecte agresive care asediau URSS.
  Mirabela a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va duce la luptă, vom fi prieteni cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova, voi fi la apelul nominal ceresc!
  Angelica, scuturând praful de pe tălpile însângerate, a cântat:
  - Lenin, petrecere, Komsomol! Îl trimitem pe Fuhrer-ul la o casă de nebuni!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Olezhka a spus cu alarmă și supărare:
  - Și catapulta mea, nu atât de precisă - ca acele picioare goale și puternice ale Angelicei!
  Olympias, jucându-se cu mușchii brațelor ei, a spus:
  - Asta este în ordine! Inca te gandesti. Ceva mai misto!
  Stalingradul a căzut până la urmă la sfârșitul lui decembrie 1945. În acest moment, în Caucaz, germanii și turcii s-au unit totuși. Și a apărut o situație critică.
  Ce ar trebui să facă Armata Roșie în această situație?
  Stalin a lansat o ofensivă în centru. Și luptele s-au întors în direcția Smolensk. În ajunul Anului Nou, echipajul lui Elizabeth luptă în tancul IS-3. Fetele luptă cu curaj și îndrăzneală.
  Și ei, de asemenea, au adoptat mișcarea strategică a Gerdei, în ciuda răcoarelor luptei în bikini și picioarele goale.
  IS-3 este o mașină care este destul de bine protejată în frunte, dar pistolul încă nu este suficient de puternic. Și pentru a străpunge tancul principal german "Tiger" -3, trebuie să loviți exact capul dintre carenă și turn. Și doar aceste patru fete-cisternă legendare o pot face.
  Elizabeth trase cu degetele goale de la picioare. Ea a străpuns "Pantera" germană cu o coajă și a ciripit:
  - Pentru spiritul rusesc!
  Ekaterina a lovit și ea inamicul, apăsând călcâiul gol și a remarcat cu entuziasm:
  - Pentru comunism!
  Apoi le-a făcut cu ochiul prietenilor ei!
  Elena a mutat și proiectilul spre inamic, folosindu-și degetele goale de la picioare și a țipat:
  - Pentru realizări patriotice!
  Și până la urmă, Euphrosinia a fugit, folosind și degetele picioarelor goale, ceea ce este pur și simplu super.
  Și ea a verificat:
  - Pentru secolele viitoare!
  Cele patru fete sunt foarte bune la luptă. Și trage foarte bine.
  Dar este foarte greu să spargi apărările naziștilor. Tancurile lor sunt mai puternice și mai avansate, iar tunurile lor sunt mai eficiente, nu mai mici ca număr. Încearcă să spargi asta.
  Și pe cer, pilotele sovietice participă la bătălii inegale. Dintre acestea, trei fete - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - sunt cele mai puternice.
  Anastasia chiar a observat, doborând-o pe germanul Focke-Wulf cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - Naziștii sunt puternici, dar noi nu suntem slabi!
  Akulina, a observat în mod logic, înfășurându-și călcâiul gol și zdrobind TA-152 și gâturând:
  Ceea ce nu ucide ne face mai puternici!
  Mirabela Magnetic a chicotit în timp ce a tăiat ME-262 și a guturat:
  - Cea mai puternică mișcare la care nu te aștepți!
  Trei războinici s-au luptat în aer, neștiind milă și îndoieli cu privire la dreptatea lor...
  Dar și aici situația s-a complicat... Până la primăvară, Caucazul a căzut în sfârșit, iar fântânile Baku s-au pierdut.
  Germanii au obținut un oarecare succes și lângă Leningrad. Au putut să-l ia pe Tikhvin și să închidă al doilea inel peste oraș. Și a devenit și mai rău.
  Hitler a cerut să avanseze în vara lui 1946 spre Moscova. Și avalanșa fascistă transpira.
  Naziștii fac progrese în regiunea Asiei Centrale. O situație foarte dificilă a apărut aproape peste tot.
  Și naziștii curg deja în jurul Moscovei din diferite părți.
  Apoi Oleg Koltsov și fetele au intrat din nou în luptă, ajutând Rusia, sau mai degrabă URSS.
  Apoi li s-a alăturat fata desculță, Margarita. De asemenea, o femeie adultă scriitoare a devenit o fată de aproximativ doisprezece ani în schimbul nemuririi și îndeplinește o misiune.
  Războinicii din secolul XXI s-au luptat din nou cu naziștii din secolul al XX-lea.
  Sunt prea mulți soldați în imperiul fascist brun. Curg ca un râu nesfârșit.
  Oleg Koltsov, tăind naziștii cu săbii, atât infanterie, cât și tancuri, au urlit:
  - Nu cedati niciodata!
  Și un disc ascuțit a zburat din piciorul gol al băiatului!
  Margarita, zdrobind adversarii, dezvăluind dinții, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat de pe piciorul gol al fetei, lovindu-i pe naziști și avioanele și tancurile lor.
  Natasha și-a aruncat și ea degetele goale, ucigaș și urla:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și săbiile ei au trecut prin fasciști din moară.
  Zoya, tăind dușmanii, scârțâi:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților și aeronavelor naziste.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Augustin, tăind soldații albi și tancurile, scârțâi:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Și cad takni și luptători albi.
  Svetlana îi taie morarului, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Naziștii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru că mama Rusia va învinge!
  Oleg Koltsov avanseaza impotriva nazistilor. Băiatul Terminator tăind trupele maro.
  Și în același timp, degetele de la picioarele goale ale băiatului aruncă ace cu otravă, sfâșie trunchiuri și doboară avioane.
  Băiatul urlă:
  - Slavă viitoarei Rusii!
  Și în mișcare taie capul și botul tuturor.
  Margarita zdrobește și adversarii.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Naziștii mor în număr mare. Războinicul strigă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa cadavrelor soldaților fasciști.
  Dar Natasha este în ofensivă. El îi dărâmă pe naziști împreună cu tancurile și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Cine a văzut gâturile naziștilor. Da, aceasta este o fată.
  Zoya este în ofensivă. Tăiind soldații maro cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale de la picioare - doboară tancuri și avioane.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustina, doborând naziștii și exterminând soldații bruni, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa asupra inamicului, ceva care va ucide un elefant și cu atât mai mult un tanc.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii!
  Svetlana în ofensivă. Tăieri, tăieturi pe naziști. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători și țipăi:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale, distrugând tancuri și avioane.
  Oleg Koltsov a sarit in sus. Băiatul s-a răsucit într-o capotaie. A tăiat o mulțime de naziști în salt.
  A aruncat acele cu degetele goale și a gâlgâit:
  - Fii faimos pentru curajul meu frumos!
  Băiatul cum să fluieră și să doboare asupra soldaților imperiului nazist, corbi uluiți. Cei care au primit o criză s-au prăbușit într-un leșin și au străpuns craniile lui Fritz.
  Și din nou băiatul este în luptă.
  Margarita trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă daruri ale morții, tancurile și avioanele ard.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii maro fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și naziștii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Și călcâiul gol va da darul morții!
  Natasha în ofensivă este, de asemenea, foarte cool.
  Și aruncă cu picioarele goale și scuipă dintr-un pai.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya asaltează un blocaj al cadavrelor naziste. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Iar războinicii maro continuă să cadă și să cadă.
  Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul naziștilor.
  Au picat morți.
  Sau, mai degrabă, complet mort.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele brune. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele fasciste.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin răcnește în extaz sălbatic:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare.
  Svetlana în luptă Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate -
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Iar în mișcarea fetei desculțe este tot mai multă furie.
  Oleg Koltsov în ofensivă accelerează. Băiatul îi bate pe naziști.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite - sfâșie tancuri și avioane.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Și din nou fluieră, de la care corbii fac infarct și se prăbușesc de parcă ar fi fost doborâți.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja o sută de naziști. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și masa de luptători maro a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Oleg Koltsov a revenit in actiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Un băiat de karate își amintește o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Oleg Koltsov scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Și atunci băiatul luptător va fluiera și din nou mii de corbi uluiți vor sta în jur, lovind adversarii ca niște pumnale.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  . CAPITOLUL 4
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Oleg Koltsov sare si sare.
  Un băiat desculț emite o grămadă de ace, dărâmă rezervoare și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  Desigur, nu este destul de mare, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Oleg Koltsov a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale.
  Și din nou, un fluier sălbatic, doborând complet numeroși corbi care străpung adversarii.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și a tancurilor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare, o mie de naziști au zburat imediat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și tăie prin carne și metal.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Oleg Koltsov, din nou o sută de naziști, purtând un meteor, i-a tăiat. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerete furtunoasă de mașini groaznice!
  Poporul rus este invincibil!
  Și băiatul va fluiera folosind degetele goale de la picioare.
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi și tancurile ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te cu o astfel de armada galbena.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Va fi un cap de taur - luptătorii nu vor înnebuni!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Oleg Koltsov a mormăit:
  - De ce ai nevoie! Iata fata!
  Margarita, aruncând cu piciorul gol un pumnal, rupând turela tancului, confirmă:
  - Fata mare si misto!
  Augustin a fost de acord cu aceasta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa unul criminal.
  Svetlana în luptă nu este inferioară adversarilor. Nu o fată, dar să termin cu o astfel de vrăjitoare în flăcări.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând o lamă cu piciorul gol, tăind turela tancului, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana, tăind inamicii și doborând avioane, ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya scârțâi, aruncând ace cu picioarele ei goale și bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha, doborând naziștii, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Oleg Koltsov arată în luptă - foarte elegant.
  Margarita a cântat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Băiatul de karate a lansat cu piciorul ceea ce părea ca o elice de elicopter. A tăiat câteva sute de capete de la naziști și de la tancuri și a scârțâit:
  - Destul de sportiv!
  Și amândoi - un băiat și o fată în plin ajurat.
  Oleg, tăind soldații maro, gâgâi:
  - Și va fi o mare victorie pentru noi!
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de naziști și turnuri de tancuri.
  Zoya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători și avioane.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi:
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe naziști:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă și turnurile de rezervoare sunt demolate.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha a zburat în aer. A sfâșiat adversarii și vulturii înaripați și a emis:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Oleg Koltsov a gâfâit:
  - Oh, devreme, dă securitate!
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Natasha i-a doborât pe naziști și a scârțâit:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Băiatul a răspuns:
  "Uneori nici lupta nu este distractivă!"
  Natasha a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata a aruncat cu ace în inamic cu degetele goale de la picioare, a aruncat în aer o masă de tancuri și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Natasha a tăiat din nou inamicii, dărâmând turnurile tancurilor.
  Zoya este o fetiță foarte rapidă. Aici a lansat un butoi întreg asupra naziștilor. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Deci treierarea naziștilor. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Atentie, va fi de folos
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi.
  Și iată cum luptă Svetlana. Și naziștii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Svetlana a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, care au topit craniile și turnurile tancurilor:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele au preluat naziștii. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Oleg Koltsov în luptă și atacă naziștii. Îi bate fără milă, taie rezervoarele și țipă:
  Suntem ca taurii!
  Margarita, zdrobind armata brună și tăind prin tancuri, ridică:
  Suntem ca taurii!
  Natasha a luat-o și a urlat, doborând luptătorii maro împreună cu tancurile:
  - Minciuna nu este sub control!
  Zoya i-a sfâșiat pe naziști și a scârțâit:
  - Nu, nu scăpat de sub control!
  Și, de asemenea, va lua și va elibera un asterisc cu piciorul gol și va termina cu o mulțime de fasciști.
  Natasha a luat-o și a scârțâit:
  - Televizorul nostru este pornit!
  Și un mănunchi ucigaș de ace zboară din piciorul ei gol.
  Zoya, distrugând și naziștii și tancurile lor, a scârțâit:
  - Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou o astfel de aruncare încât cercurile se estompează în toate direcțiile. Aceasta este o fată - exterminarea pură a adversarilor.
  Fata cu degetele goale va lua și va lansa trei bumerang-uri. Și cadavrele din asta au devenit și mai multe.
  După aceea, frumusețea va da:
  - Nu vom da milă dușmanului! Va fi un cadavru!
  Și din nou lucrul mortal zboară de pe călcâiul gol.
  Augustin a remarcat, de asemenea, destul de logic:
  - Numai că nu un cadavru, ci multe!
  După aceea, fata a luat-o și a mers desculț prin bălțile însângerate. Și ea a ucis o mulțime de naziști.
  Și cum urlă:
  - Crimă în masă!
  Și acum se va lovi cu capul în generalul nazist. Rupe-i craniul și da:
  - Banzai! Vei merge în rai!
  Svetlana este foarte furioasă în ofensivă, mai ales dărâmând tancuri, scârțâie:
  - Nu vei fi cruțat!
  Și o duzină de ace îi zboară de pe degetele goale. Pe măsură ce ea străpunge toată lumea, avioanele se prăbușesc. Și chiar și războinicul încearcă să distrugă și să omoare.
  Oleg Koltsov scârțâie:
  - Ciocan glorios!
  Și băiatul aruncă și cu piciorul gol o stea atât de cool în formă de svastică. Hibrid complicat.
  Și masa naziștilor s-a prăbușit.
  Oleg urlă:
  - Banzai!
  Și băiatul este din nou într-un atac sălbatic. Nu, doar arde de putere, iar vulcanii gâlgâie!
  Și fluierul unui corb care cade pe capetele naziștilor, asurzitor.
  Margaret în mișcare. O să rupă burțile tuturor.
  O fată cu piciorul va arunca cincizeci de ace deodată. Și masa a fost ucisă de tot felul de inamici, a doborât atât tancuri, cât și avioane.
  Margarita a cântat din punct de vedere al veseliei:
  - Unu doi! Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține nasul și coada mai sus cu o țeavă.
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Aceasta este o companie atât de agresivă. Fata se bate si striga:
  "Președintele Dragon va deveni un cadavru!"
  Natasha în luptă este doar un fel de terminator. Și hohotei gâlgâit:
  - Banzai! Ia-o repede!
  Și o grenadă a zburat de pe piciorul ei gol. Și naziștii sunt ca cuiele. Și va sparge o mulțime de mastodonti și mașini înaripate, infernale.
  Aici este războinicul! Tuturor războinicilor - un războinic!
  Zoya este și ea în ofensivă. O cățea atât de furioasă.
  Și ea a luat-o și a gâfâit:
  - Tatăl nostru este însuși Dumnezeul Alb!
  Și taie o moară triplă la naziști!
  Și Augustin a urlat înapoi:
  - Și Dumnezeul meu este negru!
  Într-adevăr, roșcata este întruchiparea înșelăciunii și a ticăloșiei. Pentru inamici, desigur. Și pentru prieteni, este o dragă.
  Și cum cu degetele goale va lua și va arunca. Și o mulțime de războinici ai imperiului maro, precum și tancurile și avioanele lor.
  Roscatul a strigat:
  - Rusia și zeul negru sunt în spatele nostru!
  Un războinic cu un potențial de luptă foarte mare. Nu, sub asta e mai bine să nu te amesteci. Pe măsură ce turnurile tancurilor sunt rupte și aripile aeronavelor fasciste.
  Augustin șuieră:
  - Vom zdrobi toți trădătorii în pulbere!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. Da, această fată de foc nu este tocmai ceva care poate da pace. Dacă pacea nu este mortală!
  Svetlana, zdrobind dușmanii, a emis:
  - Vă punem la coadă!
  Augustin a confirmat:
  - Îi vom ucide pe toți!
  Și din picioarele ei goale, zboară din nou darul anihilării totale! Și atât de multe tancuri și avioane au explodat în așchii mici deodată.
  Oleg Koltsov a cântat ca răspuns:
  - Va fi un banzai complet!
  Augustin, sfâșiind naziștii cu mâinile goale, tăindu-i cu săbiile și aruncând ace cu degetele goale, distrugând deodată tancuri și avioane, a emis:
  - Pe scurt vorbind! Pe scurt vorbind!
  Natasha, distrugând războinicii maro, a scârțâit:
  - Pe scurt - banzai!
  Și să tăiem adversarii cu amărăciune sălbatică.
  Oleg Koltsov, reducând adversarii, a emis:
  - Acest gambit nu este chinezesc,
  Iar debutul, crede-mă, este thailandez!
  Și din nou, un disc ascuțit, tăiat de metal, a zburat din piciorul gol al băiatului. A tăiat atât turnulele tancurilor, cât și cozile aeronavei.
  Margarita, doborând războinicii imperiului brun și armura tancurilor, cânta:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim cu asta...
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Au făcut o treabă bună atunci cu naziștii... Și Rusia sovietică a învins imperiul maro în timpul năvălirii de la Moscova.
  Războiul nu se terminase încă, dar URSS avea deja șansa de a-i învinge pe naziști. Așa că cei șase au trebuit din nou să întrerupă executarea misiunii lor super și cool.
  Oleg Koltsov chiar a cântat de bucurie;
  Suntem pionieri - eroi ai Patriei,
  Care s-au născut sub semnul lui octombrie...
  Nu vom regreta viața pentru Rusia,
  La glorie cu steagul roșu al regelui!
  
  Iubim și știm să luptăm din greu,
  Naziștii au rupt cu zel coarnele...
  Avem grenade într-un ghiozdan spațios,
  Viața nu este scumpă pentru noi, pionierii!
  
  Iubim Sfânta noastră Patrie,
  Ce a creat comunismul formidabil...
  Iată o fată Komsomol care merge desculță prin zăpadă,
  Și fascistul vrea să ne doboare!
  
  Am luptat cu zel cu nazismul lângă Moscova,
  Și i-am cosit pe toți inamicii cu o seceră...
  De ce a fost dată această Wehrmacht rușilor,
  O să-l lovesc cu pumnul!
  
  Sunt un pionier și sub marea Moscova,
  A luptat ca un războinic uriaș...
  A oprit atacul fascism sălbatic,
  Avem un singur Lord Suprem!
  
  Nu există margini în renașterea Rusiei,
  Mare Stalin, ne-a ridicat din genunchi...
  Svarog cel mare, cel mai înalt mesia,
  Și idealul radiant al Ladei!
  
  Suntem pionieri, băieți, fete,
  Ne place să luptăm - acesta este destinul nostru...
  Și vocea membrului Komsomol strigă,
  Deși domnește haosul sângeros!
  
  Rusia este patria lui Svarog,
  Și comunismul a luminat drumul...
  Pionierii nu au nevoie de un Dumnezeu rău,
  Inamicul nu va putea să ne îndoaie în pumn!
  
  Avem un rezervor rece cu armură înclinată,
  Este atât de ușor pentru Fritz să nu pătrundă,
  Cu dragoste pentru Lada, nobilă fecioară,
  Pentru a transforma un prădător într-un joc!
  
  Poporul luptă din Moscova a apărat,
  Și apoi a fost marele Stalingrad...
  Vom vedea comunismul dat în curând,
  Treceți și cunoașteți parada din Berlin!
  
  Da, Stalingradul este mândrie cu acest cuvânt,
  Suntem pionieri desculți într-un năvală...
  Vom sparge cornul unei vaci proaste
  Și îl vom conduce pe Hitler direct la sicriu!
  
  Să știi că Patria nu se va îndoi niciodată,
  Impulsul ei nu poate fi controlat...
  Fie ca soarele să strălucească pentru totdeauna peste Rusia,
  Și hoțul trădător va fi zdrobit!
  
  Au dat dovadă de curaj la Stalingrad,
  Am reușit să-i oprim pe naziști...
  Rușii au atâta obrăznicie, știi,
  Iar inamicii vor merge doar cu zerouri!
  
  Rusia poate zbura pe Marte
  Și creează o măreție diferită...
  Și, desigur, totul va fi foarte cool,
  Deși viața este la fel de fragilă ca un fir de mătase!
  
  Spiritul rus nu știe în luptele de la barieră,
  El are puterea lui Perun...
  Așteptăm recompense de la zei,
  Și elementul strălucește, credeți runa!
  
  În ce fel spiritul rus nu cunoaște nicio înfrângere?
  Crede-mă, el va călca totul...
  Noi, pionierii, ne dorim atât de mult răzbunare...
  Invincibil ca armata Patriei!
  
  Aproape am câștigat
  Să fie lumină în gloria comunismului...
  Bunicii noștri au luptat pentru Patria Mamă,
  În curând ne vom întâlni bucuria și zorii!
  
  Fără patrie, nu există vieți pentru pionieri,
  Vor să lupte pentru ea...
  Și ce vreți domnilor răi?
  Ar trebui să oferim o viață de sclav?
  
  Nu, Fuhrer-ul rușilor va fi înrobit,
  Îl vom zdrobi ca pe o păpușă...
  La urma urmei, cavalerii Rusiei pot lupta,
  Și heruvimul cu aripi de aur este cu noi!
  
  Nu există fețe ale Patriei noastre sub lume,
  Strălucind ca cea mai strălucitoare stea...
  Ai devenit un idol pentru mine,
  Nu mă voi despărți niciodată de tine!
  
  Sunt un pionier și un băiat desculț
  Că cu călcâiul gol se repezi prin zăpadă...
  Și undeva un iepuraș alb și drăguț sare,
  Cine va sparge cornul dușmanului!
  
  Pionierul în bătălia îndoielii nu știe,
  Nu este un clovn, dar îl cunoști pe terminator...
  Fasciștii înverșunați vor veni, crede răzbunare,
  Iar comunismul va fi un paradis luminos!
  
  Cum va veni epoca,
  În care fiecare războinic din iesle...
  Luptă până la ultima ta suflare
  Pentru a distruge fioros cunoaște răufăcător!
  
  Stelele comunismului strălucesc puternic,
  Era luminii, nu există mai frumos pe lume....
  Vom zdrobi jugul fascismului credincios,
  Și Hitler va fi rus la cină!
  
  Credem că astfel de rezervoare de oțel,
  Că coaja lor de pantera nu va pătrunde...
  Să transmitem iod rănilor băiatului nostru,
  Și din nou pionierul se grăbește curajos în luptă!
  Ei bine, ce s-au îngreunat naziștilor,
  Ei nu credeau că putem doar să câștigăm...
  Se pare că știm comunismul de kilometri,
  Și putem învinge Wehrmacht-ul în glumă!
  
  În numele patriei noastre puternice,
  Un pionier mândru merge la atac...
  Deși norii atârnă peste Patria Mamă,
  Să dăm un exemplu câștigător pentru toată lumea!
  
  Credeți că inamicul nu va opri visul,
  Vom învinge din nou toți fasciștii...
  Răul nu va crede că domnește pe tron,
  Vom crea o nouă ordine mondială!
  
  Totul va fi bine în Patrie, știi
  Sunt băiat, dar în luptă ca Robin Hood,
  La început, m-am zgâriat doar pe birou,
  Și acum credeți foarte bine!
  
  Rusia poate sfâșia naziștii cu o baionetă,
  Ea va învinge orice armată...
  Și pentru ca pionierii să trăiască sub comunism...
  La urma urmei, prietenia noastră este un monolit puternic!
  
  Nu ne vom ceda lui Fritz cu nimic,
  Putem învinge inamicii glumând...
  Și așa i-am bătut pe naziști cu o bâtă,
  Un viscol urlă, răsucind zăpada în vârtejuri!
  
  Rusia nu știe că naziștii cunosc mila,
  Ea este puternică invincibilă...
  Vor primi o sabie ferm în gâtul nenorociților,
  Și Satana va fi distrus!
  
  Nu crede că Hitler este invincibil,
  Deși este puterea iadului, luați în considerare totul adunat...
  Când poporul și partidul sunt uniți,
  Oamenii Wehrmacht-ului nostru au făcut bucăți!
  
  Rusia a fost faimoasă de secole ca sfântă,
  Ea a spart Tigrii ca metalul...
  Răspândit de la capăt la capăt,
  Doar un tânăr a visat la o astfel de țară!
  
  Am câștigat ca niște uriași
  Adversarii tăiați știu cu o sabie...
  Noi, rușii, suntem invincibili în lupte,
  Vom învinge adversarii Patriei!
  
  Crede-mă, nimic nu ne va opri
  Și știi că nimic nu va câștiga...
  Îl vom îngropa pe cap pe Fuhrer,
  Avem o sabie ascuțită și un scut de oțel!
  
  În tot universul nu există Rusia mai frumoasă,
  Va avea o eră a luminii pentru veacuri...
  Toate generațiile vor fi pace și fericire,
  Patria are nevoie de o mână fermă!
  
  Deci, când joci la Berlin,
  Să ungem Wehrmacht-ul ca cenusa în sânge...
  Acesta va fi timpul graniței paradisului,
  Și împreună cu Lada domnește dragostea!
  
  FATA TORTURA DOMKI
  Liderul uneia dintre amazoanele echipelor Domka a fost luat în ambuscadă. Ea a luptat cu curaj, dar arcașii moscoviți au primit ordin să o ia pe fata-erou în viață. Și l-au răsucit pe războinic cu lazoare.
  Apoi fata a fost pusă într-o cușcă. Casa era legată de mâini și de picioare.
  A apărut însuși voievodul Iuri Dolgorukov. Se uită la fata înlănțuită și strigă:
  - Să nu înfrunți un tâlhar în halate luxoase pentru a merge!
  Călăii au smuls fetei hainele de mătase, pandantivele de perle și pantofii cu potcoave de argint. Și l-au expus complet pe Domka. Și, de fapt, această fată este pur și simplu drăguță - un erou. Mușchii sunt puternici și în relief, piept înalt, șolduri luxoase, talie subțire. Părul este lung, creț, alb ca zăpada, cu o ușoară îngălbenire. Foarte frumoasa, fata mare.
  Voievodul Iuri Dolgorukov și-a lins buzele și a ordonat sec.
  - Închide-o într-o celulă separată. Lanț în jurul brațelor, picioarelor și gâtului. Noaptea, eu însumi îi voi repara interogatoriul.
  Casa era închisă într-o temniță rece, purtând doar o pânză ruptă. Fetei îi era foame, cătușele și gulerul și-au frecat gleznele, mâinile și gâtul puternic. O fată foarte puternică, a încercat să slăbească lanțul. Dar aici oțelul a fost în mod clar conceput pentru a ține un elefant. Fiecare verigă a lanțului este la fel de groasă ca degetul mare al unui bărbat. Pereții nu au avut încă timp să se ude și sunt la fel de puternici ca titanul.
  Fata a lovit peretele cu călcâiul gol. Am început să frec linkul de link. Dar oțelul a fost bine întărit și nu a cedat. Casa oftă din greu. O aştepta tortura. Și asta, desigur, necesită curaj. Se vor bate, vor arde, vor întinde și vor înțepa.
  Domku va fi întrebat unde tâlharii au ascuns comorile și așa mai departe. Trebuie să fii dur ca piatra.
  Aici au torturat un băiat cercetaș. Călăii l-au ars de viu pe chel. Dar Sanka nu a dezvăluit locația detașamentului rebel. Și așa a murit martirizat.
  Va putea Domka să suporte și să nu geme? Și cu atât mai mult pentru a da la iveală locul unde sunt ascunse comorile.
  Apoi a venit noaptea și fata a fost târâtă din subsol. Interogatoriul a început greu. L-au pus imediat pe suport. Au ridicat fata până în tavan, camera de tortură era situată în turn. Și tavanul era înalt. Când frânghia a fost eliberată, războinicul a zburat în jos. S-au dovedit mușchii puternici și ligamentele puternice ale fetei. Domka gemu încet de durere insuportabilă, dar și-a reținut țipătul.
  Apoi călăii au smuls pânza de pânză de pe ea.
  Și au început să bată din toată puterea cu bice. Pielea puternică a fetei-erou nu a cedat imediat. Călăii au încercat cu putere. Au bătut de peste tot. Trupul fetei se legăna.
  Chinuitorul-șef a ordonat:
  - Repare picioarele!
  Membrele goale ale fetei erau prinse în bloc. Și apoi au atârnat încărcătura. Corpul musculos al lui Domka se încordă.
  Călăii au crescut greutatea. Și sârmă încinsă a fost scoasă din șemineuri.
  Au început să biciuie fata cu fâșii de metal arzând.
  Domka strânse dinții mai tare. Ea a respirat greu. Presa de relief a eșuat din cauza durerii, dar fata a tăcut.
  Iuri Dolgorukov se uită la asta... Se simțea puțin enervat că victima nu țipa și nu stătea nemișcată. Mi-a plăcut silueta.
  Guvernatorul a dat personal ordinul:
  - Și acum prăjește călcâiele goale fetei!
  Călăii au pus la picioarele războinicului un mănunchi de tufiș îmbibat cu sulf. Și i-au dat foc. Flacăra a lins călcâiele femelei prădătoare. Tălpile lui Donka erau aspre, ca ale unei țărănci, dar încă în viață. În plus, în ultimele luni, căpetenia a purtat cizme, iar calusurile de pe picioare s-au înmuiat puțin.
  Durerea era sălbatică și ochii războinicului au ieșit afară. Dar ea a tăcut. Și un firicel de sânge îi curge din colțul gurii. Fata a început să respire și mai greu, iar din corp a picurat un amestec de sânge și sudoare.
  Mirosea a prăjit, ca grătar. Iuri Dolgorukov, iritat de tăcerea captivului, a smuls el însuși clești înroșiți din șemineu. Și a prins-o pe fată de sfarcul de căpșuni. Domka, ca răspuns, a scuipat cu bucurie pe guvernator.
  Yuri a început să bată cu cleștele în piept, urlă:
  - Rupe-i degetele de la picioare! Și lovește mai tare.
  Călăii au început să-și rupă degetele cu clești înroșiți. Un alt chinuitor a ridicat căldura sub rafturi. Au bătut fata cu sârmă. Domka a tăcut, deși a costat-o un efort titan. Conștiința era ușor tulbure din cauza durerii sălbatice, dar nu voia să părăsească războinicul. Ea a îndurat și a îndurat.
  La sfârșit, Yuri Dolgorukov și-a înfipt între picioare o torță aprinsă. Durerea străpunsă cu un ac fierbinte, de la călcâie până la ceafă. Și fata și-a pierdut în sfârșit cunoștința.
  Doctorul prezent la tortură a mormăit:
  - Suficient pentru ziua de azi! Ea nu mai simte nimic.
  Guvernatorul a ordonat pe un ton dur:
  - La celula ei! Vom continua maine!
  Casa a fost luată de pe raft, au pus o pânză de sac, pe un corp zdrențuit, ars, rupt și din nou au aruncat-o în subsol. Mâinile și picioarele încătușate.
  Fata stătea întinsă pe paiele putrezite. A venit în sine, simțind o durere puternică. Mai mulți șobolani se învârteau deja în jurul lui Domka.
  Fata era încă destul de puternică și a prins șobolanul cu mâna. Zdrobit. Apoi, ignorând durerea, a adormit.
  Ea a visat că Stenka Razin intră în Moscova cu armata sa. Toate armatele regale sunt învinse. S-a câștigat o victorie. Iar oamenii se bucură când îi întâlnesc pe cazaci.
  Domka galopează lângă ataman. Elegant, frumos, mândru.
  Și tobele bat, trâmbițele zumzăie. Victoria și triumful rebelilor.
  Casa s-a trezit din zdrăngănitul castelului și s-a cutremurat. Mi-a trecut prin cap: vor tortura din nou.
  Dar era încă devreme. Temnicerul a adus pâine și un ulcior cu apă:
  - Pe cățea!
  Și a pus-o astfel încât apa să stropească pe corpul eroului războinic.
  Casa s-a ridicat. Degetele de la picioare rupte dureau foarte tare, precum abraziuni și arsuri. Fata a mâncat pâinea. Am băut puțină apă și m-am simțit mai plin de energie. Și-a îndreptat degetele și a crezut că cartilajul ei rupt va crește împreună și nu s-a întâmplat nimic groaznic. Ea știe să îndepărteze arsurile și să vindece rănile cu ajutorul unei poțiuni. Să nu lase nicio urmă. Principalul lucru este să îndurați tortura și apoi... Domka și-a amintit de privirea guvernatorului și s-a gândit că o vor tortura mult timp și subtil. Ei bine, nu o lăsa să se rupă.
  Domka a fost torturată în fiecare zi timp de două săptămâni la rând. Adevărat cu grijă și cu puțină grijă. Au ars, s-au întins, s-au răsucit, au bătut, au torturat. Au înțepat cu ace și s-au ridicat, aruncând pe suport. Tălpile goale ale picioarelor erau prăjite constant. Fata a simțit durere pe tot corpul. Pe rănile ei i s-a turnat sare, ceea ce este foarte dureros.
  În ciuda acestui fapt, Domka nu a renunțat. Cu ajutorul părului lor alb, ca secara prea copt, au tăiat cătușe. A făcut-o în liniște și în mod constant.
  Ciudat, dar chiar și oțelul întărit poate fi măcinat cu păr. Durerea a trăit în tine, Domke. Durerea este peste tot, nu rămâne sânge, nici vene neatinsă de durere. Când au ars-o și au bătut-o, s-a simțit altceva. Dar când suferința a cuprins întreaga ființă, aceasta s-a tocit.
  Domka era încă o fată eroică. Călăii au amenințat că o vor arde pe vrăjitoare și că nu va exista un topor uman. Ei bine, ce Domka era pregătit pentru asta.
  Cu toate acestea, speranța de evadare nu a părăsit-o. Poate va avea timp să taie lanțurile. Păcat că fereastra este prea îngustă. Nu vei trece prin asta atât de ușor.
  Poate uimește temnicerul și scapă în hainele lui? Este o fată mare, iar gardianul are o mască pe față. Poate poți scăpa? Desigur, este greu să călci pe picioare infirme, dar va veni.
  Doar ca să mă ocup de lanțuri.
  Aici a intrat în ea călăul-șef din Samos:
  - Bună, frumoaso!
  Casa a răspuns nepoliticos:
  - Călăul nu e bine, așa că mori!
  Samosa rânji.
  - Ți-am adus ceva frumos!
  Domka a chicotit și a întrebat din nou:
  - Și de ce hotelul? Cărbuni încinși?
  Samosa a răspuns cu un rânjet:
  - Vrei să trăiești?
  Casa și-a zâmbet lanțurile și a răspuns cu un zâmbet:
  - Ce întrebare! Desigur ca vreau!
  Călăul-șef a spus:
  - Marele guvernator Yuri Dolgorukov vă oferă o vrăjitoare să renunțe la anatema Stenka și la tâlhari cazaci. Pocăiește-te și împăratul se va îndura de tine. Vei fi condamnat la muncă silnică, dar vei merge la moșia guvernatorului, unde vei trăi ca o prințesă!
  Casa a chicotit și a remarcat:
  - Și unde ascund comorile, nu mă vor întreba?
  Samosa a răspuns politicos:
  - Guvernatorul are destule din propria avere! Vei fi afectuos cu el, vei primi atat viata, cat si fericire. Și așa... Mâine te va aștepta un incendiu. Mai mult, focul va fi lent și nu vei fi ars imediat. Vei suferi câteva ore, gol în fața mulțimii. Și apoi cenușa ta va fi amestecată cu gunoi de grajd de cal și fertilizată cu el pe câmpuri. Lesne de înțeles?
  Domka a zâmbit din nou, în ciuda torturii brutale, toți dinții ei au supraviețuit și a remarcat:
  - Vrei să fiu afectuos cu guvernatorul meu chinuitor? Câte dorințe are!
  Samosa remarcă sumbru, coborând vocea:
  - Dacă aș fi în locul tău, aș fi de acord. Nu poți fugi de un foc.
  Domka a încuviințat din cap și și-a bătut lanțul:
  - Este logic... Îmbrățișarea altui om sau o flacără. Și încă nu se știe cine va fi în vârf...
  Fata a bătut din palme și a răspuns:
  - Sunt gata să fiu afectuos cu guvernatorul. Dar nu voi renunța la Stenka Razin și la cazaci! Mai ales în public!
  Samosa a ridicat din umeri și a remarcat:
  - Dar atunci suveranul nu va putea să vă ierte. Și așa... Acestea sunt doar cuvinte. Revolta a fost deja înăbușită. Stenka Razin este în captivitate și va fi executată în curând. Și acum este torturat la fel ca tine. Și renunțarea ta nu va conta!
  Domka cu o privire tristă întrebă:
  - Poate lasă-mă să mă gândesc?
  Samosa a răspuns cu o privire nemulțumită:
  - Arderea ta este programată pentru mâine. Cel mult, trebuie să dați un răspuns până poimâine. Între timp... Vrei să petreci noaptea într-un pat curat moale și fără lanțuri?
  Domka a clătinat mândră din cap, părul ei alb, ușor auriu, a devenit mai murdar, dar nu a apărut nici măcar un păr gri. Fata a răspuns aspru:
  - Prefer temniţa. Ea gândește mai bine!
  a fluierat Samosa.
  - Ei bine, ești mândru! Rar vezi un astfel de om! Știi, îți sugerez să mănânci ca un om. Întărește-ți puterea. Și apoi slăbit pe pâine și apă.
  Casa a chicotit și a răspuns:
  - Ei bine, poți să mănânci! Aici principiile mele nu intervin.
  A apărut ajutorul călăului. A adus o tavă cu gâscă friptă, o plăcintă și un pahar de vodcă.
  Casa chicoti. Și a spus vesel:
  - Așa sărbători că nu vrei să mori!
  Asistentul a mormăit:
  - M-aș gândi la suflet!
  Domka a dat din cap în semn de acord și a mărturisit:
  - Da, am fost cu bărbați și de mai multe ori. Inclusiv pe Stepan Razin înșiși. Deci iadul mă așteaptă oricum.
  Fata flămândă a luat plăcinta și o gâscă friptă destul de mare. Viguros a început să roadă carnea.
  Samosa a întrebat-o pe fată:
  - Crezi că iadul ăsta există?
  Domka a remarcat logic:
  - Dacă sunt chinuri pe lumea asta, atunci de ce n-ar fi ele în altă lume?
  Samosa oftă și își împunse bărbia cu pumnul.
  - În mod logic... Îl văd pe călăul în iad.
  Casa a chicotit și a sugerat:
  - Și de ce? Doar urmați ordinele. Am ucis și oameni. A luptat pentru adevăr... Adevărul este relativ! Dacă scoți niște boieri, mâine aceiași atamani cazaci vor deveni mai răi decât foștii nobili! Uneori te gândești, ce este fericirea?
  Samosa a sugerat, simplu și rațional:
  - Fericirea este întotdeauna relativă! Aici ți-e foame mâncând o gâscă și momentan ești fericit!
  Casa dădu din cap în semn de acord.
  - Da, așa e! Gâscă bună... Așa îi hrănesc mereu pe cei condamnați la moarte?
  Samosa a răspuns fără tragere de inimă:
  - Ca atunci când. Dar însuși marele guvernator Dolgorukov vă promite o viață dulce sub auspiciile sale. Și te mănânci și te bucuri!
  Domka a întrebat cu un zâmbet și un ton încurajator:
  - Stenka Razin poate fi iertată?
  Samosa clătină din cap.
  - Nu! Este un criminal prea mare!
  Domka a sugerat apoi:
  "Poate că voi refuza iertarea dacă noi, împreună cu Stepan, suntem executați cu un singur topor.
  Samosa clătină negativ din cap.
  - Nu... Guvernatorul nu are nevoie! Ei bine, preface-te că-l iubești, altfel o femeie atât de vicleană ca tine poate scăpa oricând!
  Domka a continuat să mestece pasărea și plăcinta. A adulmecat un pahar de vodcă. Cu toate acestea, fetei nu-i plăcea să bea. Și cânta vesel:
  - Totul este imposibil, se poate, în univers, suntem testați doar în edificare!
  
  PASIUNE PENTRU JEANNE DARK
  În timpul ieșirii, trădătorii au închis în mod deliberat poarta pentru a lăsa fata afară. Și ea, tăiată cu o mână de oameni, a luptat cu disperare. Fără îndoială, Fecioara din Orleans ar fi căzut în arme, dacă nu ar fi fost ordinul categoric al ducelui de Burgundia - de a lua vrăjitoarea în viață.
  Jeanne a fost grav rănită de o suliță la umăr, avea zgârieturi adânci pe față și un nod puternic pe frunte. Rănit de o săgeată și mâna dreaptă. Un biceps puternic a fost străpuns.
  Și a fost dezbrăcată până la gol, lăsând-o doar în zdrențe de casă, au înlănțuit-o de mâini cu lanțuri, trăgând în sus. Picioarele goale ale Maid of Orleans, cu doar degetele goale atingând podeaua rece, de piatră, tocuri rotunde întoarse în sus. Și ea însăși era de fapt atârnată pe suport. Durerea în umărul rănit și lovitura prin braț a fost îngrozitoare. Cu toate acestea, o fată puternică și atletică, strângând strâns din dinți, a reușit să-și rețină gemetele - deși durerea era pe punctul de a-și pierde cunoștința.
  Părul lui Jeanne s-a dovedit în mod neașteptat a fi blond, deși era de obicei vopsită ca brunetă sau roșcată. Gâtul este puternic, nu feminin, dar pieptul este dezvoltat, ca mușchii unui corp puternic. Desigur, a postit cu greu, deoarece se obișnuiește să scrie despre ea în cărți. Dar acum, într-adevăr, nu au hrănit-o și i-au dat doar să bea, ca să nu moară. Pentru o fată rănită, o astfel de suspendare este o adevărată tortură.
  Ducele de Burgundia a vizitat-o pe Ioana abia în a treia zi. Fata puternică, în ciuda articulațiilor răsucite, respira uniform. Mai mult, chiar și o rană adâncă pe umăr a început să se îmbunătățească, iar pe bicepși s-a închis. Era atât de multă vitalitate în această fată. Șobolanii se învârteau în jurul picioarelor ei goale grațioase și puternice, dar niciunul nu îndrăznea să muște.
  Ea îl privi pe duce cu ochi limpezi. Ei nu citesc nici durere, nici frică, ci doar dispreț profund. Ducele era jenat și pronunțat politicos.
  - Scuză-mă, Milady Jeanne. Nu știam că ești tratat atât de crud.
  Și ducele a țipat. "Înlătură-i lanțurile și escortează-ne într-un loc mai demn.
  Într-adevăr, demnitarul însuși este foarte reticent să se afle într-o temniță rece, umedă și, cel mai important, urât mirositoare.
  Lanțurile au fost îndepărtate de la Jeanne și, în ciuda durerii groaznice care a străpuns-o când fata și-a lăsat mâinile în jos, fecioara din Orleans, spre meritul ei, nici măcar nu a tresărit. Doar pupilele s-au extins foarte mult, arătând cât de dureroase erau articulațiile ei răsucite brutal.
  Duke o lăsa pe Jeanne să meargă înainte. Fata a mers încrezătoare. Ea a slăbit puțin, dar a rămas musculară și puternică. Aproape la fel de înalt ca ducele și având în vedere că poartă tocuri, atunci poate chiar puțin mai înalt decât el. Desigur, fața ei este frumoasă, dar zâmbetul ei este prea dur și masculin.
  Urcând la etaj, ducele s-a oferit cu bunăvoință să mănânce și să bea vin scump și învechit. Servitoarea, la rândul ei, a spălat picioarele Jeannei și i-a adus papucii. Dar erau mici. Datorită formei grațioase și cizelate, picioarele bronzate ale viitorului sfânt păreau mai mici decât erau de fapt. Jeanne, totuși, a refuzat brusc să se schimbe, declarând în mod rezonabil:
  "Dacă sunt prizonier, atunci cârpele vor fi potrivite pentru un prizonier. Și dacă sunt oaspete, atunci am dreptul să părăsesc castelul!
  Ducele de Burgundia a ordonat servitorilor să plece. Personal, turnându-l pe Jeanne într-un castron și oferind gustări, el a declarat:
  - Crede-ma! Într-adevăr, sunt prizonierul tău!
  Fecioara războinică zâmbi și sorbi din pahar. Apoi a mâncat o bucată de căprior și a observat:
  - Nu ești primul bărbat pe care l-am făcut prizonier!
  Ducele a propus un toast, apoi a remarcat:
  - Drepturile mele la tron nu sunt inferioare și chiar le depășesc pe cele pe care le are Karl.
  Jeanne a zâmbit condescendent și a remarcat:
  - Vrei să urci în sălbăticia pedigree-ului? De parcă fiica lui Filip cel Lung dă familiei tale dreptul la tronul Franței?
  Ducele de Burgundia a clătinat energic din cap și a confirmat:
  - Oh, sigur! Până la urmă, legea salice spune că pământul este pur și simplu împărțit între fiii din familie și nu are nimic de-a face cu succesiunea la tron!
  Jeanne a remarcat logic:
  - Apoi este o ramură de la Ludovic cel Morocănos. Au și mai multe drepturi la tron!
  Ducele a obiectat, deși neconvingător:
  - Și că Joana, camera semenilor, a lipsit de dreptul la tron. Inclusiv din cauza îndoielilor cu privire la originea sa.
  Fecioara din Orleans a chicotit și și-a arătat erudiția:
  - Deci legea salica a fost aprobata de Camera Semenilor.
  Argumentul era puternic. Ducele a chemat din nou servitoarele și a cerut mâncare mai serioasă. Se pare că Jeanne nu este atât de simplă pe cât pare. Și aceasta nu este doar o tânără țărancă corpuloasă și puternică, care arată ca un cal arabil. Aceasta este o persoană mult mai educată, deși în politică.
  Un gând seducător de tortură mi-a trecut prin minte. Dar fata, așa cum tocmai văzuse, era foarte bună să îndure durerea. Și are nevoie de Zhanna, în primul rând, ca aliată.
  Ducele i-a dat lui Jeanne ceva de mâncare, apoi a intrat din partea cealaltă:
  "Cât de nedrept te tratează regele. Ai făcut atât de multe pentru el încât ai câștigat pe deplin titlul de duce. Dar tot ești o țărancă săracă. Te supui armatei, dar nu e nimic pentru suflet!
  Jeanne a remarcat cu tristețe:
  - Sfinții se mulțumesc cu puțin!
  Ducele râse oarecum forțat și remarcă:
  - Majoritatea sfinților și a papilor sunt spărgători de bani, care nu au fost încă căutați. Și de exemplu, cardinalii..... Încă nu cunoști viața!
  Jeanne a răspuns cu blândețe:
  - Crede-mă, știu la fel de bine ca tine, duce. Și această cunoaștere nu îmi dă bucurie!
  Ducele dorea mai multă claritate:
  - Dar sunteți de acord că nu datorați nimic regelui și nu aveți obligații față de el?
  - Nu Regelui - Da lui Dumnezeu! - a răspuns și mai inspiratoare ceață Zhanna.
  Ducele a răspuns zâmbind:
  - Și Dumnezeu vrea pace. Și lumea ar fi mai degrabă întemeiată de familia noastră numeroasă și puternică, și nu de Valois. Mai ales pentru noi, Marea Britanie. Doar dinastia noastră se poate împăca cu ea!
  Jeanne spuse cu o emoție neașteptată:
  - L-am ales pe Carl nu pentru că este mai bun decât tine. Iar fecioara face alegerea odată pentru totdeauna! Și martiriul este mult mai bun decât trădarea!
  Ducele aproape s-a înecat. A mai băut vin, scurgând paharul până la capăt. Furia îl umplea. A urmat amenințarea.
  - Am să ordon să fii torturat!
  Jeanne a răspuns cu încăpățânare:
  - Nu există tortură mai mare decât să-ți asculti promisiunile!
  - La dracu-o! - ordonă ducele amenințător și slujitorii și călăii, așteptând deja cu nerăbdare distracția, au dat buzna în cameră.
  
  Altfel, nu se putea: ducele de Burgundia a ordonat torționarilor să o rupă. O temniță foarte bogată cu diverse instrumente de tortură. Și un călău din Spania, jumătate maur. Dar vorbește franceza decent:
  - Acesta este liderul armatei broaștelor? - Târgul cu pielea întunecată a râs asurzitor și a observat. - Sânii buni, sfarcurile ca căpșunile, coapse puternice - tocmai potrivite pentru un bici și un suport!
  Jeanne Darc doar pufni dispreţuitor: înainte de a o conduce la călău, Fecioara din Orleans a fost dezbrăcată şi percheziţionată temeinic. Nu este foarte plăcut când mâinile murdare, bărbaților simt întregul corp și chiar urcă în locuri intime și le șifonează grosier. Jeanne d'Arc, care până de curând era subordonată unor persoane cu titluri, s-a simțit extrem de umilită. Pansamentul i-a fost smuls și o rană adâncă și zdrobită i-a căscat pe umăr. Ea a provocat ceva durere. Călăul a privit-o cu plăcere, va fi posibil să elimine suferința suplimentară a fetei din cauza rănii.
  Plecându-și buzele groase, torționarul mormăi:
  - Ce! Să începem cu raftul! Sau vrei sa ne spui ceva?
  Jeanne d'Arc aruncă o privire în colţ: acolo stăteau doi cărturari, gata să-i noteze fiecare mărturie. În apropiere se afla un medic și mai mulți asistenți ai călăului. Raftul a fost pregătit în avans. Cu o voce fermă, servitoarea din Orleans spuse:
  - Scrie următoarele!
  Cărturarii au început imediat să scrie. Fata a strigat:
  - Ducele de Burgundia rotund prost! Îl așteaptă o țeapă ascuțită!
  Călăul maur a lovit-o în față:
  - Destul! Pe raft o fată îndrăzneață.
  Lațul prinse brațele musculoase ale Maid of Orleans și începu să se ridice, răsucindu-și articulațiile. Durerea de la umărul rănit era groaznică, dar Jeanne neabătută și-a strâns un zâmbet. Deși oasele ei, late pentru o fată tânără, s-au zguduit dintr-o tremurătură puternică, nici măcar un muşchi nu a tresărit în chipul ei frumos.
  Mâinile răsucite la articulații, picioarele desculte grațioase, picioarele fetiței de pe pământ. Fata legendară atârna în aer. Asistenții călăului și-au asigurat imediat o sarcină grea pe picioare.
  Călăul a privit cu atenție cadavrul victimei. Din durerea cumplită de umăr, presa de relief a eșuat, trupul musculos de fetiță, bronzat, atipic pentru Evul Mediu, a început să transpire. Da, simte durere, dar de ce rezistență este nevoie pentru a zâmbi cu dinții albi în același timp.
  Torționarul a întrebat:
  - Numiți numele asistenților tăi din tabăra Burgundian!
  Zhanna a răspuns scuipat. Călăul, deși a fost lovit, nici nu s-a mișcat, un zâmbet i-a jucat pe fața urâtă, cu barbă, aproape neagră:
  Deci jucăm prostii. Bine fată, te ajut.
  Călăul a scos un berbec și a băgat-o în rană, după care a început să se răsucească. Fața fetei a devenit roșie, transpirația a început să curgă și să picure din ea, mușchii s-au contractat involuntar, respirația era grea, intermitentă, ca după o alergare lungă. Dar, surprinzător, zâmbetul nu i-a părăsit buzele.
  Călăul a găurit până la capăt, apoi a scos-o tăios: pupilele ochilor Doamnei din Orleans s-au îngustat, dar zâmbetul a devenit și mai larg!
  - Femeie puternica! Un adevărat erou! E în regulă, te fac să țipi. - Torționarul a început să încălzească ramrod pe un foc roșu pal, asistentul de kata a scos cleștele de pe flacără. Partea care mușcă a devenit roșie din cauza căldurii.
  Cea mai curajoasă persoană s-ar putea să-și piardă curajul, dar Jeanne s-a uitat la ea de parcă ar fi întinsă o masă cu feluri de mâncare în fața ei.
  Călăul, fals fără de Dumnezeu, cânta:
  - Picior de femeie, prăjiți puțin!
  Luând cleștele în mâini, torționarul a atins fierul înroșit de călcâiul rotund, ușor prăfuit al fetei. A ales locurile cele mai sensibile de la poalele Maid of Orleans. Mirosul de carne arsă pătrundea prin cameră. Călăul l-a tras cu nasul:
  - Este foarte dragut!
  Torţionarul a acţionat cu grijă, distribuind arsurile uniform pe toată talpa. Când căldura este prea puternică, arde nu numai pielea, ci și terminațiile nervoase, așa că în acest caz este nevoie de o mare abilitate în a provoca durere. Zhanna s-a comportat eroic, nu a scos un geamăt, ceva care o durea ochii și picură transpirație, dar un zâmbet a apărut pe față.
  Călăul, între timp, a început să-și rupă degetele.
  - Cu blândețe, fata ta vei fi foarte încântată!
  Jeanne spuse cu dispreț:
  - Si ce? Ca bărbat, nu poți!
  Brațele lungi ale călăului erau puternice. Degetele trosneau, torționarul a început cu degetul mic. Când fierul fierbinte sparge unghiile și degetele, este monstruos. Se aude o criză. Jeanne încearcă să se zvâcnească, dar picioarele ei sunt bine legate și fiecare verigă a lanțului este la fel de groasă ca un deget mare de la picior. Nici măcar muşchii ei, întăriţi de munca ţărănească şi de luptele grele, nu sunt în stare să spargă lanţuri de oţel atât de puternice.
  După ce și-a rupt degetul mic, călăul a mormăit mai degrabă:
  - Am terminat! Ești fată, faci plăcere!
  Jeanne pufni stoic.
  - Nu-i rău, dar fierul este prea rece!
  Călăul a răspuns:
  - E in regula! O să te prăjesc!
  Torționarul s-a rupt încet, răsucindu-și degetul mijlociu în jurul axei lui. Degetele frumoase ale fecioarei din Orleans, lungi, uniformi, grațioase. Oasele sunt puternice, nu se rupe ușor, iar călăul chiar a transpirat de la efort. O sferă de sudoare i s-a rostogolit de pe fruntea lui înclinată și a căzut pe cleștele înroșit. Picioarele unei fete tinere și puternice miros foarte frumos. O asemenea dragoste este o mare plăcere. Și torturarea este și mai bună. Acum este rândul degetului mare al piciorului gol. Adevărul este că nu este suficient să spargi.
  Jeanne, ascunzându-și angoasa, lătră furioasă:
  - Ei bine, cât de slab! Nu poți rupe un os!
  Călăul a răspuns în lacrimi:
  - Nu nimic, vei ajuta!
  Uriașul ajutor al torționarului a strecurat un dispozitiv special. Degetul mare strâns, s-a auzit un trosnet. Degetul s-a rupt, călăul a spus cu satisfacție:
  - Și acum piciorul stâng!
  Procesul de tortură este foarte plăcut. Oasele, cum crapă și chiar și pielea arsă. Fata legendară îndură și chiar și-a scos limba afară, tachinandu-i pe dezupători.
  Călăul cu mângâiere încordată spune:
  - Dacă mărturisești totul, trădează-ți complicii, vom opri tortura și te vom trata.
  Jeanne, pe tonul indiferent care i se dăduse cu atâta greutate, răspunse:
  - Care este durerea ta pentru mine!
  După ce și-a rupt degetele de la picioare, călăul a vrut să se țină de mână, dar doctorul l-a oprit:
  - Va fi necesar ca această cățea să semneze altceva, de exemplu, recunoașterea ducelui de Burgundia ca rege al Franței, așa că lăsați-vă mâinile în pace.
  Călăul a fost de acord:
  - Da, hai să-l lăsăm la desert! Și acum o vom bate cu biciul!
  Asistentul torționarului a scos un bici din flacără, din lanțuri subțiri albe din foc. Jeanne îşi miji ochii şi strigă ironic:
  - Ei bine, aceasta este o baie grozavă!
  Călăul a răspuns cu un rânjet:
  - Frumos mătură! Prostule vei fi foarte multumita si vei fi nebuna!
  Kat se leagănă și lovi cu pumnul. O convulsie a trecut prin corpul puternic al Zhannei.
  - Iti place?
  Servitoarea din Orleans a răspuns, cu voce prea joasă pentru o fată:
  - Si ce? Amenda! Numai că aici lovitura este slabă!
  Asistentul fanaticului a lovit din nou. Călăul, parcă cu o voce cântătoare, a spus:
  - Doi-ah-ah!
  Încă o lovitură și o numărătoare inversă melodioasă:
  - Trei! Patru!
  Fata își încordează mușchii abdominali, vrea să-l lovească pe călău, dar nu-l poate lua.
  - Vino mai aproape de mine! Jeanne țipă.
  Flayer o tachina:
  - Da, ești atât de bun!
  Treptat, spatele, umerii și fesele, cel mai faimos războinic al tuturor timpurilor și popoarelor, se transformă într-o continuă mizerie sângeroasă acoperită de arsuri. În ciuda chinului insuportabil, Jeanne încă se încăpățânează, iar următoarea întrebare:
  - Spune-mi unde ascunzi comorile furate de la noi? - răcnește ca un leopard de zăpadă:
  - În barba ta scuipată!
  Călăul a apucat din nou cleștele înroșit și a apucat-o de sfarcul stacojiu de pe piept, și l-a întors brusc!
  Servitoarea din Orleans, scuturându-se de o sudoare sângeroasă, s-a strâns din ea însăși:
  - Mângâiere rafinată!
  Călăul a continuat tortura cu celălalt sân. Deodată, capul blond al Zhannei s-a scuturat și și-a pierdut cunoștința.
  Doctorul țipă speriat:
  - Înclinat!
  Călăul și-a dus mâna la gât:
  - Ei bine, nu! Inima bate cu încredere! Continua?
  Doctorul a clătinat din cap.
  - Suficient pentru ziua de azi! Nu există loc de locuit pe el. Nu cred că vei primi ceva de la ea.
  Călăul dădu din cap cu supărare nedisimulata.
  - Nu am țipat niciodată! Caracter puternic, deși corpul feminin este foarte dureros. Dar mușchii ei sunt ca ai unui bărbat foarte puternic.
  Doctorul în liniște și chiar uitându-se în jur a spus:
  - Englezii au condamnat-o să fie arsă pe rug. Acest diavol ar trebui să aibă suficientă putere să se urce singur pe schelă. Prin urmare, spală-l pe Jeanne și așează-o în cel mai păzită celulă sub pază grea, în lanțuri.
  Călăul dădu din cap nerăbdător.
  - Aici toți soldații sunt noi gardieni, mercenari. Din ordinul personal al ducelui de Burgundia, toți francezii au fost înlocuiți, așa că Jeanne nu va avea complici! Ei bine, atunci, sub escortă întărită, o vom lua și o vom arde în piața centrală. Oh, cât mă voi bucura să aduc torța acestor picioare jucăușe, dar atât de seducătoare.
  Doctorul a răspuns cu răceală:
  - Dacă Zhanna semnează actele necesare, atunci va muri repede. Altfel, focul va fi lent, devorându-i treptat trupul frumos!
  Jeanne îşi veni în fire şi şopti furioasă:
  - Nu astepta!
  Ca răspuns, călăul a luat clești înroșiți și a apucat brusc rana deschisă din umăr cu ea. A strâns mai tare: Fata și-a pierdut din nou cunoștința. A fost stropită cu apă cu gheață. Apoi l-au scos de pe suport. Călăul a mormăit:
  - Păi, cățea! Nu stiu ce sa mai cred! Poate o violezi cu o rangă fierbinte?
  Doctorul a clătinat negativ din cap.
  - Bună idee, dar ducele de Burgundia a venit cu ceva mai bun. Ea, o fecioară sfântă, înainte de a fi executată în fața întregii mulțimi, va fi violată de cei doi asistenți ai tăi. Aceasta va fi o răzbunare foarte sofisticată!
  Călăul bătu din palme.
  - Da, e atât de minunat! Și voi vedea?!
  - Tot orașul va vedea! - A promis doctorul.
  Călăul a dansat:
  - Oh, sunteți clești înroșiți și garoafe înroșite pe flacără! Îmi place foarte mult să chinuiesc fetele și să mă închin înaintea Ducelui-Rege în brâu! - Cizme, forjate cu fier, batute cu tambur pe podeaua de piatra.
  Jeanne a fost dusă în temniță și, plecând în poziție în picioare, a fost legată de o cruce. Și în jur puneți un paznic de încredere!
  
  EDMOND DARTAGNAN ȘI JULIAN ÎNSPISOAREA
  Într-un vis, băiatul Edmond D'Artagnan a văzut ceva neobișnuit...
  Iată-l lângă Iulian Apostatul. Celebrul împărat roman în bătălia cu parții a căzut într-o situație dificilă. Dar moștenitorii lui Cezar au luptat curajos și i-au alungat pe parți. Dar însuși împăratul a fost înconjurat de un mic detașament, încercând cu disperare să pătrundă spre a lui.
  Edmond Dartagnan sări afară pe nisipul fierbinte. Băiatul terminator și-a dat seama imediat că acesta nu era chiar un vis, mai ales că bășicile de pe tălpi nu s-au vindecat complet dureau. Dar nu este timp să ne certăm - împăratul ar trebui să fie salvat!
  Băiatul-ranger a doborât cinci parți care îl asediaseră deja pe împărat cu o lovitură dintr-o săritură. Apoi, Oliver Twist, a ridicat cu mare pricepere ambele săbii și a început să ceartă. Primii patru războinici persani au căzut cu capul tăiat. Apoi băiatul a aruncat pumnalul cu degetele goale, iar acesta s-a răsucit în timpul zborului și a tăiat gâtul a trei arcași.
  Dartagnan Edmond a exclamat cu bucurie:
  - Este o luptă de bărbați!
  Apoi a trecut la o ofensivă decisivă. Leagănele lui cu sabia erau ca o mașină de tuns iarba. Au tăiat pe toți la rând și au disecat membrele perșilor. Iată un cap important al parților care încearcă să-l facă pe împăratul însuși să-și piardă mâna. Și apoi capul.
  Edmond Dartagnan a aruncat deodată cinci pumnale de pe platoul turnanți cu picioarele și a tăiat un șir întreg de arcași. Apoi a strigat:
  - Ora norocului! E timpul să te joci!
  Și săbiile lui au dat o tunsoare armatei parților. Conducătorul armatei, regele Persiei, Indemon, a eclozat zenki-ul. Un băiat pe jumătate gol, musculos, ia tăiat pe toți la rând și a presărat cu cadavre toate abordările către Julian. Niciodată până atunci conducătorul Parthiei nu mai văzuse un luptător atât de înverșunat. Iar faptul că acesta este doar un tânăr fără barbă a inspirat o teamă serioasă.
  Deodată, zeii cu adevărat păgâni au decis să ajute Roma Antică și, în loc să se retragă, Julian a returnat religia strămoșilor săi pe Pământ! Și acum este fie Hercule, fie fiul lui Hercule care luptă cu armata parților.
  Iar Dartagnan Edmond se înfurie din ce în ce mai mult. A aruncat obiecte grele și ascuțite. El a înjunghiat și a spulberat dușmanii Romei Antice, iar săbiile lui păreau un fulger irezistibil. Băiatul terminator ia inspirat pe restul romanilor. Strigând: Hercule! Hercule cu noi! S-au repezit asupra parților, dublându-și puterea de trei ori. Împăratul însuși a luptat.
  Julian era doar puțin peste medie, dar era bine construit și frumos. La momentul morții sale, avea doar treizeci și doi de ani și nu se știe ce ar fi așteptat Imperiul Roman dacă apostatul ar fi trăit mai mult. Dar acum, se pare, parții s-au mutat înapoi și au început să se îndepărteze.
  Iar restul armatei romane a adăugat căldură. Regele Indemon a încercat să schimbe valul luptei și, cu o mie de nemuritori selectați, a intrat în luptă. Dar aceasta a fost greșeala lui fatală.
  Edmond Dartagnan a atras atenția asupra unuia foarte mare - mai înalt decât Ratslayer, de înălțimea unui bărbat, în coroană și umeri, ca un dulap în zale de aur. Și băiatul, văzând cum ascultă poruncile acestui domnitor, a înțeles: e timpul să acționeze. Și a ridicat arcul aruncat de persan. L-a tras repede cu piciorul, astfel încât coarda arcului aproape că a spart. Și apoi a lansat o săgeată, însoțindu-i mental zborul.
  Și repezindu-se, o înțepătură înțepătoare l-a străpuns în gât pe trufașul rege al Parthiei, rupând artera carotidă. Și o greutate uriașă de un și jumătate, sau chiar doi cenți, rigla s-a prăbușit de un elefant de tracțiune.
  Moartea regelui, desigur, o lovitură zdrobitoare pentru armată. Mai ales când moștenitorul mai tânăr a încercat să preia comanda, deoarece Edmond Dartagnan i-a trimis o săgeată. Drept urmare, acest adversar s-a dovedit a fi un scorpion străpuns. Romanii, văzându-l pe împărat năvălindu-se în luptă, strigau acum: Apollo, Apollo este cu noi!
  Și Edmond Dartagnan i-a bătut pe parți cu mâinile și picioarele goale de copil, folosind tehnici despre care a citit într-o carte chineză tradusă în latină.
  Și această armată barbară s-a transformat într-un zbor angro. Acum romanii urmăreau Parthia și în această rasă de lupi nu se punea problema iertarii și milei. Vai de cei ce fug, și vai de cei care fug dublu de romani.
  Armata de Est se topea sub ochii noștri, iar regimentele, legiunile și cohortele latine erau inexorabile. Fier și puternici, sparg și sfărâmă totul și ucid nobilii...
  Băiatul, în schimb, a fulgerat cu tocuri goale, roz și a condus o moară cu săbii, tăind cinci adversari deodată.
  Victorie completă. Parții supraviețuitori cad în genunchi și cer milă.
  Edmond Dartagnan s-a apropiat la chemarea împăratului. Se uită la el cu afecțiune. În cele mai vechi timpuri, oamenii sunt puțin mai mici decât în secolele următoare, iar într-un vis băiatul își imaginează că este mai în vârstă. Deci, după standardele romane, băiatul Dartagnan pare să aibă paisprezece, cincisprezece ani. Adică poate fi considerat deja un bărbat, deși fără barbă. Julian s-a uitat la zgârieturile și vânătăile lui și a întrebat cu un zâmbet larg:
  - Ești un zeu?
  Edmond Dartagnan a răspuns sincer și corect:
  - Sunt om!
  Julian a oftat greu și a răspuns, de asemenea, sincer:
  - Păcat... Îmi pare rău!
  Acest lucru l-a înfuriat pe băiatul terminator și el a răspuns aspru:
  - Nu este nimic de regretat! Omule, asta sună mândru!
  Julian dădu din cap aprobator și îl bătu pe băiat pe umăr:
  - Bine zis! Omul acesta sună mândru și trebuie să fie mândru, și nu lut în mâinile unui olar!
  Armata murmură în semn de aprobare. Preotul de marș a început să pregătească o slujbă de rugăciune păgână cu ocazia biruinței. Julian a decis să reînvie vechile culte. Una dintre ele este venerarea lui Jupiter, Marte și Mithra. Deși este clar că credința păgână trebuie modernizată. Aici au fost propuse diverse idei. La urma urmei, există deja o învățătură despre Champs Elysees - un paradis pentru războinici și oameni eroici, experti. Deci de ce să nu o facem doctrină oficială. Vei fi supus împăratului, te vei putea distinge în slujbă și îți vei face rost de un harem în lumea următoare, iar acolo vei celebra sărbători nobile, fiind pentru totdeauna tânăr și puternic! Deci, de ce elita atunci doctrina lui Hristos?
  Băiatul mândru Edmond Dartagnan, căruia nici nu prea îi plăcea creștinismul tradițional, cu două inimi și crud, a remarcat:
  - Omul însuși este fierarul propriei fericiri și el este olarul succesului său!
  Julian îi întinse mâna băiatului, o strânse cu căldură și sugeră cu toată sinceritatea:
  - Fii fiul și moștenitorul meu! Ești înțelept dincolo de anii tăi și ai o putere supraomenească!
  După aceea, împăratul a scos din brâu inelul Cezarilor. Acest inel este de obicei purtat de împărat oricui alege să-i fie succesor și este de obicei un semn de adopție.
  Edmond Dartagnan și-a pus inelul pe degetul arătător și a spus cu entuziasm:
  "Sper să fiu vrednic să devin fiul împăratului..."
  Julian a învins armata parților și a asediat din nou capitala lor bine fortificată. Apariția lui Edmond Dartagnan a fost întâmpinată cu bucurie. Împăratul roman l-a sărutat pe băiat și l-a ridicat cu mâini puternice deasupra lui, zicând:
  - Slava Domnului! Am crezut deja că ești mort!
  Edmond, dându-și seama că adevărul nu este atât de ușor de explicat, bătând din picioarele goale, a răspuns:
  - Sincer, Majestatea Ta este adevăratul meu tată, acesta este Apollo și mă duce uneori în Olimp și în alte lumi ca să nu mă obișnuiesc prea mult cu oamenii!
  Împăratul, poreclit în istoria reală drept apostat, a fost surprins:
  - Ai văzut Olimpul?
  Edmond Dartagnan, la fel ca toți băieții dezvoltați intelectual, îi plăcea să compună și, prin urmare, a confirmat cu ușurință:
  - Da!
  Julian a exclamat admirat:
  - Și l-am văzut pe Jupiter!
  Băiatul-cavaler, zâmbind larg cu dinți de perle, răspunse:
  - Bunicul meu Jupiter te salută! Și vă urează succes! Așa încât Imperiul Roman - a cucerit întreaga lume! Și tot universul!
  Împăratul a exclamat din răsputeri:
  - Mulțumesc zeilor! Fie ca ei să aducă victoria!
  Băiatul moștenitor a sugerat imediat să nu amâne asaltul, deoarece zona din jur era devastată și era prea greu pentru trupele romane să-și facă rost de mâncare și băutură.
  Edmond, înarmat cu cel mai bun arc roman, pe care l-a îmbunătățit și el, a plecat la vânătoare. Este mai bine să vă gândiți la planul de asalt, să văd cetatea însăși și, în același timp, să ucideți inamicii.
  Edmond Dartagnan a tras de la distanță într-un războinic cu pene stacojii pe coif. Ca răspuns, nori de săgeți au zburat spre băiat. Dar tânărul războinic nu le-a acordat nici cea mai mică atenție: ei tot nu au ajuns și au doborât cu răceală adversarii, iar el însuși, cu un pas rapid, din când în când, ieșind la fugă, ocoli zidul.
  Orașul era într-adevăr mare, nu cu mult mai mic decât Roma și înconjurat de ziduri înalte. Traian cel Mare și mulți alți cuceritori nu l-au putut lua în seama lor. Dar aici este de fapt principala forță a Parthiei. Cucerește-o și stăpâniile tale ale Romei se pot extinde până în India.
  Băiatul Edmond a observat că zidurile orașului erau aproape peste tot mari, groase și zimțate. Pentru a lua un astfel de oraș, ai nevoie de o mulțime de scări lungi și nu este sigur că le vei găsi. Protecția este oarecum mai slabă, acolo unde orașul este spălat de râu, există un pârâu furtunos. Este posibil să devii râul, dar va dura cel puțin două luni de muncă grea. Deci care sunt celelalte moduri?
  De exemplu, aruncați în aer peretele și spargeți breșa! Cel mai simplu mod, dar ai nevoie de explozibili. Dar nu departe de oraș există o pădure impresionantă. Și cu oarecare îndemânare, explozivii pot fi fabricați din... rumeguș, adăugându-le cele mai simple minerale și săruri. Și cu călcâiele goale, băiatul a simțit că există astfel de minerale și săruri în sol.
  Cel mai bine este să subminați cea mai înaltă parte a zidului, unde s-a acumulat cel mai mare număr de soldați inamici. Acum, parții vor regreta că au îndrăznit să meargă împotriva Romei.
  Edmond Dartagnan, după ce a tras patru tolbe, s-a întors în tabără și l-a informat fericit pe Julian:
  - Zeii mi-au spus cum să iau cetatea! Dar lasă-ți războinicii să servească ritualul nostru!
  Împăratul roman a ordonat cu strictețe:
  - Ascultă-te de fiul meu, așa cum tu ascultă de mine!
  Iar armata, care îl văzuse pe Edmund Dartagnan în acțiune, lătră în schimb un salut. Și băiatul, Țesareviciul, dădea activ ordine. Mai întâi trebuie să tăiați copacii și să măcinați fin. Și se va dovedi a fi o forță letală foarte cool împotriva dușmanilor Romei Antice.
  Trebuie să amesteci mult rumeguș cu minerale și apoi obții o bombă puternică a timpurilor străvechi. Ar trebui să funcționeze mult mai eficient decât praful de pușcă și nu mai rău decât nitroglicerina. Acesta este cu adevărat băiatul terminator conceput. Mai mult, Edmond însuși a tăiat personal pădurea și a măcinat buștenii în scuturi și rumeguș.
  Trunchiul gol și musculos al băiatului strălucea de sudoare și părea că băiatul era turnat în bronz.
  Crezând în voia zeilor, armata romană a lucrat foarte amiabil, armonios și energic. S-au construit rapid rumeguș și scuturi puternice din lemn. Adevărat, parții au încercat să facă o ieșire.
  Edmond Dartagnan și-a fluturat fericit cele două săbii, iar cavaleria a pornit din ambuscadă. Câteva mii de perși au fost înconjurați. Băiatul-cavaler își dă dracu liderul cu piciorul în falcă, forțându-l să-și piardă o mulțime de dinți. Și apoi perechea lui de săbii a funcționat ca și cum ar fi brici. Și parții erau într-o pungă și înconjurați de cea mai curajoasă armată din lume.
  Da, mulți barbari luptau acum în armata romană, dar acest lucru a făcut-o mai puternică, absorbind atât sânge proaspăt, cât și noi tehnici de luptă.
  Edmond Dartagnan a reușit mai mult decât alții în această tăiere. Și intenționat, puștiul a vărsat în bălți mari de sânge pentru a stropi soldații romani. Și le-a plăcut, s-a dovedit că primesc har divin, putere și noroc de la însuși fiul lui Apollo.
  La fel de mulți în Roma s-au bucurat de revenirea vechilor culte păgâne. Și cu mare plăcere s-au rugat Norocului și lui Jupiter.
  Băiatul terminator părea să confirme, tăind pe perși în jumătate dintr-o singură leagăn, că credința păgânilor dă puteri cosmice colosale. Și că practic orice persoană, dacă dorește, poate deveni un zeu și poate face minuni!
  Creștinismul, pe de altă parte, părea prea ostil plăcerilor vieții și, prin urmare, neatrăgător. Mai mult, va mai exista acel paradis? Și l-a văzut vreunul dintre cei care trăiesc în secolul al patrulea pe Hristos înviat?
  Da, este foarte greu să crezi în atotputernicia unui om răstignit, nefericit, chiar și pentru o minte rafinată. Și cu atât mai mult barbarilor, sau romanilor, care prețuiau cultul forței și pentru care crucea era o rușine. Ca Dumnezeul atotputernic să se umilească până la moarte pe cruce - părea deloc o nebunie și să crezi în așa ceva...
  Iar zeii lor sunt simpli, de înțeles, umani... Și nimeni nu a oferit o rezistență serioasă cultelor reînviate!
  Și acum războinicii de orez, chiar dacă jumătate dintre ei nu sunt latini, ci barbari îndeplinesc cu entuziasm ordinele împăratului și ale Fiului său și ale Fiului lui Apollo.
  Noaptea este deja pregătit suficient rumeguș și minerale. Edmond Dartagnan nu a așteptat până în zori, dar a ordonat ca căruța să fie mutată imediat în punctul central al apărării inamicului.
  Și trofeul caii parți s-au repezit împreună cu încărcătura mortală către turnul regilor. I-au condus mai departe, arzând capul și picioarele cu torțe aprinse și lovituri din bici lungi. Și, deși perșii au deschis trageri fără discernământ în întunericul nopții, era deja prea târziu.
  Edmond Dartagnan, pentru a-și spori vocea, a strigat printr-un corn uriaș de alamă:
  - Fie ca numele Zeilor să se împlinească! Fie ca Jupiter să ajute!
  A explodat astfel încât chiar și la câteva mile de capetele romanilor le-au dat coifurile de pe cap. Dar parții au suferit de o mie de ori mai mult. Adăpostul principal împotriva valului de explozie a fost aruncat mai sus, iar pereții s-au ridicat. Multe sute de soldați persani au fost uciși pe loc și chiar mai infirmi...
  Edmond Dartagnan, care a fost și el împins de explozie, a căzut în genunchi, dar imediat a sărit în sus. Băiatul-cavaler a lătrat din nou:
  - Și acum prietenii atacă! Spre slava Dumnezeului nostru Apollo!
  Și s-a repezit primul, fulgerând desculț, cu praful lipit de sângele tocurilor băiețelului. Și în spatele lui s-a repezit toată armata romană, nenumărate, în orice caz, într-un coșmar.
  Edmond Dartagnan a fost primul care a ajuns în poziția parților și a urcat cu viteză pe sub zidul prăbușit. Băiatul terminator era foarte entuziasmat. I-a tăiat pe toți la rând, deși era deja clar că parții își pierduseră capacitatea de a rezista cu adevărat. Le-a scăzut moralul și toată dorința de a se opune romanilor s-a evaporat. Dar totuși, exterminarea a continuat și a avut loc un adevărat masacru.
  Băiatul terminator l-a lovit pe unul dintre nobilii perși cu călcâiul gol în bărbie și i-a rupt maxilarul și gâtul. A căzut direct în ceaunul de gudron fierbinte pe care parții se pregătiseră să-l toarne pe capul romanilor atacatori.
  S-a vărsat rășină și mai mulți perși, înspăimântați, au căzut și ei în cazane și au fost prăjiți de vii în ele.
  Oliver Twist, ținând săbiile și tăind o altă poiană, a cântat o baladă întreagă:
  Sunt un cavaler al Romei și sabia...
  Domnul m-a chemat la luptă!
  Lumea a primit imediat un călău,
  Și mai bine lăudați Norocul!
  
  Hotărât să reînvie marele vis
  Omul acela a devenit puternic ca Dumnezeu!
  Și m-am îndrăgostit, înțelepciunea, frumusețea,
  În care se întruchipează goana inimilor în metal!
  
  Nu, nu un păgân, Cezar a fost,
  Nu-și cunoștea egalul în rata...
  Și Roma cu slavă strălucitoare,
  Sfidează frica-Satana!
  
  Totul se va transforma în praf
  Dar numai spiritul este nemuritor!
  Găsește puterea în cuvinte
  Care nu ne spune cu voce tare!
  
  Crede-mă, o persoană nu este un cadavru,
  Este cel mai bun, trăiește mereu...
  Raza gloriei nu s-a stins...
  Steaua în inimile iubirii!
  
  Și ce este sângele
  Ea ne dă viață...
  Din durere există iubire
  Și ține-te de ea!
  
  Crede că nu ești slab
  Și era puternic în spirit!
  Să piară robul în trup,
  Ne ocupăm noi de căpăstru!
  
  Când învingi lașitatea
  Și groaza sălbatică va pieri...
  Apoi te înalți deasupra acoperișurilor,
  Zeii numărând fețele!
  
  va veni Olimpul, va aprinde focul,
  Și va fi lumină...
  Dar nu atingeți eroul slab,
  Client oftalmolog...
  
  Cine calcă un vierme mic,
  El însuși este lipsit de valoare la inimă!
  Și marea mea pasiune
  Sub coada doua chipsuri de piper!
  
  Pe scurt, vino Belobog,
  Voi deveni Apollo...
  Vom tăia zerourile cu un pix,
  Avem milioane în spate!
  Și cu fiecare lovitură a băiatului musculos, asemănător lui Hercule, cineva cădea. Iar perșii au bătut în genunchi și au țipat sfâșietor după milă.
  Capitala Parthiei căzuse, iar steagul roman flutura acum deasupra ei.
  Prizonierii au căzut cu fața la pământ și au sărutat urmele grațioase ale picioarelor goale ale zeității băiatului care a îndeplinit lucrările lui Hercule.
  Edmond Dartagnan a luat cheia Asiei în mâinile sale puternice și s-a dus la împăratul Julian. I-a mulțumit moștenitorului și i-a înmânat-o înapoi, spunând: "Slavă lui Apollo".
  Julian construiește o nouă capitală. Edmond a început și el să viseze la totul ca și cum ar fi puțin accelerat, ca un film... Aici l-a întâlnit din nou pe împăratul Julian. Regatul parților, din care romanii au avut atâtea probleme învinși, și Iulian, care era deja numit cel Mare, au decis să restaureze Babilonul.
  Apariția lui Edmond Dartagnan, numitul fiu al împăratului și care era considerat fiul lui Apollo, a fost percepută de romani ca un semn al zeilor.
  În fața băiatului, Fecioarele Vestale au presărat petale de trandafiri. Edmond i-a călcat în picioare cu picioarele goale și, scoțându-și cu mândrie pieptul, a mărșăluit ca un triumfător. Petalele îi gâdilau plăcut călcâiele goale și starea de spirit s-a ridicat din asta. Julian i-a strâns mâna băiatului, calos din cauza muncii militare, spunând:
  - O, fiule! Am ordonat de la comorile capturate de la parți să arunce o statuie de aur pentru tine, introducând smaralde în loc de ochi! Din moment ce ești fiul lui Apollo, atunci ești ca însuși Dumnezeul frumuseții și al artei militare!
  Edmond Dantes a răspuns modest, încrucișându-și brațele peste pieptul musculos al unui adolescent puternic:
  - Sunt ca un zeu, fiind bărbat!
  Julian dădu din cap către băiatul puternic, ca Apollo în adolescență și anunță:
  - Din partea ta și în cinstea începutului renașterii Babilonului, vom aranja lupte cu gladiatori!
  Edmond a spus sincer:
  - Mai puțin sânge! Zeii noștri nu cer sacrificii, ci curaj și vitejie!
  Julian a fost de acord cu asta:
  - Să fie așa! Dar acei parți care nu s-au resemnat trebuie să moară în bătălii de gladiatori pentru a nu cauza noi necazuri Romei!
  Edmond D'Artagnan, Jr. a răspuns la aceasta:
  Lasă zeii să-și decidă soarta! Lăsați doar femeile și copiii să nu participe la acestea!
  Julian a răspuns ambiguu:
  - Cei care nu sunt periculoși pentru noi nu vor participa la dansul morții!
  Statuia turnată lui Edmond D'Artagnan era chiar mai înaltă decât mărimea naturală, iar ochii de smarald ardeau. În mâinile sale, zeitatea băiat ținea două săbii cu lame de oțel și mâner împodobite cu rubine. Mușchii de relief erau destul de în concordanță cu originalul.
  Apoi a fost o sărbătoare somptuoasă și deja în timpul sărbătorii a avut loc prima luptă de gladiatori. Doi parți spălați cu grijă și unsați cu ulei au luptat. S-au atacat unul pe altul cu săbiile. Cel mai mare a ratat mai multe lovituri de sabie în piept și stomac, s-a prăbușit pe nisip. Lupta s-a dovedit a fi trecătoare și aproape toți romanii, nemulțumiți de un astfel de rezultat, și-au înclinat degetele în jos - termină-l! Oliver se abținu. Nu voia să pară crud sau milos.
  Parthul fără nicio strângere de conștiință și-a înjunghiat compatriotul. Pe aceasta, de fapt, spectacolele de gladiatori s-au încheiat. Abia spre sfârșitul sărbătorii, când Iulian, la fel ca Nero, a cântat un cântec, soldații au fost chemați din nou pe stadion. De data aceasta au fost doi adolescenți.
  Au luptat destul de mult, provocându-se multe răni unul altuia. Și până la urmă, complet epuizați, s-au străpuns unul altuia în piept cu săbiile și au înghețat.
  Edmond bătu cu piciorul gol și remarcă nemulțumit:
  - Tatăl tău a promis că nu vor fi copii în duelul de gladiatori!
  Julian a răspuns hotărât, lovind cu pumnul pe masă:
  - Și aceștia nu sunt copii! Au deja paisprezece!
  Acest rezultat a provocat o anumită dezamăgire în rândul romanilor, iar aceștia i-au huiduit pe combatanții morți.
  Edmond nu s-a opus. El însuși nu a luat în considerare copiii de paisprezece ani. Dacă un băiat poate fi deja cu o femeie, atunci nu este un copil!
  Da, și în acele vremuri în astfel de ani în Gasconia s-au căsătorit și s-au căsătorit. Antichitatea și Evul Mediu sunt una!
  Luptele cu gladiatori au început a doua zi.
  Parții s-au luptat între ei. Erau furiosi, aruncandu-se si injunghiand. S-a vărsat mult sânge și sudoare.
  Deja în prima bătălie, douăzeci de oameni au luptat de fiecare parte. Cei care au ieșit primii cu pânze verzi, iar al doilea cu galbeni. Bătălia a continuat cu succes diferite. Au câștigat cei verzi, dintre care doar trei au rămas în picioare, chiar și cei răniți grav.
  Al doilea duel s-a dovedit a fi puțin mai puțin sângeros decât primul.
  De data aceasta erau cincisprezece bărbați de fiecare parte. Unii în bandaje portocalii, alții în albastru. Cizmele grele zăngănesc de nisip. Gladiatori înșiși sunt pe jumătate goi, mulți sunt păroși, așa că spectacolul este destul de barbar și tensionat. Orange părea a fi mai puternic, deși în general lupta s-a dovedit a fi competitivă. A fost un schimb încăpățânat de lovituri, sângele picura.
  Ambele părți se legănau ca o adiere a valului.
  Orange s-a dovedit a fi mai puternic, dintre care cinci războinici stăteau în picioare. Și acei albaștri care au fost grămezi, dar au fost uciși, romanii nu i-au iertat.
  Bătăliile erau în plină desfășurare. Aici, de exemplu, trei lei și cinci parți cu săbii contondente. Baia s-a dovedit a fi sângeroasă... De data aceasta norocul le-a zâmbit leii, cu excepția animalelor, iar săbiile au fost date captivilor scurte, ruginite și neascuțite de mult.
  Apoi adolescenții au intrat în ring, înarmați doar cu pumnale. Au fost atât de multe țipete, țipete, mușcături. S-au împletit într-o îmbrățișare și s-au înjunghiat unul pe altul cu vârfurile lor, s-au bătut, s-au lovit cu piciorul. Băieții erau atât de furioși încât nici nu s-au uitat la cine era în ce echipă. S-au ucis unul pe altul, s-au mutilat și au terminat pe loc.
  Unul dintre ei chiar i-a smuls celuilalt inima din pieptul său musculos, făcându-l pe acesta din urmă să moară din cauza unui șoc puternic de durere.
  Cât de greu și dezgustător este, dar în același timp al naibii de emoționant. Când experimentezi un amestec de emoție, plăcere și în același timp dezgustător, când adolescenții goi, transpirați, însângerați și tăiați se chinuie și se mușcă unul pe altul cu armele.
  Și în cele mai vechi timpuri, se nasc mulți copii, iar un număr mare de băieți participă la luptele cu gladiatori. Sunt bunuri mai puțin valoroase și nu sunt atât de jalnice. Adesea, tinerii sclavi se luptă complet goi și întotdeauna desculți.
  Femeile gladiatori sunt, de asemenea, aproape întotdeauna desculțe, cu excepția celor mai faimoase dintre ele. Astfel de fete își pun sandale elegante pentru a-și sublinia statutul superior.
  Sclavii nu trebuie să poarte încălțăminte până la vârsta adultă, doar pe vreme rece li se oferă pantofi de lemn aspri, pentru ca vitele valoroase să nu se îndoaie de frig. Iar dacă un copil este puternic în mod natural și poate rezista zăpezii, preferă să-l lase fără tunică. Copiii romanilor liberi, și mai ales ai patricienilor, poartă sandale sau papuci și cizme pe vreme rece, pentru a fi mai puțin ca sclavii.
  Edmond D'Artagnan este, desigur, ca fiul zeului Apollo, deasupra unor astfel de prejudecăți. Dar unii captivi parți, privindu-l pe băiatul în pantaloni scurți singur care stă lângă împărat, se pare că l-au confundat cu un kozhnik onorific și au șoptit.
  Și auzul lui Edmond este foarte ascuțit și este neplăcut când mă gândesc la tine așa. Doi sclavi pe jumătate goi s-au apropiat de prinț și au început să facă masaje plăcute picioarelor goale ale băiatului. E atât de bine să fii atins de fete asiatice. Aparent, au capturat și sclavi în Partia cucerită.
  Doar unul dintre adolescenți a rămas în picioare, care, însă, nu a putut să stea drept din cauza numeroaselor răni și a stat în patru picioare.
  Următoarea luptă a fost puțin mai exotică. Patru crocodili împotriva a două duzini de parți cu bastoane. Și doar unul avea un topor în mâini. Aligatorii s-au repezit asupra prizonierilor, iar aceștia au bătut cu bastoane ca răspuns. Unii parți au fugit. Crocodilul este un animal foarte înfricoșător. Pe măsură ce gura clacă, așa și partul mușcat a murit în astfel de dinți.
  Și celălalt războinic și-a pierdut deja picioarele și celălalt braț. Iar crocodilii gladiatori mănâncă foarte mult cu bucurie.
  Un persan înalt cu un topor a tăiat aligatorul cu un topor. Nici nu a reacționat: s-a dovedit o piele atât de puternică. Și totul bate la rând și se grăbește să-i devoreze pe toți cei care au căzut sub colți.
  A apărut mizeria sângeroasă. Și a început să se răspândească peste nisip și pietriș.
  Edmond D'Artagnan a început să flirteze cu sclave... Și s-a trezit!
  
  AL treilea razboi mondial in patruzeci si cinci
  ADNOTARE
  Stalin i-a atacat cu trădătoare pe aliați și a început al treilea război mondial. Trupele sovietice au obținut inițial un succes considerabil, dar fericirea în război este schimbătoare.
  . CAPITOLUL 1
  La 30 mai 1945, a început un nou război între Uniunea Sovietică și forțele aliate. Stalin a decis că Occidentul ar trebui să fie eliminat înainte de a dobândi o bombă atomică.
  Și a început războiul. URSS avea aproximativ șapte milioane de soldați și ofițeri pe front. Occidentul avea cam același număr de infanterie de diferite feluri. Și țări diferite. Aliații au peste douăzeci de mii de tancuri și tunuri autopropulsate împotriva a cincisprezece sovietice. Adevărat, URSS are IS-2 grele, în timp ce aliații practic nu au astfel de monștri. Poate, cu excepția a douăzeci de tancuri Tortila care cântăresc optzeci de tone. Dar aliații au "Pershings", care sunt superioare T-34-85 în armament și blindaj frontal, și "Churchills", care sunt mult mai bine blindate decât treizeci și patru.
  Există, de asemenea, un "Supershing" masiv, deși nu, cu un tun puternic și cu țeavă lungă de 90 de milimetri, cu lungimea țevii de 73 EL și o armură frontală mai groasă. Este și o mașină foarte periculoasă. Dar cel mai masiv "Sherman". În armură și armament, acest tanc este aproape de treizeci și patru. La vizibilitate, chiar mai bine la optică. Vitezele sunt aproximative, la fel ca și greutatea. "Sherman" este cu adevărat înalt și mai puțin stabil, este mai dificil să-l maschezi. Dar este mult mai silențios în mișcare. T-34-85 este mult mai tare.
  Adevărat, mașina sovietică diesel are o rezervă mare de putere și arde mai puțin.
  Unii Sherman - "Firefly" sunt echipați cu un pistol de șaptesprezece picioare și sunt superioare celor treizeci și patru și puterii de străpungere a armurii a armei. Dar acestea nu sunt cele mai masive.
  În general, aliații nu par să fie mai slabi pe uscat. Au destule mitraliere și mitraliere.
  Dar infanteria sovietică este mai întărită și are mai multă experiență în lupta grea cu inamicul. În acest sens, Armata Roșie este puternică.
  În aviație, superioritatea forțelor este de partea Aliaților. Mai ales în bombardier. Și mai ales în avioanele cu patru motoare. Luptătorii sovietici sunt mai buni în manevrabilitatea vehiculelor aliate, dar inferiori în ceea ce privește armamentul și viteza.
  Desigur, decizia lui Stalin este, la prima vedere, un pariu. Dar așii sovietici sunt mai buni și mai productivi decât cei occidentali. Și cel mai important, m-am bazat pe surpriză.
  Și aceasta este o mare putere atunci când ataci brusc. Și atunci, Armata Roșie a reușit să-i prindă pe aliați prin surprindere. Și să-i batem.
  Aici a fost o lovitură bruscă și foarte puternică.
  Trupele sovietice au intervenit în primele zile.
  Echipajul lui Elizabeth a luptat pe SU-100 și a trimis obuz după obuze.
  Fata și-a apăsat degetele goale pe pârghie și de parcă ar fi explodat cu o forță mortală.
  Iată femeile de care aveți nevoie.
  Și au tăiat frumos cartofi.
  Elisabeta, zdrobind trupele aliaților, a emis:
  - Ne așteaptă bucuria, clasa cea mai înaltă!
  Ekaterina s-a zvârlit cu ajutorul piciorului ei gol și cizelat și a scârțâit:
  - Ca să te bucuri de victorie și să nu plângi amărăciunea înfrângerii, ai nevoie de sudoarea sârguinței și de o scânteie de talent!
  Elena ciripit, dezvăluindu-și dinții și făcând cu ochiul:
  - Un soldat simte în inima lui când să intre la atac, iar un politician care a fost de mult în ficat trimite la măcel!
  Efrosinya și-a apăsat călcâiul gol pe pedală, a trimis un proiectil cu o forță mortală și a emis:
  - Soldatul este uneori vizitat de îndoieli cu privire la competența comandamentului, dar politicianul, fără nicio îndoială, nu este competent, asta în capacitatea de a minți!
  SU-100 a pătruns cu încredere în toate tancurile aliate de la distanță lungă și și-a arătat eficacitatea.
  Elizabeth a lovit cu piciorul cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a scârțâit:
  - Un soldat este fiul unui vultur care ciugulește un adversar și flutură pe cer, un politician este fiul unei vulpi care se cacă în cap și porci pe margine!
  Ekaterina a dat cu pumnul cu ajutorul unui călcâi gol, rotund, roz și a hotărât:
  - În luptă, vitejii l-au învins înainte de a începe lupta, lașul a pierdut fără să intre în luptă, politicianul a înșelat chiar înainte de împărțirea trofeelor!
  Elena a chicotit, și-a împins sfarcul stacojiu în jos, a trimis o anihilare mortală a morții și a scârțâit:
  - Într-o luptă, forțele sunt întotdeauna inegale, cineva este mai puternic, cineva este mai slab și toți sunt la fel de buni să facă politică!
  Efrosinya, de asemenea, bubuie cu degetele goale de la picioare și cooes, dezvăluind dinții:
  - În luptă, un soldat mâzgălește dintr-o mitralieră, iar un politician din spate își bate limba fără niciun rezultat!
  Elizabeth a remarcat în timp ce trăgea asupra tancurilor aliate:
  - Un soldat nu are nevoie să fie stimulat la o ispravă - el este întotdeauna gata, iar un politician te va învinovăți în orice moment!
  Ekaterina s-a lovit, cu ajutorul călcâiului gol, a spart un alt tanc și a scârțâit:
  - Un soldat, ca o pisică, are nouă vieți, iar un politician, ca un diavol, are un milion de măști!
  Elena cu mare activitate a tras proiectile mortale spre inamic și a scârțâit:
  - Un soldat, chiar dacă este bolnav fizic, este sănătos psihic, iar un politician este mereu obsedat de dorința dureroasă de a înșuruba alegătorul!
  Efrosinya remarcă agresiv, trimițând obuze cu o forță mortală cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - Roboții nu se pot îmbolnăvi, soldații adevărați nu se dau bătuți, iar politicienii din fire nu se pot abține să nu se încurce!
  Mașina a continuat să-i extermine pe aliați. În plus, uscarea a străpuns atât tunurile, cât și infanteriei inamice.
  Și piloții sovietici au luptat și pe cer.
  Cele patru frumuseți au atacat pe cer. S-au luptat ca niște uriași în bikini și desculți.
  Atat de frumoase si luptatoare fete.
  Natasha Sokolovskaya a izbit inamicul de luptătorul ei, a lovit mașina și a guturat:
  - Un războinic este un războinic de trei ori, un politician este un porc de un milion de ori!
  Anastasia Vedmakova a bătut și ea cuțitul cu degetele goale și a scârțâit:
  - Un soldat este în primul rând un om, iar în al doilea rând un războinic, un politician este un porc în primul grad, iar o vulpe în al doilea!
  Akulina Orlova, zdrobindu-i pe naziști și folosindu-și degetele goale, a remarcat:
  - O femeie desculță poate depăși orice bărbat încălțat, îi este ușor picioarelor fără pantofi, este greu să trăiești fără creier!
  Mirabela Magnetic a luat-o și cu ajutorul degetelor goale de la picioare a trimis un cadou al morții și a scârțâit:
  - O femeie nu-i este rușine să-și etaleze călcâiul gol, e mult mai rău dacă un bărbat te-a încălțat și i-a smuls trei piei!
  Fata a luptat în aer cu disperare și pricepere. Au doborât avioane aliate.
  Natasha, o războinică în bikini, a doborât o altă mașină inamică cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Un politician poate împinge ca un tanc, dar armura lui este ca un jeleu de diaree verbală!
  Anastasia, trăgând cu degetele goale și lovind inamicul, a emis:
  - Un soldat poate face păduchi într-o campanie, dar un politician care se află în spate este deja un păduchi de bălegar de vocație, și chiar și porci tot timpul!
  Akulina, o războinică dură, a pălmuit inamicul folosind călcâiul gol și rotund și a dat:
  - Un politician este oaia aia de la care nu vei lua lână pentru cizme de pâslă, dar tu însuți vei înghiți ciorba de varză cu pantofi!
  Mirabela a fost pe deplin de acord cu aceasta și a intervenit cu piciorul ei gol cizelat:
  - Un porc le dă oamenilor carne și slănină, iar un politician de porc își atârnă doar tăiței pe urechi și pune brânză într-o capcană pentru șorici!
  Natasha a folosit tehnica butoiului, a doborât un alt avion și a scârțâit:
  - Discursul politicianului este un terci solid și un amestec de promisiuni, iar lui un pic mai multă brânză dintr-o capcană de șoareci, o astfel de mâncare provoacă doar un ulcer de dezamăgire!
  Anastasia chicoti și, făcându-și cu ochiul de culoarea safirului, rânjind plin de spirit, spuse:
  - Soldatul iubește femeile și Patria, politicianul însuși este ca o femeie capricioasă și iubește puterea asupra Patriei!
  Akulina remarcă agresiv, făcându-și cu ochiul de smarald și folosindu-și picioarele goale:
  - Un soldat vrea să realizeze o ispravă și să devină un erou, un politician găsește întotdeauna o oportunitate de a comite răutate și de a obține o recompensă!
  Mirabela remarcă cu mare inteligență și aplomb strălucit, dezvăluind dinții:
  - Dacă un soldat nu numără stelele, atunci mai devreme sau mai târziu le va câștiga pe bretele, dar un politician, considerându-se vedetă, nici măcar nu merita o cruce pe mormânt!
  În avioane, fetele au înscris rapid facturi. Dar, desigur, luptele au fost aprige.
  Trupele sovietice în primele zile au spart profund apărarea și s-au blocat în pozițiile inamice.
  Tancul IS-3 tocmai începuse să sosească pe front. Această mașină are o turelă foarte bună - mai ales în ceea ce privește armura frontală. Adevărat, rezervorul în sine este cu trei tone mai greu decât IS-2, cu un șasiu și un motor similar.
  Alenka conduce mașina asta cu alte fete. Și tancul luptă impenetrabil în frunte pentru armele aliaților.
  Alenka, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a tras în inamic, a despicat armura lui Sherman și a ciripit:
  - Un soldat nu-și găsește întotdeauna un loc sub soare, dar sufletul lui este strălucitor, un politician ia uneori locul unui luminar, dar diavolul însuși este în duh!
  Anyuta și-a tras și mitralierele și a remarcat cu inteligență:
  - Soldatul caută glorie și vrea să supraviețuiască, politicianul și-a găsit deja rușinea și vrea să trăiască în mare măsură!
  Alla, această fată cu părul roșcat cu o putere furioasă, a trimis un proiectil cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a scârțâit:
  - Un soldat salută, și rămâne cu cinste, un politician strecoară un porc, iar el însuși rămâne mistreț!
  Maria, această fată cu părul auriu, a apăsat pârghia cu călcâiul gol, trimițând un dar mortal de moarte și a ciripit:
  - Serviciul soldatului nu permite să crească o burtă, dar după ce a pierdut o burtă, un războinic dobândește nemurirea în inimile oamenilor, iar un politician, după ce a lucrat o burtă, rămâne doar în ficat!
  Olimpia, lovind inamicul cu călcâiele goale, a emis:
  - Soldatul nu cruță stomacul și nu are burtă pentru asta suntem iubiți de fete, politicianul se scutură de burtă și a făcut mamut, și pentru asta suntem urâți de alegători!
  Fetele, după cum puteți vedea, s-au separat complet. Și ei sunt pe tancul IS-3, furios ca niște uriași.
  Și învinge trupele aliaților.
  Churchill și Truman doar au clătinat din cap. Așa că s-a dovedit o înfrângere catastrofală a trupelor lor. Armata Roșie ajunsese deja pe Rin, formând mai multe cazane.
  Cu toate acestea, nu totul a fost încă decis. Prese ale aviației aliate. Bombardierele sunt foarte puternice și au o putere ucigașă colosală.
  B-29 este în general foarte periculos cu douăsprezece mitraliere. Este atât de ușor încât nu-l poți opri.
  Și destul de repede. Viteză comparabilă cu Yak. Nu, nu poți să o iei pur și simplu.
  Fetele, trebuie să spun, sunt foarte agresive și frumoase în aviația sovietică și nu le poți opri atât de ușor. Ei pot doborî orice avion.
  Chiar și formidabilul B-29, care are o putere mortală. Și îi doboară pe toată lumea.
  Stalenida, de exemplu, a stat și ea la cârma avionului. Și ea a doborât o mașină americană de pe LA-7 ei, răcnind:
  - O fată desculță este mai fericită decât o bătrână care a fost încălțată de șarlatani, promițând tinerețe și bogăție veșnică, dar în loc de piele tânără au fost rupte trei piei!
  Fata a apăsat pe trăgaci cu degetele goale de la picioare, a doborât un alt inamic și a scârțâit:
  - Soldatul nu este încă un general, nu-i este inferior la ingeniozitate și curaj, politicianul nu este chiar Satan, dar ca să facă răutate mai are de învățat de la diavol!
  Steelenida este o fată foarte cool și plină de viață.
  Aici ea lovește avionul inamicului. Îl lovește cu o acuratețe colosală și spune:
  - Călcâiul feminin gol este rotund și seducător, regii goi cu care politicienii apar în fața noastră când sunt smulși de masca, rotunjiți în vorbire, dar dezgustați!
  Războinicul își arată acrobația și distrugerea. Și probabil că acest lucru nu este suficient.
  Aliații sunt presați de luptătorii noștri. Dar nici trupele americane nu luptă atât de rău.
  Soldații din America trag destul de precis. Oamenii lor sunt înarmați, din copilărie și știu să lovească cu arme și puști. Și americanii au pistoale-mitralieră bune.
  După ce efectul de surpriză s-a oarecum tocit, pierderile Armatei Roșii au început să crească.
  Totuși, America și Marea Britanie sunt țări puternice, cu multe colonii.
  Și chiar și în aer luptele fierb pe picior de egalitate.
  Iar piloții aliaților nu sunt răi.
  Natasha Sokolovskaya, luptându-se și folosind degetele goale de la picioare, a luat-o și a spus cu inteligență:
  - Un pilot nu se naște înaripat, ia aripi în luptă, un politician nu se naște cu nas, dar îi lasă pe alegători cu nas fără dificultate!
  Anastasia, doborând o altă mașină, a ciripit, dezvăluindu-și dinții sidefați și făcând cu ochiul:
  - Îndemânarea soldaților se naște în agonie, virtuozitatea politică dă naștere agoniei alegătorilor!
  Akulina remarcă, trăgând cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor ei dăltuite:
  - Un soldat nu este încă un stăpân, dar învață din luptă în luptă, un politician nu mai este un înger și devine neglijent de la o campanie electorală la alta!
  Mirabela, tăind inamicii cu ajutorul unor rafale foarte bine țintite și precise, a emis:
  - Născut să se târască nu poate zbura, dar un sclav din naștere este capabil să zboare până la tron dacă are perseverența unei ciocănitoare, intelectul unei bufnițe și viziunea unui vultur!
  Au doborât mașini faimos... Armata Roșie a pătruns până la Roma. Acolo au fost întâmpinați cu entuziasm de comuniștii italieni. Și multe alte naționalități.
  A început campania de eliberare a Armatei Roșii în Europa. Și s-a dezvoltat cu mare succes. Deși pierderile au fost foarte mari.
  La o lună de la începutul ofensivei, trupele sovietice se apropiau deja de Paris.
  Nici măcar bombardamentele masive nu i-au putut opri. A existat un progres lent, dar constant. Și pierderile erau recuperabile.
  A fost o reaprovizionare în marș, recrutați și soldați din Europa.
  Polonezii, românii și ungurii au luptat și ei cu aliații. A avut loc o ofensivă masivă.
  Americanii și britanicii pierdeau în mod clar, dar au continuat războiul...
  La 3 iulie 1945, trupele sovietice au intrat în Paris. Lupte aprige au izbucnit în oraș.
  Aliații suferiseră deja pierderi ireparabile și rezistaseră încet. Înfrângerea armatelor occidentale a avut loc aproape în ritmul unui blitzkrieg. Stalin a fost foarte mulțumit.
  Da, este răutăcios, desigur, dar practic. Iar trupele Statelor Unite și ale Marii Britanii încercau cu disperare să prindă.
  Și socoteala prizonierilor a ajuns la milioane, iar forța de muncă este încă foarte necesară în lagăre.
  Iosif Stalin a remarcat cu înțelepciune:
  - Cel mai puternic învinge în război, iar cea mai mare putere este în viclenie, așa că vulpea va prelua întotdeauna stăpânirea leului!
  Cu toate acestea, asta nu este tot. Înaintea Marii Britanii, care este protejată de o flotă foarte puternică.
  
  Submarinul sovietic "Pioneer" cu un echipaj de fete îi atacă pe britanici.
  Fata Nicoletta îi trimite englezului o torpilă cu ajutorul degetelor goale de la picioare și țipăie:
  - Soldatul o ia nu atât cu forța, cât cu ingeniozitate, creierul este partea cea mai puternică a corpului, deși nu are mușchi, iar limba este cea mai dăunătoare, deși în spatele dinților!
  Tamara, trimițând și ea o torpilă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare, a remarcat:
  - Soldatul își strânge cureaua ca să fie mai ușor de candidat, politica îi face pe alegători să-și strângă cureaua, iar ei se împrăștie!
  Aurora a tras și o torpilă în inamic și a scârțâit:
  - Un soldat are aripi spirituale și un vultur în suflet, un politician are un ban de porc în spirit și un suflet mai rău decât un porc!
  După aceea, fetele vor râde și vor lua ceva amuzant și vor cânta, spre gloria Rusiei.
  Și înapoi la luptă...
  Se dovedește a fi un război cu drepturi depline. Franța a fost deja capturată, iar Armata Roșie a traversat Pirineii. Ora victoriei este din ce în ce mai aproape.
  Iată fetele de la sfârșitul lunii iulie la Madrid.
  Soldații capturați sunt forțați să-și sărute picioarele goale. O fac cu entuziasm.
  Zoya remarcă zâmbind:
  - Limba unui bărbat linge de bunăvoie călcâiul gol al unei femei, dar bărbații proști și mai binevoitori se lasă încălțați de politicieni cu limbă!
  Augustin, ale cărui picioare goale erau pline de sărutări de către bărbați, remarcă rațional:
  - Politicienii au limbi lungi, dar mâini foarte scurte pentru a-și îndeplini promisiunea gurii fără dimensiune!
  Svetlana, ale cărei tălpi goale, ușor prăfuite, dar elegante, erau linsate de doi tineri, remarcă:
  - Cine are intelect, zboară ciugulește la discursurile de miere ale politicienilor și cine are lăcomia șobolanilor, grăbește-te să elibereze brânză într-o capcană de șoareci!
  Și fetele au izbucnit în râs, a fost foarte distractiv și plăcut în felul său...
  Oleg Rybachenko a luptat și cu forțele aliate. Băiatul a aruncat o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare și a spus:
  - Politicienii sunt rar proști, dimpotrivă, mai des proști sunt cei care își aruncă vocea ca un politician meliflu, riscând să se lovească în urechi pentru asta, și să rămână fără pantaloni!
  Margarita Korshunova, luptând cu o armată puternică și, de asemenea, aruncând daruri ale morții cu degetele goale de la picioare, a dat afară, dezvăluind dinții:
  - Politicianul este însuși hoț de buzunare, și buzunarul, iar buzunarul nu are fund, dar nu poate scoate din asta decât o smochină pentru alegători!
  
  Băiatul și fata au râs și și-au dezvăluit dinții sidefați și foarte strălucitori.
  Oleg Rybachenko, dând o grenadă cu călcâiul gol, a remarcat:
  - Invadatorul calcă pământul cu bocancii, iar femeia îl călcă pe bărbat cu picioarele goale, pământul geme de durere, bărbatul răcnește de încântare!
  Fata Margarita a dat o întoarcere și a continuat:
  - Soldatul nu vrea să omoare, ci își face datoria cu conștiință, politicianul este însetat de sânge și nu are nici măcar un gram de conștiință!
  Copiii s-au luptat și și-au arătat cele mai înalte abilități de luptă.
  Gibraltarul este deja luat cu asalt de Armata Roșie.
  Alice și Angelica se luptă. Fetele, desigur, sunt aproape goale doar în chiloți subțiri și bronzate.
  Alice a aruncat cu piciorul gol un dar ucigaș al morții, a zgâlțâit tancul Challenger și a guturat:
  - Un soldat nu este un hamster de aprovizionat, nici un gopher de ascuns, nici un șobolan pe care să-l roadă singur, dar el are cu adevărat dinți de leu atunci când luptă pentru o cauză dreaptă!
  Angelica, eliberând o explozie letală și trimițând un dar al morții cu călcâiul gol, a țipat:
  - Un soldat este o unitate de luptă, un politician este doar un militant zero!
  Alice, atacând și trăgând, a spus:
  - Un politician nu este un soldat sau un războinic, dar el ucide foarte eficient cu o limbă lungă și îi smulge acoperișul de pe balamale!
  Angelica, dărâmând soldații aliaților, și tăindu-i, a trădat, dând cu călcâiul gol un dar de moarte:
  - Dictatorul scoate și așchii de pe cioturi folosind o limbă lungă, un ferăstrău al elocvenței!
  Fetele și-au arătat clasa. Gibraltar a căzut. Britanicii capturați au sărutat picioarele goale ale fetei.
  Alice a remarcat destul de logic:
  - Cel mai puternic os este limba, dacă nu este limbă!
  Angelica a fost pe deplin de acord cu asta, apucând de nas picioarele unuia dintre prizonieri cu degetele goale:
  - Dacă un politician este cu limbă, atunci în polemici nu va strânge oase!
  Alice chicoti și remarcă agresiv, făcând cu ochi de safir:
  - Un politician este tot acel fruct, nu se va coace niciodată pentru a hrăni alegătorii, dar putred din momentul în care este expus spre evaluare prin vot!
  Angelica, dezvăluindu-și dinții sidefați, remarcă:
  - Un politician este un fruct care, vărsând sucul elocvenței, transformă alegătorii în legume!
  Și fetele s-au căzut - o talpă goală împotriva celeilalte.
  Oleg Rybachenko a remarcat filozofic:
  - O sticlă de vodcă de jumătate de litru este mai mortală decât o duzină de Hitler, așa că haideți să spunem că numai alcoolul ucide rușii!
  După aceea, membrii Komsomol au cântat în cor;
  Fete glorioase ale Komsomolului,
  Credincios chartei în marele război...
  Glasul frumuseților este sonor,
  Nu există nimeni mai frumos pe pământ!
  
  Patria noastră va deveni frumoasă,
  Vom construi un comunism strălucitor...
  Este periculos să lupți împotriva rușilor,
  Fascismul malefic este distrus imediat!
  
  Am luptat odată lângă Moscova,
  Au fost înghețuri puternice.
  Hitler era în legătură cu Satana
  Și acum Fuhrer-ul are zerouri!
  
  Maria și Lada ne ajută,
  Adversarii înving cu curaj...
  Nu există frumuseți mai bune decât noi,
  Ursul a izbucnit în furie!
  
  Deși gerul este foarte puternic,
  Membrii Komsomolului se grăbesc desculți...
  Adesea este păcat să-l întâlnești pe Iuda,
  Să-i dăm cu pumnul în față!
  
  Pentru fete, una care cheamă la luptă,
  Îndrăznește să arăți o luptă aprigă...
  Un membru al Komsomolului care nu are sufletul unui bufon,
  Examenul de statistică este pur și simplu cinci!
  
  o fată grozavă de clasă va arăta
  Gloria va fi confirmată cu o sabie de oțel...
  Suntem chiar mai cool decât demonii negri,
  Să-i zdrobim pe mujahedini în bucăți!
  
  Nu-i milă pe Fuhrer
  Fete în gloria eternă pentru totdeauna...
  Va fi o stea pentru noi, crede într-o recompensă,
  Și un vis grozav devenit realitate!
  
  Nu vom îngenunche niciodată
  Nu îndoiți cavalerii în captivitate...
  Profesorul nostru este înțeleptul Lenin,
  Judecăm desigur după minte!
  
  Nu există Patrie - Patria este mai scumpă,
  Comunismul zguduie pământul...
  L-au plesnit pe Fuhrer-ul în față,
  Am un fascism malefic cu baros!
  
  Știm să luptăm foarte curajos,
  Vom putea lua cu asalt toate obstacolele...
  Poartă o fată RPG într-un ghiozdan,
  Mi-am notat numărul în caiet!
  
  Lângă Moscova, naziștilor li s-a dat ferm,
  Tancurile lor ardeau ca o lumânare...
  Și s-au îndepărtat de ai noștri,
  Fata Komsomol se taie de la umăr!
  
  Nu îi dăm milă lui Hitler,
  Mașina automată a fetei mâzgălește...
  Toată lumea fuge pierzând nenorociții,
  Fermetatea spiritului rusesc este un monolit!
  
  Avem rachete letale,
  Un avion decolează deasupra stelelor...
  Se cântă fapte eroice,
  S-a repezit ca un vultur în zbor!
  
  Suntem curios pe fetele Komsomol,
  Toți cei răi s-au născut să fugă...
  Degetele picioarelor noastre goale,
  Să arunce grenade bine țintite!
  
  Ce cred fascist vei primi
  Vei arde ca un păianjen...
  Demonii vor chinui în lumea interlopă,
  Cine l-a slujit pe Adolf - Satana!
  Reptilele iau rău pe coarne,
  Mitralieră fetei mâzgăleește...
  Crede-ne, ne bucurăm cu generozitate oaspeților,
  Și avem o sabie și un scut de încredere!
  
  Fata a răsucit moara
  Mujahedinii tăiați cu pricepere...
  Atât de mare era îndreptată spre bot,
  Dar ea a măturat cu focul lui!
  
  Nu există o armată mai puternică în Rusia
  Decat de la fete desculte si in pantaloni scurti...
  Nu purta un ipocrit, esti o prostie,
  Vei fugi de ei în tufișuri!
  
  Lumina albă scânteie ca fulgerul,
  Și o stea strălucitoare strălucește...
  Capitala a rezistat hoardei,
  Moscova, dată de Dumnezeu!
  
  Stalingrad și aceasta este o ispravă glorioasă,
  Fiecare războinic rus este un gigant...
  Să pregătim un sicriu pentru naziști,
  La urma urmei, Domnul este întotdeauna Una cu noi!
  
  Puterea infinită a universului
  Să înflorim în credința paradisului...
  Afacerea noastră este munca și creația,
  Trecem examene pentru cinci!
  
  Lăudați Lada și Maria,
  Sunt sfinți, mame ale zeilor...
  Nu există nicio barieră în calea membrilor Komsomol acum,
  De dragul bunicilor și părinților noștri!
  
  Vom construi paradisul pe planetă în curând,
  Nu va exista durere și dușmănie în ea...
  La urma urmei, cavalerul sentinței este demn,
  Reflectând atacul hoardei malefice!
  
  Teme-te și pocăiește-te, dușman al Domnului,
  Vei fi aruncat direct în iad...
  Cel care s-a închinat lumii interlope
  Va fi pentru totdeauna în flăcări!
  
  Onorat Adolf și pentru asta în agonie,
  Doare atât de tare să te zvârcolești în iad...
  Va exista știință pentru cei răi,
  L-ai preferat pe Hitler decât pe Hristos!
  
  Și pentru geniul Komsomol Stalin,
  Acesta este idealul universal...
  Nervii i-au devenit și mai puternici,
  Am visat la o asemenea măreție!
  
  În curând, era comunismului
  Puterea științei va învia morții...
  Hoardele revanșismului nu vor veni,
  Cornul de bronz al victoriei țipă!
  Membrii Komsomol au terminat de cântat, iar Oleg Rybachenko a decis și el să cânte singur, ca un om veșnic tânăr.
  Pe navele stelare, băiatul a decolat,
  El vrea să concureze cu inamicul în luptă...
  Deși haosul domnește în univers,
  Dar un blaster puternic ascuns într-un ghiozdan!
  
  Războinic mare luptător rus,
  Poate muta săbiile în timp ce joacă...
  Deși arată ca un tânăr perfect,
  Puterea fierbe în luna mai caldă!
  
  Vrea să lupte ca un campion
  Mulți răi de pe planetă se vor umple...
  Deși un milion de hoarde atacă,
  Dar comandantul te va lăuda cu victorie!
  
  Un băiat într-un costum spațial este un tip elegant,
  Sabia hiperplasmei va tăia în snopi...
  Am alergat adesea desculț prin zăpadă,
  Ca să nu calce Rusia cu cizme!
  
  Adevărul adevărat din inimile noastre
  Ne ridicăm cu mândrie capetele...
  Spiritul care a fost cândva în părinții albi,
  Vom cunoaște terciul!
  
  Puterea Patriei este atât de mare
  Că Wehrmacht-ul nu îndrăznește să-i facă față,
  Rusia, glorificarea cunoașterii de secole,
  Și nu purta prostii!
  
  Să-L slujim lui Dumnezeu cu credincioșie
  În orice afacere, construim creație...
  Nu vă întristați băieților pentru fete,
  Conștiința noastră va fi frumoasă!
  
  Nu, voi clătina în luptă, un luptător,
  Chiar dacă devin un pionier...
  Isus este fratele meu mai mare și tatăl meu,
  Își revarsă harul cu o ploaie abundentă!
  
  Rusia îmi oferă un buchet de paradis,
  Pietrele de pe cer sclipesc ca un diamant...
  Isprava unui soldat se cântă în poezii,
  Vom obține un loc generos în paradis!
  
  Nu, vom fi prostește de obraznici,
  Să facem lumea proaspătă frumoasă...
  Vânătorul rău a devenit acum un joc,
  Este foarte periculos să ne certăm!
  
  Fetele noastre sunt atât de bune
  Dinții scânteie ca perle...
  Vom dansa cu ei din suflet,
  Fulgerul lovește aurul din cer!
  
  Avem o armată puternică
  Construim bărci cu tunuri chiar și...
  Slavă Rusiei onoare adevărată,
  Vom găti mult terci gras!
  
  În general, băiatul este un soldat curajos,
  Și va învinge adversarii jucând...
  Băiatul a îndreptat vederea spre mitralieră,
  Planeta va deveni Eden și paradis!
  
  Acum că Europa a fost cucerită, trebuie să ajungem în America și să aterizam în Marea Britanie.
  Dar Anglia și SUA au o flotă puternică. Și URSS pe mare este mult mai slabă și nu este atât de ușor să cucerești Marea Britanie.
  Există un război submarin. Aici URSS încearcă să folosească submarine germane. Desigur, propriul nu este suficient pentru a câștiga.
  Dar germanii au reușit să scufunde majoritatea submarinelor lor.
  Echipajele sunt pregătite de urgență pentru supraviețuitori.
  Războiul a durat oarecum și urmează o a doua serie și mai dramatică de bătălii.
  . CAPITOLUL 2
  Din nou Oleg Rybachenko Zeii ruși s-au întors la misiunea celui de-al treilea război mondial.
  A venit anul 1946... Bătălia s-a mutat pe mare și în aer. Atâta timp cât Marea Britanie rezistă.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova se luptă în Africa. Ei caută să elibereze coloniile.
  Un băiat care arată de doisprezece ani, împreună cu o fată, cam de aceeași vârstă, aleargă prin junglă.
  Dezgolit, rotund, tocuri de picioare ale copiilor fulgeră. Băieții sunt gata să lupte și sunt dornici să lupte.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova lucrează la nemurire prin îndeplinirea misiunilor pe fronturile celui de-al treilea război mondial. Și sunt fericiți să lupte.
  Iată copii nemuritori care au dat peste baza britanicilor. Și, furioasă, atacă un întreg regiment de adversari.
  Oleg Rybachenko aruncă o grenadă cu degetele goale și spune:
  - Un băiat cu călcâiul gol dă dinții unui inamic, un adult care a fost încălțat cu politică rămâne un câine fără dinți care urlă la lună!
  Fata terminatoare Margarita Korshunova va arunca, de asemenea, un dar ucigaș al morții cu degetele goale și scârțâit:
  - Gloria zgomotoasă îi vine unui soldat nu ușor, dar este deșteaptă, dar un politician se lovește din când în când în scandaluri zgomotoase de notorietate!
  Copiii cu o putere fenomenală i-au zdrobit pe britanici și și-au arătat clasa superioară.
  Și alți tipi au luptat cu mare presiune în Africa.
  Dimka și Danka, împreună cu alți tipi din batalionul junior al Armatei Roșii, au zburat în Africa. Transportul sovietic cu șase motoare putea transporta până la două sute de parașutiști înarmați. Dar era un întreg batalion de trei sute de luptători din varietatea mai tânără a vulturilor Stalin. Trei sute de băieți de aproximativ doisprezece ani, aparent încă destul de suflat, dar în realitate erau băieți special selecționați, care primiseră deja o pregătire militară nu slabă.
  Stalin dorea cât mai mulți adolescenți să ia parte la război. În Africa, principalele forțe britanice au fost deja înfrânte, deși mai există garnizoane puternice în Sudan. Adevărat, trupele coloniale nu sunt pe deplin de încredere și, de fapt, unitățile britanice .... Nu sunt atât de bine înarmate, mai ales cu tancuri, încearcă să transfere echipamente în metropolă. Prin urmare, riscul de pierderi mari la băieți este minim. Ar trebui să fie la nivelul exercițiilor tactice convenționale, iar generația tânără va câștiga experiență în război.
  Dmitri și Danka cunosc bine limba germană (presupusul inamic), precum și engleză, spaniolă și franceză. Școala lor este și ea de elită, iar copiii sovietici, în teorie, ar trebui să fie cei mai deștepți.
  Băiatul sovietic, aparent dintre lideri, înalt și musculos Maxim Tankov și-a dat mâna și a spus sincer:
  - Nu ne așteptam ca belarușii să fie atât de puternici și deștepți. De exemplu, scuipă-ne în cale, ca niște ruși de primă clasă! Și germana este și mai bună!
  Dimka a remarcat modest:
  - Și ce este atât de surprinzător. Poate că va trebui să luptăm, dar dacă intri în recunoaștere și nu cunoști limba germană, câte informații vei colecta?
  Maxim a fost de acord.
  - E adevarat! Dar, în general, germanii erau învățați că sunteți suboameni ruși. Slavi, se presupune că aceasta este o etapă de tranziție între o maimuță și un bărbat. Adică, în ceea ce privește dezvoltarea inteligenței, rusul este puțin mai înalt decât un animal de companie. Ce idioți erau naziștii!
  Danka și-a strâns pumnii furios:
  - Da, pot încorpora astfel de cuvinte.
  Maksimka a răspuns:
  - Numai alegerea armelor depinde de mine. Cu mănuși pe tine, ești campionul Lumii Jumătate, dar ce zici de o luptă nunchaku?
  Danka a fost surprinsă:
  - Și ce e?
  Puștiul de elită sovietică a vrut să răspundă, dar Dimka a fost înaintea lui:
  - Acesta este un instrument agricol, care în China elimină snopi. Mongol-tătarii le-au interzis chinezilor să poarte arme, așa că au transformat acest dispozitiv inofensiv în exterior într-un club mortal. A fost dezvoltat un întreg sistem de luptă pe nunchuck. Apoi a fost adoptat de japonezi la sfârșitul secolului al XIX-lea. Probabil, a trecut de la ei la trupele URSS.
  Maxim a răspuns:
  - Nu sigur în felul ăsta. Marele Stalin a invitat mai mulți guru din China în urmă cu zece ani, ordonând ca școala de luptă corp la corp a Uniunii Sovietice să fie cea mai avansată din lume. Nu trebuie să ne gândim că noi, sovieticii, fiind națiunea cea mai înaltă, nu vrem să învățăm nimic de la alte popoare. Școala noastră militară sovietică necesită o atenție maximă a factorului uman.
  Danka dădu din cap.
  - Și în Belarus. Stalin a spus - tehnologia în perioada reconstrucției decide totul! Și apoi, în al doilea plan cincinal, a dezvoltat ideea - cadrele decid totul!
  Dimka a spus altfel:
  - Trebuie să spun că totul nu este în regulă cu factorul uman. De exemplu, nivelul de pregătire tehnică a soldaților este în urmă. Dar în general.
  Max a sugerat:
  - Ți-ar plăcea să joci Stalin-Khash?
  Băieții sovietici au fost surprinși:
  - Și ce e?
  Maksim făcu cu ochiul.
  - Ultima inventie a Marelui Stalin. Ca șahul, care se joacă nu de doi, ci de patru, doi câte doi. Dar pe o singură placă de patru sute de celule. Are tancuri, tunuri și nave de luptă autopropulsate. În total, fiecare cifră are patruzeci și un total de o sută șaizeci. Unii se mișcă ca șahul, alții nu. Plus alte inovații... De exemplu, un tanc și o navă de luptă pot fi doborâte doar de tancuri, tunuri autopropulsate și Link-uri și infanteriști fie împreună, fie dacă ajung la o anumită linie, își întăresc armele. În general, jocul este foarte dificil, deloc ca șahul.
  - Arata-i. - a întrebat Danka.
  Maksimka scoase o scândură pliabilă din rucsac. Era cu balamale și destul de compact. Figurile sunt magnetizate. Patruzeci identice fiecare. Placa în sine este destul de conservatoare, un dreptunghi. Regulile sunt interesante, în special, aproape toate piesele nu lovesc așa cum se mișcă, cu excepția tancurilor. Amândoi pot să bată și să meargă cu o captură.
  După cum era de așteptat, cea mai puternică piesă este cuirasatul, cea mai slabă este infanteristul ușor. Aici erau tunuri autopropulsate și cine era interesat de avioane, și pe rând, dar pe de altă parte, un avion de atac, un luptător, un bombardier și un hidroavion. Pe lângă navele de luptă, există și distrugătoare. Pedestria este și ea diferită, mecanizată, simplă și cavalerie. Adică nu este ușor de înțeles regulile. Dimka a remarcat imediat:
  - Nu, acest joc de șah nu poate fi învins în popularitate. Nivelul de dificultate este peste cap!
  Maksim a fost de acord:
  - Da, nu va fi ușor să dezvoltați o strategie aici. Și nu poți scrie cărți inteligente. Dar asta este tocmai pentru arienii roșii!
  Danka a fost de acord.
  - Da, pentru arienii din Rusia Albă! Să ne jucăm!
  Dima a avertizat:
  - Va fi puțină plăcere!
  Maksimka a invitat un alt băiat și, după ce a format un cuplu, a început să joace împotriva băieților. În acest caz, am ales maro. Dimka și Danka sunt în mod natural roșii!
  Jocul nu a fost chiar captivant la început, dar apoi băieții s-au implicat. Dimka, ca un strateg înnăscut, a preluat inițiativa și a început să împingă inamicii de pe flancuri. În jocul Fuhrer-ului, în general, nu a existat un rege, iar cartierul general putea fi deplasat fără a pierde o tură.
  Dar băieții nu aveau voie să se joace. A sunat o alarma...
  - Atacul aerian!
  Băieții s-au repezit imediat la hublouri. Deși ferestrele erau înguste, nu se vedea prea bine prin ele și chiar era o zdrobire.
  Avioanele de aterizare zburau într-o coloană și, bineînțeles, cu escorta de luptători bine înarmați.
  Nu erau mai mult de o duzină de englezi. Spitfire, văzând că rușii au deschis mai mult foc de la mitraliere, încercând să lovească de la distanță mare. Dar ei înșiși au primit răspunsul. Trei avioane ale Royal Air Force au început să fumeze, iar restul au fugit.
  Băieții au fluierat tare, dar nimeni nu a înjurat obscenități - disciplină. Dar au călcat în picioare cu bocancii și au scos o serie de glume sărate.
  Bineînțeles că transportul nu poate alunga luptătorii, diferența de viteze este de un ordin de mărime, așa că băieții au fost nevoiți să se liniștească și să se întoarcă la treburile lor. Unii au început chiar să facă flotări de pe podea, alții să facă presa.
  Cu toate acestea, Dimka a fost atât de inspirat încât a cântat:
  Dragă tovarășă Stalin,
  Ești un uriaș - un geniu puternic!
  Și înzestrat cu putere pământească,
  Îndepărtați vârtejele de fantome rele!
  
  Construim o lume nouă, strălucitoare;
  În care - principalul proletar!
  Să știi că vom cuceri cerurile
  Să cântăm un imn la vuietul arii!
  
  Aici mergem spre război:
  Drumul duce la eliberare!
  Pentru frumoasa noastră țară
  Pentru darul nemărginit al realizărilor!
  
  Forța nu este în tancuri, nu în armură,
  E într-un bărbat liber!
  Nu există spirit în sclavul ticălos,
  Cine este în robie pentru totdeauna!
  Dar sclavul este doar tabăra sufletului tău;
  Există întotdeauna puterea de a arunca jugul!
  Rupe lanțul călăilor,
  Nu trebuie să dormi ca și cum ar fi negru pe un cărucior!
  
  Când observi demnitatea;
  Îi vei forța pe toți să socotească cu tine!
  La urma urmei, ești bărbat, nu păduchi,
  Un soldat nu este un bufon cu chip de bufon!
  
  Va veni, știu lumină pură,
  Acolo unde nu contează și totul este minunat!
  Unde este răspunsul la orice întrebare,
  Unde nimeni nu este aglomerat nicăieri!
  
  Munciți din greu pentru asta
  Trebuie să studiezi și să lucrezi!
  Imaginați-vă viața așa
  Prima ei îngrijorare!
  Dimka a terminat de cântat și a ascultat aplauzele, iar zborul a continuat...
  Natasha Sokolovskaya și alte fete au continuat să lupte pe cer.
  Natasha și-a apăsat degetele goale pe butoanele joystick-ului și a doborât un avion englezesc și a rugat:
  - Un soldat este un războinic al luminii, indiferent pentru ce idee luptă, un politician este o urâciune a întunericului, indiferent de sub ce steag stă!
  Anastasia Vedmakova a explodat și ea cu o săritură fenomenală în lateral, doborându-și adversarul, ciripind:
  - Nu contează sub ce steag se află soldatul, principalul lucru este că curajul îi arde în inimă, iar culoarea culorii nu contează, va fi laș în ficatul alegătorului!
  Akulina Orlova a continuat să lupte, aruncându-și avionul dintr-o parte în alta. S-a întors o mașină grozavă.
  Și apoi ea a doborât inamicul și a ciripit:
  - Un soldat sub steagul prost merită mai mult respect decât un politician sub lozinci potrivite, dar indiferent de bazar, întins un porc!
  Mirabela Magnetic, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, și-a îndreptat avionul între șuvoaiele de foc și a emis:
  - Comunismul este un paradis pe care oamenii chiar il construiesc pe pamant cu maini inseninate, dar politicienii porci transforma planeta in iad, distrugand binele cu limbi lungi!
  Fetele s-au luptat cu mare pasiune. Și s-au descurcat foarte bine.
  Oleg Rybachenko s-a luptat din nou cu britanicii și americanii și, tăind inamicii, a cântat:
  - Un soldat pentru Patria este totdeauna un munte, un politician nu face decât să încetinească un pietruit, luptătorul lui este un porc hurra, ca să nu mai râdă prea mult!
  Margarita Korshunova a lovit soldații aliați cu săbiile ei, trecând pe lângă o moară de abator și a scârțâit:
  - O femeie poate fi în tăcere un soldat bun, iar un politician, chiar și în pantaloni, este o femeie ticăloasă, vorbăreț!
  Batalionul, format din luptătorii Vulturul Roșu, băieți de trei sute de doisprezece ani, a fost refăcut pe loc și transferat mai spre sud. La început, băieții au fost conduși câțiva kilometri cu mașini, dar apoi conducerea se pare că s-a răzgândit și a decis să aranjeze o cursă de supraviețuire pentru băieți.
  Băieții au fost nevoiți să se dezbrace, rămânând în niște pantaloni scurți militar, și așa aproape goi și desculți, cu ghiozdane pe umeri, să alerge spre sud.
  Desigur, li s-a permis să se unte cu o nouă protecție solară, destul de eficientă, iar traseul nu a trecut prin deșert, ci prin iarbă mai moale și mai puțin arzătoare, deoarece trecea de-a lungul râului Nil și în jurul unei surse care curgea plin. , au crescut iarba si copacii, dar totusi proba a fost cea mai grea. Căci a trebuit să fug, în condițiile sălbatice de căldură africană din septembrie, și chiar cu o mitralieră, precum și cu rucsacuri cu provizii.
  Desigur, în batalion erau băieți, reprezentând culoarea națiunii sovietice și având o pregătire fizică decentă, dar totuși.
  Tinerii războinici au fost construiți și comandantul lor, același ticălos ca și ei, deși destul de înalt, cu mușchii lui Apollo, a ordonat:
  - Ei bine, frate! Știu că îți va fi greu, dar datoria este o datorie! Trebuie să parcurgem cincizeci de kilometri până seara! Aceasta este o comandă.
  Dima a remarcat:
  - Hmm da! Cuvântul această comandă sună ca o vrajă! Nu poate fi ignorat.
  Danny a remarcat:
  - Sunt dispus să pariez că nu o vom face!
  Maxim Tankovy a obiectat:
  - Suntem obligați să împlinim, căci suntem arieni roșii! Și sunteți și voi belaruși, arieni dacă notați în cel mai bun batalion "Vultur roșu".
  Un rucsac la spate, împreună cu muniție, apă și lipire, are optsprezece kilograme, plus un pistol mitralieră de trei kilograme. Douăzeci și unu de kilograme, este greu pentru un adult dacă mergi mult timp, apoi alergi și chiar și sub soarele arzător.
  Dimka și-a frecat piciorul gol și copilăresc pe iarbă. Băieții erau entuziasmați să scape de pantofi, purtând cizme de piele (pielea este într-adevăr artificială, dar tot nu un fel de kirzach), este greu să alergi aici. Ked-urile sau pantofii de tenis ar fi fost mai buni, dar în condițiile războiului Rusiei sovietice, acesta este un lux și au decis să nu-i răsfațe pe băieți.
  Se auzi o comandă, iar soldații de la Vulturul Roșu s-au repezit să fugă, încercând în același timp să mențină o aparență de formație.
  Un vânt proaspăt sufla dinspre Nil, suflând plăcut peste trunchiurile goale și musculoase ale băieților. Ei aminteau oarecum de titanii adolescenți gata să asalteze cerul. Au alergat respirând măsurat, aproape de la picioare la picioare. În față erau cei mai înalți și, desigur, înalt Danka, deși șase băieți, inclusiv comandantul, erau mai înalți decât el. Dimka, care era doar puțin peste standard, copilul lui de unsprezece ani a trebuit să se grăbească, aproape la sfârșit. Adevărat, a existat un avantaj în asta, mai puține șanse de a zdrobi călcâiele sau de a obține un kicker cu piciorul. Este cel mai tânăr de aici, dar cu siguranță nu cel mai slab sau chiar mai prost.
  Sarcina este palpabilă, dar totuși acceptabilă și toată lumea are experiență de a alerga cu o încărcătură. Chiar și cu multă greutate, când purtau, de exemplu, un partener pe umeri.
  Sub picioarele goale ale celor chelii, din când în când se zdrobesc în ramuri sau conuri de palmier rupte, uneori sunt plante spinoase pe care băieții încearcă să le ocolească. Iarba este încălzită, adesea uscată, dar cu siguranță nu arde ca nisipul deșertului. În general, mai poți trăi, doar Soarele răsare și intensifică căldura.
  Maxim înalt, cam de aceeași înălțime cu Danka, și aleargă umăr la umăr. Un băiat rus îl întreabă pe un băiat sovietic:
  - Ei bine, acum ești în război! Desigur, încă nu am simțit mirosul de praf de pușcă, dar avem totul în față. Experimentați vreun fel de emoție?
  Danka a răspuns sincer:
  - Nu încă! - Si adaugat. - Sincer, nu!
  Maksimka pufni disprețuitor:
  - Fac! Voi fi sincer, da! Ei bine, ce cu băieții de vârsta mea pot merge legal la război. Luptă, împușcă, ucide, aruncă în aer, captura. La urma urmei, acesta este romantism. La urma urmei, tu și Dimka ați vrut să vă simțiți ca niște războinici vii, să scăpați de rutină!
  Danka a răspuns:
  Viața noastră nu este o rutină. În general, a fi un pionier, chiar și un lider și un sportiv, este foarte interesant.
  Deci de ce te-ai înscris la noi? Ți-e frică să nu fii ucis sau mutilat? - a tachinat Maksimka sarcastic.
  Danka a făcut bofă:
  - De aceea m-am înscris pentru a arăta că bielorușii nu pot lupta mai rău decât rușii. Și atunci întreaga lume scrie și vorbește despre victoriile tale...
  Hans chicoti.
  - Ei bine, da! Despre victoriile noastre, gloria în tot universul. Și voi, bieloruși, cu greu puteți împinge micuța armată germană în mlaștini cu metode partizane. Nu ai cu ce să te lauzi!
  Danka a răspuns:
  - Avem și Khalkhin Gol!
  Maksimka pufni disprețuitor:
  - Încălțăminte minoră în Asia. Și băieții noștri au luat deja Europa și aproape toată Africa și Asia. Și vom captura America, este timpul să scuipăm!
  Ochii lui Danka sclipiră furioasă:
  - Politicienii au limbi lungi și ambiții fără dimensiuni, dar pentru a pune mâna pe Pământ, mâinile sunt scurte, iar mintea este și mai puțin!
  Maksim râse.
  - Și cum v-am forțat să semnați Tratatul de la Brest-Litovsk? Ne-ai dat pământ, numără până la Nipru, având de trei ori mai multe baionete și săbii. Ce se poate spune despre belarus ca soldat în acest caz?
  Băiatul a bătut cu piciorul gol și a ciripit în rimă:
  -Nu te lăuda cu tehnologia oțelului, dacă spiritul tău este ca jeleul, atunci sălbaticii i-au dat unui laș o bâtă cu bâtă, atât în rai, cât și pe pământ!
  Danka a vrut să-l lovească pe Maxim în bot și, știind puterea lui de campion "jumătate al lumii", cu siguranță l-ar fi eliminat pe puștiul sovietic arogant, dar... nu am vrut să rup linia și să aranjez un luptă. Da, și nu este bine să folosiți pumnii în timpul controversei. Cu excepția acestui caz, cel mai probabil va fi arestat și nu va avea timp să arate că belarușii nu luptă mai rău decât rușii. Prin urmare, Danka a obiectat calm:
  - Noi, bielorușii, v-am bătut sub Sigismund al II-lea și chiar am luat Moscova. Și când Napoleon cel Mare ne-a comandat, jumătate din armata sa erau bieloruși și polonezi, iar în Primul Război Mondial a avut loc o descoperire Brusilovsky. Și noi am făcut-o bieloruși. Și nici germanii nu au luat Parisul, pentru că trupele noastre din Belarus aproape au capturat Koenigsberg.
  Maksimka a răspuns:
  - Dar oricum, în ultimele bătălii cu nemţii, ai fost învins!
  Danka a obiectat destul de rezonabil:
  - Sub ţar, am avut o industrie înapoiată, mai ales în sfera militaro-tehnică. Și acum, am dezvoltat o industrie serioasă. De exemplu, ați văzut tancul KV-2. Este echipat cu un obuzier de 152 mm. Au americanii așa ceva?
  Maksim chicoti.
  - Francezii de pe tancurile S-2 aveau și obuziere chiar mai mari decât calibrul de 155 de milimetri, dar germanii nu i-au oprit pe nemți să învingă broaștele, având echipamente mai slabe decât acum. Forța principală a Armatei Roșii este superioritatea factorului uman!
  Danny și-a înșelat fața.
  - Și de ce crezi că ai un avantaj față de noi în factorul uman, dacă ai devenit campionul "jumătății de lume"? Și să-i învingi pe cei mai buni dintre băieții tăi?
  Maksimka a declarat destul de rezonabil:
  - Excepțiile white rus uneori doar confirmă regulile. De fapt, aproape întotdeauna! Acum, dacă luăm nu fenomenele individuale, ci nivelul de pregătire militară în ansamblu, atunci aici...
  Danka s-a enervat:
  - Nu știți ce nivel de pregătire de luptă avem și cum se desfășoară exercițiile în armata sovietică din Belarus. Deci nu este nevoie să speculăm!
  Maksimka a remarcat logic:
  - În Spania a existat o competiție între școala militară sovietică din Belarus, doctrina și cea sovietică din Rusia. Ne-am testat echipamentul și armele. Rezultatul este victoria școlii noastre militare, a artei strategice și consolidarea regimului comunist conform lui Stalin. Așa că ne-am luptat deja cu băieții tăi și am câștigat!
  Danka a remarcat cu tristețe:
  - Ai avut mult mai multe trupe decât noi! Tocmai ai luat suma!
  - N-aş spune asta. - Maksimka își lăsă capul în jos cu o tunsoare scurtă și tăcu, au început să apară primele semne de oboseală și a devenit greu să vorbești.
  Cea mai proastă parte este, desigur, căldura. Soarele a ajuns inexorabil la zenit. Niciunul dintre băieți nu era obișnuit cu ea. Belarus și Rusia sunt țări nordice, iar vara trec rar peste treizeci de grade. Și aceasta este Africa în septembrie și briza a încetat să mai tragă de la Nil.
  Picioarele băieților au început să se înțepe de iarbă uscată, apoi brusc s-a terminat și un kilometru întreg a fost acoperit cu pietriș arzând. A fost foarte dureros, unii dintre băieții nu prea reținuți au țipat. Transpirația picura din ei și picura cu un șuierat pe pietrișul fierbinte. Dimka și Danka și majoritatea celorlalți băieți au încercat să zâmbească și să nu-și trădeze suferința. Se gândeau la altceva. Așa că Dimka și-a imaginat că picioarele goale îi erau lins de o flacără pe suport și au vrut să-i smulgă un important secret de stat. Și trebuie să o îndure și să nu arate că este rănit sau speriat. În plus, băieții au crescut în condiții grele și călcâiele nu au fost atât de răsfățate, deși poetul și pietrișul negru au ars, dar nu atât de mult încât pielea aspră să se desprindă.
  Au urmat curand lovituri de caldura. Aproape simultan, mai mulți băieți supraîncălziți au leșinat și au trebuit să fie ridicați pe o targă ușoară, pliabilă.
  Dimka și-a remarcat că germanii, în general, au un echipament bun. Este posibil ca în Armata Roșie să găsiți un dispozitiv pentru transportul răniților din duraluminiu, care în același timp se ascunde ușor într-un rucsac.
  Dar este mai greu să alergi cu o sarcină suplimentară în mâini, iar călcâiele goale ard mai puternic, pe măsură ce presiunea crește. Deci sunt într-un fel de iad voluntar-obligatoriu. Dimka chiar s-a gândit: cum ar fi reacționat camarazii lui la un astfel de test, toată lumea ar fi supraviețuit.
  Fâșii largi de pietriș înroșit și înnegrit au fost combinate cu iarbă înjunghiată și uscată. În plus, comandantul i-a condus treptat pe băieți departe de Nil, aparent pentru a evita intrarea în așezările Egiptului.
  Din nou, unii dintre băieți au început să se prăbușească, iar băieții, epuizați sau uluiți de clubul soarelui, și-au acoperit capul cu o cârpă înmuiată în apă și i-au așezat pe o targă. Unii care mai suferiseră o lovitură ușoară s-au ridicat și au continuat să alerge.
  Dar puterea tinerilor era în scădere și aproape jumătate erau în neregulă.
  În cele din urmă, comandantul, destul de obosit, a spus:
  - Le ordon tuturor să se odihnească! Am ajuns la limita! Acoperiți-vă cu umbrele de soare, beți apă cu oțet și ciocolată. Apoi te vei întinde să faci exerciții de respirație!
  Băieții au exclamat într-un cor slab:
  - Suntem pregătiți să îndeplinim orice comandă!
  În ciuda protecției solare, pielea bebelușului s-a înroșit și s-a învinețit. Era incomod să se întindă pe iarba uscată înțepătoare, iar băieții și-au pus celofan sub ei înșiși.
  Dimka și Oleg s-au așezat unul lângă altul în același cort. Băieții păreau ușor uscati, iar pielea s-a întunecat. Picioarele goale ardeau și mâncăriau puternic, picioarele trebuiau ridicate astfel încât sângele să curgă și să devină măcar puțin mai ușor.
  Danny a remarcat:
  - Faptul ca razboiul nu e miere, stiam noi, dar nu in aceeasi masura!
  Dimka a promis sumbru:
  - Sunt încă flori. Dacă vezi sânge și te uiți la primul tău cadavru, vei înțelege că toate acestea alergând pe o suprafață fierbinte nu sunt nimic!
  Danka și-a tras stomacul înăuntru și a spus:
  - În cărți, desigur, ei scriu despre cum se simte când ucizi o persoană pentru prima dată. Chiar și o persoană rea și inamicul tău, gata să elibereze curajul. Dar tot asa este..
  Dima a remarcat:
  - În cartea lui Boussenard "Căpitanul Daredevil", era și un întreg batalion de frați care luptau cu britanicii. Ceva ne amintește. Dar acolo problema psihologiei, spun ei, cum este să ucizi o persoană, este atinsă doar pe scurt atunci când un glonț a tăiat accidental un tânăr toboșar. Și astfel, în general, există o atitudine destul de frivolă față de moarte. Pare să nu fie nici măcar un război, ci o sărbătoare!
  Danka a obiectat logic:
  - Aceasta este o carte pentru copii și adolescenți; care s-au plictisit să citească despre experiențele psihologice. Și finalul este atât de rău, aproape tot batalionul de milksops a murit, iar continuarea nu a fost scrisă niciodată!
  Dima a remarcat:
  - Dar aceasta este o astfel de carte încât regreti cât de repede s-a terminat. Dar mult mai des se întâmplă invers, că ești literalmente chinuit încercând să depășești cutare sau cutare muncă!
  - Dacă aveți romanul lui Lev Tolstoi "Război și pace", atunci Olezhek are, fără îndoială, dreptate! Danka a fost de acord.
  Tânărul partener a obiectat atunci:
  - În cartea "Război și pace" există intrigi, mai multe povești și personaje dezvăluite în detaliu. Nu, nu e goală. In nici un caz plictisitor! Deși, desigur, la început este departe de a fi cel mai interesant.
  Danka a fost de acord.
  - Da, așa e... Mulți scriitori păcătuiesc cu un complot leneș, când, înainte de a începe cea mai interesantă acțiune, reușești să arunci o carte aparent plictisitoare.
  După ce le-a permis băieților să aștepte chiar vârful soarelui, comandantul este vesel Vladimir Wolverine, un puști foarte musculos de aproximativ paisprezece ani în aparență. Fața este frumoasă, dar strictă, copilărească și adultă în același timp. Vladimir însuși este încă din Krasny Orlyonok, dar principiul său de comandă este că tinerii ar trebui să fie conduși de tineri. Iar faptul că Wolverine nu are experiență și este încă un copil nu deranjează pe nimeni. Principalul lucru este că el este un arian roșu și le comandă arienilor sovietici, ceea ce înseamnă că este capabil să facă imposibilul oamenilor obișnuiți. Si ce? Ei o fac!
  Alergarea din nou, uitarea de durere, oboseală, băieți cărora le este chiar rușine (așa este creșterea!), Să-și amintească de mama, tata sau să se gândească la ceva sensibil. Acesta este momentul în care capacitatea de a îndura suferința și testul în sine este o mare binecuvântare.
  Tinerii războinici aleargă fără să se gândească la neascultare, iar dacă vor ceva, este o luptă!
  Căldura este încă foarte puternică și din nou băieții fug pe pietrișul fierbinte. Și nici măcar nu vede sfârșitul. Durerea devine insuportabilă și mulți dintre tinerii războinici nu mai pot reține gemetele durerii.
  Apoi Dimka a început să cânte o melodie pe care a compus-o din mers, un adevărat marș:
  Dorim să obținem libertatea oamenilor:
  Recuperează steaua serii din cer!
  La urma urmei, binele este scopul pe care campaniile îl aduc tuturor;
  Domnul a zis: Voi veni cu o armată!
  
  Dar credința noastră este credința comunismului,
  Calea noastră este grea, dar în curând vom veni!
  Capitalistul a făcut bofă, plin de cinism,
  Dar vom zdrobi reptila cu sabia!
  
  Să construim o lume pentru viitorii descendenți;
  Pentru a realiza visul!
  Așa încât bobina sună cu o monedă care sună,
  Luptă pentru Rusia, cu îndrăzneală și îndrăznește!
  
  Cunoaștem afacerea, începem credința,
  Lasă planeta să înflorească!
  Pentru ca fiecare lună să fie ca o floare în mai,
  Pentru ca întregul Pământ să devină unul!
  
  Atunci nu vor fi războaie și fapte rele,
  Și va fi fericire și libertate pentru toată lumea!
  Da, sunt multe atrocități infernale în lume,
  Dar există progrese în rezolvarea problemelor!
  
  În om, rațiunea este putere;
  E un mușchi, dar un mușchi deștept!
  Și pentru ca creatura să nu ne doboare pe toți,
  Avem nevoie de fermitate, voință până la capăt!
  
  Ce să faci dacă forțele nu sunt deja suficiente;
  Când inamicul este puternic, tehnică număr!
  Unde putem găsi expresia paradisului,
  Când fuge cavaleria!
  
  Da, unde este întrebarea; și în minte și inimă,
  Unde deciziile sunt luate de minte!
  Nu e nevoie să te învârți din nou,
  Și fii calm, statornic ca un catâr!
  
  Îți vei atinge scopul dacă perseverezi
  Aceasta este garanția poporului nostru sfânt!
  Poporul sovietic este foarte înțelept și mândru;
  La el va veni Domnul cu daruri, credeți!
  
  Desigur, Doamne, nu un unchi cu barbă,
  Și el este progres, știință, minte, creier!
  Slujindu-ne cu drumul Patriei,
  Pentru ca o persoană să se ridice la putere!
  . CAPITOLUL 3
  Dimka a terminat cântecul jucăuș, iar băieții sovietici l-au aprobat cu fluiere și râsete.
  A devenit mai distractiv să alergi, s-a adăugat mai multă vigoare... Și în curând s-a terminat pietrișul și s-a dus iarba moale, ceea ce a devenit o încântare pentru picioarele copiilor arse, băieți curajoși.
  Danny a remarcat:
  - Se spune că o melodie ne ajută să trăim, dar nu s-a spus nimic despre faptul că ne ușurează și o încărcătură grea la spate!
  Dima a raspuns:
  - Chiar și în timpul civilizației egiptene antice, se știa despre efectul dătător de viață al muzicii asupra corpului uman, precum și despre cântecele. De exemplu, sclavele mici și sclavele care nu puteau încă lucra eficient în câmp și cariere au fost obligate să cânte pentru a înveseli sclavii adulți. La urma urmei, o astfel de știință a valiologiei a venit din Egipt.
  Comandantul Vladimir a strigat:
  - Reconstruiți pentru creștere! Și nu vorbi!
  Băieții războinici s-au reorganizat imediat, apoi au fugit în tăcere.
  Soarele a intrat deja în apus (în Africa de Nord în iulie se întunecă mai devreme decât pe banda de mijloc.). Oprirea era deja aproape, când deodată a urmat un semnal.
  - Întindeți-vă toată lumea și deghizați-vă!
  După cum sa dovedit cu un motiv. În față se auzi un zgomot îndepărtat. Iar băieții lucrau activ cu lopeți de sapători, aruncând iarbă peste ei înșiși. Era deja destul de întuneric...
  Maksimka a remarcat:
  - Probabil, e al nostru! Este încă prea departe de linia frontului, pentru că Armata Roșie a avansat decent.
  Danny a remarcat:
  "Dar să înveți arta deghizării nu strică niciodată!" Într-un război adevărat, acest lucru va fi util!
  Maksim a fost de acord:
  - Da, niciodată, dar sunt sigur că e al nostru!
  Vladimir a chicotit:
  - Încă un cuvânt și te împușc pe loc! Toată lumea la pândă! Și face rodii.
  Pe măsură ce a devenit clar, Maksimka s-a înșelat într-adevăr. Au apărut tancurile britanice. Cu toate acestea, băieții stăteau în liniște într-o ambuscadă: dacă ar fi ai lor pe vehiculele capturate.
  Deși tancurile se îndreaptă spre nord. Sunt doar patru dintre ele, trei ușoare și una greu de pătruns "Matilda" -3. Ultimul tanc este o mare problemă, deoarece grenadele îi pot deteriora doar urmele. Plămânii, pe de altă parte, pot fi loviți cu aruncări precise în acoperiș sau în pupa. Dacă Matilda -3 rupe urmele, atunci ea poate provoca pierderi băieților cu cele două mitraliere și un tun.
  Vladimir nu a vrut ca prietenii săi să moară deja în a doua zi, sau mai bine zis, chiar în a treia zi după sosirea în Africa. Adevărat, mitralierele ar putea dezactiva loviturile precise. Dar întrebarea este, ale cui tancuri sunt acestea? Brusc, trofee deja capturate de germani?
  Vladimir a ordonat:
  - Soldatul Vultur Roșu Dimka. Ieși la tancuri fără arme și ghiozdan și află cine sunt!
  Dimka șopti:
  - Ascultă-l pe comandant!
  Pe jumătate gol în pantaloni scurți negri, băiatul era slăbit de cremă protectoare, iar pentru a-și ascunde părul blond și-a pus un fel de turban din ziare. Acum arăta ca un copil arab obișnuit, sărac. Este puțin probabil să fie luat drept inamic.
  Tancurile se mișcau într-un ritm lejer, trecând într-o treaptă de viteză în care motoarele scoteau cel mai puțin zgomot, ceea ce stârnea și suspiciuni. Sărind spre ei, Dimka și-a fluturat brațele energic și a țipat într-o engleză ruptă.
  - Sunt mine! Sunt mine!
  Tancurile s-au oprit, un cap cu cască scos din Matilda și o voce furioasă în engleză a răspuns:
  - De ce arapchonok, vrei?
  Băiețelul s-a plâns:
  - Rușii au pus mine în cale! Aveți grijă trupele regale!
  Un al doilea cap a apărut de pe cureaua de umăr, am auzit răspunsul:
  Lasă-i pe rușii ăia urâți să moară! Cu noi este regele George și invincibilul Churchill. Spune, unde sunt cățelușul de mine?
  Dimka alergă spre ei:
  - O să vă arăt domnii mei! Acum le vom mânca!
  - Hai să stai aici! - A ordonat, judecând după epoleți, un colonel al Armatei Regale Britanice de Tancuri!
  Băiatul urcă în turn, simțind răcoarea plăcută a armurii pe picioarele lui goale, minuscule, cu vezicule. Apoi s-a lăsat pe spate și a început să le arate britanicilor calea.
  Erau cinci, iar în turela nu foarte spațioasă a tancului mediu Matilda-3 era puțin aglomerată. Atunci Dimka a decis să devină un erou. Mâinile sale dibace, antrenate, ca ale unui hoț de buzunare profesionist, le-au întins mâna la curele și au scos revolvere. Degetele mari au scos siguranțele imediat.
  Desigur, a fost josnic, dar tentația de a realiza "isprava" a fost atât de puternică, încât Dmitri a tras de câteva ori din fiecare revolver, în timp ce ținti sub omoplatul stâng.
  De la o asemenea distanță, este greu de ratat și doar un nebun, sau ultimul laș, poate pune o vestă antiglonț în timp ce stă într-un tanc. Colonelul fu surprins și simți botul unui pistol în spatele gâtului. Băiatul a șoptit, în cel mai pur dialect londonez:
  - Dacă vrei să trăiești, ordonă celorlalte trei tancuri să se predea! În caz contrar, batalionul nostru îi va distruge împreună cu echipajele!
  Colonelul a fost surprins:
  - Cine eşti tu?
  Dimka a răspuns sincer:
  - Ultima ta șansă de supraviețuire! Trei tancuri ușoare vor fi bombardate cu grenade și vei fi torturat de foc. Oamenii vor muri! Număr până la trei, fie le dai ordin să se predea și să iasă din mașină, fie te împușc în carnea piciorului și repet cererea de la început! Unu doi...
  Colonelul se văita.
  - Sunt de acord! Doar nu ne ucide!
  Dimka a declarat cu mândrie:
  - Nu ucidem prizonieri ruși! Și apoi, după capitularea Marii Britanii, poți servi din nou în noile Forțe Regale, Marea Britanie reînnoită.
  Colonelul dădu comanda cu o voce tremurândă. Tancurile au coborât ascultători din tancuri, depunând armele. Câțiva dintre cei mai mari băieți germani, aruncându-și iarba de camuflaj, alergară spre ei, pregătindu-se să primească primul lot de prizonieri din viața lor.
  Oleg Rybachenko a luptat și cu trupele coloniale, SUA și Marea Britanie.
  Băiatul și fata au luptat împotriva atacului inamicului.
  Oleg a aruncat cu degetele goale o grenadă mortală, a întors mașina britanică și a scârțâit:
  - Politician, macină prostii, din care nu e făină pentru pâine, ci făină solidă, cu tăiței pe urechile alegătorilor!
  Margarita a adăugat, dezvăluind dinții și, de asemenea, cedând în fața pachetului exploziv al morții cu călcâiul gol:
  - Un soldat este un cavaler care luptă cu un dragon, dar acest dragon este de fapt în spate și nu are șapte capete, ci un milion de măști și un număr nenumărat de bot de porc!
  Copiii s-au luptat cu înverșunare. Dând foc mașinilor care înaintează și aruncând grenade cu degetele goale.
  Oleg, trăgând, a notat:
  - Un soldat, ca să nu devină găină smulsă, trebuie să fie gâscă, un politician, ca să prăjească alegătorii la grătar, va fi bucuros să se pire, nu în chip camaradeșesc!
  Margarita, aruncând o bombă cu călcâiul gol, scârțâi:
  - Soldații sunt doar băieți, dar cresc din luptă în bătălie, politicienii, indiferent de vârstă, de la o campanie electorală la alta, cad într-o nebunie și mai mare!
  Copiii cu darul nemuririi luptă ca niște titani. Dar pe cer mai sunt fete care se luptă.
  Natasha a tăiat mașina de la aliați, a zdrobit-o, folosind degetele goale de la picioare pentru vodcă și a scârțâit:
  - Un soldat poate fi fără barbă, dar un războinic glorios, iar un politician în orice situație nu poate decât să-și lase coada!
  De asemenea, Anastasia a executat o lovitură, a doborât o mașină engleză și a guturat agresiv:
  - Băiatul visează să devină un războinic vultur, dar nu este clar de unde vin politicienii-porcii atât de murdari încât este dezgustător să visezi la ei!
  Akulina remarcă agresiv, apăsând nasturii cu degetele goale de la picioare și răcnind:
  - Un băiat luptător născut preferă să alerge desculț în zăpadă decât să se lase încălțat cu politică și transformat într-o cizmă de pâslă!
  remarcă Mirabela agresiv, trântindu-și călcâiele goale pe pedale și gălăgindu-se:
  - O femeie goală nu este un pui smuls, ea va scoate pantalonii oricărui bărbat și va transforma chiar și un conducător arogant într-un rege gol!
  Fetele luptă cu mare entuziasm și arată o clasă remarcabilă.
  Și băieții din batalioane întregi dau dovadă de pricepere și forță din ce în ce mai mari;
  După ce au capturat tancurile și britanicii, băieții i-au predat celei mai apropiate așezări, după care li s-a ordonat să se deplaseze mai la sud, în orașul egiptean antic Mehu.
  Băieții erau din nou desculți, iar în pantaloni scurți sport, cu încărcătură, alergau de-a lungul deltei, unde deseori iarba moale alterna cu pământ stâncos.
  A doua zi după alergarea anterioară, mușchii tinerilor luptători ai Vulturului Roșu al URSS aveau dureri severe. Mai ales vițeii, care, ca niște râuri, erau acoperiți cu vene care ieșiseră, spatele și tălpile pârjolite și sfâșiate cu brutalitate ale picioarelor goale, copilărești.
  Mulți dintre băieți s-au simțit foarte prost, iar la început batalionul nu a putut să accelereze un ritm rapid. Comandantul Vladimir Wolverine, de asemenea, de altfel, la fel ca toți ceilalți, desculț și epuizat, a strigat, a amenințat că va împușca, dar nu i-a putut biciui pe băieți. Adevărat, a tras, totuși, tăind un smoc de păr blond cu un glonț unuia dintre cei mai slăbit băieți. După aceea, alergarea a mers puțin mai energică.
  Durerea era infernală, tălpile goale erau fierbinți, dar după câțiva kilometri a devenit mai ușor, s-a deschis un al doilea vânt, iar mușchii înmuiați în acid lactic s-au încălzit și nu au mai durut atât de mult.
  Au suferit și Dimka și Danka, deși, poate, mai puțin decât ceilalți băieți, pentru că antrenamentul lor sub îndrumarea unui guru a fost și mai dureros. Și, în general, băieții slavi sunt caracterizați de rezistență genetică. Totuși, și arienii.
  Băieții au evitat așezările în toate modurile posibile în timpul alergării. Și când căldura a devenit insuportabilă, s-au întins sub copertinele soarelui.
  Dimka, care s-a cocoțat cu Danka, a remarcat:
  - Da, sunt băieți puternici! În general, dacă e vorba de un război între bieloruși și ruși, ne va fi greu! Foarte strans!
  Danka a răspuns:
  - Ei pregătesc foarte bine tinerii, dar acestea nu sunt majoritatea unităților. În plus, suntem încă mai mulți decât arieni roșii.
  Dima a remarcat:
  - Numai în Europa există aproximativ o sută de milioane de ruși, dar există și trupe ale aliaților Rusiei sovietice. În plus, ei pot folosi și milioane de regimente arabe și negre împotriva noastră. Forțele sunt inegale, mai ales dacă comuniștii prind în sfârșit rădăcini în Africa și Asia.
  Danka tresări.
  - Și care este concluzia?
  Dima oftă.
  - Dacă aș fi Vulturul de Oțel, aș lovi primul.
  Apoi alți băieți germani au intrat în conversație și a trebuit să tac. În continuare, ordinea de a face exerciții de respirație. Apoi, când soarele s-a potolit, a alergat din nou prin terenul nu cel mai afectuos. Și au luat partea leului din noapte.
  Visul era greu, mușchii erau prea dureros înghesuiti de durere, iar picioarele băieților ardeau pe un foc lent. A doua zi, din cauza oboselii acumulate, a fost cea mai grea. Chiar și Vladimir a înțeles acest lucru și a permis echipei sale să treacă într-un ritm rapid.
  Băieții, totuși, au încercat să se țină, dar trei băieți au căzut totuși. Ritmul a încetinit, iar tinerii au făcut în sfârșit un pas. Apoi Dimka a decis să-i înveselească cu un cântec:
  Cornul de pionier a suflat peste Patrie,
  În ea este un apel la progrese către realizări - tineret!
  Credința noastră este credința comunismului,
  Și nu-l vei lua de frică pe inamicul ticălos!
  
  Pionierii cu care ne vom lupta
  Pentru Rusia și libertate ca vulturii!
  Avionul - aripa strălucește cu vopsea lucioasă,
  Piloții noștri sunt fii sovietici!
  
  Cravata este roșie, de culoarea sângelui vărsat;
  Lumea este crudă, este condusă de bani și război!
  Vrem să dăm o înghițitură tuturor, liber arbitru,
  Pentru ca întunericul hoardei să se rostogolească în lumea interlopă!
  
  Pionier, ești chiar un frate mai mic cu comuniștii,
  Vrei să construiești o lume în care fericirea este pentru toată lumea!
  Pentru ca culoarea cerească să dea roade în viață,
  Pentru a evita suferința și problemele!
  
  Pe drum, însă, războaie și cruzime,
  Tensiune și uneori greu!
  Mitraliera este grea și reduce cotul,
  Iar palma este insensibilă, o vâslă mare!
  
  Dar nu cunoaștem un astfel de cuvânt - slăbiciune,
  Nu avem un astfel de cuvânt - nu vreau!
  Bătrânețea nu va veni pentru soldații sovietici,
  Voi zbura în spațiu cu o rachetă!
  
  Ne dă putere și nemurire;
  Doar știință, lumină fără margini!
  Și cei care au căzut se vor ridica, credeți
  Bafta si succesul va veni la noi!
  Cântecul i-a înveselit pe tinerii luptători, iar aceștia au trecut la o alergare rapidă.
  Totuși, când soarele a atins apogeul, a trebuit să mă odihnesc din nou. După aceea, a devenit insuportabil și băieții au făcut un pas. Drumul era chinuitor și picioarele lor doborâte sângerau, iar agonia era aproape insuportabilă.
  Pe drum, din fericire, am dat de un râu care se varsă în Nil, iar băieții au sărit acolo. Au vrut să-și ușureze suferința. Apoi s-a dovedit a fi foarte greu să-i alungi pe băieți din apă. Vladimir a trebuit să dea o explozie de pistol-mitralieră peste capete.
  Calea ulterioară a fost ca o perioadă de tranziție a economiei sub birocrație: dureroasă și fără grabă.
  Au ajuns în oraș după miezul nopții, abia mișcându-și picioarele. Au fost duși la barăci și băieții, îngrămădiți pe paturi de lemn, fără să încerce măcar să ia cina.
  Visele erau grele, pline de orori, dar nu-mi aminteam nimic... Dmitry s-a trezit de câteva ori și a aruncat mâinile băieților strâns mincinoși. Devenise înfundat, gratiile de la ferestre erau închise și părea o colonie tipică de juvenile din sud.
  Însă dimineața băieții așteptau vești bune: însuși Mareșalul, domnul Rokossovsky, le va oferi premii. După ce gruparea trupelor germane a fost împărțită, trupele Germaniei și Italiei, care ar fi trebuit să atace Sudanul din Egipt și mai la sud, au fost desemnate să comande marele experimentat Rokossovsky. Acest mareșal de luptă s-a bucurat de încrederea deplină a fostului Stalin, așa că a fost desemnat să comandă cel mai puternic grup de armate sovietice "Centru", care în special trebuia să cuprindă Parisul.
  Deoarece nu exista o uniformă potrivită pentru tinerii luptători ai Vulturului Roșu, s-au aliniat pe jumătate goi, aproape negri din cremă protectoare și bronz proaspăt african. Baietii s-au uscat putin in ultimele zile si au inceput sa arate ca niste sclavi arabi din cariere, doar priviri mandri.
  Festivitatea de premiere a fost lejeră, fără nicio fast și ceremonie.
  Konstantin Rokossovsky însuși era înalt, slab, cu o față tânără, dar deja uzată. Un comandant tipic polonez, cu o privire severă. Pur și simplu a anunțat:
  - Pentru curajul manifestat de batalion în timpul marșului forțat și capturarea britanicilor, acordați batalionului Vulturul Roșu al URSS, cu o panglică specială cu un vultur de bronz la standardul unității. Comandantului, la rândul său, i se acordă medalia de bronz "Sârguință și curaj!".
  Băieții au bătut din palme, iar mareșalul de luptă a continuat:
  - Soldatul Dmitry Rocketny, pentru ingeniozitatea, eroismul și ingeniozitatea sa, datorită cărora l-a capturat pe colonelul trupelor regale, este distins cu Ordinul Gloriei de clasa a doua. Astfel, la vârsta de doar unsprezece ani, oaspetele nostru din Belarus a devenit cel mai tânăr beneficiar al acestui premiu dintre toți cei care au fost premiați după venirea la putere a lui Stalin.
  Oleg Rybachenko a continuat să facă fapte alături de iubita lui.
  Băiatul a aruncat cu degetele goale un disc ascuțit șlefuit, a tăiat capetele britanicilor și a scârțâit:
  - Un băiat devine soldat și cine a fost politician în tinerețe dacă din el a crescut un porc atât de mare?
  Margarita, luptându-se și ucigând adversarii, a remarcat logic, tăiând adversarii:
  - O prostituată este sinceră cu clienții - bani în schimbul plăcerii, iar un politician este un mincinos complet, voturi și taxe în schimbul unei dezamăgiri absolute!
  Oleg Rybachenko a aruncat un dar letal al morții cu călcâiul gol, și-a împrăștiat adversarii și a scârțâit:
  - Un politician este o prostituată foarte scumpă, de la care riști nu doar să faci sifilis la creier, ci și un porc în buzunar!
  Margarita Korshunova a luat-o și a dat o întoarcere, a tuns o mulțime de adversari și a ciripit:
  - O politiciană este un fel de prostituată care, în loc să-și scoată hainele, smulge trei piei alegătorilor și le infectează prin televizor!
  Natasha a luptat pe cer. Și prietenii ei de acolo au arătat, de asemenea, un exemplu al nelegiuirii lor în putere.
  Natasha a doborât un avion englezesc și a guturat, dezvăluindu-și dinții sidefați:
  - Nu intri de două ori în același râu, dar un nenorocit constant de purcel poate fi reales de duzină de ori!
  Anastasia a luat-o și a spus foarte inteligent și a doborât avionul cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a scârțâit:
  - Animalelor și copiilor nu le place mâncarea fără sare, dar de ce se îndrăgostesc adulții de discursul dulce al politicienilor care sunt lipsiți de sarea adevărului!
  Akulina Orlova a remarcat agresiv, întrerupând un alt avion englezesc și vyaknula:
  - Sarea adevărului este amară, dar are putere vindecătoare, discursul unui politician este dulce, dar provoacă diabetul minții!
  Mirabela Magnetic, întrerupând o altă mașinărie mare și mare a aliaților și a emis:
  - O persoană nu vrea să fie pion, dar o carieră în armată începe cu privați, un politician nu vrea să joace după reguli și duce o carieră în politică fără lege!
  Fetele, desigur, sunt foarte frumoase și sexy. Tot timpul se luptă desculți și într-un bikini.
  Astfel de furturi magnifice.
  SU-100 luptă și în Africa. Desigur, este foarte cald, iar fetele sunt în niște chiloți subțiri.
  Elisabeta, folosindu-și degetele goale de la picioare, l-a lovit pe inamicul și a emis:
  - Un politician care insultă homosexualii este el însuși un măgar și nu are bărbăție!
  Ekaterina, lovindu-se inamicului și, de asemenea, folosindu-și călcâiul gol, a guturat:
  - Un soldat nu va muri de două ori, dar un politician va trăda de trei ori și va înșela de un milion de ori!
  Elena remarcă inteligent, lovind cu piciorul degetele goale la inamicul agresiv:
  - Nu au loc două morți și nu vă puteți scoate cizmele cu picioarele goale, dar politicienii reușesc să omoare tot timpul și să smulgă trei piei!
  Efrosinya a trântit și un proiectil în inamic și a scârțâit, dezvăluind dinții:
  - Fetei nu se teme să alerge desculță în zăpadă, îi este teamă că mirele nu s-ar dovedi a fi o cizmă stupidă de pâslă, încălțată până la urechi!
  Războinicii au luptat în Africa și oriunde a fost posibil și au generat miracole.
  Și în Africa au avut loc evenimente nu mai puțin interesante și interesante.
  Un batalion de băieți desculți de la Soimul Roșu și-a continuat cursa obositoare pentru supraviețuire... Era un iad care trebuia trecut pentru a merita raiul. Și durere, și făină, înainte de fericire.
  După festivitatea de premiere, băieții au fost însă atât de inspirați încât au alergat a doua jumătate a zilei și a nopții, aproape fără oprire și uitând de oboseală.
  Vladimir a luat o decizie: vor dormi ziua, iar noaptea, când soarele nu arde, vor face marșuri forțate. În general, aici sunt băieți, elită întărită, iar astfel de teste nu sunt prima dată. Abia acum că căldura nu este atât de infernală. Cel mai rațional în acest caz, când soarele este la zenit, se întind sub copertine și dorm profund.
  Danka a apreciat această redistribuire:
  - Marșurile forțate nocturne nu sunt un invitat frecvent în Armata Roșie. De asemenea, trebuie să învățăm cum să luptăm în întuneric!
  Băiatul desculț Dimka a fost de acord:
  - Noaptea, este mai greu să ataci, dar până la urmă, se vor apăra și prost. Și sperăm să le putem face pe amândouă.
  Zilele următoare s-au dovedit a fi mult mai grele... Data trecută, pe entuziasmul băieților, au blocat limitele organismelor, iar acum părea că fiecare fibră musculară este bombardată strategic cu napalm.
  Nici măcar nu-și puteau reține gemetele și părea că era o turmă de viței tineri înțepați.
  Pentru a-și înveseli noii tovarăși, Dimka a cântat:
  Domnul dă un izvor de apă celor vii,
  Palmierii și trandafirii aurii înfloresc în paradis!
  Să devină realitate, că într-un vis un vis,
  Trebuie să luptăm, nu să vărsăm lacrimi ca femeile!
  
  Dumnezeu îi va arunca pe cei fricoși în iad,
  Iar cel care este curajos va deveni un soț atotputernic!
  Aici stelele de la Kremlin ard,
  Calea este indicată de ceea ce ne-a dat Cel Etern!
  Construim faimosul comunism,
  Principiul nostru este simplu - mai rapid, mai înalt și mai puternic!
  Pentru ca ratingul nostru să nu scadă,
  Noi oamenii ar trebui să fim mai curajoși și mai deștepți!
  
  La urma urmei, fiecare războinic este un bărbat,
  Trebuie să ne gândim că este o creatură slabă!
  Intelectul ne dă greutate:
  Și universul se va supune astronauților!
  
  Păcat că unitatea este departe:
  Există multe țări, oameni, națiuni și religii!
  Dar trebuie să gândim profund;
  Vom lepăda lanțurile egoismului!
  
  Războiul nu este deloc pentru asta;
  Pentru a umili și a chinui locuitorii planetei!
  Și să rupă jugul de la oameni,
  Despre aceste fapte se vor cânta cuplete!
  
  Atunci vom fi toată familia împreună;
  Unde sunt toți în lume, dragi frate și soră!
  Unde nu tam-tam în carieră;
  Iar altruismul și ajutorul aproapelui este un obicei!
  
  Nu va fi nicio moarte și nicio problemă;
  Acolo un om puternic, cred, va deveni!
  Ți-ai depășit lenea
  Luați o pușcă și un rucsac cu încărcătură!
  După un asemenea cântec, tinerii războinici ai Șoimului Roșu s-au înveselit puternic și un nou val de entuziasm și vigoare i-a cuprins. Așa că au supraviețuit în aceste zile, iar când a înflorit și a început să se coacă, au adormit.
  Dimka a visat la ceva special... A ajuns într-o lume în care era în rai, iar acest lucru i-a atras atenția în primul rând. Și anume, luminarii au jucat fotbal. Mai mult, aceștia erau hibrizi de pepeni vergi și crocodili într-o echipă și un amestec de castraveți și rinoceri pe cealaltă.
  Dimka s-a așezat pe o pietricică și a încercat să adune gânduri împrăștiate în toate direcțiile ca o turmă de armăsari fierbinți. La urma urmei, nu se poate ca luminarii să joace fotbal și chiar să ia forme atât de incredibile, care nu sunt deloc caracteristice florei și faunei reale.
  În general, conform tuturor legile fizicii, stelele ar trebui să fie sferice, ceea ce este în esență o axiomă de neclintit! În orice caz, dacă constantele fizice corespund universului în care trăiesc oamenii. Și deci aceasta este o ghicitoare elementară de neconceput!
  Gândurile unui băiat deștept au fost întrerupte de apariția unui animal mic de neînțeles. Aici a fost, de asemenea, surprinzător că creatura, parcă, s-a materializat din aer, ca un pește care iese dintr-o gaură de gheață. Apropo, capul era un pește, dar corpul în formă de oră de la săgeată. Mai mult, pe cadran, în locul numerelor care indică orele, sunt niște hieroglife neîndulcite sub formă de desene. Da, iar săgețile în sine sunt mai mult de o duzină și se rotesc cu viteze diferite.
  Dimka fluieră:
  - La naiba! Cine eşti tu?
  Un amestec de pește și un ceas cu alarmă minunat a răspuns pe neașteptate în rusă:
  - Și Yahita, și cine ești tu, cu părul alb?
  - Om! a răspuns Dima.
  Yahita a chicotit foarte subțire ca un țânțar:
  - Văd că ești om. Ma intereseaza postul, nume, ocupatie!
  Dimka a fost serios surprins:
  - Dar oamenii din lumea ta?
  Yahita dădu din cap.
  - Da, desigur că există! Este chiar dificil să găsești o lume în care să nu întâlnești primate fără păr. Deși oamenii sunt foarte diferiți peste tot, există puternici și dezvoltați ca arhanghelii și există sălbatici primitivi! El nu arată ca un reprezentant al lumii dezvoltate, desculț, aproape gol, dar nici tu nu poți fi numit un sălbatic...
  Dima nu s-a putut abține să întrebe:
  - De ce nu?
  Yahita a explicat:
  "Ochii tăi sunt foarte inteligenți, ca ai unui înțelept, și nu ai unui copil dintr-un trib primitiv!"
  Dimka a făcut un argument perfect rezonabil:
  "Și de ce crezi că sălbaticii trebuie să fie proști?" La urma urmei, pentru a supraviețui fără blastere cu pompare nucleară printre animalele mai mari și cu colți nu necesită o ingeniozitate de glumă și ingeniozitate practică!
  Yahita a fost de acord:
  - Dreapta! Dar cum ar ști un sălbatic despre un blaster cu pompare nucleară, deși, după standardele oamenilor arhanghel, aceasta este deja epoca de piatră. Spune-mi, cine ești tu după funcție și cu ce sarcină ai fost trimis aici?
  Dimka a încercat să evite un răspuns direct:
  - Totul în universul nostru este relativ: mai ales pozițiile! Dar sarcina? Da, doar călătoresc prin lume. La urma urmei, vedetele care joacă fotbal sunt atât de neobișnuite și interesante!
  a corectat Yahita, săgețile de pe suprafața trunchiului ei transparent au început să se rotească puțin diferit:
  - Acesta este fotbal, dar un joc complet diferit. Uite, aici bilele au aripi și sunt trei deodată, iar poarta nu se vede! Arată ca fotbalul tău uman din cele mai vechi timpuri?
  Dimka a fost forțat să fie de acord:
  - Sigur că nu... Deși, de îndată ce m-am uitat, imediat a apărut asocierea cu fotbalul. La urma urmei, există un fel de asemănare! Chiar dacă nu este formal!
  Yahita îi făcu semn.
  - Acestea sunt asocierile... Nu fac decât să mă doară capul și să se întâmple lupte. Dar spune-mi, nu ești sabotor pentru o oră?
  - Formal nu! răspunse Dimka mecanic.
  Yahita flutură cu laba.
  - Atunci urmează-mă. Vă arăt ceva interesant!
  Dmitry Rocket s-a ridicat și s-a mișcat, a urmat-o, când un vis a ajuns brusc undeva și a sunat semnalul de a se ridica.
  Băieții, abia odihniți, alergau din nou cu încărcătura, aici nu aveau deja opțiuni de odihnă. Durerea ascuțită a mușchilor s-a tocit, iar picioarele doborâte s-au înțepenit, nemai explodând de suferință, ci pur și simplu dureau intens, iar scâncetul s-a extins pe toate picioarele, iar a treia și a patra respirație s-au deschis în plămâni.
  Danka, fiind cel mai puternic din punct de vedere fizic, a suferit într-o măsură mai mică, ba chiar s-a simțit plictisit: dorea o luptă, dar, din fericire, nu s-a tras nici măcar o lovitură... Iată, Dmitri, ca întotdeauna norocos, a executat un ispravă cinematografică, a luat colonelul și Ordinul Gloriei la gât. Premiul în sine nu este scump, ceea ce luați din fier și un strat subțire de nichel, astfel încât să nu ruginească, dar nu există un model mare ștanțat. Principalul lucru, desigur, este prestigiul. URSS avea și dușmani serioși.
  În timpul Primului Război Mondial temporar, Hitler a reușit să câștige patru ordine, inclusiv o cruce de fier de gradul I, rară pentru un simplu caporal. Da, a fost un soldat cu adevărat curajos și deștept, deși acum numele lui este folosit pentru a speria copiii.
  Dar ei pot alerga fără scop toată vara și toamna, când totuși norocul cade.
  Băieții au dat în sfârșit peste locul unei bătălii recente, cadavrele soldaților britanici morți zăceau, în cea mai mare parte erau negri și arabi. Carnea moartă la o asemenea căldură pur și simplu s-a uscat și nu a început să se descompună. Fragmente de metal, carcase de obuze zăceau în jur, dar rușii îngrijiți au reușit să ridice toate armele capturate. Dar totuși unul dintre băieți a fost norocos și a luat un cuțit pliabil scăpat. Și făcut american. Pe fugă, le-a arătat prietenilor săi:
  - Acesta este trofeul meu!
  Au mârâit ca răspuns:
  - Am găsit ceva cu care să se laude! Mai bine ucizi un englez!
  Cel rău a răspuns:
  - Și nu va fi cazul! Asta doar pentru a găsi dușmanii! Și trebuie să alergi și mai repede!
  Dar aceste zile au trecut fără ciocniri, ceea ce, de altfel, este destul de firesc pentru majoritatea războaielor. La urma urmei, în timpul unui conflict, te miști mai mult decât mergi. La fel ca așii, majoritatea incursiunilor sunt goale, mai ales între bătălii mari și operațiuni ofensive. Înainte de a adormi, Danka i-a spus lui Dimka:
  - Știi, puiul de tigru alb (porecla lui Dmitry), războiul nu este deloc atât de romantic precum se arată în filmul Red Devils, sau Captain Daredevil, și în altele. Simți o oarecare dezamăgire. Nu, desigur, nu sunt mic și înțeleg că cinema și real nu sunt același lucru, dar totuși...
  Dimka căscă sfidător:
  - Ar fi bine să vorbim despre asta peste o lună, dar deocamdată, meditație și culcare. Cu toate acestea, trebuie că noii noștri camarazi sunt băieți demni. Se țin bine!
  . CAPITOLUL 4
  Războiul a continuat cu puțină intensitate. În Africa, trupele americane și britanice nu sunt foarte puternice, dar întinderile sunt vaste, iar jungla și deșerturile și multe râuri și mlaștini.
  Da, Continentul Negru este imens și încearcă să-l capturezi rapid. Deci războiul a durat mult timp.
  Și Marea Britanie însăși pe continent nu este atât de ușor de obținut. Aceasta a fost o problemă colosală.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova se luptă ca tinerii titani. Și câștigă o victorie glorioasă. Se luptă cu adversari foarte puternici, deși nu prea numeroși.
  Totuși, unde sunt americanii, britanicii și trupele lor coloniale înaintea fenomenului copil nemuritor.
  Oleg Rybachenko a remarcat, tăind o altă linie de adversari și aruncând cu degetele goale un bob de mazăre cu antimaterie:
  - Un soldat într-un război devine mai tânăr și mai matur în același timp, un politician într-o luptă sub acoperire, îmbătrânește și se maturizează, scufundându-se în același timp la nivelul unei fiare sălbatice!
  Margarita, această fată luptătoare, a luat-o și cu degetele goale de la picioare a lansat un disc care tăia capetele și notă:
  - Un soldat este un recrut privat și devine un profesionist în război, un politician nu cunoaște termenele și un profesionist în acordarea victoriei!
  Băiatul și fata i-au zdrobit frumos pe adversari. Și i-au tăiat fără alte prelungiri.
  Oleg a luat-o și a lansat ceva mai mult decât mortal și distructiv cu călcâiul gol - afirmând:
  - Un soldat ar trebui să fie silex, dar să nu se transforme în piatră în inima lui, un politician are de mult o piatră în loc de inimă, dar are duritatea cauciucului!
  Margarita, doborând soldații Marii Britanii și numeroși războinici negri, aruncând ace ascuțite cu degetele de la picioare, a emis:
  - Un soldat bun în luptă este ca Diavolul - că este necesar să stingi focul, un politician priceput în răutate este Satana însuși, iar împlinirea promisiunilor este un furtun tipic!
  Ei au acționat foarte bine și foarte spiritual împotriva inamicului și au distrus agresiv unitățile britanice. Ei bine, nu numai că sunt desigur.
  Oleg, după ce a tăiat adversarii, a țipat:
  - Un soldat poate muri pe câmpul de luptă, dar este mai bine decât să dispară sub un flux de minciuni dulci din gura politicienilor pe timp de pace!
  Margarita, zdrobind nenumărați adversari, dintre care însă nu au mai rămas atât de mulți, a luat și a aruncat o bombă cu degetele goale și a scârțâit, dezvăluind dinții:
  - Cine s-a născut războinic, va muri erou, care a devenit politician, este deja un nenorocit mort și un cadavru care umblă!
  Copiii războinici s-au luptat ca niște adevărați uriași și uriași ai gândirii.
  Dar Elizabeth și echipajul ei de tancuri s-au dovedit a fi deloc și au străbătut junglă. Deși SU-100 are aceeași abilitate de cross-country ca și treizeci și patru, încă nu este ușor să conduci prin junglă.
  Elizabeth căscă și remarcă, dându-și rândul:
  - Politica este când se spune una, adică alta, se face a treia, se dovedește a patra, dar tot se duce în lateral și rămâne o urâciune în ficat!
  Catherine a fost destul de logic de acord cu asta:
  - Nu există frați în politică, dar sunt o mulțime de rude sărace, nu există prinți de basm, ci un exces de regi goi, nu există adevăr nici măcar pentru o clipă, dar vor fi destule minciuni pentru mai mult de o generatie!
  Elena a observat agresiv cu un rânjet din dinți că scânteie ca perle și sunt frumoase:
  - Dragostea vine când nu aștepți, politicienii se lipesc când nu suni!
  Efrosinya observă, făcându-și cu ochiul de safir și bătându-și armura cu degetele goale:
  - Toate vârstele sunt supuse iubirii, politicienii se descurcă cu orice răutate!
  Fetele s-au cam plictisit, au început chiar să cânte, ceva foarte relevant;
  Surpriza surpriza!
  Trăiască surpriza! Surpriză, surpriză! Trăiască surpriza!
  
  Imaginați-vă o astfel de situație - Tot ce vi se va întâmpla, știți dinainte.Nu este nevoie atunci de griji, îndoieli, Totul în lume vă va oferi un program.
  
  Și provocăm plictiseala Pentru că, pentru că este imposibil ca cineva să trăiască în lume fără surprize.
  
  Surpriză, surpriză! Trăiască surpriza! Surpriză, surpriză! Trăiască surpriza!
  
  Oferă un program de mers, asigură o creștere a conștiinței și, desigur, căscatul va crește, iar aglomerația va umple universul.
  
  Și provocăm plictiseala Pentru că, pentru că este imposibil ca cineva să trăiască în lume fără surprize.
  
  Surpriză, surpriză! Trăiască surpriza! Surpriză, surpriză! Trăiască surpriza!
  
  Și provocăm plictiseala Pentru că, pentru că este imposibil ca cineva să trăiască în lume fără surprize.
  
  Surpriză, surpriză! Trăiască surpriza! Surpriză, surpriză! Trăiască surpriza!
  Dar alți eroi, batalionul de băieți din Vulturul Roșu al URSS, au fost mult mai norocoși. Și că băieții erau deja gata să urle de plictiseală: fără bătălii, fără aventuri, doar alergări! În cele din urmă, au primit un avertisment că un batalion britanic aproximativ egal era în față.
  Vladimir le-a ordonat să se întindă și apoi să se târască pe burtă. Băieții tocmai asta au făcut. Britanicii parcă i-au observat și imediat, fără să aștepte apropierea, au deschis focul. Dar evident că s-au grăbit, doar unul dintre tinerii șoimi ai lui Stalin a fost rănit la umăr, iar restul pur și simplu au reușit să se rostogolească înapoi. Terenul pentru o luptă egală nu era chiar tipic, totul acoperit cu tufișuri și desișuri. Unitățile britanice au tras activ, dar nu cu precizie. Luptătorii Vulturul Roșu au răspuns mai puțin frecvent, dar mult mai eficient. Mai mulți băieți s-au deghizat cu succes, îmbrăcându-se pelerini de ploaie kaki și mișcându-se în tăcere. Britanicii, la rândul lor, erau prea nervoși și își permiteau constant să treacă înainte.
  Dimka Rocket a avut un succes deosebit. A urcat repede, ca pielea de găină, în spatele britanicilor (de data aceasta aproape exclusiv albii au luptat împotriva lor, ceea ce înseamnă luptători mult mai perseverenți, care nu s-ar împrăștia de urletul sirenelor) și i-a împușcat ca pe ținte într-un poligon. Pușca automată a funcționat perfect, iar numărul victimelor a continuat să crească!
  Totuși, din păcate, și băieții au suferit pierderi, mai ales când schimbul a început cu aruncarea grenadelor. Unul dintre băieți curajoși a fost rupt de un fragment de stomac, iar intestinele s-au târât afară. Altul a zdrobit osul piciorului, de asemenea foarte neplăcut. Dar bătălia tocmai începea, iar blestemații și cruzi englezi s-au dovedit a fi mult mai mult decât au presupus ei tinerii leninişti la început. Au fost atât de multe țipete și gemete din ambele părți.
  Apoi Dimka, după ce a ascultat, l-a hotărât pe comandant. Era un mare englez, tot un colonel cu voce profundă. S-a ascuns într-un șanț săpat anterior.
  Băiatul cu părul blond a chicotit și repede, ca o mică viperă, după ce i-a îndepărtat pe englezii din jurul lui, s-a târât în șanț. O lovitură în ceafă cu un pumnal și colonelul a tăcut, șuierând de pe buze, ca o anvelopă de mașină găurită. După aceea, băiatul, ducându-și la gură o grămadă de frunze mototolite, a răcnit cu o voce asemănătoare.
  Aici secretul constă în faptul că frunzele erau înmuiate în suc lipicios (Dimka pregătise asta dinainte, deși speră să sperie sălbaticii, dar apoi a fost efectul Pinocchio, când cauți un lucru, dar se dovedește că ceva altceva, dar iese cu totul altceva, dar și util!).
  Oricât de groaznică a fost vocea comandantului, a funcționat într-o engleză distorsionată:
  - Ridică-te cu toții și aleargă înapoi în marș!
  Și a funcționat! Britanicii au sărit în sus, după care au plouat peste ei explozii de pistoale-mitralieră și puști automate. Bineînțeles, văzând astfel de pierderi, vei alerga fără comandă... Curajoșii soldați ai Marii Britanii se repezi pe călcâie, iar băieții, pâlpâind, verde otrăvitor din iarbă, desculți, tocuri rotunde, se repezi după ei, în timp ce trag pe mergi!
  Acum asta a fost o luptă! Exterminare totală și în același timp eficientă! Cu urmărire acerbă.
  Vladimir strigă din răsputeri:
  - Pentru mine luptători înainte! Am deschis un cont aici!
  Ceilalți băieți au cântat împreună:
  - Stalin ne-a dat arme-aripi de oțel și în loc de inimă, un motor de foc!
  Vladimir a adăugat:
  - Din ce în ce mai sus și mai sus! Să ne străduim pentru zborul păsărilor noastre și în fiecare elice respiră, liniștea granițelor noastre!
  De unde cunoșteau nemții astfel de cântece? Dacă Dimka a preferat să-l compună pe al său, atunci prietenul său Danka, dimpotrivă, a promovat ceea ce era deja compus, popular și binecunoscut...
  Cu toate acestea, Dimka, care a fost de fapt principalul câștigător de data aceasta, s-a enervat și a cântat propria sa melodie:
  Îi jurăm lui Stalin cel Mare;
  Onoare să păstrezi și să lupți până la capăt!
  Pentru că puterea Lui este ca soarele,
  Pentru că lumina lui Dumnezeu este o țară!
  
  Să protejăm Patria de nenorociri;
  Leul britanic răsturnat de coadă!
  Vom construi fericirea pe planetă;
  După cum a poruncit Domnul Sfântul Hristos!
  
  Egalitatea și fraternitatea vor domni;
  Cerul va deveni albastru pur!
  La urma urmei, ai dreptul să lupți pentru asta,
  Calea socialismului este pentru tineri!
  
  Patria frumoasa Rusia,
  Stalin este un lider de la Dumnezeu dat nouă!
  Unde florile din câmp sunt cele mai frumoase,
  Acolo unde cuvântul boor nu poate izbucni!
  
  Totul în țară crește, este larg;
  Are gheață și pajiști luxuriante!
  Aur de deșert din est
  Viscol de argint și perle!
  
  Există un Kremlin pe planeta întregului luminar;
  Dar și mai brusc puterea este în noi!
  Aici "Katyusha" a luminat cerul;
  De parcă arhanghelul însuși ar fi dat un ochi!
  
  Toate popoarele Patriei sunt unite;
  Nu avem probleme goale între ei!
  Rusia nu s-a aplecat sub jugul spatelui;
  Nu ați reușit să luați pământul, domnule!
  
  Pentru ca glumele nu mai sunt potrivite,
  Suntem si noi domni!
  Rușii nu sunt aglomerați pe planetă,
  Apa dulce se revarsa din cer!
  
  Câmpuri uriașe cresc;
  Colosul este ca albina inimii!
  Dumnezeu le-a dat rușilor un loc în paradis,
  Și o coroană de lauri pentru tine!
  
  Totul a devenit supus omului,
  Numai mândria nu a putut stăpâni!
  Dar să nu fie sfârșitul erei omenești;
  Spațiul ne deschide ușa!
  Băieții au aplaudat performanța magnifică foarte energic și aprobator. Vladimir a doborât chiar și o cioară cu o lovitură bine țintită dintr-un pistol, iar Danka a spus:
  - Și tu, Dimka, ești grozav - practic cânți și compui doar pe al tău!
  Tânărul maestru a remarcat:
  - Și acesta este cel mai valoros lucru atunci când te creezi și nu repeți ca un papagal!
  Pierderile au fost rapid calculate ... Din păcate, trei băieți s-au despărțit de detașament pentru totdeauna, încă cinci au fost răniți atât de grav încât ar trebui să fie transportați, iar douăzeci și cinci de oameni au fost răniți moderat prin puterea lor sau ușoară ...
  Peste opt sute patruzeci de oameni au fost uciși de britanici... Per total, raportul este destul de acceptabil! Dar prizonierul nu era, cu excepția unui major al serviciului medical. Toți ceilalți au fost măcelăriți...
  Danka a glumit:
  - Noi, tocind mitralierele de multă vreme, am tăiat și doborât mii de cinci sute de englezi!
  Vladimir îl întrerupse:
  - Taci, vrei? Trei dintre băieții noștri au murit. Mă gândesc să-i îngrop aici, pe câmpul de luptă, sau să-i duc în unitățile mele, ca să poată fi îngropați după obiceiul lui Hristos!
  Danka a fost surprinsă:
  - Îl ține URSS pe Hristos la mare stimă? La urma urmei, atât tu, cât și Stalin însuși spuneți în mod constant - Hristos este un slăbit și un negru și nu un arian!
  Vladimir a răspuns calm:
  - Depinde ce fel de Hristos... Cel din Biblie nu este arian și pacifist! Cel în care credem, adică fără așa-zisa Sfântă Scriptură, este exact același arian roșu! Și nu doar un arian roșu, ci și o persoană extrem de curajoasă! Trebuie să înțelegi asta.
  Dima a fost de acord.
  - Am si eu un Iisus biblic, care invata sa nu se împotriveasca raului si sa nu-i placa deloc miezul obrajilor. Pe vremea țarismului era deja așa, deci ce? L-a bătut, în special, pe stăpânul țăranului, i-a zdrobit fața în sânge, i-a rupt coastele de grătar și nefericitul s-a rugat pur și simplu pentru stăpân. Dar asta l-a făcut pe proprietar chiar mai bun cu un ban?
  Danka însuși a răspuns pentru toată lumea:
  - Desigur că nu! Răul trebuie luptat imediat! Pentru că răul este o flacără; pentru care cea mai bună benzină este răbdarea, iar cele mai bune potriviri sunt indiferența și egoismul!
  Vladimir i-a întrerupt sever:
  - Ceea ce spui este deja evident, absolut pentru orice persoană rezonabilă. Deci, nu este nevoie să ne explicați și să ne învățați nimic în plus. În general, ruși, cunosc o națiune care iubește raționamentul filozofic și boltologia în stilul lui Dostoievski. Între timp, tu, Oleg și Danka, vei purta targa cu Peter, așa că el este cel mai greu dintre cei uciși. Acum haideți să marșăm...
  Băieții au fost inspirați și inspirați de prima victorie, cu adevărat militară, iar corpurile întărite începuseră deja să se adapteze la căldură și stres. A fost doar distractiv! Așa că fugiți și distrați-vă...
  Danka l-a întrebat pe Dmitry în fuga:
  - Dar ești un copil avansat, poți spune un om de știință... De ce crezi că creștinismul a reușit să obțină un asemenea succes în întreaga lume. Și în plus, logica din această doctrină, nu un quark!
  Băiatul cu părul alb, după ce s-a gândit o vreme, a răspuns:
  - Îmi amintesc că doctorul în științe propagandistice Goebbels spunea: pentru a crede într-o minciună, trebuie să fie mare. Pentru a parafraza, pentru ca doctrina să fie crezută, trebuie să fie lipsită de orice logică! Sau și mai precis: pentru a fi crezută într-o religie, aceasta trebuie să fie lipsită de logică și de bun simț!
  Danka dădu din cap în timp ce alerga.
  - Acest lucru este parțial adevărat, dar totuși... Multe lucruri din lumea noastră sunt lipsite de logică și sens, dar nimic nu a atins un asemenea succes precum creștinismul și acest lucru nu poate fi explicat doar prin paradox!
  Dima a spus:
  - Sunt diverși factori și resursa administrativă a celor de la putere, întrucât aceștia au beneficiat de slujitori ascultători, păcăliți de credința într-o viață de apoi mai bună și nedorind să schimbe nimic pe pământ. Și desigur, slăbiciunea sclavilor, care au înțeles că sunt prea slabi și dezorganizați pentru a rezista legiunilor Romei Eterne. Și așa mai departe... Imaginea foarte romantică a lui Isus Hristos. Observați că Isus nu era o persoană obișnuită. O treime din omenire îl consideră a fi Dumnezeul Atotputernic care a apărut în trup. Și acest lucru este posibil doar pentru o persoană cu un dar special de farmec.
  Băiatul sovietic care alerga pe mâna dreaptă se pare că a înțeles limba belarusă și a intervenit:
  - Și aici totul este mult mai ușor! Sensul este că Dumnezeul Atotputernic însuși a luat o formă umană de dragul oamenilor, s-a urcat pe cruce. Actul în sine este atât de irațional, de neînțeles pentru toată lumea, greu de explicat, dar în același timp încântător, încât oamenii s-au îndrăgostit de el. În plus, persoana este măgulitoare. De ce măgulitor? Pentru că este bărbat, se dovedește o valoare atât de uriașă încât însuși creatorul universului suferă de dragul lui și își dă viața! Și în general este grozav!
  Danka a fost de acord.
  - Da, este de neînțeles! Creatorul Universului este torturat și crucificat și se roagă pentru călăii săi! Cine își poate imagina asta? Ce ar putea fi mai mult?
  Dima a fost de acord.
  - Nimic! La urma urmei, natura paradoxală a Evangheliei însăși a devenit motivul pentru care au crezut în ea, inclusiv oameni înțelepți, realizând că este imposibil să inventezi așa ceva! În special, împăratul Constantin a fost ghidat nu numai de calcul practic: nu a fost profitabil. Creștinii nu erau majoritatea în Imperiul Roman. Dimpotrivă, erau o minoritate disperată, în plus, o minoritate pasivă și pacifistă. Iar păgânii, dimpotrivă, erau o majoritate agresivă. Deci împăratul Constantin poate să fi crezut... Mai mult, a crezut sincer, iar când a acceptat creștinismul și-a asumat un risc fatal pentru sine...
  Danny pufni disprețuitor:
  - Nu înțeleg, care a fost riscul de moarte aici?
  Dimka a explicat cu răbdare:
  - Pentru romanii mândri, creștinii erau doar o sectă evreiască. Adică nici nu i-au considerat oameni, dar Zeii olimpici sunt o religie națională, chiar dacă împrumutată de la greci. Adică, se dovedește că împăratul Constantin a mers împotriva atât strămoșilor săi, cât și împotriva mediului său. În plus, creștinismul se caracterizează prin puritanism, iar romanii nu erau obișnuiți să se limiteze în niciun fel. Adică a fost tocmai nefirescul creștinismului, faptul că această credință face să renunți la multe dintre plăcerile vieții, iar acesta a fost riscul colosal în adoptarea ei. Așadar, doar norocul în afacerile militare i-a permis lui Konstantin să câștige un punct de sprijin, inclusiv ajutorul crucii pe scuturi!
  Danny a remarcat:
  - La fel cum Islamul s-a impus pe baionete, sau mai degrabă pe săbii și sulițe! Acest lucru confirmă încă o dată - cine este puternic are dreptate! Pumnii puternici sunt cel mai bun argument!
  Dima chicoti.
  - Poate că nu este amuzant... Dar este tragic când mintea nu este deosebit de apreciată. Deși degeaba unii cred că adolescenții respectă doar forța fizică. Se caracterizează și prin alte valori, inclusiv intelectuale!
  Băieții au tăcut... A vorbi, desigur, este interesant, dar până acum subiectele au plutit doar în aer. Religia nu este subiectul cel mai popular în conversațiile băieților. Deci, poate încercați să discutați despre tancuri?
  Danka l-a întrebat pe Dima:
  - Și ce părere aveți despre calitatea echipamentului militar german? În special partea lăudată a panzvale?
  Băiatul a răspuns destul de logic:
  - În niciun caz, practica confirmă că tancurile germane sunt puternice și eficiente! Ce altceva se mai poate spune aici? Și astfel de indicatori precum o armă, armură, motor și rezultatul: puterea de lovire, protecția, motorul, desigur, sunt importanți, dar în același timp secundari. Desigur, dacă nu există adevărați ași de tanc!
  Danny se încruntă.
  - Ce vrei să spui că nu avem ași de tanc?
  Dima a zâmbit nevinovat ca o călugăriță:
  - Și de unde ar trebui să fie? Tancurile noastre din Belarus nu au luptat încă cu tancuri. Țara finlandezilor Suomi nu avea aproape niciun tanc, Japonia pe Khalkhin Gol le avea și ea cu un nas gugulkin. Nu au avut timp să-l crească - un fapt incontestabil! Deci este inutil să vorbim despre acest subiect deocamdată.
  Danny și-a înșelat fața.
  - Da, nu avem nimic deosebit de impresionant și nu! Așadar, este posibil să mulțumim subsolurile NKVD-ului pentru agitație antisovietică.
  Dimka chicoti încet.
  - Dar aici credem si vom fi primii! Poate vom primi chiar și cruci de cavaler, pentru că noi, rușii, ne-am născut pentru a câștiga!
  Băiatul sovietic îl întrerupse furios:
  -Oh nu! Noi arienii suntem născuți pentru a câștiga. Până la urmă, singurul lucru care te-a ajutat până acum este că armata noastră nu s-a întors încă spre Est. Dar de îndată ce Marea Britanie va capitula, veți vedea tancurile noastre defilând în Kremlin.
  Danka l-a tachinat pe tânărul nazist:
  - Ca trofee de război, desigur. Da, chiar și cu coloanele de prizonieri care se plimbau greoi sub escortă! Așa vei vedea Moscova!
  O luptă care amenința să izbucnească a fost împiedicată de strigătul amenințător al lui Vladimir:
  - Taci! Tu Danka pentru o pedeapsă cu limba lungă... În loc de o noapte de somn, stai sub pază, toată noaptea cu un ghiozdan în spate. Și va fi așa ceva...
  Danka a vrut să se urce în sticlă, dar Dimka l-a liniştit:
  - E vina ta. La urma urmei, suntem oaspeții unei țări prietenoase și îi insultați soldații... Cereți scuze și respectați tactul potrivit pentru un oaspete!
  Danny a tăcut. Nu a vrut să recunoască o greșeală sau să stârnească un conflict. Și Dima a sugerat:
  - Poți cânta ceva în semn de împăcare?
  Comandantul a răspuns:
  - Nu, nu este momentul!
  - Atunci pot sta și eu în paza de noapte împreună cu prietena mea Danka?
  Vladimir din nou și a obiectat destul de rezonabil:
  - Și va fi greșit, pentru el va fi distracție inutilă... Lăsându-l pe cineva să se plictisească și să se gândească mult... - Tânărul comandant de batalion făcu o pauză și întrebă aproape insinuant:
  - M-ai surprins. De unde ai obținut abilități militare atât de incredibile? Lupți ca un superom din benzile desenate americane, care este secretul tău?
  Dimka era confuz:
  - Ei bine, de ce este Superman... Totul, în principiu, este în capacitatea unei persoane. A fost prima dată când am apărut în fața tancurilor. M-au confundat cu un băiat arab, ceea ce a fost incredibil și extraordinar. Apoi au crezut povestea, de asemenea, firesc, ei bine, puștiul vrea să câștige bani și să-i ajute pe britanici. Ei bine, desigur, nu orice persoană poate scoate pistoalele din centură, o poate face imperceptibil fără a fi prins, dar orice "ciupire" chiar și la o vârstă fragedă este destul de capabil. Ei bine, oricare dintre voi este capabil să împuște patru tancuri strânse cu două pistoale. Și faptul că colonelul s-a predat imediat, având experiență în războiul cu Marea Britanie, nu este atât de surprinzător. Aici sunt trei milioane de francezi predați aproape fără luptă și așezați în fortificații excelente, ceea ce este mult mai surprinzător. Pe scurt, prima cruce din clasa a II-a, primită destul de logic, am făcut ce putea face orice puști din batalionul tău în locul meu. Și premiul în sine nu este unic; în timpul Primului Război Mondial, aproape o sută șase mii de soldați și ofițeri au fost decernați. Deci de ce să mă înalțe atât de mult!
  Vladimir a fost parțial de acord:
  - Pe de o parte, așa pare, dar... În timpul celei de-a doua lupte, nu ai fost ca toți ceilalți. În special, britanicii nu păreau să te bage în seamă și ai lovit din mână fără să ținti, dar în același timp fără să ratezi. Și nu toată lumea este capabilă să imite vocea colonelului!
  Dimka a obiectat:
  - Nu, toată lumea poate face asta din urmă dacă folosești un dispozitiv pentru rezonanță. Te voi învăța asta dacă vrei. Cât despre tragerea fără ratare, atunci ai tras foarte decent. Orice luptător din batalionul tău poate primi titlul de Pușcaș Voroșilov. M-au văzut englezii? Deci nu i-au observat nici pe ceilalți luptători, i-am pierdut pe toți trei uciși, ceea ce înseamnă că acești războinici și-au acoperit clar ochii!
  - Au murit deja patru! - corectă Dimka vocea din spate. - Alexandru a murit, vai de război.
  Vladimir s-a săturat de o astfel de conversație și a strigat:
  - Grăbește-te mai repede, altfel nu îi vom informa pe restul.
  Pe drum, un alt luptător grav rănit a murit, dar luptătorii s-au repezit într-un mare sat arab. Acolo, cei care nu s-au putut ridica au primit asistență de urgență. După aceea, Vladimir a discutat cu colonelul Armatei Roșii a URSS, explicându-i situația și povestindu-i despre bătălia trecută. El a ordonat să trimită doi soldați călare a Armatei Roșii cu ghizi arabi să verifice. Cu toate acestea, Vladimir i-a arătat o fotografie cu o grămadă de englezi uciși și a spus:
  - Poți avea încredere în noi, încă nu am învățat să mințim!
  - Dar am învățat să compun! - Mohorât și fără prea multă bucurie răspunse colonelul.
  Dar asta nu e nimic Vladimir nu s-a stânjenit și i-a conturat ultimul incident generalului care a sosit. I-a dat mâna și i-a promis că îi va răsplăti pe cei care s-au distins. După aceea, tinerii luptători au fost trimiși să doarmă în cazarmă.
  Cu toate acestea, Vladimir Wolverine, realizând că era prea înfundat în cazarmă, a ordonat să se strecoare pe stradă... Să știți că băieților noștri nu le este frică de tancuri, murdărie și muschi. Danka a fost pusă în gardă. I-au pus pietriș în rucsac, pentru mai multă greutate și pedepse mai aspre. Cu toate acestea, Vladimir s-a grăbit, zâmbind să consoleze careul de pedeapsă:
  - Dar nu vei fi lipsit de premiile și meritele noastre comune. Nu vă impunem pedepse disciplinare, ceea ce vă este benefic!
  Danka, de parcă n-ar fi înțeles, a întrebat:
  - De ce este benefic?
  Vladimir Wolverine a explicat simplu:
  - Prezența sancțiunilor disciplinare este un motiv excelent pentru refuzul de a prezenta un premiu pentru merit militar. Și tu, bineînțeles, vrei să arăți Crucea Sfântului Gheorghe, sau vreo altă ordine, când te vei întoarce în patria ta.
  Danka clătină furios din cap.
  - Da, nicio dorință?
  Vladimir strâmb, ca un zâmbet a rânjit:
  - Da... Nu cred, pentru că prietenii tăi probabil vor începe să te întrebe de ce prietenul tău are cruci de fier, dar tu nu? De ce ai rămas fără recompensă, poate ai luptat rău!
  Danka a pus o privire indiferentă:
  - Nu-mi pasă. Premiile sovietice sunt mult mai valoroase decât bibelourile germane, chiar și o cruce de cavaler cu diamante! Astfel încât!
  - Ei bine, încetează, mândru de bielorus! Cred că îți vei păzi conștiința. - Vladimir Wolverine a plecat în tăcere. Lăsând urme ale picioarelor goale ale unui băiat de doisprezece ani, dar destul de mare pentru vârsta lui.
  . CAPITOLUL 5
  Oleg Rybachenko și-a continuat misiunea interesantă. El, împreună cu fata Margarita, distrug o altă bază engleză.
  Băiatul terminator a dat o grenadă cu călcâiul gol și a spus:
  - Un politician este un monstru care se dă drept bărbat frumos, dar nicio muniție de lux nu poate ascunde bănuțul unui porc și colții de lup!
  Fata războinică, aruncând cu degetele goale un dar ucigaș al morții, țipă:
  - Un soldat este și un monstru într-un fel, pentru că ucide pe câmpul de luptă, dar spre deosebire de un politician, este pe picior de egalitate, dar alegătorul pierde mereu!
  Oleg Rybachenko, lansând o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale și împrăștiind adversarii, a strigat:
  - O femeie își dorește dragoste și fericire pentru ea și pentru familia ei, un politician este interesat în primul rând să-i răsfațe pe ceilalți și este obsedat de dragostea pentru bani!
  Margarita a aruncat un cadou de moarte cu degetele goale de la picioare de o forță mortală și a rostit:
  - O femeie este ca un trandafir: un parfum ademenitor, o înfățișare strălucitoare, spini ascuțiți și cum arată un politician, care lovește cu duhoare, o înfățișare mizerabilă și un cactus ascuțit?
  Băiatul terminator, zdrobind adversarii și făcând cu ochi de safir, a remarcat:
  - O femeie este întruchiparea frumuseții și purității, deși nu este întotdeauna ideală, dar un politician va fi întotdeauna standardul ticăloșiei și urâțeniei!
  Fata Terminator a remarcat cu un chicot:
  - Un băiat desculț nu se poartă deseori prost și intră în buzunar, ca un politician care face lucruri urâte și bagă un porc în el!
  Copiii nemuritori au făcut adevărate minuni și au fost super.
  Totuși, ca și fetele piloți care au câștigat bătălia aeriană pentru Marea Britanie.
  Natasha a doborât o mașină englezească folosind picioarele goale și a scârțâit:
  - Copilului îi place să se joace cu armele, dar este drăguț, politicianului îi place să le zdrăngănească, dar în loc de frică, inspiră dezgust și râs!
  Anastasia remarcă agresiv, doborând o altă mașină inamică:
  - După cum spun oamenii de știință, omul provine dintr-o maimuță, un politician, deși un primat tipic, mai ales oamenii de succes, are o relație cu un șacal!
  Akulina Orlova a remarcat agresiv, doborând un alt adversar cu o tehnică de butoi:
  - O persoană are o natură divină creatoare, dar politicienii răstigniesc că sunt doar diavoli din fire și creează haos!
  Mirabela Magnetic, ciupind avioanele inamice și doborându-le ca cu un val de evantai, a emis:
  - Politicianul este Diavolul în carne și oase, dar nu stăpânul iadului, ci creatorul lumii interlope de pe Pământ, în care diavolii scapă de sub control și creează haos!
  Fetele, desigur, sunt monștri femele și dau coarnele întregului țânțar aliat sau unui stol de țânțari.
  Între timp, niște fete frumoase din URSS sunt vândute șahului iranian în harem.
  Corpurile războinicilor au fost de asemenea supuse masajului, iar acesta nu a fost făcut de slujnice și nici măcar de eunuci, ci de sclavi adolescenți musculoși. Din atingerea lor, fetele s-au entuziasmat cu adevărat și au devenit mult mai primitoare și mai atractive.
  Iar Angelica roșcată și blonda Alice au uitat de modestie și au torcat voluptuos sub atingerile pricepute ale tinerilor. A fost un preludiu la târguire pentru ca ei să fie distractive și cât mai atractive din punct de vedere erotic.
  Să terminăm "exercițiul", fetele au fost din nou spălate și îmbrăcate. Au pus pantofi cu tocuri înalte și pietre prețioase pe picioare și diademe cu bijuterii pe păr. Angelica a fost chiar surprinsă:
  - Nu-i păcat ca proprietarul să ne împodobească așa? Până la urmă, aceste pietricele valorează o avere și nu se știe cât de mult ne vor da!
  Șefa de serviciu i-a liniştit:
  - În timpul târgului, vei fi complet gol și vei executa un dans desculț. Adică dacă ai fi vândut în costumul Evei, nu ai avea un fir pe tine. Și orice altceva, cumpărătorul poate cumpăra pentru o taxă suplimentară.
  Alice se înroși, stânjenită.
  - Deci trebuie să fim complet goi în fața unei haite de bărbați?
  Servitoarea dădu din cap.
  - Cu siguranță! Acesta este obiceiul străvechi. Cumpărătorul trebuie să știe absolut totul despre sclavii săi. Toate defectele, dacă ele, desigur, există virtuți. Desigur, multe fete sunt teribil de supărate, pentru că nu obișnuiesc nici măcar să dea jos vălul în fața bărbaților. Dar nu facem îngăduință.
  Angelica, aici a devenit curios:
  - Și dacă sclavul de la rușine aranjează o furie?
  Un eunuc uriaș și gras, în zale de lanț, gri cu praf și un turban luxos, a răspuns pentru servitoare:
  - Și discutăm cu ei înainte de licitație, explicându-i că nu este cazul când trebuie să-ți fie rușine, ci dimpotrivă, ar trebui să dai dovadă de smerenie. În caz contrar, așteaptă pedeapsa. De obicei funcționează și sclavii sunt liniștiți. Cât despre tine, deși ești virgină, se pare că te-ai obișnuit să mergi pe jumătate goală, vezi după bronzul tău, așa că ai răbdare. Dacă ești vândut în haremul șahului, va fi cea mai bună dintre toate soartele posibile.
  Alice făcu o uşoară reverenţă.
  - Ne-ai mângâiat!
  Fetele erau acoperite cu mai multe huse translucide, care trebuiau îndepărtate, astfel încât trupul sclavei vândute la licitație și-a arătat treptat farmecul.
  După standardele arabe, Alice și Angelica erau dive înalte, erau stropite cu tămâie și, din nou lăsate jos, și-au ondulat părul minunat, astfel încât să le cadă peste umeri, în toiul târgurilor.
  Ambii războinici erau calmi, viața, războiul și antrenamentul i-au întărit, ceea ce înseamnă că nu exista niciun motiv să se sperie. Ce sunt pentru ei prejudecățile și superstițiile? Și nu au de ce să le fie rușine de trupurile lor.
  Aici a sunat semnalul și sclavii au fost conduși la licitație. Aici, apropo, în tocuri înalte, la care fetele nu erau obișnuite, își strângeau cu adevărat picioarele și era neplăcut că șoseta era ciupită și reprezenta toată greutatea trupurilor puternice, fetițelor.
  Deci deja mergea, ceva de genul torturii inchizitoriale, totuși, într-o versiune mai blândă.
  S-a adunat multă lume, unde erau licitații, pentru săraci. Au vândut femei, copii, bărbați. Dar era pe un piedestal deschis cu bunuri de calitate scăzută sau de valoare mică. Femeile, însă, erau dezbrăcate fără milă și bâjbâiau în fața tuturor, cei care încercau să se ascundă erau bătuți cu bice. S-au auzit gemete și s-au auzit multe urlete. Da, iar țipetele exprimau uneori suferință. Mai ales era înfricoșător pentru copiii rămași fără părinți, care erau duși goi la licitație și din când în când cumpărătorii se urcau în gură cu degetele nespălate și îi ciupeau. Așadar, plânsul a fost în vrac, ca fluierul unui bici. În plus, mirosea și a diverse ape uzate, pe alocuri se vedeau prăjituri lăsate de măgari. Doar o pereche de motociclete ponosite, de culoare verde, au distrus parțial peisajul medieval al comerțului cu sclavi.
  Alice remarcă cu amărăciune:
  Cât de umilitor este asta. Tratați ca niște animale.
  Angelica a adăugat:
  - Sper că asta nu este pentru noi?
  Eunucul șef le-a asigurat pe fete:
  - Nu, vei fi vândut la palat, pentru oameni bogați. Apropo, dacă picioarele fetei s-au săturat de pantofi, o ricșă vă va da o plimbare.
  Da, tinerilor înalți, arabi li s-au dat trăsuri și doamnele s-au așezat pe ele. La rândul său, escorta de la gardian, a achiziționat pe neașteptate biciclete. Marele eunuc a promis:
  - Într-o clipă vom atinge scopul strălucitor!
  De data asta botul nu a mințit. Palatul în care erau aduse fetele era mare, luxos, cu statui și fântâni.
  Dar principalul este chiar locul pentru negociere, care amintește de o scenă de teatru. Și aici, a trebuit să stea la coadă. Angelica chiar a întrebat:
  - Este un centru major al comerțului cu sclavi?
  Eunucul șef a spus:
  "Acesta este un centru major pentru comerțul cu sclave feminine. Bărbații sunt vânduți în mare parte în altă parte. Ca apropo, și băieți, de consolare...
  Licitația a fost activă, publicul s-a adunat mult și totul în ținute orientale luxoase. Doar câțiva oameni erau îmbrăcați în costume europene, dar în general a fost destul de grămadă. S-a auzit mult zgomot, iar fetele care au fost duse pe peron fie au fost expuse treptat, fie imediat scoase goale.
  Iată că unul dintre ei, cu toate acestea, a rezistat umilinței și a făcut furie. Ea a răcnit ca o junincă la abator, în timp ce era jupuită de vie. Gărzile au călășluit-o și au dus-o afară din cameră. Șeful eunuc a declarat:
  "Le vor biciui pentru a nu deteriora pielea, poate că vor prăji și picioarele într-un brazier, astfel încât tălpile să fie acoperite cu vezicule mici și este posibil și un suport. Doamna trebuie să-și vină în fire. Esti la fel daca arunci "caii" vei primi o pedeapsa crunta, fara mutilare si vei fi condus sa vinzi din nou.
  Angelica tot intreaba:
  - Dacă facem din nou o furie!
  Eunucul spuse cu severitate:
  - Atunci vei fi tras în țeapă, așa că ispitește soarta!
  Când fetele au fost scoase în sfârșit pe platformă, au simțit mai multă ușurare decât frică.
  Managerul licitației a citit:
  - Doi tineri fermecatori, virginali, pasionati, instruiti sa iubeasca in mod occidental, dar nu cunosteau inca barbati. Blondă și focoasă vândute ca pereche. Prețul de pornire este de cinci mii de piaștri de aur.
  Ca răspuns, s-au auzit exclamații nemulțumite în arabă:
  - Arată-ne chipurile lor! Ce dive.
  Eunucii, stând pe laterale, aruncau vălul de la fete și le acoperiră fizionomiile, arzând de entuziasm. Gerda se cutremură involuntar, gândul că acum va fi dezbrăcată în fața a două sute de bărbați pofticii era atât de dezgustător, încât fața ei duioasă a devenit stacojie, iar ochii ei de safir au sărit.
  Și publicul a țipat de încântare și plecăm:
  - Șapte mii de piaștri.
  - Opt mii!
  - Zece mii!
  - Douăsprezece mii! strigă un bărbat cu barbă cenușie într-un turban verde împodobit cu smaralde.
  Angelica l-a întrebat pe eunuc:
  - Și cât sunt douăsprezece mii de piaștri dacă sunt traduși în bani europeni?
  Eunucul a fost în mod similar experimentat și educat:
  "Este aproximativ o sută douăzeci de mii de dolari SUA. Ei bine, cam aceeași rată dacă numărați în aur!
  Alice își rotunji buzele.
  - Mama Mio, acestea sunt trei tancuri grele M-16.
  Angelica a corectat:
  - Nu, mult mai mult!
  Un om cu adevărat înalt, destul de uscat, cu nasul acvilin și cu un turban stacojiu, a oferit până la cincisprezece mii și jumătate de piaștri.
  Eunucul șef a șoptit:
  - Acesta într-un turban stacojiu, însuși Ali-Topal, un furnizor al haremului șahului Iranului. Nu este obișnuit să piardă oferte.
  Un om bogat într-un turban verde cu smaralde a emis:
  - Șaptesprezece mii de piaștri, pentru câteva ore...
  Apoi, un tânăr fără turban, dar în costum european, s-a ridicat și a strigat:
  - Optsprezece mii de piastri! Aceste femei sunt demne de mine, indianul Raja Malik.
  A urmat o pauză temporară... bărbații s-au agitat... Omul bogat în turban de smarald îi remarcă prințului:
  - Și vrei să dai bani pentru două furturi, cu care poți cumpăra un distrugător?
  Prințul a răspuns supărat:
  - Vrei să dormi cu o navă de fier?
  Între timp, eunucii au aruncat cuverturile fetelor care le-au acoperit grațioșii sâni sferici. Sfarcurile scânteiau ca niște muguri roz. Comerțul a reînviat. Unul dintre șeici a turnat o mână de diamante din poșetă și a spus:
  "Ofer douăzeci de mii de piaștri pentru ei!" Merită!
  - Douăzeci și unu de mii! - S-a oferit un bărbat într-un turban verde.
  - Douăzeci și două de mii! mârâia prințul.
  - Douăzeci și cinci de mii! - Plantat de furnizorul șahului.
  Un bâzâit a trecut prin rânduri, dar târguiala nu s-a oprit. Șeicul a alergat la bijutier și a scuturat tot conținutul poșetei și a întrebat:
  - Uită-te la aceste diamante!
  El a stors:
  - Douăzeci și opt de piaștri!
  Șeicul mârâi:
  - Sunt ale mele, ambele fete!
  Prințul din India a obiectat:
  - Nu al meu! Treizeci de mii de piastri!
  A urmat din nou o pauză. Luați în considerare trei sute de mii de dolari SUA, aceasta este o sumă uriașă pentru acele vremuri. Mulți încep să se întrebe dacă merită să așterne atât de mult pentru fete.
  La un semnal, eunucii au aruncat vălurile care acopereau pântecele sclavilor, apoi au scos diademele, întinzându-și părul minunat... Licitațiile au reluat, acoperișurile bărbaților s-au dus.
  - Treizeci si trei!
  - Treizeci si cinci!
  - Treizeci si noua!
  - Patruzeci și una de mii!
  Pauză .... Și apoi furnizorul șahului a emis:
  - Patruzeci și cinci de mii de piaștri. Iar restul îi avertizez că cel care numește suma și nu o poate plăti integral va fi biciuit public și dat afară de la licitație în rușine.
  Seicii au fost puțin descurajați... Atunci nu au existat fluxuri atât de abundente de petrodolari, iar dolarul în sine nu avusese încă timp să se deprecieze, așa că suma era foarte mare. Și dă-o drept sclav...
  Dar eunucul șef încă nu așternuse toate atuurile și ultimul văl care acoperă șoldurile și picioarele zbura de la fete. Și apoi apăsarea crampoanelor a eliberat picioarele de pantofii cu toc înalt. A urmat comanda:
  - Dans!
  Dacă o femeie dansează, atunci nu este deloc ca atunci când stă pe loc. La urma urmei, aceasta nu mai este o statuie, chiar dacă este frumoasă, ci trup viu tremurător. Iar fetele, puternic încântate de rușine, și în același timp de picantența situației, dansau foarte energic.
  - Cincizeci de mii! gemu bărbatul în turban verde.
  - Cincizeci și cinci de mii! - Furnizorul haremului nu a cedat.
  - Saizeci! - strigă unul dintre șeici.
  - Saizeci si cinci! - S-a adăugat furnizorul cecului.
  - Șaptezeci! - a strigat proprietarul turbanului de smarald.
  - Optzeci! - Furnizorul șahului a întrerupt și a adăugat. - Verifică-ți soldul, nefericit, poți lua un bici.
  Ultimul huckster s-a ofilit... A urmat o rimă:
  - Unu, doi... - Urmează o pauză, deodată cineva se răzgândește... șopti Alice (da, când se va termina în sfârșit! Sunt un membru ateu-Komsomol gata să se roage lui Allah!). - Trei! Vândut furnizorului haremul șahului.
  Au aruncat imediat un văl peste fete și le-au scos literalmente din licitație în brațe. Astfel s-a încheiat ziua "muncii" a războinicilor. Mai precis, nu încă. Au încărcat remorca lor adevărată cumpărată în America și au dus-o la Teheran. Fetele înseși erau încă, de fapt, goale, dar acoperite cu cuverturi de pat și întinse pe canapele. Li s-au dat chiar și mese gourmet, iar paznicii au fost lăsați afară. Așa că întinde-te și bucură-te, dragă.
  Alice remarcă surprinsă:
  - E încă ciudat! Am fost plătiți cu o sumă egală cu douăzeci de tancuri grele americane. Aceasta este o avere cu dolari de aur care nu au fost încă depreciați de inflație. Și totuși, fără mândrie, ceva nu se simte!
  Angelica oftă.
  - Aurul este întotdeauna o valoare, dar atunci când barele unei cuști sunt făcute din el, doriți să-l reduceți!
  Alice a sugerat:
  - Poate ne vom juca în orașe. Vom numi orașul, apoi altul, astfel încât să înceapă la sfârșitul celui precedent?
  Angelica clătină negativ din cap.
  - E deja cam zdruncinat. Poate te poți gândi la altceva. Ce idei?
  Alice a găsit:
  - Și apoi să facem flotări pe rând. Cine sparge primul, pierde!
  Angelica a fost de acord:
  - Iată! În același timp, vom antrena brațele și pieptul. Și apoi picioarele noastre au primit o sarcină suficientă, dar nu au fost mâini!
  În timp ce fetele se distrau, era cald și în Africa....
  Batalionul URSS Vulturul Roșu se deplasa spre sud... Așa sunt liniuțele și marșurile forțate. Băieții erau deja atrași de ritmul sufocant și obositor al alergării prin deșerturi și jungle. Și pe parcurs, a trebuit să depășim rezistența militară a britanicilor.
  În special, un punct de control cu două turnuri de mitraliere. Aici a trebuit să trag puțin înainte ca grenadele să fie folosite. Nu au fost pierderi...
  Dar apoi a fost și mai greu, opt tancuri și patru tunuri autopropulsate au fost îngropate în pământ, iar în jurul lor erau infanterie, mitraliere, soldați experimentați, tranșee săpate cu hexagon. Nu este atât de ușor de luat aici, un fel de zonă fortificată la intersecția a trei drumuri care duc și leagă Somalia, Sudanul și Etiopia.
  Nu a fost ușor să te apropii, zona a fost împușcată și pădurea din jur a fost tăiată. Vladimir, dându-și seama de aventurozitatea atacului, era pe cale să cheme aviația pentru ajutor, dar Dimka Rocket s-a oferit să construiască o aparență de catapultă și să arunce câteva pachete de grenade antitanc.
  - Nu este necesar să distrageți atenția aviației roșii, mai ales că inamicul are cel puțin cinci tunuri antiaeriene puternice de calibru 90 de milimetri, fără a număra mai multe tunuri cu aer comprimat. Există un mic avanpost inamic aici și sunt necesare baliste de asediu împotriva avanposturilor.
  Comandantul batalionului de băieți și arieni roșii Vladimir de aici, pe bună dreptate, între altele, avea câteva îndoieli:
  - Crezi că poți scăpa de asta destul de precis?
  Dimka, stoarcând ulei de palmier și rășină împreună cu prietenii săi, a confirmat:
  - Da, cred că da, trăgatorul Voroshilovsky este încă un lucru mic. Da, iar Voroshilov însuși este cel mai primitiv războinic. Doar dă-mi conducerea.
  Băiatul a meditat cu adevărat înainte de împușcătură și a adăugat și benzină amestecată cu ulei de palmier și rășini, la care au adăugat var și carbură, la grenade. Și apoi, după ce a făcut un calcul, și-a făcut cruce, a salutat pionierul și a tras din mână:
  - Aici ai nedolvyat!
  O lovitură, apoi alta strigând:
  - Pentru patria pentru Stalin!
  Din partea inamicului, un vuiet, țipete, gemete.
  Dimka a comandat din nou:
  - Încă o salvă!
  Gemetele, vuietul, flăcările au devenit mai puternice, s-au auzit strigăte în engleză: surrender!
  De data aceasta au fost peste cinci sute de prizonieri și erau în mare parte englezi albi. E greu de crezut că tipii ăștia în urmă cu doar șase luni au distrus forțele superioare ale italienilor din Etiopia și chiar în Italia. Dar acum erau construite ca o turmă mizerabilă de oi.
  Băieți desculți, zgâriați, dar veseli au condus prizonierii, fără să acorde atenție pietrelor și spinilor de sub picioare. Și Dimka Rocket chiar a cântat:
  Țara este sfântă comunismului;
  Ai aprins torța întregii planete!
  Purtați steagul stalinismului,
  Cine a dat așa fericire copiilor!
  
  Fiecare dintre noi are o pușcă
  Cunoaștem munca militară onorabilă!
  La urma urmei, cântecul se repezi suculent, tare,
  Sus, cu lumina roșie a unei stele!
  
  Aducem bucurie, fericire lumii întregi,
  To workaholic a fost proprietarul!
  Capitalist gras să răspundă,
  Proletarul a urcat pe tron!
  
  Steagul nostru stacojiu, desigur de culoarea sângelui;
  Puterea Domnului Hristos este descoperită în el!
  Și vor trebui să îndure multă durere,
  Suntem conduși de sfinții din icoana fețelor!
  
  Și atunci băieții nu vor vedea paradisul,
  Vom fi înviați de oameni de știință cu gânduri înțelepte!
  Apoi întâlnește cu flori pasul unui soldat,
  Sub comunism strălucit!
  
  Tovarășul Stalin a fost numit de Domnul;
  Conduceți patria și duceți la victorie!
  Calea noastră spre vârf este foarte înclinată,
  Și ești marele lider pentru tot ce este în răspuns!
  
  Unitatea va fi salutul nostru către popoare,
  Cine va beneficia de baioneta leninismului!
  O rază fierbinte de libertate va topi gheața,
  Sub steagul stacojiu, kumach!
  
  Aici tancurile sfâșie în bucăți un rând de infanterie,
  Și tot felul de lași, fără un cuvânt, predați-vă!
  Acesta este eroismul băieților companiei curajoase;
  Că avioanele nu sunt oale și farfurii!
  
  Mare glorie vă așteaptă - credeți
  Cei care apreciază Rusia mai presus de viață!
  Să deschidem ușile radiante în spațiu,
  Ca să nu existe lene putrezită!
  
  Pentru Patria Mamă este nevoie de o ispravă;
  Și i-o vom dedica, crede-ne!
  Și fascismul malefic a fost deja învins,
  Spre slavă, cinste, bucurie - generații!
  Dimka a cântat ca un adevărat maestru și băieții sovietici împreună cu el ... Și nimeni nu a acordat atenție atacului împotriva totalitarismului, care nu era pe deplin potrivit în această companie. Și ce, formal, Rusia sovietică nu este totalitară, ci democratică!
  Doar Danka a șoptit cu buzele:
  - Ei bine, dă-i lui Dimka!
  Prizonierii au fost predați în cea mai apropiată bază, iar băieții eliberați s-au repezit mai departe. Până acum, nu s-au oprit. Mareșalul Rokossovsky a trebuit să meargă un drum lung până în Africa de Sud. Și încearcă așa, treci prin toată Africa. Mai mult, există mult mai multe trupe britanice în estul continentului african decât în Occident. Da, și în Etiopia, trebuie să luați socoteală cu rebelii și cu diverși prinți pro-britanici.
  Așa că băieții luptători trebuie să alerge peste spini și pietricele, fără să se gândească la odihnă. Urmează o altă încăierare, de data aceasta a unui trib local, rebel.
  Bătălia nu a fost atât de lipsită de sânge, un copil a fost întins din "Bur" lovind chiar în frunte. Adevărat, și sudanezii au primit-o, au fost tăiați de patru sute, folosind grenade de fragmentare și punându-le la fugă.
  Trei copii au fost răniți atât de grav încât au trebuit să fie cărați pe targi.
  Înainte de a merge la culcare, Dimka i-a spus lui Danka, care a fost și el ușor zgâriat de o schijă de pe scutul pieptului său lat:
  "Vedeți, războiul devine distractiv. Și bătălii, există victime și dragoste!
  Danka a fost de acord.
  - Da, acum sunt de acord, există romantism și victime. Deși este mai bine să nu fi fost victime deloc din partea noastră.
  Dimka făcu cu ochiul viclean:
  - Oh... Știi, asta necesită magie. Dar crede-mă, se va îmbunătăți.
  A doua zi a trecut la fel de intens, unii călăreți au încercat să-i atace, dar băieții erau în alertă, iar de data aceasta au evitat pierderile, întinzând o sută cincizeci de tipuri de atac. Printre cei uciși s-au numărat și doi ofițeri britanici. Și astfel războiul a izbucnit treptat. Era evident că aceasta nu era o plimbare și nu doar marșuri forțate.
  Așa că au ajuns la fortăreața britanică de lângă Bakhci. Dar aproape că nu era nevoie să lupți. O duzină sau mai mulți soldați britanici au încercat să se baricadeze în buncăr, dar au fost fumați cu substanțe otrăvitoare de casă. Mai mulți britanici au murit pe loc, iar restul au izbucnit, unde erau legați.
  Dar echipamentul a fost capturat destul de obișnuit, iar arabii adunați pentru a proteja punctul au depus un jurământ de loialitate față de Uniunea Sovietică.
  . CAPITOLUL #6
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova sunt deja în drum spre Africa de Sud.
  Ei distrug baza engleză din Namibia și, ca întotdeauna, într-o lovitură mare. Băieți atât de urâți.
  Băiatul a aruncat o grenadă cu forță mortală și distructivă asupra britanicilor și a scârțâit:
  - Un soldat este judecat de Dumnezeu și de timp, un politician este un nenorocit fără proces, iar fărădelegile lui nu cunoaște interval de timp!
  Fata a remarcat agresiv, lansând un cadou de moarte cu degetele goale ale picioarelor dăltuite:
  - Soldatul nu caută liniște, și nici furtuna nu face semn, politicianul își va îngropa isprăvile, parazitul este foarte invidios!
  Oleg Rybachenko a lansat din nou o grenadă asupra inamicului, aruncând o grenadă cu călcâiul gol, copilăresc și a emis:
  - Un soldat este uneori un războinic involuntar, și nu vrea să omoare, ci își îndeplinește o datorie sacră față de Patria Mamă, în timp ce un politician este un trădător voluntar căruia îi place să porcească, să nu-și îndeplinească obligațiile față de alegători!
  Margarita a tăiat inamicul cu o explozie bine țintită, sfâșiind interiorul, afirmând:
  - Un soldat rezolvă puzzle-uri în bătălii, un politician construind combinații viclene, nu poate rezolva problema pașnic!
  În alte locuri, fetele au făcut fapte.
  Alice și Angelica au făcut flotări de câteva mii de ori, dar transpirand peste tot, nu au vrut să cedeze una față de alta. În cele din urmă, fetele au considerat destul de rezonabil că s-au săturat și că puterea le va fi totuși la îndemână. Deci e mai bine să te odihnești.
  Angelica a declarat:
  - Și tu și cu mine suntem ca femeile rusești din sate, adică încăpățânate. Ce vom distra acum?
  Alice a glumit:
  - Probabil fluturi...
  Remorca s-a oprit și fetele au adus din nou mâncare pe tăvi de aur. După un antrenament brutal cu flotări, războinicilor le era foarte foame. Se năpusteau cu lăcomie spre mâncare și băutură... Au mâncat prăjituri, ciocolată și fructe cu miere... Și nu au observat cum se rostogolea cel mai greu somn peste ei.
  Transformată într-o adevărată telenovelă: seria de vis a continuat;
  O nouă speranță a îmbătat inimile celor mai frumoși călăreți. Și au călărit pe minunatul lor cal - un megagnom.
  Angelica a spus emoționată:
  - Știi, fiind în această lume fantastică, cineva își odihnește cu adevărat universul de fier tunător!
  Alice, dezvăluindu-și dinții sidefați, a fost de acord:
  - Într-adevăr! Relaxează-te și ia-ți sufletul departe.
  Diavolul de Foc a vorbit:
  - Dacă războiul nu ar fi existat, atunci ar fi trebuit inventat și, spre deosebire de Dumnezeul Atotputernic, acest basm ar fi arătat incomparabil mai plauzibil!
  Alice a cedat:
  - Cred ca da! Dar știind cât de mare este Stalin în țara noastră, este foarte posibil să credem în existența Zeului Prea Înalt!
  Angelica cu o privire vicleană și clarificată destul de logic:
  - Dar, dacă, desigur, Dumnezeul Atotputernic nu este Iisus Hristos!
  Alice oftă din greu.
  - E mai ușor să crezi în neputința Diavolului decât în atotputernicia lui Isus!
  Când întunericul nopții a lăsat loc unui amurg vâscos înainte de zori, o fâșie întunecată ciudată a blocat calea. Ea arăta cumva de la distanță ca un piton pătat. Greși, pestriți și cu curbe bizare, bolovanii se întindeau într-o linie nesfârșită prin iarba umedă și aspră.
  Alice a exclamat:
  "Iată, aceasta este probabil granița posesiunilor stăpânului lumii interlope!"
  - Nu, nu te teme, diva blondă, e doar o graniță veche! exclamă Angelica fericită. - Acum suntem aproape, ei bine, sper - doar acasă!
  Războinicul blond desculț se strâmbă.
  - Și încă ești plin de optimism până la amigdale!
  Războinicul înfocat a fost jignit:
  - Cine ar fi vorbit deja despre optimism, fără motiv!
  Nimeni nu păzea pietrele cu mușchi, iar de cealaltă parte era la fel de goală ca de partea imperiului trolilor și ghoulilor răi. Alice și-a zgâriat coaja cu degetele piciorului gol și a fluierat:
  - Totuși, e tare aici! Sau mai degrabă trist!
  Desigur, trecerea acestor granițe, ca și râul recent, nu dădea nicio garanție, dar totuși radianții fugari se simțeau puțin mai liniștiți.
  Angelica a spus-o poetic:
  - Aici este pământul promis, dar nu Israel!
  - Și de ce noua graniță este așa de ciudat așezată? - întrebă Alice, urmărind cu privirea ei radiantă o grămadă de bolovani. - Este mai convenabil, probabil, decât pe pietre sau la fel nu este prezent?
  Angelica mârâi:
  - De ce trebuie să știi asta?
  Alice a ridicat din umeri.
  - Da, atât de curios. Sunt un începător în lumea asta. Chiar dacă nu poți fi mândru de asta!
  - Limita de piatră nu a fost pusă pentru ghouls sau războinici. Anterior, existau ținuturi ale mușcătorilor de oase - troli ucigași vicioși și foarte puternici. Războiul cu troli, spiriduși, ghoul și gândaci tigru a durat de secole. Armatele diferitelor creaturi erau pur și simplu uriașe - au ajuns la sute de mii! Odată ce au câștigat o serie de victorii, trolii care mușcă oasele, au ajuns chiar la poalele dealurilor și aproape au distrus Peach-Amber - și aceasta este, la urma urmei, capitala Țării Iubirii și Speranței, a cărei lumină radiantă și sursă de energie deține Inima Universului! - a spus Angelica.
  Alice a exclamat, împreunându-și mâinile:
  - Ce groază! Deci toate universurile și nenumăratele lumi erau amenințate?
  Războinicul înfocat și-a asigurat amabil prietena:
  "Dar puterea lor s-a secat în munți. Apoi, într-un an bun, războinicii noștri, împreună cu spiridușii, au răsturnat totuși armatele de troli răi și au dat-o până la urmă. Iarba lor a fost arsă peste tot, orașele au fost ocupate și vindecate. Și granița a fost mutată de la graniță la limitele de la nord!
  Alice chicoti.
  - Wow! Dar astfel de povești sunt tipice, aproape pentru toate basmele!
  Angelica a răspuns destul de logic:
  - Și ce este un basm, dacă nu ușor înfrumusețat cu viață
  - Vrei să spui că războinicii au salvat universul... - Gerda a început să înțeleagă de ce Angelica nu arăta diferit de zeițele din antichitate, pe care grecii le înfățișau în statuile lor.
  O șopârlă de culoarea chihlimbarului i-a alunecat pe lângă degete, provocând o senzație de gâdilat.
  - Toți războinicii sunt descendenți ai zeilor și zeițelor antice. De aceea, aici există o lume paradisică de atâta timp. Dar Lucifer a spus: destul har! Ei bine, ghouls au decis că acum arienii au degenerat, de aceea au atacat imperiul Justiției și Fericirii...
  Angelica a terminat și a prins cu dibăcie șopârla cu degetele goale de la picioare.
  Alice mârâi:
  - O da. Deci, am degenerat și noi... Cine ar vorbi, uitându-se la trolii ciudați și la frumusețile fetelor și spiridușilor noștri!
  Angelica a răspuns cu înțelepciune:
  Fiecare națiune are propriul concept de frumusețe.
  Alice a fost de acord. A sărit de pe megagnom și a făcut o capotaie în aer.
  - Da, conceptul de frumusețe pentru fiecare națiune și specie are propriul său. Numai că acum opiniile despre ultraj sunt surprinzător de aceleași pentru toată lumea, fără excepție. Există un astfel de fenomen. Apropo, de obicei când spun o fată, adaugă una frumoasă, iar când o bătrână este urâtă!
  Angelica a făcut și ea o capotă și și-a rotit sabia:
  - Da, există așa ceva... Toți oamenii, minte, oamenii iubesc tinerețea și se tem de bătrânețe. Aceasta este o întâmplare atât de tipică. Cu toate acestea, nu putem decât să fii de acord că este firesc.
  Aici conversațiile fetelor au fost întrerupte, o altă fiară a sărit în fața lor, deja un bătrân și familiar gândac-tigru. Adevărat, era singur, dar cu două săbii foarte lungi și chiar cu scuturi.
  - Nu că fetele-războinici se vor lupta?
  Angelica făcu un pas spre el:
  - Bineînțeles, crede-mă, nu ne vom sfii! Și nu ți-a fost frică să vii singur la noi!
  Gândacul-tigru a obiectat:
  - Nu, frumuseți desculte, pur și simplu nu sunt singur.
  Alice fluieră.
  - Știam că nu vei îndrăzni niciodată să lupți sincer. Presupun că ai adus armata cu tine?
  Gândacul-tigru a obiectat:
  - Nu, de fapt sunt singur, dar zeii mei întunecați sunt cu mine, care mă vor ajuta să te înving. Numai noi ne vom lupta, sper sincer - unu la unu!
  Alice a fost de acord cu vizibilă nerăbdare:
  - Desigur, sincer să fiu. Și din moment ce sunt blondă, iar zeii întunecați te ajută, atunci alegerea unui adversar ar trebui să cadă asupra mea!
  Angelica tăcută, brusc, de parcă o supapă ar fi fost ruptă de presiune, s-a întors și a ars-o pe Alice cu o privire foarte neplăcută. Un șuierat incoerent a scăpat de pe buzele războinicului.
  Războinicul blond a fost uimit:
  - Ce ești, prietene?
  "Nu-mi place să vorbesc cu tine", a spus în cele din urmă Diavolul de foc, încet și înghețat. - Te simt ca pe un loc gol.
  Alice a încercat să-și liniștească prietena:
  - Și totuși este alegerea mea! Angelica să fie o patriotă, nu o egoistă, consecventă în slujirea Uniunii Sovietice...
  Angelica s-a sufocat:
  - Bine, lupta! Și câștigă, dacă poți, desigur, și cred în tine!
  Gandacul tigru s-a repezit imediat la războinicul blond. Se pare că au încercat s-o ia cu obrăznicie, sperând că purtătorul de păr blond nu se încălzise încă. Dar Alice, se pare, era pregătită pentru asta. În orice caz, cel mai ascuțit trezorier al ei a rupt burta monstrului deja în primele secunde ale bătăliei. Angelica și-a încurajat prietena:
  - Asta e corect! Vedeți în formular!
  Inamicul a strigat cu ticăloșie:
  - Da, ești o creatură cu părul alb!
  Gândacul tigru s-a legănat prea larg și a investit cu toată puterea, de care Alice a profitat perfect, tăind peria atacatorului. Apoi ea a exprimat:
  - Leagănul este larg, dar perspectiva este îngustă!
  Gândacul tigru a atacat ca răspuns, încercând să lovească și cu membrele inferioare. Dar terminatorul blond și-a tăiat genunchiul cu foarte mare dibăcie, forțând inamicul să se clătinească. Angelica a aprobat din nou:
  - Acesta este destul de în stilul invincibilei Uniuni Sovietice. Acum termină-l repede.
  Alice s-a năpustit asupra pradei ei ca o tornadă la tropice, gândacul-tigru abia a avut timp să riposteze și nu este de mirare că în curând capul său urât s-a separat de corp. Asa s-a incheiat lupta...
  Angelica și-a exprimat gândurile:
  - Tot imposibilul este posibil, știu sigur! Este imposibil să fii o fecioară imaculată pentru totdeauna!
  Apoi Alice a întrebat-o surprinsă pe prietena ei:
  - Și de ce, când am vrut să mă lupt cu el, ai luat-o atât de rece, de parcă ar fi fost un fel de șmecherie. La urma urmei, este dreptul meu!
  Angelica se strâmbă.
  - Și dreptul meu de a-ți refuza o explicație. Dar va veni timpul și vei ști totul!
  Alice oftă din greu, dar nu și-a deranjat prietena cu întrebări.
  Au tăcut până la răsăritul soarelui. Angelica s-a răcit treptat și a fost cumva inhibată. Hieroglifele de pe armura megagnomului care se legăna au devenit mai ascuțite pe măsură ce firmamentul deveni mai palid. Când s-a limpezit, Alice a putut vedea în detaliu orașul de pe malul drept al râului, întins în fața lor, cu valuri de culoarea sucului de portocale. Însă emblema uriașă a făcut o impresie deosebită, a fost sculptată din pietre semiprețioase, cu detalii uimitoare, și poate jocul clarobscurului matinal a însuflețit acest mic basorelief magic. Pasărea poziționată vertical și-a întins aripi largi, dar a îndoit și și-a întors capul în profil.
  Ochii bombați bine delimitați simbolizau vederea ascuțită, iar ciocul prădător îndoit era periculos de ascuțit. Dar cel mai surprinzător a fost mai jos. Fiecare dintre penele aripii era și o pasăre mică și toate împreună au devenit un detașament înghețat de păsări războinice, privind cu fidelitate marele lor conducător, de parcă ar aștepta un ordin... Putere, loialitate și pregătire pentru un atac instantaneu au fost transmise cu măiestrie. Alice s-a uitat îndelung la acest semn puternic, gândindu-se...
  Somnul fetelor, așa cum era de așteptat, a fost întrerupt, dar s-a întâmplat, nu este deloc așa cum au plănuit prietenii. S-au trezit într-o sală minunată, imensă, a unui palat fabulos de frumos, unde fiecare lucru mic era o capodopera a artei mondiale, unde aerul era parfumat și păsările paradisului cântau.
  Curgeau râuri de apă dulce, un bazin plin cu șampanie stropi, iar pereții aveau modele. Cele două fete înseși stăteau întinse pe paturi înalte de puf, pe paturile unei regine vrednice a Saba. În general, totul ar fi grozav dacă nu ar fi lanțurile de aur care leagă încheieturile și gleznele fetelor. Trupurile lor minunate, frumos goale, magice au fost, parcă, răstignite pe paturile lor. Aceasta este starea neputincioasă a sclavilor umiliți și fabulos de radianți.
  Angelica oftă adânc.
  "Deci nu știam că o cușcă poate fi de aur, nu doar în sens figurat.
  Alice și-a consolat prietena:
  - Numai șahul poate avea un palat atât de mare și de lux. Deci, de fapt, și-au atins scopul și au ajuns la destinație!
  Angelica a zâmbit dulce.
  - Mă întreb ce fel de șah este?
  Ca și cum ar fi răspunsul la întrebare, s-a auzit o stropire și un bărbat mare, cu barbă, cu aspect de aproximativ cincizeci sau cincizeci și cinci de ani, a coborât din piscina cu șampanie. Avea totuși pieptul lat și umerii lați, cu o pantă. Era o mare putere naturală în el, dar mușchii înotau cu grăsime dintr-un stil de viață inactiv și lăcomie. Omul acesta era gol, doar un talisman prețios pe un lanț era toată decorația lui, dar nu era nicio îndoială, era un cec. Da, iar talismanul de pe piept era un simbol al puterii regale.
  Desigur, au văzut fotografia șahului a fetei, deși părea mai tânăr în ea, iar barba lui era mai scurtă.
  Şahul tocmai se scăldase în şampanie, dar mergea liniştit, cu aspectul unui conducător încrezător. Și, desigur, noile houri pentru harem nu puteau trece prin atenția lui. În primul rând, conducătorul autocratic (formal nelimitat) al Iranului s-a apropiat de Alice. Mâna lui păroasă se sprijini pe glezna fetei și o mângâie ușor. Blonda l-a privit pe șah cu o privire indiferentă, dar apoi trupul ei a început să-i trădeze și obrajii i s-au îmbujorat de rușine.
  Ești virgină? - l-a întrebat domnul pe Gerd.
  Blonda cu lacrimi curgându-i în ochi a răspuns:
  - Da domnule!
  Şahul a zâmbit ironic.
  - Ei bine, asta e grozav. Acum vei deveni femeie, după ce ai primit prima experiență de a te bucura de descendentul Mesagerului lui Allah ca rege în a treizecea generație.
  Lacrimi autentice curgeau pe obrajii stacojii ai Alicei:
  - E atât de dureros și crud, domnule. Mi-e groaznic de frică de asta!
  Shah și-a pus mâna largă pe șoldul luxos al fetei și a început să maseze, calmând:
  - Nu ar trebui să te sperii! Sunt un amant priceput. Durerea va fi scurtă, ca o mușcătură de țânțar, iar apoi te vei cufunda în oceanul plăcerii.
  Alice continuă să plângă, fără nici cea mai mică umbră de pretenție. Gândul de a-și pierde inocența era cu adevărat groaznic. Mai ales pentru un creștin puritan ca ea.
  - Nu, te rog... Ești un om atât de uriaș, lasă-mă și eu...
  - Dar ea însăși? Şahul a fost surprins.
  - Eu însumi îți voi înșea demnitatea demnă de un titan și o voi face cu atâta grijă și pricepere încât să fie bine pentru tine și pentru mine. Te implor de dragul lui Allah!
  Şahul era stânjenit, îi era foarte rău pentru fata nevinovată, care arăta ca cel mai fermecător înger, şi porunci:
  - Eliberează-o!
  Cei doi gardieni eunuci care l-au urmat pe șah și-au scuturat fără milă brelocurile și au deschis repede lacătele de pe brațele și gleznele fetei blonde. Așa că s-a ridicat încet și i-a zâmbit lui Shah. El i-a făcut semn către el:
  - Ei bine, haide, drăguțo, sari la mine.
  Alice a sărit cu adevărat și l-a lovit pe șah în bărbie cu cotul. Un bărbat uriaș a căzut... Eunucii au avut timp doar să icnească, în timp ce piciorul gol al Alicei îl împinge pe cel din dreapta cu călcâiul rotund în plexul solar, provocând un puternic șoc dureresc care i-a tăiat respirația și i-a ținut țipătul. Eunucul din stânga a întins mâna cu o sabie, dar o lovitură a căzut asupra lui, Alice a lovit tâmpla cu un talisman greu rupt de gâtul suveranului.
  De data aceasta a fost fatală... O altă lovitură a fost lovită de războinicul blond pe spatele capului celui de-al doilea eunuc, îndoit dintr-o picătură cu plex solar. Astfel, cea mai apropiată gardă a șahului a fost distrusă. Angelica a strigat-o pe Alice cu voce joasă:
  - Ia cheile și eliberează-mă repede!
  Terminatorul blond a răspuns:
  - Asta nu este o problemă! Acum!
  Nu a fost dificil să deschideți lanțurile, deoarece nu existau opțiuni speciale aici cu o gaură a cheii și o cheie. În general, fetele erau mai degrabă încătușate nu din cauza fricii de asasinare, ci pentru a se juca.
  Când Angelica s-a eliberat, șahul tocmai a început să ridice capul, încercând să-și revină după o doborare grea. Diavolul de foc a smuls două pumnale din centura eunucului ucis. Ea i-a aruncat una lui Alice, iar a doua, sărind în sus, a atins gâtul șahului:
  - Ei bine, conducătorul Persiei și Iranului, puternicul autocrat... Vrei să-ți salvezi viața și viața a sute de mii de supuși, precum și să păstrezi independența țării și, bineînțeles, personalul tău? putere?
  Şahul s-a ghemuit greu şi a mormăit confuz:
  - Păi cine nu vrea... Toată lumea o vrea!
  Diavolul de foc și-a aruncat cu înverșunare ochii de smarald:
  - Așa că declarați imediat război Marii Britanii și faceți o alianță cu Uniunea Sovietică!
  Şahul, clipind des, s-a uitat la ei şi, în cele din urmă, i-a dat seama:
  - Deci sunteți spioni sovietici. Ce măgar sunt, pofta m-a orbit, dar a trebuit să ghicesc cine ești. Este posibil ca femeile europene obișnuite să aibă un corp atât de musculos și uscat...
  Angelica a ridicat din umeri.
  - Tot ce se face în bine. De exemplu, trupele URSS sunt invincibile, iar armata voastră prost înarmată și prost pregătită, în ciuda numărului său mare, ar fi fost, fără îndoială, învinsă. Și câteva divizii britanice care se află pe teritoriul tău, prea puțin ajutor. Deci ai o mare șansă să-ți păstrezi puterea, bogăția și, în sfârșit, să scapi de sub tutela Marii Britanii. Sau mori în dizgrație... Amintește-ți doar că sunt un sadic și mai întâi îți voi tăia demnitatea, care este și dureroasă și umilitoare.
  - Și tortura călăilor mei nu te sperie? - Nu prea încrezător mormăi șahul.
  Alice chicoti ca răspuns.
  - Și știau perfect în ce se bagă acceptând o asemenea sarcină. Nu ne vom preda în viață și, dacă vom fi capturați, vom încerca să suportăm tortura ca adevărații membri ai Komsomolului. Și moartea ta echivalează deja cu finalizarea sarcinii, deoarece rezistența armatei iraniene decapitate nu va mai fi atât de organizată, iar mulți din cercul tău sunt în favoarea unei alianțe cu Rusia sovietică.
  Shah încă puțin, ezitând de dragul aparenței, a spus hotărât și ferm:
  - M-ai convins! Atât de bine, război pentru Anglia, unire pentru URSS!
  Angelica spuse aspru:
  - Vei declara oficial război, ca să nu existe înșelăciune, te vom urmări și cu tine tot timpul. Având în vedere frumusețea noastră, acest lucru nu va trezi nicio suspiciune. Și ține cont că eu și prietenul meu aruncăm un pumnal la fel de măiestesc precum ne luptăm sau împușcăm.
  - Da! - mormăi Shah neîncrezător.
  Angelica aici cu forță a aruncat un pumnal cu degetele goale de la picioare. După ce a zburat treizeci de metri, părea să străpungă trunchiul unui fluture ghemuit pe un portret vechi. Șahul, care avea o vedere ascuțită, a fost uimit de cât de precis s-a dovedit a fi străpuns corpul mic al insectei. El a mormăit din nou:
  - M-ai convins! Voi face totul pentru tine... Dar dacă vrei, îți voi da un cufăr de aur pentru o noapte de dragoste și cea mai bogată provincie din Iran?
  Angelica a răspuns imediat:
  - De acord, dar numai cu condiția menținerii integrității...
  Salariul redus Shah:
  - Atunci doar pentru un cufăr de aur, unde va fi exact un centr din metalul prețios. Inocența ta va rămâne, dar orice altceva vei face așa cum îmi poruncesc!
  Diavolul de foc a răspuns pentru Alice și pentru ea însăși:
  - Desigur, suntem de acord, dar numai după ce au fost respectate toate ceremoniile și formalitățile oficiale! Războiul Marii Britanii, alianța cu URSS sau Rusia sovietică. Aici este condiția prealabilă.
  Acordul cu comandantul a fost sigilat cu o strângere de mână...
  Mai mult, în general nu mai era atât de interesant, șahul a declarat oficial jihadul Marii Britanii și a recunoscut alianța și patronajul URSS asupra Iranului, devenind de fapt un vasal al Rusiei sovietice. Niciunul dintre apropiații lui nu s-a opus, iar trimișii și reprezentanții britanici au fost arestați imediat.
  Ei bine, grupul de armate "Vostok" Bagramyan și Konev au trecut granița în Persia ....
  Sarcina a fost finalizată cu succes, iar fetele s-au speriat doar de următoarea noapte de dragoste cu șahul. Cât de prost este pentru tinerele fecioare, chiar dacă nu sunt lipsite de nevinovăția lor.
  Cu toate acestea, pentru a se înveseli pe ea însăși și pe prietena ei, Alice a decis să interpreteze melodia pe care tocmai a compus-o:
  Era o fată tăcută, modestă,
  Am visat să am propria mea casă!
  Așa încât râsul copiilor să curgă sonor,
  Așa că ursul era îmblânzit în pădure!
  
  Îmi doream un câmp copt liniștit,
  Puf de spiculete aurii!
  Pentru a nu cunoaște tulburarea pentru totdeauna,
  Și că nu erau dușmani!
  
  Dar iată că vine raidul tătarilor,
  Și zgomotul copitelor forjate!
  Ei bine, unde ești regiment de luptători de husari;
  Ce este faimos pentru înjurăturile lui?
  
  Unde sunt cavalerii, voi sunteți uriași,
  Dar de ce nu există protecție?
  Aici este singura noastră patrie;
  Arde fierbinte, lumină infernală!
  Mă duc în jug desculț,
  Prin conuri, ramuri și stepe!
  Și își tăie spatele cu un bici,
  Cât de greu este să gemi în lanțuri!
  
  Dușman de fată de gât cu un laso,
  Strâns și vrea să se sugrume!
  Aici, în împărăția sultanului rău,
  Am devenit un joc fierbinte!
  
  Mai întâi în domeniu am suferit
  Sacii purtau un snop înțepător!
  Dar frumusețea a înflorit
  La urma urmei, un Dumnezeu suveran generos!
  
  Aici Domnului i-a plăcut;
  M-au trimis la seraglio!
  Acolo, simțind puterea unui bărbat,
  Am început să fac pe plac toate gunoaiele!
  
  Cunoașteți o astfel de umilință
  Schimbă cel mai dulce corp!
  Este mai bine să înduri privarea,
  Pentru ca propria mea mama sa nu minca!
  
  Ce așteaptă la capătul drumului, nu știu
  Sperie bătrânețea și călăul!
  Dar nu este loc pentru cel risipitor în ceruri,
  Rămâne doar - plâns amar!
  Și în Africa au fost și evenimente care afectează cursul actual al istoriei.
  Batalionul Vulturul Roșu a mai luptat cu câteva încălcări, după care a fost o scurtă pauză. În Sudan, garnizoanele britanice au fost fie distruse, fie capitulate, doar în Somalia separate, dar buzunarele de rezistență care se estompeau rapid încă mocneau. Ei bine, spre sud, coloane mobile au mărșăluit și doar starea proastă a drumurilor africane și problemele cu aprovizionarea cu combustibil au încetinit mișcarea.
  Dar batalionul lor, numit neoficial "Gheparzi", a reușit să se distingă și se pare că până și liderul Stalin le-a acordat atenție. Oricum, a urmat ordinul: să-i răsplătească pe băieți și să-i transfere în Franța, cu un avion de transport.
  Ultimele știri i-au încântat în special pe băieții germani: însemna că, cel mai probabil, li se va oferi posibilitatea de a lupta pentru metropola britanică însăși. Și acest lucru este mult mai onorabil decât lupta în Africa vastă, dar semi-sălbatică.
  Batalionul care s-a remarcat a fost premiat, desigur, de însuși mareșalul de luptă Konstantin Rokossovsky. Dar, din moment ce întregul detașament este de aproape trei sute de oameni, este scump să sărbătorești singur, stelele de fier de clasa a doua au fost premiate de fete adjutant speciale. Băieții s-au schimbat în uniforme, au încercat să pară mai înalți și mai maturi și, în același timp, au fost hărțuiți, au făcut bofă...
  Însuși Mareșalul URSS a acordat personal două premii. Comandantul Vladimir și mai ales distinsul Dmitri. Au primit unele foarte valoroase, mai ales din punct de vedere al prestigiului vedetei Hero of the First Class. Acest însemn încă nu a avut timp să se deprecieze în frecvența acordării, iar pentru băieți - acesta este, în general, un motiv de mândrie!
  Deși, desigur, o cruce de cavaler ar fi mai prestigioasă și chiar mai mare ca dimensiune.
  Dimka, însă, i-a șoptit lui Danka:
  - Aș prefera steaua de aur a eroului URSS decât Crucea de Cavaler!
  Prietenul lui a răspuns:
  - Și cine are nevoie de cruce, mai ales pentru un mormânt!
  În timpul ceremoniei de premiere, o formație militară a cântat un marș, iar fetele au interpretat un dans popular rusesc, ridicându-și picioarele goale și grațioase, în ciuda tranzițiilor dificile.
  Pe aceasta, însă, totul s-a încheiat, băieții au fost trimiși în formație la un transport puternic. Konstantin Rokossovsky a fost chiar indignat de asta:
  - Merită să arzi atât de multă benzină de dragul de a muta un batalion de frați? În Franța, există destule divizii de personal, de la luptători cu experiență, pentru a nu arunca copiii în următoarea grevă.
  Generalul adjutant cu această ocazie a sugerat:
  - Aici cred cativa factori. În primul rând: poate că Stalin crede că în acest fel onorează tinerii luptători. Și într-adevăr, băieții ar fi foarte enervați dacă asalta Londrei ar avea loc fără ei. În al doilea rând: însuși faptul că băieții se luptă ca niște eroi ar trebui să ne înveselească adulții și să provoace un sentiment de timiditate la britanici. Și în al treilea rând: poate în câteva săptămâni se va încheia al treilea război mondial și ar fi greu să nu-i lăsăm pe distinșii luptători să cânte ultima lor coardă victorioasă!
  Mareșalul de luptă al URSS s-a uitat la păunul care dădea languit din coadă și a declarat:
  -Ce? Poate ai dreptate! De asemenea, mi-a spus că m-au trimis în Africa fierbinte, unde vara este doar făină, în loc să năvălească pe Foggy Albion. Și chiar dacă încerc să ascund asta, chiar doare foarte mult. Aici Jukov a primit un mareșal, dar pentru ce este întrebarea?
  Generalul a răspuns viclean:
  - Se pare că nu și-a permis niciodată să condamne anumite decizii ale lui Stalin!
  Era destul de confortabil în transport, cânta muzică, erau căzi cu flori proaspăt culese. Băieții s-au distrat jucând cărți, domino, șah pentru flotări și abdomene... Zborul a fost destul de lung, iar viteza de croazieră a celui mai mare avion de transport al celui de-al Doilea Război Mondial era ceva mai mică de trei sute de kilometri pe fiecare. ora.
  Dimka și Danka au jucat câteva jocuri în șahul Führer, deja cunoscut, dar apoi s-au săturat de asta. Aici cărțile păreau primitive, dar de ce să nu jucați șah tradițional indian în stilul blitz-ului.
  Un mic ceas elvețian era la locul lui și, pariând trei minute pe meci, se putea juca suficient.
  Cu toate acestea, chiar și aici Dimka a câștigat tot timpul, doar obscen de ușor. Și că băiatul a citit teoria deschiderilor într-un ritm rapid, un informator întreg, și chiar și-a gândit-o pe a lui. El doar a ținut bătălia și a rezolvat cazul cu un atac de împerechere. Alții nu cunoșteau teoria și nici nu aveau o viteză atât de mare de calcul.
  A fost o bătaie unilaterală în stilul unui blitz și, ca urmare, chiar a izbucnit o ceartă când unul dintre băieții înalți germani a lansat piese la Dimka. Cu o lovitură precisă a pumnului, până în punctul knockout al bărbiei, a făcut ca inamicul să cadă.
  A început, a fost, o groapă, unii dintre băieți au susținut pentru eroul purtător de stele Dimka, iar alții pentru propria lor...
  Intervenția comandantului, Vladimir, care a deschis focul asupra luptătorilor cu spumă albă de la un stingător, a oprit sacrificarea.
  După aceea, băieții și-au dat mâna și Dimka, în semn de împăcare, a cântat cântecul:
  Patria noastră este de o frumusețe minunată;
  Înflorește magnific - o grădină luminoasă și veselă!
  Bătălii grele - ore rele;
  Dar trebuie să învingi toți adversarii!
  
  La urma urmei, înfrângerea este mai rea decât moartea,
  Nu există viață, știi în sclavie totală!
  Spiritele rele infernale - trebuie șterse,
  Să se aprindă, o stea în inima speranței!
  Pistoalele urlă, săgețile sunt automate,
  Așa că nava de luptă s-a rupt în bucăți!
  Lăsați soldații să sângereze
  Lumea este zahăr, lupta este reală!
  
  Mamele plâng - fiii au căzut,
  Puțul de înmormântări - un pârâu furtunos!
  Cineva va primi ranguri de teren,
  Cineva va fi într-o cușcă cu un geamăt!
  
  Știi în război - o baionetă ca un frate numit,
  De multe ori uneori rămâne o apărare!
  Dacă aparatul s-a blocat,
  Deci, lucrează ca un club!
  
  Pământurile Rusiei, păduri și pajiști:
  Miros de musetel, miros de capsuni!
  Sângele curge ca o cascadă în mâna mea,
  Ei bine, pe cadavre, înfloresc garoafe!
  
  Trebuie să protejăm toate acestea.
  Pentru a face copiii să râdă în hohote!
  Pentru a trece examenul la cinci,
  Ca să nu trebuiască să pleci AWOL!
  
  Curând la sfârșit, durerea s-a terminat,
  Cred că oamenii vor atinge nemurirea!
  Cine a reușit să supraviețuiască, bravo,
  Vom fi fericiți: crede-mă, crede-mă!
  Dimka a terminat cântecul și toată lumea l-a aplaudat cu zel și unanimitate.
  După aceea, cântărețul blond Dmitry Rocket, destul de corect din punct de vedere politic, a pierdut un joc de șah și a făcut o sută de flotări de penalizare. Pe asta s-au calmat.
  În Sicilia, mai trebuia să facem plinul, iar băieții tot reușeau să joace fotbal în timpul ei. Adevărat, într-un mod foarte ciudat, mai aproape de american, adică cu împingeri și călătorii, decât de engleză. Și erau mult mai mulți oameni care jucau deodată decât în jocurile standard.
  Dar apropo, a fost și mai distractiv și util în ceea ce privește abilitățile militare. Și acea luptă este baza luptei fără reguli.
  Apoi iar zborul, spre Paris... Nu au fost incidente deosebite, iar debarcarea a avut loc noaptea.
  Băieții au ieșit ușori, după un salon fierbinte goi până la talie, încercând să demonstreze o ușurare musculară de invidiat. Dar după Africa în flăcări, Parisul noaptea pare mișto. Băieții tremură și trag uniforma de câmp SS.
  După aceea, li se permite să facă o scurtă plimbare prin orașul luxos. Dmitri i-a spus în liniște prietenei sale Danka:
  - Ce oraș încântător, în special Turnul Eiffel. Să urcăm pe el și să vedem Parisul din ochi de pasăre.
  Danny dădu din cap în semn de acord.
  - Asta ar fi cel mai bine! Știi, am crezut că Moscova este mai bună și mai frumoasă decât orice oraș, cu excepția Parisului... Uf, ne vor băga în închisoare pentru asta! Un compliment pentru dușmanii capitaliști!
  Dimka îşi miji ochii cu viclenie:
  - Nu are cui să se prezinte... Și mă pot pune în închisoare pentru o stea de fier de gradul I. Bine, hai să mergem la turn!
  A existat o problemă la intrare, lui Dimka nu i se credea că are un luptător atât de tânăr, o adevărată cruce de fier de gradul întâi. Danka, în general, părea mult mai convingător. Dar totul a funcționat și băieții au fost lăsați să intre gratuit. Au urcat rapid treptele până în vârf și acolo au decis să se distreze mergând cu mâinile de-a lungul parapetului. Și că acest truc este de obicei executat de șmecheri pentru bani, ceea ce înseamnă...
  S-a dovedit amuzant, sub tine este un abis, în care te uiți fără teamă și multe lumini. La sosirea Fuhrer-ului, germanii au câștigat atât de multă încredere încât au oprit complet întreruperea. Deci Parisul a fost fără îndoială frumos, iar dacă te uiți la el cu susul în jos, atunci de două ori. Și băieții râdeau și vorbeau din mers.
  . EPILOG
  Debarcarea trupelor în Marea Britanie a început deja. Și a fost ca o tornadă - bruscă și puternică.
  Oleg Rybachenko a luptat într-un avion, iar băiatul a doborât cu încredere inamicii în aer.
  Și fata Margarita Korshunova a luptat alături de el.
  Tandemul a doi copii nemuritori era invincibil. Și literalmente au reușit. Și au efectuat capturarea, după capturare.
  Și i-au doborât pe britanici cu sute. Avioanele ardeau și fiecare obuz al tunului aeronavei și-a găsit ținta.
  Și corăbiile engleze s-au scufundat, sufocându-se de valuri.
  În același timp, copiii terminatori au cântat...
  Avem rachete, avioane,
  Cel mai puternic spirit rusesc din lume...
  La cârma celor mai buni piloți -
  Inamicul va fi învins: în cenuşă şi în jos!
  Soldații obișnuiți au luptat cu succes și cu britanicii. În special Angelica și Alice. Războinici înflăcărați și albi ca zăpada au atacat inamicul, l-au lovit cu pistoalele-mitralieră, au luat inamicii prizonieri...
  Doar unul dintre momente s-a dovedit a fi periculos pentru războinici, când tancurile britanice au trecut la contraatac. Dar fetele nu au salvat împotriva lor. Mai întâi, au spart șinele cu aruncări bine țintite de grenade cumulate, iar apoi, ignorând tragerea topoarelor de sapă, au răsucit botnițele celor mai apropiate vehicule și au spart optica.
  Aici Alice a fost chiar rănită la umăr, apoi durerea a făcut-o doar furioasă pe lupoaica rusă. În general, cu un topor de sapător este foarte posibil să răsuciți sau să tăiați botul unui tanc și cu atât mai mult cu o mitralieră.
  Fetele s-au repezit la tancuri și le-au bătut atât de tare încât a început o panică de coșmar în numeroasa coloană engleză. Steaguri albe sau doar eșarfe au zburat peste câteva zeci de mașini... Și așa în unanimitate, de parcă ar fi dat o comandă.
  Angelica a râs ca o fecioară a zăpezii într-un serial de benzi desenate:
  Ei bine, exact la asta te-ai aștepta! S-a terminat luciul lor ostentativ!
  Alice a sugerat:
  - Sau poate intrăm în rezervor ca de obicei și mergem? Deci va fi grozav?
  Angelica îşi făcu mâna.
  - Bine! Haideti! Să mergem la Londra!
  Și fetele, în stilul unui western de la Hollywood, s-au așezat în cea mai puternică mașină grea M-36 achiziționată în SUA. Și am mers încercând să zdrobim, să spargem, să măcinam totul.
  Batalionul URSS de la Krasny Orlyonok a luptat și el foarte curajos și priceput. Băieții au atacat în formație liberă și au condus deja coloana de prizonieri de război, apoi i-au legat și s-au repezit din nou în atac cu călcâiele pâlpâitoare înnegrite de noroi (băieții desculți merg la atac mult mai cu dibăcie!), evitând în același timp sărutările mortale. din gloanțe. Cu toate acestea, înspăimântați de urletul sirenelor, muzica lui Wagner și bombardamentele masive, britanicii nu au rezistat sau nu au tras deloc sau au încercat să tragă cât mai des posibil fără a ținti.
  Dimka, entuziasmat, a reușit să doboare un biplan englezesc cu două locuri dintr-o pușcă, acesta a izbucnit și, părăsind un tren, a lovit pământul. Vladimir a aprobat:
  - Lovitură bine țintită... Poți doborî Spitfire?
  - Dacă pot să-l iau! - spuse cu încredere Dimka.
  După o jumătate de oră, trei Spitfire au apărut imediat. Și au mers "în mod tradițional" la strămoșii lor. Unul a distrus-o pe Danka, iar Dimka a distrus imediat doi. Alți luptători ruși nu au avut timp să aleagă victimele - băieții belaruși au fost mai rapizi.
  Cu toate acestea, pentru restul băieților au existat scopuri și obiecte de eroism. Din păcate, nu s-a putut descurca fără pierderi, deoarece băieții s-au urcat în adâncul ei.
  Seara, Oleg Rybachenko a avut ocazia să urmărească lupta cu tancurile. T-44 împotriva vehiculelor britanice. În ciuda superiorității numerice a britanicilor, designul lui Oleg Rybachenko (de fapt o modificare a T-54!), a distrus tancurile inamice fără probleme. Tunul semi-automat, vizibilitatea excelentă, optica și, cel mai important, armura absolut impenetrabilă, au ajutat la câștigarea dominației pe câmpul de luptă. Și aceasta nu este o keveshka pe jumătate oarbă pentru tine, acesta este un amestec de geniu tehnic rusesc și prusac.
  Da, turnurile au fost smulse de la Matildas, Churchills, Pershings și nu este nimic de spus despre alte tancuri. Bătălia s-a dovedit a fi atât de unilaterală, încât unele dintre echipajele britanice și-au abandonat cu lașitate tancurile și au început să se împrăștie...
  Oleg Rybachenko și-a plesnit buzele ca un comerciant care a primit un profit incredibil și neașteptat:
  - Acest lucru este cool! Nu am greșit în alegerea unui rezervor. O duzină de astfel de divizii cu aceste mașini minunate vor trece America într-o lună, sau chiar mai repede!
  Deja noaptea s-a desfășurat luptele pentru Londra însăși. Nivelul foarte ridicat de mobilitate al trupelor sovietice și rezistența slabă a britanicilor, plus o distanță relativ scurtă, au făcut posibilă ajungerea atât de repede în capitală. Noaptea era fierbinte, bătăliile distrugerii...
  Londra este un oraș mare, cu multe suburbii, forturi, diverse clădiri vechi. Englezii sunt încă foarte puternici, iar diviziile Gărzii Regale luptă cu curaj. Dar iată numeroasele miliții, dintre care erau două milioane și jumătate, și cu care Churchill și anturajul său și-au asociat speranțe atât de mari, nu s-au justificat.
  Milițiile se împrăștie la casele lor sau se predau în masă. Și mulți nu s-au prezentat deloc la punctul de colectare. Aceasta este o bătaie atât de unilaterală.
  În dimineața zilei de șaptesprezece august, a devenit clar că trupele germane ocupaseră deja un număr de sferturi din Londra. Comunicarea cu unitățile era deja pierdută, deși Churchill a încercat să strige la radio că nu va părăsi niciodată Londra. De ce este si mai bine...
  Oleg Rybachenko a remarcat:
  - Rămâi aici Churchill! Atunci fără tine, Marea Britanie va capitula cu siguranță complet. Și chiar dacă nu capitulează, va fi complet distrus. Aceasta nu mai este o opțiune.
  La ora unu după-amiaza, un steag roșu cu o seceră și un ciocan a zburat deasupra celebrului Palat Buckingham. Și acesta este deja un simbol al victoriei finale strânse.
  Se poate observa că aproape imediat după aceasta au început să fie aruncate steaguri albe în alte zone ale capitalei britanice. Rokossovsky a spus la radio:
  - Brigăzile elvețiene nu doar capitulează, ci sunt și gata să depună jurământul de credință liderului Stalin și Marii Rusii Sovietice!
  Oleg Rybachenko a ordonat pe scurt:
  - Lasă-i să accepte și să se pregătească să ocupe restul pământurilor Angliei, consideră Londra a noastră.
  - Avem suficientă putere pentru tot ce este genial comandant! spuse Rokossovsky cu încredere. - Unul dintre soldații noștri valorează sute de englezi! - Ultima frază a fost rostită, feldmareșalul este și mai încrezător!
  Aici Oleg Rybachenko a simțit brusc un semnal de atenție: trebuia să intervină. Băiatul-general a strigat:
  - Se pare că Winston Churchill fuge... Ei bine, ce sunt după el...
  Churchill a decis de fapt să plece. Reprezentanții din anturajul său au afirmat destul de rezonabil că Londra nu mai poate fi ținută, iar lupta împotriva celui de-al Treilea Reich ar putea fi continuată din SUA, sau din Canada, oficial dominația britanică. Și astfel moartea sau captivitatea lui îi vor aduce numai beneficii lui Hitler...
  A fost rațional, dar nu a existat nicio șansă de a scăpa de băiatul general...
  Oleg Rybachenko, fără nicio ceremonie, a doborât opt avioane de luptă din convoiul personal al formidabilului prim-ministru. Băiatul-general nici măcar nu a dat atenție focului lor febril de mitralieră. Apoi a doborât o pereche de motoare ale navei cu patru motoare de mare altitudine a șefului statului. Mașina mare a început să piardă în înălțime. Cinci parașutiști au zburat din uter. Oleg Rybachenko s-a scufundat după ei. Viziunea ascuțită a băiatului-general a făcut posibilă discernerea chipului înspăimântat, de buldog, a șefului Marii Britanii, înzestrat cu puteri de urgență.
  Churchill, desigur, ar putea fi ucis și asta ar fi frumos, dar să fii capturat este și mai bine. Și ia-o personal...
  Oleg Rybachenko reușește, folosind abilitatea aripilor Aurorei îmbunătățite de a schimba matura, să-și aterizeze mașina pe gazonul unui parc din Londra. Băiatul-general sare și aleargă în direcția în care Churchill vrea să fugă. Desculț, tocuri copilărești ale băiatului fulgeră. Ei împușcă în Oleg Rybachenko, unul dintre gloanțe îi arde în mod neplăcut partea ...
  Băiatul general a înjurat:
  - La naiba!
  Oleg Rybachenko este forțat să evite gloanțe și să răspundă cu pușca sa automată. Englezii tac, "cadourile" trimise de băiatul general sunt nemilos de exacte. Oleg Rybachenko aleargă și mai repede, lăsând în urma lui un întreg pluton de britanici tăiați de gloanțe...
  Intuiția conduce în mod inconfundabil, iată-l pe Churchill însuși cu miniștrii săi. Nici măcar nu încearcă să tragă înapoi, doar plutesc cât de repede pot. Folosind la maxim posibilitățile mușchilor tineri nemuritori și hormonii masculini, pe care corpul îi produce în mod arbitrar, Oleg Rybachenko, un asasin absolut subordonat, îi depășește. Lovituri asupra terminațiilor nervoase: un ministru a fost eliminat, al doilea, al treilea... Deci Churchill însuși a fost imobilizat...
  Oleg Rybachenko îl pune pe umeri pe prim-ministrul învins și cheamă trupele în ajutor.
  Aici, soldații sovietici sub forma armatei URSS se grăbesc deja spre el. Se aud exclamații înspăimântate:
  - Eşti rănit băiat-general!
  Oleg Rybachenko se uită la partea lui însângerată și zâmbește:
  - Este gunoi! Cum sunt atât de mulți dușmani să distrugă și să nu primească nici măcar zgârieturi. Nu a fost corect! - Băiatul-general l-a dat jos pe Churchill imobilizat. - Acum, în numele lui, vom anunța capitularea trupelor britanice. Cred că avem pe cineva care îi poate imita basul. Și dacă nu, o fac eu!
  Zece minute mai târziu, Konstantin Rokossovsky a sunat și a spus:
  - Regele George al III-lea al Marii Britanii a anunțat sfârșitul rezistenței și a dat ordin de capitulare și, de asemenea, ne-a făcut o cerere să arătăm milă marii națiuni anglo-saxone.
  Oleg Rybachenko a întrebat, ascunzându-și cu greu bucuria de Rokossovsky:
  - Înțelegi măcar ce înseamnă asta?
  Mareșalul de luptă a declarat cu încredere:
  - Bineînțeles că înțeleg! Am câștigat, Anglia s-a predat, iar tu, cel mai mare dintre tinerii războinici, l-ai capturat personal pe Churchill însuși.
  Oleg Rybachenko a exclamat:
  - Corect! Dar nu numai atât! Acum vei deveni primul comandant din istoria Uniunii Sovietice care a primit cel mai înalt premiu al Imperiului Roșu: Steaua Ordinului Marelui Diamant "Victoria", așa cum ți-am promis.
  Konstantin Rokossovsky a obiectat:
  - Dar principalul merit în această victorie îți aparține ție, marele băiat terminator. Și aceasta este vedeta în care meriți să o porți!
  Oleg Rybachenko a declarat cu mândrie:
  - Și pentru mine, Consiliul Suprem va aproba un alt premiu fără precedent: Marea Steaua a Ordinului Diamant "Victoria"! Și fii în conformitate cu asta!
  Iar băiatul-general, bătând din picioarele goale de copil, rana de pe lateral a dispărut cu totul, a cântat;
  Suntem pionieri - eroi ai Patriei,
  Care s-au născut sub semnul lui octombrie...
  Nu vom regreta viața pentru Rusia,
  La glorie cu steagul roșu al regelui!
  
  Iubim și știm să luptăm din greu,
  Naziștii au rupt cu zel coarnele...
  Avem grenade într-un ghiozdan spațios,
  Viața nu este scumpă pentru noi, pionierii!
  
  Iubim Sfânta noastră Patrie,
  Ce a creat comunismul formidabil...
  Iată o fată Komsomol care merge desculță prin zăpadă,
  Și fascistul vrea să ne doboare!
  
  Am luptat cu zel cu nazismul lângă Moscova,
  Și i-am cosit pe toți inamicii cu o seceră...
  De ce a fost dată această Wehrmacht rușilor,
  O să-l lovesc cu pumnul!
  
  Sunt un pionier și sub marea Moscova,
  A luptat ca un războinic uriaș...
  A oprit atacul fascism sălbatic,
  Avem un singur Lord Suprem!
  
  Nu există margini în renașterea Rusiei,
  Mare Stalin, ne-a ridicat din genunchi...
  Svarog cel mare, cel mai înalt mesia,
  Și idealul radiant al Ladei!
  
  Suntem pionieri, băieți, fete,
  Ne place să luptăm - acesta este destinul nostru...
  Și vocea unui membru al Komsomol este sonoră,
  Deși domnește haosul sângeros!
  
  Rusia este patria lui Svarog,
  Și comunismul a luminat drumul...
  Pionierii nu au nevoie de un Dumnezeu rău,
  Inamicul nu va putea să ne îndoaie în pumn!
  
  Avem un rezervor rece cu armură înclinată,
  Este atât de ușor pentru Fritz să nu pătrundă,
  Cu dragoste pentru Lada, nobilă fecioară,
  Pentru a transforma un prădător într-un joc!
  
  Poporul luptător din Moscova a apărat,
  Și apoi a fost marele Stalingrad....
  Vom vedea comunismul dat în curând,
  Treceți și cunoașteți parada din Berlin!
  
  Da, Stalingradul este mândrie cu acest cuvânt,
  Suntem pionierii desculți într-un năvală...
  Vom sparge cornul unei vaci proaste
  Și îl vom conduce pe Hitler direct la sicriu!
  
  Să știi că Patria nu se va îndoi niciodată,
  Impulsul ei nu poate fi controlat...
  Fie ca soarele să strălucească pentru totdeauna peste Rusia,
  Și hoțul trădător va fi zdrobit!
  
  Au dat dovadă de curaj la Stalingrad,
  Am reușit să-i oprim pe naziști...
  Rușii au atâta obrăznicie, știi,
  Iar inamicii vor merge doar cu zerouri!
  
  Rusia poate zbura pe Marte
  Și creează o măreție diferită...
  Și, desigur, totul va fi foarte cool,
  Deși viața este la fel de fragilă ca un fir de mătase!
  
  Spiritul rus nu știe în luptele de la barieră,
  El are puterea lui Perun...
  Așteptăm recompense de la zei,
  Și elementul strălucește, credeți runa!
  
  În ce fel spiritul rus nu cunoaște nicio înfrângere?
  Crede-mă, el va călca totul...
  Noi, pionierii, ne dorim atât de mult răzbunare...
  Invincibil ca armata Patriei!
  
  Aproape am câștigat
  Să fie lumină în gloria comunismului...
  Bunicii noștri au luptat pentru Patria Mamă,
  În curând ne vom întâlni bucuria și zorii!
  
  Fără patrie, nu există vieți pentru pionieri,
  Vor să lupte pentru ea...
  Și ce vreți domnilor răi?
  Ar trebui să oferim o viață de sclav?
  
  Nu, Fuhrer-ul rușilor va fi înrobit,
  Îl vom zdrobi ca pe o păpușă...
  La urma urmei, cavalerii Rusiei pot lupta,
  Și heruvimul cu aripi de aur este cu noi!
  
  Nu există fețe ale Patriei noastre sub lume,
  Strălucind ca cea mai strălucitoare stea...
  Ai devenit un idol pentru mine,
  Nu mă voi despărți niciodată de tine!
  
  Sunt un pionier și un băiat desculț
  Că cu călcâiul gol se repezi prin zăpadă...
  Și undeva un iepuraș alb și drăguț sare,
  Cine va sparge cornul dușmanului!
  
  Pionierul în bătălia îndoielii nu știe,
  Nu este un clovn, dar îl cunoști pe terminator...
  Fasciștii înverșunați vor veni, crede răzbunare,
  Iar comunismul va fi un paradis luminos!
  
  Cum va veni epoca,
  În care fiecare războinic din iesle...
  Luptă până la ultima ta suflare
  Pentru a distruge fioros cunoaște răufăcător!
  
  Stelele comunismului strălucesc puternic,
  Era luminii, nu există mai frumos pe lume....
  Vom zdrobi jugul fascismului credincios,
  Și Hitler va fi rus la cină!
  
  Credem că astfel de rezervoare de oțel,
  Că coaja lor de pantera nu va pătrunde...
  Să transmitem iod rănilor băiatului nostru,
  Și din nou pionierul se grăbește curajos în luptă!
  Ei bine, ce s-au îngreunat naziștilor,
  Ei nu credeau că putem doar să câștigăm.
  Se pare că știm comunismul de kilometri,
  Și putem învinge Wehrmacht-ul în glumă!
  
  În numele patriei noastre puternice,
  Un pionier mândru merge la atac...
  Deși norii atârnă peste Patria Mamă,
  Să dăm un exemplu câștigător pentru toată lumea!
  
  Credeți că inamicul nu va opri visul,
  Vom învinge din nou toți fasciștii...
  Răul nu va crede că domnește pe tron,
  Vom crea o nouă ordine mondială!
  
  Totul va fi bine în Patrie, știi
  Sunt băiat, dar în luptă ca Robin Hood,
  La început, m-am zgâriat doar pe birou,
  Și acum credeți foarte bine!
  
  Rusia poate sfâșia naziștii cu o baionetă,
  Ea va învinge orice armată...
  Iar pionierii trăiesc sub comunism...
  La urma urmei, prietenia noastră este un monolit puternic!
  
  Nu ne vom ceda lui Fritz cu nimic,
  Putem învinge inamicii glumând...
  Și așa i-am bătut pe naziști cu o bâtă,
  Un viscol urlă, răsucind zăpada în vârtejuri!
  
  Rusia nu știe că naziștii cunosc mila,
  Ea este puternică invincibilă...
  Vor primi o sabie ferm în gâtul nenorociților,
  Și Satana va fi distrus!
  
  Nu crede că Hitler este invincibil,
  Deși este puterea iadului, luați în considerare totul adunat...
  Când poporul și partidul sunt uniți,
  Oamenii Wehrmacht-ului nostru au făcut bucăți!
  
  Rusia a fost faimoasă de secole ca sfântă,
  Ea a spart Tigrii ca metalul...
  Răspândit de la capăt la capăt,
  Doar un tânăr a visat la o astfel de țară!
  
  Am câștigat ca niște uriași
  Adversarii tăiați știu cu o sabie...
  Noi, rușii, suntem invincibili în lupte,
  Vom învinge adversarii Patriei!
  
  Crede-mă, nimic nu ne va opri
  Și știi că nimic nu va câștiga...
  Îl vom îngropa pe cap pe Fuhrer,
  Avem o sabie ascuțită și un scut de oțel!
  
  În tot universul nu există Rusia mai frumoasă,
  Va avea o eră a luminii pentru veacuri...
  Toate generațiile vor fi pace și fericire,
  Patria are nevoie de o mână fermă!
  
  Deci, când joci la Berlin,
  Să ungem Wehrmacht-ul ca cenusa în sânge...
  Acesta va fi timpul graniței paradisului,
  Și împreună cu Lada domnește dragostea!
  
  PUȚIN DIFERIT ȘI NU POȚI FĂRĂ FĂRĂ TERMENI!
  Chamberlain nu a demisionat din funcția de prim-ministru al Marii Britanii și a reușit să încheie o pace onorabilă cu Hitler. Fuhrer-ul a garantat inviolabilitatea posesiunilor coloniale britanice. În schimb, Marea Britanie a fost de acord să recunoască tot ceea ce al Treilea Reich a reușit să captureze. Inclusiv coloniile franceze, belgiene și olandeze. Și asta este mult. Hitler a cucerit apoi Iugoslavia și Grecia.
  La 22 iunie 1941, a atacat URSS. Pe de o parte, germanii și-au păstrat mai multă forță, mai ales în aviație: trei mii de avioane nu au fost pierdute în lupta pentru superioritatea aeriană din Marea Britanie. Fără a număra pierderile din zona mediteraneană și devierea forțelor aviatice.
  În plus, nu a trebuit încă să transferăm trupe în Africa. Italia a fost mulțumită de capturarea Etiopiei, plus câteva posesiuni franceze și belgiene în Africa. Și se săturase.
  Rommel a luptat astfel pe frontul de est. Astfel, URSS părea să aibă și mai puține șanse decât în istoria reală. La urma urmei, naziștii sunt mult mai puternici fără un al doilea front.
  Dar, pe de altă parte, Stalin a reușit să anunțe o mobilizare generală și a pregătit trupele pentru apărare. Drept urmare, au intrat în război într-o manieră mai organizată și au putut, după ce s-au retras din Nipru, să stabilizeze și să mențină acolo apărarea. Războiul a căpătat apoi caracterul Primului Război Mondial. Linia frontului este inactivă, apărare puternică și nu este posibil să se dezvolte o ofensivă.
  Bătăliile sunt sângeroase, dar ineficiente. Atât germanii, cât și rușii s-au ofilit în bătălii de poziție. Și nimeni nu se putea rupe unul pe altul.
  Atât Wehrmacht-ul, cât și trupele sovietice au luptat mai bine în defensivă. Și tancurile germane nu erau suficient de puternice și de eficiente pentru a pătrunde, la fel și cele sovietice.
  Dar în 1944, naziștii au primit avioane cu reacție și au început să preseze puternic forțele sovietice.
  În aer, naziștii au avut un avantaj în anul patruzeci și unu. Apoi, eliberând treptat mai multe avioane, aviația sovietică a început să egaleze pozițiile.
  Dar apoi, după declararea războiului total și împuternicirea lui Speer, ministrul armamentului și munițiilor, cu puteri de urgență, producția de arme a început să crească. Și germanii au adăugat avioane cu reacție și tehnologie de rachete.
  Dar din moment ce linia frontului era pe Nipru și era încă departe de Moscova, programul de rachete FAA nu a intrat în serie. De fapt, germanii nu puteau trage la Leningrad decât din Marea Baltică. Experții i-au explicat lui Hitler că rachetele balistice sunt prea scumpe și că un bombardier cu reacție cu drepturi depline este atât mai ieftin, cât și mai bun. De fapt, germanii aveau suficient combustibil, iar noul bombardier cu reacție Arado a intrat în serie și a început să bombardeze pozițiile sovietice.
  Nici TA-152 cu elice, un puternic avion de luptă-bombardament multirol, înarmat, blindat, s-a dovedit a nu fi rău - un adevărat cal de muncă. Și viteza de 760 de kilometri pe oră este decentă, iar alți parametri includ și armele. Tunul de avion german de 30 mm s-a dovedit a fi eficient și capabil să doboare un avion sovietic cu o singură lovitură.
  Ceea ce este deosebit de important în lupta împotriva aeronavelor de atac IL-2. Și asta e grav.
  Germanii au început să preseze activ avioanele din aer și a început o ofensivă aeriană.
  Toamna a devenit deosebit de dificilă, când avionul de vânătoare XE-162 cu caracteristici de zbor remarcabile și ușor de fabricat a început să intre masiv pe front. Da, asta e grav!
  Stalin a ordonat să găsească răspunsul. Dar în timp ce în URSS, dezvoltarea avioanelor cu reacție a rămas în urmă. Yak-3 nu a fost produs în cantități mari, a apărut LA-7, care, totuși, era încă inferior vehiculelor cu reacție TA-152, ME-309 și germane.
  Așa era situația pe front. În tancurile URSS, vehiculele principale au fost T-34-85 și IS-2, germanii "Panther" -2 și "Tiger" -2. Mașinile germane erau ceva mai bune decât în istoria reală datorită motoarelor mai puternice. "Panther" -2, cu o greutate de cincizeci și trei de tone, avea un motor de 900 de cai putere, iar "Tiger" -2, cu o greutate de șaizeci și opt de tone, avea 1000 de cai putere. Așadar, ambele tancuri erau relativ mobile, cu tun puternic de 88 de milimetri în lungimea țevii de 71 EL și bine protejate în frunte. Și datorită resurselor coloniilor, au existat suficiente elemente de aliere, iar tancurile germane s-au dovedit a fi destul de fiabile în funcționare. Și au străpuns vehicule sovietice de la orice distanță potrivită pentru luptă.
  Germanii aveau un echipament bun superior sovieticilor la duelurile cu tancuri, dar nu au putut câștiga.
  Cu toate acestea, apariția avioanelor cu reacție a încurcat cărțile lui Stalin. Și ce să răspund în timp ce nu era clar.
  Dar în turma sovietică de șoim există trei fete vultur. Și au decis să dea coarnele celui de-al Treilea Reich.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova și Mirabela Magnetic.
  Și așa au luat și au intrat în luptă cu naziștii.
  Anastasia, doborând un avion german, spune:
  - Dacă dictatorul cu o mină vicleană își resetează termenii la zero, înseamnă că alegătorul a primit din nou un bast!
  Akulina, întrerupându-l pe nazist, a remarcat:
  - Un războinic luptă întotdeauna pentru o cauză dreaptă, în timp ce un politician ia toate trofeele la stânga!
  Mirabela a fost de acord cu aceasta:
  - Un războinic trage cu mâna stângă pentru o cauză dreaptă, în timp ce un politician cu limba duce toate realizările spre stânga!
  Anastasia, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a doborât un avion german și a emis:
  - Războiul este opusul oceanului iubirii, dar necesită și o fântână de sânge!
  Akulina a tras, apăsându-și călcâiul gol și rotund și a confirmat:
  - Un războinic nu este Dumnezeu în putere, ci un înger în noblețe!
  Mirabela a dat din cap în semn de acord și, după ce a doborât Fritz-ul, a remarcat:
  - Soldatul are o cască de fier, o baionetă de oțel și o inimă de aur, dar politicianul nu-l apreciază nici măcar pentru un ban de aramă!
  Fetele s-au luptat cu disperare și foarte încrezătoare pe cer. Ei i-au doborât pe naziști și și-au demonstrat priceperea.
  Și nu-ți pasă că avioanele germane par a fi mai bune și mai eficiente decât cele sovietice.
  Principalul lucru este că la cârma URSS, frumos și inteligent, piloți aproape goi într-un bikini.
  Printre ei se numără și Natasha Sokolovskaya, un as de clasă mondială.
  Cu degetele goale de la picioare, Natasha a doborât o mașină germană și a scârțâit:
  - Soldații sunt deseori mânați la sacrificare ca oile, dar sunt lei la inimă, iar un politician care răcnește ca un leu este o oaie tipică!
  Anastasia a lovit inamicul cu o obuze de avion, a străpuns avionul al treilea Reich și a scârțâit:
  - Un soldat se poate teme și de moarte, dar totuși îi este mai frică de dezonoare, iar un politician îi tremură pentru viață, dar și-a pierdut onoarea de mult!
  Akulina a remarcat, conducând un foc foarte bine țintit și încrezător asupra inamicului:
  - Soldații, după ce au învins inamicul, sărbătoresc victoria, politicianul, după ce l-a înșelat pe alegător, sărbătorește pe lașul!
  Mirabela i-a lovit foarte potrivit pe naziști cu degetele goale de la picioare și a strigat:
  - Un băiat poate fi un bun războinic, dar un politician nu va crește niciodată pentru a fi responsabil față de alegători!
  Natasha, trăgând în naziști și eliminându-i, a remarcat:
  - Mai bine să fii băiat desculț decât să-i lași pe politicieni să te încalțe și să-ți fure tinerețea!
  Anastasia a atacat naziștii și a spus:
  - O fată este o floare magnifică care se poate ofil, dar nu-și pierde niciodată parfumul, un politician este o grămadă de gunoi de grajd, poate urca pe tron, dar va împuți mai mult!
  Akulina a observat agresiv, arătându-și dinții de perle și direcționează pistolul avionului cu degetele goale:
  - Un soldat este un bărbat adevărat, un politician este o femeie ursuz în pantaloni!
  Natasha și-a bătut degetele goale de la picioare, apăsând pârghia de adversarul ei și a șuierat:
  - Un soldat are o furie nobilă ca un vuiet de leu, iar un politician are isterie ticăloasă, cuvântul este un behăit de berbec!
  Akulina remarcă agresiv, arătându-și sfârcurile stacojii și trăgând cu precizie în inamic:
  - Un soldat are rar o zi liberă, dar un politician are șapte vineri pe săptămână, iar alegătorii săi își serbează ziua de naștere luni!
  Natasha l-a bătut pe Fritz apăsându-și călcâiul gol și a dat afară cu un chicotit, dezvăluind dinții:
  - Un soldat, căzut, este stors, un politician cade mereu moral și se toarce în buzunar!
  Anastasia a pălmuit inamicul, l-a tăiat, l-a cosit literalmente și a ciripit:
  - Un soldat este uneori obligat să treacă prin noroi rămânând bărbat, iar un politician în haine curate și stropit cu apă de colonie rămâne un porc!
  Akulina remarcă, întrerupând avioanele naziste, cu cascada ei distructivă de explozii:
  - Un soldat dă cinste și rămâne cu cinste, un politician strecoară un porc și rămâne un porc!
  Mirabela și-a tăiat adversarul, tăindu-l ca un brici și, folosindu-și totodată picioarele goale, a mârâit:
  - Un soldat are nasturi la rând, un politician are ca fundul de mistreț!
  Natasha i-a oprit agresiv pe naziști și a guturat:
  - Soldat urechi copii curajoși și trimite politicieni la spitale de psihiatrie!
  Anastasia, cu multă pricepere, răspunse făcând cu ochiul și trăgând în dușman:
  - Se spune că omul ar fi descins dintr-o maimuță, dar un politician poate fi văzut imediat și a rămas un porc!
  Akulina, zdrobind inamicul, folosindu-și degetele goale de la picioare, gutura:
  - Munca a făcut un om dintr-o maimuță, iar politica sub acoperire a transformat o vulpe într-un amestec de porc!
  Mirabela a observat agresiv, lansând cascade de gloanțe de plumb cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - Muncitorul muncește și uneori bea alcool, politicianul e porc, și vărsă mereu diaree verbală!
  Natasha a remarcat destul de agresiv, trimițând o cascadă de moarte și distrugere cu forță letală:
  - Un soldat crește din luptă în luptă, un politician de la o campanie electorală la alta, din ce în ce mai mulți se transformă în prostituată!
  Anastasia, trimițând agresiv cadouri ale morții naziștilor cu forță criminală, a emis:
  - Ochii unui soldat ard de entuziasmul tineresc al unui luptător, pălăria unui politician arde ca un hoț, cu indiferența unui cinic ars!
  Akulina făcu cu ochiul, lovită cu o obuze de avion, cu ajutorul degetelor goale de la picioare și scârțâi:
  - Un soldat are de ales: un cufăr în cruci sau un cap în tufișuri, în timp ce un politician la alegeri are doar cruci înfundate cu aspirații, alegători și capete de varză!
  Mirabela, trăgând în inamic, folosindu-și picioarele goale și dăltuite, observă:
  - Un soldat, chiar de statură mică cu curaj, un uriaș, un politician, chiar și cu o funcție înaltă - o conștiință pigmee!
  Natasha a chicotit și a trimis un alt cadou de moarte, iar zdrobindu-l cu încredere pe inamicul a emis:
  - Un soldat vrea cadou un corp de femeie pentru o ispravă, iar un politician pune nemeritat toată țara pe cancer!
  Anastasia, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a trimis un cadou criminal al morții, a zdrobit avionul inamic și a strigat:
  - Un soldat are întotdeauna timp și loc pentru o ispravă, dar nu întotdeauna este posibil să o îndeplinească, un politician în necazuri constante de timp va avea cu siguranță timp să-și pună un porc pe cap!
  Akulina, zdrobindu-i pe germani cu ajutorul degetelor goale de la picioare si dezvelindu-si dintii de fildes, a scos:
  - Politicianul este singura făptură fără aripi din natură care se cacă în capul tuturor!
  Mirabela a adăugat agresiv, distrugând adversarii cu ucigașul și picioarele ei sexy fără probleme:
  - Fiecare școlar știe că de două ori doi fac patru, doar politicienii, în loc să înmulțească numerele, fac o împărțire constantă în buzunar!
  Natasha a reprodus o întoarcere asupra luptătoarei ei manevrabile, zdrobind creaturile fasciste și vyaknula:
  - Un soldat învață prin umflături, un politician încearcă să obișnuiască alegătorii cu ideea că poți prospera dacă dai cu degetele mari!
  Anastasia, trimițând un proiectil cu o forță mortală, cu ajutorul unui călcâi gol, de fetiță, a remarcat:
  - Fiecare soldat este un luptător, diferența este doar de nivel, fiecare politician este o prostituată, diferența este doar în gradul de proxenet!
  Akulina remarcă cu un chicot, dezvăluindu-și dinții și făcând cu ochiul:
  - Un soldat este parțial un călău, pentru că și el vărsă sânge, un politician este un complet ticălos, de când îi picură pe creier!
  Mirabela a trântit în inamic, folosind degetele goale, picioarele cizelate și a dat:
  - Dacă generalul este invitat la o nuntă, atunci soldatul primește o invitație pentru a salva Patria pentru ca nunțile să fie jucate într-o țară liberă!
  Fetele s-au luptat foarte bine. Iar eroismul general al Armatei Roșii a ajutat la evitarea prăbușirii complete a frontului.
  În ianuarie, Armata Roșie sovietică a încercat să avanseze, dar nu a obținut un succes semnificativ.
  Așa că m-am blocat în protecția densă a Wehrmacht-ului. Și apoi, în martie, au încercat și nemții să pătrundă. Aveau un tun autopropulsat E-25 cu un tun Panther și o înălțime de 1,7 cu un motor de șapte sute de cai putere și o greutate de douăzeci și șase de tone. O mașină mobilă - nu vei spune nimic. Dar nu foarte constructiv.
  Vara, în ambele armate au început să sosească vehicule noi. Red IS-3 este mai bine protejat în frunte, germanul E-50 și E-75 și E-100. Bătăliile au arătat, însă, că noua tehnologie germană nu era tocmai perfectă. E-50 s-a dovedit a fi doar puțin mai ușor și mai bine protejat decât Tiger-2. Adevărat, avea deja o turelă, iar trenul de rulare era mai ușor și mai accesibil. În plus, un pistol mai perforator de 88 mm în 100 EL. Deci mașina pare să nu fie nimic. Și E-50 a înlocuit Panther-2 ca rezervor principal.
  E-75 era prea greu - peste nouăzeci de tone, dar mai bine protejat de un tun de 128 mm. Și acest rezervor a creat câteva probleme. Și E-100 este și mai greu și mai scump. Cu toate acestea, militarilor nu prea le-a plăcut acest tanc.
  Mai popular a fost E-50 cu un motor de până la 1250 de cai putere - relativ agil și bine protejat în frunte.
  În URSS, dezvoltarea noului tanc T-54 a încetinit, iar până acum tancul principal T-34-85, care este oarecum depășit. Și a putut să pătrundă E-50 doar în lateral, iar E-75 s-a dovedit a fi complet impenetrabil pentru el.
  Vara, nemții au avansat ușor în centru. Și toamna s-au dus bătăliile pentru Smolensk.
  Bătăliile erau în plină desfășurare foarte încăpățânate. Trupele sovietice au încercat să contraatace.
  Cu toate acestea, Smolensk apărând eroic a reușit să păstreze. Și a venit iarna.
  E greu... Nemții, desigur, au așii lor de super clasă pe cer. De exemplu, Marsilia, care a primit Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier pentru o mie de avioane doborâte cu frunze de stejar argintiu cu săbii și diamante.
  Da, acesta este un caz unic când a fost inventat un nou premiu pentru un pilot fenomenal și au mai fost trei grade pentru ea.
  Când Marsilia a ajuns la două mii de avioane doborâte, i s-a acordat Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu cu săbii și diamante.
  Și pentru trei mii de avioane doborâte, steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină cu săbii și diamante.
  Acesta este cu adevărat un luptător, un luptător pentru toți luptătorii.
  A venit și al patruzeci și șaselea an... Nemții înaintau din nou în primăvară. Au avioane cu reacție mai avansate. E-50 a apărut și într-o modificare cu motor și transmisie într-un singur bloc și a devenit mai mică ca siluetă, iar greutatea sa a scăzut la cincizeci de tone.
  Dar acest lucru nu i-a ajutat pe germani să câștige. Războiul a fost pe picior de egalitate. Discurile nu s-au justificat. S-au dovedit prea scumpe și vulnerabile la focul cu arme de calibru mic.
  Singurul lor plus este viteza mare și altitudinea de zbor, mai mult sau mai puțin ajutate în recunoaștere și bombardare.
  Dar nici asta nu este prea mult.
  A trecut și al patruzeci și șaselea an, al patruzeci și șaptelea înainta... Nemții înaintau în sezonul cald, trupele sovietice în frig.
  Și anul acesta nu a dat nimic nimănui. Armata Roșie avea T-54, dar E-50 german nu era mai rău și chiar mai mobil...
  Marsilia până la sfârșitul anului și-a adus contul la patru mii de avioane și a primit o nouă comandă: Steaua Crucii Cavalerului, Crucea de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante negre.
  Da, acesta este și gradul al patrulea - diamante negre și foarte valoroase!
  Anul patruzeci și opt a trecut și el în schimburi dure de lovituri.... Și în timp ce totul este stabil...
  Și a trecut al patruzeci și nouălea an ... URSS are un luptător MIG-15 în serie ...
  Marsilia și-a adus conturile la cinci mii de avioane. Și a primit un nou Ordin al Marii Stele a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Și fetele sovietice, de asemenea, nu sunt o ratată ....
  Anul 1950 a trecut deja... Germanii au spânzurat și Armata Roșie se află și ea într-o linie fixă de front.
  Tancurile sovietice T-54 și IS-7 împotriva E-50 U și E-75 U. Germanii și-au fabricat și mașinile cu motoare într-un singur bloc, împreună cu transmisia și transversal. Și E-50 a fost superior lui T-54 în ceea ce privește performanța de conducere și armura frontală. Și câteva în puterea de străpungere a armurii a armei. Dar totusi germanii nu au putut castiga.
  Deci a trecut și anul 1951... Și nu are sens.
  Marsilia pentru șase mii de avioane a primit Marea Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Și e destul de mișto!
  Cu toate acestea, Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela au marcat conturi considerabile.
  Mai mult, se luptă folosind degetele goale de la picioare și ei înșiși în bikini.
  Fetelor ce ai nevoie...
  Și așa a trecut anul 1952... Linia frontului este și sedentară.
  Dar în martie 1953, Stalin moare. Și asta e grav. Dar marele lider a reușit să lase un testament scris, unde l-a anunțat pe Lavrenty Palych Beria drept succesor al său. Și aceasta este o decizie mare.
  Astfel, frontul sovietic nu s-a prăbușit, iar războiul a continuat pe picior de egalitate.
  1953 s-a terminat...
  Marsilia a primit pentru șapte mii de avioane Marea Steaua Crucii de Fier a Cavalerului cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Fata a câștigat și premii mari pentru ea însăși.
  Este deja 1954... Timpul trece pe pământ în picături. Sau poate mai brusc.
  Și nici germanii, nici rușii nu pot schimba ceva semnificativ.
  Deci, în 1955, naziștii avansează. Iar trupele sovietice se apără vara. Și la sfârșitul toamnei, însăși Armata Roșie încearcă să atace.
  Este deja 1956.
  Marsilia pentru opt mii de avioane a primit Marea Steaua Crucii Cavalerului cu frunze de stejar platină, săbii și diamante negre.
  22 iunie 1956 a marcat exact cincisprezece ani de la Marele Război Patriotic. Și, desigur, se vorbește de multă vreme despre pace. Lavrenty Beria este pregătită pentru compromisuri. Însă Adolf Hitler refuză cu încăpățânare să facă compromisuri.
  Hitler încă mai crede într-o armă miraculoasă și există dorința de a lupta până la capăt.
  Plus, desigur, Japonia...
  Despre Țara Soarelui Răsare? Ea a fost în război cu China de foarte mult timp. Și aici este deja posibil să lupți la infinit. Niciuna dintre părți nu poate prelua. Nici China, nici Japonia nu se pot învinge cu adevărat una pe cealaltă. Deși chinezii suferă mai multe pierderi.
  Și astfel Muller a mers în Imperiul Celest cu o misiune specială. Convinge-i pe samurai să se împace cu Imperiul Celest. Ca apoi să cadă asupra Rusiei și, în sfârșit, să rezolvăm această problemă prelungită!
  Misiunea lui Muller a început în septembrie 1956... În general, japonezii au fost de acord cu pacea și împărțirea sferelor de influență. Cu toate acestea, în acest moment Molotov, la ordinul lui Beria, a făcut o vizită în China. Și a convins Imperiul Celest să continue războiul cu samuraii.
  Nu a fost posibil să dezlegați mâinile Japoniei. Și războiul dintre URSS și al treilea Reich a continuat.
  A trecut și din 1956... 1957 a venit...
  Germanii au încercat să avanseze din nou în mai și au avut noi tancuri piramidale din clasa AG. Și asta e grav. Și forma piramidei a dat armură înclinată din toate unghiurile. Și a fost o mișcare serioasă.
  Naziștii au reușit să străpungă apărarea sovietică și să încerce Smolensk. Și apoi, dezvoltând succesul în nord, apropiați-vă de Leningrad și luați Vyazma în centru.
  Situația a devenit extrem de dificilă. Și asaltul asupra Moscovei a început deja.
  Și în aceste condiții, a rămas o speranță, pentru Oleg Rybachenko și aterizarea celor căzuți.
  Și aici băiatul terminator însuși și fetele sunt cel mai bun.
  Și naziștii curg deja în jurul Moscovei din diferite părți.
  Apoi Oleg și fetele au intrat din nou în luptă, ajutând Rusia, sau mai degrabă URSS.
  Apoi li s-a alăturat fata desculță, Margarita. De asemenea, o femeie adultă scriitoare a devenit o fată de aproximativ doisprezece ani în schimbul nemuririi și îndeplinește o misiune.
  Războinicii din secolul XXI s-au luptat din nou cu naziștii din secolul al XX-lea.
  Sunt prea mulți soldați în imperiul fascist brun. Curg ca un râu nesfârșit.
  Oleg Rybachenko, doborând naziștii cu săbiile, a urlat atât infanterie, cât și tancuri:
  - Nu cedati niciodata!
  Și un disc ascuțit a zburat din piciorul gol al băiatului!
  Margarita, zdrobind adversarii, dezvăluind dinții, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat de pe piciorul gol al fetei, lovindu-i pe naziști și avioanele și tancurile lor.
  Natasha și-a aruncat și ea degetele goale, ucigaș și urla:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și săbiile ei au trecut prin fasciști din moară.
  Zoya, tăind dușmanii, scârțâi:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților și aeronavelor naziste.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Augustin, tăind soldații albi și tancurile, scârțâi:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Și cad takni și luptători albi.
  Svetlana îi taie morarului, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Naziștii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru că mama Rusia va învinge!
  Oleg Rybachenko avansează împotriva naziștilor. Băiatul Terminator tăind trupele maro.
  Și în același timp, degetele de la picioarele goale ale băiatului aruncă ace cu otravă, sfâșie trunchiuri și doboară avioane.
  Băiatul urlă:
  - Slavă viitoarei Rusii!
  Și în mișcare taie capul și botul tuturor.
  Margarita zdrobește și adversarii.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Naziștii mor în număr mare. Războinicul strigă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa de cadavre ale soldaților fasciști.
  Dar Natasha este în ofensivă. El îi dărâmă pe naziști împreună cu tancurile și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Cine a văzut gâturile naziștilor. Da, aceasta este o fată.
  Zoya este în ofensivă. Tăiind soldații maro cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale - doborî tancuri și avioane.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustina, doborând naziștii și exterminând soldații bruni, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa asupra inamicului, ceva care va ucide un elefant și cu atât mai mult un tanc.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii!
  Svetlana în ofensivă. Tăieri, tăieturi pe naziști. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători și țipăi:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale, distrugând tancuri și avioane.
  Oleg Rybachenko a sărit în sus. Băiatul s-a răsucit într-o capotaie. A tăiat o mulțime de naziști în salt.
  A aruncat acele cu degetele goale și a gâlgâit:
  - Fii faimos pentru curajul meu frumos!
  Și din nou băiatul este în luptă.
  Margarita trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă daruri ale morții, tancurile și avioanele ard.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii maro fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și naziștii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Natasha în ofensivă este, de asemenea, foarte cool.
  Și aruncă cu picioarele goale și scuipă dintr-un pai.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya asaltează un blocaj al cadavrelor naziste. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Iar războinicii maro continuă să cadă și să cadă.
  Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul naziștilor.
  Au picat morți.
  Sau, mai degrabă, complet mort.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele brune. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele fasciste.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin răcnește în extaz sălbatic:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare.
  Svetlana în luptă Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  . CAPITOLUL #7
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate -
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Iar în mișcarea fetei desculțe este tot mai multă furie.
  Oleg în ofensivă accelerează totul. Băiatul îi bate pe naziști.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite - sfâșie tancuri și avioane.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja o sută de naziști. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și masa de luptători maro a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Oleg Rybachenko a revenit în acțiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Băiatul scriitor îi aduce aminte de o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Oleg Rybachenko sare și sare.
  Un băiat desculț emite o grămadă de ace, dărâmă rezervoare și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  Este destul de bătrân, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și a tancurilor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare, o mie de naziști au zburat imediat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și tăie prin carne și metal.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Oleg din nou o sută de naziști, purtând un meteor, i-au tăiat. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerețe furtunoasă de mașini groaznice!
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi și tancurile ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te cu o astfel de armada galbena.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Va fi un cap de taur - luptătorii nu vor înnebuni!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Oleg Rybachenko a mormăit:
  - De ce ai nevoie! Iata fata!
  Margarita, aruncând cu piciorul gol un pumnal, rupând turela tancului, confirmă:
  - Fata mare si misto!
  Augustin a fost de acord cu aceasta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa unul criminal.
  Svetlana în luptă nu este inferioară adversarilor. Nu o fată, dar să termin cu o astfel de vrăjitoare în flăcări.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând o lamă cu piciorul gol, tăind turela tancului, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana, tăind inamicii și doborând avioane, ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya scârțâi, aruncând ace cu picioarele ei goale și bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha, doborând naziștii, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Oleg Rybachenko arată foarte elegant în luptă.
  Margarita a cântat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Băiatul genial a lansat cu piciorul ceea ce părea o elice de elicopter. A tăiat câteva sute de capete de la naziști și de la tancuri și a scârțâit:
  - Destul de sportiv!
  Și amândoi - un băiat și o fată în plin ajurat.
  Oleg, tăind soldații maro, gâgâi:
  - Și va fi o mare victorie pentru noi!
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de naziști și turnuri de tancuri.
  Zoya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători și avioane.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi:
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe naziști:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă și turnurile de rezervoare sunt demolate.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha a zburat în aer. A sfâșiat adversarii și vulturii înaripați și a emis:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Oleg Rybachenko a gâfâit:
  - Oh, devreme, dă securitate!
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Natasha ia doborât pe naziști și a țipat:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Băiatul a răspuns:
  "Uneori nici lupta nu este distractivă!"
  Natasha a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata a aruncat cu ace în inamic cu degetele goale de la picioare, a aruncat în aer o masă de tancuri și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Natasha a tăiat din nou inamicii, dărâmând turnurile tancurilor.
  Zoya este o fetiță foarte rapidă. Aici a lansat un butoi întreg asupra naziștilor. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Deci treierarea naziștilor. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Atentie, va fi de folos
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi.
  Și iată cum luptă Svetlana. Și naziștii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Svetlana a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, care au topit craniile și turnurile tancurilor:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele au preluat naziștii. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Oleg este în luptă și îi atacă pe naziști. Îi bate fără milă, taie rezervoarele și țipă:
  Suntem ca taurii!
  Margarita, zdrobind armata brună și tăind prin tancuri, ridică:
  Suntem ca taurii!
  Natasha a luat-o și a urlat, doborând luptătorii maro împreună cu tancurile:
  - Minciuna nu este sub control!
  Zoya i-a sfâșiat pe naziști și a scârțâit:
  - Nu, nu scăpat de sub control!
  Și el va lua și elibera un asterisc cu piciorul gol și va termina cu mulți fasciști.
  Natasha a luat-o și a scârțâit:
  - Televizorul nostru este pornit!
  Și un mănunchi ucigaș de ace zboară din piciorul ei gol.
  Zoya, distrugând și naziștii și tancurile lor, a scârțâit:
  - Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou o astfel de aruncare încât cercurile se estompează în toate direcțiile. Aceasta este o fată - exterminarea pură a adversarilor.
  Fata cu degetele goale va lua și va lansa trei bumerang-uri. Și cadavrele din asta au devenit și mai multe.
  După aceea, frumusețea va da:
  - Nu vom da milă dușmanului! Va fi un cadavru!
  Și din nou lucrul mortal zboară de pe călcâiul gol.
  Augustin a remarcat, de asemenea, destul de logic:
  - Numai că nu un cadavru, ci multe!
  După aceea, fata a luat-o și a mers desculț prin bălțile însângerate. Și ea a ucis o mulțime de naziști.
  Și cum urlă:
  - Crimă în masă!
  Și acum se va lovi cu capul în generalul nazist. Rupe-i craniul și da:
  - Banzai! Vei merge în rai!
  Svetlana este foarte furioasă în ofensivă, mai ales dărâmând tancuri, scârțâie:
  - Nu vei fi cruțat!
  Și o duzină de ace îi zboară de pe degetele goale. Pe măsură ce ea străpunge toată lumea, avioanele se prăbușesc. Și chiar și războinicul încearcă să distrugă și să omoare.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Ciocan glorios!
  Și băiatul aruncă și cu piciorul gol o stea atât de cool în formă de svastică. Hibrid complicat.
  Și masa naziștilor s-a prăbușit.
  Oleg urlă:
  - Banzai!
  Și băiatul este din nou într-un atac sălbatic. Nu, doar arde de putere, iar vulcanii gâlgâie!
  Margaret în mișcare. O să rupă burțile tuturor.
  O fată cu piciorul va arunca cincizeci de ace deodată. Și masa a fost ucisă de tot felul de inamici, a doborât atât tancuri, cât și avioane.
  Margarita a cântat din punct de vedere al veseliei:
  - Unu doi! Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține nasul și coada mai sus cu o țeavă.
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Aceasta este o companie atât de agresivă. Fata se bate si striga:
  "Președintele Dragon va deveni un cadavru!"
  Natasha în luptă este doar un fel de terminator. Și hohotei gâlgâit:
  - Banzai! Ia-o repede!
  Și o grenadă a zburat de pe piciorul ei gol. Și naziștii sunt ca cuiele. Și va sparge o mulțime de mastodonti și mașini înaripate, infernale.
  Aici este războinicul! Tuturor războinicilor - un războinic!
  Zoya este și ea în ofensivă. O cățea atât de furioasă.
  Și ea a luat-o și a gâfâit:
  - Tatăl nostru este însuși Dumnezeul Alb!
  Și taie o moară triplă la naziști!
  Și Augustin a urlat înapoi:
  - Și Dumnezeul meu este negru!
  Într-adevăr, roșcata este întruchiparea înșelăciunii și a ticăloșiei. Pentru inamici, desigur. Și pentru prieteni, este o dragă.
  Și cum cu degetele goale va lua și va arunca. Și o mulțime de războinici ai imperiului maro, precum și tancurile și avioanele lor.
  Roscatul a strigat:
  - Rusia și zeul negru sunt în spatele nostru!
  Un războinic cu un potențial de luptă foarte mare. Nu, sub asta e mai bine să nu te amesteci. Pe măsură ce turnurile tancurilor sunt rupte și aripile aeronavelor fasciste.
  Augustin șuieră:
  - Vom zdrobi toți trădătorii în pulbere!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. Da, această fată de foc nu este tocmai ceva care poate da pace. Dacă pacea nu este mortală!
  Svetlana, zdrobind dușmanii, a emis:
  - Vă punem la coadă!
  Augustin a confirmat:
  - Îi vom ucide pe toți!
  Și din picioarele ei goale, zboară din nou darul anihilării totale! Și atât de multe tancuri și avioane au explodat în așchii mici deodată.
  Oleg a cântat ca răspuns:
  - Va fi un banzai complet!
  Augustin, sfâșiind naziștii cu mâinile goale, tăindu-i cu săbiile și aruncând ace cu degetele goale, distrugând deodată tancuri și avioane, a emis:
  - Pe scurt vorbind! Pe scurt vorbind!
  Natasha, distrugând războinicii maro, a scârțâit:
  - Pe scurt - banzai!
  Și să tăiem adversarii cu amărăciune sălbatică.
  Oleg Rybachenko, reducând adversarii, a emis:
  - Acest gambit nu este chinezesc,
  Iar debutul, crede-mă, este thailandez!
  Și din nou, un disc ascuțit, tăiat de metal, a zburat din piciorul gol al băiatului. A tăiat atât turnulele tancurilor, cât și cozile aeronavei.
  Margarita, doborând războinicii imperiului brun și armura tancurilor, cânta:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim cu asta...
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Au făcut o treabă bună atunci cu naziștii... Și Rusia sovietică a învins imperiul maro în timpul năvălirii de la Moscova.
  Războiul nu se terminase încă, dar URSS avea deja șansa de a-i învinge pe naziști. Așa că cei șase au trebuit din nou să întrerupă executarea misiunii lor super și cool.
  Oleg Rybachenko a cântat chiar la revedere;
  Suntem pionieri - eroi ai Patriei,
  Care s-au născut sub semnul lui octombrie...
  Nu vom regreta viața pentru Rusia,
  La glorie cu steagul roșu al regelui!
  
  Iubim și știm să luptăm din greu,
  Naziștii au rupt cu zel coarnele...
  Avem grenade într-un ghiozdan spațios,
  Viața nu este scumpă pentru noi, pionierii!
  
  Iubim Sfânta noastră Patrie,
  Ce a creat comunismul formidabil...
  Iată o fată Komsomol care merge desculță prin zăpadă,
  Și fascistul vrea să ne doboare!
  
  Am luptat cu zel cu nazismul lângă Moscova,
  Și i-am cosit pe toți inamicii cu o seceră...
  De ce a fost dată această Wehrmacht rușilor,
  O să-l lovesc cu pumnul!
  
  Sunt un pionier și sub marea Moscova,
  A luptat ca un războinic uriaș...
  A oprit atacul fascism sălbatic,
  Avem un singur Lord Suprem!
  
  Nu există margini în renașterea Rusiei,
  Mare Stalin, ne-a ridicat din genunchi...
  Svarog cel mare, cel mai înalt mesia,
  Și idealul radiant al Ladei!
  
  Suntem pionieri, băieți, fete,
  Ne place să luptăm - acesta este destinul nostru...
  Și vocea unui membru al Komsomol este sonoră,
  Deși domnește haosul sângeros!
  
  Rusia este patria lui Svarog,
  Și comunismul a luminat drumul...
  Pionierii nu au nevoie de un Dumnezeu rău,
  Inamicul nu va putea să ne îndoaie în pumn!
  
  Avem un rezervor rece cu armură înclinată,
  Este atât de ușor pentru Fritz să nu pătrundă,
  Cu dragoste pentru Lada, nobilă fecioară,
  Pentru a transforma un prădător într-un joc!
  
  Poporul luptător din Moscova a apărat,
  Și apoi a fost marele Stalingrad....
  Vom vedea comunismul dat în curând,
  Treceți și cunoașteți parada din Berlin!
  
  Da, Stalingradul este mândrie cu acest cuvânt,
  Suntem pionierii desculți într-un năvală...
  Vom sparge cornul unei vaci proaste
  Și îl vom conduce pe Hitler direct la sicriu!
  
  Să știi că Patria nu se va îndoi niciodată,
  Impulsul ei nu poate fi controlat...
  Fie ca soarele să strălucească pentru totdeauna peste Rusia,
  Și hoțul trădător va fi zdrobit!
  
  Au dat dovadă de curaj la Stalingrad,
  Am reușit să-i oprim pe naziști...
  Rușii au atâta obrăznicie, știi,
  Iar inamicii vor merge doar cu zerouri!
  
  Rusia poate zbura pe Marte
  Și creează o măreție diferită...
  Și, desigur, totul va fi foarte cool,
  Deși viața este la fel de fragilă ca un fir de mătase!
  
  Spiritul rus nu știe în luptele de la barieră,
  El are puterea lui Perun...
  Așteptăm recompense de la zei,
  Și elementul strălucește, credeți runa!
  
  În ce fel spiritul rus nu cunoaște nicio înfrângere?
  Crede-mă, el va călca totul...
  Noi, pionierii, ne dorim atât de mult răzbunare...
  Invincibil ca armata Patriei!
  
  Aproape am câștigat
  Să fie lumină în gloria comunismului...
  Bunicii noștri au luptat pentru Patria Mamă,
  În curând ne vom întâlni bucuria și zorii!
  
  Fără patrie, nu există vieți pentru pionieri,
  Vor să lupte pentru ea...
  Și ce vreți domnilor răi?
  Ar trebui să oferim o viață de sclav?
  
  Nu, Fuhrer-ul rușilor va fi înrobit,
  Îl vom zdrobi ca pe o păpușă...
  La urma urmei, cavalerii Rusiei pot lupta,
  Și heruvimul cu aripi de aur este cu noi!
  
  Nu există fețe ale Patriei noastre sub lume,
  Strălucind ca cea mai strălucitoare stea...
  Ai devenit un idol pentru mine,
  Nu mă voi despărți niciodată de tine!
  
  Sunt un pionier și un băiat desculț
  Că cu călcâiul gol se repezi prin zăpadă...
  Și undeva un iepuraș alb și drăguț sare,
  Cine va sparge cornul dușmanului!
  
  Pionierul în bătălia îndoielii nu știe,
  Nu este un clovn, dar îl cunoști pe terminator...
  Fasciștii înverșunați vor veni, crede răzbunare,
  Iar comunismul va fi un paradis luminos!
  
  Cum va veni epoca,
  În care fiecare războinic din iesle...
  Luptă până la ultima ta suflare
  Pentru a distruge fioros cunoaște răufăcător!
  
  Stelele comunismului strălucesc puternic,
  Era luminii, nu există mai frumos pe lume....
  Vom zdrobi jugul fascismului credincios,
  Și Hitler va fi rus la cină!
  
  Credem că astfel de rezervoare de oțel,
  Că coaja lor de pantera nu va pătrunde...
  Să transmitem iod rănilor băiatului nostru,
  Și din nou pionierul se grăbește curajos în luptă!
  Ei bine, ce s-au îngreunat naziștilor,
  Ei nu credeau că putem doar să câștigăm.
  Se pare că știm comunismul de kilometri,
  Și putem învinge Wehrmacht-ul în glumă!
  
  În numele patriei noastre puternice,
  Un pionier mândru merge la atac...
  Deși norii atârnă peste Patria Mamă,
  Să dăm un exemplu câștigător pentru toată lumea!
  
  Credeți că inamicul nu va opri visul,
  Vom învinge din nou toți fasciștii...
  Răul nu va crede că domnește pe tron,
  Vom crea o nouă ordine mondială!
  
  Totul va fi bine în Patrie, știi
  Sunt băiat, dar în luptă ca Robin Hood,
  La început, m-am zgâriat doar pe birou,
  Și acum credeți foarte bine!
  
  Rusia poate sfâșia naziștii cu o baionetă,
  Ea va învinge orice armată...
  Iar pionierii trăiesc sub comunism...
  La urma urmei, prietenia noastră este un monolit puternic!
  
  Nu ne vom ceda lui Fritz cu nimic,
  Putem învinge inamicii glumând...
  Și așa i-am bătut pe naziști cu o bâtă,
  Un viscol urlă, răsucind zăpada în vârtejuri!
  
  Rusia nu știe că naziștii cunosc mila,
  Ea este puternică invincibilă...
  Vor primi o sabie ferm în gâtul nenorociților,
  Și Satana va fi distrus!
  
  Nu crede că Hitler este invincibil,
  Deși este puterea iadului, luați în considerare totul adunat...
  Când poporul și partidul sunt uniți,
  Oamenii Wehrmacht-ului nostru au făcut bucăți!
  
  Rusia a fost faimoasă de secole ca sfântă,
  Ea a spart Tigrii ca metalul...
  Răspândit de la capăt la capăt,
  Doar un tânăr a visat la o astfel de țară!
  
  Am câștigat ca niște uriași
  Adversarii tăiați știu cu o sabie...
  Noi, rușii, suntem invincibili în lupte,
  Vom învinge adversarii Patriei!
  
  Crede-mă, nimic nu ne va opri
  Și știi că nimic nu va câștiga...
  Îl vom îngropa pe cap pe Fuhrer,
  Avem o sabie ascuțită și un scut de oțel!
  
  În tot universul nu există Rusia mai frumoasă,
  Va avea o eră a luminii pentru veacuri...
  Toate generațiile vor fi pace și fericire,
  Patria are nevoie de o mână fermă!
  
  Deci, când joci la Berlin,
  Să ungem Wehrmacht-ul ca cenusa în sânge...
  Acesta va fi timpul graniței paradisului,
  Și împreună cu Lada domnește dragostea!
  
  NOI AVENTURILE ALE FIULUI STENKA RAZIN
  Un băiat de aproximativ treisprezece ani a fost arestat împreună cu tatăl său. Bătrânul este, de înțeles, un rebel bine-cunoscut care a vărsat șiroaie de sânge. Dar fiul este încă un copil. Pe care îl întreabă.
  Dar asistentul lui Kornil îl privea diferit pe fostul ataman militar. Și s-a oferit să-l interogheze pe băiat cu pasiune - și deodată știe unde sunt comorile tatălui său.
  Fiul lui Stenka Razin a fost adus în pivnița torturii. Băiatul a încercat să se uite drept și să se țină mândru. Chiar dacă înăuntru era înfricoșător. Instrumente de tortură sunt atârnate, șemineul arde. Călăi în căști roșii.
  Samosa s-a apropiat de băiat, i-a întins mâna, și-a scuturat gulerul și a întrebat amenințător:
  - Spune-mi unde a ascuns tyatka comorile, dă-i drumul liber. Nu - vom tortura!
  Grishka, fiul lui Stenka Razin, a răspuns curajos:
  - N-am să-ți spun nimic! Și cu atât mai mult pentru tine!
  Samosa a lătrat:
  - Tortură-l pe băiețel!
  Și a tras personal de guler, smulgând caftanul de la băiat. Grishka a fost dezbrăcat și târât pe suport. Băiatul a încercat cu disperare să dea înapoi. Dar călăii experimentați cu o lovitură în gât l-au imobilizat pe Grișka. Apoi i-au fixat mâinile în spate și au început să-l ridice de frânghie. Băiatul strânge din dinți. Călăul l-a prins pe băiat de trunchi și l-a scuturat, răsucindu-i articulațiile. Grishka a respirat greu, dar și-a reținut un strigăt.
  Diaconul, dictând cărturarilor, le-a spus:
  - Spune-i hoțului, unde a ascuns socrul tău comorile.
  Băiatul a răspuns cu dispreț în glas:
  "Chiar dacă aș ști, nu aș spune!
  Samosa a ordonat călăului:
  - Bay! Zece lovituri cu grijă!
  Călăul a lovit constant. Trupul lui Grishka se cutremură. La a zecea lovitură, torționarul a înghețat. Și s-a uitat la Samosa. În timpul execuției, băiatul a tăcut, mușcându-și buza.
  Dyak, neclară:
  - Spune hoț, unde a ascuns tyatka comorile?
  Grishka a strigat:
  - Nu voi spune!
  Samosa mârâi:
  - Cinci lovituri fără salvare!
  Călăul a doborât asupra băiatului o lovitură cu leagăn, scuturându-i tot trupul. Grishka țipă, dar și-a mușcat buza. A urmat o a doua lovitură. De asemenea, îndrăzneț și puternic. Grishka a continuat să tacă. Și din nou a treia lovitură, sângele a picurat din pielea tăiată.
  Samosa se încruntă la felul în care băiatul era biciuit. Desigur, fiul ar putea să nu știe unde a ascuns Stenka comoara. Și chiar, poate, adevărate comori. Dar băiatul trebuie chestionat. Și smulge secrete de la el.
  După al cincilea accident vascular cerebral, sângele a picurat activ.
  Diaconul a repetat întrebarea. Grishka a tăcut.
  Samosa a ordonat:
  - Arde-i călcâiul.
  Călăul a scos o bucată de fier înroșit și a adus-o la tălpile goale ale băiatului. Se cutremură, se răsuci și... și-a pierdut cunoștința.
  Adala s-a gândit că ar fi o idee bună să-l lase pe Peter să treacă de asta, ca să nu-i omoare pe cei neînarmați și pe cei bătrâni. Peter nu s-a descurcat bine. Și cum ar fi el într-o bătălie reală, de contact? Nu ai fi timid?
  Apropo, fiul lui Stenka Razin, Grishka, știa unde era ascunsă una dintre comorile tatălui său, dar a tăcut. A fost adus la sine turnând o găleată cu apă cu gheață. Atunci Samosa a ordonat:
  - Cauterizează al doilea călcâi cu fier!
  De data aceasta, băiatul nu a leșinat, a încercat să se zvâcnească, dar picioarele goale ale lui Grișka au fost prinse în bloc.
  Samosa șuieră:
  - Încă cinci gene, fără grijă!
  După a cincea lovitură, capul strălucitor al băiatului s-a scuturat, iar Grișka și-a pierdut cunoștința.
  Un funcționar cu experiență în domeniul torturii a sfătuit:
  - Lasa-l sa plece! Copilul încă se lasă pe spate!
  Samosa spuse cu severitate:
  - Ia catelul! Șterge-l cu vodcă și pune-l pe pat... Lasă-l! Maine vom continua tortura!
  Grishka a fost scoasă de pe suport și tăieturile au fost frecate cu un amestec de alcool și apă. Băiatul tresări: vodca arde. Apoi lui Grishka i s-a dat bulion fierbinte și a fost închis într-o celulă încălzită. Dar pentru orice eventualitate, l-au legat pe băiat de gât cu un lanț și l-au lăsat să doarmă. Băiatul dormea pe burtă, patul era moale. Torturate de călăi, victimele mor adesea, iar Samosa a vrut să știe unde își ascunsese Stenka comorile.
  După ce a lăsat-o pe Grishka să doarmă, a doua zi băiatul a fost din nou târât în camera de tortură. L-au pus din nou pe suport. Articulațiile deja întinse ale lui Grishka au devenit mai dureroase. La picioarele băieților erau atârnate greutăți. Pentru a întinde mai mult mușchii. Atunci călăul, zâmbind, a adus un fier înroșit și l-a pus la pieptul lui Grișka. Băiatul strânse din dinți de durere chinuitoare.
  Samosa urlă:
  - Vorbește hoț!
  Mirosea a ars. Mirosul de carne prăjită s-a intensificat. Ochii lui Grishka s-au mijit din cauza șocului de durere, iar băiatul și-a pierdut din nou cunoștința. Călăul a luat fierul de la piept și a spus:
  - Un băiat puternic...
  Samosa mârâi:
  - Este necesar să-l despici... Brazier până la picioare!
  Călăul a uns tălpile băiatului cu ulei și a aprins de la distanță un brazier. Tocurile deja pârjolite erau foarte dureroase. Băiatul respira greu. A scăpat un amestec de sudoare și sânge, a scrâșnit din dinți, dar a rămas tăcut. Deși l-a costat scump. Eforturile au fost disperate.
  Samosa mârâi înverșunat:
  - Vei vorbi! Hei, umăr bey!
  Călăul a dezlănțuit lovituri asupra lui Grișka. La a zecea bătaie, capul băiatului s-a zvârlit langoros și s-a prăbușit. Băiatul nu și-a venit imediat în fire, nici după ce i s-a turnat o găleată cu apă. Samos l-a lovit pe Grishka în față și i-a ordonat:
  - Mai mult beat!
  Duke a remarcat:
  - Cel gol va muri....
  Samosa mârâi:
  - La naiba! Scoate-l de pe rack! Continuați mâine!
  Grishka a fost scoasă din nou din dispozitivul de tortură și dusă în cameră. Băiatul s-a zbătut și a tresărit. Am căzut într-un somn greu, delirante. Apoi s-a trezit și a plâns. Dar de îndată ce a apărut temnicerul, a tăcut și l-a privit furios. I-a aruncat puștiului pâine cu kvas. Băiatul nu a avut nicio șansă să scape, mai ales că era legat de gât.
  A doua zi, Grishka a fost torturată puțin diferit. M-au ridicat în tavan, ridicând mâinile pe suport, apoi mi-au dat drumul. O durere atât de sălbatică
  încetează să mai respire. Băiatul a fost ridicat de trei ori până și-a pierdut cunoștința.
  După aceea, călăul a bătut din nou cu biciul și a ars stomacul cu un fier înroșit. După ce l-a torturat temeinic pe băiat, acesta a fost eliberat și dus la celulă. Călăii nu au reușit să realizeze nimic.
  A doua zi, Grishka a fost tras pe un suport, un brazier a fost aprins sub picioarele goale, iar sârmă încinsă a fost lovită pe spate și pe fese. Băiatul și-a pierdut cunoștința de mai multe ori în timpul torturii, dar și-a revenit în fire. Până când călăii înșiși au obosit, oprind tortura.
  A doua zi, băiatul a fost întins, iar călăul a început să-și rupă degetele de la picioare cu clești înroșiți și, de asemenea, să-i zdrobească coastele. Grishka a țipat de mai multe ori, dar cererile de a spune ceva au fost răspunse cu un junghi.
  Și din nou a primit un bici.
  Au trecut două săptămâni. Trupul copilăresc al lui Grishka este deja epuizat de tortură. Durerea este peste tot. Nici un sânge rămas, nicio venă neatinsă de durere. La început, când l-au bătut și l-au ars, a vrut să se grăbească și să înăbușească exploziile din corpul său. Dar când durerea a cuprins întreaga esență, s-a stins.
  Samosa însuși a văzut că șansele lui Grishka de a doborî ceva se stingeau în fața ochilor lui. Călăii au încercat un nou remediu. Am găsit făină. Părul lui Grishka a fost bărbierit și apă rece a început să-i picure pe vârful capului. Tortura este brutală și eficientă. După câteva ore, se simte ca și cum bombele explodează în creier. Grishka era aproape orb și surd. Nu mai auzi cuvintele rostite de călău și Samosa.
  Au renunțat, din nou târâți pe suport. Ne-a dat seama că orice durere pentru băiat era doar o consolare - distragerea atenției de la un ulcer mai teribil la creier.
  Din foc și genele luminoase în ochi.
  Grișka și-a venit în fire și a putut să-i vadă pe călăi. Aici torționarul pune greutăți pe blocul în care erau prinse picioarele băiatului. Durerea în brațe și umeri se înrăutățește, dar distrage atenția de la iadul din creier.
  Samosa urlă în vârful plămânilor. Este roșcat, cu barbă:
  - Spune-i cățelușului, unde a ascuns tatăl comori!
  Grisha scutură din cap. Ca răspuns, urmează o lovitură care zguduie trupul, ei bat puternic. Un alt călău, sub picioarele goale ale băiatului, se încălzește pe suport. Înfiorător, dar nu atât de înfricoșător.
  Iată-l pe Kornila, nașul lui Stenka Razin și un fost șef al armatei. În vârstă, cu barbă cenușie. Există chiar și o aparență de simpatie pentru un copil torturat în ochii lui. În apropiere stă un boier în pălărie de castor. Este clar că este fierbinte în camera de tortură. Și pe fața unui interes clar pentru tortura băiatului. Tortura continuă. Grișka a simțit brusc un val de forță în sine și a cântat:
  Tu ești Razin regele și tatăl meu,
  A ridicat poporul împotriva jugului...
  Cred că suferința se va termina
  Vor fi boieri, numai bici și smochin!
  
  Țăranul, muncitorul este acum sub jug,
  Proletarul simplu este zdrobit de boieri...
  Dar cred că îi vom mătura pe toți sângele,
  Să cântăm Patriei noastre o mie de arii!
  
  La urma urmei, în fiecare curte geme victima boierilor,
  Peste tot sunt mize și un suport...
  Sunt și mai rău, luați în considerare infidelul,
  Tortură, nemernic în chin!
  
  Dar Razin a trecut prin lupte,
  Toate mâinile și căile necesare...
  Cu victorie a venit cazacul nostru liber,
  Să sfâşie pe toţi preoţii boieri!
  
  Nu, știi, îndoieli, crede-ne,
  La urma urmei, suntem pentru oameni, fără îndoială...
  Acum vine ceasul înțelegerii,
  Pentru gloria altor generații...
  
  Tu ești Razin al libertății și al onoarei - liderul,
  Am mers prin Rusia noastră...
  Vreau să devii suveranul nostru,
  Și mai bine decât mesia universal!
  
  Da, atunci crede dreptatea
  Întotdeauna va exista o rază de lumină...
  Și va fi o fiară sfâșiată de un despot,
  Să așteptăm zorii!
  
  Bătălia este sub Simbirsk - lupta,
  Suntem războinici violenți furiosi știu!
  Și cred că soarta va deveni un câștigător,
  Vă rog să dați creierul barurilor!
  
  Deși Razin a murit eroic în luptă,
  Dar în veșnicie chipul lui sfânt...
  La urma urmei, el este fără îndoială un cavaler, un călăreț,
  Și va fi, credeți Kremlinul într-o clipă luată!
  
  Sfârșește sclavia și jugul boierilor,
  Și soarele va răsări peste planetă...
  Suferința, înșelăciunea vor dispărea pentru totdeauna,
  Și Razin se cântă în poezii!
  În timp ce băiatul cânta, toți, atât călăii, cât și "publicul", au încremenit, au ascultat. Dar la ultimele cuvinte, Samosa a explodat și a strigat din plin:
  - Bay! Omoara-l!
  Călăul a dezlănțuit lovituri furioase asupra băiatului. Pierzându-și deja cunoștința, Grișka șopti:
  - Poporul Rusiei va fi liber!
  Băiatul însângerat a fost ridicat de pe suport și dus. Samosa și-a șters sudoarea de pe frunte și a șuierat:
  - Destul! Ajunge cu noi! Înfrântă nenorocitul și gata!
  Cornila spuse nesigur:
  - Este corect să încadrezi un copil? Da, chiar și în public? Poate îl sugruma în celulă?
  mârâi Samosa, bătându-și călcâiele pe podea.
  - Nu! A executa! Și public - prin sferturi!
  Boierul confirmă, strângând pumnul:
  - Să fie așa! aprob condamnarea la moarte!
  Samosa a zâmbit răutăcios.
  - Îl încadrează pe Grishka! Vom scoate toată sămânța Razin!
  Aici Adala a fost distrasă. Ea este nevoită să dea comanda de a trage. Și Toronto este lovit de o rachetă bombardier de douăzeci de tone. Aduce moarte și groază. Adala urmărește coada de foc cu privirea ei năucită.
  Oh, mi-aș dori să fie pilot. Ce minunat și romantic. Iată un astfel de pilot-raider.
  Cerul este foarte rece.. Fata și-a înclinat capul și a început să-și amintească măcar ceva bun. Dar nu mi-a venit nimic în minte. Pe lângă povestea despre fiul lui Stenka Razin.
  Băiatul stătea întins pe pat și se răsuci în somn, delirând. Este greu să dormi când întregul corp este rănit, iar ulcerele sunt, de asemenea, corodate de sare și vodcă. Ultimele cincisprezece zile au fost un chin. Tortura noaptea și delirul greu ziua.
  Băiatul și-a visat tatăl. Puternicul și puternic Stepan și-a încurajat fiul:
  - Ține-te puștiule! Oamenii își vor aminti de tine, cum ai acceptat moartea!
  Grishka în delir a răspuns:
  - Și ce mă așteaptă moartea?
  Stepan a declarat cu încredere:
  - Viitorul nostru este în ceață. Și nu se știe ce urmează. Dar ultimele tale momente din viață vor fi cele mai importante. Nu ezita! Salvați curaj!
  Grishka a răspuns nu prea încrezător:
  - Voi fi ferm... Dar tu ești tată... A murit cauza noastră justă?
  Stepan a declarat cu o voce tunătoare:
  - Ei bine, eu nu! Mă pot executa, dar va veni un alt Razin, iar după el un alt Razin, iar dușmanii noștri nu vor putea face nimic cu asta! Vor fi noi secole, va fi o schimbare de generații... Dar Lenin, stăpânul furtunii, va veni pentru Razin!
  Grishka, câștigând și ea încredere, a spus:
  - Cred că te vei întoarce!
  Băiatul s-a trezit. Trupul se durea prostește și pielea era crudă. S-a auzit un zdrăngănit la uşă şi călăul a intrat în celulă.
  Marele chinuitor spuse pe un ton afectuos:
  - Bună Grishka!
  Băiatul, simțind deodată puterea în sine, a răspuns:
  - Călăul nu e bine, așa că mori!
  Chinuitorul dădu din cap cu bunăvoință.
  - Și ești un cățeluș curajos. Am văzut și torturat pe altele... Dar nu ai văzut pe nimeni ca tine! Atât de mic, dar cremene adevărat!
  Grishka a răspuns modest:
  - Am spiritul tatălui meu!
  Călăul sugeră cu un rânjet:
  Hai sa facem o afacere...
  Băiatul a zgomotit lanțul și a găsit puterea să se ridice din pat și să se ridice. Grishka întrebă cu interes:
  - Ce afacere?
  Călăul a sugerat în șoaptă:
  - Hai, spune-mi unde este comoara tatălui tău, iar eu... o să-mi dau jos gulerul și te voi duce într-o geantă.
  Grishka ezită o clipă. Într-adevăr, dacă îl înșeli pe călău. Spune-i un loc fals și profită tu de momentul și fugi. Salvează-ți viața și lasă-ți dușmanii cu un nas? Tentația a fost mare. Dar băiatul și-a amintit de tatăl său. Viclenie și înșelăciune pentru a-ți cumpăra viața? Nu, trebuie să moară cu demnitate pe eșafod!
  Grishka clătină din capul ras, acoperit de vânătăi și denivelări:
  - Nu!
  Torționarul a chicotit și a remarcat:
  - Mâine vei fi executat! Asta e sigur... Nu vor mai fi torturi și nu mai sunt alții gata de execuție!
  Grishka se cutremură, dar răspunse curajos:
  - Păi vor executa... Cu toții suntem muritori!
  Călăul a adăugat rânjind:
  "Nu vei fi doar decapitat!" Și aruncă-l pe roată! Au tăiat mai întâi brațele, apoi picioarele și abia apoi capul. Vrei asta?
  Băiatul s-a cutremurat, a devenit mai palid și a mormăit:
  - Întrucât soarta este așa... Voi încerca să accept moartea doar cu demnitate!
  Călăul a chicotit și a remarcat:
  - Tatăl tău a fost deja dus la Moscova. Acolo te mai torturează mai brusc. Și atunci așteaptă și roata cu sferturi. Și tu... Păcat că sunt executați! Ești un băiat puternic și ar fi bine să te torturez mai mult!
  Grishka a răspuns aspru:
  - Pe lumea cealaltă, vei fi torturat!
  Călăul a părăsit celula. Și Grișka s-a întors și și-a lovit bărbia cu pumnul. A lăsat loc durerii în venele întinse de pe suport. Poate degeaba este asa? Era necesar să dai dovadă de prudență și să înșeli călăul. Și înainte, așteptându-l...
  Băiatul cu greu s-a ridicat și s-a uitat la mâna lui acoperită cu pisugi și arsuri? Va fi tăiată? Grishka se uită la piciorul lui. De asemenea, toate bătute, tălpile sunt arse, degetele sunt rupte. Dar probabil că va putea să se urce pe schelă la fel. Și îi vor tăia picioarele și brațele și în cele din urmă capul. Și atunci sufletul va zbura în rai...
  El este încă un copil și nu a avut timp să păcătuiască. A trecut testul focului și al biciului. Cel mai probabil, un paradis binemeritat vă așteaptă în față sau, în cel mai rău caz, o scurtă ședere în purgatoriu. Mă întreb dacă vor invita un preot la spovedanie? Totuși, nu mai contează. Grishka nu simțea niciun păcat în spatele lui și nu se temea acum de inevitabila întâlnire cu Dumnezeu. Și e bine în paradis, o grădină minunată, unde este vară veșnică și îngerii cântă la harpe. De ce nu un loc meritat pentru un băiat care a îndurat cele mai severe torturi?
  Este mai bine decât să stai pe un suport când pielea este ruptă de un bici și degetele sunt rupte cu un fier de călcat înroșit. Acolo vei rămâne pentru totdeauna băiat și vei fi mereu tânăr și sănătos.
  Se auzi o bătaie în uşă. A apărut o fată cu o tavă, și doi paznici, precum și Samosa. Monstrul a chicotit și a spus:
  - Pentru ultima dată în viața ta, mănâncă un cățeluș bun! Cornila este generoasa! Și acolo îți vor tăia brațele și picioarele!
  Grishka a răspuns aspru:
  - Și vei fi pedepsit... Nu pe Pământ, ci în rai!
  Samosa mârâi:
  - Cățeluș! Să vedem cum țipi pe volan!
  Grishka a spus curajos:
  - Moartea dă uneori nemurire, iar trădarea uitare!
  Samosa trânti furios ușa și plecă. A rămas doar călăul. Grishka dădu aproape amabil din cap către el:
  - Acestea sunt sărbătorile pe care le sărbătorim! Și nu vrei să mori!
  Călăul cu o privire vicleană l-a întrebat pe băiat:
  - Te-ai gândit la sufletul tău?
  Grishka a răspuns sincer:
  - Nu simt păcate în spatele meu să mă pocăiesc.
  Călăul dădu din cap la asta.
  - Ei bine, bucură-te chel. Bea un pahar de vin in acelasi timp. Probabil primul din viața ta.
  Grishka a început să mănânce gâsca. După carnea de închisoare, mâncarea părea extrem de gustoasă. Era puțin dureros pentru băiat să mestece, dar carnea părea dulce. Și a înghițit activ.
  Călăul a remarcat:
  - Dacă nu nașul tău Kornila, nu ai fi primit astfel de sărbători.
  Grishka întrebă cu o privire serioasă:
  - Ce vrea?
  Torționarul a răspuns sincer:
  - Ia comoara lui Stepan. Altfel nu s-ar fi mutat.
  Grishka a răspuns pe un ton indiferent:
  - Lasă comorile să stea în pământ. Și slujește revoltele viitoare!
  Călăul spuse admirativ:
  - Ei bine, tu și un vultur! Un adevărat războinic! Ei bine, iti doresc succes!
  Iar torționarul l-a părăsit pe băiat. Grishka s-a simțit greu după ce a mâncat și a băut un pahar de vin tare. Ochii i s-au închis și băiatul a adormit. A visat la bătălii și la diferite tipuri de incidente. De parcă ar fi un cavaler de basm care doboară mii de luptători.
  Făcând cu mâna la dreapta - strada, banda la stânga!
  Și apoi călărește un dragon. Ca un erou de basm...
  A doua zi dimineața, Grushka a fost trezit. Băiatul a dormit bine pentru prima dată și s-a simțit mai vesel. Călăii l-au ridicat. Pune un corp rănit, pânză de sac. Și l-au ridicat și l-au dus la executare. Grishka a văzut vopsea în zori și sulițe ascuțite.
  Băiatul a mers în glande, ceea ce era inconfortabil. L-au scos în curte. Picioarele goale și schilode ale băiatului i-au fost greu să calce pe pavaj. Dar Grișka, strângând din dinți, a suportat asta și a încercat să stea drept. Deși fiecare pas al picioarelor arse era dat cu durere. Și așa a ieșit în piață.
  Oamenii l-au văzut pe băiat. Ras, doar acoperit de zgârieturi și vânătăi, cu picioarele goale, arse, slăbit.
  Grishka a inspirat mai degrabă milă decât ură. Multe, mai ales femeile, oftau de simpatie.
  Băiatul le-a făcut cu ochiul și a spus:
  - Ca, unde este al nostru, nu a dispărut!
  Și a trecut mai departe. Nu era nicio teamă specială. Grishka era sigur că nu merită iadul. Și raiul este mult mai bun decât existența pământească, crudă.
  Locul execuției a fost înconjurat de arcași aleși, moscoviți. O mulțime de paznici și cazaci familiari. Se părea că nu executau deloc un copil, ci un criminal de stat de proporții cosmice.
  Băiatul nesigur, clătinându-se, urcă pe scară, călcând cu picioarele arse, pe scânduri de stejar.
  Pe blocul de tocat strălucea un secure uriaș, ascuțit. Un călău masiv îmbrăcat într-un halat roșu se plimba. Era și o roată destinată stropirii.
  Grishka își făcu cruce. Este foarte dureros să-ți miști brațele.
  Vestitorul a început să citească acuzația:
  - Acest fiu al lui Stenka Razin Grishka este vinovat: de adăpostire de comori, de organizare de detașamente de rebeli, de execuții și tâlhări ale boierilor, de violență împotriva unei femei și așa mai departe. Prin urmare, el este condamnat la stropire pe roată și anatemă veșnică. Fie ca sentința să fie executată.
  Grishka se cutremură, dar rămase nemișcat și ținându-se drept. Diaconul șuieră:
  - Ei bine, hoțul este gata să se pocăiască înaintea oamenilor?
  se gândi Grishka. Da, are de ce să se pocăiască. Băiatul s-a înclinat și a spus:
  - Iartă-i pe cazacii Don. Eu sunt vinovat înaintea ta că nu te-am scăpat de jugul boierilor.
  Samosa a strigat disperat:
  - Execută-l curând!
  Ajutoarele călăului s-au repezit la băiat. Grishka, învingând durerea din mâini, și-a rupt propriul sac. Ciumele și rănile provocate de călăi au fost deschise înaintea oamenilor. Apoi mâinile lui Grishka au fost răsucite și aruncate pe roată.
  Călăul ridică un secure peste băiat. "Este pe cale să înceapă", gândi Grișka.
  Dar în clipa aceea a sunat clariţa, iar vestitorul a anunţat:
  - Mila regală! Având în vedere copilăria lui Grigore, pedeapsa cu moartea este înlocuită cu vânzarea în sclavie! Aşa să fie! Băiatul a fost ridicat de pe schelă și dus în cameră. O nouă viață a început pentru Grishka.
  Mai întâi l-au hrănit cu terci și i-au dat să bea lapte. Băiatul a fost legat de gât și lăsat să se întindă pe paie. A venit doctorul. A început să șteargă rănile cu vodcă. A durut, dar Grishka a tăcut.
  Medicul a notat:
  - Băiatul este tenace, va trăi ca un câine!
  Grishka, după ce a mâncat, a adormit adânc... A avut tot felul de coșmaruri.
  A doua zi, i-au dat din nou de mâncare și l-au dus departe, punându-i cătușe la mâini și la picioare. Băiatul era gol, dar peste el i s-a aruncat o mantie.
  Era însoțit de paznici și Samosa.
  Podzhili picioarele goale un pic și a fost mai ușor să pas. Grishka a încercat să pretindă că nu a fost rănit. Și și-a aruncat cu mândrie capul ras, cu o miriște de păr blond care începea deja să crească.
  A fost condus pe stradă, iar trecătorii se uitau în jur. Vremea era caldă și însorită.
  Grishka a încercat să se înveselească. Ei bine, în sclavie, și ce? Nu se teme de muncă! Chiar dacă trebuie să te duci la cariere, el va rezista și va fugi. Va găsi o cale. Sau ridică o revoltă precum legendarul Spartacus.
  Băiatul a fost condus într-o clădire de piatră și dus la etaj. Picioarele goale cu vezicule ale unui copil plăcut erau răcorite de răcoarea pietrei.
  Aici a fost adus în cameră. Acolo, lângă uşă, stăteau doi războinici uriaşi, cu pieptul gol, musculoşi. Apoi, ardea o lampă și o canapea magnifică. O femeie în voal și halat stătea întinsă pe el. Și în apropiere se aflau servitori musculoși și câteva servitoare. Mai mult, erau goi până în talie, și fuste scurte, dar sandale și, de asemenea, cu fața închisă. Dar, în același timp, sânii sunt goi și sfarcurile sunt colorate.
  Privirea sânilor goi i-a provocat lui Grishka o mare emoție și el a roșit. Vârsta lui este tocmai când bărbații tineri manifestă interes pentru sexul opus. Și vederea tinerilor sâni frumoși este atât de incitantă.
  O femeie într-un voal luxos și o rochie magnifică a guturat:
  - Dezbraca-l!
  Pelerina de ploaie lui Grisha a fost ruptă. Era complet gol. Și perfecțiunea masculină, deja pe deplin dezvoltată, ieșea în evidență și din care era atât de jenant. Băiatul însuși era bine făcut, musculos și numeroase semne de tortură, chiar i-au dat farmec.
  Femeia râse, uitându-se la entuziasmul lui Grishka. Și ea a guturat:
  - Băiat bun! Văd că ești destul de pregătit.
  Însoțitorul lui Grishka Samos a răspuns:
  - El valorează o sută de ruble de aur, doamnă!
  La acea vreme, aceasta era o sumă mare. Un cal bun putea fi cumpărat cu trei ruble.
  Femeia a râs și a răspuns:
  - El este încă un copil, și sunt destui sclavi în piețele turcești! Din respect pentru tine și pentru că îmi place acest băiat, voi plăti cincizeci de ruble pentru el!
  Samosa a remarcat:
  - Guvernatorul vrea ca fiul unui rebel să muncească din greu în cariere în Crimeea, sau în Turcia! El nu vrea cu adevărat ca un delincvent juvenil, în loc de biciul supraveghetorului, să fie fericit în brațele unui khansha pofticios!
  Femeia a râs și a răspuns:
  - Da, înțeleg... Stenka Razin ți-a stricat mult sânge și vrei să-i recuperezi fiul! Te voi consola, îmi place să torturez și să umilesc băieți frumoși. Și când mă sătura de el, îl voi trimite la mine!
  Dau șaptezeci și cinci de ruble și acesta este ultimul meu cuvânt!
  Samosa dădu din cap.
  - De acord grozav!
  De fapt, este puțin probabil ca pentru un băiat epuizat de treisprezece ani să primești mai mult de câteva ruble la licitație. Și faptul că khansha de vârstă mijlocie îi place să tortureze și să chinuiască băieți frumoși era cunoscut de toată lumea. Mai mult, ea adora carnea tânără. Dar când băieții aveau barbă, erau orbiți, li s-a scos limba și au fost trimiși la mine, unde încet, dar sigur, au murit.
  Deci nu poți spune că Grishka a fost foarte norocos. Dar aventurile tânărului erou abia încep... Și cel mai interesant urmează!
  
  TANK PENTRU MOSCOVA - O ȘANSA PIERDĂ A WEHRMACHT
  Hitler nu a întors trupele germane spre sud. În schimb, a transferat forțe suplimentare din Franța și Balcani, înlocuindu-le cu unități bulgare și italiene. Drept urmare, Fritz a reușit să captureze Moscova imediat, fără a permite condensarea apărării și înainte de debutul dezghețului de toamnă.
  Stalin a reușit să scape, dar o parte a guvernului a fost capturată și distrusă de naziști. După căderea Moscovei, Stalin ia oferit lui Hitler pacea în orice condiții - doar returnează capitala.
  Fuhrer-ul a fost de acord să dea înapoi Moscova. Dar, în schimb, germanii au primit Caucazul, toată Ucraina, Crimeea, statele baltice, Karelia, iar în nord până la Arhangelsk, lăsând doar Rusia cu Leningrad cu un coridor. În plus, restul teritoriului URSS a trebuit să plătească despăgubiri uriașe. Și asta e grav.
  Hitler, desigur, s-a declarat câștigător. Și s-a întors către Marea Britanie - se spune că va fi ceva cu care să lupți sau să suportăm? În caz contrar, toate coloniile îți vor fi luate. Dar încăpăţânatul Churchill a ales războiul, bazându-se pe resursele SUA.
  Deși Japonia a atacat America de cealaltă parte, iar după portul Peru, samuraii au preluat inițiativa.
  Pe mare, japonezii mai experimentați și mai pricepuți i-au învins pe yankei.
  Hitler ia dat un ultimatum lui Franco. Și a fost de acord să lase trupele germane să meargă în Gibraltar. Cetatea a fost luată, iar trupele celui de-al Treilea Reich s-au repezit în Maroc. Baza britanică din Malta a fost învinsă și capturată. După aceea, trupele lui Rommel, după ce au primit întăriri, au capturat Egiptul.
  Pe uscat, germanii i-au învins cu încredere pe britanici. Nu mai erau reținuți de frontul sovietic. Și în al patruzeci și doi de ani, germanii au capturat toată Africa, precum și Orientul Mijlociu și India.
  Și au pornit să atace Marea Britanie încă de anul viitor... Și pentru început, o ofensivă aeriană. Și multe bombardamente...
  În aceste condiții, ai nevoie de un fel de mișcare puternică! Hitler a primit bombardiere Yu-288. Era un monstru înaripat care transporta patru tone de bombe în stare normală și șase în versiunea de reîncărcare. Și viteza este de șase sute cincizeci de kilometri pe oră.
  Această mașină este un coșmar pentru Marea Britanie. La fel ca noul avion de luptă ME-309, care este un coșmar pentru SUA și Marea Britanie.
  Germanii au multe în acest război. Unul dintre motivele victoriei rapide asupra URSS a fost și modernizarea tancului T-4, care a primit un tun cu țeavă lungă de 75 mm și a reușit să spargă armura T-34 în fragmente. Da, puternicul Fritz s-a dovedit că a luat Moscova în mișcare. Și T-4 cu țeava mai lungă s-a dovedit a fi, de asemenea, un argument decisiv și un atu.
  În plus, ca experiment împotriva URSS în anul patruzeci și unu, echipajul de tancuri al frumoasei fete Gerda a participat la bătălii. Patru războinici: două blonde și două roșcate.
  Au luptat pe T-4, au eliminat tancuri sovietice și au făcut glume.
  Lovind mașina sovietică cu degetele goale de la picioare, Gerda scârțâi:
  - Un soldat poate crește miriște, dar să fie plăcut la atingere pentru o femeie, iar un politician, oricât de lin s-ar rade, evocă senzația de sărut cu o reptilă!
  A intervenit și Charlotte, împingând pârghia cu călcâiul gol și rostind:
  - Un soldat este un vultur cu rang de vrabie, un politician este un pui ud cu rang de curcan!
  Kristina a pălmuit tancul rusesc, l-a străpuns și a remarcat, dezvăluind dinții:
  - Deși soldatul nu este strălucit ca formă și uneori îndeplinește ordine stupide, dar spre deosebire de politicianul-papagal, nu cântă din vocea altcuiva!
  Magda adăugă inteligent, ciugulind inamicul cu mare precizie și lovind tancurile sovietice:
  - Un soldat este o furnică muncitoare de război, iar un politician toarnă rahat de sus, fiind o dronă grasă din spate!
  Și fetele își vor râde și își vor arăta dinții sidefați. Este clar că URSS nu poate rezista unor astfel de cățele. Iar armata rusă nu va reuși să învingă Wehrmacht-ul. Și, în general, o mulțime de bătălii sunt în plină desfășurare aici.
  Fetele din bătăliile pentru Moscova s-au remarcat încă puternic.
  Gerda, trăgând cu degetele goale de la picioare, zâmbind agresiv, s-a rugat:
  - Un soldat este curajos chiar și când este timid, un politician este laș, chiar și când este cocoș!
  De asemenea, Charlotte a lovit tancul sovietic și a scârțâit:
  - Un soldat este nobil, dar nu liber, un politician josnic și, de asemenea, în esență, un sclav al patimilor!
  Christina a scârțâit și ea, cu un rânjet de dinți de perle:
  - Un soldat este un leu, deși încă scund, iar politica este o vulpe și deja copleșită!
  Magda, trimițând agresiv un proiectil cu călcâiul gol, remarcă:
  - Un soldat se aseamănă cu un înger din iad, iar un politician este un porc care se petrece în timpul unei ciumă!
  Gerda, continuând să lovească și să doboare turela unui tanc rusesc, a remarcat foarte agresiv:
  - Un băiat desculț este mai confortabil să alerge pe zăpadă decât un politician încălțat care manevrează între picurături!
  Charlotte, trăgând în tunurile sovietice, a luat-o și a scârțâit:
  - Un băiat, chiar și în frig gol, este mai fericit decât un bătrân stropit în noroiul discursului unui politician!
  Christina, trimițând obuze către inamic, urlă:
  - O femeie nu îi este atât de frică să fie goală și desculță, cât de faptul că un politician bărbat o va încălța și va rupe trei piei!
  Magda, cu zâmbetul unei fete frumoase și sexy, a adăugat:
  - O femeie este timidă în aparență, dar puține pot să o sperie cu adevărat, un dictator bărbat este formidabil în aparență, dar se ferește de propria sa umbră!
  Gerda remarcă agresiv, doborând un alt tun rusesc:
  - Tăcerea este de aur pentru un dictator, doar dacă supușii fără să mormăi îndură să-și bage limba în buzunare!
  Charlotte a spart o mașină sovietică cu o obuz și a scârțâit:
  - Dictatorul se asigură că este dur ca piatra, dar în realitate tiranul este doar o piatră proastă!
  Christina a lovit inamicul cu mare precizie și i-a lovit pe cei treizeci și patru:
  - O fată își dă jos picioarele când aleargă desculță peste pietre ascuțite, un politician încurcă când se repezi încălțat printre pârâie!
  Magda a răspuns cu multă minte, dezvăluind dinții:
  - Un călcâi feminin gol poate fi străpuns de un ascuțit, încălțat de un alegător politic nu va fi străpuns nici măcar de inteligență!
  Gerda, conducând un foc foarte precis și țintit, a remarcat destul de logic:
  - O femeie ar prefera să meargă desculță în frig decât să fie încălțată cu discursuri aprinse ale politicienilor!
  Charlotte a tras agresiv în tancul sovietic și a scârțâit:
  - La frig, o inimă fierbinte nu se va răci, iar un discurs înflăcărat al unui politician nu se va încălzi!
  Christina a lovit foarte activ inamicul, a doborât turnul și a scârțâit:
  - Un patriot are o flacără în inimă, și doar rahat în ficat de la un politician!
  Magda foarte pozitiv și cu un rânjet din dinți, a spus:
  - Un soldat are inima de foc de patriot, iar politicienii au stomacul unui struț corupt și gâtul unui piton lacom!
  Gerda a explodat într-un tanc sovietic, a zburat de pe turelă și a spus:
  - Un soldat păstrează cinstea - costă mult, un politician vinde nerușinare, care nu merită un ban spart, ci costă trei scump!
  Charlotte a fost de acord cu aceasta, rupând un alt obuzier sovietic:
  - Soldatul are un pardesiu gri, și multă materie cenușie în cap, politicianul are păr de lup cenușiu și aspiră să fie cardinali cenușii!
  Cristina a remarcat agresiv, trimițând un proiectil cu o forță mortală:
  - Politicienii de dragul unui cuvânt roșu trimit soldați să vărseze sânge, iar de dragul unei afaceri negre - trădează dragostea!
  Magda, după ce a zdrobit tunul rusesc, a guturat:
  - Un soldat poate păta trupul, dar rămâne curat în suflet și nicio baie nu va ajuta un politician să spele murdăria spirituală!
  Gerda a lovit mașina sovietică cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Un soldat trebuie să omoare băieți răi de dragul Patriei, un politician omoară tot ce este bun cu ambiție de dragul lui!
  Charlotte cu mare agresivitate, lovind inamicul și rupând armura tancului, dădu:
  - Un soldat, uciderea nu este un criminal, un politician care promite - nu se îndeplinește!
  Christina a observat agresiv, spargând un alt obuzier:
  - Un soldat face uneori imposibilul fără să se cruțe, un politician nu face nimic din posibil fără interes propriu în propriul buzunar, fără să-i cruțe pe alții!
  Magda a lovit tancul T-34 folosind degetele goale de la picioare și a guturat de entuziasm:
  - Un soldat este un leu căruia îi lipsește sub comanda berbecilor, un politician este o vulpe căreia doar berbecii cu creier de găină se supun!
  Gerda, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a trimis un alt proiectil cu o forță mortală și a țipat:
  - Un soldat nu poate deveni întotdeauna un leu, dar principalul lucru este să nu se dovedească a fi un măgar din care au fost coborâte trei piei!
  Charlotte remarcă în mod logic, trimițând un proiectil în obuzierul sovietic cu ajutorul călcâiului ei gol și scârțâind:
  - Un soldat nu se comportă întotdeauna ca un înger, dar în adâncul sufletului îi este devotat lui Dumnezeu, un politician revarsă mereu discursuri angelice cu promisiuni de paradis, dar la suprafața spiritului este clar că este devotat lui Satana!
  Christina remarcă destul de logic, dezvăluindu-și dinții și făcându-și cu ochiul de smarald:
  - Un soldat poate rămâne fără cizme în timpul luptei, dar un politician se încălță, în orice situație!
  Magda a trimis și un proiectil cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor dăltuite și a emis:
  - Un soldat poartă o uniformă de camuflaj pentru a supraviețui de dragul Patriei, în timp ce un politician este cameleon pentru a ucide alegătorul moral pentru a prelua tronul!
  Moscova a fost luată, după care naziștii s-au întors spre sud, ocolind Kievul.
  Armata Roșie a fost demoralizată după căderea capitalei.
  Dar, într-un loc, tancurile sovietice încă au încercat să-i contraatace pe germani.
  Gerda a trimis un proiectil cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a scârțâit, dezvăluind dinții:
  - Un soldat în luptă se repezi ca un câine la un mistreț, un politician în spate, latră mult și porci!
  De asemenea, Charlotte a tras destul de precis în mașina rusă și a remarcat agresiv:
  - E bine ca un soldat să fie puternic ca stejarul când se întâlnește cu inamicul, mai rău este să fie prost ca ciotul când intră în contact cu un politician!
  Christina a trântit inamicul apăsându-și călcâiul gol pe baza pârghiei și ciripind:
  - Călăul taie capete cu toporul, un soldat înjunghie în gât cu baioneta, un politician picură în creier cu limba și se sugrumă după gât cu cuvinte lipicioase!
  Magda făcu cu ochiul și, cu un ton agresiv, trimite un cadou ucigaș al morții tancului rusesc și scârțâi:
  - Este mai bine ca un soldat să fie un lup feroce decât un iepure laș, mai ales când se întâlnește cu un boa constrictor politic!
  Gerda a ciocănit cu o mare precizie și a lovit cele treizeci și patru cu un scârțâit:
  - Un soldat poate fi fioros în aparență, dar în adâncul unui miel blând, un politician cu o privire angelica este de fapt un porc tipic!
  Charlotte s-a comportat foarte agresiv și și-a rânjit pe față și, în același timp, a lovit un obuz în inamic, cu ajutorul, desigur, degetele goale ale picioarelor cizelate, emitând:
  - Soldații sunt mereu curajoși, chiar dacă se retrag fac doar o manevră tactică, politicienii sunt mereu lași, chiar și atunci când atacă, comit un truc strategic!
  Christina a pălmuit inamicul și și-a dezvăluit dinții și a remarcat cu un chicot:
  - Un soldat luptă cu egali și puternici prin ordin, un politician îi atacă pe cei slabi, prin propriul său arbitrar!
  Magda a împins inamicul în baza turnului tancului cu mare energie, folosind degetele goale de la picioare și a țipat:
  - Un soldat adevărat nu este întotdeauna bine născut, dar își îndeplinește întotdeauna datoria, un politician, chiar și cu pedigree regal, nu își îndeplinește întotdeauna promisiunile!
  Fetele au luptat atât în Africa, cât și în Asia, pretutindeni arătându-se a fi războinici foarte formidabili.
  Și în februarie patruzeci și trei, urmată de o aterizare în Australia. Și apoi atacul asupra Africii de Sud.
  Astfel, naziștii au cucerit aproape toate coloniile și stăpâniile britanice.
  Churchill a cerut laș pacea. Hitler a refuzat, așa că a luat deja totul. Și în iunie 1943, a urmat o aterizare amfibie în Marea Britanie.
  Patru fete frumoase: Gerda, Charlotte, Christina și Magda. Ei călătoresc într-un tanc experimental - "Panther" -2.
  Fetele sunt desigur desculțe și în bikini.
  Tancul lor a zburat de pe stoc și a mers spre coastă. "Panther" -2 este un rezervor bun în principiu. Armura frontală a carenei este de 100 mm, turela este de 120 mm, părțile laterale sunt de 60 mm, iar pistolul principal este de 88 mm 71 EL. O astfel de armă lovește tancurile britanice, chiar și Churchills, de la mare distanță.
  Gerda, cu ajutorul degetelor goale, a apăsat butonul pistolului și a lovit tancurile britanice.
  Ea a lovit mașina și a cântat:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Charlotte, vulpea aia agresivă. De asemenea, tras în inamic. Ea a spart armura frontală a lui Churchill și a toarcat:
  - Pentru victoriile noastre glorioase!
  Și a împușcat și cu picioarele goale.
  Apoi fata asta a ciripit:
  - Ei bine, te voi bate!
  Christina este o lovitură foarte precisă. Ea a spart armura pentru distrugerea căreia au dat niște bani.
  Un războinic cu părul roșu cu păr auriu a ciripit:
  - Pentru al treilea Reich!
  Și din nou, cu piciorul gol, a lansat ceva care este fatal. Și unde sunt britanicii împotriva germanilor. Fritz au echipamente mai puternice, personal mai bun.
  Apoi Magda a tras, și a tăiat adversarii. Și cu piciorul gol a îndreptat pistolul spre inamic. Și tras cu o forță brutală.
  Războinicul a scârțâit și a mârâit:
  - Pentru puterea superioară a lumii!
  Fata era atât de strălucitoare aici. Și i-a lovit pe adversari. Da, în zadar, prim-ministrul Churchill a contactat al Treilea Reich. Cui s-a lovit? A fost o lovitură zdrobitoare.
  Desigur, nu există nicio recepție împotriva Gerdei. Este o fată de o forță colosală.
  Și din nou va trage cu piciorul gol și va spulbera masa britanicilor.
  În continuare, Charlotte va trage cu degetele goale de la picioare. Și apoi se bate și la Cromwell. Da, britanicii primesc bine coarnele.
  Charlotte chicoti.
  - Sunt cea mai tare persoană din lume!
  De asemenea, Christina trage cu precizie în inamici. Este o fata cu un mare potential. Și dacă trage, trage.
  Și obuzele ei trimise cu picioarele goale sunt atât de mortale. Iar războinicul urlă:
  - Pentru cele mai mari realizări!
  L-a luat și Magda și i-a pălmuit pe britanici din plin. Folosindu-ți picioarele goale. A învins trupele britanice și a scârțâit:
  - Totul va fi atât de colosal!
  Atunci războinicul și-a arătat limba.
  Pe scurt, fetele de aici sunt foarte cool. Și deloc prost. Și cu călcâiele goale țintesc țevile spre tancurile engleze și tunurile autopropulsate.
  Pe scurt, aterizarea a avut succes. Germanii i-au învins și pe britanici în aer. Noul avion de luptă ME-309 și-a arătat superioritatea completă față de inamic. Ca Focke-Wulf. Ceea ce i-a îngrozit pe britanici.
  Pe scurt, când Londra a fost înconjurată. Și Churchill a încercat să scape. Dar nu era acolo.
  Două femei-pilot germane, Albina și Alvina, au doborât toate avioanele de escortă și au forțat paza lui Churchill să aterizeze. Mândrul premier a fost nevoit să îngenuncheze și să sărute picioarele goale ale frumuseților. L-a sărutat pe Churchill, picioarele atât ale Albinei, cât și ale Alvinei. Și picioare, și degete, și călcâi. După aceea, fetele sale - prim-ministrul Marii Britanii au fost forțate să-și lingă sânul lui Venus. Pe care fetele îl iubeau.
  Așa sunt niște ticăloși.
  Marea Britanie a căzut. Și Fritz pe un cal alb, triumf.
  Adolf Hitler a anunțat solemn:
  - Am luat mai multe capitale decât Genghis Khan!
  Rămâne doar să învinge Statele Unite. Dar asta durează ceva timp.
  Întregul an 1944 a trecut într-un schimb de lovituri în aer și lupte navale. Submarinele germane s-au îmbunătățit și au devenit mai bune decât cele americane. Sau mai bine zis, erau deja mai buni, superioritatea lor pur și simplu devenea totală.
  Fuhrer-ul, după cum se spune, și-a sporit impulsul. Avioanele de luptă cu reacție și submarinele ME-262 alimentate cu peroxid de hidrogen au apărut în producția de serie. Deci, Fritz au acum o mulțime de resurse. Și asta include și ființele umane.
  Nava de luptă Bismarck a fost construită din nou într-un ritm accelerat. A fost lansat în martie 1944. Noua navă era de două ori mai mare în ceea ce privește deplasarea decât cea anterioară și arme de trei ori mai puternice. Au fost construite și portavioane și foarte puternice.
  Un portavion capabil să transporte o sută douăzeci de avioane și cu o cocă aerodinamică a fost lansat în ianuarie 1945.
  Al Treilea Reich se pregătea să sară. A venit anul 1945... Flota americană a suferit pierderi grele. Și Japonia a apăsat și dinspre vest asupra Statelor Unite. Avioanele germane au devenit din ce în ce mai perfecte, nota de ași a crescut.
  De exemplu, doi piloți din cel de-al treilea Reich - Albina și Alvina le-au numit A - un pătrat, au marcat conturi foarte vioi. Până acum, Huffman a deținut recordul. Până în iunie 1945, și-a adus contul la patru sute de mașini și, ca urmare, a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și acesta este gradul al cincilea.
  Dar Albina și Alvina îl ajungeau deja din urmă. Depășind trei sute de vehicule doborâte fiecare, au primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Dar acum se apropiau deja de patru sute. Și nu aveau de gând să se oprească.
  Aici Albina și-a apăsat degetele goale pe pedalele de pe volan și a ciripit:
  - Slavă Marii Patrie!
  Și a doborât câteva avioane americane.
  Alvina, continuând să tragă, s-a lovit și ea. Ea a doborât două avioane ale armatei americane cu picioarele goale și a scârțâit:
  Suntem întruchiparea urii!
  Fetele s-au despărțit. Sunt foarte ageri în luptă.
  Albina a tras cu tunul și a șuierat:
  - Slavă Patriei - bici!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Mare glorie!
  Germanii i-au presat foarte tare pe americani. Și au luat calitatea aviației lor.
  E-50 sa dovedit a fi o dezvoltare bună. Acest tanc s-a dovedit cu un tun care străpunge armura și cu foc rapid. Și cu protecție frontală bună.
  Americanul Sherman nu este rivalul lui. Și Pershing de asemenea. E-50 s-a dovedit a fi o fiară a unei mașini.
  Germanii în al patruzeci și cincilea an s-au stabilit în Groenlanda și și-au creat un punct de sprijin în Canada. În același timp, diplomația germană a câștigat Brazilia de partea ei, alături de Argentina, care fusese de multă vreme ascultătoare. Și promovarea a început de la capetele de pod din sud.
  Anul 1946 a fost decisiv. Trupele germane și japoneze au invadat Mexicul și au capturat aproape toată Canada, invadând și Alaska. Și apoi ostilitățile au fost în cele din urmă transferate în Statele Unite. Pe teritoriul său au început să aibă loc adevărate bătălii.
  Și, desigur, tancurile germane din seria E s-au arătat a fi vehicule foarte periculoase și de luptă. Unde sunt americanii înaintea lor. Fasciștii au atâta putere.
  Mai ales când echipajul de tanc al Gerdei este în atac și zdrobește trupele americane.
  Are o mașină din seria E-50, agilă și rapidă. Ea are o lungime a țevii de 100 EL și un calibrul pistolului de 105 mm. Dacă o astfel de armă se îngroapă.
  Gerda a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a tras un proiectil, lovind cu precizie inamicul și a scârțâit:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Charlotte, această fată cu părul roșu s-a bătut și ea, folosind degetele goale de la picioare, la americani și a ciripit, dezvăluind dinții:
  Slavă trupelor noastre invincibile!
  Kristina și-a bătut și ea picioarele agile și cizelate cu degetele goale și a țipat:
  - Slavă eroismului Wehrmacht-ului!
  Magda, folosind degetele lungi și grațioase ale picioarelor goale, s-a bătut și a strigat:
  - Slavă invincibilei Wehrmacht!
  Și patru fete o vor lua și vor răcni din răsputeri:
  - Suntem vulturi adevărați și plini de eroism! Și zburăm ca păsările, fiii curajoasei Patrie!
  Gerda a tras din nou cu degetele goale de la picioare. Ea a lovit mașina americană și a șuierat:
  - Nu, nu fii, ci fiice!
  Charlotte a tras în mașina americană, i-a smuls turela și a ciripit:
  - Desigur, fiicele sunt foarte eroice!
  Christina și-a pălmuit adversarul. Ea a străpuns inamicul peste tot și a șuierat, dezvăluind dinții:
  - Suntem adevăratele mașini ale morții!
  Magda a tras și în inamic. Ea a spart armura inamicului, a lovit fruntea inamicului și a țipat:
  - Și suntem cele mai perfecte mașini din lume!
  Și fetele urlau în cor:
  - Slavă Germaniei, glorie, tancurile se repezi înainte! Diviziile celui de-al treilea Reich salută oamenii curajoși!
  Pe scurt, nemții se descurcau cu adevărat bine, iar trupele lor obțineau victorie după alta.
  Statele Unite, desigur, au o economie puternică, dar au pierdut din punct de vedere tehnologic. În special tancuri și avioane cu reacție. Germanii aveau deja ME-262 X în producție de serie, iar această aeronavă era atât supraviețuitoare, cu viteză de peste 1150 de kilometri pe oră, cât și înarmată cu cinci avioane tunuri de 30 mm. Americanii nu pot rezista unei astfel de mașini.
  Nemții aveau și o pasăre XE-262, ușor de fabricat, aproape în întregime din lemn, foarte ușoară și manevrabilă. Dar XE-262, din cauza masei prea reduse și a vitezei mari, era și greu de gestionat și necesita piloți foarte calificați. Dar a fost grozav pentru stilul lui Huffman, care a funcționat în apropiere. Și de la mică distanță i-a zdrobit pe americani.
  Dar, pe lângă Huffman, au mai fost și două fete care au jucat: Albina și Alvina. Fiecare a depășit trei sute de avioane doborâte și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Crucile de cavaler cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante au doborât până acum doar Huffman, care a doborât peste cinci sute de avioane, și Rudel, legendarul avion de atac, a doborât peste cinci sute de tancuri și multe alte ținte terestre. Și încă șaptesprezece avioane.
  În cel de-al treilea Reich, au aprobat și gradul șase al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante, celor care ajung la o mie de avioane doborâte, sau tot atâtea tancuri sparte.
  În această Cruce de Cavaler, ar fi trebuit să fie atașate cel puțin o sută de diamante și ar fi fost mai mare decât alte Cruci de Cavaler. Deci premiul nu a fost doar onorabil, ci și costisitor.
  Albina și Alvina zboară pe cer. Își doboară avioanele Yankee și cântă printre dinți:
  - Fete frumoase,
  Prieteni buni...
  Ar fi formidabili baieti -
  Și lovituri grozave!
  Albina a îndreptat pistolul aeronavei cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a bătut pe american și a scârțâit:
  - Lumini de ochi veseli!
  Și i-a făcut cu ochiul partenerului ei. Și-a tăiat omologul. Ea a zdrobit inamicul în bucăți folosind degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru comunism și glorioasele noastre victorii!
  Albina și-a corectat partenerul, doborând avionul Yankee:
  - Pentru comunismul arian!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Între timp, războiul a continuat. Americanii pierdeau în mod clar în fața celui mai bun inamic în tehnologie și antrenament și chiar foloseau divizii străine.
  În special, Yankees au tancul principal Sherman. Ei bine, unde este el împotriva principalului E-50 german. Mașina naziștilor avea o armură frontală de 250 de milimetri, o armură laterală de 170 de milimetri și o greutate de șaptezeci de tone cu un motor de 1200 de cai putere cu un motor de propulsie.
  Trebuie remarcat faptul că Sherman nu a putut pătrunde nici măcar în partea germană, deoarece blindajul lui E-50 este înclinat. Nici măcar Sherman-ul cu o armă de șaptesprezece picioare, Firefly, nu prea a luat un german la bord. Dar acest tanc nu era masiv.
  Și germanii au luat cu încredere tancul american de la cinci kilometri distanță. În plus, are o silueta înaltă. Americanii l-au avut pe Pershing ceva mai bine. Dar acest tanc nu era la fel de masiv ca Sherman și totuși tunul său de 90 mm nu era suficient pentru o luptă eficientă.
  Doar "Supershing" putea pătrunde în lateral E-50 german. Beneficiul unui pistol și un calibru de 90 mm și o lungime a țevii de 73 EL. Dar, pe de altă parte, cadența de foc este de doar patru cartușe pe minut față de douăsprezece pentru E-50 german, iar greutatea de cincizeci de tone este prea mare pentru un motor de 500 de cai putere. Da, iar armura este insuficientă. În fruntea mastodontului principal german, americanii încă nu au pătruns. Și Fritz avea și un E-75 cu un tun calibrul 128 mm și o grosime a blindajului lateral de 210 mm sub pante, cu protecție și mai bună și un motor de 1500 de cai putere.
  Deci, de la bun început, SUA pierdeau. Doar tancul T-93, mai precis un tun autopropulsat cu o greutate de nouăzeci și trei de tone, cu o grosime a blindajului frontal de 305 mm și un tun de 155 mm, putea lupta frontal cu mastodontii germani.
  Dar performanța de conducere a acestui pistol autopropulsat nu a fost importantă, la fel ca și cadența de foc. Și germanii l-au distrus cu avioanele.
  Așa că americanii în ansamblu nu se descurcau bine și pierdeau fără speranță.
  Iar trupele germane s-au apropiat din ce în ce mai mult de New York și Washington.
  Truman l-a rugat pe Hitler pentru pace.
  Dar Führer-ul dorea doar capitularea completă, fără nicio condiție. Washingtonul a fost înconjurat. Și naziștii au început un asalt asupra capitalei SUA.
  Echipajul tancului Gerda a luptat pentru un mâine mai luminos. Și a câștigat fără probleme.
  Fata chiar a început să tragă nu numai cu degetele goale de la picioare, ci și cu sfarcurile stacojii ale sânilor. Și asta a ajutat foarte mult.
  Charlotte a tras și apăsând sfarcurile rubin pe butonul joystick-ului și ciripind:
  - Măreția comunismului constă în a nu fi un pește, ci o balenă!
  Christina, trăgând, apăsând butoanele joystick-ului, remarcă:
  - Și noi germanii vom construi cel mai mare dintre comunism!
  Magda, trăgând cu sfârcurile purpurie în adversarii ei, a emis agresiv:
  - Cel mai strălucit comunism! Numai sus, nici un pas în jos!
  Gerda arătând tunul cu degetele goale de la picioare și răsturnând obuzierul american cu o lovitură bine țintită, confirmă:
  - Pentru comunismul arian!
  După căderea Washingtonului, America a capitulat curând. Și s-a întâmplat pe 31 ianuarie 1947.
  Al Doilea Război Mondial s-a încheiat. Iar ascensiunea lui Hitler la putere a coincis cu capitularea Americii.
  . CAPITOLUL 2
  Părea să fie o perioadă lungă de pace. De fapt, toate războaiele s-au terminat, Statele Unite sunt capturate și ce ai mai putea dori? Dar mai era o superputere cu colonii: Japonia. Și Hitler a vrut să o cucerească și el.
  20 aprilie 1953 a început un nou război pentru rediviziunea lumii. URSS exista încă într-o formă trunchiată. Armata care a ajuns la putere după Stalin l-a pus pe Voznesensky ca principal guvern formal. Acest lider a reușit să restabilească parțial economia rusă. Și i-a oferit lui Hitler participarea URSS la războiul împotriva Japoniei. A fost de acord, dar cu condiția ca Rusia să revină doar Primorye, insula Sahalin și lanțul Kuril, capturate anterior de samurai.
  Deci Voznesensky a avut o nouă șansă de a reînvia URSS și de a reabilita parțial imperiul.
  Lupta s-a desfășurat în plină forță.
  Alenka și echipa ei au luptat pe un nou tanc experimental T-11. Această mașină era grea și bine protejată. Armura ei frontală a atins 300 de milimetri cu o greutate a mașinii de șaizeci și opt de tone și un pistol de calibrul 130 mm. Între timp, tancul principal T-54 se află încă în URSS, ceea ce nu este deloc rău.
  Și Alenka și partenerul ei trag dintr-o armă puternică de la distanță mare. Japonezii, desigur, au propriile lor mașini. În special, aici este E-75, copiat de pe modelul german sub licență. Dar acest rezervor este deja oarecum învechit.
  Și Alenka îl lovește folosind degetele goale de la picioare. Și trimite proiectilul exact de la un capăt la altul.
  Fata ciripește:
  - Slavă erei comunismului! Slavă lui Lenin în inimi!
  Într-adevăr, aceasta este o frumusețe la cel mai înalt standard.
  Anyuta trage, de asemenea, folosind degetele goale ale picioarelor cizelate și scârțâituri:
  - Sunt un războinic foarte tare și este ca o păpușă mecanică!
  Alla trage și el pe rând. Această fată l-a lovit pe samurai și a spus:
  - În numele luminii, căldurii și vântului!
  Și, bineînțeles, folosind picioarele goale.
  Și apoi Maria a aterizat. Este o fată cu o putere spirituală extraordinară. Ea a spart un tanc japonez și a ciripit:
  - Pentru comunismul puternic!
  Și a cedat la călcâiul ei gol.
  Și în cele din urmă a tras cu ajutorul piciorului gol și a lui Marusya. Fata a lovit inamicul și a șuierat:
  - Slavă erei unei lumi mai bune!
  Și cum fluieră... Aceasta este într-adevăr o fată foarte cool.
  Echipajul tancului sovietic face o treabă grozavă și își încasează facturile. Desigur, fetele preiau rapid conducerea. Au și cea mai bună mașină pentru Armata Roșie.
  Și Gerda se luptă pe un tanc piramidal. Această mașină este deja mai avansată și are doar doi membri ai echipajului.
  Ei, împreună cu Charlotte, trag în japonezi și sunt extrem de eficienți.
  Gerda, folosind degetele goale de la picioare, a apăsat pe butoanele joystick-ului și a lovit mașina japoneză, șuierând:
  - Și samuraii au zburat la pământ sub presiunea oțelului și a focului!
  Charlotte a tras și ea în ea, folosind degetele goale ale picioarelor ei cizelate și a șuierat:
  - Dar Wehrmacht-ul nostru de la taiga până la mările britanice, toate sunt de milioane de ori mai puternice!
  Magda și Christina se luptă într-un alt tanc piramidal.
  Fetele Terminator sunt extrem de combative și colosale ca putere.
  Și așa Christina trage, folosind degetele goale de la picioare și lovește pumnii pe japonezi.
  Apoi țipă:
  - Era noastră cu victorii în față!
  Magda trage și ea în inamic. Demolează turnul de la samurai și urlă:
  - Și realizările așteaptă și mai tare!
  Și din nou, cu degetele goale, el profită de pe urma sistemului, demolând inamicii.
  Da, sunt fete care vor opri un cal în galop și vor intra într-o colibă în flăcări.
  Războinicii au biruit inamicul și au luat treptat în sus.
  Japonia pierdea. Și germanii au folosit o armă formidabilă - discotecile.
  Aceste farfurioare zburătoare nu au avut egal.
  Aici Agatha și Adala se luptă pe o dischetă. Războinicii controlează mașina cu ajutorul joystick-urilor și desfășoară această unitate cea mai puternică. Și așa îi zdrobesc pe adversari. Și lovesc cu raze de căldură din aer. Literal distrugerea puterii rivalilor.
  Agatha, trăgând în inamic, răcnește:
  - Supără-mi pasiunea!
  Și cu tocul gol, rotund, parcă apăsând.
  Adala, trăgând în inamici, declară cu încredere:
  - E doar putere!
  Și își folosește și degetele goale împotriva inamicului.
  Fetele chiar s-au împrăștiat. Și așa, să spunem frumuseți care luptă drepte.
  Că nu a mai rămas aproape nimic din Japonia.
  Țara Soarelui Răsare pierdea. Și, vai, părea aproape fără speranță.
  Samuraii s-au confruntat cu superioritatea tehnologică. Și un adversar foarte serios în ceea ce privește planificarea operațională.
  Japonia a învins Rusia la vremea ei, dar acum pierdea în fața coalițiilor.
  La final, al Treilea Reich a lansat chiar o lovitură nucleară asupra insulelor, iar țara soarelui răsărit a capitulat.
  Ca urmare, cucerirea ținuturilor colosale a fost finalizată. Cu toate acestea, al treilea Reich a luptat puțin mai mult în America Latină și a efectuat confiscări suplimentare de teritoriu.
  Dar când întreaga lume se află sub cel de-al treilea Reich, URSS încă liberă îl tachinează pe Fuhrer.
  Și pe 20 aprilie 1957 începe agresiunea împotriva Rusiei. Și forțe colosale înaintează spre URSS.
  Pe ce se poate baza Armata Roșie în aceste condiții? Forțele sunt deja foarte inegale.
  Dar se pare că rușii și alte naționalități mai au niște calcule.
  Mai ales pe Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova. Un băiat și o fată de doisprezece ani sunt dislocați cu o misiune specială de a ajuta URSS să supraviețuiască și să câștige.
  Aceștia sunt copiii și patru fete demiurge cu ei!
  Și se luptă foarte greu.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana se luptă cu naziștii.
  Fete în mod tradițional desculțe și în bikini. Și acesta este credo-ul lor. Se luptă cu ferocitate sălbatică.
  Natasha, trăgând dintr-o mitralieră, remarcă:
  - La ce suntem buni, ca stim sa luptam!
  Zoya, trăgând în inamic, a fost de acord:
  - Noi putem!
  Și a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Augustina i-a mâzgălit pe naziști cu o mitralieră și, cu mare entuziasm, a țipat, aruncând o grenadă cu călcâiul gol:
  - Eu sunt distrugătorul răului!
  Svetlana, trăgând și ea în inamic și trăgând cu precizie, cosind inamicii și aruncând cu piciorul gol un sac de explozibili, din cauza căruia tancul s-a răsturnat, a emis provocator:
  - Voi măcina cel de-al Treilea Reich până la praf!
  Iar fata a scos din nou limba.
  Oleg Rybachenko a aruncat inamicului un dar al morții cu un picior copilăresc de putere criminală și a emis:
  - Un soldat folosește uneori prostituate în vacanță, un politician folosește întotdeauna o prostituată care folosește alegători atât la serviciu, cât și în odihnă!
  Margarita, tăind creaturile fasciste și trimițând cadouri ucigașe de moarte, a scapat:
  - Un soldat le plătește prostituatelor ce câștigă cu sângele lui, un politician însuși este prostituat și este plătit să strice sângele alegătorilor!
  Acestea sunt femei războinice și copii monstru. Cu ei poți lupta împotriva aproape oricărui monstru. Și chiar al lui Hitler.
  Natasha, trăgând în naziști și apărând Moscova, a cântat:
  - Suntem zdrobiți de jugul hoardei,
  Suntem asupriți de jugul necredincioșilor...
  Zoya, trăgând în Fritz și lansându-și degetele goale cu picioarele, scoase un fluier criminal:
  Dar ne fierbe în vene
  Raiul slavilor...
  Augustina, trăgând în naziști și acționând foarte energic, dând o grenadă cu călcâiul gol, a continuat:
  Și de pe țărmurile minunate,
  Până la țărmurile Kolyma...
  Svetlana a cântat cu pasiune sălbatică, jucându-se cu mușchii picioarelor, iar plăcile de presă au dat afară:
  Toate acestea sunt Pământul nostru,
  Toate acestea suntem noi!
  Și aici fetele, trebuie să spun, erau cu o mare îngâmfare și o agresivitate colosală.
  Și veșnicii copii nemuritori Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova sunt, de asemenea, războinici de super clasă.
  Oleg Rybachenko a aruncat un pachet exploziv cu degetele goale, cu o forță mortală și a fluierat.
  Ciori uluiți și uluiți au căzut asupra naziștilor, care le-au străpuns vârful capului.
  Oleg Rybachenko a ciripit:
  - Un soldat împușcă, trimițând inamicului un glonț în piept, un politician ucide, strecurându-i un porc în buzunar și fiere în ficat!
  Margarita Korshunova, tot la început, cu degetele goale de la picioare, a aruncat un dar al morții cu o forță letală. Și va fluiera, de asemenea, doborând un corb asupra inamicului, spargând turnurile tancurilor.
  Fata a ciripit:
  - Un soldat în luptă strigă urale, nici un politician nu tăce, dar dacă un războinic este bătut în luptă, atunci pentru că un strigăt, vai, nu este un scut!
  Nimeni nu-i poate opri, nimic nu-i poate învinge. Lupile rele zdrobesc inamicul, tigrele rele îi salută pe eroi.
  Sau poate eroine. Iată fetele de joc de noroc din cel mai înalt zbor al unei păsări.
  Și dacă se luptă, atunci din inimă....
  Și Alenka cu echipajul ei pe tancul T-13. O mașină care este gata să reziste compozițiilor piramidale germane. Fata trage în inamic și cântă:
  - Tancurile noastre, este doar un miracol,
  De la deserturi la mările nordice!
  Te vom sfâșia, crede Iuda,
  Groaznica fiară va fi distrusă!
  Anyuta confirmă cu furie, trăgând și în inamic cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - Voi sfâșie inamicul și-i voi măcina în pulbere.
  Alla a atacat pe rând împotriva inamicului cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru măreția comunismului roșu!
  Maria l-a lovit și ea pe inamicul, făcând o lovitură bine țintită cu membrul inferior gol și urlă:
  - Pentru victorii frumoase!
  De asemenea, Marusya, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a mișcat pe inamicul, de parcă l-ar fi lovit și a țipat:
  - Pentru cele mai înalte idei ale comunismului!
  Cei Cinci s-au luptat cu naziștii ca niște terminatori.
  Oleg Rybachenko a aruncat moara cu săbiile, tăind naziștii și ciripind:
  - Un soldat nu este întotdeauna o vedetă, dar gloria isprăvilor sale nu se estompează de-a lungul secolelor, un politician țintește mereu rolul unui luminar, dar infamia lui este acoperită de mucegai!
  Margarita Korshunova a tocat și ea cu ajutorul tehnicii fluturelui și a scârțâit:
  - Soldatul lucrează cu baioneta ascuțită și înjunghie cu conștiință bună, politicianul bate degetele mari cu ajutorul unei limbi a cărei ascuțime este lipsită de conștiință!
  Iar copiii-terminatori cum să fluieră și să-i doboare pe naziști au uimit ciobi.
  Și piloții sovietici au luptat și pe cer. În special, Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova.
  Au luptat ca niște eroi feminine epice. Folosind degetele goale, au trimis proiectile aeriene. Au lovit inamicii foarte bine.
  Anastasia și-a apăsat mamelonul stacojiu pe butonul joystick-ului, l-a lovit pe fascist și a ciripit:
  - Slavă ideilor comunismului!
  Tragând în inamic folosind sfarcurile de căpșuni, Akulina, pe jumătate goală, a mai guturat:
  - Slavă eroilor din URSS!
  Acestea sunt fete calde și puternice aici. Cum se luptă ca niște fiare adevărate. Și au o pasiune supraomenească și o forță colosală.
  Anastasia, zdrobindu-i pe naziști, a cântat:
  - Deasupra nefericitei planete atârna,
  Fritz răul fierbinte în întuneric...
  Ocupatorul își urăște securea,
  Ascute si taie-ti capul!
  
  Cu toate acestea, el nu este un pion,
  Și să nu treci pentru totdeauna sub jug...
  Transformă dușmanii răi în sticlă de foc,
  Va deveni conducătorul lumilor!
  Între timp, Oleg Rybachenko a aruncat cu degetele goale câteva mazăre cu anihilare și a cântat:
  - Pentru Rusia și libertate până la capăt, forțând inimile să bată la unison!
  Și apoi băiatul terminator a spus:
  - Un soldat poate să bea prea mult vin și să se cacă, dar nu va turna, ca un politician, diaree verbală fără măsură în beție!
  Margarita Korshunova a luat și a tăiat cu săbii sub formă de elice pe inamici, tăindu-i.
  Și ea a ciripit, dezvăluindu-și fața:
  - O fată desculță este gata să alerge după iubitul ei fără teamă, dar cu ce spaimă se lasă alegătorul să fie încălțat de politicieni!
  Și apoi este Elizabeth pe tancul T-55. O mașină cu un tun de 105 milimetri mai puternic decât T-54 și gata să lupte cu inamicii.
  Fete în rezervor, desigur, într-un singur bikini.
  Elizabeth a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, trăgând destul de precis în inamic și a rugit:
  - Pentru Rusia comunismului!
  Apoi Ekaterina a tras pe rând, folosind mamelonul stacojiu al pieptului pentru a trage.
  Ea a lovit tancul nazist și a guturat:
  - Pentru succes în construirea comunismului!
  Elena a tras și în adversarul ei folosind degetele goale de la picioare. Ea a spart țeava unui tanc piramidal, a făcut totul corect.
  Apoi ea a ciripit:
  - Cel mai strălucitor vom avea comunismul!
  Apoi lupanula și Euphrasia, deși de obicei este doar șofer. Dar fata a lovit foarte precis, lovind botul tancului nazist.
  Apoi ea a guturat:
  - Comunismul nostru este mai strălucitor decât soarele!
  Fetele de pe tanc sunt desculțe și în bikini arată foarte frumos și carismatic. Și au sâni cu astfel de sfarcuri stacojii.
  Elisabeta cânta cu încântare;
  Să zdrobim jugul, să credem fascismul,
  Voi muta munții dacă va fi nevoie...
  Va exista o eră, era comunismului,
  Voi zbura în rai cu un cântec!
  Și din nou, fata cu sfarcul ei stacojiu va apăsa butonul joystick-ului și va lovi pe naziști.
  Așa că Fuhrer-ul nu o va găsi deloc.
  Cu astfel de fete, este clar că URSS este încă în viață, iar Hitler nu o poate sparge atât de ușor.
  Și cu astfel de băieți și o fată precum Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova, cu atât mai mult.
  Băiatul terminator a lovit cu săbiile și a scârțâit:
  - Politician, asta e o vulpe, pentru care alegătorii sunt locuitori ai unui coș de găini, dar devorând carnea celor care au inteligența unui pui, un politician va strecura cu siguranță un porc!
  Margarita Korshunova a aruncat cu degetele goale câteva mazăre de anihilare și a ciripit:
  - Soldații se luptă cu cocoși care depun ouă de aur, pentru generalii de curcani care la rândul lor sunt devorați de politicienii vulpi!
  Oleg Rybachenko a fluierat, doborând corbi pe capetele fasciștilor care avansa și a ciripit:
  - Soldatul aleargă la atac, crezând în victorie, politicianul din spate, în orice caz, îl va învinovăți pe luptător că se abate de la principii!
  Margarita Korshunova a bătut și ea corbii cu un fluier și i-a devastat, doborându-i pe capetele Fritzului, a scârțâit:
  " Soldații se retrag uneori, pentru că fericirea este schimbătoare, dar politica este întotdeauna predată, fericirea lor este în podlyanka și alunecarea unui porc!
  Oleg Rybachenko a condus din nou moara de vânt cu săbiile și a urlat:
  - Un băiat desculț este prea deștept pentru a lăsa un politician să-l ducă sub călcâi!
  Margarita Korshunova a susținut o recepție machaon cu săbii și a scârțâit:
  - Când picioarele goale ale unei fete sunt rănite de pietre ascuțite, acestea rănesc inima unui bărbat, dar politicienii care le forțează să soarbă ciorbă de varză cu pantofi de bast bat ficatul alegătorilor!
  Oleg Rybachenko, cu călcâiul său gol de băiețel, a cedat prezentului ucigaș al morții și a strigat:
  - Un soldat nu caută moartea, vrea să trăiască, un politician nu caută o modalitate de a-și îndeplini promisiunile electorale - vrea să încaseze alegătorii!
  Margarita Korshunova a luat-o și cu picioarele goale a aruncat un disc subțire, tăind turnurile tancurilor și a urlat:
  - Un soldat este mereu tânăr la suflet, chiar devine cenușiu, un bătrân politician necinstiți stând în ficat și un diavol chel chiar și cu părul des!
  Oleg a tăiat din nou cu săbii în stilul unui machaon și a scârțâit:
  - În antichitate, un soldat avea o sabie, apoi a fost înlocuit cu o mitralieră pentru a ucide mai ușor inamicii, iar un politician de la acea vreme avea un limbaj de arme - este imposibil să inventezi mai mortal!
  Margarita Korshunova a remarcat agresiv, lovind cu furie sălbatică asupra inamicului:
  - Un soldat este un fel de mașină de război, dar rămâne un om, în politică nu există nimic uman - este un mecanism de război împotriva argumentelor rezonabile!
  Au lucrat foarte activ și cu entuziasmul de luptă al tinerilor titani.
  Dar nemții și armata lor presează.
  Două fete zboară pe Yu-888: Isabella și Zaira, blonde frumoase. Aruncă bombe. Dar apoi Yak-23 apare din lateral.
  Isabella, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, dirijează pistolul cu aer comprimat și trage în mașina sovietică. Apoi adăugați viteză. Yak-23 oricum nu este prea rapid, iar aici este și într-o versiune supraîncărcată și nu poate ajunge din urmă cu mașina germană.
  Fetele lovesc paharul cu călcâiele goale și scârțâie:
  - Fii faimos, armata noastră este sfântă!
  Și cum vor arăta limbile!
  Și mașina sovietică a fost supusă focului de la două tunuri de avioane din spate și a luat foc, ape pe care le fac degetele goale ale picioarelor fetiței.
  Zaira a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Îi voi spăla pe toți soldații roșii!
  Și faceți cu ochiul albaștri. Și arată cel mai combativ și mai intens.
  Și cum iubește tinerii frumoși.
  Cu toate acestea, dorința ei de a ucide este mult mai mult.
  Când germanii au aterizat după bombardament, Zaira a băut niște bere. Iar Isabella, pe lângă bere, a adăugat și raci. Fetele au mâncat fericite. Au lăsat picioare grațioase, goale, urme de pași pe bruma aerodromului. Băieții și-au devorat frumusețile aproape goale cu priviri flămânde și stânjenite. Ce frumoase sunt fetele și în același timp groaznice.
  Isabella a întrebat-o pe Zaira:
  - Crezi că războiul se va termina curând?
  Zaira a remarcat:
  - Nu înainte de vară! Până nu luăm Moscova, rușii nu vor capitula!
  Blonda cu ochi de smarald a remarcat:
  - Și după căderea Moscovei, mai pot fi lupte!
  Blonda cu părul albastru a fost de acord:
  - Ei pot! Dar nu vor mai fi lupte, ci agonie!
  Și fetele au râs, au mâncat raci și din nou la luptă... În timp ce vremea era relativ zburătoare. Și picioarele lor goale au lăsat urme grațioase, goale.
  Isabella a remarcat:
  - Avem totul frumos, chiar și urme!
  Zaira dădu din cap.
  - Fetele germane sunt perfecte!
  Și ambele frumuseți malefice au cântat în cor:
  - Reich este perfecțiunea,
  Reich este perfectiunea...
  De la zâmbet la gest
  Mai presus de orice laude!
  O, ce binecuvântare
  Să știi că suntem perfecțiune
  Să știi că suntem perfecțiune
  Să știi că suntem ideali!
  Și din nou, bombe sunt aruncate pe poziții sovietice. Și oamenii mor. Mulți oameni mor din cauza bombardamentelor și bombardamentelor. Și din fotografii cu lansatoare de gaz și alte dispozitive mortale.
  Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova sunt fete foarte frumoase. Anastasia are deja mulți ani, dar nu îmbătrânește și arată foarte proaspătă și tânără, doar că mușchii mari puternic dezvoltați o fac să pară mai în vârstă. Iar fața ei nu are riduri sau plase, cu pielea delicată, bronzată. Și Akulina este încă tânără de ani de zile. Ambele frumuseți sunt excelente. Sunt ași de cea mai înaltă clasă. Mai mult, Pokryshkin, după ce a fost doborât de Friedrich Wolf, este puternic șocat și nu mai face mai multe ieșiri.
  Anastasia manevrează un butoi rupt. Și dărâmă un ME-362 oarecum învechit. După aceea, fata erou scârțâie:
  - Suntem vulturi zdrobitori pe cer!
  Akulina manevrează, un șarpe vulpe și îi taie coada Focke-Wulf-5 și ciripește:
  - Rusia este în spatele nostru! Rusia este în spatele nostru!
  Fetele sunt cu siguranță în creștere. Nici măcar nu și-au pus sutiene în niște chiloți subțiri cu care se bat. Dar ajută foarte mult în luptă. La urma urmei, crește eficacitatea impactului ciudatelor criminale.
  Anastasia face din nou o manevră. De data aceasta are un adversar mai serios decât ME-462, care are opt puncte de foc. Inclusiv patru tunuri de avioane de calibrul 30 mm. Și, desigur, acesta este un adversar serios. Armele puternice vă permit să tăiați inamicul dintr-o singură mișcare. Și ai doar un pistol cu aer comprimat...
  Anastasia, însă, își aruncă cu dibăcie avionul în lateral, îndepărtându-se de avioanele de plumb zburătoare. Da, are doar un calibru de armă de 20 de milimetri. Dar dacă tragi în coadă.
  Anastasia a cântat zâmbind:
  - Junkers au venit la coada mea,
  Dar apoi a fumat...
  au urlat enervant șuruburile,
  Nici măcar nu au nevoie de cruci pe mormintele lor,
  Crucile vor coborî pe aripi!
  Akulina a chicotit și l-a tăiat pe Yu-588, răcnind:
  - Pentru victorii distractive!
  Și și-a arătat dinții sidefați. Fetele de aici sunt cea mai largă și mai colosală luptă deversată.
  Anastasia aruncă Yak-23 deoparte. Ei încearcă să o doboare din nou. Apăsați ME-462, mașina e serioasă.
  Anastasia cânta furioasă:
  - Și văd un lucru serios,
  În visul lui Ivan cel Groaznic...
  Teren în Siberia distribuit,
  Tu, Rusia natală!
  Iar războinicul doboară din nou mașina germană. Mai întâi își rupe aripa. Te face să pierzi viteza. Și apoi se duce la coadă. Germanul are șanse mari să scape din cauza vitezei mari a scufundării. Dar nu împotriva Vrăjitorilor. Pentru că este un as de cea mai înaltă clasă!
  Akulina se află și ea într-o luptă aprigă. Fata își sprijină călcâiele goale pe pedale și cântă:
  - Nu îndurați umilirea slavilor,
  Să ne ridicăm cu toții împotriva germanilor...
  Să nu mai luăm insulte
  Să zdrobim inamicul cu o mână de oțel!
  Iată Airacobra -5 împotriva lui. Mașină puternică: patru mitraliere și două pistoale cu aer comprimat de 37 de milimetri. Akulina își lansează mașina ca o sanie pe un deal, evitând obuzele de avioane. Și se scufundă sub burtă. Apăsă pe trăgaci cu degetele goale de la picioare... Și lovește exact ținta vulnerabilă.
  Și mașina americană se aprinde.
  Akulina a cântat cu entuziasm:
  - Spre victoria ideilor nemuritoare ale comunismului!
  Anastasia luptă și ea bine. Iată trei Mustang împotriva ei. Ele par să nu fie la fel de formidabile ca ME-462, ale cărui tunuri cu aer sunt capabile să doboare cu o singură lovitură. Mustang-ul, luptătorul american, nu are doar mitraliere. Dar, pe de altă parte, sunt șase dintre ele, destul de mari în calibru de 14 milimetri.
  Anastasia trebuie să manevreze. Un jet de gloanțe a zgâriat ușor aripa. Dar există o lovitură la apropiere și luptătorul american este în flăcări.
  Anastasia a cântat:
  -Casa nebuna in flacari,
  Demonii se vor chinui la nesfârșit
  Un om păcătos îl va primi pe al lui
  Cel care s-a închinat lui Satana!
  Și iată încă o mașină din SUA care a fost adusă în discuție... Și aceasta, desigur, este o aplicație destul de serioasă.
  Ultima mașină Yankee încearcă să fugă. "Mustang" îl depășește pe Yak-23 în viteză și reușește să se desprindă. Anastasia a tras de la distanță.
  Și am primit un american. Dar el, pufnind cu coada, a reusit sa iasa din lupta.
  Anastasia a remarcat:
  - Bang Bang! ratat! Iepurașul cenușiu a plecat!
  Akulina a luptat și cu R-71. Un vehicul puternic cu opt mitraliere și un tun cu aer de 37 mm. Și, de asemenea, manevrând, dă foc aripii acestei mașini... Și duce în spate, trage.
  Akulina a cântat:
  Soarele râde
  Strălucește puternic pentru copii...
  Și din nou și-a aruncat mașina în lateral. Trage în Yu-288. Această mașină este învechită, dar încă se luptă. German, încercând să iasă pe furiș. Dar nu se poate ascunde de fata care apasă energic pedalele cu tocurile goale, rotunde, iar mașina ia foc.
  Anastasia remarcă râzând:
  - Așa le este frică de noi!
  Și încă un Focke-Wulf acoperit!
  Akulina a spus furios în timp ce trăgea:
  - Lumea ar trebui să ne respecte, să ne fie frică,
  Faptele fetelor nu pot fi numărate...
  Membrii Komsomol sunt atât de buni la luptă,
  Satana va fi distrus!
  Și războinicul îi făcu cu ochiul partenerului ei. Chiar dacă nu poți vedea...
  Frumusetile au revenit. Și este riscant. Aici ME-462 începe să-i urmărească. Trage...
  Fetele se mișcă. Mașină periculoasă germană. Aripa lui Akulina a fost avariată și copacul a luat foc.
  Prietena ei a ajuns pe pistă. Witcher a primit-o și el... Și a străpuns fuzelajul și s-a scurs ulei, dăunând ușor motorului.
  Fetele sunt nevoite să abandoneze zborul deocamdată. Mașinile lor sunt reparate.
  Și a alergat desculț prin zăpadă. Întinde-le corpurile puternice și musculare.
  Ambele fete sunt bronzate. Roșcată, al cărei păr în vânt ca steagul URSS și blondă.
  Anastasia își întreabă partenerul:
  - Păi, cum crezi că îi vom învinge pe germani?
  Akulina a răspuns sincer cu un oftat:
  - De-ar fi doar nemții... Întreaga lume capitalistă pe motoare!
  Roșcata a dat din cap afirmativ.
  - Inamicul este foarte puternic. Dar la ce te așteptai?
  Războiul este aprig, dar credința războinicilor în victorie este de nezdruncinat, iar cu astfel de oameni poți muta munți și învinge Hitler.
  
  Fuhrer-ul nu a dat Marii Britanii o șansă sub duker
  Hitler nu a oprit trupele sub conducerea lui Dyuker. Iar armata britanică a fost parțial învinsă și parțial capturată. Acest lucru a provocat britanicilor un șoc colosal. Și ca rezultat, oferta de pace a lui Hitler a fost acceptată. Condițiile au fost moderate. Britanicii au returnat celui de-al treilea Reich coloniile germane capturate anterior și pământurile care au fost luate anterior din Turcia. Și au recunoscut și ceea ce a fost deja câștigat și așa a câștigat.
  Hitler, după ce a capturat o mulțime de francezi, belgieni, olandezi și și-a întors coloniile pierdute anterior, s-a calmat temporar. Era necesar să digerăm noi pământuri.
  Grecia a fost de asemenea ocupată în anul patruzeci și unu și Iugoslavia. Dar acesta este sfârșitul războiului...
  Fuhrer-ul nu se grăbea să meargă spre est. Stalin nu a tachinat gâștele, cel puțin nu încă. Dar al treilea Reich a continuat să se pregătească pentru războaie. Iar în 1944, cazul a atins disputa din nordul Bucovinei. Führer-ul a cerut lui Stalin să returneze aceste pământuri României, întrucât nu aparținuseră anterior Imperiului Rus.
  Stalin, care până în acel moment avea deja un personal insuficient de o sută douăzeci de divizii de tancuri, a devenit încăpățânat. URSS era o țară care finalizase deja rearmarea și cincizeci de mii de tancuri este un argument serios.
  Hitler, pe de altă parte, tocmai promova lansarea Panther-2 și Tiger-2, tancuri mai avansate cu arme puternice. Adevărat, aceste mașini aveau motoare mai puternice decât în istoria reală. Aeronava cu reacție a celui de-al Treilea Reich nu este rea, dar tocmai a început să se relaxeze.
  URSS are superioritate în numărul de avioane.
  Adevărat, Hitler are mai multă forță de muncă, inclusiv trupe coloniale și un potențial economic în general mai mare.
  Pe scurt: la 22 iunie 1944 a început un nou război. Ambele părți s-au acuzat reciproc de agresiune. Luptele au continuat în zonele de frontieră cu succese diferite. Poate că Armata Roșie și-a ratat șansele acționând indecis. Poate că Stalin însuși a ezitat dacă să intre adânc în pozițiile naziștilor.
  În orice caz, germanii au reușit să pătrundă puțin mai adânc pe teritoriul sovietic și au fost opriți. Luptele au izbucnit pe cer. Avionul ME-262 a fost de neegalat ca viteză și puternic armat, dar nu suficient de fiabil în zbor. Ceva mai eficient a fost ME-309, cu armament foarte puternic, trei tunuri de 30 mm și patru mitraliere cu o viteză mare de 740 de kilometri pe oră.
  Germanii în ansamblu erau mai puternici în aviație și așii lor erau superiori celor sovietici. Dar nici nu este atât de clar. Războiul s-a încheiat prea repede pentru Germania și nu s-a acumulat nicio experiență.
  Bătăliile au arătat că seria KV de tancuri grele era depășită atât din punct de vedere moral, cât și fizic. "Panther" -2 s-a dovedit a fi un tanc bun. Și i s-a dat prioritate. T-34 nu era rău, dar deja depășit. Tancuri ineficiente cu șenile pe roți erau încă produse în URSS. Deci a avut loc un schimb de lovituri între două armate imperfecte...
  Iarna, linia frontului a înghețat... În primăvara anului 1945, trupele sovietice au încercat să avanseze, dar s-au blocat în apărarea Wehrmacht-ului. Luptele continuau de-a lungul graniței. Aproximativ a fost paritatea forțelor. Dar situația s-ar putea înrăutăți. Germanii au încercat cu disperare să tragă și Japonia în război.
  Samuraiul s-a blocat în China, incapabil să înghită întreg astfel, prea gras și o bucată mare.
  Dar situația s-a stabilizat. Iar Hirohito a propus un armistițiu lui Chiang Kai-shek ca opțiune. Și o împărțire temporară a sferelor de influență pentru a le dezlega mâinile în nord. Sătui de un război prelungit, chinezii au fost de acord.
  Și acum a apărut o adevărată amenințare că deja la sfârșitul lui mai 1945, Japonia va deschide un al doilea front. Iar Germania fascistă, alături de sateliți și colonii, are mult mai multe resurse umane și economice decât URSS. Și crește producția de arme din ce în ce mai mult. Mai mult, nemții au o tehnologie mai avansată decât URSS, mai ales în avioanele cu reacție!
  Stalin încearcă să găsească o cale de ieșire din această situație. Conectați, de exemplu, Marea Britanie la război. Dar ea însăși are probleme în colonii, mai ales în India. Da, Statele Unite nu vor să lupte cu al Treilea Reich și cu Japonia. Mai mult, Hitler nu a efectuat represiuni în masă împotriva evreilor și nu avea încă o reputație de monstru în ochii Occidentului.
  Deci încercările de a găsi noi aliați au eșuat. Japonia, pe de altă parte, era dornică să-l răzbune pe Khalkhin Gol și să repete succesul trecutului. Și după încheierea unui armistițiu în China, forțele suplimentare au fost eliberate de ea. Și samuraii nu au intrat încă în război cu Marea Britanie și SUA.
  Și pe 30 mai, Japonia ar trebui să declare război URSS și să atace de-a lungul întregului perimetru al graniței și să dea o lovitură zdrobitoare și bazei sovietice din Vladivostok, ceea ce este o mișcare foarte periculoasă. Iar lovitura trupelor japoneze ar trebui să fie puternică.
  Împăratul Hirohito a supravegheat personal pregătirile finale pentru ofensiva din nord. Planul general prevedea o invazie a Mongoliei și Primorye... În general, este logic să eviți forțarea râului Amur care curge complet și, de fapt, să-ți folosești superioritatea numerică, mai ales în Mongolia.
  Singura preocupare a fost starea flotei de tancuri a țării Soarelui Răsare. Deși tancuri ușoare sunt transferate de la metropolă pe continent... Ei pun mari speranțe în desenele tancului german T-4 cu un tun cu țeavă destul de lungă. Greutatea ușoară de douăzeci și cinci de tone și armura frontală puternică fac vehiculul potrivit pentru utilizare în luptă.
  Dar încă trebuie să fie produs în cantități de masă. Există și idei alternative - pentru a copia T-34 ... Din fericire, există documentație pentru el. Doar instalați un tun german - are o balistică mai bună.
  Împăratul însuși a ordonat ca ambele tancuri să fie puse în producție cât mai curând posibil. Dar de data aceasta, și pur și simplu nu este suficient. Va începe să ningă sau chiar ploi abundente și te vei lupta cu diavolul sau doi... Adevărat, sunt posibile și căi alternative. Da, iar Mongolia poate lupta chiar înainte de ninsori...
  Dar rolul principal va fi jucat de infanterie, cavalerie... În total, în primul eșalon sunt patru milioane de infanteri, o parte semnificativă are deja experiență de luptă, alți recruți bine pregătiți - Japonia are o rezervă de pescaj uriașă. Există puține tancuri - puțin mai mult de două mii și toate sunt ușoare ... Unele nici măcar nu pot fi numite tancuri - pene. De asemenea, nu există prea mult transport, nu poate fi comparat cu Wehrmacht-ul... Deși există speranță că nici rușii nu sunt în regulă cu asta. Există mai mult de cinci mii de aeronave în prima linie, cu toate acestea, bombardierele, de regulă, sunt de nivel tactic, dar există bombardiere în scufundare care nu sunt inferioare Yu-87. În general, flota de aviație nu este mai slabă decât cea germană la patruzeci și unu, cu excepția faptului că, cu analogul Yu-88, Japonia este, de asemenea, mai proastă decât cea germană.
  Dar nimic, există destule materii prime, există suficientă forță de muncă, America nu le poate obține. Va fi posibil, după ce au digerat coloniile, să se asigure trupe la cel mai înalt nivel.
  Dar asta este în viitor, dar deocamdată... Deocamdată, se pare, va trebui să plătești pierderi mari pentru fiecare pas! În Japonia, viața unui soldat nu este foarte prețuită. Moartea este considerată o virtute, o alegere grozavă!
  Insule relocate, unde o sută de milioane de națiuni este înghesuită, moralitate crudă, cod Bushido. Lasa o amprenta si te uiti la oameni la furnici. Te gândești câți dintre ei mai poți sacrifica ca să nu pierzi războiul.
  Nu sunt dispus să fie în rolul unui scavenger. Iar lipsa de bărbați este compensată de poligamie - la urma urmei, ei nu sunt constrânși de morala creștină!
  Deci deja în primul eșalon există forțe egale cu Wehrmacht-ul în aviație și infanterie (cu o mecanizare mai proastă, dar cel puțin nu inferioare ca curaj!), Adevărat, în tancuri și artilerie, japonezii vor fi considerabil mai slabi decât Wehrmacht-ul. patruzeci și unu an.
  Dar, pe de altă parte, împăratul este sigur de asta și se vor ridica mult mai puține forțe împotriva lor. În plus, din cauza absenței îndelungate a serviciului militar universal, germanii au o lipsă de ofițeri obișnuiți. Japonia nu a cunoscut această nenorocire. Aceasta înseamnă că în Țara Soarelui Răsare, personalul militar, în special cei de vârstă mijlocie, este mai bine pregătit decât omologii lor germani. Și în câteva luni, tancurile "Karas" copiate de pe T-34, dar cu un pistol mai bun, vor începe să sosească în cantități masive. Și apoi vor vorbi cu al Treilea Reich pe picior de egalitate!
  Deci, Hirohito, în general, a decis deja totul. Data a fost stabilită pentru 30 mai. În Japonia, 30 este considerat un număr armonios, ca luna mai. Doar o vacanță și timp pentru a începe. Și principalele activități pregătitoare vor fi finalizate până la această dată.
  Există multe femei ninja în palatul imperial. Ei îndeplinesc o funcție dublă, slujind împăratul și păzind în mod fiabil zeitatea oficială a Japoniei.
  Fetele de aici sunt diferite, bineînțeles că sunt mai multe japoneze, dar sunt și roșcate, blonde, brune. Hainele sunt și ele variate, și foarte bogate, și modeste, și deloc în bikini. Le unește faptul că toți, fără excepție, sunt tineri, frumoși, patinatori și... desculți. În Japonia, se obișnuiește ca slujnicele să meargă așa în case sau palate. Dar nu bărbații, desigur... Cei care slujesc pe băiat, care nu au încă cincisprezece ani, merg și desculți.
  Palatul în sine este luxos; în ultimele săptămâni, i-au fost adăugate diverse produse din blană, piei și trofee.
  Și din ordinul împăratului, chiar construiesc unul nou... Hirohito a decis să ridice o clădire în cinstea victoriilor - o clădire care a dublat înălțimea Turnului Eiffel. Dar în timp ce se află sub cel mai mare palat din lume, muncitorii chinezi curăță șantierul. Dificultățile din timpul războiului, deși acum există o abundență de muncitori, este important ca materiile prime care sunt mult mai rare să nu curgă. Pentru dezvoltarea minelor, restaurarea celor foste care au fost recapturate din Marea Britanie și SUA...
  Yamamoto a intrat în împărat și s-a înclinat adânc, urându-și marea sănătate... Mai departe, o conversație pur de afaceri.
  Marele amiral a sugerat să se repete ceea ce se întâmplase deja în Port Arthur în 1904, când pe 27 ianuarie flota japoneză a atacat cu perfidă baza navală a Imperiului Rus.
  Numai că de această dată s-a planificat lovirea cu forțele navelor de luptă și portavioanelor, bineînțeles, cu flotile locale, distrugătoare. Puterea flotei japoneze este copleșitoare: ceea ce înseamnă că trebuie să o folosească în continuare. Au apărut încă întrebări, dacă să lovim Petropavlovsk-Kamchatka?
  Hirohito a comentat:
  - Pentru a planta imediat în acest punct, va veni să scoată o parte din forțele din apărarea Arhipelagului Hawaii, iar acesta este riscul de a pierde cel mai pivot al apărării Pacificului!
  Yamamoto emana încredere:
  - Pe de o parte, Majestatea Voastră are dreptate, dar... Yankeii acum nu au suficiente forțe mari pentru a ataca. Este puțin probabil să îndrăznească să se grăbească chiar acum, mai ales având în vedere că în urmă cu o săptămână am scufundat încă două dintre portavioanele lor cu ajutorul fetelor ninja. - Marele Amiral arătă spre cer. - Nu au nimic care să ne rețină și să sprijine atacul asupra Hawaii din aer. Și portavioanele și navele de luptă nu sunt construite rapid. - Deși Mankurt este un tip nebun, dar pentru ca el să devină util în această situație...
  Împăratul a răspuns cu înțelepciune:
  "Dar tocmai de aceea ar putea încerca să-și ia șansa. De exemplu, pentru a ateriza pe nave comerciale, în timp ce Statele Unite au suficient tonaj de nave convenționale.
  Yamamoto a declarat, de asemenea, logic acest lucru:
  - Lasă-l să încerce! Soldații noștri de infanterie au reușit deja să prindă un punct de sprijin, iar vitejia și rezistența lor sunt cunoscute în întreaga lume. Dușmanilor nu li se va permite să captureze mult. Și apoi navele noastre de luptă și portavioanele se vor întoarce și vor întrerupe aprovizionarea... Și vor fi noi zeci de mii de cadavre și un prizonier. Și în acest caz, diviziunile interne se vor intensifica și mai mult în America și chiar și un război civil în miniatură este posibil!
  Lui Hirohito i-a plăcut această concluzie. Împăratul l-a bătut prietenesc pe umăr pe marele amiral:
  - Si ce? Într-adevăr, din câte știu eu americanii, ei nu știu să efectueze aterizări rapide pe o coastă nepregătită. Deci o capcană îi așteaptă!
  Yamamoto a adăugat zâmbind:
  - Iar următorul pas este un salt în Canalul Panama!
  Hirohito a răspuns:
  - Nu, amirale. Nu vom ține istmul. America poate arunca un milion de soldați cu noi Sherman și, inevitabil, poate arunca cele mai slabe forțe în mare. În plus, capitaliştii americani mai pot părăsi Oceanul Pacific, dar nu vor pierde niciodată Panama, unde materiile prime provin din America de Sud. Acesta este semnalul lor de a lupta până la capăt. Și așa există speranța că Hawaii își va atrage toate forțele cu un magnet, macinam trupele americane până când opinia publică și greutățile războiului cufundă imperiul lui Orlan în haos. - Împăratul a luat câteva înghițituri de cafea neagră și a adăugat. - Pentru Statele Unite, America în sine este o fortăreață inexpugnabilă, dar Hawaii, un avanpost, se află pe teritoriu străin. Să reținem ardoarea până când cel mai important inamic este învins. Ei bine, atunci vom cădea asupra Statelor Unite din două părți. Nu uitați, deschiderea unui al doilea front va necesita reducerea la minimum a forțelor asupra unuia dintre ele.
  Yamamoto a fost de acord doar parțial:
  - Desigur, nordul este cel mai important lucru pentru noi, mai ales în ceea ce privește perspectivele pe termen lung. Dar, practic, nu îngheață navele. După căderea Vladivostokului, având în vedere vremea aspră, ceea ce va rămâne la ruși nu ne va mai distrage atenția. Și atunci sunt posibile operațiuni militare mai active împotriva SUA!
  Hirohito a confirmat:
  - Bineînțeles că vor! Tu ești mâna mea dreaptă și sprijinul tronului!
  Împăratul, privind la frumoasele slujnice, remarcă:
  - Dar acum unitățile terestre își asumă misiunea de a înălța Țara Soarelui Răsare și vor suporta greul războiului. Așa că va fi necesar să dăm cuvinte de despărțire soldaților noștri de picioare!
  Yamamoto s-a grăbit să-i amintească împăratului:
  - Dar el a propus să se întoarcă în nord în patruzeci și unu... Deși, probabil, această propunere nu era încă coaptă la acel moment!
  Hirohito a confirmat:
  - Dreapta! Acum suntem mai bine pregătiți pentru un război prelungit în nord. Avem atât petrol, cât și bauxite, metale, cărbune, forță de muncă... Avem totul de luptat îndelung și cu succes. Am devenit mai puternici și suntem mult mai bine pregătiți decât în cei patruzeci și unu. Pe scurt, Yamamoto - du-te și câștigă!
  După ce l-a escortat pe cel mai faimos comandant japonez, Hirohito, a decis să asculte mai întâi un cântec interpretat de femei ninja. Ei bine, atunci am o conversație plăcută cu generalii forțelor terestre. Au mai rămas doar câteva zile.
  În ciuda faptului că amenințarea unui atac al Japoniei militariste a devenit destul de reală după vizita lui Ribbentrop la Tokyo, cu ajutorul mituirii și trădării, agenții Mikado au convins comandamentul de la Vladivostok să nu pună trupele pe deplin pregătite pentru luptă. Și, ca urmare, sabia lui Damocles a fost deja adusă și se ospătă în restaurant.
  Maiorul Vinogradova l-a prins pe tânărul ofițer de păr, ea era cu un cap mai înaltă decât el și evident mai puternică:
  - Ce prost și ce bețiv! De ce ai o astfel de echipă desființată! Tipul ăsta seamănă mai degrabă cu un cabanier decât cu un ofițer. Poate pentru început, explodați-l bine, ca să iasă tot hameiul.
  Dubinin era stânjenit:
  - Acesta este Pasha Shoigu. A fost trimis la cursuri direct de la Școala Suvorov, conform unui program prescurtat. Este încă destul de băiat, peste două luni ziua lui împlinește șaisprezece ani.
  Vinogradova se strâmbă neplăcut:
  - Wow! La cincisprezece ani și deja ofițer! Asta face războiul! Și nu știam că laptele primeau deja titluri cu drepturi depline.
  Dubinin a ridicat din umeri.
  - În război, copiii cresc devreme! Mai mult, i s-a întâmplat o poveste, cum ar fi scris cea mai bună poveste despre apărarea Moscovei, iar Jukov a remarcat acest lucru și l-a sfătuit să-l transfere de la cadeți la ofițeri.
  Vinogradova a devenit mai bună la aceste cuvinte:
  - Bun! Că nu e prost. - A amenințat ca un elev de școală studiat cu degetul. - În general, nu e rău, dar nu mai bea! Îl simt mirosul, iar nasul meu este ca un câine, imediat sub tribunal! - O femeie puternică, matură, dar nu și-a pierdut armonia și prospețimea atletică, i-a împuns cu degetul pe colonel. "De fapt, vei plăti pentru asta. Deja un bărbat de vârstă mijlocie, dar se comportă.
  Dubinin tuși furios:
  "De fapt, am treizeci și trei de ani, dar am fost deja rănit de șapte ori, așa că par bătrân...
  Vinogradova a vrut să spună ceva ca răspuns, când deodată un vuiet monstruos a rupt tăcerea dinainte de zori. Parcă cădeau din cer bolovani grei, geamul a izbucnit deodată. Cioburile de grindină au bătut pe masă și au aterizat chiar în mâinile și fețele ofițerilor beți. Vinogradova a strigat ca un comandant:
  - Toată lumea afară imediat.
  Dubinin a strigat ca răspuns, atât de mult încât aproape că și-a rupt corzile vocale:
  - Acestea sunt scoici de doisprezece și optsprezece inci! Cuirasatele japoneze de cel mai mare tonaj par să fie la vânătoare, ceea ce înseamnă.
  Vinogradova, supărată, a lovit peretele cu cizma. Dintr-o cizmă cu o cizmă pricepută, apropo, țigla a crăpat:
  - A început, dar nu așa cum am plănuit! Deloc! La naiba, trebuie să ducem imediat escadrila la mare și să scufundăm flota țării maimuțelor cu ochi îngusti.
  Căzând în patru picioare, căpitanul de prim rang (Altfel colonel) mormăi:
  - Există arme doar pe distrugătorul meu și pe câteva jgheaburi mici. Nici măcar nu avem un răspuns.
  Vinogradova a arătat un pumn greu:
  - Ei bine, tu și măgarii! Războinică femeie cu părul albastru ca un tsunami care răbufnește. - Dar ar trebui să ai artilerie de coastă! La urma urmei, nu toată lumea a fost trimisă pe frontul de vest, precum și aviația. Până la urmă, de ani de zile se vorbește despre faptul că Japonia poate intra în război în orice moment.
  Dubinin era deja destul de rănit, voia să spună, dar din nou a bubuit, ploua fragmente. Sirena strigă, avertizând despre sosirea aeronavelor. Dubinin, cu mare greutate, se ridică și strigă, blocând bubuitul Vinogradovei:
  - Avem aviație, iar bateriile de coastă, chiar dacă nu sunt într-un set complet, sunt disponibile. Să răspundem!
  Pilotul mârâia în timp ce alerga pe străzi:
  - Aș alerga la luptătorul meu și o să plantez japonezii ăștia, nu se va părea suficient. Vor plăti în continuare pentru Tsushima și Muduen.
  Shoigu, care îi tăiase jumătate din ureche, a fost de acord:
  - Da, vor plăti! Da, chiar si cu un procent!
  Au fost explozii și ciripitul tardiv al tunurilor antiaeriene. În general, cea mai mare parte a apărării aeriene a Vladivostokului a fost eliminată în anul patruzeci și unu, pentru a întări apărarea Moscovei, astfel încât multiplele puncte ale coloniei de țânțari din țara Soarelui Răsare nu păreau să acorde prea multă atenție la un asemenea "zgomot". Avioanele de bombardiere japoneze au aruncat "cadouri" de primăvară cu un țipăit pătrunzător. Lovitura a fost dată atât orașului, cât și flotei. Avioanele japoneze nu sunt prea mari, dar agile, dar navele de luptă, dimpotrivă, sunt puternice. Aici, cea mai mare dintre ele este chiar înghesuită în ocean, o lungime de trei sute de metri, și tunuri de 460 de milimetri.Până când americanii au reușit să scufunde oricare dintre aceste frumuseți, iar supraviețuitorii, alături de crucișătoare, au distrus coasta. Semăna foarte mult cu atacul răutăcios al Țării Soarelui Răsare din 27 ianuarie 1904. Abia atunci nu era aviație.
  Dubinin simți că se sufocă din cauza alergării. Nu este un supraom, ci un simplu om cu plămâni bolnavi, prins într-o situație dificilă. Și Victoria nu l-a depășit cu mult. Mă întreb câți ani are, cu greu arată mai mult de treizeci de ani, sânii ei sunt mari, iar umerii sunt lați ca ai unui bărbat.
  Vinogradova s-a întors brusc și și-a fluturat mâna:
  - Nu fugi bătrâne, urmează-mă! - A strigat cu atâta forță încât unda sonoră tocmai i-a lovit urechile. - Scoateți distrugătorul pe mare cât mai curând posibil.
  Exploziile au bubuit în apropiere, au căzut resturi, una dintre ele a căzut direct pe Vinogradova, iar ea a prins-o mecanic cu mâinile. Fata terminatoare s-a simțit ca un portar care a câștigat cu succes o lovitură de pedeapsă, fragmentul a fost rotund, cald și arăta ca o minge. Angelica simți brusc ceva lichid curgându-i pe brațe. Fata s-a uitat la fragment, iar apoi chiar și războinicul ei de fier, călit de trei ani de război (Împreună cu spaniolii), i-a venit greața în gât. Avea un cap de bebeluș în mâini. Biata fată (asta se vede de la cozile scurte, cu ochii scoși. Vinogradova și-a pus cu grijă capul pe asfaltul crăpat și și-a făcut cruce:
  - Nu ai avut timp să păcătuiești, să nu trăiești! Cu toate acestea, nu există păcătos mai mare decât Dumnezeu, de aceea nu există păcat mai mare decât indiferența față de suferința copiilor.
  Din nou, un vuiet, și fragmente, unul a lovit fata în cizmă, zgâriind pielea. Vinogradova își dorea deja să se întoarcă și să se grăbească cât de repede putea spre pistă, unde MIG-ul ei o aștepta cu răbdare pe gazda agresivă, dar...
  Ascuțită ca o lamă de pumnal, privirea războinicului a deslușit o grimasă insuportabilă de durere pe chipul căpitanului de prim rang Vasilcikov, când partea superioară a corpului smuls a zburat aruncată în sus de valul de explozie. Fata însăși abia a ocolit fragmentul. Deși ce fată este, pentru prima dată a luat armele în viața civilă. Ea deja la un moment dat și-a prins cumva obrazul, chiar și în timpul bătăliei internaționale din Spania. Drept urmare, a rămas o cicatrice adâncă, care, pentru o lungă perioadă de timp, i-a stricat aspectul. Plus arestarea și trimiterea colonelului într-un lagăr de concentrare. Adevărat, în Siberia, la un loc de tăiere, i s-a prezentat un vrăjitor foarte puternic, care, cu ajutorul unguentelor și invocarea spiritelor, a reușit să vindece, de parcă nu ar fi fost niciodată, această rană și mai multe. Cicatrici primite în timpul luptelor cu cehii albi, trupele lui Kolchak, Denikin, Wrangel. Și ea a învățat-o multe, așa că Vinogradova, se pare, aparținea genului ales de oameni.
  Ea a avut ocazia să plece înainte de program folosind farmece feminine, așa că a fost adusă sub o amnistie, în ciuda articolului dificil. Ideea, desigur, nu este atât de a-l convinge pe bărbat, cât de a se asigura că organizatorul petrecerii nu află despre asta. Și sunt atât de mulți escroci de toate liniile încât un snitch, pe un snitch și un snitch, îi împinge. Deci nu vei accelera cu adevărat dacă îți este dragă cariera.
  Aceasta înseamnă că Japonia are un mare avantaj în infanterie, aviație și chiar în tancuri. Ei bine, în tancuri, din partea noastră este compensată de superioritatea calitativă, iar restul este mult mai rău. Deși dacă iei arme de calibru mic, Japonia rămâne în urmă în ceea ce privește numărul de mitraliere, în mare parte are arme. Cu toate acestea, diviziile din Orientul Îndepărtat sunt slab echipate cu pistoale-mitralieră. Nu sunt suficiente mașini pentru toată lumea. Deci... În ceea ce privește calitatea, nu există superioritate în infanterie, mai degrabă, și mai rău, toți cei mai buni ofițeri sunt transferați pe frontul sovietic, aici cele mai proaste trupe nu sunt, de regulă, trase, având un minim. de pregătire militară. Asta înseamnă că începe războiul, într-o situație extrem de nefavorabilă pentru URSS. Și destul de multe rezerve nou formate vor fi aruncate spre est...
  Vinogradova a intrat brusc în incendiu. Spitalul orașului bombardat a luat foc. Imaginea este cu adevărat apocaliptică, iar femeile, copiii și bătrânii ard de vii. Aici copilul a căzut direct în foc și de jur împrejur se auzi un vuiet teribil și gemete.
  Vinogradova a simțit trâmbițele arhanghelilor în cap și s-a aruncat în flăcări. Limbi de foc au lins mâinile goale și fața deschisă a fetei, dar pilotul s-a mișcat atât de repede încât a reușit să prindă copilul, trăgându-l din îmbrățișarea distrugerii.
  Fata a sărit afară, simțind doar o ușoară mâncărime pe piele, a aruncat o privire spre copil. Vai, era prea târziu, băiatul s-a sufocat, trăgând flăcări în plămâni, arsuri pe fața lui rotundă. Astfel de vezicule rupte pe piele sunt mai moi decât mugurii de margarete. Vinogradova a strigat:
  - Aici este haos uman!
  A lovit un morman de gunoi cu cizma, după care s-a grăbit să ajute pe cine mai putea fi salvat. Era ca o cobră dansând între arzătoare cu gaz, fata s-a zvârcolit foarte bizar și a dansat. S-a ars, s-a topit cizmele, s-a carbonizat tunică, dar a continuat să lupte cu încăpățânare pentru fiecare lacrimă de copil, pentru fiecare bătaie de inimă mică, pentru fiecare viață fragilă, dar atât de necesară țării! Cizmele s-au destrămat, iar acum fata dansa prin vârtejele de flăcări, cu picioarele goale, fermecătoare. Ea a fost o muceniță, dar nu doar o călugăriță care se chinuia cu posturi și bici, ceea ce nu folosește nici lui Dumnezeu, nici oamenilor, o luptătoare de martiri salvând anumite vieți. Picioarele fetei războinice erau acoperite cu un strat de vezicule mici, dar se mișcau și mai repede și mai precis de durere.
  Căpitanul serviciului medical, a scos cizme mari din geantă, i-a strigat:
  - Ia-le, îmbracă-le repede! Dansezi pe flacără, așa că vei deveni un schilod.
  Un războinic cu gradul de maior a răspuns imediat:
  - Este mai bine să devii un infirm fizic decât să fii un ciudat din punct de vedere moral! Nici o secundă pentru tine, totul pentru front, totul pentru victorie!
  Căpitanul serviciului medical a răspuns:
  - Acesta este un adevărat bărbat sovietic!
  Vinogradova, călcând în picioare flacăra, a blestemat:
  - Și ce stai, salvează oamenii!
  Căpitanul oftă.
  - Am proteze, în loc de picioare!
  Vinogradova, scoțând o altă fată cu fața pe jumătate arsă și inconștientă, strigă cu furie:
  Cât de crud este Dumnezeu!
  Căpitanul a ridicat din umeri.
  Nu este vina lui Dumnezeu, ci a oamenilor!
  Vinogradova a obiectat foarte rezonabil și cu încredere:
  - Este același lucru cu a spune - nu părinții sunt de vină, ci copiii!
  Căpitanul a vrut să spună ceva, dar norii de fum i-au intrat în gât și a tușit furios.
  Bombardele s-au domolit, dar bombardamentele au continuat. Tunurile navei au o rezervă decentă de obuze, cu toate acestea, focul era acum îndreptat mai mult asupra navelor sovietice dezarmate. Yamamoto a înțeles că dominația pe mare va transfera inițiativa în acest război în Japonia pentru o lungă perioadă de timp. Și pentru a construi nave, procesul este costisitor și lung, deși, de exemplu, submarinele, poate, sunt mai ușor de ștampilat. Desigur, trebuie luat în considerare și acest lucru, dar este important să spargem structura. Amiralul Yamamoto, cel mai puternic om al Japoniei după împăratul Hirohito, s-a simțit ca un zeu. Un adevărat zeu, așa că religia țării Soarelui Răsare a învățat că cea mai bună cale de îndumnezeire este priceperea militară! Și acum marele comandant putea chinui și strică în mod arbitrar spațiul din jurul lui. Deasupra Vladivostok sunt nori groși și negri de fum pe mulți kilometri; acestea sunt depozite de petrol și depozite de combustibil în flăcări. Sute, mii de oameni sunt arse, la naiba, ei bine, după aceea, cum să nu te simți ca un zeu care s-a răzbunat pe ruși pentru secole de umilință, un mare popor este nevoit să se înghesuie într-o serie de insule atât de mici în comparație cu întinderile Rusiei. Acum, flota rusă se scufundă și, spre deosebire de portul Peru, nu vor părăsi nicio navă.
  În timpul bătăliei de la Khalkhin Gol, Yamamoto a sugerat să se aplice o lovitură similară Vladivostokului, pentru care a fost întocmit un plan detaliat. Dar Hitler a făcut pace pe neașteptate cu Stalin. În general, idiotul Hitler, a început masacrul evreilor și, prin urmare, s-a impus atât împotriva Poloniei, cât și a țărilor din Occident. Și de ce avea nevoie de el? Ați vrut să obțineți bogății evreiești? Dar era mai bine să devii mai întâi o putere mondială, învingând URSS și poate apoi alte țări. Occidentul este mai ușor de câștigat datorită faptului că mentalitatea sa este mult mai puțin caracterizată de fanatism și tendință de sacrificiu de sine. Se cunoaște cel puțin un caz de piloți americani care au lovit? Adevărat, au fost câteva ciocniri, dar acesta este cel mai probabil un accident. Rușii sunt fanatici, ceea ce este ciudat, pentru că credința ortodoxă nu aprobă sinuciderea și nu consideră deloc că se poate câștiga o cale către paradis prin faptele armelor. În general, învățătura lui Hristos este extrem de stupidă și nepractică. He Yamamoto a citit Biblia și s-a mirat de prostia oamenilor de a considera un astfel de Dumnezeu pacifist. De exemplu, el învață: te lovesc pe obrazul drept - întoarce-te la stânga, cer o cămașă - dă două, iubește-ți dușmanul! Doar o persoană bolnavă mintal îl poate considera pe Hristos Dumnezeu. O astfel de religie este bună numai pentru sclavi, vasali legați. Și toată Europa și jumătate din lume trebuie să fi crezut. Adevărat, învățăturile lui Isus, în ciuda faptului că respinge principiul Vechiului Testament, ochi pentru ochi, și te învață să-ți iubești dușmanii, nu i-au împiedicat pe britanici să cucerească o treime din întreaga planetă, creând cel mai extins imperiu din istoria omenirii. Și asta în ciuda religiozității Marii Britanii, unde Dumnezeu este menționat chiar și în imnul național. În mod ciudat, președinții SUA jură pe Biblie, dar totuși au bombardat orașele japoneze cu bombe cu napalm, arzând vii mii de femei și copii. Mai mult, au ucis populația civilă, nu întâmplător, ci în mod deliberat, aceasta a fost o tactică de terorizare a populației civile: subminarea resurselor umane și economice. Dar japonezii nu au bombardat încă Statele Unite. Dar o vor face! Și ei atribuie, de asemenea, o cruzime deosebită samurailor. La urma urmei, el Yamamoto, dacă dorește, ar putea pătrunde cu bombardiere în orașele americane, mai ales după înfrângerea flotei yankee din apropierea portului Peru. Da, europenii sunt niște nenorociți morali. Ei au o înțelegere pervertită, o credință, o învățătură și o neacțiune! Nu e așa în Japonia! Ceea ce suntem învățați este ceea ce facem. Nu există așa ceva cum să spună Dumnezeu să întoarcă celălalt obraz, totuși slujitorii lui au ucis în mod deliberat copii mici. Da, în general, credința că Dumnezeu este Unul și Atotputernic nu poate fi adevărată. Dacă ar fi singur, atunci bineînțeles că ar avea grijă ca oamenii să i se închine corect, în credință și adevăr, și să aibă o singură doctrină. Și astfel fiecare se roagă cum vrea, ce vrea. Și lumea este prea urâtă și greșită pentru a fi creată de un singur Dumnezeu Atotputernic. La urma urmei, orice conducător responsabil se străduiește în primul rând pentru ordine și dreptate. El vrea ca cei puternici, înțelepți, nobili, cinstiți să fie în primul rând, iar ceilalți fie se corectează, cresc fizic și spiritual, fie... Totuși, dacă Dumnezeu este Atotputernicul și Creatorul universului, atunci ar fi nu creați ciudați corporali și mentale. La urma urmei, de ce împăratul este uneori forțat să îndure slăbiciunile oamenilor ca un dat? Pentru că nu există altă cale de ieșire, nu poate transforma ciudați în bărbați chipeși și lași în îndrăzneți într-o clipă. Dar dacă aș putea, aș face-o imediat! Din păcate, trebuie să accept ceea ce este și să mă ocup de materialul uman pe care l-am primit ca dat. Dar de la cine a primit-o este o altă întrebare. Da, iar împăratul însuși are slăbiciuni: este doar un om - îmbătrânește, îmbolnăvește, decrepit. În mod ciudat, un împărat divin trăiește adesea mai puțin decât un servitor obișnuit, are mai puține abilități de arme decât majoritatea generalilor și mulți soldați. Ei bine, ce este în el de la Dumnezeu Atotputernic. Dar albul nu este mai bun! În întreaga istorie a Europei, nu a existat un cuceritor mai teribil și mai de succes decât Hitler. Da, el este cu adevărat un simbol al priceperii militare a oamenilor albi! Și, cu toate acestea, cel mai mare comandant al tuturor timpurilor și popoarelor, nici nu a putut termina gimnaziul, să obțină studii medii, care este obligatorie în Japonia!
  Mai mult, Hitler nu a fost acceptat în armată, din motive de sănătate. În mod ciudat, acest zelot al cultului forței, leul războiului, s-a dovedit a fi atât de slab din punct de vedere fizic, încât nici în Germania, unde există un post militar la fiecare post, nu a fost chemat ca soldat. Cât de degradată este Europa.
  Totuși, Stalin, un alt dintre cei mai importanți politicieni ai timpului nostru, nu avea nici studii medii, era o pepită. Și, interesant, nici nu a fost înrolat în armată, din motive de sănătate. Interesant, coincidențe, doi inamici răuvoitori nu au avut studii medii, nu au fost chemați la serviciul militar din motive de sănătate, au avut tați de bețivi, iar tatăl lui Hitler a lucrat și ca cizmar la început!
  Iată o asemenea coincidență, ciudată, de rău augur. Goering mâna dreaptă a lui Hitler nu este așa. El este dintr-o familie de aristocrați, strămoșul lui Goering a fost adjunctul conducătorului actual al Germaniei, Bismarck. Goering este un om de afaceri, oligarh, aristocrat și pragmatist. De asemenea, văd că este posibil să-l înlocuiască pe Führer-ul posedat. Și America și Marea Britanie, deși pe ascuns, vor să pună capăt Rusiei, indiferent de regimul de conducere, dar vor să pună capăt comuniștilor, care neagă însuși conceptul de proprietate privată, atât de mult încât chiar închid ochii la întărirea excesivă. a Germaniei.
  Cu toate acestea, Germania este un concurent geopolitic, dar un concurent în cadrul regulilor de joc capitaliste și aristocratice, iar Rusia bolșevică este absolut străină și ostilă. Este chiar surprinzător că de la patruzeci și unu Churchill însuși i-a oferit ajutor lui Stalin, asta cu toată ura lui anticomunism, tradițional, englezesc față de Rusia. La urma urmei, Germania sub roșii este un cal de război înhămat la carul sovietic, iar URSS sub maro este o zonă partizană veșnică. La urma urmei, bolșevicii fanatici nu se vor împăca și vor duce un război de gherilă prelungit, care va epuiza atât de mult cel de-al Treilea Reich, încât toate visele de extindere în continuare vor dispărea ca un curcubeu după o furtună! Rusia sub Germania, mai bună decât Germania sub Rusia! Înțelegând acest lucru, este clar de ce SUA și Marea Britanie caută o cale de ieșire din război.
  Yamamoto este un pragmatist, a fost în război cu SUA și Marea Britanie. Însă aceste două imperii au provocat Japonia prin impunerea unui embargo asupra aprovizionării cu produse petroliere. La urma urmei, țara Soarelui Răsare nu are propriile fântâni și multe alte materii prime. Japonezii negociau, americanii încheiau cereri din ce în ce mai umilitoare.
  Și, în același timp, yankeii, provocând războiul, nu s-au ocupat deloc să aducă armata și marina pentru pregătirea de luptă. Tentația s-a dovedit a fi prea mare, cu atât mai mult era o licărire de speranță că Moscova era pe cale să cadă și Germania, iar aliații ei vor veni în ajutor. În plus, exista și speranța că Statele Unite, fiind încă o țară relativ democratică, foarte dependentă de opinia publică, dacă războiul va prelungi, nu vor dori să reverse sânge pe insulele altora. Într-adevăr, de ce un american obișnuit de pe stradă ar primi sicrie de zinc cu rudele sale, dacă nu vorbim despre protejarea teritoriului Statelor Unite în sine și chiar să plătească taxe militare destul de mari! Poate de aceea a pierdut Rusia țaristă, având mai mulți soldați, dar poporul rus nu a considerat Manciuria teritoriul lor și nu a vrut să plătească cu sânge și sudoare pentru interese abstracte. Din păcate, Hitler nu a luat Moscova, parțial din cauza nepregătirii pentru iarna aspră și parțial din cauza fanatismului caracteristic bolșevicilor. Cu toate acestea, nu numai bolșevicii, ci și poporul rus sunt predispuși la sacrificiu de sine pentru scopuri mărețe. La urma urmei, primul berbec de aer a fost făcut de rusul Messer. Este chiar surprinzător că a făcut asta nu de dragul houris-ului paradisului, ci de dragul Patriei. Deși... Messer este parțial un prost, pentru că este un maestru al acrobației, un inventator, un designer și, desigur, unul viu ar aduce mult mai multe beneficii Patriei. Poate că yankeii nu greșesc atât de mult, replicând principiul: principalul lucru în luptă este să supraviețuiești! La urma urmei, morții nu mai pot ucide!
  Amiralul Naumo a remarcat:
  - Am consumat deja mai mult de două treimi din muniție. Pistoalele sunt foarte fierbinți, se toarnă cu găleți cu apă!
  Yamamoto a făcut o cruce cu degetul în aer și a spus cu o voce joasă, ușor răgușită:
  - Cred că armele vor rezista la ultima treime a obuzelor. Deși nu, elimină până la nouăzeci și cinci la sută.
  Amiralul Naumo a ridicat din umeri și și-a șters transpirația de pe frunte.
  - Merită să oferi tot ce e mai bun în prima zi?
  Yamamoto își strânse pumnii.
  - Cheltuieli! Bineînțeles că merită! Pe ruși i-am luat prin surprindere, așa cum a fost în 1904, pe germani în 1941, dar Stalin va pedepsi aspru comandamentul și acest lucru nu se va mai întâmpla. Deci, este necesar să folosim faptul că coada dragonului a adormit. De fapt, îl înțeleg pe Stalin, războiul cu Germania i-a absorbit atenția în așa măsură încât a încetat să mai aibă grijă de Orientul Îndepărtat. Iar anturajul său fără lider se teme să ia inițiativa. Aici am ratat lovitura noastră. La fel ca si americanii. Era evident pentru toată lumea că problema se pregătea, norii se adunau, tunetul avea să lovească în curând, dar...
  Naumo a atins mânerul sabiei de samurai atârnat de centură, sau așa cum se mai numește și katana:
  - Rușii acționează întotdeauna târziu! Războiul nu va fi prea lung și vom ajunge în Urali.
  Yamamoto și-a ridicat ochii spre cer.
  "Fie ca zeii să ne ajute în asta, dar nu cred!" Ei învață repede, Khalkhin Gol a arătat că nivelul rușilor este mai mare decât în timpul războiului din 1904-1905. În plus, îți voi spune un secret. Agentul nostru secret din Vladivostok a ajutat puțin, că artileria de coastă destul de puternică nu avea obuze, iar aeronava nu a reușit să decoleze la timp. Acesta este războiul secret.
  Naumo a fost surprins:
  - Și unde au arătat SMERSH și NKVD-ul?
  Yamamoto chicoti, scuturându-și degetele.
  "Cele mai proaste cadre ale Rusiei servesc aici, în Orientul Îndepărtat, cei cărora le este frică să moară pe frontul sovieto-german se străduiesc pentru Vladivostok. Prin urmare, aici este mult mai ușor să găsești un trădător sau un prost în vârf, precum și o persoană care se servește pe sine. Iar NKVD-ul este atât de obișnuit să dezvăluie conspirații imaginare încât nu mai observă adevărații trădători. Deci este foarte posibil să lucrezi. Apropo, dacă mai mulți generali au trecut de partea germanilor, în ciuda faptului că familiile, rudele și prietenii lor sunt amenințați cu execuție pentru aceasta, atunci este foarte posibil să mituiți pe cineva din vârf. Sau folosește-l pe întuneric, ceea ce este și mai bine. Deci am lucrat mult. Noi, japonezii, suntem în general caracterizați prin amănunțit în gândirea operațiunilor militare și luarea în considerare a tuturor lucrurilor mărunte.
  Naumo și-a frecat mânerul katanei.
  - Dreapta! Dar rușinea lui Khalkhin Gol trezește un sentiment de amărăciune și supărare puternică! Cum am putea...
  Yamamoto a consolat:
  - Erau mai mulți Manchu decât japonezi și, în general, este imposibil să câștigi tot timpul. Trebuie să remarc că, cu toate acestea, nu au luptat cele mai bune unități de partea noastră, iar rușii au avut un mare avantaj în aviație și tancuri.
  Naumo își trase pe jumătate katana.
  - Nu suntem îndreptăţiţi! Un samurai nu se va referi niciodată la o lamă tocită și la un cal obosit, la mulți dușmani și la o armă slabă!
  Yamamoto a corectat:
  - Samurai desigur că nu, dar un bărbat din păcate da! Oamenii au tendința de a greși!
  Yamamoto a fost distras și a strigat ceva în țevi, apoi a continuat:
  - Un samurai nu se va îndoi niciodată! Se duce la berbec și împotriva curentului.
  Naumo dădu din cap.
  - Într-adevăr! Dar ne-am luptat cu SUA și cu Leul Britanic.
  Yamamoto bătu cu degetul în timonerie.
  - Da! Adevărat, dar SUA au fost lovite în dinți, Marea Britanie și-a pierdut coloniile și Germania a avut probleme. Am vrut să retragem cât mai multe forțe din vestul Rusiei pentru a facilita trecerea Wehrmacht-ului la ofensivă. Lovitura era planificată pentru luna mai, când drumurile se uscau, dar americanii au împiedicat.
  Naumo și-a desenat katana și a tăiat-o în aer:
  - Moarte SUA! Întotdeauna interferează cu Japonia.
  Yamamoto a zâmbit viclean.
  - Nu întotdeauna, desigur, de exemplu, când am luptat prima dată cu Rusia, yankeii ne-au ajutat foarte mult cu împrumuturi, precum și cu provizii de arme. Mai mult de jumătate din flota noastră a fost făcută din banii Statelor Unite și Marii Britanii și la propriile lor șantiere navale. Deci America nu este întotdeauna rea, dar nu în acest caz.
  Naumo întrebă surprins:
  - Și de ce?
  Yamamoto a condescendent să explice:
  - Un stol de bombardiere cu rază lungă de acțiune a pătruns în Tokyo și a dat o lovitură insidioasă capitalei, folosind bombe cu napalm. Sute de case de lemn au ars, iar împăratul a ordonat cu orice preț să mute zona de control departe de capitală. Și în primul rând, să surprindă complexul de luptă al bazelor americane de pe arhipelagul Midway, cel mai apropiat de scheletele japoneze. Și am reușit!
  Nauma își flutură sabia în aer:
  Încă am câștigat!
  Yamamoto a întrerupt:
  - Și printre albi sunt deștepți! Nu e de mirare că împăratul în biroul său a pus un bust al lui Napoleon. Dar a mai fost un Caesar, spunea el: este mai greu să păstrezi pe cei cuceriți decât să câștigi. În acest caz, acest lucru se aplică în primul rând pentru noi. Nauma a reprodus cifra opt cu sabia:
  Înțeleg cu mintea, dar cu inima!
  Yamamoto se ridică și își bătu colegul pe umăr.
  - Da, nu vă supărați, în acest caz plecăm să ne întoarcem. Vom învinge URSS și vom arunca din nou în SUA și britanicii, dar deja împreună cu germanii și pastele.
  Amiralul Nauma, cu o mișcare aproape imperceptibilă, a ascuns katana în teacă și, șoaptând, a șoptit:
  - Viitorul este bun, dar prezentul este mai bun! Auziți despre portavioane, întreaga rezervă de bombe a fost epuizată, iar pe...
  Yamamoto a ordonat pe scurt:
  - Hai pe punte și uită-te în jur, în jumătate de oră ne vom întoarce și vom pleca spre cea mai apropiată bază.
  Nauma fluieră prin nas:
  - Ascultă-l pe comandant!
  Amiralul sări afară, ținând ușa ca să nu se trântească. Înainte ca pașii lui să se stingă, o umbră a alunecat pe ușă, ea a mers în vârful picioarelor și a aruncat cuvertura.
  
  CE TREBUIE SĂ FIE CU adevărat!
  O altă poveste în care nu a existat niciun atac terorist la 11 septembrie 2001. A intervenit șansa. Având informații operaționale conform cărora islamiștii lui bin Laden pregătesc atacuri teroriste în Statele Unite, toți suspecții islamiști au fost pur și simplu expulzați din America. Și atacul nu a avut loc. Și după asasinarea lui Ahmad Shah Massoud, talibanii au început să distrugă Alianța de Nord. Și Vladimir Putin a ordonat să atace talibanii pentru a evita înfrângerea completă a aliaților din Afganistan.
  În primul rând, desigur, bombardamentele. Și apoi forțele terestre ale Rusiei au început să fie transferate în Afganistan. Vladimir Putin este încă relativ tânăr, capul fierbinte și vrea să fie celebru. Răzbunați-vă pentru înfrângerea rușinoasă a URSS în Afganistan.
  Iar războiul, care a început în octombrie 2001 cu bombardarea pozițiilor și bazelor talibane, a devenit treptat un conflict pe scară largă. Mai mult, Occidentul și lumea islamică nu au ezitat să-i ajute pe talibani și pe Al-Qaeda. Iar războiul a căpătat un caracter foarte prelungit.
  Și acum Snezhana luptă în Afganistan cu cel mai recent tanc T-95. Vine toamna 2012. Vladimir Putin a devenit din nou președinte. Și s-a dat ordinul de a pune capăt războiului care durează de mai bine de zece ani. Și, în special, să-l prindă sau să-l omoare pe Osama bin Laden.
  Snezhana, Alice și Anzhelika se luptă împreună într-un tanc. Ei trag în mujahedin din mașina lor.
  Snezhana își apasă degetele goale pe butoanele joystick-ului. Lovește inamicul și țipă:
  - Un soldat poate fi un căprior naiv, dar nu va deveni niciodată un iepure laș dacă nu este înființat de un politician porc!
  
  Alice, trăgând, confirmă de asemenea cu ușurință:
  - Un soldat poate ajunge la gradul de vultur, dacă politicianul porc nu-l coboară la gâscă!
  Angelica, cu minte sălbatică, apăsând degetele goale de la picioare pe butoanele joystick-ului, adăugă:
  - Porcii-politicienii nu sunt colegi militari, mai ales dacă sunt șoimi!
  Fetele s-au împrăștiat astfel complet. Și tancul lor a fluturat și a zdrobit toți mujahedinii care au trecut pe drum. Și a zdrobit cu omizi și a mâzgălit din mitraliere.
  Snezhana a remarcat:
  - Un soldat care moare pe câmpul de luptă nu moare pentru totdeauna, sufletul lui este în glorie nemuritoare, un politician care trimite un războinic la moarte, un om mort în viață, pentru că porcii nu au suflet!
  Alice, turnând ploaia de plumb și uraniu asupra mujahidinilor, a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Politicienii conduc armata, încercând să răcnească ca leii, dar în realitate se aud doar lătratul câinilor și mormăitul unui porc!
  Angelica a apăsat butonul joystick-ului cu călcâiul gol, arzând de foc și a emis agresiv:
  - Adesea un soldat își riscă capul din cauza banilor de porc ale politicienilor, indiferent de ce!
  Snezhana a bătut și el pe inamicul, l-a zdrobit, ciocind ca o strecurătoare dând:
  - Un soldat poate fi o gâscă corectă, rămânând în același timp un vultur, iar un politician o vulpe virtuoz, cu esența unui porc!
  Alice a chicotit și a adăugat, fulgerându-și dinții sidefați:
  - Un soldat, deși uneori o gâscă, dar pene zboară constant din el, iar un politician porci, dar apa este ca apa într-o gâscă de la el!
  Angelica se zvârli, apăsându-și degetele goale pe nasturi și scârțâi:
  - Soldatul ara ca un cal, iar generalul uneori doar tauri!
  Snezhana a apăsat de asemenea pârghia cu călcâiul gol, a zdrobit inamicul și a ciripit:
  - În război, soldații mor cel mai mult - nu toți sunt nobili, dar toți eroii, iar politicienii culeg roadele - nu sunt deștepți, ci toți ticăloșii!
  Alice, cu degetele goale ale picioarelor grațioase, a apăsat pe butoanele joystick-ului, a tăiat inamicul și a scârțâit:
  - Un soldat este un cocoș de luptă din care zboară pene, iar un politician este o cocoșă goală, care emană diaree verbală!
  Angelica, cu o emoție sălbatică, a apăsat butonul joystick-ului cu sfarcul ei stacojiu, a tăiat speciurile și a dat:
  - Un soldat nu are timp să se spele, dar miroase a noblețe, iar un politician, oricât ai face baie, dă o capră, și diaree verbală!
  Snezhana a răspuns zâmbind, a apăsat și butonul joystick-ului cu mamelonul rubin și i-a tăiat pe mujahedin:
  - Un soldat își lustruiește cizmele cu ceară, iar un politician se spală pe mâini de fapte murdare!
  Alice a chicotit și a remarcat apăsând butonul joystick-ului cu un mamelon de căpșuni:
  - Un soldat primește foarte rar premii pentru isprăvi, un politician le pune tot timpul un porc pe soldați!
  Angelica, conducând un foc foarte bine îndreptat spre sperii și tund-i ca un cultivator, mârâi:
  - Soldatului ii este mereu foame de lipsa de carne, desi politicianul ii pune regulat un porc si ii atarna taitei la urechi!
  Snezhana și-a descoperit dinții trăgând în mujahidin. Le-a zdrobit apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, dar în același timp a răcnit:
  - Dintr-un set de vitamine și legume, un soldat primește doar muștar și piper din discursurile politicienilor, iar a treia carne de porc proaspătă din carne, iar pe a treia doar o gaură de gogoși!
  Alice a chicotit și a lovit, apăsând butoanele joystick-ului cu călcâiul gol, rotund:
  - Soldatul execută ordinul, generalul dă ordine, politicianul vărsând diaree verbală doar murdărește uniformele soldaților!
  Angelica a fost mai mult decât de acord cu acest lucru, tăind cozile numeroși militanți din Afganistan:
  - Un soldat se teme uneori, dar nu se teme, un politician se zbârnește constant, dar numai limba lui lungă se întinde pentru a ataca!
  Snezhana a remarcat agresiv, trăgând în soldații afgani care înaintau asupra lor, folosind călcâiul gol:
  - Uniforma unui soldat nu este stricat de murdăria de tranșee, ci de limbile politicienilor care sunt în permanență porci!
  Alice a adăugat cu mare emoție, făcându-și cu ochiul de safir și zdrobindu-i pe mujahidin:
  - Glonțul nu ia un soldat, focul nu arde, iar războinicul nu se va îneca în apă, dar riscă să se sufoce în diareea verbală a politicienilor care l-au trimis la măcel!
  Angelica a adăugat, apăsând butonul joystick-ului cu mamelonul ei rubin și gălăgindu-se în timp ce tunde mujahidinul:
  - Uciderea unui soldat nu este un călău, un politician care promite viața cerească nu este un înger!
  Și tancul cu design letal rus a zdrobit dushmanii afgani, inundându-i cu gloanțe mici cu miez de uraniu.
  a remarcat Snezhana, întrerupând numeroșii mujahedini din Afganistan.
  - Dumnezeu permite războiului să-i scoată pe cei mai curajoși pentru rai, iar intrigii politice să-i scoată pe cei mai răutăcioși pentru iad!
  Alice observă agresivă, eliminând dushmanii care se cățără ca o broască râioasă pe crampe, ciripind:
  - Întunericul există pentru ca strălucirea luminii să poată fi văzută, un politician ticălos care să scoată în evidență oamenii nobili că sunt expuși!
  Angelica a fost de bunăvoie de acord cu acest lucru, exterminând dușmanii și atacând mujahedinii:
  - Un politician este un porc mare care se hrănește nu cu untură, ci cu ciorbă cu pisică și tăiței pentru urechi!
  Snezhana a remarcat agresiv, trăgând în sperii și ridicând mormane de cadavre:
  - Un soldat nu trebuie să fie un iepure, victoriile nu vin la lași, un general nu trebuie să fie un porc - cei grasi înșiși au voie să facă grătar!
  Alice a fost de bunăvoie de acord cu asta, cosind dușmanii, ca și cum ar fi îndepărtat așchii dintr-un copac:
  - Soldatului îi este și frică de moarte, dar frica de a se îneca în rahat politic îl împinge în prima linie, departe de porcii din spate!
  Angelica, împușcând în dushman și controlând tunurile tancului cu degetele goale de la picioare, scârțâi:
  - Nu vă fie teamă să pierdeți trupul în război, pentru că spiritul este nemuritor, dar trebuie să vă fie teamă să subordonați sufletul unui politician, așa că porcii la putere ucid tot ce e mai bun!
  Snezhana, mâzgălindu-i agresiv pe mujahidin, l-a deschis pe șeicul arab care a luptat de partea militanților afgani și toarcă:
  - Este ușor să-ți pierzi sufletul, este și mai ușor să-ți pierzi trupul, dar dându-ți viața pentru Patria ta dobândești cea mai valoroasă amintire veșnică a oamenilor, nemurirea în inima Celui Prea Înalt!
  Alice a declarat, făcând cu ochiul, trimițând obuze către inamic cu degetele goale ale picioarelor grațioase:
  - Un soldat, care și-a pierdut trupul în luptă, va câștiga amintirea veșnică, un porc politician în spate, se condamnă la rușine veșnică!
  Angelica a remarcat agresiv, tund mujahedinii și folosind sfarcurile stacojii când trage:
  - Trupul se uzează în ani, dar eroismul celor căzuți în lupte nu se estompează în secole!
  Snezhana, oprindu-i pe soldații atacatori din Afganistan și îngrămădând mormane de cadavre, a observat:
  - O persoană are un trup pentru o vreme, un suflet pentru totdeauna, un soldat nu va înceta să slujească Patria, un general va striga, un politician va porci, dar Domnul Dumnezeu nu va curăța universul de rău!
  
  Alice, scriind pe speciurile care înaintau din toate părțile și cosindu-le ca pe o seceră de urechi, a scos:
  - Din tragerea de arme i se întinde urechile, din discursurile dulci ale politicienilor conștiință surdă și un sentiment de speranță!
  Angelica a remarcat, eliminând mujahedinii, că ei urcau atât de activ pe pozițiile trupelor ruse și a scapat:
  - Cel mai mare prădător nu este un urs polar, ci un politician-porc cu suflet negru!
  Fetele au stins mujahedinii toată ziua, dar au rămas fără trusa de luptă. Și s-au întors la bază. Acolo au alimentat și au completat proviziile de gloanțe: mici, dar scumpe și cu miez de uraniu. La fel și tipuri speciale de obuze care au putere letală crescută.
  Și pe 4 noiembrie 2012, tocmai la timp pentru o vacanță în Rusia, s-au repezit din nou împotriva dushmanilor de pe tancul T-95, încercând să câștige o victorie mare.
  Snezhana, conducând un foc bine îndreptat, folosind degetele goale, picioarele cizelate, eliminând militanții, a remarcat:
  - Un politician este un prădător carnivor, dar un răpitor, iar din gunoiul lui nu cresc trandafirii, ci doar starea de spirit se estompează!
  Alice, lovind inamicul, folosindu-și degetele goale și tăindu-și adversarii, a remarcat:
  - Un politician are adesea dinții putrezi și poartă din spatele gurii, iar deodorantul elocvenței nu va ascunde excrementele verbale!
  Angelica a lovit inamicul, folosind și picioarele goale și dăltuite, și a guturat:
  - Politicianul este un lup cu dinți falși, dar cu o limbă lungă adevărată, care este mult porc!
  Snezhana a tras o explozie mortală asupra fantasmelor afgane și a exclamat cu bucurie:
  - Faptul că un politician bagă limba în buzunarele alegătorilor nu e chiar așa de rău, mai rău că scoate din plin!
  Angelica, trăgând în militanții afgani și doborându-i cu brutalitate fără milă, a remarcat, tăiată cu explozii de uraniu:
  - Nu e atât de înfricoșător dacă un politician scoate bănuți din buzunarele alegătorilor, e mai rău când pune un porc în el!
  Alice a bătut și ea, apăsând mamelonul stacojiu pe butonul joystick-ului și dezvăluindu-și dinții, remarcă cu bucurie:
  - Un soldat poate izbucni în lacrimi din tot sufletul după ce își pierde tovarășii, un politician fără suflet nu poate vărsa decât lacrimi de crocodil!
  Tancul T-95 U a fost cel mai modern model, cu o aprovizionare mare de obuze și alte tipuri de cartușe. Fetele au luptat bine, dar războiul din Afganistan a continuat să aprindă.
  Războiul a început și fetele arată cea mai înaltă clasă a acrobației lor. Și demonstrează exemple de realități victorioase.
  Și sunt foarte agresivi.
  Snezhana i-a lovit pe mujahedini, le-a doborât masa folosind degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Politicianul are lăbuțe-lopeți și greble în bănuții alegătorilor cu ajutorul limbii, golindu-și buzunarele ca să fie unde să înfigă un porc!
  Alice, mâzgălind pe dushman și acționând cu o emoție sălbatică, și-a dezvăluit dinții, a remarcat:
  - Politicienii sunt elocvenți în promisiuni, dar leșin de limbă când vine vorba de scuze pentru nelivrare!
  Angelica, eliminând mujahedinii veniți din toate părțile, ca niște gândaci lipicioși, remarcă:
  - Politicianul are limba flexibilă, dar alegătorii au un os dur în gât!
  Snezhana a continuat să taie prin mujahedini cu jeturi de gloanțe de uraniu, eliminându-i ca niște boabe din spice, observând:
  - Politica este un spital de psihiatrie complet, o pară crește pe o salcie!
  Alice a tras o obuze puternic explozivă asupra dushmanilor din Afganistan, lovindu-i strâns și ciripind:
  - Un soldat are nevoie de sănătate bovină, iar mintea să nu fie oi, ca să nu arate porcii!
  Angelica, continuând să tragă în adversari și să demonstreze acuratețe virtuoasă, a remarcat:
  - E bine să ai picioarele zbârcite pe câmpul de luptă, dar nu ar trebui să te apleci la nivelul unui iepure de câmp, ca să nu fii devorat de o vulpe și să fii supărat de un porc!
  Snezhana a mâzgălit la inamic ca și cum ar fi turnat ploaie de plumb și uraniu și a scârțâit:
  - O femeie, trebuind să devină iapă, nu trebuie să fie nici un castron în mintea ei, altfel un bărbat va ară, iar ea va fi porc până la coamă!
  Alice, trăgând în speciurile care se cățărau, cu bărbi fluturând, atât cenușii, cât și negre și roșii, răcni:
  - Prostă nu este femeia cu chip de iapă, ci cea care se lasă arat de un porc!
  Angelica a fost de acord să confirme acest lucru, eliminând hoardele de militanți afgani care atacau, cu un hohot:
  - Dacă te-ai lăsat arat de un porc, vei purta guler în timp ce mintea rămâne o oaie!
  Snezhana a doborât cu viteză movila mujahidinilor și a scârțâit:
  - Un politician poate ară nu numai cu mintea de oaie și creierul de găină, dacă este un porc cu viclenia de vulpe și ingeniozitatea unui arici!
  Și râzi, arătându-și limba lungă și roz.
  Aici fata își bate din nou adversarii cu degetele goale.
  Alice l-a lovit pe mujahedin, i-a tăiat capul, i-a străpuns stomacul cu o explozie și a scârțâit:
  - Politicianul vorbește rotund, dar din discursurile lui din raion, chiar și o minge care se rostogolește, doar că intervin doar prăjiturile de porc!
  Angelica a chicotit și a trimis o sarcină letală și distructivă asupra inamicului, mormăind:
  - Dacă un politician își lipește botul de alegător, atunci oamenii vor rămâne cu siguranță fără un ban!
  Snezhana a remarcat inteligent, dezvăluindu-și dinții, că strălucesc mai puternic decât perlele în razele soarelui:
  - Permițând unui politician să-și bage limba într-un portofel, rămâi cu nasul căptușit cu un porc, și fără pantaloni!
  Alice, trăgând în sperii, folosind degetele goale de la picioare, a luat și a dat cu inteligență:
  - Limba lungă a unui politician este ca un laso în jurul gâtului lui, numai că o poți arunca nu lovind din copite, ci cu o minte ascuțită și ingeniozitate!
  Angelica, lovită asupra mujahedinilor cu o explozie de gloanțe de uraniu, a doborât un număr decent dintre ei și a scârțâit:
  - Limbajul unui politician, ca un laso, va ține de gâtul unui taur, dacă alegătorul are mintea de oaie!
  remarcă Snezhana agresiv, făcându-le cu ochiul omologilor ei. Și, în același timp, continuăm să tragi foarte precis în dushmans:
  - Limba unei femei îi mângâie urechile, un politician are o înțepătură otrăvitoare care îi picură otravă pe creier!
  Alice a remarcat, tăind speriații care o atacau, că s-au cățărat ca furnicile pe un topor:
  - Politicianul picură pe creierul alegătorilor o ploaie de aur de promisiuni electorale!
  Angelica, batându-se pe mujahedin, folosindu-și grațioasele picioare goale, remarcă:
  - În politică, există o secetă constantă pentru îndeplinirea promisiunilor electorale, dar pe de altă parte, discursul curge constant și picură pe creier!
  Snezhana, aruncând șiroaie de flăcări de la aruncătoarele de flăcări și arzând de vii mujahedinii, a remarcat:
  - Un politician ca un urs iubește mierea dulce a discursurilor, dar în loc de hibernare porcește tot anul!
  Alice a confirmat, de asemenea, făcând cu ochiul fervent fetelor și exterminând cu agresivitate speriații:
  - Dacă îți place să asculți discursurile miere ale politicienilor, atunci ți se vor smulge trei piei ca un urs!
  Și cu degetele goale de la picioare, această blondă fermecătoare va apăsa butoanele joystick-ului.
  Angelica observă, făcând cu ochiul agresiv, dezvăluindu-și dinții sidefați și eliminând sperii:
  - Teiul are miere parfumată, iar mierea din gura politicienilor, deși tei solid, este înăbușitoare!
  Snezhana a lovit tancul de atac al mujahidinilor. În același timp, desigur, și-a folosit degetele goale de la picioare și a răcnit:
  - Un politician, ca o vulpe, este deseori viclean, uneori spune adevărul dacă este profitabil, dar în același timp reușește să-l dă jos chiar și în detrimentul lui!
  Alice a luat-o și a trântit-o cu ajutorul sfârcurilor stacojii ale pieptului și a guturat cu un rânjet de dinți care scânteia ca o oglindă:
  - Politica este un loc în care se reușește mereu să se dă jos, doar alegătorul mătură uneori rahatul cu șuvoiul sângeros al revoluției!
  Angelica a chicotit din nou și și-a dezvelit dinții de perle într-un zâmbet de piranha, iar ea era o fată cu părul roșu, a remarcat:
  - Cuvântul politician și cuvântul decent, se îmbină doar cu adăugarea celui de-al treilea - ticălos!
  Snezhana gutura, zdrobind numeroși mujahedini, dându-i afară ca pe ochelarii unui lunetist și fără a uita să zdrobească:
  - Un politician de caracter poate avea totul în afară de conștiință și onoare, dar se deghizează conștiincios, deși necinstit!
  Alice adăugă și ea inteligentă, cu ochii strălucind de safire, degetele goale de la picioare surprinzător de agile:
  - Politicianul promite cerului un munte de aur pentru a aprinde o stea, doar că nu dă lumină de aur, cu o asemenea luminare, alegătorul nu va aștepta zorii!
  Angelica a continuat, de asemenea, foarte inteligentă, zdrobindu-i pe mujahidin. În același timp, frumusețea a folosit sfarcurile rubin ale sânilor ei. Și a făcut-o foarte frumos.
  Și ea urla din nou, ca un ferăstrău cu o țeavă decojită:
  - Politicianul are mai multe măști decât stelele de pe cer, dar toate sunt doar pentru a-i uşura politicianul vulpe de porc!
  Și tancul a continuat să alunece și să fluture, doborând și arzând militanții. Luptele au fost aproape unilaterale. Dar Rusia a suferit încă pierderi. Și erau din ce în ce mai mulți.
  Mai sunt ani care au trecut... A venit anul 2018... Și războiul din Afganistan continuă și nu vrea să încetinească. Și mulți soldați au fost deja îngropați.
  Snezhana și Mirabela trag în pozițiile mujahidinilor dintr-un avion de atac. Și sunt exterminați în mod agresiv. Și pădurile ard în masă. Salturile Tornadei topesc munții.
  Războiul continuă.
  Snezhana remarcă râzând:
  - Politicianul este în parte vulpe, în parte lup, în parte elefant într-un magazin de porțelanuri, într-un fel un iepure laș, dar de fapt un porc complet!
  Mirabela a trimis o rachetă cu o forță mortală cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a notat:
  - Politicianului îi place să bată apă într-un mortar cu limba - ocupație inutilă pentru alegători, dar aduce politicianului venituri sub formă de spumă a vorbelor degeaba!
  După aceste cuvinte, fetele au început să râdă și să-și dezvelească dinții. Și faceți cu ochiul unul altuia.
  Și trimite rachete în pâraie și fărâmă munții în moloz. Și cântând:
  - S-a dat ordin să râdă satul la pământ,
  Salve de tornade au incendiat munții...
  Se vede că cineva ne-a aruncat cardul,
  Ei bine, la naiba cu aceste conversații!
  Și cu călcâiele goale, fetele trimit din nou forța mortală a rachetei și distrug pozițiile dushmanilor.
  Războiul încă se desfășoară... Și nu se vede un sfârșit. Mișcarea anti-război este în creștere în Rusia. Toată lumea vrea să pună capăt. Dar președintele Putin este încăpățânat...
  Deci, în timp ce rusul se luptă, și este clar că ne așteaptă multe alte aventuri interesante.
  
  OBSESIA LUI GENGHIS KHAN
  Genghis Khan a fost obsedat de ideea nemuririi pentru el însuși personal. Și nu doar frica i-a determinat. Marele mongol a înțeles că după moartea sa, numeroși fii și nepoți vor roade în lupta pentru putere, iar giganticul imperiu s-ar împărți în mai multe părți și va cădea în decădere. Era clar cum era fragilă cucerirea mongolilor de către Alexandru cel Mare.
  Cât costă Mongolia? Ce pot face pentru a păstra totul? Aveam nevoie de un imperiu special...
  Genghis Khan își dorea viața veșnică, iar mii de mesageri din întreaga lume căutau elixirul vieții eterne sau ceva asemănător.
  Dar unul dintre mesagerii lui Genghis Khan a livrat artefactul "Oglinda Irbisului". Conținea un geniu puternic care a fost de acord să-i acorde lui Genghis Khan viața veșnică. Dar în fiecare an, nouăzeci și nouă de fecioare urmează să fie sacrificate spiritului diavolesc. Și a fost un preț atât de mare pentru nemurirea lui Genghis Khan.
  Dar geniul s-a ținut de cuvânt și tinerețea s-a întors la Genghis Khan. După ce a încheiat cucerirea Chinei, acest comandant a plecat în India. De data aceasta, mongolii s-au mutat și au reușit să cucerească această țară minunată și caldă. Apoi Genghis Khan a mers la Bagdad și a capturat-o, ucigând aproape toți oamenii.
  Mai departe, mongolii au cucerit Orientul Mijlociu și regiunea Volga.
  A început o mare campanie împotriva Rusiei... În acest caz, armata mongolo-tătarilor era și mai numeroasă și mai bine echipată. Și au reușit să captureze Novgorod, stăpânindu-l prin furtună.
  Rusia Kievană a fost și ea cucerită. Și apoi mulțimile de mongoli s-au revărsat în Europa.
  De data aceasta, imperiul avea mai multă putere și tehnologie mai bună. Și i-au învins atât pe unguri, cât și pe alți rati cavaleri. Au luat atât Viena, cât și Berlinul și au ajuns în Italia, cucerind-o și ei. Am ajuns și pe ținuturile francilor. Parisul a fost luat și el.
  Și atunci hoardele s-au mișcat, ajungând la ultima mare. Apoi o excursie în Pirinei și cucerirea Spaniei. Și apoi treceți în Africa. Pentru început, cu cucerirea nordului Continentului Negru. Dar apoi mongolii s-au mutat spre sud de-a lungul Nilului și peste deșert.
  Astfel, au fost capturate toate terenurile traseului terestre din emisfera estică.
  Dar nu s-a terminat aici. Mongolii au construit o flotă și au cucerit tot mai multe teritorii noi...
  Indienii au încercat să reziste, dar au fost parțial masacrați, iar unii au murit de boală. Supraviețuitorii au recunoscut autoritatea mongolilor.
  Pe scurt, până la sfârșitul secolului al XIII-lea, a apărut un imperiu mongol la nivel mondial, condus de Genghis Khan.
  În ea, s-a împrumutat mult în management din China și ceva din Roma Antică. A început să se construiască un sistem piramidal de putere, o țară colosală și administrarea satrapilor. Astfel, la scară globală a apărut un sistem special, centralizat.
  S-au dezvoltat și știința și medicina. S-au făcut multe lucruri pentru oameni în dezvoltarea agriculturii și meșteșugurilor. Popoarele planetei Pământ au devenit din ce în ce mai amestecate. Și s-a născut o nouă societate.
  În viitor, toți locuitorii imperiului au primit cetățenia și sclavia a dispărut.
  Și în sfârșit, era expansiunii spațiului a început. Genghis Khan avea puțină putere asupra unei planete și își dorea mult mai mult.
  Și totuși în fiecare an nouăzeci și nouă de fecioare erau sacrificate zeității infernale.
  Și au fost selectați de un lot special. Fetele erau de diferite naționalități și specii. Și mergeau atât de desculți în fuste scurte albe și o fâșie subțire de material pe piept.
  Populația imperiului lui Genghis Khan este de miliarde de oameni. Și există deja așezări pe Lună, iar navele au aterizat pe Marte și Venus. Inventează oameni de știință și rachete fotonice capabile să accelereze la viteza luminii.
  Și, în același timp, ei sacrifică spiritului infernal că Genghis Khan a rămas pentru totdeauna tânăr și sănătos.
  Vladimir Rybachenko, un băiat curajos și musculos de treisprezece ani, nu a suportat asta. Mai ales când sora lui a fost aleasă ca victimă. Și un băiat de treisprezece ani a decis să se răzbune pe Genghis Khan.
  Dar ce poate face el singur împotriva unei întregi armate? Și cum să învingi monstrul?
  Băiatul a decis să se consulte cu vrăjitoarea. Și a intrat în pădurea deasă, atârnându-și adidașii de un stâlp.
  Băiatul mergea pe drum și cânta;
  Războinicii întunericului sunt cu siguranță puternici,
  Răul stăpânește lumea fără să știe numărul...
  Dar voi, fiii lui Satana...
  Nu rupe puterea lui Hristos!
  Cu toate acestea, religia creștinismului este interzisă. Și toată lumea are un singur Dumnezeu - însuși Genghis Khan!
  Ei bine, și o astfel de zeitate, ca și calul său. Cu toate acestea, caii, spre deosebire de Genghis Khan, sunt muritori și se schimbă pe măsură ce îmbătrânesc.
  Vladimir Rybachenko merge, plesnind din picioarele bebelușului. Și apoi i-a ieșit în întâmpinare un tigru cu dinți de sabie și cu șase labe. Pădurea de aici nu este simplă, ci magică.
  Băiatul s-a înclinat în fața celui uriaș, ca un elefant doar o fiară mai lungă și a întrebat:
  - Lasă-mă să merg la vrăjitoare?
  Uriașul tigru cu dinți de sabie a răspuns cu un hohot:
  - Răspunde la trei întrebări - apoi te las să intri!
  Băiatul Vovka a întrebat zâmbind:
  - Dacă nu răspund?
  Tigrul cu dinți de sabie a lătrat:
  "Atunci am să-l sfărâm!"
  Vladimir Rybachenko a remarcat logic:
  - Nu se pot întâmpla două morți, unul nu poate fi evitat!
  Tigrul cu dinți de sabie a urlat:
  - De ce se teme celui mai curajos om, iar ultimul laș nu-și sufla mustața?
  Băiatul a băgat pumnul în bărbia copilului. Ei bine, este un mister. Serios ce? Poate moartea?
  Vladimir Rybachenko a cântat:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Nu ne este frică de moarte pe câmpul de luptă...
  Căci Sfânta Patrie va lupta,
  Și chiar și moartea va câștiga!
  Tigrul cu dinți de sabie a răcnit agresiv:
  - Vei citi poezie sau vei răspunde la întrebări!
  Băiatul a vrut să arunce tigrul: unde ți-e conștiința, dar apoi i-a dat seama și băiatul a scapat:
  - Conștiință! Chiar și celui mai curajos persoană îi este frică de conștiință!
  Tigrul cu dinți de sabie a dat din cap fără tragere de inimă și a confirmat:
  - Unu - zero în favoarea ta! Ei bine, ce zici de cealaltă întrebare.
  Mastodonul s-a învârtit și a mârâit ca un monstru:
  - Cine este cea mai frumoasă din lume?
  Băiatul bătu cu piciorul gol și se întoarse. Întrebarea este într-adevăr cea mai dificilă. Dar răspunsul este în capul meu!
  Vladimir Olegovich a scapat:
  - Nu există adevăr mai corect, adevărul oricărei minciuni este mai frumos!
  Tigrul cu dinți de sabie a grămăit din nou nemulțumit:
  - Așa e, cățelușule... Văd că ești doar un super luptător! Bine, să trecem la a treia ghicitoare.
  Băiatul dădu din cap din cap.
  - Hai!
  Tigrul cu dinți de sabie a urlat:
  - Care este cel mai rapid din lume!
  Vladimir ridică din umeri. Voia să spună că fotonul. Dar de ce mi-am amintit că oamenii de știință dezvoltă ultrafotoni pentru a zbura la viteze superluminale. Da, nu este exact ceea ce ai nevoie. Și gravitonii par să se miște mai repede decât viteza luminii.
  Vladimir Oleg s-a lovit cu pumnul pe frunte și a răspuns:
  - Gândul unei persoane este mai rapid și mai rapid decât orice rază!
  Tigrul cu dinți de sabie a izbucnit în râs și rânjind din dinți a răspuns:
  - În mod logic! Esti tanar, ai trei zero in favoarea! Poti pleca!
  Băiatul vâslește cu picioarele goale de-a lungul drumului de cărămidă galbenă, fredonând...
  Și în liniștea munților și a înălțimilor înstelate,
  În valul mării și focul furios...
  Și în foc furios, și furios!
  Iar puștiul va sări în sus și va sparge pavajul cu piciorul gol. Dar este destul de dureros.
  Băiatul mârâi:
  - Ce durere, ce durere - imperiul lui Genghis Khan - o suta - zero!
  Apoi s-a gândit, ce se întâmplă dacă Marele Super Împărat Genghis Khan moare? Va fi de folos umanității? La urma urmei, în imperiul mondial, oamenii trăiesc bine. Toată lumea are un loc de muncă, și toată lumea este plină, nu sunt epidemii, multe boli au dispărut, chiar și cancerul a fost vaccinat. Mortalitatea este scăzută, ceea ce a impus chiar restricții asupra natalității. Aproape toată lumea are o mașină. Tehnologia a evoluat, apoi toate cele trei zile pe săptămână libere! Iar industria divertismentului este mare. Și oamenii au vizitat toate planetele sistemului solar și deja pe Marte există primele orașe.
  Cânta băiatul Vovka Rybachenko;
  Soarele strălucește deasupra noastră
  Nu viata, ci harul...
  Pentru cei care sunt responsabili pentru noi
  E timpul să înțelegi
  Pentru cei care sunt responsabili pentru noi
  E timpul să înțelegem!
  Suntem copii mici
  Vrem să mergem!
  Dar acum călcâiele goale au început să-i ardă puțin. Cărămida galbenă este fierbinte. Dar nu poți purta pantofi: copiii pot merge pe poteca galbenă sau desculți sau în pantofi magici. Acestea sunt regulile pădurii magice. Și fără magie, nu îți poți salva sora.
  Băiatul îndură, și chiar își dezvăluie dinții... Este un adevărat pionier care nu se îndoaie.
  Puștiul s-a gândit să se distragă de la cărămizile care îi priveau călcâiele, de aceea mongolii au reușit să cucerească întreaga lume? Că toți sunt mai puternici sau mai deștepți? Și de ce nemurirea a revenit lui Genghis Khan - care anterior comisese cruzime.
  Ei bine, bineînțeles că nu acum. Sunt legi care se înmoaie din generație în generație. De exemplu, pedeapsa cu moartea brutală a fost abolită. Atunci utilizarea torturii și a pedepselor corporale este limitată. De exemplu, copiii din școli încă sunt bătuți cu bețe pe călcâiele goale pentru comportament neadecvat. Dar loviturile sunt date de un copil de aceeași vârstă și greutate ca tine, iar un băț cu plastic este flexibil și elastic. Aduce durere, dar nu schilodește tălpile copiilor.
  Deși copiii sunt încă bătuți pe călcâie și fese în școli, dar nu des. Uneori doar o pun într-un colț.
  Pedeapsa cu moartea a devenit, de asemenea, rară. Și de obicei se face în public. Dar nu sunt executați prea des.
  Deși Vladimir a văzut cum au fost spânzurate trei fete. S-au dus la schelă în fuste albe foarte scurte și sâni abia acoperiți de un fir de pânză. Și bineînțeles desculț.
  Femeile și minorii sunt de obicei executați desculți și aproape goi. Și bărbații adulți sunt de obicei executați în interior. De asemenea, copiii sunt executați public în scopul intimidării. Mai mult, execuția este afișată pe ecrane color, iar școlarii sunt obligați să o vizioneze. Dar acest lucru devine din ce în ce mai rar. Crima scade. Tehnologiile se dezvoltă și este mult mai dificil pentru o persoană care a comis o contravenție să se sustragă de la răspundere.
  Vladimir Rybachenko a simțit în sfârșit că căldura din cărămizi se diminuează.
  Băiatul cânta cu bucurie:
  - Trasee de-a lungul curbei,
  Băieți cu picioarele goale...
  Obosit de îngropat cai
  Vreau să-mi tachinez fericirea!
  Și băiatul a ridicat:
  - A derapat! S-a dus undeva!
  Mi-a luat!
  Și în fața băiatului era o colibă pe pulpe de pui. Mare si frumoasa. Tocmai s-a întors la copil.
  Vladimir Rybachenko urlă agresiv:
  - Cabana, coliba, intoarce spatele la padure, fata la mine!
  Cabana se întoarse... Se mișca ușor și fără scârțâit. Ușa s-a deschis și o fată a ieșit afară. Și o blondă naturală atât de frumoasă.
  Se uită la băiatul în pantaloni scurți, desculț și blond, guturată:
  - Știu de ce ai venit! Vrei să-ți salvezi sora?
  Băiatul a răspuns dezvăluind dinții:
  - Nu numai! De asemenea, vreau să-mi salvez planeta de despotismul lui Genghis Khan!
  Vrăjitoarea blondă a chicotit și a răspuns:
  "Ai făcut o treabă grea, băiete. Foarte greu, dar... te ajut dacă răspunzi la întrebare.
  Vovka dădu din cap.
  - Ca elev la școală, răspundeam la întrebări!
  Vrăjitoarea blondă, dezvăluind dinții, a întrebat:
  - Ce este mai scump decât o sută de ruble?
  Băiatul a zâmbit și a răspuns:
  - Două sute de ruble mile!
  Vrăjitoarea blondă a chicotit și a remarcat:
  - Ei bine, este foarte simplu. Dar aici ești pe drum. În față, pe de o parte, este mama ta, pe de altă parte, cea mai bună prietenă a ta - care trebuie zdrobită?
  Vladimir Olegovich Rybachenko a răspuns cu încredere:
  - Frâne!
  Vrăjitoarea blondă dădu din cap.
  - Minunat! Foarte bun! Apoi întrebarea, vă voi pune mai dificilă: de ce Dumnezeu Atotputernic nu îi face pe toți oamenii fericiți!
  Băiatul a fluierat și a remarcat:
  - Nu și întrebare! Nici cei mai experimentați teologi nu știu răspunsul!
  Vrăjitoarea blondă dădu din cap.
  - Ce credeai că poți obține totul atât de ușor?
  Băiatul a răspuns cu un oftat:
  - Bine, voi încerca...
  Băiatul și-a încruntat fruntea copilărească și bătându-și picioarele goale, a încercat să se concentreze. Se simțea într-adevăr inconfortabil... De parcă ar fi fost o bucată de carne pe un cârlig, sau ceva mai rău. În general, există atât de puțină dreptate în lume. Așa a fost un geniu literar Alexandru Sergheevici Pușkin și a murit într-un duel la vârsta de treizeci și șapte de ani. Și cât de util ar putea face pentru omenire? Și nu este nimic de spus despre tânărul Lermontov, el tocmai câștiga avânt literar. Și e enervant să faci colici în lateral.
  Și apoi i-a dat seama deodată: este important să răspunzi nu atât de corect, cât în rimă.
  Băiatul a spus calm:
  - Dumnezeu poate face fericirea dacă nu ești rău cu mintea ta! De ce nu fericire pentru toată lumea - ai nevoie de o sete de schimbare!
  Vrăjitoarea blondă fluieră și remarcă:
  - Asta e mintea ta! Bravo, esti un baiat grozav! Prin urmare, vă sfătuiesc!
  Băiatul a bătut cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Mulțumiri!
  Vrăjitoarea făcu cu ochiul și răspunse:
  - Este necesar să spargem "Oglinda Irbisului" și atunci Genghis Khan va fi îndoit și domnia lui se va sfârși!
  Vovka ridică din umeri și remarcă:
  - Este bun! Dar oglinda nu se sparge atât de ușor, este păzită!
  Vrăjitoarea dădu din cap.
  - Da, este păzit mai puternic decât Genghis Khan. Dar o pot salva pe sora ta de la sacrificare! Geniul din această oglindă poate refuza sacrificiul lui Akulina Rybachenko dacă învingi unul dintre monștrii iadului. Vei avea o echipă... Dacă îți vei atinge scopul, nu numai că îți vei salva sora, dar tu însuți vei putea să-i iei locul lui Genghis Khan!
  Băiatul a întrebat cu speranță în glas:
  - Și nu va trebui să ucizi fecioare de dragul vieții veșnice?
  Vrăjitoarea blondă dădu din cap.
  - Nu, băiete! Nu trebuie! Veți obține toată puterea oglinzii Irbis, iar capacitățile sale sunt grozave.
  Vladimir Rybachenko a remarcat:
  - Să conduci planeta Pământ și întreaga Umanitate este cool! Dar este și o mare responsabilitate!
  Vrăjitoarea blondă dădu din cap.
  - Dreapta! Dar sunt multe lucruri pe care le poți face pentru oameni! Dar oricum, vrei să-ți salvezi sora, nu-i așa?
  Băiatul terminator dădu din cap.
  - Da sunt gata! Gata de munca si aparare!
  Vrăjitoarea l-a luat pe băiat de mână și l-a condus la oglindă, dând din cap:
  Acum ai o misiune!
  Oglinda era imensă și strălucea cu toate culorile curcubeului și, literalmente, strălucea.
  Vovka a răspuns zâmbind:
  - Un ou trebuie fiert timp de cincisprezece minute pentru a deveni rece, iar un pionier este întotdeauna gata!
  Băiatul dădu din cap, își ridică piciorul gol și bronzat și făcu hotărât un pas în necunoscut.
  
  STABILITATEA LUI STALIN SAU GAMBITURI REFUZATE
  Hitler a mai avut o șansă. Stalin, supărat de amenințarea la adresa lui Jitomir, a interzis retragerea trupelor de acolo și a cerut ca în ajunul vizitei sale la Teheran să fie continuată ofensiva de pe malul drept al Ucrainei. Și, ca urmare, trupele sovietice au căzut în ceaun și au fost complet învinse. Și naziștii au recucerit Kievul și au înconjurat trupele sovietice dincolo de Nipru. Și au putut să construiască apărări de-a lungul Niprului acolo. Drept urmare, războiul a continuat. Stalin a anulat ofensiva din nord, lângă Leningrad, și a transferat trupe la sud. Dar a fost deja o decizie cu întârziere. Nu s-a mai putut prinde din nou capetele de pod dincolo de Nipru. Și naziștii au construit o fortăreață acolo și au rezistat. Pierderile Armatei Roșii au fost mari, iar ostilitățile active au fost amânate până în vară. În timp ce germanii au avut inițiativa. Și în iunie, debarcarea în Normandia s-a încheiat pentru Aliați într-un dezastru total și înfrângerea Aliaților, care au pierdut peste jumătate de milion de soldați și ofițeri și mult echipament ca prizonieri.
  Bătălia pentru Crimeea a continuat și ea. Germanii erau bine întăriți și au reușit să întărească rezistența. Iar ofensiva din centru și pe direcția Leningrad a început cu întârziere. Când germanii, după ce au învins aliații, au reușit să transfere trupe din Vest.
  Germanii au reușit să respingă ofensiva trupelor sovietice. În special, aveau un luptător de atac multifuncțional TA-152 de mare succes, care putea fi folosit ca un cal de muncă în față. Era mai avansat decât Focke-Wulf și mult mai bun decât ei în ceea ce privește caracteristicile de zbor. Dar, în același timp, de asemenea, cu armuri puternice și arme puternice. TA-152 a devenit cea mai masivă aeronavă germană, în loc să desfășoare avioane cu reacție, pentru care infrastructura Luftwaffe nu este oricum pregătită. ME-262 este încă o aeronavă nesigură, iar Fuhrer-ul, la sfatul experților, a ordonat să fie finalizat și să nu fie încă pus în producție. XE-162 pare a fi o mașină bună, dar greu de condus și, de asemenea, nu este potrivită pentru producția de masă.
  În spatele TA-152 poate fi un bombardier de linie frontală, un avion de atac și un vânător. Viteza sa de 760 de kilometri pe oră este mai mare decât cea a celor mai buni luptători ai Aliaților și ai URSS. Și armele sunt cele mai puternice dintre vehiculele cu un singur loc, armură puternică. Și în ceea ce privește manevrabilitatea, este mai bună decât Focke-Wulf și este lipsită de multe dintre deficiențele pe care le avea mașina anterioară. Așa că nemții au primit cea mai bună aeronavă cu elice din lume, care este un joc universal. Și nu este nevoie să revizuim în mod special liniile de producție - el este din familia Focke-Wulf și din evoluția sa.
  Pe cer, nemții se simțeau mai încrezători. Iar pe uscat nu erau atât de rele.
  Pistolele autopropulsate E-10 s-au dovedit a fi relativ de succes. O siluetă joasă de un patruzeci de centimetri a făcut posibilă introducerea mașinii într-o greutate redusă de zece tone. Transmisie și motor într-un singur bloc și peste, și doar doi membri ai echipajului. Adevărat, lui Hitler nu i-a plăcut grosimea armurii: o frunte de șaizeci de milimetri pe partea de treizeci de milimetri nu este suficientă. Iar pe frunte, grosimea a crescut la optzeci și doi de milimetri, pe lateral, cincizeci și doi de milimetri. Și greutatea mașinii a crescut la cincisprezece tone.
  Dar cu un motor de 400 de cai putere, acest lucru este satisfăcător. Și războiul a mers cu mai mult succes. SAU E-10 arătându-se ca o mașină eficientă și tenace. Armura sa puternică, cu înclinații mari în frunte, nu a străpuns majoritatea armelor sovietice. Și s-a dovedit a fi de mare ajutor.
  Trupele sovietice au luat totuși Crimeea, dar nu au putut sparge apărarea germană în alte locuri. Iar Leningradul a rămas deocamdată în blocaj.
  Luptele au durat până la iarnă... În ianuarie, trupele sovietice au încercat să înainteze din nou, dar lovitura le-a fost sufocată. În serie, germanii au primit o Panther F mai avansată, cu o turelă îngustă și o siluetă mai joasă. Armura ei era mai groasă și mai înclinată decât o Pantera obișnuită. Și întregul este chiar puțin mai mic datorită unui aspect mai dens. Drept urmare, mașina germană nu a pătruns în frunte cu treizeci și patru și a avut o șansă împotriva IS-2 și, în același timp, performanța sa de conducere s-a îmbunătățit chiar.
  S-a dovedit a fi mai puternic și mai gros, și armură laterală. Acum nu a fost luat de puști antitanc și patruzeci și cinci. Și aceasta, desigur, este o decizie notabilă care i-a făcut pe germani mai puternici decât înainte.
  Așa că au ținut frontul... În martie, naziștii au lansat o ofensivă în Italia și i-au învins pe aliați... Și i-au alungat pe britanici și americani din Sicilia în aprilie...
  Noul președinte american Truman, având în vedere activitatea submarinelor germane și pierderile grele ale flotei americane, a oferit Fuhrer-ului un armistițiu. Germanii au înghețat programul de rachete V și, pe de altă parte, aveau submarine alimentate cu peroxid de hidrogen - foarte eficiente. Atât SUA, cât și Marea Britanie au suferit pierderi uriașe.
  Așa că debarcările din Filipine împotriva Japoniei au eșuat. Cuirasatele Țării Soarelui Răsare au scufundat transporturi americane. Și apoi de partea samurailor, ninja a intrat în război. Și aceștia sunt războinici ai superclasei.
  Și cu atât mai mult războinicii, acrobația!
  După înfrângerea bazei americane din Australia, ninja a devenit mai activ. America se confruntă cu luptători fenomenali care nu au ce să contracareze. Atât bombardierele grele, cât și portavioanele sunt neputincioși împotriva armatei de supraoameni invizibili. Aceasta este o mare problemă cu care se confruntă statele și Marea Britanie. Fire Tiger, împreună cu luptători aspri, au atacat baza americană din portul Peru. Împreună cu el, luptătoarea invincibilă, Azumi, a participat și ea la atac. Femeie japoneză fermecătoare, cu părul roșu. Azumi este foarte frumoasa, cu umerii lati, sanii inalti, soldurile puternice. Picioarele ei sunt goale tot timpul, atât la căldură, cât și la frig, dar foarte frumoase, cizelate și grațioase. Degetele de la picioare sunt lungi și prensile.
  Azumi îi place foarte mult să-și folosească picioarele goale pentru a arunca discuri. O femeie groaznică, o tigroacă de foc - și pasionată în pat. Fetele ninja sunt în mod tradițional desculțe, antrenate din copilărie și nu mai puțin periculoase decât bărbații. Frumoasa!
  Americanii au simțit imediat asta. Când imit delfinii, ninja se retușează sub apă. Ei au folosit pentru minerit portavioane și nave de luptă, un exploziv special, care este de o mie de ori mai puternic decât TNT. Înotând chiar sub burta navei, au devenit o minge mică cu un magnet, cam de mărimea unei nuci. Aici sunt fetele!
  Ninja înoată aproape în tăcere. Nu pot fi găsite sub apă. Umbre evazive. Apoi au pus explozibili de o putere enormă, dar compacte.
  Și apoi vine atacul asupra bazei. Santinelele sunt îndepărtate într-o fracțiune de secundă. Discurile evazive, șlefuite, zboară. Și tăiați gâtul și gâtul. Soldații americani mor înainte să țipe. Apoi din nou zborul invizibilului. Fetele aruncă jocuri cu degetele goale. Picioarele lor sunt neobișnuit de agile.
  Baza este atacată din toate părțile. Avioanele explodează, o flacără uriașă, clocotitoare, se aprinde. Și întregul site este acoperit instantaneu de acesta. Sute de mașini încep să se rupă simultan. Parcă s-ar fi stins un foc de artificii gigantic. Și, în același timp, aprinderea în motoarele cu carburator a funcționat.
  Și totul șuieră, clocotește, explodează deodată... Gheizere înflăcărate sunt duse sus, în cer. Se aud sunetul diavolesc... Totul este instantaneu, cumva amestecat deodată. Și pământul pare să iasă din orbită și apare un nou soare. Dar nu pașnic, ci militar și infernal. Oamenii sunt în flăcări, mașinile sunt în flăcări și explodează. Iar fetele ninja de departe aruncă mazăre explozivă cu degetele goale ale picioarelor grațioase. Dar aceasta este o influență cu adevărat demonică. Și se aud pauze, e pandemoniu. Mai multe avioane au reușit totuși să se desprindă de banda de beton, dar s-au prăbușit la suprafață și au început să se rupă. Plin de moarte, durere și distrugere.
  Mii de soldați americani și britanici au murit chiar în primele minute ale bătăliei. Iar lupta în sine nu semăna cu o bătălie, ci cu o exterminare totală. Și a plouat, și a plouat pe pozițiile americane, moarte și cenuşă...
  Croazierele și navele de luptă au fost, de asemenea, sfâșiate, portavioanele au fost împărțite în jumătate. Moartea totală, absolut nemiloasă s-a jucat și pe mare. Ea toți cei care au căzut în îmbrățișarea ei fierbinte, au incinerat, au șters în pulbere.
  Limbi fierbinți, roșii au lins avioane, metal topit, absolut totul a ars. Chiar și piatra...
  Ninja a pus în scenă un adevărat vârtej de foc, sau mai degrabă nu un vârtej, ci un uragan! Sau chiar o tornadă. Care lasă în urmă doar schelete carbonizate și cenușă.
  Azumi este o femeie foarte frumoasă, dar mortală. Ea aruncă ace cu degetele goale și lovește adversarii Japoniei. Cine poate rezista ninja?
  Și când crucișătoarele și navele de luptă explodează, oțelul și titanul se sparg. Tigrul de foc este fericit. Totul merge conform planului lui. Aici cade linia teșită a soldaților americani.
  Azumi își susține partenerul. Și seamănă moarte.
  Totuși, tânăra notează:
  - Rușii i-au lovit puternic pe germani la Stalingrad. Dacă nu ajutăm, aliații noștri vor pierde!
  Frumoasa a aruncat trei ace cu piciorul gol, le-au străpuns gâtul a nouă soldați din armata americană care încercau să scape din iad. La suprafața oceanului, încercând cu disperare să evite să fie atrași în vârtej, marinarii americani roiesc.
  Ninja i-a terminat tăind cu două săbii deodată și aruncând discuri. Femeile japoneze erau foarte active: zvelte și puternice. Și și-au folosit picioarele goale pentru a trage.
  Yamato a răspuns cu încredere:
  - Vom lovi și în Rusia! Khalkhin Gol va fi răzbunat!
  Și super ninja și-a trecut mâna prin aer, a trecut un val de tsunami. S-a ridicat ca un vârtej de uragan și i-a înghițit pe marinarii care se clătinau la suprafață cu o gură lacomă.
  Un bombardier B-29 sa rotit peste ninja. Azumi ridică sfoara arbaletei în miniatură cu picioarele goale. S-au eliberat explozibili periculoși. Mașina a fost literalmente sfâșiată... Fragmentele împrăștiate ca niște rezervoare de benzină cu explozibili. Și a doborât mai mulți luptători. Azumi a chicotit, și-a frecat piciorul gol și grațios pe iarbă și a rugat:
  - Sunt o fată grozavă și super!
  Tigrul de foc a luat-o și a șuierat:
  - Într-adevăr mare! Îi vom unji și pe acești ruși, ca pe americani!
  Azumi a chicotit și și-a descoperit colții...
  Ninja au terminat ultimele avioane și au plecat de pe insulă. Trebuie să spargi restul bazelor. Americanii își vor aminti multă vreme această zi. Vor regreta că au impus o blocada petrolieră împotriva Țării Soarelui Răsare, care i-a forțat pe japonezi să lupte. Și s-a dovedit brusc că, deși Japonia este de zece ori inferioară Americii din punct de vedere economic, are o forță specială atât de minunată, încât nu se poate opune!
  Ninja-ii au atacat o altă formație de transportator. Au zburat cu drone din aer și au aruncat bombe mici, dar mortale. Hotelurile iadului care zburau în țevile și cuptoarele navelor.
  Și au aruncat în aer toate vasele la rând. Distrugerea a avut loc într-un ritm de uragan. Și scufundarea unui grup de portavion acoperit de crucișătoare și cuirasate. Și erau acoperiți cu mazăre infernală a morții. Care, armură cusută, a rupt metalul.
  Incendiile au izbucnit peste mare și totul fumea. Fumul acre se ridica în aer și se învârtea ca niște spirale negre de cobra, emitând dinți otrăvitori gata să roadă atmosfera.
  Și toate acestea au dansat, s-au arcuit, au băut în aer... Ninja au emis explozibili și, lăsând intact cel mai avansat și modern portavion, și-au atacat echipajul. Apoi au fost folosite săbii katana, iar fetele ninja aruncau ace cu degetele goale. Și au făcut-o cu atâta măiestrie încât un ac a ucis trei sau patru oameni deodată.
  Fetele au atacat și au cântat:
  - Nu suntem insecte mizerabile, superninja - tăiem plăci! Talente explicite - mergi!
  Și chiar s-au mișcat ca creasta unui val. Azumi l-a tăiat pe amiral cu sabia ei, tăind-o în douăsprezece bucăți cu trei leagăne. Sângele stropi abundent, inundând puntea. Azumi a postat pe Twitter:
  - Vei fi într-un sicriu! Te voi taia!
  Și a ucis un alt amiral. Și și-a dezvăluit dinții așa. Ninja nu se temea de împușcături. Gloanțele au zburat de pe ei. Ei nu cunoșteau slăbiciunea, oboseala și mila. Erau ca niște păsări pe aripi sau chiar ca niște motoare cu reacție.
  Azumi și-a plesnit picioarele goale, lăsând urme grațioase pe punte. Ea este o războinică uimitoare. Dar și celelalte fete sunt grozave.
  Portavionul este capturat și, desfășurat, este dus în porturile japoneze. Au nevoie și de fier.
  Este extrem de dificil să reziste armatei de samurai și ninja. Sunt supraoameni. Iar presiunea lor este irezistibilă.
  Și din nou urmează succesele și capturile. Ninja se comportă ca niște hoți de mare evazivi. Panica in America. Nu există nicio modalitate de a rezista invizibilului.
  La urma urmei, aceasta este o forță atât de specială încât atât aviația, cât și artileria nici măcar nu observă apropierea războinicilor curajoși. Care atârnă ca norii negri și își flutură săbiile, aruncă discuri zburând de kilometri și străpung orice metal.
  Ninja nu este la fel ca în Evul Mediu. Are cea mai recentă tehnologie la îndemână. Și îi zdrobește pe toți cei care îi ies în cale.
  Și există o pauză pe frontul sovieto-german. Germanii pregătesc o ofensivă pe Kursk Bulge. Nu este cea mai inteligentă idee de a ataca pozițiile pre-fortificate, cu inamicul depășit numeric. Dar Germania nu are de ales.
  Germanii au fost învinși în Africa și sunt nevoiți să caute victorii pe alte fronturi.
  Succesele japonezilor au redus însă intensitatea raidurilor aeriene asupra instalațiilor militaro-industriale ale celui de-al Treilea Reich. Acest lucru a dus la o creștere a producției de arme în comparație cu istoria reală. Până la Bătălia de la Kursk, Fritz au mai multe "Pantere" și "Tigri", precum și avioane. Ceea ce creează o anumită problemă.
  Dar totuși, Armata Roșie este mai puternică. Hirohito pune o întrebare perfect rezonabilă:
  - Îl vom ajuta pe aliatul Germaniei?
  Majoritatea armatei japoneze s-au exprimat în favoarea deschiderii unui al doilea front. Adevărat, cu participarea ninja. America și-a pierdut toate portavioanele și navele mari de suprafață. A devenit imposibil să desfășoare operațiuni ofensive în Pacific. Și mâinile Japoniei sunt dezlegate. Mai mult decât atât, ninja înșiși au deturnat patru portavioane fără deteriorare. Și au distrus o mulțime de avioane. Au fost capturate și mai multe nave mari. În general, compania s-a dovedit a fi de succes.
  Sau mai degrabă o serie de companii. Care, au fost marcate de succese strălucitoare. America a ieșit din război. Mai exact, ea a oferit un armistițiu, în orice condiții.
  Japonia a cerut: oprirea bombardamentelor celui de-al Treilea Reich și ajutor din partea URSS. Statele Unite au trebuit, de asemenea, să influențeze Marea Britanie pentru a pune capăt ostilităților în acest fel. Britanicii au fost de acord cu păcatul în jumătate. Aliații au convenit la un armistițiu cu cel de-al treilea Reich și la un schimb de prizonieri.
  Hitler a amânat din nou ofensiva asupra salientului Kursk. El a decis să adune mai întâi forțe și tancuri de pe frontul de vest. Și întărește-ți trupele.
  Dar apoi, pe 15 iulie, Stalin a ordonat un atac asupra Orel și Belgorod.
  Ninja, între timp, a furat și transporturi americane cu noi tancuri Sherman. Și Azumi, împreună cu fetele, a reușit să arunce o operație mult mai îndrăzneață. Ea a furat din fabricile britanice trei sute cincizeci dintre cele mai bune tancuri britanice "Churchill", cu armuri îmbunătățite, și le-a transportat în Germania. Englezii mureau sub săbiile fetelor. În plus, frumusețile au aruncat cu foarte mare precizie ace ascuțite cu degetele goale, ucigând luptătorii. Si ce sa zic? Britanicii au fost șocați.
  Fetele din Japonia au târât, în plus, două vehicule cu benzină. Care este cel mai bun cadou pentru al Treilea Reich.
  Prin urmare, Armata Roșie a întâmpinat încă de la început o rezistență încăpățânată.
  În luptele defensive, "Ferdinand" s-a dovedit a fi aproape un foarte excelent distrugător de tancuri. Și ca "Tigrul" și "Pantera". Ultima mașină, deși s-a stricat adesea, nu a fost atât de semnificativă în luptele defensive.
  Între timp, Azumi a ajuns pe front. Și ea a luptat personal împotriva rușilor în cea mai periculoasă direcție Oryol. Apoi treizeci și patru sovietici au intrat în luptă.
  Japoneza, împreună cu partenerul ei, au scos bucăți de explozibili mici ca un bob de orz. Și au început să-și folosească degetele de fete și agile pentru a arunca aceste boabe în rezervoare. Mașinile sovietice au explodat și s-au răsturnat cu un vuiet asurzitor.
  Azumi a strigat:
  - Banzai!
  Însoțitorul ei desculț a mârâit:
  - Vom transforma planeta într-un paradis!
  Și a aruncat o grenadă minusculă... Mașinile sovietice au explodat. Se auzi o bubuitură și scântei zburară când cei doi treizeci și patru se ciocneau în aer. Și apoi cum explodează trusa de luptă. Și mașinile se vor prăbuși ca perle negre.
  Azumi a lansat din nou câteva boabe minuscule, cu degetele ei cizelate, goale, și ciripit:
  - Aduc moartea!
  Prietena ei cu picioarele goale a țipat, aruncând și cadouri mortale:
  - Pe scurt - banzai!
  Ambele frumuseți au izbucnit în râs. Și din nou, cu picioarele goale, să aruncăm aceste boabe cu explozivi cumulativi. Și distrugând totul. Iată o duzină de HF mai mare răsturnată. Și omizi smulse, role rupte s-au învârtit de sus. Și se rostogolesc, rupându-se. În timp ce doborau soldații sovietici care mergeau la atac.
  Și ambele fete ninja chicotesc. Aici se folosesc și ace mici și ascuțite, pe care fetele desculțe se grăbesc cu picioarele. Și atacul trupelor sovietice se stinge. Unitățile rusești, suferind avarii semnificative, se opresc și îngheață.
  Iar bandiții cu picioarele goale râd... Zâmbesc ca niște pantere!
  Truman, văzând că problema miroase a kerosen, a oferit celui de-al Treilea Reich un armistițiu în orice condiții. Și Churchill a fost de acord cu asta.
  Hitler a cerut întoarcerea tuturor prizonierilor de război în Germania și Italia și reluarea comerțului.
  Dar aliații, dacă vor să-și întoarcă poporul, trebuie să-i răscumpere. Truman și Churchill, deși fără tragere de inimă, au fost de acord cu acest lucru.
  Fasciștii s-au intensificat. În mai, au respins o altă ofensivă a trupelor sovietice în centru. Și pe 22 iunie, folosind tancuri din seria E, au încercat să avanseze.
  Primul tanc E-50 a fost dezvoltat prea repede și nu a avut succes în totalitate. Greutatea sa a fost de aproape șaizeci și cinci de tone cu grosimea blindajului "Ti" ra "-2, deși pante ceva mai mari. Și performanța de condus a fost mai bună: motorul a accelerat până la 1200 de cai putere atunci când este amplificat. Ceea ce i-a crescut atât viteza, cât și manevrabilitatea. Pistolul avea inițial 88 de milimetri în 71 EL, ceea ce se potrivea destul de bine germanilor.
  Adevărat, din mai 1945, IS-3, mai bine protejat în frunte, a început să fie produs în URSS, iar acest lucru i-a determinat pe germani să instaleze un pistol mai avansat și mai străpungător.
  Ofensiva germană din iunie și iulie nu s-a dezvoltat. După ce au înaintat o sută de kilometri și au suferit pierderi grele, Fritz au fost opriți. Apoi a venit Armata Roșie...
  Dar și fără prea mult succes. Linia frontului s-a stabilizat... Și apoi a devenit complet inactiv.
  SU-100 sovietic a câștigat popularitate ca distrugător de tancuri tolerabil. T-34-85 a rămas cel mai masiv tanc, iar până acum T-54 a fost dezvoltat doar pentru a-l înlocui.
  Până la sfârșitul anului 1945, germanii aveau pe cer un ME-262 X mai avansat, care avea o viteză de peste 1100 de kilometri pe oră, aripi măturate și motoare mai fiabile cu arme puternice: cinci tunuri cu aer comprimat. Aspectul acestei aeronave ar putea oferi Luftwaffe-ului o superioritate aeriană copleșitoare.
  Hitler a contat pe asta. Și, de asemenea, pe bombardiere cu reacție pentru a sparge URSS. Și trebuie să spun că până acum Rusia sovietică nu a avut un răspuns.
  După ce au respins încercările Armatei Roșii de a avansa în timpul iernii, la sfârșitul lunii mai 1946, germanii și-au aruncat din nou tancurile în atac. A apărut o modificare mai avansată a lui E-50, cu locația motorului și a transmisiei într-un singur bloc. Acest tanc avea doar doi metri în siluetă și, în același timp, cântărea și patruzeci și cinci de tone. Viteza sa a crescut, manevrabilitate și performanță de condus. Iar pistolul trăgea mai rapid cu 12 cartușe pe minut și străpungea armura la lungimea țevii de 100 EL. Și, desigur, aceasta a devenit o problemă pentru Armata Roșie.
  E-50 s-a dovedit a fi un tanc de succes într-o nouă modificare, perfect protejat în frunte, dar destul de slab pe lateral. Deși la o viteză mare de mișcare, acest lucru nu mai este atât de semnificativ.
  Cu toate acestea, frontul sovietic a început să scadă... Stalin era foarte îngrijorat de acest lucru. Germanii au reușit chiar să cuprindă Smolensk și s-au apropiat de Moscova... Adevărat, atunci Hitler a făcut o pauză și a luat cu asalt Leningradul. Dar această ofensivă a fost respinsă.
  Germanii au suferit pagube mari și au încetinit...
  Și apoi toamna și apoi o iarnă aspră. Deci nu contează de râs.
  Noul an 1947 a venit ... În URSS, lucrările la T-54 au fost cumva finalizate, dar această mașină nu a intrat în serie. Și lucrurile au încetinit serios.
  Germanii s-au adunat. Noul lor tanc E-75 a fost foarte bine protejat din toate unghiurile. Fruntea este de 250 mm, părțile laterale sunt de 170 mm, iar pistolul are 105 mm în 100 EL, motorul are o mie cinci sute de cai putere. Aceasta este puterea cu o greutate de șaptezeci și cinci de tone.
  Și să apăsăm trupele sovietice ... Ca răspuns, URSS a obținut IS-7, dar producția în masă a acestui tanc nu a putut fi stabilită. Și, desigur, acest lucru nu este bine.
  Până acum, pe cer, avantajul naziștilor a crescut. Au apărut discuri de luptă, de mare putere distructivă. Și au zdrobit atât tancurile, cât și avioanele.
  În orice caz, discheta era invulnerabilă la armele mici. Și putea doborî zeci de avioane sovietice fără a fi avariat.
  Piloții germani dominau cerul. Huffman a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar de aur și diamante pentru patru sute de avioane doborâte. Iar pentru cinci sute a primit Marea Cruce a Crucii de Fier. Care era doar Goering. Și șapte sute cincizeci de avioane doborâte Crucea Cavalerului de Fier cu săbii din frunze de stejar de platină și diamante. A fost o realizare colosală...
  Germanii înaintau din nou spre Moscova. Dar apărarea sovietică era foarte dezvoltată și luptătorii au luptat cu fermitate. Au fost sapate multe fortificatii.... Germanii au putut să-i ia pe Vyazma și Rzhev cu prețul unor pierderi grele, dar s-au sufocat ... Și din nou luptele au durat până la sfârșitul toamnei ... Și apoi iarna și noul 1948 ...
  Și pe vreme rece, Armata Roșie înainta deja, dar fără mare succes.
  Și vara nemții au atacat. Dar nu au realizat progrese semnificative ... Iarna, Armata Roșie a avansat ...
  A venit anul 1949. T-54 a devenit în sfârșit masiv. În loc de IS-7, seria a prezentat SU-130, care era mai ușor și mai ușor de fabricat. Și cel mai important, avionul de luptă cu reacție MIG-15 a intrat în serie. Ceea ce, sincer să fiu, deși inferior nemților, tot ar putea arăta măcar ceva.
  Huffman a marcat o mie de avioane doborâte a primit un premiu special: Marea Cruce a Crucii Cavalerului cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Și a fost un caz rar când au creat un premiu pentru un anumit erou.
  Hitler a remarcat că Huffman este un adevărat arian. Și fără milă față de dușmanii Reich-ului și că va exista victoria.
  Dar atât germanii, cât și trupele sovietice au străpuns tot anul, dar nimic nu a luat pe nimeni.
  Și a venit anul 1950... Din nou, schimbul de lovituri și linia inactivă de apărare... Și așa a trecut anul 1951.... E ca și cum totul este într-o rută. Și din nou, schimburi brutale de lovituri.... Și o linie de front înghețată. Și 1952 a trecut în aceeași mlaștină vâscoasă.
  Moartea lui Stalin în martie 1953 nu a schimbat nimic în mod semnificativ. Locul generalisimului a fost luat de mareșalul Beria, care a fost numit succesor oficial. Și din nou față înghețată. Și doar tancul IS-10 a apărut în URSS. Dar acest lucru nu este atât de semnificativ.
  A trecut si anul 1954.... Nemții și rușii au ajuns într-un impas. Și noua super armă a eșuat. Huffman pentru două mii de avioane doborâte a primit Marea Cruce a Crucii Cavalerului cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Așa că și anul 1955 a trecut într-un masacru brutal...
  Și a venit anul 1956... 22 iunie a marcat exact cincisprezece ani de la începutul Marelui Război Patriotic. Și Adolf Hitler și-a propus în cele din urmă un armistițiu.
  Negocierile au continuat mult timp și șase luni mai târziu s-a încheiat o pace. Granița mergea de-a lungul liniei frontului. Aici s-a terminat totul. Prizonierii au fost schimbați - toți pentru toți. Fără despăgubiri, dar al Treilea Reich a luat ceva...
  Cu toate acestea, Europa a fost sângerată. Când Hitler a murit în martie 1958, al Treilea Reich s-a prăbușit. Și URSS și-a întors fostele teritorii. Lavrenty Beria a restabilit economia și a condus țara, după cum spunea el, la comunism, ei bine, asta e altă poveste. Cu toate acestea, în martie 1969, Beria a murit, iar Shelepin i-a succedat... URSS s-a dezvoltat rapid și dura dictatură comunistă l-a adus în prim-plan - depășind SUA!
  
  DACA FRANKLIN ROOSEVELT AR MORI MAI DEVÂND
  Franklin Roosevelt a murit mult mai devreme, într-o ciudată întorsătură a destinului, pe 30 ianuarie 1943. Deși Henry Wallace era considerat de stânga, s-a dovedit a fi un mult mai idealist și a cerut ca Stalin, în schimbul asistenței militare, să efectueze reforme politice și amnistia pentru toți prizonierii politici.
  Reacția dură a lui Stalin, care tocmai câștigase o victorie majoră la Stalingrad și s-a simțit foarte dur și puternic, l-a înfuriat pe Wallace și a anunțat încetarea asistenței militare pentru URSS. A jucat un rol negativ și poziția lui Churchill, care nu dorea avansul rapid al Armatei Roșii în Europa, și flexibilitatea neașteptată a lui Adolf Hitler, care a anunțat înghețarea "soluției finale a chestiunii evreiești". Führer-ul a reușit să-i convingă pe oameni sănătoși din mediul înconjurător, inclusiv, în mod ciudat, pe călăul șef al celui de-al Treilea Reich, Himmler.
  Argumentul a funcționat: că evreii nu vor merge nicăieri, iar dacă pierzi războiul, poți pierde totul și iremediabil. Ei bine, după ce a câștigat în Est, va fi posibil să discutăm cu aliații într-un mod diferit.
  În orice caz, Statele Unite au înghețat operațiunile militare, și Marea Britanie și, deși oficial nici măcar un armistițiu nu a fost anunțat oficial, conflictul din vest s-a dovedit a fi redus. Ceea ce, desigur, a beneficiat Wehrmacht-ului. Flota de submarine germane a oprit raidurile, Aliații s-au rostogolit, oprind bombardamentul strategic.
  Trupele sovietice, ca în istoria reală, au capturat Kursk la începutul lunii februarie pe 8 și Belgorod pe 9. Pe 15 februarie a început asaltul asupra Harkovului, care, evitând încercuirea, a părăsit trupele germane. Chiar mai devreme, naziștii au părăsit Rostov-pe-Don.
  Pe 18 februarie, Hitler a sosit personal la sediu. I-a dat lui Mainstein noi puteri. În plus, întăririle au fost transferate în grabă din Vest. În primul rând, desigur, aviația. Frontul de vest a absorbit aeronava nu atât de puțin - aproape jumătate din aeronave. Mai multe divizii care erau planificate să fie transferate în Africa au fost trimise pe calea ferată în Est. În plus, toate formațiunile mai mult sau mai puțin pregătite pentru luptă au fost transferate din Franța și Balcani, iar în Germania însăși, mobilizarea totală și războiul au fost declarate de Reichstag.
  Pe 19 februarie, Mainstein a ordonat Armatei a 4-a Panzer să lanseze o contraofensivă pentru a opri avansarea trupelor sovietice prin Pavlograd. Pe 22 februarie, Pavlogradul a fost ocupat. Sarcina apărării rutelor către Nipru dinspre nord prin Krasnograd sau Dnepropetrovsk sau prin Poltava sau Kremenchug a fost încredințată grupului Kempf.
  Spre deosebire de istoria reală, germanii au reușit mult mai mult. Datorită introducerii tuturor armatelor lor aeriene în luptă, ei au avut din nou un avantaj în aer. În plus, mai multe trupe terestre au luat parte la ofensivă, inclusiv 30 de tancuri Tiger noi-nouțe, care în istoria reală au rămas blocate fără glorie în nisipurile africane.
  Germanii au reușit să înconjoare Harkovul cu șase zile mai devreme decât povestea reală, pe 8 martie, Belgorod a fost capturat de Fritz, iar Belgorod a fost capturat în mișcare cu 9 zile mai devreme - pe 10 martie.
  De asemenea, naziștii au reușit să captureze Kursk într-o lovitură, închizând un alt inel pe 14 martie. Pe 18 martie, Fritz l-a capturat și pe Stary Oskol. Cu toate acestea, dezghețul care a urmat și rezistența eroică a trupelor sovietice i-au împiedicat pe naziști să dezvolte succesul. Dar pierderile Armatei Roșii în cazane s-au dovedit a fi mai semnificative decât în istoria reală, iar Kursk Bulge a fost redusă în martie 1943.
  Succesul lui Mainstein s-a dovedit a fi serios, dar limitat, astfel încât naziștii nici măcar nu au putut returna tot ceea ce pierduseră în timpul operațiunii Voronezh-Kastornoe. Deși acum nu le mai doare capul - Bulgele Kursk. Dar acest lucru a creat probleme suplimentare: unde și cum să atace?
  În timp ce Aliații s-au comportat pasiv, economia germană a fost foarte activ deztorsionată. Producția de tancuri și tunuri autopropulsate s-a dublat în trei luni, ajungând la 1.200 de vehicule pe lună, inclusiv cele mai recente "Tigri", "Pantere" - semnificativ superioare ca putere de luptă față de echipamentele sovietice. Dar echipajele mai trebuiau să stăpânească noile tancuri și să-și aducă în minte bolile din copilărie.
  Și nu este ușor să alegi direcțiile pentru ofensivă. Puteți merge mai departe la Moscova și, din nou, puteți încerca să vă răzbuni pentru Stalingrad, să pătrundeți la petrolul caucazian. Leningradul, unde sovieticii le este greu să transfere întăriri, ar putea deveni unul dintre obiective.
  Germanii au așteptat trei luni, au economisit forțe și tancuri noi, au antrenat recruți. Deja în armată și băieții de paisprezece ani nu sunt neobișnuiți, s-au format multe divizii străine. Puterea Wehrmacht-ului a ajuns la maximum 10,5 milioane de soldați și ofițeri, chiar și cu o ușoară scădere a calității trupelor.
  În aer, bătăliile au fost purtate cu succese diferite. Naziștii au crescut producția de avioane și au acționat mai activ.
  Așii lor, de regulă, și-au ales locul de luptă și au încercat să nu se alăture luptei, cedând în număr.
  Trebuie remarcat faptul că Focke-Wulf, deși inferior aeronavelor sovietice în manevrabilitate, dar viteza mare în timpul unei scufundări i-a permis să scape atunci când părăsește coada și arme puternice pentru a doborî aeronava de la prima apropiere. Deci nu a fost posibil să profităm complet de avantajul asupra naziștilor, iar așii germani mai experimentați, cu arme mai puternice, dominau aerul.
  Cu toate acestea, Hitler a decis să atace Caucazul, doar într-un mod ușor diferit. Și anume, a face din Stalingrad direcția principală și a trimite acolo grupuri de armate "A" și "B". Soluția, desigur, nu este optimă, dar după pierderea capului de pod Rzhev, înaintând spre Moscova, germanii ar trebui să depășească o linie de apărare foarte puternică.
  Pe cheltuiala Leningradului, apoi asaltul asupra orașului cetate nu a dat celui de-al Treilea Reich, chiar dacă a avut succes, dividende decisive.
  Așa că rămâne de mutat spre sud. Cu toate acestea, Stalin l-a devansat pe Hitler.La 22 iunie, trupele sovietice au intrat în ofensivă în direcția Oryol și Kusk. Motivul renunțării la tactica de așteptare a fost asociat cu comportamentul pasiv al aliatului: fără pace, fără război. Ce altceva ar putea fi tolerat, dar... Lipsa de duraluminiu, împreună cu producția din ce în ce mai mare de avioane germane, a transferat treptat din ce în ce mai multă inițiativă Luftwaffe.
  Mai mult, naziștii aveau deja un bombardier Yu-188 foarte bun, care a dezvoltat o viteză superioară sau cel puțin nu inferioară iacilor și chiar a testat cu succes Yu-288. Ultima mașină, împreună cu seria DO-217, ar putea fi un bombardier strategic foarte bun. Și astfel, aviația germană a devenit un factor extrem de nefavorabil pentru trupele sovietice.
  Hitler, pe de altă parte, a ezitat cu ofensiva, așa că a continuat formarea de noi divizii de tancuri și pregătirea echipajelor. Din cauza lipsei bombardamentelor, Tigrii și Panterele au fost eliberate mai mult decât în istoria reală și au trebuit să fie stăpâniți.
  Nemții au reușit să se pregătească pentru apărarea în ansamblu, nu au putut fi luați prin surprindere. Luptele au durat peste o lună. Trupele sovietice au întâlnit o nouă tehnologie germană și s-a dovedit că "Pantera" și "Tigrul" în luptele care se apropiau erau cu un ordin de mărime mai puternice decât vehiculele sovietice. Butting nu a oferit T-34 și KV o șansă reală de câștig. În plus, producția de vehicule cu un tun mai puternic de 85 mm nu a fost încă stăpânită, iar "Panther" și "Tiger" de 76 mm nu au putut fi luate frontal.
  Trupele sovietice doar în unele zone au avansat până la cincisprezece kilometri și au suferit pierderi enorme. Germanii au putut trece la contraofensivă. Dintre comandanți, trebuie remarcat Rommel, un nou venit pe frontul de est, dar larg cunoscut în Occident. A reușit să se dovedească bine în lupta cu sovieticii.
  Germanii au putut, dezvoltând o contraofensivă, să ajungă la Don. Dar apoi, în loc să înainteze spre Moscova, s-au întors spre sud.
  Fuhrer-ul tânjea după răzbunare pentru Stalingrad. Trebuie menționat că la început acest lucru a beneficiat chiar și germanilor. Stalin nu credea în opțiunea de a repeta Operațiunea Blau și și-a transferat toate rezervele mai aproape de Moscova. Drept urmare, naziștii, deplasându-se de-a lungul Donului, au intrat în trupele sovietice din spate.
  Cu toate acestea, Armata Roșie era deja diferită. Generalii sovietici, care au câștigat experiență de luptă, au acționat mai abil, iar soldații înșiși au devenit vizibil temperați. Soții Fritz nu au putut să treacă pe Don și să pătrundă până la Stalingrad. Maximul realizărilor lor, capturarea Rostov-pe-Don și ieși în râu pe toată durata sa. Adevărat, trupele sovietice au pierdut Voroșilovgradul, Donețul și teritorii semnificative, dar naziștii nu au putut captura în timpul campaniilor de vară și toamnă, chiar și ceea ce au reușit să facă în 1942. Ceea ce Stalin considera un anumit succes. Dacă avem în vedere că URSS lupta acum pe un singur front.
  Amenințarea din Japonia s-a slăbit odată cu înfrângerile Țării Soarelui Răsare ca urmare a înfrângerilor din Oceanul Pacific. Și în timp ce URSS nu se putea teme prea mult pentru Orientul Îndepărtat.
  Iarna a început contraofensiva Armatei Roșii. Numeroase tancuri germane în frig și zăpadă au cedat evident, iar dispunerea eșalonată a rolelor a înfundat șasiul. Dar nu a fost posibil să obținem un succes complet aici. Germanii au fost împinși puțin în centru și au eșuat pe Don, dar regiunea Leningrad, din cauza apărării prea puternice a inamicului, nu a putut fi eliberată. Atâta timp cât blocada a fost menținută. Și germanii au învățat multe, dar erau deja epuizați de război. Vara următoare a fost o încercare de a prelua inițiativa lui Fritz. Dar din nou naziștii au putut ajunge doar la Don. Asaltul asupra Leningradului s-a încheiat cu eșec.
  Schimbări au avut loc în SUA. O tactică de așteptare, Wallace a pierdut alegerile prezidențiale în fața republicanului Cheney. Dar succesorul a continuat să se comporte pasiv. La fel ca laburiştii care l-au înlocuit pe Churchill la cârma Marii Britanii. În iarna lui 1945, trupele sovietice au reușit să treacă prin apărarea Wehrmacht-ului din centru și să avanseze spre Smolensk și chiar să ocupe acest oraș. Dar avioanele cu reacție ale inamicului au dominat aerul și ofensiva trupelor sovietice s-a oprit. Și în martie și aprilie, Fritz a câștigat înapoi ceea ce pierduseră. În vara anului 1945, germanii au încercat să dezvolte o ofensivă împotriva Moscovei folosind tancuri "E" și bombardiere cu reacție și primele vehicule de luptă în formă de disc din lume.
  Pe de altă parte, rachetele balistice au fost recunoscute ca fiind arme prea scumpe și ineficiente. Germanii au reușit să se apropie de Moscova, dar toamna târziu venise deja, iar americanii au folosit arme atomice și au forțat Japonia să capituleze.
  Având bomba atomică, Cheney a cerut ca ambele țări să încheie pacea.
  Dar atât Stalin, cât și Hitler nu puteau fi de acord în niciun fel. Nici în SUA nu a existat unitate, unde multe cercuri reacţionare credeau că ambele părţi ar trebui să se omoare cât mai mult timp posibil.
  Dar, din moment ce naziștii au reușit, de data aceasta au tăiat în cele din urmă Leningradul și s-au apropiat la o sută de kilometri de Moscova, Statele Unite și Marea Britanie au început să ajute URSS reluând furnizarea de Lend-Lease.
  Iarna, trupele sovietice au început din nou să-i împingă pe naziști, dar nu au putut debloca Leningradul. Orașul Lenin a căzut, dar Fritz au fost împinși puțin înapoi de capitală. Ajutorul din Occident a fost moderat și ar fi putut fi decisiv. Dar germanii erau al naibii de obosiți și epuizați.
  Vara lui 1946 a trecut cu mici schimbări de poziție. Și în timpul iernii, trupele sovietice au obținut un oarecare succes, eliminând Fritz de la Rzhev și Vyazma și împingându-i, deși ușor, la Don.
  În primăvara anului 1947, Adolf Hitler a murit și, pe 18 mai, a fost semnat un armistițiu cu medierea Statelor Unite și a Marii Britanii. Condițiile s-au dovedit a fi destul de dificile pentru URSS și nu foarte favorabile pentru Germania. Ucraina, Belarus, toate ținuturile pe care le deținea Wehrmacht-ul au devenit teritorii mandatate sub controlul comun al Statelor Unite, Marii Britanii, Germaniei și al sateliților.
  Al Treilea Reich a devenit ca Uniunea Europeană și teritoriile sovietice ocupate, precum protectorate, inclusiv Leningrad. Don a primit statutul de teritoriu mandatat, independent de URSS și independent formal, dar de fapt cu o mare influență din partea Statelor Unite.
  Astfel, teritoriul Rusiei Sovietice a fost mult redus. Bătrânul și slăbit Stalin a fost forțat să părăsească politica. Autoritatea lui a scăzut brusc, iar anturajul său s-a despărțit.
  După demisia lui Stalin, Caucazul - Georgia, Armenia, Azerbaidjan - s-a separat curând de URSS. Și câțiva ani mai târziu, și Asia Centrală. Astfel, Rusia a fost retrogradată în rolul unei puteri minore, deși cu arme nucleare. În comparație cu istoria reală, Sankt Petersburg, Smolensk, Pskov și alte câteva regiuni din Occident s-au dovedit a fi mandatate.
  Și în curând s-au separat și regiunile din Caucazul de Nord populate în principal de musulmani. În Germania, după moartea lui Hitler (cel mai probabil Fuhrer-ul a fost ajutat să plece), dependentul de droguri Goering a murit în scurt timp. Himmler a fost și el ucis. Speer, mai moderat, a preluat puterea. Câțiva ani mai târziu, sistemul multipartid a fost restabilit, iar naziștii au devenit mult mai moderați.
  În cele din urmă, Statele Unite au ajuns să domine și să domine lumea. Nu aveau acum URSS ca concurent, iar comuniștii au pierdut curând puterea. În China, guvernează un guvern pro-american, în lumea islamică același lucru. Era dominației totale americane a venit...
  Dar acest lucru nu a adus fericire omenirii, deși americanii, după ce au stabilit hegemonia pe Pământ, au putut zbura pe Marte încă din secolul al XX-lea, în plus, progresul și tehnologia s-au dezvoltat chiar mai repede decât în realitate. Efectul a fost că acum Statele Unite controlau oamenii de știință de pe tot globul. Dar nu este un secret pentru nimeni că secretul excesiv a împiedicat dezvoltarea științei umane.
  Într-un anumit sens, a devenit mai sigur decât în istoria reală. Armatele Statelor Unite și sateliții lor ar putea zdrobi teroriștii și extremiștii oriunde în lume, fără teama de a fi acuzați că nu sunt corecti din punct de vedere politic. Este posibil să se realizeze intervenții umanitare și o globalizare economică și politică eficientă. Nu are rost să hrănești extremiștii religioși pentru a răsturna oponenții politici - asta se poate face cu o simplă intervenție.
  Deci, într-o anumită măsură, lumea pare să fi câștigat devenind unipolară în comparație cu una reală multipolară. Dar apoi Vasily Terkin a văzut soarta unei singure persoane...
  Anna Kazei (O coincidență interesantă și probabil deloc întâmplătoare a numelor de familie, deși acțiunea are loc în secolul XXI!) a coborât din gară și a continuat pe jos. Trenul este elegant, cu vagoane raționalizate, dar gara în sine este una dintre cele mai provinciale. A fost o toamnă caldă ucraineană - o vară indiană, când rochiile aurii erau pe umerii unui mesteacăn, iar pădurile și plantațiile erau îmbrăcate în stacojiu regal. Natura este frumoasă și o femeie nu este încă lipsită de farmec, deși are cel puțin treizeci și cinci de ani, iar părul gri iese deja la vedere.
  Anna Kazei este tristă, așa că merge la o întâlnire cu copiii ei... într-o închisoare de muncă silnică. Despre ce este judecătorul care a condamnat un băiat de 12 ani și o fată de 15 ani la 99 de ani de închisoare? Asta faci cu copiii nefericiți? Și ce au făcut? Ei bine, au smuls fluturașii cu reclamele. Da, au tăiat firele de telefon și de internet pentru a lupta împotriva contagiunii influenței americane.
  Există o mișcare în estul Ucrainei - "Rezistența patriotică". Nu, ei nu duc un adevărat război de gherilă, așa cum a fost în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Practic, rezistența lor este propagandă și sabotaj la scară mică fără victime umane. Așa că copiii ei au vrut să conteste tirania occidentală tăind firul de mai multe ori.
  Dar au reușit să-i filmeze pe o cameră video și sunt și destui "bine-doritori". Băieții au fost acuzați de sabotaj și chiar terorism, precum și pentru cauzarea unor daune grave economiei. Și legăturile la o vârstă fragedă, au ținut cont de o circumstanță atenuantă - au dat aproape o sută de ani de muncă grea.
  Instanța a trecut foarte repede, iar avocatul doar a dat din cap procurorului în acord. Da, iar procesul în sine a fost închis. Mai mult, Anna i s-a dat de înțeles că copiii ei ar fi totuși norocoși dacă ar ști și ar avea legături cu subteranul, nu vor putea evita mai întâi tortura, iar apoi pedeapsa cu moartea. Cu toate acestea, a fi în muncă silnică în sine nu este tortură.
  Picioarele Annei sunt încurcate în pantofi vechi. Ea poartă un rucsac întreg cu programe care au voie să fie făcute doar o dată pe an. Și copiii nefericiți, probabil, nu sunt prea cool în închisoare.
  Condamnații stau pe drum, deci nu sunt în tabăra de barăci, sunt întinși de-a lungul autostrăzii. Patrulele chicotesc la Anna și ajung fără ceremonie în rucsac cu mâinile, extragând mâncare. Polițistul voinic din localnici și-a îndesat imediat cârnatul de sirvelad în gură. În ciuda faptului că în mod oficial Ucraina, așa cum spune, are toate atributele statului, inclusiv aleasa Rada, dar există mai multe steaguri americane decât cele galben-albastre.
  Băieții sub optsprezece ani lucrează separat de adulți. Ziua este caldă, însorită, în dungi, cămășile închisorii sunt împăturite într-o grămadă separată, iar corpurile subțiri, pline de tendințe, ciocolată de la soarele adolescenților, strălucitoare de transpirație. Unii greblează pietre și pietriș pe șinele de cale ferată cu amestecuri largi, alții trag șine, alții rindeau și tăie bușteni.
  Sunt băieți de la zece la șaptesprezece ani, iar unii par și mai tineri. Și cum să nu-i fie milă de ei, dacă legea anglo-saxonă domină în Ucraina mandatată, când de la vârsta de zece ani răspunderea penală este aplicabilă adulților?
  Apoi polițistul i-a arătat Annei, al cărei rucsac era vizibil mai ușor - unde să-și caute fiul Marat (de asemenea, poate nu o coincidență a numelor aici!). Da, îi este greu să poarte o asemenea greutate, dar totuși e atașată. Și această ușurare nu este o bucurie, pentru că aici rațiile sunt slabe și băieții sunt slabi.
  Și iată-l pe fiul ei. Și-a sprijinit picioarele goale, în pantaloni cu dungi ordonați deasupra genunchilor, pe pietre ascuțite și împinge un butoi de beton. Și privind pe Marat desculț, respirând greu tăcut, Anna și-a dat seama că și el se întărea cu un efort de voință incredibil. Un cap ras pe fundalul umerilor subțiri pare mare, iar părul blond pe fundalul unui craniu unghiular bronzat este aproape invizibil. Din câte băiatul pare complet chel. Rida de pe frunte a devenit mai vizibilă și mai adâncă. Din care, dacă nu ar fi statura mică și umerii îngusti, băieții ar părea mult mai mari.
  Marat lucrează, iar supraveghetori feroce se plimbă prin apropiere, strigând și fluturând flageluri largi de piele brută. Aceasta este o muncă grea, fără milă. Pentru a rezista unui astfel de ritm de lucru, ar trebui să te relaxezi măcar câteva secunde și să te întinzi pe butoi pentru a-ți odihni spatele nervos și tăiat de bici. Cu toate acestea, atunci când arde, de obicei nu taie pielea.
  Anna nu are dreptul să vină până la pauza de masă la serviciu. Așa că trebuie să privești și să aștepți.
  Lacrimile mamei curg involuntar. Picioarele băiatului sunt acoperite cu vânătăi, vânătăi, vânătăi, tălpile sunt acoperite cu calusuri. Toată primăvara, vara și toamna, minorii condamnați sunt nevoiți să lucreze desculți. Ei spun că este și mai dexter și mai bun pentru băieții întemnițați. De fapt, aceasta este economia americană notorie. În plus, pantofii în stil occidental se uzează prea repede. Și așa, Doamne ferește, cizmele de stat măcar rezistă iarna - din fericire clima s-a încălzit și vremurile cu zăpadă nu sunt atât de lungi.
  Dar acum băieții sunt nevoiți să tragă șinele grele. Ei bine, unde este Maratika. Este subțire ca trestia, așa ies coastele de sub pielea bronzată, iar stomacul se prăbușește de tensiune. Cearcăne sub ochi, se spune că munca grea nu este ușoară pentru un băiețel. Se va putea prelungi douăzeci de ani, după care se va putea depune un drept legal de contestație?
  Dar trebuie să-i aducem un omagiu lui Marat, el pune cu dibăcie balustrada, iar când o vede pe mama lui, zâmbește ca răspuns. Rida de pe frunte este netezită și este clar că acesta este încă un băiat care își găsește distracția în orice situație...
  Biciul fluieră și îl arde dureros pe Marat. Mama țipă, încearcă să se năpustească asupra supraveghetorului asupra polițistului, ambalul o apucă de umăr, oprind-o:
  - Nu îndrăzni! Asalt asupra unui temnicer în exercițiul datoriei... În cel mai bun caz, o duzină!
  Anna este deja mai indignată:
  - Au dreptul să bată copiii conform legii?
  Politistul a raspuns sincer:
  - Aceasta se numește o măsură forțată a influenței fizice în raport cu criminalii. Plângerea este complet inutilă!
  Femeia a oftat din greu și a încercat să-și ia ochii de la fiul ei, ca să nu fie atât de greu. Ceilalți băieți sunt și ei ciufuliți. Aproape toți sunt desculți, doar câteva dintre cele mai vechi în unele elemente de recuzită, evident, făcute în casă. Și toată lumea este chel ras, fără excepție. Când unul dintre ei s-a apropiat cu o piatră pe umeri, Anna i-a văzut numărul perforat.
  Horror - fiul ei are asta?
  Pauza de masă este scurtă - conform legii, condamnații trebuie să lucreze cel puțin douăsprezece ore pe zi, dar în realitate sunt conduși între paisprezece și șaisprezece. Adevărat, mult depinde de severitatea lucrării. De exemplu, este puțin probabil ca chiar și un adult să reziste la transportul a cincizeci de kilograme de greutate, de la un etaj la altul pe umeri.
  Dar, de exemplu, puteți colecta bumbac mai mult. Fetele lucrează de obicei în plantații, așa că este mai greu fizic pentru băieți.
  La prânz, băieții sunt hrăniți cu orez; în Ucraina, acesta a prins foarte bine și este un aliment proteic foarte valoros. Se adauga si putin lapte cu paine si usturoi - ca sa doara mai putin. Mâncarea este destul de sănătoasă, astfel încât băieții, deși nu sunt suficient, nu văd gurile căscate. Aici sunt mere și lămâi.
  Marat, deși flămând, îi explică mamei sale:
  - Avem un obicei, și unul înțelept - să împărțim programele pentru toți băieții!
  Anna a fost surprinsă
  - Înțelept?
  Un băiat mai mare, cu un tatuaj elaborat pe braț și o cruce pe piept, a explicat cu încredere:
  - Cu siguranță! Mai des de o dată pe an, puteți primi un transfer doar pentru un barryk mare. Și nu o poți păstra. Suntem atât de mulți și un fel de reîncărcare are loc tot timpul!
  Anna a fost de acord și, mângâindu-și fiul pe spate, a simțit atât dungi și zgârieturi proaspete, cât și deja vindecate. Mama l-a întrebat pe fiul ei:
  - Sunt loviti des?
  Marat s-a forțat să zâmbească și a răspuns:
  - Încearcă să nu rănească. Rinichii și organele vitale nu se bat.
  Anna și-a continuat întrebarea:
  - Nu e frig să mergi desculţ?
  Băiatul a răspuns sincer:
  - Desigur, în sat alergau desculți doar în zilele calde, dar aici sunt dați afară până cade zăpada, iar asta poate fi salvator... Dar.
  Băiatul cu cruce a intervenit din nou:
  - Sunt aici de cinci ani! E în regulă, lucrezi în aer liber, mănânci hrană sănătoasă, te poți întări și nici măcar să nu tusești! Vom supraviețui dacă nu murim!
  Marat, mușcând cu grijă cârnații, remarcă:
  - Desigur, vom supraviețui, și poate ne vom găsi libertatea!
  Aici Anna și-a dat seama brusc că subiectele de conversație erau epuizate. Marat și-a trăit viața, ea a trăit-o pe a ei. Și este nepotrivit să simpatizezi cu băiatul, el va fi doar jignit. Deși șansele lui Marat să-și vadă voința sunt aproape de zero. Da, și organizează o evadare din tărâmul fanteziei. Mai mult, chiar dacă fugi, atunci în lumea modernă, cum te poți ascunde în subteran prea mult timp? Tehnologia avansează, iar conversația lor este probabil înregistrată și poate chiar cu o imagine video.
  Marat a întrebat despre câinele Polkan și, după ce a primit un răspuns, a tăcut. Anna se uită la fiul ei cu bună știință. Îl vedem, a vrut să întrebe mai detaliat despre sora lui, dar a simțit că mama lui nu a comunicat încă cu ea. Pauza de prânz este scurtă, iar în cinci minute băieții Trudovik vor începe să lucreze din nou.
  Anna îi întinse fiului ei papuci tricotați:
  - Pune-te draga mea!
  Marat a răspuns în șoaptă:
  - Nu ar trebui să... Toți băieții ar trebui să fie la fel la pedeapsă. Și mersul desculț până la îngheț este una dintre formele de pedeapsă! Pur și simplu le vor arde. Mai bine las-l să calomnieze când fratele meu mai mic va crește.
  În cele din urmă, mama a mângâiat picioarele întărite și doborâte ale fiilor ei și i-a sărutat în ciuda prafului. Apoi a urmat un ultim sărut pe frunte și, sub strigătul amenințător al directorului, ea se ridică și se îndreptă spre ieșire. Apoi s-a oprit. Munca a fost organizată cu raționalitate americană: condamnații au muncit din greu pentru ca încărcătura să ajungă la diferite grupe musculare. Apoi munca și corpul se dezvoltă, este mai proporțional și prizonierii obosesc mai puțin, ceea ce înseamnă că poți stoarce mult mai mult din ei.
  Mâinile lui Marat sunt deja excitate cu calusuri, iar el încărcă cu încredere pantoful. Corpul este subțire, dar nervos, iar brațele subțiri sunt puternice. Nu, poate că vor îndura mult timp în muncă grea. Deci e prea devreme să-l îngropi pe băiat.
  Escorta a împins-o brusc pe Anna și a strigat:
  - Timpul tău a expirat! Să iesim de aici! Și așa am depășit limita!
  Picioarele femeii par foarte grele. Înainte este o vizită la sora Marinka. În acest moment este toamnă suferindă și trebuie să luăm timpul. Bine că fratele și sora nu sunt prea departe.
  Capitalul american domină în Ucraina, la fel ca și oficialii străini, de altfel. Oamenii de rând înșiși trăiesc modest, dar ceva le cade și lor. În orice caz, cârpele sunt ieftine, iar Anna în hainele ei sărace noi arată ca o oaie neagră.
  Cu toate acestea, tinerele condamnate în rochiile lor în dungi seamănă cu prizonierii din lagărele naziste. Ele pot fi văzute din vagon. Multe fete sunt aruncate în închisoare pentru simplă evaziune fiscală, dându-le șansa de a munci. Prin urmare, pe câmp sunt mulți muncitori forțați.
  Anna a avut noroc, fetele tocmai terminaseră o suprafață mare și înaintea celei noi mai calcă desculte încă zece verste. Deci poți vorbi cu Marina. Aparent, o fată desculță, slabă, într-o rochie în dungi cu un număr și un nume de familie pe piept, nu i s-a părut periculoasă escortei, iar acesta a mers, punându-și mitraliera pe umăr. Marinka, ca și Marat, a devenit puțin mai înaltă și mult mai slabă de la ultima întâlnire. Cu toate acestea, nu a fost nicio problemă cu mâncarea în satul ucrainean.
  Aici sunt hrăniți conform normei, evident insuficiente, pentru o muncă atât de intensă și grea. Marina a mărturisit la întrebarea mamei sale:
  - Da, chiar vreau să mănânc! Prindem chiar și râme, îi spălăm și îi afumăm într-un mod special și, uneori, îi mâncăm cruzi. Foame!
  Anna a întrebat despre sănătate. Marina a răspuns sincer:
  - La început m-au durut mult muşchii, somnul era deosebit de dureros, dar acum m-am implicat. Nu e nimic altceva - lucrăm în aer curat și pe pământ. Va fi mai rău iarna, utilajele sunt cu adevărat grele și plictisitoare.
  Mama, amintindu-și de filatura, a adăugat:
  - Și praf!
  Marinka a întrebat despre Marat. Am aflat că băiatul era sănătos și, chiar și după câteva luni de muncă grea, fizic a devenit mai puternic și mai temperat. Bucurat. Fratele mai mic are deja șapte ani și este și puternic. Tatăl meu este acum la muncă silnică undeva în Siberia și a fost privat de dreptul de a coresponde. Se știe doar că este încă în viață, în caz de deces ar fi o sesizare.
  Marina a spus oftat:
  "Dacă nu ar fi fost tatăl meu, poate că nu m-aș fi intrat în afacerea asta!" Să-ți treci toată viața într-un halat cu dungi și chiar să mergi la toaletă la rând și cu cântece este un coșmar!
  Anna a încercat să zâmbească, remarcând:
  - Dacă nu există comentarii, după douăzeci de ani, conform legii, puteți trimite o petiție pentru eliberare anticipată!
  Marina clătină din cap.
  - În primii douăzeci de ani, de obicei nu iertă, cu excepția meritelor remarcabile... Ei bine, dacă dezvălui o evadare sau o conspirație! - Fata și-a redus în mod amenințător sprâncenele albite de soare la culoarea grâului prea copt. - Dar nu voi merge niciodată la denunţ!
  Anna se uită la fiica ei. Curajos, ca bărbia lui Marat, trăsături regulate, oarecum ascuțite. In concluzie, parul fetelor este chel, dar deja au reusit sa creasca putin. Buclele albe, aurii chiar au început să se onduleze puțin. O fată destul de înaltă și, în ciuda subțirii, nu pare deloc osoasă sau colțoasă.
  Anna a întrebat-o involuntar pe fiica ei:
  - Și că tu... Nu au încercat să te violeze?
  Fața lui Marinka tremura și ea răspunse încet:
  - Nu fără, dar... Americanii sunt încă religioși și nu o încurajează... Fără permisiunea autorităților superioare. Dar te poți înscrie oficial într-un bordel și un an din mandat va merge la doi!
  Anna nu a întrebat. Ea știa că Marinka ar fi doar ofensată de oferta unor astfel de servicii. Inima femeii a devenit și mai tare. Fata a răspuns zâmbind:
  - Nu fi trist... Întotdeauna sunt șanse! Există mai mult, în viață există multă distracție.
  Și frumusețea slăbită a cântat, iar fetele au luat în cor;
  Ce s-a întâmplat cu duioasa mireasă
  Sunt în suferință cu sufletul negru!
  Amintindu-și chipul ei minunat,
  Ce păstrez când intru în luptă!
  Fetele desculțe au cântat în numele tipului, o dragoste frumoasă, și arăta destul de natural și frumos.
  Îmi amintesc cum poteca rătăcea fără grabă,
  Prin sate liniștite, pustii!
  Ai haine inteligente pe tine
  Pas usor si drum spre manastiri!
  
  Și iarba aurie se coace pe câmp,
  Briza a risipit toată ceața!
  Ortodoxia va fi în slava veșnică,
  Lumina speranței în rugăciunile creștinilor!
  
  Picioarele goale pe drumuri
  Fata și cu mine ne pocăim de păcate!
  Închinați-vă și credeți în Dumnezeul Sfânt
  El îți va cântări viața pe cântar!
  Gardienii erau alcătuiți în principal din polițiști locali și le ascultau favorabil pe fete. Prizonieri simpatici au intrat pe fâșie, pe unde a trecut doar asta, umbrind o furtună.
  Și când cu un zgomot o voce de pe tron,
  Nu ești vrednic să intri în paradisul Meu!
  Pentru că sfințenia cerului
  Nu este disponibil, nici nu visați!
  
  Ești păcătos în necazuri josnice și murdare,
  Ar trebui să rămână și să rămână timp de secole!
  Numai curajul în victorii este prețuit,
  Ca o fuziune a unei singure armate ruse!
  
  Soldatul nostru nu merge la taverne,
  Bând vodcă, este dezgustat - rău!
  El este cel mai puternic războinic - furtuna lumii!
  Cine a urcat în Rusia, vom șterge în rahat!
  
  Fata mea a coborât pe potecă
  În spatele umerilor unui scrip rupt!
  Ea are grijă de ghetele ei
  Am dat totul la coșurile lui Dumnezeu!
  Toate fetele aveau în comun - erau halate și picioarele goale. Majoritatea sunt deja fete înalte și mari, dar mai sunt fete foarte mici cu capul ras. Ei lasă aceleași urme mici, goale. Anna varsă involuntar o lacrimă - prizonierii nefericiți ai regimului conquistador. Și pentru care dintre ei au fost trimiși să muncească din greu timp de paisprezece sau șaisprezece ore la muncă grea?
  Și deja miroase, arsură neagră,
  O hoardă a măturat satele!
  Întreaga țară a fost sfâșiată
  În cenușa și ruinele orașului!
  
  Atunci fata s-a indignat,
  - Nu, nu e vorba de a te ascunde în subsol!
  Și în față cu toată pasiunea cerută,
  Pentru că Isus a chemat!
  
  I-au dat un avion pentru a-i bate pe naziști,
  Să zboare, slăvindu-l pe acest Hristos!
  Să fie fierbinte pe cerul senin,
  Pentru a închide cerurile la Fritz!
  
  Da, a luptat cu toată puterea ei,
  Și ea s-a rugat înaintea icoanei răului!
  Nu voia să fie ținut captiv de mormânt
  Exterminat reptilele, nu numărul!
  La aceste cuvinte, fetele, chiar și cele mai multe dintre ele, s-au înveselit și și-au grăbit pasul. Anna vâsla și desculță în noroiul cald. Și ea a fost mulțumită. Parcă te-ai întoarce la tinerețea ta. Pietricele mari de drumuri gâdilă talpa goală, iar oboseala se retrage din aceasta și arată veselie. Și deși continuarea ulterioară a romantismului este foarte tristă, Anna zâmbește larg.
  Dar în ultima bătălie a ieșit prost,
  Din anumite motive, rezervorul de benzină a explodat!
  Miluiește-te, mă rog, strig către Dumnezeu,
  Păcat dacă fetele sunt în flăcări!
  
  Isus mi-a răspuns aspru
  Am suferit pentru tine, am suferit!
  Și acum crede-mă - nu există sicriu,
  Cel Atotputernic i-a înviat pe cei căzuți!
  
  Și acum mireasa ta este în rai
  E bine pentru ea, și-a șters singur o lacrimă!
  Crede-mă, există un loc și pentru tine
  Îți vei realiza visul!
  
  Doar știi - slujind Rusia,
  Acesta este modul de a fi pe placul lui Dumnezeu!
  Ce să fie toată planeta fericită,
  Este necesar să slujim Patria cu toată cetatea!
  
  Păcatul principal este să îndepărtezi Patria,
  Nu mergeți la certat - întindeți-vă în tufișuri!
  Prefera rolul unui bufon mizerabil,
  Necunoscând frumusețea Domnului!
  
  Așa că du-te și răzbune-te pe naziști,
  Isus a vorbit atât de amenințător!
  Fumul va dispărea în aerul parfumat,
  Va fi timp pentru pace!
  
  Intrigile lui HIMMLER ȘI FUHRER CU O STRATEGIE
  Al Doilea Război Mondial a căpătat un caracter mai prelungit, deoarece Fuhrer-ul a decis în locul programului de rachete FAA să investească într-un luptător al poporului. Mașina este ușoară, ieftină și ușor de fabricat. Și XE-162 a intrat în serie în 1943. În același timp, Hitler l-a ascultat pe Rommel și a retras trupele germane și italiene din Africa. Drept urmare, germanii au păstrat opt divizii pierdute în istoria reală și o mulțime de echipamente, plus o forță italiană semnificativă.
  Drept urmare, Sicilia a fost mai bine acoperită de trupe, iar debarcarea aliaților s-a încheiat cu înfrângere.
  Pe Kursk Bulge, Hitler a amânat și retragerea, în acest caz, din cauza dorinței de a testa atât Tiger-2, cât și Panther-2 în luptă. În august, în cele din urmă, Stalin a ordonat un atac asupra direcțiilor Oryol și Harkov.
  Germanii aveau o tehnică mai eficientă în apărare și au săpat multe fortificații.
  Dar Armata Roșie avea superioritatea în forțe. Se observă mai ales în direcția Oryol. Dar Armata Roșie a avansat foarte încet. În direcția Harkov, germanii au reușit chiar să respingă ofensiva din sud, unde comanda Mainstein. Pe Oryol, bătăliile au durat până toamna târziu, dar Oryol a fost încă luat. Și au avut succes.
  Dar pierderi foarte mari, eliminând o mulțime de trupe. Apoi a urmat o pauză. Trupele sovietice au compensat pagubele. Germanii sapau... Producția de tancuri creștea... Panther-2 nu a intrat în producție. Lui Hitler nu i-a plăcut că greutatea tancului a crescut semnificativ. Și apoi tancul nu a ieșit așa cum și-a dorit Fuhrerul. Și motorul este și mai puternic nu este gata. Tiger-2 este un tanc foarte puternic, dar greutatea sa mare este și un minus. Dar cu tancuri, nemții nu au făcut încă un model perfect. "Panther" este într-adevăr o mașină superioară T-34-76, destul de semnificativ. Dar URSS are pe drum un tanc T-34-85 mai puternic și mai avansat, care este deja mult mai puțin inferior Panther-ului în armuri frontale și arme perforatoare.
  Nemții vor să creeze ceva mai perfect. "Panther" principalul tanc german este destul de slabă armura la bord.
  Și există o slăbiciune a puștilor antitanc atunci când trageți în lateral.
  Naziștii au, dar avioane și luptători puternici. În special XE-162-urile foarte puternice și ieftine sunt foarte dure și pot zdrobi inamicii pe cer.
  Și aliații au început să se strecoare în aer. Și, desigur, și Armata Roșie.
  În timpul iernii, însă, trupele sovietice au început să avanseze și să-i împingă pe naziști în centru...
  Bătăliile s-au desfășurat pe cer... Foarte bine XE-162 s-a apropiat de Huffman, care a marcat cu încredere și a crescut impulsul. Performanța lui a fost mai mare decât în istoria reală.
  Dar iarna, germanii au cedat... În decembrie, ostilitățile au reluat cu o vigoare reînnoită. Toamna și iarna a devenit mai dificil pentru tancurile germane să lupte. Iar dispunerea șasiului într-un model de șah a dat naștere la multe probleme. Zăpada și noroiul înfundate între patinoare, iar înghețul în timpul nopții au interferat cu mișcarea. Tancurile sovietice, depășind inamicul în mobilitate, aruncau din când în când lovituri surpriză, acționând pe principiul raidului și retragerii.
  Frontul german s-a prăbușit iarna. Naziștii au pierdut Harkov, Belgorod și cea mai mare parte din Donbass. Dar totuși, înfrângerea lor nu a fost la fel de zdrobitoare ca în istoria reală. Au fost afectate absența completă a unui al doilea front, numărul mare de tancuri folosite de Fritz, inclusiv greii Tigri, marea putere a aviației, în special aeronava de atac Focke-Wulf foarte eficientă. În plus, la lupte au luat parte și unitățile italiene, care, amestecate cu cele germane, au luptat nu atât de rău.
  Arta militară a lui Mainstein și Rommel a avut și ea efect.
  Naziștii au fost alungați din Donbass, dar au reușit să câștige un punct de sprijin pe linii suplimentare, păstrând o parte din malul stâng al Ucrainei. În martie, trupele sovietice, după ce au aruncat rezerve suplimentare în luptă, au ajuns în unele locuri la Nipru, dar nu au reușit să forțeze râul.
  În plus, ofensiva din martie de lângă Leningrad nu a avut succes. Germanii, bazându-se pe fortificații puternice, au fost încă capabili să reziste sub oraș. Iar trupele sovietice, care se confruntă cu o lipsă de rezerve: forțele principale au spart în sud, doar se îndreaptă la o distanță de până la treizeci de kilometri în zona atacului corona.
  Dar, în orice caz, Armata Roșie a avansat din nou, iar naziștii au fost împinși înapoi. Și nici măcar producția de masă de "Pantere" și "Tigri" nu i-a ajutat pe naziști. Și URSS a apărut IS-2 și T-34-85. Adevărat, Fritz a dezvoltat și "Panther" -2 cu un mic turn și "Tiger" -2 cu o formă și arme mai avansate.
  Dar principalul lucru cu care Fritz și-au legat speranța a fost avioanele cu reacție și ME-262. Până în iunie 1944, aveau deja peste o mie de aceste avioane de luptă cu reacție. Himmler spera să obțină supremația aerului și să-și folosească arma miracolă.
  Stalin a înțeles că ar trebui să atace. Lovitura principală a armatei sovietice atârna în centru. Operațiunea Bagration a început pe 22 iunie 1944. Smolensk era încă sub control german, iar liniile de apărare Fritz au fost dezvoltate în termeni de inginerie. Da, iar surpriza tactică nu a putut fi realizată. Inamicul se aștepta la asta. Cu toate acestea, Fritz nu a rezistat. Linia lor de apărare, deși nu imediat, dar a fost spartă. Puterea pregătirii artileriei sovietice și eroismul soldaților sovietici au avut de asemenea efect.
  Dar nemții nu sunt atât de simpli. Au făcut ca a doua și mai ales a treia linie de apărare să fie cea mai puternică. Himmler, spre deosebire de Hitler, a ascultat sfaturile experților și a folosit linii mai elastice. Rata pierderilor a rămas semnificativă în favoarea germanilor, iar aceștia au folosit pe scară largă pumnii lor de tancuri blindate. Trebuie remarcat faptul că "Panther"-2 s-a dovedit a fi un tanc foarte puternic, cu o armură excelentă pentru frunte și un pistol puternic perforator. În apărare, acest tanc este destul de acceptabil.
  S-a dovedit bine și noul pistol autopropulsat german E-10, cu o siluetă foarte mică și greutate redusă, cu performanțe excelente de condus. ME-262 a demonstrat, de asemenea, supraviețuire, viteză excelentă și arme puternice. HE-162, precum și bombardierul Arado, păreau de asemenea eficiente.
  Până la 8 august, trupele sovietice au eliberat Smolensk, dar până la sfârșitul lunii și-au epuizat complet capacitățile ofensive, fără a începe bătălia pentru Belarus. Victoria era încă foarte departe. Dar germanii nu au putut realiza nimic și s-au dat înapoi încet.
  Cu toate acestea, războiul de uzură a epuizat ambele părți. Dar URSS a continuat să compenseze pagubele. Dar germanii s-au îmbunătățit semnificativ în aer. Noile sovietice Yak-3 și LA-7 au putut compensa doar parțial decalajul din aviația cu reacție.
  Germanii, folosindu-și superioritatea calitativă în aviație, au dominat în cea mai mare parte aerul. Și în construcția de tancuri, tancul din seria E a început să joace un rol important. Mai precis, deocamdată tunurile autopropulsate - E-25 cu un tun de 88 mm, E-50 cu un tun de 105 mm. și E-10 cu un tun de 75 mm de la Panther.
  După ce s-au odihnit câteva luni la începutul lunii noiembrie 1944, trupele sovietice și-au reluat ofensiva în direcția Leningrad. De data aceasta, inteligența germană a fost pe vârf, iar utilizarea celor mai recente avioane spion cu reacție, cu o optică foarte precisă, a afectat și ele. Germanii au reușit să deschidă concentrarea trupelor sovietice pentru a-și retrage forțele.
  Dar totuși, în condiții de zăpadă și îngheț, naziștilor s-a dovedit a fi extrem de greu să-și țină frontul. După lupte extrem de sângeroase, în ianuarie 1945 blocada de la Leningrad s-a prăbușit. Orașul s-a dovedit a fi dărâmat de lanțuri... Și un nou succes major al trupelor sovietice.
  Adevărat, în centrul lunii ianuarie nu a fost posibil să se dezvolte o descoperire. Prea multe trupe sovietice și-au dat seama de pierderi. Dar totuși, la începutul lunii februarie, Fritz au fost împinși înapoi la Nipru și pierdeau teritoriu după teritoriu.
  Cu toate acestea, în martie, Mainstein, care avea încă puncte de sprijin pe malul stâng al Ucrainei, a lansat o ofensivă majoră. Germanii au atacat noaptea folosind dispozitive de vedere nocturnă mai avansate pe tancuri, precum și cea mai recentă dezvoltare a "Leului", un vehicul ghemuit cu bot lung și puternic. În plus, atât E-50, cât și Sturmtigers au fost utilizate masiv - arme inovatoare foarte puternice.
  Pentru prima dată de la contraatacul Mainstein din martie 1943, germanii au reușit să obțină un succes semnificativ, să captureze Poltava, Petrazavodsk, regiunea Herson, deblocând Crimeea și chiar să intre în Harkov. Comandamentul sovietic, redistribuind cu disperare rezervele, a reușit să oprească înaintarea lui Fritz și chiar să-i alunge din Harkov în aprilie, dar pierderile prea mari au împiedicat dezvoltarea succesului. Ambele părți erau destul de epuizate până în mai 1945.
  Himmler i-a oferit pace lui Stalin în condiții moderate: fiecare păstrează ceea ce a reușit să captureze, schimbăm prizonieri pentru toți. Nu este nevoie să plătiți despăgubiri, iar relațiile comerciale sunt restabilite.
  Stalin, însă, a refuzat astfel de condiții. Și și-a exprimat disponibilitatea de a ceda germanilor teritorial nu mai mult decât granițele la 1 septembrie 1939.
  În acest caz, numai germanii ar fi trebuit să se retragă în Occident. Și după ce a simțit gustul victoriilor, Hitler a refuzat această opțiune. În plus, în Statele Unite au venit la putere forțele reacționale, care i-au împins pe fasciștii radicali în toate modurile posibile la război spre un final victorios.
  Și în iunie 1945, ostilitățile au reluat cu o vigoare reînnoită. Trupele sovietice i-au atacat pe naziști în Ucraina. A început un schimb furios de lovituri. Din fericire pentru Armata Roșie, germanii nu aveau un jet laminar în avionul cu disc și, ca urmare, mașina lor s-a dovedit a fi insuficient de tenace și eficientă. Deși caracteristicile sale de zbor erau impresionante.
  Nu au avut prea mult succes germanii și tancul E-100. Prea greu cu un aspect învechit, acest mastodon nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Deși arma, trebuie să recunoaștem, s-a remarcat prin cadența sa rapidă a focului. Dar "Lev" -2 trebuie să fie sincer superior tuturor modelelor de tancuri sovietice, chiar și IS-3. Dar războiul nu poate fi câștigat doar de regele fiarelor.
  Luptele din Ucraina au continuat cu succes diferite, multe orașe și-au schimbat mâinile de mai multe ori. Germanii au dat înapoi pentru a dezvolta o ofensivă în centru, dar au dat peste o apărare antitanc puternic saturată de artilerie și s-au blocat. Toată vara a trecut într-o stare de echilibru dinamic. Dar în septembrie, trupele sovietice și-au reluat ofensiva. Deși aerul era încă dominat de Luftwaffe.
  Bătăliile au izbucnit cu o tenacitate nemiloasă. Dar în octombrie, Japonia a capitulat după noi bombardamente atomice.
  Astfel, armata Statelor Unite și Marii Britanii și-a dezlegat mâinile. A fost adoptată doctrina ajutorului aliat nebeligerant. Trupe, voluntari, echipamente și echipamente au început să fie furnizate celui de-al Treilea Reich. În același timp, Spania, Portugalia, Argentina și apoi alte țări, în special Turcia și Suedia, au intrat în război cu URSS sub presiunea americană.
  Situația se încingea...
  Armata turcă, saturată cu Sherman și Pershing, a început să străpungă granița de sud cu sovietică. Ei au reușit în noiembrie 1945 să încerce Erevan și să captureze cea mai mare parte din Batumi. Unitățile germane au pătruns din nou în Harkov, ocupând acest oraș îndelung suferind. Atârnau peste flancul sudic al unităților sovietice. Situația era amenințătoare.
  Stalin a cerut să niveleze linia frontului. Dar nici iarna care a urmat nu a adus o schimbare, deoarece bombardamentul orașelor sovietice s-a intensificat semnificativ. Presiunea din Occident a crescut.
  În iarna anului 1946, a fost posibil doar recucerirea Harkovului și împingerea germanilor în centru, ajungând din nou la Nipru. Dar primăvara, luptele au izbucnit cu o răzbunare. Germanii, folosind tancuri americane și britanice, au început să avanseze în sud.
  Și fetele se certau...
  Și s-au luptat cu mult curaj și băieții erau plini de entuziasm de luptă și au avut aventuri.
  - Cânți bine Dimka! Petka observă și îl bătu pe prietenul său pe umăr.
  Dar acum avem nevoie de... - Aici băiatul subteran ezită și se uită întrebător spre cer. Părea să caute indicii acolo. Cei trei sori păreau să-i facă cu ochiul puștiului la unison.
  Fata Komsomol Larisa și-a dus degetul la buze și a spus în liniște:
  - Nu face zgomot. Suntem prea vizibili. Ar trebui să te apropii de cea mai apropiată proprietate și să te amesteci cu muncitorii.
  Dimka a exclamat cu entuziasm:
  - Buna idee! Vom aranja aici o revoltă a lui Spartak sau Emelyan Pugachev!
  Larisa a remarcat cu tristețe:
  - E mai ușor de făcut în cuvinte decât în practică... Dar nu vă pierdeți speranța băieți. Hai sa ma urmam...
  Băieții care își plesneau energic tălpile goale se mișcau pe marginea drumului. Iarba era foarte gâdilatoare, aparent moale, dar în curând picioarele băieților și fetei au început să mâncărime de parcă ar fi mers pe urzici. Și îmi venea foarte mult să râd. Ca și cum ai fi purtat până la călcâi cu pene de struț.
  Inutil să spun, este amuzant, dar după aproximativ zece minute - este deja insuportabil și picioarele goale, înroșite de gâdilat, ei înșiși au efectuat pe asfalt. Este mult mai ușor să mergi aici, deși prin inerție continuă să mâncărime în călcâi.
  Petya, printre altele, a remarcat:
  - Ceva ce mergem, mergem... Și nimic în jurul nostru nu se schimbă. De parcă ne-am plimba în cerc?
  Dima a fost de acord.
  - Da... Ceva atât de vrăjit se vede aici...
  Larisa clipi confuză și remarcă:
  "La naiba... Indiferent dacă îți place sau nu, va trebui să coborâm de pe acest șasiu dacă vrem să vedem ceva.
  Petka murmură:
  - Sau avans... Ceea ce, totuși, este același lucru!
  Băieții au pășit din nou fără tragere de inimă pe iarbă. Dimka și-a amintit cum a fost capturat acum câțiva ani. Apoi nemții l-au condus, încă destul de copil, desculț prin zăpadă. Din fericire, atunci a avut curajul să nu se despartă. Probabil, un puști cu părul blond și cu picioarele roșii ca picioarele de gâscă nu i s-a părut periculos pentru Fritz. A fost bine biciuit și dat afară din închisoare. Deși la acea vreme Dimka ar fi ucis deja germani din cauza lui.
  Mersul desculț pe zăpadă nu părea chiar atât de înfricoșător pentru un băiat înrăit. Deși, când picioarele i s-au înțepenit în cele din urmă și a încetat să mai simtă ceva, s-a speriat serios: va rămâne brusc invalid. Cu toate acestea, sfinții au umblat desculți tot anul, și nu au murit, iar degetele nu le-au căzut. Deci poate nu merită să intri în panică. Picioarele au început să doară într-adevăr într-o colibă caldă când s-au încălzit. Tortura, desigur, este grea și iubită de naziști. Le place mai ales să conducă femeile și copiii în zăpadă. Bărbații adulți sunt de obicei torturați diferit.
  Dimka, amintindu-și cum a plesnit pe zăpadă, iar în spatele lui a fost împins cu baioneta de către un fascist, a zâmbit. A îndurat-o, așa că va îndura gâdilatul. Mai mult, deși Larisa este fată, merge cu încredere și chiar bate un pas.
  Petka, pentru a distrage atenția de la mâncărimea puternică din tălpi, i-a adresat membrului Komsomol o întrebare interesantă:
  Ce părere ai despre monoteism?
  Larisa a chicotit și a remarcat viclean:
  - O întrebare bună pentru cineva care este suficient de mare pentru a se alătura Komsomolului...
  Dimka, care a fost și el interesat de acest subiect, a remarcat:
  "Nu avem niciun motiv să credem într-un singur Dumnezeu Atotputernic. Și dacă da, atunci monoteismul este o păcăleală!
  Larisa a remarcat cu scepticism:
  - Deci chiar nici un motiv? Toma din Atena a dat cinci dovezi ale existenței existenței lui Dumnezeu.
  Petka s-a însuflețit și și-a ciulit urechile:
  - Ce dovezi? Am auzit și că sunt cinci, dar nu știu ce pun în ei înșiși?
  Larisa a răspuns la asta cu un zâmbet, zgâriind iarba cu tălpile ei care gâdilă fără milă:
  - În primul rând... Totul are o cauză fundamentală. Dacă există un pui, atunci era un ou din care a apărut puiul, iar dacă era un ou, atunci era puiul care l-a depus. Trebuie să existe o cauză principală similară pentru univers. Toma din Atena credea că o astfel de cauză fundamentală este Dumnezeul Prea Înalt!
  Petka și-a frecat călcâiul care îi mâncărime pe un trunchi alunecos de copac, parcă acoperit de solzi și a pus o întrebare naivă și în același timp copilărească de înțeleaptă:
  - Dacă totul are nevoie de o primă cauză, atunci care a devenit prima cauză pentru Dumnezeu?
  Larisa a ridicat din umeri și a remarcat:
  - Da, acesta este cel mai vulnerabil în construcția lui Toma din Atena. El cere să-L accepte pe Dumnezeu prin credință ca primă cauză, dar în același timp nu explică de ce existența primelor cauze este necesară Universului însuși, dar nu necesară pentru Creatorul său.
  Dimka, sărind ca o maimuță, a sugerat:
  - Este posibil ca Creatorul universului să aibă propriul său Creator, iar acest Creator să-l aibă pe al său și așa mai departe la infinit...
  Petka clătină negativ din cap.
  - Nu, asta este absurd... Profesorul de la școală a spus: materia este eternă și este în continuă transformare, dând astfel naștere lumilor în univers. Iar la întrebarea despre cine a lansat mecanismul de transformare, ea răspunde - natura!
  Dimka și-a exprimat din nou un gând foarte interesant:
  "Deci natura este Dumnezeu!" Dat fiind...
  Petka a fost bucuroasă să introducă un cuvânt abstrus:
  - Panteism! Acesta este momentul în care asociezi Divinul și natura?
  Larisa, sărind nervoasă, l-a întrebat pe băiat:
  - Și tu cum îți imaginezi asta?
  Petka a ridicat din umeri confuz și a răspuns:
  - Cumva habar n-am!
  Dima, spunea fraza citită în cartea lui Alexandre Dumas: "Treizeci de ani mai târziu".
  - Dumnezeu este la suprafața fiecărui lucru...
  Băieții au tăcut. Conversația a devenit prea sublimă pentru adolescenții sovietici de paisprezece ani. Apoi au urcat acolo unde ei înșiși nu au înțeles.
  Da, și pădurea s-a terminat... Câmpii s-au întins. Viziunea ascuțită a lui Dimka a deslușit o succesiune de țărani care munceau din greu pe câmp. Băiatul a încetinit. Au ieșit pe potecă și mâncărimea din plante s-a domolit ușor. Poti merge sa nu fie observati din teren.
  Cercetașul cu ochi ascuțiți Larisa a examinat și nu numai muncitorii, ci și trei cavaleri în costume albastre care se uitau la serviciu, precum și mai multe animale care alergau. Dimka a remarcat surprins:
  - Da, ăștia sunt câini cu trei capete!
  Petka fluieră și șuieră:
  - Un câine poate mușca, doar din viața unui câine...
  Larisa și-a mutat ochii și a început să privească mai atent. Ea însăși știa foarte puține despre această lume. Era ceva de surprins. În primul rând, printre țărani nu existau adulți. Au muncit doar copiii, dar și, ceea ce este ciudat, nu mai mici de zece ani și nici paisprezece. Asemănătoare omului, aproape toate blonde, păroase sau roșii deschise, poate doar câteva capete întunecate.
  Băieți atât de drăguți, prost îmbrăcați, toți desculți, fără excepție. Destul de asemănător cu Evul Mediu. Abia acum atârnă un reflector stricat și ceva asemănător, ca un avion cu reacție pe jumătate dezasamblat, poate fi văzut pe teren. Sunt doar trei cavaleri de gardă și sute de copii țărani, dar toți se supun. Copiii arată veseli, sănătoși, bronzați, lucrează cu entuziasm. E distractiv, chiar cântă ceva.
  Aceasta amintește oarecum de agitația bătăliei de pe câmp, când școlarii îi ajută pe bătrâni.
  Uneltele de muncă sunt cele mai primitive: lopeți, greble, coase. Fara mecanizare. Fetele chiar s-au înhamat la plug și îl târăsc singure, în loc de cai.
  Petka remarcă furioasă:
  - Uau - exploatatori!
  Dimka, amintindu-și o operă literară, a remarcat:
  - Îți amintești cum a fost cu Leu... Adică, scuză-mă, Alexei Tolstoi a organizat o revoluție pe Marte...
  Petka a chicotit și a sugerat:
  - Suntem doar trei și trei cavaleri. Să ne furișăm pe ei, să-i împușcăm și să facem un apel revoluționar!
  Larisa clătină negativ din cap.
  - Câinii cu trei capete nu ne lasă să ne furișăm, iar războinicii au arcuri și poate trag destul de precis. Aici este necesar să decizi cu mintea.
  Dimka se uită la Larisa și remarcă:
  - Ai depășit puțin... Aici încă putem să ne amestecăm cu băieții și să aflăm ce este...
  Fata cu o față drăguță a fost de acord:
  - Așa e, du-te la ei cu recunoaștere... Eu personal nu înțeleg mare lucru aici!
  Pentru cercetașii profesioniști, ocolirea câinilor cu trei capete este o problemă dificilă, dar rezolvabilă. Cu toate acestea, băieții au decis, pentru a nu stârni agitație inutilă, să acționeze pe ascuns și natural.
  Dar apoi Petka a observat brusc:
  - Dar bariera lingvistică? Ne vor mușca de vii!
  Larisa o consola pe Petka:
  - Dar nu vă faceți griji... Cum le vom înțelege limba și vor crede că le vorbim limba.
  Dima a sugerat:
  - Și apoi să alergăm la cavaleri și să spunem că am fost trimiși dintr-un sat vecin pentru ajutor. Va fi mult mai natural așa.
  Larisa flutură mâna disprețuitoare.
  - Încearcă... sper să reușești. Doar nu exagera!
  Băieții, fără să se gândească de două ori, au început să alerge. Planul era prea simplu.
  Băieții și Larisa au revenit din nou la realitate cu mare regret. Am ajuns din nou în închisoare și, ceea ce este cel mai rău dintre toate, germanii, văzând că trinitatea este inspiratoare, i-au luat la interogatoriu. De data aceasta au torturat cu un brazier. Au uns tălpile goale ale fetei și ale băiatului cu ulei și au pus la distanță o flacără fierbinte. O astfel de tortură poate dura cincisprezece sau douăzeci de minute și poate fi foarte dureroasă. Dar picioarele nu erau schilodite și timp de câteva zile tortura se putea repeta. Cei trei au îndurat această flacără care aproape a atins călcâiele, iar atunci Larisa a început să cânte;
  Eram o fată pe rafturi,
  Obișnuitul Komsomol desculț...
  La urma urmei, Stalin, Lenin sunt o singură familie,
  Și mă simt inconfortabil printre ei!
  
  Au torturat o fată în captivitate,
  Tocuri au fost coapte cu foc roșu...
  Dar nu am cedat, crede inamicul -
  Doar comunismul i-a fost dat fetei de către sfinți...
  
  Să construim un paradis în univers
  Lasă vocea să curgă foarte sonoră...
  Băiete, nu fi trist și nu te plictisește
  Fetele desculțe aleargă prin bălți!
  
  Credem în lupta pentru a câștiga Wehrmacht-ul,
  Deși fascismul nu pare să cunoască măsura...
  Cu el este Sam din iad, un heruvim rău,
  Și așa o pierdere uriașă!
  
  Capitalismul a decis să dea fascismului,
  Armele lor, tancurile, capitalul...
  Suntem zdrobiți de diavolul și hoțul fără milă,
  Trădătorilor li se promite miere, banane!
  
  Dar ce ar trebui să fac dacă sunt în captivitate
  Cătușele strângeau mâinile strâns...
  Stau goală pe suport timp de o oră,
  Și greutățile de pe picioarele goale atârnau...
  
  Dar fata nu a cedat dușmanilor,
  Cum fasciștii răi nu au torturat...
  Să fie rușinea lui Hitler,
  Suntem războinici de război, nu pacifişti!
  
  Sunt condus aproape gol pentru a fi împușcat,
  Și sub picioarele năvalelor desculțe...
  Domnul clar nu a vrut asta.
  Sunt în fața actualizării prințesei!
  
  Lațul unei fete înfășurat în jurul gâtului ei,
  Și fata a fost trasă strâns...
  Da, pedeapsa curge deja pentru păcate,
  Și îi așteaptă pe naziști, cunoașteți gloanțe aruncate!
  
  Dar ce este, coada de cal a izbucnit,
  Și o fată a căzut de pe spânzurătoare...
  Reptilă fascistă ruptă postare faimoasă,
  Și atacul partizan - lucruri mărunte!
  
  Am fost bătut înapoi, sunt din nou în rânduri,
  Lupt cu fasciștii foarte curajos...
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin
  Și nu-mi pare rău pentru ticălosul Adolf!
  
  Deja în Berlin, cunoaște-ne tancurile
  Și jumătate din Europa a fost eliberată imediat...
  Paradisul va fi în curând pe întreaga planetă,
  Doar un pas spre comunism, nu mile!
  Naziștii, puși în fața cu un asemenea curaj, au fost șocați. Încă de câteva ori au lovit fetele și băieții pe spate cu sârmă încinsă și i-au trimis înapoi la cazemat.
  Vremea a fost caldă și a fost plăcut în celulă. Abia acum tălpile goale în vezicule ardeau foarte tare, iar spatele, tăiat de sârmă încinsă, se durea.
  Larisa i-a consolat pe Petka și pe Dima:
  - Vezi tu, cu fiecare nou timp, ne este din ce în ce mai ușor să suportăm această tortură. Acum vom avea timp să ne odihnim și să dormim.
  Dima a remarcat:
  - În cel mai interesant loc, visul nostru a fost întrerupt. Cât de enervant.
  Petka și-a exprimat încrederea:
  Dar de data aceasta, cred că vom reuși!
  Larisa și-a pus mâinile pe gâtul băieților și a început să evoce. Și-a dorit foarte mult să fie rapid, într-o lume nouă, de unde să poată fi adusă mântuirea în URSS.
  Băieții au căzut într-un vis, dar nu au văzut deloc ceea ce au vrut să vadă.
  Și anume, cum fetele sunt torturate și conduse mai întâi desculte în zăpadă, iar apoi în cărbuni încinși.
  Totuși, aceasta este deja o poveste indirectă... Un alt fragment dintr-un vis cu Hitler a trecut prin fulgerare.
  Hitler nu numai că și-a exprimat dorința de a observa zborul primului bombardier cu reacție cu patru motoare al Germaniei, Yu-487, cu o viteză de peste 1100 de kilometri pe oră, ci și-a stat personal la cârma aeronavei. Kurt Tank, care supraveghează dezvoltarea realizată de francezi, s-a opus energic la aceasta:
  - Mașina, după munci titanică, tocmai a fost încorporată în metal. Nu putem risca viața Fuhrerului.
  Field Marshal Kissilring a sprijinit Tanc:
  - Acesta este aproape primul zbor pe care îl vom face în zorii zilei de 27 iunie 1947. Mașina are un punct culminant - o zonă relativ mică a aripii, care reduce rezistența aerodinamică și permite bombardierului strategic să accelereze până la 1200 de kilometri pe oră. Dar sarcina pe aripi crește dramatic și acesta este un risc!
  Hitler însuși nu a fost prea dornic să se dezvolte, dar a lăsat posteritatea să-și amintească curajul. Führerul însuși, vegetarian, spera că va fi pur și simplu descurajat. Nemții au nevoie disperată de o mașină nouă, cu atât mai mult încât Statele Unite ar trebui să fie bătute în domeniul unor astfel de evoluții.
  Proiectul Tancului TA-600 cu opt motoare a fost amânat cât a fost. Viteza planificată inițial de 860 de kilometri pe oră nu i-a mai putut fi potrivită pentru Fuhrer. Prin urmare, a fost necesar să o refacem și prin instalarea motoarelor cu reacție în paralel. Acum, viteza mașinii ar trebui să crească la 1220 de kilometri pe oră, ceea ce va oferi posibilitatea de a bombarda orice punct din URSS cu aproape impunitate, dar va dura mult timp pentru a reconstrui mecanismul.
  Au apărut anumite probleme cu armamentul mașinii. Experții au crezut destul de rezonabil că 16 (!) tunuri cu aer aer din care 13 - 30 mm erau deja prea multe.
  O altă mașină, care este și ea gata pentru decolare pe 7 septembrie, a fost XE-377. Acest bombardier ar trebui să-l înlocuiască pe XE-277, care nu era prea de succes.
  Însăși ideea de a crea un bombardier greu în scufundare și cu reacție a fost foarte complexă în ceea ce privește designul. Deși profitabil. La scufundări, precizia bombardamentelor este mult mai mare decât a unui plan orizontal, iar un număr mic de aeronave poate dezactiva instalațiile strategice și industriale.
  XE-277 s-a dovedit a fi un bombardier de mare altitudine, chiar dacă nu încă un avion cu reacție. A urcat 15 kilometri și a putut bombarda orașe cu impunitate.
  Dar, în același timp, mașina și-a păstrat capacitatea de a se scufunda, precum XE-177, fără a se destrama din cauza supraîncărcărilor.
  Cel mai recent design XE-377, deja o versiune cu reacție a bombardierului și foarte formidabil, capabil să niveleze multe orașe și sate și să distrugă efectiv instalațiile industriale.
  Mașinile promițătoare erau superioare omologilor americani și britanici, ceea ce l-a făcut pe Hitler să se simtă ca un curcan supraalimentat cu biscuiți, pe fundalul găinilor rurale care mesteca mei. Dar în acest caz, pe lângă faptul că ia în considerare noi mașini, Fuhrer-ul era îngrijorat de o problemă mai presantă? Unde să loviți cu o baghetă de aviație și blindată? Deși cu o baghetă puternică, dar...
  Nimitz a spus pe un ton sever:
  - Strategii noștri cred că, pe lângă lovitura către Moscova, o parte din forțe ar trebui să se deplaseze spre sud, dezvoltând și o ofensivă în direcția Alma-Ata și Kuibyshev!
  Hitler, fără prea mult entuziasm, a răspuns:
  - Am discutat deja despre asta de mai multe ori! Am ajuns la concluzie, deși este inopportună, dar vom lovi în direcții divergente.
  Nimitz a dat din cap în semn de acord și a adăugat:
  - În plus, alegerile pentru Rada ucraineană ar trebui să aibă loc în toate regiunile. Inclusiv Voroșilovgrad și Donețk, unde s-au format zone partizane. Nu putem avea un parlament mic!
  Mainstein, fără să ridice privirea, s-a uitat prin binoclu - cum cu patru motoare Yu-487 câștiga altitudine acolo și, în același timp, a observat:
  - Ofensiva ar trebui să înceapă cel târziu pe 20 iulie... Condițiile meteo sunt foarte presante pentru noi. Dacă rezistența rușilor se prelungește, atunci... Va începe să plouă și, cu atât mai mult, va cădea o zăpadă și va trebui deja să avem grijă de propria noastră supraviețuire.
  Hitler a spus pe un ton încrezător:
  - Ofensiva va începe pe 21 iulie. Până în acest moment, totul va fi gata. Loviturile vor fi livrate deodată în cinci locuri. Din trei direcții, ofensiva a fost îndreptată spre capitala Rusiei, în două, spre Asia Centrală și Kuibyshev. În general, direcțiile sunt definite. URSS trebuie scoasă din acțiune înainte de Anul Nou. Dacă nu complet, atunci cel puțin în cea mai mare parte.
  Aici imaginea visului sălbatic a fost întreruptă, iar copiii și-au revenit din nou pe drum.
  
  MISIUNE REGALĂ ȘI FOND DE LUPTA
  Un grup de fete a îndeplinit o misiune - apărarea celui mai vulnerabil punct din poziția trupelor țariste ruse în timpul primului război mondial.
  Natasha chiar a spus:
  Un moment ratat în luptă dă naștere sclaviei de secole!
  Și fetele și-au ales un tanc foarte agresiv și puternic și au luat împotriva Germaniei lui Kaiser.
  Fetele de pe tanc au continuat să-i distrugă pe germani și au împușcat pe infanteriști. Mai exact, Alice a tras din mitraliere, iar Natasha a tras cu un tun. Maksimka a condus un tanc de mare viteză, iar Anzhelika, ca cea mai sănătoasă și mai mare femeie, activ, ca o cobră care dansează pe tonul unui fachir, a tras obuze.
  Dar acum al patrulea grup de baterii a fost distrus și apoi aprovizionarea cu obuze de treizeci de kilograme s-a încheiat. Cu toate acestea, mai mult de jumătate din toate armele germane concentrate în această zonă au fost deja distruse. De asemenea, a rămas fără muniție. Patruzeci de mii de germani și-au găsit moartea, dar muniția era epuizată.
  Acum fetele ar trebui să-l umple. Dar încearcă să găsești calibrul potrivit în secolul XXI. Același lucru cu muniția. Tancul s-a oprit, iar războinicii, împreună cu Maxim, au atacat al cincilea grup de baterii.
  Angelica s-a bucurat mai ales de asta, așa că acum, în loc să aducă umilitor scoici, se poate arăta în toată frumusețea ei!
  Aici, Angelica a lovit cu piciorul gol o lovitură zdrobitoare în maxilarul unui soldat al Kaiserului Germaniei. A zburat din lovitură și a doborât încă cinci soldați germani.
  Natashka a ținut și placa turnantă, iar Alice, deviând de la lovitură, l-a lovit foarte dureros pe Fritz în vintre. Maxim a preferat să-l doboare pe neamț cu pumnul.
  Un cvartet de războinici: trei fete eterne și un băiat au intrat ca un ac în pozițiile trupelor Kaiserului. Au sărit cu călcâiele goale peste parapet și au înșelat mitralierele germane. Și propriile lor avioane de gloanțe s-au revărsat pe Fritz.
  O masă de cadavre a umplut reduta trupelor germane, Kaiser. Cvartetul, care se repezise cu repeziciune spre punctul fortificat, acum năvăli prin el ca un stol de tigri sălbatici. Nemții nu s-au așteptat că sunteți frumoși fete și băieți pe jumătate goi, vor fi apăsați așa. Și gloanțe care scuipă pot zbura fără să rateze.
  Iar războinicii, împreună cu băiatul, purtau mitraliere, panglici trase în spatele lor și trăgeau fără milă în inamic.
  Maxim, acest băiat etern rezistent, a cântat:
  - Mi-e sete de sânge! Sunt nemiloasă! Sunt un cavaler rus - Barmaleya!
  Angelica este o femeie stăpână cu o față foarte plăcută, o bărbie curajoasă și șuvițe de păr aprinse care, lovite de germani, le-au ars în sensul cel mai literal al cuvântului. Fata-cavaler a adăugat într-o incantare:
  - Și nu am nevoie! Fara ciocolata! Fara marmelada! Învinge-l pe Fritz cu o lovitură! Învinge-l pe Fritz cu o lovitură!
  Iar când picioarele ei mari, dar nu lipsite de grație s-au lovit, craniile soldaților Kaiserului au fost concret rupte! În plus, fetele și băiatul au aruncat cu degetele goale obiecte de oțel în adversarii lor. Astfel, l-au lovit pe Fritz cu pachete întregi de bancnote pârjolite.
  Așa că au sărit la baterie, din care nemții au tras în trupele ruse. Iar exploziile de mitraliere i-au tăiat pe toți trăgarii deodată.
  Iar războinicii au dat foc cutiilor de muniție cu picioarele. Și au început să distrugă bateriile.
  Seturile de luptă au fost sfâșiate, împrăștiate cu artificii, ucigând germanii cu sute și mii.
  Cvartetul în sine a rămas invulnerabil. Nu l-au putut nici să-l lovească, nici să-i agațe cu baionete: magie puternică! Iar războinicii au mers și au mers și au cosit, de parcă un cultivator a umblat prin desișuri. Iar războinicii cu toții rătăceau, și hoinăriu, și galopau, învingând toate noile limite ale distrugerii.
  Cei patru au cântat chiar la unison;
  Suntem cavaleri - sabie și foc,
  Să-i sfâșiem pe toți ca pe animale!
  Vom emite o factură - a existat o amendă,
  Nu devii cavalerul nostru papagal!
  
  Vom deveni mișto ca vulturii
  Să înlăturăm diferite spirite rele deodată!
  Cunoaște-i pe fiii noștri cool ai Patriei,
  Ne aruncăm provocarea către eternitate!
  
  Ce frumos dezlănțuie războiul
  În care popoarele ard...
  Satana a venit din lumea interlopă pentru noi,
  În spatele lui tijă nebunii fasciști!
  
  Vom da fetelor greu în față,
  Îi vom sparge pe naziști ca pe o ramură...
  Și atunci soldatul nostru va deveni stăpân,
  Lasă trandafirii lunii mai să înflorească magnific!
  
  Realizați, suntem capabili să știm multe,
  Ridică-ți puterile deasupra stelelor...
  Și așa marele războinic luptă și îndrăznește,
  Vom face morminte amenințătoare!
  
  Uite, atunci va fi un războinic,
  Totul este nou și ca arțarul...
  Și cred că necazurile ne vor trece în luptă,
  Deveniți un cavaler, un luptător experimentat!
  
  Aici, cu o lovitură puternică, a tăiat un întreg regiment,
  Și cu el, două regimente au fost udate...
  Și Fuhrer-ul balaurului, astfel încât cel rău să fie mort,
  Și suntem mile glorioase până la stele!
  
  Aici Kaiserul a lăsat o lacrimă de frică,
  Mă rog pentru mila ta!
  Avem o mulțime de forțe violente,
  Vom fi îmbrăcați complet!
  
  Când intrăm în acest Berlin cu trei culori,
  Și țarul Nicolae devine Dumnezeu,
  Oamenii vor decide calea într-o infinitate de forțe,
  Nu-l judeca pe monarh atât de sever!
  
  Necazul asupra Patriei nu va pieri atunci,
  Măreția va fi Soarele...
  Hoarda rea a Kaiserului se va împrăștia,
  Lasă inima să bată în slăbiciune!
  
  Cu o fată frumoasă, trecem faimos,
  Prin întinderile noastre rusești!
  Și va fi grozav pentru noi, împreună cu familia,
  Cred că fericirea va veni curând!
  Iar războinicii au terminat distrugerea acestei cetăți. Adevăr
  Angelica, acest războinic bivol a primit o mică rană într-un puternic
  umăr. Undeva a străpuns încă ușor protecția. Ei bine, Magomatrix nu este întotdeauna perfect.
  Alice și-a ars puțin și picioarele. Fata frumoasa, desi doare, nu ii afecteaza deloc acuratetea.
  Și lupta continuă. Aruncând panglici goale, ca niște boa eviscerate, fetele s-au încărcat cu mitraliere capturate și cutii de muniție. Angelica și-a localizat durerea în umăr și a încărcat rezervorul cu provizii la capacitate maximă. După aceea, Maksimka a sărit, iar mașina puternică a continuat să-i distrugă pe naziști, sau mai degrabă pe soldații Kaiserului.
  Puștiul etern a zdrobit pur și simplu câteva sute de soldați cu omizi. După aceea, împreună, Alice și Natasha au deschis focul de la mitraliere capturate asupra cavaleriei și infanteriei germane. Exterminarea s-a desfășurat într-un asemenea ritm încât orice Rambo ar fi invidiat. Dar grupul lor a intrat cu mașina în a șasea zonă fortificată. Acolo și a aranjat un nou foc de artificii. Și pe lângă tragerea din mitraliere, fetele încă mai aruncau cu picioarele obuze capturate de pe Fritz.
  Într-o stare de luptă cu extaz, Angelica a început să țipe din răsputeri;
  Cine crede în nemurire trăiește pentru totdeauna, căci numai cei care cred în propria moarte mor cu adevărat!
  Uneori este bine pentru vânător că vânatul nu a întâlnit, pentru că armura lui este ca hârtie, iar lanțurile capcanei sunt ca un fir subțire!
  Răbdarea este cheia victoriei dacă nu se îmbină cu smerenia în fața răului!
  Moartea, ca o curvă de port, atârnă în jurul tuturor, dar vine doar la cei care au capul mai scobit decât un portofel!
  Lungimea pedigree-ului unui cavaler este o măsură excelentă a înălțimii impulsurilor și a măreției spiritului!
  Nici dușmanul nu este terminat, la fel cum boala de multe ori nu este vindecată, doar dacă aceasta din urmă poate dispărea de la sine fără a se vindeca, atunci nu există nicio modalitate de a evita complicațiile din respingerea neterminată!
  Fugirea poate mai avea sens, dar un zbor fără sens nu are mântuire!
  Lașul a murit înainte de a vedea primul glonț, curajosul va fi primul în viață, în ciuda gloanțelor!
  O vătămare corporală poate fi corectată printr-un mic succes al științei umane, dar Rațiunea Supremă este uneori neputincioasă înainte de a corecta deformarea morală!
  Războiul este genul de nebunie pentru care se pregătesc cei talentați și înțelepți și pe care doar adevărații genii o pot evita!
  Nu există odihnă completă nici măcar în mormânt, nu există odihnă completă nici măcar într-un vis, ceea ce înseamnă că este imposibil să obosești mai departe!
  În lumea noastră, nimic nu este dat degeaba, chiar și trădat chiar și pentru un ban rupt!
  Diavolul este pictat inestetic, dar cel mai teribil lucru din necurat este capacitatea de a servi otrava intr-un ambalaj frumos!
  Războiul miroase a ars, dar uneori refuzul războiului miroase mult mai rău!
  Nu există lupte plictisitoare în realitate, există doar o adaptare cinematografică mediocră a bătăliilor până la colici ridicole!
  Furtuni în familie, ca vântul în pânze, nava se tremură, dar Doamne ferește de calmul total!
  Un laș nu joacă hochei, dar pierde, zburând din viață cu un puc!
  Cine luptă bine, poate păstra perfect ceea ce a câștigat, dacă își poate reduce lăcomia la satisfacție!
  Nu poți construi succesul personal pe oase, chiar dacă oasele sunt moaștele strămoșilor glorificați de fapte trecute!
  Moaștele strămoșilor nu sunt doar oase, gloria unei isprăvi nu este doar un sunet!
  O victorie urâtă este mai bună decât o înfrângere frumoasă, pentru că câștigătorul poate oricând înfrumuseța realitatea!
  Infirmii nu se pot satura, dar mortii nu musca deloc!
  Victoria asupra unui dușman puternic este onorabilă, victoria asupra unui inamic ferm este de două ori onorabilă!
  Nemții chiar au arătat că știu să moară... Dar cumva prostește! Iar războinicii ruși nu mor deloc, ci câștigă cu un eroism prudent. Și dacă au început să tundă inamicul, atunci cu un entuziasm extraordinar. Și chiar nu pot fi opriți! Există o avalanșă neîntreruptă de napalm viu și magic. Mitralierele capturate au fost deja descărcate, iar cvartetul încarcă noi curele capturate de la inamic.
  Fetelor, cum se spune în astfel de cazuri: praf de pușcă, care nu este o ratare! Se mișcă pe un patinoar atât de înflăcărat, încât călcâiele lor literalmente fumează.
  Acestea sunt femeile Rangers. Ei se deplasează la ultimul, al șaptelea punct fortificat, după ce au distrus deja mai mult de optzeci și cinci de mii de cavaleri și infanteriști.
  Trupele Kaiserului sângerează și emană literalmente. Cvartetul lor invincibil trage foarte abundent un cucui. Și denivelarea în sine nu este mai mică decât Mercur sau chiar Marte.
  Iar războinicii terminatori demolează următorul și extraordinarul ca o sticlă de vodcă de la un alcoolic, conform unei baterii. Ei nu sunt atât de slabi încât să experimenteze îndoieli sau regrete. Odată ce obiectivul este stabilit să câștige, victoria, atunci aceasta va fi câștigată. Și dacă inamicul nu se predă, atunci cu atât mai rău pentru inamic!
  Angelica însăși s-a alăturat tragerii, după ce au fost din nou atacați de o rezervă de cavalerie, remarcând:
  - Goebbels a mințit că rușii, înaintând, aruncau cadavre în pozițiile germane. Și acum vedem cine este cu adevărat un cadavru și se descompune.
  Alice a remarcat respectuos:
  - Și totuși nemții sunt curajoși! Ei urcă în luptă ca niște kamikaze japonezi:
  Natasha a chicotit, observând:
  - Și înfrângerea lor așteaptă nu mai puțin crud decât Japonia!
  Maksimka și-a amintit ceva:
  - Am refuzat acum a patra stea a eroului URSS, crezând că restul fetelor au fost înșelate pe nedrept ... Și acum pisicile îmi zgârie sufletul!
  Alice, fără să înceteze să tragă din mai multe mitraliere deodată, folosind ambele brațe și picioare pentru a trage în germani, a confirmat cu un oftat greu:
  - Nici eu nu mă simt prea în largul meu... Atâtea crime din vina noastră involuntară!
  Angelica a început din nou să țipe sfâșietor și asurzitor:
  -Inseala este sinuoasa, dar adevarul este drept, adevarul primului, de regula, duce la obiectiv mai repede daca este sinuozitate fara cote si uns cu ulei de grasime promisiuni!
  Dar răbdarea și munca, ca un cuplu căsătorit, dau naștere succesului, însă, sub condiția unei șederi lungi și a abordării cu dragoste!
  Înțelepciunea Asiei este bună, sălbăticia asiaticilor este rea!
  Un leu este în stare să pună la fugă o mie de oi, dar un berbec de lei poate izbi o mie dintre frații săi!
  În război, cineva dezvăluie rapid să fie surprins, cu excepția, poate, a faptului că este încă în viață și nu a dezertat!
  Cel mai groaznic lucru în război este frica, pe care nu o poți reduce la discreția obișnuită!
  Pentru a deveni un păpușar al teatrului vieții, trebuie să scapi de neputința păpușii cel puțin în distribuirea rolurilor în bucătărie!
  În război, pacea este doar un vis, dar este un vis plin de coșmaruri mortale!
  Curajul este frânghia cu cârlig a inventivității care prinde norocul pe câmpul de luptă!
  Ascuțimea limbii nu poate fi ascuțită de pietrele de moară ale unei minți plictisitoare!
  Nu poți construi fericirea pe înșelăciune, dar poți să construiești pe cei fericiți pe înșelăciune!
  Nu terminați inamicul, că câmpul nu este plivit cu buruieni, recolta victoriei va strica neghina sabotajului și a sabotajului!
  Cărările întortocheate duc direct la țintă, doar cel care nu are o privire piezișă!
  Dacă ești amorțit de creier, atunci curba destinului duce direct la placa plată a mormântului!
  A fi măcelar într-un război este o mică onoare, dar a deveni un cotlet este în general mai dezonorant!
  Dulapurile mari nu numai că cad zgomotos, dar și noi facem praf cu o lenevire colosală!
  Multe schelete din dulapurile conspiratorilor se dezvăluie ca o duhoare de decădere care ucide lașitatea!
  Șapte muște pot fi bătute de orice prost, dar numai cu șapte trepte pe frunte poate scoate la iveală un păduche al trădării!
  În război, este ca într-o baie, iar căldura, transpirația și oasele dor, dar spre deosebire de baia de aburi, cu cât urci mai sus, cu atât rămâne mai puțină ardoare!
  Adevărul este întotdeauna banal, dar vicleanul va găsi cu siguranță o modalitate de a-l denatura într-un mod original!
  Lupta împotriva răului naște o ispravă, binele fără ispravă naște plictiseala!
  Diplomația trebuie să fie subtilă, dar această subtilitate este ascuțimea săbiilor care ne asigură pretențiile!
  Există o poveste mai tristă în lume decât povestea lui Romeo și Julieta? Dar aceasta este o silabă foarte controversată, prieteni, pentru că familia lor și-a păstrat tinerețea!
  A uimi nu înseamnă încă a câștiga, dar dacă inamicul este cu adevărat surprins, atunci consideră că a fost deja învins!
  Trebuie să-i aducem un omagiu Angelicăi, ceea ce a țipat a fost destul de spiritual și captivant și, la obiect. Să recunoaștem, fata este într-adevăr un ogar de ogari.
  După înfrângerea celei de-a șaptea cetăți, fetele terminatoare au pornit la vânătoare pentru mai multe baterii mai mici. Acum s-au bucurat cu adevărat de succesul lor. Adevărul l-a prins pe Maksimka și băiatul-general a avut o durere puternică în mâna dreaptă.
  Tineretul Etern a remarcat:
  - Glonțul nu este un prost, ci sărutări cu o durere stupidă!
  Angelica și-a sărutat soțul savuros drept răspuns și a guturat:
  - Fii băiatul tău războinic numărul unu! După Stalin!
  Natasha, coborând cu modestie ochii, remarcă:
  - Dar totuși, să nu-l uităm pe Koba, m-a salvat! Și tu, Angelica, ești un adevărat bivol.
  Diavolul cu părul roșu s-a încruntat și a mârâit:
  - Și culoarea părului tău nu este naturală!
  Soția lui Stalin a chicotit și a guturat:
  - Ceea ce este firesc nu este criminal! Și mereu am fost atras de crimă! Nu e de mirare că soțul meu este ucigașul numărul unu!
  Alice se uită în jur și spuse în șoaptă:
  - Sunt de acord cu asta!
  Războinicii au zburat în sus și au început să bată din nou bateriile și să tundă rezerva divizionară, iar Angelica a țipat din nou din răsputeri:
  -Diferenta intre inteligenta si viclenie este in frecventa folosirii, ei inseala mereu, deseori incearca sa fie si destepti, dar putini oameni traiesc dupa minte!
  Știința poate face tot ce își poate dori o persoană, dar nu tot ce își poate dori o persoană!
  Cel mai adesea își pierde capul, care este prea lene să facă brainstorming!
  Arda patriotică fierbinte a inimii va răci ambițiile agresorilor care ridică sabia Patriei!
  Poți băga un cui cu un cap de fontă, dar doar pentru a-ți pune un laț pentru gât!
  Cel care economisește la mită pierde cel mai mult.
  Oamenii nu sunt constante în mânia lor, ci mult mai consecvenți în închinarea la cult.
  Salvând binele, nu vei câștiga bine, mai ales dacă cumpătarea se transformă în zgârcenie!
  Așa că să ne adăugăm la faptul că problemele noastre sunt întotdeauna moderate, iar achizițiile nu cunosc măsura!
  Nu-mă-uita într-adevăr înmugurează pe sânge, pentru că sângele nu este uitat și cicatricile sufletului nu se vindecă!
  Ei nu se luptă în număr, doar pierd și adorm cu numărul de cadavre!
  Șapte proști luptă cu răul, al optulea deștept luptă cu binele!
  O lovitură adusă inamicului trebuie să fie dată la timp, doar ca să fie înlocuită sub proteză este întotdeauna în afara timpului!
  Când începeți o afacere, nu vă așteptați să terminați în lenevie!
  Unii taie bancnote, alții tund părul proștilor, dar celor mai mulți escroci nu le pasă ce este lâna de porc!
  Toporul călăului poate tăia cele mai binefăcătoare articole ale constituției, dacă nu au fost inscripționate de o pana de vultur, și nu de un pui ud!
  Cămașa ta este mai aproape de corp, iar frânghia este mai aproape de gât, mai ales dacă este depozitată de cineva care nu s-a născut în cămașă!
  Dependența egoistă îți permite să smulgi pielea de pe cizme, cu "bast shoes" încălțați cu propriul interes mercantil!
  Este greu să cercetezi vadul, dar este ușor să te îneci în apă!
  Băiatul generalului Maksimka i-a plăcut ultima frază în așa măsură încât a exclamat:
  - De câteva zile visez deja la fumul incendiilor... Sunt atât de leneș, chiar prea leneș să mă înec!
  Tancul a trecut peste baterie. După aceea, războinicii s-au îndreptat către rezerva de cavalerie austriacă. Austriecii, care au fost loviti de o lovitură, au început să se împrăștie. Mai mult decât un stand, infanteria maghiară s-a repezit să atace tancul rusesc.
  Fetele au început să tragă cu disperare înapoi. Un glonț de la o pușcă sărită a lovit coapsa puternică a Angelicăi, iar războinicul a început să țipe din nou. Mai mult, ea a turnat aforisme cu aripi la dreapta și la stânga:
  -Cunoașterea nu este doar lumina unui far care luminează drumul trupelor atacatoare, ci o rază laser arzătoare care arde pozițiile adversarului!
  Câștigătorii nu sunt judecați, câștigătorul este însuși judecătorul, care poate fi atacat doar pe baza legii pedepsei și răzbunării!
  Moartea este un lucru rău, dar mai mult în proces decât în consecințe!
  Orice catastrofă este în primul rând un spectacol plin de culoare, dar colorarea este întotdeauna o nuanță sângeroasă, iar coloana sonoră este însoțită de un marș funerar!
  Dacă nu am avea catastrofe, atunci nu ar fi isprăvi, iar fără isprăvi, viața e ca supa fără piper!
  Războiul, ca și piperul, îți lăcrimănește ochii, dar face ca viața să nu fie insipidă!
  Poți cere iertare pentru cel care a acceptat moartea, dar nu poți găsi scuze pentru a-l ucide pe cel care seamănă moartea!
  A subestima inamicul înseamnă a subestima prelegerea înainte de examen, doar o evaluare - o pereche de două mize se vor încrucișa cu siguranță, formând o cruce de mormânt!
  Cine permite să se scoată așchii de pe el însuși, are inteligența unui ciot și a unei considerații de stejar!
  Fiecare întâlnire din război este ca o întâlnire cu o persoană dragă, este imposibil să uiți, este imposibil să întârzii și să te evadezi foarte josnic!
  Viclenie și calcul: cum un soț și o soție dau naștere victoriei - onestitatea este al treilea în plus!
  Dacă norii se adună peste comandant, este mai bine decât atunci când regimentele se răresc sub comandant!
  Rușinea nu este într-un sentiment de frică, ci atunci când îți lași să fii subjugat lui până când îți pierzi simțul datoriei!
  Când este puternic, pare slab; când este slab, pare puternic! Această regulă a înșelăciunii este bună pentru război, dar conducătorul nu trebuie să arate slăbiciune, chiar dacă mânia este plină de oase, iar puterea este ca un șoarece!
  Câțiva soldați maghiari au reușit chiar să ajungă la distanța de aruncare a grenadei. Înainte de a fi uciși, ei au aruncat cadouri și i-au agățat din nou pe luptătorii celor patru.
  Toată lumea s-a rănit, iar frumusețile au scrâșnit din dinți de mare supărare, înjurând aspru.
  Dar atacul este respins. Și poți instala din nou rezervorul. Iar faptul că combustibilul a ajuns la capăt nu este o problemă. Alcoolul Trophy este destul de potrivit pentru realimentare.
  La urma urmei, este ca în gluma aceea - totul va merge dacă nu trece!
  După aceea, cvartetul furios a început din nou să se miște. Alice însă, la despărțire, i-a dat servitoarei o bomboană de ciocolată. Era prea speriată și plângea.
  Mângâind-o pe nefericită fată pe cap, Alice i-a promis:
  - Luptele rusești îți vor oferi o viață decentă și nu vei fi foame și desculț.
  Așa că a dat din cap cu recunoștință și a promis:
  - Ma voi ruga pentru tine!
  Dar după acest episod emoționant, războinicii s-au grăbit din nou să distrugă trupele germane și austriece.
  Primul eșalon de avansare dintre cei 126 de mii de soldați ai lor și sute de arme a fost deja distrus, dar ar trebui, cât mai este timp, să învingă restul legendelor inamice.
  Natasha a simțit că în acest moment nu vor zăbovi pentru totdeauna și, prin urmare, s-a grăbit cu toate puterile, împrăștiind rezervorul.
  Aici au atacat rezervele inamicului, un întreg corp de infanterie german, transferat de pe frontul de vest spre est. Germanii vor să retragă Rusia țaristă din război, dar vor calcula greșit în acest sens și poate că au calculat deja greșit.
  Dar înfrângerea planificată ar trebui să devină un fapt. Iar războinicii au căzut asupra inamicului cu o forță sfârâitoare. Dar aici Angelica a fost din nou tăiată cu schije în piept și stomac.
  La aceasta, puternicul războinic a început să țipe;
  - Cel mai adesea se transformă într-un schelet care nu are coloana vertebrală a antrenamentului de luptă!
  Pentru a nu fi devorat de câinii adversari, trebuie să mănânci o farfurie în afacerile militare!
  Nu vă fie frică de cătușele unui fascist, dacă sunteți în stare să vă legați gândurile cu o mătură de purificare!
  Dansul diferă de dans prin faptul că dansează pe melodia altcuiva, iar în dans îți alegi propriul ritm!
  Acțiunile sunt întotdeauna mai bune decât cuvintele, deoarece au o bază mai puternică decât aerul agitat!
  E bine să fii cavaler în război, fără a se târgui pentru curaj, dar numai cavalerismul să fie rațional, ca și viclenia unui negustor!
  Crima este singurul fel de păcat, a cărui evaluare depinde atât de mult de formă: urâciune și vitejie cu un singur rezultat!
  Pericolul este peste tot, dar este dificil când mintea zboară în stea!
  Predarea este ultimul lucru, te lasă mereu extrem!
  Poți câștiga în continuare fără riscuri, dar poți profita de roadele victoriei dacă ții această pisică mare, ca un tigru, de mustață!
  Poți să te pierzi de urmăritor, doar că fără să-ți pierzi capul obținând un grant pentru următorul!
  Nu există situații fără speranță, se întâmplă să nu existe intrare într-o poziție avantajoasă!
  Poți chiar să fugi de propria ta umbră, să-ți înșeli propria conștiință, dar nu te poți ascunde de ceea ce nu ai control!
  Are rareori bani, al căror spirit este adesea tradus!
  Totul în lumea noastră este dat prin luptă, doar problemele vin fără probleme!
  Trecerea de la plecare se distinge prin punctul de sosire la ultimul el este ultimul loc unde merge!
  Cheia ca femeie necesită inteligență și tehnică!
  Prostia nu este întotdeauna previzibilă, dar întotdeauna se pedepsește!
  Uneori, o crimă aduce beneficii omenirii, iar a deveni o ispravă este răsplătită doar pentru ea, de regulă, postum!
  Atotputernicul Dumnezeu poate face orice, dar nici măcar el nu-l poate depăși pe om prin ambiție și imaginație colorată!
  Un alt lucru în care Dumnezeu nu-l poate depăși pe om este în pofta de vorbă inutilă, Atotputernicul preferă să creeze cu un cuvânt, și nu să se joace cu cuvintele!
  Raiul este de obicei indiferent când cere ajutor, dar aceasta este o regulă care confirmă doar excepțiile!
  Sunt mulți care vor să devină zei, dar răstignirea nu ia coadă!
  Un cuvânt ascuțit este bine, dar este și mai bine să ai un ochi ascuțit pentru a observa o piatră aruncată în tine pentru o expresie ascuțită!
  Un vagabond este cel care se lasă încălțat de oameni vicleni!
  Pentru a zbura trebuie să muncești din greu, pentru a zbura, trebuie doar să faci o pauză de la muncă!
  Când pălăria melon este goală, zboară nu cu un vânt violent, ci cu o lovitură cu sânge rece!
  Filosofia este o plasă pentru prinderea simplilor frivoli, dar numai celulele din ea depind de frecvența circumvoluțiilor cerebrale!
  Adesea o persoană, devenită zeu, măcar puțin răstignește oamenii la maxim!
  Corpul a trebuit să fie distrus în părți, completându-și trusa de luptă. Dar, pe de altă parte, războinicii au demonstrat o mare pricepere militară.
  Natashka a fost și ea rănită, dar războinicul a zâmbit doar:
  - Un soldat fără rană este ca un bogat fără buzunar!
  Maksimka, care a fost și el cucerit, a fost de acord:
  - Dintr-o rană corporală este dureros de suportat, dar când ești infirm moral, este imposibil de îndurat!
  Acum, cea mai mare parte a corpului a plecat în lumea următoare. Dar două divizii de cavalerie sunt în atac.
  Împuşcând-o pe Angelica, răcneşte din nou;
  - Cea mai mare binecuvântare a omului, predictibilitatea voinței lui Dumnezeu, este și cel mai rău dintre blesteme, așa că ne împinge în paradisul rutinei!
  Banii nu miroase, dar pute în așa măsură încât oamenii de afaceri își îmbracă mereu costume noi!
  Economisind prieteni, poți umple mamona, dar golul sufletului va face din propria ta capitală un inamic!
  Un bărbat fără patrie este ca un ciudat fără căsătorie!
  Este greu să supraviețuiești, dar se poate, este imposibil să trăiești, dar este ușor!
  Un ban economisește o rublă de la un prudent, un ban strânge un ban de la unul practic, iar unul lacom și un ban duce la un laț!
  O sabie cu două tăișuri, dar devine fără început în mâinile unui om care se transformă într-o maimuță!
  Când ești propriul tău șef, doar instinctele inițiale de egoism te pot supune!
  Este greu să găsești un motiv pentru a primi, dar cât de ușor este să găsești un motiv pentru a nu da!
  Că viața noastră este un joc în care regulile sunt determinate de cei mai tari, iar fondul de premii este cel mai viclean!
  Succesul dificil este mai bine decât eșecul ușor, deși norocul trebuie căutat, iar înfrângerea este întotdeauna sub picioarele tale!
  Fii o fiară, dar nu un animal!
  A promite multe este la fel de ușor ca să nu poți obține totul!
  Să bem la faptul că doar noi conspirăm, iar restul sunt încurși în ele!
  După aceea, Angelica a epuizat fântâna elocvenței și a tăcut, pironind pe adversari în tăcere. Și nu mai puțin eficient pentru asta. Așa că carenele vor avea în curând coarne și picioare. Adevărat, fetele sunt din ce în ce mai rănite, iar eternul băiat Maxim suferă și el.
  Aparent, matricea magică protectoare care deviază fragmentele și gloanțele slăbește. Și din această cauză, lucrurile nu merg atât de bine pentru cvartetul militant. Dar corpul lui Fritz Kaiser se topește treptat. Cavalerii atacă.
  Alice, după ce a primit un fragment în umărul ei musculos, mormăie:
  - Sunt o mulțime de lucruri neplăcute pe lume... Și cel mai rău lucru este dacă cu această ocazie nu pot da naștere unui aforism înaripat.
  Băiatul-general, care a primit un fragment în călcâi, a sugerat:
  - Sunt multe necazuri, dușmanii sunt mai sus decât acoperișul, dar pălăria melon cu gene încă se rupe când un prieten este inferior și nu cu aripi înalte!
  Alice l-a bătut pe băiat pe umăr și i-a mulțumit sincer:
  - Mulțumiri! Acum știu să mă înveselesc!
  Angelica, care era deja tăiată cu fragmente astfel încât să nu mai existe loc de locuit pe corpul ei mare și musculos, a exclamat:
  - Cadavrul inamicului tău miroase cel mai bine, iar parfumeria franceză este fecale!
  Natashka, tăind ultimul rang de infanterie al inamicului, a obiectat:
  - Dar de ce? Poți adulmeca! - Și apoi, conducând mitralierele cu picioarele, le-a pus un cui pe soldații de infanterie. - Dar parfumeria inventiei mele personale este mult mai buna!
  Maksimka, care a devenit destul de rău, a fost de acord:
  - Unic! Parfum divin!
  Când atacul cavaleriei s-a secat, au fost nevoiți să învingă atacul aerian. Avioanele au fost însă doborâte cu ușurință de rafale de mitraliere de calibru mare. Dar din nou, au existat accidentări în rândul cvartetului. Deși au încercat să nu lase aeronava lui Kaiser la distanță apropiată. Dar de parcă gloanțe ar fi atrase de ei.
  Maksim, după câteva răni noi, se văita și mârâi:
  - Cernobogul tău clar ne face rău!
  Diavolul cu părul roșu Angelica l-a înfipt puternic pe băiat în partea rănită cu piciorul studiat și a șuierat:
  - Nu defăimați pe Fiul cel mare al Familiei!
  Alice nu era prea sigură:
  - De fapt, am crezut că fiul cel mare al lui Rod este Belobog. S-a născut prima lumină și a aruncat o umbră!
  Angelica, întrerupând cinci avioane dintr-o explozie, a obiectat:
  - La început a fost întuneric, iar în întuneric a strălucit o rază de lumină a lui Belobog!
  Natasha, după ce a tăiat ultima duzină de avioane, a rezumat:
  - Și după părerea mea, Belobog și Cernobog ca ipostaze ale Familiei Atotputernice, împreună cu Lada Love, au existat dintotdeauna și vor exista pentru totdeauna!
  - Amin! - Maxim a terminat ultimul Fritz și și-a pierdut creația din multe răni.
  
  Asasinul nebun OLEG RYBACHENKO
  Din nou părea să strălucească într-o lume alternativă, un tânăr nebun, și a devenit un adolescent, încă proaspăt, cu fața curată și de statură mică, dar cu umeri și piept lați... Un băiat de vreo paisprezece ani, chiar culmea adolescenței, vremea primei iubiri și a suspinelor.
  Dar, în același timp, doar un servitor iobag în Rusia țaristă la începutul secolului XX, unde iobăgia nu a fost niciodată abolită... Cum s-a putut întâmpla asta?
  O ușoară schimbare în istorie - legendarul general Skobelev: s-a născut cu douăzeci de ani mai devreme și, ca urmare, a jucat un rol important în Războiul Crimeei - înlocuindu-l pe mediocru Menshikov și înfrângând forțele de debarcare ale turcilor, francezilor, britanicilor și sardinilor. În părți. Rusia a învins coaliția, care s-a prăbușit în scurt timp. Iar trupele ruse au capturat Kars, Erzurum, Tangorg. Imperiul Otoman a fost nevoit să încheie o pace dificilă, cedând Armenia și multe țări, inclusiv faimosul Lac Nisa. Dar, adevărul pretențiilor din Balcani având în vedere poziția Austriei și Prusiei, țarul Nicolae a trebuit să fie refuzat. Este periculos să lupți cu germanii, mai ales că britanicii și francezii în acest caz ar putea intra în război cu o vigoare reînnoită.
  Cu toate acestea, Bulgaria a primit o oarecare autonomie limitată, iar creștinii au primit egalitate formală în drepturi împreună cu cetățenii Imperiului Otoman. Biserica Ortodoxă Rusă a primit niște pământ și Ierusalim.
  În Franța, a izbucnit o răscoală împotriva lui Napoleon al III-lea, dar după mai multe bătălii aprige, împăratul a reușit totuși să-și păstreze puterea, dar ca o concesie, s-a limitat la constituție.
  De ceva vreme, războiul cu Shamil în Caucaz a continuat, dar după capitularea sa, expansiunea Rusiei în Asia Centrală a reluat. În același timp, a fost semnat un tratat de frontieră benefic Rusiei cu o China slăbită. Mai mult, Nicolae I a primit chiar mai mult pământ decât în istoria reală, fiul său Alexandru Eliberatorul. Deci autoritatea armelor rusești era acum mult mai mare.
  A fost un război cu Iranul, care s-a încheiat cu cucerirea regiunilor sale nordice, până la capitala Teheran...
  Nicolae I nu s-a sinucis; a trăit cu doisprezece ani mai mult decât în istoria reală - a murit în 1867. Până atunci, armata rusă avea autoritate fără îndoială, iar Skobelev a devenit mareșal de câmp și deținător al multor ordine.
  Alexandru al II-lea, dimpotrivă, nu a avut noroc și a fost ucis cu zece ani mai devreme în 1871, literalmente, doar câteva săptămâni au lipsit înainte de anunțarea manifestului de desființare a iobăgiei. Alexandru al treilea, fiul său și reacționar, desigur, nu a semnat manifestul.
  O încoronare anterioară a avut un efect pozitiv asupra sănătății lui Alexandru al III-lea - a încetat să mai bea când a devenit rege și a trăit mai mult decât în istoria reală. Rusia a purtat un război de succes în 1877-1878 cu turcii și a avut loc împărțirea finală a Imperiului Otoman între marile puteri. Rusia a obținut Istanbulul sau Constantinopolul, Irakul și accesul la Oceanul Indian, Franța, Siria și Palestina, iar Marea Britanie Egipt cu Sudanul.
  Astfel, Imperiul Otoman a dispărut de pe harta geografică. Curând, ceea ce mai rămăsese din Iran a fost și el lichidat, iar după lungi dispute și companii, Arabia Saudită a fost și ea divizată. Politicienii Marii Britanii au devenit expansiunea și expansiunea imperiului lor colonial, în timp ce Rusia și Franța și-au luat tributul - subjugând lumea islamică. Italia a reușit să ocupe Libia, iar francezii din Maroc. Sudul Iranului a mers în Marea Britanie, iar centrul în Rusia.
  Curând, Afganistanul a fost și el divizat: regiunile nordice locuite de uzbeci și tadjici au mers rușilor, iar regiunile sudice cu paștuni la britanici.
  Pe scurt, în sudul Rusiei a ajuns la limita expansiunii și a împărțit totul între britanici și francezi.
  Destul de ciudat, dar înfrângerea în războiul cu Rusia a beneficiat Franței, așa că regimul țarist l-a sprijinit pe Napoleon al III-lea și nu a permis prusacilor să înceapă un război și să unească în final Germania.
  Dar rolul Imperiului Austriac a crescut... Austriecii au păstrat nordul Italiei - o Franță slăbită nu a putut duce război cu ei. Apoi Austria a anexat teritoriile sudice. Prusacii au încercat să zguduie barca, dar după ce a pornit puțin, Napoleon al treilea i-a sprijinit pe austrieci și a învins regimentele germane. Nicolae I a susținut puternic și Imperiul Austriac.
  După împărțirea Imperiului Otoman, austriecii au primit și piesa lor - Bosnia și Herțegovina, precum și nordul Serbiei. Ținând cont de Bavaria și de ținuturile din sudul Germaniei, Imperiul Austriac a devenit cel mai mare stat din Europa atât ca teritoriu, cât și ca populație. Dar împăratul Franz Joseph a avut simțul să nu se certe cu Rusia, să fie în alianță cu ea.
  Unificarea Germaniei nu a avut loc - dar Imperiul Austriac a devenit vast și puternic, transformând Prusia în partenerul său junior. Italia a rămas, de asemenea, fragmentată. Adevărat, "președintele" Garibaldi a domnit la Napoli, dar austriecii și francezii i-au blocat calea către Statele Papale. Și curând Regatul Sardiniei a fost împărțit între ei de Austria, Franța și Marea Britanie.
  După moartea lui Napoleon al III-lea, Napoleon al IV-lea a început să-și conducă fiul.
  Relațiile dintre Austria și Franța au început să se deterioreze din nou, deoarece imperiul lui Napoleon a avut mult mai mult succes decât germanii în extinderea coloniilor.
  A fost și un război cu Japonia. În acest moment, genialul Skobelev murise deja, dar studenții săi - în special Brusilov s-au dovedit a fi nu mai puțin talentați, iar raportul de putere pentru Japonia este mult mai rău decât în istoria reală - Rusia este mai mare ca teritoriu, iar armata este bine pregatit si profesionist. Adevărat, nu totul este în ordine în armament: cu toate acestea, iobăgia reduce afluxul de muncă din mediul rural. Dar totusi, ce este suficient.
  Iar numărul iobagilor scade treptat. Deși acest lucru se întâmplă în cicluri, uneori crește din cauza premiilor. Și Alexandru al treilea îi place să favorizeze. După înfrângerea Japoniei, s-a format și Zheltorossia.
  Până în martie 1911, Alexandru al III-lea murise în decembrie 1909 - Nicolae al II-lea a succedat la tron și a domnit pentru al doilea an, încoronarea a avut loc recent.
  Nikolai are deja un moștenitor - și unul sănătos, așa că părintele Alexandru a respins-o pe nemțoaica fatală și a găsit o mireasă mai bună. Dar fiul care a născut în 1904 are și numele Alexei.
  Rusia este un mare imperiu, chiar mai extins decât în istoria reală, iar de pe vremea necazurilor practic nu și-a pierdut teritoriul în războaie și nu a pierdut serios niciun război, cu excepția bătăliilor și companiilor individuale.
  Dar băiatul iobag de paisprezece ani cu păr blond și vârtejuri albe nu-i pasă prea mult de măreția imperială. Când încă mai este zăpadă, și târăști buștenii grei desculți, și de fapt ești un sclav: pe care proprietarul îl poate bate, umili, vinde, ei bine... conform legii nu are dreptul să-l omoare, dar de fapt. ei încă biciuiesc până la moarte, atunci nu i se va întâmpla nimic stăpânului!
  Dar, pe de altă parte, iată-i tinerețea: aproape că nu este frig pentru tălpile goale și aspre să bată în zăpadă și te simți mult mai vesel și mai proaspăt decât atunci când erai departe de a fi un vechi scriitor genial. Cu toate acestea, în momentul transformării într-un băiat nemuritor, Oleg Rybachenko nu avea încă cincizeci de ani, așa că a te considera decrepit peste orice măsură este deja un bust colosal.
  Dar, într-adevăr, oboseala de la munca grea nu pare dureroasă, ci plăcută și încă poți începe să dansezi după ce se întunecă și...
  Chiar atunci a apărut doamna și i-a făcut semn îmbietor cu mâna spre ea. Nu, nu este bătrână, nu are nici măcar patruzeci de ani, dar arată destul de bine, poate că se poate numi frumoasă. Pentru un băiat de la țară, pare aproape o bătrână. Și nu așa și-a imaginat Oleg Rybachenko prima dragoste.
  Visele erau diferite. O fată tânără, de la țară, cu împletituri blonde lungi și o coroană pe cap. Aici ea este desculță, cu mirosul de ierburi de primăvară care îl îmbrățișează și se sărută pe buze. Mai exact, el sărută delicios...
  Și aici doamna însăși dă dovadă de o inițiativă agresivă, nu stârnind nici cea mai mică dorință, ci generând doar teamă. Dar mângâieri aspre și o mână bine îngrijită în pantaloni trezesc natura masculină a unui adolescent ușor de excitat și îl fac să răspundă. Este, de asemenea, nepoliticos și animal, ceea ce, de altfel, îi place foarte mult doamnei corpuloase.
  Atunci te simți urât și extrem de dezgustător. E ca și cum ai fi o curvă: fără dragoste, fără afecțiune, fără respect.
  Dar nici tu nu poți refuza - altfel vei fi biciuit și adesea până la moarte!
  Doamna nu s-a distins prin recunoștință: nu a dat nimic, nu a răsplătit în niciun fel și nici nu a eliberat-o de munca obișnuită. Pentru ea, el este doar un animal sau un sclav pentru confortul patului.
  Oleg Rybachenko însuși nu s-a distins prin religiozitate, dar totuși, după ce a făcut dragoste cu ea, a fost botezat și scuipat. la naiba...
  Dar de data aceasta, copularea umilitoare a animalelor a fost întreruptă de apariția unei Victoria roșii aprinse, care a mișcat doamna cu tibia în maxilar, apoi a tăiat echidna urâtă în jumătate dintr-o singură lovitură.
  Apoi s-a întors către fostul băiat Jukov și, cu o mișcare neglijentă, s-a eliberat de bikini, arătând complet goală, grăbind zăpada care se ridicase de undeva în moșia caldă cu picioarele goale, cu piciorul grațios a mers. spre el, șoptind languiv:
  - Te vreau si te iubesc!
  Oleg Rybachenko s-a aplecat spre ea și... Marea, caldă ca laptele proaspăt, s-a prăbușit. Acum înoată singur în ea, iar în jurul lui sunt doar valuri violete și cerul nopții. Și te simți atât de bine încât chiar adormi... în vis!
  Băiatul terminator se simțea ca un adevărat macho juvenil, super clasă.
  Dar ce... Băiatul va lua parte la primul război mondial.
  După ce Kaiseriții au fost înfrânți în Prusia de Est, rușii au asediat Koenigsberg. În sud, luptele s-au dezvoltat și mai cu succes. Lvov și Przemysl au fost luați în mișcare. Și tot Cracovia cu o lovitură puternică din Polonia.
  Germanii s-au rostogolit. Tancul rusesc "Luna"-2 s-a dovedit eficient în ofensivă. Germania a fost învinsă și lângă Paris. Și a fost respins.
  Kaiserul era descurajat. Trupele ruse se îndreptau în direcția Oderului și se apropiau deja de Budapesta. Și a zdrobit inamicul. Unitățile austriece s-au predat în regimente și foarte des în ritmul tobelor.
  A devenit clar că frontul nu poate fi ținut. Și atunci Italia a deschis un nou front împotriva germanilor. Și a început să avanseze în sud.
  Pe scurt, s-a dovedit a fi un eșec pentru Fritz.
  Batalionul de fete înainta spre Oder.
  Războinicii aruncau grenade cu picioarele goale. Și i-au cosit pe nemți cu mitraliere.
  Aici, în această lume, războiul a fost condus cu mult mai mult succes decât în istoria reală. Cunoștințele au fost deja luate. Germanii aleargă. Armata rusă are o mare superioritate în infanterie și cavalerie. Germanii, în general, nu au nimic împotriva tancurilor ușoare rusești.
  Iar generalii țariști, încrezători în victorie, și starea de spirit a poporului, să spunem așa - maior.
  Veronica aruncă o grenadă cu piciorul gol. Risipește nemții și scârțâie:
  - Lasă Rusia să fie mai presus de toate!
  Victoria trage și ea. Aruncă o grenadă cu piciorul gol și scârțâie în vârful plămânilor:
  - Să fie lumea viitoare a noastră!
  Mai mult, fata deja frumoasă Juliana se împușcă fără nicio ceremonie.
  Și mai aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și Fritz erau foarte împrăștiați.
  Fata a ciripit:
  - Sunt o tigroacă turbată!
  Și apoi și Anna, de parcă trăgea. Și cu piciorul gol, va lansa o grenadă foarte oblic, spargând unitățile Kaiser ca sticla.
  Si spune:
  - Psihologia victoriei! Democrația destinului!
  Și apoi Matryona va lansa o cutie întreagă de explozibili. Și cum îi va arunca în aer pe soldații Kaiserului. Și urlă:
  - Pentru Rusia în înălțimi spațiale!
  Încă două fete frumoase călăresc pe tancul ușor Luna-2. Mașină bună cu două mitraliere. Armura nu este prea groasă, dar ține mitraliere. Forma este raționalizată. Fetele Olga și Zhenya sunt situate înăuntru, întinse și mâzgălindu-se despre germani.
  Nu este o mașină rea - o viteză de patruzeci de kilometri pe oră. Permeabilitate excelentă. Și omida.
  Fetele umplu soldații germani cu plumb și cântă;
  Tu, tată, ești strălucit de o lună,
  Că nu străluciți la fel
  Nu la fel, nu la fel
  Tot ce te ascunzi în spatele norilor
  Ești acoperit cu un nor amenințător!
  Așa cum am avut în Sfânta Rusie.
  În Rusia sfântă, în Moscova de piatră.
  Kremlinul era într-un oraș glorios,
  Lângă Ivan, lângă cel Mare,
  În catedrala era din Arhangelsk,
  Așa cum a avut corul potrivit:
  Un tânăr arcaș stă pe ceas,
  Stând pe ceas, rugându-mă lui Dumnezeu,
  Plânge în timp ce curge râul
  Plângeri - curg șiroaie de lacrimi,
  El bate berdysh cu un ax,
  Berdysh cu un ax pe pământul umed:
  "Ești un goy, mama pământ este umedă,
  Te-ai răspândit în toate direcțiile
  Deschide sicriul,
  Întoarce-te, damasc de aur!
  Ridică-te, ridică-te, țar ortodox,
  Țarul ortodox Alexei Mihailovici!
  Uită-te la familia ta
  Sfintei Rusii, Maicii Moscova,
  Moscova-mamă, orfană!"
  Fetele își cântă singure și îi zdrobesc pe nemți. Ei trec peste cadavre și lasă o urmă sângeroasă cu omizi. Aici sunt fetele. Tot în interiorul rezervorului sunt aproape goi, în aceiași pantaloni scurți și desculți. Dar fete foarte frumoase.
  Iar germanii suferă pierderi enorme din cauza focului lor. Mitralierele sunt grele și trag rapid. Și fetele sunt foarte inteligente. Armata țaristă era bine echipată.
  Există și oameni de știință japonezi care lucrează pentru Rusia. Iată cel mai puternic bombardier Ilya Muromets din lume care zboară la acea vreme pentru a bombarda germanii. Prima aeronavă din lume cu patru motoare. Opt mitraliere și două tone de bombe. Aici este mașina.
  Și, de asemenea, în echipajul fetei. Și aproape goală, într-un costum de baie. Este foarte frumos și sexy.
  Comandantul războinic al bombardierului Ilya Muromets, Valentina. Blonda foarte frumoasa si curbata. Este necesar ca mașina să încetinească și să acopere buncărul german cu o aruncare precisă a bombei.
  Soldații lui Kaiser sunt puternici și disciplinați. Ei împușcă în monstrul rus. Dar războinicii se bat ca răspuns. Opt mitraliere mătură literalmente infanteria germană. Soldații sfâșiați ai armatei germane cad.
  În fruntea focului, Lada cu părul auriu rânjește carnivor. Fata și-a scos chiar și sutienul pentru a se concentra mai bine. Și își scutură pieptul gol. Doar o mare frumusețe. Atâta har și precizie în ea. Lada însăși este slabă, dar plină de tendințe, iar talia este subțire, ca o viespe.
  Galina trage și cu mitraliere în nemți. Este, de asemenea, o fată frumoasă și curbată. Cu picioarele goale el apasă pe trăgaci. Și fața este atât de frumoasă. Nu un războinic, ci doar o super fată.
  Galina spune rânjind:
  - Spre slava tatălui regelui!
  Agresivă și superbă, cu părul cu frunze de aur, Lada confirmă:
  - Să-l măturăm pe Iuda cu un tel!
  Valentina apasă pe pedală cu piciorul gol. O tonă de bombă cade pe un buncăr german. Aceasta este puterea letală. "Ilya Muromets", accelerează astfel încât fragmentele să nu-l atingă. Buncărul explodează, ridicând o coloană de fum.
  Fetele exclamă la unison:
  - Lovit! Au dat Fritz!
  Și bate cu încântare cu picioarele goale. Da, acestea sunt fete care sunt capabile să-i învingă pe germani. Ei luptă visând la o lume în care oamenii nu vor ucide niciodată oameni. De exemplu, dacă imperiul țarist al lui Nicolae al II-lea cucerește întreaga lume. Dar Rusia este o entitate unică, capabilă să devină un imperiu etern! Pentru că dinastia Romanov poate domni timp de secole. Și după împăratul Paul, în sfârșit, Rusia a câștigat stabilitate și toată lumea a acceptat în sfârșit legitimitatea dinastiei.
  Și acum, țarul Nicolae al II-lea, care a învins Japonia, rupe spatele germanilor.
  Una dintre mișcările puternice ale regelui este de a recruta femei în armată. Și rusoaica este cea mai groaznică războinică din lume! Nu-i asa!?
  Aici, de exemplu, pe luptătorul Sokol, pilotul Alice se grăbește. O fată atât de frumoasă, blondă cu un strop de roșu în păr. Fată zveltă, aproape goală.
  Desculț apasă pedala și manevrează. Și apoi se împușcă. Doboară o mașină germană cu o mitralieră de calibru mare. O face să ardă și spune:
  - M-am născut pentru serviciul regal! Fata este destul de cool, și cu sânge albastru, husari!
  Și accelerează viteza "Șoimului". Poate că avioanele rusești sunt cele mai bune din lume.
  Și deja în față a apărut un tanc mai greu și mai avansat creat de fiul marelui Mendeleev. Mașină cu două tunuri cu tragere rapidă și șase mitraliere. Și fetele se descurcă și ele cu un astfel de colos.
  Și vine un tanc rusesc care îi distruge pe germani. Mai mult, cu un motor diesel puternic, și destul de accesibil și agil.
  Fetele din tanc cântă;
  Preaiubita noastră Rusia,
  Pământ generos și prosper...
  Ei bine, monarhii sunt mai frumoși, mai frumoși -
  Părintele țar Nicolae!
  Și șinele tancurilor îi zdrobesc pe soldații germani. Literal, intestinele se târăsc deja și fluxuri de sânge curg din omizi.
  Comandantul tancului, Tatyana Krupskaya, spune:
  - Da, vom câștiga pentru Rusia!
  Apropo, fata este dintr-o familie princiara, dar se lupta singura in chiloti. Dar una atât de drăguță. Are o mare putere interioară.
  Cu piciorul gol, fata apasă pedala și spune, dezvăluind dinții și râzând.
  - Ești cel mai mare țar Nicolae!
  Iar războinicii sunt siguri că vor ajunge la Berlin cu un astfel de tanc. Și încrederea tuturor războinicilor și războinicilor este din ce în ce mai puternică.
  Natasha, cuprinsă de entuziasm, a început să compună și să cânte. Restul fetelor au aplaudat;
  Pentru ca Sfânta Rusie să lupte cu soarta noastră,
  Suntem fete cu inimi uriașe...
  Fascistul pământului sovietic a vrut
  Dar cu Rod suntem mereu luptători uniți!
  
  Fie ca Rusia noastră să fie în gloria veșnică,
  Hoardele lui Genghis Khan nu ne vor cuceri...
  Luptă pentru Patria și nu te teme,
  Vom zdrobi orice necredincios!
  
  Îi îndoim pe fasciștii violenți în corn,
  Crede-mă, nimeni nu va învinge Rusia...
  La urma urmei, Isus Dumnezeul Preaînalt este cu noi,
  Și nu duce prostii Fritz!
  
  Toată lumea știe că Patria ne este dată,
  Pentru victorii furioase fără a cunoaște întunericul...
  Teribilul Satan și-a dezvăluit dinții,
  Cămașă înmuiată în sânge!
  
  Pentru un membru al Komsomol nu există un cuvânt laș,
  Pentru fete, barierele nu sunt semnificative...
  Dumnezeu alb ne va ajuta Isus,
  Nemurirea va fi cea mai mare recompensă!
  
  Am luptat foarte curajos lângă Moscova,
  Deși germanii folosesc o forță incredibilă...
  A luptat pe jumătate goală desculț
  Și cred că victoria va aștepta cu siguranță!
  
  Măreția războinicilor ruși trăiește,
  Și nu va ceda niciodată naziștilor...
  Îl vom lăsa pe Fritz să se consume cu furie,
  Ce nu s-a ridicat drojdie foarte murdare!
  
  Da, Hitler, ești viclean și viclean,
  Capabil să cuprindă chiar și jumătate din lume...
  Dar Stalin este și un vultur viteaz,
  Nu te face un idol!
  Fără membri ai Komsomolului, știu să nu se retragă,
  Nici măcar nu le este frică de îngheț...
  Și Fritz se va transforma în curând în joc,
  La urma urmei, rușii au fost întotdeauna capabili să lupte!
  
  Rusia este patria iubirii,
  Și va face cadou comunismului...
  Nu este nevoie să construiți o evaluare a sângelui
  Cu un rânjet de revanchism nerușinat!
  
  Da, Fuhrerul vrea să ne ia de gât,
  Și înclină Rusia peste schelă...
  Dar ne luptăm cu furie pentru cinci
  La urma urmei, Stalin este cu noi cu mantie și pălărie!
  
  Este un mare războinic, toată lumea știe
  Și membrii Komsomolului vor fi mereu desculți...
  Și îl vom muta pe Hitler în barbă,
  Impletiturile noastre ard de caldura puternica!
  
  Războinicii sunt destinul nostru,
  Vom zdrobi uriașa Pantera...
  Deși Adolf a creat haosul malefic,
  Îi vom indica norma și măsura!
  
  Nu există Stalin mai inteligent și mai puternic,
  El este liderul țării marelui gigant...
  Și l-ai învins pe Fritz mai tare, fată
  La urma urmei, suntem mereu uniți în lupte!
  
  Pentru realizări construim o serie întreagă,
  Țintind stelele ca o pasăre cu aripi iute...
  Și va fi un rezultat puternic,
  Așa fete, vulturi mândri!
  Trupele ruse au ajuns la Oder. Armata țaristă a lui Nicolae al II-lea a câștigat deja multe victorii. Au fost luate multe orașe din Austro-Ungaria, s-au purtat bătălii la Budapesta. Unde mai rezistă ungurii. Pali Przemysl, Lviv, Cracovia, Bratislava și o serie de alte așezări.
  Germanii au suferit pierderi grele și s-au retras. Austriecii au predat regimente întregi și chiar divizii. Și cu steagurile ridicate sub orchestre. Războiul a continuat, ca într-un basm - plăcut, cu puțină vărsare de sânge și în teritorii străine.
  Deși, de obicei, Rusia a fost rareori atât de norocoasă în timpul cuceririlor. Și aproape toate războaiele și victoriile au fost date rușilor cu mare vărsare de sânge.
  Poate că Oleg a fost numit profet pentru că a fost capabil să forțeze Bizanțul să se predea fără sânge?!
  În orice caz, Nicolae al II-lea a revendicat rolul Cel mai Mare.
  Fetele au ieșit la Oder. Toamna a sosit deja. Covoare aurii din frunze.
  Războinicii călcau pe covoare. Și s-a scufundat în apă.
  Veronica, stropind în râu, o întrebă pe Victoria:
  - Crezi că țarul va da pământ țăranilor după război?
  Fata comandantă clătină din cap.
  De ce au nevoie țăranii de pământ?
  Veronica a chicotit și a remarcat:
  Da, nu se pot descurca singuri. Dar există directori de afaceri puternici care ar putea retrage.
  Victoria a răspuns aspru:
  - Aici vor vinde terenul pe credit. Poate că va fi mai bine așa.
  Juliana s-a răsturnat în apă și a remarcat:
  - Cel mai probabil, este mai bine ca proprietarii să aibă terenul. Ei pot conduce ferme mari și pot folosi tractoare. Producția privată, pe scară largă, este cea mai eficientă!
  Veronica a fost de acord fără tragere de inimă:
  - Poate. Dar asta creează valoare adăugată!
  Juliana a chicotit și a remarcat:
  - Dar eficiența este mare!
  Victoria, care avea gradul de colonel, remarcă zâmbind:
  - Stimulează dezvoltarea. Și ce rost are să dai pământ unui țăran, și chiar unui băutor. Este moșierul care hrănește jumătate din lume cu pâine rusească! Țara noastră este foarte bogată!
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Da, Rusia este bogată și viața e din ce în ce mai bună! De exemplu, fratele meu lucrează la fabrica Putilov ca maistru. Și are un salariu de trei sute de ruble, fără a număra bonusurile.
  Victoria s-a răsturnat și, admirată, și-a plesnit piciorul gol pe apă și a mușcat:
  - Așa scrie! Rusia se ridică! Și în curând va deveni și mai puternic!
  Fetele au înotat în Oder și au avut o conversație obișnuită. Anna le-a întrebat pe fete:
  Ce crezi că ne așteaptă după moarte?
  Juliana a zâmbit și a răspuns:
  - Ateii spun - inexistenta. Și religia învață - sufletul va merge la Dumnezeu și El va decide unde să meargă în rai sau în iad.
  Veronica a întrebat-o pe Juliana:
  - Crezi că există un Dumnezeu?
  Fata a plesnit apa cu piciorul gol, a ridicat un val și a răspuns:
  - Sincer, nu știu. Există argumente atât pentru cât și împotriva lui Dumnezeu. - Fata a stropit din nou și a observat. - Desigur, nu există un răspuns la această întrebare, dar puteți aduce o varietate de argumente.
  Victoria a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță foarte diferit. Și despre ce este de vorbit. Eu personal cred că din moment ce noi câștigăm, atunci Dumnezeu, desigur, există! Dar au fost momente când ne-am trezit sub mongolo-tătari. Și atunci întrebarea este - unde era Dumnezeul Prea Înalt?
  Juliana remarcă cu un zâmbet inocent:
  - Dar există ceva mult mai rău decât jugul mongolo-tătar!
  Victoria a fost surprinsă
  - Ce este mai rău decât jugul mongolo-tătar?
  Juliana a declarat de fapt:
  - In varsta! Ce poate fi mai rău decât bătrânețea!?
  Victoria a fost de acord:
  - Da, va fi chiar rău!
  Fetele au tăcut. A fost cam jenant pentru ei să vorbească despre asta. Fetele l-au luat și au sărit din apa rece. Au fugit spre ei înșiși, fulgerând cu tocuri goale.
  Marusya a alergat cu ei și a întrebat zâmbind:
  - Dar mă întreb, de ce avem nevoie de bătrânețe? Trebuie spus inuman!
  Victoria a fost de acord cu asta:
  - Chiar inuman! Cel mai bine este să fii mereu tânăr și sănătos!
  Fetele erau groove și amuzante, se învârteau în caprici.
  Veronica zâmbind și rânjind, sugeră:
  - Da, armata noastră este fete puternice! Și vom fi într-o formă excelentă!
  Iar fata le-a făcut cu ochiul prietenilor ei. Toți au izbucnit în râs cu zâmbete, harpii.
  Juliana a sugerat:
  - Să găsim apă vie și să devenim cu adevărat nemuritori! Va fi foarte tare!
  Fetele au zâmbit și și-au făcut cu ochiul.
  Victoria a sugerat apoi, dezvăluind dinții, observând:
  - Da, ar fi frumos să găsești o cale de a nu îmbătrâni. Ce bine si frumos ar fi!
  Fata și-a imaginat o lume cu niște frumuseți și tineri. Poate chiar mai bine fără barbă, pentru ca fețele să fie mai frumoase și mai drăguțe.
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  - Da, acesta este cel mai minunat lucru care poate fi pe lume! Vrem tinerețe veșnică și lumină.
  Iar fata a râs, dezvăluindu-și dinții sidefați.
  Victoria a sărit în sus și a sugerat:
  Să punem capăt cu adevărat bătrâneții! Acest lucru este în general inacceptabil! Corpurile umane nu ar trebui să îmbătrânească!
  Veronica, rânjind și sărind, a cântat:
  - Domnule colonel, decât să îmbătrânesc! Nu e mai bine să mori pentru Rusia! De dragul vitejii și onoarei - nu glumesc! El a răspuns - că sunt roșu? Nu vreau!
  Fetele au râs și mai tare. Este foarte foarte frumos.
  Juliana a sugerat râzând:
  - Și să întinerim toate bătrânele! Pentru ca totul să scânteie ca soarele!
  Victoria a fost de acord, sărind mai sus:
  - Pentru Patria Mamă și Nicolae cel Mare!
  Anna, acest războinic cu părul roșu, a vorbit:
  - Dar totuși, călugărițele, în ciuda rugăciunilor, nu devin mai tinere. Deși au duh sfânt. Așa că începi să te gândești, unde este dreptatea lui Dumnezeu?
  Victoria trase aer în piept și răspunse:
  - Un geamăt stă peste tot pământul... Unde ești proprietarul, unde?
  Veronica a cântat cu furie:
  Sunt mulți oameni grozavi
  ale cărui fapte trăiesc de secole....
  Există multe păsări cu fața limpede,
  Ce se numesc nemuritori!
  
  Și eroii din epopee,
  Au învins hoarda imediat...
  Rusia va da naștere unei mari puteri,
  Basurman în luptă va rupe!
  
  Dar un vultur cu două capete,
  Țarul conduce gloriosul Nikolai...
  El este radiant sub cer,
  Te rogi pentru el, mergi!
  
  Împărat al întregii Rusii
  Ce a ridicat genul de țară...
  Adevărata misiune
  Pentru progres și antichitate!
  
  I-a învins pe japonezi în bătălii
  Germanii au fost învinși imediat...
  Vocea fetelor este sonoră,
  Nicolae Domnul nostru!
  
  Și regele nostru nu va ceda în luptă,
  În construcția unui mare gigant...
  Îi bate puternic pe adversari,
  Și s-a dovedit a fi o aliniere furioasă!
  Un cântec frumos a fost preluat de fete la unison. Sunt cântăreți atât de minunați și plini de trup. Au un cântec atât de frumos.
  Da, fete minunate.
  
  NOUA ALEGEREA LUI STEPAN RAZIN
  Stenka Razin a primit regalii de onoare și o etichetă pentru a domni pe Don de la țar. Și în loc de un război civil inutil, împotriva regelui legitim, a întreprins o campanie împotriva lui Azov și, datorită priceperii și trucurilor, a reușit să cucerească acest oraș.
  Atacul asupra lui Azov este una dintre cele mai glorioase fapte ale lui Stepan Timofeevici. Mai mult, cazacii au respins de mai multe ori tentativele de asalt ale turcilor. În cele din urmă, otomanii l-au recunoscut pe Azov.
  După aceea, Stepen Timofeevich a început un mare război împotriva Iranului. Și a acționat foarte abil. Mulți perși și azeri obișnuiți erau de partea lui. Și războiul a continuat pentru Rusia țaristă după un scenariu favorabil. Stenka Razin a mers în Oceanul Indian și a ajuns în India. Apoi a luptat în Asia Centrală. Țarul Alexei Mihailovici a trăit mai mult. Totuși, războiul civil din istoria reală a scurtat viața conducătorului. Petru cel Mare a ajuns pe tron la o vârstă mai matură, iar Rusia a putut evita frământările revoltelor Streltsy și multe alte ciocniri. Și Stenka Razin a finalizat cucerirea Asiei Centrale și a unei părți a Indiei ... Inclusiv râul Indus ...
  Rusia a dobândit un teritoriu colosal. În plus, populația sa a crescut...
  Petru cel Mare a început un război cu suedezii. De la bun început, a mers cu mai mult succes, deoarece armata rusă era mai puternică și mai numeroasă decât în istoria reală. A reușit să ia Narva și să-l învingă pe regele suedez Carol al XII-lea. Și să pună mâna pe Baltica imediat... Stenka Razin nu a avut timp să lupte în secolul al XVIII-lea. Și a intrat în istorie drept cel mai mare comandant al secolului al XVII-lea.
  Petru cel Mare, după victoria asupra suedezilor, a cucerit și Commonwealth-ul. Și a devenit țarul polonez... În același timp a construit și Sankt Petersburg. Petru cel Mare a trăit mai mult. Alexei Mihailovici a trăit mai mult de patruzeci și șase de ani, murind în 1676. Și mai lung - șaizeci și șase de ani. Și a murit în 1696. Petru avea deja douăzeci și trei de ani și nu a avut timp să dobândească obiceiul prost de a fuma și de a bea vin și bere în găleți. Și primul împărat rus a trăit mai mult.
  Și a fost succedat de nepotul său Petru al II-lea în 1742. Avea douăzeci și șase de ani și nici nu bea și nici nu fuma. În timpul vieții tatălui său, Petru cel Mare a primit o creștere mai strictă, a lăsat interzis fumatul, iar vânzarea de alcool a fost, de asemenea, limitată.
  Și Petru al II-lea nu a băut... Bunicul său, Petru cel Mare, nu numai că a reușit să anexeze Polonia, dar a și încheiat cucerirea Indiei și a învins China Manciuriană. El a inclus o parte a imperiului în compoziția sa. Petru cel Mare a reușit să cucerească o parte a Turciei, după ce a câștigat Crimeea, o parte semnificativă a nordului coastei Mării Negre.
  Apoi au venit noi războaie. Petru al doilea, după ce a finalizat înfrângerea Turciei slăbite și chiar și-a capturat teritoriile în Egipt, iar trupele ruse au ajuns în Maroc. Și, de asemenea, a fost capturat de Petru al doilea și de Orientul Mijlociu. Apoi a fost un război în Occident, cu Prusia. Frederic al II-lea a fost învins, iar Rusia a inclus atât Prusia de Est, cât și ținuturile de-a lungul Oderului. Și în curând Prusia a dispărut cu totul. Era divizată. Și în 1780, Petru al II-lea a murit. Iar noul țar Petru al treilea continuă războiul în Orient... El cucerește în sfârșit China și Coreea slăbite. Și apoi în Indochina.
  Dar apoi este o revoluție în Franța. Rusia ignoră asta... Dar acum Napoleon I vine la putere. Se autoproclamă împărat și începe războaie. Petru al treilea a murit în 1810 și a fost succedat de Petru al patrulea.
  Acest rege în 1812 intră în război cu Napoleon Bonaparte. Și în câțiva ani cucerește atât Franța, cât și toată Europa pe care Napoleon a reușit să o cucerească... Petru al patrulea se mută și în Africa și America. Trupele sale desfășoară cucerire după cucerire. Dar Marea Britanie este încă inexpugnabilă... În 1830 Petru al IV-lea moare și fiul său Alexandru I devine noul țar. Noul rege a finalizat preluarea Africii și a câștigat războiul pentru Statele Unite. Au fost războaie rusești în America Latină pentru colonii legale. Rușii au debarcat și în Australia. În 1864, Rusia a cucerit toată America până în Panama. Alexandru I a murit în 1867 și a fost succedat de fiul său Alexandru al II-lea. Și în 1871, a urmat în sfârșit debarcarea în Marea Britanie. Și capturarea principalului inamic al Rusiei este încheiată. Și până la sfârșitul secolului al XIX-lea, cucerirea planetei Pământ a fost în sfârșit finalizată...
  Și istoria celei mai mari misiuni în scopul unității omenirii s-a încheiat.
  Victorie glorioasă... Și în 1901, un bărbat a zburat pentru prima dată în jurul globului. Și în 1909, oamenii au vizitat luna. Și în 1925, astronauții au aterizat pe Marte. Și apoi în zece ani și pe toate celelalte planete de pe Pământ.
  Și a fost foarte interesant să faci asta. Și imperiul rus a început să construiască nave stelare pentru expansiunea spațiului. Și în 1980 a avut loc primul zbor către Alpha Centauri, cu un zbor în jurul acestei stele și o întoarcere. Și în 1991, a început un zbor către una dintre planetele din jurul stelei Sirius. Și deodată au zburat șapte nave stelare.
  Este încă destul de mult timp pentru a zbura. Prin urmare, echipajele au luat adolescenți. Și ca să nu se plictisească, au introdus o stare de somn artificial. Mai mult, dormi și visezi, iar în acest moment corpul tău se mișcă. Sunt încă adolescenți de paisprezece ani, dar cresc de zece ori mai încet în această stare și, desigur, îmbătrânirea trece și din cauza încetinirii proceselor fiziologice de douăsprezece ori mai încet.
  Băieții și fetele încă se joacă cu ceva interesant și zboară pe planeta stelei Sirius pentru a ateriza în timp ce au nevoie de treizeci de ani. Și vor ateriza pe această planetă abia în 2021.
  Și există jocuri foarte interesante ... Copiii se joacă, în primul rând, desigur, război, iar printre ei se numără cosmonauții Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova într-o fabuloasă matrice artificială de somn, când orice iluzie este ușor de reprodus și, în primul rând, strategie istorică și shooter într-o singură persoană.
  Și iată că polonezii merg la asalt. Regele comandă personal armata. Și apoi o sută de mii de luptători s-au adunat, după standardele secolului al XVII-lea, o armată uriașă.
  Oleg Rybachenko trage un arc. Se sparge printr-un ofițer polonez și imediat trage un arc și trage. Conduce focul și Margarita Korshunova. De asemenea, trage foarte precis. Și cel mai important, copiii nemuritori împușcă foarte repede, fără a oferi inamicului șansa de a supraviețui atacului.
  Oleg Rybachenko, trimițând o săgeată, cântă după săgeată:
  Vom lupta cu curaj pentru Rusia,
  Cavaler rus, nu-i poate fi frică!
  Băiatul este într-adevăr un ogar. Și a ales un arc special pentru el, un astfel de arc este rareori ceea ce un erou adult va trage cu ambele mâini. Și copiii trag jucăuși și, bineînțeles, lovesc polonezii deja de la două mile distanță. Și au durut foarte mult. Cu toate acestea, există mult mai mulți mercenari, în special germani, decât polonezi.
  Oleg Rybachenko, trăgând în inamici, și-a amintit de istorie. Cât de bine a început acest război pentru Rusia. Și în primul rând mulțumiri lui Bogdan Khmelnitsky. Rușii i-au învins pe polonezi și au ajuns la vechea graniță a Rusiei Kievene. Dar acum forțele Rusiei sunt dispersate și este extrem de important să păstrăm Belarus cu un număr mic de soldați.
  Și acolo vor face față hatmanilor rebeli și se vor întoarce la Varșovia. Sau termină-i pe suedezi. Care sunt puternice.
  Oleg Rybachenko trage... Polonezii au alergat deja la zid și pun scări. Trebuie să le tăiați cu săbiile. Margaret cu el.
  Oleg țipă:
  - Mă descurc singur! Și fugi acolo unde e mai greu!
  Atacul polonezilor este sever. Deși orașul este bine fortificat, iar bielorușii locali luptă alături de ruși.
  Principalul lucru este că inamicul este mai mare ca număr, împotriva miliției cu coase și coarne. Dar apoi zidurile înalte și eroismul oamenilor.
  Oleg Rybachenko conduce moara cu săbii, tăind cinci polonezi și spune:
  - Pentru victoria noastră!
  Și băiatul aruncă ace cu degetele goale de la picioare. Așa că o duzină de polonezi l-au luat și au murit.
  Băiatul terminator continuă să taie polonezi și cântă:
  - Slavă ideilor marii Rusii,
  Vom cuceri jucând lumea întreagă...
  Stele ca perlele presără o acoperire,
  Svarog va fi idolul meu!
  Puști luptător și foarte beligerant. Și dacă taie, o va tăia cu o forță disperată.
  Margarita este și o fată cool. Ea a primit nemurirea și acum o împlinește. Și cu degetele goale ale picioarelor copiilor, aruncă ace foarte mortale. Și îi lovește pe oponenți.
  Și atât de mulți băiați și o fată de dușmani s-au culcat. Asta fac supraoamenii.
  Oleg Rybachenko îi taie pe polonezi și îi transformă într-o mizerie sângeroasă. Și taie salata de carne.
  În același timp, băiatul cântă:
  - Slavă Rusiei în vecii vecilor,
  Să luptăm pentru țara noastră...
  Și nu avem nevoie de cuvinte stupide de prisos,
  Nu suntem proști - am căzut și storci!
  Margarita Korshunova în alt loc dărâmă polonezii și cântă țipând și dezvăluind dinții:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Nu ne este frică de moarte pe câmpul de luptă...
  Vom lupta pentru Sfânta Mamă,
  Și știu că cu siguranță voi câștiga!
  Copiii nemuritori luptă în așa fel încât nimeni să nu-i poată opri sau zdrobi.
  Copiii au văzut o tabără de dormit, foc stins sau încă aprins, mulți cai sub pază.
  Oleg Rybachenko a aruncat un ac cu un picior de copil gol, rupând capul santinelei și a scârțâit:
  - Slavă comunismului și țarismului!
  Margarita a aruncat și un ac de moarte, a străpuns inamicul și a ciripit:
  - Slavă măreției epocii!
  Copii nemuritori s-au mișcat în timp ce ocoleau inamicii din tabără. În primul rând, trebuie să umpleți regele și doi hatmani, iar apoi va merge mai ușor.
  Picioarele goale ale copiilor calcă în tăcere peste adversari. Aici este Cortul Marelui Rege. Hetmanul e în apropiere. Și băiatul și fata să dărâmăm mercenarii și polonezii. Au luat-o atât de strâns și cu o frenezie atât de sălbatică, de parcă ar fi fost cu adevărat încărcate pentru victorie.
  Băiatul și fata s-au spart cu ambele săbii magice, care au tăiat metalul ca o hârtie absorbantă și s-au prelungit cu zeci de metri. Și au acționat extrem de activ, ca și cum ar fi tăiat părul cu un brici.
  Margarita cu piciorul gol a aruncat o duzină de ace subțiri, așezându-și adversarii și a ciripit:
  - Și steagul va străluci peste univers...
  Oleg Rybachenko, trecând prin polonezi, a adăugat agresiv:
  - Nu există țară sfântă în univers mai frumoasă!
  Margarita a aruncat din nou o duzină de ace subțiri cu piciorul gol, lovindu-și oponenții cu pumnii până la moarte și a scârțâit:
  - Și dacă va fi nevoie, vom muri din nou!
  Băiatul terminator, Oleg Rybachenko, tăind inamicii, a remarcat:
  - Va învia în Rodnoverye, credința noastră!
  Și s-au luptat cu polonezii și cu gărzile personale ale regelui. Băiatul terminator a fost foarte eficient. Și apoi puștiul a aruncat cu piciorul gol o grenadă de rumeguș și a răcnit:
  - Slavă Patriei!
  Și a sfâșiat o mulțime de polonezi și pe însuși regele Poloniei!
  Hatmanul a fost tăiat în jumătate de Margarita Korshunova. Fata a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Voi fi campionul absolut al lumii!
  Copiii arată cu adevărat cea mai înaltă abilitate în luptă. O astfel de bătălie a avut loc.
  Oleg Rybachenko strigă din răsputeri în poloneză:
  - Germanii l-au ucis pe regele! Bate-l pe Fritz!
  Margarita țipă deja în germană:
  - Polonezii ne-au atacat, bate polonezii!
  Iar fata atrăgătoare este, de asemenea, dornică să lupte. Și taie polonii. Și între timp a început încăierarea. Germanii, polonezii și alți mercenari s-au tăiat și s-au împușcat unii în alții. Aici Margarita, cu piciorul gol de copil, a aruncat o bombă și l-a sfâșiat pe ducele german. Acest lucru a escaladat situația. Și bătălia a continuat din ce în ce mai agresiv.
  S-a dus la masacru reciproc și la exterminare. S-au ucis unul pe altul, fără nicio îndoială, și milă. Războinici au murit cu mii.
  Oleg Rybachenko și Margarita Magnitnaya au lucrat cu săbiile de parcă fluturau ca niște fani. Și tăiați prin dușmanii Rusiei în număr mare.
  Margarita a aruncat cu ace cu piciorul gol, i-a lovit pe polonezi și a declarat zâmbind:
  - Am o super fată!
  Oleg Rybachenko a aruncat și ace cu degetele goale din picioarele copiilor, și-a lovit adversarii și a scârțâit:
  - Ei bine, din șurub!
  Și din nou, copiii au început să sfâșie trupele și mercenarii polonezi, astfel încât au sângerat literalmente. Iar tinerii războinici au demonstrat cele mai înalte abilități de acrobație și luptă. Sunt atât de cool.
  Oleg Rybachenko, doborând dușmanii Rusiei, a cântat:
  - Și ei pleacă la mare, băieți deștepți!
  Margarita a aruncat din nou acele cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Element de mare! Element de mare!
  Războinică, ca de obicei, de cea mai înaltă clasă, este o luptătoare. Și nu o opriți, nu câștigați.
  Oleg tăie armata poloneză și deodată fluieră. Și mii de corbi leșinau, lovind cu pumni în craniile polonezilor și mercenarilor.
  Și Margarita a luat-o și a fluierat și a doborât și corbi asupra dușmanilor. Au făcut atacuri de cord și au căzut ca niște cai doborâți la moarte.
  Fata a guturat:
  - Slavă Patriei noastre Rusia!
  Și din nou picioarele ei goale au aruncat o grenadă de cărbune mortală. Și cum va exploda și va zdrobi o mulțime de adversari.
  Margarita a cântat, dezvăluind dinții:
  - Slavă viteazului Patrie,
  Să trăim sub comunism!
  Și fata a condus o moară de vânt cu săbiile ei, a tăiat o masă de adversari și a scârțâit în vârful gâtului:
  -Bucură-te sfânt comunism!
  Iar călcâiul ei gol a lovit fruntea ducelui german, rupând craniul adversarului.
  Marguerite s-a guturat:
  - Spre slava Patriei, liber de veacuri!
  Iar fata o va lua iarăși și va fluiera în vârful plămânilor... Și hoarde întregi de corbi vor cădea peste poloni.
  Și literalmente străpung direct.
  Oleg Rybachenko dădu aprobator din cap, tăind polonezii cu săbiile ca o moară:
  - Sunt un mare campion mondial!
  Și apoi degetele goale ale băiatului au aruncat din nou o grenadă de cărbune, sfâșiind adversarii.
  Băiatul era într-adevăr foarte atrăgător și cool. Și i-a pironit pe dușmanii Rusiei fără nicio milă.
  Margarita, zdrobind pe vrăjmași, scârțâi:
  - Am derapat, am derapat undeva, am derapat!
  Și acum fata, cu degetele goale de la picioare, va arunca un dar al morții cu o forță letală.
  Și rupe o sută de polonezi. Și urlă în vârful plămânilor:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Iar călcâiul copilului gol va ceda prezentului distrugerii.
  Oleg Rybachenko a continuat să lupte, a cântat:
  - Slavă ideilor comunismului! Pentru viață și libertate!
  Și cu călcâiul gol, băiatul a cedat darului anihilării...
  În acel moment, soldații ruși au făcut o ieșire din Brest. Și au atacat armata polonezilor deja fără sânge și drogată. Cei incapabili de a rezista loviturii zdrobitoare, soldații ruși au fugit.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova aleargă la armata rusă. Călcâiele lor goale, în timp ce pâlpâie.
  Margarita remarcă zâmbind:
  - Tu și cu mine suntem copii eterni... E atât de romantic!
  Oleg a fost de acord cu asta:
  - Da, foarte romantic. Într-adevăr, când eram băiat, am simțit imediat un val de energie și veselie în mine. Un corp tânăr și chiar un supraom. Și simți că nu ai nicio grijă și nicio problemă!
  Margarita a sărit mai sus, a doborât un cucui cu călcâiul gol și a remarcat:
  - Nu-i nicio problemă!
  Oleg notă, alergând mai departe:
  - Asta e bine când ești băiat în trup. Poți să scoți orice glumă, orice vulgaritate, absolut orice prostie și toată lumea va râde. Și nimeni nu va crede că ești un prost.
  Margarita a chicotit și a remarcat:
  - Poate... Deși a fi o fată veșnică este enervant. Este mai ușor pentru un băiat, dar nu pentru mine!
  Oleg a chicotit și a remarcat:
  - Ei bine, nimic, suntem nemuritori. Mai devreme sau mai târziu vom trăi în viitor și vom învăța cum să ne schimbăm corpurile acolo!
  Margarita a fost de acord cu asta:
  - Hai să învățăm. Și un bărbat poate deveni femeie, iar o femeie poate deveni bărbat!
  Oleg a confirmat:
  - Și nu vor fi probleme cu minoritățile sexuale!
  Pe drum, copiii nemuritori au dat peste un detașament suedez. Băiatul și fata i-au tăiat fără prea multă ceremonie. A fost extrem de ușor.
  Și au fugit mai departe.
  Copii nemuritori se repezi, fulgerându-și tocurile goale și rotunde. Și vorbesc din nou.
  Terminator Boy spune:
  - Aici, în filmul "Highlander", a fost și un episod cu câștigarea nemuririi. Și cu siguranță este grozav să trăiești cinci sute de ani. Unii au trăit mai mult...
  Margarita Magnitnaya a remarcat cu un chicot:
  - Și cum supraîncarcă psihicul? Amintirea multor secole!
  Oleg Rybachenko a chicotit și a remarcat:
  - Supraîncărcări... Capital într-adevăr! Dar dacă ești în corpul unui copil, atunci percepi totul mult mai ușor!
  Margarita a remarcat râzând:
  - Aici ucizi atât de mulți oameni și percepi asta ca și cum ar fi un joc pe computer. Nu simt durere, nici șoc, nici rușine!
  Oleg a chicotit și a remarcat, chicotind:
  - Da, într-adevăr, picioarele mele goale și copilărești plesnesc pe balti de sânge, iar asta e bine și distractiv!
  
  DIN NOU LA MIJUNEA SCHIMBĂ TOTUL
  Victoria Japoniei la Bătălia de la Midway a dus la preluarea definitivă a inițiativei de către Țara Soarelui Răsare. Samuraii au reușit să captureze Arhipelagul Hawaii și au învins Statele Unite pe mare. Și au invadat India.
  Pentru a-și păstra cea mai mare colonie, Marea Britanie a transferat o parte din trupele din Egipt.
  Din cauza căreia Operațiunea Torță nu a avut loc. Și Rommel a scăpat de înfrângere. Dar, pe de altă parte, naziștii au avut încă un dezastru lângă Stalingrad. Și prăbușirea frontului în iarna de patruzeci și doi - patruzeci și trei de ani. Dar, pe de altă parte, contraatacul lui Mainstein a câștigat în forță. Deoarece Hitler nu a trimis întăriri în Africa, mai multe divizii au luat parte la contraofensiva nazistă. Și mai ales în aviație a fost un raport mai favorabil. Mai mult decât atât, Statele Unite au redus efectiv bombardarea celui de-al Treilea Reich. Și nu a fost nicio aterizare în Maroc.
  Naziștii, având mai multe forțe, inclusiv cele mai recente tancuri: "Tiger" și "Panther", au zdrobit flancul trupelor sovietice. Și au putut să înconjoare și să ia nu numai Harkov și Belgorod, ci și Kursk. Înfrângerea Armatei Roșii a fost mai puternică, iar pierderile au fost mult mai mari. Iar succesele naziștilor din cauza diviziunilor care nu au fost transferate în Africa, astfel încât să piară fără glorie în Sahara, au fost mai mari. Și treizeci de tancuri Tiger noi-nouțe au putut să adauge putere de lovitură și să nu rămână blocate în nisipuri. În plus, numărul total de tancuri germane a fost mare, deoarece germanii nu numai că nu au transferat echipamente în Africa, ci au produs și mai multe vehicule.
  Pentru că intensitatea bombardamentelor din fabricile celui de-al Treilea Reich a scăzut. Americanii mai puternici practic nu au bombardat, iar britanicii singuri nu au putut face față producerii unor daune semnificative.
  Deturnarea unei părți a forțelor britanice în India a avut alte consecințe. Pilotul și super-asul Hans Marcel nu a murit într-un accident, ci a luat parte la luptele de pe frontul de est. Apariția lui pentru piloții sovietici a fost un adevărat șoc. Hans Marcel a devenit cunoscut drept diavolul negru. Și era un lunetist aerian grozav.
  Apariția lui în est a provocat un șoc. Până la sfârșitul lunii septembrie 1942, Hans Marcel a depășit o sută cincizeci de avioane doborâte. Și până în noul an ajunsese la două sute cincizeci de avioane. Pentru care a primit Ordinul Vulturului German cu diamante. Care de obicei era predat doar oamenilor de stat.
  Pentru trei sute de avioane, Hans Marcel a primit din nou Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Si a fost misto...
  Pentru patru sute de avioane, Hans Marcel a fost primul care a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Iar pentru cinci sute i s-a acordat Marea Cruce a Crucii de Fier, premiu pe care îl avea doar Hermann Goering.
  Marsilia a marcat celebru pe frontul de est. Și literalmente a vânat și s-a repezit la avioanele sovietice...
  Dar apoi a venit dezghețul de primăvară și luptele au înghețat literalmente.
  A fost o pauză operațională. În cel de-al Treilea Reich, încă în februarie, au anunțat o mobilizare totală și forțe acumulate. În URSS, au acumulat și forță...
  În teorie, germanii ar trebui să avanseze vara, dar unde? Nu am vrut să urc din nou lângă Stalingrad.
  Direcția Moscova este prea fortificată. Oriunde te duci, peste tot e rău. Și Fuhrer-ul a decis să lovească... Egiptul. Și scoateți Marea Britanie din război. SUA nu mai sunt în război. Calculul s-a bazat pe obținerea resurselor Continentului Negru și Orientului Mijlociu. Și asta ar putea face al Treilea Reich invincibil!
  Trupele germane au dat prima lor lovitură Maltei. A fost folosirea unor mase mari de avioane și apoi aterizarea cu succes victorios. Pentru prima dată în lupte, au fost folosite bombardierul Yu-288 și luptătorul ME-309. Și acesta este un impact extraordinar, cu adevărat mortal.
  Și într-adevăr, Malta a fost capturată și este mult mai ușor să transferați trupe în Africa. Și apoi, în Spania, Hitler a făcut presiuni asupra lui Franco. Și totuși a fost de acord să lase trupele să plece în Gibraltar. Și cetatea a fost luată de asalt. Și acest atac a avut un succes uimitor. După aceea, mari forțe ale naziștilor au început să fie transferate în Maroc și au ocupat continentul negru.
  Și în august a început marea ofensivă a naziștilor din Egipt. La bătălii au luat parte atât "Tigrii", cât și "Pantera", "Leii" și "Ferdinands". Și, de asemenea, rezervorul "Leul". Această mașină, însă, nu s-a justificat. Dar "Tigrii" s-au dovedit a fi un adevărat șoc pentru britanici. Naziștii au spart apărarea și i-au învins pe britanici. A fost luată și Alexandria, iar naziștii au ajuns la Canalul Suez. Și acestea sunt câștiguri mari.
  Apoi hoardele naziste au invadat Orientul Mijlociu. Au fost sprijiniți de o lovitură puternică și de turcii. Și naziștii au reușit să cucerească Irakul și Kuweitul și Arabia Saudită. Au ajuns în Iran, dar acolo trupele URSS s-au deplasat spre ei.
  Stalin a așteptat mult timp... Dar la 1 septembrie 1943 a început o ofensivă pe flancul sudic. Lupta a fost extrem de acerbă. Dar germanii erau pregătiți și se bazau pe apărare în profunzime. În același timp, au luptat cu disperare și, de exemplu, Panther s-a dovedit a fi o mașinărie foarte eficientă în apărare. Punctul său slab: defecțiunile frecvente și armura laterală relativ subțire nu sunt atât de semnificative într-o luptă defensivă. La fel și calitatea slabă a rulării "Ferdinand". Și "Tigrul" s-a arătat atât în ofensivă, cât și în apărare - o mașină universală.
  Nici cel mai nou ME-309 s-a dovedit a fi deloc rău, iar viteza și armamentul său au fost la cel mai bun grad. Deși oarecum mai rău cu manevrabilitate, dar cu tacticile de luptă potrivite, acest lucru nu este atât de semnificativ. Germanii aveau și multe tunuri antiaeriene. Și o apărare bine organizată, cu un front relativ plat.
  Luptele au durat până la sfârșitul toamnei, iar Armata Roșie a reușit să avanseze doar cu zece până la cincisprezece kilometri. Și a suferit pierderi grele.
  Încercarea trupelor sovietice de a avansa în centru s-a încheiat și ea cu eșec. Germanii au păstrat o apărare strânsă și s-au fortificat complet. Mai mult, a doua și a treia linie de apărare au fost chiar mai puternice decât prima. Ceea ce a slăbit oarecum impactul artileriei sovietice.
  Până la iarnă, germanii au preluat controlul asupra jumătate din Africa și Orientul Mijlociu. Dar cel mai semnificativ este atacul japonez din Orientul Îndepărtat. Și distragerea atenției unor forțe semnificative ale Armatei Roșii. Și a avut loc zdrobirea trupelor sovietice. Mai degrabă, forțele semnificative ale celui de-al Treilea Reich au fost deturnate.
  Iarna, Armata Roșie a încercat să avanseze din nou în centru și în sud, precum și în apropiere de Leningrad. Cu toate acestea, frontul japonez a făcut mai ușor pentru germani să se apere. Samuraii, în ciuda înghețului, au urcat cu furie înainte și au deviat forțe semnificative.
  Și naziștii au finalizat cucerirea Africii primăvara și iarna și aveau resurse colosale la îndemână. În mai, a căzut și Iranul, iar în iunie, germanii au capturat jumătate din India neocupată de japonezi și s-au unit cu ei.
  Naziștii s-au luptat cu "Panther" -2 cu tunuri de 88 mm și cântărind cincizeci și trei de tone, cu un motor de 900 de cai putere, și "Tiger" -2 cu un motor de o mie de cai putere. Aceste mașini s-au dovedit a avea caracteristici de conducere acceptabile.
  Absența aproape completă a bombardamentelor a făcut posibilă începerea lucrului la motoare mai puternice mai devreme și finalizarea acesteia. Deși "Panther" -2 și "Tiger" -2 încă nu erau suficient de perfecți, au făcut față rolului de luptă. T-34-85 și IS-2 sovietici s-au dovedit a fi mai slabe ... Și nu au putut lua inițiativa.
  Vara, Armata Roșie a încercat să avanseze în centru, dar a căzut într-o capcană și a fost complet învinsă. În aer, naziștii aveau deja în seria ME-262 și TA-152 și alte tipuri puternice de arme. Ei au deținut complet inițiativa. După ce au depășit URSS în producția de avioane, germanii și-au sporit și superioritatea calitativă. Și au bătut pe cer Armata Roșie ca un cotlet.
  Marsilia a primit pentru șapte sute cincizeci de avioane Crucea de Cavaler a Crucii de Fier, cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. Acesta este un premiu special pentru a distinge eroul. Și o mie de avioane din Marsilia doborâte au primit Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  A devenit o legendă și o adevărată zeitate în timpul vieții sale. Și pentru capul său, Stalin a numit o recompensă de un milion de ruble de aur.
  Dar, din păcate, era imposibil să-l învingi.
  Pentru două mii de avioane doborâte, Hans Marcel a primit Steaua Crucii Cavalerului, Crucea de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Acesta a fost super-asul.
  După înfrângerea trupelor sovietice din centru, ei s-au dus la Moscova și au intrat în linia de apărare Mozhaisk.
  Apoi Fuhrer-ul a ordonat să înainteze în Caucaz. Și Turcia și-a deschis o linie de front acolo.
  În toamna și iarna lui 1944 și începutul lui 1945, naziștii au capturat și Caucazul... A venit al patruzeci și cincilea an... La sfârșitul lunii martie, Fritz-ul a început să avanseze de-a lungul Volgăi în direcția Saratov. și Kuibyshev.
  În lupte, cele mai recente tancuri naziste din seria E au fost deja acceptate, iar Luftwaffe a făcut furie pe cer. Se părea că URSS nu mai avea nicio șansă.
  Și din est a urcat Japonia.
  URSS izbucnea la cusături. Forța sa de muncă se diminua rapid într-un război pe două fronturi.
  Stalin, în aceste condiții, realizând deznădejdea situației, a oferit pace în orice condiții.
  Hitler a fost de acord, cu condiția să i se dea Țările Baltice, Ucraina, Belarus, Caucazul și mai departe granița de-a lungul Volgăi, pământurile de-a lungul Moscovei, precum și Karelia și Leningrad până la Astrahan și tot ceea ce germanii au capturat deja în Centru. Asia. Și acolo au intrat deja în Kazahstan.
  Japonia și-a primit piesele și în Siberia.
  Stalin a fost de acord cu acest lucru, deoarece aceasta era singura șansă de a salva URSS și de a păstra Moscova.
  În plus, mai trebuia să plătiți reparații celui de-al Treilea Reich timp de nouăzeci și nouă de ani. Și asta este foarte umilitor. Și rezervele de aur ale URSS au fost duse în Germania.
  Rusia a pierdut multe, dar a putut supraviețui cel puțin parțial. Iar Hitler, îngrijorat de proiectul Makhkhent, a decis să elimine Statele Unite.
  În august 1945, a fost semnat un tratat de pace cu URSS. Și acum naziștii și-au întors fețele către Statele Unite.
  America chiar a încercat să creeze o bombă atomică, dar munca ei a fost lentă. În primăvara anului 1946, naziștii au început să debarce în Groenlanda și Cuba.
  Și o parte din forțele lor au fost transferate în Argentina. În Cuba, populația locală a sprijinit trupele germane și debarcarea a avut succes. Fritz și japonezii au început să strângă inelul. S-au mutat prin America Latină. Brazilia a intrat în război de partea celui de-al Treilea Reich. Situația s-a înrăutățit.
  Vara, luptele s-au întors pentru Canada, unde Fritz a încercat să creeze un cap de pod.
  Gerda și echipajul ei au luptat pe E-50 într-o versiune îmbunătățită. Mașina cântărea șaizeci și cinci de tone. Are un pistol de calibrul 105 mm cu o lungime a țevii de 100 EL.
  Armura frontală este de 250 mm, iar armura laterală este de 170 mm. Acest rezervor avea un motor de 1500 de cai putere și performanțe excelente de condus.
  Așa că americanii nu au ce să se opună la asta. Învechitul, deși masiv, Sherman a fost suficient de bun pentru ca asii germani din tanc să înscrie cu el. Pershing este puțin mai bun, dar arma sa este încă destul de slabă față de aspectul îmbunătățit al lui E-50. Și doar "Supershing", un tanc nu foarte masiv, a avut șansa să pătrundă în lateral și în apropierea tancului în care se aflau Gerda și echipajul ei.
  O fată din cel de-al Treilea Reich a împușcat cu degetele goale pe butonul joystick-ului, lovind un tanc american și răcnind:
  - Am o fata super clasa!
  Charlotte a tras și în tancurile americane și a fost de acord:
  - Și tu ești hiper!
  Christina a tras din nou cu degetele goale în mașina Yankee și a scârțâit:
  - Aceasta este strategia jocului mare!
  Magda a tras și ea cu ajutorul degetelor goale pe picioarele ei grațioase și a remarcat:
  - Mai bine fetele vorbesc despre Dumnezeu!
  Gerda a tras din nou folosind călcâiul gol și a remarcat:
  - Dacă te uiți, nu avem nevoie de Biblie. Suntem arieni, nu evrei. Și nu trebuie să ne aplecăm la nivelul oilor sau al caprelor!
  Christina dădu din cap energic, trimițând un alt proiectil cu degetele goale:
  - Desigur că nu! În special în Biblie, mielul va păstori națiunile mântuite cu un toiag de fier. De ce avem nevoie de fericire?
  Magda a răspuns supărată:
  - Și ce vrei în focul genelor?
  Charlotte a râs și a răspuns, trăgând în americani cu degetele goale de la picioare:
  - Te poți gândi la ceva mai groaznic decât focul! Și că inchizitorii care ard vrăjitoarele pe rug sunt trivial sadiți!
  Magda a declarat hotărât, apăsând butonul joystick-ului cu călcâiul gol:
  - Este foarte crud! Și nu au credință!
  Gerda a spart tunul american și a remarcat:
  Cine are adevărata credință?
  Magda a răspuns cu un oftat:
  - Sunt foarte puțini astfel de oameni!
  Și din nou tras cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor dăltuite.
  Da, fetele de aici și din discuții sunt puternice. Și pot arăta multe și pot face cu ochiul cu ochii de safir.
  Și războiul este declanșat. Și sunt bătălii pe cer. Albina și Alvina încasează facturi și multe avioane au fost deja doborâte personal.
  Iar agresivitatea lor nu cunoaște limite.
  Albina, folosind degetele goale de la picioare, a trimis un cadou ucigaș al morții și a ciripit:
  Slavă iubirii lui Hristos!
  Alvina, folosind și degetele goale de la picioare, a tăiat mașina americană și a adăugat:
  - Ce este aerisit și curat!
  Iar fetele au dat din nou o tură, doborând avioane americane.
  Dar acesta este război ca războiul. Deja în vară, o parte din Canada a fost capturată. Și apoi a trecut toamna.
  Germanii au luat cu asalt Toronto. Acţionează energic. Vor avea tancuri și mitraliere mai bune decât cele americane. A apărut la Fritz și Tiger-3. Evoluția mașinii a lui E-75. De asemenea, puternice: armură frontală de trei sute de milimetri, armură laterală de două sute. Și pistolul are 128 mm lungime cu o țeavă de 100 EL. Și un astfel de rezervor s-a arătat bine. Chiar dacă este prea multă putere.
  Fritz a avansat și a luat oraș după oraș.
  Iarna au plecat deja din nord spre teritoriul american. Și acolo au spart rezistența încăpățânată a yankeilor.
  America nu a avut nicio șansă. Dar bomba atomică nu a funcționat.
  America este bombardată de TA-400 grele. Chiar și mai puternice TA-500 care au distrus foamea și instalațiile militare.
  Până în primăvară, germanii cuceriseră deja Canada în întregime și o parte din Statele Unite. Și în timpul primăverii, au luat Philadelphia și multe alte teritorii.
  Mai mult de o treime din SUA și Alaska au fost capturate. Și Mexic, de asemenea, a fost cucerit de trupele americane și japoneze.
  Vara, ofensiva naziștilor a continuat. Și șansele Statelor Unite se topeau chiar în fața ochilor noștri.
  În august, naziștii au început să ia cu asalt New York-ul. Farfuriile zburătoare au luat parte la lupte.
  Aici unul dintre ei s-a luptat cu Eve și Agatha. Două fete frumoase în bikini conduceau o mașină puternică.
  Era zburată de un jet laminar și era invulnerabilă la armele mici. Și fetele însele foloseau razele de căldură când împușcau.
  Eve apăsă butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, aruncând raze de căldură, aprinzând inamicii ca o flacără și ciripind:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Agatha, trăgând cu degetele goale de la picioare, a guturat și ea din vârful plămânilor:
  - Să câștigăm!
  Fata este extrem de luptatoare si frumoasa. Și cum lovește inamicii cu un laser.
  Și razele de căldură vor topi un alt rezervor american.
  Și pe uscat, Gerda atacă. De asemenea, o fată luptătoare.
  Și acum ea și echipajul ei sunt deja în centru. Și obuzele sar de pe turela tancului. Și fetele înseși îi vor lovi pe Yankees. Și vor sfâșia un întreg nor de oameni și vor acționa cu toată agresivitatea. Războinicii sunt atât de jucăuși și de ogari, cu picioarele goale cizelate.
  Ei chiar cântă, dezvăluind dinții. Acestea sunt frumusețile de luptă ale celui de-al Treilea Reich. Și trag destul de bine. Și străpung pe vrăjmași ca niște ace cu untdelemn prin și prin cap.
  New York-ul a căzut deja. SUA capitulează, iar trupele lor se predau.
  Astfel, o altă pagină a istoriei a fost întoarsă. Pare a fi o victorie... Dar după un timp Hitler cucerește America Latină.
  Și pe 20 aprilie 1953, începe un război cu Japonia și coloniile acesteia. Forțele celui de-al Treilea Reich au un avantaj în tehnologie.
  Și atacă cu arme puternice. Inclusiv farfurii zburătoare invulnerabile.
  Albina și Alvina se luptă într-un avion disco. Se luptă cu fete, dar mai spun ce altceva. Și cu degetele goale apasă butoanele joystick-ului.
  Iată-le la ofensivă arzând trupele japoneze.
  Razele de căldură zboară ca un covor. Și fetele râd singure. Și scutură-le sânii cu sfârcurile stacojii.
  Albina chiar a cântat:
  Nimeni nu ne va opri, nimeni nu ne va învinge!
  Și cu călcâiul gol a apăsat pe butoanele joystick-ului, lovind adversarii. Este o astfel de fată, născută dintr-o lupoaică.
  Alvina apasă și butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și țipă:
  - Pentru puterea mea cosmică, îl vom duce în mormânt pe președintele fermei colective!
  Și fă cu ochiul unui prieten!
  Da, războinicii sunt foarte ageri și rapizi ca fulgerul. Sunt în flăcări.
  Albina țintește cu piciorul gol și trage un fascicul de căldură. Arde adversarii și scârțâie:
  - Pentru marile mele victorii!
  Da, fetele de aici sunt de cel mai înalt eșalon și clasă. Ei pot face lucruri pe care alții nu le pot. Și îi zdrobesc pe japonezi, cu energia frenetică a lupilor.
  Dar nu numai germanii și alte armate străine ucid samuraii.
  URSS, acum comandată de Beria, a intrat și ea în război. Aici, apropo, Stalin, supărat de înfrângerea cu al Treilea Reich, a murit mai devreme în martie 1951. Și Beria a reușit să preia puterea. Și acum, chiar dacă s-a întărit, este în aceeași echipă cu Hitler.
  Și îi atacă pe samuraii împreună.
  Și echipajul lui Elizabeth se luptă cu japonezii în Primorye. Fata este foarte luptătoare și activă.
  Ei, desigur, se luptă desculți și în bikini. Și bate samuraii, cu entuziasm.
  În timp ce încă cânta;
  Și lupta continuă din nou
  Și inima este îngrijorată în piept...
  Și Lenin este atât de tânăr
  Și tânărul octombrie este înainte!
  Și acum Elizabeth trage, folosind degetele goale de la picioare, din pistolul tancului T-54 într-o mașină japoneză și o străpunge până la moarte.
  Apoi ea a guturat:
  - Slavă erei comunismului!
  De asemenea, Ekaterina a lovit inamicul folosind degetele goale de la picioare. Ea a străpuns tancul samurai și a remarcat agresiv:
  - Nu există țară mai glorioasă decât a noastră!
  Elena împușcă în inamic și gutura:
  - Va fi o eră a comunismului pe Pământ!
  Eufrasia, folosindu-și și degetele goale de la picioare, s-a bătut și a ciripit:
  "Moarte răul președinte-Satana!"
  Războinicii de aici trebuie să fie spus de clasa cea mai înaltă și de luptă.
  Și pe cer, Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova câștigă socoteală.
  Anastasia a doborât un luptător japonez și a cântat:
  - Și fetele desculte zboară pe cer!
  Akulina, tăindu-l pe samurai, cu ajutorul picioarelor goale, a ciripit:
  - Element cool! Element cool!
  Războinicii se joacă cu mușchii presei. Sunt în perfectă ordine și sunt capabili să câștige războiul în glumă.
  Anastasia, doborând un alt avion, l-a luat și a guturat:
  - Va avea loc o captură grozavă de inamici și înfrângerea lor!
  Akulina a fost de acord cu asta, doborând inamicul cu degetele goale de la picioare:
  - Hai să aranjam o fugă totală!
  Japonezii au fost presați...
  Aici, tancul sovietic LP-10 este implicat în bătălie, în care se luptă fetele din echipajul Alenka.
  Și se luptă într-o mașină mare cu un tun de 130 mm.
  Alenka trage cu degetele goale de la picioare și ciripit:
  - Aceasta este gloria comunismului!
  Anyuta si-a lovit si adversarul. A lovit inamicul și a scârțâit:
  - În numele ideilor noi!
  Și i-a plesnit și călcâiul gol.
  Alla apăsă butonul joystick-ului cu un mamelon stacojiu. Ea a lovit samuraiul și a țipat:
  - Pentru măreția țării!
  Maria, trăgând în dușman, scârțâi:
  - Pentru unitatea rușilor din întreaga lume!
  Și a folosit, de asemenea, un mamelon de căpșuni pentru fotografiere.
  Și Jocurile Olimpice vor lovi inamicul. Va zdrobi o mulțime de luptători și va ciripi:
  - Pentru Rusia, cea mai sfântă din lume!
  Și, de asemenea, cu călcâiul gol va ceda inamicului.
  Trebuie spus că fetele sunt extrem de atrăgătoare. Și au o duritate colosală.
  Desigur, Japonia nu poate rezista unei asemenea presiuni.
  Mai mult, Fritz a folosit și arme nucleare. Ceea ce s-a dovedit a fi un șoc total.
  Războiul s-a încheiat în șase luni.
  URSS și-a recâștigat pământurile pierdute anterior, iar al treilea Reich a cucerit samuraii și toate coloniile lor.
  Hitler nu a mai luptat... A digerat posesiunile... Numai în China mai existau bătălii locale. Și acolo au zdrobit Armata Roșie a lui Mao Zedong. La 1 mai 1958, accidentul aviatic al lui Adolf Hitler a schimbat cursul istoriei lumii. Și s-a schimbat semnificativ... Goering, care a abuzat de droguri, murise deja în acel moment. Himmler, care devenise prea influent, a fost înlăturat de către Fuhrer însuși. Schellenberg i-a luat locul, dar și el a murit de cancer. Și pe scurt, succesorul oficial al Fuhrer-ului a fost tânărul Wolf Kleiman, succesorul lui Schellenberg.
  Noul politician avea doar treizeci și cinci de ani și a început reformele democratice. Cu toate acestea, au fost de puțin folos.... Iar al Treilea Reich, dintr-un exces de democrație, a luat și s-a destramat...
  URSS, sub conducerea lui Lavrenty Palych Beria, a fost reînviată și întărită. Și a început să adune epava celui de-al Treilea Reich sub el. Așa a renascut imperiul sovietic.
  Și s-a dovedit că Lavrenty Palych Beria, în loc de învinsul executat, s-a dovedit a fi cel mai mare conducător al Rusiei sovietice. Chiar mai înalt și mai cool decât Stalin!
  Iată o istorie alternativă!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"